Carter Nick : другие произведения.

81-90 samling af kriminalromaner om Nick Carter

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  
  Nick Carter
  
  81-90 samling af kriminalromaner om Nick Carter
  
  
  
  81. Kreml sag http://flibusta.is/b/663741/read
  
  Kreml-Fil
  
  82. Spanske forbindelse http://flibusta.is/b/607273/read
  
  Spanske Forbindelse
  
  83. Død Hovedet Sammensværgelse http://flibusta.is/b/607245/read
  
  Death ' s Head Sammensværgelse
  
  84. Beijing Dossier http://flibusta.is/b/690087/read
  
  Peking Dossier
  
  85. Den rædsel af is Terror http://flibusta.is/b/691313/read
  
  Ice-fælde Terror
  
  86. Killer: Kode, navn Vulture http://flibusta.is/b/612804/read
  
  Assassin': Kode, Navn Vulture
  
  87. =================================
  
  88. Vatikanet Vendetta http://flibusta.is/b/635621/read
  
  Vatikanet Vendetta
  
  89. Cobra Tegn http://flibusta.is/b/671056/read
  
  Tegn på Cobra
  
  90. Den mand, der solgte sin død http://flibusta.is/b/678851/read
  
  Den Mand, Der Solgte Død
  
  
  
  
  Kreml sag
  
  
  oversat af Lev Shklovsky
  
  
  i mindet af min søn Anton
  
  
  
  
  
  Kapitel 1
  
  
  
  
  
  
  
  Kapring af et Amerikansk fly er nu umuligt. Du ved det, jeg ved det, og hver idiot, der nogensinde læser en avis ved det.
  
  
  Men hvorfor var stewardesse, Race 709 på Grand Lachlair Ø, så tæt med et mørke i huden, sort hår passager, der sidder på et rundt forsæderne? Var hun flirter med ham?
  
  
  Kort-barrelled ting, som hun holdt i sin uniform hele tiden, varmer op mellem hendes bryster, som jeg ville nyde at se fra starten af flyvningen. Alle syntes at sove, og jeg troede først, at manden var ved at røre hende lidt og lade ømu ' en at gøre, hvad det skulle gøre. I gode flyselskaber, kunden er stadig kongen. Og da hun åbnede lynlåsen i hendes stramme tunika lidt, var hun allerede ser frem til en peeping tom spil. Indtil hun trak sig en skinnende stykke metal, der glinted kortvarigt i lyset.
  
  
  Hun satte ego ego ' s hånd, vendte sig, og gik gennem døren til kabinen. Manden stod op og kiggede ned ad kirkegulvet igen, det våben, der tydeligt ses i Ego ' s højre hånd. Jeg havde en Luger i en skulder hylster under min jakke, men jeg vidste, at jeg ville straks at tiltrække ego opmærksom på, at hvis jeg tog et skridt hen mod det. Stilethæl var indkapslet i en ruskind læder jakke tæt på hans højre underarm. Det kunne have været brugt af det tavse forår mekanisme til at slippe egoet ind i min hånd uden at blive bemærket, men forlader ego var en helt anden sag. Det man vil se. Han havde en chance for at skyde, før hendes ego ville, for eksempel.
  
  
  Mens jeg stadig forsøger at beslutte hvilken handling, der havde den bedste chance for succes i den givne omstændigheder, at beslutningen var ikke lavet af mig. Alle vågnede op til lyden af et skud i cockpittet. Han kunne høre overrasket over lyden af passagerer hoppe op og ned i sæderne rundt om ham. Så den høje stemme, der løser software research problemer. "Alle holde sig i ro. Flyveretningen er blevet ændret. I Havana, du kan forblive sikker og forsvarlig. Der er ingen grund til panik."
  
  
  Hans accent var spansk. Ved siden af mig, Tara Sawyer tog en dyb indånding, og bag hende, Randolph Fleming ' s ånde fanget i hans hals.
  
  
  "Rolig ned.. Han hviskede de ord, uden at bevæge læberne," Prøv at lukke munden på kvinden."
  
  
  'Cuba? Men hvad med anti-hijacking-traktaten?
  
  
  Der var ingen tid til at forklare. De eneste mennesker, der kunne slippe af sted med det i Cuba blev Castro ' s agenter eller egoer af en stor ven i udlandet. Men hvis hun mener om det og lukker op, hun kan finde ud af for sig selv. Hun var ikke så dum.
  
  
  Menneskets mørke blik fejede over passagererne. Egoets øjne hvilede på os et øjeblik, så han løftede sin ih for at måle reaktionen bag os.
  
  
  Hendes hoved langsomt vendte til den side, som om at forsøge at tale til pigen ved siden af mig. Der er omfattet af min snoet skulder, min hånd gled ind under min revers mod Luger . Manden ignorerede mig.
  
  
  Det blev antaget, at passagererne var ikke bevæbnet. Han satte pistolen i sin venstre hånd. Han sad i midtergangen på højre side af flyet, og kunne nemt sætte ego ned uden at komme op. Han trykkede på aftrækkeren.
  
  
  Kanon fløj ud over den ego i hånden, og hun gik ud igen. Forsiden af sne-hvide skjorte ego blev rød. Han faldt tilbage mod døren og hang der som hvis naglet til det. Ego ' s mund faldt åben på de skrig, der aldrig kom ud. Ego ' s knæ rystede, og han faldt. Nogen skubbede døren åben fra den anden side, men egoet krop blokeret passage. Så mine to Første skud hende, sprang frem.
  
  
  Bag ham, han hørte hendes hysteriske skrig af en kvinde. Moral begyndte at løbe ud af kontrol. Liget slæbte hende væk med det ene ben, og døren svingede åbne. Stewardesse ' s revolver gik ud i døråbningen. Gawk whizzed gennem min armhule, punkteret min frakke, og fortsatte på sin bane, indtil et råb fra bagsiden af flyet informeret mig om, at nogen var kommet til skade. Han dykkede, greb fat i pigens håndled, og snurrede hende rundt, indtil hun faldt revolver. Hun kæmpede for at forsvare sig selv, afprøvning hendes lange skarpe negle på mit ansigt, og jeg var nødt til at droppe min luger til at slå hende ud med en karate spark til hals. Hun faldt limply ind i mine arme, og jeg smed hende ned på liget af sin ven. Han tog tre revolvere, pantsat to i et minut, og holdt Luger klar.
  
  
  Jeg vidste ikke hvad jeg var i førerhuset. Flyet gøs, pludselig ændrede retning og pludselig begyndte at falde i havet. Jeg mistede min balance og gik flyver gennem kabinen døren, og jeg var nødt til at få fat i dørkarmen.
  
  
  Piloten blev liggende med ansigtet ned i sit sæde, sagging om kontrol stick. Der var blod, der kører rundt i skudsår i ryggen. Navigator blev stående over ham. Co-pilot, så gør hektiske bestræbelser på at få flyet tilbage på rette spor. Navigator trak pilot fra rattet og forsøgte at stoppe blødningen med et lommetørklæde. Han kunne lige så godt have forsøgt at stoppe Niagara Falls. Den co-pilot derefter tog kontrollen med flyet, og skiftede til autopilot. Han vendte sig, sandsynligvis for at hjælpe navigator, så mig og frøs. Selvfølgelig, han troede, at jeg var Privateer nummer tre.
  
  
  De Luger holstered det og blinkede på Emu. "Vi kan flyve til Grand Laclair. De tabte krigen."
  
  
  Den første copilot kiggede mimmo mig på det rod i midtergangen. Navigator pludselig viste, at holde piloten ned med den ene hånd, og stirrede på mig. Det var livsfarligt pulver. "Hvem fanden er du, skrædder?"
  
  
  "Янтье Параат". Hende, nikkede til pilot. "Er hun død?"
  
  
  Han rystede på hovedet. Den copilot kiggede på mig.
  
  
  "Hun skød Howie ... stewardesse!" Så ego hjernen skiftet ind i anden gear. 'Du . .. Hej der . .. hvad laver du med en pistol?
  
  
  Hende, ømu grinede. "Er du ikke glad for, at han var med mig? Du må hellere kontakte JFK Lufthavn, ny og rapportere tilbage. Så du straks kan spørge, om Nick Carter har en tilladelse til at foretage en pistol om bord. Fortæl dem, at høre Timothy Whiteside. I tilfælde af at du har glemt, at han er præsident for det pågældende flyselskab.
  
  
  De kiggede på hinanden. Så copilot, droppet ned på sin plads, at holde hans øjne på mig, og lavet radio-kontakt. Den gigt kom efter et stykke tid. De har formentlig haft til at tage Whiteside ud til skrald. Ego stemme er alt, alt for ophidset og rasende. Hendes, vidste, hvad han tænkte på forstyrrelse. Han var allerede i stand til mord, hvis en af ego fly kom et minut for sent.
  
  
  I mellemtiden, de andre to stewardesser i cockpittet kom hjem. De hurtigt følte, at situationen var under kontrol igen, og spillede beroligende meddelelser via lyd system.
  
  
  Piloten tog hendes puls. Det var uregelmæssig. Han oplyste navigator om dette og tilbød at sætte egoet i den tomme pladser i ryggen.
  
  
  Hendes ømu 'en stadig ikke kan lide det meget, men han forstod, at ømu' en havde brug for min hjælp. Vi hægtes af piloten og ramte ego tilbage over ligene i midtergangen. Den uniformerede blondiner var heldig nok til at stable armlæn mellem de tre tomme pladser, så vi kunne lægge ned for egoet. Han var ikke ligefrem i en behagelig stilling, men jeg havde en følelse af, at ego ikke ville blive generet for meget længere.
  
  
  En af de stewardesser er begyndt at give førstehjælp, og Tara Sawyer stod ved siden af hende. Hun kiggede et øjeblik og sagde så: "Leave me alone. Jeg kan håndtere det. Du har stadig en masse at gøre."
  
  
  Navigator, og jeg forlod piloten til piger. Vi flyttede endnu-ubevidste stewardesse til en tom plads bag piloten.
  
  
  Han søgte hende grundigt, men fandt ikke flere våben. Han havde bundet hendes hænder, ankler og håndled fast, bare i tilfælde af, at hun ville prøve noget med hende giftige neglene, når hun vågnede. Vi sætter den døde flykaprer i det skab, så passagererne ikke ville se, ego, og på vej tilbage til hytten. Men copilot stadig saae bleg og bekymret. Han spurgte om pilotens tilstand, og min reumatiske ego var ikke glad. Han forbandet. - Koehler ... Hvordan kunne de komme om bord med disse kanoner? Og du?"
  
  
  "Jeg har tilladelse til at gøre dette, som jeg fortalte dig. To revolvere var skjult under hendes bh. Elegant, synes du ikke? Så vidt jeg ved, besætningen er ikke tjekket for våben.
  
  
  De to mænd gjorde prustende lyde, som de er anerkendt af sikkerhedsbrud. Jeg tænkte på, hvad det var for co-pilot. Vi havde stadig en lang vej at gå.
  
  
  "Tror du, du kan stadig få flyet til Port of Spain, eller vil du gerne have hende til at tage over?"
  
  
  Ego ' s øjenbryn buede. Han troede, at jeg lavede sjov med ham. "Siger du, at du kan flyve dette fly?"
  
  
  Han trak sin pung frem og viste hende hendes licens. Han rystede på hovedet. "Tak for tilbuddet, men jeg vil gøre det selv."
  
  
  "Hvis du ændrer dit sind, og jeg vil tage over," sagde jeg. "Jeg vil være lige der."
  
  
  Han grinede, og hun håbede, at han afslappet. Hende, gik ud i hele kabinen. Stewardesse serveres drikkevarer og prøvede at berolige passagererne ned. Den anden gav ilt til den gamle mand. Han har formentlig haft et hjerteanfald. Tara Sawyer var stadig travlt med piloten. Stille og effektiv. Jeg kunne godt lide hendes stemme mere og mere. Ikke mange kvinder var godt tilpas med denne situation. Hun kiggede op, da hendes mand stod ved siden af hende. "Han kan ikke tage det, Nick."
  
  
  "Nej, jeg ser."
  
  
  Der sidder bag piloten, der er bundet stewardesse begyndte at komme sig. Hendes øjne åbnede sig en for en, og at hun ønskede at hæve hendes hånd strøg hendes ømme hals. Da hun bemærkede, at hendes hænder var bundet, forsøgte hun at se sig omkring. De stikker af smerte forårsaget af denne bevægelse er den eneste transmission af sl. 'Oi . .. ", hun klagede. 'Min nakke.'
  
  
  Hun kiggede op på mig.
  
  
  "Ikke brudt," meddelte han laconically. "Og du behøver ikke at tage det onde øje for at skyde."
  
  
  Hun lukkede sine øjne og pouted. Hun skal ikke gå til hotellet, så hun mistede bevidstheden igen, og kaldte den ene omkring de andre stewardesser. Han bad hende om at bringe et glas whisky og vand og bad hende om at gøre sikker på, at hendes kollega havde en drink. Hun nøje adlyder mine ordrer, læner sig over den unge pige i den stol, løfter hendes hoved, ved hagen og hælde en drink ned i hendes hals. Pigen indtagelse, gagged, og gispede som stewardesse, hældte whisky i den atmosfæriske luft. Nogle af whisky fik på sin uniform.
  
  
  Jeg spurgte hende: "Har du nogensinde set hende før, før denne rejse?"
  
  
  En høj stewardesse med cerro-smoky øjne rettede ryggen og kiggede på mig. Nu, at hun var færdig med at hjælpe de passagerer, der var en antydning af tilbageholdt vrede i hendes stemme. "Nej, Edith, den pige, der normalt flyver med os, kaldes kort tid før flyvningen for at sige, at hun var syg, og sendt til en ven. Tjek denne ven!
  
  
  "Sker det tit?"
  
  
  "Så vidt jeg ved, var det første gang. Normalt er der backup stewardesser i lufthavnen, men i dag er en af disse piger ikke kommer til os."
  
  
  Dens tvivlsomt. "Ikke at nogen synes også, at det var mere end en tilfældighed?"
  
  
  Hun kiggede bare på mig. "Sir, i luftfarts-mail, virksomhed, kan du altid forvente noget i sidste øjeblik. Vi spurgte pigen et par spørgsmål, og da det viste sig, at hun forstod, at det erhverv, vi tog hende med os. Hvilken slags cop er du egentlig?"
  
  
  "Den ene, der var heldige i dag. Kunne du smide et tæppe over pilot? Alle disse mennesker tror, de ser et lig."
  
  
  Hun så bitterligt på red-haired stewardesse, der langsomt var ved at komme i sin plads, og vige tilbage.
  
  
  Hun kiggede på mig som en såret fugl hoppede ned af en skovsti mod en sulten kat. Hendes sel er ved siden af hende. Det er lettere for kvinder at tale med mig, hvis jeg ikke skræmme hende. Han forsøgte at se ud som sympatiske som muligt.
  
  
  "Når du kommer ud af fængslet, kan du ikke ser så appetitligt som du gør nu, Søster. En master mord afgift, plus hvad de er villige til at give dig for at kapre et fly. Men på den anden side, hvis du arbejder med mig lidt, give mig en anstændig gigt test, måske kan jeg gøre noget for dig. Hvad er dit navn?"'
  
  
  Svarede hun, og jeg tænkte, at jeg fangede noget af håb og forventning i hendes tynde, anstrengt stemme. "Mary Austin."
  
  
  "Og din kæreste?"
  
  
  "Juan ... Cardosa ... Hvor er han?"
  
  
  Det blev sagt af hey, uden videre. "Det er for sent at tænke på nen.'
  
  
  Jeg havde brug for at vide, at hendes reaktion. Hun kunne fortælle mig, hvis hun virkelig havde noget at gøre med mistelten. Hendes ansigt så ud som det var blevet revet ud af hendes stabling dollar regninger på tlf. Nah begyndte at græde.
  
  
  Han fortsatte i en venlig tone. "Fortæl mig mere om Juan, Mary. Hvem var han?'
  
  
  Hendes stemme var dæmpet, da hun talte mellem hulken. "En Cubansk flygtning. Han var all-in, og ømu ' en var nødt til at gå tilbage. Han sagde, at han var relateret til Castro, og at de ikke forårsage ømu skade for det."
  
  
  Jeg troede, at han mere lignede en hemmelig politibetjent. Der var vanskeligheder med at tage imod flygtninge, du aldrig vide, hvem der virkelig kørte væk, eller hvem der arbejder for fjenden ."
  
  
  "Hvor længe har du kendt den ego?"
  
  
  'Seks måneder."Han lignede et barn der græder over en ødelagt legetøj. "Jeg mødte ham, da jeg arbejdede for Eastern Airlines på et fly til Miami. To søndage siden, han bad mig om at forlade mit job. Em havde brug for min hjælp. Han vil arve en masse penge i Cuba, og hvis han får det, vi kan blive gift. Nu ... du har dræbt ego."
  
  
  "Nej, Maria, du har dræbt ham, da du gav em pistol og skød ham."
  
  
  Hun hulkede højlydt. De passagerer, der kiggede rundt i overraskelse, nogle af dem stadig bange.
  
  
  "Jeg fyret ... det var et uheld ... navigator kastede om mig ... han ramte mig ... mig ... jeg havde ikke lyst til at trykke på aftrækkeren på ... hendes ... sin bare og venter på den oni til at ændre kurs ... '
  
  
  Hende kom op, satte armlæn ned, og sætte hende på de tre pladser. Hun ville have været spurgt af Hawka til at gøre noget for nah. I det mindste, hun vidste ikke den første regel for at bruge et våben: aldrig tage en revolver, hvis du ikke planlægger at bruge det. Anden regel: børn bør ikke lege med revolvere.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 2
  
  
  
  
  
  
  
  Når min chef, David Hawke, kalder mig N3, som er min officielle kode, som den første Killmaster, jeg ved, at han kommer til at give mig en umulig mission.
  
  
  Normalt, når der ikke er rundt, han kalder mig Nick. Men når han hoster og siger, N3, hendes første tanke er, at jeg er nødt til at fordoble min livsforsikring. Desværre, ingen virksomhed var skøre nok til at forsikre mig, så det gør ikke noget.
  
  
  Jeg kom til at indberette hende. AX er de fattigste hovedkvarter-PO-lejligheder i alle efterretningstjenester. De fyre omkring CIA og FBI vender ryggen på den, og secret Service-medlemmer er endnu sværere at behage. De tror, de er det bedste valg, fordi de er nødt til at beskytte præsidenten.
  
  
  Han var træt. Han havde afsluttet en kedelig opgave, og ser frem til et par ugers fiskeri i det nordlige Michigan. Hawk skubbet avisen på tværs af den stol, hostede og sagde: "N3, du ikke forstår, hvad det betyder?"
  
  
  Det kunne have været givet til gigt, før du har læst overskriften, der skreg " Vanskeligheder."
  
  
  
  
  GENERAL HAMMOND
  
  
  DRÆBT I FLYRE
  
  
  
  
  Jeg tror ikke, at mange Amerikanere kender Hammond. For at gøre dette, de har brug for at vide om øen Grand Laclair. Det var generelt en diktator der. Øen var en kompliceret historie. Efter det blev erobret af spanierne, det faldt i hænderne på fransk, og derefter blev taget til fange af Briterne. Befolkningen var 90 procent sort, nedstammer fra slaverne bragt rundt i Afrika for at arbejde på plantager og i de tætte skove. For ti år siden, Øboerne besluttede ved en folkeafstemning for at bryde med den Britiske og erklære en uafhængig republik. Tam stahl, skal regel Randolph Fleming
  
  
  Fleming var den mest begavede og populære person på øen. Han er foretaget vigtige ændringer og Stahl var en sand fader figur for sit folk. Så ego blev droppet. Han ikke give for meget til militæret, og de blev forarget over. Fleming flygtede til Usa, hvor Ømu ' en blev tildelt politisk asyl. Hammond kom til magten, og slavebundet folk, som en militær diktator bør. Nu Hammond var død. En ulykke? Måske ikke. Det gjorde ikke noget. Han efterlod et magttomrum. Nogen, der viste tegn på lederskab under diktatoren blev fængslet eller på anden måde taget ud af landet i løbet af Hammond ' s regel, og han frygtede, at han allerede vidste, hvem de diplomater, der var på udkig til at hjælpe med at genoprette ro og orden til øen.
  
  
  Hawk grunted: "Vi har efterretninger, der angiver, at Russerne er ved at etablere missil baser på øen. Selvfølgelig, meget rolig, som altid. Så vi bliver også nødt til at arbejde stille og roligt og undercover. For at distrahere os, Cuba gør en masse støj om Grand Laclair. De ønsker at hjælpe deres naboer i har brug for. Men vi ved, at alt er i hænderne på Russerne, og at formålet med den "hjælp", er at installere missiler på øen. Så denne operation ender i Kreml ' s sag."
  
  
  David Hawke trykkede sine fingre på kanten af sin stol og kiggede på mig alvorligt. "Dette er en én-mands-betjening, N3. Vores regering ikke ønsker en anden Cubanske missil lanceringen. Du skal få Randolph Fleming til Grand Laclair så hurtigt som muligt."
  
  
  Han tvivlede på, at militæret ville sidde stille eller sige noget om det.
  
  
  "Det er dit job at sørge for, at de ikke kan forårsage skade. Du skal tage Fleming til præsidentpaladset. Og du vil have til at handle på en sådan måde, at ingen vil vide, hvad vores land har noget at gøre med dette."
  
  
  Hendes sarkasme var klar: "jeg er vant til at blive skudt, forgiftet, truet på enhver mulig måde, er der ikke noget særligt om det, men jeg har ikke fundet det endnu: gøre mig usynlig. Hvordan ønsker du at gøre hende stahl usynlig? '
  
  
  Dens gode til mange ting, men at lave en Goshawk grine er ikke en omkring dem. Han er fuldstændig ufølsom. Han vidste ikke engang smile.
  
  
  "Det er allerede blevet taget sig af. Lucky Fleming og Tom Sawyer er gode venner ."
  
  
  "Jeg kan godt lide Huck Finn bedre, men hvordan kan Mark Twain' s bog hjælpe mig?"
  
  
  Hawke ikke kan lide den form for humor, så han giver mig et surt blik. Thomas Sawyer. Du har måske hørt om nen. Han er formand for Sawyer Hotel-Gruppen, den største i verden. For tre år siden, General Hammond gav Em et plot af jord på stranden for at bygge et hotel og casino, hvor rige turister kunne have det sjovt og få, hvad de vil bruge deres penge på. De begge fortjener det. Du forstår naturligvis, at Sawyer ikke drage fordel af en overtagelse, der straks nationalizes ego af en rentabel virksomhed. Jeg håber du nu forstår, at Sawyer har lovet, at alle vores hjælpe i bytte for Fleming ' s løfte om, at virksomhedens ego ikke ville være i fare i fremtiden. Og Fleming gav hans ord ."
  
  
  Han nikkede til hende. Politik, gør mærkelige kammerater, til papirkurven. Patriot-Fleming og ivrig forretningsmand Sawyer. Og jeg bliver nødt til at sætte to af dem sammen. Hun venstre Hawke ' s alt for barsk kontor med banal idé, at verden var et rod.
  
  
  Alle de Overlevende i New York City, som så ud som alle andre hoteller i samme prisklasse: en lille lobby omgivet af dyre butikker. Men én ting var anderledes. Der var en privat elevator, der førte åbent til den øverste etage. Da jeg nåede toppen af trappen, gik jeg ud på det bløde tæppe af den store sal, hvor et elegant klædt blonde ventede på mig. Dyre Zhirinovsky bøger på Internettet blev hængende på alle væggene, men den eneste, der er omkring dem, ikke kunne sammenligne kvaliteten med to ben at blinke til mig fra under en smal nederdel. En lille, spinkel hånd vinkede til mig. "Mr. Carter? Jeg nikkede til hende.
  
  
  "Hendes navn er Tara Sawyer," sagde hun. "Min far er på telefonen, som du plejer, og har spurgt mig til at se dig."
  
  
  Hun gav mig sin hånd og førte mig ned ad gangen til et værelse på den anden side. Det rum, vi kom igennem, var en af de største, jeg nogensinde havde set hende i. Glas vinduer gav adgang til en terrasse med planter og små træer. Der var ingen stole til os, ingen skabe til os, ingen mapper for os, der bare øerne komfortable stole og sofaer. Og en bar. Mr. Sawyer vidste hvordan til at modtage gæster. Pigen slip på mig og på vej til baren.
  
  
  "Hvad kan jeg få dig, Mr. Carter?"
  
  
  "Selvfølgelig, tak."
  
  
  Hun skænkede mig et glas brændevin og lod sig en sodavand. Vi gik til glas patio døre og kiggede ud på sneen i parque nedenfor.
  
  
  "Det er en skam," sagde hun. "Der er så mange smukke ting, og ingen vover at gå der om natten.
  
  
  Jeg tænkte ved mig selv, at jeg kunne tænke på en masse steder, der ville være usikker, for nogle mennesker, selv ikke når. For eksempel dette værelse ville ikke være så sikker for Tara Sawyer, hvis hun ikke var klar over hendes fars tilstedeværelse på samme etage. Hun var meget curvy, en masse af kvindelighed under det tynde stof, der hang så løst fra hendes bryst og krammede hendes hofter stramt. Hun fik en tavs toast af nah til at sørge for min beundring ikke glider væk fra nah. Derefter døren bag os, og det hele var overstået.
  
  
  Thomas Sawyer var ikke hvad jeg forventede, at han skulle være. Jeg forestillede mig hende som en høj, energisk mand, som udstråler succes og styrke. I stedet, så han en mand, der ikke seks meter høj, men halvdelen af et hoved kortere, men med hurtige bevægelser. Ego er kun stærke punkt i nen var hans uventet lav stemme. Han stoppede op et par meter væk fra mig og kiggede mig op og ned, som en person, der kigger på en bil, de tænker på at købe. "Mr. Carter?" Han var ikke helt sikker.
  
  
  Han nikkede beskedent.
  
  
  "Du er ikke, hvad jeg forestillede mig hende til at være."
  
  
  Han var ikke klage, og han vidste det. De fleste mennesker tror, at de super agent, der ligner en krydsning mellem Bogart og Sir Ogilvie Rennie, den uheldige fyr, der hed "C" af den Britiske afdeling af M. I. 6, den mand, hvis forside historie blev ødelagt af en artikel i det tyske magasin Der Stern. Og det er ikke sådan jeg ser på alle.
  
  
  "Hendes hotel vil gerne tale med dig på table border," hotel mogul fortsatte. Men det kan vente. Du og Tara har en plan til at fange, og tiden er ved at løbe ud. Du forlader omkring JFK Lufthavn, NY på fem minutter over to.
  
  
  Så den blonde flyttet på. Sagen var ved at blive mere interessant. Han rørte ved hendes albue. "Hvis du allerede har pakket dine ting, vi må hellere gå. Mine tasker er allerede nedenunder, men før vi kan forlade, jeg har brug for at tale med Lady Hema."
  
  
  Hun kom ind i det andet værelse som Sawyer eskorteret mig til hallen. Et øjeblik senere kom hun tilbage, iført en mink hat og en matchende mink frakke over en lyseblå kjole. Hun var i færd med en mappe, som hun bevidst kastede på mig fra fem meter væk. Så hun vidste hvordan at begrænse sig selv. Noget jeg kan sætte pris på. Hendes kuffert fanget hende og kiggede på hende sige farvel til sin far.
  
  
  I en limousine, der var stor nok til at gøre en gangster bil til at ligne en dårlig Toyota, hun lukkede soltag, der adskilte os fra føreren, og pludselig gik omkring hendes forretning. "Nu kan jeg oplyse dig om et par ting. Dr. Fleming, jeg har absolut ingen idé om, hvem du virkelig er, eller hvad dit rigtige job er. Han skal tænke, du blev hyret af min far, som en sikkerhedsvagt på hotellet. Han har denne mærkelige stolthed, kalder det for uskyld, hvis du vil, og hvis han vidste, at andre, udover ego af sit eget folk ville hjælpe ham til at stige op til tronen, han kunne give op formandskabet.
  
  
  'Ja?' - Jeg så hendes reaktion. "Gør han ikke vide, at din far har lige købt en hær?"
  
  
  Hun spjættede hjørner af hendes mund for et øjeblik, og hendes læber syntes at sætte et grimt ord, men hun har besluttet ikke at undgå emnet. "Han har ingen idé om, og han vil aldrig vide bedre. Han mener, at det militære tror, han er den eneste, der kan håndtere den aktuelle situation. Men min far er ikke sikker på, at hæren kommandoen vil holde sit ord, og du bliver nødt til at være forberedt for ubehagelige overraskelser fra denne side.
  
  
  Først da fik jeg forstår hende. Far sendte sin søde lille datter til at gøre helt sikker på at jeg gør mit job. Det var ikke bare en Grand Laclair ' s hær, at han ikke har tillid til. Han havde ikke tillid til os Esser, os, mig, og han var villig til at smide hans saftige datter i som lokkemad for at sikre, at alt gik sin vej. Nå, det var en agn jeg var glad for at tage.
  
  
  "I så fald, bør det ikke ud som om, at vi tilhører en anden ven. Selvfølgelig, Thomas Sawyer ' s datter ville ikke gå med en mindre tjener. Det er det samme med Fleming. Men du bliver nødt til at ordne det."
  
  
  Hende, der foreslog, at alle tage en taxa separat for at ankomme på JFK Lufthavn, NY separat. Ud over at, hey, der var ikke behov for at vide, at jeg havde brug for at gøre noget andet. Jeg var faldet ud flyselskabets Manhattan kontor, viste mine dokumenter til selskabets formand, og ventede, mens han tjekkede optegnelser over telefonen på AX hovedkvarter i Washington. Hendes hotel ombord bevæbnet og kunne ikke tillade sig at henlede opmærksomheden på sig selv, når kontrol af passagerer.
  
  
  Hawke ' s reaktion var imponerende nok, at formanden straks kaldes chief executive officer i lufthavnen, og da jeg kom der, var jeg personligt eskorteret til flyet.
  
  
  Tara Sawyer var allerede på flyet, og taler med en smuk, veluddannet-faced, mørklødede mand, der sidder i en række med tre sæder ved vinduet. Hun formodede, at dette var Randolph Fleming, Thomas Sawyer ' s nye perle på Grand Laclair Øen. Jeg kiggede på ham, da jeg satte mig ned ved siden af hende og lagde mærke til, at han exuded ledelse og ærlighed. Han kiggede på mig et øjeblik, derefter ignoreret mig igen.
  
  
  De har sikkert troet, jeg var en nødvendig vej nødvendighed. Hendes ego kunne læse hendes tanker. Når han nåede øen, ville han føle sig sikker; men så længe han var ikke i lejligheder, han var et let mål.
  
  
  Jeg spekulerede et øjeblik på, hvorfor Sawyer ikke havde brugt en af hans private fly til at transportere os, og så tænkte straks på den stolthed, Tara havde nævnt: Fleming ville uden tvivl have givet op på sådan en ting, fordi det kan virke som en tilbagevenden af efterskælv. Fleming ' s stemme var blød, hans ord, der er målt, og han talte til Tara i en saglig tone. Det syntes at passagererne om, at de talte om noget. Når vi var i luften, stewardesse, bragt puder og tæpper. Snart, de fleste af passagererne slukket deres lys, og samtalen aftaget. Søvn er udelukket for mig. Først og fremmest, naturligvis, jeg var nødt til at holde øje med Fleming, men udover det, Tara ' s forførende tilstedeværelse ved siden af mig, ikke at gøre mit liv lettere. Og hendes, følte, at den spænding, der var gensidig. Alt, hvad vi kunne gøre, var at prøve at tænke på noget andet. I det mindste holdt mig vågen.
  
  
  Jeg blev introduceret til Fleming efter kapringen hændelse tog kontrol over hende. Han modstræbende indrømmede, at det var et lykkeligt sammentræf, at den nye security officer på Sawyer Grand Lachlair Hotellet var på det samme fly. Han håbede, at ego af øen, og ego af indbyggere, der ville appellere til mig.
  
  
  Derefter, som eksempler på, at det stadig urolige passagerer, at han sænkede den tilbage på sin plads og lod sig falde ind i en fredelig søvn.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 3
  
  
  
  
  
  
  
  Grand Laclair Lufthavnen var ikke så stor som Chicago 's O' Hare Lufthavn, men det lignede det sidste fly havde dumpet alle passagerer på Grand La Clare. Lufthavnen var så moderne, at jeg spekulerede på, om Sawyer havde betalt for det hele udbyttet af hans hotel og casino. Den farvestrålende øboerne blev holdt tilbage af en gruppe af soldater i shorts og korte ærmer shirts. Bortset fra deres våben, de lignede store drengespejdere. Nogle omkring dem dannede en cordon rundt i flyet og den sorte limousiner venter ih.
  
  
  Stewardesse, meddelte, at vi alle var at bo i vores sæder, indtil Dr. Fleming venstre omkring lufthavnen. Trappen, der nærmede sig, og døren åbnes. Han havde allerede set den enorme menneskemængde, og nu kunne han høre den øredøvende jubel, da den nye formand for øen sætte foden på sin egen jord.
  
  
  Ved siden af mig, Tara Sawyer hviskede:: "Se på holdningen til ham. Hun ville gerne have os til at være nederst og se ham gå ned."
  
  
  "Du ville have været skubbet væk af sikkerhed." Være glad for, du er her, " sagde jeg.
  
  
  Gennem vinduerne, så vi Fleming, der nu var ved foden af flyets rampe, hæve sin hånd for at hilse øboerne. En tyk mand i en lys ensartet hilste, gik derefter over til Fleming og rystede på em ' s hånd. Fleming smilede.
  
  
  "Oberst Karib Jerome," sagde Tara. "Chefen for Hæren. Den mand, der har arrangeret Fleming ' s afkast.
  
  
  Det var min kontaktperson. Hun betragtede ham nøje. Ego blackface var ikke sort. Han havde orientalske øjne, høje kindben, og oliven huden, hvilket indikerer, at han var en efterkommer af de Brasilianske Indianere, der erobrede øen i forhistorisk tid. Han kunne have gået til en stor Vietnamesisk. Jerome sætte sine læber for til Fleming ' s øre, så at ego kan blive hørt i massehysteri.
  
  
  Jeg kunne se ved at kigge på hendes ego, at han havde advaret Fleming om mulige farer. Han tog Fleming ' s hånd og førte Egoer til den ventende limousiner.
  
  
  Fleming smilede, rystede Jerome ' s hånd, og gik over til mængden bag politiets afspærringer for at ryste hænder med de mennesker, handlinger, at hun, som alle fornuftige politibetjent og security guard, hadede. Det bifald, ikke stoppe, når han kom ind i en stor bil med officielle flag på sine vinger; nogle tilskuere formåede at bryde gennem politiets afspærringer og forsøge at stoppe den kørende bil. Vi var nødt til at vente på flyet, indtil militæret, politiet kom om bord for at arrestere stewardesse, der forsøgte at kapre flyet. Hun kiggede på mig, som de førte hende væk, angst og tvivl. Han smilede og nikkede. Måske en lettere sætning kunne have leveret det, trods alt, hun havde været udsat for et gammelt trick. Da hun gik ned ad trappen, omgivet af soldater, publikum mente, at hendes VIP og jublede højlydt. Det offentlige formentlig ikke var informeret om forsøg på røveri. Endelig, fik vi tilladelse til at gå ud. Publikum var stadig hepper. Vi havde med den berømte Dr. Fleming fløj. Tara grinede og vinkede til at få publikums opmærksomhed. Ingen betalt nogen opmærksomhed til mig. Jeg var glad for det. En af de værste ting der kan ske for en undercover agent, der er for at blive udsat for. Vi var taget til en relativt rolig toldsted, hvor vi ventede på vores bagage for at ankomme på transportbånd. Hendes var Tara ' s bagage antal og hans. Kufferter blev fjernet fra vognen ved, at toldere og placeret foran os, så vi kunne åbne dem.
  
  
  Undersøgelsen var meget grundig. I Caribien, sådanne skikke er normalt meget almindelige. De plejer at beskæftige sig med velhavende turister, som de ønsker ikke at støde eller skræmme. Og det overraskede mig endnu mere, var den måde jeg blev søgt. De fandt min skulder hylster, knappede min jakke,og rynkede på Luger .
  
  
  "En forklaring, tak." Denne mand, der ikke ser ud til, at han skulle behandle mig som en rig turist, der bør ikke være fornærmet.
  
  
  Jeg fortalte dem, at jeg var den nye security officer på Sawyer Hotel. Det behøver ikke imponere en mand. Han knækkede sine fingre, og derefter to politifolk, der havde stået diskret i en fremtrædende position, trådte frem i hjørnet af rummet. Han beordrede mig til at være taget til politistationen til afhøring. En af de officerer blev taget af min Luger. Tara så ud som hun kommer til at kæmpe åbent på stedet. Jeg trådte på hendes tæer, så hun ville ikke gøre noget dumt. Der var ingen pointe i at diskutere med de myndigheder, der er her. Jeg fortalte hende, at jeg ville se til hende senere på hotellet og gik med officerer til politiet van uden for lufthavnen. Jeg fik lov til at tage min kuffert med mig. Hvis David Hawke havde hørt dette, han ville være døde af harme. Han havde en foragt for almindelige politifolk. Det var et ti-kilometer kørsel til hovedstaden, og vejen var lang. Publikum var stadig linet op langs vejen, og før os Fleming ' s procession bevægede sig på tre miles i timen. Vi bevægede sig langs med den sidste konvoj af motorcyklister. De mennesker, der tog mig til stationen var, ligesom alle de andre betjente rundt om i verden, omhyggelig og kedeligt. Hieronymus erklæret en fridag, og arrangeret en fest, der skulle starte i aften. For disse fyre, naturligvis, at det bare betød mere arbejde. Når vi passerede de mimmo af Sawyer Hotel, folk stadig stod i tredje og fjerde rækker. Den store græsplæne foran hotellet var fyldt med turister at tage billeder. Hotellets arkitektur var steril, der er designet til at ærefrygtindgydende og holde turister fra at glemme, hvad de var her for: at miste deres dollars på spil borde med illusionen om, at ih blev glædeligt underholdt. Den enorme bygning, strakt ud på boulevard langs havnen og blev placeret på kanten af business-distriktet. Jeg så tre store fornøjelse yachter i havnen og troede, at casino kunne arbejde godt med folk, der havde råd til denne form for legetøj.
  
  
  Politistationen blev placeret i et diskret sted, hvor han ville ikke komme på tværs af de skarpe øjne på turister. Og det var næsten som ny, da lufthavnen. Sawyer betalt godt for sit land og sine rettigheder. Der var et skilt i venteværelset rose ego generøsitet. Jeg blev bragt ind gennem bagdøren. Stewardesse, der skød den pilot, der sad på en træbænk. Nah, blev lagt i håndjern og græd stille og roligt med lukkede øjne. Hun formentlig har forestillet sig frygtelige ting, der kunne ske for hende. Hendes sel er ved siden af hende, og stahl er massere hey ' s hals. Han gav mig nogle tips, fortalte mig, at jeg blot fortælle sandheden og ikke forsøger at lyve, og igen lovede, at jeg ville prøve at gøre noget for nah. Jo, hun var alt for attraktive til at bruge sit liv i digitale kameraer. Hun forsøgte at smile til mig, men lagde hovedet på min skulder og hulkede. En sikkerhedsvagt kom ind i lokalet, og førte hende væk. De ville ikke have hende til at føle sig godt tilpas.
  
  
  Hun havde en time til venstre. Et trick, der vil ikke gøre dig urolig. Hendes bekymrede. Jeg kunne ikke afsløre min sande identitet, og jeg havde ikke lyst til at få Sawyer ' s hjælp på dette punkt. Jeg besluttede at spille en tåbe og se, hvad der sker omkring det.
  
  
  Endelig de to politifolk kom til slutningen af ventetiden. Hun gik gennem en dør markeret administration. Den ene var føreren af den bil, som jeg blev anlagt, og den anden var i civilt tøj.
  
  
  "Jeg er ked af, at jeg holdt dig at vente," det sidste sagde. Han lød alt for ophidset. "Hvorfor gjorde du skjule pistol i din skulder hylster?"
  
  
  Jeg behøvede ikke at fortælle em noget. Han sagde, " jeg tror, det er den mest komfortable sted for ego iført."
  
  
  Em kan ikke lide det. "Kun de lokale myndigheder har ret til at bære våben, Mr. Carter, du brød loven ... '
  
  
  "Som leder af sikkerheden i Sawyer Hotel, har jeg ikke ret til at bære en pistol?
  
  
  "Kun på din arbejdsplads. Da jeg var ved at sige, at du har overtrådt vores love, der er grund til at blive sendt til udlandet som en uønsket udlænding.
  
  
  Hende, han lo ved tanken om, Hawke 's reaktion, hvis jeg kaldet Ømu' en og fortalte hende, at jeg havde været smidt ud for øen. Jeg har besluttet at anvende akupunktur til nervesystemet af den indeholdt person. Hendes far sagde eftertænksomt: "Så ville jeg hellere kalde Tom Sawyer. Ømu ' en vil ikke lide det.
  
  
  Det virkede. Han ridset under hans skjorte med en finger, som hvis hans ego var pludselig blevet bidt af parasitter. 'Um-m-m... vi har det nogle gange... Øh ... et personligt forhold med Mr. Sawyer?
  
  
  "Vi er stepbrothers. Han er den ældste.
  
  
  "Ahem... jeg vil tjekke det ud med mine overordnede.... Han vendte sig til den anden agent. "Howard, tage ego til cellen. I mellemtiden vil jeg se, hvad... "Han ikke er færdig med sin straf, og skyndsomt forsvandt gennem døren, mærket" administration ".
  
  
  Ingen af dem nogensinde vil blive ansat af min police force. De Luger havde allerede forvirret nu så meget, at de ikke engang gider at se yderligere. Stilethæl jeg bærer på min underarm er ikke blevet fundet. Men jeg havde ikke lyst til at forårsage flere problemer, indtil det var absolut nødvendigt. Nyheden om min rolle i kapring historie er endnu ikke nået frem til disse embedsmænd, men på et højere niveau, ville det have været kendt. Han, der blev fulgt på Howard til en stor celle i kælderen af bygningen.
  
  
  Cellen var ovalt med bænke overfor hinanden i to vægge. På en af bænkene sad der en tyk mand, sandsynligvis en Amerikansk forretningsmand. Han var træt, og han havde en sort øje, der var ved at blive mere blå og mere blå. Han holdt så meget afstand som muligt mellem ham og de andre til fange, en dodgy Sort mand. Når Howard venstre, den Neger stod op og grunted, og Stahl prøvet at gå rundt om mig. Hende, vendte sig mod ham.
  
  
  "Stå stille!" sagde han.
  
  
  Han forsøgte at få omkring mig, men jeg holdt sikker på, at han var foran mig. Uden ego ' s advarsel, en knytnæve fanget mig i taljen.
  
  
  Ego greb hende om håndleddet og vendt hende igen, slog hende tilbage til jorden. Han så tilfreds, som om dette var det, han ønskede. Han sprang til hans fødder og begyndte at angribe igen, men da han så stilet, at han skulle holde sig til ham, gav han op i sine planer, trak, og sælges. Jeg fik det indtryk, at han var ikke et almindeligt slagsmål, men ømu ' en blev betalt for at skræmme hans cellmates og kraft ih tilstå alt, hvad han sagde til politiet under afhøringen. Han skulle til at tage en lur på digitale kameraer, men nu har han besluttet, at det var bedre at bo op og se efter Negro. Men for den næste halve time, han ikke gøre noget som helst andet.
  
  
  Så er Howard dukkede op igen, åbnede døren, og vinkede mig ud. Den fuldskab Amerikanske forsøgte at køre ud, men stor Sort greb ego og slog ham ned. Hendes trætte af ham, og slog hans hånd på ego ' s hals. Han kollapsede på jorden, og jeg formodede, at han ville få noget søvn.
  
  
  "Sæt ego et andet sted, Howie fortalte hende. "Eller jeg vil tale med vores konsul." I alle tilfælde, at hun skulle advare Fleming, at denne svinesti skulle være renset for evigt. Det syntes rimeligt at Howard, at han ikke tøve med at følge min ordre, og trækker den bevidstløse mand ud i gangen og forlader ego der.
  
  
  Tara Sawyer sad i baren. Hun var i besiddelse af min Luger, og for et øjeblik troede jeg, hun var skør nok til at hjælpe mig ud. Hun var helt eventyrlig. Men da hun så nervøs ansigtsudtryk af de tre politifolk bag Nah. Den fyr, der spurgte mig, var sveden.
  
  
  "Din anholdelse var en fejl, Mr. Carter. Jeg undskylder for den misforståelse." Han gav mig min kuffert.
  
  
  Tara tjent mig min Luger. Ego sætte det i hans skulder hylster, og sammen gik vi ud af døren, som blev åbnet af to officerer. Nu har jeg bemærket, at kameraet havde en fordel: det var ikke så varmt som udenfor. Selv i februar, den varme, der steg fra belægningssten og der reflekteres fra væggene i husene. Han så på Tara questioningly. Hun syntes forarget.
  
  
  "Hvad et latterligt syn. Hende, gik åbent til Fleming; ego ' s første officielle handling var at bestille din udgivelse, og giver dig mulighed for at bære en pistol hvor som helst, når som helst. Og denne aften er han adresser Parlamentet på et ekstraordinært møde. Han gav os billetter til det offentlige galleri, han vil have dig til at høre ego udføre. 2: 30. Så vi har stadig tid til frokost og drikkevarer."
  
  
  "Er det det hele?'spurgte hende.
  
  
  Hun tog fat i min arm. "Før forestillingen, at. Jeg ønsker ikke at skynde dig, Nick. Udover, at hun er for sulten.
  
  
  Jeg kunne ikke finde en taxa. Gaderne var fyldt med mennesker, der danser, synger og råber. De ønskede ikke at vente til om aftenen for at fejre. Forsøger at bryde gennem mængden, vi passerede en mimmo af "hjemmelavede boder", der er fastsat turister med souvenir bragt rundt i Singapore.
  
  
  Der var en række erhvervsbygninger mellem markedet og hotel, samt en bred vej, der førte direkte til hovedindgangen til hotellet. Lobbyen var usædvanligt store, omgivet af store vinduer i butikker, og på højre var indgangen til kasinoet. Han startede mod receptionen, men Tara fiskede nøglen ud af hendes taske. Hun er allerede booket et værelse for mig. Vi gjorde vores vej gennem skarer af turister til elevatoren og kom til den øverste etage.
  
  
  Tara viste mig mit værelse, og en stor lejlighed med udsigt over bugten. Han kiggede ud på den græsplæne med palmer, den hvide strand, og den sejler yachter, der dækker det klare, grønne vand. Pengene. Der var en masse penge overalt. Efter en nat flyvning, og at blive udsat for digitale kameraer, hun selv følte alt for beskidt til at sidde på dyre møbler. Han gik gennem soveværelset og ind på badeværelset. Bruseren var stor nok til to personer. Tara kaldte hende. "Bringe nogle rent tøj, så vi kan vaske en anden."
  
  
  "Åh, nej," sagde hun med et grin. "Ikke på tom mave. Mit værelse er næste dør, og jeg har tænkt mig at bade der."
  
  
  Godt jeg i det mindste prøvet. Han hørte en dør åbne og lukke, bestilte to drinks på telefonen, støvet af sine klæder, og tændte for bruseren. Han lod den beroligende varme vand strømme ned over mig, indtil hele min krop var rød, skiftede så til koldt vand. Så, selv uden hvælvinger, jeg altid føler mig som en ny person.
  
  
  Ved den tid, Tara ankom, iført en nedringet kjole, der matcher hendes smukke blå øjne, hendes var tilbage i sit eget tøj. I det øjeblik han mødt hende, de medbragte drikkevarer.
  
  
  De bragte Martinique punch i et højt, koldt glas, men når hun er færdig, hun stadig ikke havde ændret hendes sind, så vi tog elevatoren ned. Omkring hotellets fire restauranter, Tara valgte man på anden sal. Vi har spillet dette spil på et bord, under en let paraply, og hun fortalte mig, at der var en berømt hummer serveret med smør og citronsaft.
  
  
  Jeg tænkte på, hvad der ligger forude, når Russerne gøre deres næste træk. Det blev forpurret af ih ' s forsøg på at dræbe Fleming, forlader ego til at rådne op i et Cubansk fængsel, så nu ville de er nødt til at udvikle et helt nyt program.
  
  
  Men der var ingen mening i, som sulter, mens ih ventede på hende at vende tilbage farten. Vi nød vores uddannelse, så gik hånd i hånd til regeringen bygning til Fleming ' s tale.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 4
  
  
  
  
  -
  
  
  Vi skal ikke komme her meget senere. Alle pladser var allerede taget, bortset fra vores reserverede sæder, og den generelle galleri åndede varmen i en overfyldt sal. Randolph Fleming sad på platformen på den ene side, og mellem lederen af den Lovgivende og Karib Jerome tomme stol på den anden. Obersten stod bag mikrofonen og leveret den indledende tale.
  
  
  Da han var færdig og Fleming stod op, vægge, næsten kollapsede i tordnende bifald. Hun blev også slået, og Tara nikkede, hendes øjne fugtige med spænding.
  
  
  Fleming ventede femten minutter bifald til at stilne nok til helt at dø ned, at hæve begge hænder. Når det var stille nok, en ego-varm stemme ringede omkring højttalerne. Han blev glad og lykkelig for at være hjemme, og taknemmelig for, at folk er igen et meget stort land, ego til at lede landet. Han præsenterede et program, der ikke synes meningsfuldt, og lovede offentlige valg inden for et år, så at han ville gøre en militær dekret kun i et år. Han talte i en time, og det var en af de bedste politiske taler, hun nogensinde havde hørt.
  
  
  Der var et minuts stående bifald, og en række af soldater forhindrede Fleming fra at komme ind i den arme af publikum. De tre mænd, ledsaget af de sikkerhedsvagter, derefter til venstre i bygningen gennem en sidedør. Så langt, militæret har fulgt sin aftale med Sawyer. Og det forekom mig, at de ikke kunne have gjort ellers, da den overvældende popularitet af den nye formand. Tara og jeg ventede til panik på exit for at stilne lidt af. Stjernekastere skinnede i Tara ' s øjne. "Hvad synes du om, at Nick? Ved du, hvad Fleming gjorde? General Hammond ' s familie stadig bor i paladset, og Fleming fortalte dem at tage deres tid og kigge efter noget andet. Han ophold på hotellet til en lang tid, og har en hel etage under vores."
  
  
  En person, beregnet til at gøre mit arbejde lettere. Det ville have været næsten umuligt at følge Fleming i præsidentpaladset, hvor jeg intet havde at gøre efter alle. Og denne begivenhed bragte ego åbent ind på min officielle sfære af aktivitet. Så slog det mig. "Du gør ikke egoet gøre det ved et uheld, gjorde du?"
  
  
  Hendes smil bekræftede min mistanke. "Det er en lille konspirator!
  
  
  "Tak for din hjælp, jeg kan nu holde et vågent øje på ham."
  
  
  De fleste af de mennesker, venstre gennem exit, og vi var ved at forlade så godt. Beholderen blev hængende fra armen. "Og nu den pligt, der er gjort ..."
  
  
  "Du har savnet dine chancer, unge dame. Gælden er langt fra at være opfyldt. Min dag er fuldt besat. Jeg vil tage dig til dit hotel, afstemning, og det er det. Den bedste måde at reagere på bølle er at kæmpe tilbage, så nu er Tara kan gå til månen for en gangs skyld. Og jeg havde virkelig at gøre en masse ting: tale til hotellet manager, kan du besøge Fleming, og få noget søvn. Jeg har ikke været i stand til at sove for de sidste tredive-seks timer, og jeg kan have haft en lang nat foran mig.
  
  
  Hun kiggede på mig mistænkeligt, og pouted lidt, da jeg sagde farvel til hende i elevatoren. Godt, tænkte jeg. Lederen spurgte til det, og bemærket, at Ego var allerede blevet placeret i den fløj. Han var ikke tilfreds med min tilstedeværelse i ego state. Måske troede han, at det var på grund af fejl han har lavet. Han introducerede mig til hans chef for sikkerhed, Lewis, og derefter førte os ud af ego kontor så hurtigt som muligt.
  
  
  Lewis var en høj Sort mand, der bruges til at spille professionelt på en rugby-hold i Usa. Han var uhøflig til mig, indtil han kaldte på hende ego "hurtig" (et kaldenavn, tryk opfundet for ham på det tidspunkt) og nægtet ømu 's rapporter i medierne om nogle af ego' s bedste kampe. Dette gjorde ego kvikke op og agere mere venligt. Han fortalte mig om de særlige foranstaltninger, som han havde taget for at beskytte præsidenten, og tog mig til Fleming ' s kontor for at introducere mig til sit hold.
  
  
  Der var fire af dem, alle brovtende Amerikanske Negre, skjult i et hjørne af salen. Lewis forbandet under hans ånde og brokkede på arrogance af hærens officerer. Stadig, han brummede, altid tænker, at de kunne sætte alle til side. Ego var irriteret over, at den løjtnant og to soldater, der var linet op i vagthus på Fleming 's dør efter afsendelse Ego' s mænd væk. Derudover har de også sendt væk to andre mænd, der var hvisker til hinanden på tværs af rummet: fedt, kort, tyk italiensk-Amerikanere. Således mafia, der også er beskyttet Fleming, og med ham, deres interesser i den casino.
  
  
  Jeg blev introduceret til folk omkring hotellet, så at de tre soldater, der står foran Fleming ' s lejlighed. Den løjtnant spurgte hende, hvis formand var tilbage. Han kiggede på mig som om en ømu ' en, var at lave en uanstændige tilbud. Lewis gøede, at jeg var Sawyer ' s personlige sikkerhed detalje, og at de kunne have fungeret bedre med mig. Den løjtnant, der stadig ikke mærke med mig; han bare vendte sig om og bankede på døren. Ego blev åbnet af en bodyguard på den anden side. Fleming så mig over toppen af angreb dygtighed værdi af de andre i rummet, og vinkede mig over.
  
  
  Rummet var fyldt med alle slags embedsmænd, der ønsker at være ligesom ble slikker k særlige dem i matematik. Oberst Jerome gjorde det bedre end nogen anden. Han ikke længe, bare længe nok til at takke Fleming og rose ego på hans tale. Han var head over heels i kærlighed med organisationen af hans regering, men han var interesseret i min velfærd. Han håbede, jeg ville komme ind i flere problemer på øen. Ego takkede hende og venstre.
  
  
  I lobbyen, Lewis spurgte mig, om jeg kunne holde hende i sikkerhed på anden sal. Vi gik ned på et gulvtæppe og så soldater, private bodyguards, og mafiaen overalt. Formand Randolph Fleming var godt beskyttet.
  
  
  Lewis takkede hende, undskyldte sig, og gik ind på sit værelse. De små fælder han tilbage til hende, der ikke var påvirket. Ingen ulejlighed at søge på mit værelse. Han spekulerede på, om Grand Laclair ' s oplysninger om upålidelighed af de tropper, som var kommet fra mistænksomhed af nogle overanstrengt soldat. Han kaldte hende ved hovedkontoret, og de ventede Hawke ' s stemme til at komme over telefonen.
  
  
  Spurgte han i en høj tone, hvorfor hun ikke havde kontrolleret i tidligere, lige efter landing. Når han fortalte Ømu 'en om Luger hændelse, han lod sin galde på grund af nidkære kundeservice, og når han havde vented sin vrede nok, han gav Ømu' en en kort redegørelse for de begivenheder,.
  
  
  "Jeg er sikker på, at kapringen af flyet var arrangeret af Russerne," sagde jeg. "Men dette er gjort i mørke. Stewardesse vidste ikke, hun var ved at blive brugt. Jeg tror ikke, at hun var meget intelligent, eller i det mindste, at hun gik i panik. Gøre noget for nah." Der var en pause som han har lavet et notat, spurgte derefter: "Fleming, gjorde han ikke tror, at dette, da han var om bord? Han er ikke dum.
  
  
  "Jeg tror ikke, han forstår, hvorfor hun er her. I alle tilfælde, i alle er kommet godt på øen. Mennesker handler, som, hvis den nye præsident er Gud."
  
  
  "Udmærket. Jeg spekulerer på, hvordan vores venner vil reagere på dette. I alle tilfælde, holde dine øjne åbne."
  
  
  Jeg kyssede telefonen farvel, satte det ned, og gik over til glas whisky, de havde bragt mig i mit værelse. Jeg har lavet en toast til min chef, kaldet receptionen og sagde, at jeg ønskede at blive vækket klokken fem, og lagt ned på min seng.
  
  
  Da min telefon ringede klokken fem, et smil viste sig på mit ansigt. Han gabte, bredt og kaldet Tara. Vi mødtes i baren på 5: 30, og før det, hendes ilder frisket op i brusebad. Det føltes som et helvede af en ferie. Da jeg kom til baren, hun allerede var der, to martinier i afkølede glas foran hende. Alle de mænd i baren blev flittigt afklædning hende med øjnene. Fantastisk! Hun var i humør til en forførende eagle, og hendes var i godt humør. Hun kendte en god restaurant på den anden side af Sturt Bay, med en terrasse med udsigt over havnen. Vi startede med hajfinne suppe, men jeg var alt for optaget med Tara til at huske, hvad jeg ellers skal gøre.
  
  
  Det lys, der kom på efter mørkets frembrud dannet en glitrende sølv halskæde rundt på stranden. Lyden af fest ringede ud fra banner. "Lad os deltage i," foreslog jeg.
  
  
  På det marked, festival blev øget med orkestret. Øboerne var drukket, var turister nyder de lokale aktiviteter, og børnene var trætte. Vi dansede hele tiden på vej tilbage til hotellet. Sikkerhedsvagter på øverste etage, er blevet erstattet, men min særlige ID-kort vil tillade dig at passere hurtigt. Uden at sige noget til os, Tara stoppede ved døren til mit værelse. Det blev åbnet af ego, der holdt det tilbage, som han normalt bedt om nogen tegn på hacking, men fandt intet. Tara sparkede hende, ballerinasko og legede med hendes tæer i en dyb bunke fra væggen for at jamre, mens hendes far hældte os en varm whisky. Hun har smagt det, vippes hovedet tilbage, og langsomt hældes glasset ned i hendes hals.
  
  
  "Nu," sagde hun i en hæs stemme,"jeg vil acceptere dit tilbud til brusebad sammen."
  
  
  Du må ikke få for mange af disse tilbud på Grand LaClare, så det er altid klogt at drage fordel af dem. Vi gik ind i soveværelset for at få afklædt, og Tara vandt konkurrencen, fordi det viste sig, at Nah havde noget under hendes kjole. Nah havde en lang, slank, fuld, rund krop.
  
  
  Hun gik foran mig, til brusebad, drejet hanen om fuld, lidt varmere, og gik i brusebad. Værelset var omkring to meter af to meter. Vi kunne vals der. Hey var ligeglad med, om hendes hår, fik våde, hun stod foran mig, så trådte tilbage, så hun også kunne få hendes krop våd. Hendes begyndte skummende hende op. Ee ansigt, hals, torso og fødder.
  
  
  Da hun var glat, ee greb fat i hende og pressede hende mod mig. Vi vendte rundt for at vaske sæbe, og han trykkede sine læber til hendes. Vi kyssede længe og lidenskabeligt, og han kunne mærke hendes skælvende af begær.
  
  
  Hun blev samlet op af ee, og på vej til soveværelset, han greb et håndklæde svøbt omkring Tara, og lægge det på sengen. Han tørrede det væk, så jeg rev det håndklæde. Når det blev hurtigt tørret ud, og alt var klar. Hende, trådte nah i en hurtig bevægelse, idet hun bøiede sig for at modtage mig. Hun var fantastisk, vidste præcis, hvad jeg ønskede, og flyttede uden problemer med mig. Jeg kan ikke huske, hvor lang tid det tog, men jeg faldt i søvn næsten med det samme, når vi var færdige. Jeg var helt udmattet af hende.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 5
  
  
  
  
  
  
  
  Vi havde morgenmad i restauranten. Tara tog nogle tropiske frugter, hendes to dusin østers. Før hendes ih ankom, Tara sprang ud af sengen, i bad og få klædt i hendes egen lejlighed. Jeg havde en hel fridag. Mens hun var i bad, ringede telefonen over lyden af rindende vand. Jeg forsøgte at ignorere det, men personen i den anden ende af linjen var en regelmæssig. Han nægtet rapporter i medierne om Hawk. Jeg lod det flyde, og løb efter telefonen, efterlader et spor af dråber bag.
  
  
  Den hvisken i den anden ende af linien var konspiratorisk. "God morgen, Mr. Carter. Dette er Carib Jerome. Kan jeg tale med dig om et par minutter?"
  
  
  Jeg blev advaret om, Jerome. AX embedsmænd, der troede, han kunne have været en russisk agent på øen. Men måske var det bare en venlig opfordring. I hvert fald, det ville være så neutral som muligt. "Giv mig lige ti minutter til at få tøj på," sagde jeg.
  
  
  Jeg hedder room service, bestilte en varm kop kaffe og en ekstra kop, tørrede ud, sætte på ballet slippers, og skiftes til rent tøj og en jakke til at skjule min skulder hylster, når kaffe og the colonel ankom. I mellemtiden, jeg gik igennem, hvad Hawk havde fortalt mig om Jerome.
  
  
  Jerome var en tredive-seks-årige medlem af en fremtrædende familie, men ikke fra øen. Han blev uddannet ved Oxford og tog et særligt kursus på Sandhurst militærakademi. Efter det, han har gjort et navn for sig selv som en advokat. Når Randolph Fleming blev første gang valgt til formand og Britiske tropper forlod øen, - Parlamentet mente, at island brug for sin egen hær. Fleming udnævnt til Chef for Politiet Generelt af den nye hær. Jerome steg til stillingen som chief of Staff. Høg sagde: "Oberst, du overraskede os. Ifølge CIA, han var politisk ambitiøse og ønskede at gribe magten efter Hammond ' s død. I stedet, er det straks returnerer Fleming."
  
  
  Hawke ' s tænkning maskine i høj grad optaget af sig selv med mulige ego motivationer. Hvorfor gjorde en ambitiøs mand, der havde en chance for at gribe magten sende et brev til en politisk modstander, som han tidligere havde hjulpet med at vælte? Vores eksperter mener, at Jerome var smart nok til at indse, at hans upopularitet. Han vidste, at parlamentet ville aldrig støtte ham. Men hvis han udnævner Fleming som formand, han kan blive en stærk person bag tronen.
  
  
  Hawke spurgte hende, om Jerome Mistelten havde nogen idé om, min sande identitet. Men så vidt han vidste, han var noget mere end en repræsentant for Thomas Sawyer.
  
  
  Obersten kom ud gennem værelser i front af tjeneren, og stod åbent, ikke engang smile, indtil vi var alene. Kun ego ' s mørke øjne flyttet. De ville. De kiggede på den store seng, tæppe på gulvet, whisky og briller på bordet. Han har studeret mig til en lang øjeblik, da hun hældte Ømu ' en kop kaffe. Sort, ingen sukker. Stadig ingen smil. Jeg besluttede at spille det omhyggeligt. Døren lukkede sig bag tjeneren. Jerome sank ned i en dyb stol og nippede sin kaffe.
  
  
  "Du har afviklet i pænt," den hæse stemme lød emotionless. Der var en proptrækker bag spørgsmålet. Jeg burde have tænkt på det meget før. Det var en suite, en VIP. Hvad skulle jeg gøre, som en sikkerhedsvagt her? Han kiggede på de dyre møbler med overdreven beundring og misundelse og gav et kort grin.
  
  
  "Her kan du se, hvor svært det er at være i den bedste position. Jeg kan lugte det, fordi hotellet er fuld. Jeg har tænkt mig at blive flyttet til kælderen snart. I denne sæson, alt skal være udfyldt, og oberst ved det. I lande som Grand LaClare, kalve skal aflevere deres gæstebøger til politiet.
  
  
  'Meget dårligt for dig. Han stirrede på mig questioningly. Han hævede sine øjenbryn og droppede emnet. "Hendes hotel, der benytter denne lejlighed til at takke dig for dit arbejde på fly. Formand Fleming - og jeg-var meget heldige, at have dig på flyet. Og væbnede ." Lavede en grimasse. "Var det kendt på dell selv, at du havde et skjult våben?"
  
  
  Han gjorde ikke blinke. Han smilede til ømu ' en, som en matematik store at give væk en gåde. "Min arbejdsgiver ved, at jeg nyder at arbejde med mine egne våben. Som du ved, han har en vis indflydelse ."
  
  
  Godt, godt. Nu, for første gang, han smilede ved tanken om min særlige privilegium. "Jeg er meget glad for igen. Hvis du ikke reagerer korrekt, Formand Fleming ville allerede være død, eller i de forkerte hænder. At reagere så hurtigt, du er nødt til at være en meget erfaren security officer." En anden proptrækker om en dobbelt bund. Hvad der var mere til hende end blot et hotel sikkerhedsvagt? Hendes var dog forsigtig.
  
  
  "Jeg ledsagede Glip Sawyer. Hun kan blive såret eller dræbt, og mine reflekser sparke i, når nogen peger en pistol på mig.
  
  
  "O? Så det var virkelig en overraskelse? Vidste du, at Præsident Stahl var et mål? Men så, selvfølgelig, i dit sted, du kunne ikke have vidst, at de prøvede at kidnappe ego, og tage det til Cuba."
  
  
  Hendes spørgsmål var skeptisk. - "Hvad er det for p/?""Dette stewardesse bekendte?"
  
  
  Ego øjne, hans hæse stemme, var udtryksløst. "Vi har modtaget oplysninger fra en anden kilde. Pigen, der flygtede, før han kunne sætte spørgsmålstegn ved hendes.
  
  
  Undsluppet gennem det fængsel, hun var i? Han tænkte igen på hendes forskrækkede udseende. Kunne hun virkelig være en agent, der er gode nok til at narre mig trods alt? Jerome gættet mine tanker. "Hendes påståede uskyld vildledt den kvindelige sikkerhedsvagt. Hun brugte en karate flytte, stjal hendes tøj, og lige til venstre."
  
  
  "Men hvor kunne hun være gået?"
  
  
  En rastløs skuldertræk. "Disse luksus-cruise-skibe komme og gå her. Jeg tror ikke, at hun er smart nok til at komme om bord på en af disse både.
  
  
  Jeg fandt det svært at tro på. Men hun har heller aldrig troet, at en stewardesse kunne smugle to revolvere om bord på et fly. Obersten vinkede sagen til side og lænede sig tilbage i sin stol. "Det betyder ikke noget. Tak formanden har modtaget den. Militæret er overbevist om, at de vil være bedre stillet, hvis de giver ømu ' ens fulde støtte, så disse problemer er blevet løst til alles tilfredshed." Han færdig med sin kaffe, og rejste sig op. "Hvis jeg nogensinde kan hjælpe dig med noget, du vil finde mig i slottet."
  
  
  Jeg rystede på hånden holdt han ud og løslod ham. Han vidste mere om mig, end han er optaget. Det var klart fra ego af ansøgerne, at hæren ville forblive tavs. Bare at være taknemmelig for kapring hændelse ville ikke have gjort Jerome gøre politiske udsagn til en simpel hotel sikkerhedsvagt. Jeg formodede, at han prøvede at lade mig vide, at jeg ikke længere havde brug for at spille min rolle med ham.
  
  
  Han ventede et øjeblik, indtil han indså, at han havde forladt hotellet, og derefter tilbage gennem værelserne. Der var ikke flere soldater på øverste etage. Lewis ' mænd også forsvundet. Kun at det stadig var fuld af mafiaen.
  
  
  Han gik ned til Fleming ' s lejlighed på etagen nedenunder. Kun syndikatet er mennesker der var til stede. Jeg fik at vide, at Fleming var stadig i søvn. Jeg fandt den samme maleri på gulvet under hende. Mærkeligt! Jeg troede, jeg ville tage et kig på Casino. Jeg ville have hendes svar, og måske kan jeg finde dem der.
  
  
  Roulette, gambling og poker borde dannede et rektangel rundt om sofa, omgivet af velvet-indpakket kæder. Ingen blev tilladt i her, undtagen croupiers og kasserere. Bordene var overfyldt med turister. Der var ingen vinduer at se på, ingen ur til at vise tidspunktet. Bare klirren af mønter, stykket af chips, glade tilråb og forbandelser. Dette er ikke mit spil. Jeg gør min indsats med hende hver morgen, som jeg vil vende tilbage til sengen trygt og godt om natten. Som jeg prøvede at presse min vej gennem mængden, jeg var halvt skubbet af en ophidset folkemængde overskrift som en flok elefanter for en jackpot vinder. I tillæg til bilen ringen, var hun pludselig hørte ringen i mit værelse ovenpå. Årsagen var, ti meter væk, læber krøllede i utilfredshed, hævet øjenbryn ved synet af al den spænding.
  
  
  Det flickered som et fyrtårn. Lange røde hår, og en pantsuit med buler i alle de rigtige steder.
  
  
  Mens jeg venter på hende at passere en flok elefanter, jeg så hende vende om og forsvinde gennem en skjult metal, skydedør et eller andet sted i nærheden af kasseapparater. Han gik hen til det samme sted. Det gjorde mit besøg endnu mere presserende.
  
  
  Den heldige fyr, der kom til kassen, inden du mig. Venter på Clare til at tage chips og betale manden. Når den heldige vinder var gået, tjeneren kiggede på mine tomme hænder og sagde i en træt tone, " Hvad kan jeg gøre for dig, andre?"
  
  
  Jeg hader det, når nogen kalder mig en ven, og jeg har aldrig set denne person før i mit liv. Jeg har brug for Chip Cappola. Jeg ønsker at tale til ham."
  
  
  Den ubehagelige ansigt blev endnu mere ubehagelige. "Jeg har aldrig hørt om det.'
  
  
  Jeg sætter min nye ID-kort på tælleren. Nen sagde, at hendes nye chef for sikkerhed på Sawyer Hotel. Manden kiggede bare på mig. "Hvorfor har du ikke fortælle mig det før?"
  
  
  "Du har ikke bede om dette. Mr. Sawyer forventer ego gæster, for at være høflig til ego personale. Hvad er dit navn?"'
  
  
  Han havde ikke forventet dette, og em kan ikke lide det. Han var alle omkring dem, og som straks cringes når han ikke kan gø mere. "Tony Sommertilbud". Det var noget mere end en mumble.
  
  
  "Du har modtaget en advarsel. Ikke altid regne med os, for en anden! Lad mig ikke høre dig klage. Nu, hvor er Cappola?
  
  
  "Gennem denne dør." Han pegede i den retning, hvor den rødhåret var forsvundet. Han trykkede på en knap under disken, og den tykke metal døren svingede åbne. Sin skal, gennem den blinde passere. Bygningen her lignede en sikker, og fungerede også som en computer. En høj, sort mand, der sad ved et skrivebord halv-fyldt med en slags kontrolpanel. Han var iført en blå uniform uden et badge, og kunne have gået til et hotel politibetjent. Han var så venlig, som kassereren. Da han kom op, hans kolde, utilstrækkelig øjne kiggede på mig.
  
  
  "Jeg har brug for Cappola," sagde jeg, vise mit ID-kort.
  
  
  Han lænede sig ind i den indbyggede mikrofon og sagde i en dyb growl, " Carter her. Nye sikkerhedsvagt.
  
  
  Gigt lød på samtaleanlægget. "Send dit ego."
  
  
  Han trykkede på en knap, og heavy metal panel åbnede lydløst igen. Bag ham var et stort rum med nøgne gule vægge og en tom stol, flere tomme stole, og et dybt fra sofaen, hvor den rødhåret sad. Cigaretten mellem hendes læber udgivet en tynd blå røg i en strøm mellem hendes halvt lukkede øjne. Hun kiggede på mig som om jeg var en gammel bekendt.
  
  
  Chip Cappola var indbegrebet af en mand, der ønskede at se tredive år yngre, end ham selv. Ego ' s hvide silke passer jakke hang hulkende på stativet. Ego er lys lilla skjorte med en mørk rød monogram på ærmet var det eneste lyspunkt i den grå rummet. Ego ' s stemme var lige så farveløs. "Dette år gæs, der fløj mod syd."
  
  
  "De gjorde ikke ophold i Miami," sagde jeg.
  
  
  Jeg ved ikke, hvem der kom op med disse idiotiske kode ord. De skal synes ubetydelig, men på samme tid, de skal ikke være noget, der kan siges ved et uheld. Cappola gav mig et afvisende blik.
  
  
  Nick Carter, eh? Killmaster? Du behøver ikke se ud som mordere, jeg kender. Men lad mig ikke fornærme dig foran damer." Han pegede på rødhåret. Mitzi Gardner. Måske har du hørt om hende.
  
  
  Jeg hørte hende. Men er det ikke slår mig som typiske for Mitzi. Ikke dum nok. Ifølge mine oplysninger, hun var elskerinde til en lang række af mafia-ledere, hvoraf fire var allerede død. Hun ville nok tage sig af smugling af penge til dem. Mafia dukker under lås og nøgle, til Schweiziske banker. At det nu tilhørte Chip Cappola, en højtstående gangster, der er eftersøgt i Usa. Og sådan en fyr, der nu arbejdede for AX.
  
  
  Cappola ikke var interesseret i den nationale sikkerhed. Ego loyalitet var eksklusivt til underverdenen nationer. Men en ting var sikker: han ville ikke Kommunisterne at tage over kasinoet, så det blev til Ømu ' ens fordel at støtte Randolph Fleming. Med Fleming i sadlen, Cappola 's virksomhed på Grand Laclare fortsatte uhindret, lige som det havde i General Hammond' s tid.
  
  
  Cappola pegede på en stol, og han tog imod tilbuddet. "Jeg er forbandet glad for at du var på, at flyet Fleming kom på. Hvis vi mister ham, at vi alle er at risikere vores egen hud. Så vil vi glemme vores casino, og Sawyer vil miste alt."
  
  
  "Vi har ikke mistet vores ego endnu," hans mafioso nægtet rapporter i medierne. "Han er den præsident, Oberst Jerome siger, at det er okay."
  
  
  Det samme sel. "Har du talt med Jerome? Sagde ømu hvem er du? Han spyttede ordene rasende.
  
  
  "Hvorfor er du så vred?"
  
  
  "Gjorde du fortælle ømu' en?"
  
  
  "Selvfølgelig ikke. Hvad har du imod ham alligevel?
  
  
  Han lagde sine hænder på stolen og lænede sig frem. "Carib Jerome beordret bortførelsen af Fleming."
  
  
  Hendes forblev neutral. "Hvor kom denne ide kommer fra, Capolla?"
  
  
  "En idé? Vi kender til. Tror du kun AX ved, hvad der foregår? Vi har en mand i Cuba. Han er ligesom, at med Castro." Han pressede to fingre sammen. Jerome ønsker Fleming fjernet permanent.
  
  
  Jeg var ikke imponeret. De oplysninger, Gordeev Gedebuk har for os, det kan aldrig opveje vores. Ud over at, det ikke passer til the colonel ' s adfærd. Fleming var i Usa. Jerome kaldet em tilbage.
  
  
  Cappola grinede. "Hør op. Mens Fleming var på fastlandet, Jerome kunne ikke engang trække ud sit kup med hjælp fra Russerne. Amerikanerne vil sende Fleming i på det rigtige øjeblik til at blande tingene sammen. Og det ville være Jerome ' s flow. Men med Fleming i publikum i et Cubansk fængsel, Jerome kan narre offentligheden, at han vil udgive Fleming, når han kommer til magten. Han vil lykkes, og der vil være den sidste ting, vi nogensinde vil høre fra Fleming."
  
  
  Jeg lytter altid til noget, der ikke umiddelbart synes som noget vrøvl. Men jeg ville ikke ønsker at blive lamslået af gangstere ' skrig. Selv hvis alt dette var sandt, Jerome ' s hænder blev bundet åbent nu. Der var en buzz, tre korte bip. Cappola sprang op, læse tvivl om mit ansigt, og sagde, at den rødhårede kvinde:: "Come on, slappe af. Han havde travlt med at komme ud af kontoret.
  
  
  Mitzi Thomsen stod op og slyngede sin taske over skulderen. Hun tog sin tid og kiggede på mig appraisingly og lidt drillende. "Nogen har haft et hjerteanfald på casino," sagde hun blankt. "Hver gang i et stykke tid, er der en stor vinder eller en stor taber." Nah ' s stemme var lidt hæs. "Lad os gå en tur, honning."
  
  
  "Det sikkerhedschef, der løb af sted med en dame? Hvis du tror, Jerome ønsker at kidnappe Fleming, jeg må hellere sørge for han ikke.
  
  
  Hun trak på skuldrene. "Der er stadig folk i casinoet. Fleming er helt sikkert i dag. Han sover, og Em vil ikke nødt til at forlade hotellet i aften. Udover, at jeg har noget at fortælle og noget at vise dig." Hun sagde genkendende til den sorte tjenerne,"Vi vil gå ned, Hertug."
  
  
  Han smilede bredt. Han elskede hende tusind gange mere, end jeg gjorde. Knappen han nu presset åbnede elevator overfor casino indgang, som tog os til en kælder, garage, der kunne rumme fire biler. Der var en Volkswagen van og en lys lilla Cadillac. Praktisk for brugere, der ikke ønsker ih at blive set. Jeg fortalte hende noget om det.
  
  
  Hun smilede wryly. "Elevatoren går også til Chips' lejlighed på taget. "Hvor er Fleming nu?"
  
  
  Hun fik bag rattet i Cadillac. Hendes sel er ved siden af hende. Skjul på gulvet, indtil vi får omkring hotellet, " fortalte hun mig. Jerome vil bede dig om at følge ham, hvis du viste dig foran kroen."
  
  
  Hey spillet sammen, så Hey skræmme mig, og laver bænkpres, mens Mitzi trykkede på knappen. En stål-lugen åbnet. Hun slukkede motoren, og vi kørte væk. Et kedeligt ekko fra udenfor fortalte mig, at vi skulle passere gennem en stor garage. Dæk knagede, da vi rundede hjørnet ind i bjerget. Hun vendte sig ud mod boulevarden og efter en kilometer udgivet mig omkring mit skjul. yahoo ' s rod i aftes blev fejet op, og gaden blev stille igen. Publikum var gået.
  
  
  "Jerome," sagde jeg. "Hvis Cappola var rigtigt, hvorfor gjorde han ikke dræbe Fleming? Hvorfor skulle han sende sit ego til Cuba?"
  
  
  Hun ser ikke på mig. "Ingen ønsker et lig. Og den levende Fleming kunne stadig bruges som et objekt af forhandlingerne med Rusland ."
  
  
  "Måske. Hendes spekulerer på, hvorfor, Jerome vil have hende til at følge ham."
  
  
  Hun kiggede på mig i overraskelse. "Han har allerede udløst over dig en gang. Alt dette postyr om pistolen var ikke en ulykke, selvfølgelig. Han ønsker, at du ud af her. Hvor mange gange har du virkelig brug for at trykke på den hoveder til at vende på dit sind? '
  
  
  Hun var nødt til at sætte det hele på lavt blus. Fleming var sikker i Cappola ' s lejlighed, og nu havde jeg tid til at tænke tingene igennem. Jeg gør det bedst, når jeg er afslappet. Så jeg besluttede at slappe af.
  
  
  Vi passerede mimmo marked og palace. Længere op ad bakken, så han en forfalden fæstning, som skal have tjent som fængsel i gamle dage. Kælderen er fuld af politiske fanger. En beskidt sted. Den gamle by blev bygget ved foden af en bakke. Vejen indsnævret der. Mitzi fandt det vanskeligt at manøvrere i bilen mimmo vogne at lege med børn og kvinder, som udfører dagligvarer. Her vil du finde den sande farve og charme til øen. Vi kunne ikke se nogen turister.
  
  
  Vi kom forbi et gammelt hotel, der var i en tilstand af forfald. Det ligner gingerbread. Græsplæner er overgroet med græs, og windows og er kommet op med krydsfiner. For hundrede år siden, det var et luksus hotel.
  
  
  "Jeg forsøger Poinciana," Mitzi sagde. "Da det blev bygget, det var det bedste hotel i Caribien. Nu er det en termit paradis. Nogle gange ego af ilder er stadig bruges af bjerget beboere, der lejren er der når de har brug for at være tæt på byen ."
  
  
  Nogle ting på den pige, var forkert. Hun lød ikke som en hore. Der var uddannelse og intelligens i hendes stemme. Og for en enkel penge kurer, hendes mening gjorde en stor forskel i mafiaen. Som de selv sagde, hey min rigtige identitet. Dette gjorde mig nysgerrig. Jeg spurgte hende om det. Hun svarede med et Mona Lisa smil.
  
  
  Når Chip var bange for, at han kan miste casino, Davey ringede til hende og spurgte ego til at sende dig her for at redde dagen."
  
  
  Davey? Davey Hawk? Var Hawk efter ordrer fra denne chick? Jeg følte, at jeg havde været hullede under taljen. Var Mitzi Gardner en ØKSE agent? Var Hawk spille sit spil igen og lade mig finde ud af ting til mig selv igen? "Skat," sagde jeg, " jeg er meget glad for vittigheder, men hvem fanden er du?"
  
  
  Hun besvarede mit proptrækker spørgsmål i gigt. "Hvad hat skal jeg bære for dig?"
  
  
  Han svor på, at under hans ånde. "Jeg ville hellere du slippe dem alle."
  
  
  Hun ikke miste hende selvtillid. "Du er heldig. Tiden er næsten her."
  
  
  Vi var nu ved at køre gennem et åbent område med tæt jungle-vegetation. Så var der sukkerrør sletter og små plantager. Hun fortalte mig om ændring af økonomien i området. Bananer var mere indbringende end sukkerrør. De kaldte det grønne guld. Kød, nelliker, tyrkiet, og duftende tonka bønner var også ved at blive mere og mere attraktivt at vokse. Hun sagde, at Nah havde sin egen lille plantage på den anden side af øen.
  
  
  Vejen var ikke lige på alle. Hun gik langs kysten et stykke tid, så kontaktet de bjerge, der strakte sig som en højderyg gennem midten af øen. Da vi forlod plantager, området blev sumpet på den vestlige side, og på den anden side jeg så dybe kløfter bevokset med træer og planter. Vi var omkring ti kilometer ud af byen, når Mitzi vendte den tunge bil fra motorvejen på en landevej, det, der blev fulgt på i en halv mil, men så stoppede ved en lagune.
  
  
  Hun slukkede motoren, sparket hendes sandaler, og åbnede døren. Han satte sig ned et øjeblik for at undersøge udsigt. For det mørkeblå vand, omkring en kilometer væk, man kunne se hele hotel området, og det terræn, der steg brat, og du kan stadig se spor af den gamle fæstning.
  
  
  Og den opfattelse af de udbetalinger, der er lige foran mig, var endnu bedre. Mitzi tog alt sit tøj og løb & nb. Hun vendte sig og vinkede til mig indbydende. Men jeg har ikke brug for det andet tip. Han hurtigt afklædt og gik med hende.
  
  
  Der var kun en let udendørs aktivitet, og vandet var næsten varm. Pigen svømmede med en hurtig, glidende bevægelse, og der blev kun fanget op med hende langt væk fra kysten. Kunne ikke stå for hende, men vi var & nb. Hendes hud føltes blød. Jeg forsøgte at trække hende ned af hendes hofter, men hun kastede sig tilbage og dykkede rundt om mig. Ingen omkring os var helt klar, da hun dukkede op, sukkede, og duen tilbage til mig. Der er ikke noget til at holde på i en dyb, men vi fik ikke brug for det. Hun var smuk.
  
  
  Når det var overstået, hun er dukket op. Jeg svømmede op til hende, og vi hvilede. Hendes faldt i søvn i en rolig, varm & nb. Jeg lagde ikke mærke til det, indtil mit mål faldt ned og kastet ud i det varme saltvand.
  
  
  Pigen var gået. Jeg kiggede tilbage og så, at hun allerede var på stranden. På hendes mave, på en brun baggrund af hvidt sand. Hende, har bemærket, at du vil ikke se opdelingen på hendes badedragt. Han svømmede til stranden og lagt ned ved siden af hende, og gik tilbage til at sove. Så langt, det er ikke min eneste transmission af hendes hæse stemme. "God morgen, Carter. Du er ved at opfylde en allieret.
  
  
  Han åbnede sine øjne og så, at solen var allerede indstilling i vesten. Der var ingen i syne på stranden. Bare et par krabber og masser af sand. Så hun pegede på et forbjerg ud over vandet. Noget, der nærmede sig os over vandet, men det var ikke en båd.
  
  
  Det lignede en menneskelig figur. Han blinkede, rystede på hovedet, og kiggede igen. Han var der stadig. Tre hundrede meter væk, og på det sted, hvor han bemærkede, at det var helt umuligt at stå her, en mand kom ud. Hun var høj, tynd, og klædt i en lang hvid kjole, der flagrede som en fan. Han henvendte sig til os med en statelige men bestemt tilgang. Det var utroligt.
  
  
  Pigen ved siden af mig stod op og vinkede. Hun klædt stille og roligt. Jeg vidste, at det var en hallucination. Ganske vist, vandet var salt og smagte som sirup, men at han næsten druknede, da han faldt i søvn i den.
  
  
  Manden var ved at blive tættere. Omkring ti meter fra kysten, tog han sin kappe, kastet ud i vand op til hans lår, og steg igen, nærmer sig kysten. Jeg troede, han var omkring seks meter høj. Han var gammel, med et langt skæg og hvide hår. Han var tynd, men ruhåret.
  
  
  Hendes var at sidde nøgen på sand, stirre ind i mørke øjne og en bred mund, der smiler til Mitzi Gardner. Hun sad ved siden af mig, og han tog hendes hånd, med fingre, der kunne have nået til en basketball, forsigtigt, som om det var et æg. Hun sagde et par ord til ømu ' en i et sprog, jeg ikke genkende, og de grinede. Hun kiggede på mig og sagde: "Dette er Noah, Nick. Han har været her længere end nogen kan huske. Han er også en modstander af det kommunistiske missiler på øen."
  
  
  Det har fået op. Hvad andet kunne han have gjort for hende?
  
  
  Noah kiggede på mig omhyggeligt, så rystede min hånd. Mine helt forsvundet i egoet palm, men han klemte min Rivnenskaya hånd, lige nok til at inspirere ærlighed og tillid. Han rørte ved hendes kød, varme, med blod inde, i live.
  
  
  "Jeg beundrer dig, Mr. Carter. Han havde en udpræget Britisk accent, og en stemme, at han kunne knurre, hvis han ville. "Mitzi fortalte mig, at opfylde dine gerninger, som cementerede min tro på dig."
  
  
  Han slugte det. "Din tro på mig?" "I det mindste er jeg stadig gør, hvad jeg kan. Jeg er bange for at du overdriver voldsomt.
  
  
  Han kiggede på Mitzi. Der skulle være en tæt forbindelse mellem dem. Det er klart, omkring respekt, venskab og forståelse. Så han vendte sin opmærksomhed tilbage til mig.
  
  
  "Jeg skal undskylde, Mr. Carter. Mitzi bad hende om at bringe dig her, før du fik for travlt med dit arbejde. Desværre, der er et problem her ." Han pegede på bjerget. "Jeg må forvise en alvorlig sygdom. Jeg kan ikke blive lige nu, men jeg troede, at jeg skal mindst opfylde dig og lover dig min hjælp, hvis du har brug for det. Jeg håber, at du vil besøge mig igen."
  
  
  Han lænede sig ned, kyssede pige øreflip, nikkede til mig, vendte tilbage til & nb, tog den kjole, og forsvandt lige som han var kommet.
  
  
  Han var at se ham. Mitzi jokede. "Hvad der er tilbage af din ro? Jeg tror, at du har set et spøgelse.
  
  
  Han pegede det ud til ghost. 'Hvordan...?'
  
  
  Hun blev alvorlig, kiggede på mig et øjeblik, og sagde: "du skal ikke spørge for meget, Nick. Dens virkelig set utrolige ting med dem ilder som har mødt denne mand. Du vil opleve, at det også. Nu vil vi hellere komme tilbage til Fleming 's, før han vågner op og ikke ønsker at tage en tur".
  
  
  Som hun klædt, han kiggede tilbage på den høje, mørke skikkelse, der havde pludselig forsvandt fra klipperne ved foden af forbjerg hill. "Fortæl mig mere om din ven," sagde han til hende.
  
  
  Hun trak en brun skulder.
  
  
  "Tænk på, hvad jeg fortalte dig. Vær forberedt på overraskelser. Noah kan give dig masser omkring dem, og jeg er sikker på, at jeg ikke har hørt eller set dem alle endnu."
  
  
  Hun løb foran mig til bilen. Da hendes far fik i, motoren blev brølende. Før jeg lukkede døren i for hende, hun trådte på speederen, og vi kørte i fuld fart langs sporet tilbage til vejen.
  
  
  Han fortalte os ikke et øjeblik, at denne fyr Noah havde en særlig magi. Jeg troede bare han var en meget smart og snedig. "Han er en eremit?" Mitzi spurgte hende. Alt andet end det. Han er leder af en stamme af over hundrede mennesker. De bor i en gammel fæstning. Han siger, at ego, folk slog sig ned her for et par hundrede år siden, så slave oprør. Sammen, det er en uhyggelig gruppe. De kan være overalt i junglen, og du vil ikke være i stand til at se, ih, hvis de ikke ønsker at."
  
  
  "Hvordan vidste du, at egoet?"
  
  
  Hun spidsede sine læber og kiggede på mig.
  
  
  "Det var også meget mærkeligt. Hendes var flydende i lagunen, da han pludselig kom ned for at give mig en besked. Chips ' - assistent på casino blev dræbt, og Chip bad hende om at give det videre til Miami. Denne fyr var dræbt på ti minutter over tre. Noah fortalte mig i et kvarter over tre.
  
  
  Det var nemmere på den måde. I det mindste havde jeg nogle fast grund under mine fødder nu. "The jungle drum," jeg lo. "Telefonen i junglen".
  
  
  "Sandsynligvis. Men senere blev hun set en dag healing en meget syg kvinde med voodoo. Han sagde, at han var hendes due. Hun stod der stadig, og nu bliver det bedre ."
  
  
  Mit hoved tingled. Pigen ved siden af mig var stærke nok til at overleve i den barske verden af mafiaen. For at gøre dette, er du nødt til at have en praktisk indstilling til alt. Nu var hun taler om voodoo og sort magi, som om hun troede på dem. Jeg kan ikke bede hende flere spørgsmål.
  
  
  Vi kørte i tavshed i fem minutter. Pludselig var der en sort mand i midten af vejen. Han vinkede til os at stoppe. Mitzi bremset ned og åbnede vinduet. Han virkede forvirret; hun spurgte ego noget i den lokale dialekt, og han rystede på hovedet. Uden at sige et ord til os, Mitzi bakket op, vendte rundt, og accelereret.
  
  
  "Noah spurgte om os," sagde hun. "Der var et kapløb. Der var noget der kommer til at ske, men det gjorde han ikke sige hvad.
  
  
  Han kiggede på Mitzi og derefter tilbage på messenger. Vejen var øde. Da vi drejede ind i det næste vejskilt, vejen var meget dårlig. Vi ville have en Jeep du nemt overvinde alle forhindringer. Jeg stoppede halvvejs foran et stort hul i vejen.
  
  
  "Vi er nødt til at holde ud," Mitzi sagde.
  
  
  Du ville ikke kalde det at gå. Vi klatrede op i træerne, ligesom bjerggeder, indtil vi endelig nået en høj mur, som er bygget op omkring skifer. Fortet besat hele cape og så uindtagelig. Når vi gik gennem porten, den indre gårdhave vægge var også lavet af skifer. Sten bygninger blev bygget mod det, nogle faldefærdige og andre i fremragende betingelse. Ih tage fungeret som en platform til væggen. Folk samledes omkring den imponerende tal af Tony vundet. De havde mørke ansigter af Indfødte Amerikanere. Mændene havde kun et lændeklæde, mens kvinderne gik i korte farverige skørter. Alle var tavse, stemningen var deprimeret.
  
  
  Da vi trådte ind, Noah kom op til os. Ego 's ansigt var grim, men ego' s opførsel forblev med stolt og værdig holdning.
  
  
  Han brød nyheden til os uden at blinke. Dr. Fleming blev bortført. Chip Cappola døde i forsøget på at forhindre det. Jerome overtog hotellet. Krydstogt skibe er i færd med at evakuere alle Amerikanere og Europæere."
  
  
  Jeg spurgte hende, " Hvor er Tara Sawyer fra?"
  
  
  Det var først senere, at det gik op for mig, hvor hendes oplysninger kommer fra. Men i løbet af vores tavse Cadillac ride, hun ikke høre jungle drum fraktion på alle.
  
  
  Beskeden kunne ikke sige noget om hende, " Noah fortalte mig. I alle tilfælde, den besked var der. Derfor er han ikke udelukkende er baseret på visioner. "Hvordan vidste du det?"
  
  
  Han kiggede på de mennesker omkring ham, og han så, at ego ' s mund var trækninger utålmodigt. "Du ikke i tvivl om mig, Mr. Carter. Ikke tid nok. Dr. Fleming bliver afholdt i dungeons under den gamle fæstning, og Ego har brug for at blive frelst. Din Glip Sawyer blev sandsynligvis sendt hjem på et af skibene.
  
  
  "Det virker usandsynligt for mig. Jeg tror ikke, Jerome ville lade hende gå, hvis han kunne have holdt hende for løsepenge."
  
  
  "Dette er et argument. Men det er ikke alt. Beskrivelser af både af du blev fordelt, og ti tusind dollars blev udbudt til din fange.
  
  
  Han svor højt. "Så snart jeg er ved at gøre en lille omvej, himlen går ned."
  
  
  "Glad for at du har lavet denne omvej," Noah kommenteret. "Ellers ville du være død nu." Mindst nu, du kan kæmpe tilbage."
  
  
  "Jeg vil hellere gøre noget," jeg er aftalt. Hende, kiggede på pigen. 'Bo her. Du er sikkert her. Hendes beru du har en bil."
  
  
  "Vi er velkomne. Du må ikke kender området. Jeg kender hende, og jeg stadig har et job at gøre." Der var en metallisk tone i hendes stemme, som antydet på de karaktertræk, der havde givet hende en plads i mafia broderskab.
  
  
  "Hun har ret," Noah sagde. "Du kan ikke gå tilbage til Port of Spain ved kystvejen. Du bliver nødt til at gå gennem bjergene, og så vil du være i stand til at bruge al den hjælp, du kan få." Han pegede med en lang finger på en tyk, mørk mand, så en anden. "Bukser, shirt. Skynd dig. Du kommer med mig."
  
  
  Jeg kunne ikke lide det. Hvordan kan jeg være sikker på, at Tony ' s historie var sand? Og hvem har brug for denne escort på en rejse, som Gud ved hvor vil ende? Men jeg havde intet valg. Noah og Ego mennesker gjort op for de fleste, og selv Mitzi sidet med Tony vundet. Så jeg er aftalt, i det mindste for nu. Ved den tid, vi fik til Cadillac, parret var der også, grinende. Vores guider var nu iført knæet-længde bomuld bukser og hvid skjorte med opsmøgede ærmer. De havde macheter skjult i deres bælter.
  
  
  De spiller dette spil bagfra.
  
  
  Der var ingen steder at henvende sig til, og Mitzi var nødt til at skubbe bilen frem og tilbage i fem minutter, indtil vi endelig var i stand til at komme ned af bakken. Hovedvejen var allerede slemt, og det var forfærdeligt. Vi var kørsel i lave gear over, hvad der lignede Schweizisk ost med huller i det, og for at gøre ondt værre, vi endte op på en klippe på den anden side af højderyggen. Vi vendte om og fulgte en smal sti, der førte langsomt ned. Bilen på den ene side børstet bjergsiden, og på den anden sin stirrer ned i en afgrund af ufattelig dybde. Han sagde ikke noget, så de ikke distraherer Mitzi. Han kunne koncentrere sig bedre om kørslen.
  
  
  Efter et par kilometer af disse prøvelser, vi kørte gennem buskene igen, og jeg var i stand til at trække vejret frit igen. "Så du kender vejen," Mitzi fortalte hende. "Hvordan får vi i Jerome dungeons?"
  
  
  Hun rystede på hovedet. "Vi er nødt til at finde ud af noget om det først. Først skal vi nødt til at gå til, at det gamle hotel, som hun viste dig på vej til dit første møde med Nov. Der kan vi udvikle vores planer ."
  
  
  Det var ved at blive mørkt, da vi endelig kom ud på en vej er bred nok til en Cadillac. Vi kunne se lys gennem vegetationen nedenfor. Så, vi var ikke langt fra byen. Mitzi tændt forlygterne for at komme ud på vejen.
  
  
  En stråle af lys, der lyser uniformeret mand. Han pegede en pistol på os. Pigen straks faldt ned, sætte bilen i bakgear, og accelereres igen. Hendes instinktivt vendte rundt. De baglygter fanget en anden soldat, der netop havde slået sin riffel op. Før ego shotgun var høj nok til at ramme nogen omkring os, min Luger fyret. På samme tid, forruden blev brudt. Der var en masse af granatsplinter på Mitzi, men hun holdt kørsel. Hun blev skudt gennem hullet, hvor forruden plejede at være, og soldaten foran bilen faldt.
  
  
  Mitzi stoppede bilen, og jeg havde tid til at tjekke ud af vores guider. Ingen af dem blev skadet. De var krøllet sammen i de bagerste sæder, og nu blev de omhyggeligt at komme op igen. Jeg gik ud for at tage et nærmere kig på de gaver, Oberst Jerome havde givet os. To soldater blev dræbt. IH tog sin uniform og våben, og kastede dem på bagsædet. Tony Vandt mænd greb deres våben. Jeg fortalte hende. "Kan du klare det?"
  
  
  De kunne. De tjente som palace vagter, når Fleming var præsident. Måske en dag vil vi være i stand til at bruge denne viden. For tiden, han holdt sit våben mod sig selv og bestilt to af dem til at trække ligene ind i buskene, hvor de ville ligge stille, indtil nogle sultne dyr dukkede op.
  
  
  I alle tilfælde, vejen blokade viste sig, at de oplysninger, Tony havde vundet, var korrekt. Denne gamle mand havde mere i ærmet, end hun brød sig om at indrømme. Så Jerome var i afgift, Noah sagde. Det var tid til at tænke på en måde at frigøre Fleming. Tony ' s myndighed, der også gav mig mere selvtillid i mit ego venner. Efter alt, er de præsenterede sig, og nu, at de har bevist, at de kan håndtere våben, de kan stadig være nyttigt.
  
  
  Vi havde ingen problemer med at komme til hotellet, og Mitzi parkerede bilen i et forladt skur bag bygningen. Derfra gik vi til en forfalden lobbyen. Lugten af mug og rådnende træ, der kæmpede om herredømmet. Vores guider førte os op ad den knirkende trappe til køkken. Det var et stort køkken med hylder langs den ene væg, og et arbejdsbord i midten. Vi var ikke alene. Et lys var ved at brænde på bordet, og tre mænd, som spiste leguan, en lokal delikatesse, som gjorde min mave knurre.
  
  
  Så med de to mænd, og vores to guider er spændt på at snakke med de tre indfødte, var vi endelig i stand til at spise. Når min brutal sult var tilfreds, hans følte en lidt mindre som en yo-yo på et reb af overraskelser og problemer. Min tallerken var stadig halvt fyldt, når de tre indfødte venstre. Han var glad for at se dem gå. Vi havde behov for at træne vores taktik, og jeg havde ikke lyst til en ubudne part.
  
  
  Noah gav mig navnene på vores guider, men da jeg ikke kender sproget, ih glemte det. Jeg husker det kun, fordi det var lang og havde en masse af konsonanter. Men nu ønskede ikke at fornærme hende ved bare at kalde ih Tom eller Harry, så han forklarede sin opgave til hende og spurgte, ih for hans udtalelse.
  
  
  Det højere af de to lo og sagde: "Du kan kalde mig Lambie." Han udtalte det en solid "fire".
  
  
  Mitzi sagde i mit øre, " Lambie. dette er en stor musling. De spiser ego kød for at øge deres styrke."
  
  
  Nen har stil, " jeg smilede. "Den pris, der af mange mennesker, er bedre end, for eksempel, mit navn er N3. Og du?"Hende, kiggede på nummer to.
  
  
  Hun smilede bredt. 'Militært personel.'
  
  
  "Kort nok," jeg er aftalt. "Hvad betyder dette?"
  
  
  Han lo igen. "En rovfugl. Meget farligt.'
  
  
  "Udmærket.'Ih elskede hende. De kan være en spøg, om udsigten til bekæmpelse af hele Grand Laclair hær. Måske er vi stadig havde en lille chance.
  
  
  "Kan du forstå, at vi har brug for Dr. Fleming. Få Fleming ud af fængsel for evigt. Men først er vi nødt til at komme der. Er der nogen omkring dig der ved noget om flugtveje, som tunneler, at indsatte kan have gravet i fortiden?
  
  
  Gigt var negativ. Der var en. For smalle til at vende rundt og for stejl til at kravle tilbage ind i cellen. Hvor hullet havde åbnet, var der nu en jernport. Over for hende, den falmede kraniet af den uheldige mand, der havde gjort et sidste forsøg på at flygte stadig lå. Det var lang tid siden. Så vi er nødt til at arbejde på vores mavefornemmelse, og det viser sig ofte at være blodig. Jeg fortalte hende, hvad jeg mente om det. "Hvor tror du, du vil have til at starte?"
  
  
  Oni Ariere var ked af, for deres skuldre. Jeg sagde, at det for dem begge. "Hvis Fleming dør, så vil vi. Jerome ønsker at bygge en raket stationen på vores planet. Vi vil kæmpe for, men vi har ikke nok, mænd og våben til at stoppe ego."
  
  
  Jeg begyndte at kunne lide par mere og mere. Ih alder var svær at gætte, men ih hud var glat og ih koordinering var fint. De flyttede med ynde af tigre. Han påpegede også, at den er ensartet. 'Sætte dette på. Du vil spille rollen af soldater. Du har fanget Mitzi og mig, og du er nødt til at tage os til fæstningen. Du siger Jerome beordrede os låst op på Fleming ' s digitale kameraer.
  
  
  Pigens øjne indsnævret for et øjeblik. Jeg kunne ikke lide at risikere sit liv, men vores "trick" ville have været mere overbevisende, hvis hun var der også.
  
  
  Den militære og Lambie tog deres skjorter og bukser, tøvede med deres loincloths et øjeblik, så forlegent vendte rundt og tog deres ih også. Både af dem havde owang, for den kamp amuletter på deres bælter, omkring deres hals. Sikker på, de våben, der var praktisk, men måske syntes de, det ville ikke skade at have lidt ekstra beskyttelse. De lægger på hær dubletter over deres amuletter, sat på bukserne, og hvis de vidste, vi var klar til at gå.
  
  
  Mitzi var drivende. Hendes sel var ved siden af hende, og to af vores håndværkere, der sidder i ryggen, kanoner rettet mod vores halse. På den måde, at fæstningen, pigen gjorde det meste af den korte vej. Gaderne var overraskende tom. Alle boede inde og holdt gardinerne lukket. Butikkerne var mørk og bordede op fra røvere. Havnen i Spanien var pludselig en mørk by, der er meget forskellige fra det sjove af den foregående nat.
  
  
  Fæstningen lå på en lav bakke. Den grønne plæne foran ham gjorde sit bedste for at gøre det ser venligt, men at effekten blev ødelagt af jern hegn rundt om ham og kanon monteret i midten af græsplænen. Parkering foran porten ikke gøre den mere komfortabel.
  
  
  Kapralov og to soldater, så vores lys og blokerede vejen, kanoner trukket. Mitzi langsommere og stoppede op et par meter foran dem. Bag mig, Lambie udbrød, " Kapralov, lad os gå hen og se, hvad vi har fået. Fedt at fange! Han skubbede mig fremad med snuden af sin pistol og lo hjerteligt.
  
  
  Kapralov nærmede sig forsigtigt. Hotellet har et kig på denne. De dampskibe, der deles en succeshistorie om, hvordan de kom til os og uoverstigelige udfordringer, de havde at overvinde. Kapralov var imponeret. Når de var færdige med deres historie, han langsomt hævede riflen og pegede den på mig.
  
  
  Mit liv faldt. Han ville ikke skyde Mitzi. Han var sikker på det. Nah, de kunne tage en kaution eller en løsesum. Men hvad Jerome havde planlagt for mig blev helt anderledes. Kapralov forlod mig i mørket, for et øjeblik, kigger på mig gennem visiret. Så han gøede kommando. Soldaterne ryddet en sti. Kapralov kom ind i bilen og beordrede Mitzi at gå til fæstningen. Det var en grå bygning. Ingen vinduer og kun én dør i midten, som en åben mund. Der var engang et træ tungen stikker ud af det. Mitzi var standset og parkeret i flisebelagt parkeringsplads, og nu kunne han se, at træ-tunge var en vindebro over en dyb voldgrav. Var der ukrudt, der vokser i nen nu, men en lang tid siden var der en kø af slaver, der sidder her. hælde vand over hendes ego gennem hendes kjole. Hver hacker var til at stole på i en våddragt. En soldat stod på midten af broen, og hele området var oplyst af lys projektører. Kapralov gik ud. "Tag ih, mens jeg holder den fyr under trussel om magtanvendelse."
  
  
  Jeg blev skubbet rundt i bilen. Mitzi kom ud på den anden side. Den militære og Lambie havde deres kanoner presset til at vores backs. Kapralov gloated lidt mere og gik ind. Et par minutter senere, kom han frem igen, ledsaget af en løjtnant. Soldaten på broen af rå hilste, og den nytilkomne ' s opførsel fortalte mig, at han stod her.
  
  
  Kapralov snakkede med travle bevægelser, indtil den officer, der er bragt til tavshed ego med en gestus. Fra stjernerne i hendes ego øjne, han kunne gætte, hvem der ville have vundet prisen, hvis det havde været en rigtig fange.
  
  
  Lambie bemærkede, " ordre fra Oberst. Disse to skal være låst op, også kendt som digitale kameraer, ligesom Fleming. Du kan se, alle fangede fugle sammen.
  
  
  "Jeg ser," sagde løjtnant kort tid. "Tag ih til vagthus."
  
  
  Han vendte sig om, og vi var tvunget til at følge efter ham ned af en sten korridor, der lød uhyggeligt. Et mareridt for dem, der lider af klaustrofobi. I vagthus, den løjtnant signaleret, at vi bør søge.
  
  
  Militæret sagde hurtigt: "Vi har allerede søgt ih, Løjtnant. De er hundrede procent ren."
  
  
  Den løjtnant smålo, " Meget god.'"Nick Carter, er han ikke? "Meget farligt," sagde Obersten. Men jeg tror, at dine tænder vil blive trukket ud i aften."
  
  
  Han trak på skuldrene og forsøgte at se ud som en pryglet hund. Nu er han vendt sin opmærksomhed mod Mitzi. Selv med tårer i øjnene og krøb sammen som en bange kat, hun var stadig værd at se. Måske ømu ' en kunne lide det, når hun var lidt underdanig. For et øjeblik, hendes hofter vuggede frem og tilbage, og han løftede hendes hage med en finger.
  
  
  Obersten siger, at du er meget værd for syndikatet. At de ønsker at betale for at få dig tilbage. Vi ved det." Mitzi så endnu mere bange, klapper hendes hånd over hendes mund og hulke. "Please, sir, ikke sende mig til dem. De vil dræbe mig."
  
  
  Han hævede sine øjenbryn. "Hvis du elsker ih så meget, hvorfor skulle de gøre det?"
  
  
  Hun bit hendes læbe for et øjeblik, og derefter, som om hun vidste løjtnant ville være i stand til at gøre hende til at tale, hviskede hun, " det ved jeg ikke.: "Jeg havde brug for at få nogle penge et eller andet sted. Men ego levere ikke det. Nu, der er dollartegn i ego ' s mørke øjne. Gud, han havde en fantasi. Han er alt, alt for utålmodig. "Hvor er disse dollars nu?" Hun pludselig kiggede håb. "Jeg kan vise dig, hvor ... Hvis du lad os gå, jeg vil ..."
  
  
  Ego grine var ubehageligt.
  
  
  "Du vil have en masse, honning. Som for Carter, hvis jeg havde mistet hendes ego, obersten ville have håndjern på mig i stedet. Han løftede sine skuldre. "For nogle grund, at han faktisk tænker om denne herre her."
  
  
  Pigen gned sine hænder sammen, holdt hende ih ømu ' en, og kom slikning op til ham, underdanig og vakte ved hvert skridt.
  
  
  "Bare hende, så?" Bare dig og ham?"
  
  
  Begær var synlig på hans ansigt. Uden at tage øjnene fra os, han talte til vore to mænd. "En person, du vil bo her, den anden vil tage Carter til cellen."
  
  
  Jeg havde en skræmmende øjeblik, hvor jeg troede, at løjtnant ønskede at være alene med pigen. Så hende, indså han, at han kunne sende mig med en af fyrene rundt. Han bøjede sine muskler lidt, som om jeg kunne godt lide tanken, og han havde planer om at angribe den person, der er undervejs. Mitzi kan håndtere en løjtnant, men der kan være en kamp, og jeg har ikke brug for en hændelse, der ville mobilisere flere soldater. Den løjtnant, så mine bevægelser, grinede, og besluttede sig til at komme med mig alligevel. Han gik ud af døren foran Lambie og mig. Mitzi kaldes efter ømu 'en i en sød tone," Løjtnant ... se dig senere, ja ..."
  
  
  Han gik ned i hallen, og jeg bemærkede, at hans gangart blev mere ophidset, end hans militære gangart. Den løjtnant ' s tanker var ikke om ego pligt. Ved enden af gangen, åbnede han en tyk sten døren, vinkede os i, og smækkede den bag sig. Hendes mistanke var, at med denne granit blok bag os, ingen lyde, der kunne trænge gennem dungeons i stueetagen. Vi gik op på en sten spiral trappe og ind i en lavere gangen. Vandet dryppede, og der var en muggen lugt. Der var ikke fred, men løjtnant ' s lanterne, og han førte den måde igen, passerer tyve spærrede døre på hver side af den stinkende gangen. Ved enden af gangen, tog han en messing-tasten omkring fire inches lang, ulåst dør, og stod ved siden af cellen.
  
  
  Dr. Fleming, der sad ind mod væggen, den ene hånd spidsede til hver stamme. Han strakte sine ben ud foran ham. Det så grimt og hævede. Han sad på den grønne mos, der er omfattet af sten gulv, og en af Ego ' s arme hang over hans hoved på et strygejern smadre knyttet til stønne.
  
  
  Han kiggede op, blinkede, og så Sælge og mig. Da han så min vagt og endelig løjtnant. Hans skuldre sank sammen igen, og egoisme faldt frem i modløshed. Den officer, der stod over ham, og smilede. Han tog sit hylster, trak sin revolver, og trådte så, at han kunne se Fleming og mig tydeligt, langsomt sigter våben på min talje.
  
  
  "Mr. President," stemmen lød glat. "Var du i håb om at finde en god allieret på øen? En mand, der har allerede frelst dig én gang, og kan være i stand til at gøre det igen? Jeg præsenterer ego til dig. Han kan bo med dig."
  
  
  Bag mig, Lambie blev naturligvis holdt vejret. Jeg havde flere muligheder. Jeg kunne have stået til side og lade min matematik klasse, og skød løjtnant. Men måske officer var hurtigere, og han var begyndt at forstå, Lambie mere og mere. Eller jeg kunne have taget mit sind ud og trak ud af min Luger.
  
  
  Mens han tænkte dette, en rotte på størrelse med en kat styrtede gennem cellen gennem løjtnant støvler. Sergei ego lanterna sandsynligvis bange for dyret. Den løjtnant sprang ud og skød hende. Det gav mig tid nok til at få fat i min Luger. Hendes skød Løjtnant Frank i hovedet. Lygten fløj gennem luften. Ego var i stand til at fange den med sin frie hånd, brænde sine fingre på den varme lampe, men han var i stand til hurtigt at få det ned uden at bryde det. Den løjtnant, faldt ned på sit ansigt. Det grønne mos på gulvet, langsomt blev rød. Lambie prustede med tilfredshed. Jeg var glad for, at min flyt ikke tage ego som en overraskelse. Endelig, med refleks, han kunne trække på aftrækkeren og skyde mig. Han takkede ham med et klap på skulderen.
  
  
  Fleming blinkede. Han var stadig ikke bruges til lys. Han var flov.
  
  
  "Jeg forstår ikke noget som helst andet," mumlede han. "Oberst Jerome beder mig om at komme tilbage og køre landet. Så hvorfor bliver jeg arresteret nu? Hvorfor gjorde de bringer dig her?" Hvorfor er du så godt rustet til denne soldat?
  
  
  "Senere," egoet til tavshed hende. "Der er ikke tid lige nu." AMERIKANSKE David Hawke, OS Tara Sawyer ville ikke ønsker Fleming til at vide, om AX ' s indblanding. Efter Jerome ' s forræderi, han var fristet til at fortæller dem alt. Men hvis Hawk og Tara var rigtige, hvis Fleming starter med at være stædig og ikke ønsker at spille mere, der ville Frobel Øen være? Så jeg bliver nødt til at lyve. Han pegede på sit ben. "Hvor slemt er du såret?"
  
  
  Han er stadig forundret, men hans ego var forsøger at aflede dens opmærksomhed fra de politiske emner.
  
  
  Han sukkede. "Min begyndelse er brudt."
  
  
  Han begyndte at søge den løjtnant lommer, og bad om nøglen til håndjern. Egoet var ikke med dig. Jeg kunne have fyret på kæden, men jeg havde ikke meget ammunition. Jeg har måske brug for nogle kugler ovenpå. Jeg sætter den ene fod på væggen og trak hende. Den mørtel mellem stenene var århundreder gamle, og var svækket af den handling af fugt. Han følte, at kæden spænde lidt, men det kom ikke ud. Hun spjættede et par gange mere, men det var nytteløst. Vi er nødt til at grave denne ting ud. Hende, jeg lavede en hurtig bevægelse med hånden, og stiletto faldt fra sit ruskind skede til min krumme fingre. Den knivskarpe metal smule ind i den mørtel, der banker adobe over brick by brick. Lambie begyndte at hjælpe. Det tog længere tid, end han havde tænkt. På trods af kulde, han var sveden. Hvis løjtnant ikke kommer snart, kan det forekomme, at en person, for at finde ud af, hvad der skete med ham.
  
  
  Dens lavet en dyb rille på den ene side af beslaget. Han trak kæden med alle hans heltegerninger, sammen med Lambie. Når det brød gratis, faldt vi til en jævn mos. Fleming blev trukket frem. Lambie, og jeg rejste vores egoer. Han kunne stå på hans gode ben, selv om han var meget svag, og hans hoved var at dreje fra den støj, vi havde med at gøre. Til venstre hendes Lambie til at holde sit ego op, mens han fotograferede løjtnant ' s jakke. Ego tog også hendes bælte og revolver og gav dem alle til at Lambie.
  
  
  "Tag denne jakke og lægge denne på. Du har været med til at fremme ."
  
  
  Lambie adlød. Med Fleming mellem os, vendte vi tilbage til vagthus.
  
  
  Mitzi Gardner ' s dainty brystet hvælvet i relief. Hun greb en stol til Fleming, og da han sank ned i det, spurgte hun:: "Hvor har du dog været så længe? Vi ønsker blot at gå ud og se. Gud, hvad havde de gjort ved ham?
  
  
  "Tasterne. Kig i skuffer.
  
  
  Han åbnede den øverste skuffe og smed mig på en håndfuld. Jeg har prøvet det flere gange, før det endelig at finde den rigtige. Hvad mere er, låsen var så rusten at jeg var nødt til at slå ego med en brevpresser, før det åbnes. Kun når den handcuffs var fjernet, havde han se neglene inde og blod omkring sår på Fleming ' s håndled. Rust fra den gamle smashing var i sårene, men det var umuligt at vaske det af. Der var ingen medicin i venteværelset. Du bør vente.
  
  
  Han fortalte mig, hvordan han skulle til at forlade fæstningen. Lambie blev stående med ryggen til væggen i sin nye uniform. Jeg var nødt til at fortælle soldaten på broen, at løjtnant ønskede at se, ego. Hvis han kom, og vi er bundet op ego og mundkurv ømu ' en. Mitzi så løb hen til bilen og bragt ee til vindebroen. Vi fik Fleming ud på broen og Ego slæbte hende hen til bilen. Lambie, i hans løjtnant ' s jakke, der sad på forsædet, mellem Mitzi og de Andre.
  
  
  På guard indlæg, Lambie ville pege lieutenant s revolver på Mitzi, drejning mod hende, så, at vagten ville ikke se, egoisme. Han ville fortælle korporal, at Jerome havde bestilt pige til at blive taget til ham. Hvis det havde virket, ville vi have bestået. Hvis det ikke virker, vil jeg stadig have de Luger. Lambie og Militæret var også bevæbnet. Og tre til tre en meget gunstige forhold.
  
  
  Vi fik der i en Cadillac, ikke noget problem. Mitzi vendte på hendes forlygter og kørte ned af bakken. Skildvagter så, at vi var i Eden, og de gik ad den vej uden at blokere os i det mindste. De havde ikke forvente et flugtforsøg.
  
  
  Kapralov løftede sin hånd for at gøre en rutinemæssig kontrol, og Mitzi rullede vinduet ned. Han lænede sig frem for at dække Lambie ansigt og forsøgte at se utålmodig. "Obersten har ændret sin mening. Han ønsker en pige, bragt til ham. Nu".
  
  
  Kapralov kiggede bekymret. "Løjtnant, hvis du sætter ee dig selv, hvem styrer her?"
  
  
  "Du," Lambie knækkede. "Lad ikke nogen bestå, indtil jeg kommer tilbage.....'
  
  
  Kapralov sprang tilbage. Lambie stemme lød ikke som løjtnant ' s. "Hey ... vent... er du ikke ... hey ... hvad betyder det?"
  
  
  Han hørte skud og fik på hans knæ. Militæret skød korporal. Soldaterne var ikke på deres vagt, men som Mitzi kørte hurtigt, og én af dem formåede at lægge sin hånd på dørhåndtaget. Han smadrede hendes arm med skæftet af sin luger og derefter skød soldaten. Den anden mand rettet sin riffel, men ikke har tid til at trykke på aftrækkeren. Det var lige i tide til at pumpe føre ind i ømu ' ens mave.
  
  
  Det var dejligt. Vi var nu hurtigere ned ad vejen i fuld fart. Vi var på bunden af bakken, da jeg hørte en bil. Hun vidste, at det lyder alt for godt. Vi er ude af gas. Mitzi stoppede bilen, kiggede på mig, og trak på skuldrene. Da nødret var i kraft over hele øen, var der ingen chance for tankning. Alle gas-stationer blev lukket. Og Fleming ikke var i stand til at gå tyve miles i bjergene.
  
  
  Vi kan være i stand til at tage ego til Tony Vandt hotel, men hvad er det næste? Hvis Jerome indså, at Dr. Fleming havde undgået, ville han ikke være sikker overalt nær Port of Spain. Jeg var nødt til at finde en anden bil. Fra hvor vi var nu, kunne jeg se, at kystvejen nedenfor. En Jeep var parkeret i nærheden af den gamle bydel. Mørke tal, der stod omkring ham, og lanterner brændte på vejen. Det var en vejspærring. Dens besluttet.
  
  
  "Dette er vores nye transportmiddel. Jeg ved ikke, hvor mange soldater vi bliver nødt til at tage ud af forsamlingen, men vi kan ikke risikere at affyre skud.
  
  
  Måske der er andre mennesker, der kan træde til. Du har to henvende sig til dem og distrahere disse fyre. Jeg vil tage sig af dem. Prøv at sætte ih sammen. Mitzi, har du en revolver?" Hun tog anstød af mig."Jeg ser nøgen?"
  
  
  "Bliv her med Fleming. Hvis nogen kommer, ah, her, hvis der ikke er nogen anden vej ud, men først prøve at se, om dette er ikke et trick."
  
  
  Lambie og Militæret var væk. Han gik omkring huse på bakken. Når mimmo af boliger bestod, blev det undersøgt af miljøet. Nu kunne hun tydeligt se de trafikale problemer lys. Min shaggy dem overdøvet bregner og andre planter. Han gik over til jeep og kiggede forsigtigt, indtil han så patrol bil. Ih ikke forstå hende, men uanset hvad Lambie, og Militæret blev som fortæller os, at det må have været en masse sjov. De fire soldater stående i en gruppe omkring mine to drenge var bøjet over med latter. De vendte ryggen til mig. Han handlede hurtigt, bange for, at de ville vende rundt. "Hun burde have fulgt dem med Luger klar," sagde jeg skarpt. "Du er alle, der er målrettet. Vi er en enkelt bevægelse! '
  
  
  Latteren pludselig stoppet. De stod frosset. Lambie tog et par skridt tilbage og tog sigte. Guld fletning af ego camisole er epaulettes glinted i mørket. Han løb hen til den jeep, nåede ind i det bagerste rum, og vendte tilbage med et reb. Resten blev gjort hurtigt. Da jeg havde bundet de sidste fire måltider og mundkurv på hende, jeg tjekkede Jeep ' s gasforsyning. Til min lettelse, tanken var fuld. "Sætte ih i buskene, og få dem lyser ud af den måde," sagde jeg. "Jeg har tænkt mig at samle op Fleming."
  
  
  Han kørte i Jeep tilbage til, hvor vi havde forladt den Cadillac. Først nu opdagede han, at den jeep ' s forlygter ikke fungerede. Damn it!
  
  
  Mitzi hjalp mig med at overføre Fleming til en mindre bil. Hun fik i ud til mig, da hendes far fik bag rattet og kørte ned. "Lamby og Militæret har for at komme til hotellet på egen hånd. Fra der, de trygt kan vende hjem ."
  
  
  Jeep må have været god, men det var ikke den perfekte løsning. Uden forlygter og ingen kontrol for at spare, at jeg ikke behøvede at tænke på at køre gennem bjergene. Tanken om at køre som denne, over vride mimmo veje med alle mulige afgrunde, gav mig gåsehud. Det bør risikoen for at køre langs kystvejen.
  
  
  Lambie, og Militæret kunne ikke lide at sakke bagud, men de så det som den eneste løsning.
  
  
  Da de rejste, hun blev bragt tilbage i Jeep. Nu var jeg endelig i stand til at give Fleming spin, der havde været plage mig for et stykke tid. Hende, kaldte han over skulderen: "ved du, hvad der skete med Tara Sawyer? De lader hende gå?
  
  
  "Nej. De soldater, der fangede mig sagde, at de ville kræve en million-dollar løsesum for nah. Hvor tager du mig alligevel?"
  
  
  "Til Noah."
  
  
  Egoets stemme lød med smerter og frygt. "Ja, denne er den første. Så jeg bliver nødt til at gå i byen. Folk vil lytte til mig."
  
  
  Han lod ømu narre ham. Jeg har haft nok problemer med mig selv ikke at diskutere med ham. Jeg var bekymret for, om Tara Sawyer. Jeg kunne ikke lade noget ske for hende. Hende, trådt på gassen. Jo før jeg får det til Fleming og Mitzi, jo før jeg kan komme tilbage til byen. Jeg drejede om hjørnet og så lys på vejen foran os. En anden hindring.
  
  
  "Dykke ned" Mitzi hvæsede på hende. "Og blive klar."
  
  
  Jeg faldt hende ned. Hendes hotel, så ville de tænke, at jeg skulle til at stoppe, kun for at bryde gennem barrieren i sidste øjeblik. Jeg så det kun ti meter væk: en kæmpe lastbil med en lille hurtig haubits i bagagerummet. Det blokerede hele vejen. Der var ingen passage.
  
  
  På den ene side af os, olieholdigt vand fra den sump, der afspejles i den hellige lyset fra lanterner. Så jeg ville ikke have gået videre der. På den anden side var der palmer. De vokser ikke i & nb, så ville der have været en solid jord, men træerne var slikker på hinanden, end jeg kunne have ønsket. Jeg spekulerede på, om jeg kunne passere det i en Jeep. Men dette var den mindst dårlige løsning. Hendes rattet drejes, og hun gled ud den vej den gas på tavlen. Jeg hørte dem råbe," Stop " og derefter et skud. Gawk whizzed høj gennem palmeblade.
  
  
  Et advarselsskud.
  
  
  Nice mennesker! Mitzi vendte sig i sin stol og vendte tilbage brand, men ikke så nøje, og ikke i luften. Jeg ser ikke tilbage. Jeg følte, at jeg var ridning en vild hingst for første gang i mit liv. Han styrtede ind i et træ, sprang den anden vej, på to hjul, og næsten rullet over. De skød på os, men de kunne ikke se os. Jeg prøvede at komme tilbage til vejen, men da jeg gjorde det, for jeg fandt en anden overraskelse der.
  
  
  Der var en Jeep på vej, og fire soldater kørte mod det. Fleming lad skrig af smerte bag mig. Det var ikke sjovt for ham. Mitzi har affyret et skud over Fleming ' s hoved på den Jeep, der blev jagter os, når hun blev skubbet så langt, som hun kunne med den lille bilist. Det var ikke hurtigt nok. Den ene omkring vores dæk var tom.
  
  
  "Nick, de er ved at vinde over os." Mitzi råbte.
  
  
  Hey, du behøvede ikke at fortælle mig. Ih Gawk smækket i metal Jeep næsten i samme øjeblik, da hun hørte skud. Han gav mig en Luger.
  
  
  "Prøv at komme ind i gruppen. Sigte og skyde igen." Hun brugte begge hænder, men det er meget svært at sigte mod et bevægeligt mål, når du er ved at blive rystet fra side til side. Det var en af de gange, hvor jeg spekulerede på, om mit navn, der vil blive tilføjet til den liste, der Hawke holder i sin computer, og hvert navn har en stjerne for at angive, at den pågældende person er død.
  
  
  Mitzi skreg. Hende, troede hun var såret, men hun sad candid. Jeg så hende gå ned i bakspejlet. Bag os, Jeep spundet ud af kontrol, og drønede i fuld fart i den sump, hvor det langsomt og majestætisk sank til bunds. Hendes, så forlygter flash-kort, før du går ud.
  
  
  Mitzi skubbede de luger mellem mine ben og vendte rundt. Vi rider på den samme flade dæk. Det var ikke den eneste støj i nat. I den jungle, lyden af bambus pinde slå hule træ trommer kunne blive hørt. Det var en dæmpet, ildevarslende lyd. Han spekulerede på, om den Militære og Lambie kunne sende en trådløs besked til stammen. Måske var det en besked om vor flugt, sendt af uset tal i regnskoven.
  
  
  Den rytme, der er samlet op. Det var som en katastrofe. Bag mig hørte jeg hendes svage stemme Dr. X. Fleming. "Vi bliver overvåget, og de er hurtigt ved at indhente os."
  
  
  Hun blev skubbet til den sidste hastighed af jeep ' s software.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 6
  
  
  
  
  
  -
  
  
  Lige foran os på vejen, en person med en lanterne vinkede os til at vende på en landevej. Stahl ikke bede hende spørgsmål og svingede. Han kørte bil på tværs af sand til en anden fakkel ved vandkanten, slået tændingen til, og kom ud.
  
  
  Noah var der, nu uden en hvid kjole, og iført et lændeklæde. På vejen var vi lige køre ned, hørte jeg lyden af en bil nærmer sig. Vi havde ikke nok tid. Vi blev stående med ryggen til havet. Og min Lugger var øde.
  
  
  Mitzi kom ud for. Noah trak Fleming op til hans knæ under stærke hænder.
  
  
  "Kom med mig, Carter. Tage Mitzi ' s hånd og lad ikke gå. Bo bag mig."
  
  
  Luger puttede hende ind i hans bælte, tog hendes hånd, og fulgte Nov. Hvad andet kunne han gøre for hende? Vi skal snart dø alligevel. Og måske kunne vi endda svømme så langt væk, at vores forfølgere ikke ville finde os, hvis vi bare holdt vores hoveder lav nok i mørke bølger.
  
  
  Noah gik roligt og trygt i havet. Det er let opløseligt ved Fleming. Steg havet omkring ego 's ben, til midten af ego' s lår, så pludselig begyndte det at stige igen, trin for trin.
  
  
  På det næste skridt, hendes tå ramte noget hårdt. Han næsten er blevet udløst, så løftede sin fod. Hendes mund skrabet en sten og en lille smule højere, følte den hårde jord. Hende, at sætte dit alenka på det. Jeg nåede ud til hver stamme, og jeg følte, at jeg var et skridt over den første. Vi gik op i fire trin, og gik åbenlyst på ujævne sten overflader, måske seks inches under vandet.
  
  
  Han lo sagte. Hende var velbevandret i denne besværgelse. Det var første gang, Tony Besad havde set hende, gåture langs denne sten sti. Men han indså, at det var en gammel stenbro, sandsynligvis en oversvømmelse barriere, der var for længst sunket under havets niveau som følge af et jordskælv. Jeg tror ikke, Noah nogensinde havde set ego over vand. Han har sikkert opdaget ego ved et uheld, mens svømning, og på trods af ikke at være en showman, brugte han det til at skræmme hans overtroiske tilhængere.
  
  
  Bag mig, Mitzi hørte hende fnise. "Det er en stor ære for dig, Nick. Nu ved du noget, der er et mysterium for næsten alle. Watch out for glatte områder, og ophold i midten. Væggen er kun en halv meter bred ."
  
  
  Han klemte hendes hånd. Stærk nok. "Du vidste det, og prøvede på at fortælle mig historier om Santa Claus, du beskidt luder. Hvordan har du det med at blive kendt?'
  
  
  "Mens svømning. Hun slog hovedet på det og mistede bevidstheden. Noa reddede mig. Han kunne ikke fortælle mig, hvad jeg ville snuble på, indtil hendes truet Ømu ' en, at jeg ville tage mig af det selv. Han svor, at holde det hemmeligt."
  
  
  Vi var næsten på den anden side, når et par af projektører, der lyste over vandet. Der var råb om tilladelse til at udføre og vrede. De fandt, at den jeep, men der var ingen mennesker. Vi var allerede ude af verden ' s rækkevidde, så de ikke kunne se os. Vi kom til en stejl klippe med en smal trappe hugget ind i det. Det var en lang og vanskelig opstigning, men Noah, der transporterer Fleming, viste ingen tegn på træthed, da han nåede toppen trin og sprang fem meter ned på platformen, der nu serveres både som en vold og tag til huse nedenfor. Jeg troede, at han ville få succes som en fitness træner i AX-program. Han rakte Fleming i hans udstrakte arme, og formanden blev hurtigt ind i rummet.
  
  
  Da vi ankom, lagde jeg mærke til, at rummet var allerede udstyret til ego-behandling. Brændende fakler, der hang fra stenvægge. I midten af gulvet var en barneseng dækket med duftende blade. Vi passerede en art æresvagt, der består af stammefolk, hver af dem rørte Fleming let, som om at give ømu ' en noget af deres styrke.
  
  
  Når Fleming blev lagt på sengen, sagde han til hende: "Hans ben er brækket, og der er rust på hans håndled. Han skal have blod forgiftning, og jeg havde ikke tid til at gå til apoteket for antibiotika. Ømu ' en har behov for det nu. Er der en måde at få det her? '
  
  
  Den høje, mørke mand kiggede på mig nøgternt. Fleming ' s stemme lød svag, men han smilede. "Tak for din bekymring, Mr. Carter, men jeg er i gode hænder. Hendes indsats på Tony ' s medicinske viden, der er højere end den dyreste specialist på Park Avenue."
  
  
  Patriarken sagde sagte: "Vi er blevet informeret om karakteren af dit skader, og vi kan starte behandlingen med det samme."
  
  
  To kvinder fra Fleming. Noah knælede ned ved siden af ham og en svamp dyppet i den væske, der allerede sidder i skålen ved siden af sengen. Med, at han renset såret på Fleming ' s håndled. Så han bredte en tyk grøn gelé på luk.
  
  
  "Det er en varm blanding af coca blade og grøn sæbe," Noah sagde. "Vi vil sætte en blindfold på ham. Dette materiale vil trække ud af snavs omkring såret, og derefter armen vil heles hurtigt."
  
  
  Behandling af benene var en smule mere vanskeligt. Noa rettede hans ben. Derefter, han dyppede sin finger i en skål med mørke røde tykke stof. Med, at han tegnede en cirkel omkring såret, og inde i cirklen, og han trak et "X".
  
  
  Han smilede til mig. "Rooster' s blod," forklarede han. "At uddrive djævelen af knogle." Nu flere lag af krydret blade var bundet til benet, på toppen af, der var en pasta af varm mel. Stram forbinding om hele benet.
  
  
  Jeg tænkte på, hvor meget af dette var en manifestation af primitiv medicin, som har bevist sin effektivitet gennem århundreder, og psykologiske indflydelse.
  
  
  Jeg kunne ikke kende hende. Men Fleming troede på det, og måske, at tro kan helbrede ego. Ligesom mange politikere, kan han hemmeligt at være dybt religiøs.
  
  
  Og hvis han ikke vil indrømme det offentligt, måske dybt ned, at han accepterede den forbudte mystik af voodoo. Men jeg havde ikke tid til at vente og se, hvordan det ville vise sig for ham.
  
  
  Tony tog hende til side og spurgte, Hvad er spørgsmålet: "Har de tromler også fortælle dig, at Fleming ønsker at gå tilbage til byen og udfører i foran folk?"
  
  
  Den gamle mand smilede wryly. Fleming er en idealist, og meget stædig i sin tro. Men når han kommer over det chok, jeg fortæller dem sandheden. Jeg formoder, at du ønsker at gå tilbage og gratis Glip Sawyer?"
  
  
  Jeg havde ikke fortæller dem, hvad vi havde sagt om hotel magnat er datter. Han vidste en hel del om en person, der boede så langt op ad bakken. Måske var det de tromler, der holdt ego orienteret, kombineret selvfølgelig med evnen til korrekt at forklare disse sjældne jungle tegn.
  
  
  Mit ansigt gik lidt stiv som jeg sagde, " Hvis jeg ikke får hende tilbage i ét stykke, jeg tror ikke, at jeg vil overleve på min egen."
  
  
  Mitzi var aflytning. "Du er skør, hvis du forsøger dette. Men hvis du gør det, vil jeg gå med dig."
  
  
  "Forkert antagelse," sagde jeg. "Jeg kan ikke bruge dig. Noah, sørg for, at hun bliver her.
  
  
  Til min overraskelse, at han nikkede. "Jeg vil give dig vejledninger ..."
  
  
  "Nej," ego afbrudt. "Jeg vil bare gå tilbage ad den vej vi kom fra."
  
  
  Han hævede sine øjenbryn. Jeg vidste, at det ender med, at han ikke ville være i stand til at ændre mit sind. Han trak på skuldrene, tog Mitzi ' s hånd, og gik tilbage til Fleming.
  
  
  Han gik hen til en stige hugget ind i klippen. Bag ham kunne han høre hendes inciterende stammefolk, sang, formentlig beregnet til at hjælpe Fleming komme sig. Hendes trådt over muren og i vandet igen til den anden side. Jeep så hendes vagt. Det virkede øde og forladt. Der var ingen tegn på soldaterne.
  
  
  Halvvejs ned for min fod ramte en glat klump tang vokser mellem klipperne, og han smuttede. Han rejste sig op, spyttede mudder. han rettede sig op og gik mere forsigtigt.
  
  
  Da jeg kom til stranden, jeg fik dyppet.
  
  
  Han tog sit tøj og forsøgte at vride dem ud, som han bedst kunne. Luger tørrede sig det bedste han kunne, og faldt pistol på forsædet af Jeep. Han smed sit tøj over motorhjelmen, så de kunne tørre i varmen fra motoren.
  
  
  Hendes støvle var stadig på. De er våde, men jeg har brug for dem til turen.
  
  
  Jeg ser frem til en god tur med et fladt dæk, og blev ikke skuffet. Da hun nåede det sted, hvor den anden Jeep var trådt ind i sumpen, hun stoppede op for at indlæse Luger . Jeg så hende aktivitet på stedet, tre eller fire mænd på den side af vejen. Måske er de mennesker, der var i bilen ikke ender med at drukne, men jeg kunne ikke se hvad de lavede.
  
  
  Odin omkring dem pludselig trådte ind på midten af vejen og vinkede til mig til at køre tættere på. Hun blev næsten slået ned af Ego nogi, men han så lændeklæde bare i gang. Hun havde stadig sin Luger klar og kørte op til at Slikke. Jeg har hørt hende le, en slags triumferende lyd, og derefter Jeep ' s næse skudt ud gennem sumpen. De fandt ud af egoet. Den var forladt. Ingen døde kroppe.
  
  
  Tony Vandt ' s jungle hjælpere trak ud reservehjul og rullede ego tilbage til mig. Jeg kom ud og så de to mænd omkring dem, løft den forreste del af min Jeep, skifte hjulet, og sætte bilen tilbage på med et stort smil, hvilket betød, at alt var fint nu. Så de forsvandt hurtigt blandt palmer. Så hurtigt, at han ikke ville have set det, hvis han bare havde blinkede.
  
  
  Dens, der kører hurtigt, gætte, hvad jeg vil finde op foran, hvor en stor lastbil har blokeret vejen. Tony Marshall ' s mænd var travlt er der også, men bilen var for tung, og de kunne ikke flytte den. Han kom ud, fik bag rattet i lastbilen, og vinkede dem af vejen. Jeg sætter det i bakgear, og sprang ud. Det var et smukt syn at se den lastbil skub i den sump. Kun gun barrel var stadig lidt over vandet.
  
  
  På min videre rejse til en fjerntliggende hotel, ingen mødte hende. Et par af mændene var leg i køkkenet. Spillet var nyt for mig. Hver mand havde en poleret chip, der så mærkeligt som et menneske finger. De skiftedes rullende ih omkring bordet. Der kom op til at slikke spaltning i midten af maven på den stol, - sagde statsministeren, at dømme efter den spænding, som det forårsagede. Koko var den sidste til at rulle. Han lader et højt skrig, da hans finger faldt ned i revnen. Taberne betalt ømu ' en to gange så meget. Når han og Lambie så mig, de holdt op med at spille. Da jeg fortalte dem, at jeg ville have dem til at tage mig til Sawyer Hotel, de ikke ser meget glade for.
  
  
  Lambie hostede betydeligt. "Det var risikabelt nok til at bedrage løjtnant i fæstningen," sagde han. "Men bedrage oberst? "Det ved jeg ikke."'
  
  
  Jeg havde brug for et par hjælpere. Det var vigtigt, at de stolede på succesen af operationen. Nervøs og tvivlsomt, at folk ikke har brug for os. "Noah ved, hvor vi er på vej hen," meddelte jeg. "Og han vil hjælpe os."
  
  
  De var magiske ord. Hvis Noah troede, at det kunne arbejde, det ville. Vi gik op i Jeep i en god stemning.
  
  
  Gaderne i byen var stadig tom. I alt, så vi ikke mere end en sjette person. Når de hører den Jeep, de er så bange for mus. Der var ingen trafik, alle offentlige bygninger blev lukket, og vinduerne var mørke, bortset fra i stueetagen af Sawyer Hotel.
  
  
  Han pegede en riffel på min ryg, da vi kørte mod hovedindgangen. En vagt i skyggen og iagttog os hele dagen.
  
  
  Han hoppede ud og vinkede til mig om at følge ham. Hendes far kom hen til hende, ledsaget af den Militære og "Løjtnant" Lambie. Vagt stoppede os. "Jeg er ked af det. Obersten sagde, at det var der ingen, der kommer i aften.
  
  
  Lambie strakt og gloede på soldaten. "Vi vil gå ind. Hvis du ønsker at stoppe os, kan du ende med at blive såret. Denne fange, der er Nick Carter, den mand, for hvem Jerome ofrede et tusind dollars. Get moving.
  
  
  Vagten pegede en riffel på mig og slikkede hans læber. "I så fald, vil jeg bringe hendes ego er der."
  
  
  Lambie brummede. "Åh, nej, du vil ikke drive dit ego. Jeg vil levere det selv. Du tror, du kan tage denne pris væk fra mig. Få tilbage, dit svin! '
  
  
  Skildvagten så skyldig, og ikke bevæger sig hurtigt nok. En militær mand gik forbi mimmo mig og ramte hans ego med skæftet af en riffel over øret. På samme tid, ved et uheld han rørte ved aftrækkeren. Gawk mit ben whizzed tidligere, mellem, højere, end den burde have været. Det var begyndt at blive alt for realistisk. Lambie viste sine tænder igen. "Oberst. Hvor er han?'
  
  
  Den nu ret imponeret vagt mumlede næsten unintelligibly: "På casino, Løjtnant. Guide til dig?"
  
  
  "Jeg tror, at vi kan finde ud af det selv." Der var en advarsel i Lambie stemme. "Ophold på dit indlæg."
  
  
  Han skubbede mig ind i lobbyen. Thomas Sawyer ville have været chokeret over at se de skader. Store bænke blev lagt ud. Hylderne i aviser og tidsskrifter, blev underkendt, men ingen af de vise tilfælde blev efterladt urørt. Hylderne var tomme. Sikke et rod!
  
  
  Oberst Karib Jerome kan være en god konspirator, men han var en elendig chef. Hvis han ikke havde tilladt sine mænd til at fratage ham, at han ville have vundet mere, hvis hans planer havde været en succes, selvfølgelig.
  
  
  Casinoet var endnu værre end lobbyen. Tusindvis af gaming tabeller blev ødelagt, og ikke kunne repareres. På Internettet, nøgenbilleder over den aflange bar var ridset, tal var skåret ud. Den militære og Lambie fløjtede. "Det er gode nyheder glip af."
  
  
  Glas blev smadret på gulvet omkring baren. Der var ingen flasker. Den militære mænd og Lambie så akavet omkring de tomme værelser. "Hvor er de dog alle gå? Hvor er oberst?"
  
  
  "Han sover ud af en døs. Hvordan om, at der er tre hundrede værelser med komfortable senge. Som for Jerome, jeg tror han er i Cappola Chip kontor tælle casino penge. Lad os gå til ham.
  
  
  Vi har passeret mimmo kasseapparater. De forblev urørt. Men der var ingen stakke af mønter bag glas partition, ingen regninger i det åbne skuffer. Soldaterne blev holdt væk fra her. Han trykkede på den knap, som normalt aktiveres af den glidende metal dør.
  
  
  Dens gik mellem drengene. Den uvenlige sort sikkerhedsvagt på kontrol pulten blev overrumplet. Han rakte ud efter sin revolver, men da så han, at Lambie ' s pistol blev på min ryg, følte mig, og grinede.
  
  
  "Nej, men, Mr. Carter. Hvor fandt du det, Løjtnant?"
  
  
  Han har måske skiftede side, men det virkede mere tilbøjelige til mig, at han havde været Jerome ' s spion alle sammen.
  
  
  "Tilbageholdt ved en kontrolpost. Fortæl oberst vi er her.
  
  
  Men negro ikke kommer til at lade os endnu. "Mitzi venstre, her med Carter. Hvor er hun?'
  
  
  Lambie Ariske trak på skuldrene. "Hun var ikke med ham. Måske hun er gået."
  
  
  "Tja, det er ikke vigtigt." Han trykkede på dørklokken. "Oberst, du har firma."
  
  
  Er det ikke meget mening at få ophidset. "Jeg fortalte dig, at jeg ..."
  
  
  "To soldater er kommet til at levere Mr. Carter."
  
  
  Stahl ' s stemme er pludselig lysere ud nu. "Det er fantastisk. Lad ih i.
  
  
  Døren svingede åbne. Karib Jerome, der sad på Cappola ' s skrivebord. Foran ham var bunker af sedler og monettes. Seneste casino og hotel indtægter og lobby butikker: kæmpe syndicate og Sawyer penge.
  
  
  Hendes ven smilede. "Har du fundet en måde at få rige, Jerome?"
  
  
  Han smilede ved gigt. Kun ego ' s smil var lidt koldere end mine. "Du er nødt til at indrømme, at dette er en god måde." Han kiggede på Lambie. "Løjtnant, hvor kom den pige, der studerede med denne mand kommer fra?"
  
  
  Hende, busede det ud. 'Dead. Hun druknede.
  
  
  De sorte øjne indsnævret. "Hun svømmer som en delfin, Mr. Carter. Prøv ikke at narre mig. Det er værd en masse i Miami."
  
  
  Han kiggede over hans skulder på døren, som stadig var åbne. Negro var efter vores samtale. Da han var bag mine mænd, at jeg ikke kunne bruge min luger. Det ville have betydet døden for Tom og Lambie. Han havde bedt hende om at lukke døren, og havde valgt den hurtigste måde at meddele obersten af sikkerhed ego ' s opmærksomhed.
  
  
  Hendes sagde han trodsigt til Jerome: "Du kan få en god løsesum for Mitzi, men jeg beholde pengene, dette løjtnant vil aldrig se sin tusinde dollars." Det var nok. Døren smækket. Jerome lænede sig ind i bunken af penge på bordet. Da han kiggede op igen, var han på udkig åbent, næsten direkte på min luger.
  
  
  "Tage, hvad du har brug for," Lambie og Militær sagde til hende som den, ih pistoler bevæget sig væk fra mig meget til Jerome ' s overraskelse. Ego ' s ansigt strammet. "Forræderi, Mr. Carter? Bestikkelse soldaterne! De vil blive stillet for en krigsret, så snart det er overstået. .. '
  
  
  Han var hurtig. Jeg anede det. Men stadig ikke hurtigt nok. Han var på skrivebord, og hans hånd bevægede sig hurtigt til hans hylster. Han var en lille smule hurtigere, svingede luger omkring hans højre arm til venstre, kastede stiletto i hans hånd, og smed. Stilethæl fastgjort egoets hånd til hylstre og ego mislykkedes.
  
  
  Jeg må indrømme, at han ikke var en kujon. Det var en stor risiko for ham. Men hvis han kunne få mig til at skyde, eller, hvis han kan skyde sig selv, det ville alarm niggas udenfor, og mine chancer ville være tabt. Han stille og roligt sel. Han tog hende med en Luger og bestilte ømu ' en til at stå op mod væggen. Hans små, sorte øjne var fulde af had, men han gjorde, som emuer blev fortalt.
  
  
  Lambie placeret pistol på toppen af en stak pengesedler, og gav obersten en grundig søgning. Han trak ud af min stilethæl, min revolver, og fandt en ekstra én på en af lommerne over det hele.
  
  
  "Nu sidde på sofaen, så vi kan tale. Hvor er Tara Sawyer? Jeg fortalte hende.
  
  
  Jerome ikke engang blinke. Han satte sig mageligt i sofaen og krydsede benene. Han krøllede hans overlæbe, sarkastisk og gav en counter-spin. "Hvor er Mitzi Gardner?"
  
  
  Jeg har ikke tid eller lyst til at spille Q & A. selvfølgelig, han holdt Tara på hotellet. Men jeg kunne ikke regne på Jerome hele hæren sove, og jeg havde ikke lyst til at risikere at skulle søge på hele hotellet. Han gik foran oberst og smækkede røret af luger ind i hans ego. Det var en grim ridse. Hendes ego havde ikke lyst til at dræbe hende; han var den eneste person, der kunne styre hær på det tidspunkt, og han har stadig behov for nen. Men først og fremmest, jeg var bekymret for Tara ' s sikkerhed. Han fortalte hende det, at Jerome og tilføjede, " jeg vil ikke fortryde skæmmende dit ansigt, hvis jeg er nødt til."
  
  
  Han var en smuk mand. Han vidste, at han var forgæves. "Okay," sagde han. "Du kan ikke befri hende alligevel. Miss Sawyer er i hallen i hendes suite på øverste etage. Der er seks hundrede af mine soldater mellem den nedre og øvre etager."
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 7
  
  
  
  
  
  
  
  Mens Lambie holdt oberst under trussel om magtanvendelse, den Militære og jeg krængede Jerome ' s jakke og skjorte og rev hans skjorte i strimler til at binde ham op. Vi lader ømu ' en sidde på sofaen.
  
  
  "Bliv her, til at holde øje med ham," beordrede han hende. Viste hende, at ømu ' en hvor døren styrer arbejdet. "Vent, indtil Lamby, og jeg kommer til døren. Du åbner det, for at Rivnenskaya lige nok til at lade os passere, og derefter lukke det igen.
  
  
  Lambie sætte pistolen på min ryg igen, og vi begyndte at gå. Negro var fordybet i en detektiv roman, og ser ikke op, før han havde skubbet det under hans næse som en ømu-luger. Da jeg så, hvad han læste, at jeg var nødt til at klukle. "Lad være med at læse det, så gør det; det var tilføjet et øjeblik, før Lambie ramte hans ego hårdt i kraniet med skæftet af sin rifle. Han rullede ned af stolen og ud på gulvet. Om han var død eller ej, for det meste afhænger af tykkelsen af ego kraniet. Vi slæbte ego til en af de casino ' s kasseapparater og bandt ham til en stol. Vi gik hurtigt til elevatorer. Halvvejs ned, lobby, elevator døren pludselig blev åbnet. Soldaten kom ud, så os, og prøvede at dykke igen. Stiletto faldt hende, og et øjeblik fandt ego ego Adam ' s apple. Lambie trukket ego bag receptionen. Nøglerne til taras værelser var der ikke, så vi har brug for at komme i så stille og roligt som muligt.
  
  
  Vi gik tilbage til elevatoren, og han tog de to macheter, der var gledet fra soldats bælte efter at ramme ego. Nu er vi kun havde 599 modstandere.
  
  
  På den top, vi løb hen til døren af Tara ' s lejlighed. Låsen var brudt med en stilethæl, og vi var inde før alle andre dukkede op i hallen.
  
  
  Værelset var kvælende. Klimaanlægget var slukket. Tara Sawyer lå på sengen, arme og ben spredt ud. Hun var iført et par trusser og en bh. Hendes håndled og ankler var bundet til sengen af et gardin, så hun kunne knap nok bevæge sig. Nah, ikke har en gag i hendes mund, men det ville nok ikke have været nødvendigt. Lydisolering af Sawyer Grand LaClare var fremragende. På de fleste, at det kunne høres i det næste rum.
  
  
  Hun så mig og Lambie. Hendes ansigt var kroget med fortvivlelse, og han troede, hun skulle til at græde. Ey sætte en hånd over hendes mund. "Jerome' s folk er her. Være rolig.'
  
  
  Hendes øjne svømmede at Lambie. Hun troede, jeg var fanget, også. Det var Ay, der forklarede, at han var på vores side. Hendes smukke blå øjne var nu store og mørke . Frygten i hendes øjne, var nu erstattet af vrede. Han fjernede sin hånd omkring hendes rta og kyssede hende. Derefter udgav han hende til at løsne hendes snørebånd. "De dræbte min ego?"
  
  
  Hendes vidste, at hun var mistelten, der henviser til Fleming. Jeg fortalte hende. "Overhovedet ikke. Vi var i stand til at dække ham. Han er skadet, men han er sikker i bjergene med Noah."
  
  
  "Hvem er det?'
  
  
  Selvfølgelig, hun havde aldrig hørt om denne gamle sorte guiden og ego-stammen. "Du må kalde mig en løgner, hvis jeg fortalte dig mere om, November, men hvis vi får ud af byen i live, jeg vil introducere dig til ham. Og selv da, vil du ikke tro det."
  
  
  Det var hurtigt løsnes med et snørebånd for at mindske smerten. Hendes hænder og fødder var hvide og hævede fra kredsløbs-sygdom. Hey, det gør ondt, og han så, at det ville være et stykke tid, før hun kunne gå igen. Men jeg kunne ikke risikere bærer sl. Hvis nogen prøvede at standse os på den måde, ville jeg desperat har brug for mine hænder, og sandsynligvis Lambie også.
  
  
  Han dupper Tara ' s håndled og ankler med koldt vand rundt om karret. Så hun tog ud af en tynd bomuld kjole omkring toilet. Hun kiggede bedre som hun var, men hendes trusser og semi-transparent bh er bare ikke ideelt til rejser under krig.
  
  
  Det tog Tara dyrebare minutter at bo på hendes fødder. Vi har lavet et rum-by-rum ind i denne. Lambie havde sendt hende ned ad gangen for at kontrollere, at afgangen var klar.
  
  
  Et øjeblik senere, han stak sit hoved i ved slutningen af dagen, og vinkede til os. Vi løb hen til elevatoren så hurtigt som Tara ' s tilstand vil give. Så snart jeg trykkede på den knap, jeg så hende som en dør åbnet i korridoren.
  
  
  Vi nåede frem til første sal og elevator dør langsomt åbnede. Jeg så en soldat gennem revnen. Endnu værre, Oberst Karib Jerome, var der med en pistol, der pegede på os.
  
  
  Han dukkede bag metal dør, og samtidigt trykkes kælderen-knappen. Gawk prellede metal vægge af elevator. Det var et mirakel, at ingen omkring os var sårede. Døren er lukket, og vi gik ind. Det føltes som timer var gået. Hvis der var ingen bil i garagen, eller exit blev blokeret, David Hawke kunne have skrevet en off gennem sine agenter. Tom Sawyer ville have mistet sin datter, og Noah ville have mistet en pokkers god assistent.
  
  
  Jeg tænkte på, hvor den anden assistent Tony Besad, var. Sandsynligvis døde. Hvis Jerome havde overtalt Ego Ego til at lade gå for en heftig sum, han kunne have forventet af en kugle. Obersten vil have nogen grund til at holde sit ord. Det var tydeligt at det var en fejl at lade den stakkels tosse her alene med sådan en karakter.
  
  
  Det elevator ramt luften buffer i kælderen. Vi var i garagen. Der var masser af biler, der tilhører gæster og højere lønnede medarbejdere, men jeg ikke forvente at finde nøglerne i dem, og jeg knap nok havde tid til at tjekke ih alt. En militær lastbil, der var parkeret på exit. Det var formentlig klar i tilfælde af nødsituationer, og det virkede hurtigt. Bortset fra, at det virkede en kilometer væk.
  
  
  Han pegede det ud til hende. "Kør til sin bil," sagde jeg. "Tag ego, mens jeg dække sit tilbagetog."
  
  
  De løb. Mindst Lambie var ved at løbe så hurtigt han kunne, lige som han var at trække en hindring Tara under armen. Elevator dørene åbnes. Da de åbnede for to inches, han skød gennem hullet, efter Jerome ' s forspring. Jeg hørte hendes skrig og håbede, at det var oberst. Han holdt skydning, da døren åbnede selv mere og mere skrig blev hørt. Endelig, nogen kom op med den geniale idé at sende elevatoren op igen. Han holdt med at skyde indtil døren er helt lukket. Nu havde vi en lille fordel. Han løb hen til bilen og sprang i ud til Tara, der hurtigt startet motoren, og derefter fast i sædet ved siden af føreren. Glad én. Hvis det havde været Mitzi Gardner, ville vi have været diskussioner om, hvem ville køre, og der var ikke tid til lige nu.
  
  
  Jeg gik bag hende i andet gear og drejede på afkørselsrampen. Egoet ikke var barrikaderet. Som mimmo bestået ved hovedindgangen til hotellet og kiggede på døren, hun så, Jerome og et par af hans mænd, der kører ud. De stoppede op på trappen for at skyde på os, men de var for hurtige. Skud gik af lave-liggende.
  
  
  Jeg zigzagget det at minimere eventuelle yderligere chancer for at blive ramt af mikrofoner og højtalere, og hørte Lambie fyring fra bag. Hendes ømu råbte til ham om at trække sig selv op. Han kunne ikke høre mig. Eller måske han var alt for ophidset til at reagere.
  
  
  Det var for sent derefter. Jeg hørte hendes skrig kortvarigt, og i bakspejlet så jeg Lambie falde ud omkring bilen. han lå bare der stadig er i midten af vejen. Forsiden af ego ' s skjorte var gennemblødt af blod. Hans krop rystede som kugler ramte ham. Jerome fik sin hævn på ømu nu, at vi var for langt væk til at blive fanget.
  
  
  Han koncentrerede sig om at køre, forsøger at ignorere sin træthed bort. Ikke flere kugler peb bag os. Jerome og hans soldater løb til biler, der er parkeret ved indgangen til hotellet. Vi var langt fra hjemmet og pengeskab.
  
  
  På den boulevard, jeg svingede det og trådte på speederen. Lastbilen var mere egnet til at bære tunge byrder, end det er for at øge hastigheden. Vi havde lidt tid, men det var ikke nok til at undgå oberst ' s forfølgelse.
  
  
  Vi var ude af byen, og på vej til Tony Vandt hotel. Noget var nødt til at blive løst hurtigt. Jeg kunne ikke undgå Jerome på kystvejen. Jeg havde to muligheder. Den første er at skjule lastbil i et skur på den gamle kro. Den anden var en dårlig vej snor sig gennem bjergene.
  
  
  Det forekom mig, at obersten vidste nok om kroens eksistens, og at Noah brugte det. Ømu ' en ville ikke selv er nødt til at kæmpe. Hele bygningen var lavet af træ. Han kunne have brændt os.
  
  
  Så han valgte bjerget rute. Vores tung lastbil kunne håndtere huller og bump formentlig bedre end de lettere biler bag os, og de kunne ikke gå hurtigere end os på denne vej.
  
  
  Ved den tid, vi nåede svinget, de ikke havde lagt mærke til os. Sergey skiftede det ud og drejede rattet. Vi var nu usynlig til junglen miljø for de to Jeeps passerer mimmo os på hovedvejen. Dejligt. Han stoppede, tog projektører omkring holderen, og gik over til læsserampe til at kontrollere, hvad vi havde med os. Eller måske Lambie faldt pistol. Min ammunition, forsyninger kører lav.
  
  
  Jeg kunne ikke finde den pistol mellem spolerne af reb, skovl, og de tre kasser. Hun var ved at køre, når Sergey Lanterner faldt en tekst på en af de kasser over det hele: "Dynamit". Han trak boks frem. Et par stænger var faldet ud, men de fleste af dem stadig var pakket pænt i savsmuld.
  
  
  Hvis Oberst Jerome finder ud af, at vi har forladt hovedvejen, og han vil uden tvivl vende rundt. Men vi var klar til at acceptere det. Vi kørte omkring 100 meter ind i junglen. Hendes dukkede omkring lastbilen klippe og løb tilbage til krydset, at få klar undervejs. Jeg gjorde det ved den tid, Jerome Jeeps kom til syne. De kørte hurtigt, sprang ud af hjørnet, og hendes undgik ih lys. De fik øje på en lastbil i det fjerne, og kørte mod det, råbe i triumf. Som den første Jeep nærmede sig, væge oplyst det. Han smed stick dynamit i bagsædet og smuttede så langt som han kunne, i løv.
  
  
  Eksplosionen fandt sted umiddelbart og kastede mig tilbage på den vej. Men min fysiske tilstand var langt bedre end af jeep ' s passagerer. Jeg var stadig holde min ånde, da jeg hørte, Tara ' s stemme ringer ud til mig. Han fik tidligere op, end han ville have ønsket, og vinkede til Ay for at holde sig væk, kigger på det dybe krater, der havde dannet i vejen. Bag mig, en anden Jeep trak op til bøjningen. Pigen og jeg løb tilbage til bilen. Vi var allerede kører på fuld hastighed, når den Jeep peb til et stop ved krateret af krateret. I bakspejlet, så hun Jerome ' s høje figur hælder over et stort hul i vejen. Kugler whizzed forbi os, men vi var allerede for langt væk for dem at skade os.
  
  
  Tara forstod ikke, hvad der var sket. Han forklarede, hvad han havde fundet på bagsiden af lastbilen, lænede sig i at give hende et hurtigt kys, og derefter vendte sin opmærksomhed tilbage til vejen.
  
  
  "Vi er sikre, for nu," hendes mand sagde. "De kan ikke køre gennem dette hul, ellers vil de nødt til at skære ned træer. Og det tager tid. Få klar til en hård sø-tur".
  
  
  I den mørke, jeg næsten kørte ind i et træ, da jeg drejede om hjørnet, som mindede mig om, at jeg havde brug for Sergey. Risikoen for at blive opdaget, var mindre vigtigt nu end risikoen for at løbe ind i et træ. Et blik på mit ur, der fortalte mig, at natten var allerede slutning. Ved den tid, vi når frem til de mest vanskelige steder, vil det være næsten lys. Dette gjorde det meget lettere at gøre det.
  
  
  Men for nu var det stadig mørkt, og den hellige lys skinnede ind gennem de tykke blade. Tara havde til at holde på dørkarmen for en dag for at undgå at ramme hovedet på taget. Hun gik et par km, så lo bittert.
  
  
  "Nick," sagde hun. "Jeg tror ikke jeg er den rette person til dette. Han var begejstret for at komme her og møde Fleming. Det var så romantisk ." Hende til at grine lød skuffet. "Nu ved jeg, at det er faktisk Della Gaden."
  
  
  Hende, og grinede. "Er eventyrverden skuffende?"
  
  
  Så hun var bange for, at tale for at holde sig selv i skak. Vi steg højere og højere, og det vil være endnu strengere fra nu af. Hende, troede, det var en god undskyldning til at slippe tøjlerne. Endelig, angst er en stimulans, og sex er en stor beroligende middel. Han stoppede og drejede nøglen i tændingen. Det var meget stille. Han kom ud, gik rundt om bilen og åbnede døren for Tara ' s side, og trak hende ud. Jeg trak hende over til bilen, så jeg kunne kontrollere området med de forlygter på til enhver drager eller pindsvin, der kan ødelægge det sjove. Hendes mund var lige så sulten som mig. Hey, det var lige så svært som det var for mig. Det tog lang tid, før vi endelig spillede sådan en lastbil spil, helt udmattet og tilfreds. Jeg smilede til hende. 'Føler du dig bedre?' Hun nikkede, lænede sig tilbage i sin stol, og lukkede sine øjne.
  
  
  Ved den tid, vi nåede klint ansigt, det var allerede lys. Jeg fortalte Tara til at holde øjnene lukkede for et stykke tid, og sikker nok, at hun straks åbnede ih til at se ud med renter. Når hun kiggede ud af vinduet og så, at kun den afgrund, hun blev bleg. Hun sad ret op og ned, løfter hendes hage.
  
  
  Da vi passerede den farlige del af den afgrund, jeg troede, at Fleming. På det punkt, hvor vejen kom til en blindgyde, vi var kommet ud og fortsatte med at gå. Nu blev hun opdaget af noget jeg ikke havde lagt mærke til før. Sporet førte ind i en stejl slugt; ud over kanten, på den anden side, var huler, hvor den stamme, der tidligere overskud befolkning havde stukket. I øjeblikket, ingen synes at have boet der. Den tykke træ porte af fæstningen blev lukket. Han slog det med skæftet af sin pistol. Et par minutter senere, hun hørte det rasle af kæder og flytning af træ-bolte. Derefter porten svingede åbne og en mand i en hvid skjorte vinkede os ind. Tara så ud som om hun havde set et spøgelse.
  
  
  Noah mødt den pige, der kærligt, sagde, at Fleming havde det bedre, så skiftede til Barentshavet Områdets dårlige nyheder-afdeling.
  
  
  "Vores linje var skåret i går aftes. Vi ikke høre noget inde fra fritten med dem efter du forlod. Kan du fortælle mig, hvad situationen er i Port of Spain?
  
  
  Han mistanke om, at det gamle hotel i udkanten af byen var mere end bare et sted at bo for stammefolk, der ønskede at besøge byen. Det var meningen for at være i centrum af Barentshavet område for meddelelser, der kom gennem byerne, og de blev overført ved hjælp af den jungle drum. Hvis der var ikke flere rapporter, betød det, at Jerome havde overfaldet Nach.
  
  
  Han var meget træt. Timer af lange spænding begyndte at akkumulere. Denne store fæstning var uindtagelig. Konger, pirater, og oprørere har altid forgæves forsøgt at udfordre de høje mure i deres oldtiden. Men denne gang er den eneste beskyttelse var min Luger og en håndfuld kugler, Mitzy Gardner ' s fine lille bod, og et par kasser med dynamit. En lille smule mod et moderne udstyret hær. Hende, lænede sig mod en tyk sten stønne og informeret Tony for sejr. Jeg fortalte ømu ' en, hvad jeg skulle gøre med dynamit.
  
  
  "Jeg skal have blæst op at klippe lige med det samme," jeg tilstod.
  
  
  "Men jeg tænkte ikke på det dengang, og nu er det for langt væk. Men jeg er bare dreje denne rute ind i et minefelt. Jeg forventer ikke, Jerome til at komme her i jeeps. Egoet er i for en overraskelse. Jeg har brug for portører.
  
  
  Noah samlet holdet og introducerede hende til piger.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 8
  
  
  
  
  
  
  
  Folk trak dynamit omkring lastbilen. De var under lilla åbn fra her til fortet, der forlader en fuld kasse til de enheder, miner, undervejs. Før de forlader lastbilen, blev det fjernet ved den forhandler, rotor, så ingen andre kunne starte lastbilen. Han vendte sig vej ind i et minefelt, og sørg for, at detonatorer, der var sat op, så en person, der kunne detonere hver afgift uafhængigt af de andre. Som han arbejdede, han kunne høre trommer i fæstningen; de var ikke beskeder, men ceremonielle lyde. Hendes gæt var, at Noah var at forsøge at hæve moralen lidt.
  
  
  Ved den tid, han var færdig, blev han føler helt udmattede og sultne. Han næsten gjorde det til fæstningen. Ja, der var et ritual. Hellige fugle blev dræbt og kogt i kogende vand. Nøgen stammefolk, med spyd dansede rundt gryde. De havde fremragende sluttede den militære våben til at kæmpe med bazookaer og maskinpistoler.
  
  
  Noah tog sig af det, før han havde en chance for at spise noget. Jeg var ikke engang halvt i søvn endnu. Når Noah fik denne enkelt transmission, hende blev liggende i et køligt mørkt rum, og på den shadow line, den dag han kunne se, at solen allerede var nået til frokosten position. Jeg sætter en mand på vagt ved sporet. Fra dette sted, bør du være i stand til at høre køretøjer der kommer langvejs fra. Nu blev han stående foran Nov, og han var begejstret.
  
  
  
  
  "Den militære nærmede lastbil," Noah sagde.
  
  
  Dens straks vågnede op. - "Hvor meget er ih?'
  
  
  "Han kan ikke tælle." Noah talte til watcher.
  
  
  "Han siger:"der er meget, rigtig meget."
  
  
  Han stod op og løb hen til indgangen. Ved nu, de skulle have fulgt sporet, og taget hende til hotel for at sørge for, at de fandt ikke nogen dynamit. Krigen dans var forbi, og de mennesker, der havde gået til deres huler, der var flygtet tilbage til fæstningen.
  
  
  Han passerede døren til Fleming ' s værelse og standsede et øjeblik. Han stod for en dag mellem to piger. Der var ingen grimme røde striber på forbandt hans arm, ingen grå striber på hans chokolade-brune ansigt. Jeg havde ikke tid til at dvæle ved det, men Fleming ' s hurtige opsving overrasket mig. Jeg kastede det rundt i mit hoved som jeg fortsatte med at gå. Han kørte gennem porten og ned ad den sti. Hvis de var hurtige, hende kunne køre ind i dem, men han havde for at være sikker.
  
  
  Da jeg nåede også forbi, jeg kunne stadig ikke se noget. Han var i clearing nu, og gennem trætoppene, kunne han se den lastbil i bunden af en slugt omkring en halv mile nedenfor. Den gruppe på omkring tredive personer, stående side ved side og havde ingen intentioner om at klatre op. Jeg spekulerer på, hvorfor. Så hørte jeg en lyd bag mig. Det var Mitzi. Nah havde gigt.
  
  
  "Der er endnu et angreb fra den anden side, Nick. Både i bugten. Masser af både.'
  
  
  Dette forklarede, hvorfor gruppen var stadig venter nedenunder. Det var en fælles aktion, en knibtangsmanøvre, der skulle starte samtidigt på to fronter. Ee lægge sin arm rundt om hendes skulder. "Kan du detonerer de miner?"
  
  
  "Det har altid været mit mål i livet. Hvad skal jeg gøre?"
  
  
  Han viste hende hey tændingen, og rakte hende hey lettere, og fortalte hende, hvad de skal gøre. "Vejen mellem disse to punkter var booby-fanget." Han pegede på to punkter. "Tændingen på den rigtige antænder den laveste afgift tre minutter efter, at tændingen sikring. Når den første gruppe når til årsskiftet, ee skal være tændt. Jeg håber, at det vil være nok, selv om nogle soldater kan være dumme til tider. Tage din tid. Men stop ih."
  
  
  "Med glæde.'Hun kyssede mig, og jeg fik det indtryk, at hun var kysse mig farvel. "Held og lykke med flåden."
  
  
  Hende, og grinede. "Dette vil arbejde. Tillid Noah."
  
  
  Jeg forsikrede hende bedre end jeg havde det. Vi har ikke udstyr til at modstå en belejring på begge sider for lang. Jeg skulle til at gøre, hvad jeg kan inden for rammerne af mine evner, men noget fortalte mig, at det ville tage et mirakel for at overleve denne dag.
  
  
  Store forandringer har fundet sted i fæstningen under mit fravær. Stammen var optaget. Stiger stod på et solidt tag, der også fungerede som en beskyttende mur, og kraniet mellemstore sten blev bragt i spande, der blev gået rundt fra hånd til hånd, som et transportbånd.
  
  
  Mærkeligt nok, det var et opløftende syn. Den rytmiske svajende af alle de sorte hænder, som de passerede materiale, som en levende hånd, gav tillid til, at disse mennesker, der sandsynligvis havde aldrig kæmpet en reel krig i deres liv.
  
  
  Noah holdt op optrædener, men syntes mindre sikker end ego mennesker. Han talte til Fleming ligger i et roligt hjørne ved indgangen. Fleming ' lænet sig op på en skammel og syntes at være at forsøge at overbevise Tony af noget. Lizzie kom over for at følge med i samtalen.
  
  
  "Okay, Noah, jeg ønsker at tro, at Jerome spiller et dobbelt spil. Men jeg kan ikke lade dig og dit folk risiko dit liv med min sag. Hvis Jerome er, at stærke, så må jeg adlyde, ligesom jeg gjorde hende General Hammond. Jeg vil overgive sig og være forvist til de Forenede Stater. Jerome er en dygtig mand, og denne ø, som har trods alt overlevet et militært diktatur før. Måske kan jeg endda give em nogle råd. Hendes ønsker du at give ham, var mit budskab.
  
  
  Afsendelse af Jerome et budskab til verden, var som at underskrive din egen dødsdom. Selv om Obersten havde forladt Tony Vundet, og Ego-stammen alene, ville hun ikke have hørt til de levendes land, at for et øjeblik. Hende, troede det var slemt nok til at opfylde nederlag. Han hadede det. Men det var endnu værre at forestille sig, hvad der ville være sket med mig, hvis Jerome var blevet så fornærmet, som jeg troede. Patriarken ' s svar var at vente for hende. Det brød ind i en kedelig tirade.
  
  
  Fleming, jeg respekterer din idealisme, men det blinds. Da General Hammond sluppet af med dig, folk stadig troede, at han ville forlade øen, for at Øboerne. Han kunne tillade sig at udvise dig. Karib Jerome kan ikke være så gavmilde. Han er så upopulær som han er ambitiøs. Så længe du er i live, du er en trussel mod ham. Og det er ikke kun dit liv, der er på spil. Hvis Jerome lykkes, vil han slå denne bjerget til et missil base. Han vil drive os væk, og bringe vores fjender her. Han kan ikke forblive i kraft uden Ruslands støtte. Dette bjerg har været vores hellige hjem i århundreder. Disse mennesker vil hellere dø end opgive dette bjerg."
  
  
  Den gamle mand talte godt. Han var overbevist om, at Fleming, der viste, at han ikke var følsomme over for fornuftige argumenter. "Jeg indrømmer, at du har ret, Noah. Det har været at leve i en drømmeverden, alt for længe. Håber nogle gange tager på en forførende luft. Hvis du har brug for det, jeg kan kaste sten med den ene hånd."
  
  
  Han rørte Tony Vinde arm i en gestus af respekt, og derefter haltede med hans gode ben til brystværnet.
  
  
  Noah vinkede til mig. Jeg kravlede op på taget og så ud over brystværnet af lagunen indgang. Det nærmer sig flåde modbevist medier rapporter til mig om, hvordan den Britiske evakueret Dunkirk under udbruddet af anden Verdenskrig. Hver fiskeri båd, hver lystfartøjer, kort sagt, alt, hvad der kunne være fundet i Port of Spain, blev nærmer os.
  
  
  Hendes drømme var af Amerikanske torpedobåde og dækker op luften prøvetagning med hurtig krigere. Men det var en smuk dagdrøm.
  
  
  De første både, der sejlede den ene efter den anden på maksimal hastighed på & nb i vores retning. De både, der sejler på dem vil overleve. De første af dem vil stå over for en overraskelse. De nærmede sig hurtigt, tilsyneladende uvidende om de undersøiske dam, der snart ville stoppe ih fra at flytte. Tony ' s ry for at vinde ville skræmme folk væk fra denne lille havn, så de vidste ikke noget om den oversvømmede dam.
  
  
  Han så de første to yachts kørte side om side sammen. Selv uden kikkert, hun kunne se bazookaer og maskingeværer, at folk holdt på dækket. De ramte dæmningen, på samme tid som lyden af metal revner. Buer, der er opdrættet skroget rystede, og hjernerystelse kastede mænd fra bunken i havet. Og for at fejre den forlis, på samme tid, der var pop af den første opladning, at Mitzi var detoneret.
  
  
  Bag de to første uheldige lystbåde var to slæbebåde, der ikke længere kunne bremse. De smækkede i stengærdet og hang i en vinkel. Omkring de mænd, der faldt over bord, nogle druknede under vægten af støvler og andet udstyr, mens andre har formået at fange på dæmningen. De næste både lykkedes at stoppe i midten af lagunen. Men tre både fyldt med soldater, bevæbnet til tænderne ramte dam uden at modtage nogen mærkbar skade. De fandt en uventet hindring med pinde. De lå på højden af oversvømmelse barriere på de trapper, der fører op til borgen.
  
  
  Mennesker omkring den første båd begyndte at krydse dam til trappen. Den tredje båd bakket lidt op og affyrede en bredside af dækning på skinnen.
  
  
  Jeg lagde ikke mærke til Noah komme op ad trappen, men jeg lagde mærke til ham, stående ved siden af mig. Han havde en bambus periskop med et ekstra spejl, der tillod ham at se oprigtig over rækværket. Han løftede sin hånd, klar til signal. Brun tal, der stod langs jernbane, hver med en sten.
  
  
  Lyden af soldaternes støvler blev mere og mere tydelig i løbet af de skud af bådene. Så hørte jeg en brumme på den anden side af væggen, og jeg vidste, at soldaterne blev nu åbent under os. Noah sænkede sin hånd. Der blev en pludselig bevægelse mod væggen.
  
  
  De mænd, glemte de kugler, der suser over deres hoveder, lænede sig over otte fod tykke mur, kastede sten, og tog låget igen. De tre omkring dem kollapsede fra deres sår. Andre tog ih og tog ih pladser.
  
  
  Den dækker brand pludselig stoppet. Jeg fulgte hende sammen bastionerne til bunden af trappen. En soldat så hende falde, en kædereaktion af organer rullende mod havet.
  
  
  Tony ' s mænd vandt igen, de førte stenene og forberedt til en tilbagevendende succes.
  
  
  Den dækker brand var genoptaget, og den dødbringende føre susede over bastionerne igen, stansning af huller i vinden-slået klynk.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 9
  
  
  
  
  
  
  
  En anden eksplosion rystede jungle. Så Mitzi var nødt til at lette den anden beregning første. Hun har ikke brug for Noah lige nu. Det kunne stadig ikke ramme både fra Luger, og de kugler rundt ih artilleri ikke skade væggen for meget endnu. Den gamle kæmpe kontrolleret trappen godt. Hende, løb hen til stien. Mitzi sad på jorden med den tredje sikring i hendes hånd, og kiggede bekymret. "De er klogere," fortalte hun mig. "Den første gang jeg var syv, og det andet dis havde fire, der alle sammen. Men nu går de den ene efter den anden. I en afstand af otte meter. Det er en skam, en hele lager til én person.
  
  
  "Nej, de er ikke det værd," jeg er aftalt. "Det betyder ikke noget. Det vil blive ødelagt af ih individuelt ."
  
  
  Soldaterne gik videre. De ønskede ikke at kæmpe, men de gjorde, ansporet af den forbandelse af de officerer, der ligger bag dem. De kunne ikke se fremad, men til side, og til jorden i form af fælder.
  
  
  Jeg løb gennem underskoven til et egnet sted for mig. En fremspringende sten, der dækker stien fra neden. Hvis han kunne komme dertil tidligere end de soldater, han kunne arbejde konstruktivt med sin Luger . Hun havde netop fået der, når den første person, der var inden for rækkevidde. Han var kort, kompakt og meget mørk. Ego ' s ansigt blev badet i sved. Han holdt en pause for at fange hans ånde, så langsomt gik tilbage, holde øjnene på sporet. Han tog sigte på luger, så ændrede hans sind og holstered egoet. Der var en bedre måde. Efter alt, han vidste ikke jeg var der.
  
  
  Min levering af ammunition, der er ladet meget tilbage at ønske alligevel, og jeg kunne ikke regne på det endnu. Hun var blottet af en stilethæl på sin højre underarm. Som soldat gik under mig, han sprang på ham bagfra. Hun blev ramt af en ego-kick. Det føltes som et lille udsnit af den luft, han havde efterladt i hans lunger var ved at blive blæst ud af ham. Det er ikke min skik at dræbe en modstander bevidstløs. Men denne gang havde jeg ikke noget valg. Nu kunne han ikke tillade sig den luksus at tage fanger. Modvilligt, han var færdig med sit arbejde, slæbte hende ego under en busk, tog Ego ' s riffel og bælte, og skyndte sig tilbage til sit skjulested. Hvis han fortsatte som dette, kunne han have ødelagt en hel del af dem, samt oparbejdet et lager af våben. Praktisk og rimeligt!
  
  
  Den næste stak sin næse rundt om hjørnet. Han stoppede, et kig på overraskelse i hans øjne, da han så blodpletter på jorden foran ham. Han løftede hovedet endnu mere, vendte sig om og så mig. Han bar en pistol strapped til hans mave, og det svingede lovende i min retning.Han hurtigt trak pistol fra sin hylster og affyrede en kugle i ømu ' ens hoved, før den kunne trække på aftrækkeren. Hun var stille takkede af Hawk for uddannelse i hurtighed og smidighed, som alle de bedste AX agenter nødt til at gøre på en regelmæssig basis, og som hun normalt foragter, fordi de har en vane med altid at skære ned på min slapper af. Men nogle gange kan en brøkdel af et sekund mere hastighed betyder forskellen mellem liv og død. Bo ydmyg, Nick, tænkte jeg.
  
  
  Men det er stadig smukt udført.
  
  
  Desværre, den mand, rullede væk fra sporet, så langt at han ikke længere var i den blinde vinkel. Men jeg kunne ikke give op på denne maskine.
  
  
  Med luger i sin højre hånd, han hoppede ned, løb hen til liget, og begyndte at arbejde hurtigt, aldrig at tage øjnene fra sporet. Det var lastet med ammunition, som en pakke muldyr. Guld stribe!
  
  
  Ego rullede hende ned side af stien ind i buskene, samlet op i sit våben, og løb tilbage til sin plads. Ingen er kommet rundt om hjørnet alligevel. Mærkeligt. Jeg har haft travlt i et stykke tid. De må have hørt Luger.
  
  
  Jeg ventede yderligere ti minutter for hende, men ingen dukkede op, og jeg begyndte at føle, at jeg spildte min tid. Han vendte tilbage til Mitzi med sit bytte. Herfra kunne han se, lastbiler og suv ' er nedenfor. Soldaterne samledes omkring manden med walkie-talkie. De var sandsynligvis venter på nye ordrer fra en person højere op. Mitzi vurderet vores nye våben. Hende, og grinede.
  
  
  "De vil ikke stoppe med noget, Jerome kan kaste på os, men vi har i det mindste et lille trumfkort. Den lille hær ned, der vil vide, at vi er bevæbnet
  
  
  Han påpegede også, at gruppen nedenfor. "De er ved at ændre deres planer. Stien er alt for farligt, og jeg tror ikke, de vil gøre endnu et frontalt angreb. Men hold øje med ih og advare mig hvis jeg er forkert."
  
  
  Hun slikkede hendes læber. "Forlader riffel her, vil du?" Måske kan jeg gøre noget nyttigt med det."
  
  
  Jeg forlod hende, en riffel og nogle ammunition. Så snart han har forladt, hørte han en ny lyd - et tordnende mine på kystvejen. Måske er det tid til at sprænge dynamit igen.
  
  
  Han færdig med at indlæse det, når de nye biler stoppede ved enden af vejen. Soldaterne kom ud, og jeg så en mand med en walkie-talkie. Han havde ingen idé om, at disse soldater ville henvende sig til i grupper. I stedet for at vente for dem at sprede, Stahl detonerede den første opladning.
  
  
  Det eksploderede i en jeep og ødelagde også to lastbiler. Når støjen af eksplosioner aftaget, en eksplosion af automatiske brand blev fyret på biler bag hende. De biler, der stadig var intakt flyttet ind i bakgear og forsigtigt flyttes tilbage. Det så ud som det ville være stille i et stykke tid, så han besluttede at vende tilbage til fæstningen. Taget var støjende. Alle var i skjul som bazookaer og langtrækkende rifler fortsatte med at skyde på rækværket. Noah vinkede mig til at se gennem ego periscope. Jeg oplevede store grupper af soldater, der går gennem oversvømmelse barriere for trappen. Nogle af dem havde allerede nået trappen og var klatring dem. Noah kiggede dyster.
  
  
  Al trafik blev bevæger sig hurtigere, end jeg kunne have ønsket. Hvis dækslet havde varet længere, de ville have ramt deres mænd, men vi kunne ikke nå dem, indtil ilden stoppet. Jeg bankede på mønttelefon og fortalte Noah, at lade mig vide, når de var ovenpå.
  
  
  Dette blev dog ikke nødvendigt. Efter et par sekunder, dækker brand pludselig stoppet. Det var et tegn til mig. Hendes såler kom op at slikke som hende, trådte mellem to grene. Han næsten ramte soldat i ansigtet med en pistol, men han undgik da soldaten tog det endelige skridt. Et skud på "automat" kastede ego, manden bag det. De begge faldt ud over kanten. Han fortsatte med at skyde, indtil trappen, og de fleste af dæmningen blev ryddet. Den sidste af de mænd løb tilbage til deres skibe og tog låget af dykning i vandet.
  
  
  Der var ikke mere at skyde. Flåden flyttes til den fjerneste ende af dæmningen og forankret hvor Mitzi og jeg krammede hinanden i saltvand. Det syntes aldre siden.
  
  
  Han gik tilbage til Noa. Jeg sad tilbage og oplyste omkring den lange, tynde og lækre cigaretter der er lavet specielt til mig i Istanbul. "Det var den første handling," sagde jeg. "Vi kan sandsynligvis få nogle resten."
  
  
  "Det kunne være sandt for dig, Nick. Jeg er meget taknemmelig for alt, hvad du har gjort. Men belejringen er ikke brudt endnu, kun forsinket og ikke for længe. Jerome ' s hær vil vende tilbage. Jeg ved, at mit folk tror, de har vundet, og det er derfor, de forventer yahoo. Hvis jeg ikke giver dem en fest, de vil tænke at jeg glemmer at takke guderne for sejren, og de er bange for at de fugleskræmsler ikke ind til os mere. Så vil de miste viljen til at kæmpe."
  
  
  Noah forladt mig at arrangere en fest med hellige ild, trommer, og ceremonielle danse. Han delte sin tid mellem at se festen og ser den fjendtlige flåde. Nogle skibe, der var fortøjet til land. Han var virkelig overrasket over, at de soldater, der opholdt sig tæt på de både, og ikke forsøge at nå fæstningen gennem stranden. Walkie-talkies vil være rødglødende fra ordrer og counter-rapporter.
  
  
  Han blev stående og kigger ud på vandet, da han følte en hånd på hans arm. Det var en varm hånd klamrer sig til mine fingre. Jeg kiggede rundt. En pige lænede sig ind over mig. Hun var nøgen fra livet og ned, og hendes hud glødede fra den ceremonielle dans. Hendes bryster svulmede. mit ansigt. Min vejrtrækning begyndte at levendegøre. Og det er ikke alle.
  
  
  Jeg skulle have holdt øje med hende nu, at alle havde travlt med at feste. Men de forbandede trommer virkede ikke på mig, enten. Også, der var ingen mærkbar aktivitet på bådene. Jeg fulgte hende ned ad trappen. Vi fandt en anden en anden blød bedet omkring bladene i et roligt hjørne ved indgangen.
  
  
  Da det hele var overstået. Lyden af trommer var dæmpet. Det var lidt som at bede, og han følte sig underlig ro. Han hjalp pigen op, og vi gik tilbage, hånd i hånd. Jeg forlod hende til at gå tilbage til brystværnet og se på væggene.
  
  
  Flåden er gået ud på havet!!! En båd var stadig i lagunen, forbereder sig på at være den sidste til at forlade den naturlige havn. Hvad fanden skete der? Jeg gik nedenunder for at informere Tony Marshall, som lige havde talt til Fleming og Tara. Jeg fortalte dem nyheden.
  
  
  "Nu kan vi få Fleming og piger ud af her," sagde jeg. "Måske kan vi flytte til en anden ø, og sende en meddelelse til de Forenede Stater. Så de kan samle os op, med fly. På den måde, mindst Fleming ville holde sig i live til at prøve igen. Og jeg kan komme tilbage senere for at fjerne oberst."
  
  
  Men Fleming havde ikke lyst til at høre om det. Ingen fly. Ingen afskaffelse af Jerome. Han gav op og sourly fortalte em, at det var ego, er en personlig sag. Han havde bare at løse det med November, mens hun kiggede på de forliste skibe.
  
  
  Noah valgte et par folk til at hjælpe mig. "De bedste svømmere," sagde han. Jeg har ikke brug for svømmere, bare dragere. Jeg benyttede lejligheden til at spørge, hvordan Mitzi var at gøre.
  
  
  Det var stadig hvor ee havde forladt det, men der var ingen Jeeps under det. Kun den lastbil var der stadig. Hun fortalte mig, at de venstre, alle på én gang, sandsynligvis på samme tid som de skibe, der sejlede. Jeg sagde dette til hende, og hun kiggede på mig skeptisk.
  
  
  "Du tror ikke, Jerome vil give op, gør du? Hvad vil den gøre?
  
  
  Jeg har ikke sagt til Noah og Fleming, hvad jeg virkelig tænkt Della Street. Men han kunne have talt til Mitzi. "Jeg vil bemærke, at han bad Castro for at få hjælp. Jeg forudser, at vi kan forvente bombefly, kanonbåde, og alt det andet, at Rusland kan sende til vores leder gennem Cuba. Jeg håber, at vi ikke vil være her længere." Jeg fortalte ham om de skibe, der forliste på dæmningen, og at jeg til formål at rådgive Noah til at sende ego stamme ud i junglen for et stykke tid, efter vi forlod. Hele området på hotel, og under fødderne kan være meget varm.
  
  
  Hun kiggede på mig pityingly. "Håbløs lokalitet af Rusland. Held og lykke med det."
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 10
  
  
  
  
  
  
  
  Modvind var stærk nok til at ryste overfladen af vandet, men er det næppe bremset vores hastighed. Den slæbebåd er ikke designet til hastighed, men for at slæbe pramme, der transporterer producere alle over den indre distrikter til Port of Spain, og selv om vi sejlede på top hastighed, og jeg havde følelsen af, at vi var kravle.
  
  
  Med hjælp af de mennesker, Tony vandt hendes befriet denne båd, der var involveret i grundstødning under fjendens angreb, og derefter en lille reparation hun kom i handy.
  
  
  Noa sendte sine mænd til området på den anden side af bjergene, hvor de spredes ud for at undgå at falde i hænderne på Jerome ' s soldater. Det kunne have gjort Tony Obsal indse, at fæstningen var ikke længere sikker, og han havde en hård tid at få Ego til at komme med os. Han ville have foretrukket at bo med sin stamme, men jeg sagde til ham, at han tjente sin stamme bedre ved at komme med os og hjælpe os. Udover, nu, at det var kendt, at han havde taget Fleming under hans vinger, han var uden tvivl tvunget til at betale den pris. Fleming, alt for stærkt, insisterede på, at han ledsager os, og i den ende er han modstræbende gav efter.
  
  
  Nu går vi ud på lagunen på taget slæbebåd. Ved de hastigheder, som vi havde før, selv til den nærmeste ø, rejse vendte sig dels i en nat tur. Men i kraftigt sollys, vi var nu et let bytte, hvis fjendtlige fly dukkede op, før vi forlod lagunen. Så hun bad os om at forsøge at svømme under dække af kysten og slippe ubemærket væk, og derefter krydse det åbne hav i et sted, hvor vi ikke var forventet.
  
  
  Overalt, hvor vi sejlede, de sandbanker var lavvandet, men i det mindste jeg kunne ikke se nogen oversvømmelse forsvar under havets overflade. Hvis vi blev opdaget? . Så ville vi have et lille håb.
  
  
  Jeg fulgte kurven i lagunen. Stranden er overgroet med jungle op til vandkanten. Den skifer gik under vandet i en undersøisk kløft. Dens holdt så meget som muligt slikke på kysten. Hende, i håb om, at den slæbebåd på den mørke løv ville ikke være synlig i det fjerne. Men det var et forgæves håb.
  
  
  Vi var der næsten, da vi hørte flyet nærmer sig. Det fløj langsomt og lavt, synes ikke at lægge mærke til os, indtil det blev åbent over os, og fløj til at gøre en hurtig tur. Flyet ville ikke bære en bombe belastning, men på en eller anden måde ville det være bevæbnet, da det ellers ville de ikke gider at flyve tilbage.
  
  
  Den lille arbejdshest, vi havde stjålet havde en god manøvredygtighed og var hurtig til at vende. Noah gik Fleming i cockpittet bag mig, så skubbede Tara ud, spredte på dækket.
  
  
  Den hurtige byen kugler tilbage til os efter passage af vand. Det ændrede kurs, og de kugler forfejlet deres mål. Når flyet er kommet, den anden gang, det blev hørt af torden vores maskingevær. Et hurtigt blik agterud viste mig, at Mitzi var stadig en god pige. Dette våben var i Nah ' s hænder, og hun har også ramme målet. Benzintanken i en af vingerne eksploderede, og flyet styrtede ned i havet. Mitzi sænket sin maskinpistol og gav mig en sejr tegn.
  
  
  Dens stadig ikke vovede at glæde sig. Flyet havde bestemt radio kontakt med bunden. Nu hvor der er gået, de andre piloter synes at have gjort status. Men det kan tage noget tid, og det var vi ikke kommer til at vente til ih.
  
  
  Ved udmundingen af lagunen, dybden var så lavvandet, at sandbankerne var klart synlige med det blotte øje. Men den slæbebåd havde et let udkast, og vi passerede uden problemer. Jeg vendte hende forbjerg og ud til havet. Og ih så det på én gang: to knivskarpe prows af hurtige patruljebåde skæring gennem vandet. Den slanke mynder racing imod os, ved fuld hastighed, så snart de så os. Og de så os lige med det samme. Vores fire-cylindret Dodge ikke ville være i stand til at modstå den stærke ih motorer i maskinrummet.
  
  
  Alt, hvad vi kunne gøre, var at købe tid. Måske skulle vi vende tilbage til den tvivlsomme forsvar af fæstningen? Jeg spekulerede på, om vi kunne håndtere det. Hendes manøvrerede slæbebåd og spurgte. "Er der nogen her, der ved hvordan man betjener en båd?"
  
  
  Piger kunne gøre det. Selvfølgelig, de kun sejlede på lystbåde, men driften af slæbebåd var ikke meget anderledes.
  
  
  "Erstatte mig. Vi vender tilbage til fæstningen. Vi bliver nødt til at vente, indtil mørkt, før vi prøver igen."
  
  
  Tara gled ind i Fleming ' s mimmo og tog hjulet. Hun sagde i en anspændt tone. "De er alt for hurtigt, Nick. Vi vil ikke komme væk fra dem.
  
  
  "Min baghold vil arbejde. Tillid Onkel Nick.
  
  
  Jeg havde ikke tid til at forklare. Han løb hen til agterdæk, greb en pistol og ammunition, og sprang over bord. Han vadede ind til land og kastet ud i junglen. Den slæbebåd raslede klodset i en lige linje mod fort. Patruljen både slået og jævnet deres maskingeværer. Lige bag den slæbebåd, der var springvand i vandet.
  
  
  Men de var alt for travlt. De fortsatte med at svømme side om side. På denne måde kan de aldrig passere gennem en smal passage.
  
  
  Dette fungerer heller ikke. Første løb på grund på en stime. Den hurtige skib, der er opdrættet op, kaster de fleste af besætningen over bord. Rundt i junglen husly, han blev beskudt af de mennesker, der stadig på skibet.
  
  
  Men den anden patrulje båd også har lidt den samme skæbne. Men det var uden for rækkevidde af mit maskingevær. Desværre, dette virkede ikke, og han ændrede hans position. De kunne ikke se mig, og de vidste ikke præcis, hvor jeg var, men to maskingeværer, som blev skudt lange byger mod de træer, der lå mellem dem. Han ventede på hendes bag en tyk log, indtil de var trætte eller løb tør for ammunition. I hvert fald, det var ikke længe undervejs. De havde et større problem end den maskinpistol på kysten, som kunne stadig ikke ramme ih. Den tordnende ih af motoren steg til en høj-pitchede skrig, som de forsøgte at trække sig væk fra den sandbanke. Stern rystede meget. Alle, men rorgængeren sprang over bord for at undgå skarpe punkt. Båden bevæger sig tomme for tomme, men det var i bevægelse. Og efter et halvt minut af arbejdet kom fra. Besætningen sprang om bord og vendte tilbage til Port of Spain. Hende, gik over til at & nb, og så ud over vandet fra lagunen til klinten. Vores slæbebåd ankommet, og alle var bare at gå op ad trapper. Jeg troede, jeg havde forberedt en behagelig overraskelse for dem. Hvis en patrulje trak en båd ud af den sandbanke så nemt, at vi kan få en anden en ud. Vi ville have taget nen og sejlede hurtigt ned Grand Laclair. Nogle af de mennesker omkring os ville have været i stand til at sætte deres besætning uniformer. Hvis nogen på kysten havde set os, de ville have taget os til Jerome ' s mænd. Og at få båden ud af vandet ikke har givet anledning til nogen problemer. hende, var hendes plan at vende tilbage til fæstningen, afhente hendes mænd, og send en slæbebåd her. Hvis han havde styrke nok til at slæbe pramme, han kunne let trække ud patrulje båd.
  
  
  Jeg pludselig følte mig meget godt. Indtil jeg hørte hendes stemme. Og lyden af knirkende støvler op på bakken bag mig. Der var mindst fire personer. De holdt taler til hinanden. Hvor fanden kom de fra? Måske ih blev lokket her ved skydning. Det var tid for mig at finde et mere sikkert sted.
  
  
  Han tænkte et øjeblik på den båd, han havde set på agterdækket af patruljebåd. Men det virkede ikke som den bedste løsning for at gå ud i åbent vand. Hvis de så mig, ville jeg være død. Han måtte forsøge at svømme over til den fæstning under dække af overhængende blade.
  
  
  Men med alt det blod i B & nb, kunne han være sikker på selskabet. Barracudaer eller hajer. Det bedste jeg kunne gøre, var at prøve at holde op med soldater i det område, de havde allerede søgt.
  
  
  Han gik til jorden og forsigtigt stak sit hoved ud over buskene. Den tredje patrulje båd lå for anker ved stranden, og Ego ' s jolle, der lå på en strækning af sand på bunden af bakken. Denne båd kan udføre en håndfuld mennesker. Nå, det var ikke meget, jeg ellers ville have haft til at høre flere stemmer.
  
  
  Hvad så nu? Jeg havde ikke lyst til at vente, for soldaterne at dukke op i mit synsfelt. Hun er en jæger af natur. Jeg har ikke lyst til at vente på problemer med at komme til mig. Jeg er ikke på udkig efter hende. Den angribende mand, der altid har en fordel. Hertil kommer, at jeg havde et ekstra argument. Alle, hun møder her, kan kun være en fjende. Og hver en lyd hørte de kan være lyden af en omkring dem. De bliver nødt til at vente med at skyde indtil de er sikre på, at de ikke vil dræbe os alene gennem deres mænd, og jeg kan angribe ham, så snart jeg ser eller høre noget.
  
  
  Holder maskinpistol, så det ville ikke blive fanget i de store blade og ranker, han begyndte langsomt at bevæge sig fremad på jorden. Tredive meter væk, så jeg noget brunt i bevægelse. Manden bøjede sig ned for at kravle under den vin, sin opmærksomhed fokuseret på noget foran, ryggen til mig. Med en hurtig bevægelse, at han pludselig forsvandt ind i løv, og hendes ego mistede synet af ham.
  
  
  Jeg fulgte ham. Hvis hendes ego kunne dræbe hende, det ville efterlade et hul i iht. Og det hul vil være stor nok til at gå glip af Nick Carter.
  
  
  Hvis jeg havde skudt ham, han ville have blevet lokket væk fra de andre, men han kunne have vendt rundt på ethvert tidspunkt, set mig, og givet mig en fuldstændig skudt. Han var ikke inden slående afstand af stilethæl.
  
  
  Han tog en pistol i sin venstre hånd, rystede hans stiletto i sin højre hånd, og begyndte at snige sig ind på ham. Hendes var tre meter bag ham. Så vendte han sig rundt. Han kiggede på mig i sengen og løftede sin maskinpistol. En kniv faldt hende. Det kastet ud i ømu ' ens hals, før det kunne trykke på aftrækkeren. Det kollapsede uden megen støj. Jeg gik over til ham for stilethæl.
  
  
  Så mit hoved eksploderede.
  
  
  Når jeg kom tilbage til mine sanser, mit hoved ikke meget mening at tyve slog grupper, som hver spiller en anden sang omkring dem. Han kiggede op på trækronerne og så tre grimme, glade ansigter over hærs uniform. Mine hænder blev bundet under mig. En af de tre var en sergent, de to andre var menige. Sergent gemt min stilethæl i hans bælte, og soldaterne min pistol og min Luger. Sergenten så mig åbne mine øjne, og slikke kom op og sparkede mig mellem ribbenene med sin støvle.
  
  
  "For Belmont," han siger, og sparkede mig igen. Så Belmont ' s hals var blevet opereret. Min hals vil være næste. Med hendes hænder bag hendes ryg, der var intet jeg kunne gøre for at bekæmpe denne force majeure. Han gned sine hænder sammen, glad for sin præmie. "Get up, Mr. Tusind dollars," sagde han. "Og du vil få en forfremmelse, også."
  
  
  Jeg kunne ikke bevæge mig. Så de værdsatte mig mere levende end død. Hvis de stadig kommer til at dreje mig i sikkert, det syntes rimeligt, at de skal gøre alt arbejdet, også. Sergent knækkede sine fingre. Soldaterne trak mig til mine fødder. Odin omkring dem presset luger mod min skulder kniv og begyndte at skubbe. Der var to muligheder. Eller andet, han ville have brudt sit skulderblad. Jeg flyttede på.
  
  
  De skubbede mig væk fra hvor båden blev på land. Sergent gøede på resten af sine mænd til at holde op med at kigge. De fangede mig.
  
  
  To stemmer svarede, og efter et stykke tid, de soldater, der ledsager ih optrådt rundt om i junglen. De var alle meget tilfredse med sig selv.
  
  
  Sergent bestilt den nye ankomster til at bære en død kollega, og vi er på vores måde. Kroppen luftfartsselskaber, der er foran mig, de to andre ved siden af mig, og sergent i den bageste. Han vidste ikke rigtig bekymrer sig om sin fremtid. Jeg sandsynligvis havde et møde med en klam kælder og en sadistisk interrogator, og derefter et møde med en løkke.
  
  
  Selv om Hawk fundet ud af, om min skæbne, der var intet han kunne gøre. I hans position, Ømu ' en fandt det svært at indrømme, at en Amerikansk agent, der var involveret i det indre anliggender af Stor Laclair.
  
  
  Da vi var halvvejs til stranden, et skud ringede rundt i junglen. Et råb bag os, fik os alle til at vende. Sergent stoppet. Han skulle til at falde. Forsiden af ego jakken blev rød. Soldaterne kastede på ham, som om de forsøger at fange hans ego. Unddrager ham, tog de deres rifler til den tykke underskov omkring os. En anden riffel skud. Soldaten til venstre for mig, at holde op med bagsiden af mit hoved, fik en skalle og faldt til jorden. Den ene på min højre panik, bøjede sig ned og løb.
  
  
  Han sparkede hende på jorden. Han lå stille. De to andre soldater hævede deres hænder højt. Mitzi kravlede ud af underskoven, der peger en revolver på dem. Hun skød den ene, før han kom tæt nok på til at presse hendes håndled. De resterende soldaten løftede sine hænder endnu højere.
  
  
  Hun stirrede på mig. "Er du ikke bliver sentimental, er du, Carter? Vi har ikke tid til fanger." Hun trak hendes håndled gratis og svingede små arme tilbage på den soldat, der nu var gået bleg.
  
  
  "Stop," sagde jeg. "Jeg ønsker at tage ih i live. Hold mit ego under trussel om magtanvendelse og se, om du kan løsne mine håndled med en enkelt hånd.
  
  
  Jeg vendte mig om, og hun begyndte at løsne rebet om mine håndled. Massere af spasmer fra mine fingre, jeg nærmede soldater med et reb og vinkede, at jeg ikke kommer til at kvæle ih med det. De forstod, hvad jeg mente.
  
  
  Den soldat, der var blevet slået ned, sprang til hans fødder, som om Nessus havde et ton af bly på hans skuldre, og de to soldater, der blev fulgt på mig til kysten, Mitzi for dækning. Den tynde skibet var stadig fast i vandkanten. Vi vadede ud i vandet, og han førte to soldater til næsset. Han fortalte dem, hvordan at skubbe båden, så tog Mitzi til stern og hjalp hende op på dækket.
  
  
  Hun gik hen til førerhuset og startede motoren. Jeg hørte motoren starte og gik til stævnen. Der var en hæs mutter. Så er det stoppet. En anden g? n? rale, og derefter ingenting. Min diagnose var: fejlfunktion. Og han kunne takke sig selv for det.
  
  
  "Stop det," Mitzi råbte på hende.
  
  
  Han sprang om bord til at gøre sikker på, at jeg havde ret, og opsporet huller efterladt af mine skud. Han havde ret. Det ramte brændstofledningen, når fyret på holdet. For at gøre tingene værre, tanken var tomt til bunden. Vi har brug for en dråbe benzin.
  
  
  Hende, følte mig magtesløs. Vores brændstof, vores energi. Vores magt, vores patrulje båd, er vi nødt til at forlade øen. Absolut ikke på alle.
  
  
  Mitzi råbte hele kabinen. "Nick, soldater. De kører væk! '
  
  
  Hendes skud gik i luften, og de stoppede. Med faldt skuldre. De var formentlig forventer en kugle i ryggen nu. Han sprang om bord og vadede over til dem. Der var ingen mening i at holde ih, men hendes hotel, og transporterer ammunition længere. Ih vinkede hende til bank og kaldet Mitzi.
  
  
  Når hun fanget op med os, Ay gav hende lov til at holde en af dem under trussel om magtanvendelse, og den anden blev befriet fra sine sko og bukser. Han bandt benene af hendes bukser sammen, fyldte hendes bukser med kugler, spændt fast i hendes bælte, og svingede benene omkring hans hals.
  
  
  "Lad os nu gå ih," beordrede han den pige. "Vi har ikke brug for dem længere, og de kan ikke skade os længere. To mere eller mindre ikke gøre den store forskel."
  
  
  Han vinkede til dem at forlade. Havde de ikke brug for nogen støtte. Da de var gået, Mitzi og jeg tog til den fæstning, som hurtigt som vi kunne. Noah var stegning af fisk, og himlen fik mig til at indse, hvor længe jeg havde været glip af det. Og mine ben, og fortalte mig jeg havde brug for at sove. Selv om jeg havde arbejde at gøre, og det var stadig mørkt, og det ville være et stykke tid, før mørket faldt på, og jeg troede, det var tid til at tage en pause med rom, hot fisk, og frugt.
  
  
  Han fandt et tomt rum, faldt til sten gulv, og afslappet. Mitzi vil rapportere. Jeg havde ingen idé om, hvor høj hun var på Hawke ' s liste, men hvis vi nogensinde gjort det ud af det i live, med nogle skøre twist af skæbne, ville jeg gå efter hende. Hun fortjente en særlig medalje.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 11
  
  
  
  
  
  
  
  Det er tid til at ødelægge stigen. Nu at undslippe ved havet er umuligt, Stahl kan ikke længere tjener os.
  
  
  At ødelægge sådan en arkæologisk skat var et skridt, som han ikke ønsker at tage, men det var alt for farligt adgang til fæstningen. Vi kunne høre biler, der nærmer sig langs kystvejen og langs sporet, men Jerome har måske en idé at sende ud robåde natten og sende sine mænd op ad trappen, uden at vi opdager det. Og der var for få af os til at se på alle fronter. Tony Havde øjne og mørkt, da han fortalte Ømu, hvad de skal gøre.
  
  
  Han åbnede det sidste tilfælde af dynamit, tog to pinde, og kiggede på den gamle patriark. "Det gør ondt på mig, Noya. Hvis vi får ud af her i live, jeg lover hende, at AX vil bygge en ny trappe ."
  
  
  Det blev hævet med et maskingevær på det tredje trin fra bunden, skudt flere huller i den hårde tavle, annonceret dynamit pinde på det blødere, ikke-oxiderede del, og tændte lunte. Han kørte igen, og var allerede inde i væggene, da eksplosionen fandt sted. En lavine af natursten tordnede i vandet, og når lyden døde ned, cliff blev en stejl, forbyder skråningen igen.
  
  
  Så nu var der kun to veje til venstre for at blive brugt om natten. Dr. Fleming kiggede temmelig godt, og jeg havde ingen tvivl om, at vi ville være i stand til at flytte ego til en anden ø Nov. Resten af gruppen var i stand til at slutte sig til Tony ' s mænd besejrede i junglen. Jeg vil gå ind til byen, finde Jerome, og dræbe ham. Hvis militæret blev halshugget, det ville sandsynligvis falde til ro og Fleming kunne blive genindsat som præsident.
  
  
  Jeg forelagde planen til Noah, og han havde ikke noget imod. Vi blev enige om at han vil værne om den coast road den nat, og jeg ville se the trail. Dens udarbejdet af ego, som viste hvordan miner til at detonere og fortalte alt om timing. Da han forsvandt i en anden retning. Så længe vi havde dynamit, ingen kunne angribe os om natten.
  
  
  Tara ønsker at hjælpe. "Min far sendte mig til at hjælpe dig. Har du ikke glemt det? Og du har brug for at hvile. Du tror, jeg ikke kan blæse op som Mitzi, når jeg har brug for?
  
  
  Belysning kampe er tilgængelige, ja. Men hvordan ville hun håndtere spændingen? Men i det mindste ee, virksomheden ville gøre mine timer mere fornøjelig. Ud over, at han ikke havde forventet et angreb på natten. The Colonel ' s tropper havde lidt betydelige tab, og han havde mistanke om, at der efter tabet af den patruljebåd ego, Jerome vil har brug for nogle tid til at slikke sine sår.
  
  
  Jeg fortalte pigen, at jeg ville se de første par timer, men hun havde ikke lyst til at høre om det. Hun troede, at jeg havde brug for at slappe af. Uden at mene noget særligt med det. Så jeg er spændt, og lad søvn får det bedre af mig.
  
  
  Det var allerede højlys dag, da solen i mine øjne vækkede mig. Jeg følte mig som et menneske igen, undtagen for de bump på mit hoved, hvor soldaten havde ramt mig. Tara sad med ryggen til den træstamme, vågen, men søvnig. Nah havde mørke rande under øjnene. Hendes rullet over til hende.
  
  
  Hendes stemme er absurd hule. "Nick, hun er syg, mit liv, der gør ondt. Det er blevet endnu værre i de sidste par timer ."
  
  
  Vi var under en høj buegang, omgivet af træer, og striber af gul sollys filtreret gennem bladene. Tara ' s hud var grønlig-gul og skinnede med små dråber af blod. Der var en grå tåge foran hendes øjne. Hun blev samlet op af ee og løb op ad bakken til gaten. Tony Marshall kom ind og ringede til hende. Hende, bange for, at han ville stadig være på vagt. Efter alt, var han den eneste healer, vi nogensinde havde haft, uanset hvad det vil koste.
  
  
  Han trådte ind i fæstningen et par sekunder efter mig. Tara lagde det forsigtigt på gulvet, og Noah straks i gang med arbejdet. Han følte kirtler på hendes hals, greb hendes håndled, åbnede hendes mund, og undersøgte hendes håndflader. Før han droppede det ih så vabler på hans fingerspidser.
  
  
  Den gamle mand havde aldrig været i sådan en fart. Han fløj ind i en af de omkringliggende værelser. Jeg løb efter ham, men før jeg nåede døren, kom han ud igen med en vidje mat og græskar. Han faldt mat, smidt det, og vinkede til mig at sætte den lille pige i det. Hende, indså, at han havde brug for en helgen, og der var ingen tid til at tænde fakler i en af de mørke rum.
  
  
  Han lagde hende ned på måtten og tog hendes kjole. Pludselig Mitzi var også i den indre gårdhave, først interesseret, men så bekymret, da hun så pigen er ublodig læber.
  
  
  Noah holdt et halvt græskar i den ene hånd omkring hans store hænder. Han rystede på indholdet, som lignede en blanding af vand og grøn sæbe.
  
  
  """Tilbage". Ego ' s ord var hårde. Når vi adlyder dem, bliver han løftet Tara ' s hoved, åbnede Hey munden og hældte den flydende ned Hey hals. "Manchin," sagde han langsomt. "En meget giftige træ. Et enkelt bid fra fosteret ' ego kan forårsage pludselige, smertefuld død. Selv røre kuffert kan være meget farligt. Se blot på de stakkels barn." Pludselig, Tara strakt. Noah tog hende op igen og hældte væsken ned i hendes hals igen. Som hun lå der på gulvet, gispende efter vejret, og hendes far huskede, at han allerede vidste om manzinella. Det var temmelig alvorlig, da Noah lige har nævnt.
  
  
  Den gamle mand havde brug for hjælp. Han sagde, " Hælde noget væske på dine fingre. Ikke tre!
  
  
  Jeg gjorde det. Han vendte hende, så vi kunne se hendes ryg. Det var også dækket af blade. Hun blev overhældt med flydende hey hældes på ryggen, da hendes krop knyttede i smertefulde spasmer.
  
  
  Jeg hørte den gamle mand suk med relief. "Jeg synes, vi gjorde det bare i gang," sagde han. "Hun vil være fint."
  
  
  Efter et stykke tid, kramper stoppet, og pigen lå ubevægelig. Nu er Noah satte græskar med sæbe-blandingen, og tog andre græskar. Han begyndte at lave en tyk emulsion omkring det hvide pulver, og hvad der lignede kobber. Han vendte pige over og hældte et glas. Så lagde han hende på hendes side.
  
  
  'Nu er det din tur.' Han stod op, knappede min skjorte, og vendte vrangen ud. Tøjet var også giftige. Han gned mine hænder med et desinfektionsmiddel, i bedste fald, så gjorde det samme med sine egne hænder og smilede. "Jeg burde have advaret dig. Junglen er som regel forskellige, sommetider fjende. Tage den anden side af måtten, og vi er nu åndeligt i skyggen."
  
  
  Tara åbnet hendes øjne, da vi tog hende med til en af de mørke rum og lagde hende på en barneseng. Hun var ved bevidsthed, men stadig meget syg.
  
  
  Dette betød, at der ville være nogen anden mosebog gennem fæstningen. Vi skulle bære Fleming og Tara, men det var ikke muligt. Ikke på stejle bjerge. Ikke med alle de farer, der truede os. At vente for evigt. Han så hende sidde ved siden af blondiner, og pludselig indså, at han var mere bekymret for hende, end han ville indrømme. Jeg kunne godt lide det, og nu er det klarere for mig end nogensinde. Hvis Noah havde ikke følt mig såret med det samme, at hun ville have været død nu. Den gamle mand, der reddede hende i sidste øjeblik, og for at han steg igen i min agtelse. Jeg lugtede hendes morgenmad. Jeg var ikke opmærksom, indtil Noah kaldt ud. Derefter gik han over til de andre, som allerede var der frokost.
  
  
  Jeg havde en overraskelse til mig. Vi havde gæster. En mørklødede unge mand i et lændeklæde. Han bragte nyheder, og at dømme efter udseendet på Tony Vandt ansigt, det var ikke gode nyheder. Noah sagde til mig med en stemme, der lød med træthed som Mitzi og Fleming stod dejectedly sammen. Stammen var ikke doven, at natten. De sendte deres spejdere.
  
  
  Karib Jerome ' s soldater ikke sidde ned for at sætte hænderne ned enten. De har oprettet en cordon langs lagunen kant til stranden, hvor en tredje patrulje båd lå fortøjet. Vi var omgivet af. Med to patienter, jeg ikke selv er nødt til at tænke på at gå gennem cordon. Jeg spurgte fyren, om han kunne få mig ud, og gigt var kort: ingen. Han ankom her før omringning blev afsluttet. Nu er han ikke kunne gå tilbage enten.
  
  
  Så Tara havde ikke bemærket den troppebevægelser. Hvis han ikke havde sovet, nogen har måske hørt ham. Eller måske var de for langt væk, efter at alle. Hende, kiggede på den tavse tal omkring mig, indså, hvor svage vi var der, og pludselig er hans var ikke sulten længere.
  
  
  Jeg tog det på mig. Mindst det er, hvad holdt mig travlt. Efter frokost, vi sad i stilhed. Vi ventede.
  
  
  Jeg hørte det første, et split sekund, før Noah aktiveret for at se mig. Det var mørkt, dovne brummen af fly. Den gamle mand langsomt kom op og sagde, som om at invitere os til kaffe, " jeg foreslår, at vi tager tilflugt i katakomberne. Mr. Carter, vil du tage Glip Sawyer med dig?"
  
  
  Som Mitzi fortalte mig engang, at den gamle mand var fuld af overraskelser. Så han havde en kælder under fæstningen. Jeg tænkte på, hvor dybt, og hvis det kunne modstå bomber, og hvis vi ikke var begravet der er i live. Mitzi ' s ansigt blegnede, og han vidste, at hun tænkte det samme som det lige nu. Men igen, vi havde ikke noget valg.
  
  
  Jeg gik for at få Tara. Jeg var lettet over at se, at hun allerede var i stand til at lægge sine arme omkring min hals. Så førte han hende udenfor, Noah åbnede en dør omkring en tyk skifer væggen, som han ikke havde set hende igennem før.
  
  
  Mitzi og drengen var allerede ude af syne. Fleming bare gik gennem hullet på krykker. Jeg fulgte ham. Noah lukkede den tykke døren bag ham, forlader os i total mørke.
  
  
  Et øjeblik senere, han slog en gnist med et stykke flint og tændte stearinlys. Vi havde en hellige. Noah afleveret lys til den dreng, tog Fleming, og gik ned ad et par trin til den mørke tunnel indgang, den lille flamme over drengens hoved vinkede os.
  
  
  Tunnelen var bred nok for os at komme igennem, men den højde, lod meget tilbage at ønske. En høj mand ville være nødt til at bøje sig ned. Jeg var nødt til at bøje mine knæ, og Mitzi bøjede hovedet for at undgå at ramme mig.
  
  
  Det var en lang gåtur. I alle tilfælde, at der var nok klipperne over os til at modstå et stort pres. Da vi nåede bunden, fandt vi os selv efter en voldsom tur i et forholdsvis stort værelse.
  
  
  Vi har spillet dette spil på gulvet, og Noah slukkede stearinlys. "For at gemme luft," sagde han. Et par minutter gik. De fly, der måske har længe været over os, men der var ikke nogen eksplosion til at bryde tavsheden. Vores service. Jeg kunne ikke lide det. Hvad var det, de venter på?
  
  
  Derefter tænkte han på noget andet. I vores iver efter at undslippe den fulde titel, vi har helt glemt, at vi måske har brug for en ekstra udgang. Efter alt, er det muligt, at et luftangreb vil blokere døren til katakomberne. Der var kun ét middel, der altid har sikret os en vej ud: dynamit." Og vi forlod den i toppen.
  
  
  Mitzi bragt en maskinpistol, og famlede efter hendes ego i mørke. Han gik op ad trappen, kom tilbage til toppen, og skubbede den tunge skifer døren åben omkring tre inches. De lyse dagslys af den hellige Herren blindet mig, men jeg fangede hendes bevægelse. Jeg blev, hvor jeg var, indtil mine øjne justeret til lyset. Fire mænd i russiske uniformer dukkede op. Sikker. Obersten ønsker Fleming taget i live, ikke er dræbt af en bombe. Så kunne han være sikker på, at egoet ikke var permanent udelukket.
  
  
  De havde automatiske våben. Efter faldskærmsudspring ned, at de skilles. To af dem vandrede sammen i én retning, og to i den anden. De gik omkring værelser og var tydeligvis overrasket over at finde nogen. Efterhånden begyndte de at arbejde hurtigere. Ingen omkring dem var der kigger i min retning. Han skubbede døren lidt bredere og pressede sig op mod Klynk, der nu var i skyggerne. Jeg har lavet en dum fejl. Hvis jeg havde ventet på ham i toppen, ville jeg have skudt hende let. Nu måtte jeg vente her, og forsøge at gøre mest muligt ud af det.
  
  
  Det tog en af dem i lang tid, at få hovedet gennem døren, hvor han holdt det. Alle de tomme værelser ego ligegyldig, hans pistol, der pegede ned. Han tog et par skridt tilbage. Når han var inde i hende, jeg ramte ham med skæfte af maskingevær på hans ego-templet. Han faldt og kunne ikke bevæge sig. Tilbage til dagen.
  
  
  Nummer to krydsede rummet med ryggen til mig. Det var tæt nok på til en stilethæl. Hendes næsten aldrig går glip af, men han vendte rundt. Knivskarpe stål gået mimmo ham, smadrer ind i væggen og ned til jorden foran Ego ' s fødder. Han kiggede rundt i sengen og vendte sig mod mig. Han var allerede ude af døren. Han råbte noget til de andre i staccato russisk. Straks kom gigt. De er planlagt til at træde i brand. Det var fint med mig. Hende, gik ned af trappen til katakomberne. Som jeg forventede, de kunne ikke skyde lavt, men direkte frem, sprang den ene efter den anden. Det blev skåret i halve af ih i en burst før ih ' s egen volley var dæmpet, så at lyden af mine egne våben ikke ville alarm fjerde marine.
  
  
  Jeg kunne ikke høre, Mitzi, der kommer op ad trappen bag mig over støj. Nu er hendes stemme lød bag mig. "Hvad sker der?'
  
  
  "Vi har huse. Fire. Jeg har allerede fået tre liggende her, uden et eller andet sted.
  
  
  Hendes mand gik op til døren, men kunne ikke se den fjerde person. Hendes stemme skreg højlydt, men han holdt sig skjult. Gården var døde tavs. Det er for stille. Jeg havde ingen idé om hvor han var, og han ville nok skyde mig, hvis jeg sidder fast i mit hoved for langt ud omkring døren, og dermed risikere at miste mit ego hurtigt. Jeg mener ikke, at han ville tillade sig selv at blive lokket her igen. Måske han var den klogeste af dem alle.
  
  
  Det blev kastet på Mitzi af en russisk maskinpistol. "Se på ammunition."
  
  
  "Det er nok".
  
  
  "Hold passage under kontrol. Jeg vil komme tilbage og spørge, hvis der er en anden vej ud, det er den eneste vej ud."
  
  
  Efter hendes beskrivelse af situationen, Noah tændte et lys. I det svage lys af de flammer, så hun Fleming lænet mod væggen. Tara sad ved siden af ham, et par meter væk. Hun var allerede på udkig bedre, selvom hun stadig kiggede fortumlet. Dette mørke hul dybt nede i bjerget, lugte af mudder og meldug, var ikke en ideel rekreationshjem enten. Men jeg kunne ikke ændre sin situation, indtil jeg bankede den fjerde fyr. Noah sagde noget til drengen, der brød igennem rækken af Jerome ' s hær. Drengen nikkede, tog lyset,og vinkede mig til at følge. Svagt lys faldt på en malet Holst, der hang på en slags primitiv alteret. Han løftede en side af lærredet. En korridor, der dukkede op bag ham.
  
  
  Han håbede, den lille dreng vidste, at den måde, fordi, at stumpen af et stearinlys, der ikke brænder for en lang tid. Vi steg ned ad trappen og ind i en tunnel med nicher i væggene. Hvad-hvor stearinlys var knyttet til stønner i holdere, som regel de var stubbe flere cm lange. Der var en ildelugtende, rådden lugt. Jeg er snart så årsagen til det. De fleste af de nicher, var fyldt med menneskelige skeletter, og bag dem, på sten hylder, var hule kranier. Det var meningen, at være en tribal højen.
  
  
  Min retningssans fortalte mig, at vi ville gå til den anden side af fæstningen. Efter et stykke tid, jeg så det på sten gulvet af den kreds af verden. Over det blev en runde stønne hul, næppe bredere end mine skuldre. Jeg kunne ikke komme til at lukke. Drengen så det, også. Han tog maskingevær fra mig, satte ego på gulvet ved siden af stearinlys, og hjalp mig op. Jeg lagde mine hænder på toppen af det, og kravlede ud gennem nah.
  
  
  Jeg kiggede rundt. Hende, der står op mod den ydre mur. Der var ingen bevægelse overalt. Han stak hånden gennem hullet, og tog maskingevær.
  
  
  Hun kravlede over kanten af taget og så, at hendes fjerde mand. Han blev liggende på maven under faldskærme, hans våben, pegede på døren, hvor Mitzi blev stående. Når du arbejder selvstændigt, og de er normalt ikke meget imponerende. Han var ung og slank, men dødbringende på grund af den dødbringende våben i hans ego-infantile hænder. Ego råbte til hende på russisk: "Har du kigget i her endnu?"
  
  
  Han vendte rundt. Han trykkede på aftrækkeren. Farvel, ukendte soldat. Mitzi dukkede op i døren, så kroppen, og gik over til det. Hende, sprang ud fra taget. I løbet af et øjeblik, den femte faldskærmssoldat fløj ud fra bag den halvt åbne dør. Han smækkede den tunge revolver i Mitzi ' s hals. Hvis de havde fundet ham og dræbte ego, jeg ville have haft til at skyde Mitzi. Damn it!
  
  
  Han kiggede på mig og råbte på godt dansk, " Smide dit våben."
  
  
  Han sagde noget til pigen. En maskinpistol droppede det.
  
  
  "Kom her, kom ikke for tæt på. Stå imod denne mur."
  
  
  Ego form var omkring en bedre materiale end ego kolleger. Nen, der var iført en officer ' s skulder stropper, og en walkie-talkie hang fra hendes bælte. Selv fra en afstand, Mitzi kunne høre hendes tunge vejrtrækning. Han omfavnede hende strammere, og hun tav.
  
  
  Grinede han. "Jeg giver dig en chance. Fortæl mig, hvor Dr. Fleming ' er." Hvis du ikke gør det, vil jeg skyde hende først. Så vil du dø."
  
  
  Min stilethæl var uden for rækkevidde i gården. Mitzi ' s stemme kom gennem skar tænder. "Lad ham gå ad helvede til."
  
  
  Jeg vendte mig langsomt, så han ville ikke trykke på aftrækkeren. Han stahl truer. "Jeg sagde du ikke at flytte."
  
  
  Han foregav at være bange. - "Don' t shoot. Jeg vil fortælle dig. Han gemmer sig. Jeg vil få ham.
  
  
  Mitzi forbandede mig. Det kan også virke. Hvad en morder pige. Hvis han lader mig gennem døren, jeg kan snuppe en pistol fra en af Russerne. Men det trick virkede ikke. Den russiske også vidste, hvor hans kammerater var. Hende, jeg så, hvordan han tænkte.
  
  
  Han kunne have brugt Mitzi og mig som skjolde og gået ned i katakomberne med os. Med os som gidsler, han kan bestille Fleming til at overgive sig. Men hvad nu, hvis Fleming ikke bekymrer sig om vores liv? Hvad hvis han skyder os til at ramme fjenden? Dette var en mulighed for, at han ikke kunne risiko. Så gik han den anden vej. Han har sikkert indset, hvor vigtigt Mitzi var til mig, at han vidste fra den hastighed, hvormed hendes pistol er faldet så hurtigt som han greb fat i hende.
  
  
  
  "Ja. Gøre det. Gå efter ham. Men hvis du prøver noget, det stykke af hore vil dø."
  
  
  Jeg havde til at spille det. Han var et hoved højere end pigen, og jeg vidste, at jeg kunne håndtere Luger godt nok til at skyde ømu ' en i hovedet, mens han ser på mig gennem døren, at hun var kommet ind.
  
  
  "Gå langsomt," beordrede han . Må ikke bøje over. Jeg ser dig."
  
  
  Vi gik til katakomberne. Lige før jeg nåede hen til trappen, han stoppede mig. Sandsynligvis for at få dine øjne bruges til lys. Så han var ikke så dum.
  
  
  Jeg fik lov til at fortsætte. Han var ikke mig længere. Da hun kom ned, hun følte en hånd på hendes arm. "Jeg så og hørte det. Kom med mig." Noah hviskede i mit øre.
  
  
  Han holdt holde mig, og skubber mig fremad. Jeg hviskede til ømu 'en, hvad jeg var til, og ego' fingre strammet om mine håndled.
  
  
  "Det vil aldrig fungere. Du kan ikke se bag dig. Risikoen for at se en skygge og trække udløseren er for høj. Vi vil prøve en anden måde. Ordet "skygge" gav Noah en idé. Mindst det er, hvad han fortalte mig senere. Han tændte et lys, som kun er svagt oplyst af en kasse fyldt med små trædukker. Noah tog omkring dem, stak en lang nål ind i det, som han tog også ud omkring boksen, og derefter holdt dukke op i foran af ham.
  
  
  Ego ' s læber begyndte at bevæge sig i stille bøn. Åh min Gud, Mitzi, der sad udenfor med en revolver rettet mod hendes hals, og Noa vidste ikke hvad de skal gøre, bortset indkalde nogle af gud for torden.
  
  
  Fleming og Tara blev også ved med at stirre på den gamle mand med store øjne. Noah på vej til trappen, stadig mumler for sig selv. Jeg fulgte ham.
  
  
  Jeg var nødt til at se det. Udover, at hun ville have været frigivet af Mitzi, hvis det kneb, var slået fejl.
  
  
  Mitzi og soldaten blev stående i mørke uden for døren, både i skygge. Jan og jeg stoppede op på trappen langt nok væk til at skjule fra dem. Den russiske kiggede nervøst ned ad trappen på den åbne dør. Mitzi var spændte og klar til at kaste sig på nogen omkring dem, hvis det er nødvendigt. Han brummede stille til sig selv. Umuligt! Du vil aldrig være i stand til at opnå dette med en crazy trick.
  
  
  Den gamle mand faldt dukke. Med en skarp klik, det faldt til stenen-gulvtæppe, afslører sig i en stråle af sollys. Det russiske mål flyttede brat mod jorden. Venter på hende, var de skud, der ville gøre en ende på den tråd af Mitzi ' s liv. Intet kan lide det. Det var Tony, som forbandede hende, og vandt. "Ingen tricks", den russiske sagde. Denne dukke, med en nål stukket i ryggen, var den største super trick, det nogensinde havde set.
  
  
  Der blev en pludselig, vilde bevægelse i skyggerne. Den mand, spjættede begge hænder. Ego ' s fingre skiltes som om han var blevet ramt af et elektrisk stød. Pistolen klaprede til jorden. Han vaklede, knugede hans bryst med begge hænder, dreje om sin akse, og derefter faldt til jorden som en livløs masse.
  
  
  Mitzi ego havde en pistol i hånden, før jeg selv fik dem. Hun lod våben hænge limply som hun så fra soldat til dukke i en døs. Hun vendte mand rundt, så han lå på ryggen. Det dø. Ego ' s ansigt snoet ind i en smertefuld grimasse. Egoets øjne buler. Det klassiske billede af en massiv blodprop i hjertet.
  
  
  Det var en mand dræbt af frygt. Jeg vidste det. Fordi det var den eneste mulighed. En soldat, der så fire af hans venner blev dræbt i en gammel pirat fæstning, der blev legendariske. En mand, der er omgivet af fjender. Anspændt til det maksimale. Alle omkring, symbolet på døden falder på ego ' s fødder ud af ingenting. Ego af at addere dollar er stoppet. Umuligt ?
  
  
  Hende, kiggede på Tony vundet. Den gamle mand havde travlt med lig. Han slæbte fem døde soldater med faldskærme. Han stod med korslagte ben mod de to af dem. Så hvis du er i en afslappet position. Han var den tredje til at jamre, bøjede knæ og armene krydset. Den fjerde var den samme måde. Hun satte officer i kurvestol, hvor Fleming blev siddende. Oprettet en gruppe type mænd, som har fuldført den opgave, og er nu venter på.
  
  
  For hvad? Selvfølgelig! Hvordan kunne jeg være så dum? Hvis Fleming var blevet taget til fange, ville han have været taget væk. Mændene var nødt til at blive taget væk med fangen. Kommer snart med helikopter. Pilotprojektet vil være alene, fordi alle tilgængelige plads skal være besat af passagerer. Det kunne være slukket ved ego! Alt, hvad jeg havde brug for var en officer ' s radio.
  
  
  Jeg gik for at få det. Noah afsluttet stadig liv og udforsket himlen. . Han smilede. "Vi får det med helikopter. Det kan komme i handy engang.
  
  
  Han kiggede på mig som om han ønskede at udfordre mig at angribe ego art af voodoo. Derefter gik han til katakomberne. Mitzi og jeg ventede med helikopter.
  
  
  En halv time senere hørte vi lyden af propelbladene. Han fløj lavt, rundt om fæstningen, og en stemme lød over radioen. Han ønsker at vide, hvis vi har Fleming. Det var nemt, jeg havde ikke engang at lyve. Jeg fortalte hende, at vi havde Fleming, og at han stadig var i live. Piloten lo, brød kontakt, og begyndte at lande.
  
  
  Så skete der noget, som vi ikke forudse. De faldskærme blev trukket ned af en pludselig vindstød. Ligene af russiske soldater væltede over som voks tal.
  
  
  Lyden af motoren straks forvandlet til en høj-pitchede skrig, og den helikopter skudt op. Da jeg gik hun omkring døren med en pistol, flyet var med mig for evigt. Jeg kunne ikke se piloten. Det var umuligt at få egoet til land. Han blev skudt, den helikopter, der svajede. Han forsvandt bag brystning og brændt i de farvande i lagunen. Vores transport er forsvundet. Han kunne have ramt sig selv i hovedet.
  
  
  Bag mig hørte jeg Mitzi definere et par forbandelser, som var nye engang til mig.
  
  
  Vi gik ned. Et lys brændte, hvilket blev afspejlet i den nysgerrige øjne. Hende, han rystede på hovedet. "Dårlige held. Vi var nødt til at opnå den fælde. Noah var tavs. Han kiggede alvorligt og hævede sit øjenbryn så, at hans høje pande var foret. Han tog en dyb indånding.
  
  
  "Der er næsten aldrig nogen stormene i vinteren. Normalt kun i juni, juli, især i August. Men det skader ikke at prøve. Vil du lade mig være i fred? Jeg vil være klar til ceremonien." Hvorfor ikke? Et godt show vil dræbe tid, før Jerome ' s næste angreb.
  
  
  Han hjalp Fleming op ad trappen bag piger og unge indfødte. Noah kaldt ud til os. Dette er en fornærmelse mod guderne." Den pludselige vrede i hendes ego ' s stemme frigør mig.
  
  
  Hun blev trukket ud af stolen ved officer ' s lig og fik lov til at sidde på det. Så blev hun bragt en enhed til at passe til hullet i brystningen. Jeg kæmpede for at trække hende, og til sidst lykkedes os at skubbe dem alle i havet. Så hendes sel næste Fleming. Pludselig Noah dukkede op. Han virkede som en helt anden person. Han var turbaned og hang med amuletter og perler, græskar hængende fra hans ego bælte lavet dæmpet musik, som han sang. Ego ' s øjne var vidt åbne, men han synes ikke at se noget. Han syntes at ignorere os helt og gik op ad trappen til loftet.
  
  
  Der begyndte han at danse og synge. De objekter, som det hang lavet lyd i overensstemmelse med den rytme af ego ' s bevægelser. Han bredte sine lange ben, kastede hovedet tilbage, og løftede sine hænder til himlen. Vinden, stærkere end før, pjusket Ego ' s hår og skæg vildt. Den røst, som jeg havde tidligere troede kunne blive boomer nu faktisk gået rigtig stærkt.
  
  
  Nu er han stod og lyttede i tavshed. Noget i ømu ' en har besvaret. Ved første jeg troede det var tordenvejr nærmer sig langvejs fra. Jeg rystede. Så jeg indså, at det var en anden lyd. Nu var jeg rystende endnu mere. Det var ikke et tordenvejr, der svarede, den gigt kom fra fly. bombefly. Tilsyneladende, Jerome og hans udenlandske assistenter havde opgivet at fange Fleming i live. Nu Fleming var bare en hindring for dem i at komme ind på øen.
  
  
  Jeg så hende flyver over brystværnet, måske to km væk. Dens løb hen til en side, der ikke giver adgang. i katakomberne og vinkede til de andre. Pigerne og drengen var under Fleming ' s lilla én, stol og alt, ned til tunnelen. Noah, der blev fulgt på dem. Han tog et lys fra alteret, tændte den, og gik nedenunder.
  
  
  Da vi trådte ind i det underjordiske kammer, der var en kedelig eksplosion. En anden en, som fulgte umiddelbart efter. Og endnu et. Støv og ætsende dampe ind i stuen og indsamlet. Der var fem strikes i træk.
  
  
  Tara var klaustrofobisk. Hun løb op ad trappen. Jeg gik efter hende, greb hende, og holdt hende stramt. Så blev det helt stille. Der var ikke flere eksplosioner. Den første aktiv fritid fly forsvandt. Nu var det muligt at forventer ankomsten af helikoptere og faldskærmstropper og rekognoscering af resultaterne af bombningen. Hendes hotel vil betale dem til tiden.
  
  
  Jeg begyndte at klatre, og fandt ud af, at jeg ikke var den eneste. Alle er træt af denne kirkegård ned der. Tara, Mitzi, og den dreng, der blev fulgt på. Fleming og Noah, der blev fulgt på, at støtte hinanden.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 12
  
  
  
  
  
  
  
  Alteret var dækket med murbrokker, og hullet blev lavet over det. Måske Noah lad en ned, rundt omkring sine guder i sit vejr dans. Værelset ovenpå var stadig intakt. Afgangen var klar, bortset fra det tykke granit dør, der havde været helt revet ned.
  
  
  Gården var kratere, og murbrokker lå fra væggen til at stønne. Tårnet på brystværnet tog et direkte hit. Det var bare ikke er der længere. Flere værelser blev revet ned, og muren blev revet ned omkring et af dem.
  
  
  Den gamle patriark sætte en hånd på Fleming ' s skulder, inspektion af skader. Vrede, var indlysende ego af den person. Han vendte sig om og kiggede op på bjergtoppe, syntes at tro for et øjeblik, så sagde noget i sin oprindelige dialekt til Fleming. Formanden for Grand LaClare lad ud en underlig vemodig grine.
  
  
  De sorte og blå himmel ledes mod os over trætoppene. Træet trunke svajede frem og tilbage, og en stærk vind peb gennem bladene. Gennem hullet i den ydre stønnen område, hun kunne se de store bølger i lagunen.
  
  
  En høj grå figur dukkede op ved indgangen til lagunen: corvetter. Jeg spekulerer på, hvad de vil have ud af dette lys skib. De små kanoner om bord på dette skib, der ikke kunne slå følge af bombardementet.
  
  
  Ved siden af mig, Mitzi Gardner grinede. "Hvad tror du, Jerome' s flådestyrker i kommer til at prøve igen?"
  
  
  "Dette skib, der ikke hører til Jerome. Oni sejler under den Cubanske flag, men master ' s navn kan blive mere som Ivan end Juan. Dette er en ubåd hunter, så de bærer dybvandsbomber og miner. Måske tror de, at de kan blæse os op ved at sprænge en klippe under vandet."
  
  
  Hvis det er tilfældet, vil de nødt til at komme tættere på eller bruge dykkere, og jeg kan håndtere dem. De andre sluttede sig til os, se omhyggeligt, da skibet nærmede sig. Det havde næsten ingen hastighed og flyttes med største forsigtighed, mellem vandkanten, åben til beskyttelse mod oversvømmelse. Jeg troede ikke de ville gå så langt som til at angribe, men jeg syntes at være håb om indtil sidste øjeblik.
  
  
  Men det skete ikke. Lige uden for rækkevidde af vores våben, de smed anker og kastede fire svømmere i vandet. De stiller til start med dybvandsbomber. Jeg gav dem tid til at komme tæt nok til mit maskingevær, og derefter affyrede en byge i vandet, efter den rute, som de nok har valgt. Den første fase var forgæves. Men den næste hit ih alle.
  
  
  En kilde af vand, som eksploderede fire afgifter eksploderet samtidigt. Tonsvis af vand og stumper af sort gummi fløj i luften. Dette medførte en bølge, der får et hårdt slag for den corvette. Skibet begyndte at forlade lagunen, men jeg havde følelsen af, at det havde lidt betydelig skade. Og kigger ud på det oprørte hav ud over lagunen, han troede, han kunne ikke gøre det til Port of Spain. De mørke skyer blev hastigt nærmer sig. Vinden brølede, at sende store skum hoveder flyver rundt .
  
  
  Ved første, jeg hørte ikke nogen anden lyd ved alle. Men så så hun en eskadron af helikoptere, der nærmer sig. Det var umuligt for helikoptere til at flyve i dette vejr, men i nogle lande, menneskeliv tæller ikke med.
  
  
  "Gå i dækning," jeg råbte så højt jeg kunne, over vinden. "De vil forsøge at angribe os her, og så er landet her med en helikopter. "Skynd dig! '
  
  
  Noah og drengen var under lilla Fleming fra her til tunnelen. Tara, der blev fulgt på dem, og Mitzi og jeg lukkede den linje. Når Tara nåede trappen, hun pludselig vendte rundt. "Skrædder, jeg har fået nok. Vis mig, hvordan man håndterer sådan en maskine. Jeg ønsker at hjælpe dig! '
  
  
  Nah havde modet, og for nogle grund, at han var stolt af hende. Han gav hendes korte instruktioner, fortæller hende om ikke at skyde, indtil hun var sikker på, at fjenden var i rummet.
  
  
  "Bliv i kun her, Tara," hendes far sagt. "Mitzi, tæt på et andet hul. Jeg vil gå den anden vej. Så du behøver ikke skyde på besætningen, indtil de får ud af det. Måske kan vi komme ud herfra, trods alt. Han ventede, indtil Mitzi var forsvundet ind i en af de omkringliggende bygninger. Så han løb hen til den anden side af gården. Er det næppe gemte sig under taget, da det fløj som de lavtliggende ambassaden rapporterede, at sende en by med 50 mm kugler ind i væggene. Når linjer afsluttet, hendes mand gik ud i gården og skud ved den nærmeste. Han fløj som en beruset fugl mod junglen. Mitzi hørt knæk af den maskingevær. Det ramte en af de helikoptere, men det var ikke en effektiv ramme. Tara affyret flere lange byger, men ramte ikke noget.
  
  
  På grund af støj fra deres egne kanoner, som de sikkert ikke selv høre dem blive skudt på. De kom tilbage for at flyve over os igen, og der er omfattet landing af en af de helikoptere, som tilsyneladende havde problemer. Tung regn begyndte at falde.
  
  
  Helikopteren faldt til jorden som en træt fugl. Døren blev åbnet på den anden side, og to maskingeværer fyret på væggene, hvor pigerne sad. Så er den pilot, som kom ud omkring helikopteren og gik rundt om det. De piger ' maskine kanoner brøler. Han faldt, blødning voldsomt. Men den anden mand i helikopteren var stadig fyring i vores retning. Ego ikke kunne se hende fra, hvor han stod, så han løb rundt i rummet og løb hen til helikopteren. Jeg var nødt til at egoet til tavshed. Han skød gennem glasset og så skytten ' s mål drej til rød grød.
  
  
  Nu var det regner i kraftige vindstød. Himlen blev en beskidt grøn. Der var lyn, og der var en øredøvende tordenskrald. Resten, ambassaden sagde, kunne ikke længere modstå storm. De prøvede at lande på stranden.
  
  
  Jeg var lige ved at få fat i et reb til at binde op lander helikopteren, når Mitzi ' s råbe fik mig til at stoppe. Hun pegede på det værelse, hvor Tara bør være.
  
  
  Jeg vidste det, selv før jeg fik der: Tara Sawyer blev liggende på gulvet. Hendes smukke krop forvandlet til en blodig masse, sønderrevet af tunge kugler fra den helikopter. Med et hurtigt blik, han forsvandt hurtigt rundt i lokalet. Jeg havde ikke råd til at bo på os, på noget. Jeg var nødt til at binde det op med helikopter. Men det var ikke let for mig, jeg var meget bekymret for hende. Dårlig Tara! Hey, bør du ikke har kæmpet.
  
  
  Mitzi har hjulpet mig. Da vi var færdige, havde vi til at gennemgå lavt-liggende på jorden for at undgå at blive blæst væk af vinden, som er på høje steder på omkring 150 km / h. Vi kunne ikke gå ind i tunnelen. Hun havde ikke lyst til at se Tara igen lige med det samme.
  
  
  Hendes hotel er ro til at tænke. Tony vil ikke ønsker at se hende, enten. Han bad om en orkan og fik sit ego. I Februar! Hende, tænkte over et par ting.
  
  
  Vi sad ved siden af hinanden, for ikke at sige et ord, både af os, fuld af vores egne mørke tanker. Stormen fortsatte med at rase i en time, før at løje af. Pludselig var der en trykkende stilhed. I den sydlige del, orkaner rotere i urets retning, i den nord - mod uret. Hastigheden øges fra centret til de ydre ring. Hvis Noah kan ikke blot forårsage en orkan, men også ændre løbet af egoet, vil vi snart få en fuld slag fra den anden retning.
  
  
  Han kiggede gennem hullet, at bomberne var lavet i den ydre mur. Jeg så hende, corvetter. Grundstødte skibet og vuggede op og ned. De bølger, der var flere meter høj ramte ham med skræmmende kraft. De fleste af de helikoptere, der blev fanget i træer og styrtede ned, og de strandede patrulje båd forsvandt. Beskadiget yachts, der flyder rundt i lagunen var skyllet i land og fuldstændig ødelagt.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 13
  
  
  
  
  
  
  
  Noah nysgerrigt cirkel helikopter og nikkede til sig selv. Men da han kom op til os, hans ansigt var mørkt, og hans øjne var dystre.
  
  
  Han sagde, at i som en blid tone som muligt, "jeg undervurderet du og jeg må indrømme at jeg ikke forstår det, men du selv lejet os en taxa for at få os ud herfra."
  
  
  Han fortsatte med at se grim. "Miss Sawyer er en stor ære for os alle. Den kunst, jeg ejer ikke er den art af opstandelsen. Men vi kan i det mindste give dig en plads blandt vores helte."
  
  
  Tara ' s voodoo begravelse? Jeg tænkte ikke så. Hun kunne ikke engang forestille sig, at hendes far ville sætte pris på det. Han skulle til at tage sin krop med ham, men besluttede ikke at tale om det endnu.
  
  
  Noah var ikke færdig med at snakke endnu. "Vinden vil være tilbage snart." Han pegede rundt. "Fortet er alvorligt svækket af bombardementer. Når stormen rammer igen, vægge, vil kollapse. Vi må hellere komme ned."
  
  
  Han kunne ikke vente på vores svar, men gik ned i tunnelen. Mitzi og jeg fulgte ham. Han tænkte pludselig af Tara. Tanken om hendes død har gjort mig syg. Jeg ville være glad for at bruge alle de metoder, der er i vores organisation og organisationen, som jeg kender mod Oberst Karib Jerome.
  
  
  To lys brændte på foran alteret. Formentlig en tak til guderne og en til at tigge ih godt for fremtiden. Og vi kunne bruge nogen form for hjælp. Noah havde travlt med at mumle igen, måske har til hensigt at glatte Tara ' s vej til efterlivet.
  
  
  Hende, følte unødvendige. Hende, følte mig rastløs og fanget. Jeg har ikke selv klar over, at jeg var ude at gå, indtil Noah sagde til mig i en lav stemme, "Du behøver ikke at bo her, Mr. Carter. Det er en labyrint, og der er andre rum, du måske ønsker at udforske, så godt." Han rørte ved en sten, der syntes at være en del af væggen. Som et resultat, en del af væggen svinges indad. Ud over det var en gang.
  
  
  Jeg kunne høre en svag note af bebrejdelse i hendes stemme. Han har sikkert troet, jeg var forstyrre ceremonien og var glad for, at han var i stand til at forlade. Der var flere stearinlys i hans lomme, og han tændte en. Så han og Mitzi gik gennem den åbne dør, og Noah lukkede det igen bag os.
  
  
  Vi befandt os i et rum med en brønd i midten. Så, det var et sted, hvor vandet var gemt for varigheden af en lang belejring. Resten af værelserne serveret som mad kældre. De var cool nok til at holde mad i dem i lang tid. Og så stødte vi på en hel slagterforretning, et rum fyldt til randen med slagtekroppe. Jeg var spekulerer på, hvordan den gamle mand, fed hans stamme, hvis de ikke kunne jage sikkert uden for murene.
  
  
  Vi brugte en time på at gå gennem den underjordiske kamre, men der var masser af frisk luft, prøveudtagning overalt. Hendes opgave er at finde kilden til denne. Vi gik ned ad en snoet korridor, der førte til overfladen. På det punkt, hvor jeg anede, at vi var på niveau af den indre gårdhave, som vi stødte på en spærret porten blokerer for passage. Han tog låsen med sin stilethæl, indtil det åbnes. Vi gik videre og fandt en trappe, der fører til hjørne tower. Air kom i gennem skydeskår.
  
  
  Vi kom på tværs af en låst dør. Det var unbolted, og vi gik op ad en trappe omkring mahogni mur, der førte direkte til et værelse på øverste etage i tårnet.
  
  
  Mitzi havde sagt det før. Ingen vidste, at alle de tricks af denne gamle bondefanger! Det var en radio rum! Fyldt med fremsendelse og modtagelse udstyr: det bedste.
  
  
  Hendes sel på forsiden af konsollen, og grinede. Mitzi har reageret meget forskelligt. Hun var rasende.
  
  
  "Lad os nu tale til det gamle hykler con kunstner!" hun råbte. "Han fik alle til at ligne idioter. Han sender alle væk, så han kan ringe på guder i fred, men i virkeligheden går han til sin radio plads til at lytte til vejrudsigten. Ikke underligt at han vidste, at en hurricane var på vej."
  
  
  "Tag en skrædder, ja," tilføjede jeg. "Han gjorde mig til at høre lyde, der ikke findes på alle. Jungle trommer! Jeg tror, at et eller andet sted i buskene, nær Port of Spain, der er en anden skjulte våben, så du kan signalere de seneste nyheder her. Lad os se, hvad der sker i verden ."
  
  
  Jeg vendte et par kontakter, og Sergey tændt op. Enheden begyndte at nynne. Men den eneste lyd, vi fik, var den knitrer af statisk elektricitet. Stormen var for stærk til at tage noget på. Han slukkede for radioen. De smuthuller i radio-rummet blev lukket. Vi havde ingenting at se udenfor, men i det mindste fra de lyde, vi kan høre, at vi kunne fortælle, at den storm, var tilbage i fuld kraft.
  
  
  Vi gik ud til radio rum, forsøger at slette alle spor af vores tilstedeværelse. Han var ikke tænkt mig at fortælle Noah, at han havde åbnet den ego-spil. Og en time senere, når den gamle mands mimmo kom forbi for at se den helikopter tur gennem den storm, han forsøgte at gøre en uskyldig ansigt. Men det var ikke alle.
  
  
  Stormen var overstået. Men med helikopter, også. Alt der var tilbage af det, var en bunke skrot metal mod en af væggene. Propelbladene var bent som fangarme.
  
  
  Radioen var vores sidste kontakt med omverdenen. Og vi vil ikke være i stand til at bruge ego for de næste par timer. Selv hvis hun havde været i stand til at kontakte Hawk, ville han aldrig have været i stand til at sende en helikopter ud i den storm, der var stadig raser. Alt der var tilbage var at vente, indtil den næste morgen.
  
  
  Jeg havde en idé om, hvad den opfattelse, ville være som på øen på det tidspunkt. Under alle omstændigheder, var det indlysende, at alle veje var spærret af væltede træer. Selv de tungeste kampvogne ikke kunne krydse vejen. Så vi havde ikke forventet en nat angreb. Jeg gik ned for at fortælle ham nyheden om helikopteren.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 14
  
  
  
  
  
  
  
  Vi spiste edu, til Tony ' s uudtømmelig kilde havde vundet, når den gamle kæmpe pludselig kiggede op. Han havde hørt det, for: lyden af glade stemmer udenfor porten. Noah var på trappen i to skridt. Han løb efter ham til gaten.
  
  
  Stammen er vendt tilbage. Noah skubbede døren op, og mændene styrtede i. Noah oversat ih ord for mig. Når orkanen ramte, de gemte sig i huler spredt over hele øen. Da hørte de trommer fra retningen af Port of Spain: den kapital, der blev ødelagt, hæren opløst. Og Jerome var død!
  
  
  De var chokerede over den tilstand af fortet, men nu hvor de var i sikkerhed igen, de håbede at reparere skaden. Da de startede med at forberede den ferie nat, Mitzi og jeg gjorde det samme, omend på en lidt mindre skala.
  
  
  Jeg bliver nødt til at vente til næste morgen for at sørge for min opgave er fuldført. Jeg var nødt til at se the colonel ' s krop med mine egne øjne, og gør fingeraftryk til POLITIET. Ifølge tribal embedsmænd, Tony Besad krop var stadig i Sawyer Hotel, så jeg har brug at få der så hurtigt som muligt. Hvis lastbilen ikke var blevet ødelagt, han kunne have brugt det til at komme til hovedstaden hurtigt. Jeg ville tage hende med mig, mænd med macheter for at rydde vejen, hvor det er nødvendigt. Lad os håbe, at lastbilen ikke lider den skæbne, helikoptere og både i lagunen.
  
  
  Endelig, ved midnat, var vi i søvn. Den næste morgen, besluttede han ikke at kalde Hawke for hjælp lige nu. Jeg kan ikke lide det, og Hawke sagde, at det var vigtigt, at han gjorde det alene, uden fremmed hjælp. Jeg havde stadig en chance for at hjælpe Fleming tage formandskabet på sit eget.
  
  
  Fleming var tilhænger af at komme ind i Port of Spain, så hurtigt som muligt. Men Noah syntes mindre tillid til. Jungle trommer var sjovt, men selvfølgelig, han havde ikke hørt noget om radio endnu. Noget han bestemt ikke lyst til at sige højt. Han sendte nogle unge mænd med macheter til at rydde vejen med mig, og jeg gik med dem lastbil. Heldigvis, ikke et eneste træ faldt på det. Jeg indsat rotor, tørret karburatoren, og lukkede hætte. Mitzi Thomsen sad på forsædet, at sætte blade på den våde polstring. Ee maskingevær blev liggende på instrumentbrættet.
  
  
  Jeg ikke protestere. Nah havde ret til at deltage i den afsluttende ceremoni. Nu vi var alene igen, og kun Tony Besejrede mænd var rydde vejen for os. Det kunne have været værre. Træerne langs vejen var for det meste små, ih var let at flytte. Hvor vejen gik tæt på havet, nogle gange hele sektioner blev talt. Hvis det er nødvendigt, folk lægger logger på dybe steder, så vi kunne køre sammen uden problemer.
  
  
  Dagen var klar. Himlen var en uskyldig blå, og havet var roligt. Men strandene var som båd kirkegårde, og de huse på kysten det meste var fuldstændig ødelagt. Den første store bygning, vi passerede den gamle Poinciana Hotel, der er bare en masse murbrokker. Der, Tony Vandt drenge sprang ud af bilen for at indtaste gå ned og søge efter værdifulde fund under murbrokkerne. Hele landsbyen foran var et sørgeligt syn. Folk gik formålsløst gennem murbrokkerne, nogle gange picking up noget, for derefter at slippe det og komme videre.
  
  
  Jeg forsøger at holde hill fortress, som har klaret så mange storme, modstod dette slag så godt.
  
  
  Regeringen Pladsen stadig kiggede temmelig godt, bortset fra at der ikke er et vindue var intakt, og vejen var fyldt med skrald. Soldater i området, var ubevæbnede, og gik ligesom fortumlet robotter. I business-distriktet, flere soldater var rydde op i murbrokkerne, under ledelse af yngre officerer. De så på os, da vi passerede mimmo, men de forsøger ikke at stoppe os. Nu, at obersten var døde, blev de tilsyneladende i et magttomrum. På den Sawyer Grand LaClare, den elegante høje træer, der er indrettet græsplænerne var brudt som grene. De var spredt her og der. I havnen, flere både blev flydende fyldt med vand. Vandet var beskidt i farve. Den hvide strand var i ruiner, omgivet af ødelagte liggestole og parasoller. Der var ingen soldater i nærheden af kroen.
  
  
  Han trak op til hovedindgangen. Vi kom ind med vores våben tegnet. Han tog hensyn til, at Jerome kan have flere soldater, der bevogtede ham som en vagt af ære. Jeg er nødt til at tage højde for dette. Men der var ikke tilfældet. Hallen var øde, som det var casino.
  
  
  "Måske i Chip logs?" Mitzi tænkte højt. Vi gik der. Til kasseapparatet, selvfølgelig, der var ingen sort sikkerhedsvagt. Til min overraskelse, at den elektriske lås var stadig at arbejde. Vi flyttede på. Stadig ingen i syne. Vi åbnede døren til Capolla ' s kontor med en knap på kontrolpanelet. Jerome var der ikke, men pengene var der. Ved siden af mig, jeg hørte hendes suk et dybt suk af lettelse. Mitzi kørte hende tungen over hendes læber, da hun så de stakke af regninger.
  
  
  "Drengene i Miami vil elske at høre det," sagde hun. "Jeg tror, at alle Sawyer vil åbne snart."
  
  
  "Men hvor er Jerome krop?" Spurgte jeg utålmodigt. Jeg havde brug for fingeraftryk. Mitzi foreslog, at jeg tager et kig på tagterrasse lejlighed.
  
  
  "Gå på, Nick. Jeg vil overlade sine penge her. Alt kan stadig ske, og hun ville ikke have penge for at forsvinde i det øjeblik."
  
  
  "Jeg ønsker ikke at efterlade dig her alene," hendes far sagt. "I sådanne situationer, og denne by skal være vrimler med røvere."
  
  
  Hendes læbe krøllet. "Døren kan låses indefra, men du kan kun åbne det rundt i salen. Det er næsten lige så sikker her, som det er i bankboks. Ved du, hvordan elevator kontrolpanel virker?
  
  
  Jeg vidste det. Jeg tog et nærmere kig på hende, lige som hun gjorde, da vi første gang brugt ego sammen. Hun knap nok følte, at elevatoren stopper, men når dørene åbnes, hun trådte ud på den tykke tæppe af den øverste etage.
  
  
  Trafikken var for hurtigt. Hånden med revolver ramte mig i hovedet. Hendes refleks lænede mig i, men jeg blev ramt. Min arm blev i et kort øjeblik lammet. Min pistol faldt til jorden, og jeg kunne ikke bøje min albue at få fat i de Luger.
  
  
  Han sprang frem og greb fat om håndleddet på den mand, der holder revolver med sin venstre hånd: det var Jerome.
  
  
  Så han var ikke død. Han havde et sår på sin pande. Han havde sandsynligvis været ude i et stykke tid, men nu ego muskler var helt intakt. Og han kunne kampen næsten lige så godt som hun kunne. Han vidste, at alle de tricks.
  
  
  Mens min højre hånd var stadig slap og ego ' s venstre håndled var det gribende, han slog mig i hagen, og derefter straks kneed mig i lysken. Dens cringed end ondt. Men jeg havde brug for til at holde pistolen væk fra mig. Hendes muskler strammede i første, og så pludselig faldt til gulvet. I gigt, han løsnede sit greb. Han fik på hans knæ. Han lagde sit håndled fri og forsøgte at sigte på den revolver. Han begravede sine tænder i ego ' s ben og holdt bider. Han skreg i smerte og fordoblet over min ryg. Den revolver faldt til jorden. Han bed hende igen. Han skreg, og jeg følte mig varmt blod løber ned over hans bukser. Så mine fingre fandt pistolen. Han kastede sig for hans fødder, kastede hans ego, faldt på en af stammerne, og skudt Jerome.
  
  
  Han masserede sin højre arm, indtil han følte, at hans styrke tilbage. Så var hun trukket af liget ind i elevatoren. Jeg havde ikke tid til at tage fingeraftryk. At skære ud i mine fingre med Hugo, min stilethæl, var hurtigere. Ih bandt det op med et lommetørklæde og sætte det i et minut.
  
  
  Da jeg trådte ind i den første sal, blev jeg overrasket over at opdage, at Mitzi var der stadig. Da hendes telefon ringede gennem samtaleanlægget, hun åbnede døren indefra. "Har du fundet den ego?"
  
  
  'Ego fandt hende.'
  
  
  "Nick, hendes navn er. Lad os tage en lastbil og levere penge til Noah, det vil være sikkert der."
  
  
  "Godt. Vent her mens jeg tager lastbil i garagen."
  
  
  En lastbil tog det, og vi sætter penge under tarp og kørte tilbage til bakkerne.
  
  
  Vi var næsten på fæstningen, ikke langt fra hovedstaden, da en Jeep trukket op fra den modsatte retning og blokerede vejen lige foran os. En oberst i en russisk uniform fik ud af bilen og trak en revolver. Han råbte noget til os. "Det blev besluttet, at ingen køretøjer bør være tilladt på gaden. Kender du ikke... ", Så han så Mitzi ' s røde hår og begyndte at ane noget. "Hvem er du? Hvad laver du i denne lastbil?
  
  
  Det kom ud, maskinen pistol og skød på den. Efter jeg slap af med den officer, og føreren af den Jeep, han blev ramt af gas på vejen. Det er derfor, vi ikke se nogen højtstående officerer, som overalt på øen. Selv nu, de sad i fort og lytte til nye ordrer. Port of Spain, der var under krigens love af en fremmed Magt!
  
  
  Da vi var et stykke væk fra byen, stødte vi Noah og ego mennesker. Med November i spidsen og Fleming i et træ palanquin, de var på vej på vores måde.
  
  
  Hendes brummede og ramte intimidering pedal. Hvordan kunne Fleming har overtalt den gamle mand til at gøre sådan noget? Gud ved, hvor mange udenlandske anliggender tropper på øen. Han sprang rundt om bilen, og gik over til Noah. Jeg fandt, at jeg ikke længere kunne kontrollere min stemme med vrede. Han selv begyndte at råbe på ham, men han ikke synes om at gå tilbage. Han beskrev situationen i byen, beslaglæggelse af magt. Ingen reaktion!
  
  
  "Nu, at Jerome er døde, folk vil stige op," sagde han. "De vil støtte Formand Fleming."
  
  
  Hvordan? Med en machete? Macheter versus maskingeværer? Noah gik rundt omkring mig og ædelt gik på. Den stamme, der blev fulgt på ham, der passerer en mimmo lastbil. De sang og spillede musik på deres træ trommer. Hende, sprang i bilen og begyndte at rotere lastbil. Men Mitzi greb rattet.
  
  
  "Vi vil ikke vende tilbage med denne last, kære. Det er en tur op på bjerget for evigt, selv om jeg er nødt til at gøre det alene."
  
  
  Kvinde. Nå, Hawke kun hyret hende i Fleming ' s tilfælde. Hvis hun insisterede på at blive dræbt, og besluttede, at hun ville besøge hende mafia-venner til at i det mindste få penge, kunne han næppe bebrejde hende. Mindst hendes liv ville blive skånet. Hun sprang ud omkring lastbilen og kørte til Fleming i spidsen for processionen.
  
  
  Som vi fortsatte med at gå, jeg har bemærket, at tuden bag os var ved at blive højere. Ser man tilbage, forstod han hvorfor. Flere og flere mennesker, der syntes at dukke op ud af ingenting, sluttede sig til os i junglen.
  
  
  Indbyggerne i den gamle landsby kom ud af skoven, som tænder af en drage. Menneskelige floder, der strømmede ned fra bjergene. Vi blev mødt af indbyggere i hovedstaden.
  
  
  Så er der noget crazy sket. Den lokale hær, kom ud af fort-ikke for at angribe os, men for at slutte sig til os. De begyndte at skyde i retning af fæstningen.
  
  
  Så jeg forstod hende. Jerome ' s soldater, der iagttog ham, indtil de fandt ud af, hvad han virkelig op til, indtil Russerne fortalte dem. Nu har de lavet en revolution. Soldaterne og de mennesker marcherede på Fleming'. Og de soldater, der fik følgeskab af de officerer, der var i brusebad for Fleming. De mennesker, der havde været for Cubanere og en håndfuld af de russiske rådgivere var nu fanget i den fæstning og omgivet af en masse mennesker og soldater. Og mange mennesker nu kender ingen frygt.
  
  
  Råbte og viftede med deres knive, de indfødte, der blev fulgt på opladningen bevæbnede soldater. Mange blev såret. Men mange flere begyndte at storm væggene i fortet. De kæmpede, indtil skyde på fæstningen stoppet. Det tog ikke mere end en halv time. Folk, der var kommet ind gennem vinduerne og gennem vægge hældes gennem portene. De havde ikke os Cubanere, os, den russiske "rådgivere".
  
  
  Soldaterne dannede en dannelse og flyttede til hvor Fleming, var at se den kamp. De hilste og præsenterede gevær, som et tegn på loyalitet. Jeg vidste, at Fleming var blevet taget til et sted, hvor min regering kunne se mit ego.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 15
  
  
  
  
  
  
  
  Kun ét fly i lufthavnen kunne ikke tage ud. Der var kun et skib i havnen, der var klar til at sejle. Alle udenlandske piloter, officerer og "rådgivere" var bragt om bord og forlod landet som uønskede udlændinge.
  
  
  Fleming begyndte at rense effektivt. Tony Vil stamme er gået tilbage til fæstningen. Den Hammond familie inviteret Fleming til at komme og bo på slottet. De vil forlade som snart lufthavn åbner for normal trafik.
  
  
  Mitzi sendt en kurer med en note. Hvis hun blev spurgt af Davey ' s hotel at fortælle drengene i Miami, hvor hun havde været, og at hun ville blive der, indtil hun modtaget flere ordrer.
  
  
  "Tara Sawyer blev lagt til hvile i en smuk, ceremoniel begravelse," skrev hun. "Hun er begravet i marmor eller andet sted i katakomberne."
  
  
  Hun havde stadig en uge tilbage til at hjælpe Fleming, hvis det er nødvendigt. Men der var ingen andre problemer, og ømu ' en ikke havde brug for min hjælp. Det var en slags ferie.
  
  
  Da han vendte tilbage til Washington, Sawyer rasede at Hawke om sin datters død. Han forlangte, at hun skulle være begravet i hjemmet. Han havde endnu ikke informeret Ømu af Tara ' s skæbne. Hawk lad mig ordne problemet.
  
  
  De overlevende forsøgte at berolige hende, og fortalte hende om Tara ' s bedrifter. Han påpegede, at ømu 'en enorm taknemmelighed over for de indfødte og de så, at nogle af Sawyer' s vrede og dyb sorg vendt til stolthed.
  
  
  Ømu ' en havde ikke fortalt hende om Mitzi. Der er ingen mening i at starte en krig mellem ham og mafiaen. Hvis en pige ønsker at fjerne det øverste lag af creme, og jeg troede, hun fortjente det. Thomas Sawyer kunne nemt have betalt for renovering med hans virksomheds overskud, og måske nu Mitzi kunne have gået ind i erhvervslivet, og levet et stille liv.
  
  
  Han fortalte dem, både omkring November. Hawke kiggede på mig, som om han aldrig havde hørt navnet før, men Sawyer virkede meget imponeret over de historier, han fortalte hende om nen.
  
  
  Når Hawk, og jeg blev alene, fik jeg den krukke Jerome fingre til stolen. Hawk kiggede på Nah, ligesom han var leder på en krukke med jordnøddesmør. Derefter, med en blomstre, han er placeret Mitzi Gardner ' s note ved siden af. Han kiggede på luk og derefter kiggede på mig. Jeg kunne ikke se en muskel bevæge sig under pergament hud. Han havde ikke engang blinke.
  
  
  "Jeg kan godt lide dit arbejde.' Det var hans sædvanlige spa tone. "Jeg venter på din rapport."
  
  
  Jeg startede det med små detaljer. Stewardesse; "jeg var temmelig sikker på, Jerome dræbt hende, men vi kunne stadig tjekke det ud. Fængslet, der Fleming var meningen at inspicere. Dungeons han forvandlet til laboratorier for universitetet. Så, med et udtryksløst ansigt, han gav en kronologisk oversigt over de aktiviteter, der er af Tony, har Vundet.
  
  
  "Han vidste, om orkanen to timer før," Hawke fortalte ham. "Der er tid nok til at vise, at han ikke er bange, og give en fuld ydelse. Jeg spekulerer på, hvorfor resten af øen blev overrumplet, så de ikke kunne få deres skibe og fly til sikkerheden i gang. Kan jeg ringe til hende på telefonen? '
  
  
  Det var muligt. Jeg kaldet weather bureau og kom i kontakt med en af mine venner, der arbejder der. "Jim, når du får orkanen advarsel i sidste uge?"
  
  
  Der var noget ligesom en forbandelse på den anden ende. "Damn it, Nick, det er for sent at redde noget. Satellitten kunne ikke se det, indtil det gik over Grand Lachlair. Ved den tid, vi fik den første advarsel, og det hele var overstået. Vi har aldrig set et orkanen bevæger sig så hurtigt. Og dette er i februar! Selv Noah ikke advare os på forhånd."
  
  
  Jeg troede, jeg var ved at blive skør. "Hvad ved du om Noa?"
  
  
  "Han er vores observatør, der er i området. N. O. A. H. (Noa) disse er ego-kode breve. Han er pretty damn good. Han som regel forudsiger vejret så hurtigt, som vi gør. Hvordan er det? Det lyder lidt mærkeligt.
  
  
  'Noah .. . intet kan lide det. Tak.'
  
  
  Jeg hængt op på hende. Hawk lagt ned af den anden. Ego stemme lød grim. "Hvis han havde meldt det i tide, han kunne have forhindret en masse skader. Mange liv ville have været gemt ."
  
  
  "Og øen faldt i hænderne på vores "big brother" på den anden side af havet," tilføjede jeg.
  
  
  Han gik ud af kontoret, uden et ord, og lukkede døren sagte, bag ham. Vejret satellit-er hele tiden at fotografere store områder af havet. Og denne vanvittige orkanen var ikke fotograferet, indtil det ramte kysten af øen. Har satellit-aldrig set en storm før?
  
  
  Han tændte en cigaret, og prøvede ikke at tænke på det længere. Hendes cigaret blev smidt væk. Var dette job begyndt at gøre mig senil?
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Om bogen:
  
  
  
  
  
  Der er mange måder at dræbe en person, ... Kinesiske læger, der foretrækker en kniv, mens andre dræbe med de bare hænder.
  
  
  Amerikanske gangstere bruge store kaliber revolvere, russiske mordere bruge dynamit.
  
  
  Men der er kun én person, der kan øve alle drab teknikker. Ego ' s navn er Killmaster !!!
  
  
  Denne gang, Nick Carter bliver nødt til at bruge alle sine evner til at beskæftige sig med de slagtere, han møder på den måde, at den "Kreml Dossier".
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Spanske Forbindelse
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Spanske Forbindelse
  
  
  Dedikeret til medlemmer af United States Secret Service
  
  
  
  
  Første kapitel
  
  
  Det var Hawk, og han var skæve. Han havde ikke megen praksis på det, og han ville ikke have udmærket sig ved det, selvom han var i god form.
  
  
  "Kan du gå skiløb, N3?" spurgte han mig på telefonen.
  
  
  "Selvfølgelig, jeg går skiløb. Og meget godt, hvis jeg så må sige"
  
  
  "Saml dine ski. Du kommer til Spanien."
  
  
  "Det er svært at stå på ski i Spanien," sagde jeg. "Ren sne"
  
  
  "Ændringer. Sierra Nevada. Oversættelse. Sne-udjævnede bjerge".
  
  
  "Tja, måske er det sner fra tid til anden ..."
  
  
  "Vil du have en kammerat."
  
  
  "Også en skiløber?"
  
  
  "Helt fantastisk. Også en ekspert i handel med narkotika. Det er på lån fra Statskassen ' s Drug Enforcement Administration."
  
  
  "Sne fugl?"
  
  
  "Det er en masse sjov. Du vil både feste på skisportsstedet Sierra Nevada."
  
  
  "Kaldet...?"
  
  
  "Sol y Nieve".
  
  
  "Transfer:"sol og sne / Nej, sir. Jeg mener, hvem er du?"
  
  
  "Jeg vil lade dig vide senere. I mellemtiden tage San Diego fly til Ensenada."
  
  
  "Ensenada?"
  
  
  "En lille fiskerby i Baja California."
  
  
  "Jeg ved, hvad det er, og jeg ved hvor det er. Hendes ego selv har en særlig lugt. Hvad gør en ørken byen har at gøre med cross-country skiløb?"
  
  
  "Du vil møde en Statskassen agent, der er."
  
  
  "Åh."
  
  
  "Være rart for hende. Vi har brug for hendes ekspertise."
  
  
  "Hende?" Klokkerne ringede i min nerve centre.
  
  
  "Ee."
  
  
  "Hvad er det? Har hun til at være babysitter for narkomaner?"
  
  
  "Du skal se, at mødet finder sted."
  
  
  "Et møde?"
  
  
  "Mellem det og et af linkene for at bryde Tyrkiet-Korsika-Californien. Han ønsker at synge. Jeg vil høre musikken før ømu ' ens hals er skåret over."
  
  
  "Sir, nogle gange er du ..."
  
  
  "Du må ikke sige det! Adressen er La Casa Verde. Spørg Juana Rivera."
  
  
  "Og derefter?"
  
  
  "Bring hende til Washington med dig."
  
  
  "Hvornår?"
  
  
  "På det næste fly til Ensenada."
  
  
  Han kunne ikke se min knytnæve.
  
  
  "Johannes!" Høg sukkede. Han mistænkte mig for at være useriøst.
  
  
  Jeg hængt op på hende. Efter lukning af en sag i Filippinerne, der lugtede som overmodne kokosnødder, hun havde fløjet til San Diego fra Hawaii for bare to dage siden. Han var lige begyndt at slippe af med the kinks i sine muskler og spændinger i hans psyke. Drab er aldrig behageligt, sin overskredet sin kvote i Mo. Og.
  
  
  Det er bedst at smide det hele ud af syne, omkring dit hoved - ved hjælp af en flok smukke stjerner i San Diego for at skyde en TV-serie. Men nu...
  
  
  Jeg ringede til degnen, og fortalte ham om min mest uheldige farveskift, den hurtige stigning i planer, og bad ham om at forberede min regning. Så han kaldte på lufthavnen og fandt ud af, at det næste fly til Ensenada vil det stå i en time og en halv.
  
  
  Hvis jeg afbryder min strittende brusebad, jeg vil bare være i stand til at gøre det.
  
  
  * * *
  
  
  Baja California er hale, der hænger ned fra Californien korrekt. Ingen syntes at vide, hvad de skal gøre ved det. Det har været genstand for en kontrovers mellem USA og Mexico i mange år. Efter måneders købslåen over ejerskab af ørkenen strip, Mexicanerne endelig gav efter og blev enige om at tage det tilbage.
  
  
  Han lænede sig tilbage i sit sæde og sov hele vejen til den lille lufthavn på en snavs strip nær en lille fiskerby kaldet Ensenada. Ordet betyder egentlig "bay" eller "lille strøm", hvis du er til interessant lille ting.
  
  
  Da jeg gik ud på flyet lyse solrige saint lysstyrken var så stærk, at jeg er sat på solbriller.
  
  
  En ny Mustang taxa var parkeret uden for dette tårn, og føreren kaldte hende til at tage Ego tilbage til byen. Efter at have passeret gennem opkørte veje, savanner overgroet med bynke og fedtet skov, er vi endelig kom til den vigtigste gade i byen.
  
  
  La Casa Verde - der skulle være grøn, hvis min spanske stadig passer, men var faktisk en slags fading pastel kalk-var ved udgangen af en hængende blok, hvor den lå og solede som et firben på en klippe.
  
  
  Han fik ud af den taxi, tog sin taske, og gik ind i lobbyen. Motellet var bælgmørkt fra den lyse sollys, men jeg kunne se overskæg teenager, der foregiver at være interesseret i min ankomst. Ømu vinkede til hende og tog telefonen derhjemme.
  
  
  "Livi". Det var en pige på en miniature tavle.
  
  
  "Kan du forbinde mig til Senorita Juana Rivera?"
  
  
  Der var et klik, og et lang ring.
  
  
  "Livi". Det var en anden pige.
  
  
  "Juan Rivera?"
  
  
  "Hende."
  
  
  "Do you speak English?"
  
  
  Der var udsving. "Jess?"
  
  
  Hende, lukkede hans øjne. Dette skulle være en af disse missioner. Han rystede på hovedet og sagde, at den kode, forsøger ikke at føle absurd:
  
  
  "Oktober er den ottende måned i år."
  
  
  "Undskyld? Åh, ja! Derefter æbler er modne."
  
  
  "God pige! Dette er George Peabody." Det var min nuværende dækning navn, og Hawke ikke bede mig om at ændre mit ego. Så jeg var stadig George Peabody.
  
  
  "Ah, Senor Peabody." Han var glad for at høre, at de accent var gået. "Hvor er du?"
  
  
  "Jeg er i lobbyen," sagde jeg. "Skal jeg passe hende?"
  
  
  "Nej, nej!" sagde hun hurtigt. "Jeg vil være nedenunder."
  
  
  "I barre," jeg sukkede, og kigger ud på de meget mørke flow i lobbyen, hvor manden bag disken var tørre sine hænder.
  
  
  Han vendte sig og stod i spidsen for den mørke bar. Bartenderen kiggede på mig. "Senor?"
  
  
  "Pisco Sour," sagde jeg.
  
  
  Han nikkede
  
  
  
  og vendte sig for at gøre det.
  
  
  Jeg kunne mærke den tunge luft bevæger sig sagte bag på mig, at bringe duften af frisk citron til mig. Han vendte sig om og så en spinkel, mørke øjne, mørk-håret pige i sin midt-tyverne, med næsten selvlysende bleg, hvid hud, der åkander normalt har.
  
  
  "George," sagde hun i spansk. Det var ligesom at "Hor-hey".
  
  
  "Juana?" Jeg fortalte hende, at korrekt udtale ego midtvejs mellem "h"og " w".
  
  
  Hun holdt ud af hendes hånd. Jeg vil tage det. Så pegede han på et bord mod væggen.
  
  
  Vi kom op. Hun var elegant, ren, og meget feminin. Hendes krop var smidig og smukt formet. Ee ben også. "Good old Hawk!" Jeg tænkte på hende. Hvordan ukarakteristisk for ham!
  
  
  Vi spiller dette spil.
  
  
  Hun bestilte en iste, har slået sig ned i en stol og lænede sig frem, hendes øjne skinnede. "Nu. Hvad betyder alt dette?"
  
  
  Hende, han rystede på hovedet. "Jeg har ingen idé. Min overlegne i Washington vil orientere os."
  
  
  "Hvornår?"
  
  
  "I aften."
  
  
  Hendes ansigt var tomt. "Men det betyder, at vi vil ikke være her i dag."
  
  
  "Es verdad".
  
  
  Hendes mund faldt åben. "Så der vil ikke være tid til..." Hendes mund knækkede lukket.
  
  
  "Hvad, Juana?"
  
  
  Hendes ansigt var pink. "Han er en olvidado til mig."
  
  
  "Du har en kort hukommelse," sagde jeg, og færdig med min pisco sour. Smuk Aguardiente, tænkte jeg. En dag jeg bliver nødt til at besøge Pisco i Peru.
  
  
  Det har fået op. "Pak dine tasker, Juana. Vi tager det næste fly ud af her."
  
  
  "Men du bør vide noget om den mission..."
  
  
  "Stoffer," sagde jeg.
  
  
  "Selvfølgelig, det handler om narkotika"
  
  
  "Og Middelhavet. Vi kommer til Spanien."
  
  
  Hendes mund formede en o.
  
  
  "At stå på ski."
  
  
  Hun drak iste. "Kan du gentage det?"
  
  
  Jeg har aldrig gjort det.
  
  
  Så hun lokket mig. Hendes øjne lyste op. "Ah! Selvfølgelig, Sierra Nevada! Der er en første-klasse ski resort i nærheden af Granada."
  
  
  Jeg har set det.
  
  
  "Kan du stå på ski?" spurgte hun mig.
  
  
  Dette var dagen til dette spørgsmål. "Hvad laver du?"
  
  
  "Meget godt," sagde hun placidly.
  
  
  Og beskeden, tænkte jeg. Sagde han roligt sagde: "Vi vil forkæle dig selv."
  
  
  Bartenderen var at se mig. Juana blinkede til hende, og hun blinkede på gigt. Det var smukt, raffineret, og opnåelige.
  
  
  * * *
  
  
  Da vi trådte udenfor, et lysglimt hoppen off riffel tønde trak mit blik til den sorte hul i enden af det. Denne mand blev liggende fladt på taget, omkring et varmt gyde på tværs af gaden, og jeg vidste, at han havde mig centreret i midten af anvendelsesområdet ego anvendelsesområde.
  
  
  Han frøs fast et øjeblik. Så han smed den til Juana ' s side, og duen i den modsatte retning, til ly af døren. Skud ringede ud på tværs af gaden.
  
  
  "Hold fast!" Hey kaldt ud til hende.
  
  
  "Men, Nick..."
  
  
  "Stille!" Jeg hvæsede.
  
  
  Han kom hurtigt op og løb hen til lobby vinduet. Jeg dækkede det, og kiggede ud af vinduet. De glimt af riffel tønde fanget hende igen. Manden var stadig på taget af manufakturhandler.
  
  
  Som hendes mand nærmede sig sin pistol, han hævede riflen og fyret igen. Være genert øjne gravet i træ-struktur ærlig over Juana hoved. Nu var hun kravler tilbage i døråbningen. "God pige!" Jeg tænkte på hende.
  
  
  Da hun kiggede op igen, var manden væk.
  
  
  Jeg kunne høre hendes løbende fødder. Jeg kiggede gennem det støvede vindue og så en mand i en sort dragt, der kommer ud af en butik på gaden og kigger op på det sted, hvor den, sniper, blev venter på os.
  
  
  Han løb rundt om hotellet, og vinker på Juana til at holde inde, og gik op manufakturhandler s trappen to ad gangen, til den øverste etage.
  
  
  Det er for sent. Han er gået.
  
  
  Der var intet tilbage på taget, men en masse Mexicanske cigaretskod og en sombrero han havde købt to dage tidligere, fra den butik nedenfor.
  
  
  "En udlænding," sagde de to mænd i butikken, en mand med tyk mave, og et smilende ansigt. Gonzalez.
  
  
  "Turist?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "Kan du beskrive ego?"
  
  
  Gonzalez trak på skuldrene. "Om din højde. Brunt hår. Brune øjne. En tynd mand. Nervøs."
  
  
  Det er alt.
  
  
  Juana tog hende til side i hotellets lobby, mens vi ventede på en taxa til at hente os og tage os til lufthavnen.
  
  
  "Han var her for to dage siden," hendes far sagt.
  
  
  "Ikke sandt?"
  
  
  "Hvor længe har du været her?"
  
  
  Tour."
  
  
  "Tror du, at han ved, hvem du er?"
  
  
  Hendes øjne indsnævret. Hun tog det som en fornærmelse. Hun var Latin, smuk, og fuld af ild. "Jeg tror det ikke!" Sagde hun vredt.
  
  
  De troede ikke, at det var en fornærmelse.
  
  
  "Hvad var det, du arbejder på, før du blev kontaktet om denne opgave?"
  
  
  "En dråbe af stoffet".
  
  
  "Bryde det?"
  
  
  Hun nikkede, sænke hendes øjne.
  
  
  "Alt dette?"
  
  
  "Ja." Hendes hage løftede trodsigt.
  
  
  "Tilbage?"
  
  
  "Måske, så," sagde hun evasively.
  
  
  Han vendte sig og kiggede ud af døren på toppen af manufakturhandler.
  
  
  "Ja," jeg er aftalt. "Jeg tror måske, så."
  
  
  Hendes ansigt snoet med vrede.
  
  
  Ee greb hende ved albuen. Taxi er ankommet. Lucky Nick. Reddet af Ensenada ' s virksomhed Taxaen.
  
  
  "Come on, Juana. Næste stop i Washington, DC."
  
  
  Meget autoritære. Meget dominerende.
  
  
  Hun roligt satte sig ind i taxaen, blinkende et smukt stykke af låret. Men jeg har næsten ikke mærke det.
  
  
  To
  
  
  Hawke sad ved pulten af ØKSEN cinema control panel, trykke på knapper og oprettelse af diske. En knap til at afspille lyd. En bånd-knappen. Én knap til 16 mm film. Én knap til direkte udsendelse. En knap til en gammel sort-hvid film.
  
  
  
  
  
  
  Én knap til dias. Eller, hvis du ønsker at hvile dine øjne, en knap til en blød kvindelig stemme giver udtryk for intelligens score.
  
  
  Samtalen op til dette punkt havde været en afslappet snak. Hendes slettet alle omkring hendes hoved. Jeg husker kun, at jeg kunne opfatte Juana Rivera visuelt, og jeg kan virkelig gjorde. Men noget i hendes tanker syntes bestemt på forhånd, pre-testet, og frugtesløse.
  
  
  Men hun var smuk, og jeg kan godt lide smukke kvinder. Jeg tænkte på hende: "Hvis bare han kunne slette hendes stemme, som en Høg kan slette en optagelse, at han ikke ønsker at høre."
  
  
  Brylev helt gik ud, og foran os var et billede på den skærm, der er beskæftiget på magisk vis dukkede op på støn.
  
  
  "Enrico Corelli," en blød kvindelig stemme sagde over det billede, der blinkede på skærmen. Det var et still-foto, der er taget omkring femten år siden, og sprængt ved den mindste del af et større billede. Baggrunden scene var Vatikanet rotunda.
  
  
  "Fotograferet, for eksempel, i 1954," stemmen fortsatte. "Dette er det sidste overlevende fotografi af Corelli. Resten af ego billeder blev købt for en masse penge. Undersøgelsen kan ikke dokumentere, at pengene kommer fra den mafia, s pengekasse. Men det er, hvad de tror på."
  
  
  Hendes øjne fandt en lang og grundig kig på foto. Ansigtet var næsten umulig at skelne. Ansigtstræk var ganske almindelige: mørkt hår, fast hage, ansigtsform uden forskel. Det var huskes af ego som bedste det kan, men fordi det var blevet ramt så mange gange omkring sådan et lille stykke af kornet film, der var næsten ikke noget i det, at det kunne fokusere på.
  
  
  En kort blinkede over skærmen. Det var et kort over Korsika. Byen Basria, der blev skitseret i en cirkel.
  
  
  "Det er fastslået, at Enrico Corelli liv her i forstaden Basria, Korsika, i en villa, der blev bygget i den Napoleonske æra. Han har en stab af ti ansatte og to livvagter. Han bor sammen med en kvinde ved navn Tina Bergson.
  
  
  "Corelli er nu fyrre-fem år gamle. Han arbejdede for den italienske regering i Rime, men blev fyret for et par måneder senere. Han var kortvarigt gift, men egoet kvinde døde af lungebetændelse, når Corelli var ikke i orden. Afsky, og han begyndte at arbejde for medlemmer af en bande smører og forvist tyve rundt omkring i Usa, som blev født på Sicilien og var mafia medlemmer i New York og Chicago. Han stahl er en god enforcer og en meget god forretningsmand for dem. Når apotek kæden blev etableret, var han en af de første til at åbne et punkt af flow, nær Napoli.
  
  
  "Stoffet netværk blomstrede i 1960'erne, og ved udgangen af denne tid, Corelli Stahl var en central figur i hele mafia kæde.
  
  
  "Med dem, for at finde ud af, at han havde forskellige elskerinder. Man forsøgte at dræbe ego, når han dumpede hende med en anden kvinde er ugle. Hun blev senere fundet druknet i havnen i Napoli."
  
  
  Kortet er forsvundet, og en luksus yacht omkring 180 meter lang, fyldt skærmen med en smuk farve dias.
  
  
  "Dette er corellis fornøjelse yacht, Lysistrate. Hun sejler under flag. Corelli betragter sig selv som en borger i Korsika, selv om han var født i Milano."
  
  
  Et billede af en stor villa, som nu dukkede op på skærmen.
  
  
  "Det Corelli Hus. Selv om han kun har to bodyguards til at beskytte ego, Ego manor er konstant patruljeret af en halv snes bevæbnede mænd."
  
  
  Et nyt billede blinkede op. Et organ, der lå i græsset. Han blev skudt flere gange. Liget var uigenkendelig, men fra den udseende af hendes jordiske rester, besluttede jeg, at de kugler, der ramte det var dummy kugler-almindelige kugler skåret i blade af bogstavet X. dumdum Kugler, vend svampene i et snit, der ødelægger formen, når de rammer målet .
  
  
  "Det var en fransk agent ved navn Emil Ferenc. Han forsøgte at bryde ind i en Villa Corelli, som den ejendom kaldes. Tilsyneladende, at han blev opdaget af patruljer og dræbt."
  
  
  Så et billede af den øde ørken-lignende landskab dukkede op på skærmen. Optikken er zoomet ind på en figur stående i nærheden af majestic Lombardiet poppel, den eneste træ af enhver størrelse i syne. Som det tal voksede, kunne man se, at den mand var af ubestemmelig alder, men snarere høj og kraftigt bygget. Det ansigt var i skygge.
  
  
  "Enrico Corelli. Dette er det tætteste billede, der er nogen, der har formået at fotografere i de sidste ti år. Billedet blev taget med et teleskopisk objektiv fra sikker polling punkt på den modsatte bakke. Selv om ansigtet er uskelnelige, personens krop kan ses tydeligt . Ifølge computer skøn, Alenka ego var omkring 182, højde 6 meter, sad lige og sundhed-fremragende slutningen af militæret."
  
  
  Skærmen blev sort. Så en film blev lanceret. Det var en scene, på en strand, muligvis på den franske Riviera. En fantastisk blonde i en lille bikini, der går på tværs af sand, svajende hofter, så hendes lange blonde hår flagrede omkring hendes skuldre. Hun standsede et øjeblik og vendte sig, som om nogen havde talt til hende. Hun kiggede på kameraet, og smilede.
  
  
  "Tina Bergson. Hey, tyve-tre år gamle. Født i Sverige, flyttede hun til Rom, hvor hun havde en kort, men mislykket film karriere.
  
  
  
  
  
  Så for to år siden, hun flyttede til Schweiz, hvor hun var involveret i hvidvaskning af manipulation, tilsyneladende til fordel for mafiaen eller en organisation som mafia. Hun blev fanget, men aldrig retsforfulgt. De fleste af de penge, der siges at have skiftet hænder til at hjælpe hende med at flygte fra de Schweiziske myndigheder.
  
  
  Snart efter fandt hun sig selv i Enrico Corelli ' s hus. Corelli ikke gifte sig med hende, men hun er hans konstante følgesvend. Hun taler svensk, fransk, italiensk, spansk og tysk samt engelsk. Ee ' s IQ er siges at være 145 baseret på resultaterne af en egentlig test, der træffes, når hun er fyldt ud af en Schweizisk bank job ansøgning. Hun er en fantastisk skiløber ."
  
  
  I den film, hun nu blinker på ski på en skråning. Hende var nødt til at indrømme, at hun var meget god. Ikke underligt, Ay ønskede at tilbringe vinteren måneder på skibakken; hun syntes at elske sport.
  
  
  En anden kort dukkede op på skærmen. Han viste verden i en Mercator-projektion med en linje, der løber fra Mellemøsten til Tyrkiet og fra Tyrkiet til Sicilien, fra Sicilien, Korsika, at Riviera, tilbage til Korsika, og derefter til Portugal, derfra til Cuba. derefter til det Centrale Mexico, og derefter til San Diego i Californien.
  
  
  Stoffet kæde.
  
  
  "Der har været mange ændringer i det vigtigste stof supply chain i løbet af de seneste par år. Typisk, tunge stoffer start i Øst og ender i vest, på tværs af Middelhavet, hvor de forarbejdes. Kontrol af denne kæde er forankret i Korsika, bare et stop, før den vigtigste behandling på den franske Riviera. De lægemidler, derefter vende tilbage til Korsika og derefter videre til Cuba via en af de tre stoppesteder: Portugal, Marokko eller Algeriet.
  
  
  Nye kort. Han pegede på Korsika igen.
  
  
  "Fra disse statistikker, distribution linjer udvide tilbage til Mellemøsten og videre til den endelige destination, i Vest. Penge fra Vesten kommer her, hvor det er derefter fordelt på de links der er i netværket."
  
  
  Optikken er zoomet ind på kortet, der viser Corelli ejendom i en forstad til Basria, omgivet af en cirkel.
  
  
  "Rico Corelli er den person, der styrer kæden. Han får sine ordrer fra Sicilien, hvor en stedfortræder gangster styrer den østlige halvdel af smash. Må i vesten styrer resten af smash, plus spredning."
  
  
  Billedet gik ud, og Sergey tændt op.
  
  
  Vi sad i tavshed i et stykke tid.
  
  
  Hawk ryddet sin hals.
  
  
  "Interessant," sagde jeg.
  
  
  "Akademiske," Juana sagde.
  
  
  "Jeg er enig med hende," fortsatte han.
  
  
  Hawk rynkede panden. "Det er bare en briefing."
  
  
  "Hvad med Corelli?" Juana bedt om.
  
  
  Høg lukkede øjnene og rystede tilbage i den komfortable kontorstol.
  
  
  "Gangstere er blevet utilfreds med overskuddet fra stof program," Høg endelig sagt. "For seks måneder siden, de startede med at sende folk indefra og ud for at teste systemet for intelligens. Corelli fandt en betydelig mængde - for meget, ifølge den AMERIKANSKE Don. Men den Sicilianske anden kunne ikke tænke på en måde at rette op på situationen. På mødet blev det besluttet, at Corelli ville have til at forlade. En person, der var sendt for at ramme ham, men han forsvandt gennem de synsfelter. Du så hvad der skete med den såkaldte grøft agent, der forsøgte at bryde ind i boet.
  
  
  "Så mafia capos besluttede at angribe Corelli gennem Tina Bergson. En detektiv, der hævder at være fra Schweiz forsøgte at anholde hende en gang i Basria på en gammel Schweiziske afgift. Men Odin ' s livvagter Corelli greb ind og reddede Tina. De så trukket de opdager sig selv til en nærliggende strand, bundet ego op, og gav ham lov til at vente på tidevandet til at vende før ved at drukne. Manden flygtede og venstre Korsika, for aldrig at vende tilbage ."
  
  
  Han løftede sin hånd.
  
  
  "Nick?"
  
  
  "Hvordan kan vi vide det?"
  
  
  "Corelli fortalt os."
  
  
  "Direkte?"
  
  
  Høg sukkede. "Vi har en person tæt på Corelli, selv om han har aldrig set det. Corelli gav ud information på eget initiativ."
  
  
  "Hvorfor ikke?" Juana bedt om.
  
  
  "Han sagde, at han ønskede at forlade for godt."
  
  
  "For at gemme dig selv og pigen?" Jeg spurgte hende.
  
  
  "Helt fantastisk. Og få asyl i usa."
  
  
  "Til gengæld for at...?"
  
  
  "Hele kommandolinjen, den rigtige kæde, og hvordan det virker."
  
  
  "Hvordan kan vi vide, det er ikke en fælde?" Jeg spurgte hende.
  
  
  "Det har vi ikke." Høg slog øjnene dovent. "Afstemning, hvor du indtaster". Han vendte sig til Juana.
  
  
  Hun nikkede.
  
  
  "Med din ekspertise, du har brug for at finde ud af, om Corelli fortæller os sandheden - eller hvis han fører os ned ad en have sti."
  
  
  Han sukkede. Nogle gange Hawk ' s diktion er håbløst Victoriansk.
  
  
  Juana ignorerede ord. "Jeg vil finde ud af."
  
  
  "Har noget installeret?" Jeg spurgte hende.
  
  
  "Vi vil mødes i Sol y Nieve. På en ski resort i Spanien. Har jeg fortalt dig om det?"
  
  
  "Kort fortalt"
  
  
  Høg stod lænet tilbage. "Hvert år Tina Bergson går til denne ski resort, og Corelli går med hende. De bruger omkring en måned der."
  
  
  "Er han gå der, ligesom Rico Corelli?"
  
  
  "nej. Vi ved ikke, hvad navn han bruger. Men vi ved, at de altid gå. Og Corelli ønsker at møde mig der."
  
  
  "Dette kan være et setup," mumlede jeg.
  
  
  "Selvfølgelig," Høg sagde. "Det er derfor, du er her, Nick. Røst, hvorfor i foto AX".
  
  
  "Waiting for strejker."
  
  
  Han nikkede. "Lad os sige, at de gangstere vidste om Corelli' s planer. Ville de ikke kan lide at få vores nummer ét enforcer
  
  
  
  
  
  
  og vores nummer et lægemiddel ekspert? "
  
  
  Han gned sin hage. "Hvordan kan vi se kontakt?"
  
  
  Høg sagde: "Vi har en mand i Malaga. Han har en dreng på Sol y Nieve. Corelli ' s livvagter vil nærme sig ham. Du vil møde vores mand i Malaga, og han vil arrangere et møde med drengen på feriestedet. Derefter vil du møde Corelli ansigt til ansigt."
  
  
  Han nikkede til hende. "Og derefter?"
  
  
  "Så gå Glip af Rivera vil tage over *
  
  
  "Har du forberedt vores pas?"
  
  
  "AX id-dokumenter. Du vil stadig være George Peabody, men nu du er en professionel fotograf."
  
  
  "Sir, jeg kan ikke engang styre en Brownie, meget mindre en Hasselblad!"
  
  
  "Disse kameraer er pålidelige i dag! Også, de er gode til at få dig til at kende de grundlæggende. Og du, Miss Rivera, er en model, fotograf. Alle dine papirer er færdig. Brænde ih efter at huske din fortid."
  
  
  "Jeg poserer nøgen?" Juana bedt om.
  
  
  Høg var chokeret. Ego ' s blå øjne udvidet. Han var den sidste af de gamle, en helt undertrykt mand i et samfund, hvor seksuel frihed er reglen. "Min kære pige!"
  
  
  "Ville du stille i nøgen?" Jeg spurgte hurtigt.
  
  
  "Selvfølgelig," sagde hun. "I en professionel forstand. Når jeg spiller sin rolle, jeg spiller hende hele vejen."
  
  
  Hawke ' s ansigt skiftede farve. Det var meget rød. Han stirrede på sine hænder i dødsangst for statisk. "Hvis du allerede har gjort," han interjected.
  
  
  Hende, og grinede. "Fortsæt".
  
  
  "Jeg ved, du vil ikke huske, at vi har oprettet dit cover som en mand - og-kone-hold," sagde han hurtigt, hans øjne skinnede.
  
  
  "Sir," sagde jeg.
  
  
  "Mr. og Mrs. George Peabody af Millers Falls, MN."
  
  
  "Jeg elsker det!" Juana sagte.
  
  
  "Jeg hader det!" Jeg brummede. "Det er for langt ude! Og det medfører komplikationer!"
  
  
  "Men det gør det nemmere for Ms Rivera til at handle - hvis hun har det." Hawke ' s ansigt, skylles igen.
  
  
  "Jeg behøver ikke følge logikken!"
  
  
  "En ugift kvinde, en pige som går Glip af Rivera..."
  
  
  "Jeg afskyr det!" Juana afbrudt.
  
  
  "... Det ville være meget sværere at blive, åh, stilkede, lad os bare sige, end at være en gift kvinde. Se det?"
  
  
  Hun blev liggende med ansigtet ned i sandet. Jeg har virkelig se det, den forskruede logik.
  
  
  Sahin viste, at Juana. "Har du godkender?"
  
  
  "Fuldstændig." Hun smilede charmerende.
  
  
  Hawk nikkede i tilfredshed. Så kiggede han på mig. "Nogen ulemper?"
  
  
  Damn ham! "Det ser pålidelig," jeg er optaget. "Vi er nødt til at oprette en form for alarm," fortsatte han. "Jeg mener, i tilfælde af at alt falder fra hinanden. Jeg ønsker at være i stand til at spare Juana og min hud, uanset hvad."
  
  
  "Vi har en mand i Granada, kun en halv times kørsel væk fra byen. Malaga vil informere dig."
  
  
  "Faktisk. Dette bør dække det."
  
  
  "Du kan sende en kodet besked, som du ønsker via Granada."
  
  
  "Okay," sagde jeg. Han vendte sig til Juana. "Har du noget at diskutere?"
  
  
  Hun kiggede på mig og derefter på Høg.
  
  
  "Jeg tror det ikke. Hun vil blive mødt i dine arme, indtil jeg møder Mr. Corelli. Så vil jeg gå videre med det."
  
  
  * * *
  
  
  Jeg havde bare døsede hen, når der var skarpe knæk på den låste dør mellem mit værelse fra Juana ' s.
  
  
  Det har fået op. "Ja?"
  
  
  "Nick!" hviskede hun.
  
  
  "Hvad er det?"
  
  
  "Vinduet".
  
  
  Hende, vendte rundt. "Hvad med det her?"
  
  
  "Se uden."
  
  
  Han nåede til skulder hylster hængende fra bedpost. Han gik over til vinduet, holde sig i skyggerne og styrketræning op med at jamre. Trække gardinerne, med den tønde af hans luger, han kiggede ud på den mørke gade nedenfor.
  
  
  Hele gaden var en Cadillac, den bedste bil på blokken.
  
  
  I nen, der var en mand, der sad i førerens side, der var rettet direkte mod mig. Derefter, da han så, den anden mand, der løb over gaden til den Cadillac, talte kort til føreren, og kravlede ind på bagsædet.
  
  
  Caddie startede op og kørte hurtigt ned ad gaden, dreje til højre på hjørnet.
  
  
  Hun gik tilbage til den mur, der adskiller vores værelser.
  
  
  "Har du erkende, egoet?" Sl spurgte hende.
  
  
  "yeah. Hende, så ham kom ud i hele bilen et øjeblik siden. Han kiggede på mit værelse - eller din. Hendes ego ansigt så det. Og han skyndte sig at hotellets lobby."
  
  
  "Hvem var han?"
  
  
  "Jeg så - ego på Dulles lufthavn i dag, er ikke når. Da vi ankom. Han havde en lille læder taske. Omkring dem, hvor du kan sætte et våben med et kikkertsigte."
  
  
  "God pige," sagde han adspredt.
  
  
  Der blev en pause. "Hvad gør vi nu?"
  
  
  "Gå i seng," sagde jeg. "I det mindste ved vi, hvad de ved."
  
  
  "Du kommer ikke til at se for et ego?"
  
  
  "I Washington? Det er en stor by."
  
  
  "Nick!"
  
  
  "Gå i seng, Juana." Det er væk i en dag. "Sweet Dreams."
  
  
  Hende, hørt hende brokke sig under hendes ånde, og så gik hun bare væk i dag. Et øjeblik eller to senere, hun hørte knirken af sengen, da hun kravlede ind og satte sig ned.
  
  
  Så var der stilhed.
  
  
  Han sad ved vinduet, ser, venter. Men ingen kom.
  
  
  Tre
  
  
  Vi gik gennem den lave foden og landede på en landingsbane i nærheden af Malaga. En taxa chauffør kørte os ind til byen gennem en hvirvel af miniature Europæiske biler af alle mærker og former.
  
  
  Vi boede i en af de største hoteller i byen, med udsigt over havnen i Malaga. Der var flere fragtskibe og lystbåde fortøjet eller ankret op i nærheden af den velholdte havne.
  
  
  Juana var træt. Hun låste sig inde på sin side af værelset, tog en lur, og overvældet. Hende straks gik til den ØKSE safe house.
  
  
  Det var et lille kontor, i et hus, en gade væk
  
  
  
  
  
  
  gader og rundt om hjørnet.
  
  
  "Konstruktion forbedring," læse skiltet for dagen. RSS. RAMIREZ OG KELLY
  
  
  Hende, bankede på.
  
  
  "Quién es?"
  
  
  "Senor Peabody."
  
  
  "Hende."
  
  
  Døren åbnes. Det var Mitch Kelly.
  
  
  "Hej, Kelly," sagde jeg.
  
  
  "Hej, senor." Han smilede og lod mig i. Så, et blik op og ned ad den mørke, antikke korridoren, han låst døren omhyggeligt.
  
  
  Hende, kiggede på kontoret. Det var små, med kun en voldsramt-reception, en bunke af gamle arkivskabe, og en dør, der fører til badeværelse. Bag skrivebordet, et vindue, kiggede ud over havnen og byen Malaga.
  
  
  Kelly slog mig på ryggen. "Ikke se dig med dem, ilder, som ord got ud af, om den røde appelsiner tilfælde, Nick."
  
  
  Dette er sket i Grækenland. "For fem år siden, virkelig?"
  
  
  "Faktisk. Høg sagde, at du var på vej."
  
  
  Han åbnede en skuffe og tog et fint par af Bausch & Lomb 30x kikkert, som vejede han eftertænksomt i hans hånd.
  
  
  "Jeg har måske nogle nyheder til dig."
  
  
  "Av?"
  
  
  Han satte briller over hans øjne og vendte sig for at se ud over havnen. Jeg indså, at han var at se bådene, da jeg bankede på hendes dør.
  
  
  Kelly fik TOPOR i Malaga i mindst tre år. Ego ' s opgave var at vide, hvad og hvem der kommer og går rundt om Malaga.
  
  
  Han var leder over ego ' s skulder. Han studerede den fornøjelse dock i centrum af havnen. Han virkede særlig interesseret i den store yacht forankret et sted i midten.
  
  
  "Stemmen er alle," sagde han. "Dette er Lysistrate. Corelli Lystbåde".
  
  
  Jeg huskede det billede, jeg havde set af hende i TOPOR ' s hovedkvarter.
  
  
  Han rakte mig kikkerten. Det var hendes ego, der fokuserede på hende. Han var fremragende; Han var meget godt set af yacht. Et par besætningsmedlemmer blev travle rundt på dækket. Alle var stille og fredeligt om bord. Hun kunne se en række af hytter på hoveddækket med to rækker af koøjer, hvilket betød, at hytterne var placeret på to etager nedenfor.
  
  
  Det var en stor, smuk fornøjelse yacht. Den franske flag var flyvende i agterstavnen.
  
  
  Mitch Kelly sad ned i sin stol og raslede papiret. Hende, vidste, at han ville have hende til at være opmærksom på, hvad han sagde. Da han var ved at give hende ordre, har han så nogen i en trøje og bukser der kommer ud af den største kahyt og til dækket. Det var en kvinde, med lange blonde hår. Hun var meget busty og havde en lille talje og tætsiddende bukser, der er skitseret hendes lår og balder overlades intet til fantasien. Under de blå bukser, Nah havde gode ben. Hendes hud var fair og glat, og hendes øjne var blå. At træde ud i den solrige hellige lys, hun lægger på mørke briller og adspredt holdt ud en ih på stedet.
  
  
  "Tina Bergson," sagde han højt.
  
  
  Kelly strakte sin hals og kiggede ud af vinduet, skelende i sollys på & nb. "Ja, angiveligt."
  
  
  "En perfekt pige," sagde jeg.
  
  
  "En anden ting, om Nick Carter," Kelly snusede. "Hvordan er det, du gør?"
  
  
  "Jeg er bare gøre, hvad man i Washington siger," jeg mumlede.
  
  
  "Det kom i går," Kelly sagde, ryster papiret i igen.
  
  
  Han rev sit blik væk fra Tina Bergson ' s slanke skuldre og sweater-dækkede brystet og modvilligt sænkede kikkerten. Kelly tog den op, vendte stolen rundt, og fokuseret ih om Tina Bergson, mens hun læste de indtastede oplysninger.
  
  
  CALLIE. RAMIREZ OG KELLY. 3 PASEO ZAFIO. ANKOMST TIRSDAG OMBORD LYSISTRATE. BRUGEREN ER KLAR. TINA BERGSON VIL BRINGE EGO TIL YACHT. SENERE OPSTILLER EN SKI MØDE MED EN EKSPERT I MEDICIN.
  
  
  "Romerske næse!" - gentag det med et grin.
  
  
  "Det er Corelli' s kælenavn," Kelly sagde. "Temmelig corny, er det ikke?"
  
  
  "Temmelig corny, ja." Roman Nose var en Indisk chef.
  
  
  "Corelli betragter sig selv som en udstødt. Du ved - fra mafiaen."
  
  
  Han kiggede på meddelelsen igen. "At dømme ud fra den formulering, jeg tror hun at møde mig, højre?"
  
  
  "Faktisk. Hun ved dit hotel. Jeg har allerede sendt hende en note."
  
  
  "Hvornår vil hun være der?"
  
  
  "Hun skal til at samle dig op i lobbyen ved middagstid." Kelly kiggede på sit ur. "Som giver dig en halv time."
  
  
  "Hvad med Juana?"
  
  
  "Hun kan vente. Dette er en foreløbig undersøgelse."
  
  
  Hendes, han trak på skuldrene. "Hvad er det for noget vrøvl om?"
  
  
  "Roman Mys var bange. Jeg tror, han ønsker at vide, hvis han bliver fulgt."
  
  
  Eller hvis du kan, tænkte jeg.
  
  
  * * *
  
  
  Jeg ventede på hende i hallen kl.
  
  
  Når hun kom ind, alle øjne i lobbyen var på nah, de kvinder, der kigger på med harme, de mænd, der kigger på med interesse. De lokale ved bordet, pludselig forvandlet til venligt Lotharios.
  
  
  Han stod op og gik over til hende. "Miss Bergson," fortalte han hende i engelsk.
  
  
  "Ja," svarede hun med kun en svag accent. "Jeg kommer for sent. Jeg er virkelig ked af det."
  
  
  "Du er værd at vente på," sagde jeg.
  
  
  Hun kiggede på mig koldt. Han tænkte på isbjerge i fjorden. "Lad os så gå?"
  
  
  "Ja," sagde jeg.
  
  
  Hun vendte sig og førte mig rundt i lobbyen og ud i det klare solskin af Bryliv Øen.
  
  
  "Det er lige overfor pladsen," sagde hun. "Vi kan gå"
  
  
  Han nikkede og tog hendes hånd galant. Efter alt, hendes var i Europa. Hun gav mig et ego uden kommentar. Hver spanske øje, vendte sig med et brev, for at hilse på to af os - mig med beundring, mig med misundelse.
  
  
  "Det er en smuk dag," sagde hun, og tager en dyb indånding.
  
  
  "Kan du lide Malaga?"Hendes øjne blev draget til hendes ansigt.
  
  
  "Åh, ja," sagde hun. "Det er dovne og nemt her. Jeg elsker solrige brylev. Jeg elsker hende varmt."
  
  
  Hun sagde, at dette
  
  
  
  
  
  men jeg ville ikke nævne det. "Hvordan var din båd?"
  
  
  Hun sukkede. "Vi blev fanget i en byge ved Costa Brava. Ellers..."
  
  
  "Og din er din kammerat?"
  
  
  Hun kiggede på mig med omtanke. "Mr. Roman?"
  
  
  "Mr. Roman." Den fortsatte farce.
  
  
  "Vil du se, at ego snart."
  
  
  "Jeg tager det du er på ski,"sagde jeg, da vi nærmede marina bar.
  
  
  "Jeg elsker det." Hun smilede. "Og du?"
  
  
  "Moderat," sagde jeg. "For det meste i Usa. Aspen. Stowe. *
  
  
  "Jeg ønsker at gå til Amerika for en dag," Tina Bergson sagde, hendes blå øjne varm og stirrer på mig intenst.
  
  
  "Måske Mr.-er, Romersk - vil have noget at sige om det."
  
  
  Hun lo. Hans tænder var perfekte. "Måske faktisk." Hun kiggede på mig kraftigt. "Jeg tror, at du og han vil klare sig fint."
  
  
  Så var vi på vandet, og den unge mand i slutningen blev stående på opmærksomhed, dirigere hans holdning til Tina Bergson. Han var temmelig tynd, men han kiggede ruhåret og stærk. Han havde krøllet sort hår og en blyant-tyndt overskæg.
  
  
  "Senorita," sagde han. Rakte han sin hånd ud for at hjælpe hende ned i den lille, slanke motorbåd bundet til kajen.
  
  
  "Tak, Bertillo," sagde hun sagte. "Det er Mr. Peabody," sagde hun til em, der peger på mig.
  
  
  "Senor," Bertillo sagde. Ego ' s øjne var mørke og intelligent.
  
  
  Hende derefter sprang ud efter Tina Bergson og derefter Bertillo gik væk, tog cyklen, og vi lavede en bue til yacht tre hundrede meter væk.
  
  
  Bugten skinnede i solen, måger skovlede op affald fra stranden, og som vi skære gennem vandet, de fløj vredt ind i himlen, stænk os med havvand.
  
  
  Et par minutter senere, var vi bundet til båden. Hendes navn, Lysistrate, kunne ses nu. Over os, to sømænd, der kiggede ned og faldt stigen. Vi klatrede ombord.
  
  
  I kahyt på main deck, der tjener som den vigtigste lounge, hun så en muskuløs mand, der sidder i en behagelig lænestol. Han var ryger en cigar, der gjorde haloer af blå røg form over ego ' s hoved.
  
  
  Vi gik i. Han rejste sig op, hans store mål stigende i en sky af røg. Tina! han hilste hende, og hun smilede ved gigt.
  
  
  "Det er Mr. Peabody af Amerika," sagde hun. "Mr. Peabody, det er Mr. ... er ... Roman".
  
  
  Jeg kiggede rundt. Omgivelserne var smukke.
  
  
  Han grinede og rystede på hænderne. Ego magt var solid. "Mr. Peabody, hende, jeg antager, at du for at stå på ski?"
  
  
  Han nikkede til hende. "Jeg laver en slalom."
  
  
  "Så er Tina. Hendes, også, men ikke for længe. Vi tilbringer noget tid i Sol y Nieve. Jeg tager det du kommer til at være der?"
  
  
  "Hende."
  
  
  "Med din kammerat?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "Denne fyr. Gør han forstår det møde?"
  
  
  "Han er en hun."
  
  
  "Simpelt?"
  
  
  "Min kammerat er en kvinde. Hun forstår."
  
  
  Det blev undersøgt af den "Romerske næse". I det billede jeg så af hende, jeg indså, at han nemt kunne have været Rico Corelli. I virkeligheden, han var temmelig sikker på, at det var Rico Corelli. Han var den rigtige alder, selv om han ikke viser sin alder så meget som de fleste mænd i hans e-mail-business gøre.
  
  
  "Jeg har altid haft et godt forhold til Amerikanerne," Corelli sagde.
  
  
  Tina smilede. "Altid".
  
  
  "Vi ser frem til din tilstedeværelse i vores land," sagde jeg. "Mindst hendes, jeg forstår, at du..."
  
  
  Corelli rejst en hånd. "Jeg håber, at gøre turen. Hvis vi kan lave en aftale."
  
  
  "Det vil kun tage et møde," sagde jeg. "På et skisportssted."
  
  
  Han nikkede.
  
  
  "Hvad er grunden til dette indledende møde?" Spurgte jeg skarpt.
  
  
  "Sikkerhed," han gøede, pulsede på sin cigar. Tyk røg begyndte at vandre rundt i kabinen.
  
  
  "Du synes sikkert nok." Han lænede sig frem og talte sagte og spidst. "Jeg kan forsikre dig, så længe jeg er rundt, sikkerhed vil ikke være et problem."
  
  
  Et svagt smil flickered over hans læber. "Nok ikke."
  
  
  Steward bragte drikkevarer. Hende, lænede sig tilbage. Mødet blev drøftet og aftalt. Det ville være enkelt at komme i kontakt med ham på resortet, og bringe Juana sammen.
  
  
  Vi drak.
  
  
  Vi talte om noget andet. Femten minutter gik. Endelig, Tina rejste sig op.
  
  
  "Jeg tror, at Mr. Peabody er meget ivrig efter at komme tilbage til sit hotel."
  
  
  Han nikkede til hende. "Tak for din tid, Mr. Roman. Jeg ser frem til en mere komplet diskussion i sne land."
  
  
  Vi kiggede på hinanden, og han vendte sig til at forlade. Tina kom over til mig og tog min hånd.
  
  
  "Jeg er ked af at jeg ikke kan gå tilbage til kysten med dig. Men Bertillo vil tage dig tilbage."
  
  
  Han langsomt rystede hendes hånd. "Tak for din charmerende gæstfrihed."
  
  
  Vi var på dækket, og jeg gik ned til båden. Hun vinkede til mig fra bunken, da båden begyndte at dreje, og på vej til havnen i bar.
  
  
  Vi havde gået kun halvtreds meter, når der var en pludselig råber fra båden. En overraskende lyd spredes hurtigt og kontinuerligt over hele overfladen af vandet.
  
  
  Han vendte sig hurtigt. "Stop, Bertillo!"
  
  
  Hende, så Tina gå ud omkring gymnastiksalen, hvor hun lige har forladt. Hun snublede.
  
  
  En række af orange blinker brød ud i kabinen, efterfulgt af en bragende højkonjunktur.
  
  
  Jeg hørte hendes skrig.
  
  
  Endnu et skud ringede ud, og han så Tina Bergson falde til dæk, hendes stemme skåret i midten af maven skrig.
  
  
  En figur i en mørk våddragt bevægede sig hurtigt hen over dækket, som en mand i en båd.
  
  
  
  
  
  en panter, og sprang over rækværket på den anden side i vandet. Jeg trak min pistol, men jeg kunne ikke skyde ham ordentligt.
  
  
  "Gå omkring båden!" Bertillo fastgøres på hende.
  
  
  Overrasket, skræmt, men kan han affyrede et skud på motorbåden, og vi whizzed af på styrbord side af mimmo stævnen af båden.
  
  
  Kun boblerne viste, hvor man i våddragt var gået. Han havde forladt sin scuba gear der, at meget var indlysende. Han er væk for evigt.
  
  
  Vi cirklede til et helt minut, men han dukkede ikke op.
  
  
  Han gik op ad trappen til det dæk, hvor de fire besætningsmedlemmer omgivet Tina, der var vejrtrækning stærkt, men at stønne sagte. Hendes sweater skulder, blev badet i hurtigt tørring blod.
  
  
  Hende, løb ind i salonen.
  
  
  Den store mand blev liggende på gulvet. Ego målet blev næsten helt ødelagt af skud. Han er død, før han ramte dækket.
  
  
  Udenfor, han var på udkig på stranden, men manden i våddragt var der ikke.
  
  
  Hun blev samlet op af et skib med kurs mod kysten, og hedder Mitch Kelly. Han var chokeret, men han var en pro. Han ringede straks til Malaga Vagt.
  
  
  Tina åbnede hendes øjne.
  
  
  "Det gør ondt!" hun stønnede.
  
  
  Da hun så blodet og besvimede.
  
  
  Fire
  
  
  Mitch Kelly åbnede den nederste skuffe i skabet. Han så, hvad jeg gik igennem. Jeg så, da han pakkede læder tilfælde af, at der blev afholdt den trådløse transmitter.
  
  
  Det var en smuk lille sæt: Japansk-fremstillet med solid-state-transistorer. Man kunne næsten gå til månen og komme tilbage med det.
  
  
  Det susede for et par øjeblikke efter vendte han sig om ego, indtil det er varmet op. Han ser ikke på mig overhovedet, men han kom til at arbejde, kontaktede AX efter et par indledende opkald, og snakkede kort med operatøren i AX Skærmen, ved hjælp af den sædvanlige R / T volapyk.
  
  
  "Jeg har en Høg."
  
  
  Det blev besvaret af " Sir?" Hendes vrede var knap, der er indeholdt.
  
  
  "Nick, det er ikke en autoriseret ringe! Hende, jeg vil have dig til at vide..."
  
  
  "Vi er rene?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "Skirmish".
  
  
  "Det er rigtigt." Hawke Stahl ' s stemme var forsigtig. "Hvad er op, Nick? Jeg får altid sommerfugle, når du er i overensstemmelse med sikkerheds foranstaltninger."
  
  
  "Der organiserede denne mission? Statskassen?"
  
  
  "Du ved, jeg er ikke autoriseret til at tale."
  
  
  "Det er en sjov lugt."
  
  
  "Sige det igen?"
  
  
  "Det stinker! Corelli er død."
  
  
  "Død?" Pause. "Ah, hendes elskede."
  
  
  "Der har arrangeret dette?" Jeg spurgte igen.
  
  
  "Jeg kan ikke..."
  
  
  "Det var et setup. Og hvem arrangeret det brugt mig til at dræbe Corelli."
  
  
  "På ingen måde! Åh, hendes, jeg ved hvad du mener."
  
  
  "Tjek det ud, herre, vær så venlig! Hvis mafiaen er ren, så er der noget, der gik galt på vores side. Hvis Corelli var at spille et spil, da Statskassen var snyd."
  
  
  "Er du sikker på, at han er død?" Høg stillede skarpt. Ego tone i hans stemme betød, at han var kommet sig af sin første chok.
  
  
  "Halvt hoved blev revet ned? Oh, yeah. Han er død, sir."
  
  
  "Og hans kammerat?"
  
  
  "Hun er i live, men hun er såret."
  
  
  "Jeg tror, det var det rigtige at gøre," Hawke sagde. "Den romerske kontrol kontrolleres Corelli."
  
  
  "Den romerske kontrol kan være betalt af mafiaen!"
  
  
  "Nicholas..." han drillede mig.
  
  
  "Overveje, sir, at beliggenheden af Rusland, er overstået."
  
  
  "Tag det roligt, Nick. Jeg vil vende tilbage til dig så snart jeg lave et par opkald."
  
  
  "Miss Rivera og hendes vil ikke være til rådighed for yderligere kommentarer."
  
  
  "Bliv der! Jeg ønsker at gøre dette klart."
  
  
  "Det er allerede blevet præciseret, Høg. Eller måske en mere præcise term er kortlagt. Farvel."
  
  
  "Nick!"
  
  
  Jeg abonnerer på det.
  
  
  Kelly blev overrumplet af samtalen mellem Hawk og mig. Han har ikke deltage i bevidst ulydighed. Det er derfor, han talte om ligegyldige ting. Han gik hen til sit skrivebord og satte sig ned. Han studerede mig intenst, venter på taget til at bryde sammen oven på mig.
  
  
  "Tror du, det var AX?" han spurgte.
  
  
  "Jeg tror det, men jeg ved det ikke."
  
  
  "Lække?"
  
  
  Han kiggede ned på sine hænder. "Måske."
  
  
  "Hvad med pigen?"
  
  
  "Juana? Dens virkelig ikke ved om hende. Hvis hun var involveret, hun vil være langt væk."
  
  
  "Hvor er du på vej hen?"
  
  
  Hende, vendte sig til dag. "Lad os gå tilbage til hotellet. Jeg spekulerer på, om hun vil være der."
  
  
  Hun blev. Hende kunne høre hendes rodede gennem hendes værelse så snart hun trådte ind i hendes halvdel af rummet. I det mindste var det som nah. Bare for at gøre sikker på, at hun fik ud af hendes Lugger og flyttes til det tilstødende dag.
  
  
  "Juana?" Jeg sagde stille og roligt.
  
  
  "Ah. Nick?"
  
  
  "Mr. Peabody."
  
  
  "Hvordan gik det?"
  
  
  Det var Juana, okay. Jeg kunne se ved at hendes stemme. Hun blev støttet af Lugera, der besluttede, at hvis hun havde været med morderen, ville hun har allerede forladt Malaga, da hendes deltagelse i den farce ville have været afsluttet.
  
  
  Han åbnede døren og gik ind. Hun var klædt i en meget streng men cool udseende dragt, som antydet smag og penge, men var det ikke dyrt. Hun var smilende, hvilket betød, at hun ikke vidste noget om Corelli.
  
  
  "Du ser træt, Nick."
  
  
  "Hende. Frisk på energi."
  
  
  "Hvorfor ikke?"
  
  
  Han løftede hende op på kanten af sengen og så på Luk. Hendes hotel, der fik mest ud af verden, når man læser hendes ansigt. Hun vendte sig til at se mig i øjnene, det stærke sollys i Malaga strømmer ind nah, der oplyser alle detaljer af hendes ansigt.
  
  
  "Rico Corelli er død."
  
  
  Hendes ansigt blegnede. Hvis det virkede, Nah havde fremragende kontrol over sin arterielle system. Enhver fysiolog
  
  
  
  
  
  
  Typer af overførsel
  
  
  Tekst Oversættelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversættelse resultater
  
  
  Det vil fortælle dig, at det arterielle system er ufrivillige.
  
  
  "Dræbt? På en yacht?"
  
  
  Han nikkede til hende. "En karakter i en våddragt."
  
  
  "Hvad med den kvinde, der studerede med ham?"
  
  
  "Tina Bergson var såret, men hun er stadig i live. Det lignede en opsætning, Juana."
  
  
  "Hvad gør vi nu?"
  
  
  "Vi venter," sagde jeg. "I ord fra Hawk. Det er allerede blevet rapporteret."
  
  
  Hun kiggede på mig. "Du kunne have set den mand, der dræbte Corelli?"
  
  
  "Kun egoet silhuet."
  
  
  "Gjorde han ligner en, der skød os i Ensenada?"
  
  
  Hendes, han trak på skuldrene. "Hans ego har aldrig set den."
  
  
  "Det kan have været den mand, i bilen, i Washington."
  
  
  "Denne gang var han iført en våddragt. Han kunne være den ene. Han kunne også være Senator Barry Goldwater."
  
  
  Juana ignoreret det. "Han tog os op på Ensenada og fulgte os til Malaga via Washington." Nu var hun positiv og kiggede åbenlyst på mig.
  
  
  "Måske."
  
  
  "Det skal være!"
  
  
  "Hvis du siger det."
  
  
  Hun bevægede sig hen mod mig, indtil hun var omkring seks inches væk fra mig. "De sagde, er det dig der er den bedste. Hvordan lod du det ske?"
  
  
  Hendes blik var koncentreret om Nah, ikke giver udtryk for, at vise på mit ansigt. Men der var så meget vrede i mig, som bølger af følelser skal have nået ud til at røre hende, fordi hun vige tilbage, som om hun forventede mig at ramme hende.
  
  
  "Jeg vil glemme, at du nogensinde sagt det."
  
  
  Hun tog sig sammen og rystede på hovedet grumt. "Jeg vil ikke"
  
  
  Telefonen ringede.
  
  
  "Kelly' s her," sagde røsten. "Jeg er i kontakt med Tina Bergson."
  
  
  "Av?"
  
  
  "Den Borgerlige Vagt tog hende med til en privat klinik ikke langt fra os, ikke langt fra Alcazaba. Så lægen får vores løn."
  
  
  "Hvordan praktisk."
  
  
  "Hun er bevidst. Hun ønsker at se dig."
  
  
  Jeg tænkte at det hurtigt. Godt. Giv mig adressen."
  
  
  "Jeg er nødt til at tage dig der."
  
  
  Godt. Jeg vil komme tilbage til dig i femten minutter." Kelly, hvordan gjorde Civil Vagt ved hvor man kan tage hende?"
  
  
  Kelly grinede. "Vi har også et par omkring dem."
  
  
  Smilende, han hængt op.
  
  
  "Hvad var det for noget?" Juana spurgte mig. Hun var stadig synligt rystet ved nyheden om Corelli ' s død. I det øjeblik, hendes far besluttede, at hun var uskyldig.
  
  
  "Tina Bergson. Hun er i bedring. Jeg vil gå, tale med hende."
  
  
  "Hende?"
  
  
  Hendes hotel, så Juana var altid synlig. "Du kan gå videre med."
  
  
  Hun afslappet. "Ah, godt." Smile. "Jeg tænkte på, hvad du skulle gøre med mig."
  
  
  "Som altid, hendes beru tager dig med hende. Du er en meget smuk pige, og jeg kan godt lide smukke piger." Hende, og grinede.
  
  
  Hun rødmede. Jeg tror, hun var bange for igen, at spørge hende om hendes fornuft.
  
  
  * * *
  
  
  Mitch Kelly tilbragte det meste af kørsel til kontoret og klinikker prale for at Juana Rivera. Han spillede en meget cool, sofistikeret special agent. Faktisk, han kunne charmere kvinder, selv når han ikke spiller en rolle. Juana syntes fast besluttet på at omfavne den ego handle, naturligvis ved hjælp af deres interesse i Kelly for at anspore mig på.
  
  
  Men jeg var ikke særlig megen opmærksomhed, jeg var alt for travlt med at tænke.
  
  
  Først blev han rasende på sig selv for ikke at foregribe den produktion. Med denne sniper, der opererer i Ensenada og en mærkelig team ser os i Washington, at jeg burde have været forberedt på problemer i Malaga. Men før hende, troede jeg, at morderne var ude efter mig og Juana, og ikke Corelli. Hvor dumt!
  
  
  Det var det, jeg indså, i mine tanker. De dytter af horn uden for bilen endelig bragte mig ud af min døs, og han begyndte at se mimmo mig gennem de smalle gader i Malaga.
  
  
  Bilen trukket op til kantstenen, og vi kom ud gennem nah. Klinikken ligger på en smal gade skygge fra direkte sollys ved de bygninger, der omgiver nah. Bygningerne var rene og velholdte. Dette var bestemt ikke en del af slummen i Malaga.
  
  
  Kelly er kommet ind gennem hovedindgangen. Vi gik op ad den buede marmortrappe, efterfulgt af en kvinde i en hvid uniform med en ret formidabel bagsiden, der også snakkede kort med Mitch Kelly, da vi trådte ind. Da vi gik ned på anden sal entre, en tynd mand i jakkesæt og sort slips mødt Kelly med et stort smil.
  
  
  Ifølge Kelly, det var Dr. Hernandez, Tina Bergson ' s behandlende læge. Fra Hernandez 's strålende smil, han kunne fortælle, at penge ALTID betalt egoets regninger og bragte ego til fuld kog, når det mødt sin arbejdsgivere' slaver.
  
  
  "Hvordan er hun?" Kelly bedt om.
  
  
  Hernandez foldede sine hænder foran ham, og tog en dyb indånding, og bekymrede for en lang tid.
  
  
  "Det er et skudsår, du kender. Sådan et sår, til tider rent faktisk forårsager sepsis i blodbanen. Sepsis er om vrede, " fortalte han mig, som om han var den vigtigste dumrian i gruppen. "Jeg tror virkelig, at hun vil komme ud af denne en bøde. Med Guds hjælp, vil det komme ud!"
  
  
  "Hvor hurtigt?" Jeg spurgte hende.
  
  
  "Et par dage," sagde Hernandez efter et øjebliks eftertanke.
  
  
  "Ah," sagde jeg. "Så er det ikke så alvorligt på det hele."
  
  
  Ego ' s sorte øjne glimtede et øjeblik. Så smilede han en bekymret bekymret smil. "Alvorlig nok, Senor Peabody," han messede. Dette betød, at han ikke ville lade hende gå med det samme. Jeg var nødt til at acceptere det faktum, at ego modstand kan være lægeligt begrundet. Et skudsår kan være en grim lille ting. "Men det er godt, at hun er
  
  
  
  
  
  "kom hun her straks," Hernandez fortsatte. Hun var næsten i chok. Når det kommer til skudsår, du behøver ikke at bekymre dig om chok."
  
  
  Han nikkede til hende. "Kan vi gå ind for at se hende?"
  
  
  "Selvfølgelig, selvfølgelig," Hernandez strålede, henvender sig til Kelly og vinke dem mod døren i gangen. "Please enter".
  
  
  Kelly åbnede døren og gik ind i et stort, rummeligt værelse med en hospitalsseng i midten. Blinds blev trukket, og en lampe, som brændte på natbordet.
  
  
  Tina Bergson var smuk, selvom hun var pakket ind i en meget omfattende hvidt linned klud, og hendes bryst var dækket med hospitalets tæpper. Hendes hår var fluffed ud over puden, en glorie af spundet guld.
  
  
  Nah havde lukkede øjne når vi kom ind, men hun åbnede ih da vi kiggede ned på luk.
  
  
  Hendes udseende har ønsket mig. "Mr. Peabody," sagde hun.
  
  
  Han nikkede til hende. "Jeg er glad for at se at du ser så godt."
  
  
  Hun forsøgte at smile. "Det var... det var...", Og tårerne vældede op i hendes øjne.
  
  
  Hende, gik op til hende. "Tina, det var forfærdeligt. Har du noget at fortælle mig?"
  
  
  Hendes stemme var en hvisken. "Jeg er så flov. Jeg..." Hun kiggede på os pleadingly.
  
  
  Hende, vendte rundt. Godt. Ryd rummet. Hun ønsker at tale med mig alene."
  
  
  Juana rettede sig op. "Og mig."
  
  
  Vores øjne mødtes. "Ophold, Juana. Resten af jer, at komme ud!"
  
  
  Hernandez og Kelly lydigt gik ud gennem værelser med en kvinde i en hvid uniform.
  
  
  Han tog Tina ' s hånd. "Hvad er det, Tina? Hvad er du flov over?"
  
  
  Hun vendte sig væk fra mig. "Fangsten", sagde hun. "De spil vi spillede."
  
  
  "Et spil?" Juana ' s stemme var skarp og selv.
  
  
  "Ja," Tina sagde nervøst.
  
  
  "Fortæl os dog om det," hendes ai bestilt.
  
  
  "Det var Rico' s idé. Jeg mener, han blev bange og vidste, at der var nogen forsøger at dræbe ego."
  
  
  "Hvordan kunne han vide det?"
  
  
  "Det er allerede blevet prøvet."
  
  
  Godt. Han mistænkte, at der var nogen forsøger at dræbe egoet. På grund af en ego aftale med os?"
  
  
  "Ja," hviskede hun.
  
  
  "Hvis han vidste, at nogen ville ramte hans ego, hvorfor gjorde han ikke skal falde i en decideret fælde?"
  
  
  "Han gjorde det ikke," Tina sagde. "Han har ikke falde i den fælde. Det er bare det."
  
  
  Han vendte sig om og stirrede på Juana. En mærkelig tanke til mig. Hendes far klemt Tinas hånd stramt.
  
  
  "Gå på", og han opfordrede hende.
  
  
  "Det var ikke Rico på båden," Tina endelig sagde, rullende hendes øjne pleadingly.
  
  
  Tack! Ikke underligt, det hele skete så hurtigt!
  
  
  "Nej?"
  
  
  Den person, du talte med, var ikke Rico Corelli. Dette var en mand, Rico havde kendt i årevis. Ego ' s navn blev Basillio di Vanessi. Den Sicilianske.
  
  
  "Hvad med Riko? Han var på båd?"
  
  
  "nej. Rico i Sierra Nevada fitnesscenter. Så snart møde på båden var overstået, vi havde til at underrette ego - og så er du og han ville mødes på ski resort. Dette indledende møde var en test. Rico-Hernini dæk."
  
  
  "Guernini?"
  
  
  "yeah. En-hvordan er det? "twin!"
  
  
  "En dobbeltgænger," Juana sagde.
  
  
  "Ja! Du kender, for at finde ud af, om nogen forsøgte at dræbe Rico. Se det?"
  
  
  Eller dræbe mig, tænkte jeg.
  
  
  "Dette er for real."
  
  
  "Så det er Vanessa der er død, ikke Corelli?"
  
  
  Hun sagde, " Ja. Det er sandt."
  
  
  Juana skubbede mig væk og stod ved sengen. "Du lyver," hun knækkede. "Jeg kan fortælle."
  
  
  Tina halvt sad op i sengen, og vilde øjne. "Hvorfor taler du til mig?"
  
  
  "Du fortæller ikke sandheden! Corelli er død! Og du forsøger at ramme os med en falsk!"
  
  
  "Det er ikke sandt! Jeg sværger det!" Tina ' s ansigt var dækket af sved.
  
  
  "Det tror jeg ikke!" Juana presset hårdt.
  
  
  "Rico er nu i Sierra Nevada. Vi udgav ego fra en yacht i Valencia. Jeg kan bevise det"
  
  
  "Hvordan?"
  
  
  "Han... hans..." Tina brød ned. Hun begyndte at hulke.
  
  
  "Hvordan?" Juana udbrød, lænede sig over og ryste hende voldsomt.
  
  
  Tina gøs og stønnede, som ondt. Hendes tårer flyder. "Det er sandt!" hun hulkede. "Corelli er i live!" Nu hun var åbenlyst at græde. "Valencia har registreringer af ego forlader båden!"
  
  
  Juana rettede sig op, hendes øjne indsnævret, men tilfreds. "Vi kan tjekke det ud."
  
  
  Juana blidt skubbede hende til side, hvilket giver Nah en meningsfuld og vide look. Juana var fed, og jeg kunne godt lide det. Nu vidste vi, Corelli var stadig i live.
  
  
  "Hvor er han?" Han spurgte Tina.
  
  
  "Jeg fortalte dig. I Sierra Nevada." Hendes øjne rullede tilbage i rædsel.
  
  
  "Men..."
  
  
  "Han vil fortælle mig, hvor han vil mødes med dig."
  
  
  "Er han incognito på feriestedet?"
  
  
  Tina nikkede desperat. "Ja, Ja! Åh, Mr. Peabody, jeg er så ked af, hvad der gik galt."
  
  
  "Du skal være," jeg knækkede.
  
  
  "Vil du gå der for at opfylde ego?"
  
  
  "Vi er velkommen!"
  
  
  "Nej?" Hendes ansigt smuldret.
  
  
  Hende: "nej!" var kategorisk.
  
  
  "Hvorfor, hvorfor ikke?"Hun begyndte at græde igen. "Han... han... dræbe mig!"
  
  
  "Ja," sagde jeg roligt. "Jeg tror, han vil."
  
  
  Kapitel Fem
  
  
  Der er ingen grund til at projektet troede bølger omkring din hjerne på en andens. Jeg har prøvet det for år, men til ingen nytte. Men i det øjeblik jeg vidste, at jeg kun var meningen at kommunikere med Juana Rivera gennem hjerne bølger - real psykiske perception.
  
  
  Han rettede sit blik mod hendes ansigt, og blev meget tankevækkende. Jeg tænkte, " Komme hende til undsætning, Juana." Du er en god fyr,
  
  
  Juana kiggede på mig, hendes ansigt blussende, som om hun var flov over, at en mand kigger på hende, så tæt.
  
  
  Jeg vidste, at min første tanke havde ikke trængte ind i hende. Jeg gætte, du er min mistet en
  
  
  
  
  
  en fyr, der, selv om.
  
  
  Til helvede med det, han troede til sidst. Jeg har en fornemmelse af, at hun har fanget den.
  
  
  Han vendte sig mod Tina og knækkede, "er Vi ikke lov til!" og sagde, at det igen. "It' s over. Du har løjet for os den sidste tid. Intet møde."
  
  
  Juana øjne indsnævret, og han kan næsten følge hendes tanker, da hun krydsede vindinger af leg og counterplay.
  
  
  "Vent et øjeblik," sagde hun hurtigt. "Vi kan ikke bare forlade Spanien uden at se Mr. Corelli!"
  
  
  Tina stoppede med at græde og kiggede på mig, forhåbentlig.
  
  
  Han stirrede på Juana, og som en have orm på en frisk salat. "Oh, ja, vi kan!" Sagde jeg vredt. "De løj for os, og det er den røde tråd."
  
  
  "Men hvad med de oplysninger, Corelli har at give os?"
  
  
  "Vi har ikke brug for det."
  
  
  "Du behøver det ikke," Juana sig, " men jeg har brug for det! Hendes er den ene, der blev sendt her for ham. Du er bare en bodyguard!"
  
  
  Jeg kiggede på Tina for at se, hvordan hun tog vores lille dramatisk improvisation. Hun forvandlet til en tilskuer på en tempofyldt tenniskamp.
  
  
  "Jeg vil komme i kontakt med ØKSE, "jeg skældte ud, gør noget, som en sen-vintage Bogart. "Russisk lokalitet ryddet!"
  
  
  "Lad mig tale med dem!" sagde Juana, der allerede er altereret. "Jeg har lagt en masse on-line!"
  
  
  "Vi er ikke meningen at tale i foran af hende," sagde jeg modvilligt, og vinker på Tina.
  
  
  "Jeg er ligeglad med, hvem der hører! Det er min opgave!"
  
  
  Jeg tænkte over det, lader til at overveje konsekvenserne. Endelig sagde jeg til hende: "tror du virkelig ønsker at gå og opfylde Corelli?"
  
  
  Juana nikkede. "Selvfølgelig! Bare fordi du har ødelagt det første møde..."
  
  
  "Og du?" Jeg afbrød ham, vendte sig til Tina. "Hvilken garanti kan du give os om, at du vil møde den virkelige Corelli i Sierra Nevada?"
  
  
  "Jeg har allerede fortalt dig! Du vil vide, når du får den rigtige information."
  
  
  Hendes, han trak på skuldrene.
  
  
  Juana afbrudt. "Vi er nødt til at opfylde Corelli," sagde hun. "Dette er meget vigtigt for mig!"
  
  
  God pige, tænkte jeg. At holde hans ansigt os som passive, han lænede sig over mod Tina. "Vi vil prøve igen."
  
  
  Hun lukkede sine øjne i relief og smilede.
  
  
  "Du bliver nødt til at arbejde tæt sammen med os, Tina," hendes far sagt. "Der er ingen grund til at antage, at morderen vil gå hjem nu. Han vil ønsker at dræbe dig, også."
  
  
  Juana rynkede panden. "Hvorfor ikke? Hvis Ømu ' en blev betalt for at dræbe Rico Corelli, arbejdede han ud af sin kontrakt."
  
  
  "Men han vil helt sikkert finde ud af, om hans fejltagelse. Mafia ved, at Corelli er i live - eller om at dø. Så hitman vil jage Tina - at føre ego til Corelli!"
  
  
  Tina snøftede.
  
  
  "Vi vil sætte vagter i dette rum," meddelte jeg. "Jeg vil fortælle Mitch Kelly."
  
  
  "Men en uddannet assassin kan infiltrere hvor som helst. Hvordan vagt ved for Hema at følge?" Juana bedt om.
  
  
  Hendes pande furet. "Vi har ingen idé om, hvem morderen er. Ømu ' en vil bare nødt til at holde alle væk."
  
  
  "Men vi ved," Tina sagde pludselig, at sidde op og ømmede sig i smerte på den pludselige bevægelse.
  
  
  Juana og jeg henvendte mig til hende, munden hænge åben. "Ved du hvad?"
  
  
  "Hvem er morderen. Dette er en mand ved navn Komar. Skal være. Han er en professionel morder. Ego ' s rigtige navn er Alfreddo Moscato."
  
  
  "Hvordan kan du vide det?"
  
  
  "Fordi en snigmorder forsøgte at bryde ind Rico' s villa i Korsika for seks måneder siden. Der var mange fælder og enheder langs væggene, så han ikke kunne komme ind. Men da han prøvede, han ramte de ledninger, der tager infrarøde billeder. billeder dukkede op, og han indså, at det var Moscato."
  
  
  "Gør Rico Corelli vide, Moscato?"
  
  
  "nej. De har aldrig mødt. Odin omkring Riko ' s folk er kendt som Moscato."
  
  
  "Så det du siger er, Moscato ikke ved, Corelli ved synet og tror, at han dræbte ego."
  
  
  Tina nikkede. "Jeg har ikke tænkt over det, men ja, jeg ville sige det."
  
  
  "Hvad ved du om Moscato? Noget, der kan hjælpe os med at identificere egoet?"
  
  
  Tina ' s ansigt var blevet lyserød. "Ømu' en kan virkelig godt lide piger," sagde hun.
  
  
  "Noget mere end det?"
  
  
  "Emuer som par," Tina røg ud, flov.
  
  
  "I par?" Jeg spurgte muntert.
  
  
  "Det er ikke sjovt!" Juana sagde kraftigt.
  
  
  Han vendte tilbage til Tina. "Har han et tre-etagers sex vane?"
  
  
  "Ja," Tina sagde. "Det er tilsluttet til ham. Han gør det hver gang, før han kører til arbejde. Det afslapper ego."
  
  
  "Måske kan vi bruge denne viden til at finde ham, før han finder os."
  
  
  "Finder du os?" Juana bekræftet fuldt.
  
  
  "Han vil helt sikkert forsøge at finde sin måde at Corelli igen. Fordi han kender ikke ego ved første øjekast." Han stirrede ud lukker vinduet. "Og den nemmeste måde at fange Corelli, er at se os."
  
  
  Juana ' s øjne lyser op. "Så vil vi se os selv i Malaga, og han kommer til os."
  
  
  "nej. Vi vil finde den ego først." Men jeg havde brug for at lave noget. "Tina, hvordan kommer jeg i kontakt med den virkelige Corelli?"
  
  
  Hun vendte sig bort. "Du bliver nødt til at vente, indtil han kalder mig."
  
  
  "Men hvordan vil han vide, hvor du er-jeg mener, der er skjult i dette særlige klinik?"
  
  
  Hun trak på skuldrene. "Han vil. Jeg kan garantere det"
  
  
  "Jeg ønsker ikke at gå op til en ski resort og vente, for ego er der," sagde jeg.
  
  
  "Lægen siger, at jeg vil være fint i et par dage."
  
  
  Han nikkede til hende. "Så vil vi vente. I mellemtiden vil vi forsøge at swat Myg. Hun ville gerne have ham til at forsvinde, mens vi arbejder på dette rally."
  
  
  * * *
  
  
  Hun blev hurtigt informeret af Mitch Kelly
  
  
  
  
  
  
  Et minut senere, at han var på den telefon, du snyder kommandanten Malaga til at tildele et medlem af den Borgerlige Vagt til at passe Tina Bergson. På vej tilbage til hotellet, jeg fortalte Kelly om ledelse af operationer.
  
  
  Han sagde, at han ikke havde hørt, at Mosk var i Malaga, men selvfølgelig er han ikke opdage nogen følelser i området. Han syntes at tro, at hans ego var at blive kritiseret. Jeg forsikrede ham om, at jeg ikke gjorde.
  
  
  "Helvede," sagde han. "Hvorfor tager du ikke tage et kig?"
  
  
  "Hvad underverden?"
  
  
  "Malaga gryderet," sagde han. "Stemmer fra, hvor de lærer om Myg. Skrædder, du og Juana ser helt legitime. Du kan være et par af fordærvede expats forsøger at hyre en bodyguard. Jeg har en kontrakt, der ved, gryderet, indefra og ud. Ego ved navn Diego Perez. Hør, jeg vil sende hende til dig i aften. Det vil omgive dig."
  
  
  Hende, jeg kiggede på, Juana, alle prim og spændte med min maskuline chauvinisme.
  
  
  Godt. Lad os prøve det."
  
  
  Vi sluttede turen i stilhed.
  
  
  Så snart vi kom tilbage til hotellet, hendes telefon ringede.
  
  
  Det var Kelly.
  
  
  "Odin. Jeg har lavet en aftale med Diego."
  
  
  "Alle ret".
  
  
  "Han er fem meter syv inches høj, glat udseende, med et lille overskæg, og meget intelligent. Lad ikke din tilknytning vildlede dig."
  
  
  "Det er rigtigt"
  
  
  "To. Det var bare afkodes af en Interpol-signal."
  
  
  "Interpol?"
  
  
  "Jeg har sendt deres beskrivelse af den døde mand sammen med prints. Dette er ikke Corelli. Det er Vanessa, okay."
  
  
  Han nikkede til hende. "Så Tina fortæller sandheden."
  
  
  "yeah. Held og lykke i aften, Nick."
  
  
  * * *
  
  
  Diego Perez viste sig at være præcis hvad Mitch Kelly havde beskrevet - et glat udseende escort type, der havde lyst, men det rette tøj og holdt op for en lind strøm af ligegyldige samtaler til at underholde damer, i dette tilfælde Juan Rivera.
  
  
  "Hendes navn er Diego Perez," han fortalte mig, at når jeg lader ham i.
  
  
  "Hvordan har du det?" Jeg fortalte hende. "Dette er min kone Juana."
  
  
  "Fair lady" sagde han med et buk. Han stjal et blik på Juana. Hun prøvede at holde hendes ansigt endnu, men jeg kunne se den vrede, bygning inde i hende. Hun mistanke om, at jeg lavede sjov med hende.
  
  
  "Mr. Kelly fortalte mig, at formålet med vores aften," Diego sagde kort, at give mig en meningsfuld look.
  
  
  "Hvor skal jeg starte?" Jeg spurgte hende.
  
  
  Han kaldte et sted, og vi ringede til en taxa og spillede et spil som dette. Diego sad med Juana, straalende og chatter på spansk, og så engelsk. Han kigger ud af vinduet.
  
  
  I Malaga, du virkelig ikke vide, hvor gryderetter startede, og hvor klubber sluttede. Vi startede med en restaurant med udsigt over Middelhavet, ved siden af havnen, i et område af byen kaldet La Malagueta. Solen gik ned over overfladen af Middelhavet, og vi spiste fisk og skaldyr og drak vin og cognac. Tjenerne tændte stearinlys med farvede briller, og natten faldt på.
  
  
  "Jeg har en idé, Diego," sagde jeg.
  
  
  "En idé?" Diego begyndte at smile. Ømu ' en kunne lide intriger.
  
  
  "Jeg er en velhavende Amerikansk turist. Dette kan ses i den måde, jeg kaster penge rundt. Dens ude at gå med min kone. Men jeg er træt af min hustru. Jeg vil have hende til at gå i seng og ikke kun som en simpel bondepige. Jeg vil have to af dem!"
  
  
  Diego var glad. "Men hvordan vil du forklare din kones tilstedeværelse, senor?"
  
  
  "Hun er sammen med dig, Diego."
  
  
  Ego ' s ansigt brød ind i et strålende smil. "Ah!"
  
  
  "Og når vi finder to piger, der arbejder i par, er vi finde ud af, om ih er blevet bedt om at udføre i de sidste par dage, især sidste nat."
  
  
  Diego ' s ansigt var fuld af beundring: "Så lad os gå."
  
  
  "Faktisk. Vi vil se, hvad der sker næste."
  
  
  Vi startede med at gå til diskoteker i Malaga. En Europæisk disco er hovedsageligt et mørkt sted, med lavt til loftet og meget få windows. Små borde er arrangeret omkring platformen i midten. Fra loftet hænger alle former for nips - tørret mos, remme, reb, strømpebånd stropper, bh ' er, piske, næsten alt hvad du kan forestille dig.
  
  
  Der er altid et højt stereo tape spille et eller andet sted. Højttalerne udsender støj i alle retninger omkring skjulte nicher. Stroboscopes flash multi-farvet lys i alle retninger. Farve dias med nøgne kroppe og par i forskellige positioner af samleje er projiceret på væggene. Støj er fantastisk.
  
  
  Så er alle de strobe lys slukkes, og en gruppe af guitarister træder ind på scenen. En mandlig eller kvindelig flamenco danser vises.
  
  
  Ved midnat, vi havde gået en halv snes steder med negative resultater.
  
  
  "Okay?" Efter et stykke tid, Diego spurgte hende.
  
  
  "Intet, senor," sagde han. "Der er en masse kvinder til rådighed-singler, doubler, selv tripler, men for nylig er der ingen, der har udført tripler."
  
  
  "Så, vi vil prøve igen."
  
  
  "Vi er ude af pladser." Diego ' s øjne indsnævret. "Jeg synes, vi skal prøve Torremolinos."
  
  
  "Hvor er det?"
  
  
  "Lidt længere mod syd. På Costa del Sol".
  
  
  "Flere diskoteker?"
  
  
  "Den bedste. Bor. Dyret. Fordærvede."
  
  
  Han nikkede til hende. "Det lyder godt. Lad os gå."
  
  
  For eksempel, på et-tredive vi gik ind et sted halvvejs ned ad main street i Torremolinos. Det var et dystert sted. Bur dyrene var pacing frem og tilbage i bure hængende fra loftet i nærheden af indgangen bar.
  
  
  Selvlysende malede stole og borde skinnede i mørket. Flamenco danser forsvandt i hendes sædvanlige skridtlængde
  
  
  
  
  
  
  Typer af overførsel
  
  
  Tekst Oversættelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversættelse resultater
  
  
  s på en lille scene i midten af rummet. En slide-to ekstatisk lesbians blev projiceret op på væggen. Forstærket guitar musik konkurrerede med den hektiske begræder af en aldrig-før-eksisterende sanger i et tilsyneladende forsøg på at lamme alle lånere.
  
  
  Vi satte os ned, bestilte sangria, og iagttog.
  
  
  Diego var gået.
  
  
  Juana og jeg stirrede på hinanden.
  
  
  Min hånd fat i min skulder. Han hvirvlede rundt, forskrækket over det uventede menneskelig kontakt.
  
  
  "Jeg har dem," Diego sagde i mit øre.
  
  
  Han rørte Juana arm, advarede hende til at bo der, og der blev fulgt på Diego i mørket. Der var en lille døren til den side af disco. Diego førte mig igennem det, og vi gik ned ad en mørk gang på et værelse på udgangen. En kvinde af ubestemmelig alder i en beskidt, laset flamenco-dragten sad ved bordet. I jamre over hendes hoved, en svag elektrisk brylev glødede. Nah, havde sort hår, sorte øjne, og sorte poser under dem.
  
  
  "Bianca," Diego sagde. "Det er en mand."
  
  
  Bianca smilede tiredly. "Jeg kan lide dig," sagde hun.
  
  
  Han smilede til hende. "Din kammerat?"
  
  
  "Hun er ikke så god som hende, men hun vil være der."
  
  
  "Hendes navn?"
  
  
  "Carla". Hun trak på skuldrene.
  
  
  "Bianca," sagde jeg. "Du er nødt til at være god. Jeg ønsker ikke at spilde mine penge."
  
  
  "Spild ikke dine penge på Bianca og Carla!" snøftede kvinden. "Vi er gode til. Meget godt."
  
  
  "Jeg ønsker ikke amatører!" Jeg fortalte hende. "Jeg ønsker at vide, hvis du har arbejdet sammen før."
  
  
  "Selvfølgelig skal vi arbejde sammen," Bianca sagde, vinker en beroligende hånd på mig. "Du behøver ikke bekymre dig om det. Vi vil opdele penge."
  
  
  "Hvor meget?"
  
  
  "Syv tusinde pesetas stykket."
  
  
  "Det er en masse! Du skal vide, hvis du er god!"
  
  
  "Lytte, spørge nogen ..."
  
  
  Diego sagde, " Hvem, Bianca? Har du nogen anbefalinger?"
  
  
  "Jeg har naturligvis anbefalinger! Denne Franskmand liv i Marbella."
  
  
  Hende, han rystede på hovedet. "Jeg tror ikke, nogen Franskmand!"
  
  
  Hun lo. "Det er godt. Hendes børn!"
  
  
  Diego og jeg trak på vores skuldre.
  
  
  "Hey," sagde hun. "Der var en, som vi gjorde i går! Carla og hendes. En rigtig skiderik, han var! Han ved alt! Og straks! Oh, jeg siger dig..."
  
  
  "Hvem var han?"
  
  
  Hun rynkede panden. "Det ved jeg ikke. Er han ikke fortælle os sit navn. Han er en mørk fyr. Du kender. Han ser italiensk eller noget. Han talte ikke spansk."
  
  
  Jeg kiggede på Diego, og han sænkede låget af det ene øje.
  
  
  "Hvor er han levende?"Jeg spurgte hende.
  
  
  "Vi gik til villa åbent her i Torremolinos."
  
  
  Han nåede i sin taske og trak ud af ti tusinde pesetas. "Giv mig adressen," sagde jeg,"og holde de ti tusind."
  
  
  Hendes øjne udvidet, og han så, sved bryde ud på hendes pande. Hendes læber var våd med spyt. Hun var splittet mellem grådighed og forsigtighed. Nu er hun mistanke om, at hun kan være mere end bare en kunde med mærkelige seksuelle lyster. Men hun var mere interesseret i penge end tvivl.
  
  
  Hun nåede til de penge.
  
  
  "Adresse?"
  
  
  "Jeg kender ikke hans adresse... jeg vil tage dig der."
  
  
  Jeg vendte hende penge, og trak fem tusind rubler. "Resten er, når vi kommer der, Bianca."
  
  
  Diego kiggede forundret. "Senor. Hvad med de andre senora? Din...?"
  
  
  "Gå tilbage der, Diego, og tage hende med hjem i en halv time."
  
  
  Han tænkte, at hvis nogen var watching Diego, at de ville følge ham, og Juana tilbage til hotellet.
  
  
  Bianca tog fat i hendes arm, og vi gik ud af bagdøren af disco.
  
  
  Det var meget mørkt udenfor. Neon belyste den forreste del af bygningen, men tilbage var næsten kulsort.
  
  
  Bianca sagde: "Vent her."
  
  
  Hun venstre, og et halvt minut senere en taxa på vej op til huset, og hun vinkede til mig.
  
  
  Hendes sel er ved siden af hende, lugte muggen lugt af hendes makeup, hendes krukke, og hendes tøj.
  
  
  Hun talte til den taxachauffør, en sad-eyed Viejo i en baret, og han kørte af sted, snor sig gennem de smalle gader, der førte til, at foden i udkanten af byen. Vi forlod spa-afdeling af Torremolinos, og har indgået en forstæder boligområde.
  
  
  Ti minutter senere, Bianca lænede sig frem og slog med taxachaufføren på skulderen.
  
  
  "Aqua! Stemmer resultaterne".
  
  
  Han fandt en taxa.
  
  
  "At man derovre?" Jeg spurgte hende, Bianca, der identificerer villa var hun peger på.
  
  
  Hun nikkede.
  
  
  "En mand-er, at han bor der alene?"Jeg spurgte hende.
  
  
  "Dette er for real. Der er ingen anden."
  
  
  Ey gav hende fem tusinde pesetas, kom ud i en taxa og betalte chaufføren, og vinkede dem begge på deres måde.
  
  
  Taxa var gået.
  
  
  Jeg har tjekket det i min skulder hylster. De Luger var at vente.
  
  
  Villaen, der Bianca blev registreret en lille stuk huset er omgivet af en velplejet have. Der var en åben port på forsiden af huset.
  
  
  Hendes mand kom i.
  
  
  Huset var mørkt.
  
  
  Det blev forbigået. Det var tydeligt, at den beboer af huset var enten uden eller sove i papirkurven.
  
  
  Jeg kiggede ud af vinduet og så, køkken og spisestue.
  
  
  Det andet vindue er åbnet til et soveværelse, og der var nogen, der sover i en af dem.
  
  
  Jeg kiggede rundt for at sørge for, at ingen var watching me. Derefter, at lave så lidt støj som muligt, gik han til køkken vinduet og prøvede at åbne det.
  
  
  Til min overraskelse, at det blev udgivet, og fløj ud.
  
  
  Det fik igennem.
  
  
  Sex i den villa var flise -, og hendes landede på det uden en lyd. Jeg trak det
  
  
  
  
  
  Typer af overførsel
  
  
  Tekst Oversættelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversættelse resultater
  
  
  Jeg trak ud min Luger og hen til døren ud til gangen på bagsiden af køkkenet.
  
  
  Soveværelset døren var på klem. Han gik hurtigt gennem nah til soveværelset og lagde mærke til en lyskontakt i nærheden af vinduet. Han bragte hans stykke til sengen og tændt brylev.
  
  
  "Fryse," sagde jeg, og tænkte, at han måske har en handy pistol.
  
  
  Ingen bevægelse. Ikke noget. Jeg har set det. Sergey, der var oversvømmelser rummet, viste mig hvad der var sket, og jeg følte mig dårlig. Den person, der lå i skraldespanden, ikke længere var der. Pude og sengetøj blev skubbet op til at ligne en sleeper.
  
  
  Følelse et øjeblik af absolut panik, jeg nåede til lyset til at slukke mit ego.
  
  
  Den lyd bag mig, kom alt for hurtigt. Selv om han spundet så hurtigt han kunne, dreje Luger til at fange hvem det var, hun aldrig færdig med at flytte. Det var kastet ud i mørket i det øjeblik en hård metal objekt, der ramte mig i kraniet.
  
  
  Den første ting, jeg indså, at når jeg kom til bevidsthed, var, at jeg ikke kunne trække vejret. Og så fandt jeg ud af, at mit hoved var sørger for. Den tredje ting, jeg følte, var den position, hvor min krop var snoet. Hun var i en meget trange plads, knap nok plads til mine ømme ben.
  
  
  Jeg gispede, forsøger at indånde ren luft gennem den tåge af giftig røg, der omgav mig.
  
  
  Jeg åbnede mine øjne og så noget i første omgang. Mine øjne stukket, sløret, og et nyt fokus. Pludselig indså jeg, at jeg ikke kunne bevæge mine arme og ben.
  
  
  Forsøger at sidde candid, så jeg i det svage lys, at jeg blev hængende i forsædet af en meget lille Volkswagen. Motoren kører, men bilen var ikke bevæger sig.
  
  
  Han hostede og prøvede at klare sin hals, men kunne ikke.
  
  
  Udstødningsgasser! Den tanke blinkede gennem mit sind, og han satte sig brat op og kiggede sig omkring, mærke, for første gang, hvor slangen var at stikke ind i de næsten lukkede vinduet.
  
  
  Udstødningen var strømmer gennem slangen i den populære bil. Han vidste nok om disse biler at vide, at de var praktisk talt luft-og vand-tæt inde. Og med ankomsten af kulilte, jeg ikke har meget tid.
  
  
  Mine håndled og ankler var bundet sammen med stramme reb bundet sammen, så jeg lignede en bull jagter en tyr hund. Han rakte ud, forsøger at få fat i nøglen i tændingen for at vride det, men han kunne ikke manøvrere hans ankler høj nok i bilens rammerne for at nå nøglen.
  
  
  Han lå gispende i fortvivlelse. Jeg vidste, jeg ikke ville have tid til at indånde frisk luft i mine lunger.
  
  
  Jeg vidste, at der var en Myg venter udenfor, og efter fem eller ti km gik det ind i garagen, åbnede bil døren, slukkede motoren, og tog mig et eller andet sted for levering. Han er helt outsmarted mig!
  
  
  Jeg kunne nå mine ankler med min højre hånd, men jeg kunne ikke løfte ih høj nok til at røre stål blade fastgjort til bagsiden af min ankel. Han gled ud af sædet og ramte gearstangen, næsten at miste sit ego form.
  
  
  Og så en stål blade rørte ved hende.
  
  
  Jeg mistede bevidstheden et øjeblik, og hele min krop var plaget af en smertefuld hoste. Jeg havde ikke tid til alle.
  
  
  Bladet kom ud, og han forsøgte at skære igennem et reb at holde mine ankler. Et minut senere, rebet knækkede. Hun kunne ikke trække vejret længere, og holdt sin ånde. Mørket begyndte at falde på mig fra alle sider. Han kunne næsten ikke bevæge sine fingre nu.
  
  
  Kulilte fortsatte med at flyde i bilen.
  
  
  Så mine ben på mirakuløs vis var udgivet. Ih skubbet hende væk fra hendes håndled, og trådte på speederen med den ene fod. Volkswagen sprang, men mobning holdt.
  
  
  Han vendte gearstangen til side og op og ned at vende, og sætte sin fod på gas igen.
  
  
  Volkswagen skudt gennem den lukkede garage døren og styrtede ned i nah.
  
  
  Men døren kunne ikke åbnes, selv om jeg kunne høre knæk af træ.
  
  
  Volkswagen var at køre hende frem.
  
  
  Min vision falmede igen, og han kunne ikke se meget. Mine lunger var at ryste fra den giftige luft prøvetagning.
  
  
  Tilbage igen, at bryde det.
  
  
  Den dag flyttet fra hinanden.
  
  
  Jeg så hende uden for natten. Frem.
  
  
  Volkswagen vendt det igen, og gennem de åbne døre det skudt ud i indkørslen. Det skred til et stop i et åbent område. Frisk luft strømmede ind gennem vinduet.
  
  
  Til hendes ret, et pludseligt anfald af orange flamme forud lyden af et skud.
  
  
  Han skære tovværk rundt om hendes håndled, og befriede hendes håndled. Han sled døren op og rullede vinduet ned, hoste i den friske luft. Et minut senere, havde jeg rattet i mine hænder. Volkswagen svingede den rundt, tændte de hellige lys, og har til formål ego på det sted, hvor skuddet var kommet fra.
  
  
  Nogen skreg. Endnu et skud ringede ud. Han kørte på tværs af indkørslen til plænen og ledes til buske, der voksede tæt på garagen. Da jeg så hende, jeg så et menneske silhuet hoppe ud fra omkring buskene og løb over græsplænen. Det var Volkswagen, der holdt det pegede på ham.
  
  
  Han vendte sig en gang, hans forbløffede ansigt oplyst af bilens lyse forlygter. Han var en lille, mørk, rund-faced mand med tykke øjenbryn, lange bakkenbarter, og en myg - kæbet blå skæg.
  
  
  Han skød igen, men mistede, og blev ramt hårdt på gassen. Volkswagen sprang fremad.
  
  
  Moscato zigza
  
  
  
  
  
  
  Typer af overførsel
  
  
  Tekst Oversættelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversættelse resultater
  
  
  gged nu, forsøger at finde læ i en lille gård. Jeg ramte den gas pedal og tvang Volks til at gå så hurtigt som jeg kunne. Hende, så ham hoppe med på en mur og hoppe over nah.
  
  
  Han tog sin fod fra speederen, og pludselig trykkede mobning-knappen. Volkswagen vendte sig sidelæns, gravede op på græsset, og hamrede ind i en mur.
  
  
  Hjulet er i min mave, men jeg var ikke gå hurtig nok til alvorligt at skade mig selv.
  
  
  Han gik rundt om bilen og sprang op på væggen, ser i det virvar af planter og buske i den næste gård.
  
  
  Der var ingen i syne.
  
  
  Jeg gik tilbage i, og gik ind. I hendes soveværelse, kunne jeg se, hvor Komarov holdt det, og hvor han gemte sig, før han ramte mig. Jeg fandt min Luger på gulvet, hvor hendes ego droppede det.
  
  
  Ego tog hende op og begyndte at gå ud gennem soveværelser, planlægning at sætte en fælde for Moscato. Før eller senere, ømu ' en bliver nødt til at komme tilbage.
  
  
  Pludselig indså jeg, at jeg ikke var alene i sit hus.
  
  
  En mand blev stående i gangen, smilende på mig.
  
  
  Den første ting, jeg så, var en Webley Mark VI, en meget dødbringende våben. Næsten med det samme, hendes øjne fokuserede på manden i besiddelse af pistol.
  
  
  Han var en stor, imponerende mand i en belted regnjakke. Han greb den Webley, næsten henkastet, som om det var noget mere end et visitkort, hans ego pegede lige på mig i livet.
  
  
  Seks
  
  
  Han havde en lang, næsten tynde ansigt med mørke øjne og bølget hår, der faldt tilfældigt over hans øjne. Og på samme tid, selv om den ego ' s funktioner blev standset i en udtryksløse maske af dispassion, hans læber var skrå i en flad smil.
  
  
  "Han fløj," sagde han desværre, på Britisk-engelsk. "Nu, det var det dummeste ting på din side for at lade ømu undslippe."
  
  
  Ømu vinkede til hende, passe på ikke at sigte mod hans hånd på ham. "Kunne du venligst få, der står ud for mit ansigt?"
  
  
  "hvad? Ah!" Han smilede. Webley gled i sidelommen på en belted payt og forsvandt. "Du er en Amerikansk, er du ikke?" Han virkede ked af tanken.
  
  
  "yeah. Og der er ingen mening i at beskylde mig for at løbe væk. Hvis du ikke havde braset ind i denne korridor, som Q E II, hendes ego ville have dræbt hende!"
  
  
  Han trak på skuldrene. "Ja, det sker nogle gange, ikke?" "Hvad tror du? Skal vi følge ham?" Nogen chance?"
  
  
  "Han er allerede langt væk herfra," sagde jeg. "Jeg er bange for, at vi kan glemme egoet."
  
  
  Han studerede mig grundigt. "Jeg kan ikke genkende dig, kammerat. CIA? Den militære efterretningstjeneste?"
  
  
  Hendes stille og roligt sagde: "jeg er en Amerikansk turist. Hvad taler du om?"
  
  
  Grinede han. Adam ' s ego apple hoppede op og ned som sit mål vippes tilbage. Han var en stor, smuk mand i typisk Britisk stil med en tweed jakke. "Du har ikke den fjerneste idé om, gør du?"
  
  
  Han sukkede. "Damn skrædderen. Hendes Præst. Barry Parson. En Britisk statsborger. På ferie i Spanien. Og du?"
  
  
  "George Peabody. Tilsvarende skal dens tillid."
  
  
  Han gav en rasende grin. "Bullshit."
  
  
  "I dell sig selv, ja," fortalte han hende, også klukker. "Det er mørkt i her. Ønsker du at afstikke en ego?"
  
  
  "Undskyld mig, kan du?"
  
  
  "Lay out ego. Du kender. Vent til ego her."
  
  
  "Ah. Opretholde bemærkninger? I bekræftende. Jeg er helt enig med dig, antikken."
  
  
  "Ring til mig, George."
  
  
  Han snøftede. "Så George."
  
  
  Hendes, han trak på skuldrene. "Vi vil vente." Han gik over til sengen og satte sig på kanten af det.
  
  
  Han gik forbi mig og kollapsede på den pude, læner sig tilbage mod hovedgærdet. Jeg kunne høre ham famlede i sin lomme. Han trak en pakke med spansk cigaretter, puttede en i munden, og hurtigt tændte den med en lang voks match. Undskylder. Røg?"
  
  
  Hende, han rystede på hovedet. "Afslut".
  
  
  "Hvordan kom du ind i det i første omgang?" "Hvad er det?" spurgte han pludselig.
  
  
  "HVEM?" Han lavede en grimasse, fordi han vidste, hvor dumt det lød. Men der var altid sikkerhed.
  
  
  "En myg," sagde Præsten:, som om han var fuldstændig inkompetente.
  
  
  Sin forsøger at se sin vej til den rigtige dækning. "Den kvinde der bor i Málaga," sagde jeg. "Hun er gift med en forretningsmand, jeg kender. Men da hendes mand begyndte at spille spil i Schweiz med sin elskerinde, den kvinde, der besluttede at have en affære med den mand, du kalder en Myg. Nu er han afpresser hende, truer med at fortælle hende om ih ' s affære med hendes mand. Dens, der handler på vegne af senora at få Myg til at stoppe op og give op på ego fold papiret afpresning ."
  
  
  Cigaretrøgen steg til vejrs. Det var mørkt, men jeg kunne se, at Præsten smilede og var i forvirring. Han smilede igen, meget blød, meget contemptuously.
  
  
  "Du ved, hvordan at bruge klicheer," sagde han i samtalen. "George? George, er det nødvendigt?"
  
  
  "Du bedt om en sand historie. Det er en sand historie." Hende, vendte sig mod ham. "Og du?"
  
  
  "Ah. Hende." Han tog en dyb indånding. "Godt, Komarov, der er kendt for mig på mange måder, men ikke så meget som en stor fan."
  
  
  "Godt," sagde jeg forsigtigt.
  
  
  "Det er for det meste kendt mig, som den prezzolata pistol. Dette er en brudt latinske ord for Tut mand / Ego det rigtige navn er Alfreddo Moscato, og derfor Myg. Ego blev sendt gennem Rim til at arbejde her i Spanien, men jeg kan ikke vide, hvad slags job. Mosquito af Napolitanske oprindelse "
  
  
  "Men hvorfor er du på jagt ham?"
  
  
  "Dette er
  
  
  
  
  
  Typer af overførsel
  
  
  Tekst Oversættelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversættelse resultater
  
  
  I første omgang var det en ikke-militær affære, men nu har det udviklet sig til en paramilitær affære. Komarov slog ind på en af vores mænd i Rime seks måneder siden og dræbt ego."
  
  
  "Vil Odin Po opfylde dine folk?"
  
  
  "Militære efterretninger," sagde Præsten: tørt. "Vi er bekymrede for, om narkotikahandel i Middelhavet. De væbnede styrker er fuld af det. Vi har forsøgt at stoppe ego begge veje siden starten af World War II. Og vi var i øjeblikket i støbeskeen, hvor Tre blev dræbt af Moscato." Præsten standsede eftertænksomt.
  
  
  Han nikkede til hende. "Jeg kan se. Undskyld."
  
  
  "Jeg var i Spanien i sidste uge, da vi modtog en anmeldelse om, at en Myg var her. Jeg forsøgte at finde ud af det, men det mislykkedes. Så lige denne aften, løb jeg ud af fører og hendes opdaget, at du taler til en prostitueret, at hendes formodes at være Hende, spurgte hende da hun gik tilbage til diskoteket, og kom her for at tage.
  
  
  "Den militære efterretningstjeneste?" Jeg vænnet mig til det. "MI6?"
  
  
  "Faktisk fem." Han smilede. "Du er meget indsigtsfulde, når du tænker på MI6. Den sjette er, selvfølgelig, spionage. Og de fem er kontraspionage. Højre? Nu har jeg ikke gider dig om dine særlige ID-tag, fordi jeg ved, at du Yankees er frygtelig samvittighedsfulde om sikkerhed og alt det der. Dette bør dog ikke komplicere vores forhold. Jeg foreslår, at vi arbejder sammen og forsøge at få vores mand Moscato."
  
  
  "Hvad er dine ordrer om Moscato?" Jeg spurgte hende.
  
  
  "Undskyld? Ouch. I virkeligheden, Myggenet er en meget irriterende afspiller. Jeg fik at vide at tælle mit ego."
  
  
  "Total ego?"
  
  
  "yeah. Fjerne ego."
  
  
  "Hvem tror du står bag det?" Jeg spurgte hende.
  
  
  "En mafioso, ingen tvivl om det. Han har udført arbejde for sine fædre mange gange før."
  
  
  "Jeg er ked af Justin."
  
  
  "Tre?" Han viste mig et tomt ansigt.
  
  
  "Den mand, der blev dræbt. Dit..."
  
  
  "Åh, Tre Delaneys. Ja.Dårlig Tre." Præsten sukkede. "Ja, han vidste, hvad han fik sig ind, når han kom, gjorde han ikke?"
  
  
  Hendes, stirrede på ham i mørket. Hende, troede, det var ligesom Briterne. Stiff upper lip, og alt det der.
  
  
  "Hvad får du fra din patron?" Han spurgte mig hånligt.
  
  
  "Skytshelgen?"
  
  
  "En tabt kvinde?" Han gjorde en pause. "Du tog Mosquito' s plads i hendes ... kærlighed?"
  
  
  Ouch. Min dække historien. "Det er udelukkende en ridderlig proptrækker," fortalte han hende, med et smil.
  
  
  "Du Yankees virkelig har lidt for meget gammeldags ridderlighed. Godt gået!"
  
  
  Vi tav.
  
  
  Efter en time, besluttede vi, at Moscato var ikke til at komme tilbage.
  
  
  To timer senere, var vi drikker i mit hotelværelse. Så var det "Barry" og "George". Hendes var stadig mistroisk, men besluttede at det kan føre til oplysninger.
  
  
  * * *
  
  
  Juana, der sad i døren til hendes værelse, hendes hår hang ned over hendes skuldre, hendes øjne fulde af buer, og hendes smukke ansigt var vred.
  
  
  "Hvad er denne vision af pulchritude?" Præsten råbte og viftede med hans cognac glas.
  
  
  "Dette er Juana," sagde jeg. "Hej, Juana."
  
  
  "Er, at min senora du fortalte mig om?" spurgte Præsten, hvilket gør udarbejde fagter. Han var næsten lige så beruset som han var.
  
  
  "Nej, selvfølgelig ikke," sagde jeg. "Det er min kone!" Præsten vendte at se på mig. Så kiggede han tilbage og stirrede på Juana.
  
  
  "Jeg siger, nu! Du har en fantastisk smag, gamle mand! God smag!"
  
  
  Han stod op og bøjede sig. "Tak, Barry. Åh, Juana. Kan du komme ind." Jeg er ked af, at jeg er for sent. Hun blev mødt af en gammel ven af hendes."
  
  
  Præsten smilede. "Ja, ja, min kære. Det er Barry Parson ' s navn."
  
  
  "Dette er Juana Peabody," sagde jeg.
  
  
  Juana var allerede vågen. Hun kom ind i stuen, og gloede på mig. "Hvad skete der?"
  
  
  "Jeg vil fortælle dig senere, kvinde," sagde jeg, minder hey hendes status med Præsten. "Er det tilstrækkeligt at sige, jeg løb ind i min gamle kammerat Barry Parson alle over Seks."
  
  
  "Fem," sagde Præsten:.
  
  
  "Fem, og man er seks, som jeg sagde." Han smilede til hende. "Slutte sig til os, Juana?"
  
  
  "Det er sent og jeg er træt."
  
  
  "Du ser ikke træt," sagde Præsten: gå op til hende og kigger på Nah intenst. "Du ser meget munter." Han lænede sig ned, løftede hendes hage, og gav hende et hurtigt kys på munden. "Kan du se?"
  
  
  Han lukkede sine øjne, og venter på eksplosionen. Det skete aldrig. Da jeg åbnede mine øjne igen, jeg så hende smile til Præsten og ryger en cigaret, der havde magisk landede i hendes mund. Spansk røg steg omkring ego glødende top.
  
  
  Hendes far lænede sig tilbage på sofaen, bedøvet. Hvad skete der med den Frigjorte Juana?
  
  
  Juana var nu ser ind i Parsons ' øjne, hendes krop gratis og overordnet mod ham. "Du er Britisk, er du ikke?"
  
  
  "Den gamle Shaggy Løve i Parson!" sagde han med et grin. Han omfavnede hende. "Du Yankees er at skabe en super race af kvinder."
  
  
  Hun kunne ikke ryste det ud. "5?" sagde Juana. "Hvad mener du, fem?"
  
  
  "Militære efterretninger," sagde jeg. "Counterintelligence, eh, Barry?"
  
  
  Præsten nikkede. "Helt fantastisk, mand. Hende, jeg siger, har du ikke to lyst til at komme over til min grave websted og have en drink?"
  
  
  Juana smilede smukt. "Kærlighed."
  
  
  Han kiggede op svagt. "Alle ret".
  
  
  "Du kan komme for, George."
  
  
  "Jeg taler," sagde han og så oprigtigt, som han kunne. Han begyndte at ligne David Niven.
  
  
  * * *
  
  
  Jeg var nødt til at give mit ego Juana. Hun spillede ego så godt, som han spillede sl.
  
  
  En helgen var ved at brænde i stuen af Barry Parson ' s villa. Det var en smukt møbleret lejlighed.
  
  
  
  
  
  Typer af overførsel
  
  
  Tekst Oversættelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversættelse resultater
  
  
  interiøret er indrettet i den sædvanlige stil for den spanske kyst-tæpper, gobeliner, tyk træ-stole, sofaer, borde.
  
  
  Hun spillede stadig beruset, da vi trådte ind i rummet. Da den var tættest, og hendes far gik over til sofaen og satte sig ned på kanten, kaster hovedet tilbage og gaben forfærdeligt.
  
  
  Juana kiggede på mig, så vendte sig og smilede til Præsten. Han kiggede i min retning, smilede og løftede Juana i hans arme. De kyssede længe og dybt. Han iagttog dem gennem huller i hans øjne, igen og igen og spekulerede på, hvad Juan Rivera fuldendte kunstner var.
  
  
  "Que bruto! Da nuestra casa! Mil rayos te patten!"
  
  
  Hende, løftede hovedet. En kvinde sad i døren, arme krydset, der kigger på Præsten og Juana. Hun var en smuk ung kvinde med brunt hår, mørke brune øjne, og cremet hud.
  
  
  Præsten trak Juana væk fra ham og vendte sig til kvinden i døren. "Elena," sagde han. "Det er George, og dette er Juana."
  
  
  "Hmm!" prustede Elena.
  
  
  Juana kiggede på Præsten, så tilbage på kvinden. "Hvem er du?" "Hvad er det?" spurgte hun sagte.
  
  
  "Dette er min -" Præsten vendte sig til mig og syntes at smile, " - en kvinde."
  
  
  Han nikkede til hende. "Hvordan har du det, Elena?"
  
  
  "Elena Morales," sagde hun, og smilede. Hun henvendte sig til Præsten, løftede hendes hage, kiggede ned på ham, og gik over til sengen ved siden af mig til at bløde op.
  
  
  Juana ansigt overskyet, for et øjeblik, men så på magisk vis ryddet så Parson presset hende og førte hende gennem rummene gennem døren Elena var kommet ind igennem. Et øjeblik senere hørte jeg ham raslende glas og flasker. Mere drikkevarer!
  
  
  Elena ' s robe faldt fra hendes skuldre. Hun var iført en tynd natkjole under hendes kjortel, og han kunne tydeligt se omridset af hendes bryster. Nah havde en komplet opbygning og en udsøgt form fra hoved til anklerne.
  
  
  "Er du egentlig gift med Præsten?" Jeg spurgte hende.
  
  
  Hun smilede skælmsk. "Hvorfor vil du vide det?"
  
  
  "Fordi jeg er nysgerrig."
  
  
  "Jeg vil holde jer opdateret."
  
  
  "Vil du ikke fortælle mig det?"
  
  
  "Jeg tror ikke, det er en big deal." Hun rakte ud og klemte min næse. "Jeg tror, at du kender det."
  
  
  Han rakte ud og greb fat i hendes skuldre.
  
  
  "Hey, din kvinde," sagde hun. "Hun er smuk. Jeg tror, Barry kan lide hende."
  
  
  "Kom nu, frue," jeg fortalte hende, da hun lænede sig mod mig, de robe komfortabelt fortrydes.
  
  
  "Jeg forstår ikke, hvad du siger," lo hun.
  
  
  "Der er altid for meget snak, alligevel," sagde hun nøgternt. "Tror du ikke, George?" Hun besluttede, at det var "Hor-hey".
  
  
  "Ja, angiveligt."
  
  
  Vi har samlet sammen, som vi var i et land, af torden, og han huskede at høre klirren af flasker og glas i lokalet ved siden af. Men det var alt. Uanset hvad Præsten var at blande sig for os ikke ender i enhver briller til Elena og mig. Jeg kunne ikke se hende igen, Parson, eller Juana.
  
  
  Elena heller ikke kommentere den manglende alkohol. Hun var alt for travlt med at vise mig, hvor meget jeg havde savnet hende i hele mit liv ikke nah.
  
  
  Hun tog en stor glæde i min skulder hylster, og min 38-hans Luger. Hun forsøgte at fortryde ego, og alt fik blandet op. Det var den sidste ting, jeg var iført, og endnu mere, end hun var. På en eller anden måde, hun tog mit hylster og droppede det på flise gulvet.
  
  
  Hende, følte-forsvarsløse-uden det hende næsten sagde: "nøgen".
  
  
  Hun nåede til lampen tænder og slukkede brylev.
  
  
  Han bemærkede, at støj af flasker i det næste rum var stoppet.
  
  
  Syv
  
  
  For at nå Sol y Nieve skiområde, hoved omkring Malaga på en snoet vej op de sydlige skråninger af Sierra Nevada. Sierra Nevada-hotel, hvor vi blev registreret, var i bunden af Prado Llano, og Juana, og jeg var iført en dragt, der overses af skibakken.
  
  
  Den hvide hældning af Borreguilas adskiller ski run halvvejs mellem Picacho de Veleta og Prado Llano. Den nederste kabel bil fra Prado Llano ender, mens det øverste kabel bil starter fra Borregilas. Maskinen er også i nærheden.
  
  
  To parallelle barrancas indeholder den nederste ski løber fra Borregilas til Prado Llano. De er adskilt af et skarpt ridge over alt i granit og glimmer, som selv efter den tungeste sne er kun små pletter af sne, der er synlige.
  
  
  Kabelbanen, der kører fra Prado Llano at Borreguilas er suspenderet over de vigtigste barranca, hvor lyset stier er placeret. Mere vanskelige spor er placeret mod øst i en nærliggende slugt.
  
  
  Jeg sad på balkonen, der løb omkring hotellet og så skiløbere, men snart besluttede, at jeg ville snarere ski end at se. Men bare for at give mit cover, jeg tog en halv snes fotos ved hjælp Rolleiflex 1, som jeg bragte for gratis at ØKSEN prop afdeling til at gøre sikker på, at husene nedenfor så mig.
  
  
  Det var en anstrengende tur, og snart efter, jeg gik ind, sparkede mine sko, og med et træt suk, jeg bænken presset på sengen. Men jeg kunne ikke sove. Hende, tænker om begivenhederne i de sidste to dage.
  
  
  Det har været to dage siden, at de myg, som dræbte Rico Corelli tvillinger, den anden - i-kommando. Absolut intet er sket i de to dage efter mit møde med Barry Præsten og Elena Morales. Men hun var i kontakt med Mitch Kelly, og flere meddelelser kom fra Hawk:
  
  
  ting
  
  
  
  
  
  
  Typer af overførsel
  
  
  Tekst Oversættelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversættelse resultater
  
  
  Spørgeren: Vær venlig ikke at forsøge at kommunikere direkte med Rico Corelli under nogen andre omstændigheder. AXE ' s aftale med ham forbliver uændret. Ingen spor af dobbelthed, på den del af egoet. Vent, indtil du modtager en meddelelse fra det via Tina Bergson.
  
  
  POSITION: Vores oplysninger viser, at Moscato er i øjeblikket ikke i Malaga eller Torremolinos. Må ikke gentage det, prøv ikke at følge det. Holde et vågent øje på det.
  
  
  indlæg: Sol y Nieve møde er stadig under udvikling.
  
  
  POSITION: De ønskede oplysninger om Barry Parson er ikke tilgængelig. MI5 ikke oplyse om, hvorvidt der er en sådan person. Det er klart, navnet er et pseudonym; MI6 sandsynligvis ikke vil afsløre egoets identitet, indtil ego afslutter sin nuværende mission. Undskyld, men vi har ikke bekræftelse på, at vi ikke har tilbagevisning af ego / ego roller i denne ordning.
  
  
  POSITION: Moscato er en lejemorder, der har arbejdet for mafiaen i mange år. Han også slår på store.
  
  
  POSITION: Elena Morales - lidt er kendt om hende. Nah har ingen registrering af tidligere involvering i spionage, counterintelligence, eller skjult arbejde i Spanien for Regeringen. Men hun kan ikke være spansk, men fransk eller italiensk. Ingen fører på alle.
  
  
  POSITION: Bekræftelse af Moscato ' s tilstedeværelse i Mexico på det tidspunkt, sniper angrebet dig i Ensenada. Hertil kommer, at der er et vidnesbyrd om, at han foretog rejser til Europa på samme tid som dig, men ikke via Iberia.
  
  
  Det var fra Hawke.
  
  
  På den anden morgen, efter mordet på den dubleant Rico Corelli, fik jeg et opkald, mens der morgenmad med Juana.
  
  
  "Kelly," stemmen sagde. "Tina har modtaget en meddelelse fra Romersk Næse. Du er nødt til at gå til Sol y Nieve i dag."
  
  
  "Det er rigtigt."
  
  
  "Don' t look for egoet. Vent, indtil den første nat. Ved midnat, gå til svævebanen motor rummet og opfylder ego kontakt der. Kontakt navn er Arturo. Han vil etablere et møde mellem dig og Romerske Nr. på hvilket tidspunkt bør du oprette et møde med Juana. Men de to første møder er du nødt til at gå alene."
  
  
  "Fik det."
  
  
  "Stemmen er alle," Kelly sagde. "Held og lykke."
  
  
  "Hold på. Hvordan er Tina?"
  
  
  "Slutte sig til os."
  
  
  "Hvornår er hun kommer til den udvej?"
  
  
  "Intet er sagt. Hernandez har ikke frigivet ee endnu, og har ikke sagt, når han vil løslade hende."
  
  
  "Noget om Præsten?"
  
  
  "Negativ".
  
  
  "Elena Morales?"
  
  
  "Præcis det samme."
  
  
  "Du fyre er virkelig arbejder hårdt, gør du ikke?"
  
  
  "Åh, Nick!"
  
  
  * * *
  
  
  Omkring fire-tiden om eftermiddagen, jeg rullede ud af sengen og tog mine ski bukser, skjorte og pullover.
  
  
  De skiløbere, var stadig på pisterne. Han kunne se, de mænd i røde jakker, pigerne i grønne jakker, og de tal, der af begge køn i jakker, der går ned ad stræder i den underste etage. Efter at have passeret maskinrummet mimmo på den laveste hældning af kabel-bil, jeg så begyndelsen af den anden skråning, stigende til Borregilas i en stor U-turn hele vejen til toppen af den højeste falls - Veleta.
  
  
  Svævebanen var stadig kører, der går op og ned på samme tid, passerer en anden en, der går op fyldt, går ned tom. Han kiggede eftertænksomt på maskinrummet.
  
  
  Af Rico Corelli. Hvis bare hun vidste, hvad han virkelig lignede. Hotellet var lille - du kan tage din plads i lobbyen og for at møde ham uden alle de latterlige cape og dolke, at Høg og hans håndlangere elskede så meget.
  
  
  Stadig. En person, der allerede er blevet dræbt. Rico Corelli var en stor mand på en farlig mission. Sikkerheden var vigtig.
  
  
  Han bankede på Juana dør.
  
  
  "Ja?"
  
  
  "Lad os gå ned, Juana."
  
  
  Vi kom ud sammen som mand og kone - jeg forsøger at være et ægtepar, hvor de brande, af sex og kærlighed, længe har været slukket. En bachelor mand og en jomfru kvinde.
  
  
  * * *
  
  
  Luften var kold, men sprød. Sneen viste sig at være perfekt til ski, bare et let lag af pulver i de rigtige steder. Ingen storm var forudsagt. Men jeg følte, at der kan være sne på natten.
  
  
  Vi spiller dette spil for Odin omkring de sidste borde i Prado og opsuger varm chokolade med cognac. En gruppe på fire kom ned ad pisterne, parkeret deres ski og stave mod den side af diner, og søgte efter en stol og stole.
  
  
  De talte tysk. Jeg kender lidt til tysk, så jeg tilbød dem halvdelen af vores formand. De kiggede på, Juana og hurtigt aftalt. Den part, der bestod af fire personer. Den ene var i fyrrerne, og var naturligvis lederen af gruppen, at de tre andre var nok sidst i tyverne. Lederen talte tysk, men Delle var faktisk Schweiziske. De tre andre blev blandet, en Dansker og to Tyskere.
  
  
  De kunne ikke tage deres øjne fra Juana, eller endda efter Muchacho, der bragte dem fire dampende krus af chokolade.
  
  
  "Herr Bruno Hauptli," den store mand sagde, at nå ud til at ryste min hånd.
  
  
  "George Peabody. Rundt Om I Landene."
  
  
  "Ah, ja! Sikker. Hun ved, at noget af den Amerikanske accent i din tysk."
  
  
  "Jeg er ked af det," jeg grinede. "Dette er Juana, min kvinde."
  
  
  "Sådan en heldig fyr!" Bruno Hauptli udbrød, vendte sig til sine kammerater, og forklarer i tysk, at hun var gift med mig.
  
  
  "Ja, ja," de to Tyskerne sagde, kigger på Juana. Danskeren dyppet i chokolade.
  
  
  "Er du fyre at gå skiløb i morgen?" Herr Hauptli bedt om.
  
  
  Juana nikkede. "Vi ønsker."
  
  
  "Ah! Jeg vil ikke være på pisterne i morgen, men måske den næste dag eller snart
  
  
  
  
  
  
  Typer af overførsel
  
  
  Tekst Oversættelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversættelse resultater
  
  
  Herr Hauptli slog hans lår og ophidset."Hvorfor ikke vi gøre en duet - en trio, jeg mener," sagde han, og huske mig.
  
  
  Juana gloede på ham. "Jeg ville elske det!"
  
  
  "Herr Peabody?"
  
  
  "Ah, elsker det, elsker det!"
  
  
  Alle grinede, fordi det var indlysende, at jeg ikke kommer til at kunne lide det.
  
  
  Samtalen fortsatte. Hauptli pludselig greb Juana arm, trak hende ud af stolen og bøjede sig ned med hende over sine ski og stave. De blev dybt ind i nogle tekniske diskussioner om den lås, han havde på sine ski. Juana seethed og hvæsede.
  
  
  "Herr Hauptli," en af de unge mænd sagde til hende på tysk. "Han er en forretningsmand, right?"
  
  
  Den tyske ved siden af mig, klassisk blå øjne og blond. "Ja! Herr Hauptli er en af de mest succesfulde forretningsmænd i det tyske marked," sagde han. "Nen har en masse ansvar."
  
  
  "Er han på ferie?" Jeg spurgte hende.
  
  
  "En stor møde vil blive afholdt i Paris i en uge. Nu Herr Hauptli er slapper af, nyder solskin, sne og..."
  
  
  Pause.
  
  
  Tyskerne lo, og de ikke-helt-melankoli Dansker slog bordet.
  
  
  "Piger!"
  
  
  Latter.
  
  
  Det mindede mig om en af de gamle tyske opera komikere, jeg havde set, i en sen nat performance - gamle film fra 1930'erne. Noget om dette ikke synes det helt rigtige for mig. Men jeg kunne ikke finde ud af det.
  
  
  * * *
  
  
  Restauranten blev sat op som en typisk underskønne i et ski resort, med ét langt bord i midten af rummet, i stil af en vejbro og små borde langs væggene i rummet.
  
  
  Vores gruppe - Juana og hans kone, sammen med Herr Hauptli og hans venner-var udtalt i centrum af mødet. Herr Hauptli fortsat med at rasle på uafladelig den Tyske orden, chatter, at næsten samtidig bedøvet og bedøvet alle. Selv dem, der ikke forstod tysk eller engelsk, synes fuldstændigt tryllebundet af ego karisma.
  
  
  Han tog sin tid under den lange måltid og omhyggeligt undersøgte resten af hotellets gæster.
  
  
  Hun ønskede en Romersk Næse, forsøger at se den virkelige Rico Corelli i det hav af ansigter omkring mig. Der synes ikke at være nogen muligheder.
  
  
  Det var elleve-tredive før hendes tid var engang kendt. Brandy kom og hun satte sig ned, mens man nipper til hendes ego. Når Herr Hauptli sat på pause for at fange hans ånde, hendes far vendte sig til Juana og sagde: "jeg går ud for at få lidt frisk luft inden du går i seng. Kommer du, kære?"
  
  
  Hun gav mig et roligt smil. "Nej, kære. Undskylder. Det er for koldt. Må ikke komme for sent."
  
  
  Han smilede og færdig med sin cognac.
  
  
  "Herr Hauptli, det var en reel behandling. Se dig i morgen eller engang - virkelig?"
  
  
  "Ja," sagde Herr Hauptli, hans ansigt skyllet med vin, brandy, og spændingen af at spise. "Auf weidersehen".
  
  
  Han skubbet tilbage i sin stol, bøjede sig for de to Tyskere og Danskere, og gik gennem overfyldt restaurant.
  
  
  Det var meget koldt udenfor. Luften var kølig. Han stak hovedet ud og derefter gik tilbage op ad trappen til vores værelse og købte sig nogle hovedtelefoner og en strømpe. Jeg har også sat på min vindjakke, kontrol af vægte i skulder hylster, og sørg for, at kniven var spændt fast til min ankel.
  
  
  Han nåede toppen af den snoede vej uden uheld. Væk fra beskyttelse af bygninger, følte jeg mig koldere end den ilder følte med dem, da jeg ankom i Sierra Nevada. Vinden skære igennem mit tøj, indtil jeg følte mig halv-nøgen.
  
  
  Der var ikke fred i maskinrummet. Der var ingen tips på bjergsiden enten. Han kiggede over hans skulder. Den gule stråler fra solen omkring værelser og omkring vinduer mod Prado lavet golden mønstre på den hvide sne.
  
  
  Den bygning, hvor stoleliften bilen var fundet, var omgivet af sne. Den vigtigste indgang til dalen kunne ses. Maskinrummet døren var lukket, men ikke låst. Han drejede håndtaget, og skubbede den åben. Det indre af bygningen var meget mørkt, selv om refleksion af stjernerne i sneen bragt lidt ro. Det var forbløffende, hvor lyse himlen blev, selv midt om natten.
  
  
  Han kunne se hende bag rattet, indtil U-turn, hvor kabel-biler vendt i en halvcirkel i den modsatte retning. Der var en cable car i midten af halvcirklen ' s mave, som blev afholdt den ilder, indtil bilen er startet op i morgen.
  
  
  Hendes var ved at gå frem, da hun så en person passerer forbi mimmo kabel bil. Hvem var det der skrev det må have været inde i bygningen eller ind gennem en anden indgang. Jeg troede, han havde ventet på mig. Så, selvfølgelig, han vil være min kontaktperson.
  
  
  Arturo.
  
  
  Han greb fat i hans stykke, der er trukket ud ego, og spændte, bevæger sig fremad, åbne sin mund for at hviske " Arturo."
  
  
  Jeg har aldrig fortalt hende det.
  
  
  En anden gjorde!
  
  
  "Arturo!"
  
  
  Lyden syntes at komme bag kabel bil. Sine tog et stykke og gjorde en ego silhuet der. Hvis han kaldte Arturo, at det ikke var Arturo. Og da hun skulle til at blive kaldt af Arturo, hende, vidste jeg, at denne person ville være en anden person, der ville forsøge at finde Arturo før mig, en person ikke er på min side.
  
  
  "Ja?" "Hvad er det?" spurgte en stemme på den anden side af den store maskinrum.
  
  
  Straks, en høj røst, som ringede.
  
  
  
  
  
  Typer af overførsel
  
  
  Tekst Oversættelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversættelse resultater
  
  
  et ekko af et skud-en rapport, der svajede frem og tilbage i det lille rum som pounding af hundredvis af trommer. En flash af orange flamme dukkede op, og straks forsvandt. Jeg hørte hendes skrig til min venstre.
  
  
  Hun krøb straks ned og skudt på figur bag kabel bil.
  
  
  Der var nogen bande på spansk. Til venstre for mig, jeg hørte lyden af et organ, der falder, og et suk. Hende, skød igen, forsøger at se det mand til svævebane. Jeg kunne ikke få ud af en enkelt del af egoet.
  
  
  Døren åbnes igen, og hendes figur var afsløret; han gjorde sin flugt. Hun fyret en gang mere i retning af lyden af dagen, og så kørte gennem mørket til det sted.
  
  
  Der var ingen der.
  
  
  Der var en dør, der var den anden indgang til maskinrummet. Jeg åbnede den og kiggede ud. Der var ingen i syne. Han hurtigt gik udenfor og kiggede op og ned snedækkede hældning. Os Odin. Ingen.
  
  
  Tilbage i bygningen, hendes hørt nogen gispende og hivende vejrtrækning, hende fandt drengen, og Stahl knælende over ham på betongulvet. Ego kunne ikke se hende.
  
  
  "Arturo?" Jeg spurgte hende.
  
  
  "Ja." Han gøs.
  
  
  "Hvor kan jeg møde den person, jeg kom til at se?"
  
  
  "Toppen af Veleta er Picacho de Veleta. Tolv klokken. I morgen aften."
  
  
  "Okay," jeg hviskede. Hende, bøjede sig ned. Hendes ego hørt slidt, laset vejrtrækning. Så, før han kunne sige noget andet, hørte hun en velkendt klukkende rasp, der lød meget som en rangle, men det var egentlig ikke en rangle på alle.
  
  
  Noget andet.
  
  
  Livet forlader kroppen.
  
  
  Arturo var død.
  
  
  Han fik hurtigt frem og tilbage gennem motoren værelser, kører rundt i den outcrop med en lang og klar figur, indtil han nåede til Prado Llano og kørte til hotellet.
  
  
  Men han kiggede tilbage, kun én gang, og så, at maskinrummet var der tændt op med en helgen, og mørke tal var vandrer rundt inde.
  
  
  Det skud var højt nok til at advare hele Sol-i-Nev politiet. Den Borgerlige Vagt var der.
  
  
  Chokeret over hendes, jeg klatrede op ad trappen og gik gennem lobbyen, dreje til venstre, til den bar, der forsøger at fange min ånde med en stærk slurk cognac.
  
  
  Der hjalp.
  
  
  Flere.
  
  
  Men ikke virkelig.
  
  
  8
  
  
  Den dæmpede spænding, der toppede umiddelbart efter optagelse af Arturo og det efterfølgende mord undersøgelse havde helt aftaget inden for en halv time. Den Borgerlige Vagt stationeret på ski resort tog sig af liget og begyndte det lange, kedelige proces for at forhører besøgende og personale på resort.
  
  
  Han havde ikke misunde hende politiets arbejde. Det var opslidende, utaknemmelige, og især ubehageligt arbejde i disse højder på denne tid af året. De var gode mennesker.
  
  
  Jeg var heldig. Intet bragt ih til mig.
  
  
  Jeg kan lide cognac lidt. Jeg holdt mine øjne på hotellets lobby, at se alle, der kommer ind og ud. Hun ville gerne have en person, der lignede den mand, hun havde fundet i skraldespanden i villa i Torremolinos, den mand, jeg ville komme til at tro var en Myg.
  
  
  Endelig stod han op, gik ind i hallen, og kiggede på Prado Llano. Der syntes ikke at være nogen i udlandet nu.
  
  
  Jeg krydsede lobbyen og gik op ad trappen til anden sal, hvor vores værelse var beliggende. Da jeg satte nøglen i døren, hørte jeg hendes griner i det næste rum. Juana grine.
  
  
  Smilende, Brylev skubbede døren op og vendte det om. Så møder hun Herr Hauptli i hendes værelse. Mindst han syntes sjovt, selv i hans bondske Tyske måde. Den eneste trøst var, at sådan en udadvendt person, der havde flere skjulte rynker.
  
  
  Han gik op til hende og lagde sit øre til hende.
  
  
  Giggle. Det sjove spildt ud af nah som bobler omkring en champagne-glas. Herr Hauptli skal være bedre ud i spisestuen, end i stuen, tænkte hun, med hænderne i lommerne. Hun havde ikke tillid til, at det i matematik.
  
  
  "Please," Juana sagde. "Og læg nogle isterninger i er der, skal du, Barry?"
  
  
  Barry!
  
  
  Hun gik væk fra den dag, frowning.
  
  
  Barry Præsten?
  
  
  Så hendes ego kunne høre hendes stemme, dæmpet, men umiskendelig - et umiskendeligt Britisk accent, dæmpet underholdning, og dæmpet begejstring.
  
  
  "Faktisk, Honning. Et glas whisky, alle ret!"
  
  
  Den sidste gang vi så Præsten var i Malaga. Den næste dag, efter mordene på Rico Corelli ' s double, han og Elena sluttede Juana og mig til en shopping tur og frokost. Vi gik til middag med dem natten før vi tog af sted til Sol-i-Niev. Men at vi ikke fortælle nogen omkring dem, hvor vi skulle hen, fordi vi ikke ved, indtil i morgen tidlig. Hvordan Præsten vide, hvor vi er?" Og hvorfor gjorde han følg os? Havde han opdaget, at Myggen var også efter os? Ganske muligvis. Komarov var her - jeg mistanke om, at han dræbte Arturo. I det mindste, at dette var den mest oplagte mulighed.
  
  
  Men hvorfor var det ikke Præsten, der for at stoppe Myg, hvis det, der blev fulgt på ham? Og hvorfor...?
  
  
  Tanken om en Myg stoppede mig. Hendes sind, for hurtigt igen og blandet kortene på en helt ny side. Så jeg indså, at det var muligt at Barry Præsten kan ikke være uskyldig Britiske MI5 officer, han hævdede at være.
  
  
  Således:
  
  
  Tærte slutter mig til den villa, hvor Myg var der gemmer sig i Torremolinos.
  
  
  
  
  
  
  Typer af overførsel
  
  
  Tekst Oversættelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversættelse resultater
  
  
  der havde været med til em tjene ego natten før.
  
  
  Jeg fandt en mand i soveværelset og prøvede at fange ham, men jeg blev afbrudt. Manden løb væk. En anden mand, der identificerede sig selv som Barry Parson, ind i soveværelset, der hævder at være en hemmelig Britisk agent, derefter en myg.
  
  
  Antag, at Præsten var ikke en agent på alle. Lad os antage, at den pågældende person var kun John Doe. Lad os sige, Komarov reklamerer John Doe der, og så afbryder mig at lade den falske Myg forsvinde. Og så antage, at ømu ' en formåede at overbevise mig om, at Myg var gået.
  
  
  Han var en Myg dengang! Barry Parson! Og han fulgte mig til Sol-i-Niev, fulgte mig til maskinrummet, dræbt Arturo, sandsynligvis under forudsætning af, at Arturo var mig, og løb væk. Nu han var i et forhold med Juana, i håb om, at egoer ville føre til den virkelige Rico Corelli!
  
  
  Han brød ud i en kold sved.
  
  
  Han skyndte tog telefonen. En i hvert værelse, suite. Hende tog telefonen, og formanden svarede med det samme - ikke så ville gøre mange opkald midt om natten.
  
  
  "Fru Peabody, tak."
  
  
  Et øjeblik senere, ringede telefonen i det næste rum.
  
  
  "Hej?" Det var Juana.
  
  
  "Ingen ord, der var talt til os. Dette er Nick. Jeg kan høre hende der, Præst. Forestil dig, at det er forkert nummer."
  
  
  "Jeg er virkelig ked af det. Hende, jeg mener, at du har..."
  
  
  "Holde dit ego der. Jeg vil møde Corelli ved midnat i morgen aften. Велета. Den kontakt, der er døde. Holde Parson der hele natten, hvis du kan. Han kunne være den person, der har dræbt Corelli lookalike."
  
  
  "Du generer mig, og jeg behøver ikke at stille op med det."
  
  
  "Ikke fortæller dem noget. Holde dit ego i kontakt. Hvis du forstår alt dette, og kan overholde reglerne, og siger så:"jeg mener ikke at være uhøflig, men jeg kan ikke hjælpe dig. Så hænge op telefonen."
  
  
  "Jeg mener ikke at være uhøflig, men jeg kan ikke hjælpe dig."
  
  
  Jeg hængt op på hende. Hun kunne høre Parson ' s stemme omkring den anden ende af rummet.
  
  
  "Hvem var det, Juana?"
  
  
  "Forkert nummer. Nogle berusede Englænder."
  
  
  Præsten lo. "Er du sikker på, at han ikke er en Amerikansk?"
  
  
  "Han havde den samme accent som du," Juana svarede.
  
  
  Gode pige! Det var cool som pulver.
  
  
  Han tjekkede sin stilethæl, hans luger, og forvandlet til en rullekrave sweater og jakke. Jeg gik til baren igen. Hendes hotel at tænke over. Og han havde ikke lyst til at bo i dette rum for begge ender af natten. Måske jeg kunne betale bartender til at lade mig gå til lobbyen ved siden af baren.
  
  
  Saint slukkede den og stille og roligt tilbage.
  
  
  Baren var præcis som hans ego havde forladt det. Jeg kiggede rundt. Jeg tror ikke, alle sov endnu.
  
  
  En stol smagt det. "Hvor er alle?"
  
  
  "Disco" Klera sagde, overrasket. "I kælderen."
  
  
  "Jeg kan ikke høre nogen støj."
  
  
  "Det er lydisolerede, Sektor."
  
  
  Han trak på skuldrene og gik ned af trappen, at han troede, førte til at det lavere niveau af hotellet, når levering værelser var placeret.
  
  
  Tre døre førte fra landing nedenfor, og den ene sagde: DISKOTEK.
  
  
  Han gik hen til baren og bestilte en drink. Bartenderen, klædt som en flamenco danser med lange bakkenbarter holde fast i hans kranie, hurtigt udarbejdet en drink.
  
  
  Nu vil jeg lade mine øjne vandre forsigtigt over disco lånere. Han havde ikke lagt mærke til de placere: det kunne have været det sted, hvor Myg havde været skjult efter mordet, hvis ja Myg var ikke Barry Parson.
  
  
  Men jeg kunne ikke se hende, den person, jeg første gang så i soveværelse villa i Torremolinos.
  
  
  Han blev ved at sidde ned, når han så en bekendt.
  
  
  Hun sad i det fjerneste hjørne, helt alene, under en udhængende del af, hvad der lignede en stor, flad sten. I en af disse lyse øjeblikke, Sergei slog hendes åbent i ansigtet, og hun blinkede og vendte sig bort.
  
  
  Det var naturligvis Elena Morales.
  
  
  Hvad var hendes rolle i denne farce? Har hun vide, hvorfor Barry Præsten var kommet til Sol y Nieve? Var hun en del af det? Eller var hun bare en uskyldig tilskuer, og er en del af et udstillingsvindue Præsten havde sat op for at beskytte sin egen side?
  
  
  Eller var han galt med Præsten?
  
  
  Han gik op til hende, pludselig optræder i mørket over hende, og smiler bredt.
  
  
  "Hej, Elena."
  
  
  "George! Sikke en behagelig overraskelse!"
  
  
  "Hvornår er du kommet?"
  
  
  "Åh, Barry, og ham fik her omkring eleven. Vi har både været i bad, ændret, og gik åbent til spisestuen, men selvfølgelig var det tid til at spise. Og vi så din kone. Hun sagde, at du spiste gået." Hendes øjne gnistre. "På business."
  
  
  "Men nu du er alene!"
  
  
  "Godt, vi kom ned her, de tre af os. Der var en anden charmerende person her. Tyske. Barry var nødt til at gå ovenpå for at sortere noget ud af med sin bagage. Han vendte tilbage om en halv time senere. til at forlade. Derefter dansede vi og ... "
  
  
  "Hvor lang tid har de tyske ophold?"
  
  
  Elena smilede. "Er det hvad du kalder cross-undersøgelse, George?"
  
  
  Hendes var at grine. "Selvfølgelig ikke. Hvad skete der efter Barry kom tilbage gennem bagage?"
  
  
  "Den tyske venstre, som jeg sagde, og derefter omkring tolv-tredive Barry sagde, at han ville tage Juana til hendes værelse. Juana var træt. Han fortalte mig at vente her." Hun rynkede panden vredt. "Jeg er her stadig."
  
  
  Hendes bestilt drikkevarer.
  
  
  "Hvad sker der, hvis Barry ikke ringe til dig?" Hun blev bedt om, g
  
  
  
  
  
  
  Typer af overførsel
  
  
  Tekst Oversættelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversættelse resultater
  
  
  at huske, hvad jeg havde instrueret Juana.
  
  
  Hun smilede. "Jeg går i seng, alene."
  
  
  "Måske er rene."
  
  
  Hendes øjne fokuserede på mit ansigt. "Fortæller du mig noget?"
  
  
  "Måske."
  
  
  "Okay," sagde hun, vendte sig til mig og lægger sin hånd på min hofte. "At stemme, hvad jeg vil fortælle dig. Hvorfor ikke du tager den flaske og gå op på mit værelse? Vi vil vente, indtil Barry får tilbage der."
  
  
  Jeg tog hende en flaske cognac, og vi gik op ad trappen sammen. Elena var lidt af en væver, men hun holdt spiritus godt.
  
  
  Ih værelse var på tredje sal. Elena tog nøglen ud af hendes taske og rakte det til mig. Han åbnede døren og lod hende i. Hun absorberede den helgen, og han lukkede døren bag os.
  
  
  Hun tog et par papir kopper, åbnede flasken, hældes cognac, og begyndte at drikke, siddende på kanten af sengen.
  
  
  "Din kone er meget smuk," sagde Elena.
  
  
  Han nikkede til hende.
  
  
  "Har du problemer i familien?"
  
  
  "Ikke mere end nogen andre."
  
  
  "Men det lader til, at din Jean kan lide andre mænd."
  
  
  "Hvordan Barry?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "Er Barry din mand?" Jeg spurgte hende.
  
  
  Hun rystede på hovedet. "Vi er faking det." Hun smilede.
  
  
  "Hvor længe har du kendt ego?"
  
  
  "Ah. Måske en måned."
  
  
  "Hvor har du opfylde ego?"
  
  
  Hun hævede et øjenbryn. "I Málaga."
  
  
  "Hvad betyder Barry gør for et levende?"
  
  
  Hun lo. "Han elsker."
  
  
  "nej. Jeg mener, hvad er ego ting?"
  
  
  "Jeg vil ikke blande sig i mænds virksomhed."
  
  
  Han nikkede til hende. Sikker. Hun ville ikke. Hun var spansk. Spanieren ikke bliver involveret i sin mands "andre" life - nogensinde.
  
  
  "Og du," sagde hun med et smil. "Hvad gør du?"
  
  
  "Jeg er en fotograf," sagde jeg, forsøger at huske, hvad der var på mit cover efter et øjeblik af komplet hukommelsestab. "Jeg sælge online."
  
  
  Elena kiggede på mig nøje. "Du ved, jeg har aldrig set dig med et kamera."
  
  
  "Vi er på ferie," sagde jeg lamely.
  
  
  "Ja, det er faktisk også Briterne," hun mumlede sagte.
  
  
  "Barry aldrig virker heller?"
  
  
  Hun rystede på hovedet. "Han siger, at han er en repræsentant for selskabet i det forenede KONGERIGE. Salg repræsentative".
  
  
  Det var nyt. Dette var naturligvis Parson ' s legend. Jeg besluttede mig for at lære mere om nen.
  
  
  "Hvad vil han sælge?"
  
  
  "Jeg ved det virkelig ikke. Jeg behøver ikke at spørge ham."
  
  
  "Er han nogensinde svarer med det forenede KONGERIGE?"
  
  
  "Jeg tror det ikke. Jeg har aldrig set ham skrive breve. Men han gør en masse telefon opkald."
  
  
  "Åh."
  
  
  "Jeg tror, at han har en sekretær. Han har altid taler til hende."
  
  
  "Jeg kan se." Hendes pande furet. "Hvor er hun?"
  
  
  "Det ved jeg ikke. Han er på telefonen, og jeg ikke rigtig ved, hvor han ringer, fordi jeg ikke er i rummet, når han begynder. Eller når hun ringer til ømu 'en, bør det overvejes at ømu' en ved telefonen, og han venter på hende til at forlade rummet."
  
  
  Han nikkede til hende. "Du spanske piger er vidunderligt," sagde jeg. "En Amerikansk kvinde var aflytning ved døren. Eller lytter til ego." "Men for at undgå aflytning, du har brug for særlig disciplin."
  
  
  Hun nikkede. Så smilede hun. "For meget for mig."
  
  
  "Hører du?"
  
  
  "Jeg gør."
  
  
  Hende, og grinede. "God pige."
  
  
  "Men det har aldrig taler om, hvad de e-mails forretning er. Han taler altid om mennesker. Folk, jeg ikke forstår. Han kalder ih " den ene, eller sig selv, eller en mand, eller en kvinde ."
  
  
  For en agent, er det ikke meget mening, som en god chatter.
  
  
  "Har du nogensinde talt til ego sekretær?"
  
  
  "yeah. Jeg gav hende en lille accent til at gøre hende til at tro at jeg var dum." Hun smilede til mig med en pludselig nisser-som flash af humor.
  
  
  Han klemte hendes lår. "Du er ikke dum på alle, Elena."
  
  
  "Men hun synes jeg er dum."
  
  
  "HVEM?"
  
  
  "Chris. Kvinden Barry taler til."
  
  
  "Kender du hende andet navn?"
  
  
  Elena rystede på hovedet.
  
  
  "Gjorde han taler til hende, så længe du ego vidste?" Jeg spurgte hende, om jeg ikke vidste hvor vi skulle hen, bare at fortsætte på den sædvanlige vej til at indsamle oplysninger.
  
  
  "Ah, ja. Han var altid i kontakt med hende. Han kaldes det lange numre til at løse nogle af hans forretninger."
  
  
  "I England?"
  
  
  "Åh nej, ikke altid. Nogle gange i Frankrig."
  
  
  "Er du sikker på, at det var Frankrig?"
  
  
  Hun rynkede panden. "Jeg tror det. Jeg har ikke altid lytte til hende så omhyggeligt, George. Jeg har ikke altid får den rigtige chance. Hvorfor er du så interesseret i?"
  
  
  "Jeg kan godt lide Barry." Han smilede til hende. "Jeg er bare undrer dig over, hvad land virksomheden er i, det er i publikum."
  
  
  "Jeg kan godt lide Barry også."
  
  
  "Kender du den nat, Barry og jeg gik hjem til villaen med Juana?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "Hvor var han den dag?"
  
  
  "Han var hjemme hele dagen. Jeg tænker."
  
  
  Så han vidste ikke skyde Corelli - det var en Myg eller en ukendt gruppe. Barry var ikke en Myg - ikke en chance.
  
  
  "Og han talte til Chris, der i dag?"
  
  
  "Chris?"
  
  
  "En pige. Sekretær".
  
  
  "Ah. Nej. Jeg tror det ikke. Han opholdt sig på villa. Vi gik til stranden."
  
  
  "Stranden? I vinter?"
  
  
  "Vi sad på sandet i solen." Hun jokede. "Det var sjovt."
  
  
  "Hvad med den næste dag? Opkald til England?"
  
  
  "nej. Intet den dag."
  
  
  "Senere?"
  
  
  "Jamen, jeg tror hun ringer her til morgen. Du ved, det er tidligt i dag."
  
  
  "Chris' s kæreste?"
  
  
  "St. Hun er en dejlig pige. Meget effektiv. Jeg har et billede af hende i mit hoved kontor. Ved du hvad? Sidder ved et skrivebord i dette kontor. Meget formelle."
  
  
  Han nikkede til hende.
  
  
  "Jeg ser hende på telefonen. Hende, jeg kan se, at hun taler til Barry. Hun synes jeg er dårligt, og hun, hey, kan ikke lide mig." Elena viste sine tænder.
  
  
  "Er hun ved om dig og Barry?"
  
  
  "Åh, selvfølgelig. Kristina og jeg..."
  
  
  nåede det
  
  
  
  
  
  Typer af overførsel
  
  
  Tekst Oversættelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversættelse resultater
  
  
  han greb fat i ee ' s arm. Hun næsten spildt hendes drink. "Hvad er det?" Hun skiftede til en accent.
  
  
  "Kristina? Du sagde Chris."
  
  
  "Det er det samme navn. Er der noget galt?"
  
  
  Der er noget galt. Der var noget meget rigtigt. Nu er alt faldt på plads. Chris blev Christina. Christina blev Christina. Christina, skåret ud i midten med den forreste del mangler, blev Tina.
  
  
  Elena sukkede. "Rejser du?"
  
  
  Hende, han rystede på hovedet. "Hvad gav dig ideen alligevel?"
  
  
  "Dit sind er allerede gået et andet sted hen."
  
  
  Han rakte ud og tog hende op. "Ikke længere. Look. Der er ikke mere cognac. Nogen idéer?"
  
  
  "Jeg tænker, om det," sagde Elena, bryde fri rundt om mine arme. "Jeg er iført noget mere komfortabelt."
  
  
  Hun stod op og gik i bad.
  
  
  Da hun kom ud, at hun ikke kunne føle sig mere tilpas i noget.
  
  
  Og jeg var helt tryg.
  
  
  Ni
  
  
  I morgen, hendes morgenmad var næsten færdig, når Juana kom ind i hotellets spisestue, og henvendte sig til mig. Hun havde lige været i bad og var smilende.
  
  
  "God morgen, Fru Peabody," sagde jeg, sidder op og udgiver sig for at sløjfe i taljen.
  
  
  "God morgen, Mr. Peabody," sagde hun tørt.
  
  
  Hun satte sig ned.
  
  
  "Du ser irriteret," sagde jeg, smøre en croissant. "Sten i din skraldespand?"
  
  
  Hun kiggede rundt for at sørge for, at ingen lyttede. På det tidspunkt, var der kun seks andre kunder i spisestuen.
  
  
  "Jeg holdt ego der hele natten, bare for dig!" hun angreb mig under hendes ånde.
  
  
  "Tak," sagde jeg. "Jeg er sikker på, at du nød det."
  
  
  Hun rødmede rasende. "Hvad er nu alt dette om?"
  
  
  "Jeg fortalte dig. Jeg er ikke engang sikker på, men at Barry Parson er hvem han siger han er."
  
  
  Hun kiggede rundt. Tjeneren tårnede sig op over os. Med et smil, hun har bestilt, og tjeneren skyndte sig væk. Hun vendte sig mod mig. "Også mig," indrømmede hun.
  
  
  Hende, kiggede op. "Av?"
  
  
  "Du sagde, at han kunne have været den person, der dræbte Corelli lookalike."
  
  
  "Hendes beru er tilbage. Han kunne ikke gøre det. Han har et alibi."
  
  
  "Men han lader til at vide en masse om mafiaen."
  
  
  Hendes, han trak på skuldrene. "Han hævder at være en agent. Og at den Britiske militære efterretningstjeneste arbejder på at forsøge at fjerne de mafia ' s drug netværk."
  
  
  "Jeg ved alt dette. Men han synes, at det er usandsynligt."
  
  
  Interessant, tænkte jeg. Jeg har altid haft den samme idé.
  
  
  "Hvor har du været hele natten?" "Hvad er det?" spurgte hun pludselig.
  
  
  Tjeneren førte hende en bakke af kontinental morgenmad og en dampende kande kaffe.
  
  
  "Jeg boede sammen med en anden."
  
  
  Det ene øjenbryn, rose, da hun åbnede rullen og smurt ego. "Av?"
  
  
  "Mrs. Parson."
  
  
  "Hvis der er en Mrs. Parson," hun grinede. "Jeg tænkte, at du måske løbe ind i nah på diskoteket."
  
  
  "Det er, hvad jeg gjorde."
  
  
  "Hvad der virkelig skete, at den mand, der blev dræbt?"
  
  
  Jeg kiggede rundt. "Mosquito fulgt mig i maskinrummet og dræbte ham. Men hun ved mødet sted. Jeg skal mødes med Corelli ved midnat i aften."
  
  
  "Er det virkelig bedre for dig at tale så frit her?"
  
  
  "En fejl i kaffe pot?" Hende, og grinede. "Jeg tvivler på det. Men du behøver ikke sige noget i dit værelse, som du ønsker at holde hemmelige. Hendes, jeg er sikker på at den skide ting er aflyttet. Jeg tror, det er sådan, jeg blev angrebet af en potentiel Corelli killer. Juana, gjorde Præsten sige noget om Corelli?" "
  
  
  "Corelli?" Hun rystede på hovedet. "Nej, hvorfor ikke?"
  
  
  "Jeg tror, han ved, Tina Bergson."
  
  
  Juana frøs. "Kan du være sikker på det?"
  
  
  "Ikke rigtigt, nej." Hende, lænede sig tilbage. "Hvorfor ikke?"
  
  
  "Han taler italiensk, du kender. Meget godt."
  
  
  "Hvad betyder Tina Bergson har med det at gøre?"
  
  
  "Intet overhovedet. Hendes, tænker Corelli."
  
  
  "Du tror, at Præsten er italiensk og ved, Corelli?"
  
  
  Juana rystede på hovedet. "Jeg tror ikke, noget af hende. Jeg har lige fortalt hende, at han overraskede mig, da han kom op med en italiensk sætning."
  
  
  "Hvad er en sætning?"
  
  
  Hun rødmede. "Jeg kan ikke huske det."
  
  
  "Men du ved, at det var italiensk?"
  
  
  "Han indrømmede det. Han var også meget cool."
  
  
  "Og det var en ulykke?"
  
  
  "Meget så." Juana kiggede ned på hendes tallerken. Hun var pludselig primal og præcis. Han var ikke smilende, selvom han var griner indad. Noget utilsigtet i midten af elskov, hun vidste. Og han kom op med en flot rige italienske sætning. Interessante. Meget interessant.
  
  
  "Er han for at stå på ski?" Jeg spurgte hende.
  
  
  "Det ved jeg ikke. Jeg mener, skal jeg kender hende?"
  
  
  "Jeg tænkte bare. Vi vil gå op ad skråningerne i aften, Juana. Det skal vises på forsiden. Og jeg må hellere tage nogle billeder." Godt. Jeg er træt af alt dette boudoir arbejde."
  
  
  "Du ser ud til at tage det meget godt," sagde jeg henkastet, kigger hende over. "Faktisk, jeg har aldrig set dig til at ligne dette før... Åh, jeg er glad, hvis du får, hvad jeg mener."
  
  
  Hun var vred. "Jeg vil tage dit ..."
  
  
  "Nu, nu," de advarer hende, nipper til resten af deres con leche kaffe.
  
  
  "Når du går på ski?"
  
  
  "Jeg er nødt til at gå op på mit værelse og rydde op først."
  
  
  Hun nikkede. "Jeg vil være klar på ni og tredive."
  
  
  "Ni-tredive derefter. Lad os gå til toppen. Велета. Er du med at spille?"
  
  
  "Selvfølgelig! Hagen skudt op. Hun var udfordrende mig. Jeg følte hende bedre. Hun var stadig kæmper for sin mening og hendes ligestilling. God pige.
  
  
  * * *
  
  
  Vi trak vores udstyr på en Prado Llano og spillede en one-on-one spil langs kabel-biler for at gøre de første løb til Borreguilas.
  
  
  Det var en inspirerende dag, med solen højt på himlen og vinden bringer nogle af fugt.
  
  
  
  
  
  Typer af overførsel
  
  
  Tekst Oversættelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversættelse resultater
  
  
  re. "Det kommer til at sne i aften," tænkte jeg. Han huskede, at han havde lugtet sne i luften natten før. Nu ville det ske, det var han sikker på det.
  
  
  Den svævebane, hoppe og rykkede, og vi sad klatre op og op tinder af Sierra Nevada. Du kan se alt fra der. Det var ved at blive koldere og koldere - hurtigt. Jeg vendte mig om og kiggede ned, og det var som at se på til verdens ende. På stor afstand foran mig, hele Granada-området blev spredt ud, selv om der var nogle haze ned der, nok til at overdøve den fulde panoramaudsigt over alt.
  
  
  Vi sprang ud fra kabel bil, mens de ledsager holdt det, og gik til lejligheder på gaden. Det var meget højt op her, luften var tynd, og den kolde indhyllet os fra alle sider og trængte vores hud gennem vores tøj.
  
  
  Vi gik i stilhed til toppen af skibakken. Det var en øde land - alle dækket med glimmer skifer og sne - der var ingen træer eller krat hvor som helst. Bare sne, sten og himmel. Han lydløst trængte sig ind i hans Østrigerne og så Juana livtag med hendes Canadierne.
  
  
  Vi stod der i et par minutter, kigger ned ad skråningen, og så tog jeg hende hætten, trak hætten ned over mine ører,og vinkede til hende.
  
  
  "Dig først!"
  
  
  Hun nikkede, skubbede sig frem, bøjede sine knæ, og begyndte at bevæge sig langs den stejle del af det første fald.
  
  
  Jeg har fulgt hende, at slappe af og nyde den sprøde sne på kanten af mine ski. Vi var i de bedste vejrforhold.
  
  
  En dag, vi hvilede, og hun bragte os et par sandwich, som har bragt en fantastisk værdi til ih. Vi spiste ih og ikke sige et ord til hinanden. Vi har lige varmet i solen og var meget tilfreds med ensomhed og skønhed af bjergsiden.
  
  
  Vi afsluttede vores sandwich og gik videre.
  
  
  Det var en stor race.
  
  
  Vidunderligt.
  
  
  Efter en kort nedstigning ned Borreglas, vi sad i lobbyen hele dagen, udveksle historier med Barry Præsten og Elena Morales som ilden gnistrede og turister, der kom og gik. Vi kunne se, at den lavere piste - fra Borreglas til Prado Llano-uden for vinduet, og brugt tid på at kommentere på figurer af forskellige skiløbere.
  
  
  Endelig gik jeg til hvile og tage et brusebad. Måltidet var beskeden, med de sædvanlige stort antal af retter, og ved elleve-tredive han er begyndt at få lidt nervøs. I det øjeblik, vi stadig sad og drak.
  
  
  Han undskyldte sig, gik op ad trappen til sit værelse, og tjekkede hans luger og hårnål. Derefter tog han det ud, lavet et kort over området, og tjekket ruten til monument af Velet, som havde set det, der til morgen fra toppen af skibakken. Regeringen road omkring Granada til Motril på Costa del Sol, hun havde fået at vide, løb lige ud til en konkret struktur.
  
  
  Vejen fra Prado Llano er sluttet til en almindelig motorvej omkring tre miles fra Prado-Museet. Dens markeret sin vej nord til gaffel og derefter sydøst til at Velete på motorvejen. Han lagde kort et øjeblik, hentet nøglerne til den lejede Renault, og gik ned til lobbyen.
  
  
  I spisestuen, så han Juana stadig sidder med Elena. Jeg spekulerer på, hvor Præsten er. Jeg står der, ser ud af vinduet på den forreste del af hotellet, hvor Renault var parkeret. Flere tal var, som bevæger sig langs de Prado, sandsynligvis i bar-Agtig måde. En af dem var Herr Hauptli.
  
  
  Jeg trådte gennem den forreste døre af hotellet og ind i mørket udenfor, og han så mig vinke:
  
  
  "Glem ikke, vi vil gøre denne race en dag!
  
  
  "Jeg vil hellere gøre det i dagslys," fortalte han hende på tysk.
  
  
  Han lo højt og gik ind i lobbyen.
  
  
  Hendes solnedgang i Reno. En kold vind blæste ned ad pisterne. Bilen var koldt, men hyggeligt. Varmen fra motoren vil hurtigt at varme op ego.
  
  
  Let sne begyndte at falde. Det var for tidligt at holde fast, men det faldt på isglatte pletter af sne, der allerede var på kørebanen. Snedriver begyndte at akkumulere langs kanten af fortovet.
  
  
  Renault snurrede som en glad fugl. Han kørte langsomt og forsigtigt, så den lyse hvide linje i midten af vejen. Dobbelt lane af vejen var en smal bane til to biler, der passerer forbi. Jeg så en bus og biler næppe passere mimmo andre under en tur i Granada, minder mig om en elefant parring med en antilope, der nægter at samarbejde.
  
  
  Hun blev mødt af to biler på vej mod Prado Llano, og kørte derefter ad hovedvejen, hvor han vendte sig til at følge de vender sig og slå tilbage mod Veleta. Sneen var ved at blive tungere. Den krydsede stråler af verden, og der dannes et gardin foran mig. Jeg kunne næsten ikke se motorvejen, og selv om det var større end den indkørsel, det var ikke designet til overhaling eller stunt kørsel på ethvert terræn.
  
  
  Renault kørte let på den snoede vej, men jeg kunne se, at sneen var begyndt at klamre sig til fortovet lidt. Nogle gange kunne jeg ikke se kanten af motorvejen på alle.
  
  
  En stålsat stemme kom op hældning
  
  
  
  
  
  Typer af overførsel
  
  
  Tekst Oversættelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversættelse resultater
  
  
  Nu Renault havde at give det al sin gas. Han skiftede i lavt gear og bevægede sig langsomt og forsigtigt gennem den stigende overflade af sne.
  
  
  Til sidst er han så tegnet: VELETA. Og ud over de tegn, snavs vej, drejede fra hovedvejen og op til den velkendte konkrete monument på toppen af klinten.
  
  
  Hun blev skubbet af Renault ad en grusvej og vendte rundt over klipper og is, indtil det kom til et fladt område, tilsyneladende sprængt rundt hårde sten. Der var ingen tegn på bilen.
  
  
  Mit ur sagde fem minutter over tolv. Jeg spekulerer på, hvad der skete med Rico Corelli. Så en anden tanke til mig: havde Corelli besluttet ikke at afholde møder, når ord got ud af, at Arturo var død? Var Corelli, også gemmer sig et sted bag en rock, venter på hende at komme ud i det åbne for at skyde mig?
  
  
  Jeg har slået tændingen fra og Renault døde. Der var dækket spor overalt i frosset snesjap, men de betød intet. Han gøs. Det var ensom her, i det mest afsides sted i bjergene. Det var bare Corelli og ham , og han ordnede det på den måde. Dræbe mig for Arturo død? For den død af Basillo di Vanessi?
  
  
  Han nøje slukkede forlygter. Han sad der et stykke tid, vejer sine muligheder. Derefter satte han på sin vindjakke og trak ud Luger . Der var en lomme lommelygte i instrumentbrættet rum, som jeg normalt bære med mig, og Ego tog den ud og tændte den.
  
  
  Så åbnede han døren til Renault. Vinden hamrede ind i mig med skræmmende kraft. Slikning trak hende vindjakke over til ham og stillede sig ved Renault, lukke døren med et bump. Det blev gjort ved at strålen fra en lommelygte i nat, og jeg kunne kun se hvirvlende sne over for mig, piskning i alle retninger, på toppen af toppen, hvor vinden blæste fra alle verdenshjørner.
  
  
  Monumentet blev stablet op der, mørk og tavs, og Ego gik rundt i det, indtil han fandt det blå SIM-kortet, han havde trukket ud fra den bagfra. Jeg havde ingen idé om, hvordan Ego driver talte ego i at bryde gennem isen og iskolde sjap, men han blev stående der. Det rørte hood. Det var stadig varmt.
  
  
  På bagsiden af monumentet var en bunke byggematerialer til venstre ved den første håndværkere til at fuldføre monument. Jeg stod der på Sim-Kortet, forsøger at skjule fra vinden, og det var der, at jeg hørte støj pludselig ikke langt fra mig.
  
  
  Hendes mand holdt Luger godt fast i hans hånd og vendte ansigtet den retning lyden kom fra. Som vinden piskede rundt, rippe lyd og sprede ego i alle retninger, han var ikke sikker, hvis jeg var at se hendes ansigt-til-ansigt med bevægelse eller ej.
  
  
  Så shaggy hørt hende.
  
  
  Luger holdt det i sin hånd, sigte og klar til at presse.
  
  
  "Ah, Peabody," sagde røsten, som gennem et tørklæde.
  
  
  Han var ikke klar over det.
  
  
  Men da han gik ind lommelygten sted, hans ego var umiddelbart kendt.
  
  
  Det var Barry Parson.
  
  
  Men nu, at han ikke har en Britisk accent på alle. Han talte i en vag form for måde, der fik mig til at tro, at op til dette punkt havde han, trods alt, kun spillet den rolle i de Britiske hemmelige agent.
  
  
  Hvem var han?
  
  
  Han trådte frem fra bag en bunke byggematerialer, og er nået ud til at ryste min hånd.
  
  
  Dens frosne.
  
  
  "Slap af," Barry Præsten sagde. "Det er okay. Hendes Corelli. Rico Corelli".
  
  
  10
  
  
  Sneen hvirvlede omkring os i lang tid, og ingen omkring os flyttet. Det var ved at blive koldere og koldere.
  
  
  "Okay?" sagde han, læner sig ned for at slikke mig, forsøger at se mit ansigt.
  
  
  De Luger var gemt under hendes vindjakke, bare i tilfælde. "Hvordan kan jeg være sikker på det?" Ego spurgte hende. "Først skal du fortælle mig, at du er Barry Præsten, og nu fortæller du mig, at du Rico Corelli."
  
  
  Grinede han. "Lad os gå. Dette bør være indlysende! Godt gået=), og der kunne være her, men Rico Corelli?"
  
  
  "Nogen kunne være her for at besvare dine proptrækker. Enhver, der vidste, om mødet."
  
  
  "Men hvem Rico Corelli og dræbt barn?" spurgte han.
  
  
  "Komarov. Han kunne vide."
  
  
  "Du tror jeg er en myg?" Præsten spurgte med et grin.
  
  
  "Han ville være den eneste, der ville vide, at Corelli mødte mig her."
  
  
  "Vær fornuftig! Det er ikke en Myg!"
  
  
  "Siger du så, men jeg kender hende ikke."
  
  
  "Hvis han var en myg, hvad ville han så gøre her?"
  
  
  "Jeg prøver at finde ud af, Corelli og dræbe ego."
  
  
  "Men hendes Corelli."
  
  
  Det blev til en enkelt komedie. Han rystede på hovedet resignedly. "Tåleligt, du er en Corelli. Jeg er fucking koldt. Lad os komme i min bil og tale."
  
  
  Han smilede. God."Hun blev ledet af ego op foran til Renault.
  
  
  "Godt lille job," sagde han.
  
  
  "Fantastisk," sagde jeg. "Når du lejer, kan du få det bedste ud af det."
  
  
  Han åbnede døren med sin nøgle og ind, så nåede ud og åbnede passagerdøren til em. Han kravlede ind og smækkede døren. Bilen slingrede. Det var stadig varm indeni.
  
  
  "Lad mig fortælle dig om Basillo di Vanessi," sagde han efter et minuts stilhed. "Udskiftning. De har forsøgt at fange mig i flere måneder."
  
  
  "Dem?"
  
  
  "Der er nogen omkring det øverste niveau af mafiaen," sagde Præsten:. Hende kunne ikke gøre for det; Hans stadig tænkte på nen som Barry Præsten,
  
  
  
  
  
  Typer af overførsel
  
  
  Tekst Oversættelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversættelse resultater
  
  
  ikke som Rico Corelli.
  
  
  "Men hvordan kan du vide det?"
  
  
  "Jeg har venner der også. På toppen. Kapo Kapo vil have hende til at være udelukket som standard. Han ønsker at være komplet."
  
  
  "Hvad er ego' s navn?"
  
  
  Han smilede. "Glem det. Bare tillid til mig."
  
  
  Godt. Så Capo Capo ønsker du at forlade."
  
  
  "Du vil have til at dræbe mig. Forsøgte at fortælle mig to gange allerede. Gang på Korsika. Når i Napoli. Jeg var der i levering."
  
  
  "Napoli? "Hvor gjorde Myg kommer i fra?"
  
  
  Han kiggede på mig kraftigt. "Du vil være fint."
  
  
  "Jeg fik at vide."
  
  
  "Hema?"
  
  
  "Ikke noget."
  
  
  "Da min anden strejke mislykkedes..."
  
  
  "Det er en i din villa på Korsika?"
  
  
  Han rynkede panden. "Ja." Han ventede. Derefter: "Da det mislykkedes for ham, besluttede han at forlade for erhvervslivet. Det er, når jeg kom til jer."
  
  
  Han nikkede til hende. "Jeg ved alt om det." Er det ikke eksisterer. Men det var nytteløst at lytte til egoets historie. Jeg havde ingen mulighed for at vide, om det var sandt eller falsk.
  
  
  Godt. Da vi forlod Korsika på båden, Vanessi tog det med ham."
  
  
  "Til at tage din plads?"
  
  
  "yeah. Da vi kom til Valencia, boede vi i havn for en dag, og hun opholdt sig på bredden, da de forlod."
  
  
  "Gjorde Lysistrate sejle uden dig?"
  
  
  "Helt fantastisk. Vanessa spillede Rico Corelli."
  
  
  "Og da de landede i Malaga, Vanessa var stadig spiller Corelli?"
  
  
  "Ja." Han gjorde en pause. "Med hjælp af Tina Bergson."
  
  
  "Var Vanessa i Malaga?"
  
  
  "nej. Han opholdt sig på båden. Vi troede, det ville være bedre på denne måde. Derefter vil der ikke være nogen fejl. Jeg mener, bare i tilfælde af at nogen genkender ego."
  
  
  "Kan nogen i Malaga identificere dig?"
  
  
  "Vi har fået en chance," Præsten lo.
  
  
  "Og derefter?"
  
  
  "Så er du kontaktede Tina, og hun kom til at møde dig."
  
  
  "Det er rigtigt."
  
  
  "Jeg tror, at nogen har valgt, at du efter at have fulgt dig til yacht, at sætte på scuba gear, og blive ramt."
  
  
  "HVEM?"
  
  
  "Moscato, selvfølgelig. Hvem ellers? Han ved alt om mig. Og han må have haft mere end det ene øje på båden, når den kom på. Han har lige timet den tid du var i nærheden af skibet for at få dig involveret."
  
  
  "Hvorfor ikke Moscato genkende dig?"
  
  
  "Han ved, om båden, om Tina, om at møde mennesker..."
  
  
  "Jeg kan se. Men han har virkelig ikke genkende dig."
  
  
  "Det er rigtigt."
  
  
  "Og han blev stukket ihjel og sårede Tina."
  
  
  "Tak Gud, hun var ikke dræbt!"
  
  
  Han var at se ham. Han rakte ned i lommen og trak en pakke Amerikanske cigaretter. Han tændte en og vinkede kampen. Sidste gang, han tog en spansk cigaret. Men så, selvfølgelig, han spillede den Britiske hemmelige agent Barry Parson. Han var en trænet skuespiller og vidste, hvor effektiv den rigtige rekvisitter.
  
  
  "Hvor er hun nu?" Jeg spurgte hende.
  
  
  "Du mener, hvad de siger omkring klinikken?"
  
  
  "Ja." Han vidste.
  
  
  "Hun kommer."
  
  
  "Når hun kan slutte sig til dig?"
  
  
  Han tøvede. "Snart."
  
  
  "Og så-møder med min partner?"
  
  
  "Det er rigtigt." "Se, Tina er en del af den sætning. Du ved det, gør du ikke?"
  
  
  "Ja," sagde jeg. "Men vi ønsker til at mødes første, og så vil vi diskutere detaljerne."
  
  
  Han nikkede. "Det er alt, der betyder noget lige nu."
  
  
  "En ting undrer mig."
  
  
  "Hvad er det?" Røg steg i front af ego ' s ansigt. I forruden af Renault, hun kunne se afspejling af deres ego, som han tog et træk på sin cigaret.
  
  
  "Hvordan har du endda komme efter Myg i Torremolinos?"
  
  
  Grinede han. "Pænt, hva'?"
  
  
  "Meget pæn. Hendes pause. "For pæn."
  
  
  Egoets øjne gled over mine. "Hvad er det du siger?"
  
  
  "Jeg siger, at jeg ikke helt enig med din historie, Corelli. Du indtaster den aftale, når min Myg løber koldt, og så spiller man Barry Parson, en hemmelig agent. Hvad giver?"
  
  
  "Lad os gå tilbage," sagde Præsten: alvorligt. "Hør op. Hende, jeg vidste, du var efter en myg. Er du enig?"
  
  
  Han nikkede til hende. "Du har måske allerede gættet det, selvfølgelig. Men hvorfor var du i Malaga på alle? Jeg mener, Rico Corelli. Du var skjult i Valencia. Hvorfor gå til Malaga for at udsætte dig selv forgæves?"
  
  
  "Forsikring", sagde han langsomt.
  
  
  "Forsikring?"
  
  
  "Jeg var sikker fra det øjeblik jeg forlod båden i Valencia. Forstår du?"
  
  
  Han nikkede til hende.
  
  
  Godt. Savchenko blev på båden, mens han arbejdede, når" Mosquito " blev ramt. Virkelig igen?"
  
  
  De troede på hende. Godt. Lad os antage, at du skulle være i Sol y Nieve på dette punkt."
  
  
  "Det er hvad jeg sagde Tina."
  
  
  "Jeg troede så. Jeg mener, hvorfor der kommer til Málaga hjælp? Det var min proptrækker."
  
  
  "Tag den med til dit hotel og find ud af mere om dig." Han trak på skuldrene. "Jeg mener, mit liv er pakket ind i en fin lille pakke. Jeg skal til usa. Og dig, og pige du har der, er mine styrker. Til højre?"
  
  
  "Det er rigtigt."
  
  
  "Så jeg vil vente for dig at gendanne.
  
  
  Der blev en lang tavshed. Hendes blik var koldt. Han kiggede på mig, lige så koldt.
  
  
  "Hvor tog du mig fra?" Jeg spurgte hende.
  
  
  Han sukkede. Godt. Look. Du var ude på jagt. Hende, jeg vidste, at du skulle prøve at finde ud af Moscato. Virkelig?"
  
  
  "Jeg gætter på, så."
  
  
  "Jeg var bare venter på, indtil jeg fandt dig."
  
  
  "Har du identificere mig tidligere?"
  
  
  "Åh, selvfølgelig. Jeg så, hvor Tina gik."
  
  
  "Og så er du der blev fulgt på Juana og mig, der i nat?"
  
  
  "Selvfølgelig, selvfølgelig."
  
  
  "Til villaen."
  
  
  "Faktisk. Ved den tid, du rammer, der luder - den ene, der allerede var der en trekant med Moscato, og den anden var lang - jeg vidste, vi var i dell. Jeg var lige efter dig."
  
  
  "Men hvorfor
  
  
  
  
  
  
  Typer af overførsel
  
  
  Tekst Oversættelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversættelse resultater
  
  
  Er du kæmper din vej tilbage fra da jeg havde Moscato døde? "
  
  
  Egoets øjne mødte mine. "Vi laver alle fejl, gør vi ikke?"
  
  
  Hendes, han trak på skuldrene. Godt. Men hvorfor dække historien?"
  
  
  "Barry Parson' s jazz? Jeg har lige børstet støvet fra hylden, "han sagde, at glide ind i Barry Parson' s Britisk accent. "Og det virkede som det var, hvad der skulle gøres i øjeblikket. Hvad skal jeg gøre, gøre op mit sind, og sige:"Sikke en stemme for hendes gode, gamle Rico Corelli! Er det ikke meget mening nu, gør det? "
  
  
  Hendes var at grine. "Jeg kan stadig ikke lide ilder alle denne tvedeling og en tredobling. Du kunne have taget kontakt med Juana højre væk. Du sov med hende der, og igen her. Hvorfor kan du ikke bare give hey oplysninger og bede hende om at tjekke det ud? "
  
  
  Han lidt ned på hans cigaret og kiggede ud af forruden. Sneen var ved at falde, men det bliver lettere nu. Jeg kiggede op og så vores to ansigter, der afspejles i den mørke nat.
  
  
  Egoets øjne stirrede tilbage på mig.
  
  
  "Jeg har aldrig tillid til soveværelset," sagde han, vred. "Jeg mener, ikke engang min egen. Dette er det sted, jeg har lejet hende i Torremolinos. Hvordan kan jeg vide, Moscato ikke registrere mig på bånd, før jeg fulgte dig i hans sted? Efter alt, han troede, han havde dræbt mig på båden. Men måske det var en fælde. Virkelig? Måske Moscato var der ikke, måske Moscato var altid tænker om mig og venter på mig. Hvordan kunne jeg have kendt ham? "
  
  
  Hun blev siddende der.
  
  
  "Og dette hotel. Jeg stoler ikke på hende med noget. Intet kan lide det. Jeg tror, at der er fejl på samtlige værelser. Jeg var nødt til at gå gennem et kommende møde, fordi det var en del af den oprindelige plan. Jeg kan ikke lide at afvige fra den indledende planlægning, fordi det efterlader alt for meget til tilfældighederne. Da vi allerede kendte hinanden, det er bare spillede cool og fortsatte fra dette punkt på. Jeg er meget ked af, hvis dette har krænket din sans for orden."
  
  
  Det gav mening.
  
  
  "Hvad nu?" Jeg spurgte hende.
  
  
  "Vi har arrangeret et møde mellem pigen og mig," sagde Præsten: igen saglig. "Levere mikrofilm".
  
  
  "Hvor?"
  
  
  "Jamen, ved du hvad jeg tænker på hotellet. Dette giver dig ret til et antal. Og jeg kan ikke lide at hænge ud med folk i Prado Llano. Se, hvad de ski run?"
  
  
  De troede på hende. "Det er meget øde, okay-til tider. Der er ingen insekter i sneen enten." Han lo, undrer dig over, hvor sandt det var.
  
  
  "Til helvede med sne. Du kan skyde en person til paris med et teleskopisk objektiv." Han gøs. "Jeg kan ikke lide det på alle."
  
  
  "Men hvis ingen ved, du er en Corelli..."
  
  
  "Hvem sagde det? Hertil kommer, at der er en anden dårlig punkt. Hvis Moscato eksisterer stadig, og hendes, sikker på, at han efter Arturo købt ego - vil han holde et øje på dig og din virksomhed, virkelig?"
  
  
  "Om Juan?"
  
  
  "Selvfølgelig! Så jeg er nødt til at se det et sted, der er både iøjnefaldende og som er beskyttet på samme tid."
  
  
  Hendes, han trak på skuldrene. "Dette er ikke en let bibelen for at fylde ud."
  
  
  "Nej? Hvad med én af disse kabel-biler? Når du er omkring dem, du er isoleret, alene, og sikkert!"
  
  
  Jeg har tænkt over det. "En gondol? Hende, jeg ved hvad du mener. Komme på nah med hende og få op sammen. Så længe du er der, låst fast i et kabel bil, kan du få dig selv i et kontrolleret miljø, og ingen vil være klogere. er alt på film? "
  
  
  "Det er rigtigt."
  
  
  Jeg sad og tænkte. "Men er der nogen der kan stadig skyde dig fra skråningen."
  
  
  "Det er, hvor du kommer i, gamle mand," sagde Præsten: gå tilbage til det Britiske universitet. "Du får stå på ski, stå på Borregilas station og dække os, når vi nærmer os."
  
  
  Jeg har tænkt over det. Jeg kan lide. Jo mere jeg tænkte over det, jo mere kunne jeg lide det.
  
  
  "Jeg vil købe det," sagde jeg.
  
  
  "Hvad tid er det?"
  
  
  Dens sagde: "i Morgen klokken ti i morgen?"
  
  
  "Faktisk," sagde Præsten:. "Jeg vil holde sig væk fra Juana. Jeg ønsker ikke nogen komplikationer, når vi er så tæt på at lave en aftale."
  
  
  "God lykke," sagde jeg.
  
  
  Han blev stående i sneen, at justere sin vindjakke. Han kunne mærke den kolde fosser gennem den åbne dør, selvom sneen var næsten helt væk.
  
  
  "Komme i gang," sagde Præsten:. "Jeg vil følge dig ned."
  
  
  Han nikkede til hende.
  
  
  Han smækkede døren i mit ansigt og skyndte sig omkring monumentet, hvor han forsvandt ud af syne.
  
  
  * * *
  
  
  Renault startede op uden problemer. Jeg lod ØMU varme lidt op, så ventede indtil jeg så Simka komme rundt om hjørnet af monumentet, hendes forlygter skrå ned på den interimistiske vej. Derefter kørte han ud, kravle ned af den korte indkørslen til motorvejen. Han vinkede til Præsten i bakspejlet.
  
  
  Jeg så et Sim-Kort følger mig, dens forlygter flimmer i den faldende sne.
  
  
  De vrider og vender sig, var ret skarpe, som kræver konstant bremsning og downshifting. Han begyndte at nyde kørebanen, når han følte, at de første wet brake system.
  
  
  Den kom ned gennem en dal omkring et sort glimmer, der er opdrættet op, hvor vejen var blevet sprængt i en V-formet grøft. Ved udgangen af det, så jeg fortovet lave en hurtig skarpe tegn ligeud.
  
  
  I midten af hans mave, han er begyndt at aftage, og jeg følte en slip. Jeg troede, jeg ville snuble over en frossen sted på vejen ved et uheld, og prøvede igen. Men det var ikke en frossen sted på alle.
  
  
  Jeg ramte bøller igen for at få nogle trækkraft, når downshifting, men
  
  
  
  
  
  Typer af overførsel
  
  
  Tekst Oversættelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversættelse resultater
  
  
  Det synes ikke at overføre kraften til de hjul.
  
  
  Hun havde febrilsk at trykke gearstangen, men nu er hendes var at gå for hurtigt at starte, og kunne ikke skifte til lavere gear.
  
  
  Jeg gik hende ned til gulvet, så jeg gik ned ad bakke, men hastigheden var for hurtigt. Heldigvis, den kurve, der viste sig at være meget godt. Det blev gjort ved henvisninger. Men så ramte jeg en hurtig venstre drejning i den modsatte retning og ramte bøller igen, i håb om kørebanen ville give mig trækkraft her. Men jeg følte mig noget, men våd ineffektivitet.
  
  
  Ikke noget.
  
  
  Jeg drejede rattet hårdt og drejede det. Vejen rettes ud, men begyndte at synke, da motorvejen blev til en lang, niveau krydse krydse en høj stenfyldte. I slutningen af turen, blev han spottet af et par af tegn tilbage med en stor advarsel tegn på motorvejen videre.
  
  
  Jeg klikkede på mobning igen, men fik intet svar. Han pressede ned på gearstangen, men han kunne ikke reducere ego til et minimum. Hendes begyndte at dreje hjulet frem og tilbage, forsøger at få en friktion-type sneplov til at reducere Renault ' ens hastighed, så hende kunne sænke den forbandede ting i lavt gear.
  
  
  Mislykkedes.
  
  
  Han så Præsten lys bag ham, og jeg spekulerede på, om han var at se mig i S og gådefuldt over min uforklarligt dårlig kørsel.
  
  
  Hendes lys blinkede to gange, som en form for signal om hjælp.
  
  
  Kurven var at komme tættere og tættere på, og Renault kunne ikke styre det. Han tænkte om passage af de indre dræning grøften, men besluttede, at chancen for at bryde aksler og rippe off hjul var for stor til at risikere. Jeg er måske også blevet smadret hjemme på skifer bank, der steg op omkring den grøft som rattet voksede op omkring min ryg.
  
  
  Dæk peb, og han drejede hjulet til venstre for at tænde for hurtigt. Det styrtede ned i en knejsende bank til højre. Renault trak skulderen af vejen og på vej lige til den yderste kant af vejen, hvor der var omkring en fod af sten stablet op under en hvid-malet plankeværk, der strakte sig for omkring tyve meter.
  
  
  Han smækkede sidelæns ind i rækværket, tore noget fra Renault ' s krop, og så galopperede tilbage til dæmningen. Men det blev trukket hårdt og bilen rettes ud igen.
  
  
  Foran mig, vejen fortsatte med at synke hurtigt. Et par meter væk, så jeg en vejbane hvilket gør en skarp lige igen, med en anden plankeværk beskyttelse af skilte, og et meget stort skilt lige før årsskiftet.
  
  
  Dens aldrig vil være i stand til at gøre dette pointers.
  
  
  Lyden af en tordnende motor nær hans øre fanget hende, og han vendte hurtigt.
  
  
  Det var Præsten.
  
  
  Han skød en mimmo Sim-kort på mig og fyrede den af på vejbanen forude.
  
  
  Jeg tænkte på hvad fanden skrædderen var nu forsøger at gøre. Hun blev bedt om at ringe ud af ømu ' en, men ikke Stahl.
  
  
  Han skar mig op foran mig, og hun næsten skreg til ham om at komme ud af den måde, eller bliver ramt.
  
  
  Han prøvede i gear igen, desperat forsøger at komme ned et trin, men det var ingen nytte.
  
  
  Præsten var lige foran mig. Han næsten lukkede hans øjne, og venter på krak til at ske.
  
  
  Det skete aldrig.
  
  
  Pludselig, min kofanger foran var hamrer mod Parson ' s bageste kofanger. Jeg så den røde bremselygter af Simca Parson blinker, så går ud, så går ud, så går man ud igen.
  
  
  Dens langsommere.
  
  
  Det var et gammelt trick til at stoppe en løbsk bil ved at bremse bilen foran det til at bremse bilen bagved.
  
  
  Hendes faste greb om rattet var fordi jeg vidste, at den ene sten på det forkerte sted på kørebanen ville kaste Renault fra Simca kofanger, og jeg ville blive smidt til venstre eller højre, derefter forårsager hende til at glide langsommere bil og gå enten ind i klippen eller ud over kanten af klippen i luften.
  
  
  Præsten er mobning fortsatte med at blinke og blink, og med den tid, vi kom til gengæld, at han havde stoppet mig. Jeg sætter det i bakgear og kom ind i den bil, rystende.
  
  
  Døren åbnes, og Præsten trådte ud via SIM-kortet. Han kom tilbage til min side af bilen, og sneen var ved at falde, alle omkring ham.
  
  
  Min lysene var tændt udenfor, lysende tilbage af Simca og viser Præsten, der stod der i nat.
  
  
  "Jeg vil ikke spørge, hvad der skete," sagde Præsten: langsomt. "Der er nogen ramme din Renault."
  
  
  Han nikkede til hende. "Tak for din hjælp. Det var et godt trick."
  
  
  Vi stoppede ved de Esqui Prado bar før jeg tog hendes bil til garagen. Jeg havde tre lumumba og en kop kaffe, og du stadig ikke føler dig helt ret.
  
  
  11
  
  
  Hende tilbage til hendes værelse efter et kort ophold i Barre Esquí med Præsten. Rom og chokolade i lumumba hjulpet mig roligt lidt ned, men jeg var stadig ryster, når jeg sætter nøglen i døren og gik ind.
  
  
  Drejning på det hellige lys, han hørte en raslen i den anden ende af rummet, så den forbinder døren svingede åbne og Juana var der, eyes wide. Det var, som om hun lige var vågnet op af en dyb søvn.
  
  
  "Har du mødt ham?"
  
  
  "Ja," sagde jeg. Han gik hurtigt til præsidiet og tog en notesbog. Det var hurtigt kradsede på nen af fejl og vist, at hey.
  
  
  Hun nikkede, at hun forstod.
  
  
  "Hvordan skete det
  
  
  
  
  
  Typer af overførsel
  
  
  Tekst Oversættelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversættelse resultater
  
  
  go? "Hvad er det?" spurgte hun mig.
  
  
  "Intet at rapportere. Jeg bliver nødt til at se ego igen." Han var travlt optaget af at skrive på en notebook. "Vil du mødes med ham i morgen ved ti-tiden i gondola. Flere detaljer senere."
  
  
  Hun nikkede.
  
  
  "Nu vil jeg i seng og få nogle resten."
  
  
  "Okay," sagde hun.
  
  
  Jeg pegede på forstuedøren, hvilket indikerer, at jeg ville møde hende uden for hurtigt.
  
  
  "God nat, George," sagde hun, og gik tilbage til sit værelse.
  
  
  Jeg tog mit tøj af, er blevet til rene dem, og gik ud i korridoren. Juana sad og ryger en cigaret.
  
  
  "Er du sikker på, at værelserne er aflyttet?" spurgte hun.
  
  
  "Positive."
  
  
  "Har du mødt Corelli?"
  
  
  "yeah. Vi kender ego, ligesom Barry Præst."
  
  
  Hun studerede mig. "Jeg havde næsten gættet det."
  
  
  "Jeg gjorde det samme."
  
  
  "Kan du være sikker på det?"
  
  
  "Hvordan kan jeg være helt sikker? Men han møder dig med svævebanen, hvor skrædderen tage det, vil du få de materialer"
  
  
  "Hvad er det?"
  
  
  "Jeg kan håndtere det," sagde hun selvsikkert.
  
  
  Godt. Jeg vil dække dig fra skiløjperne. Det er, hvad Corelli ønsker."
  
  
  "Men, hvordan kunne Myg vide om mødet mellem ham og dig?"
  
  
  "Han var et vågent øje med os hele tiden."
  
  
  "Jeg vil forsøge at holde et øje på ham."
  
  
  "Du behøver ikke bekymre dig. Jeg vil tage sig af det. Mød bare Corelli og se, om han er sjov med os, eller ikke."
  
  
  Hun kiggede på mig. "Hvorfor gjorde han ikke give mig de oplysninger, som tidligere?"
  
  
  "Han sagde, at han ønskede at være sikker."
  
  
  Hun trak på skuldrene. "Jeg formoder, at det giver mening."
  
  
  "Kan du tage svævebanen med ham og stå på ski ned fra Borreglas. Jeg vil møde dig i baren i stueetagen, når det hele er overstået." Så vi skynd dig ned og find ud af ægtheden af hans ting."
  
  
  "Malaga?"
  
  
  "Granada. Jeg har en sender der."
  
  
  "Alle ret".
  
  
  Hende, gik tilbage til værelset og bænkpres til at sove.
  
  
  * * *
  
  
  Nu kunne han se alt, hvad langs rocky ridge. Solen saint var ren hvid. Sne hellige Herren forhærdede mine øjne, men jeg brugte et filter i min Zeiss 60x briller.
  
  
  Svævebanen var på vej op, og jeg kunne tydeligt se, Juana gule trøje. Det var bare hende, og Præsten inde. Gondolen normalt udføres af fire personer, og han vidste, at Præsten var nødt til at tippe service personale for en privat tur, men jeg var ikke bekymret. Han havde pengene til at gøre det.
  
  
  Hendes briller trillede på tværs af feltet igen, og så er ego så hende.
  
  
  * * *
  
  
  Han blev liggende på maven på en granit afsats omkring halvvejs mellem Borregilas og Prado Llano. Han var klædt i gråt tøj, så han helt sikkert blandet med glimmer skifer og granit. Men jeg kunne se, at han var en mand, efter at alle, og jeg kunne se, at han var i besiddelse af en lang riffel langs klinten. En mulighed var knyttet til riffel.
  
  
  Jeg kunne ikke fortælle nogen, at den type riffel af point.
  
  
  Han lå ganske stille og ventede. Og han ledte i gondol med Juana og Præst. Hvordan kunne han vide, at de var under den ego? Hvordan kunne han vide det?
  
  
  Præsten? Var Præsten en erstatning? Har nogen set op Juana? Hvordan var den information, der er lækket igen? I vores værelser, ingen sagde et ord til os. Ingen andre end Præsten og mig, vidste, tid og sted.
  
  
  Stadig, assassin lægge venter.
  
  
  Moscato? Ganske muligvis.
  
  
  Han knappede sin vindjakke og trak ud Luger . Hendes ego blev behandlet og gemt i et minut vindjakke. Jeg ville have til at krydse hældning og få fodfæste på en klippe for at nå det. Så jeg bliver nødt til at kravle over klipperne og dræbe ham, før han kan slå til.
  
  
  Der var ingen anden måde. Hvis jeg lader Moscato levende, han vil forsøge igen at få Rico Corelli - prøv igen, før ømu ' en lykkes!
  
  
  At dømme ud fra den hastighed, svævebane og placeringen af den person, på de sten, jeg havde cirka et minut og en halv til at flytte.
  
  
  Jeg kontrolleret nedstigning en smule for at undgå den farlige tycoon og kørte lige under ham. Når hendes ramte bunden af dias, skete der noget til resten af sne på toppen, og hun pludselig fandt sig selv at synke ind i den glide til hendes knæ. Jeg skubbede, og pryglede, og sneen faldt fra mig. Jeg var heldig. En stor kugle af sne rullende fortsatte med at bevæge sig væk fra mig og ramte klipperne i nærheden.
  
  
  Dens mistede dyrebare sekunder.
  
  
  Klipperne var foran mig, men jeg kunne ikke selv se, den mand, som lå under mig. Jeg var nødt til at tage mit kamera og panorere langsomt langs højderyggen.
  
  
  Derefter ego så hende.
  
  
  Jeg blev blæst ud af kurs af omkring et hundrede meter! Hans var for høj.
  
  
  Det begyndte hurtigt at gå ned af bakke igen, vender tilbage i en anden retning, der afviger fra den bane og vender tilbage til et punkt inden for menneskets rækkevidde på klipperne.
  
  
  Jeg slipper for spændebånd og sætte mine ski i klipperne, så de ikke glider. Derefter trak han hende ud og kiggede ud over kanten af klipperne.
  
  
  For eksempel, jeg så svævebanen langsomt stiger mellem den anden og tredje stål-søjler. Og hun kunne blive set af den mand med riffel, der har grebet ego stramt og styret gondola omhyggeligt, som bevægede sig op spidery stål.
  
  
  En luger, der sigter det på mandens hoved, og fyret.
  
  
  Gawk ramte en sten og fløj ud et eller andet sted. Jeg kunne høre ricochet sang.
  
  
  Manden vendte sig hurtigt. Jeg kunne se en sløring på hans hvide ansigt. Han bøiede sit hurtigt tilbage, vendte sig om og pegede riflen på mig - scope og alle.
  
  
  Være genert øjne fanget i sneen bag mig-for tæt for
  
  
  
  
  
  
  Typer af overførsel
  
  
  Tekst Oversættelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversættelse resultater
  
  
  komfort niveau.
  
  
  Jeg skød hende igen. Men han forsvandt ud af syne umiddelbart efter, at skuddet var affyret. Ego kunne ikke se hende.
  
  
  Der kravles der, ego forgæves forsøgt at finde hende.
  
  
  Endnu et skud brød den sten, med min hånd.
  
  
  Han smuttede.
  
  
  Gondolen var der bevæger sig langsomt langs kabel, og Juana gule trøje kunne se det, og det var alt jeg skulle betale opmærksomhed til.
  
  
  Gunslinger stod op og vendte sig væk fra mig, med sigte på en gondol. Jeg skød hende igen.
  
  
  Han faldt, krøb bag en rock, mangler det helt. Hende, så ham ramte den klippe, og med henblik på gondola.
  
  
  Jeg startede den op over klipperne, men jeg vidste, at jeg ikke kunne nå det i tide.
  
  
  Med et snap af kabelklemmer, han blev sat tilbage på sine ski og startede ned ad bakke, to stave i den ene hånd og en luger i den anden. Det var ikke den mest komfortable ski stilling, han kunne have forestillet sig.
  
  
  Som det skred frem, indså jeg, at jeg ikke kunne skyde på ski, og dermed brugt mere kostbar tid.
  
  
  Han gik ned til det niveau, hvor han havde hug, brød fri af de bindinger, og hug ned over klipperne.
  
  
  Stemmen er på!
  
  
  Jeg skød hende.
  
  
  Han sigtede til gondolen, og han skød lige som jeg gjorde - eller måske en brøkdel af et sekund senere end jeg gjorde. Hvad er der sket med os, min egen skudt tilsyneladende skyldes det at svigte, og ego, - afgift er harmløst, da det ramte bunden af den gondol, snarere end gennem vinduet i Parson ' s dollar stak.
  
  
  Det ramte shooter.
  
  
  Han faldt ansigtet først ind i klipperne, så refleksivt snurrede rundt og svingede riffel rundt, indtil det blev påpeget næsten direkte på mig.
  
  
  Hende, sprang tilbage og ind i sneen, glider ned ad bjerget. Kuglerne fløj omkring mig, men ingen af dem ramte mig. Hendes solnedgang er tilbage på den klippe, der klynger sig til nah for køb.
  
  
  Klippen var glat, men hun kravlede over det, og når en anden gawk eksploderede nær mit øre, jeg løftede hendes hoved, så ego klart, og skød ømu ' en i nakken.
  
  
  Han faldt straks ned. Blod, eksploderede omkring ham i en rød sky.
  
  
  Han blev derefter liggende i en pulje af iskolde rødme, da hun gik op til ham.
  
  
  Det var Alfreddo Moscato.
  
  
  Myg.
  
  
  Matchmaker!
  
  
  * * *
  
  
  Den riffel, som første skud mig, og det var meningen at dræbe Rico Corelli i gondolen var en Winchester Model 70 Super Kvalitet riffel, der er kalibreret til 30-06 Springfield runder og er udstyret med en Bausch & Lomb Balvar Lee dot variabel-power optiske sigte. Det var en smuk borerig.
  
  
  Den 30-06 Springfield Hi-Speed kassette, med en bronze tip, kan levere en mundingshastighed af 2,960 meter per sekund og en hastighed af 2,260 meter per sekund på 300 m, med en slående kraft, 2,920 ft-lb snude energi og 1,700 ft-lb. pounds for 300 meter. Den Bausch & Lomb magt justerbar rækkevidde er justerbar fra 2 1/2 til 4x, med kun to bevægelige dele kontrollere højde og vind.
  
  
  Hvis noget kan hjælpe med at dræbe en person fra en ekstern placering skydning, denne kombination.
  
  
  Hende, bøjede sig over den døde mand. Han havde en tegnebog og papirer, men de var naturligvis forfalsket. Det navn, der blev siges at være Natalio Di Cesura, og de papirer, der sagde, at han var kommet fra Bari, Italien.
  
  
  Han var mørk i huden, mørkt hår, og en barberet blå hage og tryllestav. Ego ' s bakkenbarter var kortere end normalt, men de synes ikke alt for længe.
  
  
  Han var iført en flot vindjakke og stramme ski bukser.
  
  
  Han vendte sig ved lyden af pludselige fodspor på klipperne. Odin af Civil Vagt kom ned til det sted, tog sin ski og kom til mig med en bærbar i hånden. Hende, har bemærket, at ego hylster af hendes sikkerhedssele var knappede.
  
  
  Han kiggede på mig, sagde ikke noget, og derefter gik over til rock, hvor den døde lå. Han lænede sig ned og kiggede på kroppen, så omhyggeligt har undersøgt ego, og lavet et par bemærkninger.
  
  
  Han rørte ved liget i nakken og følte sin puls. Han kunne have fortalt ømu ' en, at ego ikke ville være der. Han fandt ud af, at hans papirer, undersøgte dem, og derefter undersøgt Winchester 70 med omfanget.
  
  
  Han rejste sig op og vendte sig mod mig.
  
  
  "Undskyld indtrængen, senor," sagde han på engelsk.
  
  
  Han smilede til hende. "Hvordan vidste du, jeg var engelsk?"
  
  
  "Jeg ved, at du er Amerikansk," rettede han mig med et smil. "Med din ski".
  
  
  De var Østrigere, men jeg købte det fra ih i Sun Valley. Og det blev trykt på dem.
  
  
  "Har du været vidne til dette-problemer?" "Hvad er det?" spurgte han, fint, men tilsyneladende.
  
  
  Hendes, han trak på skuldrene.
  
  
  "Måske er du mere end et vidne. Måske du var involveret i denne persons død?"
  
  
  Jeg sagde ikke noget til hende. Da var han i gang med at fortælle mig mine rettigheder? Men, selvfølgelig, i Spanien var du ikke læse dine rettigheder på alle.
  
  
  Han begyndte at knappe hans vindjakke til at komme ud af hans tegnebog.
  
  
  Guardia våben, en Amerikansk Colt .45 kaliber, var straks i Ego ' s hånd og dækket mit liv.
  
  
  "Jeg er ked af, senor, men du må ikke tage noget ud af dine lommer."
  
  
  "Jeg ønsker blot at aflevere mit ID-kort," jeg smilede. "Jeg kom på anbefaling af Senor Mitch Kelly omkring Malaga."
  
  
  Anerkendelse flickered på tværs af hans ansigt. "A. Klar. Du har en ego-kort her. Også omkring din." Han kiggede på nah, og langsomt sætte hende tilbage i plast mappe. Han rakte tegnebog frem og smækkede ego lukket med en smart slap.
  
  
  Jeg tog det og lægge det væk.
  
  
  "Jeg er ked af, senor. Det er ikke n
  
  
  
  
  
  Typer af overførsel
  
  
  Tekst Oversættelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversættelse resultater
  
  
  Her, jeg venter på dig til en afhøring. Hvis du ønsker at forlade? "
  
  
  Åh, det dejlige lille ØKSE-logoet i hjørnet af Mitch Kelly ' s kort, der alle virkede til at kende og elske.
  
  
  Han vendte sig og pegede på den døde mand. "Er han kendt for dig?"
  
  
  Guardia rystede på hovedet. "Jeg tror det ikke. Men jeg vil finde ud hurtigt nok."
  
  
  "Høflig råd," sagde jeg. "Denne person kan være ønsket i Malaga for en forbrydelse. Mord."
  
  
  "Åh."
  
  
  "Og mord på en dreng i går aftes er åben her på Prado Llano."
  
  
  Guardia ' s øjne indsnævret. "Du ved, en masse ting, senor."
  
  
  "Det er min forretning. Vide en masse ting. Og tage billeder af ih, " tilføjede hun med et smil.
  
  
  Han hilste. "Prima: Min undskyldning for at tilbageholde dig. Jeg tror, det ville være rart, hvis du ikke var her, da min kollega ankommer. Han er lidt ung og impulsiv."
  
  
  Han kiggede op ad bakken. En anden Guardia var med ski på og kører ned ad bakke.
  
  
  "Tak."
  
  
  Han bøjede af fra taljen ned og hilste på. "Jeg vil fortælle Senor Kelly, at vi har mødt."
  
  
  Han gled gennem klemmer, afhentet sine poler, og hurtigt ned til Prado Llano.
  
  
  * * *
  
  
  Efter en halv time af det, jeg vendte tilbage til hotellet. Juana var der venter på mig i stuen ved den store pejs.
  
  
  Vi var alene.
  
  
  Hendes ansigt strålede med spænding. "Jeg har det," hviskede hun til mig.
  
  
  Han nikkede til hende.
  
  
  "Hvad var det for en uro?" - tænkte hun.
  
  
  "Jeg er bange Moscato ud og dræbt ego."
  
  
  Hendes ansigt blegnede. "Hvordan kunne han vide, at vi var til møde på kabel-bil?" spurgte hun. "Ingen vidste, men dig og mig - og Præsten."
  
  
  "Tror du, at Præsten er virkelig Corelli?" Jeg spurgte hende.
  
  
  Hun trak på skuldrene. "Han er bestemt ved en masse om medicin netværk. Og han er villig til at give det til os på et sølvfad. Jeg er meget begejstret for det."
  
  
  "Har du nogensinde været skuffet?" Jeg spurgte muntert.
  
  
  "Meget solid. Så snart vi begyndte at spille sammen med, at første udskiftning Corelli."
  
  
  "I dag er ikke, når vi vil levere alt til Granada."
  
  
  "Jeg kan ikke være sikker på, at oplysningerne er nøjagtige, Nick," sagde hun, som om hun havde tænkt over det et stykke tid og endelig gjort op i hendes sind. "Det forekommer uheldigt, at jeg er kommet så langt og ikke kan fortælle, hvis Corelli er autentisk eller ej."
  
  
  "Du behøver ikke bekymre dig. ØKSEN memory bank vil vide det."
  
  
  "Men jeg spekulerer på, hvorfor jeg blev sendt her på dell selv." Nu hun var surmuler.
  
  
  "Glem det. Det er en del af jobbet."
  
  
  Mekaniker til Prado Llano garage undskyldt. "Jeg vil få en ego ved klokken to i eftermiddag. Er det hurtigt nok for dig, senor?"
  
  
  Hendes, han trak på skuldrene. "Det bør være. Hvad skete der?"
  
  
  "Bremsevæske drænet, senor."
  
  
  "Af hvilken grund?"
  
  
  "Pipeline-fiasko". Han ønskede ikke at sige meget.
  
  
  "En pause?"
  
  
  "Meget mærkeligt, senor," han tilstod. "Ikke dele af væske linje bære ud på denne måde. I virkeligheden, det er umuligt."
  
  
  "Så hvad er der sket?"
  
  
  "Den linje er brudt."
  
  
  "En klippe?"
  
  
  "Det ser ud som det, senor." Nu ømu ' en blev urolig. Sådanne ting var uforståeligt, at ømu ' en.
  
  
  "Var der nogen skære det ud med vilje?" Jeg spurgte hende.
  
  
  "Det ved jeg ikke. Jeg ønsker ikke at tale om det. Dette er en alvorlig anklage."
  
  
  "Men der er ingen til at oplade den, så hvorfor ikke sige det?"
  
  
  Han så mig til at smile. Godt. Jeg fortæller hende, at nogen skære den linje, senor. Snip! Giver det mening?"
  
  
  "Åh, ja," sagde jeg. "Det giver god mening."
  
  
  Drengen kiggede alvorligt. "Så har du en fjende, senor. En kvindes mand, måske?
  
  
  Spanierne er sådan uhelbredelig romantikere!
  
  
  "Ja," sagde jeg. "Jeg føler, som det kunne være. Men det er værd at det, du ved?"
  
  
  Han lysere. "Godt så. Godt!"
  
  
  "Jeg vil være der i to."
  
  
  "Åh, der er en ting mere," sagde han.
  
  
  "Hvad er det?"
  
  
  Han tøvede igen, at kigge rundt for at se, om nogen lyttede.
  
  
  "Ved du, hvad dette er?" han tog noget op af lommen og holdt det i sin hånd.
  
  
  Ego tog det fra ego ' s håndflade. Det var en smuk fejl. Magnetisk sender i kombination med en retning finder. En smuk model! Grundigt professionel. Sandsynligvis Japanske eller tyske.
  
  
  Hende, kiggede på det. "Jeg har ingen idé om, hvad det er."
  
  
  "Også mig, senor."
  
  
  "Hvor fandt du dette-denne gadget?"
  
  
  "Det var fastgjort til bunden af Renault, senor."
  
  
  "Hvor interessant. Jeg tror det tog bare væk fra motorvejen, da jeg kørte det."
  
  
  "Det er magnetisme, du ved, senor? Jeg troede, du ville være interesseret i at se det."
  
  
  "Mig... meget interessant."
  
  
  Retning finder lagde den ned i et minut, og trak flere hundrede pesetas. Ih gav den til drengen. "Dette er for dig," sagde jeg. "For din interesse og for din tavshed."
  
  
  "Jeg forstår, senor."
  
  
  Han var sikker på at det var sandt.
  
  
  Han kendte hende nu, lige som Moscato havde kendt om svævebanen møde.
  
  
  Hende selv sagde ømu 1
  
  
  Tolv
  
  
  Som Juana, og jeg sad i Alhambra haven, en kort, mørkt hår, krøllet hår Sigøjner opkaldt Gervasio Albanes kom op til os. Han var førende på vores tur, der var allerede forud for os. Ved design, Juan og hende blev efterladt.
  
  
  "Det er varmt, for Andalusien," sagde han i en meget god engelsk accent.
  
  
  "Men ikke for Marokko," sagde han af gigt, igen flov, for Hawke og helt barnlig anerkendelse system skabt af AX.
  
  
  Han nikkede
  
  
  
  
  
  Typer af overførsel
  
  
  Tekst Oversættelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversættelse resultater
  
  
  Han kiggede rundt. Der var en beton bænk under et pepper tree, og han førte os til det. Vi sad sammen, og kigger ud på den reflekterende og den store Mauriske buegang modsatte.
  
  
  "Jeg har nyheder til dig," sagde han i en hvisken. "Vi skal mødes lige efter haler ender."
  
  
  "Nyheder?" Jeg spurgte hende.
  
  
  Han lagde en finger på hans læber. "Senere. På bakken overfor." Han pegede med en finger på mimmo Alhambra på bjergsiden mod nordøst. Vi fik at vide tidligere, at der var flere huler på bjergsiden, huler, hvor et stort antal af sigøjnere blev stadig svie. I virkeligheden, det er, hvad Gervasio selv fortalte os.
  
  
  Han nikkede til hende. "Og derefter udflugter. Ved indgangen til Alhambra."
  
  
  Publikum ved indgangen til Alhambra blev tyndere ud, når vi kom ud, og Gervasio gik os til parkeringspladsen.
  
  
  "Har du en bil?"
  
  
  "Ak, nej," sagde Gervasio, smilende. Han lille charms i retning af Juana. "Jeg har kun en meget lille Lambretta ...
  
  
  "Ikke kaste blod over den vej," sagde jeg. "Kom med os. Vi vil tage dig her senere, og du kan afhente Lambretta."
  
  
  "Du er over alt på hotellet, og det er det."
  
  
  "Negativt. Vi bliver bare praktisk. Vi kan ikke spilde tid på at køre frem og tilbage, mens du venter på dig til at overvinde store bakker. Hvor er vi på vej hen?"
  
  
  "Jeg bor i en hule, senor," sagde han på tragisk vis, hvilket giver Juana mere saft med sine øjne.
  
  
  Hun kiggede på ham. Han var at komme til at lukke.
  
  
  "Glem det, Gervasio. Jeg vil vædde på, du har en fjorten-liter kande fuld af massivt guld mønter på bunden af hulen.
  
  
  Egoets øjne skinnede. "Du er en humoristisk mand, senor."
  
  
  Gervasio og Juana kravlede ind på bagsædet. Han var at se hende forsigtigt, men jeg kunne se hvordan hans øjne til tider kiggede på mig i spejlet.
  
  
  "Kom her, senor, og så lige på," sagde han til mig, og holdt kører indtil, efter kort tid, vi stoppede foran et hul i jorden. Der var andre biler parkeret rundt omkring, samt en bunke af motorcykler. For det meste var der sæder og Peugeot. Det var en stor kredit kort i mudderet.
  
  
  "Vi sidder her."
  
  
  Han nikkede til hende. Hende, der kigger på ham i bakspejlet. "Og nu til nyhederne, Gervasio."
  
  
  "Senor Mitch Kelly ønsker du at ringe til ømu' en i Malaga med det samme."
  
  
  "Gjorde han forklare, hvorfor?"
  
  
  "Selvfølgelig ikke, senor. Men det var permanent."
  
  
  "Hvor kan jeg ringe til hendes ego?"
  
  
  "Jeg har linjer inde i huset."
  
  
  Han påpegede også, at cave indgang.
  
  
  Han kiggede på Juana. "Nå, lad os gå."
  
  
  Vi kom ud og fulgte Gervasio i hulen. Inde, det var indrettet som ethvert andet hus, med tunge spanske møbler og tæpper på hårdt pakket snavs gulvet. Der var pærer og lamper tilsluttet stikkontakterne. De vigtigste værelset lugtede meget stærkt af madlavning.
  
  
  Gervasio gik hen til en reol i slutningen af rummet og trak et læderetui, der modsiges af de rapporter i medierne om Mitch Kelly ' s me R / T-safe house i Malaga.
  
  
  Han har sat i ego og lad det varme op. Han sad og kiggede på det. Juana stod op og gik omkring, ser i ærefrygt på den forhæng på væggene, det fint vævede tapeter, blonder, dækker borde, Internettet.
  
  
  Gervasio gav kode bogstaver og svarede til Kelly ' s anmodning om identifikation.
  
  
  "Kelly?" Jeg sagde, at det efter et øjeblik. "Hvorfor hotline?"
  
  
  "Det er en pige. Hun er på vej til Sol y Nieve."
  
  
  "Faktisk. Så?"
  
  
  "Havde du nogen problemer?"
  
  
  Han stoppede op, og kiggede på Gervasio. "Problemer?"
  
  
  "Godt, du ikke har slået op, din Roman nose endnu. Virkelig?"
  
  
  "Faktisk, vi har."
  
  
  Der var stilhed. "Hør," Kelly sagde. "Romerske Næse kaldet pige i går, og fortalte hende, hey, om drabet på en ung mand, og her til morgen-om død, en anden mand!"
  
  
  "Det er sandt."
  
  
  "Roman Nose nægtede at møde dig eller N. X., virkelig?" N. X. ekspert i Medicin. Meget godt. Juan Rivera.
  
  
  Venter på hende. "Negative. Hvad er hans grund?"
  
  
  "Roman Nr siger, at han ønsker at annullere alle dette. Han er sikker på, at det er en opsætning. Han er sikker på, at ego organisation forsøger at dræbe ham. Kan du høre mig?"
  
  
  "Højt og tydeligt."
  
  
  "Den pige er nu ved at køre op i en rød Jaguar. I en rød Jaguar. Forstår du?"
  
  
  "Jeg kan se. En proptrækker. Hvorfor er det der kommer?"
  
  
  "Hun siger, at hun ønsker at tale Romerske Næse i møde dig."
  
  
  "Vent et øjeblik. Vi har begge mødt Roman Nose. Jeg gentager. Vi har begge mødt Roman Nose. Kan du høre mig?"
  
  
  Pause. "Jeg læse det for jer."
  
  
  "Jeg forstår ikke, hvorfor hun mener, at vi ikke har mødt Romerske Næse?"
  
  
  "Måske er du ikke."
  
  
  "Der er sådan en mulighed. Den Romerske Næse var ikke på dell selv entydigt identificeret. Men han gav os materiale."
  
  
  "Pigen insisterer på, at du ikke har mødt Roman Nose. Den Romerske Næse ønsker at vende tilbage til Korsika uden at blive identificeret med dets fjender. Så du skal ikke date dig."
  
  
  "Så du tror, at vores Romerske næse er ikke en Roman nose."
  
  
  "Re-resultater af vis i Málaga-Bugten. Ja. Det er meget muligt."
  
  
  "Det er temmelig klart for mig," jeg er optaget. "To ting: en Romersk næse er en Romersk næse, eller en Romersk næse er ikke. Callie. Få i din bil og slutte sig til os på Sol y Nieve."
  
  
  Pause. "Hvorfor ikke?"
  
  
  "Jeg har brug for din hjælp. Vi er nødt til at sørge for, at den Romerske Næse er, hvad det hævder at være."
  
  
  "Hvordan kan jeg hjælpe hende?"
  
  
  "Det er en kompliceret historie. Men jeg ved, hvad de skal gøre nu."
  
  
  "Hendes hotel ville sige det samme!"
  
  
  "S
  
  
  
  
  
  
  Typer af overførsel
  
  
  Tekst Oversættelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversættelse resultater
  
  
  ol y Nieve. Sierra Nevada Hotel. I aften. Til højre?"
  
  
  "Det er rigtigt."
  
  
  "En tråd af kommunikation."
  
  
  Jeg sad og så på set for lang tid. Så så jeg hende, vendte rundt, og så Juana ser mig.
  
  
  "Okay?"
  
  
  Jeg kiggede rundt. Gervasio blev også kigger på os med store øjne. Hende, talte til Juana. "Har du dette mikrofilm?"
  
  
  "Ja," sagde hun, og nåede ind i hendes taske.
  
  
  Godt. Give det til Gervasio."
  
  
  Hun gjorde netop det. Han kiggede ned på den lille bundt af film i hans hånd. Så kiggede han på mig questioningly.
  
  
  "Blæse denne roll og sende ego, symbol fra symbol, at AX."
  
  
  Sigøjner kvinde nikkede.
  
  
  "Juana, skal du gå tilbage til Renault i Sol-y-Nieves."
  
  
  "Uden dig?" Hendes øjne indsnævret.
  
  
  "yeah. Jeg har tænkt mig at opsnappe Tina Bergson."
  
  
  "Men hvorfor?"
  
  
  "Det øjeblik hun dukker op på resortet, og taler med den virkelige Corelli, hun er straks identificeret."
  
  
  "Men...?"
  
  
  "Jeg mener, at nogen forsøger at dræbe egoet."
  
  
  "HVEM?"
  
  
  "Den mand der kalder sig Barry Præst."
  
  
  Juana ' s øjne udvidet. "Men hvorfor behøver det at være Præst?"
  
  
  "Det bør være."
  
  
  "Så der var to mennesker til at dræbe Corelli?" spurgte Juana, frowning.
  
  
  "Det er sandsynligt, at gangstere har besluttet på to kontrakter med ham, i tilfælde af at man ikke arbejde ud."
  
  
  "Det er kompliceret".
  
  
  "Du beholde pengene, at det er dit liv. Lyt til mig. Lad os analysere denne. Antag, at Præsten ønsker at dræbe Corelli. Virkelig? Og Præsten ikke ved, Corelli af syne mere, end vi gør. Men han ved, at jeg forsøger at lave en aftale med Corelli. Ikke blot hendes , men dig og mig. Så det bliver slikker til os. Som ble slikker ."
  
  
  Tyven betød hendes. Juana ikke gå glip af hint. Hun rødmede.
  
  
  "Nu. Lad os antage, at Præsten var til stede med Moscato, når Arturo blev dræbt. Præsten sad og så mig, selvfølgelig. Så han må have hørt den vejledning, han modtog fra Arturo, når han var ved at dø. Så langt væk?"
  
  
  "Fantastisk."
  
  
  "Så Præsten går til møde for at skjule sig og vente på, Corelli til at dukke op. Men der vil dukke op? Hendes. Ikke Corelli. Præsten står der, og jeg går op for hende, og hele hendes ansigt er dækket af æg."
  
  
  "Men hvorfor ikke Corelli gå til det møde?"
  
  
  "Du hørte, hvad Kelly lige har sagt. Han sagde, Corelli var bange, når Arturo blev skudt. Jeg er nødt til at antage, at han lige har prøvet det hele, og lade det ske uden ham."
  
  
  "Hvorfor ikke Mosquito gå der for at dræbe Corelli?" spurgte Juana uskyldigt.
  
  
  "Jeg har tænkt over det," jeg er optaget. "Lad os antage, at han var i sådan en fart at flygte efter at have Arturo mord, som han ikke høre, hvad Arturo sagde til mig."
  
  
  Hun rynkede panden.
  
  
  "Okay, "sagde jeg, og fortsætter hurtigt:" Det er Parson ' s sted, og det er hendes. Hvad gør Præsten siger? Det eneste han kan sige er sandheden. Han ved, jeg er ikke Corelli. Og han ved, at mødet vil finde sted. Han siger, " jeg er Corelli! Og han spiller stadig en practical joke, at arrangere et møde med dig."
  
  
  "Hvad med mikrofilm? Han gav mig den film."
  
  
  "Vi tjekker det ud. Men at erstatte denne type af information er meget simpelt: navne, steder og datoer."
  
  
  "Godt..."
  
  
  "Han forfalskninger filmen, arrangerer et møde med jer. Han arrangerer et møde for at spille Corelli. Han passerer du en falsk film, og i mellemtiden Moscato forsøger at dræbe egoet, og jeg dræber Moscato."
  
  
  "Men hvor har Moscato vide om den møde?"
  
  
  "En fejl i Renault", hendes far har sagt.
  
  
  "Hvad er Præsten, der venter på nu?" - tænkte hun.
  
  
  "Han venter på Tina til at dukke op. Han ved om hende, selv om han ikke kender hende personligt. Jeg tror, at han skal have forfalsket disse " opkald "til Tina for at forvirre Elena. Men han ved, at Tina vil til sidst vises på Sol y Nieve. Han vil vente for hende og lad hey hum ego Corelli, og bingo! Kan du se det? "
  
  
  "Og hvad er de gode til at opfange Tina?"
  
  
  "Jeg ønsker at advare hende om, at hendes udseende i Sol y Nieve vil påvirke Corelli."
  
  
  Hun nikkede. "Og derefter?"
  
  
  "Lad mig finde ud af det," sagde jeg blidt. "Jeg har ikke en punch line endnu."
  
  
  * * *
  
  
  Juana Rivera tog Gervasio og mig at leje en bil i butikken i Granada, hvor hun blev samlet op af en Plads mini med manuelt gear. Juana derefter kørte Gervasio tilbage til Alhambra, hvor egoet mini-cyklen blev parkeret.
  
  
  Det tog ud i et Sæde på Malaga-Granada motorvejen og på vej til Malaga. Det allerede var ret sent, men solen ikke skinner endnu. Hun har mere end ét øje på den røde Jaguar - bil er nemt at skelne.
  
  
  Det må have været ikke mere end tyve minutter, før Ego så hende, da han blev drillet på den hastige nedstigning over dalen fra mig. Han viste sig hurtigt tilbage, kørte ud til en sveden hvedemark, og lavede en hurtig skilt for tre hjørner. Jeg var foran Jaguar og på vej tilbage til Malaga, da jeg så ham nærme mig i bakspejlet.
  
  
  Han holdt sin hånd og vinkede hey, hey et par gange, hvilket indikerer at stoppe.
  
  
  Hun så hånden, da hun så bilen, og endelig er hun så mig. Hun blev overrasket, men ikke deprimeret. Han pegede på den side af motorvejen, og vi trak fra sammen.
  
  
  Han fik ud af sadlen, og gik over til Jaguar. Hun sad der, ser cool og chic i samme Skandinaviske stil, der Nah havde, i en lys grøn trøje og grå nederdel.
  
  
  "Jeg talte med Kelly," sagde jeg, da jeg kunne få en stemme.
  
  
  "yeah. Ved du, hvorfor er hun her?"
  
  
  "Selvfølgelig. Men planerne har ændret sig."
  
  
  Ee person
  
  
  
  
  
  Typer af overførsel
  
  
  Tekst Oversættelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversættelse resultater
  
  
  faldt. "Har Riko gået hjem endnu?"
  
  
  "Måske, ja. Sandsynligvis ikke. Men der er problemer. Den anden mand er forklædt som Rico."
  
  
  "Hvordan gjorde du...?" Hun blinkede. "Jeg kan se. Ja. Nogen udgiver sig for at være Rico."
  
  
  "Medmindre Rico har ændret sin mening om at tale til jer senere."
  
  
  "nej. Han var overbevist om." Hendes øjne skiftede lidt. "Hør op. Tror du ikke på mig? Helt ærligt...?"
  
  
  "Jeg tror dig," sagde jeg. "Problemet er, at vi har en anden Twin, en anden erstatning, en anden-Rico Corelli."
  
  
  "Så hun skal være advaret af den virkelige Riko..."
  
  
  Hende, han rystede på hovedet. "Nogen forsøger at dræbe egoet. Så snart du nærmer dig ham og opfylde ego, morderen vil vide, hvem der Rico er. Se det?"
  
  
  Hendes ansigt ændrede sig. "Ja, ja, jeg forstår hende!" Hun kiggede på mig alvorligt. "Hvad vil du have mig til at gøre?"
  
  
  "Jeg vil have dig til at bo i Granada."
  
  
  Hun bit hendes læbe. "Det er så ensom."
  
  
  "Men du var i klinikken alene."
  
  
  "Det var tossede!"
  
  
  "Hvordan er din skulder?"
  
  
  "Meget godt," hun smilede. Det er klart, der var kun en lille blindfold. Det var ikke engang i de dramatiske kurver af hendes sweater.
  
  
  "Okay, vil du gøre det, Tina?"
  
  
  "Hvad skal jeg gøre?"
  
  
  "Ophold i Granada?"
  
  
  Hun sukkede. "Godt..."
  
  
  "Jeg vil tage dig til middag," sagde jeg conspiratorially.
  
  
  Hendes øjne lyste op. "Vil du, George?"
  
  
  Hendes var at grine. "Med glæde."
  
  
  "Så vil jeg gøre det."
  
  
  "Følg mig til Jaguar. Vi vil gå til hotel og find dig i."
  
  
  Hun nikkede, og hendes øjne lyse med spænding.
  
  
  "Tror du, Riko vil blive vred, når han hører?"
  
  
  "Hvad - som jeg havde middag med dig?"
  
  
  "Ja." Hun trak på skuldrene. "Alligevel, who cares?"
  
  
  Så langt, ilder hun skimmeldannelse faretruende, og med stor succes. Hende, jeg tror hun troede, hun kunne leve livet farligt for evigt med den samme grad af sikkerhed.
  
  
  * * *
  
  
  Vi fik aftensmad i en dejlig lille restaurant i nærheden af butikskvarteret i Granada. Musikerne spillede spansk musik i det ene hjørne, og tjenerne var svævende over os, forsøger deres bedste for at ødelægge os.
  
  
  Det var omkring ti, når vi kom ud, cirklede restauranten og på vej til hotellet. Granada er en smuk by om natten. De butikker, der lyser med et helligt lys, og folk går på gaderne døgnet rundt. Ti klokken var temmelig sent, men nogle folk var ikke ude endnu. Den Borgerlige Vagt syntes at beskytte gader fra kriminalitet.
  
  
  Vi gik ind i hotellet, og Tina gik hen til hende for at få nøglen. Alle øjne i lobbyen vendte sig om og fulgte hendes gang. Jeg hørte hendes suk et par gange. Dette var en gentagelse af hendes præstation i Malaga.
  
  
  Hun holdt hende nede og vendte sig mod mig med et ondt blik.
  
  
  "Det er så klodset med de nøgler."
  
  
  Han nikkede til hende. Godt. Jeg ved så meget om dem."
  
  
  "Yeah. Så kom og satte nøglen i låsen, tak." Hendes øjne glødede med mad, vin og forventning.
  
  
  "Jeg er kun et menneske," sagde jeg, og fulgte hende ind i den elevator. Når den dag lukket for os, hendes, så jeg, at hver mand i lobbyen var der kigger på mig med misundelige øjne.
  
  
  Vi kørte op i elevatoren, og silken tråde af hendes hår børstet mod mig, som hun er flyttet sagte ved siden af mig. Han vendte sig rundt og kiggede hey i øjet. Hun smilede.
  
  
  Elevator dørene åbnet, og vi gik ud i korridoren. Der var en lang rød velour tæppe på gulvet. Der var en stor antik sofa sæt mod væggen. Blomster i vaser, der hang ned fra væggene.
  
  
  Jeg fandt det værelse nummer og forsøgte at indsætte nøglen i låsen.
  
  
  Tina jokede.
  
  
  Jeg var ikke klar over at jeg var så beruset. Jeg prøvede det igen.
  
  
  Døren blev åbnet på magisk vis.
  
  
  Hun gik ind i rummet foran mig, vendte lidt, så det gjorde hun så, og gik mimmo mig med hele hendes krop. Hun kunne mærke, at den kontakt, fra hoved til tå, i form af vekselstrøm og jævnstrøm at ryste.
  
  
  Jeg gik ind, og døren lukkede sig bag mig. Hendes overbevist om, at ingen rørte ved hendes ego. Nogle af de hoteller, der er fortryllet.
  
  
  Han standsede, så på Nah med et fjollet smil på hans ansigt. Jeg ved, at det var et fjollet grin, fordi jeg kom til at se mit ansigt i en lille guldrandet spejl, der hang på en af væggene. Og hun kiggede på mig med et udtryk, der kun kunne betegnes som tung med primitive begær.
  
  
  Jeg havde hende i mine arme. Hendes far holdt hende tæt ind til mig. Hun sukkede. Hun fortalte mig, at hun havde været i klinikken så længe, og var i så frygtelige smerter.
  
  
  Trist, trist.
  
  
  Ja, ja, hun fortalte mig.
  
  
  Da hun så, at jeg sympatiserede med hende ondt, hun viste mig såret på hendes skulder. Der var ingen anden måde at vise mig det på end at tage hendes trøje, og da hun gjorde det, jeg så, at nah havde ikke noget under sweater på alle, der er intet, men dette smukke gyldne skjule. Det var, som naturen havde gjort det.
  
  
  Faktisk, han selv kiggede på den lille forbinding på hendes skulder og beundret Dr. Hernandez ' s arbejde.
  
  
  "Det var det ikke forfærdeligt?" spurgte hun mig.
  
  
  Jeg sympatiserede med hende.
  
  
  "Jeg havde engang et ar på min hofte," fortalte hun mig. I virkeligheden var det fordi jeg ikke kan lide vaccination boks i min hånd, fortsatte hun, og så vaccination kassen blev lagt på min fod. Det er frygtelig hævede.
  
  
  Jeg sympatiserede med hende.
  
  
  Hun troede på mig. Efter et øjeblik, hun tog hendes nederdel og trusser, og viste mig ar på hendes lår. Det så virkelig godt ud på hende. Hende, der sagde det.
  
  
  "Selvfølgelig," sagde hun, " du skal have sår, også.
  
  
  - Jeg er en veteran fra mange kampsport.
  
  
  
  
  
  
  Typer af overførsel
  
  
  Tekst Oversættelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversættelse resultater
  
  
  ars, forsikrede hende, hende, og begyndte at vise de beviser.
  
  
  Vi en eller anden måde endte i soveværelset på dette punkt, og Tina omhyggeligt trukket tilbage sengetøj og klappede arket lidt, at flytte puder i en ulige position.
  
  
  Da jeg spurgte hende, hvorfor hun delte puder så meget, hun fortalte mig, at svenske kvinder har meget avancerede ideer om kærlighed. For at bevise, at svenske kvinder behandle deres ægtemænd og elskere godt, slutter hun den aktuelle levetid diagrammer er udarbejdet af de Forenede Nationer, som viste, at den forventede levetid for svenske mænd er 71.85 år, i forhold til den forventede levetid af Amerikanske mænd, som er 66.6 år.
  
  
  "Jeg vil vise dig hvorfor," fortalte hun mig. Vi har nogle metoder til at opretholde strømmen af afgørende juice.
  
  
  Tretten
  
  
  Morgenmad i Granada.
  
  
  "Du er nødt til at love mig, at bo på et hotel her," han fortalte Tina, at kigge rundt på den storslåede indretning af spisestuen.
  
  
  Tina kiggede trist. "Men jeg vil gå glip af skiløb!"
  
  
  "Hvis du går til Sol y Nieve, vil du være ansvarlig for Rico' s død."
  
  
  "Jeg forstår." Hun pouted.
  
  
  "Og du kan sætte dig selv i dit sted."
  
  
  Godt. Hvor skal du hen?"
  
  
  "Jeg vil tilbage til feriestedet. Jeg har et job at gøre."
  
  
  * * *
  
  
  Det var en behagelig 40 minutters kørsel op ad bjergsiden til Sol-i-Niev. Da han ankom, de skiløbere, var allerede på banen. Det var en klar dag med en dejlig lys pulver, og derefter en kort falder natten før.
  
  
  Jeg gik ind i lobbyen og så Mitch Kelly, der sidder i baren ved siden af lobbyen.
  
  
  Han satte en stol ved siden af. "Det ser ud til du har åbnet baren, her til morgen."
  
  
  "Faktisk. Er lige kommet i."
  
  
  "Du er tidligt, er du ikke?"
  
  
  "Jeg troede, jeg ville komme her, så snart jeg kunne. Hvad er plottet?"
  
  
  "Du ved, hvad det er. Vores mand er her, men han er bange for at vise sin hånd. Og vi har en dobbeltgænger, der ønsker at blive ledet af hans ego til den Romerske Næse."
  
  
  "Ikke sandt?"
  
  
  "En afstemning om, hvad vi laver."
  
  
  Vi bøjede vores hoveder sammen, og gav ømu ' en diagram - møtrikker, bolte, hammer, sav, og tømmer.
  
  
  * * *
  
  
  Jeg gik ind på mit værelse og skiftede mit tøj. Jeg tog mine ski gear og ventede på, at Juana til at ringe til mig.
  
  
  Hun gjorde det fra døren.
  
  
  "Jeg kan se du er tilbage," sagde hun i sin høj, alvorlig stemme, en såret Puritanske.
  
  
  "Ja," sagde han musikalsk. "Det har været en lang tur."
  
  
  Hun snøftede. "Hvad der er på programmet for i dag?"
  
  
  "Vi stå på ski."
  
  
  "Godt!"
  
  
  "Så vil vi tage aktion i aften."
  
  
  "Handling?" Hendes humør blev forbedret.
  
  
  "Du vil tage sig af Elena."
  
  
  "Hvordan?"
  
  
  "Bo hos hende hele tiden. Hende, hvad der-som jeg arbejder med Præsten. Kelly og hendes."
  
  
  Hun nikkede. Hun kiggede skuffet. "Men Elena synes helt uskyldig."
  
  
  "Uskyld eller skyld, er ikke en proptrækker. Vi er nødt til at isolere Parson. Jeg vil arrangere det for hende. Men jeg ønsker ikke, Elena, for at distrahere mig."
  
  
  Godt. Nu er. Hvad med nu?"
  
  
  "Ligner en stor dag for pisterne."
  
  
  Hun lysere. "Rigtigt!"
  
  
  * * *
  
  
  Vi tilbragte resten af dagslys i sneen. Det var strengt, afslapning og afslapning. For et par timer, han har glemt alt om Corelli, Tina, Elena, og Hauptley - glemte alle de besværlige mennesker, og den mission, den spanske Forbindelse, som havde vist sig så vanskeligt at fastslå. Jeg havde alle planer. Du skal bare nødt til at vente på Præsten til at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Mod aften kørte vi til Præsten og Elena i nærheden af Borreglas. Elena syntes trukket tilbage og deprimeret, men Præsten var den gamle ego kraftig hende.
  
  
  "Vi havde en fantastisk køre her til morgen, gjorde vi ikke, Elena?" Han var virkelig så Britisk, at hans blod er næsten størknet.
  
  
  "Av?"
  
  
  "Jeg troede, det var fantastisk! Gode betingelser! Rigtig god kilometertal! "Han grinede på Juana. "Hvordan har du det, søde dame?" Egoets stemme blev udnyttet.
  
  
  "Fint," Juana sagde.
  
  
  "Jeg tror, at vi skal have savnet dig i går aftes. Hvor har du været?"
  
  
  "Hele vejen rundt," Juana sagde.
  
  
  "Jeg var i Granada," sagde jeg.
  
  
  Præsten trak på skuldrene. Ego tog hende til side.
  
  
  "Der er nogen, du skal opfylde, hema," ømu ' en fortalte hende, i en lav stemme.
  
  
  "Av?"
  
  
  "Om turen".
  
  
  "En tur? Hvad tur, antikviteter?"
  
  
  "Til usa."
  
  
  "Allerede? Du mener, du har set gennem det materiale, jeg gav dig...?"
  
  
  "Ikke endnu. Men det synes rimeligt at oprette en rute. Dens sikker på, at der vil være problemer med logistik."
  
  
  Præsten rømmede. Godt. Hvor vil vi gøre det?"
  
  
  "Ikke disse værelser," sagde jeg. "Jeg er overbevist om, at de bliver aflyttet."
  
  
  Egoets øjne udvidet. "Du tror virkelig ikke det?"
  
  
  Du forbandet hykler! Det var ham, der kastede op bugs!
  
  
  "Jeg tror virkelig, så," sagde jeg.
  
  
  "Så hvor? I sne? "Han grinede.
  
  
  "Disco".
  
  
  "I kælderen af hotellet?"
  
  
  "Det er rigtigt."
  
  
  Han nikkede. "Du er på."
  
  
  "Ti klokken?"
  
  
  "En god vis."
  
  
  "Jeg fortalte Juana til at opfylde Elena. Vi vil bare ikke have nogen indblanding. Dette er vigtigt."
  
  
  "Selvfølgelig, et monument."
  
  
  "De fire af os vil have middag sammen, og derefter Juana vil sidde med Elena i stuen."
  
  
  "Jeg vil indrømme, at Elena er en temmelig ubehagelig problem," Præsten rynkede panden. "Ked af det"
  
  
  "Intet, som ikke kan håndteres."
  
  
  Vi spiste middag sammen, og alt gik efter planen. Juana og Elena gik til stuen, og Præsten og hans hustru gik ned til diskoteket for at " tale forretning."
  
  
  Tue
  
  
  
  
  
  
  Typer af overførsel
  
  
  Tekst Oversættelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversættelse resultater
  
  
  Gulvet vis ikke er begyndt endnu. Stereo forudsat høj musik og dansere vandrede rundt på gulvet at gøre aber, klude, og noget andet, der var "på" i en ih-specifikke scene.
  
  
  Præsten og jeg har et bord i hjørnet. Jeg sad i et hjørne, to vægge, der fører væk fra mig. Præsten sad på min venstre. Det er annonceret af egoet, der specifikt. Der var en tom stol til højre.
  
  
  Vi bestilte nogle blød vin til at starte med. I virkeligheden, det ikke tage lang tid for den musik, for at få højere og handling på dansegulvet for at fremskynde. Flere drankere blev allerede at trække ud af deres kammerater på deres skuldre.
  
  
  Så Mitch Kelly viste sig, spottet os i hjørnet, og vendte sig mellem de tæt pakkede tabeller til at gå i retning af os.
  
  
  Han grinede ad mig. "George," sagde han.
  
  
  "Kelly," sagde jeg. Han henvendte sig til Præsten. "Barry Parson, dette er Mitch Kelly. Han er den mand, jeg fortalte dig om."
  
  
  Kelly grinede og satte sig op. Han bestilte fra tjeneren, og barnet forsvandt i mængden. Det var mørkt, og der var strobe lys i midten af dansegulvet.
  
  
  "Du ved virkelig ikke se italiensk," Kelly sagde, at med en ego - bred, afvæbnende grin.
  
  
  Parson ' s ansigt frøs. "Godt, du også."
  
  
  "Jeg må ikke foregive at gøre det," Kelly svarede.
  
  
  Parsons ' øjne indsnævret. Han kiggede på mig, og da, ser ikke udtryk på mit ansigt, vendte tilbage til Callie. "Hvad skal det betyde?"
  
  
  "Dette bør betyde, at: hvordan kan du bevise, at du er, hvem du tror, du er?"
  
  
  Præsten afslappet. "Nå, nu. Jeg tror, jeg har vist det til din kollega. Er det ikke nok?"
  
  
  "Jeg er den person, der skal arrangere din transfer til usa." Kelly ' s ansigt strammet. "Jeg ønsker ikke at forsøge at transportere den forkerte person!"
  
  
  "Jeg er den rigtige person," sagde Præsten: hans accent mærkbart formindsket. Han bør være mere som den rolle, " Corelli ", som han spillede med mig i"Velet". Hendes sel, nyder kompromis.
  
  
  "Jeg føler, at vi taler om to forskellige ting, Mr. Præsten," Kelly sagde høfligt. "Jeg har tilladelse til at arrangere transport til Usa af en person, der er en central figur i the smashing i Middelhavet stoffer."
  
  
  "Hendes mand," Præsten knækkede.
  
  
  "Denne mands navn er Rico Corelli. Er du Rico Corelli?" Kelly havde et vagt smil, der ikke selv røre ved hendes ego ' s øjne.
  
  
  "yeah. Hendes navn er Rico Corelli." Parson ' s læber var hvide, og han klemte hans ih meget hårdt. Spænding, spænding.
  
  
  "Jeg er bange for du bliver nødt til at bevise det til min tilfredshed, Signor Corelli."
  
  
  Præsten lægge en hånd for munden. "Ikke så højt! Dette navn er kendt overalt!"
  
  
  "På grund af al denne støj, ingen kan høre," Kelly smilede. "Jeg gentager, du bliver nødt til at bevise din identitet til mig."
  
  
  "Men jeg har allerede givet George Peabody materiale, der kan bevise det."
  
  
  Hendes, han trak på skuldrene.
  
  
  Kelly nåede ind i hans skjortelomme og trak ud en kuvert. Det var på størrelse med et brev. Han åbnede den og trak en lille rulle film. Han lagde pakken i midten af stolen.
  
  
  Tjeneren bragte Kelly en drink.
  
  
  Præsten stirrede på pakken.
  
  
  "Min mikrofilm?" "Hvad er det?" spurgte han i en dæmpet stemme.
  
  
  "Nej, Rico Corelli," Kelly sagde.
  
  
  "Men jeg gav det til Mr. Peabody! Den rigtige film, er Rico Corelli!"
  
  
  "Negativ, Præst. Det er umuligt."
  
  
  Præsten var bluff godt nok, men han kunne se spændinger i egoets øjne - lille crow ' s fødder af nerver vokser i egoet, den krop.
  
  
  "Hendes navn er Rico Corelli, Præst. Og hende, jeg vover du at udfordre denne omstændighed."
  
  
  Parson ' s ansigt var som granit. Jeg blev mindet om skifer sammen skibakken. Han stirrede på rulle mikrofilm. Han tog den op for at undersøge det igen, selv bekymre sig om at udfolde det.
  
  
  "Du behøver ikke at prøve at læse den," Kelly sagde. "Det er for lille til at se klart. Og det er en kopi alligevel."
  
  
  En tynd dråbe blod dukkede op på Parson ' s pande. "Duplicate?"
  
  
  "Ja, ja," Kelly sagde med et smil, der ville have været misundelig på en cobra.
  
  
  "Og det oprindelige?"
  
  
  "Mr. Peabody gik ego til Washington for at blive tjekket ud af Drug Enforcement Bureau af hans store land."
  
  
  Præsten stirrede på Kelly for en lang øjeblik. Endelig, han tog en dyb indånding.
  
  
  "Okay," sagde han. "Tack tack tack."
  
  
  "Lige i dell til, Barry," fortalte han hende, med et smil. "Okay?"
  
  
  Han henvendte sig til mig, hans læber curling. "Hvad gjorde du laver sådan en farce? Jeg forstår dig ikke."
  
  
  Han var på vej til at forsvare sig selv. Mitch Kelly og hendes har opnået vores mål. Vi har besluttet, at Præsten var ikke Corelli. Hvis han var Corelli, ville han grinede og lykønskede mig på min lille spil. Men han ville ikke give op. Problemet for Præsten, var, at han ikke vidste, hvem Corelli var på alle; han mistanke om, at Mitch Kelly faktisk kunne være ham. Og mikrofilm af ego var nedslående. Egoet var falske. Dette kan være sandt. Han vidste bare ikke, hvad de skal gøre næste.
  
  
  "Faktisk," fortalte han hende, med et smil, " dette møde blev arrangeret på initiativ af Mr. Corelli." Han nikkede mod Kelly.
  
  
  Kelly smilede. "ja. Hendes hotel, der ved, hvad den mand, der var hyret til at dræbe mig så ud."
  
  
  Parson ' s ansigt var en maske af gamle læder varer.
  
  
  "Du er meget humoristisk, Mr. K."
  
  
  
  
  
  
  Typer af overførsel
  
  
  Tekst Oversættelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversættelse resultater
  
  
  Ellie "
  
  
  "Du kan kalde mig Corelli. Hører du den lighed, Mr. Præsten?"
  
  
  Hvad en blodig tilfældighed! Jeg tænkte på hende. Der var ingen sandhed i, hvad Kelly var indebærer - at han havde taget navn Kelly til at lyde som Corelli. Men det spillede smukt.
  
  
  Godt. Corelli. Det er en kat-og-mus spil." Parson ' s øreflip nu skinnede fra krukken. "Jeg kan ikke lide kat og mus spil."
  
  
  "Ingen ved," Kelly sagde. "Især mus. For et øjeblik siden, var du en kat. Nu dine øjne er røde."
  
  
  Præsten sukkede. "Lad os gå. Hvad vil du?"
  
  
  "Jeg ønsker at vide, hvorfor du prøvede at få mig til at ligne en sucker!"
  
  
  Præsten smilede tyndt. "Jeg har været spiller du som en sucker siden den første minut jeg mødte dig, George - uanset hvad dit navn er, Mr. Hemmelig Agent Poe Monotonously-og jeg forstår ikke, præcis hvad, du henviste til."
  
  
  "Det var ikke nok," sagde jeg blidt. "Meget uvenlig af dig, Barry-baby". Hende, lænede sig over mod ham. "Jeg mener, når du tog på den rolle, Corelli i Velet."
  
  
  Han trak sit ansigt sat i en frossen smil. "Meget simpelt. Han aflyttet din bil. Og han var der, da Arturo blev dræbt. Jeg gik til Veleta at finde ud af, Corelli og dræbe ego."
  
  
  Jeg kiggede på Mitch Kelly, der vippede hans hoved og drak, til hans spiritus.
  
  
  "Så du var i maskinrummet i svævebanen på den første nat?"
  
  
  "Selvfølgelig. Jeg fulgte dig til Sol-y-Niev at finde Corelli. Det er bare et spørgsmål om at sikre, at du opfylder alle, du møder."
  
  
  "Så du vidste, at jeg var dating Corelli..." jeg vendte mig for at se på Mitch Kelly, " ... midnat i Veleta."
  
  
  "Det er rigtigt."
  
  
  "Og du ventede på mig, da jeg ankom?"
  
  
  "Præcis. Præsten smilede svagt. "Jeg kan næppe forklare den tilfældighed, kunne jeg? Jeg skulle have fortalt dig, at jeg var en Corelli, da du fandt mig. Og udover, at jeg vidste, at jeg til sidst ville finde Rico Corelli gennem dig." Han vendte sig til Callie. "Lige som mig."
  
  
  "Det var lidt af en pludselig inspiration, var det ikke?" Jeg foreslog det.
  
  
  "Det er rigtigt."Præsten var ved at vinde tillid.
  
  
  "Og du troede, Corelli ville komme til overfladen for at finde ud af, hvorfor du blev udgiver sig for at være ham?"
  
  
  "Noget lignende"
  
  
  "Og du havde håbet, at den falske mikrofilm ville ikke have, som er kontrolleret af derefter?"
  
  
  "Jeg var nødt til at tage den risiko."
  
  
  Hende, lænede sig tilbage, og kiggede på ham. "Ikke rigtig, Barry. Nice try. Men ikke godt nok."
  
  
  Præsten rynkede panden. "Jeg forstår ikke."
  
  
  "Den ting er, at du skære bremsen linje i Renault, før jeg forlod for Veleta. Du vil have hende til at være helt udelukket fra hele synsfeltet. Du vil Corelli at være helt alene ved monumentet, så du kan dræbe din ego og gå fri. Til højre?"
  
  
  Præsten tog en dyb indånding. "Jeg benægter det. Hvorfor skulle jeg gå til alt dette besvær for at spare dig fra dette, når bilen var ude af kontrol?"
  
  
  Kelly kiggede på mig. Det var et overbevisende argument.
  
  
  Men hendes kendt gigt på denne proptrækker: "Du havde brug for mig, når Corelli ikke møder op til mødet. Han var den eneste, der kan føre dig til ham. Bortset fra Juana. Men Juana var ikke tilladt at opfylde Corelli, indtil hun var klar til mig, Barry. I live. Hvorfor ikke lade som om, du er Corelli, før Corelli endelig erklærer sig selv for mig. Virkelig?
  
  
  Han sad ubevægelig.
  
  
  På diskoteket, den hellige lyset pludselig gik ud, og så Sergei blinkede igen. Stereo blev slukket, og danserne venstre gulvet med frimærker. Professionelle spanske dansere klædt i flamenco-kostumer, der er samlet på den lille scene. Seks guitarister blev siddende på stole på den bageste del af scenen.
  
  
  I de øjeblikke, der fulgte, og den mandlige sanger trådte frem, spillede på sin guitar, og han begyndte at fortælle historien om dansen.
  
  
  "Hvad vil du med mig?" Præsten spurgte, kigger på Kelly.
  
  
  "Nogen har hyret dig til at dræbe mig," Kelly sagde, og hendes læber skiltes.
  
  
  "Jeg benægter det," sagde Præsten:.
  
  
  "Du skal ikke give mig det lort," Kelly, sagde i en lav, truende stemme. "Nogen hyret dig. Du er en professionel assassin. Barry Parson er en cover story. Siden begyndelsen af anden Verdenskrig, du har arbejdet i snesevis af lande. Komme på. Interpol ved alt om dig."
  
  
  Dette har vi trukket ud omkring hat.
  
  
  Parson ' s ansigt blev til is. "Jeg er selvstændig, det er sandt. Jeg arbejder for alle, der betaler mig."
  
  
  Han kiggede på Kelly. Han holdt presset. Præsten brød ned. Han indrømmede det. Han var rasende. Nu vil det arbejde for Kelly, hvis Kelly sætter det højt nok.
  
  
  Men vi ønsker ikke, at der på alle.
  
  
  "Der hyrede dig til at dræbe mig?" Kelly spurgt igen.
  
  
  "Hvis jeg fortæller dig, vil jeg være et mål i aften," sagde Præsten: med en hul latter.
  
  
  "Hvis du ikke, du er nu et mål, der sidder i denne disco," Kelly sagde, at sætte en masse magt i ord.
  
  
  "Jeg er død alligevel," Præsten begrundet.
  
  
  "Vi får dig ud herfra. Fortæl os, der hyrede dig, og vi vil gå direkte til dig." Vi vil tage dig over hele resort. Jeg har hjælpere."
  
  
  Kelly vendte at se på bar. Odin Poe af tjenerne stod der og kiggede på Kelly og nikkede. Så Kelly kiggede på stolen i det fjerneste hjørne af rummet. En mand i sort blev siddende der. Han vippede hans baret med en finger, da Kelly kiggede på ham.
  
  
  En lille smule af dekoration til at gøre alt ser rigtigt ud.
  
  
  Præsten var mel-baseret, rene
  
  
  
  
  
  Typer af overførsel
  
  
  Tekst Oversættelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversættelse resultater
  
  
  sh.
  
  
  Flamenco-musikken begyndte at spille, og solisten kom ud at danse. Han var hurtig og stabil. Ego hæle gik ud som maskingevær ild. Dansen steg i tempo og volumen.
  
  
  "Fortæl mig, hvem der hyrede dig!" Kelly croaked.
  
  
  "Det er ikke det," Præsten knækkede. "Noget andet, men ikke ham."
  
  
  "En gangster?" Jeg spurgte hende.
  
  
  Han kiggede på mig contemptuously. "Det var Moscato' s chefer! Ikke hendes." Egoets øjne udvidet. Han indså, at han havde praktisk talt fortalte mig, hvem der havde hyret ego.
  
  
  Der er kun én person tilbage!
  
  
  "Det var hende!" Jeg hviskede, læner sig tættere til Præsten. "Tina!"
  
  
  Det syntes frosset i tid og rum.
  
  
  Han åbnede munden og lukkede den igen. Ego Mål nikkede lidt. Det er alt.
  
  
  Derefter flyttede han ud.
  
  
  Han flyttede med lynets hastighed. Hende,så egoets hånd på hans skød, når til bæltet, hvor han havde skjult sin store Webley. En klump på hans skjorte så hende. Han håbede at ramme Kelly med det første skud, men det blev afbrudt af egoets hånd med pistol, så snart han trak den ud. Af denne grund, det er annonceret af ego til venstre for sig selv - så det kan styres af ego hånd med en pistol. Skud ringede højt og tydeligt, men heldigvis er det landede på gulvet.
  
  
  Straks, en anden skudt ringede ud.
  
  
  Præsten spændte på bagsiden af sædet, derefter faldt som en marionet, når dens reb er faldet, og lad hovedet læne sig frem mod bordpladen.
  
  
  Han satte sin fod på Webley 's revolver, og Kelly fik hurtigt op, og gik over til Parson' s krop. Der var så meget støj fra musik, dans og underholdning, der, til vores overraskelse, ingen lagde mærke til den sekundære spil i den mørke af diskoteker.
  
  
  Kelly greb Parson ' s skulder og rettede hans ego i sædet. Han rakte ud og tog Webley, tucking hans ego mellem hans bælte, og hans mave. Så vendte han sig, greb Parson ' s højre skulder, og hjalp Kelly lift Ego til hans fødder. Holde vores egoer sammen, har vi gjort vores vej gennem de overfyldte borde til disco indgang.
  
  
  "Mui borracho". Kelly nikkede til en af tjenerne.
  
  
  Tjeneren smilede smukt.
  
  
  Som den anden flamenco dans fortsatte, maskin-pistol skud af dansernes hæle gjort det umuligt at skelne lyde fra en rigtig pistol fra den hæle af lokale Jose Græsk dans.
  
  
  "Nogle gange har jeg hader det job," Kelly fortalte mig, da vi gik ned af trappen til lobbyen.
  
  
  Vi slæbte Barry Parson ' s livløse krop på tværs af lobby-heldigvis øde i øjeblikket-at trappen, og så begyndte den langsomme opstigning.
  
  
  Han var meget dødt, når vi endelig sætte ego, ego, vores egen seng i egoets eget værelse.
  
  
  14
  
  
  Mitch Kelly arbejdede som en detektiv for San Francisco Politi Afdeling i flere år, før han gik til at deltage ØKSEN Stabil. Så snart hun lukkede døren til Barry Parson 's værelse, han hurtigt begyndte at rode gennem lommer af Parsons' tøj.
  
  
  Han sprede indholdet ud på toiletstol og gik på toilettet for at få et håndklæde. Der var en masse blod på Kelly ' s krop og hænder. Kelly skudt ømu ' en i dollar stak, og den kraft af virkningen dræbte Præsten med det samme. Kelly brugte sin egen Hingst.38 Detektiv Særlige, der er udstyret med disse specielle patroner med høj mundingshastighed og høj penetration.
  
  
  Da hun kom ud af badeværelset, han tørrede sig grundigt og kiggede på sit ur.
  
  
  "Wallet," sagde jeg. Jeg var på udkig gennem hendes papirer. "Barry Parson, det siger så."
  
  
  "Strengt dække op," Kelly mumlede, kommer op til mig, og jeg står ved siden af hende, der ser. "Nogen gjorde et godt stykke arbejde."
  
  
  "Dokumenter? Tror du, det var MI5?"
  
  
  Kelly rystede på hovedet. "Jeg fortalte dig, at vi har kontaktet de Britiske. De havde ikke bekræfte, ego, identitet."
  
  
  "Ja, men..."
  
  
  "Da Briterne ikke bekræfte, at den Britiske benægte. Se det?"
  
  
  Det kan opnås via kreditkort og pas. Han kiggede på sit pas, men Kelly rystede på hovedet. "Glem det. Dette er også en cover-up".
  
  
  "Det ligner en reel"
  
  
  "Du kan få en god sæt af dokumenter, der er lavet i Portugal, hvis du har penge til at betale for dem. Herunder bedste falske pas på kontinentet. Der er hundredvis af falske id-kort, der flyder rundt i Europa-alle lavet i Lissabon."
  
  
  Han kiggede eftertænksomt på papirerne. "Betyder det lugter regeringen ting?"
  
  
  Han rystede på hovedet. "Jeg ville sige, at han var en freelancer. En lejesoldat, der kan lejes. Noget i den retning. Jeg fortalte dig, at Interpol har erklæret, at en ØMU-salg forbud." Men jeg er stadig i gang med at tjekke din finger udskrift ego."
  
  
  Han fortsatte med at læse aviser, og derefter tog sit ego bagage. Der var intet der at antyde noget andet end en rig Brit, der tilbragte det meste af sin tid på at rejse kontinentet.
  
  
  Kelly trukket ud til et lille sæt og begyndte at udrulle Parson ' s udskrifter. Da han var færdig med alle ti, han omhyggeligt tørres af blæk og placeret udskrifter på pergament. Så tog han en lille Japansk lavet mini-kamera med hans navn stemplet på det og tog et par billeder af Parson ' s ansigter. Når i hvile, Barry Præsten kiggede helt uskadelige, blottet for den livskraft, der altid gjort ego, hvad det var i livet.
  
  
  Der var absolut intet i disse ting, som ville binde Præsten til et syndikat af jord. Vi troede, at Præsten ikke har en bi
  
  
  
  
  
  Typer af overførsel
  
  
  Tekst Oversættelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversættelse resultater
  
  
  At arbejde med noget band, Tina var en frontfigur, men især med hende.
  
  
  Og det gjorde Tina nummer et spørgsmålstegn. Der kom hun til at arbejde for - hvis hun virkelig arbejdede for nogen?
  
  
  Kelly blev ved med at se på sit ur.
  
  
  "Bekymret over tid?" Jeg spurgte hende.
  
  
  "Jeg spekulerer på, hvad vi kommer til at gøre med denne krop."
  
  
  Han tog en dyb indånding. "Der er ikke meget vi kan gøre. Vi skal bare gå ud og lade det her."
  
  
  "Men Elena Morales?"
  
  
  "Det går ind og finder den ego. Og hun puster sin fløjte. Intet at forbinde Parson med os, noget konkret."
  
  
  "Vi blev set med ham på diskoteket."
  
  
  "Kan du ordne det?"
  
  
  Kelly tanke om det. "Det er allerede temmelig sent. Hvorfor var hendes stemme at kontrollere den tid? Elleve-tredive. Jeg tror ikke, at min kontaktperson er på arbejde lige nu."
  
  
  "En høj mand, med en fu-Manchu-overskæg?"
  
  
  Kelly smilede. "ja. Kender du egoet?"
  
  
  Hendes sel og stirrede på tæppet. "Vi har et andet problem at bekymre sig om. Tina ikke ved, at hendes assassin er død. Hun tror, at han vil blive venter på hende at ankomme i Sol-i-Niev at røre Corelli. Og det betyder, at hun vil komme. her. Vi er nødt til at stoppe hende."
  
  
  Kelly rynkede panden. "Hvordan?"
  
  
  Jeg tænkte over det i lang tid. "Look. Hvordan omkring dette? Vi kalder Tina på hendes hotel i Granada. Vi efterlade en besked fra en Person. Nen siger, at han forlader for Sol y Nieve, og ønsker at vide, hvor de skal møde hende. Så må vi bare vente her, indtil hun ringer til hotellet. Vi er at finde ud af, hvem der Hema ønsker at tale med. Og denne mand er Rico Corelli ."
  
  
  Han stirrede ud af vinduet, venter på Kelly ' s svar. "Det lyder godt. Hvad har vi at miste?"
  
  
  "Antag, at hun ringer til Præsten straks til at fortælle ham, hvem der skal skyde?"
  
  
  Kelly trak på skuldrene. "Hun finder ud af, at Præsten er død, og derefter kontakter Corelli. I alle tilfælde, vi er foran."
  
  
  "Jeg har tænkt mig at venteværelset for at aflytte Elena Morales," sagde jeg. "Jeg vil ikke have hende til at vandre i her, og finde ud af kroppen. Hun kunne have advaret om, at hele hotellet."
  
  
  "Jeg vil slutte sig til dig så snart jeg tage pleje af Bergson kvinde."
  
  
  Vi forlod døren låst op, og gik ud i korridoren. Ingen så os.
  
  
  * * *
  
  
  Både Juana Rivera og Elena Morales kiggede på mig da jeg trådte ind i lobbyen af et par minutter senere. Jeg kunne høre høj latter og råb af lystighed over hele lobbyen. Juana og Elena var midt i en støjende yahoo med Herr Hauptli, to ego Tyskerne, en ego Dansker, og en gruppe på omkring tyve andre ski par hver.
  
  
  Han gik over og nikkede til Juana og Elena. Mellem dem, de har lavet en plads til mig. Herr Hauptli så mig, hilste på mig, og introducerede mig til gruppen.
  
  
  Han smilede til hende, viftede med sin hånd, og lænede sig tilbage på bænken mellem pigerne, at stirre ind i den flammende ild. Det var trygt og sikkert, væk fra lyden af skud og synet af blod.
  
  
  Mr. Hauptley behandlede gruppe til hans mere spændende sportslige bedrifter - han var en amatør hunter, en ekspert fisker, en meget vellykket sejlsportsmand, og en stor bjergbestiger -, og hun har skrevet et par linjer på en middag modtagelse og vendte det i. Juana med en advarsel om at holde ego ude af syne.
  
  
  Hun ville ikke selv indrømme det, men jeg vidste, at hun var ved at læse det ud af alles øjne. En skarp albue i ribbenene fortalte mig, at hun forstod.
  
  
  PRÆSTEN ER DØD. TINA ' S MAND. HALEN AF EN HJORT.
  
  
  Jeg sætter i den sidste del, fordi jeg ikke ved, hvad de skal gøre med Elena Morales. Hvis hun havde været seriøst involveret med Barry Parson, måske hun har kendt - eller gættet-hvad han var op til. Ellers var der ingen grund til at tage hende med at undersøge. Bella kneppede hende, indtil hotellet lad hende vide, om Præsten er død. Jeg følte, at hvis Juana kunne ikke håndtere hende, jeg kunne.
  
  
  Mitch Kelly dukkede op i stuen døren, smiler bredt og vinkede til de velkendte param. Så han lagde mærke til mig, gik over hurtigt, lænede sig over, og sagde i en lav stemme, " lobbyen. Hurtigt." Ingen andre hørte. Han klemte min skulder, gav Juana en generøs kys på kinden og forlod stuen med et undskyldende vink til Herr Hauptli.
  
  
  Han rørte Juana ' s lår og fik op til at forlade. Kelly sad foran en gulv-til-loft-vindue på bagsiden af lobbyen, som overset foden af ski trail. Han kiggede på min refleksion i glasset. Lobbyen var fuldstændig øde.
  
  
  Han talte i mit øre, uden at bevæge læberne , en gammel cop trick lånt fra hans cellmates.
  
  
  "Hun gik ud, omkring et hotel i Granada. Det ser ud som om, hun er på vej til Sol-i-Niev."
  
  
  "Hvor har hun orlov?"
  
  
  "I aften. Vi ved ikke hvornår."
  
  
  "Dette er en dårlig nyhed."
  
  
  Kelly nikkede.
  
  
  I refleksion af glas vindue, så hun, at en af de ansatte satte sin telefon og gå på tværs af lobbyen til lobbyen. Et minut senere kom han ud igen. Elena Morales har fulgt hurtigt og yndefuldt.
  
  
  Kelly puffede hende. Elena ledes målrettet efter trappen. Det betød, at hun var på vej til hendes værelse - rummet, hun delte med Barry Parson!
  
  
  Kelly og hendes udveksles overraskede blikke. Hende, jeg så Juana, der kommer ud af stuen med et bekymret blik på hendes ansigt. Kelly ramte hende.
  
  
  "Hold Juana i stuen. Slutte sig til hende. Jeg vil få Elena."
  
  
  "Det er rigtigt."
  
  
  Han ventede, indtil Elena var halvvejs op af trappen, før du starter
  
  
  
  
  
  
  Typer af overførsel
  
  
  Tekst Oversættelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversættelse resultater
  
  
  d så nah. Noget er sket. Nogen havde advaret hende. Jeg kunne ikke finde ud af, hvem eller hvorfor. Stadig, det var tydeligt, at hun var på vej til hendes værelse.
  
  
  Tredje sal. Ned ad gangen, rundt i svinget. Hun nåede ind i hendes taske for hende nøgler. Men da hun fandt ud af, ih og rørte ved håndtaget, døren blev åbnet. Hun vendte sig for at scanne gangen. Han forventede, at et sådant skridt, og smuttede tilbage rundt om hjørnet, ud af syne.
  
  
  Hun kunne ikke se mig.
  
  
  Jeg hørte døren lukke bag hende.
  
  
  Han flyttede hurtigt ned af gangen og stoppede til næste dag. Ved første, jeg kunne ikke høre hende på grund af tykkelsen af skroget. Tæppet forhindret lyde fra at komme gennem kløften mellem dør og ramme.
  
  
  Men så tænkte jeg, at jeg hørte stemmer, der hvisker inde. En lys, skingre stemme,-en kvinde-hørt hende. Selvfølgelig, den stemme Elena Morales. Men kom hun til at tale med Hema?
  
  
  Os Odin. Ingen. Selvfølgelig, hun brugte telefonen!
  
  
  Så knurren stoppet igen, og hun var ikke længere høres. Jeg ventede til lyd for at erstatte modtageren på basen, men glemte det. Så er døren åbnet, og knagede lukket. Et skab? Gjorde hun kjole op til at gå ud?
  
  
  Han gik hurtigt til den fjerneste ende af gangen og ud på balkonen, der omgav bygningen på tre sider. Han smuttede ud af syne, og hug mod den ydre mur, der venter på Rådyr at komme ud på gangen.
  
  
  Men hun dukkede ikke op.
  
  
  Han kiggede på sit ur.
  
  
  Femten minutter.
  
  
  Han startede tilbage i hallen, og stoppede foran hendes dør, strakte sin hals og lægge sit øre til paneler.
  
  
  Ikke noget.
  
  
  De Luger trak den ud og krammede Ego til hans bryst, da han trådte frem og drejede håndtaget. Låsen var stadig åben, og så var Kelly og mig.
  
  
  Han hurtigt gik inde, læner sig tilbage mod væggen og holder Luger ud foran ham.
  
  
  Der var ingen - ingen i live.
  
  
  Parsons ' krop lå præcis der, hvor vi ikke havde forladt det.
  
  
  Men der var ingen andre i rummet.
  
  
  Hvor var Elena Morales?
  
  
  Han kiggede på toilet døre, men det skab var for små til, at nogen at skjule sig i. Og stadig...
  
  
  Det var en svag lyd, og han var ikke engang sikker på, at han havde hørt det. Men som han stod der, knapt turde trække vejret, hendes ego hørt hende igen. Det var den umiskendelige lyd af en person, der forsøger at holde sig i ro, men bevæger sig lidt. Han kiggede på kabinettet igen, men lyden kommer fra den forkerte retning.
  
  
  Nej. Han kom af badeværelse.
  
  
  De luger greb hende hårdt og gik lige til badeværelse. Det blev lukket.
  
  
  "Elena," jeg fortalte hende stille.
  
  
  Der var ingen reaktion.
  
  
  Nogen var der, og det var ikke Elena. Hvor blev det af? Eller var hun der med en anden?
  
  
  "Elena," sagde jeg, højere denne gang.
  
  
  Ikke noget.
  
  
  "Jeg har tænkt mig at åbne denne dør. Jeg har en pistol. Komme ud, hænder over dit hoved, " jeg gøede, stående på den ene side end i dag.
  
  
  Ikke noget.
  
  
  Jeg greb fat i håndtaget på den dag i dag, stadig stående presset mod paneler af dagen, og vendte det. Døren åbnes, og svinges indad. Hendes krop spændte. Vores service.
  
  
  Gennem den åbne revne, han kunne se badeværelse. Sergei var i brand. Og der, bleg og anspændt, sad Tina Bergson, rædselsslagen til kernen.
  
  
  Han flyttede til dækning af hende med luger. Da han så hende liggende i et bassin med hendes forsyninger lagt ud til brug. Subkutan, en flaske flydende, vatpinde.
  
  
  Hun kiggede på mig med store øjne.
  
  
  "Hvor er Elena?" Hun blev spurgt om, ee, selv om hun kunne have blevet bedt om hundrede flere spørgsmål i stedet.
  
  
  Hun rystede på hovedet. "Jeg har ikke set Elena. Kun Barry så hende. Og han... han var død." Hendes stemme faldt til en hvisken. Hun var på randen af besvimelse.
  
  
  Han gik ind på badeværelset og tog fat i hendes nogenlunde ved albuen. Hun klamrede sig til mig, vejrtrækning hårdt.
  
  
  "Hun dræbte ego?" hendes stemme hviskede i mit øre.
  
  
  Jeg sagde ikke noget til hende. Hvordan kunne jeg fortælle hende, hey, at det var Kelly og hendes?
  
  
  "Hvorfor gjorde du gå tilbage til Sol-i-Niev?" Sl spurgte hende stille og roligt.
  
  
  Hendes øjne vendte sig mod mig. Han skubbede hende ned og satte hende ned på kanten af karret. Hendes sel er ved siden af hende. Hun blev afholdt af en Luger på hendes bryst. Hun var en snu kvinde, og hendes far havde ikke tillid til hende.
  
  
  "At se... se..."
  
  
  "Barry Præsten," tilføjede jeg. "At vise, at ømu' en kan Corelli, så han kan dræbe ego."
  
  
  Vores service.
  
  
  Hendes læber skælvede, og hendes øjne forlod minen. "Ja," hviskede hun.
  
  
  "Du ansat Barry Præsten til at dræbe Corelli," sagde jeg blankt. "Du kan ikke benægte det. Han fortalte os, at tidligere..."
  
  
  "Jeg benægter ikke det," sagde hun fast. Hendes ansigt havde genvundet sin farve. Mit blik gled til subkutan nål.
  
  
  "Motiv?" Jeg spurgte hende. "Er du en narkoman? Er det det hele?"
  
  
  Hun trak på skuldrene. "Jeg er helt forvirret. Jeg ved ikke, hvorfor jeg ønsker at dræbe hendes ego, bortset fra at jeg hader ego mere end nogen anden i verden."
  
  
  "Men han nægter at gøre det, drejer i alle, der er involveret i narkotika-netværk," sagde jeg.
  
  
  Hun hang med hovedet.
  
  
  "Hvorfor kom du tilbage?" Jeg spurgte igen.
  
  
  "For at finde ud af, Barry," Tina sagte. "Jeg gik op på balkonen, kiggede ind og så ham. Døde. Hende, ind..."
  
  
  Hendes var at se over hendes skulder. Selvfølgelig! Balkon! Dette er th
  
  
  
  
  
  
  Typer af overførsel
  
  
  Tekst Oversættelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversættelse resultater
  
  
  hvordan Elena venstre gennem rummene uden at se hende. Når Elena fundet Barry døde, hun var bange for at død og løb væk. Hun har simpelthen åbnet den franske døre, trådte ud på balkonen, og skyndte mig væk. Så, lige efter, at Tina gik op i ryggen vej til at opfylde Barry i ego-værelse - måske var de begge planlægger at mødes - og hun fandt Barry døde. Hendes behov for medicin fik det bedre af hende, og hun gik på toilettet for at få det bedre, ligesom hendes.
  
  
  "Jeg gik ind og fandt, at han var blevet skudt på. Ved første, jeg tænkte, at Elena kan have dræbt hendes ego. Men måske Corelli fandt ud af, at Barry blev en ego buster. Måske Corelli vidste, at jeg var..." Hendes øjne fyldt med tårer. "Jeg er bange, Nick!"
  
  
  Det chokerede hende. "Du er nødt til at tage mig til Corelli, Tina. Dette er det eneste tilfælde af gigt. Alt for mange mennesker forsøgte at stoppe os fra at få denne liste med navne. Alt for meget. Det er op til dig nu, Tina."
  
  
  Hun blev bleg. "Han vil finde ud af, Nick! Han vil tro, jeg hyrede nogen til at dræbe egoet! Du kan ikke få mig til at gøre dette. Du er nødt til at lade mig gå!"
  
  
  "Hvad ønsker vi, Tina?" "Du er den eneste med gigt. Du tager mig til ham åbent nu. Bare vis mig dit ego, og..."
  
  
  "Han vil ikke indrømme det! udbrød hun. "Han vil benægte sin identitet."
  
  
  "Tina..."
  
  
  Hun nåede til subkutan nål. Han gættede på, hvad hun skulle gøre, så snart hun vendte sig til skulderen. Han trykkede hende som en luger mod den bløde del af hendes hals. "Nej, nej, Tina! Ikke nåle. Sikker på, du vil være fint for et par minutter, men du vil altid nødt til at komme tilbage til virkeligheden."
  
  
  "Nick!" hun hulkede, og stadig holde nålen.
  
  
  Luger lagde den i sin lomme og rakte ud efter nålen. Hendes ansigt ændrede sig næsten øjeblikkeligt. At fredfyldt, smuk maske forvandlet hende ind i ansigtet på en hellcat - øjne blinker, blottede tænder, læber skiltes i et dyr, snerren.
  
  
  Nålen sank ind på min underarm, før jeg kunne forsvare mig selv fra den hektiske skråstreg.
  
  
  Hun grinede lavt, mirthless jamre.
  
  
  Hende, følte, at alt gå gennem mig. Hendes, følte sig som en kugle af afretningslag.
  
  
  Hun førte mig til næste rum og derefter skubbet mig i en stol.
  
  
  "En lille blanding af vores egne, Nick," ville hun sige med det sataniske smil fra hende. "Vil du bo der som en god lille dreng. Jeg har tænkt mig at forlade her."
  
  
  Nej, Tina! Jeg prøvede at sige det, men det virkede ikke.
  
  
  Hun syntes at bevæge sig i et accelereret tempo-et hundrede billeder per sekund, der løber gennem den franske vinduer på altanen. Så var der stilhed.
  
  
  Efter et par århundreder af det, jeg hørte nogen banke på døren. Det var Kelly.
  
  
  "Nick! Er du der? Nick?"
  
  
  Hendes mund åbnede. Mindst det er flyttet. Men jeg har ikke en stemme. Fik du polio?
  
  
  Døren fløj åben og Kelly stormede ind i rummet, pistol trukket. Han stod bare der og stirrede på mig i forundring.
  
  
  "Hey, Nick!"
  
  
  Hendes læber bevægede sig igen. Han blev ramt af polio. Hende, mukkede.
  
  
  Kelly kiggede rundt, tjekkede badeværelse, og lugtede en subkutan nål. Straks, han kom tilbage til mig, slog mig i hele ansigtet, løftede mig ud af min stol og trak mig ind til badeværelset. Han skubbede mit hoved under bruseren, og det kolde vand ramte min hals.
  
  
  Kelly talte til mig, mens han arbejdede.
  
  
  "Det er noget nyt. Vi har lagre af det. Slår dig ud, så du ikke kan bevæge sig, men du kan se alt, hvad der foregår. Midlertidig polio. Det kommer fra kurari, også kendt som urari, urari, uurali, vurali. og woorara. Men det blev forkortet med noget andet. Spørg mig ikke hvad. Formler altid forsvinde, så snart vi får ih ."
  
  
  Det snart genoplivet.
  
  
  "Hurtigt!". Jeg fortalte hende. "Det er Tina. Hun kørte ned Granada for at opfylde Barry Parson, og fandt Ego krop her. Hun er på vej ud nu. Hun mener, at ego dræbt Corelli. Hvis hun flygter nu, hun kan dræbe egoet senere."
  
  
  Kelly knækkede. "Jeg kom her for at finde dig. Tina var nede i lobbyen, lave en scene!"
  
  
  "HVEM?" Spurgte jeg utålmodigt.
  
  
  "Tina Bergson".
  
  
  "Tina!"
  
  
  "Helt fantastisk. Men nu er hun væk."
  
  
  "Væk? Men...?"
  
  
  "Hun var i lobbyen, men hun venstre," Kelly fortalte mig, da vi kørte gennem værelserne og ned ad gangen. Da vi begyndte at gå ned af trappen, så jeg en flok mennesker i lobbyen. Alle var ude på parkeringspladsen.
  
  
  Juana så hende, og hun vendte sig hurtigt og ventede på os.
  
  
  "Hvad handler dette om?"
  
  
  "Hun er i en rød Jaguar," Juana sagde, idet han henviste til de parkerede biler. Hende, jeg så forlygter komme på i en af dem, alle omkring dem. Sergei skær gennem mørket og lyser op snedækkede bjergside, hvor vejen drejede fra Prado Llano og førte til hovedvejen.
  
  
  "Hun gjorde en stor scene," Juana sagde hurtigt. "Det var meget dramatisk."
  
  
  "For barsk," Kelly sagde tørt.
  
  
  "Vil du fortælle mig, hvad hun gjorde?" Spurgte jeg utålmodigt.
  
  
  "Kom hun her ikke mere end ti minutter siden, rejste helvede og bad om Mario Speranza!"
  
  
  "Hvem er Mario Speranza?" Jeg spurgte hende.
  
  
  Kelly rystede på hovedet. "Da jeg fik at vide, at Señor Speranza ikke var her, hun gik næsten i hysterianfald, lige her i lobbyen."
  
  
  Jeg kunne se hendes
  
  
  
  
  Typer af overførsel
  
  
  Tekst Oversættelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversættelse resultater
  
  
  Jaguar begyndte at bevæge sig. Tina ' s blond hår flagrede bag hende.
  
  
  "Det tvinger os alle til at forlade hallen på kør," Juana forklaret.
  
  
  "Og så er hun faldt straks, og den chance havde for at genoplive hende," Kelly, der er indgået. "Jeg har fulgt dig."
  
  
  Han rynkede panden, at tænke hurtigt. "Det er en performance-scenerne er hernede. Hvad det er for noget, ved jeg ikke. Men jeg er nødt til at stoppe hende."
  
  
  "Faktisk," Kelly sagde. "Hvad gør vi?"
  
  
  "Kig på denne Mario Speranza," Kelly fortalte hende. "Jeg sandsynligvis ikke eksisterer. Jeg vil gå med at få Tina!"
  
  
  Hendes carapace gjort sin vej gennem mængden for at de roterende døre, og blev spottet der af Mr. Hauptley og hans ego team af spytslikkere. Han nikkede og vendte sig bort.
  
  
  Det var koldt i Renault. Det startede ganske godt. Han forlod den med på farten og gled to gange, før han fik den under kontrol. Der var is pletter på kørebanen, ligesom to nætter siden.
  
  
  Vejen ned og vendte lige. Den røde Jaguar kunne ikke se hende, men han huskede, at vejen drejede lige og derefter begyndte at dreje til venstre ad en lang, bred hestesko tegn på, at klyngede sig til kanten af barranca.
  
  
  Jeg vendte mig om den motor, fordi jeg ikke ønsker at miste synet af Jag.
  
  
  Jeg kunne se kanten af vejen, i min forlygter, og jeg uforvarende har klikket på mobning-knappen for at kontrollere træk. Jeg var lettet over at føle spændingen i bandager.
  
  
  Hendes Renault svingede rundt i et sving og så Tina Bergson ' s røde Jaguar halvvejs op ad en bred horseshoe bend. Hun kørte langsomt, men derefter tog fart, da jeg lagde mærke til hende, også.
  
  
  Bilen virkede til at springe frem i mørket, lyset, der afspejler op ad vejen, som om de var klatring gennem himlen. Og så - han kunne ikke tro, hvad han var vidne til-Jaguar smækket ind i banken, for næsten at ramme en klippevæg.
  
  
  Vend rundt, Tina! Jeg råbte ufrivilligt. "Skift!"
  
  
  Om hun gjorde eller ej, ved jeg ikke, men det næste jeg så, var Jaguar, overskriften ikke til vandkanten, men for den ydre kant af vejen. "Tina!"
  
  
  Det var en tabt græde.
  
  
  Jaguar opfanger hastighed og går ud over kanten, som om de egoer har lært at gøre en meget lavvandet svane dyk ned i en vandpyt.
  
  
  Forlygterne har fanget takkede glimmer skifer nedenfor, pletter af sne presses mod skifergas, og lyser op i et virvar af lys og refleksioner i sneen, så bilen begravet sig selv i sten, kastet, kastet over og over, den forlygter rundt som en mølle i nat og styrtede ned med et brag ind i et stykke af skarpe sten ved foden af barranca.
  
  
  Der blev et øjebliks stilhed.
  
  
  Derefter, en stærk opblussen af flamme skød ind i himlen, og en kraftig eksplosion gik i luften. Røg bølgede mimmo orange flammer, skarpe, kvælende sort røg.
  
  
  Ilden steg, så faldt tilbage på vraget af den mangled Jaguar og begyndte langsomt at spise væk på metal. Derefter røg steg langsomt, brand dans omkring kanterne af røde stål, klart glas, og farvede plastik.
  
  
  Rystet, han kørte forsigtigt langs motorvejen, indtil han nåede det sted, hvor den røde Jaguar var gået over kanten. Han kiggede ned. Alt jeg kunne se var en sprække i klipperne skåret i skulder på kanten af kørebanen.
  
  
  Renault har parkeret den, trak nøglen, og kom ud omkring bilen. Det var koldt på motorvejen. Han gik hen til kanten af vejen, hvor Jaguar havde passeret gennem klipperne. Han stod der, og kiggede på de fjernede sten, og der blev fulgt på de forkullede sort linje i shale nedenfor, hvor en rød ilden gnistrede over resterne af Tina Bergson og den røde Jaguar .
  
  
  I løbet af sekunder, den første af hotellets gæster trukket op i en Fiat-bil, der er parkeret, og sluttede sig til mig på kanten af kørebanen. Ogling.
  
  
  Og da de andre kom.
  
  
  Og mere.
  
  
  Spændingen asylansøgere.
  
  
  Jeg følte mig syg.
  
  
  Så gik jeg ned til den stenede skråning, ved hjælp af min lomme flash, og har bestået den forkullede en del af rock, hvor den røde Gren havde først ramt, og endelig nåede frem til området ved siden af bilen selv.
  
  
  Men flammerne var fortærende vraget, og det var umuligt at nærme sig uden at blive brændt.
  
  
  Han stod med sin hånd på toppen af sit hoved, og venter.
  
  
  En brandbil peb på kørebanen, og snart en stor brandmand i en ski jakke, og medbringer en transportabel ildslukker, der styrtede ned ad skråningen og begyndte at sprøjte brændende vragdele.
  
  
  Han gøs.
  
  
  En brandmand blev stående der, kigger på de forkullede vrag. Den Borgerlige Vagt sluttede sig til ham og gjorde en lommelygte i den udbrændte bil. Den stråle af lys, der var stærkere end mine.
  
  
  Lizzie kom op til hende.
  
  
  Jeg så det så.
  
  
  Der var en forkullede krop i det forreste sæde. Hvad der var tilbage af det, var sort og ulmer.
  
  
  Tina.
  
  
  Alle, der er tilbage af den gyldne pige med gyldne hud.
  
  
  Hende, vendte sig bort, syg.
  
  
  Hun er faldet på en sten ved siden af vraget og kastet i land af sjælfuld funk. En person, rystede min arm og skulder. Jeg indså, at en stemme havde talt til mig i et stykke tid.
  
  
  Dens omrørt.
  
  
  "Kaldenavn."
  
  
  Det var Kelly.
  
  
  "Hun er død," Kelly sagde. "Forbandede ting."
  
  
  "Jeg tror, at hun bare følte, at det var overstået, og hey, bedre at køre." Han sukkede. "Hun vidste, Rico ville være Corelli
  
  
  
  
  
  
  Typer af overførsel
  
  
  Tekst Oversættelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversættelse resultater
  
  
  hende resten af hendes liv."
  
  
  "Men Corelli ikke engang kender!"
  
  
  "Han vil finde ud af. Det er derfor, han forlod, " sagde jeg. Stemme, som jeg forstod det.
  
  
  "Jeg tjekkede, at navn, Nick."
  
  
  Han kiggede op og rynkede panden. Jeg forstod ikke, hvad han mente.
  
  
  "Mario Speranza er ikke registreret på hotellet."
  
  
  Jeg sad og tænkte over det. "Men det er det navn, hun gav degnen."
  
  
  Han nikkede. "Clare siger, at han sagde denne. Clare siger, det er, når hun kom ud gennem kraniet."
  
  
  Han stirrede på vraget under os. "Siger du, at Rico Corelli var aldrig i Sol y Nieve på alle?"
  
  
  "Jeg siger, at han absolut ikke har været her - eller andre steder på Sol y Nieve Hotel-i den sidste måned eller deromkring. Hvis egoet navn på coveret er Mario Speranza."
  
  
  "Men så..."
  
  
  "Kan du ikke se det? Måske han vidste om Tina. Måske han vidste, at hun havde hyret en lejemorder til at dræbe ego."
  
  
  Hende, rystede på hovedet for at klare det op. "Og al denne snak om mødet var bare en fake død af Tina Bergson?"
  
  
  "Overhovedet ikke. Jeg siger, at Rico Corelli skal have kendskab til Tina Bergson og Barry Parson. Og han bare ikke kom til resortet alle. Alle troede, han var her - en lejemorder hyret af mob, en lejemorder hyret af Tina-og os, fordi vi var på vej til at opfylde Corelli. Alle var her, undtagen Corelli! "
  
  
  "Så hvor er søn af en tæve?"
  
  
  Kelly trak på skuldrene. "Jeg tror, vi ville bedre signal Hawke og starte forfra."
  
  
  Vi kom op at gå op ad bakken, men jeg kunne ikke forlade mit ego.
  
  
  Så vendte han sig og kiggede tilbage på vraget.
  
  
  "Hvorfor, kom hun til at gå der?"
  
  
  Kelly rystede på hovedet. "Hun var en smuk kvinde, Nick. Smukke kvinder gør dumme ting. Hun må have elsket Corelli. Og jeg hadede ego, alt for."
  
  
  "Eller elskede penge," sagde jeg.
  
  
  "Du behøver ikke tænke så meget på om folk, gøre dig, Nick?" Kelly sukkede.
  
  
  "Skal jeg have det? Jeg skylder hende, virkelig?" Hendes stemme faldt til ro. "Jeg tror, at hun besluttede, at det var en bedre måde end at køre alle over en udendørs pool forsøger at komme væk fra Rico corellis betalt pistol."
  
  
  "Hun vil aldrig vide, hvornår han kommer til at ramme hende," Kelly sagde nøgternt.
  
  
  "Jeg spekulerer på, hvor der bastard er nu?" Hendes, tænkte han halv højt.
  
  
  Femten
  
  
  Den næste morgen, var vi først til morgenmad. På trods af Juana er strålende udseende, hun var åndeligt deprimeret. Hendes forklaring var, at vi var i stand til at fuldføre opgaven.
  
  
  Vi spiste en kontinental morgenmad og sad i det klare sollys. Jeg foreslog, at vi går på ski i morgen, før de forlader Spanien, men hun protesterede.
  
  
  "Jeg ønsker bare at pakke mine ting."
  
  
  Han nikkede til hende. "Jeg vil gå til Veleta og gøre et par af kører."
  
  
  Hun nikkede, hendes tankerne andre steder.
  
  
  "Penny?"
  
  
  Hun svarede ikke.
  
  
  "To øre?"
  
  
  "Hvad er det?"
  
  
  "For at opfylde dine tanker. Hvad skete der?"
  
  
  "Jeg tror, han tænker om at spilde et menneskeliv. Tina Bergson. Barry Parson. Myg. Først tage af Rico Corelli. Og selv Elena Morales - hvor vi har brug for hende."
  
  
  Han rakte ud og tog hendes hånd. "Det er den måde, verden fungerer."
  
  
  "Det er ikke en god verden."
  
  
  "Var der nogen lover dig, hvad var det?"
  
  
  Hun rystede på hovedet desværre.
  
  
  Jeg betalt regningen og venstre.
  
  
  Det var køligt, men Velet er stadig meget rolig. Solen skinnede klart. Overfladen af sporet var godt dækket med pulver. Han tog det ud, der bruges kikkert og undersøgte hældning. Som jeg forklarede tidligere, at der var to nedkørsler fra toppen af Veleta.
  
  
  Denne gang blev det besluttet at lave et længere løb, er det en, der forgrenede sig til venstre, når du gik ned. Jeg var blot at sætte det tilbage i sit læder tilfælde, når nogen klatrede over klipperne på tur i svævebanen, og kom op til mig.
  
  
  Det var Herr Hauptli, og denne gang var han alene.
  
  
  Han vinkede til hende. "God morgen, Herr Hauptli."
  
  
  Han smilede. "God morgen, Herr Peabody."
  
  
  "Jeg har savnet dig i går, eller når vi skulle på ski sammen."
  
  
  "Der er utvivlsomt et pres fra virksomhederne,"sagde han..
  
  
  "Ja," sagde jeg, og gav ham et hurtigt blik. Men han vendte sig bort for at kigge ned ad skråningen.
  
  
  "Hvor er din favorit kvinde?"
  
  
  "Emballage".
  
  
  "Så er du fra?"
  
  
  Han nikkede til hende.
  
  
  "Alt for dårligt. Vejret var så dejligt."
  
  
  "Ja, der er."
  
  
  Han smilede og pegede på kanten af rock på toppen af banen. Jeg sluttede mig til ham, da han snøret op hans støvler stramt og begyndte at gnide blå voks på sine ski.
  
  
  "Hvor er dine venner?" Jeg spurgte hende, der sidder ned ved siden af ham. Hvad fanden, jeg har ikke noget andet at gøre i øjeblikket.
  
  
  "De er på hotellet," smilede han. "Det ser ud som om de ikke var alt for ivrige efter at slutte sig til mig i dag. Det var en sen aften på Esqui Bar, og de havde lumumbas flyvende omkring ørene."
  
  
  "Du normalt ikke kan adskilles."
  
  
  "Så det er med penge. De tiltrækker ligesom en magnet." Han smilede igen, crow ' s fødder i hjørnerne af hans ego øjne dybt og skygget.
  
  
  "Du er en kyniker, Herr Hauptli."
  
  
  "Jeg er en realist, Herr Peabody."
  
  
  Han tog de første ski og begyndte omhyggeligt at anvende voks til strengen. Han var en omhyggelig og metodisk arbejdstager, hvilket var forventet fra en god tysk.
  
  
  "Fraulein Peabody minder mig om en person tæt på mig," sagde han efter et øjeblik.
  
  
  "Selvfølgelig?"
  
  
  "Du ved, jeg havde en datter." Han kiggede op. "Selvfølgelig, du ikke vidste. Undskyld." Han fortsatte sin voks
  
  
  
  
  
  
  
  Typer af overførsel
  
  
  Tekst Oversættelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversættelse resultater
  
  
  ing. "Hun var den smukkeste pige."
  
  
  "Var der, Herr Hauptli?"
  
  
  Han ignorerede min intervention. "Hey, hun var nitten og gik på universitetet," fortsatte han. "Min kvinde - hendes mor døde, da hun var en lille fem-årig pige. Jeg er bange for jeg har aldrig været i stand til at give hende en ordentlig vejledning i at vokse op. Forstår du?" Egoets øjne ophævet, og der mødte mine.
  
  
  "Jeg har aldrig været en far, så jeg kan ikke vide det, Herr Hauptli."
  
  
  "Ærlig gigt". Han sukkede. "Om det var forældrenes omsorgssvigt eller uberettiget spild af materielle ejendele hen til hende , når hun forlod for et universitet, vi mistede kontakten."
  
  
  "Det der sker i disse dage."
  
  
  "I hendes sag, det værste skete. Hendes ledsagere var meget afhængige af stoffer." Han kiggede på mig igen. "Og hun endte med at blive inddraget i denne gruppe til det punkt, hvor jeg kunne ikke håndtere det." Han fortsatte med voksbehandling. "Hun er afhængige af heroin."
  
  
  Han stirrede på Hauptley.
  
  
  "Et år efter at vænne sig til det, døde hun af en overdosis." Han var på udkig på Vega i Granada. "Uafhængig ledelse".
  
  
  "Undskyld," sagde jeg.
  
  
  "Der er ingen mening i at spilde din tid, så sent," Hauptley sagde, hans stemme er hård i forhold til sin ellers behagelig stemme.
  
  
  "Jeg er ked af dette spild af menneskeliv," sagde jeg, og tænkte over, hvad Juana havde sagt til morgenmad.
  
  
  Han trak på skuldrene. "På en måde, jeg bebrejder mig selv. Hendes unddraget hendes fars ansvar. Han blev tæt til andre kvinder - ikke bare én, men mange-og forsømt sin datter." Han tænkte sig om et øjeblik. "Og hun udholdt min foragt, reagerer som det bedste, hun kunne. Ved at forkaste sig selv, lige som han afviste hende."
  
  
  "Det er ikke, hvad en psykolog kan fortælle dig," sagde jeg forsigtigt. "Introspection er et farligt spil."
  
  
  "Jeg har ikke bare møde kvinder. Det har været at gøre denne forretning."
  
  
  "Enhver mand bør have en profession," sagde jeg.
  
  
  "Men ikke den jeg havde."
  
  
  Jeg så ham, vidste, hvad han vil sige.
  
  
  "Narkohandel," sagde han med et bittert smil. "ja. Hun var sandsynligvis bedøvet med heroin, at mit eneste barn, der anvendes til at dræbe sig selv. Hvad betyder dette i forhold til din moral, Herr Peabody?"
  
  
  Hende, han rystede på hovedet.
  
  
  "Er det ikke går godt med mine. Jeg begyndte at analysere hendes forretning, som jeg altid har været. Jeg begyndte at tænke på egoet indvirkning på menneskeheden. Jeg kunne ikke lide, hvad jeg så."
  
  
  Han valgte en anden opbevaring og begyndte at vokse sig det.
  
  
  "Jeg besluttede at det var tid til at gå ud af virksomhed, og start fastsættelse mine misgerninger for år."
  
  
  Hende kunne ikke sige noget. Venter på hende.
  
  
  "De fortalte mig, hvad der ville ske, hvis jeg forlod organisationen. De vil være på udkig for mig at det ender af verden. Og dræbe." Han smilede fortrydelse i stemmen. "Har du forstået det?"
  
  
  "Ja, Signor Corelli."
  
  
  "Enrico Corelli," sagde han med et halvt smil. "Rico Corelli, og du Carter. Jeg fortalte, at Nick Carter er den bedste."
  
  
  Han nikkede til hende. "Normalt. Ikke altid. Men normalt er."
  
  
  "Jeg siger dig, det var et administrativt problem fra begyndelsen. Et enkelt møde, er det ikke? Møde i sneen-aftale med den sne! "Han lo, der viser hans stærke tænder. "En joke, Mr. Carter! En joke."
  
  
  "Ja," sagde jeg.
  
  
  "Det var simpelt nok. Jeg forlader Korsika på Lysistrate og møde dig i Sierra Nevada."
  
  
  "Selvfølgelig."
  
  
  "Der var problemer fra starten. Capo fundet ud af, om min plan. En person tæt på mig gættede det. Eller overhørte det. De gangstere, besluttede at tilmelde mig."
  
  
  "Komar".
  
  
  "yeah. For at forhindre, at sådan et slag, at hun blev overtalt af sin gamle kollega Basillio Di Vanessi at male mig på min båd. Og meget flot pige, han var i seng med, gik med ham at gøre karakterisering fast."
  
  
  "Du indrammet din egen mand?" Jeg sagte.
  
  
  "Jeg ved ikke, om strejken vil blive en succes," Corelli sagde. "Dybest set, at jeg gjorde, hvad du siger, jeg gjorde. Men hendes virkelig ikke mener, at de Myg ville helbrede. Jeg havde håbet, at mødet mellem Basilio, og du vil gå uden en hitch, og at et reelt møde mellem dig og mig kan arrangeres. "
  
  
  Han sukkede.
  
  
  "Men det er ikke alle. Lige før jeg forlod min yacht i Valencia, opdagede jeg, at min smukke svenske nattergal var planlagt at slippe af med mig!"
  
  
  "Tina Bergson?"
  
  
  "yeah. Hun ønsker, at hendes død. Hun underskrevet en kontrakt med mig selv." Corelli smilede hånligt.
  
  
  "Var der en grund?"
  
  
  "Jeg var bare så nysgerrig som du var, Mr. Carter. Du bør forstå, Tina lidt mere klart."
  
  
  Han forstod hende udmærket, men sagde ikke noget.
  
  
  "Hun er en nymfoman, Mr. Carter. Jeg tror ikke, det er overraskende for dig. Men måske grunden til, at det er blevet sådan en Freudianske symbol er lige så interessant som den kendsgerning, at dets besættelse."
  
  
  Han kiggede på ham nysgerrigt.
  
  
  "I en alder af femten, at hun blev voldtaget af en svensk dreng. Hun blev gravid. Abort var en succes, men sepsis udviklet. Da jeg var femten, jeg havde en hysterektomi. Dette golde, smuk, intelligent væsen blev besat med at ødelægge hende. kvindelighed, med sin manglende evne til at være mor. Fordi hun ikke var en kvinde, men en mand til os, blev hun, hvad hun bør blive en supermand! Med denne skønhed, og denne intelligens-jeg kan forsikre dig, hendes intelligens er begrænset
  
  
  
  
  
  
  Typer af overførsel
  
  
  Tekst Oversættelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversættelse resultater
  
  
  Ess, Mr. Carter! "hun besluttede, at hun ville tage over den lille, rige, som han var mester."
  
  
  "Drug netværk," sagde jeg.
  
  
  "Helt fantastisk. Nu er jeg taler om hendes ambitioner, efter at jeg besluttede at bryde kæden, og afslører hendes dybeste hemmeligheder til United States Department of Drug Håndhævelse."
  
  
  Han nikkede til hende. "Og det var grunden til, at hun ansat Præsten til at dræbe dig!"
  
  
  "Dette er for real. Heldigvis har jeg fortolket hendes første chokeret reaktion på, at min beslutning om at afmontere kæden som mistænkelige, og holdt øjnene åbne. Selv om hun lovede mig at hun ville forblive loyale over for mig og ledsage mig til Amerika, hendes gæt var, at hun blev liggende til Ham. Jeg vendte på hendes telefon - vores-villa på Korsika er stor, og alle omkring os har en masse frihed, og endelig hørte, hvad hun laver en aftale med Barry Præsten i Malaga.
  
  
  "Mest interessante".
  
  
  "Mit næste skridt var at sende min egen spion på Præsten. Jeg tror, ved den måde, at du vil finde Parson i Interpol-filer, som Daniel Tussauds, den afdøde franske metro. Han var en ti-årig barn under anden Verdenskrig. To, og voksede op til at spionere og dræbe."
  
  
  "Han er død nu."
  
  
  "Jeg anede så meget." Corelli trak på skuldrene. "Jeg hørte om du forlader diskoteket med en ven fra Malaga."
  
  
  Han smilede til hende. "Ikke meget undslipper dig."
  
  
  "Det er nok," Corelli sukkede. "Godt, Elena Morales holdt et vågent øje med Præsten, at lade em hente hende op på barre i Torremolinos. Og det var hende, der advarede mig, de siger, at han kom til Sol-i-Niev til at finde mig og slå mig ihjel. Det er derfor, han ikke møde dig i Velet."
  
  
  "Jeg begrundede det."
  
  
  Corelli nikkede. Han var færdig med sine ski. "Jeg havde håbet, at det måske er Tina kunne blive dræbt på Lysistratus' yacht, hvis der skete noget der, men som du ved, hun undgik alvorlige kvæstelser. Den Capos havde planlagt udførelse godt, selv om. Det betød, at jeg var nødt til at holde øje med vejret, så der ikke ville ske noget. Ikke kun en Capo assassin, men også til Tina ' s assassin til leje! Myg. Og præsten. Så jeg er bare stahl herr Hauptli, at leje et par arbejdsløse skuespillere i Valencia til at spille den rolle min meningen spytslikkere."
  
  
  Hendes var at grine. "Du er en meget klog mand, Mr. Corelli."
  
  
  "Jeg har levet et langt liv på grund af min opfindsomhed i et meget farligt erhverv." Han rynkede panden. "Ikke et erhverv. Det tilsmudser selve betydningen af erhverv. I en meget farlig larm. Det er et godt ord. Svær. Hjemme. Unromantic. Rocket".
  
  
  Han nikkede til hende.
  
  
  "Jeg har været at se dig i ærefrygt for ganske et stykke tid." Corelli smilede. "Jeg vidste med det samme, at du har dræbt en Myg. Og forudsagde jeg, du ville dræbe Præsten, også. Tina ' s død kom som en overraskelse for mig. Jeg tror ikke, at hun har begået selvmord, som de siger i Prado Llano. Men jeg tror, hun må have mistet kontrollen af, at bilen efter ganske muligvis opdage, at Præsten var død, og at tro, at jeg vidste alt om hende og ville dræbe hende."
  
  
  Hende, sagde ," I denne sag, besluttede hun at løbe væk, før du vidste, at hun var her."
  
  
  "Præcis."
  
  
  "Hun er død. Afstemning og alt relateret til det."
  
  
  Corelli nikkede. Han strammede opbevaring af klemmer, justeret sine støvler, og sætte klemmer på. Han stod op og bøjede knæ.
  
  
  Han startede med at få klædt.
  
  
  "Ønsker du at ride med mig?"
  
  
  "Smuk".
  
  
  Han smilede. "Inden da, Nick, hun vil gerne have dig til at have den."
  
  
  Han kiggede ned. Han holdt ud en kuvert. Der var en bule på den nen. Han åbnede konvolutten, og så et velkendt udseende rulle mikrofilm.
  
  
  "Det er lige, hvad du mener. Navne. Steder. Datoer. Alt. Hele vejen fra Tyrkiet via Sicilien og Riviera til Mexico. Du kan ikke gå glip af vores ting, vores mand, hvis du følger de faktiske forhold. Jeg ønsker, at denne kæde ødelagt, så det kan ikke blive sat sammen igen. Bella Beatrice ."
  
  
  Beatrice. Ego datter. Og er det ikke Dante ' s billede af kvindelighed?
  
  
  "All right, Corelli," sagde jeg.
  
  
  Han slog mig på ryggen. "Lad os gå!"
  
  
  * * *
  
  
  Han begyndte en langsom krydse mod drop linie, derefter krydsede hældning og kørte ned for at tænde den køre. Derefter vendte han tilbage til de smukt designede Christie og gik rundt i bunken af sten.
  
  
  Mikrofilm sætte det i den indvendige lomme af hans ski jakke og løb efter det. Sneen var lige det rigtige. Jeg kunne mærke min ski bide i pulver med en dejlig hoppe hoppe.
  
  
  Corelli var under mig, da han flyttede sammen kurven i klipperne. Han gennemført flere omgange, trådte Wedeln, og derefter vendte sig mod en meget bred krydse langs en blid hjørne af banen.
  
  
  Jeg fulgte ham ned, tager et par omgange og ryste kurver af min krop. I slutningen af løbet, åbne på traverse, blev hun set af en anden skiløber på en alternativ rute.
  
  
  Pisterne var sådan, at skiftende sektioner gennemskåret med visse mellemrum, noget som de to ledninger, der blev løst snoet visse steder.
  
  
  Det var en ung mand i en brun jakke. Han lignede en teenager, eller i det mindste, at han havde ruhåret, slank bygge. Uanset hans alder, han var en fremragende skiløber. Ego ski gravede sig ned i sneen, og han var en mester i sving og drifting.
  
  
  
  
  
  Typer af overførsel
  
  
  Tekst Oversættelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversættelse resultater
  
  
  egen kilometertal.
  
  
  På en del af skråningen, hvor to spor konvergeret, en ung skiløber ned i hans side, og langsomt dalede ned i en serie af fladskærms krydser. Da han nåede Corelli, han forsvandt fra udsigt mod rocky ridge, der adskilte de to stier.
  
  
  "Det er et smukt værelse," sagde jeg.
  
  
  Han nikkede.
  
  
  "Når du kommer til usa, jeg vil tage dig til Alta og Aspen. Du vil elske dem!"
  
  
  Grinede han. "Jeg kan se, du om det!"
  
  
  "God idé," sagde jeg. "Gå videre. Jeg vil følge dig til næste stop."
  
  
  Han smilede og begyndte at gå.
  
  
  Hun kom et par øjeblikke senere, da hans. Min højre ski var halter en smule, og jeg forsøgte at tilpasse min stilling for et bedre bid.
  
  
  Han fulgte en stejlere fald, aftagende med en sneplov, fordi bro mellem de to rock blotninger var for smalle til yndefulde manøvrer, og så kom ud i en lang udredning, omgivet af sne og is, som nu lignede en picnic-område for enhver skiløber. Corelli så hende i den fjerneste ende.
  
  
  Han begyndte at gå ned af trappen, efter Corelli til venstre, og der var dreng, når han så hende igen.
  
  
  Han var gået ned hurtigere end de to af os i den alternative køre og var nu nærmer sig krydset af de to spor i bunden af den brede, skrånende område.
  
  
  Han stoppede et øjeblik, brager ind i sneen på en hockey stoppe, og stod bare der. Pulveret var god. Sneen nedenfor syntes solid. Men jeg kunne ikke lide den vinkel af synsfeltet. Jeg mener, det var stejl og næsten hjemme, men der var en konkav hældning på toppen, at jeg ikke helt lide.
  
  
  Stadig, Corelli havde ingen problemer med at komme videre med det, halvvejs igennem. Han kørte til venstre for, højre bag mig, og mens jeg kigger på ham, han gik ind i stormen og kom tilbage fra højre til venstre. Bag ham, så han en ung mand på en anden race, der nærmer sig højderyggen af rock, der skilte os i livet fra ego.
  
  
  Jeg var lige ved at trække sig ud, når jeg fanget en advarsel flash ud af hjørnet af mit øje. Han kiggede op igen, kniber øjnene sammen mod den klare sol. Gjorde mine øjne ikke spille tricks på mig? Nej!
  
  
  Den fyr var holdt noget i sin højre hånd, og med sin venstre hånd, han var knuget både ski klubber. Han var i besiddelse af en vis form for våben-Ja! Det var en pistol!
  
  
  Nu barnet stoppet, og hug i sneen. Han var bag sten nu, og jeg kunne ikke se, hvad han lavede, men jeg vidste instinktivt, at han var sigter på Corelli, der stod på ski med ham, uvidende om, at han var sigter på scope.
  
  
  "Hauptli!" Jeg skreg, ved hjælp af mit ego som en dækning, blot i tilfælde af at jeg var ved at blive lokket af nogle optisk illusion.
  
  
  Han vendte hovedet hurtigt, kigger op på mig. Han viftede med sin hånd på den unge mand. Corelli vendte sig om og kunne ikke se noget fra hans hjørne. Han vinkede febrilsk på hende i advarsel. Corelli vidste der var noget galt, og reagerede. Han prøvede at ændre kører linje, men mistede balancen og faldt på grund af en dårlig leder-på efteråret. Men han tog sig sammen og slog hans lår, og begyndte så at glide.
  
  
  Han sprang på hans ski og ramte polakker, farende ned til klipperne, hvor teenageren blev siddende. Han gemt både ski-køller under hendes venstre arm og trak en luger.
  
  
  Tycoon dukkede op omkring ud af ingenting. Jeg kiggede på klipperne i området af de fyr ' s hoved, men jeg kunne ikke se noget. Magnat tog mig op halvvejs mellem mine knæ og opbevaring af klip og kastede mig ansigt-først i sneen, helt flå en ski når sikkerheden håndtag løsnes, og fortsatte gennem den løs felt. Hende, gled, og endelig stoppede brat. Den anden opbevaring lå ved siden af mig. Jeg kan ikke engang huske, hvordan det kom fra.
  
  
  Corelli var kravlede ud af sneen, og nu vendte at se på sten.
  
  
  Det første skud ringede ud. Han savnede. Nu kunne hun se den teenager, der kommer ud omkring klipper og bevæger sig fremad. Ømu ' s luger, der tager sigte på hendes hoved og trykkede på aftrækkeren. For langt til højre.
  
  
  Han vendte sig hurtigt og så mig. Ego cap faldet. Gyldne hår flød rundt ego ' s hals.
  
  
  Det var Tina Bergson!
  
  
  Han var så chokeret, at han ikke kunne tænke.
  
  
  Men så er min hjerne gentager hele historien uden at spørge.
  
  
  Tina!
  
  
  Det var ikke hendes krop i den røde Jaguar.
  
  
  Det skal være Elena Morales. Jeg så hende, er det nu. Jeg så Elena gå ind på Parson 's værelse og finde Parson' s organ, hvor vi ikke havde forladt det. Og ee så hende i værelset - Tina Bergson allerede var der! Tina kom til Sol-i-Niev at finde Parson og sende ego til Corelli at dræbe egoet. Og hun havde fundet Præsten døde før Elena havde selv kom ind i rummet. Så hun ringede i stuen til at bringe Elena i. Og Elena kom, sendte en besked.
  
  
  Tina gjort Elena gå ud på balkonen og gå ned til den røde Jaguar, fordi hun nu vidste, at Elena var Corelli ' s øjne og ører. Hun satte hende i en Jaguar og dræbte hende. I begyndelsen af hestesko, ud af syne, hun satte Elena bag rattet, kørte Jaguar i ski støvler eller noget tungt, holder den gas pedal, og sprang væk af sig selv.
  
  
  Og undslap i mørket, men hendes shell, lige bag hende.
  
  
  Og nu...
  
  
  Nu var hun her for at dræbe Corelli og tage over stoffet netværk af sig selv, lige som hun altid gjorde.
  
  
  
  
  
  
  Typer af overførsel
  
  
  Tekst Oversættelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversættelse resultater
  
  
  ice hotel!
  
  
  Han så Corelli komme op igen og stirrer på Tina. Tina skudt mig igen. Abe svarede med ild. Hendes var for langt væk til at gøre noget godt.
  
  
  Hun kiggede på mig, derefter på Corelli, og begyndte at gå gennem sneen mod Corelli. Han var desperat forsøger at komme ud af sneen og ned ad skråningen. Ligesom mange mænd i ekstremt farlige erhverv, han tydeligvis ikke kunne lide at bære en pistol.
  
  
  Hun målbevidst styrtede hen imod ham i sine skistøvler, holder sit våben højt.
  
  
  Sneen omkring magnat er meget koldt. Han kunne se, at det knitrende med spænding på toppen af skråningen, som dannede en afrundet omrids, der hælder mod bunden af feltet.
  
  
  Han trak Luger ud i sneen og fyret en gang, to gange, tre gange. Skud op i luften. Sneen spredt i alle retninger. Der var en opdeling af revnen, og den hele plade af sneen og isen begyndte at smelte-opdeling med den øverste halvdel af stormanden, der var faldet til jorden.
  
  
  Fra begyndelsen var han bevæger sig hurtigt. Gorka!
  
  
  Hun havde forventet, ego ' s tilgang, men hun kunne ikke undgå det. Hun skudt Corelli to gange, og så løb hen til ham, dodging sneen glider, men hun fangede den og førte den ned. Hende, så hendes gule hår til at forsvinde i dette materiale.
  
  
  Så den sne akkumuleret og begyndte at smuldre på ryggen sten, stoppe med en klapren og nedbrud.
  
  
  Jeg har samlet mine ski og gik langsomt ned til Corelli.
  
  
  Han blev liggende på ryggen, blødning voldsomt i sneen.
  
  
  Hende, gik op til ham. Ego ' s ansigt blev hvidt med smerte, og hans øjne var ufokuseret. Han var i chok.
  
  
  "Break the chain!" hviskede han til mig.
  
  
  Hendes ego løftede hovedet i sneen. "Jeg vil gøre det, Riko."
  
  
  Det var første gang, ego altid havde kaldt hende ved hendes navn.
  
  
  Han lænede sig tilbage med et lille smil på hans læber.
  
  
  Seksten
  
  
  Hendes ego lukkede hendes øjenlåg.
  
  
  Han hjalp Civil Vagt tage sig af Corelli ' s krop, så skied væk, når flere mænd med skovle begyndte at grave for Tina Bergson. Manden med den fu-Manchu-overskæg tog ham til side og informeret em af den triste ende af Barry Parson.
  
  
  Under bruseren, det var rart at slippe spændingen og spænding, der er forbundet med denne spanske Forbindelse tilfælde. Jeg toweled hende ud i mit værelse, før de bliver klædt og banker på for Juana Rivera. Det er tid til at fortælle dig det sidste kapitel af historien, og start din rejse til Malaga med det.
  
  
  Han tjekkede sin Luger i skulder hylster, der hang over hovedgærdet og nåede til hans kjortel. Da mine fødder var tør, har jeg limet hende med en stilethæl og pakket hendes skuldre i en cool terry klud. Badeværelset spejl blev formørket, men jeg formåede at børste mit hår. Jeg har tjekket det igen og fandt, at den grå tråde ikke længere er dukket op, efter at jeg trak den ud, ih en uge før.
  
  
  Jeg vidste, at jeg i fremtiden ville se, ih mere, ikke mindre.
  
  
  Taskerne var pakket - jeg gjorde, før jeg fik i brusebad-og hende, tanken om at sætte nogle tøj, før jeg ringede til Juana, og så tænkte, hvad fanden, gik hen til døren og slog den med mine bare knoer.
  
  
  "Kom ind," hørte hun sin dæmpede stemme sige.
  
  
  "Er du klar?"
  
  
  Der var ingen reaktion.
  
  
  Han åbnede døren og gik ind.
  
  
  Døren lukkede sig bag mig, og jeg vendte i overraskelse at finde ud af, Juana, der sidder i stolen overfor mig. Hun var helt nøgen, med tørklæde bundet rundt om hendes mund, og hendes hænder var bundet bag ryggen og bundet til en stol. Hendes fødder var bundet til benene på en stol. Hun kiggede på mig med mute, bad øjne.
  
  
  Han nåede til dørhåndtag.
  
  
  "Nej, nej, Nick!" stemmen sagte.
  
  
  Gardiner på vinduer flickered, og Tina Bergson trådte ud fra bag dem, pistol i hånden. Det virkede enorm - for nah. Det var en Parsons Webley Mark IV. Hun var iført ski tøj - de samme som dem, hun havde båret på skråningen. Det var vådt og koldt, men ellers ret normal. Hendes øjne brændte med passion for galskab.
  
  
  "Hej, Nick," sagde hun med et muntert grin.
  
  
  "Tina," sagde jeg.
  
  
  Han døde ikke i den lavine, du fik."
  
  
  "Jeg kan se."
  
  
  Han vendte at se på Juana ' s nøgne krop igen. Det er, når jeg så cigaretbrændemærker på hendes nøgne bryst. Han gøs. Tina Bergson havde sadomasochistisk tendenser, eventuelt lesbiske tendenser, der førte til, at nymfomani.
  
  
  "Du er syg, Tina," sagde jeg blidt. "Hvad er det gode for at såre folk som Juana?"
  
  
  Tina eksploderede. "Rico var et fjols forsøger at bryde stof kæde! Han havde de bedste penge-making ordning i verden - og han var bare fucking at komme af med det!"
  
  
  "Men denne metode dræbt min datter' s ego."
  
  
  Tina grinede. "Denne datter blev en hore, ligesom alle kvinder - hver mand gik til at dumme college hun gik til."
  
  
  "Kun i din fantasi, Tina," sagde jeg. "Du har brug for en psykiater."
  
  
  Hun kastede sig tilbage med hovedet og lo. "Du er en Puritansk, Nick! Kender du det?" En Puritansk!"
  
  
  Jeg tænkte på skulder hylster hængende på hovedgærdet på mit værelse, og forbandede mig selv for at være en dum nar. Jeg tager ingen steder, uden det. Alt sammen på grund af en dum sentimentale
  
  
  
  
  
  Typer af overførsel
  
  
  Tekst Oversættelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Oversættelse resultater
  
  
  Hendes interesse i Juana Rivera sætte hende til døden.
  
  
  "Giv mig en mikrofilm, Nick," Tina sagde, at bevæge sig væk fra gardiner, hvor hun havde ventet på mig. "Jeg så dig med Riko. Du skal have det. Giv den til mig, eller jeg slår dig ihjel."
  
  
  "Ingen virksomhed, Tina," sagde jeg. "Hvis jeg giver dig båndet, skal du dræbe de to af os og forlade os."
  
  
  "Nej," Tina sagde, hendes øjne skinnede. "Jeg er ligeglad med hvad du gør med at tæve. Du kan forlade og flyve tilbage til usa, jeg er ligeglad. Jeg har bare brug for en mikrofilm, og jeg vil lade dig gå."
  
  
  Hende, han rystede på hovedet. "Vi er ligeglade med, baby."
  
  
  Hendes øjne var lyse og blå, som is-kolde is. Han tænkte på det Skandinaviske fjorde og is skorpe. Og jeg tænkte på, at smukke krop under mine ski tøj.
  
  
  Tina pegede en tung Britiske Webley på Juana. Hendes blik var rettet på Nah med en næsten kvalmende fascination. Juana øjne rullede op i alarm. Jeg har set hende skælve. Tårer strømmede ned ad hendes kinder.
  
  
  "Du er et monster," sagde jeg roligt. "Kan du høre mig, Tina? Du kunne have taget mig på i stedet for at plage Juana." Hvilken slags umenneskelige væsen er du?"
  
  
  Tina trak på skuldrene. "Jeg vil dræbe hende på optælling af tre, hvis du ikke kan bringe mig de film, Nick."
  
  
  "Jeg har ikke en film," sagde jeg hurtigt. Pludselig, jeg havde en plan. Hendes hotel, så hun ville synes, jeg var for at protestere for meget.
  
  
  Hendes øjne indsnævret. "Jeg så dig med Riko. Du må have fået en film fra ham. Em havde brug for en privat møde med dig. Stemme, og det er det. Og han fik ego. Han skal have givet sit ego til dig. Odin, Nick."
  
  
  Dens sveden. "Tina, lyt til mig! Han sendte en mikrofilm i e-mail. Han gik ego i Washington."
  
  
  "Rico ville ikke stole på mail," Tina snøftede. "Jeg ved, det ego bedre end det. Tænk på noget bedre, Nick. To."
  
  
  "Tina, det er sandt!" Hendes impulsivt bevæget sig i retning af hende. "Nu lægger pistolen ned og trække Juana omkring den stol!"
  
  
  Tina vendte sig mod mig. En lille tung pistol blev pegede på mit bryst. "Dette er Webley.455 Nick, " sagde hun skarpt, grimasser. "Han er så kraftig som Colt Grænse. Få mig ikke til at rive dig i stykker. På så kort afstand fra dit bryst og hjerte, da vil der ingenting være. Jeg ville have til at gå igennem dine ting, til at finde den film. Og jeg kan godt lide din kæmpe hårdt for kroppen for meget til at ødelægge ego. Giv den til mig, Nick. Filmen! "
  
  
  Juana var at græde.
  
  
  Det rørte en smule.
  
  
  Tina råbte, og derefter sætte pistolen for at Juana hoved, bare inches fra hendes hår. "Giv mig den film, Nick. Eller vil hun dø!"
  
  
  Han stirrede på nah i fortvivlelse.
  
  
  "Jeg sagde et og to, Nick! Nu er det sidste øjeblik at stemme... " Hun sukkede.
  
  
  "Vent!" Hun græd. "Det er i den anden stue!"
  
  
  "Jeg tror ikke, at" Tina sagde med et lille smil. "nej. Du kan bære det med dig. Sådan en værdifuld vare."
  
  
  Mit ansigt faldt. "Hvordan kan du være så sikker?"
  
  
  Hun smilede. "Jeg ved det! Stemme, og det er det. Jeg kender hende!" Hun startede mod mig. "Giv den til mig!"
  
  
  Han nåede helt ind i hjørnet af hans frotté-klud robe. "Tina..."
  
  
  "Langsom!"
  
  
  Det løftede sin tunge snude og rettet det i min hals.
  
  
  Hendes flyttet væk. "Det er i min lomme."
  
  
  Hun kiggede på mig, hendes øjne klemt lukket, hendes sind arbejder hurtigt.
  
  
  "Så tag din kjortel, og give det til mig. Langsomt."
  
  
  Han løste hendes bælte, tænker rasende. Der var ingen film i hans lomme, selvfølgelig...
  
  
  "Ud!" hun knækkede.
  
  
  Hun var for langt væk til at få fat i hendes klæder, som han havde håbet på først. Ego tog den fra hans skulder og tog den væk fra hans krop. Han blev stående der, nøgen og ubeskyttet. Hvis bare hun havde været tættere på, kjortel ville have rystet hende, greb Webley ' s hænder væk, og ... ..
  
  
  "Smid det i seng!"
  
  
  Han sukkede.
  
  
  Hun flyttede hen til ham, holder pistol til mit bryst og hjerte. Med hendes venstre hånd, og hun rodede i en af hendes lommer. Tom. Og så en anden. Tom.
  
  
  "Løgner!" hun skreg. "Hvor er det? Hvor er den?"
  
  
  Jeg så hendes øjne brænde med en blå flamme, som hun stirrede på mig, hendes blik bevæger sig op og ned af min krop og ned ad mine ben. Jeg flyttede hendes ben lidt, ømmede sig, forsøger ikke at lade hende se den klæbende tape, hvor det løb ned ad ryggen på min ankel.
  
  
  Hendes blik ufrivilligt flyttes til hendes højre ben. Hun så mit blik forsvinder, og hendes øjne indsnævret i tanke. Hun kiggede nærmere på min fod, så på mine ben, og hun så et lille stykke af klæbende tape, der kører ned ad ryggen af min ankel.
  
  
  "Stem nu!" hun knækkede. "Vedhæft til anklen! Bringe det, Nick. Bringe det og..."
  
  
  "Tina, jeg sværger til dig!"
  
  
  "Du vil have hende til at dræbe dig og tage båndet ud selv?"
  
  
  Jeg vidste, hun ville.
  
  
  Følelse nøgne og sårbare, jeg bøjer sig ned og nåede til min højre ankel. Når Ego sætte det på, det gaffatape var løsnet sig på grund af fugt i bad, og hans hårnål blev straks fjernet.
  
  
  "Hurtigt!". Hun kaldte på mig, lænede sig over mig og nå ud med sin venstre hånd til at tage det fra mig.
  
  
  Han trak en stilet og gik over til hende, rakte sin venstre hånd, som om hun var i besiddelse af en mikrofilm. Hendes øjne flickered til min knyttede næve, og hun refleksivt nået ud.
  
  
  Han skubbede den med sin knytnæve. Hun lod hendes fingre røre ego. Ee greb hendes håndled. V s
  
  
  
  
  
  
  Typer af overførsel
  
  
  Tekst Oversættelse
  
  
  Kilde tekst
  
  
  1507 / 5000
  
  
  Oversættelse resultater
  
  
  På et tidspunkt, hendes højre hånd er i kontakt med sin krop og stak den stiletto i hey i nakken, lige under hendes øre.
  
  
  Med en gurglende skrig, hun fyret Webley.
  
  
  Gawk hullede gennem hotellet væggen, hvilket gør hende til den anden side.
  
  
  Mit bryst brændte med den ild, der eksploderer krudt.
  
  
  Han trådte et skridt tilbage.
  
  
  Hun faldt, og arterielle blod strømmede ud omkring hendes krop gyldne hud.
  
  
  Sikke et spild.
  
  
  Hvad et helvede af affald.
  
  
  Forskrækket, og han stod op, tog sin krop, og satte hende på sengen.
  
  
  En dag, hun åbnede hendes øjne.
  
  
  "Nick," hviskede hun, og smilede muntert. "Jeg vil aldrig leve til at være syvoghalvfjerds, skal jeg?"
  
  
  "Du har valgt det forkerte erhverv," sagde jeg.
  
  
  Hun gik halte.
  
  
  Han skrev et brev til Juana, forsøger at trøste hende ved afbinding hende fra stolen, og så slæbte hende til det skab, hvor hun ændret. Så jeg gik ind på mit værelse og satte sig ind i mine.
  
  
  Jeg gik tilbage. Hendes var at holde hende Rolleiflex nu, ser ud præcis, hvordan hun skulle have kigget i min cover. Kære gamle Hawk.
  
  
  I virkeligheden, hun var glad for at få klædt. Når du er klædt på, for det er altid nemmere at snakke om dagligdags ting.
  
  
  "Hvor er denne mikrofilm?" Juana spurgte mig.
  
  
  Det blev samlet op af Rolleiflex. "Her," sagde jeg. "En god kameramand altid bærer hans film i sit kamera."
  
  
  Hun stak ud af hendes tunge på mig.
  
  
  Jeg fangede den på film. Efter alt, var han en af de bedste fotografer i Midtvesten, var han ikke? Og Juana ikke har brug for at vide, at jeg havde en mikrofilm i min bukser lomme, ligesom en pakke cigaretter eller en nøglering, gjorde hun?
  
  
  
  
  
  
  Død Hovedet Sammensværgelse
  
  
  
  
  Død Hovedet Sammensværgelse
  
  
  Prolog
  
  
  Mumura Island, var som en lille grøn perle i det dybe blå fløjl i det Sydlige Stillehav. Gemt væk i et hjørne af Tuamotu Archipelago, Mumura var en af de få virkelig Polynesiske øer, der ikke var blevet påvirket af missionærer og civilisation. Folk Mumuran var stadig velkommen i den fulde betydning af ordet. Ingen sætte stramme sko på deres fødder, eller som er omfattet af den smukke brune bryster af deres kvinder. I alt ih omkring fem hundrede mennesker, de var uvidende om det paradis, som var ih ø, fordi de ikke vidste noget som helst andet.
  
  
  Næsten hele befolkningen var nu venter på golden beach, som motorbåd skære gennem den blide breakers on the shore. I stævnen af det udenlandske skib stod Atmatov, høje og lige, bange for skibets fart eller brøl af motoren, som en leder bør være.
  
  
  Når båden standsede et par meter fra kysten, mændene løb hen til deres chef, men kvinderne har opholdt sig på stranden, griner ophidset mellem sig selv og advarsel børnene ikke at blande sig.
  
  
  Efter en tur rundt om båden, Atm tog en stor kuffert fra besætningen og vadede i vandet, holder det høje for at holde det tørt. Båden brølede til live og drønede tilbage til den hvide yacht, der allerede var i bevægelse nemt en halv kilometer væk.
  
  
  Atm skred ned på stranden, stolt en kuffert foran ham. Han lagde ego sten, at ego ' s forfædre, der anvendes som en hellige alter, men nu er han stahl står.
  
  
  Den Mumurans overfyldt omkring. Den musikalske rytme ih tungen ross fra begejstring.
  
  
  Atm løftede sin hånd for stilhed, og straks var den eneste lyd der kunne høres var det suk af aftenvinden i hans håndflader. Den hvidhårede chef smilede blidt på sine mænd, og bøjede sig ned for at fortryde den låse på kufferten, som ømu ' en viste de hvide mænd på den store båd.
  
  
  Han kørte sin hånd over den blanke brune materiale af kufferten. Han havde aldrig rørt noget lignende før, og hæveautomater var fondling det med forundring. Derefter, se utålmodighed i hans mænd, han greb fat i låget på begge sider og løftede den.
  
  
  Han bragt ud af den skatte én efter én, der giver folk mulighed for at nyde hvert et omkring dem. Et stykke stof, der er utrolig fleksibel og oversået med farvede spiraler, i modsætning til os, som en enkelt blomst i Polynesien. Halskæder spændt med fantastiske sten reflekterede solens hellige lys, og vendte ego i en regnbue. Små aflange pakker med papir-strimler viklet der smagte sødt. Atm sætte den ene i munden og begyndte at tygge for at vise, hvad ømu ' en viste de hvide mænd. Han fordelte resten af cordon strimler, så, at så mange børn som muligt fik ah. Mirakler fortsatte med at udstråle rundt om kufferten. Der var ting, der hoppede, ting, der skinnede, ting, der gjorde lyde. Hver ny skat forårsaget publikum til at knurre med glæde..
  
  
  Denne dag vil helt sikkert blive husket på Mumura.
  
  
  Om bord på båden, nu at trække væk fra Mumura, to mænd stod ved rælingen, se øen aftage gennem en kikkert. Den ene var tung, bære-lignende, med et virvar af sorte hår, der havde behov for vask. Den anden var højere og lean som en pisk, med sølv hår slicked tilbage fra en høj, glat pande. Selv om mændene var i civilt tøj, der var noget om militære ih ' s opførsel. Bag taller mand sad en stor schæferhund og en muskuløs sort Doberman, der kigger på verden med had.
  
  
  Fjodor Gorodin, jo tungere man sagde. "Hvorfor må vi ikke få det over med, Anton? Vi skal være langt nok væk fra øen nu. Egoets stemme var en barsk growl, der gjorde ego til at se mere som en bjørn.
  
  
  Den hvidhårede Anton Zhizov sænkede sit hoved og nikkede langsomt. Ego ' s lille mørke øjne var skjult af dybt stik i henhold lige sorte bryn. "Ja, jeg tror, den tid er kommet."
  
  
  Zhizov henvendte sig til den tredje mand, der var pacing uroligt på dækket bag dem. "Hvad siger du, Varnov? Er du klar?"
  
  
  Varnov var en tynd mand med smalle, bøjede skuldre, der fik ham til at se endnu mindre, end han faktisk var. Han havde den blege og usunde hud af en mand, der sjældent går uden for medicinske formål.
  
  
  "Ja, ja, det er klar," Varnov knækkede. "Jeg har været klar til de sidste tyve minutter."
  
  
  "Uforholdsmæssigt store hastværk kan være meget dyrt," Zhizov sagte. Det skal se pænt ud nu i den nedgående sol." Han henvendte sig til den unge matematik større i sailor uniform. "Boris, fortælle kaptajnen at holde os, jeg ønsker at tage et billede."
  
  
  Den unge mand blev opmærksomme på. Han begyndte at bevæge sig hen mod broen, men tøvede. "Sir?"
  
  
  "Hvad er det, Boris?" spurgte Zhizov utålmodigt.
  
  
  "Mennesker på øen. Vil de have tid til at evakuere? "
  
  
  "Mennesker? Du mener dem, brune-flået vilde?
  
  
  "Å-ja, sir. De virkede harmløs nok.
  
  
  Gorodin skudt ud fra under rækværket, ego musklerne i hans store skuldre forbi. "Hvad er du klynker over, dreng? Du fik en ordre! "
  
  
  Zhizov rejst en velholdt hånd. "Boris er unge, Fjodor. Det bevarer et strejf af humanisme,
  
  
  
  
  der er ikke altid en dårlig ting."
  
  
  Han henvendte sig til den unge sømand. "Hvis vi ønsker at nå vores mål, Boris, vi er nødt til at ofre nogle liv. Som du ved, tak til de ændringer, som vi dyrker, betingelserne for at alle folk i verden vil blive væsentligt forbedret, så disse enkle indfødte hjalp deres liv til gavn for menneskeheden. Forstår du, min dreng?
  
  
  "Ja, sir," sagde Boris, selv om der stadig var tvivl i hans ego ' s øjne. Han gik frem til broen.
  
  
  "Jeg ved ikke hvorfor du prøver at forklare det," brummede Gorodin. "Ordren skal udføres med det samme. Ligesom du og jeg fik det lært."
  
  
  "Vi må erkende, at tiderne ændrer sig," Zhizov sagde. "Når vi er i kraft, vil vi have behov for disse lyse unge mennesker som Boris. Det ville være uklogt at skubbe ego væk nu ."
  
  
  Banen af motorer er ændret, og båden faldt ned. Med en lille forskydning i balancen, de to hunde brummede, slået af deres fødder ved ustabile støtte. Zhizov snuppede tråd ih dobbelt snor, loopes over håndlisten, og slog begge hunde i ansigtet. De trykkede sig mod kabinen skot, sorte læber skilles fra stærke hvide tænder i en lydløs brumme.
  
  
  "Jeg ved ikke, hvorfor disse hunde, skal du ikke rive dig ud, hvordan du behandler dem," Gorodin sagde.
  
  
  Zhizov gav en kort, gøede grin. "Frygt er det eneste, disse dyr forstå. De ville dræbe for mig på kommando, fordi de vidste, at jeg havde magt til at dræbe ih. Du skal lære mere om psykologi, Fjodor. Med en ung mand som Boris, du er nødt til at være tålmodig. Kun grusomhed arbejder med disse søde djævle." Han kørte læder snor over hundenes ansigter igen. De ikke gøre en lyd.
  
  
  "Hvis du er færdig med at lege med dit kæledyr," Varnov sagde med stærk sarkasme, " jeg vil fortsætte demonstration."
  
  
  "I enhver forstand. Lad os se, om den tid og de penge, vi har investeret i, vil du betale udbytte ."
  
  
  Varnov nået inde og trak en sort lædertaske. Fra disse, han tog en tynd metal cylinder, seks inches lang og spids i den ene ende. "Det er en elektronisk pen," forklarede han. "Det er sådan jeg styrer udløse et kompliceret sæt af indstillinger, som kun jeg kender."
  
  
  "Har vi brug for al den snak?" Gorodin klagede. "Lad os se, hvad der foregår."
  
  
  "Vær tålmodig, Fjodor," Zhizov sagde. "Dette er et vigtigt øjeblik for Mr. Varnov. Vi var nødt til at lade ham nyde det til fulde. I den sidste ende, hvis ego projektet mislykkes, hvad der er tilbage af hans liv vil være det mest ubehagelige." "Han vil ikke svigte," Varnov sagde hurtigt. "Du er nødt til at huske på, at dette er en omkring min mindre destruktive enheder. Det vil dog være mere end nok til en ø størrelsen af Mumura." Holder en elektronisk pen i hans hånd, han begyndte at knappe sin skjorte. "Det gode ved det er, at selv kompetente told-inspektørerne aldrig havde fundet en bombe i kufferten, fordi der er ikke nogen bombe i der."
  
  
  "Vi ved alle, at" Gorodin sagde utålmodigt. Varnov fortsatte, som om egoet var ikke at blive distraheret. "Der er ikke nogen bombe blandt de smykker, fordi kuffert i sig selv er en bombe. Blød, bøjelig, maskinbearbejdelig i enhver form, den ultimative udvidelse af plastisk sprængstof princippet er nukleare spaltelige plast. Den detonerende enheden er lille og monteret på en metal-låsen. En stemme, og en udløser." Nu, at hans bryst blev udsat for, Varnov gravet hans fingerspidser ind i hvad der syntes at være en helbredt lodret ar på venstre side af brystet.
  
  
  Stor Fjodor Gorodin i gang og vendte sig bort. "Åh, jeg kan ikke vente med at se ham gøre det," Varnov sagde med et kort grin. "Du behøver ikke fortryde at se flere hundrede mennesker dør fra en afstand. Og endnu en, du hader at se en mand åbne en klap af hans egen hud." Opsigtsvækkende kanten af ar med hans fingerspidser, han forsigtigt trak det ud. Med en sugende lyd, kødet adskilt fra hans bryst, udsætter sin bredde, som indeholdt en rund metal objekt på størrelse med en sølv dollar. Et hundrede små kontaktpunkter, ikke er større end spidsen af en knappenål, der er omfattet ego.
  
  
  Varnov let rørt kanten af disken med sin pen. "Adgangsnøgle, jeg kalder det ego For mig nøglen til rigdom og flyttet, for dig nøglen til magten."
  
  
  "Og for dem, der står på vores måde," Zhizov tilføjet, " nøglen til glemsel." "Absolut, i virkeligheden," Varnov sagde. Han begyndte at røre spidsen af nålen til flere point på aftrækkeren disk. "Du behøver ikke at huske den orden af kontakter," fortalte han Zhizov. "Det ændrer automatisk efter hver afsluttet signal. En mand skal til at dække op ."
  
  
  Gizov smilede tyndt ud på emu. "Jeg beundrer den grundighed af din self-defense. Det var rart at tilslutte password til pacemakeren."
  
  
  "Ja, det tænkte jeg nok," Varnov aftalt. "Hvis nogen grund til min stack dollar holder op med at slå, adgang tast er programmeret til at signalere den eksplosion af alle eksisterende nukleare plast fulde navn. Når vi starter en virksomhed, og alle vilkår i vores aftale er opfyldt, det vil, naturligvis, skal du deaktivere adgangskoden fra din hjerterytme ."
  
  
  "Selvfølgelig"
  
  
  
  
  
  Zhizov sagde.
  
  
  Varnov færdig med at manipulere med pennen og glattet ud skin flap. "Der. Det er gjort."
  
  
  De tre mænd stirrede på øen i horisonten. Gorodin langsomt vendte sit massive hoved.
  
  
  "Der er intet sket, Warnow,"sagde han," din bombe virker ikke."
  
  
  "Bare holde øje," Varnov fortalte ømu ' en. "Der er en automatisk forsinkelse af tredive sekunder mellem indtastning af adgangsnøgle, og sætte detonator i kedlen. Dette vil give mig tid, hvis nogensinde, der er nødvendige, for at signalere tilbagetrækning.
  
  
  "En klog forholdsregel." Zhizov godkendt det. "Men denne gang, at en sådan forsinkelse vil ikke være nødvendigt."
  
  
  Varnov så den anden hånd gennemført en halvcirkel på forsiden af ego armbåndsur. Han tælles ned sidste sekund højt. "Fem, fire, tre, to, en."
  
  
  I første omgang var det en anden søn, stiger som den anden indstilling. Ego er gul-orange ildkugle voksede som en stor instant kræft som sort røg og hvid damp skjult Mumura Øen. En chok bølge af aktivitet fejede hen over & nb mod båden, som kunne ses som en ti-fods breaker fremskyndelse væk fra ulykkesstedet. Udendørs aktiviteter ramte stern, oversvømmer skibet og egoer af passagerer. På samme tid, lyden ramte ih. Længere tids rumlende brøl som torden øget tusinde gange.
  
  
  Anton Zhizov viste at hans kammerater med en tynd læber, triumferende smil. "Jeg tror, at vi har set nok. Lad os gå ind og tørre ud, mens jeg fortæller kaptajnen om at flytte."
  
  
  De to hunde krøb, tumbling mave-først til dækket, deres øjne udvidelse til i rædsel, da en kugle af ild, der nu er en kedelig rød, rose ind i himlen på en sort røg kolonne. Zhizov sled på snor, fastgørelse af kvælning kraver stramt, og halv-slæbte dyr med ham, på vej til hytten.
  
  
  Fra bådens afstand, den sky af røg var rasende skønhed. Mumura Ø, nu er sværtede og vissent, blev ikke længere smukt. Kun et vindstød af vinden trak i at udfylde det tomrum, hvor kogende flammer, havde brugt ilt. Ellers var der stilhed. Og død.
  
  
  Odin
  
  
  Den nukleare eksplosion, begyndte at tage sit præg på mit liv, to søndage efter den brændende død Mumura og hendes mænd. Det skete på den mest intime øjeblik.
  
  
  Hendes navn var Yolanda. Nah havde lige, jet-sort hår og cremet hud. Hun blev mødt af ee tidligere på aftenen på en lille flamenco klubben lige ved Broadway. Hun dansede der, iført en stram rød velour kjole, der viste hendes smukke bryster og lille talje og blussede omkring dancer ' s lange ben. Hun gav mig en lang, udfordrende blik, da hun sat på pause i hendes dans foran mit skrivebord. Det var en invitation og en udfordring. Det var en proptrækker se, at jeg ikke kunne ignorere.
  
  
  Nu, at hun var sprawled ud på min seng, Nah kun havde et stolt smil på hendes ansigt. Hun ønskede at blive beundret for sin nøgne krop, og jeg kunne ikke leve op til mine forventninger af enhver årsag.
  
  
  "Kom, Nick," sagde hun, " slippe af med dit tøj nu og kom med mig."
  
  
  Han tog sin skjorte, smilede, og tog endnu en slurk af sin Remy Martin.
  
  
  Yolanda løb hendes øjne over mit nøgne bryst, og min krop. "Kom," sagde hun imperiously, "jeg vil have dig nu".
  
  
  Hendes grin udvidet lidt. "En sjov ting blev givet til mig. Jeg ikke reagerer godt til at ordrer i mit eget soveværelse. Vi bliver nødt til at blive enige om, hvem der har ansvaret her."
  
  
  Hun satte sig op i stolen, hendes spanske øjne mousserende, hendes carmine læber skiltes at sige noget. Hun hurtigt gik over til sengen og løst ee ' s forskning har problemer med sin mund. Ved første, hun spændte og greb min nøgne skuldre, som om at forsøge at skubbe mig væk. Han gled hans hænder ned over hendes fløjlsagtig sider, æltning det smidige legeme, hvor den bule af hendes bryst begyndte.
  
  
  Hun gispede under min mund, og hendes tunge kom ud, tøvende i starten, så med stor utålmodighed. Hendes hænder flyttet til min ryg, og jeg følte, at bide i hendes negle, da hendes fingre gled over min krop. Hendes nysgerrige hænder gled i linning i mine bukser, du søger, du søger.
  
  
  Pludselig trak hun sin mund væk fra min. Hun åndede tungt, og hendes hud glødede med den flugter med det ønske. Hun fandt mit bæltespænde og fortrød det med lidt rystende hænder. Hende kom op og færdig nah ' s arbejde, vender tilbage til at ligge nøgen ved siden af hende. Han kyssede hende åbne munden, stak hans tunge gennem sine skarpe tænder. Hun tog mit ego i hendes mund og sugede, flytter hendes mund frem og tilbage på min tunge i en sensuel løfte om glæde af at komme.
  
  
  Hendes mor forsigtigt trukket væk, kysse hende afrundet hagen, hvorefter han flyttede til den hule af hendes hals. Yolanda holdt sin ånde kraftigt i takt med min tunge gled ned linjen mellem hendes bryster.
  
  
  Hendes løftede sit ansigt over hendes og hun æltede hendes bryster med hendes lange fingre, der tilbyder ih til mig. Hendes brystvorter var lodrette, våd roser mod den mørke brun glorier. Da hendes far lænede sig ned for at tage den tilbyder, en insisterende knirke ringede ud i det lille værelse ved siden af min stue, som jeg bruger som min undersøgelse.
  
  
  "Åh, Nick, du må ikke stoppe," Yolanda åndede som hendes mor tøvede.
  
  
  "Skat," sagde jeg, " der er kun én ting i verden kan ikke få mig til at forlade dig på én gang.
  
  
  
  
  
  Forbande det, og den lyd, du hører, er det.
  
  
  Han svingede benene ud over kanten af sengen og skred henover soveværelset til hans kontor. På bordet, den røde telefon fortsatte sin skingre opfordring. Bortset fra mig, kun én anden person, der havde denne telefon nummer - David Hawke, Direktør og Chef for Operationer af AX, USA Særlige Efterretningstjeneste. Den elektroniske travlt med signal forhindrede nogen i at oprette forbindelse til linjen. Jeg tog telefonen og talte i mundstykket, og min stemme ikke høres i rummet.
  
  
  "Du har et talent for at vælge de mest ubelejlige tidspunkt at ringe," sagde jeg.
  
  
  Hawke ' s stemme svarede med det velkendte tør New England lyd. "Fruen vil have til at vente, Nick, hema ville hun være for os. Det er presserende ."
  
  
  "Det er, hvad jeg tænkte," jeg sagde, at ignorere mit ego præcise bud på, hvad han gjorde.
  
  
  "Der var en nuklear eksplosion i Stillehavet. En lille ø, der hedder Mumura i Tuamotu-gruppe ."
  
  
  "Mener du, at nogen begyndte at teste igen?" Jeg spurgte hende.
  
  
  "Det var ikke en test. Øen blev ødelagt sammen med flere hundrede Polynesiere, der boede der."
  
  
  "Hvor lang tid siden skete det?"
  
  
  "To Søndage."
  
  
  "Jeg har ikke hørt noget om det."
  
  
  "Det ved jeg. Der er en fuldstændig lukning af den aktuelle enhed. Selvfølgelig, alle de store lande, der kender dette. Vi har alle stråling detection systemer, der gør det muligt for alle at finde en nuklear eksplosion overalt i verden. Men ingen af de lande med atomvåben indrømme, at de ved noget om det."
  
  
  "Er en person lyver?"
  
  
  "Det er svært at sige med sikkerhed, men jeg tror det ikke. Her til morgen, at vores regering har modtaget en løsesum efterspørgsel fra folk, der hævdede at have blæst op Mumuru."
  
  
  "Du mener, de er at bede om penge?"
  
  
  "Meget, meget mere. Hvad de beder om, er betingelsesløs overgivelse af alle AMERIKANSKE militære styrker og overførsel af vores regering til IHC."
  
  
  "Kunne beskeden være, der kommer fra en skør?"
  
  
  "Vi var sikre på, det var ægte. De har fakta om Mumura eksplosion, der kun gerningsmændene kan have kendt."
  
  
  "De vil helt sikkert spørge til en høj pris. Hvad hvis vi afviser dem? "
  
  
  "Ifølge rapporten, disse store byer vil blive blæst op som Mumura. New York City vil være den første, og efter at, den ene omkring vores byer bliver ødelagt hver to søndage, indtil vi overgiver os til at ih krav, eller der er noget tilbage ." "Hvor skal jeg passe hende?"
  
  
  "Præsidenten vil gøre alt for at gøre dette, men vi har ikke råd til en meget synlig drift. Vi har fuld støtte fra Joint Intelligence Committee, men jobbet i sig selv falder til AX. Og du er en mand, Nick.
  
  
  "Når du vil have hende til at være i Washington?"
  
  
  "Hvor hurtigt kan du gøre det?"
  
  
  For første gang, jeg så Yolanda stående i døren, kigger på mig. Hun var stadig nøgen. Den ene hånd hvilede på dørkarmen, og hendes lange ben var lidt fra hinanden. Hendes spanske øjne lyste op med begær.
  
  
  Hun sagde i telefonen: "jeg kan forlade lige med det samme, hvis du har brug for mig, men medmindre i morgen tidlig?"
  
  
  Hawke ' s suk ringede klar på wiren. "Nå, men hende, jeg tror ikke vi kan gøre noget i aften. Fortsætte med at underholde din dame, men forsøger at gemme noget energi. Hende, jeg vil have dig til at være her, og advare den første ting om morgenen. Der er en tid faktor her, og i morgen briefing vil være afgørende.
  
  
  "Jeg vil være der," sagde jeg, og hængt op.
  
  
  Yolanda øjne gled over min krop, dvælende, som de fandt center for hendes interesse.
  
  
  "Tak Gud," sagde hun. "Et øjeblik, jeg troede, jeg havde mistet din opmærksomhed."
  
  
  "Vi vil have en chance," sl forsikrede hende. Hendes flyttede hurtigt frem og tog hende op. Hun var en stor pige, bredskuldret og høj, med brede, faste hofter, og hun var ikke vant til at blive løftet op i luften af en mand. Han tog hende med ind i soveværelset og lagde hende ned på papiret.
  
  
  "Åh, Nick," hun åndede, " du må ikke forlade mig igen."
  
  
  "Ikke i aften," hendes far lovede. Så hende, lænede sig frem, og fortsatte handling fra, hvor vi havde forladt ud.
  
  
  Det andet kapitel
  
  
  Da jeg fik ud af det 747 i Dulles International Airport, blev jeg mødt af en stille ung mand, som trak mig ind i en ventende limousine. Han manøvrerede forsigtigt gennem morgentrafikken, og endelig stoppede foran den ubestemmelige dupont Center-bygningen.
  
  
  Hun kender en mand, der kom ud af dagen efter, han kom i. Han var præsident ' s nationale sikkerhedsrådgiver. Han var ikke smilende. Folk i lobby - magasin sælger scanning af de besøgende, sikkerhedsvagten ved elevator-syntes ganske almindelig, hvis du ikke ser dem i øjnene. Så er du så hårdt, seriøs analyse, der viser op i øjnene af embedsmænd, som ikke er på vagt. AX hovedkvarter var helt sikker.
  
  
  Jeg har indsendt mine legitimationsoplysninger tre gange, og mit ansigt blev scannet ved hjælp af en telecomputer, og min palm udskrive blev bekræftet af en elektronisk sensor. Endelig, den elektroniske og den menneskelige vagthunde var overbevist om, at jeg faktisk var Nick Carter, en ØKSE N3 agent bedømt som en Killmaster, og jeg fik lov at se David Hawke. Han blev siddende i hans voldsramte læder stol, tygge-en af de lange cigarer, at han næsten aldrig er tændt.
  
  
  Ego ' et stålsat blå øjne røbede ingen følelser, da han pegede på stolen overfor ham.
  
  
  
  
  
  "Jeg kan ikke forstå,"sagde han," hvordan du holder ud, så sunde, da den fordærvede liv, du fører mellem opgaverne."
  
  
  Han smilede til den gamle mand, der sad og så lige som en ramrod, der mere ligner en mand i halvtredserne end halvfjerdserne. "Hemmeligheden er altid til at tænke rent," ømu ' en fortalte hende.
  
  
  "Selvfølgelig," sagde han. Den ene side af rta ' s ego buede lidt, som var den nærmeste ting til et smil, han nogensinde havde set på hans New England læder mand. Så blev han meget alvorlig. "Nick, vi er i store problemer."
  
  
  "Jamen, det ligner. Du sagde, at vi fik en besked i går."
  
  
  "Det er rigtigt. Denne mand hævder, at han og hans folk er ansvarlige for Mumura bombning, og de er klar til at ødelægge vores byer, én efter én."
  
  
  "Hvem er den person?" Jeg spurgte hende.
  
  
  "Anton Zhizov. Jeg antager, at du kender navnet."
  
  
  "Selvfølgelig. Nummer to mand i den russiske militære kommando. Jeg troede, du sagde, at vi ikke har en af de store kræfter, der er involveret."
  
  
  "Sovjetunionen benægte ethvert ansvar for Zhizov. Som du ved, han var en leder af militante høge i Kreml. Han er mere og mere utilfredse med den stigende afspænding mellem vores lande. Ser ud som om han fik sit eget. Han tog med ham den Røde Hær, Oberst Gorodin og nogle søofficerer, der ikke tror på fredelig sameksistens. De synes også at have sluppet afsted med at stjæle et stort udbud af russisk guld."
  
  
  "Og Zhizov mener, at med en lille mængde af nukleare våben, de kan besejre de Forenede Stater?"
  
  
  "Ifølge vores eksperter, så forventer han, at så snart han presser os til at forhandle eller blæser op flere af vores byer, at den Sovjetiske regering vil ændre sin politik og støtte ego."
  
  
  "Tror du, at Russerne vil gøre det?"
  
  
  "Jeg ønsker ikke selv at spekulere," Hawke sagde. "Vores største bekymring lige nu er at stoppe Zhizov. Formanden gjorde det klart, at der vil være nogen overgivelse. Hvis Zhizov er at fortælle sandheden - og vi må antage, at han er-ego bomber, der allerede er blevet plantet i en række Amerikanske byer."
  
  
  "Du sagde, at New York er det første mål. Zhizov gav os en deadline? "
  
  
  "For ti dage. Hawke ' s øjne knipsede til den åbne side af skrivebordet kalender. "Vi har ni dage til venstre."
  
  
  "Så jo før jeg starter det, jo bedre. Har vi nogen emner? "
  
  
  "Bare én. En agent i Los Angeles for at arbejde med atomenergikommissionen så de klassificerede oplysninger om Mumura eksplosion og Gizov budskab og kontaktede os bare for et par timer siden. Agenten siger, at Nah har værdifulde oplysninger og beder om, at en mand blive sendt, så hun kan aflevere den personligt."
  
  
  "Nej," jeg afbrudt, " du sagde, at hun var?"
  
  
  Hawke lidt hårdt ned på sin cigar og rynkede panden, men han så glimt i egoets øjne. "Jeg er ikke sikker på, hvordan du kan komme ind i disse ting, Nick, men agenten er en kvinde. Meget attraktiv, i forhold til billedet i sin fil."
  
  
  Han rakte en otte-by-ti sort-og-hvid-fotografi tværs af stolen.
  
  
  Det ansigt, der kiggede tilbage på mig havde høje kindben, store, brede-sæt blege øjne og en mund, med et strejf af humor, indrammet af tykt blond hår, der faldt løst ned over hendes skuldre. Jeg vendte billedet over til at tjekke statistikken af naturlige bestand bevægelse. Rona Voelstedt, 26, 5-fods-7, Alenka 115 pounds.
  
  
  Jeg rakte det tilbage til Hawke.
  
  
  Han sagde ," Hvis jeg havde været heldig som dig, jeg ville have tjent en formue på banen og gik på pension i to søndage."
  
  
  Hende, og grinede. "Som jeg sagde før, jeg skylder alt til hendes rene tanker. Ønsker du at starte den med det samme? "
  
  
  "Du er booket på et-tiden om eftermiddagen. fly til kysten. Før du forlader, tage et kig på de specielle effekter. Stuart ønsker at vise dig nogle nye legetøj.
  
  
  Som sædvanlig, Stewart er kræsne og omhyggelige om at vise mig sin nyeste designs, men da ego legetøj har reddet mit liv mere end én gang, vil jeg lade ømu indføre ih som han finder passende."
  
  
  "Du vil se en lille ild bag glas partition," Stewart sagde, ved hjælp af hej.
  
  
  "Du gjorde det denne gang, Stuart," sagde jeg. "Du opfandt ilden!"
  
  
  Han ignorerede min kommentar og fortsatte. "Disse hvide, runde piller jeg holder i min hånd, er en forbedring i forhold til vores sædvanlige røg pellets. Jeg vil vise det ." Han listede en hånd gennem munden-som gummi tætning på skottet, og kastede en af pillerne i ilden, for hurtigt at trække sin hånd.
  
  
  Der var en blød pop, og en blå dis fyldte den lille, aflåst rum.
  
  
  "Er det det?" Jeg spurgte hende, en smule skuffet.
  
  
  "Som du kan se," Stewart sagde, som om han ikke havde sagt noget, " røgen virker meget tynd, næsten farver luften, og tydeligvis ikke forstyrre vision eller en handling. Dog, det ville være værd, hvis du snusede lidt.
  
  
  Vender sit ansigt væk, Stewart åbnede gummi læbe af forseglingen, med sin tommelfinger. Den røg, der kom ud, var for tynd, for egoet at blive set, men jeg gik videre og tog en minimal ånde. Straks, han hostede og nøs. Tårer af, hvor mange religioner, der er her mine øjne, og slimhinderne i næse og luftrør syntes at brænde. Efter cirka femten sekunder, efter Stewart lukkede låget, er symptomerne forsvundet, og hun var i stand til at komme ud af det.
  
  
  
  
  
  Jeg kunne trække vejret og se igen.
  
  
  "Stærke sager," jeg sagde, at bemærke, at Stewart virkede lidt selvglad om mit ubehag.
  
  
  "Den effekt, som du kan forestille dig, er midlertidige," sagde han, " men røgen fra en enkelt pille kan immobilisere alle i en mellemstor plads til tre sekunder. Nu jeg vil have dig til at prøve det." Han rakte mig, hvad der lignede en almindelig linned lommetørklæde.
  
  
  "Vil du have hende til at blæse sin næse?" Jeg spurgte hende.
  
  
  "Super-fine mesh er vævet ind i stoffet," sagde han. Hjørnerne vil vedhæfte til dit hoved til at sikre, at masken er beskyttet mod røg eksponering ."
  
  
  Hendes lommetørklæde blev trukket ned over hendes næse og mund, og hun trykkede de to hjørner til bagsiden af hendes hoved. De holdt sammen og holdt masken på plads. Han åbnede gummi pad på glas partition, tog et lille eksperimenterende ånde, og tog en dyb indånding. Den skarpe lugt var stadig til stede, men denne gang jeg ikke har nogen ubehagelige effekter. Han lukkede segl og fjernede tørklædet-maske.
  
  
  "Godt arbejde, Stuart," fortalte han hende alvorligt.
  
  
  Han forsøgte ikke at se alt for glad for. "Jeg har en anden lille ting, som du måske har brug for." Omkring den kasse, han tog en brun læder bælte og holdt det op foran mig, som en stolt far viser off sin nyfødte baby.
  
  
  At tage bælte omkring Ego 's hænder, sagde han til hende," Stewart, skal du have sluppet. Dette er et af de mest åbenlyse falske spænder, jeg har set i år. Dette vil ikke narre en professionel agent i ti sekunder. Hvad er inde, Kaptajn Midnat dekoder?
  
  
  "Hvorfor kan du ikke åbne dit ego og finde ud af det?"
  
  
  Noget af Stewart ' s tone fortalte mig, at han var foran mig, men jeg undersøgt den særlige spænde, og fandt hurtigt den lille foråret låsen, som ikke åbne de hemmelige rum. Det blev åbnet af ego, og der var et kraftigt budskab, som det papir, der dækker kom ud spænde.
  
  
  Stewart sagde: "I den virkelige model, der er en lille eksplosiv ladning inde i stedet for den fælles landbrugspolitik i hallen. Ikke kraftfuld nok til at ødelægge, men for at være helt i stand til at dræbe eller lemlæste den skarpe-seende fjendtlige agent, der tog dit ego væk fra dig.
  
  
  Hende tog et halvt dusin bolde røg og en næse maske-maske og handles sit eget bælte til Stewart ' s stunt model. Jeg tog den ud omkring den lille taske, jeg havde bragt med mig, er de værktøjer af min handel - Wilhelmina ' s, min ni-millimeter. Luger og Hugo, min tveægget, knivskarpe stilethæl. Det er annonceret med en Luger i en FBI-stil bælte hylster, og en stilet i en specielt fremstillet ruskind læder skede, som han er bundet til sin højre underarm. Med korrekt bøjning af min underarm muskler, Hugo ville falde fæstet først i min hånd. Han tog sin jakke på igen, tog sin taske og gik udenfor for at få en taxi til Dulles. Killmaster var tilbage i aktion.
  
  
  Det tredje kapitel
  
  
  Det var en af de sjældne dage i Los Angeles, når vinden skiftede, picturing byen ved poolen sprawled ud som en levende organisme på beton og asfalt, med store motorveje åben som et stort dissekere kniv.
  
  
  Det var en lang tur med taxa rundt til Los Angeles for at Rona Folstedt adresse ved foden af en kløft i Santa Monica Mountains. Jeg tændte en cigaret, mens chaufføren fortalte mig præcis, hvad han ville gøre, hvis han kørte den Dodgers.
  
  
  Han smed mig ud foran en hyggelig hytte gemt væk fra vejen, blandt fyrretræer. The silence of The canyon blev brudt af lyden af omkring et dusin motorcykler, der passerer langs vejen. Det virkede som et mærkeligt sted at mødes på en cykel club, men du kan ikke ignorere præferencer for motorcyklister.
  
  
  Han klatrede kort stentrappe, og traskede hele tæppet omkring fyrrenåle til hoveddøren. Der var ingen klokke, så jeg bankede på det.
  
  
  Den pige, der åbnede døren var i hvert fald bedre end det billede, jeg havde set af hende i Hawk ' s kontor. Hendes hud var klar og hvid, med en let rødme på hendes kindben. Hendes øjne var nu den mørke blå i det nordlige Frimureri, og hendes bløde blonde hår virkede til at være oplyst af måneskin.
  
  
  "Hans navn er Carter," sagde jeg, " ved at AX."
  
  
  Hendes øjne stirrede på mit ansigt et øjeblik, så tog fat i mine skuldre og løb over hele min krop. "Kom ind," sagde hun. "Hendes navn er Rona Voelstedt."
  
  
  Hendes stue lignede en eksplosion i en pladebutik. Stumper og stykker af guitarer blev spredt uden nogen tilsyneladende metode, flasker lim og shellac sad på tæppet, og et par efterladte instrumenter, der var stablet op mod væggene.
  
  
  Rona har set hende tage det hele i. Hun sagde ," Min hobby er at designe og reparation af guitarer. Jeg finder det meget afslappende ."
  
  
  "Du skal bruge en masse tid alene arbejder på dem," sagde jeg.
  
  
  "Jeg var ikke klar over, hvor mange fritter, der var indtil nu."
  
  
  "Måske kan vi lave nogle ændringer til den måde, du bruger din fritid," sagde jeg. "Men først, var du nødt til at give os nogle oplysninger om Mumura eksplosion."
  
  
  "Jeg er ikke sikker på jeg forstår hvad du mener," sagde hun skeptisk adfærd.
  
  
  Det var et tilfælde af gigt. Jeg har ikke bevidst at give hende et identifikationsmærke. Hende, vidste, at Sahin ville undervise hende, og hendes hotel vil sørge for, at jeg talte med den rigtige kvinde.
  
  
  "Kan du gemme en kamp?"
  
  
  
  
  
  Jeg fortalte hende.
  
  
  "Undskyld, jeg kan ikke holde ih, da jeg holdt op med at ryge."
  
  
  "Jeg har prøvet at stoppe med at ryge mig selv sidste år, men jeg har kun varede to søndage." Jeg har altid følt mig lidt fjollet at gå igennem en af disse procedurer, men sådanne små forholdsregler kan gøre den forskel at skelne en live spion fra en død spion.
  
  
  Rona Folstedt afslappet og satte sig ned på sofaen. Hun var iført blå bukser, der holdt hendes ben en hemmelighed, men hendes løs bluse måbede så meget, at det er udsat firma, hævede bryster, der ikke har brug for støtte af undertøj industri. Hun var tynd, men ikke mager. Hendes sel var ved siden af hende, vejrtrækning i det lys, blomster duft, og hun talte.
  
  
  "Som du sikkert har fået at vide, at det hedder et atomkraftværk. De fleste af vores hemmelige arbejde og undersøgelser, der er udført af FBI, men vi gør noget af arbejdet selv. Det var på et omkring dem, at hendes opfyldt Knox Varnov.
  
  
  "For fem år siden, han havde en meget mindre position i et af vores energi-projekter. Han begyndte at tale på cocktail-parties, og tilsyneladende udtryk for nogle mærkelige politiske synspunkter. Jeg blev bedt om at komme så tæt på ham, så jeg kunne slikke til at lytte til ham. Det var ikke svært. Han virkelig ønsker en person til at lytte til hans tanker. Han henviste til processen af nukleare sprængladninger fra plast, som kan gives næsten enhver form. Ego spurgte hende, hvad ville målet være, og egoets øjne rent faktisk lyser op. Ifølge ego, uskyldigt udseende objekter kan være lavet omkring dette materiale, som let kan blive smuglet til ethvert land i verden og placeret i ih byer. Du kan kræve, at parterne overgivelse eller de byer, der er ødelagt, én efter én."
  
  
  "Selvfølgelig ser det ud som Mumura."
  
  
  "Dette er, hvad jeg troede, at ømu' en havde brug for penge til at forbedre sin proces, en masse penge. Han fortalte NPP embedsmænd om hans ordningen, og de næsten sparket ham ud af kontoret. Vi fokuserer primært på den fredelige konstellation af atomkraft i dag, og ingen selv ønsker at tale om våben.
  
  
  "For estestvenno, Varnov blev løsladt fra arbejde på et ærinde. Han var meget fornærmet. Han svor, at han ville få selv med hele råddent land, for ikke at støtte ego. Kort tid efter, at han forsvandt af syne, og vi ikke prøve alt for hårdt på at finde den ego, fordi, helt ærligt, du anser dig selv for en ego-freak."
  
  
  "Du gjorde et godt stykke arbejde på Varnov," sagde jeg. Derefter, for at drille hende lidt, tilføjede han, " Hvor tæt har du formår at komme til ham?"
  
  
  Hun sænkede hendes låg og kiggede på mig med sine mørke blå øjne. "Faktisk, hun er aldrig kommet så tæt på. Warnow var så fordybet i sine plastikkirurgi proces, at han ikke kunne være interesseret i... andre ting. Han følte sig en smule lettet. Han havde en elektronisk pacemaker, at de regulerede hans ego ' et hjerteslag, og det ville have været lidt pinligt hvis han havde låst sig selv i løbet af et intimt øjeblik. Fortæl mig, Nick, du må ikke bruge sådanne kunstige midler, gør du?
  
  
  "Nej," jeg grinede. "Jeg har stadig ilder bruge alle de originale dele."
  
  
  "Jeg er glad for at høre det. Ønsker du en cocktail?" "
  
  
  "Det er en god idé," sagde jeg. "Så vil jeg ringe Hawke i Washington og fortæl ham, hvad du har fortalt mig. Hvis vi er heldige, vil vi være i stand til at tilbringe aftenen alene.
  
  
  Vi gik sammen til den lyse, kompakt køkken på bagsiden af hytten. Han sagde, " Du har en temmelig isoleret sted her."
  
  
  "Ja, jeg kender ham. Jeg elsker det. Jeg har aldrig været specielt tiltrukket store folkemængder. Denne vej uden for cul-de-sac ender et par km op af bakke på en privat ejendom, så der er ikke mange biler her.
  
  
  "Hvis det ikke var for det brøl af motorcykler på gaden, kan du ende op langt ud af byen. Oni dele er her til at gå? "Nej, det er første gang jeg har set ham. De synes at være venter på at noget skal ske. Det er lidt uhyggeligt, men de kunne ikke komme op til huset."
  
  
  Alarmklokkerne ringede højt og klart i mit hoved.
  
  
  "Rona, at opkald, du har foretaget, Hawke her til morgen - har du brug telefonen her?"
  
  
  "Ja, det gjorde jeg. Hvorfor -? "Hun gispede, da forståelse gryede. "Tror du min linje er tappet?"
  
  
  "Det sikreste væddemål er at antage, at alle linjer er tappet, indtil du kan bevise det modsatte. Jeg kan ikke lide dette biker-bande. Har du en bil?" "
  
  
  "Ja, det er parkeret på gaden, der fører op ad bakken."
  
  
  "At lægge et par ting sammen, og lad os komme ud herfra."
  
  
  "Men hvor skal vi hen?"
  
  
  "AX har en strand hus i Malibu, så agenter kan bruge ego, når det er nødvendigt. Du vil blive meget sikrere der." Det var ikke Stahl, der tilføjede: "Hvis vi passerer mimmo skarer af motorcyklister," men det er, hvad jeg tænkte.
  
  
  Fjerde kapitel
  
  
  Vi gik ud af bagdøren og gled gennem buskene på den stejle skråning, hvor Rona ' s bil var parkeret.
  
  
  "Du må hellere lade mig køre," hendes far sagt. Dette kan kræve, at nogle af kompleks manøvrer ."
  
  
  Hun rakte mig de nøgler og hurtigt gik over til passagersiden. Hun fik bag rattet, opdager, at bagsædet var fastklemt med en stor mængde af ee guitar udstyr-paneler rundt om palisander, spoler med stål og nylon strenge, og griff puder omkring ebony.
  
  
  En gruppe motorcyklister ikke havde lagt mærke til os endnu, men de var loitering uroligt i bunden af vejen. Jeg tog motoren og hørte skrig bag os. Hun smækkede gearstangen
  
  
  
  
  
  
  i et lavt, og bilen sprang op ad bakke. Vi peb langs en S-kurve, der midlertidigt er ude af syne, men jeg kunne høre ih biler brølende op-bakken bag os.
  
  
  Straks vi formået at få op til hastighed på kort stigning, og han lydløst takkede Rona for at have en bil med nogle muskler under kølerhjelmen. Den motorcykler dukkede op i bakspejlet, og hun hørte en pop, som ikke var en del af ih udstødning. Gawk fløj væk fra bagsiden af bilen, efterfulgt af en lav-rettet en.
  
  
  Han vendte bilen rundt en anden bøje, og trak Wilhelmina ud af sit hylster. Han udgav spærren op og rakte Luger til at Rona. Dens sagde: "jeg kan ikke farten ned, for at give dig et godt skud, men hold skydning, og det vil give dem noget at tænke over."
  
  
  Rona blev læner sig ud af vinduet og skyde på de motorcyklister, med hendes venstre hånd. Jeg var glad for at se at hun vidste hvordan til at håndtere en pistol. At holde bilen på vejen, jeg var alt for travlt med at kigge rundt for at se, hvis det havde ramt noget, men ændringen i motoren banen bag os, foreslog mig, at det var i det mindste bremse ih.
  
  
  Da jeg fangede min ånde mellem os og de motorcyklister, den skarpe lugt af benzin fortalte mig, at de havde sprængt et hul i vores tank. Brændstof gauge nål var allerede svajende i punkt E, så vidste jeg, at vi ikke kommer meget videre. Hendes speederen ramte gulvet, og vi tog to flere farlige sving.
  
  
  Cyklerne var stadig buldrende ned ad vejen bag os, men jeg havde et par omgange mellem os, når motoren hostede og jeg vidste, at det var dårlig. I de sidste tredive sekunder, hun er kommet op med en desperat plan for at få os ud derfra i live. Rhona havde tømt Luger ,og der var ingen tid at genindlæse. Bush på begge sider af vejen var for tyk til, at vi kører videre. Forfølgerne var kun sekunder væk fra at træffe foranstaltninger, så mit første forsøg ville være den eneste, vi kunne få.
  
  
  Han stoppede brat i midten af vejen, greb en spool af steel guitar-streng fra bagsædet, og kørte til en pæl ved siden af vejen. Han sløjfes wire omkring hende-seks, vride den tråd to gange for at sikre det. Kører op til den bil, han kastede reel gennem bagruden, sprang på forsædet, og klemte det sidste gram af magt rundt om bilen for at få os op på en svag skråning og ud af syne i en flok af chapparal på vejen. den anden side af vejen.
  
  
  Thunderbolt var lige en tur ned fra os, da han lænede sig hen over sædet og på samme tid sagde, at Rona, "Komme ud og sidde bag bilen."
  
  
  "Men, Nick, at de vil se os, så snart de får gennem krattet her."
  
  
  "Jeg tror, de vil have noget at tænke over," sagde jeg. "Gør nu som jeg siger dig."
  
  
  Følgende Rona anvisninger, greb han en rulle af guitar wire og trak den på. Han åbnede døren for hende, pakket wire omkring vinduesrammen, og rullede vinduet for at holde egoet i stedet. Så hende, smækkede døren. Motorcykler brølede åbent ned af vejen, da det faldt ud til Rhona, der forlader en steel guitar streng spændt på tværs over vejen omkring fire meter høj.
  
  
  De to ledere af motorcyklen gruppen ramt af wire næsten samtidig. Det så ud, som om de var nikkede til hinanden, men i det næste øjeblik, begge hoveder var frosset i luften, og de cykler, som brød ud under dem. Hjelmklædte hoveder ramte asfalten og hoppede vildt langs vejen, som utryg fodbold bolde. Den motorcykler, deres styret stadig holdt i hænderne på den hovedløse ryttere, buldrede op ad bakke for et par meter, før man kommer til at ramme de andre, at sende ih både i et virvar af kød og maskiner.
  
  
  Resten af rockere, der forsøgte at vakle og glide på den glatte asfalt. Resultatet var en bunke, et virvar af bent biler og ødelagte ledninger. Rona greb hendes arm, og vi var slukket. Vi blev liggende med ansigtet ned bag nogle buske, da vi kunne høre de overlevende fra motorcykel bande, der starter op på deres cykler og forsvinder i det fjerne.
  
  
  Rhona er tynd krop skælvede. "Hvad tror du, de var, Nick?"
  
  
  "De skal være tilsluttet til de mennesker, der sprængte Mumuru og truer New York. Din telefon er blevet aflyttet lang tid siden. Denne morgen, når man hedder Høg, de vidste, du var til noget. De venter på at se, hvem der AX ville sende, og så har de planlagt at slippe af med os.
  
  
  "Ja, men det er bare en hær. Hvem giver ordrer? "
  
  
  "Den leder, var Anton Zhizov, en rigtig kamp, hawk i den Røde Hær. Det ser ud til, at en af de mænd med ham, var Fjodor Gorodin. Ikke så smart som Gizov, men lige så farligt. Og hvis du gætter rigtigt, er der en Vorn Knox.
  
  
  "Så alt du skal gøre er at finde ih og stoppe dem fra at sprænge de fleste af de Forenede Stater."
  
  
  "Det er alt. Men, min skrædder, jeg har fået hele otte dage.
  
  
  Derefter, efter en pause, vendte vi tilbage til vejen og gik hen til en clapboard-fronted butik drives af en apple-cheeked kvinde, der altid så ud som alle mødre. Rone købte det
  
  
  
  
  
  
  Jeg fik en øl og en håndfuld af ændring til min telefon.
  
  
  For det første, hun kaldte kontaktperson for Joint Intelligence Committee i Los Angeles. Hendes fortalte om Ømu ' en akkumuleret gæld på vejen og om Rona bil i buskene. Jeg opfordrede hende til at ringe efter en taxa, og Rona, og jeg satte mig ned for at vente
  
  
  Kapitel Fem
  
  
  Malibu. En legeplads for filmens stjerner, en weekend hus for de rige, og placeringen af en nødsituation kvarter No. 12 AX. Nogle omkring dem er blevet spottet i hele landet til brug ved AX agenter i særlige under andre omstændigheder. Jeg følte, at Rona, og jeg har opfyldt kravene.
  
  
  Hver AX agent havde den samme nøgle, der åbnede døren for nogen af dem. De var placeret i alle typer af kvarterer og bygninger. Den ene i Malibu var tilstrækkeligt beskrevet med udtrykket "Akut Fjerdedele". Den moderne bygning, omgivet af glas og mahogni, var beskyttet fra tilkørselsvejen til Pacific Coast Highway ved en syv-fod hegn. Nedenunder var der en stor stue med højt til loftet og komfortable møbler arrangeret omkring en hængende pejs. En ti-fods høje blackwood bar strakt sig over stuen, fra en lille, funktionelt køkken. En vindeltrappe omkring smedejern førte til en tre-vejs landing, hvor soveværelserne er placeret.
  
  
  Rona bemærket, et badeværelse med forsænket Romerske badekar. "Det ville være ligesom et hotel for at tage et bad," sagde hun. "Tror du, der er noget her jeg kan skjule i de senere?"
  
  
  "Se gennem soveværelser," sagde jeg. "Disse steder er temmelig godt fyldt op."
  
  
  Hun gik ovenpå og rodede gennem skabe og skuffer, mens de bar tjekket hende ud. Snart, at hun snublede og aktiveres igen med en velour badekåbe, draperet over hendes arm, og hendes hænder var fulde af flasker og dåser.
  
  
  "Han er sikkert for indstilling af hans gemmesteder til alle lejligheder, er han ikke?"
  
  
  "De er ikke at ville fornemme," hendes mand sagde. "Jeg var i et par, hvor jeg var nødt til at bekæmpe rotter i stedet for hvælvinger."
  
  
  Rona stirrede på mig i lang øjeblik fra bunden af trappen. "Dette er en web service, som vi ikke har her."
  
  
  "Mindst én," jeg er aftalt. "Hvad kan du lide at drikke? Hej, jeg har et par klar, når du kommer ud.
  
  
  "Uanset hvad du ønsker, vi skal have," sagde hun, da hun gik ind på badeværelset.
  
  
  Den del af væggen ved karret var lavet af sten, glas og står bar udenfor. Når badeværelse lys blev tændt, glas var temmelig gennemskinnelig, og alt, hvad der foregik inde var tydeligt, i det mindste i udseende, at nogen ser omkring baren. Jeg kunne ikke være sikker på, at hvis Rona vidste om dette voyeuristisk effekt eller ej, men af nåde for hendes bevægelser, jeg havde studeret, jeg mistanke om, at hun gjorde.
  
  
  Hun rakte flasker og dåser til hylden, så tog hendes bluse. Selv gennem den forvrængede glas omkring småsten, den lyserøde farve af hendes brystvorter var forskellig fra den hvide kød af hendes bryster. Hun trådte ud af hendes sort blå bukser og gled en strimmel sort bikini trusser ned af hendes lange, slanke ben. Hun tjekket vandet med den ene fod, tog et sidste blik på sig selv i spejl i fuld længde, og gik ned til karret.
  
  
  Han gik hen til telefonen i den fjerneste ende af baren til at ringe til Høg. Jeg ringede straks til hende tilbage på hendes personlige problemer. Selvfølgelig var der en mulighed for, at Malibu ' s telefon blev aflyttet, men i betragtning af den hastighed af trafik, kunne han ikke stoppe med at bekymre sig om det.
  
  
  Før jeg kunne fortælle dig, hvad du havde lært fra Rhône, Hawk åbnede samtalen.
  
  
  "Jeg er lige kommet i kontakt med en meget ophidset JIC repræsentant, der sagde, at du forlod ømu' en med en temmelig beskidt rengøring job, som han skal disponere over og forklare, at det lokale politi."
  
  
  Hun blev anerkendt for nøjagtigheden af rapporten
  
  
  "Nick, jeg forstår," Hawk fortsatte, " at der i løbet af vores arbejde, nogle af inventar vil helt sikkert blive efterladt. Ville det ikke være for meget, hvis du har foretaget de nødvendige kaster i en mere forsigtig måde i fremtiden?.. sige, at skyde dem til at lægge en dollar?"
  
  
  "Jeg vil prøve at være mere forsigtig," lovede jeg, " hvis omstændighederne tillader det."
  
  
  Godt. Nu, fortæl mig, Miss Volstedt har noget af værdi for os?"
  
  
  Han undertrykte et smil, da han så Rona komme op i karret, og nå ud med sin bare hånd for et håndklæde. "Ja," sagde jeg,"jeg tror det."
  
  
  Hendes fortalte Hawke om Rona Knox 's undersøgelse af Varnov fem år siden, og Ego' s ordning for afpresning nationer, som truer med at sprænge sine byer, én efter én. Høg var særligt interesseret, da han fortalte om Ømu ' en Varnov idé om at lave en plast nukleart sprængstof.
  
  
  Han sagde: "Det går meget godt med den nye udvikling på dette område. Jeg ønsker ikke at diskutere det over telefonen, men hun vil gerne have dig til at flyve tilbage til Washington i morgen."
  
  
  "Det er rigtigt. Jeg vil være der i morgen."
  
  
  Rona var allerede ude, rundt om karret, tørrer sig med et håndklæde. Med casual sensualitet, hun flyttede den bløde håndklæde op og ned af den glatte indersiden af hendes lår. Når Houkou svarede: "jeg må have lydt lidt skuffet over, at sådan en lovende indledning havde stoppet så hurtigt. Hawk rømmede i hans dårlige måde. "Du kan tage Glip af Folstedt med dig. Mit projekt vil arbejde for jer to."
  
  
  "Vi vil være der," sagde han med stor entusiasme.
  
  
  Jeg hængt op og lavet et par af martinier.
  
  
  
  
  
  et køleskab for alkoholholdige drikkevarer under baren. Da hun blev kastet en skive citron i hvert glas, Rona kom ud omkring badeværelse. Hun var iført en kort velour kjole bundet med et bælte. Det var nok til at nå den krølle, hvor låret opfylder balden.
  
  
  "Jeg er bange for, at denne kjole ikke er en høj pige," sagde hun.
  
  
  "Jeg ville ikke sige, at" hendes far sagt. Rona ben, som de nu var, ikke at se endnu en lille tynd. I stedet, de så afrundet, glat og smidigt. Hey Martini rakte det til mig.
  
  
  "Tak," sagde hun. "Har du kaldet Washington?"
  
  
  Hawk vil have os til at flyve dertil i morgen. Han sagde, at han havde et job til os begge. Er du okay?"
  
  
  "Hvorfor ikke? Det skal være bedre end at hænge her omkring med motorcyklister og skrædderen ved, hvem der ellers er at skyde på mig.
  
  
  Rona tog en slurk rundt i hendes drink, så sæt glasset ned på disken, og begyndte at dirre kraftigt, som hvis hun havde været pustet af et vindstød af kold luft prøvetagning.
  
  
  Han tog et skridt imod hende. "Ron, hvad er der galt?"
  
  
  Hun tog en dyb indånding. - Jeg tror, det er en forsinket reaktion på al den spænding, i dag, ikke når. Jeg tror ikke, hun er så cool og fattet, som jeg troede."
  
  
  Hendes mand kom ind og omfavnede hende. Hendes krop, som var så slank og stand i tøj, smeltet ind i mig med en varm fleksibilitet, som var fantastisk. Hendes bryster pressede mod mit bryst, forsigtigt at flytte med hendes åndedrag.
  
  
  "Jeg er så skide bange, Nick," sagde hun, " for dig, for mig og for alle andre i verden. Hvordan vil det ende? "
  
  
  "Skidt," sagde jeg. "Men ikke for os. Nu skal du bare slappe af og lade mig bekymre sig."
  
  
  Han masserede den glatte muskler i ryggen gennem velour badekåbe.
  
  
  Hun vippede hovedet til at opfylde mine øjne. "Jeg håber, du har ret, Nick," sagde hun.
  
  
  Han bøjede sig ned og kyssede hende på læberne. Nah lugtede af sæbe omkring karret, med en svag floral duft på hendes hår. Nah ' s læber var cool og bøjelig, og de smagte ligesom mynte.
  
  
  Mine hænder gled op og fandt den åben sømmen af hendes kjole, så gled ned til den varme, tårnhøje dynger af hendes bryster. Med et lille skrig af lyst, hun trak sig væk fra mig. Lige tid nok til at løsne bælte, og skub robe tilbage over hendes skuldre, så ømu ' en til at falde til gulvet.
  
  
  Langsomt, bevidst, hun kørte min hånd gennem hendes blusel, presset mod hendes bryster for et øjeblik, så lad mine brystvorter stige igen, så hun kørte hendes hænder over hendes krop og flade mave med ego-blød, ruskind-lignende hud.
  
  
  Hendes øjne var fortryllet som hun vippede hovedet til at se, hun gjorde mine fingre i hendes silkebløde pude mod hendes varme center, og hendes sultne øjne løftede at opfylde mine.
  
  
  Da hendes mand trådte tilbage og skyndte fjernet hans tøj, hun studerede mig med ægte interesse og beundring, aldrig at vende sig væk, selv da jeg var helt nøgen. Så hun lukkede bare sine arme for at hilse på mig.
  
  
  Jeg kiggede på den soveværelse landing, men hun rystede på hovedet - som om at sige, at hendes behov var for påtrængende til forsinkelse - at stedet var her, var tiden kommet. Vi strakte ud på den tykke blå tæppe, og hun strøg hendes krop. Ved første, hendes støn var så blød som et suk af vinden, men de blev snart forvandlet til hektisk skriger af efterspørgslen, som hun rullede over og trak mig oven på hende.
  
  
  Når hun trådte nah, hun bøiede hendes slanke fair krop til at møde mig. Så var der vridning, snoning rytmen af hendes pinefulde ønske om, at bygge sammen på toppen bølge af klimaks, efterfulgt af en lang, hurtig nedstigning til tom, bredden af søde udmattelse.
  
  
  Sjette Kapitel
  
  
  Den næste morgen, Rona gik på arbejde for at forberede en overdådig morgenmad. I de sene øvelse gav os begge en stor appetit, og vi entusiastisk sat ned edu. Som kaffen i vores kopper afkølet, alt andet begyndte at varme op. Men det var en arbejdsdag, og omkring, hvad hun ved om Ron natten før, et sted at hvile, derefter morgenmad kan holde os beskæftiget, indtil sent på natten.
  
  
  I stedet, hendes, jeg kom i badekarret og tog et koldt brusebad.
  
  
  Vi gik alle over Los Angeles. Internationale på ni klokken flyvning, og i Dulles vi blev mødt AX limousine af en anden af Hawk ' s ordknappe og effektiv chauffør.
  
  
  Vi gik gennem det ritual, sikkerhed og hurtigt et spil som dette, på stolen overfor David Hawke. AX føre mand løb hans øjne over Rona Voelstedt og vendte sig til mig med en uudtalt spørgsmål i hans øjne. Han trak på skuldrene og smilede til ham så uskyldigt, som han kunne.
  
  
  Hawk rømmede kraftigt, og kom ned til erhvervslivet. "På det tidspunkt, du ringede til mig i går, Nick, vi var i besiddelse af en sømand ved navn Juan Escobar fra den Caribiske krydstogt skib Lompoc. Ego blev tilbageholdt i Fort Lauderdale, der handler efter mistænkeligt, mens den passerer gennem tolden. Ingen kontrabande blev fundet på os nen, i vores ego kuffert, men da alle vore folk var på dobbelt alarm i disse dage, Florida myndigheder kaldte vores kontor. Escobar blev bragt ind til afhøring, men vi kunne ikke få noget ud af ham. Når du derefter gav Glip af Voelstedt oplysninger om Knox Varnow og Ego ' s nukleare-plastiske sprængstoffer, vi tog et nærmere kig på den kuffert, han bragte. Selvfølgelig, vores laboratorier har vist, at dette er en fissile materiale.
  
  
  
  
  
  
  På låsen, fandt vi en mikroelektroniske detonator, der kunne aktiveres ved hjælp af en lang række radio signal. Og det er interessant, håndtaget var indgraveret med et lille kranium - en lille død mål.
  
  
  "Har du lært noget som helst andet end en sømand?" Jeg spurgte hende.
  
  
  "Lidt. Jeg vil lade hende gøre det math og fortælle dig selv.
  
  
  Hawk trykket på en knap på hans intercom og sagde: "Send Escobar." Et minut senere, et par bryske embedsmænd ind, og en mut, koparret mand stod mellem dem. De embedsmænd, til venstre, og Hawke vinkede Escobar til en stol.
  
  
  Han gik over og stillede sig foran manden. "Lad os høre din historie," sagde jeg.
  
  
  Escobar flyttet ubehageligt. "Jeg har allerede sagt, at det tyve gange."
  
  
  "Sig det igen," sagde jeg. "Mig".
  
  
  Han kiggede på mit ansigt og begyndte at tale uden tøven. "Stor fyr, han gav mig en kuffert og fem hundrede dollars. Han sagde at tage en pause i et par uger. Derefter, når jeg hamle op med hendes skib, han giver mig et andet fem. Alt jeg skal gøre er at sætte min kuffert i et skab i Cleveland og lade mit ego der. Der er alt, jeg ved. Hendes, jeg sværger."
  
  
  "Der er sådan en stor mand?" Han spurgte hende.
  
  
  "Jeg kender ikke hans navn. Nogle gange handler det om bord i en havn, nogle gange i en anden. Alt jeg ved er, at han har fået nye ejere, og når han giver en ordre om, at alle adlyder."
  
  
  "Nye ejere, du sagde?"
  
  
  "yeah. Fem eller seks måneder siden, de købte Lompoc. De fleste af de gamle oni-holdet er ved at blive lagt ud, og nogle af de mennesker omkring os er ved at blive efterladt. Jeg arbejder for nogen. Ser du, det er et job. Den nye fyre, de er hyret til holdet, ikke rundt om Sydamerika, ligesom resten af os. De taler sjov og holde sig væk fra os."
  
  
  "Fortæl mig mere om den store mand."
  
  
  "Han er chefen, det er alt jeg ved. Han ser hård sex og taler med en lav stemme. Store skuldre, som en tyr."
  
  
  Han kiggede på Høg.
  
  
  "Denne beskrivelse passer Fjodor Gorodin," sagde han.
  
  
  Han sagde, at Escobar, " Er der nogen der ellers give ordrer?"
  
  
  "Kan jeg kun se én person to gange. Tynd, dystre, grå hår. Han er den eneste, hun nogensinde har set at give ordrer til den store fyr.
  
  
  Han vendte tilbage til Høg. "Zhizov?"
  
  
  Han nikkede.
  
  
  Han skubbede hans hænder i sine lommer og langsomt gik over til den langt klynk. Så hendes, han kom tilbage og stod foran sømand igen. Hun stirrede ind i Ømu ' s øjne, indtil han kiggede væk.
  
  
  "Juan," ømu 'en fortalte hende, at" du har sikkert hørt, at Usa behandler kriminelle retfærdigt, og at du ikke behøver være bange for at blive mishandlet. Men det er en anden situation, Juan. Ingen tid til tålmodighed. Hvis du lyver for os, vil jeg personligt sørge for, at selvom du er i live, du er ubrugelige til senorita. Forstår du mig, Juan?"
  
  
  "Ja, senor!" han knækkede. Hans udstående øjne fortalte mig, at han vidste, jeg var ikke sjov. "På vegne af min mor, at jeg fortæller sandheden! Var der seks andre personer, som de har også hjulpet med kufferter. Kuda oni ihk, jeg kunne ikke høre det. Min virksomhed var i Cleveland. Der er alt, jeg ved, senor, tro mig.
  
  
  Jeg gjorde det. Jeg nikkede til Hawke, og han tog Escobar.
  
  
  "Jeg antager, at du har tjekket ud skibet, og de nye ejere," sagde jeg, da tre af os var alene igen.
  
  
  Lompoc er, at den Venezuelanske version af deres fremtidige stave-og skrivefærdigheder. De tidligere ejere har betalt en stor sum penge fra en mand, der sagde, at han repræsenteret Halcyon Krydstogter. Dette, selvfølgelig, er en falsk.
  
  
  Rona talte op. "Kan du tage over skibet og afhøre besætningen? Find ud af, hvor bomberne kom fra? "
  
  
  "Vi kunne," Hawke tilladt. "Men vi kunne ikke være sikker på, at Gorodin ville være om bord, og det ser ud til, at der er næsten ingen Overraskelser. Selv om vi vidste, hvor de bomber, der blev lavet, og hvor udløse enhed blev gemt, ord i skibets fange ville have nået ih, før vi gjorde. Og så kan de detonerer bomber, der allerede er plantet i Gud ved, hvad byer. Nej, denne øvelse skal være lav-key, stemme, hvorfor hun ønsker, at du og Nick her.
  
  
  "Jeg tænkte på, når du ville komme inden da," sagde jeg. "No offense, Ron, men jeg er vant til at arbejde alene."
  
  
  "Ikke denne gang," Hawke sagde. "Vores første skridt er at sætte en person om bord på et krydstogtskib. Og en enkelt mand vil tiltrække for meget opmærksomhed."
  
  
  "Hvorfor ikke?" Jeg spurgte hende.
  
  
  "Det bare så sker det, at Gaviota har specialiseret sig i ..." - her er den gamle mand finder det nødvendigt for at klare hans hals igen - " ... bryllupsrejse tur."
  
  
  Rhona Voelstedt begyndte at smile, men hurtigt sobered op, når Høg gav hende til en af de hårde New England ser ud.
  
  
  Han sagde: "jeg har sørget for med Atomic Energy Commission for Ms. Voelstedt for at blive udnævnt til Usa for varigheden af denne krise. Jeg tror ikke, at hvis jeg bad dig til at spille den rolle, de nygifte, du vil udvide dit skuespil talenter for meget.
  
  
  "Jeg tror, at vi kan håndtere det," sagde jeg, uanfægtet.
  
  
  "Mens han er på vagt," Rhona tilføjet, at blinke til mig, når Hawke var ikke på udkig.
  
  
  "Jeg vidste, jeg kunne regne med deres samarbejde," Hawke sagde tørt. "Du vil deltage krydstogt i morgen i Antigua. Gaviota vil kalde på flere vestindiske havne, sejle gennem Panama-Kanalen, og hovedet op langs vestkysten af Mexico med et stop i Los Angeles. Men hvis du ikke har placeret den operationelle base og handicappede er det ved den tid, skibet ankommer i Panama, så
  
  
  
  
  
  
  det vil være for sent. Fordi der i otte dage, det er planlagt til at detonere en bombe i New York."
  
  
  "En kort honeymoon," kommenterede han.
  
  
  Hawke fortsatte, som om han ikke havde sagt noget. Udflugt lokalitet i Rusland-find ud af, hvor til at sætte kufferten bomber på skibet, og vende tilbage til kilden. Der skal du finde Anton Zhizov og, sandsynligvis, Knox Varnov. Så du er på din egen. Jeg vil give dig al mulig støtte til dette formål, men en storstilet operation er umuligt."
  
  
  Rhona og jeg til venstre gennem den gamle mands kontor, og tog den samme flyvning ned til Dokument Management Center. De har givet os, med alle de dokumenter og fotos, som vi skulle passere os ud som Hr. og Fru Nicholas Hunter.
  
  
  Da vi forlod AX hovedkvarter, Rona var at spille, fungerer som en brud-til-være til verden.
  
  
  "Tror du ikke, "sagde hun forlegent,"at da vores "ægteskab" ikke officielt start indtil i morgen, vi skal bo i to separate rum i dag?"
  
  
  "God idé," sagde jeg, da jeg fandt en taxa. "Jeg er nødt til at gå ud ret sent i dag, og jeg ville ikke ønsker at varme dig op, når du kommer ind."
  
  
  "Virkelig, også?" "Hvad er det?" spurgte hun med tunge sarkasme. "Hvad er hendes navn?"
  
  
  "Come on, honning, ville du ikke fortryde mig, nyder aftes bachelor part."
  
  
  Vi spillede dette spil for pakning, og Rona flyttet så langt væk fra mig som sæde ville tillade. Hun sad med hendes hænder foldede og hendes knæ presset sammen, rynker panden ud af vinduet.
  
  
  Han lod hende surmule for en halv snes blokke, så plageri. "Hvis det gør du føler dig bedre, vil jeg være på AX hovedkvarter i aften og holde øje med."
  
  
  Hun vendte sig om og kiggede på mig med sine Nordiske blå øjne. "I dell sig selv?" "Hvad er det?" spurgte hun i en lille piges stemme.
  
  
  "Rigtigt," sagde jeg. "Jeg har ikke noget imod at blande forretning og underholdning, når man ikke blande sig med de andre. Men i dag skal alt være på business. Jeg ønsker at dele alt, hvad vi har om Anton Zhizov, Fjodor Gorodin og Knox Varnov."
  
  
  Rona når ud og lægger sin hånd let på min skulder. "Jeg er så ked af det, Nick. Hun var ikke meningen at være barnlig.
  
  
  Hende, Hey grinede. "Der ville ikke være nogen anden måde."
  
  
  Så hun gled ind ved siden af mig, og han lænede sig ned for at give hende et blødt kys.
  
  
  Kapitel Syv
  
  
  Den næste morgen, et par timer før Gaviota ankomst, en chartrede fly trak os ud af Antigua. St. John ' s, hovedstad for en lille ø, er der stadig meget Britisk i de centrale dele af byen. Men når du kommer til dit modersmål kvarterer, du begynder at høre den bløde musikalske sprog, calypso og se farverige kostumer, som mennesker bærer ikke til at imponere de turister, men fordi de kan lide farver.
  
  
  Rejsebureauet på Queen ' s Hotel, der var ikke travlt med at sælge os billetter til Gaviota cruise.
  
  
  "Du har allerede gik glip af den første del af flyvningen,"sagde han," og jeg vil stadig nødt til at opkræve dig den fulde pris."
  
  
  "Hvad tror du, kære?" spurgte hun, som om efter at have udført en præcision geometri detaljer.
  
  
  Ron kørte sin tunge sanseligt over hans læber. Jeg er sikker på, at vi kan gøre med alt, hvad der er tilbage af flyvningen.
  
  
  Han blinkede på rejsebureauet. "Vil du se, hvordan det virker."
  
  
  Med en vis modvilje mod, at han skrev et par billetter til hr. og Fru Jæger. Lidt mindre modvilligt, og han tog mine penge.
  
  
  Rona og jeg gik rundt i et stykke tid, kigger på vinduer og holde hinanden i hænderne, spille nygifte i tilfælde af at nogen kiggede på os. I virkeligheden, det var ikke svært overhovedet.
  
  
  Efter et stykke tid, gik vi ned til havnen for at se Gaviota enter. Det var glat og hvid, med en hurtig kigger silhuet, måske mindre end fem hundrede meter lang. Da hun gjorde hendes måde at deepwater-dock, glad bryllupsrejse passagerer blev mærkbart fraværende.
  
  
  En isoleret par her og der, og kiggede ud over rækværket med et smil, men skibet syntes at være sejler med langt færre passagerer end sin kapacitet. Det er klart, at de nye ejere ikke fremme deres produkt meget, hvilket var forståeligt i betragtning af de andre virksomheder, de havde.
  
  
  Jeg har set flere passagerer og besætningsmedlemmer at forlade skibet, og ved den mindste periodisk belastning, men jeg kunne ikke se noget mistænkeligt eller velkendte ansigter. Ifølge Juan Escobar, de fleste af holdet så mere Slavisk end Latin.
  
  
  Rona og jeg har spillet dette spil, og fandt bursar. Helt uden begejstring, han viste os vores kahyt, et ydre rum, man dækket under the Boardwalk. Det var sparsomt møbleret: en stol, en sofa, stol, en commodus, og to enkelt senge. Sidstnævnte virkede usædvanligt for et nygift cruise, men Rona, og jeg opdagede hurtigt, at de let kunne rollerblade sammen. Lysstofrør over kommoden spejl gav en temmelig kølig glød. Hun åbnede gardiner og lad i det varme Caribiske sol på Brylev.
  
  
  Rona kom til at stå ved siden af mig. Hun sagde,
  
  
  "Jamen, hvad vil du gøre nu, kære husbond?"
  
  
  "Jeg behøver ikke at fortælle dig, hvad jeg ønsker at gøre. Men først vil vi tage en tur rundt på skibet. Husk, du gør det med glæde?
  
  
  "Åh, godt," sagde hun. "Men hvis denne bryllupsrejse ikke genoplive meget snart, kan jeg gå hjem til min mor."
  
  
  Hendes ramte hendes smukke afrundede røv og skubbede hende ud
  
  
  
  
  
  
  på dækket. Vi brugte et par timer på at gå omkring de dæk, der kigger på barer, fitnesscenter, spisestue, teater, kort rum, og gavebutik. Manglen på andre passagerer var forfærdeligt. Bryllupsrejse par, vi mødte virkede også involveret med en anden ven til at lægge mærke til, hvis nogen andre skulle sejle med dem eller ej. De få besætningsmedlemmer, vi mødte, var meget travlt med deres opgaver, og syntes at føle sig usynlige for os.
  
  
  Vi tilbragte resten af dagen med at sidde i observations loungen mens man nipper til et par af frugt drinks med rom, i al hemmelighed, at se hvem der gik ombord, og vurdere ih bagage.
  
  
  I skumringen, ingen afstand ligner Fjodor Gorodin eller Anton Zhizov kom om bord, og ingen mærkelige kufferter dukkede op i hænderne for at returnere passagerer eller besætningsmedlemmer. I mellemtiden, den søde drikke rom sloshed ubehageligt i min mave.
  
  
  Som mørket rullede ind fra Atlanterhavet, og Gaviota gav et par horn til at indkalde omstrejfende passagerer om bord, og vi er parate til at sætte sejl. En lokal steel drum band serenade os, da skibet trak væk fra dock ' en.
  
  
  Vi havde middag i næsten opgivet spisestue, gik derefter omkring dæk og vendte tilbage til vores kahyt. Uden for døren, Rona vendte at se på mig, og ee omfavnede hende og kyssede hende. Det hele startede med et enkelt kys, og derefter middag. Men så følte jeg, spidsen af hendes tunge børste mine læber let, næsten forlegent, og jeg havde en fornemmelse, som "bryllupsrejse" var det ikke kommer til at være en farce. Jeg havde mere end en forudanelse da hendes søde lille hånd gled under den elastiske af mine bukser og legende nåede ned, venter til de blide kærtegn, der lovede en lang nat af erotisk akrobatik.
  
  
  Hun trådte et skridt tilbage, og bevæger sig med sensualitet af alle kvinder, men de bruges effektivt ved at der kun er få frataget sit tøj. Hun gjorde det langsomt, fra den første knap i hendes bluse til den sidste stramning af hendes hofter, hvilket fik hendes trusser til side til væg-gulvtæppe, udsætter hendes solbrune, fløjlsagtig hud. To smalle, hvide strimler af cordon skitseret omridset af den bikini, hun havde, under en sol bad. Hvide kanter indrammet med en fluffy-bløde trekant, der var kun en nuance mørkere end hendes smukke hoved.
  
  
  Under vores hektiske elskov på Malibu hus, jeg havde ikke en reel chance for at sætte pris på Ronas ' utrolige krop. Lean greyhound hun syntes at have i hendes tøj var bedrager. Selv om der ikke var en ekstra gram overalt på det, men der var ingen skarpe hjørner, enten.
  
  
  Hun stillede sig foran mig, nyder min beundring. "Tror du ikke, jeg er for tynd?" sagde hun, og hendes ansigt, der ikke viser den mindste tvivl.
  
  
  Han strøg hendes hage og forsøgte at tage et kritisk blik, " Ja, nu du siger det..."
  
  
  Hun rørte ved mine læber let med fingrene. "Jeg forstår budskabet. Det er på tide jeg op med at fiske efter komplimenter."
  
  
  Ee lægge sin arm rundt om hendes talje og trak hende tæt, kysse de bløde bump af hendes liv.
  
  
  Rona puttede sig ind til mig, hvilket gør klynkende lyde af glæde, da han udforskede hendes liv med sin tunge i en langsom circle, konstant faldende.
  
  
  Jeg lad gå af det, og det faldt oven på mig, helt vildt ønsker i min mund. Han tog hende op og satte hende på sengen. Der sænkede jeg hende blidt til satin dynen.
  
  
  Rona bit hendes underlæbe mellem hendes tænder og så hungrily, da han gled ud af tøjet.
  
  
  Det er rigtigt, at vi ikke var de ubekymrede nygifte vi foregav at være. Men jeg tvivler på, at nogen legitim nygift par har haft et mere tilfredsstillende bryllupsnatten, end vi gjorde. Før vi endelig faldt i søvn, den første grå stråler af dawn tændt op i den østlige horisont.
  
  
  8
  
  
  Ved den tid, Gaviota ind Martinique, blev vi op, fik tøj på og have en god morgenmad. Rhone Hotel, kan du besøge de farverige butikker på havnefronten i Fort de France, men jeg sagde, hey, jeg skal bo, hvor jeg kan se, hvem og hvad der kommer om bord. Jeg sendte hende bort alene, men hun kom tilbage i mindre end en time senere, og siger, at her ikke er sjovt.
  
  
  Da det viste sig, at han kunne gå med hende, på trods af det faktum, at hun kunne lide at se på ham. Vi tilbragte fire timer i Martinique, hvor flere nygifte gik i land og kom tilbage med shaggy halm hatte og andet skrammel omkring den souvenir-butikker. Besætningen for det meste opholdt sig om bord. Der var ingen mistænkelige kufferter. Ingen tunge, bearish Russerne. Ingen tynde Russerne med grå hår.
  
  
  Sidste nat, Rona, og jeg gik rundt på legepladsen igen. Aktivitet ombord Gaviota var, som sædvanlig, er minimal. Vi blev pensioneret tidligt for at vores egen hytte, hvor de var betydeligt hurtigere.
  
  
  Vores næste stop var La Guaira, havnen i Caracas. Da Gaviota blev registreret i Venezuela, blev jeg håber, at noget kan ske i dette land er flotte hovedstad.
  
  
  Han var skuffet igen.
  
  
  Den nat, jeg begyndte at bekymre sig om vores mission, selv om jeg ikke indrømme, mine tvivl, at Rona. Efter alt, har vi ikke nogen god grund til at tro, at Gizov og Ego-hold havde ikke tidligere var sat op alle kufferten bomber for den skæbnesvangre time.
  
  
  
  
  
  
  Eller byerne i nord-og Sydamerika, kan allerede være booby-fanget og klar til at eksplodere i en atom-sky, så snart du trykker på knappen i nogle ukendt sted. Hvis Juan Escobar var at fortælle sandheden, mindst seks fulde navne blev sendt med Gaviota besætningsmedlemmer. Så vidt vi vidste, der kan være andre måder ih distribution.
  
  
  Og fem dage senere, den første bombe i New York og skulle til at gå ud. I betragtning af den usikre stemning i den Amerikanske offentlighed i disse dage, ødelæggelse af vores største by kan være alt, det tager at starte støjende forhandlinger. Selvfølgelig, der er ingen forhandlinger med folk som Anton Zhizov.
  
  
  Vi havde kun to valg - at overgive sig eller kæmpe. Mest sandsynligt, så i en lille demokratisk debat, besluttede regeringen sig til at kæmpe. Men det ville have været latterligt, da der ikke var nogen synlig fjende. Skjulte bomber, der er udløst af radio-signaler rundt et ukendt sted, må ikke udgøre et synligt mål. Når begyndelsen af den anden og tredje byer eksplodere, folkets vilje til at kæmpe, kan forsvinde. Selv hvis det ikke sker, ødelæggelse af landets største byer ville have røvet folk styrke til at modstå.
  
  
  Så Gaviota var vores eneste spil. Den årvågne tolder, der havde pågrebet Juan Escobar præsenteret for os med et lille hul i fjendens panser. Min opgave var at komme igennem dette hul og levere det dræbende slag, før han kunne strejke.
  
  
  Fem dage mere.
  
  
  Vores elskov, at natten havde den samme spontanitet, i hvert fald på min side. Selvfølgelig, Rona fornemmede, at noget var galt.
  
  
  "Hvad er op, Nick? Er du bekymret for, om mission? "
  
  
  "Vi bør har allerede taget visse skridt," sagde jeg. "I morgen går vi til Curacao, og hvis noget udvikler sig der, vi har problemer."
  
  
  "Vil du hellere hende flytte til hendes side af sengen og lade dig sove?" "Hvad er det?" spurgte hun alvorligt.
  
  
  Ee greb hende og holdt hendes nøgne krop til ham. "Skat, hvis vi kun har fem dage, før verden begynder eksploderende, at hun skal tilbringe så lidt tid som muligt på at sove omkring dem."
  
  
  Med en lille spinde af glæde fra Ron, hun slog benene omkring mine. Og for et stykke tid, jeg ikke synes om atombomber i form af kufferter, han ikke synes om døde hoveder.
  
  
  I Curacao, Fjodor Gorodin syntes om bord på Lompoc. Han var så glad for at se, skulende, bredskuldret russiske, at han kunne have kysset ham. Curacao er en international freeport med nogle af de bedste shopping i Caribien. De fleste af passagererne havde forladt skibet i morgen i jagten på gode handler, og når de kom hjem, fandt de en djærv Gorodin blandt dem, der forsøger forgæves at ligne et typisk krydstogt passager i en Palme, der passer, uanset hvad det var. . Ego spottede hende med det samme og holdt Ego i sigte, mens han lod til at vandre rundt på dækket, før at snige sig ind i officerernes kvartaler.
  
  
  Jeg var lidt skuffet over, at han ikke bringe en bombe kufferter med ham om bord. Men da Curacao er den historiske hovedkvarter af det groveste, jeg havde en mistanke om, at tiden var kommet. Hvis en enkelt fulde navn po syntes, jeg kunne forsøge at spore den ned, hvilket i høj grad ville forenkle mit arbejde. Men hvis ikke, kan jeg altid pin-kode ned Gorodin.
  
  
  Efter at finde ud af, hvilken kahyt stor mand, der var opholder sig i, og han blev Rona i barre i rummet observation.
  
  
  "Gorodin er om bord," hendes stemme sagde.
  
  
  Hendes blå øjne udvidet med spænding. "Åh, Nick, det betyder, at du kan holde styr på de bomber, gennem det."
  
  
  "Det er enten en punch til mit kranium. Fordi så vidt ferret det er blevet en fiasko ."
  
  
  En kort ondt blik fangede hendes blik, og han tog hendes hånd. "Må ikke få mig forkert. På en måde var det de tre bedste dage i mit liv. Men arbejdet kommer først, og det er ingen overdrivelse at sige, at hele damn verden på mine skuldre."
  
  
  "Jeg ved, kære," sagde hun. "Jeg mente ikke at være egoistisk."
  
  
  "Når dette er overstået, kan vi tage en lille ferie," sagde jeg. "Det ville have været rart at komme i seng, hvis vi ikke havde fået følgeskab af Zhizov, Gorodin, og Knox Vamov."
  
  
  Ron kiggede på Nah i overraskelse. "Jeg er nødt til at håbe!" Så hun smilede til mig og alt blev fint igen.
  
  
  "Hvad har du tænkt dig at gøre?" spurgte hun.
  
  
  "Beder til, at en af de kufferter med bomber vil blive bragt om bord, således at det kan bevæge sig i. Ellers, jeg bliver nødt til at gå til Gorodinym. Hurtigt og præcist. Fordi et eller andet sted Zhizov og Varnov venter med en knap, der let kan blæse op de fleste af de Forenede Stater. Hvis jeg er ligegyldig, er der nogen der kan sende dem en besked, så de ikke er nødt til at vente til deadline."
  
  
  "Hvad kan jeg gøre, Nick?"
  
  
  "Holde sig ude af vejen," han knækkede, så plageri. "Rona, tingene kan blive skøre og dødbringende fra nu af. De er uddannet til at gøre dette, men du er ikke. Jeg vil have dig til at gå tilbage til vores kahyt og låse dig ind. Forsøg ikke at åbne døren, indtil jeg give dig signal.
  
  
  "Okay," hun pouted.
  
  
  Ron sendte hende på hendes vej. Hun var i godt selskab. Og nyttig. Men ikke på dette tidspunkt af operationen.
  
  
  Han vendte tilbage til dæk for at få en bedre visning af skibet. Ved mørkets frembrud, er vi parat til at forlade, og ikke en enkelt kuffert blev bragt om bord. Vi kørte ud af Willemstad Havn
  
  
  
  
  
  
  Efter at have passeret gyngende pontonbro, som de kaldte det Dronning Emma, og jeg besluttede, at jeg ville være nødt til at konfrontere Mr. Gorodin. Så hørte jeg den til at starte.
  
  
  Det var en hurtig båd med en twin påhængsmotor, og ingen lys. Da han trak sig selv op, nogen kastede et tov over ham. Squat, skaldet mand på båden syntes at være ved at give ordrer. Ego folk løftede en mørk rektangulær objekt på dækket. Det var en kuffert, og han regnede med, det var ligesom Juan Escobar.
  
  
  Som slyngen begyndte at stige, flyttede han agter langs skinnen for at se, hvem der var løft. Det var min anden Fedor Gorodin, stadig iført en is, der passer, og han var leder et par af ikke-latinske medlemmer af ih-gruppen. For at nå ud i hestehale af Wilhelmina ' s t-shirt, han trak den rundt hylster på hans bælte. Knuget den velkendte Luger ,han tog et skridt i retning Gorodin og hans venner.
  
  
  Et skridt var alt jeg nåede. Noget ramte bagsiden af mit hoved, og dækket rystet og ramte mig med en kæmpe knytnæve. Der var en øjeblikkelig eksplosion af lyd i mit hoved, der syntes at sprede tilbage gennem mit kranium som alt gik stille og sort.
  
  
  Kapitel Ni
  
  
  Mærkeligt nok, på hendes første, jeg indså, at min næse var kløe. Han prøvede at række ud og skrabe hans ego, men hans hænder ville ikke flytte. Hendes øjne åbnede. Så jeg indså, at mit hoved. Det gør ondt som en enkelt stor tand, når en nerve blev fanget i et brag af kold luft prøvetagning. Hendes øjne lukkede sig nu igen, og langsomt åbnede ih. Smerten gik ikke væk, men mine omgivelser kom i fokus.
  
  
  Han blev liggende på ryggen på en smal seng i en lille indvendig kahyt. Jeg så, at mine fødder var bundet sammen med flere spoler masking tape. Mine hænder var krydset ved håndled bag min ryg; de blev også limet sammen. Rona Vohlstedt sad på køjen over mig, iført en lys stribet bluse og bukser. Hendes hænder og fødder var også tapede lukket.
  
  
  "Glad for at se du er tilbage hos os, Mr. Carter," en tung stemme brummede fra et sted omkring den forreste del af kabinen. Med en indsats, han drejede hovedet i retning af stemmen. Fjodor Gorodin var sprawled ud i en vinyl lænestol over for to køjer. "Jeg tror ikke, det giver mening at ringe til dig Mr. Hunter," fortsatte han. "Denne maskerade endte næsten lige så hurtigt, som det startede."
  
  
  Foran kahytsdøren, en ung mand med pænt kæmmet brune hår sad på en sammenfoldelig metal stol ved siden af en kort tabel. Hun kender Luger han var i besiddelse af, peger på mig-Wilhelmina. Han skiftede hans hænder en del af en tomme, og var irriteret på den manglende pres, hvor der skulle have været presset. Der var ingen stilethæl. Jeg så det liggende i Gorodin bælte.
  
  
  "Ja, Carter," Gorodin brummede, " vi har dit våben. Og dit ... "kvinde". Måske du kan tale til os nu.
  
  
  "Jeg er ikke efter dig," sagde jeg, ligesom i gamle college. "Mit navn er Nikolaj Jæger."
  
  
  Gorodin henvendte sig til den unge matematik store og gøede, "Boris, giv mig kort". Han snuppede en fem-af-syv-kort fra omkring Boris ' s hånd, og Stahl læs det højt. "Nick Carter, agent af AX N3. Rating: Killmaster. Rapporter til David Hawke, Washington, DC, Direktør for AX. "Tror du ikke, at disse folk vide, at du ved ry? Carter? Når din ven Savner Voelstedt kaldet AX, vi vidste, at de havde sendt en agent. Måske hvis vores kammerater i Los Angeles vidste du, ville de være mere forsigtige i deres udøvelse.
  
  
  "Ikke kun dit omdømme, men dit ansigt er kendt for at nogle omkring os, hvem er vi, hvis kopier af dit billede er lavet, Carter. Kaptajnen erkendte dig, når du er gået om bord med en kvinde i Antigua. Han fortalte mig om det i radioen, og de har fritter ser du. Når hun kom om bord, vi vidste, du ville være at gøre din flytte snart, og vi var klar til dig."
  
  
  "All right, Gorodin," sagde jeg, gå ud gennem spil, " hvad har du brug for?"
  
  
  "Du også kender mit navn, jeg kan se hende. Nå, det var forventet. Jeg vil have det meget enkelt. For det første, hende, jeg vil have dig til at fortælle mig alt, hvad du ved og tror om vores aktiviteter. Jeg antager, at du fik det navn Gaviota fra Juan Escobar. Vi så ego taget væk i Fort Lauderdale.
  
  
  Hende hurtigt regnet ud, at noget omkring det, som vi vidste ville komme som en overraskelse, at Gorodin, så hun udsat det til ømu ' en, ved hjælp af en anden del af hendes sind til at lede efter en vej ud.
  
  
  "Vi ved, at Anton Zhizov er på vej op dit show," sagde jeg. "Det var indlysende, da han underskrev den løsesum telegram. Vi ved, hvad bomber, du bruger, hvordan du kan levere ih til disse byer. Vi har mistanke om, at ih er ved at blive gjort for dig af en forsker ved navn Knox Varnov. Dette er det."
  
  
  "Meget godt," Gorodin sagde. "Det er gigt af den simple del. Nu jeg vil have dig til at fortælle mig om det. Naturligvis, efter at vi overtage ledelsen, organisationen vil ikke noget, men det vil stadig forenkle situationen, hvis vi er bekendt med sine operationer. Du kan starte med at fortælle mig, hvad de fysiologiske agenter."
  
  
  Jeg sagde ikke noget til hende. Mit hoved throbbed. Jeg prøvede at tænke.
  
  
  "Carter, jeg har ingen tålmodighed til spil," Gorodin knækkede, og alle antydning af en joke forsvundet. "Kan jeg få dig til at tale - jeg kan gøre enhver mand taler - men måske ville det være hurtigere at få et job."
  
  
  
  
  
  
  ih fra en kvinde ".
  
  
  "Hun behøver ikke vide noget om det," sagde jeg hurtigt. "Dette er en engangs-opgave for nah."
  
  
  Gorodin sprang op fra sin stol og tog et skridt frem med overraskende hastighed for en stor mand. Med bagsiden af hans hår hånd, han piskede mig i munden. Jeg smagt hendes blod.
  
  
  "Stilhed," beordrede han, " Når jeg er færdig med den kvinde, du vil have endnu en chance for at snakke."
  
  
  Som det troende russiske vendt væk fra mig og stod over Rona, min smerte-formørket hjerne mindede stunt bælte Stewart havde været så stolte af i Special Effects. Den ene, der eksploderede i hænderne på den dårlige fyr, når han tog ego væk fra dig for at studere naturligvis falske spænde. Hvorfor har du ikke finde Gorodin? Hendes kiggede ned og så gigt. Min sport shirt dækkede det.
  
  
  Han forsøgte at vride sig på briksen for at få hans bælte ud. Unge Boris, der sad op for den dag, vinkede mig til at ligge stille med den mundingen af sin luger. Selv om hendes bælte havde været i stand til at trække det og Gorodin havde fanget det, Rona, og jeg ville stadig have været helt bundet op med en pistol, der dækker os, og et skib med åbenlyst fjendtlige besætningsmedlemmer. Han lå stadig, forsøger at tænke på et alternativ.
  
  
  Gorodin så åbent ind Ronas ansigt. Fra hvor han sad, kunne han se, at hendes blå øjne var store og bange, men hun vidste ikke at miste kontrollen.
  
  
  "Nu er det din tur, Miss Voelstedt,"sagde han," at fortælle mig om DET."
  
  
  "Hvad Nick har sagt, er sandt," sagde Rona roligt. "Det ved jeg ikke noget om ØKSEN."
  
  
  "Før eller senere vil du fortælle mig, hvad jeg ønsker at vide," Gorodin sagde. "Jo klogere man er, jo hurtigere vil du tale." Med at, den russiske rakte ud og greb Rona ' s bluse, glider hans tykke fingre ind mellem knapperne. Han lo og trak, og blusen rev sig, at forlade ømu ' en med en håndfuld af skrøbelige materiale.
  
  
  Rona bryst kom til syne, den øvre del lidt garvet og afrundet nedre del er hvid, fordi det ikke var skjult af bikini overdelen.
  
  
  Gorodin henvendte sig til Boris i døren. "Hvad synes du om det, min dreng? Ikke så stor som nogle, men fast og fuld.
  
  
  Boris nikkede curtly, men hans ego ' s øjne viste misbilligelse af Gorodin handlinger.
  
  
  "Og det føles godt," Gorodin sagde, kører hans store hænder over Rona ' s bryst. "Det er en skam, at vi ikke har tid til nogle sjove, før afhøringen starter. Måske vil der være tid til dette senere, men hvis den dame svar korrekt.
  
  
  Han kunne se musklerne i den store mands arme bevæger sig, så han begyndte at presse pigens bryster.
  
  
  "Vi vil starte igen," sagde han. "Du fortælle mig navnene på alle, du kender, der er tilsluttet til AX."
  
  
  Rona gispede som Gorodin klemte hendes bryster som moden frugt i hans massive hænder. "Jeg kender ikke andre mennesker!!" udbrød hun.
  
  
  Gorodin rettede sig op, forlader rød finger, mærker, hvor han havde holdt Rona. Han rystede på hovedet, desværre, og vendte sig mod mig. "Din ven vil også være stædig. Det ser ud som om jeg er nødt til at såre den ene omkring dig, og jeg tror, jeg ville gerne at såre dig mest." Han kørte sine hænder over Rona nøgne mave og begyndte at fortryde knapperne på hendes bukser.
  
  
  Dette er hvor helten i filmen ville sige, " Vent, må du ikke røre den dame! Jeg vil fortælle hende, hvad du ønsker at vide. Det er ikke så. Sikker på, Ronu elskede hende, og hvad Gorodina var tænkt sig at gøre for hende ville have skadet mig, men hun var en professionel, og du ikke komme ind i spion-virksomhed, uanset om det var Killmaster til AX eller to ... jeg vil gøre lidt spionage for atomenergikommissionen, hvis du ikke er villig til at tage risikoen. Og fra et praktisk synspunkt, de minutter, det ville tage for Gorodin at ødelægge Rona Folstedt kun for at finde ud af, at hey havde ikke noget at sige til, at ømu ' en vil give mig en masse mere tid til at finde en vej ud, så han kunne fuldføre opgaven. I slutningen, er den vigtigste overvejelse, bør være det sted i Rusland. Så han skar sine tænder og prøvede at koncentrere sig om sin escape plan.
  
  
  Fingrene bankede på førerhuset døren.
  
  
  Gorodin svor i russisk, da døren åbnes, og den blege sømand stod og stirrede på ham, forsøger ikke at kigge på halv-nøgne blondiner på køjen.
  
  
  "Radio-besked til dig, sir," sømanden mumlede.
  
  
  "Ikke nu, din idiot," brummede Gorodin. "Komme ud af her!"
  
  
  "B-men, sir, det er Generelt Zhizov. Haster ".
  
  
  Med et grynt af ærgrelse, Gorodin vendte sig bort fra Rona.
  
  
  "Fremragende. Fortæl generelt vil jeg være der.
  
  
  Besætningsmedlem, hilste smart og forsvandt.
  
  
  Gorodin stoppet på den stol, hvor Ego ' s unge assistent sad. "Boris, altid holde øje med disse mennesker. Watch out for Carter.
  
  
  "Ja, sir," sagde Boris, uden tøven, peger Wilnelmina på mig.
  
  
  Gorodin gik ud og smækkede døren bag ham. Arbejder bag hendes ryg, hun forsøgte at trække hendes skjorte op så, at Boris kunne se det magiske bælte. Da hun flyttede, så jeg Boris ' thumb spænd på aftrækkeren.
  
  
  "Du må hellere ligge ned," sagde han. "Ikke tvivl om, at jeg vil skyde dig, hvis jeg er nødt til."
  
  
  Han mente det. Han stoppede med at bevæge sig.
  
  
  Rona kvalt en hulke. Hendes øjne svømmede at Nah. Hun så ikke ud som en loudmouth. Boris kiggede også. Da hans blik faldt på hendes nøgne bryster, han så forfærdelig.
  
  
  
  
  
  
  Rona hulkede igen, lad en række patetiske klynkende lyde, og gispede. "Boris," sagde hun med tårer i hendes øjne, " vil du lade ham gøre det for mig?"
  
  
  Så jeg forstod hende. Rona blev mere af en professionel, end han havde forestillet sig. Hun havde fanget den tidligere flash af medfølelse i den unge mands øjne, og nu er hun legede med det.
  
  
  "Jeg kan ikke hjælpe dig," sagde Boris. "Du skal fortælle, oberst, hvad han ønsker at vide."
  
  
  "Jeg kan ikke," sagde Rona. "Det ved jeg ikke noget. Helvede er det, der gør forfærdelige ting til mig. Du behøver ikke at ligne ham, Boris. Jeg kan se menneskeheden i dig. Fortæl mig det."
  
  
  Hun var god, virkelig overbevisende, og kun half-assed.
  
  
  Boris bed sin læbe, men rystede på hovedet. "Jeg kan ikke hjælpe dig."
  
  
  Dyrebare sekunder gik. Jeg havde en vis mængde af fysisk frihed, nok til en desperat spil - hvis Rona kunne distrahere mig. Han fangede hendes opmærksomhed, så kiggede skarpt på den pakke cigaretter liggende på kortet bordet foran Boris.
  
  
  Hun gav ham et lille smil og sukkede tungt. "Jeg forstår, Boris," sagde hun. "Du arbejder for det, du tror på, ligesom vi gør. Hvad ville de have gjort for os, med mig, jeg ved, at det ville have været anderledes, hvis du var ansvarlig."
  
  
  Drengen kiggede på Nah med noget meget tæt på taknemmelighed.
  
  
  "Jeg beder dig ikke om at forråde dine overbevisninger," Rhona fortsatte. "Men, kunne du gøre mig en lille tjeneste?"
  
  
  "Hvis jeg kan," svarede Boris næsten uhørligt.
  
  
  "Før, at dyret Gorodin begynder at torturere mig, vil jeg lyser det op." Hey, jeg formåede endnu et svagt smil.
  
  
  "Det er en lille godbid, men sandsynligvis det sidste. Vil du give mig den ene?" "
  
  
  Boris tøvede, så nikkede. Han tog rygsækken foran ham. "Det er Russerne. Har du noget imod?" "
  
  
  Hun rystede på hovedet. "En cigaret en cigaret, når dine nerver, der har brug for lindring."
  
  
  "Det vil være akavet," sagde han. "Jeg kan ikke lade gå af dine hænder."
  
  
  "Vær venlig at antænde dit ego og sætte det i min mund," svarede hun.
  
  
  Det var en meget lang skudt. Jeg ville kun have et par sekunder. Han spændte, krøllet op.
  
  
  Boris tændte en cigaret, fik op, og puttede pistolen i hans bælte. Han krydsede kabinen og lægge en cigaret mellem Rona ' s læber. Da han flyttede, han svingede sine ben fra køjen til de dæk og langsomt satte sig op.
  
  
  Han var ved at kaste på ham, når han vendte. Hendes, i håb om at han ville være over Rona, lejlighedsvis at løfte en cigaret fra hendes læber. Men det er klart, at han ville vende tilbage til sin plads.
  
  
  Og nu er han så mig ud af øjenkrogen. Han hvirvlede rundt for at se mig i øjnene og greb luger . Men her har jeg en uventet pause. Når Boris aktiveret for at se mig, og vendte sig bort. Ron, hun løftede hendes knæ næsten under hendes hage, der tager sigte hendes fødder på målet, og smækket dem frem med en stærk fremdrift. Det blev gjort med fantastiske smidighed og hastighed.
  
  
  Boris havde en pistol i hånden, men før han kunne hæve det, han blev slynget imod mig, at miste sin balance, med en sådan kraft, at han faldt hovedkulds ud på mine fødder, og Luger styrtede ned på dækket med et brag. Det tog kun en brøkdel af et sekund til at løfte min forbandt fødder, nu en klub med en dobbelt læder sål, og smadre dem i mit ego kranium. Den første punch var fantastisk for at sige det mildt, men de næste tre, i hurtig rækkefølge, der udføres ved at kaste, og stansning ned med fuld foranstaltning af min vægt, sætte egoet i glemmebogen.
  
  
  "Stakkels Boris," sagde Rona, efter at hun havde sprunget over og kiggede ned på ham med et kvalmende udtryk,"jeg var næsten begyndt at kunne lide ham."
  
  
  Det tiende kapitel.
  
  
  Jeg havde ikke tid til at udtrykke min taknemmelighed og beundring for Rona er forbløffende, agility og hurtighed i sandhedens øjeblik. Jeg var alt for travlt med at checke ud gym for den skarpe ende af noget, til at veje os ned. Men ved første øjekast, var der ikke noget skarpere end de stump vinkel af en mirrorless bureau.
  
  
  Så fluorescerende lys over bordet fangede hendes blik. Selvfølgelig, det var uden for rækkevidde, men rør kan let knække, hvis han kunne ramme det med noget. Han kunne have glemt sin Luger, som nu hviler på dækket i nærheden. Med mine hænder bag min ryg, jeg er ikke en meget god skud; desuden et skud ville gøre alt for meget støj. Af samme grund, at hun ikke kunne smide en pistol på Brylev.
  
  
  Han svingede hende spændt ankler over kanten af køjen og Solgt hende. Arbejder i hælene på den anden mod hinanden, det lykkedes mig at løsne omkring mine sko, så det hang ud tæerne af min højre fod. Jeg havde kun tid til et forsøg. Han forsigtigt svingede sine ben fra hans skød et par gange, og derefter stod op, og rettede sig op med al sin styrke.
  
  
  Den gratis boot forlod min mund og sank opad. Det syntes at bevæge sig langsomt, som jeg har set det gå i retning af målet. Hælen på sin sko ramte døde midten af fluorescerende lys, hvilket resulterer i en af de smukkeste lille bump, hun nogensinde har hørt.
  
  
  Kabinen blev kastet ud i mørket, og han sprang hen over gulvet, hvor han kunne høre, at splinter af glas, der falder. Crouching ned, han famlede sig bag hende og fandt tynde skår af glas. De var ret skarpe,
  
  
  
  
  
  
  men de fleste af dem var for små. Picking min vej gennem skårene, jeg endelig fundet en, stor nok til at holde mit ego mellem min tommelfinger og pegefinger, og så båndet på mit håndled. Når jeg arbejder med buet glas, min hånd pludselig blev våd. Jeg vidste, at jeg ville skære mig selv, men mine hænder er for følelsesløse til at føle smerte.
  
  
  Når mindst en hak blev dannet på båndet af hvert tykkelse, hendes håndled skiltes, og de brød ud. Da hun fortsatte med at arbejde i mørke, lim på hendes ankler tore væk.
  
  
  "Voila," Rone sagde til hende. "Sige noget, for at få ham til at finde dig."
  
  
  "Jeg er her," Rona stemme ringede rundt i mørket.
  
  
  Han bevæger sig mod lyden af hendes stemme, da han hørte nogen ridser på dækket udenfor kahytsdøren. Derefter låsen åbnes.
  
  
  Spring til skottet, han trykkede sig ind mod væggen. Døren blev åbnet, og den hellige Herren oversvømmede i for Gorodin, der tøvede et split sekund. Det var en brøkdel af et sekund længere. Det ramte ham med en ego-stump højre til kæben, sender chokbølger hele vejen til min skulder.
  
  
  Ego greb hende ved taljen, når han var slap og trak hende ud af døren. Det blev revet fra Gorodin bælte med stilethæl, og Hugo skubbede den tilbage i skeden på sin underarm. Der var nok lys på dækket for at finde Wilhelmina, og Luger havde taget hende også.
  
  
  Nu er hendes, han gik hen til briksen, hvor Rona blev venter tålmodigt, og rev tapen fra hendes håndled og ankler.
  
  
  "Kom," jeg hvæsede, kastede hey, hvad der var tilbage af hendes bluse. "Bliv bag mig, jeg vil prøve at kaste os ud over kanten. Dette er vores eneste chance.
  
  
  Vi trådte ind i gangen. Jeg prøvede at orientere mig. Jeg kunne se hende i hver ende af gangen, bortset fra en smal metal trappe. Jeg havde en fifty-fifty chance for at gætte, hvilken retning vil være sikker. Jeg gjorde mit valg og løb hen til trappen, Rona lige bag mig.
  
  
  Men jeg gjorde det forkerte valg.
  
  
  Da vi nåede bunden af trappen, hørte jeg lyden af tunge fødder nærmer sig. Det blev trukket ud af en Luger og fyret på den faldende for mænd.
  
  
  Jeg brugte min frie hånd til at skubbe hende ud af Ron ' s måde som et organ, der fløj forbi os, og hit the deck. Det var den omkring Slavisk sejlere. Vi hørte fodspor kommer ned ad gangen på øverste dæk.
  
  
  Så vendte han sig og fulgte Rona at trappen i den anden ende af hallen. Han kunne se, at vi var på det nederste dæk, og han vidste, at vi skulle klatre to niveauer højere, før vi kan nå frem til rækværket.
  
  
  Vi klaprede op metal, trin og nåede næste dæk bare som en gruppe af Gorodin ' s mænd kom farende rundt om hjørnet. Det blev fyret i ih retning, hvilket bremset ih i Rivne, så vi kunne køre op næste trappe. Ned nedenfor, nogen pludselig fyret to tordnende skud. Kuglerne prellede af stål skot, som vi sprang til den næste deck ud af ih ' s rækkevidde.
  
  
  I denne korridor, var der døre, der fører til redningsbåden område. Jeg syntes ikke om at frigøre omkring bådene, men der var redningsveste, der er gemt sammen de skotter, og hvis vi kan få fat i et par over alle dem, vi kan være i stand til at overleve i & nb.
  
  
  Da vi brød ind i gaden en dag senere, tre besætningsmedlemmer blev der står mellem os og rækværk. En af dem havde en pistol, som er omkring dem. Han hævede våben til at skyde, men Wilhelmina var allerede i min hånd. Hendes sendt en kugle gennem ego lobe, og det landede på riffel. En af de andre team-medlemmer trak riffel for at befri det fra den døde, og den tredje trak en hånd pistol fra hans tøj, og affyrede et skud i vores retning. Wilhelmina besvaret. Pistolmanden greb hans bryst og vaklede tilbage til rælingen, hen over den side, der er til at plaske i black Caribbean nedenfor. De overlevende gav op at forsøge at befri sin riffel og løb agter.
  
  
  Jeg rev låget af en træ-beholder, der er markeret "redningsveste", men fandt kun den ene inde i den. Ego Rone kastede den efter hende, og hun trak på skuldrene, forsøger at samle op på resterne af hendes bluse.
  
  
  Der var skarpe råber nu, og folk fra begge sider var der kører på tværs af dækket mod os. Det er tid til at redde dig selv. Han nikkede til Rona, så klatrede op på skinnen, og kravlede ned til den smalle ydre afsats, og dykkede.
  
  
  I et rasende shootout til at slippe hende, glemte de rå sår på mit knust kraniet. Han huskede det godt, når han ramte salt vand hårdt.
  
  
  Så brylev gik ud. Men han kom snart til, at hoste og spytte vand ud som en brudt radiator.
  
  
  Gaviota havde sejlet et par hundrede meter, men nu var hun kommer tættere på, hendes søgelys spille over vandet.
  
  
  Vinden var skarp og havet var hård. De vil være svært at få øje på i denne hvirvlende ocean ørkenen. Vandet var varmt, men fuld af aggressive dyr med skarpe tænder - - og det var ensomt.
  
  
  Det er ensom! Det forekom mig, at jeg ikke havde set Ron og ilder hoppe overbord. Havde hun virkelig dykke med mig? Jeg kunne ikke være sikker. Hun var flydende i en bred cirkel, synker ned i vandet, som projektører, der strøg forbi mig, men Ronu kunne ikke se hende.
  
  
  
  
  
  
  Gaviota var nu langsomt nærmer mig. Fra mit synspunkt, vand niveau er det så stort og truende. Omkring halvtreds meter væk, skibet kom til et stop, og lys begyndte metodisk pilede frem og tilbage på & nb.
  
  
  Noget hvidt hoppede på bølgerne mellem mig og skibet. Jeg kunne ikke risikere du ringer ud. Min stemme blev båret let hen over vandet, og skibets motorer var nu tavs. Hendes gennemgang kroppen bevæget sig i retning af det objekt, & nb, men stoppede brat, da min hånd rørte stof og kød.
  
  
  Det var ikke Rona. Med en blanding af lettelse og skuffelse, jeg opdagede, at det var liget af et besætningsmedlem, der var faldet om bord efter at jeg skød ham.
  
  
  En lang tommelfinger af lommelygter til at finde os i det blændende flammer. Hende straks dykkede, forlader de døde sømand i live med mig for evigt. Under vandet, han kiggede i retning af skibet. Han kunne høre dæmpet torden, skud og lyden af kugler rammer vandet.
  
  
  Da jeg dukkede op, skroget af skibet, der tårnede sig op foran mig som en hvid stålvæg. De var stadig fyres på dækket, og hun hørte lyden af en redningsbåd, der bliver sænket. Han gik tilbage langs skroget til agterstavnen, hvor han gemte sig under udhænget, som han bedst kunne. Her var det utilgængeligt for lygter, og jeg ville have været svært at se fra båden, hvis det ikke havde kørt over mig. Desværre var der ikke plads til at fange på håndlisten, så jeg var nødt til at svømme langs & nb at holde sig tæt til skroget.
  
  
  Båden smed midtskibs, og de roere på vej til den sølvskinnende rest af vand, hvor den hellige lanterne var faldet. De nåede stedet, trak gennemblødte krop i båden med et par kraftige slag. En person, der svor på, derefter stod op og kaldte på Lompoc gennem en megafon.
  
  
  "Det er ikke Carter eller en kvinde! Han er alene, alle omkring os! "
  
  
  Efter et øjeblik af skyhøje stilhed Gorodin stemme tordnede ud: "kom tilbage om bord. Vi vil søge igen, når det bliver lyst."
  
  
  Båden lydigt vendte tilbage til Lompoc og blev hevet ombord. Dagslyset stadig var et godt syv timer væk, og jeg havde ikke forventet at være omkring, når det ankom. På et meget groft skøn, hendes, jeg overtog vi var et sted i Bugten Honduras. Jeg tog hende selvfølgelig med stjernerne, og så snart lyde på dæk døde ned, hun dampet uden et stænk mod øst, som beregnet jeg blev retning af den nærmeste land. Vandet var stadig varmt, og havet var roligt nok til at gøre svømning nemmere. Hvis jeg er heldig, jeg kan nå nogle af landet eller blive spottet af en venlig båd.
  
  
  At svømme stille og roligt, bevæger sig langsomt, for at spare på hans energi, og han spekulerede på, hvad der kan ske, at Rona. Hun følte en dyb sorg.
  
  
  Kapitel elleve
  
  
  Det var eftermiddag hellig, alle pink og guld, et eller andet sted videre, mens han strøg hende, svømmede hende, strøg hende i Caribien. Min krop varmen var spredt for et par timer siden, og de engang så varmt vand, og nu føltes isnende koldt. Når det blev lyst nok til, at han stoppede med at skanne horisonten. Ved første, jeg kunne ikke se land i mit synsfelt, og mine muskler skreg i protest, at jeg stadig var svømning tilsyneladende ingen belønning. Derefter bemærkede han et plaster på brown, hvor den blå himmel og himmel mødtes i øst. Jeg besluttede, at det var enten Honduras eller, hvis strømmen havde taget mig mod nord, Yucatan. Det gjorde ikke rigtig noget. Et stykke tørt, fast grund, er velkomne.
  
  
  Han gav sig selv et par minutter til at svømme, så vendes og begyndte en lang, lys kravle mod langt bank. Efter et stykke tid, fik jeg en virksomhed.
  
  
  I første omgang var det blot en krusning på den glatte overflade på min højre side. At træde på & nb, jeg har set det og så en ny ripple. Så den anden. Og endnu et. Hende, vidste, hvad det var, endnu før det første segl-formet dorsal roll dukkede op på overfladen.
  
  
  Hajer.
  
  
  Når det er standset, flytte, de skiftede retning, krydset foran mig, og så vendte tilbage, nu slikning. Han kunne gøre tre mennesker omkring dem, men han havde ingen tvivl om, at der var venner i nærheden. Når dens nedsænket i vandet, det kunne tydeligt ses af ih kredser over mig i en afstand af omkring halvtreds meter. De havde skifer sprækker og en hvid streng af blå haj liv. Selv om den hvide haj er en mere ihærdige man-eater, den blå haj er ikke min foretrukne følgesvend i langdistance-svømning.
  
  
  De tre prøver, der omgiver mig, var mellem otte og ti meter lange. Hun havde en mærkelig ubuden gæst i ih farvande-klodset, langsom, muligvis farlige, men en potentiel frokost. Fra tid til anden, den ene af de tre ville haste hen til mig, og så sno sig væk, som om at teste min reaktion. Jeg vidste, at før eller senere nogen omkring dem, der ville komme op og stikke til mig med deres skarpe tænder.
  
  
  Han fortsatte med at svømme til toppen af jord. Med en indsats, jeg holdt min slagtilfælde langsom og afslappet, som hvis de tre rovdyr var ikke generer mig overhovedet. Det var mere for min fordel end til dem; du må ikke drille en haj.
  
  
  Mine ledsagere trak stadig nærmere, så jeg fortsatte min sindsoprivende fremskridt mod bredden. Heldigvis, blodet var for længst skyllet væk fra sår i hovedet og skære på sin tommelfinger.
  
  
  
  
  
  
  
  hvor hendes ego havde skåret hende med et fluorescerende lys armatur. Hvis jeg spildte frisk blod i vandet omkring mig, hajer ville ikke tøve med at rive mig i stykker.
  
  
  Når min opmærksomhed var fokuseret på hajer, jeg lagde ikke mærke til den brune sejl mellem mig og jorden, lidt nord. Da jeg ikke kender størrelsen på den båd, jeg kunne ikke fortælle afstanden til nah. Men det var at komme tættere på mig, og jeg var mentalt forsøger at nå ud og fremskynde ego. Med et sejl, ville det næppe have været fra Lompoc, og selv hvis det var, ville jeg hellere tage den risiko med Gorodin ' s besætning end med den dødbringende torpedoer, der holdt afslutning på mig.
  
  
  Mens jeg tænkte disse tanker, noget, der glimtede candid under mig. Jeg var ikke påvirket, men den turbulens, der har sendt mig spinning som en trafikprop. Mine legekammerater var klar til at angribe.
  
  
  Han stoppede med at svømme og vinkede febrilsk på båden. Jeg kunne ikke fortælle, hvis han havde set mig, men båden holdt bevæger sig i min retning, hvilket var beroligende. Når en anden haj bestået inden seks meter af mig, Hugo trak det ud af skeden, og holdt fæstet klar under vandet. Stilethæl ikke ændre odds meget mod tre mordere, der vejer mellem tre hundrede og fire hundrede pund hver, men det gav mig en chance.
  
  
  Han dykkede flere gange for at se hajer, samtidig med at hans øjne på den nærmer sig båden. Nu er en anden haj brød væk fra sine kammerater og angreb mig. Der er en populær teori, at fordi hajens mund sidder på undersiden af hovedet, det skal rulle på ryggen til at bide. Tror ikke på det. Når underkæben kommer ned på sit hængsel, den uhyggelige crescent åbner op til en dødbringende hule tænder. Hajen kan bide dig i næsten enhver position.
  
  
  Denne ene besluttede at angribe mig på bålet. Hun gik under overfladen for at opfylde ego på samme måde, frembyder så lille et mål som muligt. Han var på toppen af mig, som en søn,en sort undersøiske missil, før Hugo kunne sætte ham på den defensive. Menneskelige manøvredygtighed under vand er begrænset på det bedste. Og der var kun tid til at kaste mig op og lad den enorme sort form passere under mig. Det var så tæt på, at kornet haj hud ridset min skulder.
  
  
  At finde mig forsvarsløse, den haj øjeblikkeligt ændrede retning og sluttede sig til de to andre. Ih de glade bevægelser foreslog, at de var ved at forberede et samlet angreb. Ser man på den båd, han indså, at det var en simpel træ båd med et enkelt sejl. Små, mørke, står mænd stod i bue, der peger på mig. De syntes at være at råbe, men jeg kunne ikke høre ordene.
  
  
  Den dorsale spejl skærer sig gennem vand i nærheden. Denne gang hendes dykket dybere, og så gjorde haj. Det har gjort en omvej under mig, og trukket op, brede kæber, sine onde øjne, der syntes at udfordre mig. Han lavede en kolbøtte, og undgik den dødbringende tænder med et par inches, men denne gang Hugo var klar. Dens stukket en kniv ind i den øverste del af shark ' s liv. Min arm rev, som hvis det havde været ramt af en overskridelse af tilladt hastighed godstog, men jeg holdt på så shark ' s momentum udføres os begge op, og stiletto bladet skåret gennem de hårde hvide hud af livet.
  
  
  Før vi nåede overfladen, hun skubbet væk fra såret haj, som derefter venstre bag mørke røde blod som røg, en løkke af tarme svulmende omkring hende, der indsamles langs længden af livet.
  
  
  Han stod op og gik væk fra den slagne assassin, et blik tilbage kun én gang at se en af hans ego ' s seneste buddies slap hans ego i maven og voldsomt rip off en stor bid af kød og indvolde. Den tredje haj holdt trit.
  
  
  Han trak sig til overfladen, og indåndet den søde, friske luft i hans lunger. Efter et øjeblik, mine ører, ophører med at ringe, og jeg hørte stemmer. Ti meter bag mig, båden vugger i en lille svulme op, sejlet løfte koralrev. Der var fire mænd i båden. De var korte og mørke, med fine sæt funktioner symmetrisk på små runde hoveder. De ord, de talte, var uforståelige for mig, men jeg fornemmede, at de var Maya, det gamle sprog i lavere Mexico, der nu er talt i den sydøstlige del af Yucatan, Quintan-en-Jv.
  
  
  Brune hænder på muskuløse arme rakte ud og trak mig hen over vandet i en træbåd. At høre en lyd bag mig, hendes far vendte sig for at se på den blodige skum på stranden, hvor to hajer, der havde revet den sårede mand i stykker. I et par minutter, hun vil være den næste.
  
  
  Hendes far holdt ud af hans hænder i taknemmelighed til sine redningsmænd, men ih lukkede øjne og udtryksløse ansigter reagerede ikke. Odin omkring dem gestikulerede til mig, at sidde i stævnen. Han gjorde nu således, og de faldt sejl. Vinden tog lærred, og den lette båd syntes at stige op af vandet og køre mod kysten.
  
  
  Kapitel Tolv
  
  
  Da båden flyttede glat og lydløst mod bredden, min indsats i de sidste seksten timer begyndte at hamle op med mig. Kampen og flygte på Lompoc, den lange svømmetur, og kampen med hajer trætte mig ud. Han nikkede og lukkede øjnene for at lade dem hvile, og et sekund senere, tac
  
  
  
  
  
  Bunden af båden syntes at skrabe grus, og folk løb ned grupper af hytter til at trække båden på land.
  
  
  Al aktivitet stoppede, da hendes mand kom ud og stoppede ved stranden. Odin ' s nam po Maya var ikke højere end min armhule. Og som min båd-kammerater, de ikke viser os nogen hilsner eller fjendtlighed på deres ansigter, selv om de kiggede på mig med nogle nysgerrighed.
  
  
  De var efterkommere af hårde og umedgørlige Maya-Indianere, der aldrig havde indsendt til spansk styre i de dage af kolonisering. Efter 1847 opstanden i det vestlige Yucatan blev knust af den spanske, flygtede de, som de bedst kunne, for at junglen i Quintana Roo, hvor væbnet modstand fortsatte indtil det tyvende århundrede. Selv nu, fjerntliggende landsbyer, som den jeg blev bragt til har været helt overladt til den føderale regering til at styre sig selv i overensstemmelse med gammel tribal traditioner.
  
  
  To mænd fra en fiskerbåd nærmede mig fra begge sider. Hver af dem til at sætte en lille brun hånden på min albue og skubbede mig frem. Jeg vidste ikke, om jeg var ved at blive eskorteret eller taget til fange.
  
  
  De førte mig gennem en landsby omkring tyve huse mellem rækker af tavs, vagtsom Maya-folk. Vi stoppede foran en hytte, der er mindre end de andre på den ydre omkreds af landsbyen. Taget var stråtækt, og mudder vægge havde ingen vinduer.
  
  
  Som odina, omkring min omgangskreds, begyndte at føre mig gennem døren, han skubbede Wilhelmina ' s metal block, stadig presset mod mit lår. Han løftede mit fugtige shirt og trak ud luger .
  
  
  "Pistola!" han knækkede, de første ord på spansk, hun har hørt fra nogen omkring dem.
  
  
  "Nej se funciona," ømu ' en fortalte hende. Det var sandheden. Pistolen virkede ikke før efter en nats fordybelse i salt vand. "No tiene balas," tilføjede jeg. Også sandt. Han brugte al sin ammunition, mens skyde tilbage på Lompoc.
  
  
  Ingen respons fra Maya. Tilsyneladende, de kun kendte et par ord på spansk. Efter at have beslaglagt Wilhelmina, den Indiske skubbede mig ind i kabinen og smækkede træ døren bag mig. Han talte til sin kammerat i Maya-sprog. Fra hendes tone, jeg kunne fortælle, at man omkring dem var meningen at bo der og vogter døren, mens de andre var ude på nogle ærinde. Han løftede hende til den ramte jorden gulvet og lænede sig mod væggen.
  
  
  For første gang i mange timer, og hans tanker vendte sig til den mission, der er involveret sammenføjning mig i Caribien. Var det virkelig kun i går, at hendes søn var på randen af nederlag i et plot med en kuffert og en bombe, da han bevæget sig i retning af Fjodor Gorodin med en Luger i hånden? Men hvor langt er jeg fra at være i stand til at gøre noget for at forhindre, at nukleart ødelæggelse af New York City i yderligere tre dage.
  
  
  Jeg har forsøgt at bringe mine tanker tilbage til min nuværende knibe, men en vision af Rona Folstedt, en slank hund og blonde Nordiske blondiner, blinkede gennem mit sind. Hvor var hun lige nu? Døde? Det er bedre at drukne end at blive revet op af Gorodins.
  
  
  Døren til min hytte svingede åbne og to af mine vagter ind. Med fagter og grynt, de gør det klart, at hun skal være ledsaget af ih. Han stod op og gik med dem tilbage til landsbyen.
  
  
  Vi kom til en større hytte end de andre. Når malet hvide, det blev gradvist at dreje grå. De to Mayaerne førte mig gennem døren, så stoppede foran en gammel mand, der sad på den platform. Han havde stridt gråt hår og et ansigt så hårdt og rynket som en valnøddeskal.
  
  
  Han hævede et skævt arm, og to af mine vagter trådte tilbage og efterlod mig alene med ham.
  
  
  "Hendes Cholti," sagde han i en stærk, lav stemme, der virkede malplaceret i forhold til hendes alder og små bryster. "Hendes stemme er El Jefe, Chef."
  
  
  "Det er en ære,"sagde jeg," og det er en fornøjelse at finde nogen, der taler engelsk."
  
  
  "Det er alle hendes i den landsby, jeg taler engelsk," sagde han stolt. "Jeg gik i skole i Merida. De ville undervise i det, for at deres sønner, men de ønsker ikke at vide, Yankee sprog." Så han holdt en pause, hænderne foldet i skødet og venter på mig for at sige noget.
  
  
  "Mit navn er Nick Carter," sagde jeg. "Hendes agent, er fra Usa. Hvis du kunne tage mig til den nærmeste by med min telefon, ville jeg være taknemmelig. Jeg vil betale dig godt.
  
  
  "Jeg fik at vide du havde en pistol," Cholti sagde.
  
  
  "yeah. I mit arbejde, jeg skal nogle gange forsvare mig selv, nogle gange dræbe hende."
  
  
  "Hvide mennesker ikke er meget populære i Quintana Roo, Carter. Jeg kan ikke lide hvide mennesker med kanoner på alle. Mine mænd blev behandlet meget dårligt af hvide mænd med kanoner".
  
  
  "Jeg ønsker ikke at såre os, dig, os, dit folk, Jefe. Folk kæmper jeg er onde mennesker, som ønsker at ødelægge den store byer af mit land og dræbe så mange af mine folk ."
  
  
  "Hvad skal dette betyde for os her i Quintana Bur?
  
  
  "Hvis disse onde mennesker får lov til at vinde, intet sted i verden vil være sikker fra dem, ikke engang din landsby. De har lige ødelagt en ø i Stillehavet, hvor folk var meget meget gerne dine egne.
  
  
  "Fortæl mig, hvordan du endte på havet, Nick Carter."
  
  
  Han fortalte Em en historie om den tid, Rhona og jeg ombord på et cruise skib i Antigua. Cholti lyttede med hans øjne indsnævret, hans hænder, stadig i hans skød, hans øjne næsten lukkede. Når den var færdig, satte han sig til et helt minut.
  
  
  
  
  
  
  i stilhed. Så egoets øjne åbnet, og han søgte mit ansigt.
  
  
  "Jeg tror på dig, Nick Carter," sagde han. "Din stemme ikke lyve, og dine øjne fortælle sandheden. Den telefon, du er på udkig efter, kan blive fundet op mod nord i Vigfa Chico. Jeg ville have taget dig der, men ...
  
  
  "Men hvad?" Jeg har bedt om det.
  
  
  "Du er en hvid mand. De satte en pistol til vores landsby. Af disse grunde, mit folk ønsker dig død. De vil lytte til mig som el jefe, og måske kan jeg gøre ih mener, ligesom hende, at du ikke ønsker at skade os. Men der er en, der ikke skal rystes ."
  
  
  "Hvem er denne?" Jeg spurgte hende.
  
  
  "Ego' s navn er Tihok. Han er min søn. Når jeg dør, vil han være ansvarlig her. Jeg er bange for, at der vil ske meget snart. Teehawk vil aldrig gå med til at lade dig gå, indtil du møder ham."
  
  
  "Køre ind i ham? Jeg troede, du sagde, at ingen her taler engelsk."
  
  
  "Der er andre sprog," den gamle mand sagde. "Min søn venter på dig uden for mit hus lige nu. Hvordan man opfører sig sammen med ham vil afgøre din skæbne. Det er sådan, det bør være ."
  
  
  "Jeg forstår," sagde han til den gamle mand. Cholti nikkede mod døren til sin hytte. Så vendte han sig og venstre.
  
  
  Før havde han taget to skridt ind i lysningen foran chiefs ' hytte, noget tordnede gennem luften og ramte jorden med mine fødder. Det var en seks-fods spyd, sine smalle, tveægget klinge nedgravede i jorden.
  
  
  På den modsatte side af lysningen stod en ung Maya, strippet til taljen, hans brun hud stram og glinsende over spændte muskler. Han fastgjort tvilling til den spyd på mine fødder, holde egoet i en vinkel, i den traditionelle udfordring udgør. Der var landsbyboere alle omkring os, deres ansigter os som passive, men deres øjne på vagt.
  
  
  Så dette er Tihok, chief ' s søn. Dette var en mand, ville jeg have haft til ansigt i kampen, hvis han havde forladt landsby i live. Men hvis ego dræber hende, kan Ego ' s fader, lad mig gå til Vigia Chico? Selv om den gamle mand er enig, vil jeg lade ego mennesker lever? På en eller anden måde, jeg var nødt til at besejre Teehawk, men jeg kunne ikke tage egoet ud af ham.
  
  
  Før du rører spyd, Hugo bevidst trak det fra skeden af hans underarm. Det blev løftet af stiletto, således at beboerne kunne se, ego, så sendte ego spiral hen mod døren af chiefs ' hytte, hvor det var kørt fast i håndtaget ryste. Selv om der var ingen hørbar reaktion fra watchers, han kunne mærke hendes implicit godkendelse.
  
  
  Derefter trak han det spyd omkring jorden og holde egoet i den samme position som Teehawk, flyttes til midten af lysningen. Der, vi rørte spydspidser i en hilsen mærkeligt svarende til den, der anvendes på en kamp personale. Den dødelige forskel var, at disse spyd gennemborede tolv inches af stål kniv, en kniv i stand til piercing en person eller afskære en lem fra deres krop.
  
  
  Han tog et skridt tilbage i en klar holdning, og stille og roligt straks angrebet, svinge spyd fæstet op. Jeg droppede mit spyd til at blokere slag, så hurtigt løftede det til at aflede de blade, der vil have delt i mit kranium.
  
  
  Min gigt var min egen reaktion, som Maya forventet, og blokeret. Derefter flyttede han til at imødegå den forventede slag, men han bare feinted med blade og svingede butt sidelæns mod ego ' s brystkasse. Teehawk stønnede i smerte, men behændigt krydsede hans spyd, parat til at blokere for det dræbende slag.
  
  
  Vi trak sig tilbage, vendte tilbage til vores udgangspunkt position, og kampen begyndte igen.
  
  
  Kunsten warstaff er meget formaliseret som hegn eller endda danse. Hver ramme har en blok, hver blok bevæger sig til skranken. De eneste lyde i Yucatan clearing var clank af aksler og sammenstød af knive, præget af den tunge vejrtrækning Teehawk og mig selv. Jeg har set den mere end én gang, åbner et hul, der drev et spyd bladet ind, men jeg har aftog min lunge til Rivnenskaya nok til at give den unge Maya til at blokere. Jeg har formået at holde mit ego ' s egne blade væk fra mig indtil videre, bortset fra den krølle i mine beregninger, at det efterlod en rød plet på min t-shirt.
  
  
  Gennembruddet kom, da han blev slået ud af et spyd, en ad gangen ved at Ego ruk med et dobbelt opslag, der henviser til, at han forventer et normalt opslag og slash attack. Med ego spyd dinglende formålsløst i den ene hånd, Teehawk hals var blottet for min kniv. Tryk og skubbede hende en del af en tomme til siden, næsten ikke skære hendes hud. I Maya ' s øjne, så jeg, at han vidste hvad jeg havde gjort.
  
  
  At genvinde kontrol over sit spyd, Teehawk opkrævet med dødbringende vildskab. Hendes ego banede vejen for et angreb, og begyndte at frygte, at den duel kan kun ende med Teehawk død eller mine.
  
  
  Den tråd kom med overraskende pludselighed. Lydløst, han stormede på mig høj, så hug og svingede butt af riffel ligesom en baseball bat, at fange mig bare over anklerne og slog benene væk under mig. Jeg faldt til jorden og rullet om på ryggen, lige i tide til at se de blade af Teehawk ' s spyd springet ind i mit ansigt. I sidste sekund, det sank ind i jorden, så tæt på mit øre, at jeg kunne føle ego skræl.
  
  
  Han kastede sig for hans fødder, spyd klar igen, og står over for sin modstander. Der var en ny besked i egoets øjne : kammeratskab. Vi var selv nu. Hendes ego havde reddet hendes liv, som han kunne ikke tilgive, indtil han havde mistet det.
  
  
  
  
  
  gemmes mine.
  
  
  Hun var ved at blive spillet på. At tage et skridt fremad, han vippede hendes kniv mod Teehawk i hilsen. Han bragte hans eget spyd ned for at opfylde mine, og kampen var overstået. Vi droppet vores våben og holdt vores håndled i en Maya-mode. Landsbyboerne snakkede med billigelse, og for første gang så hun smiler på den mørke ansigter af Indianerne.
  
  
  Den gamle chef kom op til os og talte til Tihok i Maya. Derefter vendte han sig mod mig og sagde: "jeg sagde til min søn at han kæmpede bravt og med ære. Jeg fortæller hende den samme ting om dig, Nick Carter. Vigia Chico er en times kørsel væk. To af mine stærkeste mænd vil tage dig der i en kano.
  
  
  Han rakte mig en pose pakket i en vandtæt tøj. "Du skal rengøre og smøre din pistol før saltvandet tørrer op, ellers vil det være nytteløst mod de onde mennesker, du er på udkig efter."
  
  
  Ego takkede hende og tog Hugo ud af hytten. Så jeg fulgte de to muskuløse mænd, der allerede venter på at tage mig til kanoen.
  
  
  Tretten
  
  
  Kysten kanotur var hurtig og roligt. To Mayaerne, hilste hjerteligt på surf ' s edge. Ingen af dem talte til os.
  
  
  Vi står af flyet i Vigla Chico, et forlig tre gange størrelsen af den landsby, vi forlod. Husene syntes mere permanent, og jernbanespor fra øst endte på den yderste kant af byen. Min roere tog mig til, hvad jeg troede huset var af den lokale høvding, talte kort med ham i Maya-sprog, og så pludselig forladt mig, uden at se på ham.
  
  
  Hun spurgte efter et telefonnummer, og jeg var taget til en almindelig bygning, der tilsyneladende fungerede som en skole, landhandel, mødelokale, lager og så videre. Telefonen var en tidlig model i en robust trækasse med et håndtag på siden.
  
  
  De næste to timer blev brugt på at køre til Merida, hovedstaden i Yucatan, og derfra gennem en labyrint af repeatere og mellemliggende operatører, indtil den velkendte stemme af David Hawk Krønike ringede ud på linjen.
  
  
  Jeg fortalte ømu 'en, hvor jeg var og gav ømu' en kondenseret version af, hvordan jeg kom der, taler hurtigt af frygt for, at vi kan miste kontakten på ethvert tidspunkt.
  
  
  "Jeg har brug for en hurtig vej ud af her," ømu ' en fortalte hende. "Der er en jernbane, men tilsyneladende tog til at køre én gang, hver gang der er en total solformørkelse."
  
  
  "Jeg vil tage dig med helikopter. Hvad er status for mission? "
  
  
  "Kufferter ankommer om bord Gaviota fra Curacao. Fjodor Gorodin ser ud til at være leder af operationer med Zhizov, tilsyneladende opholder sig på ih hovedkvarter og kun lejlighedsvis optræder på gaden. Der er ingen bekræftelse på, at Knox Vornov er den centrale person, men beviserne er stærke nok til, at vi kan overveje, at det bestemt." Han tøvede, så tilføjede: "Vi har mistet Rona Folstedt."
  
  
  "Jeg er ked af at høre, Nick," David Hawke sagde. Hendes, vidste, at det var, hvad han mente. Som direktør for AX, han var fortrolig med døden, men hans agent trup, der er forårsaget Ømu ' en dybere smerte, end mange er klar over. "Kan du arbejde her alene?" tilføjede han.
  
  
  "Jeg kan, men det ville være rart, hvis der var nogen, der er bekendt med dette område. Det bliver mørkt her, og jeg behøver ikke at minde dig om, at vi er møde en deadline."
  
  
  "Selvfølgelig ikke," Høg sagde tørt. "Vent et øjeblik."
  
  
  Telefonen krakeleret soundlessly i mit øre i et par sekunder, og han vidste, at Høg var indtastning af information i sin stationære computer. Derefter kom han tilbage med et svar:
  
  
  "CIA har en agent ved navn Pilar i Veracruz. Hun vil kontakte dig, der ved Hotel Baia Bonito."
  
  
  "Hende?"
  
  
  "Ja, Nick, du synes at være i lykke. Jeg fik at vide at det var en red-haired, godt udstyret... erm... alt i ekstra udstyr ". Hawk ryddet sin hals, fortsatte derefter i en anden tone. "Kan du arrangere en helikopter, der lander på Vigia Chiu?"
  
  
  "Der er en clearing lige bag denne bygning. Hvor hurtigt kan du sende det med helikopter? "
  
  
  "Jeg bliver nødt til at arbejde gennem udenrigsministeriet. Hvis de er op til den mark, du vil have fuglen i tre eller fire timer."
  
  
  Godt. Jeg vil sørge for at tænde op i landing med nødblus eller bål. Som vi diskuterede disse detaljer, det forekom mig, at under normale omstændigheder, disse oplysninger vil aldrig blive sendt ukrypteret over offentlige telefonlinjer. De omstændigheder, var imidlertid alt andet end almindelig, forholdene var primitive.
  
  
  "Du vil få brug for penge," Hawke sagde. "Jeg vil vente på dit hotel i forskellige Centrale Amerikanske valutaer. Noget andet?"
  
  
  "yeah. Min Luger tog et saltvandsbassin, så jeg vil gerne have en pistol cleaning kit praktisk. Børn 9mm ammunition ".
  
  
  "Det vil blive venter på dig." Der var en pause på linjen, som hvis Hawke ønskede at tilføje noget andet. Men så gik han bare sagde, " Der er mere i dig end held, Nick."
  
  
  Jeg havde et job, hvor hun blev overtalt af den lokale præfekt for en direkte advarsel lys på helikopteren. Han havde ikke lyst til at hjælpe mig. De indfødte Vigia Chico blev lidt mindre fjendtligt indstillet over for den udendørs swimmingpool, end Maya i de kystnære landsby, men deres bånd til de gamle traditioner forblev stærk. Hvide mennesker med sjældne healing kom til Yucatan på fredelige missioner, og folk var ikke ivrig efter at opfylde dem.
  
  
  
  
  
  
  omkring ih flyvende biler.
  
  
  Det blev til sidst indhentet af ih er tilbageholdende med at samarbejde på den gammeldags måde. Ved at love dem penge. Privat, hendes håb var, at en CIA, State Department pilot ville give nogle penge. Det ville være lidt akavet at komme ud på Chico ' s Vigia, hvis beboerne troede, at de blev snydt.
  
  
  For de næste par timer, disse problemer blev skjult på bagsiden af hendes sind, som hun instruerede placering af advarselslamper. Der var en masse tørre dødt træ rundt omkring, og jeg tændte seks brande i en cirkel for at skitsere landing zone.
  
  
  Så snart bål blev tændt og afhjælpning lyser op, Sel og Stahl ventede. Og vente. Og vente.
  
  
  Han burde have vidst, at tingene ikke kommer til at gå så glat med State Department, der er involveret. Ved den tid, jeg hørte lyden, helikopterens rotor var begyndt at bryde, og min brandvæsen var absolut ikke tilfreds med den forsinkelse. Piloten bemærket vores lille gruppe, og bragte hans skib i, at sende en kæmpe sky af tyk rød-brune støv.
  
  
  Pilotens navn var Martin. Han var en tynd ung mand med en spids næse. Vi udvekslede IDs, mens landsbyboerne overfyldt rundt, kigger på den helikopter, der med stor mistro.
  
  
  "Jeg håber, at de sendte nogle penge med dig," sagde jeg.
  
  
  "Penge? Hvorfor?"
  
  
  "For at hjælpe med alarm brande, jeg var nødt til at løfte disse mennesker nogle betalingen."
  
  
  Martin skelede på lysere himmel. "Jeg ved ikke, hvad du har brug for advarselslamper for; næsten en hel dag.
  
  
  "Når hun blev bedt om med helikopter," sagde jeg koldt, " det var mørkt. Jeg håbede, State Department ville reagere hurtigt nok til at få mig ud herfra før daggry. Jeg har fået en temmelig travl tidsplan, gamle kammerat.
  
  
  "Ingen sagde noget om at bringe i penge," som han siger.
  
  
  Folk omkring os var mumle, og han var bange for, at de havde fanget essensen af vores samtale.
  
  
  "Gjorde du giver dem deres penge?" Jeg spurgte hende.
  
  
  "well... nogle af dem", sagde han forsigtigt.
  
  
  Han var ved at miste sit temperament. "Så kommer ud, tage skrædderen! Jeg lovede disse mennesker penge, og jeg formoder, de vil bryde dine knogler, hvis ikke du får ih."
  
  
  Kigger fornærmet, Martin trak en voldsramt tegnebog ud af hans ryg lommen og begyndte at bladre gennem regninger. Irriteret med hende, tog jeg en tegnebog fra ham, og trak tegnebogen. Mængden af de regninger, der var lige over halvtreds dollars. Det blev vedtaget af ego til senior, som højtideligt tælles egoer, så nikkede uden at smile. Han talte til de landsbyboere, der var flyttet væk for at rydde vejen for os.
  
  
  Når vi har spillet dette spil i helikopter, Martin sagde: "Du var nødt til at give dem alt? De Indianere, der ville sandsynligvis være tilfreds med halvdelen af det.
  
  
  "Måske," sagde jeg. "Og måske de ville være glade - indtil de sætte et spyd gennem din hals. Vil det koste dig tyve-fem dollars?"
  
  
  Han startede motoren til livet uden kommentar
  
  
  "Fortvivl ikke," ømu ' en fortalte hende. "Jeg vil gøre en fuld rapport om dit bidrag, og du vil blive tilbagebetalt via de normale kanaler i State Department. Hvis du er heldig, vil du få dine penge tilbage inden Jul. Måske ikke denne Jul... "
  
  
  For første gang, Martin afslappet lidt og formåede endda et grin. "Okay," sagde han. "Jeg er nødt til at indrømme, det er billigere end et spyd i halsen. Hvor?"
  
  
  "Veracruz," ømu ' en sagde til hende, og vi sprang.
  
  
  Kapitel fjorten.
  
  
  Hernando Cortez gik i land i Veracruz i 1519, bliver den første Spanier til at sætte fod på Mexicansk jord. Med dem, Ilder byen blev erobret i forskellige krige af Amerikanerne og den franske to gange.
  
  
  Så vi gled hen over Bugten Campeche, og han kneb øjnene sammen på den solbeskinnede by, var det klart, at Veracruz, var nu i det mindste en pris værdig af alt det blod og torden.
  
  
  Vi slog sig ned på den landing ved det Amerikanske Konsulat, hvor hun afviste en invitation til at blive til frokost. Jeg følte mig stiv og klam fra anstrengelse, udmattet af søvnløshed, og jeg havde ikke lyst til at gøre small talk martinis med nogle af vores udenlandske personale. Han rystede på Martin ' s hånd, og forsikrede ham om, igen, at han ville få sine penge tilbage, og der anvendes den eksterne telefon til at ringe efter en taxa.
  
  
  En taxatur til Baia Bonito Hotel fandt dig gennem nogle af byens gamle brostensbelagte flagstones med maleriske gamle huse, samt gennem bred moderne gaderne ud til stål og glas skyskrabere.
  
  
  Min inn var dateret, men komfortable, med en stor gårdsplads åbne til himlen, og tre rækker af værelser omkring det. Han fortalte chaufføren til at vente og gik ind. Da han gav mig sit navn, den mand ved skrivebordet, rakte mig en nøgle, en tyk forseglet kuvert, og en pakke på størrelse med en klarinet tilfælde. Det kom i forskellige størrelser og farver: dollars, pesos, quetzal, cordoba, colonas, lempirs, balboa, bolivars, gourdes, pounds, francs, og gylden. Jeg trak ud en peso, betales føreren, og gik op til mit værelse på tredje sal med taske under armen. Vi hørte ikke fra nogen andre, Pilar.
  
  
  Han tog en lang dampende bad, efterfulgt af et køligt brusebad, derefter pakkede de emballering af hjørnet renere.
  
  
  
  
  
  
  Jeg startede med at arbejde på Luger. Hun kunne have bedt om Hawke at bringe mig en ny pistol, men Wilhelmina var en gammel god ven.
  
  
  Luger tog den ud og undersøgte alle detaljer. Fordi det var godt kastede og beskyttet af en vandtæt belægning, salt vand, der endnu ikke havde beskadiget metal. Han brugte opløsningsmiddel i hver enkelt del, selv de små skruer, og arbejdede pletter gennem hullet, indtil de blev rene hvide. Afmonterede pistol tørret den af med en fnugfri vatpind, rørte den kritiske dele med lav viskositet smøreolie, og samles Luger. Han gemt en otte-runde klip omkring den max af skaller Hawk havde bragt, så gled Wilhelmina i et bælte hylster.
  
  
  Min krop brug for at sove, men mit sind, ville ikke give op. Der var planer om at gøre dette, skal du lukke smuthuller. Og hver gang han lader hjernen hvile, et billede af Rona ville komme i betragtning. Den blonde hvis slank, smidig krop havde været i mine arme, for så mange nætter kunne ikke betragtes som blot endnu et mistet arbejde partner.
  
  
  De må ikke tillade os den tid, vi har brug for at udnytte dine sorger, jeg tænkte bittert, og fløj rundt i rummet. Ved bordet, spurgte jeg hende, om der var en butik i nærheden, hvor jeg kunne købe tøj.
  
  
  "Ja, senor. Aguilarz, der ligger på tværs af gaden, er et godt valg, " sagde Clera.
  
  
  "Gracias. Jeg venter på en besøgende. Hvis hun kommer, fortælle hende, hey, hvor man kan finde mig."
  
  
  Han krydsede gaden og brugt en håndfuld af Hawke ' s penge på tøj. Efter dressing i en ny, der passer med alle de passende tilbehør, han hørte sin desk clerk en gang mere, og sauntered op gade til gade cafe. Han satte hende ned ved et bord, hvor han kunne se indgangen og bestilte en flaske lokal brandy, som brændte som en ild, men ikke smage dårligt. Da jeg nippede min cognac, jeg spekulerede på, hvor længe jeg skal vente, før jeg besluttede, at min kammerat, Pilar, var det ikke kommer til at dukke op.
  
  
  I det øjeblik, en mørklødede pige i en nedringet bluse på, at stort set indeholdt hendes smukke bryster svingede mellem tabeller, og stoppede ved min plads. Hendes hår var sort og tyk, lidt pjusket, frisk fra skrald. Nah havde kaffe-farvede øjne, som lovede eksotiske fornøjelser.
  
  
  "Kan du gemme på en match?" spurgte hun med en svag accent.
  
  
  "Undskyld, jeg kan ikke holde ih, da jeg holdt op med at ryge." Hey du bliver bedt om det.
  
  
  "Sidste år har jeg prøvet at stoppe med at ryge selv, men kun varede to søndage," hun korrekt besvaret.
  
  
  "Du skal være Pilar."
  
  
  "yeah. Og du er Nick Carter... Hvis navn er Killmaster. Dit omdømme forud for dig." "Jeg ved ikke, om jeg skal opføre sig sømmeligt eller undskylde."
  
  
  Hendes fyldige læber buet i et smil. "Du skal aldrig undskylde. Kan jeg sidde med hende?" "
  
  
  "Selvfølgelig. Mine manerer er lidt slidt ud i dag, ligesom alt andet.
  
  
  Pilar satte sig ned i stolen overfor mig. "Du ser ud som du har brug for at få nogle søvn," sagde hun.
  
  
  "Virksomhed, der kommer først," sagde hun med en insinuating smil. "Kan vi tale her?"
  
  
  Hendes øjne flakkede over loafers i caféen og forbipasserende på fortovet. "Det er så godt et sted som helst," fortalte hun mig med et skuldertræk.
  
  
  Han vinkede til tjeneren til at bede om et glas, derefter hældes Pilar en cognac. Så spurgte han hende skarpt: "Hvad gjorde du med dit hår?"
  
  
  Instinktivt, hendes hånd gik til Golov i momentan forvirring, da hun smilede. "Du må have fået at vide, at jeg var en rødhåret. Som du ved, i vores mail-forretning, der er en del af behovet for at ændre udseende. Kan du lide sort? "
  
  
  "Elsker det. Jeg vil vædde på, du de penge, du var bare så vanvittigt som rød.
  
  
  "Hvorfor, tak," sagde hun, og gav mig et drillende blik fra under hendes lange øjenvipper.
  
  
  For et øjeblik, Pilars ' funktioner syntes at forsvinde, erstattet af den tynde ansigt af Rona Folstedt. Han tog en slurk af den stærke brændevin og billedet forsvandt.
  
  
  "Det eneste, vi har," sagde jeg, "er den båd, der bragte kuffert om bord på Lompoc. Jeg kunne ikke komme ud af vores navn, vores id-numre i mørke. Det kørte for lav i B & nb og blev drevet af to påhængsmotorer ."
  
  
  Pilar smule hende i læben og rystede på hovedet.
  
  
  "Noget lignende. Har du nogen omkring mennesker på båden?
  
  
  "Den vigtigste person var kort, tyk-sæt, og helt skaldet."
  
  
  Hun løftede sin hånd for at stoppe mig. "En tætbygget, skaldet mand?"
  
  
  "Det er rigtigt. Kender du egoet?"
  
  
  "Jeg tror det. Der er en mand, der leder en bande smuglere i Curacao. Ego ' s navn er Torio.
  
  
  "Kan du fortælle mig hvor man kan finde egoet?"
  
  
  "Jeg kan tage dig der. Curacao kender hende, og vi kan rykke hurtigt ud ."
  
  
  For et øjeblik, han var ved at gøre indsigelse. Hun var ikke sendt til et hotel for at være som Rona. Men Ellers var det rigtige, han kunne bruge kostbar tid i Curacao, uden ledninger, og tid blev den afgørende faktor.
  
  
  "Hvor hurtigt kan vi forlader?" Jeg fortalte hende.
  
  
  "Vi kan fange en tidlig fisketur i morgen formiddag. Jeg vil arrangere alt for hende.
  
  
  "Kan vi starte tidligere?"
  
  
  "nej. Og det er vigtigt, at du får nogle resten i aften. I morgen vil du nødt til at være stærk og opmærksom."
  
  
  Min ømme muskler er aftalt. Vi havde et glas cognac, og hun fulgte mig tilbage til mit hotel.
  
  
  "Jeg vil komme og hente dig i morgen," Pilar sagde, " og vi vil gå til lufthavn."
  
  
  De efterlod hende i gården og stod op wearily
  
  
  
  
  
  
  til mit værelse.
  
  
  Kapitel Femten
  
  
  Han tog sin anden brusebad af dagen og trak blinds mod aftensolen. Han tog sin nye tøj og læg dem på en stol. Så rakte han nøgen på sengen, trak lagen over ham, og stirrede på loftet.
  
  
  Bare tvinge dig selv til at sove, er det normalt umuligt. Hver nerve i min krop har brug for hvile, og mine øjne var som sandsække, men hun kunne ikke sove.
  
  
  Et eller andet sted, en tidligere Amerikansk videnskabsmand og en tidligere russiske general var klar til at slette mit land, by efter by. Dagen efter i morgen, er det første man vil gå til New York. Dens fik at haste et sted at stoppe ih, ikke flyve fra seng til seng på et hotel i Veracruz.
  
  
  Men farende ind i kampen uden forberedelse ville være dumt og farligt. Og hvis Pilar kan finde smugleren Torio, kan han stadig har tid nok til at fuldføre missionen. Hende, lukkede hans øjne. Rhona ' s vision svømmede før mig, visne, for derefter at vende tilbage.
  
  
  Sollyset strømmer gennem den orange blinds gradvist dæmpet gennem alle nuancer af grå, og endelig var det mørkt. Men mit sind kunne ikke falde til ro.
  
  
  Hver eneste lyd fra gaden nedenfor syntes at nå mine ører åbent. Toiletskyl i det næste rum, springvand Niagara Falls.
  
  
  Er der nogen, der bankede let på døren.
  
  
  "Ja?"
  
  
  "Dette er Pilar," lød det milde svar fra gigt.
  
  
  Han kravlede rundt i papirkurven, greb et håndklæde, og åbnede døren. Pilar var iført en sort kjole med små blomster, der syntes at vokse lykkeligt i bakker og dale af hendes rigt land.
  
  
  "Kom ind," sagde jeg.
  
  
  "Jeg vidste virkelig ikke tror, du vil være i stand til at sove," sagde hun, og gik ind.
  
  
  "Din skønhed overgår kun din visdom," svarede jeg.
  
  
  "Jeg bragte dig noget for at hjælpe dig." Hun satte sig forsigtigt på kanten af sengen.
  
  
  "Piller?" spurgte han hende. "Jeg havde aldrig tage ih."
  
  
  Hun gav mig en doven til at smile. "Nej, ikke piller. Mig."
  
  
  "Godt," svarede jeg, at komme fra min forbavselse, " du er helt sikkert en lækker tablet, og det er ikke svært at sluge på alle."
  
  
  Hendes smukke ansigt blev alvorligt, næsten stern. "Don' t joke," sagde hun. "Begge vores liv kan afhænge af din fysiske tilstand i morgen, og..." Her er hun tøvede, hendes øjne bevæger sig over mit håndklæde-klædte form. "Og måske vil jeg hvile uroligt alene i aften, også."
  
  
  "Måske," sagde jeg.
  
  
  "Vil du overlade det hele til mig?"
  
  
  "Pilar, hun er i dine hænder."
  
  
  "Bien. Jeg ønsker, at du ligger her på sengen først."
  
  
  Han lydigt gik over til sengen og var ved at sidde ned, når hendes stærke brune fingre gled under håndklædet, hun var iført og børstet væk ego.
  
  
  "Vi vil ikke brug for et håndklæde for det," sagde hun blankt. "Der lå ned til liv, du."
  
  
  Hendes krop var sprawled ud på sengen, hendes hænder ender i puden. Noget cool rører min hals i bunden af mit kranium og langsomt kravler op over min ryg. En svag duft af kanel nåede hende. Over hendes skulder, så jeg Pilar tage ud en lille hætteglas omkring den taske hun var i færd med og hælde indholdet ned af min ryg.
  
  
  "Kanel olie," forklarede hun. "Nu vil jeg have dig til at sænke dit hoved igen, og lad mig hjælpe dig med at slappe af."
  
  
  "Ja, frue," jeg grinede. Der var en hvisken, silkeblød lyd. En flash i mørke låret fanget hende ud af hjørnet af øjet, og jeg indså, at Pilar havde frataget alt sit tøj.
  
  
  Så hvis sensing mine tanker, hun lukkede mine øjne med en let berøring af hendes kølige, bløde fingre. "Slap af," hun knurrede. "Nu er alt du skal gøre er at slappe af."
  
  
  Så hendes hænder hvilede på mit tilbage i glat små cirkler, hendes fingre trykke hårdt og blidt. Hun smurte olie på min skuldre og bryst, hvilket gør at godkende lyde til sig selv. Hun fandt den krølle på min side, hvor Maya spyd havde slået hul i mig, og hendes fingre strøg den smerte.
  
  
  Hun anvendte olie til min talje, hendes hænder glider lækkert over min hud med duftende smøremiddel. Ned, ned, over, balder og bagsiden af lårene. Tryk på den hule af mine knæ lidt mere, så mine lægmuskler, langs akillessenen, så at mine hæle er der hviler på hendes håndflader.
  
  
  Pilar forsigtigt anvendes olie til at sålerne på mine fødder, glidende sin finger, mellem og rundt om hver af mine tæer.
  
  
  Min hud var i live, og overfølsomme at røre hendes. Det var som om jeg kunne føle nærhed af hendes nøgne krop gennem mine porer.
  
  
  Han sagde, " Pilar, jeg ved ikke, om jeg er begejstret for hende, eller hvis jeg vil til at sove. Bemærk at træffe en beslutning! "
  
  
  "Tag det roligt," hun skældte sagte. "Vi er lige begyndt."
  
  
  Så tog hun mine tæer, den ene på et tidspunkt, at coax-ih, rulle dem mellem fingrene. Med sin tommelfinger og pegefinger, hun gjorde en olieret skede, der gled op og ned fra hver tå.
  
  
  Så Pilar tog hver fod i hendes hænder og æltede det, indtil jeg kunne mærke knoglerne revner. Så hun flyttede sine hænder op på mine ben igen, hendes ekspert fingre grave i den spændte muskler, presse, manipulere, der trækker ud ømme smerte.
  
  
  Særlig opmærksomhed blev udbetalt til min bagdel. Med en hånd på hver balle, hun bøjede sig ned og presses med overraskende styrke for en kvinde, hendes hænder rullende rytmisk fra hendes hæle til hendes fingerspidser.
  
  
  Den bed sagged lidt som Pilar
  
  
  
  
  
  
  hun var på mine fødder. Omkring denne stilling, hun lænede sig frem og kørte hendes smidige fingre ned over min ryg, magisk afslappende de spændte muskler.
  
  
  Da hun nåede frem til at massere mine skuldre og nakke, hende, at jeg følte brystvorter af hendes svajende bryster børste mod mig. Nu er hendes hænder gled ned over min nøgne ryg fra skuldrene til fødderne.
  
  
  "Vend nu," sagde hun,"og jeg vil gøre det på den anden side."
  
  
  "Jeg ved ikke, om jeg kan klare det."
  
  
  "Fortvivl ikke, det er sikkert, du kan ikke tage det."
  
  
  Hende, rullede over på ryggen.
  
  
  Pilar sukkede. "Hvorfor, Nick, jeg troede, du var relaxing!"
  
  
  "Damn skrædderen!" Hendes, klukkede, idet der mulighed for at kaste et blik på min nøgne massør. Hendes hud var som at poleret kobber-glat og fejlfri. Hendes bryster var fulde og modne. De sank, steg derefter kraftigt. Hendes smalle talje og runde, faste lår skinnede med et lille skær af guld.
  
  
  Hun dejligt lænede sig ned for at hente en flaske olie fra natbordet og sprøjtes ego på mig, breder sine arme.
  
  
  "Bare rolig," sagde hun, som om de læser mit sind igen, " intet vil blive løst!"
  
  
  Så nu er hun fået hendes hænder på det. Hendes øjne lukkede , og der var ingen forstyrrende billeder i hendes hoved. Jeg havde en følelse af vægtløshed, som om min krop, styret af dem at kende fingre, der var drivende i rummet. Hun syntes at være gjort i butterscotch... spændt, spændt, spændt stramt til det punkt, dolly bristepunktet.
  
  
  Hendes øjne knækkede åben og han greb Pilars ' arm. "Det er nok," sagde jeg. "Vi har kun nået grænsen for massage. Har du andre talenter? "
  
  
  Pilar gav mig en doven, drillende smil. Jeg følte et stød af udsøgt fornøjelse, da hendes mund lukkede sig over mit.
  
  
  Og for et øjeblik, jeg følte, at jeg var ved at blive trukket gennem en lille fløjl hul ind i en verden af ufattelig glæde. Så jeg følte en gysen af udgivelsen. Og for første gang i mange timer, det var tomt, af os fra tanker, os fra følelser, der flyder rundt i det tomrum, der flyder til den dybe brønd i glemmebogen.
  
  
  Hendes varme, brændende krop ved siden af mine trak hende ned og dækkede os begge med pladen.
  
  
  På mindre end et minut, den drøm der var blevet trang ham så længe, svøbte mig i en varm, kanel-duftende favn.
  
  
  Kapitel Seksten
  
  
  Jeg vågnede ved daggry med følelsen af, at alle de gamle dele var blevet erstattet med nye, Teflon-belagt permanent at trykke på komponenter. Jeg kunne høre vand plaske i badeværelse og en kvindes stemme, der synger på spansk. Hendes dukkede omkring papirkurven, gik op til Dagen, og skubbet hende.
  
  
  Strømme af damp brast i rummet. Bag semi-gennemsigtigt badeforhæng, kunne jeg se omridset af Pilar ' s smukke krop, som hun skumsvedt op og sang noget fra de dage af Pancho Villa. Fra tid til anden, gardin, som hænger fast i hendes hud, og udsætter den skinnende overflade som en cellofan vindue i en candy box.
  
  
  Der stod han et øjeblik, nyder synet, derefter greb tæppet og trak det til side.
  
  
  Pilar gispede ved flag, tilladelse til at udføre, og dækkede sit ansigt med sine hænder i en instinktiv feminine gestus. Derefter lagde hun sine hænder ned og satte sig smilende under bruseren jets, mens vandet risler ned af bakker og lavninger af hendes krop gjorde hende til at funkle som en sæl.
  
  
  "God morgen, kerido," sagde hun. "Jeg håber, at dette er hendes eneste udsendelse, ikke jeres." Hendes øjne strejfede over min krop. "Gør, som du altid vågner op som denne?"
  
  
  "Det hele afhænger af, hvem der er at tage et brusebad i det næste rum."
  
  
  "Jeg håber du har sovet godt."
  
  
  "Som en log. Hvis verden nogensinde finder ud af om dette sovepille stof af jeres, vi vil se det nyeste på barbiturater.
  
  
  "Flatterer. Sidde ned, og jeg vil vaske din ryg."
  
  
  Jeg trådte ind i bruseren, og Pilar vendte mig rundt. Hun skumsvedt op i hendes hænder, men det område af min anatomi, at hun skumsvedt op var bestemt ikke min ryg. Jeg henvendte sig til hendes ansigt, og vandet sprøjtede på os begge. For første gang, indså hun, hvad en høj pige, hun var.
  
  
  "Det forekommer mig," sagde jeg, " at jeg får en masse ordrer fra dig. Det er tid for mig til at tage over.
  
  
  "Hvad gjorde du mener, Kerido?" hun åndede som hun lænede sig frem, de smukke bryster svajende mod mig.
  
  
  Under hendes arme, Pilar løftede hende op og førte hende til sin side. Så han sænkede det yderligere, at en del af en tomme på et tidspunkt.
  
  
  Hun lod en lille lyd af glæde, da hendes arme viklet omkring mit bryst, og hun trak os sammen, ved at trykke hendes bryst mod mine. Vi begyndte en langsom, bølgende, ubevægelig, dans, der i brusebad, gradvist stigende rytme, indtil Pilar var spinning og ryster som en besat kvinde. Pludselig hun skreg, hendes stemme piercing den monotone brummen af vand.
  
  
  I stedet, vi stod sammen om, at lade vores kroppe vask.
  
  
  Vi klædt hurtigt, og derefter gik til en nærliggende cafe for at få en lækker morgenmad med huevo rancheros. Vi vaskede vores egoer ned med Mexicanske øl, som selv ved morgenmad er bedre end bitter Mexicanske phi kaffe.
  
  
  En taxa tog os til Aeropuerto Nacional, hvor vi spillede en lille fly spil som dette. Vi forlod på seks tredive. Med en to-timers tidsforskel, vi ville have landede i Curacao omkring middagstid.
  
  
  Da vi var flyvende
  
  
  
  
  
  I den fredelige grønne Yucatan og den dybe blå Caribiske Hav, hendes sind kunne ikke hjælpe, men husk, at ikke så mange timer siden hendes familie, kæmper for sit liv der.
  
  
  Som ved en fælles overenskomst, Pilar og jeg ikke snakke under turen. Tidligere denne morgen, var vi bare en mand og en kvinde, der nyder livet, og en anden ven, som, hvis vores største problem var at beslutte, hvad de skal spise til morgenmad. Men nu var vi to fagfolk gå mod ukendte farer, jeg ved, vi vil aldrig gå tilbage. Dette var ikke tid til small-talk. Vi sad stille og roligt, tabt i vores egen private tanker.
  
  
  Pilotens stemme brød stilheden. "De er alle omkring dig, der er i hallen på styrbord side, kan nu se, at øen Aruba videre. Aruba er den mindste af de tre øer, der udgør de Nederlandske Antiller. Curacao er stadig halvtreds kilometer øst. Vi starter vores nedstigning, og vi vil blive landing i omkring femten minutter."
  
  
  Da piloten fortsatte med at fortælle os om Curacao vejrforhold (perfekt som altid), jeg så Aruba glide forbi os. Sundet mellem Aruba og Curacao, var oversået med hvide sejlbåde og mange små brune øer med nogen permanent befolkning, selv om de til tider blev brugt af fiskere.
  
  
  Vores fly landede på Plesman Lufthavn, og vi fandt gebyrer for en fem-mile tur til hovedstaden Willemstad. Kabinen var en gammel "Moe", med tag fjernet, således at det kunne bruges i fri luft.
  
  
  Føreren var en snakkesalig lille mand, der syntes fast besluttet på at fortælle os alle lokale sladder i løbet af vores korte tur. Jeg ikke betale meget opmærksomhed til, hvad manden sagde, indtil en enkelt sætning, der gik gennem mit sind som en ice pick.
  
  
  "Vent et øjeblik," sagde han gøede på føreren. "Hvad sagde du om blondiner, der trak op i kjolen?"
  
  
  Han vendte sig i sit sæde med et bredt smil, glad for at have vakt min interesse. "Åh, ja, senor. For to dage siden, var der en masse af spænding på fiskeri-dockingstation. En af bådene tilbage med en gul-haired lady. Hun var iført en redningsvest, der holdt hende i live, selvom hun ikke var bevidst, når de bragte hende i. Det er meget mærkeligt, fordi det kun er en af vores både, der ikke var involveret i en ulykke."
  
  
  "Hvor er hun nu?" Hende, interjected,
  
  
  "Da det blev kendt på fiskepladserne, kvindens mand snart kom og tog hende med ham."
  
  
  "Hendes mand?" - gentag det.
  
  
  "Ah, ja. Dette er en big bear-lignende mand, der nogle gange svømmer med Goviota."
  
  
  Gorodin! Han må have gået tilbage til Curacao, da han ikke kunne finde mig, eller Rona i & nb. Ingen tvivl om, at han var der venter, når ordet kom omkring, at hun var blevet bragt ind af fiskere. Det var for to dage siden. Jeg beregnede odds for, at Rona stadig var i live. Det var et long shot: "Du behøver ikke vide, hvor man vil... hendes mand... tog kvinden?" Jeg spurgte hende.
  
  
  "Nej, senor, men måske er min ven, Saba, fiskeren, kan fortælle dig." Det var ham, der trak ud dame dress."
  
  
  "Kan du tage mig til Saba?"
  
  
  "Nu, senor?"
  
  
  "I øjeblikket." Han trak en ti-gylden regning fra rundt om hans svulmende tegnebog og rakte det til chaufføren. "Og gøre det hurtigt."
  
  
  "Fem m' s," sagde han, der har indskudt penge i et minut.
  
  
  I fem minutter, næsten til den anden, har vi gjort vores vej gennem labyrinten af smalle gader til fiskeri havnen uden for Willemstad, rydde vejen med et horn, at føreren har altid lænet sig op ad. Vi stoppede brat på dæmningen foran en frame hus med et stort vindue smurt med røg og en forvitret tegn på, at sagde Vanvoort ' s Skjulested.
  
  
  Da jeg gik rundt i bil, følte jeg en slæbebåd på mit ærme, og indså, at jeg havde næsten glemt alt om Pilar.
  
  
  "Nick, den blonde... er det din Rona?"
  
  
  "Det bør være."
  
  
  "Hvad har du tænkt dig at gøre?"
  
  
  "Finde hende, hvis du kan."
  
  
  "Men vi har en by i Rusland."
  
  
  Hvis det ikke var for Ron, der ikke ville være nogen mission. Det var hende, der gav os nøglen, og nu kan hun føre os til Gorodin. Ud over, hun ikke var uddannet til at gøre et farligt job, som vi var. Hvis hun var i Gorodin hænder nu, ville hun nødt til at betale en frygtelig pris. Det har fået at forsøge at finde hende. Hendes mand skylder hende en masse ."
  
  
  "Hey, du behøver ikke at gøre noget," Pilar sagde. "Du har ikke tvinge hende til at fuldføre opgaver. Og til den tid ... ved du hvad dag det er?
  
  
  "Ja, jeg kender ham. I morgen er deadline".
  
  
  "Glem alt om hende, Nick. Kom med mig og jeg vil tage dig til Torio." Vi vil finde ego ved vandet, ikke langt fra her."
  
  
  Han standsede foran døren til Vanvoort helligdom og kiggede op i Pilars ' ansigt. Når jeg talte, min stemme var kold. "Beslutningen er min, og hans ego har gjort det. Vil du komme med mig?" "
  
  
  Hun mødte mine øjne et øjeblik, så vendte væk. Hun rakte ud og rørte ved min arm. "Jeg er så ked af det, Nick. Du skal handle i overensstemmelse til din samvittighed. Jeg vil hjælpe dig på enhver måde, du spørger. "
  
  
  Han klemte hendes hånd, og gik gennem døren.
  
  
  Kapitel Sytten
  
  
  Vanvoort Hideaway var ikke en turist-bar. Lyset var dæmpet, aircondition og muggen. Væggene var dækket med plakater, reklamer, øl og politikere. Linoleum gulvet var slidt ned til rent træ i en stribe langs den forreste del af umalet planke.
  
  
  Klientellet var fiskere og sejlere.
  
  
  
  
  
  mange nationer. Og alle mænd. Lyden af samtale og klirren af glas pludselig stoppes, når kunder har bemærket, Pilar, der allerede var på udkig spektakulære i en kort citron-gul kjole.
  
  
  Bag disken sad en klub på benene, Hollænder med melon-som biceps stikker ud under den korte ærmer af hans ego-shirt.
  
  
  "Jeg er på udkig efter en fisker ved navn Saba," sagde jeg.
  
  
  Hollænderen er bittesmå øjne flickered over mig som insekter. "Hvem siger, at han er her?"
  
  
  "Ego er en anden taxi driver. Den ene i Hudson Floden.
  
  
  Han rystede på sit massive hoved fra side til side. "Betyder ikke noget for mig."
  
  
  At placere begge hænder på stangen, han trykkede sit ansigt imod den. "Mister, jeg har ikke tid til at spille spil, og jeg har ikke tid til at forklare. Men jeg ønsker du skal vide det: hvis du ikke viser mig en Sub i fem sekunder, eller fortælle mig hvor jeg kan finde hende, jeg har tænkt mig at gå på tværs af denne bar og bryde dine knogler, indtil jeg får gigt."
  
  
  Hollænderen vidste, at jeg var alvorlig. Ego blush blegnede. "Derovre," han croaked. "Alene i en bod ved muren."
  
  
  Da jeg vendte væk fra baren, den tomme snak i gang igen, og alle fik travlt med at se på Pilar.
  
  
  Den enlige mand i standen var en black Virgin Islander.
  
  
  "Saba?" Jeg spurgte hende.
  
  
  "Faktisk, kammerat. Sidde ned. Og dame, også. I ego forestillinger, den musikalske del blev Britisk, og den del, der var calypso-melodiske, som du hører i visse dele af de Vestindiske Øer. "Du er nødt til at indgyde i Hans frygt for Gud, gøre ego aftage som denne."
  
  
  "Jeg ønsker at spørge om den kvinde, du bragte for to dage siden. Den ene, du har fundet i havet."
  
  
  "Ah, den dame med den gule hår. Meget smuk. Hun ikke vågner op for at sige de ord til os. Meget, meget træt. Havet dræner din styrke. Men jeg tror ikke, at det gør ondt. Intet er brækket ."
  
  
  "Og manden tog hende væk? Den ene der sagde, at han var hendes mand?
  
  
  "Oh ho, måske han er ikke hendes mand," huh? Han ligner ikke den gul-haired lady, der er forvekslet med hendes mand. For groft, for grimme. Er du en mand, kammerat?
  
  
  "Nej, men hendes tjener, og den mand, der tog hende væk absolut ikke var. Ved du, hvor han tog hende?"
  
  
  "Ja, jeg kender ham. Jeg fortæller dem vej til Queen ' s Hospital. Han siger, at han aldrig min.", han tager den dame, hvor han har venner. Han sagde, at de skulle tage sig af hende. Så jeg se, hvor det går. Han tager pigen til en motorbåd med to andre mænd. De kommer til Lille Hund, en lille ø tolv km offshore. Intet andet end stor Lille Hund sten. Store sten og en lille hytte. Fiskere, der ikke længere bruge dette sted. Mænd med pistoler nu skræmme alle.
  
  
  "Kan du vise mig hvordan man kommer til den Lille Hund?" spurgte hun.
  
  
  "Selvfølgelig. Gå ned til havnen, kan du se dette sted. Lad mig vise det til dig."
  
  
  Den sorte mand, der stod op og gik ud gennem kiosker. Pilar fulgte os ud på gaden og ned et par stejle gader til havnefronten, hvor Saba, alene over det glitrende vand, på hvad der syntes at være en takkede afsats omkring brune sten.
  
  
  "Lille hund," sagde han. "Måske er 500 meter lang, 200 meter bred. Den eneste sikre sted at lande en båd er på den anden side. Du kan ikke se det herfra.
  
  
  "Jeg har brug for en speedbåd," sagde jeg. "Kender du nogen, der har lejet mig en?"
  
  
  "Selvfølgelig. Jeg har også en med den hurtigste båd i havnen, bortset fra smuglere og politiet. Han anklager dig for en masse penge, men du får dine egne penge."
  
  
  God."Hende," vendte han sig til Pilar. "Nu vil jeg bede dig om at gøre noget, som vil være meget svært for dig."
  
  
  "Hvad er op, Nick?"
  
  
  "Vent mig. Vente, indtil jeg kommer tilbage til den mørke, fortæller David Hawk i Washington og fortæller dem alt, hvad du ved ."
  
  
  "Ble hende gå med dig? Jeg kan styre båden. Jeg kan hjælpe dig på mange måder ."
  
  
  "Nej," sagde jeg fast. "Det er mit job, og jeg vil have dig til at bo her."
  
  
  "Ja, Nick," sagde hun med ukarakteristiske fratræden.
  
  
  Jeg klemte hendes hånd, og der blev fulgt på Saba til havnen, hvor vi ville finde ego, den anden på båden. Det viste sig at være en meget hurtig båd, som hendes stolte mand omhyggeligt holdt i god stand. Manden var ikke alt for bekymret for, at lade de fremmede svæve i hans stolthed og glæde, men nok gylden havde skiftet hænder til at reducere ego modstand. Motoren var en kæmpe Evinrud ,som straks kom til live, og snart var det allerede farende gennem lys-strædet mod den Lille Hund. Før det kom for tæt på, det gjorde en bred cirkel omkring rocky island. Ved indgangen på langt kysten, en båd med kahytter var bundet til umalet havnen i bar. Der var en træ-hytte til Moler. Bleg grå røg krøllet rundt om skorstenen.
  
  
  Hun blev kvalt af en Evinrud, så er undersøgt hytte og omkringliggende klipper for tegn på liv. Ikke har. Så jeg startede motoren og gik tilbage rundt omkring på øen.
  
  
  Hendes vandrede langs den klippefyldte kyst på den anden side i bad jeg om en mulig landing spot. De takkede tinder rejser femten eller tyve meter, så hvis nogle enorme forstyrrelse i centrum af jorden havde kastet ih fra havbunden. Endelig har jeg ramt en smal kile af vand mellem et par fremspringende kampesten, og jeg formåede at presse båden igennem. Jeg sikrede hende, klatrede på klipperne, og gjorde min vej til kabinen på den modsatte side af øen.
  
  
  
  
  
  
  
  Trafikken var langsom ved bedst, og han bevægede sig forsigtigt, i tilfælde Gorodin havde sat op overvågning. Tyve minutter senere, nåede han et behageligt sted, hvor han kunne ligge ned og se på kabinen. Her virkede det, som er større end fra havet side, og det syntes at være delt i to rum. Den eneste vindue kunne han se, var fastklemt med bestyrelser med kun aflange huller. Stadig ingen tegn på menneskets liv, bare hvirvlende røg spreder sig via luften. Nu, at hun var i vindretningen af røg, hun mærkede en ubehagelig lugt. Måske i hendes hjerte af hjerter, jeg vidste, hvad det var, men jeg forkastede tanken og kravlede hen mod hytten, forsøger at undgå at blive set gå til vinduet i tilfælde af at nogen ser det.
  
  
  Han gjorde det til hytten, uden nogen problemer, og satte sig ned under bordet-up vindue.
  
  
  Stanken her var umiskendelig. Det var lugten af svedne kød og human hair. Han skar sine tænder og forsøgte at slette det mentale billede af, hvad der kan ske, at Rona Folstedt. Inde i den hytte, en skarp, næsten indeholdt stemme vrede ringede ud. Det var de tunge knurre af Fjodor Gorodin.
  
  
  "Du har givet mig en masse besvær, og Carter," sagde han. "Men du kan stadig tjene min tilgivelse. Du har oplysninger, jeg har brug for denne information. Simpel udveksling. Og virkelig, Della, hvordan kan du sige nej til en matematik-stor som hans, der er så dygtig til at overtalelse? "
  
  
  Han langsomt løftede hovedet til at knibe øjnene sammen på tværs af rummet mellem bestyrelserne, og Gorodin stemme fortsatte.
  
  
  "Vi ved, at Carter havde ikke drukner. Ego siges at have været bragt i land i en Maya-fisker landsby i Yucatan. Desuden var vi ikke i stand til at spore ego. Der vil være et kontaktpunkt, hvor du kan kontakte ham i tilfælde af en nødsituation. Hende, jeg vil have dig til at fortælle mig, hvor det er."
  
  
  Nu kunne han se rummet gennem vindueskarme. Rona-Folstedt sad på en stol af træ ved siden Gorodin. En web-reb blev bundet omkring hende taljen, binde hendes arme på hendes sider og holde hende ned på ryggen af en stol. Hun var kun iført en skrot af de bukser hun havde slidt når dykning fra cruise skib. Over taljen, hun var nøgen, afslører små, velformede bryster. Hendes øjne er røde, og hendes hår er filtret. Når hun talte, var det i en fjern, træt stemme.
  
  
  "Der var ingen kontakt person," sagde hun.
  
  
  "Du er en løgner og et fjols," Gorodin sagde. "Du skal vide hvad jeg kan gøre, som du siger. Jeg er i skrigende smerte nu eller senere. Den ene eller anden måde, jeg vil finde hende for Carter. Han er allerede dræbt nogle af mine bedste folk, og hvert minut, at han stadig er i live, han er en trussel mod vores plan. Nu-endnu en gang-hvor kan vi finde Nick Carter?
  
  
  "Jeg har ingen idé om hvor han er," Rona sagde i en træt monoton.
  
  
  "Jeg har ikke nogen mere tålmodighed," brummede Gorodin. "Nu skal jeg vise dig, hvad der sker med de mennesker, jeg har mistet min tålmodighed med."
  
  
  Den store russiske trådte til side, og den kilde, der af røg fra skorstenen blev opdaget. I en stort jern fyrfad, en red-hot bunke smouldered omkring trækul. Gummi-håndtag, der er omfattet af nogle lange stak af fra kul. Gorodin forsigtigt tog fat i håndtaget og trak sig ud af. De var lange, skarpe næse tænger. Tangen glødede med en kedelig orange lys, som han viste ih at Rona.
  
  
  "Du har måske hørt om denne teknik," sagde han.
  
  
  "Kødet er revet fra kroppen, og en klemme på et tidspunkt. Der er lagt vægt på den fine brystet af en kvinde. Du vil leve i lang tid, men hvert øjeblik af tid, du vil tigge om at dø."
  
  
  Rhona blik hvilede hypnotisk på de glinsende spidsen af tangen. "Men jeg ved ikke noget,"sagde hun med tårer i øjnene," ingenting."
  
  
  Gorodin ignoreret hende. "Jeg vil give dig en chance for at svare på mit spørgsmål," sagde han koldt. "Derefter vil vi starte."
  
  
  Han betragtede sin handlingsplan. Gorodina kunne have dræbt hende ved at skyde gennem vinduet lameller, men i skyggerne i den mørklagte rum, han kunne se, at to andre mænd blev stående mod den nærmeste væg. De vil sandsynligvis være bevæbnet, og de vil sandsynligvis dræbe Rona, før jeg kan få ham rundt i hjørnet af hytten til den ydre mur. En anden dør, der er åben overfor vindue, tilsyneladende ført til et andet værelse. Det hjalp ikke. Hvis værelset havde et vindue, ego ville have stukket det.
  
  
  Mens han prøvede at tænke på en realistisk plan, Gorodin indsat tang ind i gløderne, og vendte dem i min retning. Hendes forsvundet ud af syne, da han sagde, at en af de usynlige mennesker: "Tag ego her. Vis Miss Wohlstedt, hvad hun kan forvente, hvis hun ikke samarbejder med os."
  
  
  En Slavisk fyr med kort hår krydsede sig foran mit vindue, og da jeg kiggede op igen, åbnede han døren på den modsatte side. Lugten af brændt kød bredte sig som en giftig gas. De Slaviske kom tilbage et øjeblik senere, at trække noget på gulvet et par meter væk fra Rhone.
  
  
  Den skabning, på gulvet var formet som et menneske med et hoved, torso, to arme og to ben. Manden kunne ikke fortælle mig så meget andet om det. Kød og muskler blev revet, brændt, revet og revet fra alle dele af hoved og krop. Der synes ikke at være et organ, hvor som helst, der kunne bruges.
  
  
  
  
  
  
  det var ikke skæmmet. Mange steder, knoglerne viste gennem huller i kødet, mens væsen var blødning og andre kropsvæsker.
  
  
  Læberne var helt revet af, den forlader kraniet-som grimasse af udsatte tænder. Hvor det ene øje havde været, var der nu kun en våd, sort hul.
  
  
  Værst af alt, er denne rest af en mand stadig var i live.
  
  
  Rona lukke hendes mund og vendte sig bort som genfærd skrabet gulvbrædderne med en krampagtig hånd.
  
  
  "Du kan ikke vende ryggen til en gammel ven som, at" Gorodin sagde. "Eller måske du ikke kan genkende den nydelige unge Boris."
  
  
  Ron lad et gyngende hulke.
  
  
  "Vi fandt den ubevidste ego, men stadig i live," Gorodin fortsatte. "Vi genoplivet den. Vi ammede ham og fodret hans ego, før forsøg. Så han har betalt prisen, ikke meget trofast, jeg vil indrømme, i at skødesløs øjeblik, når han omgås sin pligt, og vil lade dig og Carter flygte. Stiger brat, ego Stahl ' s stemme hærdet. "Og nu er det din tid. Jeg har brug for Nick Carter, og du kan fortælle mig hvor man kan finde ego."
  
  
  "Mig... jeg ved det ikke," hulkede Rona.
  
  
  Gorodin svor i russisk og nåede til gummi-håndtag af tangen.
  
  
  Den vandtætte rør med seks røg bolde, der Stewart havde givet mig, var i min hånd. På en eller anden måde, at jeg var nødt til at smide en af pillerne i den glødende trækul. Det var en let distance - problemet var at sende pillen gennem revet vindue. Jeg havde brug for en luft pistol, og når det billede, der dukkede op i mit hoved, at jeg hurtigt trak en kuglepen omkring min skjortelomme og skrues hætten, smide ud ego sammen med patronen indeni. Dette efterlod mig med en tre-og-en-halv-tomme rør, smal i den ene ende og bred nok til de andre, der modtager en af røg pellets. Han faldt kuglen i midten af håndtaget, stak det mellem vinduet bestyrelser, og begyndte forsigtigt at justere det og sørg rocket ' s bane var korrekte.
  
  
  Gorodin nu nærmede Rona. Har et par tænger i hver hånd, og han trykkede den varmt tang til hendes venstre brystvorte. Hendes lavet lidt hjemmelavet blæsepistol glødende trækul. Mit første forsøg skal være perfekt, fordi jeg ikke tror, jeg vil være i stand til at gøre det igen.
  
  
  Han tog en dyb indånding, pressede sine læber til den ende af røret, og udåndede med en eksplosiv puff.
  
  
  Bolden fløj ind i kul-og donkey på gløder med en lækker hvæse og champignon røg, spredning sit blege, kvælende røg til hvert hjørne af rummet.
  
  
  Velsignelse Stewart ' s opfindsomhed, han trak et lommetørklæde maske og dækkede hans næse og mund med det. Han drejede om hjørnet af huset og stod døren åben. Det gøs og så knust som hans stærke spark ramte det.
  
  
  Som hans brød ind i hytten, med Luger i hånd, så han Gorodin snuble ud af døren til det næste rum, mens en af ego mennesker blindt ville have et mål for sin maskinpistol.
  
  
  Han blev skudt og faldt. Han var stadig forsøger at afhente maskinpistol fra gulvet, så hun skød ham igen, og han stoppede med at bevæge sig.
  
  
  "Den anden person i rummet angrebet mig med rødglødende tænger efter plukning ih op fra gulvet, og ih, hvor var faldet Gorodin. Ømu ' en skød hende i hovedet, så stormede på Rona og hurtigt befriet hende. Mellem hoste, Hey formået at udånder mit navn.
  
  
  "Nick?"
  
  
  "Faktisk," sagde jeg. "Tag det roligt, jeg får dig ud herfra i et minut."
  
  
  Plath ' s maske gled fra min rta, som jeg bar hende uden at Ron og sænkede hende til jorden. Han ventede på, at mine øjne til clear, vendte derefter tilbage til Gorodins.
  
  
  Han trådte over de flagrende resterne af Boris og ind i det andet rum i hytten. Tom. Der var en planke vindue, men det blev brudt. Han kiggede på de omkringliggende klipper, men kunne ikke se Gorodin.
  
  
  Rhona fjerne råb kastede mig væk fra vinduet. Han løb tilbage gennem huset og ud af hoveddøren. Gorodin løb langs en kort vej mellem kampesten til dock, hvor båden blev parkeret. Når hun kom gennem døren, han vendte sig rundt og skudt mig med en langløbet Emma pistol. Gawk er ego fanget mig i ærmet, Rivnenskaya nok til at ødelægge mit mål, når hendes to tilbagevenden skud blev affyret. Odin omkring dem ramte krydseren brændstof tank, og båden skød op med en kraftig eksplosion, som Gorodin kastede sig ud fra stien og ud på klipperne.
  
  
  Han knælede ned ved siden af Rona. "Kan du gå?"
  
  
  "Mig... jeg tror det."
  
  
  "Så hold et åbent sind bag mig. Jeg har en båd fortøjet på den anden side af øen. Det vil ikke være let at gå, og Gorodin er derude et sted med en pistol.
  
  
  "Du kører, Nick," sagde hun. "Jeg vil gøre det"
  
  
  Hendes skjorte var blevet taget af og venstre ee Rone, ikke ud af beskedenhed, men fordi det var næsten farven på en sten. Min egen hud var mørk nok til at være et oplagt mål. Med Rhona bag mig, jeg gjorde min vej tilbage over de forrevne klipper i retning af min båd, smerteligt på vagt over for den mindste lyd eller bevægelse.
  
  
  Når ego så det, at der kun var en smal højderyg af rock mellem os og båden, et glimt af metal i solen.
  
  
  
  
  
  
  Hun blev kastet tungt til jorden af Ron, der kollapsede ved siden af hende, som hjemme knække af en Erma pistol knust stilhed og grus sprøjtede to skridt foran os.
  
  
  "Bliv hvor du er, "Rone hvæsede på hende, og rettet de Luger på det sted, hvor hun havde set glimt af pistolen snude. Hun blev skudt én gang, to gange.
  
  
  Gorodin ' s arm og skulder viklet omkring boulder, og han skød en vilde skud, der prellede klipperne over vores hoveder. Hendes skud på gigt og hørt en russisk råber end ondt, når min gawk tore ømu ' s underarm.
  
  
  Nu skødesløst, Gorodin flyttet for at undersøge sine sår og kaster en perfekt skygge på stenen foran ham. Det er klart, at han ikke var alvorligt såret, fordi jeg så skyggen befæstelse og unclench hans højre hånd, derefter afhente pistolen igen og kravle højere op på klipperne for et skud.
  
  
  Når Gorodin mål dukkede op, var han klar med sit luger formål. Han trykkede på aftrækkeren. Hammeren ramte tom kamera væggen. Jeg brugte to runder af ammunition, og jeg havde ikke den anden.
  
  
  Den russiske skud, men på grund af skudsår i sit ego, sin nøjagtighed var dårlig, og han dykkede tilbage i synet.
  
  
  Hendes øjne scannede de takkede klipper omkring os, der søger efter et sted, der kunne være bedre beskyttet. Ti m fra den vej, vi var kommet fra, der var en kiste-formede hulrum.
  
  
  Jeg gik til Rona øre, og hviskede han, " jeg er ked af det.: "Når jeg fortæller det til dig, komme op og køre det til det hul, der er der. Bevæge sig hurtigt og holde på.
  
  
  Hun åbnede munden for at sige noget, men Gorodin stod op igen og tog sigte. "Gå!" Jeg sagte. Rona sprang ud, dukkede, snublede, og dukkede ind i alkoven, som Gawk smule ud en luns af boulder cm fra hullet.
  
  
  Han sprang på benene og fulgte hende. Når hendes, dykkede ned i et lavvandet bassin, være genert øjnene brændte i min skulder, og ramte jorden. Han fløj ud til et beskyttet sted og følte, at den klistrede fugtighed af blod i stedet.
  
  
  "Du har været ramt!" sagde Rona.
  
  
  "Næppe."
  
  
  Gorodin stemme kom fra uden, og han kunne nu gætte, hvorfor jeg ikke havde returneret ilden. "Carter, kan du høre mig? En anden en, som dette vil dræbe dig! Komme ud med dine hænder op! "
  
  
  Efter et par sekunders stilhed, to flere skud ringede ud. En af kuglerne ramte vores smalle åbning og ricocheted frem og tilbage, sprøjt os med skår af rock.
  
  
  Nærmer sig Rona, han hviskede til hende: "Næste gang han skyder, råber."
  
  
  Hun nikkede forstående, og på det næste billede, han lod en forpint skrig. Det var Ay, der gav hende det okay tegn, og Stahl ventede.
  
  
  "All right, Carter," Gorodin brølede. "Kommer ud, eller kvinde vil dø!"
  
  
  "Jeg kan ikke!" råbte hendes gigt, en stemme absurd anstrengt end smertefuldt. "Hun var såret, og den kvinde blev alvorligt såret. Lad hende gå, og jeg vil lave en aftale med dig."
  
  
  "Jeg tror ikke, du har nogen ammunition enten, ah. Smide pistolen væk, så vil vi tale."
  
  
  Han smurte blod på hans sår, på Rona er hårgrænse og på hendes ansigt, satte hende på sin ryg, og fortalte hende, hvad de skal gøre. Så råbte han til Gorodin og smed pistolen væk.
  
  
  Da hun hørte Gorodin tilgang, hun rullede over til liv og lå bøjet over og stille. Tunge shaggy stilhed faldt over os. Efter en pause Gorodin sagde: "Ud, Carter, ud!"
  
  
  Så Rona sagde svagt, " Han er ... han er bevidstløs."
  
  
  "Sandsynligvis ikke," brummede Gorodin. "Lad mig vide, hvis han er faking det."
  
  
  Ego pistol eksploderede åbenlyst over mig, og være genert øjne knust jord og murbrokker cm fra mit hoved. Ego ' s ord signalerede et trick, og hun kan ikke rokke.
  
  
  En skygge faldt på klipperne. Jeg så det ud af hjørnet af mit øje, som han lænede sig over mig for evigt. Han vidste, at han havde en pistol i hånden, omhyggeligt sigte hans ego, og ventede i spændt forventning. Rona, sagde jeg, lad mig ned nu!
  
  
  Så hørte han tryk af hendes ben, bløde bump af hendes fod, da det er forbundet med Gorodin krop, og han snublede.
  
  
  Gribende stilethæl i hans hånd, skal han straks vendte om og kørte bladet i Ego ' s massive bryst. Med lange suk og en klukkende stønne, gav han pistolen - og hans liv.
  
  
  Rona førte hende ud i den dunkle eftermiddag og sagde: "båden har lige passeret ridge. Vent, er det for mig - jeg har en sidste ting at gøre."
  
  
  Hun kiggede på mig questioningly, så vendte om og gik tilbage til båden. Han nåede til Emma ' s pistol, som Gorodin havde faldet og slået ud af skallerne. Så han gik tilbage over klipperne til den lille hytte. Døren svingede åbne og røg ryddet.
  
  
  Han gik gennem stuen for at Boris ' revet tilbage. Der var næsten ikke høres whimpers omkring knust hals, og en arbejdsgruppe hånd skrabet af gulvet.
  
  
  Jeg følte, at jeg havde noget vigtigt at sige, men jeg kunne ikke finde ordene. Hendes bare sætte pistolen på gulvet i en glidende hånd og gik ud af døren.
  
  
  Han var bare gå tilbage til Rhone og båd, da han hørte skud
  
  
  Kapitel Atten
  
  
  Da jeg kom Rona i den båd, hun var bøjet over i stævnen, krammede sig selv som en lille forladt barn. Tårer strømmede ned ad hendes kinder,og hun rystede ynkeligt.
  
  
  "Det er okay nu," sagde jeg. "Ingen vil følge os."
  
  
  Hun rakte ud og krydsede sine arme over hendes bryst.
  
  
  
  
  
  
  hen imod mig, idet de klamrede sig til mig som om jeg var en række af frelse. Efter at holde hendes afkøles gennem et mareridt af vold og et længerevarende ophold i havet, hun var ved udgangen af hendes udholdenhed-på randen af sammenbrud. Og hende, vel vidende, at Hi nødvendige hvile og medicinsk opmærksomhed.
  
  
  Holder Rona ved siden af mig med den ene hånd og styre båden med de andre, han krydsede vandet og på vej til Curacao-dockingstation. Da vi nærmede vejbro, hvor båden var fortøjret, så jeg en skikkelse, der stod der, og venter. Det var Pilar. Tilsyneladende, mens du ser den båd, hun så os, der nærmer sig.
  
  
  Det bremset, drevet til dock ' en, og kastede et reb til at Pilar. Hun sikrede egoet til spike, som hendes sprang ud og sikrede stern. Han derefter samlet op Rona og løftede hende til dock, hvor man i en trance-lignende catatonia af chok, hun satte sig op som en zombie.
  
  
  "Det skal være Rhones," Pilar sagde.
  
  
  "yeah. Hun er i dårlig form. Vi tager en taxa til hospitalet.
  
  
  "Jeg kan gøre det bedre end det. En Jeep lejet det, mens du var væk. Det er parkeret candid der. Du tager Rhona tilbage; hende, jeg vil gå. Jeg kender vejen til hospitalet. Derefter tilføjede hun komisk, " Din Rona er meget smuk."
  
  
  "Pilar," sagde jeg, " jeg er glad for at se dig. Du er en praktisk partner. Lad os gå."
  
  
  Som Pilar og jeg kørte i Jeep gennem gaderne i Willemstad, sagde hun, " Hvad der skete på øen?"
  
  
  "Gorodin var der med et par af hans bøller," hendes mand sagde. "Han skulle til at tortur Rona at gøre hende til at tale. Hvad han ikke vidste var, at hun kunne ikke svare ham. Hun var bare en fan af spillet for ivrig fagfolk ."
  
  
  "Men hun var virkelig en frivillig," Pilar sagde.
  
  
  "Faktisk, men ingen omkring os, tog sig tid til at fortælle dig om de mulige risici."
  
  
  Pilars ' sorte øjne mødte mine i bakspejlet. "Bekymrer du dig om hende, Nick?"
  
  
  Han standsede et øjeblik, før han svarer. "Hvis du mener, jeg elsker ee, violiner og stearinlys, så jeg har ikke gigt. Jeg har gjort dette beskidt forretning, for i så lang tid, jeg ved ikke, om jeg virkelig kan elske nogen i den klassiske betydning af ordet. Men hvis du mener, jeg er ligeglad med, hvad der sker med hende, naturligvis. Ellers ville hun ikke have gået til Lille Hund Øen til at hjælpe Hey. Hende vide, at det virker alt for menneskelige til mig, men hun har ikke forvandlet til en blok af is endnu."
  
  
  Pilar talte sagte, ser lige frem. "Nick, fortæl mig noget."
  
  
  "Selvfølgelig."
  
  
  "Du ligeglad med, hvad der sker med mig?"
  
  
  Han rakte ud og lagde sin hånd på den varme kødet af hendes skulder. "Meget," sagde jeg.
  
  
  Pilar sukkede, men sagde så mærkeligt:: "jeg håber, at du aldrig fortryde det."
  
  
  I det øjeblik, drejede vi af og trukket ud i indgangen til Queen ' s Hospital, en skinnende ny bygning i pastel blå. Jeg forlod hende en pakke ved kassen, og Odin forsikrede mig på telefonen, at Rona ville give den bedst mulige medicinske pleje. Han fortalte lægen, at eventuelle yderligere udgifter vil blive betalt af den Amerikanske konsul, og så ringede konsulat for at lave arrangementer.
  
  
  Han vendte tilbage til Pilar i Jeep. Det var mørkt, og himlen, der skinnede med en uendelighed af stjerner. Han sagde, " Lad os gå rob det groveste."
  
  
  Hun blev sat bag rattet i jeep; Pilar gav hende anbefalinger. Vi vendte tilbage til havnefronten, og så vendte mod syd.
  
  
  "Der må være andre nyheder, som du ikke har fortalt mig," Pilar sagde. "Hvordan gjorde du forlader Gorodin?"
  
  
  "Død".
  
  
  "Og de to af dem, som vare med ham?"
  
  
  "Også døde. Og en fyr ved navn Boris, der døde, fordi han var for godt udstyret og alt for ligegyldig til at spille."
  
  
  "Så du har efterladt fire organer?"
  
  
  "Det er rigtigt. Men et eller andet sted Anton Zhizov og Knox Varnov er klar til at blæse op i New York i morgen. Hvis vi ikke får dem først, det betyder ikke noget, hvis de finder fire organer på Lille Hund, Ø eller fire tusind."
  
  
  Pilar så betænkelig ud. Og han var tavs.
  
  
  Vi kørte til den mest snuskede del af havnefronten, hvor de fattigste omkring de lokale fiskere fortøjet deres patetiske-leder både i tyk olie og affald. Efter et par km, Pilar pegede på en grå, hård sex ramme bygning, belyst fra forsiden af en enkelt blege lys pære. I sammenligning, Varnov Skjulested var som shack af en Råben Købmand.
  
  
  "Dette er, hvor vi er nødt til at starte," Pilar sagde. "Hvis du har brug for Torio, gå til Lidt Lisa."
  
  
  Lyden bølger ramte os, da vi stadig var halvtreds meter væk fra jorden. En fuld-skala riot ikke kunne have været højere. Inde, vi kom med hundrede eller så glade mennesker, der, mens der ikke er uroligheder, var mindst hysteriske. Alle syntes at være i konstant bevægelse. Det var umuligt at overdøve den støj, så alle var råbe. Fra tid til anden, skarpe kvindelig latter skar gennem balladen. En jukebox var at spille et eller andet sted, men kun efterklang af de dybeste bastoner kunne blive hørt.
  
  
  Pilar og jeg kæmpede vores vej gennem det hektiske organer til et enkelt bord, sat op på bagsiden af bygningen. En kvinde størrelsen af Godzilla var der sidder på den side af det, at hælde drinks i umærkede flasker. Og næsten lige så attraktive.
  
  
  Pilars raabte i hendes øre. Det var næppe vilde jagt.
  
  
  "Lille Liza!" hun bekræftet med et grin.
  
  
  Lisa havde en kaskade af stramme krøller i hendes shorts.
  
  
  
  
  
  
  en rød farve, som ikke kunne være human hair. Et sted mellem seks og syv meter høj, Lisa var dækket af tasker, lommer, og mærkeligt formede stykker af kødet. Det var som en amatør billedhugger hast at klaske ler på rammen. Har til hensigt at afslutte det arbejde, han med rette mistet troen på, at hans kreativitet og gav op.
  
  
  Da jeg endelig fik hendes opmærksomhed, Lisa flyttede akavet imod mig fra den anden side af baren, kødet af hendes forskellige dele danse til forskellige rytmer.
  
  
  "Hvad skal det være?" hendes stemme rumlede som en tom tønde, ruller på en brosten.
  
  
  "Jeg ønsker Torio," jeg råbte.
  
  
  "Jeg har aldrig hørt om nen," tordnede Lidt Lisa i Gigt.
  
  
  "Gorodin sendt mig."
  
  
  "Jeg har aldrig hørt om nen enten."
  
  
  Han trak sin tegnebog. Jeg var ved at løbe ud af gylden, så jeg spredt ud et par Amerikanske bemærkninger om bord foran den store kvinde.
  
  
  "Jeg har hørt om Andrew Jackson," sagde hun. "Torio sover i baglokalet." Hun pegede med en finger på størrelse med en lage.
  
  
  Med Pilar på slæb, jeg er på vej til den smalle dør i den fjerneste ende af baren. I det lille værelse bag det, der var en stol, en stol, og en barneseng. lanceringen.
  
  
  Døren lukkede sig bag hende, og støjen døde ned. Hende, kontrolleres den anden dør i den modsatte stønner. Dette førte ud til den åbne luft til bygningen. Han gik over til den intetanende smugler, søgte Ego, og fandt et Føl .38 automatisk. Efter at have givet denne til Pilar, han skubbede det, tog sin luger ømu ' en under hans næse, og slog ham i hele ansigtet.
  
  
  Hun blev råbt " Torio!".
  
  
  Han drejede hovedet, grunted bad ynkeligt, og langsomt åbnede hans øjne. Da han så den pistol under hans næse, hans øjne udvidet.
  
  
  "Hey, hvad er det, et røveri?"
  
  
  "Get up, Torio," jeg brummede. "Vi går en tur."
  
  
  Dette ego blev forskrækket. Han sel. "Vent," han bønfaldt. "Jeg ved ikke engang, du."
  
  
  "Det er ikke sådan en wouldnt spil," ømu ' en fortalte hende. "Spille med venlig hilsen med mig, og du vil have en tur. Nu flytter ego! "
  
  
  Ego stak hende let med tønde af hans kanon til at understrege det, og Torio sprang op fra køjen med overraskende smidighed for en person med en tunge tømmermænd. Ego skubbet hende ud af bagdøren, og han lydigt gik over til, hvor vi havde parkeret den Jeep.
  
  
  Pilar var drivkraften, og hendes var i ryggen med Torio, luger uddannet.
  
  
  "Kør ned ad vejen, for omkring et hundrede meter, og derefter trække ud, når du finder en mørk plet", hendes far har sagt.
  
  
  "Nu, Torio,"sagde jeg, da vi kørte ned ad den dunkle vej og parkeret," jeg ønsker at vide om de kufferter."
  
  
  "Kufferter?" "Hvad er det?" spurgte han.
  
  
  "Jeg har ikke meget tid, Torio," sagde jeg, " og heller ikke mit temperament. På bare et minut eller to, du vil høre knogler revner og se en masse blod. Disse knogler og blodet vil være din, Torio, så kan du benytte denne lejlighed til at udveksle oplysninger."
  
  
  I måneskin, kunne han se, dråber af vand stiger fra ego hovedbund og rislende ned ad den glatte sider af ego ' s hoved.
  
  
  Han hurtigt nikkede, " Godt, godt. Jeg har ikke tænkt mig at være en helt udenlandske tæver. Du mener de kufferter, der tog hende til Lompoc, virkelig?
  
  
  "En klog konklusion, Torio. Jeg ønsker at vide, hvem der gav dig ih og hvor du tog det."
  
  
  "Det var en husky fyr med en fremmed lyd, at jeg har lavet en aftale med seks måneder siden. En stor behåret abe. Han fortalte mig aldrig hans navn, og han var ikke den slags fyr, jeg skulle til at stille spørgsmål om. Han har altid betalt mig i forvejen, så vi fortalte mig da til at hente min kuffert. Hun var på vej syd herfra, en lille vej op i bjergene, og han kom med helikopter med en kuffert og tog hendes ego til skibet. Tro mig, det er alt jeg ved, at andre. Jeg selv set i en af mine kufferter, og det var tomt. Det er en freaking underlig forretning, men jeg kan ikke tillade sig at være nysgerrig.
  
  
  "Hvor mange kufferter har du lægger på det skib?" spurgte han hende.
  
  
  "Lad mig se, den sidste gang vi tog det var tre nætter siden. Der vil være otte i alt.
  
  
  "Kan du tage os til, hvor helikopteren lander?"
  
  
  "Sikker, men der er altid et par vagter med maskingeværer. Oni, og piloten, en fyr ved navn Ingram, der stikker omkring, da hans helikopter pilot er i hallen inde.
  
  
  "Det er op til dig," sagde jeg, " at se, at vi kommer forbi sikkerhed. Og nu har vi instruktioner.
  
  
  Pilar kørte syd og drejede ind på den smalle grusvej, der er markeret med Torio. Så var vi ude i det åbne. Heldigvis, Pilar lejet en fire-hjulstræk jeep: det var svært at køre: vejen drejede ind i et spor, hele området på hotel, men rocky, og terrænet forvandlet til bakkerne.
  
  
  Nu havde jeg en smugler, der sidder foran mig, så når søgelys rammer os, han kunne springe op og vifter med sine hænder, så at ego ville vide, før nogen begyndte at skyde.
  
  
  "Det er hende, Torio," kaldte han.
  
  
  Manden med haglgevær bevægede sig langsomt fremad og stoppede et par meter væk. "Hvad laver du her? Der vil ikke være nogen pickup i dag "
  
  
  "Der er problemer i Lompoc," Torio sagde. Den store fyr sagde, at jeg skulle komme og fortælle Ingram.
  
  
  "Hvem er de to andre?"
  
  
  
  
  
  Vagten spurgte mistænkeligt.
  
  
  "De... de... Torio begyndte akavet.
  
  
  "Vi er med Gorodin," sagde jeg. "Vi har oplysninger, som vi har brug for at komme til Zhizov med det samme."
  
  
  Navne, der var vigtige at vagterne. Ego riffel næse sænket, og han gik over til jeep. "Vis mig dit ID-kort, please, sir," sagde han respektfuldt.
  
  
  "Selvfølgelig," sagde jeg, og rakte en lap papir. Det blev afholdt af ego, så vagten kunne nå ham. Idet han gjorde det, ego greb fat i hans håndled og skubbede ham fremad. Pilar hurtigt slog manden bag øret, hvilket ego til at fryse, før han kunne græde ud.
  
  
  Han mundkurv på hende og bandt hende med et stykke nylon reb, som han havde fundet i båden og bruges til sådan en farlig situation. Dreje ego ' s søgelys, er det belyst hendes lille træbygning halvtreds meter væk. Lige bag det var en lille, robust helikopter. Saint slukkede den og vinkede til Pilar at slukke jeep ' s motor. Skubbe Torio foran mig, Luger i hånd, hendes mand kravlede ud til bygningen med en spole af reb og skyndte sig væk, Pilar efter mig. Som vi nærmede sig døren, han skubbede den op og stormede inde, at trykke på knappen på søgelys. To mænd der sover på køjer mod den fjerneste væg var at spille dette spil. Den ene var en tung Slavisk type, der kunne have været bror til handicappede sikkerhedsvagt ved indgangen, den anden var en bleg, mager mand med en stor næse og en svag hage. Han besluttede, at han ville være Ingram, pilot.
  
  
  Vagten var ved at nå til sin riffel, som blev holdt op mod det stønne i nærheden af hovedet i sin køje.
  
  
  "Du vil dø i forsøget," ømu ' en fortalte hende det, og den mand, der frøs. Ingram frøs, gnide øjnene og blinker.
  
  
  Pilar fundet Mira 's light switch, og ego' et flammende ild oversvømmet enkelt rum i bygninger. Til venstre var en kompleks kortbølge radio station.
  
  
  "Torio! Du har solgt os ud, " guard anklagede.
  
  
  "Selvfølgelig," sagde smuglere, " med en pistol mod mit mål, at jeg vil sælge ud hurtigt - ligesom du, kammerat."
  
  
  "Ingram, få tøj på," jeg har bestilt. "Helikopter tanket op med gas?"
  
  
  "Ja, til fulde," sagde han nervøst.
  
  
  Manden rystede af angst. Det gør ikke noget, at han er så bange for, at han ikke kan flyve, " sagde jeg. "Bare følg ordrer, og du vil ikke få såret." Dette beroligede hans ego, og han begyndte at trække på hans tøj.
  
  
  "Torio, sidde i denne stol," sagde jeg, og smuglere skyndte sig at adlyde. Han kastede en spole af reb til vagt og sagde, " Binde ham op. Jeg behøver ikke at advare dig om at gøre et godt stykke arbejde.
  
  
  Torio også rettet det på de vagter, med sin luger, hvilket gør sikker på, at Torio blev sikret i god stramme knob. Pilar var i besiddelse af smugleren er .38 kaliber pistol og holde øje med Ingram, men han var ikke på vej til at volde os nogen problemer.
  
  
  Når Torio var stærkt bundet, sagde han til vagten: "Nu kan sidde i den stol i den anden ende af rummet." Når han adlød hende sullenly Pilar sagde: "Tag et reb og binde det op, børn."
  
  
  Pilar rakte mig Colt, og gik over til vagt. Det var en alvorlig fejltagelse. Hun trådte et skridt imellem mig og vores fange. I en hurtig bevægelse, manden trak en kniv fra et sted under hans tøj og greb Pilar, dreje hende foran ham, vippe hovedet tilbage og holde bladet på kniven til hendes hals.
  
  
  "Drop den pistol eller kvinde vil dø," han rasped.
  
  
  Crouching ned, da han stod bag Pilar ' s krop, den mand, der tilbydes ingen mål, kunne han ikke være helt sikker på, at jeg ville gå glip af det og ramte døden stedet. Hvis jeg vendte pistol til at få et bedre mål, at det ville skære hendes hals. Så han tøvede.
  
  
  "Damn it, skrædderen fortalte hende at slippe pistolen." "Nej," han knækkede. "Tror du jeg bluffer hende?"
  
  
  Når hun ikke bevæge sig, den vagt rykkede den kniv, og en rød orm af blod kravlede ned Pilars ' hals. De Luger stadig holdt hende klar.
  
  
  "Ingram, tage den idiot' s pistol," guard gøede.
  
  
  "Mig... jeg kan ikke gøre det," piloten sagde i en usikker stemme.
  
  
  Guard snerrede af ham, " en mand for en gangs skyld, du klynkende jordskælv, eller jeg vil..."
  
  
  Vi fandt aldrig ud af, hvad vagten kunne have gjort for at Ingram, fordi der i hans pilot 's vrede, han vendte Rivnenskaya hoved nok til, at Luger kunne sætte hende i position og skyde ømu' en gennem ubeskyttede venstre øje. Han vendte sig bort fra Pilar, prellede væggen og faldt til gulvet. Kniven ramte uskadelig væk.
  
  
  Pilar stirrede på mig med et fornærmet udtryk. "Du ville have ladet em skære min hals, før du opgav din pistol, ville du ikke?" sagde hun.
  
  
  "Selvfølgelig," jeg er optaget. "Hvis han havde min pistol, du og jeg ville både være døde."
  
  
  Hun nikkede langsomt. "Ja, hende, jeg tror du har ret. Men... " Hun rystede på hovedet. "Du er cool. Du giver mig myrekryb."
  
  
  "Vi vil varme dig op senere," sagde han hurtigt, og henvendte sig til pilot. "Nu, Ingram, er du nødt til at tage mig til et sted, hvor du kan hente kufferter, som du tager for at Torio."
  
  
  "Du mener, Gisov skjulested?"
  
  
  "Det er rigtigt. Hvor er det i hallen?"
  
  
  "I bjergene på grænsen til Venezuela og Britisk Guyana. Men hun ville aldrig være i stand til at jord, der i mørke. Ikke når det er hårdt nok.
  
  
  Han kiggede på sit ur. "Hvis vi tager af sted nu, det skal være lyst
  
  
  
  
  
  når vi kommer dertil. Og Ingram, hvis du ved et uheld pege mig i den forkerte retning, du vil være låst op Six feet under jorden for evigt..."
  
  
  "Jeg er hverken modig eller dum," svarede han. "Jeg vil gøre præcis, hvad du fortæller mig."
  
  
  "Det er godt, Ingram. Du kan stadig lever for at skrive din mor alle de ubehagelige detaljer."
  
  
  Pilar, der havde siddet stille og roligt på den side, talte op. "Nick, du lyder som om du kommer fra Odins plads."
  
  
  "Her," sagde jeg. "Dette er den røde tråd i køen, og sandsynligvis vil der være fyrværkeri. En kvinde kan være et irritationsmoment ."
  
  
  "Nej," sagde hun sprede hendes ben resolut. "Vi er kommet så langt sammen, og nu kan jeg ikke vil blive efterladt. Dens hjulpet dig med en masse, ikke det? "
  
  
  "Det er sandt, men ..."
  
  
  "Tag mig med dig, Nick," sagde hun. "Jeg kan skyde så godt som du, men to pistoler og fordoble vores chancer for succes. Dette betyder en masse for mig, querido "
  
  
  For et øjeblik, at jeg ikke kunne gøre op mit sind.
  
  
  Men hvad Pilar sagde gav mening. Hun var en erfaren professionel, hårdere end de fleste mænd. Og hun vidste, at hun var ofres, hvis det er nødvendigt, Ugle mission ville ofre det til hende.
  
  
  "Så lad os gå," sagde jeg. "Siden du ikke kommer til at bruge Jeep for at komme tilbage til byen, gå og trække distributør hætte, så det er ikke ubrugelig til nogen, der finder det nyttigt." Han kunne ikke hjælpe, men tilføjer, " ved du, hvad en distributør hætte er?"
  
  
  Hendes fyldige læber buet i en lidt spottende smil. "Ja, querido, jeg ved om distributør, huer og mange andre ting, du vil ikke tro."
  
  
  Hende, smilede ved gigt. Godt. Og kan du give vores ven en anden banke til at lægge ham til at sove i et stykke tid.
  
  
  "Jeg har travlt," sagde hun, og tog .38 fra mig og skyndte sig bort.
  
  
  Han gik over til walkie-talkie, smadrede det på gulvet, indtil sagen åbnet, og derefter ødelagt tarme, med skæfte af guard-riffel. Under denne ru debriefing, jeg så Ingram, selvom han var en meget god dreng, og var ikke mere en trussel end en tandløs sort hund i en snor.
  
  
  Hendes Torio sagde: "vil Du arbejde i et stykke tid, og derefter kan du gå tilbage til Willemstad. Det er en lang vej at gå, men vil du have tid til at tænke over, hvordan man bedst til at gøre en levende. Berry vvs, " sagde jeg.
  
  
  Han knapt smilede. Han havde ikke meget af en følelse af humor.
  
  
  Pilar tilbage med dispenseren låg, som hun rakte til mig med en mock neje. "Hvem er det der ikke skulle vågne op før middag," sagde hun. "Og så vil han have en hovedpine, at ingen mængde af aspirin kan helbrede."
  
  
  "All right, Ingram,"sagde jeg," lad os få jeres op i helikopteren." Så tre af os traskede ned opkørt vej til den ventende helikopter.
  
  
  Kapitel nitten
  
  
  Ingram syntes at tage ansvaret, da han overtog roret i helikopteren, og vi tog ud i nattehimlen. Vi gik mod øst og lidt mod syd, snart forlader lyset af Curacao bag os. Den lille ø Bonaire også sluppet væk, og for en stund var der kun den sorte Caribiske Hav under os og stjernehimlen over.
  
  
  Snart vi fangede lyset af Caracas og gik langs kysten i Venezuela for et stykke tid.
  
  
  "Du siger, at dette bjerg skjulested for Gisov er svære at finde," sagde jeg.
  
  
  "Næsten umuligt," Ingram sagde. "Ingen flyselskaber, der flyver over dette sted. Men hvis de var, ville de aldrig have set det. Bygninger, der er bygget over aka orange-brun rock-bjergene. Egoet er næsten usynlige fra luften prøvetagning. Der er ingen veje til det. Alle leverancer skal leveres af flyet. Zhizov lavet en aftale med en af de sydamerikanske regeringer, ved jeg ikke, hvilken en, til at transportere gods. Min opgave var at transportere VIP dobbeltværelser af disse kufferter. Og hvis jeg vidste ikke, at de lokaliteter, der vejledte mig, jeg ville aldrig have fundet dette sted alene."
  
  
  Vi passerede Trinidad på vores venstre side, og vendte sig mod syd til hovedet inde i landet gennem det sumpede terræn af Orinoco-Floddelta. Den østlige himlen begyndte at lysne, og detaljer af jorden blev synlige, da vi rumlede i det bjergrige terræn kendt som Guyana Højland.
  
  
  Så vi var nødt til at vinde højde, og Ingram justere tonehøjden af den største rotor til at tage en dybere slurk af den tyndere luft. Stahl dag er lysere, men højt skydække, viste ingen tegn på at sprede.
  
  
  En tanke, jeg havde bevidst undgået krydsede mit sind. Det var den dag, at New York ville dø, hvis jeg ikke kunne stoppe det.
  
  
  Ingram stødte min skulder, afbryder mine tanker. Han pegede frem mod en klippeformation, som én i form af en hævet knytnæve, hvilket giver en obskøn hylder.
  
  
  "Kan du se, at der forude?"pilot råbte over lyden af vores engine. "Dette er en milepæl, at piloter skal passere. Vi kalder det Finger-Bjerget. Lige ud over det er en lille klippeø dalen, hvor Zhizov slog hans hus.
  
  
  "Hvad er chancerne for, at de vil begynde at skyde, så snart de ser os, kommer i?"
  
  
  "Jeg tror ikke, det er sandsynligt. Ingram syntes at have samlet mod i luften, at ømu ' en manglede på jorden. "De er ret sikre på, at deres sikkerhed her, og som ambassaden rapporterede, de kommer og går ofte. Medmindre de på en eller anden måde finde ud af om hvad der skete
  
  
  
  
  
  vi bør ikke have nogen problemer landing i Curacao."
  
  
  "Okay," sagde jeg.
  
  
  "Men det er kun begyndelsen. Så snart de får øje på dig, eller den dame, bryder helvede løs.
  
  
  "Kan du give mig en idé om den fysiske indretning af dette sted?" Jeg spurgte hende. "Hvor er Zhizov' s hovedkvarter kommer fra? Hvor er videnskabsmand Varnov gøre sit arbejde?
  
  
  "Nej," Ingram sagde, og kiggede derefter på mig hurtigt, som for at forsikre mig om hans oprigtighed. "Tro mig, jeg ville have fortalt dig nu, hvis jeg havde kendt til. Alt, hvad jeg gøre er ophold på helipad, mens man får ud eller sidder ned, eller mens de indlæses, hvad de ønsker at bære det."
  
  
  "Hvad nu, hvis du ønsker at sende en besked?"
  
  
  "Jeg give mit ego til sikkerhedsvagten på helikopter landingsplads. Han vil komme ud og møde os. Og han vil være den første, hema du bliver nødt til at beskæftige sig med."
  
  
  Vi rundede en stikker tommelfingeren af rock og begyndte at synke ned i en smal kløft med stejle klipper på alle sider. Selv da, hvis du ikke ønsker det, godt, du ikke ville se det med alle de bygninger, groft bygget op omkring klipperne. Jeg tæller fire ret store bygninger, en lille en tæt på flad jord vi var faldende til. Lav stenede højderygge og klippestykker spredt i hele området, og der var kun svage spor af stier, der forbinder bygninger.
  
  
  Mens jeg kiggede, kom en mand ud af en lille bygning i nærheden af den helipad og kiggede på os. Han bar en riffel over skulderen.
  
  
  "Det er en sikkerhedsvagt," Ingram sagde.
  
  
  "Er han den eneste ene?"
  
  
  "Han er den eneste, jeg nogensinde har set. Der kan være andre ."
  
  
  Pilar sagde til hende, " Gå ned ude af syne." Efter at hun tog stilling til, var hun også gjort usynlig ved Stahl.
  
  
  "Når vi lander," fortalte han Ingram, " lad den security guard komme tættere på, åbne for dag."
  
  
  "Hvad hvis jeg ikke kan få ego her?" piloten spurgte nervøst, ego mod i luften begynder at fordampe.
  
  
  Prøve meget hårdt, " sagde jeg. "Så hvis dit liv afhang af det. Fordi, Ingram, en gammel ven, det er sandt.
  
  
  Vi nøje landede i en lille lysning, og Ingram var løse forskning problemer med motoren. Som den store rotor kom til et stop, manden med riflen råbte noget fra, hvor han stod tyve meter væk.
  
  
  Ingram skubbede døren op og råbte: "jeg har fået noget for det almindelige."
  
  
  "Er du lame?" vagten kaldt tilbage. "Bringe dette."
  
  
  "Til mig... jeg kommer til at få brug for hjælp," Ingram sagde. "Det er for hårdt for mig."
  
  
  Der var stilhed. Men så hørte vi shaggy fodspor tværs af grus mod os. "Du ved, det bør ikke være en porter," guard klagede. "Du skal-"
  
  
  Han stoppede brat, som om han kunne se os. Jeg vidste, at vi var i problemer, når jeg hørte den umiskendelige lyd af en vagt fjerne sin riffel og dreje det på i fængsel. De Luger havde hende klar, men det ville have været fatal risiko for at affyre et skud nu og alarmering af hele besætningen. I stedet, jeg pressede det ned på min underarm, og Hugo faldt i min håndflade. En stilethæl vendt hende over, og han holdt kniven mellem tommel-og pegefinger, da han kravlede hurtigt op gennem døren. Guard hævede riflen, og dens blade blev foretaget i ego ' s retning.
  
  
  Stilethæl vendt i luften, før kniven ind i mandens hals. Han lavede en lyd som en hæs hvisken, tog to skridt tilbage og faldt til jorden, blodet fosser ned ego ' s hals.
  
  
  Pilar hoppede rundt copter. Ingram stirrede på den døde mand fra pilotens sæde.
  
  
  "Hvad nu?" Pilar bedt om.
  
  
  "Nu vil jeg til at snige sig i og udforske denne sten landsby. Du vil bo her for at se Ingram. Når jeg får hende tilbage, hun kan være på flugt, og jeg har brug for nogen til at dække for mig.
  
  
  "All right, Nick," sagde hun med en sagtmodig aftale, der overraskede mig.
  
  
  Han kyssede hende let, bøjede sig over den døde vagt, sled stiletto væk fra hans hals, og tørrede blade-ren. Ego returnerede det til skeden af hans underarm, så kravlede op over klipperne, så man undgår den sti, der fører ud af vagten indlæg.
  
  
  Huske hvordan jeg så hende, dette sted fra et fugleperspektiv, hun skyndte sig hen mod den største bygning. Det virkede logisk at antage, at dette ville være hovedkvarter for driften. Jeg ligger på en lille højderyg, der åbner ud til en sti, der fører direkte til en lang, lav bygning kaldes kaserne. Da han så, at folk i hård blå tøj og arbejde caps flyttet ud af exit. De var ubevæbnede. Andre havde holstered pistoler og brun Sovjetiske Hær uniformer med rød trim. Ud over de kaserne, lagde han mærke til en stor firkantet bygning, at han havde lavet sit første mål.
  
  
  Hendes interrogator forlod sit udgangspunkt, og gik forsigtigt rundt om i skure til punkt over det. Ligesom de andre, var det kun omkring seks meter høj, og han gættede på, at det indvendige rum ned under jordoverfladen. Jeg hørte stemmer, og knælede ned for at lytte til den smalle ventilationssystem.
  
  
  "Vidste du sende til mig, Generelle Zhizov?" Det var en ung stemme-energisk, militære.
  
  
  Zhizov reageret med en fedtet-glat nedladende tone. "Jeg har sendt til dig, Større Rashki, fordi jeg ikke modtage en besked til den aftalte tid fra Oberst Gorodin. Således må vi antage, at det ikke vil være til rådighed for os i de sidste faser af operationen. Jeg har brug for min næstkommanderende,
  
  
  
  
  
  og han valgte dig."
  
  
  "Jeg er beæret over, Generelt."
  
  
  Fortæl mig, Major, er du fuldt ud bekendt med planen?"
  
  
  "Ja, sir. Vi har placeret nukleare sprænglegemer i syv Amerikanske byer, og den seneste enheden var placeret på Panama-Kanalen. Navne på byer, og den nøjagtige placering af det fulde navn, er kun kendt af dig og en Amerikansk videnskabsmand ."
  
  
  "Meget godt, Rashki. Kender du da den første bombe er planlagt til at gå ud? "
  
  
  "I dag, sir." Han rydder hans hals i forlegenhed. "Der er rygter over hele lejren, sir."
  
  
  "Ja, det er næppe en hemmelighed; de mekanismer, er indlysende. Hende, vil jeg fortælle dig, at den første Amerikanske by at blive ødelagt er New York. Da ih regering ikke accepterer vores betingelser, Dr. Varnow vil detonere den første Rivne bombe i fire timer."
  
  
  Han kiggede på sit ur med en stor lettelse. Der var en isnende frygt for, at, som det kredsede den Venezuelanske sky at dawn, New York City kan måske endda være blevet jævnet med jorden af den infernalske flammer af en nuklear eksplosion.
  
  
  Mens de troede, at oddsene var imod mig, en isnende knurren lød omkring ventilatoren.
  
  
  "Ah, jeg ser hende, min hund venner er vågen," Zhizov purred. "Fortvivl ikke, Store, så længe jeg kan styre alt, de vil ikke skade dig. Men et ord fra mig, og de vil dræbe dig på få sekunder." Zhizov er entusiastiske griner blev efterlignet af de ikke overbevist om, Raschke. "Disse dyr er lavet af to af de mest magtfulde kræfter i verden, Større," Zhizov fortsatte. "Frygt og had. Husk dette "
  
  
  "Ja, sir," den Store svarede usikkerhed over snarls af dyr.
  
  
  Han flyttede væk fra ventilatoren og satte sig ned, kigger på gangbroer mellem husene. Først og fremmest, jeg havde brug for en anelse om, at Knox Vornow mord, som var nøglen til hele morderiske tilfælde.
  
  
  Arbejderne gik enkeltvis og i par. Den bevæbnede soldater med deres ih trodsig bærende virkede glad til det punkt af ligegyldighed. Måske, som Ingram havde antydet, at de var kommet til uforsigtigt at antage, at ih sikkerhed i sådan et sted var usårlig.
  
  
  Det var klart, at jeg bør have fri bevægelighed. Så han ventede til næste arbejdstager til at gå under ham og falde bag sig. Ego ramte hende med en Luger ,og han gik slap i mine arme. Hun blev hurtigt trukket af ego til klipperne og tavshed for evigt af ego.
  
  
  Hun fandt ud af det blå heldragt, han var iført, og trak ego over hendes tøj. Bukserne var lidt for kort, men er ellers fit. Han satte sin hat på og trykkede på den visir på hans pande. Fra en rimelig afstand, kan det passere ubemærket. Efter at skjule arbejdstagerens kroppen mellem to gigantiske kampesten, er han på vej tilbage til sporet og fulgte det. Jeg hørte shaggy stemmer bag mig. Han dukkede ind i en lav dør, der lignede et lagerrum. Han knælede ned, hans tilbage til stien, og pillede med håndtag hele dagen, som om at kontrollere en defekt lås.
  
  
  Den varme lugt af mad nåede mine næsebor som to håndværkere pause til at drysse på vejen bag mig.
  
  
  "Jeg behøver ikke at gætte, hvem der får den morgenmad, du bærer," sagde den ene, som er omkring dem. "En Amerikansk, ikke? At en forsker."
  
  
  "Selvfølgelig," sagde en anden. "Han er vores gæst af ære."
  
  
  "Hvad er det han fik i morges, da vi spiser vores sædvanlige trash?"
  
  
  "Friske æg, skinke, toast og modne tomater."
  
  
  Den første arbejdstager stønnede udtryksfuldt. "Jeg beder til, at der vil være nogen glasur, indtil vi kan alle forlade dette bjerg skærsilden og leve som mennesker igen. Hvor jeg misunder god Eda og de kvinder, som Amerikanerne nyder."
  
  
  "Denne gang er nær, kammerat. I dag skal vi slå til mod Amerikanerne."
  
  
  "Hvis det er tilfældet, så er vi fejrer i dag. Men nu må jeg gå."
  
  
  Da han så, den ene af de to mænd, der blev fulgt på en nærliggende vej, der forgrener sig ud til venstre, mens den anden, der bærer en bakke med mad, fortsatte med at gå åbent. Han lod ømu ' en tur ned ad stien og så følges, dækker hans ansigt med sin kasket.
  
  
  Den mand ikke dreje rundt, så jeg fulgte ham til en af de større bygninger, der stod ud fra den gruppe af bygninger. Han gik ned et par skridt, åbnede døren og forsvandt gennem det, gav em et par sekunder, derefter gik gennem den samme dør.
  
  
  Hendes opdagelse var, at disse bygninger blev gravet meget dybere og sluttede meget mere grundigt, end hun havde forestillet sig. Ih En godt designet design-angiver en lang forberedelse.
  
  
  Der var en lang korridor med mure omkring glatte sten, som buede forsigtigt i en bue. Selv om jeg ikke kunne se den arbejdstager, blev han hørt af shaggy er ego op foran. Korridoren var tændt op med elektrisk lys med jævne mellemrum, og der var ingen tvivl om, at der var et kraftværk der.
  
  
  Så huskede jeg, at for et par år siden var der rygter om, at en russisk base blev udarbejdet et sted i Sydamerika. Det var under den Cubanske missilkrise, for eksempel, og i den efterfølgende afspænding, rygter, døde ud. Nu viser det sig, at databasen er et faktum. Det var sandsynligvis forladt af den officielle russiske regime, men igen, som den Folkelige og ego fraktion som en skjult centrum af ih operationer.
  
  
  Alle langs korridoren, hendes
  
  
  
  
  
  
  Jeg gik kun gennem en dør. Tilsyneladende, at der ikke var mange værelser, som de var nødt til at være hugget ud af klippen. At høre stemmer op foran, han stoppede brat.
  
  
  "Jeg har bragt en royal morgenmad for deres Højhed' ego." Det var food delivery guy ' s stemme, fuld af sarkasme.
  
  
  "Bare levere edu og forlade idiotiske kommentarer." Besvarelse stemme var hård og saglig ."
  
  
  "Hvad er den Amerikanske laver der?" arbejderen bedt om. "Er han klar til en særlig dag?"
  
  
  Nu er han langsomt bevæges langs den buede mur at se på processer, og er nået til det punkt, hvor han kunne se den røde tråd af gangen. En soldat med en imponerende sort overskæg stod der, bevogtning den massive dør. Han tog fødevare magasinet fra arbejdstager og spidsede sine læber, før han siger, " Det er ikke anderledes end normalt, bortset fra at han stod op ved daggry denne morgen. Men jeg kan ikke vide, hvad der foregår i hans hoved."
  
  
  "Nej, det tror jeg ikke. Nå, det bedste for ham, det værste for mig. Det kommer til at morgenmad for irriterende grød.
  
  
  Skyndte han sig ned ad gangen på den måde, han ville komme. Nu, at jeg vidste, hvor man skal finde ud af, Barnabas, jeg havde brug for at finde en måde at komme til ham. Mens grundede dette problem, jeg svingede det for tegn, og er det for sent, så jeg en skikkelse nærme sig i det fjerne. Jeg kunne fortælle i form af, at det var en af de andre soldater.
  
  
  Ved et uheld, så hvis det er noget jeg har glemt, vendte det tilbage. Han råbte til mig, men hun blev spillet, døv og dum. Rundt svinget, ude af syne for de soldater, han skyndte sig tilbage til sanctuary for Varnova. Men " shaggy blev der kommer fra denne retning. Han holdt en pause. Uddannelse levering arbejdstager vil vende tilbage, fulgt af en anden soldat ved døren til Stalden.
  
  
  Han lavede hurtigt op i hans sind, og skyndte sig at den eneste dør, der fører ned ad gangen.
  
  
  Døren var låst, så jeg gik under arbejdstagerens heldragt i mit minut og fandt en tynd elastisk bånd af stål. Denne enhed er stærkere og mere fleksibel end en traditionel stykke plastik, og virker hurtigt med en simpel lås.
  
  
  Som arbejdstageren var stadig nærmer sig fra den ene side og soldaten fra de andre, hende, skubbede døren op og skyndte sig ind.
  
  
  Kapitel tyve.
  
  
  I et par sekunder, det luksuriøse interiør af dette rum kom sammen. Der var ingen ru overflader, ingen kedelige farver. Bløde teksturer-puder, sofaer, senge, liggestole-alle i et karneval af regnbuens nuancer.
  
  
  "Du kunne i det mindste slå" en udpræget kvindelig stemme sagde fra et sted til min venstre.
  
  
  "Den store forsker skulle stå tidligt op i dag," en anden stemme sagde, fra den anden side.
  
  
  Da mine øjne justeret til det svage lys, hendes, fandt jeg, at stemmen kom fra en række af satin senge og bløde puder i uddybet ovaler på hver side af rummet. Da han så, pjusket blondt hoveder dukkede op til venstre og højre, efterfulgt af organer, der lignede college cheerleader software. Blonde nummer et var iført en lyserød natkjole kort nok til at efterlade nogen tvivl om, at hun var født blonde. Nummer to var iført harem pyjamas, der var gennemsigtig nok til at bekræfte, at hun også var en rigtig blondine.
  
  
  "Jeg håber, jeg ikke er trængt ind," sagde jeg.
  
  
  "Hendes navn er Jenny," sagde blonde nummer et i en lyserød afgrøde top.
  
  
  "Og hendes navn er Jerry," sagde nummer to i harem pyjamas.
  
  
  "Både er skrevet med et 'jeg'." Terri forklaret
  
  
  "Vigtige oplysninger", sagde jeg.
  
  
  "Vi er tvillinger," Jerry foreslået.
  
  
  "En anden overraskende opdagelse," sagde jeg.
  
  
  Pigerne stod op fra deres senge og kom til min side.
  
  
  "Jeg har aldrig set dig før," Terri sagde.
  
  
  "Du hører ikke til her, gør du?" tilføjede Jerry.
  
  
  "Du kom som en storm," Terri sagde. "Jeg tror, du bliver forfulgt, og du vil have os til at skjule dig. Hvor stor!"
  
  
  "Du er ikke en cop, er du?" sagde Jerry. "Vi vil ikke skjule politiet."
  
  
  "Jeg er ikke en cop," ih forsikrede hende. "Hvem jeg er og hvad jeg gør, er for meget at forklare i mindre end en time, og jeg har ikke tredive sekunder. Men du kan fortælle, at jeg er den eneste, omkring de gode - og jeg er ikke for sjov til alle - jeg har brug for din hjælp ."
  
  
  På det tidspunkt, vi hørte stemmer, og gik til at lytte ved døren.
  
  
  "Hvorfor gjorde du vende rundt og komme tilbage når hun var ringer til dig?" Det var den stemme, af den soldat, der havde råbt efter mig på gangen.
  
  
  "Det ved jeg ikke, hvad du taler om. Hun er bare blevet sat af til morgenmad. Jeg kunne ikke se, du har lige nu, " arbejderen svarede.
  
  
  "Du gik her for et øjeblik siden, så du vendte rundt og gik tilbage."
  
  
  "Ikke hende."
  
  
  "Der kom ingen med dig?"
  
  
  "nej. Spørg Yuri ved professor dør. "Jeg vil. Jeg har tænkt mig at ændre sit ego. Og hvis du lyver, det gør ikke noget. Lad os gå, kammerat! "
  
  
  Lyden af en arbejdstager ' s fodspor kommer ned ad gangen. Nøgler ring uden for døren.
  
  
  Hendes puttede sig ind til klynk fra sløjfes side af dagen, Luger i hånd. Tvillingerne stirrede på den pistol med bred kornblomst-blå øjne, så på hinanden, klukker i frustration. At småbørn, gennem ih lille hjerne på dette punkt, kan betyde liv eller død for en masse mennesker.
  
  
  Guard låst døren og åbnede den et knæk.
  
  
  "Godt, godt, du piger stå tidligt op," sagde han.
  
  
  "Hvad der er omkring det?" Terri sagde.
  
  
  "Vi kan komme op når som helst, vi ønsker," Jerry tilføjet.
  
  
  "Op og ned, op og frem.
  
  
  
  
  
  
  Nå, det er hele dit liv, " den vagt snøftede.
  
  
  "Der er omkring os har lyst til at tale her til morgen?" spurgte Jenny.
  
  
  "Eller er det os begge igen?"
  
  
  "Vi har brug for dette, vi har brug for noget andet. Han er bare fået morgenmad, og hans arbejde kommer først. Så eda - og kvinder til dessert ."
  
  
  "Så hvad laver du her, Marcus?" "Du er ikke til at komme ind på vores værelse, medmindre professor sender dig at hente os."
  
  
  "Jeg er på udkig efter en mand," sagde han undskyldende.
  
  
  Ømu ' en svarede, at de piger fniser.
  
  
  "Jeg troede, jeg så en håndværker i gangen," Marcus fortsat rawly. "En person, der ikke hører til på holdet. Jeg tænkte, at han måske er kommet i her."
  
  
  "Vi kunne ikke se en person," Terri sagde uskyldigt.
  
  
  "Det er sådan en skuffelse," Jerry tilføjet disgustedly.
  
  
  "Jeg er ikke omkring mennesker, der ser spøgelser," sagde Marcus. Jeg hørte ham tage forsigtige skridt fremad. "Det vil vare nogen tid, før professoren er færdig med sin morgenmad, og vi vil sende til én omkring dig. Da hun allerede er her, vi måske kunne underholde den anden part, en lille ...
  
  
  "Absolut ikke!" Terri skære i. "Vores kontrakt står der, at vi er her udelukkende for Dr. Varnov. Vi blev advaret om ikke at spille spil med andre."
  
  
  "Men tænk grundigt," sagde Jerry drilagtigt.
  
  
  "Teasere," guard sagde. Han trådte tilbage og pigerne lukkede døren. Låsen er lukket.
  
  
  "Nu er vi virkelig i problemer," Terri jokede.
  
  
  "Men vi er ved at have så meget sjov," hendes søster sagde.
  
  
  "Tak, "sagde jeg, og gled de Luger tilbage i sit hylster. Hende, og grinede. "Måske jeg kan finde tid til at betale dig tilbage. Det er rigtigt, at du kun er her for at... øh... tjene Warnow?"
  
  
  "Du hørte, hvad vi sagde at Marcus, vi er bare wind - up legetøj til en Amerikansk videnskabsmand," Terri svarede.
  
  
  "Og givet den slags person, han er, betyder det ikke tage meget af vores tid," sagde Jerry, og kom over til mig.
  
  
  "Hvordan kom du ind i dette?" Jeg spurgte hende.
  
  
  "Du mener, hvad vil de piger som os ikke på et sted som dette?"
  
  
  "Noget i den retning."
  
  
  "Vi har reageret på en annonce i en underjordisk avis i San Francisco," sagde Jerry. "Relaterede piger vil have rejser, spænding, eventyr."
  
  
  "Og selvfølgelig har du fået jobbet."
  
  
  "Selvfølgelig. Der må have været halvtreds andre piger, men vi havde den fordel af at være tvillinger."
  
  
  "Det er ikke alle, du havde," jeg sagde, at bemærke, ih ' s generøse former.
  
  
  "Jeg kan lide dig," Terri sagde.
  
  
  "Jeg vil vædde på du er også værd at en masse mere af en mand end en professor," Jerry tilføjet.
  
  
  "Jeg er ikke interesseret i ego seksuelle talenter eller ih fravær," han fortalte hende alvorligt. "Men han viste sig at være den farligste person i verden, er en trussel mod Usa og hele verden. Jeg vil spare dig de grusomme detaljer, men tro mig, der er intet mere vigtigt, at fremtiden for menneskeheden lige nu end for mig at komme ind Varnov ' s lab. Og hende, jeg vil have jer til at hjælpe mig ",
  
  
  "Du mener, at dumme mig der forsøger at være mere vigtigt for dig end denne?" sagde Jenny, løfter hendes korte natkjole endnu højere.
  
  
  "Og denne?" Jerry interjected, snapper bukserne af hende pajama destillationsremanenser og skubbe det ned til midten af hendes afrundet lår.
  
  
  "Jeg sagde mere vigtigt, piger, der ikke mere sjov."
  
  
  "Hvorfor skal vi hjælpe dig?" spurgte Jerry. "Du vil ikke engang være høflig til os."
  
  
  Det var klart, at patriotisme og humanisme var ord, der ikke var mærkbar i ih temmelig lyse hoveder. Men uden ih ' s hjælp, mine chancer er lig nul.
  
  
  "Som det gamle ordsprog siger," poker - faced mand fortalte hende, at " du ridse mine, jeg ridse din."
  
  
  Et par brede smil af viden lyste op i rummet. "Du mener, du vil?" tvillingerne og sagde i kor.
  
  
  "Hvis du kan hjælpe mig med at få ind Varnov' s lab."
  
  
  Nikkende lykkeligt, de tog min hånd og førte mig til en bunke farverige puder, hvor de hurtigt fjernet den tynde covers. I løbet af et øjeblik, at de var nøgne, idet forskellige forførende udgør blandt de puder. Han opdagede, at Terri havde en lille modermærke lige under hendes venstre bryst, og det var den eneste måde han kunne fortælle hende, bortset fra de tvillinger.
  
  
  Det var den eneste gang i mit liv, at hun var i en fart, for at fuldføre, hvad der sandsynligvis er den mest spændende ting rundt om alle menneskelige aktiviteter. Og så er det sat en ny verdensrekord for at fjerne så meget tøj som muligt på kortest tid.
  
  
  "Mmm, lækker," Terri kommenteret.
  
  
  "Jeg vidste, at han ville have mere end det gamle professor," Jerry godkendt.
  
  
  "Kom her," Terri bestilt, " det er åben mellem os."
  
  
  Han kom hurtigt på knæ og slog sig ned i en klassisk position med Terry er mere ivrige lille krop.
  
  
  "Hendes mistelten er ikke meningen, mellem mig, og mellem os," sagde hun med et suk, en lav jamre, der ikke lyde som en klage på alle.
  
  
  "Har du noget imod?" Jeg spurgte ham videre efter indtastning af porten til paradis.
  
  
  "Oooooooh," hun stønnede.
  
  
  "Jeg ringer til hende spil i fremtiden," sagde jeg til hende, og kastet ind i den tunnel of love.
  
  
  Det er, hvordan det hele startede, selv om det i en meget kort tid, som vi har vedtaget en endeløs række af gymnastik-rejser, hvoraf de fleste ikke er beskrevet i ægteskab manualer.
  
  
  Efter et stykke tid, blev vi så optaget af en anden ven, at Jerry sagde i en lav, trist stemme:: "jeg har virkelig ikke lyst til at spille halvfjerds."
  
  
  Jeg blev sat i en akavet position til at tale, men at dreje mit hoved, med en enorm indsats, spurgte jeg hende,
  
  
  
  
  
  
  Uskyldigt: "Hvad betyder det, Jerry? "halvfjerds til at spille."
  
  
  "Gud, det ved alle," sagde hun grumpily. "Halvfjerds-sixty-nine med det ene øje."
  
  
  Hun blev kontaktet med et brev til hende, og med lidt overtalelse, blev hun som den tredje partner i et af de mest komplekse, eksotiske og kedelig forestillinger jeg kan huske. Og jeg husker, den en hel del.
  
  
  Efter at, som hun blev bedt om at klæde sig hurtigt, at tvillinger kiggede på mig med glade ansigter spækket med små smil og blink af taknemmelighed. Det var Jerry, der sagde, med en lang, glade suk,"Du ved, jeg tror, de tre af os vil gøre en fantastisk par."
  
  
  Men mit sind var allerede optaget med den problem af Warnow og virksomheder. "Okay," sagde jeg, " sjov og spil, er forbi. Lad os nu se, om vi kan finde en måde at helligdom af Nox Varn.
  
  
  De nikkede næsten i kor. Men der var ingen reel interesse på deres ansigter.
  
  
  "Kan du huske vores lille aftale?" Hendes ih spurgte.
  
  
  "Ja," Terri sagde, frowning. "Men det kan være farligt at hjælpe dig."
  
  
  "Ud over," Jerry tilføjet. "Vi har en masse at miste. Oni betaler os flere penge, end vi nogensinde har set i vores liv. Når vi forlader her, vi kommer til at bruge det til at åbne en lille tøj butik."
  
  
  På det tidspunkt, jeg havde det indtryk, at tvillinger var ikke så dumme, som de foregav at være.
  
  
  "Så du vil åbne en tøjbutik, når du forlader her," sagde jeg. "Og hvad gør du tror, du nogensinde vil forlade her? Du fanger, du ikke kender? "
  
  
  Terri rystede på hovedet, " Vi er ikke fanger på alle. Vi komme og gå, som vi venligst. Når vi bliver trætte af at være buret inde, går vi over hele huset. město. Og ingen stopper os ."
  
  
  "Selvfølgelig," sagde jeg. "Du kan gå, hvorhen du vil, fordi der ikke er nogen vej ud omkring denne sten fæstning, med undtagelse af luft. Men fortælle disse mennesker, at du ønsker at stoppe med at ryge og bede ih for at få dig ud herfra. "så vil du vide, hvad du skulle have vidst for længe siden - at du kan lige så godt være slaver i lænker."
  
  
  Nu ih havde hendes udelte opmærksomhed. Ih søde glødende ansigter vendte alvorlig, og de udvekslede forskrækkede blikke.
  
  
  "Jeg ville ikke risikere mit liv for at komme her med et grin," han skyndte sig at fortsætte. Disse mennesker kommer til at overtage Amerika og hele verden med atomic force. Ih bomber har allerede blevet placeret i de vigtigste byer i USA, og er klar til at eksplodere, én efter én, hvis vi ikke overholder ih krav ."
  
  
  Han kiggede på sit ur. "Hvis jeg ikke kan få til at Varnov, der er den eneste, der kan aktivere de enheder, den første atombombe vil ødelægge New York og alle de ego beboere på bare to timer."
  
  
  Hendes far nikkede, som de måbede. "Ja, det er fakta. Og jeg ønsker jer piger at holde op med at forsøge at tvinge denne dumme blondiner på mig og holde i gang. Fordi, bortset fra Varnov, der fordømte hans land, vi er kun tre Amerikanere midt i fjendens lejr.
  
  
  "Og uden mig, du vil aldrig komme ud herfra i live."
  
  
  "Åh, min Gud," Terri sagde. "Hvordan kan vi hjælpe?"
  
  
  "Jeg ønsker, at denne procedure kan bruges til at få de to af jer til Warnes' lab, beboelse, og alt andet, og tilbage. Jeg vil have dig til at fortælle mig alt, hvad du så, der, der kan give mig en anelse om, at den ego-operationer. Og gøre det hurtigt, og det er tid til at gå nu! "
  
  
  De begge begyndte at tale på én gang. "Vent," sagde jeg, " Terry, gå videre."
  
  
  "Der er en sikkerhedsvagt," sagde hun. "Men Marcus er på arbejde det meste af tiden. Han sover i et lille rum bag professorens dør, der ser ud som om det er lavet af massivt stål. Og han er den eneste, der ser os frem og tilbage. Han trykker på alarm knappen, og Varnov går til den anden side af døren, åbner den, og taler gennem en form af jern rist. Der er ingen nøgle til denne døren; det åbner fra inden - og professor aldrig fortæller os hvorfor ."
  
  
  Godt. Noget andet?" Jeg knækkede. "Hvad er der indeni?"
  
  
  "Når du går i," sagde Jerry, " vil du se et kontor med skrivebord og en telefon. Det sted er bare, der er ingen andre møbler. Men der er arkivskabe. Og en stor indrammede kort over Usa hængende på stønner i nærheden af en stol. En anden dør fører gennem office-b ...
  
  
  "Vent et øjeblik!" Terri afbrudt. "Der er en mur sikkert bag dette kort. Godt, ikke ligefrem en computer. Men et kvadrat nook.
  
  
  "Hvordan kan du vide det?" Sl spurgte hende.
  
  
  "Fordi en dag da jeg var på vej, jeg så det. Kortet blev taget ud af krogen og lå på gulvet under dette hul i stønner for eksempel en firkantet fod. Warnow havde papirer spredes ud på sit skrivebord, som han må have været en bog, mens han ventede på mig. Jeg tror, at han har glemt at sætte papirer væk og dække město med et kort.
  
  
  Hun smilede. "Eller han synes jeg er for dum til at kende forskellen mellem en hul stønnen og du-ved-hvad. Anyway, jeg lod ikke til at mærke, og jeg var ikke særlig nysgerrig på det tidspunkt. Næste gang, han sendte til mig, kortet var der stadig, ingen papirer."
  
  
  "Hvordan kan det fortælle dig ud?" Spurgte jeg, bare for at bekræfte mit gæt.
  
  
  "Jeg har et modermærke lige her," Terri sagde med den mindste antydning af et smil, der peger på det område, der er under hendes venstre bryst. "Og som du kan se, vi bærer forskellige kostumer at skelne mellem os."
  
  
  "All right, Jerry, gå videre. Hvad er der i rummet ved siden af office? "Nå, det er virkelig en store rum adskilt af et gardin.
  
  
  
  
  
  På den ene side er en seng, et par stykker af møbler, og et badeværelse, der forbinder direkte til kontoret. På den anden side, spørg mig ikke. Jeg har aldrig set det, men jeg tror, det er nok en form for udstyr. Oh højre, og ved siden af sengen, at der er en anden en, omkring disse interne telefoner.
  
  
  "Har du nogensinde hørt ham tale om disse telefoner?"
  
  
  "Bare én gang. Men det var en slags to-strenget samtale, og han ville ikke forstå det "
  
  
  "To gange, når hun var der, Ømu' en fik et opkald," hendes søster sagde. "Jeg forstod ikke, hvad han talte om. Men jeg tror, jeg ved nu ."
  
  
  "Fortæl mig om det, Terry."
  
  
  "Jamen, han så meget vred. Og han sagde noget i retning af: "Se, du behøver ikke gå på mig, Generelt, og ikke truer mig. Husk på, at hvis jeg forlader, og alt det, går med mig. Herunder i Moskva, en general, der kom til konferencen med to kufferter. Men for nogle grund, en af dem fik tabt ." Og så er han en pause og sagde: "betyder det noget for dig, så Generelt?"
  
  
  "Jeg ved ikke, hvad han siger til det almindelige," kommenterede han. "Men, der fortæller mig en masse. Varnov har sådan et system, at hvis han dør, er alle byer, herunder Moskva, vil dø med ham. Han er ikke blot en ond satan, han er også skide smart.
  
  
  Mit sind spundet et øjeblik, da jeg sorteret ud i de forskellige aspekter af en brugbar plan. Derefter sagde han, " På den ene side, at tid er den vigtigste faktor. Men jeg kan ikke se det. Jeg kan få Marcus til at tage et af dig for Ond. Men jeg kan ikke tvinge Warnow for at åbne det, hvis han ikke tager initiativ. Der er, hvis han ikke allerede er sendt Marcus efter dig.
  
  
  "Også, jeg kan ikke bryde igennem, når du uden at dræbe Markus, der vil stå åben for en dag, hvor Varnov ego kan se. Og inden jeg kunne tage sig af Marcus, han smækkede døren i mit ansigt. Så det hele afhænger af dig, piger. Hvem kommer til at se ham i dag, jeg er nødt til at holde noget i døren, så den ikke lukkes helt, og gøre det, så Varnov ikke mærke til ham. Og det kræver et mirakel af tid ."
  
  
  "Jeg har en bedre idé," Terri sagde. "Den, der har modtaget professor godkendelse går med ham til soveværelset, pumper op ego og lægger ham i seng. Hun så beder hende om at gå til badeværelset. Han kan ikke argumentere med, så han låser sig selv i badeværelset, skyller ud i vandet, kører derefter til undersøgelse og åbner stål døren for dig. Derefter vender hun tilbage gennem en dør og klatrer på sengen med Varnova.
  
  
  "Ren geni," sagde jeg.
  
  
  "I mellemtiden, er du nødt til at slippe af med Marcus," Terri sagde, " og vente en dag."
  
  
  "Giv mig fem minutter," sagde jeg. "Og hende, jeg ønsker Marcus at blive lokket her ved de resterende pige, så hun kan blive taget hånd om hurtigt og lydløst ved nen."
  
  
  "Han normalt ikke ønsker os begge i morgen part," sagde Jerry. "Men sæt nu, han kender?"
  
  
  "Du skal ikke bekymre dig, vil jeg være klar til næsten hvad som helst," hendes far sagt.
  
  
  Der var en anden tankevækkende tavshed, og derefter sagde han, " Nu er alt vi behøver at gøre, er at vente. Men hvor længe?
  
  
  "Han er ligesom et ur," Terri sagde. "Det skal være her hvert øjeblik."
  
  
  "Sure," sagde Jerry. "Men hvis det er ego' s store dag for at udslette New York, måske han vil være nervøs og sgu da ikke lyst til at sove."
  
  
  "Jesus," Terri stønnede.
  
  
  Jeg sagde ikke noget til hende, fordi omfanget af spørgsmålet, og den potentielle katastrofe af svaret overvældet af min hjerne.
  
  
  Twenty one
  
  
  Der var en slags dressing bord i et mørkt hjørne af rummet, og jeg satte mig ned på det, helt lukket ude fra lyset. De minutter, der sætter kryds ved i det uendelige, og mit trange, muskuløs muskler bad om lindring. Endelig stod han op. Det var dumt at bo i sådan en akavet stilling, når du nok kunne høre den advarsel, lyden af en tast én gang om dagen.
  
  
  En halv time var gået, da hun vurderede, at gigt på den enorme proptrækker var blevet fjernet, Varnov var ved at give op useriøst forlystelser og koncentrere sig om det dystre anliggender den dag, hans hånd er klar til at sende det signal, at ville blæse op i byen New York. i himlen. Og hvis du er i den sidste time formanden ikke beslutte, at risikoen for en national panik og evakuere Manhattan, skæbne af alle disse mennesker var i mine hænder.
  
  
  Da han ventede på hende, han kæmpede en voksende følelse af angst, beregning af mulighederne for en halv snes alternative planer. De var alle praktiske og smarte nok. Men hver enkelt kom til en dead end - en uindtagelig stål mur mellem mig og Varnov.
  
  
  Fra tid til anden, utydelig dæmpede lyde kunne høres langs tunnel gangen. Utydelige lyde, bump af tunge fødder, klang af metal. Pigerne lyttede til mig med ørerne fladt mod væggen, men rapporterede, at de havde ikke hørt noget vigtigt, bare ubrugelige snak som flere mænd, naturligvis i en fart, gik mimmo.
  
  
  Derefter, efter en lang periode med tavshed, når han var ved at risikere nogen desperat trick, ligegyldigt hvor skøre de risici, der var en utålmodig banke på døren, umiddelbart efterfulgt af rasle af en nøgle i låsen.
  
  
  Det var allerede godt skjult, når Marcus stormede ind i professorens konkubiner og råbte: "Du er den Lille Miss Muldvarp," de Amerikanske krav.
  
  
  
  
  
  
  Dine tjenester for to! Professoren blev tilbageholdt på grund af et besøg fra sine foresatte, og han siger, at hvis du ikke kommer lige med det samme, at han vil fodre dig til den almindelige hunde til middag.
  
  
  "Åh min Gud, og disse hunde vil spise stakkels lille mig i tre bidder," Terri sagde, at i hendes søde stemme. "Lad os skynde os, inden professor mister sit temperament."
  
  
  "Jeg tror, du mener ego - cool, ikke ego-hot, kære Jenny," Jerry rettet.
  
  
  "Jeg kalder ih så jeg kan se, ih, kære," svarede hun, og løb hen til døren.
  
  
  "Åh, Marcus," Jerry udbrød: "kunne du kommer tilbage efter et lille øjeblik, før du levere min søster?
  
  
  "Kom tilbage?" Marcus knækkede irritably. "Hvorfor?"
  
  
  Jeg er ensom og ... Og jeg har brug for en rigtig mand, ikke træt gammel pose knogler.
  
  
  "At ville det? Er dette tilfældet nu? Marcus sagde, hans stemme rystede med spænding. "Hvad kunne du gøre med en rigtig mand, i bare et lille øjeblik?"
  
  
  "Kan du spare to små minutter?"
  
  
  "Jeg kunne spare en masse, men jeg har måske et problem."
  
  
  "Jeg vil ikke fortælle dig. Og du tror ikke, at jeg skal tage den risiko?"
  
  
  Og så, så en frygtelig usikker pause: "Ja, jeg vil være tilbage. På mindre end et minut. Vær forberedt!"
  
  
  Som om det var et udråbstegn aftale, døren smækkede med et bump. Og så var der et stort tomrum af stilhed.
  
  
  "Spild ikke os, en anden," Jerry fortalte hende, i en lav stemme,"og holde ham travlt!"
  
  
  "Skrædder, aldrig vide, hvad ego hit," mumlede hun, og hendes krøb ned igen.
  
  
  Marcus vendte tilbage et par sekunder senere.
  
  
  "Som du kan se, hendes mand, hendes elsker," sagde Jerry.
  
  
  "Jeg er mere klar, end du nogensinde vil være," sagde han til Vaughn med en nervøs klukle. "Men jeg er nødt til at beskytte Warnow dør, og jeg ikke har tid til at klæde sig af."
  
  
  "Glem alt om dette dum dag," Jerry svarede. "En vild elefant tower tyve meter høje ville ikke være i stand til at bryde den, hvis den indre rum var dækket fra gulv til loft med peanuts."
  
  
  Det er klart, Marcus var for langt væk fra, der ønsker at besvare. Men et minut senere lod han et par af saglig grynt, når Jerry sagde, "Åh, min Gud, du er for meget!" og hendes sneg sig ud fra bag puslebordet.
  
  
  Hendes let, men hurtigt trådte frem med stilethæl. Hendes Bosnien-Hercegovina domstol dømte over dem for et øjeblik, når det hævede sit våben over ego ' s brede ryg. Jerry ' s åbne øjne udvidet ved synet af mig.
  
  
  Pludselig, måske foranlediget af nogle dyrs instinkt eller ved at kigge i Jerry ' s forskrækket øjnene, Marcus løftede hovedet og vendte sig halvt til mig.
  
  
  Så i stedet, han stukket ømu ' en kniv i brystet.
  
  
  Ego ' s mund var åben, og hans øjne var åbenlyst skeptisk. Men derefter, med en lille råb og en frygtelig grimasse, han blev hurtigt trukket ud af en kniv, og lydigt kollapsede på toppen af Jerry og frøs.
  
  
  Hendes tørrede blade om ego ' s jakken og genvundet våben, mens Jerry, med de mest forskrækket udtryk på hans ansigt, forgæves forsøgte at skubbe kroppen væk fra nah. Ego greb fat i hendes skulder og sled, og han trillede om på gulvet. Han var leder ud i det uendelige rum.
  
  
  Gerry satte sig op og tørrede blodpletter fra hendes nøgne krop, med hjørnet af den plade, som hun kiggede på mig med et udtryk, kunne jeg ikke helt kan placere. Bortset fra, at måske var det en blanding af beundring, vantro på nær virkeligheden af brutale dødsfald, og et skær af væmmelse. Om han hadede mig, blod eller liget, kunne jeg ikke fortælle.
  
  
  "Ja," sagde jeg, som om at svare på en uudtalt proptrækker, " en stemme som dette sker. Og hvis jeg ikke har travlt, millioner af andre, meget mere uskyldige mennesker vil dø."
  
  
  Derefter forlod han hende, et blik op og ned af gangen, han spurtede efter den store stål dør, som Varnov og fjernbetjeningen var der venter i kulissen.
  
  
  Et par af angst, svedige minutter gik. Og derefter hørte hun et klik på låsen, og døren åbnede lige et knæk. Det begyndte at svinge mod mig, men jeg fangede det med mit ego og klemt i, lige i tide til at fange et glimt af Terri nøgen tilbage, som næsten var skjult fra visning ved at lukke døren.
  
  
  Han lukkede døren sagte og kiggede rundt i rummet i en slurk. Ifølge Gerry ' s beskrivelse, nen havde en stol med en telefon, skabe, et stort indrammede kort over Usa, og en del af det Centrale Usa, som hun ikke nævner. Han gik gennem skuffer af stolen, men de var låst. Det var lavet af en anden pass i fil-kabinet, resultatet er det samme.
  
  
  Jeg har undersøgt kort. Den ringe, tegnet med rød kuglepen og filtpen, gik omkring syv byer i USA og Panama-Kanalen. Mål for ødelæggelse. En af de byer, her omkring blev Cleveland, men vi kunne have ignoreret det, da ego-at ødelægge bombe blev opsnappet i tolden. På kortet er de byer, der var nummereret, og med undtagelse af Cleveland, de var i usædvanlige rækkefølge: New York, Chicago, Houston, Los Angeles, San Francisco og Washington, DC.
  
  
  Men jeg har bemærket, at den kapital, der blev bevaret til det sidste, ingen tvivl om, at give vores regering mulighed for at forhandle, indtil den sidste time.
  
  
  Kortet blev suspenderet af en ledning fra en stærk kobber krog. Ego havde ladet hendes off the hook med den vished, at det som Terri havde sagt, at hun ville blive fundet i et gabende hul eller skjule sted, hvor hemmelige dokumenter blev skjult. Men der var ikke noget hul
  
  
  
  
  
  Væggene under kortet var glat.
  
  
  Det forekom mig, at en simpel hole-in-the-klynk kort var også opfindsomme for et Varn-niveau videnskabsmand. Og nu begyndte han at eksperimentere med messing krog, vride ego i forskellige retninger, men konstateringen af, at det var fast og ubevægelig. Men ikke helt ubevægelig. Fordi, når krogen blev trukket tilbage, er det klikkede lidt. Straks, en firkantet sektion af muren gled tilbage uden en lyd, der afslører en krukke indeholder en lille læder-indbundet notesbog og en række nummererede tegninger, hver med en rød cirkel kranium over det hele, som, for mig i hvert fald tydeligt den placering af bomben, kufferter, som var blevet plantet.
  
  
  De satte de steder, der er, hvis du havde en passende forklaring, hvilken bygning, der er i hvilken by i hallen. Uden hjælp eller andre vejledninger, udskrifter ikke mening.
  
  
  Selv om det virkede som en alder på disse anspændt, ellers nervøse omstændigheder, et blik på mit ur, der fortalte mig, at kun to minutter var gået. Og da hun vidste, at Vamou kunne leve endnu ti minutter eller mere, når Terri var advaret om, at mit behov for tid, hun blev løftet ind i en stol og begyndte en hurtig undersøgelse af et læder-indbundet lomme bog.
  
  
  Ved første, bogstaver og numre, der er indeholdt i nen var så klart, at de fleste mennesker som en Kinesisk krydsogtværs. Men jeg er vant til alle mulige gåder, og der er ikke mange agenter i verden, der er så velbevandret i kunsten at løse adgangskoder. Hun blev hurtigt klar over den Amerikansk-kode, der bruges af forskere af Varna æra i nen. Og mens koden var dybest set simpel nok, hvis nogen havde givet en fantastisk begavet matematisk formel for ego-dekodning, til min viden, har det aldrig været hacket af en fjende inden for eller uden for OS.
  
  
  Jeg bladrede gennem min hukommelse, og princippet kode dukkede i mit hoved næsten med det samme. Han fandt en kuglepen i en holder på bordet ved siden af sin bærbare pc, og hurtigt stenografi bemærker, at decifrere og afkortning kun de grundlæggende grundlæggende af tekst og tal, herunder hoved-død plot. Det omfattede hemmeligheder af Varn bombe eksploderer enheder, der aktiveres af en selvstændig drevet stylus. Mikroelektronik var blevet manipuleret til en dollar-størrelse harddisk størrelsen af et skin flap til at gøre ego i stand til at overføre en kraftfuld høj - frekvens signal over store afstande-en enhed, noget der ligner en pacemaker, men meget mere avancerede, detonerede alle de bomber i fællesskab sekunder efter Varns ' sidste hjerteslag.
  
  
  Denne indviklede, utrolig lille fjernbetjening var mærket "adgangsnøgle" på den første side. Og på den sidste side, under overskriften: AFVÆBNE, der var en serie af fem tal, der, som forklaret i teksten, var nøglen til at slå fuldt navn, selv efter at de har modtaget den eksplosion signal. Dette emergency opdatering af sikkerheden vil undgå at binde pacemakeren, for at Warnow hjerte.
  
  
  Men der var en fangst. Efter time-lapse-signal, der udløste de bomber, der blev sendt ud, der var kun tredive sekunder til venstre for at annullere eksplosioner.
  
  
  Hun hurtigt mentalt fotograferet numre og forventede ih billeder på den forreste væg af hendes sind. Jeg har en næsten fejlfri hukommelse, og huske en halv snes numre, ville det ikke være et reelt problem. Men han skrev numrene på et stykke papir, som han indsamlede og sætte ned i et minut.
  
  
  Jeg undersøgte det for et minut med en pen og en disk, og så skrev ned placeringen af kufferter-det fulde navn i forskellige byer.
  
  
  Efter at have gjort dette, lagde jeg bogen og notater med en udskrift af sin essens i sin anden bredde. Det tog mig omkring fem minutter på at skrive ned de afkodede fakta, fordi jeg havde brug for at have en direkte erfaring af enhed, hvis det skulle blive afbrudt af Warnow ' s morderiske plan. Jeg fandt, at jeg kunne huske næsten alt, hvis jeg satte detaljer i skrive først. I hvert fald, når du havde enheden regnet ud, at det var så let at betjene som at røre ved forskellige kompas point med en blyant.
  
  
  Nu gik han de tegninger, der var alt for omfangsrigt til, ih at bære, ind i en mur container, knækkede messing krog til at lukke hullet, og hang den tilbage til kortet op.
  
  
  Hende roligt ind på badeværelset, og gik over til den anden dag. Læner sig tæt til ham, jeg hørte, hvad jeg antog var Varnov 's stemme og Terry' s besvarelse stemme. Jeg ignorerede den samtale, som jeg trak luger ud af sit hylster og tog i dørhåndtaget. Men essensen af det var, at Varnov undskyldt for at være hastet på grund af "akut eksperimenter, der har brug for at være forberedt straks," og Terri bad for hey, et par minutter mere med den charmerende professor, der var sådan en stor mand, at han gjorde hende til at kvæle. mere af det samme.
  
  
  Da hendes mor langsomt åbnede døren og kiggede ind, Knox Warnow, iført en hvid lab jakke over hans bukser, blev stående i profil til mig, hans hænder på hendes skulder,-en drejning, da hun, klædt i boudoir påklædning, så Ømu ' en i øjet med en falsk luft. tilbedelse.
  
  
  Den Varns ' hår var sort, kraftigt stribet med grå. Det var et lille forbjerg
  
  
  
  
  
  slank funktioner og en slank krop, som syntes næsten skrøbelig. Før den ilder, indtil hendes blik mødte Ego lyse grønne øjne, der holdt ingen følelser, selvom de var hårde og skinnende som smaragder, han var en usandsynlig trussel mod overlevelsen af de mest magtfulde nation i verden. Og jeg tror ikke, der er en mand, der kunne komme gennem en enkelt runde med Terri eller hendes tvilling.
  
  
  "Jeg vil sende hende til dig og din søster i aften," var han siger nu. "Der vil være noget at fejre med vintage champagne og en særlig middag. Og så bruger en lang, eksotiske natten af fornøjelse sammen ."
  
  
  "Det tvivler jeg meget på, Varnov," ømu ' en fortalte hende, da han kom ind i rummet bag Luger . "Jeg forventer, at du vender tilbage til Usa i aften, da min fange."
  
  
  Ego ' s ansigt faldt fra udførelse tilladelse flag, som han henvendte sig til mig. Som han famlede efter ord, sagde han til hende, " Terry, gå tilbage til dit værelse. Jeg ønsker, at du og din søster til at blive klædt på, og venter på hende at komme samle dig op."
  
  
  Hun åbnede munden for at sige noget, så skyndte sig væk
  
  
  "Jeg ved, hvem du er," Varnov sagde roligt, hans ansigt roligt. "Synes du, det overraske dig?"
  
  
  Jeg gjorde, men jeg kunne ikke fortælle hende det.
  
  
  Varnov sank ned i den massive læder stol ved siden af sengen, krydsede sine ben, og krydsede armene over brystet. "Tror du, Carter," fortsatte han med et smil hviskede, " at jeg ikke er klar til en situation som denne? Selvfølgelig ikke. Dens aldrig skal nok komme ud af dette rum, med dig i live. Og hvis jeg dør, næsten med det samme den halve verden vil blive reduceret til aske."
  
  
  "Jeg ved, alle de der," sagde jeg. "Jeg har afkodet din hemmelige dokumenter, og dine arrangementer er forgæves. Tallene 5-21-80-54-7 gøre noget afviger for dig?"
  
  
  Ego-manisk udtryk blusset op som et lys i vinden og gik ud. For et øjeblik, han kunne næsten se gear-egoet, sindet shift ned, kolliderer kraftigt, og derefter sortere gennem alternativer.
  
  
  Han trak på skuldrene og sætte på en bleg, resigneret smil. "Godt," sagde han, " i den sidste ende, intet betyder noget. At alle mennesker, til alle de tåbelige væsener af dødelige, tråden skal komme."
  
  
  "En ædel filosofi," sagde jeg.
  
  
  "De to af os," fortsatte han, " er alene i denne dungeon i et rum, der kontrolleres af tætheden af verden. Tænk over det. Tænk over det! Den ubeskrivelige magt, som vi holder i vores hænder ." Han gjorde en pause. "Vi kan slutte sig sammen og styre verden sammen. Eller vi kan ødelægge en anden, en anden i de næste par minutter. Hvad vil det blive? "
  
  
  "Vi har brug for dette, vi har brug for noget andet," sagde jeg. "Selv en dårlig taber ved, hvornår spillet er slut. Og accepterer sit tab. Nu, jeg vil give eder tredive sekunder til at beslutte. Kom med mig og stå retssag, eller dø i denne stol." Personligt håber jeg, at du vælger at gå i døden. Fordi det kommer til at tage mere end en lille risiko for på min hals, for at få dig ud af her.
  
  
  Varnov nikkede langsomt, fingrene på den ene hånd spasmodically æltning den tykke polstret arm af stolen. "Alle er lige, hvad hun mente, og jeg vil gå med dig," sagde han. Han unclenched sine ben, og syntes om at stå op.
  
  
  Men pludselig pressede han på stolens armlæn. Den øverste bløde del af armen samme folder på skjulte hængsler, afslører en lille belyst konsol. Nen havde en stor rød knap, en vippekontakt, og en nummereret skive.
  
  
  Når han smækkede sin håndflade ned på den knap, der blev skudt gennem ømu ' ens bryst. Men hans anden hånd var allerede ved at nå til skiven. Så jeg skød ham igen. Min hånd skælvede, og gik tilbage til kontakten. Jeg ved ikke, om det var den refleksive krampe i døden eller den sidste overmenneskelig indsats af en mand, der var kun et sekund væk fra evigheden; men til min overraskelse, at hånden fortsatte med at synke, og da det gjorde så trak vippekontakt.
  
  
  Den tynde klikke blev efterfulgt af den fjerne, dumpe lyde af klokker og sirener. Hvis en sådan lyder kunne trænge igennem de store sten vægge og et halvt ton af stål døre, han vidste, at uden for, i dette kommune af soldater og arbejdere, det var en skrigende, klirrende, øre-opdeling ringe for at få hjælp.
  
  
  Hendes plan var at få Warnow at fortælle mig, hvor han fodrede afgørende pennen, uden hvilken det ville være umuligt at annullere den detonerende signaler af pacemakeren. Men nu var han død, jeg har ikke en stylus, og de sidste tredive sekunder var tikkende væk. den mest ødelæggende flere eksplosioner i menneskehedens historie.
  
  
  Vamov øjne rullede tilbage i hans hoved, blændende død, da han kiggede på den hånd på mit ur, lænede sig over, rev Ego ' s jakke, og i næsten samme bevægelse rev hans skjorte. Og så var der pennen; det var suspenderet fra egoets nakken af en lang sølv kæde!
  
  
  Ego ' s bryst var nøgne, men svimlende med blod. Vildt, han tørrede blodet fra en fire-tommer firkant af skjule, omgivet på tre sider af en plastik søm. Han gled hans fingre under kanten og trak sig tilbage den klap i skjul for at åbne access-nøgle med ego spiral omkring den lille nummererede kontaktpunkter.
  
  
  Holder nålen lige så omhyggeligt som en neurokirurg kan holde en skalpel, han rørte ved spidsen af nålen til de berøringspunkter, der udløser en elektronisk kombination til at signalere en WARM-up-signal.: Fem... tyve... firs... fire og halvtreds... Syv!
  
  
  Nu er mine øjne faldt på uret. Fire-tre-to-en-og-fejl
  
  
  
  
  
  
  ! Tid til at sprænge og ødelægge byer, som aldrig kom, havde jeg fire sekunder, før lageret. Og det skete!
  
  
  Eller var det?
  
  
  Han kiggede ned på armen af den stol. Over den røde knap var en inskription: SELF-DESTRUCT. Over kontakten er indskriften: ALARM. En nummereret ringe undersøgt det nu. Det var mærket "MANGLENDE FORSINKELSE" og sorterede fra nul til tres minutter. Pointer, som Varnov var tydeligvis forsøger at sænke til nul, blev afholdt på tres.
  
  
  Tres minutter til hvad? Over den røde SELF-DESTRUCT-knappen, en grøn brylev tændt op. Der var ingen anden knap, for at annullere den midlertidige lås, så jeg forhåbentlig har klikket på den samme knap igen. Ikke noget. Den grønne saint fortsatte med at brænde.
  
  
  Jeg lyttede til hende. I den afstand, alarm klokker og sirener fortsatte med at nynne højlydt. Hendes kæde og fjer blev kastet over Warnow hoved, så at han sætter enheden i et minut, og styrtede hen til døren med en pistol i hånden. Jeg hev døren op og blev forskrækket af den øredøvende lyd af klokker og sirener. Han tjekkede, at stål dør var lukket, så ingen kunne komme ind og opleve Varnow krop, så styrtede gennem security rummet og ind i tunnelen. Ved første, hun kunne ikke se nogen, og skyndte sig til tvillinger ' døren til soveværelset.
  
  
  Da han nåede det, to soldater med rifler kom rundt i svinget og tog sigte. Hendes presset op mod kameraets skærm, som de fyrede, men savnet. Hendes omhyggeligt fyret lige arm skudt på spidsen. Som det tumlede og faldt, andre hurtigt trak sig tilbage for henvisninger.
  
  
  Han bankede på døren og råbte hans navn. Terri kiggede med store øjne, derefter åbnes for at lukke mig ind og smækkede døren.
  
  
  Begge piger var klædt i ubestemmelige, næsten alvorlige grå jakkesæt. Der var et par små identiske kufferter for dagen.
  
  
  "Glem det," sagde jeg. "Vi er i knibe, og du vil være bevæger sig for hurtigt til at bære ih. Er du klar?
  
  
  De har begge nikkede alvorligt.
  
  
  "Har nogen omkring dig nogensinde fyret en pistol?"
  
  
  "Min far lærte mig at skyde mål omkring hans pistol," Terri foreslået.
  
  
  "Jerry?"
  
  
  Hun rystede på hovedet. "Jeg har altid hadet kanoner. Men hvis jeg skal, jeg kan sigte og trykke på aftrækkeren."
  
  
  Han gik over til Markus ' sprawled krop og trak ego pistol fra sin hylster. Terri ego gav hende op. "Skyde for at dræbe", hendes far havde sagt. "Kom, lad os gå!"
  
  
  Ih førte hende forsigtigt ind i tunnelen. Alarmen er stoppet, og stilheden blev brudt. Vi kravlede sidelæns til den første bøje i tunnelen, styrketræning op med at jamre. Der gik jeg ned og kravlede fremad, indtil jeg kunne se forbi skilte.
  
  
  Tre meter væk, et tilbagetog soldat stod mod den nærmeste væg, riffel klar. Han så mig et split sekund senere, og han skød ømu ' en i brystet. Mit mål var højt op i denne akavede position, og det pludselig blev fanget af ego i munden, gawk punktering et par af de forreste tænder, før du går gennem egoets hjernen.
  
  
  Når vi passerede mimmo ego organer, pigerne stoppede og kiggede ned med et udtryk af væmmelse. Soldaten var i færd med en pistol. Han lænede sig ned for at samle den op og rakte det til Jerry. Et øjeblik, hun stirrede på den pistol, som hvis det var et dødbringende våben. Men så, med et skuldertræk, spurgte hun mig, hvordan man bruger det og viste mig hendes telefon.
  
  
  Nu er vi på vej til exit, omkring tunnelen, hvor han var kontrol for skjulte soldater. Ikke at finde noget, vi gik til den dag, brylev. Vi skyndte sig ned af stien et par meter og løb ind i et par soldater. mænd i arbejdstøj, er at gå rask til os. De var ubevæbnede, så ih ikke prøve at skyde hende. De vidste ikke engang se på mig. men han kiggede på pigerne nysgerrigt i forbifarten.
  
  
  Og så er hende, huskede jeg, at jeg også var i arbejdstøj, mændene blev så distraheret ved synet af piger, at de ikke kunne se på mig nøje. Måske var der så mange arbejdere på den model, at ikke alle af dem var kendte til en anden ven.
  
  
  Han slukkede sporet og førte pigerne op på en bakke fyldt med store kampesten, der fungerede som ly og læ. Da jeg stoppede på en stor sten og så ned igen for at sørge for, at vi blev overvåget, to uniformerede mænd, iført en officer ' s insignier, kom ud fra bag rock med rifler pegede åbent på os fra et par meter væk.
  
  
  Han kunne ikke høre vores stemmer, og jeg blev fanget med en luger, så der var ingen tid til at hæve mit ego.
  
  
  "Står her lige nu og fortæl mig, hvem du er," officer sagde til mig: "i russisk.
  
  
  Heldigvis, jeg lærte at tale sproget med perfekt flydende, og hun blev hurtigt fortalt på russisk: "jeg er Boris Ivanov og Større Rashki har instrueret mig til escort disse piger til det høje terræn blandt klipperne, hvor de vil være i sikkerhed, indtil faren er overstået."
  
  
  Betjenten smilede, kiggede mig lige i øjnene og sagde: "Større Stahl ville ikke sende en medarbejder til at gøre en soldat job. I alle tilfælde, udnævnelse af arbejdstagere er min personlige opgave, og med sådan et navn som Boris Ivanov var ikke på min liste. Jeg kan ikke huske hende, og jeg kan ikke huske nogen ansigter med en udenlandsk skær, ingen tvivl om Amerikansk. Så, du ville være det Nick Carter vi er ude efter. Med store vanskeligheder, da du er klædt, som det omkring os." Som officer læse ud af denne temmelig lange anklageskrift, han stjal et blik på de piger.
  
  
  
  
  
  Som officer læse ud af de lange anklageskrift, han stjal et blik på de piger. De havde vred, forvirret ser folk, som ikke forstår det sprog, de taler, men på samme tid, de virkede bange og dum, som Terri kiggede på den hensynsløse russiske position med en spændt riffel med noget tæt på at gå i panik.
  
  
  "Du åbne din højre hånd," sagde en fyr, officer, " og bare slippe pistolen på jorden. Og så vil du komme med os."
  
  
  Efter et øjebliks tøven, som både mænd stirrede unblinkingly på den pistol, der holdt hendes halte, hendes fingre afslappet og luger faldt til jorden. Den bløde bump, han gjorde efter landing blev aldrig hørt. Lyden blev afbrudt af to tordner gjort tæt sammen, ligesom gigantiske hænder klappe i mine ører.
  
  
  Da han så med en følelse af fuldkommen uvirkelighed, officer langsomt vaklede tilbage, sætte det ene øje gennem hans hoved, faldt til rock, faldt hans riffel, og faldt sidelæns til jorden.
  
  
  Ego af den kammerat, der havde modtaget et skudsår i halsen flød rødt, da han faldt på knæ og faldt fremad, stadig knuget riffel i hans hænder.
  
  
  Og bag mig, stadig peger på Marcus ' s tunge, smoking gun, sad Terri, hendes smukke munden danner en stor rund, lydløs oooooh ...
  
  
  Gerry var også i besiddelse af en pistol, selv om hun havde en. han tog den op, uden begejstring, og formål, uden succes.
  
  
  Pludselig, Terri sænkede sit våben, faldt til jorden, og skreg. "Du - du skal have fyret på samme tid," hun hulkede, beskylder Jerry, der kigger på de døde soldater, også begyndte at græde.
  
  
  Klappede de pjusket blondt hoved af Slåen, hendes far sagde sagte:: "jeg skylder dig en baby. Min Gud, hvor jeg skal elske dig! "
  
  
  Hun blev samlet op af hans jordet Luger, og så tog han dem begge i hans arme, omfavnede dem, og sagde: "Gå, små soldater, lad os gå!"
  
  
  Tyve to
  
  
  Som vi hurtigt klatrede til toppen af bakken, sammenkrøben lav, kører fra rock til rock, vi begyndte at dreje mod helipad. Foran os, området over de bygninger, der var fyldt med soldater ser til os. Nogle af arbejderne var givet kanoner, og de også jagtede os. Det var umuligt at komme igennem, så vi er skjult i en lille lomme mellem to store klippeblokke, der er formet som hug forhistoriske uhyrer.
  
  
  Pigerne sad med bedøvet ansigter, deres våben, der hviler på deres omgange.
  
  
  "Jeg forstår ikke, hvordan du slap af sted med det," sagde jeg. "Hvorfor ikke soldater se dine våben?"
  
  
  "Fordi," Terri sagde, " når vi gik nedenunder og så den håndværker, der kommer, han havde en pistol gemt under linning i sin nederdel og en kappe kastet over sig. Jerry signalerede til ham, og hun gjorde det samme. Disse klumper ikke kunne skade os, men jeg tænkte, at hvis de så en pistol, ville de slå alarm. Så når den officer, og ego ansatte sprang ud med deres rifler og begyndte at tale i russisk, hende, hviskede Jerry og sagde: "Træk din pistol og skyde, når jeg stikker dig."
  
  
  Terri sukkede, " Men hun kunne ikke holde det ud. Hun fik kolde fødder, havde hun ikke, sis? "
  
  
  "Jeg ville sikkert ikke have været i stand til at skyde slange, hvis det var rullet op til at slå mig," Jerry svarede.
  
  
  "Alligevel," sagde jeg, " det var en fed spil og et helvede af et smart spil. Du er både meget intelligente katte. Så hvorfor er du udgiver sig for at være dumme blondiner? "
  
  
  Jerry svarede, med et skævt smil. "Godt," sagde hun, " vi har kendt i lang tid, at mænd kan lide at føle sig overlegne. Og hvis du er en sexet lille blonde, du kan få meget mere ud af en fyr, hvis du giver em en sød men dum rutine."
  
  
  "Det er ikke halvdelen af det," Terri sagde. "Hvis du skjule sig bag sådan et røgslør, kan du se, lytte, tænke og komme ud på toppen hver gang. Fordi når du synes tom-ledet, du går i vejkanten. Du ser farligt, som møbler. Og så det store hjul, der vil forsøge at bedrage dig, på forskellige måder, tillade dig at afsløre alle deres hemmeligheder "
  
  
  "Har du nogensinde overvejet at blive en spion?" spurgte han hende med en kluklatter.
  
  
  Ih hoveder nikkede næsten i kor.
  
  
  "På vores egen," Jerry sagde, " vi har lidt spionage. For virksomhedsledere. Business-elementer. Men det er en hård, ubarmhjertig spil, og vi ønsker at afslutte det. Vi troede, at dette skuespil ville være en normal ferie". Hun kiggede op på stejl afsats i klippen. "Nogle af ferie tid. Vi kunne slutte sig til den WACS, har mere hvile, og være sikrere."
  
  
  Nikker, han lagt en ny video ind i de Luger . "Hvis vi nogensinde komme ud af her i live, jeg vil huske jer piger," sagde jeg. "Du har en masse talent," tilføjede hun med et grin.
  
  
  "Du tror ikke, det er godt at komme ud i live, gør du?" sagde Jenny, at bide hende i læben.
  
  
  "Jeg vil være ærlig med dig. Men det ser ikke meget godt lige nu. Han undersøgte hans ur. "Jeg har en fornemmelse af, at hvis vi ikke ser ned på denne Sten, Alder fæstning fra denne Rivne helikopter i tyve minutter, vi ser ned fra himlen. Eller op - ud af helvede ."
  
  
  "Hvad betyder det?" Jerry sagde, hendes øjenbryn går op. "Se, dens langt fra lykkelig i denne verden. Men jeg er ikke klar til at dø."
  
  
  "Jeg tror ikke, du skal vide, hvad det betyder," sagde jeg. "I alle tilfælde, dette er kun et gæt. Og hvis han har ret, det vil ikke gøre noget godt advare dig på forhånd. ".
  
  
  
  
  
  
  "Kan du flyve en helikopter?" sagde Jenny.
  
  
  "Ja, jeg kan flyve næsten alt. Og min hukommelse af topografi ville tage os til den nærmeste by. Men hvis alt går vel, vil vi have en pilot, der kender hver en tomme af det land."
  
  
  Hendes blik skråt ned gennem rummet mellem klipperne. Til min venstre helikopter sad væk fra midten af sit site. Egoet var flyttet en kort afstand derfra, der var tættere på den tank. Og hende, at han håbede, hvilket betød, Ingram havde kvalt den fugl. Hvor var han? Hvor var Pilar? Legepladsen og det omkringliggende område var øde. Liget af den døde vagt blev fjernet.
  
  
  Pilar skal være i skjul. Eller blev hun taget til fange? Endelig spurgte han sig selv, hvordan har soldaterne ved, at de var i, efter at Nick Carter? Med Varnov døde, der kunne gå på ordet?
  
  
  Det logiske valg af forklaring syntes at være, at enten Pilar var blevet taget til fange, og nah blev tortureret efter sandheden, eller Ingram var undsluppet, og lad det glide.
  
  
  "Jeg vil ind på helikopter landingsplads," sagde jeg. "Og hende, jeg ønsker jer piger at bo her. De tre af os kan aldrig gøre det sammen. På den anden side, hvis du blev fanget alene, kan du foregive at være dum og sige, at du bare var bange og gemte sig indtil optagelserne var overstået."
  
  
  Hende, og grinede. "Det vil ikke være svært for dig at foregive at være en dummernik?"
  
  
  De grinede svagt, og gav mig et par af udvandet smil.
  
  
  "Nu," fortsatte jeg, " kan du tydeligt se pad gennem denne lille spion hul mellem klipperne. Og jeg vil gerne have en omkring dig til at holde øje med det hele tiden. Når jeg går ned der, hvis alt er klart, at jeg vil tage mine overtræksdragter og venter på hende i den dragt, jeg har på. Dette vil være dit signal til at passere dobbelt. Og jeg mener det dobbelte."
  
  
  De har begge nikkede alvorligt.
  
  
  "Hvis du ser, at jeg har et problem, bo put, indtil jeg give det signal, at det er overstået. Hendes, også kunne være helt død. Hvis det er indlysende for dig, skal du gå ud og starte din uskyldig handling. Og ikke blive fanget med en pistol. Slippe af med dem."
  
  
  Han begyndte at gå, derefter stoppet. Han blinkede til hende og gav dem en lille hilsen.
  
  
  "Farvel, Nick," sagde Jerry.
  
  
  "Farvel og held og lykke, Nick," Terri sagde.
  
  
  Hende, vendte sig og dykkede
  
  
  Kapitel Tyve-tre
  
  
  Der var en masse af soldater og et par håndværkere, der gennemtrevler skråninger over klynge af bygninger bag mig. Men når hun krøb til candid waterfront gennem helikopter pad, ingen mødte ham.
  
  
  Det omkringliggende område syntes øde og stille nu. Fraværet af tropper ikke synes at være særligt truende for mig. Det er muligt, at der, efter kæmning helikopter omgivelser, der er de soldater, der koncentrerer deres indsats på højere jorden over midten af komplekset, hvor der var meget mere krisecentre.
  
  
  På den anden side.
  
  
  Han spurtede rundt husly og kørte op dæmningen mod helipad. Jeg så hende med helikopter. Han krøb ned tom og ubeskyttet, klar til at flyve ind i himlen. Min elektriske ur, der fortalte mig, at fjorten minutter forblev der stadig er en lang tid. For Wilhelmina hende, gik til et punkt i nærheden af dagen konkrete vagt indlæg. Døren var lukket, og han gik til den ene rundt i de smalle metal-tremmer for vinduerne for at kigge indenfor.
  
  
  I det øjeblik, døren svingede åbne. Han faldt på sit ansigt og rejste Luger til at skyde på klos hold. Men mit mål havde langt sort hår og en venlig, toothy smil.
  
  
  Det var Pilar. Hvis det ikke var for den pistol, der havde forladt hende, der var spændt fast til hendes talje, hun kiggede helt feminin og ønskeligt.
  
  
  Han afslappet sin finger på aftrækkeren og stod op med et grin, så er nået inde i hans kedeldragt og holdt Luger til sit hylster.
  
  
  Pilar kom op til mig med åbne arme. Hun krammede mig og kyssede mig. "Nick!" sagde hun. "Jeg var ikke sikker, men jeg hørte skud, og tænkte, at du måske har ..."
  
  
  Hendes var at grine. "Hun er kun halvt død," hendes far sagt. "Fra udmattelse. Hvor er Ingram?
  
  
  "De tog det væk. At straffe ego for at bringe dig her."
  
  
  "Du kan dø af ih disciplin," sagde jeg.
  
  
  Hun trådte et skridt tilbage og beundrede mig igen. "Du ser udmattet, Nick. Hun sukkede. "Du er en stor mand, og jeg vil hade at miste dig." Hun trak pistolen ud af sit hylster og formål ego på mit bryst med en hånd, så støt det kunne have været et stykke stål, pakket ind i en skruestik. "Men," fortsatte hun, "stemmen er, som de siger, cookie smuldrer, hva'?"
  
  
  "Så du var på det andet hold alle sammen," sagde jeg, virkelig stammen, fordi jeg havde mistanke om, at på ethvert andet hun skulle til at slå mig ihjel.
  
  
  "Nej," sagde hun, " ikke rigtig. Hendes double agent, en mønt med to sider. Jeg hemmeligt tjene Rusland, og også udgive sig for at være en agent for din Amerika. Både af dem til at betale mig godt - godt, meget godt. Og min kærlighed til penge er større end min kærlighed til ethvert land, du kender? Hun smilede bare.
  
  
  Hende, han rystede på hovedet. "Nej, jeg forstår ikke. Ikke alt for klart.
  
  
  "Rusland," forklarede hun, " den sande og officielle regering i SOVJETUNIONEN pålagde mig at videregive denne base af operationer, således, at Varnov, Generelt Zhizov, og det ego, uafhængig fraktion, der kan være indeholdt, før de detonerede en atombombe.
  
  
  
  
  
  Dette er en klar krig med Usa. Så for et stykke tid, hun er din allierede. Men så, da jeg så, at et godt generelt ikke kunne tabe med Varnov hjælp til at besejre de magtfulde Usa, blev jeg overtalt til at slutte sig sammen. Dette er en stor strategi for Rusland, og den danske regering er ved magten, vil overholde, så snart kup er afsluttet."
  
  
  Hun stoppede, og nu er hendes finger strammede på aftrækkeren.
  
  
  "Desuden," tilføjede hun, " den generelle betalt mig en fantastisk beløb. Mine penge bælte er blevet en tyk valuta bælte. Og ja, pengene er web-magt, som jeg tilbeder."
  
  
  Jeg skulle til at fortælle hende, at Varnov var død, men jeg vidste, at hun ikke ville tro mig. Og døren til dette rum må være blæst op med en kraftfuld eksplosive, før dette faktum kan bevises. Udover, at kaste et blik på mit ur, der fortalte mig, at det var kun ti minutter til at gå.
  
  
  Uanset hvad det var, disse stormende tanker blev brutalt afbrudt, da Pilar blottede sine tænder i en grimasse, og lader et højt, skingre fløjte.
  
  
  Straks, tre soldater med maskinpistoler styrtede rundt omkring den bageste hjørne af vagt indlæg. De blev fulgt nøje af de Generelle Zhizov, strålende i sin kappe uniform. En Doberman og en schæferhund kamp med en kæde; snore var hopping i front af det.
  
  
  Når denne uhellige gruppe omgivet mig, Gisov bestilte Pilar slippe mig af mit våben. Og den hånd, der havde været kærtegne mig så ømt tidligere havde trængt ind i mit tøj, findes både luger og stilet, og taget ih.
  
  
  "Jeg beundre sådan en formidabel fjende, Carter," den generelle sagde. "Men min beundring, ikke omfatter barmhjertighed. Jeg mener derfor, at straffen skal svare til forbrydelsen. Og hvad kan være så relevant som at fodre et dyr til et andet af sin egen slags? Selv om, selvfølgelig, dette er en højere type ." Han kiggede spidst ned på de hunde, der kiggede på mig med onde øjne, knurrede og viste mig deres skinnende, tortureret tænder.
  
  
  Når han sagde, at han startede med at spille med en absurd overdimensionerede bæltespænde, at Stewart havde givet mig i Washington. Tænker i tilfælde af uforudsete situationer i fremtiden, hun fæstet ego-støtte bælte omkring hende heldragten. Det gjorde mit tøj ser sjov, men det gjorde også særlig opmærksom på at spænde.
  
  
  Huske på, at selen havde været nedsænket i saltvand i lang tid, hun mentalt pralede om, Stuart for at gøre spænde helt vandtæt.
  
  
  Når hans tilsyneladende snu skridt var at fortryde spænde, generelt fanget den gestus.
  
  
  "Få din hånd ud spænde!" han brølede. Jeg adlød som hvis jeg havde været fanget med min hånd i en dødbringende cookie jar.
  
  
  "Tag bæltet fra ham, og bringe det til mig!" befalede han, Pilar.
  
  
  Med en afvisende "fanget" - "du-er-ikke-for-os"? Smilende, Pilar unbuckled hendes sikkerhedssele og rakte det til Egomedov. Når en af Po ' s soldater tog i besiddelse af de hunde, han begyndte at undersøge ih, indimellem kigger op for at give mig en smal-eyed se selv-tilfredsstillelse.
  
  
  "Den Amerikanske metode til at skjule miniature våben," sagde han, " er ikke smart nok til at narre alle fem - årig russisk dreng. Hvad har du inde her, eh? Et enkelt-skudt med en pistol? Kniv skifte? Eller traditionelle cyanid-piller? "
  
  
  Mens du arbejder på at finde en dårligt skjult fjeder låsen, sagde han, " Hvordan til bare at være idiotisk. I denne curl er skjult fange og...
  
  
  Han skelede på dummy-spænde som den fælde eksploderede med en overraskende lyd, lyden hoppe ned af bakker og kort ekko gennem canyon nedenfor.
  
  
  Det hænder at holde spændet forsvundet, og den generelle langsomt flyttede blødning stump mod hans ansigt, der var udsat, som hvis det var en rådnende vandmelon. Han faldt til jorden.
  
  
  Derefter kastede han sig på hende, og skær halsen af en soldat, der var i besiddelse af en snor i den ene hånd og en pistol i den anden. Før han faldt, blev han grebet af en pistol og slået ned af hans buddies " egoer i et kort anfald, der ikke kan banke ih ned som toy ænder i en shooting gallery. Pilar pegede en pistol på mig i livet, så hende, kyssede hende farvel med en blygrå kys uden beklagelse.
  
  
  Soldaten, at han havde skåret i karate blev der kommer til livet igen, begyndt at komme op. Ego trak hende tilbage og fastgjort hende til jorden med en anden hurtig slæbebåd.
  
  
  Jeg forventede, at hundene til at angribe mig med det samme. Men, tværtimod, de vendte sig mod deres hjælpeløse master, der havde så grusomt fornærmet ih og grusomt tygget på dette blodige rester af en mand.
  
  
  Nu er jeg tog fra min heldragt, og efter at sikre, at pennen og små læder kode hæfte med afskrifter stadig var i min jakke lomme, henvendte sig til monstrøse kampesten. Generøst at øge og sprede sine arme, han sendte pigerne en bred sejr signal og hilsner.
  
  
  For et øjeblik, jeg har set dem slås fra klipperne og race mod havnefronten, deres blond hoveder vugger i solen. Da han blev samlet op af en Luger og stiletto fra jorden i nærheden af Pilar. Jeg stillede sig hen over hende og tænkte: hvor onde er smuk. Hvilket tab!
  
  
  Han åbnede den, vendte sig til at forlade, og derefter, med en eftertanke, der ikke var beregnet for grådighed, åbnede det.
  
  
  
  
  
  ee bluse og fandt ud af, hvad hun væske og blod som en tyk valuta bælte, nemlig et penge bælte.
  
  
  At tage egoet med ham, til hende, jeg løb hen til helikopteren. Han tjekkede brændstofmåler, næsten græd af glæde, da han fandt tanken fuld, og varmede den motor, den store klinge spinning som pigerne dykkede og steg ombord.
  
  
  Han revved op, justeret sit tempo, og vi fløj op fra jorden som en enorm vingeløse fugle forskrækket af en shotgun blast. Under det kompleks af bygninger, hvor Knox Varnov og Anton Zhizov er livsfarligt plot fandt sted, det syntes at opløses i jorden, som vi rejste sig og smuttede væk.
  
  
  Kørsel gennem hak mellem bjergene, forbi mimmo af en kæmpe forlænget finger af rock, vi næsten har mistet synet af området.
  
  
  Men efter et minut, blev det chokerende bestemt for os, da det var blæst op, brændt, knust af atomeksplosion, at jeg forventede på noget andet, mens jeg kigger på mit ur. Når lyden nåede os, chokbølger nåede os. Helikopteren blev løftet, skubbet, og drejede sig, som om en kæmpe hånd var at drille ego.
  
  
  Den blændende hvid saint var så stærkt, at vi var tvunget til at kigge væk. Men når helikopter flyvningen stoppede, kiggede vi tilbage på den eksplosion site og så bleg røget dragnet af en stigende, ekspanderende sky.
  
  
  Han nikkede til tvillinger 'opbrugt ansigter og sagde," Ja, faktisk. Det var det store, granddaddy af eksplosioner. Og hun vidste, det var på vej. Er du nysgerrig, at jeg ikke kan se pointen i at advare dig? Du ville være hysterisk i panik."
  
  
  "Hvorfor var du ikke bange?" Terri bedt om rimelighed.
  
  
  "Fordi dødstrusler er næsten hverdagskost for mig," sagde jeg. "I hver opgave, han følger min albue."
  
  
  "Vielsesring?" sagde Jerry. "Hvad er opgaven? Fortæl os, hvad du laver." Fortæl os, hvad denne forfærdelige virksomhed handler om."
  
  
  "Hvem var disse mennesker?" "Hvad der var i disse bygninger?"
  
  
  "Hvad bygninger?" Jeg fortalte hende. "Hvad folk? Der var ingen mennesker. Der var ingen bygninger. Ih aldrig har eksisteret ."
  
  
  "Nyheden om eksplosionen ramte overskrifterne, og så kan vi fortælle alle vores venner, hvad der skete," Gerry sagde.
  
  
  "Det vil aldrig komme til papirer," sagde jeg. "Og hvis jeg bliver bedt om, jeg vil give afkald på den mindste viden om eksplosionen og de begivenheder, der omgiver det. Emnet er lukket. Periode! "
  
  
  "Hvordan kan du være så mystisk i lyset af -" Terri begyndte.
  
  
  "Mit job er et mysterium," sagde jeg. Så, med et smil: "Og hendes phantom, som ikke findes på Della Street, er lige et billede af din drøm."
  
  
  Terry rakte hende penge bælte og sagde: "jeg skylder dig, kære, og der er en lille udbetaling. Jeg skylder en stor tak til jer begge. Og jeg formoder, at der er nok af det i denne filthy-rich bælte for at åbne en tøjbutik.
  
  
  Kapitel fire og Tyve
  
  
  To dage senere, var jeg spændt ud mellem satin ark af et bed på størrelse med en tennisbane i de dyreste og mest luksuriøse suite i den Kongelige Curasao Hotel på Pescadera Bay. I den ene hånd, og et glas tør orange likør, som er opkaldt efter øen, og i den anden var en blød blå telefonen. I mit øre, hørte jeg en røst af David Hawke, som lige havde givet mig en usædvanlig munter signal fra sin trone i Washington, DC.
  
  
  "Og glem ikke at sende penge!" sagde ømu ' en.
  
  
  "Sunny?" råbte han . "Tja, det er ikke solrige her. Det har regnet hele dagen! Så han lo sagte.
  
  
  "Sende penge ved at telegraph!" en ømu ' en i gigt råbte til hende. "Jeg er en mand med uendelig tålmodighed. Så nogen tid i den næste time er fint. Og hvis det virkelig regner, være sikker på at bære en regnjakke! "
  
  
  Jeg hænge op telefonen.
  
  
  Jeg rullede over og blinkede på Rona Voelstedt, der lå ved siden af mig, stablet op på puder, og drikke et glas af aka lokale formel.
  
  
  "Hawk ønsker at vide, hvis vi ønsker at få ekstra orlov fra regeringen," hendes mand sagde. "Han foreslog en afslappet krydstogt til Caribien."
  
  
  Rona snoet hendes citron-sure ansigt. Så smilede hun. "Jeg vidste ikke, at denne gamle mand havde en sans for humor."
  
  
  "Han skjuler det godt," sagde jeg. "Og det kun strammer ego, når der er en særlig lejlighed, fortjener et lille smil. For eksempel, når hele nationen blev reddet fra den atomare ødelæggelse af by efter by."
  
  
  Rhona nippede hendes drink. "Hvad sagde han?"
  
  
  "Kun det, efter mine anvisninger, ego fyre fundet alle de kufferter med bomber. Han oplyste, at den russiske regering, at mordet plot var blevet besejret; filen blev lukket."
  
  
  "Åh min Gud," hun stønnede. "Og det handler om hele kapers ting? En lille sejltur, et par skud affyret, en svømmetur i havet, en tortur kammer, flere skud affyres, og en lille eksplosion?"
  
  
  Hun smilede. "Så hvad skal vi gøre for at have det sjovt?"
  
  
  Han sagde ikke et ord til os.
  
  
  Men jeg har stadig tilbragte de næste to søndage besvare denne proptrækker.
  
  
  
  Tråd.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Beijing Dossier
  
  
  oversat af Lev Shklovsky i hukommelsen af sin tabte søn Anton
  
  
  Oprindelige navn: Peking Dossier
  
  
  
  
  Første kapitel
  
  
  Jeg ikke betale meget opmærksomhed til titlen. Det sagde noget om en senator, der var blevet skudt.
  
  
  Han lagde mønten på den skinnende counter af Waldorf er aviskiosk. Det må have taget dem en time til at gøre ego, så skinnende. "Mens du gør dette,"sagde han til pigen bag disken," jeg ville gerne købe hende en pakke Lucky Strikes."
  
  
  Hun lænede sig ned og undersøgt hylde under. Jeg kunne virkelig lide hvad der skete, når hun lænede sig i. Det blev tilføjet af en halv dollar.
  
  
  "Nej, nej," sagde hun. "Cigaretter halvfjerds-fem.
  
  
  Hende, kiggede på luk. "New York City-området er nok til at gøre os stoppe med at ryge," sagde jeg.
  
  
  Hun gav mig hendes smil.
  
  
  "Det er okay," sagde jeg, kastede en anden fjerdedel på tælleren. Nick Carter, og den sidste omkring de store pladeselskaber.
  
  
  Han så sit spejlbillede i lobbyen spejl. Jeg har altid troet, jeg kiggede præcis, hvad hun troede, jeg var. Hemmelig agent. Hendes er for høj og middel til at passe ind i en elegant spa kulør. Derudover vil jeg også se ud, som jeg har gået i vind og dårligt vejr alt for længe. Små piger kalder dette ansigt "gamle." Store piger kalder det " at gå igennem en masse." Jeg tror, det er bare rynker, og resten ikke gider mig.
  
  
  Han kiggede på sit ur. 1:50. Hendes ankom tidligt. Hawk ville have mig til at møde nogen på TELEFONEN for at orientere mig om nogle nødsituation. Han ville have sendt mig en pige. Rødhåret. Hun ville spørge mig, om jeg vidste, at den måde, at Tower Restaurant. Og der er ingen restaurant i New York.
  
  
  Han gik hen til en af de store polstrede stole i venteværelset — som havde et askebæger ved siden af. Jeg har brugt den sidste pakke i min specielle mad og har glemt at bestille endnu en. Men Lucky Strike var fint, også. Han åbnede avisen.
  
  
  "Sent i går aftes på den eksklusive Casino Grenada i Nassau, Senator John. Saybrook, formand for Militære Anliggender, blev skudt og dræbt af en høj voldsmand i en tailcoat. Ifølge øjenvidner, senator havde lige vundet et par gange, jeg spiller Blackjack, når de spiller ved siden af ham, mens de råbte "snyde", trak en pistol og skød ham to gange. Det lokale politi placeret mistænkte i forvaring. En foreløbig psykiatriske rapport viser, at denne mand, Chen-lee Brown, er psykisk ustabil. Den maksimale bordsats var to dollars."
  
  
  Hende, kiggede på billedet. Chen-li Brown ikke se på alle psykisk ustabil. Han mere lignede en kat, der netop havde spist en kanariefugl. Smalle Asiatiske øjne på en bred hårdt ansigt. Hans mund snoet i en ond latter. Han kiggede på billedet igen. Der var noget der generer mig. Noget som de to billeder ved siden af hinanden: at finde fejlen.
  
  
  "Undskyld mig, men kan du fortælle mig, hvordan at komme til Tower restaurant?"
  
  
  Meget rødhårede. Tyk kobber-farvede skyer omkring et smukt ansigt. Et ansigt, der syntes at være alle øjne. Øjne, der syntes helt farvet. Grøn, brun, rødlig-brun. Hun var iført en slags militær tøj. Bare Fort Knox: der er en guldmine skjult her.
  
  
  Jeg fortalte hende. "Tårnet?" "Jeg har aldrig hørt om nen."Han var nødt til at sige det, og han sagde, at det som en perfekt skuespiller.
  
  
  "Nej?'Nej,' sagde hun, rynker de smukke linjer på hendes smukke pande. — Måske du mener Tower Inn?" Dette var også en del af min tekst.
  
  
  "Åh, nej. Hvor dum, eh? Jeg skulle mødes med nogle venner, og jeg troede, at de sagde, "Tower" restaurant. Hun var en fremragende skuespiller sig selv.
  
  
  "Ved du hvad," jeg fortalte hende, højt nok til enhver, som måtte være interesseret i at høre. — Jeg beholde pengene, og der er en telefonbog i baren. Vi vil finde alle de restauranter, der har ordet "Tårn" i deres navne.
  
  
  "Det kan tage flere timer," sagde hun.
  
  
  "Jeg ved," sagde jeg.
  
  
  Vi fandt et mørkt hjørne. Jeg beordrede hende bourbon, og hun er sherry. En dame var en dame. "Nå?"Jeg fortalte hende, at når tjeneren bragte vores drikkevarer. Ikke at han var i sådan en fart at komme ned til erhvervslivet.
  
  
  Hun spurgte. — Har du læst dagens avis endnu?" Så hun kan komme til bunds i det.
  
  
  Hendes, han trak på skuldrene. "Bare den forreste side."
  
  
  Hun nikkede. Det er, hvad hun blev bedt om at tale om.
  
  
  "Mener du, at Senator Saybrook?"
  
  
  "Ikke rigtig. Faktisk, han kaldte det mistelten i forhold til Chen-li Brun.
  
  
  — Er det i relation til ham?"
  
  
  "Mmmmm. Til dels.'
  
  
  Den Almægtige Gud. En anden pige, der er forlovet kan lide at spille spil. Eneste jeg ikke kan lide spil overhovedet, og heller ikke de piger, der spiller dem. Han tog en slurk af bourbon og ventede.
  
  
  Jeg forsøger ikke at spille en practical joke på dig... det er bare fucking awesome... hun ledte efter det rigtige ord,"... at skræddersy tage det... ja, " vanskelige — er det ikke det helt rigtige ord." Hun nåede til hendes pung, den ene ved siden af.
  
  
  — Kan du huske, hvordan Senator Morton døde?"
  
  
  Jeg tjekkede min hukommelse. "Det var omkring tre eller fire måneder siden. Et flystyrt, er det ikke?
  
  
  Hun nikkede. "Private jet. Piloten overlevede ikke.
  
  
  "Hvad er det?'
  
  
  'Godt. Hun åbnede tasken og tog ud et klip fra en gammel avis. "Det var, som pilot," sagde hun. Selv i det svage lys af det, jeg vidste, hvad hun mente med mistelten. "Chen-lee Brown," sagde jeg.
  
  
  Hun rystede på hovedet. "Nej, nej. Charles Bryce.
  
  
  Foto undersøgt det igen. Det var faktisk Chen-li ' s ansigt. "Hvis det er tilfældet, så er alle disse Kinesere ligner hinanden, og jeg kan ikke forstå historien."
  
  
  Hun næsten lo. "Måske det er den eneste forklaring. Men det kan ikke være samme person, fordi "— hun standsede — " fordi Charles Bryce er død. Hun lænede sig tilbage og ventede på at bomben til at gå ud.
  
  
  'Tvillinger?'
  
  
  "Hvordan omkring trillinger?" Hun nåede ind i hendes pung igen, og trak et fotografi. Hun var på en hemmelig AX tilfælde. Jeg genkendte det som Henderson ' s håndskrift. På det stod skrevet: "Lao Zeng". Billedet var store og klare. Skarpere end fotos fra gamle avisudklip og skarpere end et øjebliksbillede fra dagens avis. Ingen tvivl om at det var det samme ansigt igen. Tæt, det så ældre, men ansigtet forblev den samme. Nu har jeg pludselig forstået, hvad jeg havde troet var mærkelige før. Der var en vorte i midten af panden. I de mindre klare billeder, det lignede en af de malede pletter af Indiske kaste symboler omkring dem. Bortset fra at det var en rigtig vorte. Mere præcist, tre vorter. Candid i den midterste af tre forskellige pander. Dette er umuligt, selv hvis det var trillinger. Chen-li Brun, Charles Bryce, og Lao Tseng var alle formodes at være den samme person. Men hvis dette Charles Bryce ikke havde oprejst fra de døde, ville det ikke have været muligt.
  
  
  "Der er Lao Zeng?"
  
  
  "Chief Agent af KAN .'Så afstemningen er det, at; KAN der lå bag det. Asian assassin trup. En fri sammenslutning af Kinesere, Cambodjanere, Laoter, Vietnamesisk og alle andre, der mener, at USA er roden af alle ih problemer. Uanset hvad det ord betyder for dem, det betyder for os, at "Amerikanerne er ved at have skåret halsen over." Fordi KAN for det meste gjorde det.
  
  
  Hende, kiggede på pigen. Hun stirrede ind i hendes glas, som om at forsøge at se ind i fremtiden. "Lao Zeng har en M1 grad," sagde hun.
  
  
  En første-class assassin. Hvis hun havde stødt på dette Lao Zeng, ville hun har mødt sin lige. Hun kiggede på mig med øjne fulde af frygt. Jeg lod hende stirre gå direkte til mig. Hendes bedste bud er at bevare et blik i hendes øjne. Det var det første tegn på mildhed, hun havde set, siden vi havde mødt. Den charmerende, skyndte pige i lobbyen omdannet til et strengt forretningskvinde, så snart vi var alene i den mørke bar. Jeg har virkelig ikke lyst til at handle som Don Juan, men det er normalt den anden vej rundt. Mit blik vendte sig til for et blink, og nu var det min tur til at komme ned til erhvervslivet. Hende, hun følte at hun ikke tage tingene alt for alvorligt.
  
  
  "Lao Tseng," sagde jeg kort tid, " hvor er han nu?"
  
  
  Følelser i hendes øjne forsvandt som langsom fade af et tv-billede. "Vi ved det ikke," sagde hun langsomt. "Hvor er han plejer at gå?"
  
  
  Hun sukkede og trak på skuldrene. — Vi ved det heller ikke. Kina? Indokina? For omkring fem år siden, vi mistede efter. Det kan være hvor som helst.
  
  
  Han nåede frem til i et minut, for en cigaret. Han skal have forladt hende en ih i lobbyen.
  
  
  Hun kiggede på mig og smilede. — Du forlod ih i lobbyen. Hun trak hendes pack fra omkring hendes pung.
  
  
  Jeg tog hende en på nah, med et filter, og tændte en cigaret og så videre. Heldigvis, hun ikke tilhører den seneste generation, gennem dem, der er krænket af sådanne ting. Kald mig gammeldags, men jeg er overbevist om én ting: en kvinde kan kun vise aggression i det offentlige.
  
  
  "Nu," sagde jeg, " hvad er min opgave?"
  
  
  "Ja," sagde hun. "Det er din opgave nu."
  
  
  "Hawk forestiller sig, at nogen vil forsøge at trække Chen-li rundt i fængslet. Hvem det er, kan det være nøglen til alt dette." Hun pegede vagt i luften. "Godt,"sagde hun," det må være en politisk sammensværgelse."
  
  
  "Sig det, gå videre. Det må være en joke. To senatorer, der blev dræbt af to Kinesiske mænd, der ser det samme, men er ikke den samme person, og de kan også vise sig at være dobbeltgængere af en højtstående KANNA agent, og du synes, det er en politisk sammensværgelse.
  
  
  Hun kiggede på mig questioningly. — Hvad vil du kalde det?"
  
  
  "Jeg vil hellere kalde det en sci-fi historie."
  
  
  Hun stirrede på mig et øjeblik, så lo. "De ville ikke fortælle mig, at du var så sjovt," sagde hun.
  
  
  "Jeg forsøger ikke at være sjovt. Det ser ud som om det er en opgave for John Brunner eller nogen anden. Hun er kun her for muskel arbejde."
  
  
  "Mmmm," sagde hun, slikke den sarkasme off hendes læber. Hvis det skulle ske igen, hendes, jeg håbede, at hun ville lade mig gøre det. "Muskel," sagde hun, " er en nødvendig betingelse. De fyre, der ønsker at komme til Chen-li vil ikke gøre det med kanoner". Hun tog en slurk af sin drink. Et par kontor buffoons i det fjerne var der kigger på Nah uden håb i deres øjne. Jeg regnede med, kunne jeg sælge min plads her i fyrre eller halvtreds tusind dollars.
  
  
  Og som for hjerner, "sagde hun," du ville ikke være i live, hvis du ikke har ih. Jeg tror ikke, at "n" N-3 betyder ikke, at nul.
  
  
  "Præcis," sagde jeg. "Hans geni. Men jeg har altid troet, du ville skrive "nul" med et "h" i stedet for "0". Hendes ros gjorde mig vred. Jeg er ikke sikker på, præcis hvorfor. Hun havde heller ikke vide noget andet, og skiftet emne. "Gar Kantor ligger og venter på os i Nassau. Vi vil kontakte ham, så snart vi kommer der."
  
  
  "Vi?"Det viste sig skarpere end jeg havde planlagt det. For nu. Jeg kan ikke lide at arbejde med kvinder. Spille til. Ikke særligt svært at arbejde. Når det er svært for mig, jeg kan kun stille op med en kvinde omkring mig: Wilhelmina. Min nice, 9mm Luger-pistol.
  
  
  "Åh, nej, — sagde jeg. "Det kommer ikke til at ske. Også, hvis dine muskler er i forgrunden, så er du ikke den eneste, som er omkring dem. Du behøver ikke have nok af det. Hun satte sig brat op. Der var vrede i hendes øjne. "Ikke, at de synes, det er en ulempe," tilføjede jeg, " men jeg kan bare ikke lide muskuløs tanter."
  
  
  "Så det er bare en tynd tante, der betyder noget, men kommer i vejen?"
  
  
  Hende, kiggede på luk. — Jeg ville ikke kalde dig tynde på alle.
  
  
  Hun tog det ikke som en venlig kommentar. Hun har lavet en skolelærer ' s ansigt. "Nå, Mr. Carter, det ser ud som HQ vil have hende til at deltage. Blandt andre ting, jeg ved, soe-toan dialekt af Kinesisk, og jeg tror, det kunne være brugbare for os.
  
  
  "I Nassau?" Grinede han.
  
  
  "I Nassau, og måske et andet sted. Hun var ikke til at grine.
  
  
  Han nikkede til hende. "Jeg forstår hende."Jeg forstod ikke, det ved alle. Men noget var begyndt at synke i. Om det var et komplot for at dræbe alle Usa senatorer eller noget andet, det blev Maj måneds arbejde. Og bortset fra, når det kom til mord, KANNA, og hun havde ikke taler samme sprog. Så var der dette Lao Zeng. og før eller senere efter at kunne føre til ham. Og det kan være hvor som helst. I Kina, Indokina måske. Så det var mere end sandsynligt, at jeg måske har brug for ee viden.
  
  
  — Når vi forlader?".
  
  
  "Fire-tredive." Nah fået to første-class fly billetter. — Jeg har forberedt en suite for os på Ø-Paradis.
  
  
  Den måde, vi ville dele både husarbejde og bed. Han vinkede til tjeneren, og der betales for drikkevarer.
  
  
  "Ved den måde. Hvad er dit navn?'
  
  
  "Stuart," sagde hun. "Linda Stewart." Hun standsede. "Mrs. Stewart."
  
  
  "Åh, — sagde jeg. Og hvad så? Hendes ikke ønsker at gifte sig med hende.
  
  
  "Så, hvem der er den heldige fyr, Mr. Stewart?"
  
  
  'Dig.' Hun pegede billetter på bordet.
  
  
  Mr. og Mrs John Stewart Race New York-Nassau
  
  
  — Resten af dine dokumenter er i vores bagage. Kørekort, pas osv. Alle i navnet Mr. John Stewart. Hendes bagage blev efterladt i receptionen. Mens du bestiller en taxa, jeg vil samle op på hans ego. "Jeg vil fortælle hende, resten på flyet.
  
  
  Vi var stadig sidder med ved bordet. Dejligt, køligt, mørkt hjørne stol. Ee greb hendes håndled og trak hende ned. Jeg trak hende hårdt, fordi jeg vidste, at hun ikke skulle skrige. Han flyttede sin underarm, og den stiletto gled ind i min hånd. Sørgede for, at hun havde set ham. "Okay, Linda. Hendes stærke ene var i besiddelse af ee ' s hånd. — Jeg ønsker at kende dit navn." Jeg har brug for din ID, og jeg ønsker en ego-lige nu.
  
  
  Hendes ansigt var hvidt, og hendes øjne var mørke. Hun bit hendes underlæbe og kiggede ned. Uden at sige et ord til os, hun greb sin taske. "Åh nej, kære, jeg vil gøre det selv."
  
  
  Uden at tage øjnene fra hendes ansigt, han tog posen fra Nah, og søgte indholdet med sin frie hånd. Nøgler, kompakt, læbestift, tegnebog. Der var også en pistol, som han fangede et glimt af. Præcis.22. Det blev lagt ned af ego i et minut. Efter lidt roden rundt fandt jeg, hvad jeg ønskede: en fyldepen.
  
  
  Han satte det ned på en stol og trak den sag. Holder hende fast, han tydes hendes kode. Tara Bennett. Alder tyve-otte. Rødt hår. Grønne øjne. Så officielt, hendes øjne var grønne. "IDAX-20. Klasse R. ', hvor Hun arbejdede i den naturvidenskabelige afdeling og var yderst pålidelige. Som jeg læser det, hun studerede mit ansigt. Hun vidste, at jeg var ved at læse, men hun er stadig så chokeret.
  
  
  "Okay, sætte det væk. Han påpegede også, at pen. Hende gav ikke slip på hende, når hun satte ee væk.
  
  
  — Har du tillid til mig nu?" Hendes stemme var stadig for usikker til sarkasme.
  
  
  "Jeg har aldrig spurgt dig, Tara," sagde jeg.
  
  
  Hun kiggede på mig forvirrede ud før. — Så hvad var det alle godt til?"
  
  
  "Intet godt," sagde jeg. "Det er bare, at når jeg arbejder med en kvinde, det er mere praktisk for mig at vide, at jeg ikke arbejder for nah. Jeg var ikke sikker på om du vidste om det.
  
  
  Jeg gik til exit. Hun hentede sine ting og fulgt mig i stilhed. Da vi passerede gennem lobbyen, hendes far vendte sig mod hende. "Fortæl dørmand til at ringe efter en taxa. Jeg vil møde dig på den forreste dør i et par minutter."
  
  
  Hun sænkede hendes formelle grønne øjne og venstre.
  
  
  "To pakker af Lucky Strikes," sagde jeg. Hendes gill er nu i Mr. John Stewart ' s bekostning konto.
  
  
  Pigen bag skranken stirrede på mig et øjeblik, så rakte mig begge pakker. Hun rystede på hovedet.
  
  
  Og hun spurgte. "Hvem er du?"Nogle slags masochist?
  
  
  
  
  Kapitel 2
  
  
  
  
  Hvis du ønsker at vide, hvorfor jeg gør det, lad mig fortælle dig, at jeg ikke gør det for penge. Hvis du var arbejdsløs i seks måneder i det foregående år, har du sandsynligvis tjent mere, end hun gør; og det er ikke tælle dine dagpenge. Hvis du ønsker at vide, hvorfor jeg gør dette, så er jeg nødt til at fortælle dig, at den virkelige grund er, patriotisme. Selvfølgelig kan dette altid være tilfældet. Men hvis du lægger mig i dock ' en, og du vil have sandheden og intet andet end sandheden, hende skal jeg tilføje, at det var 40 grader i Nassau, og hendes lige nu var på pink sand beach ved siden af en af verdens bedste organer i en af de mindste bikinier i verden. Denne pige havde alt. Op til ee tillæg. Tara Bennett var en smukt portrætteret. Odin D halvfjerds-fem; cremet krop. Et og et halvt rundt, som var de ben... Hun var en af de smukkeste piger jeg nogensinde havde set på hende for. Og jeg havde en fornemmelse af, at hvis jeg spillede mine kort rigtigt, det var ikke bare mine øjne der ville være på hende.
  
  
  Som de siger, det var godt. Men jeg tror ikke, at det gjorde mig noget mindre patriotiske. Aftenen før, hun havde modtaget en besked fra den Faste station siger, " Hold dit hoved ned, alt er roligt." Han fortalte mig, at han ville kontakte mig når den tid kom. Før de havde ilder, vi havde bare at opføre sig som en normal Amerikanske par på ferie. Dette betyder, at hvis jeg gjorde det, at mens vi spiste, vi ikke lov til at fortælle os noget som helst andet end - højt - uanset om vi kan svømme eller ej.
  
  
  Han forlod hende i hans værelse, for at minde sig selv om, at hun var Linda og hendes navn var John Stewart, og gik ud for at få et godt billede. Jeg hader øen drikkevarer, og øen bartendere respekterede mig for det. Dette er et gratis tip: for en Caribbean slynge og de vil ignorere dig. For en ren whisky, og de giver dig alle de oplysninger, du har brug for.
  
  
  Hendes hotel anmoder om lokale udtalelse om optagelse. Jeg fik, hvad hotellet behov. Insidere hævdede, at det var bare en beskidt forretning. Chen-li var ikke fra øen, og var ikke en turist. I ethvert tilfælde, at han ikke var psykisk ustabil. Da han første gang besøgte den by, han var ret skuffet nen, men efter, at han forsvandt bare. Noget beskidt var, der skete.
  
  
  Da han kom tilbage til vores værelse, som han ikke gå til soveværelset. Hun tog tøjet af og bænkpres til at sove på sofaen. Dette er en anden gratis tip: intet slår en kvinde som en mand, der tydeligvis ikke har en appetit for hende.
  
  
  Han tændte en cigaret og kiggede på Tara. Hun lå og sov på stranden. Jeg spekulerede på, om hun havde sovet sidste nat. Men jeg havde ikke lyst til at fortsætte med at tanke. Der var alt, hvad hun gjorde, selvfølgelig, det var rart.
  
  
  "Mr. Stewart?" Det var hotellet messenger. Hendes hånd blev holdt over hendes øjne mod solen. "Der er en herre i havnen, der ønsker at tale med dig." Det vil være Gar. Selvfølgelig, på hotel undgå, at folk i den hotel. Jeg nikkede og fulgte ham. Vi ankom til tråden i en pink sand beach, i begyndelsen af en snoet rocky trail. "Du skal gå igennem her," sagde han. — Du kan komme her tilbage. Du vil ikke være tilladt at gå gennem lobbyen i en badedragt.
  
  
  "Tak," sagde jeg.
  
  
  - Afstemning om dette spor. På den anden side er der en trappe ned.
  
  
  "Ja," sagde jeg. Jeg forstod, hvorfor han tøvede, men tilbød em en cigaret i stedet for en spids. "Jeg vil se dig senere, "sagde jeg, med luft i en vacationer:"Du vil få dine tip i morgen." Vi troede, Mr. Stewart var en meget generøs person, gjorde vi ikke?
  
  
  Jeg fulgte stien, der førte ned til havnen. Udsigten var enestående. Ud over, hvor øen buet, steg grønne tropiske bakker, omgivet af en smal pink kant. Til min venstre side, der var en mur rundt på en lyserød sten med striber af mørke røde primula, som de afvisninger, du får, når du lægger ti gullig-brune bolde på det. På den anden side, omkring syv meter under mig, lå vand, der skinnede ligesom på en safir i solen. Uanset hvad det var, det var bestemt ikke en kortere rute. Havnen var stadig tre hundrede meter væk, og Slikke stadig ikke havde nået det.
  
  
  Hvis hun ikke havde været hørt af thunderbolt af, at boulder, et split sekund, før den nåede frem til mig, ville hun have været en stor flad pandekage i stedet for et godt omkring seks meter i diameter. Han ikke bare falder, han blev skubbet-ego. Hende, løb og klamrede sig til stenen klynk. Stenen ramte stien og sank yderligere i vandet. Han blev hvor han var, og lyttede. Hvem det var der havde den øverste hånd. Han kunne have holdt øje med mig fra oven. Alt, hvad jeg havde kig på var den smalle sti, og vand-syv meter under. De skarpe sten på bunden skinnede som skarpe tænder i en lystne munden.
  
  
  'Godt? Nogen, der har hørt hende i en hvisken. Det tage ikke en Harvard grad at vide, at ih var to mennesker. Ikke at denne åbenbaring hjulpet mig meget. Hendes mand var bogstaveligt talt står med ryggen til stønnede og var nøgen. I stedet for et våben, alt, hvad han kunne få hende, var en pakke cigaretter og en æske tændstikker. Der var ikke engang nogen sten i nærheden af mig. Hendes var bøjet op mod væggen. Hvis jeg gik ned, jeg var nødt til at følge sporet. Ikke over vandet, og venter på at blive skudt.
  
  
  Den anden fyr sandsynligvis nikkede til gigt, fordi indtil nu er de angreb, der ikke havde hørt fra vores stemmer. Min Gud, den var stor. Et ton mursten. En fuld tusind kilogram. Det er som om jeg blev ramt af en Leopard kampvogn.
  
  
  Vi stødte sammen på en smal, stenet vej, og han ramte mig med skinke-størrelse hænder, brager ind i min ryg. Jeg havde ikke styrke til at tage at blæse. Det bedste jeg kunne gøre, var at prøve at modstå. Han prøvede at sætte en ego at hver stamme, men han rullede over og fangede slag med tunge musklerne i låret. Ikke ligefrem et knusende slag.
  
  
  Jeg kunne ikke slippe af med svinet. Det er bogstaveligt talt i stå for mig som en stor tønde af lim. Han lagde sine hænder rundt om min hals, og det virkede som om der var intet at gøre. Min højre hånd var fanget et sted nedenfor os. Alt jeg kunne gøre, var ramt ego i øjnene med fingrene på min venstre hånd. Han kunne ikke lide at gøre det, men på denne afstand, kunne han næsten ikke gå glip af. Jeg følte mig noget henvende sig til marmelade under mine negle, og han gjorde en umenneskelig lyden af frygt. Han rullede væk fra mig og faldt på knæ. Blod sivede mellem mine fingre. Han stod op igen.
  
  
  Den første runde, men det bedste var endnu ikke kommet.
  
  
  Min næste modstander var allerede venter. Han blev stående stille og roligt lidt længere ned ad stien, en tavshed .45 kaliber revolver pegede på mit ansigt.
  
  
  Han kiggede hans bedste ved Påsken i sin hvide dragt. hvid skjorte og hvid slips. Udover, at det var klart, at han ikke kommer til at få blod på hans ego. God kamp, disse to. Denne blonde hår dandy med blege øjne og tota ex-heavyweight champion er farverige. Og så Nick Carter i sin lilla badebukser. Der stod han, pustende, der kører sin hånd over den dybe snit på hans hoved. Ex-champ faldt et par meter foran mig på stien.
  
  
  Den blonde fyr roste mig. "Så, Mr. Carter, jeg kan se, du er en fornuftig mand. Du ved naturligvis, at det ville være meget dumt at forsøge at angribe mig?
  
  
  Han må have været Britiske. De ord kom ud omkring hans hals i en bekendt, cloying accent.
  
  
  "Ja, selvfølgelig," sagde jeg. "Min mor lærte mig aldrig at argumentere med en bevæbnet mand. Hvis det er uden for rækkevidde.
  
  
  — For dårligt, at du ikke lade, som stenen falder på dig. Det ville være meget pænere for mange mennesker. "Amerikansk turist blev dræbt af nedfaldende sten." Ingen skænderier, ingen hårde spørgsmål. Ingen kompliceret plan for at slippe af kroppen.
  
  
  "Hør," sagde jeg. "Jeg ønsker ikke at være en byrde for dig. Hvorfor gør vi ikke bare tage en pause?
  
  
  Grinede han. Eller rettere, han neighed. Ego pistol var stadig pegede direkte på mit liv. "Ah," sagde han, " du har allerede forladt mig i en krop, at jeg må skille sig af med. To organer er virkelig en smule mere af et problem.
  
  
  Jeg fortalte hende. "To organer?" Din ex-mester er ikke død. Han vil bare aldrig blive i stand til at brodere igen. "Kane — - han påpegede også, at der stadig er udøde krop -" jeg har ikke brug for ham længere. Men kom til at tænke på det, "han knækkede sine fingre som en college komedie professor," han ikke har et skudsår, og hans ego død kan være forårsaget af et fald. Han smilede tilfreds. "Jeg tror, Kane vil falde. De er mudret sten ud der, under vandet.
  
  
  Ego ' et smil bredere. De bastard virkelig fik mig på nerverne. I min profession, mord er en del af min jobbeskrivelse. Han mente, at det ville være klogt at lade ham tale. Det ville spare sin tid på at forsøge at finde ud af, hvad de skal gøre med det. Web problem var, at jeg ikke kom op med noget endnu. Han kunne allerede forestille avisartikel om sig selv: "Killmaster ødelagt af Modige Daan." Jeg ikke kan lide det på alle.
  
  
  Det var ikke den værste situation, han nogensinde havde været i, men det gjorde ikke fortælle os noget. Han var fem meter væk fra mig, og han havde en pistol i hånden. Han var ude af min rækkevidde, men jeg var i hans seværdigheder.
  
  
  Bag mig, vejen var åben som en pil. Til højre er høje klipper. Vand til venstre. Mellem os er en blind semi-afbrudt giant. hvem kunne have dræbt mig uden at se mig, hvis han kunne. Hvis der gawk ikke havde ramt mig først. Men måske kan jeg stadig bruge hende på en eller anden måde, dette Kane. Jeg burde have tænkt på det. Jeg havde brug for tid.
  
  
  — Og hvordan du vil disponere over min krop?" Jeg antager, at der vil være skudhuller i nen."
  
  
  I tilfælde af gigt, han nåede ind i den inderste lomme af hans doublet og trak en omfattende stor whisky kolbe. Han løftede sølv låg med hans tommelfinger.
  
  
  Jeg kunne ikke forstå hende.
  
  
  Han whinnied igen. "Nej whisky, Carter. Benzin. Der er en grotte i rock around the bend. Kane ville have bygget et brand der...
  
  
  "Hjælp mig som brænde."
  
  
  "Der er en røst." Han sukkede tungt. "Jeg tror jeg bliver nødt til at gøre det selv nu." Jeg håber, Chen-li vil takke dig ordentligt."
  
  
  Han var sulten efter nogle oplysninger. — Hvorfor kan du ikke bare vente på ham til at gøre det selv?"
  
  
  Jeg ville elske at se hende. Men han vil ikke være ude af fængslet, indtil i morgen aften. Og ingen kunne have fundet dig her før.
  
  
  Ligesom det. At de havde planer om ego ' s flugt. Høg var ret igen. Men hvad gjorde de bastard har med det at gøre? Kane stoppede og lod et lille suk. Han tog et skridt hen mod det.
  
  
  "Stå tilbage, Carter. Den blonde mand tog et hurtigt skridt frem, holder pistolen ud foran ham. Han skubbede kolben af benzin tilbage i et minut, ikke glemmer at sætte hætten tilbage på. En benzin pletten spredes på tværs af ego ' s jakke. Han lagde ikke mærke til.
  
  
  Kane stønnede blidt igen. Hende, kiggede ned på ham. Pludselig, exit så hende. Han tog endnu et skridt fremad. Blond, også. "Tilbage op," sagde han med et kraftigt svirp af hans hånd.
  
  
  "Ønsker du Kane til at vågne op? Det vil være svært at beskæftige sig med ham, når han kommer til fornuft. Jeg kan dræbe hendes ego med et enkelt slag.
  
  
  — Og hvorfor ønsker du at være så hjælpsom?"
  
  
  "Ære," sagde jeg. "Hvis jeg skal dø, jeg vil have hende til at tage mindst ét med mig, omkring de to af jer. Bevidst hende, gik han over til at Kane ' s krop. Det gjorde mig lidt af et slikke. Måske ikke tæt nok på, men det bør være nok. Ikke endnu...
  
  
  Han lænede sig ned til, hvad der var tilbage af Kane ' s ansigt og greb sit våben med en usynlig hånd. Kane lavet en lyd, der lød mere som "Gaaa" end noget andet.
  
  
  "Jesus Kristus," sagde jeg, kom hurtigt op igen. — Jeg tror, han har en plan."
  
  
  "Hvilken?' Wittmans trådte lidt frem til at forstå mig bedre. — Plan, - gentage det. "Planier eller ribel".
  
  
  Han kom tilbage for at slikke lidt til at forstå min sløret ord. Stemmen pegede på hende og sat til at arbejde. Med et svirp med sin tommelfinger, tændte han en æske tændstikker og smed det ind i sit eget ego-gennemblødt jakke. Det samme tændt op. Han faldt hans våben og forsøgte at slukke flammerne, men det virkede ikke. Flammerne bredte sig hurtigt. Han sprang over bord og vrikkede, skrigende som en brændende dukke. "Hjælp mig. Gud hjælpe mig. Jeg beder dem."
  
  
  Jeg kiggede på ham og trak på skuldrene. "Hvis du ikke kan lide brand, at der er vand i nærheden."
  
  
  Så vendte han om og gik tilbage ned ad vejen til den lyserøde strand.
  
  
  
  
  Kapitel 3
  
  
  
  
  Tara var gået. Hun har sikkert allerede gik op ad trappen til hendes værelse. Jeg var dækket af blå mærker og blod, og jeg havde brug for et bad. Og en drink. Og noget andet. Jeg var nødt til at beskæftige sig med denne sag først.
  
  
  Hendes ego fandt hende i køkkenet på restaurant og hjemme ved poolen. Han-ale-hamburger med garniture, greb hendes ego ved kraven og slog det hele kæben. Den kok, der arbejdede på grillen forstået og venstre.
  
  
  "Så, Lolly, hvor meget har de betale dig for det?"
  
  
  I hans gigt, han nåede til hans kødkniv. Det var forkert. Hans ryg var presset mod klynk, og begge håndled var fastgjort. Ih vendte det lidt længere, bare for at være sikker.
  
  
  "Hey kid, er du ikke, okay? Lad mig gå.'Ego ' s navn var Carlo. Det var skrevet over hans uniform.
  
  
  "Ikke før du fortæller mig, hvem det var, Carlo." Der betalt dig for at lade mig gå denne vej til evigheden?
  
  
  "Lad gå," råbte han. Han strammede sit greb og gav ham en lys knæ spark til livet. Han stønnede. 'Hende, jeg sværger. Jeg ved ikke, hvem det er.
  
  
  "De siger, at det er Carlo. Han var iført hvid?
  
  
  "Nej. Manden i hvid... han stoppede brat.
  
  
  "Hvem var det, Carlo?" Hans ego smækkede ham ind i væggen.
  
  
  "Gå til helvede," sagde han.
  
  
  Ego slæbte hende til grill. Det kød, der sprøjtede med fedt. Hun blev skubbet ned af ego ' s hoved, så at han kunne se gennem barer og forestille sig, hvad ego Gol ville se ud senere. "Bb-Armbånd," sagde han.
  
  
  "Smukke Christian. Og den, der har sendt dig?
  
  
  — Jeg ved det ikke, " han klynkede. 'Hende, jeg sværger. Jeg ved det ikke.'
  
  
  Ego frigivet hende og tog et skridt tilbage. Mest sandsynligt, at han ikke vil forårsage flere problemer. "Så fortæl mig, hvad han så ud."
  
  
  Han sank tilbage i sin stol. "Stor fyr," sagde han. 'Kinesisk. Men meget stor. I nogle skøre grå jakkesæt.
  
  
  Jeg har aldrig set det før.
  
  
  "Og dette Bengel, hvor Ego kan finde ham?"
  
  
  Han gav mig et forskrækket blik. Hendes, henvendte sig til ham med et alvorligt udtryk. Uanset hvad var han bange for at sige til mig, han var også bange for, ikke at sige det til mig.
  
  
  "Det er to mænd fra Grenada Hotel.
  
  
  Senator blev skudt og dræbt i et casino i Grenada. Mindst to brikker i puslespillet, der allerede er i form, og jeg tænkte på, hvad det vil se ud. — Hvad vil du ellers vide?"
  
  
  "Intet mere. Du er velkommen. Intet kan lide det.'
  
  
  "Okay," sagde jeg. Jeg kan ikke lide at plage en bange lille fyr. Hvad jeg ellers havde brug for at vide, jeg vil prøve at finde ud af på anden måde. Han vendte sig til at forlade, men der var noget andet, han ønskede at vide.
  
  
  "Ved vejen". Hende, vendte rundt. "Hvor meget har han betaler dig for at hente denne søde besked?"
  
  
  Han gned sine håndled. "Femten."
  
  
  "Han har løjet for dig. Jeg betaler hende tyve dollars.
  
  
  "Nick, er det dig?" Hun var i brusebad.
  
  
  Jeg fortalte hende. "Nej, " Beskidt Voldtægtsforbryder'.
  
  
  — Jeg forstår dig ikke, " hun skreg. 'Vent lige et øjeblik.'
  
  
  Hun satte sig ned på sengen. Døren blev åbnet og hun dukkede op i en sky af damp,hendes hår curling i brusebad. Hun var iført en lang, hvid frotté-klud frakke. Jeg var spekulerer på, hvorfor jeg altid troet, black lace var så sexet. "Gar kaldet..." Hun stoppede op og kiggede på mig. "Åh min Gud, Nick. Hvad skete der?'Hun var farende hen imod mig som en brændende hvid engel.
  
  
  "Jeg ramte døren," sagde jeg.
  
  
  Hendes øjne scannede sår og blå mærker på min ryg. "Du ser forfærdeligt ud," sagde hun.
  
  
  — Så skal du se denne dør."
  
  
  Hun sukkede. "Sæt dig ned til afstemning som denne." Hun forsvandt og kom tilbage et øjeblik senere med en varm klud og en skål med vand. "Som de altid siger i film, kan det gøre ondt."
  
  
  "Og, som de siger i den film — jeg sluger det som en kugle. Hvad var det med Gar?
  
  
  — Han ønsker at spise middag med os i aften." Otte klokken på Cafe Martinique. Hun behandlede min ryg, næsten ømt. — Vil du fortælle mig om denne historie?"
  
  
  "Det var en fælde. Chen-li ' s venner ved jeg er i byen. Men jeg forstår ikke, hvordan de ved det. Han vendte sig mod hende, og fangede hendes blik. Hun kiggede bekymrede og forsøgte at skjule det. Jeg fortalte dig, baby. Dette er ikke et spil for kvinder." Han burde have vidst, at det ville gøre hende vred, men han forsigtigt trak hende tilbage på sengen. "Se," sagde jeg. "Jeg er sikker på, at du kender dit håndværk, hvad det er for os, men hvad det er for os, hendes, sikker på, at det ikke er hånd-til-hånd kamp. Det er alt, jeg havde i tankerne.
  
  
  Hun så ned og sukkede. "Jeg er en trænet agent, og jeg kan tage meget god pleje af mig selv." Det lød som en røst af en trænet agent, men det ville ikke give meget mening, som et dårligt døbt film: det ikke stemmer overens med det billede. Solen gav hende en fin tåge af fregner der fik hende til at se ung, uskyldig, og meget skrøbelig. Og sådan blev det. Hun blev samlet op af ee. Det føltes lille og varm. De lugtede af citroner, og hun kyssede lykkeligt med hende åbne munden. Han kørte sine fingre langs broen af hendes næse. "Du har fregner," sagde jeg.
  
  
  "Men i det mindste jeg ikke solskoldet," hun smilede. "De fleste blondes få solbrændt."
  
  
  Det minder mig om noget. Telefonen greb hende. Giv mig politiet. "Jeg fortalte hende, at operatøren. En Bahamian politibetjent, der tog telefonen. "Der er en stenet sti til Paradise Hotel harbor. Vidste du at?"' Han vidste det. Om en halv time siden, en flamme, så hende der. Det lignede nogle drenge, der legede med ilden. Jeg tror du ville være bedre at tage et kig der. Sergent forstået, og han hængt op.
  
  
  Jeg vendte tilbage til Tara. "Vi er ikke meningen at opfylde Gar indtil klokken otte..."
  
  
  "Hør, Nick." Hun så rastløs. "Jeg tror, vi har en mission, og..." hun stammered... jeg afbrød hende og fortsatte min sætning. "Det giver os tid til at køre vores ærinde først." Hendes hotel, ville gerne tage et kig på dette casino i Grenada.
  
  
  Jeg troede, at jeg så skuffelsen i hendes øjne.
  
  
  Hende, gik ind i badeværelset for at tage et brusebad. Hun tændte for radioen. Jeg kiggede på mig selv i badeværelsesspejlet. og spekulerede på, hvorfor jeg stadig ikke har et eneste gråt hår mellem os. "One Note Samba" blev spillet på radioen, indtil musikken blev skåret ud for "en vigtig udgivelse af Barentshavet område".
  
  
  Senator Paul Lindale var død.
  
  
  Senator krop blev fundet på Ego ' s dørtrin. Han sandsynligvis faldt gennem vinduerne i hans kontor på tiende sal. Selvfølgelig, de troede, det var et uheld.
  
  
  
  
  Kapitel 4
  
  
  
  
  Det er altid klokken tre om morgenen i den mørke af casino. Hver time, hver dag, i alt slags vejr, det er altid tre i morgen. Jeg spiller kort og terninger med trætte kvinder og mænd med hængende hoveder, lænet over tabeller og råbe, "Come on, honning." Det er næsten et orkesterværk. I hjørnet var der en tromme afsnit, der holdt op i et steady beat med hjulene af slot-maskiner og lejlighedsvis fad af udbetalinger: halvtreds bolde i kvarte. Den plads bliver roligere som underholdning priserne stiger. For eksempel, på craps tabeller, kan du høre en knappenål falde, især når ti tusind dollars, der er på spil.
  
  
  Casino af Grenada var ikke anderledes. Det blev vekslet til en check for halvtreds dollars-Jon Stewart ville absolut ikke ønsker at spille for mere, fordi den eneste måde at komme igennem casino er at bevæge sig rundt i spillet. Hende, så Tara ser rookies sperm på en af dem-bevæbnede mordere, de fyldt med kvartaler. Så vi snusede luften, men forstod ikke noget.
  
  
  Vi skiltes måder at holde et øje på de to mest sandsynlige point. Tara spilles roulette med en Kinesisk croupier, og hendes sel for en blackjack stol, som senator gjort hans gevinster og tab.
  
  
  Jeg har tyve-one hænder i den første hånd, samt den første og anden. Jeg sætter mine chips på tredje runde, men forhandleren stoppede mig. Chips blev mangler bogstavet G i Grenada. Han fortalte mig, at tage ih tilbage til kasseapparatet. Disse var nye chips, sagde han. De havde dette problem tidligere i dag.
  
  
  Jeg har allerede haft nogle problemer, og denne gang har jeg ikke lyst til at risikere det. Denne gang han var bevæbnet. Hende, gik til cash register. Han undskyldte mange gange og gav mig de andre chips, som han bedes skubbede ind i min hånd.
  
  
  Fem sekunder senere, han var helt chokeret.
  
  
  Jeg ved ikke, hvad de gav mig, men det må have været noget vrøvl. Da jeg åbnede hendes øjne, to Chen-li med to vorter i midten af panden var lænet ind over mig. Men hvis de var der, de var borte, for når hun endelig kom til, både af dem var væk. Ligesom min pistol: Wilhelmina tilbage med en anden mand. Denne gang med en Kinesisk. Han sad over for mig i rummet og smilede til mig. Det var en lille, røgfyldt, lydisolerede værelser, som tilsyneladende anvendes af Krasnoyarsk ' s kontor, som gik om sin virksomhed og distribueret chips. Der var omkring seks andre mennesker i rummet, ud over den mand, med min pistol, og det var der ingen latter, undtagen mand med min pistol.
  
  
  "Velkommen til vores ydmyge indsamling. Bare han bøjede sit hoved. Hef var en kort, velbygget mand, klædt i en elegant silke farve. Lad mig præsentere mig selv til dig. Mit navn er Lin Lin Qin.
  
  
  "Mr. Qin." Han nikkede, også.
  
  
  "Mr. Lin," rettede han. Det sidste navn er altid nævnt først.
  
  
  Alt dette høflighed var for venlig. Jeg spekulerede på, om han ville udfordre mig til en gaffel duel. "Det bedrøver os," fortsatte han, " at vi er nødt til at anmode om din tilstedeværelse i vores lille sammenkomst i en sådan, skal vi sige, brat måde. Men anser dig selv for en æret gæst.
  
  
  En kreds af sten ansigter undersøgte hende. "Tarm, fyre, hun ville ikke have savnet det for noget."
  
  
  Griner, Lin vendte sig til de andre. "Mr. Carter er sjov," fortalte han dem.
  
  
  De stadig ikke at grine.
  
  
  "Nå," han trak på skuldrene, " som du kan se, at mine ledsagere ikke lytte til de herrer vittigheder blandt sig selv. De foretrækker at komme ned til mere vigtige ting lige med det samme. Han tog en cigaret og bankede det på bagsiden af guld-onyx tilfælde. Odin po ego medskyldige sprang op for at give et lys. En svag sød duft sprede sig gennem rummet. "Åh, hvor uhøfligt af mig. Han rakte mig telefonen. "En cigaret, Mr. Carter?"
  
  
  Hende, han rystede på hovedet. Jeg undrede mig over, hvorfor jeg holdt så meget om dette Jon Stewart noget vrøvl. Mit navn syntes at være den mest tæt bevogtet hemmelighed i denne by. "Jeg formoder, at det ville hjælpe meget, hvis jeg fortalte dig, at du har fundet den forkerte mand, og for at mit navn er John Stewart?"
  
  
  Lin hævede det ene øjenbryn. "Undskyld, Mr. Carter.
  
  
  Odin Po vil opfylde dine gamle fjender-vores gamle ven. Han så, du ankommer til lufthavnen og informeret Mr. Bengel. Han lænede sig tilbage komfortabelt i stolen. — Og mens vi taler om vores tidligere arbejdsgiver—" — jeg tager det du har hørt om ego ' s tidlige død?"
  
  
  Ja, tragisk, sagde jeg. "At blive taget til afstemning som denne, i prime af min ungdom."
  
  
  Faktisk. Smilet vendte tilbage. "Men måske en uhensigtsmæssig tragedie. Du kan se, nogle omkring os var uenig med Mr. Bengel ' s måde at drive forretning på, og nu, at hun har taget over, de uenigheder forsvinder. Han har adresseret brev til de andre, "at være ude af denne verden."
  
  
  Nu var de griner. Et par cigaretter dukkede op, og lyser op. Det begyndte at repræsentere arten af ihc. Den søde lugt af succes fyldte rummet.
  
  
  — Og nu, Mr. Carter, vi er klar til at gøre dig et tilbud. Ikke at vi skal. Men din øjeblikkelig død uden vores hjælp, vil ikke være af nogen nytte for os.
  
  
  Jeg var overrasket over, at Bungel ikke mærke til denne fordel. Jeg fandt denne modsigelse lidt mærkeligt.
  
  
  Jeg spurgte hende. — Hvad er denne fordel?
  
  
  Fem procent. Fem procent af overskuddet. Dette er et godt forslag. Men forvent ikke millioner. Detail prisen på heroin er meget højere end den pris vi får for det."
  
  
  "Og de andre?'Hendes,' kiggede på sin cigaret. 'Græs. Hash?
  
  
  "Selvfølgelig, at fem procent af det samlede beløb. Han smilede igen. Og de andre, som du siger, er en bagatel... Det er beder os om opium.
  
  
  "Du sætter ego her til Nassau og smugle det ind i Usa selv." Dens lavet det som en app; ikke som proptrækker.
  
  
  Han nikkede. Men selvfølgelig, du allerede kender det. Ellers, du og Mr. Bungel "—, at han tøvede — " ville det ikke være at skændes.
  
  
  Denne sidste udtalelse foruroligede mig. Han tilbød mig en aftale, som om han var en drug enforcement agent, og som, hvis Bengel kun behandlet med lægemidler. Nå, måske var det. Måske dette Chen-li var blot et medlem af et lægemiddel syndikat. Måske var han bare så stenet, at em nødt til at hjælpe en AMERIKANSK senator. Måske var det hele en stor crazy tilfældighed. Eller måske Lin ville have hende til at tænke det.
  
  
  "Jeg kan se du tøver, Mr. Carter. Du ønsker måske at konsultere nogen, før der træffes en endelig beslutning. Oooh! Han nikkede til den mand, der sad for dagen.
  
  
  Chu stod op og åbnede døren.
  
  
  Container.
  
  
  Hendes håndled var bundet sammen, hendes kjole var revet af, og hendes hår var kommet løs i løbet af kampen. Det hår jeg havde set hende sætte op og fastgjort op, før hun til venstre. Dybt ulykkelig, hun kiggede på mig, kun på mig.
  
  
  "Jeg er ked af det."
  
  
  To mænd holdt hende nede. En på hver side. Begge udført Sten maskinpistoler, kort, lys Britiske kanoner, der kunne skyde fem hundrede runder et minut. Instinktivt, at han nærmede sig hende. De slip på hende og hævede deres våben, som jeg og en anden mand kom op for at få fat i mig. De har bare lavet en fejl. De skal have ophørt med at søge mig, når de fandt pistolen.
  
  
  Med en hurtig bevægelse, han flyttede hendes stilethæl ind i hans håndflade, således at kun de blade der stikker ud. Han kom til mig først, og jeg kastede min ømu ' en dolk i dollar stak. Ego ' s åbnede munden, og han døde af en overraskelse. Det skete så hurtigt og tilsyneladende uden grund — at de andre i et kort øjeblik mistede deres vagt. I det øjeblik du tog fordel af det.
  
  
  Jeg gik for at se Lin Jing.
  
  
  Med et enkelt sving med sin venstre hånd, han bragte ego op foran ham, så det holdt i et jerngreb, der holder stiletto at ego ' s hals.
  
  
  To submachine gun heroes frøs på plads. De andre forblev, hvor de var forvirret. Lena kunne have brugt hende som gidsel for at få Tara og sig selv ud af her. Men jeg ville ikke have det på den måde.
  
  
  "Afbinde hende," jeg har bestilt.
  
  
  For et øjeblik, ingen flyttet. Kun hendes. Lina skubbede hende fremad, indtil vi nåede en af Tara ' s vagter. Den skarphed af bladet gjorde hende Lin hæve hendes hage, og hendes hals var blottet. "Ma-afbinde hende," han formåede. Guard sænkede sit våben og gjorde, som ømu ' en blev fortalt.
  
  
  Det var Tara, der har bestilt det. — Kom ud af her.
  
  
  'Men,. Nick. †
  
  
  "Go!"
  
  
  Hun kom til døren. Lina gjorde hende til at gispe og skubbet ego mod vagterne, der bakkes væk i rædsel, da hun blev grebet af en pistol fra en af dem og begyndte at skyde. Det første ramte en anden skytte, og så var det en barneleg.
  
  
  Ti sekunder senere var det hele overstået.
  
  
  En maskinpistol faldet hende og tog Wilhelmina. På et bord i hjørnet, lagde han mærke til en lille, åben boks med chips. Han forsigtigt tog den ene omkring dem i hans hånd, og undersøgte det. Der var en meget lille nål stikker ud af siden, to millimeter lange. Chip brød ham i halve. En bleg, gul væske, der kom ud. Deaktivering af dråber. De chips, de bruges imod mig. Jeg satte låget på boksen og sætte det i et minut. Hvem kender. Hvis spillet gik imod dig, måske de kunne komme i handy. Han kørte en hånd gennem hans hår, rettede hans slips, og lukkede døren på opløst Nassau Kinesiske Union for evigt.
  
  
  Han kiggede på sit ur. Vi var tyve minutter for sent. Ved den tid, vi nåede Cafe Martinique, stationen var gået.
  
  
  Men nu var hun ser virkelig frem til det.
  
  
  
  
  Kapitel 5
  
  
  
  
  Jeg satte hende af på hotellet og gik for at se til togstationen. Han boede i et lille hotel i nærheden af kysten. Da jeg kom der, var fuld af politifolk; ambulance indstilling af alarmen fortalte mig, at jeg kan være forsinkede. Det viste sig, at jeg var lige i gang.
  
  
  Lægen kiggede på mig og gav mig en håbløs skuldertræk. — Han har kun et par minutter tilbage. Det er ikke meget jeg kan gøre ved det.
  
  
  Han krøb ned ved siden Gar. "I morgen aften," hviskede han.
  
  
  Han nikkede til hende. Jeg kender hende. Chen-li ' s flugt. Hende, hørte mit ur tikker ned ego ' s liv. Eller var det min dollar stak? "Noget andet?'
  
  
  'Sagde han. "Jeg efterlod en besked. Fortæl Tara..."
  
  
  Det er noget at stemme på. Gar og hendes måske har arbejdet sammen om fem eller seks opgaver. Han var en professionel, så godt som man kunne ønske sig. Jeg troede, han ville altid være der for hende. Afstemning afstemning, hvad du får med døden. Du forbliver udødelige indtil sidste sekund.
  
  
  Jeg gik tilbage til min bil og drønede ud, som om hastigheden var drønede mit koncept verden. Men der var ikke tilfældet. I virkeligheden, jo mere han lærte om det, jo mindre ego forstået det. Tre identiske Kinesiske mænd. Tre døde senatorer er åben nu. Casino. Flygte fra døden. Og Lao Zeng, der var et eller andet sted i Indokina. Det tog ikke kampen, og det gjorde ikke tilføje op. Baggrunden for alt dette var CANNAH, og CANNAH var en snigmorder trup. Og hvis senatet jagt sæson havde åbnet, tre var allerede døde, og halvfems-syv var stadig i live. I det nuværende tempo, vil de snart ødelægge hele det Amerikanske system af regeringen. Det var op til mig at finde ud af, hvad de var til for at komme foran ih og forhindre det. Han efterlod en besked til mig. Eller var det betydet for mig? Han sagde, " Fortæl Tara til at Tara Bennett. ID = AX-20. Tara Bennett, en lærd kvinde.
  
  
  Pludselig, blev han vred.
  
  
  Tara vidste noget, som hun ikke. For eksempel, at hun vidste hvorfor hun var med mig. Og ikke på grund af Sutoan dialekt. Da hun fortalte mig i, at bar at jeg var sådan et fucking geni, hun vidste, at nah havde hjerner til dette job, og som for mig ... "Muskler," sagde hun, " er en forudsætning i denne opgave. Pludselig forstod jeg den klassiske kvindelige fornærmelse, at du ønsker at tiltrække mig bare på grund af min styrke.
  
  
  Godt, der kan ændre sig i aften. Tara og jeg ville have en dejlig og meget lang samtale. Uanset om han kunne lide det eller ej. Og hun ville have fortalt mig sandheden.
  
  
  Hun blev liggende på sengen, og den hellige lys var slukket. "Ikke for evigt.'Nej,' sagde hun, da Brylev nået ud til at vende det om. Brylev vendte det om. En lille lilla ar størrelsen på en kvart svulmede op på hendes kind. Hun holdt op i hendes fingre for at dække hendes ego. Uanset om det gør ondt, eller omkring forfængelighed. Hun så lille og hjælpeløs igen.
  
  
  Han sagde til hende," Gar er død. "" ... og jeg tror, det er tid til at fortælle mig, hvad han døde for."
  
  
  "Gar? Åh, nej. Hun vendte hovedet, og tårerne vældede op i hendes grønne øjne. Han næsten forventes tårer at være grøn.
  
  
  "Hvad laver han?"
  
  
  Hun kiggede på mig igen. "Det ved jeg ikke, Nick. Ret... jeg ved det virkelig ikke.
  
  
  "Siger det, skat." Du er ikke den første frække kvinde jeg har sat spørgsmålstegn ved, og hvis du tror nogle gange, at jeg giver dig en præference...
  
  
  "Åh, Nick. Tårer var nu flyder i fuld kraft. Hun rettede sig op og begravede sit ansigt i mit bryst. Jeg svarede ikke.
  
  
  Hun tog sig sammen, satte sig op, og sagde, hulkende, "jeg fik at vide ikke at tale. At jeg ikke skulle til at fortælle dig, " hun rettede sig selv.
  
  
  Hendes far lagde en finger kærligt på ar på hendes kind. "Så lad os bare sige, at jeg vil slå det ud omkring dig."
  
  
  "Du vil aldrig gøre det."
  
  
  Hende, kiggede på luk. "Vi har også andre måder." Jeg fortalte hende. Den berømte truth serum Kolodezny, for eksempel.
  
  
  "Og denne?" spurgte hun.
  
  
  "Og ... jeg sagde. Ee tog hende i sine arme og kyssede hende længe og langsomt. "Mere," sagde hun. "Hey, meget mere. "Okay," sagde hun med et suk. "Du har vundet. Amerikanerne vil i land på Normandiets kyst.
  
  
  Han strammede sit greb om hende. "Das weissen vie," sagde jeg. Hende, følte hendes bryster. "Hvad ellers, Fraulein?"
  
  
  Hun begyndte at grine og lidt hendes læbe. "Bomben vil falde på Shirohima."
  
  
  Han lagde hånden bag hendes øre. "At Sirohima?"
  
  
  "Til Hiroshima." Vi var begge griner nu.
  
  
  "Meget interessant," sagde jeg, afbinding hendes kjortel, formentlig på den bedste brystet i hele den vestlige halvkugle. Eller måske er den bedste halvdele af Vesten. "Ah, pige, pige. Du er virkelig stor. Den badekåbe er omfattet af det igen. "Så lad os snakke nu.
  
  
  "Jeg tror, jeg kan lide den aktive del bedre."
  
  
  Jeg smilede til hende. "Jeg ved," sagde jeg. "Men det er sådan jeg kender sandheden." Ingen sex før du fortæller mig. Min metode af tortur er seksuel utilfredshed." hende binde knappede'
  
  
  "Jeg advarer dig, vil du blive rasende i en time."
  
  
  Hun kiggede på mig og jokede lidt nervøst. "Dyret," sagde hun. "Åh, nej. Søde ord, vil ikke hjælpe dig. Han lænede sig tilbage og krydsede sine arme. — Jeg vil gøre dig til en ærlig tilbud. Hvis du ikke giver mig hvad jeg vil, jeg vil ikke give dig, hvad du vil."
  
  
  Hun rynkede panden. "Ingen bandeord," sagde hun.
  
  
  "Ah! Det er en del af planen. Hvis du ikke taler hurtigt, at jeg vil fornærme dig, indtil jeg droppe.
  
  
  "Seriøst, Nick. Jeg har mine ordrer...
  
  
  'Alvorligt. Container. Jeg er ligeglad. Han kiggede hende lige i øjnene. "Først og fremmest kan jeg ikke lide at risikoen min hals, hvis jeg ikke kender alle de VCS. For det andet, jeg ikke kan lide tanken om ikke at blive betroet. Jeg har aldrig set Hawk skjule noget fra mig.
  
  
  — Det er ikke, at han ikke har tillid til dig, selvfølgelig. Hvis der er én person, han ikke har tillid til, det er mig. Eller i hvert fald min teori, mener jeg. Han sagde, at du kunne stoppe, hvis jeg fortalte dig. Du tror måske, at hele verden er gået mad."
  
  
  "Med Gar og tre senatorer i en kiste, er det meget usandsynligt, at jeg vil forlade. Så gå videre. Hvad er din teori?"
  
  
  Hun tog en dyb indånding. "Har du nogensinde hørt om en encellede kultur?"
  
  
  'Mmmm.' Biologi... genetik. Noget lignende?'
  
  
  — Godt, du kom tættere på. Dette er en ny måde af reproduktion."
  
  
  — Hvad er der galt med den gamle?"
  
  
  "Hør," sagde hun. — Jeg bryder min ordrer til at fortælle dig dette. Så du er nødt til at være seriøse og lytte."
  
  
  "Jeg lytter," sagde jeg.
  
  
  "Takket være en proces, som de kalder enkelt celle transplantation, ble gennem kernen i en celle omkring en gamle krop-fra en celle på tværs af enhver del af kroppen — at skabe en ny organisme, der er genetisk identiske."'
  
  
  Hende, kiggede på nah med et smil. "Gentag.'
  
  
  "De kunne udtrække cellen omkring min klippet negle, sætte den i den rigtige kemiske miljø, og resultatet ville være en lille pige, der ville se ud, præcis som hende i alle detaljer."
  
  
  — Kan det ske?" "Jeg har ikke tillid til hende med noget som helst omkring dette.
  
  
  'Yeah. Det er ikke en hemmelighed. For at være præcis, var der en artikel om det i Gang i 1971. Hidtil har dette kun været gjort med frøer. Mindst... så vidt vi ved. Men Kinas pris, der er langt forud for os i mange ting."
  
  
  "Vent et minut. Siger du, at Chen-li og Charles Bryce er kloner af den samme plante?
  
  
  Hun nikkede forlegent. "Jeg fortalte dig, ville du ikke kan lide det," sagde hun.
  
  
  "Kan jeg ikke forstå. Jeg mener... Hvorfor? Jeg mener, selv hvis det er muligt, er det stadig ikke giver mening.
  
  
  "Lyt. Selv i dette land, der var studiegrupper. Vi prøvede at finde ud af, hvilken slags mennesker bør være encellede at reproducere. Og en af grundene til vi ikke har gjort nogen forsøg i denne retning er på grund af det svar, at denne proptrækker: de værste mennesker. Den Hitlers. Mennesker med storhedsvanvid. Folk som Lao Zeng, for eksempel. En første-class assassin.
  
  
  "Okay, lad os sige, Lao Zeng har ganget..." Det var ikke svært at tro på sådan en super fantasi. "Hvad vil de få ud af det? Undtagen for egoisme. Og hvad har det at gøre med CANNES og disse senatorer? Hvad har det at gøre med hele Nassau situation?
  
  
  Hun rystede på hovedet. 'Det ved jeg ikke. Jeg ved absolut intet om det. Alt jeg ved er, at disse kopier af første klasse assassins vil vokse ind i første klasse, og snigmordere. De vil se og tænke — og dræbe-som den originale. Og min teori er, at KANG Lao tog Zeng er materiale til at skabe en trup af pureblood mordere."
  
  
  "Du kender om dette..."
  
  
  'Sikke noget vrøvl...?'
  
  
  "Jeg er ked af at spørge dem om det.
  
  
  Hun undersøgte mig grundigt. "Du tror, hun er sindssyg?"
  
  
  "Jeg tror, du er skør. Men hendes, også. Sunde mænd er nu liggende i sengen spekulerer på, hvordan at slippe af ukrudt i deres have. Og normale kvinder nu pakke deres madpakker. Du er nødt til at være skør for at arbejde i AX."
  
  
  "Det er min teori," sagde hun.
  
  
  "Det er vanvittigt, men det betyder ikke, det kan ikke være sandt."
  
  
  Hun åndede lettet op. "Tak, Nick." Så smilede hun. "Fortæl mig...'
  
  
  Ja'.
  
  
  Hun skubbede hendes hår tilbage fra hendes pande. — Har du nogensinde mødt nogen almindelige kvinder?"
  
  
  'Nej.'Dens sagde. "De er ikke min type."
  
  
  "Hvad er din type?"
  
  
  Brunetter, " sagde jeg. Hun kiggede ondt. "Korte, buttede, og meget dum. Selv om, "tilføjede jeg: —" jeg er åben for noget."
  
  
  "Hvordan er det åbent?" spurgte hun, unbuttoning min skjorte.
  
  
  "Meget åben", sagde jeg, at tage ud for hendes kjole. "Godt," sagde hun. Og der var den røde tråd i vores samtale.
  
  
  Jeg ønsker at fortælle dig, at jeg har kendt adskillige kvinder. Og hende, jeg troede, at jeg allerede vidste bedst. Men jeg ønsker at fortælle dig, at jeg var forkert. Tara var noget andet. Meget forskellige. Og meget forskelligt fra det. Det forekommer mig, at hver gang nogle nørd forsøger at fortælle noget som dette i en bog, det lyder som højden af kedsomhed. Hun er altid "gyngende", hun er "vrider sig", han er "piercing" hende, og hun er altid "eksploderer". Noget som dette lyder altid som en afskrift af en wrestling kamp.
  
  
  Tara var anderledes, og jeg har ikke ord for det. Hun fik mig til at føle som om hendes krop var blevet opfundet, og det kom til live for første gang, og kun for mig. Hun var åben og uskyldig, hun var varm som smør og fredfyldt. Hun var en pige, såvel som en kvinde. Det var et spørgsmål og svar. Hun var Tara. Og hun var min. Hendes var forskellige, alt for.
  
  
  Hende, kiggede på luk. Der var tårer i hendes øjne. Hun kyssede min skulder. 'Tak. Tak.'
  
  
  Han lod sin hånd spil gennem den røde sky. Man skulle tro, du var en gård hane, hvis du ikke sagde noget, bare hinandens følelser. Så han skal bare lukke op og kyssede hende igen.
  
  
  Vi var så tæt på hinanden, da vi hørte en banke på døren. Hende, stod ud af sengen. Hvis det var en pige, for natten, hun ville komme, hvis vi ikke svar. Men så igen, måske det ikke var en pige.
  
  
  Hendes pakket ind i et håndklæde omkring hendes talje, tog pistolen, og gik hen til døren. Han åbnede den et knæk.
  
  
  Det var room service. På vognen var en stor drivkraft; komplet med champagne i sølv køligere.
  
  
  Han stod der, og kiggede på det, og sukkede tungt, pludselig meget sulten. "Jeg vil gerne bestille dette for hende," sagde han til sin tjener, " men jeg tror du har fået forkert nummer."
  
  
  Spurgte han. "Mr. Stewart?"
  
  
  "Ja. Hendes Stewart.
  
  
  "Mr. Garson Cantor bestilt dette for dig." Indtil midnat, sagde han. En overraskelse.'
  
  
  "Okay, — jeg sagde, da tjeneren var gået igen. Stationen budskab i hallen er et sted i midten af sine egne.
  
  
  — Du mener ligesom bønnerne i en Barnedåb pie?"
  
  
  Jeg har ingen idé om, hvad jeg mener, men Gar fortalte mig, at han efterlod en besked, og denne eda er alle han forlod os, så... " Hun kiggede rundt i stolen, og jeg spurgte for noget bemærkelsesværdigt. Et stykke papir. Det var med champagne. Konvolut, inde blot et visitkort med påskriften " Bedste ønsker med store bogstaver. Gar skrev også noget, der skulle være kode.
  
  
  M-1 x4 + ?
  
  
  "Hvor forfærdeligt," sagde jeg. "Det er noget vrøvl." Hun var igen ved at blive undersøgt af ego-besked: "Måske dette er en formel." Jeg gav et kort til Tara: "Stemme. Er du akademiker i familien."
  
  
  Tara tilbage ego til mig og trak på skuldrene. — Det er ikke mit navn, som jeg kender. M minus 1, multipliceres med 4 plus noget." Hun rystede på hovedet. "Du har ret, det er noget vrøvl.
  
  
  Han kiggede på kortet igen. Hey vent op. Forstået hende.'Alle af en pludselig, at det hele gav mening. "Ved du, hvad det betyder? Det betyder, at du var den rigtige.
  
  
  Hun kiggede på mig blankt. "Som hvad?"
  
  
  "Om dem pbx. Look. Hendes far viste hende kort igen. "Det er ikke M minus 1. Dette er bandet M-1. Ml. Kode navn Lao Zeng. Og Ml x 4 Ml ganges med 4. Der er fire MI ' s. Fire mænd, der lignede Lao Tseng. I fire afdelinger. Plus et spørgsmålstegn. Plus Gud ved hvor mange mere.
  
  
  Forvirret, at hun lænede sig tilbage i sin stol. "Du er vidne til et historisk øjeblik."
  
  
  "Åh, kom nu," sagde jeg. "Du var lige før."
  
  
  "Ja, — sagde hun. "Men jeg har aldrig fortrudt at være lige før."
  
  
  Det må have været min tiende cigaret. Så det var for meget. Jeg smed min cigaret butt over altan gelænder og så det dyk som en modig lille bombefly. "Vi leve med ære og falde som rådne pærer." Vinden havde samlet op fra det mørke harbor, og der er forankret fiskerbåde blev vugger nervøst i bølger, som utålmodige børn, der er vågnet op en dag før deres forældre, og ser nu frem til en ny dag. Jeg kunne ikke sove. Han ventede, indtil Tara døsede hen, så skænkede sig et glas champagne og gik ud på balkonen. Tusindvis af stjerner og en hvid månen hang over verden af almindeligt vand og strand. For et øjeblik, jeg ønskede at glemme, at andre i verden, med egoet og den hårde linjer og blod-rødme. Denne verden af mord og død, hvor det første skud, og derefter stille spørgsmål.
  
  
  Men jeg havde så mange spørgsmål at stille ih mig selv. Og nu er svarene ikke kunne udskyde til senere. Chen-li var en af dem, Omstillingsanlæg. Han dræbt af en senator. Nu, nogen planlægning til at redde Chen-li rundt i fængslet i aften. Men hvem var denne "nogen"? Og hvornår var det "i dag"? Denne "hema-til at" kunne være tolv mennesker med håndgranater eller en person med en god plan. Og i dag — den længste ord. Det varer fra solnedgang til næste daggry. Der var også noget andet. Lin Qing sagde, at jeg var ved at blive ramt af en "gammel fjende". Hvad gamle fjende? Jeg havde tusind fjender. Og hvis han stadig var på øen, han kunne bare krydse min vej. På en måde havde han til at finde svarene. Og før det, " i aften."
  
  
  Han vendte sig om og kiggede inde på Tara sove der. Månen spejlede sig i glasset ved dag; det så ud, som om det var suspenderet i luften på en blå kvartal med månen som en nat lys. Hendes øjne gled væk igen. Der var også noget lignende. Jeg havde stadig Tara til at bekymre sig om og beskytte. Hun var en agent og en ledende forsker, men hey, jeg havde brug for min beskyttelse. En anden grund kunne jeg ikke sove. Dette ville ikke være muligt, hvis jeg ikke har en plan, som, hvor du skal starte, til at opspore alle disse "whys".
  
  
  Han begyndte sin søgen efter hende. I den skuffe i sit skrivebord stol, jeg fandt, hvad jeg havde brug for. Disse kitchede flyers de forlader for turister. "Sjov i Nassau". "Hvor er alt dette, der sker?"
  
  
  "Hvor er alt dette, der sker?" der var et kort over øen. Han tog den op for at tage et nærmere kig. Fængslet fandt hende. Godt. Hvis hun blev sendt til et hotel for at undslippe en fange, hvor ville hendes ego tage hende? Hendes hotel ville få hende væk fra øen. Så jeg ville gå til kysten. Et lille fly kunne bruge stranden som en landingsbane. Eller en båd ville have brugt det. Eget skib, ferie og privilegeret lystbåde. Jeg sporede hende fra fængslet til den kjole. Den kjole var meget dyrt, var der en masse veje. Hele øen tog den ud.
  
  
  Da jeg kiggede op igen, hendes udseende havde ændret sig. Solen dukkede frem bag Jordens linje, og himlen dækket Moder Jord med en bekendt pink tæppe. Fiskerne gik ud, rundt omkring sine boliger, på Bay Sturt og på vej til deres skibe fortøjet ved molen. Kvinder åbnet deres boder på markedet med bøsse stråhatte og spraglet poser af muslingeskaller. Hvis jeg var Jon Stewart, kunne vi gå gennem dette marked, og gå vandski på havet, og så spise frokost i byen med friskfanget havaborre. Hvis han var Jon Stewart, at han ikke ville vide om Chen-li ' s forestående flugt lige nu, og hvis han gjorde, ville han have gået til politiet for at forhindre det. "Men Nick Carter vil hjælpe Chen-li flygte.
  
  
  Morderen var bare et tandhjul i hele bilen, og hun ville blive hele bilen; som det sted, hvor de masse-producere PBX. Og med lidt held, Chen-li vil føre mig der. Hvis han blot kunne gøre ego løbe væk. Alle, men mig.
  
  
  Det var klokken seks i morges, og nu havde jeg en plan. Han kunne ikke sove nu.
  
  
  
  
  Kapitel 6
  
  
  
  
  Regel one: kend din fjende.
  
  
  Han slukkede den Tværgående Vej og på vej til lufthavnen. Min gamle fjende, i hvert fald ifølge Lin Jing, så mig ankommer til lufthavnen. Måske lufthavnen kunne give mig et forspring. Nå, det var en vild tur, men det var værd at prøve.
  
  
  Hun kiggede på de ansigter bag disken. Told. Oplysninger. Hertz biludlejning. Booking. Ingen omkring dem nægtet mig noget, der dukkede op i medierne. Jeg gik til en kiosk og købte en avis. At have noget at lave, mens hendes, tænke over, hvad de skal gøre. Nen ikke har noget om kasinoer i Grenada. Udlændinge. Men ikke så ville det være mærkeligt. De har sandsynligvis ikke ønsker at skræmme turister. Eller måske politiet bare vidste ikke om det. Måske en anden kom tidligere, og ryddet op i dette rod. Nogen steder på denne handel med narkotika.
  
  
  Eller nogen omkring andre . Listen over døde tjekket det ud. Bengel døde på hospitalet. Skødesløshed med en cigaret. Ego er min mor, der boede i Kensington, var en ego overlevende. Ikke noget, men gode ting om den døde. De mortuis nil dom bonum. Jeg kiggede rundt i området på grund af min avis. Ingen gamle fjender lurede i skyggerne.
  
  
  Der var en ting mere han kunne gøre. En smuk engelsk BOAC pige kontrolleret passager liste til mig mandag aften. Mandag aften ankom vi alle over i New York kl 7: 30. Pan Am venstre for Miami på syv, og den Britiske fly rundt i London ankom til otte-nej, et kvarter til otte. Det var lidt tidligt. I London. Jeg tænkte over det et stykke tid. Charles Okun var fjenden rundt i London. Men nej, de fik ego, da de ransagede hans laboratorium. Otte! Vin I! Det kunne have været ham. Carlo, levering dreng, sagde manden, der har betalt ømu ' en var en kæmpe Kineser. Wing Tak var en fem-mund-høj agent KAHN, der er baseret i London. Og det er usandsynligt, at han glemte, at han nogensinde har mødt mig. Lad mig minde om, at han nu havde en tre-fligede hånd.
  
  
  'Darling. Hun smilede til pigen bag disken. "Kan du fortælle mig, hvis Mr. Fløj var på flyvningen mandag omkring London?"
  
  
  "Åh, jeg er ked af det." Hun så meget trist. — Men jeg er bange for jeg ikke lov til at give dig disse oplysninger."
  
  
  "Jeg ved, du ikke kan," sagde jeg.
  
  
  Han kiggede hende lige i øjnene. Kig nummer to: knap kontrolleret, sydende passion.
  
  
  Hun gav mig oplysninger. Vin Vo var faktisk på dette passager liste. Han var ikke alene på denne tur. Ego af de medrejsende blev kaldt Hang Lo.
  
  
  "Hvis du spekulerer over," tilføjede hun styr på alt, " de har booket en rejse tilbage til London ved ti-tiden i aften."
  
  
  Han var interesseret.
  
  
  Jeg tog chancen og ringede til hende i Grenada Hotel. Mr. Vin Po var registreret hos dem. Min gamble i gang til at betale. Men på den anden side, en vis Hang Lo. Du kan ikke bare vinde hele tiden, enten.
  
  
  Jeg gik tilbage til hotellet og fandt Carlo, vores fælles ven. Så ville han have indset Skyld. Hendes fortalte ømu 'en, hvad hendes hotel vidste, og fortalte ømu' en, hvor meget jeg vil betale hende for det. Vi kom til en aftale.
  
  
  Jeg fortalte Tara, hvad de kan forvente. Hun troede det ville være sjovt.
  
  
  Han kyssede hende farvel og gik tilbage til bilen.
  
  
  Regel to: gå i fængsel. Gå åbent fængsel.
  
  
  Men på den måde, at han stoppede på Rør af Fred, en engelsk cigar producent i Nassau. De havde min grimme brand med en guld-mundstykke. Han beordrede hende til at sende et par pakker til hotellet og tog et par pakker med ham til øjeblikkelig brug.
  
  
  Jeg gik hen til en bar på Bay Street og fik en sandwich og en øl. Så den anden. Og endnu et. Og en bourbon at varme op. Når han gik, blev han beruset og faldt. Jeg havde et skænderi med bartenderen om regningen. Pointen er, at han havde ret, efter at alle. Han kom ud i en larmende stemning, kom tilbage i bilen, og kørte af sted. Han tog en forkert drejning på en ensrettet gade og dyttede på modkørende biler. Jeg kunne virkelig godt lide lyden af dette horn. Han startede dytter, " Dette-er-hjem-vi-fortsat-de-kamp."
  
  
  Denne politimand, der dukkede op i europa-Parlamentet Sturt. Jeg har ikke nogen dokumenter med mig. Han var meget venlig. Han tilbød at tage mig tilbage til mit hotel. Tilgive og glemme. Han ville have hende til at få noget søvn.
  
  
  Hendes ego ramte ham på hagen. Også en god måde at komme i fængsel.
  
  
  Nassau fængsel var ikke så slemt, som sædvanlig. Det var en klodset, to-etagers sten struktur på den vestlige side af øen. De lokale kalder det et "hotel", fordi det er, hvad det ligner. Det har mange naturoplevelser at byde på. Pænt manicured græsplæne og smalle haver. Kundekredsen består primært af folk, der sover ude i deres drukkenskab for en nat, tilfældige røvere og lejlighedsvis lokale "kriminelle galninge". Indtil nu, ilder raceuroligheder har ikke resulteret i voldelige forbrydelser. Således folk kan lide Chen-li var ikke betragtes som i nogen måde, når de har sat deres sikkerhedssystem. Men de gjorde ømu det bedste de havde. En vagt blev stående foran ego kamera.
  
  
  Han var meget beruset. De sagde, at jeg var berettiget til et telefon opkald. Jeg fortalte dem, at jeg ønskede at ringe til Sankt Peter. De sagde, at jeg var meget beruset.
  
  
  Vi tager mig ovenpå. Bortset fra Chen-li, der var kun to andre fanger. Sætte mig i den samme celle med disse to fyre.
  
  
  Odin var sovende omkring dem, tydeligt beruset.
  
  
  Den anden lignede en mand, du ikke ønsker at blive fanget i den samme celle med. Han var en stor mand med en solidt bygget, og den ar af stiksår, der gjorde hans blå-sort ansigt ligner et kludetæppe.
  
  
  Han tænkte på noget da han kom ind.
  
  
  Chen-li ' s celle var på den anden ende. Over der, ved enden af gangen. Hvis han havde opholdt sig på den venstre hendes ego ikke ville have set hende. Min første kig på den gren. Han var cool og rolig.
  
  
  Han tændte en cigaret og afleveret pakken til et stort cellekammerat. Han tog op, undersøges det, følte guld holder, og holdt det op mod lyset. "Den slags lort." Og han smilede.
  
  
  Ego ' s navn blev Wilson T. Sheriff, og han ejede en bar kaldet Træ-Nikkel, en lokal virksomhed uden for byen. Alle af en pludselig, politiet slog i, og fandt pakker af heroin under baren. "Det var plantet, mand. Jeg er ikke så dum. Han bredte sine hænder. De var rene. "På den anden side," han ridset bagsiden af hans hoved, " hvis det er så smart, så derfor er den her?"
  
  
  De lukkede ego bar og derefter dræbt ego. Ifølge Ego, var der ikke meget af et problem med stoffer i Nassau, så politiet bare lod som om at han var en bigwigger. Det var som om de virkelig fået en stor boss. — I mellemtiden, nogle smarte fyr, griner sin røv ud."
  
  
  "Ja," sagde jeg. "Hvad en spændingen."
  
  
  Wilson T. Sheriff og hans blev venner. Han fortalte mig om hans Jean og børnene og det gule hus, han havde bygget til sig selv. Jeg spurgte ham, om han havde nogen alvorlige fjender, og han lo. "Jesus, ja. Men mine fjender. De er mere tilbøjelige til at skære dig i stykker end dekorere dig på denne måde. Afstemning af, hvad der gør mig så vred mand. Ingen omkring dem, vil få noget som helst omkring det."
  
  
  "Og din bar?"
  
  
  Han løftede sine skuldre. Hvis nogen ikke har brug for det, vil de stadig nødt til at købe det. Det er enten mig eller regeringen. Under alle omstændigheder, vil de stadig er til at betale."
  
  
  "Medmindre de laver det til andre formål." Han vidste allerede, hvem "de" var.
  
  
  Hendes noget er kendt i dette fængsel. Politiet nedenunder var på vagt, indtil ti. Security guard Jung-lee var den eneste sikkerhedsvagt ovenpå. Ego skiftes hver fem timer. Den næste security guard vil være her i et kvarter over seks. Warden Bruckman vil blive erstattet af Fangevogteren Crump.
  
  
  Han blev stillet et par spørgsmål ved at ømu ' en om Chen-li. Vores sovende cellekammerat rørte kort i sin søvn. Så vendte han sig rundt og begyndte at snorke.
  
  
  Chen-li havde kun én kunde. En sømand, Wilson tænkte. En tynd fyr i en træningsdragt. Chen-li kaldes ego Johnny. Johnny kom hver dag. Sidste gang var denne morgen. Han havde en tatovering af en stor rød butterfly på hans arm. Du kunne ikke gå glip af det fra en kilometer væk.
  
  
  En ting, dens mestret i løbet af de år. Elementer, der ikke kan gå glip inden for en radius af 1 km er som regel placeret der af en grund.
  
  
  En sergent kom op til mig. Han var allerede meget sober. Jeg havde en masse af anger. Han spurgte hende, om jeg kunne ringe til hende Jean.
  
  
  Klokken seks, som planlagt, at Tara er kommet. Hun kunne ikke forstå, hvordan jeg kunne være så dum. Hun fortalte dem, at jeg var et godt menneske, en god borger, en god mand, og at jeg aldrig havde gjort noget så vildt før. Og hun ville aldrig gøre det igen. Senere fortalte hun mig, at hun græd ægte tårer.
  
  
  De faldt afgifter i bytte for en bøde.
  
  
  På ti minutter over seks, væggen telefonen i min blok ringede. Guardsman Bruckman forladt sin stilling og gik ned ad gangen til at besvare ømu ' en. "Ja. Han kiggede i min retning. "Ja. Jeg vil sende hende ego ned med det samme.
  
  
  Han vendte ryggen til at stønne. "Hey," sagde han i telefonen, " hendes hotel vil stille dig.".. Ego Stahl ' s stemme er lav og fortrolige. Jeg håbede, at proptrækker ego ikke ville tage for lang tid, fordi det kan forstyrre min tidsplan.
  
  
  Han kiggede på Wilson. T. Sheriff. Jeg kunne virkelig godt lide det. Og han er moden til at dø i aften. At blive dræbt af CANNA, fordi han var et vidne. Hun havde ikke tillid til vores tavse digital camera companion. Han var for stille. Og lidt beruset. Ego lugten kan mærkes i Paris.
  
  
  Men hvad fanden har jeg pleje? Det mindste jeg kunne gøre, var at beskytte Wilson. Han sad op i sin køje. "Det er du, mand," sagde han. "Du kan gå hjem nu."
  
  
  "Vil du forlade, for," sagde jeg. "Meget snart.'
  
  
  — Jeg ville ikke satse Stahl på det.
  
  
  - ja. For at være ærlig. Sømmen af hendes doublet rørte hende: "jeg tør sætte alt ind under den." Nu er åben nu.
  
  
  Hun blev sat ih ømu ' en i armen. Han vidste, at de jetoner fra casino vil komme i handy.
  
  
  Når Fangevogteren Brookman kom til mig, var Wilson, der allerede er faldet i søvn, og Brookman førte mig til trappen. "All right, Stuart. Du skal gå alene. Jeg kan ikke forlade denne verden.
  
  
  "Tak, Agent Brookman," sagde jeg.
  
  
  "På bunden af trappen, bare dreje til venstre. Din kvinde er i vente der.
  
  
  Hende, nikkede med et smil. "Ja," sagde jeg. "Jeg vil virkelig gerne takke dig. Du har været så god mod mig. Han holdt sin hånd. 'High five.'
  
  
  Han holdt sin hånd.
  
  
  Fem sekunder senere, det var under sejl.
  
  
  Hendes tre gange dosis bedøvelsesmiddel, der er på hver kupon. Både mænd vil være omkring fem, ud for den sjette time. Dette bør være lang nok.
  
  
  Chen-li kiggede på mig og nikkede tavst. Han troede, det var alt sammen en del af planen.
  
  
  Det var et kvarter over seks. På trappen, hun blev konfronteret med Warden Crump, Bruckman udskiftning vicevært. "Bruckman har en besked til dig," sagde jeg.
  
  
  'Oi? Han stoppede, forvirret.
  
  
  Han nåede frem til i et minut, og trak et stykke foldet papir. Hendes solidt placeret dette sammen med den chip i ego venter hånd.
  
  
  Hendes ego trukket hendes sovende krop tilbage ovenpå til fængsel blok.
  
  
  Nedenunder, sergent prædikede for mig om farerne ved at drikke.
  
  
  Han sagde sergenten, at han ville have været en god dreng ellers. Vi syntes, det var synd for hinanden i hænderne.
  
  
  Degnen i venteværelset hørt sergent falde og kom ind for at se hvad der var på færde. "Det er bare vippet over." Jeg fortalte hende. Ligesom denne. Kom og se." Ego greb hendes arm, som om at forsøge at skynde på hende.
  
  
  Politiet forfatter faldt på toppen af sergent major.
  
  
  Tara ventede på mig ved skranken.
  
  
  "Jeg rystede hænder med alle de politifolk, der var så venlige mod mig," sagde jeg.
  
  
  "Vi har virkelig brug for at være på vores vagt," sagde hun, da vi forlod. — Jeg mener, at alle her sover så godt nu.
  
  
  Hun begyndte at nynne Brahma ' s Lullaby.
  
  
  
  
  Kapitel 7
  
  
  
  
  Tara og hendes ønskede et sted at tale. Vi fandt et sted ikke langt fra fængslet. En rigtig falske antikke pad-med plast mursten og træ-vinyl. Dette sted blev kaldt "Het Schelmenhor", og jeg spekulerede på, om det var den virkelige skurk.
  
  
  Jeg havde ikke forventet problemer fra fængslet. Alle af dem vil sove de første par timer. Og, som nogen engang sagde, at sove indtil midnat, er vigtigt. Hendes tvivl om, at ih søvn ville blive afbrudt. Fjender ' første bil ville ikke være der, indtil klokken ti, og da de snart havde bestilt billetter til en ti-timers tur til London, flugten var nødt til at finde sted før klokken ti.
  
  
  Og flugten fandt sted. Hendes, tog sig af det. På den anden side, politiet hjalp hende også. I det mindste, at han havde holdt dem i live. Med nogen held, at ingen blev skudt. Chen-li ' s venner ville se på politiet, og at han håbede, ikke at vække den sovende hunde. Det var en god ting, jeg gjorde den dag.
  
  
  Han førte Tara til et bord i hjørnet og bestilte en bourbon. Hun bestilte sherry. Min frue forblev en dame. "Ethvert ord fra Carlo?"
  
  
  Hun begyndte at rode i hendes pung. "Han har kaldet," sagde hun. "Frelst hende." Hun kom op med en håndfuld af cigaretskod, lavede en grimasse, og dykkede igen. Vores ørkesløs søgen førte os ingen steder. Så hun begyndte metodisk at tømme posen, ét element ad gangen. Kompakt boks. Cigaretter. Tegnebog. Hun kiggede på mig i forvirring. "Hvis du gør selv en kommentar om dette, Carter, du vil være fint."
  
  
  Hun fortsatte sin reid.
  
  
  Jeg fortsatte min søgen efter en passende kommentar.
  
  
  Har du hørt nyheden endnu? "Nej, selvfølgelig ikke. Bordpladen var begyndt at ligne Pladsen waterlooplein. "Senator Cranston." Hun så op. 'Bil ulykke. Mindst, dette er den officielle app.
  
  
  — Gjorde du får de rigtige oplysninger?"
  
  
  Hun nikkede. "Når jeg ringede til hende i Washington for at orientere hende om vores resultater, at jeg forstod alt. Den virkelige årsag er, at flyet var blevet beskadiget.
  
  
  Hende, han rystede på hovedet. En anden dag, en anden død. Og så langt ilder hjemme Cannes har haft alle trumfer på hånden. "Du ville have en besked fra Carlo," hendes mand nægtet rapporter i medierne. — Jeg tror, du hellere skynde dig med din søgning." Hun var rodede rundt i sin taske... Hun knækkede sine fingre. "Jeg er sikker på, at det var."Carlo kæmmet alle over Grenada, ligesom du sagde, emuer var, og hvornår de blev opfundet i Frankrig, Carlo gik efter dem. Til en seaside mansion, " sagde han. I slutningen af Cascade Road. Så vendte han sig til venstre eller ligeud. Well, i det mindste du nægter at spise
  
  
  Hun fik den mest ondskabsfulde kig på de sidste par dage af Nah. "Tara!" Min stemme er alt, alt for hård. Hun fandt papir. "Drej til venstre," sagde hun.
  
  
  Han prøvede at huske hotellets brochure. De kort han havde studeret på balkonen i det første lys i morgen. I henhold til" Hvor er alt dette, der sker? " Kaskade road løb parallel til Atlanterhavet, sige, en kilometer fra havet. I henhold til" Sjov i Nassau, "Kaskade Vejen var kendt som den vigtigste gade for millionærer." ... med nogle af de mest ekstravagante villaer i alle Bahamas." I alle tilfælde, at det var et godt gemmested for Chen-li. Og et godt sted at starte din flygte fra øen. Der er ingen tvivl om, at Po Vin, var der venter, Chen-li.
  
  
  "Forresten," sagde hun. "Det er der stadig."
  
  
  "Der," sagde jeg, " hvor ellers?"
  
  
  "Vin I er stadig på Cascade Road. I det mindste, i al sandsynlighed, han er der. Carlo sagde, at Ego var blevet fjernet fra registreringen i Grenada. Jeg tog min bagage. Det så ud som om han skulle til at slå sig ned der.
  
  
  Der det skulle have været. Heldigvis, Carlo, var at se Fløj. Men chancen for, at det ville betale var slank. Carlo er måske blevet bestukket. Bare at være heldig, gør mig nervøs. Det minder mig om, hvor meget af vores liv og skæbne er skjult i favn luner ironisk guder. "Har i en drink," sagde jeg. "Vi er nødt til at gå på arbejde."
  
  
  "Kaskade Vejen?" Hun så utålmodig.
  
  
  "Delvist" sagde jeg.
  
  
  — Hvad mener du med 'delvist'?"
  
  
  — Jeg mener, jeg er den e-del, der beskæftiger sig med at gå til Cascade Road. Du er den anden del, på vej tilbage til hotellet.
  
  
  Hun snoede hendes ansigt. "Du har altid få alle de sjove ting." Hvad er gæld?
  
  
  Jeg har en fornemmelse. — Jeg vil have dig til at pakke sammen og køre rundt på hotellet.
  
  
  Jeg skrev ned på hendes adresse, og tilføjet en besked, der ville give hende adgang. Abe rakte det til hende. "Vi vil mødes igen."
  
  
  Hun undgik mit blik. "Og hvis.".. og hvis du ikke kommer?
  
  
  Hendes ignoreret hendes intentioner. "Hvis jeg ikke er her indtil midnat, kontakt Hawk og sørg for, at du kan komme ud herfra så hurtigt som muligt."
  
  
  Hun kiggede på mig igen med det sjove, tankevækkende look. Hun tænkte på, hvad der ville ske, hvis vi aldrig mødtes igen.
  
  
  "Jeg kommer," sagde jeg. "Du behøver ikke bekymre dig. "Hende, at jeg forlader.'
  
  
  Hun blev kysset af ee, men mine tanker var andetsteds.
  
  
  
  
  Kapitel 8
  
  
  
  
  Mange mennesker siger, at lykke handler ikke om penge, men jeg begynder at tro, at de kan være forkerte. Huset i Kaskade Vejen kiggede frygtelig lykkelig. Moderne slot over alt i lyserøde sten med glasvægge med udsigt over havet. Du kan nå det ved at følge en lang U-formet indkørsel. Og at dømme efter, hvad der var i garagen, fik man kun, at der med en Bentley eller en Aston Martin eller en Lamborghini. Når du har været der, du kan vælge imellem en hel del gode ting. Der var stalde, tennisbaner, og en lille havn, hvor en femten meter yacht blev vist. Og hvis du var træt af alt dette, kan du bare kigge dig omkring. Kun sted, der var en festlig rush af naturen. Ved siden af indkørslen, en gammel fig tree har skabt en serie af naturlige gates. Ego ' s tykke grene bøjede sig ned til jorden for at sætte ned rødder som nye træer. Der var andre træer med skarlagenrøde blade samt på hele hotellet, og det var et virvar af dufte og blomster. Det var ligesom at have en have fest og kun invitere blomster.
  
  
  Jeg gemte min bil nær hovedvejen og fortsatte med at gå. Hun havde været gået over til det hus, men det gjorde ikke noget. De havde sikkerhed der. Men nu er det væk.
  
  
  Med et enkelt slag, er det noget brød i ømu ' ens hals. Hendes ego tog pistol med det. Som en souvenir. Du ved aldrig, hvornår du kan få brug en pistol. Den var placeret omtrent tredive meter fra huset, i et pænt anlagt område. Jeg havde en opfattelse af den brolagte terrasse. Der var en bar med mad og drikke. Terrassen blev venter på gæsterne. Jeg ventede på hende, også.
  
  
  De forlod huset. Vin med en ældre mand og en ego hustru. Vin har ikke ændret sig. Han var en af de høje, skaldede mænd omkring dem, størrelsen af skabene, hvis ansigter afspejlede ikke tid eller følelser. Du kan lige så godt skære en ego gul sæbe. Han var iført, hvad Carlo kaldes "en underlig grå jakkesæt-uniform af alle Maoisterne." At dømme ud fra tøjet, mand og kone var engelsk. Sølv-hvidt hår, meget smagløs i en luksuriøs måde. Måske en af disse smarte header luftfartsselskaber. Hertugen og Hertuginden af Atwaters-Kent. Grev og Grevinde Massa-til-succes.
  
  
  Manden hældte drinks, og kvinden gik fadet over. Alt var lige behagelig. Ikke en typisk optakt til blod og heltemod.
  
  
  MG ankom. Blondiner, nitten år gammel, tør og smuk. kom ud med et læs af kasser over alt i tøj butikker. Hun kyssede den mand og den kvinde, trådte ind i huset, og kom tilbage et øjeblik senere med en aften kjole slynget over hendes arm. Hun pressede hendes ego til sin krop og pirouetted med et smil. Alle, herunder Po Vin, smilede til gigt.
  
  
  Jeg begyndte at tro, at jeg havde lavet en fejl. Dette glad scene af den Britiske overklasse, kan meget vel være lige præcis det, det virkede: de glade scene af den Britiske overklasse. Som for vagt, mange velhavende dampskibe ansætte vagter til at beskytte deres ejendom. Det kan meget vel være, at Vin førte mig til en blindgyde, jeg ved, at han førte mig hele vejen, og i al hemmelighed lo ind i hans knytnæve. Hvis det var tilfældet, ville det i høj grad har ødelagt alt.
  
  
  Men dette er ikke tilfældet.
  
  
  Et par minutter senere, butler kom ud. Han havde en stor kasse af cigaretter med ham. Butler lignede en Kineser. Pigen var ved at vende tilbage til huset, og butler vendte sig mod hende, og derfor til mig. Han kiggede gennem riffel anvendelsesområde. Butler havde en lille vorte midt i hans pande. Afdelingen nummer tre.
  
  
  Også han havde en pistol i den pakke cigaretter. I det øjeblik, han bragte det, Po Vin også tændte en cigaret og pegede til skygger uden den indre gårdhave.
  
  
  Tre banditter kom op gennem underskoven. De var alle Øst. Jeg vidste, at der var omkring dem. En klog mand i en hvid skjorte, cowboybukser og slidte bordeller.
  
  
  Ved partizan. En Cambodjansk terrorist.
  
  
  For det første, kæmpede han mod regeringen for Prins Sihanouk, og derefter, når det kongelige regering faldt, han plottes mod Lon Nol-regimet. Hvis du accepterer Cambodjanske politik for, hvad det er, du kan ringe til ego en patriotisk fanatiker. Men egoet at være til stede her lavet ego en Kommunistisk sympatisør. I den terning spil på Asian politik, det er svært at sige, hvem der er hvad, uden at en krystalkugle.
  
  
  De to andre var nye for mig. Men de har formentlig haft en imponerende straffeattest. De bar græs-farvet khaki bukser og fløjlsbukser dubletter. Hvis du har set ih som dette, har du sandsynligvis vedtaget ih for gartnere. De drejede med deres ejere, som plukkede blomster og skubbet ih ind i huset. Pigen skreg et par gange, men butler havde sikkert allerede bragt til tavshed, de andre tjenere, da der ingen kom ud for at se, hvad der foregik.
  
  
  De fanger, der blev sendt til fjerde sal. Pigen blev taget med til et separat rum. Jeg så den scene gennem de tykke ruder, indtil en af disse røvere, i et anfald af ekstrem forsigtighed, trak gardinerne og skjulte scene fra mig.
  
  
  Han gik hurtigt gennem den begrundelse, at den kreds af træer i nærheden af gården. Sergei var allerede dreje lyseblå. Han kiggede på sit ur. Det var halv seks. Fyrværkeri kan eksplodere hvert øjeblik.
  
  
  De vendte tilbage til terrasse, nu mestre situationen og huset. Wing skænkede sig en drink og løftede sit krus for ost sandwich. Han færdig med sin drink i en slurk. "Vi må hellere gå gennem punkterne."
  
  
  De er alle spil dette spil i den stol. Den ruhåret herre, der begyndte med en generel undersøgelse, noget i retning af: Ica eno, lucky tao.
  
  
  Uden den mindste undertekster på skærmen. Pænt. Ey var frontfigur i showet, og nen skulle have en masse "Oo zurab tao"i det.
  
  
  Uden at vide det, Fløj kom til min redning.
  
  
  "Kun på engelsk, Kwan. Engelsk. Blandt os selv, vi taler fire forskellige dialekter. Så lad os tale på engelsk, som vi oprindeligt aftalte." Han vendte sig mod Wang Tong. — Problemer med båden?"
  
  
  Van rystede på hovedet . "Hvordan er du. Johnny tjekket alt. Han er allerede om bord.
  
  
  Johnny. Sømanden. Med sommerfugl tatoveret på hendes arm. Den ene, der besøgte Chen-li i fængsel. Han var nu under kommando af Duke ' s yacht.
  
  
  Wing smilede og vendte sig til gruppen. "Du vil forstå, at Johnny vil være en meget dårlig kaptajn. Ikke langt herfra, yacht vil have en ulykke. Vil du være hemmeligt gemt af en ubåd og dine fejl. "de vil blive begravet på havbunden."
  
  
  Jeg havde en fornemmelse af, at disse "fejl" var folk ovenpå i huset. Ikke så ville det være svært at opklare ih plan. Den submarine rescue var en god og smart trick. Men faking styrtet var ren geni. Det er et gammelt trick til at skjule en forbrydelse ved at begå en anden. De kunne have præsenteret det som et mislykket kapring af et fly med ligene af Briterne om bord som tavse vidner. Et par fedtede spor af Chen-li ' s tilstedeværelse om bord var nok til at indikere, at han var druknet på havet. Du vil ikke være i stand til at søge på hele havet for at finde ud af kroppen. Han spekulerede på, om Johnny, den "kaptajn," ville gå til ugle yacht, efter alt dette. Det ville være et godt træk. Ego tatoveringer lænket ego Chen-li, fordi hun kunne ses i Paris. Hun spekulerede på, om der var allerede ramt Johnny. Han besluttede, at Johnny ' s mor, der bør bekymre dig om det.
  
  
  Jeg havde et par problemer selv. For eksempel: hvordan til at afvæbne en ubåd? Hvordan kan jeg redde et ældre ægtepar og en pige?
  
  
  "Som for pigen..." Det var den tredje mand, der åbnede hans mund. Han kiggede de fedeste rundt, og han havde et komplet sæt af rustfrit stål tænder. Når han smilede, han lignede en mekanisk haj. Nu var han griner. — Jeg mener, "sagde han med et lystne, sly se," hvorfor skulle vi dræbe hende nu?" Vi kunne alle nyde hey-måske på havet. Ego ' s latter forvandlet til en febrilsk fnise. Ego plan er bredt accepterede. Wang og Kwam også smilede.
  
  
  En mere nedladende latter blev opfundet. "Okay," sagde han. Så have det sjovt. Han vendte sig mod butler. — Ved du, hvad du skal gøre endnu?"
  
  
  Butler syntes at tage en proptrækker som en fornærmelse. Selvfølgelig vidste han, hvad de skal gøre. "Dræbe et par mennesker, og derefter om bord." Han syntes næsten skammer sig over disse små opgaver. Men han havde sine egne grunde til at gøre det. En vorte på hans pande anført, at han var ung. Han arvede Lao Zeng er forfærdeligt evner og den arrogance, der ledsages ih. Det var tydeligt, at ømu ' en ikke kunne lide den underordnede position. Vin, Po studeret branch ' s ansigt. — Så fortvivl ikke, Hyun Lo. Din tid vil komme."
  
  
  Åh, min Gud. Hvis det var en tegneserie, jeg ville have Sergei i brand lige nu.
  
  
  Følg dette scenario.
  
  
  Butler ' s navn blev Hong Lo. Hang Lo ankom, omkring London med Vinge. Lo ' s billetten tilbage til London med Vinge. Ti-tiden i dag. Men Hang Lo forventes at få på denne båd. Så Chen-li, ego af den æteriske vil være på flyet. Smuk dobbeltgænger.
  
  
  Sørg for, at lufthavnen er fuld af politiet. Men han vil have alle de relevante identitet certifikater, og et Britisk pas, alt i orden, samt bevis for, at han er lige ankommet i London. Ingen tvivl om at der vil være folk i lufthavnen, der vil sværge på, at de så ego der et par nætter tidligere. Jeg kunne have glemt at følge dette ubåd. Jeg ville bekymre sig om sporing af den plan senere.
  
  
  Det er tid til at bekymre sig om noget andet.
  
  
  Kommissionen fortsatte sin kontrol der, på terrassen. Hun gled lydløst gennem huset. Døren var låst. Og windows syntes at være der, bare for sjov. Den er solid, problemfri buer - som buer af en katedral - er lavet af tyk, brudsikre glas, derefter forseglet og sæt i sten. Frisk luft var derfor et problem for aircondition prøvetagning. Kun på fjerde sal, var windows fast. Store vinduer, der kan flyttes vandret. Den ene omkring dem var åben. Det var, som de siger, en web-hest at satse på. Stenene rundt som de er bygget dette palads var ikke lille. De var store, flade sten af uregelmæssig form, stablet sammen med uregelmæssige mellemrum. Omdrejningspunktet point, som til tider var beliggende i en afstand af en halv meter fra hinanden. Anyway, det er bare begyndte at klatre op. Da jeg var omkring tredive meter op, jeg vidste, jeg var ikke Tarzan. Tredive meter høj, er ikke en god position til at vide, at du ikke er Tarzan. Det er endnu værre at indse, at du sidder fast i et enkelt klynk omkring en klippe, med ingen andre fodfæste i nærheden. Og det er, når ben, jeg var balancing hende på brød, forlader hendes dinglende på min venstre arm, som nu sidder fast i den niche over mit hoved. Det er alle, der holdt mig der. Faldende ville ikke dræbe mig med det samme, men det var ikke pointen. Dette vil koste livet for en pige, og et ældre ægtepar.
  
  
  Med en indsats, han grebet hans tunge greb med den ene hånd og omhyggeligt undersøgte han døren for god. Intet, der kunne hjælpe mig. Ingen fodfæste, ingen tricks, for hænderne. Bare en sten. Med en hurtig bevægelse tog han stiletto i sin højre hånd og forsøgte at skabe sig en anden fodfæste, kørsel egoet lige gennem stenen skårene. Hans kunne have gjort det i seks måneder, men min venstre arm holdt ondt, og hun kunne ikke sidste seks minutter. Det fik hende til at tænke igen om faren for et eventuelt fald. Alt i alt, en brækket hoved var ensbetydende med en dødsdom.
  
  
  Han prøvede igen, med døren åben over hans hoved, for at se om der var et stykke af lidt forvitret cement mellem dem. Det blev givet et stærkt tryk, og det endte i et stort stykke. Nu havde jeg plads til min højre hånd, for eksempel, på den samme linje som min venstre. Han lagde kniven mellem tænderne, grebet i håndtaget, og trak sig langsomt op, gispen.
  
  
  Jeg gav det til hver stamme, hvor min hånd var. Fra der, alt gik godt. Jeg havde en naturlig fordybning, en vinduesramme. Med et sidste, stønnede indsats, han fik der.
  
  
  Vinduet fløj åben.
  
  
  Hendes gå indenfor.
  
  
  Jeg befandt mig i en form for værelset. Og hvis det er et værelse, de bedste ting, du kan bede om (andre end rigdom) er at besøge de rige. Den store teak gulv var dækket med orientalske tæpper. Ikke dem du kan købe i lokale butikker, men de temaer, som du får hele Persien. Pick-up service. Sengen var placeret på en slags platform og dækket med ti kvadratmeter af pels. Stone ' s foto blev underskrevet af Mr. Van Gogh.
  
  
  Jeg kunne ikke bevæge sig for fem minutter. Mine hænder rystede fra den seneste stamme. Undskylder. Jeg forstår også, at helte bør aldrig bliver træt. Men dette sker kun i fantasien af forfattere fjernt fra virkeligheden. Jeg mener, tror ikke på alt du læser.
  
  
  Han fangede hans ånde igen og sat til at arbejde.
  
  
  Hendes kæreste fandt hende først. Hun var bundet til sengen. Hun var så tæt knyttet, at jeg ikke kunne lade være med at tænke, at de ville have det sjovt med hende, før de sejlede. Op tæt på, hun var stadig smuk og forsigtigt smuk. Det var sådan et syn for en soap-kommercielle. Meget uinteressant. Hendes krop var noget andet. Lad os bare sige, at det var interessant. Hendes hvide kjole var delvist knappede, afslører endnu hvidere kød. Hun kiggede på mig med store øjne. Hun prøvede at skrige, men hey, de mundkurv på hende. Så andre end" Mmmm, mmmm, " hun kunne ikke sige noget.
  
  
  Hendes fortalte hey til at lukke op og at jeg var hendes ven. Hun er faldet lidt ned, og jeg trak stikket omkring stikket. Hun lå på sengen med hendes arme og ben spredt ud. Hun begyndte at løsne rebene omkring hendes ben. Hun begyndte at hulke. Ey fortalte hende, at nah ikke har tid til det lige nu. Jeg beskrev hende til at hey, vores chancer for at overleve den dag, og spurgte hende, om hun ville gerne hjælpe mig med at forbedre disse chancer. Hun sagde, at hun var klar. Han bandt hende op igen og mundkurv på hende.
  
  
  Jeg hørte dem komme tilbage. Det føltes, som om de var på anden sal. Stemmen var høj. Der var et udbrud af latter, og nogen sagde, "Kom...", og nogen sagde, "Ja...", og så var der shaggy på trappen. Odds var fifty-fifty. En chance for, at det Hyun Tem kom til at dræbe Hertugen og hertuginden. En anden mener, at det er ham, der vil komme til at besøge den smukke pige.
  
  
  Måske Vin ville bare tage en pisse.
  
  
  Enten måde, jeg var nødt til at træffe et valg. Det kunne kun være et sted ad gangen.
  
  
  Han smuttede tilbage til pigens værelse og stod ved siden af døren.
  
  
  Døren åbnes.
  
  
  Pigen ved indtagelse.
  
  
  Den gudsforladte bastard fik så opslugt, at han pakkede sin flue, før han selv lukkede døren bag ham... jeg dykkede ind efter ham og greb ego ved halsen. Han greb i mine arme, men jeg vendte hende rundt med mit ego og er fastgjort til hende tilbage til at jamre. Og han ramte mig.
  
  
  Han skreg. Blodet begyndte at flyde. De griner nedenunder. Disse sadister troede, det var en pige, som skreg.
  
  
  Vin prøvet at falde, men hendes ego tog hende op igen. Jeg tror, det var det ego, der gjorde mig vred. Han angreb mig med en kraft, at hun ikke vidste eksisterede i nen. Også, med en kniv, at jeg ikke forventer. Han sigtede for mine folde dollar og ramte mig på skulderen... Han var rettet mod mig igen, men denne gang var han ikke klar. Hun blev grebet af ego kniv hånd og anvendt det grundlæggende i judo. Han fløj gennem luften i en fantastisk kolbøtte og landede ansigt-først på soveværelse med gulvtæppe. Efter dette, er han ikke flytte igen. Hendes ego, hendes krop, sparkede hende. Det bastard landede åbent om sin egen kniv. Denne gang, tænkte jeg, at det er åbent for at tilføje en dollar. Han trak hendes krop under sengen. Derefter udgav han hende.
  
  
  "Hvad er dit navn?'Hun bare stirrede blankt...
  
  
  Hendes var insisterende. "Dit navn? Hvad er dit navn?Pigen var i chok. Hun blev ramt af ee. Så hun begyndte at græde og lade sig falde oven på mig. Hun klamrede sig til mig, hulkende. Han kyssede hende en gang, på toppen af hendes hoved. "Hør, min kære," sagde jeg. "Vi vil tale senere. Nu er du nødt til at komme ud af her. Jeg er nødt til at gå finde en anden båd. Hun nikkede og forsøgte at trække sig sammen igen.
  
  
  "Er der en stige på ryggen?"
  
  
  Ee mål, steg og faldt.
  
  
  "Godt. Så gå videre.'
  
  
  Han åbnede døren for hende. Der var flere stemmer nedenfor for nu. Chen-li og ego ' s ledsagere ankom. Chen-li beskrevet den sovende fængsel. Han sagde det som en joke. Han stadig troede, at det var en del af planen. Ego historie ramte alle som en bombe. Der var en død stilhed.
  
  
  "Det var Carter," Poe Vin sagt.
  
  
  Pigen og jeg gik ud på landing af bagtrappen. "Skynd dig," jeg hviskede. Hun begyndte at gå ned af trapper.
  
  
  Hendes, vendte han sig til hallen.
  
  
  "Vi kan ikke lade Carter ødelægge vores planer." "Præcis," sagde Van. "Vi don' t give a fuck."
  
  
  Han var næsten i det ældre ægtepar ' s værelse.
  
  
  Pigen var tilbage. "Hvor skal jeg gå?'
  
  
  "Kristus for Gud," sagde jeg. "Det er din egen have. Du ved, hvor til at skjule, har du ikke?
  
  
  Hun kiggede på mig blankt og ved indtagelse. Hun var stadig i en tilstand af chok.
  
  
  "Chen-li," Fløj bestilt, " forandring nu. Vi bliver nødt til at se normal ud i lufthavnen.
  
  
  Pigen sad der bare. Ee greb fat i hendes skulder. Hvor har du altid skjule, når du legede gemmeleg?
  
  
  "I stalden," sagde hun. "Under halmen."
  
  
  Hang begyndte at gå op ad trapper.
  
  
  "Gå så," jeg hviskede. "Skynd dig." Hun løb væk.
  
  
  Han fik den rette plads, bare en anden og en halv forud for ego. Det elegante par sad på gulvet med deres mund er kneblet og ryggen til hinanden. Han dukkede bag tæppet og trak sin pistol, så snart Hang Lo åbnede døren. Hun blev skudt to gange, før han forstod, hvad der foregik. Da han indså dette, var han allerede død.
  
  
  To af dem lå ned.
  
  
  Ego lig sætte det i et vægskab og beordrede parret til at fremstå døde. De forstod ikke vores ord. "Død," gentag det, presser ih. Min skulder var plettet med ægte blod, og han kørte sin hånd hen over det for at få blod på ih.
  
  
  "Okay, vi tager afsted," Wing sagde fra trappeskakten. "Og jeg synes du skal komme til båden så hurtigt som muligt."
  
  
  Der var en summen af flere stemmer. Hende havde ingen idé om, hvor meget ih var involveret. Og hvor mange mennesker der var med Chen-li. Men uanset hvad de var til os, at de for det meste spillet andenviolin. Wang Tong overtog kommandoen.
  
  
  "Tag Hong Luo og træk, at sex djævelen ud af, at kylling."
  
  
  Grinede han. Jeg fandt den gammeldags joke sjov. Jeg må indrømme, at det var ikke så sjovt, men det var ved at blive meget tæt.
  
  
  Han gik tilbage til sin gamle gemmer sig Bag gardinet. Det ældre ægtepar, der så overbevisende døde. At virkeligheden gav mig måske tre minutter.
  
  
  Lyden af tumult og forskellige udråb kunne høres i korridoren. De åbnede døren til pigens værelse. Nej, for os, den seksuelle djævelen, til os kylling. "Lemur, lemurer," Kwan. — Hvad skete der med dem?"
  
  
  Der var en kort diskussion. Da de tav, og døren til rummet, han var i åbnet et knæk. Det var Wang og de tre ego kammerater. De stirrede gloomily på "dead par" og snakkede og ophidset. Odin omkring dem gik på jagt efter Hong Luo. Der var tre mand tilbage, men de var ikke bevæbnede.
  
  
  Omkring dem, Odin åbnede døren til et vægskab.
  
  
  Ah, " sagde han. Resten af os sluttede sig til ham for at hjælpe. Alle bøjede sig ned for at se på liget. Wang sammenfattet det rammende. "Mord," sagde han.
  
  
  Dette øjeblik ikke kan ske igen. I ethvert tilfælde, at han var nødt til at handle nu. Min skulder var stadig blødning i baggrunden af gardiner, og snart drog konklusioner fra stedet. Jeg forestillede mig, hvad det ville være som at: jeg ville gå ud og skyde, bang, bang, bang, og skyde alle tre af dem, mens de stadig stod ved væggen kabinet.
  
  
  Hun gik ud for at skyde.
  
  
  Min idé var forkert.
  
  
  Hun blev skudt ned af et omkring dem, men Wang og andre, der hoppede ud af den måde,. De har begge due på mig fra modsatte ende. De angreb samtidig og deles op på arbejde. Det første slag var en punch til mit håndled, og Wilhelmina sprang ud omkring min arm. Van Lavland lænede sig over som en opladning tyr og headbutted mig i ribbenene. Hans krop er fordoblet i ulidelig smerte, så ud i luften som en punkteret dæk. Det bankede mig over en smule, men på vej til hende-gulvtæppe, jeg dykkede på Van ' s ankler. Han faldt og landede med et bump. For en crazy minut af det, jeg troede, jeg ville gøre det. Han tog stiletto i hans hånd, men det var det hele meningsløst. De andre var ikke sove. Denne gang, han har ikke sigte til mit håndled, men fokuserer på kilden til al min store beføjelser. Den ti-pund club landede på mit kranium med en knirken.
  
  
  Da han kom til, blev han liggende på gulvet af, hvad der lignede et bibliotek. Til en anden, jeg troede, jeg var i en offentlig læsesal. Værelset var ikke så stort. Mit mål var som en overmodne melon, og åbnede mine øjne, var som at løfte vægte. Ikke desto mindre, den indsats betalt off. Nu er han vidste, at der var ting, han ikke havde kendt før: nu vidste han, ih, hvor meget der var. Fordi alle ti tilsyneladende havde dem på dette værelse sammen med mig.
  
  
  Min pistol var gået, og så var min stilethæl. Min skulder var ikke gået, men han ville have det til at være væk. Det føltes som om nogen var ved konstant at bide i min arm.
  
  
  Hvis du nogensinde har gjort for særlige operationer i en krig, du kan have været i denne position. Eller hvis du nogensinde har været et barn i et område, hvor det handler om "vores " bande' versus 'ih'. Og" venner " blev klemt i en blind gyde. Kortene er imod dig, og de kavaleri vil ikke rokke sig. Det er dig mod resten af verden, og du har ikke en chance. Medmindre du har noget "særligt". Hemingway brugte ordet cajones, som betyder "bolde" på spansk, også kendt som macho. Eller, jeg siger på hollandsk, den ædle deien. Jeg kan ikke helt forstå, hvorfor danmark er blevet et symbol på alt, hvad modig og ærlig, men så igen, det er ikke dem, der spørgsmålstegn sådan en kliché. Jeg tror på sådanne udtryk som" Arbejder på gang gør dig klar "og"Et menneske er så meget værd som en ego-æg". Så jeg har ih tre.
  
  
  Min personlige skat.
  
  
  Af kursus, skal du vide, at jeg ikke var født med tre æg. Den tredje var en gave fra AX. På dell selv, det er også en kugle-formet granat. En dødbringende gas bombe. Den trykte brugervejledning for det, læs: (1. Træk pin-kode. 2. Drop bombe. 3. Kør så langt som du kan.) og en "Liste over mulige parkeringspladser", som er AX slang for, hvor du kan skjule skjulte våben. Den +3 sætning ("brug den fleksible vedhæng Z-5 og sted granat på din krop dele"), der findes nogle undertoner.
  
  
  Hvad jeg ikke vidste dengang og jeg ved nu, var, at "Mellem dine egne dele," der var det sikreste husly i verden. Ingen ville tro at kigge efter en granat der. Og dette faktum har reddet mit liv mere end én gang. Men der er et problem med denne granat: sådan får ee omkring et krisecenter.
  
  
  Du stemme i front af din skydning. Tolv kanoner, der er rettet mod din stack dollar. Du tilbydes en blindfold, og du siger "nej". De tilbyder dig en cigaret, og du siger nej. De spørger, hvis du har en sidste anmodning, og du siger, " Ja, sir." Hendes hotel, ville gerne gøre sig behagelig for sidste gang.
  
  
  Dette er et problem med granat.
  
  
  "Jeg tror, at han er vågen. Kwan sagde. Van var kommet for at se, hvis det var tilfældet... jeg kunne ikke foregive at være død for evigt.
  
  
  "Nick Carter", sagde han.
  
  
  Han langsomt trak sig selv op og følte hans hoved. "Jeg tilfældigvis var i området, og jeg tænkte, at jeg ville stoppe ved og falde af."
  
  
  Han smilede. "Jeg ville ønske, at vi havde vidst, at du var på vej."
  
  
  "Jeg ved," sagde jeg. — Du skal lave en kage."
  
  
  Med en gestus, han havde sendt brevet til de andre. "Hey, kommer her. Jeg vil have dig til at møde den berømte master assassin, Nick Carter, en sidste gang." Fra den måde, han sagde det, hun havde forventet en runde af bifald, og måske et par stykker mere.
  
  
  I stedet fik han en nådesløs serie af vrænger.
  
  
  'Nu..." sagde Van. — Der er et andet problem. Hvem vil have æren af at dræbe vores Killmaster? Det var et retorisk proptrækker, selvfølgelig, at Van hotellet for at få folk til at hjælpe ømu ' en krone.
  
  
  "For mig. Kwan pludselig trak sin pistol: "jeg har været følgende ordrer længe nok. Jeg har brug for denne ære, for at fremme den." Wang også trak sin pistol og gjorde en ego Kwan. Sagde han. "Mere værdig til det."
  
  
  Jeg var spekulerer på, hvem der var mere værd omkring dem. Jeg var virkelig begyndt at blive interesseret.
  
  
  De to mænd stod og så på hinanden, to kanoner, som pegede på hinandens hjerter.
  
  
  Den kreds af mænd, der tog et skridt tilbage fra dem, som hvis de blev udført en kvadrille, uden musik. Dette flytte øget spænding, hvilket fik de to helte med våben til at kæmpe. Nu er det op til stolthed. Hvis nogen omkring dem, der trak sig tilbage, ville de miste ansigt. Eller noget andet.
  
  
  — Jeg bestiller du for at slippe dine våben. Det var et meningsløst spil, og Vahn vidste det.
  
  
  — Og jeg fortæller dig, at jeg ikke tager imod ordrer længere.
  
  
  Jeg tror Kwan fyret først. To blinker skete på et splitsekund, og han var allerede halvvejs i hele rummet. Den duel gav alle distraktion, de havde brug for. Sidder ned på gulvet, tog han granat i hånden og begyndte at kravle tomme for tomme hen mod døren. Ved det første skud, han tabte den, holdt sin ånde, og løb efter den exit. Gas skabt en dødbringende røgslør. De gispede og faldt, der forsøger at nå mig. Den ene gik gennem nah, men hendes ego sparket i livet, og det bent. Han tog et stort spring og tvunget sig selv til at springe ud. Det var en tung antik eg døren med en dekorativ nøgle i dekorativ lås. Døren klikkede beroligende og trygt. Hun ville ikke være i stand til at modstå presset af otte banditter for evigt. Men så igen, de havde ikke meget tid. Den gas, som ville have slået ih off sine fødder i tres sekunder, og inden for tre minutter ville de alle være døde.
  
  
  Han gik op til fjerde sal, åbnede vinduet, og tog en dyb indånding. Gassen vil blive, hvor det var: i det lukkede bibliotek på anden sal i rum, hvor vinduerne blev lukkede.
  
  
  Det ældre ægtepar var stadig hvor ee havde forladt dem. De var så bange, at de stadig foregav at være døde. Ihk tog hende op, at tilbage tilbage, og bar hende ned tre trapper.
  
  
  Vi nåede græsset foran huset, og læg dig ned på græsset for at få vejret. Han kiggede ud library-vinduet. Tre organer, der lå krøllet sammen på den nen. Vinduet kan ikke åbnes, men de døde, der forsøger at åbne den.
  
  
  
  
  
  Kapitel 9
  
  
  
  
  Der var ingen suites venstre i den Britiske Kolonimagt, så jeg lejede hende tre værelser. De to rundt om dem blev for Thestlewaites. Det viste sig at være den sidste navn af Hertugen og Hertuginden. Og de virkelig var Hertugen og Hertuginden. Det viste sig, at den pige, Nonnie, var ih ' s datter. Og i betragtning af, at hertugen var firs-tre år gammel, og hendes far følte en følelse af respekt for adelen.
  
  
  Nonnie fik det andet værelse.
  
  
  Nonnie bare blev ved at komme til en tredje.
  
  
  Den tredje værelse var mine.
  
  
  Forsigtigt, jeg forsøgte at forklare hende, at jeg ikke var hendes type. Hun protesterede rasende, og sagde, at hun kunne lide mig. Jeg forsigtigt forklarede, at hun ikke var min type. Det fik hende til at græde. Jeg fortalte hende, at jeg løj. Jeg fortalte hende, at jeg fandt hende yderst forførende og enormt sexet. Hendes far fortalte hende, at han var hårdt såret.
  
  
  Hun var meget forstående.
  
  
  "Jeg ringede og havde to samtaler. Den første var med i London, med Roscoe Kline. Roscoe var en AH agent. Som en skytte, hans talenter var langt under gennemsnittet, men når det kom til sporing Hema hvor som helst, Roscoe Kline ikke har solen på ham.
  
  
  Roscoe lignede noget, han nogensinde havde set før. Ømu ' en formåede at se ud som tre forskellige personer indenfor samme område. Han havde en særlig måde at ændre sit udtryk og kropsholdning. En dag kiggede rundt og så en stik-i-rend dreng. Hvis du ser tilbage igen, stik-i-rend dreng er gået, og du kan se en anden person — en advokat eller en racerkører-i hvert fald: nogen helt andet. Så var det bare dine følelser, du troede, at du ikke blev fulgt... Historien går på, at Roscoe når flygtede gennem Dachau ved blot at gå ud af, at Nazisternes højborg, simpelthen fordi, som han udtrykte det, "han lignede en tysk."
  
  
  Tro det eller ej. Jeg tror fuldt ud på denne i det lange løb.
  
  
  Roscoe lovet at fange et fly til Nassau. Det vil fortsætte med at overvåge Chen-li og Vin Ve, indtil jeg får der. Det var ti minutter over ti. Jeg ringede til hende i lufthavnen. Turen til London tog ud på tid. Så tændte han for radioen. Der var nyheden om en flugt, men intet om Chen-li er muligt at fange. Roscoe skal vise sine tricks.
  
  
  Hotellet læge undersøgt min skulder, forbandt mit ego, og gav mig en indsprøjtning.
  
  
  Han havde ikke tillid til os med et enkelt ord, som jeg stødte ind i døren.
  
  
  Hendes hotel, tage et brusebad, har en drink og har fyrre-timers hvælvinger. Men hun er også interesseret i at se Tara, og jeg er ikke så direkte, at jeg ikke klar over, at hun skal have været igennem helvede for det sidste par timer. Det var gribende, når hun lavede en grimasse og sagde, " Du fyre har altid sjovt også." Sine vidste også, at hun faktisk havde mistelten i tankerne. Jeg vil hellere begynde at lede efter hende selv end at sidde og vente. Han håbede, at Tara havde annulleret hendes hotel reservation, og gået til den adresse, han havde givet hende. Han kørte op til et gult hus på den anden side af byen.
  
  
  Mrs. Wilson. T. Fogden svarede mig. Nej, hun fortalte mig, Tara var der ikke. Hema var denne Tara? Og hema var for nah hende? Blodet begyndte summende i mit hoved. Tara skulle have været her for et par timer siden. Det var det sikreste sted, han kunne tænke på. Men jeg burde ikke have ladet Ay gå tilbage til dette hotel. Hendes burde have sendt hendes oprigtige her. Den besked, at Fru Sheriff sendte hende betød, at jeg ville slippe af med hende stalkere. Han udmalede de to kvinder, der sidder sammen, drikke kaffe og spille med børnene.
  
  
  Den forestilling, der nu præsenterede sig selv, inden mine øjne var ikke mindre behageligt.
  
  
  De havde en Container.
  
  
  Men, voice problemer igen. Hvem er de'? Og hvor kom de tager hende? Hende igen og vidste ikke, hvor til at starte. Og selv nu, Tara kunne...
  
  
  Hendes navn er Missis. Sheriff, Hema var der.
  
  
  Hun gav mig en flaske rom.
  
  
  Det sidder fast på luk. Det ville være dumt at forlade, mens jeg ikke ved, hvor at gå. Grenada? Jeg tror ikke, de tog Tara der. Men det var det eneste sted, han kunne tænke på. Og det er derfor, de ikke træffe hende der. Han tog endnu en slurk af rom.
  
  
  Hendes herre har sendt hende. Sheriffen ude et stykke papir og en kuglepen og skrev en note til politiet om Wilson. Han fortalte dem, hvem den virkelige skyldige var, og at de sandsynligvis ville finde ih fem meter under plænen. Jeg fortalte dem, at der kan være flere organer, men jeg vidste ikke hvor.
  
  
  Så dette hellige sted lyser op igen.
  
  
  Den "Træ-Nickel" var netop, hvad Ego Wilson havde fortalt ham. En noget nedslidt værtshus på den side af vejen. Mimmo kørte forbi hende og parkerede mellem træerne.
  
  
  Vinduerne var mørke, men da jeg kom nærmere, så jeg, at de var dækket med sorte gardiner.
  
  
  Jeg hørte hendes stemme.
  
  
  Han nåede til Wilhelmina. Jeg tog det, da luften i rummet blev åndbar igen, og jeg var nødt til at rive det ud af den døde narre af en kvælende Thai. Stiletto fandt hende et eller andet sted på biblioteket-gulvtæppe. Det var dejligt at få min gamle pålidelige våben tilbage. Et nyt våben er som en ny kærlighed — du er altid bange for, at det vil lade dig ned.
  
  
  Lizzie lænede sig hen mod det mørke vindue.
  
  
  Eh bien, Lotto?
  
  
  Nous besøg.
  
  
  De ventede på noget, og de talte fransk. Fransk var et fælles sprog i Indokina. Mange omkring disse revolution-hærgede lande, der engang var franske kolonier, og derefter står over for uafhængighed, mens at tænke sammen om, hvilken retning de skal tage. Venstre eller højre. Dens aldrig været så god til de østlige sprog, men i det mindste sin tale fransk.
  
  
  "Si le Yacht er parti. Kan du se det signal?
  
  
  De ventede på, at det signal, at båden var væk.
  
  
  — Плюс важно, où sont les autres?
  
  
  De var også venter på, at de "andre". Hvis disse "andre", var, hvor jeg håbede, at de ville være, at de måske har ventet i meget lang tid.
  
  
  Han anspændte til at fange hvert ord, de sagde. De undrede sig over, hvis du havde kontaktet les autres med Carter. De troede, det var en skam, de ikke lov til at hjælpe.
  
  
  "C' est dommage," sagde den ene, " que la femme est mort."
  
  
  Min dollar stak stoppede med at slå.
  
  
  Tara var død.
  
  
  Visdom, klogskab, selvforsvar, mulighed, formål, ah, livet, smuldret ind i meningsløse støv. Det er bare gået amok. Han sprang op og sparkede døren åben. Hun blev angrebet af den første genstand, der bevæger sig i syne. Hun havde ikke engang trække en pistol. Hendes hotel kunne mærke kødet i sine hænder og følte en primitiv trang til at rive og gøre gengæld. Hendes hotellet kan være hendes egne våben.
  
  
  Pludselig viste det sig, at jeg kæmpede med tre mænd. Sammen var de seks meter høje og tre hundrede og halvtreds pounds, men når det kommer til vanvid, jeg kan ikke lide solen. Blind raseri, flammende vrede — det er, hvad der bliver tåber til supermennesker.
  
  
  Han var en kontinuerlig rasende maskine. Han var en fabrik, der beskæftigede slag og spark. Ingen af dem undslap mig. Vi var arrangeret som et Kinesisk puslespil-en enkelt, spinning, sparker bolden. De var alle bange for at skyde, bange for at ramme en af dem.
  
  
  Hendes hotel vil gerne fortælle dig, hvordan jeg gjorde det. I virkeligheden, hendes hotel ville have vidst for sig selv. Men alt hvad jeg kan huske min egen vrede. Når det var overstået, var de alle døde. Og han gjorde det kun med sine bare hænder.
  
  
  Tara ' s krop var sprawled på tælleren. Der var ingen puls. Ingen tegn på liv. Han tog hende op og bar hende udenfor. Hendes røde hår brændt mig som en håndfuld af flammer. Så hendes ansigt blegt måneskin, men en svag tåge af fregner stadig er dækket af hendes næse. En klump stak smerteligt i min hals, og jeg skreg med at bryde ud i en ødelæggende hulke. Men det gjorde ikke gå længere, han kun har opholdt sig der.
  
  
  Han kyssede hende farvel.
  
  
  Hun rørte sig kortvarigt i mine arme.
  
  
  Ee kyssede hende igen.
  
  
  Hun klukkede og lavede en grimasse. "Hey, Nick," sagde hun med et grin. — Kom hun til at skræmme dig dårligt?"
  
  
  Jeg har næsten droppet det, jeg var så chokeret over denne uventede resultater. Han kunne ikke sige et ord til os. Hun brast ud i latter. 'Tag det roligt. Du er ikke skør. Sleeping Beauty er i live og har det godt."
  
  
  Endelig lykkedes det mig at sige "Hvad-ha-whoo". Eller noget lignende.
  
  
  Hun lo igen. — Lad mig gå, og jeg vil fortælle dig alt."
  
  
  Det blev sænket af ee. "Mmmm," sagde hun. "Det er rart at være i gang igen." Hun strakte sine arme og snurrede rundt i det klare måneskin.
  
  
  Hun var smuk. Hun var en mytisk nymfe. En nymfe af en gammel legende, født igen, stiger fra toppene af kjole, en magisk skabning, som gennem eventyr, vakte uskadt fra en stavekontrol, der varede i hundrede år.
  
  
  Han kiggede på Nah, mere eller mindre hypnotiseret sig selv. Hun afsluttede sin dans, rystede på hovedet, og smilede. "Jeg hader at fortælle dig sandheden, darling. Det er virkelig meget unromantic."
  
  
  Prøv det, " sagde jeg.
  
  
  "Biofeedback," sagde hun.
  
  
  Økologisk feedback?
  
  
  Økologisk feedback".
  
  
  "Du har allerede sagt, at," sagde jeg. "Men hvad er det?"
  
  
  Godt, ingen tvivl om du har hørt om disse teorier om hvordan man kan stoppe med at hovedpine, hvordan de skal håndtere astma bare ved at kontrollere din hjerne bølger... "og hvad Så?" Der blev en bestseller hedder Biofeedback. Jeg læser ikke nogen bestseller, men jeg har hørt om disse teorier. Det havde intet at gøre med "hvordan kan jeg efterligne en død person i matematik?"
  
  
  "Godt," sagde hun, " jeg gjorde. De spurgte mig, hvor du, Odin omkring dem ramte mig, og jeg faldt. Så er det bare i gang med denne bio-feedback. Jeg sænkede hendes puls, indtil jeg kunne ikke mærke hendes ego længere, og holdt mit åndedræt. Jeg altid gjorde, når de kom for tæt på mig."
  
  
  Ligesom det? Jeg knækkede min fingre.
  
  
  Nej. Ikke let. AX er forberedt til en gruppe af kvindelige agenter. Denne øvelse varede i mange måneder. Men det virker."
  
  
  Men fortæl mig, hvorfor du ikke kontakte mig? Hun trak på skuldrene. — Jeg var ikke sikker på det var dig i første omgang. Men også "— hun standsede og kiggede på jorden — " gå til dit hotel for at se, om det generer dig."
  
  
  Han gav hende et giftigt blik. "Jeg var så freaking bekymrede, når de sagde, at du var død, at jeg stormede ind i denne klub som en galning."
  
  
  "Hej der.'Lad være med at råbe sådan. Tror du, hun kom her for sjov?
  
  
  'Nej.'Men du var ikke at have det sjovt. Du sov på arbejdet.
  
  
  Hun ved, at denne metode har en række fordele. Du kan selv stoppe din puls, mens dine ører fortsætte med at fungere. Og folk, der bare har en tendens til ikke at være genert i deres ord, i overværelse af den afdøde.
  
  
  Tara har lært en masse. Ikke at det fik os videre, men i det mindste hemmeligheder af Nassau blev ryddet op.
  
  
  Lin Jing og Bengel havde en orientalsk apotek. Bengel også havde et hotel i Nassau. Når det hele syntes at være for godt til at være sandt, det Kinesiske selskab KAN lavet et tilbud, som de ikke kunne afslå. Til gengæld for ikke at lukke kilden til narkotika, KAN krævede tyve procent af provenuet og regelmæssig service. Denne "tilfældige service" var meget enkel: alle, de havde at gøre, var at give dækning, og dække for PBX-serie, der KANG prøvede at plante et eller andet sted.
  
  
  Nassau var en ideel iscenesættelse område. Tæt på Amerika, men stadig Britisk territorium. Denne gemte ih for en masse besvær og risiko. Og så til den sidste del af ih rejse, var det meget let at gå om bord i en fiskekutter og lander på en fjern Florida reef. Systemet fungerede fint.
  
  
  Charles Bryce, for eksempel, er den mand, der dræbte Senator Morton. Først arbejdede han som et simpelt køkken-assistent i et casino i Grenada; derefter KANG blev udnævnt af ego, trækker i den rigtige strygere her og der, som et pilotprojekt, "Flyver-Es"; - han styrtede flyet med senator i nen. Så KAN for, systemet fungerede tilfredsstillende, men Lin Jing gjort indsigelse mod denne fold papir. Det er først og fremmest rettet mod brug af skarpe stykker. Der var andre deltagere, der siger.
  
  
  Dette kulminerede, da Chen-li skudt Saybrook. Det var umuligt. Senator Saybrook kunne have været Chen-li ' s mål, men ego skulle have dræbt sig selv hjemme i Maine. Når Saybrook indtastet casino med åbne øjne, Chen-li tanken: "Hvorfor skal jeg vente på hende?"
  
  
  Det var en skide dum ting at gøre. Så vil du åbne din egen rede.
  
  
  Chen-li blev anholdt.
  
  
  Lin Jing besluttet at forlade. Det er slemt nok, til at vende Bengel i det, hvis det er nødvendigt. Resten af banden var også på randen af mytteri.
  
  
  Hele casino virksomhed i Grenada var pludselig i fare.
  
  
  De, der sendes Af Vin. Ih stor mand i London, plus en rescue team af Kang for at komme til Chen-li. Wing havde etableret sig som opium forhandler, og denne rolle gav ham lov til at få Lin Jing ' s tillid, samt sende Lin Jing til at hente mig. Men på grund af det kaos og mytteri i Grenada, KAN var nødt til at finde en ny placering. Så de omfattede Træ-Nikkel i de tilfælde, gemmer sig, de lægemidler, der fra Wilson. T. Sheriff. Denne bar Stahl ih er den nye hovedkvarter. Der er de samlet for at planlægge deres næste handlinger. De fleste af de mennesker omkring dem selv spiste og sov der. Planen var god.
  
  
  Vinge var hjernen bag Chen-li flugt rundt i fængslet. Han har også planlagt et uheld med denne yacht og bragte en ubåd. Han arrangeret en "business meeting" med duke, og også sørget for, at hertugens trofaste butler var forsvundet. Det var det ikke tilfældigt, og behageligt at Vin vidste, at en stor butler? Netop ankommet rundt i London med Lady Cheryl ' s anbefalinger.
  
  
  Han forlod den voldelige handlinger for at Wang Tong. Disse klasser var ikke dårlig, vel, voldelige. Hvad der var irriterende var oversættelser. Et eller andet sted, fra fransk til Cambodja, Thai, Kinesisk og dansk af Van Tong, fejl har sneget sig ind, og velgennemtænkte planer har mistet noget af deres betydning. Hvad der så ud som noget ud af en "Keystone Cops"film komedie.
  
  
  Hver gang en af fyrene rundt KAN falde over en krop, de troede, det var KAN gør.
  
  
  Efter alt, KANNA havde al grund til at dræbe Bangyeol, og KANG også planlagt at dræbe Lin Ching. Så alle troede, at det var en anden i gruppen, der gjorde det, og lydløst ryddet op i lig, de havde efterladt til hende.
  
  
  Resten af det der var mindre sjovt. Det var aya del, der beskæftiger sig med mistelten er i forhold til Garou. De kom til ham, da han kontaktede mig. De fyre på Telefonen gjorde det, og meddelelsen kom om, at " den Amerikanske er død." Vin er kun tanke for givet, at jeg var Amerikaner. Det var sent på aftenen, når Vingen gruppen gjort deres vej til Cascade Vej, og de andre begyndte at deres historier ud over en generel samtale.
  
  
  De besluttede, at de hellere få mig — og hurtigt. Men jeg var allerede på Cascade Road. De tog Tara i stedet for mig.
  
  
  "Hvor har de dig?"
  
  
  Hun vendte sig rundt.
  
  
  Du sagde, at de var dit. Jeg ønsker at vide hvor.
  
  
  Hun lod sandet løbe ned af mit bryst. - "Jeg tror, det er en meget syg proptrækker." Hun trak en dollar stak i sandet på mit bryst. "Hvad sker der?'Hvad er det? " spurgte hun med et grin. "Er du jaloux, Carter?"
  
  
  Selvfølgelig er jeg ikke jaloux. Og lad være med at kalde mig Carter. Du ligner en kvindelig reporter omkring en film.
  
  
  "Jeg lige er sket for at spille Lauren Beckall." Hun stod op med værdighed og kørte ned på stranden i måneskin. "Hvis hun har brug for mig," sagde hun, " bare fløjte." Det eneste, der ville aflede opmærksomheden fra sin værdighed, var, at hun var ikke iført noget tøj. Da vi mødtes første gang, hun virkede som en temmelig anstændigt unge dame. Men sidst, hun lignede en brækket unge dame end en ordentlig dame.
  
  
  Hendes helt sikkert hotel sl. Hendes hotel ee igen. Men det værste af det var, at jeg ikke kunne fløjte.
  
  
  Han stod op og gik med hende ned til stranden.
  
  
  Vi var ude at svømme.
  
  
  I & nb, i midten af bølger, vi gled andet omkring de andre.
  
  
  "Det virker ikke," sagde hun. Jeg fortalte hende. "Placere et væddemål?"
  
  
  Tja, det kunne have været, hvis vi ikke havde været sønderrevet af anden uge af udendørs aktiviteter. Så lavede vi elsker på kanten af havet, undertiden dækket med vand, nogle gange nøgen igen. Vi faldt i samme rytme som bølge eller bølge — i samme rytme som vores, så det, og det blev bølger og shore, møde i deres naturlige forløb og sagde farvel, og vi blev endnu flere venner, hilsen og farvel, kærligt, med våde salt kys. I virkeligheden, det stoppede aldrig. Min mund på hendes bryst straks gjorde hende til at starte forfra, som vi nedstammer sammen i det hvirvlende vand og steg igen sammen, gispende med spænding.
  
  
  Et par dage senere, sagde hun til mig,"Du ved, jeg var bange for hende i første omgang."
  
  
  Han løb inde i sin hånd over hendes mave. "Det er et skræmmende spil, honning. Og hvis du ikke kan spille med knive eller kung fu... godt, kan jeg ikke bebrejde dig. Han kiggede dybt ind i hendes øjne. "Så lad mig fortælle dig, hvad.: Jeg var meget vred med dig."
  
  
  Hun rystede på hovedet. — Jeg mener ikke, så. Jeg mener, indtil denne dag, når du og jeg sad i, at bar, når du sidder der, på den anden side af stolen, millioner af miles væk.
  
  
  "Se," sagde jeg blidt. "En røst, ligesom hendes. Og ingen kan få mig til at betale for det. Du ved, at nu er, at hun er med dig, hendes er alle jeres. Og resten af tiden... godt, så er det formentlig alle sine egne.
  
  
  Hun smilede. Der var en tåge af din sorg i det. "Du behøver ikke bekymre dig. Carter. Jeg vil ikke forsøge at ændre dig. Simpelthen... Hun standsede, i betragtning af hvad de skal sige, så jeg besluttede at fortsætte — " at jeg ikke kender dig, før. Så hvis hendes navn er ikke Lauren Beckall, så jeg har det forfærdeligt, modbydelig tendens til at være Forældreløse Annie. Hun smilede igen, men denne gang hendes ansigt var mere munter. Må ikke bekymre dig. Nu sin meget store og stærke, og elsker du bare den måde du er."
  
  
  Jeg har en indbygget refleks, at den sætning "jeg elsker dig", i en serie af bounces. Han har aldrig lovet hende noget... vi er alle nødt til at holde det ikke-bindende... jeg kiggede på Tara. "Jeg tror," sagde hun, " måske skulle jeg elsker også dig."
  
  
  "Min Gud," sagde hun...
  
  
  
  
  Kapitel 10
  
  
  
  
  British Museum var mere attraktiv end nogensinde. For mig, der var altid noget uhyggeligt ved denne tiltrækning. Du kigger på nogle rustninger, at Kong Arthur skal have, når den er slidt, eller en munk ' s robe, der "går tilbage til 610". Det pludselig sker for dig, at historie er ikke bare en lille historie, der er komprimeret og tørret i disse historiebøgerne, som en streng af golde mennesker og begivenheder, der går hånd i hånd med de datoer, der er altid husket. (1066, Viking sejre). 1215, Magna Carta.) Historie er et omtumlet, kaotisk virvar af forhold, der er skrevet med mod, tillid og blod. Historie handler om mennesker som du og jeg, for evigt dømt til at betjene vores simple, banale eksistens. Ikke et metal skjold, eller et stykke stof.
  
  
  Som jeg sagde, det er uhyggeligt.
  
  
  Han havde arrangeret at mødes Roscoe på elleve i det rum, hvor Betjenten finger print blev holdt. En særlig pass var nødvendige for at komme ind. Jeg havde denne passage, og anvisninger for at komme der, samt en genial pjece om John Constable (1776-1837). Hun fik overrakt en forbi en Margaret Rutherford lookalike, som rakte mig en kæmpe mappe af billeder. "En romantisk realist," den pjece, der sagde. "Constable Hotel at vende tilbage til naturen." Hvis så, derefter natur (1776-1837) var et vidunderligt sted. Et synet af strålende grøn.
  
  
  "Men ja. Så var der ikke toilet i huset.
  
  
  Hende, vendte rundt. Det var Roscoe Klein.
  
  
  "Fortsætte med at beundre dette maleri," sagde han. Han vendte rundt og beundrede det maleri. "Vores fælles ven fra Nassau, kom her. Han lejede et hus på landet, i Cotswolds. Hende, gik til et andet maleri. Huse med stråtag og en lys grøn flod. "Din Chen-li er der stadig. De gik der ærlig omkring den lufthavn, og med dem ilder ikke gå ud overalt. Der var ingen besøgende. Der var ingen telefonopkald, " hvilket er usædvanligt. De er bare en flok væbnere, der fører en stille, pæn udendørs liv. Selvfølgelig, de havde kun været her i tyve-fire timer.
  
  
  Han vendte sig i et andet blad, og denne gang er undersøgt møllen og strøm. "Har du set nogen andre KANG agenter?"
  
  
  "Ingen, Nicky. Til ingen.'
  
  
  — Er der nogen, der generer dig?"
  
  
  Der er mig? Lamong Cranston? Med evnen til at sky dit sind? Ingen ser skyggen, baby.
  
  
  Så har jeg en anden proptrækker, Roscoe... Hvorfor er du antyder, at jeg ser på disse billeder?
  
  
  Hende, vendte rundt. Roscoe trak på skuldrene. — Jeg troede bare, du skal vide noget om kunst."
  
  
  Hvad jeg sagde, så er ikke egnet til komprimering.
  
  
  Vi spiste frokost på et West End-diner kaldet the Hunter ' s Cabin. En træpaneler diner med en form for ål i gelé og hare-back menu. Jeg hedder Tara og fortalte hende at komme over. Vi boede i en" lejlighed ", der tilhørte en ven af Roscoe ' s, en pige, der var i øjeblikket arbejder rundt omkring i byen. Vi var mere på vores egne, og vi havde mindre problemer med alle, at John Stewart vrøvl om, portører, tjenere og tjenestepiger. Det var også den mest fredelige måde at interagere med byen. Jeg så den måde, Roscoe så på Tara, da hun kom ind. Hun var iført en smaragd grøn cashmere kjole med smal hals og stramme som pesten, der udsatte hende, når hun er bedst, og hjalp hendes faste runde bryster. Hun må have gået shopping og købt en ego morgen. I det mindste har jeg aldrig set det før, ego. Jeg kan nogle gange glemme hendes kjole, men jeg vil aldrig glemme hendes stramme kjole.
  
  
  Han introducerede hende til at Roscoe. Hun smilede sit eget smil. Som jeg sagde før, Roscoe kan se, hvad ømu ' en kan lide, men nu har han specialiseret sig i at se uden udtryk. Mr. Poe, Den Gennemsnitlige Person. Gennemsnitlig højde, bygge, ansigt og tøj. Jeg vurderer, at han var omkring de halvtreds år gamle eller så, og jeg får det tal ved at addere alt, hvad han gjorde. Men han har sin egen tykt hår, det er ikke grå, og det ikke aggressive sort farve, der sker, når farve.
  
  
  Så Tara smilede. Et par øjeblikke senere, når Roscoe kiggede på ham, det var Gary Grant. Han var høj og tynd, og pludselig nen var iført et skræddersyet jakkesæt, og han så, at han havde overraskende hvide tænder. Ah, den hvide, der blænder, og Tara så overrasket.
  
  
  Han satte sig ned, ryddet sin hals, og med en fast, bydende gestus kaldes tjeneren over og bestilte drikkevarer. "Fortæl mig," sagde han til Roscoe, " der ser din handel nu?"
  
  
  "Handel?'
  
  
  'Udenfor. Din handel med udlandet.
  
  
  "Åh, den påståede handel. Charlie Muskatblomme. Har du nogensinde set ego?'
  
  
  Hans ego har aldrig set det.
  
  
  "Nå, det er godt. Våben er også god. Hvis der sker noget — og jeg tror ikke, det vil-han vil lade mig det vide. Der er en dreng med ham, Pearson. Så du behøver ikke at bekymre dig om det."
  
  
  "En dreng?'
  
  
  Roscoe kiggede mig lige i øjnene. — Jeg tror, du var ret smart, da du var tyve."
  
  
  Jeg tænkte over det et stykke tid. — Stadig, at det ville føles meget bedre, hvis du sad der lige nu."
  
  
  Roscoe rystede på hovedet. — Jeg er en blodhund, Nicky. Ikke en vagthund. Udover, at jeg får også - " for gamle,"han prøvede at sige, men er fanget sig selv bare i gang," hendes stahl har været for doven til sidst at ligge i det våde græs for en uge, der venter."
  
  
  "Hvordan kan du være så sikker på, at de vil holde sig så længe?"
  
  
  - Produkter, for eksempel. De bestilte dagligvarer-for eksempel, for en uge. De har endda ansat en husholderske. Dette betyder, at de planlægger at blive gode drenge i et stykke tid. Sådanne nyheder spredes hurtigt gennem landsbyen. Og tro mig, det er allerede nyheder i disse byer, hvis nogen nyser to gange.
  
  
  "Så hvad gør vi?"
  
  
  "Bare vent?"
  
  
  Han trak to e-mail-bokse. Lille lomme sorte bokse. 'En til dig, en til mig.'
  
  
  "Når vi arbejder på afstand?'
  
  
  "Ja. Bare gå til den nærmeste telefon og ringe ni-tre-seks-fire-nul-nul-nul. Uden for byen, skal du først slukke nul-en. Klik derefter på kode med denne cutie, og du vil høre en optagelse af Mace ' s rapport. Rapport hver time.
  
  
  "Er det det hele?"
  
  
  "Nej," sagde han. "Der er noget andet. Du kan også ringe til, og forlade dit budskab på bånd. Så Mace og hendes ego kan lytte med. Dolores er konstant overvågning af skærmen, så vi vil blive advaret, hvis noget går galt. Bare sørg for at fortælle hey, hvor du bor. Dolores var en ØKSE tavle.
  
  
  — Og dette hus — er det muligt at sætte Zjukov i det?
  
  
  Han gjorde et surt ansigt og rystede på hovedet. 'Næppe. Eller bør de være gået til et stykke tid, men de har ikke vist nogen tegn på det endnu. Vi kan prøve at sende en arbejdstager eller anden grund. Men hvis Poe Vin faldt for sådan et trick, han ville have været døde for længe siden. Vi har en forbindelse til det lokale telefonnet, så vi kan opfange alle udgående beskeder.
  
  
  Jeg kunne ikke lide det. Det var en evighed at vente. Men jeg kunne ikke risikere at sætte mig selv i fare. Vin Vo huskede mig. Bare vis ømu dit ansigt en gang og hele operationen ville blive en fiasko.
  
  
  Han kiggede på sit ur. Det var to minutter til én. "Hvis din paging-systemet er i orden, jeg tror, du har tid til at gøre det."
  
  
  Roscoe gav mig sit blændende smil. — Hvorfor ikke du gør det nu?" til en ven? Hold det i dine fingre for et stykke tid. Prøv det selv.
  
  
  "Jeg stoler på dig implicit, Roscoe," sagde jeg. Han grinede på Tara. "Jeg mener med telefonen. Jeg ved du vil give mig en nøjagtig rapport.
  
  
  Han kunne hævde, at der, men N-3 er altid vigtigere end K-2. Roscoe tog telefonen.
  
  
  Tara smilede.
  
  
  Det var de søde, men tomme smil af en kvinde, der ikke ved, at flåden har kun sejlet. "Jeg er sulten," sagde hun, og kiggede på menuen. "Ud over, at han ikke er min type," tilføjede hun, uden at se op.
  
  
  Hendes pande steg. "Jeg ville ikke engang tænke på os et øjeblik," sagde jeg.
  
  
  Mace ikke har Barentshavet område til at fortælle os. Som dybest set gav os en fridag. Jeg købte hende nogle billetter til den musikalsk. En ting kaldes " Fortælle Din Mor, "som en arrogant New York Times sælger kaldes"ret sjovt, hvis du kan lide den slags."
  
  
  Tara var ved at blive klar til lidt shopping, og hendes lidt nervøs for ikke at gøre noget. Min stemme må have lydt absurd og uhyggelig, fordi hun pludselig stoppede med at tale.
  
  
  "Jeg ved, hvad du tænker," sagde hun til sidst. "Du tror, dette vil være en af deres gudsforladte turist fælder, så hvad gør du med denne pige? Eller rettere, hvad var det hun gør her alligevel? Alt, hvad hun kan gøre, er at få kidnappet og gå på shopping."
  
  
  Jeg svarede ikke. Ee tror-var tæt på.
  
  
  — Godt, jeg har grund til at være her. Og grunden er, at når du regne ud, hvor labs er i Hall ih, jeg vil vide, hvem der kloner er omkring dem og hvad de skal gøre med dem. Hun kiggede på mig i den samme ikke-rude, tavse måde, hun havde den første dag, vi mødtes på Waldorf. Og håret på bagsiden af min hals, stod op lige som det gjorde dengang. Hun vidste, at hendes reaktion var rent defensiv. Hun sad der og følte, at hun var irriterende mig, og der var ikke meget hun kunne gøre ved det. Og hun var urimeligt overfladisk, og hun kunne heller ikke gøre noget ved det.
  
  
  Vi stod på hjørnet af Piccadilly Circus, de ser på hinanden i hjælpeløs raseri.
  
  
  Sagde hun. — Udover, at der er noget andet jeg kan gøre.
  
  
  "Og så er det," sagde jeg. "Du mener, du vil også sige noget."'sagde hun. — Jeg kan også gøre dig meget glad."
  
  
  Det er svært at argumentere med sådan en rene sandhed. Vi aftalte at mødes i lejligheden klokken fem. Indtil da, de fritter omkring os vil tage sig af sig selv. Jeg gik til puden på Charing Cross Road. Det fik en lidt diset. Ikke ligefrem tåge, men snarere en slags tyk kold. Den helende sår på min skulder gør ondt. Han undrede sig over, hvorfor folk kunne lide at såre en anden ven, så meget, når at smerte faktisk eksisterede.
  
  
  
  
  Kapitel 11
  
  
  
  
  På et kvartal til tre, han kom på puden. Lige i tide til at minde mig om, at det var ved at være klokken tre. Den engelske drik ikke ved alt, ikke når. Det er derfor-i hvert fald ifølge Roscoe - du kan ikke stole på den engelske. Jeg bestilte en øl og vendt gennem avisen.
  
  
  På side ti af London Times, der var et lille stykke af nyheder over hele Usa. Det viste sig, at Senatorer Bale og Croft var ofre for en helikopter styrtet, mens check-out effekten af Orkanen Carla. Mindst det er, hvad de troede. Helikopter og pilot manglede, og den undersøgelse, der blev udsat på grund af Orkanen Dora.
  
  
  Så ih blev seks. Morton, Saybrook, Lindale, Cranston, og nu Neil og Croft. Han kunne forestille sig, Washington ' s akrobatik. Private samtale om mordforsøg og sammensværgelse. Fremme erklæringer fra regeringen. I mellemtiden, top-hemmelige forhandlinger, der finder sted i Hawke ' s kontor. Hvordan kan vi tage sikkerhedsforanstaltninger, uden at forårsage udbredt panik?
  
  
  Jeg var spekulerer på, hvordan — hvis Hawke gjorde, at han vil håndtere det klon tilfælde. Indtil nu, ilder har haft nogen afgørende bevis for teorien. Og hvis han havde været bare tilnærmelsesvis tilbøjelig til at acceptere vores teori, jeg stadig ikke ville have mødt ham for et stykke tid. Ingen tvivl om kloner allerede var i landet. Men hvordan kan ih sættes på den ønskede liste, hvis du ikke ved, hvor mange kopier af den samme person, der er rundt omkring?
  
  
  Men selvfølgelig, der var Hawke ' s problem. Så vidt, jeg har haft mit eget problem. Min opgave var at finde et arnested for disse PBX-systemer, hvor de var placeret. Dræbe den oprindelige og ødelægge kopier. Prøv også at finde ud af, hvor mange-hvis der er et par ihs-venstre-går gratis med et mord for. Hvis han havde gjort det, og levet længe nok til at fortælle historien, Washington kunne have startet en fuld-skala lukning. I hvert fald ikke, hvis jeg lever længe nok.
  
  
  Det hele gik rundt i cirkler, og så kom tilbage til mig. Washington blev venter på mit første skridt. Og Chen-li ventede på hendes første skridt. Og så kommer der et punkt, som du ikke bør tænke sig om: hvad nu hvis det Chen-li ikke bevæge sig overhovedet? Hvad nu, hvis han bare sidder i skjul, og der er færre og færre senatorer?
  
  
  Den klokke begyndte at ringe. Pigen i baren fortalte mig, at det var lukketid. Jeg har betalt det og venstre.
  
  
  Sommetider kan du spørge, om vi er en del af nogle kæmpe skakspil. Den Store Hånd kommer og prale med, at det vil sætte dig, hvor du ville være på alle. Det ligner en meget tilfældig bevægelse. men i sidste ende viser det sig at dette var den endelige flytning af hele spillet.
  
  
  Jeg gik en kort gåtur. Ørkesløs, tror jeg. Po Bond-slettet. På en god tid, fandt han sig selv i Burlington Arkade, et langt, smalt galleri af butikker. Til hende, han strakte sin hals som alle andre til at kigge op på flag-dekoreret loft i galleriet. Han kiggede på butiksvinduer med skjorter og kameraer, og i vinduer med Kinesiske figurer.
  
  
  Jeg var ved at tage en omvej, når en mand i Virginia tog et billede af hans kone.
  
  
  Så løb jeg ind i en tilfældighed.
  
  
  Min første reaktion var at vende sig væk, så han ville ikke se mig, se på mit ansigt i refleksion af butiksvindue. Men så indså jeg, at han ville genkende mig i enden. Hendes ego vidste, at hendes ansigt næsten lige så godt, som han vidste, at hans egen. Jeg har mødt ham to gange før. Hendes ego allerede havde dræbt hende. Men ikke i dette organ. Chen-li var et eller andet sted i landet. Hang Lo var i helvede, og jeg tror ikke, Lao Zeng var på shopping lige nu. Dette ansigt hørte til en anden. Det samme brede, hårdt ansigt. Det samme hjemme, uvenlig udtryk. Det samme perfekt placeret vorte.
  
  
  En anden gren.
  
  
  Jeg fulgte ham med en afslappet, rolig gangart. Piccadilly rør, tilbage til Russell Square.
  
  
  Det var risikabelt at følge ham så tæt. Men der er nogle risici bør du tage. Desuden, han startede ud som en mand, der ikke forvente problemer. Han ser ikke på sine forfølgere eller vende rundt. Output: multiple choice. Enten er han vidste ikke, at jeg var ved at blive forfulgt, eller at han vidste, og ledte mig ind i en fælde.
  
  
  Han fulgte det for et par blokke, indtil den gren forsvandt ind i en rød murstensbygning. Døren blev regnet 43, og en bronze navneskilt tilføjet irrelevant information: "Featherstone Samfundet "med en irrelevant efterskrift:"der blev Grundlagt i 1917." Hvad fanden form af Featherstone Samfund var der? Den næste ting, jeg havde at gøre var finde ud af.
  
  
  Der var en mikro-makro restaurant tværs over gaden. Alle af en pludselig, jeg havde en kæmpe appetit på sund mad.
  
  
  Det blev overtaget af et bord med udsigt over gaden; tjeneren, der ikke ser så sunde, som du måske tror i denne indstilling, børstet væk et par krummer, og rakte mig en menu. Jeg havde et valg: solsikke sorbet (pisket yoghurt med frø) eller en liste af de mere og mere dødbringende sammenblandede. Spinat juice, kål soufflé. Han holdt en pause på karaffel af økologisk saftevand, undrer dig over, hvad organ, de havde formået at lave mad ego.
  
  
  Et par af enker med spadserestokke lavet en smertefuld tur gennem Featherstone Samfund.
  
  
  En saftig teenager i en T-shirt og jeans tog bordet ved siden af mig og bestilte en solsikke . Hun kiggede på mig på den måde, at små piger gør.
  
  
  En kvinde kom ind med et stort antal pakker. På hovedet havde de en alt for red hat og næsten demonstrative rynker. I første omgang troede jeg, at hun talte til sig selv. Men jeg var forkert. Hun talte til sin taske. "Okay," sagde hun, " og husk at bevare roen.
  
  
  Hun havde helt ret. En indkøbspose med for stor en mund, der KAN være meget irriterende.
  
  
  Hun satte sig ned ved bordet ved siden af mig og tog hendes bløde brune kap. Hey, det var ikke langt fra firs, men hun var stadig dressing op til at matche hendes ungdommelige år. Hun var en slags teenage-pige. Pearl halskæder og musky parfume.
  
  
  "Sid ned," sagde hun til posen. Hun vendte sig om og gav mig et undskyldende smil. "Jeg forstår ikke, hvorfor egoer er ikke tilladt i restauranter. De siger, at det har at gøre med pænhed eller noget. Men det er meget pæn. Hun kiggede i sin taske. "Er det ikke rigtigt, skat?"
  
  
  Befæstelse var en seks-pund Yorkshire Terrier. Også kendt som Roger. Tilfældigvis, jeg kan ikke lide alle de små hunde bjæffe på alle, og noget om, at der må have været skrevet hele mit ansigt. "Jeg håber du er ikke bange for hunde."
  
  
  Jeg fortalte hende, jeg var ikke bange for hunde.
  
  
  Oh, god. Hun smilede og klappede min hånd. "Fordi Roger ville ikke gøre en flue fortræd."
  
  
  Han spekulerede på, højt, i betragtning af den ego 's vækst, hvis en flue ville være til skade for ømu' en. Hun lod en høj-pitchede grine, og coquettishly satte sig ned for at slikke.
  
  
  Hendes navn var Miss Mabel. Hun havde boet på gaden i mere end halvtreds år i et hus, som hun beskedent beskrevet som ganske luksuriøst. "Ah, lad os bare sige, at... en gave fra, lad os bare sige ... endnu. Miss Mabel ønsker at lade mig vide, at Nah, der faktisk har haft sex. Jeg gjorde det klart, at Miss Mabel, der var jeg ikke overrasket.
  
  
  Dette tjent mig et par punkter, og samtalen tog en bestemt retning. Jeg fik at vide af hey det var jeg sidder og venter på en ven, der var i øjeblikket deltager i Featherstone Samfund.
  
  
  "Mmm," sagde hun. "Og du har ikke lyst til at gå derind." Har du ikke tror på disse ting? †
  
  
  Jeg fortalte ham, at jeg ikke ved meget om det.
  
  
  "Ingen ved om spøgelser, Mr. Stewart. Vi er bare nødt til at acceptere at de er der."
  
  
  Ligesom det. Den Featherstone Samfund lader dig tale med de døde.
  
  
  Han spekulerede på, om denne gren havde afhørt senatorer.
  
  
  Jeg spurgte hende, om hun nogensinde havde været der, og hun snøftede.
  
  
  "Ha. Nej, det er usandsynligt. John Featherstone forbandede mig i 1920. En forbandelse, forestil dig, at. Han sagde, at jeg var en slagsbroder, for at sige det mildt. Åh, han var en mand af anstændighed, en rigtig fanatiker. Hun bankede hovedet med sin pegefinger, som skinnede med en samling af diamant ringe. Minder fra en fortid skandale.
  
  
  "Jamen, hvis du spørger mig —" sagde hun blidt i mit øre, " der er ikke ét legeme i dette hus, at vi har brug for at tale om. Død eller i live, du må være en engel til at komme ind i parlamentet. Og engle, min kære, er ekstremt kedeligt. Hun gav, hvad man kan kalde et frække kys.
  
  
  Tjeneren bragte hey, en sodavand rige i vitaminer. Hun tog en slurk og lavede et ansigt af væmmelse. Denne drink er meget godt for dig.
  
  
  Hvad sagde jeg igen? Åh, ja, godt, da han døde, og hans datter tog over. Nå, jeg taler om mærkværdigheder... Alice Featherstone, kære frue, Miss Mabel spidsede læberne i misbilligelse. "At spille en jomfru, som alt for længe er aldrig en god ting."
  
  
  Han ignorerede Miss Mabel ' s psykoseksuelle teorier.
  
  
  Nå, nonsens. "Ah, Touwe" eller "Wauwe". noget i den retning. Jeg kender hende ikke ligefrem. Hvis du spørger mig, honning, er det på grund af den traditionelle Kinesiske mad, hun lærte som barn. De spise de mest forfærdelige ting, du kender. Jeg tror det påvirkede hendes hjerne.
  
  
  Hun har lært en masse fra nok mennesker i år at vide, at du skal lytte til alt. Fra ih favorit flyvende tallerken teori til trin-for-trin replay af ih bedste golf spil. Alle ønsker at blive hørt. Og hvis du er villig til at lytte til ting, som ingen andre ønsker at høre, chancerne er, de vil fortælle dig ting, som ingen andre vil. Så uglen over hele verden, ville ikke have forstyrret hende, hvis det ikke var at se på gaden. Hvad jeg så, der fortalte mig, at jeg kunne have vundet den store præmie.
  
  
  Han undskyldte sig og gik hen til telefonen. Ego fandt hende i mændenes værelse og kaldte hendes nummer. Mace havde ikke den nuværende.
  
  
  Jeg tape det.
  
  
  Grenen lige til venstre gennem nummer 43. Jeg gik til hjørne for at sende en besked. Medmindre det var ikke den gren, der blev jagter hende her. Medmindre han havde været under forandring, og haltende for den sidste halve time. Selvfølgelig, det var muligt. Men han havde ikke tillid til hende. Min gren, så kæphøj, at gider med forklædning. Og hvis det havde været enhver anden, han ville have stødt på noget større. Disse er kloning stationer.
  
  
  Det var ti minutter til fire. Jeg forlod hende en besked til Roscoe. Jeg fortalte ømu ' en til at komme her og holde øje med den næste klon. I mellemtiden, jeg vil sidde her og se på. Jeg vil se, om nogen kommer ind."
  
  
  Miss Mabel var tale til Roger igen. Hendes spekulerede på, om jeg kunne få hende min næste gigt test uden et foredrag om den kemiske sammensætning af mad. Jeg tog en chance på hende. "Hvorfor gjorde Alice Featherstone vokse op på Kinesisk ed?"
  
  
  Miss Mabel syntes at tro, at det var en dum proptrækker. Nå, kære. Hvad har den Kinesiske spise?
  
  
  Vent et sekund. — Mener du den Featherstones er Kinesisk?"
  
  
  "Godt," hun pegede på mig. "Ikke rigtig. Men igen, ikke helt.
  
  
  Kort sagt, Gamle Johannes var en te eksportør. Han levede i Kina i mange år. Men med den revolution i 1912, blev det klart, at Vesterlændinge, at de ikke længere var velkommen. Den ego sag, blev konfiskeret. Dræbte ego ' s hustru. Så John vendte tilbage til London med sin lille datter.
  
  
  Og med hang til mystik.
  
  
  Han hævdede, at han talte med sin kone hver dag. Og ømu 'en formåede at overbevise mange af de gamle aristokrater, at han kunne være ih" kontakt med de døde." De hjalp med ømu ' en og grundlagde Featherstone Samfund. Der var temmelig meget alle Miss Mabel vidste om det. Bortset fra, at John og hans datter, Alice levede som eneboere. Kun til at komme ud fra tid til tid til at kaste en forbandelse på mindre rene sjæle.
  
  
  Hun blev færdig med sin historie bare i gang. På mindre end et sekund, hun kiggede ind i hendes taske. "Roger!" han bed hende. "Bad hund.'
  
  
  Hun undskyldte sig og venstre.
  
  
  Det var 4:30, når Roscoe ankom. Han fandt et bord i den anden ende af rummet og smed en seddel på mit skød, da han passerede mimmo:"Der er en bagdør i gyden."
  
  
  Det begyndte at regne, så snart jeg forlod restauranten. Han stoppede i ly af indgangen og kiggede ud af vinduet på tværs af gaden. En kvinde i tresserne i et sort silke kjole lå i vindueskarmen, ser ud.
  
  
  Gennem regn af hende, hørte hendes stemme. "Ja, et reb. sagde han. "Ah, rebet. Uh!'
  
  
  
  
  Kapitel 12
  
  
  
  
  Det var en smal brostensbelagt gyde, der løb længden af blokken. Nogle hvor det var lidt bredere, hvor der plejede at være indgange til nogle stabile eller lille pitch. Det endte i en tunnel om tolv meter lange. Og så var der en sidegade.
  
  
  Nummer 43 var en fire-etagers palæ. Der var ingen ild undslipper, men der var en bagdør.
  
  
  Døren åbnes.
  
  
  Og der var min første filial. Han så mig, og gav mig et hurtigt, spørgende blik. "Jeg har ikke set dig før"look.
  
  
  Når du er i tvivl, bør du improvisere. Jeg gik over til ham og smilede. Jeg er ked af, men jeg er på udkig efter Marsden ' s hus. Jeg trak Roscoe ' s note ud af min lomme, og lod til at studere det. Det siger, at jeg skal til at være på nummer fyrre-fire, men — - jeg trak på skuldrene - " der er ingen fyrre-fire i alt.
  
  
  Han kiggede på mig. 'Det ved jeg ikke. Men i det mindste du vil ikke finde en ego alley." Dette var hendes første gang tale til et klon. Jeg har hørt andre tale til hende, men ikke til mig. Nu slog det mig. Alle af dem talte perfekt engelsk uden accent. Amerikansk accent på engelsk. De blev grundigt uddannet.
  
  
  "Hør," sagde jeg, " måske vil jeg bruge telefonen. Jeg har fået Marsden nummer - "jeg famlede med Roscoe' s venligst igen.
  
  
  Han rystede på hovedet. "Det er en fejl."
  
  
  "Åh, — sagde jeg. "Nå, tak."
  
  
  Jeg havde intet andet valg end at gå ud gennem gyden. Regnen var ved at falde hårdere nu. Det ramte fortovet og klang højt i den smalle passage. Stedet var ildevarslende. Gyden er mørkt. Regnen er mørkt. Det er glat på grund af den pludselige regn. Hendes krave slået op.
  
  
  Det var ikke noget, jeg har set eller hørt. Det var bare en indskydelse.
  
  
  Han holdt op med at tænde en cigaret. Han stoppede ved Rivnenskaya bare et skridt væk fra mig.
  
  
  Han ville ikke vende rundt. Han lod stiletto glide ud af hans hånd og fortsatte på sin vej. Jeg hørte Tara igen sige, "jeg er en førsteklasses assassin," sagde hun,"jeg er nødt til at være en first-class assassin."
  
  
  Godt. Så jeg var ved at blive fulgt. Mellem ekko af hendes egne fodspor og trommende regn, hun kunne gøre en anden lyd.
  
  
  Tunnelen var foran mig. Hende, kom ind i tunnelen. Det blev mørkere. Han krøb i skyggen af muren og kiggede ned i gyden.
  
  
  Intet kan lide det.
  
  
  Og alligevel... jeg kunne ikke se det komme. Hårene på min hals stå op til en grund.
  
  
  Den eneste lyd der kunne høres, var lyden af regn. Silent gawk fløj ud af ingenting. Det ramte sten mur. Hendes faldt tilbage og byttet sit sværd for Wilhelmina ' s. Bare i tilfælde. Jeg havde ikke regnet med at have til at dræbe egoet. Hun prøvede at få nogle svar ud af ham. På dette stadium af sagen, en anden døde gren vil føre til en anden hårdknude.
  
  
  Han kravlede tilbage i skyggerne og tog sin frakke. Jeg hang hende som en sten i stønnen. Gawk-eyed mimmo whizzed forbi mig og græssede min frakke... På hendes mave, det begyndte at kravle rundt i tunnelen, i den retning, hvorfra kuglerne var kommet.
  
  
  Sagen er den, at han ikke er vant til at der mangler et skud. Han ventede på sit offer til at sige "pyha" eller " argh." Stilheden fik på Ømu ' ens nerver, hvis han havde nogen. Han trak sig via shelters, så snart han nåede tunnelen. Hendes skud gik lavere og ramte ømu ' en i hånden med pistolen. Ikke på hånden, selv, men på den pistol, der faldt til jorden, vendte Han sig til at hæve sit eget ego. Hende, sprang op og angrebet. I det øjeblik, han nåede frem til sit våben, han blev slynget væk af ego. Det var svært at kæmpe imod ham. Han var god til det. Han kendte hver eneste trick, der kendte hende. Han havde en kniv. Bare så det var der, og blev sendt candid til min dollar stak. Ego greb hendes håndled, og det lykkedes at stoppe hende fra at flytte. Men ikke for længe. Han tog hver stamme, og næsten ramte mig der, hvor det virkelig irriterede mig. Hende, vendte sig om og lænede sig lidt frem, og det ramte mig i livet.
  
  
  Slag bankede mig væk fra mine fødder, og kniven næsten ramte mig. Det har fået op. Toppen af mit hoved ramte ego ' s hage med en høj klang af tænder. Dette krænket ego ' s intentioner. Med en karate spark i ego ' s hånd med en kniv og slået ud ego, det våben, som stod direkte mellem kampesten, punkt ned. Hendes fortsatte med at holde ego ' s håndled og vendt ego på ryggen. Han forsøgte at slippe af med sin magt ved at bruge et judo flytte, men hende, der allerede er forberedt til en ego flytte. Han gled og faldt på de våde sten. Jeg hørte tørt knæk af knogler. Han lå der, og kigger op i overraskelse. Ego ' s ben var trukket op, var han stadig er ved bevidsthed og kunne ikke mærke nogen smerte. Chok bare voksede alle disse følelser. Måske hans ben var permanent deaktiveret. "Okay," sagde jeg. "Jeg ved, hvem du er. Jeg vil gerne høre nogle flere detaljer fra dig. Hvor mange af jer er der?
  
  
  Han lukkede sine øjne og smilede arrogant.
  
  
  "En masse." "Alt for mange til at stoppe os."
  
  
  Hvor er din base?
  
  
  At smile igen. 'Næste. Et sted, hvor du aldrig vil finde os.
  
  
  De sætter en pistol på ham. "Godt. Vi vil starte fra bunden. Og jeg har ikke brug for svar som "en masse", og "mere". Jeg ønsker at få svar, som, hvor meget og hvor. Så gå videre.
  
  
  Ego ' s ansigt var roligt.
  
  
  "Eller vil du skyde mig?"
  
  
  Han rystede på hovedet. "Der er ingen forskel mellem liv og død. Du Vesterlændinge ikke forstår. Jeg kunne ikke finde det. Så hun er allerede død.
  
  
  Du er tilbage med nogle trusler, når den seneste trussel bliver sådan gigt. Det var en blindgyde. Hendes også mislykkedes. Men så, hvis jeg ikke kunne få det hotel, som sagde, kunne jeg forsøger altid at få bekræftet, at jeg troede, jeg kendte hende.
  
  
  — Men du tror, at andre vil lykkes. At du kan dræbe en hel hundrede senatorer?
  
  
  Vi behøver ikke at dræbe dem alle. Nok til at skræmme ih alle til døden. For at tilkalde riger i din regering. Med venlig... Kongressen, som du kalder egoet. Så vil vi kontakte din præsident, og alt, hvad der vil ske, som vi ønsker."
  
  
  Nu var det min tur til at vise foragt. "Jeg tror, at du har glemt noget." Denne præsident har livvagter og en temmelig stram sikkerhed system."
  
  
  Han rystede på hovedet. "Jeg tror, at du har glemt noget." Dette sikkerhedssystem er blevet omgået før. Og desuden, vi kommer ikke til at dræbe egoet. Vi kun har til hensigt at styre ego hjernen.
  
  
  Dermed alexander ih master plan. Lamme-Kongressen, og at formanden din dukke. I lyset af kaos i Kongressen, den aktive tjeneste vil have ubegrænset magt. Og KAHN vil have fuld kontrol over det. Det var ikke så umuligt, som det virkede. Bodyguards er kun beskyttet mod kugler. Og ikke har noget imod din omelet fuld af sinds-og personlighedsændrende stoffer. Eller mod aspirin, som ikke aspirin. Det var alt, de havde brug for. Det siges, at Rasputin havde en king i egoets magt. Men i dag, du behøver ikke engang at være Rasputin til at gøre det. Du skal bare nødt til at være et lægemiddel fyr. Konger i middelalderen havde deres egne smagsdommere. Folk forsøger mad og drikkevarer til at sørge for at de ikke forgiftet. Det var et job. Men dette er ikke tilfældet nu. Derfor, for at tiltrække deres fremragende pædagogiske evner, herskere er forsvarsløse. KANG ' s plan var sindssyg. Men det var ikke så crazy.
  
  
  Han mistede bevidstheden. Eller så det virkede. Jeg har ikke meget at gøre. Anyway, jeg ikke få noget mere information. Men én ting stod klart: han var nødt til at dø. Eller det hele KANG klike vil komme efter os.
  
  
  Han kiggede ned på hende, ubevægelig krop. Hun, tænkte sig om et øjeblik. Hende, tænker om den bedste måde for ham at dø. Hende væk. Han vendte tilbage til tunnelen og tog sin frakke og stiletto han havde tabt. Fra der, det fortsatte ned ad gaden.
  
  
  Alt, hvad jeg hørte, var en svag lyd. Selvfølgelig, han var ikke bevidstløs. Han vendte sig om og hævede pistolen.
  
  
  Han skød sig selv i øjet.
  
  
  First-class mord.
  
  
  
  
  Kapitel 13
  
  
  
  
  Udførelsen af" Fortælle Din Mor " på the Lyric Theater, som lovet, var "ganske sjovt, hvis du kan lide den slags ting." Den dårlige ting er, at jeg sandsynligvis ikke vil være ego-ser. Det eneste interessante var den pige, der allerede havde gennemgået ud af hendes tøj. Janice Venus. Han huskede hende fra de dage, da hendes navn blev Janice Træ.
  
  
  Janice Venus var en blondine gudinde, og hvad hendes navn var, med en smuk figur. Hun var en varm følgesvend på en tur til den franske Riviera, sandsynligvis for fem år siden. Vi skiltes som venner. Min forretning, og hendes fremtid blev reddet af den venlige og velhavende Tæller Hoppup. Han gav mig nogle oplysninger om Almazov s smuglere, og Janice gav mig en masse Almazov. Sidste gang ih så hende, i Nice, de var ved at blive gift.
  
  
  Hvordan det så ud nu, alt, hvad der kunne have udviklet sig lidt anderledes. I pausen, at jeg ringede til hende og fik en optaget besked fra Mace. Omkring, hvad Ømu ' en formået at samle gennem teleskop, kilde af gode grød var havregryn.
  
  
  Det var alt, de havde lige nu.
  
  
  Roscoe meddelte, at han havde regnet tre telefoncentraler. Odin var på Addison Hotel; en var stadig på Featherstone, og den tredje var på Old Vic, ser Sir Laurence Olivier spille Hamlet. Jeg forlod hende en "Fortælle din mor" - besked, som var ganske sjovt, hvis du er til den slags.
  
  
  Han vendte tilbage lige i tide til at begynde begyndelsen af anden akt. Lyset var gået ud, og Tara havde at vinke mig tilbage til min plads. Orkestret, der udføres fra begyndelsen for anden gang.
  
  
  'Nyheder?'Hvad er det? " spurgte hun i en hvisken.
  
  
  "Ja. Der er tre.'
  
  
  "Nå, tre? Eller tre mere?
  
  
  'Ja'.
  
  
  Hun standsede. "Så det er kun syv.
  
  
  "Ja. Han nikkede til hende. "Stadig en ilder.'
  
  
  Bandet var at spille en sang, der Janice sang. "Denne pige," sagde Tara " kender du hende, eller var disse tegn på kærlighed ved første blik?"
  
  
  Jeg vidste ikke, at jeg havde sådanne symptomer. "Jeg har allerede kendte hende," sagde jeg. "For et par år siden. Dejlig pige. Intet mere.'
  
  
  Tara hævede et øjenbryn. "Godt, hun ser ikke at girly længere."
  
  
  Hun var sandsynligvis ret i, at. Janice ' s nuværende størrelse var 90-60-90.
  
  
  "Vi var bare venner," sagde jeg. "Mit æresord."
  
  
  Tara så på mig. "Fortæl din mor.
  
  
  Efter det show, vi gik backstage. Janice var varmt. Tara var cool. Janice introducerede os til hendes nye elsker, Mickey. Tara optøet ud. De fire af os gik ud for at få en øl.
  
  
  I den taxa hjem Tara sagde: "Du har ret, hun er en dejlig pige. Han tilføjede, temmelig kraftigt,"ikke mere."
  
  
  Der er flere måder at finde ud af, om en person har besvaret din dør, mens du var væk.
  
  
  Desværre, alle kender disse manerer.
  
  
  Især til de mennesker, der forsøger at åbne døren for dig i dit fravær.
  
  
  Tak til Jan Fleming, disse multi-hår fælder er blevet almindeligt kendt. Og enhver erfaren agent ved, hvordan man gør det. Og andre forfattere af spion-historier har udsat andre gode tricks. Det trick er at være en hemmelig agent, er, at egoet taktik, forbliver en hemmelighed. I dag, til en pris af paperbacks, at ethvert barn er spitting image af Carter.
  
  
  Nå, Carter er mere snu.
  
  
  Og hvis du nogle gange synes, at jeg vil forkæle en god ting ved at give det væk til de få, gylden, så tro om igen. Ting er, nogen tog min agn. Da vi kom tilbage til lejligheden, jeg indså, at der var nogen. Ellers var der. Hun vinkede til Tara til at komme ud igen, og vent på mit signal. Han greb sin pistol og åbnede sin egen lås med en hovednøgle. En blød klik i stedet for en kakofoni af audible-raslende nøgler. Det var mørkt inde. Og det blev stille. Sådan en meget larmende tavshed, der er forårsaget af, at nogen forsøger ikke at være der. Hendes mand grebet Wilhelmina fast i hans hånd og begyndte at gå forsigtigt rundt i lejligheden. Rum for rum. Gennem rodet stue, spisestue, og endelig den stue, der ønsker at Roscoe ' s ven havde taget hendes kat væk, før hun forlod, fordi at katten var klamrer sig til mine hæle.
  
  
  Godt. Så, vores gæst var der venter i soveværelset eller gemmer sig i brusebad. Eller egoet blev længe borte.
  
  
  Hendes, stoppet af den soveværelse. Der var nogen. Jeg kunne høre ham trække vejret. Mit næste skridt var et mesterværk af koordinering. Med en enkelt bevægelse, han kastede åbne døren, vendte sig om den helgen, og tog sigte.
  
  
  Han sprang ud af sengen, som brød på en brødrister. Jesus, Nick. Er det dine evner til at sige god morgen?
  
  
  Han sænkede pistolen og rystede på hovedet. — Nej, Roscoe. Men det er en pokkers god måde at sige hej med et punkttegn, du fucking bitch. Vil du vide, at jeg kunne have dræbt dig?
  
  
  Han skubbede sit hår tilbage og gabte. Han kløede sin hage, stirre på mig. "Amerikanerne er alle lide," sagde han. Lytte. Dette er min kærestes sted, er det ikke? Det er derfor, jeg ikke ønsker at tale med dig. Så jeg har nøglen. Så det er indtastet. Så hvordan skulle jeg vide, at du var på vej?
  
  
  Roscoe... - hendes sælge på kanten af sengen, -...som for disse metoder i dit arbejde... †
  
  
  Han løftede sin hånd. "Ikke prædike. Nick. Du er velkommen. Han tændte en cigaret, og jeg så, at flammen rystede lidt. "Hvor er Tara?"
  
  
  Han gik til vinduet og signalerede til hende.
  
  
  Ingen prædikener, Roscoe. Ord".
  
  
  Han sukkede. 'Ordet?'
  
  
  A."
  
  
  "Brand".
  
  
  Afstemningen er et ord.
  
  
  Han slog sin cigaret mod butt af pistol. "Det er mit job, Roscoe. Du er en skygge. Jeg skyder hende. Hvilket betyder at der er en masse mennesker rundt omkring, der er planlægning til at skyde mig. Og så, hvis jeg ikke holde på min vagt, at de vil lykkes.
  
  
  Pif-bang, og sin død. Forstået?
  
  
  Han nikkede og smilede. "Forkert," sagde jeg. "Det er ikke sjovt. Det er fucking alvorlig. Jeg tror, du er et geni, Roscoe, men jeg tror du får overmodig. I oversættelse, er, at du ikke bliver ligeglade. Og det er en meget god måde at dø.
  
  
  Forstår du?" Han nikkede. Han smilede ikke.
  
  
  Jeg skulle have stoppet. Men, som alle prædikanter, han havde været i hans prædikestol for lang tid, og han havde kun én moralsk slag fra, som han ikke kunne komme sig.
  
  
  Roscoe trak på skuldrene. "Okay," sagde han. Nå, jeg har hørt det hele før. Men i aften... du har lavet en storm i et glas vand. †
  
  
  Tara blev siddende i døren. "Så vil du være med at drikke te.
  
  
  Hun smilede. En eller to skeer?
  
  
  Roscoe smilede til gigt. "Denne anden en af jeres gik glip af sin kaldelse.
  
  
  "Hvad er det?'
  
  
  "At skabe militær træning film".
  
  
  Tara lavet te.
  
  
  Roscoe 's grund til at komme blev Featherstone' s selskab, og han ønskede at vide, hvad de skal gøre med det. Se igen i morgen, eller hvad? "Ja," sagde jeg. "Holder øje. Vi har brug for at vide, når disse kloner vil træde i kraft. For lidt sker der, jeg ikke kan lide det. I mellemtiden, lad os tage et nærmere kig. Lad os se om vi kan finde ud af, hvad der foregår indeni. 'Hmm. Bare jeg kender hende ikke endnu, Nick. Jeg tvivler på det.
  
  
  'Right?'
  
  
  — Så hvad vil du gøre?"
  
  
  "Du besøger Featherstone Samfund til at opfylde min kære afdøde Tante Myrtle.
  
  
  — Mener du lige gang i?" Bare sådan.'
  
  
  "godt... jeg kunne flyve i, men jeg tror, det ville være alt for prangende, ville det ikke?"
  
  
  Roscoe stod op. — Og du fortalte mig ikke at joke." Har du komme hele vejen?
  
  
  Hvis dette er Camp CANNA, du er den tråd. Du ser smuk bekendt, kammerat. Du er næsten lige så anonym som Nixon i et Demokratisk konventionen.
  
  
  "Jeg stoler på, at de special effects-afdeling til at give mig en maske og en passende camouflage kan hjælpe.
  
  
  Roscoe sukkede. "Vores special effects-afdelingen," sagde han, " er død."
  
  
  'Gået bort?'
  
  
  "Jamen, du ved... det er virkelig en lille anal... Det var en gammel dame, der engang havde arbejdet for Ealing. Du ved, denne film studio. Og ... ja... hun gik bort. Jeg kender hende! Han skære mig fra, før hun kunne sige et ord. Det er latterligt, det er hende, det er barnets arbejde, og det er umuligt. Men jeg er bange for, det er kun London gren af AX.
  
  
  Dens lavet af en ømu ' en, må ikke sige noget.
  
  
  Sagde han. = "Kan jeg få hende der?".
  
  
  "Jeg er ked af, Roscoe. Jeg har brug for dig uden mere. Hvis en person disse PBX-stationer går til Usa, så en anden senator vil gå til lighuset. Vi er nødt til at finde ud af, hvad disse dampskibe er op til.
  
  
  Han smed sine hænder i luften.
  
  
  'Så er det fint. Vi er tilbage til vores udgangspunkt. Du går der. Så kunne jeg lige så godt bede dig nu. Hvis du dør, kan jeg tage dette slips fra ham?"
  
  
  Jeg kender hende. Være alvorlige. Men seriøst, hvad tror du fyre foreslå?
  
  
  Jeg foreslår, "Tara så på os," at jeg går der."
  
  
  Nej, det fortalte jeg hende. 'Nej, absolut ikke.'
  
  
  "Men, Nick. †
  
  
  No.'Dens sagde.
  
  
  'Men...'
  
  
  Så er der ingen, der lytter til mig her. Dette er en tråd.'
  
  
  
  
  Kapitel 14
  
  
  
  
  Så Tara gik alligevel.
  
  
  Godt, ikke ligefrem Tara. Ikke Tara, den " krumme rødhåret." Curvy rødhårede er for let at få øje på en gade fuld af mennesker, og for let at spore. Den kvinde, der kom til receptionen i nummer 41 den næste dag var en mus-over pebermø. Med dodo-brunt hår, en krum næse, og en taske til en kjole. Vi havde det kostume, paryk og makeup, tak til Bolette og "Fortælle Din Mor" virksomheder. Hvis Tara ikke vende tilbage til teatret fra klokken syv på det seneste, showet kan ikke fortsætte - paryk og næse tilhørte hendes mor.
  
  
  En elektronisk diktafon og kamera til et armbåndsur var lavet af aluminium.
  
  
  Båndoptagere var den nyeste model , en lille batteridrevet Sony. det var på størrelse med en cigaret og skjult på en sådan måde, at det også lignede en cigaret. Det blev kontrolleret af lyd, hvilket betød, at det ikke var optagelse tishchina. Ved en hastighed på 4.75, jeg formåede at optage klare lyd for omkring to timer. Ved at dreje på volumen knappen hele vejen ned, han kunne optage fra en kvindes pung, ligesom Tara ' s. Store åbne canvas shopping taske.
  
  
  Hvis du nogensinde har spekuleret over, hvad slags skøre mennesker vil tale med de døde, svaret er rig skøre mennesker.
  
  
  Bibi Hodgson, for eksempel. Tara stødte ind i hende på den måde (klik). Godt. Så jeg ved, hvem hun er, også. Men Tara siger, at ifølge Vogue, denne dame er en "bz ' er", en titel, der kun kan optjenes, hvis du har brugt en masse penge på ballerinasko og bælter. Omkring dem er kvinder, for hvem små udgifter, stadig betyde en Dior kjole. Fru Hodgson modtager sine penge fra Mr. Hodgson. William A. Hodgson af Hodgson ' s Real Estate Agenter. Og jeg ved, hvem han er. Hodgson ' s ejendomsmæglere egen halvdel af Florida og en stor del af øen, som de kalder Manhattan.
  
  
  Der var også Fru Wentworth Frogg, der havde omkring fyrre millioner dollars. Tara mødte hende nede i venteværelset. Hun har også fotograferet receptionen sig selv. En Victoriansk værelse med rødt plys-sofaer og masser af potteplanter palms. Tara havde at udfylde en formular. Et par spørgsmål om hendes personlige liv og livet for den afdøde. I henhold til den færdige form, G. Louise Rigg af St. Louis, Missouri, er at besøge sin tante Myrtle Rigg. I "Grunde til at besøge" sektion, Tara skrev: "Bed for rådgivning om investering i monumenter." Hun vidste ikke hvorfor hun havde skrevet det. Hun sagde, at det netop er sket for mig.
  
  
  "Er, at en masse penge, kære?" Receptionisten spurgte. Og Tara svarede: "Så stort, at det skræmmer mig."
  
  
  Receptionisten smilede,
  
  
  En tynd Oriental dreng førte hende ovenpå til en lilla venteværelset fuld af palmer. Han fortalte hey, at Solen Ping ville arrangere et møde. Solen Ping vil komme til at se hende i en halv time. I mellemtiden, måske hun kunne læse et blad i et stykke tid. Vil du have en kop te?" Han forsvandt og kom tilbage et øjeblik senere med en dampende kop. Tara tog det, og drengen forsvandt igen.
  
  
  Hun ventede et minut eller to, så åbnes døren. Der var ingen i syne i den korridor. Hele hallen, en kvinde, fordrukken latter ringede ud bag den lukkede dør. Der var en svag brummen omkring begyndelsen af den anden dag. Et medium, der stønnede, da han faldt i trance. Den tredje og sidste dør, der var mærket "Resten". Der var ingen lyd fra der. Tara prøvede at åbne det. Det var låst.
  
  
  Fra hendes oversize taske, hun tog ud af en tandstikker og en stribe af plast. Hun var ikke vant til det, og hun virkede ikke godt. Men der var ingen fodspor på trappen, og ingen har indtastet de to andre værelser. Endelig åbnede hun døren.
  
  
  Hun lukkede den bag hende og kiggede rundt. Det var et lille hvidt rum. Der var flere dræn, et lille køleskab og en dobbelt komfur med en kedel. Vitrineskabe foret væggene. De havde alle typer af te i en over det hele. grøn te. kamille. Lapsang Souchong. En samling af lyserøde og hvide blomster tekopper sad pænt på den øverste hylde. Ligesom skålen drengen bragt til ay. I en anden montre, på den anden side af rummet, sad der en samling af brune flasker. Hver indeholdt en form for granulat, pulver. De etiketter, der blot sagde "A", " B " eller "H". Et andet sæt af flasker, der er indeholdt flydende, og på den nederste hylde var kanyler.
  
  
  Vinduet var aflåst.
  
  
  Der var en brugt nål i vasken. Tara løftede sit ego. Der var stadig et par dråber væske tilbage i nen. Hun omhyggeligt injiceres ego i en tom ampullen ved siden af hende. Hun snusede hætteglas. Den videnskabelige computer på bagsiden af hendes sind løb gennem flere tusinde hulkort og gav gigt i mindre end et sekund. Hun satte ampul i sin taske og gik hen til døren.
  
  
  Stemmer ringede ud i korridoren.
  
  
  Hun frøs.
  
  
  "Så, Miss Alice. Må ikke bekymre dig. Det var en mands stemme. Med en høj nasal Asiatisk accent. Han talte som om han talte til et barn. Vægt på hver stavelse for sig. "Også, at der er nogen ikke kan lide, kan du huske det?"
  
  
  Alice svarede vagt. "Ja. Jeg kender hende. Det onde har eksisteret siden... men nogle gange tænker jeg...
  
  
  "Skal du ikke blive overrasket, Miss Alice. Tillid til mig. Din far betroede mig, også. Stadig...
  
  
  Kan du huske, hvad han sagde til jer i går?
  
  
  Alice sukkede. Ja, Jan. Jeg stoler på dig.'
  
  
  "Okay," sagde han. "Så husker du hvad du gør?"
  
  
  "Intet," sagde hun i en lav stemme.
  
  
  "Intet kan lide det. Præcis.'Derefter var der en kort pause." Godt, så hvorfor ikke du gå ovenpå og så gøre det?"
  
  
  Måske hun nikkede gigt. Web-tog et par trin op ad trappen. De andre par tog kun et par skridt. En hånd bankede på døren. Døren åbnes. I baggrunden, beruset dame var stadig taler. "Åh, kære, kære Robert." I nogle sørgelige sang.
  
  
  'Godt? Manden sagde.
  
  
  Ømu ' en blev besvaret af en kvinde med en skarp stemme. "Som du gav majestætiske ser ud til stjernerne. Senest i morgen.
  
  
  "Prøv at få det i dag. Vi kan få brug for det i morgen."
  
  
  "Godt. Derefter forlade mig alene.
  
  
  Døren lukkede, og mænds shaggy stemmer sagde ned ad trappen.
  
  
  Tara ventede, indtil den gangen var stille igen. Hun skyndte sig tilbage til sin stol i venteværelset. Hun kiggede på den iste hun havde efterladt urørte. Hun snusede til det. Det var te.
  
  
  Hun hentede bladet. Døren åbnes.
  
  
  Kvinden var iført en sort kimono. Det dækkede en stor krop med store buler. Nah havde en kort, maskulin frisure og en hæk ansigt. Hun talte i en målt, hæs stemme.
  
  
  Mit navn er Sonny. Der opstod en fejl. Jeg kan ikke se dig i dag. Kan du ikke komme tilbage i morgen?" Det var mere som en ordre. I morgen klokken to. Hun bøjede sit hoved kort, ikke så hendes øjne til at deltage. De gled mimmo Tara som black spots.
  
  
  Tara stod op. 'Men...'
  
  
  Klokken to.'Som Tara var på vej ned af trappen, hun kaldte på hende. "Din tante vil være der, så."
  
  
  Tara stoppes optagelse og vendte sig mod mig. "Er Louisa Rigg kommer til at se hendes Tante Myrtle?" I morgen i den samme bølge, og du vil høre det hele."
  
  
  Hun var meget tilfreds med sig selv. Hun sydede af spænding. Det var Hansje Brinker, der havde fundet et hul i dæmningen, og nu stak hans tommelfinger i det for at redde landet fra en gigantisk katastrofe. Hun var så pokkers glad for, at jeg virkelig ikke havde lyst til at fortælle hende, at hun ikke vidste noget som helst. Kun fotos, der kan have en vis værdi. Roscoe afhentet udvikling film. Næste morgen får vi gigt.
  
  
  "Jeg ville ønske, du kunne have et billede af, hvad det ego' s navn er igen — en, der talte til Alice."
  
  
  "Yana?"
  
  
  Ja. Ego stemme lyder som en røst af en berømte agent, KANG.
  
  
  Tara ' s øjne udvidet. — Du mener resten af de mennesker, de er ikke involveret?" Og at narcologist? Så det er ikke ligefrem hvad jeg ville kalde barnlig uskyldig sjov.
  
  
  Ikke ganske."Hendes smilede.
  
  
  Hvad der var i den sprøjte? En pentothal?
  
  
  Hun sænkede hendes mund. — Hvordan vidste du det?" Jeg forlod det sidste.
  
  
  Jeg smilede til hende. "Hør, min kære. I henhold til de tolv tricks, de har for snyd rige tæver, de har eleven i der. Pentothal Sodium er et sandhedsserum, er det ikke? Så, de giver disse damer en god chance ved at give ih denne te på forhånd, og de damer fortælle dem alt, hvad de ønsker at vide. Alle mulige detaljer om den afdøde kæreste. Derefter, ord for ord, medier gentage det bagefter. Det viser en meget overbevisende præstation. Disse damer ikke kan huske, hvad de sagde før. Disse damer er lamslået. Både taknemmelig og generøs.
  
  
  Tara ' s mund dannede et stille "O".
  
  
  "Det har en række andre fordele. Hvis denne sandhed er belastende, og der er altid mulighed for afpresning. Og hvis der er nok penge involveret, helligånden fortæller dig, hvad du skal gøre med det. Uanset hvad det er for os — velgørenhed, forfremmelser, en Schweizisk bankkonto — kan du være sikker på, at de skovler penge. Tara kiggede forvirret. "Men hvad har det at gøre med KANG?"
  
  
  "Intet kan lide det. Det er rigtigt. Jeg synes, det er alle Nassau igen. Den Featherstones var involveret i svindel, KAHN fandt ud af det, og afpresset ih. Formentlig den samme som med Bengel. Pludselig slog det mig, at Bungel og Featherstones havde noget andet til fælles: de var begge narkohandlere.
  
  
  Hun sagde: "hey, er:
  
  
  "Så KAN kunne have taget den samme vej for at komme ind. Har truet med at afbryde ih coastere, hvis de ikke får en del af indtægterne plus et par tjenester. Tjenester som måske boliger kloner.
  
  
  Hun rystede på hovedet. 'Charmerende.'
  
  
  Hendes, han trak på skuldrene. 'Charmerende. En sikker måde. Men hold hovedet koldt til dig selv.
  
  
  På denne måde vil vi ikke komme tættere på PBX hovedkvarter. Udover, at vi er her ikke for at løse de mysterier af samfundet. Vores opgave: iht.
  
  
  Hun rystede lidt. — Det er et mildere ord end mord, er det ikke?"
  
  
  Hende, kiggede på luk. Hun sad på en silke stol i soveværelset, hendes ben lige under hende. Hun var iført en lyserød dragt, og hun kiggede pink og hvid og glat som silke. Som en af de piger omkring dem, der vender det blinde øje til en Sam Peckinpah film. Som en af de piger, som græde i Fove Historie.
  
  
  Hende, han rystede på hovedet. "Med fare for at lyde som en triviel... men hvad laver en pige som dig virkelig gøre i et job som dette?"
  
  
  Proptrækker generet hende. Hun studerede hendes fingernegle. Længe. Det er som om, hun aldrig har set ih før. -"Godt," sagde hun til sidst, " det er det... Det er en lang historie. For nogen tid siden... Øh, jeg mødte hende... en mand.
  
  
  For lang tid siden. Det blev vedtaget blandt alle kandidater, som er den bedste, og så... denne mand... jeg gik til AH... Vi - nå, pyt. Det var i løbet af Johnson ' s tid, da Vietnam-Krigen var igen på sit højeste. Tja, jeg ... underskrevet det. Hun vippede hovedet tilbage og smilede muntert til mig. "Jeg troede også, det ville være meget spændende og romantisk til at arbejde med folk som James Bond hver dag."
  
  
  "Glem ikke at nævne Nick Carter?"
  
  
  Ah, " sagde hun. "Jeg er ikke modig nok til at drømme om det."
  
  
  Han gik over og satte sig ved siden af hende. Han tog hendes hovede i sine hænder.
  
  
  Hør, " sagde jeg. "Vi vil bringe liv til et par mere vil opfylde dine ønsker."
  
  
  Hmm. "Hun stirrede på mig. — Hvordan kan du vide, hvad jeg drømmer om?"
  
  
  Alle lige, " sagde jeg. "Lad mig gætte. Hende, lukkede hans øjne. "Du ønsker at svæve frit i luften og gøre kærlighed er der."
  
  
  Mmmm... Hun kiggede tankevækkende. "Interessant. Men måske er det alt for blæsende.
  
  
  Så det er okay. Hvad med... hvad med et museum? Der har de en seng af det sekstende århundrede-i henhold til den gamle kro. Vi kunne glide bag fløjl gardiner og skrab dem, navne på hovedgærdet, når vi er færdige.
  
  
  Jeg elsker det, " sagde hun. "Men museet ikke kan åbnes indtil ti i morgen." Hun kiggede på mig. — Er du enig med min ide?"
  
  
  Hendes far er aftalt.
  
  
  I en boble bad.
  
  
  I et skumbad?
  
  
  "I en boble bad."
  
  
  Hør, jeg kan anbefale det. I betragtning af de bobler, og alle, der går med det, det er pæn, ren sex. Du skal bare skal aldrig prøve det i sådan en sag. I hvert fald hvis du er min størrelse.
  
  
  Hun tørrede mig ud. Med en stor, blød varm håndklæde.
  
  
  "Jeg vil spørge dig, hvad der er hvad," sagde jeg.
  
  
  Om hvad?'
  
  
  Hun gjorde nogle interessante ting med dette håndklæde.
  
  
  "Pyt," sagde jeg.
  
  
  Med den rigtige pige i verden, for ikke alt er så slemt. Du skal også behøver ikke at klæde op for at indstille din alarm, til den rigtige tid. Ikke to mennesker, der kan lide hinanden, og af forskelligt køn. Problemet er, at det varer aldrig længe nok. Vanskeligheder tilbage.
  
  
  Han tog hendes hånd, trådte til side, og tændte en cigaret. "Hun skulle til at spørge dig.".. "Jeg sprang ud en smoke ring. "Er der en Kinesisk ord som: "åh, tove, wow'?"
  
  
  Hun kørte en finger igennem håret på mit bryst. Ønsker du at skifte emne, kære? Eller har du lyst til at prøve at spille badekar scene i Kinesisk?
  
  
  Det blev forklaret af Alice Featherstone synger. Tara rynkede panden. "Ah, reb, wow?" Hun trak på skuldrene og tænkte sig om et øjeblik. "Ha. Vent et sekund. Du sagde, at det var en sang. Han nikkede til hende.
  
  
  Hun rejste sig fra sengen. 'Du skal ikke gå væk. Hun greb fat i hendes kjole, og gik ind i stuen. Jeg hørte båndoptager til at virke igen.
  
  
  Hun kom tilbage med et smil. Nah havde disse ord. "Jeg får det," sagde hun stolt. "Tao".
  
  
  "Dao? Hvordan er Tao Han af den gamle Kinesiske religion?
  
  
  Hun nikkede. Ih aftenbønnen er en konstant synge: "O Tao! O Tao! Chancerne er, det lyder som " Åh, tauwe, wow." Hvis bare du vidste, hvad du lytter til.
  
  
  Hun floppede tilbage på sengen og krøllet op i en bold, indpakning hendes arme omkring hendes knæ. Hun var helt sikker. Selvfølgelig, den bedste forklaring ilder var kommet op med så langt var temmelig tvivlsom teori om, at Alice var besat med reb og logrer hele tiden.
  
  
  Tara strålede. "Åh, Nick. Perfekt. Alt er reel. De er Featherstones, der lever som eneboere-Taoistisk asketer. Som for at tale med de døde. Taoistisk mystikere. Og de var forbandede Miss Mabel, siger, at Taoister var fanatikere. Og også. Hun standsede som en Boltini, når det meddeler den Flyvende Wallands. Og Alice, hvem der er involveret ustandselig gentager, at det onde er ren. Oops. 'Hun ramte sengen. "Godt, angiveligt for denne gren, der fortæller dig, at død og liv er ét og det samme. Disse er begge Taoistisk ideer. Den måde, de ser det, det er alle de samme. Det gode og det onde, liv og død. De alle bliver ét igen i den stor Enhed af Tao."
  
  
  Hende, han rystede på hovedet. "Det betyder omtrent det samme som de Store El-Chopper i Himlen."
  
  
  Hun sukkede og lavede en grimasse. "En typisk filosofisk idé. Men ikke dårligt.
  
  
  Hendes ben var bøjet. 'Næste?'
  
  
  "godt... fordi de mener, at det onde ikke findes, kan de ikke gøre noget for at stoppe ego. Gør noget, og alt vil være som det er for evigt. Dette er ih ' s store motto.
  
  
  'Mm-hmm." dette kan være tilfældet for Alice. men ikke for PBX, CANNES, er ikke ligefrem at gøre noget lige nu."
  
  
  Mmmmm. Det ved jeg ikke. Mennesker, fortolke religiøse doktriner på mærkelige måder. Bare se på Inkvisitionen. Eller de endeløse krige efter den Hellige Gral. Det ville ikke være udelukket, at en mulig forbindelse.
  
  
  Han tænkte på sammenhæng og afvist den mulighed. Politik er web religion i disse dele. Og hvis nogen skriver aften bøn, er det mere som "O Mao" end "O Tao".
  
  
  De ting er, "fortsatte hun," jeg kan få Alice til at tale. Hvis hun virkelig er en Daoist, hun vil ikke slå omkring bush. Måske hun kan fortælle mig en masse om, hvad der foregår i dette hus. I virkeligheden, det kan give dig alle svarene.
  
  
  Han kørte sine hænder wearily over hans øjne. "Jeg håber, vi behøver ikke at være nærig om dette, men du kommer ikke tilbage til dette hus."
  
  
  Det fik, at green-eyed look fra nah.
  
  
  Vi ville bruge en masse ord på dette.
  
  
  Og hvorfor så ikke?'
  
  
  Dette er fordi så snart de ser dig, og de vil pumpe dig fuld af pentothal og at du vil fortælle dem alt . Brug din forstand, Tara. Det er en meget farlig der. Vi behøver ikke engang vide, hvor farligt det er, indtil vi identificere disse fotos. Så holde sig væk fra dem. Du har din del. Roscoe, og jeg vil fortsætte med at undersøge, Alice.
  
  
  Og hvordan har du tænkt dig at gøre det, hvis hun kommer aldrig ud?
  
  
  Godt... så vi kan få inde for evigt.
  
  
  Hun stod ud af sengen og begyndte at tempoet vredt rundt i rummet. Men dette er så dumme. Og du mister så meget tid på grund af det. Også, er det endnu mere farligt for dig. Jeg har allerede et pas for at komme ind. I morgen. Klokken to.'
  
  
  Hun havde ret. Jeg har lavet en fejl, som jeg aldrig har gjort før. Jeg har lavet en følelsesmæssig beslutning. Mere end noget andet, hendes ønske var at beskytte hende. Og det var forkert. Følelser, der er uacceptable i mit arbejde. Du forlader ih for en dag, så snart du begynder.
  
  
  Hende, enige om, at hun ville gå. Under to betingelser.
  
  
  Første: for at vi kan beskæftige sig med de første fotos. Hvis dette sted var et fast støttepunkt for KANNA ' s agenter, hun ville ikke have gået der. Hun er aftalt.
  
  
  For det andet, Roscoe, og jeg ville vente til ee i en mikro-makro restaurant tværs over gaden og holde sig i kontakt med hende gennem en mikrofon. Hvis vi hørt noget lignende en adgangskode, vi kunne komme til undsætning.
  
  
  Hun er aftalt. Af den måde, med nogle overraskelse. "Ja, Nick, jeg kan ikke forestille mig, hvad der ville være sket på anden måde. Det er ikke fordi jeg er bange for hende, "sagde hun," det er bare, at jeg... "hun tænkte et øjeblik —" jeg er bange."
  
  
  
  
  Kapitel 15
  
  
  
  
  Det har været en lorte dag. Jeg skar mig barbering. Tara droppet spejlet. Kaffen var for svag. Og det begyndte at regne. Det var den gode del.
  
  
  Før elleve, Tara forlod huset. Hun var nødt til at sætte på hendes makeup og kjole i tide til at komme til Featherstone tidligt. Hun håbede at glide op ad trappen gennem bekvemt placeret i venteværelset på anden sal for at opfylde Alice Featherstone.
  
  
  Min telefon opkald til Mace klokken 11 var endnu et slag. "Sorry guys," bandets medlemmer sagde — " stadig ingen handling."
  
  
  Hun fik et opkald fra Lightfoot te butik og fik at vide at min ordre ikke ville være klar til middag. De havde ikke kurerer.
  
  
  "Kan jeg ikke få en ego?" De sagde ja. Det var en kompleks orden.
  
  
  Dette betød, at de billeder, som Tara tog på Featherstone er ikke var så let at identificere. De skulle til at sende ih til Washington. Sandsynligvis. Enten måde, vil jeg få hende gigt ved middagstid. Der er stadig masser af tid til at kontakte Tara på teatret, hvis behovet opstår. Han forlod gennem lejlighederne, og gik ned på gaden. Roscoe mødte hende på den makrobiotiske restaurant ved et-tiden om eftermiddagen. Jeg besluttede mig for at få noget at spise først.
  
  
  På ti minutter til tolv, var hun i Lightfoot s te shop. En lille beskidt pres medium og lille butik i stueetagen af en faldefærdig bygning et eller andet sted i Soho. Væggene var fyldt fra gulv til loft med hylder fyldt med store dåser med te. Vinduer mod gaden, var også fyldt med stakke af te.
  
  
  En lurvet udseende mand i en slidt brunt forklæde stod bag disken. Han kiggede på mine papirer og nikkede. Han tog glasset fra hylden og sat den på skranken. Han begyndte indpakning ego i brunt indpakningspapir.
  
  
  "Jeg, øh ... ville gerne bruge ego her," sagde jeg.
  
  
  Han rystede på hovedet. "Butikken er næppe egnet til dette, er det?"
  
  
  — Måske ovenpå?"
  
  
  Han kiggede på mig mistænkeligt. "Det ved jeg ikke," sagde han. — Jeg er nødt til at tjekke det ud." Han gik til cash register, og trykket på N-3. Efter et par øjeblikke, telefonen ringede to gange og derefter gik tavs. "Okay," sagde hun. Hun trykkede på en knap under disken og en lille del af bagvæggen, gled åben.
  
  
  Åbningen gav mig adgang til en smal trappe, der fører til den lokale AH hovedkvarter. Trappen, der førte op til en lille, rodede receptionen. To orange plastik stole, en stol fyldt med numre fra Barentshavet Saloner, og en stor, voldsramte kontorstol. En mørkhåret skønhed sad ved bordet, tyggegummi. Hun kiggede på mig mærkeligt, stoppede med at tygge, og krydsede benene til den anden side. Til højre for dem var en anden dør. I det allerhelligste. Han kiggede på sit ur. Det var klokken tolv. Han satte begge hænder på stolen og lænede sig lidt frem. "Jeg ønsker at tale til Dolores," sagde jeg.
  
  
  Hun sat på et helt udtryksløst ansigt. Hendes ID blinkede op. Hendes øjne endelig viste en vis forståelse, og hun nikkede. "Du får ikke noget at vide for sikker i denne te shop," sagde hun. "Har du brug for Dolores eller dit budskab?"
  
  
  "En besked," sagde jeg. Hun trykkes på et par knapper på hendes telefon, da han kommer du i gang udpakning te krukke. Hun rakte mig telefonen. Der var en optaget besked fra Roscoe. "Jeg vil se dig på en o-tiden i eftermiddag." Så Mays igen: "Sorry guys, ingen handling."
  
  
  Han åbnede krukken og satte sig ned på en stol. Hvert billede var pænt sluttet til en computer-kortet. Kære Zhirinovsky Damer, Fru Hodgson og Frogg blev anerkendt som sådan. Featherstone sekretær var medvirkende til, at afskedigelse af Agnes Corona, en tidligere sekretær for Scotland Yard, fordi nogle af de dokumenter, Nah havde, blev stjålet fra der. Ingen tegn på hendes engagement, blev nogensinde fundet. "Forsømmelighed" var grunden til sin fratræden. Dog, var hun under mistanke. Den dreng, der bragte Tara te og skubbede hende ind i venteværelset var Pam Hest, en ung terrorist, der har specialiseret sig i psykologisk krigsførelse. Især god i psykofarmaka. Han var den ledende efterforsker KAN. Et eller andet sted i Asien, at de mistede deres ego i udseende. Tak til foto af Tara AH opdateret ego data i arkivet. Sidst, men ikke mindst, der var Søn Ping. M-2. En anden klasse assassin. Start af anden grad, ikke mener, at hun var dårlig. Det betød ikke noget andet end, at hun var en morder. Og alle af dem er feminister, som nu er vred på mænd, skal du sende din klage til Mao Tse-tung. Solen Ping var et onde tante. Ifølge computeren, kort, var hun en ekspert i de snørklede af fysisk tortur.
  
  
  Jeg sprang til telefonen og ringede til teatret.
  
  
  Tara var allerede gået.
  
  
  Jeg ramte hende på telefonen, så hårdt, at stolen rystede, og fortalte hende, at jeg ønskede Dolores. "Dolores personligt. Og hurtigt! Receptionisten drønede hende tygge til fire eller fire gange, og der trykkes på et par knapper. Døren til Nah er lige åbnet en sprække. "Du vil ikke gå glip af Dolores," sagde hun. Dette er en web-baseret betjeningspanel model.
  
  
  Pigen på strømtavlen, der var en høj, baggy mand med gråt hår, en lang-dead t-shirt, og et hærget ansigt.
  
  
  Jeg fortalte hende. "Dolores?"
  
  
  Han sukkede.
  
  
  "Se," sagde han, og løftede sit øre fra et par hovedtelefoner.
  
  
  "Hendes Carter," sagde jeg.
  
  
  'Oi.' Han kiggede lidt mere lige.
  
  
  Jeg fortalte em til at give Roscoe en vigtig besked. Planerne har ændret sig. Vi skulle til at aflytte Tara, før hun gik ind i løvens hule. Jeg vil gå tilbage til lejligheden i tilfælde af, at hun kommer. Nu var han på vej til et mikro-makro-restaurant. Hvis jeg ikke kunne møde hende, jeg ville møde ham, der på en og tredive.
  
  
  Jeg tog en taxi tilbage til min lejlighed i rekord tid. Tara var der ikke. Alt, hvad jeg kunne gøre, var at vente. Hvis hun ikke var i teater eller her, hun kunne være hvor som helst. Og London er en stor by. Der var ingen reel grund til at gå i panik. Før Roscoe så hende, havde jeg al mulig grund til at advare hende i tide. Selv om det var i sidste øjeblik. Men, hendes far følte sig lidt utilpas. Han fortsatte med at gå rundt i den tomme lejlighed. Regnen pattered nervøst mod windows. Der var en svag brummen af jazz fra den næste gade. Jeg kunne høre biler stønnede fra selve gaden. Et eller andet sted højt over mig, et fly, der fløj forbi. Katten blæste. Uret tikkede.
  
  
  Hendes hotel skal rives ned. Helt sikkert et ur. Måske for at stoppe tiden. Eller måske var det fordi de var ikke at gøre den rigtige lyd for hende at høre. Lyden af Tara, der kommer gennem døren. En helhed, frygtelig tid, hvis der ikke sker noget, det hele truer med at ske på én gang og ikke lide det.
  
  
  Ved et-tiden om eftermiddagen, hendes nummer ringer op. Hende fik gigt Roscoe på min besked. Så tre ringe, og Mace ' s band: Sonny, gutter. Stadig ingen handling.
  
  
  Jeg hængt op på hende. Han gned sine øjne og gned hans hals. Det stukket igen. Han stoppede med at gnide det. Hvad gjorde min radar advare mig om? Hende, kiggede på væggen. Derefter til telefonen. Han tager telefonen og ringer op til det nummer igen.
  
  
  ROSCOE: Lukket op. Nicky. Vi vil finde hende.
  
  
  Bi-jeg, bi-jeg, bi-I. Irina: Sorry, guys. Stadig ingen handling.
  
  
  Han holdt telefonen lidt væk fra hans øre.
  
  
  Det var disse ord, at Mays brugt to gange!
  
  
  Hver time, han gav en ny besked. Selvfølgelig, kunne han ikke har været i stand til at komme op med noget mere, men det gjorde ikke ondt at gentage det alligevel. Hver time i de sidste par dage, ville han komme tilbage med nogle mærkelige rapport eller en nyhed om, hvad der blev spist i landsbyen. Og hvis han kunne ikke tænke på noget som helst, Matt ville komme op med det alligevel.
  
  
  Han lagde telefonen tilbage til hans øre... jeg lyttede til hende nøje. "Sorry guys. Stadig ingen handling. Ja! Afstemning det! I ego-der var en svag knurren i det sidste ord. Flyet, der fløj forbi. Denne lyd var der før. Der var noget skævt der.
  
  
  Dolores kaldte hende. Han bekræftede mig i, at det samme budskab havde været der i tre timer. Nej, han sagde, at han ikke finder det mistænkeligt. Han kun troede, at Muskatblomme prøvede at lave en joke ved hjælp af den samme besked igen og igen.
  
  
  Han fortalte om Ømu ' en i flyet. Han var stille et øjeblik. "Den almægtige Gud.", sagde han. 'Du har ret.'
  
  
  Jeg havde ikke Mace længere. For hendes vedkommende var et sted mellem vrede og panik. Vrede, at jeg havde fået så fanget i Tara 's sikkerhed, at jeg havde mistet overblikket over ih sande hensigter og havde ikke kendt om Mace' s besked før. Alle vores forventninger til "konstellation dagens case" var baseret på Chen-Li Brown ' s efter-vis, efter-show, som skulle føre til kloning lab og til Lao Tseng. Hvis han har allerede lavet en bevægelse, alt håb er tabt. Vi vil aldrig finde det PBX-stikket. Vi ville aldrig have været i stand til at stoppe ih. Gud vil straffe mig for denne tæve, der lige fik under min hud.
  
  
  "Okay," Dolores fortalte hende. "Hensigten er som følger. Jeg har brug for en helikopter, der kan tage mig der. Give Roscoe nogle ekstra hjælpe...
  
  
  — Er du gal?" afbrød han mig. "London-kontor er ikke så stor. Vi har ikke nogen yderligere hjælp, i det mindste ikke den slags, du har brug for.
  
  
  "Med helikopter?"
  
  
  "Det er stadig foregår."
  
  
  "Godt. Sig så til Roscoe, at shell Odin. Og for Guds skyld, fortæller Em at være forsigtig!
  
  
  "Hør op. Jeg ville ikke bekymre dig om Roscoe, hvis jeg var dig. Nogle gange kan han være lidt pedantisk, men ikke når hans eget ego, der er på spil. Han elsker livet for meget.
  
  
  Hendes sukkede. "Lad os håbe det."
  
  
  Den helikopter, der skulle samle mig op på halv i Hyde Park. Nogen ville blive overrasket, men det er ingen af min virksomhed. Enten måde, vil de være tale om det for et par dage. Wilhelmina rensede det og geninstalleret batteriet. Han gled stilethæl tilbage i sin skede, og der er indsat en anden gas-bombe. Lucky Pierre, så oprigtige i midten.
  
  
  Jeg sætter på min regnjakke og gik ud i regnen.
  
  
  
  
  Kapitel 16
  
  
  
  
  Roscoe kiggede på sit ur. Det var fem minutter til to. Tara sagde, at hun skulle til at Featherstone er på en og tredive.
  
  
  Han ønskede ikke at fremstå alt for mistænksom ved at køre rundt i restauranten som en gal. Så han betalte, fik en avis, og gik til at læse det i forhallen. Regnen begyndte at falde hårdere. Så den person, der læser i indgangen, vil ikke skille sig ud. Han var formentlig tænker på sin glemt paraplyen.
  
  
  Han må have set, Tara, da hun kom rundt om hjørnet på tværs af vejen. Hun kunne ikke se ham. Nah havde en paraply, og det gav den nødvendige skyklapper til at begrænse hendes mening.
  
  
  Roscoe nærmede sig hende fra hans side af gaden. Bestået købmand s mimmo. Udover skomageren. Mimmo Lane. Han sandsynligvis ikke havde taget øjnene fra Tara, så han havde ikke lagt mærke til den mand. Det kunne have været to mænd. De kom op til ham. Han sandsynligvis ikke var advaret af det faktum, at manden ikke bruge sådan en god sort regn paraply. Og så langt, ilder, der havde holdt sit ego foldet i hånden.
  
  
  Mindst dette var tilfældet, som vi senere forestillet sig det.
  
  
  Slikker af aftenen fandt vi Roscoe ' s krop. Han var i en gyde. Ego 's hænder var stadig klamrer sig til den store, sorte paraply, den knivskarpe tip, som var sunket ind i ømu' ens folde dollar.
  
  
  
  
  Kapitel 17
  
  
  
  
  Helikopteren landede i et sumpet område, omkring en kilometer fra huset. En stor Fiat 130 ventede på mig. Chaufføren rakte mig de nøgler, pegede mig i den rigtige retning, og satte sig ned ved siden at mig. Ved siden af førersædet. Så vi alle gik vores særskilte måder.
  
  
  Regnen var stoppet, og landskabet, skinnede et uvirkeligt gul-grøn. En af disse blomster fra Constable ' s malerier. Det var en rundt i fantastiske landskaber med hytter og hoteller fra den tid af Richard Lion ' s Dollar stak. Hende, følte jeg mit blod i kog på dette universel udfordring. Villigt. Korstog. Hendes sel er i din store Fiat til at dræbe drager. Min pistol og stiletto blev den nye Excalibur. Han var en del af historien og skabte historie. Jeg kunne allerede høre horn hilsen min ankomst. Hende, alle-at erobre helt.
  
  
  Åh min gud. Men: endelig::
  
  
  Han parkerede bilen bag en lund af træer og fortsatte igennem små buske til bagsiden af ejendom. Det var et tilflugtssted, hvor de er lejet ud til sig selv. Et hus med stråtag, der emmer af en mærkelig stemning. Det var meget stille.
  
  
  Det er for stille.
  
  
  Han kiggede rundt. Ved siden af hovedbygningen var to små huse, der er lige så mærkelig. Den nærmeste var omkring tyve meter fra hovedbygningen. Begge var kommet op. Jeg spekulerer på, hvad slags software, Muskatblomme, der anvendes. Han var temmelig sikker på, at han ikke bruger det længere.
  
  
  Han flyttede fra det ene træ til det andet, og nåede til det andet hus. Hun fik også en opfattelse af indkørslen. Mit held var for godt til at være sandt. Der var en bil der.
  
  
  Det var en gammel Amerikansk stationcar. Disse gamle 1952 Chevy pseudo-træ biler. Tagbagagebæreren var stick bagage. Og fiskeredskaber.
  
  
  Hvor de gik, de tog ikke hen for at fiske. Men de var på vej et eller andet sted, og han ankom lige i tide.
  
  
  Jeg fik til et andet hus. Døren var låst. Han kiggede ind gennem en af de blyindfattede vinduer. Han nåede til vinduet. Det åbnede. Måske for let. Wilhelmina forberedt på det og gik ind.
  
  
  Hvis det var en anden end Mace, jeg ville være i problemer. De gamle gulvbrædder, gav mig væk ved den mindste bevægelse. De knagede under min indgang. Men hvis nogen var der, de var tavse.
  
  
  Dens holdes i gang. Der var kun to værelser på nederste etage, og de syntes tomt, er meget tom. Pejsen var beklædt med kobber gryder og en ren men brændte rist.
  
  
  Han gik op ad trappen.
  
  
  Badeværelse.
  
  
  Det var en ego-spot i domk. Mace ' s båndoptager var stadig på sengen. Den kraftfulde kikkert var stadig fast omkring vinduet. Sengen var et virvar af ark. Mace og Pearson skiftedes til at sove her. Der var en enkelt visning af dåser i hjørnet. Den svage lugt af fisk, der stadig lå i luften.
  
  
  Der var ingen tegn på kamp.
  
  
  Hvilke gode nyheder dette kan betyde. Noget tvunget ih til at træde væk fra sin post. Men, der ikke nødvendigvis ensbetydende med, at de var døde.
  
  
  Jeg kiggede gennem min kikkert. Chen-li så hende i huset. Han talte med to mænd. IH ben kunne se hende, men ih ansigter ikke kunne ses. Jeg brugte min diktafon for at sende en besked til Dolores. Denne ting var i trådløs kontakt med, at Han skønhed i de te shop. Så gik han ned og kravlede ud af vinduet.
  
  
  Drizzly vejr. Hende, følte mig akavet. Jeg troede, det var vejret. Men så igen, hende, tænkte det kunne være en advarsel.
  
  
  Han tog til det andet hus. Den ene, der var tættest på hovedbygningen. De brædder, der var blevet hamret ind i døren blev flået ud. Wilhelmina presses og åbnede døren.
  
  
  Hvad jeg så, der gjorde min mave til at knuge.
  
  
  Der var blod overalt. Den gamle trægulv var gennemblødt med det og malet uanstændig farve død. Det frøs mellem sømmene af gulvbrædderne. Den hvide bomuld møbler blev smurt med snavs. AX ' s armbåndsur lå knust. Den .38 kaliber pistol fra AX var dækket i blod ud på et meldrysset stol. Og øksen, malet rød, lå ved siden af pejsen.
  
  
  Pejs.
  
  
  Det var stadig brænder. Stadig gav varmen. Der var en bunke af varm aske på risten. I hjørnet, ved siden af brand, lå... arm. Jeg hørte en meget underlig lyd, og så er jeg indså, at jeg tilføje mit eget opkast til rod.
  
  
  Jeg gik hen til køkkenet og tændte for vandhanen, så sprøjtede koldt vand på mit ansigt og stak mit håndled under vandhanen. Mine ører prickled. Hanen har slået det fra. Jeg troede, at jeg hørte noget. Trægulv knirker.
  
  
  
  
  Kapitel 18
  
  
  
  
  Tara fortalte mig senere, men jeg kan fortælle dig nu. I den rigtige rækkefølge.
  
  
  Hun kunne ikke se Roscoe. Men hun havde ikke se tilbage, enten. Hun vidste, at han var der. Sammen med mig. I restauranten. Hun trådte Featherstone ' s Kontor, som planlægges på 2:30 p.m. Omkring hendes hals, Nah, iført perler på en snor, der kunne overføre en-samtale inden for fem meter Nah til en telefon på tværs af gaden. I hendes taske, Nah havde samme tape recorder, at hun havde brugt dagen før.
  
  
  Tara følte fint.
  
  
  Receptionisten har bemærket, lidt irriteret over, at Tara var for tidligt. Pam hurtigt eskorteret hende til samme sekund-gulvtæppe venteværelset som dagen før, og der tilbydes hey, en kop te. Hun forlod det for at studere de samme blade.
  
  
  Denne gang, Tara tog en kop te. Den duftede behageligt af kanel. Hun dyppede sin finger i flydende og slikkede det af. Min pige fik en En i kemi for en grund. "Den te," hviskede hun til perler og Sonny " er fyldt med methaqualone." Hun talte om fem hundrede milligram. Denne medicin giver dig, hvad de kalder " godt forberedt." På den ene side, en følelse af døsighed, på den anden en følelse af opstemthed. Som for strejken i sig selv, kan det dræbe dig på to måder. Stoffet i sig selv, eller i mangel af dette stof. Abstinenssymptomer er magen til dem af epilepsi — et par dage af anfald, der kan ende i fuldstændig kollaps: døden. Disse mennesker her, som vidste, hvad de gjorde. At fem hundrede milligram var nok til at blæse dit hoved. I det mindste nok til at gøre dig mener, at din Tante Myrtle er steget omkring den døde.
  
  
  Tara hældt indholdet af koppen ind i et af de indkapslede liangs. Hvis denne vin var ikke korrekt forankret i jorden, er det helt sikkert ville komme ud.
  
  
  Hun listede ud på gangen igen, og igen var der ingen til at stoppe hende. Hun gik op ad trappen til øverste etage. To døre, der førte til, at værelserne på forsiden af bygningen. Den ene omkring disse værelser hørte til Alice. Hun lukkede øjnene og prøvede at forestille mig vinduet, at hendes far havde påpeget. Jeg står foran huset, det var til højre for luk. Så det bør være døren til venstre.
  
  
  Hun bankede på døren.
  
  
  Alice ' s stemme er alt, alt for dårligt: "Kom ind."
  
  
  Alice Featherstone blev liggende på sengen i hendes blå silke pyjamas, skjult mellem fem trykte silke puder. Alice Featherstone ikke ser alt for sundt. Små perler af tin stod ud på Nah ' s pande, og hun pustet sig med en orientalsk fan. Hendes hvide, fremhævet hår lå vådt på bagsiden af hendes hoved, og de elever, der i hendes øjne var pinpricked. Hun mindede Tara af scruffy dronning fra Alice i Eventyrland.
  
  
  Alice Featherstone var fyldt med stoffer. Og det gjorde Tara ' s arbejde meget lettere. Hey, der var ingen grund til at bekymre sig om en logisk-klingende undskyldning overhovedet. Alice var langt fra logisk, i øjeblikket. Hun var et eller andet sted i grænseområdet, hvor det eneste sætning er noget vrøvl, og den logik, der skaber forvirring.
  
  
  Hun begyndte at tale i en lav stemme. For nogle grund, hun tænkte Hey, var seks år gammel og Tara var hendes mor. Ja, der er lægemidler, der kan gøre dig tænke på den måde. Hash er allerede kunne en masse ting, men de ting, som du sluge, sniffe eller injicere, kun afslutte jobbet godt. Men måske var det bare en camouflage "Fortælle din mor," klokken ringer. I alle tilfælde, Tara holdt op og spillede Mor.
  
  
  Mor skal vide alt om, Ian. Min mor havde ikke tillid til mig så meget som min far gjorde. Alice sagde, at hun ikke gøre det selv.
  
  
  Yang var en glødende Taoistisk. Men Jan havde ændret sig. Alice vidste ikke hvorfor. Hun følte bare, at måde. Alice elskede at føle. Nah også havde en nice-to-touch teddy musen. Ikke Mo ønsker at se det?
  
  
  Senere, sagde hun wearily. Hvad om denne Ian?
  
  
  Godt, for omkring fem år siden, om den posthume rådgivning af paven, Jan overtog ledelsen. Alt gik godt, indtil for to år siden. Så han fyrede alle de gamle medarbejdere og udnævnt til nyt personale. De er også Taoister, sagde han. Men stadig... Alice kunne ikke lide dem meget. Ikke nye, selvfølgelig. Pam Den Hest, Kontakt. Og så quads.
  
  
  Quads?
  
  
  Disse fire fyre, der alle ser ens ud. I løbet af IHC, kun omkring dem gik på jagt. Nej, det kunne han ikke. Ikke på jagt, var han drille hende... Alice begyndte at græde. Måske var han kommer til at drille hende.
  
  
  Tara sagde, at hendes mor ville beskytte hende. Alice stoppede med at græde. Hun begyndte at synge. Tara så op og tjekkede sit ur. Det var fem minutter til to. Hey, jeg var nødt til at komme hurtigt tilbage, mens hun ventede i venteværelset. Men hvad med dem, quads? Gjorde Alice sige noget andet?" Alice nikkede. Hun jokede. De har tre brødre, og disse brødre er trillinger. Og de ser gerne, at disse quads. Det viser sig, at de er halvfjerdserne... eller ikke? Alice har lige holdt fnisende. Trillinger første. Derefter firkant... Alice bare ved med at fnise. Der var også Chen-li Hong Lo, der var et sted i Irland. Eller i Island. Eller et andet sted. Og så var der Li Peng, pilot. Alice vinkede hendes hænder. Han var i Amerika. Og så var der, og så var der "— Alice tælles på fingrene — " Dumpe, Sheezy, og Doe. Hun jokede. Men de gik i et par uger. De gik til Amerika med Pam Hesten. At mødes med guiden. Nej, for at opfylde denne Presbyterian. At tale til pressen. At gå til tandlæge. Det er beredt." Ren, ren. Godt, hun ikke huske.
  
  
  Tara tanke om det. Så forlod de den et par uger senere. Til ... formanden! Det burde have været. De gik ud for at møde dem.
  
  
  Det var to minutter over to. Tara klemt Alice ' s hånd. "Er det alle de brødre, som du kender?" spurgte hun.
  
  
  'Oi. Nej, " sagde Alice. "Der er mange flere. Dette er en meget stor familie. Men de andre er langt væk. Alice stoppede med at nynne.
  
  
  "Er du sikker?" Tara spurgte strengt. "Vil du ikke gå til himlen, hvis du lyver."
  
  
  Alice kiggede ædru. "I det mindste det er, hvad siger Ian. Han siger, at de andre vil blive hjemme for en stund, og at vi bør få ih ud af det. Så når Pam er en Hest og andre forlader, nye kommer ind. Åh, helt ærligt, Mor. Det er, hvad han sagde. Alice ærligt prøvede sit bedste.
  
  
  Tara stod op. "Nå, min kære," sagde hun. "Nu er jeg nødt til at gå, og du er en god pige, og" hun prøvede at tænke på noget moderlig at sige - " nu skal du spise dit cashewnødder lydigt, og jeg vil være med dig igen snart." Tara lukkede døren bag hende og tog en dyb indånding. "Du hørte det, honning," sagde hun til sin halskæde. "Der er kun en i Usa lige nu. Og dette er pilot. En helikopter pilot, tror jeg. Eller måske var han dræbt sammen med senatorer han dræbt. Hun standsede, så kunne det ikke hjælpe at tilføje, " Og du ikke vil have hende til at komme her." ha-ha.
  
  
  Hun smilede og gik ned af trappen. Ved bunden af trappen, på vej op, Pam havde Heste og Sonny. De så vred. Meget vred.
  
  
  Pam Kona havde en subkutan nål i hendes hånd.
  
  
  Alle Tara kan sige: "Ja, Nick.'
  
  
  
  
  Kapitel 19
  
  
  
  
  Hvis du bruger hele dit liv på at forsøge at arm dig selv mod den dag lort, denne dag af lort vil komme.
  
  
  Hendes pistol blev placeret ved siden af vasken, og den knirkende gulv fik mig til at dykke ned til hende. Det er for sent. Kniven fejede hen over værelset, sætter min hånd til vasken som en ny butterfly i en samling.
  
  
  "All right, Carter. Drej langsomt rundt."
  
  
  Ih var tre. Det var ikke "de", han forventer. De lignede tre lokale Ivanovs. Super dandy. Ih Svenskere og haircuts, der var ti år yngre end ih, og tonede muskler ikke passer med moderne tøj. De kom op til mig med deres kanoner trukket. Den leder, der ligger forude.
  
  
  "Læg hænderne bag hovedet," sagde han.
  
  
  Ego kiggede hende op og ned. Den eneste gode ting ved nen var det ego, der passer. "Hun burde have rejst hendes hænder,"sagde jeg," men jeg har et teknisk problem." Han påpegede også, at kniven stadig greb i min hånd.
  
  
  Han vendte sig til en af hans kammerater. "Giles," sagde han. Bemærk at identificere, sir. Giles kom over til mig, og trak en kniv. Mit blod var boblende. Giles søgte mig. Han fandt stilethæl, men det kom ikke tæt på gas hårdhed. Det er nok ikke hendes ego type.
  
  
  Giles smilede. Meget selvsikker. "All right, boss. Det er rent.
  
  
  "Så du og Robbie tage egoet ind i huset."
  
  
  Giles og Robbie tog mine hænder, og med et par pistoler presset til min ryg, jeg blev ført til huset.
  
  
  Der er ingen tvivl om det. De gør det bedste dræbere rundt i disse dage. Bengel, Lin Jing, og nu er disse dampskibe har virkelig overgået sig selv i høflighed. Vin Vo var noget andet. Da jeg kom ind i stuen, han gav mig en morderisk se og fastgøres på svinet: "Plant et ego." De skubbede mig ind i en stol. Hver af dem tog min skulder og trykkede den: sin plads. Wing nikkede. Den vigtigste skurk er også sel. Hun var i en anden træpaneler bibliotek. Kun at det ikke var så stor som den i Nassau. Og vinduerne var åbne. Udover, Chen-li var ikke her.
  
  
  Fløjen gik på tværs af rummet, tre fingre fingre snoede hans cigaret som en, der flytter bjerge. Det mindede hende om lykkeligere tider. "Vi er meget træt af dig, Carter," sagde han til sidst. Ego ' s stemme var høj og iskolde. — Ud over, at du var altid dum.
  
  
  Var jeg ikke kommer til at svare ærligt. Alt jeg gjorde var at hæve et øjenbryn. Udover, ingen elefant kunne stoppe ham fra at fortælle mig, at jeg var dum.
  
  
  "Du troede, at dine venner i det lille hus var at se os, så du endelig kunne fange os." Han smilede. Enten måde, han spidsede sine læber. "På dell selv... det var lige det modsatte. Vi havde vores øjne på et møde med dine venner og vi vidste, at det ville føre os til dig. I det mindste var vi forberedt til dit besøg.
  
  
  Han havde ret. Han var dum. Hendes faldt i ih fælde med åbne øjne. Men på den anden side, AH vidste, hvor hun var. Og Vinh Po ville vide bedre, hvis de vidste, at... Han rejste sig op på stolen. Han åbnede skuffen. "Hvis du tror, at dine venner vil hjælpe dig..." han holdt en lille audio tape. — Vi har bedt din agent, Muskatblomme, at foretage en endelig rapport. "Kostya, han lavede tre. Vi har ikke fundet en tilbagevendende budskab, der vil lokke andre her, som det har lokket dig. Han sætte båndet i en lille transportabel recorder. "Ved den tid, det tredje budskab begynder at gentage, at vi ikke vil være her længere." Han vendte tilbage til mig. "Jeg tænkte, at du måske være interesseret i at høre den officielle indvielse af det, der skete her i dag."
  
  
  Han trykkede på en knap, og Mace begyndte hans syn rapport.
  
  
  "Undskyld, jeg var på fisketur. Spis ikke mad. Forkælet grød smager endnu bedre. Hurtigt smagt, hurtigt trist. Ah.'
  
  
  For et øjeblik troede jeg, Mace havde lavet en fejl, men jeg hurtigt bad, at han vil tilgive mig, uanset hvor han var i tågen i øjeblikket.
  
  
  Mace ikke mister sin vej. Godt.
  
  
  Den sædvanlige afslutning er en "besked tråd".
  
  
  "I programmet" betyder, at beskeden er i hallen i koden. Simpel kode for hurtigt besked transmission. Sammen med det første bogstav, du bør altid tage det næste fjerde ord. Jeg har regnet det ud. Mace ' s budskab til os: "jeg er ked af det. Eda er beskadiget. I en fart!"
  
  
  Forstærkninger ankommer netop som bandet spiller. Børnehave eller ej. Han kunne forvente hjælp inden for en time.
  
  
  Den fløj vendte sig til den vigtigste skurk. "Cornelius, "sagde han," nu indsætte dette bånd."
  
  
  Cornelius tog båndet og gik ud gennem værelserne.
  
  
  "Nu, Carter... Nu da du har hjulpet os så meget, vil jeg gøre dig en tjeneste... Få Chen-li," sagde han til Giles.
  
  
  Giles var gået. "Godt. Hvad mener du virkelig ønsker at vide om os?
  
  
  Han gik gennem hele hans arsenal af grimasser og fniser, før han fandt gigt. — Du ønsker at vide, hvor hovedsædet er fra, er du ikke?" Og nu — "han sagde, da Giles og Chen-li kom ind i rummet," that ' s, hvor vi vil tage dig."
  
  
  Han kiggede på Chen-li.
  
  
  Hvad jeg fandt mindst tiltrækkende om nen var kanyler i ego arm.
  
  
  Jeg havde ikke tid til at prøve noget, så jeg lavede en anden mislykket forsøg på ømu ' ens hals, men Robbie og Giles slå mig til det. Jeg blev kastet tilbage i min stol. Et slag, at min kæbe, der syntes at banke alle de fyldninger rundt om mine tænder. Vin kom over og ramte mig. Det hele skete meget hurtigt. Giles og Robbie var at holde mig nede. Chen-li rullede ærmet. Der var intet, han kunne gøre ved det. I en hurtig bevægelse, nålen forsvandt ind i min hånd.
  
  
  De holdt mig for et par minutter. Sekunder gik der, måske. Eller et ur. Jeg kender hende ikke længere. Cornelius kom tilbage og sagde, at han havde brudt tapen i kassetten. Han sagde, at han var ked af det. Vin Wo svor og ønskede lim til at ordne hende. Han vendte sig til Ham og sagde, " Hund hvalp. Røvhul.'Og så er ego ' s ansigt blev rødt. Rød rose. Kronbladene åbnet, og en efter en faldt til gulvet. Han elsker mig, han elsker ikke mig...
  
  
  "Capulets," sagde Giles. Han var griner. Fedt, vand beetle kravlede ud af rta. Ego forsøgte at skubbe hende væk med sin hånd. Ophold så fornuftigt som muligt.
  
  
  Det var et tabt spil.
  
  
  Min mund gik tør. Han forsøgte at komme op. Men han synes ikke at vide, hvordan at gøre det længere. Han kiggede ned på hans ballet slippers. På grund af forkert begge ender af kikkert. De var langt væk. Men det spænder af. De var smukke. De var guld. De glødede.
  
  
  
  
  Kapitel 20
  
  
  
  
  Den næste periode var en konstant mareridt. Jeg kan ikke huske, hvor mange timer eller dage, det varede. Der var ikke længere nogen forskel mellem ingen og nat, mellem sovende og vågen. I dine drømme, kan du nogle gange jagtet af uhyrer. Hele skarer er de griner af dig. Fortove knæk og bræk. Men så skal du åbne dine øjne, til at ryste på hovedet, og se din velkendte bed ben igen, gardinerne trukket, den skjorte, du smed på gulvet i går aftes. Du måler din sanity på dine egne betingelser, af beroligende kontrast af virkeligheden.
  
  
  Kun virkeligheden eksisterede ikke for mig.
  
  
  Da jeg åbnede hendes øjne, jeg så hende og andre monstre. Griner spejl ansigter. Kalejdoskopisk udsigt. En ændring, brede og langsomme univers af sammenlægning af former og skiftende farver. Mytiske skabninger og umulige arrangementer. I mine drømme, Tara blev ved med at komme tilbage. Hendes hår er grønt. Hendes øjne er vilde. Når hun klemte min hånd, indtil det blødte. Han havde holdt hende i sine arme igen, og hun havde grædt i lang tid.
  
  
  Langsomt drømme bestået. Det blev mindre skræmmende. Mit mål forvandlet til en enkelt hvid blank skærm. Uden billeder. Ingen tanker. En dag åbnede jeg øjnene og tænkte "flyvemaskine". Hendes var med på flyet. Forsøger at tilslutte, at ord med min opfattelse sender mig tilbage i en dyb, urolig søvn.
  
  
  Hendes var med i bilen. Han var på udkig ud af bilens vindue. Han lukkede øjnene igen.
  
  
  Da jeg kiggede på det igen, udsigten var det samme. Himlen var stadig blå. Græsset var stadig grønne. Bussen udenfor ikke ændrer form eller farve. Der var flere bogstaver på bagsiden. Men jeg kunne ikke se, hvad det var. Det var noget vrøvl, det var hieroglyffer. Han gøs. Uanset hvad de gjorde for os, hvad medicin de gav os, kunne jeg ikke læse!
  
  
  Så han kiggede i den anden retning og forsigtigt, med halvt åbne øjne, kiggede rundt i bil. Jeg var lænket til en person på min højre side. Jeg følte det. Men hun var ikke kommer til at se i ego ' s retning endnu. Jeg har ikke sende hende til hotellet, så ville de vide, at jeg allerede var vågen.
  
  
  Bilen blev en limousine. Det forreste sæde var skjult fra visning af en tung grå gardin. Der var ingen af os, ingen lyd, men lyden af motoren og lyden af vejen. Den ene sidder ved siden af mig, var ikke en oplæser. Han langsomt hælder hovedet til højre, og kiggede på hans gruppe med indsnævret øjne. Jeg behøvede ikke at være så forsigtig på alle. Han var faldet i søvn. En tynd, ruhåret mand. Vietnamesisk, tror jeg. En læge eller assistent i en hvid hospital kjole. Nej. Det er nok bare en anden CANNES agent klædt på til at spille læge.
  
  
  Hendes prøvet døren. Lukket. For estestvenno.
  
  
  Han kiggede ud af vinduet igen. Bussen var stadig foran os. Han kunne stadig læse det, men hvad der blev skrevet om, at bussen var ulæselige. Det var skrevet i Orientalsk bogstaver.
  
  
  Vi gik over broen. Andre køretøjer på vejen var vogne og cykler. Der var kun en anden bil. En anden limo. Han kørte bag os.
  
  
  Han kiggede ud igen. Jeg ved ikke, hvor længe jeg kiggede. Det næste jeg så, var en by street. Larmende sporvogne, folk på cykler. Bullock vogne og mennesker i grønne uniformer og stråhatte overalt. Hendes blik mimmo hendes sovende vagt gennem vinduet til sin ret. Jeg så hende på Moskva-Porten." Alt, hvad der ligger bag denne låge. Hvordan kunne jeg have kendt ham? Noget kom tilbage. Han kiggede ud af sit eget vindue igen. Overfor hotellet, på taget af den bygning, jeg så, hvad jeg ønskede. Stort farve portræt af Ho Chi Minh-Byen med et areal på 40 kvadratmeter.
  
  
  Kun den bygning, der tilhørte den Vietnamesiske stat bank. Byen var i Hanoi. Vin Vo tog mig til Hanoi.
  
  
  Han kiggede rundt med fornyet interesse. Jeg har ikke set hende i Hanoi i otte år. Et par bygninger, talte om krigen, men skaden var ikke så stor.
  
  
  Hanoi er en smuk by.
  
  
  En by med lange, skyggefulde bannere spredt her og der med gamle franske colonial palæer. Buddhistiske monumenter, Kinesiske templer. Red river er klar og tydelig, og skrammel på dens bredder roll dovent langs det blå. Overraskende nok er der ingen anti-Amerikanske slogans på billboards. Ingen tegn på had. Disse mennesker hader ikke.
  
  
  Dette er en forkert holdning til krig. Du hader, og derefter straks tror, at andre hader dig. Én ting at tænke på. Men i det første sted, han kunne ikke tænke klart. For det andet, hendes agent AX. Det er ikke, at de ikke tror. Men ih er ved at blive forberedt til krig.
  
  
  På en side vej, en anden limo trukket op med at Slikke. Hendes glimt gik ind. Der var gardiner på bagruden. Men forude, Chen-li var at sidde ved siden af føreren. Chen-li så mig, og jeg så, at jeg var vågen. Han puffede den driver, der dyttede, hans horn.
  
  
  Min læge vågnede op. Hun gav ham et forvirret, forskrækket se på, hvad det burde have været som de sidste par dage. "Rugby," sagde jeg. "Dejlig bold..."
  
  
  Han var griner. "Det giver ikke nogen mening. Carter. Du har ikke taget denne medicin i fire og tyve timer. Effekten er slut. Du har allerede overslept alt. Og med denne H-2, der er absolut ingen bivirkninger."
  
  
  Han kiggede på mig appraisingly. "Godt prøve."
  
  
  Han var, Gud ved hvorfor, en Amerikansk. Mindst han talte som en rundt Amerikanerne. Men for den anden? Eller en fjende?
  
  
  "Hvor... hvor lang tid har det været under sejl?"
  
  
  "Ah," sagde han. "Dette er klassificerede oplysninger. Lad os bare sige... Længe nok til at få dig her. Og spørg mig ikke, hvor "her"er.
  
  
  "Hanoi," sagde jeg.
  
  
  Ego-venligt udtryk var væk. Egoets øjne indsnævret. Han trykkede på en knap, og vinduet bag forsædet rullet ned. "Mr. Fløj," sagde han. "Din fange er vågen."
  
  
  Gardiner gled tilbage. Fladskærms Vin ansigt dukkede op, skæres i nakken af en vinduesramme. Han så ud som en uhyggelig dukke. Han kiggede på mig og skældte ud.
  
  
  "Han synes at tænke, at vi er i Hanoi."
  
  
  "Ah," Wing sagde. Han nikkede. "Ja, Hanoi. Vil du se det der? Han pegede på en klynge af grå bygninger. "Li Nam De".
  
  
  Jeg prøver det franske fængsel. Også kendt som Hanoi Hilton. Det sted, hvor krigsfanger blev afholdt.
  
  
  "Ingen tvivl om du har hørt historier om dette sted," sagde han. — Men du vil finde, at fængslet, som vi sender du er meget farligt,... er helt anderledes. Selv om jeg ikke se nogen grund til, hvorfor du bør vide, hvor han er i hallen. Han trykkede på en knap, og gardinerne lukket igen, blokerer min mening.
  
  
  "Dr. Kuoi?" Så det var en rigtig læge. — For et fjols vores Mr. Carter, ikke, så ville det ikke være dumt. Selv uden en god undersøgelse, det er stadig i stand til at beregne sin retning og tid. Ikke, at han kom tilbage, men jeg tror det... måske en anden skud."
  
  
  Mine hænder rystede på ordene. Hun kunne ikke stoppe med at ryste på alle. Vi har en følelse af kvalme i mine tarme. Jeg kunne ikke huske det stof i sig selv forårsager sådanne følelser. Men måske er min krop gjorde det på sin egen. Quoy kiggede på mig og smilede igen. Egoets følelse af overlegenhed, er blevet genoprettet. "Bare rolig, Mr. Carter. Dette billede vil bare lægge dig til at sove. Nej, der vil være flere dårlige drømme. Ikke noget farligt. Vi ønsker, at du skal være så frisk som kamille gang vi kommer der.
  
  
  Jeg havde ikke meget valg. Damn Jesus.
  
  
  En anden skud.
  
  
  Ørkenen igen.
  
  
  
  
  Kapitel 21
  
  
  
  
  Da jeg vågnede op, var det mørkt. Jeg ligger på noget blødt. Luften var fyldt med duft af vitek. Der var en svag, beroligende brummen, en refleks bevægelse, og jeg kiggede på mit ur. Selvfølgelig, jeg ikke har en sentry længere. De tog ih væk fra mig for lang tid siden. Da jeg var under narkose.
  
  
  Dens stahl til at navigere. Hun lå på gulvet på en blød madras, dækket med en bomuld ark. Rummet var der tændt op i slutningen af twilight, og i begyndelsen af stjernerne skinnede gennem lufthullerne. Der var en brise. Dette medførte et ramaskrig.
  
  
  Det var ikke støj. Det blev en sang. Et lavt, klart blanding af hundredvis af mandlige stemmer, der kom sammen i en enkelt sætning: "O Tao; o Tao.
  
  
  Værelset var stort. Sparsomt møbleret, men behagelig. Et sæt af lamper. Der var ingen stole, men der var bunker af puder på gulvet; gulvet var dækket med vævede måtter. I den anden ende af rummet var en anden madras med en anden bunke puder.
  
  
  Men nej. De var ikke puder. De Containere, der var der.
  
  
  Hun kunne ikke bevæge sig. Hun var stadig i søvn. Eller hun stadig var under indflydelse af sovepiller.
  
  
  Han stod op og gik til den anden side af rummet. Jeg var stadig rystede. Han rørte ved hendes skulder. Det var virkeligt. "Tara?"
  
  
  Hun sukkede, vendte sig, og begravede ansigtet i madrassen.
  
  
  "Tara," gentage det. Hun rystede på hovedet vildt. "Nej, nej, please," sagde hun.
  
  
  Hun rystede hende frem og tilbage. "Tara". Hun åbnede hendes øjne. pludselig, pludselig. Wide open. Hun kiggede bare på mig. Vores lettelse, vores reaktioner, vores anerkendelse.
  
  
  Hendes blik var bekymret. Endelig, hendes læber bevægede sig. "N-Nick?" sagde hun sagte.
  
  
  Uanset hvad de har gjort for hende i de sidste par dage har ikke ændret sig for hende. Det var præcis, hvad jeg oplevede sidste gang. De grønne øjne, der scannede mig, var bred og glitrende. Der var ingen sorte streger på det fra den sygdom, hun havde været udsat for. Selv hendes fregner stadig var spredt over hendes ansigt.
  
  
  Hun løftede sit ansigt og tog min hånd, kører det langsomt ned af min skulder, ned af min hals, og ned over mine kinder. Som hun prøver at overbevise sig selv med sine fingre. Som om hun ikke helt har tillid til hendes øjne endnu.
  
  
  "Åh, min Gud," sagde jeg. "Åh, Nick," sagde hun. Og vi smeltede ind i hinanden, indtil den farve, der er forsvundet. Vi kyssede, og hundredvis af stemmer færdig med at synge.
  
  
  Han trak sig væk og løb en afhøring hånd over hendes ansigt. "Faktisk ville jeg være ked af at se dig her i stedet for at blive glad. Hvordan... jeg rystede på hovedet, " hvordan kom du her?" Når hun endelig kunne tænke igen, hende, troede, at du var sikker og forsvarlig i London.
  
  
  Hun lænede sig tilbage på madrassen og begravede sit ansigt i hendes hænder, huske, hvordan hun havde fået her. Pludselig kiggede hun på mig.
  
  
  "Men hvis du ikke var der.".. var du ikke der?".. Du var der ikke.
  
  
  Jeg prøvede at forstå hende. "På Featherstone er?" Nej, det var Roscoe.
  
  
  "Roscoe? Nej, ego ikke havde set ham. Men jeg tænkte om det... jeg mener, den sidste ting, jeg gjorde, var at ringe til dig, og... og når du ikke møder op, hun syntes, hendes troede, de havde fanget dig, også. Børnene fortalte mig, hvad der skete. Nick, jeg husker hende... eller, ja. Jeg tror, jeg huskede hende nu, det var også sådan et chok, men..... Jeg fik at vide, så... at der er ikke noget andet, du kan gøre for mig. At du var ih fange.
  
  
  De må have haft en sammenhæng mellem dette palæ og Featherstone ' s hus. Måske radioen. "Godt, de havde ret i, at. Jeg fortalte hende. "Han var en ih fange. Men ikke i London. Jeg gik til ih palæ.
  
  
  "I manor? Chen-li?
  
  
  "Vent," sagde jeg. Jeg tjekkede plads til mikrofoner eller anden skjult aflytningsudstyr. Der var intet der. Jeg fik at vide af Hey hvad er der sket med mig på min sidste dag i London. Ingen omkring os vidste, hvad der var sket til Roscoe. Vi vidste bare, det kunne ikke blive for godt.
  
  
  "Og dig?"
  
  
  Jeg spurgte hende. — Hvad gjorde de til dig?" Hun kørte sin hånd gennem hendes røde engle hår.
  
  
  "Husk," sagde hun. Hun rørte ved mit ansigt igen. "Husk, at du advarede mig om ikke at gå der. Du sagde: "De vil pumpe dig fuld af pentatol, og så skal du fortælle dem, Hawke' s mellemnavn." Du havde ret i én ting. Jeg vidste ikke, Hawke ' s mellemnavn. Åh, Nick, jeg er så flov. Hun begyndte at græde. Ikke disse store svulmende tårer fuld af selvmedlidenhed, men disse lidelser psykiske smerte.
  
  
  "Hey, tag det roligt," sagde jeg blidt. "Du skal ikke bebrejde dig selv nu. Nu er det en proptrækker for vilje eller magt. Og hvad gør stoffer har med det at gøre? De tager din vilje. I injektionskanylen krig, der er ingen helte på alle. Du skal vide hvad.'
  
  
  Hun nikkede, og kravlede op endnu mere stokroser. "Det ved jeg," sagde hun. — Men det hjælper ikke meget. Især når jeg tænker på at sætte dig i fare.
  
  
  Godt, du kan bære skylden, fordi den eneste person, der sætter dig i fare, var hendes mand. Det har fået åbenlyst fanget af Vin og gjorde det helt uden din hjælp. Og jeg tror, at hvis vi virkelig se ind i dette, jeg tror det er min skyld, at du fik fanget. Jeg burde have lyttet til mine tanker og ikke lade dig komme tættere på det pågældende sted på Paris.
  
  
  Hun smilede. Det var det første smil, hun havde haft i lang tid, og hendes læber var stadig kæmper for det. "Jeg tror," sagde hun, " du skal kalde det skæbne. Hun skulle have lyttet til din mening, men hun er en pokkers rebel. Til alle, der behandler mig som en lille pige, eller i det mindste som en lille pige, jeg vil gerne bevise, at jeg er meget nyttigt i praksis."
  
  
  Hun blev rørt af ee pinde. "For nyttigt," sagde jeg.
  
  
  Hun sænkede det ark, der dækkede sengen lidt.
  
  
  "Har du lyst til at prøve det og se, om du kan bruge det nu?"
  
  
  Hun ønskede virkelig at se det.
  
  
  Der var en banke på døren.
  
  
  Han åbnede den, og to mænd kom ind. På et tidspunkt, jeg glemte, at vi var fanger. Mændene var klædt i en simpel klud tøj. Ih hoveder barberet. Ih ansigter var-jeg hader at bruge det ord, når det kommer til Øst - men ih ansigter var uforståeligt. Odin var omgivet af en stor kande vand. De bøjede.
  
  
  De sagde ikke et ord til os.
  
  
  Manden med kanden gik på tværs af rummet, og hældte vand i kanden, eller i det mindste noget, der lignede det. En anden tændt en mat loftslampe, et matteret pære i en matteret glas bolden. Det var ikke piercing, virkelig, men det stadig gjorde os blinke.
  
  
  Han åbnede skabet. Der var vores eget, og Svenskerne '— ja, mine, Svenskernes, og nogle junk udlånt til Tara — men han trak de to andre kulører. Et par grå silke pyjamas. Ikke dem du bære på ferie, men dem du bære til formelle begivenheder.
  
  
  For Tara, han havde en smuk, silke-broderet aozai, en traditionel svensk kvindes kjole.
  
  
  De fortsatte i stilhed. Vi var nødt til at vaske, kjole og være klar på en halv time, som, for os, hvis der er et signal. Klar til hvad, vi ikke vidste. Pantomime er Ih ikke oplyse os om dette.
  
  
  De var munke, " sagde jeg, da de var gået igen. "Eller ej?'
  
  
  — Jeg - jeg ved det ikke. Hun var afvaskning af kanden.
  
  
  Han nikkede til hende. "De var munke. For nylig ih hørt hende synge. "O Tao: O Tao' - Og Hende, gik hen til vinduet og åbnede leddene. Der var en rist bag dem. Så vidt jeg kunne se, at den bygning, vi var i, var en del af en "store gamle sten fortet." Landskabet i det fjerne som Edens Have. Det var fredfyldt og frodig, undtagen for de kvidrende af fårekyllinger. En lille procession af glatbarberede-headed mænd gik den ene efter den anden, bøjede hoveder, gennem det lange græs.
  
  
  "Ja."Hendes var at se en stumfilm, og pludselig blev vred i den situation. "De er munke. Taoistiske munke. Og dette er et kloster. Du havde ret. Tao og KANG er på en eller anden måde forbundet. Selv om ego, gud ved hvor. Og hvordan er det muligt, at klostre, der stadig kan findes i dette hjørne af verden? Blinds lukkede igen. "Grand Prix-spil," sagde jeg. "Hit eller dobbelt i den næste runde." Hende, og flyttede væk fra vinduet. "Skat," sagde hun, der kommer op bag mig med en svamp og sæbe. "Den vigtigste ting," hun begyndte at slagtilfælde min ryg med en blød svamp, " er ...uanset hvor vi er, du vil få os ud herfra.
  
  
  Hendes vink var så tydelig som min irritabilitet. Men det virkede. Hvis der er noget, der fik mig til at grine. Han greb hendes svamp og kyssede hende.
  
  
  "Hvis du kommer til at skumme mig op alligevel, så gør det en lille smule højere og lidt til højre." Hun lavede en lille lyd i hendes hals. "Hmm?" og kastede sit hoved tilbage. "Min Gud," sagde hun, " alle disse dage... eller timer, eller år... dette er et forfærdeligt medicin, som jeg blev givet. Åh, Nick. Det gjorde den verden, der er så forfærdeligt. Alt var sådan et mareridt. Undtagen når jeg drømte, at du holdt mig. Så jeg begyndte at græde, og alle, der var til venstre for mig, var at sige, "Hold on, det er Nick." Og jeg tror, det er derfor, jeg holdt på hende. .. nu vi sidder her kæmper vores egen lille tvist, som om det aldrig er sket. ske.'Hun kiggede på mig: "jeg elsker dig, du ved det?"
  
  
  Pludselig havde jeg et flashback. Tara, grønne øjne og hulkende i mine arme. Jeg havde den samme drøm, " sagde jeg. "Sandsynligvis det samme stof. Jeg er begyndt at spekulerer på, hvorfor de har bragt os her. Hvad de ønsker af os. Fordi jeg er begyndt at tro, at de vil have os til at være sammen. Ikke bare hende eller dig. Men vi er sammen.
  
  
  Hun rystede på hovedet og rynkede panden. "Kan jeg ikke forstå.'
  
  
  Jeg smilede til hende. 'Takke Gud. Fordi jeg ikke forstår det heller ikke. For nu. Imidlertid føler, at vi vil finde ud hurtigt nok. I mellemtiden, før vi begynder at bekymre sig, lad os bekymre sig om disse kloner. Vi ved allerede noget om disse voksne kloner, men disse kloner er i færd med at blive skabt, yngel du nævnte, er vi nødt til at ødelægge ego.
  
  
  Hun slog sig selv i en aodai. Det var bleg grøn med gule blomster og faldt halvt ned ad hendes lækre lår over hendes satin bukser. "Ah," sagde hun. "Med hensyn til disse voksne Omstillingsanlæg, jeg hørte det fra Alice."
  
  
  Hun fortalte mig, at Alice ' s historie, mens du børster hendes hår. Odds var lidt bedre end hendes, han havde håbet. På det tidspunkt var der kun én filial i Amerika, og med lidt held, havde det allerede gået ind i den skygge realm. Døde.
  
  
  I London, ih havde tre, men det vil ikke vare længe, hvis jeg får min vej. Med lidt held og et par uger af livet, jeg kan stoppe ih. Der var endda en chance for, at AX i London var ansvarlig for dette. Selv sådan en rusten ØKSE (S) nogle gange fungerer godt. Så nu er det op til Tara og mig. Hvis vi kunne, for at ødelægge reden, alle hoppe fra sted til sted ville være overstået.
  
  
  Hun kæmpede med halsudskæringen på hendes silke pyjamas. Jeg var nødt til at binde det på min skulder.
  
  
  "Hvad gør sådan et kuld af pbx se ud?"
  
  
  Hun sukkede. — Bare som de er — ligesom menneskelige embryoner. De er sandsynligvis i et kontrolleret miljø — måske i en inkubator - eller et eller andet sted i laboratoriet."
  
  
  "Hvordan er test-tube babyer?"
  
  
  Hun nikkede sammenbidt. "Jeg tror ikke, jeg havde det letteste job i denne opgave. Jeg er hele tiden nødt til at tvinge mig selv til at huske på, at disse næsten-børn er fremtiden mordere."
  
  
  Han smed sine damn pakkede pyjamas på gulvet og rakte ud efter hans egne klæder. Han kiggede ned på sin blå skjorte. Jeg havde det så længe, at det blev sat på, næsten uden hjælp. Min Gud, han var ikke at gå til en fancy kjole til bolden. Og desuden, at spillet allerede var for avanceret til at pludselig få vanskeligheder med Orientalsk etikette.
  
  
  "Hvordan kan jeg slippe af med det?"
  
  
  "Jeg havde en lille laser i min taske. Nå, vent. Måske er jeg stadig har det. Hun gik hen til skabet og rodede i sin taske. "Nej, ikke mere," sagde hun. "Jeg tror, vi er nødt til at improvisere noget. Måske noget med kemi. Alt, hvad vi kan finde i denne lab.
  
  
  Endelig, hun redte hendes hår med den sidste kam. Min redheaded geisha. Jeg lagde på hendes sokker. "Nå, hvad du gør, er op til dig. Jeg tror jeg vil bare passe min egen virksomhed.
  
  
  Hun rynkede panden. — Jeg tænkte bare... de tog din pistol, var de ikke? Så, hvad gør du tror,...
  
  
  Hun bit hendes læbe.
  
  
  Han trak hendes bukser. Om mit undertøj, som de ikke tage fra. Om gode gamle Pierre, stadig smuk, skjult i midten.
  
  
  "Godt," sagde hun fast, og ganske i modsætning til hendes natur, " hvordan du gør det er op til dig. Jeg tror jeg vil bare passe min egen virksomhed.
  
  
  Han hævede det ene øjenbryn, men fik ikke svar.
  
  
  
  
  Kapitel 22
  
  
  
  
  Nå, Mr. Carter, vi endelig mødes. Det var Lao Zeng, den tipoldefar af hele virksomheden. Med en tip-oldefar er vorte midt i hans pande. Han var i en kørestol. Der syntes at forklare en masse. Hvorfor er han selv forsvundet fra slagmarken. Stræber efter at ophøje dig selv med de højeste grene. Snesevis af gange på en dag for at se på det, han engang var, igen i aktion igen i selskabet. Han hældt ud af en whisky og tilbudt det til os, også.
  
  
  Tara sagde nej. Stanan tog det.
  
  
  Han hævede sit glas. "For Nick Carter,"sagde han," og alle de små fremtiden Carters."
  
  
  Han nåede frem til i et minut, for en cigaret. De var gået. Lao Zeng gav mig en fra en stor lakeret kasse. De cigaretter havde en guld mundstykke. Tilsyneladende, han konfiskeret mine.
  
  
  Vi var i ego værelse. Eller i ego kontor. Det var et stort rum. Det kunne have været stor, men vinduerne blev lukkede, og stemningen var lidt muggen. Her er de møbler, der var noget sparsom. Lange teak stol, runde hvide sofa. En enkelt stol. Den eneste udsmykning var en meget farverig stof og en samling af våben på væggen bag ham. Der skal være omkring et hundrede våben. Ikke særligt sjældne eller særligt gamle, men de hang der for støn, og denne mur i sig selv var dækket med et stort ark af brudsikkert glas. I tillæg til de pistoler, der var andre våben: flere knive og håndgranater, samt nogle unødvendige ting af ubestridelig dødelighed. Hver enkelt del var oplyst af en lille spotlight, og nedenunder var der et lille billede.
  
  
  "Jeg kan se du beundre min samling," sagde han. "Komme og tage et nærmere kig." Jeg rejste mig op fra sofaen, og han viste sin kørestol til at følge mig. Under den AMERIKANSKE Hær pistol vise et tegn på, at læse " Bristol, Kenneth, Daejeon, 1952." Ved siden af var en perle-håndteres stilethæl. Hample, Stewart, Paris, 1954. Han kiggede ned på den skide stiletto og lad ud en whoosh. Det var som at se et sværd med Napoleon Bonaparte og i henhold til det, eller en vogn med Has og Ben under det. Stu Hample var en af dem, landstrykere, hvis navne er allerede ved at skabe myter. Det var det bedste, der AX, N1 har nogensinde haft, siden Paris 1954. Når nogen fandt på, at pearl-håndteres stiletto fra ham. Sammen med ego liv.
  
  
  'Du?"Hende," henvendte sig til Lao Zeng.
  
  
  — Jeg vidste, du ville blive imponeret, " sagde han. Hendes personligt taget alle disse våben med stønner.
  
  
  Det pegede lige ud for mig. — Men jeg tror, der er noget om det, der kunne interessere dig mere." Jeg gik i den retning, der angives. Jeg behøvede ikke at læse de tegn at se, at han ville tilføjet Wilhelmina til det. Og min stilethæl. Ingen mor-of-pearl pen, men stadig min Hugo.
  
  
  "Bare i tilfælde af at du tror, du kan tage egoet tilbage," sagde han. "Det er brudsikre glas, det er elektrificeret og tæt låst."
  
  
  Han smilede. "Men sætte sig ned og er færdig med din drink." Eda vil blive gemt med det samme, og vi har stadig en masse at tale om."
  
  
  Han var så sikker på sin egen sikkerhed. Han kan have været i en kørestol, men han var også en drivkraft for kontrol. Og det var en god ting. Der er noget om at være i kontrol, som gør, at folk mister kontrollen over deres ord. Det er forkert, men det er sandt. Kan du pege på en fyr, pistol mod hans hoved og bede ego ego historier, men alt hvad du får, er et par lukkede læber. Men den fyr, der peger en pistol mod dit hoved er forpligtet til at spytte ud med hans indvolde. Hvis du forstår, noget om dette, så lad mig det vide.
  
  
  Han lænede sig tilbage i sofaen. -"Imponerende," sagde jeg. - Billedligt talt.
  
  
  Han fokuserede sit blik på Tara. "Du er en videnskabsmand," sagde han. — Du specialiserer sig i mikrobiologi. Ingen tvivl om, at du allerede ved alt om vores kloner.
  
  
  Tara så på mig. Han vinkede til hende, for at fortsætte.
  
  
  "Ja," sagde hun. "Jeg er overvældet af din cutting-edge teknologi."
  
  
  Ømu ' en syntes at kunne lide det. "Det er nok... fantastisk, ikke?"
  
  
  — Hvor længe har du gjort dette?"
  
  
  Han smilede. "To og tyve år siden. Nå, på den dell selv før... Men på det tidspunkt, vi begyndte med min familie. Dr. Kuoi... Han henvendte sig til mig, " jeg antager, at du har set det før... nå, min fader startede den. Han var meget interesseret i genetik, og det lykkedes at få regeringen til at give ømu ' en med en lille laboratorium. Forudsat, selvfølgelig, at han med tiden fordobler ned på nogle af de bedste hjerner i den kommunistiske verden. Han begyndte at arbejde på Nguyen Shogun..."
  
  
  "Som fysiker?" Tara så overrasket.
  
  
  Lao Zeng nikkede. "Ja. Men Shogun havde flere genetiske abnormaliteter. Tara syntes at vide, at der allerede er. "Det er præcis, hvad jeg bad hende om at sige. Brakdon ' s syndrom, er det ikke? Ego symptomer vises kun, når du er 30 år gamle."
  
  
  Præcis. Men, som du kan se, embryoner, der ikke kan overleve kulden under inkubation i reagensglas. Flere grupper af Shogun ' s pbx døde før tredje måned. Ved første, Kuoi troede egoer var forkert. Regeringen mente det samme. De har trukket deres støtte. Så, et par år senere, Shogun selv begyndte at vise uregelmæssigheder."
  
  
  "Og så KANG besluttede at støtte os til endnu et forsøg?"
  
  
  Han vendte sig mod mig. "Ja. Men kun denne gang KANG har fundet en emu, der er både fysisk og genetisk perfekt."
  
  
  "Så det var dig."
  
  
  Jeg vil have det til at være mig. Udover mine... — min fysiske perfektion, jeg havde en række, skal vi sige, 'talenter', der var CANNES passioneret om at fastholde.
  
  
  "Et talent for at dræbe med koldt blod," sagde jeg.
  
  
  Han rødmede beskedent. Men du, Mr. Carter, er også en talentfuld assassin. Han gjorde en pause. "Skønt, hvis du kan lide at høre det, dit blod er stadig et par grader varmere." Hvem er han til at påvirke dit ego?" Han var smilende på mig nu, det samme kattelignende smil, at han havde set hende bruge, på Chen-li i billede taget den næste dag, derefter Senator Saybrook mord. Hong Luo latter også, da han kom til at dræbe hertugen og hertuginden. Dette var ikke tid til at forklare, at em forskellen mellem en psykotisk morder og en person, der kun dræber i selvforsvar. En lang tid siden, havde han allerede grundigt researchede sig selv. En lang tid siden, han havde ligget uden en hvælving, gad vide om hun var så dårlige, som de var, de personer, han havde ødelagt. Hvis du don ' t nødt til at give det hele op og trække sig tilbage til et hus på landet. Der var en enorm forskel mellem mig og Lao Zeng. Det bragte emnet tilbage til hvor det var.
  
  
  — Og disse kloner af din stak?"
  
  
  Ja. Fb startede i andet forsøg. Hele gruppen overlevede. Dr. Kuoi var at arbejde på den tredje gruppe, når hans dollar stak mislykkedes. Kan du forstå, at der var ingen til at erstatte ego. Hele ego operation var hemmelig. Ømu ' en blev assisteret kun af hans søn. Denne søn derefter forsøgte at bringe den tredje gruppe, men det gjorde han ikke har nok viden. Vi ville ikke have regeringen til at vide, hvad vi gjorde, så vi smuglet det ind i Usa. Der modtog han en fremragende genetiske uddannelse. Vores Dr. Kuoi er en Harvard mand. Dette faktum syntes at behage ømu ' en.
  
  
  Tara sagde: "Og efter, at han var i stand til at følge i sin fars fodspor."
  
  
  Lao Zeng var glade for, at han var i stand til at svare "ja". Han selv var meget glad for at have mere sønner, især efter ulykken. Og den stemme ego drøm. På dette punkt, Dr. Kuoi var klækning tredive-fem nye Omstillingsanlæg. Tredive-fem nye Lao Tsengs. Alt er i fremragende stand. Tak til providence.
  
  
  For et øjeblik, han spekulerede på, hvor meget ih var i den oprindelige gruppe.
  
  
  En kort telefonopkald afbrød min tankegang.
  
  
  "Ah, det er tid til at spise," sagde han. Hvad dagen blev åbnet af et par munke, der kiggede både-kloner? Nej, det er meningsløst - og til os, vi fører langs sten korridor til spisestuen.
  
  
  Det var en fest, som vi er stødt på. Nå, fest, hvis du kan lide abe hjerner, ged hale og rå blæksprutte. Det tog Tara et øjeblik til at indse, hvad hun var oppe imod, og hun spiste med velbehag af en tre-dages afholdenhed fra en masse "ah" og "mmmm." På dell selv, abe hjerner er lækre. Dette er, hvad jeg fortalte mig selv, og hvad jeg skal spise for at holde min styrke op. Men han holdt stille i håb om, at der var en sandwich-butikken rundt om hjørnet, og han spekulerede på, om jeg ville såre hende selv ved at poppe ud for at få en hamburger. Det er bare tænker: hvad bonden ikke kender, han er ikke.
  
  
  Edu blev serveret af silent munke. Efter hovedretten, Lao Zeng gav dem en opgave i et uforståeligt sprog. Super endelig. Centennial æg.
  
  
  Samtalen ved bordet var meget behageligt. Hvad han egentlig ville sige, var senere. På samme tid, han blev munter og åben. En dag, han skruet ned for den rolle, en uforstyrrelig, venlige vært. Odin ' s kreds af munke forlod køkken døren stå åben for et øjeblik, og Lao Zeng eksploderede, at trække sin jakke tættere på at beskytte sig selv fra den dødbringende udkast. Munken hurtigt løb hen og lukkede døren, og Lao Zeng genvundet sin fatning. Hende tog fordel af ego ' s nyfundne fordel og spurgte ego om forholdet mellem KANNA og Tao, og hvordan dette kloster overlevede den Kommunistiske purge.
  
  
  Han klappede i hænderne, og den tavse tjenere begyndte at fjerne skuffer. "Er der intet stoppe dig fra at sige det," sagde han. "Der er intet du kan gøre med disse oplysninger. Den eneste relation, der eksisterer mellem os er en af den gensidige fordel." Så en munk, der dukkede op med en kande te. Han hældte en kop til Tara og en til mig. Han nærmede sig Lao Zeng, men sidstnævnte vinkede ham ud som han fortsatte med at tale. "Klosteret giver os to vigtige ting. Først og fremmest, laboratorier for vores eksperimenter. Ikke bare genetiske eksperimenter, men eksperimenter med, hvad du kalder sinds-og personlighedsændrende stoffer." Han lænede sig tilbage og gned armene på sin kørestol.
  
  
  — Jeg tror, du har haft den ære at prøve nogle omkring dem?
  
  
  "Lad mig forsikre dem om, Carter, at vi er temmelig langt på dette. H-20 er den eneste hallucinogen uden bivirkninger." Kuoi sagde de samme ting, men det ville ikke skade at høre de gode nyheder i en anden tid.
  
  
  "Og for det andet?"
  
  
  For det andet, se for dig selv. Bare gå til vinduet.
  
  
  Hende, gik hen til vinduet.
  
  
  Og jeg så et felt af blomster. Det strakte sig mod horisonten i alle retninger. Det var et felt af valmuer. Opium-valmuer. For et øjeblik hendes prøvet-at-nogen ego marked værdi, men hun vidste bare ikke, hvad der kommer ud af en trillion. Han fortsatte med at stirre ud af vinduet.
  
  
  "Dejlig udsigt, er det ikke?"
  
  
  Jeg har ikke brug for at se, ego ' s ansigt at vide, at nen, der var iført en tynd smørret grin.
  
  
  "Så du er en leverandør," sagde jeg, " at denne Nassau klike og Featherstone Samfund.
  
  
  Han gav en kvalt grine. - "Blandt andre ting. Blandt mange, mange andre. Vi mener, at opium er vores bedste aktiv for opbygning af en global organisation. Opium var også vores vigtigste våben i den forrige krig.
  
  
  "Gøre disse munke", spurgte jeg ham, " enig med deres politik?"
  
  
  "Disse munke," sagde han, " ikke ved noget om politik. De behøver ikke engang ved, hvad vi gør med disse lægemidler. Vi ved, hvad der foregår i laboratoriet. Alle de ved, er, at når staten blev omskrevet til andre templer og klostre, KANG holdt ih for dem og deres ejendele intakte. De er meget taknemmelige. De behøver ikke stille spørgsmål. Hvis de kendte sandheden, ville de også være meget ked af. Men det er usandsynligt, at de vil finde ud af.
  
  
  Hende, kiggede på de to munke for en dag. De sænkede deres øjne.
  
  
  "De taler ikke engelsk," Lao Zeng sagde. Så hvis du tænker på at fortælle dem, hvad vi virkelig gøre, jeg er bange for, at det kommer til at blive meget svært. Medmindre, "han fniste," du kan mestre den temmelig komplicerede og uklare Susoy dialekt."
  
  
  Hendes far forsøgte svært ikke at se på Tara.
  
  
  "Men," sagde han. "Sæt dig ned. Din te er ved at blive koldt. Og vi har stadig en masse at tale om.
  
  
  Han vendte tilbage til bordet. Han så på Tara. Hun kiggede svagere, end han havde tænkt. De få timer havde taget deres vejafgift på hende nu. Nah ' s øjenlåg blev tunge. Han rakte ud efter koppen. Hendes øjne pludselig blinkede til mig. Grønne lys. Men det betød: Stop! Han kiggede tilbage på Luk. Te var bedøvet, og hun opdagede det for sent. Jeg tog min kop og foregav at tage et sip. — Hvad har du lyst til at tale om?" Lao Tseng spurgte ham.
  
  
  "Dine børn", sagde han. "Din og gå Glip af Bennet' s.
  
  
  "Vores hvad?"
  
  
  "Børn," sagde han. — Men måske det ville være bedre, hvis Dr. Quoy forklaret alt." Han skubbede sig selv ud af sin stol og rullede over til den lille intercom. Han trykkede på en knap, og Stahl ventede. Mens han gjorde dette, med ryggen til mig, hun hældte te tilbage i tepotten. "Nu," sagde han blot ind på strubehovedet. Derefter var han tilbage ved bordet. Han så på Tara. Hun var lidt fortumlet, men hun stadig sad ret op og ned. Kuoi kom og forklarede.
  
  
  Det var virkelig meget enkel.
  
  
  Han gik hen til os for at blive vaccineret. De vil bringe en lille hær af N3 agenter for sig selv. Men denne gang, disse N3 agenter vil arbejde for at VÆRE. Tara ville have givet dem en række fremragende specialister inden for områder af genetik. Kloner af Tara, der vil fortsætte med at arbejde på at vaccinere folk. Den første videnskabelige evner, var allerede i generne, og KANG kun havde til at yde den nødvendige praktiske uddannelse.
  
  
  Men de kan tage det et skridt videre.
  
  
  Hvad ville der ske, tænkte de, hvis Tara og jeg havde en baby? Eller flere børn. De statistiske odds var fire til én, at vi ville producere en agent, der har klaret sig bedre end alle andre agenter. En strålende killer fra et videnskabeligt synspunkt. Bedste af begge verdener. Og så bruge dette som den oprindelige, de får det nødvendige antal dubletter ved podning. Hvad er de bedste priser på CANNES? Dr. Kuoi var glad. Med halvtreds eller hundrede af disse superclones, KANG kunne overtage verden.
  
  
  Tara begyndte at falde fremad. Hun kiggede lidt træg. Hun hvilede sin hage på hendes hånd og syntes at kæmpe for at holde det på plads. Hendes også var nødt til at drikke te, så hendes begyndte at efterligne hendes symptomer.
  
  
  Lao Zeng henvendte sig til Kuoi. "Jeg tror, de vil snart blive i søvn nu," hviskede han. — Hvornår har du planer om at udføre den første operation?
  
  
  "Ved solopgang," sagde han. "Hvis de er stadig i søvn." I mellemtiden, jeg har brug for nogle tid til at forberede mig i laboratoriet. Drift er ubetydelige. Hver eneste celle i kroppen bærer alle de gener, der er nødvendige for at lave en nøjagtig kopi. Det er bare en beru tynd strimmel af skjul med ih underarme. Når de kommer tilbage til deres celler, men jeg vil tjekke hende ud.
  
  
  Tara var allerede faldet i søvn, med hovedet oppe på en stol. Han mumlede noget og også sænkede sit hoved.
  
  
  Lao Zeng klappede i sine hænder.
  
  
  Flere munke dukkede op. Det var alt for tung for en munk til at bære mig, og jeg blev båret af to. De var under lilla én ud af her, og tilbage til vores jasmin-duftende fængsel celle.
  
  
  
  
  Kapitel 23
  
  
  
  
  Nøgler faldt larmende på kæden, og døren åbnes. Vi blev placeret i to separate måtter, og munkene fik lov til at forlade. Omkring hende hjørne, så han med lukkede øjne, som Quoy bøjet over Tara. Det lille lys på ego Thalia ' s key chain flickered. Han tjekket sit blodtryk med en håndfuld af sine egne, så bankede i hendes bryst med et upersonligt finger. Så tog han et stetoskop fra hans lomme. Han må have været meget følsom. De øretelefoner, der var længere end sædvanlig, og gik dybere ind i hendes ører. Han virkede glad. Derefter kom han til mig.
  
  
  Nu blev han stående foran mig, bandede sagte. Munkene havde ikke tag min jakke, og Em bare havde brug for en hånd til at måle mit blodtryk. Vi gik gennem hele farce. Jeg foregav at være dødvægt. Ømu ' en havde svært ved at få min jakke fra. Han lægger en forbinding på min arm og begyndte at pumpe. Jeg tænkte på, hvis ømu ' en ville fortælle mig, mit blodtryk, hvis jeg var virkelig drømmer, at hvis jeg ikke var faking det.
  
  
  Jeg gættede på at der var ikke tilfældet.
  
  
  Han klappede mit bryst, så trak stetoskop igen. Jeg ventede til det kolde metal audition stykke til at trykke mod min brystkasse. Derefter ego greb fat i hendes hoved og trak hårdt.
  
  
  Den smerte må have været intens. Han kastede hovedet tilbage, og tårerne vældede op i hans øjne. Han stønnede. Ego greb hende ved at tie og trak igen, halvt kvalt hende. Vi rullede over, indtil hun var på toppen, og han blev behandlet en ømu-slag til kæben og derefter et slag for egoet ' s hals, der ville holde ego bevidstløs i lang tid.
  
  
  Et øjeblik tænkte han på at dræbe egoet. Det kunne bare have kvalt ham. Men det virkede som en dum flytte. Jeg vil vinde runden, men jeg vil tabe kampen. Ego døden ville være vores dødsdom. Når håbet om at få en automatisk telefoncentral gennem os fordampet, Lao Zeng ville straks sende en skydning. Enten er de bare skudt os, eller de dræbte os med deres beroligende sprøjte. I det mindste så vil de slutte os ud. I mellemtiden, ats familie vil fortsætte med at eksistere sammen med den tredive-fem brødre, der var med til at luge. Nej, det var bedre at overlade den drøm til Lao Zeng et stykke tid. I det mindste for en tid.
  
  
  Jeg havde brug for at arbejde med Kuoi bevidstløs krop. Det var Thalia ' s ego charme, der tog den af. Det var en hel samling af nøgler. Skal være mindst tyve. Odin omkring dem skal være nøglen til ego lab. Og denne lab var jeg i håb om at komme ind.
  
  
  Så hendes ego tog sig af den hvide pels. Fra nogle afstand, bør dette give mig nogle maskering. Bagfra, også. I alle tilfælde, disse munke holdt sænke deres øjne.
  
  
  Vores roller var byttet om. Denne gang, han var en død vægt, og det var svært for mig at klæde sig af egoet. Han hængt sin nøglering omkring hans talje og sætte på Ego ' s hvide pels. Han var omkring otte inches højere end Dr. Quoy, men jeg var ligeglad. Han bøjede sig ned, viste ego er ubevægelig krop i en jamre, og der er omfattet ego med et stykke vat tæppe. Hvis de havde været forsigtig, de ville have fundet sveller i orden. Så længe de ikke ind for tæt.
  
  
  Hende, jeg indså, at jeg stoler meget på min lykke, og på andre kortsigtethed.
  
  
  Han tog et sidste kig på Tara, der lå og sov fredeligt, og gik ud i korridoren.
  
  
  Hvor skal vi hen?
  
  
  Det er usandsynligt, at laboratoriet var placeret i denne bygning. Måske er det i en sal i en af udhuse i en mere eller mindre fjerntliggende sted. Så jeg var nødt til at finde en vej ud først.
  
  
  De rummelige sten korridor var koldt og mørkt. Bare tændte stearinlys placeres med jævne mellemrum på væggene. Der var også en dag med låse. Den munkenes celler, der nu var tom? Eller travlt fængslerne?
  
  
  Jeg gik til venstre og fulgte korridor på begge måder. Han gik ud hver dag. Døren var ikke lukket. Selv med Kuoya vigtigste kæde rundt om min talje, hendes følte, at jeg havde nøglerne til hele kongeriget.
  
  
  Natten var klar og rolig. Stjernerne var allerede synlige, selvom himlen var ikke helt mørkt endnu. Det var kun halv otte eller ti-tiden, men den Taoistiske brødre var allerede på vej ind i en enkelt silent linje ind i en stor bygning, der måske har til huse ih sovesale.
  
  
  Dette betød, at det ikke kunne være et laboratorium.
  
  
  Der var fem bygninger, i alt.
  
  
  Alle bygninger i komplekset er bygget op omkring tunge grå sten, der er den ene fod tyk. Jeg beholde de penge, der blev lavet i hånden. Med venlig hilsen, ligesom den kinesiske Mur i Kina. Men så stor-oldebørn af dem, bygherrer. Disse bygninger var seks hundrede år gammel. Men. Det var oprindeligt en fæstning. Eller måske har det altid været et kloster.
  
  
  Lao Tseng ' s chambers, samt vores "gæst celler", blev placeret i den mindste af de fem bygninger. Bag dem, strækker sig i alle retninger, var områder af valmuer i det fjerne. Lidt til venstre, i en stor to-etagers rektangel, var munkene ' sovende kvartaler. Overfor denne var et barn-lignende struktur, som viste sig at være et tempel. Så der er to bygninger tilbage.
  
  
  Jeg valgte den fjerneste fløj som en mulig laboratorium. Måske dobbelt barer på vinduer og faner af røg fra skorstenen gjort det sandsynligt for mig. Jeg forsøger at fortælle hende, at det var ikke engang sådan et dumt valg.
  
  
  Sin opnået dette meget enkelt. Det var også lige forbi mimmo af to munke med bøger, der var vagt ved døren. Den brede gangen var den samme som den, der havde forladt hende. Våd og tom. De er stearinlys. Du tager en chance, han valgte et af værelserne, og standsede et øjeblik for at sørge for der var ingen lyd inde.
  
  
  Låsen har prøvet det. Døren åbnes.
  
  
  Det var et kloster celle. Sengen var ikke mere end et hjørne af rummet er dækket med en måtte.
  
  
  Der var en vask, en pude, nogle bøger og en lille læselampe. Han tændt lampen og kiggede på bøger. Det var disse to bind af den Marxistiske Bibelen: det Kommunistiske Manifest og Kapital, samt en række pjecer. Ih vendt gennem det. En af dem blev kaldt "Hvordan tager jeg over et underudviklet land? "og" Hvordan gør jeg for at underminere en overudviklede land?" Og der omfattede alt, bortset fra Island.
  
  
  Der var helt sikkert en munk, der bor her. Men ikke en Taoistisk munk. En kommunistisk munk. En af disse grusom, viet, kommunistiske asketer. Jeg spekulerer på, hvor mange af de omkringliggende værelser blev besat på den måde. Men jeg var spild af min tid. Han gik ud gennem celler og gik videre, mimmo andre, identisk træ-døre. Jeg vidste ikke, hvordan jeg ville genkende det, hvad den højre dør ville se ud. Jeg troede ikke, der ville være en neon light box med LAB bogstaver blinker over det. Men på en eller anden måde jeg havde forventet døren for at være anderledes, og måske lidt mere moderne.
  
  
  En dør lukkede sig bag mig. Blød shaggy kom op til mig. Det var en mand. Med bøjet hoved, han fortsatte med at gå, der dækker hagen med den ene hånd: Kuoi overvejede en spids genetisk problem.
  
  
  Den mand, der gik forbi mig uden at kigge på mig og forsvandt rundt om et sving ned ad gangen.
  
  
  Nu jeg var nødt til at træffe en hurtig beslutning. Han blev hvor han var, og dermed vakt mistanke. Han kunne have gået udenfor, hvilket måske har været mere sikkert, men ikke meget rentable.
  
  
  Der var også en dobbelt-chance for, at jeg ikke ville finde ud af, hvad jeg ønskede. Men hvis han gjorde, ville han være en revisor i New Jersey, ikke en hemmelig agent, der i Hanoi.
  
  
  Han fortsatte og drejede om hjørnet. Og halvtreds tusind New Jersey revisorer klukkede som foran røret gled ned kraftigt, næsten græsning mit hoved og brager ind i muren bag mig med et brag.
  
  
  Han ventede på mig, i slutningen af telefonen klar i sin hånd. I det øjeblik rør ramte væggen, Ego greb det om håndleddet og vendte det, men dette rør var ikke den eneste, der blev lavet af bly. Ego magt var urokkelig. Stadig holde telefonen, han stormede igen, denne gang sigter til min høje man. Men nu er hun fast greb ego ' s håndled og ramte hans ego med sit knæ...
  
  
  Det var en filial. Det er ikke at undervurdere ham. Et lucky punch var ikke engang nok til at banke de stivelsen ud af kraven ego.
  
  
  Han var helt ret i, at. På mit andet kick, det dove på mine fødder, og han faldt til jorden. Han sad oven på mig og begyndte at slå mig. Jeg rullede over, men han greb mig i struben. Hun prøvede sit bedste for at trække hendes ego, hendes hænder væk, men jeg tror ikke, jeg prøver hårdt nok.
  
  
  Dette øjeblik før døden er meget lyse. Mange gange var han kun et minut væk fra døden, og det var først med det sidste-øjebliks-lysstyrke, at uret stoppes.
  
  
  Telefonen er liggende på gulvet, ude af min rækkevidde. Han fokuserede intenst på en fokuseret bevægelse. Mine ben var mit ego tilbage. Han satte sine fødder på jorden og sparkede som en hest ved at smide sin rytter. Det gjorde ikke banke ego ud omkring sadlen, men han mistede sin balance lidt, og da vi ramte jorden igen, han var omkring seks inches til højre. Min hånd rørte ved glasset, og det ramte hans ego flere hoveder.
  
  
  Ugh.
  
  
  Han rullede ned af mig og lå ubevægelig på sten gulvet, blodet sivende fra en stor orange flænge på sit hoved. Han vil ikke bløder ud alt for længe. Han var død.
  
  
  Jeg kunne ikke lade ego her, og jeg kunne ikke risikere at trække ego, kroppen, for et stykke tid. Vi var kun et par meter væk fra et andet træ-dør — en anden celle. Han åbnede døren og trak ego inde.
  
  
  Hendes far var bøjet over hele kroppen da han hørte en stemme omkring døren.
  
  
  "Problemer, Læge?"
  
  
  Han ville ikke vende rundt. Hun havde bøjet hen over, så nu er min højde og ansigt kunne ikke give mig væk. Han forsøgte at gøre sin stemme så højt som Kuoi ' s.
  
  
  "Han vil være fint."
  
  
  "Kan jeg få hende til at gøre noget for dig?'
  
  
  "Sørg for, at mit ego ikke er forstyrret, når jeg ikke rundt."
  
  
  "Men dette er mit værelse.
  
  
  "Så tag ego' s værelse, tage skrædderen. Denne ene i matematik, har brug for en pause. Min skingre stemme faldt lidt, men han synes ikke at lægge mærke til.
  
  
  "Ja, Doktor," sagde han kort. Og gik til venstre. Da han lukkede døren alt for tæt bag ham om at lade mig vide, at han ikke kunne lide at tage ordrer og var ligeglad med, at jeg vidste om det.
  
  
  Han brugte et minut i totalt mørke for at vurdere omfanget af det rod, han havde gjort under sin forskning. Jeg har ikke fundet noget til hende endnu. Bortset fra de vanskeligheder. Det er meget sandsynligt, at jeg endte i den forkerte bygning, og hvis jeg ikke var heldig, at jeg kunne have endt i en blindgyde. Fra det øjeblik, Nassau venstre, alt gik galt. Men på den anden side, de var forkerte i den rigtige retning. Tara og hendes endte med, hvor vi burde have været. Sammen, i live, i PBX hovedkvarter. Nu kan alle, der var tilbage, var at komme ned til erhvervslivet. Han åbnede døren et knæk, og kiggede ud i gangen. Det var en meget god ting, jeg gjorde. For netop da en dør åbnet i slutningen af hallen, og en mumlen af stemmer blev hørt. Først var der tre. Tre filialer, der stod i døren og ønskede hinanden en god aften. De talte alle engelsk. Dens gættet, at dette var en del af ih kurser. Da døren åbnes, og det var som at stå ved enden af et transportbånd... fire... ti... atten... tyve-one identiske kopier. Seriel kloner.
  
  
  Mødet, eller hvad det nu var, var forbi. De var på vej til deres værelser. Det blev valgt ved placeringen af PBX i stedet for laboratoriet.
  
  
  Hvis du har ventet på for at skræmmende scene, hvor Carter samtidigt dræber tyve-one mordere med en bly-rør, så blev du tager fejl. Uden at sige noget, han lukkede døren igen og gik til vinduet.
  
  
  Men hvis du venter på mine problemer til ende, er du nødt til at vente lidt længere. Stedet virkede fuldstændig øde. Under dække af lave, pænt trimmet underskov, gik han til den sidste bygning. Det må have været laboratoriet.
  
  
  Hun var allerede næsten en dag gamle, der nu var under beskyttelse af tæver af disse allestedsnærværende munke. Mellem pbx mænd, der var identiske i fødslen og de munke, der set identiske i deres identiske jeg betalte og barberet hoved, jeg havde følelsen af, at jeg var en stahl deltager i et liv-størrelse puppet show. Kun en person, var nok fantasi, når ømu ' en var at skabe forskellige figurer.
  
  
  Jeg var lige forbi en mimmo bygning på omkring fem meter, når det dukkede op ud af ingenting.
  
  
  "Stadig på arbejde... læge?"
  
  
  Den vægt, der på det sidste ord betød, at han ikke ville tro på denne "læge" i hundrede år. Han følte en træt længsel efter de gode gamle special effects-afdelingen i forklædning i Washington. Han grebet føre pibe i lommen og vendte rundt.
  
  
  Den gren, der venter på mig, pistol i hånden. "Fantastisk, N3," sagde han. Ego ' s læber krøllet i et hånligt smil. "Min Gud. hvordan du voksede op, Dr. Kuoi.
  
  
  Han havde ikke tage endnu et skridt i min retning, og han var stadig uden for min rækkevidde.
  
  
  "Godt."Hende, jeg hørte, at du er en slags hellig ko. Så jeg kan ikke dræbe dig. Men jeg er sikker på, de vil have dig tilbage. Så gå tilbage.
  
  
  Han vidste, hvad han ønskede. Han kunne ikke dræbe mig, men han ville pumpe mig fuld af bly, hvis ømu ' en ville. Erhvervede egenskaber, såsom skudsår, bliver ikke videregivet til børn. Det var meningen at afvæbne ham. men jeg ville have til at tage egoet som en overraskelse. Før han kan skyde. Selv om han glemte, lyden af, at .45 ville trække en hel deling her.
  
  
  Hendes var så stille som en sten. "Skynd dig," sagde han.
  
  
  Han bare fortsatte med at stirre på ham med en stenet ansigt.
  
  
  "Hvorfor? Hvorfor skulle jeg gøre det? Du kan ikke skyde mig, hvis ikke du gør noget for dig. Du kan ikke engang såre mig, " jeg løj. "Hans blod trup vil forsinke den lille operation, som de har forberedt til mig. Så hvis du ønsker at få hende tilbage, du bliver nødt til at overbevise mig først.
  
  
  Han tøvede. Han var ikke sikker på om min lille bidrag til videnskab var sandt eller ej. Hvis der er noget, han havde sine tvivl. Hvis han lader mig flygte, vil han være i problemer. Hvis han pumper mig fuld af kugler, han kan være med i endnu flere problemer. Dette betød, at ego var blevet udfordret til en nævekamp.
  
  
  Han tog imod udfordringen. Kun ego ' s første valg af våben ikke var næver, men karate. Jeg har et sort bælte i karate. Men jeg havde også en sort føre rør. Det var meget godt planlagt. Til at begynde med, anden gang i en halv time, jeg havde en krop, at jeg var nødt til at slippe af med.
  
  
  Nå, den stemme, du havde, var denne lukket skur. Men Dr. Kuoi måske har nøglen til det. Det tog mig seks forsøg, men til sidst døren åbnet. Hun blev slæbt inde ved Grenen er lig og låst seraillets døren.
  
  
  De munke, som stadig stod med deres øjne, sænket, bevogtede indgangen til laboratoriet. Det var utroligt. Mest sandsynligt, kloner var ih brødre, men de så, at alt og intet gjorde. Hun begyndte at forstå lidt af Tara ' s forklaring af Taoistiske moral. Der er ingen død, og der er ingen advarsler, så hvis du løber ind i en, vi vil løbe ind i andre. du kan bare ikke gøre noget. Hende, gik gennem lab døren.
  
  
  Det indre af denne bygning var forskellige fra andre bygninger. Der var en lille reception område af klosteret og store hvide dobbelt døre. Den tiende centrale gav mig adgang, og døren svingede åbne.
  
  
  Jeg tror, dette er det værste sted jeg nogensinde har været.
  
  
  En række af store glas rør fyldt med dyrkning af frugt foret væggen. Jeg vil gøre dig en tjeneste og udelade beskrivelse.
  
  
  Der var andre reagensglas. De mindre - med klumper af stof, der flyder rundt i væsken. Jeg talte halvtreds af dem. Der er omkring dem, var menneskelige og hvem der ikke var, kunne han ikke fortælle. Der var en stol i midten af rummet. Nen havde bure med frøer og rotter, og flere marsvin, der dukkede op, når Brylev vendte det om.
  
  
  På tværs af gaden var der et kontor. Et stort glas vindue adskilt Ego fra laboratoriet, men det er tilladt ham at holde øje med alt fra der. Mod væggen i en vinkel til vinduet var alle gale videnskabsmand drøm. Om en seks-meter-høj arbejdsstol, der er fyldt med boblende tønder fodret med el-varme spoler, vand kondensatorer, og små gas-brændere. Hele stedet var dækket af en form af metal baldakin, som en hætte over et komfur, og der fra var der en ubrydelig glas skærm, der dækkede det hele.
  
  
  Men det er ikke alt.
  
  
  Der var endnu et par dobbelte døre på bagsiden af laboratoriet, lige ved siden af døren for at Quoy ' s kontor. Jeg åbnede den, fumlede med nøglerne, og åbnede ih. Han var tilbage i den smalle korridor. Seks lukkede træ-døre.
  
  
  Nøglen til den første fandt hende.
  
  
  En ung Thailandsk mand i tyverne blev rokke på gulvet i hjørnet. Når han så mig. han startede klynkende og kravlede længere ind i sit hjørne.
  
  
  I et andet rum, en gammel kvinde med en vild, en tom ser sprang på mig og begyndte at slå mig i brystet med vilde, planløse blæser. Ee greb hendes arm og blidt, men bestemt skubbede hende tilbage. I stedet for mig, hun begyndte at hamre på den bløde klynk. Han lukkede døren igen og tænkte sig om et øjeblik.
  
  
  Kuoi sagde, at han også eksperimenteret med stoffer i laboratoriet. Han sagde, at det var sinds-og personlighedsændrende stoffer. Nå, de to udtalelser har naturligvis ændret sig. Videnskaben bevæger sig fremad. Jeg troede, jeg havde set nok af hende på det tidspunkt.
  
  
  Han vendte tilbage til laboratoriet og betalt et besøg på Kuoi ' s kontor.
  
  
  Væggene var fyldt med bøger og mapper. Formentlig hans personlige arkiv. Ego stol søgte hende. Jeg vidste ikke, hvad jeg forventede at finde. Men hvad jeg fandt, var fremragende. Et sæt af otte nøgler. Ih sammenlignet det med tasterne på mit bælte, der gav mig adgang til laboratoriet, og celler. Ja. Alle havde deres egen plan. Et mindre sæt af kopier pr minut gled den ind. Så en anden tanke til mig, og han gemte ih i kanten af hans underbukser. Min skjulte chancer for at vinde er begyndt at stige.
  
  
  Hun lukkede lab døren bag hende og trådte ud, mimmo af hængende munke, ind i natten.
  
  
  Omkring halvvejs, så jeg noget spændende. To munke, der var der en ret ophedet diskussion. Det var fantastisk, at disse munke kunne tale, men endnu mere forbløffende var, at de argumenterede med hinanden. Hende, gemte sig bag nogle buske, når de passerede mimmo mig, nu de var tavse.
  
  
  Resten af rejsen gennem hendes kompleks var begivenhedsløs. Det er meget vigtigt, at jeg har tid til det. Hun skal have været væk i omkring en time og en halv. Hun følte, at hun havde behandlet dette Kuoyu en to-timers slag, men hun tog stadig risiko. Da jeg kom til den vigtigste gate af vores hus, ih blev bevogtet af to munke. Da jeg forlod hende, for jeg var der ikke. Men ligesom alle andre, de sænkede deres øjne, og ikke lagde mærke til mig.
  
  
  Jeg kunne ikke se nogen på gangen. Hurtigt og lydløst hende, fik den dag, vores celle. Hun havde blødt åbnet af døren. Tara var der stadig. Stadig i søvn. Han kiggede gennem kameraet på den anden mat. Kuoi var der stadig. Sikker på sin position, Dellee kom ind i rummet. Men han burde ikke have været så sikker på.
  
  
  Et par hænder greb fat i mig bagfra. En hånd lukkede sig omkring min hals. Jeg forsøgte at vride væk, men en anden hånd holdt mit håndled på plads, og rullede ærmet som hånd strammet omkring min hals. Han kiggede sig tilbage. De var to munke. De skal have fulgt mig i stilhed. Den tredje var der venter på mig udenfor døren. Med en sprøjte. Dr. Kuoi stod op fra sengen. Jeg følte en pik af det. Hendes stærke arme trukket fri, og hun luftede sin vrede på den første munk, der kom inden for rækkevidde. For eksempel, efter et par sekunder, kaninhullet åbnet, og han begyndte at falde.
  
  
  Dybere.
  
  
  Dybere og dybere.
  
  
  Tilbage i Eventyrland.
  
  
  
  
  Kapitel 24
  
  
  
  
  Tara sad foran mig, og sagde noget uforståeligt. Hun var iført sine egne blege lyserøde trusser. Nah havde en firkantet gazebind svøbt omkring hendes underarm. Hendes øjne faldt på hendes underarm. Der var en lignende pladsen gaze.
  
  
  De gjorde det. De er vaccineret os.
  
  
  Disse arvinger var allerede svævende i reagensglas, et eller andet sted i laboratorier over mareridt, et eller andet sted blandt de snublende rotter og frøer.
  
  
  Hendes sprang ud af sengen.
  
  
  "Tag det roligt," sagde hun. 'Tag det roligt. Du er stadig for svag. Dag beskyttet. Vi kan ikke gøre noget endnu. Hun vendte sig rundt og begyndte at mumle noget. Han rystede på hovedet, forsøger at få mening ud af hendes ord.
  
  
  Derefter ego så hende. Hun talte til en munk. Dette volapyk skulle være den nu berømte Sutoi dialekt. Det var kun anden gang, at den beroligende oplevelse fik mig til at tvivle på min egen tilregnelighed.
  
  
  Manden sad på gulvet, stadig bedrift en plade af fødevarer, der er involveret ego slutter i vores celle. Han lignede nøjagtigt de andre. Skinhead. Men da han åbnede sine øjne, vidste han, at han var noget specielt. Jeg havde aldrig set hende før. De indeholdt al den viden og uskyld af millioner af år af menneskeheden.
  
  
  Tara henvendte sig til mig.
  
  
  "Ning Tan er abbed. Her kom han til at hjælpe os. I det mindste sørge for, at vores eda ikke er bedøvet. De havde planer om at sætte os ned med sovepiller." Hendes stemme er alt, alt for lidt usikker.
  
  
  Hende, kiggede på Ning Tang, disse endeløse øjne. "Er, at al den hjælp, han giver os?"
  
  
  Hun trak på skuldrene. 'Det ved jeg ikke. Hjælpe os på nogen måde er i mod ego af tro. Uanset hvad der sker med os, det må være det, de vil, siger Gud. Han føler, som om han er at komme i vejen for det, og det generer hans ego."
  
  
  "Hvad fanden slags religion er dette, skrædder?" "Er medicinering og dræbe folk vil af Gud?"
  
  
  Hun kiggede på mig stille og roligt. Han siger, at ego handlinger kan ikke forhindre mord. Det kan kun påvirke, hvem der bliver dræbt. Hvis han ikke gør noget, vil de dræbe os. Hvis han hjælper os, vi vil dræbe ham.
  
  
  — Er det alle mord for ham?"
  
  
  Hun nikkede alvorligt. "Det er at slå ihjel for ham."
  
  
  Hendes pande furet. — Så hvorfor er han hjælpe os?"
  
  
  "Han siger, at han hjælper os selv odds."
  
  
  Han kiggede rundt. Der var to af os, og vi blev låst op på digitale kameraer. Ubevæbnede. Udenfor var der en masse af ih. Alle bevæbnede. — Er det hvad han kalder det?"
  
  
  Munken sagde noget. Tara oversatte det. "Han siger, at han forstår vores følelser... men jeg ville ønske, at du kunne forstå det. Han sagde... at hun tøvede, som om min frygt reaktion. "Han sagde, at forståelse vil give dig fred."
  
  
  "Åh, højre? Så det er fantastisk. Han taler let omkring i verden. Her, i den lille ego taoisttempel. Men hvad med der? Hvad med alle dem, kvæg at gøre deres vej gennem livet takket være valmuer han dyrker i sin have? Spørg ham, hvad han mener om det. Tara kiggede ned i jorden og sukkede.
  
  
  "Ja, skynd dig op," sagde jeg. "Spørg ham."
  
  
  De talte til hinanden i næsten ti minutter. Det må have været meget interessant. Ning Tan pause i troede i lang tid og talte i en sørgmodig stemme. Endelig sagde han noget, der gjorde Tara vende rundt.
  
  
  "Han vidste ikke noget om dette, opium," sagde hun. "At han ikke ved meget om, hvad der foregår der. Han har tilbragt hele sit liv her. Men han siger, at han mener,-at dømme efter branden i din stemme, "sagde han," at du er tæt på kilden af universal energi. Så fortalte han mig til at advare dig om, at ikke alle de munke, her er munke. Nogle er omkring dem... omkring halvdelen af det... omkring et hundrede... Det KAN partisaner."
  
  
  Jeg har allerede tænkt på noget lignende selv. Der forklares, munke, jeg havde set, argumenterer og de munke, der havde grebet mig, at give mig en indsprøjtning. Men de sidste par jeg så kiggede præcis det samme som alle de andre. Ned til den sænkede øjne. Han trak på skuldrene, føler en kedelig vrede bygge. "Fantastisk," sagde jeg. 'Godt at vide. Så halvdelen af dem er partisaner omkring dem. Men hvis de alle ser det samme, hvordan kan vi genkende ih?
  
  
  Tara afleveret Proptrækker over og henvendte sig til mig. "Han siger, vi kan ikke rigtig gøre det på dell."
  
  
  Hende, stod op og begyndte at går frem og tilbage på det digitale kamera. "Jamen, hvis det kan dulme ego' s samvittighed, han fortalte os noget, men han sagde ikke noget. Sådanne gåder ømu ' ens sjæl.
  
  
  Ning Tan stod op. Han skal gå af, sagde han høfligt. Men han vil være tilbage ved vores næste accepteret klynker session. Og før dem, ilder, han forlod os nogle Taoistisk floskler:
  
  
  "Handling giver færre svar end folk tror."
  
  
  "Ideer er stærkere end våben."
  
  
  Som han tilføjede i sin højtidelige lukke adresse:
  
  
  "På den Dag, Mirakler, alt vil gå i opfyldelse." Og igen, det er denne forståelse, var nøglen til en udendørs swimmingpool. Denne form for tale, der virkelig driver mig til vanvid. Men han kiggede på mig farvel med hans gamle øjne, og et øjeblik følte han intet overhovedet. For et øjeblik, For han kendte alle svarene, og de svar var korrekte.
  
  
  Han gik, og jeg hørte ego-tasten for vores dør. Den lyd bragte mig tilbage til en brutal virkelighed. Jeg ønskede at slå nogen. Men den eneste person i hele var Tara. Han fortsatte med at tempoet op og ned i rummet.
  
  
  "Det er godt, at du er sur på mig nu," sagde hun. — Hvad tænkte du så?" At jeg ville vende ego i en overbevist AX agent for ti minutter.
  
  
  — Du kunne i det mindste forsøge, kære. I stedet for at gentage dette nonsens til mig, at denne forståelse ville bringe mig i fred."
  
  
  "Åh, min Gud. hvor dum du er.
  
  
  "Ah. Godt. Du er smart, og hun er et stykke lort.
  
  
  Hun sukkede. "Jeg ville ikke fortælle hende det.'
  
  
  Åh, nej? Hendes hentet en op omkring puder fra gulvet og vinkede hey over. Det er her alle sammen, baby, på en skjult mikrofon. Vil du have mig til at spille det?
  
  
  Hun sukkede igen. "Ja, det er ikke, hvad mistelten betød. Det er bare svært at sige, at hvis bare du forstod...
  
  
  "Ja, Ja. Jeg kender hende. Så vil jeg endelig finde fred."
  
  
  "Ja," sagde hun. Hun rystede på hovedet, tog en anden pude og kastede den efter mig. Det er, når det skete. Han kastede en pude i hånden på hende. Hun duen til side, mistede sin balance, og landede tilbage på madrassen. Fra der, at hun begyndte at kaste med puder på mig, som v nah kastede på hende. Hun stod op med en stor orange pude og begyndte at slå mig med det. Jeg greb fat i hende og skubbede hende ned på madrassen, og vi begyndte at kysse rasende. Dette beroligede os lidt ned. Vi panted og krammede. Så var det i nah. Alt var præcis som det altid var med os. Først i sidste øjeblik fik jeg en tanke. Han vige tilbage. "Bare rolig," sagde hun. "Hvis de vil have os til at lave en super baby for dem, at de bliver nødt til at vente et par uger mere." Men det virkede ikke. Tanken om CANNES er et hotel for os at gøre dette, var frastødende. Hendes klatre ned fra nah og kyssede ganske sagte. "Jeg er ked af det, skat. Jeg er bange for, at jeg ikke ønsker at løbe denne risiko.
  
  
  Efter et stykke tid, sagde hun: "Du har ret. Jeg har løjet for dig. Hun kunne have et barn med dig lige nu." Hun kyssede mig. Jeg vil have din baby.
  
  
  "I øjeblikket?'
  
  
  — Jeg ønsker, at når vi kommer ud herfra, og ... ikke lide dette... ja, hun ville ikke have dem til at vide det." Det er bedre at dræbe mig selv end dette. Men jeg tror på dig, Nick, " sagde hun med et smil. "Jeg tror, som denne person sagde, du er tæt på at være den kilde til viden. Jeg mener, at du har en ædel karakter, og du har en heldig stjerne, uanset hvad denne person fortæller os. Jeg tror, at du vil få os ud herfra.
  
  
  Jeg burde have tænkt på det. Han stod op, pakket ind i et håndklæde omkring sig selv, og begyndte at pacing igen. Lige nu, vil hendes glæde ville ændre hendes ædle karakter til en cigaret. Hende, kiggede ud af vinduet. Det var midt på dagen. Jeg tabte det i en halv dag.
  
  
  "Jeg fandt hende lab", hendes far har sagt. 'Kom her'.
  
  
  Hun har lavet en sarong rundt i bomuld ark, og gik hen til vinduet. Vi pludselig blev meget deprimeret. Han påpegede også, at lab og fortalte mig om dens placering. Han holdt hende og viste de nøgler, han havde taget fra Kuoi ' s formand. Jeg stadig havde dem. "Vi er nødt til at gøre nu, er at komme ud af her.
  
  
  "Tror du, du kan gøre det?" — Hvad er det? " spurgte hun sagte.
  
  
  "Selvfølgelig," sagde jeg. "En gylden sjæl, og en heldig stjerne? For estestvenno. Hvordan kan jeg gå glip af?
  
  
  Hun sukkede tungt og lidt min øreflip. "Vidunderligt," sagde hun.
  
  
  Et bundt nøgler jingled for dagen. Vi er både hurtigt smuttede til vores senge, hvor vi lod som om at sove.
  
  
  Døren lukkes igen. Han kiggede ned på den bakke med mad. "Vi ville hellere have middag," sagde jeg. "Eda er meningen at beruse os."
  
  
  "Mmmm." Hun vred sig på hendes mat som en kunst klasse model. "Jeg er glad for, det er ikke tilfældet. Jeg tror, at dens sultne. Hun havde båret skuffen til et lavt bord og løftede låget op så de stadig er dampende tallerken.
  
  
  Men hun snusede det mistænkeligt. Hun gabte. "Bare rolig," sagde jeg. "Det er Kinesiske eda. Du vil vågne op igen i en time.
  
  
  Vi tog over. Det var en simpel eda, ris med grøntsager. Men det var lækkert, og mindst den var fyldt. Han så på Tara og følte sig sultne igen. Men det måtte vente. I et andet sted og på et andet tidspunkt. Hun følte, at mine øjne på hende, så op, smilede forlegent, og vendte sin opmærksomhed tilbage til hendes plade.
  
  
  Jeg prøvede at forstå hende. Det er en pludselig forlegenhed. Jeg havde stadig en masse at vide om hende. Min reaktion på, at kvinder er normalt enkel. Når jeg har spørgsmål, er de alle omkring dem, som let kan besvares med et både ja og nej. Kun denne gang, var der ikke noget simpelt rundt på alle. Ikke spørgsmål eller svar. Ikke min kvinde, og mine følelser for hende. Simple navne er ikke længere gældende.
  
  
  Hun var ikke en smuk pige med briller eller en kalender, skønhed, selv om jeg ikke kunne forestille mig en måned, der ikke ser bedre ud i nah. Hun var både Kategori A og kategori b, at Hun var en certificeret videnskabelige geni og en fremragende arbejdstager. Hun var smart og sexet. Blid og spændende. Det stimulerede mig, irriterede mig, udfordrede mig, løftede mit humør. og hvis det har irriteret mig, er det også vendte mig om.
  
  
  — Hvordan om vi kommer til at arbejde?"
  
  
  "Hvordan," spurgte hun, " kan du forestille dig det?"
  
  
  Skuffen er skubbet hende væk, modstå trangen til at ryge en cigaret. At tage den laser væk fra Tara er en ting, men at tage mine cigaretter er tortur.
  
  
  "Jeg har tænkt over disse munke i et stykke tid," sagde jeg. — Og jeg har en idé. Kan du snakke hurtigt?"
  
  
  "I Sutoan dialekt?"
  
  
  "I Sutoan dialekt."
  
  
  "Det er bare, som jeg troede. Gå på.'
  
  
  "Godt halvdelen af de munke, her er agenter for CANNES, er de ikke? Der er omkring hundrede Ih, og de vil haste til scenen på noget tidspunkt til at ødelægge vores planer. Så vi er nødt til at ødelægge ih. Eller i det mindste bringe ih omkring spillet."
  
  
  "Godt. Men hvordan kan vi vide hvem de er?
  
  
  — Vi kan ikke finde ud af ih. Der er hele pointen. Kun en reel munk kunne gøre det."
  
  
  Tara rynkede panden. — Jeg tvivler på, at vi kan overbevise ego til at fortælle os, hvis det er det du troede." Ikke hvis han ved, at vi kommer til at tage disse stoffer, eller måske endda værre.
  
  
  Hende, han rystede på hovedet. — Jeg vil ikke have ham til at fortælle dig på alle. Jeg ønsker, at disse virkelige munke til at fange disse CANNES agenter eller værre.
  
  
  Et øjeblik, hun stirrede bare på mig.
  
  
  "Vil du have det til at regn for, eller måske lave guld omkring halm?
  
  
  Han smilede til hende. — Jeg tror ikke, det er så angiveligt svært.
  
  
  — Du kan sige, at det er let. Hvad argument vil du foreslå jeg bruge? Jeg mener, hvordan kan du overbevise mænd, der er forpligtet til at gøre noget for at gøre noget? Og for det andet, hvis du formår at overbevise ih, hvad våben kan du foreslå, at de bruge?
  
  
  Han stod op igen og gik op og ned i rummet. "Med hensyn til den første del af dit spørgsmål, er dens regner ih selvopholdelse instinkt."
  
  
  Hun rystede på hovedet. "Det vil ikke arbejde. De er ikke bange for døden.
  
  
  "Jeg ved det godt. Men jeg mener ikke, ih personlig overlevelse. Jeg mener redde ih tro. Se, der er kun én grund til at de er gået sammen med KANG: at redde deres kloster. Dette skal være den sidste Til højborg i hele Indokina. Hvis ikke i verden.
  
  
  'Right?'
  
  
  — Så når disse munke dø, ih tro dør med dem. KANG er ikke tænkt mig at acceptere nye munke. Dette sted vil blive en CANNA-fæstning, ikke et Taoistisk tempel. Hvis de ikke ønsker at kæmpe for det. I dette tilfælde, at gøre noget er ensbetydende med at ødelægge dig selv."
  
  
  — Men skulle de ikke er døde uden ih beskyttelse?"
  
  
  "Med vores hjælp, de kunne flytte til et andet sted."
  
  
  I et minut, hun lukkede sine øjne i tanke. "Det lyder stort, så vidt jeg kan se." Men så igen, det er bare som om du er en Amerikansk pragmatisk, og vi har at gøre med en helt anderledes tankegang."
  
  
  "Det tror jeg ikke," sagde jeg. "Jeg tror, at alle idealister er det samme i sidste ende. De er villige til at dø for deres ideer, men de ønsker ikke at lade sig dø for deres ideer."
  
  
  Der var en anden vand møtrik til venstre på bakken. Hun tog det op med fingrene og tog en bid. Hun smilede. God idé, " sagde hun. "Det er værd at prøve alligevel. Der er kun ét problem på dell selv.
  
  
  Han sukkede. "Hvad er det?'
  
  
  "Hvordan kan du sige, 'idealister' i Sutoen?"
  
  
  Jeg lagde hende på sengen med en pude.
  
  
  "Nej, nej.", sagde hun. "Quizzen er ikke over endnu. Hvad med begyndelsen af den anden del?
  
  
  "Hvad er den anden del?"
  
  
  "Hvad skal de bruge som et våben?"
  
  
  "Åh, det," fortalte han hende, med et smil. "Hvad er der omkring Lao Zeng' s kontor." Jeg var nødt til at vente lidt, indtil hun var på samme niveau som mig. Det tog ikke nah for længe.
  
  
  'Gud. Våben stønnede.
  
  
  "Våben af ego klynk. Der er omkring hundrede ego enheder hængende der, og der er omkring et hundrede rigtige munke. Og min matematik lærer ville sige, at han giver dig et våben, per person.
  
  
  "Hey, men vent et øjeblik. Så vidt jeg kan huske, at dette glas mod væggen er ubrydelig, elektrificeret, og låst.
  
  
  — Og min fornuft fortæller mig, at hvor der er en lås, skal der være en nøgle." Og at der, hvor der er elektricitet, der er også en switch. Og en af munkene i Lao Tseng ' s chambers skal vide, hvor de er."
  
  
  Hun kiggede på mig alvorligt, for et øjeblik, så jokede, sprang over og krammede mig. "Nogle gange,"sagde hun," du er bare dejlig."
  
  
  "Du har ikke set noget endnu", sagde jeg.
  
  
  
  
  Kapitel 25
  
  
  
  
  Den nat, den Dag i Mirakler begyndte.
  
  
  Det første mirakel skete, da Tara trak en pakke cigaretter fra hendes pung. Du kan ikke tro, at det mirakel, det svarer til at komme vand omkring en sten, men så er du ikke så afhængig af rygning, så du er til det.
  
  
  Det andet mirakel tog lidt længere tid. Omkring en time, for at være præcis. Men når Tangning til venstre igen med vores middag skuffe, han indvilligede i at tale til sine Højesteret. Hvis Retten er enig i, det vil slutte min plan.
  
  
  Den tredje kan ikke betragtes som en 100% mirakel, men jeg er villig til at tænke det. Fordi, i første omgang, det var ikke min idé. Hvis jeg ikke havde brugt Tara ' s sidste kamp, havde jeg måske aldrig nåede ind i skabet for at se, hvad der var tilbage i mine lommer, og jeg kunne aldrig have fundet de tre dejlige chips, som jeg tog op på Casino Grenada, med gult indhold omkring dråber. Ved et mirakel, at de forblev i sømmene af doublet.
  
  
  Tiden var også helt vidunderlig. Fordi mindre end fire sekunder til den dag, nøglen jangled og en munk kom, tilsyneladende gennem agenter i CANNES, for at kontrollere om os.
  
  
  Det var kun et par timer efter vores sidste stof-behandlede måltid, og vi skulle være afslappet. For han kunne have et våben i hånden, men han var ikke på udkig. Og da han lænede sig ned for at tage et nærmere kig, jeg havde ingen problemer med at ramme ømu ' en med chip skjult i min håndflade. Jeg tog pistolen fra ham. En mærkelig russisk-made revolver. De syv skud kaliber revolver lukkede op 7.65.
  
  
  Efter omkring ti minutter, da han forventede, at hans partner kom for at se, hvad der foregik.
  
  
  Nu er det tid til at handle. Han vidste ikke, resultatet af Ning Tang ' s møde, men dette var situationen lige nu. Og det er ikke omkring dem, der går glip af den mulighed.
  
  
  Tara og hendes ændret i deres nun ' s klæder, iført hætter til at dække deres hoveder. Det var bare endnu en svag forklædning. Men i det mindste var munkene i alle størrelser og højder, så vores fysik og højde ikke blev givet væk. Han lukkede døren mellem os og vores ubevidste vagter, og vi kan sagtens gled ud rundt om bygningen og over det mørke område.
  
  
  Vi gik åbent til laboratoriet.
  
  
  Tara følte sig hjemme blandt de hvirvlende tønder og kompliceret udstyr. Hun fandt hurtigt frem til den tre måneder gamle pbx. Nye kloner af Lao Tsen. De andre skabninger, der var aber, sagde hun. Hun stirrede ned på den række af test-rør, som ramt af lynet. "Vores," sagde hun hoarsely. Og hun vendte sig bort.
  
  
  Jeg stod vagt, mens hun rodede gennem et skab fuld af kemikalier, der forsøger at finde ud af, hvad de skal gøre med dem. "Hvad tror du," sagde hun til sidst. "Jeg kan dræbe pbx ved at tilføje vrede til ih' s kost. Men så lab stadig ville være intakt, og Kuoi kunne begynde at trække en ny gruppe, der igen i morgen... Hun var tabt i tanke, trykke hendes negle mod hendes tænder.
  
  
  'Ellers?'
  
  
  "Eller... jeg kan lave nogle glycerol tri-nitrat-og det er det."
  
  
  "Glycerol, i ruller?"
  
  
  "Nitroglycerin for dig".
  
  
  "Det er det samme for dig."
  
  
  Han smilede til hende.
  
  
  'Godt?"
  
  
  "Ja. Gå videre, holde i gang. Skynd dig og gøre nogle nitroglycerin. Jeg ville ikke ønsker at give dem en chance til."
  
  
  Hun sat til at arbejde, løft glasset-skærm, der blokerede den kogende kemikalier. Hun valgte et stort rundt kolbe fyldt med en klar væske, som blev tilføjet draabe til det næste rør med en anden klar væske. Denne ting var på en varmespiral og lavet store larmende klokker. En kondens kolonne var placeret på toppen af kolben, og koldt vand fastholdt temperatur, selv når man blander stoffer med en automatisk omrører. Det var ikke Stahl, der spurgte hende, hvad hændelsen var på dell selv. Anyway, hun smed alle dem, cashewnødder ned i afløbet.
  
  
  Derefter tog hun to mere væsker, både farveløs, og læg dem i en kolbe, og den anden i et påfyldningsrør. Hvis jeg nogensinde havde haft nogen tvivl om, at de ville være væk nu. Nah virkelig havde grund til at være her. Hun arbejdede med hurtig og effektiv lethed af nogle rødhårede mand i en brun hætte, en god fe, at blande salamander øje med unicorn ' s tårer. Det er erstattet med køleskab rør og omrører.
  
  
  "Okay," sagde hun. Endnu den Dag i Mirakler producerede sin første falsk tone.
  
  
  Og mange andre falske notts.
  
  
  Disse falske sedler blev - til venstre og højre på Vin. Dr. Kuoi og en halv snes falske munke, med et dusin virkelige store kanoner. De dumme syv skud revolver pistoler.
  
  
  Jeg er ikke let at skræmme. Hvis hun havde været Odin, ville hun har været taget som gidsel af Kuoi. Men de vidste gidsel teori sig selv. To munke nærmede Tara, skubbede en revolver i ryggen, og Po Vin beordrede mig til at droppe våben.
  
  
  Han sukkede. Han faldt våben. Han var begyndt at komme ind i den dårlige vane med at blive fanget af ham.
  
  
  Hendes ømu ' en sagde, at.
  
  
  Han sagde, at det var tid til at sparke vane. At det var den sidste fange. At jeg ikke vil køre væk igen. Kuoi tilføjede, at det var tid for mig til at udvikle en ny vane. Han var eksperimentere med noget, men han havde ikke prøvet det på mennesker endnu... Vi var groft taget på et værelse på bagsiden af laboratoriet. Ved siden af kameraet af en gammel kvinde, som var hele tiden at slå mod væggene, og kameraet af en ung mand, der svandt til barndommen. Vi blev kastet inde, døren smækket, og så var der den tunge lyd af en bolt glidende foran det.
  
  
  Shaggy forsvundet.
  
  
  Windows blev udelukket. Buret var lille. Inde, var der intet, men quiltet vægge. Vi blev iført bløde digitale kameraer. Og de var på vej til at bruge mikrofoner og højttalere, til at drive os til vanvid nok til, at denne bløde kamera kan komme i handy. I det mindste var de kommer til at prøve.
  
  
  Alt jeg vidste var, at de ikke ville lykkes. Kamikaze var ikke min stil, men min gas bombe var stadig skjult mellem mine ben. Hvis jeg lader hende gå i lukkede rum af den celle, han vil tage os med sig. Men i det mindste ville han have kontaktet Kwoi. Jeg vil nå mit skaberen, mens mine evner er stadig intakt.
  
  
  Han så på Tara. Hun var rædselsslagen. Hendes viden er vigtig. Hendes øjne var vidt åbne, hendes ansigt udtryksløst. Angst er forskellig fra frygt. Frygt gør dig bange, til fulde. Terror er lammende.
  
  
  Ee tog hende op, og prøvede at muntre hende op. Han forsøgte at presse et anfald af frygt gennem nah. Hun var stadig rystede. Det chokerede hende. Hun blev ramt af ee. "Vågn op, kære. Jeg har brug for dig."'
  
  
  Hun gravede sine negle ind i min arm. "Undskyld," sagde hun i en kvalte stemme. "Skrædder, du har ret," sagde jeg. — Hvordan tror du, jeg føler mig?"
  
  
  Hun kiggede på mig i overraskelse. 'En alarm?'
  
  
  "Kristus," sagde jeg. "Hvis du ikke gjorde det, ville hans har allerede været klar til denne bløde digital kamera."
  
  
  Hun lagde hovedet på min skulder og bare hang der. "Hvorfor føler jeg mig bedre nu, og ikke værre?"
  
  
  "Fordi du er låst fast i med et menneske og ikke en maskine." Hun smilede tyndt på mig. Nervøst, men med et smil. "Hvis det er tilfældet," sagde hun, "hvorfor har du" Made in Japan " skrevet alle over din røv?"
  
  
  "Fordi jeg blev skabt der," sagde jeg, efter hende på hendes vej. Han kørte en hånd gennem sit hår. Hun var efterligne sig selv, men i det mindste var hun i kontrol igen.
  
  
  "Skynd dig," sagde jeg, " og lad os være rimelige." For det første, hvornår er dette forbandede ting kommer til at eksplodere?
  
  
  Hun rystede på hovedet. "Du behøver ikke bekymre dig om det. Hvis det kolde vand, slukkede den, vi ville være død nu. Men at eksplodere, den kemiske skal være opvarmet til 240 grader, og af sig selv, det vil ikke opnå dette. Jeg har også formået at få det glas gardinet ned igen. De behøver ikke engang vide, at jeg skiftede ud af de kemikalier, fordi de kan dræbe deres egen PBX. I første omgang var det der... nå, lad os sige, at eda til PBX.
  
  
  'Så er det fint. Som for Kuoi og ego sjove kanon, jeg har en idé. Han gættede på, at hvis Kuoi kom tilbage her, han ikke kan komme med en hel gruppe. Et par munke med revolvere ville formentlig være nok. Han vil tænke over det. Jeg fortalte Tara, hvad jeg mente.
  
  
  De var ikke travlt med at vende tilbage. Måske er det lige tog lidt tid at få klar.
  
  
  Vi har placeret os på hver side af døren. Tara var på den rigtige. Når døren åbnes, hun vil blive på den.
  
  
  En tung stilhed bygget op og invaderede vores celle. Hvis damen ved siden af os, var at hamre på væggen, polstring ville begrave lyd. Hendes fortalte Tara til at få noget søvn, hvis hun tænkte hey, har brug for det. Hun tænkte Hey, har brug for det. Jeg holdt sig vågen og så stilhed. Jeg ventede på, at det at bryde.
  
  
  Jeg var spekulerer på, hvad stof Kuoi havde forberedt til os. Jeg holdt tænker, om disse gamle science-fiction-film, hvor et universitet kemi professor slår sine elever ind i gigantiske fejl. Eller en, hvor astronauter overdosis på månestråler, og drej til vanvittige kaktus. Carter opfylder Dr. Vail Tweet. I den nærmeste fremtid i dette teater. To poser med popcorn og masser af Cola. Så kan du gå hjem og gøre kærlighed til Irina.
  
  
  Tara stirred et øjeblik i hendes søvn. Hendes skøn var, at det var omkring klokken fem om morgenen. Fuglene havde været oppe og flyve i en time, og saint var at hælde i gennem tremmer for vinduerne. Hendes rystede hende.
  
  
  Det første minut af recovery er den mest vanskelige. Jeg iagttog hende, da hun justeret opfattelsen af min brune møbler og quiltet vægge. Hun gned hendes hænder over hendes øjne. "Hvad er klokken nu?"Hun kiggede rundt.' Oi. "Så, hun endelig vendte tilbage til de levendes land. "Jeg tror, at vi ikke ved det, gør vi?"
  
  
  "Tid til at stå op," sagde jeg.
  
  
  "Jeg havde sådan en god, sikker sove. Jeg drømte, at vi var...
  
  
  "Shh."
  
  
  Han hørte døren til gangen står åben. Lab døren. Tara igen senge candid i hjørnet, da vi øvede. Når døren åbnes, hendes krop var skjult, men hendes hånd kunne nå det. Hun var klar til aktion. Hun mener, at timingen var perfekt. Hun havde ikke sovet længe nok til at være vågen, og ikke længe nok til at være bange for. Hendes lå på den anden side af dagen, lænet sit hoved mod klynk. sove.
  
  
  Døren åbnes. To bevæbnede munke omgivet Dr. Kuoi. Der var en kniv i Kuoi hånd.
  
  
  Alt gik hurtigt og godt.
  
  
  Den første munk, Agent KANG, stak mig med sin revolver. For første gang i dag, Tara ' s hånd dukkede op. Den anden munk følte en svag prik på sin bare fod. Seneste chips af Grenada. Han stormede og rakte ud efter sin revolver. Han skød på tilfældige, i quiltet væggen. Quoy cringed. Den anden munk faldt bevidstløs. Jeg havde en pistol i min hånd nu. Den første munk blev skudt to gange i maven. Kuoi begyndte at løbe væk. Hendes ømu udløst hende op og holdt hende nede, indtil Tara greb sprøjter og gav ømu ' en et skud. Egoets øjne rullede tilbage i frygt. Han besvimede. Han tog det andet våben fra jorden og rakte det til Tara. Derefter tog hun nøglen og låste Kuoi ego og venner på digitale kameraer.
  
  
  Vi var fri igen. Det betyder, at jeg er utrolig smart og usædvanlig dum. Vælg en. Men du behøver ikke fortælle mig, gigt...
  
  
  Tara lænede sig mod Klynk og lukkede sine øjne. "Kan jeg slå det fra nu?" Det var faktisk meget svag.
  
  
  "Du tror, du kan holde ud i en time?"
  
  
  Hun sukkede og rettede sig op igen. "Det lover jeg."
  
  
  "Kom nu," sagde jeg.
  
  
  'Vent lige et øjeblik.'Hun gav mig tilbage den pistol, der ay gav mig. "Vent, hva'? Hun løste perlerække af hendes munk kjortel. Munken var så høj som jeg var, og fligen af hans kappe trukket omkring seks inches på gulvet. Hun trak ego op, indtil den blev ikke højere end hendes ankler. "Hold nu." Han holdt hende nede, mens hun bandt snørebånd stram igen og foldede ekstra stof over det.
  
  
  "Jeg ved," sagde hun. "Det er ikke særlig kønt, men det er bedre, hvis jeg er nødt til at køre." Hun tog sine våben. "Godt. Hvor skal vi hen, chef?"
  
  
  "Til laboratoriet."
  
  
  Vi gik op til døren, og dens revnet. Han vinkede til Tara til at holde sig væk. To laboranter blev optaget inde. De var klædt ud som munke, men ihas var dækket i hvide kitler. De arbejdede på dækket bordet, men de kunne ikke røre Tara ' s oprettelse.
  
  
  Han gled gennem døren og gik lydløst på tværs af rummet. Da han var omkring ti meter bag dem, sagde han, " Hænge i der, og læg dine hænder op. Drej langsomt rundt.
  
  
  De gjorde, som de fik at vide. Jeg fortalte hende, at Tara.
  
  
  "Hvad skal vi have i denne medicin kabinet til tavshed ih for et par timer?"
  
  
  Hun gik hen til hylderne i trylledrikke og studerede sortering. "Mmmm, hvad med... hvad med nogle amobarbital? Det er nok for en dejlig, rolig cola."
  
  
  "Jeg har det fint."
  
  
  Hun begyndte at forberede sprøjter. "Uanset hvad du foretrækker. Normal søvn, eller til hvem?"
  
  
  "Jesus," sagde jeg. "Valget er op til køber". Jeg holdt mine øjne på de to munke. Odin flyttede sin hånd forsigtigt over bordet omkring dem.
  
  
  For hvælvinger, så, " sagde hun, halv fyldning af kanyler.
  
  
  Hendes skud ramte cup han var ved at nå til. Glasset knust, og gul væske, der flød ud. Det korroderet overflade af stolen.
  
  
  Vi har alle set det. Hende, han rystede på hovedet. — Jeg tror, du må hellere komme ud af der." Jeg ville ikke have noget til at ske for dig." De ikke flytte til et stykke tid. "Jeg har fem skud, og jeg skyde meget godt. Så er du virkelig kun har ét valg. Søvn... jeg pegede på beholderen og nåle.
  
  
  Han viftede med den revolver på hende. De tog til midten af rummet.
  
  
  Jeg ved ikke, hvorfor jeg lod dem vælge. Det var som at skyde ubevæbnede mennesker i koldt blod. Hun blev holdt op af en revolver under deres næser, mens Tara sprøjtet dem med en subkutan nål, gnide ih med alkohol, som om det betød noget. Gode vaner er lige så svært at bryde som dårlige.
  
  
  Snart gik de ud og faldt i søvn. Hun vendte sig mod mig.
  
  
  "Hvad nu?" hun forsøgte at tale roligt, men hendes stemme var usikker.
  
  
  "Du kan stadig ikke gå ud," sagde han til hende
  
  
  "Kan jeg sidde hende ned så?"
  
  
  Hey smilede til hende. På grund af hendes mærkelige kombination af evne og ømhed, styrke og svaghed, kvinde og barn. Hun satte sig op og blev kysset på toppen af hendes hoved af ee.
  
  
  — Du har noget andet at gøre, honning.
  
  
  "Nitroglycerin".
  
  
  Nitroglycerin. Kan du gøre ego stærk nok til at sprænge hele bygningen? Jeg mener, herunder vores lysende stjerne. Dr. Kuoi?
  
  
  Hun nikkede. "Herunder ego, office, og alle ego papirer."
  
  
  "Så gør det."
  
  
  Han tænkte pludselig af de uskyldige ofre i cellerne. En dreng, en gammel kvinde, og en anden, som havde den vidunderlige lykke i at være en menneskelig forsøgskanin til Dr. Kuoi. Han var rode med sit sæt af otte nøgler. Nøgler til cellerne. På en eller anden måde, jeg var nødt til at forsøge at redde disse mennesker. Men hvordan forklarer man, at de mennesker, der ikke forstår, hvad du laver? Hvordan kan du fortælle dem, " Følg mig. Må ikke bekymre dig.'...
  
  
  Han gik hen til medicinskabet og tog den medicin, som Tara havde brugt mod munkene. "Hvor meget er nok til en normal anæstesi?"
  
  
  "Åh ... fem hundrede milligram er nok. Kan du forveksler det med det? Hun pegede på en flaske med en klar væske. "Vil du vide, hvordan at give en person en indsprøjtning?"
  
  
  Han nikkede til hende. Han begyndte at blande beroligende midler.
  
  
  "Godt. Jeg har tænkt mig at prøve at få disse fyre ud af her. Til templet, hvis jeg har tid. De vil helt sikkert være sikker der for en stund...? Hende, kiggede på cup i hendes hånd. "Når jeg kommer tilbage her, ved du, hvordan til at smide disse ting?
  
  
  "Giv ikke op, dit ego for evigt, kære. Hvorfor nøjes med at slukke for vandet, og tænd for den varme?
  
  
  "Godt. Jeg vil gøre mit bedste for at komme tilbage her for at hente dig. Eller vil du møde mig i templet?" Jeg forlader hende.
  
  
  'Kælenavn?'
  
  
  Hende, vendte rundt. "Hvad er det, skat?
  
  
  "Sørg for, at alt er okay?" Det var ligesom en bøn. Han holdt op flaske og nål og tog hende op. Hende, følte alle hendes blødhed under groft stof. Jeg følte mig blødgøre lidt fra hendes pulserende varme, at smitsomme varme, der spredes gennem min krop, og trængte min folde dollar. Der er et ord for det. Det er et sjovt ord, der er trykt på Valentine-kort, og der spilles på jukebokse hundrede gange i timen. Hun blev kysset af ee. Hendes kyssede hendes hilsen og farvel, hendes ønsker dig og elsker dig, og hun holdt mig, som om hendes stahl var en del af hende. "Det kommer til at være i orden," jeg hviskede. "Alt vil være fint.'
  
  
  Hun hang med hovedet. "Jeg ved, hvad der er i der—" "Alle disse mennesker, med alle disse revolvere?
  
  
  "Tja, de er ikke på udkig for mig lige nu. De tror, jeg bliver til noget uforståeligt her.
  
  
  Øjnene åbnede hun på mig, var uforstående.
  
  
  "En plante," sagde jeg. "Et produkt af den Kuoi Magiske Eliksir selskab. Så hvis jeg spiller det rigtigt, jeg kan undgå at komme i problemer. Ud over at, "jeg løftede hendes hage," jeg har mødt en masse af mænd i mit liv, med masser af kanoner. Og at det stadig er i live.
  
  
  Hun forsøgte at smile og svigtet.
  
  
  "Op med humøret," sagde jeg. "Det er usårlig. Ædel og med en heldig stjerne, kan du huske det? Også, helten er aldrig sårbare. Du har læst historier nok til at vide det.
  
  
  Hun rystede på hovedet. "Dette er ikke en historie. Dette er virkeligheden. Hun standsede. "Peter Hansen var sådan en helt, og der skete noget med ham."
  
  
  Hansena mødt hende én gang. Attraktiv fyr og sniper riffel. Hawke kaldes ego ' et virkeligt talent. Men noget var sket for Hansen. Ikke den store farvel, men hvad der kunne have været værre. De ramte Hansen i rygsøjlen. Være genert med en fyrre-fem sporvidde har brudt de nerver, der giver dig mulighed for at gøre ting som at gå. Og at elske. Hun skubbede tanken væk så hurtigt som muligt. "Det er en anden historie," sagde jeg. "Ikke mine. Ikke vores.
  
  
  Hun kyssede mig igen, hendes øjenlåg flagrende med en ny frygt.
  
  
  Han trak sig væk og tog fat i hendes skuldre. "Stop det," sagde jeg. — Jeg fortalte dig alt skulle være fint. Så alt vil være fint. Og holde et stærkt greb om dette våben. Han påpegede også, at revolver liggende på bordet. "Tag dit ego med dig, når du går ud og bruger det, når du har brug for."
  
  
  Hun sukkede og nikkede langsomt ved at genvinde kontrol over sig selv.
  
  
  "Se, du ved templet." "Jeg gik til bure.
  
  
  'Kaldenavn.'spurgte hun. "Kan jeg slå det fra nu?"
  
  
  
  
  Kapitel 26
  
  
  
  
  Der var endnu et offer for Dr. Kuoi ' s praksis. En mand på omkring min alder, Europa, tall. Han smilede en masse. Og han savlede. Jeg spekulerede på, hvordan denne stakkels mand kom her. Og, for at min personlige lykke, jeg fik ud af her alene.
  
  
  Jeg ville være forkert, hvis ingen særlige sikkerhedsforanstaltninger, at holdet ville have mig. Begrundelsen var stille. Solen var allerede højt, og luften var rystende med varme. De sædvanlige rækker af jorden-leder munke, som var på vej mod templet. Emhætter er slidt til at beskytte ih skaldet angreb dygtighed værdi. Hun listende fordybet sig i den situation. PBX ikke er synlig. En eksplosion af rå latter omkring kollegiet vindue meddelt mig, at de oprørske munke stadig var inde i på det pågældende tidspunkt.
  
  
  Mine tre proteges blev pacificeret. Inde i templet med rigtige munke, de vil være sikker.
  
  
  Ih tog hende og lagde hende på vævet bøn måtter ud til knælende munke. Det var køligt inde. Resultatet af tykke ydervægge eller mangel på lidenskab indenfor. Den tavse munke var som statuer. Men ikke som de sten statuer. Stenen er beskidt og jordnær, og selv den blødeste marmor stadig bærer et strejf af rock -, bjerg -, og mudder.
  
  
  Hvis det var muligt for billeder af skyer, der skal tages. så det var alt. Et stort billede af himlen.
  
  
  Ning Tanga så hende i forgrunden af rummet. Hendes ego prøvede at fange hendes blik, men det var vendt indad, fast på nogle abstrakte tænkning. Jeg forlod hende gennem templet. Hvis jeg ikke har travlt, kan jeg stadig komme til lab og Tara. Hun var ikke sendt til hotellet for at krydse den grund alene.
  
  
  Forlader var sværere end kommer. Når hende, gik ind i templet, hun var en meget omkring. Nu var han en af de få Po ' s. De falske munke vidste, at den virkelige munke var at bede hårdt. Og hvis det ikke er ægte og ikke fake, så er det nødt til at være Carter. Men måske er jeg bare ved at få heldig.
  
  
  Han var virkelig forsøger at holde trit med en mand, der ser tid og afstand, som almindelige dødelige og uvigtige ting. Det var bare ikke meningen, at gå godt.
  
  
  Så det går ikke godt.
  
  
  Det var ikke første gren, han var ude i solen med indsnævret øjne. Og at laboratoriet.
  
  
  Laboratorier og Containere.
  
  
  Et skridt tog hende op.
  
  
  Hendes gæt er, at det er.
  
  
  Alle seks af dem blev stående ved det godt. Omkring tyve meter væk fra mig. Seks automatiske telefoncentraler. Odin omkring dem oppe i hans hoved, som de talte. Han så mig og begyndte at råbe. Så kom de alle på mig. Han dukkede sig bag et træ og skød. En af dem blev skudt i skulderen, men han fortsatte med at rykke. Jeg havde fire skud til venstre. Hvis det blev ramt fire gange, ville der stadig være to afdelinger i fuld dannelse. Jeg var lige overvejede situationen, kom der forstærkninger. De andre kloner. Tyve i alt. De styrtede ud af deres kollegiet, og på vej i min retning.
  
  
  Der er tidspunkter, når du har brug for at køre hurtigt.
  
  
  Jeg gik den eneste mulige måde. Dette betød, at jeg var nødt til at gå til opiumsmarker. Når du ser en fyr gøre noget så dumt i en film, du ved, han er dømt. Enhver galning, der kravler op i et stillads eller løber over et fladt område er nådesløst dooming sig selv.
  
  
  Men nogle gange er der simpelthen ingen anden vej ud.
  
  
  Hvis jeg havde gået til laboratoriet, ih k Tara ville have bragt ham. Hvis jeg sætter hende til templet, og jeg vil til fare for andre, og gøre meget for at hjælpe mig selv. Jeg havde ikke nogen plan i tankerne. Ingen langsigtet smart felt manøvrer. Proptrækker var ikke om, om jeg ville overleve. Men hvor længe.
  
  
  Kongelunden vinkede til mig som en scene fra Oz. Uendelige tæppe af lilla blomster. Dream fase. Ekstremt usandsynligt, Waterloo.
  
  
  Jeg havde en tredive-værftet bly og fire kugler. Det er alt. Der var i slutningen af min velsignelse tæller. Kugler, der hamrede ind i jorden ved min fod, sender ubehagelige vindstød som de whizzed forbi min skulder. Han fortsatte med at køre og fik et par meter. Et eller andet sted i midten af feltet var en lille stenkiste. Hvis der kun ee kunne komme til det, og ee kunne bruge det som en midlertidig forsvar, som en midlertidig base.
  
  
  Carter ' s sidste bastion.
  
  
  Nu er de spredt og forsøgte at omgive mig. Kugler whizzed omkring mig, som hvis jeg havde været suget ind i et beklumret værelse, når han nåede sten struktur. Døren var låst. Hendes puttede sig ind til at jamre og kiggede rundt. Kloner henvendt sig til mig. Tyve identiske ansigter nærme mig fra tyve forskellige retninger. Tyve revolvere pegede på mig.
  
  
  Så skød han på det nærmeste mål. det er rettet direkte mod det punkt i centrum af panden. Han hurtigt faldt på hans blomst-strøet grav. En anden by med granater regnede ned over mig fra alle retninger. De hamrede ind i muren bag mig, afskårne blomster på mine fødder, men på en måde, de ikke røre mig.
  
  
  Så jeg forstod hende.
  
  
  De var stadig beordret til ikke at dræbe mig. De kunne ikke have vidst, at Kuoi var min fange, og at ego lab kun var minutter væk fra evigheden. Så vidt de vidste, hun havde stadig den gyldne æglæggende høne. De ønsker blot at fange mig og lagde mig tilbage i buret. Pludselig er det ved præcis, hvad de skal gøre. Det modsatte odds ikke længere generet mig. Vinderne er aldrig realistisk.
  
  
  Jeg fyret på to automatiske telefoncentraler, der var blokere min vej i den retning, jeg ønskede, og fik ud. Han ville aldrig have gjort det. Først derefter, på samme tid. laboratoriet blæste op. Det eksploderede som en lille vulkan, ryster jorden, spyr ild, kaster sten og stråler i solen, og bare holdt eksploderende, bang, bang, bang. Og midt i den lammende forvirring, der fulgte, han avancerede et par meter. Jeg kørte på tværs af feltet, buldrende gennem alt, hvad der stod i min måde at som en gud for krig.
  
  
  De begyndte at komme sig og gav jage. Det var præcis, hvad hendes hotel var. De havde mistet en masse tid, og hendes far havde taget føringen.
  
  
  Hun nåede døren til Lao Tseng kamre. Der var ingen til at holde vagt ved døren. Ingen munke. Ingen partizan. Når kaos brød ud, ingen på dell selv vovet sig ud i det åbne.
  
  
  Da hun kom til Lao ' s kontor, hendes forstået, hvorfor. Glasvæggen skiltes, og våben er forsvundet. Den Taoister har sluttet min plan. De holdt po KANG fyre under trussel om magtanvendelse, og væk fra mig.
  
  
  Hun blev fundet af Lao Zeng og Vin i spisestuen. To munke holdt ih under trussel om magtanvendelse med revolvere. Hun jagtede munke omkring bygningen og byttede våben med en omkring dem. Ego syv skud til den, jeg har tilbage.
  
  
  Der var to personer i cafeteriet. Den ene i gangen, den anden i køkkenet. Jeg åbnede døren ud til gangen et knæk, men låsen virkede. Når døren er lukket, er det faktisk var låst. Udenfor. Han tog den med sig og stod ved køkkendøren, peger en revolver på fanger. Lao Zeng så grim. Vin, der så vred. Men de har ikke givet op endnu.
  
  
  Efter alt, ih redning squads allerede var på vej. Lao Zeng er kloner vil ankomme lige i tide til at redde ih. Mindst det er, hvad de havde regnet med.
  
  
  Lao Zeng grebet armene på sin kørestol. "Nyd et kort øjeblik af din herlighed, Carter. Fordi jeg advarer dig: dette vil være en meget kort tid. Jeg har hundrede agenter og tyve af mine bedste sønner der. Du har ikke en chance.
  
  
  "Jamen, vi vil se," sagde jeg. — I nogen tilfælde, vil dit intriger er forpurret. I tilfælde af at du ikke har hørt, din lab bare tog ud — kloner, de dokumenter, Dr. Kuoi, og hele ego fucking bande.
  
  
  Vin Vo forsøgte at tilbagevise denne med en positiv tankegang. "Vi kan genskabe det," sagde han, mere til Lao Zeng end mig. "Der vil være en ny Dr. Kuoi og en stærk ny generation af ats. I mellemtiden er vores mission vil lykkes i lammende dit land. PBX, der vil gøre dette var ikke længere i laboratoriet."
  
  
  Alt jeg kunne sige var, " at Holde drømme." Der var en uro på gangen. Støvler bevægede sig. Dørene blev åbnet. Kloner er ankommet. Bare et par sekunder, og de vil være at gå i med min gamle kammerat Chen-li. Vin Wo smilede. "Du er ved at blive brutalt vækket." Du kan være god, Carter, men du er ikke god nok til tyve til én.
  
  
  "Vi vil se," sagde jeg igen.
  
  
  Døren ud til gangen åbnet og kloner styrtede i. Hele familien. "Luk døren!" Lao Zeng sagde. Revolveren i ego ' s head bange ego mindre end tanken om et udkast. Døren er lukket, og besluttede ego ' s skæbne.
  
  
  De var ikke travlt med at nærme sig mig. Det var tyve til én, og han var klar til at gå. Han droppede sit våben. En af mine hænder var fokuseret på køkken bordet, og den anden var gemt i folderne i min robe, hvor bomben havde skjult det. Hende, jeg indså, at det var tid. Så hun blev forladt af ee. Som en hård bold. Åben til Lao Tseng hoved. Dobbelt whammy! Han mistede sit ego, og på samme tid bomben gik ud, fylde rummet med dødelig røg. Hendes var at køre rundt i køkkenet, før de selv indså, hvad der foregik. Han låste døren bag ham og gik til templet.
  
  
  Tara var der. Sammen med Ning Tang. Han sagde, at de andre munke holdt KANG agenter i dorm bygning. Alle ihs var nøje bundet op og lagt på gulvet. Den virkelige var munkene, der kører deres kloster igen.
  
  
  Hun blev spurgt af Tara til at spørge egoer, hvordan de følte om at bruge kanoner og faktisk truer andre mennesker til at dø. Tara hørt gigt, derefter henvendt sig til mig med lukkede øjne. Hun rystede på hovedet.
  
  
  "Du vil ikke tro det."
  
  
  "Prøv det," sagde jeg. "I dag vil jeg tro på alt."
  
  
  "De hadede virkelig at bruge disse våben. Røst, hvorfor — "hun rystede på hovedet," stemmen af, hvorfor de fandt ud af, kuglerne omkring kanoner første.
  
  
  "Hvordan? Han kiggede på våben i sin hånd, som han havde udvekslet med en munk. Han sigtede på den åbne dør af templet og fyret. Intet kan lide det. Bare en kedelig klik.
  
  
  Grinede han.
  
  
  Alt dette oprør fandt sted uden kugler. Det faktum, at det po KANG fyre troede, at der var nok ammunition til at vinde led ih i en fælde.
  
  
  Han kiggede ind Ning Tang ' s øjne og huskede, at han havde sagt, at de ideer, der var stærkere end våben. Så hende, troede jeg, at jeg forstod.
  
  
  For et stykke tid.
  
  
  
  
  Kapitel 27
  
  
  
  
  Rating er en af de nye ord, som jeg hader om det. En af dem er den dårlige vaner i virksomheden, når en indsats er aldrig "intense", og når hæren er aldrig bare "er sendt ud for" snarere end"indsat." Karakterer er bare et stort ord for, hvad jeg siger Hawke om, hvad jeg ved, og hvad han fortæller mig om, hvad han ved, og vi beslutter ikke at fortælle nogen.
  
  
  Tara og hendes familie var på vej til det.
  
  
  Det var en af disse smukke forårsdage, hvor Washington funkler, og hver monument ser ud til at have en monumental betydning.
  
  
  Tara var ubehageligt stille i taxa. Greb min hånd stramt, hun bit hendes læbe, fortabt i sin egen uoversættelige tanker. Hun har været sådan lige siden den ilder landede flyet. Førerens radio blev indstillet til en af disse stationer, der spiller gamle standard melodier, og lige nu var de ved at spille en god gammel Cole Porter sang, " Så Tæt på Og Alligevel Så Langt." Det var hendes stemme.
  
  
  Vi kørte op til Dupont Circle og standsede foran en bestemt unmonumental dør af det Fælles Presse-og telegrafkontor. Mindst en bedre facade til AX hovedkvarter end at køre nedad London tea shop.
  
  
  Hawk mødt os med begejstring. Han kiggede op fra sin rodet stol og brummede.
  
  
  "Sid ned," sagde han. "Har du et øjeblik?"
  
  
  Han var ved at læse noget i en rød hemmelige mappe, tygge på et uoplyst cigar. Vores lille kamp med kloner var overstået, men her på Hawke ' s skrivebord, og krigen fortsatte. Nye sag. Nye historier.
  
  
  Tara kiggede ud af vinduet på den solbeskinnede trætoppene. Hendes overlæbe var trukket stramt. Han vendte sig om og trak på skuldrene. Hvad generer hende, hun vil finde ud af før eller senere. Hun var en af de kvinder, der ikke bør spille poker. Mindst ikke hvis du havde disse følelser.
  
  
  I stedet for at kigge på nah hende, han kiggede på Høg. Hans gamle ansigt med unge blå øjne. Med den slags hjerne, der kan nævne nogen adresse på en Nazi-hangout i 1940, men kan ikke huske, hvad shirt, han var iført i går.
  
  
  Endelig så han op. "Jeg er ked af," sagde han hoarsely. "Så snart hun vidste, du var sikker, du forsvandt omkring min prioriterede liste." Han vendte sig mod Tara. "Godt, Gå Glip Af Bennet. Hvordan kan du lide den aktive del af maling?
  
  
  Tara smilede. En mærkelig, overbevisende smil. "Meget godt," sagde hun sagte. "Ja, meget flot. Men... jeg tror ikke, jeg ville have lyst til at gøre det igen."
  
  
  "Nej? Han hævede det ene øjenbryn og kiggede i min retning. "All right, Carter. Din tur. Han lænede sig tilbage i sin knirkende swivel stol og tændte en tygges cigar.
  
  
  — Du kender allerede det meste af det, sir. Vi fandt en rede af disse Omstillingsanlæg og ødelagde det. Tara tog sig af klon embryoner, laboratorier, og den gale videnskabsmand bag hende. CANNAE vil ikke længere være formeret af ih. I det mindste så længe vi er stadig i live, Vin Po, Lao Tseng, og alle de voksne PBX have taget hende ud. Mindst alle dem, der var i Indokina
  
  
  "Og vi er dem, der var her, og de få, der var i London," afbrød han mig. "Vi har også kontaktet en ih ekspert i medicin. der er. Hvad-er-det kaldes ego-nu?
  
  
  "Pam Hesten." †
  
  
  "Ja. Vi har ham, og han indrømmer, alt omhyggeligt. Selvfølgelig, vi først give ømu ' en en lille ego af sin egen sandhed serum. Hawk lavede en grimasse. Han elskede med hende så meget som han elskede med hende. — Vi behøver ikke at bekymre dig længere. Dette Featherstone præstation var også lukket. Ansvaret for dette ligger i Scotland Yard. Det ser ud som om de fik ramt en masse der. Og disse penge har finansieret mange KAN begivenheder.
  
  
  Han fortalte Hawke om opium felter, og hvordan KANG, der anvendes handel med narkotika som et medium for tanken. Han rystede på hovedet, grumt og stubbed ud af sin cigar, som om at dræbe en parasit med det. "Desværre, narkohandel er ikke inden for vores kompetence. Men jeg bliver ved med at fortælle dem, at der er meget mere til disse stoffer end blot grådighed."
  
  
  Han sukkede. "Måske vil de lytte lidt mere nu. I ethvert tilfælde, denne særlige kongelunden er ikke længere bruges - sammen med filial i Nassau, at du har lukket. Det gør to.
  
  
  "Og hundredvis af sådanne steder til at starte."
  
  
  Høg gav mig en piercing look. "Tusinder ville være en bedre pasform." Han vendte tilbage til Tara. 'Godt. '- Faktisk skal du være glad. Din... hvad er hendes navn igen?" .. en skør, ufattelige teori... Nå, det var korrekt.
  
  
  Tara ryddet sin hals. "Du kaldte det en gudsforladte, skøre drømme, sir," sagde hun oprigtigt.
  
  
  Hawk kiggede forvirret. Måske for første gang i mit liv. "Okay," mumlede han. — Jeg lader dig gå igennem med det, har jeg ikke?
  
  
  "Ja, sir —" var den eneste gigt han fik.
  
  
  'Så er det fint.'Han var klar til at lade os gå. 'Endnu mere?'
  
  
  Han nikkede til hende. "To ting. Jeg lovede disse munke at vi ville prøve at finde dem et nyt kloster. Et eller andet sted i det frie område. Hendes hotel ville have holdt sit ord. Tror du, vi kan tage sig af dette?
  
  
  Hawk lavet et notat i sin notesbog. "Jeg tror, at der er en militær base i Sydkorea. Lad mig se det først. Jeg tror, at vi kan gøre det. Og hun startede anden proptrækker.
  
  
  "Roscoe."
  
  
  Hawk kæmpet for lys ved en anden cigar. Så kiggede han op og fortalte mig om Roscoe. Om det skide paraply, og hvordan de fandt ego.
  
  
  "Måske var det bedre på den måde, på en måde," sagde han. Derefter gav han en grum latter. "Tag det, Skrædder, det er en dum ting at sige.
  
  
  Han vendte i sin knirkende stol og kiggede ud af vinduet. Jeg kiggede ud. "Hendes pointe er, at vi har været at få en masse dårlige anmeldelser om dette Roscoe fyr. Han var blevet for gammel og alt for lemfældig. Abington i London bad om tilladelse til at gå på pension ego. Kort før dette er sket, råbte ego. Enten måde, det ville være ego, den sidste ting at gøre. Og jeg er ikke sikker på, hvordan Roscoe ville have forstået det. I sine bedste år var han en fremragende agent. Det var en ego-liv.
  
  
  Høg tog en dyb indånding. Jeg spekulerede på, om han tænker på sig selv. Om dagen, når han selv bliver ligegyldig, og en person beslutter at gå på pension ego. Gud, nu var han tænker om sig selv, også.
  
  
  Hawk vendte sig væk fra vinduet.
  
  
  "Hvad vil du gøre? Vil du bruge en af dine velfortjent ferie i udlandet?" Det var ego ' s måde at fortælle mig, at han havde givet mig et par uger.
  
  
  Han så på Tara og tænkte på den franske Riviera. Eller Tahiti. Ja, en øde ø, ville være perfekt for os. "Måske," sagde jeg.
  
  
  Han fortsatte. "Og dig. Miss Bennet? Du fortjener et par dage off, også. Vi har sørget for, at Peter får sig godt, men du kan tilbringe din ferie sammen. Du har to.'
  
  
  Han skiftede til et højere gear.
  
  
  'Peter?'Hende, " henvendte sig til hende.
  
  
  Hun kiggede mig lige i øjnene. "Peter Hansen," sagde hun sagte.
  
  
  Peter Hansen, såret helt. Hvis navn nævnes hun i laboratoriet, når hun advarede mig om at være forsigtig. "Min mand," konkluderede hun.
  
  
  For en person, der ikke har meget tid til takt, Hawk lavet en generøs gestus. Han ryddet sin hals, stod op, og gik ud i hallen.
  
  
  Tara så på mig desværre. "Jeg elsker ham," sagde hun. — Jeg kan ikke forlade ham. Jeg ville ikke gøre det, selv hvis jeg kunne. Men, Nick, jeg elskede at elske dig så meget. Hun nåede ud, greb fat i mig, og holdt mig tæt. Hende, kiggede på hendes ansigt. For sidste gang. De smukke grønne øjne, de rødbrune hår, og de dumme fregner, der stadig var der. Og hende, tænkt over, hvad slags liv hun ville have haft for nah. Et sikkert og godt liv, hvor alt forbliver som det er, og aldrig bliver til et mareridt. Et liv, der Ay aldrig kunne løfte hende. Et liv, hun ville aldrig kunne leve. Et liv hun nok aldrig ville have ønsket.
  
  
  "Måske er det bedre, på en måde," sagde jeg. "Gud vil elske mig for at tale nonsens."
  
  
  
  
  
  Om bogen:
  
  
  Engang var der en offentliggørelse, der er dedikeret til forsøg: tag et organ, celle fra en person, udvikle det i den rigtige betingelser og få en kopi af denne person. Den æteriske vil være identisk i udseende, det vil være identisk i evner.
  
  
  Nick Carter kunne ikke tro det, men ømu ' en havde, da han fandt en sådan "kloner" eller identiske dobbeltgængere. I dette tilfælde, de er dobbeltgængere af et geni, assassin, med kun ét mål for øje: at skræmme Kongressen, Senatet, og Præsident af Amerika, og at underordne ih deres salvo. Og dermed styre verden politik fra forskellige synsvinkler.
  
  
  Nick Carter kan ødelægge så mange Omstillingsanlæg, som han ønsker, men det er meningsløst. Og mens AMERIKANSKE senatorer bliver dræbt, Carter er at gøre hans håbløs opgave: at stoppe produktionen af PBX og eliminere den eneste virkelige morder.
  
  
  Men kan ikke hver gren være en rigtig mand?
  
  
  
  
  
  
  Indholdsfortegnelse
  Kapitel 2
  
  
  Kapitel 3
  
  
  Kapitel 4
  
  
  Kapitel 5
  
  
  Kapitel 6
  
  
  Kapitel 7
  
  
  Kapitel 8
  
  
  Kapitel 9
  
  
  Kapitel 10
  
  
  Kapitel 11
  
  
  Kapitel 12
  
  
  Kapitel 13
  
  
  Kapitel 14
  
  
  Kapitel 15
  
  
  Kapitel 16
  
  
  Kapitel 17
  
  
  Kapitel 18
  
  
  Kapitel 19
  
  
  Kapitel 20
  
  
  Kapitel 21
  
  
  Kapitel 22
  
  
  Kapitel 23
  
  
  Kapitel 24
  
  
  Kapitel 25
  
  
  Kapitel 26
  
  
  Kapitel 27
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Den rædsel af is terror.
  
  
  oversat af Lev Shklovsky i hukommelsen af sin tabte søn Anton
  
  
  Original titel: Ice Fælde Terror
  
  
  
  
  
  Første kapitel
  
  
  Det var allerede ved at blive mørkt over den høje tag, og rundt omkring i trætoppene. Skygger gled på tværs af relationerne løv, fortykkelse steam gardin af deprimerende Savchenko, at spildt over alt. Det gjorde træg, udmattet følelse, jeg havde det endnu værre. En uforsonlige kraft lurer i junglen — en kæmpe igle, som dræner al din energi og endda din vilje til at leve. Denne magt har arbejdet med mig for en dag og et halvt. Hun opfordrede mig til at stoppe op og ligge ned, bare give op og lade disse djævelske horder af insekter slutte mig til gode. Tråd af Nick Carter-super agent AH, Killmaster N3. Og hendes stemme kom til denne drilske hjørne af Nicaragua kaldet Mosquito Kyst. Ironisk nok, navnet på det lave, varme sumpet område er ikke taget fra disse djævelske insekter, men fra Indianerne-myg .
  
  
  Men han holdt ud, fordi han vidste, at han var nødt til at nå frem til sin destination, inden det blev mørkt. Den næsten uigennemtrængelige havde forsinket mig længe nok. Jeg var nødt til at rydde hver en tomme af jungle med min machete. Han svor, og næsten udløst som massen af grønne områder, hun ville bare skære fløj op igen.
  
  
  Han var med at grave i den tykke mudder af en næsten udtørret stream, en af de tusindvis af vandløb, der meandered her som kapillærer. Som hendes carapace gned på ham, krybende, slimede væsner begyndte at klatre op ad stillestående muck. Sved dryppede ned i mit ansigt, iblødsætning mit tøj og rygsæk. Det var som om, at stropperne på min rygsæk havde skåret ind i mine skuldre.
  
  
  Tidligt i går morges, en MID patrulje skibet kastede mig ned på Laguna de Perlas . Herfra gik jeg sydvest, omtrent parallel til Tungla Floden.
  
  
  Det var December, så tråden af regntiden. Jeg var taknemmelig for. Nedbør varierer meget i Nicaragua, men Bluefields på den Caribiske kyst får 750 cm per år. I juli eller August, min rejse, som allerede er en komplet elendighed, ville have været helt umuligt.
  
  
  Der er ingen veje i dette hjørne. Web-rygraden er Panamericano på den anden side af landet. Det nationale jernbanenet er omkring fire hundrede og halvtreds kilometer lang, og er for det meste placeret på den Pacific kyst. I alle tilfælde, at han aldrig ville have vovet at bruge det, lige som han ville ikke have vovet at vise sig på den eneste vej i området. En hvid fremmed ville blive bemærket og mistillid, og det ville være katastrofalt på dette afgørende tidspunkt.
  
  
  Det fortsatte sin rejse gennem de lyse farver i denne uvirkelige twilight verden i den østlige plateau, en lav højderyg peak. Det højeste punkt her er mindre end to tusind meter, og den gennemsnitlige højde er syv hundrede. På den anden side, bjergene ned til en frugtbar højslette, sletter og søer. På denne side, men det var en jungle, der er omfattet skråning, en endeløs linje af skadedyr, dækket af træer, tæt kødfulde planter og svampe. Stort vinstokke tvundet rundt om træer og grene; stinkende meldug og mørke mos dækkede jorden. Der var en gennemtrængende lugt af rådnende vegetation overalt.
  
  
  Efterhånden opstigningen blev stejlere; pagajer blev skarpere og dybere kløfter. Gorges var beholdere for dryp regnvand, og ih stillestående sumpe var grobund for millioner af fjendtlige væsner, der betragter sig selv som min delikatesse. Luften var altid fuld af insekter. Frøer og mindre pattedyr dukkede op først på natten. Fuglene ikke få den øvre hånd, når der, men som regel sad oppe i trætoppene. Ballademagere, frøer, og konstant kvidrende fugle samlet i nærheden af vandfaldet. Der var en, på størrelse med en krage, men meget farvestrålende. Hun fløjtede en næsten perfekt skala, aldrig når at gentage den sidste bemærkning. Var det driver mig til vanvid. I tillæg til insektbid og fugl vanvid, jeg også er udsat for slanger og firben. Der var også dagen drifters som den stinkende firben på jorden. Der var også boa constrictors i huler og på grene, mellemstore træ slanger, og slimede aggressiv slanger såsom den drabelige hugtænder spearman . Ih hjemland var en dødelig land, der var knap udforsket eller kortlagt, og der vil hurtigt æde nogen, der var dumme nok til at forsøge at få der.
  
  
  For resten af den dag, han vadede gennem den kvælende dybder, stopper kun en gang for at få en bid at spise. Jeg var sikker på, jeg ikke ville gøre det, men da mørket faldt, aftog af lyset stadig kommer fra bag et par kamme over sky, jeg kom på tværs af en stor klynge af Honduras palmer. Det var som en skov, i en skov, som består udelukkende af disse høje palmer med flagrende blade og temmelig glat kufferter. Mindre fig træer voksede mellem dem, der er omgivet af sværme af blodtørstige myg.
  
  
  Honduras palms vokse i de fleste junglen i Central-og Sydamerika, men en ih hoben, som det var sjældne. Dette viser, at dette område var engang dyrkede, som Maya-Indianerne brugte frugten af dette træ til produktion af olie. Selv om det ikke var let at skære ned et træ med sten akser, de også brugte træ til deres bygninger. I dette område, dette træ blomstrede, og til sidst overtog den jord, der blev dyrket overalt.
  
  
  Fra det øjeblik jeg trådte ind i palm grove, jeg åbnede den langsomt og forsigtigt. Frank videre bør være Oberst Zembla ' s hovedkvarter. Fra det lidt AH havde gravet frem om den mystiske oberst og ego aktiviteter, vidste han, at denne del af skoven var stærkt bevogtet med mænd, nødblus, fragmentering miner, og følsomme signal mikrofoner i stand til at opfange selv den mindste lyd.
  
  
  Han kravlede fremad på alle fire, studere hver tomme af terrænet. Han skubbede gennem underskoven og gled som en drage gennem kampesten. Han har bevidst valgt de mest vanskelige og ufremkommelige veje. Hvis et dyr eller en plante, der er gjort den mindste støj, eller lyden, det blev brugt af egoet til at bevæge sig fremad, overdøve lyden, jeg har lavet. Rygsækken var tung og svingede rundt fra side til side. Banken smerteligt lukkede mine øjne, så jeg kunne ikke se ordentligt. Det irriterede mig endnu mere, når jeg tørrede hendes ansigt med mit ærme.
  
  
  I en træningslejr i skove og marker, der angiveligt blev booby-fanget, det var en praktisk spil, der gav vores instruktører sadistisk nydelse. Alt var dødsens alvorligt her, og han anstrengt at finde hver eneste bøjet græsstrå, patch af knust mos, eller slyngplante, der ikke kunne findes overalt. Det blev opdaget af flere miner og omgås ved nu, uden at røre. Skære i ledningerne ville være selvmord. Lige før han nåede trail, en flare kabel-fandt ham. Mimmo nim kravlede igennem det og fandt et signal patron, som han afværget.
  
  
  Stien blev en ukrudtsplante-dækkede vej, der oprindeligt løb fra Tungla Floden og gik mod nord. Der var nok en kano dock i bunden, og der kan være et par snigskytter i buske, også. Sporet i sig selv, naturligvis, var fyldt med miner og andre fælder i nærheden af Oberst Zembla ' s jungle skjulested. Så jeg er bestemt ikke burde have taget denne lige og snævre sti. Hendes forsvandt tilbage i skyggerne, og Stahl tog hans måde mere forsigtigt gennem underskoven. Tredive meter væk, stien pludselig svingede ud og skære mig fra. Han har nøje undersøgt den lille, mosgroede clearing. Det virkede så fredeligt med lidt og glitrende bevingede sommerfugle danser i svagt lys.
  
  
  Akslen blev begravet i mos, med en hårnål, vender opad. Hvem sætter det op for os ikke gøre det professionelt nok, fordi der var en lille plet mos, der stikker ud til højre øverst. Til min venstre og højre var tykke hække omkring torne. Jeg kunne ikke undgå det, for ellers ville jeg nødt til at gå tilbage og gå omkring dette sted langvejs fra.
  
  
  Hug lave, han lyttede til en lyd. Jeg kunne ikke høre hende og tænkte over, hvad de skal gøre. Den lange vej tilbage kan være mere farlig end afhjælpning af en mine. Måske var det en fælde, som ikke eksplodere, når man rørte ved den, men som ikke synes at passe Oberst Zembla ' s karakter. Han var ikke omkring dem, der ville spilde en mine, der allerede var umuligt at grave for at sikre passage.
  
  
  Han kiggede over hans skulder på jungle mørket bag mig. Det ville tage for lang tid at komme tilbage, og i mørke jeg ikke har en chance. Han kravlede frem og omhyggeligt plukket op en plet mos. Min mistelten er et enkelt tryk tænding. Han holdt sin ånde, tørrede sine hænder på hans bukser, og drejede tændingsnøglen. Den tråd var tæret, og håndtaget ville ikke rokke sig nemt. Endelig virkede det. Han tog sikringen ud, erstattet håndtaget på mine, og erstattet det stykke mos. Derefter sukkede han igen.
  
  
  Han stod op og gik forsigtigt ned ad stien, indtil han kunne duck tilbage i buskene ved siden af hende. Jeg skjulte det for resten af min rejse ind i buskene. Alle oplysninger, der kræves maksimal indsats. Jeg fandt endnu en mine til at komme omkring det, og nogle udbrud. Minerne blev spredt så tykt som insekter. Endelig trådte han ud til en mere åben plads. Et par meter væk, var en høj, kantede hill, tæt dækket med buskads og creeper dækket af træer.
  
  
  Ved første øjekast så det ud som en pyramide-lignende hill. Men da så han, at grundlaget var lavet af lag af sammenflettede sten, og på den ene side var der en trappe med hundredvis af trin. Væggene var dækket med smukke orkideer og andre epifytter, der følte sig mere trygge i revner i murværket end på de grene af træer. Han kiggede på ruinerne af en gammel Maya-bygning . Ih næsten var umuligt at genkende som værk af menneskehænder. De blev ét med den jungle, som forbruges ih tusind år siden. Den struktur, tilsyneladende designet som et tempel, steg markant på tværs af den dybe jungle, mørk og mystisk i dette afsides sted.
  
  
  Mere vigtig end dens historiske værdi var som det formål, de blev nu bliver brugt. Rapporter af denne kom til os i brudstykker og dele var stadig kommer ud af øret. Men hvis vores oplysninger var korrekte, er disse enkeltstående og tilsyneladende forladte ruiner, der er indeholdt den mest avancerede elektroniske krigsførelse, man kan forestille sig.
  
  
  Det hele startede for to måneder siden med en forvansket radio-besked fra vores agent i Oaxaca, Mexico. Siden den tid, billedet af en ejendommelig geni, der kaldte sig Oberst Zembla gradvist udviklet i Akademiet. Han opfandt noget for klimaændringer, og derefter brugte klima kontrol som et våben. Som han ville bruge ego mod, og hvorfor, var ukendt. Men alt tyder på, at han havde nok udstyr i denne Maya tempel til gengæld langt kogende junglen ind i en kæmpe gletsjer.
  
  
  Inden for få dage, eller måske timer, han havde planer om at gøre netop det: uden advarsel, drej til Mellemamerika i en omfattende Arktisk landskab.
  
  
  Hendes ego skulle have stoppet hende.
  
  
  
  
  Kapitel 2
  
  
  
  
  Jeg tog min rygsæk og omhyggeligt placeret ego på jorden. I løbet af min to-dages tur her, jeg virkelig kunne lide det. Han gav mig med uddannelse og husly, og jeg håbede, at han ville hjælpe mig igen. Hvad jeg havde at gøre var nødt til at være udført grundigt og roligt. Alle, jeg var i stand til at bringe med mig var et lille sæt af værktøjer til at fyre i AX-lab lavet specielt til denne sag. Ego var i stand til at fastgøre det til mit bælte, så mine hænder var fri. Min gas bombe blev optaget på min ankel, og en stilet blev fastgjort rundt om min arm. Jeg forlod hende min Luger. Nu havde jeg en 7.65 mm Chi-Kom pistol, anvendes i Vietnam, lukkede med et raise. Det havde en indbygget lyddæmper og krævede særlig patroner med uindfattede tarme. Det var langt fra en Luger: det ikke har så meget power, men det var lige så effektive på tæt hold. Især fordi du ikke kan virkelig sætte en silencer på en Luger. Dette håndtag har stadig ikke passe meget godt i min hånd, som jeg er vant til tungere tysk pistol.
  
  
  Jeg tænkte på at tage en machete med mig, men jeg ville ikke have et ego at gå gennem ruinerne, da de ikke var groet til, og hvis jeg brugte en kniv, lyden ville helt sikkert give mig væk. En lang-bladet kniv var et godt våben, hvis du havde plads, men det ville være svært at håndtere i et tempel som en Luger. Så jeg forlod ego med min rygsæk og gik til udredning omkring templet. Der var sikkert flere mikrofoner skjult her end i nogen broadcast studio. Jeg regnede på den person på skærmen, at forveksle mig for et dyr rundt i junglen, fordi de alarm-system ikke længere udstedt advarsler. Han sprang op og trak sig op på den første afsats af templet. Jeg var nødt til at bruge rødder, vinstokke, og træstubbe som støtte, fordi jeg ikke har tillid til de forfaldne trapper.
  
  
  Hendes næsten blindt faldt ind i en anden fælde. Heldigvis, så jeg et lille hul højt oppe i træet. Den mand, der lagde mine påpegede, hvor han var i færd med at projektilet. Det er ikke turde flytte. Det tog mig en evighed at finde ud af tændingen. Det var en tynd, gullig kabel med små skarpe pigge fast i det. Det spændt ud mellem to træer og forsvandt helt ind i bladene. Hvis jeg gik videre, ville det skære igennem mit kød som en barberkniv. På samme tid, pin ville bryde ud omkring den belastning bag træet, og træet, og jeg ville gå op i luften sammen. En gæstfri mand, denne Oberst Zembla!
  
  
  Det kabel, der strejfede rundt i det, og krøb forsigtigt på. Hvert par meter, hendes fod fanget på en vin til at lytte og slappe af. Så stod han op igen. Som en støtte, han brugte huller og fremspring. Højt over trætoppene, så han moon rising, at kaste et svagt lys.
  
  
  Når øverst, han krøb ned mellem to sten mod battlemented afsats. Han undersøgte det tag, som normalt var flad og rektangulær. Den forreste del, der fører til trappen og den bagerste del var dobbelt så længe siden han havde besteget. Taget var rent og sikkert nylagte. I et hjørne på den side, der blev en slags hytte, som en bunke murbrokker.
  
  
  For at komme til templet, og jeg var nødt til at gå gennem døren til den hytte, fordi der ikke var nogen andre adgang til taget. To vagter og en helikopter, der stod mellem mig og ham. Odin omkring de vagter, lænede sig mod helikopteren ' s landing gear. En anden langsomt shell langs håndliste. Begge var kort, kompakt Mestitser; som halvfjerds procent Nicaraguanerne, halvdelen af Indfødt Amerikansk og halvt Spansktalende. De var iført løse bukser og skjorter og blød ruskind støvler. De syntes at være fint, og ikke gør nogen lyd. De var ikke klædt ud som rigtige soldater, men de kunne have brugt deres lys, automatiske rifler, hvis du fik alt for tæt på dem. Disse blev Belgiske 7.62 mm NATO FAL rifler, meget god og meget populær med sydamerikanerne.
  
  
  Helikopteren var en Klokke Sioux 13 R, en tre-personers. Det virkede lidt som en stor guldsmed med sin hale op. Det var en pålidelig arbejdshest, der havde været meget udbredt, da den koreanske æra. I dette gudsforladte sted, sådan en ting var det eneste transportmiddel til bedste. Derfor, taget af templet blev foretaget velegnet til landing. Hawke tog luftfotografier, der viste, at helikopteren var normalt parkeret på taget. En undersøgelse afsluttet en uge siden afslørede, at helikopteren ikke hører til en officiel arkæologisk-gruppe. Det var erhvervet gennem en række meget forsigtig transaktioner på et depot for hæren i Mexico City. Dette skete et par dage efter, at byen blev ramt af den stærkeste snestorm i mands minde. Ikke så stærk i sig selv, men stadig nok til at hæve de værste mistanker i AH. Det er derfor Hawk besluttet at sende mig her.
  
  
  Han var den første af vores folk til at tage et nærmere kig på denne helikopter. Der var en nysgerrig emblem på døre; en gylden sol med tre røde linjer på nen. Det var som om nogen havde skåret ornament med en kniv, og metallet blev nu blødning. Jeg spekulerede på, hvad det betød. Som patrolman nærmede sig, Slikker, bemærkede han, den samme mærkat på sin brystlomme.
  
  
  Han blev ved med at komme op, slikke og slikke... situationen er blevet kompliceret. De to vagter var nu så langt fra hinanden, at jeg ikke kunne skyde dem alle på samme tid fra, hvor jeg sad. Hvis jeg skyder en, han vil advare de andre, før jeg kan vende rundt og følge ham. Hvis hendes flyttet for tidligt, hun havde fanget mellem dem; men, hvis hendes var for sent, hun ville også falde i den fælde, som en rotte. Så på en eller anden måde jeg ville have til at afvæbne dem begge på én gang, og så, uden en lyd.
  
  
  Vagten gik rundt et par sten, der var faldet fra skinnen. Han havde vandret rundt på taget så mange gange, at nu er han kastede en lille hætte på Nah og stirrede hovedløst ud over rækværket, hans riffel slynget over skulderen. På tidspunkter, han ikke engang gider at svare på; noget, som selv kører en hund gør. Det første krav er, at du bør altid vide, hvad der sker omkring dig, fordi dit liv kan afhænge af det. Det vil koste ømu ' en i sit liv.
  
  
  Han satte stiletto i hendes hånd. Jeg havde en lyddæmpet pistol i min anden hånd. Skyggen er helt slugt mig op. Hun var et stykke med sten. Objekter er nogle gange sværere at se i skumringen end i mørke, og jeg kan stå inde for. Han blev ved med at komme op, slikke og slikke. Hendes ånde fanget i hendes hals... Pludselig, hans ego kunne ikke se ham længere. Han var nok at gå rundt nogle nedfaldne sten igen. For et øjeblik var jeg bange for, at han havde set mig, og jeg smuttede til at dække. Så, ud af hjørnet af mit øje, jeg så hendes ego ben. Så han stadig ikke vidste, jeg var der. Nu er hendes ego kunne høre hendes vejrtrækning, og lyden af hendes ego bukser på taget. Han talte til tre, og sprang op.
  
  
  På dell selv, min største bekymring var den sikkerhedsvagt på helikopteren. Hun har behov at få ih ud af vejen først, og bruge resten af dem som et skjold. I betragtning af den afstand, egoets uforudsigelig reaktion, og det faktum, at jeg ikke var tilladt at foretage nogen støj, han var den største trussel. Hun blev hurtigt skudt to gange. Det første skud ramte ømu ' en i brystet, og den anden i nakken. Uden at lave en lyd, han faldt tilbage mod den runde stål søjle af helikopteren. Sålerne på mine støvler lavet mere støj på klipperne end skud rundt om min pistol.
  
  
  Han brugte hendes stilethæl at ramme en anden vagt i nyrerne. Han forventede, at han til at fryse, når han så sin døde ven. Men han reagerede, som en panter. Med en instinktiv bevægelse, han drejede, bøjede sig ned. Efter at, det hele skete i et slør.
  
  
  Hvis han var uddannet til, han skal bruge sit våben nu. Men i det splitsekund, at han reagerede på en måde, han ikke havde forventet. Han bøjede sig ned, faldt hans riffel, og nåede til den commando dolk, der hang ned fra hans bælte. Han var vant til at kæmpe med ham. Han har lært det som barn. Til ham, den pistol var bare en klodset stykke jern.
  
  
  Jeg havde forventet at undvige hans riffel, men den lange tønde af MODBYDELIGT ' s riffel smækket ind i mit håndled, sender stiletto flyver rundt i min arm. Efter at alt gik lynhurtigt. Riflen faldt til jorden mellem os. Min højre hånd gik op med den rygende pistol. Ego ' s venstre arm strakt ud til at modtage slag. Ego en højre hånd, med otte inches af koldt stål, der tager sigte på mit liv. Min venstre hånd greb ego ' s højre håndled og hev ham tilbage. Hans ryg var til mig nu, og han kunne ikke flytte den hånd, der holdt kniven. Han åbnede munden for at skrige. Han pressede sin højre hånd til at ego 's ansigt og klemte butt af pistol mellem ego' et tænder. Han gispede og forsøgte at vride væk. Min venstre hånd trykkede så hårdt, at jeg var nødt til at bøje ryggen. Han sparkede mig i skinnebenene og prøvede på at nå mit ansigt og øjne med sin frie hånd.
  
  
  Ømu ' en satte pistolen i hendes mund og sled på hendes arm. Noget krakket. Ego ' s hånd gik slap, og kniven faldt gennem egoets svage fingre. Min venstre hånd, der lå bag hans nakke. Han forsøgte at trække sig væk igen. Uden succes. Han kunne ikke give os en lyd, når hans hals brød.
  
  
  Hun skubbede den livløse krop ud af sig selv og tog kniven. Når vagten kollapsede til jorden, at hans mål var på en mærkelig vinkel, og han var allerede kører i retning af Dagen. Inde var en jeg forsøger smal trappe. På den store stativer rundt omkring i sapodilla træ, udskæringer var stadig klart synlige, og knap nok berørt af tid. Sten vægge var dækket med bas-relieffer, den farve, der stod i lys af elektriske lamper i loftet. Der var også nogle lys, der kommer ind gennem den mørke tagene af det, der engang havde været windows og nu var overgroet med grøn spindelvæv.
  
  
  Halvvejs op ad trappen, han tøvede. Vi kunne ikke høre noget, fra oven, fra neden. Han har beklædt sin stilethæl, tog en sten og kastede ego ned. Han hoppede fra klipper. Der var kun et ekko. Han fortsatte på sin vej, trukket pistol.
  
  
  Han kom ud på en platform med et hvælvet tag og en korridor, der drejede til venstre. Yderligere, alt er for nylig blevet ombygget hele med beton -, stål-bjælker og aluminium. Lamperne stadig hang ned fra loftet som en streng af juletræets lys, men ved siden af dem var en metal-air-conditioning rør med huller, hvert par meter at lade kølige luft ud. Fra nu af, Maya Stahl templet er intet mere end en skallen, skallen af Oberst Jordens ultra-moderne strukturer.
  
  
  I den anden ende af korridoren var en ståldør, der ikke ser så fast som i en bankboks døren. Der var ingen lyd af os. Døren jamb havde en forsænket lås med rødt håndtag. Det var muligt, at døren ville åbne når jeg trykker på knappen. Det er imidlertid meget sandsynligt, at nogen på den anden side får signal til at åbne døren.
  
  
  Han lagde øret til den kolde stål. Jeg kunne ikke høre hende i første omgang. Så hørte jeg en lav rumlen, som jeg følte snarere end hørte, sammen med den skingre, svag jamren af generatorer. Han kiggede tilbage på låsen. Omkring værktøjet taske, hun trækker ud af en lock pick: et værktøj med en fjeder, der automatisk gør nålen hoppe mellem dele af låsen og dermed bryder ego. Det var en enkel ting, og det krævede en masse erfaring og tålmodighed til at bruge det. Efter tre forsøg, døren blev åbnet. Hun krøb hurtigt og lydløst, som en kat. Templet virkede stille og forladt. De vibrationer, øget, fylde rummet med supersonisk rumlen af en kraftfuld energikilde. Jeg gik lige hen til den lyd, fordi jeg vidste intuitivt, at det blev kilden til, hvad jeg ønskede. Min shaggy fodspor genlyd på den rå beton. En anden korridor, en anden trappe, en anden korridor, og endelig et andet stål dør, bag hvilken den støj, der var endnu højere end før. Han brugte lock pick igen og trådte forsigtigt ind.
  
  
  Det var en lav værelse med rækker af neonlys. På hver side var stål kabinetter med tællere, sensorer, og rækker af computer spoler bag glas. I midten var en tavle næsten en meter og en halv lang med en ufattelig antallet af knapper, ledninger og potentiometre, under hvilken der var skuffer med meningsløs måde for mig: Labion. Indekset, countercurrent kobling, og cataridin Faktor. Den magt med henblik på denne elektroniske enhed blev leveret via et kabel så tyk som min arm og løb hen over gulvet til en stønne telefonskift på den anden side. Der var en dør i nærheden, og højfrekvent hvinende af kraftværket kunne høres fra der. Men jeg var ikke interesseret. Hans var, hvor det skulle have været. Han gik hen til den computer-kabinetter og skubbet den roterende skifte paneler frem.
  
  
  Spoler så tynd som springs, transistorer, integrerede og folde papirer skinnede i lyset. Poe tog en polyester spray kan der lignede en almindelig spray dåse insektgift. Det blev sprøjtet på udstyr med et transparent lag af stærkt ætsende opløsningsmidler syre. Så jeg renset alle de kabinetter og lukkede paneler igen, når jeg var færdig.
  
  
  Syre var en opfindelse af AX-lab . En bombe kan tegne en del af et objekt, når den er samlet, men nok ikke alle af det, og slet ikke alle de vigtige dele, medmindre det bruges så meget sprængstof, at det hele Maya templet blev ødelagt. Men den pludselige ødelæggelse af templet kan have mindre behageligt internationale konsekvenser.
  
  
  Så var der de logistiske problemer på hvordan til at smugle noget så tungt. Der er også fare for, at bomben vil blive fundet og desarmeret med mig. Den syre, der ikke kunne blive opdaget før det var for sent, og det kunne ikke påvises, efter at det blev sprøjtet. Selv bussen ville være forsvundet, forlader os ingen anelse om, hvad der skete, efter at jeg forlod.
  
  
  Han nøje sprøjtes ætsende stof overalt. Et par timer og syre ville have spist gennem alt. Dele smeltet, kabel-forbindelser opløst, og forårsaget en kortslutning i metalhus. Ved den tid, jeg kommer tilbage til junglen sikkert, Zembla ' s metoder vil være at rive deres hår ud. Ved midnat, hvert stykke udstyr, han håndteret blev reduceret til en bunke skrot. Det ville give vores diplomater tid til at få Nicaragua og Organisationen af Amerikanske Stater til at undersøge. Sabotage var min eneste opgave. Når jeg er færdig med det, alle vil grine af det. Bortset Fra Oberst Zembla.
  
  
  Han færdig med computere og sprøjtes på indersiden af den tavle. Pludselig bliver døren åbnet, og to teknikere og en sikkerhedsvagt, der er indtastet. Min følelse af overraskelse var lige så stor som min chok. De metoder, — jeg troede, de var metoder, fordi de var iført hvide kitler og regnskabsmæssige papirer - var ubevæbnet. Grå-klædte security guard mistelten Rossi ' s Brasilianske .38 kaliber revolver i en hip-hylster. De udviklede ego på deres egne, ved hjælp af Smith & Wesson, og det havde en fire-tommer hjernen. Han greb ego og råbte, " Alto."
  
  
  Dog var jeg ikke kommer til at stå stille. Alt, hvad han havde tid til at gøre, var at rippe self-destruct strimler ud af den ballon, og kyle ego ind i et mørkt hjørne. Han tog sigte og skød to gange. Guard skreg i smerte og greb på hans hals. En gawk på ego revolver gået over mit hoved, uden at ramme noget. Vagt faldt over et skab, bag ham. Han stønnede, kradsede på metal, og langsomt gled til jorden.
  
  
  Han sprang ud af døren og løb ind i to teknikere, der var tydeligvis følgende guard ' s ordrer og blev stående. Dette tog mig ud på en modvægt. Jeg følte, at nogen har fat i min skjorte. Hendes krop roteres 360 grader for at undslippe ved at ego ' s tricks. I det øjeblik, flere vagter styrtede i. Så den anden tekniker stormede på mig, bøjede hovedet, og resolut skubbede mig tilbage i rummet.
  
  
  Vagterne skyndte på mig. En knytnæve fanget mig i solar plexus og de andre i kæben. Han vige tilbage. Han prøvede at fange hans ånde, og fyret de sidste to kugler til angriberne. Jeg havde den tilfredsstillelse at høre en råbe. En by med næver og stål ned på mig. Pistolen blev slået ud omkring mine hænder. De var stærke, energiske krigere. Hvis det får slippe af med den ene, de to andre er betragtet i dens sted.
  
  
  I denne forvirring, blev jeg pludselig sparket hårdt i skridtet. Han er fordoblet i ulidelig smerte og faldt til betongulvet. Støvlen ramte mig høj. Halvt følelsesløse, han nåede omkring hende, fandt hendes ben, og sled. Manden faldt mellem de andre, skrigende. Nu kunne han få sin kniv.
  
  
  Jeg var hakke det hele rundt for mig, og jeg følte en varme sprøjt på mit ansigt og hænder. Min stilethæl var for glat for mit ego til at holde. Vagterne ' brøl hørt hende. Ih er for meget, og ih stadig var der ankommer. Jeg blev smidt ud og ramte med et skod af revolvere. Nogle af dem havde kanoner, og de prøvede deres bedste for at slå mig sammen med dem. Ih de støvler var alle over mit sårede legeme. Den skriger voksede svagere og mere utydelig: en tåge af skygger og lyde. Revolveren gik ud. Det var som en ladning dynamit eksploderede i det nederste værelse. Jeg har en vag fornemmelse af, at drabet angrebet er stoppet. Vagterne stod på opmærksomhed, trække vejret tungt. En mand stod i døren, langsomt sænke en Colt 357 Python. Ikke overraskende skud gav genlyd i rummet. Han var klædt i den samme uniform som de andre, men hans ego-drevet opførsel udtrykt tillid og autoritet. Hans ansigt var tynd og skarp. Hans spidsede læber, havde en bandit overskæg, og Hans Ømu ' ens ørne næse havde udseende af en rovfugl. Han stod der som en afslappet, uinteresseret tilskuer, men hans øjne var lige så hårdt som sten.
  
  
  "Hvad sker der her?'Hvad er det? " spurgte han ganske roligt. "Sir," sagde en af vagterne, " vi fandt denne Englænder her. Han dræbte og sårede Juan...
  
  
  "Silencio". Manden pegede med en revolver på mig. "Kom med mig".
  
  
  Jeg droppede min stilethæl og forskudt til mine fødder, mine muskler skreg i smerte.
  
  
  
  
  Kapitel 3
  
  
  
  
  Hun var i en mørk hule. En enkelt saint var på vej gennem knække under den tykke træ dør. Loftet var meget lille, ikke større end et stort klædeskab. Hvem ved, hvem eller hvad der engang var inde. I hvert fald var han sidder der nu, i midten af den beskidte rod. Det må have været et eller andet sted under templet, for rødderne af træer og planter, der var trængt ind på stenene, men tilsyneladende så langsomt, at de nu var at holde væggene sammen.
  
  
  Han lænede sig mod sten mur, stønnen, nøgen og magtesløse i den ildelugtende luft, og venter utålmodigt på, hvad der ville ske næste. Jeg blev fundet, søgte, og alt blev taget væk. Samt min gas-bombe, og mit armbåndsur.
  
  
  Undersøgelsen blev ledet af en person, hvis navn og stilling, ved jeg ikke. Han havde ikke spørge mig. Ego ord var begrænset til et par korte ordrer til mig eller en af de to ego-escor vagter. Han behandlede mig med en rolig, stolt foragt, der ophidsede mig endnu mere, end hvis han havde været sadistiske. Han havde efterladt mig her, og så vidt jeg kunne fortælle, at han havde glemt hende.
  
  
  Den time gik så langsomt, at jeg næsten mistet mit sind. Jeg tilbragte en del af min tid på at tænke over min flugt planer. Der var ingen Ih. Den resten af den tid, tænkte jeg om ætsende syre; hvor langsomt, men virkelig, sammen med Zembla ' s udstyr, det var at spise mit liv. Hver anden bragte mig tættere på det tidspunkt, hvor processen med ødelæggelse ville blive bemærket, og så ville de helt sikkert ikke lade mig rot her yderligere.
  
  
  Lyden af bolten på den anden side af døren, der foruroligede mig. Døren bragede åben. Min investigator tilbage med to nervøse vagter. Han smed mine bukser på mig, lænede sig mod doorjamb med luft i et casual, uinteresseret iagttager.
  
  
  "Get klædt, amigo, og vi vil gå til en fest med damer."
  
  
  'Hvor?'
  
  
  "Luk din mund. Gør som du får fortalt.
  
  
  Han ventede, til jeg havde knappet op, knappede min bukser, og derefter vinkede til mig for at få hende ud af den interimistiske mobiltelefon. Han blinkede i lyset af en ubeskyttet pære i gangen, og tøvede et øjeblik for at få sin lejer. Dette fik vagten til at stikke mig med den tønde af hans pistol. Vi tog en anden vej end vi var kommet, og mødte flere soldater og teknikere, der kiggede på mig med en blanding af afsky og nysgerrighed. Vi gik et stykke tid gennem lange, nøgne vægge korridorer, op og ned af trapper. De var alle så ens, at jeg var håbløst tabt i labyrinten. Til sidst kom vi til en bred hall, der åbnede i andre korridorer, så det så ud, som om vi havde nået den akse af et hjul med eger. Denne hal hurtigt forvandlet til en stor central hall. De fleste af dem var svagt oplyst af en glød fra bag damask gardiner, der hang i en cirkel fra loftet. Der var en stærk stedet danner en lys cirkel i midten af gulvet. Væggene var beklædt på næsten alle sider med reoler. Tykke læderindbundne folianter stod ved siden af grønne flyers. The wall i front, som han holdt den var forladt, undtagen for en kæmpe mystisk mærkat, der altid hang højt og inderligt i midten. En gylden solen skinnede på det tidspunkt, hvor apparatet konsol sad, der ser ud, som om det var blevet manipuleret med. Fem personer sad i en cirkel omkring nah.
  
  
  Der var to midaldrende mænd, der. Man havde et mål, som skaldet som en billardkugle. Den anden var med et ansigt, der, ved første øjekast, kolliderede med den smækkende dør. En af de kvinder, var kort og tyk, med en tung, klodset brystet og skarpe, piercing agat øjne. Den anden var yngre og lidt bedre portrætteret. Hun kiggede som om hun kedede sig.
  
  
  Den femte person, blev en person, der er meget forskellige fra de andre. Han sad blandt kvinder på konsollen i en spektakulær sort læder kontorstol. Nen, der var iført en lys beige og spa-dragt med blå cashmere tørklæde. Han lænede sig på konsollen, at hæve sin albue og holde mit værktøj taske i hånden, som hvis de beder mig om at tage et kig på luk. Han kiggede mig lige i ansigtet, med en klog og for trist blik i hans øjne.
  
  
  Det var lille og adræt. Ikke en gammel mand, men det år ikke havde skånet ham. Den dybe linjer på hans ansigt og rande under hans øjne syntes at have været hamret ind i dem, for at slette ethvert spor af unge eller guilelessness. Han var ikke ligesom os, eller nogen anden, jeg nogensinde havde set ham med. Den oprindelige buede næse, pande linjer, og stramt komprimerede overlæben gav væk en fuldblods Maya. Ømu ' en ikke har brug for at præsentere sig selv. Han løb ind i den undvigende Oberst Zembla. "Træd udenfor, senor," sagde han. Ego ' s stemme var høj og skarp, som et sværd.
  
  
  Pistolen skubbede mig frem.
  
  
  Hun stod i midten af en blændende stråle af lys, og i flere lange minutter, ingen sagde noget. Zembla ikke flytte, men de andre har flyttet sig uroligt i sæderne, studerer mig med anstrengte øjne. De var ikke så ren-blooded som ih leder, men Maya blod efterladt på ih stærkt garvede ansigter.
  
  
  "Vi har søgt alt to gange," Zembla sagde til sidst, " men vi har ikke fundet nogen skjulte sprængstoffer hvor som helst.
  
  
  Han sagde ikke noget.
  
  
  Jeg lytter til hende, " sagde han. Ego ' s stemme var utroligt venlige. Den stikke pistolen i min ryg var ikke lide, at der på alle.
  
  
  Jeg havde ikke overlade det til hende, " sagde jeg.
  
  
  Måske, " sagde han. Han vendte min værktøjskasse på hovedet, således at dets indhold rullede over konsollen skuffe, og tog min mikrofilm kamera. "Du er kommet en lang og vanskelig vej bare ved med at tage billeder, senor," sagde han. Fotografering var kun den anden del af min opgave. Jeg skulle til at fange så meget af det udstyr som muligt på film, men først efter, at jeg havde en chance for at bruge min spray. Hawke var urokkelige. Ødelæggelse, der kom først. Han kunne ikke hjælpe, men smile, selv om han følte sig kejtet og nervøs, som en tiger med at snuse en fælde.
  
  
  Pludselig Zembla kastede mine ting til jorden med en skarp bevægelse af hans hånd.
  
  
  "Hvem er du? Hvad er dit navn? Hvad laver du her?"
  
  
  Hendes, han trak på skuldrene. "Mit navn er Nick Carter - og du ved, hvorfor hun er her. Du havde en grund til at opfylde dine hænder et øjeblik siden.
  
  
  "Carter..." sagde Han navnet omhyggeligt. "Jeg tror, jeg kan huske noget om hende.".. Ja! Afstemning det! Cuba i 1969 og Chile sidste år. Godt, du ikke denne gang, Mr. Carter.
  
  
  "Måske du har ret," sagde jeg, og kiggede på ham. Mine øjne bliver holdt i bevægelse frem og tilbage, forsøger at finde et svagt punkt i Zembla, i de andre fire, eller i den mand og de vagter, der stod mellem mig og den mørke korridor. Der var absolut ingen undslippe mulighed for os. Zembla syntes at kunne mærke min voksende bekymring, og gav han en kort, skarp til at grine, og sagde: "tag det Roligt. Vi vil ikke udføre du her.
  
  
  "Jeg venter på en ceremoni, hvor de vil rippe mit bryst ud og rippe ud en dollar bill."
  
  
  — Du bliver nødt til at indrømme, at du fortjener det, Senor Carter. De var gode mennesker, dem, du dræbt. Men vi er kommet op med en måde at bruge dem for os selv, og mens du ikke vil være i stand til at tage billeder af det, er der en chance for, at du vil være i stand til at lade os vide, hvad du er ved at se. Af den måde, bare af nysgerrighed, ikke forræderi, og vise dig vejen her?
  
  
  Han trak henkastet igen. "Høring over hele hotellet, og bliver fulde."
  
  
  — Jeg var allerede bange for det. Det var kun med hjælp af en forræder, at du var i stand til at passere igennem mit forsvar bælte. Den eneste ligning, jeg ikke kan løse, er, at den menneskelige uforudsigelighed. Jeg tror ikke, at det vil genere mig efter i aften.
  
  
  Han vidste ikke, hvordan retten, at han var. Men af en anden grund, end at han troede! Og da ville han vide sandheden?.. Jeg kiggede rundt igen og ved indtagelse. Det var en fælde, en grav. Selv den hensynsløse saint ovenfor syntes at udstråle fare.
  
  
  "Efter i aften," Zembla fortsatte, " vil der være... Men du har sikkert allerede ved alt om min lille installation her!"
  
  
  — Du tror bare, du har det største køleskab i verden."
  
  
  "Ikke helt," han grinede. "Jeg vil kun gøre nogle imaginære bjerget. Der er, ved hjælp af radio bølger til at foregive, at skoven er der, projektering alle sine ejendomme til luft strømme af troposfæren. Dette skal ske i en højde af cirka 15.000 fod for det at sne. Selvfølgelig, ingen vil se disse radiobølger, og flyet kan blot flyver gennem dem. Kun klimaet vil mene, at der er en skov!
  
  
  "Så du troede, at i Mexico City?" Jeg spurgte sourly.
  
  
  Så har du bemærket! Det var, så at sige, et forsøg broadcast. Dengang, min koordinering punkter var kun et par miles fra hinanden i forstæderne. Men denne gang vil det være i stand til at dække det meste af Mellemamerika...
  
  
  - Koordinering point?
  
  
  Ego afbrød hende. "Hvad mener du?'
  
  
  Det vil blive klart for dig, at jeg ikke kan frembringe et radio signal med en bølgelængde så stort som et bjerg. Jeg har brug for at projicere en række punkter, eller sige, linjer af kraft, der danner konturerne af et bjerg over det område, jeg har valgt til mål. Meget præcise beregninger, der er nødvendige for at bestemme, hvor du skal placere sikkerhedskopien sendere, således at de er i det rigtige forhold til den matematiske vigtigste akse i diagrammet."
  
  
  "Mine assistenter,"tilføjede han og nikkede til de fire bag ham," er hver overvågning og en støtte station i deres eget land."
  
  
  Min hals føltes tør. — Men det akse, det centrum, hvorom alt drejer sig, er her, ikke?"
  
  
  Ja, selvfølgelig.'
  
  
  Halvdelen af hendes åndede et lettelsens suk, den anden halvdel forbandet ego ' s list.
  
  
  Og hvad sker der, når du dække alt med sne?
  
  
  Han lo gådefuldt. "Så kommer den tredje Mayaernes imperium."
  
  
  Jeg var lamslået, da hans storhedsvanvid ramte min hjerne i fuld kraft. Så han knækkede, " Er du ikke alt for langt syd for det?"
  
  
  Det er faktisk i den forstand, at vugge vores civilisation, der var placeret i Dukatan. Men de første to Maya-imperier udvidet endnu længere sydpå." Han tilføjede, med en skarp le, " Aldrig kalde et Yucatecan en Mexicansk. Vores historie for stridende med Aztekerne stadig eksisterer, selv om vi har samme Teules, de er de samme fugleskræmsel, som den Vingede Drage Kukulkan.
  
  
  Han vendte sig og pegede på det belyste billede af klynk. "Det minder os om, nen."
  
  
  "Og den røde linjer?"
  
  
  "De minde os om, hvem vores virkelige fjender er. I 1519, Cortez dræbt en Maya i Tabasco og derefter skåret tre at gå ind i en træstamme. På vegne af Kong Charles i af Spanien, han tog i besiddelse af vores område." Zembla kiggede på mig igen. "Du er vores fjende, Carter. Din form er besatte vores land for fem århundreder, og tvunget os til at leve i fattigdom.
  
  
  — Så hvad vil du gøre, Sam?" Med denne enhed, vil du få endnu mere fattigdom. Alt vil fryse. Gummi, bananer og værdifulde træarter vil dø af frost. Kaffe og kakao vil blive ødelagt. Branchen vil blive ødelagt. Hele økonomien i Mellemamerika vil være ødelagt om natten."
  
  
  Han viftede med hånden, som om en ømu ' en havde fået nok af et insekt. "I betragtning af de naturlige ressourcer, vores land er næsten "jomfru". Den lille del, der er blevet udviklet, er ved at blive udtømt ved den kapitalistiske udnyttelse. Vores liv vil ikke ændre sig, fordi vi stadig har lidt af sult og fattigdom. Når dette er overstået, og du gringos er gået, vi vil bygge vores økonomi, men kun for os selv. Du kan sige, at jeg gør Mellemamerika midlertidigt urentable."
  
  
  "Du mener, ubeboet.
  
  
  "Urentable, ubeboet, for den imperialistiske er reduceret til den samme ting."
  
  
  "Det er noget vrøvl. Og de lokale vil ikke enig med dig. Hvorfor ikke du advare ih, Oberst? I det mindste så de kan forberede sig til det kolde vejr.
  
  
  "Du er nødt til at være realistiske om disse ting. Hvem ville tro mig? Det er ikke partizan. Dens ingeniør er Sizov. Og som for denne oberst, dette er en honorær rang skænket mig af Arkansas Konfødererede Milits for tjenester, som det engang gjorde. Hvis jeg var tillid til, at jeg ville være stærk nok til at afvise et angreb, Senor Carter. Som du har bevist, sin sårbare. Du vil uden tvivl forstå, at jeg skal holde alt en hemmelighed, indtil min magt kan overvindes. Og for at besvare dit proptrækker spørgsmål: det er derfor, jeg bor, hundredvis af kilometer fra Yucatan, i dette øde del af Nicaragua.
  
  
  Men tusindvis af mennesker, der vil opfylde dine folk, lide og dø."
  
  
  Vi har lidt under i århundreder. Vi er hærdet mod ødelæggelserne af naturen. Du kan sige, at vi er ligesom den var et rør. Luksus og overflod har gjort dit folk blød og svag. Ja, folk vil dø, desværre. Ih, Men det vil være meget mindre end hvis det var en blodig revolution. Folk skal altid dø for andre til at leve. Kan du ikke se? Det er ekstremt vigtigt, at du først oprette din egen bjerget og først derefter informere udendørs swimmingpool dine krav."
  
  
  Hvad sker der, hvis dit krav er ikke accepteret? Vil din sendere fortsætte med at arbejde, og bringe alt tilbage til den sidste istid?
  
  
  Det har været vores drøm i alt for lang tid at stoppe. I år har vi drømt om den dag, hvor vi kan høste, hvad vi har sået."
  
  
  Trods ild ego tale, hans øjne var helt normale, når han kiggede på mig. "Den dag var oprindeligt skulle være i morgen, Mr. Carter, men det er klart, at din indgriben har skubbet vores tidsplan frem."
  
  
  "For i dag?"
  
  
  'Nu!' Ego ' s fingre løb hen over en række af kontakter. "Vores dødbringende høst begynder nu!"
  
  
  Ikke nu! Ikke indtil for et par flere timer er gået ! Jeg var nødt til at bide min nederste læbe til at holde fra at råbe på ham, da de værktøjer, som kom til live under ego ' s hænder. Jeg tænkte på tre kanaler, der ville blive udsendt i andre mellemamerikanske lande.
  
  
  Tilføjelse af en dollar af alt kunne have været her, men dette tilføjer op til en dollar var stadig slå. Gud ville, at syre aldrig arbejde for? Min første panik var gået. Det forekom mig, at intet kunne stoppe denne ubarmhjertige ødelæggelse. Zembla havde råd til at køle ned for en tid, men i sidste ende, er hans planer var dømt til at mislykkes.
  
  
  Zembla rynkede som måleren har registreret en anomali, og Ego ' s hånd rystede lidt, da han justerede læsning. Men egoets stemme er alt, alt for fast og sikker. Han talte i den samme tone. "Du ved, Carter, var jeg klar til at ankomme."
  
  
  — Vidste du, at jeg kom?"
  
  
  "Åh, ikke med det samme, men sandsynligheden for, at nogle regeringen at sende en udslettelse ekspert var ganske højt." Han kiggede spændt på dancing pil på betjeningspanelet. Én efter én, vendte han sig om smash. "Det er derfor, hendes stemme fik ekstra forholdsregler. Min sendere, som arbejder uafhængigt af hinanden.
  
  
  'Hvem?'- "Har du ikke kontrol over disse andre punkter?"
  
  
  "Ja, selvfølgelig. Jeg vil slå det med en ih relæ signal fra her, " sagde han. Han bankede på panelet. — Og jeg vil slå det til igen ih på samme måde. Først derefter får de en anden radio puls.
  
  
  Jeg følte, klæbrig mellem min skulder klinger. "Du mener, at når de er på, kan du kun slå dem ved fjernbetjening?"
  
  
  "Det er rigtigt. Dette er en beskyttelse mod sabotage. En slags forsikring for min egen sikkerhed og sikkerheden af mit anlæg. Hvis alt det her var ødelagt, og Gud velsigne den idiot, der har prøvet at gøre det, skoven stadig ville være skabt. Resultatet ville være katastrofalt.
  
  
  Jeg spurgte hende i en sløret stemme ," Hvad mener du med katastrofale?"
  
  
  Ødelægge en sender, ville være som at fjerne et stafetten fra under et telt. Teltet vil have en anden form, men vil stadig blive stående. Mine beregninger er meget præcis, og jeg foretrækker ikke at tænke på det meteorologiske rystelser, der vil opstå, hvis min force field blev udledt fra modvægt på denne måde. For at gøre ondt værre, hvis denne station gik ud af forsamlingen, de andre ville ikke længere være i stand til at sende signalet. Det er meget muligt, at en så Central Amerika vil blive dækket med sne og is for evigt."
  
  
  Den djævelske sandhed, af egoets profetiske ord ramte mig som et slag.
  
  
  "Min Gud," råbte jeg: kigger på ham, " du må ikke begynde at! Hold fast! hendes...'
  
  
  En kraftig eksplosion afbrød min advarsel midt i en sætning. Det ramte jorden. To vagter sprang på min ryg. De næsten knuste mig, og klemte luften omkring mine lunger. Hendes vred sig og kæmpede som en gal. Ikke noget resultat. Disse to var stærkere end mig. De er fastgjort til mig, at gulvet. Mandens muskuløse arme holdt mig stramt. En hård sex, callused hånd klemte min mund så hårdt, at mine tænder næsten gik gennem mine læber. Hendes hoved blev befriet.
  
  
  "Stop det! Der er ikke..."
  
  
  Ru fingre strammet omkring min rta.
  
  
  Mit skrig fanget i min hals. Det var en håbløs situation.
  
  
  Zembla lo sagte. "Tag det roligt, senor . Jeg har allerede vendt på andre kanaler, og så vidt jeg kan fortælle, at alt virker fint her. Nu er de bare synkronisering.
  
  
  Med hendes nederdel på, han så hjælpeløst til, mens Zembla skiftede sin fire stationer på samme bølgelængde. Hendes krop begyndte at ryste, et dyr muskel reaktion. Slet ikke beroliget, han ventede på hende for at se hvad der ville ske. Hvis Zembla ' s strategi var virkelig virkede, min manøvre ville have virket mod hensigten. Ved at sabotere ego setup her, ville det ubevidst årsag til katastrofen, til at fortsætte for evigt. Følgerne ville være katastrofale. Zembla lod sin finger svæve spektakulært over den store knap. "Og nu strøm." Han smilede veltilfreds og trykkede på knappen med al sin magt. Sergey falmet. Dybt inde i templet, den stigende lyd af generatorer kunne blive hørt. "Jeg har brug for mere energi," sagde han. Han vendte flere store knopper.
  
  
  Han fik hvad han bad om, men på en anden måde. Sårbare folde papirer tilsyneladende ikke overleve pludselig overbelastning. Min ætsende syre udhulet ih for meget. Støj fra generatorer var højt og skingre, og stanken af overophedet dele viftede gennem aircondition gitre. Langt, langt væk, jeg hørte stænk og knitrer, som spændingen løb ubegrænset gennem det udstyr, jeg arbejdede med, med min spray. Han kunne høre den svage, skingre skrig af de mennesker, der er fanget i dette værelse.
  
  
  Kun Zembla syntes at forstå, hvad lyden og stanken betød. Han vendte febrilsk greb, forsøger at få hænderne tilbage til nul. Men nu, at han havde tændt den magt, er det ikke meget mening.
  
  
  "Nej, nej! Dette kan ikke ske. Hans øjne buler i rædsel, da de instrumenter, der er kørt af, og nålen af magt transformer ind i den røde zone. Ego ' s egne panel begyndte at kort ud på grund af overbelastning. Gullig røg sivede ind i sømmene af metal paneler. Mændene bag ham, lad kvalt forbandelser. En kvinde, hostede og greb en stol med kradsede fingre. Panelerne buler, som hvis de var under meget højt tryk. Der var en smal passage. Hvide flammer skød op og brændt Zembla ' s hånd. Jeg følte mig underlig kvalme. Det var skræmmende at se egoets hele planen falde fra hinanden af sig selv. Den elektroniske monster skabte han slugte sig selv op. Han smeltede hans skrøbelige dele, hullede gennem hans egne sensorer og kabler, straffet sig selv med statisk elektricitet, og åndede ud stanken af brændt isolering. Jeg kunne se Zembla ' s ansigt gennem røgen. Det forsvundet, og var ikke længere mennesker.
  
  
  Der var tårer i egoets øjne fra den røg, eller ophidselse, eller begge dele. En desperat lyd undslap fra ego ' s hals.
  
  
  "Carter, jimmy Carter, at du gjorde det. Har du nogen idé om hvad...
  
  
  Pludselig, blev jeg overvældet af den frygtelige pres af luft prøvetagning. Zembla ' s fornærmet stemme bugseret ud. Et blændende lysglimt piercet rummet. Zembla og hans venner blev dræbt i en øredøvende eksplosion. Vagterne holder mig ned, blev smidt væk, som dukker. Eksplosionen tømte mine lunger. En regn af metal, glas, og raslende bits af glødende kabel-fyldte himlen. Hendes krop presset hårdt mod jorden. Jeg var glad for, at vagterne slået mig ned og lægge mig på gulvet. Det sandsynligvis reddede mit liv.
  
  
  Støj og lys saint forsvandt så hurtigt som den var begyndt. Mit hoved snurrede og mine ører var ringe. Jeg ventede på hende. Så kiggede han op. Damp og røg stadig hang i laser i hallen. Vagt hende kunne se det rod, der var tilbage. Kontrolpanelet poppet som en moden tomat. Zembla havde tilsyneladende er gået op i røg. I det mindste var der ikke tegn af ham. Resten var spredt ud på gulvet, hvor de var faldet. Den skaldede mand blev liggende på hans ansigt. En anden mand, og en fed kvinde blev liggende på ryggen. Et stykke metal-panelet fast til den, der keder sig kvindens hals. Hun er død, og jeg er på mine knæ, som formand. Blodet løb ned over det forkullede del. Det flød i fedtet vandløb på tværs af stønnen og murbrokker-strøet fase.
  
  
  Han sprang på benene, tog en dyb indånding, og kiggede rundt. Odin var sprawled på gulvet omkring de vagter, blødning fra rta. Den mand, der greb mig, forsvundet, nok til at slå alarm. Den anden vagt rullet om på hans side og sigtede den riffel på mit liv område.
  
  
  Han nåede hende, i et spring. Han havde ikke tid til at reagere på eller skyde. Ego sparkede hende i ansigtet. Min højre hæl smækket ind i ego ' s næse med voldsom kraft. Jeg hørte en bone crack. Stykker af ego nasal knogler har trængt ego hjernen. Han faldt død om.
  
  
  Det var ego pistol, der tog hende op. Han var nødt til at forlade. Sirener jamrede. Hun hørte det, rasende brøl af mænd farende gennem gangene. De vil være her snart, og de vil ikke stille spørgsmål, men vil skyde først. Hvis jeg havde en chance for at undslippe, det skulle have været i uroen på de næste par sekunder.
  
  
  Men hende, vendte omkring og løb hen til scenen. Jeg kunne ikke forlade endnu, selv hvis det betød, at min død. Jeg var nødt til at søge tøjet af disse fire personer. Hvor kom de fra og hvor var de fire andre sendere skjult? Han skal have fundet ud først. Jeg formåede at infiltrere og ødelægge denne installation. Dette er også tildelt til mig. Men min opgave var ikke afsluttet endnu.
  
  
  Det er kun lige begyndt på dell selv.
  
  
  
  
  Kapitel 4
  
  
  
  
  En tyk sky af støv og røg, bidder af snoet stål stikker ud, ekkoer af skrig af frygt og smerte — Dante ' s hell var ikke noget efter det. Hoste, hendes bare fødder snublede på gulvet. Han nåede blod gennemblødt scenen og knælede ved siden af hver af de tre ledninger. Hurtigt og grundigt undersøgt gennem hendes laset ih tøj.
  
  
  Dette var ikke tid til fastidiousness. Jeg havde ikke tid til en grundig undersøgelse. Jeg var nødt til at få fat i, hvad jeg kunne, og derefter køre så hurtigt jeg kunne. Den døde vagt s FOUL riffel var gemt under armen. Pas, ID-kort, ulige papirlapper — noget, der senere kan angive placeringen af andre sendere, han havde indsamlet. Sætte det hele i den fede kvindes taske. Det var en stor læder kvinder taske med skulderrem. Jeg kan hænge den rundt i min ego ' s hals som en pose. Han var næsten færdig, da han hørte lyden af støvler udenfor. Han snurrede rundt, riffel klar.
  
  
  De mænd ind i rummet. I forvirring og frygt, og de råbte. Deres forvirring var afspejlet i den skødesløse måde, de holdt deres våben. Hendes ryg knyttede til den hulkende fase. Pludselig, otte soldater, så mig og holdt op med at råbe. De kiggede på mig spændt. De gik langsomt tilbage til huset. Hendes riffel svingede threateningly. Han beordrede dem til at stoppe op og aflevere deres våben.
  
  
  De styrker af parterne blev næsten selv. Hun var i en lidt bedre position, men jeg var alene. Hun kunne have været blevet dræbt af et par omkring dem; men jeg ville have været skudt. Tak Gud for at ingen ønskede at være en for dette par. Refleksivt, syntes de at realisere deres overlegenhed. Hendes tabt spillet. Så smerteligt langsomt, ih rifler og pistoler faldt til gulvet en efter en med et brag.
  
  
  Den støj, der voksede kraftigere udenfor hallen. Flere soldater nærmede sig. Han bevægede sig sidelæns langs væggen. Han holdt mundingen af sin riffel pegede hele tiden. Parret holdt jeg under trussel om magtanvendelse læs desperation i mine øjne. Ingen flyttet. Alle omkring dem ville have skudt mig uden tøven, hvis det ikke var for den personlige risiko. Ih gik rundt på hende i stilhed. Stengærdet af gangen føltes mærkeligt kolde og klistret på min nøgne ryg. Han nåede til et kryds med en anden gang, som endte i en blindgyde. Så jeg var nødt til at gå igennem de vigtigste hall. Jeg tænkte på, hvor mange sekunder jeg havde forladt. På ethvert tidspunkt, de andre soldater kunne angribe mig.
  
  
  Jeg gjorde det til næste vejkryds uden nogen problemer. Denne gang var kort, og lignede en portal af bygninger. Trappen, der førte op. Han løb ned ad trappen, men stoppede, og fyret en kort salve mod hallen. Det vil holde de fyre dernede i et stykke tid. Han begyndte at gå op ad trapper, med lange skridt. Trappen, der førte op til det område, hvor reel massakre havde fundet sted. En mur blev til sidst ødelagt. Rør ragede ud i en vikle, der vrider sig masse. Sizzling damp dannes i store skyer af damp. Det var som en rigtig slagmarken. Nedenfor er de otte soldater samledes på deres mod. De var råber højlydt til blodet, som er mit blod. De blev skudt blindt; i det tomrum, den tordnende ih af rifler virkede som eksplosioner. Tre skud pludselig ringede rundt i en lille alkove til venstre. Bidder af mursten fløj gennem væggene i nærheden af mit hoved og bryst. Han dukkede for dækning. Det var, som om han var faldet i en fælde. Hvis der havde været en exit til templet taget, det ville have været blokeret af den store forandring, som havde fundet sted. Manden i alkoven fyret igen. Hun blev skudt med gigt. Den mørke figur, forsvandt. Svang min pistol, jeg har fulgt ham. Han lå og vred sig på snavs gulvet. Hans bryst og liv var dækket af mørke blodpletter fra kuglerne. Han lænede sig over og greb Ego ' revolver. Hun blev skudt i retning af trappen. Oberst Zembla ' s soldater, var at støde ind i en anden, skyndte sig at være den første til at trække sig tilbage. Optagelse er stoppet for et øjeblik. Han kravlede gennem ruinerne af det, der engang havde været en portal. Forgæves, han trak i de konkrete blokke og knuste klipper, forsøger at åbne exit. Ikke noget resultat. Han hørte soldaterne indsamling igen nedenfor. De kravlede op ad trappen. Jeg kunne høre høj skrabe af støvler og clank af kanoner.
  
  
  Mine hænder fandt den kollapsede væg. Pludselig følte han en snert af kold luft stikprøver på hans fingre. Hun hev febrilsk på vraget. Han kastede løse sten og klumper af konkrete ned af trappen bag ham. Manden skreg, da hans kranium blok faldt. Han gravede en tunnel gennem murbrokker og skubbede sin riffel gennem det. På den anden side var der en bred, hvælvet gangen. Der var en jeg forsøger smalle trappe, der ikke fører til taget. Det var første gang, det blev rejst på denne måde.
  
  
  Uden tøven, at han fløj op i de resterende trin og på taget. Jeg var ligeglad med, om de mennesker, der måske venter der. Jeg vidste, hvor mange fyre, jeg havde bag mig, og de var ret ud til mig. Hvis der var flere fyre op der, en forsigtig og taktisk tilgang ville ikke have reddet min hud enten. Ikke et eneste skud blev affyret.
  
  
  Der var omkring ti mennesker, der står ved den Klokke Sagsøge helikopter, som det tog fart. Brøl af motorer og propeller drevet af vind af propel lavet min pludselige opdukken ubemærket hen. Men jeg havde kun en kort chance for at se på den scene foran mig. Så ramte mig i øjet. Helikopteren svævede et par meter over landing pad og svajede unsteadily. Piloten var en mand med overskæg, der har fanget mig for første gang. Ego passager, var ingen anden end Oberst Zembla! På en eller anden måde Zembla formået at undslippe døden. I det mindste, at han ikke var alvorligt såret, da konsollen knust foran hans ansigt. Ved en freak af skæbne, han undgik den ødelæggende eksplosion. Og nu var han ved at løbe væk fra mig! Ego ' s ansigt var dækket i blod. Ego lap blev pakket ind i en midlertidig bandage. Ego ' s glitrende øjne afspejlede et vildt raseri.
  
  
  "Dræbe egoet! Skyde Sumpen! Egoets stemme steg til over brøl af helikopteren. Jeg tog helikopteren op. Egoets stemme stadig genlyd gennem luften. Han hævede riflen og sigte på tryktanke. Hendes, for, at han håbede, sammen med Zembla, at udslette halvdelen af templet. Men de soldater, der allerede havde åbnet ild mod mig. Jeg havde valget mellem at være en martyr, eller at blive frelst fra mig selv, og den taske, der var altid hænge rundt om min hals. Min vrede fortalte mig, " Skyde én ned med en helikopter, og glemme alt om det." Min fornuft, men beordrede mig til at bære den taske til sikkerhed.
  
  
  Hun hørte Zembla ' s sidste svage råb: "Kukulkan vil tage hævn!" Så helikopteren steg majestætisk op i luften og vendt i en sydvestlig retning. Han forsvandt i det fjerne. Det sprang over brystværnet af templet. Soldaten lænede sig ud over kanten. Han holdt pistolen ned. Faldende, han skød på tilfældige. Det var det værd. Hende, så manden vakle og falde over stengærdet. Andre overfyldt omkring ham og viftede med deres våben vredt og fyring. De var over månen. Hjælpeløst, det styrtede ned. De grene af træer, blødgjort mit fald, som det hit den skrånende side af pyramide-formet templet. Trærødder, der ikke var alt for fast forankret i rock sprækker smuttede ud gennem dem. Sammen med træet, det faldt seks meter. Den indvirkning, som endelig ramte mig, presses luften omkring mine lunger. Men, grene og blade blødgjort slag. Han kravlede ind løv for dækning og trillede ned ad skråningen. Soldaterne omkring templet sluttede sig til deres kammerater. Kugler rev gennem jorden omkring mig. Underskoven var blæst i stykker. Fanget i den dødelige lede regn, hendes krop var mærkeligt ude af stand til at føle hende længere. Hendes to kugler whizzed forbi mine ører. Når jeg havde chancen, vendte hun tilbage brand. En mand blev skudt i ansigtet. En anden blev skudt i brystet og også forsvundet fra slagmarken. Han løb fra bush til træ og fra træ til bush. Ved zigzagkurs, at han håbede at komme ned uden at blive dødeligt såret. Hun nåede foundation og standsede et øjeblik. Så han løb så hurtigt, han kan gennem den golde strækning af ingen-mands-land omkring templet. Gawk prellede en boulder i nærheden med en nasal sladre. En anden gawk rev benet af hans bukseben. Det gjorde ikke noget, fordi jeg var forlader her for evigt. Jeg kunne ikke få min rygsæk og machete tilbage. De var lige rundt om hjørnet, og Nu var ingen steder at blive set. Han dykkede ind i junglen. Et tykt mørke løv indhyllede mig. Han straks drejede til venstre, på vej lige til den sti, der fører fra tempel til Tungla Floden. Hende kunne aldrig gå tilbage den vej hun kom fra.
  
  
  At krydse junglen uden rationer og med den langt mere erfarne Maya-oprørere bag var for meget af en udfordring. Jeg var nødt til at risikere at blæse mig op på vejen. Jeg bad til, at min lykke ikke ville svigte mig, indtil jeg nåede floder. Jeg inderligt håbede, at jeg ville finde en båd til at sejle ned ad floden.
  
  
  Pludselig, en røst, som kom fra hele den tætte underskov. "Hvem er det?" Springende frem, han rev gennem et snævert hul i thorn buske og næsten snublede over en sammenkrøbet soldat. Han tog en stor gammel pistol. Hende, smuttede til side.
  
  
  Han var blændet af et skud. Krudt brændt mit ansigt. Den gawk ramte mig højt på min venstre skulder gennem brystfinner muskler. Jeg snublede over det. Jeg kunne ikke mærke nogen smerter fra slag. Hvis jeg er heldig, vil det ske meget senere. En anden gawk fløj af mimmo af min tryllestav. Dens væltet. Han faldt til jorden og næsten mistede bevidstheden. Soldaten fyret en tredje gang, men savnet. Han stod op, tog sigte omhyggeligt, og fyret. Han lod en høj-pitchede skrig, desperate, og forsøgte at skyde igen, men faldt ned og døde.
  
  
  Han rejste sig op og sukkede tungt. Hendes, han trak på skuldrene. Dækker såret med den ene hånd, han traskede ned af den smalle snavs vej. Han kunne høre Zembla ' s personlige hær jagter bag ham. En gren knækkede i nærheden af mit hoved, punkteret af en kugle. Nogle natdyr, drevet væk af støj rundt om sin grav, var at hoppe som en gal langs stien foran mig. Være genert øjne sprængt jorden direkte i foran af dyret. Det stoppede brat, og forsvandt i den blå luft i et bundet som flere kugler begyndte at ramme området. Der syntes ikke at være nogen ende på denne kringlede vej. Nu var hun begyndt at opleve en smertefuld hamrede i hendes bryst. Han løb, grusning hans tænder. Fra tid til tid, at han næsten faldt. Når han brast ud i latter hysterisk. Bag hende, hørte han den skarpe, knusning lyden af en eksplosion, som fulgte umiddelbart efter en høj-pitchede skrig. Mine forfølgere var ofre for en af deres egne fælder.
  
  
  De sidste par meter syntes uendelige. Endelig, den sidste af de afmærkede ham. Han kom til en lille lysning, der løb langsomt ned til dock. Mens den passerer mimmo, hun blev skudt på af to mænd, der beskytter havnen. Man faldt i vandet, og den anden foldes som et hængsel.
  
  
  The wharf i sig selv var noget mere end en halv rådne planke liggende i de mørke Tungla. På dette tidspunkt, the river, var smal og lavvandet. En ryger jungle hvælvet over de to banker. Denne vegetation ville være en god dækning, når det går ned ad floden. Den mudrede kysten var næsten ufremkommelige. Dette vil stoppe Zembla ' s mænd fra at forsøge at jage mig.
  
  
  To både blev fortøjet til havnen i bar. Bådene rystet rundt fra side til side . Forsiden og bagsiden af dem blev indsnævret, som en kano. Skibets skrog var fæstnet til mange T-formet spær. På den anden side var faktisk en rigtig motor rummet, omkring syv og en halv meter lang og to meter bred. Skibet havde en lille hytte på agterdækket. Side skotter, der var installeret på begge sider af kabinen, og en stærk zink tag, afsluttet hele strukturen. Skroget var dækket med kobber. Drikken kan ikke være meget mere end et par meter.
  
  
  Jeg skyndte mig til den gamle båd, som om det var en lang mistet matematik favorit. I mellemtiden, han affyrede flere skud på båden. Kun en bombe kunne synke en båd, men det var ubrugelige nu. Han udgav sin fortøjninger og dykkede ind i kabinen. På samme tid, soldaterne trådte clearing. Der var en forret knappen ud for det træ rat. Han sled på luft flap og trykkede den starter. Kugler fløj ind i det åbne cockpit. Dens dykkede ned. Ildevarslende lyde faldt ned i lastrummet. Dunkende og hoste voldsomt, motoren kom til live i protest. Jeg sætter speederen i bund i den ekstreme position. På sin skrå side, det sejlede fra havnen i bar til midten af floder ' mave.
  
  
  Resterne af Oberst Zembla ' s horde havde samlet på stranden. Ordrer, der blev udstedt, svar råbte. De skød som en sindssyg. Kugler peb fra zinktag og kobber skrog, knuses den tynde træ-skotter omkring mig. Når skud forsvandt for et øjeblik, hendes sidste skud blev affyret omkring FEJL riffel. Den longboat sejlede med besvær.
  
  
  Ego Korps gøs ved sådanne hårde behandling. Men vi fik til midten af det, og begyndte at gå ned af floden. Jeg håbede, at vi ville i sidste ende nå frem til havnebyen Prinzapolz. Den nuværende gav os en anstændig hastighed, og skyde faldt. Blade af utrolig frodig vegetation hang over os. I et øjeblik, den lille havn og jungle clearing forsvandt som hvis ih, aldrig havde eksisteret. Støj fra mænd og kanoner også aftaget. Over ham, hendes søn, så de grønne saint af aftenhimlen. En rusten brun floden flød omkring mig. Mørke grønne træer, der tårnede sig op over os på hver side. Grenene var indrettet med gigantiske vinstokke. Utroligt store anlæg, der er omfattet af det hele. Kvælende damp hang ud over floden. Den skarpe lugt af rådnende vegetation var overalt.
  
  
  Den longboat vist sig vanskeligt at styre. Det tog alle mine hastigt aftagende styrke til at bo i midten af Rek ' s mave. Hvert kursus korrektion sendte et jag af smerte gennem min skulder. Blodet løb ned over mit bryst. En hunspell-de-de blev udgivet på tæt hold. Så sår, hvor gawk ind i min krop, og hvor hun trak sig var rene og overraskende lille. Men jeg vidste, jeg ikke ville holde længe uden lægehjælp.
  
  
  Jeg tænkte på den store taske, stadig slynget rundt om min hals. Først nu, at faren var forbi, i det mindste midlertidigt, følte jeg hende hurtigt svækkede. Han lænede sig mod rattet for at holde sit ego i den korrekte position, og pakkede sin taske. Indeni var en hvid blonde lommetørklæde. Det lugtede behagelig for skarp parfume, at de fleste kvinder i den sydlige del slid. Hendes lommetørklæde, der blev rullet op i en bandage og bundet af ego på hendes skulder. Hendes tænder strammede knude. At ville stoppe blødningen. Hendes, han tænkte på resten af posen. Men dette var ikke tid eller plads til at undersøge. Så han vendte sin opmærksomhed tilbage til den båd, som i mellemtiden havde svømmet op til den venstre bred.
  
  
  Hun havde været ved roret for en, måske to timer. Hendes, konstant at fifle med den kæmper båd. Igen og igen, at det truede med at drive mod klipperne eller mudret sandbanker. Jeg kunne ikke fortælle, hvor lang tid det tog. Smerten i min skulder skudt gennem hele min krop. Det virkede som et mareridt. Han kunne tænke klart. På en eller anden måde blev han bevidst. Intuitivt vidste jeg, at jeg ville dø, hvis jeg stødte på grund.
  
  
  Gradvist, floden udvidet og styrket. Lanceringen begyndte at bevæge sig med den accelererende strøm, og han lænede sig mod kabinen væggen. For træt og svag, han dovent gled og satte sig ned på gulvet. Han tænkte, om indholdet af sin taske, men han var for svag til at tænke klart. Store dråber af blod, der dannes på min pande. Mit hoved føltes febrilsk.
  
  
  Sidder som det, han har mistet al fornemmelse af tid. Fra hendes hytte, Poe kiggede ud i junglen lysninger, at hun var gået. Han kunne høre tegn på liv på stranden, de klagende støn af det gamle skib, og bump af motoren i små hold. Han lå gispende mod kabinen væggen. Den indlysende bevidsthed om hans tilstand blev erstattet med en vag følelse af kvalme. Det føltes som om, min hjerne var ved at eksplodere i en whoosh-whoosh. Dæk flyttet lidt. Det var som om vi aldrig havde været til Maya-tempel, at Oberst Zembla.
  
  
  Vejret begyndte at ændre sig. Gradvist, himlen blev overskyet. Den fordamper varm luft, for nu var cool, og nogle gange endda koldt. Der var noget truende i luften. Vinden hylede sørgende. Den longboat rumlede. Han kæmpede for hans fødder og strammet afstivninger af førerhuset. Den hulking træer bøjede sig i protest mod vinden. Himlen blev inky sort. Den massive træstammer påvirket truende i stigende vind. I den afstand, en dunkende lyd var hørt, blandet med lyden af bange eller tilskadekomne dyr. Vinden døde ned et øjeblik. Derefter, med en øredøvende kraft, det brød ud i fuld kraft fra en anden retning.
  
  
  Hvis du nogensinde har tvivlet på, Oberst Zembla kraft felt, du ville have stolet på hende nu! Floden vand, der hvirvles. Den hylende storm vippet longboat threateningly og kørte videre. Lyn bolte så bred som en komet hale blinkede. Himlen skinnede lilla i dette overjordisk lys, men med torden, mørke, kom igen. Så begyndte det at regne. I første omgang var det en let støvregn. Men det blev hurtigt en anden flod. En strøm af vand, der flød gennem den storm skyer. En frygtelig storm, der er forårsaget af Zembla slog båden. Min ånde, der er fanget i min hals. Den longboat rystede og knagede i alle søm. Han grebet om rattet, indtil et pludseligt vindstød, sendte hans ego spinning. Hendes ego skulle have ladet hende gå. Min styrke er gået. Vinden og regnen har nu fuld frihed til handling. Skibet flyttes med den nuværende.
  
  
  Han klyngede sig til hende desperat. De minutter, der føltes som en evighed. Floden blev et delta. Hende, jeg indså, at vi nærmede os flodmundingen. Gennem den hylende storm, kunne jeg lige skimte lysene i Prinzapolka, glimtende over den brede flodmunding til min venstre.
  
  
  Ud til højre hvirvles ophidsede masser af havvand. Bølgende skum markeret det sted, hvor floden løb ud i havet.
  
  
  Den longboat var fanget i et spabad. Midt i den hektiske hvirvel af skum, vind og regn, hastighed fortsatte med at stige. Bølger så høje som huse, tårnede sig op foran os. Som de tippede skibet på sin side, roret rykkede. To gange følte jeg skibets køl ryste, og jeg troede, at vi var ved at synke. Jeg havde allerede mistet alt håb, når de hvirvlende ocean frelst os. Båden hvirvlede i et spabad, løftet over skarpe rocky rager og kastet ud i en arm af floden. I sidste ende, over havet til sidst viste os rundt. Vi var tilbage til forsiden i den relativt rolige vand i havnen.
  
  
  Hun blev bragt ved en træt longboat lige under kysten. I forhold til for et øjeblik siden, der var ikke mange bølger. Skib på en diagonal, grundstødning. Han opholdt sig i kabinen i et stykke tid for at genvinde sin fatning. Han kunne næsten ikke tro, det var overstået. Og han var stadig i live! Han kravlede ud over rækværket, og kravlede ud på banken. Vandet var køligt. Hele hotel området var klistret under mine bare fødder. Det sitrede kraft af Zembla ' s kunstig storm. En brændende smerte skød gennem min brystkasse. Han faldt på knæ på den stenede strand. Pustede, han lukkede sine øjne og sad der et stykke tid, før du fortsætter.
  
  
  Ved den tid, jeg nåede boulevard, stormen var næsten slut. Vinden drejede ind i en iskold vind. Regndråberne var som is, nåle.
  
  
  Da jeg kom til pladsen i byen, begyndte det sner.
  
  
  
  
  Kapitel 5
  
  
  
  
  Han travede hendes rystende barfodet på tværs af pladsen. Det var ved at blive koldere minut. Snesevis af smalle gader pladsen på tre sider. Den fjerde side bag mig, var kajen. Der var en farverig fiskerflåde af byen Prinzapolca. Både tore deres kabler. Masterne blev tabt i den hvirvlende hvid sne.
  
  
  Normalt, under andre omstændigheder, pladsen ville blive overfyldt på denne tid af dagen. Efterhånden som de vandrede frem og tilbage, de har lavet de seneste køb og lejlighedsvis interjected med den lokale sladder. Markedsboder, gamle heste, og endnu ældre vogne, ja, det ville være næsten umuligt at tælle. Købmænd, der vises deres varer. Søvnig æsler ville stå nikkede ved siden af deres ejere, fyldt med mælk dåser, tønder af vin, sække med mel og cement, og selv lange jernstænger og stole, borde og skabe. Men ikke nu. Zembla ' s vejr sætte klubber i hjulene. En iskold vind susede i de øde torv og langs hovedgaden. Når en grøn park, til min venstre, det så trist. Leddene i den klodsede bygninger blev lukket. De var ubeboet. Høj i hjørnerne af banner var ler skuffer med navne på dem.
  
  
  Calle Montenegro ville have hende. I henhold til den liste, der var i hovedkvarteret lejlighed, og som har lært det udenad, vores agent, Dr. Hector Mendoza, gilles på 10 Calle Montenegro. Hun havde aldrig mødt denne mand. Så vidt hun var bekymret for, at han kan være højdepunktet af ærlighed, selvom hun var meget tvivlsomt. Han var på listen, for en grund. Prinzapolza var i modsætning til enhver anden by i latinamerika, hvor man i to har hemmeligheder til at sælge, og en ud af fem er en hemmelig agent. En anden proptrækker, agenter, hvilket land eller organisation, som de er. Loyalitet er som relative og flygtigt som penge skifter hænder. Du kan kun stole på dem, hvis du holde øje med dem, og selv så de kan snyde dig åbent til dit ansigt, og det er næsten umuligt at finde en pålidelig agent for en fremmed magt.
  
  
  Dens haft til at beskæftige sig med dette. Møde Dr. Mendoza var en risiko, som jeg var nødt til at tage. Oberst Zembla ' s organisation var temmelig nationalistiske. Det er derfor, jeg undgik Prinzapoltsy da jeg ankom der to dage siden. Jeg ville have gjort det nu, men mine sår var nødt til at blive behandlet. Jeg har også brug for Svenskerne. Du kan ikke komme meget langt i våde bukser alene. I alle tilfælde, ville jeg ikke have været i stand til at komme til drop-off punkt, hvor patrulje båd ventede på mig. Jeg havde brug for hjælp, uanset hvor mistænkelige eller farlige, det var for os. Halvvejs over pladsen, Calle Montenegro fandt hende. Det var en smal, stigende street, flankeret på begge sider af huse — lejligheder-kantiner , boder og andre små butikker med lukkede skodder. Han skyndte sig gennem mørket til ti. Jeg var nødt til at bøje sig, og kampen isnende storm. Og det var kun begyndelsen! I forhold til, hvad det kunne blive, blev det middagstid i Sahara.
  
  
  Ovenfor, at der er færre butikker. De sidste blokke af huse, bygninger blev bygget omkring store sten. Sne blandet med mørkt græs faldt åbent i mit ansigt
  
  
  Han gik gennem den låste stabil. Inde, der var klagende lyde og vagabonden koldt, bange for dyr. Nummer ti var ikke langt fra stalden. Indgangen var som en mørk hule. Hende, gik ind i bygningen. Det var som en fryser. Vinden havde lagt sig, men luften forblev iskolde.
  
  
  Trappen knagede og vægge er vandskurede. På første sal var planen en landing. I den dunkle flimrende lys af overhead lampe, han prøvede at tyde navnene. Dr. Mendoza var der ikke, på toppen af os, på næste etage. Ego fandt hende i et kontor på tredje sal, ved siden af et tomt rum, hvis dør, der smækker i træk. Tegnet med den Mendoza ' s navn blev placeret over en mere gammeldags bell, som ligger i midten af rummet som en kobber navlen. Jeg trak den og hørte en høj clank. Der var en svag trippende fødder i huset. Mendoza tilsyneladende besat flere værelser. En pludselig tanke fik mig til at tage tasken fra min hals. Ee kastede hende ind i et tomt værelse og lukkede døren. Lægens dør åbnet, og en kvinde stak hovedet ud.
  
  
  "Dr. Mendoza?"
  
  
  "Hende."
  
  
  "Vejret er meget varmt,"sagde jeg," selv for denne tid af året." Er det ikke meget mening at grine.
  
  
  Ego er allerede små øjne indsnævret yderligere. Nen, der var iført en beskidt blå sweater over en hvid skjorte. Spidsen af ego krave blev krøllet op som vinger på en død sommerfugl. En tung vægt hang over et par falmede blå bukser. Ego ' s blege ansigt var formet som en melon. Han trak vejret tungt og lugtede af nogle lokale fugt.
  
  
  Hun kiggede på ham utålmodigt. 'Godt?"
  
  
  "Mig... jeg håber, at det vil regnen snart for landmændene." Han tog en lys klud op af lommen og tørrede hans overlæbe. 'Jesus! Det er så estupido, senor. Bare se udenfor.
  
  
  — Du er nødt til at fortælle mig, " sagde jeg hoarsely.
  
  
  "Hvad ønsker du?'
  
  
  Ego skubbede hende væk og trådte ego ' s kontor. — Hvad fanden gør jeg brug for?".. Lægen?
  
  
  'Ahh...!" han syntes at se min skulder for første gang. Han rullede sine øjne og trak klud over hans ansigt. "Føderalister ?"
  
  
  'Nej.'
  
  
  "Hvem så?'
  
  
  "Det betyder ikke noget. Bare lappe mig op, og du behøver ikke bekymre dig længere. Du vil betale godt for det.
  
  
  - For estestvenno. Jeg tror ikke, om det overhovedet. Han lukkede døren og vinkede til mig om at sidde i stolen overfor ham. Ego ' s pludselige smil virkede meget tvang. 'Jeg beder dem."
  
  
  Rummet var koldt og dystert. Et gardin, der hang ned fra loftet til gulvet, som deler rummet i to dele. Nu egoet er blevet skubbet til side. Der var flere vakkelvorne stole og en sofa foran hende. På den anden side var der en lille mahogni skrivebord, stol, den sædvanlige sæt af førstehjælpskasser, hylder af værktøjer, den stol han sad på, en justerbar lampe, og en åben sterilisator, hvor et par nåle blev kogt. En låst dør førte til resten af lejligheden. Det lugtede af støv og gammel øl.
  
  
  Dr. Mendoza læg kluden i min lomme, og løste tørklædet på min skulder. Han undersøgte såret fra for-og bagside. "Knogler var ikke beskadiget, blodkar, der ikke var blevet ødelagt," sagde han. "Bare en dejlig lille hul i kødet. "Lille kaliber, vil jeg sige."
  
  
  "Det ville ikke have set ud som denne ellers."
  
  
  "Jamen, det er aldrig det samme, er det det?" Han åbnede et skab og tog en flaske desinficerende.
  
  
  "Det er alt jeg har. Desværre, jeg løb ud af penicillin. Men hvis det er, at tørklædet ikke var beskidt, det burde være nok. Du kan ikke blive smittet fra det sure i sig selv."
  
  
  "Jeg ved," jeg brummede. Hendes hænder greb gelænder. Skrædderen, at han ikke fortyndes desinfektionsmiddel! Han ville ikke dræbe bakterier; nej, han brændte ih med gløder. Han knyttede sine tænder til at holde fra at skrige. Han anvendte dermatol til såret, og pakket hele min skulder, steril gaze.
  
  
  "Nu resten, ellers såret åbnes igen." Det ser i mit ego øjne fortalte mig, at jeg kunne sove hvor som helst i verden, men ikke i ego kontor.
  
  
  — Jeg kan ikke, " sagde jeg.
  
  
  "Sørg for at det ikke bløder igen."
  
  
  Han rynkede panden og tænkte sig om et øjeblik. Han rodede i et andet skab og trak en elastisk bandage. Der er han viklet mig så hårdt, at jeg begyndte at blive alvorligt i tvivl om cirkulationen i min arm. Han sikrede tilfældet med en metal klip. Han tog et skridt tilbage og kiggede på mig forventningsfuldt.
  
  
  "Jeg har brug for pengene, og Svenskerne," sagde jeg. "Så vil jeg forlade hende."
  
  
  -"Ja, men det er ikke ...
  
  
  "Hvad slags agent er du, Mendoza?" Han blev brat afbrudt. Jeg har fået nok af denne sleske lejesoldat, læge eller nogen læge. — Du må ikke forvente, at jeg vil overlade til afstemning lignende, har du?"
  
  
  "Senor, dens helt på din tjeneste. Men sine fattige. Min shvedov ikke passer dig, du vil se for dig selv. Det er de penge... Han tog en dyb indånding og trak sin farverige klud igen. "Men vente. Min bror Miguel kan hjælpe dig. Han er cirka samme højde som dig, senor, og han har for nylig solgt jorden. Så han har penge. Hvorfor tænkte jeg ikke på nen før?
  
  
  "Godt. Opkald Miguel, og få ham til at komme her.
  
  
  "Desværre, vi har ikke en telefon. Mendoza gik over til sit skrivebord. Han tog en kort omkring den øverste skuffe og skrevet noget om det. Han gav det til mig. "Giv det til Miguel og alt vil være fint."
  
  
  Han skrev en adresse på bagsiden.
  
  
  "Hvor er Noevo Street?"
  
  
  "Gaden er lige frem, senor . Dette er det tredje hus på højre, på første sal. Er der ellers noget...?"
  
  
  Han rejste sig op og rakte sin våde ben. — Jeg bliver nødt til at acceptere det.
  
  
  "Måske et glas tequila?"
  
  
  "I min tilstand? Jeg ville ikke være i stand til at komme gennem døren længere."
  
  
  "Jeg har nogle Kafion."
  
  
  Kafion er en gammeldags stimulans, der er bedre medicin nu. Så Mendoza havde stadig nogle omkring disse ting. Han var læge. Ømu ' en var ligeglad med, hvad han gav mig. Han nikkede til hende. Jeg måtte bare tage hvad jeg kunne få her.
  
  
  Han opløste to piller i et glas vand. Han drak det, da han gik til vinduet. Han satte glasset ned på vindueskarmen og trak gardinerne til at se ud. Den smalle gade nedenfor, var grå og mørke. Bortset fra den faldende sne, intet kunne ses. Jeg spekulerede på, om han ville snakke. Mendoza var snu nok til at forbinde den ændring i vejret med den pludselige tilsynekomst af de sårede nordamerikanske. Og jeg havde en snigende mistanke om, at han var så forsigtig som en sladder klummeskribent. Han var den eneste person, der vidste, at jeg stadig var i live. Han spekulerede på, om det ville være sikrere at dræbe egoet.
  
  
  Han lod tæppet falde og vendte rundt. Mendoza blev siddende ved sit skrivebord, i sin højre hånd i den øverste skuffe. Jeg kunne gætte, hvad han skulle holde der. Ingen tvivl om, at andre før mig havde den samme idé. Den pistol, han var nok at holde til højre nu skal have lavet ih ændre hans sind. Dette har ændret mit syn, i hvert fald for nu.
  
  
  - tak. Jeg forlader hende.'
  
  
  "Gå til min bror, senor, og Miguel vil hjælpe dig." Ego ' s stemme var nedladende.
  
  
  Hende, kom til en ende. Den og lavet min dollar stak slå hurtigere. Han ventede et øjeblik, før du åbner døren. Der var ingen lyd udefra. Hun tog et sidste kig på den læge. "Ikke et ord om det, Mendoza.
  
  
  "Senor, jeg sværger på min mors ære!
  
  
  "Hvis du taler, jeg kommer tilbage," sagde jeg,"og se om du stadig har en mor."
  
  
  Mendoza trak resignedly. Tilsyneladende, at han havde hørt sådanne trusler snesevis af gange fra problemet patienter. Ego didn ' t care anymore. Han gik ud og lukkede døren bag ham. Han kiggede til venstre og direkte ind i den tomme korridor. Så han undersøgte kortet med adressen på Mendoza ' s tvivlsomme bror. Jeg kunne ikke lide det. Den idé med varmt tøj og Ed var fristende, men Ømu ' en ikke tillid til det på alle. Det lugtede endnu værre end Mendoza ' s kontor. Hun kiggede rundt questioningly. Candid en lille metal boks skinnede over dørkarmen. Telefon-stik. Den fede svin løjet for mig.
  
  
  Han gik ind i et tomt rum ved siden af kontoret og gled indenfor. Han tog hendes taske fra gulvet. Rummet var tomt, og lugtede surt, og forslugen. Hjørnerne var fyldt med sob af støv og sand. I mørket, han krøb op til klynk, der adskilte dette værelse fra lægens kontor. Hun satte sig ned på den kolde hylder og sætte hendes øre til den tynde klynk. Der var intet til at blive hørt. Sin bekvemme til sel. Mens jeg venter på hende, jeg prøvede at glemme smerten i min skulder. Hvad ville han gøre? Kaffe fik mig til at føle bedre. På trods af den stimulerende effekt, at jeg blev overvældet af søvn.
  
  
  Hun blev vækket af kvindens vrede skrig. "Hvor er den fyr, du fede svin!"
  
  
  Mendoza svarede i en ingratiating tone. Hende, jeg sværger! I ego state, han kan ikke være langt væk. Jeg gav em et kort med Miguel ' s adresse på det. Måske var han tabt.
  
  
  Mistet din vej? Selv en person med din stakkels sind, ville ikke få tabt, hvis alle en ømu-havde at gøre, var at slå et hjørne. Miguel var at vente med dem, til den ilder, når du har ringet til. Vi har alle ventet alt for længe. Hvor gjorde denne agent AH gå?"
  
  
  "Åh! Ja, han vidste det passphrases, men han nævner ikke, at han var på ah, senora.
  
  
  'Senorita!'
  
  
  "Senorita. Selv med dette sår, han kunne stadig finish mig ud. han var meget cool! Jeg troede, det ville være klogere at lokke ego til dig. Du kan være i stand til at håndtere det. Selv med min pistol, at hun ville have...
  
  
  "Du er en stor bums, Mendoza," kvinden afbrudt. "Fortæl mig om dette sår hurtigt." Hvordan kunne han få det?
  
  
  Han har aldrig sagt, senorita . Men vi taler om Zembla...
  
  
  "Oberst Zembla!" han kunne høre kvinden i Mendoza ' s kontor sværge og stempling hendes fødder. "Hvordan gjorde Agent AH forlade ham? Hendes tanke, vi kun kender ego planer!
  
  
  Trykker hans øre til at stønne, og han spekulerede på, hvem der ellers ville vide - og hvordan. Hvem fanden var denne kvinde? Som tredje part, der gjorde det hører til? Det viste sig at være den varmeste snestorm, han nogensinde havde oplevet. Jeg lyttede opmærksomt til hvad hun sagde det næste.
  
  
  "Du er et fjols, Mendoza. Hvis han kommer tilbage, skal du bruge din pistol. Ikke altid se på mig. Jeg siger ikke, du skal dræbe det, i hvert fald ikke, hvis det ikke er nødvendigt. Jeg ønsker at tage hendes ego er i live. Derefter Miguel kan spørgsmål ego.
  
  
  "Miguel er god til det," Mendoza mumlede. "Hvordan han behandler mennesker. Han kunne blive en god kirurg."
  
  
  "Så du fik det," sagde hun grinende. "Hende har at gå. Er du sikker på du ønsker at se de penge igen?
  
  
  "Ah, senorita
  
  
  Han hørte den bløde raslen af regninger.
  
  
  "Voice".
  
  
  "Muchas gracias, senorita. Farvel!'
  
  
  Han krøb op til døren og åbnede den et knæk. Kvinden kom ud på gangen. Hun brokkede sig lidt. Hun var ung og tynd, og nah havde smukke ben. Den opsmøgede krave af hendes tunge pels og bulet hat gjort det svært for mig at se hendes egenskaber i svagt lys. Ee er varm, Svenskerne gjorde det klart, at hun vidste om Zembla ' s planer. I det mindste var hun godt forberedt!
  
  
  Hendes hæle klikkede utålmodigt på gulvet. Det var nu på niveauet i dag. Et skridt mere. Min hånd fløj ud. Hun blev grebet af ee med en judo greb. Enkel kvælning. Han var nødt til at være forsigtig. Den pels krave ikke skal blande sig. Hende, følte hendes hud. Min tommelfinger trykket ned på nerverne i hendes hals. Nah ånde fanget i hendes hals. Hendes lange røde negle fløj tilbage, græsning mit venstre øre, og snuppe min kind. Jeg pressede det sværere. To sekunder senere, hun mistede bevidstheden. Hun kunne ikke give os den lyd. Hendes livløse krop faldt oven på mig, da hun kollapsede. Ee tog fat i hendes arm og slæbte hende over tærsklen af et tomt rum, ligesom døren til Mendoza ' s lejlighed sprang op, og lægen, der løb ud.
  
  
  "Senorita. Du glemte - Madre Dios !"
  
  
  Hende, sprang frem. Bedøvet af min pludselige angreb, han stod ubevægelig. Vi stødte ind i en anden ven og brast i Ego ' s kontor. Mendoza skreg som en gris. Hun blev ramt af hans ego med hende til venstre hånd. For et øjeblik glemte han om hans sår. Slag manglede styrke og præcision. En kvalmende smerte skød gennem min skulder. Det havde været dumt at forsøge at bruge det, og nu var det op til ham at høste frugterne. Mendoza stormede på mig med hans mave. Han bankede den ene frem omkring hans forældet stole og bankede mig over. Hende, sprang til hans fødder. En uforberedt, men stærk næve græssede min høje man. En svajende hånd greb hende. Skulder kast sendt Ego, der flyver på tværs af lokalet til bordet. Mendoza kollapsede ved sit skrivebord i et brusebad af papir, bøger, og skårene af træ. Den gamle revolver var faldet ud omkring den stol, skuffe, og lå åben på Ego ' s ben. Ego ' s hånd skud ud til ham. Jeg fik med besvær. En lang finger blev pegede lige på min navle.
  
  
  "Den pistol er ikke fyldt?" "Hvad er det?" spurgte han hende, pludselig kærlig. Mendoza faldt for det. Han kiggede ned på sin pistol. En hoppe af hendes, var lige ved siden af ham. Ego greb hendes højre arm og vredet den til side. Tommer fra min fod, gawk ramte gulvet. To gange min hånd forsvandt, denne gang den rigtige, i mit ego ' s mave. Et slag på adam 's apple slået ego' s hoved tilbage. Han faldt på knæ og faldt til jorden.
  
  
  Han løb ud af kontoret og smækkede døren bag ham. Kvinden var stadig i det samme sted, hvor han havde droppet hende. Han slæbte hende ind i et tomt værelse og lukkede døren. Jeg er på mit knæ, og jeg er begyndt at søge hende. Nah, ikke har en pose med hende, men den varme jakke havde en masse interne lommer. Hun lignede en shoplifter. Meget få mennesker har fundet det. En Nicaraguanske id-kort med angivelse af, at hun boede i Managua, som under andre omstændigheder ville være falsk. Hun har også samlet en krøllet pakke cigaretter, en kam, mascara, neglefil, læbestift, nogle visne mandariner, om tyve-fem dollars i lokale penge, og en 9-millimeter Makarov KL. Makarow er meget lig den Lindner-PP-hotel, som fungerede som en model for det. Det er en stor automatiske pistol, for tung for en kvinde. Jeg kan fortælle, hvem hun var ved at kigge på hendes ting, men jeg kunne ikke finde ud af, hvem hun var endnu.
  
  
  Hun stønnede. Hun rystede på hovedet forsigtigt. Hun kom til hendes sanser. Hendes sel og stahl vente. Hendes ting var stablet ved siden af mig. Da hun vågnede, havde hun ikke ønsker at være for tæt på hende. Hun kunne forsøge at gøre noget.
  
  
  Hun rullede over på den mørke, beskidte gulv og skubbede hendes fødder ind i den tykke, plisseret nederdel. Bukserne ville have været varmere. Men Nicaraguanske kvinder ikke bære ih, og selvfølgelig var nødt til at bo i lokale modehuse. Langsomt satte hun sig op. Hun pressede en hånd på hendes pande, som om Nah havde onde tømmermænd. Den store hat gled fra hendes hoved. Hendes lysebrune hår faldt i bølger omkring hendes skuldre. Hendes bøjede figur stod ud mod det svage lys, der strømmer rundt i det støvede vindue. Hun vendte hovedet mod mig, og sænkede hendes hånd. En svag hellige lys skinnede på hendes ansigt.
  
  
  Det var et syn, jeg huskede. Hun var så pokkers feminine. Fra hendes fulde, velformede bryster under den stramme uld sweater til hendes ben i hendes halv-støvler. Hendes ansigt var hjerte-formet og lovede den samme ømhed og lidenskab, som hendes krop. Og, selvfølgelig, nen var det koldt, dødbringende hårdhed, at hver agent har. Det er simpelthen uundgåelig i vores erhverv. Men jeg kiggede nærmere. Og hvad jeg så, var et par meget store, meget bange, blå øjne.
  
  
  Han anerkendte hendes ansigt. Jeg så hendes billede i kortet kasser i hovedkvarteret lejlighed. Det var på niveau med nye mennesker og operationer af det modsatte hold, der har læst den. Det tog mig et stykke tid at finde ud af, præcis hvem-ee ' s beliggenhed. Ved den tid, hun genvundet sin sædvanlige ro, han kendte hende. Tamara Kirova, en base for operationer i Mexico, er en af de mest lovende unge medlemmer af Statens Sikkerhed Udvalget, bedre kendt som den russiske efterretningstjeneste.
  
  
  Eller bare KGB.
  
  
  
  
  Kapitel 6
  
  
  
  
  Hun blinkede et par gange, så holdt sin ånde som hvis forskrækket. "Hej, Tamara," sagde jeg.
  
  
  "Mit navn er ikke Tamara," sagde hun flydende på spansk. "Hendes navn er Rosita, en dejlig pige, som er..." Hun ikke er færdig med sin sætning, og sukkede.
  
  
  Hun grinede og kiggede på mig. "Ikke så smiler selvtilfreds," hun knækkede i engelsk nu. "Jeg anerkender du, også, Nick Carter. Hvis du vil slå mig ihjel, så gør det hurtigt.
  
  
  — Hvis hun havde været sendt til hotellet, for at lade dig dø, ville du være død nu, " sagde jeg, som stille og roligt og kærligt, som jeg kunne. "Jeg ønsker at vide, hvorfor KGB, der beskæftiger sig med Oberst Zembla, Tamara. Nu, hvor vi har mødt, det kan ikke være så svært længere, kan det?
  
  
  "Intet," hun hvæsede. — Du vil ikke lære noget fra mig.
  
  
  De gennemgik deres hænder til at gøre sikker på, at det var den anden vej rundt. Så jeg straks spurgte hende, hvad jeg ønskede at vide,
  
  
  "Der er måder, Tamara," sagde jeg roligt. Hun lo, men det var tynd og usikker. Hey, kunne ikke skjule din frygt. Han var ikke en svækling som Dr. Mendoza, der var let at narre. Hun var mistelten, der beskæftiger sig med en erfaren agent, AH, og der var en god grund til frygt. Men hun forsøgte at forblive uanfægtet.
  
  
  "Vi ved, at dine manerer, Carter," hun fnøs. — På dit hovedkvarter, du kunne få mig til at tale. Med moderne metoder og stoffer, alle begynder at tale på et tidspunkt. Men vi sidder her i et tomt rum, alene. Du kan slå og tortur for mig, indtil jeg skrig, hvilket er smertefuldt. Det er stærkere, end du tror. Hun lænede sig lidt frem, hendes øjne mindskes. "Og hvis du prøver, hvis du kan nå ud til mig, jeg vil skrige."
  
  
  "Så vil det være den korteste skrig i historien."
  
  
  "Måske. Det kan godt være den bedste løsning. Hvis jeg kan stoppe dig med min død, vil det være min sejr.
  
  
  'Sejr?'
  
  
  "Ud over, at du ikke kommer til at vinde, Carter. Du kan ikke vinde.
  
  
  Jeg kunne ikke forstå hende længere. 'Vinde? Vinder hvad? Rasende, hun pegede på den faldende sne. "Vi kan måske blive for sent til at hindre denne lille imperialistiske håndlanger' s plan; jeg vil indrømme det...'
  
  
  "En Imperial håndlanger?
  
  
  "...men vi vil sætte en tråd til dette. Det lover jeg. Frihedselskende socialisme..."
  
  
  "Hey, vent et øjeblik! Hun blev afbrudt af ee. "Tror du, Oberst Zembla er den eneste, der er omkring os?" Hvad er det Amerikanske sammensværgelse?
  
  
  "Det er indlysende," Tamara sagde foragteligt. "Er han en Amerikansk eller ikke?"
  
  
  "Så vidt jeg ved, han arbejdede i vores land. Men det betyder ikke, at vi har noget med det at gøre. Hvordan kan vi drage nytte af dette? Forklare mig det."
  
  
  "Du tror, hun er crazy, Carter?" Når vi hørt om ego ' s handlinger i Mexico og så, hvad han gjorde til Mexico City, vi straks forstod, hvad der foregik. Du giver emuer våben, udstyr og penge. Du smigre ham, at han anser sig selv for en virkelig revolutionær, og et par dage senere erklærer du Zembla en fjende, og en trussel. Gennem din marionetter i Organisationen af Amerikanske Stater, du kræver handling. Og det er her din kanonbåd diplomati kommer i. Din hær, selvfølgelig, griber ind, som i 1965 i den Dominikanske Republik. Dine ekspansionsplaner er så dumt gennemsigtig! Men de vil ikke!"
  
  
  "Damn, du' re crazy, Tamara!" Jeg knækkede. Han begyndte at blive vred. Normalt, under andre omstændigheder, ville han have grint af det. Nu var han træt, sulten og ked af det. Min opgave gik galt, og der var et skudhul i min skulder. Til top det alle off, jeg var nu ved at blive gennemgået med floskler, slogans, og gamle koner eventyr. Det var mere end han kunne bære. Den eneste undskyldning var, at hun troede på det selv. Hun var naturligvis mod Zembla. Men det er ikke nødvendigvis gælder for hele organisationen, og KGB. Nogle gange er de ikke sige på deres venstre hånd, hvad deres højre hånd gør.
  
  
  "Begge dine udsagn ikke arbejde på samme tid," jeg snerrede. "Du kan ikke kalde OAS en Amerikansk organisation, og i ét pust at beskylde os for at forsøge at dræbe nogle af dens medlemmer. Hvorfor? Er de allerede i samme båd? Jeg spekulerer på, hvis du nogensinde lytte til, hvad du siger? Det er langt mere sandsynligt, at Zembla er på din side, klar til at komme ud fra bag kulisserne og rydde op ego hvis det lykkes, som, ved den måde, ikke vil ske.
  
  
  'Vi? Du krigsførende lakaj for imperialisme, hvorfor er vores elite SWAT-hold, som allerede er på vej til at sprænge ego Maya templet og ødelægge ego vejr station? Ego sikkerhedsforanstaltninger var amatøragtig. Vi har allerede lært ego sekreter. Hvis vores person i templet kunne have kontaktet os tidligere, denne sne ville ikke engang være her...
  
  
  Hun dækkede hendes mund med sin hånd, hendes øjne. Efter et øjebliks stilhed, hun sænkede hendes hånd. Hun gned hendes hage og sagde i en lav, iskolde stemme, " Det er et godt trick, Mr. Carter, men hvad lidt du har fået ud af mig, vil ikke hjælpe dig.
  
  
  Hende, kiggede ud. "Nej," jeg indrømmede, " jeg tror ikke, så enten, Tamara. Og jeg tror, at folk har lært, at Zembla ' s hovedkvarter er allerede i ruiner, og han er gået Gud ved hvor. I hvert fald hvis de stadig kan finde vej i den pågældende tønde.
  
  
  "Så du siger.
  
  
  "Tag skrædderen, jeg fortæller hende så!" Jeg knækkede på hende. Hendes krop føltes varm igen. Han pegede på hans skulder. "Hvordan tror du, at jeg fik det? Hvis bare du ville lade det komme ind i din dumme hjerne.
  
  
  "Jeg tror ikke, du. Al den sne...
  
  
  — Der, kære, er fordi ego ' s sikkerhed ordninger, der var bedre end du eller nogen anden mistænkt. Han bevidst gør dette for at give hans folk noget at tale om og få hjælp. Han er en fan af revolutionerende spil, så jeg tror, at han er gjort lidt mere end nødvendigt. Vi er her ikke for ingenting. Men hvad han ikke annoncere, var, at der var endnu flere kanaler til styring af vejret. Tre, for at være helt præcis, i tre andre mellemamerikanske lande!
  
  
  — Hv-hvad ?" Tamara gispede.
  
  
  "Ja, og for at gøre ondt værre, de opererer uafhængigt af de vigtigste transmitter. Det er ligesom benene på en stol. Forskellen er, at denne stol ikke falder, indtil alle ben er ødelagt. Jeg vil ikke fortælle hende noget, Tamara. Han var der. Det blev ødelagt af de vigtigste transmitter, før at indse, at det var nødvendigt for at oprette forbindelse backup-sendere.
  
  
  - Men... hvis det, du siger, er sandt, så...
  
  
  "Så hver kanal skal åbnes separat. Ja. Også, som jeg forstår det, ikke kun vil det kraftfelt, ikke sammenbrud, indtil alle disse sendere er slukket, men det vil også blive mere og mere ødelagt. Dette vil gøre vejret endnu mere ustabil. Ego vil ikke længere kontrolleres."
  
  
  "Nej! Nej, jeg kan ikke tro dig. Du forsøger at fange mig igen med dine løgne og bedrag, Carter.
  
  
  Hun rystede på hovedet fast. Men jeg kunne se i hendes øjne, at jeg var ved at vinde. "Tamara, du må hellere lyve for hende," fortalte han hende langsomt og roligt. — Men jeg har ingen grund til. Det ville ikke gøre mig noget godt. Det er sandt, fra A til Z."
  
  
  "Det er så fantastisk. Det er ligesom en amok mareridt...'
  
  
  Hun vendte sig og kiggede ud af vinduet igen. Hendes tavshed var kun delvis et resultat af hendes forvirring og ubeslutsomhed. Hun var ikke så bange af mig, som hun plejede at være. Mindst hun var ikke dum, eller hun ville ikke have arbejdet for KGB. Måske var hun bare en lille naiv og uerfaren. Han kunne næsten høre hendes tanker, da hun betragtede alternativer. Jeg havde håbet, hun var også overvejer, hvordan hun ville bruge mig. I virkeligheden var jeg regner på det, fordi det var indlysende, at jeg ville være nødt til at bruge det.
  
  
  "Nick," sagde hun til sidst. Hun kiggede på mig igen. Der var en hidtil uset varme i hendes stemme, og hun sagde mit navn. "Nick, disse andre kanaler. Ved du, hvor de er?"
  
  
  "Måske, måske ikke."
  
  
  "Vi både vide noget. Nu, hvis vi lægger det sammen. Vi kunne arbejde sammen.
  
  
  — Siger du, at du mener, at AH ikke samarbejder med Zembla?"
  
  
  Hun nikkede. "Og du er nødt til at tro mig, Nick.
  
  
  "Hvorfor skulle jeg tro dig? Rusland har meget at vinde, hvis Zembla vinder."
  
  
  "Nej, ingenting! Hvis Zembla lykkes med at forene dette område, vil det være mere vanskeligt for os, og det vil tage meget længere tid for vores revolution til at lykkes. Men der er noget andet, Nick. Kan du spille skak?
  
  
  "Jeg har spillet dem før."
  
  
  "For os er Russerne, det er en passion, som du kender. Og hvorfor? Fordi det gruber et begrænset antal klog, intelligent og godt positioneret modstandere mod hinanden med en uendelig række af spillets funktioner. Så er vores politik. Vi vil gerne vide, hvad mulighederne er, og om vi kan håndtere dem. Oberst Zembla er helt anderledes. Han er en vild mand. Det skal fjernes. Ellers, det kan være til fare ikke kun Mellemamerika, men hele magtbalancen i verden."
  
  
  "Og vi er brikker i spillet, er vi ikke?"
  
  
  "Ikke bønder, Nick, men Connie. Hun smilede kort, og hendes læber trækninger lidt. "Heste kan hoppe sidelæns og i forhold til andre. Ikke bønder. De er tvunget til at gøre kort, meningsløst shaggy ting i én retning."
  
  
  — Er det et forslag til at hoppe i din retning, Tamara?" Hendes korte, men skarpe grine kom ud. Et sådant spring ville være selvmord. Din KGB har sat en høj pris på mit hoved.
  
  
  "Jeg ved det godt. Men jeg ved også, hvad der skete før. Det kan ske igen — "hun åndede," og det vil ske igen, hvis du ikke er alt for dumme." Kig på dig! Du har min pistol og Dr. Mendoza ' s gamle revolver, men resten af det?" Kun våde bukser! Du kommer til at besejre Oberst Zembla med dette? Jeg siger ikke, vi vil være venner. Men vi har et fælles mål. Røst, hvorfor vi kunne arbejde sammen! Vi skal arbejde sammen!
  
  
  Tamara ' s øjne skinnede i mørket i det tomme rum. Jeg troede, hun lavede sjov med mig på hendes egen. Jeg var ligeglad, enten. Jeg havde brug for hjælp af KGB, hjælp fra organisationer, med udstyr og mad. Han stirrede på Nah, som hvis i betragtning af hendes kommentarer. Hun kiggede rundt med en alvorlig og ærlig look. Hun spiller sin rolle godt, faktisk rigtig godt, men hun var alt for naiv, som det så ofte er tilfældet med kvinder i vores erhverv. Hun forsvarede sin position med sin sorte granit øjne. Det mindede mig om den smukke Venus flytrap, en kødædende plante, der skal lugte så sød at de insekter, den lever på.
  
  
  — ja... sagde jeg tøvende, " hvad vil du foreslå?"
  
  
  "Kom med mig".
  
  
  "På Miguels hus rundt om hjørnet?"
  
  
  'Ja'.
  
  
  — Hvor mange andre end jer to?"
  
  
  Hun slikkede hendes læber, gad vide om Ay bør ligge. "Bare den ene, en vis Diego Ordas."
  
  
  Dette kan være sandt. Det var usandsynligt, men det gjorde ikke noget. — Har du en transceiver i der?"
  
  
  "Korte bølger, alle områder," sagde hun hurtigt, at bemærke min aftale. — Vi vil finde dig i noget tøj, og nogle fødevarer.
  
  
  Han sukkede, som om modstræbende gav efter for det uundgåelige. Han rejste sig op og trak hans våde, gule bukser. "Godt.'
  
  
  "Det er en klog beslutning, Nick," sagde hun højtideligt. — Kan jeg få mine ting tilbage nu?"
  
  
  "Ja," sagde jeg, nå frem til en macaroon og derefter en neglefil. "Ikke igen."
  
  
  Hun kiggede forurettet, da hun fyldte hendes lommer. "Nick, jeg troede, at vi stolede på hinanden nu."
  
  
  Han skulle have smilede. - For estestvenno. Men på denne måde jeg stole på hende mere. Han åbnede døren og vi gik ud i korridoren. "Af den måde, Dr. Mendoza sagde, at du har glemt noget." Hvad var det?
  
  
  Hun strakte sig ud af hendes mund, som en uartig lille pige. "Jeg har glemt at betale em alt, hvad han sagde. Han blev snydt ud af hans ego, som de siger i Amerika.
  
  
  Hendes smørret grin fortsatte; det var ubetydelig nok til at være sandt. Internt, det skulle have været med at grine, men på noget andet. Indtil nu, Tamara fritten havde omhyggeligt undgået at sige noget om posen stadig sidder ved siden af mig. Hun nåede ikke engang at se på det. Tilsyneladende, at hun følte, at det var en eller anden måde vigtigt. Det var den første ting, hun ville gøre, hvis de får chancen.
  
  
  Efter at komme ud på Calle Montenegro, gik vi til næste vejkryds, et par skridt væk fra huset. Husene på begge sider af gaden var stille og mørkt. Tamara blev hvide som faldende sne faldt på hendes hår og støves af hendes pels .
  
  
  "Nick," sagde hun, "som vi viste på Calle Noevo," Oberst Zembla skal stoppes for enhver pris! Mine øjne var fikseret på det tredje hus på højre, den bygning, hvor Mendoza troede, Gilles Ego var en bror. De tilskoddede vinduer var mørke og øde. "Ikke Zembla, Tamara. Han mistede kontrollen over sit arbejde."
  
  
  "De kanaler der hører til ømu' en alligevel. Det er, hvad mistelten betød." Hendes stemme var skarp, " Det ville være forfærdeligt, hvis vi ikke."
  
  
  "Planter, træer, insekter, dyr — alle økologi på et område af tusindvis af kvadratkilometer vil blive ødelagt."
  
  
  "Og folk! Hun rystede og stod et øjeblik i døren af huset, børste sneen af hendes sko. — Ih behov for at blive advaret, Nick. Det ville være uretfærdigt ikke at fortælle det til dem.
  
  
  "Vil de ikke stole på dig," sagde jeg. "Jeg tror, de kan ikke tro deres egne øjne længere. De vil ikke forstå, hvad der ligger forude for ih."
  
  
  'Det er ikke fair!'Ja, " hun bekræftede, impetuously. "Tusindvis af mennesker vil dø af sult og kulde!"
  
  
  Ee greb hendes arm, som om at guide hende ned ad gangen. Hun blev holdt af hendes egen automatiske pistol, der pegede på luk. "Godt sagt," sagde jeg. "Dette er helt sikkert en del af dramaet, at du bliver undervist i KGB. Kan du græde på kommando for?
  
  
  "Hvordan kan hun sige sådanne ting!" hun sukkede med ægte indignation. Det var næsten, som om tårer vælder op i hendes øjne. "Vi er på forskellige sider, det er sandt. Men de mennesker, der vil lide og dø med Oberst Zembla ' s død er ikke på den samme side. De forsøger at leve, som de bedst kan! Nick, er du så stædig, at du har mistet al fornemmelse af menneskeheden?
  
  
  — Jeg har engang udgivet en fange af dine Vladimir camp " Ti " i nærheden af Potma . Jeg kender din Sovjetiske velgørenhed meget godt."
  
  
  Hun stivnede og pressede sine læber sammen. Vi var allerede tæt på den første dag på det rigtige. Så meget som vi kunne have ønsket at svare på min hån, at hun ikke kunne sige noget af frygt for, at hendes baghold ville mislykkes. På trods af det kolde, der var en vag duft af fare og død i den luft, der knap nok registreret det.
  
  
  "Vi er her," sagde hun. 'Forbindelsesveje til det indeni."
  
  
  'Vil du med. Dens opholder sig bag dig. Den første person, der forsøger at angribe mig, vil blive skudt i ryggen."
  
  
  "Nick, hende, jeg sværger..."
  
  
  "Du går først, Tamara. Hendes hånd strammede om hendes. Min tommelfinger trykket ned på en nerve, indtil hun stønnede hjælpeløst. "Lad os se, hvad slags part, du har arrangeret for mig."
  
  
  Hånden på dørhåndtaget rystede. "Nick, det er ikke den måde at arbejde sammen. Vær venlig at sætte pistolen væk...
  
  
  "Go ahead."
  
  
  Vi gik i. Hvad vi så, og ingen forventede, fra os. Det var en massakre. Ene mand var sprawled ud på jorden. De andre sad limply i en stol, hans hænder roligt foldede i sit skød. Begge havde skåret halsen over fra øre til øre. Mørke congealed blod dannede en stor vandpyt på gulvet. Det hældes på brystet af siddende mand og dryppede fra stolen. Væggene var sprøjtede med blod, der oprindeligt havde sprøjtet ned carotis arterier.
  
  
  "Min kære mor," Tamara bøjede sit hoved og kastede op.
  
  
  Hvis min mave ikke var så tom, at jeg ville have smidt op for. Min mave knyttede i min hals nu, men jeg formåede at styre mig. Han studerede resten af rummet. Alt var vendt på hovedet. Skufferne var tømt, sædeovertræk, der er revet ud, og de moderne transistor radio, at han havde været tælle den var ubrugelig. Han vendte sig til Tamara. Hun brast i tør hulken. Han slog hende på kinden med sin palm, ikke hårdt,men hårdt.
  
  
  "Stop det," sagde jeg. "Lad os komme videre..."
  
  
  "Åh... åh, min Gud. Hendes øjne var klare igen, men hun sad på hendes fødder, ryster som en killing.
  
  
  "Dit folk?"
  
  
  — Y-ja . Miguel og ... og Diego i stolen. Hvordan...?'
  
  
  "Ih må have været overrumplet. Ih blev afholdt under trussel om magtanvendelse og dræbt med en kniv til at lave så lidt støj som muligt."
  
  
  Han sukkede. Min stemme var grim: "Det ser ud som Dr. Mendoza ikke har en mor, efter at alle."
  
  
  "Hvordan?"
  
  
  "Han må have været meget travlt efter jeg forlod ham," forklarede jeg. — Han ringede til dig om mig. Og jeg vil vædde penge på, at han fortalte Zembla ' s folk i Prinzapolz om dig på samme tid.
  
  
  "For estestvenno! Han forrådte os begge!! Hendes ansigt var kroget med vrede og had. "Vi bør gå tilbage og aftale med ham."
  
  
  "Det er en god idé, men vi vil gemme det til senere. Vi er nødt til at komme ud herfra."
  
  
  "Jeg håber, at morderne kommer tilbage og finder os her."
  
  
  "Gem din hævn for et bedre liv, Tamara. Vi er nødt til at lukke ned for disse kanaler, og de er spredt i tre lande. Der er ikke noget andet, vi kan gøre her i Prinzapolz.
  
  
  "Ja, ja, jeg forstår hende. Hun kiggede på mig blankt. "Jeg er ked af det, Nick. Hun prøvede at lokke dig i en fælde, så hun kunne trække ud af alt, hvad du vidste om hende.
  
  
  "Du behøver ikke bekymre dig om det. Du har aldrig bedraget mig med dit spil. Din commando trup er væk, og dine kammerater er døde. Det ser ud som om vi virkelig har brug for at arbejde sammen nu, men derefter er vi nødt til at stole på hinanden. Ønsker du dette?'
  
  
  Hun nikkede. "Nu er det bare os."
  
  
  'Tack' s stemme.' Det var tilbage af A. Makarov ' s pistol. Jeg spekulerede på, hvad Hawke ville sige om at arbejde med en russisk agent. Jeg havde ikke meget valg, men det kan skabe unødige problemer. Jeg var nødt til at kontakte AH hovedkvarter så hurtigt som muligt og forklare sagen. Men den vigtigste ting først. Jeg gik hen til det lille rum, hvor de to organer, der blev liggende og spurgte: "Er der en Svensker, der er engageret, der passer til mig?"
  
  
  'Kaldenavn
  
  
  Han vendte sig langsomt, samle sin styrke. Tamara vinkede en stor automatisk revolver på mig, som om hun ikke ved, hvad de skal gøre. Hun nikkede igen og satte pistolen i sin lomme. "En brun kuffert. Det hører til Miguel, og det er omtrent samme højde som dig. Han var som det, jeg mener.
  
  
  "Stor pige" jeg grinede, kastede bladet til at Hey, der tog en pistol hver, før man siger hej. Hun har bestået prøven. Hun rødmede op til hendes hals, men kunne ikke sige noget.
  
  
  Miguel var kortere og tykkere, end jeg var. Men han blev fundet iført noget under hans t-shirts, en tyk uldtrøje, lodne bukser, og et par tykke sokker, der passer godt. Det blev båret af alle til at være godt beskyttet mod kulde, sne og is. Den bedste overraskelse var et par af læder støvler, der var ganske store, så du skal ikke være ked af, på trods af den ekstra sokker.
  
  
  — Har du nogen andre transpondere, der foruden denne søn af en tæve?"
  
  
  Jeg spurgte Tamara om det, mens jeg var ved at blive klædt på. "Nej," lød den foruroligende lyd af gigt. "Det var det eneste vi havde."
  
  
  "No problem," jeg brummede. "Jeg havde håbet, vi kunne ringe til for at få hjælp. En patrulje båd venter på mig på havet.
  
  
  — Vi har en fisketrawler der. Er der nogen omkring dig har en radio her?
  
  
  "Jeg er bange, ikke. Ellers ville det have været brugt af egoet. De er de få mennesker, vi har her, er alle tvivlsomme, ligesom Dr. Mendoza. Jeg tror ikke, det har noget bedre end en mekanisk senderen. Vi bliver nødt til at stjæle en båd i havnen. Lad os håbe, vi får gennem denne før stormen rammer os.
  
  
  "Vi kunne tage et fly," sagde hun henkastet.
  
  
  Han tog sine sko af og trampede rundt i rummet. "Et fly? Hvad flyet?
  
  
  Cessna 150, der førte hende fra Diego hele vejen til Mexico City. Støtte holdet ankom med en trawler. Hun kastede bladet i luften, fangede ego igen, og griner skælmsk. "Selvfølgelig, hvis du ikke har tillid til kvindelige piloter..."
  
  
  — Du deltage ego her, er du ikke?" Hvis du sætter din ego op i luften i denne storm, dame, sin aldrig gonna være kritisk over for kvinder at køre igen.
  
  
  Hun lo, en dyb gutturale lyde; generøs, med et lyst smil, mellem en mand og en kvinde, ikke mellem agenter. Hun blev alvorlig igen. "Flyet er i en lounge på en hård strækning af stranden nord for landsbyen. Hendes ego har bundet hende stramt op, i tilfælde af at vi ikke får at Zembla i gang, og vejret skifter. Så har vi også bragt varmt tøj. Her-glad for, at vi tog denne forholdsregel. Men når det Caribiske Hav...
  
  
  Hey, der var ingen grund til at afslutte sætningen. Han kunne nemt forestille sig, vind-blæst bølger styrter ned på et lille fly, smadrer landing gear og knusning ego, som var det en papkasse. Vi forlod huset med det samme. Hun nåede lige at få fat Miguel ' s pels fra krogen på bagsiden af dagen. Tamara var en frisindet kvinde, der hurtigt fik brugt til alt. Hun kunne tvinge sig selv til at se på de to døde mænd nøgternt. Hun ikke snakke om det igen. De var døde, og det var bedre ih glemme. Noget måtte gøres, der kan føre os ingenting, og selv fører til sin egen brutale død. Senere, når det hele er overstået, kan hun sørge ih. Det forekom mig, at når det kom til kampe, hun stadig var min fjende. Jeg ville ikke ønske at dræbe hende.
  
  
  Noevo Gaden var mere tomme end nogensinde før. De gode borgere i Prinzapoltsy var chokeret over ice storm, hvor man ikke forstår noget som helst. Vi boede tæt på renden, så på den ene side af gaden. Tamara automatisk flyttet tættere på mig, som om, der søger beskyttelse og komfort.
  
  
  "Eda var i lejligheden . Du havde brug for noget.'
  
  
  "Mærkeligt," sagde jeg. "Jeg har pludselig mistet min appetit er der."
  
  
  "Måske er der noget andet på flyet."
  
  
  Vi drejede ad Calle Montenegro, tilbage til mimmo torvet i Dr. Mendoza ' s hus. Der var ikke noget at se. Intet bevægede sig, men der var en underlig stilhed. Det skræmte mig. Han lyttede opmærksomt. Igen, mine mange års erfaring skærpet mine instinkter der var noget galt. Han sænkede sine fødder nemt, meget omhyggeligt. Tamara gik ved siden af mig i stilhed.
  
  
  Vi var forbi mimmo af Mendoza ' s hus, når hun talte. "Diego var en god fyr," sagde hun eftertænksomt. "Miguel var læge, bror, hvis det er nogen trøst.
  
  
  Vi kom til en hård sex-bygget æsel vogn, som nu sidder på trækstang frank foran stalden. Han kiggede på stald. Nu var de åbne. Det var helt mørkt.
  
  
  Næsten vredt, han hviskede til hende: "Vi er fanget." Før Tamara kunne reagere, tusind kanoner blev affyret omkring den mørke stald. Den faktiske della ih kun var omkring ti, men det er alt for meget, når det kommer til dig. Hendes, han følte sig som en lerdue, der bliver skudt på fra alle retninger.
  
  
  Råbte han og puffede Tamara. Hendes skudt i gigt er omkring en antik Mendoza revolver. Alt for forhastet. Han tvivlede på, at han vil ramme nogen. Vi blev skudt på igen, en rød flash omkring stabil. Jeg skød hende igen. Mimmo os fejet endnu mere bly. Vi henvendte os til vognen, og kastede os ud i dette tvivlsomme barrikade.
  
  
  'Kaldenavn. Tamara tog fat i min arm. "De har omgivet os!"
  
  
  "Der er ingen mening i at gå i panik," den reumatolog hviskede til hende. Hende, lænede sig så lavt, som han kunne peer under vognen. "Ti til én, de er de samme røvhuller, der dræbte dine mænd." De kommer ikke til at tage fanger. Vi bliver nødt til at kæmpe.
  
  
  Salve efter salve styrtede ned i den gamle træ-træ-vogne. Kugler smadret tykke planker og ricocheted til den stadig faldende sne. Det lignede, at de havde en masse ammunition. Vi har ikke nogen mere, end vi havde i vores revolvere. Jeg har ikke brug for at pege ud af vores knibe til Tamara. Hun blev kun fyret lejlighedsvis, kun når hun kunne sigte efter en opblussen af brand. En af de syv skud ramte. Et pludseligt skrig og klang af en faldende pistol. En mørklødede mand i bondens dragt kom ud, kan danse, hvis du laver en pirouette, hans hænder foldede over hans blodige ansigt. Tamara ikke affald, anden kugle på det. Manden skreg. Så en af hans ego venner i den stabile skød ham. Han forelskede sig hovedkulds ud i sneen.
  
  
  "Vi er næsten ude af ammunition," Tamara åndede.
  
  
  Skydning kanoner fortsatte med at skyde. Damn it! Hvis der kun var en måde at blæse det op og alt det der! Det gav mig en idé. "Hurtigt," jeg har bestilt — " lad mig få det træ pind ud, rundt omkring den hub, og tag hjulet af!"Med skæftet af Mendoza ' s pistol, han trak en improviseret kile omkring akslen. Sammen er vi skruede træ hjul. Det kom ud med en knirken. Vognen faldt på en aksel, og på den anden side steg. Så vi havde en bedre dækning.
  
  
  "Giv mig et omkring din mandariner."
  
  
  Tamara stirrede på mig. "Mandariner? Jeg... jeg forstår ikke, hvad du mener.
  
  
  Den ledende fløj rundt om os, som om vi var i en hvepserede. Der var ingen tid til at forklare. "For pokker," sagde jeg skarpt. "Disse mandariner du bærer se real, men jeg kender lige så godt, som du gør, at de er skjult granater. Den Britiske også bruges ih i krigen mod Hitler. Og det forekommer mig, at dine cigaretter er faktisk brændbare tid bomber. skrædderen tager det i AH, vi kender sådanne tricks for. I dag eller i morgen, kan jeg fortælle dig om den kunstige latex hunde, som vi bruger til at sprænge slotte i kanalerne. Come on!'
  
  
  Hun nåede ind i en af hendes pels lommer og rakte mig en perfekt camoufleret eksplosiv.
  
  
  "Stilken er tændingen," sagde hun. "Den korteste du bryde ego, jo hurtigere den eksplosion, der vil følge efter."
  
  
  Det var fyldt med en falsk tangerine i aksel hullet i hjulet. "Lad os jage disse rotter omkring reden!" Hun rullede hjul hen imod vognen.
  
  
  "Giv mig dække."
  
  
  "Jeg har kun tre skud til venstre."
  
  
  "De vil ikke kæmpe sig tilbage, når det sker," lovede jeg. Tamara begyndte at skyde. Han rejste sig op og skubbede hjul. Det rullede ned ad gaden, gennem sneen, sprang over en grøft på den anden side af gaden, og forskudte åbent mod den mørke stald. Der var et øjeblik af dead silence. De ni resterende snigskytter syntes at være undrer dig over, hvad der foregik. Hvis vi er heldige, vil de være omkring rattet lige nu.
  
  
  Da granaten eksploderede. Øredøvende torden ringede ud inde fra stalden. Døren svingede fra dens hængsler og flød på tværs af gaden. Himlen glimtede med lyse farver, efterfulgt af blændende hvidhed. Tunger af ild brød ud omkring den ødelagte dør. Efter et par sekunder, parret forvandlet til et flammende inferno.
  
  
  Fra bag sin vogn, hviskede han — " Det var ikke bare en granat. Det var også en brændbar bombe på samme tid!"
  
  
  Hun trak filosofisk. "Det vigtigste er, at du gør dit job uden at dø alene, som en helt."
  
  
  Sammen kørte vi ned på gaden gennem ruinerne af den stabil. Når Tamara næsten gled i den frosne sne. Hun overlevede og blev rød, fra indblanding. Udover, at hun holdt op med mig. Vi kom til hjørnet af Calle Montenegro og krydset det hvide almindelig af pladser.
  
  
  Nu var det Tamara ' s tur til at føre an. Hun vidste, hvor Cessna 150 var i stuen, men hun var ikke. Jeg bad om, at vi ville komme til flyet uden yderligere problemer.
  
  
  
  
  Kapitel 7
  
  
  
  
  Overraskende nok, var der ikke yderligere problemer. I hvert fald ikke for de to-benede dem. Vejret syntes at have fordrevet selv Zembla fanatikere i det hus, som jeg bad om husly og varme.
  
  
  Sneen begyndte at falde hårdere. Stærke vindstød næsten slået os ud for vores fødder. Den iskolde luft er at klemme mine lunger og såre mine øjne. Mine fingre var som is terninger. Han var ikke iført handsker. Det Caribiske Hav var vuggende og churning: hvide skum på sort. Stormen var på vej fra vest, gennem lavlandet. Som et resultat, de lave kyster blev ikke oversvømmet. Efter mere end en times hårdt at gå på stranden af Myg Costa, vi nåede flyet, følelsesløse af kulde.
  
  
  Tamara trængte sig ind i det venstre sæde.
  
  
  Tænd for den varme, " sagde jeg, mine tænder snakkende. Hun startede motoren, gjorde hurtig kontrol, og øget sin hastighed til at kontrollere motoren. "Det er første gang, jeg har haft til at vende om de-icers til start," sagde hun. Hun stirrede på den snedækkede stranden. 'Vente. Vi kunne modstå et par slag af vinden.
  
  
  Hun slap af mobning og langsomt skubbede den gas fremad. Cessna frøs og rystede under stormløb af vind, skum og sne. Vi taxies langs en bred strækning af vulkansk sten og småsten, nogle gange udskridning på isflager. Flyet hoved skulle aldrig have været påpeget i vinden. Var det blæser fra alle retninger. Olga trådt på gas hele vejen ned. Et par slag, tænkte han til sig selv, det er okay! Jeg havde en CLV licens i Luften Transport kategori. Disse er stadig de samme rettigheder som en almindelig kommerciel licens. Eneste krav var højere. Piloten er forpligtet til at have en bedre flyvning færdigheder og fremragende fysiske egnethed. For det meste kommercielle og professionelle piloter har det. Hende er godt klar over, at udviklingen af flyvende maskiner med dem ilder, som Icarus første dækkede sig selv med voks og fjer. Men nu, at vi var ved at udfordre denne hylende storm med noget mere end en tændstikæske med et vingefang på omkring 12m, jeg tænkte på, hvordan vi kunne tage ud.
  
  
  Vi fløj langs stranden, indtil vi nåede frem til start hastighed. For en Cessna 150, dette er omkring 90 kilometer i timen. Vi brød gratis, og sprang i luften. Det var en forfærdelig fornemmelse. Jeg kunne se, at Tamara var ikke tilfreds med sin opstigning til alle. At bide i hendes underlæbe, hun håndterede rorpinden og pedaler som organist spiller "Gladiator' s Exit" i boogie-woogie. Tamara gradvist steg op, med fly til en højde af 2000 fod. Ved denne højde, den fortsatte med at flyve. Hun roligt trak på gas, indtil omdrejningstæller læse en højde af 2.300 omdrejninger per minut.
  
  
  "Du er en naturlig pilot", hendes far har sagt.
  
  
  "Hvor han kommer fra, vejret er som denne hvert år for sjette måned," sagde hun. 'Hvor er det, vi kommer til at gå der?"
  
  
  — Du ved, det er første gang jeg har haft tid til at bekymre sig om det?" Han åbnede sin taske og begyndte at kigge gennem hans pas og dokumenter. I mellemtiden, Ey forklarede, hvordan det er ih, der er erhvervet den, og hvem de tilhører. Ejeren af posen var Senora Ana Mojada, en enke, der bor på Vacaciones Hotel i Puntarenas, Costa Rica. Løst oversat, hun boede i et pensionat har arbejdet som husholderske der. I hvert fald hvis vi kunne tjekke hendes legitimationsoplysninger. Jeg spekulerede på, hvordan real de var, da det næste sæt af dokumenter, der tjekkede hende ud.
  
  
  Den skaldede hoved ' s navn blev Tonichi Alexander. Han menes at have været en arbejdsmand i Polencia, Honduras. En anden mand, Ramon Batuc, boede på øen Isla de Sangre, Panama. Han var kendt som en blonde købmand. Isla de Sangre - "Blood Island". Tamara krympede sig, når Abe læse det. "Jeg tror ikke, at dette er det rigtige sted for en blonder sælger."
  
  
  "Ja, når du har hundredvis af små øer, som Panama, du nogle gange få skøre navne." Jeg har tjekket det igen, lægger papirerne tilbage i min taske. Vi havde ikke meget tid tilbage. Til Honduras, besluttede jeg.
  
  
  Hun hælder flyet mod vest-nordvest. Vi fløj tilbage ind i landet til Nicaragua. En anden hundrede og halvtreds kilometer, og vi ville være over Honduras. Sigtbarheden var nul. Udenfor var der en komplet malstrøm af sammenfiltrede hvide grød. Tamara undersøgt alle de instrumenter, det magnetiske kompas, og brugt hendes praktiske intuition. Arbejdet var meget intenst i et stykke tid. I en forholdsvis rolig tid, Olga henvendte sig til mig questioningly.
  
  
  "Polencia, Honduras?" Hvor er denne fyr ved navn Alexander fra ?
  
  
  'Oprindeligt fra der. Ved du hvor det er?'
  
  
  "Jeg har aldrig hørt om det. Det eneste sted, der virker bekendt for mig er Puntarenas. Det ser ud som en lovende turistmål i Nicoya-Bugten."
  
  
  "Det går godt med et navn som Hotellet Vacaciones. De skulle have været lidt mere original. De kan lære en masse fra Panama med sin smukke ø navne."
  
  
  — Der er kort i posen ved siden af dig, Nick. Se om du kan finde et kort over Honduras. Så kan jeg få min lejer.
  
  
  Der var kort på det sted, hun er angivet. Der er stakke af kort på dell selv. Mere end jeg nogensinde har set hende på en privat jet, jeg nogensinde har mødt. WLK er Verdens Luftfart Kort-for hver del af Central-og Sydamerika, detaljerede kort, der er indhentet fra private bureauer og en veldokumenterede FAA Pilot ' s Handbook for Usa.
  
  
  Jeg har fundet de kort, jeg ønskede. - Og den stemme, og Polensia. At dømme efter dens størrelse, det er en landsby, der består af to personer og en kylling. Det ligger mellem hovedstaden Tegucigalpa og de tre promille toppen af El Picacho . Hmm, hvor godt kender du landet på den ged stier?
  
  
  — Vi vil lande i Tegucigalpa, hvis du ikke har noget imod." Jeg tror, det er den eneste lufthavn i Honduras. I alle tilfælde, det vil slikke alt til gulvet.
  
  
  Jeg gav ham koordinater og sætte kortene tilbage. Hun tændte for radioen i håb om at fange et fyrtårn. Dynamisk kun lavet nogle statiske knitrende lyd. Intet fornuftigt kan gøres noget ved det. Radio kompasnålen vendte sig langsomt. Det synes ikke plausibel for mig, at alle de stationer, der var fra luften. De kunne simpelthen ikke blive hørt, og der kunne kun være én grund. Signaler, der blev afbrudt af ændringer i Oberst Zembla ' s vejr. Ugunstige forhold alene ikke kan forårsage en fejl i denne størrelsesorden. Tænker om det, jeg indså også, at vi i Prinzapolz ville aldrig have været i stand til at tilkalde hjælp over radioen. Vi var virkelig helt alene. Mere end han havde i første omgang frygtede. Jeg fortalte hende, at at Tamara. hun gav ham et mørkt udseende. Hendes læber var svagt.
  
  
  "Det ironiske," sagde jeg, " er, at Zembla var i stand til at kommunikere sine krav til verden om radio. Måske skulle han gøre det et andet sted, uden af dette rod, men jeg tvivler på det. Jeg tror ikke på, han fuldt ud forstod, hvad han var ved at blive sig selv ind. Jeg tror, det ego af et stort ego har forplumret ego beregninger en smule. Dette er ofte tilfældet med storhedsvanvid diktatorer. Efter alt, er han ikke var så smart.
  
  
  "Nej, han var for smart, Nick. Tamara lukkede hendes mund igen og fokuseret på sine instrumenter. Det havde meget lidt at gøre med at flyve. Hold øje med dine hænder, og rette dem, hvis det er nødvendigt. Det er alt. Cessna hev og spundet gennem hvirvlende hvirvler i luften prøvetagning. Tamara lignede en kalkun riding en vild hest. Hun fløj med fly. Ee ' s hænder og fødder svarede, trygt og hurtigt at hver bevægelse af enheden. Hun var flyvende jamen, for fanden godt selv. Den eneste ulempe ved at flyve blind, er, at du ikke vil se den udsigt, der kan virke store og truende foran dig.
  
  
  "Hvorfor Polencia, Nick?" — Hvad er det? " spurgte hun efter et stykke tid.
  
  
  "Hvorfor er vi der? Fordi denne ligger nord for Prinzapolca, og de to andre er i syd. Stormen blev værre, og han besluttede at vi hellere tage den længste sektion første, og så er den kortere.
  
  
  "Det er bare, som jeg troede. Men med hendes mistelten i tankerne, hvordan kan du være sikker på, at der er en sender, der er derude? Alexander, Batuk og Senhora Mohada kunne komme fra hvor som helst og fra hvor som helst. De kunne have brugt falske dokumenter.
  
  
  "Du skal vide, at," sagde jeg, " Senorita Rosita af Managua."
  
  
  "Du skal ikke grine af mig, Nick. Nu alvorligt!
  
  
  Han sukkede. "Der er fire grunde. For det første, har jeg ikke blot en ih pas, men også ih nationale identitet certifikater. Du ved ligeså godt som jeg, at du nemt kan indtaste et andet land med et falsk pas. Men prøv at bo i sit eget land med et falsk id-kort. Dette er særligt vanskelige. Især i latinamerika. Politiet gerne ind. For det andet, alle omkring disse fyre, der kontrolleres senderen. Derfor, de må have boet tæt på sit anlæg. For det tredje, at jeg ikke forstår hvorfor Zembla ville bruge falske dokumenter. Dette er ikke uden risiko. Nej, jeg tror, at disse steder svarer til virkeligheden.
  
  
  "Og den fjerde årsag?"
  
  
  Hendes, han trak på skuldrene. "Vi har ikke noget bedre."
  
  
  Jeg forstår hende. Så vil vi bare gøre det. Hun spidsede læberne. Han bemærkede, at det var hendes vane, når hun var bekymret for, om noget, at spørge hende. Så hendes ansigt lyste. "Der er en kurv bag den stol, Nick. Diego var meget sulten, når han var ved at forberede til turen, og måske er der noget andet i det.
  
  
  Jeg fandt hendes kurv, en af dem, vidjer Mexicanske indkøbsposer. Virkelig, Diego, ikke meget der var tilbage. Der var stadig en flaske billig rødvin i flasken, og der var et par tacos venstre, samt jamón og tostadas tapas . De var kolde, men de var stadig lækker. Den tostadas stadig var sprøde og fyldt med alle mulige lækkerier, herunder grønne peberfrugter, der var varmt nok til at brænde dine indvolde.
  
  
  Han tømt flasken i en slurk til at slukke ilden. Han satte kurven frem og ned og afslappet i sin stol. Den varme følelse af skyld, varme, mad, og fuld mave gjorde mig søvnig. Jeg prøvede at holde mine øjne åbne. Men det varede ikke længe. Cessna rystede og rystede. Til ørerne, og lyden af motoren var en dunkende, søvnig rumble.
  
  
  Hende langsomt vågnede. Den drømmeløse sorthed, som han havde sænket gradvist forvandlet til en mørk grå virkelighed. Han følte en dunkende smerte i sin skadede skulder. Mine muskler var trange, fordi jeg havde siddet i den samme stilling i for lang tid. Stadig halvt vågen, åbnede han hendes øjne. Ved første, jeg tænkte, at jeg stadig var i båden og gik ud af templet. Han stirrede ud i den store grå uendelighed. Det tog mig et par sekunder at indse, at jeg var ved at blive fløjet frem og tilbage på et fly. Han lå med hovedet mod væggen, kigger ud af vinduet på Honduras. Alt var dækket med sne. Han drejede hovedet til Tamara og gabte.
  
  
  "Har du sovet godt?'
  
  
  "Rimeligt, i betragtning af omstændighederne. Hvor er vi?'
  
  
  "Næsten i Tegucigalpa. Vi vil være landing i femten minutter. Har nogen nogensinde fortalt dig, at du snorker?
  
  
  "Kun hvis jeg kunne returnere komplimenten," jeg grinede. "Er der noget andet på den radio?"
  
  
  Hun rystede på hovedet. — Jeg har indtryk af, at alle kanaler her er blot slået fra. Det forekommer mig, at Zembla bærer det fulde ansvar for denne tavshed.
  
  
  "I denne sag," sagde jeg, ikke længere ler, " de vil sikkert forlade byen." Regeringen afhænger kommunikationsmiddel, især i vanskelige tider, indtil den reelle strøm kommer."
  
  
  "Disse stakkels mennesker," hviskede hun, " denne stakkels, ulykkelige menneske, og..."
  
  
  Ti minutter senere, så vi en mørk masse, der bevæger sig under os. Vi fløj over hovedstaden i Honduras. En pludselig angst ramte hende. Tegucigalpa bør være et lyspunkt i denne grå rod. Vi skal se, at lyset blinker, eller i det mindste ih reflekteret i sne. Tegucigalpa er næsten fire århundreder gamle. Det er en by, der roser sig af sit universitet og sin attende århundrede katedral, som er synlig fra lang afstand med sin ego kuppel og to tårne.
  
  
  Tegucigalpa, med sine to hundrede tusinde indbyggere, syntes ikke længere eksisterer.
  
  
  Tamara sænket planet gennem den rasende storm. "Lufthavnen er i en hal syd for byen, meget høj, næsten 3.000 meter. Spænd bæltet. Det vil være en hård landing, hvis jeg mister synlighed."
  
  
  "Sørg for, at du kan tage afsted igen snart," advarede han hende yderligere. "Vi kan have en velkomst-komité, der venter på os."
  
  
  "Hvad mener du, Nick?"
  
  
  "Vi ved ikke, hvad der skete med dem fritter, som vi forlod Prinzapolce. Tegucigalpa kan være næsten øde. Men de kan også være i undtagelsestilstand. Og hvis dette er tilfældet, så Zhenoy ' s soldater ikke bare kan skyde på en andens plan. Der er en anden mulighed. Hvis Zembla tog godt for sig af hans pr, kommunikation og transport, for han kan meget vel ende i hænderne på hans medskyldige ' egoer. En storm kan være et signal til at slå til nu, at den side, der er lammet. Jeg tvivler på det, men vi ved, hvad vi ikke kan være sikre på. Tamara kiggede på mig worriedly. Det kredsede udkanten af byen. Mens hendes søvn varede, hun begyndte at flyve til en pris, der er lidt højere end den oprindelige højde af 2000 fod. Den kom ned flere hundrede meter og drejede flyet i retning af den kicker. Tegucigalpa blev klart synlige og forsvandt til venstre, da vi fløj hen over landskabet.
  
  
  Honduras er meget lignende til Nicaragua. Med undtagelse af smalle kystnære strimler, det er et bjergrigt land. Landbruget er den største kilde til levebrød, men det meste af jorden er stadig uopdyrket land. Som i Nicaragua, er det nu lignede en øde Arktiske landskab. Mørke skyer, gravid med sne, hang omkring en imaginær bjerg i en højde af fire til fem tusind meter.
  
  
  Min pilot syntes at vide, flyvebanen. Det var sandsynligt, at hun var landet her før. Hun lod bilen igen igen faldet til omkring tusind omdrejninger per minut, og at den er tændt landingslys. Langsomt, hun sænkede flyet. For en urolig øjeblik, jeg troede, hun ville have os til at lande midt i en lund af træer. Så er vi færdig med den afstamning. Den konkrete bane, Tegucigalpa Lufthavn indtaget en fremtrædende plads i skæret af vores landingslys. Vinden og sneen pisker op i torrents. Synlighed rakte ikke til meget mere end skruen. Vagt, kunne han se den massive former for kontrol tårnet og hangar åbenbaret før ham. Jeg tænkte på, der ventede på os i disse bygninger. Hvis nogen var der.
  
  
  Vi ramte jorden, sprang, ramte jorden igen, og skred. Tamara genvandt kontrollen over flyet, og vi rullede mod tårnet. Vi passerede mimmo par gamle P-51 Mustangs, krig relikvier, DC-4s, og grupper af nedlagte F-5s. Der var ingen kommercielle fly i syne. De hangarer, kontroltårn, og ankomsthallen blev alt mørkt; der var ingen tegn på liv. Jeg har en mistanke om, at byen var blevet evakueret var stærkere end nogensinde. Selvfølgelig, det er også muligt, at kun de forstæder, der blev evakueret. Befolkningen kunne være samlet i en lejr i centrum af byen for at vente til slutningen af denne uforståelige katastrofe. På den anden side kunne det også være en stor baghold. Tamara var opmærksom på den potentielle fare. Da vi nærmede ankomsthallen, hun slukket landingslys, at bilen bremses kraftigt, og vendte Cessna 180 grader. I en nødsituation, kan vi nu havde plads nok til at tage sig hurtigt igen. Ingen kom ud for at hilse på os. Ingen syntes at være at gemme sig i skyggen af bygningen enten. Tamara slukket motoren og kiggede ud nøje.
  
  
  "Ser du noget?"
  
  
  "Nej. Lad os vente!'
  
  
  Døren blev åbnet og en mand løb ud. Han vaklede, gled, forskudt, og løb så hurtigt han kunne. Det er ikke kendt af egoet. I alle tilfælde, at han var en soldat og var ubevæbnede. Han smuttede i vandet. Vi hørte den svage lyd af en bil starte og køre væk i fuld fart. Vi ventede et par minutter, men intet andet skete.
  
  
  "Sandsynligvis en marauder,"sagde jeg," og en drukkenbolt ved det." Han kæmpede med døren. Den isnende kolde vind var en rædsel efter den hyggelige varme af flyet. "Vent," råbte til hende, Tamara. — Jeg samler hvert år. Hende, gik op til døren, som venstre mand. Mendoza er kanon med en kugle i min hånd, klar til at gå. Det var næsten for mørkt inde for at se noget klart. Jeg følte mig omkring væggen og fandt lyskontakten og vendte det om. Intet kan lide det. Jeg har prøvet det et par gange mere. Han pludselig stoppede med at lytte til hende. Vinden hylede udenfor. Det papir, der blev blæst ud af de store vinduer.
  
  
  På den anden side af den store marmor venteværelset var en række af billet tællere. Han gik over til den nærmeste skranken og gav nah et spørgende blik. Han undersøgte hende kontorer og toiletter. Lufthavnen var tom. Han gik tilbage til skranken og prøvet den telefon, der var på bordet. Det har ikke overraske mig, at den linje ikke virker. Shaggy slæbende lyd kom bagfra. Dreje rundt, han faldt hans telefon og tog pistolen.
  
  
  Det var Tamara. Hey, er du ikke nødt til at fortælle mig, at hun var nervøs. Hendes øjne er runde var størrelsen på tallerkener. Det var døde hvid. "Jeg kunne ikke tage det længere der," sagde hun.
  
  
  — Ikke alle benene er bedre her. Han pegede på telefonen ved siden af hans skrivebord. "Der er ingen her. Telefonen og hellig er heller ikke længere arbejder.
  
  
  — Så hvad gør vi nu?"
  
  
  "Polensia".
  
  
  Hun greb fat i mit ærme nervøst. "Lad os gå til Tegucigalpa første, Nick. Efter alt, kan man ikke være fuldstændig evakueret. Ikke på så kort tid. Der skal være nogen, der kan hjælpe os. Politiet eller hæren.
  
  
  "Jeg ville elske at se hende, baby, men jeg kan ikke. Vi skal først finde nogen til at forklare denne proptrækker. Og hvis vi finder en person som det, det eneste problem er, om de har tillid til os. Vi er udlændinge uden pas eller visum. Nej, de vil hellere tro, at vi var årsag til dette."
  
  
  — Men vi kan ikke stoppe Zembla. Bare os to.
  
  
  Jeg strøg hendes hånd, der var nu holder min. "Bet?"..
  
  
  
  
  Kapitel 8
  
  
  
  
  En time senere kørte vi ned Tuguigalpa i en stjålet militære land Rover til bjerglandsbyen Polencia.
  
  
  Vi var heldige nok til at finde noget, der var på rejse i en øde lufthavn. Rover blev parkeret i en lille lufthavn politiet garage ved siden af det gamle propelfly. Bilen var jacked op og højre forhjul var fjernet. Så snart de Honduranske myndigheder har besluttet at handle i, var der naturligvis en generel panik. Rover blev bare efterladt. Det var rustne, med en revnet forrude og en bulet kølergrill. Men hvad vigtigere er, det var helt lukket. I denne højde, samt højere op i bjergene, hvor vi var nødt til at gå, der er sådan en ting som vinter. Selvfølgelig, intet i forhold til den nuværende situation, men også det faktum, at Honduranere, der anvendes lukkede biler gav mening. Jeg var taknemmelig for.
  
  
  Jeg har fundet en matchende dæk i garagen. I mellemtiden, Tamara var rodede gennem flere gasbeholdere, der uden gas station. Jeg var ved at ændre sit hjul, når hun kom for at fortælle mig, at pumpen ikke var i orden - der var ingen korruption. Heldigvis fandt vi flere tønder benzin. Lykkedes det at pumpe vand nok med hånd pumpe til at fylde seks dåser og tanken om, at alle terrængående køretøj. Efter at alle, høj oktan ville sikkert brænde et hul i flaskerne. Proptrækker var bare hvor hurtigt. Der var ingen våben i Rover, hvilket ikke er overraskende. Vi fandt en spole af reb og en førstehjælp kit . Før du forlader, Tamara skiftet forbinding på min skulder. Han var glad for, at blødningen var stoppet, og hullerne var så godt som lukket. Men der var ingen medicin for at reducere den gnavende smerte. Sin forsøger at glemme smerten. Min undersøgelse af Østlig filosofi og min omfattende yoga klasser, der skal hjælpe mig med at gøre dette. Ånden besejrer sagen - og det virker!
  
  
  Endelig, på den måde, har vi bemærket, at ovnen blev der arbejder som dårligt, og lydpotte var revnet. En kontinuerlig tordnende og brændende lugt fyldte kabinen. Hende, jeg tænkte, hvor er det ironisk, at det ville være, hvis kulilte forgiftning som følge os til at dø, før vi havde en chance for at dø i en mere hensigtsmæssig måde. Personligt, hun foretrak isnende sne eller varmt bly.
  
  
  Jeg kørte hende. Tamara fandt sin vej gennem kort, at hun havde udfoldet sig på hendes skød. Den rute vi tog bestod af en kontinuerlig zigzag gennem bakker og endelig en sidste frygtelig stejl opstigning til Polencia. Klatring disse toppe kan ikke betragtes som noget spektakulært. De er ikke særlig stejl og ikke falder i samme kategori som Alperne eller de yngre Rocky Mountains. Men nu vi var nødt til at skære gennem de snedækkede skove. Klatring forblæste går og iskolde hestetrukne og bjergstier var mere farlig, end den så ud. Mørke skyer tårnede sig op over os. Et strejf af grå tåge og sne, blandet på steder med hagl, der slog all-terrængående køretøj fra alle sider.
  
  
  På begge sider af den smalle vej, en lille hær af indfødte var i bevægelse. Flygtninge, der har forladt deres landsbyer og hytter. De traskede til beskyttelse af Tegucigalpa. Nogle var monteret på heste eller muldyr, havde andre vogne, men de fleste gik. De bar strømmer ponchoer, løs bomuld bukser og sandaler. Dårligt klædt og elendige, de traskede med deres magre ejendele på ryggen. Hvis de var tilhængere af Zembla, de ikke viser det.
  
  
  En dag standsede han for at lade en vogn passere. Tamara åbnede vinduet side. — Hvor langt er der til Polencia?" — Hvad er det? " spurgte hun halv-racen . Han standsede et øjeblik, så trak den poncho strammere omkring hans frosne krop. "Måske en time. Vejen er dårlig. Gå tilbage, hvis du kan.
  
  
  — Nej, vi er nødt til at flytte på. Tak.'
  
  
  Manden lægger sin hånd på vinduet. — Det nytter ikke noget, senorita. Nogle af dem er omkring os ved halv-pension. Folk med kanoner jagtede os rundt vores hjem."
  
  
  "Soldater?
  
  
  "Nej. andre. Jeg ved ikke, hvorfor de ønskede, at vores lille landsby. Når man står med et våben, du hellere ikke stille spørgsmål og adlyde."
  
  
  "Vi vil være forsigtig. Muchas gracias, senor. Tamara lukkede vinduet. Hendes ansigt var grim, som vi kørte. "Der er ingen tvivl om det nu, Nick. Du havde ret. Senderen er der.
  
  
  "Ja. Og en ting mere. Zembla, som allerede var der.
  
  
  Hun gav mig et kraftigt look. — Hvordan kan du være så sikker?"
  
  
  "Jeg er ikke sikker på, men det passer med tidsplanen. Kanaler bør ikke være meget store. De var pre-fabrikerede, der er indstillet til en bestemt bølgelængde. Kommandoer, der var lavet omkring en Maya templet. Zembla installeret ih hemmeligt, uden opsyn. På denne måde, ingen stat vil blive mistænkelige og sende soldater til at undersøge ego ' s aktiviteter. Nu, at tingene var gået galt, han var nødt til at træffe et valg. Han kunne afvikle sine kanaler og glemme alt om hans program, eller han kunne gennemføre sine planer for enhver pris. Og jeg kan stadig ikke se denne fanatiske give op. I henhold til smeden, det har noget at gøre med den martyr kompleks. Nu, at Polencia er besat af ego tyveknægte, er det indlysende, at Zebla har besluttet at kæmpe til den bitre ende begge veje. Da der ikke er nogen radio kontakt, jeg ville sige, at han flyver frem og tilbage mellem hans indlæg til støtte kommando og hans mænd."
  
  
  "Du mener, Oberst Zembla er her i Polencia?"
  
  
  "Han må have gået ud igen og venstre skildvagter."
  
  
  "Vi er ikke helt sikker på, Nick.
  
  
  Han greb Rover rattet, som om det var Zembla ' s hals.
  
  
  "Nej, vi er ikke sikre."
  
  
  Vi kæmpede for at finde vores vej op. Nogle gange mellem grupper af træer, hvis grene er bøjet under en usædvanlig sne belastning. Nogle gange på tåge-indhyllede bjergkæder med klipper på den ene side og grå tomhed på den anden. Den kolde øget. En iskold vind skåret gennem kabinen som en ragekniv, gennem papiret, og vores tænder chattered som kastagnetter. Til sidst nåede vi frem til et lille plateau, ved den brede ende af en trekantet valley. På den anden side af dalen var Polencia.
  
  
  En stor, glitrende almindelig strakte sig ud foran os. Sergei var blændende afspejles i den uberørte sne. Kun himlen syntes at gnist og glimt i øjet. Den tumbling masser af skyer skinnede som quicksilver. Dalen skinnede hvid og uforglemmelig smuk. Yndefuld is kupler, der er omfattet af den endnu grønne land. En flod, der flød i midten af dalen. Han kunne se, hvor det flød ud i dalen. Kuperet lommer under et tykt lag af sne påpeget, at det rapids. Mange kaskader, nu omgivet af is, er angivet en højere position. Polencia var beliggende ved foden af et stort vandfald. Normalt landsbyens huse var lavet af beige-grå sten og gips, men nu var det en klynge af faldefærdige elfenben hytter omkring en lige så hvide kirke.
  
  
  Han vidste, at der ville være en mand på vagt på kirkens tårn. Andre vil patruljere gaderne, og nogle vil sidde på de stejle skråninger omkring dalen. Vagterne kunne vi se, seks af dem, var der danner mørke pletter på lys baggrund. To af dem stod på den interimistiske blokade dannet af et hegn omkring logger på den vej, der fører til Polencia. De andre er arrangeret i en halvcirkel på vores side af landsbyen, for eksempel.
  
  
  De har ikke set os endnu. Ellers ville de have gjort noget, " Tamara sagde. "De er bare stå der... Eller måske er de ved at vi kommer og vente uden at affyre indtil vi får en slikke."
  
  
  — Nå, lad os ikke holde ih vente længere.
  
  
  — Vi kan prøve at tage den sidste vagt med en omvej. Vi kunne bruge ego-pistol.
  
  
  Han svarede ikke lige med det samme. Jeg studerede område, og troede. Han forsøgte at komme op med en plan, der havde en rimelig chance for succes. Jeg kunne ikke rigtig lide det.
  
  
  "Nej, vi kender ikke din tidsplan," jeg fortalte hende, at efter et stykke tid. — Og vi har ikke tid til at stå her og sortere det ud." Hertil kommer, at landsbyen er helt åben. Det vil være et helvede af en meget sværere at komme ind der. Og selv hvis det virker, kan vi ikke vide, ih placering. Så vil vi give os selv væk. Nej, vores eneste chance er at slå til, før de ved, at vi er her.
  
  
  "Okay, fortæl mig hvordan!"
  
  
  Jeg har gennemgået det hele. Så en spole af reb fra bagsiden af bilen tog det. "Giv mig din pistol," sagde jeg.
  
  
  "Hvorfor? Der er kun tre runder tilbage i nen.
  
  
  "Udmærket. Det er to mere, end jeg har tilbage. Åh, og en anden granat, bedes.
  
  
  Hun kiggede trist, men hun gjorde som han bad.
  
  
  "Hvor skal vi hen, du?'Hvad er det? " spurgte hun, da hun forberedte sig til at kravle ud omkring Rover.
  
  
  "Ikke os, men mig. Ophold her.'
  
  
  "Nick, nej!
  
  
  'Det er sådan det skal være. I mellemtiden, kan du slå den jeep rundt og fylde tanken op, ved at dunke. Hvis det lykkes, en hurtig tilbagetog kan være nødvendig. Hvis jeg ikke kommer, så...
  
  
  "Lad være med at sige det.'
  
  
  "Hvis jeg ikke lykkes," gentog han, " så har du en chance." Benzin er mere end nok til at komme tilbage til Tegucigalpa.
  
  
  — Jeg hader dig, " kaldte hun efter mig. Han kiggede over skulderen på den slanke figur, der sidder i land Rover . Hvis bare det ikke var så forbandet koldt, og situationen var ikke så farligt, og presserende! Så jeg vil gerne vide, om hun ved, hvad kærlighed er, også. Min sjette sans fortalte mig, at min elskværdige russisk agent var passionerede nok til at få os til at glemme, at vi nogensinde havde været kold.
  
  
  Han nåede begge ender af plateauet og begyndte at klatre op ad bakker, der førte op til den store klippe ansigt over dalen. Jeg var nødt til at tamp ned i sneen med den ene fod, indtil det var hårdt nok til at holde min alenka. Derefter, med den anden fod, det næste stykke, og så videre. Det var udmattende at død. Skridt for skridt, det steg. Snart, hendes ben muskler stoppet følelse, på grund af den trampet. På meget stejle sektioner, du var nødt til at kravle på dine knæ. Han kæmpede for at komme op med sine hænder. Han endelig nåede toppen af klinten. Nu er min rejse til rock er åbne mere end en halv kilometer væk.
  
  
  Den første del var ikke alt for svært. Det bestod primært af en labyrint af buske og små træer, rundt om, som tilfældige grene voksede i de mærkeligste steder. Men så krat af disse forblæste gamle træer stoppet. Jeg kom til en tæt skov. Store nåletræer, egetræer og elmetræer bukket under vindstød. Grene bevægede sig hurtigt. Det lignede arme var svinge rundt fra side til side for at holde varmen. Nogle træer, som kollapsede under vægten af sneen og brød med den frosne kuffert. Jeg var nødt til at gå på dem eller under dem, kravler mere end at gå.
  
  
  På trods af den sne, der dækkede alt og jævnet det, han så, at de træer, der stod på en bakke. Dette højen lå over flodlejet, lige før det sted, hvor floden tordnede ned i dalen. Der var en stor gruppe af angelesas; mørk, buede former tæt sammen. Jeg gik der under dække af træer. Her var vinden mindre stærk, og sneen mindre tæt. Han gik ud til flodbredden og kiggede rundt omhyggeligt. Vinden døde ned. Dette gav mulighed for bedre kontrol af stien. Sneen omkring mig så fredfyldt og venligt. Rebet vejede tungt på mit sårede skulder. Jeg ville have ønsket at smide det over min anden skulder, men jeg var nødt til at holde min højre hånd fri til at skyde.
  
  
  Han trak låget af den automatiske pistol flere gange for at befri ego fra den olie, der var fortykket af kulde. Han stoppede døde, og Stahl ventede. Jeg ville have lyttet til hende, hvis der var nogen i nærheden. Der var ingen tegn på liv hvor som helst.
  
  
  Flod — uanset hvad de kaldte os-løb igennem is og sne som et kloak-rør. Han tvivlede på, at det ville fryse i en normal vinter. Træer og buske, der er flygtet som følge af storm, blev forankret blandt de sten i midten. Træerne dannet en hård dam omkring det, der strækker sig fra den ene bank til den anden.
  
  
  Han flyttede til højre gennem en lavvandet depression mod klinten. Omkring vandfaldet, lige før floden løb ud i dalen, et stort gran træet faldt. Han var halvt bank, halvt i floden. De nederste grene var dybt under sneen, men rødderne er stadig så frisk. Dette betød, at træet var blevet revet op med rode for ganske nylig.
  
  
  Dens stoppede her. En enkelt tråd af reb bundet hende til et træ. Han bandt den anden snor rundt om hendes talje. Han krydsede den frosne flod, og på vej til vandfaldet. Gå på isen af de floder, der ville have været lettere, men jeg ønskede ikke at blive opdaget. Min plan var enkel. Ved den tid, han havde brugt den fulde længde af reb, han ville have været tæt nok til vandfaldet for at implementere Tamara er perfekt camoufleret granat og ødelægge den voluminøse dam. Han regnede på det faktum, at den nydannede is ville ikke helt sæt. Hvis isen brød, dette akkumulerede masse vil vælde ned som vand omkring et reservoir. Polencia var lige ned i dalen. Befolkningen er forsvundet. Kun Zembla ' s mænd, og senderen forblev i byen.
  
  
  Det var ikke sikkert. Granat kunne have gået ud, inden jeg nåede sikkerheden af træer. En mur af sne og is vil glide langs kanten med halsbrækkende hastighed. Resultatet ville være lige så dødbringende som et jordskred. Og jeg var ikke tænkt mig at lade mig få fanget i denne malstrøm. Han vidste ikke noget om tændingen timing indstillinger. Rebet var mit eneste håb.
  
  
  Dæmningen var stadig femten meter væk, en anden ti. Hendes måde var mimmo af kviste og sten. Han holdt tangerine bombe i den ene hånd, den automatiske pistol i den anden. Jeg troede, jeg hørte stemmer, men jeg kunne ikke se noget. Ikke for lang. Hendes gennemgang slikker, mit mål og min krop var så lav som kun hun kunne bøje over. Han havde næsten nået op på klippen, da han hørte lyden igen. Denne gang var der ingen fejl! Nogle mænd kom gennem spruce grove. De var på vej mod floden. Ih stemmer klang gennem sneen. Jeg kunne tydeligt høre, hvad de sagde. "...der er fodspor her, jeg fortalte dig, jeg syntes jeg så noget mærkeligt. Han kan ikke være langt væk.
  
  
  Der var en log, der stikker ud af is omkring en meter fra mig. Han dykkede ind i denne husly i isen og fandt sig selv i et rum af raslende grene. Mine forfølgere må have hørt mig. Hendes ånde fanget, den russisk pistol, klar til at skyde i min hånd. En anden stemme hørt hende råbe på spansk. "Verden. Stemmer reb. Det går over floden.
  
  
  Hende, kiggede på den døde grene. Hun kunne få ud af fire tal stoppe på flodbredden. Mændene var iført en uformelig uniform med et emblem, at han havde set før i templet. Ih behandskede næver klyngede sig til deres rifler, som de stirrede intenst på isen. En let brise blæser, hvilket gør ihk holde sig til deres kroppe. "Så kølig som din søster," sagde den tredie, klukker. "Hej!" den anden mand svarede med en obskøn gestus. "Tag det reb, Jose. Lad os se, om du er en god fisker.
  
  
  Han nåede til rebet omkring hendes talje, og løste det. Hun var ikke tvunget til at skyde fire fyre tre gange. Han faldt reb og så det vride i isen. Han ubevidst løftede sin venstre hånd, den ene med Tamara ' s bomb. Dråber af blod pludselig dannes på min pande. Han stirrede på den granat i vantro. Dens brudt ved et uheld tændingen rør tre-fjerdedele af vejen op. Det er formodentlig det skete, da han dykkede til at dække. Tre-fjerdedele af hvad? Tanken var spændt og kunne eksplodere hvert øjeblik — men hvornår? Jeg krøb ned bag et væltet træ, spekulerer på, om en granat ville eksplodere i mit ansigt. Pludselig hørte jeg ham: "Oye venner ! Efter i fodsporene af Ombre. Der er nogen, der sidder ved floden!
  
  
  Fire mænd kom åbent på mig. En bøjet hovedet for at studere spor. Alle af dem havde rifler i deres hænder, klar til at skyde. Det blev omhyggeligt lavet af Tamara ' s pistol af lederen af de fire. Han var kun tyve meter væk, da han skød hende en gang. Hende, så manden fat i hans arm og falde på knæ. Jeg forlod hende, en mandarin bombe på gaflen på en gren. Odin ' s resterende trio gled og faldt fladt på isen. De to andre straks åbnede ild. Kugler jaget efter bunker af sne og is skårene at skade mit ansigt. Det vil et par sekunder, takket være den overraskelseseffekt. Så disse fyre vil sigte bedre. Og hun var næsten ih i sine seværdigheder. De kunne ikke gå glip af.
  
  
  Sekunder helt havde bestået, når granaten eksploderede. Eksplosionen ramte mig i ryggen, som en jernnæve. Jeg følte isen ryste under mine fødder, som eksplosionen rev gennem de uslebne dam. Det fløj gennem luften, landede igen, og skred. Jeg blev ramt af et regnskyl af is, sne og træ. Han har hørt andre mænd skrig som torden af eksplosion forsvundet... og så er isen begyndte at revne med et frygteligt brøl. Det kolde vand under isen havde ikke frosset endnu. Nu begyndte det at flyde hurtigt langs kanten af krateret. Isen stønnede og gøs under hårdt pres; det begyndte at bryde. Store huller blev synlige. Ismasserne ikke længere holdes tilbage, og sammen med resterne af skoven, begyndte at glide som en massiv frosne hellefisk gennem kanten på toppen af byen.
  
  
  Han forsøgte at komme op. Isen dansede og gyngede op og ned. Han faldt på knæ igen. Han kunne ikke selv kravle et par meter til kysten. Han kiggede sidelæns på sine forfølgere. Den mand, der skød hende var væk. Alt jeg kunne se var hænder, der var desperat opsigtsvækkende på noget. Han faldt gennem et sprække i isen. De andre skred ind og skreg. Han kunne ikke gøre noget, men klamrer sig til de grene af træet. De frigjorte floden steget voldsomt gennem de ti fod hul. Både banker, der var dækket med en stærk strøm. Odin omkring Zembla ' s folk forsøgte at komme ud omkring denne sprudlende springvand. Isen brød. En græde, og de, som raser oversvømmelse slugte ego. De to resterende mænd hylede som mænd, der står over for døden. Der var intet at gøre. Støt vi gled mod klinten. Klumper af is og resterne af træer slog os fra alle sider.
  
  
  Toppen af vandfaldet lignede en kæmpe spabad. Alt var spinning og blive trukket ind i midten af hvirvlen. Jeg blev suget ind i det med en forfærdelig klukkende lyd. Derefter faldt det.
  
  
  Jeg nåede ud desperat efter noget, der kan bremse min afstamning. Jeg tog fat i den, greb den log, mistede mit ego igen, men jeg greb den igen. Mange grene blev revet væk eller i stykker tæt til stammen. Men der var stadig nok kviste og nåle til at blødgøre mit fald. Stahl støj er højere. Det var som om, at sikkerhedsventilerne på en tusind dampkedler havde pludselig åbnede for at frigive overskydende damp. Sne og is hældes i centrum af Polencia. Hele byen blev opslugt i en masse af is, der hurtigt steg op og faldt ned. Hende var i midten af denne malstrøm være genert, når øjnene trådte stammen af en oprigtig træet ved mine fødder.
  
  
  Han stirrede wide-eyed på gruppen af mænd. De blev drevet ud i byen og spredte over sletten. I mellemtiden, jeg var ved at blive skudt på. Alt, hvad jeg kunne gøre, var at hænge rundt og bede. Jeg håbede, jeg var på vej så hurtigt, at de ikke kunne ramme mig. Men ikke for hurtigt, enten fordi så ville jeg bryde min hals. Han var fanget i en malstrøm af brusende vand, klipper og træer. Gawk smækket en gren af græs lige over mit øre. En anden hunspell-de-med en metallisk screech rikochetteret fra boulder, at mimmo var gået. Det gjorde mig anspændt op i frygt. Floden slog dalen gulvet med en kraft som en kanonkugle. Jeg blev slået mine fødder og kastet et eller andet sted. Usynlige objekter smækket ind i mig. Jeg var opslugt af bølger af iskolde vand, indtil det blev sort for mine øjne.
  
  
  En stærk strøm bragte mig tilbage til overfladen, før jeg indså, hvad der foregik. Halvvejs gennem det flade og næsten helt ødelagt landsby hende, han kom op til overfladen. Jeg kastede vand op og skræddersy ved, hvad andre lort. Dens forsøger at svømme. En kniv i ryggen fik mig til at falde. Jeg har ikke gjort nogen fremskridt. Derfor fortsatte han med at bo i stedet for at holde hovedet over vandet. Hende, håbede på, at denne måde også stimulere min blodcirkulation. Det var som at være med i det Arktiske Ocean. I alle tilfælde, at mine chancer for at overleve var ikke meget højere! Endnu et skud blev sendt efter mig. Derefter var han ude af rækkevidde, i nærheden af hvad der må have været kirke Polencia.
  
  
  Floden rullede vildt. Mit blod frøs i mine årer. Mine nerver var følelsesløs. Jeg kunne ikke mærke hende længere. Føre håndvægte syntes at være limet til mine arme og ben. Det gik under, brød overfladen, og begyndte at synke igen.
  
  
  'Nick! Nick, vent...
  
  
  Stemmen kom fra hele tåge, fra et eller andet sted langt væk. Han viftede med sin hånd krampagtigt. En stærk hånd fat i mit håndled. Han trak i hende og prøvede at hjælpe hende. Hendes kæmpede med den nuværende. Han kæmpede mod trangen til at give op. Han kæmpede den næsten overvældende trang til at gå til at sove, og synke ned i den største vandseng i verden. Men hånden gav ikke op og fortsatte med at trække mig. Endelig, han følte fast grund. Jeg var stadig blive trukket. Vandet hvirvlede rundt i mit lår, knæ og ankler... og så det fløj ud! Han tog et par vaklende skridt og kollapsede.
  
  
  'Kaldenavn. takke Gud. Jeg kunne høre tremor i hendes stemme. Store tårer vældede op i Tamara ' s øjne. "Tak Gud for at du svømmede tæt nok på kysten til let at blive fanget." Er du okay?"
  
  
  "Intet kan lide det. Min stemme knækkede. Han rystede på hovedet wearily og stirrede på Luk. Det er rart at have en kvinde at tage sig af dig, tænkte jeg.
  
  
  
  
  Kapitel 9
  
  
  
  
  Det var aftenen, da vi vendte tilbage til Tamara ' s Cessna. Der var ingen stjerne på himlen for os. En pludselig regnbyge af snedækkede træer og dækkede jorden, som allerede var dækket af et hvidt klæde. Det var koldt. Hvert åndedrag gøre ondt. Min ufrivillige svømning har dækket mine øjenbryn og skæg med et lag af frost.
  
  
  Vi blev glædeligt overrasket over at se et diset bånd af kedelige gule lys over centrum af Tegucigalpa, hovedstaden i Honduras. Så vores gæt var korrekt. Byen har givet varme og husly til de hjemløse og strandede ledelse vil føre til tab. Lufthavnen og veje, der fører til det var stadig øde hen. Vi kun kortvarigt overvejet muligheden af at gå i byen. Men den gamle argumenter var igen afgørende. Vi ville bruge for meget tid på at lede efter de rigtige myndigheder. I det usandsynlige tilfælde, at de har tillid til os, ih ' s hjælp vil være tvivlsom, og hvis de ikke har tillid til os, vil vi være den store taber. Tilføjet til dette var fare for, at nogle kan samarbejde med Zembla og hemmeligt arbejde mod regeringen. Uden præcise data, vi aldrig ville have vidst, hvem vi var, som beskæftiger sig med.
  
  
  — Og hvad forklaring, bør vi give for at få, hvad der skete i Polencia?" Tamara rystede på hovedet. "Nick, det var den vildeste trick jeg nogensinde har set. Hvis jeg ikke vidste bedre, kunne jeg have svoret, at du havde en hel flaske vodka.
  
  
  "Hendes hotellet ville være en frank nu," svarede jeg, fnysende. "Forresten, har du en bedre idé at ødelægge denne installation med vores begrænsede ressourcer?"
  
  
  "Jamen ... nej, ikke lige med det samme, men jeg tror stadig,..."
  
  
  "Mandag morgen kvalme fra rektor!"
  
  
  "Hvad mener du, Nick?
  
  
  'Glem det. Bare husk, at kun én transmitter er ødelagt. To mere foran. Og vi skal "gøre det med en total af tre kugler, og, selvfølgelig, dine cigaretter."
  
  
  "Nick, det er ikke fair! hun sagde, skægtorsk. "Der er intet galt med mine cigaretter."
  
  
  "Intet Smokey kunne gøre for at helbrede en bjørn," sagde jeg. "Vil du have mig til at lyse hende en cigaret?"
  
  
  "Ikke helt," lo hun. "Der er Smokey Bear?"
  
  
  "Det ville tage for lang tid at forklare det. Af den måde, jeg gerne vil have hende til at have en cigaret lige nu med et sip af din vodka. Men kun mit eget mærke med en guld-mundstykke.
  
  
  "Golden mundstykke! Gå videre, holde i gang. Hvorfor er det nødvendigt?
  
  
  "Det er til min T-zone."
  
  
  "T-zonen ?"
  
  
  "Almægtige Gud! Tamara, er de ikke lære dig noget som helst ved dette akademi på Ulyanovsk Avenue? Du vil ikke sidste femten minutter i Manhattan.
  
  
  "I det mindste er de ikke lære os om T-zoner . Udover, det lyder frækt.
  
  
  Det var på mine læber at sige, at det var den ikke. Men så huskede jeg en udsolgt film hun havde set et par uger siden. Hun kunne være ret. Han ryddet sin hals og brummede: "Giv mig en cookie."
  
  
  Hun gav mig en cookie. Det var en af dem, ost og peanut butter cookies, du finder i automater. Det var en web-baseret spiselige objekt, som vi kan finde i et øde lufthavn, og på grænsen af vores evner, vi har hacket sig ind i automaten, og tog en halv snes pakker med os. De små chokolader i automat næste dør var helt uspiselige, selv efter at vi er optøet dem. Derefter, efter vores raid, det var fyldt med Cessna tanke. Tamara ombord i flyet i en tom bil, ud af vinden.
  
  
  Vi var der stadig. Vi var i Cessna. Motoren kørte i tomgang, og den varme var tændt på fuld kapacitet til at tø os. Vi tyggede på disse kiks. Jeg var iført Tamara ' s frakke, mens mine venner var ved at tørre. Mine bukser og sokker i stå for mig som en blok af is. Vi søgte bygninger til tæpper eller tørt tøj. Ikke noget resultat. Under evakueringen af lufthavnen, alt nyttigt, tilsyneladende var taget med dem. Han kiggede på Tamara i det bløde grønne lys i instrumentbrættet. Hans sejhed, udholdenhed og mod stadig var beundret. Hun kæmpede for, forbandet, og hjalp mig med at genoplive mig i land Rover . Jeg var tæt på udmattelse efter vi omgås de få tilbageværende fyre Zembla havde placeret i den nu ødelagte Polencia. Hun lykkedes. Hun kørte hele vejen tilbage. Vi uenige om, om hun skulle tage hendes gennemblødte tøj og fryse på hendes bare røv, eller bo i dem og beskedent tur i en blok af is. Endelig kom vi til et kompromis. Jeg tog hendes frakke og skjorter og tog sin frakke. Resten var nødt til at tørre ordentligt.
  
  
  Nu var vi endelig i stand til at hvile i fred, var det klart, at Tamara var også i slutningen af sin styrke. Hun var på flugt for to hele dage og nætter. Hendes ansigt og kropsholdning viste tegn på træthed. Jeg kunne ikke have gjort det meget bedre. Tamara børstet krummer fra hendes skød og slikkede hendes fingre.
  
  
  "Godt. Og hvor at nu? Puntarenas, Costa Rica?
  
  
  "Nej. Jeg rystede på hovedet.
  
  
  "Men Nick, Panama er værd mange flere til syd! Du behøver ikke at tænke på...
  
  
  "Ja, vi vil gå til Puntarenas først," sagde jeg, afbryde hende protest ... Ser på dig, Tamara. Du er død træt. Jeg kunne flyve dette fly for dig, men jeg tror ikke, mange mennesker bliver bedre stillet. Og i den slags vejr, ville det være temmelig forbandet svært at bare blive i luften. Vi har brug for at få nogle resten.
  
  
  — Men vi har ikke tid til det.
  
  
  "Så vi bliver nødt til at finde tiden," sagde jeg fast. Hun kiggede på mig questioningly, så sukkede. "Du har ret, Nick, som sædvanlig. Et par timer af hvælvinger ville være vejen ud.
  
  
  Cessna 150 er ikke designet til hvælvinger. Men Tamara har forberedt en anden overraskelse for mig. Nah havde indstillelige sæder, som ofte findes i biler i disse dage. Foldet tilbage, de var lidt klodset senge, men du kan sove på dem. Nå, det var ikke på FAA ' s liste over nødvendigt udstyr, men Tamara ikke synes at bekymre sig for meget om OS sikkerhedsstandarder. På dette tidspunkt, jeg var ligeglad, enten. Vi strakte ud, hver i sin egen stol, omkring otte inches fra hinanden. Vi lå i tavshed i et stykke tid, kigger på hinanden. Stilheden blev undertrykkende.
  
  
  "Vi kan ikke bare lade motoren køre hele natten," begyndte hun.
  
  
  'Nej.'
  
  
  "Det skal være meget koldt her uden noget at varme op."
  
  
  En anden minutters stilhed. Atmosfæren var ladet med uudtalt ønsker og forførende tanker. "Vi kan dele din frakke, så vi ikke bliver kold," sagde han endelig fortalte hende.
  
  
  Ja, hun er aftalt. Hun stod op og slukkede motoren. Motoren hostede et par gange og så gået i stå. En pludselig stilhed faldt over os. Tamara tøvede... Hun langsomt sætter sig ned ved siden af mig i min smalle sæde. Med hensyn til over for mig, hun strakte sig ud til sin fulde højde. Han åbnede sin kjortel, og svøbte os i det. Han holdt hendes krop til ham. Hendes runde, høje bryster føltes som frosne æbler på mit nøgne bryst, som hun automatisk puttede sig ind til mig. Vores lår rørte. En gysen løb gennem hende. Og det var ikke fra den kolde.
  
  
  Han ønskede ikke at skræmme hende eller gøre hende ondt. Jeg har brug for det for alt for mange andre ting. Pludselig bliver hendes elsker var for risikabelt. Men jeg kunne ikke styre mine hænder længere. Langsomt og unstoppably, de gled ned til hendes slanke talje og under sin uldtrøje. Mine fingre glide blidt over hendes spændte, flad mave. Jeg kunne mærke hendes skælvende under min berøring. En brændende, snærende varmen steg gennem min krop. Min hånd kærtegnede hendes fløjlsagtig hud, du søger, i håb om. Og så følte han det — en prikkende dunke, en vag, men væsentlig gigt.
  
  
  Vi kyssede. Doven og drilleri i første omgang. Derefter hårdere. En ulmende lidenskab syntes at blusse op i Tamara. Hendes krop rystede i mine hænder i bølgende bevægelser. Hendes mund var som en bitter frugt. Han rystede og spændte under kraft af hendes favn. Endelig, hun brød gratis. Hun lo. En stolt, selvtilfreds smil, som om spottende mit ønske. Men hvis hun gjorde grin med noget, det var hendes eget ønske, ikke mine. Der var ingen brutalitet eller bagtanke i hendes smil.
  
  
  Hun kunne ikke modstå mine hænder. På den anden side, hun lydløst opfordrede mig på med hendes bevægelser, indtil vi lå nøgne ved siden af hinanden. Kabinen var varmt og fugtigt, og ikke bare opvarmet. Langsomt og stille og roligt, trak han sin jakke tilbage. Det har været stirre på nah, virkelig stirre på nah, hele vejen. Hendes bløde, glinsende hud, hendes perfekte bryster med deres røde brystvorter, hendes frodige munden, der steg og faldt med hendes hurtige vejrtrækning, hendes runde, bløde lår, vendte i lange, smukke ben. Mine øjne slugte. Hun så yndig. Hun holdt sine arme til at omfavne mig. "Nick, Nick... — Hvad er det?" hviskede hun. "Du er så stærk, sådan en rigtig mand. En afstemning, som det skal være i aften, en afstemning, som jeg giver mig selv til dig. Ingen løgne, ingen tricks. Ikke Rusland og Amerika. Bare en mand og en kvinde sammen... jeg kyssede det ene bryst forsigtigt, så den anden. Hun krympede sig, greb fat i mit hår og trak mig i en anden slikke. Min hånd gled mellem hendes ben og så op bløde indersiden af hendes lår. Hendes hofter afslappet. Hendes knæ spredt bredt, at opfordre mig til at tage hende helt.
  
  
  Hun gjorde os rulle over i vores lille stol. Nu vi var i noget andet. Det er lavere. En af hendes lange, vaklende ben hang ned fra udgangen af den stol, der understøtter vores kroppe. Langsomt, hun sænkede hendes hånd mellem vores kroppe. Hun pressede mig blidt mod hendes våde, varme, skælvende kød. I små, legende kredse, begyndte hun at vride og vride sig. Hendes fingre hungrily presset mig ind i nah.
  
  
  "Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!" hun stakåndet sukkede. Det var som om hun helt havde slugt mig op dybt inde i hende. Hendes krop snoet. Stønnede med glæde, hun sparkede til hendes ben. Hendes arme og ben viklet rundt om min spændte, mobile kroppen. En chill løb ned af min ryg. Han følte hendes stramme muskler, som om de var ikke længere en del af hendes krop. Ramte hende. Med hele sin sjæl og krop, jeg var i salig lyksalighed i dette øjeblik. Hun lagde sine ben endnu strammere omkring min trækninger lår. Hendes lidenskabelige fingre masserede mig med rytmiske bevægelser. Min ophobet ecstasy spildt ud dybt inde i nah. Han gøs. Han kunne ikke længere kontrol over sine bevægelser.
  
  
  Tamara ' s fingre gravede dybere ind i mit kød. Stadig slikker, hun klemte mig mellem hendes håbløst stramme lår. Hun stønnede og stønnede under mig, som hendes egen passion blusset op, med en kraft som en flodbølge. Vores krop rystede krampagtigt. Det har aldrig syntes at ende.
  
  
  Når det hele var overstået, vi lagde for et stykke tid længere, udmattet og fuld. Vores sammenbidte mund. Lyden af vores vejrtrækning var dyb og tung.
  
  
  "Nick," hviskede hun, da vi begyndte at falde i en dyb søvn.
  
  
  'Mmmmm ...?'
  
  
  "Nick, der er Smokey Bear?"
  
  
  
  
  Kapitel 10
  
  
  
  
  Costa Rica har også består primært af bjerge. Nogle af dem er hvilende vulkaner, som nogle gange kan nå en højde på mere end tre tusind meter. Men i teorien, selv den laveste del af lavlandet var nu i denne højde. Bjergene tårnede sig op over ham, på en ufattelig højde. Som Oberst Zembla havde forudsagt, vejret blev værre på grund af en force field forstyrrelse. Nu, at de to sendere blev ødelagt, dam ' s gelænder blev lukket. De snestorme, at Tamara og jeg oplevede i Honduras forvandlet til en orkan.
  
  
  En frygtelig koldt grebet lufthavnen, så vi fløj sydpå sent på aftenen. Tamara fløj i en lang bue over Stillehavet for at undgå storm så meget som muligt. Men så vendte vi om og indre mod Puntarenas, vi blev fanget i en hylende, blændende snestorm. Ikke desto mindre, Tamara lykkedes at lande flyet sikkert i en eng i nærheden af dette Costa Rica havneby. Cessna ' s vinger var dækket med et tykt lag af is. De-icers ikke holde op.
  
  
  De to ranchers vi landede ved siden ejede et 1940 Buick fire-dørs sedan. Bilen blev sikret med jern wire. Det bageste sæde, gav måde at kyllinger. Landmanden kunne ikke lide den Nicaraguanske penge meget, men vi havde ikke andre betalingsmidler. Vi har heller ikke rigtig lide det faktum, at vi var nødt til at betale ti gange den daglige pris for denne sjældenhed. Vi jaget hane rundt i bilen og kørte væk.
  
  
  Kontrasten mellem Honduras og højlandet i det kystnære område i Costa Rica var umiddelbart synlige. Den sne, der var faldet der i skoven var stadig blød. Her, vinden blæste frit på tværs af de store vidder af Nicoya-Bugten . Sneen var blæst væk fra sletterne og akkumuleret i dale eller under ly af bygninger og klumper af træer. Vinden blæste på os fra alle retninger. Vindstød indimellem kørte bilen faretruende tæt på grøfter, der løb parallelt på begge sider af vejen. Nogle gange var vi næsten står stille, når byen og sne var der falder mod os. Den konstante vind vendte sne og byen ind i en masse is, som gradvist frøs ind i en beton-hård skorpe. Det knagede da vi passerede ego. Himlen var en blændende hvid, fuld af overvejelser og flimrende lys. Det er forbløffende, at en sådan intens kulde og sådan blændende skønhed kan kombineres. Kombinationen af disse to øjeblikke blindet mig, da jeg kæmpede med rattet. Jeg kunne knap nok se de grene af træer og buske piskning os. Bilen ramte ihs én efter én. Tamara puttede sig ind til mig for at varme lidt op.
  
  
  Endelig har vi gled ind i Puntarenas. Det er den vigtigste havn i Costa Rica i Stillehavet. Byen ligger omkring 140 km vest for hovedstaden San Jose. Dette er normalt en by med en befolkning på mere end 30.000 mennesker. Nu er det mere lignede en tom kirkegård. Der var ingen i syne. Selv de dyr, der tac dele strejfe sådanne byer. En gammel cruise skib, og flere tun trawlere, der lå for anker i havnen. De var indefrosset i isen. Byen, sne, og den hylende vind bulet skibe og brød deres master.
  
  
  Vi fortsatte med at køre i laveste gear. Vi mistanke om, at alle Vacaciones var en del af en turist-resort på den anden side af havnen. Vi kom til Skipper ' s kaffe. Røg bølgede omkring skorstenen, og den røde glød fra en alt for lyse komfur skinnede ind gennem vinduerne. Dens stoppet. Tamara gik ind for at spørge om vej. Da hun vendte tilbage, hun var påfaldende bleg. "Det er forfærdelig ud der, Nick," sagde hun, hendes stemme ryster. "Det lader til, at hele området er der. Kvinder og børn til at gyse i fronten af brændeovnen. De mænd står omkring ham og stirre apathetically. De er forvirrede. De er bange og næsten uden mad. Odin omkring dem fortalte mig, at der ikke var noget at spise i domkirken, hvor endnu flere mennesker blev siddende. De kommer til at dø, Nick. Vi er nødt til at sætte en tråd til dette!
  
  
  Han strøg hendes ben beroligende. "Vi vil gøre alt, hvad vi kan. Hvor er alle i salen?
  
  
  Hun nikkede desværre. "Hvad gør vi, når vi kommer der, Nick? Du kan ikke sige, at Miss Mohada sendt os. De vil aldrig købe det! Desuden, vi ikke ved, om der er nogen Zembla tilhængere i den hotel. De kan være der, men den sender, kan være skjult overalt.
  
  
  "Jeg ved det, men vi skal starte et sted, Tamara, som i Polencia."
  
  
  Endelig kom vi til en bred boulevard med hoteller, barer og souvenir butikker. Som følge af stigningen i turismen i løbet af de seneste fem år, de er skudt op som paddehatte efter regn. Alle Vacaciones var omkring de største bygninger. Den blev adskilt fra vejen af en semi-cirkulær indkørsel. Fra vejen, det lignede en stor tud krom med en lille balkon. De to nederste etager er blevet udvidet til surround-en solterrasse og en, der allerede er frosne swimmingpool. Hele stedet var omgivet af en høj stenmur.
  
  
  Femten meter fra indgangen, den smalle indgangen var spærret af en Fiat-bil. En strøm af røg flygtede fra udstødningsrøret. Så motoren kører. Vinduerne blev lukkede. Men når det er stoppet, kan døren ved siden af føreren straks åbnet, og en mand kom ud på luk. Han forlod døren åben, kommer op til os. Bag det, hun så en anden mand kørsel. Begge mænd var i besiddelse af en maskinpistol pegede på Buick. Han forsigtigt trak sin pistol og placeret ego på sædet ved siden af ham. Holder pistolen i sin højre hånd, han rullede vinduet ned med sin venstre. Hun ville holde høflig så længe som muligt.
  
  
  "Senor?" Manden spurgte med et mistænkeligt udseende.
  
  
  "Kan du flytte din bil," sagde jeg. "Vi ønsker at gå til hotellet."
  
  
  "Hotellet er fuld. Nye gæster er ikke længere tilladt.
  
  
  "Vi er ikke gæsterne," sagde jeg hurtigt.
  
  
  "Ah, ikke? Hvad så?'
  
  
  "Vi er inviteret," Tamara sagde.
  
  
  "Business," tilføjede jeg.
  
  
  Manden blinkede og kiggede mere på vagt end nogensinde. Er du kunstnere, der er antaget til at udføre for syndere, uden Synd?
  
  
  Tamara og jeg udvekslede et hurtigt blik. Vi forstod ikke, hvad han mente, men vi nikkede hurtigt.
  
  
  "Selvfølgelig," sagde jeg. "Vi er kunstnere. Vil du lade os passere?"
  
  
  Hvem er de, Juan? "Stop det!"føreren af Fiat råbte.
  
  
  Kunstnere, " Juan kaldet tilbage. Egoets øjne indsnævret til spalter. "Men de ser ikke ens på alle. Jeg tror ...'
  
  
  Ego afbrød hende. "Vi synger og spøg, og..."
  
  
  Peter plys! manden grinede. "Vi kan tænke på noget bedre."
  
  
  "Jeg danser," Tamara sagde i en lav, indbydende stemme, og kigger op på ham. Hey, jeg formåede at læne dig frem, mens du puster ud af mit bryst. Ikke nogen lille bedrift med alt det tøj, hun var iført. Det hånlige smil på guard ' s ansigt forsvandt som dug for solen.
  
  
  -"Bueno ! Det er bedre!'
  
  
  "Ja, amigo," afbrød han, " før du kan se Senorita Fandango fra Fandango og Male." En eksotisk danser, med et verdensomspændende ry. Hvis du ser hende...
  
  
  "Hans," sagde manden. Han sænkede riffel og gik tilbage til fiat .
  
  
  "Unfriendly dreng," mumlede jeg, da han kom tilbage i bilen.
  
  
  Han lod døren stå åben og iagttog os nøje. Han tog radio fra instrumentbrættet og sagde et par ord. Der var en en-minutters forsinkelse. Så kom gigt. Der burde have lydt godt. Mindst manden nikkede til føreren, og Fiat kørte tilbage.
  
  
  "Den første hurdle er overstået," sagde jeg, da vi var forbi ego. "Senderen er her på hotellet."
  
  
  "Fordi der ikke er sikkerhed?"
  
  
  "Ja, og også fordi inn brænder med et helligt lys. Dette betyder, at de har deres egen generator. De var derfor forberedt på de kommende begivenheder. Formentlig, Zembla har allerede var udstationeret hans mænd her i forventning om begivenheder.
  
  
  "Jeg håber, at alt er opvarmet," Tamara sagde, gysende.
  
  
  Han følte på hans skulder. Såret er helet godt. "Jeg spekulerer på," fortalte han hende, eftertænksomt, " hvor de gemte sig senderen."
  
  
  "Hende, ellers kan jeg spekulerer på, hvem eller hvad disse' syndere uden synd ' er?
  
  
  'Det ved jeg ikke. Kan du danse, ved den måde?" Hun smilede. "Jeg kan ikke vide noget om dine Smokey bear, Nick, men jeg har lært et par tricks i Ulyanovsk."
  
  
  "Dette vil komme i handy," sagde jeg, " fordi jeg ikke kender nogen kort tricks."
  
  
  Jeg var ikke overrasket over manglen på en dørmand. Hallen var øde, undtagen for receptionisten. Det var som et museum for fin kunst. Væggene var dækket med vægmalerier og malerier. I centrum af den gyldne tæppe, der var et springvand indrettet med plastik blomster. I det fjerneste hjørne, bag en tæller, stod en langsom ung mand med satin udtryksfulde øjne og næsebor. Ego havde en åben e-mail, og indtast ramme på ryggen, og en lille tavle på hans venstre. Der var nok en anden walkie-talkie under den skinnende palisander tæller. Anyway, han kiggede forventningsfuldt på os, da vi nærmede os. Så var muskuløs herre, der læner sig mod disken ved siden af ham. Som alle ledere, denne fyr, der var iført stribede bukser og en nellike i knaphullet. Men ligheden endte der. Ego jakke lignede en opsvulmet grisens blære. Carnation havde visne, og hans ego-tunge brystet buler gennem den dårligt montering passer. Tilsyneladende, at han tog den rigtige manager tøj og skjulte ham, et eller andet sted. Hendes, i håb om, at han ikke ville blive koldt i sit undertøj.
  
  
  Jeg kunne høre Tamara ' s hurtige vejrtrækning. Jeg fulgte sin intuition. Zembla blokeret alt inde og ude. Vi formåede at komme forbi den første linje i forsvaret, men der var stadig en masse at gøre.
  
  
  Den pseudo-manager rettede sig op og kiggede os op og ned. Ego stemme syntes at komme rundt i en meget dyb ét. "Fandango og Male?"
  
  
  'Ja'.
  
  
  — Du er ikke på min liste, Senor Fandango.
  
  
  "Hendes Grind; hun er en Fandango. Men jeg kan give dig en forklaring.
  
  
  "Vores agent," Tamara afbrudt, " fik det hele er blandet op.
  
  
  "De andre kunstnere, der ikke kunne komme," sagde jeg.
  
  
  "Denne forfærdelige vejr. †
  
  
  Manager løftede sin hånd. "Stop det! Vær venlig at stoppe! Jeg ønsker ikke at høre om det igen. Har du både dans?
  
  
  Han hostede undskyldende. "Nå, sin meste er gået rundt der, og..."
  
  
  "Han er min manager nu, og..."
  
  
  "Men hvis du insisterer, kan jeg stadig vil have det."..
  
  
  'Det er nok! Det er formentlig lige så god som hvis du ikke danse, Senor Trummerum. De beder om en kvinde og en kvinde, de vil få. Noget at underholde jamen, er det ikke? Hvor er din dragt, senorita ?"
  
  
  "Du behøver ikke bekymre dig om det," Tamara sagde kraftigt. "Men jeg har brug for musik."
  
  
  — De ville ikke fortælle dig det?" Hotel Vacaciones er en fuld tid hold af tre personer. Det spiller i den cocktail bar, i hele sæsonen. Denne kombination er til din rådighed. Manager sukkede næsten desværre. Jeg håber du er lige så god som Carmen...
  
  
  "Carmen?"
  
  
  "Carmen LaBomba, senorita ! Hun er meget berømt i dette område. Jeg har aldrig hørt om dig.
  
  
  "Det vil ændre sig før i aften," Tamara lovet sullenly. Hun vinkede til ego igen. Hendes ikke føler sig trygge. Min krave begyndte at klemme om min hals. Det var som om, vi var ansøge om et godt job i Union City, New Jersey.
  
  
  "Senor, vi er kolde og' trætte og sultne, '" sagde jeg skarpt. "Hey, hvis du stadig nødt til at udføre..."
  
  
  "Ja. Pepe, vise dem til ih værelse.
  
  
  Receptionisten hoppede opmærksomhed. "Dig! I hvilke rum?'
  
  
  "Er der ikke en permanent plads til kunstnere? En af disse, der er adskilt fra gæster, der på bagsiden af hotellet?
  
  
  "Din, dit," Pepe er aftalt . Han nikkede energisk og greb en nøgle fra bestyrelsen bag ham. Han dukkede under disken. "På denne måde, ilder favorit."
  
  
  "Vi vil ringe til dig," manager sagde. "Har en god tid, senorita, og du vil være så god som Carmen."
  
  
  Tamara gav ego en sensuel smil. Vi fulgte administrator igennem. "Ikke meget venligt, er det?" Tamara har bemærket dette, når vi passerede de mimmo lift.
  
  
  "Jeg tror, han kunne virkelig godt lide dette Carmen," sagde jeg. Hendes stadig ikke føle sig godt tilpas med den måde, tingene var på vej hen.
  
  
  Vi gik ned ad korridoren, der førte til den store sal. Så er vi trådt ind i et stort, cirkulært rum fuld af hvide, runde sofaer, lænestole, borde og kolonner. På den ene side var der et stort vindue med udsigt over den solrige terrasse. Den anden side forvandlet til en cocktail-lounge. Højt op mellem to store søjler hang et banner med store gyldne bogstaver:
  
  
  VELKOMMEN, HELLIGE, DEN SANDE EVANGELISKE KIRKE-fromhed-kyskhed-renhed-VELSIGNET BOLIG.
  
  
  "Du bliver nødt til at danse der senere," Pepe sagde. Han påpegede også, at cocktail-lounge, som var fyldt med højlydt latter.
  
  
  Han kiggede på stuen i den retning Pepa havde angivet. "Hvem er de mennesker derovre?" Jeg spurgte, ser tilbage på Pepe.
  
  
  Pepe trak på skuldrene. "Hellige, den Sande Evangeliske Kirke, senor . Der ellers kunne være i dette hotel?
  
  
  - For estestvenno. Hvem ellers?'
  
  
  Vi tog ned i hallen og gennem stuen. Jeg blev mindet om vagterne 'kommentar om" syndere uden synd." Endelig, receptionisten greb ham i skulderen. "Pepe, de kaldte os meget uventet. Forstår vi ikke, det ved alle. Hvem er disse, uh, Hellige?
  
  
  'Norte Americanos, Senor Grus. De mener, at drikke, ryge, dans, eller sove med en andens kone er syndige. De har booket et værelse på dette hotel som en del af deres korstogene omkring den udendørs swimmingpool, til at konvertere alle, der nyder de få glæder i livet. Jeg fortæller dig dette som en ven, senor . Vi forventer at være meget kede dig med disse Hellige. Desværre, ih blev forsinket på grund af en pludselig ændring i vejret. Meget irriterende.'
  
  
  "Man kan sige, at de er konverteret," Tamara sagde med et skævt smil.
  
  
  Pepe rullede med øjnene. "Hvis jeg, som så dem, troede, at den tråd, at verdens ende er nær, jeg ville spørge hende på mine knæ for tilgivelse, for hendes uforbederlig synder. I hvert fald hvis jeg får chancen! På den anden side, hvis der var noget galt med min livsstil...
  
  
  "Jeg forstår. Nu har de en chance for, at de er ved at indhente."
  
  
  "Det ser ud som om det," Pepe sagde. Han rullede sine øjne igen. Vi kom på tværs af en tom spisestue. Vi gik rundt i køkkenet gennem en smal gangen. Pepe åbnede en af de små døre og vinkede til os, for at komme ind. 'Stemme. Jeg er bange for, at det ikke er vores bedste værelse, men.....
  
  
  "Vi forstår, at du," sagde jeg. — Hvad om showet?" Hvorfor blev vi bedt om at gøre dette?
  
  
  "Alle de Hellige er gift, senor, virkelig giftede sig. Og de kvinder, de bragte med dem... sekretær, smilede forlegent og blandes hans fødder, som om han ikke helt vidste, hvad de skal gøre med hans figur. "Vi troede, at det bedste for at opfylde ih' s nye behov så meget som muligt. Vi vil ikke have dem til at få i den måde eller gøre nogen støj."
  
  
  "Ja, det ville virkelig rodet op på situationen med denne storm, ville det ikke?"
  
  
  Pepe stivnet. Koldblodigt og med tilbageholdenhed, sagde han, " du Må ikke stille flere spørgsmål, senor. Du er godt betalt.
  
  
  Især hvis du kan underholde vores gæster på en behagelig måde. Anden end at, det er ingen af din virksomhed. Jeg foreslår, at du bliver her, indtil du har til at udføre. farvel.'
  
  
  Pepe var det rigtige. Der var ikke mange elementer i rummet. Vægge og loft var creme-farvet. Gulvet var dækket med det samme gyldne tæppe, som i salonen. Der var en stol, en stol, og en dejlig kontorstol i et tungt mørke stil, der efterlignede spansk. Dobbelt sengen var dækket med en mørk blå brocade sengetæppe. Der var også et lille badeværelse med en bruser, der syntes større end brusekabine. Terrassen var dækket med sne. Vinduer i skydedør bøjet under påvirkning af vinden. Men efter alt, hvad vi havde været igennem, radiatorer udstrålede en behagelig, behagelig varme. Så vi boede på værelset, indtil vi var nødt til at komme op. Pepe tog sig af det, ved den måde. Han er låst os op!
  
  
  "Det svin"," jeg knurrede, narrer på dørhåndtaget.
  
  
  "Nick," Tamara sagde, " kom og tage et kig."
  
  
  Hun sad ved skydedøre. Han gik hen og stod ved siden af hende. Hun pegede på en udvidelse af køkkenet vinkelret på vores værelse. I køkkenet, via det oplyste vinduer, hun kunne se den fede manager taler med nogle bevæbnede mænd. På grund af den ugunstige vinkler, jeg kunne ikke komme ud af alt. Jeg så to mænd sidder ved et bord. Ih maskinpistoler hang akavet på ryggen. De er Ali. En figur i stribede bukser, gestikulerede vildt med hendes hænder. Jeg tror ikke, han var skør. Det så ud som om han var at give ordrer. De dampskibe nikkede regelmæssigt og fortsatte med at spise. Efter et stykke tid, lederen, er forsvundet.
  
  
  "Hvad tror du?" Tamara bedt om.
  
  
  "Det ved jeg ikke," sagde jeg. "Det ser ud som de er at spise. Hendes hotel ville vide, hvor de skulle hen!
  
  
  "Vent, de er ved at komme op!"
  
  
  Mændene stod op. En tyk gammel kvinde i en uformelig kjole dukkede op. Hun ryddede hendes stol. Intet var sket i flere måneder. Jeg var bange for, at vi havde mistet synet af hende. Så, lidt længere fremme, det hellige lys blev tændt, og vi så ih igen. De strakte sig, gabte voldsomt, og kløede sig selv. Endelig fandt de et spil for et lille torv stol og begyndte at spille kort. Omkring mænd, Odin lænede sig tilbage i sin stol, med sin startet fødder viklet rundt om stoleben. Min opmærksomhed blev henledt på det objekt, han lænede sig mod. Det var en tyk eg døren med tunge jern fittings for et køleskab eller fryser.
  
  
  "Ja," sagde jeg langsomt, " ja, jeg begynder at forstå hende.
  
  
  'Hvad?'
  
  
  — Jeg vil vædde på du noget, der Zembla ' s installation i fryseren." Køling til estestvenno er slukket. De rør og ledninger inde i det danner en smuk transmissionsnettet."
  
  
  'Er du sikker?'
  
  
  "Nej," jeg er optaget, " men er du sikker på, at det ikke er tilfældet ?"
  
  
  'Nej.'
  
  
  "I det mindste, at guy over, at der ikke er bevogtning af bøffer," sagde jeg. "Jeg er nødt til at undersøge. Vi kan lige så godt starte dér som andre steder.
  
  
  Hun puttede sig ind til mig. Der var bekymring i hendes øjne.
  
  
  "Men hvordan?"
  
  
  Ee omfavnede hende. Hendes krop rystede. Jeg har tænkt over det længe og hårdt. Hvis bare jeg havde at spole af reb jeg forlod hende i Polencia. Eller min stilet, som blev taget fra mig i Maya templet. Eller min Luger tilbage i Washington... Ikke finde en logisk løsning efter et stykke tid, og hendes ansatte begyndte at overveje mindre indlysende valg. Men selv dem, der syntes mindre passende end normalt. Så efter en lang pause, sagde han eftertænksomt,"Tja, måske er der en vej ud, hvis vi bruger dine cigaretter." Ee ' s øjne udvide til i rædsel, da hun viser sin plan. Hun gispede efter vejret. "Du skal ikke prøve det! Det er umuligt!
  
  
  "Ligesom alle andre. Vi er nødt til at gøre noget. Ophold her og give mig et alibi i tilfælde Pepe eller nogen anden dukker op.
  
  
  Hun fat i min frakke, tæt på både hænder og rystede på hovedet. — Nej, ikke gør det nu. Vi kan have en lille chance, men kun hvis vi kan få ud af dette rum ved hjælp af de sædvanlige metoder. Ikke hvis du nedbryde døren, og Gud ved hvad, vil alarmen blive rejst. Du skal foretage dit træk under åbningen af Senorita Fandango, Nick. Vent venligst. Så kan jeg hjælpe dig med at mindst en af distraherende Zembla ' s mænd.
  
  
  "Senorita Fandango' s debut, er det ikke?" Hendes smil var skævt. — Tror du virkelig, at du er god nok til at hypnotisere hele hotellet?"
  
  
  Hun pressede hendes skælvende krop til min fulde længde. Med behændig, hurtig fingre, hun knappede min jakke. Hun tog et skridt tilbage, griner, da hun trak sin egen pels. "Nick, kunne han være kommet op med et bedre navn?"
  
  
  "Jeg var nødt til at improvisere," sagde jeg defensivt. Han droppede sin frakke på gulvet ved siden Tamara. "Mmm ... Tamara knappede uld cardigan hun bar som en bluse, så hendes store, fyldige bryster blev kun delvist dækket. Hun tog et par skridt væk, før hun endelig havde plads nok.
  
  
  "Senorita Fandango begynder hendes præstation!"
  
  
  Hun knappede hendes nederdel og sænkede det. Hendes cardigan faldt trodsigt til hendes lår, som en lille mini-kjole. Som en genert pige, hun løftede fligen af hendes vest og pakket hendes ego omkring hendes talje. Hun var nøgen fra hendes lår til hendes fødder, bortset fra et par små hvide trusser.
  
  
  Så hun startede med at danse. Hendes krop forblev ubevægelig. Kun den del, mellem hendes navle, og hendes knæ rystede, og vride hårdere end træer ude i en storm!
  
  
  "Hvad tror du, Nick?" — Hvad er det? " spurgte hun med et smil.
  
  
  Som jeg tror, at dens sagde. "Jeg tror, du er mere Senorita Grind end Fandango. Og Senorita La Bomba med ham.
  
  
  Hun gav sig til at le sagte. Hun rev knapperne på hendes vest. Hendes uldne haler syntes at falde fra hendes skuldre. Hun nåede bag hendes ryg til at fjerne hendes bh. Hun tog tempoet. Hun kom op til mig, næsten nøgen.
  
  
  "Burde vi ikke...?" spurgte hun hoarsely, og rokkede med hovedet på mig.
  
  
  Lad os gøre hvad? Mit sind var langt væk, og det tog mig et øjeblik at forstå, hvad hun sagde. At tale på et tidspunkt som dette! Dette var ikke meningen! Så hendes tunge fandt sin egen. "Skrædder, ja, selvfølgelig! Vi kommer til at have en hård tid!
  
  
  Tamara sukkede igen. Hun nåede ud, greb fat i mit bælte, og gav mig en god slæbebåd. Han følte et ryk i hans spændte krop. Tamara var stadig spinning, spinning. Han rakte ud og tog den tynde hvide nylon. Jeg trak den. Hvorfor ikke? Hun havde ret. Vi må hellere vente." Hvad er den bedste måde at slå tiden ihjel? Hun stoppede med at danse og pressede hendes nøgne krop mod min. Hun kyssede mig heftigt. Hendes læber var våd og varm. Ee tog hende op og bar hende til sengen, vores læber stadig presset sammen. Vi landede åbent på sengen. Hurtigt, vi fortsatte med at kysse. Min tunge sank dybt mellem min længsel læber ind i den varme hule, og så rta.
  
  
  Hun løftede hendes arme til at vikle dem rundt om min hals. Men ih holdt hende bredt ud, og skubbet hende tilbage ind i blødhed af puder. Stod han op og skyndte sig afklædt. Tamara lænede sig tilbage mod puder og iagttog. Våben spredes bredt, benene lidt fra hinanden. Hun trak vejret tungt.
  
  
  Nick, " hviskede hun, når hendes seng ved siden af hendes.
  
  
  "Gør det igen, som du gjorde i aftes... Min hånd vandrede over det kuperede terræn af hendes bryster, mimmo hendes brystvorter, ned over hendes glatte mave til at bløde lyset varmen. Hun stønnede. Hendes krop blev fundet " uafhængigt liv under mine kærtegn. Hendes stemme sukkede i mit øre, tigge mig om at tage hende helt og sætte ud af den flammende ild, der antændte mine fingre i hendes lænder. Han kyssede hendes læber, hendes hage, den bløde hul i hendes hals. Min tunge cirklede hendes hårde brystvorter. Nye vibrationer, der rammer os. Min våde læber kærtegnede hendes liv. Hendes, følte hendes satinagtig huden stram. Min famler munden er faldet endnu lavere, indtil Tamara skreg af glæde. Hun rullede fra side til side, stønnede med glæde, da mine læber børstet hendes, tilføje hende intens dunkende ophidselse. Hun holdt hendes hænder i pludselige bevægelser. Hendes fingre gravede sig ned i mit hår.
  
  
  Hendes krop rettede sig op og rystede og vred sig under mig. Hende, følte hendes våde varme. Hun lå på gulvet, venter vildt, klar til at modtage mig. Hun greb mig med en kraft, der var næsten driver mig til vanvid. Hun gav udtryk for sin glæde ud højt. Hendes arme viklet krampagtigt omkring min hals, og hun trykkede mig mod de tyndere kurver af hendes bryst. Hendes krop under mig gentagne min rytmiske bevægelser i vilde, ukontrollerbare fremstød. Hendes kløer gravet dybt ind i min ryg, gled ned og lidt ind i kødet af min lænd. Hun skubbede mig dybere ind i hende sprede hendes hofter så langt fra hinanden som muligt.
  
  
  Tilfredsstillende Tamara ' s hektiske behov var en kedelig opgave. Han lod sin tunge glide frem og tilbage i hendes mund, for at berolige hende og få hende til ro. Det var håbløst. Ekstatisk, hun slog sine ben omkring min ryg. Hendes nøgne krop var smart med en bank, af en brændende lidenskab. Hun krumme ryggen. Op og ned. Langsomt, i første omgang, i bølgende bevægelser, så hurtigere og hurtigere, indtil endelig alle sanser blev forvist rundt i vores kroppe. Udmattede faldt vi om den bed hende var fortryllet, ude af stand til at flytte hende ønskede at sige noget, men kunne ikke finde hendes ord, nået over hende og trak dynen over vores svedige kroppe. Tamara svajede blidt i mine arme.
  
  
  
  
  Kapitel 11
  
  
  
  
  Cocktail-bar blev kaldt El Coyuntura . Hvis nogen omkring gæsterne — hellige eller syndere — ikke havde været der tidligere på dagen, ville de have allerede presset i. Med andre ord, alle vidste, at vi var på vej.
  
  
  I lobbyen, var der en bred skåret mahogany bar med de nødvendige spejle og flasker bag det, og en selskabelig bartender, der talte tre sprog, og alle tre blev dårlig. I stedet for en messing stang, tønde, der er indeholdt en klar plast rør med lysstofrør. I den sanselige rød neon lys, hver kvinde kiggede på mindst ti år yngre. Der var et par bløde sæder modsatte bar, men de fleste af stuen var besat af den plads bag det, der lignede et amfiteater med afrundede vægge dækket af gult papir. Runde borde var sat op omkring en frimærke-størrelse dansegulv og en lille scene. Halvdelen scenen var besat af den lovede kombination af guitar, trompet og klaver. Musikerne spillede med mere begejstring end talent. De standsede nu, efter udførelse af Mama Looka Boo Boo med stor entusiasme kort før . Nogle af de mindre hellige boltret sig i den djævelske synd at danse og faldt tilbage til de overfyldte borde eller bar for at slutte sig til deres venner. Mændene var iført sort jakkesæt og slips-selv om de fleste af de bånd, der nu var afbundet.
  
  
  Kvinderne var endnu mere sur, ih kæber var knyttede, ih hår var slicked tilbage og trak op i en bolle. Uformelige kjoler, der strakte sig fra hendes hals til hendes fødder skjulte hendes figur. De var lidt tipsy, griner, rullende deres glasagtige små stikkende øjne og råber deres lange ord i løbet af stormen.
  
  
  Udenfor, stormen ramte alt med skræmmende kraft. På trods af skrig og dæmpning effekt af tunge gardiner, han gentagne gange hørt lyden af knækkede træer, sten, og vraget ramme væggene. Bygningen skælvede, og de drinks, der raslede i deres briller. Afstemning som denne, Titanic skal have gået, tænkte han til sig selv. Først da var det mod og den beslutsomhed i lyset af døden stadig traditionelt hverdagskost. Her den fromme hellige drak febrilsk, fast besluttet på at nyde sig indtil den sidste time. Med sådan en tømmermænd, de ville nok ønske de var døde næste morgen.
  
  
  Hendes var backstage, var scenen åben foran mig. Tamara sad ved siden af mig, pakket ind i det hvide ark, vi havde stjålet fra sengen i rummet. Hun pakkede det som en sarong og bundet et rødt gardin snor rundt om hendes talje. Det gav hende det udseende af en jomfru, en passioneret, men stadig fejlfri bruden venter på sin mand. På trods af forventningen i soveværelset, han var stadig ikke sikker på hvad hun skulle gøre, tilbage på scenen. Hun vidste det ikke selv. "Spille sammen med øret," sagde hun, " som vi satte på hendes kostume. Efter at have hørt den combo, han var ikke sikker på om det ville virke. Det vigtigste var, at du de offentlige og distrahere medarbejdere. Vi blev enige om dette.
  
  
  Jeg henvendte mig til Pepe, der var lænet mod en søjle omkring tre meter bag os. Han ville komme til os femten minutter siden, og nu var vært. Eller en sikkerhedsvagt, da den bule på venstre side af camisole ego.
  
  
  "Jeg vil fortsætte med at introducere hende," ømu ' en fortalte hende.
  
  
  Bueno . _ Gruppe ...?'
  
  
  "Jeg talte til dem om det for et par minutter siden. Efter alt, har vi fundet en melodi, som de siger, de kender. Jeg vil ikke tro det, indtil jeg kan høre det.
  
  
  "De er gode drenge, senor.
  
  
  "Åh, de er stor!" Combo kommandørkaptajn. Den trompetist blæste en fanfare, som om egoet instrument, der er indeholdt i en frugtsalat. Han tog et skridt frem og gestikulerede med sine hænder, indtil alle var stille, bortset fra en meget fed kvinde, der havde hikke.
  
  
  Hende, råbte højt. - 'Yahora, mine damer og caballeros, la senorita fandango! mui celebre y directamente de San Jose!'
  
  
  De har sandsynligvis ikke forstå spansk, men hvad jeg sagde, var klart nok. De begyndte at klappe. Først hiccuping kvinde, og så hele rummet. Tøvende, musikere begynder at udføre "Rumba Tamba". Tamara indtog scenen. Hende kom ud. Passerer mimmo nah hun så et lag af maling glinsende på hendes ansigt. Hun var bange. Nok mere bange, end hvis hey var nødt til at gøre, hvad han vil gøre ved hende. Hun snublede. Odin omkring mænd gispede. Hun genvandt sin balance. Med stripper skridt, hun gik hen til midten af scenen. Hun kiggede på den combo, fanget den tunge rutine, og begyndte den sensuelle bevægelser, hun havde vist mig før. Hendes overkrop næppe flyttet. Den glinsende folder ark hvirvles med hurtig cirkulær bevægelse af hendes lår og balder. Hun vendte sig og begyndte langsomt at løsne den røde snor. Hun lod den dingle som hun løste det. Ee fusion begyndte at udfolde sig kun på sin egen. Hun holdt hendes ego tæt til hendes bryst og kiggede på Pepe og mig. Smilende, hun gav mig et snørebånd.
  
  
  Hun fortsatte med at holde ark i hendes venstre hånd. Hun lagde sin anden hånd på hendes lange blonde hår og løftede ih op. Så hun startede med at danse. Arket langsomt åbnede, indtil publikum kunne se rem af hendes bh og trusser. Guitarist, smukt understøttet ee med vibrationen og en kraftig akkord med hver bevægelse. Publikum kunne lide det. Kun et par af de kvinder, blegnede lidt. Pepe set hver spjæt og vejskilt med et smug kig i hans øjne.
  
  
  Pepe sætte en snor rundt om hendes hals og kvalte ham. Han skyndte sig til siden for at undslippe. Han strammede en improviseret løkke omkring det. Han faldt på knæ. Det var nemmere og hurtigere på den måde. Han prøvede at råbe, men snørebånd overdøvet lyden. Han trak hende hårdere. Ved hjælp af reb som løftestang, han pressede sin tommelfinger til bagsiden af Ego ' s hoved. Et ryk, og målet rullede sidelæns.
  
  
  Ingen syntes at lægge mærke til. Publikum og folk, der er placeret af" manager " i stuen, så Tamara hvert skridt. Rytmen i musikken voksede hurtigere og hurtigere. Alle øjne var på Tamara. Hun blev slæbt af de døde desk clerk i skyggerne af vingerne og kastet af ego på toppen af en bunke af tomme kasser øl. Tamara ' s jakke lå på en af kasserne. Hun har pakket resten af hendes tøj i det og tog alt med hende, på trods af Pepe ' s indsigelser. Han trak sin jakke over til scenen og knappede det. I tilfælde af problemer, Tamare kunne nu hurtigt fat i hendes tøj. Hende, set hende optræde.
  
  
  Hun tog arket. I hendes bh og trusser, hun vuggede op og ned med overdrevent hurtige og gyngende bevægelser. Hun dansede som om hendes liv afhang af det.
  
  
  Og sådan blev det. Som mit, ved den måde. Han gled ud af vinger og ned af den smalle korridor, der førte til de vigtigste foyeren. Det standsede et øjeblik, da den nåede hallen. Han huskede at se to mænd, der stod der på deres vej til stuen. De kiggede ligesom Pepe, som hotellets gæster. Oni lugtede som lånere af en billig Parisisk bordel. Den luft, snusede til det. Duften af rose vand Stahl tsenymnogy er svagere.
  
  
  Han kiggede forsigtigt rundt om hjørnet. Tamara var det bedre end jeg kunne have håbet. De to mænd var kun et par meter væk fra, hvor hallen var blevet den største stue. Man var hele tiden at stikke andre i ribbenene. Tilsyneladende, kendere af fin kunst. Med en .22 kaliber Trejo og en automatisk pistol i hånden, Pepe, krøb den anden vej så stille, som han kunne, indtil han nåede den tomme cafeteria.
  
  
  Tavler, der var indrettet således, at det var svært at gå åbent til køkkenet, til den anden side af rummet. Bordene var fuldt sæt. Vi var nødt til at være forsigtig med ikke at støde ind i noget eller ødelægger noget. Lyset skinnede ind gennem de runde vinduer i de to svingdøre. Nogle gange har jeg hørt lyde i det fjerne. Han blidt skubbede åbne døren og smuttede ind. Hendes presset mod stønnede lille alkove mellem køkken og spisestue.
  
  
  Der var en skænk med hylder i bunden til bestik og karafler. Ved siden af det, med åben dør, var en stor linned skab fuld af håndklæder og duge. Der var også koste og mopper, flere spande, rengøring pulver, og en fire-liters kan af-gulvtæppe polsk. Hendes lad dagen stille og roligt tæt på og kiggede ind i det rigtige køkken. Kun en del af det kunne ses: en to-dørs køleskab, en automatisk opvaskemaskine, og en stol, som han tidligere havde set gennem vinduet. De lyde, hun har hørt i spisestuen, kom fra en fed kvinde rydde en stol. Fnysende og nynnede for sig selv, hun pillede rundt. Korridoren til det kolde rum bør have været rundt om hjørnet, ud af min synsvidde. Det er ikke stahl til at se yderligere. Jeg havde ikke lyst til at risikere at blive set. Det gjorde ikke noget alligevel.
  
  
  Han tog en af Tamara ' s cigaretter og tændte den med en match over hotellet kasse, han havde anlagt af rummet. Han stod stille et øjeblik, lytter opmærksomt. Jeg kunne ikke høre hende, bortset fra lejlighedsvis klapren af gryder og pander, og kvindens astmatisk vejrtrækning.
  
  
  Efter ryger det, gik han til linned skab og smed nogle håndklæder på en tom spand. Han blæste lidt voks på nah, og kastede en cigaret på toppen af det. Se, at det ville fortsætte med at ulme, han gik gennem svingdøre en dag siden af spisestuen, og Stahl til at vente. Jeg forlod hendes skab åbne. Tamara sagde, at det ville tage to og et halvt minut, men det var svært at fortælle det nøjagtige tidspunkt, på grund af hallen størrelse. Brændende cigaretter er i den ene ende en kugle af samme sammensætning som en kamp — i dette tilfælde en tråd med et varemærke indtryk. Cigaretten var desuden fyldt med brune bomuld dyppet i salpeter. De åbne ender af de cigaretter, der blev lavet af ægte tobak. Sidder i spisestuen, der venter, var nervøs, men der var intet andet hun kunne gøre. Hendes tillid til Tamara at holde alle optaget. De sekunder gik ufatteligt langsomt. Så cigaret brændt ud.
  
  
  Hun satte ilden i omkring fem sekunder, hvilket var nok til at vende spande i røg bomber. Sengetøjet brød i brand, og derefter håndklæder begyndte at ulme. Sur røg bølgede fra skabene i køkkenet. Selv på den anden side af døren, jeg kunne lugte hendes svagt som den kvinde, der endelig begyndte at råbe, " Fuego ! Fuego !
  
  
  Stationære hende, satte sig på hug, lytte til skrigene. Så tunge shaggy hørt hende, og to vagter råbte, " Ow ! Fuego ! Hende, hørte jeg én sige. Han trådte ind i alkoven, med en pistol i hånden. Vagterne prøvede at finde ud af, hvad der var ved at brænde. Den buttede kvinde skreg og viftede med armene. Alle tre af dem var at hoste og hoste fra røgen.
  
  
  "Hænderne op," jeg har bestilt.
  
  
  Kvinden wheezed højere end nogensinde. De uniformerede mænd vendte sig og gabte, i vantro. Nu branden har nået sit højdepunkt. Tyk, fedtet røg bølgede over kabinettet, tilslører det faktum, at ilden brændte kun i en spand. Røgen og stanken må have forvirret mine reflekser som en fyr rakte ud efter sin pistol og den anden sprang på mig. Hendes skød var den første i hver stamme. Den flade, skarpe pop af den .22 blev tabt i de skriger af kvinden, og brøl af den anden fyr, der sprang på mig. Jeg tog et skridt fremad, så han var med mig et øjeblik tidligere, end han forventede. Hende, kom ned på knæ og due mellem ego ben. Når han faldt oven på mig, han pakkede sine arme omkring hende ego benene og kom op på samme tid. Det var en slags rugby flip. Han vendte sig lidt og brugt hans ego ' s egen magt til at kaste ego i den skænk. Den egomaniac smadrede sølv hylde med et brag. Det kollapsede, koldere end vejret udenfor.
  
  
  På trods af nederlaget af hver stamme, den første vagt ikke kunne stoppe. Med et suk og skar tænder, han forsøgte at åbne klap af hans smukke hylstre til at sætte en kugle i mit hoved. "Mui bravo," sagde jeg, sparker ego i livet og derefter i hagen. Han bænkpres, hvor han blev liggende. Kvinden var så meget ude af hendes sind, at hun ikke længere kan lytte til argumenter. "Enkel, senora," sagde jeg. Min venstre hånd fløj til hendes hage med en knyttet næve. Hun stønnede og gik ud, som han forsigtigt sænkede hende til gulvet.
  
  
  Hendes sprang over dem i skabet. I den tykke røg, han greb hendes mop og skubbede det ind i den brændende spand. Branden var slukket det, men håndklæder havde efterladt den ulmende. Når hendes branden var under kontrol, hendes skubbet mop håndtag til håndtag stille og tog ud spande på tværs af skab.
  
  
  Han forlod hende et ego, greb vagter ' våben, så skubbede dem alle tre ind på kontoret. Han låste skuffe, sætte nøglen i et minut, og kørte på tværs af køkkenet til den digitale køleskab, svinge dampende spand på mop håndtere. I hendes anden hånd var en krukke med voks.
  
  
  Hun fløj ned en kort entre på den anden side af køkkenet og fandt sig selv i et rum, hvor vagterne var at spille kort. Kortene var stadig på bordet, og de mænd, der havde kastet kuda ih. Der var en stor dør bag den fjerneste plads. Han skubbede sin stol ud og lænede sin skulder mod den store metal-låsen. Døren klikket på åbn. Hende, stormede i uden at kigge.
  
  
  "Manager" greb en stor revolver og rettet det på mit ansigt. Cellen var kun fem meter fra syv meter, og som var fuld af forskellige kroge og rør. Ømu ' en ville have haft til formål pretty damn hårdt at savne mig. Han blev stående over radioen tilbage i cellen. Han var sandsynligvis spekulerer på, hvorfor han ikke kunne finde os en station. Little gjorde han ved selvfølgelig, at den storm, han havde været med til at skabe forhindrede, at ømu ' en fra modtagelse af alle radiostationer. Revolveren var på bordet ved siden af ham, ud for modtageren. Ego ' s hånd greb fat i ham som et lyn.
  
  
  Han kørte uden at stoppe. Jeg lænede mig mod ham, hvile mit hoved mellem sine skuldre. Jeg svingede mop på hende med al den styrke, jeg havde. Red-hot spand ramt Egoisme i ansigtet. Pistolen gik ud lige ved mit øre. Den rullende torden af et skud i et lille rum bedøvet mig. Hende, så ham falde. Han holdt en pause og begyndte at bevæge sig igen. Han faldt på stedet. Serene ' s forlag, var det indlysende ego af en hårdt brændt ansigt, en gang ville han bære for begge ender af hans liv.
  
  
  Senderen var et simpelt kabinet i forhold til kontrol center i templet. Det bestod af flere metal kabinetter, formet og størrelse som lodret kister, som indeholder sensorer, knapper og kontakter. Den øverste del af kabinetter, der bestod af en cirkel, en stor force field, og en masse af fjedre, af kobber ledning. Den tykke kabler forsvundet gennem et hul i ventilen. Elektroniske enheder nynnede sagte. Hotellets generatorer, som leverede el, var sandsynligvis placeret i kælderen ved siden af kedler.
  
  
  Han vendt hovedafbryderen. Den summende stoppet. Armene dansede frem og tilbage et par meter for et øjeblik, så faldt tilbage. Det blev samlet op af fjendens pistol og grundigt smadret alt, hvad der kunne bryde. Så er den kolde storage manager slæbte hende ud og rullede hendes ego under stolen, hvor vagterne sad. Han gik tilbage, åbnede skabene, og sprøjtede inde, gulv og vægge med voks. Han brugte den sidste del til at puste ny ild i spanden. Hun blev kastet brændende håndklæder i pytter af voks på installationen. Flammerne voksede op, pustet af udkastet til omkring aftræk. Hun løb ud, på trods af den knyttede næve, der forsvandt i hendes mave.
  
  
  Lederen på en eller anden måde kommet til bevidsthed og sprang til hans fødder, fuld af hævn. For anden gang, gik han til angreb på mig uventet. Ego ' s knytnæve smækket i røven af revolver af en af vagterne, der havde gemt hende ind i hans bælte. Der reddede mig. Hendes åndedræt kom ud igen, før han kunne smække døren til, ellers ville hun have været brændt levende. Det brød gratis, og angreb ham. Branden var allerede slikning på min frakke.
  
  
  Han lignede en gorilla. Han stormede på mig, bandede på spansk. Ego fanget hende med sin sædvanlige judo greb, en hård hånd. Min venstre hånd var at tage fat i kraven af ego 's frakke, min højre hånd var gribende ego' s skjorte. Han tøvede. Hendes ego ' s højre ben svøbt omkring hendes højre kalv og sparket hans ego. Han svajede til side og begyndte at falde. Ømu ' en hjalp hende lidt.
  
  
  Vrede med vrede og had, han kradsede på mig selv, da han faldt. Ego ' s sko fanget lige uden for døren i det kolde rum til opbevaring. Viftede sine arme, han faldt baglæns ned i de brændende voks. Hver bevægelse pustet til flammerne endnu mere. Han fik ned på alle fire. At sænke hovedet, han skreg i smerte. Som en human torch, det brændte ned for mine øjne. Hendes ømu ' en kunne ikke hjælpe, men lukke døren. Ego skrig var ikke længere høres, og ilden ikke ville være blevet opdaget med det samme. Til sidst, han var i stand til at tage en dyb indånding. Han desperat havde brug for det. Efterhånden gik det op for mig, at jeg var slemt til skade. Såret i min skulder åbnet igen, sandsynligvis, når hendes vagt angrebet. Den lumbago gennemborede min arm smerteligt. Han forsøgte at flytte fingrene på sin venstre hånd. Nu hun kunne miste bevidstheden, eller fortsætte med at handle; Hendes fortsatte. White-faced, jeg vaklede gennem værelser, tilbage til køkkenet og alkove.
  
  
  Odin omkring de mænd, der bankede på linned skab døren i og råbte så højt om hjælp. Han stoppede op og bankede på døren. "Senor ?"
  
  
  "Dig! Hans!
  
  
  "Hvis du vil have hende til at skyde på dig gennem døren, så hold sparker hende voldsomt."
  
  
  Der blev et øjebliks stilhed. Så sagde han: "jeg vil være rolig, amigo."
  
  
  "Bueno".
  
  
  Da jeg kom tilbage ned af gangen, der fører til scenen, så jeg to mænd sidder i stuen, stående ved indgangen til El Koyountoura . De stemplet deres fødder og fløjtede trende. Da han nåede vinger, han forstod hvorfor. Tamara var kun iført hendes trusser. Hvordan hun kunne have varet så længe må have været en af de største hemmeligheder i dansen.
  
  
  Kombinationer var opbrugt. De spillede omkvædet for hundrede gang, men rytmen var stadig stærk, og Tamara tog fuld fordel af det.
  
  
  Med stripper skridt, hun gyngede op og ned, svajende hofter og ryster hendes nøgne bryster. Publikum klappede i godkendelse, selv om nogle af de kvinder, der syntes tæt på at chokere. Alle øjne var på hendes dirrende brystvorter. Der var et bekymret blik i hendes øjne... indtil hun så mig. Hendes ansigt lyste. Jeg signalerede Ay til at skynde sig op. Hun nikkede umærkeligt, og startede sin gevinst.
  
  
  Og sikke en finale!
  
  
  Bandet var ved at begynde at spille melodien igen. Tamara plukket de første akkorder og bøjede sig ned for at samle op arket, og hendes bh. Hun gav alle et perfekt kig på trodsigt frodige rundhed af hendes balder. Seerne kunne tydeligt se de smalle nylon line af hendes trusser mellem hendes faste lår, som kun kortvarigt er strammet som hun lænede sig frem. Hendes trusser gled helt ned til hendes røv, og opholdt sig der, da hun kom op og bragte mig et stykke og bh.
  
  
  "Gode Gud," hun hvæsede. — Jeg troede, du ville aldrig komme."
  
  
  "Stop det snart," svarede jeg.
  
  
  Jeg har set hende danse tilbage til scenen. Hendes svajende balder var et smukt syn. De hellige har gået gal. Jeg ved ikke, hvad kvinder tænker, men nogle omkring dem så ud som de aldrig ville komme fra det. De mænds blod fartøjer var på bristepunktet. Drikkevarer var der forbruges hurtigere, end tjenerne kunne bringe dem. For første gang i deres liv, i sort tøj, og de så bløde skønhed virkelige kvindelige kurver og svælgede i det. Efter alle, de stod over for den ende af verden, Armageddon, og eventuelt et Andet Fænomen på samme tid. Og hvis de skulle dø , sikke en måde at sige farvel!
  
  
  Et råb af opmuntring ringede ud. Tamara begyndte at tage hendes trusser. Bandet følte klimaks nærmer sig, og kastet ind i de huskede melodien. Han blev ved at se tilbage over hans skaldede angreb færdigheder og beder til, at den tykke eg dør af det kolde rum ville holde ilden, og som vagt i linned skab var stadig rystende af skræk. Tamara trukket ned af den stramme elastik i hendes trusser. Gud, hvorfor havde hun ikke været i en fart? Nedenfor. Bløde krøllede hår blev synlige. Mere støj og råb!
  
  
  Han tørrede den tykke dråber blod fra hans pande og gned sine ømme skulder. Hendes trusser langsomt gled ned af hendes ben. Hun tog hendes ih og vendte rundt. Hun bøjede sig ned for at samle op for hendes eget ego. Glatning af hendes ben, løfter hendes balder, hun viste, at mænd noget, de aldrig vil glemme.
  
  
  Mængden stønnede.
  
  
  Combo brølede.
  
  
  Tamara er sluppet fra scenen og kastede sit oprigtige ord i mine hænder.
  
  
  Der var en masse af bifald, men der var ikke tid nok til at gå tilbage. Jeg har pakket hende op i min frakke, og fortalte hende, at jeg ville have masser af tid til at få klædt, efter at vi gik ud omkring hotellet. Uhindret af hendes tøj, hun fulgte mig ned ad gangen til de primære opholdsrum.
  
  
  "Nick, Nick," hun gispede: "hvad er der galt?"
  
  
  "Det betyder ikke noget," sagde jeg.
  
  
  'Men...'
  
  
  "Tre kanaler blev ødelagt, ét tilbage. Jeg vil fortælle dig detaljerne senere.
  
  
  Vi kørte omkring hotellet. Det var lettere, end han havde tænkt. Han standsede et øjeblik ved skranken, og som jeg formodede, der var en walkie-talkie på hylden under disken. Ego kaldt hende over, og i en knurren, pseudo-ledelsesmæssige tone, beordrede folk i Fiat foran bygningen til at træde til side og lade Buick passere. En lille, billig mikrofon skjult ændringer i stemmen, og Gigt var en kort "Si señor!" Ned i hallen, gennem den forreste dør, sprang vi ind i en gammel bil, og genoplivede den.
  
  
  Fiat og dets sikkerhed detalje var parkeret ud for indkørsel. Når Tamara så, at vi var på vej til at blive en succes, hun gav os en venlig bølge fra de to mænd, da vi passerede mimmo. Hun afslappet tilbage på de rådne sofa og begyndte at grine. Det var en hysterisk grine af lettelse. Forpustet, udbrød hun: "Åh, har du set disse to mænd?"
  
  
  "Hvilke"? I denne Fiat?
  
  
  "Nej, Nick, de to af dem er bedre i stuen!" Hun begyndte at grine endnu sværere. De så så overrasket, da vi drønede forbi mimmo dem. "Ah, dette udtryk på ih ansigter!" Tamara var der passer latter. Var jeg virkelig så god?"
  
  
  "Ja, du var smuk."
  
  
  "Virkelig ?"
  
  
  "God nok til at gøre mig vanvittig jaloux."
  
  
  Tamara dulmer lidt og jokede, da han kæmpede med rattet af Buick og kørte mod flyet. Da hun begyndte at klæde sig, latter stoppede, og på den anden side af Puntarenas, sagde hun i en lav, tøvende stemme, " Nick, det vejr. Det ændringer."
  
  
  Faktisk. Sneen var nu falder i en hvirvlende hvirvel. Den engang så strålende reflekterende himlen formørket, og vinden hylede som en såret ghost over brummen af en overbelastet motor. Træer, sten, og noget andet, der kunne flytte fløj omkring os i en hylende orkan. Hagl hoppede rikochetteret fra døre og vinduer. Vi fandt os selv i en verden, pågrund af de handlinger, en galning.
  
  
  "Deaktivering af hotellets sender forårsaget en snestorm," sagde jeg sammenbidt.
  
  
  "Og det vil blive værre," Tamara hviskede.
  
  
  "Ja, indtil vi ødelægge den sidste senderen i Panama."
  
  
  Hun henvendte sig til mig, hvid som sne udenfor. "Men, Nick," sagde hun, med tydelige rædsel. "Vi bør være i stand til at gøre det, right?
  
  
  
  
  Kapitel 12
  
  
  
  
  Ifølge kortet, Sangre Øen var omkring seks hundrede kilometer fra Puntarenas. Men mens vi var skøre nok til at flyve i den slags vejr, vi ikke var skøre nok til at haste ud på en oprigtig flyvning. Når i luften, fløj vi i en lang bue over Stillehavet. Dette gjorde flyvningen næsten to hundrede miles længere og muligvis en anden 150 km på grund af den konstante zigzagger. Vi fløj over Chiriki Bugt med den største ø i Coiba, en straffekoloni. Så rundede vi de Azuaro Halvø og kom til 150 km brede Kløft i Panama. Undervejs blev Golf-Panama med Panama City og Balboa.
  
  
  I al denne tid, flyet gjorde ikke noget, men rock og dykke. Tamara og jeg skøjtede fra side til side, frem og tilbage. Vi har aldrig siddet stille. Kun sikkerhedsseler holdt os på plads. Et tryk, der blev fulgt på en anden. Kroppen stønnede og knagede, og vingerne virkede klar til at snap på ethvert tidspunkt. Når den landede flyet i luften zone, det ville ramme holde noget hårdt med sin skulder og opleve ulidelig smerte. Før vi forlod, Tamara klædt såret og strammet bandage, men dette var ikke nok. Blodet fortsatte med at sive omkring min skulder, iblødsætning min skjorte.
  
  
  Hun skreg. "Hvad er koordinaterne af øen, Nick?"
  
  
  "Ikke endnu," hun råbte over støj. "Først i Panama City."
  
  
  "Hvorfor? Sangre Øen er i hallen i de las Perlas øhav, som er i hallen til den østlige del af her, for ikke at nord.
  
  
  Hendes, nikkede i enighed. Øgruppen betyder "havet af mange øer", og i dette tilfælde henviser det til omkring firs små "perler" på den anden side af bugten. Han pegede på den åbne kort. "Du kan ikke finde dine mål i denne suppe endnu, og du kan ikke stole på de instrumenter, der er længere. Vi har brug for et vartegn, før vi kan finde en lille ø i denne gruppe. Byen i hallen er kun tres kilometer nordvest for det sydfynske øhav. Fra her, vi kan gøre opgaver.
  
  
  Efter Tegucigalpa og Puntarenas, jeg troede, jeg havde fået nok af forvitring mod den brutale og nådesløse ødelæggelse, at Oberst Zembla havde udvirket. Men der var en utænkelig katastrofe i Panama City. Dette er en af mine favorit byer, med mange gode minder. Jeg blev mindet om en aften med en smuk kvinde i hendes lejlighed ved foden af Mount Ancona og vågne op til vind-slået klokker i katedralen i nærheden af Avenida Central. Da vi fløj over byen, blev det bemærket af resterne af katedralen, den gamle Regering Palace, den smukke National Theater, Malecon Boulevard og Bovedas Boulevard med de gamle underjordiske fængsel. Alt, virkelig alt, var smadret og knust, smadret og splittet af den grusomme mod en umenneskelig storm. By med en befolkning på 300.000 mennesker var ophørt, og vendte sig i det samme store ruiner som den gamle by ni kilometer væk, jævnet med jorden i 1671 af corsair Henry Morgan.
  
  
  Balboa, den engelske Kanal havneby, og det var også en ledig masse. Fra vores udsigtspunkt, vi kunne knap nok se de Miraflores Locks ti kilometer fra kysten. De to kanaler, der fører til, at det var fuldstændig blokeret. Flere fragtskibe og tankskibe var strandet på to af verdens største is felter, hver næsten to hundrede meter bred og femten meter dyb. En uhyrlig vind fejede gennem kanalerne. Der var intet, der tyder på, at tingene var bedre på den anden side af landtangen.
  
  
  Han var sydende kedel med vrede på, hvad Zembla havde gjort dette én gang frugtbare og rige jord.
  
  
  "Turn-around", og han knækkede på Tamara. Det er ikke godt. - Syd-øst til Isla Sangre . _
  
  
  "Tror du, Zembla er der?"
  
  
  "Jeg inderligt håber så," sagde jeg, idet et sidste bitter se på de hvirvlende hvidt landskab. "Hvis ego finder hende, øen vil være badet i ego' s blod, det lover jeg dig."
  
  
  De vigtigste øer i San Miguel, San Jose, og Pedro Gonzalez var let at finde, men Zembla ' s sidste skjulested var bare en krumme på kortet, og intet andet i virkeligheden. Det var en klynge klipper, der stikker ud omkring vandet under et tykt tæppe af sne, by, og havets skum, og er omgivet af en sandstrand. Da vi var kommet over det, Cessna kastet og svajede i de skiftende luftstrømme. Tamara kæmpet med rorpinden, da hun blev spurgt til en landing spot.
  
  
  "Jeg synes, vi skal i land på kysten. Endnu en sten ged kan ikke stå på sine fødder på disse sten."
  
  
  — Hvad er det?" — Hvad er det? " spurgte hun, og pegede til venstre.
  
  
  Hun hælder flyet på en firs-graders vinkel, så hun kunne se på det, også. Gennem byen, der lignede machine-gun kugler, han kunne se, at det svage skær af nogle af de gamle bygninger. De blev inddelt på den måde, af en gammel hacienda gård omkring en gårdhave. Det var omgivet af en tre-tommer-tykke sten mur med en stor port med jern bjælker. I det mindste før ih tak bygget, og der var ingen grund til at tro, at disse mure var ikke lige så tyk og stærk. Zembla syntes at nyde at gøre tingene vanskelige, især når det kom til forsvar eller undslippe.
  
  
  "Han er her," sagde jeg. Min hånd klemte Tamara. "Se! Ego helikopter er fortøjet i gården.
  
  
  "Jeg forstår hende. Men vil du lade gå af min hånd nu? Hende ville hellere ikke falde i åbenlys ego tag. Lade gå af din hånd og finde et sted at lande, okay?
  
  
  Hey smilede lykkeligt på hende. Endelig har vi opsporet Zembla i Ego magasiner. Mit grin langsomt falmet, da jeg indså, at der ikke var noget egnet landing område, hvor som helst i hele omkredsen. Den to år gamle og blonder sælger Ramon Batuc bygget sin hacienda på toppen af en rund bakke. Fra den vigtigste gate, en sti, som førte ned ad klipperne til et bådehus i en naturlig bugt. Bakken var relativt glat, men alt for stejle. Resten af øen var enten for hård eller bevokset med tornede, krogede buske.
  
  
  "Det skulle være en strand," hendes far sagde grumt.
  
  
  "Lidt tilbage er et fremragende stykke af stranden, der stadig ser temmelig anstændigt," svarede hun, forfølger hendes læber. Hun vippet Cessna igen og fløj mod en lille strækning af forblæste strand. "Det vil være meget svært, Nick, og vi vil ikke være i stand til at komme tæt på deres hjem."
  
  
  "Hvem bekymrer sig om en lille gåtur? Jeg håber, at vi stadig kan gå, når vi lander."
  
  
  Flyet dykkede ned. Vinden tog op ego og hylede på tværs af metal. Sand svulmede op omkring hjulene. Dele af flyet rystede, som om ih pludselig blev lammet. Tamara kæmpet med de kæmpende rorpinden. "Vi har et ordsprog i Rusland," hun røg ud, indimellem. "Hold godt fast på rattet i denne situation!"
  
  
  Vi blev suget ned i en luft-hul. Cessna rystet, rystet, og gled langs stranden i en grå, sand regn af hævede sand. Foran os, skarpe sten toppe ragede ud over sandet. Til venstre lå en vold omkring flere sten og klippeblokke, og til højre en truende mur af kogende surf. Flyet gik ned.
  
  
  Han knurrede. - 'Op! Up! Mit råb var refleksiv, som jeg vidste, Tamara var at gøre sit bedste for at hæve hendes næse. Stranden var der nærmer sig på en ødelæggende sats. Næsen var begravet i sandet. En lang hvæsen, så en tordnende pop. Vi snurrede rundt, den fløj struts brød ud, og den propel, der er foldet over motorblokken, som var halvt dækket af sand. Gulvet, rejste sig og kastede os til tag gerne en bunke af menneskelige arme og ben. Flyet næsten vendt, derefter styrtede ned hale-først i de iskolde bølger. Salt vand sprøjtede over os, da vi trak sig tilbage. Vi var lammet, men vi stod fast. Flyet rystede frem og tilbage i brændingen. Vi var vuggede på bølgerne. Tamara rystede på hovedet, løftede den, og kiggede ud på de knuste ruder på stranden. Forskrækket, han tog en dyb indånding og studerede sand og surf under os. "At stemme, hvad jeg kan lide ved disse kommercielle fly," sagde hun med et lille smil. "Du har altid lande blødt."
  
  
  "Du skal ikke grine af mig for evigt!" sagde hun med tårer i hendes øjne. — Jeg har ødelagt alt, jeg kender hende! Vi vil aldrig hæve ego i luften igen!
  
  
  "Det ville sikkert ikke være sket på anden måde," sagde jeg. "Sandet er alt for blød, og vinden kunne have slået os ud for vores fødder."
  
  
  — Men hvad skal vi nu gøre ?"
  
  
  "Hvad skal jeg gøre?" Han greb fletkurv, at eda, der engang havde været i bag ham. Nu nen havde Tamara 's Makarov pistol, Dr. Mendoza' s vintage pistol, Pepe ' s .22 automatisk revolver, og revolvere af to sikkerhedsvagter, og manager. Hun gav Tamara sin pistol og Pepe, og sætte resten af kanoner i hendes lommer. "Hvad skal jeg gøre?" - gentage det. "Nå, lad os gå en tur. Lad os gøre det!'
  
  
  
  
  Kapitel 13
  
  
  
  
  Walking vi gjort vores vej mimmo forræderiske bakker under en hylen og brændende sky. Blizzard stadig var til at samle kræfter. Mørket blev tykkere. Et par tornede træer knagede i vinden. Kampesten var konstant faldende. Vinden suges luften omkring vores lunger, som vi kørte mod det. Vi var kvælende lyst til at drukne folk, og nogle gange er vi ikke kunne komme videre. Stormen var nu en fast masse, hård, ubarmhjertig, og dødbringende. Tamara ' s ansigt var dækket af blod fra at falde sados. Hende, jeg vidste, jeg ser ikke meget bedre. Smerten i min skulder var iført mig ud. Det var ikke længere bare en proptrækker af kød, smerte skød gennem min sjæl og mine knogler. Jeg kæmpede med det, og med min stive fingre. Vi kæmpede og forskudt stædigt, at støtte hinanden.
  
  
  Gået en halv time, en fjerdedel af en time, og endnu en halv time. Endelig nåede vi hill. Vi kigger på de tykke, solide vægge i hacienda et par hundrede meter væk. De lå under et tykt lag af sne. Hvis der havde været advarsler - han var næsten visse af dem-de ville ikke have været stønnen. De var skutter sig i tvivlsomme ly af væggen. Det vil være en knapt mærkbar linje af pjaltede mænd i uniformer, der klynger sig til frosne kroppe.
  
  
  "Lad os gå over muren," sagde jeg. "To eller tre porte vil være for stærkt bevogtet."
  
  
  Tamara rystede på hovedet med et gys. "Vi kan ikke, Nick!
  
  
  "Vi kan ikke stå stille, enten.
  
  
  Vi begyndte at bestige bakken bag hacienda, åben foran hovedindgangen. På nogle måder, det var sværere at bevæge sig fremad nu. Der er færre forhindringer, men bare overfladen af bakken er blevet buffed af vind og forvandlet til en glat is hældning. Tamara var den første til at falde, og jeg var nødt til at støtte hende. Så mistede han balancen. Tamara forsøgte at hjælpe, og pludselig var vi begge rullet ned, krammede vores hænder threateningly. Vores udholdenhed døde, men det steg igen omkring sin egen aske. Livet syntes mindre værdifuld end den varme og fred, at døden ville bringe, og livet sejrede.
  
  
  På den top, vi kravlede udmattet i ly af væggen. Hun var gammel. Murværket var slidte, og der var store huller mellem de naturlige sten, sagde de. I gennemsnit var det tre og en halv meter høj. Han kiggede forsigtigt op og lagde mærke til fod og arm support point flere steder. "Følg mig, når jeg er ovenpå," fortalte han Tamara.
  
  
  "Hvornår skal du op?" Du mener, hvis du gør dette!
  
  
  "Når jeg er ovenpå, Tamara," sagde jeg fast. Hun havde ikke lyst til at tænke på sandheden i hendes ord. "Og vente på et tegn." Der kan være vagter på den anden side.
  
  
  Han begyndte en farlig klatre op ad den gamle mur. Jeg var nødt til at tage mine beskyttende handsker til at holde mine fingre på de glatte sten. En chill skudt gennem min sjæl. Hendes, følte jeg mine hænder stramme. Mit blod og muskler frøs. Stenen smuldrede under vægten af min fod. Hendes puttede sig ind til at stønne, og hørte Tamara ' s bløde skrig af rædsel. For et øjeblik, jeg troede, jeg ikke kunne gå videre. Så huskede jeg, hvor tæt Zembla havde været, og tanken varmede mig. Hende forsigtigt fundet en anden fodfæste. Sl fandt hende. Tomme for tomme, det steg.
  
  
  En sidste indsats førte mig ud over kanten til en bred, flad top. Knivskarpe splinter af glas, som var spredt langs hele længden, men sne og is negeret ih effekt. I virkeligheden, de hjalp mig med at holde på den glatte overflade.
  
  
  Jeg var ved at gestus til Tamara til at følge mig, når jeg fangede et glimt af skildvagten. Han blev samlet op, og med hans hoved bøjede sig, hans hænder dybt i sine lommer, gik han langsomt tilbage og tilbage mellem væggen og den nærmeste bygning. En automatisk riffel hang fra hans højre skulder. Han gik over til der hvor hun lå hulkende. Hende, kiggede på Tamara at advare hende. Hun havde ikke adlyde min kommando, og var allerede klatring efter mig! Skildvagten kom op at slikke. Tæt nok på til at høre hende, hvis der skete noget. Hendes ånde fanget i hendes hals.
  
  
  Tamara mistede sin balance og faldt. Hun lader et forskrækket skrig. Ikke meget, bare en lille smule højere end et ufrivilligt suk, men højt nok. Skildvagten så straks op nysgerrigt og så mig. Hendes sprang.
  
  
  Den mand, der kendte sin pligt og prøvede at forsvare sig selv. For sent! Han var stadig hæve riffel, da han blev kastet til side af ego, og landede oven på ham, knæ af en ømu ' en i livet. Hendes riffel blev revet væk af Ego tårn, vendt, og slog. Butt ramt af ømu ' en i den side af halsen. Han sukkede og frøs. Ego målet var på en unaturlig vinkel i forhold til kroppen.
  
  
  'Nick!'- hviskede fra oven. Jeg kiggede op og så Tamara sidder på stønnen sal.
  
  
  "Jeg kunne ikke vente for hende...'
  
  
  "Det betyder ikke noget," jeg hvæsede. 'Springe."
  
  
  — Vil du fange mig?"
  
  
  "Altid kære."
  
  
  Han lagde riflen på toppen af den livløse vagt og holdt ud af hans hænder. Hun faldt. Hun var fanget af ee. Også selvom det ikke var en blød knus, det var pretty damn nice. Hun puttede sig ind til mig og kyssede min hals. 'Hvad nu?'Hvad er det? " spurgte hun sagte.
  
  
  "Hovedbygningen. Der er en god chance for, at vi vil finde Zembla og Ego der, den sidste kraft felt senderen. Vi er nødt til at ødelægge ih både.
  
  
  "Åh, er det det hele?" sagde hun med en sarkastisk tone. Hun puffede den faldne vagt med tåen af hendes støvle. "Ih, hvor meget vil der være mellem os og Zembla?"
  
  
  'Det ved jeg ikke. For meget, tror jeg.
  
  
  "Ja. Og de er nødt til at finde os, og derefter dræbe os eller holde os ud, indtil vi fryser ihjel. Vi stak nu, at vi er bag væggen. De er de få kugler, som vi har meget lidt at ændre. Har du andre gode ideer? Jeg lyttede til hende i stilhed. Hun forsøgte at skjule sin frygt med sin kynisme. Dette er en helt naturlig reaktion. Enhver, der ikke er bange for en god grund er et fjols. Tamara var en hård, praktiske, modig kvinde, og ikke et fjols.
  
  
  — Jeg har ingen idé om, " jeg er optaget. "Vi kan kun gøre vores bedste og håber. Det vil være vanskeligt, men vi skal forsøge."
  
  
  Hun nikkede resignedly. "Og efter dette er overstået, Nick, jeg vil prøve at sige noget pænt."
  
  
  "Jeg vil skrige efter hjælp," fortalte han hende, med et smil. I skyggen af de bygninger, vi krøb til bagsiden af hacienda. Det blev foretrukket at skildvagten er automatisk, indtil jeg opdagede, at dens mekanisme frøs. Ego pantsat det, og tog en af de kanoner.
  
  
  Vi kom til hjørnet, og stoppede. Foran os var der en gårdhave med en helikopter. Han studerede den lange, smalle hovedbygning, hvor han håbede at finde Zembla. Det var større end den udhuse, med en overdækket veranda, der kører hele sin længde. I midten var der en port, hvorigennem biler kan komme ind til hovedindgangen.
  
  
  Våbenhuset var mørkt, og knapt synlige gennem den hvirvlende sne. Jeg havde en stærk mistanke om, at der var en vagt et andet sted. En eller flere, alle er nervøse og koldt, med prikkende fingre. "Vi vil tage den længste rute," sagde jeg. Vi kørte til bagsiden af bygningen ved siden af. Han ville have foretrukket at holde kørende, men forsigtighed og stilhed, var det for i dag. Langsomt flyttede vi. På denne side af hacienda var en anden bygning, der ligner en garage. Vi har gjort det til den anden ende uden uheld. På den højre, der var en åben plads, for omkring ti meter. Bag den var den vigtigste bygning.
  
  
  Vi stod og lyttede opmærksomt. Vi hørte ikke noget og kørte til bagsiden af hovedbygningen. Foran os var der en lang række vinduer med smedejern barer. Den monotoni blev afbrudt af to gader dividere Rivnenskaya træk i tre dele. Der var en port bag dem, og en anden række af windows, kan nogle af, som var smukt oplyst. En kort brostensbelagte vej kørte fra porten i den bygning til den store main gate. Der var en kiosk i nærheden af porten, der lignede en mønttelefon. Venter kiosker. Den smalle åbning blev belyst.
  
  
  'Forbandelsen. Vi er nødt til at krydse indkørsel, og det er bevogtet.
  
  
  "Måske vil de ikke skyde kvinde," Tamara sagde.
  
  
  'Hvorfor?'
  
  
  "Måske vil de ønsker at stille spørgsmål først."
  
  
  "Tamara, hvis du tror, du kan tage agn..."
  
  
  Han kunne lige så godt have været tale til en væg. Bøjede sig ned, hun gik hurtigt under windows. Jeg har fulgt hende, i håb om hun ikke ville få alt for letsindigt. Jeg havde en følelse af, at de ville skyde først, og derefter stille spørgsmål. Vi krøb mimmo den første af to døre, og den næste i gruppen af windows. Tamara var en halv meter væk fra mig. Hun var sikker på hendes bevægelser, og han vidste, at jeg ikke kunne stoppe hende, uden at risikere en ophedet samtale og eventuel opdagelse. Jeg prøvede at tænke på et alternativ, men jeg kunne ikke finde det. Vi kom til starten af den anden dag, og det næste vindue. Pludselig hørte han stemmer.
  
  
  "Vent! hun havde hvisket energisk. Til min egen overraskelse, hun stoppede op og kravlede over til mig. Den lampe blinkede. Vi kiggede i vinduet.
  
  
  Oberst Zembla var, som går op og ned vredt. Jeg kunne ikke høre, hvad han sagde. Men han holdt slå sin knytnæve på bordet i midten af rummet. Stolen var fyldt med elektroniske komponenter, transistorer, kredsløb, lodning jern, og tænger. Bag Zembla, var de samme, metal, skabe og paneler, som i Maya templet. Kun disse var åbne. Barerne var blevet fjernet, og ledninger var at sno sig som en underlig perm. Det var ikke svært at forestille sig, hvad han gjorde i dette værelse. Han har bygget en ny master kontrol system for hans dødbringende plot til at erobre Mellemamerika og skabe en Tredje Mayaernes Imperium.
  
  
  Jeg spekulerede på, om han talte til Hema, når en anden mand med et tyndt overskæg ansigt kom til at stå ved siden af ham. Zembla ' s medskyldig virkede endnu mere til at betyde, og koldblodig, end nogen anden. Han udfoldet en bundt af diagrammet papirer. De to mænd var så optaget af at diskutere deres planer, at jeg vovede at nærme sig en lille figur. Ud af øjenkrogen så han, at seks andre mænd, to bevæbnede vagter, og fire teknikere i hvide kitler, sandsynligvis på samlebånd. Tamara kiggede på mig questioningly.
  
  
  Den reumatolog pegede på døren bag os. Han blidt skubbede åbne låsen og lænede sig mod en tyk træ. Døren var ikke lukket. Vi krøb inde og lyttede til stemmerne i det næste rum i den kolde hal.
  
  
  '...dræbe straks! Oberst Zembla ' s stemme var voldsomt dogmatisk. "Hvis jeg ikke kan få situationen under kontrol i de næste par timer, stormen vil blive for stærk til at håndtere — selv for mig! †
  
  
  "Vi kan stoppe installationen," de underordnede foreslog, at ego.
  
  
  "Tohel, det er arbejdet af en forræder."
  
  
  "Nej, sir. Tag et kig på R-sektion her. De fyre bare ikke har de nødvendige dele til at sætte dette afsnit sammen. Egoet kan ikke blive bygget i de næste par timer, så...
  
  
  "Du vover at belære mig om R Sektioner! Hvem skabte tema? Dens alene, er det ikke? Vi vil finde en måde at rewire ledninger. Og jeg ønsker ikke at høre noget mere defaitistisk indlæg fra dig. Jeg vil aldrig give op på Tohel, selv hvis mit rige er evigt begravet under isen! Det var ikke min skyld. Jeg gjorde det helt perfekt. Hvis det er Nick Carter...
  
  
  Der var en generel tilløb til protest, som blev afbrudt brat af Zembla ' s håndlanger, Tochel. — Er du stadig overbevist om, at han er bag vores fiasko?"
  
  
  "Et midlertidigt tilbageslag, men ikke en fiasko. Men den konstante forringelser af vejret viser, at andre stationer er ikke længere virker. Ja, hendes, sikker på, at Nick Carter havde noget med det at gøre. Jeg ved ikke, hvordan han fandt ud af, om ih ' s placering, men han opdagede også min Maya templet. Og ømu ' en, damn det lykkedes til helt at ødelægge ego.
  
  
  "Der er rapporter om, at en kvinde..."
  
  
  Zembla smilede contemptuously. "Giv Carter mulighed for at tage chick på slæb, og behandle dette romantik som en picnic på en sex-klub . Men i denne storm, det vil aldrig nå frem til øen. Og hvis der ved et mirakel, at han overlever, vil intet kunne redde ham. De andre stationer ikke var klar til en ego-angreb, så vi er forberedt!
  
  
  Shaggy boot hørt hende. Pludselig, en uniformeret mand, der dukkede op i slutningen af hallen. Ego ' s mund faldt åben ved udførelse flag da han nåede til sin riffel. Tamara og jeg instinktivt vendte rundt. Vi fyret uden at tænke. En gawk ind ømu 'ens hals, lige som det begyndte at skrige, den anden slået ud i ømu' s eye. Jeg ved ikke, hvem der har fået hvor. Han faldt bagover, hans riffel klaprende til jorden. Blodet sprøjtede ud over alt. Vi kunne ikke se det røre jorden; vi var allerede på vej igen. Må ikke sige et ord til os, vi arbejdede sammen som et veluddannet team.
  
  
  Vi brast i rummet. Disse revolvere blev spyr ild endnu, før døren blev åbnet helt. Med et chokeret udtryk, Odin omkring vagterne greb fat i hans hænder og faldt. Tamara snurrede rundt og slog et flot hul i den anden vagtpost, som han hævede sit våben. En tekniker er brudt sammen, den anden langsomt sank ned på knæ. Hurtigt som en panter, Tohel væltede en tyk træ stol. Dele og værktøjer, der fløj væk. Han trak Oberst Zembla til dækning bag ham. Ego ' et .357 Colt begyndte at udspy ild. De sidste to teknikere, bedøvet og afskrækket af vores angreb, sneget sig op på den åbne dør. De var både for sent. Tamara tog sigte og dødeligt såret ih, de faldt.
  
  
  Han dukkede for at undgå Tohel s skud. Min revolver var tom. Ego smed det på Tohel og tog fat i begyndelsen af det andet. Tochel dukkede, og pistolen smækket ind i kabinettet bag ham. Zembla angrebet mig som en gal. Han sprang over stolen, som om han var at overvinde en forhindring. Som en tiger, han stormede frem og bankede mig væk fra mine fødder. Vi faldt til gulvet sammen. Vores fingre ikke har tid til at bide i hænder. Men den anden revolver blev slået ud omkring mine fingre, og den tredje gled ud af min doublet i varmen af maling. Zembla er svært kraniet smækket ind i min kæbe og græssede min næse, som blødte omkring det, og mine fingre gravede i min ego ' s hår under øjnene. Min knytnæve rose og vendte tilbage ømu ' ens fordel. Han klukkede i tilfredshed, når han hørte hans næse pause. Ego ' s hud og kød blev revet fra hinanden. Han hylede, der gør ondt. Med et hurtigt ryk, han vendte sit hoved væk, og der reddede ham. Ellers dødelige knoglefragmenter ville have gennembrudt den ego ' s hjerne.
  
  
  Ego ' s svar var en knoklede knæ til mit liv. Han prøvede at gribe fat i mine ben, som var ikke holde ham op. Vi rullede den ene over den anden. Vi, Tamara, og Tokhel turde ikke skyde på os. Men de fyrede igen, ved en anden på tæt hold, uden at få os et enkelt hit. Zembla var stadig forsøger at bryde mine ledbånd eller mit ben. Hver stamme af mine venner har sit ego i sin ubeskyttede lysken. Jeg troede, jeg ville dræbe ham. Jeg kunne høre ham stønne og føle ham med frygt i sind. I næste sekund, Tohel fyret på sanctifications. Værelset var indhyllet i mørke, og i mørke Zembla brød gratis, og forsvandt.
  
  
  En sirene jamrede. Lyden var næsten tabt i brøl af storm. Tamara og jeg vil gå ud på tilfældige. Zembla og Tochel ikke. De vidste, at bygningen indefra og ud. Ih shaggy hørt hende i gangen. De er væk. Hendes febrilsk rodede gennem krævede våben. En revolver fandt hende. Der var stadig en proptrækker, om det var fyldt. Han følte en hånd på hans ærme. Tamara. Vi gik ud i korridoren.
  
  
  Udenfor, i den indre gårdhave, og bag husene, Zembla ' s folk kom til live. Sirenen fortsatte med at jamre, og døren åbnet, og to dødbringende glimt af ild kom farende mod os. Hun blev skudt med gigt. Han følte en kraftig rekyl, og lugtede til den skarpe lugt af krudt. Jeg ved ikke, om det ramte noget, men jeg var pretty damn glad for at finde ud af, at jeg havde en revolver fuld af kugler. Vi styrtede ned ad gangen og ud i gården. Om natten, kunne vi høre skrigene alle omkring os.
  
  
  Vi løb. Nogle råbte vredt, andre ophidset, og alt dette blev forstærket af den nedtrampning af støvler. Odin omkring Zembla ' s mænd, der snublede og faldt til jorden. Kugler fløj gennem døren, fylder luften med granatsplinter og bly. Vi holdt kører til døren for enden af gangen. Tamara, rædselsslagen, men bestemt, løb til at stå bag mig og klynk.
  
  
  Vi løb ud af døren og ind i den ydre gård. De kunne ikke have bedt om en bedre mål. Lyden af vores løbende fødder var ledsaget af krakelering af skud. Inde i ilden stoppede så pludseligt som den var begyndt. Vi impulsivt skyndte sig at det eneste ly kunne vi se, en bunke af ødelagte træ-kasser. De blev bygget op omkring tykke planker med stropper og metal blev brugt til transport af følsomt elektronisk udstyr. De blev stablet op for at tjene som pindebrænde. Skud brølede og kugler hamrede ind i jorden bag os, som vi dove febrilsk mellem kasser.
  
  
  En by af kugler rev gennem vores interimistiske skjulested. Hun blev trukket ned af Tamara. De to første mennesker på den forestående hær var for utålmodig til at være forsigtig. To skud, og de faldt til sne. Han startede med at flytte kasser som en gal til at styrke vores forsvar. De tykke plader, der absorberes kugler. Kun en irriterende ramt direkte kan ramme os nu, ellers ville de nødt til at kravle rundt i huset bag os. Han kiggede op, men så ingen i windows. Det omkringliggende mænd overhældte os med bly, som om vore kanoner blev haveslanger. Uanset, hvilken retning, han så, var der for mange mennesker til at flygte. Og vi har kun et par runder tilbage.
  
  
  Pludselig, over al den støj, hørte hun lyden af en elektrisk starter. Helikopterens rotor begyndte at rotere meget langsomt. I glas cockpit, kunne jeg se, silhuetter af to mænd. En tredje mand, stående alene rundt vagter, blev hurtigt fotografere helikopteren stopper og reb fra alle sider. Der var kun én gawk tilbage i min revolver. Han tog nøje sigte og ramme målet. Skildvagten skreg og begyndte trækninger. Han råbte så højt, at det skyderi, stoppede et øjeblik, da alle stirrede på ham.
  
  
  "Tamara, give mig noget at skyde."
  
  
  "Bare bruge min pistol." Der er seks flere kugler i der, " sagde hun, rakte mig Makarov .
  
  
  Hun holdt .22 Pepe for sig selv. Det faktum, at hun ikke tøve med at give mig sin egen revolver var en gestus, som jeg aldrig vil glemme. Hun stirrede på helikopteren. Motoren kører for fuld kraft, til at varme op. "De vil gå ned i denne storm."
  
  
  "Måske, men vi kan ikke sidde her og se på. De ønsker at undslippe, og hvis de lykkes, vil de starte forfra igen. Hvad værre er, de venstre for senderen, og du hørte, hvad Zembla sagde om det.
  
  
  "Men jeg troede, at værelset var..."
  
  
  "Det var bare en ny basic control system, at de var ved at installere. Vi sætter en tråd til dette, men begyndte den anden sender et andet sted. På dell selv, ego ventede på hende på den anden side af porten, hvor vi kunne se alle de lys."
  
  
  "Det betyder, at ingen kan stoppe storm i et par timer. I hvert fald hvis Zembla var at fortælle sandheden. Så vejret vil aldrig blive kontrolleret igen!
  
  
  "Ja . Og problemet er, at Zembla er normalt lige.
  
  
  Optagelse genoptaget, da den helikopter, der langsomt og unsteadily tog fart. Han vuggede frem og tilbage. Optagelse blev stoppet for anden gang, når cockpittet, døren svingede åbne. I passagersædet, bemærkede han, Tohel s lean, muskuløs ramme. Ego holdt døren på vid gab i begyndelsen. Han havde en Colt pistol i hans højre hånd, som han holdt op med sin venstre arm bøjet, og han var peger det på os. Han råbte noget, jeg ikke forstår. Tilsyneladende, græde, var beregnet til Zembla, som fungerede som en pilot. Helikopteren slingrede lidt skred i vores retning.
  
  
  "Du svin! Hun sydede af vrede. — Han kommer til os for at dræbe os som kaniner!" Ikke sænke dit hoved, Tamara!'
  
  
  "Okay," sagde hun, hendes stemme fast.
  
  
  I et split sekund, vi var nødt til at vælge. Hvis vi får ud af vores barrikade, Zembla ' s mænd vil skyde os. Hvis vi bliver hvor vi er, vi vil blive skudt fra oven. Frustration og vrede, der er skyllet ind over mig, da den helikopter, der fløj op med at slikke.
  
  
  "Forbandede sataner!" Jeg hørte mig selv brumme. Min hånd strammet på pistol. Han handlede med en desperat og hensynsløs brusqueness. Han sprang mellem kasserne. En skarp smerte skød gennem min skadede skulder og bryst, da jeg stødte ind i en tung træ. Bestyrelser hoppede, kasser faldt. Hendes sprang ind i gården under nærmer helikopter. Han fangede et glimt af Tohel er overrasket ansigt . Han reagerede instinktivt, hurtigt, takket været års træning. Ego hjernen af en .357 Colt magnum skudt ud på mig og fyret. Den tunge gawk brændt min arm og rev en lang hul i mit ærme. Makarov pistol mine hænder fløj rundt og landede et par meter væk.
  
  
  Tochel hørte hende til at grine. "Prøv at få Ego Carter!"
  
  
  Han dykkede til våben, rullede over, og klodset trak ego ud fra hans krop. Pistolen tordnede, spjættede, og gik igen. Min krop føltes som om det tilhørte to forskellige personer. Min venstre side var ved at brænde mere end smertefuldt, og var næsten lammet; min højre side var fint, på trods af den nye sår. Den helikopter, der rystede lidt. Zembla kunne ikke holde ego oprejst i den stærke vind. Måske ego var også rystet af mine skud. Tohel fyret og savnet. Han vuggede frem og tilbage, forsøger at modvirke den pitching. Ego massive stump kugler hamrede ind i sneen ved siden af mig.
  
  
  Tamara var på sine knæ, lænet sit hoved mod en kasse. I pauserne mellem salver, han hørte hendes skingre skrig. Den første og eneste gang jeg så hende, var hun bange ud af hendes vid og sans. Næsten instinktivt, at han affyrede et tredje led. Han fik øje på hende et øjeblik senere, når Tohel pludselig cringed, som om hug i døråbningen. Egoets øjne buler omkring hans hoved. Ego stemme lavet lyde, der ikke var ord, men meningsløst hoste. Han hostede, skreg, og trykkede på aftrækkeren på sin tomme Magnum. Han spændte og rystede. Da han langsomt lænede sig frem og faldt ud af helikopteren.
  
  
  Tohel ramte jorden med et bump. Bedøvet, ego folk stirrede i spændt tavshed, som om de ikke kunne forstå, at ih chefen var død. Hun sad stille i ice-dækket gårdhave. Han følte sig svag og kvalme. Den eneste lyd var Tamara ' s bløde klynken og den pludselige acceleration af helikopteren, som Zembla steg op og væk.
  
  
  Kvalme var væk, men der var ikke en svaghed. Jeg kom ned på mine knæ, ignorerer risikoen for at blive skudt af de mennesker omkring mig. Han lænede sig frem i vinden af helikopterens propel. Makarov blev opkastning og trækninger, som om han havde et liv af hans egen. Mine sidste tre kugler whizzed gennem den skrøbelige trykbeholdere. For et øjeblik, at han var bange for, at han havde fyret for sent, og at helikopteren var allerede flyver alt for højt. Men så er det vigtigste skrue begyndt at lave mærkelige formaling lyde. Den helikopter, der raslede og rystede som Zembla forsøgt at styre det. Det svajede og steg højere og højere over hacienda. Så et pludseligt stød. Han begyndte at glide ned. Noget eksploderede, og et stykke metal, der fløj over os. Vi hørte en lille eksplosion. Helikopteren svævede ubevægelig et øjeblik. Små flammer slikkede hætten. Det så dykkede i en stor bue og styrtede ind i en anden fløj af hacienda ' s hovedbygning.
  
  
  Med en frygtelig rystelse, den helikopter styrtede ned i en nærliggende bygning, der sammen med Zembla. Jeg blev kastet til jorden. Bidder af væggen fløj omkring gården, sammen med bjælker, vinduer og murværk. Taget faldt ned på det sted, hvor helikopteren slog et stort hul. Sultne ild flammede højt op i himlen. Med hendes svimmelhed, sprang han til hans fødder. Det gjorde ikke bryde noget, men min allerede skadet næse var nu blødning løbende. Pustende, han snublede gennem kasser for at finde Tamara. Vi var nødt til at komme ud af her. Min famlende hånd rørte ved hendes bløde kurver. Et øjeblik, hun puttede sig ind til mig og forsigtigt kørte mine fingre gennem hendes blonde hår. Beskyttet af en nu nedrevet barrikade, at det er ubeskadiget.
  
  
  Den flammende ild spredes hurtigt. I den glødende lys, så han Zembla ' s resterende mænd, der kører rundt. De havde ingen steder at gå, og vidste ikke, hvad de skal gøre. Der var ingen organisationen længere. Ih leder var død, og de havde ingen mål til venstre. Under sådanne omstændigheder, de vil tænke to gange, før de dør heltens død. Men var de stadig fjender, farlige fjender. Hvis vi havde en chance for at flygte fra alt dette, er det først nu.
  
  
  Vi kravlede rundt på kasser og løb op på ryggen af den nærmeste bygning. Hver gang vi hoppede ud af den måde, og smuttede, når nogen kørte forbi mimmo. Ud i vejret, kørte vi tilbage til mimmo brænder hovedbygningen. Smil på Tamara ' s læber fortalte mig, at hun tænker på samme måde som hende. I denne flammende ild, Zembla ' s sidste senderen blev ødelagt og forvandlet til skrot.
  
  
  En gruppe af mænd fandt os ved hovedindgangen og åbnede ild. Kugler whizzed truende omkring os, rystende mursten af muren på hver side af os. Vi smuttede gennem porten smækkede ih bag os, og kørte ned af den brede brostensbelagte vej. Den hylende fløjte af den iskolde vind, blandet med krakelering af brand og knagen af kollapsende bygninger bag os. Det var ligesom en symfoni fra helvede.
  
  
  Vi var kommet til foden af en bakke og var nu tvunget til at vade igennem høje dynger af kampesten. En voldsom storm slået Tamara fra hendes fødder flere gange. Hun blev hjulpet til hendes fødder med Ay, som straks faldt ned på det glatte isnende vej. Vi fortsatte på vores vej.
  
  
  Pustende, nåede vi endelig beskyttet bugt af bådehus. Alt, hvad vi kunne tænke på, var den båd, og hvordan for at gøre det bevæge sig. Der skulle bare være en båd, hvis vi skulle overleve. Han skubbede døren åben. Det ville ikke rokke sig, og jeg havde ikke styrke til at banke det ud med mine skuldre, men så Tamara stille og roligt skud igennem låsen på Pepe ' s revolver.
  
  
  Med en sidste anstrengelse, vi kravlede over dock. Der var en båd. Den skinnende ti-fods cruiser yacht rykkede vildt som en spændt hingst. At gå ud til havet synes ikke sikkert, uden risiko. Båden blev bygget til at glide gennem bølgerne i høj fart, men i denne storm, ville det nemt at kæntre i de tunge dønninger af den direkte bådehus. Men den sidste ting, jeg ønskede at gøre, var ophold på øen.
  
  
  Tamara åbnede den store dør og løste rebene. Han rodede under instrumentpanelet og en forvarmet motor. Mine muskler gjorde ondt i hele min krop. Mændene kørte til bådehuset. Jeg hørte dem råbe og skydning. Hende, trykkede på start-knappen. Motoren startede, nøs, kvidrede, og så brummede til livet. Hun var svagt opmærksom på, at min hånd var instinktivt ud efter den gas. Den knurren under fode blev en voldelig dunke. Båden fløj omkring bådehuset og ind i åen, som de første mænd, der brast i gennem bagdøren.
  
  
  Udenfor bugten, de uslebne bølger af Golf-Panama ramte os. Hendes hastighed blev reduceret, indtil ferret ' s hastighed overskrides tre knob. Havet var en sydende masse af hvidt skum, der steg langsomt vandret over os. Båden havde ikke tid til at vende rundt. Buen blev begravet og svang sig op på den anden side af den bølge. Vand skyndte sig febrilsk fra den forreste dæk og fra kabinen tag. Han var for svag til at holde båden. Blodet flød ned af mine arme og ned af min næse. Jeg var nødt til at stoppe kørslen. Hende, jeg følte, at jeg faldt. "Tag kontrol," sagde han, næsten unintelligibly. "Tamara, få bag rattet. Jeg kan ikke... De gabende mørke bevidstløshed lukkede på mig. Han tog et sidste kig mod himlen og smilede. Vejret har ændret sig.
  
  
  
  
  Kapitel 14
  
  
  
  
  Jeg drømte, at jeg lå i en hængekøje. Spændingen vuggede mig blidt frem og tilbage. Hendes var strakt ud, uden sko og med en jakke under hans hoved i stedet for en pude. Båden sad ubevægelig med den tavse maskiner. En let brise blæser, solen var varm.
  
  
  Mit andet indtryk var, at jeg stadig drømmer. Jeg havde en af disse vidunderlige erotiske drømme, der altid synes at ende, når tingene begynder at blive bedre, og efterlade dig til at føle dig skuffet i morgen. Tamara var lænet mod den bageste gelænder i bare hendes bh og trusser. Den måde, hendes lange, smidige ben er strakt ud på dækket, hendes kavalergang hvælvede, hendes bryster buler, og hendes ansigt vippes op for at fange så meget sol som muligt, er en sensuel vision, som jeg elsker at se i mine drømme. Men hun var virkelige, virkelige som solen! Han sukkede og bøjede arme. Smerten var virkelig også. Hendes sel er oprigtig. Båden blev oversvømmet med blåt vand. Havet var roligt, og himlen var blændende klart. "Hej," Tamara sagde, smilende. Hun løftede en hånd over øjnene for at overdøve den lyse sol.
  
  
  "Hej," klukkede hendes gigt. "Vi er drivende."
  
  
  "Vi er løbet tør for brændstof."
  
  
  "Åh.'
  
  
  "Et par minutter efter, at du har mistet bevidsthed, motoren purred og stoppede. Dens ikke noget andet, jeg kan gøre.
  
  
  "Nej, selvfølgelig ikke."
  
  
  "Den nuværende vil tage os i land i et par timer."
  
  
  "Vi vil være travlt. En lille resten vil ikke skade os.
  
  
  "Jeg tror så også," sagde hun. Hun vippede hovedet tilbage igen. "Det blev for varmt i disse tøj, og hun ønskede at få nogle solen. Jeg håber du ikke har noget imod."
  
  
  "Hvem er han? Aldrig!"
  
  
  Mit blik gled over den klare turkisblå vand til den tågede kyst i det fjerne. Panama skinnede i lyset, og havet var stille. Han kunne mærke stilheden. Vi behøvede ikke en vind. Ikke et eneste dyr bevægede sig i virvaret af græs, og det gjorde vi ikke høre en indre stemme gennem den tætte emerald forest. Det var for tidligt. Floder og kanaler var stadig fyldt med tyk masser af is. Men isen snart vil knække og smuldre. Smeltende sne fra bjergene, kan forårsage midlertidig oversvømmelse her og der, men det var i fremtiden. Mand og dyr var stadig lamslået, forsøger at undslippe den utrolige rædsler, skabt af Zembla ' s dominerende storm. Senere vil de begynde at begræde deres døde slægtninge og begynde at genopbygge deres hjem. Men det vil blive senere...
  
  
  Han åndede i den varme, duftende luft og plantet fødderne solidt plantet på dækket. Jeg havde et kæmpe smil på mit ansigt. "Det var værd at kæmpe for."
  
  
  Tamara steg med mat nåde. Hun kom op til mig og forsigtigt lagde sine arme omkring min hals. Hendes fingre greb knapper af min bluse. Hendes hånd gled hen over mit bryst.
  
  
  "Spændingen er over," sagde jeg. "Du behøver ikke at bekymre dig længere."
  
  
  "Jeg har aldrig haft at gøre dette, Nick, men jeg elsker det."
  
  
  "Når vi ankommer til Panama, vores stier vil skilles. Indtil ...'
  
  
  "Nej," hviskede hun bedrøvet i mit øre.
  
  
  "Har du dit eget ansvar, og jeg har mine, og vi vil aldrig ændre sig med at hjælpe andre. Alt var fint, og det vil være fint, indtil vi kommer til Panama."
  
  
  "Båden driver."
  
  
  — Og der er intet vi kan gøre ved det.
  
  
  "Bortset fra, at have det sjovt, mens vi stadig kan."
  
  
  Han kyssede hende groft og trak hende til ham, og så det hårde og smidig krop.
  
  
  Hun var forkert. Spændingen var ikke slut endnu.
  
  
  Om bogen:
  
  
  Det hele startede med en forvansket radio-besked modtaget af en ØKSE agent i Mexico. Nu Nick Carter var på vej gennem den tætte jungle i Nicaragua, som de kaldte " Mosquito Kyst. Egoet var belejret af myg, giftige slanger, og en uudholdelig Savchenko. Ego ' s rejse var brutal, men han var nødt til at finde en gammel Maya-tempel. Oberst Zembla ' s hovedkvarter var placeret der. Og dette kunne man slå Central-og Sydamerika i en polar regionen. Og som kulden truer med at bryde, Nick skal også overbevise russiske KGB-agent Tamara Kirova, at Usa ikke har noget at gøre med denne djævelske ordningen.
  
  
  Men Oberst Zembla formår at genoplive sin iskolde terror. Så Nick Carter vil være forpligtet til at gøre det umulige...
  
  
  
  Indholdsfortegnelse
  Kapitel 2
  
  
  Kapitel 3
  
  
  Kapitel 4
  
  
  Kapitel 5
  
  
  Kapitel 6
  
  
  Kapitel 7
  
  
  Kapitel 8
  
  
  Kapitel 9
  
  
  Kapitel 10
  
  
  Kapitel 11
  
  
  Kapitel 12
  
  
  Kapitel 13
  
  
  Kapitel 14
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killer: Kode, navn Vulture
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killer: Kode, navn Vulture
  
  
  Dedikeret til de mennesker, de Hemmelige Tjenester i Usa
  
  
  
  Det første kapitel.
  
  
  Han slikkede sine tørre læber med sin tykke tunge og kneb øjnene sammen mod solen overhead. Hans mund smagte af gammelt papir, og der var en kedelig, men insisterende summende i ørerne.
  
  
  Det var umuligt at vide præcis, hvor længe han havde ligget bevidstløs på kanten af en lille, splejset torn bush. Da hun først kom til, han ikke kunne huske, hvor hun var, eller hvordan han fik der. Så så hun det skæve, glinsende masse af vraget, Mooney ' s lille fly brat som en såret hawk ud fra en skyfri himmel. Halv-brudt strimler af metal - resterne af en voldelig påvirkning - steg kun tredive m over det brune græs veld, og tynde totter af røg stadig bugserede op mod himlen. Nu kan jeg huske, hvordan jeg blev kastet rundt i flyet, da det ramte jorden, og da jeg kravlede væk fra de rasende flammer. Fra den position af solen, han vidste, at flere timer var gået siden den morgen gå ned.
  
  
  Med stor smerte og besvær, jeg tvang hende ind i en siddende stilling, følelsen af den varme hvide ler på mine lår gennem min revet khaki bukser. Skjorten omkring buskads hun var iført klyngede sig til min ryg, og duften af min egen krop fyldte mine næsebor. Holdt en hånd op for at beskytte sine øjne mod sollys, han kiggede ud på de høje lion græs, der nu syntes at strække sig uendeligt i alle retninger, kun afbrudt af den sparsomme grønne af en paraply i akacie træ. Der var ingen tegn på civilisation, bare et stort hav af græs og træer.
  
  
  Overhead, en grib flyttet stilhed, kredser og pirouetting. Kaster en skygge på jorden foran mig, fuglen hang sammenbidt, der ser. Den summende i ørerne blev mere udtalt nu, og det forekom mig, at det ikke var i mit hoved på alle. Lyden kom fra nedstyrtningsstedet. Det var lyden af fluer.
  
  
  Han fokuserede på vraget. Så en grib og en sværm af fluer, der mindede mig om, at Alexis Salomos var på dette plan med mig - han var forløbet ego, når problemet er opstået. Hendes øjne indsnævret, men han kunne ikke se, ego, helst i nærheden af ulykkesstedet.
  
  
  Da jeg stod op svagt, fandt jeg, at mine ben var stive. Hele min krop gjorde ondt, men jeg synes ikke at have nogen brækkede knogler. Den lange klip på sin venstre underarm var allerede healing, og blodet var tørret. Han så sammenbidt på den ulmende vraget. Jeg havde brug for at finde ud af, Alexis for at se, om han stadig var i live.
  
  
  Den summende af fluer voksede højere, da han nærmede flyets skrog. Han lænede sig over og kiggede ind i førerhuset, men kunne ikke se hans ven. Jeg føler mig syg på min mave. Derefter, når hendes shell var omkring den forreste del af vraget, mimmo forkullede propel og et sammenkrøllet stykke af kroppen, hendes pludselig stoppet.
  
  
  Alexey krop lå i en grotesk bunke af blod omkring ti meter væk. Ego blev også smidt ud, men ikke før ego ' s fly styrtede ned. Forsiden af ego 's hoved og ansigt blev presset ud i at ramme flyet forruden, og det lignede ego' s hals var brækket. Svenskerne ' ego var revet i stykker, og han var badet i tørret blod. Store brune fluer, der er omfattet ego ' s organer, kravler alle over hans lilla dem, sagde de. Hun begyndte at vende sig bort, og jeg følte mig lidt syg, når jeg så bevægelse i det høje græs bag liget. Den plettede hyæne nærmede sig langsomt, klar over min tilstedeværelse, men for sulten til at passe. Mens ego udseende var stadig blive optaget i min hjerne, hyæne lukkede den lille afstand mellem sig selv og kroppen og greb udsat kød på Alexis Salomos ' beregninger, at rive en luns.
  
  
  "Stå tilbage, damn du skræddersy!" råbte han på dyret. Han tog en pind af brændt træ og kastede det på hyæne. Dyret kravlede hen over græsset, der bærer et stykke af blodige pasta. I et øjeblik, ego var gået.
  
  
  Han kiggede ned på den mishandlede krop igen. Jeg havde ikke engang en skovl til at begrave det, så jeg var nødt til at efterlade egoet med dyr for tyve-fire timer.
  
  
  Nå, der var intet han kunne gøre. Alexis Salomos var også død, med eller uden en begravelse. I den ende, de fanget op med ego og dræbt ham, og de næsten fik mig også. Mindst op til dette punkt, jeg på en eller anden måde overlevede. Men den største test af min lykken kan ligge forude, fordi det hører med til dem, at jeg er ca halvvejs mellem Salisbury og Bulawayo, i den dybeste del af den Rhodesiske bush-land.
  
  
  Han gik rundt på vraget, indtil det skjulte krop igen. Kort før den defekte fly startede nysen og hoste på fem tusinde fødder, Salomos nævnt, at vi snart ville være flyvende mimmo af en lille landsby. Omkring, hvad han sagde, han skønnede, at landsbyen var stadig i hallen halvtreds til halvfjerds-fem miles sydvest. Uden vand og våben, mine chancer for at få der var meget slank. De luger og beklædt kniv, som han normalt havde med ham, var tilbage på mit hotel i Salisbury. Ingen af dem kan være skjult under min T-shirt, og under alle omstændigheder, jeg ikke kunne forudse behovet for dem på netop dette fly tur til Bulawayo. Jeg var på ferie og slappe af.
  
  
  Ular, var at arbejde med AX, top-secret intelligence agency of the Americas, og var simpelthen eskortere en gammel ven omkring Athen, som hun havde mødt, ved en tilfældighed i Salisbury. Nu er den anden mand var død, og den vilde historie, han havde fortalt mig, var nu plausibel.
  
  
  Jeg gik til en nærliggende gravhøj af termitter, er en hund af hårde hvide ler så højt som mit hoved, med mange skorstene fungerer som indgange. Han lænede sig tungt mod det, stirrede på langt linje af febrilsk træer, og forsøgte at ignorere den summende fluer i den anden retning af vraget. For blot tre dage siden, hun blev mødt af Alexis Salomos i en lille restaurant i nærheden af Salisbury ' s Pioneer Memorial Park. Jeg sad på terrassen og kigge ud over byen, når Salomos pludselig dukkede op ved siden af min stol.
  
  
  "Nick? Nick Carter? " sagde han, og en langsom smil bredte sig over hans kønne brune ansigt. Han var en firkantet-kæbet krøllede-håret mand i fyrrerne, hvis øjne stirrede intenst på dig med en lys lysstyrke, som om han kunne se de hemmeligheder i dit liv. Han var redaktør af en avis i Athen.
  
  
  "Alexis," sagde jeg, stigende til at udvide min hånd. Han tog ego i begge hænder, og rystede den energisk, hans smil endnu bredere end hendes. "Hvad fanden laver du i Afrika, skrædder?"
  
  
  Smilet er falmet, og for første gang, indså han, at han ikke ser den måde, hendes ego huskede ham. Han hjalp mig med at opspore en KGB-mand, der stjal dokumenter vigtigt, at Vesten i Athen for et par år siden. Det lignede han havde alderen betydeligt med ilder. Ego ansigt har mistet sin sunde udseende, især omkring øjnene.
  
  
  Spurgte han. "Har du noget imod, hvis jeg er sammen med dig?"
  
  
  "Jeg vil blive fornærmet, hvis du ikke gør det," sagde jeg. "Du har en plads. Tjeneren!" En ung mand i et hvidt forklæde kom til bordet, og vi både bestilte Britisk ale. Vi snakkede, indtil de drinks der blev serveret, og den tjener til venstre, og derefter Salomos var tabt i tanke.
  
  
  "Er du okay, Alexis?" Jeg har endelig spurgt.
  
  
  Han smilede til mig, men det var tynde og forceret. "Jeg var i problemer, Nick."
  
  
  "Er der noget jeg kan gøre for hende?"
  
  
  Han trak sin firkantede skuldre. "Jeg tvivler på, at der kan gøres noget." Han talte godt engelsk, men med en tydelig accent. Han tog en drink af hans ale.
  
  
  Jeg spurgte hende. "Vil du fortælle mig om det?""Eller er det for personligt?"
  
  
  Han lo bittert."Ah, det er personlig, min anden. Du kan sige, det er meget personlige." Egoets øjne mødte mine. "Nogen forsøger at slå mig ihjel."
  
  
  Hende, der kigger på hans ansigt. "Er du sikker?"
  
  
  Et skævt smil. "Hvordan er sikker på hende, skal jeg være? I Athen, et skud fra en riffel smadrer et vindue, og passerer mimmo af mit hoved ved et par inches. Så jeg får hint. Hendes beru ferie er at besøge sin fætter her i Salisbury. Han er et script, købmand, som emigrerede her ti år siden. Jeg troede, jeg ville være sikker her for et stykke tid. Så, to dage siden, en sort Mercedes næsten ramte mig på hovedgaden. Føreren, der trak op til kantstenen lignede nøjagtigt den mand, hun havde set tidligere i Athen. "
  
  
  "Ved du, hvem er denne mand?"
  
  
  "Nej," Salomos sagde, ryster på hovedet langsomt. "For nylig så jeg ham gå gennem Apollo Bygning, da jeg var spionage er der for lidt." Han stoppede og kiggede ned på hans ale. "Har du nogensinde hørt om Apollo linjer?"
  
  
  "En olietanker selskab, er det ikke?"
  
  
  "Dette er faktisk, min ven. Verdens største tank-line, ejet af min landsmand Nikkor Minourkos."
  
  
  "Ah, ja. Jeg kender hende fra Minurkosa. En tidligere milliardær sømand. En eremit; ingen ser ego i disse dage."
  
  
  "Det er faktisk ved at ske igen," Salomos sagde. "Minourkos trak sig tilbage fra det offentlige liv for næsten et årti siden, da han stadig var en forholdsvis ung mand. Det menes, at han tilbringer det meste af sin tid i hans penthouse i Apollo-Bygning nær Constitution Square, hvor han kører sin forretning. Personlige kontakter er etableret primært med partnere, der er tæt på Minurcos. Næsten ingen har nogensinde får eget publikum med ham."
  
  
  "Meget rige mennesker synes at værdien af deres personlige oplysninger meget," sagde jeg, og nippe til min øl. "Men hvad betyder den Minurk har at gøre med forsøgene på dit liv?"
  
  
  Salomos tog en dyb indånding og lad det langsomt ud. "Om seks måneder siden, Monurco adfærd begyndte at ændre sig. Det var især interessant for mig, og, selvfølgelig, for andre avis-redaktører, fordi alle oplysninger om Minurkos er spændende og vigtigt for læsere af Ol i Athen. Bemærk når Minurk, der har altid holdt sig ude af politik, begyndte at lave offentlige udtalelser mod den regerende junta i Athen. Pludselig, meddelte han, at lederne af oberster ' samfund var svage og socialistisk. Han hævdede, at de havde forrådt den "revolution", April 21, 1967. og underforstået, at Grækenland ville være bedre tjent med restaurering af Konstantin II eller nogle andre beundring for den personlighed af et nyt bekendtskab er hørt. Han henviste til, at de farer af venstreorienterede som Vidne, og gættet, at en anden "ruske op"var ved at ske i den græske regering.
  
  
  "Godt," sagde jeg, " denne mand har ret til at pludselig blive interesseret i politik, efter alle disse år. Måske ømu ' en er træt af at bruge hans penge."
  
  
  "Det ser ud som om det går endnu videre. En person, som Minurkos kan købe en masse venner. De generaler og oberster, der kommer i
  
  
  til penthouse og tilbage, men de vil ikke tale om at besøge tryk på. Rygte har det at Minurk er finansiering af en egen hær, i en specielt bygget lejr i det nordlige Grækenland, og i den ene lejr, på Mykonos, en ø i det Ægæiske Hav.
  
  
  Endelig er der den seneste tids forsvinden af Oberst Demetrius Rasion. Den Minurkos-domineret avisen konkluderer, at han druknede, mens de rejser med båd i Piræus, men hans lig blev aldrig fundet. Nickor Minurkos lancerer nu en større kampagne for at erstatte Rasion med en mand efter eget valg, en fascistisk opkaldt Despo Adelphia. Juntaen ikke ønsker Adelphia, men dens nye og ædle ledere er bange for Minurka og ego af venner i den generaler ' hovedkvarter."
  
  
  "Det er en interessant situation," jeg er optaget, " men tror du, at Minurcos lancerer en kampagne med terror med tanken om et blodigt kup?"
  
  
  "Det er muligt. Men der er andre løsninger. Der er nye ansigter, at ingen omkring de journalister har set før, der kommer og går rundt penthouse på toppen af Apollo; en Minurkos er stadig i skjul. Men jeg har bemærket, at et af de nye ansigter, der tilhører en græsk-Amerikansk hedder Adrian Stavros."
  
  
  Mine øjne indsnævret lidt på Salomos. "Stavros i Athen?" Jeg mumlede langsomt. "At holde Minurkos virksomhed?"
  
  
  "Det virker så. Medmindre ..."
  
  
  "Medmindre hvad?"
  
  
  "Godt, da Minourkos' seneste kommentarer var så meget ude af karakter, han måske ikke var ih kilde sig selv."
  
  
  "Stavros' overtagelse af Minurkos empires?"
  
  
  Måske mod Minurkos ønsker, Salomos gættet. "Der har måske allerede været en lille kup, skjult. Da Minurkos er meget hemmelighedsfuld og altid drive virksomhed gennem underordnede, ego kan blive dræbt eller taget til fange og fungerer under ego ' s navn, og bruger enorme mængder af penge på egoet uden at nogen opdager det. Straks efter at jeg har givet udtryk for denne teori i min artikel, er det første forsøg blev gjort på mit liv i Athen."
  
  
  Den ængstelige blik vendte tilbage til egoets øjne. Jeg huskede AX-fil om Adrian Stavros og indså, at han var i stand til en sådan manøvre. Stavros afholdt plakat demonstrationer på Yale University som studerende. Herefter blev han involveret i en radikal bombning af CIA ' s kontor, og senere gjorde et forsøg på livet af en senator. Han flygtede kløerne af FBI og CIA, og begravet sig selv et eller andet sted i Brasilien, hvor han fortsatte med at begå alvorlige forbrydelser såsom smugleri og mord. Da der var meget lidt beviser mod ham i de Forenede Stater, Usa ikke at forsøge at vende tilbage til ham. Men han var ved at blive set i Brasilien.
  
  
  "Og den mand, der forsøgte at køre dig ned her i Salisbury?" Jeg spurgte hende. "Kan du se ham, der kommer ud af penthouse på Apollo Bygning?"
  
  
  "Ja, Nick," Salomos sagde. Han nippede den sidste af sin øl og kiggede ud over den hibiscus-dækket gelænderet ned ad bakken mod byen. "Jeg er desperat. En anden fætter af mine venner, der bor ud af byen uden for Bulawayo, bad mig om at besøge ham kort, indtil dette har passeret. Hendes ego accepterede invitationen. Et lejet fly venter på mig i lufthavnen. Jeg vil flyve nen, som han er en autoriseret pilot, og nyd turen. Jeg mener, hvis jeg kan glemme alt om - " Der var en kort stilhed, så han kiggede på mig. "Nick, jeg ville virkelig sætte pris på det, hvis du ville ledsage mig til Bulawayo."
  
  
  Han vidste, at Alexis Salomos ville ikke spørge, om han var desperat ud af frygt. Og jeg havde stadig et par dage, før jeg fik en anden opgave fra David Hawke, den mystiske leder af AX.
  
  
  "Jeg ser altid Bulawayo Hotel," sagde jeg.
  
  
  Alexis så lettet. "Tak, Nick."
  
  
  To dage senere, tog vi afsted. Salomos var en erfaren pilot, og det syntes, at flyvning over vilde Rhodesia ville være problemfrit og behageligt. Salomos fløj lavt-liggende, så vi kunne mærke sjældne vilde dyr og interessant topografiske funktioner i krat. Flyvningen syntes at løfte Salomos ' ånder, og han så meget gerne, at hans gamle jeg. Men midt på formiddagen, omkring halvvejs til Bulawayo, ro i morgen forvandlet til et mareridt.
  
  
  Mooney ' s lille, standard to-sædet fly hostede. Ved første, Salomos var ligeglad, men så det blev endnu værre. Det løser forskning problemer af en lille motor, men dette gjorde kun tingene mere komplicerede. Vi tabte højde og startede en bred kreds af skilte.
  
  
  Salomos svor på græsk, så hans ansigt blegnede. Han undersøgte panel og kiggede på mig. "Brændstofmåleren viser fuldt ud," råbte han over sprængfyldt motor. "Det gjorde ikke flytte sig fra sin oprindelige position i morges." Han tappet på glas, der dækker den sensor, men intet er sket. Nålen forblev på bogstavet F.
  
  
  "Vi er ude af gas," sagde jeg incredulously. Det er dårlige nyheder for alle fly, især en lille en.
  
  
  "Ikke rigtig, men vi er hastigt faldende," Salomos sagde, at sætte Muni i midlertidige stejle planlægning og kæmper med kontrol. "Dette fly blev beskadiget, Nick. Sensoren var frosset på plads, men den tanke var næsten tom da vi tog afsted.
  
  
  Dette skulle have været gjort med vilje ."
  
  
  "Jesus," jeg mumlede. "Kan du plante et ego?"
  
  
  "Der er ingen airfield her," sagde han, forsøger at holde flyet fra at gå i modvind. "Men vi bliver nødt til at prøve at lande i et åbent veld - hvis jeg kan holde mit ego vil ifølge planlægningen plan."
  
  
  "Er der noget jeg kan gøre for hende?"
  
  
  "yeah. Beder." Alexis kiggede på mig. "Jeg er ked af det, Nick."
  
  
  "Pyt," sagde jeg. "Kun plante denne ting." Jeg har ikke selv bede hende om problemet. Der var ingen tid. Vi sejlede ned ad en stejl skråning til en græsklædt veld.
  
  
  Motoren hostede og hvæsede igen, så stå for god, som vi så det hele hotellet samt styrter hen imod os. Hende, besluttede han, at det hele var overstået. Der synes ikke at være nogen rimelig forventning om at overleve dette.
  
  
  Fem hundrede meter ned, gik Vi, som en fugl med brækket vinge. Tre hundrede. Akacie træer gled under dem. Hundrede. Salomos ansigt var stift med spænding, og hans hænder var lænket fra at forsøge at kontrollere. Så var der en bevægelse af græs og tjørn i et hæsblæsende tempo, den vinge blev revet af en gren af en snoet træ, og fly i sidste øjeblik, lidt løftet sin næse og gled sidelæns. Virkningen slået os tilbage til den forreste del af flyet. Der var en rist lyd, og en knirkende af metal og et højt brag af glas, og vores kroppe var prygl i den lille hytte. Så kom den endelig nødstop: min dør fløj åben, og min krop gik flyvende fra top til tå i græsset, før crunching i den hårde jord.
  
  
  Jeg kan ikke huske noget andet undtagen. en pinefuld kravle på græs, instinktivt bevæger sig væk fra flyet, og derefter en eksplosion, med lyden af knitrende ild et eller andet sted bag mig.
  
  
  Det andet kapitel.
  
  
  Han forsøgte at skubbe den hukommelse, der er styrtet ud af hans sind, læner sig tungt på den hårde ler af en høj termit patch. Men det var sværere at slippe af med et kig på Alexis Salomos ansigt, da han sagde, at han ville flyve til Bulawayo med ham i Salisbury.
  
  
  Jeg kunne stadig høre den insisterende summende fluer bag den skinnende metal skroget af den ødelagte fly, men jeg prøvede ikke at lytte. Han fokuserede igen på de fjerne linje af febrilsk træer på de græsklædte horisont. Et eller andet sted følte jeg, at feberen træer, nogle gange rapporterede tilstedeværelsen af vand. Men disse træer var ikke i den retning, han skulle have været i gang for at nå landsbyen.
  
  
  På en måde, han følte sig ansvarlig for Salomos ' tragiske død. Han stolede på mig, med hans beskyttelse, og hendes var ude af stand til at gøre det, når han havde brug for mig. Han forventede, at mine råd, og jeg kunne ikke forudse faren for et lille fly. Udover, at jeg følte mig skyldig, fordi jeg ikke helt stoler på min ego med den utrolige historie. Men egoet blodig lig var et klart bevis på, at i det mindste nogle af ego teorier var rigtige. Nogen har egoet i døden. Om denne person, der var hema, en person, der boede i penthouse over Apollo kontorer i Athen, var stadig tvivlsomme.
  
  
  Han fangede bevægelse ud af øjenkrogen og vendte sig mod en af udgangene omkring termit-patch. En lille bright green dragon gled ud gennem indsamling, ikke langt fra min venstre side, og syntes at stirre på mig intenst. Han sprang tilbage. Jeg vidste ikke, at slanger, der havde taget bopæl i termitkrigen gravhøje. Det var en grøn mamba, en af de tre farligste slanger i verden. I tilfælde af en bid, vil offeret være i stand til at gå omkring tre trin mellem sig selv og krybdyr før sin vrede dræber den. Den mamba, der er i øjeblikket ved at blive uddannet var ude af rækkevidde, at glide ind i en nærliggende hul.
  
  
  Jeg snublede over vraget som min puls faldt. Han kiggede rundt for et øjeblik og fandt en skarp stykke metal over en fod lang på jorden. En tråd der var meget skarpe. Rippe et stykke træ ramme, delvist forkullede, fra en del af kroppen, hendes faldet ego split to stykker af samme længde og split, og en bred strøm af granatsplinter, binde stave med sit lommetørklæde til at gøre et håndtag til min midlertidige kniv. . Han puttede rå våben i hans bælte, og uden at kigge tilbage på vraget, på vej til træer.
  
  
  Det var svært bare at gå gennem landskabet. Det høje græs og tornede buske trak i mit tøj og rev i mit kød, opsigtsvækkende på mig, og holder mig tilbage. Et næsehorn fugl peb på mig fra en nærliggende akacie træ. Jeg fandt mig selv at beregne mine chancer for overlevelse. Der findes hundrede måder at dø, og for os, Odin omkring dem er ikke behageligt. I dette græs, en person kan snuble på en løve, før han ser det. Men som regel små væsener skaber de fleste problemer: slanger, der ikke er større end en finger, skorpioner og flåter gravende dybt under huden. Hvis du finder vand og drikke det, du kan blive inficeret med leveren ikter og andre parasitter, der spiser en person indefra og ud. Og hvis du kan undgå det, du kan stadig blive angrebet af myg, gul feber vektorer, og malaria.
  
  
  Da han endelig nåede frem til de træer, han fandt kun rester af et vandhul. Det sted er tør. Der var en tyk sort mudder i centrum, og udskrifter af mange dyrs klove og omgange rundt om ejendommen.
  
  
  Han lænede sig mod den grønne kuffert på et nærliggende træ og hvilede sig i skyggen. Jeg spildt min tid og energi, der kommer her. Retningen til den nærmeste landsby, der Salomos havde nævnt på flyet var halvfems grader til det kursus, der havde bragt mig her. At gå i den varme sol svækket mig endnu mere. Min mund var som garvet læder. Hun blev mindet om termokande med koldt vand, at Salomos havde bragt til flyet. Den blev set af egoet som en knust cylinder blandt vraget; dens indhold tørrede op i ilden. Han prøvede ikke at tænke på den tropiske sol overhead eller tørsten i hans hals, og gik.
  
  
  Det må have været et par timer senere, da jeg indså, at jeg ikke kunne gå videre uden en pause. Mine ben rystede med svaghed, og hendes lunger var ved at blive suget ind i lange, hæs vejrtrækninger. Blev hun set af en død træstub, en del af egoet, i den sparsomme skygge af en torn i nærheden bush, kun et par meter foran. Han faldt tungt til jorden og lænede sig mod en træstub. Selve processen af at sidde, lindring af fysiske anstrengelse, når du går, bragte tilfredshed.
  
  
  Mine lukkede øjenlåg, og han ignorerede smerten i min krop. Han prøvede at glemme alt om de små muskler i hans lår og insektbid på hans ansigt og hænder. Jeg havde brug for en pause, og han var på vej til at få det. Til helvede med alt det andet.
  
  
  Der var en lyd omkring bush.
  
  
  Mine øjenlåg flagrede åbne. Hendes fejl? Han kiggede ind i det høje græs, men så ingenting. Det må have været i min fantasi. Han lukkede sine øjne igen, men lyden kom igen.
  
  
  Mine øjne blev åbnet hurtigere denne gang. Der var ingen tvivl om det; det var lyden af en menneskelig stemme. Han anstrengte sine ører og hørt en kvist snap.
  
  
  "Det var noget!"
  
  
  Så lyden bliver mere konstant og tydelig. De to mænd talte i en dialekt, som han aldrig havde hørt før.
  
  
  "Hej der!" Hendes skreg omkring den sidste af sin styrke."Her!"
  
  
  På et andet punkt, jeg så ih hoveder bevæger sig mod mig over græsset. Sort hoveder, og kaki skjorter. Når de så mig, deres stemmer voksede kraftigere, og de syntes alle at have den samme identitet.
  
  
  Han slappede lidt af. Hun var ved at blive en slikke, værre, end han troede. Der skal være en landsby et eller andet sted i nærheden, eller i det mindste en vej. Mænd kom ud af græsset og kiggede på mig. De var høj, slank, og dyster.
  
  
  "Hej," sagde jeg. "Vil du have noget vand?"
  
  
  De to mænd så på hinanden, og derefter tilbage på mig. De kom og stod ved siden af mig for evigt. Han forsøger ikke at få op. "Vand," sagde jeg.
  
  
  De var begge klædt i meget lurvet Vestlige tøj og bar hjemmelavet sandaler. Det højere af de to pegede på min fod, og efter et øjeblik, han bøjede sig ned og løste mine sko. Før han kunne spørge hende, hvad han gjorde, han tog det ud og viste det til sin kammerat. Den person, der holdt min sko for inspektion havde en stor, bred ar kører diagonalt hen over hans ansigt. En anden havde et lille spejl i udspilet lap af hans højre øre. Både af dem havde knivene på deres bælter-macheter - pungs.
  
  
  Den lange talte til den anden, og jeg indså, at han var taler på Swahili. "Mzuri sana," sagde han smilende, at henvise til min ballet slippers. Han fortsatte i Swahili. "Dette er min heldige dag."
  
  
  "Lyt til mig," sagde jeg svagt.
  
  
  De ignorerede mig. Den høje mand bøjede sig og løste min meget andet boot. Jeg forsøgte at trække min fod væk, men han grinede og kiggede på mig og trak de andre sko ud fra under nah. Han sparkede hans voldsramte sandaler og trukket på min ballet slippers, er ikke bekymre sig om at binde mine snørebånd. "Savasawa!" sagde han til sin kammerat, helt ignorerer mig.
  
  
  Jeg indså pludselig, at disse mennesker ikke kommer til at være min frelsere. Og det forekom mig, at jeg kunne have været værre, end jeg var før ih ankommet, hvis jeg ikke havde regnet med at overleve.
  
  
  "Den sko at passe godt." Det var den højeste.
  
  
  De andre var ikke nyder situationen. "Hvad tror du disse er dine ballet slippers? Har vi ikke kommer til ham sammen?"
  
  
  "Dette er hendes første gang ser ego," the tall man sagde. "Du kan få ego bukser. Hvis han har en pose, som vi vil dele dens indhold."
  
  
  "Det er ikke rigtigt, at du tager dine ballet slippers," spejl-pyntet mand mumlede.
  
  
  Den høje mand henvendte sig til mig. "Tag dine bukser," beordrede han, stadig i Swahili. Ego ' s øjne var gul med røde striber, og der var tyndt ar på hver kind, der ikke var synlige ved første på grund af det store ar.
  
  
  Min hånd hviler på håndtaget af den interimistiske kniv, skjule det fra mit synspunkt. Det virkede som om, at jeg ville være nødt til at bruge det. Manden med den forstuvede øreflip tog en panga fra hans bælte. Der var ingen tvivl om, ih ' s intentioner. De kunne ikke fratage en hvid mand for alt, hvad han havde, og derefter lade ego live.
  
  
  "Okay, jeg vil tage hendes bukser af," sagde jeg. Han havde fået styrke, men han havde ikke lyst til at vise det. "Men jeg er nødt til at komme tilbage på mine fødder." Hendes venstre hånd udvidet mod tall man.
  
  
  Han kiggede på Nah disdainfully for et øjeblik, derefter greb hende.
  
  
  han løftede sin underarm groft og sled mig på mine fødder. Det øjeblik hendes venstre jorden, hendes trak sin metal kniv fra sit bælte og kraftigt stukket ego i midten af Afrika.
  
  
  Egoets øjne udvidet i sengen, da den knivskarpe metal gled gennem kød og muskler. Ego 's højre hånd, der automatisk tog fat i håndtaget på panga, men det var ego' s sidste frivillig indsats. Han grunted en grim lyd og gled ind i støvet på mine fødder.
  
  
  De andre stirrede wide-eyed på sin faldne kammerat for et øjeblik. Derefter gav han en vild gutturale lyde og svingede den nyligt revet panga.
  
  
  Hendes dukkede tilbage. En stor kniv hvæsede forbi mit ansigt, skærer gennem luften, og næsten ramte mit hoved og skulder. Hvis jeg ikke var flyttet, jeg ville være blevet halshugget. Men da hun blev omgået ved at pangi, faldt hun ned. Den Afrikanske kom op til mig og svingede kniven igen, og de skinnende buet klinge, whizzed gennem luften mod min hals. Hendes rullede hurtigt til højre, og kniven ramte hårdt ler. Mens min angriber var ved at genvinde sin balance, hende, vendte rundt og brutalt sparket hans ego. Stykket af ego knogler hørt hende. Han faldt til jorden ved siden af mig med et højt skrig.
  
  
  Hvis det var højt som sædvanlig, det ville være en ego gevind. Men jeg var ikke travlt med at drage fordel af de fordele, jeg havde skabt. Da hendes far kom til hans knæ, den Afrikanske var der allerede står, og et kig på fortvivlelse krydsede hans ansigt. Han svingede på mig igen, og denne gang arc var bred. Klingen har skåret gennem ærmet af min skjorte, skære det ned. Det ramte hans ego med dets skår og lavet et overfladisk sår på hans bryst. Han grunted igen og ramte mig i hovedet med panga, som det hit den træstub. Den kraft af swing, der er forårsaget ego til at miste balancen og falde ned på min højre arm. Han greb ego 'et laset krave med sin venstre hånd, trak ego' s hoved tilbage, og kørte metal shard i ego ' s hals.
  
  
  Blod fyldte mit ansigt og bryst som den Afrikanske gispede højlydt og nåede krampagtigt for hans slids i halsen. Faldt han på sit ansigt, stadig knuget i hans hals, og derefter rulles til den hårde jord, ubevægelig.
  
  
  Vejrtrækning hårdt, at hun lænede sig tilbage på den ene albue. Han var vred over, at han havde brugt op af den vitale energi, der er nødvendig for at overleve denne kamp, men han var taknemmelig for, at han stadig var i live. Når hendes sind bemærkes, faren for, at bush på ulykkesstedet, hendes sind glemte én ting: den person. Det syntes, at man var altid på toppen af listen. Hvis du ignorerer denne faktor, kan du dør, før de buske dræbe dig.
  
  
  I det mindste i denne situation, havde jeg en kendsgerning. Disse mennesker kom fra den vestlige retning, ikke fra den sydvestlige én, der tog det. De kan have passeret gennem byen, eller til venstre for vejen et eller andet sted. Det samme kan siges om den retning de var på vej. Det steg lidt og tog en vestlig retning.
  
  
  Den varme Afrikanske sol lænede sig op i himlen, som hun gav op igen. Han kollapsede i det høje græs, gad vide om der stadig var nogen chance for overlevelse. Jeg har virkelig brug for vand. Der var ikke flere følelser på tungen eller i munden. Jeg lå der og så på, skorpionen langsomt kravle mimmo mig over græsset. Jeg vidste ikke, om jeg kunne flytte den, hvis den bliver angrebet, men det synes ikke at lægge mærke til mig. Efter et øjeblik var han væk. Hun lavede en grimasse og misundte ømu ' en, fordi det ikke er et problem at overleve, i hvert fald ikke i øjeblikket. Det virkede lidt ironisk, at denne art havde været inde på overfladen af planeten for mere end fire hundrede millioner år, længe før dinosaurerne, dukkede op, og at det ville sandsynligvis vises på Jorden længe før udryddelse af mennesker. På en eller anden måde virkede det urimelige, men da hun var forudindtaget.
  
  
  Som jeg lå der, en anden lyd rammer mine ører. Det var en fjern brummen, ikke i modsætning til den tidligere brummer af fluer. Men denne lyd blev hurtigt højere og mere genkendelige, ligesom en bil motor.
  
  
  Han satte sig op og vippes hovedet for at lytte. Ja, det var en bil af en slags. Han steg unsteadily og startede mod lyden. Jeg så intet, men sparsomme græs og træer. Men støj var at komme tættere på den anden.
  
  
  "Hej der!" Hende, råbte på tværs af græs. "Hey, her!"
  
  
  Han snublede og faldt. Stigende unsteadily til hans fødder igen, han vaklede frem igen. Et øjeblik efter, så hun, at det - en Land Rover, støvede og ridset, ramlede ind i en sekundær vej, der var nu intet mere end et spor i græsset. Rover, en åben bil, var besat af to mænd, der slet ikke se for mig, da det nærmede sig det nærmeste punkt af vejen og fortsatte på sin vej.
  
  
  Jeg råbte,"Hej!"
  
  
  Han klodset tog sin vej gennem græsset og endelig nåede den vej. Han skreg igen, da han fik der. Han løb efter bilen, svajende som en beruset, men faldt på hans ansigt.
  
  
  Han lå der og bandede højt, følelse af fortvivlelse stigningen i hans bryst. Denne bil kan være min sidste chance for at overleve.
  
  
  Så hørte han Rover bremse ned og stoppe. Jeg prøvede at stå op for at se, hvad der var sket, men jeg havde ikke styrken.
  
  
  Jeg hørte motoren i tomgang, så Rover gled tilbage i første gear, svingede rundt på vejen, og kom hen mod mig. De hverken hørte eller så mig.
  
  
  Et par sekunder senere, bilen trukket op ved siden af mig, motoren døde, og han hørte, at to mennesker, der taler i Britiske accenter.
  
  
  "Min Gud, det er en Europæisk."
  
  
  "Hvad laver han her i buskene, helt af sig selv?"
  
  
  "Måske skulle vi spørge ego."
  
  
  Snart kolde vand, der flød ind i min mund, spildt på forsiden af min beskidt t-shirt, og min tunge mente, at det igen.
  
  
  "Åh min Gud, mand, hvad er?"
  
  
  Jeg fokuserede på de to kødfulde ansigter, der lænede sig ind over mig for evigt. De var midaldrende hvide Rhodesians, sandsynligvis herre landmænd, der havde tilbragt dagen i ørkenen.
  
  
  "Et flystyrt," sagde jeg. "Jeg gik væk fra det."
  
  
  Når de satte mig ind i all-terrain vehicle, jeg vidste, at jeg havde gjort det. Men jeg kunne ikke glemme, at kroppen af Alexis Salomos var ved at blive spist af hyæner som en anden i Athen. Jeg håbede, at David Hawke ville lade mig dykke ned i, hvad der foregik i Apollo Bygningen for at finde ud af, om Adrian Stavros var virkelig i hallen i Brasilien, som alle troede. Jeg har ikke set det i lang tid.
  
  
  Det tredje kapitel.
  
  
  "Du behøver ikke at se meget godt, Nick."
  
  
  David Hawke, direktør for super-hemmelige Amerikanske agentur AX, holdt en kort cigar i fingrene på højre hånd, lænede sig frem på hans brede skrivebord af mahogni. Vi sad i ego på AX hovedkontoret, en lejlighed, der var nu kunstfærdigt skjult i en lejet lagt Sammen, skal du Trykke på & nyhedstjenester DuPont Circle facilitet i Washington.
  
  
  Hendes, kiggede på ham med et skævt smil. "Oni vil have hende til at opholde sig på hospitalet i Salisbury i en lidt længere. Men du ved, hvor hurtigt jeg bliver træt. Hvis dens blege, det er fordi jeg ikke har brug for solen og en pæn cirkel omkring mørbraden. Hvad synes du om den historie af Salomos? "
  
  
  Høg tog et træk på sin cigar og pustede en smoke ring i min retning. Sidder ved det store bord, han så lille og tynd, med et ego, pjusket gråt hår og ansigtet af en Connecticut landmand. Men jeg vidste, at skrøbelige udseende var vildledende. Han var en rigtig dynamo.
  
  
  "Det skræmmer mig lidt," sagde han. "Det, der også skræmmer mig er, at du næsten døde mellem opgaver. Jeg har aldrig set en person, der har fundet problemer så let."
  
  
  Hendes, han trak på skuldrene. "Salomos var en ven. Mine og AX ' s. Han gjorde sit bedste for at hjælpe os med at finde Borisov, kan du huske det?"
  
  
  "Ja, jeg husker hende," Hawke sagde nøgternt. "Nå, din Rhodesian eskapade er over, så vi vil droppe det. Som for den mulighed, at Adrian Stavros kan være konspirere mod den græske regering, ville det ikke være Stahl ' s ego at gå glip af."
  
  
  "Er han stadig ejer en plantage i Brasilien?"
  
  
  "Ifølge vores kilder, dette er stadig den ego i hovedkvarteret. Vi har ikke en rapport, som for nylig." Høg stod lænet tilbage i sin store læderstol. "Hvis det virkelig var Stavros, hvem er din ven, så der kommer ud af Minurkos penthouse, vi er helt sikkert står i en interessant situation. Drømme om at køre et helt land, der passer meget godt med, hvad vi har lært om nen."
  
  
  Hawk studerede hans knoklet led. Adrian Stavros har altid været en neurotisk, muligvis en psykopat. Ud over at lede en succesfuld smugling ring i Brasilien, at regeringen har undladt at fjerne, og han har også begået politiske attentater, den seneste, som menes at have været mordet på den Israelske officielle Moshe Ben-kana ' ans land."
  
  
  "Så jeg kan forstå, at AX er interesseret i historien om Alexis Salomos," sagde jeg.
  
  
  "Jeg er bange for, at sådan skal det være. Og hende, jeg tror, at da du anser dig selv for en ven af Salomosa, du ville ligesom for at få denne opgave."
  
  
  "Ja, sir, hun ville have ønsket det."
  
  
  Hawk stubbed ud af sin cigar i den nærmeste askebæger. "Min første indskydelse er at sige" nej " og videregiver sagen til en anden matematik større. Du ved, hvor meget jeg forsøger altid at undgå agentens personlige engagement på en mission."
  
  
  "Det er vigtigt for mig, at Alexis' killer ikke komme ud, " sagde jeg roligt.
  
  
  Godt. Du kan håndtere dette. Men vær ekstra forsigtig, Nick. Jeg tror, det er bedst at gå til Rio og tale med CIA officer der. Finde ud af, om Stavros er i et fitnesscenter uden for landet, og hvor han tilbragte sin tid. Så hvis din fører føre dig til Athen, gå der. Bare holde mig orienteret."
  
  
  Hende, og grinede. "Må jeg ikke altid det?"
  
  
  "Godt, at man nogle gange glemmer, at der er folk her, der sidder i deres triste job, og det er ih' s ansvar at køre showet." Egoets stemme tog på, at barske tone, der til tider kom, da han talte om protokollen og for over-og underordnelsesforhold. "Hvis du har brug for hjælp, til enhver tid, bede om det. Det er, hvad vi er her for."
  
  
  "Selvfølgelig."
  
  
  Han åbnede en skuffe i sin stol og tog ud en kuvert. Egoets øjne undgås mine. "Jeg forudser, at din anmodning og min endelige koncession til dig, og med omtanke, hvis ikke klogt, købte min billet."
  
  
  Han smilede til hende. "Tak." Han nåede over stolen og tog konvolutten.
  
  
  "Du må hellere vente med at se, hvordan det spiller sig ud, før du beslutter dig for, hvis hun ringede til dig i til nogen fordel," Høg svarede.
  
  
  Den næste nat, hun var taget på en Pan Am fisketur til Rio de Janeiro. Dens hvilede alle
  
  
  en dag, og det føltes som om, den gamle tid igen. Turen var begivenhedsløs, men jeg holdt tænker, at en Mooney 's lille fly, når Salomos viste mig veld, om de problemer og crash landing, og hvordan Salomos' lig så ud i den varme sol.
  
  
  Den næste morgen, at han var ankommet til Rio og er tjekket ind på Floriano Hotel, tæt på Copacabana Palace. Det var kun en blok fra stranden, og nen havde smag af kolonitidens Brasilien. Værelset havde en ventilator i loftet og en rude med persienner, og en smal balkon tilbudt en lille udsigt over havet.
  
  
  Det var varmt i Rio. Alle de Brasilianere, der var i stand til at få der var på stranden, og de fleste af de mennesker omkring dem, må have været i Copacabana-kvarter i nærheden af hotellet. Jeg forudser en varm dag, og jeg bragte hende et kamgarn tropiske uld jakkesæt. Ved middagstid, jeg bad, sat på et lys, der passer over Wilhelmina, min Luger, og Hugo, en stilethæl beklædt på min højre arm, og gik til frokost på et af min favorit små restauranter, Chale Rua da Matriz 54. Denne restaurant, der bruges til at være en koloniale hjem og er stadig ferret-fyldt med værdifulde antikviteter og malerier. Negro slaver ventede borde og tendens baren. Hun bestilte en kombi churasco, som bestod rundt bidder af okse-og svinekød med grøntsager, og faldt den sædvanlige hakke, en store lokale fadøl, for godt, en rigtig god vin-Grande Uniao Cabernet. Men jeg var lige begyndt at spise det, da jeg så en pige komme og sidde i den næste tabel. Hun var høj og slank, og en manke af flammende røde hår gjorde hende mælkehvid hud endnu blegere. Hendes blændende grønne mini kjole kontrasteres skarpt med hendes hår og afslørede de fleste af hendes lange, perfekte lår og betagende spaltning over hendes talje. Hun var iført grøn ballerinasko til at matche hendes kjole, og grønne armbånd på hendes venstre arm.
  
  
  Hendes røde hår forvirrede mig et øjeblik, men så indså jeg, at sidste gang jeg så hende, hendes hår var kort og brun. Dette var i Israel i mere end et år siden. Pigens navn var Erica Nystrøm. Hun var medlem af den Israelske efterretnings-netværk Shin Bet. Hendes kode navn var Flamme, når vi arbejdede sammen om at forpurre en russisk plot mod den Israelske regering, men at navnet ændret med hver opgave.
  
  
  Han stod op og gik over til sit skrivebord. Da hun løftede hendes lange øjenvipper til at møde mit blik, et smil bredte sig over hendes ansigt. "Ow!" udbrød hun. "Det er dig. Sikke en behagelig overraskelse." Hun talte engelsk uden den mindste accent.
  
  
  Erika ' s forældre var Skandinaviske Jøder. Hendes familie først boede i Oslo og derefter København, før han udvandrede til Israel, da hun var blot otte år gammel.
  
  
  "Jeg skulle til at sige de samme ting," sagde jeg. Erica og jeg tilbragte en hyggelig aften i Tel Aviv, og venter på kurerfirmaet at ankomme; det var en aften vi begge nød. Hendes øjne fortalte mig nu, at hun huskede det kærligt. "Vil du sammen med mig ved mit bord?"
  
  
  "Godt, nogen vil slutte sig til mig senere, Nick. Har du noget imod?"
  
  
  "Ikke at jeg ikke ønsker at tale til dig," sagde jeg.
  
  
  Hun kom mig ved mit bord og bestilte en let frokost til sig selv, og den tredje person, som hun forklarede, var en agent, sagde ," Du ser virkelig godt, Nick."
  
  
  "Du skulle have set mig for en uge siden," sagde jeg. "Jeg kan godt lide rødt hår, Erica."
  
  
  Hun blinkede mig et smil. En lang ørne næse forstærket en bred, sensuel mund. Nah ' s øjne var mørke grønne, og hendes kjole strålede. "Tak," sagde hun. "De er mine, bortset fra farven. Det varede ikke længe, da vi arbejdede sammen i Israel."
  
  
  "Jeg kan huske," sagde jeg. "Er du her på business?"
  
  
  "Ja," sagde hun. "Og du?"
  
  
  "Ja," jeg grinede. "Det er altid virksomhed, er det ikke?"
  
  
  "Næsten altid".
  
  
  Han mindede om, at læse i de aviser for nylig, at Israel blev oprørt over mordet på Moshe Ben-kana ' ans land, og at ih formanden havde lovet at komme til bunds i det. Det var i dette mord, at Amerikanske efterretningstjenester mente, at Adrian Stavros var involveret. Han kunne ikke hjælpe, men spekulerer på, om Erica var i Rio til enten at kidnappe Adrian Stavros og tage ham til Israel, som var Israelske stil, eller dræbe egoet.
  
  
  Jeg spurgte hende. "Har du tænkt dig at være i Rio længe nok for os at få en drink og snakke sammen?"
  
  
  "Måske," sagde hun. Hendes hænder bevægede hendes kavalergang, som hun gjorde en ih stol, og mit blodtryk gik op ti point. Hendes grønne øjne kiggede mig i øjnene og fortalte mig, at hun vidste, jeg var ikke tale om vin og samtale.
  
  
  Han tog sit glas. Hun har bestilt, og nu er den samme Grande Uniao Cabernet blev serveret. "For denne mulighed," sagde jeg.
  
  
  Hun tog sin glas og clinked det til mine. "Til dette punkt."
  
  
  Vi var lige ved at slutte vores toast, da en ung mand dukkede op. Jeg har ikke selv se ham, indtil han blev stående ved siden af os. Han var en stor, muskuløs fyr med meget kort blond hår, og en hård, firkantet ansigt. En del af egoet af det venstre øre var savnet, men denne defekt mislykkedes ego af den mandlige udseende. Nen, der var iført en beige sommer dragt, som ikke helt skjule den bule under hendes venstre arm.
  
  
  "Jeg kunne ikke se dig i første omgang, Erica," sagde han temmelig hårdt.
  
  
  kigger på mig. "Jeg havde ikke forventet, at du skal være med hema-til."
  
  
  Disse ord blev beregnet som en mild irettesættelse. De talte med en kraftig accent. Jeg huskede godt, billedet af manden i den Israelske efterretnings-fil, TOPOR. Det blev Zekarja Ghraib, Shin Bet bøddel." Min teori om ego og Erica ' s tilstedeværelse i Rio syntes at størkne.
  
  
  "Det er et gammelt hus, Zach," Erica sagde. "Han arbejdede med mig i Israel."
  
  
  Gareb tog tredjepladsen. "Jeg ved," sagde han. "Carter, hendes, tror jeg."
  
  
  "Det er rigtigt."
  
  
  "Dit omdømme forud for dig."
  
  
  Hans måde var hård, næsten fjendtlige. Jeg fornemmede hendes ego, jalousi, som jeg vidste, Erica. Før hendes ømu ' en kunne besvare, han vendte sig mod hende. "Gjorde du for Vichisoise som jeg foreslog?"
  
  
  "Ja, Zach," Erica sagde, lidt flov over hendes ego er mangel på venlighed. "Det vil være her snart."
  
  
  "Vichisoise er det eneste værd at spise på denne restaurant," Zach klagede også højlydt.
  
  
  "Jeg er ked af din dårlige held," svarede jeg roligt. "Jeg tror, at de fleste af de retter, her er godt forberedt. De kan have ændret deres kokke siden dit sidste besøg."
  
  
  Zach vendte sig om og gav mig et stramt smil. "Måske."
  
  
  Jeg besluttede, at fra nu af, samtalen vil være mindre end behagelig. Jeg var færdig med min mad, så jeg kaldte tjeneren til at bringe den ind. Han tilbød at betale for hele festen, men Zach hurtigt faldt.
  
  
  "Hvor skal du bo?" Erica spurgte hende.
  
  
  "I Corumba på Avenida Rio Branco," sagde hun.
  
  
  Zak stirrede på Luk.
  
  
  "Under det navn?"
  
  
  Hun tøvede. "Vargas".
  
  
  "Kan hun ringe til dig der?"
  
  
  "Du vil ikke have meget tid til socialt samvær",
  
  
  Hey, Zack sagde hurtigt.
  
  
  Hun ignorerede ego og smilede sødt til mig.
  
  
  "Ja, du kan ringe til mig. Jeg håber, vi mødes igen, Nick."
  
  
  Det har fået op. "Hinandens følelser." Jeg lagde min hånd på hendes, og vores øjne mødtes for et øjeblik. Jeg vidste, Zach var jaloux på hende, og da jeg ikke kunne lide ham, jeg har spillet det ud til hendes fordel. Han sad der og kigger på mig. "Vil du få et opkald fra mig."
  
  
  "Okay," Erica sagde.
  
  
  Han vendte sig bort fra dem og gik ud af døren. Som han forlod, han kunne næsten mærke de gløder af Zach ' s fjendtlighed på ryggen.
  
  
  Samme dag, han tog svævebanen op til det imponerende Corcovado Bjerg, på toppen af, der var en kæmpe statue af Kristus Frelseren. Da han nåede stedet, gik han til observation brystning, stoppede på det angivne sted, og Stahl ventede. Om femten minutter senere, en mand sluttede sig til mig ved rælingen. Han var om min højde, men slankere. Selv om han endnu ikke var midaldrende, hans lange ansigt var dækket med dybe rynker. Det var Carl Thompson, og han arbejdede for CIA.
  
  
  "Smuk udsigt, er det ikke?" sagde han som indledning, viftede med sin hånd mod byen nedenfor, der lyste hvidt i solen og var omgivet af grønne bakker og en kobolt havet.
  
  
  "Imponerende," sagde jeg. "Hvordan er du, Thompson?"
  
  
  "For eksempel, det samme," sagde han. "Det har været temmelig stille her siden den sidste ændring af administrationen i Brasilia. Hvordan er ting i AX disse dage? For et stykke tid, du fyre har skudt mere ammunition end hæren i Asien."
  
  
  Hende, og grinede. "Nogle gange ser det ud på den måde. Jeg havde travlt, og jeg er sikker på, du også."
  
  
  "Og de er nu at sætte dig på Adrian Stavros."
  
  
  "Det er rigtigt."Jeg så et krydstogt skibet sejler blue & nb med sit slanke næsen langsomt ind i havnen. Det lignede en lille båd der ned. "Hvornår var sidste gang du oplevede ego?"
  
  
  Han tænkte sig om et øjeblik. "Vi har stedet overvågning af plantagen. Fem eller seks uger siden, han blev set forlade dette sted. Vi tror, at han bordede et fly på vej til Madrid."
  
  
  "Denne flyvning kunne have fortsat til Athen."
  
  
  "Jeg tror det. Vidste du se, Ego der?"
  
  
  "Vi tror det. Hvad sker der på plantagen?"
  
  
  "Plantager er ego af vores hovedkvarter. Her i Rio, har han en division der hedder Apex-Import, og vi tror, at smugleriet er ved at blive gjort gennem dette selskab. Men han behøver ikke besøge hende kontorer meget ofte, selv om hendes ego navn er åbent forbundet med hende. Formand for selskabet gør regelmæssige ture til Parakata."
  
  
  "Hvor er den stemme i plantagen hall?"
  
  
  Thompson nikkede. "Han er i en hal i nærheden af landsbyen, i midten af ingenting. Ego er bevogtet af Stavros ' lille hær af ex-fanger, politiske fanatikere, og tidligere Nazister. Men lige nu, der er kun en magt, der er der."
  
  
  Jeg spurgte hende. "Lagde du mærke til noget usædvanligt er der?"
  
  
  "Jamen, hvis du mener en flok mennesker eller våben, gigt vil være negativ. Men der var en besøgende, at ingen omkring os havde nogensinde set før. Fritten er med dem, lige som det blev vist med Stavros halvfems dage siden, og vi har holdt øje med det næsten hele tiden. og ingen så ham forlade dette sted. Det er ikke usædvanligt, bortset fra at den ene af mine to mænd, der insisterer på, at det nye fyr, en midaldrende mand, der er i retslokalet, der i forældremyndigheden. Egoer, der blev flyttet rundt én bygning til en anden med væbnede vagter."
  
  
  "Hvad har denne person så se ud?"
  
  
  Thompson trak på skuldrene. "Vi har et ego foto, men det er langvejs fra. Han var i slutningen af halvtredserne, vil jeg sige, med kort mørkt hår, der havde slået et lille gråt ved tindingerne. Han er en tætbygget mand, der altid bærer silke skjorter."
  
  
  Det ser ud som om det kunne være Minourkos, den græske skibsreder, hvis apps for nylig rystet Athen, og hvis penthouse blev set i besiddelse af Adrian Stavros.
  
  
  "Kan jeg få hende en kopi af det billede?"
  
  
  "Det kan arrangeres," sagde Thompson. "Se, Carter, for eksempel i sidste uge havde vi for midlertidigt at reducere overvågning af plantagen til stikprøvekontrol, og jeg kan have til at trække vores folk fra at der i de næste par dage, fordi der er et andet problem, der allerede er sket for os. Ønsker du at få tilladelse til at sende personen tilbage med dig? "
  
  
  "Nej, det fortalte jeg hende. "Hawk lovede mig at hjælpe, hvis jeg havde brug for det. Hvornår kan jeg få hendes billede?"
  
  
  "Hvad med i aften?"
  
  
  "Alle ret".
  
  
  "Vi bruger en lidt anden overførsel af sted," sagde Thompson. "Dette er en bybus. Du går til dit hotel. Min mand vil være der nu. Du vil gå til bagsiden af bussen, hvor ingen går, og tager den sidste plads på højre. Fotoet vil blive lagt under dette sæde. . Bussen vil være markeret Estrada de Ferro og vil tage dig til centrum, hvis du ønsker at gå så langt ."
  
  
  "Når ikke bussen passere mimmo hotel?"
  
  
  "Syv-femten. Bussen vil være nummererede elleve."
  
  
  "Okay," sagde jeg. "Og tak."
  
  
  "Når som helst," sagde Thompson. Et øjeblik senere, var han væk.
  
  
  Slikker, i aften er det kortvarigt gik til den på selskabets kontor Apex-Import. Det var beliggende i et af de gamle restaurerede offentlige bygninger, der blev tømt, når hovedstaden flyttet til Brasilia. Kontorerne var tre flyvninger op, og elevatoren var ikke i orden.
  
  
  Hende, ind i en temmelig lille reception område ovenpå. Klatre bragt sved på min pande, fordi bygningen er aircondition ikke synes at arbejde bedre end elevator, og det var en lummer dag i Rio. Den mørkhårede pige satte sig ned på en metal stol og kiggede mistænksomt på mig, når jeg trådte ind.
  
  
  "Er der noget jeg kan gøre for dig?" "Hvad er det?" spurgte hun i portugisisk.
  
  
  Jeg svarede hende i engelsk. "Den herre, Stavros ville gerne se hende."
  
  
  Hendes mørke øjne indsnævret endnu mere. Da hun talte igen, var det på gebrokkent engelsk. "Jeg tror, du kommet til det forkerte sted, senor."
  
  
  Jeg fortalte hende. "Men Mr. Stavros selv fortalte mig, at jeg kan kontakte ham gennem Apex-Import".
  
  
  "Senor, den herre Stavros ikke har, her på kontoret..."
  
  
  Døren til den private kontor åbnet, og en brovtende, mørkhårede mand dukkede op. Spurgte han. "Er der nogen problemer?" Ego tone var ikke ligefrem venligt.
  
  
  "Jeg ville bare, Mr. Stavros," sagde jeg.
  
  
  "Til hvilket formål?"
  
  
  Hendes uforskammethed, blev ignoreret. "Mr. Stavros rådede mig til at købe Japanske kameraer i bulk fra ham, hvis jeg kontakte ham her." Han så forvirret ud. "Jeg er i det forkerte kontor?"
  
  
  "Mr. Stavros er formand for bestyrelsen," den mørke mand sagde, " men han ikke har et kontor her, og han kører ikke selskabets virksomhed. Det vil fortsætte med at være præsident, og du kan håndtere mig."
  
  
  "Dette er Senor Carlos Ubeda,"sagde pigen, lidt stolt.
  
  
  "Rart at møde dig, sir," sagde jeg, udvide min hånd. Han tog det hårdt. "Mit navn er Johnson. For et par uger siden, at hun ved et uheld blev mødt af Mr. Stavros på Chale restaurant. Han sagde, at han ville være tilbage gennem rejser til Europa omkring dette tidspunkt, og at jeg kunne kontakte ham her."
  
  
  "Han er stadig i Athen," sagde pigen.
  
  
  Ubeda gav Nach en piercing look. "Som jeg sagde, Mr. Stavros ikke kan kontaktes her. Men jeg vil være glad for at sende din ordre."
  
  
  "Jeg kan se. Godt, hun var virkelig interesserede i forbindelse med ham personligt. Kan du fortælle mig, hvornår han kan vende tilbage omkring Athen?"
  
  
  En muskel spjættede foran Ubeda ' s ego-mouth. "Egoer, ikke kan forventes omkring i Europa for uger, Mr. Johnson. Hvis du ønsker at gøre forretninger med, vil du nødt til at beskæftige sig med mig."
  
  
  Han smilede til hende. "Jeg ringer til dig, Mr. Ubeda. Tak for din tid."
  
  
  Jeg forlod hende ih at se mig gå. Udenfor igen, han fandt en taxa og vendte tilbage til sit hotel. Pigen bemærkning gav mig de nødvendige bekræftelse af, at Adrian Stavros var faktisk i Athen, som Salomos havde fortalt mig. Og hvis dette foto, der viste sig at være et billede af Nikkor Minurkos, alt, hvad der var interessant.
  
  
  Han bad og hvilede sig et stykke tid, derefter gik ombord på nummer elleve bus følgende Thompson ' s anvisninger. Som han havde forventet, fotografiet blev fastgjort til sædet i en lille brun konvolut. Ego tog hende op, gik hen til en lille cafe i centrum, og bestilte en god portugisisk vin. Kun så har denne person af hendes tage billedet rundt om kuverten og undersøge det.
  
  
  Som Thompson havde sagt, billedet var ikke meget godt, selvom der var ingen tvivl om, at et teleobjektiv blev brugt. Det var et billede af tre mænd, der netop havde forladt ranch hus og gik hen imod et digitalt kamera. Manden i midten var den ene Thompson havde fortalt mig, og på trods af den lille størrelse af det ansigt, han skulle til at identificere, jeg har ikke meget tvivl, da hendes ego var sammenligne hende i ansigtet, jeg var blevet vist i AX fotos, denne person var faktisk Nikkor Minourkos. Jeg har aldrig set nogen andre mænd før.
  
  
  Den Minurkos skred sullenly mellem de to andre.
  
  
  Ikke én, der talte omkring dem, men manden til at Minurk venstre, en høj, Teutonic udseende mand, var der kigger på Minurk, som om han lige havde talt til ham, venter på et svar. Minurkos ansigt var dystre og alvorlige.
  
  
  Jeg lagde billedet tilbage i konvolutten og lægge den i et minut. Hvis CIA-agent 's observation var korrekt, min ven Salomos' teori var faktisk vist sig. På en eller anden måde Stavros havde overtaget Minurkos operationer i Athen, og var planlagt et kup på sine vegne.
  
  
  Efter et let måltid på hendes cafe, jeg hedder Erika Nystrøm værelse på Corumba Hotel. Hendes stemme var venlig og varm. Hun sagde, at hun ville tilbringe resten af aftenen, alene, og at hun ville blive glad, hvis jeg ville besøge hende. Han og Zach havde lidt af en kamp, og han gik til en natklub i vrede.
  
  
  Efter opsætning af en date på ni, han gik tilbage til hotellet og kaldes Hawk. Han svarede i en træt stemme og aktiveret scrambler på sin ende af linjen, så vi kunne snakke uden at indtaste alt i koden.
  
  
  "Det er en dårlig time, Nick," sagde han, lidt testily. "Der synes at være den eneste gang, jeg hører fra jer på dette tidspunkt."
  
  
  Hende, og grinede. Han kunne forestille sig ham sidde ved en særlig telefon i sin super-hemmelige lejlighed, hans grå hår, pjusket, sandsynligvis iført en silke tuxedo over hans tynde krop, og den uundgåelige cigar mellem sine sammenbidte tænder.
  
  
  "I det mindste er hun ikke i nogle piges soveværelse," sagde han med en tvivlsom ærlighed.
  
  
  "Hmm! Aftenen er ikke slut endnu, er det? Lyv ikke for mig, min dreng. Jeg gik igennem det hele selv."
  
  
  Nogle gange har jeg tænkt Hawke havde psykiske kræfter, der afslørede mine inderste tanker til ego-analytiske sind.
  
  
  "Nej, sir," sagde jeg. "Aftenen er ikke slut endnu. Men det blev brugt godt af den første del af ego, jeg tror, at Minurkos er en fange af Stavros plantager, ikke langt fra Parakatu. Hun ved også, at Stavros i fitnesscentret i Athen."
  
  
  "Godt," Høg sagde eftertænksomt,"det er interessant."
  
  
  "Dette er i overensstemmelse med Salomos' teori."
  
  
  "Så du kommer til at Parakata?" Hawk bedt om.
  
  
  "Faktisk. Måske kan jeg finde ud af det. Thompson på CIA siger, at plantagen er i øjeblikket dårligt bevogtet. Men der er komplikationer."
  
  
  "Ja?"
  
  
  "Her i Rio, hallen er stadig gamle. Den pige, jeg arbejdede med i Israel om Betjening overalt på hotellet, et forjættet land."
  
  
  "Ah, ja. Nystrøm. Hvorfor gøre smukke kvinder synes at følge dig rundt i de udendørs pool?"
  
  
  Hende, og grinede. "Skal du ikke være jaloux, sir. Som du har bemærket, at du også havde dage - og nætter."
  
  
  Der var et suk fra den anden ende. "Kom, Nick."
  
  
  "Ja, sir, det forekommer mig, at gå Glip af Nystrøm kan være her i Brasilien for den samme grund, som hendes. Eller rettere, software til den samme person. Vi har mistanke om, Stavros for at myrde Ben-kana ' ans land, gør vi ikke?"
  
  
  En lille stilhed. "Ja, vi kender. Og jeg vil sige, du gættede det."
  
  
  "Bødlen er med hende," tilføjede jeg. "Jeg tror, de er på jagt Stavros. De kunne ikke vide, at han er i Athen i øjeblikket. Men jeg ønsker ikke os alle, der viser op på plantagen på samme tid, og ender med at skyde, ene i den anden, ved en fejl eller på anden måde vil du ødelægge job. Min idé er, at du skal bekræfte Nystrøm ' s mission med hjælp fra den Israelske efterretningstjeneste. Du er stadig en gammel ven af hendes chef, Giroud, og jeg tror, at han vil være enig med dig, under forskellige omstændigheder.
  
  
  Hawk grunted i aftalen.
  
  
  "Hvis det er tilfældet, jeg tror, vi alle bør være ærlig og sætte sig ned for at se, om vi kan hjælpe hinanden. Eller i det mindste holde sig væk fra den anden."
  
  
  Denne gang blev stilheden længere. "Alle ret, min dreng. Jeg vil kalde Fedt og komme i kontakt med dig."
  
  
  "Tak," sagde jeg. "Jeg er ikke bevæger sig, indtil jeg får en meddelelse om det."
  
  
  Jeg behøvede ikke at vente længe. En time senere, lige før jeg forlod for Erica ' s hotel, fik jeg et opkald fra Hawke. Han skal have trukket Fedt omkring papirkurven før daggry i Jerusalem. Giroud er gigt svaret var bekræftende, og jeg blev bedt om at åbent at drøfte Stavros ' proptrækker med Nystre, der ikke besvarede opgaver, selv om Zach Gareb var med hende. Mig, hvis det var en kode ord, der viste sig at Giroux havde bestilt ay for at diskutere sit arbejde med mig.
  
  
  Han ankom til Erica ' s værelse for et par minutter efter ni. Hun mødte mig i døren i en kort afslappende robe, der afslørede det meste af hendes lår. Hun var iført en kvælende duft og en bred, sensuel smil.
  
  
  "Jeg troede, du ville aldrig komme her," sagde hun, lukke døren bag mig, og låse den.
  
  
  Han gik ind i rummet og undersøgt det. Hun var større end mig, og jeg spekulerede på, om ee fælles Zach med hende.
  
  
  "Ønsker du en cognac? Jeg har en uåbnet flaske, og det er den bedste ting du kan købe i Rio."
  
  
  "Det lyder godt," sagde jeg.
  
  
  Hun hældte to drinks. At tage det glas, han lod sine øjne kærtegne hendes smukke ansigt. "Du har altid været en smuk pige til at kræve det bedste."
  
  
  "Og jeg plejer at forstå det," sagde hun. "Du?"
  
  
  "Du var med mig i Tel Aviv," fortalte han hende, sagte og med et smil.
  
  
  Hendes lange øjenvipper flagrede som hendes øjne undgås mine for et øjeblik. Da hun kiggede op igen, var hun smilende. Han rakte ud og rørte ved hendes kind. Hun tog en slurk brændevin. Jeg lagde min hånd på hendes
  
  
  Han kiggede ned på hendes lille talje og trak hende ind til mig. Den nah lugtede sødt og blødt.
  
  
  "Husk, at natten, Nick?" hun åndede i mit øre. "Tror du virkelig huske det så godt som hende?"
  
  
  "Jeg kan huske."
  
  
  "Det var meget godt, det var det ikke?"
  
  
  "Meget."
  
  
  Vi satte briller på det nærmeste bord. Han trak hende tæt og rørte hans læber til hendes. Hendes tunge gled ind i min mund.
  
  
  "Gud, Nick," mumlede hun.
  
  
  Han kørte sine hænder ned over hendes balder, følelse kurver, der gik ned til hendes lår. Under min berøring, hendes hofter begyndte at svaje langsomt.
  
  
  Hun blidt skubbede mig væk fra hende og vendte sig fra brylev. Så begyndte hun at klæde sig langsomt og meget smukt. Under kappen, var hun kun iført et par små bikini bunde. Hendes bryster flyttet utålmodigt mod mig, som hun tog de kappen hendes skuldre. Hendes bryster var fulde, den er moden, og mælkehvid. På et øjeblik, et lille stykke undertøj gled op af hendes lår og lår, og faldt i en tynd bunke på gulvet.
  
  
  Erica kiggede på mig åbenlyst, at lade hendes blik rejse over min nøgne krop, i det svage lys i rummet.
  
  
  "Smuk," hun purred. "Så mange hårde muskler."
  
  
  Han trak hende til ham, føler hendes blusel mod mine. Hun kørte sin hånd over mit bryst og skuldre, bevæger sig ned af min krop. Hun strøg mig, kærtegnede mig, elsker mig, med hendes hænder som mine fingre undersøgt hende. Hendes lår skiltes på min berøring, og hun stønnede.
  
  
  Der var en blød, tyk tæppe under os. Erica knælede ned på nen, lade sine hænder glide over min krop, som hun nedstammer. Hun vidste, at alle de måder til at vække en mand, og var ikke i tvivl om at bruge dem. Efter et øjeblik, han gled ned ved siden af hende, og groft skubbede hende tilbage mod den tykke shag tæppe. Han knælede ned over hende, kører sine hænder over hendes bryster. Hun gispede. Min lange lår var viklet omkring mig. Han kørte sin hånd ned silkeblød indersiden af hendes lår.
  
  
  "Åh, ja," hun purred. Hendes mund var lidt åben, og hendes smukke grønne øjne var lukkede.
  
  
  Når hun trådte nah, de munden fuld udvidet til et øjeblik, og en svag gysen gik gennem hendes krop. Så begyndte hun at flytte med mig, hendes fingre greb mine skuldre, hendes hofter lukning omkring min talje. Jeg er ikke sikker på, hvor længe vi blev låst op sammen, før det sluttede, for os begge.
  
  
  Så jeg lå med hende i lang tid, jeg ønsker ikke at flytte. Den varme afslapning efterhånden er trængt i den yderste fibre af mit kød og de inderste dybder af min sjæl.
  
  
  Senere, vi fik klædt, har spillet dette spil på en lille sofa, og færdig med vores cognac. Erica havde kæmmet hendes lange røde hår, og det så så frisk, som da han kom ind i rummet.
  
  
  "Jeg er glad for, Zach ikke banke på døren," sagde hun.
  
  
  "Han virker meget jaloux, Erica. Var du tæt på?"
  
  
  Hun kiggede på mig. "En dag. Ego er en idé, ikke mine. Og han var meget kejtet. Jeg fortalte ømu ' en, at der ville aldrig blive noget fysisk imellem os igen. Han bryder sig ikke om det. Hun ville ikke have ham til at være en del af denne dell, men jeg blev afvist. Han er meget god med kanoner".
  
  
  "Han bliver nødt til at være på denne mission, vil han ikke?"
  
  
  Hun kiggede på mig med omtanke. "Ja."
  
  
  "Erica, jeg gættede på, hvorfor du var i Brasilien. Vi synes at være jagter den samme person. Min chef har kontaktet jeres, og han bekræftede mine tanker. Vi vil diskutere disse individuelle opgaver og samarbejde med hinanden, hvis de synes det muligt ."
  
  
  De grønne øjne indsnævret en smule. "Giroud var ikke i kontakt med mig og Zach."
  
  
  "Du vil modtage et telegram i de næste par timer. I mellemtiden, lad mig vide, hvis der er en kode ord, der bør give dig mulighed for at have tillid til mig. Ordene er Goliat."
  
  
  Hun kiggede overrasket på mig. "Det er det rigtige ord!"
  
  
  "Giroud sendte dette."
  
  
  Hun skænkede sig endnu en cognac. "All right, Nick. Men jeg vil vente, til hendes telegram, som vil fortælle mig præcis, hvor glad hun er med dig." Hun smilede og kyssede mig på kinden.
  
  
  Jeg forventede hende til at være forsigtig. Hun var en god agent. "Det er okay. Jeg vil bare fortælle dig et par af mine ideer. Du behøver ikke at tale med alle."
  
  
  "Det er retfærdigt."
  
  
  "Vi er begge på udkig efter billeder af Stavros, men af forskellige grunde." Hendes ansigt var udtryksløst. Hun kunne ikke give noget væk. "Du vil Poe' s ego til at dræbe Ben-kana ' ans land. Det er endnu ikke klart for os, hvorfor det er nødvendigt, men det kan være relateret til den græsk politik og bortførelse af Nikkor Minourkos."
  
  
  "En græsk skibsreder?"
  
  
  "Faktisk. Det kan være i Parakatu, og ego bliver holdt mod egoets vilje. Stavros i fitnesscentret i Athen, så du enten nødt til at vente, for egoet til at vende tilbage eller tage til Europa for at få det. Men jeg tror, at det er gennem alt, hvad vi kan lære om Parakatu, jeg har brug for at tale til Minurkos.
  
  
  "Hvis du er interesseret, jeg vil tage dig to til Paracatta med mig. Dette kan øge dine chancer for at få der. Tal det igennem med Zach og lad mig vide i morgen, når du får telegram."
  
  
  "Hvis vi virkelig var efter Stavros," Erika sagde , " ville det ikke være bedre, hvis vi gik lige til Athen?"
  
  
  "Stavros menes at være, gøre sit midlertidige hovedkvarter, der i Minurkos penthouse, som er et real fæstning. Du kan ikke bare storm dette sted, du og Zack. Og i de sjældne tilfælde, når det forlader dette sted kan det være lige så vanskeligt,
  
  
  men Minurkos kan fortælle os, hvordan at komme til Stavros."
  
  
  Hun standsede pludselig, i betragtning af mit forslag. Når hun kiggede på mig, et lille smil dukkede op på hendes fyldige læber. "Jeg vil komme tilbage til dig i morgen formiddag, Nick kære."
  
  
  Han lænede sig ned og rørte ved hans læber til hendes. "Vil du gøre det." Han stod op, rakte ud efter sit våben, og sætte det på. Derefter kastede han sin kappe over dem. "Og holde Zach på en kort kæde, okay?"
  
  
  Hey kunne godt lide det. Hun var stadig grine af, da hun gik rundt i rummet.
  
  
  Fjerde kapitel.
  
  
  Jeg tænkte Adrian Stavros da jeg forlod Erica ' s hotel. Det var allerede sent på aftenen, og der var ingen taxi i syne. Hun var nøje styret langs avenida Rio Branco. At komme ind i Stavros ' hovedkvarter på Parakata, selv med ego-reduceret sikkerhed, kan være ganske vanskeligt. Stavros ' lille gruppe havde et dårligt ry. Han samlede bundfald af samfundet omkring ham i en Parakata. I virkeligheden var de ligner sig selv, men uden ego af lederevner. Når jeg tænker tilbage, har jeg besluttet, at Adolf Hitler skal have startet ud på samme måde. I 1930'ernes Tyskland, der bør være få mennesker, der tog en ex-lance-korporal alvorligt. Dette eksempel blev en lektie at lære, men den verden, der aldrig syntes at beherske det.
  
  
  Han gik et par blokke uden at lægge mærke til en taxa. Det var en del af det område, butikker og kontorer, på gaden. Da jeg drejede ind i en gyde at gå tilbage til mit hotel, midlertidigt at opgive transport, jeg havde en overraskelse til mig. I det tredje vindue en mørk skikkelse trådte ud af skyggerne og slog med en knytnæve på mig. Der var en kniv i hånden.
  
  
  Da angrebet begyndte, var han næsten forbi indgangen. Hvis han havde ventet et sekund længere, Ego ikke ville have set hende i alle de angreb ville have været en succes, og kniven ville have sunket ned i min ryg. Men i sin iver for at få arbejdet gjort, han bevæger sig for hurtigt, og hendes perifere syn fangede bevægelsen.
  
  
  Som kniv fanget mig i ryggen, jeg hvirvlede rundt og kastede min venstre arm ud til at blokere slag, som jeg formåede, men bladet skåret gennem stoffet af min doublet og t-shirt, og lige knap skåret min underarm. Jeg lod vægten af en mand bære mit ego til mig. Så vendte han sig rundt, holde egoet i hans hænder, ramte hans ego mod bygningen ved siden af os.
  
  
  For et øjeblik, jeg troede, det var Zach, ego, jalousi, der tager over, fordi man var kompakt og stærk. Men da jeg fik et bedre kig, så jeg, at han var større end Zach og havde mørkt hår. Han kiggede Brasilianske og var en rigtig bølle.
  
  
  Jeg nåede til Wilhelmina med min frie hånd, men min angriberen var ikke tænkt mig at lade mig har denne fordel. Han stukket ham igen, kraftigt, denne gang sigter mod mit ansigt. Jeg undveg og delvist afbøjet på klingen, men det skære i mit øre. Han hævede våben for tredje gang, og ramte mig med sin vægt.
  
  
  Ego impuls var for stærk. Han bankede mig væk fra mine fødder, og vi ramte fortovet sammen. Hendes ego ramte ham kort på kæben med sin højre hånd, men det gjorde han ikke selv synes at lægge mærke til. Vi rullede over en gang, da han forsøgte at beskytte sig selv fra en jagende kniv. Hun blev tvunget til at tage ud Hugo, min stilethæl, men han kunne ikke gratis hånden og Nam for et øjeblik at lade kniven glide ind i min håndflade.
  
  
  For en kort tid, den store mand var med mig. Han svor på portugisisk og de lo, og de ramte mig i brystet. Kniven var ikke lang, bladet var ganske bred, men klingen var skærpet til razor skarphed. Det glødede svagt i natten, som ego greb sin kniv hånd i sidste øjeblik, før klingen har nået mit bryst. Vores hænder sitrede et øjeblik, da han forsøgte at køre den blade hele vejen ind. Han udgav sin højre hånd og blindt greb hendes ego ansigt, følte hendes ego øjne og gravet ind i dem med sin pegefinger og langfinger. Med sin midterste finger, han gennemborede hendes venstre øje, og med sin pegefinger, han ramte hende ret. Mit øjeæble poppet og min tommelfinger, der fik våde.
  
  
  "Åhh!" Den voldsmand, råbte, knugede sine øjne med sin frie hånd og glemme alt om kniven i den anden. Han skreg igen og delvist faldt fra mig.
  
  
  I løbet af dette korte hvile, Hugo endelig gled ind i min højre hånd. Hun havde bare været fanget i at gøre dette, da den store mand skreg vildt og hævet kniven igen til blindt at stikke dem. En stilethæl indsættes det under egoets hævede armen, og klingen sank i ego 's side-lige under ego' s brystkasse og gik hele vejen ned i begge ender.
  
  
  Så så jeg, at angriberen er resterende øje var at se over mit hoved ind i mørket, og i det øjeblik jeg klart så grå restfugtighed på hans højre kind knust under øjet. Stilethæl udvidet på hendes sider, og han faldt tungt på toppen af mig, hans egen kniv klaprende på fortovet.
  
  
  Han skubbede hendes krop væk og rejste sig op. Efter et hurtigt blik rundt, men han så, at der var ingen fodgængere i nærheden for at se, hvad der var sket. Han rodede gennem mandens lommer og fundet nogle dokumenter i sin tegnebog. Et af kortene er angivet, at han var ansat af Apex-Import.
  
  
  Det ser ud til, at hun var mere imponeret over den mand, som hed Ubeda, end jeg troede. Eller måske er han kaldte Stavros i Athen, og Stavros nægtet nogensinde at have hørt om mig. Ubeda sikkert troet, jeg var en slags politimand, der har blandet sig i Apex-Import virksomhed. Eller CIA ' s fyr, der fik alt for nysgerrig. Hema ville ikke have overbevist mig om, men han var tydeligvis efter mig og vidste, hvor hun boede. Det var i min bedste interesse at gå til Parakata så hurtigt som muligt.
  
  
  Han forlod sin døde Brasilianske og hurtigt vendte tilbage til sit hotel. Der var ikke yderligere hændelser, som natten, og morgenen kom uden uheld.
  
  
  Erica Nystrøm, Zach, og hendes mødte klokken ni i morgen. i en lille cafe på Avenida Presidente Vargas, med udsigt over bakkerne bag downtown Rio og farverige favela hytter på bjergsiden over byen. Zach havde gættet min nærhed til Erica og var ulykkelig ved udsigten til at arbejde med mig selv for en kort periode. Han var endnu mere fjendtlige end før. Erica fik et kodet telegram omkring Jerusalem fortæller Hey og Zach til at samarbejde med mig på nogen måde, der er nødvendige for succes for vores fælles mål om at stoppe Adrian Stavros.
  
  
  "Hvis du har brug for oplysninger fra Minurkos, gå til Parakata," Zak fortalte mig fast, hans blå øjne blinke med vrede. Egoet og på bordet foran ham forblev urørt. "Vores mål i Rusland er at finde Stavros og ødelægge ego. Det er klart, vi vil ikke finde ego i Paracat."
  
  
  Ego er svært øjne borede ind i mine. Jeg viste med det at Erica. Hun var tydeligvis ked af sin opførsel. "Hvad siger du, Erica?"
  
  
  "Jeg har allerede fortalt, Zach. Jeg synes din tilgang passer ikke kun til dig, men også for os."
  
  
  Zak hvæsede på luk. "Din hjerne er overskygget af sex!" "Denne mand er naturligvis din kæreste. Alt, hvad han siger, synes det rimeligt at dig."
  
  
  "Please, Zach," Erica sagde kraftigt.
  
  
  "Åh, min Gud," mumlede jeg, ryster mit hoved. "Se, jeg behøver ikke nogen avancerede kærlighed anliggender komme i vejen. Måske jeg tog fejl om, at vi kan arbejde sammen. Jeg kan få hjælp fra Hawke bare ved at spørge. Eller måske CIA. Men jeg vil ikke gå ind i en operation for at få viklet op med nogle muntre action-helt, der ikke kan holde sine personlige følelser under kontrol."
  
  
  Zack ' s ansigt pludselig blev rød, og han sprang op fra sin stol. "Hør, Carter ..."
  
  
  "Sæt dig ned!" Erica har bestilt den i en lav, men kommanderende tone.
  
  
  Zak gav Nah en hæk udseende, så satte hun sig ned igen. Han grunted under hans ånde, men undgik mine øjne.
  
  
  "Hvis der er en anden sjov som dette, vil vi nødt til at tale," Erica sagde. "Forstår du, Zach?"
  
  
  Han tøvede. Når han talte, han sagde et ord. "Ja."
  
  
  "Der er ikke noget der foregår mellem os, Zach. Lytter du til mig?"
  
  
  Han stirrede på luk. "Selvfølgelig."
  
  
  "Der er intet mellem os og aldrig vil være. Så noget, der sker mellem Nick og mig har intet at gøre med dig. Hvis vi ønsker at arbejde sammen, er du nødt til at forstå det."
  
  
  Han syntes at slappe lidt af. Han kiggede på mig, og derefter på Erica. Ego ' s knyttede næver på bordet. "Hvis du siger det."
  
  
  "Jeg må virkelig sige, at. Nu vil jeg til at Parakata. Hvis du tror, at en sådan plan er uklogt, jeg vil forsøge at skåne eder, at denne opgave."
  
  
  Han kiggede på Nah, og hendes ansigt ændret sig, og blødgjort. "Du ved, han ville ikke lade dig gå uden mig." Egoets øjne mødte mine igen. "Det ser ud til, at du og Carter kører showet. Hvis du forlader, jeg vil forlade."
  
  
  Jeg spurgte hende. "Og kan vi udsætte frieri konkurrence, indtil det er slut?"
  
  
  "Du hørte hende," sagde Zach grumt. "Ingen konkurrence." Han kiggede ned på sin kop kaffe.
  
  
  "Jeg er ked af, Zach," Erica sagde.
  
  
  Han stod foroverbøjet over. "Når vi kommer til at Parakata?"
  
  
  Ego studerede hende et øjeblik. Måske vil det til at fungere. "Jo før, jo bedre."
  
  
  "Jeg ved, hvor at leje en bil," Erica sagde. "Vi kan tage Brasilia vej, der fører os fra det meste af vejen gennem Tijuca Skoven."
  
  
  "Faktisk," sagde jeg. "Hvis vi kan få bilen i dag, vil jeg foreslå, at vi forlader i aften. Det ville være bedre at køre om natten, og til en varm klæbrig jungle."
  
  
  "Jeg har det fint med det," sagde Zach.
  
  
  "Så er det afgjort," Erica tilføjet. "Zach, kan du hjælpe mig med at vælge en pålidelig bil?"
  
  
  Han kiggede på luk. Et lille smil viste sig på hans ansigt. "Fra hvad jeg har læst om Carter, at han er en bil ekspert. Skal vi ikke gå?" Han kiggede på mig questioningly.
  
  
  Hendes ego holdt hendes blik et øjeblik. Ja, han kunne gøre det. "Jeg vil opfordre os til at blive klar," sagde jeg.
  
  
  * * *
  
  
  Vi forlod denne aften. På min anbefaling, Zach valgte en sort BMW 3.0 CS sedan til turen. Ego ' s køreegenskaber var fremragende, og det havde en gearkasse, der var en fornøjelse at arbejde med. Zach kørte indtil næsten midnat, da hun tog førersædet. Vejen kan ikke betragtes som gode, selv om det var en motorvej til Brasilia og oplandet. Vedligeholdelse var generelt dårlige, og nogle steder er den uigennemtrængelige jungle syntes klar til at generobre den smalle strimmel skåret i ih stak dollar.
  
  
  En del af den dag, vi hvilede, forberedelserne til turen, men den monotoni af turen, som ikke tillader
  
  
  for at slappe af. Vi kørte hele natten, og sov to gange, den næste dag på den varmeste tid: når i bilen, sidder ned, der var vanskelig på grund af myg og varme, og igen i en beskidt hotel i en lille landsby. Den nat vi kørte igen for en lang tid, og den næste morgen ankom vi til Paracata.
  
  
  Det var en stor landsby med en befolkning på flere tusinde, med en town square og mange kantiner. Har vi ikke stoppe der, fordi vi ikke ønsker at gøre opmærksom på os selv. Det ville give mening, hvis Stavros ' mænd var sjovt at besøge landsbyen, og en gennem dem kan være mistænksomme over for hvide fremmede.
  
  
  Vejen til plantagen, hvis det kunne kaldes en vej, var fem miles fra Parakatu. Det var en grusvej med dybe hjulspor, at skære næsten umærkeligt ind i junglen på en halvfems graders vinkel i forhold til motorvejen. Bilen bevægede sig langsomt med Zach på hjulet. Grenene omkring den underskov ridset, trak os ind i bilen, og stak os gennem vinduerne. Fordi vi var nødt til at køre langsomt, myggene sværmede bilen og bit os i et åbent område. Thompson på CIA fortalte mig, at plantagerne i salen er næsten ti km fra vejen. Vi skulle køre omkring halvvejs, og det tog næsten en time at komme så langt. Heldigvis, vi kunne ikke se nogen biler forlader, fordi i det øjeblik, vi ikke se nogen åbne kollisioner.
  
  
  For eksempel, seks miles fra motorvejen, fandt vi et sted, hvor du kunne slå BMW off den smalle vej og ind i underskoven, så det var ret godt skjult. Så snart vi kom ud, blev vi angrebet af insekter. Vi sprøjtede afvisende og slået til.
  
  
  Der var en høj eucalyptus træ omkring en halv kilometer fra Lea Stavros ' ranch-stil palæ. Træet stod rundt om ryddet land, ved siden af et højt trådhegn, i hvad der syntes at have været en del af det område, men med dem ilder blev overtaget af junglen. For et stykke tid, blev træet anvendt af CIA som en observationspost. Det var til dette træ, der Erica og Zaka ført hende, da vi gik gennem det våde, sticky varme. Vi var på rejse på omkring samme hastighed som bilen, og kom der i mindre end en time. I toppen af træet, skjult fra plantagerne, blev en bambus platform knyttet til grene med pandan tråde. Bambus skridt, der er knyttet til stammen og grene i forskellige steder for at gøre klatring nemmere.
  
  
  "Er vi der?" Erica bedt om.
  
  
  Hun blev ramt af en myg. "Hvis det er nogen trøst, er der sandsynligvis ikke vil være nogen sådanne fejl."
  
  
  "Så lad os gå op og bo i en uge," sagde Zach. Ego ' s blond hår var filtret ind på hans pande, og hans khaki skjorte, ligesom resten af vores Svenskerne, var farvet med blod.
  
  
  Hende, ømu grinede. Hele ego holdning havde ændret sig siden den ilder Erika havde trukket ego ned, og han syntes at acceptere det faktum, at hun ikke var fysisk tiltrukket af ham. Han kiggede ned på den, Smith & Wesson revolver 38 i bæltet hylster på hans bælte, og var glad for at han havde taget ego med ham. Erica var en smart agent, men Zach var muskuløs. Han var et våben ekspert og havde medbragt en kasse af forskellige våben med ham i bilen.
  
  
  Vi klatrede op i et træ. Omkring halvvejs til toppen, begyndte han at udvikle en ny respekt for de CIA-agenter, der havde at gøre dette regelmæssigt under ih ' s seneste fokuseret overvågning. Da vi nåede til den platform, vi var opbrugt. Erica var stadig nervøs for at klatre og højde, hun var i øjeblikket på.
  
  
  Hun gispede. "Gud, var det det værd?"
  
  
  Han greb et par af høj-drevne kikkert omkring hans hals og kiggede ud på plantagen. Derefter pegede han det ud til hende. Jeg spurgte hende, " Hvad tror du?"
  
  
  Hun kiggede på hvad Zach og jeg allerede havde set - en åben udsigt gennem bladene af gården. Fra denne position, en observatør med kikkert kunne se, hvad der foregik et eller andet sted på plantagen. Ud over hovedbygningen, som var den ranch, der var en hoben af andre bygninger omkring det, for det meste i ryggen, der lignede kaserne og udhuse. Det var et imponerende spil. Den indhegnet område var helt beplantet med træer og buske, der var snavs veje og Parkeringspladser. Bag hegnet var et område, der bruges til at være beplantet med gummi træer, da den tidligere ejer boede her, men ih jungle kvalt off spirer.
  
  
  Erica havde kikkerter og kiggede omkring. Hun sukkede lykkeligt. "Du havde ret, Nick. Myg kan ikke flyve så højt."
  
  
  "Måske er vi alle var forkerte," sagde Zach efter et stykke tid. "Med denne riffel med kikkertsigte, som jeg har i min bil i dag, kunne jeg sidde her og dræbe Stavros' mænd hele dagen.".
  
  
  Jeg spurgte hende. - "Hvordan har du tænkt dig at få ih alle ud på gaden? "" Og ved at trække godt, hvordan kan vi holde ih der, mens vi rydde op ih?"
  
  
  "Ud over," Erica " hvis vi angreb udefra, de har alle chancer for at komme til Minurkos, før vi gør og drab ego."
  
  
  "Det er sandt," sagde jeg. "Og hvis de dræber ham, vi kan ikke vide noget her."
  
  
  "Det er rigtigt, at vi ikke kan bringe Minurkos," Zak er aftalt. "Men jeg kunne godt bruge en riffel udmærket her. Sikke en skam."
  
  
  Hende, Zak troede, alt for ivrig efter at dræbe. Det var også meget gerne på jagt efter ham. Jeg var fast besluttet på at slippe af med nogen, der virkelig fik på min måde, men jeg kunne ikke se pointen i at dræbe dem unødigt. Kunne du ikke prøve, punktum, og udfør hver enkelt person, bare fordi de arbejdede for Stavros.
  
  
  For de næste par timer, indtil middag, vi så plantage, turtagning med en kikkert. CIA skønnes, at antallet af modstandere i dette område var omkring en halv snes, og ikke mere end otte personer. Efter at have tilbragt disse timer på den platform at se folk komme og gå, vores egne observationer bekræftede denne konklusion. Når konfrontation udvikler sig, vil vi være mindst to til en.
  
  
  Vi kunne ikke se Minurkos, indtil vi forlod platformen. Så ego tilstedeværelse i stedet blev etableret. Han gik ud omkring den stald bygning med en anden mand, gik til den vigtigste indgang til ejendom og ind. Han havde set hende hele tiden, Ego gennem en kikkert, og da han forsvandt inde, havde han ingen tvivl om, at den mand, der havde set hende, var Nikkor Minurkos. I det mindste er vi ikke kommet her i forfølgelsen af et spøgelse.
  
  
  Kort før vi steg ned fra træet igen, vi var nødt til at gentage vores indgang plan.
  
  
  "Så," sagde jeg, "vi vil gå tilbage til bilen og køre åbent til det sted, som om vi er Stavros' bedste venner. Lad mig tale med manden på porten. Vi vil sige, at vi er i den Brasilianske Liga, og når vi kommer ind, vi vil insistere på møde-Heinz Gruber, manden der er ansvarlig for Stavros ' fravær. Jeg håber bare, de ikke allerede ved, hvad jeg ser sådan her på plantagen."
  
  
  Erica åbnede hendes skulder taske og trak en lille, irettesættelse-nosed Belgiske .25 kaliber revolver. Det var en smuk lille pistol med en perle håndtere og har lyst til gravering. Jeg vidste, at hun kunne skyde det, på grund af min fortid forbindelse med hende. Hun tjekker sin ego, og sætter den tilbage i hendes pung.
  
  
  "Alt vil være fint," sagde hun.
  
  
  Zach virkelig ønsker at gå, også. "Vi vil beskæftige os med dem," sagde han.
  
  
  "Ja," jeg er aftalt. Hotellet vil gerne have hende til at være helt sikker.
  
  
  Femte kapitel.
  
  
  Vi kørte langsomt de sidste halvtreds meter til indgangen. Den mand, på vagt, var der allerede ser vores tilgang. Han var klædt i khaki bukser, ligesom os, med en folde-automatisk riffel slynget over skulderen. Han tog sit ego og forberedt os til handling, ser amerikanske tilgang.
  
  
  "Hvis vi ikke videregive denne fyr mimmo, bolden spil er over," fortalte han dem. Erica nikkede.
  
  
  "Ja," Zach tilføjet. Nen, ligesom mig, igen var iført en lys jakke til at skjule sine våben. Mine våben var almindelige, men Zack havde et utroligt udvalg. I tillæg til en .38 kaliber revolver, han havde et lille Sterling 380 PPL pistol i lommen, og også gemte sig en kaste kniv og en garrote i hans besiddelse. Han var en omvandrende arsenal. Hende, i håb om at det ville hjælpe ham, var overleve.
  
  
  Vi stoppede bare ti meter væk fra guard. Han kørte, så han talte højt og beslutsomt til ham på engelsk. "Hej der!"
  
  
  Vagten kom til mit vindue. Han var en ond ung mand med en tung ar på hans venstre kæbe. Han ikke returnerer mit smil.
  
  
  "Hvad vil du her?" "Hvad er det?" forlangte han, kiggede mistænksomt i bilen. "Du er indtrængen på privat ejendom."
  
  
  Jeg fortalte hende. "Hey, virkelig!" "Vi er venner af Adrian Stavros."
  
  
  Han studerede mit ansigt nøje. "Jeg har ikke set dig før. Hvem er du?"
  
  
  Gav ømu vores gjort op navne. "Vi er på Rio," sagde han henkastet. "Brasilianske Liga". Ligaen var en underverden gruppe i Rio, der aktivt deltog med Stavros i sin smugling aktiviteter. AX havde grund til at tro, at Stavros havde for nylig forsøgte at fusionere ih ind i hans egen gruppe, og Stavros var der dirigerer det hele.
  
  
  "Hvis du stadig er her, hvad laver du her?" vagt bedt om.
  
  
  "Stavros inviteret os," sagde jeg. "Og på grund af dig, vi er forsinket, vil jeg fortælle Stavros."
  
  
  Han kiggede på mig. "Stavros af ren plantager. Han er på en forretningsrejse."
  
  
  "Han sagde, at det kunne være. Han fortalte os at se Heinz Gruber."
  
  
  Min viden om Løjtnant Stavros ' navn gør indtryk på denne mand. Han gned hans hage eftertænksomt. "Ok, vent her."
  
  
  Han gik tilbage til gaten, og vi så hans hvert skridt. Under et lille fortelt, han tog op, hvad der lignede en hær radio fra en stol af træ. Han talte til det for et par minutter, lyttede, og derefter sætte egoet tilbage, og gik tilbage til bilen.
  
  
  "Du kan komme ind. Kørsel hen til det sted, candid foran huset og parken. Du vil blive mødt uden for."
  
  
  "Meget godt," sagde jeg.
  
  
  Vagten åbnede wire gate. Han stirrede på den pistol under hans arm, for et langt øjeblik. Dette, sandsynligvis, vil stadig nødt til at regne med. Han vinkede mig igennem porten og tog bilen.
  
  
  "Lad os gå," sagde han til Erica og Zach.
  
  
  Vi kørte gennem porten, og det lukkede sig bag os. Zak, smilede, da han så de gate tæt på.
  
  
  Jeg kørte langs en grusvej til det komplekse. Det var et smukt sted: buer, røde blomster og bougainvillea. Det stoppede foran en stor adobe hus, og vi kom ud, der kredser om den bil, som de fire mænd kom ud. Vi satte bilen, og mellem os og vagten ved porten.
  
  
  De mænd, der har konfronteret os blev en smule ru. De tre omkring dem, dem, der kom først, var klædt i khaki bukser, og hver havde en pistol på hans hofte. Omkring dem, at Odin var en tætbygget, mørklødede mand, der lignede en Brasiliansk. Den anden var en høj, tynd fyr med fremkomsten af en ung John Carradine, og den tredje lignede en Amerikansk hippie med langt hår og skæg. Jeg kunne ikke lide hans ansigt. Den fjerde mand, der var iført en knappede hvid skjorte og skræddersyede bukser. Han var en høj, velbygget mand med gråt hår og et firkantet, hårdt ansigt. Han skulle være den tidligere Nazistiske Gruber.
  
  
  De tre underordnede pustet ud, så de er omgivet os temmelig godt. Jeg var glad for, at vi havde sat bilen mellem os og vagt ved porten, der var omkring tredive meter væk.
  
  
  "Herr Gruber? Hende, nikkede i retning af manden i den hvide skjorte.
  
  
  "Faktisk," sagde han stolt, med en tyk accent. Han havde en Luger-pistol som mine i et bælte hylster. "Og hvad er dette møde med Adrian Stavros?"
  
  
  Zack og lange hår var at vurdere de andre. De tætbygget Stavros mand syntes ivrig efter at trække pistolen på hans hofte, og den høj, slank fyr, kunne ikke tage øjnene fra Erica.
  
  
  "Han inviterede os her," sagde jeg henkastet. "Vi tilbød ømu et parti af ufortyndet heroin. Et par af vores forhandlere er i problemer, og de kan ikke håndtere det. Visselig har han fortalt dig det?"
  
  
  Gruber undersøgt mig for et øjeblik. "Nej," sagde han. "Du er en Amerikansk. Jeg vidste ikke, at Amerikanerne var, som arbejder for Ligaen."
  
  
  "Leve og lære," ømu ' en fortalte hende.
  
  
  "Hvem er du?" Han spurgte Erica.
  
  
  "Jødiske," sagde hun blankt.
  
  
  Egoets øjne indsnævret, og han smilede kraftigt. "Meget interessant," sagde han og kiggede fra Erica at Zach. "Nå, måske vi kan forhandle. Vi vil komme ud af solen, ikke?"
  
  
  "Det lyder som en god idé," sagde jeg. Jeg havde håbet, at en eller anden måde særskilt Gruber fra de andre, når vi var indenfor.
  
  
  Men der var ikke tilfældet. Pludselig, en femte mand kom ud af huset, og vores øjne mødtes, og vi genkendte hinanden med det samme. Det blev en samtale om Apex Import kontor.
  
  
  "Hvad foregår der her?" "Hvad er det?" spurgte han Gruber. "Det er den mand, der prowled byen. Han sendte en mand efter hende, men han kom ikke tilbage."
  
  
  Gruber øjne indsnævret som den langhårede mand forsigtigt trak en revolver. Ah, godt, Gruber sagde til sig selv. Egoets øjne smuttede fra mit ansigt Erica ' s og Zach er anspændt dem, og derefter tilbage til mig. "Hvem er du egentlig, Della?"
  
  
  Hendes blik skiftede fra Ubeda til Gruber. Resten af de militante har endnu ikke trukket deres våben. "Jeg er en, der kaldte sig selv Hema. Ligesom resten af os. Nu kan du ønsker at behandle eller ikke?"
  
  
  "Hvorfor kom han til at Apex, forklædt som en legitim importør?" spurgte Ubeda. "Han stadig siger, at han ønsker Japanske kameraer?"
  
  
  "Nej," Gruber sagde langsomt. "Ikke rigtig. Du kan ikke gå ind, Hr...."
  
  
  "Johnson," sagde jeg.
  
  
  "Mr. Johnson. Men først, skal vi kontrollere, hvis du er bevæbnet."
  
  
  Ud af hjørnet af øjet, kunne jeg se, at den hårde se Zach gav mig. Han ville ikke lade disse mennesker afvæbne ham, og han var den samme person. Hvis de var lykkedes, ville ingen af os har sikkert nogensinde forlod dette sted i live. Jeg gav Zack se, at han håbede, fortalte dem jeg var sammen med ham.
  
  
  "Meget vel, Herr Gruber," sagde jeg. Jeg begyndte at nå til Wilhelmina, min 9mm luger.
  
  
  Gruber sagde, at stoppe mig. "Jeg vil tage dette, Mr. Johnson."
  
  
  Det er præcis, hvordan han håbede, at han ville gøre det. Så snart han nåede ind i min jakke, han greb hendes ego og fast greb den øjeblikkelig i nakken under ego ' s hage. Den langhårede mand, der tager sigte på mit hoved, og Zach trak sin .38 kaliber pistol. Den langhårede mand flyttet fra anvendelsesområdet mig til Zack og fyret lige så Zack krøb ned; Hunspell-de-de fløj væk fra BMW bag os. Zack ' s pistol svarede med et kraftigt brøl og ramte den langhårede mand helt og holdent i brystet, slog ego tilbage mod stuk-søjle, der nu støttede buegang ved indgangen til bygningen. Han åbnede munden på vid for en kort tid og døde før den falder til jorden.
  
  
  Så en masse ting der skete på samme tid eller i hurtig rækkefølge. Jeg råbte til Zach ikke til at skyde, men det var for sent. Han sætter alting i et vanvid af bevægelse. Den firskåren mand, og den høje mand både greb deres våben, som gjorde Erica. Ubeda vendte sig om og løb hen til huset, og Zak affyrede og ramte ømu ' en i ryggen. Ubeda skreg og faldt ansigtet først i støvet.
  
  
  "Hold på det, eller jeg vil dræbe hende, Gruber," han har truet andre bevæbnede mænd. Hugo havde lade det glide som en stilethæl i min hånd, og nu var han holder det fast mod Gruber hals. Jeg hørte en høj, ophidsede råb fra gate guard bag mig.
  
  
  Den høj, mager mand stoppet nå, men tætbygget mand, der allerede havde tegnet sin revolver, og lavede Zack skyde. Erica knælede ved siden af de sedan og trak en irettesættelse-nosed revolver fra omkring hendes pung. De tætbygget pistolmanden affyrede og ramte Zack i brystet. Zach snurrede rundt og ramte tilbage fender af bilen hårdt igen.
  
  
  Erica tog sigte og skød mod den Belgiske pistol, og tætbygget gunman greb fat i hans arm og skreg. Ego revolver rammer jorden to gange, da han faldt sidelæns på hans skulder og faldt til jorden.
  
  
  Gruber fået tillid fra alt dette, og mens min opmærksomhed blev distraheret, greb fat i min kniv hånd, og det lykkedes at lirke det væk fra hans hals. Med den samme bevægelse, han ramte mit venstre ben, og smidt mit skinneben, og skinnebenet. Hendes stemme brummede, og min magt er svækket. Så han gled ud af min ruse, hvad angår hans kniv hånd, da han gik. Hugo unddraget mig, da vi begge faldt til jorden ved siden af bilen.
  
  
  At se alt dette, the tall man rammer jorden og trak sit våben. Erica skød mod ham, men skuddet gå glip af. Han vendte tilbage brand og ridset metal på bilen ved siden af hendes skulder. Jeg så hende, når hun var i knibe. Hun blev ramt af Gruber, der faldt på ryggen længere væk fra mig. Opsigtsvækkende stiletto i mudder bag os, jeg kastede sit ego fra bag hendes arm i retning af the tall man, som han, der tager sigte på Erica igen. Stilethæl ramte hans ego ' s bryst, brager ind i det næsten lydløst. Egoets øjne udvidet, og pistolen gik ud, sprøjt mudder mellem os. Faldt han, knuget fæstet af hans kniv.
  
  
  Jeg kunne høre gate åbning bag os, som grubers hænder skrabet mit ansigt. Hun blev ramt hårdt af hans ego igen, og hørte knogler stykket i hans ego kæbe. Min knyttede næve ramte hans ego 's ansigt og brød ømu' ens næse. Han faldt bevidstløs under mig.
  
  
  Zack er svag stemme nåede os. "Pas på!"Hende, vendte rundt og så, at skud ikke dræbe ham. Han kæmpede for hans fødder og stirrede på porten.
  
  
  "Kom ned!" Jeg fortalte hende det, Erica, der var der allerede sidder meget tæt på mig ved siden af en sort sedan.
  
  
  Vagten pegede et maskingevær i vores retning. Zak stod op og rettet sit våben mod manden, men vagten skød ham ned. Et udbrud af ild tordnede i Ego 's automatiske riffel, grave jorden for Zack, så rammer ømu' en i brystet, før de begyndte at flyve fra metal af bilen. Erica og jeg kunne ikke bevæge sig, når Zach ramte støv på ryggen, død.
  
  
  Han rullede to gange i bilens tråd til at få under den forreste kofanger, trækker sig ud af hans Luger, da han gik. Når jeg kom der, vagt var lige begyndt at skyde den anden side af pistolen. Han affyrede tre hurtige skud på ham og holdt pistolen i sin anden hånd. De Luger kugler ramte hegnet bag ham, så guard ' s lyske og brystet, i den rækkefølge. En automatisk riffel skudt ind kobolt himlen, da han faldt ned i støvet. Så, alle af en pludselig, det område, tav.
  
  
  Han lå der, til at fange hans ånde. Et sted i junglen, en fugl, peb indigneret på vores støj. Det var dækket af støv og snavs. Han langsomt stod op og hjalp med Erica til hendes fødder. Hun stirrede på Zach i vantro, hendes hvide ansigt.
  
  
  Jeg henvendte mig til Gruber og så ham nærme sig. Jeg lænede mig over og ramte hans ego et par gange, og han kiggede på mig drunkenly. Han stønnede. Ømu ' s Luger stak hende i ansigtet. "Hvor mange mænd i huset er bevogtning Minurkos?" Jeg forlangte af hende.
  
  
  Han forsøgte at tale, men den var ømu ' en, der har problemer med forvredne kæbe. "Jeg ... ved ikke ..."
  
  
  En ømu-luger puttede ham under hagen. "Hvor meget?"
  
  
  Han svagt holdt oppe af to fingre. Han vendte sig til Erica. "Bo her og passe på ham."
  
  
  Hun nikkede numbly.
  
  
  Hende, gik til indgangen af huset. Den brede buede dør var åben. Han trådte ind i den store lobby, lige i tide til at støde ind i en mørk-faced mand med en pistol i hånden. Hendes skud gik ud på hendes luger, og det gik ned med et brag i hallen. Manden ramte væggen ved siden af ham. Derefter faldt det i en bunke storskrald på en lille stol og omfatter nu ego så godt, at ramme gulvet.
  
  
  Manden til venstre, der kredser om den lange gangen til venstre. Jeg gik ned i hallen hurtigt, men forsigtigt. Jeg kunne ikke lægge ud på udkig efter Minurkos, ellers ville han sikkert have været død, da jeg endelig gjorde. Måske de har allerede dræbt ham.
  
  
  Alle de gange, hvor jeg gættede på var soveværelser, var åbne, bortset fra en i slutningen. Jeg hørte en lyd bløde indeni, da jeg standsede foran ham. Tager en dyb indånding, han trådte tilbage og brutalt sparket døren. Det er smækket i, og han gik igennem.
  
  
  En meget tynd og grim mand stod over Minurkos, der var bundet til en stol med lige ryglæn, og pegede en pistol på ømu ' ens hoved. Med sin finger på aftrækkeren, henvendte han sig til at se mig i øjnene, da døren blev åbnet med et brag. Han skød først, men voldsomt, og gawk gnavet igennem skoven i dørkarmen ud til mig. Hun blev skudt af en luger og ramte ømu ' en i brystet. Han rykkede og faldt til gulvet. Men det gjorde han ikke slippe pistolen. Han var rettet mod mig igen. Denne gang, ego slog hende til det, og skudt ømu 'en i ansigtet, være genert og stansning af ømu' en i hovedet.
  
  
  Minurk stirrede på sin døde fangevogter i vantro, som Ei holstered hans luger . Han kiggede på mig langsomt.
  
  
  Jeg spurgte hende. "Nikkor Minurkos?"
  
  
  "Ja," sagde han sagte. "Hvem er du..."
  
  
  "Vi er kommet til at løslade dig, Mr. Minourkos," sagde jeg.
  
  
  Han trak i en laset ånde. "Tak Til Gud. Han var på vej til..."
  
  
  "Det ved jeg." Hendes løste ham, og han rejste sig fra sin stol, gnide hans håndled.
  
  
  "Er du helt okay?" Jeg spurgte hende, worriedly.
  
  
  "Ja, jeg vil være fint." Han rystede på hovedet og mumlede noget i græsk. "Jeg kan ikke tro det er virkelig en tråd".
  
  
  "Godt, for det meste."
  
  
  Hun startede med at spørge ego til at fortælle sin historie, da han hørte et skud fra området. Jeg huskede, Erika og tysk. Så vendte han sig og løb ned ad gangen.
  
  
  Efter et øjeblik, svarede hun mig. "Jeg har det fint." Før jeg kunne flytte ind i den forreste foyer, hun pludselig kom rundt om hjørnet, og kom op til mig, fyld en Belgisk revolver ind i hendes pung.
  
  
  Jeg spurgte hende, " Hvad fanden skete der?"
  
  
  "Gruber mødte en utidig ende." Hendes øjne undgås mine.
  
  
  "Har du skyde ham?" Jeg spurgte hende.
  
  
  "Han begyndte at mumle med hans forvredne kæbe. Da jeg spurgte ham, hvad han sagde, han kaldte mig en beskidt Jøde og sagde, at jeg skulle have været med de andre, så han, der døde i Dachau. De ikke mener, at Jøderne skal have lov til at leve i denne verden, med folk som ham. Derfor er hendes ego er ved at vende sig til en anden verden. Jeg håber, at det er varmt nok til ham der ."
  
  
  Endelig, de grønne øjne mødte mine trodsigt, hvilket gør mig til at tænke . Han huskede, at hendes forældres familie blev henrettet af Nazisterne i Buchenwald. For nogle grund, jeg kunne ikke tænke på noget at sige i Heinz Gruber ' s forsvar.
  
  
  "Kom ind og mød Mr. Minourkos," sagde jeg.
  
  
  Vi trådte ind i rummet og Erica stirrede på liget på gulvet. Den Minurkos var lænet mod et nærliggende væg. Han rettede sig op da han så Erica.
  
  
  "Miss Erica Nystrøm," ih introducerede hende. "Den israelske efterretningstjeneste".
  
  
  Den Minurkos ' øjne indsnævret. Han kiggede på mig. "Og du?"
  
  
  "Mit navn er Carter. Nick Carter. Jeg arbejder for den AMERIKANSKE regering i den samme kapacitet som Ms. Nystrøm. Vi er kommet her for at du er fri og fange Adrian Stavros."
  
  
  Den Minurkos trådte væk fra væggen. "Jeg kan se. Nå, Mr. Carter, den første ting, jeg vil som en fri mand, der er til at komme i kontakt med myndigheder." Stahl ' s ego tone svarer til, at en business magnat taler med sine medarbejdere. "Så vil jeg behandle med Adrian Stavros på min egen."
  
  
  "Mr. Minourkos," sagde jeg langsomt, " du har absolut ingen grund til at gøre noget ved det i denne fase. Alt det kan ende op med rødt tape og forsinkelse. Jeg vil hellere du lad os håndtere dette."
  
  
  Han virkede irriteret. "Hvordan kan jeg vide, at du er den hema du kalde dig selv?"
  
  
  "Vidste du, at vi risikerer vores liv, for at frigøre dig. Vi har mistet en mand på denne dell, " sagde jeg sarkastisk. "Jeg tror, det vil give os en fordel i tvivl om."
  
  
  Ego ' s ansigt var tegnet med pludselige træthed. "Du har sikkert ret. Tilgiv mig. Jeg har været igennem en masse."
  
  
  "Som for dig til at tage på Stavros alene, Mr. Minourkos," fortsatte jeg, " det er temmelig upraktisk. Denne mand har en hel hær."
  
  
  Den Minurkos hævede sine øjenbryn og blæste ud af hans tryllestav, " Okay, okay, Mr. Carter. Jeg vil gå med dig og denne pige. Men hvis jeg ser på et tidspunkt, at dine metoder er ikke i orden, jeg bliver nødt til at tage situationen i egne hænder."
  
  
  Hendes smil blev kort. "Det lyder rimeligt," sagde jeg. "Du blev bortført af Stavros rundt i Athen?"
  
  
  Minurkos satte sig ned i den stol med lige ryglæn, at han havde siddet i, da han ville briste i rummet. Han satte sig ned på det, vi står over for.
  
  
  "Du vil ikke tro, at denne mand er smart," begyndte han langsomt. "Jeg betragter ikke mig selv som uskyldig, Mr. Carter, men jeg har aldrig mødt nogen, som Adrian Stavros. Hendes idé var at bygge en flåde omkring computer-kontrollerede undersøiske olie-tankskibe. Stavros fundet ud af om dette, og ønskede at hjælpe mig med det - eller så fortalte han mig.
  
  
  "I første omgang, ego ikke selv ønsker at se hende, men han sendte mig en mail, med nogle rigtig gode ideer. I sidste ende, var han inviteret af ego til hans penthouse i Athen. Vi snakkede i lang tid.
  
  
  "Mr. Minourkos, jeg kan huske, hvad han sagde til mig:"jeg har samme plan som dig. Hvis du bare vil lade mig, vil jeg gøre dig udødelig i annals of shipping historie. Han var meget overbevisende.
  
  
  "Men, Mr. Stavros," sagde jeg, " der er komplekse tekniske problemstillinger, der skal løses.
  
  
  "Jeg har to ingeniører, der kan gøre dette," fortalte han mig. Imponeret, da jeg så noget andet i den mands ansigt, noget jeg ikke kunne lide, men jeg præsenteret det som overdreven begejstring om projektet."
  
  
  Jeg spurgte hende. "Han bragte ingeniører til dig?"
  
  
  "Ah, ja. De havde også kreative ideer. Han var overbevist om, at de måske har evnerne til at gøre alt dette ske. Det var på dette tidspunkt, Mr. Carter, at hun afslappet hendes vagt. Han bad om et møde i penthouse. Og jeg blev enige om at det. Kun min personlige sekretær og en anden assistent var til stede. Han bragte to folk med ham, at han ikke havde set hende før."
  
  
  "Hvornår skete det?" Erica bedt om.
  
  
  "Godt, jeg ikke har mistanke om hende ved første," Minurkas sagde, at hans ansigt så bleg, som han huskede. "Så, næsten uden varsel, Stavros bedt mine medarbejdere at gå til et andet rum. Han blev efterfulgt af en af Stavros ' mænd. Der var to skud affyret." Minurkas tav.
  
  
  "Han dræbte ihk her?" Jeg spurgte hende.
  
  
  "Køligt. Mit ego håndlangere bankede mig væk fra mine fødder og dræbte mig næsten til det punkt, bevidstløshed. De tog mig til det andet værelse og fik mig til at se på blodig organer. Jeg vil aldrig glemme det.
  
  
  "Salaka, min sekretær, blev liggende i en pulje af sit eget blod. En anden fyr ' s ansigt blev flået åben. Stavros sagde, at jeg kan forvente det samme, hvis jeg ikke samarbejder."
  
  
  "Hvad skete der efter det?"
  
  
  "Den næste dag, de bragte i en mand, der lignede nøjagtigt Salaka Madupas. Denne mand talte ligefrem som en Sild, og gentog alle de ego manerer. Det var utroligt, virkelig utroligt. Det var som et mareridt."
  
  
  "Har de har en person, de ville give op for dig?" Erica bedt om.
  
  
  "Nej, det var ikke nødvendigt. Jeg er sjældent set i medicinske institutioner, med undtagelse af nære samarbejdspartnere. Oni, at de bragte en diktafon og gengives nogle optagelser af min stemme, som de havde optaget, uden min viden i tidligere møder. Stavros pegede en pistol mod mit hoved og sagde, at han kunne dræbe mig åbent her, og ingen ville vide, for en meget lang tid. Men ifølge ego, det ville have levet, hvis de ikke havde taget sig for meget besvær. De havde brug for det, han sagde, for yderligere noter og til at skrive breve i mine egne ord og tanker. Og de satte mig på en privat jet og tog mig til dette gudsforladte sted."
  
  
  "Gjorde Stavros fortælle dig, hvad han ville gøre?" Erica spurgte, forundret.
  
  
  Den Minurkos lo tørt. "Han var meget åben. Han sagde, at de havde til hensigt at omstyrte den græske regering på mine vegne, at de ville ringe til mine venner i hæren, og i andre områder, ved hjælp af en person, som hævdede at være min sekretær for telefonopkald og personlige kontakter. . Da jeg var en privat borger, ingen ville finde det usædvanligt, at jeg ikke møde dem i person. Og hvis nogen insisterer på at møde mig, kan de tage mig til Athen, og får mig til at møde dem og fortælle dem præcis, hvad de ønsker.
  
  
  "De viste mig en anden person, som kunne have præcist forfalsket min underskrift. Denne mand skrev checks til mine forskellige konti, og har brugt mine penge på et militærkup, at de havde planer om at organisere."
  
  
  Jeg spurgte hende. "Gjorde han give dig nogen detaljer?"
  
  
  "Mr. Stavros, som jeg skammer mig over at indrømme, er af græsk afstamning, har talt frit til mig om dette, både i Athen og her. Han sagde, at den ego-planen er opdelt i tre dele. For det første, at han agter at slippe af med den regerende junta og sætte disse folk ved magten, som føler sig loyale over for mig. De føler, at denne loyalitet ikke fordi de er venner, som de fleste omkring dem, vil ikke være, men fordi Stavros har lovet dem magt og herlighed på mine vegne ."
  
  
  "Meget klog," sagde jeg.
  
  
  "For det andet, ego planen vil indebære at tvinge disse nye generaler og oberster til at kræve, at hende, Nikkor Minurkos, udpeges til formand med fuld myndighed over juntaen. Stavros tilkendegivet, at jeg kunne anvendes for denne del af planen, som mit personlige liv vil afhænge af det. Jeg mener, jeg ville have været anvendt, hvis det blev klart, at Stavros kunne stole på mig til at tie stille om, hvad der var virkelig gang i Della Street. Ellers ville han have fundet en anden bedrager, denne gang i stedet for mig."
  
  
  "Dette vil også arbejde for," Erica kommenteret. "Meget få mennesker kender dit ansigt godt nok til at mærke den lille forskel mellem dine ansigtstræk og en bedrager."
  
  
  "Helt fantastisk," Minourkas sagde. "Det er utroligt, at mit ønske om privatlivets fred har bidraget til denne rædsel. I alle tilfælde, den tredje fase af planen opfordrer til, at den konstellation af enten mig selv eller en bedrager som Formand for Grækenland for en kort tid, i løbet af hvilken tid jeg vil udpege hende som Stavros ' vice-præsident. inden da, har han, som en borger, og hans navn vil gradvist blive kendt af folk i Grækenland. Så ville han have været helten af kuppet. Derefter, efter at bebude dårligt helbred, han ville have, trak sig til fordel for Stavros som præsident."
  
  
  Den Minurkos tav. "Det er vildt," sagde jeg. "Hvad gør Stavros tror, at Grækerne vil stå og se dette ske?"
  
  
  "Hvorfor ikke?" sagde Minurkas, et træt udseende på hans ansigt. "Kan du huske, hvad der skete i April 1967, da juntaen blev dannet? Det var ikke et blodigt kup, det var bare et kup. Kongens regering blev væltet af kraft. Mange artikler i forfatningen blev suspenderet ved et nyt dekret. Det er paradoksalt, er det ikke på, at sådan en person ser ud, præcis når forfatningen er blevet restaureret, og når juntaen er blevet mere moderat, og opfordrer almindelige valg for det følgende år. Hvis Stavros ' plan om at gribe magten lykkes, Grækenland kan blive et tyranni mere perfekt end Hitler eller Stalin."
  
  
  Erika set fra Minurkos til mig. "Så er vi nødt til at stoppe ham, gør vi ikke?"
  
  
  Den Minurkos undersøgt Erika ' s ansigt omhyggeligt. Vi er nødt til at gøre dette!" Fedt græske stod op og stak ud af hans torv hage. "Denne mand er selv ved hjælp af min familie, mod min hjemegn. Han praler af, at min søn-in-law, Generelt Vassilis Kriezotou, mener, at jeg er bag dette plot, og har støttet ego, fordi han tror, at jeg vil have det. Ja, jeg vil hjælpe dig på nogen måde, jeg kan. Hvad skal vi gøre først? "
  
  
  "Vi puster derfra til Athen," sagde jeg. "En afstemning om, hvor vi vil stoppe Stavros."
  
  
  Sjette kapitel.
  
  
  I mindre end otteogfyrre timer, ankom vi i den græske hovedstad. Hun var booket ind tilstødende værelser ved et lille hotel, der kaldes Odeon på 42 Piræus, nær Omonia-Pladsen. Vejret var behageligt, og bragte et behageligt afbræk fra varmen.
  
  
  Athens aviser var fulde af kommentarer om den hurtigt skiftende politiske scene. Der var nyheder i Rhodesia, at min anden ven Alexis Salomos var blevet dræbt, og rygterne var spredning. Det var almindelig kendt, at et forsøg, der var gjort for sit liv, før han rejste til Afrika. En avis i særdeleshed undgås at nævne, Salomos død. Hun har også jævnligt offentliggjort ledere, der fordømte den regerende junta ' s ledelse til at angribe den øverste generelt eller oberst på næsten alle spørgsmål. Salomos nævnt for mig, at denne udgiver var skrupelløse og var den første til at støtte det totalitære junta efter 1967-kup.
  
  
  "Det er temmelig indlysende, at den udgiver, blev købt med mine penge," Minourkos bemærkede, at sidde i en lænestol i min stue, på en solrig dag, den dag vi ankom. "Og kig på denne overskrift i en anden avis: MINURCOS UDSÆTTER JUNTAENS KOMMUNISTISKE PLANER. Mr. Stavros var engageret i propaganda arbejde."
  
  
  Erika tog en kop tyk græsk kaffe fra den skuffe, der var blevet bragt til os, og sæt det ned til Minorkos. Han accepterede det med et trist ansigt. Erica tog koppen selv og satte sig ned ved siden af mig på den lille sofa.
  
  
  "Jeg håber bare ikke, at andre har set dig endnu, "Minurkosu fortalte hende," især ikke Odin ' s ego-afklapsning mennesker. Dit liv ville ikke være værd at drachmer, hvis Stavros vidste, du var her i Athen."
  
  
  "Han vil finde ud af, så snart han kontakter Parakatu," Minurkos nægtet medier rapporterer til mig.
  
  
  "Ja, men det kan ikke være et par dage, hvis vi er heldige. Og selv da, vil han ikke vide med sikkerhed, at noget er galt, uden at sende nogen over til Rio. At nogen skal være en ego underordnet, fordi Ubeda er død . "
  
  
  "Hvad skal vi gøre først, Nick?" spurgte Erica. "Vi kan ikke bare storm sommerhuset som vi gjorde på plantagen. Det vil være for godt beskyttet."
  
  
  "Jeg kunne ringe til sommerhuset," foreslog Minurkos, " for at se, hvordan de kan håndtere beskæftiger sig med udenforstående. Men de vil genkende min stemme."
  
  
  Han rakte Em en serviet, og en skuffe. "Hæve tonen i din stemme og tale igennem det. Fortæl dem, at du ønsker at tale til dig selv. Når de falde, spørg din receptionist, Salaka Madupas. Fortæl dem, at du er redaktør af en avis omkring Thessaloniki og du ønsker at få en erklæring om Nikkor Minourkos ' politiske ambitioner."
  
  
  Den Minurkos smilede til min plan, så ringede tilbage. Han dækkede munden med en serviet, og forsøgte at ændre sin stemme. Et øjeblik senere, var han taler med nogen i penthouse. Han spurgte Nickor Minurkos og så lyttet til ih ' s undskyldning. Han bad om at tale med Madupas. Der var mange flere forhandlinger, og han hævdede. Han fortalte så at den mand, der poserede som Madoupas, en Athensk aktør, hvis rigtige navn, Stavros Minourkos sagde, var, Yanis Zanni. Minourkos stillede spørgsmål om sig selv og ventede på enkle svar, og spurgte så, om han kunne sætte en dato for en personlig samtale med Mr. Minourkos. Ømu ' en har nægtet, og samtalen var slut. Han hænges op og kiggede på os.
  
  
  "Det er som en ond drøm, "sagde han," som om jeg er faktisk i penthouse og Madupas er at besvare telefonen for mig, ligesom han altid gør. De ved, mine vaner så godt. Og Zanni ' s stemme er præcis det samme som, at af min døde ven, Salaka."
  
  
  "Der besvarede telefonen først?" Jeg spurgte hende.
  
  
  "Nogle unge mand. Han var ikke græsk. Sandsynligvis Odin omkring Stavros 'fighters".
  
  
  "Det ser ud som om de er godt etablerede," Erica sagde.
  
  
  "Ja, det er," jeg er aftalt. "Da alle Athen mener, at det er Nikkor Minourkos ud af, at der i denne penthouse, at det er en alvorlig situation. Stavros måske endda en politi-vagt der. Eller omkring ego soldater af en voksende private hær."
  
  
  "Hvis jeg bare gå til politiet eller til juntaen sig selv og fortælle dem, hvad der skete," Minurk sagde: "de bliver nødt til at tro mig. Selv hvis de tror, jeg har pludselig mistet mit sind, de vil blive bedt om at tjekke min historie. Så vil de finde ud af, hvad der skete."
  
  
  "Det kan være farligt," Erica sagde.
  
  
  "Hun har ret," jeg er aftalt. "I det øjeblik, vi ikke ved, hvor mange venner, Stavros har gjort i sit eget navn. I hvert fald, hvis vi bare smide det ud i det åbne, vil vi tvinge Stavros til at foretage et træk - muligvis en stor en. Han bare kan beslutte at trække ud et kup uden at dit navn på det. Han har en militær team klar, og omkring ham er mange ambitiøse krigsherrer, der er ligeglad med, hvem der står bag overtagelsen. Og selv hvis han forsøger shaggy og undlader, blod vil være spildt. En masse af sl. Nej, Mr. Minourkos. Vi kommer til at snige sig op på Stavros. I mit land, dette er den 1st enhed, som vi kalder kampoperationer. Erika blev beordret til at udføre Stavros, og så vil jeg dræbe hende. Hvis vores lokalområde i Rusland lykkes, dette er præcis, hvad der vil ske med det. Hvis det ikke lykkes, vil myndighederne være meget mere civiliseret med det. Og Gud vil hjælpe dig, hvis de ikke kan stoppe ego i gang ."
  
  
  "Okay, Mr. Carter," sagde Minurkos. "Jeg placere mig selv i dine kyndige hænder. Hvordan kan vi snige sig op på Mr. Stavros?"
  
  
  Jeg smilede til Erica, og hun svarede mig. "Jeg tror, du har nævnt, at der Stavros pralede om at bruge en af dine slægtninge software til at møde dig, Amed Krizota, en hær generelt? "
  
  
  "Ja," sagde Minurkos. "Jeg må sige, han er en stærk person. Han giftede sig med min yngre søster, før han fik rig, og de har et godt ægteskab. Men Vasilis ville have været i hæren i en lavere rang, hvis ikke det var for mine forbindelser. Han føler sig i gæld til mig, det med rette, for hvad han har i livet. Så for ham ville det være for estestvenno til at acceptere en plan, som hendes foreslået.
  
  
  "Stavros opdagede det. Han er en solid mand, Mr. Carter, en mand, der ikke bør tages let på. Han skal have lavet en form for optagelse til at spille Vasilisa over telefonen, og derefter sendte en mand forklædt som Salaka Madupas, min sekretær. Den bedrager skal have fundet ud af, Vasilisa, at jeg stoler på ham.
  
  
  "Ved du, hvordan Stavros kunne have brugt generelt?"
  
  
  "Han antydede, at Vasilis vil blive bedt om at organisere og uddanne en hemmelig gruppe af soldater og overbevise andre militært personel til at deltage i handlingen."
  
  
  Ja, tænkte jeg. "Meget omhyggeligt. Har din bror-i-lov, der bor her i Athen?"
  
  
  "Han bor her," Minourkos sagde. "I udkanten af byen mod nord."
  
  
  Jeg spurgte hende til. "Vil du tage os til ham?"
  
  
  "Jeg vil være glad for at," Minurkos svarede.
  
  
  Jeg kaldte hende en taxa, og først på aftenen kørte vi til Generelle Kriezotu ' s residence. Hun blev tvunget af Minurkosa at sætte på en hat, der ikke dække nogle af deres ego, indtil vi fik der. Den Generelle ' s hus var et lille palæ i en velhavende forstad til Athen, med en snoet grusvej, der fører op til huset. Han var imponeret over, hvad de Minurkos kunne gøre for den gennemsnitlige person.
  
  
  Når den generelle mødte os i døren, Minurkos tog sin hat. Krizotu lige set i meget lang tid. Så han bredte sine arme, bred til at omfatte Minurkos.
  
  
  "Nikkor!" udbrød han, idet Minurk et varmt knus. Han var en høj, grå-hårede mand med en form, de Gaulle-lignende ansigt og bløde øjne. Han var klædt i en brun uniform med fletning på skuldrene og bånd trukket ned foran.
  
  
  "Agnia mera sas, Vasilis," Minurk sagde hyggeligt, tilbage knus. "Sigha, sigha. Det er alle lige."
  
  
  "Det er rart at være her," Vasilis sagde. "Kom ind. Kom ind." Ego gestus grebet os alle.
  
  
  Vi trådte ind i en stor hall med en vindeltrappe bag det, og urner udsmykning på væggene. Den Generelle derefter førte os ind i eg-paneler bibliotek, med tykke tæpper og masser af bløde læderstole. Vi var alle ved at spille dette spil, og generelt spurgt, om vi ville have en drink, men vi afslog. Den Minurkos introducerede mig og Erica kun ved vores sidste navne.
  
  
  "Det er et kæmpe chok, Nikkor," Kriezotu sagde. "Jeg vil gerne Anna til at være her. Hun besøger sin fætter i Piræus."
  
  
  "Måske det er bedre på denne måde, Vasilis," sagde Minourkos.
  
  
  "Nej Dhen katalave," Kriezotu sagde. "Er du okay? Du ser bleg ud."
  
  
  "Jeg har det fint," den Minurkos svarede. "Tak til disse mennesker."
  
  
  Den Generelle kiggede på os. "Nikkor, det hele var så underligt. Du nægtede at se på mig, da du startede din... Kan jeg tale det frit?"
  
  
  "Ja, svagt," sagde Minurkos.
  
  
  "Nå, jeg vidste ikke, at du beder om hjælp på sådan en vigtig mission uden et ansigt-til-ansigt møde. For at være ærlig, var jeg meget ked af alt dette. Jeg var ikke sikker på om det var passende..."
  
  
  Den Minurkos færdig med sin sætning. "Et kup?"
  
  
  Crisotu kiggede tilbage på os. "Nå, ja." Han bøjede sit store samlinger. "Jeg har givet instrukser til de mennesker i særlige lejre i Delphi og Mykonos, og jeg er overbevist om, Adelmo og andre, at din sag er retfærdig, men..."
  
  
  "Men du må ikke tro det selv?"
  
  
  Minurkos spurgte forhåbentlig.
  
  
  Crisotu sænkede sit hoved. "Mig sinhori te, Nikkor," sagde han. "Jeg er ked af det, men jeg tror ikke, at Grækenland har brug for en anden kup. Dens gjort, hvad du bad om, men i det hotel, tale til jer om det hele, mand til mand, fra begyndelsen, hvor mange uger siden."
  
  
  "Fortvivl ikke, Vasilis," Minurk sagde beroligende. "Jeg ønsker ikke et kup."
  
  
  For anden gang på kort tid, Krizotu ' s ansigt viste stød. Sagde han. "Har du ændret dit sind?"
  
  
  "Vasilis, jeg er nødt til at forklare noget for dig, og jeg vil have dig til at lytte nøje," sagde Minurkos.
  
  
  Krizotu lænede sig tilbage i den store stol og lyttede, som den Minurkos fortalte Em hele historien. Krizotu aldrig afbrudt ham, selvom flere gange hans store ansigt viste vantro. Når Minurkos færdig, Krizotu bare sad der og langsomt rystede på hovedet. Han rakte ned i lommen, trak sin børster, og begyndte at køre sine fingre over ih til at berolige sig selv.
  
  
  "Utroligt!" sagde han endelig.
  
  
  "Men det er sandt," Minourkos sagde.
  
  
  "Generelt, vi er her for at stoppe denne mand for evigt, og vi har brug for din hjælp. Kun du kan give os, i sidste øjeblik inde med oplysninger om, Stavros, " sagde jeg.
  
  
  Krizotu endelig genvundet sin fatning. "Selvfølgelig," han er aftalt. "Jeg vil gøre mit bedste. Jeg er så glad for Nikkor ikke er bag dette!
  
  
  "Der er en smædekampagne i gang gennem en avis, hvoraf de fleste er rettet mod Oberst Anatol Kotsikas. Der har endda været forslag om, at Kotsikas er en forræder og skylder sin loyalitet over for Moskva. Det er ikke sandt. Kotsikas er en liberal, men han er ikke kommunist.
  
  
  Han er en drivende kraft bag den seneste politiske reformer, og en sponsor af det kommende parlamentsvalg."
  
  
  "Nogen andre?" Jeg spurgte hende.
  
  
  Crisotu sukkede. De målrettede angreb også folk, der normalt stemmer med Kotsikas - Oberster Plotarchu og Glavani. I virkeligheden, den mand, der foregiver at være din sekretær, Nickor, der for nylig kom til mig med information om, at alle tre af de mennesker, omkring disse mennesker skal være blevet dræbt."
  
  
  Erica og jeg udvekslede blikke. Stavros om hans planer.
  
  
  "Kender du noget specifikt?" Crisota spurgte hende.
  
  
  "Nå, lidt. Jeg blev bedt om at arrangere et møde mellem disse tre mænd, og du, Nikkor. Men så er den mand, hun troede var din sekretær kaldet. Han sagde, at de skulle have et møde i penthouse. Jeg tror, det er. på dette møde, et forsøg vil blive gjort på livet af tre oberster ."
  
  
  "Vi er nødt til at finde ud af præcis, hvad Stavros har planlagt og da," sagde jeg.
  
  
  "Ja," Krizotu aftalt. "Jeg var helt desperat over det. Jeg kunne ikke tro, du ønskede at gøre dette."
  
  
  "Alt vil være fint," Minourkos sikker på ego.
  
  
  Hendes hotel vil være enige med ham. Det viste sig, at Stavros var på randen af et blodigt kup, og vi var nødt til at stoppe ham, før det skete. "Call junta-leder Kotsikas og forsøge at finde ud af, om Stavros' mennesker, der har kontaktet ham, " fortalte han Kriezot. "Ikke nævne antallet af mord, endnu."
  
  
  "Meget godt," Krizotu svarede. "Kotsikas kan tale til mig. Jeg vil helt sikkert prøve det."
  
  
  "Og du, Mr. Minurkos," sagde jeg, " kan også hjælpe. Du kan kontakte lederne af de to baser, hvor Stavros ' militære grupper er placeret. Jeg formoder, at hvis Athenerne var på vej til at forårsage Stavros nogen problemer, når dette mord er meningen, Stavros vil forsøge at få disse særlige styrker til Athen meget hurtigt til at dæmpe enhver reaktion. Hendes anmodning ville være for dig at fortælle lederne af disse camps til at bo der og ikke flytte ih tropper, medmindre de modtager meddelelser fra dig personligt."
  
  
  "Meget god, Mr. Carter," den Minurkos aftalt.
  
  
  "Det er temmelig klart, at Stavros kan ikke bare dræbe disse mennesker uden nogle tricks." Hende, kiggede på den Ugyldige. "Tror du, han kan forsøge at skildre alle dette som en ulykke eller aktiviteten af nogle radikale politisk gruppe?"
  
  
  Crisotu hævede sit grånende øjenbryn. "Enten det, Mr. Carter, eller han vil forsøge at kaste mudder på ih i form af propaganda ved at være frimodig, før drab ih, således at de vil miste sympati for de mennesker."
  
  
  Det syvende kapitel.
  
  
  De tre af os gik tilbage til hotellet. Den Minurkos ønskede at bo hos Kriezotu, men jeg var bange for, at det ville være for farligt. Hvis Stavros ikke har tillid til Kriezot for nogen grund, han kan bryde ind i den generelle bopæl uden varsel. Hun ville ikke have ham til at finde den Minurkos der, hvis han gjorde.
  
  
  Vi sendte edu til Minurkos ' værelse, og derefter Erica og jeg gik til hendes værelse. Vi begyndte hurtigt at diskutere Stavros ' planer.
  
  
  "Jeg kan ikke bare sidde her og vente og se, hvad Stavros har i tankerne til junta ledere," sagde jeg da vi sad i den lille bahar og nippede cognac Erica havde bestilt.
  
  
  Erica flyttet over fra mig. Hun kyssede mig blidt på kinden. "Du kan ikke bare bryde ind i en hytte som du selv sagde," tilføjede hun. Hendes lange hår skinnede i det svage lys.
  
  
  "Nej," sagde jeg, at lægge min hånd på hendes hofter. Han vendte sig mod hende, og vi kyssede. "Men jeg kan gå til penthouse og forsøge at komme i. Måske kan jeg tage et kig på den ih forsvar."
  
  
  Hun kyssede min kind og hals, og en let chill, behageligt, løb over min hud.
  
  
  "Hvordan vil vi gøre det?" Spurgte hun i en hæs stemme, da hun begyndte at knappe min skjorte.
  
  
  "Vi ville ikke gøre dette sammen," Sl korrigeret hende. Hånden var meget distraherende. "Jeg vil gå der, alene, i nogle kneb."
  
  
  En lang, hvid låret gled hen over mit knæ, og hendes kjole var trukket op for at afsløre de rige kurve af hendes balder. Hendes hofter rykkede tættere på mig. "Men jeg vil gerne gå med dig."
  
  
  Varme læber børstet mine igen. Hendes tunge gled forsigtigt over min mund, udforske og søge. Hendes højre hånd bevæget sig et par meter lavere, og fandt, hvad der var det næste, og hun kunne ikke tænke på Adrian Stavros længere.
  
  
  "Jeg har tænkt mig alene," jeg hviskede. "I morgen".
  
  
  Hendes solnedgang i hendes kjole og strøg hendes bryster. Den glatte kurver var blødt, men fast, at trykke på hungrily mod min touch.
  
  
  "Okay, honning," Erica åndede i mit øre.
  
  
  "Okay," fortalte han hende blidt. "Ikke flere argumenter."
  
  
  "Kan jeg satse på hende med dig?" sagde hun, trykke sin mund til min.
  
  
  Det var et langt kys, og Erica var klar. Når det var overstået, hun klædte mig. Jeg tog over, og hun stod op og gik over til den store dobbeltseng på tværs af rummet. Hun tog hendes kjole, så hendes bh og pink bikini bunde. Hun var godt skildret og smuk. Hver en kurve af hendes krop var fejlfri. Hun kastede sig på den bløde seng og lå der og venter på mig. Jeg havde ikke lagt det ud. På et tidspunkt var jeg ved siden af hende på sengen, række ud, gribe og røre hendes krop, følelse, det smelter på mig.
  
  
  Det var en passion, der er indbygget i os begge.
  
  
  "Ah, Nick," sagde hun, røre ved mig, hendes vejrtrækning laset.
  
  
  Mine hænder fandt det groft, og han flyttede over det. Efter et par sekunder, smukke lyde kunne høres hele vejen rundt Nah. Hun blev jeg, angry, primitive kvinde, mister al kontrol, idet hun forsøgte at acceptere tilfredshed dybt i hende.
  
  
  Senere, da Erica faldt i søvn, fik hende op fra sin skraldespand, og stille og roligt gik til hendes værelse. Hun havde ikke vågne op.
  
  
  Den næste morgen, jeg forlod Erika og Minurkos med hende på hotellet, og kørte til Apollo bygning. Han fik sin uniform fra den lokale vinduespudsning besætning, der regelmæssigt arbejdede i bygningen og fik lov til at komme ind penthouse med et pas. Minourkos hjalp mig med at få et pas, og at han også sværtet hans hår på hotellet, og sat på et mørkt overskæg for at få ham til at se græsk. Hun var løjet for af en sikkerhedsvagt, der er udenfor, en uniformeret bygning medarbejder, siger, at Madupas bestilte penthouse windows til at blive renset.
  
  
  Han kunne ikke selv komme ind det særlige elevator, indtil han præsenterede sig. Det elevator operatør var naturligvis kun en omkring Stavros ' mænd. Der var en pistol i sin blå uniform. Han eyed mig og mine spande mistænkeligt, da vi gik op til penthouse. Ingen andre elevator gik op der, og ifølge Minourkos, web trappe, der fører ned fra den øverste etage var spærret og bevogtet.
  
  
  Efter at have gået omkring den elevator, han fandt sig selv i en smarte korridor, der løb fra front til bagsiden af bygningen. Nen havde tykke tæpper, krukker, og har lyst til lysekroner hængende fra loftet. To sikkerhedsvagter blev siddende ved et bord i nærheden af indgangen til penthouse. De var Stavros ' s hyrede bøller, en del af hans personlige hær. Den Minurkos ' egne sikkerhedsvagter, der var få i antal, var nødt til at blive fyret kort tid efter overtagelsen af magten i penthouse.
  
  
  Odin, omgivet af to mænd, der er højere en, mødte mig i midten af gangen. Han var ikke venligt på alle.
  
  
  Han forlangte en forklaring. "Hvad laver du her?"
  
  
  Jeg svarede hende i min bedste græske. "Er det ikke min virksomhed indlysende?" Jeg spurgte hende. "Jeg kommer til at vaske vinduer."
  
  
  "Hvem har sendt dig?"
  
  
  Han pegede på en klud plaster på ensartet at læse navnet på et lille vindue rengøring selskab.
  
  
  "Har din arbejdsgiver har alle ordrer penthouse?"
  
  
  "Hvis de ikke havde, ville jeg ikke være her," sagde jeg. Jeg tog en chance på hende. "Jeg hørte Madup navn nævnt."
  
  
  Den anden mand rynkede mørkt bag hans stol. Han havde blond hår og en meget stern ser, og han besluttede, at han var en af de mænd, Stavros havde bragt ham over Brasilien. Som han studerede mit ansigt, han følte, at han kunne se mig gennem min forklædning.
  
  
  "Hmm," manden ved siden af mig siger. "At vende rundt for at jamre og læg dine hænder på nah."
  
  
  Jeg spekulerede på, hvordan forsigtig, de var med deres våben. Han forlod hende Wilhelmina på hotellet, fjernet Hugo ' s stiletto fra hans arm, og bandt Ego inde i hans højre ankel. Hendes råd er ikke at komme ind i løvens hule uden ordentlig beskyttelse. Jeg vendte mig og holdt min ånde, da bølle, der søgte mig professionelt. Efter at have undersøgt min torso og arme, han langsomt sænkede mit venstre ben til mine knæ. Derefter flyttede han ned i mit højre lår mod kniv. Han stod på hver stamme, og gik nedenunder. Mit liv faldt. Han stoppede omkring en tomme fra håndtaget af stilethæl.
  
  
  "Okay," sagde han. "Vend rundt og lad mig se dine dokumenter."
  
  
  Hun trak en falske kort, og han undersøgte den nøje. Uden at sige noget, han tog kortet til den anden matematik klasse, og viste det til em. Manden endelig nikkede, og den høje, mørke mand kom tilbage, rakte kortet tilbage, og kiggede ned i spande.
  
  
  Godt. Han vil tage dig inde."
  
  
  "Tak," sagde jeg ydmygt.
  
  
  Den anden mand kom op fra bag hans stol, og studerede mig grundigt, da hendes ømu ' en gik mod mig. Han var begyndt at føle, at komme til Fort Knox ville være nemmere og mindre vanskelig. Han åbnede døren og trådte han penthouse foran ham.
  
  
  Jeg var endelig inde i fæstningen. Det var en frygtelig følelse, i betragtning af min svaghed, hvis de fandt mig. Chancerne er, hvis det sker, vil jeg aldrig gå rundt om bygningen i live. Og den måde, Stavros dræbt spion måske ikke den mest behagelige måde at dø.
  
  
  Vi trådte ind i en rummelig stue. Det var simpelthen luksuriøse. Rige tæpper, der er omfattet to etager fra gulv, og højt til loftet var malet med kalkmalerier forestillende scener fra det gamle Grækenland. I den fjerneste ende af rummet var en glasvæg med udsigt over byen, med udgang til en lille balkon gennem en glasdør. Her begyndte han sit arbejde. Han vendte sig rundt og så dyre møbler, mest antikke, over hele rummet. Deres træ urner hvilede yndefuldt på den polerede borde.
  
  
  Til hendes ret, gennem en halv-åbne døren, så hun i et andet værelse med skriveborde og skabe, som Stavros var åbenbart omdannet til en undersøgelse. Til venstre for mig var en korridor med værelser, formentlig soveværelser og opholdsrum.
  
  
  "Jeg vil starte med de store vinduer her," sagde jeg.
  
  
  "Vent her," den mand, der havde fulgt mig det bestilte.
  
  
  Hendes skuldre foroverbøjet. "Selvfølgelig."
  
  
  Han gik ind på kontoret og forsvandt et øjeblik. Han flyttede til højre for at få et bedre billede af det indre af rummet. Flere mennesker i mørke jakkesæt, der bevægede sig rundt, og der var nogen, der taler i telefon. Det var en kommunikationscentral. Der må have været en halv snes mænd i dette værelse. Mens jeg venter på hende, og to andre mænd kom ned i hallen til det store rum, hvor jeg var, så på mig, og også ind i kontoret. Stavros havde en masse mennesker her - måske et dusin, eller mere, på et givet tidspunkt. Og der var lidt tvivl om, at de fleste af de mennesker omkring dem, der transporteres skydevåben og vidste, hvordan man bruger dem.
  
  
  Et par minutter senere, den mand, der havde vist mig ud igen og stille vendte tilbage til gangen. Han blev fulgt gennem kontoret med en anden mand, der bar hans lange hår og lignede en radikal studerende, der var vokset fra hans tøj og frisure. Han var klædt afslappet og gennemført en stor revolver åbent i en skulder hylster over en lædervest med frynser.
  
  
  "Hvor lang tid vil det tage?" "Hvad er det?" spurgte han på engelsk.
  
  
  Hans gæt var, at han, ligesom man på Paracat, var en Amerikansk. Stavros tog en solid kerne af politiske aktivister med ham.
  
  
  Jeg svarede hende på gebrokkent engelsk. "Hvor længe? Måske en halv time, måske en time. Afhænger af, hvor beskidte vinduerne er."
  
  
  "Madupas husker ikke ringer til dig." Han kiggede på mig gennem store blå forstørrede briller. Ego ' s ansigt blev lidt pock-mærket, og hans læber var meget tynd, næsten fraværende. Gennem den fil manager, hun var identificeret af ego som en anden Stavros; han var kendt som en Hammer, en meget flot fyr, der menes at have dræbt to kvinder ved omsnøringsbånd pinde dynamit til deres ih bælter.
  
  
  "Nej, han ringede ikke?" Det blev taget ud omkring lommen af et stykke papir og stahl ihk. "De fortæller mig, Mr. Minourkos' hus."
  
  
  I det øjeblik, en anden mand kom ind og stoppede ved siden af Hummer. Han var korte, mørke, og sandsynligvis i de græske. Jeg så et billede af Salaka Madupas i AX-filer, og manden så ud præcis som ham.
  
  
  "Jeg husker ikke at kalde vinduespudsning selskab," han fortalte Hammer på engelsk. "Hvornår var sidste gang du kommer her?"
  
  
  "Jeg kan ikke huske, uden noter," sagde jeg nervøst. "Kan du forstå, at du er nødt til at have records".
  
  
  Hammer nærmede mig arrogant. "Men du har været her før?"
  
  
  Hun tøvede. "Ja, hende, arbejdede her før."
  
  
  Han trak en revolver og pegede det på mit ansigt. Hjernen er ego var ubehageligt tæt på. "Fortæl mig, hvad køkkenet ser ud."
  
  
  En strøm af blod brød ud under min venstre hånd. Jeg prøvede at huske beskrivelse af køkkenet, at Minurkos havde givet mig. "Det er stor, med en vask og skabe! Hvad er det alligevel?"
  
  
  "Ah, lad ham starte," sagde den falske Madupa.
  
  
  Hammer ignorerede ham. "Hvor mange vinduer er der i køkkenet?"
  
  
  Jeg tænkte på, hvor hurtigt jeg kunne komme til stiletto hvis jeg faldt på gulvet i ego ' s fødder. Men så hende, huske på, at køkkenet er et indre rum, i korridoren af bygningen, og ikke uden klynk. "Men der er ingen vinduer," sagde jeg uskyldigt.
  
  
  Hammer tommelfinger trykket mod den udløsende faktor. Efterhånden hvide af hans knoer falmet, og han sænkede pistolen til hans side. En mand i en kortærmet skjorte kom ud af kontoret.
  
  
  "Folk over hele Raid Stedet siger, at de har sendt en mand," den fyr fortalte Hammer.
  
  
  Han prøvede på ikke at kigge lettet. Jeg bestukket en pige i Plade office til back up min historie, hvis det var nødvendigt, men jeg var bange for, at hun vil faktisk gå begge veje.
  
  
  Hammer holstered sin pistol. Godt. Rengør damn windows, " beordrede han. "Men gør det hurtigt."
  
  
  "Ja, sir," sagde jeg. "Mr. Minourkos nogle gange lyst til at tale om vores gamle sejler dage. Vil jeg se hendes ego, før jeg forlader?"
  
  
  Hammer gav mig et kraftigt look. "Du vil ikke se den ego," sagde han. "Fortsæt dit arbejde."
  
  
  "Tak," sagde jeg.
  
  
  De lod mig gå ned ad gangen for at fylde spande med vand, og han blev hurtigt undersøgt den fysiske indretning af værelser. Da jeg begyndte at arbejde på de store vinduer, alle forlod mig alene. Jeg så hvorfor jeg var her, og prøvede at tænke på en pæn måde til at afbryde mit besøg, når en gruppe af mennesker, der kom ud af kontoret og begyndte åbent at diskutere Stavros ' business-uden at lægge mærke til mig. Hendes var på balkon med døren åben.
  
  
  "Begge lejre er klar," en mand sagde. "Jeg mener, at vi bør anbefale, Stavros til at handle så hurtigt som..."
  
  
  Den anden mand stoppet ego og pegede på mig. Den første mand vendte sig bort og talte igen i en dæmpet tone. Men på dette tidspunkt, yderligere tre mænd kom ind i rummet omkring den inderste korridoren, og jeg fik en stor bonus fra mit besøg. Med venlig hilsen, ligesom en ramrod, i forgrunden var Adrian Stavros. Han var af middelhøjde, med vigende mørke hår. Han kiggede en masse som de billeder, hun havde set af ham, en ret grimme, stern fyr, der kiggede ældre end hans trediverne. Men det er stadig så dynamisk. Han havde brede skuldre og førte sig som en West Point-kandidat. Han var iført en langærmet skjorte og en mørk uafgjort omkring hans hals. Han var i besiddelse af en stak papirer i hånden, og det var tydeligt, at han var meget træt.
  
  
  "Okay, lad os gøre dette møde korte," sagde han til de andre i det store rum. Jeg har bemærket, at Zanni var der ikke. Han var ikke vigtigt nok i denne organisation. "Rivera, hvad der er den seneste rapport fra Mykonos?"
  
  
  Jeg står der kigger på dette lille gruppe, og huske på hvor kloge de var, de handlede, han følte næsten, respekt for Adrian Stavros.
  
  
  "...Og den øverstbefalende siger, at jorden er færdig og tropper..."
  
  
  Stavros pludselig kiggede op og så mig for første gang. Han nikkede til sin underordnede, tog et par skridt i min retning, så stoppede døde, vrede på hans ansigt.
  
  
  "Hvem fanden er dette skrædder?" "Stop det!" han brølede.
  
  
  Odin omkring Stavros ' mænd nærmede sig ham varsomt. "Jeg mener, at nogen sagde, at de var her for at rengøre vinduer."
  
  
  "Du tror!" Stavros råbte højt. Han kiggede op og så min spand på balkonen ved siden af mig og en gummi-kantet værktøj i min hånd. Han bestilte det. "Dig! Kommer her!"
  
  
  Hvis Stavros havde været vred nok til at beslutte, at han ønskede at slippe af med mig, ingen ville have afhørt ego ' s dom. Hende ved et uheld ind i rummet. "Ja?"
  
  
  Han vendte sig bort fra mig uden at svare. "Hvem lad ego i her?"
  
  
  Hammer, jeg står i hjørnet som panther-stilkede til midten af rummet. "Han er helt fint. Vi har ikke tjek ego."
  
  
  Stavros vendte sig om og stirrede på hans bandit til en lang øjeblik som den sorte stilhed fyldte rummet. Når Stavros talte, det var stille. "Jeg er omgivet af idioter?"
  
  
  Hammer kiggede på ham sourly. Derefter vendte han sig til mig. "Okay, vinduespudsning er færdig for i dag."
  
  
  "Men jeg har kun lige begyndt! Mr. Minourkos altid ønsker alle vinduer rengøres. Han siger..."
  
  
  "Tag skrædderen, gå væk!" råbte Hammer.
  
  
  Hendes, han trak på skuldrene. "Min spand..."
  
  
  "Glem det."
  
  
  Stavros ' mimmo roligt gik det, og han kigger på mig hele tiden. Da hun red den elevator ned til gaden, hendes sind tog til efterretning, lyd, isolering, kommunikationslinjer, og låse, der er låst den lille elevator døre. Jeg spekulerer på, om hendes mistanke var vakt af Adriana Stavros. Mit besøg var absolut det værd. Ikke alene havde han få et godt kig på den person, han var i håb om at dræbe, men han bemærkede også den fysiske placering af fæstningen ego. Elevatoren var den eneste måde at komme ind, og han vidste, hvad de skal forvente, når vi kom ind.
  
  
  Da jeg kom tilbage til hotellet, Erica og Minorkos ventede på mig på mit værelse. Så snart jeg gik i døren og Erica så, at jeg var okay, hun skubbede avisen på mig. En fed overskrift læse det.
  
  
  OFFICIELLE KAMPE DET KOTSIKAS SAMMENSVÆRGELSE.
  
  
  Den Minurkos klikket på hans tunge.
  
  
  "En vis kabinetsmedlem, en lidet kendt figur ved navn Aliki Vianola, siger, at han har beviser for, at Kotsikas planlægger at sælge sin part til Kommunisterne, og at de lever af andre junta ledere er i fare."
  
  
  Jeg kiggede gennem den første kolonne af stempel. "Det viser sig, at den almindelige antagelse var korrekt," sagde jeg. "Stavros kaster en skovlfuld af snavs på Kotsikas at forvirre situationen, lige før et møde, hvor han har planer om at dræbe egoet og egoer af hans kolleger."
  
  
  "Og læg mærke til, hvordan han forsøger ikke at nævne mit navn," Minurk sagde stærkt.
  
  
  Erica tog min hånd. "Politiet er ved at undersøge anklagerne, men med den tid, de er fundet til at være grundløse, tre oberster, vil være døde."
  
  
  "Ikke hvis det generelt går for os," sagde jeg. "Gjorde han så ringe til?"
  
  
  "Ikke endnu," sagde den Minurkos. "Kom du ind i penthouse?"
  
  
  "Ja, det gjorde jeg," sagde jeg. Han fortalte dem om de samtaler, han havde hørt hendes have, og hvad han havde set af Stavros.
  
  
  "Jeg ville elske, at du har en pistol," Erica sagde bittert.
  
  
  "Hvis jeg havde det, ville ikke have fået der," hendes mand nægtet rapporter, der dukkede op i medierne. "De gav mig en god søgning. Nej, vi bliver nødt til at gå tilbage. Jeg ville ønske, vi havde Zach."
  
  
  Erica kiggede på mig. "Han var meget god til sit job."
  
  
  "Ja," sagde jeg. "Jamen, jeg kan få hjælp fra mit eget folk, hvis jeg har brug for det. Jeg tror, der er AX agenter i området. Jeg vil vide hende, for sikker." Han vendte sig til den Minurkos. "Har du formår at komme igennem til lejren chefer?"
  
  
  "Jeg fangede dem begge," sagde han. "Jeg fortalte dem præcis, hvad du sagde. Begge mænd fortalte mig, at de ikke ville foretage nogen handling, indtil de har modtaget meddelelser fra mig personligt. Jeg rådede dem til ikke at kontakte penthouse og ignorere eventuelle modstridende ordrer fra min såkaldte sekretær."
  
  
  "Du gjorde det rigtig godt, Mr. Minourkos," sagde jeg. "Nu, hvis vi kender..."
  
  
  Jeg blev afbrudt af telefonen.
  
  
  Erica besvaret det, og den, der ringer præsenterede sig. Hun nikkede og rakte telefonen til Minurkos. Han tog telefonen og holdt den til hans øre. Der var nogle få ord på ego side. "Ja, Vasilis. Ja. Åh, ja. Ja, gå videre. Det er klart. Ja. Ah, godt." Da han var færdig og hængt op, han kiggede på os med et skævt smil.
  
  
  "Okay?" Erica spurgte utålmodigt.
  
  
  Vasilis kaldet sommerhuset, og Zanni nægtede at se vores ego i dag, vores ego i morgen, fordi han havde for travlt. Han foreslog, at Vasilis ringe i næste uge. Der var et argument og opvarmet ord, der udveksles, men Zanni forblev ubøjelig. Han nægtede også. diskutere oberster ' besøg af telefonen ."
  
  
  "Så hvad gjorde han for at få dig til at smile?" Jeg spurgte hende.
  
  
  "Kan du huske Despo Adelphia?
  
  
  Den mand, der erstattes Rasion på oberster " udvalget? Stavros ' egen mand? "
  
  
  "Ja," Erica nikkede.
  
  
  "Vasilis gik til denne i matematik. Han mistanke om, at det var Adelphia, der ville arrangere mødet, og han havde ret. Adelphia ved det hele. Vasilis skændtes om de tre oberster og vandt Adelphia tillid. Adelphia fortalte em tid og sted for mødet. Kotsikas, Plotarchu, og Glavani har allerede aftalt at mødes med mig på Kotsikas ' bopæl. Han har et landsted lidt nord for byen, i en temmelig fjern område. Adelphia vil være der også."
  
  
  "Hvornår?" Jeg spurgte hende.
  
  
  "Det ved jeg ikke når i dag," Minurkos svarede. "På bare et par timer."
  
  
  "Hvordan vil de dræbe oberster?"
  
  
  Den Minurk bøjet over. "Adelphia ville ikke har sagde, at når hun fandt ud af, Vasilis vidste det ikke. Det ser ud som om vi bliver nødt til at vente og se."
  
  
  "Det kan være ekstremt farligt," sagde jeg. Han kiggede på uret på hans håndled. "Erica, ringe efter en taxa. Vi, t Kotsikas. Mr. Minourkos, ophold her på hotellet, og holde sig ude af syne. Hvis nogen genkender du, at vi er i problemer."
  
  
  "Meget god, Mr. Carter."
  
  
  Mens Erica kaldes en taxa, tog han sin jakke af og spændt på luger hylstre, så stilethæl på sin højre underarm. Den Minurkos stirrede, tavs og grim. Han tog ud Luger omkring hylsteret og gled bolt tilbage, indsættes blækpatronen tilbage i patronen med en let bevægelse, og derefter sætte pistolen væk igen.
  
  
  Erica var på telefonen. "Vores taxa vil være på gaden i fem minutter."
  
  
  "Så lad os gå," sagde jeg. "Vi har en aftale."
  
  
  Det ottende kapitel.
  
  
  "Jeg tror ikke, jeg forstår," Oberst Anatole Kotsikas sagde, efter at have modtaget os i lobbyen af hans store hus. "Adelphia sagde, at det ville være et privat møde, Generelt."
  
  
  Vi afhentet Generelt Kriezota på den måde, fordi jeg vidste, at Kotsikas ville afvise os, hvis Erica og jeg gik alene. Kotsikas, en tynd mand i halvtredserne, stod i en khaki uniform og kiggede på mig mistænkeligt.
  
  
  "Vil alle i andre til også at være her, Oberst?" Krizotu bedt om.
  
  
  "De forventes snart."
  
  
  Godt. Give os lidt af din tid, " Krizotu sagde.
  
  
  Kotsikas kiggede på os i stilhed, venter på et svar. Selv om hans militære rang var lavere end det generelle, på det tidspunkt var han den mest magtfulde person i Grækenland. Når kup i 1967 fandt sted, de mennesker, der førte ego bevidst holdt øverste officerer ud af juntaen, fordi generalerne var forbundet med en privilegeret overklasse.
  
  
  "Okay," sagde han endelig. "Kom til office, skal du."
  
  
  Et øjeblik senere, fire af os stod i en cirkel i midten af en temmelig mørke kontor. Tjeneren åbnede forhænget, og rummet lysere. Kotsikas tilbød os en drink, men vi afslog.
  
  
  "Oberst, ville hun gerne have dig til at tillade, at disse to mennesker til at søge dit hus, før det møde og ophold her, indtil mødet," Krizotu sagde.
  
  
  "Hvorfor ikke?" Kotsikas bedt om. "Det er en latterlig anmodning."
  
  
  "Lyt til mig. Dette møde er en fælde, " den generelle sagde. "Vi har en masse at forklare senere, når vi har tid, men Nickor Minourkos er ikke personen bag de nylige angreb på dig. Der er en mand ved navn Adrian Stavros, der gemmer sig bag navnet Nikkor-og har planer om et blodigt kup mod juntaen. Du, Plotarchu, og Glavani bør blive dræbt her i dit hjem, i dag, ikke når ."
  
  
  Kotsikas ' ansigt tog hårdt på, lige linjer. "Jeg tænker," sagde han.
  
  
  "Jeg formoder, at Adelphia skal undslippe uskadt," den generelle tilføjet. "Nikkor vil ikke være her, selvfølgelig, fordi han har intet med det at gøre."
  
  
  Kotsikas stirrede ud af vinduet i lang tid. Da han vendte tilbage til os, spurgte han: "denne mand og pige?"
  
  
  "De er her for at hjælpe," Krizotu sagde simpelthen.
  
  
  "Hvordan kan jeg vide, at det ikke var dig, der kom for at dræbe mig?" spurgte Kotsikas roligt.
  
  
  Crisotu lavede en grimasse.
  
  
  "Oberst,"sagde jeg sagte," hvis jeg var kommet her for at dræbe dig, ville du være død."
  
  
  Egoets øjne stirrede dybt ind i mine. Godt. Du kan tjekke derhjemme. Men jeg er sikker på, at der ikke var nogen inde, der ville have forårsaget skade i alle husene omkring mig eller mine venner."
  
  
  "Er der en kælder, Oberst?" Jeg spurgte hende.
  
  
  "Ja."
  
  
  "Vi vil starte fra der," Ericke fortalte hende. "Du og generelt kan tale for nu, Oberst. Hvor meget tid har vi før ih ankommer?"
  
  
  "Jeg vil sige, mindst femten minutter."
  
  
  "Det burde være nok." Han vendte sig til Erica.
  
  
  "Lad os komme i gang."
  
  
  Vi hurtigt søgte den store kælder og fandt ingen bomber, ingen sprængstoffer. Vi kiggede rundt i resten af huset, og endelig på det kontor, hvor mødet skulle finde sted. Vi grundigt undersøgt undersøgelsen. Selv om der ikke fulde navn var fundet, fandt vi to elektroniske fejl.
  
  
  "Det er utroligt," Oberst Kotsikas sagde, når hun var alene. "Jeg ved ikke, hvornår dette kunne have været gjort."
  
  
  "Disse folk er professionelle," sagde jeg. "Nu er du nødt til at tro mig."
  
  
  "Ja, det er tid," Erica sagde. "Vil de ankommer separat?"
  
  
  "Da de var på udvalget hovedkvarter her til morgen, de kan komme sammen," Kotsikas sagde.
  
  
  "Selv Adelphia kunne have været med de andre, selv om de ikke elsker ham enormt. Efter alt, er det angiveligt et forsøg på forsoning ."
  
  
  The Colonel ' s gæt var korrekt. Ti minutter senere, en stor sort limousine trukket op, og alle tre oberster var i nen. Plotarchu og Glavani var ældre mænd, Glavani med hvidt hår. Adelphia var i hendes midten af fyrrerne, en tyk, tyk mand hvis form syntes at ham i tre størrelser for lille. Han var der stråler i alle retninger og taler højlydt om tilladelse og samtykke, og blev meget overrasket, da i lobbyen han satte håndjern på hans højre håndled.
  
  
  Ego-adfærd ændres som et lyn. Smilet er falmet, og de mørke øjne var iskolde hårdt. "Hvad laver du?" udbrød han.
  
  
  Kotsikas og Kriezotou sagde ikke noget. Han vendte Adelphia groft og bundet ømu ' ens hænder bag hans ryg. Ego er svært face hurtigt fyldt med vrede. "Hvad betyder det?" spurgte han højlydt, ser fra mig til Kotsikas og generelt.
  
  
  "Mr. Carter siger, at du kom til mit hus i dag til at dræbe os," Kotsikas sagde koldt.
  
  
  De andre to oberster kiggede på hinanden i chok. "Er det sandt, Anatole?" Glavani spurgte Kotsikas.
  
  
  "Det er absurd!" Adelphia udbrød. "Hvem er denne person?" Før Kotsikas kunne reagere, Adelphia skiftet fra formel måde af en praksis, der til en byge af hot græsk, spytte ud, og ord som gift og regelmæssigt at kaste hovedet i min retning. Jeg kunne ikke fange meget af det.
  
  
  "Vi ser, Oberst," Kotsikas endelig svarede.
  
  
  Han greb hende nogenlunde i armen. "Du kan tilbringe de næste kort periode af tid på kontoret,"sagde jeg," i tilfælde af at vi går glip af nogen overraskelser." Han kiggede på Kotsikas. "Alle andre omkring dig, undtagen Erica, ophold i rummet på tværs af hallen, indtil jeg hører hende ikke mere."
  
  
  "Meget godt," Kotsikas sagde.
  
  
  Den oberster og Generelt Crisotu ind i stuen hele hallen fra undersøgelsen, mens Erica og jeg tapede Adelphia er kødfulde munden og bandt ego til en stol. Det blev taget fra ego er hip med en revolver, og sidder fast i sit bælte. Erica og jeg gik tilbage til lobbyen, og Adelphia mumlede fornærmelser os over båndet.
  
  
  "Vi venter nu?" Erica bedt om.
  
  
  Hende, kiggede på luk. Hendes røde hår var slicked tilbage, og hun så meget smart i hendes pantsuit. Hun tog ud en .25 kaliber Belgiske pistol fra omkring hendes pung og kontrolleret ammunition.
  
  
  "Ja, vi venter," sagde jeg. Han gik hen til den åbne hoveddøren og kiggede ud på den lange vej, der er foret med høj Lombard popler. Den eneste vej, der løber gennem det sted var næsten en kilometer væk. Det perfekte sted for at dræbe. Proptrækker var på vej op med Stavros ' twisted betydning? Han betragtede spørgsmålstegn ved, Adelphia, men der var ikke meget tid, og han var også bange for Stavros. Det viste sig på hans ansigt.
  
  
  Erica kom op bag mig og pressede sin krop mod min. "Vi har ikke meget tid alene, Nick."
  
  
  "Jeg ved," sagde jeg.
  
  
  Hendes frie hånd, den ene uden den pistol, klappede min skulder og arm. "Når dette er overstået, vil vi gemme sig i Athen, spise, sove og elske."
  
  
  "Jeg tror ikke, at vores chefer vil sætte pris på det," jeg grinede.
  
  
  "De kan gå ad helvede til. De kan give os et par dage, " sagde hun irritably.
  
  
  Han vendte sig mod hende. "Jeg kender et dejligt lille hotel, hvor..."
  
  
  Hende, vendte sig til dagen, høre lyden af en bilmotor. I den fjerneste ende af indkørslen, før det forsvandt af syne, en sort sedan blev nærmer sig. Det var en politi-lys på toppen af det.
  
  
  "Det er politiet!" sagde Erica.
  
  
  "Ja," jeg er aftalt. "Tror du, Stavros bestukket af de distrikt mester?"
  
  
  "Det vil kun tage et par mennesker," Erica foreslået.
  
  
  "Især hvis Stavros tager et par af sine egne mænd med ham," tilføjede jeg. "Lad os gå."
  
  
  Vi skyndte sig til det rum, hvor juntaen medlemmer og den generelle ventede.
  
  
  "Der er en politi bil, der kommer op udenfor," fortalte han hende hurtigt. "Det er ligesom Stavros udspil. Er du bevæbnet?"
  
  
  Alle af dem var, bortset fra Krizotu. Jeg gav ømu Adelphia s revolver. "Nu, bare sidde her så skødesløst som du kan, så hvis du er engageret i en seriøs diskussion. Holde dine våben klar, der er skjult på dine sider. Erica gå til opbevaringsrum." Hun forlod hurtigt.
  
  
  "Jeg vil være oprigtigt bag disse franske døre," fortsatte han. "Når de alle de ind i rummet, vil vi forsøge at tage ih. Hvis nogen omkring dig, der ønsker at gå nu, kan du gå gennem døren." -
  
  
  Han kiggede på lydløs officerer. De blev, hvor de var.
  
  
  Godt. Vi vil prøve at undgå en shootout. Stol på mig."
  
  
  Jeg gik gennem de franske døre, da jeg hørte hoveddøren åbne med et brag. Tjeneren forsøgte at stoppe politiet, men ego blev skubbet væk. Han hørte dem slam-den låste dør af undersøgelsen, hvor Adelphia var bundet og kneblet, og så hørte han karlen ' s stemme igen. Er det ikke meget mening, hvis der var mere end en mand. Et øjeblik senere, ih kunne tydeligt se hende, da de brød ind i stuen. Der var seks Ihs - fem i uniform og et i almindeligt tøj. Alle mænd i uniform havde revolvere på deres bælter.
  
  
  "Hvad betyder det?" sagde obersten, stå op, men skjuler den pistol bag hans ryg.
  
  
  De civilklædte mand trådte frem, en mand i uniform med løjtnant ' s striber. De civilklædte mand var Stavros ' bodyguard, som hun havde set i penthouse. Den løjtnant var nok cop Stavros havde bestukket. Det skal være en reel politi. Det var meningen, at være en gjort op, men pålidelig historie for pressen.
  
  
  "Vi var ikke forventer, at du er her, Generelt," det sagde løjtnant. Han kiggede rundt i lokalet, formentlig den, der i Adelphia. "Du er alle, der er anholdt for forræderi. Vi har bevis for, at du kom her for at mødes med en kommunistisk agent, og forhandle en hemmelig aftale med internationale banditter." Han så meget nervøs ud.
  
  
  "Det er absurd," Kotsikas sagde.
  
  
  "Du er alle forrædere," den løjtnant insisterede højlydt. "Og du vil blive henrettet som sådan." Så han som den løjtnant trak sin revolver.
  
  
  Stavros mand grinede råt. "Og der vil være en henrettelse her," sagde han på engelsk. "Når du modstod anholdelsen."
  
  
  "Vi har ikke nogen fysisk modstand under anholdelsen," Kotsikas fortalte den unge matematik studerende, der havde optrådt i medierne.
  
  
  "Nej?" mercenary spurgte Stavros. "Nå, i det mindste det er, hvad politiet siger rapporten. Så folk vil høre det på radioen."
  
  
  Den løjtnant pegede revolver på Kotsikas. De havde allerede gættet, at der i et øjeblik alle de politifolk ville trække deres pistoler på løjtnant ' s signal. Stavros man nåede ind i hans jakke, og fuglen nikkede til den løjtnant, der henvendte sig til sine mænd. Han gik hurtigt gennem den brede døråbning, der sigter Wilhelmina ved lieutenant ' s bryst.
  
  
  "Okay, ophold her åbent."
  
  
  Den løjtnant stirrede på mig, overraskelse ætset på hans ansigt. Stavros ' mand havde ikke nået for sin pistol endnu, og kun et par uniformerede betjente var at nå frem til deres hylstre. Alle frøs, og alles øjne vendte sig mod mig.
  
  
  "Drop pistol," han beordrede sin løjtnant. "Og du, kan du forsigtigt fjerne denne side fra din dublet."
  
  
  Ingen, der blev fulgt på min ordrer. De var at finde ud af, hvad de ville have med mig at gøre. Til venstre, badeværelse døren åbnet, og Erika kom ud, peger hendes Belgiske revolver på Stavros ' mand.
  
  
  "Jeg tror, du må hellere gøre, som han siger," sagde hun koldt.
  
  
  Frustration og vrede var ved at bygge på ansigterne af thug Stavros og politiet løjtnant, som de så ud på Erika. Hendes øjne stirrede på ih 's står over for en lang tid, forsøger at gætte ih' s intentioner. Så brød fanden løs.
  
  
  I stedet for at sænke den pistol, løjtnant pegede hans ego på mit bryst og trykkede på aftrækkeren med hans ego finger. Han så den lyn-hurtige bevægelser og begyndt at falde til gulvet. Ego pistol gik ud som et haglgevær, og han følte en varm, brændende smerte skyde gennem min venstre arm. Gawk gået mimmo mig og smadrede glas hele dagen. Hende, faldt på gulvet og rullede over i en stol som løjtnant fyret igen, være genert øjne opsplitning trægulvet ved siden af mig.
  
  
  Han skreg. - "Kill ih!" "Dræbe ih alle!"
  
  
  Lige som løjtnant pegede hans revolver på mig, Stavros ' mand, der blev fulgt på ham og trak sin pistol. Det var en skinnende sort maskinpistol, og det formål Erika ' s ego på hendes hoved. Erika skød mod ham, men savnet, da han faldt på en af stammerne. Skuddet ramte en af de politifolk, som i låret. Manden skreg i smerte, da han faldt til gulvet.
  
  
  De to andre politifolk dukkede lave. Den sårede mand og en anden politimand, der dukkede til dækning bag et lille stykke af møbler.
  
  
  Krizotou og de to oberster, der var ankommet var stadig helt stille, men Kotsikas trak sin revolver og skød den på løjtnant. Manden faldt og styrtede ned i en lav stol, knuses det, da han faldt ego til gulvet.
  
  
  Han gik op til affyring position. Stavros ' mand havde netop skudt Erika. Han savnede, fordi han stadig var ved at miste sin balance, så man undgår hendes skød, og fordi hun selv hurtigt hug ned.
  
  
  Flere kanoner blev skudt i gang samtidig. Kriezotu dræbt en af de politifolk, og hun skudt to mere. Erika præcist skud Stavros ' lejesoldat candid i folden dollar.
  
  
  Den løjtnant var ved at forberede sit andet forsøg på at angribe Kotsikas, men han så hende bevæge sig hurtigt og gik i front af hver stamme. "Jeg ville ikke have Stahl gøre det."
  
  
  De andre politifolk nægtede at kæmpe. Droppe deres våben, de hævede deres hænder over hovedet. Den løjtnant kiggede på dem, sænket sin pistol, og faldt ego til gulvet. Han kiggede på den ubevægelige kroppe, så på mig.
  
  
  "Det er en skandale," sagde han hoarsely. "Du er blokeret legitime arbejde af politiet og officerer dræbt under udførelsen af deres hverv. Du vil ikke slippe af sted med det..."
  
  
  Hendes pistol ramte ham på ego heads, banke ego ben ud. Han blev liggende på gulvet, stønnende, holder hans hoved. "Du er nødt til at lukke op," jeg brummede.
  
  
  Den Oberster og Kriezota handcuffed to officerer. Erica lænede sig tungt ind mod væggen. Jeg spurgte hende. "Er du okay?"
  
  
  "Ja, Nick."
  
  
  "Jeg er glad for jeg stolede på dig, Mr. Carter," Kotsikas sagde. "Vi skylder dig en"
  
  
  "Og forsøget mislykkedes," Glavani tilføjet.
  
  
  "Jeg vil komme i kontakt med politi kommissæren, og jeg vil tale med ham i lang tid om, hvad der skete her," Kotsikas sagde, kigger sammenbidt på de sårede løjtnant.
  
  
  "Jeg vil gerne have dig til, hvis jeg har tyve-fire timer, før du gør det, Oberst," sagde jeg. "Blæksprutten mål er stadig i live. Miss Nystrøm og jeg vil gå få Stavros."
  
  
  Han tøvede et øjeblik. "Okay, Mr. Carter. Jeg vil holde hende stille i tyve-fire timer. Men da det er op til hende for at få hende til at flytte."
  
  
  "Fair nok," sagde jeg. "Hvis vi ikke kan finde Stavros ved denne tid i morgen, du kan klare det selv, men du vil."
  
  
  Kotsikas holdt ud af hans hånd. "Held og lykke."
  
  
  Ego tog hendes hånd. "Vi får brug for det!"
  
  
  Det niende kapitel.
  
  
  Da vi kom tilbage, fandt vi Minurkos pacing det hotelværelse. Det var klart, at han ikke give os mange chancer for at komme tilbage.
  
  
  "Er det oberster okay?" Han spurgte, et kig i relief på hans ansigt.
  
  
  "Ja," sagde jeg.
  
  
  "Og Vasilis?"
  
  
  "Han er i god behold," Erica sagde. "Vi var meget heldige. Det kunne være et blodbad."
  
  
  "Tak Gud," sagde Minurkos.
  
  
  "Vi kunne ikke have gjort det uden den brede," sagde jeg.
  
  
  "Jeg er glad for, at Vasilis viste sig godt. Har den efterlevende mordere været arresteret?"
  
  
  "nej. Kotikas bad hende om at give os tyve-fire timer, før vi kunne komme til Stavros."
  
  
  Han var stille et øjeblik. "Jeg er ikke sikker på jeg er enig med denne hemmeligholdelse. Men jeg vil ikke gøre det endnu. Jeg vil holde hende stille i tyve-fire timer, for, Mr. Carter."
  
  
  "Jeg sætter pris på, at Mr. Minourkos. Nu har vi en opgave at gøre. Vi skal gå efter Stavros."
  
  
  "Det synes dårligt til fortsat at løse dette problem på din egen," Minourkos sagde. "Det kræver hjælp fra politiet, Mr. Carter. Jeg kender nogle mennesker, jeg kan stole på."
  
  
  Jeg spurgte hende. "Som dem, der kom til Oberst Kotsikas til hensigt at begå massemord? "" Nej, jeg skal have en chance for at tage ego, Mr. Minourkos. Jeg kan ikke tro, at politiet vil være i stand til eller villig til at bringe Stavros til retfærdighed. Min regering kan ikke enten. Det er derfor, jeg har ordrer til at dræbe Stavros på stedet. Disse ordrer, er de samme som dem, der går Glip af Nystrøm, der er modtaget fra sin regering."
  
  
  "Men at gå op til penthouse ville være selvmord," sagde han.
  
  
  "Måske," sagde jeg. "Men måske ikke i betragtning af, hvad jeg ved om dette sted. Og hvad du ved."
  
  
  Spurgte han. "Hvornår vil du gå?"
  
  
  Han kiggede på Erica. "Er du okay?"
  
  
  "Uanset hvad du siger, Nick."
  
  
  "For eksempel, Stavros er nu spekulerer på, hvorfor han ikke havde hørt fra sin mand. Jeg tror der er en mulighed for, at Stavros vil vente i penthouse, indtil han er sikker på, at noget er gået galt. Så han skal være der i aften."
  
  
  "Du dig selv talte om bevæbnede vagter," sagde Minurkos. "Du kan ikke gå gennem indgangen til gangen."
  
  
  "Det er muligt. Men Erica og jeg vil have en tredje person til at hjælpe. Jeg var i kontakt med mine foresatte, inden vi gik til Kotsikas ' hus. En anden agent, er i gymnastiksalen i Athen om en anden fordeling, og han vil hjælpe os."
  
  
  "Der er kun tre af dig?" Den Minurkos bedt om. "Det odds kan være to eller tre til en imod dig, selv hvis du bliver ramt på stedet."
  
  
  "Mr. Carter kan lide lange odds," Erica sagde, smilende.
  
  
  Hun smilede ved gigt. "Også, jeg har en plan, der indebærer fire."
  
  
  "Fire?" Den Minurkos spurgte forvirret. "Hvis du stoler på mig, din tillid er malplaceret. Jeg behøver ikke engang ved, hvordan man skyde en pistol."
  
  
  "Ikke dig," sagde jeg. "Her på det plan, du har nævnt noget, som jeg kan huske. Du sagde, at din myrdet sekretær, Salaka Madupas, havde en bror, der så meget som ham."
  
  
  "Ja," sagde Minurkos. "Stakkels fyr, at han ikke selv ved, at ego bror er død. Han og Salaka ikke kan se hinanden så ofte, men der var en masse kærlighed mellem dem."
  
  
  Jeg spurgte hende. "Hvor meget koster det at ligne en Sild?"
  
  
  "En masse mennesker. Der var kun et års forskel mellem dem. Nogle siger, at de ligner tvillinger, bortset fra at Salaka var omkring en tomme højere og lidt tungere end sin bror."
  
  
  "Vi kan løse dette", sagde han, mere til sig selv end til Erica og Minorkos. "Er denne fyr bor i Athen?"
  
  
  Minurk kiggede på mig questioningly. "Med venlig hilsen udenfor byen i en lille landsby."
  
  
  "Ring til em og fortæl ham om Sild," sagde jeg. "Så spørg ham, hvis han ønsker at hjælpe med at hævne sin brors død."
  
  
  Erica kiggede på mig. "Nick, mener du ..."
  
  
  "Hvis Stavros kan opfinde en bedrager, så kan vi," sagde jeg. "Janis Zanni er ikke den eneste, der kan tale om en afdød person."
  
  
  "Den tredje Salaka Madupas?" Erica bedt om.
  
  
  "Faktisk. Måske kun, at han kan få os til penthouse." Han vendte sig til den Minurkos. "Vil du kalde dem?"
  
  
  Minurk tøvede kun kort, " selvfølgelig. Og jeg vil bringe det til ego her."
  
  
  To timer senere, lige i skumringen, Sergiu Madupas ankom til sit hotel værelse. Han virkede som en sagtmodig, frygtsom person, men under overfladen var en grum beslutsomhed med hensyn til at hjælpe med at hævne matematik større, der er ansvarlige for hans brors død. Jeg gav Em et par højhælede ballerinasko og har en blød foring og gav ham en hurtig touch-up. Når det var overstået, så han næsten præcist som snyder han havde set hende i penthouse. Efter alle, det var trickster Sergiu var stille som i vores ordning, på dell selv, ikke egoet bror.
  
  
  Hendes hotellet ønsker, at folk i penthouse til at acceptere Sergiu for Zanni, den falske Madup.
  
  
  Når hun er færdig med det, hendes trådte tilbage, og vi alle tog et godt kig. "Hvad tror du?" Den Minurkos spurgte hende.
  
  
  "Det ser meget gerne en Salaka - og derfor også som en Zanni," Minourkos sagde.
  
  
  Vores egen bedrager, smilede usikkert til mig. "Du gjorde et godt stykke arbejde, Mr. Carter," sagde han. Ego 's stemme var meget lig Zanni' s, og ego ' et engelsk var omtrent den samme kvalitet.
  
  
  "Jeg tror, at vi kan håndtere det," Erica sagde.
  
  
  * * *
  
  
  En time senere, ankom vi til Apollo bygning. Det var frokosttid i Athen, og gaderne var næsten øde. Selve bygningen var mørke, bortset fra lobbyen og fjerne flimmer lys i penthouse. Vi sad i den lejede sort sedan i cirka ti minutter, og derefter en høj mand kom rundt om hjørnet af huset. Han gik lige hen til bilen og satte sig ned ved siden at mig på forsædet. Erica og Sergiu sad i ryggen. Minourkos opholdt sig på hotellet.
  
  
  "Hej, Carter," the tall man sagde. Han kiggede på de to andre og holdt eriks blik.
  
  
  "Der er noget, der foregår?"
  
  
  "Noget lignende. Der var ingen med den ilder, da han ankom." Det var Bill Spencer, min kollega på AX. Han var nyt for agenturet, og havde kun mødt ham kort før hende. Men Høg havde forsikret mig på telefonen under vores korte samtale tidligere, at han var en god person. Efter mine anvisninger, han havde set den særlige elevator til penthouse gennem glas facade af bygningen i næsten tre timer.
  
  
  Ego introducerede hende til Erica og Sergio. "Vi går gennem den dør til lobbyen," sagde jeg, " med denne tast. Sergiu går først, og vi reagerer, som om dette sted tilhører os. Hvis vi går til top, vi vil gå videre som beskrevet tidligere. spørgsmål?"
  
  
  Var der en eftertænksom stilhed i den mørke bil. "Okay," sagde jeg. "Lad os få det overstået."
  
  
  De fire af os fik ud omkring den sorte sedan og gik sammen til den forreste del af bygningen. Til venstre for hovedindgangen var en låst glas dør. Sergiu indsat nøglen Minurkos havde givet Ømu ' en i rustfrit stål lås og vendte det. I den lobby, elevator vagt henvendt sig til os i vantro.
  
  
  Sergiu ind først, og vi fulgte. Hende, spekulerede på, om vi havde virkelig taget Stavros som en overraskelse. Han bør være pacing penthouse venter på at høre, hvad der skete på Oberst Kotsikas ' hus. Jeg håbede, at han ikke havde sendt et hold af hans eget folk er der for at undersøge. Der var også den mulighed, at han havde forsøgt at ringe til Parakata i den sidste dag eller to, og fandt, at han ikke kunne nå Hema og mig der. Ikke at være i stand til at kontakte en af jungle plantager fortalte Stavros, at der var noget galt.
  
  
  Vi henvendte os til sikkerhedsvagten ved elevator. Han kiggede på Sergiu mærkeligt.
  
  
  "Hvor har du været?"
  
  
  "Det er pressens repræsentanter," Sergiu sagde, at spille sin nye rolle. "De har hørt om den frygtelige massakre på junta oberster, der fandt sted blot få timer siden. Politiet underrettet dem om den tragedie. De ønsker at gøre en kort samtale for at få Mr. Minourkos ' udtalelse om denne frygtelige begivenhed, og jeg vil tale med ih ovenpå."
  
  
  Hugo ' s stiletto følte, at det var på sin højre underarm, og jeg spekulerede på, om jeg ville være nødt til at bruge det. Hvis vagten havde været på vagt i et stykke tid, ville han have vidst, at Zanni ikke gå ud omkring bygninger.
  
  
  "Okay," sagde han. "Jeg vil tage den elevator med dig."
  
  
  Elevatoren var i penthouse. Han ringede, og han begyndte langsomt at gå ned. Det virkede som en evighed, før han ankom til første sal, men dørene endelig svingede åbne. Den samme elevator aktør, der bruges til at tage mig op og ned var på vagt. Vi klatrede ombord, mens elevator operatør set Sergio. Den dag lukkede sig bag os, men den erhvervsdrivende ikke trykke på den knap for at samle os op.
  
  
  "Jeg vidste ikke, du var ude i og omkring bygningen," fortalte han Sergiu, der kigger på os varsomt.
  
  
  "Nå, nu skal du vide," Sergiu svarede irritably. "Jeg forlod for at opfylde disse newspapermen. Tag os ovenpå." Jeg giver hende et interview."
  
  
  Manden undersøgt, Sergiu ansigt nøje. "Jeg ringer til hende ovenpå det første," sagde han.
  
  
  "Det er ikke nødvendigt!" sagde Sergiu.
  
  
  Men, han gik til comm-konsollen på den side af bilen. Jeg nikkede til Spencer, og han gik over til at slikke det. Han trak sin Smith & Wesson 38, og den anden mand bemærket bevægelse. Han vendte sig lige i tide til at se pistolen i hans tempel. Han gispede og gled på gulvet.
  
  
  Erica gik til kontrolpanelet. "Tag det på dig selv," sagde jeg.
  
  
  På vores vej til det sommerhus, vi flyttede halte figur af elevator operatør til et hjørne af elevator, hvor egoet ikke ville straks blive synlige, når de fire af os fik ud af det. Et øjeblik senere, døren åbnedes i penthouse gangen.
  
  
  Som jeg formodede, der var to andre mænd på vagt. En af dem var blond thug, at han havde mødtes tidligere. De var action-film, og han havde ikke lyst til at spille spil med dem. Den blonde fyr fik op fra bag stol ved indgangen til penthouse, mens andre blev siddende.
  
  
  De kiggede begge på Sergio, som om de havde set et spøgelse.
  
  
  "Hvad fanden..." de blond mand udbrød. "Hvad foregår der her?"
  
  
  Sergiu fanget den blonde ' s opmærksomhed, og Spencer nærmede sig den mørkhårede mand ved bordet. Den mand, der langsomt gik op til Spencer.
  
  
  "Jeg gav tilladelse til at interviewe disse mennesker," Sergiu sagde.
  
  
  "Hvordan kom du ud af penthouse?" Den blonde mand bad.
  
  
  Jeg gik over til ham, mens Sergiu besvaret. Spencer stod ved siden af den mørke mand. Erica dækket os både med en lille Belgisk revolver gemt i hendes taske.
  
  
  "Kan du ikke huske, hvornår jeg tilbage?" Sergiu spurgte vredt. "Der var omkring en time siden. Jeg fortalte dig, at..."
  
  
  Ingen yderligere forklaring var nødvendig. Hugo gled soundlessly ind i min hånd. Den blonde greb hende med sin venstre hånd og trak hende hen imod ham, da han mistede sin balance. Han blev hurtigt trukket på tværs af ego ' s hals med en kniv-svingende hånd. Blodet sprøjtede på Sergio skjorte og jakke.
  
  
  Den mørke mand tog pistolen, men Spencer var klar til det. Han trak en grim garrote fra hans lomme og hurtigt placeret det på bandit ' s hoved, og derefter trak hårdt på krydset ledning med to træ-håndtag. Mandens hånd nåede aldrig pistolen. Egoets øjne udvidet, og hans mund faldt åben, så wire-skære igennem kødet og arterier til knoglen. Mere blod sprøjtede på det tykke tæppe på vores fødder, som pistolmanden sprang og snoet et øjeblik i Spencer ' s greb, hans ben ryster i luften. Derefter sluttede han sig til sin kammerat på gulvet.
  
  
  Erica løsnede sit greb på aftrækkeren i sin revolver. Sergiu kiggede på lig med et blegt ansigt, mens Hugo tørrede blade på den blonde ' s jakke. Spencer nikkede til mig, der giver op løkke, der var sunket for dybt ind i mandens hals , og på vej til penthouse-etage. Hugo holdt det i sin hånd, og Spencer trukket ud af den særlige pistol, han havde nævnt for mig tidligere. Ego er fastsat af virksomheden, Special Effects og Redigering-en luft pistol, der skyder dart. Dart blev fyldt med curare, et hurtigt virkende gift, som jeg havde lånt fra Indianere i Colombia.
  
  
  Sergiu kom til hans sanser. Han gik hen til døren, der er indsat en anden vigtig Minurkos havde givet dem, og brugte den til at låse op for den tunge dør. Han kiggede på mig, og jeg nikkede. Han lydløst skubbede døren op og trådte til side, da han ikke kunne komme ind penthouse. Han var ikke klar til at hjælpe på dette tidspunkt af angrebet.
  
  
  De tre af os hurtigt ind i døren, lufte ud, Erica holder revolver foran hende, klar til at skyde, men hun var bare en ekstra pistol. Hun havde ikke grund til at advare Stavros er folk mere, end der var absolut nødvendigt, før vi fandt Stavros sig selv.
  
  
  Det ville have været perfekt, hvis Stavros havde været i den store dagligstue ved indgangen. Det ville have taget strømmen af alt dette meget hurtigt. I stedet fandt vi en djærv Hummer, der sidder på en lang baha ' i-med ryggen til os, et glas cognac i hånden. Jeg så hende, hylster stropper fra hvor jeg stod. Han var stadig bevæbnet , denne farlige mand.
  
  
  Der var ingen tegn på liv i den inderste korridor, der fører til soveværelser, men stemmer kunne høres fra den godt, lyst kontor. Jeg var lige ved at stå i spidsen for Humvee, når to mænd gik på tværs af kontoret og ind i stuen. Omkring dem, Odina var en djærv bevæbnet mand med en pistol i en skulder hylster, og den anden var en anden falsk Madupa, Janis Zanni.
  
  
  De stoppede op når de så os, og de kiggede begge på Sergio med lyse øjne. De to bedragere standsede et øjeblik, kigger på hinanden, og Hammer vendte sig til dem og så udtryk på deres ansigter. Et splitsekund senere, bølle og Zanni er nået for deres pistoler.
  
  
  Spencer har rettet dart og fyret. Der var en kedelig pop i rummet, og et øjeblik senere, et black metal-dart fløj ud omkring mandens hals, ved siden af Adam ' s apple. Ego ' s kæbe begyndte at arbejde soundlessly som Zanni stirrede i rædsel på den sorte objekt. Hammer begyndte at vende i en kattelignende bevægelse og trække sin pistol.
  
  
  Hans øjne fokuseret på mig først, og jeg så en trussel i dem, da hans hånd fundet en pistol i sit hylster. Han faldt på en af hver stamme, og samtidig svingede sin arm, der udfører en løkke fra nedenfor, frigøre stilethæl. Det skærer gennem luften som lydløst som at finde en drage, og sine hammeren ramte brystet ved siden af ego og hjerte. Bladet sank i egoet og krop med et højt bump, og kom ned til fæstet.
  
  
  Hammer ' s grimme øjne, først blev åbenbaret til mig, fordi nen var ikke iført blå solbriller, stirrede på mig et øjeblik, vantro, at jeg havde formået at dræbe egoet så hurtigt. Han kiggede ned på den stilet, hvor ego ' s skjorte var oser crimson. Han tog den kniv, som om at trække det ud, så hævede pistolen i sin hånd ud mod mig. Men han var allerede død. Han faldt med ansigtet ned på sofaen, hans lange hår gemmer sig mandens ego forvirring.
  
  
  Den anden gunman havde lige stoppet spjættede på gulvet. Zanni vendte sig for at køre tilbage til kontoret, men en anden pil fra Poe ' s air pistol stoppet ego, ramme ham i ryggen.
  
  
  Han desperat forsøgte at få fat i det, ikke kunne nå det, og derefter styrtede hovedkulds ind på kontoret døren, idet der for et øjeblik, og så gik halte.
  
  
  Jeg gik hen til døren og så, at der var ingen andre i kontoret. Han vendte tilbage til de andre. Jeg nikkede mod gangen, der fører til værelserne, og Spencer slå mig til det. Erica, der blev fulgt på mig.
  
  
  Vi udforskede resten af steder. En anden stue, soveværelser og køkkener. Vi fandt en væbnet kriminelle spise en sandwich i køkkenet. Så Spencer fandt ego først. Hende, trådte lige som han fyret igen på luft pistol. Han var et helvede bøjet om drab, næsten lige så ivrig som Zach. Manden blev ramt i siden, da han trak en lang Welby revolver.32. For nogle grund, vrede ikke påvirke ham så hurtigt, og ømu ' en formået at skyde. Pistolen brølede ud af rummet og ramte Spencer og holdent i ribben, bankede hans ego tilbage til at jamre. Hun blev grebet af en stol og slog i ansigtet med det, når han var der sigter mod en revolver på mig. Formanden ramlede ind i ham og smadrede ind i hans ansigt. Pistolen gik ud i loftet, og manden ramte gulvet, på ryggen, mister våben. Spencer brokkede på væggen, som han havde til formål luft pistol igen.
  
  
  Hendes skreg på ham. "Hold på det, tage at skræddersy!"
  
  
  "Hvorfor?" "Stodder får mig!"spurgte han hoarsely.
  
  
  Han sigtede igen. Hendes ego slog ham i ansigtet, og han slog hovedet mod væggen. Så den pistol, slået hende ud, så han mistede sit ego. Det klaprede hele flisebelagt køkken gulvet, og han kiggede på mig i en døs.
  
  
  "Jeg sagde, vent," jeg brummede.
  
  
  Vores øjne mødtes for et øjeblik, så kiggede han ned, krammede på såret under hans ribben. Det var som et simpelt sår i kødet, men det gjorde ikke genere mig meget lige nu. Han gik hen og knælede ned foran gunslinger. Ego ' s øjne var åbne, hans krop var stadig kæmper med gift. Han var en af de sjældne individer, der havde en naturlig immunitet for visse giftige kemikalier, som, selv om den ikke er komplet, forårsaget curare at dræbe egoer langsomt snarere end straks. Jeg var glad for, at det var tilfældet. Måske kan jeg få nogle svar.
  
  
  Erica kom ind i køkkenet på det tidspunkt, men hendes pistol havde ikke fyret, endnu. "Egoet er her ikke," sagde hun.
  
  
  Han greb ham i skjorte og rystede ham. "Hvor er Stavros?" Jeg forlangte.
  
  
  Manden kiggede på mig. "Hvad er der i din virksomhed?" var en anden en, omkring Stavros 'American fanatikere, men ego' s hår var ikke så længe Hammeren.
  
  
  Det var Luger, der trak hende ud af sit hylster og pressede hendes ego mod pistolmanden venstre kindben. "Hvis du fortæller mig, hvor han er, vil jeg sørge for du skrive til lægen i tide til at redde dig." Det var en løgn, selvfølgelig. "Hvis du nægter, vil jeg trække på aftrækkeren. Talk."
  
  
  Han kiggede mig i øjnene og værdsat, hvad han så. "Skrædder, alle lige," sagde han hoarsely. Vrede var allerede arbejder på ham. "Hvis du virkelig redde mig."
  
  
  Han nikkede til hende.
  
  
  "Han gik til Mykonos."
  
  
  Han udvekslede blikke med Erica. Øen Mykonos var ét af kun to steder, hvor Stavros bygget op hans elite oprørske korps. "Fortæl mig nu," sagde jeg, trykke på Luger, at Ego ' s ansigt. "Gjorde han får meddelelse om, at den oberster?"
  
  
  Bandit lo, så hans ansigt fortrak med pludseligt opståede smerter. "Zanni kaldet Kotsikas' hjem. En af de betjente besvaret. Han sagde, at løjtnant og disse mænd var fint, og at obersterne var døde."
  
  
  "Hvad fanden?" Spencer sagde.
  
  
  Spencer blev overrasket over svaret, men hun var ikke. Oberst Kotsikas troede hurtigt, når klokken ringede, og gav den til en af de politifolk. Kotsikas fortæller dem, at hvis han ikke sende en falsk besked til penthouse, Stavros vil gå der med sine mænd. Kotsikas ikke har tid til at koordinere med os, så han gik videre og gjorde, hvad der virkede bedst. Det gav mening, men obersten kunne ikke have vidst, at gigt, at han havde tvunget på cop vil give Stavros at forlade penthouse før vi fik der.
  
  
  "Hvorfor ville Stavros gå til Mykonos?" den døende gunslinger spurgte hende, spydsk. "For at afhøre tropper?"
  
  
  Endnu et jag af smerte ramte ham. "Få mig en læge," åndede han.
  
  
  "Vi vil tale først."
  
  
  Han hviskede de ord. "Han kaldte begge lejre sammen. Han ønsker, at de tropper, som var bragt til Athen. Den øverstbefalende i Mykonos sagde noget om ikke at flytte sine tropper, indtil han har modtaget meddelelse fra Minurkos. Stavros var meget vred på ham. Han fløj der personligt kommandoen."
  
  
  Dens vokset op. Manden stivnede og gøs. Ego ' s ansigt er allerede blå.
  
  
  "Lad os komme ud herfra," jeg har bestilt. Han vendte sig mod Spencer. "Bliv her."
  
  
  Vrede er ikke meget mening i ego stemme. "Jeg er såret, Carter."
  
  
  Hendes undersøgt det. Det var bare et sår, der ikke har noget afgørende i det. "Du vil være fint," sagde jeg. "Læg en forbinding på dette og kalder Hawke fra her. Fortælle emu om den seneste udvikling. Jeg vil have den Minurkos tilkalde en læge til at tage sig af dine sår. Har du nogen spørgsmål?"
  
  
  "Ja," sagde han. "Hvorfor tager du ikke vil have hende til at være sammen med dig i Mykonos?"
  
  
  "Du har brug for at få lidt bedre, Spencer.
  
  
  Stavros er alt for vigtigt for mig. "
  
  
  "Fortæl Hawk der?" "Hvad er det?" spurgte han sourly. "Han anbefalede mig til et midlertidigt job på denne opgave."
  
  
  "Fortæl em noget, du ønsker." Han vendte sig mod hende, holstering hans luger . "Come on, Erica."
  
  
  "Hvad forventer du af mig, bare vente, indtil jeg får en meddelelse fra dig? Spencer bedt om.
  
  
  Hende, stoppede op og tænkte over det et øjeblik: "i Morgen til morgenmad, kan du efterlade. Det vil være for sent for de aviser, til at fortælle denne historie. Har Minurkos ringe til politiet og fortælle dem alt. Opkald Oberst Kotsikas og bede ham om at støtte den Minurkos ego. Inden da, vil jeg være i Mykonos og finde ud af, Stavros, hvis der er en. Det vil være for tidligt for ham at få nogen nyheder om, hvad der er sket her, og på den Kotsikas ' hus."
  
  
  "Hvad med Sergiu?" Erica bedt om.
  
  
  "Vi bringer ego hjem," sagde jeg. "Han gjorde et godt job, og nu kan han gå tilbage til hans familie."
  
  
  "Carter," Spencer sagde.
  
  
  "Ja?"
  
  
  "Jeg skal gøre den bedre næste gang."
  
  
  Hende, kiggede på ham. "Okay," sagde jeg. "Come on, Erica. Vi er nødt til at fange en grib."
  
  
  Det tiende kapitel.
  
  
  Mykonos havn lå som en massiv facetsleben safir i morgen solen. Det var en næsten helt lukket havnen med små fiskerbåde og speedbåde inde og to store krydstogt skibe lå forankret ved havet væggen. Skibe, der gik ikke ind i Mykonos. Passagerer, der var nødt til at gå ned usikker stiger med deres bagage i deres hænder til båden, som tog ih til kysten i små grupper.
  
  
  Erica og jeg kunne ikke overleve denne korte eventyr. Vi ankom til den nye lufthavn på den anden side af øen for blot en time siden og tog bussen ned ujævn vej til landsbyen. Nu sad jeg i en lige gule stol i en beachside cafe under et lærred fortelt, at se en halv snes overskæg, som græske sømænd guide en nymalet fiskeri båd i vandet for bare femten meter væk. Dæmningen vendte sig bort fra mig, i begge retninger , en række af hvidkalkede huse med cafeer, butikker og små hoteller. Jeg tog en slurk af Nescafe, den græske symbolsk hyldest til Amerikansk kaffe, og så som mimmo var drevet af en gammel mand i en stråhat, der sælger druer og blomster. I denne atmosfære, at det var svært at huske, at jeg var kommet for at dræbe en mand.
  
  
  Erica var ikke med mig. Hun forsvandt ind i den labyrint af sne-hvide bannere, ikke langt fra vandet for at finde en gammel kvinde, hun vidste fra hendes ophold i Mykonos for et par år siden. Hvis du har behov for oplysninger om Mykonos, du har slået til mørke-hårede gamle damer i sort sjaler, der udlejet værelser i deres hjem, til de besøgende. De vidste alt. Erika gik for at finde ud af om den militære lejr på øen, og finde ud af, hvor lejren commander kan leve, fordi vi skal nok finde Stavros der.
  
  
  Jeg var lige ved at slutte Nescafe, når Erica, vuggende på stenen sti foran cafe, var klædt i gule bukser, hendes lange røde hår bundet tilbage med et gult bånd. Jeg har stadig fundet det svært at forstå, hvorfor en smuk pige som Erica ville blive trukket ind i min verden. Hey, du burde have giftet sig med en rig mand med en villa og en lang hvid yacht uden for Tel Aviv. Alt dette kunne hun have haft i hendes udseende. Måske hun vidste ikke, at. Eller måske lystbåde bare ikke var hendes type.
  
  
  "Du ligner en turist, Nick," smilede hun, at sidde ned ved siden af mig. "Bortset fra den jakke og slips."
  
  
  "Giv mig en time," sagde jeg. "Hvad har du lært?"
  
  
  Hun bestilte en kop varm te fra tjeneren, og han har efterladt sig. "Det er godt, at jeg gik alene. Maria havde ikke rigtig lyst til at tale først. Disse øboere er meget langt fra fremmede, og alle, der ikke bor her, er en fremmed."
  
  
  "Hvad var det hun skulle til at sige?"
  
  
  Erica begyndte at tale, men hey, jeg var nødt til at vente, indtil tjeneren venstre hey, te. Da han var gået, hun hældte sukker i den kop fra en åben skål. "Der er en lejr tæt på Ornos Strand, og kun et par af øboerne har været inde. Chefen bor i en lejet villa i nærheden af lejren. Ego ' s navn er Galatis. Odin rundes op til to lokale taxachauffører og kørte de to Amerikanere, at de Renia Hotel. i udkanten af landsbyen; senere, den samme person, der tog ih til villa af Galatis."
  
  
  "Fremragende intelligens arbejde, Miss Nystrøm," sagde jeg. "Kom, lad os gå til Renya."
  
  
  "Jeg sad bare ned," hun klagede. "Jeg har stadig en halv kop te."
  
  
  "Jeg vil få dig en kop senere." Han gav hende et par drakmer på bordet.
  
  
  "Okay," sagde hun, og skyndte sig at tage endnu en slurk te, men steg derefter til at følge mig.
  
  
  Vi gik langs mimmo og boardwalk og en lille gruppe til en åben plads, hvor der kører busser til udkanten stoppet. Post office og politiets hovedkvarter porten står over for pladsen, og der sad en plettet bronze-statue af en gammel helt. Vi passerede denne plads, slået fra dæmningen ind i et lille kvarter, og snart ankom i Renia. Det var en multi-level hotel, der er bygget på en bakke, med en næsten tropisk have i front af det.
  
  
  Den slanke unge mand i receptionen var meget imødekommende. "Ja, to Amerikanere, ankom i går. Er de dine venner?"
  
  
  Hvad er ih ' s navn? Spurgte jeg.
  
  
  "Lad mig se." Han trak et blad ud fra under disken, og åbnede den. "Ahh. Mr. Brown og Mr. Smith."
  
  
  "yeah. De vil være vores venner, " sagde jeg. "Hvad rummet er, at de i? Vi ønsker at overraske ih."
  
  
  "De er på 312. Men de var allerede gået. De nævnte, at de vil være tilbage på hotellet til frokost før middag."
  
  
  Vi markeret rummet alligevel. Han bankede på døren og gik derefter i med den specielle effekter, der leveres af de fyre omkring de special effects afdelingen. Vi lukkede døren bag os og kiggede rundt. Både af den store senge var stadig natursti, og en halv tom flaske whisky sad på natbordet. Stavros var ikke meget af en, der drikker, så jeg troede, at det var ego lejesoldat, han bragte med ham, der drak alkohol.
  
  
  Bortset fra scotch og et par cigaretskod, at de ikke lader noget andet. Stavros har sandsynligvis ikke medføre nogen bagage. Det var noget, han havde med at gøre, og det ville ikke tage lang tid. Em var nødt til at finde ud af, om et opkald fra en mand, der hævder at være en Minurkos, og test loyalitet Galatis, camp-chef. Galatis 'liv ville have været i umiddelbar fare, hvis han ikke havde adlydt Minurkos' ordrer om ikke at bevæge sig, indtil yderligere rapporter, der blev modtaget fra ham. Da Stavros var kommet i går, Galatis kan allerede være død.
  
  
  "Vi må hellere gå til villaen," sagde jeg.
  
  
  "Jeg er med dig, Nick."
  
  
  Efter en halv times ventetid, fandt vi endelig taxi driver, drikker ouzo i sin kaffe. Han har ikke den mindste intention om at køre os til den villa, indtil hun viste em en tot af drakmer, hvorefter han bøjet over og førte os til en taxa. Det var en slå-op 1957 Chevrolet, med de fleste af de blomster væk og bomuld, uld stikker ud af møbelbetræk. Taxi driver, tog en gammel motor med ham, som lavede en høj bøvs, som vi kørte.
  
  
  Det meste af turen foregik på en dårligt asfalterede vej langs øens klippekyst, hvor stejle klipper faldet ud til det Ægæiske Hav. Da vi var næsten på Ornos Strand, føreren vendte ud til en ujævn grusvej i retning af lejren og villa. Da vi passerede den høje pigtrådshegn, vi kun fanget et glimt af den lejr, grønne bygninger, der lurer i det fjerne. Vi drejede væk fra hegnet og ud på den lange vej, der førte direkte op til villaen. Da vi ankom til huset med flise-tag, blev hun spurgt af taxa chauffør til at vente, og han virkede meget villige til at gøre det.
  
  
  Vi var klar til hvad som helst, når hendes far bankede på den udsmykkede træ foran døren. Erica havde igen en Belgisk revolver skjult i hendes pung, og denne gang er hun håbede at bruge det. Hun roligt satte sig ved siden af mig til den dag, og ventede. De luger havde placeret det i den side lommen på min jakke, og min hånd var med det. Tjeneren, en ældre græske, åbnede døren.
  
  
  "Cali er blevet opdateret," han hilste på os. Han fortsatte i græsk. "Ønsker du at se, kommandør?"
  
  
  "Tilgiv mig," sagde jeg, ved forsigtigt at skubbe den ego til side. Erica og jeg flyttede ind i en stor stue med et enkelt glas væggen overfor en træklædt bakke.
  
  
  "Bemærk!" Den gamle mand svarede på engelsk.
  
  
  Vi flyttede forsigtigt fra rum til rum, og endelig mødtes i et stort rum. Der var ingen der.
  
  
  "Hvor er commander?" Erica spurgte den gamle mand.
  
  
  Han rystede på hovedet voldsomt fra side til side. "Ikke i villaen. Du besøger".
  
  
  Jeg spurgte hende. "Hvor?"
  
  
  "Jeg gik med Amerikanerne. Til lejren."
  
  
  "Efaristo," sagde jeg, og takke ham.
  
  
  Vi gik ud og spillet dette spil i cockpittet igen. "Tage os til den militære lejr," sagde han til chaufføren.
  
  
  "Hvad skal vi gøre, når vi kommer dertil?" Erica bedt om.
  
  
  Taxa trukket væk fra huset og ledes tilbage ned ad grusvejen. "Jeg er ikke sikker endnu," jeg er optaget. "Jeg føler, vi bør i det mindste tage et kig udefra."
  
  
  Men vi kom ikke så langt. Når vi vendte tilbage på den vej, der nu løb parallel til hegnet og fulgt den i et par hundrede meter, jeg så et sted, hvor de dæk spor kom ud af vejen og stoppede tæt krat.
  
  
  Jeg fortalte hende, at føreren. "Stop!"
  
  
  "Hvad er op, Nick?" spurgte Erica.
  
  
  "Det ved jeg ikke. Ophold her."
  
  
  Han kravlede rundt i førerhuset og trak ud luger . Hende langsomt flyttede mimmo dæk spor i retning af krat. Der var tegn på en kamp i nærheden af, hvor bilen var parkeret. Når i buske, fandt han, hvad han var bange for. Bag en tyk bush, en høj, tynd mand lå med sin hals skåret over fra øre til øre. Galatisa skal have fundet hende.
  
  
  Jeg kom tilbage i bilen og fortalte, Erica, og vi bare sad der et stykke tid, mens chaufføren kiggede på os i bakspejlet.
  
  
  "Stavros burde have haft en af Galatis' underordnede officerer på hans side nu, " sagde jeg stærkt. "Hvis vi ikke kan finde Stavros, han vil have disse tropper i Athen i morgen."
  
  
  "Vi kan ikke følge ham til lejren, Nick," Erica sagde. "Han vil have en lille hær til at beskytte den ego der."
  
  
  "Vi vil vende tilbage til hotellet og håber, at det Stavros fortalte dem, er sandt - at han agter at blive der til middag. Vi vil vente til ego der."
  
  
  På Renya, Erica og jeg har gjort det til Stavros ' værelse uden at blive set. Vi har låst os inde og ventede. Det var midt på formiddagen. Sengene var gjort op, så vi ikke behøvede at bekymre sig om tjenestepiger. Han hældte os begge en lille skud af whisky, og vi spillede et spil på kanten af sengen efter at have drukket det.
  
  
  "Hvorfor kan vi ikke være her på ferie som turister?" Erica klagede. "Intet at gøre, men besøg vindmøller, gå til strande, og sidde på cafeer se verden gå af?"
  
  
  "Måske vil vi være her sammen en dag," sagde jeg, ikke at tro på det i et minut. "Under forskellige omstændigheder, under forskellige omstændigheder."
  
  
  Erica tog fra den lille gillette hun havde slidt med hendes bukser. Hun var kun iført en ren bluse, der er gemt i hendes bukser. Hun satte sig ned på sengen, hendes fødder stadig på gulvet, hendes røde hår en rod i almindelig grønne tæppe.
  
  
  "Vi har ikke meget tid sammen," sagde hun, og kigger op på loftet. En let brise kom gennem det åbne vindue, en let brise fra havet. "Uanset, hvordan det hele fungerer."
  
  
  "Det ved jeg."
  
  
  "Jeg ønsker ikke at vente på noget muligt, nu og i fremtiden sammen. Det kan aldrig komme." Hun begyndte at knappe hendes bluse.
  
  
  Hende, kiggede på luk. "Erica, hvad fanden laver du, skrædder?"
  
  
  "Jeg bliver afklædt," sagde hun, ikke at se på mig. Blusen blev fjernet. Hun pakkede sit lille bh og børstet væk hendes ego. Han kiggede ned på hende.
  
  
  "Er du klar over, at Stavros kan komme på ethvert tidspunkt?" spurgte han hende.
  
  
  "Det er kun midt på formiddagen." Hun havde fortrudt snap af hendes gule bukser på talje og trak hende ih over hendes hofter. Der var kun et stykke af undertøj nedenunder, et lille stykke stof, der næsten dækket noget.
  
  
  Jeg huskede hende, og min hals gik tør. Han huskede den rene dyr fornøjelse, han følte med hende.
  
  
  "Erica, jeg tror ikke, at -" jeg har prøvet at protestere.
  
  
  "Der er tid," forsikrede hun mig om, at flytte languidly på tværs af sengen. Han iagttog hendes krop bevæger sig og strække. "Du sagde selv, at Stavros vil sandsynligvis tilbringe hele dagen på at tale til den nye camp-chef."
  
  
  "Vi kan ikke være sikker på, om det," sagde jeg, da hun løsnede mit bælte. Min puls levendegjort, og han følte, den velkendte indre reaktion på, at hendes berøring.
  
  
  Hun trak mig til hende og bevægede sig frem mod mig. Min venstre hånd flyttet til mit bryst af sig selv.
  
  
  "Hvor sikre vi er nødt til at være, Nick," hun åndede for at nå ud i mit tøj.
  
  
  Hvad fanden, tænkte jeg. Døren var låst. De Luger, vil være inden for rækkevidde." Vi vil høre, Stavros, før han kommer ind i rummet. Og jeg havde den samme følelse, som Erica. Dette kan være den sidste tid.
  
  
  Han vendte sig og lod sine øjne vandre over Erika ' s body, og den manke af flammende hår falder ned over hendes mælkehvide skuldre, og spekulerede på, om der nogensinde havde været en kvinde, mere ønskværdigt end Erika Nystrøm. Hvor som helst. Nogen tid.
  
  
  Hun blev kysset af ee og hendes mund var varm og våd, og der var behov for i den måde, hun pressede sin mund til min. Når vi kyssede, hun klædte mig, og jeg kunne ikke stoppe hende. Så vi lå på sengen sammen, og han trak den gennemsigtige trusser af hendes lår og lår. I sidste ende, at hun hjalp mig med forvirrende ih.
  
  
  Hun lå tilbage, hendes øjne næsten lukkede, og rakte ud efter mig. Jeg gik over til hende, og hun trak mig til hende. Vi kyssede lidenskabeligt igen, og hun holdt mig, og kærtegnede mig. Når hun trak mig i, at der var et øjeblik, hvor hendes mund åbnede i glæde, og derefter et lavt klynk undslap hendes hals.
  
  
  Hendes hofter bevægede sig imod mig, tager initiativ og krævende. Han svarede hende ved at skubbe hende hårdt. Lange lår løftet fra sengen og låst bag mig, tvinger mig dybere inde.
  
  
  Og så var der en eksplosion. Det kom tidligere og med mere magt end jeg nogensinde havde troet det muligt, at gøre mit kød pilekogger og dirre med sin nøgne strøm, og der kun passerer efter vi begge var sparet al den uro, der var allerede ved at bygge op inde i os. Vi blev efterladt med en blød krusning af glæde over, at langsomt trængt ind i de dybeste og mest intime dele af os.
  
  
  De klædte sig langsomt. Det var stadig tidligt på dagen. Men hun begyndte at frygte, at Stavros måske ikke dukke op. Han kan være på lufthavnen og ventede på et fly til Athen. Han kunne have sagt, at han vendte tilbage ved middagstid kun til at smide eventuelle forfølgere fra hans spor.
  
  
  Det var elleve-tredive. Erica drak mere whisky, og spændingen inde i Nah var voksende, hvilket var naturligvis afspejlet på hendes ansigt.
  
  
  "Jeg har tænkt mig at lobbyen," sagde hun på elleve-fem og tredive.
  
  
  "Hvorfor?"
  
  
  "Måske er han kaldt, og han ændrede hans planer," sagde hun, idet en hurtig trække på en lang cigaret. "De kunne vide noget."
  
  
  Jeg forsøger ikke at stoppe hende. Hun var alle ophidsede, selv om vi havde gjort elsker tidligere.
  
  
  "Okay," sagde jeg. "Men hvis du løber ind i Stavros, skal du ikke tage det på dig selv. Lad ham komme her."
  
  
  "All right, Nick. Det lover jeg."
  
  
  Så hendes far Erica begyndte at tempoet rummet. Hendes sam var nervøs. Det var vigtigt, at vi bragte Stavros her. Vi har været jagter ego længe nok.
  
  
  Det var kun fem minutter efter, Erica gik ned til receptionen, da hun hørte en uro på gangen. Hende og trak en 9 mm luger og gik hen til døren. Han lyttede opmærksomt. Der var en anden lyd. Jeg ventede på hende, men intet er sket. Han låst døren omhyggeligt, og stille og roligt. Åbner det en tomme, han kiggede ud på gangen. Der var ingen i syne. Hendes mand kiggede ned i salen og kiggede frem og tilbage.
  
  
  Ikke noget. Mistelten korridor åbne buer, der fører ud til haven. Jeg gik hen og kiggede ud, og igen jeg kunne ikke se noget. Der var en udgang til haven omkring halvtreds meter ned ad gangen. Han gik hurtigt ned der, kiggede sig omkring, og til sidst gav op. Mine nerver må have været på kanten, besluttede jeg. Han gik tilbage til den halvt åbne dør i stuen og gik ind.
  
  
  Netop som hun var snuppe døren for at lukke den bag hende, hun lagde mærke til bevægelse ud af hjørnet af øjet, men det var for sent at reagere. En knasende slag på bagsiden af mit hoved, der er forårsaget af en svimlende smerter i mit hoved og hals. De Luger gled rundt om min arm. Han greb doorjamb og afholdt som hendes, hælder på det. Hun fangede et glimt af ansigt foran hende og følte sig i nen, hvad hun havde set i penthouse i Athen. Det var agterstavnen, skulende ansigt af Adrian Stavros. Han gjorde en dyr lyd i hans hals, og nåede til, at grimme ansigt. Men så noget andet ramte mig på hovedet igen, og lysene blinkede inde. Det flød ind i et sort hav, og der var ingen horisont linie mellem sortehavet og den sorte himmel. Det hele lukkede på mig og flettes ind i et hvirvlende mørke masse.
  
  
  Den ellevte kapitel.
  
  
  "Han er vågen."
  
  
  Jeg kunne høre hendes stemme utvetydigt, som hvis det var på vej til mig fra et andet rum. Mine øjne åbnede, men jeg kunne ikke fokusere. Han så tre vage figurer omkring ham.
  
  
  "Faktisk, skal du åbne dine øjne."
  
  
  Stemmen lød bekendt. Det tilhørte Adrian Stavros. Han prøvede at fokusere på sin kilde. Ego ' s ansigt lysnede i min vision. Jeg stirrede ind i det hårde, hårde ansigt med sin vigende hårgrænse, mørke hår, og iskolde øjne, og hadede mig selv for at lade em tage mig. Hendes blik skiftede fra ham til de to andre ansigter på hver side. Tilhørte en sund, mørklødede fyr med en blålig øjne over hans venstre øje. Det blev overtaget af ego for Stavros ' Brazilian bodyguard. Den anden mand var ganske ung og havde en khaki uniform. Han gættede på at det var den officer, der havde erstattet den udførte Galatis.
  
  
  "Så," Stavros sagde i en giftig stemme. "Vinduespudser". Han lod en form for løs til at grine. "Hvem er du egentlig, Della?"
  
  
  "Hvem er du egentlig, Della?" Jeg svarede hende, prøver at klare mit hoved, forsøger at tænke. Jeg tænkte på Erika og spekulerede på, om de havde fundet hende, også.
  
  
  Stavros trak mig ud og ramte mig med bagsiden af sin hånd, og først da opdagede han, at jeg sad i en stol lige. De havde ikke tilslutte mig, men der var ingen Luger. Hugo var stadig oppe på min underarm, under mine knappede jakken. Han næsten faldt ned af sin stol, når de slag landede.
  
  
  Stavros lænede sig i for god foranstaltning, og når han talte, hans røst var som en knurre, at en kvindelig leopard. "Jeg kan se, du ikke kan genkende mig," hvæsede han. Hende, så, hæren officer se på ham. "Nu ved du, hvad slags menneske, du er beskæftiger sig med."
  
  
  Ja, skøre, tænkte jeg. En hensynsløs mand, der jager andre. Nu forstod han, hvorfor de kaldes ego en Grib. Denne gang, hun holdt sin mund lukket. Han rettede sig op, greb fat i den forreste del af hans skjorte, og rev den op. Han stirrede på massen af ar på hans krop, tilsyneladende fra ilden. Det viste sig, at de har dækket de fleste af kroppens ego.
  
  
  "Ser du dette?" han brummede, hans øjne glitrende også dejligt. "Jeg fik denne i en lejlighed brand, da jeg var en dreng. Min far tog en tændt cigaret i seng med ham, den seneste i en række af uansvarlige handlinger mod hans familie ego. Men jeg overlevede, du ser. Tror ikke jeg kommer i helvede, fordi jeg har allerede været der."
  
  
  Så det var store mangler en brik af Stavros ' puslespil. Branden knækkede noget inde i ham. Det brændt væk, alle der var tilbage af den sjæl, så kun de forkullede kerne. Som han knappede sin skjorte, indså han, hvorfor han blev stående, så åbent. Hele hans krop må have været stiv fra arret stof.
  
  
  "Nu kan du forstå," hvæsede han på mig. "Nu vil du fortælle mig, hvem du er og hvad du laver her i Mykonos, spionere på mig."
  
  
  Husky, mørk-faced fyr ved siden af ham trak noget kort omkring hans lomme, formentlig en klub, bare i tilfælde af, at han var dum nok til at udfordre Stavros.
  
  
  "Er det CIA?" Stavros ' grimme stemme kom tilbage til mig. "Ringede du Galatis, mens foregiver at være en Minurkas?"
  
  
  Han var nødt til at spare sig selv, ellers ville det have været over. Hvis Erica ikke havde været udsat for på hotellet tæller, da det viste sig, at hun ville have vendt tilbage her snart. Hvis jeg er heldig, og hun betaler opmærksomhed, hun vil ikke komme ind og blive ih fange. Hun vil kæmpe med denne, og jeg skal være bevidst om, at give hende hjælp.
  
  
  "Ja," sagde jeg. "Det er fra CIA."
  
  
  "Ja, sandheden er på vej ud," Stavros sagde. "Og du er her for at iscenesætte et kup mod mig?"
  
  
  Stavros ' øjne blinkede til mig med manisk had.
  
  
  "Noget i den retning."
  
  
  "Hvad er detaljerne i denne CIA-plot?" spurgte Stavros.
  
  
  Hun tøvede. Hvis han sagt for meget, det ville lyde falsk. Husky rejst klubben igen.
  
  
  "Vent," sagde den unge officer med en tyk accent. "For nylig i Grækenland, har vi undersøgt en række metoder, der giver os mulighed for at få fuldt samarbejde fra fanger. Men det vil være for støjende til at starte en sådan afhøring her.
  
  
  I alle tilfælde, skal vi vende tilbage til lejren. Vi vil tage egoet med os."
  
  
  Stavros tænkte sig om et øjeblik. "Okay," sagde han sammenbidt.
  
  
  De samlede mig op fra min stol. Jeg spekulerer på, hvor fanden Erica. Hun var nødt til at gå tilbage gennem receptionen. Måske har de fundet hende efter alle. Men han kunne ikke spørge hende.
  
  
  Når de er trængt op i mig i en ventende bil uden for huset, på en parkeringsplads langt fra indgangen, tænkte jeg om at forsøge at flygte med en stilethæl. Hvis de havde taget mig til, at lejr, Ego ville aldrig have forladt det i live.
  
  
  Men det var ikke en god idé at bevæge sig med en kniv. En husky mand holdt en pistol under mine ribben, og Stavros sad på min anden side. Den officer, der var drivkraften.
  
  
  På vej rundt i byen på den stejle vej, han blev ved med at tænke om Eric. Det var svært at forstå, hvad der var sket med hende. Hun vidste, at hey, at hun ville have til at gå tilbage til rummet, så snart Stavros dukkede op.
  
  
  Vi var ude af byen-på den kilometer, for eksempel-når vi vendte på en stejl skilt, og så en bil standser blot tyve meter foran os på en smal vej. Men jeg huskede, at jeg havde set denne bil, der er parkeret uden for hotellet tidligere, og jeg kom til den konklusion, at det tilhørte ledelsen. Den officer, der trykkes på mobning-knappen, og militært køretøj standset et par meter væk fra et andet køretøj.
  
  
  "Hvad er det?" Stavros spurgte curtly.
  
  
  "Ser ud som en ødelagt bil," den officer siger.
  
  
  "Godt, gå få hende ud af den måde," Stavros befalet.
  
  
  Til højre for vores bil var en klippe, og på den anden side var der en stejl drop. Den officer, der kom ud på den venstre side og bevægede sig forsigtigt hen imod den bil, der blokerer vejen. Stavros, der sad på min højre, og åbnede døren på den side af klippen, og stod på fortovet, der ser. Jeg var alene i bilen, med en hæs mand i besiddelse af en pistol ved siden af mig.
  
  
  "Smid hende ud over klippen!" Stavros beordrede dem til at stå ved siden af vores bil.
  
  
  "Jeg vil prøve," betjenten sagde.
  
  
  Det var ego ' s sidste ord. Når han stoppet af en anden bil, så han Erica ' s mål flyve over klippen. Hun må have været aflytning uden for det hotelværelse og hørte dem til at beslutte at tage mig til lejren. Hun stjal et hotel, bil og stoppede os på vej.
  
  
  Stavros råbte til officer, da han så Erika peger en revolver på manden.
  
  
  Den græske vendt, da Erica ' s pistol gik ud. Et hul dukkede op på den officer ' s pande. Han vaklede tilbage og hamrede ind i den bil, som Erika pegede en pistol på Stavros. Han trak sin pistol, og han beundrede hendes Erika for at få den officer ud først, fordi jeg vidste, hvordan hun kunne skyde Stavros. Hun tager sigte på Stavros, og hendes pistol gøede igen, slår ham.
  
  
  Den hæse mand ved siden af mig i bilen var der sigter på mig, ikke at vide, hvad de skal gøre først. Endelig, når Stavros blev såret, han har besluttet at afslutte mig ud først og derefter gå efter Erika-pakken. Hendes, jeg så hans finger blive hvid på aftrækkeren af den revolver. Jeg svingede min arm og ramte hans ego, er det hånden med pistolen, og pistolen gik ud, rystende ruden ved siden af mig. Stilethæl var i min hånd. Holder pistolen i en afstand, jeg skubbede hende hårdt med kniv og følte det ind i hendes arm. Det var over for ham.
  
  
  Stavros blev skudt i skulderen, men det var kun et sår. Han faldt til jorden og blev reagerer Erica ' s brand som hendes sprang ud omkring den fjerneste ende af bilen. Hug lave og bruge bilen til at dække, er han på vej til en anden bil med en pistol i hånden. Stavros tvunget Erika at skjule sig bag klippen igen. Hans hotellet, tage en præcis skud på ham, hvor han mindst ventede det, fordi han troede, jeg var stadig en fange.
  
  
  Men da jeg kom til den anden bil, Stavros så mig. Han affyrede to skud, og kuglerne piskede op bidder af asfalt ved siden af mig. Hende og smuttede rundt om hjørnet af bilen, og ud af den linje af brand. Det næste øjeblik Stavros var tilbage i war machine. Erica ' s mål poppet op rundt om klippen, og hun fyret på bilen, men savnet. Stavros var drivende. Motoren startede.
  
  
  Han rejste sig op og skød ham. Pludselig bilen slingrede og fløj lige på mig. Han forsøgte at pin mig til en anden bil. Han skød en ørkesløs skud, så smuttede væk fra den nærmer sig bilen. Han styrtede højlydt ind i en anden bil. Jeg lå meget tæt på de konsekvenser, som dækker mit ansigt og håber, at revet metal ikke ville ramme mig. Stavros vendt bilen og svingede for skarpt væk fra konsekvenserne site. Han var på vej tilbage til byen. Et splitsekund senere, var han på farten. Han tog nøje sigte, ramme dæk og rev det åbne, men han holdes i gang. Erika affyrede to runder, kugler, der suser ud af bilen, og mangler Stavros.
  
  
  Hende, hørte hendes skrig. "Skræddersy!"
  
  
  Han stod op og åbnede døren til den forulykkede bil. Døren faldt i mine hænder og ramte fortovet. Han fik i bilen og forsøgte at starte bilen. På det tredje forsøg, alt virkede.
  
  
  Erica mødte mig i bilen, da jeg satte hende i gear.
  
  
  Vi buldrede ned Stavros vej. Vi holdt øje med ego, indtil vi kom til byen, og så fandt vi en forladt bil nær havnefronten. Vi faldt ned og kiggede, gas løb ud.
  
  
  "Han kan ikke være langt fra her," Erica sagde. "Jeg vil stoppe ved en cafe."
  
  
  "Okay, jeg vil tage et kig på bådene. Vær forsigtig."
  
  
  "Også du, Nick," sagde hun.
  
  
  Hun gik op ad stien til cafe. Der var masser af steder at gemme sig. Jeg gik ud til en lille mole, hvor flere turister ventede på båden. Jeg var lige ved at spørge, Stavros, da jeg hørte et brøl af en motorbåd. Derefter ego så hende på båden i slutningen af dokken. Båden var på vej væk.
  
  
  Jeg løb hen til ham, men jeg var for sent. Han var på sin måde. Han rettede pistolen mod ham, men ikke brand. At spotte en lille båd ud for mig, jeg sprang om bord med ejeren, som stod der med munden hænge åben, ser det hele. Jeg havde stadig pistolen.
  
  
  "Fabrikkerne," jeg har bestilt.
  
  
  Han adlød i stilhed. Motoren brølede.
  
  
  "Gå nu hen og få ham."
  
  
  "Men..."
  
  
  "Få ud, tage skræddersy!"
  
  
  Han gik ud. I det øjeblik, han kørte væk fra havnen i bar, følgende Stavros. Jeg kiggede tilbage og så Erica i den fjerneste ende af panelet, råbe mit navn. Jeg kunne ikke gå tilbage. Nah vinkede hende ud.
  
  
  Hende, hørte hendes skrig. "Vær forsigtig!"
  
  
  Jeg ønskede, at hun kunne være sammen med mig, fordi Stavros var vigtigt for hende. Men omstændighederne dikterede noget andet. Hende, så, Stavros passere gennem indgangen til den indre havn, hvilket efterlader et klart, hvidt spor i sit kølvand. Uden for dette beskyttede område, der var små, krappe bølger, og da jeg kom der, min lille båd begyndte at rocke, og plaskede salt vand i mit ansigt, alle omkring den mørke blå Ægæiske Hav. Det var klart, at Stavros var på vej til en ubeboet ø i nærheden af Delos.
  
  
  Min båd var hurtigere end den speedbåd Stavros stjal, så mens desperat klamrer sig til hans lille håndværk, hans langsomt fanget op til det. I mellemtiden, jeg tænkte om Erik tilbage i Mykonos. Politiet bliver nødt til at give en forklaring. Men et opkald til Oberst Kotsikas vil fortælle myndighederne alt, hvad de ønsker at vide. Ved den tid, jeg får tilbage, vil de sandsynligvis har tildelt Erica medaljer. Hvis jeg kan få det tilbage.
  
  
  Jeg var pludselig inden for rækkevidde, men Stavros slå mig til det. Han skød mig to gange, og de smadrede forruden på båden. I betragtning af den måde, min båd sprang, det var noget af et kunststykke, at Stavros kom, hvor han var. Han trak sin pistol og tog nøje sigte på Stavros ' silhuet. Hendes skød og savnet. Jeg har kun to billeder til venstre.
  
  
  Vi tog til en lille forladte område af øen og vandet faldt til ro. Stavros løb hen til de knuste rester af en red-hot, solbleget bygning. Jeg så ham ladning sin pistol på den måde, så han havde den fordel, at i ammunition. Da han trak op til dock, han skød mig to gange til at holde mig væk. Han svingede båd rundt i en bred kreds, der forsøger at overliste ham. Men ilden holdt hende tilbage. Jeg kunne ikke affald nogen skud.
  
  
  Stavros var bøjet over i starten, med at arbejde på noget. Båden var allerede låst. Hende, mente, at dette kunne være min chance, og gjorde båden inde igen. Lige som jeg kom tæt nok på til at skyde, Stavros kom til syne og kastede noget på min båd. Han landede candid i mit cockpit. Han havde set sikringen brænde og vidste, Stavros havde fundet dynamit. I Mykonos, ego blev brugt til at bygge en ny vej i den fjerneste ende af øen. Jeg havde ikke tid til at forsøge at kaste mit ego overbord. Lunten var kort. Tucking pistol i hans bælte, han dykkede ud over kanten og svømmede.
  
  
  Eksplosionen rev åbne mine ører, og rystede den varme luft, sende store bølger i vandet. Snavs regnede ned omkring mig, men det er drevet væk. Han kiggede tilbage og så flammende vrag på overfladen af vandet, sort røg rullende mod himlen.
  
  
  Jeg var heldig. Dens fortsatte med at flyde til kysten, der støder op til havnen i bar. Stavros så mig og affyrede to skud. Kuglerne ramte vandet lige bag mig. Han skød en tredje gang og skære igennem min underarm. Han svor på, at under hans ånde. Selv hvis jeg får hende til kysten, kunne jeg ikke være i stand til at bære en pistol, fordi kugler i pistolen kan blive våd.
  
  
  Når Stavros så mig fortsætte med at gå mod kysten, vendte han om og løb væk fra tang-dock, der er omfattet. Det førte ind i den flade, lave del af øen, direkte bag os, til ruinerne af en halv snes fiskeri skure, der havde for længst er blevet opgivet. Han tydeligvis til hensigt at overfalde mig der.
  
  
  Det var svært at se den gamle dige, som nu er gået ind i dokken i rette vinkler. Jeg kiggede på den åbne plads foran mig, men jeg kunne ikke se Stavros. Den varme sol begyndte at tørre salt vand på mig, da jeg studerede terræn candid videre. I en afstand af cirka tre hundrede meter, hele ejendommen var relativt flad, bortset fra det spredte sten blotninger og kampesten, der er omgivet og gav en kulisse for en kort linje af smuldrende sten skure. Bag dem, på en stenet bakke steg kraftigt ind mod midten af øen, og på bakken var en anden bygning. Det var en to-etagers hus uden tag eller en væg, sandsynligvis en form af den offentlige struktur.
  
  
  Han kneb øjnene sammen i det klare lys, i håb om at se Stavros, men Stavros var der ikke.
  
  
  Trække revolveren fra hans bælte, han tog ud patroner og tørrede ih. Han åbnede sin pistol og kiggede ind i det. Vanddråber skinnede inde i metal rør, glimter i det reflekterede sollys. Han satte det for munden og blæste det ud til at klare sit ego. De to patroner, at hendes så omhyggeligt bevaret måske ikke når hendes afhang af dem. Jeg havde ingen andre våben, da de Luger stadig var i hotellet, og stiletto havde sat sig fast på siderne af skydespil på den vej, der fører til den militære lejr. Erica vil tage ih, men det vil ikke hjælpe mig på det tidspunkt.
  
  
  Men Stavros var ikke sikker på, jeg ville ikke skyde, eller han ville ikke have kørt væk. Det var en lille pause i min favør. At tage dette som det bedste, jeg havde, jeg fik op fra væggen og på vej til sommerhuset, pistol i hånden. Hvis jeg havde vist hende en pistol, hun kunne have gjort Stavros tror, jeg var klar til at skyde det, våd eller ikke, og sætte ego på den defensive. Men jeg håbede, at det ikke ville komme til det.
  
  
  Han forsigtigt nærmede stenhuse. Højt græs voksede overalt, selv inde i de skeletter, små bygninger uden døre eller vinduer. Græsset flyttet lidt i den varme brise, hvor han var. Solen syntes på en eller anden måde klarere her end i nabolandene Mykonos. Det, og den varme brise langsomt tørrede min skjorte og bukser, men min Svenskerne stadig klyngede sig til min krop.
  
  
  Han flyttede hende forsigtigt gennem lange brune græs. To firben, grå og forhistoriske, sprang over klipperne for at komme ud af min vej. Det gjorde det ikke lugter af gaden. Den varme luft fyldte mine næsebor, og næsten kvalt mig med sine rådne lugt. Fluerne summede i skvattet felt mellem hytterne og mig, og i bagsiden af hendes sind, så jeg Alexis Salomos liggende på den snoede vraget med fluer på hans nen. Så lagde hun mærke til, bevægelse foran hende nær den nærmeste hytte.
  
  
  Han gned en hånd over øjnene og kiggede igen. Der var ikke noget at se nu, er der ingen yderligere bevægelse, men jeg kunne mærke, Stavros var der. Jeg kunne mærke det, hver eneste knogle i min krop sender advarselssignaler.
  
  
  Han løb hen til en bryst-high boulder nær den første hytte, og der stod, ser og lytter. Lyden af insekter var konstant i mine ører. Han flyttede sin hånd til boulder og placerede det på firben tilbage. Hun sprang tilbage, overraskende mig. I det øjeblik, Adrian Stavros stak hovedet ud fra bag den anden linje sommerhus og affyrede sin pistol.
  
  
  Skud syntes at ekko i den klæbrige luft. Være genert øjne opdele sten nær min højre hånd. Et øjeblik senere, det andet skud ramte en sten og spredte korn af sand i mit ansigt. Han spyttede det ud og blinkede med det samme. Når Stahl så hende igen, Stavros var gået. Men slikning imod mig, mellem første og anden hytter, lagde hun mærke til bevægelsen af græs.
  
  
  Stavros tilsyneladende besluttet, at jeg ikke ville skyde den våde pistol. I stedet for at blive jaget af hendes ego, det blev forfulgt af mig.
  
  
  "Hunter bliver i bytte!" lød en stemme, efterfulgt af en lav, blod-historier til at grine.
  
  
  Det dybe, skøre stemme syntes at komme fra inde i mit hoved snarere end omkring hytterne. Jeg kunne ikke fortælle præcis, hvor Stavros var fra lyden.
  
  
  "Så kom og få mig, Stavros," jeg råbte.
  
  
  "Ilyas," Stavros rettede mig fra et eller andet sted. "Alexander er et bestemt navn." Dette blev efterfulgt af endnu et anfald af latter, skingre, psykotisk, svajende i den varme brise.
  
  
  Hun blev hørt af en larm i krattet nær den første hytte. Han kiggede på den tomme øjne af knuste vinduer og så ingenting. Så hørte jeg hendes stemme på min højre side og lidt bag på mig, i det høje græs.
  
  
  "Pistolen er ubrugelige, er det ikke?"
  
  
  Jeg vendte mig for at se, Stavros stående bag mig, i en helt anden position end jeg havde hørt hendes sidste lyd. Han måtte være skør, men han var stadig snu. Han pegede en pistol på mig og fyret.
  
  
  Hendes faldt fladt på jorden ved siden af en sten, som han trykkede på aftrækkeren. Stone var ikke længere mellem os. Gawk rev ærmet af hendes t-shirt og ridset hendes venstre arm. Hende, rullede over en gang, når han fyret igen. Være genert øjne sparket op støv ved siden af mig. Jeg pegede revolver på ham i desperation, som han trykkede på aftrækkeren for tredje gang. Han var fanget i en tom celle. Han kiggede på mig, mens han trykkede på aftrækkeren i sin pistol. Det er også klikkes på uden at affyre et skud
  
  
  Stavros ' ansigt ændret sig, og han grinede højt, vilde grine, da han gled kugler til sit våben. Han smed pistolen væk, stak sine fødder i jorden, og sprang på ham.
  
  
  Det ramte Stavros, når han rejste pistol på mig. Han havde ikke tid til at trykke på aftrækkeren, mens hendes livtag med ham. Pistolen droppet, da vi begge ramte den hårde jord, sparker og kradse på det høje græs.
  
  
  Stavros ramte hende hårdt på kæben, og sendte ham liggende på ryggen. Men når han tog på ham igen, han havde stadig en masse vanvittige kræfter tilbage. Han på en eller anden måde fundet en tom pistol, og da han var tilbage på nen, han smækket voldsomt i løbet af pistolen ind i mit hoved. Det ramte med et blik sparke, og han faldt ned af det.
  
  
  Når han var i stand til at fokusere på nen igen, han sprang op og løb hen mod de to-etagers ruiner på bakken bag hytterne. Jeg forsøger træ dør, hængende på en akavet måde på den ene hængsel, og da hun trådte ind, var det stadig sagte knirken. Stavros gik på denne måde.
  
  
  Han langsomt ind i den faldefærdige bygning. Der var næsten lige så meget græs inde, da der var ude i marken. Nogle steder blev det fladtrykt, hvor Stavros bestået. Men jeg var glad for, at huske på, at denne mand var så forfulgt hele sit voksne liv, og han formåede at overleve. Da jeg rundede hjørnet af det kollapsede væg, jeg så hende ser af mad egoisme, og derefter en rusten jernstang svingede i mit hoved. Jeg dukkede, og de bar ladet mit hår og hamrede ind i stenmuren ved siden af mig.
  
  
  "Skræddersy!" Jeg mumlede. Han fandt et stykke jern, der er efterladt af de sidste indbyggere på øen. Igen, han havde den fordel frem for mig.
  
  
  Han greb fat i baren, men mistede sin balance. Han bankede mig væk fra mine fødder, og han mistede sit greb. Et øjeblik senere, han svingede våben igen. Det kom ned til mit ansigt og ville have smadret mit hoved, hvis det havde ramt. Jeg rullede over, og vægtstangen græssede mit højre øre og ramte jorden hårdt under mig.
  
  
  Jeg greb stangen igen, forsøger at vriste den væk fra Stavros ' trick, og vi begge har mistet det. Stavros vendte sig om og løb op i den smuldrende trappen til øverste niveau i den bygning, hvor slutningen af anden etage var placeret. Han var sammen med mig for evigt, når han endelig kom tilbage på hans fødder. Han greb en stor sten og kastede den efter mig. Han gled fra min skulder, og smerten skød gennem ham. Han begyndte at gå op ad stentrappen. Han var på vej til at fange Stavros og dræbe Egoet med sine bare hænder.
  
  
  Da jeg nåede toppen, en anden sten fløj i mig. Jeg dukkede, og han faldt ned med et brag. Stavros stod på bagsiden af den smalle del af den nederdel, den eksponerede side af strukturen bag ham. Fortvivlelse, optrådte i Ego ' et firkantet ansigt, da han stod vred på mig. Han kiggede på den tårnhøje jorden bag bygningen, som var overstrøet med klippeblokke og rocky. Derefter, med en lille tøven, han sprang.
  
  
  Jeg så ham ramme klipperne og rulle. Han greb på hans ankel, og Ego ' s ansigt fortrak med smerte og raseri. Han kravlede til en særlig runde sten, der ligger risikabelt på en klippe afsats. Boulder var omkring tre meter i diameter, og en mindre sten var klemt inde under dens forreste kant på en let skrånende afsats omkring rock og græs. Stavros nået for de små sten til at bruge hans ego imod mig.
  
  
  Jeg sprang til jorden ved siden af ham, og virkningen stukket mine fødder. Han faldt fremad, men steg hurtigt, uskadt. Stavros febrilsk skubbede stenen væk fra boulder. Da jeg startede efter ham, han sled sten ud med en overmenneskelig indsats og opholdt sig der, pustende, der venter på mig.
  
  
  "Gå du kun," hvæsede han. "Jeg vil bryde dit kranium. Hendes..."
  
  
  Vi er begge så bevægelse på samme tid. Stenen ved siden af ham, uden støtte af den fjernede sten, begyndte at bevæge sig ned ad den skrånende overflade af sten afsats under Stavros ' fod. Det virkede til at stoppe op et øjeblik, som det stirrede på ham med rædsel, så er det flyttet frem fra den lille afsats i retning af ham.
  
  
  På grund af den tunge sten i hånden og brækket ankel, kunne han ikke bevæge sig hurtigt nok. Han begyndte at råbe advarsler, men så indså det håbløse i det. Stavros ' ansigt snoet i rædsel, da stenen nåede ego.
  
  
  "Nej!" råbte han, da han indså, ligesom en mand, der falder ned fra en høj bygning, at visse død kun var sekunder væk.
  
  
  Når stenen nåede Stavros, der dækker ego, kastede han sine hænder, som om at stoppe ego ' s forhånd, men han var ikke at få for meget fart. Det rullede langsomt over ego ' s bryst, svajede lidt, og opholdt sig der. Når han først har rørt ego, en skarp, gennemtrængende skrig undslap fra ego ' s hals. Så, meget pludselig, det gik død, som om nogen havde slukket for radioen.
  
  
  Bryske, gik han over til, hvor hun kunne se Stavros ' hoved og skuldre stikker ud under stenen. Ego ' s øjne var åbne, stirrende unseeingly i hvid, varm sky. Den arm stoppede og spjættede som en muskel døde, og så blev det livløse.
  
  
  Det tolvte kapitel.
  
  
  Nikkor Minourkos og hende sad under et cool markise i en coastal café og så den mimmo af smukt malede fiskerbåde på kobolt-blå Ægæiske Hav. Det blev en hyggelig morgen, og vi nød det.
  
  
  "Oberst Kotsikas og hende har forklaret alt til myndighederne, og de er meget taknemmelige for, at du og Erica," Minourkos fortalte mig.
  
  
  Erica var gået ud efter kaffe i et par minutter og var ikke langt fra den butik, hvor hun købte en engelsk avis.
  
  
  "Vi må have forårsaget en vis uro lokalt," jeg grinede, " indtil de fik en forklaring på det hele skydning. Jeg er ked af Galatis. Han kom ud mod Stavros på det forkerte tidspunkt."
  
  
  "I enhver krig, store eller små, der er tilskadekomne," sagde Minurkos, endt ouzo.
  
  
  "En mand kan få en masse brænde," gentager jeg.
  
  
  "Stavros kunne have forårsaget en masse mere, hvis du ikke havde stoppet ego," Minourkos sagde. "Det er derfor, jeg fløj her til Mykonos til at takke dig personligt. Kotsikas ønsker også at takke dig. Han ønsker at præsentere dig og Savner Nystrøm med udmærkelse ved en offentlig ceremoni i Athen, så snart du vender tilbage."
  
  
  Hende, han rystede på hovedet. "Tak ego, der tænkte," jeg sagde. "Men i min dell, er vi ikke lov offentlige udmærkelse." Han kunne forestille sig, Hawke ' s reaktion på den offentlige ceremoni.
  
  
  "Men der er ordrer," imødegås Minurkos. "Kan vi i det mindste sende ih til dig og Savner Nystrøm?"
  
  
  Hende, og grinede. "Hvorfor ikke? Er du tilbage i penthouse?"
  
  
  "Jeg forlader dette sted," sagde Minourkos. "Denne episode fik mig til at indse, at en mand kan og skal ikke gemme sig fra omverdenen. Jeg tror, at jeg stadig har en masse at gøre for mit land, og jeg kan opnå mere tak til min personlige kontakter. Hvilket bringer mig til endnu en grund til at komme her for at se dig."
  
  
  Ouzo nippede til det og kiggede på Minurkos. Jeg kunne godt lide ego ansigt. Han var en mand, der kunne overholdes. "Hvad er det, sir?"
  
  
  Ego ' s mørke øjne stirrede ind i mine. "Jeg skylder dig mit liv, Nick. Men mere end det, jeg kan lide dig. Jeg kan godt lide den måde, man handler på. Hende, vil du stahl arbejde for mig. Jeg vil have en mand til at styre min sikkerhed system og være tæt på mig. Jeg har brug for dig, Nick."
  
  
  Jeg begyndte at tale, men han tog min hånd.
  
  
  "Vil du have en løn, som jeg er sikker på, vil være mere end nok for hende. Og det ville give dig en andel af indtægterne på rederier. Jeg har ikke tænkt mig at leve evigt. Du kan ende med at få meget rige."
  
  
  Ee tog hendes hånd. "Undskyld, Mr. Minurkos ..."
  
  
  "Nikkor".
  
  
  "All right, Nikkor. Jeg er ked af, men jeg kan ikke."
  
  
  "Hvorfor ikke?"
  
  
  Han tog en dyb indånding, og lad den ud. Jeg var kigger ud på den blå havn, hvor en skinnende hvid cruise skibet var på vej mod os i det fjerne. "Det er svært at forklare," sagde jeg. "Jeg fortæller mig selv flere gange om året, at jeg er skør med at holde gør dette job, at det er et utaknemmeligt job, at ingen giver en damn om. Men folk er ligeglade. Og på trods af den dårlige betaler, de lange timer, og den fare, det er en del af mig. Det er, hvad jeg gør bedst, Nikkor. Dette er, hvor hun har mest brug for det."
  
  
  Der blev en lang tavshed. En måge blinkede sine vinger i solen. Endelig Minurkos talte. "Jeg forstår."
  
  
  Et øjeblik senere, Erica blev siddende på en stol med en London-avis. "Jeg ved ikke, hvordan de kan flyve her hver dag og oplade tak malo drakmer stykket," sagde hun.
  
  
  Jeg spurgte hende. "Enhver omtale af Stavros?"
  
  
  Hun holdt avis, så vi kunne læse overskriften: GRÆSK OLIGARK BEHANDLET MED, var der et billede af Minourk.
  
  
  "Måske dette vil øge værdien af dit lager pris," sagde jeg og smilede.
  
  
  Han stod op og krammede Erica. Jeg skulle bruge et par dage sammen med hende på Renya, som David Hawk ville have fortalt os. Det hører med til dem, at vi har ret til at gøre det.
  
  
  "Vi går tilbage til hotellet," Minurkosu fortalte hende. "Kunne du tænke dig at komme med os?"
  
  
  Han rystede på hovedet. "Jeg tror, at jeg kender hende, når to mennesker ønsker at være alene. Jeg vil bare sidde her indtil flyet blade og se krydstogtskib kommer i. Jeg har altid nydt at se et smukt skib ind i havnen med ynde."
  
  
  "Farvel, så Nikkor," sagde jeg. "Måske vores veje krydser igen for bedst under forskellige omstændigheder."
  
  
  "Ja," sagde han.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Vatikanet Vendetta
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  
  Vatikanet Vendetta
  
  
  
  oversat af Lev Shklovsky
  
  
  
  Original titel: Vatikanet Vendetta
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 1
  
  
  
  
  
  
  
  
  Det var sent på aftenen, og hun ventede på at søge Maxim Zhukov ' s værelse. Den kvinde, der allerede venter på mig, var Daphne. Uret på natbordet sagde et kvarter over ni. Hende, vidste, at han forlod sit værelse på Villa Favorita hver nat, omkring 9: 30, så det var tid til at blive klar. Hendes steg fra store messing barneseng, hvor Daphne lå lækker nøgen , hendes lange mørke hår flagrende på hovedpuden, hendes store øjne og bredt munden smilende ud af store og de seneste tilfredshed. At strække sin krop ud på det hvide ark, hun lignede en levende dukke.
  
  
  Han klædte sig mere komfortabelt. Som jeg spændte hendes skulder hylster til min 9mm Luger-pistol-som jeg kærligt kalder Wilhelmina - Daphne kiggede på mig med sine store grønne øjne. "Hvorfor er du bliver klædt på, kære?" spurgte hun. "Det er stadig tidligt.'
  
  
  "Sagde jeg ikke fortælle dig det? Jeg har en sen business møde.
  
  
  "Det er forfærdeligt at stoppe så tidligt," hun pouted.
  
  
  "Beskedenhed er godt for en person," sagde jeg. Men da Daphne lad hendes lange, sanselige lår glide hen over den ark, jeg var ligeglad med, om beskedenhed. Til helvede med Venskab! Han trak Luger ud af sit hylster og kontrolleret ammunition. Som Daphne så fascineret, at han trak bolt og kontrolleret bladet. Du kan ikke være for forsigtig med nogen, som Zjukov. Han var en agent, Dels af den Våde, den "Tunge Dels" del af KGB. Som hende, han var autoriseret af hans Regering til at handle, som det så passe, det er, at slå ihjel, når det er nødvendigt.
  
  
  "Skal jeg vente til du, Nick?"
  
  
  Jeg tænkte over det et stykke tid. "Det kan være ret sent," sagde jeg. "Jeg ringer til dig.'
  
  
  "Er du sikker på, at du ikke kan holde?" mumlede hun.
  
  
  Han spøgende klappede hendes balder. 'Få klædt.'
  
  
  Det gjorde hun så, at bryde ud af et løfte om, at jeg ville kalde hey; og endelig hun venstre. Jeg vidste, at jeg måske aldrig se hende igen, men det er mit job.
  
  
  Hun var spændt fast i en stilet, døbt af special effects-afdelingen af AX Hugo HQ, og sat på en jakke over de våben, hans uddannet til at dræbe mennesker på mange forskellige måder, men ingen metode kan erstatte de to vigtigste våben. Jeg har altid bære det med mig . Luger og stiletto reddet mit liv flere gange end jeg kan huske.
  
  
  Han tænkte igen på Maxim Zjukov. Han var en mager, ruhåret russisk, der havde sluttet sig til KGB, som en ung mand.
  
  
  En lang tid siden, ego blev tildelt den "hangman" til Våde Sager, og han var en perfektionist, der elskede sit job . Vores veje har krydset kun én gang før, i Caracas. Vi mødtes ved en tilfældighed i et hotelværelse, og han tilbød at købe stjålne Kinesiske hemmeligheder for Usa. Når ømu ' en blev beordret til at afslå tilbuddet, at han forsøgte at dræbe mig. Em næsten lykkedes. Beviset på dette er de ar på min mave, og en aften i hans hotel, han spørger stadig sig selv for ham, had, at tilbud kan kun blive erstattet af tid, eller ego ved døden. Men det var ikke mit job at dræbe Zjukov. Jeg har bare brug for at undgå ham hvis det er muligt. Min opgave var som følger: mens Ego var væk, skal du gå til den ego rummet og finde det dokument, som han og hans KGB håndlangere havde stjålet fra kurer universitet et par dage tidligere i Rime og at han ville til at aflevere til KGB. Dokumentet indeholder en plan for en ny nukleare våben detonator, en enhed, der har gjort brug af taktiske atomvåben mere praktisk og nemmere. Dette arrangement giver Usa en klar militær fordel i forhold til Sovjetunionen, og derfor, naturligvis, det skulle ikke have været i stand til at komme til Moskva.
  
  
  
  På ni-tredive, han tog en taxa til Villa Favorita Hotel ligger på Via Flaminia. Selv om det var lørdag aften, det var meget stille i Rim. De eneste lyde var omkring de intime terrasser, med lyse pizzeriaer, eller på den nærliggende scooter, hvor et ungt par sad griner.
  
  
  Villa Favorita må have fået sit navn på de bedste tider. Der var intet, uden at tilskynde til en rejsende til at tilbringe natten der. Stuk facade var revnet og chippet, og blev malingen skaller af. Gamle knoer hang ned fra de øverste vinduer . Indeni var en ridset skranke, hvor en gammel italiensk mand lå og sov. Hun gik lydløst mimmo ham og gik op ad trappen på bagsiden af den lille lobby. Han stoppede op på anden sal og kiggede ned svagt oplyst korridor til 307. Han gik hen til døren til værelset og lyttede. Det var stille indeni, og verden kunne ikke se hende. Men der ikke betyder, Maxim Zjukov var ikke at vente inde. Hun tog ud en særlig lås pluk fra hendes lomme, og valgte den nøgle, der åbnede låsen. Uden et ord, han har sat nøglen i låsen og drejede den skifter. Låsen klikkede. Han langsomt drejede håndtaget, og skubbede døren åben. Fra indersiden, der var ingen lyd til os, ingen problemer for os . En luger trak hende ud og hurtigt trådte indenfor. Et blik ind i den mørklagte værelse overbevist mig om, at Venskab var faktisk at tage en aftentur til den nærmeste kiosk for at købe en avis. Han lukkede døren bag ham ...
  
  
  Efter et par minutter, mine øjne justeret til det svage lys. Jeg kiggede nærmere at sørge for jeg var rigtig alene, så holstered de Luger og kiggede rundt i rummet og de tilstødende badeværelse. Værelset var sparsomt møbleret, og havde en ubehagelig lugt. - fra en beskidt håndvask, træ-gulvtæppe, og svedig madras kombineret med insect repellent pulver. Steder til at spise ting, der var få og langt imellem. Møblerne bestod af en bred seng, et natbord, et lille skrift stol, en straight stol og en lænestol. Der var huller i den stol, hvor polstringen var stikker ud. Det var ikke ligefrem det Cavalier Hilton, men Zjukov måske stadig have en ilder gemmer sig der .
  
  
  Han gættede på, at Venskab ikke har dette dokument. Selvfølgelig, det var muligt, men det ville være i strid med alle regler for vores erhverv. Du holder et vigtigt element med dig kun så længe det er nødvendigt, og derefter passere ego videre til en anden, eller finde et egnet sted til foder, indtil ego er gået på . I dette tilfælde, var det forventet, at cache ville være her, i Zhukov ' s værelse.
  
  
  Når femten minutter senere fandt hun intet, hun begyndte at undre sig, hvis jeg var forkert. Hendes værelse var bogstaveligt talt vendt vrangen ud. Zjukovs madrassen var i ruiner, og der var fyldstof på gulvet. Stolen set det samme. Det skuffer af hendes stol og sengebord blev trukket ud og smidt på gulvet. Alt blev grundigt undersøgt, selv toilet håndvask. Og jeg kunne ikke finde noget til hende.
  
  
  Han gik hen til vinduet og kiggede på sit ur. Det var allerede for ti minutter til ti. Hvis Zjukov holder sin sædvanlige rutine, han vil være tilbage på klokken ti eller kort tid efter. Han svor på, at under hans ånde. Jeg havde brug for at finde dette dokument, før det kom tilbage. AX hører til dem, at han vil overgive egoet til hans eget skøn transportøren tidligt næste morgen, så dette var vores eneste chance for at slippe egoet tilbage.
  
  
  Jeg så, at der var ingen ventilation-slots i rummet, og jeg formodede, at det aldrig havde været der. Lejere sandsynligvis lejet fan nedenunder, når det var varmt, og lukkede godt, når det var koldt. Det var virkelig en tredje-klasse hotel, gennem dem, hvor sengen fjedre stikke dig i ryggen hele natten, og hvor der ingen varmt vand til barbering .
  
  
  Da der ikke var nogen huller i væggene til at udforske, jeg begyndte at frygte, at min søgen var brat stoppet. Jeg var blot at dreje for at tage endnu et kig på badeværelset, da jeg hørte en uro på gangen. En Luger greb hende, gik over til hende, stod ved siden af hende, og lyttede. Hun hørte anden lyd i gangen - en dør åbning og lukning . Hendes afslappede og skubbede den luger tilbage i et minut. Som hendes mand vendte sig mod badeværelset, døren blev åbnet.
  
  
  Det var Zhukov.
  
  
  Hende, vendte rundt. Min hånd fløj til Luger.
  
  
  "Ikke for evigt," Zjukov sagde roligt, peger den russiske revolver på mit bryst. Hendes hånd faldt; han lukkede døren og kom over til mig.
  
  
  Han var omkring min højde og temmelig tynd. Men han havde en ruhåret, robust figur, der ikke kunne være undervurderet. Ego ' s ansigt kiggede unge, på trods af hans udtynding hår.
  
  
  Han trådte ind i min jakke ved solnedgang, samles op til en Luger ,og pegede en revolver på mit bryst. Han smed Wilhelmina skære en på madrassen.
  
  
  "Så det er dig, Carter," sagde han, tage et par skridt tilbage.
  
  
  "Du er tilbage ved begyndelsen." Jeg hurtigt i tanke om den samtale jeg var ved at få. Jeg spekulerede på, hvor længe han var villig til at tale, før han besluttede sig for at trykke på aftrækkeren.
  
  
  "Jeg har en vane med at ændre min adfærd, i vil," sagde han med et smil. "Det holder mig i live. Som for dig, min anden pony, jeg tror jeg skal have behandlet dig bedre i Caracas."
  
  
  Mit blodtryk er begyndt at dreadlocks. Og hendes stemme var igen på den forkerte side af st. andrew ' s revolver. Og denne gang vil han prøve endnu hårdere.
  
  
  "Jeg er ked af det rod," fortalte han hende med en gestus. "Men i dette værelse, kan du betragte det som en forbedring."
  
  
  Spurgte han. "Du har ikke finde ego, gjorde du?" Ego ' et smil bredere.
  
  
  "Nej, du skjulte det godt. Selvfølgelig, jeg havde meget lidt tid ."
  
  
  "Selvfølgelig," sagde han.. Og eftersom du stadig er her, Carter, jeg er bange for vil du have endnu mindre tid tilbage.
  
  
  "Jeg tror, jeg ved hvor det er."
  
  
  "Ja?" sagde han utålmodigt. Han var klar til at skyde, men ømu ' en blev nysgerrig.
  
  
  "Et sted, hvor man ikke altid kan tænke klart," fortsatte han. "For en mand med din intelligens."
  
  
  Smil henvendte sig til en vred udseende. "Hvor tror du, det er skjult, Carter? Vil din sidste konklusion være rigtige eller forkerte?
  
  
  "Jeg troede, at det var der." Han pegede på døren til badeværelset, mens han stod mellem døren og Venskab . På samme tid, musklerne i hendes underarm strammet, og stiletto gled umærkeligt ind i min håndflade.
  
  
  Jeg hørte Zjukov kluklatter på mit forkerte gæt, men i stedet for at dreje til ansigt med ham, jeg faldt til jorden. Zjukovs revolver udslettet, være genert øjne fanget i min jakke, da den rullede væk og kastede en kniv.
  
  
  Det var en vild kaste, men heldigvis stiletto stadig fast Zjukov i den højre skulder. Når han udstøde et skrig, og den hånd, der holder den revolver faldet, og hendes far sprang på ham fra jorden. Vi ramte væggen. Ego slået hendes arm, og revolver fløj ud, ramte gulvet, og gled ind i hjørnet.
  
  
  Det at gå op for ham, at han hurtigt leveret en højre-hånds-punch til ego ' et smalt ansigt, hvor han hørte knæk af knogler . Hendes plan om at lancere en anden strejken begyndte, men så, at det ikke længere var nødvendigt. Ego fighting spirit er gået.
  
  
  Det var den kniv, der tog hende fra ego ' s skulder. Han åbnede sine øjne og hvæsede, som ondt. Han trykkede stiletto at Ego ' s hage og studerede den tynde ansigt. Jeg spurgte hende, " Hvor er det, i hallen?'Han stønnede. Hendes ego slog hans ansigt, og ruskede ham frem og tilbage. "Fortæl mig, hvor det dokumentet er gemt, Venskab," sagde jeg.
  
  
  "Egoet ikke er her," sagde han, er at trække vejret hurtigt.
  
  
  "Lad os snakke," sagde jeg. "Det er for sent for spil."
  
  
  Han rystede på hovedet. Spidsen af stiletto presset hårdt mod Ego er splejset hals, indtil det blødte. Jeg kunne høre hendes lyde på gangen. Skud blev hørt. Nogen spurgte italienske hvis alt var okay.
  
  
  Hendes sazaal. - "Va Bene!" Det er okay! Han vendte tilbage til Zjukov. "Ser du nu? Nu behøver du ikke har meget tid tilbage. Politiet skal være her hvert øjeblik." Jeg ønsker at vide, hvor dette dokument er i publikum. Taler!'
  
  
  Han stirrede på mig og trak vejret tungt. "Du troede, jeg var bare en almindelig person, der ville straffe dig, bare fordi du truede mig med døden? Jeg er bange for at du ikke vide, Maxim Zjukov meget godt."
  
  
  Men ego kendte hende bedre end han troede. Han huskede AX-fil, der var på ham. Maxim Zjukov var ikke kun en oplæser, men også en jæger af kvinder. Han var meget stolt af sin styrke, mistelten kvinder over den udendørs swimmingpool og havde et ry for at have en stor seksuel appetit. "All right, Venskab," sagde jeg blidt. "Jeg vil ikke dræbe dig. Jeg vil tage den del af din krop, som du er så stolt af - jeg vil hugge den forbandede ting ud ."
  
  
  Den arrogance, der var væk fra den tynde ansigt ego. "Hvad? W-hvad?
  
  
  Der var flere stemmer i korridoren: "Du hørte, hvad jeg sagde."
  
  
  Han gav mig et forskrækket blik. "Vil du ikke gøre det!"
  
  
  "Jeg vil.'
  
  
  "Du er sindssyg," sagde han, sved bryde ud på hans overlæbe.
  
  
  "Narre."
  
  
  Ømu ' en skære hendes flyve åbne. "Så, Zjukov?"
  
  
  "Dræb mig!'
  
  
  "Åh nej. = Dette gør mange mennesker sjovere.-"All right?""Hun blev afholdt af en stilethæl på elastik af ego af hendes trusser. Hende fik gigt, jeg ønskede. Panik, han kiggede ud af vinduet. Derefter fandt han op for hans mod. "Nej," sagde han. Men det var for sent. Hende, løb hen til vinduet, skubbet ego, the rookery brækkede af og faldt ned i rendestenen. Der, på kanten af styrbord lugen, var der en skjult papir.
  
  
  Rammen af lugen bestod af tre lag af træ i forskellige grader af forfald. I denne lemmen, det midterste lag af rådne hurtigere end den malede ydre lag, og store stykker af træ der faldt ud til at danne en plads . Der var et foldet stykke papir i dette værelse. Når lugen blev lukket med kanten af vinduesrammen, papiret var dækket.
  
  
  "Nej! Zjukov råbte, kravler op til mig, og forsøger at komme op.
  
  
  Han tog papiret ud omkring cache og udfoldede det.
  
  
  Det var faktisk et blueprint for antændelse mekanisme. Jeg var blot at sætte mit ego ned, når Zjukov dykkede for hans revolver.
  
  
  Før jeg kunne nå frem til ham, greb han en revolver og pegede den på mig. Han duen for revet madras, hvor Luger lå . Zjukovs revolver gik ud, og være genert ridset mit højre lår. Han landede på madrassen og straks greb Luger. Når Zjukov tog sigte igen, Luger tog det op og affyrede to hurtige skud uden at tage mål. Den første gawk ramte døren. Der var højt råber på gangen og banker på døren. Den anden gawk ramte beetle lige under hjertet. Han sprang og faldt, siddende på gulvet. Han sad et øjeblik med øjnene vidt åbne, derefter faldt død om.
  
  
  Folk var råbe i korridoren: "Polysia! Polysia! "Det var tid til at forsvinde. Han kravlede ud af vinduet på den vakkelvorne brandtrappe, og lad sirener hyler i det fjerne, da han steg ned i en mørk gyde.
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 2
  
  
  
  
  
  
  Samme aften, som en ekstra sikkerhedsforanstaltning, han tjekkede ind på et andet hotel. Min nye bopæl var tæt på Via Marco Aurelio, på en lille bakke overfor Colosseum. Det var et fattigt kvarter, og efter jeg er flyttet ind i et lille, indelukket rum, jeg var mere bekymret for, aggressiv end KGB. Det har været en urolig nat .
  
  
  Den næste morgen, han stod tidligt op, trak en cache, der ikke var nær så opfindsomme som Zhukov ' s, og klædt på. Men det er tid til at overføre dokumentet blev bedre. Hun ville være blevet mødt af en kurer i lufthavnen Rim, som ikke vidste, hvornår og rakte Ømu ' en dokumentet, da han gik ombord på flyet til New York. Det forekom mig, at hvis Zjukov havde overdraget dokumentet inden fire og tyve timer, kan han stadig være i live i dag.
  
  
  Da han gik ud for kaffe, han forlod sit ego i hans værelse. Som Zhukov, han var ikke bedt om at ophold med mig længere end nødvendigt. Den del elsker mener, at de elementer, der vil være sikker, når han ih bærer dem med sig. Men en professionel ved, at hvis elementet er skjult i et godt gemmested, vil det være sikrere der. Uerfarne officerer er normalt bekymret over dette, men dette problem bør ikke gå ud over de kvaliteter af krisecentre.
  
  
  Jeg brugte formiddagen dobbelt-checke take-off tid af mit mobilselskabs fly og kodning en kort besked til David Hawke,min nærmeste leder og direktør af AX i Washington. Hawk ønsker at vide så hurtigt som muligt under hvad andre omstændigheder dokumentet blev fundet. Kurer gav em en besked.
  
  
  Ikke når det blev taget ud af dokumentet på steder af mad, sat i et cigaretetui af sølv og sætte cigaret tilfældet i et minut. I lufthavnen, han skulle til at tilbyde kurer en cigaret, og derefter to identiske elementer, der blev udvekslet.
  
  
  Jeg har ikke bestille en taxi til hotellet, men gik bare ned ad bakke til Colosseum. Men denne gang er den forholdsregel var ikke nok. Efter kun et par minutters kørsel, til det, jeg så, at vi var blevet forfulgt af en sort Fiat.
  
  
  "Drej til venstre her," sagde han til chaufføren.
  
  
  "Men du sagde, at du ønskede at gå til lufthavnen!"
  
  
  "Glem det for nu."
  
  
  "Cheers o coraggio" manden brokkede da han drejede om hjørnet.
  
  
  Jeg kiggede ud bag vinduet og så en Fiat-bil efter mig. Nu var det min tur til at brokke sig. Hende, troede, at alt gik godt, efter at han snød hende. Men på en eller anden måde Zhukov ' s venner fandt mig.
  
  
  Vi hurtigt vendte hjørne to gange mere, forsøger at slippe af med dem. Føreren om, at bilen var efter os, benyttede lejligheden til at demonstrere sine kørefærdigheder. Han slæbte os ned ad Via Labicana, tilbage op mimmo Colosseum og op af Via dei Fori Imperiali, så mimmo Basilica of Constantine og den sne-hvide Forum Romanum med ego-rystende templer kogende i middagssolen.
  
  
  "Hvor skal vi nu, signor?"
  
  
  "Du skal bare gå lige," sagde jeg, ser tilbage på Fiat. På trods af den taxachauffør behændig håndtering, var vi holdt op med trafik, og Fiat holdt op med os; det var for tæt på mig. Vi kørte langs Corso Vittorio Emanuele til Tiberen, krydset Ponte Vittorio Emanuele og ledes i retning af Vatikanet. Den sorte bil var stadig jagter os. Ved første jeg tænkte på at skjule det dokument i en taxa eller andet sted, men da den agenter bag os identificeret bilen, denne plan endelig syntes at være for risikabelt. Så vi fortsatte med at køre ned af Via della Conciliazione til Piazza Pio XII. St. Peter ' s tårnede sig op foran os . Da jeg kiggede på pladsen med det store springvand i midten, fik jeg pludselig en idé. Det er klart, det var en proptrækker nu eller aldrig.
  
  
  "Stop, driver," sagde han hurtigt, og på samme tid kiggede tilbage og så, at Fiat var ikke mere end to hundrede meter bag os . Jeg skubbede en tot af lire i førerens hånd, og han løftede sine tykke, buskede øjenbryn.
  
  
  "Benissimo !"kaldte han efter mig, da jeg forlod. "I bocca al lupo!"
  
  
  Men så indså jeg, at jeg havde brug for så meget mere end mit ego ' s gode ønsker.
  
  
  Hendes skridt tog hende op, når hun kiggede hurtigt over hendes skulder igen, så hun, at Fiat havde stoppet på den anden side af pladsen . Der var to mænd på forsædet, deres ansigter usynlige i eftermiddagssolen. Ih den tilsyneladende ubeslutsomhed ansporet mig på . Jeg vidste, at hvis jeg kunne komme ind i Basilikaen museum , ville jeg have en chance for at komme væk fra dem blandt de skarer af turister.
  
  
  Så jeg tog mit tempo igen og skyndte sig gennem søjlegangen, mimmo af den enorme Gemini kolonner til museer udenfor. Han kiggede tilbage igen. Både mænd kom ud, med en cirkel omkring den uhyggeligt udseende sort bil, og fulgte mig.
  
  
  Pludselig han rykkede til højre, dukkede ind i skyggerne af de første to museer, og marcherede ind i en tredje, mørke bygning. Der var uniformerede vagter ved indgangen. Han gik forbi dem uden at se sig tilbage og ind i en hall, hvor turister blev fyldt op med souvenir-butikker. "Damn skrædderen," mumlede han; disse fyre havde skarpere øjne end han havde tænkt.
  
  
  Omkring dem, Odin var allerede indtastning af hallen da han gik op ad trappen to ad gangen. Jeg havde tid til at mærke den optaget ego udtryk på det kantede, markerede ansigt. Han var en muskuløs mand med mørkt hår, klædt i en ubestemmelig løs grå jakkesæt. Og han var nok i KGB.
  
  
  Ved toppen af trappen, hvor hendes, pustende, kiggede rundt, hendes, jeg så, at jeg var i galleriet i Vatikanets Bibliotek. Det var en lang, smal plads flankeret af vitrineskabe, der indeholder gaver til Paverne Pius IX, Leo XII, og Pius X. Det var en sand guldgrube af jeweled scepters, sølv-statuetter, og det er slående smukt udskårne guld skåle og religiøse genstande; antikke vaser, der stod på gulvet og mellem skærmen tilfælde . Til venstre for galleriet, så hun, at den ydre mur mod gården, hvor hun havde kørt et par sekunder tidligere .
  
  
  Hendes værelse blev scannet, og Stahl søgt efter et muligt sted at spise dokumentet. Det var for risikabelt at holde egoet til sig selv, og han vidste, at med lidt held, KGB ville aldrig være i stand til at finde ego, hvis jeg gemte det på det rigtige sted.
  
  
  Uniformerede medarbejdere flyttes gennem korridorer på hver side af galleriet. Hun kunne hører de knirkende gulvbrædder som vedligeholdelse personale tempo frem og tilbage . Så vil jeg tage en håndfuld af mine egne handlinger over den dæmpede lyd af fodtrin, så de ikke kan se, hvad jeg laver. Han tog det ud af lommen med et cigaretetui af sølv. En mørkhåret KGB-agent kan forekomme på ethvert tidspunkt. Han hurtigt gik det foldede papir ind i hans højre hånd og skubbede den cigaret tilbage i hans doublet lomme. Odin Poe af de fremmødte var fløjtende. Jeg stoppede og lod til at beundre sølvtøj på en af de montrer, ser ledsager konstant, indtil han var ude af syne. Derefter gik han dokumentet i en Etruskisk vase, der sad i et vindue ved enden af galleriet. Jeg var nødt til at folde papiret på midten igen for at få det gennem den smalle hals.
  
  
  Han havde bare gået til en anden montre, da den russiske dukkede op i døråbningen. Han kom hurtigt i, så mig stå der, og bremset. Han holdt også op foran skærmen sagen og undersøgte indholdet.
  
  
  Jeg var sikker på, at ingen havde set mig til at sætte dokumentet i vasen. I håb om at ligne en helt almindelig turist, han brugte et par minutter mere at se hele udstillingen. Så han gik langsomt gennem værelserne og vendte tilbage nik med ledsager i døren. Når han var i korridoren, og hendes far gik hen til vinduet og kiggede ud i gården. Hende, så, at ved indgangen til bygningen blev venter på starten af anden russisk .
  
  
  Jeg flyttede på. Så, de troede, de havde mig fanget. Men hvis de troede så, at de ikke har papir endnu. Dette dokument var mere sikkert opbevaret i en Schweizisk sikker. Min carrier blev beordret til at udskyde ego trips for tyve-fire timer, hvis jeg ikke møder op, så det er også fint. Nu alt, hvad jeg havde at gøre, var at komme væk fra disse to Russere i live.
  
  
  Jeg gik ned af trappen til første sal i den bygning, hvor jeg fandt en korridor med flere toiletter. Ud over det var det vigtigste korridor med en lille vestibule, der fører til service indgang. Han gik til begge ender af den korte lobby, drejede om hjørnet og ventede. Næsten med det samme, en sikkerhed officer kom løbende rundt om hjørnet, sandsynligvis tænker jeg, at jeg ville forsvundet gennem service indgang .
  
  
  Da han gav hende væk, Stahl nået ud, greb ego, og trykkede hende til at jamre. Hendes ego kan dræbe hende, men det behøver ikke at. Jeg var stadig nødt til at fjerne security dokument, og mens jeg gjorde det, han havde ikke brug for politiet, til at efterforske mordet. "Du er sent," jeg løj, trykke på mit ego at stønne. "Det dokument, der gik til Washington."
  
  
  Dens blevet ramt af hans ego knytnæve i livet. Han bøjede sig over, der gør ondt. Hendes ego ramte ham i nakken, og han faldt på knæ. Da jeg var ved at løbe væk fra ham, at han pludselig tog fat i mine ben og trak mig hen imod ham.
  
  
  Han croaked. "Du lyver!'
  
  
  Han rakte ud efter mit ansigt og mistede mit højre øje af et par millimeter. Ego opbevaring operatør håndtering virksomhed stoppede hende og hamrede sin knytnæve ind i Ego ' s kødfulde ansigt. Han skreg, og faldt mod væggen. Jeg stod op, og da han var ved at komme op , jeg slog hans ego i øjnene igen. Gol-ego blev smidt ud af den måde ved anslaget. Når han ramte væggen, hendes knoer ramte hans ego membran. Luften styrtede ud gennem ego af hans lunger, og han faldt igen. Hendes ego sparket ham i ansigtet. Han var bevidstløs.
  
  
  Det var klart, at ingen i gangen havde hørt om kampen. Jeg gik til service indgang og fandt døren låst, som jeg havde forventet. Men jeg tror ikke, jeg kunne komme forbi de andre officer mimmo ved hovedindgangen . Hendes stemme afhentet sin særlige lock pick, selvom det ikke var sikker på, om det ville fungere med en stor gammel lås. Det blev forsøgt i flere minutter, hele tiden i håb om, at service-medarbejdere vil ikke blive vist. Endelig, låsen åbnes det.
  
  
  Bag ham, og jeg hørte hende stønne som en sikkerhed officer. Han kom til sine sanser. Han drejede håndtaget og åbnede døren. Sunny Brylev kom ind i rummet . Han gik ud i den lille parkeringsplads bag bygningen og gik hen til det hjørne, hvor en taxa ventede. Føreren var blundede på hjulet. Han lænede sig over og rystede Ego ' s skulder.
  
  
  "Jeg ønsker at gå til Hotellets Della Lunetta," sagde jeg.
  
  
  "Mi si live dai piedi," svarede han ; hvis det kun er hendes hotel ville bare tage en tur.
  
  
  Hun fik overrakt en tot af lire af Ømu ' en og sad i en taxa, mens han indsamlede penge. Da han var færdig, grinede han.
  
  
  "Nu, hurtigt."
  
  
  "Din, din, signor."
  
  
  Han startede motoren, skiftede gear, og vi kørte til hovedindgangen, mimmo turister og en sikkerhedsvagt. Han tog en avis fra førersædet, og holdt det foran hans ansigt, da vi trak op til indgangen. Da vi passerede den mimmo, det var kiggede ud over kanten på en KGB-agent, en mand, der er kortere end sit ego kollega. Han kiggede kort på gebyrer, så vendte sig om og kiggede ind i den bygning, som om han forventede at se sin kollega .
  
  
  Da vi kørte gennem St. Peter ' s Square til floden, lagde hun ned avisen og afslappet. Dokumentet var sikkert - indtil nogle ilder. Nu måtte jeg finde en måde at få mit ego tilbage, før kurer tilbage den næste dag.
  
  
  
  
  
  Kapitel 3
  
  
  
  ;
  
  
  Jeg var ikke i stand til at kontakte flyselskabet, indtil den næste dag, men det var ikke nødvendigt. Som for det dokument , Vatikanets museer blev lukket for en halv time efter han forlod for pakning, og ikke er åben, indtil den næste morgen. Så efter et afslappende måltid, han blev flyttet til en tredje hotel i tilfælde af KGB kiggede efter begyndelsen af den anden. Efter frokost, gik jeg til en lille bar og bestilte en cinzano, og havde en langsom ego drink . Det forekom mig, at hvis Hawke havde vidst, hvor de dokumenter, der var i hallen, kunne han have været tilfreds med hvad jeg havde gjort med dem, og at jeg allerede havde regnet ud en måde at få dokumentet tilbage. Jeg gik på apoteket og købte en ekstra lange par af læge pincet. Næste morgen vil jeg gå til galleri med en pincet under min jakke, og hvis ingen er rundt omkring, vil jeg dyppe pincet i en Etruskisk vase og trække papiret ud. Jeg vil ankomme tidligt, så snart museum åbner , så der vil ikke være mange turister.
  
  
  Jeg havde bare arbejdede ud mine planer, da en pige kom hen og satte sig ned ved mit bord. Jeg iagttog hende, mens jeg stadig tænker på Vatikanet. Hun var tydeligvis en hore: tynd, med tynd sort hår og alt for meget makeup. Hun var iført en billig stribet trøje og en nederdel, der kun lige dækkede hendes lår længere. "Hey, Johnny. Du er Amerikansk, er du ikke?
  
  
  'Ja'.
  
  
  "I stemning til nogle sjov, hva'?"
  
  
  "Ikke i aften."
  
  
  Jeg har intet imod ludere. Kun de fleste af de mennesker omkring dem synes følelsesmæssigt ødelagt, og jeg kan godt lide en kvinde, at være sunde, ikke bare i kroppen, men i tankerne.
  
  
  Hun insisterede. "Er du sikker på, Johnny?"
  
  
  "Ja," sagde jeg. "Dens tillid.'
  
  
  "Hey, jeg ved, hvem du er," sagde hun pludselig. "Du er en Amerikansk betjent."
  
  
  Hendes blik fast på Luk. "Hvad gør du tror, at?'
  
  
  "Selvfølgelig! Politibetjent! Kan jeg lade hende se det?" Vil du arbejde med den Romerske politiet ?
  
  
  "Jeg er ikke en copp," sagde jeg.
  
  
  Hun gav mig et hårdt smil. "Hej, Johnny," sagde hun, " der er nogen, du gerne vil møde. Hej, Gina! Favoriska ! Før jeg kunne protestere, kaldte hun ud af, at den pige, der lige er kommet op til os, og stod tøvende ved den stol, kigger mig i ansigtet. Dette virkede ikke til at ligne en luder. Og hun var meget smuk.
  
  
  "Si encodi!" den tynde pige sagde til den smukke pige, der banker på den tredje stol. Hun lænede sig frem og sagde i en fortrolig tone: "Gina, hun taler godt engelsk. Hey kan lide Amerikanere. Du ønsker at tale med hende, gør du ikke?"
  
  
  Gina prøvet at gøre indsigelse mod den tynde pige ' s opfordring, men til sidst lod sig overtale til at sidde ned.
  
  
  "Gina er smuk, er hun ikke?" sagde tynde stolthed.
  
  
  "Det er en diabolo!" sagde Gina, og er begyndt at få op.
  
  
  Rart at møde dig, Gina, " sagde jeg. 'Mit navn er Nick. Du sidde med os."
  
  
  Hun tøvede et øjeblik, så lænede han sig tilbage forlegent. Nah, havde den smukke træk og lys brunt hår af det nordlige beboere i Milano og Vicenza. Nah ' s hår var langt og tykt, med lyse striber. Hendes øjne var brune, hendes mund var bred og sensuel, og under hendes monteret bluse og korte nederdel, hendes figur var mere end raffineret.
  
  
  "Gina har en fætter i Amerika," den anden pige sagde, at ignorere Gina ' s harme. "Men hun taler Dansk, bedre end hendes. Hun vil fortælle dig. Derefter fik hun op og til venstre, først med et kys på mig.
  
  
  "Hvad betyder det?"
  
  
  Gina lykkedes et smil. "Rose kan lide at introducere mig til mænd. Hun mener, at jeg er ensom.
  
  
  "Og der er du?"
  
  
  Hun sendte mig et hurtigt blik, så undgik mit blik. Alle får ensomt, gør de ikke?
  
  
  "Ja," jeg er optaget, skal du huske, at det var helt sikkert i mit arbejde. "Har du arbejdet her, Gina?"
  
  
  Hun er en servitrice, en værtinde, hvis du ønsker at ringe til hende. Men jeg må ikke sove med mænd på arbejde." Hun besluttede på de sidste ord langsomt og beslutsomt. Jeg kunne ikke gå for meget i detaljer. Din ven Rosa synes jeg er en betjent, men det er virkelig ingen af min virksomhed.
  
  
  "Jeg ville ikke ligeglad med, hvis det var dit job.
  
  
  Jeg spurgte hende. "Kan jeg få dig noget?"
  
  
  Hun kiggede mig i øjnene. "Jeg ville elske at, Nick," sagde hun, " men som jeg sagde, jeg er ikke en luder."
  
  
  Jeg smilede til hende. [Jeg troede så. Hvad ønsker du at drikke?"
  
  
  Han vinkede til tjeneren, og hun bestilte en forret. Vi chattede i et stykke tid. Han fortalte hende, at han var en Amerikansk embedsmand, der besøgte ambassaden i Rim.
  
  
  "Hvor er du fra i Amerika?" Gina bedt om.
  
  
  "Rundt I New York."
  
  
  "Jeg har altid lyst til at gå der. Niece Rose var tale om liv i New York. Hun kan varmt værdier, cafeterier og restauranter. Er de virkelig så gode, som hun siger, de er?
  
  
  Jeg ventede på hende i et stykke tid. "Ah," sagde jeg, " de er gode på deres egen måde. Hvor længe har du arbejdet på denne bar, Gina?"
  
  
  "Ikke så længe. Jeg kan næsten ikke har råd til husleje." Hun sænkede hendes øjne. "Jeg vil gå hjem snart," sagde hun forsigtigt. "Der er intet arbejde her i dag, og de ikke har brug for det. Du kan komme til en drink med mig, hvis du vil." Hvorfor ikke, tænkte jeg. "Jeg ville elske at," sagde jeg.
  
  
  Jeg kaldte hende en taxa, og vi gik til Gina ' s værelse. Det var et værelse på taget af et gammelt hus i Via delle Quattro Fontane. Vi startede på fjerde sal, og da vi udåndede til starten af den anden landing, hendes far lænede sig ind og kyssede hende blidt. Hendes læber var bløde, varme og bud .
  
  
  I rummet, vi snakkede, mens du drikker vin. Gina talte om den tid, hvor hun var elskerinde for en stærk chef for den Romerske underverden, en vis Giovanni Farrelli. Han startede ud som en simpel indbrudstyv og derefter gjort millioner i fast ejendom svig. Ifølge hende, han behandlede hende dårligt.
  
  
  "Men det er i fortiden. Nu vil jeg holde sig væk fra mænd, som Giovanni. Jeg ikke stå på mine fødder, og tjene penge på en ærlig måde ."
  
  
  Mit blodtryk steg ved synet af hende til at smile. Hun stirrede på mig et øjeblik, derefter stod op og tændte lyset tænder, så det kun er de hellige omkring kvist vindue vil komme ind i rummet . Hun afklædt uden at sige noget. Hendes blonde hår faldt ned over hendes skuldre, og hendes fyldige bryster bad om at blive rørt. Jeg trak hendes varme krop til mig, og hun smeltede ind i mig, som mine hænder blidt kørte over hendes fløjlsagtig hud. Hendes læber, pludselig varm, fandt mine, og vores munde der åbnede i gensidig udforskning. Den krop, han spillede på, var smidig og glat, som en seksten-årige.
  
  
  "Tag mig, Nick," hviskede hun i mit øre.
  
  
  Jeg klædte hende, og hun så Luger . "Så du er en betjent."
  
  
  "Jeg fortalte dig sandheden," sagde jeg. Ee omfavnede hende, og hun glemte alt om pistolen.
  
  
  "Bed," hviskede hun. "Tag mig i seng."
  
  
  Jeg gjorde det. Da jeg lå ved siden af hende, mine hænder kærtegnede hendes krop, indtil hun skiltes hendes lange, magre lår, og han kørte sin hånd over fløjlsagtig inde.
  
  
  "Va benissime!" mumlede hun.
  
  
  Han lod sin hånd stige højere.
  
  
  "Kom," hun pustede.
  
  
  Han kyssede hendes fulde bryster, og hun holdt vejret. "Basta," kaldte hun. "Det er nok. Nu er. Jeg vil have dig nu".
  
  
  Hende langsomt trængt nah. Hæse skrig, der brød ud omkring hendes hals. Hendes krop vred sig med lidenskab, og jeg blev grebet af en stærk og overvældende fysiske begær. Jeg følte hendes våde lår tæt omkring mig, og lyden af hendes fløjte, gispende skrig lød i mine ører. Hun ridsede mine hænder med sine negle, lagde sine arme omkring min hals og skuldre, og trak mig ned, næsten hektisk at afslutte, hvad vi ville i gang.
  
  
  Så kom det øjeblik, da hver tanke, hver viljestyrke, var væk. "Mere, mere, Nick!" hun gispede. Mine læber krøllet i et smørret grin, der allerede var halvt ironiske, halvt forståelse. Hun krammede mig strammere, mere omklamrende, og hendes hofter begyndte at svaje, som hun mistede kontrollen. En sidste krampagtige tremor, og vi er samlet for at beslutte, hvad de skal gøre; hun stønnede voldsomt, en sang af længsel, og tilsyneladende endeløs nydelse.
  
  
  
  
  Da jeg vågnede op næste morgen, der var et øjeblik af panik; de første glimt af frygt, da jeg stirrede på den uvante omgivelser. Ved siden af mig, en varm krop mumlede sagte. Han kiggede op og lo, da han så Gina sovende form. Hendes hår var filtret ind på den pude , en kobberfarvet halo i hendes hvide trusser. Meget forsigtigt, hun gled væk fra Nah, indtil hendes hånd faldt fra mit bryst. Hun stirred et øjeblik , så hendes vejrtrækning blev selv igen, og hun faldt i en dyb søvn.
  
  
  Lydløst for ikke at vække hende op, og lad mig spørge hende, hvor jeg gik, jeg fik ud af sengen, og samlet op på mit tøj. Jeg var overrasket over, at jeg ikke kunne gå tilbage til hotellet og tilbragte hele natten med Gina i mine arme. Men der var intet af værdi i mit hotelværelse, fordi en Etruskisk vase i Vatikanets Bibliotek stadig holdes et kostbart dokument, der indeholder hendes dødbringende hemmelighed. Men nu, at jeg havde formået at holde dokumentet ud af hænderne af KGB, jeg var nødt til at få det tilbage, og så hurtigt som muligt. Da han var klædt, han glattede sine fingre gennem sit hår, tog endnu et kig på sengen med sin forpjusket, fugtige lagner og gave af Gina ' s smukke unge krop, og tog til døren.
  
  
  Han ville ikke have noget imod at vågne hende op som han vidste, hun ville ikke have noget imod . Men han var min sande kærlighed, og kvinders fornøjelser aldrig skulle have holdt mig tilbage fra et job, der er nødvendig for at være afsluttet. Hun gav Nah en sidste passioneret look. Hun sagde ikke noget; hendes bryst, steg og faldt med hvert åndedrag . Han smuttede ud af værelset og lukkede døren sagte, bag ham .
  
  
  Det var tid til at lægge alle tanker om Gina ud af mit hoved. Jeg var nødt til at fokusere på udvinding af dokumentet, skal du få det uden at tiltrække opmærksomhed. Hvis jeg ved et uheld blev fanget forsøger at vende tilbage til dokumentet, ville der være , for at sige det mildt, alvorlige komplikationer. Første, det værste der kan ske for agenter-andre end døden, selvfølgelig-er at tiltrække offentlighedens opmærksomhed. Muligheden af mine camouflage viser gennem var risikabelt nok, men hvis jeg blev opdaget, forsøger at få fat i det papir, dokument vil blive gennemgået og undersøgt af enhver italiensk politibetjent, der kunne se egoet. Selv hvis jeg endelig kan overbevise myndighederne om, at det dokument, der hører til den AMERIKANSKE regering, den hemmelige, vil ophøre med at være en hemmelighed så hurtigt som muligt. Han var sikker på, at ikke alle italienske politifolk ville være villige til at sælge sådan en top-hemmeligt dokument til en person med en stor tot af lire i deres hænder.
  
  
  Og hvis vi havde fortalt Russerne, hvor det dokument, der var i hallen, ville de have forsøgt at komme til det, før jeg gjorde. Uddrag af dokumentet på den Etruskiske vase er nu mit primære mål. Alt andet var ligegyldigt . Heldigvis vågnede jeg tidligt op for at være i Vatikanets Bibliotek, når det åbnes.
  
  
  Jeg var i Piazzale XII, ved indgangen til Vatikanet, da jeg så en stor skare samlet på pladsen foran mig, St. Peter ' s Square. Det var ikke ualmindeligt. Paven ofte vises på balkonen i sit palads til velsigner de trofaste og pilgrimme stående på pladsen. Men denne morgen, den skare af turister og Romere syntes større end sædvanlig.
  
  
  Jeg var nødt til at gøre min vej gennem mængden, og mumler undskyld på hvert trin. Hoveder var rejst til vinduerne i det Pavelige Palads, og som hendes mand nærmede sig kanten af den tætte menneskemængde, der var et råb, efterfulgt af en underlig og næsten ildevarslende tavshed, der opslugte publikum. Han stod ubevægelig og kiggede op, som de hvid-klædte figur af Pave Paul VI blev åbenbar.
  
  
  Han løftede sine hænder i velsignelse. Men han var lige begyndt den velsignelse, da en kraftig indvirkning split himlen som torden. Ved første jeg troede det var en bil lyddæmper.
  
  
  Desværre, det var meget mere alvorlig.
  
  
  Et splitsekund senere, det knuste glas styrtede ned på Paven som den store glasmaleri af ego balkon bristede med et brag. En person i folkemængden under balkonen begyndte at råbe, og Paven forsvandt ud af syne, efterhånden som flere glas faldt ind i mængden af folk på pladsen.
  
  
  Råb blev gentaget af andre som publikum blev panikslagen. Han kiggede i alle retninger for at se, hvor skuddet kom fra, skød må have været rettet mod Far og savnede ham med et par inches .
  
  
  "Det er Papa!" en skinger italienske stemme råbte.
  
  
  "De forsøger at dræbe egoet! en anden råbte.
  
  
  Folk løb hen til indgangen til Vatikanet, og den larm og støj af ih panik stemmer steg i luften, som en jamre af din sorg og fortvivlelse. Glasskår stadig faldt på plads, men den førende del af publikum løb hen til dørene og ikke falder ind under byen af granatsplinter.
  
  
  Han kiggede en gang mere på balkonen, og i det øjeblik to tal i søjlerne blev synlige. De bøjede sig ned for at hjælpe Papski op. Fra hvor han holdt det, han kunne se, at det var tilsyneladende uskadt.
  
  
  Bag mig var der en anden brøl omkring mængden. Han kiggede over hans skulder og så en lang sort bil fremskyndelse væk fra pladsen. Var det bare en tilfældighed, jeg spekulerede på , eller har bil, har noget at gøre med, hvad jeg lige så?
  
  
  Jeg ved ikke, hvorfor hun pludselig kiggede i retning af Vatikanets museer og biblioteker, hvor hun blev taget. Men når jeg kiggede på det, så jeg en helikopter faldende og forsvinder bag en bygning. Det er klart lignede en Amerikansk militær helikopter Skyhook.
  
  
  Jeg behøvede ikke at tænke over det, for selv en anden.
  
  
  Som han banede sig vej gennem mængden, han indså, at han var nødt til at komme til biblioteket så hurtigt som muligt. Han skubbes gennem forskrækket folk og gik fra torvet til søjler museum. Da hendes far trådte den største gård, Stahl Vidny var tilbage med helikopter. Han langsomt ned ærlig over Vatikanets Bibliotek. Og så er hende, jeg indså, at der var noget galt; grueligt galt.
  
  
  Han begyndte at løbe, fordi han ikke ville have en anden til at tabe. Hendes, følte at mit dollar stak omkuld, og adrenalin steget gennem mine årer som hendes kørte mod museets indgang . Fanget i panik af den tætte menneskemængde, uniformerede medarbejdere næsten alle forladt deres stillinger foran den Pavelige bibliotek. De løb mimmo mig, ih øjne frosset med frygt. Jeg kiggede tilbage på den balkon, hvor min Far var kommet fra. Balkonen var øde; kun glasskår forblev tavse vidner til, hvad jeg lige havde set.
  
  
  Det er klart, at de ikke ved, om de saint tilstand endnu, og det ville ikke ligefrem være en vred, gik i panik mængden. Vagterne blev der kører frem og tilbage over pladsen, så hvis man leder efter fodspor. Men jeg vidste, at de ikke ville finde noget , og jeg var sikker på, at der var mere i kampen, og den almindelige forvirring, end det var overfladisk.
  
  
  Nu en anden blank sort limousine kom til syne. Hendes dukkede bag en omkring søjlerne ved bibliotekets indgang. Bilen peb til et stop. Der var en knagen af intimidering, og to bredskuldret, buttede mænd sprang ud af bilen og stormede ind i bygningen. På samme tid, lugen i bunden af helikopter åbnet, og hun var fanget i en serie af bevægelser i flyet.
  
  
  En skyggetilværelse tal sad bag rattet af en limousine. Mandens ansigt var umuligt at se, da bilen slingrede frem og fløj forbi mig. Han kneb øjnene sammen og forsøgte at skrive ned nummerpladen. Men selv hvis bilen stoppede, ville du stadig nødt til at have en X-ray øje at se tallene. Pladen var dækket med et groft uigennemsigtig sort stofbetræk.
  
  
  Når bilen var ude af syne, han bevægede sig på. Jeg kunne ikke komme ind biblioteket, mens bilen var i front af det, men nu, at det var hurtigere væk, jeg løb hen til indgangen til den pavelige monument og kiggede ind. Nogle medarbejdere nervøst talte om hvad der var sket.
  
  
  Men de to stærke bygget af mænd, der havde bare sprang ud omkring bilen, var ingen steder at blive set. Og ingen omkring den glade ih museum personale syntes at lægge mærke til. Måske de ikke havde set mænd løber ind i biblioteket, men de havde set hende. Da han nærmede sig de trapper, der fører til galleri, to skud ringede ud. Hun havde en meget sofistikeret ballistik kursus i AX , og jeg havde ingen problemer med at fastslå, at de skud, der kommer gennem gallerier, hvor en top-hemmelig tegning havde skjult hende.
  
  
  Hende, løb op ad trappen til tre dis, Luger i hånden, finger på aftrækkeren. Da jeg endelig nåede første sal, min værste mistanke blev bekræftet. Den uniformerede betjent, som havde besluttet at blive på sin post, havde ikke efterladt endnu, nu liggende i en stor pulje af blod til den dag. Jeg behøvede ikke at bøje sig over ham for at se, at han var død.
  
  
  For sent, han så den massive udskårne eg døre i galleriet lukker indefra. Jeg løb der, men ikke hurtigt nok. Selv hvis det blev brugt af Wilhelmina, ville det være umuligt at forhindre, at dørene fra smække lukket.
  
  
  Jeg hørte et klik på en nøgle i låsen. Han trykkede på aftrækkeren, og skoven omkring låsen splitte åben. Men gawk brød gennem halvdelen af den tykke træ dør. Så hørte han en anden bump og indså, at de samme ting, der skete på den anden side af den lange korridor. Galleriet blev lukket indefra med en sådan effektivitet, at det var klart, at drift - noget, der kan inddrage det - var blevet udført med den rette kvalifikationer og forberedelse.
  
  
  Jeg kiggede rundt for vildt til at se, om det var muligt at komme ind på galleriet. Jeg hørte dæmpede stemmer bag mig. Jeg ikke tage flere chancer med hende. Han vendte rundt, da tre turister, der kom rundt om hjørnet. En af dem, en red-faced kvinde i en lys kjole, kiggede på Luger og råbte.
  
  
  Hende til at græde, ansporet mig til handling. Han løb hen til den række af windows nær den lukkede galleri døre. Han ulåst låsen, åbnede den ene omkring vinduerne og lænede sig frem for at kigge ud i gården. Om tredive meter fra helikopter, en metalkurv mere end tre meter i diameter og har en højde, der er knyttet til en tyk stålwire, faldt . En mand var hug inde i kurv, og jeg lagde mærke til, at kurven var lavet af armeret stål , det samme metal, der dækkede bunden af helikopteren.
  
  
  Det var nu klart, at det, han først havde gættet var rigtigt. Angreb på Paven var en afledningsmanøvre for at aflede opmærksomheden fra de virkelige forbrydelse, der var i øjeblikket ved at blive begået. De, der stod bag dette aldrig beregnet til at dræbe Paven. Dette angreb blev udført for at skabe panik og generel forvirring. Den virkelige mål var den samling af sølv og guld, skatte fra Galleri Po i Vatikanets Bibliotek, den meget galleri, hvor den forbandede, uerstattelige hemmelige tegning havde skjult hende.
  
  
  Skrig af en skræmt turist tiltrukket sig opmærksomhed fra andre besøgende til museet. Han så tilbage og vinkede til dem om at forlade - den måde, han vinkede til hende udløst alarm af den forvirrede og bange for mængden. Han gik tilbage til galleri for døren, bøjede sig ned og lyttede opmærksomt . Hende, hørte de glas der splintres, og mistanke om, at vinduerne i galleri var brudt ind, og snart ih dyrebare skatte blev stjålet-gaver fra alle de største Europæiske monarker, uvurderlige artefakter gik ned til den pavelige fra konger og gejstlige fyrster . Og mellem dem var et dokument, som skulle til at vende hende-for enhver pris.
  
  
  Et eller andet sted i museet, en alarm klokke ringede. Men ingen var i stand til at sætte en stopper for de mest brutale røveri i Italiens historie. Jeg kunne ikke hjælpe, men beundre den opfindsomhed af planen og effektivitet og professionalisme, hvor forbrydelsen blev begået. Men det dokument, jeg havde brug for, var i en Etruskisk vase, usynlige bag stramt lukkede døre i galleriet.
  
  
  "Ringe vedligeholdelse personale!" Jeg råbte, dette til den unge matematik-studerende står ved siden af mig, og ego ' s store øjne og mund ændret, da han blev skubbet ned ad trappen af ego.
  
  
  "Ja, sir," sagde han, kameraet ego danse på hans bryst, da han fik sin vej gennem den begejstrede turister .
  
  
  "Fortæl dem, at de Pavelige Galleri er ved at blive røvet!" Ego kaldes efter hende.
  
  
  Måske var det den overbevisende lyd af mit hold, eller det faktum, at jeg talte engelsk, men uanset hvad det var, publikum faldet til ro. Han pegede dem til sikker håndliste af trappeskakten. Selv den kvinde, der allerede havde skreg, da hun så min Luger er faldet til ro og virkede til at være sig selv igen.
  
  
  Hendes øjne vendte tilbage til Dag. En smadret, brændte træet over slottet markerede sti af min første skud. En kugle ville have været nok . Måske det ændrede sig med den anden eller tredje skud. Han tog nøje sigte og affyrede tre skud i træk.
  
  
  Alle stønnede som tunge kugler, der ramte dem. Metal lås knagede højlydt, og gennem røg og splinter af træ, så hun, at låsen var blevet groft tvunget. Wilhelmina igen bevist sit værd, da hun blev skudt gennem den tunge dør igen. Bag mig, en anden kvinde skreg, og de skrækslagne turister blindt løb ned af trappen til lobbyen.Nu, at de ikke længere var i fare, han trådte tilbage, løftede sin fod, og sparket. Tae Ex Gør, er en af de bedste kampe teknikker. Blæse op, Vil Cha-Gi, dag split. Den anden dør og metal lås fløj fra træ-ramme og klaprede til gulvet.
  
  
  Så døre svingede åbne og hendes umådeligt så to velbyggede mænd skridt ud omkring en sort limousine . Det syntes ligesom det var sket for et par timer siden. Men ikke mere end ti eller femten minutter var gået, da fritten var med dem, når to mænd - ih kammerater i helikopter-brød ind i museet.
  
  
  De var fyld en kostbar genstand efter en anden i flere allerede overbelastet tunge lærred poser. Metal kurv, han havde set hang foran den åbne galleri-vinduet, og var knyttet til den brede sten vindueskarm med to metal kroge . Den tredje mand har lagt linned poser i kurven. Vitrineskabe blev smadret, og de polerede gulv var dækket med glasskår .
  
  
  Så snart jeg brød døren og tog et hurtigt kig på den scene, tyven tættest på mig, vendte sig og pegede med en revolver på mig. Han kaldte ud af, at to af hans kammerater, og en af dem faldt et linned sæk på gulvet og begyndte at skyde på tilfældige.
  
  
  Han dukkede bag doorjamb som kugler whizzed gennem luften. Jeg hørte lyden af bly rikochetterende omkring mig . Kuglerne ramte ind i dørkarmen og næsten ramte mig i hovedet og brystet. Han svor på, at under hans ånde og trak sig lidt tilbage for mere .
  
  
  En anden gawk whizzed tidligere mimmo s dørkarmen. Han ventede et øjeblik, derefter stak sit hoved rundt om hjørnet, og fyret. Galleri fastsat lille dække for de tre mænd. Den mand, der affyrede det første skud forsøgte at undvige. Men Wilhelmina blev hurtigere, og hun blev ramt af sit første mål med en kugle, der ramte Ego ' s venstre underarm.
  
  
  Et kvalt skrig undslap ego ' s læber. Han stønnede og faldt over den ødelagte skærm sag, den revolver, der falder over den egoer af slap og ubrugelige fingre. Mine øjne faldt på det andet menneske lige som han skød mig.
  
  
  Dette var ikke tænkt sig at give op så let som ego på den anden. Han trak sin tunge taske til det åbne vindue, " jeg ønsker at sætte skatten i en metal kurv." Hans Luger trykkede på aftrækkeren, manglende hans venstre lår af en tomme, og Em formået at passere taske til tredje mand, der stod ved det åbne vindue.
  
  
  Bag dem var i en glas montre i den anden ende af rummet. Dagen før, en Etruskisk vase var blevet placeret ved siden af denne montre. Men nu, at jeg så det, min mund var tør. Der var ingen vase.
  
  
  Problemer, der er store problemer. Hvis tyvene er ikke stoppet, og vaserne er ikke vendt tilbage, vil konsekvenserne være uforudsigelig. Jeg tænkte ikke så meget over situationen, men jeg løb ind i galleriet, skydning. Han tog sigte på den sårede mand og skød ømu ' en en gang til i højre lår. Han blev slået ud, så der kun er to egoer af sine holdkammerater.
  
  
  Den mand, hun havde set klatring ned i metal kurv klatrede tilbage i, og fra hvor hun stod, hun kunne se toppen af to fulde linned tasker. Den mørkhårede mand, der havde været med til em var klar til at forlade. Galleriet var stort set tom, frataget sin dyrebare skatte. Da manden vendte tilbage brand, jeg kollapsede på jorden. Kugler whizzed truende lige over mit hoved. Men jeg blev ved at skyde, og træ og glas knust alle omkring mig. Jeg følte glasskår falde på mine lår og bryst.
  
  
  Hvis hun ikke var blevet dræbt af to andre mænd, hvis hun ikke havde fået dokumentet tilbage på den Etruskiske vase, Hawke ville aldrig have tilgivet mig, for at sige det mildt.
  
  
  "Caita hat!" den mand ved vinduet råbte, opfordrede hans kammerat til at skynde sig. Han hængte mig ned med hans skud, som sårede mand forskudt til vinduet, hvilket efterlader et blodigt spor på gulvet. Et øjeblik senere, de to mænd var i en metalkurv med deres følgesvend .
  
  
  Han sprang op og skød to gange mere, da kurven steg mod det gabende maven af den svævende helikopter. Men da hendes mand gik til vinduet og fyret igen, kigger ud, kurven med de mennesker, i den var allerede forsvundet inde i brummen bil.
  
  
  Rustning panel knækkede tilbage på plads, og min sidste gawk prellede af metal. Hendes forbandet som flere museet arbejdstagere og en halv snes politifolk bryder ud i den indre gårdhave candid under mig. De fyrede på helikopteren, men til ingen nytte.
  
  
  Det syntes umuligt at stoppe røvere. Jeg drønede ud af vinduet og ind i gangen, ignorerer ruinerne bag mig - ruinerne, der indtil for nylig afholdt museets mest værdifulde skatte. Et par nysgerrige turister, der søger for sjov - og de fik det - var stadig krøb på toppen af trappen. En af dem, en tyk mand i bermuda shorts, havde kikkert rundt om hans hals.
  
  
  "Giv mig en kikkert," sagde jeg.
  
  
  Han kiggede på mig og snøftede. "Gå til helvede."
  
  
  Det blev straks rettet mod ham ved en luger. "Kikkert," gentage det. "Og oprigtigt nu."
  
  
  Pludselig, han var bange. Han rakte mig kikkerten, hans fingre rystede nervøst. Han snappede op kikkerten på ego hænder, og løb tilbage til vinduet og rettet kikkerten på helikopteren.
  
  
  Den lemmen i gulvet var nu helt lukket, der beskytter passagerer og skatte Vatikanets samling , samt dokumenter, der var desværre skjult ham i en Etruskisk vase. Helikopteren begyndte at tage ud og afvige fra museet. Det var den ses gennem en kikkert med helikopter, men nen havde ingen identifikation symboler til at identificere ejerne. Hun så lavet en kikkert gennem vinduet på venstre side af helikopter og fanget ansigtet bag dette vindue. Det var et ansigt, der gjorde hårene på bagsiden af min hals stå op. Utroligt, jeg troede, der stadig ser på profilen af den mand, jeg havde set så mange gange før .
  
  
  Jeg var ikke vild med os, i mine øjne, os tilskueren. Jeg havde til at tro, hvad jeg så. Det var en skull - lignende ansigt, tomme pergament-lignende hud, tyk og voksagtig. Mandens øjne var onde slange-lignende klynger med tynde, sorte elever ligger i en gullig, læderagtige ansigt. En bred mund med tynde læber krøllet i en kraniet grin. Det var den profil, jeg blev ved at se på: den ene side af hendes ansigt, der tilhører de mest fordærvede og monstrøse matematik største, jeg nogensinde havde mødt. Jeg troede, at jeg slap af med ham for evigt, den dag han kastet ud i Niagara Falls.
  
  
  Tilsyneladende, at han overlevede faldet. Judas var stadig i live.
  
  
  Helikopteren lettede hurtigt, svingede igen, og forsvandt et øjeblik senere.
  
  
  Han gik tilbage til galleriet og kiggede rundt i værelset. Kun et par vise tilfælde forblev urørt, uden tvivl, fordi ih ' s indhold var ikke på det ædle nok. Det ser ud som tyvene vidste præcis, hvad de ville, før de bryder ind i rummet .
  
  
  Han spurgte hende igen for den Etruskiske vase, håber desperat, at det blot havde været flyttet eller gået i stykker . Men vasen var der ikke, og der var ingen skår af glas for at indikere, at det var blevet ødelagt under et røveri. Men han vidste, at den vase, som ikke har større markedsværdi. Det var noget værd kun til samlere. Sergey tændt op for mig. Judas, den mand, der havde så lang blandede sig med AX ' s arbejde , tog en særlig interesse i det gamle italienske artefakter. Jeg havde ingen tvivl om, at mine øjne havde set det alt sammen korrekt. Judas var stadig i live. Og han trak sig fra den mest fantastiske kup i vores tid . Og han havde en Etruskisk vase, fordi han specifikt har bedt sine mænd til at tage det også.
  
  
  Hendes krympede sig, som han forestillede sig, ego ' s glæde ved at opdage overraskelse skjult i vasen. Det var en ubehagelig tanke.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 4
  
  
  
  
  
  
  
  
  "Utroligt!" råbte Hawk, pacing rasende foran mahogni skrivebord i hans midlertidige Paris hovedkvarter på Rue de Fleur. Han gav mig et surt blik og skred ud i hans tweed-jakkesæt. Ego 's grå hår var pjusket, og han blev tygge kraftigt på en tynd uoplyst cigar, der hoppede forsigtigt mellem ego' et tænder.
  
  
  "Undskyld," sagde jeg.
  
  
  "Det ville ikke have været en så vanskelig opgave, Nick," sagde han skarpt. "Du havde den forbandede dokument i dine hænder. Og derefter... Tja, jeg har aldrig hørt sådan en mærkelig historie, som hvad du lige har fortalt mig.
  
  
  "Jeg havde ikke et valg. Jeg burde have gjort det. Det var bare en dum tilfældighed, at
  
  
  "Ved du, hvem jeg skal svare til det?" Høg afbrød mig. "Det var en fælles operation, kan du huske det? Der er folk på den militære efterretningstjeneste. Jeg er nødt til at indberette dette til Pentagon og ... Gud, har du nogen idé om, hvordan præsident vil reagere på dette? Når jeg hænge op telefonen, så snak med ham, jeg vil ikke være i stand til at sove på mit højre øre for en hel uge."
  
  
  "Se," sagde jeg irritably, " hvis du ønsker at frarøve mig min opgave ..."
  
  
  Hawk stirrede på mig til en anden, som hvis han havde set mig sidde der, for første gang. Deres egoer ændret. Chok af det dårlige vejr i Barentshavet syntes at have lagt sig. Gud, Nick, han sagde, ikke har noget imod mig. Jeg kan ikke bebrejde jer alle, jeg kender det. Selv om mange mennesker vil forsøge at gøre det. Hvis der er mindst nogle fejl, vil jeg fortsætte med at dele det. Du ved, at der var en masse utilfredshed med det faktum, at præsidenten, der er tildelt denne position til at AX . Jeg vil vædde på, at de vil hoppe med på vores halse .
  
  
  "Jeg ved ikke, hvad jeg ellers kunne have gjort for hende," sagde jeg. "Måske... jeg vil gerne have en måde at gøre det på en anden måde.
  
  
  Vrøvl. Hvis dette røveri havde ikke skete denne morgen, ville du allerede er blevet en stor helt. For at være ærlig, var det ganske smart af dig at skjule dokument i denne vase .
  
  
  Han smilede svagt. "Hvor pænt af dig at sige det. Jeg må indrømme, jeg tænkte så ved mig selv."
  
  
  Men du forstår naturligvis, at det er meningsløst at overbevise nogen om dette, " sagde han sourly. "Vi er i en krise, før vi vender tilbage til dette dokument. Af den måde, hvordan fik du omkring dette museum, efter at den helikopter, der forsvandt?
  
  
  "Det var placeret på den service indgang, så du ikke bliver fanget af sikkerhedsvagter i bygningen.
  
  
  Men på den måde der, han blev mødt af Odin i en entre på første sal, hvor et vindue var åbent, der bare bad om at blive brugt. Hende, sprang for eksempel, fem meter, en stemme, og det er det.
  
  
  "Hmm," Hawk brummede. "Nå, i det mindste du ikke bliver fanget. Er du sikker på, at du så Judas?"
  
  
  "Hvis det ikke er ham, det må være hans tvillingebror," sagde jeg. "Ansigtet set identiske. Hawk rystede på hovedet. Han tog ud en iso rta cigar, gik rundt på stolen, og satte sig ned. "Judas er stadig i live ... Vi kunne ikke finde Ego' s krop, når han faldt ned i vandfaldet. Så det er muligt ."
  
  
  "Jeg tænkte, om denne art tyveri," sagde jeg. "I stil, det ligner en række andre art af tyverier, der er begået i Italien i løbet af de seneste par år. Jeg spekulerer på, om Judas var hjernen bag alle disse røverier.
  
  
  "Jeg tror," Høg svarede, "at hvis denne serie af tyverier er Judas' s at gøre, jeg vil vædde på at der er andre motiver end økonomisk gevinst. "Måske. Men lige nu, jeg er mere bekymret for, om dokumentet, end Judas ' store planer. Han vil helt sikkert finde en ego i denne vase, og den mindste han vil gøre, er at sælge det til Russerne eller Kineserne over hele verden for sit had til Vesten.
  
  
  Høg var meget små og meget træt i læder stol bag skrivebordet. Det generede mig, at jeg var belaste mit ego med disse bekymringer.
  
  
  "Hvis andre at kopiere denne detonator, Nick," sagde han sagte, " vi kan være i alvorlige problemer. Jeg kunne ikke gå i detaljer, når jeg gav dig denne opgave, fordi du ikke har brug for disse oplysninger for at få arbejdet gjort, men jeg tror du skal nu vide, hvad vi har tabt, hvis de oplysninger, der ender i hænderne på potentielle fjender.'
  
  
  "Med denne ting, Nick, kan du oprette nukleare våben på en meget lille skala. Morterer og haubitser kan være fyldt med små nukleare sprænghoveder, ligesom tank kanoner. Et skud på en tank kanon kan dræbe i hundredvis af mennesker."
  
  
  "Og der er ingen forhandlinger om taktiske våben," sagde jeg.
  
  
  Jeg tror ikke, at vi ville bruge sådanne våben, selv om vi har designet og fremstillet dem. Men Russerne kan ikke kræve, at denne begrænsning på sig selv. "Atomvåben ville være ideel til små-skala krigere, der ikke stopper på ih grænser." Hende, han rystede på hovedet. "Jeg håber, at du var forkert på om Judas. Vi kan undvære det, og den tilhørende komplikationer. Jeg vil aldrig glemme den operation, han udførte for et par år siden, da han havde tænkt sig at forlade sin egen efter at have været i Amerika-periodiske strømafbrydelser, sort tåge, beskidt vand, blod røde floder og søer ."
  
  
  "I dell selv," Høg sagde, " men alt, hvad vi er interesseret i lige nu, er at få dette dokument fra Judas, eller hvem det er i denne helikopter. Politiet i Rime synes at være på din side, men jeg ville ikke forvente for meget af dem. Du behøver ikke gå til dem, medmindre du opdager, at de har klare instruktioner."
  
  
  "Hvad med Interpol i Rime? Jeg kender et par mennesker der, og de vil sandsynligvis være at undersøge sagen."
  
  
  "Jeg vil arbejde med dem. De kan selvfølgelig ikke vide præcis, hvad du gør."
  
  
  "Jeg forstår hende.'
  
  
  "Har du en chance for at se Vatikanets Bibliotek galleri, før du var nødt til at forlade stedet, så hurtigt?"
  
  
  "Jeg tog et hurtigt kig rundt på."
  
  
  "Godt, jeg mener, at vi bør tage et godt kig på denne situation er der," Høg sagde, at sætte cigar tilbage i hans tænder og bider i det.
  
  
  "Men hvordan gør vi det? Der vil være dobbelt sikkerhed, indtil politiets efterforskning er slut.
  
  
  Måske det ville klæde dig som din ven i Interpol, Hawke funderede. Men vi vil ikke regne med det. Jeg tror det er bedre at gå direkte til den øverste figur."
  
  
  "Hvad Rimer?"
  
  
  "Nej," Hawk grinede. "Far".
  
  
  Han lænede sig frem i stolen. "Snak til Far?'
  
  
  'Hvorfor ikke?'
  
  
  "Gud, jeg ville ikke vide hvad de skal gøre. Jeg mener, du har en protokol og alt. En anden person kan ikke gøre det ? Han hadede at møde fremtrædende politikere, og hvad Hawke havde foreslået, var helt uacceptabelt .
  
  
  "Nick, du har brug for tilladelse til at søge gerningsstedet. Så du er den slags mand, der kan tale til Paven. Jeg tror du vil finde Paul VI en charmerende mand ."
  
  
  "Men vil han acceptere mig?"
  
  
  "Hvis formanden kaldet ømu' en, så ja. Hvis vi var nødt til at prøve igen at få Zjukov dokument tilbage, Paven ville afslå, fordi han ville blande sig i en sag mellem to stormagter. Men da det er klart, at vores stat hemmelighed ved et uheld blev stjålet af kriminelle, mener jeg, at Paven vil være glade for at hjælpe os, på nogen måde er muligt. Og hvis han siger, at du kan se dig omkring biblioteket, politiet vil ikke være i stand til at stoppe dig."
  
  
  Hendes sukkede. ""Godt. Hvornår vil jeg vende tilbage til Rom?
  
  
  "I aften," Høg sagde. "Det er, hvis det ikke interfererer med dine planer for i aften." Den sidste kommentar lød sarkastisk.
  
  
  Han sagde, med en straight ansigt, " det lille stewardesse fra flyet. Nah har tyve-fire timer off, indtil det næste løb, og han sagde, hey ... "
  
  
  "Det er nok, Nick," Høg sagde grumt.
  
  
  Han smilede og rejste sig op. "Jeg vil holde jer opdateret."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 5
  
  
  
  
  
  
  
  
  Det varme vejr i Rime var overstået; det var overskyet og regnfuldt. Colosseum havde dybe pools, der afspejlede den gamle arkitektoniske storhed. De toppede brosten i gyder blev vasket væk, og turister, der gik rundt med flerfarvede køretøjer, der drypper med vand.
  
  
  Aviserne var fulde af rapporter om en Vatikanet røveri. Men det var overraskende, hvor få mennesker, der syntes at vide, hvad der var sket på dell selv. I nogle historier, det blev rapporteret, at faldskærmstropperne landede omkring flyet i gården på museet. Andre øjenvidner var sikker på, at de rovdyr, der var iført masker. En avis rapporterede, at der var en halv snes mænd i bygningen, alle af dem bevæbnet med maskingeværer og truende turister med døden. Anden avis rapporterede, at en maskeret fremmed dukkede op ud af ingenting og reddede livet for dem, der var truet af kriminelle. Denne maskerede fremmede, havde efter sigende en tysk skydevåben og talte enten Slavisk eller hebraisk.
  
  
  Jeg bare håbe, at politiet ville være bedre informeret. Ikke underligt, rygter og spekulationer var så udbredt, efter sådan en sensationel kriminalitet, men jeg har aldrig set tryk så forvirret. Han kunne ikke læse os en enkelt artikel, der er beskrevet præcis, hvad der skete, at solrig morgen.
  
  
  Den bedste ting, jeg kunne gøre nu, var at kontakte min ven Antonio Benedetto ved Interpols hovedkvarter i Rim . Antonio var en ung, smuk inspektør, som to gange hjulpet mig med at gå gennem Interpol-filer. Jeg troede jeg kunne stole på ham igen. Jeg fik et godt kig på forsiden af den mand, hun optaget i galleriet, og jeg ønskede at studere fotos af de kriminelle. Jeg vidste, jeg kunne stole på Tony til at holde min identitet til sig selv og ikke stille spørgsmål.
  
  
  Hende, henvendte sig til ham for sent i morgen. Ego ' s stemme var varm og venlig.
  
  
  "Nick," sagde han med et bump, " sikke en overraskelse at høre fra dig igen, amigo. Hvad laver du i Rime? Er du på hjernen bag en massiv Vatikanet heist? Ego ' s latter var smittende.
  
  
  "Det er ikke mit job," sagde jeg. "Jeg har kun beskæftige sig med rigtige penge. Dåser. Kasserere og så videre.
  
  
  Han lo igen. "Men denne sag tog en masse fantasi, amigo."
  
  
  "Ja," sagde jeg. "For at være ærlig, jeg var lidt involveret."
  
  
  "Fire gange ?"
  
  
  Jeg kunne ikke gå for meget i detaljer. "Tony, jeg vil gerne se nogle billeder af hende hvert år. Kan du arrangere det?"
  
  
  "Selvfølgelig. Indtjening i dag, er ikke når. Endnu bedre, vil vi have frokost. Jeg kender en hyggelig cafe ikke så langt herfra.
  
  
  "Jeg kan ikke gøre det i dag. Jeg har en aftale.
  
  
  Ouch. Nå, jeg håber, hun er en smuk kvinde."
  
  
  Jeg sagde, " Nej. "Med Min Far."
  
  
  "Umuligt ! Antonio sagde.
  
  
  "Det er rigtigt. Den Hellige Fader ser mig klokken to i eftermiddag ."
  
  
  'Barmhjertighed!" sagde han sagte. "Du har mere indflydelse end hende, troede jeg, amigo."
  
  
  "Med lidt hjælp fra Washington," sagde jeg. "Jeg vil fortælle dig om det senere. Kan jeg komme til dit kontor i morgen?'
  
  
  "Benissimo," sagde Antonio. "Du har altid synes at slå mig på, Nick."
  
  
  Samme dag, han vendte tilbage til Vatikanet. Området omkring museet blev afspærret, og politiet var synlig overalt. Det ville være umuligt at vende tilbage til galleriet, uden tilladelse fra myndighederne . Du kan lige så godt prøve at bryde ind i Fort Knox.
  
  
  Far ' s sikkerhed var nu meget bedre, end det havde været i første omgang. Gerningsmændene var rædselsslagen ved skud affyret mod ham på dagen for røveri, og ingen kunne nærme sig ham uden imponerende dokumenter, og derefter en grundig kontrol.
  
  
  Den første linje i forsvaret bestod af flere politifolk rundt om indgangen til den fløj, hvor de pavelige boliger og kontorer er placeret. De var veltrænede fyre, og det tog dem noget tid at teste mig.
  
  
  Selvfølgelig, havde han efterladt alle sine våben - og især Wilhelmina ' s - på hotellet. Når de ikke kunne finde noget mistænkeligt, at de har overgivet mig til en civilklædte politimand, der har overgivet mig til Vatikanet Vagt.
  
  
  Endelig blev jeg eskorteret til den pavelige gemakker. Værelserne var rig på historie for den Vestlige civilisation. De vægge var dekoreret med freskomalerier, lofterne blev mosaikker, utallige væggene og falmede tapeter. Endnu nen var asketisk, næsten asketisk. Den følelse, jeg fik, da jeg kiggede omkring hende var en følelse af højtidelighed, en fuldstændig mangel på letsindighed.
  
  
  Jeg var vist en plads i en stor ventesal, og mens jeg venter på hende, jeg tænkte over hendes udstyr til alle stats-og honoratiores, der sad i samme rum. Og nu er det Nick Carter ' s tur, Killmaster N3 AX. Jeg ved ikke, om sammenligning fik mig til at grine eller ked af mig.
  
  
  Det havde været mindst en halv time, og jeg var begyndt at blive lidt nervøs, når døren åbnes. En høj, fornem udseende mand i en fyrig rød kardinal ' s tøj er trådt receptionen.
  
  
  "Deres Velærværdighed," sagde jeg, kom op alt for hurtigt.
  
  
  Han kom op til mig, hans ansigt udtryksløst. "Jeg antager, at du er Mr. Carter?" "Hvad er det?" spurgte han sagte.
  
  
  'Ja'.
  
  
  "Hendes Kardinal Pei. Din Ego Hellighed kan modtage dig nu. Kan du følge mig." Han pegede på værelset, han havde bare indtastet.
  
  
  Han følges nøje, høre lyden af hans egne fodspor. Da han lukkede døren bag os, han nikkede til de to andre kardinaler, formentlig æresvagten. Ih indsnævret, men ikke vred øjne fortalte mig, at min hver flytte, var at blive overvåget nøje, og hvis der ikke er vurderet.
  
  
  I den ene ende af salen var der to brun-klædt munke. I alt fem mænd, der iagttog mig, som jeg langsomt sænkede mit hoved, fordi jeg vidste ikke hvad jeg ellers skal gøre. Pave Paul sad åbent foran mig, omgivet af to munke. Han var iført en hvid kittel og hætte, og på hans bryst var en stor guld kors.
  
  
  Kardinal Pei ikke sige noget. Den subtile ændringer i deres udtryk fik mig til at tage et kraftigt skridt fremad. "Deres Hellighed," sagde jeg, sænke mit hoved igen, ikke sikker på, om at sløjfe eller ikke. Et smil krydsede fars spidsede læber. Måske han så, hvor ubehageligt, jeg følte . Måske han fornemmede, at den usikkerhed, som jeg troede var nu afspejlet i mig. I alle tilfælde, jeg blev meget beroliget af hans smil. "Mr. Carter,"sagde han i perfekt engelsk," du kan sidde ned." Han gestikulerede til en stol ved siden af ham, og det ego, pave ring glinted kortvarigt i lyset.
  
  
  Hendes sel, smerteligt klar over, at troværdigheden af min regering, for ikke at nævne Hawk og AX, er nu på spil. Men Far er nedladende attitude var smittende, og det varede ikke længe, før jeg fandt mig selv begynder at slappe af.
  
  
  Kardinal Pei tog stilling til Pavens højre. "Det er en ung mand sendt af Præsidenten for de Forenede Stater, Din Hellighed," Kardinalen sagde.
  
  
  "Ja, hende husker jeg, at denne målgruppe blev anmodet om."
  
  
  Pave Paul VI henvendte sig til mig, og mine øjne forplumret for et øjeblik. "Det ser ud til, at din regering er blevet involveret i en ny - og meget uheldigt, yderst uheldigt-tyveri."
  
  
  "Ja, Din Hellighed," sagde jeg. "Et meget vigtigt dokument, der blev stjålet sammen med den pavelige gaver. For at beskytte ego fra ... er ... Mod fjendtlige elementer, hendes tog mig den frihed at skjule ego på én, som vil opfylde dine smukke Etruskiske vaser. Nogle elementer, der ledsagede mig, at museet; mennesker, der kom til at tage dokument fra mig ."
  
  
  Jeg vidste, at jeg var på glatte jorden, i det område af det internationale diplomati. Derfor, han valgte sine ord så omhyggeligt som muligt. Når Far nikkede, som hvis de er enig med mig, at han var glad for, at på trods tvetydigheden i min korte forklaring, som for hendes vedkommende var klar.
  
  
  "Præsidenten," sagde han, " sagde denne ene ... dette dokument, som du kalder egoet, er meget vigtigt."
  
  
  "I dell selv, Din Hellighed. Det er derfor, vi var så ivrige efter at udforske galleri og måske stille et par spørgsmål til museets personale. Vi forstår, at det er politiet, der foretager en grundig undersøgelse. Men på grund af betydningen af dette dokument, at min Regering, vi har fundet det nødvendigt at gennemføre vores egen ... er ... en omhyggelig undersøgelse ." Kardinal Pei nikkede, ser først på Paven og derefter tilbage på mig. Jeg flyttede på.
  
  
  "For eksempel er vi nødt til at kontrollere, om en vase er blandt de stjålne genstande. Selvfølgelig er der en mulighed for, at den blev overført til den Etruskiske museum, efter at biblioteket forladt det."
  
  
  "Jeg tror det ikke," sagde kardinalen.
  
  
  "Lige i dell," Far bekræftet. "Jeg mener, at opgørelsen er færdig, Mr. Carter. Jeg kun kiggede på hende flygtigt, men jeg kan ikke huske hende at have en Etruskisk vase med hende. Selvfølgelig, de fleste af de stjålne genstande var fjernet fra butikken windows." Han stoppede og kiggede på tværs af rummet fra mig på den modsatte væg. Tiden syntes at passere langsomt, men det gjorde han ikke sige noget til hende. Endelig, han kiggede tilbage på mig . "Fremragende, Mr. Carter," sagde han. "Du får lov til at tilbringe resten af dagen i galleriet og andre områder af biblioteket. Jeg vil også give dig mulighed for at lave en forespørgsel, der er, uden at give yderligere oplysninger, men jeg sandsynligvis ikke behøver at fortælle dig - på den Etruskiske Museum."
  
  
  "Det er meget venligt af dig, Din Hellighed."
  
  
  Han vendte sig til Kardinal Pei. "Forbered dig et brev så at ego kan underskrive det. Mr. Carter bør ikke have nogen unødvendige problemer med vores politi.
  
  
  "Deres Hellighed," Kardinalen sagde, og nikkede igen.
  
  
  "Sørg for, at det sker straks." Far vendte tilbage til mig. "Vi personligt ønsker du at finde dette dokument, Mr. Carter."
  
  
  "Mange tak, Din Hellighed," sagde jeg, står op og tager et par skridt tilbage. Hun bøjede og venstre gennem værelser, efterfulgt af Shell Kardinal Pei.
  
  
  Tyve minutter senere, fik han en note med Pavens underskrift og segl. Jeg var overvældet af aktiv fritid relief. Min audiens hos Pave Paul VI gik godt, men det var det mest nervepirrende del af min mission.
  
  
  
  
  Hendes første gik til den Etruskiske Museum. Hele området blev midlertidigt lukket. Vi havde ikke vores besøgende, kan vores turister, så jeg ikke har nogen problemer med at få oplysninger. Ligesom de andre Vatikanets museer, det ene mere lignede et palads end noget andet. Det var spækket med værdier og artefakter fra den Etruskiske tid. Han mindede om, at de fleste af de elementer, der blev fundet i nærheden af Etruria under udgravningerne af Pave Gregor XVI. Jeg havde ingen idé om, at der ville være så mange vaser, flasker, skåle og andre skatte på museet. Desværre, de håber på, at jeg ville være i stand til at genkende den vase var forgæves. Men med hjælp af nogle mennesker omkring museet, ih har et omfattende arkiv af hende og opdagede, at den vase var givet til Vatikanet næsten to år tidligere, og at der er ingen optegnelser om hendes tilbagevenden.
  
  
  Senere på dagen, hun talte til nogle galleri medarbejdere, der bekræftede, at den vase, for så vidt som de vidste, var i galleri om morgenen for røveri. Dette efterlod mig med den konklusion, jeg var allerede frygter: de rovdyr, der havde taget hende.
  
  
  Hendes tilbragte en del af dagen på galleri, og derefter en grundig politiet ind. Den unge civilklædte betjent kiggede mistænksomt på Far ' s note.
  
  
  "Der skal kontrolleres, signor."
  
  
  "Så gør det hurtigt," sagde jeg. "Jeg har kun tid til at se sig omkring i dag."
  
  
  "Der er en bestemt procedure
  
  
  "Se," sagde jeg. "Far selv fortalte mig, at jeg ikke ville have nogen problemer med denne bemærkning. Skal jeg fortælle hende, at du er i tvivl om det?
  
  
  Den unge mand kiggede på mig et øjeblik. Så kiggede han på den igen. "Enkelt," sagde han. Han gik ud i galleriet og rakte bemærk, at den anden civilklædte betjent. Manden læste det. Så kiggede de på mig og sagde noget stille og roligt til hinanden i italiensk. Den mand, der stod på dagen vendte rundt, der peger på mig, og fortalte så beslutsomt til den anden detektiv. Den gigt var rolig og ledsaget af en afslappet bølge af hånden. Den unge mand rakte venligst tilbage til mig. "Min chef siger, at du kan gå til galleri," sagde han sammenbidt .
  
  
  "G," sagde jeg, og tog den til efterretning.
  
  
  Jeg gik ind og kiggede rundt. Herunder den unge mand, der var tre politibetjente. De talte stille og roligt til hinanden. Den lange hal så anderledes fra den første tid ego havde set det. Vinduerne blev lukket, fordi det regnede, det var dyster. Den knækkede låg af glas montrer blev fjernet og undersøgt for fingeraftryk. Han var sikker på, at hvis tyvene havde efterladt nogen fysiske beviser, at politiet vil allerede have taget ih. Men der ville have været noget meningsfuldt venstre omkring, hvad jeg så, at morgen, hvis det ikke havde været for den fingeraftryk ...
  
  
  Han kiggede på døren. Det ville være umuligt at identificere de enkelte udskrifter af sko blandt de mange tilgængelige, hvis de ikke var placeret på vinduesrammen eller på andre specifikke steder, hvor kun tyve var til stede.
  
  
  Han spurgte til den Etruskiske vase igen, selv om han var sikker på, det var ikke i de vigtigste hall . Hun blev spurgt af politiet, hvis den vase eller fragmenter af den vase var blevet brugt som bevismateriale. Han sagde, at det var det ikke.
  
  
  Jeg gik tilbage til gangen, forsøger at huske, hvad jeg havde set komme op ad trappen, der til morgen: de døde tjener og døre, der lige havde smækket. Så vendte han om og gik tilbage til galleriet. Derefter gik han over til det sted, hvor liget var, og så, at nen havde stadig blodpletter på hende. Dørene var nu helt åben, og da hendes far kiggede gennem den højre dør, så han, at den ødelagte lås ikke havde været repareret endnu. Politiet var sikkert nysgerrig om den 9mm kugle, de trak rundt om træet. Han kiggede ned på jorden, og så noget andet. Døren var trykket ind mod stønne af en metal krog på gulvet, som var indsat i det lille hul i bunden af døren. Det var interessant. Dette betød, at for at låse op den dag, tyvene havde til at stå uden for dørene for at frigøre krogene . Han lænede sig ned og kiggede på gulvet. Et tyndt lag af støv, der er udenfor døren, og efterlod et klart indtryk af de seneste sko på .
  
  
  Mest sandsynligt, print blev foretaget af den person, som dræbte en sikkerhedsvagt og låst døren på denne side af galleriet . Jeg troede, det var en crepe sål med en temmelig usædvanlig ternet mønster. Print flyttet omkring hende, hægtes af døren krog, og skubbede døren åben for at lade mere lys ind . En miniature kamera med ultra-følsomme sort-og-hvid film, trak den ud af sin lomme. Jeg tog tre billeder af skoen, udskriv og sæt kameraet tilbage i et minut. Og da han rettede sig op igen, så han en klump af tørrede hvide mudder ved siden af print. Mest sandsynligt, at det faldt ned fra sko, hvor udskriften blev lavet. Han tog et lommetørklæde fra hans andre lommen, tog en klump ler, og svøbte det i tørklædet, så snart den unge detektiv tilbage. Da han så, han skubbede døren åben igen og fastgøres krogen.
  
  
  "Er der noget galt, signor?" spurgte han. Hans ego tone foreslog, at han havde taget mig for en ubuden gæst.
  
  
  Jeg ville ikke fortælle ham noget om efter at være blevet afsløret. Hvis det er muligt, bør hun blive bedt om at finde Judas, før politiet gør det. Politiet kan have forskellige ideer om ejerskab, er det dokument, og en international intriger kan begynde, før det returneres til ego - og kun efter at den italienske militære myndigheder har omhyggeligt studeret ego.
  
  
  "Jeg har lige set dem blodpletter på gulvet," jeg løj. "Frygtelig tilstand."
  
  
  "Ja, det er forfærdeligt," sagde han beroligende.
  
  
  "Mange tak for dit samarbejde," sagde jeg, vendte til at forlade.
  
  
  Han stoppede mig. "Fortæl mig, Signor, er du på Interpol eller måske på world press?"
  
  
  "Vi har brug for dette, vi har brug for noget andet," sagde jeg. "Hendes professionelle besøgende til museet. Jeg går til museer over den udendørs swimmingpool, og derefter beskrive og katalogisere indholdet af forskellige publikationer. Så langt, mere end ti tusinde mennesker har besøgt det. Jeg kunne ikke vente til galleri for at åbne, fordi jeg stadig har fifty-tre museer i syv andre Europæiske byer på tur søndagen. Jeg er nødt til at gå nu, fordi jeg har et par flere museer at besøge her i Rime i dag."
  
  
  "Selvfølgelig," sagde han.
  
  
  Da jeg forlod den unge mand kiggede på mig i overraskelse, gad vide om han var blevet bedraget.
  
  
  
  
  Interpol-kontor var placeret på 23 Via Filippo Turati, i en ubestemmelig bygning. Vejret havde ryddet op, og der var en frisk forårsluft i luften. Det ville være en rigtig god morgen for at tage en tur rundt i Rom og opleve atmosfæren-gå til Tivoli, Bade Caracalla eller den berømte Villa Adriana. Men der var stadig arbejde, der skal gøres, og at arbejdet blev venter bag nusset facade af Interpols hovedkvarter.
  
  
  Hun blev fundet af sin ven Tony Benedetto i Ego ' s lille ekstra-gulvet i kontoret. Den dunkle vægge og møbler på kontoret blev tændt op af sollys strømmer ind gennem det åbne vindue og Tony ' s store smil .
  
  
  "Nick, min anden!" han hilste på mig, og gik rundt på sin stol for at give mig et knus.
  
  
  "Buon giorno, amico," fortalte han hende, med en kluklatter.
  
  
  Tony var næsten min højde, med tykt, mørkt hår og lyse øjne. Vi har hjulpet hinanden før, og havde en masse sjov sammen. Tony kunne lide at have lidt sjov.
  
  
  Vi spiller dette spil. Han trak en pakke Lucky Strike og der tilbydes Tony en cigaret.
  
  
  "Ah! Nu husker jeg hvorfor jeg kan lide dig så meget, Bambino. Fordi du har en god Amerikanske cigaretter.
  
  
  Han tændte den, og vi sad i tavshed i et stykke tid, ryger i stilhed. "Så du er controlleren nu?" sagde han endelig fortalte hende.
  
  
  Han trak på skuldrene. "Hvis du forbliver i organisationen længe nok, vil du ende med at blive den chef, uanset om du kan lide det eller ej." Han smilede til mig med sin tandpasta.
  
  
  "Måske skulle jeg forlade på AX, før chefen fratræder," sagde jeg. "Jeg tror ikke, at jeg kan håndtere kontor arbejde."
  
  
  "Også mig," sagde Tony. "Heldigvis, min lille promotion giver mig mulighed for også at arbejde udendørs." De mørke brune øjne var alvorlige nu. "Jeg har en sag om et røveri i Vatikanet, Nick. Hvordan er du involveret i det?
  
  
  Det blev opsummeret af, hvad der var sket indtil videre ved ilder. Han fortalte om Ømu ' en dokumentet, men ikke hvad det indeholdt. Han lyttede grumt. Jeg vil gerne se din police fotos, besluttede jeg. "Jeg fik et godt kig på den person, jeg er såret."
  
  
  "Vi vil se, ih sammen, Nick," sagde han. "Jeg sendte en mand til Vatikanet, men han kunne ikke finde noget. Er det muligt, at vi kan arbejde sammen om denne sag? "
  
  
  "Måske," sagde jeg. "Men ikke officielt. Jeg foretrækker, at Interpol ikke kender grunden til min tilstedeværelse."
  
  
  Han nikkede.
  
  
  "Og en ting mere," tilføjede jeg. "Hvis vi kunne finde det dokument, det er mine. Du kan ikke engang nævne eksistensen af et ego til din overordnede."
  
  
  Tony tænkte over det. "All right, Nick," sagde han. "Vi er interesserede i at få Vatikanets skatte tilbage, vi behøver ikke at grave i den stat, secrets of the Americas." Smilet langsomt tilbage til hendes ansigt. "Jeg har en fornemmelse af, at du har et forspring."
  
  
  Hun blev taget ud af hendes lomme med en miniature kamera. Det var et Minolta med en meget hurtig lukkertid, og han brugte superpanchromatic film i det. "Jeg tror, at det vil interesse dig," sagde jeg. "Hvor hurtigt kan det blive manifesteret ?"
  
  
  "Vi har et lille mørkt rum," svarede Tony. "Og en professionel. Vi vil være i stand til at zoome omkring middagstid."
  
  
  "Fantastisk," sagde jeg. Han tog lommetørklædet og udfoldede det. "Og så ville hun gerne vide, hvor denne klump ler kom fra." Kan du finde ud af?
  
  
  "Dette kommer til at være lidt sværere, amiko," han lænede sig frem og undersøgte den klump ler. "Jeg giver mit ego vores kemiker. Noget andet?'
  
  
  "Ikke i øjeblikket. Lad os tage et hurtigt kig på dit foto album".
  
  
  Vi brugte mere end en time kigger på politiets fotos i en stor grå rum fyldt med arkivskabe, skriveborde, og kvindelige sekretærer. Når vi er færdig, at hun ikke kunne genkende et ansigt i hele fotoarkiv, at hun vidste.
  
  
  "Jeg var sikker på, at denne fyr ville være der," sagde jeg. "Hvis den person, du så, var Judas," sagde Tony, slapping den seneste album,"han må have været meget forsigtig med at vælge sit folk."
  
  
  'Præcis. Men dette røveri blev begået af ægte professionelle, og som regel folk på dette niveau har en ren straffeattest ."
  
  
  Tony sætte en hånd på min skulder. "Vi har billeder og et stykke ler," sagde han. "Kom. Vil vi have en god frokost, drys nogle fine vin på eftermiddagen, og derefter gå tilbage til dagens arbejde opdateres.
  
  
  Han grinede og nikkede. En ting jeg altid har ønsket om Tony. Egoet og ubekymrede opførsel var ægte, men jeg vidste, at bag den skødesløshed, lå intelligens og snuhed af et engageret politibetjent.
  
  
  "Du har ret," sagde jeg. "Vi kan ikke gøre noget her, indtil de billeder er klar."
  
  
  Vi gik til Mediterraneo Cafe og spillet dette spil på terrassen. Det var ved at blive varmere nu, at skyer havde ryddet, men vinden var stadig stærk. På Tony ' s henstilling, vi bestilte stegt fisk. Hovedretten blev efterfulgt af spaghetti og derefter hvid ost. Vores lys hvidvin var lækker. Vi snakkede om gamle dage, og Tony nægtet rapporter i medierne om en pige vi begge vidste. Vi grinede en masse, og efter et stykke tid, presset af den sidste søndag lettet, og hun var i stand til at slappe af.
  
  
  Mere end en time senere, vendte vi tilbage til Interpol kontor. De fotos, som blev udviklet og udvidet til at 18x24. Tony tog ihs ud af mappen og rakte dem til mig, uden at kigge på dem.
  
  
  "De gjorde et godt stykke arbejde," sagde jeg. "Se på det".
  
  
  Han undersøgte det første foto. "Ja," sagde han, " det er et billede, klart synlige. Jeg tror ikke, jeg nogensinde har set noget, der ligner det, Nick. Meget usædvanligt.'
  
  
  "Jeg er enig i, og det er godt for os."
  
  
  "I særdeleshed. Jeg vil gøre mere udskrifter, og vælg den type sko ."
  
  
  Vi trådte ind i det mørke værelse, og lab assistent straks lovede at lave flere kopier af de bedste billeder. Så Tony tog en liste over sko-butikker i byen, og hendes, lavet et par telefonopkald til at tjekke de sko producenter. Der var en halv snes ihs hele Italien.
  
  
  Mens Tony bestilt flere mænd til at besøge sko butikker, vendte han tilbage til hotellet for at kode en rapport for Høg. Jeg var nødt til at sætte ego i en "postkasse", hvor det ego kurer ville tage det op og sende det til Haseleddet. AX ikke bruge en telefon, selv med en tale-konverter, undtagen når et presserende budskab var nødt til at blive leveret. Jeg skrev min rapport og sendt det til Ego ' s postkasse.
  
  
  Da jeg kom tilbage til mit værelse, jeg fandt Tony beder mig om at ringe til em.
  
  
  "Vi har fundet en producent," sagde han. "Dette er en web-virksomhed i landet, der er involveret i produktion af sådan et design. Vi er i øjeblikket ved at udarbejde en liste over forhandlere, der er baseret på producenten ' s hovedbøger."
  
  
  "Okay," sagde jeg. "Jeg vil være der, før du er færdig. Mine komplimenter for din effektivitet ."
  
  
  -
  
  
  Da hun vendte tilbage til Tony Slikker, ved aften, hun havde lært, at skofabrik i hallen i Milano blev kaldt den Nye italienske Samfund. Repræsentant i Rime kun fik små mængder af sko fra fabrikkerne, og sælges ih kun to butikker i byen. Odin omkring disse butikker gik konkurs omkring et år siden. Som et resultat, var der kun den ene butik i udkanten af byen .
  
  
  Ved undersøgelse, fandt vi ud af, at ejeren af butikken var der en vis Luigi Farnese.
  
  
  "Nu vil vi finde ud af, ego," sagde jeg. "Det er, hvis vores mand købte ballerinasko i Rim."
  
  
  "Sikkert," sagde Tony. "Vi tror på, at vi også har identificeret dit stykke ler, amiko. Vores kemiker mener, at det er Sicilien.
  
  
  "Hmm," sagde jeg. "Mafioso".
  
  
  -
  
  
  Tony havde andre ting at gøre, så han tog en taxa til butikken alene. Det var placeret på en smal gade i en af Rim ' s nye kvarterer. Sko og andre produkter, der blev solgt på skind. Farnese, en kort, tyk mand med et smalt overskæg, der var meget hjælpsomme.
  
  
  "Tre kunder har for nylig købt disse crepe-såler sko," sagde han. "Jeg skrev ned, ih navne."
  
  
  Hende, kiggede på navne. Barzini. Aranchi. Pallotti. De kunne ikke fortælle mig noget.
  
  
  Jeg spurgte hende. "Kan jeg kopiere hendes navn?"
  
  
  "Selvfølgelig, for estestvenno.'
  
  
  Jeg har aldrig gjort det, takkede sælger og venstre.
  
  
  
  
  Den næste dag, Tony tog mig til politistationen, hvor hendes ego assistent skulle være, og emuer besluttet at gå gennem den omfangsrige filer. Ved middagstid, fandt vi, hvad vi ønskede. Rocco Barzini havde et frispark. Listen var gammel, og den nen kun er nævnt en mindre forbrydelse. En time senere, fandt vi den ego blandt politiet fotos. Det var den mand, der skød hende i Vatikanet .
  
  
  Tony, der tillægges kort med arkivar.
  
  
  "Politiet har endnu ikke hørt fra Barzini i temmelig lang tid,"sagde han," og de har mistet deres ego i udseende."
  
  
  "Gør de ikke ved, hvor han er?"
  
  
  "De siger nej."
  
  
  "Jamen, vi ved, at han var i Sicilien for nylig."
  
  
  "Ja, kære andre, men denne viden er af lidt brug for os. Sicilien er en stor ø med en fåmælt befolkning. Du vil se, at det vil være meget svært at få nogen til at tale om Barzini eller nogen andre." Jeg aftalte med ham. Så er han pludselig tænkte på Gina, en pige, der ikke var forbindelse til mafiaen. "Måske, "sagde jeg," kan vi finde ud af noget om vores crepe - såler ven her i Rim."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 6
  
  
  
  
  
  
  
  
  Jeg gik for at se Gina natten. Hun vidste, at jeg var på vej og har lavet en lækker edu. Hovedretten var scallopini alla Firenze, med smeltet ost på kød og spinat. Først var der spaghetti, så kalvekød, og til sidst ost og en dejlig gave. Den røde vin var fremragende.
  
  
  "Gør alle italienske kvinder, lave mad så godt, også?" spurgte han hende, når vi spillede et spil som dette, på bænken.
  
  
  Gina sætte hendes arm rundt om mine skuldre. "Ikke alle, der er omkring dem," sagde hun,"men de fleste italienske kvinder er." Hun trak benene op under hende, og hendes nederdel gled op af hendes lår, og udsætter hendes hvide balder.
  
  
  "De gør en masse ting godt," sagde jeg blidt.
  
  
  Hun smilede og let kyssede min hals. "Jeg troede, du var på vej tilbage til mig, Nick," hviskede hun.
  
  
  "Jeg er bange for, at det er business," sagde jeg brødebetynget. "Det er det vigtigste mål i aften."
  
  
  Hun rykkede hendes hånd væk. "Det er ikke ligefrem flatterende, er det?" sagde hun, skægtorsk.
  
  
  Han smilede til hende og trak hende tæt. "Det er meget vigtigt, men det betyder ikke, at jeg ikke ønsker at se dig igen."
  
  
  Han vendte ansigtet mod ham og kyssede hende på læberne. Hun lagde armene omkring min hals. "Det er bedre for ben," mumlede hun. Så brød hun fri. "Hvad slags virksomhed, har du så?" spurgte hun. "Jeg troede, du var i fremmed tjeneste."
  
  
  "På en måde," sagde jeg. Gina, jeg kan ikke fortælle dig præcis, hvorfor hun er i Rim. Men måske du kan hjælpe mig, hvis det, du har fortalt mig om dig selv, er sandt."
  
  
  Hun kyssede min øreflip. "Hvad mener du?'
  
  
  "Du sagde, at du kender folk fra underverdenen."
  
  
  Hun vige tilbage lidt. "Men du er ikke politiet."
  
  
  Hun tøvede. Derefter er det besluttet at fortælle hey så meget som muligt. "For nogle grunden til at jeg ikke kan forklare det til dig, Gina, "sagde jeg," jeg er interesseret i, hvad der skete i Vatikanets Bibliotek for et par dage siden."
  
  
  Hendes mørke øjne var endnu større end sædvanligt.
  
  
  "Diavolo ! Er du interesseret i Vatikanet røveri?
  
  
  "Ja," sagde jeg.
  
  
  'Ah. Det ved jeg ikke. Der er visse typer af forbrydelser, som du ikke kan få oplysninger om. Det er sådan en forbrydelse. Ingen ved noget om det."
  
  
  "Jeg forventer ikke, at du til at fortælle mig om den kriminalitet, heller," sagde jeg. "Jeg var bare håber, du vil fortælle mig, om nogen."
  
  
  Hun trak på skuldrene. "Hvem er denne person?'
  
  
  "Ego' s navn er Barzini," sagde jeg. "Rocco Barzini".
  
  
  Hun tænkte sig om et øjeblik. Så sagde hun: "jeg kender ikke dette navn."
  
  
  "Tænk omhyggeligt, Gina," sagde jeg, kysse hendes hånd. "Det er meget vigtigt for mig."
  
  
  Efter et øjeblik, sagde hun, " Nej, Nick, jeg kender ikke denne mand."
  
  
  Han sukkede.
  
  
  "Det er politiet selv, der ikke har nogen spor, i dette tilfælde," fortsatte hun. "Det ville være bedre, hvis du lægger denne sag omkring dit hoved."
  
  
  Jeg kunne se bekymringen i hendes øjne. "Gina,"sagde jeg," jeg kan ikke."
  
  
  Hun lænede sig tilbage på sofaen og tyggede hendes underlæbe med omtanke. "Godt,"sagde hun langsomt," hvis jeg ikke kan overbevise dig til at give op, vi kan gøre noget."
  
  
  'Ja?'
  
  
  "Der er en kvinde. Jeg mødte hende gennem Rosa, en af mine venner fra cafe."
  
  
  "Jeg kan huske at Rose," sagde jeg.
  
  
  "Denne kvinde, som ejer et bordel i Piazza Montecitorio. Hun ved, at Romerske kriminelle bedre end sine brødre. Måske hun ønsker at tale med dig." For et gebyr.'
  
  
  "Jeg vil betale dig," sagde jeg.
  
  
  "Du bliver nødt til at gå der alene. Hun kan ikke lade kvinder ind i hendes hus, undtagen for de piger, der arbejder for hende."
  
  
  "Kan jeg se hende i aften?"
  
  
  "Jeg vil tage et kig."
  
  
  Hun gik hen til telefonen, ringet til et nummer, og talte i en dæmpet tone. Et par minutter senere, hun hængt op, og satte sig ned ved siden af mig på sofaen.
  
  
  "Det er okay," sagde hun, desværre. "Du kan gå der efter ti klokken.
  
  
  Hun er klar til at tale med dig. Hun nævner ikke navnet på den person, du leder efter. Hun er bange for, at hendes telefon er nogle gange udnyttes af politiet."
  
  
  "Tak, fordi du, Gina," sagde jeg. Han kiggede på sit ur. Det var næsten ti klokken. "Så ville jeg hellere gå," sagde jeg.
  
  
  "Der er noget andet."
  
  
  'Ja?'
  
  
  "For at gøre dit besøg ser normale ud, finde en omkring pigerne, før du kan tale med Mrs Vasari."
  
  
  Hun blev løftet op af hendes mut hage med sin pegefinger. "Måske jeg kan undgå det," sagde jeg.
  
  
  Hun kiggede alvorligt. "Du må ikke spille spil med Fru Vasari, Nick. Hun sagde hey, du vil betale for den pige, og at du skal tjene dine penge."
  
  
  "Jeg vil se det."Det var ikke en behagelig tanke at lade Gina og går i seng med en prostitueret. "Du skal ikke være bange for evigt. Jeg mener, den pige. Steg forsikrede mig om, at Fru Vasari er meget strenge om hendes helbred."
  
  
  Det har fået op. "Hvis du er okay, jeg vil komme tilbage her, når jeg taler til hende."
  
  
  Hun kiggede på mig med tårer i hendes øjne. "Jeg vil virkelig gerne det," sagde hun.
  
  
  
  
  Jeg tog hende med taxa til Piazza Montecitorio. Pladsen var i en grim del af byen, ikke for aften vandreture. Huset var meget gamle, med en forvitret facade. Alle vinduer blev tændt, selv om der i stueetagen blinds blev trukket og vinduer over dem var lukket, så der kun er striber af gul lys .
  
  
  Som hendes carapace krydsede fortovet, så hun en mand, som står på de næste veranda. Han var ikke kigger i min retning, men hans egoisme fik mig til at vakle. En tynd, ung pige, lad mig i. Få flere kunder er flyttet ind i den store stue, hvor de mødte pigerne, mens jeg ventede i hallen uden den store sal, de syntes alle at være opmærksom på min tilstedeværelse.
  
  
  En spinkel, midaldrende kvinde med sort hår slicked lige tilbage henvendt sig til mig. Jeg spurgte hende. "Fru Vasari?"
  
  
  Hun smilede for tyndt. "Nej, hende Fru Vasari. Ønsker du en pige?
  
  
  Han vidste ikke, hvordan man skal reagere. 'Ja'.
  
  
  Da vi trådte ind i stuen, flere kvinder kigget i vores retning. En ung blond kvinde kom op til os. Hun var iført et par korte sorte trusser, der afslørede det meste af hendes lår og bryster. Hendes bedømte hende i omkring atten; hendes følte anden strejf af uskyld til hendes hjerte-formet ansigt. Hun spurgte mig i italienske hvis hun kunne holde mig besat . Hendes konklusion var, at hun var lige så god, eller lige så slemt, som de andre. Han nikkede til hende.
  
  
  Hun smilede og tog fat i min arm possessively. Fru Vasari ' s mor tilbage, og pigen spurgte, om jeg ville have noget at drikke, inden vi gik til hendes værelse. "Nej,"sagde jeg," lad os gå ovenpå nu."
  
  
  "Ah, du ser frem til det, er du ikke?" Hun førte mig op ad trappen til et værelse på stueetagen.
  
  
  Så snart døren lukkede sig bag os, begyndte hun at klæde mig. "Du er engelsk, er du ikke?" Mary har modtaget mange Englændere ."
  
  
  Han lod det køre sit løb i et stykke tid. Ligner hey kunne godt lide det. Jeg kan ikke få mine kanoner, et risikabelt at bevæge sig, men jeg ønskede ikke at tiltrække sig unødvendig opmærksomhed på dette sted . Han løftede hende op til kanten af stryg-seng og fjernede hendes ballerinasko og bukser, mens Maria behændigt fjernet hendes tynde tøj. Nah havde en smuk, ung krop med en lille talje og faste fyldige bryster. Der var et blåt mærke på Nah ' s venstre lår, ingen tvivl tilbage med en varm kunde.
  
  
  "Kan du lide Mary?" spurgte hun.
  
  
  Han stod ved siden af sengen og tog resten af sit tøj. "Ja, Maria, du er meget smuk." Hende, smilede hun og mente det .
  
  
  Hun satte sig ned på gulvet ved mine fødder og begyndte at slagtilfælde mine lår. "Du er meget smuk," sagde hun. Hendes hånd gik op til mine kønsdele, og arbejdede der. Hun lænede sig frem og kyssede mit lår. Hun blev løftet til kanten af sengen, og flyttede til mine lår til at putte op mod hinanden.
  
  
  Da han kom ind i rummet, alt, hvad han tænkte om der var tale til Mrs. Vasari. Men som Maria har arbejdet meget professionelt med mig, min ophidselse voksede, og da hun rakte ud på sengen og puttede puder under hendes lår, hendes var klar.
  
  
  Hun vidste, at hendes profession godt. Hun vidste præcis, hvad de skal gøre, og hvornår de skal bringe mig til et eksplosivt klimaks. Når det var overstået, og vi lå i en sved på forpjusket ark, hun virkede glad for, at jeg var fysisk tilfreds. Hun havde ikke forventet noget andet. Så for mig... Nå, det var hvad jeg betalte for.
  
  
  Jeg spurgte hende, om Fru Vasari.
  
  
  'Ah. Du er den ene, der ønsker at tale med Madame.
  
  
  "Ja. Kan du tage mig til hende?"
  
  
  "Kom med mig".
  
  
  Hun førte mig til en anden sals kontor, og vi gik ned ad en mørk gang til et baglokale. Hun bankede to gange, og da hun åbnede hendes, hun forlod.
  
  
  "Du ønsker at tale med fruen?" den mørkhårede kvinde, der spurgte.
  
  
  Hendes kiggede mimmo nah i rummet. Det var blødt belyst med rødt og blåt lys. Duften af røgelse viftede ned ad gangen .
  
  
  "Ja, hun sagde, at hun ønskede at se mig," sagde jeg.
  
  
  "Kom ind," sagde kvinden, træde til side.
  
  
  Hans kom ind i rummet, og lugten af Stahl var kvælende. Et tal i fed silke tilbagelænet på en lav baha ' i i en tyk væg til væg-rummet . Da han kom til at slikke hende, så han, at hun var en usædvanlig tyk kvinde. Hey, hun skulle have været på mindst halvfjerds, men hun var stærkt gjort op, som en advarsel fra en tidlige tonefilm. Hendes smidige, rynkede ansigt var dækket i makeup, hendes øjne var sorte og hendes øjenlåg var mørk blå . Blush blev smurt på hendes fedtede kinder, og rød læbestift dannet en falsk munden. Alt dette var dækket af et orange paryk. Hendes tykke hvide hænder fast omkring hendes silke kjole som to visne kugler af dejen, og derefter hendes læder fingre var indrettet med mindst et dusin ringe.
  
  
  "Er, at Mr. Carter?" Jeg løftede hendes gamle stemme.
  
  
  "Ja, frue," sagde jeg.
  
  
  Assistenten skubbede en stol over til sofaen og vinkede til mig at sidde ned. "Jeg er ked af de ildelugtende ting," hviskede hun. "Madame har en mærkelig kropslugt, hvor hun masker med røgelse."
  
  
  Sælge nikkede, også.
  
  
  "Stop-hvisker og lister forsigtigt," Fru Vasari fortalte kvinden. "Du kan forlade os alene et øjeblik."
  
  
  "Yes, ma' am." Hun vendte sig og gik ud gennem værelserne. "Du ser godt ud," Fru Vasari sagde på engelsk. "Har du noget imod, hvis jeg tager denne paryk? Meget varmt."
  
  
  "Selvfølgelig ikke," sagde jeg.
  
  
  Hun spidsede hendes rynket læber og fjernet den orange paryk fra hendes hoved. Hun var næsten skaldet, med totter af hvidt hår, der stikker ud her og der. Iført en paryk, hun var den mest bizarre kvinde, han nogensinde havde set. Uden hendes paryk, hun var en karikatur af en trist gammel kvinde. Mærkeligt nok, jeg kunne lide det.
  
  
  "Okay," sagde hun i en gammel mands sprøde stemme. "Jeg forstår godt, du er kommet for at bede om oplysninger." Samtalen tog Nah ånde væk.
  
  
  "Lige i dell, frue," sagde jeg.
  
  
  "Bare kald mig Nellie."
  
  
  "Nellie?" Jeg spurgte hende, incredulously.
  
  
  "Min far var en engelsk sømand. På trods af min italienske mors protester, han insisterede på at give mig navnet Nelly."
  
  
  Hun rynkede hendes tynde, malede læber i et grotesk smil. "Ville du stole på, at jeg var en meget attraktiv kvinde?"
  
  
  "Selvfølgelig."Hendes håber, at min stemme lyder-venligt.
  
  
  "Da jeg var sytten år, jeg fik et tilbud fra den Venetianske adel," hun croaked. "Hende nægtet. Du kan se, er hendes hotel er mere end en spa ægteskab.
  
  
  Jeg kunne ikke sige noget, fordi jeg ikke ved, hvad de skal sige.
  
  
  "Da hun blev grundlagt af dette hus, hun var arrangeret af nogle af de mest fremtrædende personer i Europa Mr. Carter. Mine piger kendte statsmænd og højtstående embedsmænd. Navnet på en bestemt minister, der var kendt over hele Italien . Han har aldrig sovet med piger. Han iagttog dem klæde sig af og så spurgte ih til at stå nøgen foran ham, mens han legede med sig selv. Du ved aldrig, hvad hver person ønsker er ."
  
  
  Hun var allerede kvælning på denne samtale. "Senere," sagde hun, " underverdenen vil ofte komme her. Mafiosi og andre. Ih kendte hende alle sammen, Mr. Carter. Jeg fik at vide en masse ting, men jeg har aldrig solgt oplysninger om mennesker, jeg holdt af."
  
  
  Stanken i rummet hang op til mine næsebor. Rynket maske fortsatte. "Er du kommet for at bede om en mand."
  
  
  'Ja'.
  
  
  'Ego navn?'
  
  
  "Rocco Barzini".
  
  
  Øjnene stirrede på mig i lang tid over rynket hud, for derefter at vende tilbage til mit ansigt. "Jeg ved, det ego . Hvilke oplysninger der er involveret? '
  
  
  "Kan du fortælle mig hvor man kan finde egoet?"
  
  
  "Måske," en hæs stemme svarede. "Hvis de oplysninger, der er værd at en masse penge til dig."
  
  
  "Jeg har penge," sagde jeg.
  
  
  "Tyve tusind lire?"
  
  
  Hun tøvede. Det var en masse penge, men jeg havde en idé om, at jeg ikke kunne forhandle med Nelly Vasari.
  
  
  "Godt.'
  
  
  "Har du det med dig?"
  
  
  Han nåede frem til i et minut, tog en tot af lire, tælles ud af tyve tusind, og rakte penge til Nellie. Hun hentede ego og tælles det igen med hendes klodsede gamle fingre. Da hun var færdig, hun holdt lovforslaget op til hendes øjne og studerede gravering og tekstur af papiret.
  
  
  Jeg spurgte hende. "Tilfreds?"
  
  
  "Du kan ikke være for forsigtig i mit arbejde," sagde hun, " selv når beskæftiger sig med Amerikanerne. Men der er intet galt med dine penge, så jeg vil fortælle dig alt hvad jeg ved om denne parasit Rocco Barzini.
  
  
  Hun vrikkede i den udskårne oriental en stol ved siden af sofaen, det bløde kød på hendes skulder, som bølgede frem og tilbage.
  
  
  "Barzini kom her fra tid til anden. Han var en lille tyv, der mishandlede mine piger. Han var i fængsel. Han normalt bor og arbejder i Rime, men nogle gange forsvinder i flere år. Han tilbragte nogen tid i Napoli, hvor han blev interesseret i prostitution og narkotika. Og for nylig har han vendte tilbage til Rom med en mand, hvis navn du kan vide,-Giovanni Farrelli."
  
  
  "Det tror jeg ikke," sagde jeg. Men jeg huskede hendes navn, omkring Gina ' s historie.
  
  
  "Hver betjent i Rime ved, at navn, Mr. Carter. Han er en rig mand med flere legitime interesser. Den mest rentable den ene er en succesfuld udvikling og byggefirma Makelaardij Farelli . Men bag den pæne facade, Signor Farrelli er en leder af underverdenen, en narkohandler og andre ulovlige virksomheder. Han er forbundet til en gangsteren, Mr. Carter, og hans navn er sluttet til en art tyveri, der fandt sted i Venedig omkring et år siden.
  
  
  "Interessant," mumlede jeg.
  
  
  "Når Rocco Barzini vendte tilbage til Rom, var han Farrelli er bodyguard."
  
  
  'Loyale. Og at Farrelly liv i Rime?
  
  
  "Signor Farrelli har mange boliger," hun croaked. "Han har et sted at bo i byen, men han er næsten aldrig der. Han har en villa nord for Rim og en suite på et hotel i Capri, at han ejer . Det er næsten altid i Capri på denne tid af året.
  
  
  Hun tog flasken og sprøjtede en duftende lugt i rummet. Den væske, der gjorde hendes hår ser blank og våd i det bløde lys. Hun snusede den søde duft, udspilede næsebor, så hostede voldsomt.
  
  
  Jeg spurgte hende. "Er du okay?"
  
  
  "Ja, ja," sagde hun. "All right, unge mand."
  
  
  "Tror du, at Barzini og Farrelli kan være i dette hotel i Capri?"
  
  
  "Den mest sandsynlige, Mr. Carter. Hotellet hedder Cæsar Augustus og er beliggende i centrum af øen ."
  
  
  "Du har været meget hjælpsomme."
  
  
  "Jeg har altid værdi en person for penge." Hendes malet, læderagtige munden smilede wryly.
  
  
  Han rejste sig for at forlade.
  
  
  "Du skal betale femten tusinde lire til pigen," Fru Vasari croaked. "Du kan betale på bunden. Og komme tilbage igen, Mr. Carter.
  
  
  "Tak," sagde jeg.
  
  
  I gangen, tog jeg en dyb indånding af det. Nedenunder, som han har betalt for den mørkhårede kvinde, der for et kort ophold med Maria og venstre. Uden, at den friske luft havde aldrig lugtet så godt.
  
  
  Hun fortalte mig, at jeg kunne finde en taxi på boulevard lidt længere væk, så jeg gik i den samme retning. Det var en lummer aften, en dejlig aften. Men halvvejs over den næste blok, shaggy hørt hende. Han vendte sig om og så to mænd, der nærmer sig hurtigt .
  
  
  Jeg havde ingen grund til at tro, at jeg var i fare, men da de nærmede sig, hendes krop presses op mod den hulkende hus. De faldt ned. Man gik rundt om dem, mimmo mig, den anden ved siden af dem. Så den mand, der gik mimmo vendte rundt og skære mig fra . Jeg troede jeg kendte det ansigt, jeg havde set i Nelly Vasari ' s hus.
  
  
  "Firth Mar!" sagde han, stoppe mig betydeligt.
  
  
  Jeg havde ikke et valg. Jeg sagde, " Hvad skete der?" . "Hofretta!"
  
  
  Jeg var i en fart.
  
  
  "Hvad gjorde du tale med Mrs Vasari om?" En anden, mindre muskuløs mand spurgte på engelsk.
  
  
  Han kiggede på manden ' s square, pock-markeret ansigt, og pludselig følte sig nøgen uden en luger eller et par stiletter.
  
  
  "Hun er en gammel ven af mig."
  
  
  Den store mand brummede. Du har aldrig været der, Signor.
  
  
  Hendes skød ham. "Bevæge sig over!'
  
  
  "Ikke før du siger, hvad du siger, at Madame," sagde han.
  
  
  "Jeg har allerede sagt, at. Det var en fornyelse af en gammel venskab". Hendes hotel passere mimmo dem.
  
  
  En muskuløs mand slog mig i hovedet. Det faldt på hans kammerat, der lod sin knytnæve ind i mit liv. Kombinationen af de to slag slået mig ud et øjeblik . Det ramte hus hårdt, og gispede som en fisk . Jeg så endnu en knytnæve, der kommer til mig og forsøgte at undvige den, men fik et hurtigt slag på kinden. Øjeblikke senere, jeg blev grebet bagfra. Kopper-markeret ansigt flyttes op foran mig.
  
  
  "Fortæl os, om denne samtale," han knækkede.
  
  
  "Gå til helvede. Jeg stønnede.
  
  
  En knytnæve hamrede i mit bryst. Før han kunne komme fra de slag, hendes to første blev ramt i ansigtet. Hende, følte jeg mit hoved og vip den til side. Disse gangstere vidste, at deres ting. De har sandsynligvis ikke selv har noget at gøre med den slags mænd, som hun ville have ønsket, men som ikke gør meget forskel i det øjeblik.
  
  
  "Stop det," han brummede. Jeg så flash af en kniv, og så stiletto afholdt under min næse.
  
  
  "Sig det, eller jeg vil skære dig!"
  
  
  Han kunne trække vejret igen. "Okay," sagde jeg. "Jeg vil sige det." Kniven ikke forsvinde, men det forblev ubevægelig.
  
  
  Nu havde han genvundet sin styrke. De smalle blade af kniven var kun tre tommer fra mit venstre øje. Jeg burde have vidst meget godt, hvad jeg lavede.
  
  
  "Vi talte om slam-business er ved at blive afsløret," sagde jeg, stadig trækker vejret tungt. Han flyttede sit højre ben, så det var mellem ego ' s spredte fødder . "Fru Vasari' s virksomhed?" "Hvad er det?" spurgte han mistænksomt. 'Hvorfor?'
  
  
  Den anden mand var i besiddelse af mine hænder lidt mindre stramt.
  
  
  "Ja," sagde jeg, afstivning mig selv til handling. "Du ser, tage hende med til et hotel, bede hende om at åbne et hus i Milano."
  
  
  "Hvilke"? Fru Vasari ville aldrig -"
  
  
  Han trak massiv mand frem, et skridt, og kørte sin højre knæ hårdt ind i hendes pungen. Ego ' s ansigt snoet. Han faldt stilethæl på gaden. Når jeg sætter min fod ned, jeg trådte på firskåren mand er vrist med min højre fod . Han skreg, og ego magt svækket. Jeg smækkede min venstre albue ind i hendes ego brystkassen så hårdt, som jeg kunne. Jeg hørte det knæk. Han skreg, faldt på hans side, og hamrede ind i væggen bag os.
  
  
  Den anden ramte mig. Hun blev blokeret af en venstre-hånds punch og returnerede det med en ret. Som han faldt til jorden, nåede han for stilethæl, men det gled ind i mørket. Så følte hun et knusende slag på ryggen. Den store fyr presset op mod klynk, og angrebet mig igen. En ego knytnæve ramte ind i bagsiden af mit hoved, og han faldt på knæ. Det faldt på sin side. En hård opstart slog mig i hele ansigtet. Jeg ramte det med bagsiden af min hånd, og den fløj væk.
  
  
  Da jeg blev sparket i siden igen, jeg stønnede højlydt. Han rakte ud med sin støvle og savnet. Den muskuløse mand stod op igen .
  
  
  "Basta cosi!" sagde han. Han besluttede at forlade.
  
  
  Ego kammerat skyndte sig efter ham, og de forsvandt rundt om hjørnet. Det er svært at sel. Det føltes som om jeg havde været gået gennem en gigantisk kødhakkemaskine. Jeg havde så stærke smerter i min krop, at det var umuligt at fortælle, hvilke områder, der blev beskadiget. Han løftede sin hånd på hans ansigt. Det var et blodigt rod.
  
  
  Han lænede sig mod huset i et par minutter, i håb om smerten ville stilne af. Hendes, var for optimistisk. Han snublede ned ad den mørke gade til flere hundrede meter, og endelig nåede boulevard. Lige som hun havde sagt, en taxa snart kom. Ego kaldte hende og gik ind.
  
  
  "Hvad diavolo !?" føreren udbrød da han så mit ansigt.
  
  
  Han gav ømu Gina Romano ' s adresse. Han kørte hurtigt at få mig rundt i sin taxa så hurtigt som muligt. Han gik op ad en trappe og smækkede Gina ' s dør. Da hun åbnede den, hendes øjne udvidet i chok.
  
  
  "Dia mio!" udbrød hun.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 7
  
  
  
  
  
  
  
  
  Mine underarme var tunge og min mund var tør. Han prøvede at komme sig. Alt, hvad jeg kunne huske efter et møde Gina var at jeg formåede at få Hawke på telefonen med voice converter til at lade em vide . Han sagde, at han ville kalde mig tilbage i morgen. Han flyttede den ene af hendes ben. Han kunne mærke de andre kødet under lagnet . Han kørte sin hånd over den bløde svulmer af liv, til det varme sted, hvor hans lår opfyldt. Gina henvendte sig til mig. Hendes venstre bryst børstet min side, og jeg følte hendes brystvorte slide mimmo mig. Han nåede under lagnet og rørte ved hendes bløde, varme pels . Forsøger at ignorere smerten, han rullede på sin side, at klemme hårdt runde balder.
  
  
  "Mm," sagde hun, stadig at lukke hendes øjne.
  
  
  Hun puttede sig ind til min krop, og lagde sine arme omkring min talje. Derefter lod hun ud en anden lyd, og hendes øjne åbnede, blinker.
  
  
  'Kælenavn? Er du sikker på, at du føler dig bedre?
  
  
  Han trak hendes hofter op til mig, og hun slyngede en arm over skulderen. Hendes bryster pressede mod min nøgne bryst.
  
  
  "Ikke meget," mumlede jeg. "Men jeg tror, at situationen vil forbedre sig i den nærmeste fremtid."
  
  
  Hun skiltes hendes fyldige læber. Den nyklækkede tunge var varm og sød. Hendes hofter hoppede forsigtigt mod mig. Kys gjort os gisp. Gina svingede sin højre hofte over min hofte, og min krop ømhed blev glemt i iveren, der greb os, da hun vendte sig om og løftede hendes krop til at tage min skub. Hun kom til mig med fornøjelse, og på samme tid, nåede vi frem til et klimaks.
  
  
  Så hendes bænkpres er på sin ryg for at hvile. Gina blev liggende ved siden af mig, kigger op i loftet. Endelig hævede han sin hånd og forsigtigt rørte sår over hans venstre øje, og på hans højre kind. De var tørre, men hele den side af mit ansigt ondt . Ved et mirakel, at mine tænder, syntes stadig at være der. Han trak ned over arket, og så et par blå mærker på hans overkrop.
  
  
  "De har behandlet mig godt," sagde jeg, " men jeg tvivler på, de vil være i stand til at bevæge sig så glat her til morgen."
  
  
  "Stakkels dreng," Gina purred sagte. Hun lægger sin hånd på min hofte.
  
  
  "Jeg håber, de ikke gider Nelly Vasari," sagde jeg.
  
  
  "De vil ikke gøre det, Nick. Nah har en masse magtfulde venner ."
  
  
  "Jeg troede, de var Sicilianere," sagde jeg. "Selv om der ingen direkte forbindelse, kan du nu Barzini eller Farrelli har hørt det."
  
  
  .
  
  
  "Nick," Gina sagde, med hensyn til over for mig. "Skal du til Capri?"
  
  
  Jeg spurgte hende. "Hvorfor vil du vide det?"
  
  
  "Når du fortalte mig alt om din deltagelse i tyveri sidste nat, du måske ikke har kendt til det, men du tvang mig til at hjælpe dig," sagde hun. "Og jeg kan hjælpe dig. Du kan lige så godt tro mig helt nu, at du har tillid til mig for lang tid. Jeg kender ikke denne Farrelly fyr. Du husker hende fortælle dig, at jeg var en ego elsker. Jeg kender hende ego alt, ego, id, ego vaner. Jeg kan være brug for dig."
  
  
  Jeg spurgte hende. "Hvor længe har du været ... med Farrelly?"
  
  
  Hun undgik mit blik. "Et par måneder. Han købte mig en masse ting, men egoet grusomhed var uudholdeligt for mig."
  
  
  "Hvordan kan jeg være sikker på, at du vil nu hjælpe mig mod ham?" Hende, følte mig yderligere.
  
  
  Hun indsnævret sine øjne. "Jeg hader Farrelly, Nick. Jeg sværger, du kan stole på mig.
  
  
  Hende, tænkte over det og besluttede at prøve det. "Okay," sagde jeg, " jeg vil tage dig til Capri. Min anden Interpol officer kommer med os."
  
  
  "Bringe en politimand?"
  
  
  "Ja." Hun stoppede op. "Farrelly røvet Vatikanet, Nick?"
  
  
  "Der er en god chance for det."
  
  
  "Men hvorfor skal din regering pleje?" Han kiggede på Nah eftertænksomt. "Under røveriet, noget, der tilhører min regering blev stjålet. Du behøver ikke at vide, Jin længere. Spørg mig ikke igen."
  
  
  
  
  "All right, Nick."
  
  
  Telefonen ringede. Gina kom op, gik hen til den anden ende af rummet, og tog telefonen. Hendes nøgne krop stadig er så attraktiv. Et øjeblik senere, hun vendte sig rundt . "Dette er for dig.'
  
  
  Det skulle være en Høg. Det var ham.
  
  
  "Hvem fanden var, at skrædderen?" han buldrede på tværs af miles af ocean.
  
  
  Hendes, han klukkede, på trods af sin hårde, sygeligt ansigt. "Åh, den ene pige," sagde jeg uskyldigt.
  
  
  "Ja, tag skrædderen, girl!"
  
  
  "Det er okay," sagde jeg. "Og jeg har bare sat det på lønningslisten."
  
  
  "I hvilket omfang?" Hans stemme lød sur.
  
  
  "Du ved, jeg vil aldrig debitere dig for dette," sagde jeg. "Jeg hyrede Gina på et midlertidigt grundlag. Det slutter mig til den kilde, det er vigtige oplysninger, som jeg har drøftet med dig.
  
  
  "Så længe du ved hvad du gør!" Han holdt en pause for at finde sin sarkasme, " jeg håber du havde en god aften, Nick."
  
  
  Ego ' s hensigter var klar, men hendes forblev uberørt. "Åh, ja, sir. Hende, jeg føler mig meget bedre med mig selv.'
  
  
  "Se, er du okay? Du lød lidt slå op i går aftes.
  
  
  "Jeg har det fint," sagde jeg.
  
  
  "Vi har gennemgået Judas' filer, "fortsatte han," og vi har nyheder til dig. Farrelly navn dukkede op i Judas ' s fil for flere år siden. Han stjal nogle offentlige dokumenter i England. Farrelly er en stor dreng. Han er enten en gangster eller har tætte bånd til dem."
  
  
  "Ja. Som den fyr, der kan stille med mandskab og udstyr for en række røverier Judas udtænkt."
  
  
  "En stemme på, hvad det kom til, Nick. Jeg tror, du må hellere gå til Capri.
  
  
  "Jeg vil flyve til Napoli senere."
  
  
  "Godt. Hold mig informeret. Denne sag kan være større, end vi tror ."
  
  
  'Præcis.'
  
  
  "Prøv at få noget søvn i nat."
  
  
  Han smilede til hende. Han vidste, at Høg var smiler også, med sine tynde ansigt. "Ja, selvfølgelig," sagde jeg.
  
  
  -
  
  
  Senere at formiddag, gik jeg til Interpol kontor og orienterede Tony Benedetto om den seneste udvikling. Han havde en fast fil på Farrelly. Der var en henvisning til "Mr. J." datoen var senere end angivelse af AX.
  
  
  "Juda og Farrelly synes at være blevet gode venner," sagde Tony.
  
  
  "Med hensyn til Farrelly, ved jeg ikke." "Men ingen har en Jøde endnu. Han bevares kun de hensynsløse forretningsforbindelser." Jeg kiggede på den mappe med filer. "Judas er ikke ligefrem menneske, du ser, mistede han sine hænder i en ulykke, da han var ung, og han har kunstige hænder, der ligner kød og blod, men under en 'hud' lavet af massivt stål. Disse hænder symboliserer en person. Han næsten dræbte mig med dem en gang.
  
  
  "Vi vil bede til, at han ikke har en chance," sagde Tony.
  
  
  "Er du klar til at gå til Capri?"
  
  
  "Ja . "Hvad tid er vores plan at forlade?"
  
  
  'Klokken fire. Vi vil være i Napoli i en time, og på øen i begyndelsen af aftenen."
  
  
  
  
  Det var stadig lyst da vi tog kabelbanen til byen Capri, en sne-hvid ø badet i blomster. Øen var så lille, at den kobolt-blå havet kan ses fra næsten alle steder i byen. De smalle, snoede brostensbelagte gader havde utallige trapper, der fører op og ned til andre niveauer. Turister fyldte den lille torv i centrum, og sad drikke cinzano ved solnedgang. To blokke fra pladsen var Cæsar Augustus Hotel, en stor, smuk bygning med en bougainvillea træ over indgangen.
  
  
  "Stemmen er alle," Gina sagde, da vi stod foran det. "Det Farrelly lever i, er i den tredje etage lounge. Du kan se de balkon fra her. Når Farrelly er der, han har to bodyguards, men du kan kun se omkring dem. Den anden han gemmer på, når fremmede kommer på besøg . I det lille værelse ved siden af stuen, der er en metal stol, der er altid låst. Der kan være noget, som er vigtigt i dette." Så spurgte hun: "Hvad har du tænkt dig at gøre, når Farrelly ankommer?"
  
  
  "Holde vores folk en hemmelig så længe som muligt," svarede jeg. "Vi kan lære om jord eller huse på øen. Selvfølgelig, hendes, og jeg håber, at Ego ikke er der, fordi vi ikke har nok beviser mod ham for at arrestere ham. Judas er den rette person for mig. Jeg håber, at han har, hvad jeg leder efter." Derefter: "Du kan ikke gå ovenpå."
  
  
  "Hvorfor ikke, Nick? Jeg kan vente på hende i gangen, indtil du spørger."
  
  
  "Nej, det er for farligt. Du gå til cafe på pladsen for at nyde en drink."
  
  
  "Okay," Gina sagde, skuffet.
  
  
  "Hvis du ikke hører fra os inden for en time, bedes i venligst reservere et værelse på Paradiso Hotel."
  
  
  "Jeg vil gøre det. Hun trak på skuldrene og gik mod pladsen.
  
  
  Tony smilede og rystede på hovedet. "God informant, amiko," han blinkede til mig.
  
  
  "Du skulle have set Nelly Vasari," sagde jeg.
  
  
  Konfronteret med en situation som Tony og jeg var i, havde vi til at spille ved berøring . Det er ligesom at spille skak, fordi efter de første to eller tre drej intervaller, der er en masse muligheder. Så vi gik til den lejlighed med meget foreløbige ideer. Vi bankede på, om der ville være noget svar . Men døren åbnet, og vi så en pige stå der . Nah havde platin blonde hår og pink læbestift på hendes fyldige læber. Hendes blomster-mønstrede hus frakke, løst knappet i taljen i en provokerende måde, ikke skjule hendes fyldige kurver. Det var tydeligt, at hun var nøgen under frakken. Hendes lange, krumme, lår og rigelig bryster kiggede forførende rundt om hjørnet med hver eneste skridt hun tog. Og at dømme efter den hæse mutterings og vaklende skridt, det var lige så klart, at Ay ikke har brug for de drink i sin hånd. "Er Mr. Farrelly her?" Tony spurgte.
  
  
  "Nej,"sagde hun i Skandinavisk-engelsk accent," Mr. Farrelly er ikke her." Hun lænede sig mod væggen, og folderne af hendes housecoat skiltes yderligere.
  
  
  "Undskyld," sagde jeg og prøvede ikke at se på hendes frodige krop, " vi er kommet en lang vej for at se det. Kan vi tale med Hema igen?"
  
  
  "Du kan tale til mig, chef," sagde hun fnisende. "Hun er her, som altid, helt alene." Hun lægger sin hånd på dørkarmen, som om hun kommer til at rippe kjole ud helt. Tony kiggede på mig og smilede lidt. "Vi er glade for at acceptere din invitation, signora."
  
  
  Hun vinkede til os, og smækkede døren bag hende. Værelset var fint indrettet, men renlighed var helt klart ikke hendes stærke side. Tomme flasker, overfyldte askebægre, og halvt-tomme briller var overalt, og det tykke tæppe der var fyldt med aviser, og illustrerede blade.
  
  
  Med en afslappet gestus, pigen vinkede til os om at sætte os ned. "Vil du have noget at drikke?" hun jokede drunkenly. Han rystede på hovedet, og hendes læber krøllede i frustration . "Dårlige held", sagde hun.
  
  
  Den blonde snublede over til bænken overfor to stole Tony og jeg sad på. Med en høj og forpint suk, hun faldt tilbage på sofaen, og løs knude i hendes bælte kom fortrydes, der så godt som intet at vise for hendes gamle krop. Ingen tvivl om at vi var ansigt til ansigt med Farrelly elskerinde. "Hvad ønsker du?'Hvad er det? " spurgte hun. "Kan du fortælle mig. Giovanni holder mig orienteret om alt." Hendes ord stadig lød tvunget, men hun var ikke så beruset som jeg oprindeligt troede.
  
  
  Når Tony forklarede, at vi ønskede at købe villaer på øen, hendes, han vendte sig om og kiggede ind i det lille tilstødende værelse Gina havde nævnt. Fra hvor jeg sad, kunne jeg se en metal stol med en telefon i hjørnet.
  
  
  "Der er meget få villaer til salg i Capri," sagde den blonde, der blot præsenterede sig som Herta, " og hvis nogen sælger noget, er det på en meget høj pris. Herrer, andre dyre Zhirinovsky ting? Det sidste ord blev givet, med et hint..
  
  
  "Lige i dell," Tony sagde, med et smil på Hey. Han ryddet sin hals. "Herta, jeg ser hende telefonen i den anden stue. Kan min ven ringe til vores hotel? '
  
  
  Tony rynkede panden.
  
  
  "Selvfølgelig," sagde hun i en hæs stemme. "Jeg vil vende dig om hellige." Hun rejste sig fra sofaen, og kappen gled ned af hendes lår for et øjeblik, afslører hendes blege trekant.
  
  
  Da hun gik ind i det andet værelse for at tænde den hellige, Tony hævede et øjenbryn. Og når han passerede mimmo nah til at gå til et andet værelse, tog hun ego ' s hånd.
  
  
  Hende, så, at han var krammede hendes nøgne højre bryst. Hun svingede frem og tilbage og smilede. Tony trådte ind i rummet og lukkede døren. Gerta kom over til min stol og stod ved siden af mig, ved at lægge hånden på min skulder: "Du er en smuk mand," sagde hun.
  
  
  Hende, kiggede på luk. "Tak," sagde jeg. "Fortæl mig, Gerta, har Mr. Farrelly lavet nogen nye business-venner på det sidste?" Jeg hørte hende, han har fået en ny partner." Hun vendte tilbage til sofaen med en drink i sin hånd. "Giovanni har altid nye ansigter," sagde hun langsomt. "Men skal vi kun tale om Giovanni?" Du og din far ikke lige bor i midten af virksomhed, gør du?
  
  
  "Selvfølgelig er du meget gæstfrie," den tjener, der standsede hende, i håb om, at Tony var travlt optaget af at søge den stol.
  
  
  "Du ved, folk som hende. Det har altid været sådan. Jeg har, hvad de ønsker. Jeg chokere dig?
  
  
  "Overhovedet ikke," sagde jeg. Hvad var Tony laver der?
  
  
  "Godt job. Jeg er glad for, at du ikke er i chok. Så er du ligesom hende. Du ved, du er nødt til at benytte lejligheden, når det kommer, ikke?
  
  
  "Ja, det er," sagde jeg, og tænkte over det næste rum.
  
  
  Herta lagt ned af hendes glas og strakte sig dovent på sofaen. Hun henkastet knappede hendes kjortel, som Tony har indtastet.
  
  
  "Benissima !" sagde han sagte.
  
  
  Herta ser ikke på os. "Jeg ved hvad du vil," sagde hun i en hæs stemme. "Og du kan gøre det. Hver igen, eller begge dele på samme tid. Det er okay, jeg vil ikke fortælle Giovanni.
  
  
  Tony blev stående foran hende, kigger ned på hendes nøgne krop. "Nick," sagde han gennem en tør mund, " måske skal vi have et par minutter mere, okay?"
  
  
  "Gud, nej, Tony."
  
  
  "Så gå væk. Jeg vil se dig senere."'
  
  
  "Tony, han vil være tilbage når som helst!"
  
  
  Tony kiggede på sofaen og vendte sig mod mig. "Det er nemt for dig, når en pige venter på dig firkanter". Nu han var ked af det og lidt vred. Ikke på mig, men på den situation. Han vidste, at jeg havde ret.
  
  
  "Gør hvad du vil," sagde jeg, " men giv mig de oplysninger, du fik på telefonen."
  
  
  Ego ' s ansigt ændret sig. "Jeg er ked af det, Nick. Du har ret. Han tog en sidste lange kig på Hertha, så vendte om og gik hen mod døren.
  
  
  "Undskyld, skat," sagde han til den nøgne pige. "Bare ikke tid eller sted."
  
  
  Herta så på mig lidt forvirret. "Har du ikke lyst til at sove sammen med mig?"
  
  
  "Du er den mest eftertragtede kvinde på øen," sagde jeg, " men min ven og jeg har presserende spørgsmål for at deltage."
  
  
  
  
  Tony var tavse, mens vi var i elevator. Da vi trådte ind i lobbyen, jeg sagde til hende: "Se på det på denne måde, amiko. Du kan få et problem ."
  
  
  Tony lo. "Jeg tror, at et koldt brusebad i hotel ...'
  
  
  Jeg spurgte hende. "Hvad er det?"
  
  
  'Look. Som mand. Dette er Farrelly.
  
  
  En høj, mørk mand i fyrrerne indtastet lobbyen med en anden fyr. Det blev nøje undersøgt af ego, så han kunne finde ud af det næste gang. Så hende, kiggede på den anden mand at spænde ben med en stok, og følte ego. Det var Barzini, der havde skudt hende i låret under et røveri i Vatikanet . Da de to mænd henvendte sig til den nærmeste counter , hendes mand henvendte sig til avisen disken, så Barzini ikke kunne se mit ansigt.
  
  
  "Jeg er ikke blevet bedt om endnu?" Farrelly spurgte desk clerk.
  
  
  "Nej, Signor Farrelli."
  
  
  "Udmærket. Sende mad op til tre. Lad os sige, tagliatelle alla bolgnese.
  
  
  "Jeg vil tage sig af det, Signor Farrelli."
  
  
  Farrelli og Barzini gik hen til elevatoren uden at lægge mærke til os. Barzini haltede slemt. Et par øjeblikke senere, elevator døren lukkede sig bag dem.
  
  
  "Ego ballet slippers," sagde jeg.
  
  
  "På Barzini' s?"
  
  
  "Ja. Det har en crepe sål.
  
  
  
  
  På vej tilbage til pladsen, Tony trak et stykke papir op af lommen. "Jeg åbnede denne stol med din handy lås pluk og fandt to interessante ting. Den ene var en bærbar med Judas ' s adresse på det. Jeg har afkodet det. Dette bekræfter det andet stykke af bevis for, du har fundet i Vatikanet."
  
  
  Hende, kiggede på papiret. Det var skrevet: "Senior. Jude, San Marco Import, Via Sachetti, Pancino, Sicilien " .
  
  
  "Selvfølgelig," sagde jeg. "Judas' s hovedkvarter i Miami på Sicilien, så det er nok der, hvor han hyrede de banditter."
  
  
  "Det betyder, at vores interesser er også at flytte der. Hvis de stjålne genstande er nu på Sicilien, i mit tilfælde vil være løst, når vi finder ih.
  
  
  "Ja," sagde jeg, " selv om min opgave vil ikke være så let at gennemføre. Ikke hvis Judas fundet dokumentet i vasen . "
  
  
  "Vend papiret om," Amiko Toni fortsatte, " og så kan du læse, hvad jeg har kopieret." Det var skrevet i en notesbog. Betyder det noget for dig?
  
  
  Han holdt en pause i lyset af hotellets lille veranda og undersøgt Tony ' s håndskrift. Jeg læste det: "Leonardo' s last" plus dato.
  
  
  "Det er sandsynligvis en henvisning til stjålne genstande," Tony sagde , " og Leonardo kunne være samleren køber ih."
  
  
  "Måske.'
  
  
  Noget om noten fascineret mig. Hvis det bare var et spørgsmål om transport af stjålne varer, var det ingen af min virksomhed, da jeg var sikker på, at vasen var beregnet til Judas ' egen samling. Men jeg havde en følelse af, at der for nogle grund, at den periode havde en reel betydning for mig, mere end for nogen anden !
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 8
  
  
  
  
  
  
  
  
  Efter 48 timer, ankom vi til Sicilien. Øen var goldt og stenet, med en dyster, men malerisk udsigt. Udforskede vi den første landsby, og fandt, at dets indbyggere var som om, der er beskrevet i guidebøgerne. De mænd, enten brummede uforståelige svar på vores spørgsmål eller ignoreret os helt. Kvinderne forsvandt, da vi ankom på scenen. Endelig, Tony spurgte den gamle mand til at fortælle os, hvor den Via Sachetti var hallen. Det viste sig at være en lang vej, stenet og ujævn, hvilket fører til en anden strøm på øen. Vi lærte, at selskabet San Marco Importen var lukkede ganske lang tid siden, selv om det var købt af en udlænding. Ifølge den gamle mand, den bygning, der var lænet mod en klippe med udsigt over havet.
  
  
  Vi vidste, at huset vil uden tvivl være bevogtet, så hvis vi tog en taxa der, forudsat at vi kunne finde en taxa i den landsby, vi ville straks have problemer. Så vi besluttede at nærme Judas ' skjulested fra den anden side af båden.
  
  
  Næste morgen, efter ankommer, vi har lejet en fiskekutter og gjort det til det sted, hvor den sorte sten ragede næsten to hundrede meter over os. Fra de dansende båd, klippe, så næsten lodret. Vi sætter en lille hvid båd i en smal strand ved foden af en klippe.
  
  
  "Måske vi skulle have taget den vej, min anden," Tony gættet, vippe hovedet tilbage for at studere klippen over os. "Jeg synes, det er en meget vanskelig opstigning."
  
  
  Gina sad ved siden af os på den mørke sand, hendes blonde hår svajende som en manke i vinden. "Nick, "sagde hun," jeg kan kun klatre klipper barfodet."
  
  
  "Du behøver ikke blande sig med noget," sagde jeg. "Du bliver her, for at undgå den båd."
  
  
  "Nej," sagde hun. Hun henvendte sig til Tony. Han løftede sine skuldre.
  
  
  "Ingen protester," sagde jeg. "Du er mere værdifuld for os, end hvis du var at forsøge at forcere denne klippe. Hvis du hører skud, vente 15 minutter. Hvis nam Odin ikke dukker op omkring os, forlade med båd. Forstår du?"'
  
  
  "Ja," sagde hun sammenbidt. "En fjerdedel af en time.'
  
  
  "Okay," sagde jeg, og smilede. "Se båden omhyggeligt. I den nærmeste fremtid, kan det være vores eneste mulighed. Vi vil være tilbage i en time."
  
  
  Vi forlod Gina i båden og begyndte at klatre. Vi blev iført lys windbreakers og gummi-såler støvler, som vi havde købt i landsbyen, og Tony havde en spole af reb slynget over skulderen. Jeg havde klatring kroge, der hænger fra mit bælte.
  
  
  Der var en smal afsats ved foden af klinten. Vi valgte den vej, der førte fra der. Hendes skjold er fremad, på udkig efter glat pletter og peger ih Tony. Fra ego-dystre udtryk på hendes ansigt, kunne jeg fortælle, at det ego, der arbejder for Interpol i almindelighed var anderledes. Faktum er, at Toni sjældent var nødt til at forlade komforten af civilisation . Jeg var nysgerrig efter, hvor meget Interpol betaler i forhold til AX.
  
  
  Det tog kun et par minutter at nå frem til midten af klinten, men ellers var det mærkbart langsommere. Sporet var næsten gået, og vi var nødt til at finde ud af hånden og foden støtte i sprækker. Det var en risikabel forretning. Nu var vi så højt oppe, at hvis vi faldt i, var det svært at fortælle, hvad der ville ske med os. Og da vi var omkring tredive meter under toppen, Tony gled på en løs sten, mistede sin balance, og begyndte at falde.
  
  
  "Hold ud af din hånd!"
  
  
  Han udgav sin højre hånd, og greb fat i mig. Hendes ego greb hendes arm, og Alenka ego bankede mit venstre ben fra dens støtte. Når hendes, jeg gled og prøvede på at bevæge mine ben, hendes, jeg troede, jeg skulle til at falde. Men med hendes højre hånd, greb han en skarp sten over hendes hoved og holdt godt fast.
  
  
  "Find noget til at holde på med dine fødder:" jeg skældte ud. Min alyonka begyndte at løsne sten. Det virkede som en evighed, før Tony fundet fodfæste igen, og lad gå af mig, så jeg kunne sætte min venstre fod tilbage og læne sig op ad, luk.
  
  
  "Godt? Jeg spurgte, trække vejret tungt.
  
  
  "Ham," han brummede, hans ansigt bange.
  
  
  Tony beundret hende. Han var langt mere bange for klatring, end han havde af hende, men han startede det uden indvendinger .
  
  
  "Det er ikke alt," sagde jeg.
  
  
  Han nøje udvalgte steder for at få fat på og fortsatte. Gina blev en dukke, der er langt under på den smalle strand.
  
  
  Vi endelig kom til omkring halvtreds meter under toppen med Tony lige under mig. Hans knoer var hvide, og hans læber var spids. Han tog rebet fra ham og tilbage til den via en klatring krog, der fangede ham på hans talje . Holder tæt til klippen med sin højre hånd, lod han den krog og løkke på rebet hænge løst fra den side, og kastede det hele til toppen af klippen.
  
  
  Krogen forsvandt ud over kanten af klinten. Rebet blev hængende ved siden af mig. Hun blev slæbt af ee. Efter et par decimeters, krogen fast i noget og stoppede. Han trak på rebet og kiggede på Tony. "Vi er der næsten," sagde jeg.
  
  
  Ego ' s ansigt var tvivlsomt. Han greb knyttede reb og begyndte at klatre. Holding hænder, han klatrede op til toppen. Halvvejs igennem, er krogen lad gå af hende, og faldt tre decimeters, så krogen hænger fast igen. Han kunne mærke sveden på hans læber, og i hans øjne.
  
  
  Han forsigtigt klatrede videre, og til sidst kiggede ud fra bag toppen. Blot tyve meter væk, var den hvid-pudset San Marco Import bygning. Det var en lav, én-etages bygning med opbragte-up-vinduer, og ukrudt voksede bag et højt trådhegn, der omgav bygningen .
  
  
  Så han kravlede op over kanten og kravlede til, hvor krogen lå for anker bag en skarp sten. Ego trak det op, så på Tony og nikkede. Han klatrede op i rebet. Det tog nogle forsøg for Ømu ' en, men han endelig gjorde det, og satte sig ned ved siden at mig.
  
  
  "Har du skøre ideer, amiko," sagde han.
  
  
  "Jeg ved," sagde han til hende med et grin. Jeg gik hen til kanten af klippen og vinkede til Gina for at lade hende vide, at vi var sikkert op. Hun vinkede til gigt. Hende, kiggede på det klippefyldte terræn. "Der er en nemmere måde ned omkring en halv kilometer fra her," Tony fortalte hende. "Vi vil bruge dem senere."
  
  
  "E-Conte," sagde han . "Jeg er enig."
  
  
  Vi kravlede op til indgangen. Ingen tegn på liv.
  
  
  "Jeg vil tage et hurtigt kig," sagde Tony. Han kravlede hen mod hjørnet af trådhegn, hans ansigt sved. Han kiggede op på forsiden af bygningen, så kom tilbage til mig.
  
  
  "Der er en security vagt ved hovedindgangen, som jeg tror er bevæbnet," sagde han.
  
  
  'Det er bare, som jeg troede.'
  
  
  "Mindst en bil er parkeret foran, men jeg så det, den service indgang til den side klynk. Jeg tror, at dette vil give os mulighed for at skrive uden den sikkerhedsvagt, der opdager os."
  
  
  "Okay," sagde jeg. "Men jeg har lige opdaget en alarm system i dette hegn. Vi er nødt til at gøre noget ved det."
  
  
  Det tog yderligere femten minutter til at improvisere en omvej omkring den alarm system, så vi kunne skære et lille hul i bunden af hegnet. Så vi kravlede ind og satte kurs mod den side af døren, at Tony havde fundet . Da vi kom der, vi lagde mærke til, at vagten ikke kunne se os fra sin position på porten. Mimmo af bygningen gled forbi hende, indtil ego kunne få et godt kig. Han var iført en åben skjorte og gennemført en AK-47 riffel under armen. Ved siden af porten var en lille sikkerhedsvagt kiosk; bundet til standen var noget, som Tony ikke havde set før: et stor schæferhund. Heldigvis var vinden blæser i vores retning, så hunden ikke lugte os . Men jeg vidste, at vi skulle være meget stille, da vi åbnede den service indgang.
  
  
  Vi krøb op til metal døren og kiggede på låsen. Det var ikke svært at åbne ego; med en speciel lås pluk, det tog kun et par minutter. Han blidt skubbede åbne døren og kiggede ind.
  
  
  "Kom nu," Tony hviskede til hende.
  
  
  Vi trak vores kanoner og gik ind. Tony lukkede døren bag os. Vi var i en korridor, der fører til forsiden af en lille bygning. Der var en kedelig summende lyd i det fjerne. Det lignede en shell fra neden, men der var ingen trapper i syne.
  
  
  Hun vinkede til Tony til at bo tæt på mig, da vi krøb op til den forreste del af huset. Vi fandt os selv i en slags receptionen eller på kontoret. Der var en mand i en hvid kittel, der sidder ved bordet, som jeg troede var en form for tekniker. I hjørnet, den vagt var at læse en italiensk avis. Ingen omkring dem har set eller hørt os.
  
  
  Der var en L-formet tæller i foran af skrivebordet, der adskiller mennesket fra den åbne hoveddør, og skildvagten. Når Tony nikkede til hende, han gik gennem porten ved skranken, og han tog et par skridt hen mod guard.
  
  
  "Sid ned," han ringede til hende i italiensk.
  
  
  Vagten sprang op fra sit sæde, og ego 's hånd gik til revolver på hans hofte, men da han så, at min Luger var rettet mod ømu' ens bryst. Manden i den hvide kittel kiggede på Tony og så på mig, langsomt at komme op fra sit sæde.
  
  
  "Hvor er Judas?" Jeg bad hende om, at holde min pistol og pegede mine øjne fast på vagt.
  
  
  "Hvad skal du bruge det til?" vagt bedt om.
  
  
  "Kom, lad os gå," sagde Tony, der kører sit .38 Beretta i mands ryg. "Du skal ikke prøve vores tålmodighed."
  
  
  "Judas, ikke er her," sagde manden. Han svarede på italiensk, men han syntes tysk, eller måske er Skandinavisk. Nu vendte han tilbage til os og studerede vores ansigter. Han var en tynd mand med uindfattede briller og kolde blå øjne. Han lignede den slags mand, Judas ville leje. Men hvis han var en tekniker, hvad var det ego funktion her?
  
  
  "Kan du kontakte vagt udenfor?" Jeg spurgte hende.
  
  
  "Ja," sagde han.
  
  
  "Du behøver ikke fortælle dem!" vagt løb hen til hjørnet.
  
  
  Jeg gik over til ham, tog ego revolver ud af sit hylster, og stak det ind under mit bælte. Derefter henvendte han sig til den tekniker," Fortælle, at skildvagten udenfor for at komme her, " sagde jeg.
  
  
  "Han kan ikke forlade sin post!"
  
  
  "Skal du ikke tale til dem!" vagt insisterede.
  
  
  "Hold kæft, din idiot!" teknikeren sagde icily.
  
  
  "Bare fortæl ham, at Mr. Judas er på telefonen, og ønsker at give em særlige personlige vejledning," sagde jeg.
  
  
  Manden kiggede fra mig til Tony. "Gør som han siger," sagde Tony.
  
  
  Teknikeren åbnede en skuffe i sin stol og fandt senderen. Han trykkede på en knap, og sagde, " Carlo." Kommer her. Mr. Judas ønsker du at tale til ham på telefonen.
  
  
  Vi ventede i tavshed, som den vagt gik fra indgangen til bygningen med en truende AK-47 under armen. Som han nærmede sig døren, en sikkerhedsvagt i hjørnet og råbte, " Watch out! De har kanoner!
  
  
  Manden i døren og kiggede på, Tony og mig, så rejste hans automatisk. Han skød hende og ramte ømu ' en i brystet. Når det ramte døren, bilen rystede voldsomt. Kugler rev i gulvet, counter, og brystet af den vagt, der havde ringet til advarsel. Han hamrede ind i væggen og faldt ned af den stol han sad på. Begge var døde.
  
  
  Han gik hen til døren og kiggede ud. Der var ingen i syne. Da han vendte tilbage til den tekniker, hans ansigt var hvidt.
  
  
  "Lad os gå," sagde jeg. "Er Judas også væk?"
  
  
  "Jeg er her alene," sagde han. Jeg kunne fortælle ved ego i stemmen, at han fortæller sandheden.
  
  
  "Hvor er byttet?" Tony spurgte.
  
  
  'Hvem?'
  
  
  "Vatikanets skatte. Hvor er de skjult?
  
  
  "Ah, du mener, at skatten var her?"
  
  
  Han gik bag disken og presset Luger til mandens venstre øre. "Hvor er de?'
  
  
  Ego ' s ansigt var hvidt som kalk, og han trak vejret tungt. "Jeg hørte dem tale om den hule," sagde han, synke.
  
  
  "Hvad slags hulen er det?"
  
  
  'Snake Cave. Et eller andet sted her.
  
  
  "Det ved jeg," sagde Tony.
  
  
  Hun blev holdt nede sværere ved K-man Luger. "Hvad underjordiske her?"
  
  
  Et kig på ynkelige horror krydsede hans ansigt. "Intet kan lide det!" sagde han højlydt.
  
  
  Tony og jeg kiggede på hinanden. Jeg spurgte hende. "Hvis skatten er skjult i en hule i nærheden, hvad tror du for rummet under os?"
  
  
  "Jeg tror, vi skal finde ud af," sagde Tony.
  
  
  "Bind ham," sagde jeg. "Vi har kun et par minutter, før Gina blade på båden."
  
  
  Tony mundkurv manden på ego af sit eget slips, binde ego med et reb, mens han ventede på stigen. Der var ingen trapper, men da han åbnede døren til kost skab, så han elevator.
  
  
  Hende, udbrød. "Come on, Tony!"
  
  
  Vi trådte ind i den lille elevator og ned lydløst, nysgerrig efter at se, hvad vi ville finde nedenfor. Et par øjeblikke senere, vi kom med vores øjne bred åben.
  
  
  "Gode Gud!'Tony sagde.
  
  
  "Du har ret," sagde han, og susede sagte.
  
  
  Vi trådte ind i en utrolig underjordisk kompleks. Vi kan se, korridorer og værelser i enhver retning, undtagen klint. Da vi gik, kunne jeg ikke tro mine egne øjne. Et afsnit, indeholdt en komplet nukleare "fabrikken", og i den tilstødende værelser indeholdt alle de tilhørende udstyr og mekanismer. Juda Stahl som et atomic scientist! Endelig fandt vi en slags laboratorium med et stort skrivebord samt værdiboks. Tony gik til at arbejde på den computer, som han var glad for at sige, at han ikke kunne åbne, mens han undersøgte hendes stol. Når pengeskabet blev åbnet, har vi fundet nogle interessante dokumenter. Der er knyttet en ih stol.
  
  
  "Tidligere uløste art tyveri," sagde Tony. "Juda og Farrelly skal have arbejdet sammen hele tiden."
  
  
  Han tog et stykke papir fra omkring sikker og kiggede på det. "Min Gud," sagde jeg. "Judas har holdt hemmeligheder fra NATO-lande i årevis . Og i slutningen, han havde nok ih til at bygge sin egen atombombe."
  
  
  "Det er formentlig grunden til, at han begyndte disse røverier," sagde Tony. "Til at finansiere dette projekt."
  
  
  Han tog op en anden papir og stirrede på det i lang tid. "Godt, godt," sagde jeg, klukker sourly. Det var et stjålet dokument, der sætter hende i en Etruskisk vase.
  
  
  "Var, at det, du ønskede, Nick?"
  
  
  'Ja'.Dens pænt foldet papir og lagt i et minut.
  
  
  "Så din lokalitet, for Rusland er færdig," sagde Tony, " og jeg vil være klar, når jeg samler kunstskatte fra denne hule."
  
  
  Han rakte Ømu nogle blæktegninger. "Nej, min lokalitet i Rusland er ikke afsluttet. Vi troede, at Judas ville sælge dette dokument til Russerne, men det ser ud til, at han kan bruge det selv. Dette er en detaljeret udvikling af tegningen af det dokument, der lagde det i et minut. Og i andre papirer, der er bemærkninger om design af udstyr."
  
  
  "Fortæller du mig, Amiko, at det dokument, som Judas ubevidst stjal indeholder en plan for en del af atombomben?"
  
  
  "Ja," sagde jeg. Det var klart, at Judas så, at detonator ville gøre ego arsenal mere effektiv, og så ego hotel at bruge. Dette er også anført, at Judas bombe var lille-eventuelt bærbare. Det forekom mig, at selv en bærbar bombe i stand til helt at ødelægge en stor by.
  
  
  "Tror du, han vil bruge det?" Tony spurgte.
  
  
  "Jeg kender hende for sikker."
  
  
  "Så hvor er bomben?"
  
  
  Han kiggede på ham med omtanke. "Antag, at bomben er klar," sagde jeg. "Judas havde tid til at gøre en enhed og sætte den ego i sin bombe. Antag, at alt er klar, og bomberne gå et eller andet sted?
  
  
  "Ah," Tony mumlede.
  
  
  Han tog et stykke papir og undersøgt det. "Se på det, Nick."
  
  
  Noget var skrevet med blyant på papir. Det var på italiensk, og det at læse: "Effekt af en megaton med en vifte af fyrre-fem kilometer, på jorden."
  
  
  "Min Gud," sagde jeg.
  
  
  "Men hvad vil han så gøre med sådan et våben?" Tony spurgte.
  
  
  "Det ved jeg ikke," sagde jeg. "Men uanset hvad han ønskede, tegning omkring vase lavet ego planlægge mere fast . Og hende, jeg føler mig ansvarlig for det."
  
  
  "Sludder," sagde Tony. "Ingen kan forudse sådan en utrolig årsag-og-virkning sag."
  
  
  Han tog en trykt brochure, der netop var faldet ud fra under stolen. "Det er interessant."
  
  
  "Hvad er op, Nick?"
  
  
  "Skibet trafik tidsplan for italienske linjer". Jeg kiggede på listen, på krydstogtskibe, på forsiden af brochuren og så det navn, der blinkede i mit hoved. "The Voice of Leonardo".
  
  
  Tony ' s øjne indsnævret. "Leonardo. Vent, vi er... "
  
  
  "I overensstemmelse med Farrelly," hendes ømu nægtet rapporter i medierne. "Du har afkodet det. På den nen var skrevet: "Ilægning af Leonardo efterfulgt af en dato. Det var i går.
  
  
  "Leonardo' s merchandise," Tony sagde langsomt. "Che diavolo, min ven. Tror du, at denne bemærkning henviser til ... "
  
  
  "Det virker sandsynligt for mig." Han åbnede mappen og fundet en liste med datoer for forskellige skibe. Ved siden Leonardo, den dato blev cirkel i rød. Når hun så hvad nummer det var, hendes forbandede under hendes ånde.
  
  
  Tony kiggede over min skulder, derefter tilbage på mig. "Helt fantastisk," sagde jeg. Leonardo vil sejle igen i fire dage . Det har formentlig en atomar bombe om bord. Og så vil han gå til New York."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 9
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Senere, Gina og jeg vendte tilbage til Rom. Tony Benedetto opholdt sig i Sicilien for at vente på hans Interpol kolleger og indsamle Vatikanets skatte på hele Judas Hule. Han har allerede afleveret den tekniker, over til det Sicilianske politi og bedt Interpol i Rime for at få hjælp af Rhyma og Capri politi til at anholde Giovanni Farrelli og Judas, så snart de vises .
  
  
  Omkring Gina ' s værelse, ringede vi til lufthavnen, og booket pladser på et fly til Napoli næste morgen. Leonardo var i Napoli, og derfra hun ville sejle til New York.
  
  
  Ikke når han kontaktede Hawk. Han var glad for at høre, at jeg havde dokumentet tilbage, og forblev i en god stemning, indtil jeg fortalte em, at Judas havde næsten helt sikkert allerede har aktiveret detonator.
  
  
  'Hvad?'
  
  
  "Jeg tror, at han vil sætte dette atom-bombe om bord på Leonardo,"sagde jeg," og de vil forlade skibet til New York."
  
  
  "Gode Gud," Hawk mumlede. "Tror du, han agter at bruge denne bombe her ?"
  
  
  "Jeg kan ikke forestille mig noget andet," sagde jeg.
  
  
  Der blev en lang tavshed, kun brudt af Hawke ' s tunge vejrtrækning og på den anden side. Han tog en dyb indånding og fortsatte, som ikke har til hensigt at gøre situationen ser rosenrødt, hvis han vidste, at det var helt anderledes.
  
  
  "Som du ved, den bombe han har skabt en vifte af femten km. For ikke at nævne, sekundære og tertiære chokbølger. I henhold til tegninger, jeg fandt, Ømu ' en formået at lave en bombe, som er små nok til at blive gemt en station til en computer i løbet af få dage . Men størrelsen har intet at gøre med ødelæggende effekt ... '
  
  
  "Ja, jeg kan forstå, at Carter. Gå videre, "Høg sagde, tydeligt irriteret over de fakta, hans ømu' en havde rapporteret.
  
  
  "Alle Judas havde at gøre, var at kaste bomben over bord. Det kan så ligge på bunden af New Yorks Havn i flere dage, måske uger. Måske i flere måneder. Nu, at det er en detonator, alle ømu ' en har at gøre, er at parre ego med en lang række detonator. Han kan være på en ekskursion i Philadelphia og ømu ' en har bare brug for at trykke på en knap. Og så... Farvel, New York".
  
  
  "Men hvorfor? Hawk bedt om. "Det betyder ikke noget, hvis han falder bomben fra skibet, Carter. Jeg ønsker at vide, hvorfor han er besat med sådan en skør plan."
  
  
  "Fordi Judas er snyd, sir. Du ved lige så godt som jeg gør. Han hader os og vores land, især når vi sidst mødtes i Niagara. Måske var det en ego-konceptet, der bevægede sig-hvem ved.
  
  
  'Hævn? Høg sagde, og nu var han næsten vred på mig for at sætte ego foran min idé om Judas ' s twisted karakter. "Dræb ti millioner mennesker, Carter? Åh min Gud, mand, er vi nødt til at stoppe ham, før denne ting virkelig får ud af hånden. Du har fået til at finde ud af at bombe, Carter. Og, selvfølgelig, Judas."
  
  
  "Jeg vil vædde på, du der," sagde jeg hurtigt. "Men hvis det er nogen trøst, jeg vil vædde penge på, at Judas ikke videregive vores hemmelige detonator til nogen." I det mindste ikke endnu . Efter omhyggeligt at læse de dokumenter, som han har fundet i laboratoriet, jeg formoder, at han har bestået planer om at hans medarbejdere i flere fragmenter. Så ingen kender hele enheden; alle kun kender en del af. Jeg håber, at vi ikke behøver at bekymre dig om det længere, når vi fange Judas."
  
  
  "Hvis det er, at New York ikke sprænge første, du mener."
  
  
  "I dell selv, sir," sagde jeg.
  
  
  "Kom, Nick. Lad mig vide præcis, hvornår Leonardo vil ankomme i New York, så agenter kan være på scenen. Du kan finde bomben, før skibet ankommer her . Hvis ikke, vil jeg nødt til at advare en masse mennesker."
  
  
  "Jeg ved det.'
  
  
  
  
  
  Når jeg er færdig med at kalde, Gina og jeg gik til kontoret i Italien. Jeg fik at vide, at fartplanen for nylig havde ændret sig, og at jeg skal gå til kaptajn på havnen i Napoli eller repræsentant for den italienske linje .
  
  
  Efter frokost på en af Gina ' s favorit restauranter, vi vendte tilbage til hendes værelse. Jeg kunne ikke gøre noget, indtil den næste morgen, da flyet tilbage til Napoli. Hendes også reserveret en plads til Gina, men har ikke sagt hey endnu.
  
  
  Efter jeg hældte hende en drink, Gina, som også var iført en gennemsigtig natkjole, kom hen og satte sig ned ved siden af mig på den lille sofa og puttede sig ind til min arm.
  
  
  "Vil dette være vores sidste aften sammen, Nick?"
  
  
  Jeg kiggede ind i de mørke øjne og indså, hvor meget Gina Romano havde gjort for mig. Jeg vil savne hende meget, hvis vi var nødt til at bryde op. Dette var en fejl i mit arbejde. Kan du ikke komme ind følelsesmæssige vanskeligheder. Det gør bare ondt. Så det ville være bedre, hvis det var vores sidste nat. Men jeg har stadig brug for Gina.
  
  
  "Helt ærligt," sagde jeg, " at dette ikke kommer til at være vores sidste aften. Der er, hvis du ønsker at arbejde i AX for et stykke tid længere."
  
  
  "Åh, ja, jeg tror det," Gina sagde. Hun kyssede mig, og mit blodtryk steg kraftigt.
  
  
  "Vent, indtil du ser det job, før du få også ført bort," fortalte han hende, med et smil.
  
  
  "Kan jeg få hende til at bo hos dig?"
  
  
  'Ja'.
  
  
  "Så vil alt være fint."
  
  
  Han kiggede på hendes brystvorter, som var mørk i henhold til ren natkjole. Det var ikke let at fokusere på Judas."
  
  
  "Gina,"sagde jeg," du behøver ikke at kende nogle af de ting, ilder har været skjult fra hende indtil nu."
  
  
  Hun så alvorlig, venter på min forklaring.
  
  
  "Vi tjekkede Leonardo' s rejseplan, fordi vi mener, at der er en atomar bombe om bord."
  
  
  "Nick, mener du den lille atombombe?"
  
  
  "En bestemt type, ja." _
  
  
  "Men hvad har det at gøre med Vatikanet røveri og Giovanni Farrelli?"
  
  
  "Vi mener, at Farrelly og en vis Judas, eller måske Judas alene, bragte en bombe om bord på et skib på vej til New York. De skabte en bombe ved hjælp af et dokument stjålet fra mig."
  
  
  "Nick, det lyder utroligt."
  
  
  "Men det er. Han skal finde denne bombe, før Judas detonerer det. Hvis Judas er om bord, vil han sandsynligvis blive skjult. Han er en mester i forklædning, så jeg kan ikke tælle på ham for at blive opdaget. Jeg er nødt til at begynde at lede efter bomben med det samme."
  
  
  "Og du har brug for hjælp med det?"
  
  
  "Jeg føler mig ikke tilpas med at spørge dig, Gina. Men Tony Benedetto er travlt på udkig efter Farrelli, og jeg er ikke sikker på, om Interpol vil gøre, hvad jeg siger, når vi får på skibet. Du behøver kun at følge mine ordrer, og du vil være i stand til at passere igennem de dage, som vil forblive lukket for mig."
  
  
  For et øjeblik, kiggede hun mimmo på mig. "Det lyder farligt," sagde hun sagte.
  
  
  "Ja, det kunne være livstruende."
  
  
  "Men tror du, at Giovanni planlagt denne forfærdelige ting?"
  
  
  "Jeg tror på, at han havde noget med det at gøre."
  
  
  Hun tog en dyb indånding. "Jeg hader Giovanni Farrelli," sagde hun langsomt. "Hvis jeg kan gøre noget for at stoppe ego, vil jeg blive meget glad . Men "- hun standsede - " der er noget andet. Min niece Anna bor i New York. Hun er mit sidste forhold, og jeg elsker hende meget. Vil hendes liv være i fare på grund af denne bombe?
  
  
  "Den mest sandsynlige," jeg er optaget.
  
  
  "Så vil jeg komme med dig, Nick."
  
  
  "Okay," sagde jeg. "Så vil du stadig få betalt." Han satte sit glas og krammede hende. Hendes mund var varmt og utålmodig. Hendes brystvorter blev hårde under hendes natkjole.
  
  
  "Jeg er glad for, du har brug for mig, Nick," hviskede hun.
  
  
  "Jeg vil vædde på, du der," sagde jeg.
  
  
  "Og som du har tillid til mig."
  
  
  Jeg kunne have fortalt hende, at jeg ikke stoler på nogen, men der var ingen mening i skuffende hende eller taler nedsættende hende om, hvad hun skulle gøre for AX. Han skubbede hende ned på sofaen, og vi puttede sammen, og for en, mens vi ikke brød sig om Judas, eller Giovanni Farrelli, eller Leonardo med døden våben om bord. Der var kun varm hud, sanselige dufte, lyde og kærtegn, Gin og brølende helvede, hun havde skabt inde i mig.
  
  
  Den næste morgen, det var en kort flyvetur til Napoli. Vi landede lige efter otte-tiden, tog en taxa til lufthavnen, og var fløjet åbne for Napoli havnen, hvor vi ankom, og alle de store luksus passagerskibe slået til. Vi kom klokken ni og kom ud foran porten master ' s kontor. Et par minutter senere, sad vi i ego master ' s kontor, at tale om Leonardo.
  
  
  "Ønsker du at ride Leonardo , signor?", den unge mand stillede.
  
  
  'Ja'.
  
  
  "Ja, han er ikke her."
  
  
  "Hvordan?"
  
  
  "Jeg er sikker på, at ego ikke er i havn, Signor Carter," sagde han. "Men hvis du vil vente et minut, jeg vil tjekke det ud." Gina kiggede på mig, da han forlod kontoret. "Det er ærgerligt, ikke?" spurgte hun.
  
  
  "Måske.'
  
  
  Når den unge italienske ind, han havde en stor bog under armen, som sandsynligvis vejede mindst ti kg. Han faldt hans ego tungt på stolen.
  
  
  "En tillidserklæring, Mr. Carter," sagde han. "Leonardo sejlede to dage siden i overensstemmelse med den nye tidsplan for den italienske linje."
  
  
  "Min Gud," sagde jeg bittert.
  
  
  "Kan du finde ud af her i Italien Linje kontoret, når skibet forventes at ankomme i New York."
  
  
  Jeg spurgte hende. "Hvor langt har skibet gå?"
  
  
  Han kiggede op. "Hvis jeg husker det korrekt, at det er en hurtig skib.
  
  
  Det skal være halvvejs nu. Han rystede langsomt på hovedet. Bomben var helt sikkert på bord. Og på mindre end tre dage, vil skibet ankommer i New York. Han forsøgte at huske, hvor de nærmeste AMERIKANSKE militære kommando var i hallen. Jeg havde brug for at komme til min telefon hurtigt.
  
  
  Det har fået op. "Tak," sagde han til den unge matematik fyr.
  
  
  
  
  Hvis du har akut brug for hjælp fra militæret, du har brug for at tale med den rigtige person. Jeg fandt denne mand i Almindelighed MacFarlane ' s ansigt. Hun fik et opkald fra en ØMU ' en på det nærmeste US Air Force base. Mens vi talte, han tjekkede mit ID-kort på den anden linje.
  
  
  "Jeg er ked af at spørge dig, General," sagde jeg, " men jeg må have en plan, der kan hamle op med Leonardo.
  
  
  "Så denne plan bør være her snart," den generelle sagde. "Jeg ved det godt. Har du noget?"
  
  
  Der var en kort stilhed. "Der er en supercargo, at de var klar til at flyve til Washington. Vi vil skubbe rejse frem og gøre en lille omvej for dig. Tror du, at det er normal?
  
  
  "Det lyder godt, Generelt."
  
  
  "Flyet vil være i Napoli lufthavn i elleve. Jeg vil være om bord til at identificere dig."
  
  
  "Meget godt, Generelt," sagde jeg. "Vi har brug for to faldskærme og en redningsflåde."
  
  
  Spurgte han. "To faldskærme?"
  
  
  "Jeg har en ung kvinde med mig, Generelt. Hun arbejder i AX.
  
  
  "All right, vi vil tage sig af det, Mr. Carter.
  
  
  "Mange tak, Generelt."
  
  
  På vej tilbage til lufthavnen, hun blev spurgt om, Gina, hvis hun nogensinde havde skydived over hele flyet. Hun kiggede på mig, som om hendes sind var gået gal.
  
  
  Jeg spurgte hende. "Tror du, du kan gøre det?"
  
  
  Hun sukkede. Jeg vil finde ud af det så.
  
  
  Vi hopper i havet, så vi lander lidt blødere end på land, " sagde jeg. "Selvfølgelig, at du skal frigøre dig fra den faldskærm, så snart du falder i vandet, ellers vil du få problemer. Så snart vi slipper af med faldskærme, vi vil have en redningsflåde."
  
  
  Jeg tror, jeg kan gøre det, " sagde hun, men hun så nervøs. Kort efter vi ankom til lufthavnen, en stor transport fly landede på en grøn baggrund . De Generelle og adjudant opfyldt Gina og mig i den stationsbygning. Det var generelt en høj mand, når en pilot . Han kiggede på mit ID-kort forsigtigt. Så gav han mig et stort smil.
  
  
  "Air Force vil tage dig til ulykkesstedet, Mr. Carter. Hvor vigtigt er denne tur på dell selv?
  
  
  "Jeg kan kun fortælle dig, at der er en farlig mand om bord, Leonardo, Generelt, og vi skal 'finde' ham.
  
  
  Generelt MacFarlane spidsede sine læber; han ønskede at spørge mere, men han vidste, jeg kunne ikke svare ham. Endelig rakte han sin hånd ud, og sagde, " jeg ønsker dig al held og lykke."
  
  
  "Tak, General," sagde jeg. "Vi må hellere gå nu."
  
  
  Den generelt ikke vende tilbage til den fragtfly. Han sagde, at han havde noget at gøre i Napoli, og at der efter, at han ville vende tilbage til sin base. Vi sagde farvel til ham på cargo-terminal af stationsbygning og gik til flyet, ledsaget af en adjudant. Motorerne var allerede kører, og vi gik ombord i en stærk vind. Kort efter blev vi introduceret for en halv snes uniformerede soldater og officerer, vi tog afsted.
  
  
  Italien Linje, der gav os en detaljeret plan af Leonardo ' s rejse, og vi fik at vide, for eksempel, hvor vi ville finde ud af egoet. Vi kontaktede også kaptajn, Kaptajn Bertholdi, og han vidste, at jeg var nødt til at sørge for, at de to faldskærmsfolk blev ikke tabt på havet. I løbet af den sidste halve time før kontakt mellem fly og skib, radio kommunikation vil blive opretholdt .
  
  
  Piloten beregnet, hvor lang tid det ville tage at overhale Leonardo og beregnes i fire til fem timer. Det passede mig rigtig godt , fordi tiden var ved at blive en vigtig faktor . Vi spiste kold mad, da bilen fløj over det sydlige Frankrig. Da vi kom, det europæiske fastland, som var blevet efterladt.
  
  
  Vi har modtaget faldskærme, og en meget tålmodig Amerikansk sergent viste, Gina, hvordan de arbejdede, og hvad de skal gøre, når den tid kom. Jeg så på og lyttede til det.
  
  
  "Og alt, hvad jeg har at gøre, er at trække ringen? Gina bedt om.
  
  
  "Helt fantastisk, ma' am," sergent sagde. "Men først er du nødt til at komme ud af flyet helt, husk det."
  
  
  "Ja. Det skal regnes langsomt til ti, " sagde hun.
  
  
  "Jeg tror, det vil være godt, Sarge," sagde jeg.
  
  
  "Ja," Gina svarede tøvende. Hun så lille og skrøbelig, jeg står der i en grøn fly, der passer til det hey Lee. Hun skubbede hendes hår ud af hendes ansigt. "Jeg kan gøre det."
  
  
  "Bare lad gå med, at ring," sergent sagde. "Du kan falde langt, før du fange ego igen."
  
  
  "Lad ikke gå i ringen," Genie bekræftet.
  
  
  I mellemtiden pilot kontaktet Leonardo og meddelte kaptajnen om vores hoppe og hvor man kan se for os. Han spurgte kaptajnen til at tage os om bord og hjælpe os på nogen måde han kunne .
  
  
  Det var en skyfri dag. Gina og jeg stirrede ud af vinduet, indtil vi kunne se de lange, hvide ocean liner liggende ubevægelig under os i kobolt blå hav.
  
  
  Sergent nikkede til mig. "Vi er klar til at hoppe, Mr. Carter."
  
  
  Et par minutter senere, var vi står ved den åbne penge fly. Vinden susede omkring os. Intet kunne ses, men den blå himmel og den blå himmel.
  
  
  "All right, Gina," sagde jeg. Han respekterede hende for sin tapperhed. "Du må ikke kigge ned. Du skal bare gå ud af døren, og hold den ring. Tælle til ti og trække på det.
  
  
  Jeg vil følge dig, af hele mit hjerte."
  
  
  Okay, sagde hun, og forsøger sit bedste for at smile.
  
  
  Hun vendte sig om og sprang. Jeg så hende falde, og så så jeg den bule af hvid silke bag hende. Hey det lykkedes. Han nikkede til sergent og sprang ud omkring flyet.
  
  
  Hvis du ikke springe den tac, som er en del, i de første par sekunder, efter at hoppe, og din mave vil være mærkeligt ked af det. Mine hoppede op og ned, da hendes kastet ud i havet nedenfor, og vinden susede omkring mine ører og hoved, holde vejret. Strækker sig ud i ringen, jeg har set det vende rundt så det lavede en kolbøtte i den nedadgående luftstrøm prøvetagning. Pludselig faldskærm rykkede kraftigt. I det næste øjeblik, det var langsomt flydende mod det glitrende hav, med en hvid ballon over mit hoved. Candid under mig, Gina eksploderet, hendes faldskærm svajende blidt i vinden. Ikke langt forude var langsomt udvide hvidt skrog, Leonardo -, tegne en skummende billede i det rolige hav.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 10
  
  
  
  
  
  
  
  
  Gina styrtede ned i det dybe blå farvande i Atlanterhavet et par hundrede meter fra den elegante, hvide skrog af Leonardo, som havde stoppet biler og syntes næsten ubevægelig. Som hendes k & nb ned, så hun, at en redningsbåd, der sænkes ned fra skibet . En tredje hvid faldskærm, vores redningsflåde, flagrede foran mig. Et sekund efter bordet, så hendes, hendes, dykkede i havet.
  
  
  Han var helt nedsænket i vandet, og da han kom op igen, hans faldskærm stropper blev fjernet. Salt vand stukket mine øjne. Ih udslettet det og prøvede at se Gina gennem bølgerne. Ee endelig fundet ham to hundrede meter væk . Bordet landede lige kort af skibets stigende bue.
  
  
  Hendes sind gled til Gina. Da han var halvtreds meter væk fra nah hende, så han, at hun havde det fint. Hun tog hendes faldskærm og svømmede hen til mig. Vi mødtes i den travle & nb og ee lægge sin arm rundt om hendes talje.
  
  
  "Jeg gjorde det, Nick!" udbrød hun med et strålende smil på hendes ansigt.
  
  
  Hende, og grinede. "Kom nu," sagde jeg. "Lad os komme ud gennem vandet."
  
  
  De gjorde det til station uden problemer, og efter at løsne hendes sikkerhedsseler, han pakkede pakken. Når det blev trukket ud af en ventil på den side, der blev en hvæse af luft prøveudtagning, en høj hvislen over havet, og den gule tømmerflåde oppustet. Jeg kom om bord og trukket i Gina .
  
  
  "Ah!" sagde hun, falder tilbage på bordet. "Sikke en lettelse!
  
  
  "Vi vil være på skibet, før du ved af det," sagde jeg. "Se denne." Og hende, der peger på en lille båd, som kommer imod os.
  
  
  Jagten var med os meget hurtigt. Der var flere unge Italienerne om bord. Som de lagt os i båden, og de så på hinanden i overraskelse, når de så Gina tage hendes flyvende cap, så hendes våde hår faldt ned over hendes skuldre . Odin omkring mænd fløjtede, men Gina ignoreret ego og klamrede sig til min arm.
  
  
  
  
  Når vi gik om bord, besætningen skyndte sig at lykønske os. Flere passagerer skubbet, men kaptajnen var ingen steder at finde. Jeg tænkte, at hvis Judas var om bord på det skib, han må have set os af nu. Det var slemt for os, men der var intet vi kunne gøre ved det.
  
  
  Vi var taget til skibets læge, der er anført i en kort undersøgelse. Han var meget rart, men det gjorde han ikke taler engelsk.
  
  
  Så en ung styrmand eskorteret os til en tom første-class kahyt.
  
  
  Jeg spurgte ham, når han var på vej til at forlade. "Hvornår kan jeg tale til din kaptajn?"
  
  
  "Jeg vil spørge ham, signor," sagde han og kiggede længselsfuldt på Gina.
  
  
  "I det mindste de er her for at få os noget tørt tøj på," Gina sagde, idet han henviste til tøjet på dobbelt seng. Gina var iført en bluse, en nederdel, og uld sweater, mens jeg var iført en tropisk passer og sport shirt. Også oni, om vi har brug for blødt læder sandaler.
  
  
  "De synes meget nonchalant om vores ankomst," sagde jeg. "Hvis officer forsinkelser, jeg vil finde master mig selv."
  
  
  Vi klædt hurtigt. Gina så fantastisk i hendes outfit. Han lignede en Siciliansk gigolo. Jeg åbnede den tunge vandtæt taske jeg var iført og undersøgte mine våben, luger, og hårnåle. Han spændt den på hans kort-langærmet shirt og skjulte Wilhelmina. Men jeg ventede til Gina gik ind i det lille badeværelse til at børste sit hår, før du tænder Hugo rundt og bånd hende til min underarm. Da hun vendte tilbage til hytten, min jakke var allerede dækker mit våben.
  
  
  "Du ser smuk," Gina sagde.
  
  
  "Også dig," sagde jeg. "Lad os gå tage et kig. Vi har ikke meget tid."
  
  
  Vi gik på dækket. På sådan et stort skib, det var svært at regne ud, hvordan at komme til kajen. Vi gik i omkring tyve minutter, før vi endelig nåede den øvre passager dæk.
  
  
  "Hvor kan vi finde en mester?" Sømanden spurgte hende.
  
  
  "Mester, sir? Det er umuligt.'
  
  
  "Han venter på mig," sagde jeg.
  
  
  Han tøvede. "Måske skulle du spørge tillidsmand."
  
  
  "Til helvede med ego! Hvor er det første, mate?"
  
  
  "Ah, Mr. Ficuzza. Det skal være på broen.
  
  
  "Tak," sagde han til hende, og mimmo gik forbi ham på trappen, hvor en kæde blev hængende foran dem. Han holdt sin hånd.
  
  
  "Du og fruen skulle gå til din rejseleder første, sir."
  
  
  "Wada al diavolo!" sagde Gina højt. "Det er en tastefejl!"
  
  
  Hun skældte ham ud. Ay lagde sin hånd på hendes skulder.
  
  
  "Se," sagde han til den sømand. "Vi vil gå der for at finde Mr. Ficuzza, med eller uden dit firma. Kan du tage os til ham?"
  
  
  Han kiggede på min grumme ansigt et øjeblik. "Godt," sagde han. "Følg mig."
  
  
  Han udgav stigen kæde, og vi fulgte ham til broen. Han bad os om at vente i midtergangen, mens han gik op ad broen. Han fangede et glimt af mænd i hvide uniformer, og efter et par øjeblikke, en af dem kom ud omkring dem. Det var Ficuzza ' s overstyrmand.
  
  
  "Ah, Mr. Carter og Miss Romano," sagde han med et stort smil.
  
  
  Jeg spurgte hende. "Hvor er kaptajnen?"
  
  
  "Han sagde, at han ville se dig snart."
  
  
  Han startede med at bekymre dig. En line staff officer i Italien ville have fortalt ØMU ' en, hvor meget vores lokalområde i Rusland var på vej til, selv om han ikke kender detaljerne.
  
  
  "Vi ønsker at tale med ham nu," sagde jeg. "Vi er nødt til at diskutere en meget vigtig proptrækker."
  
  
  "Men, Mr. Carter, kaptajn er meget travlt. Han... "Damn skrædderen, Ficuzza," sagde jeg. "Sikkerhed for skibet og de egoer af de passagerer, der er på spil. Tiden er ved at løbe ud.'
  
  
  Han kiggede tankevækkende. Derefter sagde han, " Følg mig."
  
  
  Efter en kort gåtur, fandt vi os selv på døren til kaptajnens kahyt. Ficuzza bankede på. Da vi hørte en stemme inde, Ficuzza åbnede døren, og de tre af os gik ind.
  
  
  En høj, tyk mand med sølv-grå hår sad ved et træbord. Han stod op og hilste på os på det kraftigste efter Ficuzza introducerede os.
  
  
  Han sagde," Så de er de to soldater! ", der var nedladende. "En dramatisk måde at komme om bord, du tror ikke, at Mr. Carter?"
  
  
  "Jeg er bange for, at vi ikke havde noget valg, Kaptajn," sagde jeg.
  
  
  "Vær venlig at sidde ned," sagde han, og pegede på to stole.
  
  
  Vi spiller dette spil.
  
  
  "Okay," Bertholdi sagde. "Min virksomhed har informeret mig om, at du er på udkig efter en visse passager på mit skib. Sig mig, Mr. Carter, hvorfor kan denne mand blive anholdt, hvis han kommer i land i New York?"
  
  
  "Først," sagde jeg, " der er ingen tvivl om, at denne mand er i forklædning, så vi må finde ham, før vi kommer til New York. For det andet, jeg er ikke en cop, og selv hvis jeg var, denne mand ville ikke have efterladt nogen vidner i live. Så det er ikke bare en simpel anholdelse."
  
  
  "Ja, selvfølgelig," sagde kaptajnen. "Kan jeg se dit ID-kort, Mr. Carter?"
  
  
  Hendes ømu ' en viste sit ID-kort.
  
  
  "Ah, American intelligence. Og den unge dame?
  
  
  "Hun arbejder for os," sagde jeg.
  
  
  Han smilede bevidst. "Mr. Ficuzza vil hjælpe dig med at opfylde dine behov, Mr. Carter. Du kan ikke bruge skydevåben på dette skib, undtagen i selvforsvar, og du skal respektere privatlivets fred for mine andre passagerer. Også, bør du gøre dit bedste for ikke at rode med dem."
  
  
  Han begyndte at blive vred igen. ""Kaptajn Bertholdi," sagde jeg, " jeg er ikke klar til at argumentere. Jeg foreslår, at du lytter til hvad jeg har at sige, før du beslutter dig for, hvad vi vil og ikke vil gøre."
  
  
  Bertholdi og Ficuzza kiggede på hinanden indigneret. "Jeg har ikke hele dagen til at diskutere denne proptrækker, Mr. Carter," Bertholdi sagde koldt. "Hvis du har noget at sige, skal du holde det kort."
  
  
  "Kaptajn," sagde jeg, " vi taler ikke bare om denne mand. Vi tror på, at han førte et meget farligt våben at dette skib .
  
  
  'Et våben?'
  
  
  'Så at stemme.'Hende, " kiggede åbenlyst på ham. - "Kernevåben".
  
  
  Egoets øjne udvidet lidt.
  
  
  "Vi synes, det er en lille atombombe."
  
  
  Ficuzza rejste sig fra sin stol. "Diavolo!
  
  
  Kaptajn Bertholdi ' s ansigt viste en antydning af chok, da han hurtigt vendte tilbage til sin skeptisk blik. "Hvilke beviser har du for det?"
  
  
  "Ingen hårde beviser," jeg er optaget. "En seddel med navnet på dit skib og en masse yderligere information. Men tilsammen fører de til en rimelig konklusion ." Der var en lang, dyb tavshed. "Men du er ikke sikker på, om der er en bombe på mit skib?"
  
  
  "Det er mere end sandsynligt, Kaptajn," sagde jeg.
  
  
  "Og du ønsker at søge skibet for en mulig bombe?" "Kaptajn," sagde Ficuzza, " kan jeg sætte et par mænd på det .
  
  
  "Vi har brug for mindst en halv snes mænd," sagde jeg. "Det er et stort skib, og tiden er ved at løbe ud. Vi er nødt til at begynde at søge de hytter af alle passagerer, der spiller dette spil i Napoli , fordi jeg er sikker på, at det rigtige navn på den person, vi leder efter, Judas, ikke på passagerlisten. Vi er selvfølgelig nødt til at tjekke det ud."
  
  
  "De fleste af de passagerer gik ombord i Napoli, Mr. Carter," sagde skipperen. "Du ønsker at forstyrre og ked af disse mennesker . Som du ved, passagerer har visse rettigheder.
  
  
  Og én ting omkring dem er retten til sikkerhed, om bord på dette skib, " sagde jeg. Jeg beder også om, at du betror mig med søgningen, da jeg har erfaring i den slags ting. Så hun vil gerne have dig til at bremse skibet, så vi kan få mere tid."
  
  
  Gå langsommere! Bertholdi udbrød vredt. Vi er ligeglade. Det skal overholde en tidsplan. Min passagererne har også deres egne tidsplaner. Du behøver ikke engang vide, om der er en bombe om bord. Nej, skibet opretholder normal marchfart.
  
  
  Kaptajn!
  
  
  "Og," afbrød han, " Mr. Ficuzza er ansvarlig for søgningen. Du får sine ordrer, og Mr. Carter, der ellers ikke vil være en søgning på alle. Er det forstået?"
  
  
  "Det bliver klarere."
  
  
  Kaptajn Bertholdi henvendte sig til Ficuzza. "Tag ti personer, og disse to mennesker, og søge efter hytter. Start med tredje klasse og gå op derfra."
  
  
  "Kaptajn,"sagde jeg," jeg tror ikke, at Judas vil have noget, men en first - class kahyt."
  
  
  "Jeg gentager, Mr. Ficuzza, skal du starte med tredje klasse," Bertoldi sagde. "Hvis søgningen ikke er der, vil vi se, hvis vi er nødt til at søge andre dele af skibet."
  
  
  Menneskets dumhed var utroligt. Han besluttede at wire hende til selskabets hovedkontor, at han var forhindre en fuld-skala søg.
  
  
  "Mange tak for dit samarbejde, Kaptajn," sagde jeg koldt, og stod op.
  
  
  "Til tjeneste, Mr. Carter," sagde han. "En ting mere, Mr. Ficuzza. Hvis der er passagerer, der nægter at søge i deres hytter, ikke insistere. Send ih til mig, og jeg vil forklare ."
  
  
  "Kaptajn, vi har ikke tid til det ...
  
  
  "Du kan gå nu, Mr. Carter."
  
  
  Hun gloede på ham. "Okay," sagde jeg. Han vendte sig og forlod kabinen med Gina, og Ficuzza, der blev fulgt på mig.
  
  
  Ficuzza var meget mere værdifuldt end hans herre. Han fangede hurtigt purser Fabrizio, og sammen har de rundet op ni sejlere, der var at søge hos os. Hun ønskede, at det ikke var sådan et stort arbejde, så han kunne klare det på egen hånd.
  
  
  
  
  Det blev meddelt over højtaleren, at alle tredje klasses passagerer, var at forblive i deres hytter efter frokost for at tjekke deres bagage. Det ville have været en advarsel til Judas om, hvad der foregik , men der synes ikke at være nogen grund til at holde vores handlinger hemmelige. Vi brugte hele aftenen på at søge den bagage, men fandt intet. Hvis passageren ikke var i kabinen, søgningen var ikke udføres under kommando af ejeren. Heldigvis, de fleste af passagererne var der. Vi var nødt til at stoppe ved midnat, også på kaptajnens ordrer.
  
  
  Efter nogen modstand, han gav os mulighed for at søge i maskinrummet, men vi fandt intet.
  
  
  
  
  Den næste morgen, den gruppe af detektiver, herunder Gina og mig, hvilet et stykke tid. Vi var nødt til at gøre det. Den italienske besætningen var i fare for at falde i søvn, og vi var også opbrugt. Kort før middag, vi havde en hurtig snack og fortsatte på vores vej. Hun blev overtalt af Bertholdi til at gå direkte fra tredje klasse til første klasse, så vi kunne forlade begyndelsen af anden klasse i til sidst. Søgningen fortsatte hele dagen. De fleste af passagererne var meget imødekommende. Nogle insisterede på at møde med kaptajnen, men i sidste ende blev enige om at søge deres ejendele.
  
  
  Ved slutningen af den anden dag, vi havde samlet hele passager liste, men vi kunne ikke finde noget, der lignede en atombombe, og vi kunne ikke se nogen, der bare tilnærmelsesvis lignede Judas. Hvis han var om bord, skjulte han det godt, eller ego besøgte alene omkring de elleve andre mennesker gør jobbet. Men vi var stadig tomhændet.
  
  
  På den tredje dag, spurgte vi Bertholdi, hvis vi kunne søge i mandskabsrummene. Han var rasende. "Er det ikke indlysende nu, at du var forkert om den bombe , Mr. Carter?"
  
  
  "Overhovedet ikke," sagde jeg. "Og hvis du ikke give mig tilladelse til denne undersøgelse, jeg vil wire hende til din hovedkvarter. Og så vil jeg også kontakt Washington, som derefter vil kontakte din regering i Rim."
  
  
  Hovmod venstre Bertholdi ansigt. "Er der en trussel, Mr. Carter?"
  
  
  "Du kan kalde det hvad du vil, Kaptajn. Jeg vil gøre mit bedste for at søge dette skib. Vi kommer fuld fart i New York, og vi må ikke komme der til i morgen . Denne by er hjemsted for ti millioner mennesker. Hvis du ikke er bekymret for, om dine passagerer, tænker på disse mennesker. Hvis der er en atomar bombe om bord, der let kan eksplodere hvert øjeblik, ville du gerne have sådan en katastrofe på din samvittighed? Der er, hvis du kommer ud i live, som jeg alvorligt i tvivl om.
  
  
  Ficuzza sagde sagte, " Kaptajn, måske besætningen ikke har noget imod dette problem."
  
  
  Bertholdi stod op fra bag sin stol og begyndte at tempo. Når han henvendte sig til mig, hans ansigt var alvorligt. "Okay, Mr. Carter," sagde han. "Kan du gøre din egen forskning. Men jeg vil personligt tage dig til min officerer " kvartaler."
  
  
  "Som du vil," sagde jeg.
  
  
  Søg trak langsomt, indtil middagstid. Det gav intet, og fremkaldte vrede kommentarer fra Master Bertholdi. Han var især vred, når vi kort besøgte ego ' s områder. Spurgte han. "Nu ved du, der er ikke nogen bombe?"
  
  
  "Fortalte jeg hende. "Nej, nu vil jeg til at søge overbygningen, hele vejen til redningsbåde."
  
  
  "Absurd!" mumlede han, men lad os gå videre. Ficuzza hjulpet os i et stykke tid, og så Gina og jeg var alene. Vi søgte kabysser, opbevaringsrum, alle de miner og hjørner af det store skib, men til ingen nytte.
  
  
  "Måske kaptajnens ret, Nick," Gina sagde over middag den aften. "Måske er der ikke en bombe om bord. Måske Judas forpasset sin chance på grund af ændringer af flytider."
  
  
  "Jeg ville ønske, det var sandt," sagde jeg. "Jeg vil virkelig gerne Bertholdi at være rigtigt. Men jeg kender hende Judas, Gina." Hendes pande furet. "Der må være steder, som vi ikke har søgt. Eller måske en af vores assistenter gjorde et dårligt stykke arbejde. Vi ved det ikke. Og i morgen vil vi sejle til New York Harbor . Jeg er nødt til at sende Hawke en besked på radioen i aften. '
  
  
  "Hvad siger du?"
  
  
  "Det er bare, at vi ikke finder det Judas og ego bombe. Hawk vil tænke på noget.
  
  
  
  
  Hendes søvn var urolig. Da jeg vågnede næste morgen og kiggede på Gina, der stadig sover i den anden del af kabinen , jeg tænkte på, hvor tæt vi var til New York . Under morgenmaden, vi har modtaget en bulletin om, at turen ville tage tre timer.
  
  
  "Skal skibet være tilladt at lægge til?" Gina bedt om.
  
  
  "Hvis det er tilfældet, vil der være et indbydende udvalg," svarede jeg.
  
  
  Mens de andre passagerer, pakket og parat til at gå fra borde, blev han i vores kahyt med Gina. Omkring ti-tiden gik jeg til første-klasse dæk, i håb om at se nogen, der kan se ud som Judas. Ved halv-ti fastlandet var i sigte, og kort før middag landede vi i New York Harbor. De fleste af passagererne var på dækket, som overset Manhattans skyline og Frihedsgudinden.
  
  
  Som jeg havde forventet, vi blev mødt. Coast Guard fanget Leonardo på havnen, og spurgte Ego til at stoppe. Kaptajn adlød, men jeg kunne se ham, råbte vredt på hans officerer. Kort efter middag, flere Coast Guard officerer og soldater bordede, ledsaget af flere AX agenter, Borgmester i New York, og David Hawke.
  
  
  Kaptajn Bertholdi bedt om at møde mig i hans kahyt. To højtstående Coast Guard officerer, Borgmester, Hawk, Ficuzza, Gina, og hende, det var meningen, at gå der. Hawkeye smule ind i et uoplyst cigar som ego informerede hende om vores fejl.
  
  
  "Jeg tror ikke på, at Judas er om bord," sagde han. "Og hvis han er om bord på, at bomben er nok der, også." Han kiggede på Gina. "Du leje smukke kvinder, Nick," sagde han.
  
  
  Gina forstået, en kompliment, ikke sarkasme. "G," sagde hun, og smilede.
  
  
  "Restaurant prego," David Hawke sagde.
  
  
  Hun ønskede at grine, men tanken om Judas trak min mundvige nedad.
  
  
  "Har du søgt på hele skibet?" Hawk bedt om.
  
  
  "Top til bund," sagde jeg. "For Guds skyld, vi så endda i toiletter. Jeg ved bare ikke noget som helst andet."
  
  
  Jeg kunne ikke sige noget. Hawk og Gina kiggede på mig.
  
  
  "Hvad er det? Hawk bedt om.
  
  
  "Jeg tænkte bare på et andet sted," sagde jeg. "Fortæl Bertholdi jeg vil være lige der."
  
  
  Jeg skyndte mig at purser skrivebord, huske på, at der i begyndelsen af vores søgning, purser havde fortalt mig om en mand, der var kommet op til kaptajnens skrivebord, for at tale om sikkerhed på tingene . Disse er værdifulde elementer. Dette betød, at der skal være et sikkert om bord.
  
  
  "Ja, Mr. Carter," Fabrizio sagde, når ego bedt hende om det. "Vi har en stor pengeskab i vores kontor. Men jeg kan ikke forestille mig, at der er noget i den, som ville interessere dig.
  
  
  "Måske skulle vi tage et kig," sagde jeg. Fabrizio ikke genere os. Han vidste ikke engang gider at indkalde master. Øjeblikke senere, mand-værdiboks til bærbar computer blev åbnet. Han bøjede hovedet og fulgte ham inde. Vi alle så. Den store pakke indeholdt en sølv artefakt fra Spanien. Det var en skuffelse.
  
  
  "Jeg er ked af, signor," Fabrizio sagde.
  
  
  "Nå, det var bare en idé."
  
  
  Jeg forlod hende, en ego og gik tilbage til captain ' s skrivebord. Noget gik gennem mit hoved, men jeg kunne ikke finde ud af det.
  
  
  De startede på kontoret. Kaptajn vandrede hun tilbage til sin stol. Alle andre sad bortset fra Hawke, der stod i hjørnet med en cigar i hjørnet af rta og hans tynde arme krydset over brystet. Jeg gik over til ham og rystede på hovedet, hvilket indikerer, at jeg havde undladt .
  
  
  "Men Mr. Carter har set dette skib op og ned!" sagde Bertholdi. "Hvis der var sådan en ting om bord, ville han have fundet det."
  
  
  "Undskyld mig, Kaptajn," sagde den øverste af de to Coast Guard officerer, en orlogskaptajn. "Vi kan ikke tillade, at dette skib, at komme ind i New York Havn, indtil en mere grundig undersøgelse er gennemført."
  
  
  "Faktisk, "borgmesteren enige om, at" vi bør holde udkig. Millioner af menneskeliv er på spil ."
  
  
  Bertholdi gloede på mig, som om hendes ego havde ført hende ind i denne akavede situation. "Vil du," spurgte han, " at forlade min passagerer her i havet, mens du fortsætter med at søge mit skib?"
  
  
  "Nej," Høg svarede på vegne af Coast Guard officer. Alle kiggede på ham. - "Vi har en bedre plan, der gør mange mennesker mere sikre for passagererne. Der var flere færger, der kører her. Passagerer overførsel til disse færger uden bagage og gå til havnen . De vil blive godt behandlet, mens skibet er søgt igen. Selve skibet vil blive returneret til det åbne hav, og undersøgelsen vil blive foretaget af mine mænd og orlogskaptajn mænd under min retning.
  
  
  "Tilbage til det åbne hav!" sagde Bertholdi i en hule tone. "At flytte min passagererne?"
  
  
  "Jeg tror, det er den eneste sikre løsning, Kaptajn," Hawke sagde. "Færgerne vil være her snart," kaptajnløjtnant sagde.
  
  
  "Men du har ikke ret!" udbrød Bertholdi. "Det er meget dumt."
  
  
  "Kaptajn," Høg sagde icily,"det ville være dumt at ignorere truslen."
  
  
  Kaptajn Bertholdi kollapsede tungt i en stol. Han stirrede på sine hænder. "Udmærket," sagde han. "Men hvis bomben er ikke fundet, mine herrer, hun bliver bedt om at invitere min virksomhed til at protestere mod denne ulykkelige hændelse."
  
  
  "Han vil blive behandlet med respekt," Høg svarede. "Nu, Kaptajn, jeg tror du ville være bedre at informere passagererne om, hvad der foregår."
  
  
  Den tanke, der havde været der hvirvler rundt i mit hoved pludselig tog form. Han ventede på, at de andre mænd til at forlade. Når kun kaptajn, Hawk, Gina, og hende var stadig i kabinen, hun blev spurgt: "Kaptajn, er det sandt, at passagererne kommer til dig for at aflevere værdigenstande af mere end en vis mængde?"
  
  
  Bertholdi gav mig et surt blik. Jeg tror, at han anser mig for sin personlige plageånd. "Faktisk, Mr. Carter," sagde han .
  
  
  Hawk kiggede på mit ansigt, prøver at finde ud af, hvad jeg tænkte.
  
  
  "Vidste du har mange sådanne anmodninger i løbet af denne tur?"
  
  
  "Måske fem eller seks."
  
  
  "Og så disse mennesker kommet til dette hverv, gør de ikke?"
  
  
  "Ja, Ja".
  
  
  "Hvad står du der op til, Nick?"
  
  
  "Jeg tænker, sir," sagde jeg. "Odin omkring disse passagerer sætte en temmelig stor pakke i hans skab ?"
  
  
  "Ja, i dell selv. Der var flere Ihs."
  
  
  "Og du var nødt til at forlade alene, omkring disse mennesker alene i denne hytte, selv for en kort tid?"
  
  
  Han kiggede på mig mærkeligt, da jeg så, at han huskede noget. Det var første gang, en ilder havde talt til dem, da jeg mødte ham , og han talte med en vis ærefrygt i stemmen. "Ja, ja," sagde han langsomt.
  
  
  "Hvad gjorde han se ud? Hawk bedt om.
  
  
  "Han havde et skæg. En meget mærkeligt udseende mand. Meget tyndt ansigt.
  
  
  'Judas! Hawk råbte.
  
  
  "Jeg tror så også," sagde jeg. "Og måske har han ændret sine planer, mens der i denne hytte. Han kan have haft til hensigt at sætte bomben i en stor computer, men kan have besluttet, da han var her alene, for at finde et bedre sted. Eller måske er han ikke ønskede at vække kasserer nysgerrighed om emnet."
  
  
  Bertholdi rodede i en stol, skuffe ud og trak ud af et ark papir. Han kiggede på Nah et øjeblik. "The voice of ego er et navn," sagde han. "Benedict Arnold." Han har en førsteklasses kahyt nummer tolv på deck A."
  
  
  I det øjeblik, at borgmesteren dukkede op i døren med et stykke papir i sin hånd og et forskrækket udtryk på hans ansigt.
  
  
  "Mine herrer, hvis der var nogen tvivl om alvoren af den situation, ih ble afklare nu."
  
  
  "Hvad er det? Hawk bedt om.
  
  
  "Mit kontor lige modtaget dette telegram via Rim," sagde han hårdt.
  
  
  Høg tog et stykke papir, og læse det højt:
  
  
  
  
  
  "Hr. Borgmester. Atombomben er blevet placeret i sådan et sted, at din by kan blive ødelagt ved et tryk på en knap . Du er nødt til at tro os når vi siger det er ikke en joke. Som bevis for dette, giver vi den kode række af vores tænding mekanisme: HTX 312.
  
  
  Bomben vil blive detoneret inden for 48 timer, hvis summen af hundrede millioner dollars i guldbarrer er ikke betalt. Der er omkring ti dollars til at leve i New York. Tænk over dette meget omhyggeligt. Der er meget få kilder til penge til rådighed. Du vil modtage en anden meddelelse med yderligere vejledning inden for 24 timer.
  
  
  
  
  
  Hawk kiggede på mig. "Det er ham," sagde han. Derefter spurgte han: "Kan du forestille dig, hvad han kunne gøre med antallet af millioner af dollars?"
  
  
  "Vil du vide hvem der har sendt denne e-mail?" Borgmesteren har bedt om.
  
  
  "Den mand, vi leder efter," Høg svarede. "Det telegram, som var til at blive sendt til en af de egoer af de medskyldige i at Rime , så det ville falde sammen med den ankomst af Leonardo i New York."
  
  
  "Sandsynligvis Farrelly," mumlede jeg.
  
  
  "Tværtimod," sagde kaptajnen. "Det siger ikke noget om Leonardo , intet overhovedet."
  
  
  "Af indlysende grunde," Hawk mumlede. "Det er klart, at de ikke ønsker at henlede opmærksomheden på, at dette skib, Mr. Bertholdi."
  
  
  Hun har lagt mærke til udseendet i kaptajnens øjne, når Hawk adresseret brev til ham, uden ego af den sædvanlige overskrift. Ego, arrogance var irriterende, men ikke nær så irriterende, som ego ' s manglende vilje til at hjælpe mig. Men nu Hawk, der var ansvarlig, og Bertholdi fandt ordrer fra HAM, om ømu ' en kunne lide det eller ej.
  
  
  "Jeg blev informeret om, at formanden og direktøren har modtaget identiske telegrammer, "borgmesteren har sagt." De vil have os til i fællesskab at rejse de nødvendige penge. Men et hundrede millioner i guld, min Gud, hvilken slags fjols, er dette?
  
  
  "En galning, at vi skal tage det meget alvorligt, hr. Borgmester - en psykopatisk bølle, der er fast besluttet på at udføre sin trussel, hvis guld stænger leveres ikke," sagde jeg.
  
  
  "Absurd, helt absurd," Bertholdi sagde, frowning. "Dette er en joke - en dårlig Amerikansk joke."
  
  
  "Jeg ønsker ikke at grine, hvis en bombe gik af," Hawke sagde. Han strakte sin hals mod døren og råbte til den Coast Guard officer, der står udenfor.
  
  
  "Ja, sir? Den orlogskaptajn sagde, da han kom.
  
  
  "Mr. Carter og ham vil søge denne kahyt. I mellemtiden tage din adjudant og et par af mine officerer og se om du kan finde Benedict Arnold i kabinen tolv på Deck A. Han kunne være, at person. Ah, ja, Kaptajn, "Hawk tilføjet:" han vil være bevæbnet og farlig. Derfor, prima tager alle mulige forholdsregler ." Betjenten nikkede og vendte sig.
  
  
  "Han har et skæg," sagde skipperen. Den gamle krigeriskhed var næsten helt væk, og hans vejrbidte ansigt var rynket med rolig linjer. "Og en meget, øh, tynde ansigt. Åh, og jeg kan huske en ting mere."
  
  
  "Hvilken? Hawk knækkede, omhyggeligt efter master ' s hver skråskrift.
  
  
  "Jamen, jeg ved ikke, om det er vigtigt," Bertholdi tøvede, " men han spurgte mig, om det er muligt at få insulin på flyet. Hendes mistanke er, at han har diabetes.
  
  
  "Ikke underligt, at han ser så slemt," sagde jeg sagte, efterdi Judas uhyggeligt profil i mit øje. Hawk nikkede. "Og Kaptajn, vil du sende to af mine minedrift eksperter her for at forberede sig på eventuelle uforudsete omstændigheder ? Og lad os vide, når Arnold er fundet."
  
  
  "Det er okay," den orlogskaptajn sagde. Han gik ud i hele kabinen. Gina sad ved siden af mig, vride hendes fingre mellem mine. "Hvordan kan jeg hjælpe dig?" spurgte hun.
  
  
  "Gå hen og få en kop kaffe i lobbyen," Høg sagde. "Du fortjener det."
  
  
  Gina smilede til mig og forlod kabinen. Kaptajn høfligt, der blev fulgt på hende. Endelig, han begyndte at vise lidt respekt. Når Hawk og jeg var alene i den hytte, han vendte sig mod mig og smilede.
  
  
  "Jeg kan ikke gøre så meget udendørs arbejde, Nick," sagde han, " og jeg elsker det bare. Har du nogen andre magiske ideer?
  
  
  "Nej, sir. Lad os nu vende denne kahyt ud og ind.
  
  
  Og vi gjorde det. Jeg vidste, at færgerne var på deres måde, og de passagerer, der ville komme i land hurtigt, hvilket gjorde mig en lille smule bedre. Men hvis Judas havde været i besiddelse af den detonator til en bombe, han kunne have blæst os op på noget tidspunkt.
  
  
  Vi rodede gennem master ' s table, søgte skabene, og søgte i hele kabinen. Hawk hurtigt træt. Han satte sig ned i stolen bag captain ' s skrivebord , og han lagde mærke til en strøm af blod på hans pande.
  
  
  "Jeg bliver gammel, Nick," sagde han. "Det lader til, pretty damn stoppet i her."
  
  
  "Du har ret," sagde jeg. Han kiggede på sidevæggen af førerhuset, så ventilations rist, og troede.
  
  
  Han satte sig ned ved siden af barer. Det blev placeret i en temmelig stor plade, som var så knyttet til de stønner med skruer. Odin ' s po skruen blev løsnet.
  
  
  Jeg spurgte hende. "Har i nogen søm saks?"
  
  
  "Ja," sagde han, nå ind i bilen og rakte mig en saks.
  
  
  Da han så, at jeg var begyndt at skrue skruer på panelet, han kom hen og stod ved siden af mig med interesse. Jeg arbejdede febrilsk, og selv om panelet fast til et hjørne i et stykke tid , jeg endelig har formået at trække det ud.
  
  
  Vi kiggede ind i kanalen, og vi så: en tre-fods lange bundle pakket ind i brunt papir. Det er fyldt åbningen af kanalen, og hvilede med dens ende på det punkt, hvor kanalen buede og gik vandret ud af kabinen.
  
  
  "Tag skrædderen," Høg sagde.
  
  
  Han brugte en saks til at klippe hul i papiret og kiggede på indholdet. Det var en boxed omkring lys metal, formentlig over aluminium legering. Der var mekanismer uden, herunder en miniature long-range elektronisk modtager. Et lille rødt lys på, ingen tvivl om at signalere, at bomben var klar til at eksplodere med det samme.
  
  
  Han vige tilbage.
  
  
  "Jeg vil kalde mine specialister," Høg sagde stille og roligt. "Jeg har også nogen, der forstår det."
  
  
  Jeg spurgte hende. "Hvad gør vi med passagererne?"" "Skal vi komme ud først?"
  
  
  Hawk ' s kolde øjne indsnævret eftertænksomt. "Jeg tror det ikke. På ethvert tidspunkt, kan vi stå over for en konfrontation med Judas. Hertil kommer, at vi må antage, at den bombe, der kan eksplodere næsten direkte under vores næser i mindre end et minut, og måske endda for en anden. Vi er lige ved siden af havnen. Hvis en bombe går af her, fastlandet vil lide så meget skade som hvis vi var i havn . Nej, Nick, vi er nødt til at prøve at slukke ego."
  
  
  Han nikkede bestemt, som Hawk, til at løbe Judas. Han gik ud af kabinen for at hente specialist. Han låste døren bag ham og undersøgte den gruopvækkende bundt igen.
  
  
  Den røde saint fortsatte med at gløde, truende, hvilket indikerer, skrækindjagende og ødelæggende effekt af bomben. Han spekulerede på, om Judas ville virkelig skubbe sikring knap, selv hvis det dræbte hans ego . Denne person, som jeg kendte hende fra tidligere erfaringer, var indbegrebet af det onde. Måske hvis han havde vidst, at vi havde opdaget den bombe, han ikke ville have tøvet med at udføre hans umenneskelig plan, selv om ego, eksplosion, der havde dræbt ham. Vi kunne ikke tage nogen chancer, så meget var sikkert, især når vi havde at gøre med en mand, som uforudsigelig og mentalt forskruede, som Judas.
  
  
  Hun forudså den frygtelige resultat af dette mareridt-en mushroom cloud breder sine atomare vrede. Millioner af mennesker inden for en fyrre-fem-kilometer radius af ødelæggelse dø. Mange tusinde vil dø i løbet af den sekundære og tertiære chokbølger. Og tusindvis flere vil dø en langsom og frygtelig død som følge af stråling.
  
  
  Mine tanker blev hurtigt afbrudt af en banken på døren. Han gik op til hende og spurgte hende, hvem det var. Så snart Hawk kaldes ego ' s navn, han låst døren og trådte til side for at lade ham i.
  
  
  Han blev efterfulgt af Kaptajn Bertholdi og tre barsk udseende mænd, jeg ikke kender. "Se på dette, Bertholdi," Høg sagde irritably, fodret op med master ' s mistillid og mangel på medfølelse. Bertholdi blegnede. Han stod og rystede, hans knyttede næver i afmægtigt raseri.
  
  
  "Og komme ud af her, sir," Hawkeye knækkede, hvilket indikerer, at hun skal være ledsaget af føreren af dagen .
  
  
  Bertholdi Schell gik op for træ trin, hans øjne underligt frank foran ham. Han låste døren bag ham og vendte tilbage til Hawke og de tre andre. "Mr. Gottlieb, Nick Carter," sagde han.
  
  
  Han rystede hænder med en tynd, ruhåret mand med uindfattede briller, den stereotype opfattelse af en forsker. Hawk forklarede mig, at Gottlieb havde opfundet en detonator, en enhed, der tillod Judas og hans ledsagere til at skabe den bombe.
  
  
  I mellemtiden er to tænding eksperter havde travlt med at fjerne emballagen fra bomben. "Det ville være forfærdeligt... Det ville være forfærdeligt, "Gottlieb mumlede," hvis min enhed blev brugt på denne måde."
  
  
  Dette, selvfølgelig, var en underdrivelse. Gottlieb sluttede sig til de to andre mænd bøjet over bombe. "Er du sikker på, at det er ham?" spurgte Ego Hawk.
  
  
  Gottlieb nikkede. "Der er ingen tvivl om det. Den person, der sætte det sammen er velbevandret i termonukleare fission. Desværre har vi udvidet denne viden yderligere." Hawk kiggede på mig, og hende, og lavede en grimasse. Gottlieb og to mænd, som tilsyneladende arbejder på bomben. Et rødt lys spøgelsesagtigt skær skinnede fra ih ansigter, som Gottlieb klikket på hans tunge, og mumlede for sig selv. "Her," sagde han til sidst. "Der er en røst wire der. Ja, det er det. Nej, ikke den anden.
  
  
  Vi overfyldt omkring døren, stønnede. Jeg prøvede ikke at tænke på hvad der ville ske, hvis bomben gik ud lige nu, selvom jeg ikke føler det. De mennesker, der arbejdede på den bombe, der syntes at have nerver af stål. Høg gik hen til døren og spurgte, om de orlogskaptajn havde meldt endnu. Det var ikke sådan.
  
  
  "Gør denne ting på har den effekt, at de tillægger du? Gottlieb spurgte hende.
  
  
  Han talte langsomt, ikke kigger i min retning, som alle hans opmærksomhed var fokuseret på hårdhed. "Jeg tror det ikke. Fra her, bomben vil ødelægge alt inden for en radius af tres, halvfjerds kilometer." Han fokuserede på den detonator mekanisme, og så, som for at understrege hans tanker, sagde: "Vi, der ikke vil have en enkelt chance for os."
  
  
  Alt, hvad jeg kunne gøre, var at ryste mit hoved. Gottlieb, som en mand, der læser en dødbringende katekismus, fortsat, fortsætter med at observere arbejde for specialister: "Men den første eksplosion, det første chok bølger, ville der ikke være ende af sagen. Nedbør, flodbølger - strålesyge, og et plaster af ubeboet land, en del af det døde hav. Manhattan vil blive en neutral zone, helt ubeboelig i de kommende årtier ."
  
  
  Jeg kan ikke bede hende igen. Gottlieb gav mig nok klynker at tænke over.
  
  
  'Hvordan har du det? Hawk spurgte nervøst, stadig tygge på hans gammel cigar.
  
  
  Odin omkring mænd aktiveret for at se ham. "Vi har en risikabel sag, sir," sagde han. Sveden dryppede fra hans pande til hans ansigt.
  
  
  Hawk og jeg lænede mig over de andre, og så intenst.
  
  
  På et tidspunkt, da han troede, de var næsten færdig, Gottlieb skreg: "Nej, for fanden skrædderen! Ikke dette!'
  
  
  Den mand, der arbejder på enheden stoppede og lænede hovedet mod væggen. Hende, så, ego, hænder rystede lidt, da han lukkede sine øjne og tog en dyb indånding. Derefter gav han sig til at få styr på sig selv. Han fortsatte med de to andre, og på mindre end ti minutter, de tre mænd vendte, en grim linje af tilfredshed, som dannes på deres læber.
  
  
  "Det er sket", Gottlieb hviskede. "De harmløse bombe.
  
  
  Hawk og jeg kiggede på hinanden. Han udåndede. "Det var for meget for min trætte krop," sagde han. Han lænede sig mod captain ' s skrivebord og tog en dyb indånding.
  
  
  Han rejste sig op og forsøgte at smile.
  
  
  Høg tog en ny cigar, tændte det, og omhyggeligt blæste en cirkel. Det steg til kabinen til loftet, når han så åbenlyst på mig. "Nu, at det er gjort, Nick, er der kun én ting tilbage at gøre."
  
  
  Han nikkede til hende. "Judas," sagde jeg. "Og hvis jeg så må sige, sir, bedre død end i live."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 11
  
  
  
  
  
  
  
  
  Passageren indberetninger var straks ophævet, og Kaptajn Bertholdi takkede os for et godt stykke arbejde. Færger, der netop var ankommet på skibet blev sendt tilbage til dock. Leonardo vil indtaste harbor flere timer for sent.
  
  
  Kort efter ordren var givet, kaptajnløjtnant af Coast Guard ankom til broen, hvor Hawk og jeg gik til at høre kaptajn. "Benedikt var ingen steder at blive fundet," kaptajnløjtnant rapporteret til Hawke. "Dit folk er stadig ved at undersøge, men han gemmer sig og håber, at undslippe os, når de andre passagerer kommer i land."
  
  
  "Det er okay," Høg sagde sourly. "I den forvirring af passagerer, der forsøger at komme ud, vil det være næsten umuligt for os at få et godt kig på alle. Og selvfølgelig, han kan altid ændre sit udseende igen."
  
  
  "Jeg tror, vi kan regne på det," sagde jeg.
  
  
  Skibet lagde til klokken fem. New York Post, der allerede havde et særligt problem på gaden med fed skrift i overskrifter. En menneskemængde samlet i Porta bar og omkring nah; politiet forsøgte at holde ih tilbage. Rapporter og fotografer, der var overalt.
  
  
  Hawk placeret officerer i begyndelsen og slutningen af gangene.
  
  
  "Fra nu af, ville jeg hellere gøre det alene," Ømu ' en fortalte hende.
  
  
  "Okay," sagde han. "Jeg vil blive om bord i et stykke tid, så du ved hvor jeg er hvis du har brug for mig."
  
  
  Gina og jeg forlod skibet, før passagererne fra borde. Ee tog hende med til told-bygning og fortalte hende at bo der.
  
  
  Det var kaotisk fra havnen i bar, og jeg havde et pessimistisk følelse om at finde Judas.
  
  
  "Du bor tæt, er du ikke?"
  
  
  "Nej, jeg har tænkt mig at søge i hele marinaen. Hvis vi mister endnu en, få et værelse på Hilton Hotel, og bliv der, indtil du får en anmeldelse fra mig."
  
  
  "Okay," sagde hun, kyssede mig på kinden. "Pas på.'
  
  
  "Det er du også."
  
  
  
  
  Journalister blandet med nysgerrig omkring havnen i bar, og politiet var nødt til at opgive deres bestræbelser på at opretholde orden. Han standsede ved indgangen til gangen, hvor to andre AX-agenter var også stående. Når de stoppede med at en passager med skæg og holdt ego stramme. Han nærmede sig hurtigt til dem, og fortalte dem, at de havde den forkerte . Skæg var reel.
  
  
  Lige efter klokken seks, en mand, der havde lige trådt ud dæk så hende. I stedet for at gå til told, gik han hen til begge ender af bygningen, hvor en vagt som var udstationeret på porten. Ved første jeg så hende, ego kun fra ryggen. Han var godt klædt på, og Schell var i færd med en stok. Ego ' s gangart var bekendt. Han kiggede nærmere og så, at en hårløs hånd, der holder en kuffert. Det så ikke ud som ægte læder. Og hånden ikke bøje omkring håndtag af posen som en rigtig hånd. Netop som hun var ved at følge ham, han vendte hovedet så han kunne se, at Ego ' s ansigt. Han havde overskæg og solbriller, men dette kranium var umiskendelig. Det var Judas. Da han så mig, han skyndte sig ind tråd af bygninger. Der var en masse mennesker, mellem os, og jeg var nødt til at bevæge sig gennem mængden. Hans udvikling var langsom , og da han gik bort, Judas var allerede ved indgangen. Når Wilhelmina trak den ud og løb, han blev set vælte en sikkerhedsvagt, og gå gennem porten til parkeringspladsen.
  
  
  Da han nåede hende, Judas forsvandt ud af syne. Vagten, der var sprunget til hans fødder, prøvede at standse mig, men jeg råbte ud af, hvem jeg var, og kørte gennem porten. Som hun gik rundt i rækken af parkerede biler , hun så en taxa trække op. Judas var kigger på mig gennem bagruden.
  
  
  De Luger holstered ham og løb hen til den motorcykel, der er parkeret der. Der var en gruppe af langhårede unge mænd i nærheden, og jeg gættede på, at motorcyklen tilhørte den ene omkring dem. Jeg kiggede på det og så, at den blev nøglen i tændingen. Hende, sprang i sadlen. Det var en stor Honda designet til motorvej, og motoren lavet en beroligende lyd. "Hej der!" En af de unge mænd stormede omkring dem.
  
  
  "Jeg vil bare låne ego i et stykke tid!" råbte hende i gigt. Jeg tog ud og løb hen til taxa.
  
  
  Da jeg trak ud på gaden, taxa bare drejede til venstre, to blokke væk. Jeg kørte hende gennem trafikken. Jeg startede passerer en taxa og troede, at jeg kunne fange Ego ved lyskrydset. Så bilen begynder at passere gennem krasny Bryliv. Judas enten gav chaufføren en masse penge, eller sætte en pistol for hovedet ' egoer. Ti minutter senere, var vi på motorvejen, der fører til JFK International Airport, NY . På motorvejen, taxa trukket væk fra mig, men jeg troede, jeg havde kommet til det rette sted. Jeg forstod ikke, hvordan Judas kunne have fået på et fly uden Ego ved at indhente ham i lufthavnen.
  
  
  Hun var forkert. Da jeg drejede fra motorvejen mod togstationen, og prøvede at lukke afstanden mellem mig og den taxa , jeg blev trukket ud på den olievædede skilte og rockermiljøet gled ud af, åbent foran mig.
  
  
  Heldigvis for hende, landede jeg på en dæmning tilgroet med høje buske, og jeg fik blå mærker, blå mærker, og en revet passer. Men cyklen kunne ikke bruges længere. Jeg besluttede at betale erstatning til ejeren senere, og gik direkte til lufthavnen. Hun blev stoppet af alle forbipasserende biler, men de ikke længere tog hitchhikers .
  
  
  Endelig er der en lastbil der hentede mig, og vi ankom i lufthavnen mindst 45 minutter efter, at Judas .
  
  
  En bøje i det afsløret, at en halv snes udenlandske flyvninger var planlagt til at afgå samme aften. En af dem var den Pan Am løb i Rom. Ja, en mand checket ind i sidste øjeblik. En Mr. Benedict.
  
  
  Jeg spurgte hende. "Kan jeg stadig få hende til ham?"
  
  
  Manden vendte sig for at kontrollere flytider, så på sit ur. "Nej," sagde han.
  
  
  Flyet forlod for ti minutter siden. Rivne region til tiden i henhold til tidsplanen.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 12
  
  
  
  
  
  
  
  
  Det var klart, at Judas ville flyve tilbage til Rom uden forsinkelse. Der ville han være tæt på sit hovedkvarter og Farrelly og hans bande. Han har sandsynligvis ikke vide, at vi havde opdaget en ego underjordisk kompleks på Sicilien.
  
  
  Jeg kunne ikke forlade Rom indtil næste morgen. Men i en time og en halv, var der et fly til London, og derefter en tur til Rom, så vi skulle ankomme til morgenmad, som en time senere, så Judas landing .
  
  
  Hun fik et opkald fra Gine og tog en taxa fra Hilton til flyet, mens jeg købte disse billetter. Hendes hotel ville have hende til at være sammen med mig, fordi hun vidste, Giovanni Farrelli så godt. Når Hawke og kaldte hende og undskyldte for at miste Judas , han sagde, " ja, han vil være let at finde på Rim. Men husk, hvis han undslipper, at han stadig har detonatoren."
  
  
  "Hun skal kontakte politiet i Rime eller Interpol, så de kan forsøge at samle ham op, da han lander?"
  
  
  "Nej," Høg sagde. Der var så hårde, kolde lyd i hans stemme, at han til tider bruger. "Hvis politiet fange ego, du ikke ved, hvad der kan ske. Nick, jeg ikke ønsker at se ego døde som du foreslog.
  
  
  Jeg var ikke overrasket over at høre, at.
  
  
  Ved tiden vi tog afsted, Gina og jeg var fuldstændig udmattet og havde sovet det meste af vejen. Jeg fik ikke meget søvn, men jeg var udhvilet nok til at fortsætte på min vej. Gina sov som en baby.
  
  
  I London, var vi i stand til at overføre hurtigt og nemt, og ankom i Rom, lige efter klokken otte. Det var en klar, solrig morgen. Jeg gav chaufføren adressen på den lejlighed Gina havde givet mig. Farrelly bragte hans kvinder der, og Gina sagde, at han nogle gange brugt sit ego til at møde andre underverden chefer. Politiet vidste ikke den lejlighed fandtes, men jeg tænkte, at Judas gjorde . Hvis han havde kaldt Farrelli umiddelbart efter landing , Ømu ' en ville have fået at vide, at det ikke var sikkert at gå til Sicilien . Denne måde, de kan beslutte, at denne lejlighed var det sikreste sted, og det var sandsynligt, at de ville mødes der for at drøfte de videre planer .
  
  
  Næsten en time senere, efter landing, vi stoppede foran en beboelsesejendom. Vi skulle til at gå ind, da jeg hørte en uro rundt om hjørnet.
  
  
  "Står her endnu," Gineh fortalte hende.
  
  
  Jeg løb op til hjørnet af huset, og så to mænd komme ud på fortovet og hen til en sølv Lancia parkeret på tværs af gaden. Man var omgivet af en høj, slank Farrelly, og den anden var Judas, der lignede Døden i hans jakkesæt . Han var afsløret, men stadig opløseligt med en stok.
  
  
  Jeg besluttede at slå til lige med det samme. Wilhelmina trak den ud. "Det er nok," jeg råbte. "Rom er din sidste stop."
  
  
  Han reagerede på to ben hurtigere end han troede. Da han blev skudt, han løb hen til bilen. Wilhelmina fyret, men jeg savnede, og Gawk gravet ned i brosten lige bag ham. Jeg skød ham igen, ramte ham på kofangeren, og han forsvandt bag bilen.
  
  
  'Damn it! Jeg mumlede.
  
  
  Så Farrelly fyret. Gawk fløj væk fra det næste hus. Jeg var tvunget til at skjule, når han fyret igen, og jeg følte et stik sår på ydersiden af mit venstre arm. Jeg så hende på den anden side af bilen, da døren åbnede, men jeg var alt for travlt med at holde Farrelly fra at ramme mig .
  
  
  Pludselig hørte han Gina ' s skrig. Hun skreg. "Han er bange for at skyde!"
  
  
  Se Farrelly tur til at Gina, hendes, huskede han, at hun var en ego elsker. Da han så hende, blev han et øjeblik fyldt med vrede. Han tog sigte og skød mod nah. Gawk gået mimmo nah af et par inches.
  
  
  Han vendte tilbage brand. Min første skud ramte væggen ved siden Farrelly; mit andet hit, som ømu ' en i nakken. Han rev krampagtigt, og faldt på fortovet.
  
  
  To kugler whizzed forbi mine fødder fra bag bilen. Et øjeblik senere, motoren brølede, og Judas drønede væk ned ad den smalle gade. Jeg skød hende i bilen, men jeg har kun formået at bryde den bagerste vindue.
  
  
  "Er du okay? Jinwoo spurgte hende.
  
  
  'Ja'.
  
  
  Gå til din lejlighed og bo der, " sagde jeg. "Jeg vil komme og se dig senere".
  
  
  Hun protesterede, men jeg var allerede kører for Alfa Romeo 2000 parkeret på samme fortov. Det var ikke låst. De bragte motor med tænding ledninger, hende, sprang ind i bilen og kørte efter Judas.
  
  
  To blokke senere, hendes ego så hende. Han kørte tre blokke foran mig, og svingede lige frem, forsøger at slippe af med mig. Hende, gik gennem tegn med en pæn slip på baghjulet, og en hvinende dæk . Foran mig, Judas drejede til venstre ind i en lille gade, der førte direkte til et industriområde. I fem minutter, vi forskrækket, halvt dusin, fodgængere og næsten kolliderede med to biler. Men Judas havde ikke farten ned, og heller ikke hendes. Hvis vi havde været på motorvejen, Alpha ville har fanget med ham , men med denne metode til at køre, hastigheden af biler, der næsten var den samme, og Judas indset dette.
  
  
  Efter endnu fem minutter, Judas tog føringen og mistede sit ego. Men da han vendte hjørne af lageret, så han en bil på asfalten med døren åben. De luger peb til at stoppe op, sprang ud, og trak op. Judas var ingen steder at blive set. Han kiggede på lagre og spekulerede på, om han havde gået der. Hendes carapace gled mod ham, da mit blik faldt på kloakdæksel. Der var intet usædvanligt i det, bortset fra at det var lidt på skrå. Han åbnede den og gik over til det, og kiggede på låget omhyggeligt . Rim har efterladt sit aftryk i mudderet på gaden. Han lænede sig ned og lyttede. En dæmpet shaggy hørt hende. Uden tvivl, var det shaggy Judas.
  
  
  På trods af sig selv, han beundrede hendes ego for hendes snedighed. På trods af hans dårlige helbred og kunstige hænder, den mand var så smart som den legendariske fox. Jeg hurtigt åbnede lemmen og sænkede mig, indtil mine støvler rørt det tredje trin af metal trappen til værelset. En skarp stank steg op omkring mig. Sådan steam gør det vanskeligt at trække vejret, og dybere ned i pit, jo mørkere blev det. I mørket under mig, jeg kunne høre slagsmål af rotter. Hvis Judas undslap ved at tage fordel af den enorme underjordiske netværk af kanaler og passager, der gør op Rim ' s kloaksystem, der var en god chance for, at jeg aldrig ville finde ego igen.
  
  
  Og det var det sidste, hun ønskede.
  
  
  Han undgik mig ved Niagara Falls. Men nu ville han ikke undgå mig, nu, at det bare var mellem os to mænd. Han øget sin hastighed og hurtigt ned dynd-metal, der er omfattet af trapper.
  
  
  Da han endelig nåede bunden, han kom på tværs af en smal sten afsats. Strømme af beskidt og stinkende vand langsomt gurgled i løbet af de gamle sten. Stanken var næsten uudholdelig, og luften var knap åndbar.
  
  
  Den svage cirkel af lys, der falder ind fra gaden over mig, gav mig en ide. Han stod stille og lyttede i pitch-sorte skygger. Så hørte jeg det igen, lyden af fodspor skyndte ekko i mørket, måske et par hundrede meter til højre for mig.
  
  
  Wilhelmina blev i min hånd. Hendes ydmyge bøjede sig, og Judas, der blev fulgt på i den skumle mørke.
  
  
  En varm, hår ting, børstet mine fødder. Jeg skreg næsten på flag, tilladelse til at udføre, men jeg dæmpet lyd, som en rotte, fløj mimmo mig, knirkende, og løb ned ad den smalle afsats. Det var svært at holde tempoet, især da den afsats var ved at blive glat og våd på grund af den mossy lag af gamle, forvitrede klipper.
  
  
  Store, eyeless insekter hang ned fra det lave loft. Jeg ville ikke blive overrasket, hvis jeg så flagermus, også . Slim dryppede overalt, og luften var kvælende og undertrykkende. Men ikke halvt så deprimerende, som Judas.
  
  
  Han fokuserede på sin fading fodspor. Noget glinted i mørket foran mig. Hendes puttede sig ind til at stønne, og holdt sin ånde. Men da nu Judas skyndte sig videre, og han fulgte med Wilhelmina i hans hånd.
  
  
  Da hun drejede om hjørnet, blev jeg pludselig tvunget til at dykke, og hun næsten mistede sin balance og faldt i kloakken. Gawk fløjtede højt over mig, og jeg kunne høre Judas halter igen. Han fulgte ham ind i en mindre kloak-rør, en mørk korridor betydeligt smallere end det første.
  
  
  Han drejede om hjørnet igen, fandt hende, tog sigte og skød. Gawk ramt hjørnestenen og prellede. Jeg glemte det og løb efter Judas, før han kunne komme for langt foran mig .
  
  
  Det var et klassisk kat-og-mus spil. Han svarede, at hver ego flytte med det samme udspil. Men da jeg drejede om hjørnet, han var ingen steder at finde. Dette spildevand området var ikke længere anvendes. Det var tørt og næsten lugtfri. Dette overraskede mig i første omgang. Men hun blev hurtigt opdaget af grunden til, at Judas valgte denne passage, under gaden. Han så hul i det suk, som nu var dækket med en tin plade. Det var en improviseret lemmen. Han stoppede op, lyttede, og hørte en lyd, på den anden side af døren. Så solnedgangen.
  
  
  Nu kunne han stå op straight. Han fandt sig selv i en tunnel fyldt med junk, og forskellige sten. Mens han stod der, hun hørte en lyd i det fjerne. Tilsyneladende, Judas vidste, at dette exit fra kloak og besluttede at bruge den til at slippe af med mig. Hun fandt hurtigt ud af, hvordan han havde tænkt sig at gøre det. Sergei dukkede op foran mig, og jeg så, at Judas i silhuet. Han skød mig to gange. En gawk næsten brød igennem mit ærme. Nu villigt blev mere og mere farlige på grund af mørket.
  
  
  Han gik over til den lysende åbning. Da han nåede det, han så, at den tunnel førte til et lille rum, hvor en pære blev hængende. Jeg kiggede rundt. Nu vidste han, hvor vi var. Knoglerne af omkring halvtreds mænd lå i en stønnede niche, deres kranier stablet oven på dem, og de stirrede på mig grumt. Judas tog mig til katakomberne, tunnelerne under byen, hvor de første Kristne, der flygter fra deres bødler. Hendes konklusion var, at det skal være catacombs of St. Callixtus, den mest berømte af alle de Romerske katakomber. Selv om der var en indvielse, er disse steder ikke var på turist-liste.
  
  
  Han gik på tværs af rummet, og der blev fulgt på Judas. Det var helt mørkt igen, selv om der var pærer hængende her og der . Jeg kunne høre Judas pustende nu, at bevise, at han var blevet svagere. Han beregnede, at det havde været et stykke tid siden fritten havde givet ømu 'en insulin injektion, og at jagten havde forstyrret ego' s metabolisme. Han ville ikke have varet meget længe. Men jeg kunne ikke have ham til at komme til det punkt, hvor han kunne blande sig med turister . Tempoet tog hende op.
  
  
  Snart gik han ind i et andet værelse med det samme lys som den første. Judas kunne ikke se hende, så han stormede ind i rummet. Ligesom i den første stue, der var bunker af knogler og kranier på hylder på væggene. Han var halvvejs gennem stuen, da han hørte, tung vejrtrækning til sin ret.
  
  
  Han vendte sig hurtigt. Judas lænede sig mod en bunke tørre, skrøbelige knogler. Ego ' s ansigt blev ashen og svedig. Manden var skind og ben , og hans kranium mere lignede kranier på hylderne end målet på et levende menneske. Han plejede at være en grim mand, men nu er han ved at blive skræmmende grotesk.
  
  
  Hans vejrtrækning var uregelmæssig, hvæsende vejrtrækning. Der var et lag af skum på hans underlæbe. Han var i besiddelse af en forkortet Smith & Wesson revolver .44 Magnum. Hvis det ramte mig fra det, ville det meget hurtigt slutte sig til resten af resterne i katakomberne.
  
  
  Han lo hoarsely som han betragtede som sit næste træk. Latter rullede ud af ham som småsten på en rude; det proteser svingede tips af deres ego-rystende fingre usikkerhed. Den højre hånd, der holder den revolver var glat og voksagtig .
  
  
  "Nu kan jeg endelig slå dig ihjel, Carter," han croaked.
  
  
  Jeg dykkede mod jorden og landede mellem knoglerne, som jeg følte knæk under mig. Judas ' s revolver gøede og ubesvarede Paris. Han stod op og rettet ømu ' s luger på sit bryst. Min finger strammede på aftrækkeren, men det var ikke brand.
  
  
  Judas smed revolver i hans skød og faldt tilbage mellem knoglerne. Ego ' s ansigt blev kroget, hans øjne glaseret. Efter et øjeblik, åndenød virkede meget højt, og så pludselig stoppede. Ego 's krop spændte, og revolver faldt over ego' s arm. Så ego mål ramte væggen-ego øjne var vidt åbne, i en diabetisk koma.
  
  
  Jeg stod op og gik over til ham. I det øjeblik, hun lænede sig over ham, hans krop rykkede voldsomt og frøs. Hendes ego tog en puls. Der var ingen puls.
  
  
  Han stod op, holstered de luger ,og kiggede ned på den nøgne skelet. Judas var død, hans nukleare detonator var sikker, og han længtes efter solen.
  
  
  Han forlod kroppen er der, og gik gennem en bedre oplyst tunnel til indgang til katakomberne. Judas kunne ikke blive fundet før han lignede de andre skeletter i disse tunneler. Hvis ego ikke var blevet fundet før den svenske ego rådnet væk, ego kunne have været opfattet som resterne af en tidlig Kristen. Netop som han var absorbere den mørke humor af den tanke, han kom på tværs af en gruppe af turister på vej til exit.
  
  
  Den italienske guide kiggede på mig. Sagde han. "Kom!' - Du skal holde med selskab, signor! Det er næsten overstået."
  
  
  Hende, sluttede sig til dem, og gik mod lys forude for os. "Simple" jeg fortalte hende, at guide. "Jeg blev forsinket af en temmelig uhyggelig scene."
  
  
  Han klukkede. "Det værste er endnu ikke kommet, signor."
  
  
  Hende, tænker år og opgaver, jeg stadig nødt til at gøre, hvis jeg holdt op med livet. "Jeg håber, du ikke er relateret til profeten Nostradamus," sagde jeg.
  
  
  Han synes ikke at forstå en joke.
  
  
  Men jeg var ligeglad. En ting var sikker: Judas var død. Ingen vidste, hvad det var, der venter på mig, næste. Så i stedet for at tænke på fremtiden, vendte han tilbage til stede, her og nu. Og så hendes, troede, af Gina, og begyndte at smile. De bedste grin, du kan forestille dig.
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Om bogen:
  
  
  
  
  
  Hvordan er dette muligt? Nick Carter, blev pludselig tvunget til at skjule dokument i Vatikanet Museum under rutinemæssige arbejde . En tilfældig Etruskiske vase syntes passer til dette formål.
  
  
  Men det var ikke om Carter ' s Nike og ego aktiviteter, som det viste sig senere, da Carter prøvede at finde dokumentet. Fordi i det øjeblik, han var et uventet vidne til en meget professionel kunst tyveri.
  
  
  Og som kunst skatte, herunder en Etruskisk vase, forsvandt en efter en gennem vinduet , Carter kiggede åbent i lyset af hans mangeårige fjende, Judas.
  
  
  Judas var i stand til at gøre mere med dette dokument end Hawk og Carter kunne have forestillet sig i deres værste drømme ...
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Cobra Tegn
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Cobra Tegn
  
  
  oversat af Lev Shklovsky
  
  
  dedikeret til mindet om den afdøde søn, Anton.
  
  
  De vigtigste tegn:
  
  
  NICK CARTER
  
  
  alias N3 agent AX
  
  
  "SHIVA"
  
  
  Leder af Cobra-organisation
  
  
  ASHOK ANAND
  
  
  Indian secret Service agent
  
  
  PURAN DASS
  
  
  lederen af den Indiske efterretningstjeneste
  
  
  NIRAD og RANJIT
  
  
  medlemmer af Cobra-organisation
  
  
  REEVA SINGH
  
  
  shiva ' s barnebarn
  
  
  
  1
  
  
  Hun krøllet op i mine arme, bløde og skrøbelige, og for øjeblikket er helt tilfreds. Hendes sjældne healing oplevelse var med en kvinde som Reeva. Skygger spilles på tværs af hendes gyldne hud og sort hår, og et øjeblik troede jeg, at jeg var i besiddelse af en drøm. Rummet var mørkt, og Knuckles havde sænket det. Og heldigvis, for hotellet havde et aircondition system prøvetagning luft fra natten varmen i New Delhi.
  
  
  "Du har ikke fortalt mig hvorfor," Reeva hviskede. Hendes bløde, varme læber forsigtigt børstet den hule mellem min hals og skulder, hendes bryster pressede mod min arm.
  
  
  Hendes drejede hendes ansigt og kiggede på den linje, hendes fyldige læber. Næste, Lobka var vred, med det stædige udtryk for en kvinde, der er vant til at få alt, hvad hun ønsker... den kvinde, der var involveret var stadig et barn. "Hvad, Reva?" Jeg spurgte, kører min fingerspids over fløjlsagtig hud af hendes liv.
  
  
  "Hvorfor er du kommet her, Nick?" Han trak sig tilbage, faldt hans hoved på puden. Hendes lange, sorte hår, der dannes af en ventilator på det hvide stof på den pude, som en glorie, der indrammede hendes ansigt med perfekt funktioner... et ansigt, der på det tidspunkt afspejlede indre kvaler og uforståeligt vantro.
  
  
  — Jeg fortalte dig, " sagde jeg, forsøger at lyde patient og overbevisende. "Min virksomhed har sendt mig for at forhandle om køb. Stoffer, silke brokader... ord, alt. Alt det, der koster mindre i dette land end nogen andre steder.
  
  
  Selvfølgelig, han løj for hende. Han kunne selvfølgelig ikke fortælle Reeva, hvem hun var. Anyway, hvad er forskellen? Der var ingen grund til at inddrage den pige, brænde mit cover, og afslører hey, at hendes navn var Nick Carter, en ØKSE agent i øjeblikket på en mission i New Delhi.
  
  
  Tidligt om morgenen af samme aften, han kom på en Air-India flight. Og den sidste person, jeg havde forventet at møde var en kvinde, som Reeva, en dejlig følgesvend, som ingen kunne tælle på. Hun sad i hotellets bar, og da hun vendte tilbage fra en svømmetur i poolen. Hendes perfekte figur blev viklet op i en blå og sølv sari; vi følte også en umiddelbar, fysisk tiltrækning ved første blik. Så det ene ord tog det andet, og næsten uden at vide det, jeg har inviteret hende på middag.
  
  
  Vi gik til en fransk restaurant i Chanakyapuri, en rød og sort oase midt i en indelukket byen. Det var en mulighed for at lokke hende og overbevise hende om at tilbringe natten sammen.
  
  
  Da det viste sig, jeg ikke er nødt til at prøve alt for hårdt for at overbevise hende.
  
  
  Hendes øjne, som skinnende og sensuel, som hendes hår, talte klart og tydeligt. Selvfølgelig var der spørgsmål og word spil... en fælles praksis i forførelsens kunst. Optakt til en aften med kærlighed og passion.
  
  
  
  Det er overflødigt at sige, at New Delhi har betydet meget mere for mig (og AX) end Rewa Singh. Han var blevet sendt til Indien af Hawke, og selv om han følte, at det var et desperat idé, var det umuligt at overtale den Gamle Mand. "Men vi har ikke det mindste bevis på, at denne mand eksisterer!" Jeg påpegede.
  
  
  "Endnu en grund til at gå der, Nick," Hawke sagde med et sarkastisk grin. "Optøjer og uroligheder, er bevis på, er de ikke?" Calcutta hall er i en tilstand af semi-anarki. Og der leveres oprørerne med våben? Ammunition, der ikke vokser på træerne, for at være præcis.
  
  
  "Det er en indre sikkerhed, udstedelse af den Indiske regering," sagde jeg.
  
  
  "Faktisk. Absolut fantastisk. Jeg er helt enig med hende. Faktisk, hvis det bare var uroligheder og optøjer, ville dette ikke være en mission, Nick.
  
  
  "Hvad så?"
  
  
  "Tag et kig på denne. Han rakte mig et stykke foldet papir. "Dette vil fortælle dig mere om vores mystisk mand, Mr. 'Shiva'.".. måske med en eller anden vag antydning af, at de andre rent faktisk eksisterer. Den bitre røgen fra sin cigar brændt mine næsebor, og jeg flyttede til langt stol til at læse dokumentet.
  
  
  Efter at have læst den artikel, jeg havde en temmelig god idé om, hvad Hawk gør.
  
  
  Chefen bemærkede med et smil. "Som du kan se, dette er en beskidt forretning, ikke du enig?
  
  
  "Jeg vil sige umoralsk.
  
  
  "Godt sagt, Nick. Vores mand vil skibet ti millioner dollars værd af rå heroin til Usa. Men som du har set, det er ikke det mest foruroligende element. Hvis det bare var stoffer, jeg ville have kaldt en anden. Men når det kommer til det internationale diplomati... og fred i verden... så er jeg bare nødt til at overdrage denne opgave til dig.
  
  
  Han nikkede uden at åbne rta.
  
  
  Det dokument, som han lige havde læst, var fra det Ovale Kontor. Det er umuligt at gå højere. Han henviste til noget, jeg havde læst om i aviserne, en hændelse, som vi aldrig havde troet ville være relateret til AX, endsige mit arbejde.
  
  
  Har nogen kaldt den Sovjetiske ambassade i Washington, der hævder at være Præsident for de Forenede Stater. Stemmen var perfekt simulerede. Det kan være en joke, men ordene var ikke uskyldig i alle. "Præsident", der er udstedt trusler af en inflammatorisk karakter, med trusler om at de bliver bedt om den Sovjetiske ambassadør til at skynde sig med en rapport til Moskva.
  
  
  I sidste ende, er den misforståelse, blev løst, og det Hvide Hus, der er udstedt talrige undskyldninger. Dette kunne have været enden på det, men der ville have været en efterfølger i stedet for. Den første sekretær for den Centrale kommission for de STÆRKE, de vigtigste politiske figur i Sovjetunionen, talte med formanden på "hotline". Kun han var ikke den første sekretær ved alle. At fortælle dig sandheden, at ingen i Washington eller Moskva vidste, hvem der var at efterligne den russiske stemme. Den udveksling af ord var langt fra venligt og bedt formanden om at indkalde til et ekstraordinært møde i det Nationale sikkerhedsråd.
  
  
  Alt var klar igen... men ikke for længe. De ilder, mindre end to uger siden, havde oplevet en perlerække af lignende hændelser; en udveksling af trusler og fornærmelser mellem Indien og Pakistan, mellem Israel og Egypten, mellem det Kommunistiske Kina og Japan. Hver gang der er en røst af en diplomat var perfekt efterlignes, hvilket førte til en overflod af vrede, trusler og imødegå trusler.
  
  
  Var verden på randen af atomkrig. Nu, ifølge det Hvide Hus dokument, der var nogen forsøger at kaste os alle i afgrunden. "Så du har mistanke om, at denne mystiske 'nogen', der kalder sig Shiva er hjernen bag en organisation kaldet Cobra, og at han er ansvarlig for, hvad der foregår..."
  
  
  "Måske, Nick. Forudsat at Shiva er en person og ikke til noget andet, " Chefen afklaret. "Vi kender til en kendsgerning, at Cobra eksisterer. Og vi er ret sikre på, at det er et våben-og narkotikasmugling organisation. Men det er intet i forhold til dette, " forklarede han nervøst, trykke på det dokument, han var netop færdig med at kigge på. "Er dette Shiva en virkelig person?" Eller er det et dække for nogle mærkelige international organisation for at give ordrer til Cobra? Afstemning hvad vi har brug for at finde ud af... så hurtigt som muligt, kan jeg tilføje.
  
  
  "Så du mener, at hvis Shiva er en mand, han er faktisk efterligne stemmer?"
  
  
  Hawk nikkede wearily.
  
  
  "Men du ved ikke engang, om Shiva eksisterer."
  
  
  "Bull' s-eye".
  
  
  - Så, har han til at finde en person, som ingen nogensinde har set, der kan være i stand til at efterligne stemmen af nogle tegn, som han kan... Hvor tror du jeg skal starte?
  
  
  "De behøver ikke ringe til dig Fighter 3 for ingenting, Carter.
  
  
  Det var ikke den gigt, at hun havde håbet på. Men som jeg sagde, nogle gange er det umuligt at forhandle med nogen, som Hawk. Så jeg var nødt til at gå over hele verden og bede for nogen eller noget, der kaldte sig selv for Shiva.
  
  
  Hun ved, at dette er et pseudonym, og derefter undersøgelser de dokumenter, der er hjemme. I virkeligheden, Shiva var en Hindu-gud, er almindeligt kendt som the Destroyer. Krige, hungersnød og død... disse ulykker var den ego ' s absolutte og ubestridt herredømme, under egoets kontrol og myndighed. Men der var mere; de bøger, han læste, indeholdt illustrationer og billeder af statuer, forestillende Shiva prydet med slanger. Disse er ikke almindelige slanger, men kobraer, dødbringende Indiske hugorme.
  
  
  Og så, jeg var nødt til at følge et spor, der forekom ikke-eksisterende, og umuligt... hvordan man tæller korn af sand på bredden af Ganges!
  
  
  Men hvis Shiva var en figment af en snoet fantasi, så er Reeva Singh absolut ikke var. Pigen var rigtig sød, blød og overraskende livligt.
  
  
  
  Hende, vendte sig mod hende og løse ee proptrækker forskning problemer, trykke sine læber til hendes plump munden. Hendes gyldne hud var dækket af et let slør af lys, og når hendes bryster pressede mod dem, der er umodne og hårde bryster, blev jeg overvældet af en ukontrollabel ønske.
  
  
  "Nej, jeg gjorde ikke," jeg hviskede, da hun forsøgte at stille en række spørgsmål, der var begyndt at bekymre mig. "Jeg er Nick, og du Reva... du behøver ikke at vide noget mere... i øjeblikket. Ee krammede hende tæt, og hun kvalt et suk.
  
  
  Skubbe tæppe ud af sengen med sin fod, og hendes far holdt hende tæt til ham. Reeva øjne var store, men hun syntes at være på udkig på noget på den anden side af rummet. I det øjeblik, han vidste, at han var i problemer.
  
  
  En støj, der hørte hende. Et sekund senere, hun var identificeret af oprindelsen af det metalliske knirke, der kom fra rummet som en hæs hvisken... Nogen var ved at rode med låsen. Min Smith & Wesson var i den øverste skuffe i natbordet ved siden af sengen, men på det tidspunkt var det uden for rækkevidde af min hånd. Den svage støj er stoppet, efterfulgt af et klik... og så på hende, jeg indså, at jeg ikke ville have tid til at få fat i pistolen.
  
  
  Hun hoppede ud af den måde, som snart døren svingede åbne. To skæggede mænd, klædt i hvidt, broderet shirts og lærred bukser magen til pyjamas båret af de fleste Indere, stod ud mod det lys, der kommer ned ad gangen. Men hvad der slog mig mere end Svenskerne var kort-løbet pistol holdes fast ved en af de turbaned tal.
  
  
  Kanonen var rettet mod mig, og der var intet jeg kunne gøre ved det. Døren lukkede sagte bag de to mænd, og den ubevæbnede mand vendte om den hellige lys i rummet.
  
  
  Han blinkede til den pludselige glød og iagttog de to angribere, der forsøger at finde en vej ud. De var stærke og muskuløse, deres skæggede ansigter udtryksløse, og at dømme efter deres skæg og turbaner, de begge var Sikher.
  
  
  "God aften, sahib," den ene med den pistol sagde, og hilsen forvandlet til et sjofelt grin da han indså, at Reeva, og jeg var nøgne, og derfor endnu mere sårbare.
  
  
  I det øjeblik, det eneste kort, der kan spilles, var at bo under dække af en turist og en forretningsmand. I en forurettet tone, sagde han: "Hvad er historien?" Jeg lavede en gestus for at få fat i telefonen, men en ubevæbnet Indisk Sikh flyttede gammeldags telefon ved siden af mig.
  
  
  "Sikke noget vrøvl, sahib! han udbrød grinende. "Ingen gav dig tilladelse til at flytte, ikke engang mem sahib," han pegede på Reeva, der allerede havde trukket dynen og blev krøllet op under the sheets.
  
  
  "Se på de kasser, Mohan," manden med pistolen sagde til sin ledsager.
  
  
  "Hvis det er et røveri, og du vil ikke finde noget, der er værd at stjæle," ih advarede hende. "Jeg har kun kvitteringer. OS rupees, US US dollars.
  
  
  De var ikke imponeret over alle. Overhovedet ikke.
  
  
  Men da han talte, begyndte han at koncentrere sig, ved at forberede sin krop og sind til en voldelig og udelte fusion. Den sidste tid har hun haft en pause mellem missioner, Hawk insisterede på at tage hende ud af den sædvanlige hvileperiode og ferie til at gå gennem en intensiv træningsperiode for at perfektionere sine færdigheder i de mest usædvanlige former for selvforsvar. Blandt de forskellige teknikker, som hun mestrer, var der også en form for selvsuggestion, at jeg blev undervist af et sort bælte, en "rette dan", en mester i taekwondo, en koreansk version af "kung"." Instruktøren har også uddannet mig inden for taekwondo. Denne form for karate er baseret på brug af styrke og momentum fået ved at bruge hele kroppen, især lår og fødder.
  
  
  Så, når en af de to angribere begyndte at rode gennem mine ejendele og var ved at afsløre hele min personlige arsenal, var jeg klar til at tage det første skridt. Han forestillede sig som en fjeder, i stand til at hoppe ud omkring skrald og kaster sin krop ud i rummet.
  
  
  Revu skubbede hende, og sprang ud af sengen, lander på hælene som en kat. En gawk whizzed over mit hoved, da det ramte gulvet. Mohan partner havde en kraftig lyddæmper på sit våben.
  
  
  "Nick ... nej! Reeva råbte, som om tigge mig om ikke at starte en kamp eller prøve at modstå de to mænd.
  
  
  Men var jeg ikke kommer til at spilde mere tid.
  
  
  Mohan og hans partner ikke truer pige, men flyttede hen mod mig, deres læber krøllede i en matchende grin. Ih tænder og tandkød blev farvet rød fra tung at tygge af paan blade. I det blændende lys af ih lampe, deres mund så blodig, som hvis de havde netop afsluttet stykker af råt kød.
  
  
  "Du undervurderer os, sahib," fnøs den med pistol. — Vi kunne dræbe pigen, men vi vil gerne gøre et godt stykke arbejde på dig først."
  
  
  Hun behøvede ikke at vente at se, hvad "job", han havde i tankerne. Med en høj-pitchede græde af "ki-app", der straks satte de to mænd på den defensive, hende, sprang til hans fødder og angrebet. "Jeg forstår-rio-cha-gi" - et cirkulære spark, hvor alle Alenka er afbalanceret baglæns. Ego udgivet hende med den styrke og koncentration, som han kunne mønstre. Han satte sin højre fod og ramte målet.
  
  
  En hæslig gurgle ledsaget stønne af manden med pistolen; min nøgne hæl sparket ego i solar plexus. Luften styrtede ud af hans ego lungerne, da han kollapsede på gulvet, gispende efter vejret. Pistolen blev hængende i hans fingre, men da han hævede våben, affyre endnu et skud, han sprang over det, og sprang på Mohan, før han kunne trække sig væk.
  
  
  "Vær ikke bange, bror," jeg hviskede, som den anden har desperat forsøgt at få fat i mine ben til at kaste mig tilbage. Han var hurtigere end han var.
  
  
  Her blev han belønnet for sin indsats, da han begyndte at praktisere taekwondo og kung fu.
  
  
  Hendes hånd var hævet, som om det var base for den dødelige "ma-nal-chi-ki", en form for angreb, som du har lært at beherske perfekt. Min hånd bevægede sig gennem luften mod et bestemt punkt i rummet i retning af Mohan mål. Og når min hårde fingre rørte bunden af ego ' s næse, jeg ikke har brug for en medicinsk grad at vide, at manden var død.
  
  
  Hun var stukket af et stykke af ømu ' en knogle i hjernen, straks at dræbe det. En strøm af blod strømmede ned rta ' s ego, og hans blik fast på mig... så, egoets øjne slørede, før de bliver til store, åbne og spejlblanke som to stykker af sort marmor. En hæs, kvalt lyd undslap gennem rta ' s ego, da han ramte gulvet. Inert som en kludedukke, hendes næse uigenkendelig, rød og knust som saften af en moden frugt.
  
  
  Mohan var ikke længere en "killer", "han var et lig.
  
  
  Men i de få sekunder, det tog mig at slutte ego, ego medskyldig blevet frisk nok til at forsøge at vende tilbage til angreb. Hende, følte, at han kravler hen over gulvet candid bag mig, og jeg ikke har tid til at tænke to gange.
  
  
  Hendes, var klar med det samme. "Hanna, dol, seth" ... en, to, tre... jeg mentalt troede. Så hendes venstre albue blev hevet tilbage i en frygtelig "pal-kuch chi-ki".
  
  
  Hendes modstander ramte hendes oprigtige under hagen. Han skreg, og hun vendte sig rundt, bare for at overveje, hvad der var tilbage af det perfekte sæt tænder. Fordi nu kæbe var helt løs, knust. Blodet flød ned af Ego ' s hage og hals, spilde på hans pletfri shirt. Den nederste del af hans ansigt var bogstaveligt talt revet i stykker; et blåt mærke allerede var ved at sprede sig fra hans kindben til hans øjne.
  
  
  Manden forsøgte at tale, men der var kun en dæmpet lyd omkring ego rta; men før ego kunne slå hende ud, han formåede at trække aftrækkeren på pistolen. Jeg faldt frem, liggende på gulvet i lang tid. En anden stor kaliber gawk whizzed seneste to inches foran mig, og hamrede ind i den modsatte væg. Det var en goggle-eyed dum-dum, at kunne gut en person som en friskslagtet kylling klar til stegning. Manden stod op og bakkede op mod døren.
  
  
  Før han kunne skyde en anden ved sine infernal kugler, hendes zigzag gik ned den linje, der er involveret slutter mig inderligt hver dag. Men han var væk før hun kunne snuppe pistolen ud af Ego ' s hænder. Han skyndte sig ind på gangen og så et tyndt spor af blod og hørte den tunge shuffle af metal trapperne i den fjerneste ende af uncarpeted gangen.
  
  
  Så gik han tilbage til sit værelse og trak på bukserne, at han havde efterladt ved siden af sengen. Reeva kiggede på mig med store, bange øjne. Hey sagde det. "Du må ikke være vred, venligst! - Når de sælger stoffer, der er altid hård konkurrence.
  
  
  "Hun var ikke til at grine. Hende,efterlod hende alene med blodig figur, der engang havde været en mand.
  
  
  Så han kørte hende rundt i lokalet. Ingen så ham jagter den voldsmand. Han var nødt til at fange ham, for nu at Mohan var død, var der ingen måde at vide, hvis han virkelig var på Della. Jeg tror ikke, de var vulgære tyve; de viste, at større dygtighed end almindelige kriminelle.
  
  
  Han var sikker på, at de ikke var der handler under illusionen af at bede om penge. Der var noget bryder sammen i mit hoved, noget jeg ikke kunne formulere på det tidspunkt. Det var som en gåde... noget, der fik mig til at genoverveje, hvad Hawke havde fortalt mig. Er det muligt, at nogen har allerede afsløret min identitet, da jeg ankom i Indien på et turist visa? Mange spørgsmål, der måske har gået ubesvarede, hvis han ikke havde fanget, Mohan er medskyldig.
  
  
  Hotellets lobby var næsten øde, og om natten degnen var faldet i søvn ved skranken. Han lagde mærke til en meget hurtig bevægelse bag gardinerne, der gemte de store glas døre, der fører ud til terrassen og haven. Barfodet, han skyndte sig at de telte, skubbet ih side, og løb ind i den mørke have.
  
  
  Græsset var vådt og koldt, under fode. Månen var forsvundet bag en bunke af skyer, der dækkede hendes orange ansigt. Så så jeg den refleksion af skyer i poolen, hvor hun gjort det berømte svømme, inden mødet med Reeva og have middag med hende. Borte er de klirren af glas, som er den rytmiske bevægelse af gynger, og gutturale råber af gadesælgere.
  
  
  Nu var der kun lyden af min vejrtrækning, tævede min puls. Jeg krøb forsigtigt frem, mine sanser belastende ved enhver bevægelse, støj, der ville tillade mig at finde mit bytte... før det blev opdaget.
  
  
  I sin hast, at han ikke har tid til at trække sin pistol. Så jeg var nødt til at stole udelukkende på mit intellekt og min hænder. Selv hvis du don ' t nødt til at stole på dit intellekt og hænder, når du finder en lyddæmpet pistol, der tager sigte på livet.
  
  
  Min instruktør vidste mig af den kælenavnet "Chu-Mok", der betyder"Hånd" på koreansk. Men på det punkt, jeg ikke har tid til at sætte det, som jeg var forske i praksis. Alle var stille i haven. Banyan efterlader kun svajede lidt, der skjuler en del af skabet med deres kæmpe kuffert.
  
  
  Hun ville have set spor af Indisk blod, da han mærkede en pludselig flash, efterfulgt af den rasende hvæse af en dødbringende kugle. Denne gang var det mig, der råbte. Så jeg tog hendes hånd for min mund, hendes være genert øjne skrabe min skulder.
  
  
  Det var en overfladisk sår, men det er stukket dårligt. Stahl skar sine tænder og ventede, føler sig mere sårbar end nogensinde. Gunslinger, men ikke ønsker at tage flere chancer og forventer mig for at angribe ham i gengældelse.
  
  
  Han begyndte at løbe hen mod hegnet. Jeg ville nok løbe efter ham, også fordi jeg ikke ønsker at lade ham slippe væk uden undervisning ømu ' en lektion. Tilsyneladende, han var kommet fra den behandling, der ego havde givet ham kort før, så meget, at han sprang over grænsen væggen med overraskende smidighed. Han bevæget sig mere som en kat, end et menneske. Men på trods af smerten i hendes arm, hun følte lige så mobile. Han tog det, klatrede over muren, og landede barfodet på et plaster på grus. En anden ringetone eksploderede i mine ører, men det var ikke et skud.
  
  
  En Indisk i en hvid turban lykkedes at nå scooter parkeret i slutningen af grusvejen bag hegnet. Med den brølende motor, scooter trukket væk, og den Indiske ikke engang se tilbage. Jeg kunne have forsøgt at praje en taxa eller på cykel taxi, men jeg vidste, at manden med pistolen var allerede forsvundet ind i labyrinten af små gyder i byen.
  
  
  Så, i stedet for at fortsætte den nu tilsyneladende forgæves jagt, gik han tilbage til hegnet og klyngede sig til to træ-indlæg, klatring over det igen. Denne gang, han satte i en mindre indsats. Græsset var en reel lettelse, at mine fødder, i forhold til grus. Han gik til poolen, vaskede hans hånd, og krydsede græsplæne, glider lydløst ind i lobbyen.
  
  
  Dørmanden vågnede op fra sin søvn, hvilket uden tvivl må gerne medbringes to Indere til at komme op til mit værelse uden at blive bemærket. Dog var jeg ikke kommer til at skyde skylden ego for liget, der efterlod hende ovenpå, og at jeg havde brug for at slippe af med. "Søvnløshed, sahib?" spurgte han mig, gaben, som han langsomt rejste sig op. Da han lænede sig over disken, at give mig en afbøjet se... I virkeligheden, hendes var kun i hans bukser. "Jeg vil sende til nogle sovepiller for dig, vil jeg ikke?"
  
  
  "Tak, ingen har brug for," jeg faldt, med et stramt smil.
  
  
  Hvis han lagde mærke til den lange, blodige bunden til venstre på mig ved en Sikh kugle, han lod som om der intet var hændt. Jeg lagde mine hænder i mine lommer og gik til elevatorer, uden at nogen ser mig. Ikke at jeg føler mig flov, mind dig; men jeg vil hellere ikke gøre opmærksom på. Fighter No. 3 er nødvendig for at finde en mand ved navn Shiva af telefonen.
  
  
  
  2
  
  
  Reeva Singh ikke var der til at hjælpe mig med at rydde mit værelse.
  
  
  Døren til mit soveværelse var på klem, men det var der ingen der gemmer sig bag det for at fortsætte det arbejde, der Mohan, og hans partner er ego havde afbrudt. Rummet var tomt, bortset fra den frosne lig af den mand, hun havde dræbt med en karate spark. Den Indiske lå med arme og ben spredt ud i en mærkelig position, næsten nedsænket i en pulje af mørke blod, der stadig ikke var spredning.
  
  
  Den forpjusket tæpper viste, at han havde brugt det meste af aftenen sammen med hende og Reeva. Tilsyneladende, pigen fik fodret op, og smuttede ud af værelset, før nogen kunne stoppe hende. Jeg var ikke dum nok til at tro, for selv et sekund, at jeg kunne stole på hende til tavshed. Så de besluttede at ændre hendes hotellet næste morgen. Hun ønskede ikke, at nogen fra New Delhi Politi til at komme til mig og stille mig spørgsmål. Han ville have til at reagere med flere løgne for at beskytte sin dækning.
  
  
  Men bortset fra at bekymre sig om Reeva Singh, som ikke vidste selv, hvis hun skulle holde sin mund lukket eller ikke, hun var nødt til at bekymre sig om Mohan. Af kursus, at komme egoet ud af mit værelse var ikke let, især da hendes hotel undgås støj på alle omkostninger. Heldigvis, resten af gæster, der allerede var lyd i søvn. Man dør ikke åbne for os, så jeg slæbte hendes krop, ned ad den øde korridor. Ingen skræmte ansigt kan se min røde-kantede øjne, min sårede arm, eller min blodige byrde.
  
  
  Ego pantsat det foran elevator og fandt, hvad jeg havde brug for i min bukser lomme. Stål klinge af min lommekniv viste sig at være en meget nyttig enhed; i virkeligheden, med Della s lommekniv, jeg var i stand til at åbne døren og låse kabinen på øverste etage, frigørelse af elevatorskakt, kaste kroppen flere halv snes meter ned.
  
  
  Dette vil være Mohan evige hvilested.
  
  
  Han var allerede hoved og skuldre op i luften, resten af hans ego krop klar til et sidste skub ind i den dybe grav, i det godt, da han blev spottet af noget, der fik mig til at hoppe på tilladelse til at udføre flag. Ærmet af sin Indiske kurta havde været rullet op som hendes legeme blev trukket ned i hallen, og nu har jeg så en detalje, som jeg ikke havde bemærket før.
  
  
  Det var en tatovering lavet i uudsletteligt blå blæk, der stod klart på min underarm, og da jeg indså, at det var en tegning, min mistanke blev bekræftet. Tatovering var en sammenrullet-up king cobra kører op arm i en typisk angriber position. Den kileformede mål og flagrende tungen blev tabt i Mohan er frosset kød.
  
  
  Og så Cobra dukkede op. De sendte Mohan og ego en medskyldig til at gøre sikker på, at Nick Carter ikke udsætte ih ' s hemmelige organisation. Kun den plan mislykkedes. En af de to agenter var død, og den anden med en brækket ansigt ikke har tid til at få enhver oplysning, ikke det mindste bevis på, at jeg var virkelig Fighter No. 3, en agent i tjenesten af AX.
  
  
  Et punkt i min favør, tænkte jeg, ruskede i ærmet af den døde mands skjorte og sparke til liget. Mohan er frosne krop fløj, hoppe ned i den mørke vægge, elevator skakt. Hende, hørte ham med at nå sin endelige destination... der var et bump som et organ, der faldt. Hvis Shiva stadig kunne hjælpe ømu ' en, der ville være intet imod det.
  
  
  Problemet var, at jeg stadig ikke ved, som en ilder, hvis denne mystiske karakter nogensinde havde eksisteret, en hjerne, der opererer under dække af en Cobra, en valgt fornuft og trækker i trådene af dette internationale netværk.
  
  
  
  Trafikken bevægede sig langsomt gennem Nehru-Parken. Til det mylder af biler, cykeltaxier, scootere og cykler, de hvide søjler af Connaught Cirkus set mylder af fodgængere som tavs vagter. Mænd i brede hvide bukser og hvide "kurtas" der var ikke meget anderledes fra tøj af Mohan og ego sputnik, gik hurtigt, seriøst og passivt. Sorthårede kvinder svøbte sig i" saris", andre i silke tunika styles og beskedne" churidar " (bukser, der passer omkring anklerne og talje). De er alle dannet en forvirret flok, med en følelse af uopsættelighed, der hænger over dem, og på samme tid at vente.
  
  
  Men mere end de seværdigheder og lyde af byen, mere end den eksotiske atmosfære, der altid har gjort New Delhi til en enestående by, min interesse var fokuseret på kun én ting.
  
  
  Til Shiva.
  
  
  "Du fortalte mig, at Tjenesten kun har hørt om Cobra, er du ikke?" Jeg spurgte hende, den person, der sidder overfor mig, da vi begge nippede mynte te på en gade cafe i nærheden af parken.
  
  
  Den morgen, jeg kontaktede den Indiske efterretningstjeneste. Min "kontaktperson" var en Secret Service-officer, der blev især anbefalet til mig. Ashok Anand var en mand på omkring min alder, men tynd og udtæret, med skarpe og gennemtrængende øjne, en aggressiv udtryk på hans ansigt... udtryk for en person, der kender alle reglerne i det spil, uanset om de er modbydelige eller ej. .
  
  
  "Har du hørt om Cobra?" — Hvad er det? " spurgte han, vred. Han løftede koppen til læberne og tog en lang slurk te, før du fortsætter. "Selvfølgelig, Mr. Carter. Vi har hørt om Cobra... omkring Kashmir, ved Calcutta, Madras, Bombay... fra hele vores land. Hvor der er optøjer og mutinies, der er altid en Cobra.
  
  
  "Og Shiva?" Jeg insisterede.
  
  
  "Ser du dette?" Anand svarede, peger på overfladen af den stol, en meget skinnende træ hylde. "Det er glat, uformelige, se?
  
  
  Han nikkede til hende.
  
  
  "Nå, så du vil forstå, når jeg fortæller hende, at Shiva er formløs, uden et ansigt, uden at en personlighed, Mr. Carter. Han lænede sig over stolen og kiggede på mig med halvt lukkede, sorte øjne. "Det er bare et navn lånt fra en ond guddom, selv for os, på BETTY, den Indiske efterretningstjeneste.
  
  
  Og hendes stemme er ved udgangspunktet, på samme sted, hvor det var dagen før... kun hotellet er forskellige. Hawk tilladt mig at komme i kontakt med Inderne, selvom han rådede mig til ikke at stole på ih for at få hjælp.
  
  
  Der var et rygte i dell selv, at mistelten Indianerne kaldte det " forræderi." Selv om hans egoistiske kollega havde sikret Hawke af yderste diskretion, var der ingen mening i at tage unødvendige risici, især når mit liv og succes med min mission var på spil.
  
  
  "Må jeg spørge, hvorfor din regering er så ivrige efter at finde vores Shiva?" Anand sagde i samme tone, forsigtigt og varsomt.
  
  
  "Heroin," sagde jeg. "En ti-millioner-dollar fragt på vej til Usa. "Jeg tror ikke, jeg ville afsløre mine mål for meget, hvis jeg talte til ham om den virkelige årsag, nemlig at jeg prøvede at spore kilden til den stemme, parodier, der har forårsaget panik i det internationale diplomati i de seneste måneder, truer fred på jorden.
  
  
  "Ah, ja, narkotika er virkelig dårlig forretning! Den Indiske smilede og begyndte at komme op. "Tilgiv mig for et par minutter, men jeg vil helt sikkert ringe til min vejleder. Måske kan han give mig flere oplysninger om Cobra.
  
  
  "Selvfølgelig," sagde jeg. Anand skubbet tilbage i sin stol og gik hen terrasse.
  
  
  Jeg iagttog ham, indtil han forsvandt ind. Så kiggede han ned i bunden af koppen, næsten fortryde, at han aldrig havde lært at læse skæbne fra te-blade. Hvem ved, hvis han havde lært det, ville han nu være i stand til at forudsige succes eller fiasko af hans mission.
  
  
  Han lænede sig tilbage og lod sit blik glide over de overfyldte terrasse til den trafik, der vikles omkring Connaught Cirkus. Der var så mange spørgsmål, så mange huller med havet, at jeg ville have haft til at gøre en masse boltrede sig for at gøre nogen fremskridt. "More tea, sir?"
  
  
  Hun blev forskrækket, for at se tjeneren hælder over sofabordet. "Bring to," sagde jeg, og pegede på Anand ' s tomme kop.
  
  
  "To mynte-te, — tjeneren sagde. "Kan jeg tilbyde det til Pakora, eller er den herre, der ønsker at prøve signatur Indisk skål, kød bære kaldet samosa?" De er fremragende, sahib.
  
  
  Han gav hende et bekræftende nik, lidt forbløffet over den ego-drevet tilgang. Manden tog de tomme glas, da han vendte sig for at gå tilbage til køkkenet, fandt jeg mig selv i at stirre på hans nøgne arm i chok. Jeg havde ikke tid til at kigge på det for længe, men jeg havde også tid nok til at gøre ud af, hvad der var trykt på nen.
  
  
  En sammenrullet cobra er noget, der ikke er let at glemme! Han skubbet tilbage i sin stol og sprang til hans fødder.
  
  
  "Kuda, skrædder tage det, hvor er Anand?" - Jeg troede, der gør min vej mellem tabellerne. Klirren af tallerkner gennemboret mine ører, et skrig, der blandet med dyttende horn og lyde af biler rundt kaffe og Nehru-Parken. Men i det mindste var jeg ikke så sårbar som jeg havde været i går aftes, hvor jeg var nødt til at forsvare mig selv mod to Sikher, der havde indtastet mit hotelværelse.
  
  
  I skulder hylster hun bar var min kære Wilhelmina, den .38 Luger, som har reddet mig fra så mange desperate situationer, mere end jeg kunne godt lide at huske. Og i tilfælde af at en pistol ikke var nok, havde jeg Hugo, min stilethæl, beklædt under min skjorte ærme.
  
  
  "Er der noget, du ønsker, sahib?" En af tjenerne i hvide jakker spurgte mig.
  
  
  "Telefon," sagde jeg.
  
  
  Han påpegede også, at de roterende døre, der fører ind i rummet. Det slog mig, at Anand var for lang tid om telefonen. Dette, i tillæg til den tatovering jeg har bemærket på tjeneren arm, gjorde mig urolig.
  
  
  Han fandt hende telefoner, at følge vejledningen af manden i den hvide jakke, en række af sort og gammeldags telefoner sat op på venstre side af den smalle korridor. Jeg kiggede hurtigt rundt, og lagde mærke til et tegn for den dag, på min højre side. Måske hun var nervøs for nogen særlig grund, måske er hendes, bekymret over noget.
  
  
  Godt, der var kun én måde at gøre sikker på.
  
  
  Han gled hans hånd under hans lys sommer jakke, følte en beroligende touch, om Wilhelmina ' s fæstet, og gik ned af gangen til mænd værelse. Passagen var øde. Åbning af døren, og han satte sin højre fod frem.
  
  
  Døren bragede åben, hvilket giver mig et hurtigt blik ind i den sort-og-hvid flise-badeværelse. Der synes ikke at være nogen der. Han trådte frem, lade døren svinge åben bag mig. Jeg hviskede, " Ashok?" - De skiftende værelser blev lukket klokken tre om eftermiddagen.
  
  
  Han ventede et sekund, og så kaldte på hende igen. Ingen svar. Stille som en kat, med en øget følelse af frygt for at blive fanget, det luger trak hende ud af sit hylster og bøjet sin trigger finger lidt. For det meste, moderne Lugers har en ufølsom udløse; men Wilhelmina blev modificeret specielt til mig af fyrene i AX-lab i hovedkvarteret i Washington. Det udløser var klar til at gå ud, så snart hun trykkede på aftrækkeren.
  
  
  Jeg gik til den første toilet til venstre. Med et fast greb på metal håndtag, han skubbede døren åbne og lukkede det bare så hurtigt. Det første omklædningsrummet var tom, som var den anden. Og i den tredje, lænet mod den sænkede toilet sæde, lå ubevægelig, livløse krop af Ashok Anand.
  
  
  Han holdt sin hånd og løftede ego ' s hoved. "De sataner! han hvæsede under hans ånde. Anand ' s store øjne stirrede tilbage på mig. Han kørte sine fingre over den ego ' s øjenlåg, således at slette de forbløffede udtryk, der er efterladt af død af den menneskelige ego.
  
  
  En tynd line, nu lilla, markeret ego ' s hals. Smadrede spirer, konkluderede jeg, at undersøge de blå mærker. Han knappede krave af Ego ' s skjorte til at få et bedre kig på de blå mærker, og så mærker af to små punkteringer, mindre end en tomme fra hinanden. "Men hvorfor?"spurgte han sig selv. Det er klart, at Anand var stuvet døde, fordi egoet, tungen blev hængende fra rta; men disse mærker på halsen syntes at have været efterladt af tænderne af en slange.
  
  
  For nogen tid siden, mellem en opgave og en anden, jeg kom til at læse flere bøger om herpetology, videnskaben om krybdyr. Og hun ved, at reaktioner på giftige slangebid starter som regel en fjerdedel af en time eller en halv time efter bid.
  
  
  Ashoka Ananda smule dragen, men det gjorde ikke forårsage død af ego: måske er disse tegn betød en advarsel eller repræsenterede et religiøst symbol. Én ting stod klart: han ville ikke stoppe der, for at finde ud af.
  
  
  De luger fjernet det og gled ud omkring cockpittet. Toilettet var stadig tom. Hvis jeg havde gået tilbage den vej, jeg havde før, ville jeg uden tvivl have køre til tjeneren. Så vidt hun kunne se, han var ikke den eneste, der arbejdede i baren, som er en del af Cobra-organisation.
  
  
  Han blev bedt om en anden vej ud. En glaseret vindue over en porcelæn vask kiggede ud over det støvede stier i Nehru Park. Han kravlede op over kanten af vasken og kiggede ud. Vinduet åbnes på bagsiden af cafe, ude af syne for de lånere, der sidder på terrassen, hvor tjenere, tatoveret eller ej, ventede på bordene.
  
  
  Han åbnede vinduet rist med en stilethæl og løftede det, afkrogning rustne metal kroge af rammen.
  
  
  "Der er bedre måder ud, sahib.
  
  
  Det er for sent at snuppe Wilhelmina nu. Han drejede hovedet og så grinende ansigt af en tjener med en pistol. "Det .22 Beretta var der sigter direkte mod mine øjne. De var små-kaliber våben, men hun vidste Berettas godt nok til at vide, hvor farlige de kan være på tæt hold.
  
  
  "Hun er bare blive bedt om at få noget frisk luft," forklarede jeg.
  
  
  Han smilede ikke, bare svingede pistolen på mig, signalering mig at hæve mine arme over mit hoved, og springe ud i vasken. Han var i besiddelse af en Beretta pegede på mig. Alt, hvad jeg havde at gøre, var at acceptere ego ' s invitation. Hende, landede på gulvet og stirrede på ham. Det var tydeligt, at han var nervøs, fra se i hans øjne, det var som om, at han havde lidt erfaring i sådanne situationer.
  
  
  "Jeg troede, at Indianerne var en gæstfri mennesker," sagde jeg. "Jeg tror, at min anden over there" - og han drejede hendes hoved mod skab, hvor Anand 's krop havde fundet hende," havde en ulykke."..
  
  
  "Det samme vil ske for dig, sahib, "tjeneren grinede, at tage et skridt fremad, beretta nu rettet for mit liv. "Snart, vi vil sikkert høre et stort brag udenfor, et forfærdeligt rod. Der vil være så meget støj, at det vil overdøve skud.
  
  
  Så, han var ikke den eneste i Barr, der var forbundet til Cobra. Hvordan de vidste, hvor de kunne finde mig, og hvordan de vidste om Anand — to ubesvarede spørgsmål i tillæg til de andre, jeg blev akkumulere.
  
  
  "Virkelig?" Jeg svarede, at gøre Civilization grine. "Jeg foreslår, at du gentager, at den politimand bag dig."
  
  
  Han havde ret.
  
  
  Tjeneren var uerfaren, ny til denne slags arbejde, og ikke selv ved, at det gamle trick. Inden jeg kunne nå at afslutte min sætning, vendte han sig pludselig til at imødegå ikke-eksisterende politimand. Og i et split sekund, hun var i aktion.
  
  
  Han sprang frem og sparkede tjeneren i nakken. Han skreg som den eneste af mine sko hit ego ' et ønskeben. Han sænkede sit ben, og leverede en fatal venstre blæse til ømu ' en milt. Den Beretta fløj væk, som den mand klemt ømme plet med sin hånd, og kaster op dryppede ned sider af rta ' s ego.
  
  
  Da han faldt frem, han tog det op til hver stamme og slog sit ego i øjnene igen. Jeg hørte hendes grusning mine tænder i det øjeblik, hvor min rta ego rørt hver stamme. Manden gled på gulvet. Udenfor badeværelse, opvaskemaskine raslede deafeningly, efterfulgt af klapren af retter.
  
  
  Af kursus, dette var en plan, der er designet til at overdøve skud betød for mig. Han tog beretta og proppet det ind i et par hørbukser stor nok til at skjule en pistol.
  
  
  Så greb han den mand, ved håret og løftede sit hoved, som om han var en dukke med dens strenge snit. "Du ser ikke godt ud, mand!" Jeg sagde i en lav stemme.
  
  
  Han mumlede noget jeg ikke kunne høre, spytte blod og brækkede tænder, udtværing hans hage. "Hvor er han?" presset til det. "Jeg ønsker at vide, hvor jeg kan finde din chef.".. Shiva.
  
  
  - Shiva... Shiva er væk, " mumlede tjeneren, hængende med hovedet. Manden lukkede hans øjne, hans mund begyndte at bløde igen.
  
  
  "Tro om igen," jeg hvæsede, hæve min hånd. Hendes fingre dannet en harpun-formet punch kaldet penn Koloni felt gee-roo-ki, som skulle løsne en del af ømu ' tungen. Og det gjorde ego åbne sin smerte-slørede øjne.
  
  
  En anden hjerteskærende stønne ledsaget virkningen. Men at satan ikke tænker på at dræbe Anand, så jeg var ikke i humør til at være en god Samaritaner. Han stak ømu ' ens negle under hendes øjenlåg, klemme hendes øjne.
  
  
  Tjeneren vige tilbage, rystede krampagtigt. Ego mål ramte gulvet, men efter et sekund af det, sprang på toppen af ham, stak ømu ' ens fingre tilbage ind i hans øjne. Hun kunne have været blændet af hendes ego for livet. Men bortset fra at være flyttet til døden af en Indisk agent, som hendes hotel, få gigt.
  
  
  "Fortæl mig: hvor er Shiva?" - gentag det.
  
  
  Det var et ubehageligt syn; manden funktioner var fordrejede af frygt og smerte. Hans ansigt, og den forreste del af hans skjorte var allerede fremlagt, blev de smurt med blod og opkast, hans øjne ville poppe ud af deres sockets, at han ikke kunne trække vejret.
  
  
  "H - h -" han stønnede.
  
  
  "Hvor er han i hallen?" Jeg knækkede. "Hvor?"
  
  
  Men den tidligere slå med tilføjelsen af "tommelfingeren i øjet" teknik bankede ego ud af skure. Tjeneren lænede sig tilbage og undgik fysisk pine, der giver sig selv, til at glide ud i glemsel.
  
  
  Han fjernede hendes fingre, og hendes øjenlåg lukkede hendes øjne. Hendes ego forsøgte at genoplive hende ved at ryste hende voldsomt, men den person, der var bevidstløs og forvandlet til en skygge af sig selv. Hun var ved at trække hendes livløse krop ind i det skab, til at sætte hendes hoved under vand, og bringe hendes ego tilbage til bevidsthed, da hun hørte lyden af fodtrin. Nogen var ved at gå ned ad gangen, på vej til badeværelse døren.
  
  
  "Nirad?" En stemme råbte.
  
  
  Det er overflødigt at sige, Nirad var ude af stand til at reagere.
  
  
  Denne gang, hun ville ikke lade sig selv blive overrumplet. Han gik hen til vasken og klatrede op på porcelæn kant; vinduesrammen, at han havde løsnet tidligere var på klem.
  
  
  Han skubbede vinduet ramme frem med sin frie hånd. Uden for døren til badeværelset, en bekymret stemme kaldt ud til Nirad igen.
  
  
  Heldigvis, vinduet var stor nok til at passe gennem. Støtte glas panel med den ene hånd, han hoppede ned på terrassen og kiggede tilbage ind på badeværelset.
  
  
  Døren svingede åbne, og jeg tog et mentalt billede af ansigtet og stirrede ned på Nirad er blodig krop i vantro. Det var et ukendt ansigt, en der Ego aldrig havde set før. Men jeg vidste, at jeg ville se den unge Indiske igen, der blev ved med at stirre incredulously på Nirad er ubevægelig figur på det tidspunkt... og sandsynligvis i den nærmeste fremtid.
  
  
  
  
  3
  
  
  "Det er nemt for selv en Western observatør til at opdage den sande essensen af Gud i dobbelt inkarnation af Shiva-cobra. Nedstammer fra pre-vediske guder, er dette meget gammel medlem af den Indiske trinities skal i sidste ende være forbundet med falliske symbolik. I virkeligheden, i ego ikonografi, at vi altid finde den hævede motorhjelm af en cobra i en offensiv position. Så det er ikke overraskende, at Shiva er meget ofte beskrevet med tøj over cobra skind, øreringe også fremstillet af skind, en propitiating ledning og et bælte omkring live hugorme..."
  
  
  
  Han lukkede bogen sammen og kiggede ud gennem biblioteket vindue, følgende den brede stentrappe, der førte til terrasse caféen ved siden Nehru-Parken. Ingen lagde mærke til min hurtig afgang omkring bagsiden af klubben.
  
  
  Jeg havde ikke forventet Nirad partner til at skrige, og jeg var ret i, at. Heller ikke han ser nogen ambulancer eller politi biler ankommer på scenen for at indsamle Ashok Anand ' s krop. Turister og forretningsfolk kom og gik. Baren fortsatte med at køre uden afbrydelse, og fra hendes udsigtspunkt i Connaught Place boghandel, hun kunne endda se Nirad er medskyldig, en ung Indisk mand i en tjeners uniform.
  
  
  Som for Nirada, de egoer har ikke set os, liggende eller stående hvor som helst. De andre ego formentlig bragt hendes ego til nogle private værelset eller i restauranten, så det kunne komme. Ingen tvivl om, lederen af agenturet vidste, om de sekundære aktiviteter af sine ansatte, for ellers noget usædvanligt ville have været bemærket.
  
  
  I hvert fald var han fast besluttet på at holde øje indtil én eller begge af tjenerne holdt op med at arbejde. Nirad "venstre", før han kunne få nogen oplysninger fra ham. Så, med ingen anden gyldig dokumentation, web føre til følge var overvågningen af to Cobra hitmen.
  
  
  Jeg var ikke dum nok til at tro, at de ville føre mig oprigtigt til en mystisk karakter, men jeg var temmelig sikker på, at når de mekanismer, der var sat i bevægelse, Shiva, hvis han virkelig eksisterede, ville til sidst vises.
  
  
  Så jeg fortsatte med at foregive, at jeg var meget interesseret i de bøger, der vises i butikken, lige op til at købe en volumen på Indiske krybdyr, der var at studere det. Når hun endelig kom ud af reolen, hendes familie gemte sig i skyggerne, forsøger at blive næsten usynlig. Der var nok turister i nærheden, så jeg var ikke så iøjnefaldende. Det sidste, hun havde brug for at gøre, var at tiltrække opmærksomhed.
  
  
  Efter mange års tjeneste i hendes HÆR, jeg indså, at tålmodighed er den mest nyttig dyd. På dell selv, da skumringen begyndte at falde ind i himlen, jeg så endelig mine mænd kommer ud for kaffe. De nedstammer den brede stentrappe, langsomt, trin for trin.
  
  
  En ung mand, bøjet over Nirad er blodig form, førte sin ledsager. Nirad øjne fik bind for øjnene; egoet kammerat led ego, som om han var blind. Så vidt han var bekymret for, tjeneren er midlertidig blindhed betød, at Cobra havde en mindre agent.
  
  
  Jeg tog et skridt frem og holdt øjnene på de to af dem, så at de ikke ville glide ud af min observation efter jeg har brugt hele dagen og ventede på hende. Connaught Place var fyldt med arbejdere og kontorfolk, der kommer hjem fra arbejde. Jeg var ved at krydse en overfyldt pladsen, da to af mine mænd lavet en pludselig gestus, men jeg var lettet, da jeg så en anden Nirada stoppe en cykel taxa og forlade sin partner i sædet af den smalle bil.
  
  
  Den unge Indiske viftede med sin hånd, og den motoriserede taxa kastet ud i åen med en skarp rumble. En ung mand med griffin øjne stående alene på fortovet, drejede han hovedet i min retning, tilsyneladende ikke sikker på hvad at gøre.
  
  
  Hvis han var uafklaret, det var han ikke.
  
  
  Jeg gemte sig bag den hvide søjler, der venter på at se, hvad han ville gøre. Et øjeblik af ubeslutsomhed, og han endelig trådte ud på fortovet. Han satte to fingre til hans læber og lod en skingre fløjte for at stoppe en anden cykel taxa.
  
  
  Tjeneren var stadig iført sit hvide uniform bukser, men han havde ændret sin jakke. I stedet nen, der var iført en mørk åben-hals t-shirt. Noget metallisk skinnede på hans hals, hvilket afspejler den sunset skær som et spejl. En ung mand, fik på en trehjulet cykel, og føreren trådte på speederen, efter trafik omkring Nehru-Parken.
  
  
  Jeg ikke spilde mere tid.
  
  
  På mindre end et sekund, at han var på kantstenen og hyldet en anden taxa uden at miste synet af tjeneren.
  
  
  Da han var i den faldefærdige gamle bil, gik han en tot af regninger i førerens hånd, ikke at give ham tid til at gøre indsigelse.
  
  
  "Følg min ven der," jeg har bestilt.
  
  
  Føreren, der fokuserer først på de penge, ømu ' en havde givet hende, og så på cykel taxi, som tjeneren havde stoppet mindre end et minut siden, ikke tøve med at adlyde. Han tog den forreste lane, og han lænede sig i sædet, holde øjnene på cykel taxi, som han håbede ville tage mig et skridt tættere på den undvigende og mystiske Shiva.
  
  
  Så langt, alt syntes at gå godt, jeg fortalte mig selv, sikker på, at tjeneren ikke havde set mig, der venter på hende udenfor baren eller at komme ind i en taxa for at følge ham. Jeg fortalte chaufføren, at fremskynde, indtil vi var kun tre biler væk fra den unge tjener.
  
  
  "Hvor er min anden gang?"
  
  
  Fra Connaught Place, vi kurs mod Connaught Cirkus at slå ind i en gyde, der fører væk fra New Delhi Mall. "Til den gamle bydel," chaufføren forklarede. Så gav han mig et hurtigt blik og tilføjede, " Havde han røve dig, sahib?" Hvis ikke, vil jeg ringe til politiet...
  
  
  "Nej, ikke noget som, at" Ego forsikrede ham, og lænede sig over sædet for at hviske noget i Ømu ' ens øre.
  
  
  Han rødmede under hans kobberfarvet hud. "Forstås, sahib." Uanset hvad du kalder det... møder, eller hvad?
  
  
  "Præcis," jeg bekræftet med et stort smil, hvis jeg var efter en ung mand på vej til en romantisk date.
  
  
  "Vær forsigtig, sahib," taxi driver advaret mig. "Delhi kvinder er meget klog," og han ledsagede den sætning, ved at gnide sin tommelfinger mod sin pegefinger, for at understrege hans iagttagelsesevne.
  
  
  "Ja, men man må ikke glemme, at vores ven," sagde jeg.
  
  
  Det var næsten mørkt, og efter Connaught Cirkus exit -, trafik-lettet. Chaufføren skiftede emne og henledte min opmærksomhed på de monumenter. I slutningen af en lang, støvet avenue, han pegede på den berømte minareter i Jama Masjid, der er en enorm fæstning-som moské, som er omgivet af rød sandsten.
  
  
  Og frank foran moskeen og den nærliggende bazaar var en anden monument omkring en rød sten, et imponerende kompleks, der er efterladt af Mughal Kejsere, det Røde Fort. Han har sikkert troet, tjeneren ville forsvinde ind i basaren, men tilsyneladende har han ikke var klar over, at han var ved at blive fulgt. I stedet for at komme ud i nærheden af moskeen og open-air marked, tog han en cykel taxa direkte foran porten, der fører til fortet.
  
  
  "Stop," sagde han til chaufføren.
  
  
  Han stoppede bare som tjeneren forsvandt gennem døren. Jeg kom ud igen, og skyndte mig efter min mand, glad for, at mørket havde forsynet mig med en form for ly. Foran porten, der var boder med "souvenirs", postkort, guidebøger, og lokale delikatesser.
  
  
  Men jeg var ikke en turist, og jeg havde ikke tid til at stoppe op og beundre disse "charme". At holde i nogen afstand derfra, hans øjne fulgte tjenerne i hvide bukser og mørk trøje.
  
  
  Mindst han havde aldrig set mig, hvilket betød, at han ikke kender mig. Medmindre Cobra har uddelt mit foto, i hvilket tilfælde Nick Carter Stahl er mindre anonym end hendes hotel indrømmer.
  
  
  Forude, i slutningen af indkørslen, en tjener standsede foran en smal træ-standen. Tegnet annonceret i begyndelsen af Lumiere og Søn show. Da jeg indså, at den unge Indiske havde købt en billet til den spiller, jeg ikke tøve med at følge ham.
  
  
  Det var en historietime, en "rejse" - ikke uden hjælp af psykedelia. En grus sti, der førte fra ticket kontor til gården af fortet. Her, i en have omgivet af marmor paladser bygget af kejsere, mange rækker af stole, der var placeret i forhold til publikum.
  
  
  En spotlight sendt en gul stråle af lys ind i de kolonner, der er i front af marmor bygninger, og lyd kommentar blev sendt over højttalerne. Den højttaler, der er beskrevet en Påfugl Trone stjålet af den persiske horder, der invaderede Indien i det attende århundrede.
  
  
  Så helligt lys gik ud, og jeg hørte lyden af hove bag mig. Han vendte sit hoved, halvt forventer at finde sig selv midt i en maddened besætning.
  
  
  I stedet, han var fanget i vejen for et barberblad-skarpe dolk.
  
  
  Bladet hvæsede, rippe venstre ærme af min dublet. Uden at tænke to gange, han endelig trak sig væk og begyndte colonialmacke flytte med den ene hånd. Den Indiske tjeneren vil ikke prøve lykken en anden gang.
  
  
  Ego ' s hvide tænder glimtede i et sarkastisk smil, og stiletto blade hvirvlede i luften. Så spotlight skinnede fulde længde på ego ' s ansigt, blænder ham. Den unge mand kastede sig ud i midtergangen mellem rækker af stole og løb.
  
  
  Publikum, for det meste Vestlige turister, syntes at tro, at den indianske var en del af showet. Nogen begyndte at klappe, og lyden af hestenes hove kunne høres i luften. Trompeter skraldede omkring højttaleren, ledsaget af en kamp råb. Han løb efter angriberen.
  
  
  Jeg vidste ikke, hvordan han vidste, hvem jeg var, eller at jeg var efter ham. Men jeg kunne stadig høre den hvæse af dolken ' s ego blade, da det skærer gennem luften og rev gennem ærmet af min dublet. Det er næsten huller i min hud.
  
  
  Stadig kører, han nåede ind i hans jakke for sin pistol. Ingen rundt for publikum fandt noget mærkeligt ved vores bevægelser, og som spotlight støves af marmor bygninger, en blændende refleksion indrammet tjeneren ' s skjulested.
  
  
  "Den kongelige bade..." fortælleren annonceret.
  
  
  Jeg var på en af de marmorsøjler, før spotlight fanget mig. Hendes øjne indsnævret og Stahl søgte efter den omkringliggende skygger. En skarp lugt af mos og rådnende vegetation trængte ind i slottet, uden at vægge. Han havde gemt sig der og ventede for mig at falde i fælden, at jeg nu indset havde været sat for mig.
  
  
  Jeg kunne have vendt rundt og er gået tilbage til hotellet for at studere det næste skridt; men jeg gav op på den idé, at jeg nu følte, at jeg var tæt på at afdække Cobra ' s forbryderiske operationer... og Shiva. Jo hurtigere jeg finde denne person, jo bedre vil det være for alle.
  
  
  Lyden af den unge tjener fodspor, var ledsaget af et bump. Jeg kunne høre ham køre mod bagsiden af bygningen, længere og længere væk fra de turister, der var at se, de leger i haven. Han var også glad for det, fordi han ikke ønsker uskyldig seerne til at blive involveret i voldelige stemme-til-afstemning konfrontation, der var ved at finde sted.
  
  
  Han løb, bent dobbelt, fra søjle til søjle, ører stak op ved hver raslen. Det var svært at høre nogen lyde andre end dem, der foretages med baggrund i den optagede video. Et dæmpet suk blandet med drum roll, der blev forstærket af den kraftfulde lyd system installeret i haven. Hvis det ikke var for den hvide bukser manden var iført, han ville have været i stand til at skjule sig i skyggerne, uden tvivl.
  
  
  Men da den hellige lys gik ud, hendes ego så hende igen. Han havde gået kort marmor trappe, der er tilsluttet én bygning til en anden, og nu var han spredte ud på gulvet.
  
  
  Hendes finger var allerede på aftrækkeren på pistolen. Det udløser klikket ligesom han trykkede på aftrækkeren. Lyden af trommer omkring højttaleren blev sluttet sig til at gø af skud, maskering mit skød.
  
  
  Hendes, så gawk komme til at sidde fast i en marmor søjle, sende en sky af hvid røg op i luften. Skud blev overdøvet af en anden øredøvende lyd af hestenes hove. Jeg gik glip af mål, så jeg løb videre. Tjeneren sprang til hans fødder, og Ego var ingen steder at blive set.
  
  
  Han gik på trapper, han havde bare køre ned, og fandt sig selv midt i en snæver græsklædt sti omgivet af marmor bygninger. Bag mig hørte jeg en hvæsen af tung vejrtrækning. Det er nytteløst at tænke på at skyde en kanon. Så jeg rejste begge albuer, twirling. Det begyndte den unge Indiske i ribbenene, men selvom han gispede et øjeblik, ømu ' en formåede at skubbe mig tilbage et trin.
  
  
  Dræbe egoet ikke var en del af min plan. Døde, ville han have været ubrugelig for mig, og den vej, som skulle føre mig til Shiva endte der i gården af det Røde Fort. En live tjeneren kunne give mig værdifulde oplysninger.
  
  
  Pludselig, omkring mørket bag mig, en hæs, knapt hørbar stemme ringede ud.
  
  
  "Meget godt, Ranjit.
  
  
  Jeg svang sit højre ben tilbage med et kraftfuldt spark, og hælen på min fod landede på en andens stamme. Den anden angriber, stønnede i smerte og vige tilbage. Han hoppede ud af den måde, pustende, og tog et skridt tilbage, der sigter Wilhelmina på de to angribere.
  
  
  To mod en, Ranjit var tjeneren, det hendes mand, der blev fulgt på, men de andre var ikke en fremmed, enten. -"Så mødes vi igen, sahib," sagde han med en ru, tvunget til at grine. Ordene kom ud af hans mund, iso rta med visse vanskeligheder, fordi den nederste del af egoet, ansigter blev pakket ind i en hvid bandage.
  
  
  "Ja," sagde jeg, anerkender ego: han var Mohan er medskyldig, den skæggede Sikh hvis kæbe, han havde smadret natten før.
  
  
  Ranjit tog fordel af kort udveksling af ord til at dukke sig bag en søjle, et øjeblik undgå Luger fatale forløb. "Det er nytteløst at fortsætte, sahib," sagde den Indiske Sikh. "Hvis du dræber os, du vil ikke vide noget.
  
  
  "Hvad sker der, hvis jeg ikke dræbe dig?" Jeg spurgte hende. Men i det øjeblik, for et split sekund, noget metallisk hurtigt krydsede mit synsfelt. Han vendte rundt og trykkede på aftrækkeren. Gawk fløj gennem luften, hoppet på en afsats langs væggen af bygninger. Og så er det samme pistol, bogstaveligt talt gled ud omkring mine fingre, med den tønde, pakket ind i en metal løkke.
  
  
  Ranjit kom ud fra sit skjulested og tog fat i en pistol. Jeg indså da, at det var noget jeg havde lagt mærke til tidligere, et objekt, der skinnede omkring ego ' s hals. Det var et stykke kobbertråd, uden tvivl en fælde, der anvendes til at dræbe Ashok Anand.
  
  
  "Du er ikke så klog som du tror, sahib," en anden Hindu bemærkede med en kluklatter.
  
  
  Han forsøgte at bakke væk, men Ranjit spildte ingen tid. Tjeneren satte en pistol til mit bryst, advarsel mig nok til at stoppe mig brat. Og jeg var ikke tæt nok til at prøve og napper pistolen ud af ego ' s hænder. Og hvis nogen prøvede at sparke hende, hun var sikker på, at den unge sorthårede tjeneren ville ikke tøve med at trykke på aftrækkeren.
  
  
  "Nu hæve dine hænder over dit hoved, sahib," drengen har bestilt. Og han tog et skridt frem, hans mund vride ind i et djævelsk smil.
  
  
  Han holdt hans hænder oppe, og kiggede forsigtigt i retning af andre Sikh. Ranjit afleveret ømu ' en kobbertråd. Wiren nynnede, som den mand, svøbt ender omkring hans håndled.
  
  
  "Mohan er død," sagde han, hans stemme næsten uhørlig som musik spilles rundt omkring højttalerne. Showet var ikke slut endnu, og ej heller var Fighter # 3 liv, som jeg havde håbet. "Gurnek, men er stadig i live,' sahib.' En Indisk Sikh, som henvendte sig til mig som Ranjit kom op til at slikke mig.
  
  
  Jeg havde tønde af Wilhelmina ' s luger under min næse, og pludselig gik det op for mig, at hun var ikke længere min gamle endnu. For ikke at nævne den kobbertråd, at Gurnek holdes i begge hænder.
  
  
  "Du fortjener værre, sahib, meget værre," sagde tjeneren.
  
  
  Han legede med en "light" trigger. Et meget let tryk, var nok, og Hawke ville have haft til at ansætte Fighter No. 4. Men før den unge mand kunne udføre sine trusler, Gurnek flyttet i bag mig. Kun denne gang, min bagud spark blev tabt i luften, mangler sit mål.
  
  
  Løkke strammet omkring min hals, og jeg var nødt til at hæve mine hænder igen. Jeg kiggede på hendes åbent gennem mundingen af Luger, men Ranjit give slip på aftrækkeren og affyrede den pistol, der ramte mig i panden med røven af det. På samme tid, en kobber ledning, der var at trykke ned på mit luftrør forsøgte at skubbe det væk.
  
  
  Tråden skar gennem min hud, og jeg kunne ikke trække vejret. Det gjorde en kvalt lyd, og Ranjit, klukker, tog det op og slog mig i lysken. Smerten fik mig til at stønne, der gør mig bøje over.
  
  
  Hver stamme hjerte rose en anden gang, hvilket får mig til at eksplodere i ulidelig smerte. "Du er et fjols, sahib... Cobra ved... Cobra ved alt, Mr. Carter.
  
  
  Egoets stemme syntes at komme fra rundt omkring i den mørke tunnel. Jeg kæmpede for at frigøre mig selv, til at skubbe væk wire Gurnek var med til at kvæle mig. Men jeg kunne ikke håndtere nah, det var alt for tynd. Med et suk, han faldt frem, forsøger at trække vejret.
  
  
  Så skæftet af en pistol smækket ind i mit hoved, og i den afstand, en stemme omkring en højttaler, som meddelte, at " jeg vil ikke være i stand til at komme ud herfra.": "Hvis der er et paradis på jorden, er det her..., her, her, her!
  
  
  Ømu ' en har ikke tillid til hende. I mellemtiden, jeg spekulerede på, om jeg nogensinde ville få chancen for at tro på noget som denne igen.
  
  
  
  
  4
  
  
  Det var let i første omgang.
  
  
  Fløjlsagtig, blød og glat, mørk og hyggelig haze. Den beskyttende mørke, der engagerer fik mig til at smile. Men så begyndte det at stikke, skære min hud som skår af knust glas. Jeg var nødt til at forlade, eller hun ville have revet mig i stykker, flåede mig i live. Så jeg sprang fremad, som om jeg ville bare kommer op fra bunden af havet. Og jeg klatrede højere, jo mere jeg blev revet fra hinanden.
  
  
  - Nej! Hendes... jeg ikke ønsker det! Jeg hørte min egen stemme. Jeg prøvede at gentage det højere, at forsøge på at løfte vægten, der var at trykke ned på mine øjne. Han blinkede, og noget af en ubestemmelig farve begyndte at bevæge sig frem og tilbage foran mig, vibrerende i og ud af rummet.
  
  
  Hendes åbnede øjnene begyndte en anden gang, så et tredje, og på samme tid hendes forsøgte at gå videre, indtil mit mål ramte noget hårdt. De vibrationer, der stoppede, og han sank ned igen, for svage og søvnig til at gøre et nyt forsøg.
  
  
  Jeg ved ikke, hvor meget tid der er gået siden da. Hende, jeg følte, at jeg var ved at blive fanget af drømme, og hver gang jeg forsøgte at skubbe hende væk og åbne mine øjne, men noget ridset min hud, noget brændt. Endelig begyndte det hele forfra igen, bevæger sig fremad midt skiftevis bølger af Vlad og smerte.
  
  
  Så er den "ting" kom sammen. Det var en mur, en jordovn mur, der var nu sidder foran mig, større eller mindre... og derefter normal. Mit mål var en knust æggeskal... det er ligesom ikke at drikke det for en måned i træk. Jeg lænede mig mod den nærmeste væg, lytte til den smukkeste lyd i verden, lyden af mit bryst stigende og faldende med hvert åndedrag.
  
  
  Der kradsede og rev i min hud-i løbet af denne lange skærsilden mellem bevidsthed og bevidstløshed, da det er den sengetøj på, som jeg lå på min ryg. Så snart han indså, at jeg var i live, svingede han benene ud halm-dækket bænk og stod op, rystende.
  
  
  Jeg skubber min hånd mod væggen for at komme op. Hende, jeg følte mig som en narkoman med abstinenser, jeg var syg. Det blæser hendes golovs modtaget, plus wire-stramning af min hals, slået mig ud.
  
  
  Nu, først og fremmest, at han var nødt til at genvinde sin styrke.
  
  
  Han tog et par skridt, indtil mit knæ stoppet bøjning. Han gik rundt i sin celle... en lille kvadratisk rum med ler vægge og et gulv. Der var ingen vinduer, ingen vinduer, ingen døre. Senere, hvis der var en fremtid, jeg var sikker på jeg kunne finde leddene i stønne, hvor døren skal være, fordi en person.... Og nogen ville have trukket mig ud.
  
  
  I den ene ende af cellen til venstre for den palle, to barer var indlejret i væggen. Både af dem kom op til min talje og var dækket med trådnet. Hendes, selvfølgelig, var det ikke kommer til at vente for mig at blive introduceret til mine plageånder, så jeg gik hen til rækværket, forsøger at komme sig fra smerten ved at blive ramt af Ranjit med skæftet af sin pistol.
  
  
  Men før du rører den trådnet og behandlingen af de to barer for at se, om ih kunne fjernes, hendes sko var fjernet. De mennesker, der fangede mig, forlod mig i min skjorte og bukser. Stilethæl var borte, som var den Beretta, og selvfølgelig Luger. Jeg kunne ikke engang se hende, camisole, men det var ikke koldt på digitale kameraer... i hvert fald ikke endnu.
  
  
  Hendes sko tog, og kastede ego i barer. Intet er sket. Ingen gnister. Takke Gud gitre var ikke elektrificeret. Hun satte på hendes ballet slippers igen og rakte ud efter omkring de fire metal skruer, der holdt barer at stønne. Men når mine fingre rørte ved nu, der var en stemme i den stilhed, en stemme, der fik mig til at hoppe.
  
  
  "God morgen, Mr. Carter. Fordi det er i dagtimerne, du kender. Jeg håber, du har haft nogle gode drømme, sahib...
  
  
  Stemmen kom fra bag en eller to barer. Ingen tvivl om at der var en forstærker skjult bag metal skærm. Men hvad var det mest alarmerende var, at stemmen var bekendt... skræmmende velkendt.
  
  
  "Hej, dette er Carter, dette er Agent 3. I virkeligheden; Høg fortalte dem alt, uden at fortælle det til mig. Så denne agent af jeres, Anand, jeg tror, det er hans navn. Godt, han ikke møder op til mødet. Nej, du behøver ikke at undskylde. Vi ved, at vores mand er uden for rækkevidde, og.. Åh, nej, overhovedet ikke! Egoet eksisterer ikke, det er alt. Nej, jeg vil være tilbage i Washington i morgen. En cobra? Jeg er meget bange for, at vores regering ikke vil være i stand til at blande sig i anliggender af den Indiske efterretningstjeneste. Du forstår, selvfølgelig... Ja, og tak for din bekymring. Fortælle Mr. Anand, at jeg er ked af jeg ikke har mulighed for at mødes med ham."
  
  
  Der blev en lang pause. Og så stilhed igen. Han flyttede sig væk fra barer og vendte tilbage til barneseng. På trods af tomhed i maven, på trods af den forfærdelige følelse af kvalme, hun måtte indrømme, at en ting: Shiva var en rigtig, hensynsløse, koldblodig bølle, en snu modstander, som hun aldrig havde mødt før.
  
  
  Den korte tale, at jeg netop havde lyttet til den samtale der var ingen tvivl om, allerede fundet sted, blev leveret i en helt velkendt stemme. Det var min egen stemme, med den samme perfekte intonation, tale og intonation.
  
  
  Shiva rammet mig og spildte ingen tid på at fjerne den Indiske efterretningstjeneste fra scenen. Selv når Anand var ikke længere på hans skrivebord, ingen tænkte på at forbinde de to af os. Og hvorfor skulle de, efter alle? Ikke "Nick Carter" call kort før og fortælle dem, at Shiva er en falsk? Den samme "Nick Carter", påpegede, at selv hvis "Cobra" virkelig eksisterer, den organisation, der er så bekymret for den Indiske regering har intet at gøre med de mystiske tegn.
  
  
  "Nick Carter," Trump sagde til alt dette. Og tilsyneladende var han allerede på vej hjem til AX hovedkvarter i Washington. "Jeg er meget imponeret, Shiva. Hvordan har du selv formår at gengive min stemme?
  
  
  "Der var en lyd enhed, der er installeret på dit hotelværelse, Mr. Carter," min stemme svarede, gengives elektronisk med en sådan præcision, at jeg ikke kunne hjælpe, men blive overrasket over at høre mig selv.
  
  
  "Så vær venlig at videregive mine komplimenter til din elektronik mennesker. Han søgte dette værelse fire gange og kunne ikke finde en enkelt mikrofon... selv i de mest usandsynlige steder, " sagde jeg, hæve min stemme, hvis jeg tvivlede på, at han kunne høre mig. De skjulte mikrofoner kunne ikke se hende, men det var nu klart, at Succes i mit hotelværelse, vil ikke have nogen problemer med at sætte Odin i en celle.
  
  
  "Dette er en af Haji' s nyeste opfindelser; en ekstremt følsom, kraftfuld, små-og mellemstore mikrofon," de to eksemplarer af min stemme forklaret.
  
  
  "Det er som at finde en nål i en høstak," sagde jeg.
  
  
  Min latter genlød i luften, så min stemme fortsatte: "Meget god, Mr. Carter. Jeg er glad for at se at du ikke har mistet din sans for humor. Men Haji, i tilfælde af at du ikke har hørt om nen, er en web — værdige ting at Albanien har eksporteret over de sidste tyve år. Og nu er han arbejder for mig, for Cobra... for Shiva! Stemmen var jublende.
  
  
  "Hema virker det?"
  
  
  "Du ved meget godt, Mr. Carter. Efter alt, AX ikke sende dig til Indien, bare for at afsløre en bande af våbenhandlere eller heroin forhandlere! Du er interesseret i mirakuløs opdagelse af Haji, ego ' s geniale opfindelse... kassen!
  
  
  "Kassen? - gentag det.
  
  
  - Nickname af voice-simulator, sin opfindelse, der kan gengive nogen af de eksisterende vokal-lyd. Og det er lille, Mr. Carter, selv ved din standard miniature modeller. Ikke mere end en pakke cigaretter... men meget mere farligt, selvfølgelig.
  
  
  Jeg spurgte hende. "Og hvad har du tænkt dig at gøre med din computer?" Jeg holdt øjnene fast på metal-skærmen, som om den kunne optage alle mine bevægelser.
  
  
  "Du tror hende til vanvid, er du ikke?"
  
  
  "Crazy? Ikke præcis, Shiva. Du er meget klogere end mange mennesker; normalt, skøre mennesker ikke kan komme op med sådan en kompliceret plan.
  
  
  "Tak, Mr. Carter. Jeg sætter pris på dit kompliment. Nej, han var ikke virkelig vanvittig, i hvert fald ikke fra mit synspunkt. Som for Boksen, opfindelser af Haji, din tjeneste har allerede set, hvordan genialt og effektivt det er. Disse hændelser var kun forsøg, eksperimenter, for at være præcis.
  
  
  "Men snart, når Haji har lavet nogle ændringer i hans enhed, ulykker vil stoppe med at være blot eksperimenter. Som du kan se, Mr. Carter, Indien er i øjeblikket en neutral magt mellem Kina og Vesten. Med hjælp af mine partnere i Beijing, denne side fungerer som en modvægt, der vil bryde sammen på et øjeblik, og så drømmen om mine forfædre vil gå i opfyldelse, når Kina og det Indiske subkontinent vil deltage hænder, som er gode allierede, en alliance, der vil vare længere end nogen anden i verden historie."
  
  
  "Jeg spurgte hende. "Hvad slags alliance?" Hendes tankerne skrevet ned, alt, hvad han sagde, forsøger at købe tid. I mellemtiden, mine øjne blev omhyggeligt scanning for rammerne af kameraet. Jeg stod langsomt op, så for ikke at gøre nogen støj; det var ikke som Shiva ville høre mig bevæger sig, eller høre mig kradse på væggene forsøger at åbne revner. Der skal være en dør, men jeg kunne ikke se ham igen.
  
  
  "Den Kinesisk-Indiske Alliance, Mr. Carter, er et alternativ til begge nationer til at befri verden af de krigsførende blokke. Nej, jeg er ikke en storhedsvanvid, jeg er ligeglad med om verden falder på sit ansigt ved mine fødder. Jeg har flere penge, end jeg kan bruge. Jeg har også en vis indflydelse i regeringen. Men når Kina og Indien blevet en nation, mit folk vil ikke længere være en "sulten horde", som Vestlige journalister kalder de andre ego. Vi vil blive så kraftig som Bharat, det gamle Indien. Og så er mit folk vil vende tilbage til de gamle guder, Naga... at slangen guder af mine forfædre.
  
  
  "Vi er i det tyvende århundrede, Shiva. Det er ikke let at konvertere millioner af mennesker. I dag, mennesker er mere interesseret i at fylde deres maver end i snake tilbedelse.
  
  
  Du ved meget lidt om den Indiske mentalitet, Carter. Hendes slægt går tilbage til den kongelige familie, en familie, der går tilbage til Naga slange forfader. Jeg bære en turban, som hvis det var en drage, en sammenrullet cobra med en stolt hovedet hvilende på min pande, " Shiva svarede. Stemme... Ego Stahl ' s stemme var så kold, som et krybdyr, er. Jeg var især imponeret over, at han kunne tale og oversætte sine følelser tak til Haji ' s opfindelse.
  
  
  "Hvorfor har du ikke fodre din mænd først?" Hvis du har en masse penge, hvorfor du ikke give ih at regeringen så, at børn ikke skal gå sultne? Eller er du bange for, at de ikke vil sætte pris på din gestus, at de ikke ønsker at opfylde dine grådige anmodninger? Hendes hoved er kastet tilbage og Stahl scoffs i ego drømme, han er i en forfærdelig mål, som han har sat for sig selv.
  
  
  Men Shiva var ikke nyde sig selv på alle.
  
  
  "Jeg har talt for meget, Carter," meddelte han. "Men hendes hotel er her for at lade dig vide, at du faktisk snuble på en rede af slanger, og at jeg ikke vil tolerere lille folk som dig." Din regeringen repræsenterer ikke en politi-verden, og det kan ikke stoppe mig fra at se mine drømme come true. Allerede, Kinesiske Kommunistiske tropper fokuserer deres opmærksomhed på vores nordlige grænse, er klar til at slippe Indien og andre underudviklede lande af iga fattigdom.
  
  
  "Keep dreaming, Shiva. Myndighederne i Beijing lavet dig til at ligne en tåbe, og du tog agnen... rundtur. Når tropper på tværs af Indiens nordlige grænse, er forvisset om, at Vesten vil ikke bare se passivt til, at se hvad der sker. Du vil kæmpe en krig, der fuldstændig vil udslette menneskeheden fra jordens overflade. Så måske... men det er ikke sikkert, kun slanger vil fortsat være, en uendelighed af slanger, der vil kravle gennem ørkenen, og at den radioaktive planet.
  
  
  Hende, lænede sig mod klynk, og holdt sin ånde. Hvordan kan du tale om noget med nogen, som Shiva? Og hvordan skulle jeg kunne tale intelligent, når alt jeg kunne tænke på var en måde at flygte? Jeg har kendt skøre mennesker i mit liv, men ikke så logisk og vanvittigt som den mand, der kaldte sig selv for Shiva.
  
  
  Nej, han havde ikke lyst til at styre denne verden, at han bare ønskede at gå tilbage i tiden, på bekostning af udløse en tredje verdenskrig. Og det faktum, at han var døv, at mine kommentarer, at han ikke ser faren for, at hans vanvittige plan, og sendte en rislen ned ad ryggen.
  
  
  "I alle tilfælde, Mr. Carter, du, blandt så mange mennesker, vil ikke se sådan en tragisk ende her. Gurnek fortalte mig om Mohan persons død; det kan give dig et par muligheder. Mohan for Carter, jimmy Carter, for Mohan. Kun denne gang, døden vil ikke være hurtig og øjeblikkelig. Ved du, hvor meget en person kan udsættes for, før de dør fra en slange bid, Mr. Carter? Shiva sagde koldt.
  
  
  "Det afhænger af slangen.
  
  
  "Faktisk," Shiva er aftalt. "Jeg er glad for du kan stadig grund, Carter. Men i tilfælde af at du får alle detaljer med, vi er klar til at give dig med de nødvendige data.
  
  
  Han lænede sig mod den beskidte døren, stønne, stoppede med at søge efter de skjulte dør, og vendte tilbage til den højttaler, skjult bag metal skærm. "Come on, Shiva," fortalte han hende tørt. "Jeg er lutter øren.
  
  
  "Jeg var ikke i tvivl om det til en anden, Mr. Carter," grinede han. "Men jeg vil være kort, fordi jeg har vigtigere ting at gøre. Herpetology har været min hobby i flere år nu, og jeg tør sige, at jeg er en autoritet på krybdyr, især giftige dem. Jeg har en samling af omkring to dusin forskellige typer.
  
  
  "Som dem, der fik dig til at vælge for mig?"
  
  
  "Fem slanger, Carter. Kan du ikke genkende ih ved første øjekast, men de vil helt sikkert genkende dig. Slanger har en dyb følelse af territorialprincippet. De er ikke anderledes, når ih er forstyrret i ih hus. Afhængigt af ih, en fatal bid, kan en person, der lider hvor som helst fra to timer til syv til otte dage.
  
  
  — Hvis en tandet viper vaske sine tænder ind i dit kød, du vil snart bløder fra alle de fritter, Mr. Carter; dit spyt vil blive plettet med blod, din urin bliver rød. Vil du lider af ulidelig mavesmerter, og du vil dø som følge af en hjerneblødning."
  
  
  "Virkelig fristende! Jeg udbrød, at holde øje med, om nogen af de bevægelser, der søger bekræftelse af, at de ikke blot trusler.
  
  
  "Hvis du vælger min favorit, den king cobra, vil du dø af iltmangel, en langsom og smertefuld form for kvælning. På den anden side, king cobra ' s fætter, den Asiatiske cobra, har en gift, som har vist sig at være to gange så giftig som stryknin. Så valget er dit, Mr. Carter. Hvis du vælger cobras, vil du dø en relativt elendige død i et par timer, hvis du vælger hugorme være forberedt på de mest groteske og uudholdelig smerte, man kan forestille sig.
  
  
  "Og hvis jeg ikke vælge hende, Shiva?" Hvad vil der ske?
  
  
  Du har ikke noget valg, Carter, ikke noget alternativ. I sidste ende, vil du indse, hvad en seriøs person hun er! Så, indtil jeg ved, at din efterfølger, tillad mig at fortsætte denne samtale med dig. Jeg har nogle interessante oplysninger, Mr. Carter. Meget interessant.
  
  
  Det var det sidste jeg hørte fra "mig selv" eller snarere, fra Shiva i min egen stemme. Der var stilhed igen, kun afbrudt af min vejrtrækning. Hun gik helt kold, sikker på, at disse ikke var langt ude trusler. Shiva var fast besluttet på at dræbe mig, så han kunne se døden kommer til mig i pine. Måske var han fast besluttet på at skade nogen, netop som hun havde næret hans absurd, drømme og forhåbninger.
  
  
  Men uanset hvad er det ego 's motiv, er han ikke i tvivl om oprigtigheden af ego' s ord. Hendes øjne scannede den lille celle, og hendes, stadig desperat ønsker en vej ud, når en knirke, eller rettere en lille brummen, fik mig til at vende min opmærksomhed, at de to barer.
  
  
  En steg langsomt at forsvinde i støn. De fire metal skruer, der var ubrugelige, da skærmen blev styret elektronisk. På dette tidspunkt, ego var ikke længere synlig; i dets sted var et firkantet hul. Sund fornuft fortalte mig, at holde stille og roligt så meget som muligt.
  
  
  Men jeg var nødt til at gøre en overmenneskelig indsats for at bo, hvor jeg var, da, et minut senere, en king cobra mindst ti meter lange rullede ud af hullerne og ind på gulvet i cellen.
  
  
  
  
  
  5
  
  
  Den King Cobra havde allerede flyttet ind i en angribende holdning, hovedet rejst på sin nakke, når en anden dragen faldt ud omkring stønne hul. Jeg kunne ikke genkende det med sit navn, men det var hårdt og tæt skalaer, og når det spredes ud på gulvet, det gjorde en mærkelig hvæse, som lyden af brand.
  
  
  Han listede langs væggen, som forsøger at nå den halm seng. Shiva sagde, at han ville sende mig fem slanger. En tredje, mere end en meter og en halv lange, var faldende omkring hul på det pågældende tidspunkt. Det var en Asiatisk cobra, en type, der genkendte det straks fra den særprægede kile-formet markeringer på bagsiden af hovedet.
  
  
  Hendes vrede var to gange så giftig som stryknin, han huskede, da han bevægede sig langsomt mod palle hævet over jorden.
  
  
  At den hvæsende og pibende af de tre krybdyr blev tilføjet min gale latter omkring højttaleren skjult bag tremmer, latter, der fyldte cellen med sin uhyggelige afstå. Shiva lo, ved hjælp af en albansk videnskabsmand opfindelse til at reproducere den latter i min egen stemme, og det klang i mine ører.
  
  
  "Farvel, Mr. Carter." min usynlige fjende udbrød muntert. "God dag til dig!"
  
  
  Latteren døde sammen med den groteske endelige kor. Han så kløvet tunge og glødende øjne fjerde slange indrammet i døren. Det var en krait, en type af Asiatiske cobra, og det gled til snavs gulvet.
  
  
  Han åbnede sine næsebor; der var en stærk lugt i luften, en harsk smag. Det var en musky lugt. Hun er forpustet, men Stahl ' s duft er stærkere, næsten håndgribelig i den trange rammerne af cellen.
  
  
  Shiva troede, at det hele ud.
  
  
  Slanger med en ih skarp lugtesans virkede endnu mere irriteret: hvad natur de var til os, lugter skærpet min irritabilitet til vanvid. En king cobra, dobbelt så lang som de andre, skred ind yndefuldt hen over gulvet. Han fortsatte med at tilgang palle seng, så man undgår hurtige bevægelser, der kan provokere den reptile at lancere en dødbringende angreb.
  
  
  Så snart min begyndelse rørte ved udgangen af træbænk, et femte dragen dukkede op omkring det mørke hul i den modsatte klynk. Hun var den mindste af dem alle, især sammenlignet med den king cobra. Men størrelsen var ikke noget at gøre med hendes evne til at dræbe, og hun var som frygtet af denne sidste krybdyr, som de fire andre tilsammen. Nu var de nærmer mig, der blev stående med ryggen til klynk.
  
  
  Lide det eller ej, jeg var nødt til at flytte.
  
  
  Han kastede sig frem i rummet, først med intens mental koncentration, så sprang op fra gulvet og landede på et halm-dækket bænken. Den king cobra fløjtede, og opkræves på mig. Han kunne se, dråber af venom glinsende på hendes knivskarpe hugtænder.
  
  
  Jeg trak mig væk, når jeg følte, at hendes bid butt af mine sko. Hun kunne ikke bide i min ankel. En giftig gullig væske dryppede på halm, hvor den blev gemt. Cobra kravlede hen over sengen. Han hurtigt knappede hans skjorte og udgivet sine hænder rundt ærmerne.
  
  
  Slangen har hætte syntes bredere end før, og reptile svajede fra højre til venstre, klar til at slå til igen. I mellemtiden, de andre fire blev der vrider sig på gulvet, alle slikker og slikker deres måde at madrassen. Han trak sig tilbage så hårdt, han kunne, og rettede hans skjorte som en matador holde en rød klud foran en vred tyr.
  
  
  Som cobra stormede frem til at synke tænderne i mit kød, han draperet hans bomuld skjorte over nah, og lænede sig sidelæns. Skjorten flyttede som om det var levende. Under klud, reptile hvæsede og vred sig, forsøger at flygte omkring den interimistiske fælde.
  
  
  Var jeg ikke kommer til at vente, til cobra til at bryde fri, så jeg hurtigt fortrød læder bælte på min bukser. Holder hende med udgangen af spænde et par centimeter over halm, og hendes far gik i ryggen på bænken. På dette tidspunkt, er den eneste ting at gøre, var at prøve at komme til stønne hul.
  
  
  Den elektroniske kontrol af metal gitter var ikke aktiveres med dem fritter, så skærmen gik op på væggen. Den åbning, at dømme ud fra, hvor hendes var i den fjerneste ende af cellen, syntes at være stor nok til at give mig en mulig flugtvej.
  
  
  Og generelt var det et forsøg værd. Ellers reptilians ville have angrebet alle sammen, og så ville der have været der ingen flugt fra en voldsom og smertefuld død, der ventede mig. En drage med takkede skalaer var vrider sig i fuld længde på kanten af sengen.
  
  
  Det var den krybdyr Shiva havde fortalt mig om, med en venom så stærk, at hvis den bit, vil det medføre indre blødning og gøre mig bløder som en ilder. De tre andre slanger, tiltrukket af den king cobra er hiss, kravlede hen over gulvet mod den flagrende skjorte, der dækkede store krybdyr.
  
  
  Dragen, på den anden side, syntes kun interesseret i mig, men med kolde øjne, der syntes at afspejle blod. Og i min udtalelse, det var ikke en cobra, men en reptil viper, hvor Shiva kunne finde sin inkarnation.
  
  
  Det var omkring tres cm lang, med påfaldende bleg og mørke mønstre på sin skællede sider. Hendes bevægelser var ikke defensiv, og at hvæse hun gjorde, da hun kravlede ind til kanten af madrassen fik mig til at krympe.
  
  
  Hendes bælte snor strammes, løft ego højt op i luften, og på samme tid, dragen snapped med en utrolig hastighed, farer gennem luften. Han sænkede tråd af bælte med spænde på krybdyr ' s hoved. Metal prellede ru skæl, men virkningen sendt hugorme glide tilbage, krøller på toppen af hinanden.
  
  
  Det var i det øjeblik, hun havde ventet på.
  
  
  Ud af hjørnet af hendes øjne, så hun, at den hætteklædte hoved af en king cobra stikke ud under hendes t-shirt. Nu er mit liv afhang af, hvor hurtigt jeg gjorde det; jeg tog en dyb indånding og sprang så højt, jeg kunne, til side.
  
  
  Som hendes styrtede mod åbning i den modsatte stønne, de fem krybdyr peb og hvæsede som et kor af vrede dæmoner. Han kiggede over hans skulder. Den lugt, der Stahl havde lugtet tidligere blev stærkere, de stinkende miasma så gennemgribende, at det syntes håndgribelig.
  
  
  Den reptilians var nu lukker i på mig, klar til at slå til og dræb. Når jeg har nået åbningen i de stønner, de var mindre end to meter væk fra mig. Han satte sig op, men han hørte cobra hvæse så tæt, at han vendte sig og stemplet hans foden hårdt på snavs gulvet.
  
  
  Han nåede ned som et lyn, tog en håndfuld af snavs, og kastede det i cobra ' s formidable hoved. Reptile hoved snapped op, og dens ejer dukkede ind i hullet, der klynger sig til enden af den smalle passage.
  
  
  Den sidste ting på hendes sind var, hvor tunnelen var på vej hen, eller hvis du var i passage af andre krybdyr. Noget ramte læder sål af min sko, ude af stand til at trænge ind i nah. Han rykkede sin mund væk og flyttede ind i den mørke passage, banke sit hoved mod toppen af en lav, smal tunnel.
  
  
  Der var ikke plads til at vende hovedet og se, om nogen dragen form havde fulgt mig ind i tunnelen og ind i den digitale kameraer. Han bevægede sig fremad, stadig høre den hektiske hvæse af krybdyr bag ham. Heldigvis, lyden voksede svagere, da han flyttede ned ad kirkegulvet.
  
  
  Den vej jeg tog var den eneste mulige alternativ til den visse død. Selv hvis jeg formår at dræbe et par slanger, de overlevende vil helt sikkert være i stand til at synke deres hugtænder i mit kød, før ih kan stoppe ham. Og selv hvis alle fem af dem blev fjernet, han var sikker på, at Shiva ville ikke tøve med at sende en anden gruppe af giftige krybdyr til cellen. Så på en måde, han kunne betragte sig selv sikker.
  
  
  Nu, at hans valg var truffet, hans fortsatte kravle på alle fire. Tunnelen syntes at stige en smule, med en svag hældning. Det var svagt oplyst; afspejling af verden filtreret ud bag mig, og et svagt skær faldt fra oven. Men jo længere der gik, jo mørkere det blev. Lyskilden ikke bliver mere intens. Han kunne næsten se hans hænder, da han gik ned ad den smalle midtergang.
  
  
  Alle omkring mig var vådt snavs og en muggen lugt. Han fortsatte i flere minutter, og endelig stoppede for at fange hans ånde og klare hovedet. Han var villig til at satse sit liv, at den elektroniske enheder, der er installeret af Shiva i digitale kameraer ikke har video og et elektronisk øje... han formentlig kun har hørt mig, selv når han ikke siger det. Men jeg var ret sikker på han ikke har tid til at se mine bevægelser.
  
  
  Tiden syntes at stå stille, da jeg prøvede at finde den røde tråd i tunnel og på samme tid finde ud af, hvor jeg var, finde en måde at bryde ud omkring Shiva ' s net og udsætte ego planer af den Kinesisk-Indiske alliance. Vi følte ikke længere den hvæse af krybdyr, vi ikke lugte det ildelugtende lugt... hvad var spildt på digitale kameraer.
  
  
  Et pust af luft prøvetagning børstet mit ansigt, en diskret duft. Opmuntret, han fortsatte sin bevægelse. Ingen alarmer gik ud, i hvert fald ikke den sædvanlige klokker eller sirener. Det er klart, Shiva var overbevist om, at han havde fået slippe af med Nick Carter.
  
  
  Men i stedet Nick Carter var kun at henvise til sin ven Shiva, sindet, Kobraer, og ego ' s kraftfulde våben... boksen. Hvis det ikke var for den hjælp, af opfindelsen plan eller tingest selv, hele verden ville ikke være i stand til at beskæftige sig med Shiva. Som gav mig et komplet billede af, hvad egoet planer, var alle om. Men Shiva glip af en vigtig pointe, nemlig at han ikke afsløre for mig, hvordan han ville bruge sin Boks for at opnå hans utrolige mål.
  
  
  Jeg kom til Indien spekulerer på, om Shiva virkelig eksisterer. Og nu, at hans ego havde fundet ham, han var stadig en anonym karakter, om end i kød og blod. Så han endte med en ukendt, løst ligningen. Jeg ville have haft til at få fat i Haji ' s opfindelse, primært fordi jeg havde ingen idé om, hvordan en stemme efterligne kan bruges til at fastlægge den absolutte magt i hele verden.
  
  
  Den fugtige vægge i pakket jord ridset mine arme og skuldre, og sveden dryppede på mit bryst. Han kunne ikke stoppe nu, men tunnelen var mindre, og jeg havde brug for at holde bevæger sig fremad, selv hvis overfladen af vægge var peeling min hud ud.
  
  
  Jeg havde en vision af mig selv fanget i en tunnel med no exit omkring det. Mine negle var brudt og blodig, og jeg følte, at jeg var en muldvarp, der bevægede sig let i min krop. Men lige som jeg var begyndt at miste håbet, mit blik landede på noget, der fik mig til at stoppe brat.
  
  
  Der var en barriere foran mig. Den kunstige saint trængte gennem to samlet i et kvadrat-formet træ panel. Uden at lave en lyd, han kravlede frem, trække hans bøjet krop ind i tunnelen.
  
  
  Ingen lyd kom fra den anden side af træ barriere. Hendes presset ene øje til, at k var på vej, ikke har den fjerneste idé om, hvad der var bag hende. Et par sten, klipper, store stykker af træ, og en stor pulje af stillestående vand, var den første ting, jeg så. Så kom den velkendte hvislende slanger.
  
  
  På vej ud kampesten af klinten, søslangen hævet sin lange, slanke hals, med sin overraskende lille hoved op over overfladen af stillestående vand. Noget faldt ned fra oven, rå, blodige kød. Næsten med det samme, ego blev ædt af en sulten drage. Så den store firben blev kastet ind i hullet. En king cobra størrelsen af, siger den ene, jeg havde tilbage i digitale kameraer, steg op i den typiske nah angreb position.
  
  
  Lizard løb for klipperne, men cobra var hurtigere. Cocking hans hætteklædte hoved til den ene side, han stormede frem, at bide i udyret skællede hals. Lizard kæmpet for en anden, og cobra gled tilbage; Han så bidt dyr bevæge sig som en beruset, lænet på sin side, og ryster sine ben krampagtigt. Cobra derefter synkes ee hovedkulds ud.
  
  
  Når de store krybdyr blev mætte, det krøllet op omkring en stenet boulder, som hvis soler sig i middagssolen. Mere mad fik ind i den hule - rotter, øgler, råt kød. Hende, løftede hovedet, forsøge at se, hvem der var fodre dragen Shiva samling.
  
  
  Men mistelten hul, der er omfattet af sten vægge og træ trapdoor placeret nederst i gav mig ikke en fuld undersøgelse. Når dragen var fed, den hvislende aftaget. Jeg indså da, at Shiva havde brugt tunnel for at lokke sultne krybdyr ind i min celle, ingen tvivl om at vågne ih op med den stinkende lugt, han spredes i det lille rum.
  
  
  Nu træ-lugen blev sænket, og jeg holdt mine øjne på the gathering, og venter for alle krybdyr, for at blive fodret. Intet i verden vil gøre mig prøve at flygte, indtil hver drage er mere end fuld. Efter at have spist, vil de ikke være så aggressive som de fem personer, som jeg forlod for hende til at se på digitale kameraer. Han vidste, at det krybdyrs vaner godt nok til at vide, at nogen pludselig bevægelse, der truede med ih ' s sikkerhed vil medføre ih til at angribe, selv hvis sult aftaget.
  
  
  Så jeg ventede for dem at spise hver eneste bid. Det var et modbydeligt syn: slanger, kobraer og andre krybdyr gentagne gange angrebet, sluge deres ofre, der krampagtigt sparket. I mellemtiden, hendes var at forsøge at finde ud af, hvem der var ansvarlig for at uddele mad. Endelig bemærkede han en lang, bugtet arm nå ud over kanten af snake pit.
  
  
  "De vil spise, hvad de er givet," sagde en kold, sarkastisk stemme.
  
  
  Hvis Shiva var stadig en anonym stemme, denne gang min hukommelse svigter mig. Stemmen var frygtelig bekendt. Sidste gang jeg hørte hende, var for to dage siden, da hun hviskede søde ord om kærlighed til mig. Så jeg følte hendes begær, lidenskab. Nu kunne jeg mærke, at min vrede stigende.
  
  
  Det var Reeva Singh, en smuk, mørkhåret pige, der håndterer dragon styret.
  
  
  
  
  6
  
  
  Måske skulle jeg ikke have været så overrasket. Måske jeg skulle have behandlet dette med den sædvanlige kynisme, at så mange mennesker beskylde mig for, kald mig kold, hård, ude af stand til følelser. Efter alt, når mennesker, der risikerer deres liv, det er umuligt ikke at blive "cool", med ubarmhjertige kynisme til at klare de grusomme realiteter i verden.
  
  
  Stadig, han holdt hende i sine arme, ikke groft, men med en følelse af bud ømhed, som han havde følt før i healing rooms. Selv om hun var en fremmed, jeg huskede den varme og ønske, at hun havde vakt i mig, den udsøgte fornøjelse, at hun havde givet mig. En oplevelse, der er ikke let glemt.
  
  
  Men efter at have hørt hendes ord, at indse, at det bare var en afledning, en afledning, der er designet til at distrahere mig, når Mohan og Gurnek brast ind på mit hotelværelse, hendes sind gik vild af raseri. Undslippe nu Stahl er mere end bare et spørgsmål om overlevelse. Hendes hotel, således at Reeva ville føle den samme vanvittige rædsel, at hun havde været udsat for i de digitale kameraer, er de samme uudholdelig smerte.
  
  
  Den lange, tynde arm forsvandt over hele synsfeltet. Det sidste offer var en sort mus, bidt og slugt af en slange i en slurk. Endelig, når der var stilhed, hendes far nåede ud og begyndte forsigtigt at skubbe åbne træ-lemmen, der stod mellem mig og frihed.
  
  
  Der var intet, der hindrer mig i at løfte panelet nu, men jeg var stadig ikke travlt. Jeg var nødt til at handle meget forsigtigt, uden at gøre en fejlagtig kører gevinst. Hendes øjne scannede den hule i tilfælde af eventuelle omkring dragen havde ikke faldet til ro. Men intet er flyttet. Intet, men et træ barriere.
  
  
  Endelig løfte den luge, han gled tilbage i skyggerne, og holdt sin ånde. Her afsatte tid, var et vigtigt element, en afgørende del af min plan. Jeg var stadig på alle fire, den tunnel vægge kradse på min svedige arme og skuldre. Det vil ikke være nemt, for det første at trække dig selv op over passet, og så krydser hul til at skalere de rå stenvægge.
  
  
  Men ja, det sidste sted i Rusland var ikke let fra starten. Faren er min stærke side, udfordringen er grundlaget for min eksistens; hun absolut ikke ville være overvejet, No. 3 Fighter på grund af hendes smukke ansigt. Så dette er ikke tilfældet med min erfaring, som jeg har fået fra arbejde i AX i mange år.
  
  
  Det er derfor, hendes stemme havde ikke lyst til at tage nogen chancer. Jeg holdt tilbage, indtil den ilder var sikker på, at jeg ikke bliver tilbudt nogen anden hjælp end den, jeg var i færd med at gøre. Kun så gjorde det kaste hele sin vægt fra side til side, for at befri sig fra de rå vægge af tunnelen.
  
  
  Mine øjne havde allerede er justeret til lyset, så jeg følte mig ikke længere som en muldvarp uden for mit ego hule. Han lagde hans hoved og skuldre fremad og kiggede forsigtigt ind i hullet. Den king cobra er stadig krøllet op på en stor sten, sin hætte hoved vendte sig bort; de andre slanger lå i en afslappet, ikke-aggressiv holdning.
  
  
  Køre, Carter, til at køre hurtigere!
  
  
  Han kravlede fremad, stadig er fordoblet. Ikke en eneste nysgerrige blik vendte sig i min retning med brev, og intet bevægede sig i hullet. Okay, så langt så godt. Ved nu, er dens helt ud, omkring tunnel og lugtede skarp reptil lugt hængende som dug i bunden af ih hule.
  
  
  Hans sind hurtigt beregnes afstanden mellem liv og død, død og derefter den lange dødskamp af en slange bid. Jeg var nødt til at komme til den modsatte væg, og klatre op til toppen af hullet, før slangerne lagt mærke til, hvad der foregik.
  
  
  Han flyttede, indtil han var fuldt ud på sine fødder, og lænede ryggen mod væggen. Hende, hørte, at nogen bevæger sig over den grav, læste, at lys shuffle. Han håbede, Reeva var alene, men der var ingen måde at fortælle. Han tog en dyb indånding, rettede sig brat, og sprang frem.
  
  
  Det landede på rullet tilbage af den king cobra. Det siger sig selv, at dette ikke var planlagt. Men hun kunne ikke vente med at se, hvad cobra ' s reaktion ville være. Han var allerede klamrede sig til den store kampesten, der udgjorde den ydre mur af gravene, da han hørte, at slangen er velkendt hvæse igen.
  
  
  Jeg havde ikke selv har tid til at kigge over skulderen. Han pressede sin krop frem med al sin styrke, at skubbe hårdt med sine fødder og bevæger sig på samme tid. Jeg har bemærket, at mine sko var noget blødt at røre, men jeg havde ikke se tilbage for at se, hvad det var. Han fat i kanten af sten væg, med hans hænder og gik over kanten af graven.
  
  
  Hullet blev fyldt med den hvæsende og skrigende af vækket krybdyr. De var svajende, at springe i luften, flyver fra sten til sten, for mig, det var som at se en gentagelse af et show. Jeg havde ikke tid til at stoppe og fange min ånde. Et splitsekund senere, var han på benene igen, og på samme tid, Reeva Singh lad et råb om tilladelse til at udføre.
  
  
  Han løb hen til hende og lagde sin hånd over hendes mund, kvæle hendes skrig protest. Hun kæmpede energisk i et stykke tid, sparker og gravede ligesom et lille dyr, men til sidst faldt hun tavs. Hun var netop færdig med at fodre de andre krybdyr afholdt i mindre glas-bure i et rum, der nu var en kombination af en privat zoologisk have og en herpetology lab.
  
  
  Hendes bøjede hendes arm, indtil hun faldt frem; hendes bemærket, at hendes knogler knagede. En vild tanke blinkede gennem mig... mindet om hendes bløde, varme krop, som han holdt hende i sine arme. Reeva var en af de mest sexede kvinder, hun nogensinde havde mødt. Og nu forstår jeg, at hun har bedraget mig, gik det på!
  
  
  "Du skal ikke fortælle mig! Jeg hvæsede. "Ikke et ord!
  
  
  Han løftede hende bøjet arm endnu højere og sætte sine blodige fingre over hendes mund. Kvinden gispede i panik. Jeg spurgte hende. "En overraskelse?" "Du skal ikke fortælle mig at du ikke vidste jeg var her, du skøge!"
  
  
  Da hun forsøgte at tale, trak jeg hendes hånd væk fra ee rta, så hun kunne mumle, " jeg - jeg vidste ikke, jeg sværger."..
  
  
  "Ja, vidste du ikke om Mohan og Gurnek, gjorde du?" Dette er ikke et spil, Reeva, det er livet, husk dette.
  
  
  Hun rystede på hovedet voldsomt, afviste min anklage. Han løsnede sit greb om hendes læber igen, så hun kunne tale.
  
  
  — Jeg vidste ikke, " hun bekræftet, pustende, som han holdt hendes hånd bag hans ryg. "Jeg vidste ikke noget, Nick. Tro mig, jeg beder dig! Du er nødt til at tro mig.
  
  
  "Godt klaret, at få skudt i hovedet... hvordan var det meningen, ham i nat? Jeg har bedt om, at holde mine øjne på indgangen til laboratoriet. "Hvor er nøglen?" "Men hun kan ikke vente til Reeva til at svare mig. Han nåede i egoet minutters kjortel og fandt, hvad han ville. Han slæbte hende med, hans bomuld, tøfler at glide på det beskidte gulv.
  
  
  Han lukkede døren indefra og sætte nøglen i et minut, derefter pressede han på Reva tilbage til den fjerneste ende af den lange, smalle rum. Hun stoppede kæmper, og da jeg trykkede min hånd til hendes smidige krop, jeg kunne mærke hendes hjerte slå hurtigere.
  
  
  — Han... han har aldrig fortalt mig noget om dig, " hun stønnede.
  
  
  "Hvem?"
  
  
  - Shiva... min onkel.
  
  
  "Dine hvem?"!
  
  
  "Min onkel. Han er min onkel. Nick, så lad mig forklare, hvad han gjorde ved mig... - hun mumlede. "Hør på mig, så... og derefter, hvis du ikke tror mig, gå videre og gøre hvad du vil.
  
  
  Han forblev uanfægtet. Hun ville ikke tillade sig selv at blive snydt for anden gang ved dette lille pige feminine intriger. Men det var ikke en big deal at høre, at han mente, især da, når en mand, der bad for sit liv, var han altid at fortælle sandheden. Og så Reeva, hvis hun fortalte sandheden, var den nærmeste vej til Shiva.
  
  
  "Ja, jeg forsøgte at møde dig til at få oplysninger, jeg indrømmer det," hun panted igen, da han tvang hende til at sidde på en stol af træ.
  
  
  Jeg havde ikke nogen våben andre end mine hænder, men jeg tror ikke, den pige var bevæbnet og kunne spille tricks på mig.
  
  
  "Så det var dig. Hvorfor er du lyver, Reeva? Du har været bedrager mig fra starten, og indrømmer det!
  
  
  Hun kunne ikke forstå alle de ord, men hun lod til at forstå betydningen af, hvad jeg sagde til hende. "Jeg skulle lige til at stille dig et par spørgsmål," svarede hun. - Find ud af, hvorfor du kom til Indien. Min onkel kunne ikke sige noget andet til mig, at han ikke nævner de to mænd, der brød ind i dit værelse!
  
  
  Hun vendte hendes lille ansigt for mig, en naiv og fræk lille ansigt, med spor af sort hår falder ned over hendes øreflip. Hviskede hun, hendes ord næsten ikke høres. Hvis hun ikke havde været så uskyldig, som hun hævdede at være, ville hun har allerede prøvet at skrige, jeg begrundet, at få nogen opmærksomhed. Men måske var hun forsøger at købe tid, tænker, at de andre ville lægge mærke til hendes fravær. Jeg kunne ikke tage noget for givet.
  
  
  Så, du er blevet tildelt for at få nogle oplysninger. Hvorfor? han fortsatte i en kold stemme.
  
  
  "Fordi Shiva fik mig til at gøre det, Nick. Jeg vidste ikke, du var her." I virkeligheden, jeg ikke selv ved, hvad der sket med dig efter at jeg gik hun omkring hotellet. Jeg kunne ikke bo der, når Mohan var død...
  
  
  "Så han' tvunget ' du?" - gentag det.
  
  
  "Lyt til mig," hun knurrede. "Lad mig forklare alt fra begyndelsen.
  
  
  Hun mistanke om, igen, at han forsøger at købe tid, men tonen i ego ' s stemme var oprigtig, angste. Jeg burde have lyttet til hende. Hvis hun havde fortalt sandheden, Reeva kunne have ført mig til Cobra, hvis hun blev liggende, ville jeg stadig nødt til at lytte til hende, og prøve at finde nogle spor i hendes ord, noget, der ville give mig, at fingerpeg. Han blev stående lige ved siden af hende, klar til at pludselig afbryde hendes historie, hvis nogen dukkede op på lab.
  
  
  Reeva ikke gøre nogen falsk træk. Tonen i hendes stemme ikke ændrer sig, da hun forklarede, at Shiva havde tvunget hende til at deltage i Cobra-organisation. "Han holder min far, Nick... big brother' s ego, og hvis hun var gået til politiet eller til alle i regeringen, han ikke ville have tøvet, før dræbe egoet. Min far er meget syg, desperat syge. Min onkel truet til ikke blot at dræbe egoet, men også for at fratage ego af enhver behandling... hvis jeg ikke følger min ego ' s ordrer.
  
  
  "Hvor er din far nu?"
  
  
  "Det ved jeg ikke." Shiva holder ego fangenskab eller andet sted, men ikke i dette hus.
  
  
  Jeg har altid betragtet mig selv som en feinschmecker af mennesker, i stand til at gætte, om en person er oprigtige eller ej. Og nu, selvom jeg var ved at holde mine øjne åbne for enhver antydning af jorden i hendes stemme, der måske ikke forråde hende på trods af min indledende vrede, jeg fandt, at jeg havde betroet hende, at Reeva ' s historie. Først og fremmest fordi det gav mening. Især hvis Shiva var afpresser hende på grund af hendes far for at få hende til at deltage i hans beskidte planer.
  
  
  "Der er noget andet at forklare," sagde jeg.
  
  
  Men denne gang blev jeg afbrudt. Der var nogen, der bevæger sig på den anden side af vejen. "Reeva?" En mands stemme kaldt. "Hvorfor er døren lukket?" Lad mig i!"
  
  
  "Hvem er det?" Jeg hvisket, som tvinger pigen til at komme op fra sin stol.
  
  
  "Odin er omkring min onkels mænd, Nirad.
  
  
  "Jeg kender ham. Foregive, at intet er sket. Tillidsfuld hey var risikabelt, men på dette tidspunkt, jeg havde ikke andre valg.
  
  
  "Vent et minut! Reeva råbte. Og hun gav mig et forskrækket blik, som han rakte hende nøglen og skubbede hende hen mod døren.
  
  
  Jeg lavede en hurtig søgning i laboratoriet, men kunne ikke finde noget, jeg havde brug for som et våben til at kæmpe Nirad. Nå, anyway, jeg viste ømu ' en et par ting dagen før, så det var ikke svært for mig at gøre det på min egen. Han stod udenfor døren og ventede, opretstående ører, mens den unge Indiske fortsatte med at dreje håndtaget for at spørge Reeva for at åbne det.
  
  
  Jo før han fik i, før jeg ville afvæbne ham, besluttede han.
  
  
  Der var Nirad, Ranjit, Gurnek, Hakshi, Shivas, og Gud ved hvor mange andre. I alle tilfælde, konkluderede jeg, for mig selv, jeg havde brug for at starte på udkig efter en stemme simulator, der Shiva, der ejes eller andet sted, og Nirad var en god start, ligesom alle andre.
  
  
  Reeva nået ud med en rystende hånd, glide nøglen i låsen.
  
  
  Hvis hun snød mig nu, tingene ville blive mere kompliceret; men det var den eneste måde at finde ud af, hvis hun blev liggende til mig. På dette tidspunkt, hun var ved at dreje nøglen i låsen for at åbne lab døren.
  
  
  
  
  7
  
  
  "Hvad betyder det?" Nirad bedt om. Den Indiske ikke længere iført bandager og erstattet tjeneren uniform med traditionelle tøj.
  
  
  "Jeg ved ikke... jeg indså, at døren var låst," Reeva svarede, at bakke væk. Jeg spændte, fordi jeg ikke var sikker på, endnu, at hun ikke ville advare Nirad af min tilstedeværelse uden for døren.
  
  
  Den unge mand ikke gider at se sig tilbage, da han trådte ind i laboratoriet og smækkede døren bag ham. "Lad det ikke ske igen! udbrød han, som haughtily som han havde legede i barre.
  
  
  Reeva tog et skridt tilbage, tilsyneladende på randen af at miste kontrol over sine nerver. Ego fagter forrådt ego nervøsitet. Og så En tillid til hende, og besluttede at have tillid til en, selv efter hvad der er sket.
  
  
  "Din onkel ønsker at se dig i sin undersøgelse," den Indiske meddelte tørt. "Det samme."
  
  
  Ordet hang i luften som et signal, der fik mig til at handle. Igen, det var "taekwondo", der ville tage mig at komme igennem en vanskelig situation. Hendes styrtede frem, næsten flyver gennem luften til at levere et kraftigt slag.
  
  
  Det var med henblik på Nirad milt; virkningen af den cha-cha-gi slået ego til jorden. Den Indiske rullet om på hans side, hans ansigt fortrak i en grotesk grimasse af smerte.
  
  
  Han krøb ned og brugt den fulde længde af hans bryst og lår til at slå Ego i kæben. Nirad faldt bagover under et ji-lu-ki, ego kick, målet faldt til den ene side; jeg indså, at mine knoer var knust ømu ' ens ansigtsknogler. Men han gav ikke op.
  
  
  "Luk døren!" Rehve hvæsede på hende. Pigen skyndte sig at indsætte nøglen i låsen.
  
  
  Nirad formået at vende rundt og komme til hans fødder. Han rystede og nåede i linning i hans bukser, hvor han så skydeskive for den pistol, han prøvede at holde. Så alt, hvad der skete, som i en forvirret drøm, en række foranstaltninger, der er dikteret af refleksion. Han hurtigt svømmede til højre og snurrede rundt, hæve sin venstre skulder, som hver stamme taljen. Stående på ét ben, hendes landede på hver stamme, og straks anstrengt hendes venstre ben med et perfekt spark.
  
  
  "Jop-hvad-gi" hans ego, på håndleddet, slog pistolen på gulvet. Nu, at han var ubevæbnet, den unge Indiske kiggede på mig med vilde øjne. Ego ' s sædvanlige arrogance forsvandt i forskrækkelse, han begyndte at trække sig tilbage, og en mørk blå blå mærker begyndte at udvide på hans kæbe fra de slag, han netop havde landede.
  
  
  Han åbnede munden for at skrige, og så er han bogstaveligt talt sprang op til hans hals, trykkede hans tommelfingre til hans hals. Nirad virkede til at gispe efter vejret, men Nah stadig havde kræfter til at løfte hendes ben og sparke mig i lysken. Det blændende smerte fik mig til at løsne mit greb om den andens hals. Jeg vaklede til at fange min ånde; jeg var nødt til at bukke sig ned til gulvet, mine hænder foldede over mit bryst.
  
  
  Nirad styrtede hen til døren. Han sprang frem, stadig afhaspning fra de frygtelige slag, han havde modtaget. Han sprang op på ham, greb hans ben. Det faldt med et bump.
  
  
  Hun var straks på toppen af nen, hendes knæ på Ego ' s lår. Jeg spurgte hende. "Hvordan er dine øjne, Nirad?" Der var stadig spor af den behandling Ømu ' en havde givet hende på den bar, hvor han arbejdede.
  
  
  I stedet for at svare, kastede han hele sin vægt fremad, prøver at kaste mig ud. Hvis hendes kraveben blev brudt af en ømu, hun ville blive brudt af en ømu og hendes brystkasse, og han ville ikke være i stand til at få op igen. Så hun løftede sin hånd for at tage i karate.
  
  
  Men Nirad må have været en fan af martial arts-film, der ellers nogen ville have lært ego det grundlæggende i karate. Så snart hendes arm var hævet, han rent faktisk pareret min skæring slag med en "kara-nal McKee". Det var næsten kommer til at være en kamp, og det var, hvad hun ønskede.
  
  
  - så... er Du bedre end jeg troede, " sagde jeg, trække væk for at komme tilbage på mine fødder.
  
  
  Han har også stået op, og vaklede, da det begyndte at tegne en cirkel omkring ham. Med hæse skrig fra hende, han stormede frem, landing et skæbnesvangert solar plexus og derefter en albue i kæben. Den kombinerede indsats af "pan-te ji-lu-ki" og "pal-kuch chi-ki" var nok ikke kun ryste ego og tillid, men også at bryde to af ømu ' ens ribben.
  
  
  Nirad trådte tilbage, bedøvet af smerte. Han vil ikke lade dig selv blive rørt. Shiva var fast besluttet på at gøre mig dø en frygtelig død, og hukommelsen af Ashok Anand ' s killer stadig var levende i mit sind. Især da Ashoka aldrig udgjort en alvorlig trussel mod vores Shiva, vores ulovlig Cobra operationer.
  
  
  Så han ikke føler sig ked af, for Nirad. Han var en lejesoldat... en hitman i tjenesten af en gal morder. En person, der undervurderet mig ved at ignorere min vedholdenhed og selvopholdelsesdrift instinkt.
  
  
  Jeg tror ikke, at han var i stand til at kæmpe igen, med en brækket kæbe og to brækkede ribben. Måske endda med en punkteret lunge.
  
  
  Men da han så, at han fortsatte med at kæmpe den fysiske kvaler med sit liv. Han blev bogstaveligt talt møjsommeligt på gulvet, forsøger at få fat i de faldne pistol. Han formåede endda at få sine fingre omkring ego, før ego kunne stoppe hende.
  
  
  "Jeg troede, du var endelig begyndt at forstå min tankegang, Nirad.".. Sagde jeg, og sparkede til mine fingre i ømu ' en, sender den pistol, der flyver igen. Våben prellede en af laboratoriet, tabeller og landede på gulvet.
  
  
  Det var ikke længere et spørgsmål om at tage den unge Indiske ud på vejene for tiden. Han havde set for meget, især Reeva ' s medvirken. Selv hvis ego bandt hende op og mundkurv på hende, før eller senere, at han ville fortælle Shiva, hvor ego ' s niece hjalp mig med at flygte.
  
  
  Jeg tror ikke, at jeg følte det, eller endda en antydning af medfølelse for den stakkels fyr. Men jeg var klar over, at i sidste ende, ikke kun én person, der var involveret, men millioner af menneskers liv. Hvis Shiva havde gennemført sine planer, Vesten ikke ville have været vidne til dannelsen af et Indokina blok uden intervention. Dette ville indebære, at den hele arsenal af atomvåben, startende med Triton interkontinentale ballistiske missiler med en termonuklear sprænghoved. Og resultatet var skræmmende selv for den mest hærdede og koldblodig mænd.
  
  
  "Cold-blooded" er ikke det rigtige ord for mig. Jeg er ikke sadist, men med tid og erfaring, jeg har bestemt "hærdet". Nirad var på min vej, den vej, der førte til succes for min mission. Jeg var nødt til at tage virkeligheden i den situation. Så, mens den unge Indiske hug på gulvet, hulkende som et skræmt barn, hun sled ego til hans fødder og skubbede ham mod sten wall of the snake pit.
  
  
  Ego ' s ansigt var dækket af blod, der forårsager mærkelige mønstre at danne sig på hans kinder, hans mund var halvt åben, og hans tunge hang ned som en brudt fuglen fløj. - nej... "sahib.".. Bemærk, ingen... mig...
  
  
  "Du var bare at følge ordrer, jeg kender hende," jeg afbrudt, ved at afslutte sætningen. "Også mig, Nirad, hende også.
  
  
  Bag ham kunne han høre krybdyr pibende og hvæsende, da de ramte sten vægge i pit. Nirad ikke var tvunget til at arbejde for Cobra, han gjorde det på sin egen overenskomst. Her, nu, han ville afslutte sit arbejde meget hurtigere, end han havde forventet.
  
  
  Da han indså, at jeg mente det, parrets ego pludselig har ændret sig. Han forsøgte at gøre sig fri med sin fod, som allerede havde ramt mig i ansigtet, og hvæsede, " Shiva ønsker at se dig død!" "Det er ikke Stahl' s idé at dvæle ved, at udsigten.
  
  
  "Måske, Nirad, men du vil ikke være her for at se, hvad der sker." "Jeg kunne ikke spilde mere tid. Min hånd greb ham i hagen, og han faldt bagover. Ego greb hende ved linningen på hendes bukser. Nirad prøvede at skrige, men hans brækkede ribben kun tilladt ham et dæmpet suk. - Har en god tur! Udbrød jeg, og kastede ego over kanten af graven.
  
  
  Han forsøgte at klamre sig til den kant, men kunne ikke. Ego ' et ben fløj op i luften, så det Indiske faldt bagover og fandt sig selv i en kunstig sø, hvor han kunne se, at den frygtelige havslanger du flytter hovedet.
  
  
  Klukkende b & nb, vrikker ringe og haler. Nirad krop snoet i smerte. Den Indiske vendt på sin side, forsøger at komme ud af det stillestående vand. Sea dragon sank sin korte tænder i ego ' s underarm; derefter kom det ud på sin egen, bevæger sig unsteadily i sit rette element. Men det forblev med sine hugtænder, der er indlejret i mandens arm, med en underlig, skræmmende styrke.
  
  
  Da han endelig faldt hans bytte og Nirad prøvede at stå op som en gal, king cobra grebet ind for at vise, at ingen kunne forstyrre dens fred i sit område. Han iagttog scenen med en slags fascineret af rædsel. Dette var, hvad Shiva havde tegnet til mig. Cobra stod og svajede i luften.
  
  
  Nirad ikke har tid til at råbe til os, før vi tænkte på at løbe væk. Reptile kørte med lynets hastighed, og på samme tid, de takkede skællende viper sank sine hugtænder i den unge Indiske ankel. En krampagtig gurgle undslap Nirad ' s læber. Han så det som pit kom til live med en whoosh, en hvislen, og piske.
  
  
  En krampagtig gyser rystede den Indiske krop. Ego ' s ben bøjede, hans hænder knugede på kraven af hans skjorte, som om han ikke kunne trække vejret. Han blev kvalt i cobra venom, som havde lammet den nerve centre i hans vejrtrækning.
  
  
  Røde pletter dukkede op på Nirad hænder og arme, der var indre blødninger. De slanger, hvæsende ustandseligt, blev gentagne gange ego - drevet, synke ned deres tænder i den tortureret kødet i en række dødbringende bid. Hende, vendte sig bort, når Nirad tunge stak ud fra rta, og nu kunne han ikke udtale ordene.
  
  
  Lyden af en lemlæstede krop falder til bunden af gruben var uundgåelig klagesangen; Død ville komme i et par minutter. Men det var ikke min tur, heldigvis.
  
  
  "Dette er, hvad din onkel har gjort for mig," Nitte fortalte hende. "Den ene bid efter den anden.
  
  
  Hun sad i en stol, hendes ansigt begravet i hendes hænder. Når nogen talte til hende, hun løftede sit hoved og kiggede mig i øjnene. Hendes spisepinde blev ikke våd med stokroser, og hendes sorte øjne var alvorlige og koldt. Hun havde ikke mistet kontrol over hende på nerverne, selv ikke efter den forfærdelige syn, hun havde været vidne til.
  
  
  "Okay," hviskede hun. "Jeg er glad for. En dag jeg vil fortælle dig alt om den brutale og ydmygende ting, min onkel fik mig til at gøre sit folk... de svin, der virker på ham, de, som tilbede ham, var, som om han var en Naga, en gud. Nirad fortjent værre, kan jeg forsikre dig.
  
  
  Først da gjorde Reva synes at være på randen af besvimelse, hendes ansigt viser stærke følelser. Han tog hende forsigtigt op og tog hende op. Hun rystede. Han holdt hende tæt, rørte ved hendes hals med et let kys. Snart, jeg håbede, at den tid ville komme til os, også en tid, hvor ingen ville afbryde. Men nu er jeg nødt til at forlade, og før jeg forlod hende, jo bedre.
  
  
  Hun fornemmede min bekymring, og trak sig væk fra mig.
  
  
  "Jeg spurgte hende. "Hvor er vi?" Hvad er den nærmeste by?
  
  
  "Jeg vil fortælle dig alt," sagde hun. "Men først skal du binde mig op, ellers er min onkel vil vide, at jeg har hjulpet dig med at flygte og lade min far dø." Han vil sikkert dræbe mig, også.
  
  
  Hun gik med at få et reb, og hende, pegede på en stol. Derefter, når hun forklarede alt, hvad jeg havde brug for at vide, at hendes indpakket rebet omkring hendes talje og ankler, jeg ønsker scene til at se ud estestvenno.
  
  
  Hun fortalte kort hey, hvad formålet med min opgave var; hun kunne have tillid til, hey, nu hun var en værdifuld allieret. Men jeg havde ikke lyst til at sætte hende i fare.
  
  
  Og da jeg indså, at hun havde brug for mig, måske mere end jeg havde brug for hende, den sidste tvivl forsvundet, give plads til den mest komplette tillid.
  
  
  "Agra ligger kun et par miles væk," pigen forklaret. - Lige uden for villa, følg hovedvejen: det vil føre dig direkte ind til byen. Vi skulle mødes i aften: jeg vil prøve at få flere oplysninger. For dig.
  
  
  "For os er, du mener. For liv og frelse af din far, " hendes mand nægtet rapporter, der dukkede op i medierne.
  
  
  Når det var det aftalte tidspunkt for mødet, han fandt nogle klude i hendes skab, mundkurv på hende, og fik klar til at forlade. Han sørgede for, for sidste gang, at hans snørebånd var stramt bundet, så for ikke at vække Shiva ' s mistanke.
  
  
  Nirad er kanon lå på gulvet. Ego sætte det i hans baglomme, så greb en kort hvid kåbe, der hang i et skab, og sætte det på... en primitiv shirt, der i det mindste ville tilfredsstille min umiddelbare behov.
  
  
  Reeva slået væk. Tårer begyndte at væde hende med pinde. Hun bad mig om at komme tilbage, for at lade hende vide, at alt ville være for det bedste; men noget, der stoppede mig, måske af frygt for aldrig at se hende igen. Hende, tænkte på Reeva Singh, men den første ting, der kom til at tænke på, var den følelse af en ØKSE agent. Hun kan skuffe Riva, men jeg kunne ikke skuffe min regering, og den tillid, det er placeret i mig... ikke når millioner af menneskers liv var i fare, fra absurd dagdrømme, kriminelle planlægning af en galning.
  
  
  
  
  8
  
  
  Ordsprogene er bekvem at bruge, fordi de rammende udtrykker universelle sandheder: de er nemme at tilpasse til alle typer af situationer. Hvad der kom til mit sind, når Reeva Singh efterlod hende alene i laboratoriet, med sin samling af giftige krybdyr og den groteske krop af en tjener, der lå i det, var: "Når det regner, behøver du ikke at blive våd."
  
  
  Begivenheder, der ikke ske langsomt; de bogstaveligt talt kom brasende ned på mig med dem, ilder, da det ankom til New Delhi to dage tidligere. I denne korte periode, efter gentagne gange spekulerer på, hvis jeg var efter en agn, som ville føre mig til en blindgyde, Shiva formået at lokke mig ind i hans hule. Det var ikke en nem rejse, og jeg kunne ikke komme til at se den mystiske Shiva... den sidste mester i Haksha og Cobra hjernen. Men jeg har fået mere end nok beviser til at overbevise mig om, at dette er ikke fiktion. Mennesket har eksisteret, selv om vi ikke mødes ansigt til ansigt.
  
  
  Før eller senere, det ville ske, for lang tid, før han vidste, at jeg havde noget at sige ham. Men nu skulle jeg til at komme til Agra, før han eller gorilla ego opdaget min flugt, før de så ind i cellen, og fandt det tomt bortset fra fem vred slanger.
  
  
  Døren blev åbnet ind i en smal korridor med stampet jord vægge. Uden Shiva ' s palæ, hun hørte den lave, blomstrende hærfugle lyde. Linjen "Poo ... poo poo..." blev erstattet af en alarm, der syntes at være afspejlet i min tanke, i hver eneste bevægelse. Jeg listede ned ad den smalle passage, og på samme tid, en stemme, der klang i luften som et ekko af alle over den fjerneste ende af gangen.
  
  
  "Nirad?" Hvad laver du her?" Du ved, at han ikke kan lide at vente...
  
  
  Det må have været Ranjit eller Gurnek, formentlig førstnævnte, da Gurnek ansigt var stadig forbandt. Hun fangede utålmodighed i mandens stemme, og krøb ned i en alkove i gangen som shaggy henvendt sig til mig. Jeg kiggede op og så Ranjit. Ego ' s skjorte var åben på brystet, og garrote han bar rundt om hans hals, gav et metallisk skær. Den Indiske bankede på lab døren, og hun kunne ikke vente til hendes ego til at reagere.
  
  
  Bøjning i to, løb han ind i en anden korridor, til en slags labyrint. Han var i den villa, jeg begrundet, og som regel en villa har en dør eller mere. Ee fandt det et minut senere. Han skubbede åbne den massive, kringlet indlagt træ dør, og blinkede, forsøger at tilpasse sig til det blændende lys af morgensolen.
  
  
  Gården synes at have været flyttet helt rundt på nogle slags Middelhavsinspirerede omgivelser. Tætte løv, blomstrende buske, frodige planter. Det er klart, at Shiva sparet udgift til at genskabe en nøjagtig kopi af et hjørne af den frugtbare landskab i den sydlige del af Frankrig.
  
  
  Lukke døren sagte, han løb ned ad grusvej som altid begyndte i eftermiddags på side facade. Stien slutter sig til en tæt klynge af enebær træer og buske, pænt trimmede og velplejede. Den generelle alarm var ikke kommet ud endnu, og hun var helt sikkert ikke kommer til at vente på det til at gå ud. Et hurtigt blik over skulderen bekræftet, at Ranjit stadig ikke havde haft tid til at advare de andre.
  
  
  Men jeg vidste, at det var et spørgsmål om minutter. Jeg kunne ikke finde vores gate, vi havde ingen anden udvej end et hegn omkring træerne. Han pressede hans hoved og hals ind i hans skuldre og trådte frem, skubber de barriere omkring grene med sine bare fingre. Det gjorde mere støj end hotellet, men dette sted i Rusland har allerede forvandlet sig til en katastrofe fra starten, og selv nu, tingene bliver ikke bedre.
  
  
  Grene bogstavelig talt rev mit tøj af, pisket mit ansigt og øjne. Jeg hørte en lille bevægelse bag mig, den forvirring af stemmer voksende klarere. Hun fortsatte med at presse på gennem grenene, og endelig fik fri; Hun havde stående på kanten af den støvede vej, der førte langs villaen.
  
  
  Jeg havde ikke selv har tid til at fange mine ånde. Han løb, sparker op skyer af støv med hvert skridt. Svage lyde af dæmpet musik lød foran mig, som jeg fulgte lyden, i håb om at det kom fra en lastbil eller varevogn på vej til Agra.
  
  
  Hvis jeg husker sin geografiske placering korrekt, Agra var omkring tre timers kørsel fra New Delhi og var også kendt som det sted, hvor Taj Mahal ligger. Hvis du besøger byen var ikke en del af mine planer, så Shiva var.
  
  
  Hende, gik ud på hovedvejen. Det var utrolig smalle, en web-lane med trafik i begge retninger. Monsunen sæson, vil starte i et par måneder, så banelegemer var nøgne og øde, en ensartet flade af mørkt støv. Visne træer foret sider af vejen, og gribbe oppe på snoede grene, tavse spisere skræmmende, bare trukket lig.
  
  
  Reeva ikke har tid til at give mig nogle detaljerede instruktioner. Jeg kiggede ned af vejen i begge retninger, men der var ikke noget at vise mig præcis måde til Agra. Han kneb øjnene sammen mod den klare sol, og et øjeblik efter så han en familie krøb omkring et lille lejrbål på den anden side af vejen.
  
  
  To voksne og fire børn, der kiggede på mig med utilsløret nysgerrighed. Han besluttede at tage en chance og kørte på tværs af gaden, stopper brat, da han nåede gruppen. En tynd mand klædt kun i taljen området, løftede hans ansigt til at se på mig uden at forsøge at stå op. Han må have været ti år yngre, end jeg var, men hans rynkede, indsunkne ansigt fik ham til at se meget ældre.
  
  
  "Agra?" Jeg spurgte engang blev det fastslået, at ingen omkring dem talte engelsk. Han pegede på gaden og spurgte igen: "Agra?"
  
  
  Min mor og far, der udveksles overraskede blikke, og to børn på fire, hver gang ruskede i mine bukser. "Baksheesh, baksheesh!" den lille pige, helt nøgen, gentagne, ruskede i mit bukseben med den ene hånd og peger på min mund med den anden. Ego er tynd, klynkende stemme fortsatte med at påberåbe sig.
  
  
  På den villa, de tog min jakke sammen med min tegnebog, og de penge, jeg holdt i min inderlomme, så alt, hvad jeg havde med mig var en håndfuld af rupees, som jeg modtog fra Reeva. Dette er et andet problem, som du kan tilføje til de andre. Men han fandt en kobber mønt og placeret den i håndfladen af de sultne børns udstrakte hånd.
  
  
  "Agra," sagde han, kigger nervøst på hækken, der gemte villa. - Taj Mahal...
  
  
  "Ah, Sahib, Taj Mahal! manden sagde. Han var stadig crouching ned, men han løftede sin knoklede hånd til at vise mig vejen, til venstre for villa.
  
  
  Han løb igen, føler en skarp smerte i hans lår. Jeg kan kun håbe på, at en bil, vogn, eller en anden bil ville passere mimmo til at hjælpe mig med at komme til Agra. Men i stedet for en bil eller varevogn, hørte jeg en lyd, der straks bragte mig tilbage til det virvar af begivenheder, der havde fundet sted på min første nat i New Delhi. Det var en hoste, og så brøl af en motorcykel bag mig.
  
  
  Han holdt kører, dreje hver gang. Fra den sti, der nu er omgivet villa, en motorcykel med to personer om bord, der er trukket ud på den vigtigste vej; ih hoveder var pakket ind i turban, og de var på vej mod mig. Nirad pistol, som han holdt i sine bukser lomme, greb hendes.
  
  
  Det var en Astra. 32, i stand til at ramme ethvert mål inden for en radius af flere meter. Astra gør pistoler, der er identisk med den Colt og Hotel Lindner pistoler (som koster betydeligt mere), og den har brugt ih mere end én gang i fortiden. Men da han holdt op med at sigte og trykke på aftrækkeren, han indså, at pistolen var tom. Hun skød pistolen tilbage i hans bukser ' bredde og løb igen, ja, som en gawk fløj inches væk fra mig, og en bid af bark fløj fra et træ et par meter til venstre for mig.
  
  
  Hvem affyrede det skud havde nogle praksis og et trænet øje. Jeg begyndte at løbe i zigzagger, på udkig efter et krisecenter, der ville tillade mig at komme væk fra sporet, undgå kugler, der regnede ned ligesom peanuts. Endnu et skud, og denne gang gawk græssede min højre skulder. Halvtreds meter foran hende, han så en træ-hytte med en søjle af sort røg stiger op fra sin mursten skorsten.
  
  
  Jeg havde ingen idé om, hvad det var, men jeg blev ved med at køre, som jeg ville aldrig køre i mit liv. Cyklen kortere afstand, men støvet stigende fra vejen, som gjorde det vanskeligt for føreren at se, og derfor køre køretøjet til den maksimale hastighed. Han benyttede sig af dette og skyndte sig ind i gården fyldt med skrald, mens den ene af de to mænd, som beordrede sine ledsager til at stoppe, og fortsætte til fods.
  
  
  Det må have været Ranjit og Gurnek, tænkte jeg, selvom jeg var sikker på, at Shiva havde mere end to bodyguards. Et træ døren åbnede sig på den side af bygningen; døren hang på kun én af sine rustne hængsler. Han skyndte sig inde, og den kvalmende lugt af blod og dyrenes ekskrementer fyldte hans næsebor.
  
  
  Jeg var på et slagteri, og jeg følte, at jeg var tilbage i det nittende århundrede. Hinduer spiser ikke oksekød, Muslimer gør. Brølen af kvæg, den utålmodige klapren af kvæg hove, og den forskrækkede blikke af mænd, der forberedte sig til at slagte køer klart tilkendegivet, at jeg var kommet til det mindst egnede sted at skjule.
  
  
  Mændene begyndte at råbe, at hæve deres næver. Han var en ubuden gæst, der intet havde at gøre med de dyr, der er nødvendige for at blive dræbt. "Undskyld, mine venner," mumlede jeg, der stod mellem to store køer til balje fuld af blod, der førte direkte til den eksterne dræn.
  
  
  Lugten var nok til at slå alle mave; han ønskede at stoppe Shiva ' s bøller. Luften lugtede af slagtede kød og frygt. Scott fidgeted i panik, hans hove hamrende på snavs gulvet. Bag mig hørte jeg hende udveksling af ord på et sprog, jeg ikke forstår. Så lyden af fodtrin der nærmer sig mig, støj og ekko af dyr.
  
  
  "Carter! Ranjit råbte. "Vi ønsker blot at tale." Shiva ønsker at lave en aftale!
  
  
  Det var en god ting, han mente, at mit liv var værdiløs for ham...
  
  
  De dyr, for det meste ubundet, truede med at løbe væk sammen. Hendes også tilladt det. For at blive knust af en flok skræmte køer drevet af instinkt for selvopholdelsesdrift. Naturligvis kun, det samme instinkt følte for hende. Så jeg holdt kører, og en anden gawk whizzed over mit hoved, hoppe ned af trin, ud til badeværelset.
  
  
  Være genert anlagt en spray af blod, gødning og urin, som farves mine bukser. Hun løb hen til en død center, stønnen i ryggen af det store rum, hvor vi ikke kunne se de vinduer, vi ikke kunne se døre.
  
  
  Hun ønskede noget, der ville give mig et par sekunder af den dyrebare tid. Han klatrede op på kanten af badekarret og greb pitchfork han havde set over den bunke af foder. "Carter! Stemmen råbte igen. "Det hele er overstået, sahib!
  
  
  "Ikke ligefrem! Jeg svarede højt, holder pitchfork som et spyd.
  
  
  Ranjit affyrede endnu et skud, men på samme tid, de fire skarpe kroge af pitchfork sank ind i ømu ' ens bryst. Det rustne værktøj, kastede hende så hårdt, som det kunne. Nu stod han ubevægelig, ser den unge Indiske vakler tilbage, munden hænge åben, hans hænder knyttede i træ skaftet af våben.
  
  
  Gurnek, der stod bag hans kammerat, ignorerede mig fuldstændigt, og stirrede fascineret på de fire siver blod, der sprøjtede omkring såret. Han forsøgte at trække pitchfork gratis, men Ranjit fortsatte med at skrige, et vildt skrig af smerte vokser svagere ved den anden.
  
  
  Det var Ranjit er forpint skrig, ego stønner af vrede og smerte, som Gurnek forsøgte at trække pitchfork tværs af ego ' s bryst, sender køer, alle dusin af dem, vildt styrtende ind i den smalle passage til nedløbsrøret. Ih hørt hendes thudding, hoofbeats, brøl; Hende, sprang ud og begyndte at kravle mod kloakken.
  
  
  Gurnek skreg og viftede med armene i luften. Ego var ramt i ryggen med horn og bogstavelig talt kastet op i luften, og landede ved siden af et stort badeværelse. Ranjit kollapsede midt i en maddened besætning af kvæg. En endelig stønne af smerte undslap ego ' s læber, da hans hænder åbnede og lukkede i en grotesk parodi af en knytnæve.
  
  
  Så stinkende ånde af de dyr, børstet mine kinder, og jeg styrtede ned ad midtergangen, konstant at ramme muren i den fjerneste ende af slagteriet. Beskidt og ildelugtende, med en opsvulmet ansigt dækket af blod, sved, han skal ikke have været en behagelig person, " sagde han, da han trådte ud på vejen, efterlader denne scene af frygtelige smerter.
  
  
  Jeg var ikke sikker på hvad der var sket med de to Indere. Gurnek vil formentlig stadig være i live, men jeg håbede, at wil sår ville fjerne Ranjit for evigt. Under forskellige omstændigheder, at jeg følte, at jeg havde gjort et hæderligt stykke arbejde.
  
  
  Folk i slagteriet, skal også have været Shiva ' s folk. Hun behøvede ikke at vente for dem at komme frem til at hævne deres kammerater. Jeg startede med at gå mod gaden, spekulerer på, hvordan jeg kunne overbevise nogen til at give mig en tur, så beskidt.
  
  
  Mimmo bestået en gammel Ford. Han var på vej til Agra, men det var nytteløst at bølge voldsomt for dem at stoppe. Jeg fangede et glimt af hendes kobber-rød i ansigtet, så bilen forsvandt i en sky af støv, der rejste sig, da det gik mimmo.
  
  
  Han holdt walking, bestemt ikke til at stoppe.
  
  
  Jeg havde brug for et rent badeværelse, Svenskere, penge og våben. Så vidt jeg ved, den AMERIKANSKE regering ikke har vores konsulat, vores delegation i Agra. Byen var for tæt på New Delhi. Men måske kunne han have fundet, hvad jeg havde brug for på hotellet.
  
  
  Og alligevel, han var nødt til at gøre det. Det var allerede forbi middag, og jeg havde en aftale med Rhea denne aften. Der var stadig en masse ting, der skulle gøres, så hun tog tempoet. Reeva sagde, at de Agra hall ligger kun et par kilometer væk fra villaen.
  
  
  Et par miles eller ej, var det altid en opslidende gang. Middagssolen slå ned på mit hoved nådesløst, og himlen var et blændende, skyfri flade oversået med falske refleksioner. Det var omkring ti minutter, en fjerdedel af en time, før en vogn trukket op til mig. Det var en faldefærdig vogn trukket af et par tynde stykker hornkvæg, der transporterer en cartload af hø.
  
  
  Han vinkede til chaufføren, en grå-skægget bonde, der trak op tøjlerne og trak vognen til kantstenen. "Do you speak English?" Jeg spurgte bonden.
  
  
  "Rent vand," sagde han. "Ikke Engelsk...
  
  
  Han pegede med en finger først på ham, så på sig selv. "Agra?" "Jeg spurgte hende. "Agra?"
  
  
  "Agra?" - gentag bonde, viftede med sin hånd fra side til side i en gestus, der betyder "Ja"i det universelle sprog.
  
  
  Han nikkede energisk og steg ind i vognen i midten af seinen. Manden grinede ad mig, og viser mig hans tænder og tandkød smurt med paan. Så han løsnede tøjlerne og okser genoptaget deres langsomme tempo, som stadig var bedre end den lange gang på gang.
  
  
  Han døsede hen, lullet ved rytmisk vuggende og knirkende vogn. Jeg havde brug for at få lidt søvn, selvom det kun var for en time. Men mine tanker blev afbrudt af en insisterende nynne, en brummen, der voksede højere, da vognen rullede ned over den solbeskinnede vej.
  
  
  Instinktivt alarm, han kiggede tilbage. Støv var stigende i den afstand, små skyer af fint sand sløre kilden til støjen var hun at høre på. Jeg ønsker ikke at tage unødvendige risici, så som ikke at gå på kompromis os med mit liv, vores mission succes, hans skyndte sig springet ind i det duftende hø, der hober sig en hel del på toppen for at gøre sig selv usynlig.
  
  
  Jeg kunne ikke finde ud af, hvad der var på vej. Han kiggede ud i natten i træ-van, lytte til den konstante brusen af flere motorer. Og når hun så hvad det var, hendes sank dybere ind i hø og holdt hendes ånde.
  
  
  Disse var nye ansigter, men fra det øjeblik, ih kunne ikke glemme hende. Tre mænd, alle Sikh-Indianere... en motoriseret trup, der sendes af Shiva til at finde mig og jager mig ned, slå mig ihjel, eller bringe mig tilbage til den villa, afventer de sidste ordrer for den Store Leder. De brølede forbi mimmo okse vogne; alle tre motorcykler på vej til Agra.
  
  
  Hvis der kun Hawk kunne se mig nu, tænkte jeg.
  
  
  Han var beskidt, fattig, kun bevæbnet med en uladt pistol, og min viden om taekwondo og karate. Det var ikke svært at forudsige, hvis min dom af Shiva er sandt, at den kommende dag vil være stressende
  
  
  
  
  9
  
  
  Jeg ankom i Agra en time senere, og van faldt mig ud i udkanten af byen. Støvede asfalterede gader, snoede stræder, en labyrint af gyder, der syntes at have været skabt specielt til at forvirre afslappet besøgende. Efter at have modtaget nogle oplysninger, han fandt sig selv i foran af American Express kontor.
  
  
  Ikke, at min situation var særlig sjovt, men det fik mig til at grine. Hendes stemme er langt fra det billede af en almindelig Amerikansk turist, uden pas og uden penge, bortset fra de få rupees Reeva gav mig, før jeg blev bundet op.
  
  
  Jeg tænkte, at leje en bil og kører tilbage til New Delhi, men det ville have taget mindst seks timer, og jeg ikke har tid nok. Jeg havde brug for at komme i kontakt med Høg og få klar til at opfylde Reeva senere på dagen. Så Nick Carter, beskidt, laset, ridset, og blodig, hugget på hans skuldre, og tog en dyb indånding, og gik gennem døren, i en pæn bygning, som var det eneste håb i en fremmed by, og for mig er en frygtelig fjende.
  
  
  Agra er ikke en megacity. Tre bevæbnede mænd på motorcykler kunne feje hele byen i et hjerteslag. Gulvet var allerede tårner sig op i mit hoved, når han trådte ind i den hvide bygning, og spurgt til lederens kontor.
  
  
  Jeg har været i vanskelige situationer, men det er afgrænset på latterliggørelse. Uden øre, til at købe våben eller tøj, eller at leje en bil, jeg ville ikke have mulighed for at beskæftige sig med Shiva og Ego ' s personlige gorilla team. Mit pas, penge, og mine ejendele var sikker på et hotelværelse i New Delhi; men resten af mig var i Agra, tre timers kørsel fra hovedstaden.
  
  
  Så snart hun kom ind i bygningen, en uniformeret sikkerhedsvagt kom til min dør. Hende, angiveligt, at det var ham, der ikke kunne skyde skylden på den stakkels fyr, især når han så sit spejlbillede i spejlet stønnen... billedet af en beskidt og laset hjemløse mand.
  
  
  "Jeg ønsker at se den manager," meddelte han, at den vagt. "Der var en ulykke.
  
  
  "Instruktøren er i session, ikke kan blive forstyrret, 'pucka hippie'... manden svarede, at smide en fornærmelse i mit ansigt.
  
  
  Okay, jeg lugtede som geder, og han var ikke meningen at være model, men jeg havde ingen intentioner om at stå der og skændtes med vagt... Ikke når alt, herunder American Express ,er måske blevet ødelagt, hvis Shiva havde gennemført sine planer.
  
  
  "Jeg er ligeglad, hvis han er i møde," han eksploderede vredt. "Det er en nødsituation. "Og hun begyndte at miste sit temperament, når en anden Stahl pressede mig ind mod muren, der har til hensigt at kaste mig ud på vejen. "Du kan ikke behandle en gentleman sådan!". Udbrød jeg, grusning mine tænder.
  
  
  Guard nået ind i hylstre af hans tjeneste pistol. Fejl nummer to. Jeg kan ikke lide "hooligans", og jeg kan ikke lide at blive flyttet rundt på. Så med en hurtig bølge af hendes hånd og et kick til nyre, hun sendte den lange mand henslængt på poleret marmor gulv. Odin po klerkov kiggede op og sprang til hans fødder.
  
  
  "Ingen grund til at bekymre sig," Ego forsikrede ham. "Af den måde, min leder har en anden... Og jeg har brug for at tale med ham om business. "Det samme." Jeg har ikke tænkt mig at sidde her og vente på, at din kollega "- jeg pegede på guard 's figur -" at beslutte, hvis han er socialt præsentable eller ikke.
  
  
  Det må have været min tone eller den hast med hvilken vagt afviste hende, for den unge ekspedienten nikkede hurtigt, og løb hen til den række af tabeller. Jeg stod helt stille i hallen, et grin klistret til mine læber, klar til at komme ud omkring mig igen, hvis jeg ikke handle i et minut.
  
  
  Degnen var en Hindu, men den mand, der holdt sin hånd ud til mig, var en Amerikansk, en høj, tynd fyr et par år ældre end mig. Han kiggede næsten utilpas i hans nålestribet jakkesæt, pletfri, mens Svenskernes tøj var beskidt og laset.
  
  
  "Hvad kan jeg hjælpe dig med?" spurgte han mig, ser mig op og ned.
  
  
  "Det er bedst ikke at tale offentligt," Ego knækkede.
  
  
  "Tilgiv mig!" sagde han, vred i forbløffelse.
  
  
  "Jeg foreslå du gå til dit kontor. Jeg arbejder for regeringen, at din regering. Særlige Secret Service.
  
  
  "Den hemmelige tjeneste?" Clera svarede med et grin. "Come on, du ønsker at joke med mig for evigt! Hvad er det en joke?
  
  
  "No kidding. Og hvis du ikke vil have mig i dit kontor, vil jeg nødt til at stå op for mig selv. Men jeg ønsker ikke at såre dig...
  
  
  Vagten kom til hans sanser, og begyndte at gå hen mod os. Han blev ved at se ind ekspedienten i øjnene i håb om, at han ville acceptere. Egoet i den situation forstod hende: så vidt han vidste, var han står over for en galning, der var fortvivlet og lugtede dårligt.
  
  
  Han kiggede væk fra mig og kiggede på vagt. Han tøvede et øjeblik, så endelig kiggede tilbage på mig og nikkede langsomt. — Jeg ved ikke, hvad det er, men jeg kan forsikre dig, at jeg er ikke bange for dig, " sagde han i en anstrengt stemme.
  
  
  "Ikke altid være bange for nogen. Efter alt, er hun stadig en kunde, selv om mit brev af kredit er stadig i New Delhi.
  
  
  Hun fulgte ham gennem en række skriveborde og ind i et lille træ-paneler kontor, en miniature wall-mølle på det Indiske subkontinent. Han kiggede på det navn indgraveret på bordet, satte sig ned i læder stol, rømmede sig og begyndte at fortælle sin historie fra begyndelsen.
  
  
  Hendes nævne ikke, at Shiva ' s navn, ikke angive os essensen af hans mission, os hans forhold med ØKSE. Han præsenterede sig for hende som en agent for CIA ' s særlige filial, et kontor, der kunne have en meget specifik betydning for direktøren. Jeg forklarede min situation, at ømu ' en, der peger ud af, at mine dokumenter og penge var stadig i New Delhi, og at min lokalitet i Rusland ikke tillade mig at vende tilbage til hovedstaden, måske for et par dage.
  
  
  Når jeg er færdig med min historie, herunder hvorfor jeg introducerede mig selv som en hjemløs person, de leder ønskede at vide, om mit navn og kontrolleret information via computer ved siden af receptionen. Jeg er normalt ret god til tal, men jeg har aldrig gidet at huske mit kortnummer. Så jeg gav Mr. Reynolds, direktør, det fulde navn med en adresse i Washington, der var på kortet.
  
  
  Nogle gange, i lufthavne, vil jeg købe "detektiv" eller spion bøger, spændende læsninger, der hjælper mig til at slappe af og klare i mit hoved. Men jeg har aldrig været i stand til at finde en situation, der er bare tilnærmelsesvis sammenlignes med en, jeg fandt mig selv i. Hvem ved, helte af de bøger, der altid havde fabelagtige summer til deres rådighed i forskellige valutaer, de aldrig løb ud af vores pas, vores identitet, dokumenter, vores våben. Men han var ikke det vigtigste tegn i mysteriet bog.
  
  
  Alt hvad der skete for mig var pretty damn " rigtige." American Express kontor var reel, ligesom byen Agra. Alt, hvad der er sket for mig personligt. Han var at se Reynolds tæt, som han studerede edb-data. Hvis han ikke havde hjulpet mig, ville jeg have haft hende op til min hals. Nemt og enkelt.
  
  
  "Okay, Mr. Carter, du er ikke et spøgelse," Reynolds, endelig sagde efter at have læst oplysningerne. "Og du er en travl fyr, også, kan jeg tilføje. Har du rejst udendørs swimmingpool samt? Et smil dukkede op på hans ansigt, så manager undskyldt for den måde, jeg blev behandlet.
  
  
  "I det mindste du er en person, der kan lytte," sagde jeg. - Dette er en kvalitet, at mange mennesker mangler lige nu.
  
  
  "Jeg er bange for, at det er alt," han er aftalt. Han tilbød mig en cigaret, og spurgte, om jeg havde lyst til at rydde op på hans hus, og han hedder Jean til at sende en chauffør til at hente mig.
  
  
  Han var meget glad for tilbuddet, men ønskede ikke at give ham nogen problemer. Jo færre mennesker, hun trukket ind i det, jo bedre var det for alle. Ego takkede hende for hendes venlighed, men afslog invitationen. "Hvad jeg har brug for først og fremmest er et par hundrede dollars i Indisk valuta, hvis det er muligt, og dit kontor for at ringe til min chef i Washington.
  
  
  "No problem," Reynolds forsikrede mig om. Han fik hurtigt op fra sin stol, alle glade og begejstrede for muligheden for at deltage, dog i en reduceret form, i de aktiviteter, der er af sådan en hemmelighed og underjordiske karakter.
  
  
  Tyve minutter senere, med en opsvulmet bukselomme fra en stak regninger, han sad på direktørens skrivebord, venter Hawk til at vågne op Otto hvælvinger. "Men du er klar over det er efter midnat?" min chef mumlede.
  
  
  "Jeg troede, du gik aldrig i seng før tre."
  
  
  "Tre timer?" Skrædder, jeg behøver ikke at komme op på seks, Nummer Tre!
  
  
  Jeg var altid # 3 når Hawke var vred; hun hed Nick eller Carter, da han var i en mere hjertelig stemning. Naturligvis, den Store Leder, ville ikke tilgive mig til at glemme den tid, forskel mellem Washington og Indien.
  
  
  "Okay," sagde jeg. "Jeg vil lade dig gå tilbage i seng i et minut; jeg troede dog, at du kan være interesseret i at vide, hvad der skete."..
  
  
  — Jeg ved præcis, hvad der skete, " han eksploderede. "Jeg har allerede talt med den Indiske efterretningstjeneste. Jeg blev informeret af dit opkald. Nick, lad os ikke starte med den samme gamle historie. Jeg må indrømme at jeg var forkert. Til at begynde med, Shiva aldrig har eksisteret.
  
  
  "Forkert igen. Shiva eksisterer, jeg håber, i en kort tid...
  
  
  "Hvad taler du om?" Hawk råbte. "Jeg troede, du var sket, for at du skulle til at flyve hjem."
  
  
  "Måske i næste uge, hvis alt går vel," sagde jeg. Jeg fortalte Hawk alle detaljer, lige fra mit første møde med Mohan og Gurnek, at mordet på Anand, at min magt i det Røde Fort, at hvad der skete næste. Når han fortalte Ømu alt, hvad han vidste om den Kasse, han var bogstaveligt talt lamslået.
  
  
  Fra den anden begge ender af linjen kom en skarp g? n? rale over tusindvis af kilometer før gigt kom. Hawke ' s stemme er alt, alt for blød og tynd, men jeg har ikke brug for en oversætter at fortælle mig, at han var dybt bekymret. "Nu ved du hvad jeg vil have fra dig, er Nick...
  
  
  "Jeg har en vag idé," sagde jeg. "En boks, er det ikke?"
  
  
  "Jeg vil have mere." Jeg ønsker Shiva og Haji, hvis det er nødvendigt. Og jeg ønsker ikke, ih stykkevis, er det klart, Nick?
  
  
  — store. Den allerede besluttede at køre den situation i henhold til dine kriterier. Men hvad skal jeg gøre med levering af heroin? Skal jeg fortsætte med at kæmpe for det?
  
  
  "Beskæftige sig med Shiva første. Ellers, jeg vil kontakte den Indiske efterretningstjeneste. Boksen er meget mere vigtigt, selvfølgelig.
  
  
  "Naturligvis, naturligvis," mumlede jeg.
  
  
  "Ønsker du at arbejde alene, eller ville du hellere have hende bede Indianerne til at træde til og hjælpe dig?"
  
  
  "Endnu ikke," sagde jeg. "Hvis Shiva mistanke om, at den Indiske efterretningstjeneste kommer til at blande sig med ego' s planer, han vil haste rundt om i landet til at tage tilflugt i Kina, og så vil vi aldrig finde ud af egoet. Men i det øjeblik, jeg tror ikke, at han ser mig som en umiddelbar fare, så vil jeg bede dig om ikke at nævne det, når du kalder embedsmænd i New Delhi. "Jeg tror, at Anand mig til at forstå, hvordan, i henhold til ego, der var 'lækker' af fortrolige oplysninger i den højere ende af ego Service. "Jeg ønsker ikke, at vores anden til at flyve væk, før jeg har en chance for at klippe ømu' ens vinger."..
  
  
  "Og rykke ego' s fjer," Hawk tilføjet.
  
  
  "Åh, vi vil tage kassen fra ham, selvfølgelig.
  
  
  Så har vi fundet en cipher, en kode, navn, så han kunne være sikker på, at han talte til den virkelige Nick Carter, og ikke til en elektronisk stemme, en genial opfindelse af en albansk videnskabsmand. "Det er vigtigt, business, Nick. Vores Moskva, vores Washington ikke vil se som Kina forbereder sig til at æde subkontinent uden ih intervention. De vil blive tvunget til at tage initiativ, krig eller ikke krig. Derfor...
  
  
  "Det er nok," jeg afbrydes, forsøger at grine, men jeg kunne ikke. - Jeg har en kontakt indenfor organisationen. Og jeg kan ikke acceptere sit nederlag.
  
  
  "Ja, vi kender," Høg sukkede. "Det er derfor, jeg ikke kan tabe dig åbent nu... Og jeg kan ikke miste Max.
  
  
  "Og Shiva, for," tilføjede jeg. "Lad os ikke glemme gigt i Indien til Alexander den Store... eller skal vi sige, at Hitler?"
  
  
  "Jeg tror ikke, gamle Adolf var så snu eller endda så bestemt, Nick. Held og lykke, og Dets ser frem til at høre tilbage fra dig snart.
  
  
  "Skynd dig, boss. Jeg lover, meget snart.
  
  
  En time senere, gik han hende omkring hans hotel værelse, der ser helt anderledes, end da han trådte ind i den American Express kontorer. Hendes kjortel, bukser og ballerinasko blev smidt ud, udskiftning ih med typiske lokale tøj: en hvid bomulds skjorte, sommer bukser, læder sandaler. Anonym Svenskerne. Han har været i bad, barberet grundigt, og endelig gned sit ansigt, hænder og fødder med et lag af fedtet vand.
  
  
  Som et resultat, jeg havde en kobber farve, og denne makeup tilladt mig at falde i med mængden. Shiva ' s folk ønskede en Vesterlænding, og hvis de ikke var smart nok til at bevogte exit på American Express, de ville have ham, så de var ikke smart nok til at forestille mig, at jeg ville ændre mit tøj og udseende.
  
  
  Ekspedienten bag disken i hotellets lobby var taktfuld, men klogere end hans New Delhi modpart. I virkeligheden, du ser mig med utilsløret nysgerrighed (han så ikke noget som den mand, der netop havde opført), og han nævner slet ikke for os den ændring af mit tøj, de traumatiske ændring af farve, den hurtige stigning i farven på min hud.
  
  
  "Hun skulle have været sendt et telegram," Ømu ' en fortalte hende.
  
  
  "Jeg er ked af det, men vi ikke har det rigtige udstyr, sahib," svarede han. Derefter, fra under disken, trak han ud en topografisk kort Agra med farve-illustrationer af byens seværdigheder, herunder, selvfølgelig, Taj Mahal. "Du skal gå til Gwalior Vej telegrafkontoret. Du kan sende et telegram fra der, " sagde han, og pegede på en prik på papiret med en rød blyant.
  
  
  Jeg takkede hende, som jeg foldet op kort og stoppede cykel taxi lige uden for hotellet. "Til Gwalior Vej posthus," sagde han til chaufføren. Min accent og tale absolut ikke stemmer overens med farven på min hud. Chaufføren kiggede på mig, se på mig med samme nysgerrighed som hotellet degnen.
  
  
  Men han gjorde intet for at tilfredsstille sit ego ' s nysgerrighed. Jeg kunne ikke vente med at komme til telegrafkontoret til at sende et telegram til hotel manager i New Delhi og fortæller dem, at jeg ville være tilbage efter et par dage. Endelig besluttede han sig for at kalde den Indiske efterretningstjeneste at informere dem om, hvad der var sket, at ih agent Ashok Anand.
  
  
  Endelig, jeg var nødt til at køre et par ærinder inden mødet Reeva på syv. Uden at spilde tid, taxachaufføren på vej i retning af post office. I mellemtiden, han holdt udkig rundt med vagt øjne, især når han så en person på en motorcykel.
  
  
  Så vidt jeg vidste, Shiva ' s folk stadig ville have mig, så jeg havde brug for at holde sig så ubemærket som muligt. Okay, min nye makeup job og makeup hjulpet mig meget, men jeg havde ikke lyst til at tage unødvendige risici.
  
  
  "Er det Sahib skuespiller?" "Hvad er det?" føreren vovet sig, som han trak op til Gwalior Vej posthus.
  
  
  "Nogle mennesker tror jeg er en skuespiller... jeg sagde.
  
  
  "Så er det måske sahib ønsker at give mig hans autograf.".. Dostal, den Indiske, skrevet navnet med en pen og papir, smilende på hende, på det stykke papir jeg fik. Jeg holdt ud. "Mange tak, sahib! føreren udbrød med et lykkeligt smil.
  
  
  Hun behøvede ikke at vente for ego ' s reaktion når han tydes kradse. Efter at alle, alle ved, at James Bond er blevet pensioneret i flere år.
  
  
  Den centrale dør af post office var tom; han gik ind uden at tiltrække meget opmærksomhed eller se Shiva ' s tre motoriserede gorillaer.
  
  
  Jeg kablede det, der er betalt for det med skinnende nye pengesedler, og derefter de installerede det i det næste rum for lokale og langdistance-opkald. Der var en lang kø foran skranken, så det var en anden tyve minutter, før det var min tur til at indtaste den telefonboks, mens operatøren rakte mig den linje, New Delhi.
  
  
  Selv om hotellet antallet fløj ud af mit hoved, jeg ikke glemme telefonen antallet af Ashok ' s chef. Han løftede hende op på en træstol og lukkede glas døren bag ham. Når telefonen ringede, tog han det op, og straks fandt sig selv på den linje, Hawke ' s Indiske kollega, en mand ved navn Puran Dass.
  
  
  Den Indiske efterretningstjeneste ikke kender det egentlige formål med min mission. Selvfølgelig, det var en multimillion-dollar forsendelse af heroin, men ingen antydet imitator af Haji stemme.
  
  
  Hendes ikke engang tale om det nu med Anand ' s chef. Men han fortalte Em hvad der skete til ego-agent. Som jeg formodede, de har ikke fundet kroppen endnu. Han gav Dass alle nødvendige oplysninger, herunder adresse på en gade cafe i nærheden af Nehru Park i Delhi.
  
  
  "Du sagde, at du ikke har tid til at møde Anand," Dass pegede ud for mig, efter jeg gav dem alle de oplysninger af Ashok ' s død. "Og alligevel er du talte til min assistent kun i går, tror jeg."..
  
  
  "Jeg er bange for, det er for lang til at forklare," sagde jeg. "Jeg var under pres, hvis du ved hvad jeg mener...
  
  
  "Nej, jeg forstår ikke, Mr. Carter," Dass sagde tørt. "Og jeg synes ikke at det er sjovt, at min agent er død." Jeg forstår ikke, hvad der foregår; en dag du fortæller os, at du aldrig har mødt, Anand, den næste dag, du ankommer, og fortælle os, at han er blevet dræbt. Dette kan være tilfældet i dit land, men her i Indien, vi værdi menneskers liv mere end noget andet.
  
  
  "Hør, Dass: jeg kan ikke opfordre dig til at belære mig. Når hun sagde, at jeg var ved at drukne, hendes betød, at nogen havde sat en pistol til bagsiden af mit hoved og beordrede mig til at sige præcist, hvad jeg sagde. Tro mig, din agent er død, er dybt foruroliget mig. Og hvis det er nogen trøst, kan jeg fortælle dig, at Ashok ' s killer vil ikke længere være i stand til at spille rollen som bøddel i den navn af Cobra.
  
  
  "Må jeg spørge dig hvor du er nu, Mr. Carter?"
  
  
  "Han kan ikke give nogen oplysninger: ikke endnu, alligevel.
  
  
  "Skal jeg minde hende om, at din handlefrihed i dette land anses for en høflighed at din Regering?"
  
  
  "Jeg er godt klar over, at Madame Gandhi' s samarbejde.
  
  
  "Så fortæl mig, hvad din begrundelse var for at komme til Indien." Jeg kan ikke give dig mere fri bevægelighed, hvis jeg er glad for at holde alle i mørke...
  
  
  Noget ikke til at lyde rigtigt.
  
  
  Jeg huskede utætheder Hawk og Ashok Anand havde fortalt mig om. Dass var noget, men venlig og samarbejdsvillig, hans stemme er tørt, næsten aggressive. Jeg kunne ikke genkende hende, indtil to Cobra hitmen, Ranjit og Gurnek, fundet ud af, om mit møde med Anand i cafeen i parque. Hvis det havde føltes som en tilfældighed, han var næsten sikker på nu...
  
  
  Medmindre, konkluderede han, At havde advaret ih.
  
  
  Selvfølgelig, ømu ' en, ville det ikke være svært eller usædvanligt at spørg agenten, hvor han kommer til at møde mig. I stedet, han kan have kontaktet Shiva, der håber på at slå to fluer med ét smæk.
  
  
  "Nå, Mr. Carter," Dass sagde utålmodigt. "Er du fast besluttet på at behandle mig som om jeg var din chef, Mr. Hawk, eller er du insistere på, at mit kontor behandle dig ordentligt?"
  
  
  "Nej, jeg er ikke engang drømmer, Mr. Dass. Og da du er så insisterende, jeg vil lade dig vide, at jeg ringer fra Bombay. Jeg nævnte det hotel jeg boede på et par år siden, og tilføjede: "men Hvis du vil, kan du sende mig en gennem dit folk." Det er registreret som Kent, Clark Kent, værelse 747.
  
  
  Hvis han var en Amerikaner, ville han forstå. Men han blev født i Indien, så han ikke finder det mærkeligt, at jeg blev indlogeret i et hotel under et påtaget navn. Måske ego havde undervurderet hende, måske var han bare irriteret ved hjælp AX havde anmodet om.
  
  
  På samme tid, men det syntes muligt, at min mistanke om ego loyalitet og tilknytning til Shiva ' s organisation, var velbegrundet. Og jeg kunne ikke risikere det, da Shiva er gratis i hallen og ejer, Max.
  
  
  "Jeg kan ikke vente med at tale til nogle af dine folk, Mr. Dass," afsluttede jeg. "Og hende, jeg vil gerne udtrykke min medfølelse på død af Anand. Jeg håber at se din agent i aften.
  
  
  "Han vil være her omkring ti, Mr. Carter," Puran Dass sagde hurtigt. Og har min fulde tillid.
  
  
  "Jeg håber så, Mr. Dass.
  
  
  Jeg fandt det svært at undertrykke sarkasme, der truede med at vise i min stemme. Men degnen ikke synes at lægge mærke til. Han hænges op og stod op, rakte ud efter glasset døren til telefonboksen.
  
  
  Uden nogen blokeret på min sti. Og han var ikke en fremmed.
  
  
  
  
  10
  
  
  Jeg vidste ikke om at sige "hej" eller "farvel."
  
  
  Det andet udtryk, var langt at foretrække frem, i betragtning af, at manden foran mig, bag glas skydedør, var en af de tre Sikher, jeg havde set, væddeløb mod Agra, jagter mig.
  
  
  "Du har fuldstændig ændret dit udseende, 'sahib' Carter , " manden bemærkede, at skubbe døren stå åben et par inches til stammen for at komme ind. Han holdt en stump pistol i den ene hånd. Den Indiske ' s hensigter var ganske intuitive.
  
  
  — Du ved, hvad folk siger, " sagde jeg med en tvungen latter. "Når du er i Rime, ser ligesom Romerne.
  
  
  Han kommenterede. "Og når du er i Indien, at gøre, hvad Indianerne gør, eh?"
  
  
  - For estestvenno. Du tænker altid på dig selv som en god djævelen, alt taget i betragtning. Men vil du ikke tigge mig til at følge dig, sahib?" Eller vil du hellere afslutte vores samtale på en mere eksplosiv note? Pistolen var med optikken direkte mod mit bryst.
  
  
  Den Indiske Sikh var ikke en idiot. Og ego var ikke morede på alle mine useriøst og letfærdigt. Det er ikke at spille komedie uden grund; det er bare forsøger at købe tid. Han åbnede døren og vinkede til mig at komme med ham.
  
  
  "Fortæl mig, hvordan fandt du mig?"
  
  
  "Er du altid så sarkastisk, 'sahib' Carter?"
  
  
  "Kun når de forsøger at træde på mine tæer, mem sahib," jeg svarede, at bruge ordet ego, som om jeg talte til en kvinde.
  
  
  Svar til gigt af den fornærmelse, Sikh skubbede .45 kaliber pistol i min ryg, og udgiver sig for at fortsætte og sludrer hyggeligt med mig, førte mig gennem lobbyen på posthuset for at de roterende døre, der fører ud til gaden. "De ansatte på hotellet anden rupee," han lo, endelig besvarelse af min proptrækker. "Og der er ikke mange hoteller i Agra. Lige vise et billede af" Sahib "Kolodezny , og så er det hotel degnen siger," Ja, denne fyr bare gik til posthuset, ca ti minutter siden..." "Sahib" Carter mener, at han er meget smart, at han griner af Shiva! Men nu er" sahib " Carter forstår, at han er dum, og ikke Cobra-folk.
  
  
  Der var en antydning af forfængelighed og triumf i det Indiske ' s stemme. Men jeg var mere bekymret for min hud end mit ego, min stolthed. Bag glas døre, så han to ego kammerater, der sidder på motorcykler, ih øjne fast på, at den dag i mail.
  
  
  "Du behøver ikke ønsker at såre uskyldige kvinder og børn i alle husene omkring dig, gør du?" Jeg spurgte min kammerat, som han holdt en pistol til min ryg, beordrede mig til at åbne døren. "Tænk på, hvor meget blod er blevet udgydt forgæves, sahib!
  
  
  "Det vil være dit blod, sahib, ikke en andens.
  
  
  "Så har medlidenhed med den forsvarsløse, den bedste tigger," mumlede jeg, at nå ud og trykke på den åbne håndflade til mit bryst. Lige foran mig, en tyk, kraftig kvinde traskede op ad trappen med pinefulde langsomhed. Han pressede ned på den dør, der åbner et par centimeter, så han kunne høre lyden af en lang silke sari på marmortrappe. Solen glinted et øjeblik på juvel kvinden var iført i hendes næse, da hun nåede toppen af trappen.
  
  
  Hun så ikke op og begyndte at åbne døren.
  
  
  "Du," sagde han højt, undvige til siden. Han var sikker på, at en Sikh, ville det ikke trække udløseren så tæt på en kvinde. Hun smilede og nikkede lidt, med begge hænder gribende pakke indpakket i et stykke mørk papir og bundet med stærke reb.
  
  
  "Jeg håber, det er ikke skrøbelig," mumlede jeg, at tage bundt omkring hendes arme.
  
  
  Kvindens mund åbnet lidt på flag, tilladelse til at udføre. Han vidste ikke, om Shiva var at give ordrer til sine mænd til at bringe mig tilbage til den villa levende eller dødt, men jeg ville ikke fortælle mig det. Hendes taske blev kastet på det Indiske; hendes trigger finger knækkede, og Gawk whizzed gennem luften.
  
  
  Skud tiltrak sig alles opmærksomhed. Den buttede kvinde skreg kraftigt, og gunslinger løb hen mod hende i panik. Folk på posthuset begyndte at skrige og løb i alle retninger, da den Indiske forsøgte at flygte. Hun ville ikke have ham til at slippe væk så let.
  
  
  Han knipsede hans venstre fod, som leverer kraftfulde slag, og at manden under hver stamme. Han vaklede og trykkede på aftrækkeren igen. Toppen af glasset døren revnede. Lyden af skud og glasskår løse videnskabelige forskning problemer hysteriske skrig af de tilstedeværende, der troede, de var låst inde i posthuset.
  
  
  Store skår af glas, som var spredt ud på gulvet og på marmortrappe. Han kastede sig med al sin vægt, flytte hans ben meget hurtigt, lige frem, venstre let bøjede at bevare den modvægt. Han ramte det Indiske på knæ med tre gange den kraft af det første slag.
  
  
  Ego begyndelse pludselig spændte, da han forsøgte at klamre sig til dørkarmen, det var åbenlys bag. Han havde ikke se tilbage, da han forsøgte at komme til hans fødder. Han trak sine hænder tilbage, så hans hænder hvilede på hans nederste ribben, så han leveret en ond baghånd, der smadrede flere af hans knogler.
  
  
  Manden kunne ikke holde tilbage en skræmmende græde, før du glider frem. Nu havde han sine hænder på hans skuldre, at trykke så hårdt, han kunne. Udenfor, de to andre sprang ud af deres motorcykler. De våben, kastet en ildevarslende helligt lys i solen, når de drønede mod byen.
  
  
  Drab ih en på et tidspunkt var mere bekvemt for mig end at eliminere alle tre sammen. Den første Indiske fortsatte med at jamre, forsøger at gøre sig fri på min kneb. Mine muskler spændte, da hun kæmpede for at bringe hendes hoved og skuldre ned til den glinsende glasskår.
  
  
  Han stod op med en forfærdelig stønne, der endte i en høj-pitchede skrig som den første stump glas rev gennem sit ego og kød. Han fortsatte med at presse på det, ser glasset pierce ego hud, før du indtaster ego ' s bull hals.
  
  
  En anden skudt af løsning af forsknings-problemer et koret af hysteriske skrig, og en gawk næsten ridset mit hoved. Han holdt hende Indiske ned med den ene hånd, og med den anden forsøgte at snuppe geværet fra ham. Nu havde han ingen kræfter tilbage som en stump glas pierced ego er muskuløs hals, langsomt ind til benet.
  
  
  Når glasset ramte ømu ' ens halspulsåren, det var, som om en haveslange havde skåret det. En strøm af blod sprøjtet ud og sprøjtede over mit ansigt og i front af min skjorte. Den mand, udstøde et skrig, der blev til en forvirret gurgle, da hun blev kastet til jorden af ego, henslængt på store skår af glas. Fingrene løsnet, og den stumpe-nosed pistol faldt til gulvet. Den Indiske forsøgte at hæve hovedet, men blodet var for meget for en dyb hals sår.
  
  
  Så er det ego ' s krop begyndte at ryste krampagtigt, hænder svinge i luften, som om at forsøge at ridse nogen... den sidste dans af en hovedløs kylling, der vil bløder.
  
  
  Jeg havde stadig to andre mænd til at neutralisere. At de ikke har en ekstrem bekymring for uskyldige tilskuere tragedier, og de begyndte at skyde på mig igen.
  
  
  Den gawk ramte manden, der var vrider sig på gulvet i en forfærdelig pine. Hvis glasset smadrer ind i halspulsåren ikke havde allerede dræbt, egoet, det være genert havde gjort sit arbejde. Den mand, kollapsede med et krampagtige ryk i nerver og muskler.
  
  
  Han stod bag den livløse skikkelse, rivning gulvet med sin fod, indtil han fandt pistol. Hendes løftede sit våben, og vendte tilbage brand på de to andre Sikher. Nogen indstille alarmen. Jeg havde ikke lyst til at være her, da politiet ankom, enten fordi arrestere dem, ville have forhindret mig fra at gå til møde med Reeva.
  
  
  Så, i stedet for at skyde på de to bevæbnede mænd, han sigter på forhjulet af en motorcykel, der er parkeret foran posthuset. Være genert øjnene fast i nen som smør. Den hvæse af udstrømmende luft prøvetagning forårsagede en af de to mænd til at vende sig om for at se, hvad der foregik.
  
  
  Han trykkede på aftrækkeren igen og hørte en kugle suser gennem luften. Hendes mål var rettet mod den Indiske tilbage, men i stedet for piercing Ego ryg, Gawk ramt af Ømu ' en i bagsiden af låret. Såret var ikke livsfarligt, men man kan ikke længere gå. Faktisk, han gik slapt som et ark papir, som hun kiggede rundt for anden exit.
  
  
  Jeg tror ikke, jeg ville blive jaget af den sidste af de tre Cobra hitmen. Han bøjede sig over liget af sin ven, og når han trykkede på aftrækkeren for at afslutte ham, at han indså, at han havde affyret det sidste skud. Og hende, der stadig ikke har tid til at få ammunition til Astra, at hendes fik fra Nirad før hendes, gik ego til helvede.
  
  
  Hendes hånd blev stukket i sin baglomme. Han tog Astra, faldt den på gulvet, og satte en .45 kaliber pistol i stedet for, som var bedre end Astra, en meget lettere pistol. For ikke at nævne, at jeg ikke ønsker at bære to pistoler. Den ene var mere end nok, især da jeg var lidt stolt over at finde, at mine slag og spark var næsten en mere pålidelig form for forsvar end Wilhelmina ' s luger.
  
  
  Han kiggede tilbage og så en af de Sikher at hjælpe sin sårede kammerat på en motorcykel med dæk intakt. Mine sandaler knagede højlydt da hun fejede hen over lobbyen og styrtede bag posthuset tæller.
  
  
  Der var bunker af sække fulde af mail. Han gled mellem tasker og kørte som en gal under næsen af den forbavsede postbude, der var frosset til med frygt. Post-og telegraf arbejdstagere, der syntes at være i en tilstand af hypnose. De åbnede deres munde uden at bevæge sig og bare fulgte mig med øjnene.
  
  
  Baglokalet åbnet på en læsserampe. Alarm klokkerne blev ved med at lyde, og de velkendte jamren af politiet sirener kunne høres i det fjerne. Jeg spekulerede på, om de to Indere, der havde været tilbage i live af hende havde held til at undslippe. Hvis det lykkedes, var jeg sikker på at de ville spore mig ned, mens jeg stadig var i Indien. Men jeg havde ikke lyst til at miste synet af nam ih, nam Riva... os ah. Hawk omgående forstod betydningen af min mission, så jeg havde brug for at få Kassen, før Shiva, der anvendes sl.
  
  
  Hvad generet mig mest, og hvad der gjorde min nagende tankerne, da jeg sprang ud loading dock til race mellem de to varebiler, var, om Shiva ville bo her, mens jeg havde en chance for at forstyrre Ego ' s planer. Hvis egoet mennesker, der var vendt tilbage til den villa, den ene med en kugle i benet, for at rapportere, at den anden var død, Shiva ville have været i stand til at pakke op og forsvinde, hvis hun ikke havde rapporteret nen til den Indiske politi. Det er muligt, at han allerede har taget shaggy trin for at blive klar til at forlade landet.
  
  
  Medmindre, selvfølgelig, Reeva kan holde det hele sammen. Der var noget andet, der kunne overbevise Shiva, at jeg ikke var en umiddelbar trussel mod den ego 's planer, og det var baseret på, at min tvivl om, at Puran Dass var medskyldig i Cobra' s plan. Hvis Dass havde talt til Shiva efter min telefon ringe (hvilket betød, at min mistanke af den officer loyalitet var baseret på fakta, ikke bare intuition), Shiva ville have vidst, at jeg løj når jeg hævdede at være i Bombay, og som jeg formodede Dass. Så ville han også have forestillet sig, at, overbevist om, at Dass var involveret i Cobra-plot, ville han have været på vagt over for at kontakte en Indisk politi afdeling... eller en secret service-filial.
  
  
  Det var bare en hypotese, men jeg kunne ikke risikere, at det Indiske politi blande sig med min mission, og jeg kunne ikke lade Shiva flyve til Kina med Max i hans besiddelse. Reeva var den eneste person, fra hvem han kunne få oplysninger, kort forklare sin mission, og afslører hendes onkel er absurd og skræmmende plan. Pigen lovede at hjælpe mig. Dette er ikke længere en Samaritaner gestus proptrækker, men en fælles følelse proptrækker. At lade sin onkel med at flygte, før jeg kunne snyde hende med Shiva var den visse død for ego, faderen.
  
  
  Hun vidste ikke selv, hvor Shiva var i besiddelse af hendes far i fangenskab, da han kun gav hende lov til at tale til ham på telefonen. Jeg var nødt til at finde ud af, men hvis Shiva forsvandt rundt om i landet, før jeg havde en chance for at fuldføre den mission, så vi havde begge noget håb om at befri fangen. Heldigvis lykkedes det mig at komme væk fra posthuset inden det Indiske politi har blokeret mig.
  
  
  Sirenerne var stadig gråd, da han fandt sig selv i gyden af butikker på den anden side af postvæsenet. Han stoppede ikke at se tilbage, men holdt walking, at glide ind i en lille butik, hvor der var et stort virvar af produkter og varer, der syntes at skjule lige så mange synder.
  
  
  To, en ældre fyr med bøjede skuldre, men smart nok til at genkende en sandsynlig køber, straks trådte frem, så snart hun trådte ind i butikken. Manden talte engelsk med en stærk Britisk accent, og når han forklarede hende, hvad jeg havde brug for fra egoisme, han var smart nok til ikke at afbryde mig eller spørge mig nogle nysgerrige spørgsmål om min Amerikanske accent.
  
  
  På trods af den manglende overensstemmelse mellem min accent og Indisk tøj, præsenterede mig, som om der var noget mærkeligt ved det. Han var ude af stand til at give mig med ammunition til .45 kaliber kanon, som han havde lånt fra en Sikh, men tilbød mig et stort stykke af buffalo skjule. Læder, da jeg indså, at når jeg købte sandaler, var ikke let at finde i Indien. Men buffalo pisk var i god stand, som det var bomuld jakke. Den skjorte jeg var i dag iført blev dækket i blod, men at butiksejeren ikke virke alt for interesseret, enten. Rupees er altid rupees, og det er det vigtigste.
  
  
  Jeg skiftede hun tøj i butikken. Når hendes blodig "jakke" blev afleveret til ejeren, han rullede den op i et bundt, og kastede den ind i et træ-tælleren på bagsiden af butikken. "Vil du have noget andet, sahib?" — Hvad er det? " spurgte han med et glimt i hans øje, som han tog de få wad noter, han holdt i sin lomme.
  
  
  "Har du en kost?"
  
  
  "En kost?" — Hvad er det? " spurgte han, ikke at forstå.
  
  
  "Det er en kost," forklarede han, og gjorde en fejende gestus med begge hænder.
  
  
  "Åh, ja, jeg forstår hende! han svarede, strålede. Han kiggede rundt for, hvad hans ego var at bede for ham.
  
  
  Det var sandsynligvis den samme kost, han brugte til at feje hans butik, men han kunne ikke vente med at give det til mig, i hvert fald til den rigtige pris. Prisen er ganske høj for Agra priser, men på samme tid virkede det latterligt lave til mig. Manden forsøgte at pakke den kost, der stod i et stykke mørk papir, men han forklarede med et smil, at jeg ville tage det som det er.
  
  
  Han kiggede lidt forvirret, så meget, at han rynkede panden og kiggede ned, og næsten skuffet og fornærmet over, at jeg var nægte ham mulighed for at udføre de sædvanlige ritual, derefter købe elementet. Spurgte han. "Er der nok, sahib?"
  
  
  - Ja, jeg tror, at en kost og en buffalo løkke er tilstrækkelige i disse andre omstændigheder. Du behøver ikke have nogen som helst ammunition, gør du?
  
  
  Manden rystede på hovedet flere gange. Han trak en anden skinnende nye bill og skubbede det ind i hendes håndflade. "Du har aldrig set mig, okay?"
  
  
  "Jeg har aldrig set nogen," de to mænd sagde, uden at en anden tøven, glider de penge i et minut.
  
  
  Få hendes anden regning, og gentag operationen. "Kan du fortælle mig hvor jeg kan finde ammunition?" Min anden ven opfordrede mig til at gå på jagt i landet...
  
  
  "For at være ærlig, sahib, jeg ikke ved, hvor du kan finde den ammunition du har brug for. Vi er fredelige mennesker her i Agra. Kun de myndigheder, egne våben.
  
  
  "Er du sikker på du ikke huske nogen butikker, hvor du kan finde ud af, hvad jeg har brug for?" Jeg pressede hende, og jeg sagde, jeg rakte em pengene.
  
  
  Sagde han. "Lige et øjeblik!Han satte et minut bill og gik hen til bagsiden af butikken. Jeg så ham kradse noget på et stykke mørkt papir. Da han rakte mig et stykke papir til hende, og kiggede på det navn og den adresse, der er skrevet på nen. "Det er det bedste jeg kan gøre, sahib," manden undskyldte. "Hvis Basham ikke har, hvad du har brug for, jeg tror ikke du vil finde ammunition her i Agra. Dette er en beskeden by... vi sælger ting kun for turister. Du forstår, gør du ikke?
  
  
  "Selvfølgelig," ego forsikrede hende.
  
  
  Så her var han, ud på gaden, bevæbnet med et kosteskaft, en hud pisk, og en .45 kaliber pistol, der vil komme i handy, hvis blot han kunne skyde. Men på dette punkt, hans kunne bestemt ikke klage. I ethvert tilfælde, at han stadig var i live. Ganske tilfredsstillende, i betragtning af alt, hvad jeg har været igennem.
  
  
  
  
  11
  
  
  Det var en utrolig visning af de primitive og ukontrollerede fysisk styrke, at hendes sjældne healere havde set. Manden flyttede med sådanne forbløffende hurtighed og smidighed, at jeg ikke kunne hjælpe læner sig tilbage i min stol, en følelse af musklerne i livet kontrakt krampagtigt. Han sprang op i luften og slog ned som en tiger, med feline nåde, der var altid en integreret del af egoet af dødbringende tapperhed.
  
  
  Og, som en tiger, der havde paw-lignende fingre bevæbnet med kløer så skarpe, som kløer. I næste sekund, han brugte sin dødbringende våben til at ridse den anden persons ansigt, efterladende store, blodige sår, der syntes at have været skåret ud af kødet.
  
  
  Blod begyndte at dryppe, crimson åer, der vælder op omkring den dybe udskæringer i knoglen. Manden kiggede karakterløs, hans funktioner uigenkendelig, hans ego kødet hængende i laser som flåede huden. Svimlende, han prøvede at trække sig tilbage, men blev angrebet igen.
  
  
  Ikke tilfreds med at dreje hans modstanders ansigt til en blodig masse, Tiger slog ned på ham. Jeg så hende, tænder så skarpe, som sabler, skarp og kantet. Jeg rystede med væmmelse, men jeg kunne ikke tage øjnene fra scenen, sin brutalitet og ligegyldighed over for menneskers liv.
  
  
  Han fortsatte med at stirre ud i fascination. Tal med kløer rejst hendes hånd at slå med kanten af hendes håndflade: det var den mest perfekte ma-nal-chi-ki punch, hun nogensinde havde set.
  
  
  Dette er en advarsel om, at jeg ikke bare kunne ignorere, om, hvad der kan ske, når visse discipliner-især karate og "kung fu" - anvendes til at forårsage skade, snarere end en retfærdig sag. Hende havde aldrig troet på en sådan straf eller vold siden begyndelsen af vold. Han rystede på hovedet, desværre, og kiggede på den glødende skive på sit ur.
  
  
  Jeg købte hende en Japansk-ur tidligt om morgenen. Det var ikke endnu klokken fem. Jeg havde to timer tilbage, så jeg vendte min opmærksomhed tilbage til filmen, et Hong Kong-style-drama.
  
  
  Nord biografen var udsigt til Taj Vej, bare for at minde mig om, at jeg stadig havde til at besøge det berømte Taj Mahal. Men han turde ikke vise sit ansigt i sådan en populær og overfyldt sted. Hendes, selvfølgelig, var ikke at sidde i en biograf, bare for at have det sjovt, mens whiling væk den dag. Da hendes, jeg var sikker på, at Cobra-folk var stadig lusker af byen, der forsøger at finde mig, så de kunne slutte mig ud, hun blev valgt af biografen for at forblive uopdaget så længe som muligt.
  
  
  Jeg havde en besættelse med at gå tilbage til Shiva 's palæ, for at konfrontere ham, men han vidste ikke, hvor mange livvagter var i monster' s tjeneste, og han vidste ikke selv, om han stadig var der. Mødet med Reeva var planlagt til klokken syv i en lille by cirka tyve kilometer fra Agra.
  
  
  Det sted, hvor vi skulle mødes var kendt som Fatehpur Sikri, en forladt by i marmor og sandsten. Med hjælp af en guidebog, at han havde købt i samme butik, hvor han købte uret, han var i stand til at fange i hans sind, et topografisk kort over stedet. Der var mange palace haller, nogle med store trapper og altaner med udsigt til den store gårdsplads. Den lange opgivet Stahl bygningskompleks var det perfekte skjulested for os begge, et sted, hvor de kunne snakke stille og roligt uden at blive opdaget af veluddannede Cobra agenter.
  
  
  Der var en aften, når jeg kom der, og som også var i min favør. Mørket vil beskytte mig mod nysgerrige blikke af Shiva ' s motoriserede brigade. Mit eneste problem var imidlertid, at jeg ikke kunne få nok ammunition til min pistol.
  
  
  Han fulgte shop ejer råd og gik til at besøge en Indisk opkaldt Basham. Han havde en hardware butik ved siden af basaren, en lille butik, hvor du kan finde alt fra hammer til opium. Men det var ikke en del af ego ' s sortiment af patroner pistol. Det handlede ikke om penge, det var omkring tilgængelighed.
  
  
  "Jeg har brug for mindst tyve - fire timer, sahib," købmanden sagde, når Ego tog hende til side for at forklare, hvad jeg var på udkig efter.
  
  
  "Tyve-fire timer er for lang tid," sagde jeg.
  
  
  Han holdt sine hænder, håndfladerne op. Tom, da tom var .45 kaliber pistol, der havde tilhørt Cobra matematik-studerende, der ville blødte på posthuset. Basham slikkede hans læber grådigt, hans øjne fast på, at de penge, han viftede foran Ego ' s ansigt.
  
  
  "Jeg ville være glad for at tjene dig, sahib.".. men mine hænder er bundet. De blækpatroner, du beder mig om, er ikke let, der findes i Indien. Jeg har brug for mindst en dag til at finde ih...
  
  
  "Det er virkelig en skam... for os begge. Vær tålmodig!
  
  
  "Men måske kan jeg vise det til dig, er noget andet," købmanden sagde, og forsvandt ind bag i butikken, kun til at komme ud et minut senere med en lysende stilet, som han holdt i sine hænder som en værdifuld genstand eller et udbud til et fugleskræmsel. Hvis reptil guder, Nagy, var at se denne scene, hendes, sikre sig, at de ikke ville være tilfredse. Stilethæl nu var knyttet til min underarm i en meget lys skede, næsten magen til den jeg havde slidt når Shiva ' s mænd havde formået at afvæbne mig.
  
  
  Så jeg havde en kniv, en kost (forvandlet til to identiske klubber omkring en fod lang tid hver), og en buffalo pisk. Alt, hvad der var meningen, at erstatte pistol. Jeg var ikke helt ubevæbnet, okay, men jeg var ikke hende gå arsenal enten.
  
  
  Men, hvis alt var gået efter planen, er jeg måske ikke selv har haft behov for at bruge en pistol. Jeg havde ingen intention om dating Cobra ' s mænd, indtil jeg var klar til at konfrontere Shiva på et langt mere personligt plan end ved tidligere lejligheder.
  
  
  Så det var vigtigt, at mødet med Rhea gik glat. Han lovede pigen at finde og frigive sin far. Igen, hun viste, at hun er mere end villige til at forsøge at få alle mulige oplysninger. En pagt, der er født og lavet af gensidig fortvivlelse. Reeva brug for mig, hende, havde brug for hende lige så meget, hvis ikke mere.
  
  
  Så jeg satte mig ned i mit sæde og fortsatte med at se film, lytte til ud-af-sync af lyde, farver, lys og dejlig som aluminium Jul håb. De overskrifter, man i Hindi og andre i Bengalsk, sandsynligvis havde meget lidt at gøre med betydningen af den engelske dialog. Men den rytme, den utrolige dygtighed af de vigtigste tegn i kunsten "kung fu" fascineret min mening.
  
  
  Filmen sluttede på fire-tredive. Programmet annonceret en fortsættelse af filmen, så jeg rejste mig op fra min plads og gik hen til den ene, omkring udgange, blander sig med raslen og kommentere mængden. Når han var på gaden, havde jeg ingen problemer med at opholder sig ubemærket hen, indtil en taxa fandt ham, klar til at tage mig til den forladte by, Fatehpur Sikri.
  
  
  Føreren, samt glatbarberede og uden en turban, heldigvis (i det øjeblik, hun blev set overalt af Sikher), spurgte mig for halvtreds rupees for en halv times kørsel. På det sorte marked, er en dollar, som var værd tolv rupees. Det var en rimelig pris, så jeg gav Em penge up front og sætte ham på bagsædet af en gammel Citroen.
  
  
  Ikke en eneste motorcykel, der blev fulgt på os, og de forsøger ikke at overhale os. For at være præcis, rejsen til Fatehpur Sikri var begivenhedsløs. Det var den samme vej, jeg tog efter jeg flygtede omkring Shiva ' s palæ. Han spredte på den plads, som vi passerede den række af levende hegn, der adskilte huset fra gaden. Der var ingen i syne, og gården, med sin pakket jord vægge, kiggede tomt og forladt.
  
  
  Jeg var ikke glad, selvfølgelig, fordi jeg tænkte Shiva, Haji, og selv Reeva vej til den Kinesiske grænse. Godt, konkluderede han, vil tiden vise.
  
  
  Han kiggede på sit ur igen og prøvede at slappe af. Der var stadig masser af tid, men jo tættere han kom til den forladte by for at slikke det, jo mere nervøs og ængstelig, han blev. Han benyttede lejligheden til at afslutte, hvad han havde begyndt, at købe en kost og en buffalo pisk.
  
  
  Basham var så venlig at låne mig en hånd bor. Han boret to huller i kosteskaft, en i hver ende af klubben. Nu er han bundet den pisk af en bøffel pisk først i et hul, og derefter i den anden, sikring af det fast med en snor på siden. Således mellem de to pinde er det noget som en strakt læder jumper. Jeg tjekkede knob; de huller i træ af pindene var små, var der ingen fare for, at huden skaller af.
  
  
  Da han var færdig med at samle den enhed, så han i det fjerne riflet minareter fra den imponerende Jami Masjid-Moskeen. Men den massive bygning så lille i forhold til den gigantiske mur, der steg fra den sydlige side af moskeen. Væggene var bygget til ære for den sejre Akbar, Mughal Kejser, der grundlagde den legendariske by, Fatehpur Sikri. Væggene overset det omkringliggende landskab og den gruppe af elendige hytter, at der dannes landsbyen ved foden af den forladte by.
  
  
  "Er det Sahib vil egoet til at vente her?" Taxi driver, foreslog, at bremse ned for at stoppe ved indgangen til en øde parkeringsplads ved siden af en øde og stille by. "Jeg vil give dig en god pris: tredive rupees til at tage dig tilbage til Agra.
  
  
  "Jeg er ked af, men jeg har andre pligter," forklarede jeg, fyld buffalo hud pinde i min bukser lomme. Hende, åbnede døren og steg ud, rundt omkring i bilen.
  
  
  "Vejledninger er ikke længere her, sahib," taxi driver svarede. "Vil du ikke have Ukrudt til at vise det til dig?" Dens bekendt med Fatehpur Sikri. Jeg vil vise dig noget, som ingen andre turist har man nogensinde før har set...
  
  
  "Jeg er ikke tvivl om det," jeg er aftalt, griner. "Men jeg har brug for at mødes med mine Indiske guide i et par minutter." Har en sikker rejse, sahib!"
  
  
  "Som du vil," chaufføren sagde, skuffet. Han startede motoren, drejede om hjørnet, og kørte væk, og efterlod en sky af støv bag ham.
  
  
  Hendes vandresti fortsatte.
  
  
  Den sidste turist bus har allerede venstre for Agra. Købmænd, der havde vist deres varer i gården omkring moskeen også vendt tilbage til den landsby, forlader den marmor og sandsten forladte bygninger. Han hurtigt krydsede gården, tjekkede kort havde han revet ud af den guidebog, og fandt den bygning, kendt som house of Maruam.
  
  
  Det var der, at Reeva lavet en aftale for mig i mindre end en time. Jeg kunne ikke mærke noget, og jeg kunne ikke se nogen bevægelse, der kan vække min mistanke. Bygningen, der med sine forgyldte freskomalerier og malede lofter, var store og højtidelige, en hyldest til Akbar ' s rigdom og politisk magt. Han sad på første skridt af en smal marmortrappe, der førte til en balkon, der løb rundt i huset.
  
  
  Og de venter begyndte. Jeg har lige bedt om, at Reeva Singh ville ikke lade mig ned.
  
  
  På syv, begyndte jeg at blive nervøs. På ti minutter over seks, at hun var dobbelt så bekymret. Men på et kvarter over seks, hørte han lyden af en bil stopper på parkeringspladsen. Derefter, den svage lyd af fodtrin gav genlyd gennem marmor-brolagt gårdsplads, der dannede mønster af et stort skakbræt.
  
  
  Tilsyneladende, Akbar var at spille skak, ved hjælp af hans konkubiner og dansere, som levende brikker. Hendes, for, som han langsomt stod op, følte sig som en brik, som indsættes i spillet, men i lige så fast besluttet på at skakmat sin modstander. Shiva var overbevist om, at han kunne styre alle mine bevægelser, som dikterer sine egne beskidte regler.
  
  
  Men hvis jeg havde mulighed for at sige eller gøre noget, det ville uden tvivl være det sidste spil, at et geni kriminelle skal spille.
  
  
  "Nick?" Nick, er du der?
  
  
  Det var en velkendt stemme, men med et strejf af frygt og panik. Det var ikke helt mørkt endnu, og selv om himlen var ved at blive mørkere, og han kunne se, at Reeva ' s slanke figur skridte over den indre gårdhave. Hun var iført en åben hals Vestlige kjole. Hun var smukkere end han huskede, men dette var helt klart ikke tid til sådanne tanker.
  
  
  Når Reeva så mig, hun løb, hendes klaprende sandaler på marmor fliser på en accelereret tempo.
  
  
  "Jeg beder dig, hold mig fast!" mumlede han. "Det er, hvad jeg virkelig ønsker lige nu, Nick.
  
  
  Ee tog hende op og holdt hende tæt. Hun rystede, et gys løb gennem hele hendes krop, hun klamrede sig til mig, om hendes hoved på mit bryst.
  
  
  "Du behøver ikke at være bange for," jeg hviskede sagte. "Jeg lover dig, at alt vil fungere for de bedste. Du vil se din far igen, og tingene vil ændre sig for ham for, så fortvivl ikke.
  
  
  Hun løftede hovedet og forsøgte at smile. Han var let, kyssede ham på læberne af ee: hun trådte et skridt tilbage og skubbet hendes hår tilbage fra hendes øjne. "Jeg stoler på dig, Nick," sagde hun sagte. "Min onkel lærte mig ikke at stole på nogen... jeg kan ikke tænke med min hjerne længere, fordi det er så meget i mit hoved. Men jeg tror på dig, Nick. Jeg har ikke noget valg. Hvis du ikke kan hjælpe mig, hvis du ikke kan spare min far, så er der ingen i verden kan. Og jeg har ingen andre at vende sig til, Nick! Vi har nogen at gå til.
  
  
  I de sorte øjne, med ih trist og bange udtryk, der var også et bestemt look. "Vi har gjort et skridt fremad," sagde han beroligende. Han førte hende ind i bygningen, og hun satte sig ned på trappen, der forsøger at falde til ro.
  
  
  Det var ikke let, da hun var i fuld gang med spænding og frygt, der fik hende til at skælve fra top til tå. "Jeg tror ikke, jeg kunne gøre det til mødet," forklarede han efter et øjeblik. "Jeg var nødt til at gøre en undskyldning for at fortælle min onkel, at jeg var ved at gå til Agra for shopping. Han forsøgte at sende til mig med en af hans mænd, men jeg har endelig formået at overbevise ham om, at det ikke var nødvendigt.
  
  
  Hendes fortalte kort hey om de begivenheder i dag, fortæller noah alt, hvad der er sket med dem ilder, da han forlod nah.
  
  
  "Hvor mange mænd har han tilbage?" Jeg spurgte, efterbehandling af min historie.
  
  
  "Fem mennesker, ikke mere. Ranjit er på hospitalet, men jeg tror ikke han vil overleve. Ego lungerne er ødelagt af indre blødninger.
  
  
  "Og den anden med en kugle i benet?"
  
  
  "De tog Ego tilbage til villaen. Han kan ikke gå, så han bør ikke være en fare for os. Pigen begyndte at forklare, hvad der var sket, da hun blev fundet bundet og kneblet. Det kan lyde overbevisende for os begge, på det tidspunkt, men Shiva var en mistænkelig karakter. På trods af Reeva tårer og bønner, at han igen nægtede hende tilladelse til at se hendes far. Han sagde heller ikke afsløre, hvor han var i besiddelse af sin bror i fangenskab.
  
  
  "Jeg talte med min far på telefonen. Han var meget svag, han kunne kun mumle et par ord, Nick, " Rhea tilføjet i en fjern stemme. "Hvis du ikke kan befri ham, uanset hvor han er, jeg tror ikke, at han vil leve længe."..
  
  
  "Egoisme" ee forsikrede hende, men han havde ingen idé om, hvor man kan finde Reeva far. Første af alle, det var Shiva, der var nødt til at neutralisere hende. Selv om jeg havde formået at undgå de fælder der er fastsat af det monster, jeg var godt klar over, at det ikke ville være nemt at nå det. "Ved du noget om Haji' s opfindelse, at djævelsk anordning din onkel kalder den Kasse?"
  
  
  "Jeg forsøgte at komme ind i laboratoriet, men min onkel sikkerhed ikke ville lade mig i. Men jeg fornemmede noget... Hun lukkede sine øjne og rynkede panden, forsøger at huske. "Måske betyder det ikke noget... tilføjede han efter et øjeblik.
  
  
  "Alt, hvad der er vigtigt. Hvad handler det om?
  
  
  — tja... jeg hørte Shiva taler til nogen på telefonen og siger noget om Bombay. Jeg troede, det var mærkeligt på den tid, fordi han ikke har Dell i Bombay... eller i hvert fald ikke noget jeg kender til.
  
  
  En klokke, der ringede i mit hoved, og det var ikke ligefrem en behagelig lyd. "Er du sikker?" Jeg insisterede. "Kan du høre noget andet, finde ud af, hvem han talte til?"
  
  
  Reeva rystede på hovedet. "Jeg hørte ham bare sige Bombay." Et par ord om hotellet, afstemning og det er det. Men da han flyttede væk fra telefonen, min onkel ikke ser tilfreds.
  
  
  Gjorde han taler på telefonen, før eller efter ego folk kom tilbage over Agra?
  
  
  - Før. Der beroliget hende. De to af dem ankom i en times tid, måske mindre, " Rheeva svarede. "Han var på telefonen, før de ankom.
  
  
  Så Puran Dass var Cobra er medskyldig!
  
  
  Alt begyndte at rydde op, til at give mening. Nu forstår jeg, hvordan Cobra-folk vidste, at jeg skulle være på gaden cafe morgen Ashok og jeg mødte. Det var ikke en tilfældighed. Dass havde sat alt op, tilsyneladende under Shiva ' s ordrer. Ikke overraskende, den Indiske efterretningstjeneste fandt sig selv overfor en mur, som de forsøgte at finde ud af hvem der var bag Cobra. Ikke underligt, de var så utidssvarende og ineffektive, når optøjer og uroligheder, der brød ud over hele Indien i de sidste seks måneder.
  
  
  Efter hvad jeg vidste om den Indiske efterretningstjeneste organisation, Dass var den øverste myndighed.
  
  
  De oplysninger, der kom ud på ego af kabinettet. Hawke talte om" lækager " inde BETTY, counterintelligence, men han havde aldrig mistanke om noget så alvorligt. Heldigvis blev det besluttet at handle alene. En beslutning, der, i den nuværende situation, er allerede blevet en gyldig grund.
  
  
  - Har du formår at finde ud af mere?
  
  
  Reeva rystede på hovedet igen. "Jeg er ked af det, Nick. Jeg forsøgte mit bedste, men jeg får det indtryk, at min onkel ikke har tillid til mig... nu er det mindre end nogensinde. Han og Haji talte det meste af dagen, men vagterne ikke forlade laboratoriet. Jeg havde ikke tid til at lære noget mere.
  
  
  "Jeg forstår. Du gjorde alt hvad du kunne, og det er alt der betyder noget, " hendes far sagt. Så jeg havde intet andet valg end at vende tilbage til villaen. Når der, jeg vil tage føringen i aktion.
  
  
  Men det var en stor risiko. Næsten uoverstigelige.
  
  
  Hvis jeg ikke havde forsøgt at komme i Kassen, før det blev brugt igen, kunne ingen har sagt, hvad Shiva ville have gjort med tre esser i ærmet,... selv hvis det havde været udeladt, en fjerde i reserve. Han burde ikke have stoppet nu, efter at være kommet så langt.
  
  
  "Jeg er nødt til at gå tilbage til den villa med dig," Nitte forklarede hende. "Jeg fortalte dig, hvad han skulle gøre med Kassen. Hvis vi venter, vil alt gå efter vores ego planer, uanset om vi ønsker det eller ej. Jeg har intet andet valg, Reeva.
  
  
  "Også mig," hviskede hun. Hun tog min hånd og klemte mine fingre i hendes. "Jeg forlod bilen udenfor, er det kun et par skridt derfra.
  
  
  Vi gik ud på gaden, efterlader den malede rum i huset af Marouam. Himlen var crimson red, solen en bleg orange plet på den fjerne horisont.
  
  
  Reeva var stadig holder min hånd, og han lyttede til lyden af vores fodspor som hans sandaler klaprede hele flisebelagt gårdhave. Så var der et pludseligt knæk i vores ører, et brøl, der ville have slået de fleste mennesker er koldt blod. Men mange års uddannelse og erfaring har gjort mig robuste, og dreje mine nerver at stål wire. Stadig, jeg ville lyve, hvis jeg sagde, jeg ikke var bange.
  
  
  Lyden af forladte bygninger, der lød som torden. Reeva kunne ikke hjælpe, men græde ud og omfavnede mig, knugede min arm i rædsel. Et sekund senere, blev jeg blændet af motorcykel er lygten, som blev allerede påpeget på mit ansigt.
  
  
  Der var tre Sikher, hver ridning en motorcykel som en kavaleri enhed. De begyndte at cirkle mig; ih sarkastisk latter gennemboret mig som så mange stiksår. Shiva var udfordrende igen. Men hvis hun havde været spillet ego-spil, Nick Carter snart ville have været en død mand. Noget jeg absolut ikke ville lade hende gøre.
  
  
  
  
  12
  
  
  To mænd, hun vidste næsten med det samme. En af dem var Gurnek, hans ansigt forbandt og arret, men stadig i live og godt. Den anden var den mand, fra post office, den samme, som havde formået at tage de sårede kammerat væk. Den tredje, skægget og med en turban viklet omkring hovedet, som de andre, var ukendt for mig. Men jeg vidste, hvad han tænkte, selvom vi aldrig havde mødt.
  
  
  "Du vakt min onkel' s mistanke, Reeva," en af de tre forklaret. "Det er derfor, han beordrede os til at følge dig, jeg ved, du vil føre os åbent til 'Sahib' Carter ...
  
  
  Reeva, og jeg stod helt stille, frosset. "Du må ikke sige et ord til os," hviskede han til sin pige. "Gør præcis, hvad jeg fortæller dig, og du vil være fint."
  
  
  "De vil dræbe os, Nick!"
  
  
  - nej. Din onkel er en storhedsvanvid: hvis en person har for at dø, jeg er sikker på de vil få lyst til at dræbe ham personligt.
  
  
  Jeg afskærmet mine øjne mod den skarpe forlygter og kiggede rundt. Hver Cobra-agent, der var bevæbnet med en .45 kaliber pistol, som på det tidspunkt var rettet mod mig, en i brystet, én i hovedet, og en tredje i ryggen. "Så hvad vil du gøre, skyde os begge?" Jeg råbte over brøl af motorcykler.
  
  
  "Skyd dig, "Sahib' Carter ?" Odin klukkede omkring mænd. Det var en person, jeg ikke kender, en høj, buttet ung mand, der tydeligvis nød at se mig i denne position. "Alt for nemt. Nej, Shiva gav os særlig personlig vejledning. Det er alt sammen meget klart. Du vil ikke være i stand til at modstå os, fordi hvis du prøver at gøre det, vi vil dræbe pigen, og derefter, når vi bringer dig tilbage til den villa, Shiva vil tage pleje af dig personligt.
  
  
  "Hvordan du behandles Nirad," Gurnek tilføjet.
  
  
  Billedet blinkede gennem mit sind. Jeg så Nirad falder hovedkulds ud i et hul af slanger, så jeg krybdyr flere gange at angribe ham, og jeg hørte at ego-skrig og forstået glæde af Shiva se mig lide samme dødskamp.
  
  
  "Selvfølgelig kan jeg ikke modstå," sagde jeg. - Tre mod en, er ikke en sport, mine herrer. Men du behøver ikke gøre ondt, den pige; hun har intet at gøre med det.
  
  
  "Hun hjalp dig med at flygte.
  
  
  "Jeg ville have dræbt hende, hvis hun ikke havde." Ego far er en fange af din master. Hun bryder sig ikke om noget andet. Jeg er ligeglad med, om jeg lever eller dør. Han vendte sig til Reeva, og kiggede hende i ansigtet. "Er det ikke rigtigt, luder?"
  
  
  Han løftede sin hånd og slog hende hårdt over hele ansigtet. Han hviskede det. "Come on, skal du køre til dem... Gør som jeg siger dig! -
  
  
  For et øjeblik, pigen forskudt, forvirret og bange. Hun vidste ikke, hvad jeg gjorde, men til sidst løb hun, skrigende på toppen af hendes lunger. "Han forsøgte at dræbe mig!"
  
  
  Mændene forstod ikke, hvad der foregik.
  
  
  Gurnek stod af cyklen, og Reeva løb hen til ham. Det var i det øjeblik, hun havde ventet på. De to andre Sikher afværget deres øjne, såler af deres ih sko glider på den marmorgulv, da de stoppede med at ride rundt om mig.
  
  
  Reeva bogstaveligt talt kastede sig på Gurnek fødder, hulkende som en hysterisk kvinde. Hun spillede sin rolle perfekt, giver et udseende af pålidelighed, der syntes at afvæbne Gurnek — i det mindste nok til at give mig tid til at trække min stilethæl omkring sin skede og smide en tynd-bladet dolk.
  
  
  For en anden, er alt, hvad jeg hørte, var Reeva er kontinuerlig, hjerteskærende klynk. Så Gurnek vaklede tilbage, knugede hans ansigt krampagtigt. Stilethæl kastet ud i ømu ' s venstre øje, skære løg i halve. En blodige, slimede masse dryppede ind i ømu ' ens ansigt; han lod et hjerteskærende skrig og prøvede at trække sin dolk.
  
  
  Jeg kunne ikke stå der og se, hvad der foregik.
  
  
  De blev beordret til at tage livet af mig... men ikke nødvendigvis uskadt. Selvfølgelig vil de forsøge at redde deres eget skind først, og hvis jeg ikke gør noget hurtigt, alt vil blive betragtet som tabt. Han løb, og de andre sprang ud af deres cykler. Dette var den anden fejl, som Shiva ' s gorillaer, som han formået at klatre op til et minut til at samle op på to klubber lavet omkring kosten.
  
  
  Det blev skabt af et våben, der ved første øjekast virkede harmløse. Men på Della Street, de to klubber, følgeskab af et stykke hårdt og stærk pisk omkring buffalo skjule, var en meget farlig, næsten dødelig trussel.
  
  
  Det var en "nunchaku", den ene, der har lavet det, en orientalsk enhed, som jeg første gang så under en voldelig demonstration givet af min karate mester på AX hovedkvarter i Washington.
  
  
  Et våben, som er typiske for kampsport havde en ubestridelig alsidighed, og i dette tilfælde, at han er bestemt til at eksperimentere med det.
  
  
  Holder stokken i den ene hånd, den anden stream begyndte at dreje det, indtil det har fået tilstrækkelig styrke og hastighed. Min være genert øjne var fast i marmor plader på mine fødder, men jeg holdt kører, glemmer at sige det til nogen, men Sikh jeg havde valgt som mit mål, og som mine mål kunne være.
  
  
  Gurnek ikke havde været afvæbnet, men han var ikke i den bedste form, enten. Jeg hørte Reeva skrige i rædsel, da en anden gawk whizzed gennem luften og græssede min venstre skulder. Jeg følte en forfærdelig brændende fornemmelse, at venstre mig en fyrig rød bagefter. Men være genert ramte ikke min hånd. Rani lavet en smertefuld ansigtet på mig, men det gjorde ikke stoppe mig fra at fortsætte med at vride nunchaku.
  
  
  "Jeg vil dræbe dig, Carter" manden råbte.
  
  
  "Mod Shiva' s ordrer?" Jeg svarede med et grin. Men .45 kaliber pistol blev pegede på mit bryst. At tage risici, der er en ting, men at være dum, er en helt anden. For hendes vedkommende strakt indtil videre tabt hastighed, og til sidst hang på mit håndled.
  
  
  "Ned med de der ting! Den Indiske bestilt.
  
  
  "På din ordre, Master," jeg mumlede, at frigive nunchaku gennem mine fingre.
  
  
  Sikh var stadig sigter mig; men så snart hun slap af hendes spisepinde, han bøjede sig ned for at samle op, ih. Det var hans tredje fejl i de sidste par minutter.
  
  
  Mens han sad bøjet over hans modstander stormede på ham. Han lukkede sine fingre rundt om håndleddet på den hånd, der nu holdt en pistol med al den styrke, han kunne mønstre. Han trykkede på aftrækkeren og næsten ramte mig i benet. Men denne gang, var jeg fast besluttet på at tilbringe resten af mine dage bevæger sig rundt som en krøbling, så resten af min krop ville forblive intakt og ubeskadiget.
  
  
  Cobra agent vige tilbage, forsøger at gøre sig fri. Min hånd fandt mål det ønskede: strakt ud, er det omdannet til et segl, omkring knogler og muskler. På den hårde side af palm landede på mandens hals; på samme tid, hendes synkron knipsede hendes højre fod.
  
  
  Den resulterende cha-cha-gi ikke bryde ømu ' ens shin, men den smerte, slag gav mig et par ekstra sekunder, som jeg desperat brug for. Hun blev grebet af den hånd, der allerede holder pistolen i begge hænder. Den Indiske Sikh vred sig febrilsk, forsøger at bevæge sig væk, selv når han var sikker på, at hans pistol var ikke længere pegede på ham.
  
  
  Der er en pludselig bevægelse bag mig. Den tredje assassin, en muskuløs ung Indisk som hun aldrig havde set før, styrtede til hjælp af sin kammerat. Selv om det var vanskeligt at bekæmpe med en: ville det ikke være svært at håndtere to mænd bevæbnet med pistoler.
  
  
  Så snart jeg formået at lirke våben fra omkring den første mands fingre, hvilket ego til at falde ned på hans marmor fletninger, skyndte jeg mig op for at hente den "nunchaku", der var faldet ned på sine fødder. I alt tog det mig fem sekunder for at få den nødvendige fart og momentum for det.
  
  
  Den tredje person, der hensynsløst gik den til angreb. Hendes sprang tilbage og landede en udtalt ego medskyldig. Når han angrebet, hans stok var allerede rettet mod de andre ego kranium.
  
  
  "Nunchaku" har nu nået en styrke, flere gange større end den, der kræves for at bryde menneskers knogler.
  
  
  Hvad der er sket siden, hun aldrig havde set i sit liv.
  
  
  Den Indiske kranium bogstaveligt talt eksploderet. En gelé-lignende masse, der stadig pulserende, hvor turbanen var blevet rullet op. Stumper af ben, skårene af hår og hovedbund holdt sig til dem, sprøjtede i ansigtet, og min hjerne, grålig-hvide i mærkelige spiraler, der er spredt gennem luften som lava omkring en vulkan i udbrud. Men hvis Nunchucks gjorde et godt stykke arbejde, men jeg havde stadig to modstandere venstre. Gurnek var i live, men med kun det ene øje. Og stadig er i live, var en ung Indianer, der var ankommet for sent til at redde livet for hans følgesvend.
  
  
  Den muskuløse Sikh sat på pause, et kig af afsky og vantro på hans ansigt. Den dødelige stave blev lanceret igen, og han bakkes væk nervøst, der peger pistolen på mit ansigt.
  
  
  "Dræb mig og Shiva vil fodre dig til slanger." Jeg er nødt til at give em-nogle vigtige oplysninger, og hvis han ikke kan høre det rundt i min mund, du kan glemme, at du eksisterer.".. hvæsede han på hende gennem skar tænder.
  
  
  Han bluffede hende. Han kiggede på uigenkendelig skikkelse af hans medskyldig. Han brugte et split sekund til at frigive nunchucks, som fløj gennem luften som en boomerang i en enkelt strøm. Hendes ego havde aldrig brugt det på denne måde før, og vidste ikke, hvordan det ville virke.
  
  
  Heldigvis, den primitive våben ikke skuffe mig. Den ene eller begge stave (jeg kan ikke sige med sikkerhed, det Nunchucks var flyvende på en utrolig hastighed) styrtede ned i den Indiske automatiske pistol. Den kraft af slag bankede våben ud af Rook ' s ego. Pistolen landede få meter bag ham. Den store Sikh ladet mig som en vred bjørn, hans ansigt fortrak med vrede.
  
  
  Karate eller ikke, denne gang var det for mig.
  
  
  Før hendes ego kunne stoppe hende, før hun kunne indse, hvad der var sket, den mand, der var en del af Shiva ' s team og "optagelsesudvalg" kom ned på mig som et ton mursten. Min ånde, der er fanget i min hals, så jeg faldt bagover, ramme mit hoved på marmorplader, der omgiver det store skakbræt af den indre gårdhave.
  
  
  Noget varmt og slimet dryppede på mit ansigt, et øjeblik blænder mig. Tårer strømmede ned ad mine kinder, da hun forsøgte at åbne øjnene igen. Så snart jeg kunne se hende igen, jeg kiggede op og så Gurnek stå ved siden af mig. Det beskadigede øje, og det lidt der var tilbage af det, fortsatte med at udvise slimede og blodige sag som en vandhane, der stod åbne.
  
  
  Så er den Indiske ben bøjet, ligesom hendes forsøgte at komme op. Jeg skar mine tænder som stål tå af mit ego boot ramte bagsiden af mit hoved. Han var den eneste af de tre mænd, der ikke bære sandaler. Og nu var han ved hjælp af sin motorcykel støvler til at slå mig i brystet.
  
  
  Jeg kunne ikke se hende på grund af den smerte, der var sløring min vision. Jeg vidste ikke engang, hvor hun var eller hvad der Gurnek havde gjort for hende, men hun kan ikke hjælpe mig, der er sikker. Jeg følte, at mine ribben var revnet, ligesom mine knogler var brud alle på én gang, når Gurnek ramte mig igen.
  
  
  Hun rystede voldsomt, som en vild hest, der forsøger at smide sin rytter. "Shiva gør ikke noget nu, Carter," Gurnek sagde, gør det klart, at ego er underforstået, på trods af bandager, at skjule den nederste del af ego.. "jeg vil dræbe dig, så du bliver færdig én gang for alle!"
  
  
  Fra den tone af hendes ego ' s stemme, jeg vidste, han mente det. Den anden Indisk, den ene, der havde overfaldet mig og slået mig til jorden for et øjeblik siden, var at forsøge at få fat i mine ben. Han krøb ned foran mig, og hun fortsatte med at sparke som en desperat mand, især når Gurneka er nachah rykkede igen, landing et knusende slag mod mit bryst.
  
  
  Det var på dette tidspunkt, at hendes Yi rakte ud med begge hænder og tog fat i mandens ankel, kraftigt bøjning ego ' s ben. Han prøvede på ikke at miste sin balance. Så endnu en Sikh kørte sin mægtige næve ind i mit liv. Det var ulidelig smerte. Jeg kunne ikke trække vejret, men hvis jeg gav op på hende lige nu, disse to ville tilføje mig til deres herlige trofæ liste.
  
  
  Omkring den sidste del af den styrke, jeg havde tilbage, og jeg greb Gurnek s ankel og holdt vride det, jeg ønsker at høre stykket af knogle bryde snart. I stedet, manden faldt frem, at miste sin balance. Og han befriede sine ben på det trick af en anden Indisk. Vender tilbage, han kastede sig for hans fødder.
  
  
  Jeg forventede Gurnek er stor kammerat til at angribe mig igen, men i stedet, at han kørte i den modsatte retning. Hendes ego ikke kunne lade gå for vidt, også fordi han var ved at løbe efter den faldne pistol. Han var bag ham, da han bøjede sig ned for at afhente våben. Hende, gjort et kæmpe spring i luften og spændte benet for at levere et "flyvende" slag.
  
  
  Den kraft af slag, virkningen af min fod rammer den Indiske ' s bagdel, sendt ego ned til grunden. Han rullede et par gange om marmorgulv, og pistolen landede et par meter væk, uden for rækkevidde.
  
  
  Selv da han kiggede nervøst over skulderen før farende for at afhente våben. Gurnek var ikke en til at give op så let. Han stod op og gik over til mig. Selv om han haltede, bære hele sin vægt på det ene ben, han kunne stadig gang. Men mest slående for alle var det uhyggelige metallic skær, der fangede min opmærksomhed... metal dryp en gelatinøs substans over den Indiske gennemskæres øje.
  
  
  Bag Gurnek er en sløret skikkelse i det sen-eftermiddag skygger. Reeva Singh er endelig tilbage på scenen. Ikke længe før, hun havde spillet sin rolle perfekt, og med hendes skrig af rædsel og flugt, hun har tilladt mig at flytte fra defensive til offensive aktioner.
  
  
  Han kunne se hende nu, da hun kravlede op i sadlen på en motorcykel, der er parkeret i gården. Gurnek kunne ikke køre; han var stadig halter, når han endelig er sikkerhedskopieret, er fordoblet over. Men jeg fejlberegnet i mine beregninger, under forudsætning af, at han havde angrebet mig, før du bruger stiletto i hans hånd.
  
  
  Den Indiske rykkede hans hånd væk, så rakte han ud og kastede kniven. Bladet hvæsede gennem luften. Og denne gang Gurnek næsten glemte.
  
  
  Den knivskarpe blade sank ned i mit lår muskler. Mine knæ bøjede, og jeg følte mig svag. Hun ville skrige, men jeg kvalt skrig, der syntes at slippe mine læber. Smerte skød igennem mig, vride mine nerver. Han begav sig ind i mig som en varm nål, dybere og dybere, indtil hele min krop var følelsesløs, nu på grænsen af fysisk modstand.
  
  
  Dette var ikke meningen.
  
  
  Han knyttede sine næver, skar sine tænder, indtil de skar, og forsøgte at overdøve den excruciating smerte. Så han sænkede hendes hånd, der lukkede øjnene for et øjeblik, og til sidst trak kniven ud omkring hans hofte. Jeg havde ikke tid til at stoppe blod flow. Men heldigvis stiletto mislykkedes blodkarrene i lårmusklerne.
  
  
  I hvert fald var han stadig bløder som en slagtet gris.
  
  
  Stoffet i mine bukser klamrede sig til mit ben, hvor en stor mørk plet, der var spredning, der er våde med blodet, havde jeg allerede tabt. Gurnek vilde latter lød gennem luften. Den Indiske begyndte at nærme sig mig, og hun forsøgte at kravle omkring de bygninger, der omgiver gården. Jeg formåede at vride Em ' s ankel, og han kunne ikke gå uden at halte. Men han kunne stadig bevæge sig. Han trådte frem som den tredje Cobra agent også begyndt at bevæge sig bag mig.
  
  
  Jeg kiggede rundt og så den pistol, at man havde fundet. Hun blev efterladt med dolk, som Nunchucks var uden for rækkevidde. "Reeva," de blev ved med at sige. "Hvor blev du af?"
  
  
  Måske var det telepati. Men uanset hvad det var, hun "hørte" mig.
  
  
  Brøl af motorcykel mistelten rensede den strøm af velsignelse, dulling min smerte og fysisk pine. Han kom ud gennem mørket, opsporing Gurnek s figur i lyset af det store fyr, som en silhuet mod den skygger af solnedgangen forude. Den Indiske drejede hovedet og løftede sine hænder, som om at stoppe bilen. Ego af den anden person, muskuløs ung Sikh, på den anden side, lignede han ikke ønsker at ændre sit program. Han blev ved med at komme hos mig. Han nåede til sin dolk, forsøger at ignorere den dunkende smerte, at venstre Nachah helt følelsesløs.
  
  
  Gurnek forsøgte at gemme sig i en af de øde marmorsale af slottet. Nu var han ikke længere en umiddelbar trussel og fare, takket være Reeve, jeg var i stand til at fokusere min opmærksomhed på hans medskyldig. Pistolen gøede og pustede ild, men det pludselige mørke, der syntes at regne ned fra himlen, som den sidste twilight og lysene gik ud, forhindrede ham i at tage nøje sigte, og gawk fløj et par meter væk fra mig.
  
  
  Han holdt vejret og stod på den samme sti som enhver stamme, strakte hans sårede ben tilbage. Han kunne se den hvide turban af den voldsmand, og endda i løbet af pistolen. Han havde mistet optælling af de kugler han havde brugt op, så han kunne ikke fortælle, hvis pistolen var tom, eller hvis det stadig havde et par runder tilbage.
  
  
  Da han hørte at klikke på aftrækkeren, han forberedte sig til optagelse. I stedet, den Indiske bandede sagte. Han kastede våben væk, og den landede med et bump på den marmorgulv. Endelig lod det til, at ikke alt blev sat ind imod mig.
  
  
  Måske Reeva havde bakket Gurnek i et " hjørne." Hvis ikke ligefrem i "hjørnet", så er den Indiske var af vejen. Jeg kan uskadeliggøre den med mit ego senere, når jeg har slået ud, min partner ego. Han vidste, at Gurnek var ubevæbnede, så Reeva ville være i stand til at håndtere den situation på sin egen.
  
  
  Nu alt, hvad jeg havde at gøre, var at beskæftige sig med et mærkeligt Indisk, Shiva ' s personlige agent. Han spændte og holdt sin ånde. Den menneskelige bare var en massiv form, der optræder rundt i mørket. Skyer tilslørede månen, der skjuler den skinnende ansigt, og gården af Fatehpur Sikri var i skygge. Han kneb øjnene sammen, hans øjne og prøvede at kigge ind i mørket. Min modstander havde ikke lyst til at tage nogen chancer, fordi jeg ikke kunne høre hans bevægelser. Jeg var ikke sikker på om han havde set mig, da han havde trukket kniven ud omkring hans hofte, eller hvis han havde vidst, at jeg var bevæbnet.
  
  
  Stahl stiletto er en dyrebare våben nu, at Nunchucks har mistet det. Og jeg kunne ikke regne på mit dybe kendskab til karate med et ben, der kom ud af forsamlingen fra et sår, der blødte næsten hele tiden, og som jeg ikke har tid til at helbrede. Hans blodforsyning var at gøre mig svagere og svagere, og hvis hans ben ikke havde været forbundne, ville jeg snart være i problemer.
  
  
  Hende, skreg. "Come on, du bastard! Hvad venter du på? - Der er bespottelser, skældsord og fornærmelser i Indien umiddelbart påvirke en persons stolthed. Måske er det "bastard" der var ikke én, som er omkring dem, men allerede min viden om told og told af subkontinentet lod meget tilbage at ønske. "Er du bange?" Det er sandt? Jeg begyndte at råbe, forsøger at finde en massiv form i skyggen af mit ego.
  
  
  Lygten af motorcykel Reeva var sprunget på var ikke peger i min retning. Det var ved at blive mørkere og mørkere, efter det andet, og han holdt udkig efter hende, i håb om at finde en person i kød og blod. Så en enorm vægt faldt på mig. Jeg blev kastet ud på min ryg, min sårede nachalah gemt under mig.
  
  
  Smerten var overvældende, og mærkelige fosforescerende lys dansede for mine øjne. Hendes hoved rystede og forsøgte at køre væk prikker i verden. Med hans ben snoet i det halve, bogstavelig talt, der er fastgjort til underlaget ved hovedparten af et fedt ung Sikh. Men jeg bogstaveligt talt følte mig løfte op fra jorden som hamrede sin knytnæve ind i min kæbe. Han spændt hovedet til siden, vejrtrækning hårdt. "Du beskidte svin! Jeg hvæsede, endelig huske de rigtige ord.
  
  
  Ømu ' en ikke synes at kunne lide valget af tilnavn, så den slog ud af en anden gang. Hun følte, at den mand, der er hot, stinkende ånde på hendes ansigt. Han var et dyr, en tyr i menneskelig form. Og han besvarede uden et ord... kun med din fists. Ømu ' en så lykkedes at få sine hænder på mine lår og sparke min sårede ben.
  
  
  Mit hoved var stadig bløder og det gør ondt, mere end nogensinde. Stilethæl blade skrabet mod marmor fliser. Men jeg kan stadig ikke vide, om de Indiske Sikh havde bemærket, at jeg var bevæbnet. "Jeg vil give dig tilbage til Shiva, Carter!" Han gispede, sætter mig på gulvet. "Men ikke alle i ét stykke!
  
  
  "Hvor forfærdeligt! Mumlede jeg i en spottende tone, mine læber curling i en forpint grimasse, som han plantede sine knæ på mine lår. Mine hænder og fingre begyndte at gå følelsesløs, blod dryppede omkring såret, og den Indiske holdt mine hænder. Et par sekunder mere, og jeg vil ikke være i stand til at holde sværdet længere. Og hvis det sker, er det over for mig.
  
  
  Han begyndte at bevæge sin hånd frem, forsøger at bringe skarpe, stadig blodige blade tættere på det Indiske ' s beregninger. Han hviskede det. "Hvad er dit navn?" Efter alt, vi har ikke indført... os selv endnu!
  
  
  "Bark", sagde han, grinende. - Victorious Gøen.
  
  
  "Barking, taber," ego korrigeret hende, og pludselig flyttede sin kniv hånd til at tjekke min modstander ' s beregninger. Det tog al den styrke, jeg havde til venstre, højre, op til den grænse.
  
  
  Men det virkede. Tak Gud for at det virkede.
  
  
  Den skarpe kniv rev ung Sikh bomuld skjorte som smør. Han kunne ikke stoppe hende. Dolken sank dybere, da han hævede sit knæ, forsøger at trække væk. Det er for sent at ændre taktik. Nu kunne han ikke stoppe mig længere. Stilethæl kastet ud mellem hendes ego er to ribben, snit gennem kød og muskler som en slagter rippe gennem en kalv.
  
  
  Den unge Indiske rullet om på hans side og faldt tungt på hans ryg, da kniven udgivet ham. Med styrken af desperation, jeg kravlede over til ham for at afslutte jobbet, stopper ikke ved os, bare for en anden til at føle, at ulidelig smerte i mit blødende ben. Stilethæl blev begravet op til fæstet i Laia ' s side. Manden gispede, der forsøger at trække vejret. Han drejede håndtaget på kniven uden at trække det ud.
  
  
  En strøm af tykke, varmt blod strømmede ned ego 's side som dolk blev drevet ind i hende, blade at holde sig til ego' s bryst. "Svin! Den Indiske gispede. "Men også... du kommer til at dø... Du kommer til at dø, Carr...
  
  
  Det var ego ' s sidste ord.
  
  
  Hendes hotel, så de ville vise sig at være profetier.
  
  
  
  
  13
  
  
  Mine hænder var glatte og fedtede med Laia blod. Hun fortsatte med at lange ud rigt som hendes ømu skåret åbne sit bryst, ikke stoppe, indtil det var helt sikkert, at den var død. En klukkende lyd kom fra ego i hans hals; han ikke længere talte, men hev hans bryst op og ned krampagtigt. Endelig puster stoppet; hendes ømu lægge sin hånd på folde dollar. Det bundt af muskler forårsaget en krampagtig hjerteslag, efterfulgt af en ufrivillig nervøs rysten, rystelser, der rystede ego fra top til tå.
  
  
  Han rørte sig en gang mere, så frøs.
  
  
  Hendes gled tilbage, min sårede begyndelse strakt ud foran mig. Med hurtige bevægelser, han tog sin t-shirt, klippe det op med en dolk, og begyndte at klæde viklet med interimistiske bandager. Det tog to strimler af cordon til at rense blodet, som var beskæftiget hele tiden flyder ned i den dybe sår.
  
  
  Efter et stykke tid, prøvede han at komme tilbage på hans fødder, hans øjne søger efter Reeva. Pigen havde gjort et stort stykke arbejde, og nu jeg var nødt til at hjælpe hende med at tage ned Gurnek. Senere... nå, jeg vil fjerne Gurneka første, og så vil jeg tage det næste skridt.
  
  
  Han lyttede, og næsten straks hørte en svag brummen... lyden af en motorcykel motor ringer i det fjerne. Gården var badet i lys, som skyerne, der gemte månen forsvandt. Det slog mig, at naturens kræfter var på min side, som hvis de havde lovet at beskytte mig. Det var mørkt i første omgang, og den manglende fred beskyttet mig, giver mig mulighed for at besejre og dræbe Laia.
  
  
  Men nu, at den unge Sikh var død, forskrækket af min styrke eller snedighed, månen var ved at vende tilbage, oversvømmelser gården af den forladte by med sit blege skær. Hende, kiggede på figur af Laia, der lå på ryggen, hans hvide skjorte smurt ind i størknet blod. Ego ' s læber krøllet op i et grin, der viste Ego ordentlig hvide tænder, og hans tandkød blev farvet rød fra paan tyggegummi. Liget lå ubevægelig på marmorplader, krøb i en position, hvor forfærdelig smerte.
  
  
  Han følte ingen anger og gjorde ikke indsigelse over for den unge Indiske ' s død, i en del, fordi det var en proptrækker for at overleve. Det er enten Gøen eller hende. Han kiggede væk fra den frosne, blodig krop og prøvede at komme på benene igen. Jeg var nødt til at gøre flere forsøg, før han kunne holde på sine fødder.
  
  
  Hun blev trukket med af hendes såret ben, der var stadig dunkende og stadig følelsesløs fra tab af blod. Jeg startede på tværs af værftet, standsede et øjeblik for at hente min Nunchucks, hvor de var faldet, og samtidig afhente Laia ' s pistol.
  
  
  Så vidt jeg ved, Gurnek var ubevæbnede. Jeg havde en primitiv Orientalske våben og en kostbar tysk stiletto med et barberblad-skarpe kniv, der reddede mit liv. Og på toppen af, at Reeva havde en motorcykel. Ingen tvivl om pigen og Gurnek vidste, topografi Fatehpur Sikri meget bedre, end jeg gjorde, hvilket var både en fordel og en ulempe. Fordi hvis der var en vej ud, rundt i denne labyrint af tomme og forladte bygninger, Gurnek burde nok have vidst, medmindre Reeva var i stand til at blokere ego ' s flugt og holde ego fanget, indtil jeg kom til at lukke.
  
  
  Han standsede et øjeblik for at lytte, og igen hørte han en svag brummen af en motorcykel motor. Det kom bag om en særlig målgruppe, hall, divan-i-khas. Jeg huskede at se en illustration af paladset i den guidebog jeg havde købt, et sort-hvidt fotografi af en imponerende bygning med en stor central søjle, hvorfra fire identiske korridorer forgrenet ud til at nå frem til de sider af den øverste balkon i form af firkanter.
  
  
  Der var ingen grund til at komme til pigens redde hurtigt. Jeg var nødt til at flytte et trin ad gangen, trække mit ben bag mig som et omfangsrigt stykke bagage. Smerten var mindsket nu, at hendes sår var bandageret, og blødningen stoppede. Men jeg var i smerte. For at gøre tingene værre, det gjorde mig mere sårbar end nogensinde, stærkt aftagende mine bevægelser, min evne til at bevæge sig på normal hastighed.
  
  
  Brug af karate spark var nu ude af spørgsmålet, og hver bevægelse af hånd og knytnæve blev problematisk og vanskeligt, fordi det ville kræve en enorm indsats for at opretholde et passende tyngdepunkt og balance. . . . Nu, mere end nogensinde, jeg var nødt til at stole næsten udelukkende på nunchucks og stilethæl.
  
  
  Jo tættere han kom til Lobbyen, jo højere bilens motor susede i hans ører. Det, der engang havde været en fjern og utydelig hum blev et kedeligt rumble, et dæmpet brøl. Det klamrede sig til en omkring de ydre søjler, som var dækket med mistelten markante form og lignede tusk af en kæmpe elefant. Han stoppede op for at hvile og samle sine tanker. En kraftig stråle af lys gennemborede plet foran mig. Så lyden af rindende fodspor.
  
  
  "Brøl! "Jeg skreg. "Hvor er han?"
  
  
  Hun kunne ikke svare mig, men et øjeblik senere Gurnek kom ud omkring bygningen og løb over den indre gårdhave. Hendes ego begyndte at hjemsøge hende, selvom han vidste, at jeg ikke kunne komme til det. Han kørte på en næsten normal tempo, så jeg vidste, at hans ankel var ikke ondt længere. Det var dengang, at Reva ind på scenen. Hun boomede mimmo på mig og vinkede til mig, at blive sat. Ego ' s ansigt var anspændt, hans øreflip rynket; det var et ansigt af en absolut bestemmelse, en maske af kolde og beregning af beslutsomhed.
  
  
  Jeg kunne ikke nægte, at jeg var skide stolt af hende. Hun gjorde sit arbejde perfekt, og holder Gurnek i skak, ligesom et fanget dyr, indtil det lykkedes mig at slippe af Lai. Og nu, at Lai var død, var der kun én Cobra agent venstre til at lave. Det var nunchaku ' s stave, der løftede hende over sit hoved, holdt et stramt, og kastede ud i den anden.
  
  
  En cirkulær bevægelse af hånden, sæt den holde sig i bevægelse... Som jeg håbede, ville det i høj grad ødelægge Gurnek ' s planer... og ego liv i sig selv. Reeva var der peger på den Indiske fra i begge ender af gården. En stråle af lys fra fyrtårnet lyser den spøgelsesagtige arkader og søjlegange af det kongelige palads, der indrammer det som et ekspressionistisk maleri.
  
  
  Men der var ikke noget maleriske om den måde, Gurnek begyndte at bevæge sig, gentage sin shaggy bevæger sig. Han havde set mig, og se, der var ingen måde han kunne undgå en kollision, som Reeva jagede ham på sin motorcykel som en motoriseret hyrde, der forsøger at fange en manglende Scott. Nu er den Indiske var et dyr, for frygt, frygt og fortvivlelse.
  
  
  Han forsøgte at få omkring mig, men igen Rhea viste hendes dygtighed, afskære ego ' s vej. Hun næsten ramte ham. Det var en pige gør sit bedste for at undgå et direkte sammenstød, og han kunne ikke bebrejde hende. Hun havde heller ikke lyst til at blive kastet af cyklen.
  
  
  Men selv uden at røre den, hey formået at holde egoet ud af den måde, der forhindrer det i at slippe ud. Nunchaku hvirvlede rundt i mit hoved, og når Reva flyttet frem igen, tvinger Gurnek til at komme hen mod mig, hun blev frigivet af, at instrumentet er død, og så det skærer gennem luften.
  
  
  "Killer" sticks var meget nyttige igen. Han var stadig ser den scene, tage et skridt fremad, når Gurnek skreg og smuttede sidelæns som de klubber, der har ramt ømu ' en i brystet. Slaget var som en knytnæve, der rammer centrum, og det tog sin ånde væk. Han vaklede, fuldskab som helvede, ude af stand til at holde sin balance.
  
  
  Han humpede frem, bevæger sig så hurtigt han kunne, at holde stilethæl på arm ' s længde. Der var ingen tid at spilde, fordi efter Gurnek afskaffelse, jeg stadig havde til ansigt Shiva, den mand, hvis djævelske fælder hun havde undgået, men som ikke havde vist mig sit ansigt vende tilbage.
  
  
  Gurnek var på benene igen, før hun nåede ham. Han greb en nunchaku ,men tilsyneladende aldrig havde set eller anvendt våben før. Han vidste ikke, hvordan til at håndtere det, så han bare kastede den efter mig. De klubber, der faldt, og han bøjede sig ned for at samle op nu, lige som Gurnek stormede på mig.
  
  
  Jeg fandt mig selv sprawled på min ryg igen, kæmper for mit liv, med den Indiske mellem næverne. Han var ikke længere i stand til at ræsonnere: en slimede og blodige stof var drypper ned ego revet øjet, det var ikke kun over for en madman, men på baggrund af monstre.
  
  
  Han slog mig i skurk af albuen, og mine fingre ufrivilligt løsnede deres greb. Sværdet gled rundt om min arm. Jeg nåede ud blindt, men Indisk slog mig igen i halsen med håndfladen af hans hånd. Han vidste ikke meget om karate, men han må have lært noget fra vores tidligere møder. Og nu var han ved hjælp af hans talent og intelligens til at slutte mig ud.
  
  
  Reeva cykel stoppet med en høj-pitchede stønne, der oplyser vores sammenslyngede kroppe med en stråle af lys. Jeg hørte hende komme ud af bilen, men jeg vidste, at hun kunne ikke hjælpe mig. Og da Gurnek blev sparket min sårede ben, hurtig og nem sejr, hun havde håbet på var ikke i syne. Manden var i panik, og det gav ham en hævn af styrke og beslutsomhed. Han kæmpede for sit liv.
  
  
  Hendes, også.
  
  
  Han stod på hans håndflader og prøvede at smide det ud. Jeg rullede over på min side, men han faldt oven på mig igen. I mellemtiden, men jeg formåede at få fat i de klubber, én i hver hånd, med et stykke af den pisk omkring buffalo skjule i midten. Nu var der ingen anden måde at bruge et våben, en metode, som hun ikke havde oplevet endnu. Hvis bare jeg kunne binde en lædersnøre rundt Gurnek hals, to klubber ville hjælpe mig bruge mit ego, min krop.
  
  
  Han satte sit knæ i min side, og slog mig i nyrerne, hvilket gør det til sig, som gør ondt. Marmor fliser syntes at danse for hans øjne, og fjern søjler fordoblet og tredoblet. Han prøvede at fokusere sin vision, men alting så sløret, kom tættere på, og derefter forsvandt.
  
  
  Gurnek, nu i et vanvid, spyttede ord ud i en Indisk dialekt, kunne jeg ikke forstå. Men hvis jeg kunne ikke høre, hvad han mumler, det var ikke svært for mig at afhente betydningen af hans fabulerende sætninger; det var, for at sige det mildt, ikke optimistisk, ikke venligt.
  
  
  Han følte en smertefuld krampe i benet, som blev bøjet under vægten af hans ego. Han vendte sit hoved lige som den Indiske, der nåede til den stilet, flytter hans alenka til højre for at hæve dolken. I dette øjeblik, begyndte det at stige til niveauet af hver stamme.
  
  
  Men han ville ikke give op så let.
  
  
  Han tog frem med blind dolk slår til, er at bruge den kniv for at stikke. Jeg flyttede så langt væk fra hende som jeg kunne, forsøger at holde mine afstand. Pludselig Reeva dukkede op bag maddened Indiske og begyndte at slå ego på ryg og skuldre med hendes hænder. Uanset om det gør ondt på ham eller ikke, men det gjorde ikke noget. Hun intervention distraheret den unge Sikh så meget, at jeg har formået at undgå de blodige stiletto blade og wrap læder snor omkring hans hals.
  
  
  Det er, hvordan det hele startede: for det første angreb på mit hotelværelse, så Ashok Anand, og så spirer i badeværelset i baren. Og nu tæppet skulle til at falde på et andet medlem af den berygtede bande af bøller i tjenesten af Shiva.
  
  
  Hendes far greb de to klubber stramt som han strammet buffalo-hud ledningen rundt Gurnek ' s hals. Den Indiske udstødte et skrig af overraskelse og rædsel på samme tid, faldt stiletto, der forsøger at presse ledningen ud af hans hals. Han ville ikke have overlevet, hvis han holdt bliver klemt.
  
  
  Han skruede spisepinde omkring sig selv og tog dem op. Jeg kunne ikke se Gurnek ansigt, og jeg havde ikke lyst til at se hans ego. Han forsøgte at sluge luft, hans vejrtrækning var astma og hvæsende vejrtrækning, men luften ville ikke nå hans lunger. Støttet af desperation, han kæmpede for sit liv med al sin resterende styrke. Og det var ikke nok.
  
  
  Han var i kontrol nu, på trods af hans følelsesløse ben og træthed. Hendes snørebånd strammet, tak til de pinde, der gav hende lov til at anvende det nødvendige pres. En anden gurgle undslap den Indiske ' s læber, og manden gav op, ikke længere at tilbyde os den ringeste modstand. Ego ' s krop rykkede frem, og han faldt med ansigtet ned. Selv da, "nunchaku" ville ikke give slip på hende, indtil den var helt sikker på, at Gurnek var vendt tilbage til folden af sine guder, de Naga slanger, i hvem han så inderligt troede.
  
  
  Da han endelig indså, at han var livløs, at hans krop lå ubevægelig på det kolde marmorgulv, og at det kun er en muskel i låret vibrerede krampagtigt, vendte han hende igen og befriede hendes hals fra den fatale læder snor. Ego ' s ansigt blev rasende, og hans tunge var blevet bidt, næsten skåret i to af hans tænder, som han holdt i rædsel.
  
  
  "Kunne have været værre, mand," mumlede jeg. "Tænk på, hvad der skete med dårlig Nirad...
  
  
  Men han hørte ikke min kommentar. Med en stor indsats, han langsomt stod op, holde øjnene på Gurnek ' s figur. Men han vil ikke stige igen omkring den døde. Den Indiske kæmpet hårdt for at give ømu ' en i sin grund. Men i slutningen, alt endte i ingenting.
  
  
  Han var død.
  
  
  "Hjælp mig med at tage hans tøj," Nitte sagde til hende, at undgå pigens blik, der syntes at give mig en bekymret, tavs look.
  
  
  Hun behøver ikke stille nogen spørgsmål, og han ser, at jeg er shirtless og højre side af mine bukser er dyppet i blod. Hun bøjede sig ned og vendte sig bort, unbuttoning Gurnek skjorte. Den Indiske jakke var plettet med blod, men det var bedre end ingenting.
  
  
  Reeva aldrig set på en død mand, ikke ud af respekt eller ydmyghed, men manden var et ubehageligt syn, og jeg kunne ikke skyde skylden på den pige til at forsøge ikke blot at se på, at hævede, blodige ansigt med sin blå tungen stikker ud. Knoglen omkring utætte øje glinted mærkeligt i blænding af motorcyklen er lygten.
  
  
  Så huskede jeg noget, som Reeva havde nævnt for mig, at dagen, tilbage på Shiva ' s palæ. Hun kunne ikke gå i detaljer, men det tog ikke lang tid at regne ud, hvad hun mente med mistelten. Hendes onkel, der anvendes hende for de mest modbydelige ting, på grund af en sadistisk smag i tvinger hende til at tilfredsstille de lidenskaber af mænds egoer.
  
  
  Og nu er jeg følte ingen anger for Gurnek, for de to andre mænd, der lå død i gården, ofre ikke så meget af min vrede, som for min beslutning om at holde sig i live og fuldføre missionen.
  
  
  Han fjernede de blodige bandager, at han havde svøbt omkring hendes ben, så fjernede hendes bukser så godt, forlader Reeva hug ved siden Gurnek krop. Han krydsede gården og stod i spidsen for den sten swimmingpool han havde bemærket tidligere. Den var fuld af regnvand. Han satte sig ned på en af hver stamme, og vaskede såret, at anvende våde pletter fra revet shirt for at forhindre infektion i sår og koldbrand i benet. Jeg var ikke engang sikker på, at vandet ikke er forurenet, men på det tidspunkt havde jeg ikke noget valg, så jeg besluttede at tage risikoen.
  
  
  Da han vendte tilbage til Reeva, pigen tog den døde mands bukser og kurta. De var lidt bred i taljen, men han havde lavet op til det med den sene Gurnek bælte. Reeva hjalp mig til at sætte på min skjorte, så trådte tilbage, gned sine hænder sammen, som hvis hey, det var koldt.
  
  
  Hviskede hun. "Hvad gør vi nu, Nick?"
  
  
  "Lad os tage din bil og gå tilbage til den villa," sagde jeg. Ego ' s ansigt var anspændt, sunkne, som om blottet for alle følelser. Hun havde været igennem en masse, og alligevel var hun stadig snævrere, mere målrettet end nogensinde. Han tænkte på sin far, gad vide om han havde lige så stor indre styrke, som hans datter ego. I dette tilfælde, at han kan overleve og holde ud, indtil vi finder den ego.
  
  
  - Hvad skal der ske? Reeva bedt om. - Hvordan... hvordan vil du gøre det?" tilføjede hun og pegede på min skadede ben.
  
  
  De fleste af smerten havde fortaget sig, og han kunne gå med en mindre indsats end før. Den nunchucks sætte hende ned, gemt ih i baglommen af hendes bukser, og gled stilethæl i læder skede, der holdt hende af underarmen.
  
  
  "Hvordan?" - gentag det. "Du behøver ikke bekymre dig. Jeg vil finde hende en eller anden måde.
  
  
  "Du er altid finde noget," hun forsøgte at grine.
  
  
  Hun fortalte mig, at Ego onkel var venstre med fem mænd, ikke tælle Ranjit og unge Sikh han skudt i benet på Agra posthuset. Så var der kun to mand tilbage i front, bortset fra Shiva og Haksha. Det vil ikke være let... men dette sted i Rusland var ikke let fra starten.
  
  
  
  Vi kørte i stilhed. Reeva havde begge hænder på rattet i den lille bil. Når Fatehpur Sikri var bag os, indhyllet i mørke og støv, hun drejede hovedet og pegede på instrumentbrættet skuffe.
  
  
  "Hun har givet dig en gave," forklarede hun. "Jeg er ked af jeg ikke give det til dig tidligere, men jeg vidste ikke, du havde brug for det."
  
  
  Han åbnede skuffen og nåede indeni, følelsen af, indtil han rørte butt af pistol. Hun blev undersøgt af en pistol i dashboard-baggrund: det var en lille .22 kaliber Beretta, temmelig usædvanligt for en ung dame.
  
  
  Men Reeva var også en fremragende pige fra alle synsvinkler.
  
  
  Den Beretta var et effektivt våben på tæt hold. Han burde have husket på, at han konkluderede, at kontrollere pistol, glad for, at Reeva ikke havde glemt at indlæse det.
  
  
  "Når vi er inden for synsvidde af den villa, langsom ned og handle, som om intet er sket," jeg beordrede hende, som strækker sig ud i sædet, så jeg kunne ikke ses. Især med denne dårlige ben, var det kommer til at være en hård test, men hvis alt går, som han havde håbet, jeg vil være tilbage i form snart.
  
  
  "Ville det ikke være bedre at få nogen til at hjælpe, Nick?" Det virker så risikabelt for mig, to af os, mod os alle... jeg mener, "tilføjede han, kigger nervøst ind i mine øjne," vi kommer til at tage en frygtelig risiko.
  
  
  "Det er den eneste vej frem," sagde jeg, og fortalte Hey alt, hvad jeg vidste om Puran Dass, og grundene, hvorfor han ikke havde skrevet til den Indiske efterretningstjeneste for at hjælpe med at gennemføre operationer. Ved den tid Ey færdig med at fortælle hende historien om utætheder i Dass ' s kontor, og hans ego forbindelse til Shiva, vi var allerede i syne huset.
  
  
  Han satte sig ned på sædet, som Reeva bremset. "Du er min øjne, fra nu af," jeg hviskede. "Hvad ser du?"
  
  
  "Ikke noget endnu.
  
  
  Hendes øjne svømmede at Nah fra neden. Hun sad stift bag rattet, ryggen presset mod sædet, hendes øjne stirrede lige frem. Han drejede fra motorvejen ved moderat hastighed, småsten og klipper at hoppe under bilen.
  
  
  Pludselig, Reeva bremses til et stop. "Der er to af dem! "Hvad er det?" udbrød han. "To vagter!
  
  
  Lyden af skud, der blev fulgt på. Sidste stop. Fra det øjeblik af, jeg ikke har den luksus at en enkelt fejl.
  
  
  
  
  14
  
  
  Hende, skreg. "Get down lavere!" -
  
  
  Han rakte ud og trak hende ind på sædet. Reeva var et let mål. Kugler suser og ricochet rasende. Regnen skyllede ned forruden som bly, hvilket medfører store skår af glas til at falde på os.
  
  
  "Nu skal du ligge stille og vente, indtil jeg give dig signal til at fortsætte," Reva advarede hende. Han sænkede håndtaget og åbnede døren, kravlende hen ad den støvede vej. Døren er blokeret mig, kugler, der suser over hovedet. Lyden af rindende fodtrin gav genlyd gennem hele hotellet. Han rejste beretta og opvokset Rivnenskaya ' s hoved, bare nok til at tage sigte.
  
  
  Den turban-klædt gunman faldt som en såret soldat.
  
  
  Der var nogen der venter på mig der, og det var ikke Nag, for jeg var sgu sikker på. Hendes ramme manden åbent i brystet. I modsætning til sine kammerater, hans død var hurtig og forholdsvis smertefri. Men den anden vagt var ingen steder at blive set. Jeg indsnævret mine øjne og scannet stien fra side til side, bare i tilfælde af at han prøvede at fange mig afskærmning og kører ind i mig bagfra.
  
  
  "Bo dernede! Reve mumlede hende, fortæller hende om ikke at komme ud, rundt omkring i bilen. Hun begyndte at glide ud af sædet, så stoppede brat, og gjorde præcis, som han har bestilt.
  
  
  Endnu et skud ringede ud, at give mig en god idé om den usynlige shooter ' s skjulested. Lyden kom fra højre, ud over de høje og tætte hæk mur, der omgav villa. Taks og enebær træer helt skjult min modstander. Hvis han ville komme bag på mig, hvor hun havde været under dække hele dagen, ville jeg ikke have haft en eneste chance for at undslippe. Så jeg havde brug for at bevæge sig, og hurtigt.
  
  
  Jeg kiggede hurtigt ned i gyden og fandt, hvad jeg havde brug for; hendes fingre var grebet af en knytnæve-store sten jeg havde bemærket på kanten af den støvede vej. Med en hurtig bevægelse, jeg kastede sit ego over bilens dør og hørte et bump, da det ramte jorden omkring ti meter foran mig.
  
  
  En anden gawk whizzed gennem luften. Jeg kunne ikke se skytten, men han kunne ikke se mig, enten. Jeg lyttede, og snart min tålmodighed blev belønnet med lyden af rindende fodspor, ikke mod mig, men i den modsatte retning. Shiva ' s guard, den sidste gorilla stående mellem galning og mig, løb mimmo, der gemmer sig bag en tyk hæk.
  
  
  Hun blev kastet ud med en anden sten, denne gang større end den første. Pistolen gøede igen, og Gawk øjne knipsede en lille smule op i midten af den smalle sti. Et skrig undslap mine læber, en høj-pitchede stønne forpint af smerte. Ikke dårligt for en person, der aldrig havde været i teater, jeg har begrundet. Det var ikke en langtrukken-out skrig der kunne høres fra en lang afstand, men det var en virkelig isnende skrig, og det havde en virkning.
  
  
  Hække parted til at indrømme, at en figur med en turban, svøbt rundt om hans hoved. For sent indså han, at der var ingen døde mand på sporet. For sent indså han, at skrig var et kneb til at trække ego husly. Han trak sig væk, ikke engang at se i min retning. Men nu havde han ikke tid, der er tilbage... for evigt, han havde håbet.
  
  
  Den .22 kaliber pistol kørte kugle i ømu 'ens skulder, vride det som en marionet så hårdt, at ømu' en var nødt til at klamre sig til hegnet for at holde balancen og gå i dækning. Jeg trykkede på aftrækkeren igen, og betragtede ham udføre en uhyggelig dans, når en anden gawk slog et hul i midten af hans ego panden.
  
  
  Ingen lyd undslap mandens læber.
  
  
  Når i skæret fra forlygterne, han løftede sine hænder og affyrede endnu et forgæves skud på kanon. Så han gled ned langsomt, som om at sidde i midten af stien, benene strakt ud foran ham, krop vippes frem, hovedet hængende på hans bryst.
  
  
  Reeva kiggede op, stod op, og kiggede rundt i den ende af instrumentbrættet. "Men, Onkel, -" begyndte hun.
  
  
  "Han vil være her snart, kan jeg forsikre dig," jeg hviskede. Han beregnede, at Beretta stadig havde et par runder tilbage, mere end Sikh ' s tunge .45 kaliber pistol. Så jeg ønsker ikke at gribe til våben. Han langsomt kom på benene og gik ud bag den skudsikre fyldt med bil. To mænd lå død på vejen, ofre for deres egen dumhed, deres naive tro på det guddommelige i den jordiske Shiva.
  
  
  Men kassen var reel. Ego ' s planer om at erobre hele Indien er også fast og bestemt. Han talte om "humanitære" behov, lyst til at føde og klæde hans folk, men Shiva var en tyran, der søges mest grusomme diktatur, og ego af midlerne til at opnå magt var så umenneskelig som ego af de metoder, der ville have været, hvis han havde opnået magt.
  
  
  En lang række af hække pludselig lyser op som lys kom i hus, store kviksølv lamper, der tvinger mig til at træde et skridt tilbage, afskærmning mine øjne fra det blændende lys. Hundredvis af insekter, møl, og kæmpe myg syntes at svæve i den stråle af lys på min sti. De nynnede og skvulpet blander sig med støv og lugt af død.
  
  
  Store fluer cirkel som miniature gribbe, der falder på de to blodig lig og hæve et insisterende øredøvende hum i luften. En lyd, der fik mig til at krympe, så hendes ører stak op i en rasende for andre lyde. Jeg kunne ikke høre noget, men den flyver, vores lyd fra det oplyste villa.
  
  
  "Ravi! Arun! pludselig var der en metallisk stemme, en stemme, der ikke lyder som os, eller nogen som helst andre end sig selv.
  
  
  Jeg kiggede på hende, og hun gav mig et lille nik godkendelse. "Shiva," hviskede hun. "Det er ham, min onkel. Vær forsigtig, Nick, tak!
  
  
  "Du forbandede bums! Hvor er du? Hvad skete der? Arun? Ravi? Shiva kaldt ud til to mænd igen, og hans stemme syntes at svæve mod mig, som et ekko af en gammel plade.
  
  
  Det er tid til en direkte konfrontation, en ansigt-til-ansigt konfrontation. Jeg stålsatte mig selv, vinkede til Reeva at holde bag mig, og så gik det støt ned af stien. Shiva råbte igen, men de egoer af livvagter var ude af stand til at reagere. De fluer, især den store fluer, der slog ned på den livløse kroppe af de to Indere, der holdt samtalen i gang.
  
  
  "Jeg vil dræbe dig for din dumhed!" Shiva skreg i en skingre stemme, der forrådte vrede og frygt.
  
  
  Men han turde ikke komme ud for at konfrontere mig. Der var stilhed igen. Jeg krøb ned så hårdt som jeg kunne, forsøger at holde mine ben fra at gå følelsesløs. Efter flere knæbøjninger i hurtig rækkefølge, blodet begyndte at cirkulere regelmæssigt. Med den ene hånd, han skubbet hende tyk bush.
  
  
  Herfra kunne han se, den indre have, frodige og velholdte. Hvad der slog mig igen, var, at denne have var en uharmonisk nuona, så frodig og frugtbar for sin tørre terræn, for rig på planter og blomster til at blive dyrket på sådan en tør og støvet almindeligt. Men ja, Shiva havde pengene, rupees og dollars, for at lokke Haji ind i hans net. Ego havde ubegrænsede midler til rådighed, det betyder, at givet den lov til at vinde magt, og talrige forbindelser i de relevante kredse. Jeg tænkte på, hvor meget han gav Dass at holde hovedet på den Indiske efterretningstjeneste på sin lønningsliste. Eller måske Dass var en anden fanatiker, der blindt troede på Shiva ' s drømme om herlighed, i den gyldne alder af Indien, i den mægtige Mori og Gupta civilisation.
  
  
  Uanset mandens motiver, den fare, at verden fortsat. Men ikke så farlige og forræderiske som Shiva sig selv. Jeg klemt ind i den tykke grene af hækken, i håb om, at ingen raslen eller knirkende ville forråde min tilstedeværelse.
  
  
  "Carter?" En stemme råbte med mere end en snert af sarkasme i det. Det var en forandret stemme, der tog på dramatisk omfang. "Der er du, og de andre en?" Har du kommet for at besøge mig?
  
  
  Han var koldt, kontrolleret igen. Han var ikke i humør til at tale sammen eller ego ordspil. Jeg ville have foretrukket, at diskussionen om en skarpere tone. Men jeg kunne ikke se det. Han stoppede op og skubbet grene, holde øjnene på vejen havde han skyndte klatrede... det virkede som søndage siden, ikke timer.
  
  
  Hvad... Hvad, tage en skrædder!...
  
  
  Han blinkede og så igen at overbevise sig selv om, at det blot var et trick, en optisk illusion. Men nej, mine øjne ikke bedrager mig. Det var Shiva, men han ser ikke på, at alle kan lide den person, jeg forestillede mig ham til at blive, var der ikke noget i nen omkring, hvad jeg forestillede mig. Han var helt forskellige fra os, den eneste person, jeg nogensinde har set i mit liv.
  
  
  I stedet for højre hånd, fra begyndelsen af palm... eller hvor fingrene er normalt placeret, manden bar en rustfri stål protese... op til skulderen. Han ikke har en højre hånd, men Reeva djævelske og snedige onkel ikke bære os, almindelige proteser, os, almindelige genstande, os i træ eller plast hænder. Nej, sir.
  
  
  En stål cobra knyttet til hans skulder var der bevæger sig frem og tilbage i luften, en "cobra", der lignede et levende krybdyr, på enhver måde, metal tænder, dryp med en kraftig bitterhed!
  
  
  At sige, at det var fantastisk og utrolig var en underdrivelse. Han holdt op med at blinke, men det var ikke et fatamorgana, eller en hallucination. Det var, hvad er s/, forfærdeligt og skræmmende, hvad er s/! Stål cobra ' s anatomiske detaljer var præcise ned til mindste detalje: et kileformet hoved med en hætte, åbne og lukke kæberne. Tænderne var uden tvivl injektionssprøjter, i stand til at injicere dødbringende reptil vrede i ofrets blod.
  
  
  Hendes blik skiftede fra fremmed og truende enhed til Shiva ' s ansigt. En kold, kantede, reptil ansigt. Han havde smalle sorte øjne og tykke, buskede øjenbryn. Han var af middelhøjde, med en slank, slank krop, der udstråles den ånd af dæmonisk ondskab.
  
  
  Han var ikke en almindelig modstander, men et menneske, som de fleste af mine fjender, samlet i en enkelt bande... folk som Karak, den undvigende Varulv, eller den personificerede dæmon, der kaldte sig " Mr. Judas."
  
  
  Som om stål cobra var ikke nok, som et defensivt våben (og, hvis det er nødvendigt, som en offensive våben), Shiva er god hånd holdt en .45 kaliber pistol, den verdensberømte Amerikanske Colt. Shiva svingede pistolen frem og tilbage, venter på, at enhver bevægelse eller lyd, der kan afsløre min placering i hækken.
  
  
  Råbte han. "Helt Ærligt, Carter! "Jeg vil ikke skyde. Vi har brug for at snakke, diskutere... Selv din samtale med Mr. Dass i dag ikke kommer til at ende, ved den måde. Og mens vi er ved det, så fortæl mig, hvad du gjorde for at min niece, smukke Miss Singh." Jeg kan ikke finde denne søde pige.
  
  
  Jeg svarede ikke.
  
  
  I stedet rejste han beretta og rettet det på Shiva ' s bryst. Langsomt, han trykkede på aftrækkeren, tænker for sig selv, at mareridtet snart ville være forbi. Manden stod ud perfekt, og jeg kunne ikke have ønsket en lettere mål: i virkeligheden er det lys, der strømmer fra den della sviatum bag ham hver anden dag fuldt belyst hans slanke figur.
  
  
  Men i stedet for at se ham falde på sine knæ, i stedet for at høre ego ' s sidste dæmpet råb eller at se ham vride sig i smerte, hun blev lamslået da han så goggle-eyed Beretta hoppe ud af brystet. Så gawk faldt i en gammel sten statue i midten af haven.
  
  
  "Så du er der! Den Indiske smilede og trykkede på aftrækkeren colt, at affyre et dødbringende kugle et par centimeter fra mit hoved.
  
  
  Hendes instinktivt fordoblet over, stadig ikke tro sine øjne. Den gawk prellede hans bryst, men der var ingen tegn på, at Shiva var iført en skudsikker corset under hans hvide kurta . Ja, hendes ego kunne se hendes nøgne bryst under hendes t-shirt, omridset af hende, brystkassen, muskler. Alt er klart synlig for mine vantro øjne.
  
  
  Medmindre han stål, for, konkluderede hun. Men det var umuligt. Et menneske er ikke en robot... eller ikke?
  
  
  Nej, selvfølgelig var det ikke, men der var ingen tvivl om, hvad jeg så, og der var ingen tvivl om, at Shiva syntes at være begavet med overnaturlige kræfter. Guo rettet det til en anden gang, og trykkede på aftrækkeren. Hendes var rettet mod de Indiske hoved, men i samme øjeblik han vige tilbage, og gawk sad fast i dørkarmen, snævert manglende mark.
  
  
  Så han var sårbar, eller i det mindste, at han var sårbare i nogle dele af hans krop. Da jeg ikke vidste, hvor mange runder, jeg havde tilbage, hun behøvede ikke at vente for Shiva til at komme ud omkring gården. Med en hurtig bevægelse, til trods for hans sårede ben, han skubbede hende væk tyk hæk og begyndte at flyve gennem haven. Hende, vidste, at ego kanon kunne gå ud på noget tidspunkt. Det var en lyd, han ikke vil have hende til at høre, men han risikerede det alligevel, at bede, at man ville holde sig ude af syne, indtil hun nåede side facaden af villa.
  
  
  "Leder du efter nogen?"
  
  
  Han vendte rundt og trykkede på aftrækkeren på samme tid. Men Beretta var tavs: butikken var øde. Ét klik, og det er det. Hun blev kastet ud med en revolver i Shiva er snoet, grinende ansigt. En cobra-formede metal arm skød op. Den Beretta prellede metal arm og faldt til jorden.
  
  
  "Ikke flytte, Mr. Carter. Skridt fremad, " Shiva bestilt. Han holdt colt pegede lige på mit bryst, og jeg var ikke tænkt mig at adskille mig fra at anatomiske del af min krop... i hvert fald ikke så tidligt.
  
  
  "Hvad venter du på, Shiva?" Hvorfor kan du ikke skyde, så lad os få det overstået?
  
  
  "At se dig dø uden at lide en ynkelig død, kære andre?" Nej, jeg er bange for, at det er ikke min stil. Efter alt, min smukke slanger er stadig sultne, på trods af den rigelige edu tak til de unge Nirad. Jeg tror, at drengen var mere nyttigt som en tjener. Men jeg ønsker Cobra at være et enkelt og kompakt organisation. Og da Nirad ældre bror var allerede i min tjeneste, så jeg ingen grund til ikke at ansætte den dreng som godt. Desværre, du ikke synes om, som slutter din karriere. Monster klikket sin tunge bebrejdende, holder pistolen pegede på mig at stable dollar.
  
  
  Bag mig, hendes, jeg har hørt, at nogen bevæger sig forsigtigt. Han drejede hovedet og så, at tallet af Sikh, at han havde såret tidligere i dag, at skyde en ØMU ' en i den højre ben foran Agra posthuset. "Åh, det er dig, Krishna! Shiva udbrød lykkeligt. Så kiggede han på mig med et kys. "Jeg tror, du to vide, en anden, en anden.
  
  
  "Vi havde fornøjelsen af at møde igen i dag," mumlede jeg.
  
  
  "Allerede. Jeg kan huske, Krishna fortæller mig, at oplysninger om dit møde. Men hvad du ikke vidste, Mr. Carter, var, at Krsna er Nirad ' s ældre bror. Han blev opkaldt efter den Hinduistiske gud for kærlighed, selv om han var opvokset som stærkt troende Sikh. Men intet af dette betyder noget nu — Shiva udrydder ham. "Det er tilstrækkeligt at sige, at Krishna har et vist had til dig, kære Carter, især efter at han har opdaget, at du er ansvarlig for, at den tragiske død af din broders ego.
  
  
  "Hvis Nirada ikke havde dræbt hende, han ville have dræbt mig," sagde jeg. "Du ved meget godt, Shiva. Det er jungleloven, survival of the fittest.
  
  
  "Faktisk, faktisk," den Indiske grinede. — Men du, jeg er frygtelig ked af at fortælle dig, du er ikke den stærkeste længere, Mr. Carter.
  
  
  Krsna ikke sige et par ord til os. Han ønskede, at han havde bemærket den svulmende Nunchucks i hans baglomme. Men med en pistol, der pegede på mit bryst og den anden på min ryg, at han ikke tør gøre en forkert bevægelse, eller de vil begge træk udløser. Så stod jeg der, forsøger ikke at lægge for meget stress på mit sårede ben.
  
  
  "Du har ikke besvaret mit proptrækker spørgsmål endnu, Carter," Shiva fortsatte. "Du har ikke fortalt mig, hvad der skete med min dejlige niece."..
  
  
  "Hun er død.
  
  
  Han løftede sine øjenbryn som ego ' s truende sorte øjne glimtede. "Død?"
  
  
  "Død," jeg løj. "Gurnek dræbt hende, før ego kunne stoppe ham. Hun døde øjeblikkeligt, hvis det er nogen trøst.
  
  
  "Overhovedet ikke," Shiva svarede med en spottende latter. "Hun har altid været en liggende, selvglad hore, da hun var barn. Men jeg vil savne hende, især, for hvad hun gjorde med mine mænd, og hvad de fandt så sjovt, da hun boede hos mig...
  
  
  "Så hun er din fange, du mener.
  
  
  "Som du foretrækker, betyder det ikke noget. Bortset fra hendes stakkels far... min elskede broder, vil lide dybt over tabet af sin kære datter.
  
  
  Med hvert sekund, han var begyndt at indse, hvor let det var at hade denne mand. Han var en pervers, et monster med et sind som en stål fælde, strålende, men skæve, vanvittige. Manden slikkede sine læber og gav mig en sadistisk, sarkastiske smil.
  
  
  "Jeg vil have en masse sjov med dig, Carter," sagde han med en kluklatter. - Som du vil se, den lille tid vi tilbringer sammen vil være sjovt!
  
  
  "Fortæl mig en ting mere, Shiva, just for the record," jeg afbrudt, hæve min røst, i håb om, at Reeva kunne høre mig, og i tilfælde af at hun gik glip af de første linjer af den dialog. "Hvor er Reeva far?" En pige ved navn I. fortalte mig om det... ønsker du at vide,? Hey, jeg har ikke tillid til hende...
  
  
  Shiva ' s twisted psykologi virkede præcis som jeg havde håbet.
  
  
  "Du er et fjols til at tvivle på min niece," sagde den Indiske. "Min bror er sikkert og lyd, blot et par skridt derfra. Hvis jeg husker hende korrekt, at du gik til slagteriet samme dag. Hvor du startede pandemonium, kan jeg tilføje.
  
  
  "Hvor er han?"
  
  
  "Hvad, Mr. Carter?" Min bror er ikke i stand til at forårsage skade i alle husene omkring, stemme og alle, for at være præcis, er han ikke i stand til at forårsage skade i alle husene omkring vand-området. Han gloated, der nyder den magt, han holdt i sine hænder.
  
  
  Og han stod der, ude af stand til at foretage et træk for at vende situationen. Han havde to kanoner, som pegede på ham, for-og bagside, klar til at slå til et stykke af Schweizisk ost i løbet af få sekunder. Det var ikke den bedste tid til min favorit stunts, især med Krishna, som var meget ivrig efter at skyde mig for at hævne drabet på sin broder.
  
  
  Men pludselig være genert forkortet ego drømme om en side. Skud blev affyret i retning af hækken, hvor Reeva var skjult. Pigen havde et perfekt mål. Han hoppede ud af den måde, Shiva ' s pistol og kiggede på Krishna ud af øjenkrogen: en rød plet, der er dukket op på forsiden af sin hvide skjorte. Han gik ned som en log, den indvirkning af en kugle, der banker ego tilbage mod den åbne dør på side facaden af villa.
  
  
  Jeg havde håbet at tage det øjeblik at bede om tilladelse til at udføre Shiva. Han sprang frem, slående den hånd, der holder pistolen for at tvinge ego til at lade gå af pistol. Han skød bare som en cobra-formet stål hånd kom ned på min skulder.
  
  
  De tænder, dryp med deadly venom, var to tommer fra min hals. Jeg ramte det Indiske i kæben, så man undgår ego af brystet, som jeg stadig ikke forstår, hvad han var iført under jakken," og havde ikke lyst til at bryde min hånd på en stål plade.
  
  
  "Du kan ikke vinde, Carter! Aldrig! Den mand, hvæsede som hendes ego smækkede palm af sin hånd ind i kløften mellem hendes hals og skulder. Slag arbejdet; den mand, løsnede sit greb et øjeblik, og pistolen faldt til jorden.
  
  
  Det blev slynget til side af ego, og pistolen gik flyvende på tværs af grus sti. "Så vi selv," sagde jeg, tager et skridt tilbage. Jeg lagde min hånd i et minut, og tog nunchucks.
  
  
  Shiva indsnævret sine øjne, indtil de var to tynde spalter, hans ansigt mere reptil end nogensinde. Jeg tror ikke, han vidste, hvad "nunchucks" var, men han har helt sikkert forstået, at de ikke var uskyldig våben. Han bakkes op af døren, hen over Krsna er lig... i samme øjeblik, de skud ringede ud igen. Men denne gang Reeva ' s mål ikke var helt så præcise, være genert og hendes øjne fik stukket i støv og grus på hendes onkels fods.
  
  
  "Så whore er i live," monster sagde, " ikke for længe, Carter, kan jeg forsikre dig.
  
  
  "Du kan ikke råd til at forsikre sig mod en ulykke!" Jeg sagde, ironisk nok, til at holde mine afstand på grund af cobra tænder. Den skinnende tænder på den metal stang mindede mig om Shiva ' s ejendommelige vanvid, hans sadistiske metoder.
  
  
  "Det er fastklemte!" Må ikke skyde, Nick! Reeva ' s stemme var skinger med panik bag den tykke hæk.
  
  
  "Bo der, skal du ikke gå! Hey råbte tilbage på hende.
  
  
  Jeg var nødt til at bruge min nunchucks til at smadre monster ' s hoved i eller kvæle det. Men jeg kunne ikke få nogen tættere på, i det mindste ikke endnu.
  
  
  "Skal du have indset, at tænderne er min cobra... den Indiske meget sorte øjne knipsede til metal-side for et øjeblik ...de er fuld af dødbringende venom, en blanding dannet omkring venom af fire slanger. Han forsøgte at tage sin tid, stopper ved beskrivelse af dragen. "Det var med en blanding af grøn mamba venom, skællende viper venom, Australske slange gift, og min favorit krybdyr til grunde, du måske har gættet, nemlig king cobra venom. Alle sammen, Mr. Carter, de gør et indtryk, der gør unge Nirad død virke som en barmhjertig gave, som om drengen var ikke ondt på alle. Men du ved, hvor meget han har lidt, tror du ikke, Carter?
  
  
  "Hvor er Den Boks, Shiva?" Jeg spurgte hende, ignorere sin korte tale, og de sataniske smørret grin, at kruset hans ego ' s læbe. "Jeg er villig til at lave en aftale med dig, en udveksling. Dit liv er, om opfindelsen af Haji.
  
  
  "En aftale? sagde han med et grin. "Du laver sjov, Carter. Forestil dig, han selv tog den forholdsregel at ødelægge alle Haji noter og bemærkninger i tilfælde af, at han nogensinde besluttet at køre væk! Nej, der er kun en Kasse her, og det er min, Carter. Ingen andre vil få det.
  
  
  "Så den gode fyre i Beijing vil give dig carte blanche, right?" Du er vildledende dig selv, Shiva. For ikke at nævne at du er spild af min dyrebare tid.
  
  
  Så vidt hun vidste, det Indiske bluffede. Måske den albanske Hadji var på vej væk fra villaen i det øjeblik, du tager sit dyrebare opfindelse med ham. Dens gået alt for langt for at se min lokalitet i Rusland mislykkes ynkeligt. Det er derfor, jeg har truffet afgørelsen. Så længe jeg holder ud for rækkevidde af metal cobra arm, jeg kan slippe af sted med det.
  
  
  Han tog et skridt frem, og Shiva bakket væk. Han var bange for, på trods af de frygtelige våben, der syntes at være en integreret del af egoet med den krop, ego af at være. Grinende fortsatte han med at trække sin fod langs grus indkørsel. Han bakkes væk igen, men denne gang var det hende, trådte til side og løb hen mod mig, forsøger at få efter ham, før han kunne manøvrere min metal arm for en dræbende slag.
  
  
  Den bevægelse, der kræves, beregnet til hundrededel af en dolly anden, den tid det tog at trække lædersnøre rundt i monster ' s hals, og den tid det tog at undvige og undgå at blive bidt af det subkutane tænder. På samme tid, at han sprang frem, forsøger at pakke gaur skjule omkring Shiva ' s throat, en stål hånd svinges ned og klippe ledningen i halve. Hendes "nunchaku" stick ramte den metal stang af den forbandede enhed, men træet gled hen over den glatte overflade.
  
  
  Den giftige tænder kom faretruende tæt på min hals. Shiva skubbede hende mod forsiden, lad gå af, hvad der var tilbage af min nunchucks (en tidligere kosteskaft), og greb stål cobra med begge hænder. Manden trak vejret tungt, og den kunstige arm kom op foran mig. Jeg vidste ikke, hvordan det fungerede, men jeg kunne ikke stoppe med at spørge om det.
  
  
  Min albue rørt man ' s chest. Den Indiske var iført noget hårdt, men ikke metallisk. Det må have været plast. Shiva fortsatte med at grine, som han selv kæmpede for, og som, hvis du læser mit sind, sagde han, " Meget lys og skudsikre." En anden stor opfindelse fra Haji. "Han opførte sig som en sindssyg, selv i de mest desperate situationer.
  
  
  Han var så stolt, så sikker. I mellemtiden, gift spytte tænderne holdes slikning og slikning, kommer op til min hals. Min arm blev overnaturligt stærke, som en robot, mens den Indiske anden arm kunne ikke overvinde min fysiske styrke. Men jeg var for stærk for ham, og han kæmpede hårdt for at holde det skinnende metal tænder synker ned i min hals.
  
  
  Det blev samlet op af en af hver stamme, og gik den til angreb, rammer ego i lysken. Shiva lade ud et suk, da han fordoblet over, og på samme tid, hun var ved at blive drevet af tand-lignende kanyler i ego 's kødet, i ego' s tynde, muskuløs hals.
  
  
  Det første udtryk af forundring og flag, tilladelse til at udføre, blev efterfulgt af et udtryk af rædsel, at forvrænget ego-funktioner.
  
  
  Jeg trak mig tilbage, så stål hånd, ville det ikke ramte mig, første eller andet, og så stoppede jeg, ser Shiva gisp, forsøger at trække vejret. Fornærmelser begyndte at påvirke luftvejene centre, mærkelige blodige pletter viste sig på huden. Mørke røde pletter, der hurtigt dukkede op på hud - indre blødninger.
  
  
  - En bil... Carter ... Ann... modgift... han stønnede, forsøger at flytte hans ben, så han kunne gå ind i villaen igen, og formentlig gøre det til laboratoriet. Men ego ' s ben var allerede lammet.
  
  
  Shiva faldt til jorden, der vrider sig i en voldelig krampagtig tremor, der rystede hele hans ego, krop.
  
  
  Reeva til syne ved min side.
  
  
  Men hun kiggede ikke væk eller begrave sit hoved i mit bryst. Hun sad der, rystende, at se hendes onkel dø, aldrig ophøre med at stirre på den vrider figur, dreje stille og koldt i lyset af døden.
  
  
  Fordi det var døden, der var i færd med at på denne vis er der i denne have, der virkede så malplaceret, så frodige og grønne, og så af sted i den tørre fattigdom af nøgne og støvede Indien.
  
  
  Det var en ubehagelig død. Men, dette Shiva var aldrig en dejlig person.
  
  
  
  
  15
  
  
  Jeg kan ikke sige, at i sidste ende alt endte godt, det er, er en smuk pakke med en kasse bundet med et bånd, til receptioner på dørene af Akademiet. I virkeligheden, efter Shiva ' s død, kun en matematik-dur (der var kun en tilbage) formåede at flygte via netværket i en organisation, der kaldte sig selv Cobra.
  
  
  "Høg fortalte mig, at han kendte fra en pålidelig kilde, at Haji havde krydset ved den Indiske grænse til at forsvinde ind i det uendelige område af Kina. Efter at der intet andet var kendt om den albanske videnskabsmand. Men jeg var ikke naiv nok til at tro, at før eller senere, i en ikke alt for fjern fremtid, at vi ikke ville mødes en ego undervejs.
  
  
  Som Shiva, ved første Haji blev stadig en gåde, en ansigtsløs trussel, hvis videnskabelige opfindsomhed var sandsynligvis allerede bliver udnyttet af de mennesker, der fastslog, Beijing.
  
  
  Anyway, det er ingen af min virksomhed... i hvert fald ikke endnu.
  
  
  For ti dage siden, jeg havde andre ting at gøre, nemlig at dræbe Shiva og hente kassen. Shiva var død. Den boks, som Reeva, og jeg havde fundet i sikker på galning villa allerede var i vores hænder. Så han tog til Agra for at hente sine ting i New Delhi, tager Reeva med ham. Og i dette øjeblik, Shiva ' s niece, liggende ved siden af mig på en stor måtte på den gyldne sand på en lille strand langs Malachar kyst. En ti minutters gåtur væk var den maleriske by Panaji, når der er besat af den portugisiske. Vi var i Goa på en velfortjent ferie.
  
  
  Reeva var kruset op ved siden af mig, mumlende i hendes søvn, hendes slanke, solbrune krop lugte af solcreme. Den bløde, rytmiske lyd af bølgernes skvulpen mod bredden lavet mig til at føle mig dybt døsig, en herlig fornemmelse. Jeg var ikke længere truet, jeg behøvede ikke at køre længere, jeg ikke føler desperat. Jeg har ikke længere kæmpede for mit liv, eller står i situationer, der i mange tilfælde syntes helt klart imod mig, men næsten aldrig er begunstiget mig.
  
  
  Men selv da jeg havde meget få muligheder i denne sag. I al denne tid, det var Shiva, der skabte situationer, der er dikteret af spillets regler. I slutningen, han var taberen, som, efter min mening, han aldrig troede muligt. Selv en overførsel af stoffer, som er værd ti millioner aldrig nået sin destination takket være den hurtige indgriben af den Indiske regering.
  
  
  Den helikopter, der transporterer heroin omkring Kina var kortvarigt fløjet af Indian Air Force fly på netop det tidspunkt, det krydsede grænsen og var på vej til himlen af Indien.
  
  
  To dage senere, den minister, der har begået selvmord: hans død viste, at han havde forbindelser til Cobra-organisation. Og som for Puran Dass, en tidligere Indisk intelligence officer, den lange arm af Loven har endelig vist sin effektivitet.
  
  
  Dass var i fængsel i New Delhi, der afventer en retssag. Ømu 'en ville have haft en masse at fortælle dommerne, især da regeringen lovede, at Ømu et ophold af dødsstraf, hvis han indvilliget i at afsløre alt, hvad han vidste om Cobra' s operationer.
  
  
  Fra den måde, hendes ego kendte hende, jeg havde ingen tvivl om, at Dass ville være et andelsselskab vidne, fortæller embedsmænd alt, hvad de ønskede at vide, og måske mere.
  
  
  Således er der i den nuværende situation, hullerne blev fyldt. Med undtagelse af Haji, jeg i stand til at gennemføre opgaver, at Hawke ' s åbenlyse tilfredshed. Han havde ikke engang glemt sit løfte om at Reeva. Vi fandt sin far i et hemmeligt sted, tilbage på slagteriet.
  
  
  Nu er den stakkels mand blev indlagt på et privat rum i det bedste hospital i New Delhi, hvor læger og sygeplejersker gjorde alt muligt for hans helbredelse på alle tidspunkter og ved nat. Således, at han holdt sit ord til Reva og AX.
  
  
  "At tage en måned ud," Høg sagde i et anfald af storsind nu, at han havde afsluttet mission med en vis succes.
  
  
  Sår på mine ben begyndte at helbrede, men hver gang det ikke få nogen bedre. Og jeg havde en fornemmelse af, at min chef ville kalde mig tilbage i et par uger til at sætte en ny mission på min ryg... som jeg ikke kunne afslå.
  
  
  Alle disse tanker myldrede gennem mit hoved, mens jeg lå på stranden og soler sig i solen.
  
  
  Han rakte ud og pakket sin arm rundt om hendes skuldre, tegning hende til ham. Men nogen prikkede mig i ribbenene...
  
  
  Sløvhed forsvandt, og hun var straks på hendes fødder. Reeva brast ud i latter, da vi begge aktiveret for at se en skægget mand, der havde fastsat en stor fletkurv på sandet. "Jeg spørger lidt, sahib," sagde manden med et bredt smil. "Bare tyve rupees, og jeg vil vise dig, hvordan til at fortrylle slanger.".. Meget giftige, sahib... cobras!
  
  
  Jeg gav em tyve rupees uden at sige et ord til os.
  
  
  Tyve rupees for at sige "nej" til at fungere som en slangetæmmer, men at have det privilegium, at man ikke ser en cobra i foran af du, selv hvis det er tæmmet.
  
  
  "Ved du, at du ville elske showet," Reeva sagde med en kluklatter.
  
  
  "Ikke så meget som jeg kan lide dig," sagde jeg, krammede hende igen.
  
  
  Ovenfor, måger steg op i den skyfri himmel. Heldigvis, de er ikke gribbe, tænkte jeg. Så gribbe og dragen har glemt det, selv Indien.
  
  
  Jeg havde Reeva med mig, og det var mere end nok til at holde mit sind besat.
  
  
  tråd.
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Den mand, der solgte sin død
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Den mand, der solgte sin død
  
  
  oversat af Lev Shklovsky i hukommelsen af sin tabte søn Anton
  
  
  Oprindelige navn: "Den Mand, Der Solgte Død
  
  
  
  
  Prolog
  
  
  Hxiang Shu Zhang ventede. Alene i polarnat. Han krøb på den moonlit sne som en drage er klar til at angribe. Ego ' s næsebor, flagrede og pustede ud skyer af damp. Egoets øjne blinkede vildt over sit eget spor.
  
  
  Den hvide camouflage regnjakke gjorde lidt for at beskytte sine ruhåret krop fra den barske vind og frostgrader. Bag ham, ego-døde slædehunde lå spredt ben i den stadigt skiftende sne. Ego af slæden blev knust af den hylende raseri af de hunde ' dødskamp. Vrede, Hsiang vidste nu. Langsomt virkende klager. Pyt, tænkte han. Hsiang ikke synes om at køre længere væk. Han troede ikke længere om at overleve. Alt han kunne tænke var død og pistol på hans hofte, der skulle dræbe egoet.
  
  
  Et hundrede kilometer øst, langt væk i en spøgelsesagtige landskab, ruinerne af ego 'et liv' s arbejde stadig smouldered. En høj-pitchede græde af bestialske raseri brød ud omkring Ego hals på den hukommelse, der er i alle de år, han havde lagt i det, og ego er brutal, pludselig undergang. Ego af laboratoriet. For et øjeblik, han bukkede under for de troede, det var oprindeligt beregnet til. For et øjeblik, at han havde de ødelæggelser, det må have forårsaget.
  
  
  Han havde store områder af Amerikansk hvede, hæmmet og rådner op i den varme sol, farves og ildelugtende, med den dødbringende svamp af ego lab. Han så, hvordan russiske bureaukrater var desperate efter nye forsyninger af korn til sultende befolkning, som de ikke kunne finde nogen steder. Han smilede ubevidst.
  
  
  Men kun for en brøkdel af et sekund. Vinden rev smil fra ego 's læber, minde ham om, hvor han havde været, og hvem der havde ændret ego' s skæbne. Der vil ikke være nogen hyldest til Hshang Sjo Jan. Det lykkedes ikke. Og ego ledere ville være ulykkelig over det.
  
  
  Men han var ikke til at komme tilbage for at se dem i øjnene. Hsiang vidste, at han ville dø her, i sneen, i ørkenen, i denne endeløse nat. Men før han kan smage døden, han vil tilfredsstille sin tørst for mord af: død af det Amerikanske.
  
  
  Hsiang var sikker på, at en høj Dansk ville komme snart, fordi denne Amerikaner var en solid mand. Han nøje dræbt Sunget og Jiang, selvlært mordere. Og efter at have dræbt de to vagter, han gik meget langt for at plante brandbomber. Ødelæggelse af laboratoriet var komplet.
  
  
  Den Amerikanske ramt, mens Hshang sov. Han blev vækket af den sidste dæmpet eksplosioner og så flammer skyde alle omkring døre og vinduer.
  
  
  Han løb hen til sin slæde og hunde, der flygter fra en meget fjern figur, den Amerikanske, at Eskimoerne havde hvisket om i den sydlige afvikling tidligere i denne uge.
  
  
  Når hunde døde undervejs, Hsiang indså, at den Amerikanske havde taget visse forholdsregler. Han var ikke tænkt mig at lade Hsiang gå, så det var klart, at den Amerikanske var ikke typen til at overlade noget til tilfældighederne. Han vil komme til at gøre sikker på, at Hsiang er død .
  
  
  Hsiang rystede med vrede. "Dø, Amerikansk," hviskede han til natten. "Dør først."
  
  
  En time, to. Han krøb ned, varmet af had. Og endelig, svag fra den stigende vind, den gøende hunde.
  
  
  Hsiang hurtigt fandt ud af, at hans højre hånd omkring mitt på fåreskind og stak det i den bil park ' s mund. Hans fingre strammede omkring den automatiske pistol. Den Kinesiske kender ego som en Type, 54, ih kopi af den russiske 7,62 mm TT M 1933 Tokarev . Hsiang langsomt tog pistolen ud af hans lomme, og bragte otte Mauser runder hver, tunge nok til at gå igennem en fod af fyrretræ, i Odin ' s værelse. Så satte han sig ned på maven i sneen, som er åben mellem ego-smadret slædespor, og kiggede ud gennem visiret af hans våben.
  
  
  Det vil ikke være et vanskeligt skud i måneskin. En veldefineret mål nærmer sig det med åbne øjne foran. Hsiang sætter pistolen tilbage i et minut, sænkede sit white-capped hoved, og blev næsten usynlig i sneen. Så begyndte han at tælle. En Amerikaner ville have gode hunde, som de kan leve med at være fem og tredive. Men jeg var nødt til at tage min træthed højde: femogtyve en time. Omkring to og et halvt minut per kilometer. Fire hundrede meter per minut. Syv meter per sekund.
  
  
  Da han hørte lyden igen, det blev klarere. Ved stikker op i hans ører, han kunne skelne lyde af forskellige hunde. Et øjeblik senere, den store slæde raslede.
  
  
  Hsjan trak sin pistol. Han kunne ikke se slæden, indtil han var et par hundrede meter væk. Han løb ud gennem snestormen, hunde farende, en ujævn bunke af tæppe -, der er omfattet af forbrugsstoffer, der kører længden af slæden, og så en høj, mørk skikkelse lænede sig ud omkring de bagerste løbere, som bølgede gennem den spøgelsesagtige landskab.
  
  
  Hsiang tæller langsomt til ti, så åbnede ild. Kigger over visiret på den mørke figur stående bag opladning hunde, Hsiang så en lille tot, måske et kranium og hår, der røget et øjeblik i måneskin før kollaps i sneen. Men ubevægelig driver og de gøende hunde, der fortsatte med at køre.
  
  
  Hsiang fyret igen og igen. Og igen. Hundene, slæden, og manden fortsatte med at buldre, truende højt over ego visir. Han kunne ikke gå glip af nu. Hsiang ' s index finger strammet på udløseren igen. Pistolen raslede.
  
  
  Ego ' et synsfelt, der var fyldt med vilde hunde øjne, tunger hængende fra savlende mund, poter, slibning gennem snestorm, som stempler i en flygtende infernal machine. Hsjan knælede og fyret igen i hullet mellem sig selv og tallet i den mørke parque. Derefter kastede han sig ud af den måde, de overskridelse af tilladt hastighed slæde.
  
  
  Tæt, da slæden gik mimmo, Hshang så, at tallet havde intet ansigt. Parken var tom. Han tilbragte sine dyrebare kugler på fugleskræmslet. I næste øjeblik, så han vægt på slæden lift som en flyvende figur flagrede omkring sin gemmer sig under tæppet.
  
  
  De tynde blade glinted i måneskin.
  
  
  Hsiang svingede pistolen op som det organ, der ramte ham, og sendte ham liggende på ryggen i sneen. En stærk hånd greb Ego ' s håndled og en knust knogle.
  
  
  Svagt, Hsiang forsøgte at hæve pistolen igen.
  
  
  "Hvem er du?" han skreg. "Hvem er du, der dræber så godt? Stilethæl blinkede ned.
  
  
  I sidste øjeblik af sit liv, Hsiang hørt to ting.
  
  
  Ego ' s blod drypper på sne.
  
  
  Og navnet: "Nick Carter."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Den mand, der solgte sin død
  
  
  
  Navn oprindelige: Den Mand, Der Solgte Død
  
  
  
  
  
  
  
  
  Prolog
  
  
  
  
  
  
  Xiang Shuyang ventede. Alene i polarnat. Han hug i den månelyse sne som en drage over til angreb. Ego ' s næsebor skælvede og pustede ud skyer af damp. Egoets øjne stirrede blankt på egoets egne spor.
  
  
  Den hvide camouflage robe gjorde lidt for at beskytte sine ruhåret krop fra den barske vind og temperaturer under frysepunktet. Bag ham, ego-døde slædehunde lå strakt ud i stadigt skiftende sne. Sani ego blev knust af den hylende vrede hunde. Vrede, Xiang vidste nu. Langsomt virkende vrede. Pyt, tænkte han. Xiang troede ikke længere om at løbe væk. Han troede ikke længere om at overleve. Alt han kunne tænke var død og pistol på hans hofte, der skulle dræbe egoet.
  
  
  Et hundrede kilometer øst, langt væk i krattet af spøgelser, ruinerne af ego livets anliggender stadig smouldered. En høj-pitchede græde af bestialske raseri brød ud omkring ego hals på den hukommelse, der er i alle de år, han havde lagt ind i dette, og der grusom, pludselige ødelæggelse. Ego af laboratoriet. Et øjeblik spekulerede han på, hvad det var designet til. For et øjeblik, at han havde den ødelæggelse, det ville medføre.
  
  
  Han havde store områder af Amerikansk hvede, forkrøblede i væksten og rådner under den brændende sol, smurt og stinkende af den dødbringende svamp af ego lab. Han så, hvordan russiske bureaukrater desperat behov for nye korn forsyninger til de sultne befolkning, som de ikke kunne finde nogen steder. Han smilede ubevidst.
  
  
  Men alt dette var gået for kun Dolly sekunder. Vinden skære smil fra ego ' s læber, for at minde ham om, hvor han havde været, og hvem der havde ændret hans skæbne. Der vil ikke være nogen Xiang Shu-pris i januar. Det lykkedes ikke. Og ego ledere ville være ulykkelig over det.
  
  
  Men han ville ikke se dem i øjnene. Hsiang vidste, at han ville dø her, i sneen, i ørkenen, i denne endeløse nat. Men før han kan smage døden, han vil tilfredsstille sin tørst for mord: dræbe denne Amerikanske.
  
  
  Xiang var sikker på, at en høj Dansk ville snart komme, fordi denne Amerikaner var en omhyggelig person. Han pænt dræbt Sunget og Jiang, selvlært mordere. Og efter at have dræbt de to vagter, han gjorde sit bedste for at plante brandbomber. Laboratoriet blev fuldstændig ødelagt.
  
  
  Den Amerikanske ramt, mens Xiang sov. Ego blev vækket af den sidste dæmpet eksplosioner, og han så flammer bryder ud omkring alle døre og vinduer.
  
  
  Han løb hen til sin slæde og sine hunde, der flygter fra en anden fjern figur, den Amerikanske, at Eskimoerne havde hvisket om i den sydlige afvikling tidligere i denne uge.
  
  
  Når hunde døde undervejs, Xiang vidste, at den Amerikanske havde taget visse forholdsregler. Han var ikke tænkt mig at lade Xiang undslippe, så det var klart, at den Amerikanske var ikke en person, der kunne overlade noget til tilfældighederne. Han vil komme for at etablere Xiang ' s død.
  
  
  Xiang rystede af vrede. "Dø, du forbandede Amerikansk," hviskede han til natten. "Dør først."
  
  
  En time, to. Han krøb ned, soler sig i had. Endelig, for hundene begyndte at gø svagt i stigende vind.
  
  
  Xiang hurtigt trak sin højre hånd omkring hans fåreskind mitt og stak det i lommen på sin dublet. Hans fingre strammede omkring den automatiske pistol. Den Kinesiske kender ego, som den Type 54, ih kopi af den russiske 7,62 mm TT M 1933 Tokarev. Xiang langsomt trak en pistol op af lommen og spændt det med en af otte Mauser runder, tunge nok til at trænge ind i foden af fyrretræ. Så han sank mave-først i sne, mellem egoet-smadret slædespor, og kiggede over visiret af hans våben.
  
  
  Det vil ikke være vanskeligt i det klare måneskin. En veldefineret mål nærmer sig ham med frank øjne. Hsiang sætter pistolen tilbage i hans lomme, sænkede sit hoved i en hvid kasket og stod næsten usynlig i sneen. Så begyndte han at tælle. Den Amerikanske vil have gode hunde, hvis hastigheden kan nå op til fem og tredive kilometer i timen. Men træthed var noget man skal regne med: femogtyve en time. For eksempel, to og et halvt minut per kilometer. Fire hundrede meter per minut. Syv meter per sekund.
  
  
  Da han hørte lyden igen, det blev klarere. Og da han blev opmærksom, han kunne skelne lyde af forskellige hunde. Et øjeblik senere, den store slæde raslede.
  
  
  Hsiang trak sin pistol. Han kunne ikke se slæden, indtil det blev et par hundrede meter væk. Han spurtede ud af de sneklædte baghold: hunde var væddeløb, en ujævn bunke af tæppe -, der er omfattet af forbrugsstoffer strakt hele længden af slæden, og så en høj, mørk skikkelse, der stikker ud fra bagsiden af slæden svajede over den spøgelsesagtige landskab.
  
  
  Xiang langsomt tæller til ti og åbnede ild. Kigger over visiret på den mørke figur, hoved bag opladning hunde, Xiang så en lille bolle, eventuelt med hoved og hår, vises kort i måneskin, før du dykker ned i sneen. Men ubevægelig driver og gøende hunde holdes i gang.
  
  
  Xiang fyret igen og igen. Og igen. Hundene, slæden, og man fortsatte med at gøre støj, truende over Ego baghold. Han kunne ikke gå glip af nu. Xiang ' s pegefinger viklet rundt på udløseren igen. Pistolen gik igen.
  
  
  Ego ' et synsfelt, der var fyldt med vilde øjne af hunde, tunger stak ud af savlende mund, poter, slibning på blizzard-som sne som stempler i en flygtende infernal machine. Xiang steg til hans knæ, og fyret igen gennem kløften mellem ham og den mørke kappe figur. Derefter kastede han sig ud af den sti af hastighedsoverskridelser slæde.
  
  
  Tæt, da slæden gik, Xiang så, at tallet havde intet ansigt. Parken var tom. Han tilbragte sine dyrebare kugler på fugleskræmslet. Den næste ting, han vidste, de vægt på slæden løftet som noget, der fløj rundt i ly af tæppe.
  
  
  De tynde blade glinted i måneskin.
  
  
  Hsiang svingede pistolen op som stiletto ramte ham, at sende ego sprællende på ryggen i sneen. En stærk hånd greb Ego ' s håndled og en knust knogle.
  
  
  Hsiang forsøgte at hæve pistolen igen.
  
  
  Han skreg. "Hvem er du?"Hvem er du, der dræber så godt?" blinkede stilethæl.
  
  
  I sidste øjeblik af sit liv, Xiang hørt to ting.
  
  
  Ligesom blodet, der drypper på sne.
  
  
  Og navnet: "Nick Carter."
  
  
  
  
  
  Kapitel 1
  
  
  
  
  — Er du helt sikker på, Hsiang er død, Nick?"
  
  
  Der er tidspunkter, når David Hawke " kan være irriterende, og dette var et af disse øjeblikke. Der sad i sit hovedkvarter i Washington, D.C., mens hans ego-forpjusket tweed passer stank af ego stinke af billige cigarer, Hawk medvirkede i sin egen produktion af "Den Perfekte Bureaukrat."
  
  
  En brun mappe mærket "Carter-Hsiang" var placeret diagonalt foran ham, og Høg trak på skæftet af sin cigaret og gjorde sit bedste for at sørge for jeg kunne ikke se noget omkring dets indhold. I tillæg til den mappe og cigar, ego ' s vigtigste krykke, var en jeg forsøger fountain pen, som jeg fortsatte med at skrive i den folder, mens jeg beskrev begivenhederne i Arktis.
  
  
  Han kiggede på sit ur og stirrede på den blå sky af røg, der hang over Hawke ' s grå hoved. "Hsiang er døde i Rivne på fifty-fire timer, syv minutter, og seksten sekunder," sagde jeg.
  
  
  Hawke ' s pen fortsatte med at ridse papir.
  
  
  "Ømu' en blev stukket to gange i halsen med en stilethæl. Det første sår beskadiget carotis externa, den anden åbnede i luftrøret. Kroppen er der stadig. Hvis du ønsker at gå og se den krop, jeg kan fortælle dig, om nen inde og ude.
  
  
  "Nu, nu, Nick," Høg sagde. "Ikke så fjendtlig. Du ved, hvordan tingene er, med vores folk i Washington. Vi bor på papirarbejde. Hvor ellers kan vi retfærdiggøre os? Agenter som du, Killmaster playboys, få alle de sjove, alle de eventyr, alle rejser. Ikke spare os disse par elendige øjeblikke.
  
  
  Høg gav mig et smil om længden af en ego cigar butt. "All right, Nick," sagde han. 'Tak. Ikke blot på egne vegne, og AH. Der er nogle af de ledende embedsmænd, der vil have dig til at vide, at de sætter pris på, hvad du gjorde der."
  
  
  Han gjorde passende lyde, af taknemmelighed.
  
  
  "Hsiang arbejdet for at få os til meget alvorlige problemer," sagde han. "Og hende, jeg er bange for, at vi vil se flere af hans slags nu." Ud over at være en temmelig dyr hobby, krig er blevet frygtelig sjældne. Der er en krig på den gammeldags måde, med hære og våben, med massive ødelæggelser i det åbne felt.
  
  
  Hsiang var en ny type soldat: en økonomisk kriger. Færre eksemplarer, er flere hjerner. Wen 's nær-kirurgisk viden i verdensøkonomien og maniac' s ønske om at dissekere ih. Resultatet er det samme: tilintetgørelse af nationer og folk, omstyrtelsen af alle civiliserede systemer, der genereres af livet. Men omkostningerne af driften er lavere, og de mål, der er nemme at skjule."
  
  
  Høg tog en iso rta cigar, lænede sig over hans skrivebord, og talte meget langsomt, meget klart, og meget bevidst. "Men faren er ikke mindre.
  
  
  Han viftede med sin hånd foran hans ansigt, som om at slette en usynlig rædsel.
  
  
  "Gjorde du se kirsebærtræerne blomstre på din vej her?" spurgte han.
  
  
  "Ja," sagde jeg.
  
  
  "Washington har en masse at byde på i foråret," sagde han.
  
  
  Hendes, kiggede på ham kraftigt. Jeg ved, at ego er en mærkelig måde at komme til det punkt, og det var ikke svært for mig at formode, ego forsøger at bebyrde mig med nogle office arbejde. Ego burde have kendt hende bedre.
  
  
  "Så godt som Washington er," sagde han, " jeg tror, der er bedre steder."
  
  
  "Ikke til dig," sagde jeg.
  
  
  Høg lo. "Hvad med en ferie, Nick?"
  
  
  Mine øjenbryn skød op til mit hårgrænse, men før Hawk kunne nyde sin lille overraskelse, det var sænket igen med ih.
  
  
  "Hvad er den vittighed?"
  
  
  "En joke?", sagde han, belysning en anden af hans beskidte cigarer.
  
  
  "Du hørte mig," sagde jeg.
  
  
  Hawke spiller fornærmet uskyld. En dag jeg vil betale nogen for en masse penge til at lave en kopi af en Oscar for dem. — Hvorfor har du i tvivl om mig, Nick?" Har hun nogensinde har løjet for dig?
  
  
  Vi havde begge til at grine.
  
  
  "Alvorligt", sagde han. — Hvad med en tur?" Han lænede sig tilbage i den drejelige stol, hans øjne scanning loftet, som om det var et kort over verden.
  
  
  "Til nogle gode og varmt sted, hvor du kan slippe af med den Arktiske kulde," sagde han.
  
  
  Jeg ventede på hende, men jeg siger ikke noget.
  
  
  "Ah, tage den franske Riviera, for eksempel. Ja, jeg har hørt, at det er smukt i slutningen af foråret, lige før turisterne flokkes der. Et sted som Godt. Jeg havde nok oplysninger. "Hør," sagde jeg. "Taler du om en ferie eller et job?"
  
  
  Hawke ' s idé om et ærligt svar, blev et nyt spørgsmål. — Ved du, hvem der er i Nice nu?"
  
  
  "Fortæl mig," sagde jeg.
  
  
  "Bare en af de bedste film stjerner i Amerika."
  
  
  Jeg fortalte hende. "Virkelig?'
  
  
  "Ja, ja," Høg sagde med en haj-lignende grin. "Og hun ser ud til at være alene, også." Sidste nat, hun var der, helt alene , i det Mediterrane Palace, spille og miste roulette, og ingen kunne trøste hende. Hawke rystede på hovedet på den "sorg" af det hele. "Okay," sagde jeg. "Det er at give op. Hvem er det?'
  
  
  Egoets øjne indsnævret en smule, da han svarede: "Nicole Cara."
  
  
  "Nicole Gør," sagde jeg,"døde i et flystyrt for fire år siden."
  
  
  "Virkelig? Høg sagde, at placere min flybillet på tværs af stolen.
  
  
  
  Kapitel 2
  
  
  
  
  Han var en rigtig freak.
  
  
  Hende, stod og stirrede på ham i ego glas bur, ænser noget, men egoet arbejde. En lille birdlike mål, nervøs funklende øjne bag et par briller, der ligger på et langt næb næse. Ego er knoglet krop spjættede med nervøse spændinger, som om han var altid kommer til at køre væk, når han blev bange. Nikotin fingre bladrede gennem fotos af ego på aske-fjernsyn, der er omfattet. Alene i sit lille værelse med en god udsigt over hans arkivskabe, som stod der som imponerende rækker af gravsten i en overfyldt kirkegård, han følte i sit rette element. Hubert Wicklow, en hengiven af fakta, en keeper af erindringer, en bærer af glemt data. Empire ' s Ego var den støvede arkiv af en enkelt National News Agency.
  
  
  Den stråler af lys, der filtreres gennem forurenet New York luft gennem de høje vinduer i rummet var den eneste lindring. Luften hang stadig og tungt af støv i værelset.
  
  
  I dette enorme mausoleum, den sidste er balsameret: journalistisk fund af oberster, der regerede et eller andet sted i latinamerika for en uge eller en måned; mordere, hvis forbrydelser glade for det offentlige for fjorten dage; skurke, atleter, præsidenter, statsministre, forvist konger, en stor international perlerække af mennesker, der et øjeblik vandt den lunefulde opmærksomhed fra pressen, og så smuttede på at være næsten glemt. Men ikke Hubert Wicklow.
  
  
  I den gigantiske afkroge af ego-sind, navne, facts, data og statistikker, der blev stablet op som gnier s skatte. Hvad han kunne ikke umiddelbart huske fra hukommelsen, han kunne finde i ti minutter, trækker sig ud af det sidste omkring graven-som skuffer af hans arkivskabe.
  
  
  Der er mennesker, der kan lave sådan en hukommelse, der er rentable, men ikke Hubert Wicklow. Sæt ego foran fremmede, at få egoet til at udføre, og fortælle emu, hvordan at få rige ved at give bare en simpel kendsgerning, og alle, der brød ud omkring den tynde ego trækninger rta var en hjælpeløs stammer. Han trak på skuldrene og rakte sine hænder, håndfladerne op. Han rystede på hovedet svagt. Regndråber, der spilles på panden og rullede ned ad hans næse.
  
  
  Hubert Wicklow havde en mærkelig og subtile geni. Grim var et godt ord ind for ham. Den anden, også.
  
  
  Han ryddet sin hals.
  
  
  Forskrækket, han kiggede op. Hans hånd rørte ved bunken af billeder på gulvet. Ego ' s ansigt blev rødt. Den hånd slog en rygende cigaret i askebægeret, savnet, og rullede en cigaret på tværs af bordet.
  
  
  "Tag skrædderen," sagde han.
  
  
  "Tag det roligt," sagde jeg. "Det er bare mig."
  
  
  Em havde formået at finde sin egen cigaret, og nu, bent dobbelt i sin stol, han blev flittigt at søge efter billeder under sit skrivebord.
  
  
  Ego ord hvirvles gennem røgen. "Lad mig rydde op først. Derovre. Forbandelse. Jeg hørte ham bang hovedet på stolen nedenfor, og så dukke op igen, med hans billeder, skyllet, men glad.
  
  
  Han omhyggeligt placeret ih på stolen, rejste sig op, og holdt hans hånd. "Hvordan er du, Nick?"
  
  
  "Som altid," sagde jeg. "Og dig?"
  
  
  "Jeg gør alt, hvad jeg kan," sagde han.
  
  
  Han tog en stak billeder fra en stol i hjørnet af hans værelse, og lagde dem på gulvet. "Sid ned," sagde han.
  
  
  'Jeg sidder ned.'
  
  
  Afregning af hans skelet tilbage i den drejelige stol, han stubbed ud af sin cigaret, tændte en anden, sætte den til hjørne af rta, og tog et hurtigt træk. Aske fløj gennem luften og landede på Emu ' s skjorte. "Stadig united press and telegraph service?" Dette pseudonym var den eneste, han nogensinde påpegede om det forbudte emne af mit arbejde. "Ja," sagde jeg.
  
  
  "Nå, hvad kan vi gøre i dag for vores kolleger journalister?" spurgte han med et smil.
  
  
  "Jeg har brug for information," sagde jeg.
  
  
  Hubert gled frem på bordet. "Fortæl mig om det," sagde han.
  
  
  "Nicole er at Gøre Det," sagde jeg.
  
  
  "Døde Marts 3, 1972, i et flystyrt i Lufthavnen i Frankfurt, der dræbte seks og tredive passagerer og besætning på en Caravel hyret af..."
  
  
  Han løftede sin hånd. "Hoo-hoo."
  
  
  "Jeg havde ikke lyst til at gøre dig føle, at jeg ikke var der længere."
  
  
  "Det gjorde ikke engang optræder til mig," sagde jeg. "Lad os fokusere på detaljerne. Først og fremmest, er du sikker på, at hun døde?"
  
  
  "Uden tvivl.'
  
  
  Jeg spurgte hende. "Har du aldrig hørt noget om det modsatte? "Tvivl om identifikation af organer. De rygter man hører altid i sådanne tilfælde ikke helt død, frygteligt vansiret, låst inde i en celle et sted?"
  
  
  "Nej," sagde Hubert. "Hun er død. Ingen, selv ikke den fang club, har givet udtryk for en anden mening."
  
  
  "Aldrig er nogen indikation af, at det modsatte?"
  
  
  "Nej, absolut ikke."
  
  
  "Okay," sagde jeg. "Det starten af den anden og sidste proptrækker: antag, at jeg møder en kvinde, der ser ud præcis som Nicole Gør, så at sige, en fuld opkald. Hvordan kan jeg vide, om hun er ægte eller en bedrager?
  
  
  "En vanskelig opgave," sagde Hubert. Han sat ud af sin cigaret, lægge hænderne bag hovedet og lænede sig tilbage, lukke øjnene. "Nicole er at Gøre Det," mumlede han. Nicole Gør. Du skal vide, at hendes oplysninger. Alyonka, højde, øjenfarve, hår. Hun er naturligt blonde, eller var. Han talte med omtanke. "De mest vigtige data er blot en kendsgerning. Du har brug for noget særligt, som du ikke har set i en film endnu."
  
  
  'Stemmen præcist?'
  
  
  "Som et lille modermærke, meget højt op på indersiden af hendes venstre lår."
  
  
  'Er du sikker?'
  
  
  "Mere end blot et rygte," sagde han. "Jeg kan ikke huske hvor jeg læste det fra, men jeg tror det. Jeg tror, du kan regne med, at Nick. Dette er det bedste jeg kan tilbyde dig.
  
  
  Han rejste sig op og rystede på Emu ' s side. "Jeg ved ikke, hvordan du gør det," sagde jeg, " men du er et mirakel."
  
  
  Hubert tillod sig et tilfreds smil og rejste sig op. "Der er noget andet du måske har brug for at vide, Nick." Hun gav ham et spørgende blik.
  
  
  "Du er den anden person med en stærk interesse i at Nicole Cara, der er kommet for at se mig i de sidste seks uger."
  
  
  "Go on", sagde jeg.
  
  
  "Som du ved, Uni-Nationale Nyheder er ikke kun relateret til pressen. Vi er også en kommerciel agentur. Alle kan komme her og købe, hvad vi tilbyder. For det meste er det billeder, for det meste for bøger. Omkring to uger siden, en fyr kom her og bad mig om at købe kopier af alle billeder fra Kara i vores arkiv."
  
  
  "Du har allerede haft sådanne anmodninger, har du ikke?"
  
  
  "Nogle gange," sagde Hubert. "Normalt, men de kommer her første til at få vist alle de fotos, og først derefter fortælle dem, hvad de ønsker. Denne fyr købte det uden at kigge. Dette var den første usædvanlige indslag.
  
  
  "Og den anden?"
  
  
  "For det andet, har der ikke været meget interesse i Nicole i de sidste par år." Flere bøger blev udgivet efter hendes død. En enkelt gang erindringsbog af en fang club har været offentliggjort. Og det var alt. Så har vi modtaget en anmodning for et billede til at illustrere den populære historie i disse år. Så spørger nah for alt, hvad vi havde, var bare en anden ego særhed."
  
  
  "Og den tredje?".
  
  
  — Du har en pige ved navn Wilhelmina. Det var en udtalelse, ikke en proptrækker.
  
  
  Wilhelmina er en temmelig dødbringende kæreste, eller rettere, en Luger-type pistol. Hun var aldrig langt væk fra mig. Ikke mere end Hugo, min stilethæl og Pierre, gas-bombe.
  
  
  "Denne fyr havde en kæreste kan lide det," sagde Hubert. "Under venstre armhule."
  
  
  "Hvad gjorde han se ud?'
  
  
  "Stor fyr," sagde han. "En af disse bredskuldret, firskåren typer. En Neanderthal ansigt. Hendes øjne er skjult bag solbriller. Arret er trukket på venstre kindben, omkring to og en halv inches lang.
  
  
  — Gjorde han sige, hvad han skulle gøre med disse billeder?" "Der var temmelig meget alt, hvad han sagde. Han sagde, at den fyr, han arbejdede for var vild med nah.
  
  
  — Kender du hans navn?"
  
  
  Hubert rodede gennem en stak kvitteringer i en stol, skuffe. "Du vil elske det, Nick," sagde han, picking ud.
  
  
  Jeg kiggede på det papir, han rakte mig. Kundens underskrift var på bunden. Næste at det er scrawls, der ville genere en seks-årig: John Smith.
  
  
  "Han var lige så smukke som han så," sagde Hubert. Der må have været noget anklagende i den måde, han kiggede på sin gamle ven, fordi ego lyder næsten absurd, ligesom forsvaret. "Kom, Nick. Hvordan kunne jeg have kendt ham? Alle kan komme her og købe, hvad de ønsker."
  
  
  "Ikke har noget imod mig," sagde jeg. — Efter at alle, denne person kunne have været helt anderledes. Måske er det bare en tilfældighed.
  
  
  "Selvfølgelig," sagde Hubert, når hendes shell færdig med den dag. 'Der er sådan en chance."
  
  
  Han rystede på Emu ' s hånd igen og sagde farvel. Han fortsatte med at se hende som hun gik ned ad den lange hal til elevator.
  
  
  Farvel, Nick, Ego hørt hende sige. "Tag vare på dig selv. Vær forsigtig.'
  
  
  
  Kapitel 3
  
  
  
  
  "Tag vare på dig selv. Vær forsigtig.'
  
  
  Selv de rasende brøl af motorer og tredive tusinde fod over Atlanterhavet kunne ikke overdøve ordene. Det var ildevarslende. En ferie, der var ikke en ferie. The damned Hawk. En smuk pige, der er involveret, kan eller kan ikke være død.
  
  
  Han kiggede ned på sin bakke med mad. En forskrækket bid af løg kiggede ned på den side af brun sauce, der omgav den halve kogte kød som en cyclops ' s eye.
  
  
  En skygge krydsede min vision.Hørte jeg stewardessen spørger hende. 'Ikke er sulten?'
  
  
  Hende, han rystede på hovedet.
  
  
  Hendes lange, slanke hånd gik foran mig for at tage bakken.
  
  
  Hun blev efterfulgt af et glas whisky. "Jeg kan godt lide det," sagde jeg. "Måske dette vil hjælpe mig til at sove."
  
  
  "Ja," sagde hun. "Det er også Odin rundt omkring i verden. Han kiggede op på par lyse blå øjne og frække smil.
  
  
  "Jeg har hørt at der er andre drikkevarer til rådighed."
  
  
  "Ja," sagde hun. "Og bedre bagt til jeres."
  
  
  Han tændte en omkring hans guld-tippet cigaretter. "Og for lungerne, alt, tror jeg.
  
  
  "Ja," sagde hun. "For lungerne, også. Vil du bo i Paris?
  
  
  "Nej. Jeg har en transfer tur til Orly i fyrre minutter, efter at vi i land der.
  
  
  "Desværre. Ellers kunne jeg vise dig byens seværdigheder.
  
  
  "Ja, selvfølgelig," sagde jeg. "Men måske en anden gang."
  
  
  "Måske.'
  
  
  Hun tog papiret og vendte til at forlade .
  
  
  "Jeg tror, du må hellere få mig en anden whisky," hey sagde til hende bagfra.
  
  
  Damn, Høg, jeg tænkte igen. Selv scotch ville ikke hjælpe mig.
  
  
  Han var stadig i dårligt humør, når han landede i Nice Lufthavn senere samme dag på en flyvning rundt i Paris. Fra den taxa, der tog mig til Beau Rivage Quai des Etats-Unis, kunne jeg se, at den solbeskinnede flade af Middelhavet fra den ene side. På den anden side — en næsten ubrudt linie af hoteller, villaer og højhuse skubbet hinanden som en bitch af forkælede møgunger i den legendariske legepladser af de rige.
  
  
  Mit værelse havde udsigt til havet. På en høj fransk dag, en kølig brise blæser. Jeg pakkede mine tasker, sat Wilhelmina, Hugo, og Pierre i to rullet op håndklæder, og udføres ih til stranden.
  
  
  For en time lå han med lukkede øjne, lytte til vandet hvisken mod kysten.
  
  
  Da hendes mand vendte tilbage til sit værelse, var der ingen grund til at gøre en rutinemæssig kontrol. Der var ingen tvivl om, at en person, der var indeni.
  
  
  Der var en stor frugtkurv på morgenbordet. Menneskeheden havde en hvid kort er knyttet til et grønt bånd. Den håndskrift, var en fransk købmand, men der var ingen tvivl om ægtheden af senderen. "Velkommen til den franske Riviera," kortet læse. "Lad din ferie være alle vi kan håbe på.
  
  
  Den røvhul hawk! Fra det øjeblik jeg kom tilbage til poolen, han generede mig, gjort mig rasende, gjorde nar af mig for evigt. I første omgang var det antages, at Hsiang kunne have sluppet fra mig. Dengang var det en mindre åbenlyse opfordring til at tage en mindre indlysende ferie. Der havde også været tidspunkter i fortiden, når Hawke havde sparet på detaljerne om den mission. Han kunne forstå det. Der var nogle ting, som han vidste, var ikke så sikker, som han kendte hende, på grund af risikoen for at blive fanget. Udover, at jeg ikke behøver at vide alt for at fuldføre min opgave. Men at fortælle sandheden, hendes mistelten ikke give os den fjerneste idé om, hvorfor hun var i Nice. Hvad gjorde Hawke pleje, hvis Nicole var i live eller ej?
  
  
  Mine hænder var knyttede næver i. Og blodet hamrede vildt i mine ører. Tag det roligt, sagde han til sig selv. Antag, at den gamle mand i sit hul på Dupont Circle i Washington ved, hvad han gør. Og derefter, hvis du ikke ved, hvad det er, så prøv at finde ud af noget. Bare lade tingene ske. Det er denne uvidenhed, der er årsag til dig så meget ballade.
  
  
  Aktioner. Dette var, hvad jeg havde brug for. Jeg har altid følt, bedre derefter. Ventetiden er kommet til en ende. Jeg har været i bad og klædt på til aften. I lommen af min doublet var mit nye pas i navnet Nicholas Anderson. Overalt, hvor hun går, en pistol, stilet, og gas-bombe kan komme som et chok, især hvis vagterne var så klog, som jeg formodede.
  
  
  Denne gang Wilhelmina, Hugo og Pierre vil bo. De var ikke ledsagere af Nicholas Anderson, turist. Men en mand ved navn Nicholas Carter med rang af Killmaster AH ville være et fjols til at komme ud alene. Han stak to enkelt-kantet klinger i hendes halsbånd . Den tredje var i bæltet på ryggen. De lå hjemme, usynlig, beroligende og dødbringende.
  
  
  Jeg vil stadig have tid til middag før aftenens arbejde starter. Efter at have forladt omkring hotellet, han drejede til venstre, krydsede Quai des Etats-Unis, på det næste hjørne, og begyndte en lang, snoet tur langs kysten til havnen for at spise frokost et eller andet sted under åben himmel, alene og i stearinlysets skær, med stegte rejer, ratatouille og hvid vin. .
  
  
  Det er ikke i en fart. Nu, at hun var klar til at handle, hendes mistet denne over-stimulation . Hendes nød maden og miljøet. På den anden side af havnen, lystbåde og trawlere, der kom i nat. Himlen formørkes, dreje fra blå til sort hele vejen rundt. Lys flickered i restauranter, på tværs af gaden. Han tog en sidste tår af vinen og stubbed ud af sin cigaret.
  
  
  Hvis jeg havde en ferie, ville det være slut med nu. Det var tid til at begynde.
  
  
  Bar overkrop og understøttes af unge hænder, hun kravlede en sti med højt græs og den karminrøde blomster, en bleg, vellystig forvarsel om mørke fornøjelser og pervasive glæden for dem, der er villige til at bukke under for fristelser af den creme-farvede verden. bag nah. Hvis statue var et navn, ville ingen have troet, at tilføje det. Men på grund af den indstilling, entré til casino, måske disse bestræbelser var unødvendig. Lady Fortune vil være nok.
  
  
  Palais de la Méditerranée på Promenade des Anglais i Nice er ikke for os den bedste, men for os er det værste casino på Cote d ' Azur. Ikke desto mindre, at det er professionelle, effektive og mindst lige så indbydende, både for turister, der begrænser deres risiko for ti eller tyve dollars for en nat, og at spillere, der kræve højere priser.
  
  
  På toppen af dobbelt buet trappe til første, anden sal, strækker sig i alle retninger, der er kendt som Les Salons de la Mer, hende, vendte sig til Sekretariatet. Bag disken, som mere lignede et skab, sad to mænd i herrekjoler, bleg, med en luft af ubrydelig skepsis. Ved siden af dem sad en heavy-eyed ung kvinde, klædt i en sorg kjole, deler sin tvivl om menneskeheden, som blinkede gennem ih trætte øjne. Flere turister, tilsyneladende fra en af de mange konferencer, der Godt er byrådet jævnligt vært, var der samlet omkring stolen.
  
  
  Da han lavede sin vej gennem dem, han deponerede sit pas og en fem-franc stykke på tælleren. Mønten var nok til en adgangsbillet til en aften. Femten francs en uge, tredive en måned, tres en sæson. Alt jeg fik lov til at gøre inde i, sit gjort en stor gæt her. Jeg var satse det på held i sig selv, betting, at der i en aften, jeg ville vinde, hvad Hawk har sendt mig.
  
  
  En af de andre skeptiske-udseende mænd åbnede my passport "Nicholas Anderson", stirrede på billedet, og derefter undersøgt mit ansigt.
  
  
  Jeg udfyldte skemaet, mens han tjekkede mit pas i arkivet i hjørnet bag ham. Tilfreds, han skrev mit navn på en gul casino card med to rødbrune striber på siden og gled det over til mig.
  
  
  De to vagter ved indgangen til Les Salons de la Mer nikkede til mig, da jeg nærmede mig hende.
  
  
  Hun stod på toppen af tre marmortrappe fører op til en overdådig hall, et værelse på forskellige niveauer, bred og lige så lang som en fodboldbane, fuldstændig dækket af rødt. Overfor mig, den karminrøde gardiner indrammet med udsigt over havet i windows. På den lille balkon udenfor, badet i måneskin, og et vådt forår brise, par, der sad og drak drinks og taler over støj fra trafik. Der var borde mellem mig og altaner til venstre og højre. Roulette, craps, baccarat, blackjack, écarté, trente et quarante . Under det bløde skær af blod-røde skærme, silver gear spundet, kort hviskede mod grøn klud, terningerne raslede og chips flød i en kontinuerlig cyklus af tab og gevinster.
  
  
  Han gik hurtigt i hele rummet, med stop ved en af de to restauranter til en drink. Der var ikke mange mennesker i begyndelsen af sæsonen. Flere borde var lukket. Fra tid til anden en stemme ville sige kraftigt over larmen, "Rien ne va plus", og så ville hun høre den tikkende af en elfenben bolden mod væggene af et roulette hjul.
  
  
  Der var ikke noget særligt om publikum. Amerikanerne overfyldt omkring de blackjack og craps tabeller . Baccarat gruppe bestod primært gennem Briterne og seniorer, og den internationale scene var centreret omkring roulette-borde. Der var et par allestedsnærværende Japanske folk i blå jakkesæt, hvide skjorter, og real bånd, to Arabere, en håndfuld af Grækerne, et par Skandinaver, en Spanier, Tyskere, Englændere og Amerikanere.
  
  
  Sidder på træ-stole, anspændt ældre kvinder, bevæbnet med blyant stubbe bøjet over ark papir, udforme strenge systemer, som D ' Alembert og Ophævelsen .
  
  
  Han stod bag en af de ældre kvinder ved bordet tættest på indgangen. Der, jeg havde et synsfelt, der gjorde det umuligt for nogen at komme ind gennem hovedindgangen uden at blive bemærket.
  
  
  Jeg gav hver croupier, to hundrede og halvtredsindstyve francs. "Fem i chips," ømu ' en fortalte hende. De regninger, der er forsvundet i det skrivebord, pengeskab gennem en grådig slot med en messing tud. Omkring en guldgrube af farvede tokens af forskellige trosretninger, halvtreds gule diske, der gled mod mig. Han lod dem regnen ned i hans dublet.
  
  
  For et stykke tid, han tillod sig selv at falde i søvn til klang af indsatser, evaluering af hjulet, ritual skriger af den croupier blandet ind i en uendelig rytme:
  
  
  - Kirkeskibet . Blush. Krænkelse. Faites fox jeux. Rien er ikke et kæmpe plus. Koriander. noir. Krænkelse. Faites vous jeux. Rien er ikke et kæmpe plus. Skrue-krog. Blush. for et par.'
  
  
  Hver gang døren blev åbnet, han kiggede op, forhåbentlig, men forgæves.
  
  
  Han nåede frem til i et minut, og begyndte at placere indsatser. Nogle gange stolen, tog mine chips, nogle gange gav det dem væk. Mine tanker var kun halvdelen på hjulet. Dets spillet på højere stakes.
  
  
  En time og en halv gået. Keder sig, jeg skiftede for at satse på enkelte numre. Det er bare at sætte det beløb, der bogstaveligt talt i Nike Carter, bragt op til ti — og tabt. Det er nemt at sætte det beløb, der bogstaveligt talt i Nicholas Anderson, satse på seksten, og taber igen. Det er bare sætte bogstaver af David Hawk, satse på ni og tabt. Antallet endte bogstaveligt talt i Nicole, og igen sat på ti.
  
  
  Min chip var kun nummeret på den grønne ark, chancen var 37 til 1. Forhandleren flyttede hans håndled, og den enorme hjulet begyndte at dreje mod uret. Elfenben bolden sprang ind i hjulet med uret, mod strømmen af ibenholt, ligesom en meteor på nattehimlen. 'Rien ne va plus" den croupier gøede. Hjulet faldt ned. Bolden faldt ud under kanten, hoppede over de skotter, bremset, hoppede en gang, to gange og faldt i boks nummer ti. Rake skubbet en stak gule chips og en pink hundrede-franc stykke ind mod mig.
  
  
  Ih tog det op, smidt nogle gule kort til dealeren, der placerede indsats, og bøjede sig ned for at samle resten.
  
  
  Da jeg kiggede op igen, var hun der, ærlig overfor mig, på den anden side af stolen. Det var spændende. Hendes honning-blond hår, trak sig tilbage fra hendes solbrændte ansigt og bundet med en bleg grøn bånd, der afslørede, høje kindben, understøttet af en skønhed, at tid ikke kan spore. En tynd hvid kjole med et lavt snit på halsen for at vise den fylde hendes fulde bryster hang fra hendes velbygget krop. Han så, at der var noget at stoppe hendes hårde brystvorter fra at trykke mod den kølige, bløde stof.
  
  
  Hun nåede i sin taske og trak en hundrede-franc note. "Fem chips," sagde hun til forhandleren.
  
  
  Han behændigt indpakket lovforslaget omkring en træ disk og droppede det i den umættelige arch ' s kobber sliske. Hun puttede sin taske under armen, og brugte begge hænder til at presse de chips som et barn knuget et bjerg af cookies. Den gestus var så uskyldig, at jeg var nødt til at smile. I det øjeblik, hun kiggede op og stirrede på mig på tværs af stolen, hendes øjne skinnede som glødende smaragder. Så hun kiggede ned igen, på dem, kindben i forvirring, og fortsatte med at stirre på stolen. Hendes udtryk blev alvorlig, grim. Nå ud mellem den siddende spillere, holdt hun en ud omkring hendes gule chips til en syv. Hun har mistet den, hun er sat på seksten, og hun har mistet. Hun er betted på sytten og tabt. Hun er betted nitten og tabt. Hun er betted på tyve-seks og tabt. Hun er på tredive-tre og tabt.
  
  
  Ti gange i træk, skal hun satse på de samme tal, de værste odds på bordet, og tabte ti gange i træk. Nu er hendes vejrtrækning blev levendegjort, og hendes bryster flyttet op og ned i spænding, på at tømme det tynde stof i hendes kjole. Hendes pink-lakeret hænder rystede, da de greb hendes smelter skat, og efter to runder mere, hun var i stand til at holde, hvad der var tilbage i den ene hånd.
  
  
  Sine havde aldrig troet, at hun spiller for sjov. En tynd lag is skinnede på bunden af hendes hals, og én gang, når hjulet drejes, hun bit hendes læbe. Hende, så som fingre i hendes højre hånd trækkes ud af en anden nulstille streng over den svindende bestand af hendes venstre hånd.
  
  
  Hun kiggede på ham. Ee læber, der sætter mute ord. "Du," sagde hun. 'Jeg beder dem."
  
  
  Hun sætter nummer ni chip foran hende. Ritualet gentog sig: hjulet drejes mod uret, hallen, vendte sig i den anden retning; i det øjeblik, hvor bolden faldt, var der et råb: "Rien ne va plus" og en stilhed, hvor spillerne ventede.
  
  
  Selv hvis jeg var døv, alt, hvad jeg havde at gøre, var at se hey i øjet til at se resultatet. To tårer vældede op fra under hendes øjenlåg, indregulering der til at rulle ned ad hendes kinder. Hende, så hendes krop spændte. Hun slugte hårdt, og hendes tårer stoppet.
  
  
  Hun kiggede ned på hendes hånd. Seks jetoner på venstre. Hendes lange brune arm pakket ind omkring dem og placerede albummet som nummer fire og tyve. Denne gang, hun lukkede sine øjne, når rattet drejes. Resultatet blev ikke bedre. På mindre end ti minutter, Nah kun havde to chips tilbage. Hendes agitation havde ikke lagt sig, men nu er hun syntes næsten resigneret til hendes ulykke. Hun tøvede ikke med. Hun sætter nummer tretten chip foran hende.
  
  
  "Lykkelig," kaldte han fra på tværs af stolen.
  
  
  Hun kiggede på mig og forsøgte at smile. Men hun kunne ikke stoppe hendes hage og læber fra bæven, og hendes øjne var glinsende med stokroser. Hun lukkede sine øjne igen, så man undgår mit blik.
  
  
  Hendes øjne fortsatte med at stirre på Luk. En dør åbnet i baggrunden. En mand kom ind. Han lignede den store fyr, der har indsamlet data om hende.
  
  
  
  Kapitel 4
  
  
  
  
  Han kun stod der i et splitsekund, før den ego ' s skarpe øjne spores ham yderligere. Og så er ego ' s super-sød sort spidse ballet tøfler klaprede ned ad trappen til den røde løber. Hun var allerede på vej rundt i den stol hen til hende.
  
  
  Med venlig hilsen bag hende, smilende med grusom glæde, at plisseret Schrammel ego på hans kind, han løftede sin hånd og sank hans plump fingre ind i kødet af hendes højre arm, lige over albuen. Han hviskede noget i hendes øre.
  
  
  Hun stivnede, hendes ansigt stive med frygt. Bestemt, men forsigtige, bange for at lave ballade, hun prøvede at bryde ud omkring ego af vedvarende kneb. Hendes solbrændte hud viste hvide pletter fra hård pres af ego ' s trick.
  
  
  Hendes nærmede sig hende fra den anden side, alle venlighed og uskyld.
  
  
  "Ah, er du der," lød det. — Jeg var begyndt at tro, at jeg havde mistet dig. Hvis du er træt af roulette, hvor omkring en drink?
  
  
  I den stilhed, der fulgte, han hørte forhandleren siger, "One". Hun mistede igen.
  
  
  Når den billige parfume ramte ham som en kloak-stank, og hans sort silke passer glinted i den bløde casino lys, Pollard Willow nåede ned og gav mig alle hans psykiske kræfter. På trods af den parfume, på trods af hans kostume, han vil altid have udseendet af en mand, der har tilbragt det meste af sit liv i værtshuse, hvor flyver smutte over tærter.
  
  
  "Hvem fanden er du, skrædder?" — Hvad er det? " spurgte han i en hvisken. Det var et godt tegn. Han ville ikke lave en scene.
  
  
  "Måske, hr. Smith? havde min gigt.
  
  
  Han sagde, "Hva'?"
  
  
  Hun havde ikke lyst til at se på ham. "Godt, hvad med en drink?" Hendes far har sagt. — Du ser ud som du vil få brug for nogle friskes op."
  
  
  "Ja," sagde hun. "Ja, tak. Selvfølgelig kan jeg.
  
  
  "Jamen, det er fantastisk, så," sagde jeg. "Skal vi gå?"
  
  
  "Denne dame har en aftale et andet sted," sagde han.
  
  
  "Du siger det," sagde jeg. "Men jeg er overrasket over, at hun ikke fortælle mig det."
  
  
  "Hør nu her, knægt," sagde han. "Tag mine gode råd, og komme ud af her. Ikke stikke næsen i noget, der ikke vedkommer dig.
  
  
  "Ja, men det bekymrer mig," sagde jeg. — Du hørt den unge dame. Hun vil have en drink med mig."
  
  
  Ego ' s ansigt blev rødt. "Få mig ikke til at spørge dig for mange gange," sagde han.
  
  
  Ego ruka tilfældigt trukket tilbage i sin jakke, bevidst at vise mig, hvad der var gemt i hans bælte, og også at vise mig, at han havde mere mod, end sund fornuft, og at sikkerheden i Palais de la Mediterranee var ikke så sikker, som han troede. At dømme efter han dolly sekunder at jeg så dette våben, det forekom mig, at han bakkes op af hans gearsystem med en Mexicansk Trejo .22, Model 1. Mexico kan ikke være kendt for sine våben industrien, men de par skønheder, der kommer fra der er så fredeligt som en pyroman på et pulver skib. Model 1 er en beskidt og meget usædvanligt våben. Det har en selector i øverste venstre hjørne af butikken. Når du vende ego og trykke på aftrækkeren, den pistol, brande, otte skud i en automatisk brast.
  
  
  Pigen kom til at gispe efter vejret. "Du skal ikke være en idiot, Guido," sagde hun.
  
  
  "Jeg tror ikke, at du bruger ego," Ømu ' en fortalte hende.
  
  
  — Jeg ville ikke risikere det.
  
  
  "Jeg håbede, du ville sige," sagde jeg.
  
  
  Han forsigtigt tog hendes hånd, og sammen gik vi til døren. Bag os, Guido mumlede en forbandelse.
  
  
  Egoet, sindet, eller, hvad der var skjult bag, at Neanderthal pande, var nødt til at gå igennem en masse kamp for at komme til en konklusion, eller huske, hvad nogen havde fortalt det til at gøre. Han ikke slår mig som den type til at blive et geni i selvstændig tænkning.
  
  
  I mellemtiden er chancen for, at han ville åbne ild faldt med hver tomme, at vi sætter mellem os. Guido har været uddannet til at handle, som ikke tror, og hvis han får ned til erhvervslivet med det samme til at tænke tingene igennem, vil vi have masser af tid til at gå til Paris.
  
  
  Mens du holder hendes spændte krop ud af den linje af brand, vi skyndte sig ud til døren. Guido havde mere mod, end sund fornuft, men hver anden bekræftet min tro på, at han var programmeret til at undgå prangende scener.
  
  
  Det var kun et par sekunder, før vi nåede toppen af trappen, men det føles altid længere tid, når en af disse kurer-tilfredse kunder er slibning noget i deres hoveder.
  
  
  Der passerer gennem døren, vi gik gennem forhallen til den venstre fløj af den trappe, der nedstammer gennem to buer til indgangen af den Mediterrane Palace .
  
  
  Et par øjeblikke senere, Shaggy er hørt hende på den anden side af trappen, og da jeg kiggede ud på den anden side, så jeg, Guido, der kører ned, næsten lige ved siden af os. Ego ' s øjne var fulde af raseri under hans lukkede bryn.
  
  
  Han var kun to eller tre skridt væk, når vi stiplede ud foran døren til Slottet på en kølig aften. Pleasure seekers stadig kom, men i mindre antal. Da jeg kiggede tilbage, en sort Citroen og en hvid Mercedes gled forbi indgangen. Da vi passerede den mimmo statue af Lady Fortuna, jeg så Guido stående ubevægelig, en plump silhuet mod casino lys, at hæve sin hånd og vinke til det.
  
  
  "Kør," jeg fortalte det til sin kæreste.
  
  
  "Ja," sagde hun. "Jeg kender hende.'
  
  
  Vi kørte langs Promenade des Anglais. En let tåge, der drev indre syntes at dække streng af lys ved indgangen til Angel Cove som en blød klud. Tre-farvede vimpler hang limply langs stolperne i den tunge luft, der skulle give vejen en festlig look. Trafikken er faldet til ro, lejlighedsvis brøl af motoren bryder stilheden.
  
  
  En underlig, dyster luft hang over kysten, en følelse af fugtig råddenskab, der vokser i mørke, et glimt af den ægte munterhed af dagen og aftenen, nu fjernet med den snigende natten.
  
  
  I stilhed, vi skyndte sig gennem de saint-og skygge. Westminster Hotel ' s terrasse blev balancerer med gule lamper, og gule lys flickered på borde udenfor, hvor ældre gæster krøb mod det fugtige, drikker kaffe og kæmper den omfavnelse af en ensom vault. De kunne se den faldefærdige Pratt Villa, livløs bag en skærm af palmer og forvitret skodder.
  
  
  Hende, kiggede rundt. Guido var gået. Stadig, jeg havde følelsen af, at vi blev overvåget. Vi har bestået West End Hotel og Massena-Museet , hvor projektører, der spilles mellem palmer bag jern porten. Videre, den kuppel af Negresco Hotel, tonede frem som en plump kvinde, bryst mod den moonlit himmel.
  
  
  Han stoppede op og vendte hende til ansigt med ham . Hendes ansigt var blussende med spænding, og hendes øjne var strålende. Hendes krop skummet over mig for et øjeblik.
  
  
  "Tak," sagde hun stakåndet. "Tak, sir...'
  
  
  "Anderson," sagde jeg. "Nicholas Anderson".
  
  
  "Ja, tak, Mr. Anderson.
  
  
  "Du har ikke takkede mig endnu," sagde jeg. — Jeg er ikke sikker på, at du er ude af skoven endnu." Jeg tror ikke din ven Guido var tilfreds med, hvad der skete på casino.
  
  
  "Nej, — sagde hun. "Absolut ikke. Der vil være flere og flere vanskeligheder. Meget mere besvær.
  
  
  "Fortæl mig," sagde jeg. "Dit navn er Nicole Gør?"
  
  
  Hun kiggede mig i øjnene i lang tid. Det smukke ansigt, der var på en eller anden måde blandet uskyld med løftet af raffinerede passion, nu kiggede desperat.
  
  
  "En masse mennesker mener, at," sagde hun. "Mindst én person, der er tillid til."
  
  
  Det var gigt, der ikke løse noget, men før hun kunne nå at sige mere, udseendet af håbløshed forsvundet fra hendes ansigt. Hun spændt hendes hoved drilagtigt. "Mr. Anderson," sagde hun. — Jeg formoder, at du ønsker at tilbyder mig en drink." Er der et bedre tidspunkt end nu?
  
  
  Den Negresco Bar er næsten uddød. Det store værelse var som en mørk hule, med en svag pink lys valgt at smigre den gamle kvinder er falmet hud.
  
  
  Vi sad ved siden af hinanden på en blå bænk på en rund marmor-toppet tabel, der hvilede på en kunstig leopard hud.
  
  
  Jeg følte hendes skrøbelige skønhed igen, varmen af hendes faste lår ud til mine venner på den blå bænk, kurve af hendes bryster, den klassiske form af hendes ansigt, den rigdom af hendes gyldenbrune hår ... emerald spænding i hendes øjne.
  
  
  En tjener i en hvid jakke svømmede op til os med det studerede ydmygelse af et hotel, der har en tendens til at tage højde for ekstreme smag.
  
  
  'Hvad ønsker du at drikke?"Jeg spurgte til hans kæreste.
  
  
  Hun lo beregnende, som en teenager, der er blevet sluppet løs på Willie i en kaffebar.
  
  
  "Ah," sagde hun. — Jeg har virkelig ikke tænkt over det. Jeg må indrømme, at jeg ikke ligefrem er en kender af sprut, men en dag gik det op for hende til at drikke en hel cocktail liste.
  
  
  Tjeneren blandes hans fødder, udtryk for en rolig blanding af bekymring og endeløse afvisning af hyggelig snak. Jeg var fristet til at tilbyde Em et drama school scholarship.
  
  
  Pigens hånd rodede mellem to tallerkener af oliven og kiks til at afhente et postkort.
  
  
  "Jeg vil prøve det," sagde hun.
  
  
  De kort, læse: "Royal Negresco 14 F".
  
  
  Det var en sammensætning af po Kirsch, hindbær sirup, appelsinjuice og Moet champagne. Bare at læse dette gjorde min mave brænde med oprør.
  
  
  "Nej, jeg tror ikke du er en ekspert," hendes mand sagde.
  
  
  Jeg sagde til tjeneren, " En Kongelig Negresco." Og scotch on the rocks. Han bøjede og venstre.
  
  
  Det er svært at skjule sig i Barra Negresco. I virkeligheden, det er en fantastisk afslutning på den militære město at være meget synlig, så det har været en fornøjelse at være der. Det var også grunden til at jeg kom her efter at vi forlod casinoet. Som til gengæld gjorde mig utrolig glad for, at pigen valgte dette sted at få en drink. På dette tidspunkt i kampen, at hans plan var ikke at gå under jorden. Hendes mission er at lære mere om den pige, mere om Guido, og mere, meget mere om den mand, der sendte dette hulemand til den Mediterrane Palace. Og hun blev bedt om at finde ud af, og samtidig sikre, at ingen var efter mig.
  
  
  Så langt, ilder aften er blevet velsignet. En pige fandt det. Dette spil endte godt. Guido har fundet mig. Og hvis han havde haft ret, den usynlige mand Stahl ville have været vidne til vores forhastede flygte til Negresco . Og så aftenen var ikke kun velsignet, men havde knap nok begyndt.
  
  
  "Madame," tjeneren sagde. Bøjning i taljen, han satte sin drink på en runde papir serviet med bogstavet "Imperial H", og ordene "Negresco" og "Nice" i tre blå ringe.
  
  
  "Monsieur."
  
  
  Han vendte sig mod pigen og løftede sit glas. "Heldigvis," sagde jeg.
  
  
  Hun kiggede på mig ud over kanten af hendes glas. Den frække og morede se forsvundet omkring hendes øjne. Jeg så hendes tårer igen.
  
  
  "Nej, det fortalte jeg hende. — Jeg tager det, det var ikke sådan en glad aften for dig."
  
  
  "Nej, — sagde hun. "Selvfølgelig ikke." Hendes stemme var svag og desperat.
  
  
  "Hvis du vil undskylde min rude kommentar," sagde jeg, " du ved så meget om roulette, som du gør om sprut, da dit spil nah."
  
  
  "Jeg ved," sagde hun.
  
  
  "Mennesker gør altid," sagde jeg. "De fleste mennesker gå der for at have det sjovt, men du naturligvis gav indtryk af en person, der gør den mere alvorlige ting."
  
  
  Hun rystede på hovedet. Selv i svagt lys, hendes hår skinnede . "Nej, Mr. Anderson..."
  
  
  "Jeg synes, du skal ringe til mig, Nick," sagde jeg. "Okay," sagde hun. 'Kaldenavn.'
  
  
  "Det er bedre," sagde jeg.
  
  
  "Nej, hun var ikke i, at casino for sjov."
  
  
  "Du har tabt halvfems-fem francs," sagde jeg.
  
  
  "Du betaler en masse opmærksomhed til mig," sagde hun. "Godt,"sagde jeg," jeg er alene i Nice, og du var hårdt at gå glip af."
  
  
  Hun smilede kort. 'Hende, jeg tror at..."
  
  
  Hun nåede ind i hendes lille pung. Hun så et hvidt lommetørklæde, pas, læbestift, og den sidste gule chip. Hun tog sin ego og med et let klik, hun landede på marmor bordplade. "For fem francs," hviskede hun.
  
  
  "Det er alle de penge, du har, er det ikke?"
  
  
  "Ja. Er det også så nemt at se?
  
  
  "Jeg er bange for det."
  
  
  "Det er ikke rigtig fem francs," sagde hun. "Det er et stykke plastik."
  
  
  Jeg spurgte hende. "Hvorfor ikke vinde på dette casino betyde så meget for dig?"
  
  
  For anden gang den nat, hendes øjne søgte mit ansigt.
  
  
  "Du ser ikke dårlig," sagde jeg, " du er ikke se sulten." Det ser ikke ud til at du har brug for Svenskere og husly. Jeg kunne ikke få det indtryk, at du forsøger at vinde en ferie eller en smykke butik. Grådighed er også ude af spørgsmålet.
  
  
  - nej.
  
  
  "Men du spillede for at vinde en masse penge. Det var vigtigt for dig.
  
  
  "Ja," sagde hun. Ono ' s stemme.
  
  
  "Jeg tror, hun ville gerne vide hvorfor."
  
  
  Hun studerede mit ansigt igen med de intelligente grønne øjne, så det nu er koldt og dybt som havet.
  
  
  "Hvad ser du?'
  
  
  "Faren endnu," sagde hun. "Vanskeligheder".
  
  
  "Du kan stole på mig," sagde jeg.
  
  
  "Ja," sagde hun. — Jeg tror så også.
  
  
  "Desuden,"sagde jeg," med kun en fem — franc skille linje, du har ikke meget valg."
  
  
  Hendes fugtige, varme læber skiltes fra hende, selv hvide tænder i en ufrivillig smil. "Men hvis hans kone ikke har tillid til dig, hun ville have forladt," sagde hun. "Så ville jeg have forsøgt at finde en anden."
  
  
  — Er det så vigtigt?"
  
  
  Hun hentede sit glas og tog en drink.
  
  
  "Vil du have lidt mere?"
  
  
  "Jeg er ikke vant til at drikke," sagde hun. "Men jeg tror, jeg vil have et glas. Jeg ved ikke, om jeg vil have hende til at være fuld for at glemme eller fejre. Ja, Nick, en anden en.
  
  
  Tjeneren kaldte hende over, og vi ventede i stilhed, mens han har bragt os en anden Royal Negresco.
  
  
  Hun tog endnu en slurk, og når hun er færdig, hun syntes at være kommet til en afgørelse. "Ja," sagde hun. "Jeg stoler på dig. Jeg håber du er på toppen af de fyre, der hjalp til. Det er ikke virkelig for mig, ikke bare for den pige, du engang mødtes i et casino.
  
  
  "Jeg ved," sagde jeg beroligende til hende.
  
  
  "Dette går langt ud over dig og mig. Ja, jeg er nødt til at vinde en masse penge og det hurtigt. Du så det. Jeg har brug for dette for at ansætte en person.
  
  
  Hendes øjenbryn steg i uudtalte spørgsmål.
  
  
  "En meget speciel," fortsatte hun. "Jeg behøver ikke engang vide, hvor meget det koster. Vidste du, Nick? Ved du hvor meget det koster at hyre en lejemorder?
  
  
  Han rakte ud og tog en gul chip fra stolen. "For fem francs," sagde jeg.
  
  
  
  Kapitel 5
  
  
  
  
  For et øjeblik, hendes udtryk ændrede sig i overraskelse. Derefter dreje en forvirret over til mig, hun lænede sig mod mig. Hende, jeg så hendes øjne, nu oplyst af den berømte emerald ild, og hendes læber skiltes, der kommer tættere på min.
  
  
  Det næste øjeblik, at hun spændte op. Hendes ansigt blev ashen. Hendes øjne var fast bag mig, på den side, der dør af Negresco bar.
  
  
  Hende, vendte rundt. Guido var den første til at se hende, griner lidt. Så så han en kantet, ruhåret Kinesisk mand, hans høj, slank krop indhyllet i sort fra top til tå. Og mellem dem, blandt disse ego-drevet ansatte, er den hæslige skabning, jeg vil vide, som Dr. Hvid. Lothar Inuris. I det øjeblik ego så hende for første gang, han kæmpede med at styre den vrede, der kom over ham, da han så pigen klar til at trykke sin mund til min. Han genvandt sit udtryk og trak hans ego i en fold og venlige gæstfrihed. Dette udtryk gik godt med ego af tøj: et godt cut blå blazer, grå bukser, en skjorte, der ofte proklamerede sig selv er en af de nyeste kreationer af Turnull & Asser i Jeremin Street i London, en silke tørklæde, og ballerinasko fra Gucci.
  
  
  Men for alle de pleje-og omkostningsposter, som var gået ind i hans tøj, Dr. Inuris havde et intellekt der er slaver af fordærvet og kraftfulde drev.
  
  
  Ego øjne, ibenholt perler, der var slaver til ego ' s evne til at skjule sine sande hensigter, blev sat på en lille, kugleformet hoved toppet med tykt sort hår slicked tilbage fra en smal pande. Målet i sig selv, med sin tynde lilla læber og smalle næsebor i sin store næse, var væksthæmmede ved sin lange og bred overkrop. Det er dog ikke en dvælende antydning af styrke, men kun tanken om en mildhed, der er rodfæstet i evig selvforkælelse. Hans hænder var ekstraordinære. Lange palms, unormalt lange, spidse fingre og korte negle. Hænderne på en kirurg eller strangler. Den glatte, skægløs ansigt og mærkelig, syg-bleg hud gav indtryk af, at den glandulære balance var blevet forstyrret, først at ødelægge kroppen, og derefter tvinger hjernen til at tjene unaturlige tvangstanker. Han lignede en mand, der tager glæde i at såre nogen, og undertvinge andre at hans bizarre perversioner, der styrer ham. Han udåndede vredt. Han så, at ego tørklæde havde løsnet sig lidt, afslører en dobbelt række af vorter, der er omfattet egoets tynd, strittende nakken, som en grotesk krave omkring sine rynkede øjne.
  
  
  Ligesom de andre ømu-krydset min vej. Ih en fælles ånd af selvtillid i en vellykket varetagelse utænkeligt ting og en tro på sin egen kunnen, som også overbevist om, ih af en uigennemtrængelig immunitet over for gengældelse. Endnu før han talte, var han allerede kendt som Dr. Lothar Inuris, der allerede er en mand, hvis karakter er tilladt noget, men ligger.
  
  
  Han smilede og bukkede. Han hævede det ene af hans smidige arme i en tøvende, salute, og gik over til mig. Hendes far stod op for at hilse på ham.
  
  
  "Ah," sagde han. "Et øjeblik, jeg troede, vi havde mistet dig. Og det ville være meget trist. Men jeg er ked af det. Tilgiv min manglende manerer. Jeg har endnu til at introducere mig selv. Lad mig." Til sin læge. Lothar Inuris.
  
  
  Der var ingen styrke i hånd holdt han ud til mig. Ømu indkaldt hende med al den venlighed, han kunne mønstre. "Rart at møde dig, Doktor," sagde jeg. "Jeg, Nicholas Anderson."
  
  
  "American, hendes, jeg formoder," sagde han.
  
  
  "Ja," sagde jeg.
  
  
  "Kære Zhirinovsky folk," sagde han. "Europa skylder dig en masse."
  
  
  "Tak for at sige, at Læge," sagde jeg. "Ellers er, fra hvad jeg har læst, at vi ikke altid velkomne her."
  
  
  "Ja," sagde han. "Der er de, der har glemt, men det er ikke omkring ih numre. For dem, der glemmer, den bedste indstilling, er tolerance."
  
  
  "Vel, Doktor, kan jeg få dig noget at drikke?"
  
  
  Han rystede på hovedet, desværre. — Jeg sætter pris på jeres generøsitet, Mr. Anderson, men jeg er bange for at jeg vil have til at falde." Grunden til at hun er her, er ikke verdslige, men rent faglige."
  
  
  Han gik mellem ham og den pige, der læste stadig på bordet. Han vippede hovedet i hendes retning, sænke sit bløde, kultiveret stemme endnu.
  
  
  Det var en stemme, som er fyldt med insinuationer. Og det var dette meget anden stemme, som var beregnet til at imponere lytteren. Inuris ' overlegen intelligens, ego-uovertrufne evner, hans bedste intentioner oprigtighed, og, hvis alt dette ikke er nok, er der fare for at håne en mand, hvis to kammerater kan anses for at være i stand til at bruge magt.
  
  
  "Hvis du er fortrolig med Europa, Mr. Anderson," sagde han, " og især med Sydamerika, du kan vide, at titlen på læge bruges helt frit. Men i mit tilfælde, det er en titel, optjent og erhvervet efter mange år med hård træning. Hendes M. D., Mr. Anderson, er en specialist i kirurgi, som tilbud til en vis grad med den mekaniske kunst. Erkendelse af dette, og uden at have til hensigt at ignorere den intelligens, styrke, han forsøgte at erhverve yderligere specialiteter. Hun har også en psykiater med en praksis, der beskæftiger sig" — han stirrede på hende - " med de mest vanskelige sager.
  
  
  Hun hører til dem, at det ville være okay at røre egoet med din glæde. "Så du er herre?"
  
  
  Han blev belønnet med en gysen, der løb gennem hans krop. "Ja," sagde han, forsøger at grine. "Jeg tror, det er, hvad de kalder os i Amerika." En meget interessant og primitive sigt. Men jeg må ikke blive distraheret. Da jeg var ved at sige, at denne unge dame var en af mine patienter.
  
  
  Hendes stemme faldt til en bedøvet tillid. "Mener du, at hun er syg, Læge?"
  
  
  Dr. Inuris gjorde sit bedste for at være tolerant, men jeg kunne se, at jeg prøvede mit bedste for at være patient. "Ja, det er en temmelig generelt udtryk for at sige det på den måde. Professionelt, alt er meget mere kompliceret. Men lad os bare sige, uden at forstyrre forholdet mellem læge og patient, og uden at gå i tekniske beskrivelser, at den unge dame, der lider af en alvorlig psykisk lidelse."
  
  
  "Jeg forstår," sagde jeg. — Du kunne have snydt mig. Og du håber så,han sagde til sig selv.
  
  
  "Ikke alle følelsesmæssige sygdomme manifesterer sig på en måde, der ih kan være let anerkendt ved ikke-specialister, som dig."
  
  
  "Jeg formoder ikke," sagde jeg.
  
  
  Dr. Inuris smilede til mig. "Jeg er glad for at du har en så bred outlook, Mr. Anderson," sagde han. "Guido gjort det klart for mig, at din adfærd over for ham på casino var, hvordan skal jeg sige det, noget krigsførende."
  
  
  "Ja," sagde jeg. — Men på den anden side, denne herre af jeres var ikke præcis, hvad du ville kalde venligt med denne unge dame." Jeg mener, han såre hende, og hun virkede ikke særlig opsat på egoisme.
  
  
  -"Jeg må bede om din tilgivelse igen," Dr. Inuris sagde, da han talte til mig med en hyklerisk, strålende smil. "Nu og da Guido bliver for hårdt. Og hende, jeg tror, at han var bange for min vrede. Du ser, jeg kan ikke køre en almindelig klinik at gøre. Den unge dame er blevet overdraget til min omsorg i en villa ikke så langt herfra, og i denne fase af hendes behandling, er det ikke hensigtsmæssigt at emnet hende til, hvad du og jeg mener, at den normale sociale afkast.
  
  
  "I sidste uge," fortsatte han, " hey, i stand til at forlade villaen for en uautoriseret tur til kasinoet. Guido er ikke en professionel sygeplejerske, og måske er det derfor, du bør forvente fejl fra hans side. Ikke desto mindre, den pige midlertidige forsvinden gjorde mig meget vred med Guido, og han højtideligt lovede mig, at pigen ville ikke længere unddrager sig hans escort. Stadig, hey, det lykkedes mig at gentage det i aften.
  
  
  Så det er forståeligt, er det ikke det, der Guido er, hvordan skal jeg sige det, ret utålmodig med hende? Og, " sagde lægen. Inuris sagde oprigtigt ," Det er også klart, at det, som en Amerikansk herre, du er en ædel, greb ind for at beskytte hende mod noget, der var helt uacceptabel adfærd for dig."
  
  
  "Vel, Doktor," sagde jeg, " jeg var ikke klar over der var så meget bag det. Jeg troede bare, din træl var op til noget."
  
  
  Det kan være vildledende," sagde han.
  
  
  "Ja, jeg gjorde," jeg er aftalt. "Skræddersy tage hende, jeg aldrig troede, hun var syg."
  
  
  Dr. Inuris klappede min hånd beroligende. -"Godt, godt," sagde han. "Det tager for meget for dig til at forstå ting, der er baseret på en kort bemærkning, selv lægevidenskaben nogle gange bliver forvirret."
  
  
  "Jeg ser," sagde jeg.
  
  
  — Og nu, Mr. Anderson, du vil forstå, når jeg er nødt til at bede dig om at lade mig-og-er -".. mit personale vil afslutte aftenen med pigen og tager hende med tilbage til vores villa. Jeg ved ikke, hvor mange andre samtaler du har haft med sin veninde, men hvis du kan give mig nogle velmenende råd, vil du være klogt at se på alt, hvad hun kunne have sagt i lyset af hendes sygdom. Nogle gange nah er fristet til at sige ting, som kan virke plausible ved første øjekast, men de er desværre forårsaget af hendes sygdom, som jeg håber, at jeg kan helbrede."
  
  
  Hendes, nikkede i enighed. — Jeg håber virkelig, at du kan helbrede hende, Læge. Det synes en skam, at en sød pige som hende..."
  
  
  "Jeg håber inderligt," Dr. Inouris sagde. "Men varigheden af behandlingen er tilbøjelige til at være ganske lang."
  
  
  "Ærgerligt," sagde jeg.
  
  
  "Ja," sagde han, med en snert af utålmodighed. — Men nu er vi virkelig nødt til at gå." Det var en fornøjelse at møde dig, Mr. Anderson. Virkelig flot. Han knækkede sine fingre, og Guido flyttet, klar til handling.
  
  
  Jeg har ikke brug for det. Pigen kom op, gemt i hendes taske under armen, og gik over til dem. Lægen smilede glædeligt på hende.
  
  
  Med et udtryk af en ukuelig afsky, hun gik til lægen og Guido ' s mimmo at den gennem svingdøren, som de havde indgået. En høj, kantede Kinesisk mand blokeret Ey vej, men da hun nærmede sig ham, han trådte til side for at åbne døren for hende, og fulgte hende. Guido, der blev fulgt på hendes .1
  
  
  "Jeg er ked af at genere dig," Dr. Inuris sagde til mig.
  
  
  "Det er en skam," sagde jeg. "Sådan en sød pige..."
  
  
  "Prøv at glemme hende, min kære mand," Dr. Inuris sagde, da han gik for at se Dag.
  
  
  "Jeg vil vise dig ud," sagde jeg.
  
  
  "Ingen grund til, kære andre," sagde han i en salvelsesfuld stemme. "Åh, — sagde jeg. — Jeg ville virkelig gerne at."
  
  
  Lægens ansigt formørkes. "Som du ønsker det.'
  
  
  Hende, der blev fulgt på ham i dag. Den hvide Mercedes var parkeret ved kantstenen. Jeg genkendte det som den bil, jeg havde set på vej ud af kasinoet. Den pige, Guido, og den gamle Kineser var, der stod i nærheden.
  
  
  Lægen klappede i sine hænder. Han sagde, " Hvad venter vi på?"
  
  
  Den Kinesiske mand åbnede døren, så kom frem og fik bag rattet.
  
  
  Med en flash af hendes lange, prangende benene, pige gled ind i bagsædet. Jeg bemærkede, at hun var iført ballet pumper med høje hæle. Disse dage, er kvinder sjældent bære medicinsk ih, men ingen sko nogensinde har prydet en kvindes fod så godt. Du så ih for et par år siden, da Nicole Kara stadig var i live.
  
  
  Dr. Inuris gled indenfor. Guido lukkede døren og satte sig ned ved siden at den gamle Kineser. Motoren var allerede kører, og bilen gled væk fra kantstenen.
  
  
  Hende, at se dem køre væk, da han huskede nummerpladen. Mercedes skred til et stop på hjørne. Gennem bagruden, så jeg, at den læge, hæve sin hånd på hendes kønne ansigt.
  
  
  Så jeg har ændret min mening. Den enorme hånd afslappet som en kæmpe edderkop. Efter et øjeblik, kun tommel-og pegefinger var stikker ud i hele hånden.
  
  
  Som ghost bilen drejede om hjørnet, læge. Inuris meget langsomt nået ud af hans hånd, forsigtigt og med et smil af intens nydelse, og lagde sine fingre i pigens luftrør og begyndte at klemme den.
  
  
  
  Kapitel 6
  
  
  
  -
  
  
  Så vendte han om og gik tilbage til baren. Hvis Meget Mere. Inuris betød en hurtig død, ville han have ladet Guido gøre det. Måske lægen kunne lide en langsom død, han var sikker på det. Men hvis han kunne gøre det, ville han vælge en meget mere komfortabel sæde end bagsædet af en bil.
  
  
  Hun var taget tilbage til sin stol, under den kritiske blik af tjeneren, der så lidt lettet, da han vendte tilbage fra min lille tur udenfor med Dr. Inuris og hans skræmmende lille bande. Jeg havde ikke smigre mig selv, at tjeneren var bekymret for min sikkerhed eller dokumentation. Hendes mistanke om ego 's reel interesse var i mig, hvis jeg var rask nok til at betale min regning, for at se, hvis, som mange turister, kan jeg ikke vide, at spidsen var inkluderet i regningen, og derfor betaler ømu' en dobbelt.
  
  
  Jeg lavede en bevægelse i luften, og han skyndte sig til bordet, for omhyggeligt at sænke sine øjne til at skubbe marmor bill mod mig. Som jeg sporede vej af min hånd ego, mine øjne faldt på håndskrift. Det var på et papir stå, forvrænget ved stilken på glasset, som pigen var at drikke.
  
  
  Han tog glasset op og tog papiret. Mens den Anden. Inuris og hende blev liggende til hinanden, var hun meget travlt med noget.
  
  
  Hun skrev sin besked med en øjenbryns blyant. "Villa Narcissa," sagde han, " Cap Ferrat. Hjælp mig, Kostya af Gud. "Det var ikke underskrevet, og jeg indså, at den ilder, stadig ikke vide, hvem hun var.
  
  
  Men jeg vidste, hvad hun kan lide: sane, på trods af alt, Dr. Inuris havde sagt. Smuk, desperate, og sikker nok til at gå med den lyssky læge uden modstand. Men hema hun var og forblev et mysterium.
  
  
  Det var et mysterium, at han kommer til at løse begge ender af aftenen.
  
  
  Men jeg må handle hurtigt. Han kiggede på sit ur. For eksempel, halv, og Dr. Inuris haft en stor fordel. Hun betalte regningen, blev ikke vippet, men snarere at tjeneren er især skuffelse, og forlod Negresco gennem hovedindgangen. Taxier blev venter på passagerer. I den Renault, på forsiden af køen, føreren, en fat-faced mand, der lå med hovedet kastet tilbage, snorken stærkt bag rattet. Når ego slog ham på skulderen, han straks vågnede op. Han kiggede op på mig, strålede med et smil, der var altid en blanding af dyre-selv-hån og intriger, det smil af en ex-soldat. "Monsieur," sagde han, som om at tiltrække sig opmærksomhed.
  
  
  Jeg spurgte hende. "Ved du, Cap Ferrat?"
  
  
  "Selvfølgelig," sagde han.
  
  
  — Kender du Villa Narcissa ?"
  
  
  "Ja."
  
  
  — Kan du tage mig med?"
  
  
  "Som du ønsker det, sir." Men jeg er ked af, at dette er et mærkeligt sted.
  
  
  "Virkelig?'Jeg sagde, narrer du åbne det bagerste dæksel af egoet, Renault og komme i. "Fortæl mig, hvorfor, men for nu, lad os skynde os op."
  
  
  Bilen gled vest langs strandpromenaden og svingede omkring det første hjørne.
  
  
  "Ingen bor der. Det er øde her, " sagde han.
  
  
  — Har du været der for nyligt?"
  
  
  — Nej, jeg kan ikke sige, at. Men ingen har boet der for år, Monsieur. Jeg kender hende sikkert. For et par uger siden, måske en måned siden, det blev vedtaget af mimmo nim natten. Der er en sten i muren mellem villa og vejen, og en iron gate ved indgangen. Hende, kiggede i porten. Der var ingen fred. Du kan føle det, når ingen er i huset. Denne villa var sådan et hjem.
  
  
  — Ved du, hvem det tilhører?"
  
  
  — Nej, sir, jeg ikke kender. Ejerskab her passerer fra en ejer til en anden, og nogle gange er tilstedeværelsen af en fremmed betyder blot, at de to er givet tilladelse til at leve i deres villa."
  
  
  Renault var at tage fart nu. Jeg så Beau Rivage Hotel forsvinde bag os, og så vendte vi om og ind i et sving i vejen, der hælder langsomt ned til havnen med en vej, der er hugget ud af klipperne, der overses havet.
  
  
  "Der er altid nye ansigter i villaer," chaufføren sagde.
  
  
  "Passerer Midten Guinea Cormiche? "Sagde jeg.
  
  
  "Ja, sir."
  
  
  Nu var vi klatring, og byen Nice var bag os. Nedenfor mig, at min højre, havet lå ubevægelig under et tæppe af tåge.
  
  
  — Jeg ville sætte pris på det, "sagde jeg," hvis du ikke ville tage mig at the gates of Villa Narcissa og lad mig komme fra en kilometer tidligere."
  
  
  "Fik det," chaufføren sagde. Han var nok en god soldat. Fedt og smart, selv derefter. Forstå, hvad det vil give ømu ' en, hvis den forstår, og glemme alt om resten. Først og fremmest passe på dig selv og overleve. Overlevelse var altid den bedste reklame, en soldat kan gøre for sig selv.
  
  
  Han kørte hurtigt og smidigt, at nyde udfordringen af en af de mest spændende veje i verden. Vejen var øde, og han tændte et par gule lanterner til at bryde tæppe af tåge. Selv om natten var så stille, hastighed skabt en behagelig brise.
  
  
  "Her," sagde han.
  
  
  Et tegn læsning " St. Jean-Cap-Ferrat tårnede sig op og blinkede mimmo. Til min ret, der er skitseret et eller andet sted i det lys, Cap Ferrat lå som en tommelfinger, der stikker ud i havet. Renault motor peb, som driver gled i lavt gear, forberedelse til nedstigningen fra meget god Corniche.
  
  
  — Vi vil være der snart, " sagde han med en antydning af morskab. — Er dine venner, der venter på dig?"
  
  
  Hun havde ikke noget imod ømu ' en besvarelse. "Nej," sagde jeg, " jeg er bange, ikke.
  
  
  "Måske er det, hvad du vil, også."
  
  
  Han lagde den ene hånd på rattet og følte under sædet med andre. Da han trak ego tilbage, havde han et dæk jern i sin hånd. Han var griner. — Måske kan du bruge det?"
  
  
  "Måske. Men jeg vil gøre uden det. Tak for din venlighed.
  
  
  "Pyt," sagde han. "Denne villa er et mærkeligt sted. Jeg forsøger virkelig hårdt. Meget uvenlige. Dette er ikke et hjem, hvor du føler dig tryg og velkommen."
  
  
  "Jeg har aldrig været der," sagde jeg. "Men jeg tror på dig.
  
  
  "Jeg vil slukkes, den hellige," sagde han. "Dette vil hjælpe dit nattesyn."
  
  
  Jeg spurgte hende. "Hæren?
  
  
  "Den Fremmed Legion, "sagde han," luk dine øjne i et par minutter. Jeg vil fortælle dig, når vi kommer der.
  
  
  Efter et stykke tid, bilen stoppede. "Okay," sagde han.
  
  
  Han åbnede sine øjne igen. Det var beg sort alle omkring os. Han rakte driver en stak regninger.
  
  
  "Heldige mig," sagde han.
  
  
  Dets ud, rundt omkring i bilen.
  
  
  Føreren lænede sig ud. - Kilometer åbent. På højre. En stenmur. Tre meter høj. Glasskår på toppen. Porten er syv meter lang. Spidse top. Der er intet der er værd at stjæle inde. Mindst en måned siden. Men i det mindste held.
  
  
  Han var stadig smilende som bilen stille bakket ned af vejen. Jeg ventede, indtil jeg kunne ikke høre det længere, og så gik jeg. Mens hendes shell var stadig på, at jeg kontrolleret, at den barberblade stadig var på plads.
  
  
  Stumper af mos fyldt den gamle stønne, som om spiring rådne. Rust skrællet jern-porten. Moonlight skinnede gennem nåletræer, der steg tæt sammen omkring pletter af tåge, og der spilles med usoigneret græs, der stak op rundt om jorden som et skæg på et ådsel.
  
  
  Jeg kunne ikke se meget fra vejen. Kun den vej i bilen, der var lige gået, i betragtning af den hjulspor i den flade græs. Høje træer stod som vagtposter mellem nysgerrige blikke og villa.
  
  
  Han stod uden for porten, for et stykke tid, du lytter. Bare stilhed. Ingen hunde signalering min tilstedeværelse. Ingen sjette sans for mærkning patruljer, en følelse, som har frelst mig så mange gange.
  
  
  Han tog jakken af og smed den over muren for at beskytte sine hænder fra de beskidte glasskår, som lå på klipperne, venter den nysgerrige for at bløde til døde. Han sprang op, fundet fodfæste, og trak sig selv op i én bevægelse, trække hans jakke sammen med ham.
  
  
  Hug ved foden af muren, han standsede og lyttede. Bare stilhed. Hug lave og bruge træer for dækning, at han bevægede sig fremad, parallelt med vejen. Hun bevægede sig langsomt. Mine fødder trådte på det våde græs. En tåge, der lugtede af fyrrenåle og havvand hvirvlede omkring mig.
  
  
  Da jeg var klatring på bakken, så jeg et glimt af lys gennem træerne, og gennem tågen. Et par sekunder senere, den nåede op på en åben mark.
  
  
  Jeg stoppede ved kanten af træerne og så bilen spor på min højre, drej til venstre og derefter drej til højre, og tilbage til indgangen af villa. Den hvide Mercedes, næsten skjult af tågen, stod mørk og tavs i indkørslen.
  
  
  Selve villaen, cool som sten, flydende i nat over havet aircondition, tonede frem rundt om i tåge som skueplads for et frygteligt mareridt. Højt oppe i vinduet, omgivet af hængende skodder, et stykke af mælkede hvide gardin fanget måneskin og kiggede ned på scenen nedenfor som en unseeing øje. De to øverste etager i villaen blev mørkt. Sergei var brændende i tre vinduer på første sal plan.
  
  
  At holde i træet linje, den hus hurtigt rundede det. Bagsiden, den side, på den anden side, og foran forblev sort og stille. Han begyndte at nærme sig gennem det barske græs. Kun et tyndt gardin, der er omfattet højre vindue. Stigende til hans lår, han kiggede inde.
  
  
  Det var i køkkenet. En høj Kinesisk mand sad med ryggen til mig ved et træ bord, drikker en kop te.
  
  
  Jeg dukkede ned og gik hen til det andet vindue, velsignelse, den fugtighed, der allerede var muffling min lodne ører. Langsomt, jeg løftede mit hoved igen og kiggede ind i et rum, der kun havde en seng. Guido blev liggende på denne seng, med hovedet støttet mod væggen, bladre gennem et magasin. Jeg så ham tage sin jakke og overføre den pistol fra hans bælte til hans skulder hylster.
  
  
  Den tredje af de tre tændte værelser var placeret i en betydelig afstand fra de to første. Og som hendes carapace faldt, holde under det niveau, vindueskarme, lægens stemme hørt hende.
  
  
  "Skat," sagde han. — Jeg har prøvet meget svært at være tålmodig med dig. Og jeg synes, at tålmodighed er ikke belønnet med forståelse og taknemmelighed på din side; kun utroskab og forræderi. Og nu, desværre, min tålmodighed er løbet ud.
  
  
  Hendes var nu på niveau med vinduet. Den var åben, og lægens stemme, sigtet for trussel, var klart synlige. Han gik hen til vindueskarmen. En anden del af det tynde hvide gardin, kun delvist tegnet, hang i rummet som et edderkoppespind i graven. At kigge ud gennem vinduerne, at hun tydeligt så, Dr. Inuris og pige. Lægen havde taget sin jakke på og læg tørklædet tilbage på, men et par dobbelt vorter var stadig og gloede på folderne af silke bandage.
  
  
  Hende, så, at pigen var stadig klædt nøjagtig det samme, som når ee mødte hende. Nah ' s hænder var foldede bag hendes ryg som et barn, der bliver skældt ud for dårlig opførsel, hendes hoved er let bøjet, og hendes skinnende hår var stadig bundet tilbage med en bleg grøn bånd.
  
  
  "Jeg håbede, du ville vise mig nogle påskønnelse," lægen sagde. "Jeg håbede, at du ville komme til mig på din salve, med skatte, som kun en kvinde kan give, at du ville begynde at tilbagebetale mig for den hengivenhed, at hun har hældt ud på, at du så klart og så hele tiden. Du må ikke tro mig, men er det virkelig var mit oprigtige håb. Men det er måske for optimistisk. Det vil ikke være første gang. Og så kender jeg også, at hvad der ikke er givet frivilligt kan tages med magt." Pigen kiggede på ham åbent. Hun talte langsomt og bevidst. "Du er forfærdeligt," sagde hun.
  
  
  Inuris ' ansigt snoet med vrede. Han løftede sin hånd, og sænkede den igen. — Det er ikke for anden gang i aften, at du har provokeret mig nok til at gøre mig ønsker at vise grusomhed i din utrolig smukke ansigt." Men jeg burde ikke gøre det, skulle jeg det? Hende, der ser så forfærdeligt. Ja, jeg kan forstå, at mine funktioner er ikke løst af dig. Andre har allerede forklaret det for mig.
  
  
  "Må ikke få mig forkert, Læge," sagde pigen. — Jeg nævner ikke dit udseende. Jeg har mindst ret til at gøre det.
  
  
  "Åh Lee?" sagde lægen.
  
  
  "Nej, — sagde hun.
  
  
  "Godt, min søde?"
  
  
  "Jeg kan lide dig, fordi du er så ubeskrivelig dårlig," sagde hun.
  
  
  Lægen grinede, en høj-pitchede klukle flygter omkring ego er uanstændigt hals.
  
  
  "Hvor lidt kan du vide, om dårlige til at tale om, nen så nemt. Men snart vil du lære mere om det, og jeg vil selv være din guide, din lærer, din partner."
  
  
  "Aldrig," sagde hun.
  
  
  "Åh, ja, kære," Dr. Inuris sagde. "Og det meget snart. Her, i dit værelse, på din seng.
  
  
  Pigen kiggede hurtigt på døren.
  
  
  Lægen rystede på hovedet. "Nej," sagde han. "Det vil ikke hjælpe dig.
  
  
  Pigen lavede en grimasse.
  
  
  I det øjeblik, jeg ønskede at handle, til at haste ind i rummet for at se Dr Inuris og høre hans bløde, sjælfulde stemme. Men jeg tvang mig selv til at falde til ro. Indtil nu, er fritten havde gjort noget, men chatter. Pigen vil overleve dette. Og da jeg vente med, jeg vil have flere og flere muligheder for at lære mere om denne perverse mand og ego mystiske fangenskab, der beskæftiger sig med hendes fantastiske ansigt og fejlfri krop til at vække ego trussel.
  
  
  Et grin af brutalitet og forventning blottede ego ' s tænder. "Godt, min dollar stak," sagde han. — Jeg giver dig en sidste chance. Jeg gav dig alt, hvad jeg kunne. Vil du give mig, hvad du kan i vende tilbage, eller skal det være taget fra dig?
  
  
  "Du kan få mig, Doktor," sagde hun fast, " men du ved, og jeg ved, at du aldrig vil eje mig."
  
  
  Lægens ansigt blegnede og hans kæbe knyttede i vrede. Den pulserende blodåre i hans tempel som en drage, krøllet op under hans ego er bleg kød. Han gik hen til den pige, som sad nu stille og roligt, og kiggede på ham mimically som hvis ego ikke længere eksisterede. Ego ' s enorme hånd nåede op og rev bånd rundt om hendes hår, som faldt hey, over hendes skuldre i det gyldne vandfald.
  
  
  Vrede blussede op i de frastødende del af ego ansigter, som forstærker til dem, de få sekunder det tog ømu ' en til at få fat i den grønne bånd og kaste den på gulvet. Han standsede et øjeblik til at beskæftige sig med det, og forberede sig til en kold-blodig angreb på luk. Pigen fortsatte med at mimm på ham, som om hendes ego hensigter var ikke længere rører hende som den summende af en flue.
  
  
  Lægen holdt sin hånd igen. Ego ' s lange, slanke fingre lukkede omkring den fine halsudskæring på kjolen, og hans fingre bevidst sat på pause i den frodige spaltning mellem hendes bryster.
  
  
  Han lavede en hurtig bevægelse med sit håndled, og trak klædet ud for hendes krop. Hun sad ubevægelig, da han trak tøjet af hende på skulderen og lad det falde til gulvet med en raslen.
  
  
  Hun kunne ikke bevæge sig, for at beskytte hendes nøgne bryst fra den grådige ophidselse, der raser i hendes ego ' s øjne. Hendes arme hang på hendes sider. Hun var kun iført hvide underbukser og ballet pumper.
  
  
  Lægen ånde hvæsede ud af ham. "Ah, så," sagde han.
  
  
  Så hun tvang sig selv til at ignorere stemmen inde i mig, som skreg til mig at bryde mit ego ' s slange-hals, hans hænder gled til hendes lår, og hendes trusser og begyndte at glide ned af hendes solbrune lår.
  
  
  Hubert var lige omkring Nicole Gøre, hvis hun blev Nicole Tvang. Hun var naturligt blonde.
  
  
  Sengen var på min højre, i hjørnet mellem væg og vindue. Pigen, der stadig ubevægelig, var på min venstre side, med Dr. Inuris mellem hende og bed.
  
  
  Kom til hans knæ, stønne lidt fra spænding og udmattelse, han rullede hendes trusser til hendes ankler.
  
  
  Dr. Inuris fik til hans fødder, greb ee ' s arm, og begyndte at slæbe hende tilbage i seng.
  
  
  Han lod hende tage et skridt, så en anden, bare for at være sikker. Der var ingen muldvarp på indersiden af hendes venstre lår. Overhovedet ikke. Så han sprang op over vindueskarmen og dukkede ind i rummet.
  
  
  Lægen vendte sig rundt for at se mig. Pigen gled tilbage til sin bylt af ødelagte tøj.
  
  
  Tørklæde faldt fra lægens halsen, og udsætter ego ' s kvalmende krave omkring vorterne. Før hun kunne bygge bro mellem os, han lukkede det i hans forbløffelse.
  
  
  "Guido! råbte han. "Guido!
  
  
  
  Kapitel 7
  
  
  
  
  Ud af hjørnet af hendes øjne, han så pigen løfte hende laset kjole og tryk på stumper af stof mod hendes fyldige krop. Dr. Inuris var fanget som en edderkop, der spilder sin tid på at vente på ankomsten af den dødbringende Guido.
  
  
  Han forsøger ikke at køre til døren. Det glimtede gennem mit sind om, at han var nok bange for at køre ind i hans lille torturbøddel i en mørk gang og derefter betale en bøde for Guido mangelfulde efterretninger og petulance i form af en .22 kaliber pistol kugle fra, at afskum. På samme tid, jeg havde et mentalt billede af en dværg hulemand hoppe ud af sengen, trække hans Trejo pistol fra under hans arm, og kører mod pigens værelse.
  
  
  Som en kantet bokser, Dr. Inuris flyttes fra venstre til højre langs væggen i det værelse, ego, palmer ud, som hvis i en gestus af forsoning.
  
  
  Jeg ville ikke have meget tid. Lægen var så meget en fysisk trussel, som candyfloss, men der var ingen mening i at komme mellem ham og Guido. Web-kampen, at han kunne komme ind var den ene, hvor odds var på hans side.
  
  
  Han lod ømu ' en tilgang med en bølge af hans skulder og venstre arm. Han sparkede til mig, greb min højre arm. Hun var udgivet af en punch, og en anstændig ego punch til kæben. Han hamrede ind i væggen, derefter gled ned, ubevidste, blodet strømmende ned ad ego af lilla læber.
  
  
  Hendes stahl har ikke travlt med at nyde synet, men snarere vendte sig og skyndte sig hen mod den dag. Sent. Det svingede åbne.
  
  
  Guido blev stående der. Trejo var rettet på mit liv. "Stå stille!" sagde han.
  
  
  Hans hænder var hævede. Hun fortalte dem, at på det tidspunkt, Nicolai Anderson, protektor for damsels i nød, ikke havde nogen særlig grund til at beskæftige sig med Guido. Det var ikke absolut nødvendigt.
  
  
  Pistolen forblev ubevægelig. Lægen var stadig ensom nu. Rikke smilede. — Så du tog det bastard ned, gjorde du ikke?" Ja, det er alle, jeg tror. Men jeg kan stadig ikke godkende, mate. Dette betyder dårlig for mig. Og jeg kan ikke lide det. Du skulle have kørt væk, når jeg fortalte dig, at. Nu kan du fortryde det.
  
  
  Guido ' s skarpe øjne tog i pige og udvidet. "Get klædt," sagde han. "Og få Tysoeng ." Fortæl em lægen har brug for hjælp. Og ikke forsøge at være uartig.
  
  
  Pigen vendte hende ryggen på os, tog en kuffert under sengen, valgte et par stykker tøj, og begyndte at klæde.
  
  
  "Du," sagde Guido, " pick ud et stykke af væggen og sætte dine hænder på det.
  
  
  Jeg gjorde det, da jeg fik at vide. Guido har en acceptabel søg for mig. Han havde sandsynligvis været skydeskive for sådanne jokes ofte nok til at lære sit håndværk. Ego 's søgning, kan få bragt Ømu' en pistol, en kniv og en gas bombe, men han var ikke god nok til at få tre barbermaskiner. Guido var ikke meget fantasifulde. "Okay," sagde han, " du er ren. Vend rundt, lægge hænderne bag hovedet og hold ih der, indtil jeg siger dig til at sætte ih ned."
  
  
  Shaggy lyde blev hørt uden for døren. Pigen vendte tilbage med en Kinesisk mand, der var i færd med et håndklæde, og hvad der lignede en lille skål med vand. Det var første gang Ruki ' s ego havde set hende. Neglene på hans pegefinger og lillefinger stak ud som fire-tommer dolke.
  
  
  "Fortæl lægen, Tysoeng," sagde Guido.
  
  
  Den Kinesiske nikkede.
  
  
  "Du," Guido sagde til pigen, " stå ved, at hvide ridder af jeres, og ingen vittigheder. Han har fået nok af dig. Hvis det var op til mig, ville jeg skyde dig både højre her på stedet. Så ville jeg være mere tryg ved.
  
  
  Den Kinesiske mand knælede ved siden af Dr. Inuris, tørre Ego ' s ansigt med et håndklæde. Den læge, stønnede, og ego ' s hoved hang ned fra sin grimme hals. Egoets øjne blinkede. Den Kinesiske mand fortsatte med at tørre ego, indtil lægen skubbet ego til side, og pas på ikke at røre ego ' s lange negle. "Hjælp mig op, Chang," sagde han.
  
  
  Den Kinesiske mand greb Ego under armhulerne og løftede ham op. Han fortsatte med at læne ryggen mod væggen og klynk. "Skaf mig nogle brandy, Chang," sagde han.
  
  
  Den Kinesiske mand gik gennem værelserne og kom tilbage et øjeblik senere med et glas cognac. Lægen dyppede sin gris ansigt i glasset og inhalerede røgen, før drikker. Med sin frie hånd, han følte, at hans skadet kæbe. Derefter vendte han sig mod mig med et træt smil. "Ingen reel skade, Mr. Anderson," sagde han. 'I det mindste for mig. Som for dig... nå, det kunne være en helt anden sag.
  
  
  "Hør," sagde jeg.
  
  
  Men Guido afbrød mig: "hold kæft," sagde han.
  
  
  Dr. Inuris vinkede ham ud som en træner, der beskæftiger sig med en ung hund bjæffe. "Det er nok, Guido, "sagde han.
  
  
  Guido gav ham et udseende, der ikke var uhøflig. Tilsyneladende, ih relationer var ikke bygget på vedhæftede fil. Guido ville have været lige så glade for at pege den lille af sin Dr. Inuris automatisk pistol på pigen og mig, bare for at se os bryde sammen under ego kugler.
  
  
  — Nå, Mr. Anderson, jeg tror det er tid for dig og Mig at komme til en endelig forståelse. Jeg troede, jeg gjorde det klart, at du tilbage i Negresco, at den pige, der tiltrækker din opmærksomhed, var faktisk meget syg. Og din tilstedeværelse her kan kun forværre og komplicere hendes sygdom. Du er villig til at acceptere ret dramatisk måde, som du har så smerteligt vist din loyalitet, da der tilsyneladende ikke er sket skader. Men du må forstå, at jeg er en mand af videnskab og vil ikke tolerere nogen form for interferens, når det kommer til de meget alvorlige spørgsmål om at behandle en syg person."
  
  
  "Hvis der er nogen i dette værelse er syg, Læge," sagde jeg, " det er dig.
  
  
  Han følte igen den effekt af ego ' s bestræbelser på at indeholde vrede, der truede med at rip off ego maske af en godgørende læge til at lufte den snoede vrede, der brændte inden i ham.
  
  
  En gysen løb gennem hans krop. Han tog endnu en tår brændevin. Egoets øjne stirrede på den gule væske, som han hvirvles cognac i hans hænder. Han begyndte at forstå, hvad jeg havde hørt og set, mere end han mistanke. "Mr. Anderson," sagde han med en af hans nedladende smil. "Der er nogle tilfælde, er mellem en læge og en patient, der synes, hvordan skal jeg sige det, det er mærkeligt, at en utrænet iagttager. En scene, der måske endda virke chokerende i matematik til en person, som du ville være umiddelbart forståeligt, at en af mine kolleger.
  
  
  "Stop det, Doktor," sagde jeg. "Jeg kan ikke acceptere det, og hvis du tror det, så du er endnu mere skørt end hun under mistanke, og jeg formodede, at du var helt snydes og vanærer dit erhverv."
  
  
  Lægen stak sin snude ind i den kugleformede skål af hans cognac glas og tog en dyb indånding, før og gloede på mig.
  
  
  "Det er en skam," sagde han med et trist smil. "Alt for dårligt. For dig. Du er et fjols, Mr. Anderson. Hvis du kun vil lytte til mig, kan du nu nyde godt af udsigten til at fordybe dig i de meget rige skønhed, Cote d ' Azur. Men i stedet, at din stædighed, tvunget dig til at blande sig med mine planer. Og det, sir, er meget uheldigt.
  
  
  "Desværre for dig," sagde jeg. "Men han er her ikke for en pige, tror jeg."
  
  
  "Helte underholde mig, Mr. Anderson," sagde han, nipper til sin brandy. "Måske, at din erfaring er forankret i Westerns, ligesom mange af dine landsmænd, men mine er baseret på fakta. Og så hendes, jeg håber du tror mig når jeg fortæller dig, baseret på mine betydelig erfaring, pludselig død er opfyldt af flere helte end kujoner. Og dens sikker på, at det er lige så godt for dem, som det er for ih mindre, men klogere brødre. Men nok filosoferen. Det er tilstrækkeligt at sige, at du ikke gør os, vores pige, en fordel. Og for mig, du er intet mere end en mindre ulempe.
  
  
  "Det er stadig uvist, Læge," sagde jeg.
  
  
  "Ja," sagde han. "Og det, der kommer op nu."
  
  
  Dr. Inuris satte sit glas. "Tiong, pakke op alle din bagage og sætte alt i bilen. Vi tager afsted så hurtigt som muligt.
  
  
  Han vendte tilbage til mig. "Nu, Mr. Anderson, du har gjort mig utilpas. Hende skal jeg opgive dette hus nu. Snart Guido, Chang, hendes, og den unge dame, hvis velfærd er, at du er så bekymret for at blive forladt. Vi vil være på udkig efter ny bolig som en forebyggelse mod forstyrrelser, der kan være forårsaget af mennesker, der er nysgerrige omkring din placering. Og forretning "- ego 's tynde læber skiltes i et selvtilfreds smil, og hans øjne smuttede til pigen," vil fortsætte, indtil dens uundgåelige begge ender.
  
  
  Guido svingede pistol på mig. — Og hvad vil der ske med ham?"
  
  
  "Ah, Guido. "Kære Guido," sagde Dr. Inuris. "Vær tålmodig. Vi vil skrive en recept til Mr. Anderson på det rigtige tidspunkt. I mellemtiden vil jeg foreslå, at du tager ego til et af de kælderrum og binde ham stramt op. Spørg Chang at komme med dig. Og så, når Chan er pakket op, og de to af du har lagt i kurven, vil vi se, hvad vi kan gøre ved Mr. Anderson ' s ego-drevet adskillelse fra denne unge dame.
  
  
  "Go on", sagde Guido, der peger på døren.
  
  
  Chang sluttede sig til os uden for på gangen. De var et godt team i dell selv. Chang bakket op og ned ad korridoren foran mig, at holde os langt væk fra mig. Guido opholdt sig langt nok bag på mig, at jeg ikke kunne bevæge sig hurtigt mod våben.
  
  
  I slutningen af trappen, var der en lille trappe, der fører ned. Ved bunden af trappen, vi trådte ind i et lille værelse, tom bortset fra en træ-backed stol og en hvid-malet stol, hvor en avis var pænt foldet i det dæmpede lys fra en nøgen pære træ skrues op i loftet. Under bordet, pænt rullet op som hvis ih var blevet lagt der til sit formål, blev længder af reb.
  
  
  "Sid ned," sagde Guido.
  
  
  Han var en effektiv medarbejder. Det tog kun Em et minut til at binde mine arme til bagsiden af stolen og mine ben til ben.
  
  
  "Du kan gå nu, Chang," sagde han.
  
  
  Den gamle Kineser sænkede sit hoved i en ligegyldig bue, derefter gik op ad trappen i tavshed.
  
  
  "Jeg sendte ham væk," Søren sagde, " fordi jeg har noget at fortælle dig.
  
  
  'Oi?'
  
  
  "Lægen mener, at du er en slags prankster, kammerat. Du gør ego til at grine. Han stak mundingen af kanonen under min hage og vippede hans hoved tilbage. — Men jeg tror ikke du er så sjovt." Du har skabt mig en masse problemer i aften, og jeg ikke kan lide det på alle. Så hvad jeg har at fortælle dig er, hvad lægen har planlagt for dig-måske han vil lade dig leve — vil du dø. Jeg vil sørge for at komme ned her, før vi forlader." Så vil jeg dræbe dig." Lægen kan være vred på mig for et stykke tid, men han er stadig ikke helt tilfreds med mig. Og i en time eller så, han vil beslutte, at det ikke rigtig noget. Så du er død, og jeg er meget glad for.
  
  
  Hun hører til dem, og det gør ikke ondt, til at gøre denne abe tror, hun beskæftiger sig med en svækling. "Jeg har en masse penge, Guido," sagde jeg. — Hvis du lader mig gå, jeg vil give hende hele til dig."
  
  
  "Oh, mand," sagde han. "Jeg elsker at blive spurgt."
  
  
  "Du kan blive rig, Guido," sagde jeg. 'Lad mig gå. Jeg beder dem."
  
  
  — Jeg ønsker blot at fortælle dig en ting, " sagde han, trykke på pistolen lidt sværere. Han sænkede stemmen til en hvisken. — Du kommer til at dø, lille ven. Han tog sin pistol og gik hurtigt ud af døren. Hun så, at døren lukker bag ham og hørte låsen klikke på. Han begyndte at vrikke fingrene i retning af bæltet. Efter et par sekunder, han trak kniven rundt skjulested, og var allerede arbejder på reb. Guido har måske været en flirt med Nicholas Anderson, men Nicholas Carter var en helt anden sag. Den, som er uskyldig turist turen er kommet til en ende. Det tog mig ikke mere end tredive sekunder, så rebet.
  
  
  Han tog avisen fra stolen. Dette-Mateen var tyk nok til at trække stikket. Han åbnede avisen og venstre det er foldet én gang. Så han rullede den op, og derefter diagonalt ind i en stram cylinder og bøjet i halve. Det færdige produkt var en konisk håndtag og en rock-hard head. Det var en billig våben, men dødbringende.
  
  
  Han tog skære reb, bandt benene løst til formanden, og gled hans hænder i ryggen, knugede den avis bag hans ryg.
  
  
  Jeg behøvede ikke at vente længe. Ego shaggy klaprede ned af trappen, og låsen klikkede. Guido ' s ansigt var helt rød. Han sparkede på døren.
  
  
  "Dirty bastards," sagde han. — Han ønsker Chang til at dræbe dig. At straffe mig. Godt, de kan alle få lort for mig. Ved den tid, jeg er færdig med det, vil du være død.
  
  
  "Du behøver ikke gøre dette, Guido," sagde jeg.
  
  
  "Finish dine bønner, kammerat," sagde han, kommer op til mig med sin pistol trukket.
  
  
  Jeg åbnede min mund lidt, så han ville synes, at jeg skulle til at sige noget andet. Så blev hun kastet af bidu po for sig selv, og hun ramte egoets hånd med pistol. Våben arced over Ego ' s skulder og smadrede ind i jorden bag ham.
  
  
  Guido ' s øjne udvidet. Han krøb ned defensivt, en følelse af hans brudte arm og blander sine fødder. Ego ånde kørte rundt på sin gyngende lunger, som hans adrenalin korrigeret til den bølge af smerte. Ego lyse øjne aldrig lade mig gå.
  
  
  Jeg fulgte ham, da han gled tilbage. Han stoppede med at gnide sin sårede arm. Han nåede tilbage, famler efter pistolen.
  
  
  Pludselig faldt han på knæ og hans højre hånd skød ud af, at hans våben. Jeg ventede, indtil hans arm var fuldt udvidet, så knipsede avis i ego ' s albue. Knoglen brød, og et dyr hyl undslap Ego ' s læber.
  
  
  Et eller andet sted over, at jeg hørte hendes stemme, som en læge... "Guido?" sagde han. "Guido! Hvor er du?'
  
  
  Guido var trængt op i denne mørke kælderrum, hans ansigt fortrak med smerte, som hans uskadt hånd smuttede til sit våben. Ego 's fingre lukkede omkring fæstet som han lod sit våben ramte Ego' s næse fra neden, i næseborene. Ego 's næse var knust, og skårene af knogle trængt ind i ego' s mord-besat hjernen.
  
  
  En høj-pitchede jamrende skrig undslap fra egoets blodig i ansigtet. Så faldt han om på ryggen, spjættede, og frøs. Han kom ned på knæ, skiftede bidah at hans venstre hånd, og greb fat i den pistol med sin højre.
  
  
  Kigger op, så han en ghostly figur klædt i sort på toppen af trappen. Ego ' s hænder var udstrakte, og en mørk væske blev langsomt drypper fra de fire dolk-lignende negle. Han stoppede på toppen af trapper, og der har jeg hørt Zhang taler for første gang, og de to ord, han sagde foretaget en blodprop til at fryse til is i mine årer.
  
  
  "Mactan er Latrodectus," sagde han i en monoton.
  
  
  Takket være den tvivlsomme fornøjelse af akser lære at overleve Hende, vidste, hvad der drypper fra ego negle: koncentreret klager af den sorte enke.
  
  
  
  Kapitel 8
  
  
  
  
  Og sådan blev det. Der var ingen plads til fejl. Enten er jeg slippe af med Chang, hurtigt og præcist, eller han får mig og mine tårer kød fra hinanden med nogle af de mest onde giftstoffer, der frigives ved ethvert væsen på Jorden. Vrede er femten gange stærkere end en klapperslange. Men døden, hvis der var nogen trøst, vil sandsynligvis komme hurtigt på grund af det her, der svarer til venom af tusindvis af edderkopper dryp fra hver gigant negl af denne Kineser.
  
  
  Han henvendte sig til mig, som om han var ubevæbnet, skridt for skridt, som en person, at gå i et begravelsesoptog. Bag ham, på toppen af trapper, der leder ned med et spottende smil, Dr. Inuri lavet en afslappet gestus farvel, som om at sige farvel til to ping-pong spillere, og forsvandt i fuld visning.
  
  
  Han trak sig længere ind i rummet og placeret en hvid-malet stol mellem sig selv og nærmer sig Chang. Ego ' s ansigt var udtryksløst, hans vejrtrækning utrættelig, hans mørke øjne fast.
  
  
  Han satte sine fødder sammen. Dette var ikke tid til dårlig optagelse resultater. Han var lige omkring Guido ' s pistol. Det var en .22 kaliber Trejo, Model 1. Vælgeren knop blev fastsat til den sats af brand: når udløseren er trukket, otte runder eksploderet, og det blev drevet til at ramme Chang ' s knoklet brystet. Hvis det var en emu, der sigter på hovedet, der var en chance for, at nogle af de kugler, ville gå glip af, på grund af egoets rekyl."
  
  
  Chang standsede ved bunden af trappen, ved siden af værelset, i skyggen af en ego-indsunkne ansigt. Og så er den sort-langærmet hænder, disse hæslige hænder, svajende hypnotisk frem og tilbage som en kold optakt til en ballet af død, gled over tærsklen.
  
  
  Hendes pistol blev rejst i begge hænder. Langsomt, graven er buede arme vred sig som gigantiske ål i en rituel performance, og fra tid til anden en dråbe af tykke venom rullede ned sømmet til jorden.
  
  
  Jeg følte pistol slingre i min hånd, men modstod trangen til at åbne ild. Hun ønskede Chang til at bevæge sig længere ind i rummet, mod lyset.
  
  
  Han sænkede våben omhyggeligt for at lindre hans muskler og ledbånd fra stammen af at vente. Netop da, Zhang sprang over stolen.
  
  
  Ingen tid til to hænder. Ikke mere tid til en grundig sigte. Med et svirp af hans hofte, han hævede pistolen og trykkede på aftrækkeren.
  
  
  Der var en eksplosion... fuldstændig stilhed.
  
  
  Guido sød død maskine er gået i stå.
  
  
  Chan stod på den anden side af stolen, stikke sine fingre ind i mine øjne. Krybe, jeg ramte hende med det papir, bat, men kun mødte luften, når han tog hans hænder væk. Han hurtigt rundt om stolen, bevæger sig sidelæns, men da han flyttede, hans gjorde det samme, at holde den samme afstand mellem os.
  
  
  Inden for mikrosekunder af hinanden, sort, fedtet negle glimtede frem som de fire pile, der søger mine øjne. Hendes skød pistol i et minut, svinge battet frem og tilbage, rammer kun luft.
  
  
  Hvert gram af koncentrationen i min hjerne og øjne anstrengt at måle retningen og hastigheden af hver af Chang er potentielt dødbringende angreb.
  
  
  Og den hypnotiske mønstre, han flettede for mig, var blot en del af en mere indviklet skitse af en gammel plan for angreb, der i sidste ende ville ende i døden. Air-negle piercing glimtede, og slikkede og slikkede, armene spredt sig længere fra hinanden, øjnene anstrenge sig mere og mere til at holde op med den mørke, svag bevægelse. Så der var et øjeblik af nonchalance, den skarpe smerte af en søm bliver drevet ind i kødet, og så er pine og død.
  
  
  Medmindre Chang ' s død kom før.
  
  
  Hendes club var rettet mod ømu 's hage, og da han rykkede sit hoved tilbage, hendes venstre hånd hamrede ind i ømu' ens hoved med hele sin styrke. Han gispede og vaklede tilbage, men hurtigt genvandt balancen og angrebet igen.
  
  
  Jeg gik over til ham, trækker en stol foran mig. Chan stod i hans sted.
  
  
  Ego ' s venstre hånd pludselig skudt op til mine øjne. Han kastede sit hoved tilbage, men indså for sent, at det var en finte. Ego ' s højre arm blev pegede ned, to gift spears, der tager sigte på det netværk af blodårer på mit håndled, der allerede var ved at skubbe stolen fremad.
  
  
  Hendes stol blev hevet tilbage i sidste øjeblik, og Chang kæmpet for at gøre op for sit træk. Han var for sent. Ego ' pinky finger fløj over målet, og spidsen af den lange negl af sin pegefinger smadrede ind i bordpladen.
  
  
  Med sin højre hånd, han ramte hendes ego i hovedet med et bat. Han lænede sig ind for at undgå hende som hendes stol, vendte den anden vej. Det blev belønnet med et skørt knaser. En hvæsende åndedræt, vrede blandet med forbløffelse, undslap Chang ' s læber. En fire-tommer negl stod skælvende, dens spids, der er begravet dybt i træet.
  
  
  Han trak sin stol hen til ham igen. Tiong havde ikke lyst til at høre noget mere om det. Formanden blandede sig med Ømu ' ens ego intentioner. Ego venstre hånd ikke ønsker mit ansigt og øjne, og den højre hånd greb stolen og forsøgte at trække ego ud af min stærke trick.
  
  
  Mellem os, en farvet, knækkede negle skælvede i hvid malet træ; vingerne var ikke mere end en millimeter og en halv time i blød gran, som en miniature-pil, alle dækket af dødbringende gift, fra den skarpe ende til krakket anden side .
  
  
  Dodging en, omkring Chang ' s høje spark med venstre hånd, ramme hende med bat på egoet i hendes højre hånd, som allerede var at klamre sig til stolen. Chang gik derfra med et strejf af spænding i hans øjne.
  
  
  Hende, vidste, hvad han venter på: et øjeblik af hensynsløshed. Når jeg lænede over bordet for at strejke, min ryg og nakke blev udsat for min ego med min venstre hånd.
  
  
  Hvis han havde holdt fast i bunden af stolen, han ville have handlet noget mere end et ømt håndled for en ren og endelige venstre hånd op til min hals. Det var en sætning, jeg ikke kommer til at gentage, selv om Chan håbede, jeg ville.
  
  
  En stol, langsomt skubbede hende hen imod ham, svang klubben threateningly. I det øjeblik var træet inden for rækkevidde igen, Chang nået ud med sin højre hånd og grådigt greb stolen.
  
  
  Vi tog igen op på vores tug-of-krig positioner rundt om stolen, udvide Ego ' s arm hen imod mit mål, mens hun hoppede frem og tilbage, dodging hans ubarmhjertige angreb.
  
  
  Pludselig faldt han på knæ og sprang ud fra under stolen.
  
  
  Så den anden lange søm på Chang ' s højre hånd brækkede og faldt stille på gulvet.
  
  
  Før han kunne komme fra flag udførelse clearance, stod han op igen. Og for første gang, hendes stemme så frygt i hendes ego ' s øjne. Våben i Ego ' s højre hånd var nu helt sløv.
  
  
  Han greb fat i stolen igen. Det var en bevægelse, der Chang kunne kun se bort på bekostning af en dødelig fare. Nå ud med sin venstre hånd, han greb bunden af træet igen. Og stemmer vi stod der som to duelists på et lommetørklæde-størrelse overfladen, bare et par træk og død er meget tæt på.
  
  
  Han modstod fristelsen til at nærme Chang under disse dødbringende dolke, at risikere sit liv for at smadre sit ansigt med et enkelt slag af klubben. De odds man får mere og mere i min favør af den anden. Det var halveret fra arsenal foran mig. Han kunne tillade sig at vente for hende. Men Chang brød ned. Han kastede sig over den stol, hans hoved stak frem som et menneske spyd.
  
  
  Start kastede det, sprang til side, og greb Ego ' s håndled med begge hænder. Ego kløer ville have mit kød, gerne et par mørke, glinsende hugtænder. Ego ' s muskuløse krop var spredte med billedsiden nedad på bordet.
  
  
  Han tog en hånd fra ego 's håndled og pressede ego' s hals til bordet med sin albue, mens den anden trak ego ' s arm tilbage. Han kæmpet med min vægt og mit greb, nerver og muskler snapper og knogle snapper. Ego ' s mund åbnes i et lydløst skrig. Som hendes presset aftaget, hans hånd faldt hjælpeløst til kanten af stolen. Tiong lå gispende. Egoets øjne udtryk for ulidelig smerte og enorme had.
  
  
  Jeg tog et skridt tilbage og kiggede på ham.
  
  
  Vi både så det på samme tid: den knækkede negl var stadig fast i træet, og han vidste, at Chan var fast besluttet på at få fat i det, på trods af den smerte og ubrugelig arm, til at bruge ego i sin endelige angreb. Da han kom op på hans uskadt højre arm, han gik omkring hendes ego og landede en karate spark, ømu 'en i nakken med den side af hans arm, hvilket medfører, ego' s ansigt til crack mod et træ.
  
  
  Et frygteligt skrig brød ud omkring ego ' s indersiden, og da han stahl snurrede rundt som en drage, svajende frem og tilbage på toppen af den hvide alter og stol.
  
  
  Der var et søm shard omkring hans højre øje. Han var stadig skriger, når hans krop er bukket under for den gift, der glider ud af stolen og lander på gulvet med et bump.
  
  
  Jeg havde ikke tid til at spilde vores ego, vores ærbødighed for de døde, for os-om at fortsætte med at stirre på Guido og Chang ' s lig i denne dystre arena. Jeg havde noget at gøre med Dr. Inuris, og jeg gik hurtigt op af trapperne.
  
  
  Uden for huset, hørte hun brøl af Mercedes motor. Hun var ført ud af døren, netop som bilen er bakket ud af indkørslen og forsvandt rundt om hjørnet af huset. Jeg så en pige i det forreste sæde, der kæmper med en modbydelig galning.
  
  
  Da han nåede hjørnet af den villa, bil var på toppen af skråningen, der fører ned til gaten. Han ville have været på porten, før mig, men Dr. Inuris er nødt til at stoppe for at åbne sagen. Så vil jeg hamle op med hendes ego og smadre ømu ' ens kranie i cashewnødder. Dr. Inuris må have følt det på samme måde.
  
  
  Døren til højre svingede åbne, og pigens krop, hvirvles ved ego arm, fløj med hovedet først.
  
  
  Han løb hen til hende, da bilen drønede mod porten. Der var en sladre for intimidering nedenfor som Inuris bragte hende til et pludseligt stop og frem, der kredser om bilen. I forlygterne, han var desperat forsøger at åbne porten.
  
  
  Jeg havde ikke tid til det lige nu.
  
  
  Han knælede ned ved siden af hende og tog hendes hoved i sine hænder. Kigger op i Hey ' s ansigt, han hørte motoren brøler igen som Inuris kørte rundt porten.
  
  
  Den pige, som rørte sig.
  
  
  Himlen var lysere i øst. Tågen havde løftet og en forfriskende brise, der blæser fra himlen.
  
  
  Pigen pludselig igen kom til bevidsthed, hendes øjne bred med frygt.
  
  
  "Det er okay nu," sagde jeg, til at give hende et kæmpe knus. "Han er gået, og jeg tror ikke, at han nogensinde vil komme her tilbage."
  
  
  Jeg følte spændingen i hendes krop lethed, og efter et par minutter, hun kiggede op på mig, og det lykkedes at smile.
  
  
  Det var smukt.
  
  
  
  Kapitel 9
  
  
  
  
  Vi sad på verandaen skridt med drikkevarer, at han havde bragt ud indefra. Der var intet galt med den skotske Inuris havde. Pigen så normalt ud, bortset fra et par ridser på hendes albuer.
  
  
  Jeg spurgte hende, om hun ønskede at komme i, men hun rystede på hovedet. Jeg kunne ikke bebrejde hende. Villa ikke ser meget attraktivt i stigende daggry. Bidder af tilhugget og brudte pink gips buler, rust og mørke pletter spredt over overfladen som brast kapillærer på en gammel drukkenbolt ' s næse.
  
  
  Nej, han kunne ikke bebrejde hende for ikke at ville gå i længere. For Nah, det var virkelig et hjemsøgt hus, med minder om virkelige rædsler, selv uden ligene af Guido og Tiong som en ekstra, utryg touch.
  
  
  Hun lænede sig mod en af de peeling træ-søjler i hjørnet af trappen og stirrede ud på havet.
  
  
  Ey fortalte hende, at Guido og Tiong var døde. Hun tog nyheden med et nik, som om sådanne ting var uundgåelige i en verden, hvor retfærdighed altid kører sit løb og onde kan ikke undslippe straf.
  
  
  Jeg havde ikke insistere på, at hun taler. Hun gør det nok, når hun er klar. Jeg vidste det. Men hey, det første hun havde brug for at sidde og nyde den friske brise, duften af nåletræer, og de lækre viden om, at hun var fri af Dr. Inuris og ego af den lille bande.
  
  
  Med hovedet kastet tilbage, hendes gyldne hår som en pude på en gammel søjle, hun nød den rene luft på en ny dag.
  
  
  Når hun endelig talte, blev hendes stemme var absurd vemodig. "Det er så rart her," sagde hun. "Åh, jeg mener ikke, direkte, her, her, på dette sted. Jeg mener her, langs den franske Riviera, med træer, blomster, havet, himlen og solen. Jeg ville have bedt hende om at komme her en anden gang, med en anden. Men selv en person, som Dr. Inuris kan ikke slette ego af skønhed. Og nu er, at han ikke var her, hun skulle have opholdt sig her. I det mindste midlertidigt. Men det kan ikke ske, ikke nu. Jeg har andre ting at gøre. Inuris ' flugt var kun begyndelsen, i det mindste for mig. Du ikke tror, han vil komme tilbage, har du, Nick?"
  
  
  Hende, han rystede på hovedet. "Nej, han kommer ikke tilbage her," sagde jeg. — Men det betyder ikke, at han ikke vil dukke op igen. Jeg vidste, at folk som ham før. De kan ikke lide det, når ih er ydmyget. De kan ikke lade ih planer om at få rodet op. Og når de gør, har de en tendens til at ønske hævn. De vil ikke hvile, før de får deres hævn, selv om det tager år. Dr. Inuris er bare sådan en person.
  
  
  — Hvordan kan du stoppe ih?
  
  
  — Du er drab ih. Som gale hunde.
  
  
  Hun var iført en blå arbejde shirt med et par knapper fortrydes øverst og blegede jeans. I morgen, så den rædsel om natten, og i det tøj, hun havde hast greb omkring hendes kuffert i hendes værelse, hvor en forkert bevægelse kan gøre Guido skyde, hun kiggede så godt, hvis ikke bedre, da hun havde den morgen i casino, det øjeblik, ee først så hende.
  
  
  Hun trak op i hendes knæ og lagde sine arme omkring ih. Hun bøjede hovedet for at dække sit ansigt med sit gyldne kappe, som dækkede alt, men hendes øjne og pande. Hun kiggede op på mig fra spidsen af hendes knæ.
  
  
  "Du kan sidde her, Nick," sagde hun. "Du har befriet mig fra Dr. Inuris. Det er alt, jeg spurgte til.
  
  
  "Jeg tror, jeg kan huske noget om en fem-franc mord orden," sagde jeg.
  
  
  Hun løftede hovedet og smilede. "Jeg betragter kontrakten er opfyldt," sagde hun. "Jeg tror ikke du er en hema som Guido, der dræber ugler."
  
  
  "Langt fra det," sagde jeg. "Men nogle mennesker har bare at blive dræbt. Og det forekommer mig, at Dr. Inuris er en af disse mennesker.
  
  
  "Er du mere ret, end du tror," sagde hun. — Men der bør ikke være dit problem. Måske kan jeg finde hjælp andre steder, hvis jeg har brug for det.
  
  
  "Jeg tror, at det er mit problem nu," sagde jeg. "Det er muligt, at Dr. Inuris måske ønsker at beskæftige sig med dig senere, hende, tænkte, at han måske har noget for mig, også. Jeg fortalte dig, at folk som ham er ikke anderledes, når de bliver afbrudt i ihc. Og jeg tror, at jeg har lidt forstyrret mit ego planer. Det kan få mig til at sove dårligt, gad vide hvor han er, hvad han op til, eller måske tænker, at han plotte nogle intriger, der eventuelt ikke kan være så angiveligt godt for mit helbred.
  
  
  "Jeg tror, du har ret, Nick," sagde hun. — Men du kan tage pleje af dig selv. Du behøver ikke at bo på mig og mine bekymringer.
  
  
  Jeg holdt det. — Ønsker du det skal være sådan her?"
  
  
  Hun kiggede på mig og sagde ingenting. Hun kiggede mig i øjnene. Hende, så tårerne vælder op i hendes øjne. Hun rystede på hovedet og slugte hårdt.
  
  
  Hendes sel sad ved siden af hende og lagde sin arm rundt om hendes skuldre. 'Så er det fint. Uanset hvad det er, vi vil løse det sammen. Ok?'
  
  
  "Okay," sagde hun med et stort smil.
  
  
  "Forresten," sagde jeg — " jeg synes, det er dumt at bryde en vindende kombination. Vi ville ikke have savnet strømmen af denne verden til noget."
  
  
  "Tak, Nick," sagde hun.
  
  
  "Nu for en ting," sagde jeg.
  
  
  'Hvad?'
  
  
  "Med venlig hilsen nu, hurtigt, før noget andet sker, kan du bare fortælle mig dit navn, og hvad er denne?"
  
  
  "Det er en lang historie," sagde hun. "Hvorfor har du ikke hæld dig selv en drink og sidde her ved den søjle, hvor du vil være mere komfortabel."
  
  
  Jeg holdt det. "Jeg er klar til at gøre det hele. Men før jeg tage endnu et skridt, før himlen kollapser, eller halvtaget falder på dig, eller jeg tur over grænsen og bryde min hals, hun ville gerne vide, hvem du er, og hvad vi prøver at gøre.
  
  
  Det gik ned nah som en byge af automatisk brand.
  
  
  "Mit navn er Penny Doane, og vi forsøger at forhindre tyveri af 15 milliarder dollars fra Usa."
  
  
  
  Kapitel 10
  
  
  
  
  Penny Daggry. Han sagde navnet et par gange for sig selv, da han blandet is med den stærke drikke ville han skænkede sig. Det navn, der ikke passer ind. Det matchede hendes opdrift, hendes gyldne hår, hendes solbrændte hud, og hendes villighed til at acceptere det, når de odds vendte sig mod hende.
  
  
  Hendes sel ligger overfor nah ved foden af søjlen. "Godt, Penny, fortæller mig det."
  
  
  Hun lænede sit hoved mod en søjle for at lade solen varme hendes trætte ansigt. "Historien om Penny Doane," begyndte hun, hendes stemme blød og tankevækkende", begynder med historien om Philip Doane, min far..."
  
  
  Philip Doane blev født i Kina, søn af en Amerikansk missionær. De boede i landsbyen, hvor de tog sig af de syge, hjalp de fattige, og hvor Philip Doane tilbragte sin barndom. Den Kinesiske måde at leve på var, at alle unge Philip vidste.
  
  
  Blandt mange af de unge Philip Don ' s venner var gamle Ji Shan Jo. Han var en mager, hunchbacked mand med et langt hvidt skæg, der hang ned på begge sider af rta. Ego hud var som pergament, men hans hænder var så fleksibel som en teenager. I sine yngre år, Jie Shan Jo var en berømt tryllekunstner.
  
  
  Philip Doane var den gamle mands favorit i landsbyen, og han lærte Philip af nogle af sine tricks. Gee elskede gåder og udfordrende ting. Han kunne tilbringe mange timer udskæring objekter, som de indviklede kasser han samlet - en æske i en æske i en æske, der kun kunne åbnes af en person, der vidste ih komplekse, men simpel kombination. Trykke på et sted, trykke let på andet, forårsaget boksen for at åbne.
  
  
  Ji Shan Jo undervist unge Philip kunsten af disse tricks, og med den tid, Philip var nødt til at tage sine forældre til Amerika, at han aldrig vidste, at han var blevet ganske dygtige til at skabe ih. Udfordrende Joe gåder . Som et minde og ære for deres venskab, den gamle mand gav Philip en af hans kasser, et kunstværk, der er dækket med smukke udskæringer i elfenben. Philip Doane var ti år gammel, da hans forældre vendte tilbage til Amerika. Han glemte aldrig os, den gamle mand, vores onde øje ego. "Livet er fuld af magi," Tse sagde . Shang Jo ikke fortælle drengen. "Du ved aldrig, hvad tricks, det vil spille eller hvad mirakler, vil det producere. Det er den største udstilling af alle tid."
  
  
  Mens du bor i Usa, er Philips fortsat med at løse gåder og magiske tricks. Han elskede slotte. Indtastet låse, kombinationslåse-alt dette fascineret ham. Når Philip gik på universitetet, hvor han studerede til ingeniør og på et tidspunkt gik til at arbejde for et firma, der udviklede sikkerhedssystemer til banksektoren. Det var det perfekte job for Philip Doane.
  
  
  Ganske tidligt i hans karriere, at han begyndte at få et vist ry takket være hans skøn, naturligvis en magisk talent i at designe sikkerhedssystemer. Når andre virksomheder, der henvendte sig til ham, at han gik ind i erhvervslivet selv. I betragtning af hans omdømme, er det ikke overraskende, at regeringen har kontaktet ham kort efter til den opgave, han har modtaget.
  
  
  Guldminen og Fort Knox er blevet næsten synonymt i Usa. Men hvad mange mennesker ikke ved er, at der nu er mere guld i Federal Reserve vault nær Nassau-knust i Manhattan end noget andet sted i verden. Og når regeringen har besluttet at opgradere lageret, viste det sig, at Philip Doane.
  
  
  Penny Dawn flyttet og gemt benene under hende. Et glas ankom, og hun tog en slurk, fortæller hendes historie.
  
  
  "Det er en god ting, Philip Don er en ærlig mand," sagde jeg.
  
  
  "Ah," hviskede hun, " men det handler ikke om ham. Åh, ja, " tilføjede hun hastigt. "Tag ikke fejl af dette. Penge, guld, eller forordninger; - identificere, eller hvad de bad os om ego til at beskytte, det var ligeglade. Det var en svær opgave for ham at udvikle noget, der Ji Shan Jo ville være stolt af. Afstemning om, hvad der motiverede dem. Design slotte, der var både enkel og kompleks på samme tid."
  
  
  "Så opgradere sikkerheden system på Nassau-Sturt ego lageret var den største udfordring," sagde jeg. "Og han er færdig?"
  
  
  Hun smilede et mystisk smil. "Ah, ja. Han gjorde. Det var den største mesterværk af ego liv..."
  
  
  Regeringen ynder at påstå, at ingen ved den kombination er nødvendig for at åbne en sikker, at ingen har de nødvendige oplysninger til at bryde ind i det. Men selvfølgelig, Philip Doane er den eneste person, der kender ego. Og med dem fritte, som han har designet boksen, regeringen ansat ego som en konsulent til at opretholde kvaliteten af ih sikkerhedsforanstaltninger. Det gør alle de nødvendige korrektioner i henhold til de seneste nyheder inden for områder som sikkerhed eller tyveri teknikker. Han træffer den endelige beslutning om, hvem der vil blive ansat som en bevæbnet vagt, en vigtig del af forsvaret system. Philip Doane kunne have levet et langt og lykkeligt liv. Livet var godt. Han var i en meget respektabel position, giftede han sig med den smukke Jean, og de havde en datter, som de var begge meget hengiven: Penny.
  
  
  Men liv var fuld af tricks, Ji Shan Jo havde sagt det så mange gange. Og en dag i denne skæbnesvangre magic ændret alt.
  
  
  Det var en kvælende sommeren dag, og Dawn ' s familie kørte til stranden for at undslippe den undertrykkende by heat. Da de vendte tilbage i aften, behageligt træt og forfrisket, de var kun et par miles fra hjemmet, da det skete. Føreren af en bil, der kommer fra den anden side mistede kontrollen og kolliderer med Doane bil i et frontalt sammenstød. Philip ' s kone blev dræbt øjeblikkeligt. Philip selv kun havde et par ridser. Men Penny Daggry gik hovedkulds ud gennem forruden. Hun var frygteligt vansiret.
  
  
  De læger, der forbandt den pige op, som de bedst kunne, men fortalte Philip, der var intet andet, de kan gøre. Hun vil være skadet for resten af hendes liv; og Philip Doane var stukket af skyld i denne ulykke, som havde så forfærdelige konsekvenser for barnets ego. Penny voksede op overfor den slags grusomhed, at andre børn kan vise: at håne hendes vansirede, arrede ansigt. Philip syntes mere fornærmet, end Penny. Han forkælet Penny på enhver mulig måde at kompensere for sin funktionsnedsættelse, som var blevet noget af en besættelse med ham. Han tog hende om, ekstravagante ture, sendte hende til de bedste skoler, der er lejet klaver og sang lærere, dans lærere, tog hende med til koncerter, ballet, teater, alt for nah. Og, selvfølgelig, vi tog hende til alle plastikkirurger i landet.
  
  
  Det virkede som hver måned var der en anden læge, og hver måned for den samme gigt: arvæv, deformiteter for komplet. Der var intet andet, der kunne være gjort. Vokser op, går i skole, og få hende grad, Penny lært at leve med hendes ar. Hun havde tilpasset sig godt, og troede at hendes liv var forbi. Men hendes far fortsatte, på trods af hendes protester, søger den magiske kirurg, der ikke eksisterer.
  
  
  Men det viste sig, at det eksisterer. Og en dag, uanmeldte og anmeldte, at han dukkede op på Philip Doane Manhattan kontor. "Jeg tager det," sagde manden, " at du er på udkig efter en kirurg til din datter?"
  
  
  - ja... men hvem er du...?
  
  
  "Jeg er kirurg," sagde manden. "Kan jeg introducere hende? Dr. Lothar Inouris.
  
  
  
  Kapitel 11
  
  
  
  
  Så meget mere. Inuris henviste til en simpel byttehandel: adgang til Federal Reserve hvælving, i bytte for et nyt ansigt til Penny.
  
  
  Det virkede latterligt. Kun en galning ville tilbyde det, og kun en galning ville acceptere det. Dette betyder ikke, at Lothar Inouris og Philip Doane var lige så crazy. Hvis Philip Doane var gal, at han var gal med kærlighed til sin datter. Alle forældre ønsker at gøre noget for deres børn; Philip gik til ekstreme længder. Og prisen var høj for Don felipe. Egoet blev bedt om at betale den højeste pris, der kunne tillade sig: ødelæggelse af ego mesterværk. Krypten han har designet armeret beton vægge. Det er tyve-syv meter under Nassau Street. Udenfor er der en port med en indviklet dobbelt-nøgle system. Men adgang til vault selv, er gennem en snæver passage gennem en tre-meter og halvfems ton stål cylinder. Cylinderen roterer i en et-hundrede-og-fyrre-ton ramme. Når indgangen er lukket, flasken bliver så langt, at rammen er fyldt med solid stål, og derefter vaske en centimeter, som en stor prop i en flaske. Det er lufttæt, vandtæt, og låst op for en tid, for ikke at nævne alt det elektroniske udstyr, tv, og andre observation udstyr, såvel som den menneskelige sikkerheds system bygget op omkring en af de største enheder af sin slags i landet: snigskytter træner regelmæssigt. med mindre våben og automatiske våben.
  
  
  Alarmsystemet kan blokere enhver exit omkring bygninger. Og inde i den hvælving, der er låst rum, tredobbelt lås. De indeholder omkring fjorten tusinde tons guldbarrer i Usa og omkring halvfjerds andre lande. Hver bar vejer omkring tolv pund. Det er ikke noget, kan du bære i din lomme, og du vil ikke være i stand til at gøre det ubemærket med en hel flåde af lastbiler.
  
  
  Få guld ud af, at der var et mysterium, som selv Zhang Ji Jo ville have ønsket. Og ømu 'en vil også gerne Philip Don' s løsning. Det var nemt og svært på samme tid.
  
  
  På det første møde, at de to mænd kom til at stå ansigt til ansigt med deres betingelser. Philip Don, som en mand besat med hans datter tragedie, ikke straks beslutter at handle sine unikke magi for, at Dr. Lothar Inuris. Web-problemet var tillid.
  
  
  -"Men i, mine kære kolleger," sagde Dr. Inuris: "Vi kan begge har tillid til hinanden. Jeg tror, at du vil få dette projekt til en succes, og du bør overlade det til mig med den vellykkede drift af din datter. Du ikke har et valg.'
  
  
  "Selvfølgelig, du har ret," Philip Doane sagde. "Ingen, jeg gentager, ingen kan gøre, hvad jeg kan gøre. Det blev perfektioneret af de mest avancerede metoder. Mine egne metoder, som er baseret på mange års forskning.... Og hendes eneste kirurg i verden, der kan helbrede arvæv, som har påvirket din datter og giver hende ikke kun et nyt ansigt, men også en smuk én."
  
  
  "Og hende," Philip Don sagde nøgternt, " hun er den eneste i verden, der har den fulde sikkerhed oplysninger, som du kræver."
  
  
  "Det er rigtigt. Så ingen af os ønsker at svigte den tillid til et andet, gør det? Hvad de to mænd blev spurgt til, var en stor virksomhed. Inuris, opsat på at undslippe med omkring en sjettedel af verdens guld udvundet i umindelige tider, indvilget i at give Philip Doane med et loyale medarbejdere, så længe det er nødvendigt. Men for sin egen sikkerhed, at han nægtede at nævne andre bagmænd, der er involveret i dette store røveri. I vende tilbage, og han besluttede at nedsætte Drift Penny hvis Philip ville demonstrere sin samarbejde ved at give adgang til guld. Når langsigtet planlægning når frem til den uigenkaldelige fase, vil han begynde Penny ' s transformation. Det vil tage måneder, måske år, at stjæle guldet. Operationen vil sidst på søndagen.
  
  
  Selv før ih første møde endte, Philip Doane og Inuris udviklet et system til at holde kontakten. Så Philip fortalte lægen, at han ville lade em-vide, hvornår han var klar til at starte sin plan.
  
  
  Fra den dag, Philip Don virkede som en helt anden person, til sin datter. For første gang i år, han virkede glad og munter. Penny ikke stille spørgsmål om dette farveskift, hurtig zoom. Hey, jeg ønskede at tro, at han endelig var kommet til udtryk med den situation. Men denne lykke havde en ulempe. Penny opdagede, at hendes far var blevet fortæret med feberagtig spænding over tid, og når hun udtrykte sin bekymring, han tilskrev det, at spændingen i et nyt projekt. Øre stoppede der. Hun var glad for, at han ikke længere slæbte hende rundt omkring i landet, til alle former for læger, og at han blev optaget i hans arbejde. Hun havde ikke engang bemærket, at ego ' et ændret udseende; egoets hår var naturligvis blevet gråt i løbet af de år, men over tid, fra ego af det nye projekt, han havde tabt sig og bøjede sig over. Ego ' s ansigt var rynket og gammel. Endelig en nat, hun lagde mærke til, ego ' s fysiske ændringer.
  
  
  Han kom tidligt hjem, i godt humør, og hældte to glas af hans bedste sherry, odin, som han gav ay. "En toast, Penny. Lad os drikke til det magiske i livet."
  
  
  Penny kiggede på sin far med morede forvirring. Det havde været et år siden, at fritten havde set ego er så glad. "Hvad foregår der, Far?"
  
  
  Philip Doane satte sig ned i sin yndlingsstol. "Du vil blive opereret af en kirurg i morgen aften. Og når du vågner op, vil du have et nyt ansigt. Der vil ikke være et spor af din gamle ar og drift mærker. Penny kiggede på ham incredulously.
  
  
  "Det er sandt," sagde han. Han satte sit glas og rejste sin hånd, som om at sværge. — Jeg er helt alvorlig. Jeg har set denne mands arbejde, og jeg siger dig, at ømu ' en er ikke i solen."
  
  
  "Men, Far," Penny sagde. "Jeg virkelig don' t care anymore." Philip Don nikkede. "Jeg ved," sagde han. "Og det er derfor, jeg er så stolt af dig." Men, Penny, please, lad os ikke skændes. Selv hvis du er ligeglad med, skal du gøre det for mig, for den gamle mand. For din far at bringe ømu lykke og glæde.
  
  
  Penny havde ingen problemer med at acceptere anmodningen. Hun gik op til sin far og kyssede Ego på kinden. Philip lagde sin arm omkring Daggry Sl.
  
  
  "Gud velsigne dig," sagde han. Tårer strømmede ned ego ' s kinder. "Du skal ikke komme ud, Far," sagde hun. "Kun glæde." Hun tænkte over det. "Fortæl mig, hvad vil jeg se ud?"
  
  
  "For at fortælle dig sandheden, jeg ved det ikke," sagde Philip. "Jeg har overladt alt til lægen. Han ved, at. Men han fortalte mig så meget, at du vil blive meget, meget smuk.
  
  
  "Han synes at være en meget fremragende person."
  
  
  "Ja, meget godt," sagde Philip.
  
  
  "Fortæl mig om nen?"
  
  
  "Der er ikke meget at sige om dette. Men en fin mand. Hans stemme var svag og tankevækkende.
  
  
  "Hvor er han?" Hvem er det?" Hvor er han fra?
  
  
  "Det betyder ikke noget." Han syntes næsten vred på hendes spørgsmål. "Han er den bedste inden for sit felt, og det er den eneste væsentlige punkt, er det ikke?" "Far," Penny sagde: "er der noget, du vil fortælle mig?"
  
  
  "Nej, nej," sagde Philip med et kunstigt smil. — Det er overhovedet ikke sandt. Men der er ikke meget at sige om nen alene. Jeg mener, hvad er forskellen? Et vigtigt resultat."
  
  
  "Det er meget mærkeligt, Far," Penny sagde.
  
  
  "Godt, det ikke er sket endnu,
  
  
  Godt? Og hendes lidt nervøs stemme, og alle, nu, at det er så tæt på. Og denne byge af spørgsmål ikke gøre ego bedre, enten.
  
  
  "Jamen, jeg kan ikke se nogen skade i at. Dette er for estestvenno. Endelig, dette er vigtigt. Jeg mener, ville du ikke forlade mig, at nogle mistænkelige læge.
  
  
  Philip Don sprang op, som om hans ego var blevet sparket.
  
  
  "Far.'
  
  
  Han begyndte at hulke. Ego ' s datter knælede ned ved siden af ham. "Jeg tror, du må hellere fortælle mig alt," sagde hun. Philip løftede sine hænder til hans ansigt. "Jeg kan ikke," sagde han mellem hulken. "Jeg kan ikke gøre dette.'
  
  
  "Du er nødt til at," Penny sagde.
  
  
  Og når den hulkende stoppet, Må Philippe, stadig dækker sit ansigt med sine hænder, fortalte han sin datter, hvad han havde gjort. Han forklarede, hvordan han og den mystiske Dr. Inuris havde formået at sætte nye folk er loyale over for den læge i alle de centrale sikkerhed indlæg omkring hvælvinger over de kommende år. Nogle gange Philip Don lykkedes, ligesom når jeg prøver Vagt venstre og var nødt til at ansætte en ny. Philip Don arrangeret, at når en ny person blev bragt i, Dr. Inuris tota blev valgt og udpeget. Men det er ikke alt. Mænd forlod den medicinske centre. Med de oplysninger, der er indsamlet og leveret af Philip, Inuris organiseret, hvad han kaldte " magiske forsvindinger." Vagten var ved at forsvinde, men ingen vidste noget om det. For straks, for at tage ego 'et og gøre det ego' s arbejde, var der en ideel verden, skabt af Dr. Inuris.
  
  
  Efter et stykke tid, hele vault-systemet var under kontrol af et helt team fokuseret på én ting: at stjæle guld.
  
  
  Don Philip ' s løsning var så simpelt, som det er komplekst. Det sværeste var at erstatte mændene, men Dr. Inuris gjorde det. Og enkelhed var, at Philip Doane vidste fra starten, at der var ingen mening i at bruge brute force til at bryde ind i den uigennemtrængelige hvælving, han havde skabt. Der var ingen svagheder i metal. Det svage punkt, han vidste, var, at vagterne.
  
  
  Nu er operationen blevet meget nemmere. Det meste af det guld, der var ejet af Usa. Nogle af de guldbarrer aktier var ejet af andre lande, og når gælden er nødvendige for at være betalt ud, "guld stackers" i deres specielle sko flyttede guld til det ønskede rum ved hjælp af hydrauliske elevatorer og båndtransportører.
  
  
  Hver dag, ifølge en tidsplan fastsat af Don Philip, der hver vagt flyttet en guld bar og erstattet ego med et falsk, med ingen vidste noget, men vagten sig selv, og han ville ikke tale om det. Hvordan termitter spiser væk på huset. Langsomt, men effektivt. I løbet af et par år, tusindvis af guldbarrer forsvundet. Normalt, når forholdene blev betragtet sikker, lastbil afhentet og leveret store belastninger. Efter en vis mængde tid, antallet af guld bjælker til venstre i boksen blev mindre end antallet af falske guldbarrer. Milliarder blev stjålet. På dette tidspunkt, at prisen på guld på verdensmarkedet forblev stabil: $ 35 per ounce. Så, pludselig, en kombination af styrker begyndte at dræne dollarens styrke. Alt for mange dollars blev trykt. Der var for meget papir penge. Tilliden til dollaren begyndte at svækkes. People ' s gold hotel.
  
  
  Officielt, guld blev mere værdifuld. Officielt dollar var mindre værd, og der var en stor flyvning til guld, væk fra dollar. Når den store økonomiske vismænd i verden besluttet at oprette et gratis guld-markedet, prisen er eksploderet til over en hundrede dollars for en ounce.
  
  
  Alt var klar til en økonomisk slag. Dr. Inuris og hans venner kontrollerede næsten en sjettedel af alt guld i verden. De havde en rigtig alenka på markedet, og var i stand til at opfylde de høje priser og høje krav.
  
  
  Han og Philip Don forklarede alt til en Krone, og da hun insisterede på, at han går til myndighederne, nægtede han.
  
  
  "Ikke endnu. Det ville være en katastrofe på dette tidspunkt. Noget vil sive ud, og den amerikanske økonomi vil kaste sig ud i kaos. Resultatet ville være så katastrofale, som absolut ingen vil blive efterladt urørte. Industrien vil kollapse, arbejdsløsheden vil eksplodere, og aktiemarkedet vil kollapse. Men så længe vi er tavse om det, er der stadig en chance for, at USA vil finde sin guld-igen. Jeg siger nu, kan du kun ødelægge en god ting i hele denne historie: et nyt liv for dig. Hvis vi holder stille, indtil den operation, alt vil være fint. Regeringen vil høre, på grund af kursus, men der er ingen grund til at bryde dæmningen, indtil vi får vores fortjeneste. Vi er nødt til at samarbejde nu, ellers er alt jeg vil se i mit arbejde er en grim pige og en far, der er dømt som en tyv." Penny indså hurtigt. Hendes far havde ret. Hendes eneste chance var at have en drift, således at annullering af aftalen mellem Philip Doane og Dr. Inuris. Og efter, at hun stadig kan gøre, hvad det tager for at løse situationen.
  
  
  Hendes far syntes at læse i hendes sind. "Når denne operation er færdig," sagde han, " Dr. Inuris vil betale sin gæld til mig, og min kontrakt med ham, vil komme til en ende. Derefter, Penny, du kan gøre, hvad du skal gøre.
  
  
  Og så kyssede hun sin far farvel den næste nat. En bil, der ventede foran ih hus. Den høje Kinesiske mand, der tog hans plads bag rattet, før hun kunne få tilbage. Manden bag hende sad i skyggen. Ego stemme kom fra ego halvt skjulte ansigt. "Hendes læge er Inuris," sagde han. "Din kirurg, Miss Daggry."
  
  
  Før de blev en kilometer fra hendes hus, han gav hende stof. Og Penny Dawn var bevidstløs, da de nåede deres destination.
  
  
  
  Kapitel 12
  
  
  
  
  Jeg indså, at jeg var på udkig på Penny Dawn ' s søde ansigt, når hun fortalte mig denne historie. Når hun standsede et øjeblik, hun kæmpede med de mange spørgsmål og bekymringer rejst af hendes historie på en solrig dag. Der var stadig mange ufærdige billeder, at han håbede, at hun ville gennemføre. "Så er dette en god læge du ligner Nicole Cara," sagde jeg, hvirvlende den sidste af min drink i mine hænder.
  
  
  "Ja, han var imponeret af billedet af movie star, at han tilbedt." Hendes krop rystede med undertrykt latter. "Åh, selvfølgelig var jeg taknemmelig for. Jeg kunne ikke tro mine øjne, da jeg første gang så mig selv i spejlet. Et nyt ansigt, en smuk ansigt. Så jeg indså, at jeg aldrig havde kendt før, at skønhed, fysisk skønhed, er en rigtig dejlig gave. Men en gave, "fortsatte hun, hendes stemme anstrengt med ubehagelige minder," kræver en høj pris.
  
  
  Inuris forklarede, at Penny var bevidstløs i lidt over 72 timer. Stadig betaget af den udsøgte skønhed af hendes nye ansigt, den perfektion, der bragte hende tilbage beundrende blik omkring spejlet, hun lagde ikke mærke til den læge, der nærmer sig hende. "En mand kan bruge hele sit liv på udkig efter sådan en kvinde," sagde han, stående åbent ud til hende. "Jeg har aldrig vidste, Nicole." Men jeg vil indrømme, at jeg ville give en masse at vide hende. Og se du kan lide denne får mig til at miste mit sind.
  
  
  Pludselig, han rakte ud og trak hende tæt. En hånd svøbt omkring ee. Ego ' s frie hånd trak i den tynde natkjole og groft klemte hendes bryst. Han trykkede sine læber til hendes, og stak sin tunge mellem hendes tænder.
  
  
  Forskrækket, Penny brød gratis. "Du skal ikke røre mig!"
  
  
  "Jeg tror, du havde bedre lære at acceptere min opmærksomhed," lægen smilede.
  
  
  Penny spurgte ego til at forlade. Så lægen fortalte hende, hvor hun var i gymnastiksalen: i den sydlige del af Frankrig, i en villa. Og, som han forklarede, hey, du må ikke lade hende forlade indtil han og hendes far fuldføre handlen. Penny havde ikke noget valg, men at forblive en fange. Hun lod ikke til at vide, om aftalen mellem Philip Doane og Dr. Inuris, som viste sig at være til hendes fordel. Hun besluttede, at den bedste strategi for nah ville være underdanig opførsel og uvidenhed. Hey, er vi ikke lov til at forlade huset under nogen andre omstændigheder.
  
  
  Dr. Inuris, tilsyneladende at indse, at hans første ru tilgang til hende var en alvorlig fejlberegning, ikke gøre nogen fysisk anstrengelse i flere dage. Dog, han har udsat hende for en "blitzkrieg" af hans perverse charme. Og" personale", Guido og Tiong, blev mindre på vagt.
  
  
  Inuris fortalte hey om sig selv. Og omkring de stumper af information, hun havde stykket sammen ved at se og lytte, hun var i stand til at forestille sig en snoet, vansiret mand i besiddelse af hendes fangenskab.
  
  
  For det første, Inuris var afhængige af heroin. Egoet og kærlighed til den utilslørede brug af sprøjten var indlysende. Han var af tysk afstamning og havde været et medicinsk studerende i løbet af krigen. I løbet af denne tid, han var i stand til at praktisere og udvikle kirurgiske teknikker på fanger i koncentrationslejre, som han var knyttet. Hvor mange hundredvis af mennesker havde han en krøbling, dræbt perfekt til de teknikker, han var nu at prale med? Derefter flygtede han til Schweiz, hvor han åbnede en lille klinik. Han var vokset rig takket være at den fanatiske forfølgelse af nye unge som ældre kvinder. Stigende velstand stimuleret ego, grådighed, og han fokuserede udelukkende på at slukke sin tørst efter rigdom.
  
  
  I alle sine erindringer, at han aldrig en eneste gang har nævnt, hvor han vidste, om Philip Doane. Han var ikke tale til en Krone om ih ' s forretningsmæssige forhold.
  
  
  Et par dage gik med Inuris ' historier, mens Penny var solede sig i villaens have. Så en nat, da hun fornemmede, at Inuris og Egoer blev beroliget nok til at falde i søvn, takket være deres åbenlyse samarbejde, hey lykkedes at slippe væk, og gøre det til Nice. Hun var netop ankommet til casino, når Guido fanget op med hende. Da hun var vendt tilbage til den villa, Inuris var rasende og advarede hende med uanstændige trusler om ikke at gentage denne aften.
  
  
  En uge senere, Ay formået at snige sig ud igen. Og Guido fundet hende igen. Men denne gang var der en mand ved navn Nicholas Anderson...
  
  
  Han fløjtede på hende. "Dette er en meget interessant historie for mig. Men der er en ting mere. Nicholas Anderson ' s rigtige navn er Nick Carter. Han er en agent for den amerikanske regering.
  
  
  Penny ' s øjne udvidet, og hendes mund dannede en lille, lydløs O.
  
  
  "Nu, at du gør det så klart,"sagde jeg," jeg troede, jeg ville gøre det samme."
  
  
  "Jeg bliver nødt til at vænne sig til det," Penny sagde. "Men jeg kan ikke se det gør nogen forskel."
  
  
  "Også mig," sagde jeg. "Vi er begge stadig ønsker at fange Inuris for evigt, før han dræber os. Og så snart vi ego-få fat i hende, jeg ønsker at vide lidt mere om dette guld, og der Inuris ' partnere. Du forstår det, behøver du ikke, at før din far, du står over for en form for straf?
  
  
  Penny sænket hendes øjne. "Ja," sagde hun. "Jeg kender hende. Men jeg tror, han ved, også. Og ømu ' en vil ikke pleje. Det eneste, han var bange for, var at fortælle mig. Og nu vil jeg være taget sig af i stilhed.
  
  
  "Tag skrædderen hvis det ikke er sandt, Penny Doane," sagde jeg. "Du er en meget smuk kvinde."
  
  
  Der, på den ødelagte veranda, hun rødmede. "Jeg er ikke vant til sådanne komplimenter endnu," sagde hun.
  
  
  "Jamen, jeg tror, du må hellere vænne dig til det," sagde jeg, komme op fra trappen.
  
  
  "Det hele er så mærkeligt," sagde hun. "Jeg ved ikke, om jeg nogensinde vænner sig til det."
  
  
  Han gik over til hende og tog hende op. "Jeg vil hjælpe dig med at prøve det," sagde jeg. "Det er bare et spin, praksis." Han tog hendes ansigt i sine hænder og førte hendes mund til hans. Hun ventede på mig. Hendes arme viklet omkring mig, og hendes krop, et spil af fast prikker og glatte linjer, fusioneret med mine. Hendes hænder kom op og viklet ind i mit hår.
  
  
  "Ah," sagde hun til sidst, " åh, Nick.
  
  
  Hun trak vejret tungt, de garvede toppen af hendes svulmende bryster i den lange V-hals i hendes t-shirt. Han så pigens øjne lyser op med grøn ild. Hendes arme viklet rundt om min hals, og hendes læber børstet mine, varm og våd, med en lidenskab, der altid var mere end blot taknemmelighed. Hendes lår og pressede mod mine lår i en rytme af ukontrollabel ønske. Og hendes hænder, tjenere, af hendes ønske, flyttede ned at røre mit lår. Han knappede hendes skjorte, tog hendes bryster i hans hænder, og kyssede hendes hårde brystvorter. Hun lod trøjen glide fra hendes skuldre utålmodigt. "Skynd dig, Nick," hun pustede. 'Hurtigere.'
  
  
  Hun stoppede, da han trak sig fra hendes afblegede jeans og trusser. Både hendes fingre, og mine skyndte sig at fratage mig mit tøj, før vi sank ned sammen på det duggede græs, hvor hendes arme og ben viklet mig i fløjlsagtig kød. Hendes mund stønnede ophidset i mit øre som en røst af en tornado rundt omkring, er at løfte os op og kaste os ned i en pøl af ufattelige glæde. Igen og igen, indtil vi blev udført med en tordnende eksplosion og venstre rolig, varm og tæt på hinanden i solen på en ny dag.
  
  
  Der, liggende i græsset, hans stahl var ved at fortælle ham, hvad han mente. Dr. Inuris besluttet at tage hende med sig, da han flygtede. Hvis ømu ' en var lykkedes, ville alt have været fint, i hvert fald for ham. Ømu 'en vil derefter være i stand til at holde Penny fangenskab, indtil de ferret' s tyveri af guld var komplet. Men det lykkedes ikke. Em var nødt til at smide Øre rundt om bilen for at distrahere mig og flygte. Så længe hun var i live, var han i fare. Men han kunne ikke risikere at gå tilbage til villaen. Det var alt for farligt. Før eller senere, vil nogen finde ud af, Guido og Tiong døde i kælderen. Og umiddelbart efter, at nogen begyndte at stille en masse spørgsmål om den person, der har lejet villa.
  
  
  Nej, Læge. Inuris vil aldrig vende tilbage. Han var stadig på flugt. Kampene var ikke et spil af ego. Han vil vente og forberede gengældelse for hans bødler, der vil marchere på det. I den gyldne alder, han var en tekniker, en dæmon, skaberen, en erstatning for de vagter, der "på magisk vis" forsvandt. Hende, vidste, hvad det betød. Der var altid nogen der havde gode vilkår for dette, såsom" likvidation "eller"ubetinget opsigelse af operationer." Disse vagter var døde ih erstattet. Alexander var Inuris ' bidrag til tyveri af guld.
  
  
  En anden er at tilvejebringe den arbejdskraft, råstyrke, og en masse hjerner behov for en operation af denne størrelse og kompleksitet. Jeg vidste ikke, hvem der præcist, men jeg fandt tilstedeværelsen af Guido og Tiong ved læge meget lærerigt. De virkede ikke som gamle venner af læge eller gamle venner af en anden person. Det var som om, Guido og Chang var blevet tildelt til den læge som en fordel, at medlemmer af alliancen.
  
  
  Så da lægen var efterladt uden livvagter og mistede en pige, at ømu 'en skulle have holdt ude af syne, han burde have konkluderet, at han var på vej til sine venner" husly pit så hurtigt som muligt. Hvis han var hurtig nok, kunne han gå tilbage til sine kammerater, fortælle dem hvad der er sket, og har tillid til den beslutning, at de vil tilgive ego eller i det mindste ikke straffe det, indtil noget afgørende går galt.
  
  
  I mellemtiden, det ego-partnere kunne gøre deres bedste for at gøre sikker på, at intet gik galt med tracking ned på den pige, og muligvis "Nicholas Anderson." De vil sørge for, at ih ' s mouth er beseglet for evigt.
  
  
  Hvis mit gæt var korrekt, Dr. Lothar Inuris er på vej tilbage til New York.
  
  
  "Det lyder godt for mig," Penny sagde.
  
  
  Han havde ikke lyst til at fortælle hende om den anden, en god grund til, at Dr. Inuris var nok i New York. Ikke endnu. "Okay," sagde jeg. "Lad os gå. Har du brug for noget andet i huset?
  
  
  Penny rystede på hovedet. "Jeg har brug for, er mit pas, og det er i min lomme. Lad os gå. Hendes hånd gled ind i min, da vi gik op ad stien til indgangen ved indgangen til Narcissa ' s villa. Solen skinnede klart, og det var behageligt at skille sig af med de dystre ruiner af villa og dens døde indbyggere.
  
  
  "Vi vil blaffe til Nice," sagde jeg. — Vi har stadig nødt til at gå gennem mimmo af mit hotel. Det er bare en følelse af, at jeg får brug for mine venner, hvor vi går. Ih navne, er Hugo, Wilhelmina, og Pierre.
  
  
  Snart var vi ude igen omkring hotellet. Vi tog en taxa til Lufthavnen i Nice, øst for byen, og da vi stoppede foran lufthavnen bygning, Penny trak på mit ærme.
  
  
  "Se," sagde hun.
  
  
  Parkeret uden for — eller rettere, opgivet — der var en hvid Mercedes.
  
  
  "Vi er på rette spor," sagde jeg. "Han formentlig tog en Air France flyvning til Paris kl 7: 30."
  
  
  Vi tog en Inter-flyvning rundt i Nice ved 9: 30, med mellemlanding i Paris og New York.
  
  
  Vi havde ikke meget tid tilbage, før vi forlod dem. Hun blev bragt kaffe til os begge, nogle croissanter, og en kopi af International Herald Tribune. Den store overskrift på den første side, der straks fangede min opmærksomhed. Prisen på guld har toppet. Efterspørgslen for det var på et rekordhøjt niveau på de internationale markeder, og bekymringer om fremtiden for dollar styrkes.
  
  
  Hun desperat behov for at få oplysninger om, hvem der stod bag hele dette guld tyveri drift, hvis der stadig var en chance for at afværge det hele med en katastrofe. Hvis de fleste af OS guld blev lækket, den internationale guld-krisen ville blive til en international panik. Papir dollars ville være værdiløse. Et brød ville være værd en million. Hende, huskede at have læst et sted om Germania så den Første Verdenskrig. I et par år, værdien af brands er faldet fra fire mærker til fire milliarder mærker. Alt var sat op til historien at gentage sig selv, men denne gang i Usa.
  
  
  Turen til Paris var lagt uden uheld. Flyet svingede over Bugten af Engle til at vinde højde, så tag.
  
  
  "Jeg ønsker at komme tilbage her snart," Penny sagde.
  
  
  "Når dette er overstået," hendes far sagt.
  
  
  "Når" eller "hvis"?"
  
  
  I Paris, var vi skifter fly, og en stor Boeing 747 tog ud på tid til Orlov . Hvis mit gæt var korrekt, Lothar Inuris var ikke mere end to timer foran os. Vi var ikke til at hamle op med egoet, men det er i hvert fald følte, at vi var på vej i den rigtige retning. Over Atlanterhavet, Penny lå og sov på min skulder. Jeg kunne ikke bebrejde hende. Nah haft en hård nat. Jeg var træt, for den sags skyld også, men jeg havde ikke føler dig søvnig. Jeg kunne ikke lide, at blive låst op om denne plan. Hun er interesseret i at blive på jorden og jager efter Inuris og hendes ego kammerater. Men endelig, en person på personalet, kom over samtaleanlægget, og fortalte os at fastgøre vores sikkerhedsseler. Annonceringen vågnede Penny. Hun gabede, strakt, så puttede sig ind til mig og lukkede sine øjne.
  
  
  "Hey, Sonya," sagde jeg. Hun åbnede den ene grønne øjne og kiggede op på mig fra under hendes tykke gyldne hår. 'Tid til at vågne op. Vi er nødt til at gå på arbejde.
  
  
  Hun løftede hendes hoved og pressede hendes hår tilbage. "Jo før, jo bedre," sagde hun. "Hvad er du til?'
  
  
  "Vi kommer til at besøge din far," sagde jeg. — Dette er det første punkt på dagsordenen. Han er den bedste føre, vi har med Inuris. Husk, at han havde et kommunikationssystem med Inuris, og jeg ønsker at vide, hvad det er.
  
  
  Taxaen stoppede foran en af de halvtreds år gamle boligblokke på Riverside Drive.
  
  
  Når hendes betalt chauffør, hende hurtigt kiggede rundt. Intet på gaden virkede unormalt for mig. Hvis nogen ser den lejlighed, det var godt skjult.
  
  
  Han tog sin kuffert, da taxi trukket væk igen.
  
  
  "Hvad tid er det nu? Penny bedt om.
  
  
  Hende, kiggede på sit ur. '5: 20.'
  
  
  — Han vil være hjemme når som helst."
  
  
  Vi tog den langsomme elevator op til ottende etage. Han fandt ud af, Wilhelmina Poe ' s hylster og skubbede det ind i vest lomme, holder sin finger på aftrækkeren. Penny ' s tykkelse strammes, når hun så Luger. "Lad os bare kalde det en rutine sikkerheds skyld," sagde jeg. "Jeg vil være den første til at gå ud over hele lift."
  
  
  Penny nikkede. Når elevatoren stoppede, satte han sig ned bag hans kuffert og åbnede forsigtigt døren. Hvis nogen ventede i gangen, de ville have til at skyde på en lille, lav mål at komme igennem hullet i dag. Så ømu ' en bedre være rigtig godt og hurtigt.
  
  
  Han skubbede døren op og kiggede ud på den anden side. "Det er okay," sagde jeg.
  
  
  Penny havde et sæt nøgler klar. "Hold dig væk fra døren, når du åbner det," hendes far sagt. "Og lad mig gå ind først."
  
  
  I det øjeblik døren blev åbnet, han indså, at lejligheden var tom. Det var fyldt med gammel luft, og støvkornenes hang næsten ubevægelig i det lys, der filtreres gennem skrå vinduer i totter. Penny lukkede døren bag os. 'Far?"Nej! " udbrød hun.
  
  
  — Jeg tror ikke, han er hjemme, " sagde jeg, sætte pistolen væk.
  
  
  "Jamen, det vil ikke være lang, så," sagde hun. Hun åbnede vinduer og skænkede mig et glas af Philip Doane sherry. "Det er alt vi har," sagde hun.
  
  
  "Det er okay," sagde jeg.
  
  
  — Hvad er det?"
  
  
  "Halv fem."
  
  
  "Gør dig selv behageligt," sagde hun. "Jeg har tænkt mig at tage et brusebad og forandring. Hvis han kommer, mens jeg er væk, er du nødt til at introducere dig selv.
  
  
  Han stod op, løsnede hans slips, og begyndte unbuttoning hans skjorte.
  
  
  "Jeg ville hellere du enig i, at det forslag, og jeg kunne tage et brusebad for hende alene," sagde jeg.
  
  
  Ee tog hendes hånd. Hun gav mig et drillende blik og førte mig ned ad gangen.
  
  
  "Du kan lide at leve livet farligt, er du ikke?"
  
  
  "Du kan sige," sagde jeg.
  
  
  Hun jokede. "Jeg ved ikke, hvad der vil ske, når han kommer hjem, og vi er stadig i brusebad."
  
  
  — Vi kan sige goddag, " foreslog jeg.
  
  
  Det rummelige badeværelse har haft et brusebad. Vi tog vores tøj af og gik under nah. Hende igen beundrede den krumning af hendes krop.
  
  
  "Hvordan vil du have det?" — Hvad er det? " spurgte hun, hendes hænder på hanerne.
  
  
  "Varm og stærk," sagde jeg.
  
  
  En skarp jet skudt ud omkring brusehoved. Sæbe greb hende, og Penny blev siddende under vandfaldet, hendes bryst lidt presset mod mine. Han lader sæbe glide blidt ned ad hendes ryg. Hendes arme rakte ud og trak mig til hende. Hun lagde hendes hænder på mine skuldre og satte sig med benene lidt fra hinanden, da han trak et spor af skum langs og mellem hendes bryster, og så endda lavere, over hendes flade mave og tilbage og tilbage mellem hendes lår.
  
  
  "Jeg ønsker at være din bad svamp," sagde hun, trykke hendes krop mod min, fr glat, skummende kød rislen omkring mig. Hun gned mod nah. Hun smilede dovent på mig, hendes øjne.
  
  
  "Vask mig," sagde hun. "Vask mig overalt."
  
  
  Hendes hænder lukkede sig omkring min hals. Han rakte ud og løftede hendes ben, indtil de var på mine lår, så trykkede hende ned mod stønne af badeværelset og ind nah. En lille, længe, "ah" undslap hendes læber. Og så, i vores egen vilde, flydende univers, vi har skabt en rasende surf, og derefter i en malstrøm af uimodståelig suge, hvor vi blev fejet væk og forsvandt i en malstrøm af ren spænding.
  
  
  Uanset hvor vi var, vi vendte tilbage til lyden af rindende vand på vores sammenslyngede kroppe.
  
  
  "Jeg var sikker på at han var her," Penny sagde, da vi vendte tilbage til stuen.
  
  
  Han færdig med sin drink og tændte en cigaret. Fortæl hende ikke endnu, hey, hvad jeg tænker.
  
  
  Penny flyttet sig uroligt i stolen. "Måske er han arbejder sent," sagde hun til sidst. — Efter alt, kunne han ikke har vidst, at jeg var på vej hjem i dag.
  
  
  Han sagde ikke noget. Hun formentlig allerede en mistanke om, den samme som hendes, men hun kunne stadig ikke tro det. Penny Dawn var ikke vanvittigt.
  
  
  "Jeg vil kalde ego kontor," sagde hun. Der var en telefon i hallen. Jeg hørte hende kalde op til et nummer, og derefter en anden. "Central," sagde hun. "Jeg får en auto-reply, at det nummer, jeg forsøger at nå, er blevet ophævet. Jeg synes, at det må være en fejl. Jeg hørte hende kalde nummeret op, og der var et øjebliks stilhed, før hun talte igen. — Er du helt sikker?" Jeg hørte ikke svaret, men jeg vidste, det var sandt.
  
  
  Hun kom tilbage ind i stuen og kiggede på mig. "Der er noget galt," sagde hun.
  
  
  Han har tømt sit glas. "Jeg ved, hvad der foregår.'
  
  
  — Du vidste alle sammen, gjorde du ikke?" sagde hun.
  
  
  Han nikkede til hende. — Jeg tror din far er ved at blive holdt som gidsel." Dr. Inuris holdt dig her for at gøre sikker på, at din far gjorde ikke noget for at forhindre, at sidste-øjebliks-guld tyveri. Da han mistede dig, han og hans venner, vendte sig til din far at sørge for, at du ikke gør noget, der ville ødelægge mine planer.
  
  
  "Men så vidt han vidste," Penny sagde, " jeg vidste ikke noget om, hvad der foregik mellem ham og min far."
  
  
  "Når der er femten milliarder dollars på spil, at de ikke tager nogen chancer," sagde jeg. Og desuden, det er nu omkring $ 45 mia. Femten milliarder euro er den officielle pris, der er beregnet til otte og tredive dollars per ounce, at regeringen har betalt for guld. I et frit marked, prisen er næsten tre gange højere."
  
  
  Penny fløjtede. "Hvad gør vi nu?'
  
  
  — Har du nogen idé om, hvordan din far altid kontaktede lægen?" Inuris?
  
  
  Hun rystede på hovedet. "Nej,"sagde hun," at han ikke fortælle mig."
  
  
  "I betragtning af den tilstand af huset,"sagde jeg," at han ikke havde noget imod."
  
  
  "Måske er de ikke tage egoet ud af her," Penny sagde, " måske i kontoret."
  
  
  Hende, han rystede på hovedet. "Jeg kan være forkert," sagde jeg, " men alt for mange ting ikke sker, som de gør i en kontorbygning. Der er elevator operatører i nærheden. Der er alt for mange mennesker overalt, i indgange, på gaden, hvem der kan se og huske noget. Boligejendomme er pricetypes bedre, mere stille. Folk drager om deres egen virksomhed. Det ville være meget lettere og langt mindre risikabelt at fange din far i dit eget ego dom. I betragtning af den tid forskel mellem dette sted og Europa, det var ikke svært for Inuris ' venner til at komme her tidligt, hvis lægen kaldte dem i lufthavnen.
  
  
  — Og hvor ville de tage egoet?"
  
  
  "Det ved jeg ikke," sagde jeg. — Men efter hvad du har fortalt mig om din far, han er en af de mennesker, der finder glæde i at forlade en bly eller andet sted."
  
  
  "Du har ret," Penny sagde. "Men hvor?'
  
  
  "Du siger det," sagde jeg.
  
  
  Penny ' s øjne svømmede rundt i rummet. "Alt ser præcis det samme," sagde hun. Jeg ville have bemærket hende, hvis jeg havde. Han er frygtelig pæn. Hun puttede hende benene under hende i stolen og krøllet op dejectedly.
  
  
  "Tænk over det," sagde jeg.
  
  
  Penny lukkede hendes øjne. Værelset var stille. Gennem de vinduer, der vender Ministeriet for Nødsituationer, hun kunne se den orange kugle af den nedgående sol glødende ærlig over horisonten. Han kiggede på sit ur. Det var klokken seks New York-tid. Banker over hele Amerika blev lukket. Verden var rolig og sikker, i hvert fald indtil i morgen. Og så måske gå i panik for at sætte det hele tråden for at hvile.
  
  
  Pludselig Penny sprang op. "Jeg får det," udbrød hun.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitel 13
  
  
  
  
  Hendes far sprang i sin stol.
  
  
  "Hvad mener du?'
  
  
  "Jeg ved, hvor han vil overlade anelse om," sagde hun. "Hvis han forlod det."
  
  
  'Hvor?'
  
  
  "Box G".
  
  
  Han kiggede på hende questioningly.
  
  
  "Der elfenben boks, som gamle Jie gav til min forfader, når han skulle af sted til Kina. Det gemmer alle sine værdipapirer i nen. Hvis han forlod en anelse om, et eller andet sted, det må være i denne boks.
  
  
  "Hvor er denne kasse?"
  
  
  "I ego-personersværelse," Penny sagde, og allerede var racing ned i hallen efter hende.
  
  
  Hun kom tilbage i et minut. Det var et smukt stykke arbejde, en rektangulær hvid sag, hver tomme af siderne og toppen er dekoreret med smukke relieffer af tilsyneladende alle dyr, man kan forestille sig. Penny gav mig et ego.
  
  
  Han greb fat i låget og trak. Boksen forblev tæt lukket. Penny kiggede på mig pityingly.
  
  
  "Det er ikke så let," sagde hun. "Gee var at have det sjovt indsamle kasser, der var fyldt med gåder, kan du huske det?"
  
  
  "Hvordan virker det åbne?"
  
  
  "Jeg ved det ikke," var gigt.
  
  
  "Vi har to muligheder at vælge fra," sagde jeg. "Vi kan enten bryde ego, som jeg ikke ønsker at gøre, eller er vi nødt til at afsløre denne hemmelighed."
  
  
  "Det er alt for værdifuld til at bryde," Penny sagde. "Min far ville aldrig tilgive mig."
  
  
  "Fyrre-fem milliarder dollars er også meget værdifuldt," sagde jeg. "Og jeg absolut hader alle, der forsøger at røve den amerikanske regering. Enten kender vi hurtigt, eller Philip ' s bidrag til fastsættelsen af en masse problemer er en bunke af ødelagte elfenben.
  
  
  Han tog kassen forsigtigt, dreje det over i hans hænder. Han klappede dens låg, bund og sider. Jeg trykkede på den. Jeg klemt det og følte dens hjørner. Jeg prøvede at trykke og trykke kombinationer. Det rystede hende. Intet virkede.
  
  
  Han kiggede på Penny. 'Nogen idéer?'
  
  
  Hun rystede på hovedet. Uanset hvad det er, vil det være både simple og komplekse. Dette var Ji måde . Give dig et problem, som jeg troede var frygtelig vanskeligt, men den løsning vil altid kigge dig lige i ansigtet.
  
  
  "Stirrer dig i ansigtet hele tiden," sagde han. "Godt.
  
  
  Lad os antage, at dette er den "løsning".
  
  
  Feltet var på mit skød. Hende, kiggede på låget. Intet, men dyr. Løver, tigre, aber, panther, lamaer, elefanter, slanger, bjørne, giraffer, grævlinger, hvaler, ugler, gorillaer, antiloper.
  
  
  Penny lo.
  
  
  "Hvad er det? Jeg spurgte, kigger på Nah, da hun bøjede sig ned for at inspicere de max.
  
  
  "Åh, jeg tænkte bare om gamle Jie . At han sandsynligvis ville have ønsket det. Se den kasse, han havde gjort for den lille dreng, der var så forstyrrende.
  
  
  "Jeg ville have været meget lykkeligere, hvis gamle Jie havde stukket til enklere tricks," sagde jeg.
  
  
  "Men det er simpelt," Penny sagde. "Hendes sind er faldet ned.'
  
  
  "Jeg vil give dig femten minutter til at løse det, og så vil jeg bryde det i stykker," sagde jeg. "I mellemtiden, se hvor du kan finde en pen og papir."
  
  
  Penny, der var tilbage i et øjeblik.
  
  
  Jeg begyndte at tælle det. "Web-hosting," sagde jeg. "Fifty-fire dyr op der. Tretten på hver side. Intet i bunden. I alt et hundrede og seks. Seks løver. Otte elefanter. Aber, fem. Bjørne, tre. Slanger, fem. To ugler. Hvaler, fire. Lamaer, fem. Tre giraffer. En panther. Gorillaer, fire. Buffalo, fem. Fem påfugle og tre dandies.
  
  
  Han holdt tælle det. Penny holdt med at skrive, indtil jeg sagde, " Det er alt."
  
  
  "Sammen," sagde hun. "Det er en alt et hundrede og seks."
  
  
  Jeg tog listen fra Nah, og undersøgte hende ego, mens hun kiggede over min skulder. — Kan du se noget usædvanligt?" Jeg spurgte hende til.
  
  
  Penny rystede på hovedet. "Intet mere end en gæsteliste til Noah' s Ark part," sagde hun.
  
  
  "Måske en afskedsfest," sagde jeg. "Ved ankomsten, at alle skal gå fra borde, i par."
  
  
  Penny var stadig kigger på listen med omhu. "Så vil det være svært.
  
  
  "Hvad mener du?'
  
  
  "For panther-og grævlingen," sagde hun. "Der er kun en omkring dem. Tror du, at de ved noget?"
  
  
  Så så jeg det. "Du har ret, de ved noget. Check ih.'
  
  
  "Jeg vil tage et kig," Penny sagde.
  
  
  — Vil du ikke bemærke noget om dem?"
  
  
  "Det er ikke noget særligt," sagde hun. "Bortset fra, at der kun er én omkring dem, og flere andre."
  
  
  Det blev taget fra Nah af listen. Han holdt kasse i den ene hånd og papir i den anden. "Okay," sagde jeg. "Der er flere end to dyr pr. dyr, med tre undtagelser."
  
  
  "Ja," sagde hun. "Et par ugler, en panter og en grævling."
  
  
  'Korrekte. Hvad er ugler?
  
  
  "Symboler, der visdom," sagde hun.
  
  
  "Igen." Hvor er de ugler?
  
  
  "Åbne over panther og grævling," sagde hun. 'Right?'
  
  
  "Panther, og grævling," gentage det.
  
  
  Penny ' s pande furet.
  
  
  "R & D," sagde jeg. "Forkortelsen af Philip Doane."
  
  
  Hende, der har klikket på panther. Intet er sket.
  
  
  "Åh, Nick," Penny sagte.
  
  
  "Giv ikke op," sagde jeg. — Vi kan prøve noget andet."
  
  
  Han satte en finger på panther-og den anden på grævling. Han kiggede på Penny. Spurgte han.
  
  
  Jeg trykkede på den. Både dyr, gled under min tommelfinger. Der var en svag klik et eller andet sted inde i kassen. Han fjernede hendes hånd, og låget svingede åbne. Philip ' s rådgivning Donna var den første vi så.
  
  
  
  Kapitel 14
  
  
  
  
  Det var ikke meget, men det var nok et stykke hvidt papir med sort blok-bogstaver.
  
  
  Fu Kuan Yeon Acrobatic Troupe. Nu i Solen Teater Min .
  
  
  I det ene hjørne, i en lille, pæne side, at Penny anerkendt som hendes far, var det så tid og dato for møde: 8: 05 am Dr. Inuris spildte ingen tid. Som jeg formodede, at han sandsynligvis kaldet hans kollega i Nice lufthavn, og fortalte ham at hente Philippe Doane så hurtigt som muligt. Han vil holde den forklaring, indtil han ankommer til New York.
  
  
  Så nogen må have betalt Philip Don et besøg tidligt denne morgen. Han var nok opmærksom, men ikke opmærksom nok til at holde den gamle mand fra at lægge papiret i elfenben box; sandsynligvis, mens han var dressing.
  
  
  "Kom nu," Penny sagde.
  
  
  "Ikke så hurtigt.'Fra kig på mit ansigt, hun vidste, at jeg ikke vil have hende med mig.
  
  
  — Du kommer ikke til at gifte sig med Odin, så er du?"
  
  
  "Jeg er bange for, at jeg bliver nødt til," sagde jeg. "Vi får en del måder her, i det mindste midlertidigt."
  
  
  "Jeg ønsker at gå, Nick," sagde hun. — Jeg trak dig her. Og han er min far.
  
  
  Hende, han rystede på hovedet. "Så snart det bliver mørkt, vil jeg gå til, at teater og grave lidt rundt.
  
  
  Jeg ved, at dette theater. Det er beliggende ved krydset af de Bowery og Chinatown. Du må skille sig for meget der.
  
  
  'Hvad så?'Måske skulle vi lade dem vide, vi er her'. Måske ih vil lokke dig ud.
  
  
  "Og formoder, der sker," sagde jeg. "Hvad hvis de fange os begge?"
  
  
  "De vinder, og vi mister," sagde hun med et skuldertræk.
  
  
  "Jeg kan ikke råd til det," sagde jeg. "Og den amerikanske regering, også. Dette er ikke mit spil, hvor "i morgen" får du endnu en chance. Hvis de vinder, og vi mister, det vil være et tab, ikke kun til dig, til mig, at din far, men at mange andre mennesker. Dr. Inuris og hans venner må være lidt bange for lige nu. Din flugt og skulle til at tage din far gidsel er nok til at forstyrre ih ' s planer om at gøre ih nervøs. Husk, at Dr. Inuris har udelukket dig fra at få behandling for en eller anden grund. Dette guld heist nærmer sig sit klimaks. I det øjeblik, de er ikke sikker på, hvor vi er, men i det mindste bør de har mistanke om, at vi får dem problemer. Så der er en chance for at de vil fremskynde driften. Hvis vi laver en fejl i vores beregninger, at de vil være frie som fugle, og katastrofen vil overgå Usa, som det sandsynligvis vil resten af verden. Jeg tror ikke, du ønsker at være på, din samvittighed, Øre-Donu.
  
  
  Hun sænkede hendes øjne.
  
  
  "Hør, lad mig det vide ved ni i morgen formiddag. Hvis jeg ikke er tilbage inden da, så ring Fælles Trykke på og Wire Service i Washington og bede om en mand ved navn Hawke. Fortæller dem alt, hvad du ved. Derefter gøre, hvad du vil. Det er alt jeg beder ham. Mindst denne måde har du en chance for at se din far igen.
  
  
  Penny nikkede i enighed. "Hvad kommer til at ske for dig, Nick?" Hun trykkede hendes varme krop mod min.
  
  
  "Bare rolig," sagde jeg. "Jeg kom lige i tanke om, at jeg har en masse at leve med."
  
  
  Hun kunne ikke hjælpe, men smile. "Så prøv at huske dette," sagde hun.
  
  
  "Det vil distrahere mig alt for meget," sagde jeg.
  
  
  Hun tog et skridt væk fra mig. "Nu får klar til at forlade," sagde hun.
  
  
  Jeg var iført en lys blazer, mørk grå bukser og en mørk blå rullekrave, jeg havde taget ud af min kuffert. Wilhelmina og Hugo Pierre gik tilbage til deres sædvanlige steder, mens hendes var fyldt med et par barberblade i folderne af sin rullekrave.
  
  
  Penny udgivet mig. "Vær forsigtig, Nick," sagde hun.
  
  
  "Lad ikke nogen i, men mig," sagde jeg.
  
  
  "Bare rolig," sagde hun.
  
  
  Måske var det Sung Min Theater i det sjove af halvfemserne, der var et hit , men jeg tvivlede på det. En ting var sikker: hvis den nogensinde havde haft sin storhedstid, hvis det nogensinde har haft, det må have været en lang tid siden. Den store, gamle, firkantede bygning syntes at være skjult i skyggen af Manhattan Bridge, som er hvælvet over det. Han var i konstant semi-mørke, som hvis krybende, for at vise den korruption, der havde ramt ego i årenes løb.
  
  
  Den har mistet sin store scene for længe siden, og fungerede som en biograf for det meste af året. Tja, igen, ikke tilfældet, når Hollywood-gæster ser frem til deres premierer. Der var gamle Westerns og billig import fra Hong Kong film industrien. Akrobater indtog scenen en gang eller to gange om året omkring Taiwan. En særlig ære, der denne gang gik til Kuan Yeon Trup.
  
  
  Hendes var hug på de beskidte taget, ved at kigge gennem en af de støvede ovenlys. Under mig, på det tidspunkt, så jeg en mand nøgen til taljen og en pige i en bare-back-dress bukker for publikum. Der var en lav-key runde af bifald.
  
  
  De sprang tilbage op på scenen og stod langt fra hinanden. Der er en pige på den ene side og en mand på den anden. Et glas frynset dart sad på en nøgne træ-bordet.
  
  
  Pigen tog den ene og vendte sig til den mand, der havde ryggen til hende. Hun bøjede sin arm og kastede ømu ' ens spydkast med al sin styrke. Dart rystede i læggen ego, og en dråbe blod kom ud fra under huden.
  
  
  Han kiggede på det lidt længere tid, så er omhyggeligt gik på tværs af tjæret tag. Der var en anden ovenlys, der skulle udforskes. Det var hård, men ikke er uigennemsigtig, og man kigger ned gennem den gamle glas lavet min puls hurtigere. Dr. Lothar Inuris blev stående i rummet under mig.
  
  
  Han var ikke alene. Han var i selskab med to andre mænd. Og selv om hun aldrig havde set før, nam en, for os andre, hun blev straks klar over, ih. Hendes ses ih fotos i gerninger og ah.
  
  
  Omkring dem, Odin var høj og tynd, med mørkt bølget hår og en mørk, smuk ansigt. Hun blev straks klar over, Don Mario ' s nen-Princippet. Hvis mafiaen var et fodboldhold, han vil være topscorer og fodbold spiller i år på samme tid. Han var i den nye mafia; født i USA, veluddannede, intelligente, erfarne og hærdede. Han ville ikke bruge muskel, hvor han kunne bruge sin sunde fornuft. Han vidste, at loven ud og ind, og der bruges hvert hul, han kunne finde. Du kan mistænke ego af mange ting-røverier, lånehajers aktiviteter, narkotika, prostitution og gambling - men bevise det. Ego er kaldet "prince", og selv den gamle dons gav ham hans grund. De var gamle hunde med gamle tricks. Prinsen vidste, nye. Han er dygtig til hvidvaskning af sorte penge i udlandet. Han vidste hvordan til at infiltrere og overtage den juridiske virksomhed, uden at bekymre dig om lov. Han vidste, at alle de tricks og fælder af politiet og tusind og en måde at undgå ih. Hvis nogen var efter 45 mia gold: the prince ' s deltagelse rigtig gav mening.
  
  
  Ikke mindre interessant var den tredje mand i rummet. Han havde en kompakt, kraftfuld krop og fladskærms-funktioner, når månen var fuld. Selv uden uniform, ego var let at genkende. Søn af Voen, eller snarere Oberst, Søn af Sieh. Han arbejder i den Kinesiske Hær, Efterretningstjeneste, voksede op i Vest, og har modtaget en økonomisk uddannelse fra Oxford. Militært, blev han betragtet som en genial strateg. Han fik ry som en første-satsen leder af efterretningstjenesten kendt som Månen uden Macau i 1950'erne. Han organiserede militære efterretninger, operationer i Nordkorea og Hanoi. Russiske intelligens betragtes som ego de mest farlige Kinesisk agent, de nogensinde havde mødt. Det blev sagt, at han var så cool som han var genial, og så ambitiøs, som han var en koldblodig. Nu, på denne tilsyneladende fredelige forår aften, han befandt sig i en lurvet Manhattan teater, og at dømme efter udtryk på deres ansigter, at han var meget vred.
  
  
  Hendes Søn er oberst kunne ikke høre, hvad han sagde, da han sad i en stol med lige ryglæn på et træbord i et tomt rum, men der var ingen tvivl omfattet af ego, hans vrede. Ego ' s ansigt blev kroget med vrede. Mørkt blod flød frit under hans hud, og da han talte, pegefingeren på højre hånd smuttede en knoklet spyd mod Lothar Inuris.
  
  
  Prinsen stod til side, arme krydset, og smilede contemptuously på den lumske læge.
  
  
  Inuris holdt ud af hans hænder til Oberst i en gestus af forsoning. Men Kineserne ikke ønsker at vide. Dr. Inuris forsøgte at tale, men i gigt af Oberst, Søn sprang op og hamrede sin knytnæve på bordet. Han hørte ikke, at vores prædikener. Ikke engang lyden af Oberst Søn næve på bordet kunne blive hørt.
  
  
  Men han kunne gætte sig til, hvad der foregik. Dr. Inuris tilbage til byen, og gav Riviera detaljerne i hans mislykkede projekt. Og Oberst, min Søn har reageret forudsigeligt. Han havde ry for at være en perfektionist. Og hans stemme eksploderede. Inuris var et fjols. Ego ' s rolle i operationen var enkel nok: at holde pigen væk. Nu er han ødelagt planen. Ikke én, men to gange. Og nu er hun løbe væk. Ikke at nævne, at ædle Amerikanske Nicholas Anderson, der kom her for at hjælpe.
  
  
  Oberst Søn stoppede med at gå. Ego ' s hænder gjort hakke bevægelser, mens han talte. Dr. Inuris forsøgt at være så diskrete som muligt, hvilket er vigtigt i et rum med kun tre mennesker.
  
  
  Jeg elskede at se, Læge Inuris bliver slået op. Han fik, hvad han fortjener, og mere, men ser alene ville ikke have hjulpet mig til at tage endnu et skridt fremad.
  
  
  Obersten faldt til ro. Han gik tilbage til sit skrivebord. Han tændte en lang cigaret, inhalerede dybt og langsomt frigives ego hans tykke næsebor. Røgen blev flyder i to lige store vandløb. Han begyndte at tale igen.
  
  
  Jeg lagde mit øre til skylight ramme, men jeg kunne ikke høre noget. Og som hendes forsigtigt lænede sig mod ovenlys, med én hånd for modvægt, hun følte et af vinduerne bevæge sig under mine fingre. Han flyttede væk fra hende, og kiggede ind i værelset. Ingen omkring dem syntes at have hørt noget. Oberst Søn simpelthen fortsatte som før.
  
  
  Mine fingre undersøgt løs glas. Afretningslag at holde egoet i stedet skal have tørret år siden. Glas flyttes nemt. Hendes hånd bevægede sig, og Hugo, stilet, gled ind i min hånd. Hendes tavse stahl cut-off kit. Så hun omhyggeligt placeret en kniv i en ramme af træ, og den har skabt det. Med spidsen af hendes stilethæl, han løftede glasset og tog den ud. Nu er hendes Søns stemme kunne høre hende . "For nu, er vi bare nødt til at flytte på. Ægte fagfolk, som den idiot, "Inuris pegede på lægen," fulgte hans anvisninger korrekt." Han tog endnu et træk på de røg sin cigaret og pustede ego gennem hans næsebor igen. "Dybest set, er vi nødt til at handle, som om denne pige og Mr. Anderson, ikke eksisterer. De kan udgøre en trussel mod vores drift, men der er også en mulighed for, at dette ikke er tilfældet." Han kiggede på Inuris. — Du mener, at denne pige ikke ved noget om vores drift. Hende, jeg håber, at du fik det rigtige. Som for dette Anderson, hans ego synes intet mere end et uheldigt sammenfald. I alle tilfælde, er det for sent nu at sætte en stopper for vores planer. Der er for meget på spil for os alle, og vi er nu tæt på afslutningen.
  
  
  "Jeg mener dog, at nogle ændringer er nødvendige." Han færdig med sin cigaret. — Jeg vil drøfte det med dig i et par minutter." Men først "— han stod op fra sin stol, tog en tom pakke cigaretter omkring hans lomme, og krøllet det op — " jeg har brug for nogle cigaretter. Han gik ud gennem værelserne.
  
  
  Jeg stirrede på hende. Dr. Inuris kiggede på Don Mario. En af disse hæslige, skingre, nervøs fniser brød ud omkring ego af de vortelignende hals. Ego er nerver var lidt mindre anspændt, når Oberst Søn ikke var i rummet. Don Mario kiggede på ham koldt.
  
  
  "Fortvivl ikke," Dr. Inuris ømu ' en sagde. "Alt vil være fint. Jeg ved, at det for en kendsgerning.
  
  
  Don Mario ventede lang tid, før han svarer. Ego ' s stemme var fyldt med væmmelse. "Du må ikke spille nogen mere fjollet end nødvendigt," sagde han. "Alt gik godt, indtil du har besluttet at jeg skal være hendes elsker."
  
  
  "Alt vil være fint," Inuris sagde. "Du behøver ikke bekymre dig.'
  
  
  "Hør," Don Mario sagde: "af alle de mennesker, der har noget at bekymre dig om, at du i første omgang. Hvis noget går galt, vil du nødt til at bekymre sig om mig, og Oberst Søn, du stakkel, da du er her. Og hvis du ikke gør det, er der altid noget at bekymre sig om."
  
  
  "Vil du se den stemme," Dr. Inuris sagde. "Alt vil være fint. Tillid til mig. Påtage sig...'
  
  
  Jeg hørte ikke resten af det. I næste sekund, min vejrtrækning stoppet som en metal kæde lukket omkring min hals. Som hendes kæmpede for et pust af prøvetagning luft under stål pres af smash bide i kraven på min trøje, min hånd instinktivt nået til luger. Min tunge stak ud fra rta. Mine øjne virkede til at hoppe, som ondt. Et eller andet sted i min ilt-berøvet hjerne, vidste jeg, at den ene bag mig blev ved hjælp af den dødbringende nunchucks så elsket af karate kæmpere.
  
  
  Kæden mellem de to håndtag presses hele mit liv omkring mig. Men min hånd var stadig på pistolen.
  
  
  "Nej, nej, Carter, at dette ikke kommer til at arbejde," en stemme sagde. Så var der en kraftig lussing til bagsiden af mit hoved, og en opblussen af kvalmende lys, før jeg blev opslugt af mørket.
  
  
  Kapitel 15
  
  
  
  
  Da jeg igen kom til bevidsthed, fandt jeg mig selv liggende på gulvet i et lille rum bag scenen. Mine hænder og fødder var bundet, og tilbage i mit hoved føltes som om nogen havde knust mit ego med en sandbag. Oberst Seung, Don Mario, og Inuris stod og kiggede på mig.
  
  
  — Føler du dig lidt bedre?" Obersten spurgte sin søn.
  
  
  Han forsigtigt bevægede sit hoved frem og tilbage. "Jeg tror ikke, at noget er brækket," sagde jeg.
  
  
  Oberst Søn oplyste omkring hans lange cigaretter og lader røgen sive gennem hans næsebor. "Faktisk, du fortjener at dø," sagde han. "Hvis kun fordi du var så skødesløs. Skødesløshed i vores arbejde er uacceptabelt, du kender. Og det var meget ligegyldig for dig til at trække vinduet ud omkring ovenlys. Har det nogensinde sket for dig, at når du fjerne glasset, friskhed værelse har aircondition, prøveudtagning stiger? Mere præcist, en meget lille strøm af luft prøvetagning. Men strøm er nok til at sprede skyer af røg omkring mine næsebor. Min observation af røg har reddet mit liv mere end én gang." Han smilede. "Du kan sige, at jeg er en af de få mennesker i verden, der ryger for deres sundhed."
  
  
  "Hvis jeg kunne, ville jeg sløjfe til din iagttagelsesevne, Oberst," sagde jeg. — Men jeg er bange for, at det er lidt svært i min nuværende situation."
  
  
  "Jeg vil tage den tanke, Carter," sagde han. Han gloede på Dr. Inuris. "Ja, det er Carter, du idiot. Nick Carter, ikke Nicholas Anderson. Han er en agent for AH.'
  
  
  Dr. Inuris åbnede munden. Don Mario set i overraskelse.
  
  
  -"Hende, havde jeg ingen idé om -" Dr. Inuris begyndte.
  
  
  "Stille!"Oberst, min søn afbrød ham. "Selvfølgelig skal du havde ingen idé om. Denne hjerne jeres er lige ved hånden, i dit skridt, måske alle steder, men dit hoved. Så du troede, han var bare en turist, en temmelig galant plageånd, der er sket til at komme til undsætning for en pige i nød? Du er en endnu større idiot, end jeg troede. Mandens navn er Nick Carter. Hver respekt for sig selv intelligence agency på Jorden har en fil på ham. Han er en mester snigmorder af profession . Oberst Søn kiggede på mig. "N3, er det ikke?"
  
  
  Han sagde ikke noget til hende, og prøvede at flytte til en siddende position. Mit hoved var splittet.
  
  
  "Ud over den ego af udseende," Oberst Søn fortsatte, som om at give en forelæsning, " Carter er også kendt for sit arsenal af våben. Luger, der er kendt som Wilhelmina. Han tog Ego fra stolen og vinkede til dem. Han vil gentage vis. "En lille, men dødbringende gas bombe kendt som Pierre."
  
  
  Dr. Inuris nikkede til hvert emne præsenteres for ømu ' en. Ego ' s ansigt blev rød, og hun så igen puls-lignende blå orm under ego-templet. Ømu 'en var nødt til at sluge en masse af fornærmelser, og ømu' en ikke kunne lide det. Han rystede med vrede.
  
  
  Pludselig trådte han frem og sparkede mig i ribbenene. Hende, faldt og rullede derfra. Kick savnet mig, men rullende ikke hjælpe mit hoved meget. Smerteligt, satte hun sig op igen.
  
  
  Obersten fik op fra bag hans stol. Hun havde en stilethæl i hendes hånd. For et øjeblik, jeg troede, han var efter mig, men i stedet trådte han på Dr. Inuris, der trådte tilbage, indtil ego spaltning var mod væggen med ingen anden vej ud. Oberst, Søn hævet kniv under hans hage. Han talte meget roligt, som kun øget ego, vrede.
  
  
  "Lyt omhyggeligt," sagde han. — Du har allerede voldt os problemer nok. Du er heldig, jeg har ikke dræbt dig endnu.
  
  
  Kun min Ære kræver, at du få lov til at deltage i denne operation. Og hvis jeg var dig, ville jeg ikke regne med, at ære for meget. Så tag mit råd og værne om det meget godt: holde sig i ro. Må ikke haste noget; måske vil du overleve. Men hvis du ignorere mit råd, vil jeg skære din ulækkert hals uden den mindste tøven. Som for Carter, hendes og hendes alene, jeg vil slippe af med ham i det øjeblik, hvor det behager mig, og ikke før. Vidste du at gøre dig klar?"
  
  
  Han let understregede proptrækker med spidsen af stilethæl i doctor ' s hals. Jeg lægger nok pres på Inuris Rivnenskaya ' s hals for at skrabe ham, men ikke til at gennembore ham. Lægens øjne buler omkring hans hoved. Em lykkedes en kort nik anerkendelse.
  
  
  Oberst Søn flyttede væk fra ham og vendte tilbage til sin plads ved bordet. "Okay," sagde han. "Nu, mine herrer," sagde han, fastsættelse af hans øjne på hver af os. "Lad os komme tilbage til det punkt. Før vi forlader dette rum i aften, jeg ønsker alle til at holde sig ajour med den seneste udvikling. Han smilede til mig. "Selv du, Carter.
  
  
  "Du må ikke gøre mig en tjeneste, Oberst," sagde jeg.
  
  
  "En fordel? grinede han. 'Næppe. Lad mig fortælle dig noget, " sagde han, lænede sig frem i stolen. — Vil du dø meget langsomt og meget smertefuldt. Og hende, jeg vil have dig til at vide, at en del af denne smerte vil være i dit sind. Nogle omkring dem er relateret til din krop, men jeg kan forsikre dig om, at hvad der rammer dit sind vil helt sikkert være meget mere ulidelig. Indtil jeg er færdig med det, du vil tigge mig til at dø. Vil du fortsætte med at bede."
  
  
  "Vær ikke alt for sikker på om det, Oberst," sagde jeg.
  
  
  Oberst Søn løftede sin hånd. "Please, Carter, skåne mig din bravado og lad mig fortsætte med, hvad jeg har at sige. Jeg er ligeglad med, at du sidder her og deltage i vores samtale i dag. Jeg ønsker at informere dig om, at du har fejlet. Og så længe du lever, eller rettere, så længe jeg lade dig leve, jeg ønsker viden om din manglende evne til at trykke ned på dig som en stor sten, presse alle viljen til at leve omkring dig." Han sænkede stemmen. "Jeg vil have dig til at tænke over det, Carter, i gang."
  
  
  Han klappede sine hænder sammen, som om at bryde en forbandelse.
  
  
  "Nu er det første element er den pige."
  
  
  "Ikke involverer hende i dette," sagde jeg.
  
  
  "Shut up, Carter," obersten sagde til sin søn. "Jeg ville være den største idiot, hvis jeg ikke drage fordel af den dumhed af min kollega, Dr. Inuris. Din ridderlige tendenser har intet med mig at gøre. Selv du bliver nødt til at indrømme, at det ville være uklogt ikke at bringe dem ud.
  
  
  "Hun ved ikke, om det," sagde jeg.
  
  
  "Jeg tror, at han fortæller sandheden," Dr. Inouris sagde. "Hun fortalte mig, at hun vidste ikke noget om hendes fars forhold med mig."
  
  
  Enten Lothar Inuris var der en større idiot, end han så ud, eller ego mad forstand var stadig husly til tanken om at dele en kærlighed reden et sted med ego ' s personlige opstandelse af Nicole." Under alle omstændigheder, jeg var ligeglad.
  
  
  Men Oberst Seung ved... "jeg fortalte dig, at lukke op," sagde han. Lægen mumlede noget om at forsøge at hjælpe og lukkede hans mund, men cringed under Oberst Søns hånlig blik.
  
  
  "Nej, Carter, jeg er bange for, at pigen vil blive neutraliseret. Jeg siger dig som kollega. Hende, skal du sætte dig i mine sko. Antag, at, som du siger, at pigen ikke vide noget. Men jeg kan tilføje, at jeg ikke antager det, fordi det forudsætter også, at jeg vil stole på dig, og jeg vil aldrig stole på hende. Men lad os antage, at den pige ikke ved noget. Der er intet om det forretningsmæssige forhold mellem hendes far og Dr. Inuris. Der er dog én ting, at hun vil opdage det før eller senere, hvis hun ikke har åbnet ee endnu. The Colonel 's Søn' s øjne stirrede unblinkingly på mig. "Og det er fordi hendes far er forsvundet."
  
  
  Han forsøgte at holde hans ansigt os som passive.
  
  
  — Og hvis hun finder ud af, om det, vil hun sandsynligvis ind på Ego ' s placering; undersøgelser, der vil inddrage myndighederne." Og når myndighederne begynder at sætte spørgsmålstegn ved hende om hendes far, den unge dame vil uden tvivl fortælle dem, at hendes far havde en affære med Dr. Inuris, den læge, der har udført operationen på hende. Og selv hvis han skulle påtage sig en falsk identitet, ego, beherskelse af sit håndværk er sådan, at ego ' s sande identitet vil snart overflade. Men han brugte ikke en påtaget navn. Og så myndighederne vil opdage, at denne Dr. Inuris har opnået en vis berømmelse, hvis du mener, at navnet kan være kendt, hvis det vises i straffeattest i en række lande. Jeg ønsker ikke at genere min kollega unødigt, men nogle egoistiske forbrydelser, der har en særlig ugunstig ry, selv i samfund, der er meget tolerante over for seksuelle udskejelser. Andre vedrører, eller foreslå stofmisbrug, især til personlig brug. Og stadig andre foreslår involvering i spionage. Ikke at nævne nogle forbrydelser mod mindreårige, som kort sagt, kan nemt blive klassificeret som krigsforbrydelser."
  
  
  Hende, kiggede på Inuris. Han sænkede sine øjne, da de tre mænd stirrede på ham i dyb afsky. Men på samme tid følte han et brændende had for at være genstand for en sådan offentlig ydmygelse af den Colonel ' s Søn. Han tænkte ved sig selv, at hvis der nogensinde var en mulighed, når Dr. Inuris kunne gøre den Kinesiske betale, ville han være glad for at gøre det.
  
  
  Oberst Søn fortsatte... Og så de myndigheder, der uundgåeligt ville gå til Dr. Inuris og videre. Inuris, som vi har set, er så fuldstændig afhængig af sin egen glæde. Han higer intens nydelse. Han er forfærdet over ulejligheden. Han er bange for at blive såret, med ufattelige fejhed. Forkæl dig selv ego i hænderne på myndighederne, udsætte ego til den mindste smerte, og hvad bliver resultatet? Han ville have røg ud af alt i håb om at redde hans hæslige skjule. Og hvorfor? Alt sammen fordi vi har glemt at neutralisere pige. Oberst Seung rystede på hovedet, som hvis i en spottende udtryk for beklagelse. "Nej, jeg er bange for, at vi er nødt til at tage hende. Kan du ikke enig, Carter?"
  
  
  Du har noget at sige.
  
  
  "Men jeg skal tage din tavshed for samstemmende udtalelse, Carter," Obersten sagde til sin søn. "Hvilket bringer os til det uundgåelige spørgsmål: hvor er pigen?"
  
  
  "Jeg er bange for, at jeg ikke ved, Oberst," sagde jeg.
  
  
  Obersten smilede til mig. "Carter, var vi bare taler om din troværdighed. Baseret, selvfølgelig, på din kendt ry. Jeg fortalte dig da, og jeg vil fortælle dig det igen: jeg har ikke tillid til dig.
  
  
  Oberst Søn tændte endnu en lang cigaret og tændte en to træ-kampe, som han tog ud af lakeret kasse i hans jakkelomme. Så tog han min stilethæl fra stolen og gik til at skærpe en anden kamp.
  
  
  "Du må ikke gøre mig ondt for dig, Carter. I en tid, jeg vil medføre, at du smerter i alle dens former, men jeg håbede på at undgå den sædvanlige tortur. Husk, jeg har ingen reel modvilje mod at såre dig, men jeg ved, det er en fornøjelse at have min uværdige kollega her, " han rykkede sit hoved i lægens retning. Inuris: "At ville gøre mig til ikke at gøre det. Han fortjener ikke den slags attraktion.
  
  
  "Gå på, Oberst," ømu ' en fortalte hende. Jo før han starter, jo bedre. I tortur, er der et punkt, hvor dit sind ikke længere modtager beskeder af smerte sendt af din krop, selv hvis du forbliver bevidst. Så sjælen flyder på et uopnåeligt niveau, fri og sikker. Jeg kunne se frem til det, og vide, at hvis jeg kunne nå det niveau, og blive der til i morgen, Penny Dawn ville fylde Hawke i.
  
  
  Obersten stod op, gik rundt på stolen, og standsede foran mig. Han nåede ned, greb fat i mine hænder, der var bundet sammen, og stak spidsen af kampen under neglen af min højre pegefinger. Så han rørte svovl hoved med rød-hot spidsen af sin cigaret, og det lyser op med en ond hvæsen.
  
  
  Han sad og så flammen brænde igennem kampen, forlader sort krøllet rester. Oberst Søn nåede over bordet, greb en stilet, og holdt den skinnende toppen af det en del af en tomme fra mit øje.
  
  
  "Ikke flytte,"sagde han," eller er dit øje kan udvikle sig til en oliven på et spyd."
  
  
  Hende, så kampen stadig brænder.
  
  
  "Hvor er pigen?" - sagde oberst til sin søn.
  
  
  Hendes, jeg følte varmen kommer tættere på min hud.
  
  
  "Ikke flytte, Carter," obersten advaret.
  
  
  Smerten er steget, og jeg kunne mærke mine muskler spænde ufrivilligt. Bladet var en svag slør foran mine øjne.
  
  
  Og derefter alle af en pludselig, at det var forbi. Oberst Søn nåede ud med sin frie hånd og slukkede flammen. — Jeg burde have vidst, at jeg ikke har prøvet, Carter, men jeg var nødt til det. Du vil aldrig vide. Han vendte sig mod Don Mario og smilede.
  
  
  "Jeg finder mig selv i en temmelig vanskelig stilling," sagde obersten til sin søn. "Jeg er nødt til at give Manden kredit, jeg er sikker på, at han ville have givet mig kredit. Vi er både fordele og meget god. Selv om det var risikoen værd at se, hvis han kan være følsomme over for enklere former for tortur, dybt ned i hendes vidste, det var ikke så, ikke mere end hendes." Han vendte sig mod mig. — Faktisk, du slags bifaldt ideen, gjorde du ikke, Carter?" Du håbede, at du ville passere den indledende fase til niveauet af total glemsel, som vi alle kender ego. Han var griner. "Det er næsten som jeg kan læse dine tanker, er det ikke?"
  
  
  Don Mario afbrød ham. "Meget godt, Oberst. Jeg tror, det er tid til at stoppe for sjov og spille spil.
  
  
  Oberst Søn kiggede på sit ur. "Jeg er ked af," sagde han, " du bør aldrig spilde din tid. Og vi har meget-del - i aften.
  
  
  "Giv mig den kniv," Don Mario sagde.
  
  
  Med en lille bue, Obersten afleveret Ømu ' en skinnende stilethæl.
  
  
  Don Mario vejes ego beundrende i hans hånd. Så kiggede han på mig med sin iskolde blå øjne. "På mindre end femten minutter, vil du fortælle mig, hvor denne pige er, Carter."
  
  
  Han krydsede rummet og hviskede noget i doctor ' s øre. Lægen nikkede og gik ud gennem værelserne. Et par minutter senere, kom han tilbage og nikkede til Don Mario. Don Mario svarede med et kort nik til godkendelse. Hvad kan du fortælle os om nen, han var ikke en mand, der spildte ord. Oberst Søn, satte sig ned igen. Jeg havde ingen idé om, hvad vi ventede på.
  
  
  Mindre end ti minutter senere, hørte jeg en kraftig banke på hendes dør.
  
  
  "Hvem er der? Don Mario bedt om.
  
  
  "Vito", var gigt.
  
  
  "Okay," Don Mario sagde.
  
  
  Døren sprang op, og en lille voldsramte statue forskudt i og kollapsede på mine fødder. Ego ' s ansigt blev udtværet og hans trøje var revet i stykker. En af ego briller manglede. På trods af min forvirring, det tog kun et overfladisk overblik til at indse, at den ynkelige skabning foran mig, var ingen ringere end Philip Doane.
  
  
  — Du ved, hvem det er, er du ikke?" Don Mario sagde.
  
  
  Hvis det var ment som en proptrækker, han allerede vidste, gigt, at dømme efter den måde, anerkendelse blinkede over mit ansigt, måske et splitsekund.
  
  
  "Husk," sagde Oberst 's Søn," jeg har planer for Mr. Doane.
  
  
  "Fortvivl ikke," Don Mario sagde. — Jeg kender dine planer. Du vil stadig få egoet tilbage, for det meste.
  
  
  "Meget godt," sagde Obersten til sin søn.
  
  
  — Har du nogen medicinsk udstyr handy, Læge?" Prinsen spurgte.
  
  
  "Ja," Dr. Inuris sagde.
  
  
  "Bring ih her. Jeg har brug for komprimering og gag puder og måske nogle morfin, indtil vi kan få egoet tilbage til bevidsthed. Og tage alt, hvad du nødt til at stoppe blødningen.
  
  
  Oberst Søn, så mine øjne udvide ved omtale af lægemidler
  
  
  "Tror ikke du har hørt noget, som du ikke skulle, Carter," sagde han. — Du vil blive bedøvet dig selv for en overskuelig fremtid.
  
  
  Dr. Inuris løb rundt i rummet og vendte tilbage med en sort taske.
  
  
  Philip Doane lå på gulvet, stønnende og fra tid til tid. Don Mario knælede ved siden af ham og vendte ham om, indtil han stod ansigt op, stønne lidt, som en fisk fanget omkring vand.
  
  
  Don Mario 's venstre hånd skød ud, greb den gamle mands lavere kæbe, og tvunget ego' s åbne munden. Så han indsat spidsen af stilethæl og pressede ego mod hans kind, indtil han kunne se, at huden bule ud foran mine øjne.
  
  
  Don Mario kiggede på mig. "Hør, Carter, og tænke hurtigt. Hendes kniv specialist. Tillid til mig. Dens heller ikke mod ego brug. Jeg spørger dig, hvor pigen er. Jeg vil have et hurtigt og ærligt svar. No kidding. Ingen falske beviser. Hvis jeg ikke får et svar, jeg vil skære den gamle mands kind og spørger ham igen.
  
  
  Oberst Søn strålede. Mario tilsyneladende var tæt på at ømu ' en i ånden af en person.
  
  
  Don Mario fortsatte med at tale. "Og hvis jeg ikke får gigt, jeg kan lide, vil jeg gøre det lidt mere. Så hendes beru anden kind til og spørge dig igen. Så jeg arbejder på mine ører og næse. Jeg vil skære hendes øjne, hendes fingre. Tæerne. Et helt ben. Lægen vil holde em i live, fordi den oberst har brug for ham i live. Men det vil være et vrag, og endda en læge ikke vil være i stand til at løse ego. Og du er den ene til at skyde skylden på. At holde jeres kæft som en stor helt, Carter. Hvordan vil du have det?
  
  
  Han kunne næsten se de blade gennem den gamle mand er bleg, tynd kinden. Han lå med lukkede øjne, hans ånde fløjtende over hans pukkel brystet. Hvad han var, Philip Doane ikke har meget at se på. Han gav mig en masse besvær, men det var det mindste af det. Hvad gjorde han truede en katastrofe for millioner af mennesker. Så på den ene side, ego var ikke værd at gemme. Men i hans besættelse, han var ikke så slemt. Hendes gæt er, at der i hans eget sind, han kun åbnet nogle døre til et par folk i bytte for at gøre sin datters liv lysere. Hvis jeg lader Don Mario skære mit ego stykker, kan det spare en Krone. Og ved at spare på hende, måske jeg kan redde hende guld.
  
  
  På den anden side, hvis jeg åbnede min mund og fortalte dem om, hvor og hvordan man får en Krone, det kan give den gamle mand en idé om, hvad han havde gjort for nah. Han har sikkert fortjener det, mulighed for at se hende en gang: smuk.
  
  
  Men det er sandsynligt, at et glimt vil koste en udendørs pool omkring fyrre-fem milliarder dollars.
  
  
  På et strengt fagligt niveau, kun én gigt kunne give det. Og det var helt tavs.
  
  
  Han åbnede sin mund og sagde: "Du vil finde hende i hendes fars lejlighed. Hun venter mig."
  
  
  
  Kapitel 16
  
  
  
  
  Oberst Søn slog Mario på bagsiden. "Smukke," sagde han, med et smil er bredt nok til at afsløre en række af stål kindtænder. "Bare smuk."
  
  
  Don Mario ikke svare ømu ' en. "Vito," kaldte han. "Kom ind."
  
  
  En ilder-faced bølle, der stak sit hoved ind ad døren. Don Mario kastet ømu et bundt nøgler.
  
  
  "Gå tilbage til den gamle mands hus," sagde han. "Du vil finde en pige. Tage hende med tilbage til skibet. Jeg vil se dig der."'
  
  
  "Okay," sagde den ilder, og forsvandt. På trods af min vejledning, Penny, jeg havde ingen tvivl om, at den ilder ville behændigt følge ego ' s kommando. Hun vil høre nøglen i låsen og beslutte-på trods af alt, hvad vi har sagt til hinanden, at hendes far er kommet efter alle, og er nu ved at åbne denne dør. Kun det vil ikke være ham.
  
  
  Oberst Søn kiggede på mig mærkeligt.
  
  
  Selvfølgelig, jeg indrømmer, at det virkede vanvittigt, især i øjnene af en professionel som Oberst Søn. Han næsten lo. Han lugtede en fælde. Der var ingen forklaring for den pige, der forsøger at redde sin far. Der var absolut ingen fordel for ham. Fordi, i ego ' s opfattelse, at vi ikke har en stor fremtid for den gamle mand, vi ikke har en stor fremtid for mig, at vi ikke har en stor fremtid for den pige.
  
  
  Jeg kunne ikke bebrejde ham. Fra egoets synspunkt, spillet var næsten forbi, og han vandt. Med pigen i ego af de myndigheder, han havde næsten alle kort: den mystiske Mr. Anderson, der faldt i ego ' s hænder omkring ingenting og viste sig at være en ØKSE agent; den pige, der let kan forårsage em for en masse besvær og Philip Doane, der skal har altid været et mysterium, at Oberst Søn, da prisen for at stjæle guld må have været Det må have virket utroligt lave til ham.
  
  
  Hun var ikke bedt om at fortælle, Em, hvad hendes motiver var. Han ville ikke have forstået det alligevel. Selvfølgelig, jeg brød alle regler. Disse regler sagde, " Giv op på denne gamle mand. Tage tid for pigen at komme til Høg. Stall for tiden. Læn dig tilbage og se Don Mario skære Philip Doane i stykker. Foregive, at du ikke kan se blod, skræk og rædsel, og pinefulde smerter. Forestil dig alle de gode ting, du vil opnå ved at sidde ude. Tag billeder af blod strømmer rundt i den gamle mands ansigt og øjne. Gør dig immun over til skrig. Bare tænk på, hvad vejledningen siger.
  
  
  Nogle gange er du nødt til at kassere instruktioner. Noget inde i mig højlydt sagde nej til ideen om Don Mario hakke den gamle mand i stykker, mens oberst og Søn klappede og Inuris slikkede hans læber og egoets øjne glaseret over med glæde. Det var ikke overfølsomhed. Noget inde i mig fortalte mig, at det øjeblik, Don Mario gjorde det muligt for ham at få sin måde ved at torturere Philip Doane, jeg vil starte med at indrømme, at jeg var ved at miste. Og hende virkelig-della-er det ikke bare et hotel eller noget. Hendes hotel vinde alt.
  
  
  Hendes hotel genvinde guldet, bringe tilbage sin datters gamle Philip Dawn ego uskadt og brug af mikrofoner og højtalere til afvikling af det score. Hendes mål er at udslette ih fra jordens overflade. Det var en stor satsning. Men da det kom ned til erhvervslivet, i det øjeblik Don Mario stak spidsen af kniven ind Philip Doane ' s kind, noget dybt inde i mig sagde, smide den skide bog af afgørelser og afspille det på din egen måde. Oberst Synd aldrig vil forstå. Han var en procentdel afspiller. Og mit princip var, at så længe jeg ikke dør, jeg havde en chance for at vinde. Hans søn kiggede overrasket på mig. "Jeg er overrasket over, Carter. Virkelig overrasket. Og en smule skuffet. Jeg troede, du ville vise mere mod."
  
  
  "Der er ingen, der kommer, Oberst," sagde jeg.
  
  
  "Måske ikke, Carter," sagde han. — Men du havde et ry for at være meget tæt på det. Og tro mig, mine betænkninger om du er meget nyere. Seneste tids nok til at forstå dine seneste møde med min gode ven Hsiang i Arktis, for ikke at nævne Dr. Inuris. Han vendte sig til Inuris med et konspiratorisk smil. — Du kan huske Hsiang, gør du ikke, Læge?" Jeg mener, i det mindste du har set ego billede, har du ikke? Lothar Inuris nikkede.
  
  
  "Det var et godt stykke arbejde — din interesse i Hsiang," min Søn er oberst fortalte mig. - Meget flot og lidt rettidig på min side. Hvis Hsiang var lykkedes, ego af virksomheden ville have meget held fusioneret med denne sag, til den endelige fase, som slutter sig til mig i dit land. Jeg tror dog, at verden vil have en meget vanskelig fremtid, selv uden Hsiang ' s indsats." Jeg reagerede ikke på hans prale af. Han smilede til mig. "Og du, også, Carter, har en meget vanskelig fremtid foran dig. Når vi er i Kina, vi vil have meget lange samtaler. Og vil du fortælle mig en masse ting. Men først vil du har en lang rejse over havet, som vi vil starte i et par timer. Er det ikke rigtigt, Don Mario? Don Mario nikkede. "Skibet er på arbejde," sagde han. "Vi har drønede op på tingene."
  
  
  "Vi vil af sted før daggry," the Colonel 's Søn, sagde:" tak for dit samarbejde, Carter. Mr. Doane er her — - han pegede på den gamle mand, der stadig lå på det bare gulv — " til at slutte sig til os, fordi den, som du er hjemme, han har nogle kompetencer, som vi gerne ville have. Som for pigen... Oberst Søn, vippes hovedet tilbage og stirrede på loftet. — Som for pigen, Lothar, måske jeg vil give hende til dig senere, når vi kommer til safe harbor." Mens vi er på havet, du kan have det sjovt med hende, så vi ikke risikerer at blive så sikker, som vi er på den franske Riviera. Når vi kommer til Kina, kan du bo der så længe, du ønsker, med den pige. Men jeg kender dig, Lothar, og jeg tror, du vil blive træt af nah længe, før vi får der. Hvis det er tilfældet, vil vi give det til den besætning, der kan gøre, hvad de vil med det, og så vil vi slippe af med nah. Dette har ingen praktisk værdi for os.
  
  
  Dr. Inuris strålede af glæde og bøjede regally. "Tak for din gavmildhed," sagde han.
  
  
  "Du ved, du ikke virkelig fortjener det," sagde Oberst 's søn," men jeg tror, at alt vil være i orden, når pigen er i vores varetægt, så jeg er villig til at tilgive hende for din indiskretion i Riviera."
  
  
  "Tak, Oberst, Søn," Dr. Inuris sagde.
  
  
  Oberst Søn henvendte sig til gangsteren. — Så for dig, Må du Mario, jeg er bange for, at jeg ikke har en særlig afsked gave, selv om du er helt værdig egoer. Jeg nød at gøre forretninger med dig. Du er et menneske ofte, og din overbevisning, som vi så i aften, mest beundringsværdige. Hun ville virkelig gerne at udtrykke sin dybe respekt til dig.
  
  
  "Jeg vil få det her," sagde Mario, der peger på en stol. "Meget præcis," sagde Obersten. "Det er meget heldigt, at du, som førte den formidable Agent AX Carter til at forråde en ung kvinde, der er arving til Arsenal ego. Det er næsten poetisk passende. Meget god, Don Mario. Du vil få en ego-Luger, en ego stilet, og en ego lidt gas bombe. Ære ih med dine trofæer.
  
  
  Don Mario sætte bomben i et minut, og den pistol og kniv i hans bælte.
  
  
  Oberst Søn kiggede på sit ur. — Vi har et par minutter, før lastbil ankommer, som du har godkendt. Han sagde til mig, " Når han kommer, Carter, vi vil begynde vores rejse. Nyde det så meget som du kan, fordi det vil være din sidste tur. Du vil til Kina med fyrre-fem milliarder dollars værd af guld, som du sikkert allerede kender. Med hjælp fra Dr. Inuris, den luckless Mr. Don, og uvurderlig hjælp af Don Mario, der er givet den nødvendige arbejdskraft, vi var i stand til at malke Federal Reserve."
  
  
  "Og i morgen, rygter vil blive rasende over den udendørs swimmingpool, som de fleste af de AMERIKANSKE guldreserver og guldreserver i mange ih loyale venner er forsvundet. Din regeringen vil udstede opmuntrende beskeder, men rygterne vil fortsætte og vokse sig stærkere. Og snart, bankfolk og andre regeringer vil kræve garantier, og endelig bevise det. De kan ikke give bevis. Så vil dollaren ikke være noget værd, fordi tillid er det ødelagt. Folk, der har dollars vil forsøge at udveksle ih, men for hvad? Det Britiske pund, vil afskrive. Tyske mærker, selv schweizerfranc, vil blive devalueret, fordi ingen vil stole på papir penge længere. Det guld, der er tilbage i verden, vil blive uvurderlige. Dem, der har det, vil holde egoet. De, der ikke har et ego vil gå i panik.
  
  
  Ejeren af en butik med et brød vil nægte at sælge det, hvis brødet ikke betales med noget andet end papir penge. En matematik-store som har behov for en læge vil have noget til at betale for det, bortset fra ubrugelige papir penge, at lægen ikke vil acceptere. Scener som denne vil blive gentaget mange gange i forskellige steder. Og snart, bander vil være roaming gaderne og plyndringer butikker i søgen efter, hvad de har brug for til at overleve. Fabrikker vil blive lammet, fordi ingen har råd til biler, vaskemaskiner og tv-apparater, de producerer. Og de arbejdere, der vil blive fyret. En Arabisk sheikh i den persiske Golf vil kræve betaling i guld før forsendelse sin olie. Og der vil være noget guld til at betale. Så vil der ikke være nogen olie. Og i den nærmeste fremtid, vil der ikke være flere biler, ikke mere tog, ikke flere fly, og vores fabrikker vil ikke kun være ledig, men også ubrugelig. Usa, som du kender det, vil blive en økonomisk ørkenen. Byerne vil være fyldt med sultende mennesker. Landskabet vil blive hærget af fremmede plyndringer bander, der dræber Scott Bell ' s fødevare-og stjæle grøntsager." Han havde ikke lyst til at høre noget mere. Han kiggede på Don Mario. Han synes ikke at betale nogen opmærksomhed på det.
  
  
  Jeg fortalte hende. "Og du?'"Dette er dit land. Du bor her. Ønsker du det?"
  
  
  Oberst, min søn grinede. "Don Mario er et produkt af en ny kultur, Carter. Må ikke forvente ham til at være styret af sine følelser. Ego handler om overlevelse og overskud, ikke empati. Vi er partnere i denne virksomhed. Vi adskiller sig kun i én henseende, i vores valg af betaling for vores deltagelse. Kina, fattig på guld, valgte guld. Don Mario har lidt interesse i guld. Åh, hvad-hvad han holder sig til sig selv, men finder det alt for pompøse og, i princippet, fra et filosofisk synspunkt, er uinteressant. Men der er gods, som er rigeligt i Kina, fragt, der lover kæmpe overskud, hvis du sælger ego med omtanke.
  
  
  Og dette, Carter, er Mac, og hvad du kan gøre omkring denne verden: heroin. Du kan se, Carter, når dollaren svækkes, vil der komme en tid, hvor folk vil kigge efter en anden form for betaling. Og dette medium for udveksling, der Don Mario foreslår, at der indføres, er heroin. Tror du ikke, det er, hvad der får folk til at glemme alt om deres problemer? Og jeg kan forsikre dig, at de vil have problemer. Visse mennesker i dit regering vil være interesseret i at genoprette lov og orden for enhver pris; og en befolkning, der er glade for at drikke heroin vil være en attraktiv fristelsen. Tror du ikke, Læge?"
  
  
  Oberst Seung ikke vente på et svar. — Du ved, at lægen selv er meget glad for valmuer, er det ikke dig, Lothar? Så du kan se, Carter, at Don Mario, tak til ego partnerskab med os, vil have en uudtømmelig kilde. Og denne reserve vil give ømu ' en enorm styrke. Så i gang, når nogle fred tilbage til dit land, Don Mario vil gavne langt mere, end ud fra værdien af det guld, han solgte til dn. Ego gevinster vil blive beregnet i form af indrømmelser til love, der nu forbyder nogle over-ego handlinger. Denne vil blive beregnet ved at eje jord, er en uudtømmelig ressource, at han vil købe op med heroin."
  
  
  Og når panikken forsvinder og andre lande, se visdommen til at genbruge, hvad der er tilbage af din befolkning til en vis grad af industriel aktivitet, så Don Mario vil overtage driften af fabrikker. Befolkningen vil være motiveret af behovet for heroin, ligesom mennesker er nu motiveret af behovet for dollars. Og Don Mario vil blive de facto hersker af landet, for ikke at nævne det faktum, at der på samme tid vil han blive sin lovgiver. Nu kan folk vide, ego som en prins, men jeg kan forsikre dig, Carter, snart folk vil bøje sig for ømu ' en som en konge.
  
  
  "Du er sindssyg," sagde jeg.
  
  
  Oberst Søn løftede sin hånd. "Please, Carter, hende, jeg beder dig. Være realistisk. Jeg har ingen lyst til sindssyge. Prøv at tænke på heroin som en ny valuta. Er det mere logisk at vurdere den samlede tilladte fangstmængde for en pakke med hvidt pulver end nogle gule metal eller farvet papir? Nej, Carter, det er ikke sandt. Emuer bare brug for at være givet en anden form for tillid. Justering. Og den modgang, der vil blive stødt på din side, giver mulighed for at gennemføre denne justering. Jeg indrømmer, at dette er en radikal tilpasning, men en sådan tilpasning er nødvendig for Don Mario til at indse, ego ' s ambitioner. Du kan se, er guld ikke vil gøre ømu ' en noget godt. At eje guld, ville nu underordnet den ego til reglerne og tænkning, som er relevante i øjeblikket. Begge af disse regler og af denne tankegang, Don Mario er en kriminel, og betyder at stjæle hans ejendom. Nej, før Don Mario kan opnå status som ego ambition og roligt geni attribut til egoet, skal der først være en revolution. Og hans guld trup vil medføre en revolution i Usa.
  
  
  Som for dem, der har guld, vi er overbevist om, at der altid vil være mennesker i verden, der er sultne efter guldet. Som, så at sige, vil holde den gamle tro. Et Kina, der med ego valmuer og guld vil være dobbelt så rige, selv om en betydelig del af vores poppy afgrøde er bestemt til Don Mario i mange år fremover. Kina og USA er blevet meget gode venner.
  
  
  Og dens sikker på, at de, som tror på guld og de, der tror på valmue frø vil leve sammen i århundreder."
  
  
  Ligesom det. Hele planen. Det var forfærdeligt. Du kan kalde det en sindssyg. Men grænsen mellem vanvid og genialitet er smalle, og Oberst og Søn var ret i én ting. Der var intet i AX-filer for at angive, at der var noget galt med ego-bevidsthed. Hvad han satte sig for at gøre, var intet mindre end et mesterstykke; den naturlige afslutning produkt af skæringspunktet mellem en økonom speciale og koldblodig grådighed af en soldat, der er kendt for sine evner i krig. Og ud fra hvad han sagde, Ømu ' en blev kun et par timer væk fra at udfylde det. Han kiggede på sit ur igen. "Bare et par minutter mere, mine herrer. Derefter vendte han sig til mig alene. "Carter, der er en banke på døren i et minut. Når dette sker, det betyder, at en lastbil, der venter på os udenfor. Denne lastbil vil tage os til havnen, hvor Don Mario ' s movers hurtigt indlæse guld om bord på skibet. Vil du bord på dette skib, og vi tager af sted i et par timer.
  
  
  Jeg har tænkt mig at spørge Don Mario at løsne dine ben. Og jeg vil bede dig om at komme op og gå stille og roligt ud af dette værelse og får i lastbilen. Da vi kom til skibet, hendes, jeg vil have dig til at komme ombord stille og roligt og gå hvor du skal hen. Hvis du gør, som jeg beder, vil du slippe af med unødvendige smerter. Men, jeg kender din forkærlighed for heltemod, sin nødvendigt at tage forholdsregler.
  
  
  Han tog nunchucks fra stolen. Han så, træ-håndtag og en kæde hængende mellem dem. Obersten henkastet slyngede kæde over mit hoved og trak links stramme nok til at bide igennem min hals og ind i mit luftrør.
  
  
  "Du kan komme ombord på din egen," sagde han, " eller du kan gå ubevidste. Der fyldes op dit sind.'
  
  
  Don Mario knælede ved mine fødder, og løste rebene. "Dr. Inuris," Oberst Søn sagde, idet han henviste til Philip Doane. "Få den gamle mand op. Hende, jeg vil have ham til at være i god stand, når vi ankommer i Kina." Han var griner. "Du kan se, Carter, vi har brug for en ny 'computer'.
  
  
  Den rustne skrog af et fragtskib hang dybt i tågen, glimter i måneskin, forankret på en vakkelvorn molen. På trods af den lave højde, stern beskidte skib
  
  
  Sarah Chamberlain-Cardiff tårnede sig op over os, da vi stod uden for lastbilen. Derefter, i slutningen af molen, en kæmpe kran med dommedagsprofetier kabler var at trække en stor container om bord.
  
  
  "Guld, Carter," obersten sagde til sin søn. Under rådnet taget af den gamle seraillet, der løb langs molen, et par nøgne pærer brændt, støbning gule stråler af lys på stien. "Tage et kig på dit køretøj på vej mod øst. Ikke noget særligt, ikke?
  
  
  Han kunne ikke vente på et svar.
  
  
  "Men skinnet vildledende, Carter. Denne uhyrlige kigger fragt pram manøvrer og sejler hurtigere end en fighter jet. Yderligere, elektronisk udstyr, der er designet til at gøre ego usynlige for radar. Men jeg tvivler på, at Sarah "Chamberlain" behov for at give noget bevis for sin styrke. Hvem i deres rette sind ville betale nogen opmærksomhed til en fattig, gammel Britisk-flagede fragtskib?
  
  
  "All right, Søn," sagde Mario. "Nu skal jeg sige farvel til hende. Mit folk fortalte mig, at de har modtaget den sidste af heroin et par timer siden, og to timer senere er de sikre resten af din last om bord. Efter dette, kan du efterlade til enhver tid." De syntes, det var synd for hinanden i hænderne.
  
  
  Obersten kiggede på sit ur. "Jeg stoler på dig, Mario," sagde han. "Jeg vil give anvisninger til at forlade ved et-tiden om eftermiddagen."
  
  
  "Fortvivl ikke," Don Mario sagde. "Jeg vil bo i mit kontor, indtil du sejle til at sørge for, at alt er i orden."
  
  
  "Meget godt," sagde Obersten til sin søn. "Typisk for din grundighed, Don Mario. Jeg tror, at vi en dag vil mødes igen."
  
  
  "Farvel da," Don Mario sagde. Han kiggede på Dr. Inuris, som var at støtte Philip Doane . "Hænge i der, Doc," sagde han. "Prøv at fungere som en god dreng."
  
  
  Dr. Inuris ikke tror, at ego er værd at svare på.
  
  
  "Heldige mig, Carter," sagde han. Han klappede hans bælte, hvor Hugo og Wilhelmina var skjult under sin jakke. "Tak for souvenirs." Han trak døren håndtag og forsvandt ind i stalden.
  
  
  "Okay," obersten sagde til sin søn. "Alle ombord. Sarah Chamberlain fik lov til at sejle før daggry — "lo han," med en last af stål.
  
  
  Oberst, min søn rykkede håndtag af nunchaku, hvilket får kæden til at stramme omkring min hals, som om han anmodede om en hest på. Vi fortsatte ned mole og op på broen. Jeg kiggede op og så den Kinesiske kaptajn kigger ned på os fra den høje mole. Kinesiske besætningsmedlemmer sværmede overalt med en målbevidst, der altid har kendetegnet veluddannede soldater.
  
  
  Uanset maskiner og elektronisk udstyr, der var om bord, Sarah Chamberlain ikke var en af det tyvende århundrede, synopsis, når det kom til fængsel faciliteter. Under dæk, Oberst Søn skubbet mig, indtil han nåede et strygejern celle med en forældet vindue uden glas. Foran ham stod to Kinesiske mænd bevæbnet med maskinpistoler. Oberst Seung tog nunchaku fra omkring min hals og læg et bundt nøgler rundt i min lomme.
  
  
  Han åbnede cellen dør. "Kom ind, Carter. Og så er Mr. Daggry, " sagde han til Dr. Inouris.
  
  
  Gulvet var lavet af jern og dækket med halm, og Dr. Inuris lad gå af Don Philippe, der var faldet til halm. Vagterne stod åbent for den dag, de mundkurve af ih kanoner rettet mod os.
  
  
  "Du kan forlade den gamle mand, som han er, Lothar," obersten sagde. "Carter, jeg er bange for du bliver nødt håndjern og fodlænker."
  
  
  Hendes, han trak på skuldrene. Håndjern og fodlænker var fastgjort til vægge. Et par hænder, et par fødder. Han lydigt ind. Oberst Seung låst ih med sine nøgler.
  
  
  "Jeg vil også tæt cellen dør," sagde han. "Og hende, jeg vil have dig til at vide noget, Carter. Jeg har en web-nøglering. Så du skal ikke engang tænke på at gøre nar af vagter. Der er virkelig ikke noget de kan gøre for dig. Men de kan skyde meget godt. Jeg vil hellere have, at det skete aldrig, selvfølgelig, men hvis det gør, vil jeg få mig selv til at forstå det.
  
  
  Han trådte tilbage omkring cellen. Døren er lukket, og Obersten drejede nøglen i låsen. Han stod op igen og vinkede til mig gennem tremmerne. "Jeg vil besøge dig fra tid til anden, Carter, og måske kan vi snakke." Men nu er alt jeg kan sige er at have en sikker rejse. Han vendte rundt og forsvandt over hele synsfeltet.
  
  
  For et par øjeblikke, vagterne stirrede på mig gennem tremmerne, med hovederne tæt sammen. Jeg ignorerede dem. Snart fik de at kede sig og forsvandt.
  
  
  Det må have været en halv time senere, da jeg hørte stemmer uden for cellen. Oberst Søns ansigt dukkede op i foran barer. Han smilede, og nøglen raslede i døren. Døren svingede åbne til at afsløre sin søn, to sikkerhedsvagter, og Penny Daggry.
  
  
  
  Kapitel 17
  
  
  
  
  "Nick," Penny kaldet. "Far.'Hun løb ind i cellen, og faldt på knæ ved siden Philip Doane.
  
  
  Obersten kom op til hende og greb hendes arm. "Din loyalitet er beundringsværdigt, Miss Daggry," sagde han. — Men jeg er ked af, at din frihed er at være noget begrænset. Du vil være i håndjern, ligesom dine andre Carter. I hvert fald ikke mens vi er ikke på havet. Og så vil du have mulighed for at tage sig af din far "— han lo tæt — " forudsat, at Dr. Inuris kan savne dig." Engang på havet, jeg vil se, om vi kan gøre livet lidt lettere for din far. Men for nu, vi skal bevare den størst mulige sikkerhed. Jeg håber, du vil forstå det.
  
  
  Han lænkede hende og til venstre gennem cellerne. Han drejede nøglen i låsen igen.
  
  
  Vi hørte shaggy egoer dø ned i jern-korridoren. Derefter stilhed.
  
  
  Penny kiggede på mig gennem kameraet.
  
  
  "Åh, Nick," sagde hun. "Hvad kommer til at ske?"
  
  
  "Penny Daggry," sagde jeg. "Du kan tro mig eller ikke, vi kommer til at ødelægge dette projekt."
  
  
  Philip Doane stønnede og skiftede hans tynde krop på halm seng.
  
  
  "Jeg har brug for ham til at vågne op," Penny fortalte hende.
  
  
  "Okay," sagde hun. Hun begyndte at kalde. 'Far. Daddy. Dette er hendes. En krone.
  
  
  Den gamle mand omrøres igen.
  
  
  "Get up, Far. Jeg har brug for dig."
  
  
  Egoets øjne spjættede og han tvinger sig selv til at sidde op. "Er det dig, Øre?" sagde han. "Det er så mørkt herinde. Jeg kan ikke finde mine penge."
  
  
  "Det er lige ved siden af din venstre hånd, Far," sagde hun.
  
  
  I det svage lys, han famlede for ih, greb den og satte den på hans næse. På trods af den manglende linse, han nu kunne se. Ego ' s ansigt lyste op da han så hende. "Min Gud," sagde han. "Er det virkelig dig, Øre?"
  
  
  "Ja, Far.
  
  
  "Du er vidunderlig," sagde han. 'Smuk.'Og han begyndte at græde.
  
  
  "Shhh , Far," Penny sagde. "Du behøver ikke at græde."
  
  
  "Jeg kan ikke gøre for det," sagde han.
  
  
  "Far, der er nogen her med os. Vi har brug for din hjælp. For første gang, den gamle mand opdagede, at han og Penny var ikke alene i front af digitale kameraer. Han vendte sig om og stirrede på mig.
  
  
  "Dette er Nick Carter, Far," Penny sagde. — Han ønsker at hjælpe os med at komme ud herfra."
  
  
  "Faktisk, Mr. Doane," sagde jeg. "Jeg ønsker at få dig og Penny ud af her og holde skibet synker ned. Men jeg kan ikke gøre det uden din hjælp.
  
  
  "Hvad kan jeg gøre?" sagde han.
  
  
  "Stop med at tude," ømu ' en fortalte hende. — Det eneste spørgsmål er, vil du gøre det?"
  
  
  "Hvis jeg ikke kan, vil jeg gøre det," sagde han. — Jeg skylder Lothar Inuris intet mere. Min kontrakt med ham endte det øjeblik, han opererede Øre. Men han og hans forræderiske venner bedraget mig. De kom til mig her til morgen. Og de tog mig til skibet og kastede mig i denne celle. Når jeg forlangte en forklaring, det Kinesiske lo og kaldte mig en idiot. Jeg vil hjælpe dig, Carter. Jeg er en gammel mand, og jeg ved ikke, hvordan til at kæmpe, men jeg vil hjælpe dig. Nu, at Penny er i orden, jeg er ligeglad med, hvad der sker med Dr. Inuris og hans venner, eller til mig. Dette er et dobbelt spil."
  
  
  "Hvad mener du?'
  
  
  "De troede, jeg var bare en gammel, dum person. Den gamle idiot. Men der var noget, de ikke vidste om mig. Han var født i Kina. Jeg taler IH sprog. Og i dag har jeg hørt hende sige noget på Kinesisk, der angiver et dobbelt spil.
  
  
  "Go on", sagde jeg.
  
  
  "Toma acceptere, at det var til stede. Jeg tager det Penny fortalte du om dette?"
  
  
  Han nikkede til hende.
  
  
  "Godt, så jeg formoder, at du ved, at min rolle. Hende, gik ind i Penny tilfælde. Men han har aldrig vidste, hvem der var hans venner. Indtil i dag. Og så fandt hun ud af, at hendes venner ' egoer i prisen Kinesiske og Amerikanske mafia medlemmer. Aftalen var, at mafiaen vil levere guld til den Kinesiske i bytte for heroin. Jeg kan ikke sige, jeg kan lide det meget, men jeg tror også, jeg er ikke i stand til at klage over det. Well, i det første alle har vendt ryggen til mig, at bringe mig her, og dreje mig over til Oberst Synd. Men de andre forræderi stadig eksisterer. Den Kinesiske bedrager mafiaen."
  
  
  Jeg spurgte hende. "Hvordan?"
  
  
  "Dette heroin," sagde han,"er forgiftet."
  
  
  "Hvad mener du?'
  
  
  "Præcis, hvad jeg siger," Philip Doane sagde. "Jeg ved ikke, hvad de lægger i det, men jeg ved én ting: det heroin, som er pakket i to forskellige typer af poser. Ting i grønne poser dræbe hurtigt. Ting i blå poser arbejde langsomt. Men hvis nogen af dem ramte din krop, vil du dø.
  
  
  Jeg var nødt til at tage hatten af for Oberst Synd. Fyrre-fem milliarder dollars i ømu-guld var det ikke nok. Uden at affyre et skud, han vil ruinere de Forenede Stater og dræbe millioner af mennesker. Det var bedre end en atomkrig. Hvis vi ikke havde stråling, ville vi ikke have industrielle tilintetgørelse. Bare en befolkning, døde og støt dør, ude af stand til at forsvare sig selv.
  
  
  Og han var sikker på, at Kina vil kunne forstå Sin Søns planer og drage fuld fordel af dem. Don Mario vil virkelig være kongen: kongen af kirkegården. Et eller andet sted i hans ego stash var formentlig flere tusinde pund af ægte heroin. Han har tjekket det ud, og besluttede, at Oberst ' s Søn, handlede i god tro. Han burde have vidst bedre. Men der var ingen grund til at have ondt af ham. Han var kun en lille smule mere grådige end ømu ' en er nødvendig for at være. Tanken om at mit ego at blive snydt kørte mig til vanvid med glæde. Bortset fra, at hvis han havde indset, Oberst, Søn ville have været at sidde på toppen af en gylden hest, og en masse uskyldige mennesker, der ville have været døde eller døende på gaden i Usa lige siden.
  
  
  Men ikke hvis jeg har noget at sige om det.
  
  
  "Okay, hør," sagde jeg, vendte sig til Philip Doane. — Jeg har et job til dig." Og du bliver nødt til at gøre det hurtigt. Men jeg tror, du vil overleve, i betragtning af, hvad Penny sagt om dig.
  
  
  "Jeg vil gøre mit bedste," sagde han. "Hvad er det?'
  
  
  "Penny fortalte mig, at du er en ekspert i låse og at du ved alt der er at vide om dem."
  
  
  "Det kan være sandt," Don Philip sagde.
  
  
  "Okay," sagde jeg. "Jeg vil have dig til at frigøre mig fra disse lænker og åbne døren for mig."
  
  
  "Det er hårdt arbejde," den gamle mand sagde. "Især uden brug af værktøj."
  
  
  "Hvad nu hvis jeg fortalte dig, at vi har nogle værktøjer, primitive, men værktøjer."
  
  
  'Hvor?'
  
  
  "Under mit halsbånd," ømu ' en fortalte hende. "Du vil finde to barbermaskiner der.
  
  
  Den gamle mand kom op fra jorden, og haltede stift mod mig. Han trak sig tilbage i hans krave og tog to vinger. "God stål," sagde han. "Ja, jeg tror, at vi kunne bruge ih. Sjækkel låse på dell selv er stadig primitiv, " sagde han efter en overfladisk inspektion. "Så for døren mekanisme, du vil se, at dette er heller ikke et problem."
  
  
  "Hvor lang tid kan det tage?"
  
  
  Ego ' s øjne lyser op ved udsigten til at blive nyttige igen i håndværk, han vidste bedst. — Det afhænger af, hvor lang tid jeg arbejder." Måske tyve minutter.
  
  
  "Skynd dig," sagde jeg. "Hvis nogen kommer, at skjule disse knive under halmen."
  
  
  Den gamle mand allerede var strakt ud i fuld længde på gulvet, holdt hans hænder i firkantet patch af lys strømmer ind gennem de sprossede vindue. Jeg kunne ikke se, hvad han lavede, men jeg kunne høre den svage friktion af metal, da hans hænder famlede under det fugtige lag af halm.
  
  
  Han forsøgte at klare hans sind, mens han arbejdede. Han prøvede på ikke at spilde sin energi på at bekymre sig om, om ego 's beføjelser ville vare, eller om den Colonel' s Søn pludselig ville trin inde for at se hvordan egoet fanger, der var i gang med. Han forsøgte at forvise den rytmiske rasp af bladet på den konkrete, langsom hans vejrtrækning, og glemme alt om tid. Men uden, at han vidste, at dette kranen svinges som et stort pendul mellem kajen og skibet, fylde ego ' s holder med tonsvis af guld. Han kunne tvinge sig selv til ikke at tænke over tid, men han kunne ikke stoppe ego i livet. Og i det øjeblik vil komme, da dette kran vil tage det sidste skridt, og den triumferende rejse Søn af Oberst vil begynde. Så ville det være for sent for mig at gøre, hvad jeg agtede at gøre.
  
  
  "Okay," Philippa Doane hørt hende sige.
  
  
  Han stod op, og i hendes ego hånd, så en af de knive, eller hvad der var tilbage af det. Det var, som om han havde første split ego i halve på langs og skåret noget ud omkring, hvad der var tilbage. Han flyttede akavet mod mig og tog fat i låsen på manchetten af min højre hånd. Han lod den spidse metal glide inde, holde øret tæt til låsen. Han pillede med den midlertidige nøgle mellem hans tommel-og pegefinger, derefter vendte det forsigtigt.
  
  
  "Næsten", sagde han. "Men ikke godt nok."
  
  
  Han trak sig tilbage til peace square, og igen hørte hun den skrabe af metal på beton.
  
  
  "Det skal være det," sagde han, da han kom tilbage.
  
  
  Fuld af selvtillid, og han gled de skarpsleben tilbage i låsen og drejede sit håndled kraftigt. Der var en klikke på i stadig tavshed af cellen. Låsen svingede åbne. Philip Doane i ansigtet, skylles med spænding. "Resten er simpel nu," hviskede han. Efter et par sekunder, han har udgivet min anden arm og ben.
  
  
  Han lagde sin mund tæt til ego ' s øre.
  
  
  "Okay," sagde jeg. "Slip nu Penny, meget stille og roligt. Så vi vil tage pleje af cellen dør.
  
  
  Den gamle mand nikkede til mig. På mindre end et minut, Penny ' s hænder og fødder var gratis.
  
  
  Han kaldte den gamle mand til ham og sagde, han hvisker igen, " Hvordan vil du åbne celle dør?"
  
  
  Han holdt sin hånd. I ego ' s palm var hans anden kniv, stadig ubrudt. Han holdt ego på den sløve side, og med sine tommel-og pegefinger, han scannet bladet frem og tilbage.
  
  
  "Hvad jeg har tænkt mig at gøre, kaldes loiding. Dette sker normalt med et bånd af celluloid. Det har den stivhed, både, og fleksibilitet til at skubbe låseknappen frem og tilbage. Bladet vil gøre det samme.
  
  
  — Det gør en masse støj?"
  
  
  "Det ved jeg ikke," sagde den gamle mand. "En rigtig loiden bør være meget stille. Men så snart dette sprog, falder det tilbage, jeg ved ikke, hvad der sker. Vi vil bare nødt til at tage denne risiko.
  
  
  "Vi har ikke meget valg," sagde jeg. — Jeg vil sætte en krone i hjørnet mellem døren og væggen, når døren er åben. Hvis noget går galt, hun er ud af den linje af brand. Som for dig, hvis alt går vel, så fortæller du mig, når låsen er gratis, og så kan du stå ved siden af Penny. Når jeg går ud af døren, bevæger sig ikke. Bliv hvor du er, til jeg kalder på dig." Forudsat jeg er stadig i stand til at ringe ud.
  
  
  Den gamle mand kom ned på knæ for en dag, og begyndte at kravle ind i slottet med en kniv.
  
  
  Han prøvede at holde sin vejrtrækning i ro. Jeg var fristet til at stoppe med at trække vejret helt, så der ikke ville være komplet stilhed.
  
  
  Ego ' s håndled flyttet én gang, to gange, tre gange. Det virkede i rummet mellem døren og max. Så standsede han.
  
  
  Den gamle mand vendte sig til at se mig i øjnene og nikkede. Det var tid til at komme på arbejde. Og dette arbejde bestod i at fange flere maskinpistoler.
  
  
  
  Kapitel 18
  
  
  
  
  Han løb ud af døren som en tyr, der ser det som en novice tyrefægter, bøjet over, hård, og der er indsamlet på samme tid.
  
  
  De blev stående i gangen, én på min venstre, en til højre, og ih tanker var langsomt nok til, at deres kæber faldt, da de så mig vist. Dreje til venstre, han løftede sine hænder som knive og knust guard ' s skulder, mens han stadig var knuget sin maskinpistol. Når han faldt til jorden med et brag, han greb hendes ego, den ene hånd klemt over hans mund for at stoppe ham fra at skrige, og den anden hånd omkring hans talje til at støtte ego. Hun blev skubbet af sin partner ego direkte ind i hendes partner ego, er at bygge bro mellem dem så hurtigt som muligt, så selv den anden vagt fik sammenfiltrede op med sit våben under sin partners arm. Han løftede armen, han havde været i besiddelse af om den mand, taljen og skåret på tværs af ego-knust skulder på den brovtende guard ' s hals. Det var ikke en perfekt punch, men han vippede hovedet til siden. Da han kom ud igen, blev hun ramt fra oven af en åbenlys ømu ' en i ansigtet. Knogler brækkede mine led, og blodet flød ned halte rta. Ego mål ramte væggen hårdt, og han gled til jorden bevidstløs. De andre ego vendte hende rundt og knust hendes adam 's apple med håndfladen af hans hånd, før han kunne drage fordel af det faktum, at jeg ikke længere dækker ømu' ens mund.
  
  
  Han trak hendes organer bort, samledes op i sit våben, og stak hovedet ind i kameraet. "Okay," sagde jeg. "Tid til at fange din ånde."
  
  
  Penny og hendes far hurtigt kom til mig. Gav Odin ' s ømu omkring automater. "Jeg ønsker at komme væk fra dette skib uden brug ih," ømu ' en fortalte hende. "Vi går ikke gennem toppen, vi er på vej tilbage gennem dette dæk. Jeg ved, hvad jeg leder efter. Det vil være væk fra molen. Følg mig, og hvis vi løber ind i nogen hema, forlade ih til mig. Og hvis der sker noget med mig, kan du bruge dette våben til at tage ned Hema overalt, og så længe ferret har noget at beskæftige sig med. Hende, jeg så hende, når vi kom om bord: den lille dør på bagbord side af Sarah Chamberlain. Vi gjorde vores vej ned svagt oplyst korridor til turnoff i agterstavnen. Vi flyttede forsigtigt, men mødte ingen.
  
  
  Døren blev venter på os.
  
  
  "Giv mig pistolen," sagde jeg.
  
  
  Han trak i håndtaget og åbnede døren forsigtigt. Jeg så grim, at flytte vand over East River og fem meter under mig.
  
  
  "Du går først, Krone," sagde jeg. "Ben først. Tillad dig selv at hænge på kanten. Og så skal du bare lade gå. Jo mindre afstand, du falder, mindre støj der er. Derefter svømmer så stille, som du kan til molen, og vent på mig der. Det samme gælder for dig, Mr. Don. Der vil du finde en trappe, der fører til molen, lige forbi den højre boom.
  
  
  Det gik uden fejl. Han lukkede døren, som han bedst kunne, før der falder ned fra enden. Jeg kunne kun håbe, at ingen forbipasserende ville blive overrasket over den lyse lys på bagbords side af Sarah Chamberlain. Men jeg tvivlede på, at alle i hele besætningen var på stranden. Tidspunktet for afgang var alt for tæt. På den anden side, har vi altid haft de fyre fra Don Mario til at bekymre sig om.
  
  
  Oberst, min søn skulle ikke have været så ivrig efter at vise mig skib. Det tilladt mig at spotte de dør og en trappe, der fører op fra molen, k & nb.
  
  
  Penny og hendes far ventede på mig på bunden af trappen.
  
  
  "Okay," sagde jeg. — Jeg vil gå op ad disse trapper og tage mit våben med mig. Følg mig ovenpå." Så snart vi komme til toppen, vil jeg gå til Don Mario. Jeg ønsker du at to ud af her. Køre så langt og så hurtigt som du kan.
  
  
  "Nej, Nick," Penny sagde. "Ikke nu".
  
  
  "Hun har ret," den gamle mand sagde. "Du har brug for hjælp."
  
  
  "Jeg ved," sagde jeg. "Og jeg vil få det fra Don Mario." I det mindste de mest øjeblikkelig hjælp. Men jeg ønsker ikke at du to med mig. Det nytter ikke at såre dig.
  
  
  "Jeg kommer med dig, Nick," Penny sagde.
  
  
  Hende, han rystede på hovedet. — Hvis du ønsker at gøre noget for mig, du kan. Men det er ikke noget, du kan gøre her.
  
  
  "Så fortæl os hvad du ønsker," sagde den gamle mand.
  
  
  "Jeg vil have dig til at ringe til David Hawke. Penny ved, hvor til at kontakte ham, det Fælles Tryk og nyhedstjenester i Washington. Fortæller dem, at Sarah Chamberlain skal stoppes for enhver pris. Fortæller dem, at Nick Carter fortalte dig at ringe til em. Ønsker du at gøre dette?
  
  
  "Hvis vi kan, vil vi gøre det," sagde han.
  
  
  "Okay," sagde jeg. "Lad os gå. Tiden er kort. Han begyndte at gå op ad trappen. På toppen af det, jeg kiggede over kanten af molen. Det så godt ud. Alle øjne vil blive draget til den særlige trykke på. Han var stadig bevægelse, nu på vej tilbage til molen. Jeg måtte bare håbe, at han forlod mindst endnu en container af guld, og ego-arbejder om natten, ikke var slut endnu. Jeg vidste, at mit arbejde var ikke helt slut endnu, enten.
  
  
  Jeg hørte Penny og hendes far komme op bag mig. Den gamle mand trak vejret tungt. Han drejede hovedet mod dem. "Bo lav og ophold i skyggerne. Jeg vil dække for dig. Komme ud nu. Kør!"Hun var alene, i mafia cirkler, og det Kinesiske, og tiden var ved at løbe ud.
  
  
  Han kravlede langs stien på maven fra molen til den lange flænge fortelt, hvor Don Mario var kommet ind. Han gik op for at beskytte dørkarmen og forsøgte låsen.
  
  
  Det var ikke låst. Hun hurtigt smuttede igennem den og ind i mørket.
  
  
  Yderligere på, ved floden, saint så hende. Jeg begyndte at gå i den retning, min pistol klar i min hånd. Han var nødt til at være forberedt på det værste. Hvis jeg havde været heldig, Don Mario ville ikke have bemærket mig. Jeg håbede, at jeg ville lykkes.
  
  
  Hug lave, han fortsatte med at gå, indtil han så en brændende helligt lys i kontoret med windows overalt kigger ud over lageret og floden. Kontor for hele bredden af floden.
  
  
  Don Mario var, at sidde i en kontorstol bag sit skrivebord, der kigger på Sarah Chamberlain . Bortset fra et par telefoner og en kopi af Lloyd ' s register af rådmændene, stolen var øde.
  
  
  Opholder sig i skuret selv, og skjule sig selv fra det skib, han rykkede åbne døren og fyrede kanonen. "Meget stille, Mario," sagde jeg. Han kunne ikke bevæge sig. Han blev bare ved at kigge ud af vinduet på skibet.
  
  
  "Dette er Carter," sagde jeg. "Jeg vil have dig til at komme op og trække tæppet på vindue ud mod skibet. Så sæt dig ned igen. Jeg ønsker at tale til dig." Holde dine hænder tæt på dit ansigt, når du sætter dig ned igen. Jeg har nogle nyheder til dig om, at din Kinesiske venner, at jeg tror, du ønsker at høre.
  
  
  "Med hensyn til hvad du har at sige, det ville være rart at høre det, Carter," sagde han.
  
  
  "Du behøver ikke at lytte til noget, Mario. Men hvis du ikke lytter, kan det være fatalt, " sagde jeg. "Og efter alt dit arbejde, ville du ikke ønsker at være i en" king is dead, long live the king ' situation, ville du?"
  
  
  I hans gigt, Mario skubbet tilbage i sin stol, gik hen til vinduet og trak gardinet. Jeg gik ind i rummet, og stødte ind i ham, da han satte sig ned igen.
  
  
  "Taler hurtigt," sagde han.
  
  
  "Det er præcis, hvad jeg har tænkt mig at gøre," sagde jeg. "Dine venner snydt dig."
  
  
  Mario lo. - Selvfølgelig, og kavaleriet er også på vej.
  
  
  "Du må hellere begynde at tro, at også" sagde jeg. "Din del af aftalen ikke er opfyldt. Den eneste proptrækker venstre, er, om din ven, Oberst Søn, kan flygte til friheden, efter at han har lokket dig.
  
  
  "All right, Carter, stoppe med at lave disse gåder. Hvad er det for noget?
  
  
  "Heroin".
  
  
  "Heroin er alle lige," Don Mario sagde. "Hendes ego blev testet af folk jeg stoler på."
  
  
  — Har du tjek på alt?"
  
  
  "Selvfølgelig ikke," sagde han. "Men vi tog prøver af flere tons hver."
  
  
  "Det var en god ting," sagde jeg. "De andre er forgiftet."
  
  
  "Stop det, Carter," sagde han. "Jeg er ikke en sugekop. Du har en one-in-a-million chance for at blæse op i denne sag, og det betyder, at vende mig mod min søn. Jeg vil ikke spise det.
  
  
  "Jeg er her for at vende dig mod din Søn for snyd på dig. Heroin er forgiftet . Dette er virkelig skrald. Og den mest beskidte man i grønne poser.
  
  
  Mario spidsede sine læber. "Du ved, Carter. Jeg er begyndt at blive interesseret i dig. Hvordan kan du vide, om disse grønne poser?
  
  
  — Ligesom jeg kender hende om blå poser og spise." Hvis du havde en anden person om bord på dette skib, der også forstået Kinesisk, du ville vide det. Denne gamle mand var født i Kina.
  
  
  "Hvor hurtigt kan vi gøre en test?" Mario sagde. "Tage nogle af disse sidste smule af junk fra skibet. Grønne poser. Hvad er der i det grønne poser dræber den hurtigste.
  
  
  Mario besvaret Odin ' s telefon. "Vito", sagde han. "Bring mig en, omkring de grønne poser." Med det samme.'
  
  
  Han hænges op og kiggede på mig. "Okay, Carter, du har en chance. Skridt tilbage. Der er en lemmen foran mit skrivebord. Efter et minut, det åbner, og Vito går ovenpå. Skal du ikke være nervøs med dit våben. Vito vil gøre, som jeg siger. Du kan være sikker på, at det ikke vil gøre noget.
  
  
  Der var en summende lyd under mig, og en del af gulvet, gled væk, afslører Vito ferret-lignende ansigt, da han kiggede ud i rummet.
  
  
  "Det er okay, Vito," Don Mario sagde. "Der er ingen problemer."
  
  
  Vito kravlede ind i rummet, og gulvbræt gled tilbage. Han placerede den grønne taske på Mario ' s formand.
  
  
  "Vi har brug for et marsvin," sagde han. "Og jeg tror, at jeg kender den rette person til det." Han tog telefonen. The Colonel 's Søn," sagde han. 'Hurtigt.'Han ventede. Når han talte igen, var hans stemme var alt, alt for påtrængende. "Oberst, Søn?" Don Mario. Lytte. En ulykke er sket for en af mine drenge. Send Dr. Inuris med din mappe. Vi får brug for det snart.
  
  
  Han hængt op, før Oberst Synd kunne stille flere spørgsmål. Han trak gardinet tilbage en brøkdel af en millimeter, og kiggede ud på skibet. Snart efter, den sure Dr. Inuris nåede begge ender af rampen og begyndte at gå ned af molen.
  
  
  "Han kommer," sagde jeg.
  
  
  "Tag det, Vito," Don Mario sagde. Vito gik ud gennem værelserne. "Du behøver ikke bekymre dig om Vito," Don Mario sagde. "Vito er at være ærlig. Alt hvad du behøver at bekymre dig om, er heroin. Men du har i det mindste at indrømme, at jeg giver dig en chance for, Carter. Hvem er bedre til at bruge som et marsvin end en stofafhængig læge?
  
  
  Shaggy hørt hende og lå der, hvor han troede, at jeg ville få Don Mario og Vito i en kort briste, hvis de prøvede på noget. Døren åbnede sig langsomt, og Dr. Inuris kom ind i rummet, Vito følgende.
  
  
  Egoets øjne udvidet i den udførelse clearance flag, når han så mig stå der. "Carter!"
  
  
  "Faktisk, Læge. Din gamle stadig. Hun blev holdt op af tønden af en ØMU ' en assault riffel under hendes hage.
  
  
  Han sagde, " Hvad betyder det?"
  
  
  Jeg ramte ham i ego luftrøret med tønde af mit våben. "Shut up, Doc.
  
  
  "Doktor," Don Mario sagde. "Carter og hendes lyst til at tjene nogle penge. Det er på grund af, at heroin.
  
  
  Hende, trådte et skridt tilbage med våben.
  
  
  — Hvad skete der med, at heroin?" Inuris bedt om. "Det er bare plain heroin."
  
  
  "Det er, hvad jeg ønsker at sige, Læge," Don Mario sagde. "Men Carter siger noget andet. Han siger, at han er forgiftet.
  
  
  -"Lyt ikke til ham," Dr. Inuris sagde. — Hvad ved han om det?"
  
  
  "Han siger, han ved nok, Læge.
  
  
  — Vil du mener, at ømu ' en?" Inuris bedt om. "Agent AX?"
  
  
  "Indtil nu, ilder, det vakt min interesse."
  
  
  "Oberst Seung ville ikke lyve for dig," Dr. Inuris sagde.
  
  
  "Nå, det er hvad jeg forsøger at fortælle Carter," Don Mario sagde. "Stadig, ømu' en formåede at overbevise mig om, at det er bedre at være sikker end første ked af senere. Det er derfor, vi har inviteret dig her. Fordi jeg sagde til mig selv: "Mario," sagde jeg, " hvem er den bedste til at bedømme, om denne heroin er godt eller ej? "og så sagde jeg til mig selv:"Nå, ingen andre end vores gamle ven, Dr. Lothar Inouris, som viste sig at være en fremragende videnskabsmand og en hengiven ven." Så, Læge, give dig en gratis prøve.
  
  
  "Jeg ønsker ikke, at" Dr. Inuris sagde.
  
  
  "Du behøver ikke ønsker at?" Don Mario sagde. 'Don' t du ønsker at? Har du hørt det, Vito? Han siger, at han ikke ønsker en gratis prøve.
  
  
  "Han er den, at de rige?" Vito sagde. "Jeg har aldrig set en narkoman slå ned en gratis prøve før."
  
  
  "Jeg tror, at han virkelig ønsker noget, Vito," Don Mario sagde. "Som enhver narkoman. Men han er også tankevækkende. Du er bare for at være høflig, er det ikke dig, Læge?"
  
  
  Inuris ' hæslige ansigt var gennemblødt af blod. — Jeg ønsker ikke dette, " råbte han.
  
  
  -"Ja, ja, Doktor," Don Mario sagde. — Du har gået for vidt med denne høflighed. Han trak min hårnål ud af hans bælte og lavet et snit i den grønne taske. Nogle hvide pulver spildt ud.
  
  
  "Godt, Læge, vi kommer til at have en farvel fest her. Vi har ikke lys, men jeg har matcher, og Vito, jeg tror du vil finde injektioner og nåle, hvis du ser i doctor ' s taske. Og jeg ville ikke blive overrasket, hvis der er et stykke gummislange og måske et par andre ting, som vi har brug for." Vito nåede ud og snuppede taske fra omkring lægens arme. Don Mario åbnet op ego, og begyndte at rode gennem nen.
  
  
  "Lad dem gøre dette, Carter," Dr. Inuris sig. "Hvorfor ikke, Læge? Jeg fortalte hende. "Jeg kan ikke se i alle husene omkring, hvad dette kan medføre. Hvis du fortæller sandheden, der er.
  
  
  "Please, Carter. Jeg beder dem."
  
  
  Han ser ikke på mig. Måske er han bare kigger på mig. Men han kunne ikke. Han kunne ikke tage øjnene fra den stol, hvor Don Mario og Vito blev siddende. Og han holdt tiggeri. Ordene flød som luften omkring en punkteret slange.
  
  
  "Guld, Carter. Jeg vil give dig guld. Min andel. Du kan blive rig. Du vil aldrig komme til at arbejde igen. En masse penge. Mere end du nogensinde vil se med AX. Du kan gå et eller andet sted. Du kan blive rig. Bare gemme mig fra her. Du kan gøre det. Jeg ved, du kan. Jeg vil gøre det værd for dig. Du vil ikke fortryde det."
  
  
  Don Mario kom op fra bag hans stol. Vito stod ved siden af hende, og en fyldt sprøjte i hans hånd.
  
  
  "Jeg kan ikke være enig, Læge," sagde jeg.
  
  
  "Ingen kan høre dig, Doktor," sagde Mario. "Der er for meget støj udenfor. Dette armatur er frygtelig støjende.
  
  
  Dr. Inuris faldt på knæ. Sved trillede ned Ego ' s ansigt. "Du behøver ikke gøre dette," han bønfaldt. 'Du behøver ikke gøre dette. Spørger du. Du behøver ikke gøre dette for mig.
  
  
  Mario slog hans ego i ansigtet. "Luk op, dumme hund", sagde han.
  
  
  Han greb Inuris 'højre arm og hev ærmet af ego' s jakke og skjorte over albuen. En knap dukkede off his shirt og rullede derfra. Vito blev stående foran lægen med en sprøjte i hånden.
  
  
  Dr. Inuris begyndte at klynken. Don Mario ramte hans ego igen. "Du skal bevare roen, Læge," Don Mario sagde. 'Se på den lyse side. I et par minutter, vil du blive starten på en lykkelig rejse... eller dø. Enten måde, dine problemer er overstået, kære.
  
  
  Lægens øjne udvidet i frygt.
  
  
  "All right, Vito," Don Mario sagde.
  
  
  Han sled Inuris til hans fødder og holdt en nøgen, arrede hånd.
  
  
  Inuris forsøgte at vride væk. Han sparkede Vito og lavet ego hoppe væk.
  
  
  Don Mario ' s ansigt formørkes. "På ingen måde," som han siger.
  
  
  Lothar Inuris var stadig vred sig. Don Mario lægge en arm rundt om Ego ' s hals og holdt den læge fremstrakt arm med den anden. "All right, Vito,"sagde han," lad os prøve det."
  
  
  Vito nærmede sig forsigtigt fra siden, som en tyrefægter med en miniature sværd til det endelige slag. Dr. Inuris ' øjne buler omkring hans hoved. Han prøvede at sige, " nej, nej, Nej," men der kom intet ud af, undtagen en lang, pinefuld 'NNNN' iso rta.
  
  
  Vito var ved siden af ham nu, at holde nålen til sin bare arm, og Don Mario var for at hjælpe dem, der har hans arm stadig at finde en vene. Spidsen af nålen fik under hans hud, og Vito pressede stemplet ned. Don Mario udgivet Inuris. Han og Vito trådte tilbage. Dr. Inuris stod op. Han trak ned i ærmet af sin skjorte og dublet. "Jeg vil gå nu," sagde han i en kvalt stemme: "når du er færdig med mig."
  
  
  Jeg så, Mario ' s hånd at nå til luger.
  
  
  Dr. Inuris smilede til ømu ' en. "Jeg har brug for min rejsetaske," sagde han. Han tog et skridt hen mod bordet. To trin.
  
  
  Det blev gjort ved Don Mario ' s bil.
  
  
  Inuris kiggede på mig. "Ærgerligt, Carter," sagde han. "Du kan blive rig." Der var en mærkelig, glasagtige udseende i egoets øjne. "Men du er ikke Stahl til at lytte. Undskyld, Carter. Men hvad betyder dette ord betyder? Der har det sidste ord...
  
  
  hahaha..."
  
  
  Og så noget, men der kom blod ud af rta. Det flød ned af hans skjorte, farvning af hvidt stof. Han kiggede nysgerrigt på den frygtelige oversvømmelser, som om det tilhørte en anden.
  
  
  En stor krampe greb ego, kroppen, og kastede det til jorden. Blod var stadig hælde ud, indpakning et tørklæde omkring ego ' s hals omkring den flydende rubiner. Dr. Inuris var chokeret. Ego ' s hæle ramte gulvet. Så han bænkpres ubevægelig.
  
  
  "Jesus," Vito hviskede.
  
  
  
  Kapitel 19
  
  
  
  
  "All right, Carter," sagde Mario. — Du havde ret. Lad os lave en aftale nu.
  
  
  "Vi vil gøre en våbenhvile," sagde jeg. — Vi vil arbejde sammen for at sikre, Oberst Seung ikke løbe med guldet. Efter at, det er hver mand for sig selv igen.
  
  
  "Det lyder rimeligt nok," sagde han.
  
  
  Mario afhentet Odin på hans telefoner. "Slå hanen," beordrede han.
  
  
  Hende, kiggede ud af vinduet. Lyden af kran maskine begyndte at falme. Højt over skibet, en dinglede over lugen omkring containerne.
  
  
  Don Mario henvendte sig til Vito. "Gå ned", sagde han. "Tag drengene. Fortæl dem, at bringe alle de fyrværkeri, de kan indsamle. Vi får brug for det. Og bringe mere dynamit og benzin.
  
  
  Vito forsvundet gennem lemmen.
  
  
  "Så længe vi er på samme side,"sagde jeg," jeg ønsker, at mine våben tilbage."
  
  
  "Selvfølgelig," sagde Mario. Han trak en luger og stiletto fra hans bælte.
  
  
  "Glem ikke, at denne lille ting i lommen," sagde jeg.
  
  
  Han fandt ud af, Pierre. "En gas bomben efter alt, er det ikke?"
  
  
  "Vær forsigtig med at," ømu ' en fortalte hende.
  
  
  Mario smilede. "Vi arbejder sammen, Carter." Han gav ego til mig, og sætte sit ego i et minut.
  
  
  Mario ' s mænd begyndte at gå op ad trapper, fylde kontoret. At hæve sin hånd, Mario slog til tavshed.
  
  
  "Dette er Carter. Han arbejder sammen med os. Så du skal ikke være nervøs, ikke altid at lave fejl, når tingene går lidt galt. Vi går ombord skibet. Jeg ønsker ego maskine til at blæse op, og jeg vil have det til at ske hurtigt. Hvis nogle Kinesiske fyr ønsker at stoppe dig, skære ned på dit ego. Vi blev snydt. Lad os gå.'
  
  
  Mændene kørte rundt på kontoret, gennem den lange stald, og ud på molen gang. Der var omkring tyve mennesker i alt, herunder Mario og mig. Prinsen tog en maskinpistol. Vær omhyggelig med, at ting, hendes ego advarede hende. "Han var i & nb."
  
  
  "Tak," sagde Mario. "Jeg vil give det en chance, og hvis det ikke virker,"han klappede sin armhule," jeg har fået nogle til venstre."
  
  
  Fra havnen, Barnes kiggede op lige i tid til at se Oberst af hans Søn, megafon i hånden, vises på rækværket på broen, med kaptajnen ved hans side.
  
  
  "Hvad foregår der, Mario?" råbte han. "Hvorfor gjorde de kran til at stoppe?"
  
  
  Den første af Mario ' s mænd løb hen til broen.
  
  
  Mario løftede sin pistol og affyrede et kort burst på kranen ' s kabel. Et pust af blå røg dukkede op, og så stram kabel knækkede. Den store container slingrede og hamrede ind Sarah Chamberlain ' s skrog med en øredøvende bump. Der var tavshed, og derefter hørte hun et skrig.
  
  
  Obersten havde ikke brug for nogen til at forklare den situation, at ømu ' en. I næste øjeblik, han vendte om og signalerede, at den kaptajn, sender ego kører til styrehuset. Han lænede sig over molen gelænder og gav ordrer til sine mænd på dækket. Den Kinesiske skyndte sig til rækværket, svang deres akser. Han så metal knæk som de akser, som begyndte at blinke, at skære igennem den tykke bundter af reb, som holdt Sarah Chamberlain til molen.
  
  
  Mario stoppet halvvejs ned ad rampen. Han rejste maskingevær. En by af kugler græssede rækværket, ruskede i metal og kød. Mænd skreg og faldt...
  
  
  Det blev sænket af en luger på broen og fyret. Oberst Søn dukkede som stål under styrehuset windows smækkede kraftigt mod hans være genert øjne. Da han vendte tilbage, han havde en pistol i hånden. Vi var på dækket. "Vito," Mario åndede. — Du må ikke gå med halvdelen af mænd med Carter." Tage dynamit. De andre gøre deres vej til styrehuset.
  
  
  Den lille ilder nikkede. Mario havde allerede forladt, og fyret via automat på dæk. Hende, så Kineser få fat i hans hoved og falde i en blodig tåge.
  
  
  Og så var jeg inde i skibet, med Vito og resten af Mario ' s mænd efter mig op ad trappen. Nedenfor Kineser faldet til det ene knæ og løftede sin riffel. Et skud ringede ud ved siden af mig, og han så den gunman få fat i hans arm og falder frem.
  
  
  Ud af øjenkrogen så jeg, at Vito grinende, så vi skyndte os ned dæk efter dæk. Hendes hørte skud bag os, og Odin omkring Mario ' s mænd lad et dæmpet skrig og faldt slutningen af kabinen trapper.
  
  
  Optagelse er stoppet. Der var kun lyden af fodtrin på jern-skridt nu, og foran hende, han så et skilt med en pil, der peger til maskinrummet.
  
  
  Vi var på gangen. Foran os, er et metal, døren svingede åbne, og løbet på en pistol og begyndte at skyde på os. Det var alt for høj og alt for langt, og de kugler blev skrabe vægge og loft. Han dykkede til jorden og kastede sig for hans fødder igen, luger i hånd. Hun blev skudt i gang. Et skrig ringede ud, og gun barrel styrtede ned. Jeg kiggede over tærsklen og fandt mig at se en mimmo magasin, der kommer ned ad en anden trappe. Gawk whizzed over mit hoved og hamrede ind i de vandtætte skotter. Hun vinkede til Vito og mænd til at blive tilbage. Han kiggede ned i maskinrummet. De store stempler, poleret til en perfekt glans, begyndte at bevæge sig langsomt. Han så en uniformeret ingeniør gestikulerer voldsomt, og folk, der kører til deres stillinger.
  
  
  Endnu et skud whizzed over mit hoved. På den anden side af maskinrummet, en halv snes skytter burst gennem døren, fladtrykt sig på rampen, og åbnede ild.
  
  
  Jeg kravlede ud i dag, og smækkede den lukke, når et skud ramte mig. Han vendte sig til Vito. "De har fået en pistol på entré."
  
  
  'Hvad gør vi?" spurgte han.
  
  
  "Giv mig en pind af dynamit."
  
  
  Jeg havde det i min hånd, næsten før proptrækker færdig med det. Sikringen oplyst det. "Jeg vil prøve at sprænge denne store fælde," Vito fortalte hende. "Når dette ting eksploderer, alle vil køre gennem døren. Ophold på dækket.
  
  
  Dækket under os begyndte at ryste, og motorerne revved op. Hvis Oberst Seung ikke havde været fanget ovenfor, og formåede at frigøre skibet fra kabler, Sarah Chamberlain skulle have været ud til havet ved nu. Hende, jeg håbede, at Don Mario ville stoppe ego.
  
  
  Han stod ved siden af vandtætte skotter og tændte lunte. Derefter kastede han åbner døren og kastede dynamit ind i det store rum. Han vige tilbage. Da han hørte bang, han skubbede døren åben igen. Det var et kalejdoskop af dødsfald: trap brød igennem i midten, pilene til blødning ud, opsigtsvækkende på noget for at få fat på, og rystende som det metal, der brød væk fra den vedhæftede fil punkter. Der var ikke tid til at fortsætte med at se. Skrigene havde allerede fortalt hele historien.
  
  
  Han stod op, krydsede grænsen, og skyndte sig ned ad trappen. Besætningsmedlem, greb min arm og smadrede butt af hans luger over hendes næse med hans ego. Knoglen krakket.
  
  
  Føreren blev stående i nærheden, og trak en pistol fra hans bælte. Jeg skød ham og så, at blodet var oser fra under hans skjorte, fra under hans blå dublet.
  
  
  Bag mig, hørte jeg flere skud og skrig. Den Kinesiske mand trak så øksen ud af væggen, klip og vendte sig til at se mig i øjnene. Den glittede blade hang over Ego ' s hoved, som Luger holdt det til egoets munden og trykkede på aftrækkeren. Målet er egoet forsvandt, og øksen faldt.
  
  
  Mimmo whizzed mig wide-eyed, rippe røret åbn. Hende, så en af de besætningsmedlemmer mål over hele riffel. Det faldt på en af hver stamme, og fyret. Han faldt tilbage med et skrig. Alle omkring mig, jeg kunne høre infernal staccato af skud og hyle og whoosh af rikochetterende kugler. Tilfældige råbe, bande, snerrende, eller virkningen af et organ, der væltes af en kugle. Mimmo mig rullet et afhugget hoved. Odin omkring Vito ' s mænd, offer for sparekniven. Og så skyderiet stoppet.
  
  
  Han kiggede rundt. Vito så hende. Han trykkede hans hånd på sit bryst. Blod sivede mellem hans fingre. Han løftede sin anden hånd og svingede pistolen triumferende. Ego ' s ansigt brød ind i en knotten grin. "Den måde er klar," råbte han.
  
  
  "Okay," sagde jeg. "Sætte nogle dynamit på og lad os komme ud herfra."
  
  
  Ego sprængstoffer eksperter, der allerede var at sætte pinde dynamit i biler.
  
  
  "Jeg vil antænde lunten," sagde jeg. "De andre gå tilbage op ad trappen, ud af døren."
  
  
  De så alt for glad for at få lov til at gøre det. Vito lænede sig lidt til venstre i svar til beregningerne, men en af de andre holdt ego oprejst.
  
  
  Han flyttede hurtigt fra den ene taske til den næste, holder svarer til sikringer. De begyndte at hvæse som Jul stjerner.
  
  
  Det er tid til at forsvinde. Han kiggede på døren. Vito kiggede på mig, og derefter vinkede til mig om at skynde sig. Så jeg hørte skud og skrig, i gangen bag mig. Vito ' s øjne udvidet. Han greb sit tilbage, og så er fordoblet over. Han var næsten død, da han endelig løb ned af trappen.
  
  
  Brylev i maskinrummet gik ud. Metal døren smækket. Hendes familie var fanget.
  
  
  Fanget i bælgmørke, kun brudt af den gule fyrværkeri af brændende væger. Hun ville virkelig have været stoppet af "Sarah Chamberlain." Men det ville være den sidste ting, jeg gjorde.
  
  
  I sekunder, disse fem pakker af dynamit vil sprænge hele stern Søn af Oberst s skib, dreje Ego til Nick Carter ' s flying coffin.
  
  
  
  Kapitel 20
  
  
  
  
  Men ikke hvis han handlede hurtigt.
  
  
  Han skyndte sig væk fra trappen, dykket i den første sikring, og trak det ud. Det var en enkeltstart, og jeg vandt det. Det må have været omkring ti sekunder, før den sidste sikring blev udgivet.
  
  
  Han tændte en tændstik, gik tilbage til trappen, og gik op. Før eller senere, nogen bliver nødt til at gå gennem døren, hvis Oberst Seung ønsker ego skibet til at sejle. Og når det skete, var han klar. Min hånd gled i hele sin bredde og lukkede omkring gas bombe.
  
  
  Hendes, i håb om jeg ikke ville have til at vente alt for længe. Hende heller ikke tror, det ville være som dette.
  
  
  Sønnen havde ikke tid, forudsat at han ikke var optaget med Don Mario.
  
  
  Men når det har fået sin chance for, havde det at være hurtig. Jeg havde ikke råd til at gå glip af. Jeg håbede, at uanset hvem vi var udenfor, hvem der var fører for den lille ekspedition, der ødelagde Vito og resten af ego kampen, var ved at blive utålmodig.
  
  
  Hvis han havde set sikringer brændende, før han smækkede døren, ville han sikkert været venter på eksplosionen, og nu er han undrede sig over, hvorfor Ego fritten havde ikke hørt det endnu. Hvis han ikke kunne se, jamen, han var sandsynligvis samle, forberede sine mænd til at tage ud af noget levende angribere i maskinrummet.
  
  
  I ethvert tilfælde, at han var nødt til at handle hurtigt, fordi han vidste, at Oberst Søn ikke har meget tid tilbage. Sarah Chamberlain ikke at gå hvor som helst, så længe ego mennesker ikke har kontrol over maskinen.
  
  
  Døren åbnes med lange håndtag, en på hver side. Ingen kunne skubbe ego ud uden at flytte det. Dette var i min favør. Jeg ville ikke blive overrasket over noget. Han hvilede fingerspidser på den ene hånd på håndtaget, hver nerve advarsel for det mindste tegn på bevægelse. På den anden side, jeg havde Pierre.
  
  
  Så er det næsten kom som en overraskelse, så hurtigt, at jeg næsten mistede grebet. Sergei tændt op blændende. Ved første lys, Piera holdt det sned. Han kastede en bombe ned ad gangen og lukkede døren med al sin magt.
  
  
  Jeg hørte en dæmpet eksplosion, så intet mere. Han vidste, at folk var nu snuppe deres struber i gangen udenfor og døende. I et øjeblik, så ville det hele være overstået. Ingen vil flygte. Og i et minut eller to, det ville være sikkert at komme ud af her. Pierre hurtigt gjorde sit job og forsvandt uden et spor.
  
  
  Ved toppen af trappen, dagen var ved at skubbe håndtaget ned, kigger på sit ur. Efter et minut og en halv, han løsnede sit greb og gik tilbage ned til maskinrummet.
  
  
  Denne gang, han var fast besluttet på ikke at lade noget gå galt. Han tændte sikringer, løb op ad trappen, og sled for at åbne døren. De organer, der var stablet på gangen. Han smækkede døren bag ham og løb så hurtigt han kunne, tælle, da han gik. "Twenty-one... tyve-to..."
  
  
  På fire og tyve, han dykkede på dækket. Der var en øredøvende eksplosion, der rystede hele skibet. Lys flickered over mit hoved, og skibet fladet ud igen. Samle sin styrke, begyndte han at klatre op til stævnen. Jeg forlod hende Mario midtskibs, hvor han kæmpede sig vej frem. Jeg vidste ikke, hvordan han gjorde det, men hvis han kan komme tæt på stævnen, ville han være bag vognen. Måske kunne han bruge en distraktion.
  
  
  Han tog trappen, og skyndte sig gennem de lange korridorer. Hende, følte jeg var ved at blive kvalt en lille smule. Så hende, jeg indså, at jeg var ved at gå lidt op ad bakke. Sarah Chamberlain ' s skrog brød i to. Skibet var ved at synke. Nu var vandet, der strømmer ind i maskinrummet.
  
  
  Jeg vidste ikke, hvor langt jeg havde kørt, men vinklen blev gradvist bliver stejlere. En lemmen i toppen af trapper, fangede hendes blik. Han gik op ad trappen og stak hovedet ud. Så vendte han sig og gik op på dækket. Ingen så mig.
  
  
  Skyderiet var stadig i gang her. Hende, jeg så tre Kinesiske mænd i skydning fra bag lugen. Mine fingre lukkede omkring luger . Han skød hver af dem igennem en gang.
  
  
  Det var stille på min side af dækket nu. Blinker automatisk ilden, var der stadig synlige midtskibs.
  
  
  Hug lave, han løb mod Mario ' s mænd. Jeg har bemærket, at de var ved hjælp af redningsbåden som et skjold. Kun Mario og to andre forblev. Odin omkring dem, blev også såret.
  
  
  Hendes due i ved siden af dem. Jeg spurgte hende. 'Hvordan har du det?'
  
  
  Mario affyret i retning af broen. Han løftede sine skuldre. "Jeg har mistet en masse folk," sagde han. "Obersten er der stadig med kaptajnen.
  
  
  "Vito og de andre er døde," fortalte han dem. "Men maskinrummet er blæst op.
  
  
  "Ja," sagde Mario. "Vi hørte en eksplosion. Godt gået. Men jeg vil ikke hvile, før jeg har behandlet med oberst sig selv.
  
  
  — Hvorfor vil du ikke overlade det til mig, Mario?"
  
  
  "Nej," sagde han. "Det er en personlig sag. Ingen bedrager mig med straffrihed."
  
  
  Kugler smækket ind i redningsbåden ' s skrog.
  
  
  "Det er nytteløst at bo her," sagde han. — Du behøver ikke acceptere at noget. Jeg går op til dem. Giv mig en omkring disse gas dåser.
  
  
  "Hvad har du tænkt dig at gøre?"
  
  
  "Vi vil gå til angreb," sagde han. — Vi vil tage trappen under broen. Vi er i en svær vinkel fra det, men der er ingen point i at forblive her.
  
  
  "Jeg kommer med dig," sagde jeg.
  
  
  "Gør hvad du vil, Carter. Nu har jeg min egen virksomhed. Kom nu, drenge.
  
  
  De sprang ud på hver side af redningsbåden. Skud ringede ud fra broen. Hver stamme af den sårede mand fordoblet over og gled på tværs af dækket under skinnerne. Han skreg, når før kollaps på molen.
  
  
  Det blev dannet ved bagtrop. Kugler rev i dækket omkring os, men nu er de tre af os var på trappen. Mario havde ret. Oberst Søn og Mester havde en dårlig vinkel af brand. Kugler whizzed over os. Odin fløj ned omkring maskinpistoler og landede med et brag på dækket. Dette betød, at de var løbet tør for ammunition. Mario åbnes gas-beholder. Da han nåede toppen af trappen, hans søn, og kaptajnen gik ud af styrehuset døren. Det sidste skud ramte Mario ' s companion. Han greb på sit liv og er fordoblet. Der var kun os to på broen nu, med Oberst Synd og kaptajn i styrehuset. Mario smilede til mig, da vi dukkede under den linje af brand.
  
  
  "Kan du se, hvad hun ser?"
  
  
  Han pegede en kroget finger på styrehuset windows. Kugler tore gabende huller i nen. Mario rykkede sin tommelfinger på gas beholderen, og grinede. Så han tog den op og begyndte at hælde benzin gennem hullet.
  
  
  Døren svingede åbne. Hendes, så jeg kaptajnen stirrede intenst på Mario. Han skød hende i den ubeskyttede øreflip og øjne. De forsvandt i den røde tåge, og kaptajnen krop gled ned på broen.
  
  
  Da hendes far kiggede tilbage på Mario, stod han op og kastede kampen ud af vinduet.
  
  
  Derefter Oberst Seung skød ham.
  
  
  Han blev lidt sent. Kampen ramte styrehuset. Der var et brøl, og så hele kabinen brød i brand.
  
  
  Mario var stadig stod med et fjollet smil på hans ansigt.
  
  
  Han kiggede på mig og gav mig en thumbs-up. "Hey, Carter, tror du, hun med Onkel Sam' nu?"
  
  
  Da han satte sig op og faldt på hans side. Jeg gik over til ham og følte hans puls. Der var ingen puls længere. Flammer lækket gennem de knuste vinduer og begyndte at krybe over afskalning af maling, der var en del af Sarah Chamberlain forklædning.
  
  
  Det er tid til at forlade. Hende, gik hen til trappen. Gawk prellede af metal. Så drejede han rundt og trykkede på aftrækkeren på Luger. Være genert øjne hit the void.
  
  
  Hun stod og så på Oberst Søns sværtede ansigt. Ego hud var forkullede og rynket som en mumie. Ego tænder folk ikke uhøflig blottede på mig. Med en lille bølge af hans hånd, han hævede pistolen.
  
  
  Han blev allerede i en trance, når han trykkede på aftrækkeren. Stilethæl var allerede i min hånd, og det stak hende ego i livet. Det var for sent at stoppe, da hun hørte hammer dunkende på det tomme værelse. Kniven gled indenfor. Oberst Søn gispede.
  
  
  Den kniv rev hende væk. Han vaklede tilbage som en kugle af ild brød ud omkring styrehuset, omkring hans ego, sit ansigt og sit hår.
  
  
  Mit gæt er, at han allerede var død, da han vaklede fra rækværket og faldt over det. Han var helt død, da hans hjerne knust på dækket nedenfor. Knitrende flammer begyndte at sprede sig langs kanten af broen. Hende, gik ned af trappen.
  
  
  Hende, følelsesløs og fysisk træt så han kastede sig på molen. Den jamren af sirener nærmer sig sivede ind i mit sind, og et sidste blik bag mig, fortalte mig, at det var en dårlig drøm. De første brandbiler havde allerede stoppet. Ih lys var et svagt lys i forhold til de lyse, flammende glød af skibets bro.
  
  
  Længere nede på molen, mimmo så en lille mand i en forpjusket tweed passer nyder en cigar.
  
  
  Hende, gik op til ham. Han løftede sin hånd i hilsen. "Jamen, Nikolaj," sagde han. Her? Og hende, jeg troede, jeg ville sendt på ferie.
  
  
  
  Kapitel 21
  
  
  
  
  Det kontor, der stadig lugtede det samme: cigar røg og gamle tweed. David Hawke sad ved sit skrivebord, ryster på hovedet i misbilligelse.
  
  
  "Meget skødesløs, Nicholas," sagde han. "Meget lemfældig."
  
  
  "Jeg er bange for, at det var det bedste jeg kunne have gjort under de omstændigheder," sagde jeg. "Det vigtigste var at forhindre, at Oberst Synd at sejle væk med guld. Når han kom til det åbne kjole, tingene kan få en lidt mere kompliceret. Og der ville være rygter om tabet af guld.
  
  
  Hawke tog et træk på sin cigar. "Vi har formået at tage det i opløbet," sagde han. "Mens du sov det ud i går, regeringen udgivet imponerende handelsbalance statistikker, der forventer en forbedring af økonomien for de kommende år, og også bekræftet sin stærke afslag på at hæve den officielle guldpris. Som et resultat, at prisen på guld på det frie marked i Zürich, Paris og London er faldet, og dollar mod andre valutaer oplever sin bedste dag i de seneste måneder. Og hende, tror jeg, snarere voldelig død af Oberst s Søn har allerede ankommet, før de mennesker, der ventede på et signal af Sarah "Chamberlain".'
  
  
  "Ja, — sagde jeg. Ting synes at være at få det bedre.
  
  
  "Der er stadig en masse at rydde op," Hawke sagde. "Jeg er glad for at sige, at myndighederne i Washington har været en stor hjælp for mig. Brandvæsenet reduceret brand om bord på skibet til et minimum. Politiet var glade for at slippe af med Mario og familiens ego, herunder at finde heroin. Han havde et anstændigt beløb, der er et helt lager under, at pier, under flodlejet." Hawk sætte et match til hans frisk cigar. "Efter at afklare situationen med Don Mario, politiet var kun alt for glade for at give nogen af vores anmodninger. Der er en usædvanlig streng, men diskret sikkerhed system omkring skibet. Finansministeriet embedsmænd og højtstående militære efterretningsofficerer er involveret i at vende tilbage guld til vault. Alle vagter, der er forbundet med Federal Reserve hvælving, og alle officerer, der er forbundet med ego-sikkerheden er blevet taget i forvaring. Det vil sandsynligvis tage os det meste af søndag på at rydde op i tingene, men ved slutningen af søndag, forventer vi, at guld at være tilbage på lager og det falske guld, til at blive kasseret. Konfiskeret heroin er ødelagt.
  
  
  — Du sagde, at alle, der er involveret i at beskytte hvælvinger er blevet taget i forvaring?" Jeg fortalte hende. Hawke tog et træk på sin cigar, inden den besvares. "Godt, — sagde han. "Ikke rigtig. Bortset fra en enkelt person.
  
  
  "Philip Doane?".
  
  
  Hawk nikkede. "Jeg så hende i går, Ego datter," sagde han. "Da hun ringede til mig aftenen før, hun fortalte mig, hvor man kan finde hende. Så når alt var roligt fra havnen i bar, jeg gik til at besøge hende. Vi snakkede i lang tid. Hun fortalte mig, at du var meget hjælpsomme hey, Nick. Og jeg fortalte hende, at hun var meget hjælpsomme. Fordi anyway, hvis der var sket noget for dig, om bord på skibet, og at hun ikke havde kaldt, tja, jeg er ikke sikker på, hvad tilstand dette land ville være i dag. Lidt aske fra emu ' s cigar faldt på Gillette. Han synes ikke at lægge mærke til.
  
  
  "Og hendes far?"
  
  
  Hawk pustede en røgsky af blålig røg og sætte cigar i askebægeret. "Philip Doane er død," sagde han. "En pige fortalte mig. Han døde kort efter de kom hjem. Hendes gæt er, at de prøvelser, på dette skib har båret ham ud. Hun fortalte mig, at de var på vej hjem, og han virkede til at være glad. Han vaskede op og satte sig i en stol i stuen. Han bad om et glas sherry, og bad hende om at fortælle hele historien om, hvad der var sket med hende. Han var meget imponeret over dig, Nick. Han sagde, at der var en gammel Kineser...
  
  
  "Ja," sagde jeg.
  
  
  "Ja, det er hvad det blev kaldt," Hawke sagde. "Jamen, hun sagde, at hendes far troede, at det Ji ville beundre dig. At du var en slags guide. En mand, som udmærkede sig ved nogle temmelig magiske ting. Da han lænede sig tilbage i sin stol og beundrede hans datter. Hun fortalte mig, at han hævede sit glas og lavet en toast. "Om det magiske i livet". Så han tog en slurk, satte glas, og lukkede hans øjne. Krone sagde, at hun vidste, at han var død.
  
  
  "Undskyld," sagde jeg. "Han har forårsaget en masse problemer, men i slutningen, han var ikke en dårlig person. Ego fejl var, at ømu ' en ikke bekymre sig om noget, men hans datter ego.
  
  
  "Ego blev begravet her til morgen," Høg sagde. "Alt er i orden. Pigen tænker så også. Hvis han stadig var i live, ville vi nødt til at opkræve ham direkte. Han ville have brugt resten af sit liv bag tremmer."
  
  
  "Jeg ville ikke satse Stahl på det," sagde jeg.
  
  
  Hawke smilede grumt. "Godt, jeg ved, ego er et talent, det ville heller ikke være Stahl at sige det," sagde han. "Men jeg ved, at ego datter føles godt, han sandsynligvis ikke ville have forårsaget hey, alt for meget ballade. Hertil kommer, at han gjorde sit bedste for at rette hans fejl. Han har efterladt et komplet sæt tegninger til den nye vault security system. I slutningen skrev han, at han selv, at han ikke havde fundet en vej til at bryde igennem nah endnu."
  
  
  "Så er det overstået," sagde jeg. "Alle de ender, der synes at være bundet op igen. Dr. Inuris, Oberst, Søn, Don Mario, Må Philippe: alle døde. Guld sikker og heroin blev konfiskeret.
  
  
  "Parterne er sikkert igen," Hawke sagde. "I det mindste for nu." Han tog et lang træk på sin cigar. "Stadig, Nicholas, det var en lidt ligegyldig. Han smilede, rakte ud og greb min hånd. "Endnu en gang," sagde han, " min tak og påskønnelse fra en fremtrædende folkevalgt."
  
  
  "Tak," sagde jeg.
  
  
  "Vi er taknemmelige," Hawke sagde. "Ja, Nick, jeg synes, du fortjener en ferie."
  
  
  "Vent et øjeblik," sagde jeg.
  
  
  Hawk holdt en hånd for stilhed. "Nej, det er alvorligt denne gang. Du fortjener det. For et stykke tid. Gå hvorhen du vil.
  
  
  "Jeg tror ikke på det.'
  
  
  'Prøv det'.
  
  
  "Måske," sagde jeg, forbereder sig på at forlade kontoret.
  
  
  "Ah," Høg sagde. "Vent et sekund. Jeg glemte hende noget. Han nåede til hans skrivebord. "Den pige, bad mig om at give dig denne. Hun sagde, at hendes far ville gerne have, at have hende. Han tog en firkantet pakke indpakket i brunt papir og bundet med reb.
  
  
  Han satte sig ned igen, og pakket det. G ' s postkasse . "Pigen sagde noget andet. "Lad mig se, hvad der var det igen?" En anden ego joke. — Du skal ikke fortælle mig din hukommelse svigter dig. Hendes budskab læse: "Fortæl Mr. Carter, jeg vil vædde på, du fem francs, at han ikke kan huske, hvordan man åbner denne ting."
  
  
  Jeg smilede til hende, da jeg trykkede på panther og grævling. Låget på boksen fløj væk.
  
  
  Inde i det, så jeg en liste over afgangstider, omgivet af turen nummer og tidspunkt. Han lukkede hurtigt låget før Hawk kunne se hvad der var indeni. Han kiggede på sit ur og stod op. "Nå, jeg må hellere gå. Høg rejste sig op og rystede min hånd igen. "Åh, Nicholas," sagde han. "Sørg for at efterlade en besked, hvor vi kan finde dig."
  
  
  "Selvfølgelig," sagde jeg. 'Ubesværet. Du kan finde mig i Hong Kong. Prøv Peninsula Hotel.
  
  
  Ømu vinkede til hende og skyndte sig over til døren. Der stod han, grinende som en Cheshire kat ryger cigarer.
  
  
  Højt oppe i bakkerne over Riviera, i en lille by ved enden af vejen, står der en walled hotel. De, der er inde kan se alt fra ydersiden. Men dem, der er udenfor kan ikke se ind. Det er et sted, der blokerer verden.
  
  
  Fra bagvæggen, et fortryllende landskab af appelsinplantager og vinmarker skråner ned mod den fjerne blændende Middelhavet. Indenfor murene er der haver med masser af træer og blomster, og farvestrålende fugle. Ikke når solen glimter på de gamle stenvægge, og det blå vand ved poolen lokker de indbydende krop.
  
  
  Om aftenen, hundredvis af stearinlys wrap bordene udenfor i blødt glimtende intimitet under en cool stjernespækket himmel.
  
  
  Og så har du stadig tid mellem den aften, og den næste, men ikke når...
  
  
  Månen saint oversvømmet værelse, hendes ansigt er badet i et sølv skær. Hun lå på gulvet i papirkurven, hendes hud blød og våd, skal du trykke mod mig.
  
  
  "En champagne?"
  
  
  Hun smilede og rystede på hovedet. "Luften er allerede berusende." Hun lænede sig i at slikke mig:"Nick?"
  
  
  Hun hvilede sit hoved på min skulder. Hun åndede i den søde duft af hendes hår . 'Hvad?'
  
  
  "Det betyder ikke noget.'
  
  
  "Nej, det fortalte jeg hende. 'Gå videre. Hvad var det, du vil sige?" Hendes hånd gled ned over mine lår. "Det betyder ikke noget.'
  
  
  "Okay," sagde jeg.
  
  
  — Jeg var bare nysgerrig."..
  
  
  'Hvad?'
  
  
  "Dette er dum." Hendes hånd var faktisk meget talentfulde og dygtige.
  
  
  "Intet," sagde jeg. "Det betyder ikke noget, hvis det er dumme."
  
  
  "Ja, det er dumt .
  
  
  "Jamen, hvis det generer dig, kan du sige det med det samme," sagde jeg.
  
  
  Hun smuttede under arket for et øjeblik. Nah havde også en rigtig god idé om, hvad de skal gøre der.
  
  
  Frække, skægtorsk, og vred på samme tid, hun kravlede ud under arket igen. Hånden var travlt igen.
  
  
  "Nej, — sagde hun. "Jeg burde virkelig ikke spørge."
  
  
  "Please," sagde jeg. 'Bare spørg. For at behage mig.
  
  
  Hendes hånd var meget optaget af lige nu. — Har du noget imod?"
  
  
  "Nej, det fortalte jeg hende. "Jeg er sikker på, at jeg ikke har noget imod."
  
  
  'Er du sikker?'
  
  
  "Helt, helt sikker på."
  
  
  — Kan jeg stille dig to spørgsmål?"
  
  
  "Spørg mig tre, fem hundrede spørgsmål."
  
  
  "Det er smukt her, er det ikke det, Nick?"
  
  
  "Er det Odin, der vil opfylde dine spørgsmål?"
  
  
  "Nej," sagde hun, trykke sin mund til min. — Hun blev bare bedt om at takke dig."
  
  
  "Og disse spørgsmål?"
  
  
  "Okay," sagde hun. "Første proptrækker: vil du betale mig tilbage de fem francs, du skylder mig?"
  
  
  I hendes gigt jeg nåede over til natbordet og tog en fem-franc-seddel fra hendes pung. Hey gav det til mig.
  
  
  "I begyndelsen af anden proptrækker?"
  
  
  "Nu siger folk, at jeg er meget smuk. Og alligevel, folk siger altid, at skønhed ikke gå ud over den udvendige. Nick, hvis dens smukke, er min skønhed kun på ydersiden?
  
  
  Der var ikke brug for ord. I hendes gigt, kom på tværs af hendes krop.
  
  
  * * *
  
  
  
  Om bogen:
  
  
  Nick Carter så Nicole Løver i et casino på den franske Riviera... Nicole var gået. For et par år siden, hun blev dræbt i en bilulykke.
  
  
  Så hvem var den kvinde, der med den døde piges ansigt? Carter ' s opgave var at finde ud af.
  
  
  Men et par folk fortalte sig selv, at ego-forfærdelig indstilling, der koster millioner af dollars. I mellemtiden, nogen tager en væsentlig del af verdens guldreserver gennem en spion plot, der strækker sig fra luksus franske strande til New York ' s "stinky" havnefronten...
  
  
  Hvad opløftende rolle Penny Ned for at spille i denne tvivlsomme dell?
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"