Carter Nick : другие произведения.

81-90 toplusu dedektifler haqqında Nick Carter

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  81-90 toplusu dedektifler haqqında Nick Carter
  
  
  81-90 toplusu dedektifler haqqında Nick Carter
  
  81. Кремлевское işi http://flibusta.is/b/663741/read
  
  The Kremlin File
  
  82. İspan əlaqə http://flibusta.is/b/607273/read
  
  Spanish Connection
  
  83. Sui-qəsd baş ölüm http://flibusta.is/b/607245/read
  
  Ölüm ' s Head sui-Qəsd
  
  84. Пекинское dosye http://flibusta.is/b/690087/read
  
  The Peking Dosye
  
  85. Dəhşət ледового terror http://flibusta.is/b/691313/read
  
  Ice-trap Terror
  
  86. Qatil: Kod adı Стервятник http://flibusta.is/b/612804/read
  
  Assassin': Kod Adı Vulture
  
  87. =================================
  
  88. Ватиканская cavab http://flibusta.is/b/635621/read
  
  Vatican Vendetta
  
  89. Əlamətidir Кобры http://flibusta.is/b/671056/read
  
  Sign of the Cobra
  
  90. Adam satılır öz ölümü http://flibusta.is/b/678851/read
  
  The Man Who Sold Ölüm
  
  
  
  
  Кремлевское işi
  
  
  tərcümə Aslan Шкловского
  
  
  yaddaş oğlu Anton
  
  
  
  
  
  Fəsil 1
  
  
  
  
  
  
  
  Dedi amerikalı təyyarə indi mümkün deyil. Siz bilirsiniz, bu, onun bunu bilirəm, və hər придурок ki, heç qəzet oxuyur, bilir.
  
  
  Amma niyə бортпроводница yarış 709 adada Grand-Лаклэр idi belə bir ilə yaxın темнокожим черноволосым sərnişin, oturan bir ətrafında ön oturacaq qızdırıcıları? O ki, onunla заигрывала?
  
  
  Короткоствольная doodad ki, o, hər zaman saxlayırdı altında униформой, подогревая arasında bədən ürəklərdə görə kimə mən məmnuniyyətlə müşahidə əvvəldən uçuş. Elə bil yuxuda, və əvvəlcə mənə elə gəldi ki, bu kişi bir az onun hərəkət və imkan verir emu nə ona lazım idi. Yaxşı aviaşirkətlərdə müştəri hələ də qalır kralı. Və o zaman bir az açmışdır молнию öz обтягивающей tutors, onun artıq səbirsizliklə gözləyirdi oyun подглядывание. O qədər hərfi parlaq parça, metal, bir an засверкал də şüalarının altında atılıb düşən işıq.
  
  
  O qoymuşdur ego ego xurma, dönüb keçirilib qapıdan dəhlizə kabin. Kişi ayağa qalxdı və yenidən baxdı keçid silah aydın görünür ego sağ əlində. Var idi Люгер " bu çiyinüstü geyimi кобуре altında курткой, lakin mən bilirdim ki, dərhal привлеку diqqət ego, əgər bunu doğru addım ona. Стилет idi замшевой dəri shell var, sağ bazu. Onun istifadə edə bilərsiniz səssiz пружинный mexanizmi üçün hiss olunmadan azad ego mənə əlini, lakin atmaq ego - tamamilə başqa məsələdir. Kişi görür. Şans idi götürsək, o qədər, necə ki, onun ego, məsələn.
  
  
  Hələ ki, onun hələ раздумывал, nə hərəkət var, ən böyük müvəffəqiyyət şansını məlumatların başqa şəraitdə, qərar deyil mənə. Bütün oyandı təcrübəsi səs-küy shot kokpit. Onun eşitdim öz ətrafında ediləcək səslər sərnişin подпрыгивающих öz yerlərində. Sonra böyük bir səs həlli elmi-tədqiqat vəzifələri. "Hər şey sakit saxlamaq. Uçuş istiqaməti dəyişdirilib. Havanada bilərsiniz qalmaq bütün salamat. Panik üçün heç bir səbəb ".
  
  
  Var idi diqqət: ispan. Yanımda Tara Сойер dərindən nəfəs aldım və Рэндольфа Флеминга üçün ee geri перехватило nəfəs.
  
  
  'Sakit ol.. Onun pıçıldadı sözlər deyil шевеля dodaqları. -Cəhd etmək, qadını susdurulub.
  
  
  'Kuba? Amma nə haqqında müqavilənin qarşı mübarizə haqqında угонами təyyarə?
  
  
  İdi, heç vaxt izah etmək. Yalnız, kimə bilər düşmək əlləri ilə kubada idi agentləri Kastro və ya ego böyük bir okean arasında. Amma əgər o, fikirləşsin və заткнется, o edə bilər bunu aydınlaşdırmaq özü. O, yox idi elə bir axmaq.
  
  
  Kişi məsulları qaranlıq bir sərnişin. Ego gözləri bir an dayandı, bizə, sonra qaldırdı ih qiymətləndirmək üçün reaksiya arxasında bizi.
  
  
  Onun yavaş-yavaş üzünü kənara, sanki otel danışmaq qız yanımda. Прикрытая adam əyri çiyin, mənim əlim sürüşdü altında лацкан doğru "Люгера". Kişi deyil, çəkdi məni diqqətə.
  
  
  Hesab olunurdu ki, sərnişinlər deyil, silahlı idilər. Onun qoyub, silah, sol əlini. Onun oturdu koridorda sağ zamanı təyyarənin bilər, asanlıqla yerləşdirmək, ego, almaq deyil. Onun basdı siz trigger.
  
  
  Bir gun uçdu ego əlləri, və onun yenidən vurdu. Əvvəl ego белоснежной köynək kimi qızardı. O, düşdü навзничь qapı və повис orada, sanki прибитый ona. Ego ağız açılıb təcrübəsi cry, bir də eşidildi. Ego diz silkələmək başladı və o, düşdü. Kimsə qapını itələdi, digər tərəfdən, lakin ego bədən заблокировало keçid. sonra mənim iki İlk güllə ilə onu irəli atıldı.
  
  
  Geridə eşitdim onun истерический cry qadınlar. Mənəvi ruh başladı çıxmaq nəzarət. Onun оттащил meyit üçün bir ayaq, və qapı açıq partlayış. Revolver бортпроводницы qapıda vurdu. Таращить göz fit çala-çala keçib mənim подмышку, проткнула mənim palto və davam üzrə hərəkət öz orbitini qədər cry arxa hissəsində təyyarə deyil, mənə dedi ki, kimsə yaralanıb. Onun suya baş tutdu qız bilək etdi вращательное hərəkət, o qədər azalıb revolver. O, ıso bütün gücü ilə özünü müdafiə etməyə çalışdı, sınadığınıza öz uzun iti dırnaqları mənim üz oldum düşmə öz люгер üçün вырубить onun zərbə karate üzrə boyun. O, безвольно düşdü mənim hugs və mən onun atdı ölü bədən onun dostu. Onu götürüb üç silah, iki qoymuş bu dəqiqə saxlanılır "Люгер" hazır.
  
  
  Mən bilmirdim ki, kokpit. Təyyarə задрожал, birdən-birə dəyişdi istiqamət və kəskin шталь düşməyə okean. Onun itirilmiş tarazlığı, uçdu qapıdan kabin oldum tutmaq üçün qapının dəstəyini çərçivə.
  
  
  Pilot yalançı meylli kresloda, провисая sapı ilə nəzarət. Ətrafında пулевого xəsarət geri axdı qan. Onun üzərində dayanıb штурман. Başlanğıc ikinci pilot tətbiq dəlisov səyləri bərpa etmək üçün təyyarə birbaşa yolu bağlayıblar. Штурман оторвал pilot təcrübəsi штурвала çalışdım qanaxma dayandırmaq платком. O bilərdi ilə eyni müvəffəqiyyəti üçün cəhd dayandırmaq Niaqara şəlaləsi. Başlanğıc ikinci pilot seçilmiş idarə təyyarənin keçib, autopilot. O, geri döndü, yəqin ki, kömək etmək üçün штурману, gördüm ki, məni və mühitində ilişib qalacaq. Əlbəttə, o, qəbul etdi məni görə капера sayı üç.
  
  
  Onun üstünə "люгер" bu кобуру və göz vurdu emu. "Biz uçmaq Grand-Лаклер. Onlar müharibəni uduzduq ".
  
  
  Başlanğıc ikinci pilot baxırdım mimmo məni mess koridorda. Штурман birdən üzünü tutaraq pilot bir tərəfdən, və gözlərini mənə. O, ölümcül мучнистые. "Kim sən, dərzi şeytana?"
  
  
  "Янтье Параат". Onun başını tərpətdi пилоту. - "O öldü?"
  
  
  O, başını yellədi. Başlanğıc ikinci pilot mənə baxdı.
  
  
  "O, застрелила Хауи ... бортпроводница!" Sonra ego beyin keçib, ikinci bilər. 'Sən . .. Salam . .. ki, sən nə edirsən yoxsa?
  
  
  Onun gülümsədi emu. "Məgər sən şadam ki, o, mənimlə idi? Siz daha yaxşı əlaqə kennedi hava limanı, ny və məlumat versin. O vaxt siz dərhal xahiş varmı Nick Carter icazə silah gəzdirmək təyyarə. Onlara deyin ki, onlar məsləhətləşdik Timoti Уайтсайдом. Bu halda, əgər siz unutmusunuz ki, o, prezident bu aviaşirkətin.
  
  
  Onlar baxdılar bir-bir. Başlanğıc ikinci pilot düşdü yer, gözlərini mənə göz və müəyyən radiorabitə. Revmatizm gəldi, bir müddət sonra. Yəqin ki, onlara oldum çəkmək Уайтсайда üçün zibil. Ego səs absurd həyəcanla və hiddətlə. Onu bilirdim ki, o düşünür qaydasının pozulması. O, artıq qadir idi öldürülməsi, əgər bir ego təyyarə прилетал gec, bir dəqiqə.
  
  
  Bu arada digər iki бортпроводниц salonunda gəlib hər il. Onlar tez hiss etdilər ki, vəziyyət yenidən nəzarəti altında və воспроизвели səs sistemi vasitəsilə sakitləşdirici mesajları.
  
  
  Onun пощупал nəbzini pilot. O, нерегулярен. Ona bu barədə məlumat verdi штурману və təklif etdi ki, əkmək ego sərbəst yer, arxadan.
  
  
  Onun emu hələ də çox xoşuma gəldi, lakin o, başa düşürdü ki, emu, mənim yardım. Biz отцепили pilot və əziyyət ego geri vasitəsilə cəsədləri koridorda. Sarışın forması nəsib qat səsini ucaltdı arasında üç boş oturacaqlar, bilək qoymaq ego. O, çox rahat vəziyyətdə, lakin var, hissi var idi ki, ego narahat etməyəcək, çox uzun.
  
  
  Biri üzrə бортпроводниц əsaslarla göstərmək, ilk yardım, və Tara Сойер qalxıb onun yanında. O baxdı, bir an sonra dedi: "Qoy məni. Onun öhdəsindən gələ bilər bu. Səndən daha çox del ".
  
  
  Biz штурманом tərk pilot qızlar. Biz məhbusları hələ находившуюся şüursuz бортпроводницу boş yerə arxasında pilot.
  
  
  Onu diqqətlə обыскал onun, amma daha heç bir silah aşkar. Onun möhkəm bağladı hey, ankle və bilek o halda, əgər o, istəsə, bir şey cəhd etmək, öz zəhərli vanna zaman очнется. Biz уложили ölü oğru olur ki, sərnişinlər gördük, ego və rəhbərlik geri kabinəsinə. Başlanğıc ikinci pilot hələ də baxdı solğun və narahat. O soruşdu vəziyyəti haqqında pilot və mənim revmatizm ego deyil sevindirdi. O, lə ' nət. - Келере ... onlar Kimi də düşə bilərdik xaricdə bu blazing? Bəs siz?'
  
  
  "Məndə var bu icazə, necə mən sizə dedim. İki silah прятали altında бюстгальтером. Zərif, sənə elə gəlmirmi? Bildiyimə görə, ekipaj deyil yoxlanılır mövcudluğu silah.
  
  
  İki kişi nəşr фыркающие səslər tanınması çox təhlükəsizlik. Mənə maraqlı idi, nə idi, ikinci пилоту. Bizə lazım idi keçmək üçün hələ uzun bir yol.
  
  
  "Sən necə düşünürsən, sən hələ bilərsən çatdırmaq üçün təyyarə Port-of-the-Спейн, yoxsa sən istəyirsən ki, onu götürüb idarə özünü?"
  
  
  Ego qaş изогнулись. O, düşünürdü ki, mən подшучиваю onun üzərində. "Siz deyirsiniz ki, siz idarə edə bilərsiniz, bu təyyarə ilə?"
  
  
  Onun çıxardı cüzdan və göstərdi lisenziya. O, başını yellədi. "Təklif üçün təşəkkürlər, amma onun ego edəcəyəm özü".
  
  
  "Əgər siz fikrinizi dəyişdirmək, onun hazırdır sizi əvəz", - dedim. "Mən bir sıra".
  
  
  O, gülümsədi və o, ümid edirdi ki, o, rahat. Onun çıxdı və bütün kabin. Бортпроводник разносил içkilər və çalışırdım ki, sakitləşdirmək sərnişin. Digər verirdi oksigen qocaya. Yəqin ki, var idi, infarkt. Tara Сойер hələ də məşğul idi pilot. Sakit və səmərəli. Onun hey xoşuma daha çox və daha çox. Deyil, bir çox qadınlar sakit münasibət bu cür hallar. O, gözlərini qaldırdı, zaman onun yanında dayanıb, onunla. "O, dözə bilməz, Nick".
  
  
  "Xeyr, aydındır".
  
  
  Oturan pilot bağlı бортпроводница başladı gələn özünü. Ee gözləri açılsın, bir-birinin ardınca və burada istəyirdi ki, əl qaldırmaq, pet üçün ноющую boyun. O zaman sezdi ki, onun əlləri bağlıdır, o, cəhd ətrafa baxmaq. Prick zərər dəyən bu hərəkətini, bu, yeganə transfer et seq aktları. 'Oi . .. ", - пожаловалась o. 'Mənim boyun.'
  
  
  O qaldırıb mənə göz.
  
  
  "Sınıq deyil", - lakonik elan etdi onu. "Və sənə lazım deyil alaraq pis gözləri atəş".
  
  
  O, gözlərini bağladı və надула dodaqlar. Onun heç bir otel üçün o, yenidən huşunu itirib və zəng edib bir ətrafındakı digər cabin crew. Onun xahiş etdi ki, onu gətirmək üçün bir şüşə viski ilə su və xahiş etdi ki, əmin olun ki, onun həmkarı içdi. O, diqqətlə yerinə mənim əmr, перегнувшись vasitəsilə qız kresloda, приподняв onun başını üçün çənəsi və наливая içki hey boğaz. Qız сглотнула, заткнула ağız və ахнула isə бортпроводница вылила viski də atmosfer havası. Bu bir hissəsini viski düşüb onun uniforma.
  
  
  Onun soruşdu: "Siz heç görmüsünüz onun əvvəllər, artıq bu reysin?"
  
  
  Yüksək stüardessa ilə cerro дымчатыми gözləri выпрямила geri və mənə baxdı. İndi o başa vurub, kömək sərnişinlərə, onun səsi səsləndi təmkinli qəzəb. "Xeyr, o, edit, qız ilə məşğul olan, adətən, uçur, bizə zəng vurub bir müddət əvvəl gediş üçün deyə bilərəm ki, o, xəstə və göndərilmiş bir girlfriend. Səsvermə bu girlfriend!
  
  
  "Bu hissəsində olur?"
  
  
  "Nə qədər onu tanıyıram, bu, ilk dəfə idi. Adətən, hava limanında var ehtiyat uçuş aksiya iştirakçıları, amma bu gün bizə bir ətrafında, bu qızların gəlməmişdir ".
  
  
  Onun şübhələndim. "Məgər də heç bir fikir idi ki, daha çox təsadüf?"
  
  
  O, yalnız mənə baxdı. "Müəllimim, bu aviasiya poçt бизнесявляется siz həmişə şey gözləyirik son dəqiqə. Biz verdiniz qız bir neçə sual və zaman məlum oldu ki, o, anlayır peşə, biz götürmüşük ki, onun özü ilə. Və ümumiyyətlə, siz nə üçün polis?
  
  
  "Kim bu gün bəxti gətirib. Ola bilər siz накинуть pilot yorğan? Bütün bu insanlar elə başa düşər ki, guya, onlar meyit ".
  
  
  O, acı-acı baxdı рыжеволосую бортпроводницу ilə məşğul olan оправлялась kresloda və kənara çəkildi.
  
  
  O, mənə baxdı, kimi раненая quş, прыгающая üzrə meşə cığır üçün ac üçün. Onun sel onun yanında. Qadınlara daha asan mənə danışmaq, əgər onun ih deyil пугаю. Onun çalışırdı kimi baxmaq olar ki, daha сочувствующим.
  
  
  "Sən nə vaxt evlənmək vasitəsilə həbsxana, sən artıq yox olacaqsan baxmaq belə iştahaaçan kimi, indi, bacı. İttiham öldürməkdə master plus ki, hər şey onlar üçün hazır vermək sizə görə təyyarə qaçırma. Amma, digər tərəfdən, əgər siz bir az поработаете mənimlə, mənə vermək layiqli revmatizm, ola bilər, onun bilərəm ki, bir şey sizin üçün etmək. Kimi sənin adın?'
  
  
  O cavab verdi və mənə elə gəldi ki, mən tutuldu bir şey ümid və предвкушения onun nazik gərgin səs. - "Mary Austin".
  
  
  "Sənin oğlan?"
  
  
  "Juan ... Кардоза ... Haradadır o?"
  
  
  Onu deyə hey, ado olmadan. 'Gec haqqında nen düşünür.'
  
  
  Mənə lazım idi, onu tanımaq reaksiya. O bilər deyə, mənə, həqiqətən, olub o омелой bu məsələyə hansısa münasibət. Onun sifəti bənzəyirdi, sanki onu parçaladı onun qoyaraq dolları üzrə tel Var nax потекли göz yaşları.
  
  
  Onun davam mehriban ton. "Mənə deyin haqqında daha Хуане, Mary. Kim idi o?'
  
  
  Onun səsi görünürdü kar idi, o danışırdı arasında рыданиями. "Kuba qaçqın. O, va-bankı və emu idi qayıtmaq. O deyib idi ki, qohum ilə Kastro, və ki, onlar heç bir səbəb emu zərər buna görə ".
  
  
  Onu düşünürdüm ki, o, daha çox oxşar əməkdaşı gizli polis. Bu ondan ibarət idi çətinlik qəbul qaçqın; heç bilirsən, kim ən delle qaçdı, kim işləyir düşmən ".
  
  
  "Necə uzun siz biləsiniz ego?"
  
  
  'Altı ay.' O baxdı uşaq kimi ağlayan, üzərində sınıq oyuncaq. "Tanış oldum, onunla zaman çalışıb" Истерн Эйрлайнз " uçuş zamanı Mayami. İki bazar günləri əvvəl o, məndən xahiş etdi ki, уволиться ilə iş. Emu lazım idi mənim yardım. O, унаследует çox pul Kuba, və əgər o, ih əldə edə bilərik evlənmək. İndi . .. sən öldürdü ego ".
  
  
  "Yox, Məryəm, bunlar sənin öldürmüşəm zaman çatdırdı emu revolver və застрелила pilot".
  
  
  O, ucadan зарыдала. Sərnişinlər təəccüblə оглянулись, bəziləri hələ qorxuram idi.
  
  
  "Mən выстрелила ... bu qəza olub ... штурман üstünə düşməsindən ötrü hərəkət məni ... o məni vurdu ... mən ... mən istəmirdim basın siz trigger ... onun ... onun sadəcə otel üçün oni dəyişib kurs ... '
  
  
  Onun ayağa qalxdı, qoydu səsini ucaltdı və onun qoymaq üç oturacaq. Onun xahiş edərdim Хока etmək üçün bir şey bilər. Ən azı, o, bilmirdim ilk istifadə qaydaları silah: heç vaxt almaq üçün var, siz planlaşdırırıq ego istifadə etmək. İkinci qayda: uşaqlar oynamalıdır ilə револьверами.
  
  
  
  
  
  
  
  Fəsil 2
  
  
  
  
  
  
  
  Mənim boss, David Xok, çağırır məni N3 ki, bu, mənim rəsmi mənbə kimi, ilk Killmasterа, onu bilirəm ki, o mənə vermək olacaq невыполнимую missiyasını.
  
  
  Adətən, zaman yanında heç kəs yoxdur, o, çağırır məni Nick. Lakin o, кашляет və deyir N3, onun birinci işi hesab edirəm lazımdır ki, ikiqat öz həyat sığortası. Təəssüf ki, bizə bir şirkət idi, o qədər crazy üçün sığortalamağa məni, belə ki, bu, əhəmiyyətli deyil.
  
  
  Onun gəlmişəm məlumat versin. Mən AX ən yoxsul qərargah-mənzilinin üzrə bütün kəşfiyyat xidmətləri. Uşaqlar ətrafında CIA və FBI, üz döndərirlər bu isə üzvlərinə gizli xidmət edin daha çətindir. Onlar düşünürlər ki, onlar ən yaxşı seçimdir, çünki onlar qorumalıyıq prezidenti.
  
  
  Onun idi уставшим. Onun yerinə утомительное tapşırıq və səbirsizliklə gözləyirdi bir neçə həftə balıqçılıq şimal Michigan. Хоук пододвинул mənə qəzet vasitəsilə stul, закашлялся və dedi: "N3, siz başa düşmürsünüz bu nə deməkdir?"
  
  
  Onun verə bilər revmatizm əvvəl oxumaq dəbdəbəli mövzu: "Çətinlik".
  
  
  
  
  GENERAL HAMMOND
  
  
  HƏLAK ФЛАЙРЕ
  
  
  
  
  Mən düşünmürəm ki, bir çox amerikalılar bilirlər Хаммонда. Bunun üçün onların bilmək lazımdır pro ada Grand-Лаклер. General orada olarkən diktator. Biz ada idi bir çətin tarixi. Bundan sonra, o, necə tərəfindən fəth edilmişdir ispan, o, əlinə düşdü, fransızların, sonra tutuldu ingilislər tərəfindən. Əhali 90 faizlik qara, nəslindən bir qul gətirilmiş Afrika ətrafında iş üçün şəkər şəkildə və qalın meşələrdə. On il bundan əvvəl adalarında qərar referendumda ilə qırmaq ingilislər və elan müstəqil olmuşdur. Orada шталь idarə lazımdır Рэндольф Fleming
  
  
  Fleming idi, ən istedadlı və ən məşhur insan adada. O vermişdir mühüm dəyişikliklər və шталь öz xalqı üçün əsl ata. Sonra ego təxminən off atıldı. O, bir çox deyil verdi hərbi və onlar возмутились. Fleming qaçdı, amerika Birləşmiş Ştatları, harada emu verilmişdir siyasi sığınacaq. Hammond hakimiyyətə gəldi və поработил kimi insanlar ki, əsası hərbi diktator. İndi Hammond ölü idi. Təsadüf? Bəlkə də yoxdur. Bunun əhəmiyyəti yox idi. O, sol hakimiyyət boşluğu. Hər kəs zaman диктаторе göstərmişəm əlamətləri liderlik, həbs və ya digər şəkildə sort üzrə montaj zamanı idarə heyətinin Хаммонда və o, yenə də qorxurdu ki, artıq bilirdi ki, kimə diplomatlar baxmaq kömək etmək üçün bərpa qaydası adada.
  
  
  Хоук donquldandı: "bizdə kəşfiyyat məlumatları göstərilmişdir ki, ruslar yaradır adasında raket bazası. Əlbəttə ki, çox sakit, həmişə olduğu kimi. Ona görə də, bizə də işləməli, sakit və pərdəsi altında. Üçün bizi yayındırmaq, Kuba шумит haqqında Grand Лаклере. Onlar kömək etmək istəyirlər, öz ehtiyacı olan qonşularına. Amma biz bilirik ki, hər şey əlində rus, və ki, məqsəd "kömək" - quraşdırma raket adada. Belə ki, bu əməliyyat olur кремлевское dosye ".
  
  
  David Хоук döydü barmaqları ilə stulun kənarında və ciddi mənə baxdı. "Bu əməliyyat üçün bir insan, N3. Bizim hökumət istəmir ikinci quba raket o. Siz borcludurlar mümkün qədər tez çatdırmaq Рэндольфа Флеминга Grand-Лаклер ".
  
  
  Onun bir şübhə edirəm ki, hərbi olunacaq oturmaq üçün bir yer və ya şey haqqında danışmaq.
  
  
  "Sizin işiniz - əmin olun ki, onlar причинял. Siz tutur Флеминга olaraq, prezident sarayı. Və hərəkət etmək lazımdır, belə ki, heç kim öyrəndim ki, bizim ölkədə var, bu məsələyə hansısa münasibət ".
  
  
  Onun açıq-aydın bildirdim öz сарказм. - "Mən istifadə edirəm ki, bu məni vurmaq, məni zəhərləyir, hər cür təhdid, burada heç bir şey yoxdur, amma mən onu hələ gördük müəssisələrinin özləri görünməz etmək. Sən istəyirsən ki, onun шталь görünməz? '
  
  
  Onun yaxşı bir çox şeyi, amma рассмешить Тетеревятник - bir onların ətrafında. O, tamamilə laqeyd. O, hətta gülümsündü.
  
  
  "Bu barədə artıq qayğı. Lucky Fleming və O Сойер - yaxşı dostuq ".
  
  
  "Mən daha çox istəyirəm Гек Finn, amma çox kitab Telefonlardan Твена mənə kömək edə bilər?"
  
  
  Хоуку kimi deyil, belə bir fikir, belə ki, o, atdı mənə turş baxış. Tomas Сойер. Bəlkə siz eşitmisiniz haqqında nen. O, prezident Sawyer Hotel Group dünyada ən böyük. Üç il bundan əvvəl general Hammond verdi emu torpaq sahəsi çimərlik tikmək üçün otel və casino, harada varlı turistlər bilər, əyləncə və əldə odur ki, onlar потратят pul. Onlar həm də buna layiqdir. Siz, əlbəttə, başa düşürsünüz ki, Сойеру sərfəli deyil udma ki, dərhal национализирует ego gəlirli şirkət. Güman edirəm, indi siz başa düşürsünüz ki, Сойер vəd bütün bizim kömək müqabilində söz Флеминга ki, ego biznesin gələcəkdə deyil məruz risk var. Və Fleming verdi, öz sözünü ".
  
  
  O, başını tərpətdi. Siyasət yoxdur qəribə yoldaşları üçün zibil. Vətənpərvər Fleming və bir avid делец Сойер. Və mənə lazımdır birləşdirmək, bu iki nəfər bir yerdə. Onun tərk həddindən artıq sərt ofis Хоука ilə adi düşüncə, ki, aləmi - бардак.
  
  
  Bütün Sawyer Nyu-Yorkda kimi baxdı və bütün digər otellər eyni qiymət band: kiçik lobbisi əhatə bahalı mağazalar. Amma bir başqa idi. İdi, özəl lift, bir aparırdı açıq üst mərtəbədə. Qalxıb yuxarı, onu tutmuşdur yumşaq xalça geniş holl, orada məni gözləyirdi şıq geyimli, sarışın. Əziz jirinovski internet asılıb bütün divarları, amma bizə bir onların ətrafında bilməzdi müqayisə keyfiyyətinə görə iki ayaqları ilə, подмигивающими mənə altından dar yubkalar. Mənə махнула kiçik qamətli əl. "Mister Karter?" O, başını tərpətdi.
  
  
  "Onun Tara Сойер, - deyə o bildirib. "Ata, həmişə olduğu kimi, telefonla danışır və xahiş etdim ki, mənə sizinlə görüşmək".
  
  
  Vermişdi mənə əl və qız dəhlizi üzrə bu gün, digər tərəfdən. Otaq ki, biz daxil idi bir ətrafında ən böyük ki, onun heç gördüm. Şüşə gün açırdı daxil terras, dolu bitkilər və kiçik ağacların. Yox bizə qorunması, bizi шкафов, bizə qovluq, yalnız adalar rahat oturacaq və кушеток. Və bar. Mister Сойер bilirdi, necə qonaq qəbul etmək. Qız отпустила məni və getdi üçün бару.
  
  
  "Mən sizə təklif, mister Karter?"
  
  
  "Əlbəttə, buyurun".
  
  
  O, налила mənə bir stəkan brendi və öz-özünə viski содовую. Biz gəlib çatmışıq ki, şüşə qapı veranda və baxdı, qar parque aşağıda.
  
  
  "Hər hansı bir ayıb deyil, - dedi. "Belə ki, bir çox gözəl şeylər və heç kəs cəsarət gəzmək oraya gecə.
  
  
  Onu özümə düşündüm ki bilərəm ki, gəlib bir çox yerləri olardı ki, небезопасны bəzi insanlar üçün, hətta heç bir zaman. Məsələn, bu otaq yox idi, olsaydı, belə bir təhlükəsiz üçün Tara Сойер, əgər onu dərk edə iştirakı ilə onun atasının eyni mərtəbədə. O çox cazibədar, çox qadınlıq altında nazik parça ilə məşğul olan sərbəst свисала ilə onun sinə və möhkəm, orada onun bud. Onun söyləyib nah səssiz sağlığı, əmin olun ki, mənim heyranlıq deyil ускользнет biri nax. Sonra qapısı bizim üçün açıldı və hər şey bitdi.
  
  
  Tomas Сойер idi, heç kim onu görmək üçün gözləmək. Onun təqdim özünə yüksək enerjili insan излучающего uğur və güc. Bunun əvəzinə, onu gördüm ki, insan deyil, altıncı ft artım isə полголовы aşağıdakı doğrudur, sürətli hərəkəti. Yeganə güclü tərəfi nen ego idi gözlənilmədən aşağı səs. O, dayandı, bir neçə fut məni və mənə baxdı, ayağı ilə qədər baş, elə bil, kimsə baxır maşın ki, подумывает almaq. "Mister Karter?" O, əmin deyil.
  
  
  Onun sadə başını tərpətdi.
  
  
  "Sən elə, mən onu təsəvvür edirdim".
  
  
  O, heç bir şikayət və o, bunu bilirdim. İnsanların əksəriyyəti düşünür ki, суперагент oxşar bir şey arasında orta Богартом və sir Огилви nurofen express, bədbəxt oğlan olan britaniya şöbəsi M. I. 6 adlandırıb "C", bir insan, onun örtüyü idi испорчено maddəsində alman jurnalında Der Stern. Və onun heç də belə deyil выгляжу.
  
  
  "Onun otel danışmaq istəyirəm table border, - deyə mehmanxana maqnat. Lakin bu canı çıxaçıxa gözləyəcək. Sizə Тарой lazımdır tutmaq üçün, təyyarə, vaxt isə azdır. Siz gedirsiniz ətrafında kennedy hava limanında, ny beş dəqiqə üçüncü.
  
  
  Belə ki, sarışın getdi daha. Məsələ daha maraqlı olurdu. Onun toxunub onun dirsək. "Əgər sən artıq toplayıb öz şeylər, bizə daha yaxşı getmək. Mənim çamadanları artıq aşağıda, lakin əvvəl bilərik tərk, mən lazım hansı хема danışmaq ".
  
  
  O, içəri girdi, başqa bir otağa zaman Сойер aparmış, məni bu gün hall. Bir dəqiqədən sonra o, geri qayıdıb bu норковой papaq və uyğun норковой шубе üstündən zərif-mavi paltar. Onunla idi чемоданчик ki, o, nümayişkaranə dalı mənə məsafə beş fut. Deməli, o, bilirdi kimi özünü məhdudlaşdırmaq. Bir şey ki, mən onu qiymətləndirməliyik. Onun tutuldu çamadan və baxmışam, o, bağışlanır ilə ata.
  
  
  Bu лимузине idi ki, kifayət qədər böyük ki, maşın hər hansı bir mobsters походила azn zavallı Тойоту, o bağladı, lyuk, отделявший bizi sürücü və gözlənilmədən işlərlə məşğul olsun. "İndi onun bilərəm ki, maarifləndirmək, sizi bir şeyi. doktor Fleming mən tamamilə bilmirəm, kim siz ən delle və nədir bu, real bir işdir. O, gərək ki, düşünməsin ki, səni muzdlu atam gözətçi oteldə. Var bu qəribə qürur, zəng невиновностью, əgər istəyirsinizsə,, və, əgər o, bilirdi ki, başqa, başqa ego öz xalqına kömək etmək, ona dırmaşmaq üçün taxt, o bilər imtina prezidentliyi.
  
  
  'Bəli?' - Mən müşahidə etmişəm ee reaksiya. "Məgər o bilmir ki, atanız ancaq alıb orduya?"
  
  
  O, bir an дернула hər tərəfində rta və onun dodaqları görünürdü qoymaq, çirkin söz, lakin o, qərara aldı qarşısını almaq üçün bu mövzular. "O, heç bir fikir var, və daha yaxşı o, heç vaxt öyrənir. O, düşünür ki, hərbi hesab edirəm ki, o, yeganə, kim bilər öhdəsindən hazırkı vəziyyətlə. Amma mənim atam heç bir əminəm ki, ordu komandanlığı сдержит öz sözü və lazımdır hazır olmaq xoşagəlməz сюрпризам bu tərəfdən.
  
  
  Yalnız bundan sonra onu başa düşdüm. Atam göndərdi, öz şirin kiçik qızı, əmin olun ki, mən görürəm ki, öz iş. O, etibarsızlıq deyil, yalnız ordu Grand Лаклера. O, etibarsızlıq, bizə Эйксу, bizə-mənə, o da hazır idi çıxın şirəli qızı kimi yemi üçün əmin olun ki, hər şey öz axarı ilə gedir. Bəli, bu idi yemi ki, mən məmnuniyyətlə клюнул.
  
  
  "Belə olan təqdirdə ola bilməz ki, görünür, biz mənsubuq başqa birinə. Əlbəttə ki, qızı Tomas Сойера deyil, getdi olardı gözəl bir qulluqçu. Eyni ilə də Флемингом. Amma sənə lazımdır düzəldə bilərəm ".
  
  
  Onun təklif etdi ki, hər bir taksi ayrıca gəlmək üçün hava limanına kennedy, ny, ayrı-ayrılıqda. Bundan başqa, hey, ehtiyac yox idi, bilmək lazımdır ki, hələ ki, bir şey etmək. Mənə çatıb, ofisdə hava Manhattan göstərdi ki, onun mənim sənədlər prezidenti hava və bir az da gözlədim, o qədər yoxlayacaq qeyd telefonla qərargah-mənzilində AX Vaşinqtonda. Onun otel board gəlib silahlı və ödəyə bilməz cəlb diqqətini özünə yoxlanması zamanı sərnişinlər.
  
  
  Reaksiya Хоука kifayət qədər təsirli, prezident dərhal zəng baş icraçı direktoru hava limanında zaman onun oraya gəldim, şəxsən məni müşayiət üçün самолету.
  
  
  Tara Сойер artıq idi ki, təyyarə ilə danışarkən gözəl, savadlı şəxs темнокожим kişi, oturan pəncərə sırasında üç yeri. Onun şübhəli, nə də bu idi Рэндольф Fleming, yeni qiymətli prezidenti Tomas Сойера adada Grand-Лаклер. Onun, baxdı ona bir zaman sel yanında bir qız və bildirib ki, o, излучал liderlik və dürüstlük. O, mənə baxdı bir an sonra artıq fikir mənə diqqət.
  
  
  Yəqin ki, fikir o, məni zəruri yol zərurətdir. Onun oxuya bilər ego fikir. Добравшись qədər adanın, o, hiss edir özünü təhlükəsizlik; amma o qədər deyil ki, prezident аппартаментах, o, yüngül bir hədəf.
  
  
  Onun bir an fikrə getdi, niyə Сойер deyil задействовал bir ətrafında öz şəxsi təyyarə daşımaq üçün bizdən sonra dərhal fikirləşdim haqqında iftixar, onun haqqında deyirdi Tar: Fleming, şübhəsiz ki, imtina edərdim, belə şeylər, ona görə ki, bu görünə bilər qayıdışı təkan. Səs Флеминга yumşaq idi, onun sözləri размеренными və o, deyirdi ilə Тарой işgüzar ton. Sərnişinlərə elə gəlirdi ki, onlar danışırlar haqqında boş-boş şeylərdən. Biz hava, бортпроводник gətirdi, yastıq və yorğan. Tezliklə sərnişinlərin ən выключили müqəddəs və söhbət стихли. Yuxu haqqında, mənim üçün söhbət gedə bilməz. İlk növbədə, əlbəttə ki, onun idi təqib Флемингом, lakin, bundan başqa, güzel iştirakı ilə Tara yanımda olmayan da mənə həyat. Və onu hiss etdim ki, gərginlik var idi, bir-birinizə. Bütün, biz nə edə bilər, bu cəhd haqqında düşünmək, bir-biri. Ən azı, bu mənə kömək etmir yuxulamaq.
  
  
  Məni tanış etdilər ilə Флемингом yalnız bundan sonra kimi onu nəzarətə götürüb, hadisə ilə угоном təyyarənin. Sonra o, könülsüz etiraf idi ki, xoşbəxt təsadüf ki, yeni zabit təhlükəsizlik xidmətinin oteldə Sawyer Grand-Лаклэр uçan eyni reyslə. O, ümid edirdi ki, ego ada və ego sakini kimi, mənə.
  
  
  Sonra kimi, misal üçün hələ də narahat sərnişin, o, saldı oturacağın öz oturacaqlar və icazə özünə batırmaq sülh yuxu.
  
  
  
  
  
  
  
  Fəsil 3
  
  
  
  
  
  
  
  Hava Grand-Лаклер deyil, belə böyük bir hava limanı O ' Jara, Chicago, amma baxdı ki, sanki sonuncu təyyarə вывалил bütün sərnişinlərin Grand-La-Kler. Hava idi, o qədər müasir ki, fikirləşdim, heç bir ödənişli olub Сойер arxasında ətrafında gəlir, öz otel və casino. Qalıcı canlı rəng adalarında сдерживала otaq əsgər şort və köynək ilə qısa qollu. Bundan başqa silah, onlar xatırladırdı böyük boy scouts. Bəzi onların ətrafında formalaşır etmişdim ki, ətrafında təyyarənin gözləyən ih qara limuzinlərdə.
  
  
  Stüardessa elan etdi ki, biz bütün qalmalıdır öz yerlərində hələ doktoru Fleming deyil, buranı tərk etmək ətrafında hava limanının. Pilləkən yaxınlaşdım və qapı açıldı. Onun artıq gördüm böyük izdiham, indi onu eşitdim оглушительные qışqırıqları zaman yeni prezident ada tutmuşdur, öz torpağını.
  
  
  Yanımda Tara Сойер pıçıldadı: "Baxın, nə üçün ona bir cüt. Onun olardı otel üçün biz aşağıda və baxmaq bilər ki, o, necə enir ".
  
  
  - Səni olardı отпихнула mühafizəsi. Dolu ki, sən burada, - dedim.
  
  
  Pəncərədən gördük ki Fleming, hansı ki, indi idim ətəyində təyyarə off, əlini qaldırıb, salamlayaraq adalarında. Kök qadın yüngül formada отсалютовал, sonra yaxınlaşıb Флемингу və sıxdı emu əlini. Fleming gülümsədi.
  
  
  "Polkovnik Кариб Jerome", - dedi Tara. "Ordu qərargah rəisi. Adam təşkil qaytarılması Флеминга.
  
  
  Bu idi mənim et. Onu diqqətlə ona baxdı. Ego qara şəxs yox idi, qara. Var idi şərq gözləri, yüksək almacıq sümükləri və оливковая dəri, göstərirdi ki, o, nəslindən idi ki, braziliya hindistan qazanmış ada prehistorik dəfə. O bilər düşmək üçün böyük vyetnamlı. Jerome onun dodaqları qulaq Флеминга üçün ego eşitdim kütləvi isteriya.
  
  
  İfadə ego onun şəxslər başa düşdüm ki, o, xəbərdarlıq Флеминга haqqında mümkün təhlükələri. O, götürdü Флеминга əl apardı ego açıq olan ожидающим лимузинам.
  
  
  Fleming gülümsədi, стряхнул əlini Джерома tərəf yönəldi izdiham görə polis кордоном, sıxmaq üçün əlləri xalqına hərəkət edən, ona, necə ki, hər bir ağlı başında olan polis və gözətçi, nifrət edirəm. Alqış deyil, dayanıbdır, o, sel böyük avtomobil ilə rəsmi bayraqları azn qanadları; bəzi tamaşaçılara idarə vasitəsilə pozmaq etmişdim ki, milis və cəhd движущуюся maşın. Bizə gözləmək idi, təyyarədə, hələ ki, xaricdə deyil, gələcək hərbi polis həbs бортпроводницу, пытавшуюся dedi təyyarə. O baxırdı mənə, zaman onun уводили, narahat və sual dolu. Onun, gülümsədi və başını tərpətdi. Ola bilər ki, onu təmin edə bilər hey, daha asan cümlə; nəhayət, o, süqut etdi qurbanı köhnə oyun. O спускалась pilləkənlə əhatə əsgər, tamaşaçılar hesab ee VİP-persona və ucadan alqışlayıb. İctimaiyyət, yəqin ki, haqqında məlumat verildi cəhd oğurluq etməyin. Nəhayət, biz icazə almış çıxmaq. İzdiham yenə coşdu idi. Var idi ilə məşhur Doktoru Fleming uçdu. Tara güldü və yellədi əli diqqətini cəlb tamaşaçı. Mənə heç fikir vermirdim. Onun idi və buna şadam. Bir tərəfindən, bütün pis hadisələr, ki, ola bilər gizli agent - bu sadiq olmaq, ictimaiyyətə təqdim etməklə. Bizim aparıblar nisbətən sakit gömrükxanasına, harada biz gözləyirdik ki, hələlik bizim baqaj gələcək üçün konveyer işləyir. Onu da qeyd baqajın Tara və öz. Çamadanları çıxartdılar arabaları gömrükçülər və qoyublar qarşımızda; bilək ih açmaq.
  
  
  İmtahan idi, qeyri-adi hərtərəfli. Azn Карибах belə adət, adətən, çox yayılmışdır. Adətən onlar məsələ ilə состоятельными turist olan istəmirlər incitmək və ya qorxutmaq. Və bu məni daha çox təəccübləndirdi, çünki bu, məni necə обыскивали. Onlar aşkar mənim наплечную кобуру, расстегнули pencək və нахмурились baxaraq "Люгер".
  
  
  "Şərh edin". Bu adam heç bir baxdı ki, guya otel müalicə mənə, həm zəngin turist, onun xətrinə dəymək lazımdır.
  
  
  Onun onlara dedim ki, mən yeni zabit təhlükəsizlik xidmətinin otelində "Сойер". Kişi bu, heç verir təəssürat yaratdı. O, щелкнул barmaqları, sonra bunun iki polis, ненавязчиво duran görünən yerdə, çıxıb irəli küncündə zalının. O, əmr etdi ki, məni almaq üçün polis şöbəsinə dindirilməsi üçün. Odin ətrafında zabitlərin əlindən aldı mənim "Люгер". Tara baxdı, elə bil, otelin daxil mübarizə açıq yerdə. Onun gəlib hey цыпочки üçün o натворила boş-boş şeylər üstündə. Burada heç bir mənada mübahisə hakimiyyəti ilə. Ona dedim ki, görüm, onun daha sonra, otel və getdi zabitlərlə üçün полицейскому фургону görə, hava limanı. Mənə icazə gətirmək üçün çamadan. Əgər David Xok eşitdim bu, o öldü olacaq və qəzəb. Var idi kibir adi bir polis. Artıq paytaxtın idi, on kilometr sürücü və yol uzun idi. Camaat hələ də выстроилась yolun qırağında və qarşımızda kortej Флеминга hərəkət sürəti ilə üç mil saat. Biz hərəkət və son nəzarət məntəqəsinə. İnsanlar aparıblar məni sahəsi kimi idi və bütün digər polis dünyada педантичными və darıxdırıcı. Jerome elan istirahət günü təşkil edib, partiya ilə məşğul olan başlamalıdır axşam. Bu uşaqlar, əlbəttə ki, bu, sadəcə, demək daha çox iş. Biz проезжали mimmo otellər "Сойер", insanlar hələ də dayanmışdı, üçüncü və dördüncü sırada. Böyük çəmənlik otelinin qarşısında dolu idi фотографирующими turistik. Otelin memarlığı idi steril bişirmək üçün qorxu və vermək turistlərə unuda, nə üçün onlar burada: itirə dollar üçün игорными ailəliklə ilə xəyaldır ki, ih gözəl oyuncaq. Böyük bina вытянулось bulvarda boyunca liman idi və ətrafında işgüzar rayonu. Liman bir onu gördüm ki, üç böyük gəzinti yaxtalar və düşündüm ki, bir casino yaxşı işləyəcək insanlar ilə ödəyə bilər, belə oyuncaqlar.
  
  
  Polis məntəqəsinə yerləşdiriblər balaca yerdə, harada rast gəlmək olardı зоркие göz turistlərin. Və o, demək olar ki, eyni yeni bir hava limanı. Сойер yaxşı ödənilir, öz torpağına və öz hüquqlarını. Gözləmə zalında bir lövhə asılmışdı, восхваляющая ego alicənablıq. Məni gətirib vasitəsilə qara gedişi. Stüardessa, застрелившая pilot, oturmuşdu taxta skamyada. Azn nax idi, açıqrəngli qandal və o, sakitcə ağlayırdı gözləri qapalı. Yəqin ki, o, idi, özü dəhşətli şeylər bilər ki, onunla bir ola. Onun sel onun yanında шталь masaj hey boyun. Verdi, burada bir neçə məsləhət, tövsiyə hey yalnız həqiqəti demək və heç bir cəhd yalan və yenə söz verdi ki, mən çalışacağam ki, bir şey edə bilər. Nəhayət, o, çox cəlbedici, aparmaq üçün həyat digital kamera. O, cəhd təbəssüm mənə, amma başını mənə çiyin və всхлипнула. Otağa daxil gözətçi və увел onun. Onlar otellər üçün o, hiss edirdi özünü rahat hiss edir.
  
  
  Ona qaldı, bir saat. Hiylə ilə məşğul olan məcbur edəcək встревожиться. Onu narahat edirdi. Onun bilmədi açmaq, onun əsl şəxsiyyət və mən çox istəyirdim ki, kömək ala Сойера bu mərhələdə. Onun qərarına oynaya слабоумного və hər il ki, bunun ətrafında çıxacaq.
  
  
  Nəhayət, iki polis yaxınlaşdı sonuna qədər gözləmə. O, qapıdan keçdi deyir ki, "administrasiya". Bir sürücü maşın olan, məni gətiriblər, digər mülki geyimdə idi.
  
  
  "Mən təəssüf edirəm ki, səni gözlətdim", dedi son. O, deyirdi, çox həyəcanlı. "Niyə sən прятал tapança çiyinüstü geyimi кобуре?"
  
  
  Mənə lazım deyil idi emu ki, danışmaq. Onun dedi: "Düşünürəm ki, bu, ən rahat yer ego gəzdirilməsi".
  
  
  Emu, bu, heç xoşuma gəlmədi. "Yalnız yerli hakimiyyət hüququna malikdirlər silah daşımaq, mister Karter, siz qanunu pozmuş. .. '
  
  
  "Necə xidmətinin rəisi, təhlükəsizlik otelinin "Сойер" məgər haqqım yoxdur silah daşımaq?
  
  
  'Yalnız sizin iş yerində. Mən demək gedir, siz pozublar bizim qanunlarımız, nə üçün əsasdır göndərmək xaricdə, kimi arzuolunmaz əcnəbinin.
  
  
  Onun gülümsədi zaman fikir reaksiya Хоука, əgər ona zəng emu və deyim ki, məni qovdular ilə adanın. Onun qərarına tətbiq akupunktur üçün sinir sistemində təmsil olunmuş nüfuzu. Onun fikirli halda dedi: "Onda mənə yaxşı zəng Bundan Сойеру. Emu bu heç xoşuna gəlməyəcək.
  
  
  Bu işə düşüb. O, почесал altında özüllər bir barmaq ki, sanki ego birdən укусили parazit. Em-m-m... bizdə bu bəzən... Em-ci-ci". ... ilə şəxsi əlaqələr mr Сойером?
  
  
  "Biz ögey qardaşlar. O, ən böyük.
  
  
  "Hmm... mən выясню bu mənim müdiriyyət.... O, üzünü başqa agentinə. "Ховард, уведи ego kamera. Hələlik isə, görüm ki,... "O başa söz və tələsik gizlənir qapı arxasında nişanlı" administrasiyasının ".
  
  
  Bizə bir onların ətrafında heç vaxt işə qəbul, mənim polisə. "Люгер" yaxşı, artıq belə смутил ki, onlar hətta narahat etmir baxın. Стилет ki, onun yükü mənim предплечье, heç kim tapılmadı. Ancaq mən istəmirdim ki, səbəb, daha çox iğtişaşlar, hələlik bu oldu tamamilə lazımdır. Xəbərlər mənim rolunun tarixində blocks, təyyarə hələ gəlməyib, bu, rəsmi şəxslər, amma daha yüksək səviyyədə olardı məlumdur. Onun təqib Говардом böyük kamera binanın zirzəmi.
  
  
  Kamera idi oval ilə skamyaların əksinə bir-bir-iki divarları. Bir tərəfindən oturacaq qoyulmuşdur oturdu qalın kişi, yəqin ki, amerikalı iş adamı. O yorğun, o ki var idi, bir qançır göz altında olan söhbətləri getdikcə daha da mavi. O, çalışırdı ki, məsafə saxlamaq arasında ona və digər bağlanmış, bic негром, bu nə dərəcədə mümkündür. Zaman Ховард getdi, zənci durdu, hırıldayıb güldü və шталь cəhd məni yan. Onun tərəf dönüb ona.
  
  
  "Dayan sakit, - deyə o bildirib.
  
  
  O, çalışırdı ətrafında məni, amma mən davam izləyək üçün o, məndən qabaqda. Xəbərdarlıq etmədən ego yumruq vurdum, mənə bel.
  
  
  Onu tutdu ego görə bilək və aşıb vasitəsilə özünü повалив ego kürəyini yerə. O baxdı razı, sanki bu idi ki, nə o, hotel. O, sıçrayıb ayağa qalxdı və otel yenidən hücum, amma görəndə стилет ki, ona uzatdı bu ona, o, imtina edib öz planlaşdırma, çiyinlərini çəkdi və селл. Məndə belə bir təəssürat yarandı ki, o, adi скандалистом, amma emu ödənilir ki, o, qorxutdum сокамерников və məcbur ih etiraf edək ki, bütün otelin polis dindirmə zamanı. Onun gedirdi yap digital kamera, ancaq indi qərara gəldim ki, yaxşı yatmaq və sonra baxmaq üçün негром. Lakin aşağıdakı yarım saat o, daha heç nə etməmişəm.
  
  
  Sonra yenidən peyda Ховард, qapını açdı və jestlə məni dəvət çıxmaq. Sərxoş amerikalı cəhd выбежать, amma böyük bir qara tutdu ego və yoldan ilə ayağı. Onun yorğun, ona və clapped edib öz əli ilə ego boyun. O, çökdü yerə, mən də dedi ki, o, bir az поспит.
  
  
  "Yerləşdirmək ego başqa yerə", - deyə onun Хауи. "Ya ona danışacağam, bizim konsul". Hər halda, onun gedirdi xəbərdarlıq Флеминга ki, bu свинарник əbədi qaydaya. Ховард elə gəldi ki, bu, ağlabatan ki, o, tərəddüd etmədən yerinə mənim əmr, amma indi həmin insan şüursuz dəhlizdə və tərk ego var.
  
  
  Tara Сойер oturmuşdu piştaxtanın. Qızcığazın mənim "Люгер", bir anlıq onu fikirləşdim ki, o, kifayət qədər crazy üçün mənə kömək çıxmaq. O, kifayət qədər предприимчива. Amma sonra onu gördüm, sinir və ifadə şəxslər üç polis arxasında bilər. Oğlan mənə sakit oturub tərlədim.
  
  
  "Sənin həbs edilib səhvdir, cənab Karter. Üzr istəyirəm ki, anlaşılmazlıqdır ". O, verdi mənə, mənim çamadan.
  
  
  Tara mənə xidmət mənim Люгер. Onun etmek ego наплечную кобуру və biz birlikdə çıxmışıq qapıdan açdıq ki, iki zabit. İndi onun fark var kamera idi, bir üstünlük: orada idi, belə səmimiyyətlə, küçədə. Hətta fevral ayında istilik поднималось biri pavers və əks olunurdu təcrübəsi evlərin divarları. Onun sual dolu baxdı Qablaşdırmanın. O, hələ də görünürdü возмущенной.
  
  
  "Nə üçün нелепое mənzərə. Onun, getdi açıq olan Флемингу; ego ilk rəsmi fəaliyyət idi və əmr haqqında azad və icazə silah daşımaq hər yerdə və hər zaman. Və bu axşam o müraciət edir ki, parlamentə növbədənkənar sessiyasında. O, bizə verdiyi bilet ictimai qalereya, o istəyir ki, siz eşitdiniz ego çıxışı. 2:30. Belə ki, bizdə hələ vaxt var nahar və içmək ".
  
  
  'Və bütün bunlar?' - bütün soruşdum.
  
  
  Bu, onun mənim əl. "Artıq çıxışları üçün. Mən istəyirəm ki, tələsmək səninlə, Nik. Üstəlik, onun çox ac deyil.
  
  
  Taksi tapmaq mümkün olmayıb. Küçələr insanlarla dolu idi, rəqs, поющими və ликующими. Onlara istəmirdim gözləmək gecələri qeyd etmək üçün. Çalışırıq pozmaq içindən izdiham keçmişik mimmo "homegrown bazar прилавков", снабжавших turistlərin suvenirlər, привезенными ətrafında Sinqapur.
  
  
  Arasında bazar və otel тянулся bir sıra işgüzar binaların, eləcə də, geniş yol ilə məşğul olan aparırdı əsas tətbiq otel. Vestibül idi, qeyri-adi böyük, окружал böyük pəncərələr mağazalar isə sağ idi giriş casino. Onun tərəf yönəldi sütununa qeydiyyat amma Tara выудила açarı öz çantalar. O, artıq забронировала nömrəsi mənim üçün. Biz öz yol vasitəsilə dəstə-dəstə turistlər üçün лифту və hit üst mərtəbədə.
  
  
  Tara mənə göstərdi mənim otaq, böyük mənzil baxan bəy. Onun baxdı çəmənliyi xurma, ağ çimərlik və yelkənli yaxtalar, покрывающие oğlu-yaşıl suya. Pul. Hər yerdə hiss olunurdu pul çox. Sonra gecə uçuş və qalmaq digital kamera onun, hətta hiss çox çirkin, oturmaq üçün bahalı mebel. Onun keçmişdir yataq otağı, vanna otağı. Duş kifayət qədər böyük iki nəfər üçün. Ona zəng edib Tar. "Gətirin, təmiz paltar, bilək yudu hələ başqa".
  
  
  "Xeyr, - gülərək dedi. "Heç acqarına. Mənim nömrəli qonşuluqda və onun gedirəm мыться var".
  
  
  Yaxşı, heç olmasa, cəhd. Onu eşidəndə necə açıldı və bağlandı birləşdirən qapı sifariş telefonla iki içki, стряхнул geyim və daxil duş. Ona icazə təsir göstərir qaynar & nb axını mənə görə, hələlik mənim bütün bədən покраснело, sonra keçib, soyuq su. Beləliklə, hətta olmadan türbələr, mən həmişə özümü yeni bir adam idi.
  
  
  Həmin vaxt, necə yarandı Tara, geyinmiş paltar dərin olan, uyğun olan, onun gözəl mavi gözləri, onun yenidən idi, öz geyim. O an onun salamladı, onun, onlar gətirdilər içkilər.
  
  
  Zərbə Мартиники onlar gətirdilər yüksək охлажденном var, lakin o zaman başa vurub, o, hələ də, fikrini dəyişdi, ona görə də biz düşdülər azn lift. Ətrafında dörd restoran otelin Tara seçib bir-ikinci mərtəbədə. Biz belə bir oyun masa altında asan çətir və o, mənə dedi ki, burada vəsf лобстер qidalanır ilə yağı və limon şirəsi.
  
  
  Mənə maraqlı idi ki, qarşıda gözləyir, zaman ruslar edəcək, onların növbəti addımdır. Onun yoluq ih cəhd öldürmək Флеминга tərk ego çürütmək o, kubalı həbsxana, belə ki, indi onlara oldum olardı inkişaf etdirmək və tamamilə yeni proqram.
  
  
  Amma heç bir mənada ac qədər onu gözlədim ih cavab vuruş. Biz смаковали təhsil, daha sonra isə əl-ələ verib, rəhbərlik binaya hökumətinin çıxış üçün Флеминга.
  
  
  
  
  
  
  
  Fəsil 4
  
  
  
  
  -
  
  
  Biz gərək gələn ценымногие sonra. Bütün yerlər artıq məşğul idi, başqa bizim зарезервированных yerlərdən və ümumi qalereya nəfəs qızdırma переполненного zalının. Рэндольф Fleming oturdu platformasında, bir tərəfdən, arasında başçısı Qanunverici yığıncağının və boş məsələn, Кариба Джерома başqa. Polkovnik ayağa qalxdı görə, mikrofon, və dedi açılış nitqi.
  
  
  O, başa və Fleming ayağa qalxdı, az qala divarları dağıldı təcrübəsi громовых alqış. Onu da clapped edib və Tara yellədi əli, onun gözləri увлажнились həyəcan.
  
  
  Fleming bir az da gözlədim, on beş dəqiqə qədər alqış deyil утихли üçün kifayət qədər tam утихнуть, hər iki əlini qaldırıb. Zaman oldu ki, kifayət qədər sakit, ətrafında natiqlər eşidildi ego isti səsi. O, xoşbəxt idi və xoşbəxt ola, ev, və minnətdaram ki, xalqı daha geniş ölkə, ego rəhbərlik ölkəni. O, proqramı təqdim məşğul olan görünürdü mənalı və vəd ictimai seçkiləri üçün il ərzində o, bunu hərbi dekreti ilə yalnız bir il. O danışdı ki, bir saat, və bu, tək idi ətrafında ən yaxşı siyasi çıxışlar edən, onun heç eşitdim.
  
  
  Ardınca daha bir keçirdiniz овация və оцепление əsgər imkan vermədi Флемингу almaq обьятия dəstə-dəstə. Sonra üç nəfər müşayiət olunan mühafizəsi kişilər tərk bina vasitəsilə yan qapı. Hələ ki, hərbi qaydalara ilə razılığa Сойером. Və mənə elə gəlirdi ki, əks təqdirdə onlar bilərdilər daxil olmaq nəzərə alaraq подавляющую məşhurluq yeni prezidenti. Biz Тарой подождали qədər çaxnaşma outlet bir qədər sakitləşmək. Gözündə Tara parıldayırdı бенгальские işıqlar. "Sən bu barədə nə düşünürsən, Nick? Siz bilirsiniz ki, etdi Fleming? Ailə general Хаммонда hələ sarayında yaşayır və Fleming onlara dedi deyil, tələsmək və axtarmaq üçün başqa bir şey. O, uzun müddət qalır, otel və ondan bir mərtəbə aşağıda, bizim ".
  
  
  Kimsə nəzərdə azaltmaq mənə iş. Olardı, demək olar ki, mümkün deyil təqib Флемингом prezident sarayında, harada ki, mən nəhayət, heç bir şey var idi, nə. Və bu hadisə çıxardı ego açıq mənim rəsmi fəaliyyət dairəsinə. Sonra mənim yadıma düşdü. "Siz deyil, məcbur ego etmək, bu təsadüfən belə olub?"
  
  
  Onun təbəssüm təsdiq mənim şübhə. - Hansı kiçik заговорщица!
  
  
  "Yaxşı", - minnətdarlığını bildirdi, onun et seq aktları. "Sağ ol, sənin yardımın ona indi bilərəm ki, diqqətlə ona cür".
  
  
  İnsanların çoxu çıxdı vasitəsilə çıxış yolu və biz də gedirdilər. Tara свисала mənim əlləri. "Və indi borclarını yerinə yetirilmişdir ..."
  
  
  "Siz öz şansını əldən çıxdı, gənc xanım. Borc heç də yerinə yetirilmişdir. Mənim bir gün tam məşğuldur. Onun apararam sizi otel, səsvermə, və bütün. Ən yaxşı yolu cavab хулигану - cavab verməyə üçün indi Tara bilməzdi, heç olmasa, bir dəfə getmək Ayı. Və mən, həqiqətən, çox idi etmək: danışmaq otelin meneceri, baş Флеминга və az yatmaq. Bilmədim yuxulamaq son otuz altı saat və bəlkə də irəlidə idi утомительная gecə.
  
  
  O, şübhəli mənə baxdı və bir az надула dodaqlar zaman onun fərari onunla lift var. "Yaxşı, - fikirləşdim mən. Onun xahiş meneceri və bildirib ki, ego artıq saldıq qanadına. O, narazı idi mənim olması ego ştatda. Ola bilər ki, o, düşündüm ki, bu, görə onlara edilən səhvlər. O, tanış etdi məni, öz rəisi təhlükəsizlik xidmətinin Льюисом sonra-kəbir vasitəsilə bizə ego ofis kimi tez mümkün kimi.
  
  
  Lewis yüksək idi негром ki, əvvəllər peşəkar oynayan komanda reqbi amerika Birləşmiş Ştatları. O, kobud qədər mənimlə onun adına deyil ego "экспрессом" (ləqəb ki, mətbuat придумала üçün ona vaxt) və təkzib meydana kiv mesajlar emu haqqında bəzi üzrə ego ən yaxşı oyunları. Bu mənə ego взбодриться və davranmaq daha mehriban olar. O, mənə danışdı barədə xüsusi tədbirləri ki, o, qəbul qorumaq üçün prezidentin sərf məni kabinetinə Флеминга tanış etmək üçün məni öz komandası ilə.
  
  
  İh idi, dörd, bütün güclü amerikalı zənci, gizli bir küncündə holl. Lewis söyüş söydü altında özünü burun və xərclədiyin pulların azn təkəbbür ordu zabitləri. Bununla belə, прорычал o, həmişə düşünür ki, onlar maraqlarımızı bütün tərəfə. Ego rahatsız ki, leytenant və iki əsgər astarlı keşikçi qapının Флеминга sonra necə отослали ego insanlar. Bundan başqa, onlar da отослали digər iki kişi olan перешептывались bir-biri ilə başqa digər sonunda zalının: qalın, hündür olmayan, qalın amerikalılar italyan əsilli. Beləliklə də, mafiya da müdafiə Флеминга, onunla birlikdə isə öz maraqlarını casino.
  
  
  Mənə təqdim olunub insanlar otel ətrafında, daha sonra əsgərlər qarşısında duran mənzillə Флеминга. Onun soruşdu leytenant, qayıtdı, olub prezident. O, mənə baxdı, elə bil, onun edirdi emu nalayiq təklif edir. Lewis рявкнул ki, mən xidmət etmişəm şəxsi gözətçi Сойера və onlar da bilsinlər ki, mənimlə işləmək daha yaxşıdır. Leytenant hələ heç bir hiss məni; o, yalnız tərəf çevrildi və həyata sökülür kodlu qapı. Ego açdı cangüdənlər digər tərəfdən. Fleming gördüm ki, mənə üstündən əhəmiyyət bacarıq hücum qalan otaqda çağırıb göstərdim məni özünə.
  
  
  Otaq dolu idi cürbəcür hökumət rəsmiləri istəyən kimi ola ble licks k xüsusi riyaziyyat üzrə. Polkovnik Cerom üstün hamıdan yaxşı. Onun qaldı qısa müddətdə kifayət qədər təşəkkür etmək Флеминга və təbrik ego nitq söyləmişdir. O, qulaqları aşiq təşkilat öz hökumətinin, amma o maraqlanırdı, mənim rifahla. O, ümid edirdi ki, mən artıq испытаю narahatlıq adada. Onun təşəkkürünü bildirdi ego getdi.
  
  
  Foyesində Lewis xahiş edə bilərəmmi onun əməl təhlükəsizlik tədbirləri digər mərtəbədə. Biz nəslindən bir mərtəbə aşağıda, və hər yerdə onu gördüm, əsgər, özəl телохранителей və mafiya. Prezident Рэндольф Fleming idi, yaxşı qorunur.
  
  
  Onun təşəkkürünü bildirdi Lewis, üzr istədi və getdi otağına. Kiçik tələ ki, qoyub ona, heç də toxunuldu. Heç kim lazım bilməyib обыскать otağıma. Onun merak deyil, onu əsas götürmüşük olub məlumatlar AX haqqında ненадежности qoşunlarının Grand Лаклер görə мнительности hansısa переутомленного diplom. Ona zəng edib qərargah-mənzili və gözlədi, hələ ki, səs Хоука səslənəcək cihaz.
  
  
  O soruşdu yüksək tonda, niyə onu yoxlanılır əvvəl, dərhal sonra touchdown. Zaman onun danışdı emu insident haqqında "ilə Люгером", o выплеснул öd görə həddindən artıq səy müştərilərə xidmət sahəsində isə, o, kifayət qədər выплеснул öz qəzəb verdi emu qısa hesabat hadisələr haqqında.
  
  
  "Mən əminəm ki, oğurluq təyyarə təşkil edilmişdir rus", - dedim. "Lakin bu, həyata qaranlıq. Stüardessa bilmirdim ki, onun istifadə edirdilər. Mənə elə gəldi ki, o, çox ağıllı, ən azı, o запаниковала. Elə bir şey üçün nax ". Ardınca, fasilə, o nə zaman пометку, sonra soruşdu: "Fleming, məgər o, şübhəli, bu zaman idi, təyyarə? O, axmaq deyil.
  
  
  "Düşünmürəm ki, o, başa düşür ki, nə onun burada. Hər halda adada hər şey yaxşıdır. İnsanlar fəaliyyət göstərir, belə ki, guya, yeni prezident - Allah".
  
  
  'Əla. Maraqlıdır ki, necə yəni dostlarımız отреагируют bu. Hər halda gözləri açıq saxlamaq ".
  
  
  Onun öpdü dəstəyi vida, qoydu və getdi razılığa gəliblər şüşə viski ki, onlar mənə gətirilən nömrəsi. Onun söyləyib sağlığına, öz boss, zəng azn rack qeydiyyatı və dedi ki, istəyirəm ki, məni oyadıb beş, və güclə də olsa yataq.
  
  
  Zaman beş saat məni, bu, yeganə transfer telefon mənim şəxs təbəssüm yarandı. Onun geniş əsnədi və Tar çaldı. Biz görüşdük bar 5:30-da isə artıq onların araştırmak onun освежился bu qəlbim. Bu idi lənətləmək kimi məzuniyyət. Zaman onu, çatdı bar, o, artıq orada idi, onun qarşısında iki martini bu охлажденных стаканах. Bütün kişilər bar işgüzarlıqla раздевали onun gözləri ilə. Fantastika! O idi ki, əhval-ruhiyyə üçün соблазнительного qartal isə onun idi, yaxşı əhval-ruhiyyə. O bilirdi, yaxşı bir restoran, digər tərəfdən Bay-yer üzündən suyun baxan bir liman. Biz başladıq şorba üzrə акульих плавников, amma mən çox məşğul idi Тарой üçün xatırladaq ki, hələ el.
  
  
  İşıqlar, вспыхнувшие gəlişi ilə qaranlıq yaratmışlar fasiləsiz işləyən gümüş boyunbağı ətrafında çimərlik. Elə səsləri ilə qeyd bayrağı. "Gəl присоединимся", - deyə təklif etdim.
  
  
  Bazarda bayram artırıb orkestri. Adalarında sərxoş idi, turistlər idilər ki, yerli хлопотами və uşaqlar yorğun. Biz daim rəqs qayıdanbaş otel. Mühafizəçilər yuxarı mərtəbədə dəyişildi, amma mənim xüsusi bir şəxsiyyət vəsiqəsi imkan verəcək ki, tez keçir. Danışmaq bizə söz, Tara dayandı qapının mənim nömrələri. Onun açdı ego, удержал onu, adətən, xahiş etdi ki, hər hansı bir əlamətləri hacking, lakin heç bir şey tapılmadı. Tara скинула balet başmaq və поиграла barmaqları ucu dərin bir dəstə divar üçün ah, hələ ki, onun наливал bizə isti viski. O, çalışdı, veyn başını döndərib geriyə və yavaş-yavaş вылила stəkan özünə boğaz.
  
  
  "İndi isə, - deyə o, boğuq səslə, - mən edəcəyəm, sənin təklifin birlikdə duş almaq".
  
  
  Siz almaq bir çox belə təkliflər Grand LaClare, ona görə də həmişə ağıllı, onlardan istifadə. Biz getdi yataq otağına üçün soyunmaq və Tara qazandı müsabiqə, çünki məlum oldu ki, altında paltarları var nax heç bir şey yox idi. Biz həm uzun idi, стройное, tam, hamar bədən.
  
  
  O gedirdi irəlidə məni duş açdı kran tam, bir qədər isti və qədəm qoydum altında duş. Sahəsi təxminən iki iki metrdir. Biz bilərdik orada вальсировать. Hey idi, hər halda, əgər onun saç намокли, o durdu qarşımda, sonra geri çəkildi, onun üçün də bilər намочить bədən. Onun başladı намыливать onun. Ee üz, boğaz, torso və pəncənin.
  
  
  O, bütün oldu sürüşkən, onu tutdu ee və bərk-bərk mənə. Biz sima off yumaq üçün sabun, və o, прижался dodaqlar üçün ee vardır. Biz öpüşür, uzun və ehtirasla və o hiss, o, sarsıntı istəyinə.
  
  
  Onu götürdü ee əlləri, yol, yataq otağına tutdu банное dəsmal bükülmüş onlara Qablaşdırmanın və qoyun yataq da. Onu sildi, onun, sonra yoluq dəsmal. Zaman onun tez вытерся, hər şey hazır oldu. Onun daxil nax bir sürətli hərəkət, zaman, o, выгнула geri almaq üçün məni. O, fantastik idi, dəqiq başa düşürdü, nə onun istəyirəm, və rəvan hərəkət mənimlə. Yadımda deyil, nə qədər vaxt aldı, amma mən yuxuya demək olar ki, dərhal, biz sona çatdı. O, məni tamamilə измотала.
  
  
  
  
  
  
  
  Fəsil 5
  
  
  
  
  
  
  
  Biz nə yeməyibsiz o zibil. Tar aldı tropik meyvə, onun iki onlarla oysters. Əvvəl onun ih gətirdi, Tara, ayağa sıçradı yataq, duş qəbul etmək və geyinmək, öz mənzilində. Var idi bir gün istirahət. Hələ də onun idi o qəlbi, onun eşitdim zəng üstündən журчания su. Onun çalışmışam ki, buna fikir bu diqqət, ancaq bir nəfər digər sonunda tel idi daimi. Təkzib meydana kiv mesajları mənə Хока. Onun edək & nb axını və qaçdı görə, telefon , tərk özü sonra bir tərəfindən damcı.
  
  
  Pıçıltı digər sonunda tel görünürdü заговорщицким. "Sabahınız xeyir, cənab Karter. Bu Кариб Cerom. Bilərəm ki, onun sizinlə söhbət bir neçə min?
  
  
  Mənə xəbərdarlıq ediblər haqqında Джероме. Məmurlar AX düşündük ki, o, ola bilər ki, rus agenti adada. Amma, ola bilsin ki, bu, sadəcə, zəng nəzakət. Hər halda onun olardı maksimum dərəcədə neytral. "Mənə on dəqiqə geyinmək", - dedim.
  
  
  Ona zəng etdi, otaq xidməti, sifariş isti qəhvə və əlavə bir fincan, вытерся taxdı balet başmaq, adlı təmiz paltar və jaket üçün gizlətmək наплечную кобуру, zaman gəldi, qəhvə və polkovnik. Bu anda onun vasitəsilə getdi nə Хоук haqqında mənə Джероме.
  
  
  Jerome idi тридцатишестилетним üzvü, tanınmış ailə, baxmayaraq ki, heç bir ada. O təhsil alıb Oksford və xüsusi kurs keçmişdir hərbi akademiyasının Сандхерсте. Sonra o, bunun özü üçün bir ad etdi, hüquqşünas kimi. Zaman Рэндольф Fleming ilk prezidenti seçilib və britaniya qoşunları tərk ada, parlament hiss etdim ki, ada lazımdır öz ordusu. Fleming təyin rəisi, polis general yeni ordu. Jerome var idarəsinin rəisi vəzifəsində qərargahının. Хоук dedi: "Polkovnik, bizi təəccübləndirdi. Məlumatına görə, MKİ-nin, o, siyasi cəhətdən iddialı və otel hakimiyyəti ələ keçirmək, sonra ölüm Хаммонда. Bunun əvəzinə o, dərhal qaytarır Флеминга ".
  
  
  Мыслительная maşın Хоука əhəmiyyətli dərəcədə məşğul ego mümkün motivləri. Niyə iddialı adam bir şans idi ki, hakimiyyəti ələ məktubla müraciət etdim siyasi оппоненту, olan, o, əvvəllər kömək devirmək? Bizim ekspertlər hesab, ki, Jerome kifayət qədər ağıllı, dərk etmək, öz непопулярность. O bilirdi ki, parlamenti heç vaxt ego dəstəkləməyəcəkdir. Amma əgər o müəyyən edəcək Флеминга prezidenti, o, ola bilər, güclü bir şəxsdir görə троном.
  
  
  Onun soruşdu Хоука, омела olub, Bəlkə, heç olmasa, hansısa bir fikir mənim əsl şəxsiyyət. Amma nə qədər o, edə bilmək, o idi-dən çox nümayəndəsi Tomas Сойера.
  
  
  Polkovnik çıxdı vasitəsilə otağın qarşısında официантом edib və açıq-aşkar, hətta gülümsəyərək, hələlik biz qalıb tək. Hərəkət yalnız ego qara gözləri. Onlar istəyirdilər. Onlar baxdılar, böyük çarpayı, yorğan mərtəbəsində, içki qədəhləri viski və masa. O, uzun müddət tədqiq məni, hələlik onun наливал emu qəhvə. Qara, şəkər. Hələ təbəssüm olmadan. Onun qərarına ehtiyatlı oynamağa. Kraliçəsi görə официантом. Jerome enib dərin kafedra və qəhvə içdi.
  
  
  "Sən çox gözəl iş var", - boğuq bir səs eşitdim heç bir emosiya olmadan. Görə məsələ idi штопора. Onun üçün idi, bu barədə düşünmək daha əvvəl. Bu idi lüks, VIP. Burada gərək mən nə gözətçi? Onun baxırdı bahalı mebel ilə həddindən artıq qibtə və qısqanclıq və qısaca güldü.
  
  
  "Burada edə bilərsiniz, nə dərəcədə çətin ola bilər ən yaxşı mövqelərdə. Onu hiss edirəm ki, bu iy ona görə ki, hotel doludur. Məni tezliklə zirzəmi переселят. Bu mövsüm bütün doldurulmalıdır və polkovnik bilir. Kimi ölkələrdə Grand LaClare, calve lazımdır ötürmək, öz qonaq kitablar, polisə.
  
  
  'Çox pis, sənin üçün.' O, nə işdir mənə baxırdı sorğu edilir. Sonra o, qaşlarını yuxarı qaldırdı və atdı mövzu. "Onun otel üçün bu fürsətdən istifadə etmək üçün sizə təşəkkür etmək işini təyyarədə. Çox şanslı prezidenti Флемингу - və mənə - ki, siz təyyarədə. Və silahlanmış ". Edilən tutqun görünüş. "Olub ki, ən delle məlumdur ki, siz gizli silah?"
  
  
  Onun моргнул. Onun gülümsədi emu, həm riyaziyyat, выдающему növbəti sirrini. "Mənim işəgötürən bilir ki, mən işləmək istəyirəm öz silahları ilə. Bildiyiniz kimi, o, var hansısa təsiri ".
  
  
  Yaxşı, yaxşı.' İndi o, ilk dəfə olaraq gülümsədi, zaman barədə fikirlər mənim xüsusi imtiyazlar. "Yenə də çox xoşbəxtəm. Əgər cavab belə düzgün, prezident Fleming olardı, artıq ölü və ya başqa əllərdə. Üçün şəkildə reaksiya göstərə tez olmaq lazımdır, çox təcrübəli təhlükəsizlik xidmətinin əməkdaşı ". Daha bir штопора haqqında ikiqat günü. Daha onun idi, yalnız daha çox gözətçi otelin? Onun qaldı ehtiyatlı.
  
  
  "Mən müşayiət miss Сойер. Ola bilər раненую və ya qətlə yetirildi, mənim reflekslerinin işə düşür, kimsə göndərir mənə bir gun.
  
  
  'O? Belə ki, bu, həqiqətən, sürpriz oldu? Siz heç bilirdiniz ki, prezident шталь hədəf? Lakin o, əlbəttə ki, sizin bir yerdə ola bilər, bilməlidir ki, ego istəyirlər qaçırmaq və apara Kuba ".
  
  
  Onun şübhəli soruşdu. - "Bu nədir, n/?""Bu бортпроводница etiraf etdi?"
  
  
  Ego gözləri, onun boğuq bir səs, heç bir şey ifadə edirdi. "Biz məlumat aldıq üzrə başqa bir mənbə. Qız bilavasitə əvvəl o, macal tapıb onun sual.
  
  
  Bilavasitə vasitəsilə həbsxana olan o, idi? Onun yenidən haqqında fikir onun bir qız kimi. Məgər da o, yenə də ola bilər, agent, kifayət qədər yaxşı aldatmaq üçün məni? Jerome угадал mənim fikirlərimi. "Ee xəyali təqsirsizliyini yeritdi yanlış qadın-mühafizəçi. O istifadə qəbulu karate, stole öz geyim və sadəcə gedib ".
  
  
  "Amma o, hara gedə bilərdi?"
  
  
  Беспокойное пожатие çiyinlərini. "Bu lüks kruiz təyyarələr gəlib bura. Ona belə başa düşürəm ki, o, kifayət qədər ağıllı almaq üçün xaricdə bir ətrafında bu qayıq.
  
  
  Mən buna inanmaq çətindir. Amma onun da heç vaxt inanmırdım ki, бортпроводница bilər keçirmək iki silah xaricdə təyyarənin. Polkovnik отмахнулся təcrübəsi bu məsələnin müzakirəsi və geri söykəndi. - 'Vacib deyil. Sağ olun, sizə prezident təhlükəsiz gəlib. Hərbi əminik ki, onlara daha yaxşı olacaq, əgər onlar göstərəcəklər emu tam dəstək, ona görə də bu problemlər öz həllini tapsın ko ümumi ödənilməsinə ". O, допил qəhvə və ayağa qalxdı. "Əgər onun nə vaxtsa olacaq, sənə nə bir köməkçi tapa bilməzsən məni sarayında".
  
  
  Onun əlini sıxdı ki, o uzatdı və buraxmışdır. O, bilirdi оборудова mənə daha çox olduğunu etiraf edib. Üzrə ego ərizələrin aydın idi ki, ordu saxlamaq olacaq sükut çökdü. Sadə görə təşəkkür hadisə ilə угоном təyyarə deyil etdi olardı Джерома bunu siyasi bəyanatlar sadə охраннику otelin. Onu dedi ki, o, hotel vermək mənə başa düşürük ki, daha mənə lazım deyil, onunla oynamaq, öz ikiqat rolu.
  
  
  Onun ralf bir an, hələ ki, başa düşdüm ki, o, tərk otel, sonra çıxdı vasitəsilə otaqlar. Yuxarı mərtəbədə, daha yox idi, əsgər. Men Lewis də itdi. Yalnız orada daha dolu idi mafiya.
  
  
  Onun endi bir mərtəbə aşağıda mənzil Флеминга. İştirak insanlar yalnız sindikat. Mənə dedilər ki Fleming, hələ yatır. Bir mərtəbə aşağıda onun aşkar və eyni şəkil. Qəribədir! Onun, qərara aldı ki, mənə dəyər nəzər Casino. Onun olsaydı, cavablar, bəlkə də bilərəm ih orada tapa.
  
  
  Masalar üçün oyun rulet, qumar və poker образовывали düzbucaqlı ətrafında divan, окаймленный обернутыми edirlər zəncirinin. Buraya heç kəsi qoymurdular, həmçinin diler və кассиров. Masalar кишели turistik. Yox idi, windows üçün baxmaq, yox idi saat göstərmək üçün vaxt var. Yalnız zəng монетт, crunch fiş, həyəcanlı qışqırıqlar və lənət-qarğışlar. Bu, mənim oyun. Öz ipod onun edirəm, özü ilə hər səhər ki, gecə onun qayıdacağam yataq bütöv və salamat. Zaman onun üçün cəhd протиснуться içindən izdiham, mənim yarım затолкала взволнованная izdiham, направлявшаяся, sürü kimi filler üçün qalibə джекпота. Bundan başqa, zəng maşınlar, onun birdən-birə zəng eşitdim, mənim otaqda yuxarıda. Bir səbəb var idi-on fut məndən, dodaqlar narazı скривились, qaş приподнялись zamanı şəklində bütün həyəcan.
  
  
  O, мерцала, mayak kimi. Uzun kürən saçları və pantolon kostyum ilə выпуклостями bütün lazım olan yerlərdə.
  
  
  Hələlik onu gözləyirdi, zaman keçəcək, sürü filler, onu gördüm ki, o, dönüb yoxa vasitəsilə gizli metal раздвижную qapı haradasa yanında кассовыми aparatları. Onun rəhbərlik, eyni yer. O etdi, mənim səfərim daha təcili.
  
  
  Удачливый oğlan çatdı kassa əvvəl məni. Onun qədər gözlədi клера olacaq fiş və pay kişiyə. Zaman xoşbəxt qalibi yoxa qulluqçusu baxdı mənim boş əlləri və dedi скучающим tərzdə: "Çox kömək edə bilər, başqa?"
  
  
  Onun nifrət zaman məni kimsə çağırır, bir dostu da bu insan ona heç vaxt həyatında əvvəllər görməmişdim. Mənə lazım Chip Каппола. Onun danışmaq istəyirəm onunla ".
  
  
  Xoşagəlməz şəxs oldu daha неприятнее. 'Bu barədə heç vaxt eşitməmişəm.'
  
  
  Onun кладу öz yeni şəxsiyyət vəsiqəsi üçün rack. Bu nen deyildi ki, onun yeni xidmətinin rəisi, təhlükəsizlik otelində "Сойер". Kişi bütün mənə baxdı. "Niyə sən mənə bundan əvvəl?"
  
  
  "Siz heç bir xahiş, bu barədə. Cənab Сойер gözləyir ki, ego qonaqlar olunacaq nəzakətli k ego personalına. Kimi sənin adın?'
  
  
  O, bunu gözləmirdim və emu, bu, heç xoşuma gəlmədi. O, onların ətrafında olanlar dərhal съеживается zaman daha bilməz qabıq. "Toni Рикко". Bu, heç də daha çox mumbling.
  
  
  "Almısınız bir xəbərdarlıq edir. Əbədi bizə arxalana, ikinci! Vermə mənə eşitmək şikayət səni. İndi isə, harada Каппола.
  
  
  "Qapıdan". O bildirdi ki, bu istiqamətdə, harada itdi kürən. O, düyməsini basdı altında mətanətli və qalın metal qapı açıq partlayış. Onun shell vasitəsilə kor aşırım. Bina burada xatırladırdı seyf, eləcə də xidmət edirdi seyfindən. Masa arxasında, yarısı dolu, hansısa paneli, oturdu yüksək zənci. O geyimli forma xaki olmadan rəqəmli fərq edə almaq üçün polis əməkdaşının otelin. O, belə mehriban, kassir kimi. Zaman, ona yaxınlaşdı, onu soyuq gözləri kifayət qədər mənə baxdı.
  
  
  "Mənə lazım Каппола", - dedim göstərən, öz şəxsiyyət vəsiqəsi.
  
  
  O, əyildi üçün daxili микрофону və dedi dərin рычанием: "sizə Karter. Yeni gözətçi.
  
  
  Revmatizm səslənmişdir домофоне. "Göndərin ego".
  
  
  O, düyməsini basdı və yenidən səssizcə açıldı, ağır metal panel. Onun arxasında böyük idi otağı ilə çılpaq sarı divarları, boş bir stul, bir neçə boş stul və dərin ilə taxt olan устроилась kürən. Siqaret arasında onun dodaqları azad incə mavi tüstü струйкой arasında onun полузакрытыми gözləri. O, mənə baxdı, kimi köhnə tanış.
  
  
  Chip Каппола idi təcəssümü olan bir insan istəyir baxmaq otuz yaş kiçik özünü. Pencək ego ağ ipək kostyum asdı azn вешалке стонами. Ego açıq-bənövşəyi köynək tünd-qırmızı onun monogram kol idi, yalnız parlaq ləkə boz otaqda. Ego səs eyni idi məxmər. "Bu il qazlar artıq yox olmuşdular cənub".
  
  
  "Onlar qaldı Mayami", - dedim.
  
  
  Mən bilmirəm, kim gəldi bu идиотские kodu sözləri. Sanki onlar görünür неприметными, lakin eyni zamanda olmalıdır ki, bir şey, demək olar ki, təsadüfi deyil. Каппола ikrahla mənə baxdı.
  
  
  Nick Carter, hə? Киллмастер? Siz kimi qatil olan, onu bilirəm. Amma imkan verməyin mənə təhqir sizi qarşısında xanımlar ". O da qeyd рыжую. Митзи Gardner. Bəlkə də eşitmişəm onun barəsində.
  
  
  Onun eşitdim. Lakin o, göründü mənə tipik üçün Митзи. Kifayət qədər axmaqdır. Məndə olan məlumatlara görə, o, любовницей sayda вожаков mafiya, dörd ətrafında olan olub artıq ölü. O, yəqin ki, qayğı olmasaydı, haqqında qaçaqmalçılığı pul onlar üçün. Kukla mafiya qıfılı altında olan isveçrə banklarına. O, indi məxsus Чипу Капполе, высокопоставленному гангстеру, разыскиваемому amerika Birləşmiş Ştatları. Və belə bir adam indi işləyib AX.
  
  
  Каппола maraqlanmamışam milli təhlükəsizliyi. Ego sədaqət idi, yalnız millətlərin cinayətkar dünya. Amma bir o bilirdi, yəqin ki, o, istəyirdi ki, kommunistlər ələ casino, ona görə də emu faydalı idi dəstəkləmək Рэндольфа Флеминга. İlə Флемингом yəhərdə işlər Капполы Grand-Лакларе davam maneəsiz kimi dövründə general Хаммонда.
  
  
  Каппола göstərdi stul, və o, təklifini qəbul edib. "Mən olduqca şadam ki, sən o təyyarədə olan uçdu Fleming. Əgər biz itirəcək, biz bütün riski öz шкурой. O vaxt biz çox vaxt unutmayacağıq bizim casino və Сойер itirəcək bütün ".
  
  
  "Biz hələ itirilmiş ego", - təkzib meydana kiv mesajları onun mobsters. "O, prezident və polkovnik Cerom deyir ki, hər şey qaydasındadır".
  
  
  O, dərhal sel. "Sən söhbət Джеромом? Dedi emu, kim sən? O, hiddətlə выплюнул bu sözləri.
  
  
  "Sən niyə belə злишься?"
  
  
  "Sən danışdı emu?"
  
  
  'Əlbəttə ki, yox. Siz, ümumiyyətlə, var ona qarşı?
  
  
  O, əlləri qoymaq kafedra və irəli əyildi. "Кариб Cerom əmr qaçırmaq Флеминга".
  
  
  Onun neytral qaldı. "Haradan sənə gəldi bu fikir, Каполла?"
  
  
  "İdeyası? Biz bilirik. Siz düşünürsünüz ki, yalnız AX bilir, nə baş verir? Var kişi kubada. O, belə Kastro ". O, sıxdı iki barmaq birlikdə. Jerome istəyir həmişəlik aradan qaldırılması Флеминга.
  
  
  Mənə bu təsir bağışlayıb. Hansı bizə məlumat idi Goat Гордеева, o, heç vaxt ola bilməz üstün bizim. Bundan başqa, bu heç də uyğun davranış polkovnik. Fleming idi amerika Birləşmiş Ştatları. Jerome zəng emu.
  
  
  Каппола gülümsünüb. 'Qulaq as. Hələ ki Fleming idi, materik, Cerom bilmədi həyata keçirə çevrilişi, hətta köməyi ilə rus. Amerikalılar lazımi anda göndərir Флеминга üçün bütün çaşdırmaq. Və bu olardı axını Джерома. Amma zaman Fleming salonda kubalı həbsxana, Cerom bilər ictimaiyyəti aldatmağa ki, o, azad Флеминга, o zaman hakimiyyətə gəlib. O uğur əldə, və bu, son şey olacaq, biz heç eşidəcəyik təcrübəsi Флеминга ".
  
  
  Mən həmişə dinləyirəm deyil ki, bir şey dərhal görünür чепухой. Amma mən istəməzdim ki, mənim üçün ошарашивали ağlayır mobsters. Hətta əgər bütün bunlar doğru idi, əlləri Джерома bağlı idi açıq indi. Eşitdim buzz, üç qısa гудка. Каппола yerindən sıçrayıb, oxumaq mənim şəxs şübhə və dedi рыжеволосой: "Gəl, zəiflətmək. O, tələsirdi çıxmaq üzrə ofisinə.
  
  
  Митзи Gardner ayağa qalxdı və перекинула bag çiyin üzərində. O, heç yerə торопилась və mənə baxdı оценивающе və bir az поддразнивающе. "Biz kimisə baş infarkt casino", - qətiyyətlə dedi. "Zaman-zaman baş iri qalibi və ya böyük uduzan tərəf". Mən nax idi, bir qədər boğuq bir səs. "Gəl прокатимся, əzizim".
  
  
  "Təhlükəsizlik xidmətinin rəisi qaçdı xanım? Əgər siz düşünürsünüz ki, Cerom istəyir qaçırmaq Флеминга, mənə yaxşı ki, əmin olun, o, bunu etmir.
  
  
  O, çiyinlərini çəkdi. "Casino, hələ də insanlar var. Bu gün Fleming tam təhlükəsizlik. O, yatıb, bu gün isə emu yoxdur tərk otel. Bundan başqa, onun lazımdır mən sənə nə deyim, nə ki, göstər ". O, фамильярно dedi qara лакею: "Biz gedək aşağı, duke".
  
  
  O, geniş hey gülümsədi. Sevdim onu, min dəfə daha mənim. Düymə ki, o, indi basdı, kəşf etdikcə lift əksinə giriş casino, bir arzusunda bizi подвальный qaraj, mümkün olan yer idi, dörd maşın. Var idi mikroavtobusu "Фольксваген" və açıq-bənövşəyi "кадиллак". Üçün rahat olan ziyarətçilər istəmirlər ki, ih gördüm. Ona nə isə demişəm.
  
  
  O, əyri gülümsədi. "Lift də gedir mənzil Fiş dam. Səsi indi haradadır Fleming.
  
  
  O, kəndin sükan arxasında "кадиллака". Onun sel onun yanında. Спрячься mərtəbəsində qədər biz выедем ətrafında otel, - dedi mənə. Jerome xahiş edərdim ki, iz sizin üçün, əgər siz göründü qarşısında mehmanxana ".
  
  
  Ona подыграл hey, imkan hey məni qorxutmaq və uzanaraq alt qədər Митзи нажимала düyməsini basın. Ayağa qalxdı, polad lyuk. O, apardı mühərrik və biz getdilər. Глухое echo kənarda подсказало mənə ki, biz sizin vasitəsilə böyük qaraj. Şin creaked zaman biz завернули görə bucaq dağa. O, свернула bulvara vasitəsilə kilometr azad edib, məni ətrafında mənim sığınacaq. Clutter təcrübəsi yahoo keçən gecə idi подметен və küçədə daha sakit oldu. İzdiham çox idi.
  
  
  "Jerome", - dedim. "Əgər Каппола haqlı idi, nəyə görə o heç öldürdü Флеминга? Niyə o, hotel ego göndərmək Kuba? "
  
  
  O baxırdı mənə. "Meyit heç kimə lazım deyil. İsə canlı Флеминга hələ də istifadə etmək olardı, obyekt kimi Rusiya ilə danışıqlar ".
  
  
  'Mümkündür. Onu da təəccüblənirəm, niyə Cerom otel üçün onu onu izlədi ".
  
  
  O, təəccüblə mənə baxdı. "O, artıq bir dəfə dövrəyə girdi haqqında sizi. Bütün bu возня ətrafında gun idi, əlbəttə, təsadüf deyil. O istəyir ki, sən buradan getdi. Neçə dəfə sizə həqiqətən də lazımdır, döymək üzrə başlıq daxil etmək üçün öz ağıl? '
  
  
  O idi, bütün bunlar arxa plana. Fleming idi təhlükəsizlik пентхаузе Капполы, indi mən vaxt var idi hər şey düşün. Onun edirəm ki, bu, ən yaxşı zaman istirahət yoxdur. Ona görə də onun qərarına istirahət.
  
  
  Biz getdilər mimmo bazar sarayının. Bundan sonra, təpənin başında, onu gördüm полуразрушенную qalası ilə məşğul olan, olmalıdır, xidmət тюрьмой ötən günlər. Zirzəmi tam siyasi məhbusların. Çirkli yer. Köhnə şəhər inşa edilib ətəyində təpənin. Orada yol сузилась. Митзи çətin idi manevr avtomobil mimmo arabaları, oynayan uşaqlar və qadınlar daşıyan məhsulları. Burada siz tapıb əsl koloriti və cazibədarlığı adaları. Biz gördük turistlərin.
  
  
  Biz проезжали köhnə otel idi bərbad vəziyyətdədir. Kimi ginger gingerbread. Lawns cəngəlliyi ot isə pəncərə və bir gün заколочены фанерой. Yüz il bundan qabaq idi, qəşəng bir otel.
  
  
  - Mən çalışıram ki, Пуанчиана, - dedi Митзи. "O zaman inşa edilib, bu, ən yaxşı otel Карибах. İndi cənnət üçün termite. Bəzən ego indiyə qədər хорька istifadə sakinləri gore ki, разбивают orada düşərgə zaman onlara lazım ola şəhəri yaxınlığında ".
  
  
  Bəzi şeylər qız səhv idi. O, deyirdi fahişə kimi. Bu onun səsi idi, təhsil və ağıl. Üçün isə sadəcə pul kuryer, onun fikri idi, böyük аленка bu mafiya. Onlar hətta dedilər, hey mənim əsl şəxsiyyət. Bu doğurdu məndə maraq. Onun soruşdum bu barədə. O cavab verdi təbəssümlə Mona Lisa.
  
  
  Zaman Chip narahat oldum ki, o, itirə bilər casino, onun zəng vurdu Дэйви və xahiş etdi ki, ego göndərin sizi buraya xilas etmək üçün "əsasnamə.
  
  
  Дэйви? Дэйви Xok? Şahin yerinə əmr bu цыпочки? Elə bir təəssürat var idi ki, məni vurdu yumruq qurşaqdan aşağı. Olub Митзи Gardner agent AX? Məgər də Xok " yenidən oynamışdır öz oyun və imkan vermədi mənə yenidən özünə anlamaq üçün bütün? "Əzizim, - dedim, - mən çox sevirəm, zarafatlar, amma sən kim, dərzi şeytana?"
  
  
  O cavab verdi mənim штопора məsələ revmatizm. "Nə papaq mənə qoymaq üçün sənə?"
  
  
  Onun söyüş söydü altında özünü burun. "Mən edərdim ki, sən ih bütün azaltdı".
  
  
  O, itirilmiş deyil inam. 'Sənə gətirmir. Hazırda, demək olar ki, gəldi ".
  
  
  İndi biz gedirdik üzrə açıq ərazi ilə sıx bitki jungle. Sonra meydana düzənliklər şəkər qamışı və kiçik banan plantasiyaları. O, mənə danışdı barədə dəyişdiyi iqtisadiyyatında bu rayonun. Banan gətirmişdir daha çox mənfəət, çox şəkər qamışı. Onlar adı yaşıl qızıl. Ət, qərənfil, örtüyü və ətirli tonka paxlası, həmçinin cinayətkarlar üçün daha cəlbedici üçün becərilməsi. O bildirib ki, həm var, öz kiçik плантация digər tərəfdən adaları.
  
  
  Yol idi qətiyyən düz. Bir müddət o, gedirdi sahili boyunca, sonra yaxınlaşıb dağlarda olan olunub, kimi silsiləsi vasitəsilə mərkəzi adaları. Biz tərk plantasiyaları tərəfindən paltarı yer oldu заболоченной, digər tərəfdən isə onu gördüm dərin kanyonlar, basmaq deyil, ağacların və bitki. Biz təxminən on mil şəhərin zaman Митзи свернула ağır avtomobil yolu ilə azn проселочную yol проехала üzrə onun полмили, lakin sonra dayandı var lagoon.
  
  
  O, заглушила mühərrik, сбросила sandal və qapını açdı. Onun malik bir an hesab etmək növüdür. Üçün tünd mavi su ilə, təxminən bir mil buradan виднелась bütün ərazisində otel isə. Ərazi orada sərin qalxıb, və hələ də izi görünür, köhnə qala.
  
  
  Bəs cür ödənişlərin düz mənim qarşımda idi və hətta daha yaxşı. Митзи ayaqlarını bütün geyim və qaçdı k & nb. Cip döndü və призывно, mənə əl yellədi. Başlanğıc ikinci işarə mənə lazımdır. Onun tez разделся və onun ardınca getdi.
  
  
  İdi, yalnız yüngül fəal istirahət və su idi, demək olar ki, isti. Qız плыла sürətli hamar hərəkət, və onun qadını yalnız sahildən uzaq məsafələrdə. Onun dözə bilmədi, amma biz & nb. Onun dərisi yumşaq görünürdü. Onun otel притянуть onun özünə görə bud, lakin o, əvvəl üz qoydu və нырнула ətrafında məni. Bizə bir bizə ətrafında deyil, tam hazır idi, zaman o всплыла, dərindən nəfəs aldı və нырнула geri məni. Dərin & nb deyil ki, qalmaq, lakin bu bizə məlum oldu ki, lazım deyil. O, parlaq idi.
  
  
  Zaman hər şey bitdi, o всплыла səthi. Onun подплыл ona və biz отдохнули. Onun yuxuya sakit ilıq & nb. Onu heç bir hiss, hələ ki, mənim məqsədim deyil düşdü və kick isti duzlu su.
  
  
  Qız itdi. Onun baxdı və gördü ki, o artıq idi çimərlik. Azn ee qarın, qəhvəyi fonda ağ qum. Bir də onu gördüm ki, siz görəcəksiniz ki, ayrılıq onun mayo. Onun доплыл qədər çimərlik, güclə də olsa, onun yanında və yenidən yatdı. Hələ ki, məni deyil, bu, yeganə verilməsi onun boğuq səsi. "Sabahınız xeyir, Karter. Olacaq rast gəlmək müttəfiqi olan.
  
  
  Onun gözlərini açdı və gördü ki, günəş artıq oturur qərbdə. Çimərlik heç kəs görünmürdü. Cəmi bir neçə crabs və bir çox qum. Sonra o, göstərdi burun su vasitəsilə. Bir şey yaxınlaşıb bizə su üzərində, ancaq bu idi qayıq.
  
  
  Bu kimi idi insan rəqəm. Onun моргнул, başını yellədi və yenə baxdı. O, hələ də orada idi. Bu трехстах metr və yerdə onu gördüm ki, burada durmaq qəti olmaz, shell kişi. Hündür, arıq, geyinmiş bir uzun ağ paltar, развевающееся fan. O, bizə yaxınlaşıb ilə величавым, lakin qəti bir yanaşmadır. Bu, inanılmaz idi.
  
  
  Qız yanımda durdu və yellədi. O, sakit geyinmişdi bir kolleksiya buraxılmışdır. Onu bilirdi ki, bu галлюцинация. Admittedly, su, duz idi, touch o, oxşar idi siropu, lakin onun az qala boğulan zaman yuxuya ona.
  
  
  Kişi bütün vaxtı yaxınlaşdıqca. Təxminən on fut sahildən o qədər xələt, qərq su ilə oberschenkel və yenidən ayağa qalxdı, yaxın sahilə. O, elə mənə artımı təxminən altıncı ft. O, köhnə, uzun saqqal və ağ saç. O, худощавым, amma жилистым.
  
  
  Onun oturdu çılpaq qum, axtarır, kədərli gözlərini geniş açdı ağzını, gülən Митзи Gardner. O, oturdu yanımda o etdi, onun əlini barmaqları bilər ki, bərabər olan баскетбольному top, zərif, əgər kimi bu idi yumurta. O dedi emu bir neçə söz tanımadığı mənə dilində və onlar güldülər. O, mənə baxdı və dedi: "Bu, Nuh, Nik. O, burada yaşamışdır artıq hər kəs bilər xatırlayıram. Daha sonra o, rəqib kommunist raket adada ".
  
  
  Onun ayağa qalxdı. Daha nə o, nə edə bilər?
  
  
  Nuh diqqətlə mənə baxdı, sonra əlimi sıxdı. Mənim tamamilə yox oldu ego xurma, amma o sıxdı mənim əl ривненской belə təlqin etməyə dürüstlük və güvən. Onun toxunub əti, isti ilə, qan içində, canlı.
  
  
  "Mən çox heyran sizin, cənab Karter. Var idi отчетливый britaniya vurğu və səsi etdiyi bilər рычать, əgər istəsəydi. "Митзи mənə danışdı salamladı işlərinizdə ki, tovuz da daş iman var".
  
  
  Onun сглотнул. - "Sənin inam məni?" "Ən azı, onun hələ də edirəm ki, mümkündür. Qorxuram, sən inanılmaz преувеличиваешь.
  
  
  O baxdı Митзи. Onların arasında olmalı idi sıx əlaqə. Görünür, ətrafında hörmət, dostluq və anlaşma. Sonra o yenidən diqqət çəkdi məni.
  
  
  "Mən üzr istəməlidir, bu səhvindən mister Karter. Onun xahiş Митзи gətirmək sizi buraya qədər çox увлеклись öz işi. Təəssüf ki, burada problem yaranıb ". O, qeyd dağa. "Mən qovmaq ciddi xəstəlik. Mən indi qalır, amma mən fikirləşdim ki, gərək heç olmasa, sizinlə görüşmək və sizə söz vermək üçün öz yardım, əgər o sizə lazım olacaq. Ümid edirəm ki, siz yenidən ziyarət etmək mənə ".
  
  
  O, əyildi, öpdü qız мочку, başını tərpətdi, mənə döndü & nb qaldırdı xələt və yoxa kimi gəldi.
  
  
  Onu izləyib onlara. Митзи хихикнула. "Qaldı ki, sənin buludsuzluq? Görünür siz gördüyünüz kabus.
  
  
  Onu da qeyd kabus. 'Necə ...?'
  
  
  O oldu ki, ciddi bir an baxdı mənə və dedi: "Heç nə soruşma çox, çox şeyə, Nik. Onun, həqiqətən də, gördüm inanılmaz şeylər onlarla хорька necə qarşıladı bu insan. Siz də bu, yaşayacaq. İndi isə bizə daha yaxşı qayıtmaq Флемингу əvvəl o, проснется və gəzmək istəsə ".
  
  
  Onun одеваясь baxdı və yüksək qaranlıq forma ilə məşğul olan yox mühitlərdə qayaların ətəyində təpə bir burun. "Danış mənə haqqında daha çox öz dost", - istədi.
  
  
  O, пожала qəhvəyi çiyin.
  
  
  "Düşünün ki, mən sizə deyə. Hazır olun сюрпризам. Nuh ilə təmin edə bilər, bir çox onların ətrafında, və mən əminəm ki, mən hələ eşitməmişəm və görməmişəm bəli ".
  
  
  O qaçdı məndən qabaqda avtomobil. Zaman onun daxil maşın, mühərrik ревел. Əvvəl onun qapını örtdü, o basdı sürət pedalını və biz tam sürətlə getdilər, rut bundan əvvəl, yol.
  
  
  Onun bizə bir dəqiqə deyil etibar etdi ki, bu Nuh malik xüsusi sehrli. Mənə o, sadəcə, ona çox ağıllı və hiyləgər. "O, bir zahid?" - soruşdum, Митзи. Ancaq bir şey deyil bu. O, вожак qəbilə, sayları daha sta insandır. Onlar yaşayırlar, köhnə qala. O, deyir ki, ego, insanlar məskunlaşıblar burada bir neçə yüz il bundan əvvəl, sonra üsyan qul. Birlikdə bu dəhşətli qrupu. Ola bilər ki, onlar hər yerdə jungle edə bilməzsiniz ih görə, əgər onlar bunu istəsələr ".
  
  
  "Necə öyrəndim ego?"
  
  
  O, поджала dodaqlar və mənə baxdı.
  
  
  "Bu da çox qəribə idi. Onun səngimək bilmirdi və lagoon, o, birdən-birə endi, çatdırmaq üçün mənə bir mesaj. Köməkçisi Fiş casino öldürülüb, Chip otel üçün onun təqdim etdi, bu, Mayami. Bu adam qətlə yetirilmiş, on dəqiqə dördüncü. Nuh dedi mənə dörddə dördüncü.
  
  
  Belə asan idi. Ən azı, indi mənim ayaqları altında idi möhkəm zəmin yaradır. - Baraban jungle, - güldü, mən. "Telefon"cəngəllikdə.
  
  
  'Yəqin ki. Lakin sonra onun bir gün gördüm ki, o, şəfa, çox sağlam bir qadın istifadə edərək, yağış, allahın rəhmət nişanəsidir. O, dedi ki, o, onun göyərçin. O, ayağa durdu yerində və burada yaxşı oldu ".
  
  
  Bu başlıq покалывало. Qız yanımda idi, kifayət qədər güclü, tab gətirmək üçün bu sərt dünyada mafiya. Bunun üçün lazımdır praktiki münasibət hər şeyə. İndi isə o, deyirdi haqqında voodoo və qara sehrli, sanki özü inanırdı onlara. Daha çox onu hey suallar deyil verirdi.
  
  
  Biz gedirdik səssizcə beş dəqiqə. Birdən yolun ortasında qalmışdı zənci. O, əli ilə göstərdi ki, biz dayandırılıb. Митзи притормозила və pəncərəni açdı. O, həyəcanlı görünürdü; o soruşdu ego şey yerli dialekt və o, başını yellədi. Danışmaq bizə söz Митзи daxil geriyə gedirdi verdi qaz.
  
  
  "Nuh soruşdu haqqımızda", - deyə o bildirib. "Oldu belə. Bir şey olmalı idi, amma o, dedi ki,.
  
  
  Onun baxdı Митзи sonra yenidən messenger. Yol idi əhalisiz. Biz öz növbəti göstəricilər, yol düşüb çox pis. Bizə lazım olacaq cip üçün çətinlik olmadan bütün maneələrin aradan qaldırılması. Yarım yol bitdi qarşısında böyük выбоиной yolda.
  
  
  "Biz getməliyik, bundan sonra da", - dedi Митзи.
  
  
  Siz zəng edə bilər, bu gəzinti. Biz карабкались üzrə ağaclar kimi, dağ keçisi, hələ ki, nəhayət, nail olmamışıq yüksək divarları tikilmiş ətrafında ölkənin şist qazı. Qala tuturdu bütün burun və əlçatmaz görünürdü. Biz keçirdi vasitəsilə qapıları, divarları həyətdə də vardı üzrə şifer. Onun fonunda tikilib daş bina, bəzi necə, digərləri isə əla vəziyyətdədir. İh dam xidmət üçün platforma divarları. İnsanlar ətrafında toplanan böyük rəqəm toni qazandı. Onlar qaranlıq şəxslər yerli amerikalıların. Azn mühit idi, yalnız набедренная sarğı, qadın - qısa rəngli etek. Hamı susurdu, əhval-ruhiyyə var idi подавленное.
  
  
  Daxil olduqda, Nuh bizə yaxınlaşdı. Ego şəxs idi tutqun, amma ego davranış qalırdı qürur və величавым.
  
  
  O, bizə bildirdi ki, bu xəbər deyil, batting gözlə. Doktor Флеминга oğurlanaraq. Chip Каппола həlak olub, çalışır, bunun qarşısını almaq. Jerome tutub otel. Azn kruiz лайнерах эвакуируют bütün amerikalılar və avropalıların ".
  
  
  Onun soruşdu - "Haradan Tara Сойер?".
  
  
  Yalnız sonra məni sarsıdan, onun haradan məlumat alırdım. Lakin zamanı bizim səssiz səfər Кадиллаке onun ümumiyyətlə, eşitməmişəm nağara dəsti fraksiyasının jungle.
  
  
  Bildirir ki, onun haqqında heç bir şey deyildi ", - mənə dedi Nuh. Hər halda mesajı idi. Ona görə də o, mənə etibar edirdi, yalnız yuxuda. - "Sən bütün bunları öyrəndim?"
  
  
  O baxdı, insanların ətrafında, və o, gördü ki, ego ağız səbirsizliklə подергивается. "Lütfən, şübhəniz olmasın, mənə mister Karter. Vaxt yoxdur. doktor Флеминга saxlayırlar dungeons altında köhnə bir qala və ego saxlamaq lazımdır. Yəqin ki, sizin miss Сойер göndərdik ev ətrafında bir gəmi.
  
  
  "Bu, mənə çətin görünür. Düşünmürəm ki, Bəlkə, gedək ki, onu olardı saxlamaq onun üçün fidyə ".
  
  
  "Bu arqument. Amma bu, hələ hamısı deyil. Yayılmışdır təsviri həm sizin üçün, sizin axtardığı təklif edilib, on minlərlə dollar.
  
  
  Onun ucadan söyüş söydü. "Kimi yalnız onun gedirəm kiçik çəngəl və dərhal göy düşür".
  
  
  "Şadam ki, etdiyiniz bu çəngəl", - deyə Nuh. - Əks halda siz ki, artıq ölü idi. Ən azı, indi siz cavab verməyə ".
  
  
  "Mən daha yaxşı edəcək bir şey", - mən razılaşdım. Onun baxdı qız. 'Burada qal. Sən burada təhlükəsizlik. Onun beru sənin maşınını ".
  
  
  'Bizə görə ki,. Siz bilirsiniz yerdir. Onun bilirəm, və, bundan başqa, mən başqa iş var ". Da ee səs idi metal notlar, намекавшая azn əlamətlərin ki, onlar gətirdilər hey yer qardaşlıq mafiya.
  
  
  "Qadın hüquqları", - deyə Nuh. "Siz geri Port-of-the-Спейн üzrə sahil yol. Şübhəsiz ki, Cerom əmr etdi ki, blok et seq aktları. Vasitəsilə getmək olacaq dağlar, və sonra siz də istifadə edə bilərsiniz, hər hansı bir köməyi ". O bildirdi uzun barmaq bir tolstoyun смуглого kişini, sonra başqa. "Şalvar, köynək. Tələsməyin. Sən gedəcəksən, mənimlə ".
  
  
  Bu xoşuma gəlmədi. Mən necə ola bilər əminəm sərmayələrin, əgər bir hekayə toni qazandı? Və kimə lazım ola bilər, bu müşayiət səyahət edən bir allah bilir, necə nəticələnəcək? Amma mənim heç bir seçim idi. Nuh və ego insanlar çoxluq təşkil edirdi, və hətta Митзи ayağa qalxdı tərəfinə toni qazandı. Belə ki, mən də bunu qəbul etdim, ən azı hazırda. O vaxta kimi biz var "Кадиллака", bir cüt də var idi, ухмыляясь. Bizim təlimatlar indi idi pambıq şalvar, artıq diz və ağ köynək ilə засучеными qolları. Onların kəmərləri прятались pala.
  
  
  Onlar belə bir oyun olacaqdı.
  
  
  Açmaq üçün yer yox idi, və Митзи idi beş dəqiqə təkan maşını geri və irəli, hələ ki, biz, nəhayət, bilmədilər enmək ilə təpənin. Əsas yol idi artıq pis isə bu dəhşətli. Biz gedirdik aşağı verilməsi üzrə, həm də ki, daha çox xatırladırdı isveçrə pendir ilə дырками, və daha pis idi, biz bir uçurum, digər tərəfdən yal. Biz dönüb getdik və dar cığır ilə məşğul olan aparırdı aşağı. Maşın bir tərəfdən задевала ətəyində, digər tərəfdən isə onun baxırdım uçuruma ağla sığmaz dərinliyi. Onun heç bir şey deyib, etmək deyil yayındırmaq Митзи. O, ola bilər ki daha yaxşı diqqət sürücülük.
  
  
  Sonra kilometr bu bəladan biz yenə getdilər kol vasitəsilə, və mən yenə də nəfəs ala bildi pulsuz. "Belə ki, bilirsən yolu", - deyə onun Митзи. "Biz попадем bu темницы Джерома?"
  
  
  O, başını buladı. "Biz gərək əvvəlcə bir şey öyrənə bilirlər. Əvvəlcə bizə getmək lazımdır, o, köhnə mehmanxana, ki, o, göstərdi ki, sizə yolda sizin ilk görüşünü Nov. Orada bilərik inkişaf planlarımız ".
  
  
  Artıq qaranlıq düşürdü, biz, nəhayət, yola çıxmışdılar, kifayət qədər geniş üçün "Кадиллака". Biz görmək bilər aşağıda vasitəsilə bitki işıqlar. Belə ki, biz şəhərin yaxınlığında. Митзи daxil işıqlar çıxmaq üçün yol.
  
  
  İşıq şüası o insan şəklində. O, нацелил bizə gun. Qız dərhal притормозила daxil edib geriyə hərəkət və yenidən ускорилась. Onun qeyri-iradi baxdı. İşıqları arxa gedişindən başında başqa bir əsgər, bir etdi tüfəng yuxarı. Əvvəl ego ov tüfəngi qalxıb kifayət qədər yüksək hit üçün hər hansı bir bizə ətrafında mənim "Люгер" vurdu. Bu zaman разбилось qabaq şüşə. Azn Митзи idi bir çox fraqmentləri, amma o davam etdi aparmaq maşın. Onun shot yarıq olduğu əvvəllər qabaq şüşə, və əsgərlərin qarşısında maşın düşdü.
  
  
  Митзи dayandırıb, maşın, var idi vaxt baxmaq bizim təlimatlar. Bizə bir onların ətrafında heç bir zərər. Onlar свернулись arxa oturacaqlarda və indi yenidən ehtiyatla qalxıb. Onun üçün çıxdı yaxından nəzər hədiyyələr verdi bizə polkovnik Cerom. İki əsgər həlak oldu. Onu götürdü ih forma və silah atıb, arxa oturacaq. İnsanlar toni qazandı tutdu tapança. Onun dedi. - "Siz bu işlərin öhdəsindən gələcəksiniz?"
  
  
  Onlar bilər. Onlar xidmət saray keşikçiləri zaman Fleming prezidenti olmuşdur. Bəlkə də, nə vaxtsa biz istifadə edə bilərik, bu, bilik. Hazırda onun saxlanılır, silah zamanı özünə və onlara əmr двоим затащить cəsədləri bu kol, harada ki, onlar yalan sakit, hələlik, görünür, hansısa bir ac heyvan.
  
  
  Hər halda, blokada yollar sübut etdi ki, informasiya toni qazandı sadiqdir. Bu qoca bu qədər çox böyük idi, onun otel tanımaq olardı. Belə ki, Cerom idi, əsasən, dedi Nuh. Vaxt düşünmək kimi azad Флеминга. Nüfuz toni qazandı də bağlı mənə daha çox etimad ego dostlar. Nəhayət, onlar представились və indi onlar sübut ediblər ki, müraciət edə bilərlər silah, onlar hələ də faydalı ola bilər.
  
  
  Biz heç bir əmək var otel və Митзи припарковала maşını tərk anbar üçün bina. Oradan biz getdik полуразрушенный vestibül. İy, kif və гниющего ağac uğrunda mübarizə üstünlük. Bizim təlimatlar keçirdik, bizi скрипящей pilləkən, mətbəx. Bu, böyük idi mətbəx rəflər boyu bir ətrafındakı divarları və yazı stolu ortasında. Biz orada tək deyilik. Masa yanırdı bir şam, və üç kişi yeyib игуану, yerli zəriflik, nə məndə заурчало qarın.
  
  
  Sonra salam kişi və iki, bizim dirijorlar, возбужденно беседующих üç yerli, biz nəhayət bildik yemək. Mənim зверский aclıq, çox məmnun oldu, onu hiss az kimi yo-yo ip sürprizlər və çətinliklər var. Mənim boşqab idi, hələ yarım dolu zaman üç туземцев getdi. O, xoşbəxt idi, görmək, necə çıxırlar. Bizə lazım idi ki, işləyib öz taktika və mən hiss незваной şirkəti.
  
  
  Nuh adlandırıb mənə adlar bizim təlimatlar, lakin, çünki mən bilmirdim dili, onun unudulmuş ih. Onun xatirəsi, yalnız onda ki, onlar uzun idi, çox samit. Lakin onu incitmək istəmirdim bəli, yalnız adlandıraraq ih Tom və ya Harri, ona görə də ona izah etdim ki, öz problemi və soruşdu ih rəy.
  
  
  Daha yüksək üzrə iki güldü və dedi: "Siz mənə zəng Лэмби". O, belə bir möhkəm "dördlüyə".
  
  
  Митзи mənə qulaq: "Лэмби. bu, böyük shellfish. Onlar yemək ego ət artırmaq üçün öz потенцию ".
  
  
  Bu nen stil var, - gülümsədi, mən. "Ценымногие daha yaxşıdır, məsələn, mənim ad - N3. Bəs siz?' Onun baxdı sayı iki.
  
  
  O, geniş gülümsədi. 'Hərbi.'
  
  
  "Kifayət qədər qısaca", - mən razılaşdım. 'Bu nə deməkdir?'
  
  
  O, yenə də güldü. "Хищная quş. Çox təhlükəli.'
  
  
  'Əla.' Onun sevdim ih. Onlar zarafat üzərində perspektivi mübarizə bütün ordu Grand-Лаклера. Bəlkə, bizdə daha az idi şans.
  
  
  "Siz başa düşürsünüz ki, bizə lazım doktoru Fleming. Əbədi çıxarmaq Флеминга ətrafında həbs cəzası verildi. Amma əvvəlcə bizə lazım olacaq. Hər kəs ətrafında bilir ki, bir gün yolları haqqında escape kimi подкопов ki, məhbuslar ola bilər, qazılmış keçən?
  
  
  Revmatizm mənfi idi. Biri idi. Çox dar etmək, açmaq, və çox sərin üçün заползти geri kamera. Harada çıxırdı deşik, indi idi, dəmir darvaza. Əksinə неих hələ yalançı выцветший kəllə bədbəxt сделавшего son cəhdi xilas. Bu, çoxdan olub. Ona görə də biz gərək çalışaq öz daxili dərin hiss eləmə qabiliyyəti və o hissəsində göstərilir qanlı. Ona dedim ki, bu barədə fikir. "Sizcə, nədən başlamaq?"
  
  
  Oni арийцев жалели çiyinlərini. Hərbi dedim, bu onların hər ikisi üçün. "Əgər Fleming öləcək, öləcək və biz. Jerome tikmək istəyir ракетную stansiya bizim yuxarıda. Biz mübarizə aparacağıq, amma bizdə kifayət qədər adam və silah dayandırmaq ego ".
  
  
  Neçə oldu mənə simpatiya daha çox və daha çox. İh yaşı tapmaq çətin idi, lakin ih idi dəri hamar və ih koordinasiya hər şey qaydasında idi. Onlar hərəkət ilə грацией pələngləri. Onu da qeyd uniforma. 'Sürüşmək bu. Siz сыграете rol əsgər. Siz əsir bizi Митзи və olacaq çatdırmaq bizim qala. Siz deyirsiniz ki, Cerom əmr bağlamaq bizə digital kamera Флеминга.
  
  
  Gözləri qız bir an сузились. Onun sevmədiyi risk onun həyatı, amma bizim "stealth" olsaydı daha inamlı, əgər o da orada idi.
  
  
  Hərbi və Ламби çıxardılar köynək və şalvar, bir az поколебались ilə набедренными etiket, sonra sheepishly üz tutmuşuq və çəkmişdilər ih da. Hər ikisi daşıyırdı оуанг görə, döyüş yaraşıq kəmər, boyun. Əlbəttə, silah, əl idi, lakin, ola bilsin ki, onlar düşünürdülər ki, mane ola bir az əlavə qorumaq. Onlar надели ordu камзолы üstündən nazarlık, geyimli şalvar, və əgər anlamaq ki, biz işləməyə hazırıq.
  
  
  Sükan arxasında idi Митзи. Onun sel onun yanında isə bizim iki ustalar oturdu arxadan приставив tapança bizim boyunlarını. Yolda qalanın qız maksimum istifadə edib qısa yoldur. Küçə gözəl idi boşdur. Bütün qaldı daxilində idi və pərdələr bağlı. Mağazalarda qaranlıq idi, və onlar заколочены təcrübəsi soyğunçulara var idi. Port-of-the-Спейн birdən-birə çevrilib qaranlıq şəhər, güclü ilə seçilən əyləncə keçən gecə.
  
  
  Qala olmuşdur və aşağı təpə. Yaşıl çəmənlik qarşısında nə üçün əlimizdən gələni baxmaq дружелюбного, lakin bu təsiri idi korlanmış dəmir hasar ətrafında və bir top, müəyyən edilmiş mərkəzdə çəmənliyin. Dayanacaq qapısı qarşısında heç bir etmişəm, bu yer уютнее.
  
  
  Капралов və iki əsgər gördüm bizim işıqlar və yolunu blokadaya almış, silah hazır. Митзи притормозила və dayandı bir neçə fut onların qarşısında. Arxamda Лэмби dedi: "Капралов, gedək, görək nə var. Bold tutmaq! O, məni sövq дулом öz gun irəli və təbiət güldü.
  
  
  Капралов ehtiyatla yaxınlaşdı. Otel əvvəlcə bu nəzər. Buxar danışdılar tarixi uğura necə, onlar заполучили bizim haqqında непреодолимых çətinliklərdən ki, onlara aradan qaldırmaq üçün idi. Капралов heyran etdi. Onlar başa hekayə, o, yavaş-yavaş qaldırdı tüfəng və нацелил onun mənə.
  
  
  Mənim həyat сжался. O, шталь olardı vurmaq Митзи. O, əmin idi bu. Nah onlar götürə bilərdik girov və ya fidyə. Lakin Jerome planlaşdırılır mənim üçün tamamilə fərqli idi. Капралов bir an məni tərk cahil, mənə baxaraq vasitəsilə örtü. Sonra o, рявкнул komanda. Əsgərlər расчистили yol. Капралов qürub maşın və əmr etdi ki, Митзи getmək qala. Bu idi boz bina. Olmadan pəncərə və yalnız bir qapı ortasında, açıq ağız. Ona hətta торчал taxta dili. Митзи dayandı qoydu maşın выложенной plitələr park və indi onu gördüm ki, taxta dili idi подъемным körpü üzərində dərin xəndək. İndi nen böyüsünlər, alaq otları, amma çoxdan burada oturmuşdu növbədə qul. заливавшая ego su vasitəsilə paltar. Hər нападающему düşürdü ümid гидрокостюм. Ortasında körpü dayanıb, əsgər və bütün ərazisi işıqlandırılır, parlaq projektor. Капралов çıxdı. "Şeytana ih, hələ ki, onu saxlamaq üçün oğlan hədəfdədir".
  
  
  Məni вытолкнули ətrafında maşın. Митзи выбралась digər tərəfdən. Hərbi və Ламби saxlanılır tapança прижатыми bizim kürəyinə. Капралов bir az daha злорадствовал və içəri girdi. Bir neçə dəqiqə o, yenə gəldi müşayiəti ilə leytenant. Əsgər körpü çiy отсалютовал və davranış başlanğıc подсказало mənə, ki, o, burada командует.
  
  
  Капралов söhbət ilə işğal jest qədər zabiti jest məcbur ego susdurulub. Ulduzlar bu ego gözü onu təsəvvür edə bilər, kim var mükafat, əgər bu idi bu ele.
  
  
  Лэмби bildirib: "Əmr təcrübəsi polkovnik. Bu ikisi olmalıdır kilidli, o isə rəqəmsal kamera və Fleming. Başa düşürsünüz, bütün пойманные quşlar birlikdə.
  
  
  "Aydındır", - qısaca cavab verdi leytenant. "Уведи ih-də караульную".
  
  
  O geri döndü və biz məcbur olub ona tabe tərəfindən daş dəhlizi olan vermişəm eerie echo. Əsl kabus üçün əziyyət çəkən клаустрофобией. Bu караульном otaqda leytenant əlini yellədi ki, bizə lazımdır обыскать.
  
  
  Hərbi tez dedi: "Biz artıq обыскали ih, leytenant. Onlar təmiz yüz faiz ".
  
  
  Leytenant gülümsədi: 'Çox yaxşı.' "Nick Carter, elə deyilmi? - Çox təhlükəlidir, - dedi polkovnik. Amma mən hesab edirəm ki, sənə bu gün axşam вырвут diş ".
  
  
  Onun çiyinlərini çəkdi və cəhd baxmaq побитой it. İndi o, çəkdi öz diqqət Митзи. Hətta göz yaşları ilə, və съежившейся kimi, bu da öz növbəsində pişik, o, hələ də qiyməti etmək onun görmək. Bəlkə emu xoşuna gəlirdi, o zaman idi bir az покорной. Bir an ego bud покачивались irəli və geri, və o, bir barmaq yuxarı qaldırdı və onun çənəsi.
  
  
  Polkovnik deyir ki, siz çox şeyə durmaq üçün sindikat. Onlar istəyirlər ödəmək üçün geri səni. Biz bunu bilirik ". Митзи baxmaq daha напуганной, зажала ağız, əl və зарыдала. "Buyurun, ser, heç посылайте məni ona. Onlar da məni öldürələr ".
  
  
  O, qaşlarını yuxarı qaldırdı. "Əgər belə qiymət ih, niyə onlara bunu?"
  
  
  O, bir an прикусила qubaya, sonra, elə bil ki, həyata leytenant kəs öz məcbur danışmaq, pıçıldadı: "Mənə lazım idi harasa gətirmək bir az pul. Amma onun heç bir доставила ego. İndi ego qaranlıq gözlərində çıxdı dollar əlamətləri. Allah, var idi təxəyyül! O, absurd səbirsiz dilləndi. "Harada o dollarları indi?" O, birdən-birə baxmaq обнадеживающей. "Mən sənə göstərməyə, harada ... Əgər sən отпустишь bizi, mən ..."
  
  
  Ego gülüş idi xoşagəlməz.
  
  
  "Sən çox istəyirsən, əzizim. O ki qaldı, Karter, əgər onun ego itirdi, əvəzində polkovnik taxdı, kaş məni qandal. O, qaldırıb çiyninə. "Hansısa səbəbdən o, həqiqətən də bu barədə düşünür джентльмене burada".
  
  
  Qız потерла əllərini uzatdı ih emu yaxınlaşdı və licks, bu ona, ilə rabitə həmişə fəsadla birlikdədir və həyəcan hər addımda.
  
  
  - O vaxt yalnız onu? Yalnız sən və o?'
  
  
  Вожделение idi görünür onun şəxslər. Gözlərini ilə həm göz, o, sözə başladı, iki, bizim kişilər. "Odin ətrafında burada qalacaq, digər отведет Karter kamera".
  
  
  Var idi dəhşətli an onu fikirləşdim ki, leytenant qalmaq istəyir ilə bir qız tək. Sonra onu başa düşdüm ki, o, hotel göndər mənə bir ətrafındakı uşaqlar. Onun bir az mənasız мускулами, sanki, bu ideya mənim xoşuma gəldi və o planlaşdırılır hücum insanın yolu ilə. Митзи öhdəsindən gələ bilər leytenant, lakin yarana bilər mübarizə, və mənə lazım deyil idi insident olan səfərbər edən olsaydı, çox əsgər. Leytenant gördüm mənim hərəkət, gülümsədi və yenə də getmək qərarına gəlib mənimlə. O, çıxıb qapını qarşıda məni və Лэмби. Митзи adlı emu sonra şirin tərzdə: "Leytenant ... sonra görmək, bəli ..."
  
  
  O, keçdi dəhlizi və mən gördüm ki, ego yerişi idi daha возбужденной daha çox hərbi. Fikir leytenant deyildi haqqında ego günə. Sonunda dəhliz açdı qalın daş qapı, jest bizi dəvət etdi və çarpdı onun özü ilə. Onu dedi ki, bu гранитным bloku geridə heç bir səs də ola bilər, nüfuz vasitəsilə dungeons birinci mərtəbədə. Tərəfindən daş spiral pilləkən biz daxil aşağı dəhlizi. Su damcılayırdı, kif iyi. Yox idi, dünyanın başqa лейтенантского fənərin O, yenə də getdi, qarşıda bizi, bağların iyirmi зарешеченных qapılar hər tərəfdən зловонного dəhlizinin. Sonunda dəhlizin o çıxartdı və mis açar uzunluğu təxminən dörd düym, отпер qapı və ayağa qalxdı var kamera.
  
  
  Doktor Fleming oturdu divar, bir-birinə sıxaraq hər bir qəbilə. O uzadıb, qarşınıza ikinci ayaq. O baxdı çirkin опухшим. O, oturdu, yaşıl мхе, покрывавшем daş döşəmə, və bir tərəfindən ego əl asılmışdı başı üzərində dəmir разбивать əlavə, inilti.
  
  
  O, başını qaldırdı, моргнул sergey, gördüm ki, məni və селл. Sonra o, gördüm mənim qarovul və nəhayət, leytenant. O, yenidən aşağı omuz, və ego qolu унынии düşdü irəli. Zabit üzərində dayanıb, ona gülümsəyərək. O, отстегнул кобуру çıxardı revolver və çəkildi ki, yaxşı görmək Флеминга və məni yavaş-yavaş нацеливая silah mənə bel.
  
  
  "Cənab Prezident." - Səs görünürdü sürüşkən edir. "Siz ümid tapmaq adada yaxşı müttəfiq? Kişi, olan, artıq xilas sizi bir dəfə, və, bəlkə də edə bilər, bu yenə? Təsəvvür edirəm ki, ego sizə. O qala bilər, səninlə ".
  
  
  Arxamda Ламби, belə çıxır ki, nəfəs keçirilmişdir. Mənim bir neçə variant var idi. Onun bilərdi kənara çəkilməlidirlər və imkan, mənim riyaziyyat və vurmaq leytenant. Lakin, ola bilər, bir zabit idi, daha sürətli, və o həyata başladı Лэмби daha çox və daha çox. Və ya onun bilərdi almaq və çəkmək üçün öz Люгер.
  
  
  Hələ ki, onun haqqında düşünürdüm, bu, siçovul ölçüsü pişik промчалась vasitəsilə kamera vasitəsilə çəkmələr leytenant. Sergey ego fənərin, yəqin ki, qorxutdum heyvan. Leytenant geri tərəfə gəlib onu. Bu, verdi mənə kifayət qədər vaxt выхватить öz Люгер. Onun vurularaq leytenant burada açıq demək başına. Fənər uçdu hava. Onu tutmaq mümkün ego, azad tərəfdən, обжег barmaqları haqqında qaynar lampa, amma bilib tez qoymaq deyil, сломав. Leytenant düşdü üz aşağı. Yaşıl mamır mərtəbəsində yavaş-yavaş шталь qırmızı. Лэмби məmnunluqla фыркнул. Ona sevindim ki, mənim adım heç yaxalayıb ego edir. Nəhayət, рефлекторное, o bilər спустить siz trigger və götürsək, məni. Onun minnətdarlığını bildirdi, onun похлопав çiyin.
  
  
  Fleming моргнул. O, hələ vərdiş işıq. O, mütəəssir oldu.
  
  
  "Mən daha heç bir şey başa düşmədim", - deyə mızıldandı. "Polkovnik Cerom xahiş edir ki, məni geri getmək və ölkəni idarə. Onda niyə məni həbs indi? Niyə sizi bura gətirdi? Niyə sən belə yaxşı təchiz buna əsgərinə?
  
  
  "Sonra", - məcbur ego susdurmaq onun. "İndi vaxt yoxdur". Bizə David Xok, bizə Tar Сойер deyil otellər istərdim ki, Fleming bilirdi müdaxilə AX. Sonra xəyanət Джерома idi böyükdür temptation demək emu hər şey. Amma əgər Xok və Tara sağ idi, əgər Fleming aparmağa başlayıb, özünü inadla və daha çox oynamaq istəyirdi, kim фробель ada? Belə ki, mənə yalan olacaq. Onu da qeyd onun ayaq. "Siz nə qədər ciddi xəsarət?"
  
  
  O, hələ də baxdı озадаченным, lakin onun çalışdı yayındırmağa ego siyasi mövzular.
  
  
  O, dərindən ah çəkdi. "Mənim əsaslarla qırıldı".
  
  
  Onun başladı axtarış mobil leytenant də xahiş etdi ki, açarı наручников. Ego yox idi, özü ilə. Onun bilərdi götürsək, zəncir, amma mən bir az silah-sursat. Mənə lazım ola bilər güllə üstdə. Onu qoydu bir ayaq divar və özünə sarı çəkdi. Palçıq, daşların arasında idi çoxəsrlik idi ослаблен dərinin nəm. Onun kimi hiss zəncir bir az прогнулась, amma aləti. Onun дернулся daha bir neçə dəfə, lakin hər şey mənasız idi. Biz gərək çıxartmaq bu şey. Onun etdim sürətli hərəkət əli və стилет yağan üzrə замшевых ножен mənim əyri barmaqlarını. İti ülgüc metal вонзился palçıq, сшибая самана görə кирпичиком. Ламби yardım başladı. Bu getdi daha çox vaxt onu düşünürdüm. Buna baxmayaraq, soyuq, onun tərlədim. Əgər leytenant tezliklə gəlsin, kimə bir şey kimin ağlına gələ bilər getmək hər il ki, onunla baş verib.
  
  
  Onun etdim dərin канавку bir tərəfində çatal. Sonra onun ıso bütün gücü ilə çəkdi zənciri ilə birlikdə Лэмби. O вырвалась, biz də azalıb parlaq mamır. Флеминга cəlb hiss irəli. Biz Ламби qaldırdılar ego. O, dözə öz sağlam ayaq olsa idi, çox zəif və onun üfüqdən yeni qolu olan səs-küy, edən, bizə lazım nəşr. Tərk ona Ламби dəstək ego, hələlik şəkli лейтенантскую pencək. Onu da götürüb ego kəmər və revolver və onu bütün Ламби.
  
  
  "Çıxarın bu jaket və müxtəlif bu. Siz var artırılması ".
  
  
  Лэмби tabe olmadı. İlə Флемингом aramızda biz geri караульное otağı.
  
  
  Zərif sinə Митзи Gardner выгнулась təcrübəsi relyefin. O, onun kafedra üçün Флеминга və zaman cek ondan soruşdu: "Harada idin, belə uzun çəkdi? Biz yalnız otellər getmək və hər il. Allah ki, onlar onunla birlikdə etdik?
  
  
  "Açarlar. Загляни qutuları.
  
  
  Hərbi açdı yuxarı qutusuna atdı və mənə bir ovuc. Onun bir neçə cəhd əvvəl, nəhayət, tapdı istədiyiniz. Bundan başqa, kilid oldu belə ржавым ki, mənə idi döymək ego press-papye, əvvəl açılıb. Yalnız zaman qandal çıxarıldı, onu gördüm dırnaqları daxilində və ətrafında qan rea bilək Флеминга. Pas köhnə разбивать idi yaraları, amma yuyun onun mümkün deyildi. Qəbul otağında dərman yox idi. Gözləmək lazımdır.
  
  
  Onun danışdı kimi gedirdi tərk qalası. Ламби dayanıb arxası gün öz yeni formada. Hərbi demək idi əsgərinə azn мостике ki, leytenant istəyir ego görmək. Əgər o da gəlirdi, biz ego bağladı və nəşrin emu ağız tıxac. Sonra Митзи yanına qaçdı maşın gətirib ee qədər edilən qaldırıcı körpü. Biz çıxarıb Флеминга, körpü və onun дотащил ego qədər maşın var. Ламби öz лейтенантской dayaq oturan qarşıda arasında Митзи və Hərbi.
  
  
  Vəzifəsində mühafizəsi Ламби наставлял revolver leytenant azn Митзи, поворачивался onun üçün gözətçi görməmişəm, ego şəxslərə. Hərbi deyəcək капралу ki, Cerom əmr ayırmaq üçün ona bir qız. Əgər işləyib, biz проезжали. Əgər bu əməliyyatından məndə qalacaq Люгер. Ламби və Hərbi da əlində silah var idi. Üçü isə üç - çox əlverişli nisbəti.
  
  
  Доехали azn Кадиллаке, problem deyil. Митзи daxil edib işıqlar getdi və aşağı təpə. Saat gördülər ki, biz gəlib çatdı, və getdi, yolda, heç загораживая et seq aktları. Onlar gözləyirdilər cəhdləri keçmişdi.
  
  
  Капралов əlini qaldırdı istehsal etmək üçün müntəzəm yoxlanılması və Митзи pəncərəni aşağı saldı. Hərbi əyildi irəli bağlamaq üçün üz Лэмби çalışdım təsvir səbirsizlik. "Polkovnik fikrimi dəyişdim. O, istəyir ki, bu ona gətirib qız. İndi.'
  
  
  Капралов baxdı tərəfindən narahat edilir. "Leytenant, əgər siz özünüz приведете ee, kim burada командует?"
  
  
  "Sən" - рявкнул Лэмби. "İmkan verməyin, heç kəsə getmək, nə qədər ki, mən qayıtmayacağam.....'
  
  
  Капралов отпрыгнул. Səs Лэмби yox kimi idi, səsi leytenant. "Hey ... dayan bir ... sən ... hey ... bu nə deməkdir?"
  
  
  Onun eşitdim shot və qalxıb diz çökdü. Hərbi gəlib bədən. Əsgərlər idi keşiyində, amma zaman Митзи tez dartan maşın, bir-bir onların ətrafında idarə qoymaq əlini qapının dəstəyini qələm. Onun qırdı əlini butt öz люгера, sonra isə atəş əsgər. Digər нацелил tüfəng, amma heç macal спустить siz trigger. Onun vaxtında закачал emu də mədə qurğuşun.
  
  
  Bu, əla idi. İndi biz tam sürətlə мчались yolda. Biz təpənin ətəyində zaman, onun səs-küy eşitdim maşın. Onun çox yaxşı bələd idi bu səs. Bizdə sona çatdı benzin. Митзи dayandırıb maşın, mənə baxdı, çiyinlərini çəkdi. Çünki ada ətrafında hərəkət qanunları fövqəladə vəziyyət haqqında şansı заправиться yox idi. Bütün yanacaq doldurma bağlanıb. Amma Fleming idi iqtidarında getmək iyirmi mil üzrə dağlar.
  
  
  Ola bilər, biz bilərik aid etmək ego qədər otelin toni qazandı, bəs sonra? Əgər Cerom dərk etdi ki, doktor Fleming qaçdı, o da olmazdı təhlükəsizlik, yaxın yerdə Port-of-the-Спейном. Oldum axtarmaq üçün başqa bir maşın. Harada ki, biz indi onu görə bilərdi kənarındakı yol altda. Yanında köhnə şəhər idi, park, cip. Onun ətrafında dayanmışdı qaranlıq fiqur isə yolda fənərlər yanırdı. Bu idi блокпост. Onun həll olunsun.
  
  
  "Bu, bizim üçün yeni bir nəqliyyat vasitəsidir. Mən bilmirəm, nə qədər əsgər olacaq çıxarmaq, qurultay, amma biz risk çekim.
  
  
  Ola bilər, başqa adamlar da var ki, müdaxilə edə bilər. Siz iki yanaşma onunla отвлекаете bu uşaqlar. Onun qayğı lazımdır onlara. Cəhd edin toplamaq ih birlikdə. Митзи, səndə var revolver? O, incidi məndən.- "Mən məgər выгляжу çılpaq?"
  
  
  "Останься burada Флемингом. Əgər kimsə gəlib, isə, bax, əgər başqa çıxış yolu yoxdur, lakin ilk çalışın görmək, heç bir hiylə olub ".
  
  
  Лэмби və Hərbi itdi. Onun yan ev duran bir təpə üzərində. Zaman onun keçirilib mimmo evləri, onun tədqiq vəziyyəti. İndi ona aydın gördüm, işıqlar блокпоста. Mənim shaggy заглушали ferns və digər bitkilər. Onun yaxınlaşdı джипу və diqqətlə осмотрелся, hələ ki, görmədim patrul. Onun ih başa düşmədim, amma nə olardı ki, bizə deyirdilər Лэмби və Hərbi, bu, olmalıdır, fun bir çox idi. Dörd əsgər duran bir qrup ətrafında mənim iki uşaqlar, согнулись laughing. Onlar mənə arxa çevirdi, mənə geri. Onun hərəkət sürətli, qorxur ki, onlar повернутся. - O, səmimi idi ki, onların arxasında ilə hazırlanmış "люгером", - sərt-sərt dedim. "Siz bütün var hədəfdədir. Bizim vahid hərəkət! '
  
  
  Gülüş birdən-birə dayandı. Onlar dayanmışdılar kimi dondurulmuş. Ламби bir neçə addım geri çəkildi və tapanca var. Qızıl тесьма эполетов ego камзолы qaranlıqda parıldayırdı. Hərbi gedən джипу, полез da arxa bölmələrə daxil qayıtdı iplə. Qalan işlər görülüb tez. Zaman Hərbi bağlı son qida qəbulu üzrə dörd və заткнул ağız, onun yoxlanılır qazın verilməsini jeep drive. Mənim relyef, tank idi, tam. "Вложите ih-də kol və sizin bu işıqları ilə yolları", - dedim. "Mən gedirəm ala Флеминга".
  
  
  Onun evə jeep drive, ora, harada ki, biz tərk Кадиллак. İndi yalnız onu bildirib ki, işıqlar джипа işləmir. Lənət!
  
  
  Митзи mənə kömək başqa bu nəqli Флеминга da kiçik maşını. O, yanımda oturdu zaman, onu sel sükan arxasında və getdim aşağı. "Ламби və Hərbi lazımdır özünüz almaq otelin. Oradan onlar təhlükəsiz ev qayıtmaq ".
  
  
  Olmalıdır, cip yaxşı idi, amma bu yox idi mükəmməl bir həll. Heç fara və heç bir çek saxlamaq lazımdır mənə lazım haqqında düşünmək üzrə səfər dağlar. Fikrini üçün getmək beləliklə, dolama yollar mimmo hər cür пропастей, idi mənim tüklərim tikan tikan. Onun etməliyəm etmək, gəzmək, sahil yol.
  
  
  Ламби və Hərbi sevilən ayaqlaşmaq, lakin onlar gördük ki, bu, yeganə həll edir.
  
  
  Onlar getdilər, onun yenidən gətiriblər, jeep drive. İndi mən, nəhayət, bildi təyin Флемингу штопора ki, bir müddət əzab mənə. Onun qışqırdı çiyin üzərində: "bilirsiniz ki, baş Тарой Сойер? Onlar onun gedək?
  
  
  'No. Əsgərlər, схватившие mənə dedilər ki, tələb nah fidyə məbləğində milyon dollar. Sən hara, məni, ümumiyyətlə, везешь?
  
  
  "Bu Nuhu".
  
  
  Bu ego səsi əks-səda verirdi müxtəlif əks ağrı və qorxu. "Bəli, bu, birincisi. Sonra mənə lazım olacaq şəhərə getmək. İnsanlar məni послушают ".
  
  
  Ona icazə emu özünü aldatmaq. Mənim ən kifayət qədər problemlər var idi ki, mübahisə yoxdur onunla. Məni narahat edirdi Tara Сойер. Mən yol verə bilməzdi ki, onunla bir şey oldu. Onu, basdı qaz. Daha əvvəl onun доставлю Флеминга və Митзи, bir o qədər tez bunu geri yaşadığım. Onun çevirdi üçün bucağı və gördüm ki, qarşıda işıqlar yolda. Daha bir maneə.
  
  
  "Ныряй aşağı", - прошипел ona Митзи. "Və приготовься".
  
  
  Onun притормозил. Onun otel üçün onlar hesab etdilər ki, mən gedirəm, dayana, yalnız yarmaq üçün maneə son dəqiqə. Onu gördüm, yalnız on metr: böyük yük maşını ilə kiçik sürətli гаубицей baqajından. O, bağlanacaq bütün yol. Keçid yox idi.
  
  
  Bir tərəfdən bizdən yağlı su bataqlıq əks etdirirdi müqəddəs olan işıq. Belə ki, mən orada da heç də getdi. Digər tərəfdən idi xurma. Onlar inkişaf & nb, ona görə də orada olsaydı, güclü zəmin, amma ağaclar idi licks birimizə çox istərdim. Onun fikirləşdim ki, ola bilərmi ki, onu idarə etmək jeep drive. Lakin bu, ən pis variantdır. Onun çevirdi sükan və həyata köçürülüb yol ilə boğmaq заслонкой board. Onu eşitdim, onlar крикнули: "Dayan", sonra shot. Таращить göz просвистела yüksək içindən xurma yarpaqları.
  
  
  Xəbərdarlıq shot.
  
  
  Xoş insanlar! Митзи dönüb öz stulun üstündə açdı atəşi, lakin belə səliqəli deyil, hava. Mən оглядывался. Mənə elə gəlirdi ki, mən həyatında ilk dəfə sürücü vəhşi жеребце. Onun ağac hit, atıldı bir kənara, iki təkərlər, və az qala çevrildi. Onlar atəş açılıb bizim, amma bizim olmayan ayrılsın. Onun üçün cəhd qayıtmaq üçün yol, lakin zaman mənə bu bilib, onu aşkar orada daha bir sürpriz.
  
  
  Yolda idi, cip və ona qaçdı dörd əsgər. Fleming buraxmışdır arxasında məni qışqırıqlar zərər. Bu, onun üçün heç bir əyləncə. Митзи выстрелила vasitəsilə baş Флеминга bu преследовавший bizi cip zaman onun выжал üzrə kiçik bir maşın qədər sürətli və nə qədər bildi. Bu, kifayət qədər tez. Bir ətrafında, bizim şin boş idi.
  
  
  "Ləqəb, onlar bizi догоняют". - qışqıraraq Митзи.
  
  
  Hey, ehtiyac yox idi danışmağa. İh таращить göz врезалась metal cip demək olar ki, həmin an zaman onu eşitdim çekim. Verdi hey Люгер.
  
  
  "Cəhd almaq bir qrup. Ilə məqsəd və çək, bundan sonra da ". O istifadə hər iki əlləri, amma çox çətindir məqsədi движущуюся məqsədi, nə zaman səni трясут üzrə yan. Bu, bir tərəfindən o hallarda ona merak olacaq mənim ad əlavə siyahısına daxil olan Хоук saxlayır, onun təhlükəsiz və hər bir adı var, ulduz, указывающая ki, insan barədə olan söhbət gedir, ölü.
  
  
  Митзи qışqıraraq. Onu düşünürdüm ki, onun yaralı var, amma o oturmuşdu burada açıq demək. Onu gördüm, qəza güzgüdə arxa. Cip arxasında bizi çıxıb nəzarət və tam sürətlə cumdu, bataqlıq olduğu yavaş-yavaş və şəstlə getdi dibinə. Onu gördüm, bir an püskürdü işıqlar əvvəl погаснуть.
  
  
  Митзи сунула "люгер" mənə arasında ayaq və geri döndü. Biz gedirdik, bir спущенной avtobusda. Bu, heç də yeganə səs bu gecə. Jungle раздавался səs zərbələr бамбуковых çubuq o boş taxta zərb alətləri. Bu idi tutqun pis səs. Onun fikirləşdim bilərmi Hərbi və Ламби göndərə qəbilə simsiz mesaj. Bəlkə də, bu bir mesaj idi, bizim escape nazil görünməz rəqəmlər tropik.
  
  
  Ritmi sürətləndi. Bu kimi idi fəlakət. Arxamda eşitdim onun zəif səsi doktoru H. Fleming. "Bizi izləyir və onlar tez bizə догоняют".
  
  
  Onun выжал üzrə джипа son sürəti.
  
  
  
  
  
  
  
  Fəsil 6
  
  
  
  
  
  -
  
  
  Açıq qarşımızda yolda kimsə ilə фонарем jest bizə əmr etmişdi ki, yoldan azn проселочную yol. Onun шталь suallar və dayandırıb. Onun sürüb maşın qum başqa факелу var su, daxil yandırma çıxdı.
  
  
  Orada idi, Nuh, indi heç ağ paltar və набедренной повязке. Yolda, olan biz yalnız sürücülük ki, onun səs eşitdim yaxınlaşan maşın. Bizdə vaxt çatmadı. Biz dayanıb geri dənizə. Mənim Люгер idi пустынен.
  
  
  Митзи da çıxıb. Nuh çıxardı Флеминга görə, əgər altında güclü əlləri ilə.
  
  
  "Mənimlə gəl, Karter. Şeytana Митзи əl və отпускай. Qal mənə arxasında ".
  
  
  Onun заправил "люгер görə" kəmər aldı, qız əl və təqib Nov. Daha nə o, nə edə bilər. Yaxın zamanlarda biz yenə də öləcəyik. Bəlkə də, biz bilərdik, hətta уплыть belə uzaq təqib bizi tapacaq, əgər biz sadəcə saxlanılır başını kifayət qədər низменному qaranlıq dalğalar.
  
  
  Nuh sakit və inamlı addım da dəniz. O, asanlıqla həll Флеминга. Dəniz qalxıb ətrafında ego ayağı ortalarına qədər ego itburnu, sonra birdən o yenidən başladı qalxmağa, addım-addım.
  
  
  Növbəti addım, onun ударился носком bir şey haqqında qəti. Onun az qala dövrəyə girdi, sonra ayağını qaldırdı. Onun царапнул ayaq daş və bir qədər yuxarıda hiss etdim ki, bərk torpağa. Onun qoyaraq, bu öz аленка. uzatdı hər qəbilə və hiss pillə birinci. Biz qalxıb dörd pillə və getdi açıq, kobud daş səth, məsələn, altıncı düym su altında.
  
  
  Onun sakitcə gülümsədi. Onun çox gözəl bilmirdi bu yazım. Onun ilk dəfə gördüm toni qazandı gedən bu daş cığır. Onu başa düşdüm ki bu idi ki, köhnə daş tikili, yəqin ki, maneə daşqın ki, çoxdan enib səviyyəsindən aşağıda paltar zəlzələ nəticəsində. Mən düşünürdüm ki, Nuh heç gördüm, ego su üzərində. O, yəqin ki, aşkar ego təsadüfən zamanı yelkenli, və baxmayaraq ki, o шоуменом, o, istifadə qorxutmaq üçün öz суеверных ardıcılları.
  
  
  Mənə arxasında onun eşitdim gülüşlər Митзи. "Böyük şərəfdir, sənin üçün, Nick. İndi siz bilirsiniz ki, bir sirr, demək olar ki, bütün üçün. Çəkinin, sürüşkən sahələri və qalın ortasında. En divarları cəmi полметра ".
  
  
  Onun onun əlini sıxdı. Kifayət qədər güclüdür. "Sən bilirdi və çalışırdı danışmaq mənə nağıl haqqında Santa-Клаусе, çirkin fahişə. Sən necə məlum oldu?'
  
  
  "Zamanı üzgüçülük. Onun ударилась haqqında, onun başını və huşunu itirib. Nuh xilas etdi məni. O, mənə dedi ki, mən rast gəldi, hələ ki, onun oldu təhdid emu ki, özü bunu anlamaq lazımdır bu. O, and içdi ki, saxlamaq bu gizli saxlanılır ".
  
  
  Biz demək olar ki, digər tərəfdən, zaman su üzərində засияла neçə projektor. İdi ağlayır bayraq icazə icrası və qəzəb. Onlar aşkar cip, amma insanlar yox idi. Biz artıq idi əlçatmaz dünyada, ona görə də onlar bilmirdilər bizi görmək üçün. Biz yaxınlaşdı dik обрыву olan idi verilir dar pilləkənlər. Bu, uzun və çətin bir yüksəliş, lakin Nuh, несший Флеминга, heç göstərən heç bir yorğunluq əlamətləri, o zaman çatdı yuxarı pillə və спрыгнул beş fut aşağı platforma ilə məşğul olan, eyni zamanda xidmət mil və dam üçün evlərin altında. Onu fikirləşdim ki, o, преуспеет kimi fitness məşqçisi proqramında AX. O çatdırdı Флеминга də açılan əlləri, prezident tez otağa aparıb.
  
  
  Biz gələndə, onun gördü ki, bu otaq artıq idi təchiz olunmuş üçün ego müalicə. Güzəştli kiçik свисали ilə daş divarları. Mərkəzdə cinsindən idi раскладушка, yad ətirli yarpaqları. Biz onlar bir növ fəxri keşikçi ibarət üzrə kürdləri, hər kəs ətrafında olan yüngülcə toxunub Флемингу, sanki vermək istəyirəm emu bir hissəsini, öz qüvvələrini.
  
  
  Zaman Флеминга уложили azn yataq ona dedi: "onun ayağı qırıldı və onu bilək var pas. Onun yanında olmalıdır yoluxma qan, amma vaxtım olmadı getməyə əczaxana görə antibiotiklərlə. Emu bu, lazımdır dərhal. Bir yol var ala bu? '
  
  
  Yüksək qara kişi laqeydcəsinə mənə baxdı. Səs Флеминга zəif görünürdü, amma o gülümsədi. "Təşəkkür narahatlıq, mister Karter, amma mən etibarlı əllərdədir. Onun qoyuram tibbi bilik toni qazandı yüksəkdir ən əziz mütəxəssis Park-avenyu ".
  
  
  Patriarx sakit dedi: "Bizə məlumat verdilər xarakteri barədə salamladı sizin xəsarət və biz dərhal müalicə başlamaq".
  
  
  İki qadın bölmələr Флеминга. Nuh enib onun yanında diz və обмакнул süngər maye ilə məşğul olan oturan bir qabda yanında койкой. Bu sözlərlə o, промыл yara bilək Флеминга. Sonra намазал azn nax sıx yaşıl jelly.
  
  
  "Bu isti qarışığı yarpaqları coca və yaşıl sabun", - dedi Nuh. "Biz yaranmış, ona sarğı. Bu material вытянет kir ətrafında yaralar və sonra əli tez заживет ".
  
  
  Müalicə ayaqları bir az çətindir. Nuh выправил ayaq. Daha sonra o, heç bir şey barmaq fincan tünd-qırmızı sıx birləşdi olunur. Bu sözlərlə o, boyalı dairəsi ətrafında yaralar isə dairənin içərisində o çəkdi "X".
  
  
  O, mənə gülümsədi. "Петушья qan", - deyə o, izah edib. "Qovmaq üçün şeytan tərəfindən bir sümük". İndi bir neçə qat приправленных deviled yarpaqları bağlı idi ayaq üzərində olan idi pastası isti un. Sıx sarğı bütün ayaq.
  
  
  Mənə maraqlı idi, nə idi təzahürü primitiv, tibb, öz effektivliyini sübut etmiş, əsrlər boyu və psixoloji təsiri.
  
  
  Onun bilmirdim. Amma Fleming iman bu, və, bəlkə də, bu inam bilər şəfa ego. Bir çox aparıcı siyasətçiləri, gizli ola bilər dərindən dini insan idi.
  
  
  Əgər o, etiraf etmədi ki, bu açıq ola bilər, qəlbinin dərinliyində o, qəbul запретную мистику voodoo. Amma mən heç vaxt gözləmək və izləmək, bu, nə üçün ona yönələcək.
  
  
  Onun baxışlarını toni qazandı doğru və soruşdu: "Zərb alətləri də deyirdilər ki, sizə Fleming qayıtmaq istəyir və bu şəhər və insanlar qarşısında çıxış etmək?"
  
  
  'Evet.' - Qoca əyri gülümsədi. Fleming - idealist və çox inadkar, öz ayədir. Amma zaman o, bərpa şok, onu deyim emu həqiqəti. Siz yəqin ki, geri qayıtmaq və azad miss Сойер?
  
  
  Mən dedim emu bizim sözləri qızının mehmanxana магната. O, çox bilirdi şəxs üçün yaşayıb, bu günə qədər bir təpənin üstündə. Bəlkə də bu idi zərb alətləri saxlanılır ki, ego bu günə qədər birləşməsi, əlbəttə ki, qabiliyyəti ilə düzgün izah etmək, bu nadir əlamətləri jungle.
  
  
  Mənim üz oldu, bir az sərt, zaman onun dedi: "Əgər mən верну onun bütöv, mən düşünmürəm ki, выживу tək".
  
  
  Митзи подслушивала. "Sən dəlisən, əgər попробуешь bu. Amma əgər sən bu yaxşımı, onun gedim səninlə ".
  
  
  "Yanlış tahmin var", - dedim. "Mən edə bilmərəm, səndən istifadə etmək. Nuh, убедись ki, o, qalsın burada.
  
  
  Mənim sürpriz, o, başını tərpətdi. "Mən sizə verəcək carçısı ..."
  
  
  "Yox", - onun sözünü kəsdi: - ego. "Mən, sadəcə, gələcəyəm də eyni yolla onunla gəldik".
  
  
  O, qaşlarını yuxarı qaldırdı. Bilirdim ki, sonda o məcbur edə bilməz məni fikrini dəyişə. O, çiyinlərini çəkdi aldı, Митзи üçün əlini geri Флемингу.
  
  
  Onun yaxınlaşdı, nərdivan, высеченной qaya. Geridə eşitdim onun зажигательное oxuma kürdləri, yəqin ki, nəzərdə kömək etmək üçün Флемингу sağalmaq. Onun vasitəsilə siz divar suya geri tərəfə. Onun dumanlı gördüm, cip. O, elə покинутым. Əsgər yox idi və iz.
  
  
  Yarı mənim ayaq düşüb azn sürüşkən əvvəl poçt yosun, artan, daşların arasında və o, kayması. Onun ayağa qalxdı, плюясь palçıq. dikəldi və getdi daha ehtiyatla.
  
  
  Zaman onun çatdı çimərlik, onun промок.
  
  
  Onun üzərindəki geyim və cəhd sıxmaq, onu necə edə bilərdi. Onun высушил люгер necə edə bilərdi və atdı gun qabaq oturacaq джипа. Onun накинул paltar başlıq bilməsi üçün quru isti təcrübəsi mühərrik.
  
  
  Onu çəkib çəkmələr. Onlar промокли, amma onlar mənə lazım üçün sürücü.
  
  
  Onun arxalanırdı uğurlu səfər ilə o спущенной шиной və məyus deyil. Gələn yerə digər cip idarə bataqlıq, onun dayandı tapşırılsın "Люгер". Onu gördüm, aktivliyi bir yerdə, üç və ya dörd kişi yolun kənarında. Ola bilsin, adamlar idi ki, maşında heç boğuldu, amma mən onu görməmişəm, onlar nə etdiklərinizi.
  
  
  Odin onların ətrafında birdən-birə çıxdı ortasında, yolun və əli ilə mənə göstərdi подъехать yaxından. Onun az qala yoldan ego ayağı, amma vaxtında gördüm набедренную sarğı. Onun hələ də saxlanılır öz Люгер hazır və çıxardı licks. Onun eşitdim gülüş, bir şey kimi qalib səs, birdən burun джипа uçdu vasitəsilə bataqlıqlar. Onlar вытаскивали ego. O, пустынен. Heç bir meyitlər.
  
  
  Köməkçiləri toni qazandı üzrə jungle vasitəsilə sürüklənəcəklər ehtiyat təkər və откатили ego mənə. Onun çıxdım və gördüm ki, iki nəfər onların ətrafında qaldırdılar ön hissəsi mənim джипа, dəyişib təkər və qoyublar maşını geri geniş təbəssümlə ki, o demək idi ki, indi hər şey qaydasındadır. Sonra onlar tez yoxa mühit xurma. Tez onun olmasaydı, gördüm ki, bu, əgər yalnız моргнул.
  
  
  Onun mindi, tez elə ki, mən tapa bilərsiniz irəlidə olduğu böyük yük maşını yol bağlanacaq. İnsanlar toni qazandı orada da məşğul idi, amma maşın idi, çox ağır və onlar bilmirdilər onu sürüşdürün. Onun çıxdı, sel sükan arxasında yük maşını və əli ilə onlara əmr tərk yollar. Onun daxil geriyə hərəkət və atıldı. Bu gözəl mənzərə idi - necə görmək yük maşını соскользнул bataqlıq. Yalnız barel alətləri hələ bir az yuxarıda su.
  
  
  Səfərim zamanı daha da səyahət uzaq otel, onu heç kim qarşıladı. Mətbəx oynamışdır neçə kişilər. Oyun idi mənim üçün yeni idi. Hər bir kişi idi отполированная chip, qəribə oxşar insan barmaq. Onlar növbə ilə катали ih stola. Kim gəldi licks ən parçalanmaya ortalarında qarın stul, - deyə baş nazir, güman ki başlanmasına ki, bu səbəb olub. Coco покатил son. O, ucadan deyə çığıran zaman onun barmaq düşdü zərbə olacaq. Ziyana ödənilir emu iki dəfə. O və Ламби gördülər məni, onlar artıq oynamaq. Bir zaman o, onlara dedi ki, istəyirəm ki, onlar aparıblar mənə otel Sawyer, onlar baxdı, çox взволнованными.
  
  
  Лэмби çoxmənalı tərzdə закашлялся. "Kifayət qədər riskli aldatmaq leytenant qalada", - deyə o bildirib. "Amma aldatmaq polkovnik? - Mən bilmirəm.'
  
  
  Mənə lazım idi bir cüt помошников. Vacib idi ki, onlar etibar uğurlu əməliyyatlar. Sinir və сомневающиеся mənə idi, bizə nə. "Nuh bilir, biz hara gedək", - elan etdim mən. "Və o, bizə kömək edəcək".
  
  
  Bu idi sehrli söz. Əgər Nuh, düşündüm ki, bu açıla bilər, bu, belə idi. Biz qalxdıq jeep drive, yaxşı əhval-ruhiyyə.
  
  
  Şəhərin küçələri hələ də boş idi. Yalnız biz gördük ki, artıq altıncı adamdır. Eşitmə cip, onlar da qorxu , siçan kimi. Nəqliyyatın hərəkəti idi, bütün ictimai binalar bağlandı, pəncərə qaranlıq idi, bundan başqa, birinci mərtəbədə mehmanxana "Сойер".
  
  
  Hərbi приставил tüfəng mənə geri, hələ ki, biz gedirdik əsas tətbiq. Saat kölgəsində günü izləyirdim bizə.
  
  
  Hərbi atdı və əli ilə mənə göstərdi və ona əməl edin. Onun yaxınlaşdı gün müşayiəti ilə Hərbi və "leytenant" Ламби. Gözətçi saxladı bizi. 'Üzr istəyirəm. Polkovnik dedi ki, bu gecə heç kim gəlməz.
  
  
  Лэмби əlini uzatdı və впился baxışları olan əsgər. "Biz gedək içəri. Əgər istəyirsinizsə, bizi dayandırmaq edə bilərsiniz nəticədə əziyyət. Bu, bir məhbus - Nick Carter, insan, onun üçün Jerome təklif min dollar. Hərəkət yoxdur.
  
  
  "Ah." Gözətçi etdi, mənə tüfəng və dodaqlarını yaladı. "Belə olan halda onun gətirim ego ora".
  
  
  Лэмби bic tərpəndi. - "Xeyr, sən ego deyil поведеешь. Özü доставлю. Sən elə bilirsən ki, ala bilərsən, mənim bu mükafatı. Отойди, piç! '
  
  
  Saat baxdı günahkar və hərəkət kifayət qədər tez. Hərbi keçdi mimmo məni vurdu onu ego tüfəng butt üzrə qulağına. Bu zaman o, təsadüfən ehtiyatı siz trigger. Таращить göz просвистела mənim ayaq arasında daha yüksəkdir ona olardı otel. Bu başlanğıcı olmaq çox real. Лэмби yenə dişlərini göstərdi. "Polkovnik. O, harada?'
  
  
  İndi artıq kifayət qədər heyran gözətçi demək olar ki, anlaşılmaz mızıldandı: "casino, leytenant. Sərf səni?
  
  
  "Mən hesab edirəm ki, biz tapa biləcəyik, bu özləri". Səs Лэмби xəbərdarlıq səsləndi. - "Qal öz yerində".
  
  
  Hərbi втолкнул məni vestibül. Tomas Сойер olardı şok, əgər gördüm zərər. Məğlub edildilər, böyük oturacaqlar. N ilə qəzet və jurnallarla idi опрокинуты, bizə bir ətrafında vitrin deyil unspoiled qalıb. N mağazalar boş idi. Hansı бардак!
  
  
  Polkovnik Кариб Cerom ola bilər yüksək dərəcəli заговорщиком, amma никудышным komandiri. Əgər o, imkan verdi ki, öz insanlara məşğul грабежом, o, olardı qazandı daha çox, əgər ego planlar, əlbəttə ki, uğurla nəticələndi.
  
  
  Casino idi, hətta pis вестибюля. Oyun masaları, dəyəri minlərlə dağıdılmış və heç bir təmir edilməli idilər. İnternet çılpaqlıq üzərində elongated lata idi поцарапаны, rəqəmlər вырезаны. Hərbi və Ламби присвистнули. "Yaxşı pm пропущена".
  
  
  Şüşə qab idi etmek barədə cins bar ətrafında. Şüşə yox idi. Hərbi və Ламби narahat baxdılar boş otaq. "Hara bütün подевались? Harada ki, polkovnik?
  
  
  "O, yuxuda olan оцепенения. Necə ki, burada üç yüz otaqların rahat çarpayı ilə. O ki qaldı Джерома, mən hesab edirəm ki, o, ofisdə Fiş Капполы hesab edir ki, pul casino. Gedək üçün ona.
  
  
  Biz keçdi mimmo kassa aparatlarının. Onlar toxunulmaz qalıb. Yalnız yox idi стопок монетт üçün şüşə bölüm, heç bir əskinaslar açıq qutuları. Əsgər saxlanılır, buradan uzaq. Onun düyməsini basdı ilə məşğul olan çıxarıbdır hərəkətə раздвижную metal qapı.
  
  
  Onun keçirilib arasında uşaqlar. Недружелюбный gözətçi qara stol arxasında uzaq sürpriz tərəfindən tutuldu özümü. O, əlini uzatdı görə револьвером, amma sonra gördüm ki, az bir gun Лэмби mənim geri elədi, məni və güldü.
  
  
  "Xeyr, ancaq mister Karter. Siz harada ego gördük, leytenant?
  
  
  Bəlkə də o, köçüb, başqa tərəfə, amma mənə elə gəlirdi, daha çox ehtimal ki, o, bütün bu müddət idi casus Джерома.
  
  
  'Saxlanılıb azn блокпосту. Deyin polkovnik ki, biz burada.
  
  
  Ancaq zənci daha niyyətində deyil bizim впускать. "Митзи getdi buradan ilə Carter. O, harada?'
  
  
  Лэмби арийцев çiyinlərini çəkdi. "Onun yox idi onunla. Bəlkə də, o, getdi ".
  
  
  "Bəli, bu vacib deyil". O, bərk domofon. "Polkovnik, siz qonaqlar".
  
  
  Bu, böyük mənası yoxdur həyəcanla. - "Mən sizə dedim ki, mən ..."
  
  
  "İki əsgər gəldi çatdırmaq mister Karter".
  
  
  İndi səsi birdən-birə шталь daha şən. - "Bu, əla. Ay ih.
  
  
  Qapı açıq partlayış. Кариб Jerome, stol arxasında oturub Капполы. Onun qarşısında qoymaq hemoroid banknotlar və монетт. Son gəlirləri kazino və otel və alış-veriş dəhlizdəki: böyük pul sindikat və Сойера.
  
  
  Onun дружелюбного gülümsədi. "Siz yol tapdı zəngin, Cerom?"
  
  
  O, gülümsədi də revmatizm. Yalnız ego təbəssüm idi, bir az soyuq mənim. "Etiraf etmək lazımdır ki, bu, yaxşı yol". O baxdı Лэмби. "Leytenant, haradan olan qız ilə məşğul idi bu kişi?"
  
  
  Onun выпалил. 'Ölüdür. Утонула.
  
  
  Qara gözləri сузились. "O, üzüb gedirdi, delfin kimi, cənab Karter. Heç пытайся məni aldatmaq. O, çox şeyə dəyər Mayami ".
  
  
  Onun baxdı, sonra çiyninə, bir qapı ilə məşğul olan, hələ də açıq idi. Zənci izləmişəm, bizim söhbətə. Zaman dayanmışdı mənim üçün insanlar bilmədim istifadə люгер. Bu demək olardı ölüm Hərbi və Ламби. Onun otel üçün qapısı bağlanıb və seçilmiş ən sürətli şəkildə xəbərdar polkovnik haqqında diqqət ego mühafizəsi.
  
  
  Onun cəsarətlə dedi Джерому: "Siz əldə edə bilərsiniz yaxşı bir fidyə görə Митзи, amma unutmayın ki, pul bu leytenant görmək heç vaxt öz min dollar". Bu kifayət qədər idi. Qapı örtüldü. Jerome əyildi üçün стопке pul masa. O, yenidən gözlərini qaldırdı, o baxırdım açıq şəkildə, bir az da mənim люгера.
  
  
  "Götürün nə ki, lazımdır", - deyə onun Ламби və Hərbi zaman ih tapança отодвинулись mənim üçün sürpriz Джерома. Ego şəxs gərildi. "Xəyanət, mister Karter? Подкупайте əsgər! Onlar sadiqdirlər hərbi трибуналу kimi yalnız onun. .. '
  
  
  O, sürətli idi. Onun şübhəli deyil. Lakin hələ də kifayət qədər sürətli. O, masa arxasında ego əli tez переместилась üçün кобуре. Onun idi, bir az daha sürətli, перебросил люгер ətrafında sağ əllərini sol, atılan стилет da əl atdı. Стилет пригвоздил ego əlini кобуре və ego cəhdi iflasa uğradı.
  
  
  Onu etiraf edəcək ki, o трусливым. Bu, onun üçün böyük risk idi. Amma əgər o edə bilər məni vurmaq və ya əgər o, bilər götürsək, özü də, bu встревожило olardı ниггеры kənarda, və mənim şansı olardı упущены. O, sakit sel. Onun Люгером və əmr etdi ki, emu ayağa divarın dibində. Kiçik, qara gözləri qalıqlarını gəzə bilərlər nifrət, amma o, nə etdi emu dedilər.
  
  
  Ламби qoymaq silah yığını banknotlar və diqqətlə обыскал polkovnik. O, çəkdi mənim стилет, revolver və aşkar bir bütün mobil tədbirdə daha bir ehtiyat.
  
  
  "İndi oturun divan bilək danışmaq. Harada Tara Сойер? Onun dedi.
  
  
  Jerome hətta моргнул. O, rahat sel azn divan və скрестил ayaqları. O istehzalı təbəssümlə скривил üst dodağını və soruşdu qarşılıqlı odin штопора. - "Harada Митзи Gardner?"
  
  
  Vaxtım yox idi və istəklərini oynamaq suallar və cavablar. Əlbəttə, o, saxlanılır Qablaşdırmanın oteldə. Amma mən ümid edə bilməzdi ki, bütün ordu Джерома yatır, və risk etmək istəmir ki, lazım axtarış bütün otel. Onun ayağa qalxdı, əvvəl polkovnik edib дулом люгера bu ego şəxsə. Alınardı çirkin scrape. Onun heç hotel ego öldürmək; o, yeganə adam idim ki, nəzarət edə ordu o zaman, və o, hələ lazım nen. Lakin başlanğıc üçün, onu narahat təhlükəsizlik Tara. Ona bu barədə dedim Джерому və əlavə etdi: "Mən əsirgəməyəcəyəm ki, обезображу sənin şəxs, əgər lazım olsa".
  
  
  O, gözəl kişi idi. O, bunu bilirdi, və o тщеславным. "Yaxşı, - o dedi. - Hər halda onun heç bir освободишь. Miss Сойер zalında öz nömrəsində yuxarı mərtəbədə. Arasında aşağı və yuxarı mərtəbə altı yüz, mənim əsgər ".
  
  
  
  
  
  
  
  Fəsil 7
  
  
  
  
  
  
  
  Hələlik Лэмби saxlanılır polkovnik hədəfində, biz Hərbi çıxardılar pencək və köynək Джерома və up parçaladı köynək zolaqlar etmişdim üçün keçid. Veririk emu tutmaq divan.
  
  
  "Qal üçün burada cür arxasında", - deyə o, Hərbi. Göstərdi onun emu kimi işləyir idarə qapı. "Gözləyin, biz Лэмби daxil olacağıq gün. Siz açmaq, onun ривненской belə, bizə imkan getmək, sonra yenidən yaxın.
  
  
  Ламби yenidən приставил gun mənim geri və biz getdik. Zənci idi dalmış детективным roman və qaldırmışam göz, hələlik onun подсунул, az və öz люгера emu burnunun altında. Zaman onu gördüm ki, o, oxumaq, oldum усмехнуться. "Oxumaq deyil, və sən; Onun əlavə bir an əvvəl Ламби çox hit ego butt öz tüfəng üzrə kəllə. O, aşağı slid kafedrasının mərtəbə. Olub, o, ölü, ya yox, əsasən asılıdır qalınlığı ego kəllə. Biz qırağa ego bir ətrafında kassa aparatlarının casino və strapped orada olan стулу. Biz tez getdi lift. Yarı yolda dəhlizdəki birdən qapı açıldı, lift. Əsgər çıxdı, gördüm ki, bizim çalışdım dalış geri. Onun atdım стилет və bir an aşkar ego ego кадыком. Лэмби потащил ego görə rack admin. Düymələri olan nömrələrin Tara yerində yox idi, ona görə bizə lazımdır ki, nüfuz, oraya necə olar sessiz.
  
  
  Biz getdik, geri лифту o qədər də iki pala ki, соскользнули ilə kəmər əsgərin sonra necə vurdu ego. İndi bizdə cəmi 599 düşmən.
  
  
  Yuxarıda biz qaçdı bu gün mənzil Tara. Onun взломал kilid стилетом və biz oldu daxilində əvvəl hər kəs çıxdı lobbisi.
  
  
  Otaqda hökm sürürdü удушающая ab-hava. Yüngül lehimli disklər, kondisioner bağlandı. Tara Сойер qoymaq yataq, раскинув əlləri və ayaqları. Onun edilmişdir qısa tuman və bra. Onun bilək və ankle bağlı idi yataq занавеской, ona görə də o, çətinliklə hərəkət edə bilərdi. Ağzında nax yox idi кляпа, lakin bu, yəqin ki, ehtiyac olmazdı. Səs oteldə Sawyer Grand LaClare üstün idi. Ən böyük ki, onun eşitmək bilər qonşu otaqda.
  
  
  O gördü ki, məni və Лэмби. Onun simasını təhrif ümidsizlik, və o, düşündü ki, o, вотум-вотум закричит. Onun vedrəni hey ağız ладонью. "İnsanlar Джерома burada. Əgər rahat.'
  
  
  Onun gözləri метнулись üçün Лэмби. O, düşünürdüm ki, məni də tutdular. Onun izah hey, o bizim tərəfimizdədir. Onun gözəl, mavi gözləri indi böyük oldu və qaranlıq . Qorxu onun gözündə indi dəyişdi hirs. Onun əlini geri ətrafında onun tərəfində rta və öpdü. Sonra onun gedək onun üçün ortaya шнурок. - "Öldürdülər mənim ego?"
  
  
  Onu bilirdi ki, o, омелой nəzərdə Флеминга. Onun dedi. - "Xeyr. Bildik укрыть onun. O, yaralanıb, lakin dağlarda ilə Nuhun təhlükəsizlik ".
  
  
  'Kimdir?'
  
  
  Əlbəttə, o, heç vaxt eşitməmişəm bu barədə köhnə qara волшебнике və ego tayfasının. - "Sən olardı adlandırıb olardı məni yalançı, əgər onun danışdı sənə daha çox o Noyabr, lakin əgər biz выберемся şəhərin ətrafında yaşayan, onun tanış edim səni onunla. Hətta o vaxt siz də iman gətirməzlər ".
  
  
  Onun tez azaldıb шнурок ağrı azaltmaq. Onun əlləri və ayaqları var idi побелевшими və şişkin pozulduğuna görə qan dövranı güclənir. Hey ağrılı idi və o, gördü ki, keçəcək, bir müddət əvvəl o, yenidən olacaq gəzmək. Bununla belə, mən bilmədim risk daşıyan et seq aktları. Əgər kimsə cəhd dayandırmaq bizi yolda, mən naəlaclıqdan lazım olardı mənim əlləri və yəqin ki, Ламби da.
  
  
  Onun промокнул bilək və ankle Tara soyuq su, ətrafında vanna otağı. Sonra çıxardı ətrafında tualet nazik pambıq çiyidi paltar. Bu formada o, daha yaxşı baxmaq, lakin qısa tuman və güclü bra yalnız ideal səyahət üçün müharibə zamanı.
  
  
  Tar çəkdi qiymətli dəqiqə qalmaq üçün ayaq üstə. Biz ediblər yoxlamaq, bu otaq. Onun göndərdi Лэмби bu hall kontrol, azad olub, çıxış yolu.
  
  
  Bir an sonra o, onun ağcaqanad baş sonu günü və поманил bizi. Biz qaçdı üçün лифту o qədər tez, nə qədər imkan verirdi ki, dövlət Tara. Bir dəfə onu, basdı düyməni, gördüm onun kimi dəhlizdə qapı açıldı.
  
  
  Biz var birinci mərtəbə və qapı lift yavaş-yavaş açılıb. İçindən yarıq əsgər gördüm. Worse, orada idi polkovnik Кариб Cerom tapança ilə yönəlmiş bizi.
  
  
  Onun göyərçin üçün metal qapı və eyni zamanda düyməsini basdı, bodrum. Таращить göz отскочила təcrübəsi metal divarları lift. Bu möcüzə idi ki, heç kim bizə ətrafında deyil yaralanıb. Qapı bağlanıb və biz içəri girdik içəri. Adama elə gəlirdi ki, saat keçdi. Əgər qaraj olmasaydı, maşın, və ya çıxış törədildiyini, David Xok bilər çıxarda bir vasitəsilə öz agentləri. O Сойер itirmiş olardı qızı isə Nuh itirdi lənətləmək yaxşı köməkçisi.
  
  
  Mənə maraqlı idi, harada idi, digər köməkçisi toni qazandı. Yəqin ki, ölü. Əgər Jerome razı buraxmaq ego ego azn изрядную məbləği, o bilər gözləmək güllə. Var polkovnik olmayacaq səbəbləri saxlaya öz sözünü. Aydın idi ki, səhv idi tərk yoxsul простака Hərbi təklikdə belə bir növü.
  
  
  Lift ударился haqqında hava bufer цокольном mərtəbədə. Biz qaraj. Çox idi, maşın məxsus qonaqlara və daha высокооплачиваемому işçilərinə, amma mən gözləmirdim tapmaq onlara düymələri, və mən ancaq kifayət edərdi vaxt kontrol ih hər şey. Çıxış edib hərbi yük maşını. Yəqin ki, o hazır halda fövqəladə hallar tez qazandı. İstisna olmaqla ki, o, elə bir mil burdan.
  
  
  Ona işarə etdi. "Qaç avtomobil o", - dedim. "Şeytana ego , hələlik onun прикрываю retreat".
  
  
  Onlar qaçdı. Ən azı, Лэмби qaçdı kimi sürətli kimi yalnız bilərdi, necə тащил əl спотыкающуюся Qablaşdırmanın. Gün liftin açıldı. Onlar açıldı manatdan iki düym, onun shot yarıq, aşağıdakı misal Джерома. Onun qışqırtı eşitdim və ümid edirəm ki, bu, polkovnik. Onun sözünə davam vurmaq, zaman qapı açılırdı daha, və elə yeni ağlayır. Nəhayət, kimsə gəldi ağlına parlaq bir ideya göndərə lift geri yuxarı. Onun sözünə davam vurmaq, hələ ki, qapı bağlanıb, tamamilə. İndi bizdə idi, kiçik bir üstünlükdür. Onun yanına qaçdı, yük maşını gəlir və atladı yanında Тарой ilə məşğul olan başlayıb mühərriki, sonra isə устроилась oturacaq yaxın sürücü ilə. Xoşbəxt. Əgər bu idi Митзи Gardner, biz ki, mübahisə haqqında kim olacaq, maşın sürməyi və bu, indi vaxt yox idi.
  
  
  Onun getdim başlanması ikinci verilməsi və onu qurultaya. Ego deyil забаррикадировали. Zaman onun gedəndə mimmo əsas girişində otel və baxdı qapı, onu gördüm ki, Bəlkə bir neçə ilə öz adamları çölə qaçdım. Onlar dayandırılıb pilləkəndə vurmaq üçün, bizə, amma поторопились. Çekim keçdi низменному.
  
  
  Onun etdim ilanvari üçün istifadə mikrofonlar və natiqlər minimuma ih gələcək şansını hit, və eşitdim Ламби tumurcuqları arxadan. Onun qışqırdı emu üçün o, özüm qədər çıxardı. O, məni eşitmədi. Və ya, ola bilər, o, çox həyəcanlı üçün reaksiya.
  
  
  Onda artıq gec idi. Onun eşidəndə qısa bir qışqırıq və arxa güzgü gördüm Лэмби yağan ətrafında maşın. o mavi uzanıb hərəkətsiz halda yolun ortasında dayanır. Ön hissəsi ego köynək idi məğzinə qan. Ego bədən сотрясалось təcrübəsi düşən, ona güllə. Jerome отомстил emu, indi biz çox uzaq, bizim üçün tutmaq.
  
  
  Onun diqqət sürücülük çalışır diqqət azn yorğunluq. Bu, bizim üçün daha свистели güllə. Jerome öz əsgər qaçdı машинам, припаркованным girişində otel. Biz evdən uzaq və təhlükəsizlik.
  
  
  Bulvarda onun dayandırıb və bərk qaz pedalına. Yük maşını daha çox uyğun daşınması üçün ağır yük, nədən sürəti artırmaq üçün. Bizdə bir müddət olmuşdur, lakin bu, kifayət deyil, qarşısını almaq üçün təqibi polkovnik.
  
  
  Biz şəhər və rəhbərlik üçün otel toni qazandı. Nəyisə həll etmək lazım idi, tez. Bilmədim qarşısını almaq Джерома sahil yolda. Mənim iki variant var idi. Birinci - gizlətmək yük maşını anbar köhnə mehmanxananın. Digər pis idi yol петляющая vasitəsilə dağlar.
  
  
  Ağlıma gəldi ki, polkovnik, çox güman ki, bilirdi mövcudluğu haqqında otellər və Nuh ondan istifadə etmişdir. Emu hətta oldum olardı mübarizə. Bütün bina taxta. O, ola bilər ki, bizi yandırmaq üçün.
  
  
  Ona görə də onu seçdi dağ marşrutu. Bizim ağır bir yük maşını bilər aradan qaldırmaq üçün выбоины və ухабы, yəqin ki, daha yaxşı, daha yüngül maşın arxasında bizi, və onlar bilmirdilər daha sürətli hərəkət bizə bu yol.
  
  
  O vaxta kimi biz çatmışıq dönmə, onlar bizi deyil fark etdik. Onun söndürüldükdə sergey və sükan çevirdi. İndi biz görünməz mühitdə jungle üçün iki " cip " проезжающих mimmo bizim əsas yol. Əla. Onun dayandı, sonra прожектора ətrafında sahibinin və yaxınlaşdı, yük platforması üçün hər il ki, bizdə özü ilə. Bəlkə, Ламби düşdü gun. Mənim ehtiyatları sursat idi bitmək üzrədir.
  
  
  Tapa bilmədim gun arasında мотками ip, kürək və üç qutuları. Onun artıq hazırlaşırdım qaçmağa zaman sergey lanterns düşdü mətni, bir və bütün qutuları: "Dinamit". Onun çıxardı qutusu irəli. Bir neçə çubuqlar düşdü, lakin əksəriyyəti onların ətrafında hələ də səliqəli idi обернуто опилками.
  
  
  Əgər polkovnik Cerom öyrənir ki, biz съехали əsas yollar, o, şübhəsiz ki, açmaq. Lakin biz hazır idi ego qəbul edir. Biz getdilər təxminən nömrələri metrlik jungle. Onun atdı ətrafında yük kəsilmiş və qaçdı geri перекрестку, приготовляясь yolu ilə. Onu etdi, bu həmin ana qədər zaman canavar Джерома göründü mənə baxımından sahəsində. Onlar tez gedirdik, çölə atıldı görə bucağı isə onun heç bir uyğunluğu təcrübəsi ih işıq. Çünkü onlar qeyd yük maşını və qalib bir əda ilə крича, gedib üçün ona. Zaman mənə yaxınlaşdı ilk cip, onun yandırdı fitil. Onun atdım динамитную шашку arxa oturacağı və göyərçin kimi olar da yarpaqların.
  
  
  Partlayış baş verib dəfə də atdı məni geri yol. Amma mənim fiziki vəziyyəti idi ценымногие, daha yaxşı sərnişin джипа. Onun hələ nəfəs keçirilmişdir eşidəndə зовущий mənə səs Tara. Onun ayağa qalxdı, əvvəl istərdim ki, jest və əmr etdi ki, hey qalmaq baxaraq dərin huni, həmin yolda. Geridə məni növbəsində çıxardı start ikinci cip. Biz qızla qaçdı geri yük maşını gəlir. Artıq biz gedirdik, tam sürətlə cip ilə визгом əyləc dayandı var кратера huni. Arxa güzgü onu gördüm yüksək rəqəm Джерома, склонившегося üzərində böyük выбоиной yolda. Güllə свистели görə bizimlə, amma biz artıq çox uzaq və onlar çətin ki, ola bilər bizə zərər.
  
  
  Tar indi-indi başa düşürəm ki, baş verdi. Onun izah hey tapılmadı ki, yeri yük maşını, əyilib üçün tez onu öpmək, sonra yenidən diqqət yolda.
  
  
  "Hazırda biz təhlükəsizlik", - deyə onu hey. "Onlar bilmirlər vasitəsilə idarə etmək bu pit, əks halda onlara lazım hack ağaclar. Bu isə vaxt lazımdır. Hazır gəzinti üzrə бурному dənizə ".
  
  
  Qaranlıqda onun az qala bir ağac hit zaman çevirdi üçün bucağı və bu, mənim ki, mənə lazım sergey. Risk ola aşkar idi indi az əhəmiyyət kəsb daha riski ilə üzləşə ağac. Baxış saat mənə dedi ki, gecə artıq кончалась. O vaxta kimi biz bu mərhələyə gəlib çatmaq ən труднопроходимых yerlərdə, demək olar ki, açıq. Bu, etdi bu ценымногие asandır.
  
  
  Amma hələ ki, hər şey var idi hələ də qaranlıq və müqəddəs fara пробивался içindən zəngin bitkilər. Tar idi keçirilməsi üçün jamb gün üçün удариться başını dam. O uzatdı bir neçə mil, sonra acı-acı güldü.
  
  
  "Nick", - deyə o bildirib. "Düşünmürəm ki, mən yer, bunun üçün. Ona olmuşdur crazy üçün buraya gəlmək və cavab Флеминга. Bu, belə idi romantik ". Onun gülüş səsləndirilmişdir təəssüflə. "Onu indi başa düşürəm ki, bu, ən delle".
  
  
  Onun gülümsədi. - "Nağıl dünyası acınacaqlı?"
  
  
  Belə ki, o, qorxuram, deyirdi saxlamaq üçün özünü. Qalxdıq, bütün yuxarıda və yuxarı, bundan sonra da olacaq, ondan da sərt oldu. Onun, düşündüm ki, bu, yaxşı səbəb azad o. Nəhayət, narahatlıq - bu qorxudan isə seks - əla транквилизатор. Onu dayandırdı və alışdırma açarı burdu. Çox sakit. Onun çıxdı, yan maşın, qapını açdı tərəfindən Tara və çıxardı onu. Onun подтащил onun avtomobil mümkün olsun yoxlamaq ərazi işığında yuyucusu, heç bir dragon və ya дикобразов bilər ki, korlamaq əyləncə. Ee ağız eyni idi ac olduğu kimi mənim. Hey, belə idi isə, ağır kimi mənə. Çox vaxt keçib, əvvəl biz, nəhayət, bu oyun yük maşını tamamilə измотанными və razı qalırlar. Ona gülümsədi. 'Sən hiss edirsən özünü yaxşı?' O, başıyla təsdiq elədi, kürəyini stulun arxasına söykədi və gözlərini yumdu.
  
  
  O vaxta kimi biz çatmışıq şəffaf uçurum idi artıq açıq. Onu dedi Tar saxlamaq gözləri qapalı bir müddət sonra, əlbəttə ki, o, dərhal açdı ih üçün maraqla выглянуть çölə. O выглянула pəncərə gördüm, yalnız uçuruma, o побледнела. O, kəndin səmimi, вздернув çənəsi.
  
  
  Biz onlar təhlükəli hissəsi uçurum, onun haqqında fikir Флеминге. O yerdə ki, yol düşdü dalana, biz çıxdıq və davam yol gəzmək. İndi onun aşkar, o, bundan əvvəl görmüşəm. Trailheads уходила da bərk dərə; görə diyarı, digər tərəfdən, mağara olduğu sting əvvəllər həddindən artıq əhalisi qəbilə. Bu an sanki orada heç kim yaşamırdı. Qalın taxta qapıları qalanın bağlanıb. Onu döydü tərəfindən ona handhold gun. Bir neçə dəqiqə onun eşitdim, ildırım zəncirlər və перекладывание taxta bolt. Sonra qapıları açdı, içəri və kişi, ağ gizli поманил bizi içəri. Tara baxdı, elə bil, kabus gördüm.
  
  
  Nuh mehribanlıqla salamladı qız dedi ki Fleming daha yaxşı hiss edir, sonra keçid şöbəsinə pis ərazisində баренцева dənizinin.
  
  
  "Bizim xətt перерезали keçən gecə. Biz heç bir şey eşitmişəm daxilində onlarla хорька kimi siz getdilər. Siz mənə deyə bilərsiniz, vəziyyət necədir Port-of-the-Спейн?
  
  
  Onu dedi ki, köhnə otel şəhərin kənarında idi, böyük bir şey, yalnız daha çox yer şəhər üçün kürdləri səfər etmək istəyən yaşadığım. Bu olmalı idi mərkəzi ərazisində баренцева dənizinin mesajlar üçün olan gəlirdilər üzrə şəhər və verilmişdi istifadə edərək, nağara jungle. Əgər mesajları daha da yox idi, bu, o demək idi ki, Jerome edib düzündə bilər.
  
  
  Onun güclü idi уставшим. Başladı toplamaq saatlarında uzun müddət gərginlik. Bu həsrət qala alınmaz. Krallar, quldurları və üsyançılar həmişə boş yerə cəhd etiraz yüksək divarları onların proqram dəfə. Amma bu dəfə yalnız qorunması idi mənim "Люгер" və bir neçə güllə, zərif kiçik bir tövlə Митзи Gardner, bir neçə qutu dinamit. Bir az əleyhinə müasir təchiz edilmiş ordu. Onun söykənib qalın daş ah məlumat verdi toni qazandı. Onu dedi emu ki, gedirəm ilə динамитом.
  
  
  "Mən dərhal partlatmaq bu uçurum", - deyə mən.
  
  
  "Lakin sonra onun bu barədə fikirləşdim, indi isə bu, çox uzaq. Amma mən onun qalib gəlirəm bu marşrut минное sahəsində. Onu gözləyirəm ki, Bəlkə, gəlsin buraya heç zaman torpağa. Ego sürpriz gözləyir. Mənə lazım носильщики.
  
  
  Nuh toplayıb komanda isə onun təqdim qızlar.
  
  
  
  
  
  
  
  Fəsil 8
  
  
  
  
  
  
  
  İnsanlar sürüklənəcəklər dinamit ətrafında yük maşını. Onlar aparırdılar buradan пурпурную açıq qutusu fort tərk tam qutu cihazlar üçün, min yol. Tərk etməmişdən yük maşını, onun çıxartdı ротор üzrə distributor cap üçün başqa heç kəs bilmədi olmaq yük maşını. Onun çevirdi yol минное sahəsində əmin детонаторы quraşdırılmışdır belə ki, bir nəfər bilərdim partladılması hər bir pulsuz asılı olmayaraq, digər. Hələlik onun işləyib, onun eşitdim zərb alətləri qalada; bu deyildi, mesaj, təntənəli səslər. Onu başa düşdü ki, Nuh cəhd bir az qaldırmaq döyüş ruhu.
  
  
  O vaxta kimi o başa, onu hiss tamamilə измотанным və ac. Onun çətinliklə çatdı qala. Həqiqətən, ritual idi. Müqəddəs quş öldürürdülər və варили qaynar & nb. Çılpaq kabilesi nizələr rəqs ətrafında qazan. Var idi əla başa çatması hərbi silah ilə mübarizə üçün базуками və pulemyot.
  
  
  Nuh qayğı bu barədə əvvəl onun macal ki, nə yemək. Mən macal yarım yuxulamaq. Zaman Nuh bu mənim yeganə verilməsi, onun yalançı sərin qaranlıq otaqda; Üzərinə kölgə xətləri gün onu görmək bilər ki, günəş artıq çatıb günorta qrupu mövqeyi. Onun qoydum insanın həbs yolları var. Bu yerlərdə olmalıdır eşidilən yaxınlaşması nəqliyyat vasitələrinin uzaqdan. İndi o, qarşısında duran bir Nov, o da həyəcanlı idi.
  
  
  
  
  "Hərbi yaxınlaşdı yük maşını gəlir", - dedi Nuh.
  
  
  Onun dərhal oyandı. - 'Nə qədər ih?'
  
  
  "O bilir hesab etmək". - Nuh danışdı oldun.
  
  
  "O, deyir:" çox, lap çox ".
  
  
  Onun ayağa durub qaçdı qapısı. İndiyədək onlar gedən cığır da, onun otel əmin olun ki, onlar aşkar dinamit. Rəqs müharibə idi окончен, və insanlar, ушедшие öz mağara, qaçdı geri qala.
  
  
  Onun azalıb qapı otaq Флеминга və bir anlıq dondu. O qalxdı gün arasında iki qız. Onun забинтованной əlində yox idi, bizə çirkin qırmızı lentlər, bizə boz rəng шоколадно-qəhvəyi üz. Mən heç vaxt bunun üzərində dayanmaq, lakin tez sağalması Флеминга məni təəccübləndirdi. Onun atdım, bu rəhbərləri ətrafında davam getmək. Onun məsulları qapıdan qaçdı üzrə cığır. Əgər onlar sürətli, onun bilərdi qarşılaşa onlarla, lakin onun olmalı idi əminəm.
  
  
  Zaman çatdı əgər pass, mən daha heç bir şey görmədim. İndi onun idi поляне sonra üst ağac onu görə bilərdi yük maşını yarğan altındakı təxminən yarım mil aşağıda. Qrupu tərəfindən təxminən otuz nəfər duran yanında yox idi dayanmaq yuxarı. Maraqlıdır, niyə? Sonra onu eşitdim geridə səs-küy. Bu idi Митзи. Mən nax idi revmatizm.
  
  
  "Daha bir hücum digər tərəfdən, Nik. Qayıq bəy. Çox qayıq.'
  
  
  Bu объясняло, niyə bir qrup hələ də gözləyirdi aşağıda. Bu idi ki, birgə fəaliyyət, hərəkət клешни, başlayacaq ki, eyni vaxtda iki cəbhədə. Onu qucaqladı ee çiynindən. "Siz partlatmaq mina?"
  
  
  "Bu həmişə mənim məqsədim idi həyatda. Mən nə etməliyəm?'
  
  
  Göstərdi onun hey yandırma, təqdim hey, alışqan və dedi ki, bunu. "Yol arasında iki xal idi заминирован". Onun işarə burada iki məqam. "Yandırma sağ yandırır ən aşağı pulsuz vasitəsilə üç dəqiqə sonra fuse yandırma. Zaman birinci qrup çatacaq dönmə, ee alovlandırmaq lazımdır. Ümid edirəm ki, bu kifayət edəcək, baxmayaraq ki, bəzi əsgərlər bəzən olur ki, axmaq. Tələsməyin. Lakin dayandırmaq ih ".
  
  
  'Məmnuniyyətlə.' O, məni öpdü, və məndə belə bir təəssürat yaranır ki, o məni öpürdü vida. "Uğurlar donanması".
  
  
  Onun gülümsədi. 'Bu iş olacaq. Доверься Nuhu ".
  
  
  Onun əmin, daha yaxşı hiss. Bizdə yox idi avadanlıq üçün uzun müddət tab gətirə mühasirəyə iki tərəfdən. Çərçivəsində mövcud imkanları ona etməli idi ki, nə yaxşı, amma bir şey mənə deyirdi ki, o, yaşamaq üçün bu gün lazım möcüzədir.
  
  
  Mən olmadığım müddətdə qalada ciddi dəyişikliklər baş vermişdir. Qəbilə idi məşğuldur. Pilləkən qalxdı bərk dam ilə məşğul olan, həmçinin xidmət qoruyucu divar və daşlar ölçüsü ilə kəllə verirdilər ведрах olan verilmişdi bütün əlləri kimi конвейерная lent.
  
  
  Nə qədər qəribə olsa da, bu idi воодушевляющее mənzərə. Ritmik покачивание bütün bu qara əlləri ötürücü material kimi canlı dragon oyadırdı əmin olan bu insanların, yəqin ki, heç vaxt öz həyatında heç bir vəli bu müharibələr.
  
  
  Nuh saxlayırdı görünüşü, amma elə az inamlı, daha ego insanlar. O, söhbət Флемингом sakit guşəsində qapısı. Fleming оперся kətil üzərində və adama elə gəlirdi ki, çalışıb bir şey inandırmaq toni qazandı. Onun yaxınlaşdı licks izləmək üçün söhbətə.
  
  
  "Yaxşı, Nuh, onun inanmaq istəyirəm ki, Bəlkə, ikili oyun aparır. Ancaq mən verə bilmərəm sizə və sizin insanlara risk həyat сыч mənim işinin. Əgər Cerom o qədər güclü, o zaman mən təqdim etməlidir, necə asi, onun general Хаммонду. Onun сдамся və olacaq sürgün amerika Birləşmiş Ştatları. Jerome - bilən bir insan bu ada sonunda yaşadı hərbi diktatura əvvəl. Bəlkə də, onu hətta bilərəm vermək emu şurası. Onun istəyirəm ki, siz verdik ona idi ki, mənim mesaj.
  
  
  Göndərmək Джерому mesaj dünyaya bir fərqi yox idi ki, imzalamaq öz ölüm hökmü. Hətta əgər polkovnik tərk toni qazandı və ego qəbilə tək, onun olsaydı, bizə bir dəqiqə deyil, məxsus bir ölkədə diri-diri. Onun, düşündüm ki, bu, kifayət qədər pis rast gəlmək məğlubiyyət. Onun bu nifrət. Amma bundan da pis idi, bu, təqdim etmək, nə olardı mənimlə, əgər Cerom idi, belə ki, incimişəm, mən belə düşünürdüm. Onu gözləyirdi cavab Patriarxı. Bu разразилось yorucu, тирадой.
  
  
  Fleming, onun hörmət, sizin deyib ki, lakin o, kor var. Zaman general Hammond xilas sizi, insanlar hələ də inanırdılar ki, o, tərk ada островитянам. O, ödəyə bilər qovmaq sizi. Кариб Bəlkə, ola bilməz belə səxavətli. O, eyni dərəcədə непопулярным nə qədər iddialı. Hələ ki, sən diri, sən onun üçün təhlükədir. Və karta qoyulub ki, nəinki sizin həyat. Əgər Cerom bilsə, onu həyata keçirək, o, olur ki, bu dağı ракетную bazası. O, прогонит bizim çıxaracaq buraya bizim düşmən. O, qala bilməz hakimiyyətdə Rusiyanın dəstəyi olmadan. Bu dağ idi, bizim müqəddəs ev əsrlər boyu. Bu adamlar daha çox ölmək daha atacaqlar bu dağa ".
  
  
  Qoca dedim yaxşı. O, əmin Флеминга olan göstərib ki, həssas deyil ağlabatan arqument. "Etiraf edirəm ki, sən haqlısan, Noa. Onun çox uzun müddət yaşamışdır dünya müharibəsi. Ümid bəzən qəbul edir və cazibədar görünüş. Əgər onun sənə понадоблюсь, onun bilərəm ki, bir tərəfdən кидать daşlar ".
  
  
  O, toxunub əl toni qazandı, hörmət əlaməti olaraq, sonra захромал sağlam ayaq üçün парапету.
  
  
  Nuh поманил məni. Onu fəth dam baxdı vasitəsilə başında olan, dişli divar giriş lagoon daxil əsas. Приближающийся donanması təkzib meydana kiv mesajları necə mənə ingilislər эвакуировались üzrə Dunkerque zamanı ikinci dünya müharibəsinin başlanması. Hər balıqçılıq qayıq, hər прогулочное gəmi, qısa olaraq deyirəm ki, hər şey tapmaq mümkün idi Port-of-the-Спейне, приближалось yuxarıda.
  
  
  Onun arzusunda barədə amerika торпедных qayıqlar və прикрытии seçmə hava ilə sürətli qırıcı təyyarələrdən. Lakin bu gözəl yuxu gözünə görünür.
  
  
  İlk qayıqlar sailed bir maksimum sürət & nb bizim istiqamətdə. Qayıq плывущие onlara görə, уцелеют. İlk üzləşəcək sürpriz oldu. Onlar tez yaxınlaşdı, görünür, unutqan sualtı bəndi ilə məşğul olan dayandırmaq ih hərəkət. Etibar toni qazandı отпугнула olmasaydı, insanların bu kiçik liman, buna görə də onlar haqqında heç bir şey bilirdi затопленной bəndin.
  
  
  Onun kimi seyr ilk iki yat мчались birlikdə bir sıra. Hətta olmadan durbin onu görmək bilər, bazookas və pulemyot olan insanlar saxlanılır göyərtə. Onlar ударились haqqında bənd, eyni zamanda, səs ilə cod metal. Burun hissəsində qalxıb şahə qalxırdı, mənzil verilir, və sarsıntı швырнуло insanlar ilə katlı dəniz. Və qeyd etmək üçün avariya, eyni zamanda eşidildi pambıq birinci məsul olan взорвала Митзи.
  
  
  Görə ilk iki bədbəxt яхтами dayanmış iki yedək, ki, artıq ola bilər затормозить. Onlar врезались bu daş divar və sarqsyan bucaq altında. Ətrafında kişi, упавших bayıra, bəzi suya qərq ağırlığı altında ayaqqabı və digər avadanlıq, digər idarə tutmaq bənd. Aşağıdakı лодкам idarə dayandırmaq ortasında lagoon. Amma üç qayıq, нагруженные əsgərlərlə silahlı qədər diş ударились haqqında bənd almadan bu mühüm zərər. Onlar нащупали gözlənilməz maneə çubuqlar. Onlar yalan hündürlükdə maneə daşqın pilləkəndə, aparıcı qala.
  
  
  İnsanlar ətrafında ilk qayıq başladı hərəkət vasitəsilə bənd doğru dartdı. Üçüncü qayıq, bir az geri çəkildi verdi залп ört-basdır kənara поручня.
  
  
  Mən gördüm ki, Nuh, pillələri qalxıb, ancaq gördüm ki, o, dayanır yanımda. Var idi bamboo перископ ilə əlavə edir ki, ona imkan verirdi idi baxmaq səmimi vasitəsilə qorxulu. O, əlini qaldırıb, hazır siqnal. Boyunca поручня dururdu qəhvəyi rəqəmlər ilə hər daş əlində.
  
  
  Çünki atəş qayıqlar bütün отчетливее səsi gəlirdi əsgər çəkmələr. Sonra onu eşitdim growl o tərəfə divarları, və başa düşdüm ki, əsgərlər indi açıq altında bizə. Nuh əlini aşağı. Birdən divarın dibində hərəkatı meydana çıxmışdır.
  
  
  Kişilər haqqında unutmaq пулях ki, свистели onların başı üzərində, наклонились üzərində divar qalınlığı səkkiz metr, atılan daşlar, yenə укрылись. Troy onların ətrafında dağıldı təcrübəsi ran. Digər унесли ih və tutublar ih yeri.
  
  
  Yanğın ört-basdır birdən-birə dayandı. Onun baxdı boyunca dişli divarları qədər ayaq nərdivan. Onu gördüm düşən əsgər: zəncirvari reaksiya tel, катящихся dənizə.
  
  
  İnsanlar toni qazandı yenə onlar gətirdi, daşlar və özləri səs hazırlanan üçün повторению uğur.
  
  
  Yanğın ört-basdır bərpa edilib və смертоносный qurğuşun yenidən свистел üzərində serrated divarları, пробивая deşik daxil обветренной inilti.
  
  
  
  
  
  
  
  Fəsil 9
  
  
  
  
  
  
  
  Başlanğıc ikinci partlayış silkələdi jungle. Deməli, Митзи idi işıq start ikinci pulsuz. İndi ona lazım deyil Nuhu. Onun hələ də bilmədi almaq qayıq olan "Люгера" və güllə ətrafında ih artilleriya qədər çox güclü повреждали divar. Köhnə nəhəngi yaxşı nəzarət nərdivan. Onun qaçdı cığır. Митзи oturmuşdu yer üzündə ilə üçüncü взрывателем tərəfdən baxmaq встревоженной. "Onlar поумнели", - dedi mənə. "İlk dəfə idi ki, yeddi və bir başlanğıc ikinci dis dörd, hamısı bir yerdə. Amma indi onlar getmək bir-birinin ardınca. İlə дистанцией səkkiz metrdir. Bu, bütöv bir anbar üçün bir insan.
  
  
  "Yox, onlar deyil durur", - mən razılaşdım. 'Fərqi yoxdur. Onun olacağam məhv ih fərdi ".
  
  
  Getdi qabağa, əsgərlər. Onlar döyüşə can atırdılar, amma getdi, подгоняемые руганью zabitlər onların arxasında. Onlar baxırdılar deyil, irəli, a, yol və torpaq xahiş min-tələlərin.
  
  
  Onun qaçdı vasitəsilə подлесок üçün подходящему mənim üçün yer. Çıxış edən parça daş, yaxın yə başlayıb aşağıdan. Əgər onun bildi orada almaq əvvəl, əsgərlər, o edə bilərdi işləmək konstruktiv öz "Люгером". Onun yalnız var ki, orada zaman ilk insan oldu zəngin ərzində. O, aşağı, коренастым və çox смуглым. Ego şəxs idi залито sonra. O, ayaq saxlayıb nəfəs almaq, sonra yavaş-yavaş getdi qabaq, gözlərini gözləri ilə yolları. Onun tapanca ilə люгера, sonra fikrimi dəyişib və yenidən yığışdırmaq ego кобуру. Bir yol var idi daha yaxşı. Nəhayət, o, heç bilirdi ki, mən orada idim.
  
  
  Mənim ehtiyatları sursat hər halda saxlayırdılar də yaxşı deyil və onun qədər gözləyə bilər onlara. Onun çıxartdı стилет üzrə ножен sağ предплечье. Zaman əsgər keçib mənə aşağıda, onun atladı ona arxadan. Onun yoldan ego ayağı. Adama elə gəlirdi ki, bir az seçmə hava var ki, onun qaldı ağciyər, выдувается ondan. Məndə qəbul öldürmək şüursuz düşmən. Amma bu dəfə mənə heç bir seçim idi. İndi onun ödəyə bilməz, lüks alaraq, əsir. Könülsüz bitirib iş затащил onun ego altında kol etdi ego tüfəng və патронташ özünü itirərək qaçmaq istədi geri öz shelter. Əgər onun sözünə davam eyni ruhda, onun bilərdi beləliklə məhv az deyil, həmçinin toplamaq ehtiyatı silah. Rahat və əsaslı!
  
  
  Növbəti vurulmuş burun görə bucağı. O dayandı, təəccüblə gözləri, görəndə qarşısına qan ləkələri yer üzündə. O, başını qaldırdı daha, geri döndü və gördü məni. O, ness azn kəməri qarşısında abdominal avtomat, və bu avtomat perspektivli swung mən tərəfə.Onun tez выдернул gun üzrə кобуры və azad güllə emu baş macal tapmamış спустить siz trigger. Onun səssizcə təşəkkür Хока məşqlər üçün sürətli və çeviklik var olan bütün yaxşı agentləri AX etmək lazımdır müntəzəm olaraq və onun adətən onlara nifrət edirəm, ona görə ki, onlar vərdiş həmişə azaltmağa mənim relaxes. Amma bəzən payına saniyə daha çox sürət deməkdir fərq həyat və ölüm arasında. "Qal, təvazökar, Nik, - fikirləşdim mən.
  
  
  Amma hər halda, görülən gözəl.
  
  
  Təəssüf ki, kişi откатился təcrübəsi yolları belə ki, uzaq, bir daha heç olmaq kor zonasında. Amma bilmədim imtina bunu unutmaq lazım deyil.
  
  
  İlə люгером sağ əlində onun спрыгнул, qaçdı üçün трупу başladı və tez işləmək, göz alınmadan təcrübəsi əsər-əlamət. O, ittiham sursat kimi вьючный mule. Qızıl жилки!
  
  
  Onun скатил ego kənarı track kolları araya silah və geri qaçdı öz yerinə. Hələ heç kim çıxıb görə bucağı. Qəribədir. Bir müddət onun məşğul idi. Olmalıdır, onlar eşitdim Люгер.
  
  
  Onun gözlədi daha, on dəqiqə, amma heç kim çıxdı, və mən hiss etməyə başladı ki, boş yerə vaxt sərf. Onun geri Митзи öz hasilatı. Buradan onu görmək bilər altındakı yük və canavar. Əsgərlər ətrafında toplanan insan walkie-film. Yəqin ki, onlar gözləyirdilər, yeni əmr kimsə daha yüksək vəzifə üzrə. Митзи оценивающе baxdı bizim yeni silah. Onun gülümsədi.
  
  
  "Onlar dayandırmaq olmaz ki, bütün Cerom bilər atmaq bizə, amma, ən azı, var kiçik boru. Bu kiçik ordusu aşağıda biləcəklər ki, biz silahlı
  
  
  Onu da qeyd qrupu altındakı. "Onlar dəyişirlər, öz planları. Yol çox təhlükəli, və mən düşünmürəm ki, onlar gedəcək başqa bir лобовую hücum. Lakin saxlamaq ih hədəfində və предупреждайте məni, əgər onun səhv edirəm ".
  
  
  O, облизнула dodaqlar. - Qoy burada tüfəng, yaxşı? Ola bilər ki, onun nə edə bilməyəcəyəm, onunla nəsə faydalı bir şey ".
  
  
  Onun sol tüfəng və bir az silah-sursat. Ancaq onun getdi, onun yeni səs eşitdim - громовой mina sahil yolda. Göründüyü kimi, vaxt yenidən dinamit partlatmaq.
  
  
  Onun vəfat etmişdir заряжанием zaman yeni maşın dayandı yolun sonunda. Əsgər getdi və mən gördüm ki, insan walkie-film. Onun heç bir fikrim var idi ki, bu əsgərlər müraciət edəcək qruplar. Onun шталь qədər gözləyin onlar dispersiya isə partlatdı ilk pulsuz.
  
  
  O partladı altında джипом, habelə məhv iki yük maşını. Zaman səs-küy partlayışlar ayə, onun azad növbədə üzrə avtomatın машинам arxasında. Maşın olan, hələ bütöv, переключились arxa gedişi və ehtiyatla bundan əvvəl köçürülüb. Görünür, orada da hansısa vaxt sakit olacaq, və o, qayıtmaq qərarına gəlib qalası. Dam səs-küylü idi. Bütün idi укрытиях, çünki bazookas və дальнобойные tüfəng davam обстреливать qorxulu. Nuh поманил mənə nəzər ego перископ. Onu gördüm, böyük bir qrup əsgər gedən vasitəsilə maneə daşqın doğru dartdı. Bəziləri artıq əldə pilləkən başladılar qalxmağa, orada. Nuh baxdı soyuq.
  
  
  Bütün hərəkət gedirdi daha sürətli istərdim. Əgər örtüyü davam artıq onlar zərbə olardı adamları, lakin biz bilmirdik ih əldə etmək, hələ ki, yanğın kəsiləcək. Onu döydü üzrə автомату və əmr etmişdi ki, Nuhu məni xəbərdar etmək, onlar yuxarıda.
  
  
  Amma buna ehtiyac yox idi. Bir neçə saniyə sonra yanğın ört-basdır birdən-birə dayandı. Bu rəmzi idi mənim üçün. Onun eşitdim bazası yaxınlaşdı licks zaman onun çəkildi, iki ölkə arasında зубцами. Onun az qala hit şəxs əsgərinə avtomat, amma o отклонился zaman əsgər etdi və son addım. Shot üzrə " ticarət avtomat atdı ego kişi onun arxasında. Onlar həm də aşağı düşmüşdür vasitəsilə diyarıdır. Onun sözünə davam vurmaq, hələ ki, pilləkən və böyük hissəsi bir bənd yox idi расчищены. Son kişilər qaçdı geri öz лодкам və укрылись, нырнув suya.
  
  
  Atəş artıq idi. Donanma getdi üçün дальнему sonuna bənd də qalxıb demir orada, harada ki, biz Митзи çıxırdılar birinə dost duzlu & nb. Sanki bir əsr bundan əvvəl.
  
  
  Onun geri Nuhu. Onun iş yerini rahatladı və bir siqaret yandırdı ətrafında uzun, incə və çox dadlı siqaret edilən xüsusi olaraq mənim üçün istanbuldadır. "Bu, birinci akt", - dedim. "Yəqin ki, biz edə bilərik, bir az istirahət etmək".
  
  
  "Bu, doğru ola bilər sənin üçün, Nick. Mən sizə çox-çox təşəkkür edirəm hər şey üçün etdik. Lakin mühasirə hələ прорвана, yalnız dövlət və qısa müddətə. Ordu Джерома qayıdacaq. Onu bilirəm ki, mənim insanlar düşünürlər ki, onlar qazandı və buna görə də gözləyir yahoo. Əgər onu təşkil edəcək, onlara pir, onlar fikirləşsin ki, mən unuduram şükür tanrı qələbə və ehtiyat edirlər ki, qorxutmurdu daha çox olacaq şərait yaradır, bizə. Sonra onlar itirəcək arzusu mübarizə ".
  
  
  Nuh məni tərk təşkil təntənə ilə müqəddəs odla, zərb alətləri və церемониальными rəqslərlə. Onun bölünür vaxtilə arasında müşahidəsi üçün bir bayram və nəzarət üçün düşmən donanma fəaliyyət göstərir. Bəzi gəmilər пришвартовались sahilə. Ona idi, həqiqətən təəccüb edirəm ki, əsgərlər qaldı yanında qayıq və cəhd almaq qalanın vasitəsilə çimərlik. Portativ olacaq раскалены olan əmr və qarşılıqlı məlumatların.
  
  
  Onun, dayanıb baxdı, su kimi birdən-birə hiss etdim ki, əlini öz. Bu isti idi əl-ələ, цеплявшаяся görə mənim barmaqları. Onun огляделась. Əbədi mənimlə склонилась qız. O, çılpaq qurşaqdan aşağı, və onun dəri hərarətli təcrübəsi церемониального rəqs. Ee sinə вздулись. mənim üz. Mənim nəfəs oldu учащаться. Və bu, hələ hamısı deyil.
  
  
  Onun idim nəzarət etmək üçün indi bütün məşğul idi вечеринками. Həm də mənə bu lənətə gəlmiş zərb alətləri deyil, çox tə ' sir etdi. Bundan əlavə, qayıq yox idi görkəmli fəaliyyət. Onu pilləkənlə aşağı endi və onun ardınca. Biz gördük başqa digər yumşaq клумбе ətrafında yarpaqları sakit guşəsində qapısı.
  
  
  Sonra hər şey bitdi! Zərb alətləri səs шталь bağlıdır. Bu, bir az bənzəyir, namaz və o hiss qəribə bir əmin-amanlıq olsun. Onun kömək qız qalxmaq və biz geri getdi, əl-ələ. Onun sol onun üçün o, geri döndü парапету baxdı divarları.
  
  
  Donanma getdi açıq dənizə!!! Bir qayıq hələ idim lagoon və hazırlanırdı son tərk təbii liman. Ki, dərzi şeytana, nə oldu? Onun aşağı düşdü məlumat vermək üçün tony qazandı ki, yalnız ki, söhbət Флемингом və Тарой. Onun danışdı onlara xəbər.
  
  
  "İndi biz ala buradan Флеминга və qızlar", - dedim. "Ola bilər, biz bilərik, üzərində başqa bir ada və mesaj göndərmək, amerika Birləşmiş Ştatları. Sonra onlar ala bilərsiniz, bizi təyyarə ilə. Beləliklə, ən azı, Fleming qalacaq diri-diri cəhd yenidən. Amma onu deyə bilərəm qayıtmaq üçün daha sonra ləğv polkovnik ".
  
  
  Amma Fleming istəmirdim bu barədə eşitmək. Heç bir təyyarə. Heç bir ləğv Джерома. Ona təslim oldu və turş dedi emu ki, bu eqo, şəxsi işidir. O, yalnız idi bu sort ilə Nov, hələlik onun осматривал sınıq qayıq.
  
  
  Nuh seçdi mənə yardım üçün bir neçə nəfər. "Ən yaxşı swimmers", - deyə o bildirib. Swimmers mənə lazım deyil, yalnız носильщики. Onun istifadə etmək necə öyrənmək üçün işin var Митзи.
  
  
  O, hələ də orada idi, onun harada tərk ee, amma cip onun altında yox idi. Yalnız yük maşını hələ orada idi. O, mənə dedi ki, onlar getdilər, bütün dərhal; ola bilsin, eyni zamanda, zaman yola salınması gəmilər. Onun dedim bax pro, və bu şübhə ilə mənə baxdı.
  
  
  "Siz heç düşünürsünüz ki, Cerom təslim olacaq, eləmi? O nə olacaq?
  
  
  Mən dedim Nuhu və Флемингу ki, düşündüm ən delle. Lakin onun bilərdi danışmaq Митзи. "Qeyd edim ki, o dua Kastro yardım haqqında. Onun proqnozlaşdırmaq ki, biz gözləyə bilərik bombardmançı, канонерских qayıqlar və hər şeydən ki, Rusiya göndərə bilər bizim başını vasitəsilə Kuba. Ümid edirəm ki, bizim burada daha çox olacaq ". Onun danışdı hey haqqında qayıqla ki, müxtəlif qəza bəndin üzərində, və ki, mən nəzərdə məsləhət Nuhu göndərmək ego qəbilə bir müddət uzaq jungle zaman biz də gedəcəyik. Bütün ərazisində otel isə ayaqları altında ola bilər, çox накалиться.
  
  
  O, mənə baxdı ilə жалостью. "Bu ideya reallaşa bilər yaşayış məntəqəsi rusiya. Uğurlar ".
  
  
  
  
  
  
  
  Fəsil 10
  
  
  
  
  
  
  
  Qarşılıqlı külək idim üçün kifayət qədər güclü sarsıda suyun səthi, lakin demək olar ki, dərhal bizim sürəti. Yedək nəzərdə tutulmuşdur deyil, sürəti isə arabacıq yedəkləməsi barjlar idi daşıyan məhsulları ətrafında daxili işlər rayonlarının Port-of-the-Спейн, və baxmayaraq ki, biz sailed maksimum sürəti var, hissi var idi ki, biz ползем.
  
  
  Köməyi ilə insanların toni qazandı onun azad bu qayıq ilə məşğul olan kəndlərin quruya hücum zamanı rəqib, sonra isə kiçik təmirdən o, bizə пригодилась.
  
  
  Nuh göndərdi, öz adamlarının rayonda digər tərəfdən dağlar, onlar рассредоточились almaq üçün əlinə əsgər Джерома. Onun gətirə bilər toni qazandı dərk ki, qala daha etibarlıdır, və çətinliklə məcbur ego getmək bizimlə. O tercih qalmaq, öz tayfası, amma mən ona işarə idi ki, o, daha yaxşı xidmət etmiş, öz tayfasının gedərək bizim kömək edir. Bundan başqa, indi məlum oldu ki, o, aldı Флеминга onun qanadı altında, o, şübhəsiz ki, ödəmək məcburiyyətində bu qiymət. Fleming də qətiyyətlə təkid etmək üçün o, bizə müşayiət, və nəhayət o, könülsüz vermişdir.
  
  
  İndi çıxırıq üzrə lagoon azn захваченном буксирном hava yastıqlı. O, sürəti ilə məşğul olan var idi, hətta ən yaxın ada səyahət çevrilib qismən gecə səyahət. Lakin bu zaman parlaq günəş işığı, indi biz olurdu yüngül hasilatı, əgər düşmən təyyarələri peyda olana qədər, biz tərk lagoon daxil əsas. Sonra onun otel cəhd üzmək pərdəsi altında sahil və gizlənməsi gözədəyməz, sonra keçmək açıq dənizə yerdə bizi gözləyir.
  
  
  Hər yerdə, harada ki, biz sailed, qumlu sandbanks idi неглубокими, amma, ən azı, mən görmədim, heç bir mühafizə vasitələrinin daşqın səviyyəsindən aşağıda paltar. Əgər bizim aşkar? . Onda bizim olardı ümid azdır.
  
  
  Mən getdim üzrə изгибу lagoon. Sahilə qədər su özü зарос джунглями. Slate yola altında su sualtı kanyon. Onun deyərək necə olar yalama sahilə. Onun, buna ümid bəsləyirdim ki, yedək qaranlıq bitkilər deyil görkəmli məsafədə. Lakin bu, sən demə тщетной inşallah.
  
  
  Biz demək olar ki, biz məqsədləri zaman eşitdim yaxınlaşması təyyarənin. O, təyyarə ilə yavaş-yavaş və низменному görünürdü, heç bir hiss, bizim hələ ki, özünü açıq şəkildə üzərində gördüyümüz, və uçdu, tez qayıt. Təyyarə deyil keçirmək бомбовую yük, amma elə o olardı ki, silahlıdır, əks halda o, heç narahat olmazdı uçmaq geri.
  
  
  Kiçik işçi лошадка ki, biz угнали, омела yaxşı çeviklik və onun tez поворачивал. Nuh втолкнул Флеминга kabinəsinə arxasında məni, вытолкнул oraya Qablaşdırmanın, растянувшуюся göyərtə.
  
  
  Tez yaşadığım güllə getdim bizə sonra su vasitəsilə. Onun kursunu dəyişib və güllə hit məqsədi. Zaman təyyarə uçdu ci ilin əvvəlindən ikinci dəfə onu eşitdim громовой bizim pulemyot. Ötəri nəzər poop mənə göstərdi ki, Митзи hələ yaxşı qız. Silahları var idi, həm əlindədir və o da düşüb məqsədi. Бензобак bir ətrafında qanadları partladı və təyyarə çökdü dəniz. Митзи aşağı saldı avtomat verdi mənə işarə qələbə.
  
  
  Onun hələ bir cəsarət sevinmək. Təyyarə şübhəsiz idi radiorabitə bazası ilə. İndi bu oldu, digər pilotlar, deyəsən, müzakirələrə yekun vuraraq. Lakin bu, bir müddət bilər, və biz gedirdi ih gözləyin.
  
  
  Ağız lagoon dərinliyi idi, o qədər gözəl ki, qumlu sandbanks yaxşı idi görünür gözlə. Lakin o, yedək idi, kiçik bir çöküntü və keçmişik olmadan əmək. Onun dayandırıb ilə burun açıq dənizə. Və onun dərhal ih gördüm: iki kəskin ülgüc, burun sürətli patrul катерова рассекали su. Qamətli greyhounds мчались bizə tam getmək kimi yalnız gördülər bizi. Və onlar dərhal bizi gördülər. Bizim четырехцилиндровый Dodge bilməzdi qarşı güclü двигателям ih-də машинных şöbələrində.
  
  
  Bütün, biz edə bilər ki, bu, vaxt qazanmaq. Bəlkə, qayıdaq şübhəli müdafiə qalasının? Onun düşündüm ki, gələcəyik olub. Onun маневрировал буксиром soruşdu. "Hər kəs burada necə bilir idarə qayıq?"
  
  
  Qızlar bilərdik, nə bu. Əlbəttə, onlar sailed yalnız яхтах, amma iş yedək deyil, çox fərqli idi.
  
  
  "Əvəz məni. Geri qala. Gözləmək qədər qaranlıq cəhd əvvəl yenə.
  
  
  Tara проскользнула mimmo Флеминга götürdü штурвал. O dedi gərgin tonda. "Onlar çox sürətli, Nik. Biz onlardan deyil gedəcəyik.
  
  
  'Mənim pusu əməliyyatından. Доверься əmim Нику.
  
  
  Mən heç vaxt izah etmək. Onun qaçdı azn квартердек tutdu avtomat və döyüş sursatı və atıldı bayıra. Onun snuck вброд sahilə və göyərçin jungle. Yedək yöndəmsiz грохотал düz kənara qala. Patrul kateri sima və навели öz pulemyotlar. Dərhal görə буксиром üzrə su idi fəvvarələr.
  
  
  Lakin onlar çox vaxt. Onlar davam üzmək yan-yana. Belə ki, onlar heç vaxt keçə bilərlər üzrə dar koridorda.
  
  
  Bu da işləmir. İlk sel quruya azn sandbanks. Быстроходный gəmi ayağa qalxdı şahə qalxırdı ataraq bayıra demək olar ki, bütün ekipaj. Ətrafında sığınacaq jungle onun обстрелял insanlar hələ də olan gəmidə.
  
  
  Başlanğıc ikinci keşikçi kater də başına eyni aqibət. Lakin bu idi əlçatmaz mənim unutmaq lazım deyil. Təəssüf ki, bu iş vermədi və o, öz mövqeyini dəyişib. Onlar bilmirdilər ki, məni görmək və dəqiq bilirdik ki, orada onu deyiləm, amma iki pulemyot atəş uzun очередями kənara ağac idi ki, onların arasında. Onu gözləyirdi üçün qalın бревном, onlar qədər yorğun, ya onlar tökülmək sursat. Hər halda, bu, heç etdi, özünü uzun müddət gözləməyə. Var idi böyük problem daha avtomat sahilində, olan yenə də bilmədi hit ih. Громовой ih mühərrikin çevrilibdir şiddətli визг zaman onlar çalışırdılar ki, ayrılmaq qum sandbanks. Yem geniş затряслась. Bütün başqa sükan, прыгнули bayıra üçün rast gəlmək iti burun. Qayıq hərəkət qarış görə дюймом, amma hərəkət edib. Və sonra yarım dəqiqə iş оторвалась. Ekipaj yerindən sıçrayıb xaricdə və geri istiqamətində Port-of-the-Спейн. Onun yaxınlaşdı, & nb baxdı və su vasitəsilə həyata lagoon qədər uçurum. Bizim yedək gəlib, firavan və hər şeyi yalnız bu turnirlərdə pilləkənlə. Onu fikirləşdim ki, hazırlanmış, onlara xoş sürpriz. Əgər bir patrul belə asanlıqla çıxardı qayıq üzrə qum sandbanks qaldıra biləcəyik və digər. Biz olardı nen tez уплыли üzrə Qrand ЛаКлер. Bəzi ətrafımızda edə qoymaq forma ekipaj. Əgər kimsə sahilində gördüm, bizi, bizi olardı ediblər insanlar üçün Джерома. Və çıxarılması qayıq ilə melih olmamalıdır idi ki, səbəb heç bir problem yoxdur. onun idi, Onun planlaşdırırıq geri qala, ala, öz adamları və birbaşa buraya yedək. Əgər ona kifayət qədər qüvvələr olur barjlar idi, o bilər çətinlik olmadan çıxarmaq patrul qayıq.
  
  
  Mənə birdən-birə oldu, çox yaxşı. Hələ ki, onun heç bir səs eşitdim. Və cırıltı açılış yüksələn azn təpə arxada məni. Ən azı dörd idi, insan. Onlar bir şey deyirdilər bir-biri ilə. Haradan, dərzi şeytana, onlar birdən-birə gəlib? Bəlkə ih buraya подманила atıcılıq. Mənə vaxt var idi tapmaq üçün daha təhlükəsiz yer.
  
  
  Onun bir an düşündü haqqında qayıq ki, gördüm yem göyərtə патрульного qayıq. Lakin bu, heç də görünürdü həlli üçün ən yaxşı çıxış yolu açıq su. Əgər onlar gördülər məni, ona olardı ölü. Onun bilərdi cəhd доплыть qədər qalanın adı altında нависающей bitkilər.
  
  
  Lakin, bütün bu qanı ilə & nb onun ola bilər əminəm şirkət. Барракуды və ya shark. Yaxşı ki, mən nə edə bilər, bu cəhd və geri qala təcrübəsi əsgər rayonunda ki, onlar artıq обыскали.
  
  
  Onun yaxınlaşdı, torpaq və ehtiyatla başını vurulmuş üzərində кустами. Üçüncü patrul qayıq dayanmışdı demir var sahillərində və ego шлюпка qoymaq zolaqda qum təpənin ətəyində. Bu qayıq bilər daşımaq горстку insanlar. Hə, az idi, yoxsa mən oldum olardı eşitmək daha çox səs qazanıb.
  
  
  Ki, indi? Mən istəmirdim ki, gözləyin, hələ ki, əsgərlər görünür, mənim görmə. Ona görə naturada ovçu. Sevgi gözləmək, zaman yanıma gəlib çətinliklərə. Onun ih axtarır. İnsan hücumda həmişə üstünlüyə malikdir. Üstəlik, məndə idi, əlavə bir arqument. Hər kəs ona görüş ola bilsin, burada yalnız düşmən. Və hər bir səs ki, onlar eşitdim, ola bilər bir səs onların ətrafında. Onlara gözləmək üçün götürsək, hələlik onlar əmindirlər ki, heç bizi öldürəcəklər bir vasitəsilə öz xalqı və onun bilərəm hücum kimi yalnız ona heç bir şey görmək və ya eşitmək.
  
  
  Keçirilməsi, avtomat, ki, o, heç зацепился üçün böyük yarpaqları və sürünən, onun başladı yavaş-yavaş irəliləmək yer. Sonra otuz metr onu gördüm, necə hərəkət edir ki, bir коричневое. Kişi əyilib üçün проползти altında üzüm лозой, onun diqqət diqqət şey qabaqdadır, o, arxasını mənə. Bir sürətli hərəkət, o birdən yoxa листве və onun itirilmiş ego üzrə nəzərdə tutulur.
  
  
  Mən də ardınca getdi. Əgər onu öldürə bilərdim ego, bu doğurdu olardı çuxur ih satır. Və bu deşik kifayət qədər böyük olacaqdır, əldən Nick Carter.
  
  
  Əgər onun gördüyü, onu olardı подманил digər özünə, amma o ola bilər hər an ətrafında çevirmək, görmək məni və mənə verə tam shot. O məsafədə tökmə üçün стилета.
  
  
  Onu götürüb, avtomat, sol əlini silkələyib öz стилетом sağ əlində başladı ağ quşa sarı yeridi üçün ona. Onun idi, üç metr arxasında idi. Daha sonra o geri döndü. O, təəccüblə mənə baxdı və qaldırdı tapança-pulemyot. Onun bıçaq atdı. O, вонзился emu boğaz əvvəl o, macal tapıb спустить siz trigger. O, çökdü olmadan xüsusi səs-küy. Onun, yaxınlaşdı ona görə стилетом.
  
  
  Burada mənim qol partladı.
  
  
  Zaman onun özünə gəldi, mənim başlıq böyük mənası yoxdur iyirmi bit-qrupların hər biri ətrafında olan müxtəlif mahnılar ifa. Onun baxdı ağacların və gördüm ki, üzərində ordu forması üç çirkin xoşbəxt şəxslər. Mənim əlləri bağlı idi mənə aşağıda. Odin ətrafında üç idi сержантом, digər iki - sıravi. Çavuş заправил mənim стилет üçün kəmər, əsgərləri daşıyan avtomat, mənim və mənim "Люгер". Çavuş gördüm ki, mənim kimi gözlərini açdı, yaxınlaşdı licks və başlayıb ботинком mənə qabırğa arasında.
  
  
  "Üçün Бельмонта", - donquldandı, o, yenə də məni vurmaq ayaq. Deməli, onun прооперировал boğaz Бельмонта. Aşağıdakı kimi olacaq mənim boğaz. Əlləri arxasında onu heç bir şey edə bilmədim qarşı bu fors-major. O rubbed əlləri, razı, öz hasilatı. "Qalxın, mister min dollar", - dedi. "Sən də almaq təşviqi".
  
  
  Mən yönəldi yerindən. Belə ki, mən onlar üçün daha çox qiymətləndirilir diri, nə ölü. Əgər onlar belə otellər təhvil məni təhlükəsiz və səs, mənə elə gəlirdi ağlabatan ki, onlar da bunu etməliyik, bütün işləri. Çavuş щелкнул barmaqları ilə. Əsgərlər məni qaldırdılar ayağa. Odin onların ətrafında bərk-bərk "люгер" mənim лопатке və təkan başladı. Var idi iki qərarı ilə. Ya onu davam getmək, başqa qırdı olardı, özünə kürək. Mən getdi.
  
  
  Onlar столкнули məni yerdən harada idi qayıq sahilində. Çavuş рявкнул qalan, öz xalqı üçün onlar artıq axtarmaq. Onlar tutdu məni.
  
  
  Cavab iki səs və bir müddət sonra ətrafında jungle çıxdı müşayiət edən ih əsgərlər. Onlar hamısı çox xoşbəxt olur.
  
  
  Çavuş əmr новоприбывшим keçirmək ölü güllələnib və biz artıq yoldadır. Daşıyan meyit qarşıda məni, digər iki mənimlə və çavuş arxa cəbhədə. Onu xüsusi qayğı öz gələcək. Yəqin ki, var idi görüşü ilə islaq подвалом və sadist, aparıcı dindirilməsi, sonra görüş başqa birisi ilə.
  
  
  Hətta əgər Хоук haqqında bilmək mənim taleyimə, o heç bir şey edə bilməz. Öz postunda emu çətin idi ki, tanımaq daxili işlərinə Böyük Лаклер idi implicated amerikalı agent.
  
  
  Biz yarı yolda çimərlik ətrafında jungle eşidildi shot. Cry, arxasında məcbur bizi bütün çevrilə. Çavuş dayandı. O gedirdi düşmək. Ön hissəsi ego форменной камзолы qırmızı oldu. Əsgərlər набросились ona, sanki mehmanxana ego tutmaq. Ускользнув ondan, onlar götürüb öz tüfəng sıx подлесок ətrafında var. Yenə gun shot. Əsgər mənim sol, подставив mənə arxadan zərbə alıb başını yerə düşdü. Kim mənim sağ, çaxnaşmaya qapıldı, əyildi və qaçdı.
  
  
  Onun başlayıb ayaq yatan. O, hərəkətsiz uzanıb. Qalan iki əsgər yüksək əllərini qaldırdılar. Митзи çıxmısan üzrə подлеска, наставив onlara revolver. O, застрелила bir əvvəl onun yaxınlaşdı yaxın kifayət qədər sıxmaq üçün onun bilək. Qalan əsgərlər əllərini qaldırdı daha yüksəkdir.
  
  
  O, acıqlı-acıqlı mənə baxdı. "Amma sən heç olursan sentimental düzdür, Karter? Bizdə heç vaxt məhbus ". O, высвободила bilək və повернула atıcı silahlar geri əsgərin ki, bu zaman rəngi ağappaq idi.
  
  
  "Dayan, - dedim. "Mən almaq istəyirəm ih canlı. Saxlamaq ego altında дулом tapança və görün olacaq ortaya mənə bilək bir tərəfdən.
  
  
  Onun geri dönüb və o başlanğıc развязывать ip mənim bilek. Массажируя spazmı ilə barmaq, onun yaxınlaşıb əsgər iplə və jest göstərdi ki, heç boğmağa gedirəm ih ondan. Onlar başa düşdülər ki, mən nəzərdə tuturam.
  
  
  Əsgər olan, onu yoldan ilə ayağı, sıçrayıb ayağa qalxdı, sanki ness çiyinlərində ton qurğuşun və iki əsgər tərəfindən mənə görə sahilə isə Митзи üçün sığınacaq. İncə gəmi hələ ətinə batıb qalmışdı azn sandbanks. Biz girdi suya, o da apardı iki əsgər burun. Onun rəvayət etdiyi kimi təkan qayıq verdim Митзи üçün poop və kömək hey dırmaşmaq üçün göyərtə.
  
  
  O, yaxınlaşdı kokpit və başlatdı mühərrik. Onun eşitdim qədər yara mühərrik və yaxınlaşıb burun. Eşitdim хриплое mumbling. Sonra bu kəsildi. Hələ odin g? n? rale, sonra isə tamamilə heç nə. Mənim diaqnoz idi: günah. Və onun bilərdi təşəkkür etmək üçün özünü bu.
  
  
  "Dayandırmaq", - deyə o, Митзи.
  
  
  Onun atıldı xaricdə, əmin olun ki, mən haqlı idi, və отследил deşik tərk mənim çekim. O, haqlı idi. Onun hit işləməlidir zamanı выстреле komanda. Və nə daha pisdir, tank idi пустынен dibinə. Bizə damla benzin.
  
  
  Onu hiss бессильным. Bizim yanacaq, bizim enerji. Bizim enerji, bizim патрульного qayıq, bizə həllinə tərk ada. Tamamilə heç.
  
  
  Митзи bağırdı, bütün kabin. "Ləqəb, əsgər. Onlar qaçırlar! '
  
  
  Onun atəş, hava, və onlar dayandırılıb. İlə опущенными çiyinlərini. Yəqin ki, onlar indi gözləyirdik güllə arxadan. Onun atıldı xaricdə və yanaşdım вброд. Daha heç bir mənada saxlamaq ih, lakin onun otel, malik döyüş sursatı. Onun jest dəvət ih sahilə çağırdı Митзи.
  
  
  O zaman yetişdi, bizi onun yol verdi hey saxlamaq altında bir дулом tapança və digər azad və onun ayaqqabı və şalvar. Onun bağladı штанины birlikdə набил şalvar патронами, затянул kəmər kəməri, закинул ayaqları özü boynuna.
  
  
  "İndi isə gedək ih", - əmr etdi ki, onun qız. "Onlar bizə daha çox lazım deyil, onlar artıq bizə zərər verə bilər. İki və daha çox və ya daha az bir fərq yoxdur ".
  
  
  Onun əli ilə onlara göstəriş idi. Onlar heç də lazım olan dəstəyi. Onlar getdi, biz Митзи kimi tez mümkün kimi rəhbərlik qala. Nuh жарил balıq və göy mənə necə anlamaq üçün uzun müddət onun el. Və mənim sümükləri mənə dedilər ki, mənə yatmaq lazımdır. Baxmayaraq ki, mənim iş idi və qaranlıq düşənə qədər keçəcək müddət əvvəl yarayar, qaranlıq, və mən fikirləşdim ki, gedim etmək üçün möhlət ilə rum, isti balıq və meyvə.
  
  
  Onun tapdı, boş otağa düşdü, daş döşəmə və rahat. Митзи məruzə edəcəkdir. Onun heç bir fikir idi, nə dərəcədə yüksək idi siyahısında Хоука, lakin əgər biz nə vaxtsa выберемся ondan canlı, nə deli istehza taleyi, onun gedim onun arxasında. O idi xüsusi medal qazanıb.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Fəsil 11
  
  
  
  
  
  
  
  Vaxt məhv nərdivan. İndi escape dəniz шталь mümkün deyil, o, daha çox bilməz, bizə xidmət edir.
  
  
  Məhv edilməsi, bu cür arxeoloji xəzinə idi addım olan, onun heç getmək istəyirdi, amma bu, çox təhlükəli çıxışı qala. Biz eşitmək bilər kimi, sahil yolu və cığır yaxınlaşır maşın, amma Джерому gələ bilər, ağlına bir fikir göndər gecələr avarçəkmə qayıqlar göndərmək və onların insanların pillələrlə yuxarı sessiz bizim üçün. Bizi isə həddindən artıq az idi, bütün izləmək üçün фронтами. Göz toni qazandı tündləşib zaman onu dedi emu, nə etməliyəm.
  
  
  Onun açdı son qutusu dinamit, çıxardı, iki dama və baxdı köhnə patriarxı. "Mənə də ağrılı, Nuh. Əgər biz выберемся buradan canlı, ona söz verirəm ki, AX tikiləcək yeni pilləkən ".
  
  
  Onun qaldırdı pulemyot üçüncü ступеньку aşağıdan, прострелил bir neçə deşik bərk сланце, təsdiq динамитные dama daha yumşaq, heç bir окисленную hissəsi və yandırdı запал. Onun yenidən qaçdı və artıq idi, divarları daxilində, zaman partlayış baş verib. İsə avalanche təbii daş gurultu ilə uçub, su və zaman səs ayə, uçurum yenidən çevrilib dik, alınmaz yamac.
  
  
  Belə ki, indi qalır yalnız iki giriş yolu olan əbədi idi дежурить gecələr. doktor Fleming baxdı pis deyil, və mən şübhə etmirdim ki, bizə uğur daşımaq ego başqa bir ada Nov. Qrupun qalan bilib qoşulmaq insanlara toni qazandı jungle. Onun gedim şəhərə, tapa Джерома və прикончу. Əgər hərbi обезглавили, hər şey, yəqin ki, успокоилось olardı və Флеминга olardı bərpa prezidenti vəzifəsində.
  
  
  Onun təqdim plan Nuhu və o, etiraz etmədi. Biz razılığa gəldik ki, o gecə, o olacaq qorumaq kənarındakı yol isə onun olacağam nəzarət тропой. Onun hazırlanıb ego göstərdi kimi взрывать mina və bağlı bütün vaxtı haqqında. Sonra onun yoxa başqa istiqamətdə. Hələ ki, bizdə idi, dinamit, gecə bizi heç kim hücum edə bilər.
  
  
  Tara otelin kömək. "Atam məni göndərdi ki, sizə kömək. Siz bunu unutmamısınız? Və sənə istirahət lazımdır. Elə bilirsən, mən bilmirəm взрывать kimi Митзи zaman lazımdır?
  
  
  İşıq kibrit var, bəli. Amma bir o öhdəsindən həyəcan? Amma, ən azı, ee, şirkət etdi olardı mənim bir saat daha xoş. Bundan başqa, o, gözləmirdim hücum gecə. Qoşunların polkovnik əhəmiyyətli itkilər və o, şübhəli sonra zərər ego патрульного qayıq Джерому üçün biraz zaman зализать öz yaralar.
  
  
  Onu dedi bir qız ki, подежурю ilk saatları, amma o, otelin bu barədə eşitmək. O, düşünürdü ki, mənə istirahət lazımdır. Heç nəzərə alaraq, elə bir şey yoxdur. Belə ki, mən əlini uzatdı və icazə etmirdi öhdəsindən gəlməyi məni.
  
  
  Artıq günorta vaxtı, zaman günəş gözümün разбудило məni. Onun yenidən hiss adam istisna olmaqla, konusları başlıq, harada məni vurdu, əsgər. Tara oturmuşdu arxası стволу ağac, бодрствующая, amma сонная. Mən nax idi baryerini. Onun çevrildi onun üçün.
  
  
  Ee səs absurd kar. "Ləqəb, onun xəstələndi, mənim ağrıyır həyat. Son bir neçə saat oldu daha pisdir ".
  
  
  Biz idik altında yüksək аркой, ətrafında ağac və yarpaqları arasından просачивались zolaqları sarı günəş işığı. Dəri Tara idi, yaşılımtıl-sarı və parıldayırdı kiçik капельками bank. Qarşısında onun gözləri idi boz haze. Onu götürdü ee əlləri və qaçdı azn təpə gətirib qapısı. Onu içəri çağırdı və toni qazandı. Onun, qorxdu ki, o, hələ olacaq keşiyində. Nəhayət, o, yeganə знахаром, nə olardı ki, bizə dəyər.
  
  
  Girdi qala vasitəsilə bir neçə saniyə sonra məni. Onu ehtiyatla qoymaq Qablaşdırmanın döşəməyə və Nuh, dərhal işə başlayıb. O, пощупал xərçəngi azn ee boyun, onu tutdu bilək, açdı hey, ağzına baxdı, onu xurma. Bundan əvvəl o, ih düşdü, onu gördüm blister parmaklarınızın ucunda.
  
  
  Heç vaxt qoca da belə tələsirdi. O, helikopterlə meydana ətrafında otağı. Onun arxasınca qaçıb, amma heç azalması artıq bir gün o, yenə çıxdı плетеной циновкой və тыквами. O, heyvan mənşəli циновку, hit onun ayağı və əli məndən xahiş etdi ki, onu qoymaq qız. Onu başa düşdüm ki, o lazımdır, müqəddəs və bir işıq kiçik bir ətrafında qaranlıq otaq.
  
  
  Onu qoydu Qablaşdırmanın üzərində циновку və üzərindəki nax paltar. Birdən həyətdə idi və Митзи, əvvəlcə maraqlı, lakin daha sonra обеспокоенная zaman, o gördü бескровные dodaqlar qızlar.
  
  
  Nuh saxlanılır yarım balqabaq bir ətrafında, onun böyük əlləri. O silkələdi məzmun xatırladırdı qarışığı su və yaşıl sabun.
  
  
  """Öncə". Ego sözləri idi kəskin. Biz itaət, o, başını qaldırdı Tara, açdı hey, ağız və maye tökülür hey boğaz. "Манчин", - deyə o bildirib размеренно. "Çox adətən, zəhərli ağac. Bir bite ego meyvə səbəb ola bilər insan şiddətli bir ölüm. Hətta touch стволу çox təhlükəli ola bilər. Siz yalnız baxın yazıq uşaq ". Birdən-birə Tar çatdı. Nuh yenidən onu qaldırdı və təkrar tökülür, bir az maye hey boğaz. Hələ ki, o qalmış mərtəbəsində, nəfəssiz, onun yadına düşdü ki, artıq bilirdi haqqında манцинелле. Bu idi ki, olduqca ciddi, kimi yalnız qeyd Nuh.
  
  
  Qocaya kömək lazım idi. O dedi: "Pour bir az maye hey barmaqlarını. Heç üç!
  
  
  Onun bu etdi. O, üzünü çevirdi, onun bilək görmək onun geri. O da əhatə edilmişdir yarpaqları. Onun tökdü maye hey, geri, bu zaman onun bədən sıxıldı ağrılı спазмах.
  
  
  Onun eşitmək kimi bir qoca rahat bir nəfəs aldım. "Mən hesab edirəm ki, biz bunu yalnız vaxt", - deyə o bildirib. "O, поправится".
  
  
  Bir müddət sonra spazmı kəsildi, və bir qız qoymaq, hərəkətsiz. İndi Nuh qoydu balqabaq ilə sabunlu qarışığı aldı digər balqabaq. O, başladı, nə zəngin, emulsiya ətrafında ağ toz və nəyəsə oxşayan mis. O, aşıb qız və hey tökülür. Sonra o, qoydu onun yan.
  
  
  'İndi sizin növbədə.' O, ayağa qalxdı, açdı, mənim köynək və вывернул onun tərsinə çevirdi. Parça olub da ядовита. O, sildi, mənim əlləri qədim romada çobanyastığı mədəniyyət çıxış edir, ən yaxşı halda, görüb eyni şey öz əlləri ilə və gülümsədi. "Mən sizi xəbərdar etmək. Jungle - adətən başqa, bəzən düşmənidir. Götürün, digər tərəfdən həsir; biz indi mənəvi əvvəlinə ee kölgəsində ".
  
  
  Tar, gözlərini açdı, biz hakim onun ətrafında bir qaranlıq otaq və уложили azn yataq. O, şüurunda, lakin hələ də çox xəstə idi.
  
  
  Bu o demək idi ki, nəticəsi üzrə qalanın yox olacaq. Biz idik keçirmək Флеминга və Qablaşdırmanın, amma mümkün deyil. Heç kəs dağlar. Bütün təhlükələr ki, bizə hədələyirdilər. Əbədi gözləyin. Onun sel yanında sarışın və birdən başa düşdüm ki, narahat olmasın, onun haqqında daha çox otel, etiraf etmək. O, mənim xoşuma gəldi, indi də bu oldu mənim üçün aydın, həmişəkindən daha. Əgər Nuh hiss kin-dərhal, o olardı, artıq ölüdür. Qoca onu xilas olaraq ən son anda, buna görə də o, yenə ayağa qalxdı, mənim hörmət. Onun iyi səhər yeməyi. Mən heç fikir vermirdim, hələ ki, Nuh deyil çağırdı. Sonra onun yaxınlaşdı və qalan artıq yemək yeyirdi.
  
  
  Məni sürpriz gözləyirdi. Var idi qonaqlar. Qara gənc набедренной повязке. O gətirdi xəbər, və güman ki, ifadə şəxsin toni qazandı, bu çox yaxşı xəbər. - mənə dedi Nuh səs, bir cavab əks yorğunluq, zaman Митзи və Fleming удрученно dayandı yanımda. O gecə qəbilə deyil бездействовало. Onlar göndərdi, öz kəşfiyyatçılar.
  
  
  Əsgərlər Кариба Джерома da oturub əlləri qoymaq. Onlar çəkdik кордоном sahil boyunca lagoon qədər çimərlik, harada dayanıb, mən vəzifə üçüncü patrul qayıq. Bizi mühasirəyə aldılar. İki xəstə hətta mənə yox idi düşünmək keçmək etmişdim. Onun soruşdu oğlan bilərmi, o, məni çıxarmaq və revmatizm qısa idi: xeyr. O, buraya qədər necə ətraf başa çatdırılmışdır. İndi o da qayıda bilər.
  
  
  Deməli, Tar hiss eləmirəm hərəkət qoşunlarının. Əgər o, yuxuda deyil, onu edə bilər ki, bir şey eşitmək. Və ya, ola bilər, onlar, hər halda, çox uzaq. Onun baxdı безмолвные rəqəmlər ətrafında məni anladım ki, biz nə qədər zəif, və birdən-birə onun daha çox ac idi.
  
  
  Onu götürdü. Ən azı, bu tuturdu məni. Sonra nahar biz sakitcə oturmuşdu. Biz gözləyirdik.
  
  
  Onun səs eşitdim ilk payına görə saniyə əvvəl Nuh üzünü mənə şəxs. Bu qaranlıq tənbəl qul təyyarələrin. Qoca yavaş-yavaş ayağa qalxdı və dedi, sanki dəvət bizə çay: "Təklif edirəm ki, sığınmaq catacombs. Mister Karter, heç возьмете olub, siz öz miss Сойер?
  
  
  Bir dəfə mənə dedi Митзи, qoca idi, sürprizlərlə doludur. Belə ki, altında qala var idi, zirzəmi. Mənə maraqlı idi, necə dərindən və əgər o, dözmək bilər bomba var və əgər biz dəfn edilmişdir orada diri-diri. Митзи побледнела və o, bilirdi ki, o indi düşünür eynilə. Amma yenə də bizim seçimimiz yox idi.
  
  
  Mən kənarda getdi Тарой. Mən rahat nəfəs bildirib ki, o, artıq bilərdi tebrik mənə görə boyun. Zaman onun çıxarmış, onu küçəyə, Nuh приоткрыл qapı ətrafında qalın şifer ki, onun əvvəllər görməmişdim.
  
  
  Митзи və oğlan artıq qaçıb üzrə nəzərdə tutulur. Fleming sadəcə keçmişdir deşik crutches. Onun onu izlədi. Nuh bağladı, özü qalın qapını tərk bizim meydança çox qaranlıq.
  
  
  Vasitəsilə saniyədə yandırdı qığılcımı bir parça кремня və şam yandırdı. Bizdə müqəddəs idi. Nuh uzatdı şam oğlan götürdü Флеминга əlləri və getdi темному tətbiq tunel aşağı enərək bir neçə ступенек, kiçik alov üzərində başını парнишки манило bizi.
  
  
  Tunel kifayət qədər geniş keçmək üçün bizə, lakin hündürlüyü qoymayıb yaxşı deyil. Yüksək kişiyə oldum olardı əyilmək. Oldum diz əymək və Митзи склонила başını üçün удариться.
  
  
  Bu, uzun ömür idi gəzmək. Hər halda, bizim yuxarıda kifayət qədər daş tab gətirmək üçün güclü bir zərbə. Biz çatmışıq dibinin, biz oldu, sonra dik dönüş olduqca böyük bir otaq.
  
  
  Biz belə bir oyun paul və Nuh söndürdü, yan-yörəsinə bir şam. - Üçün canını xilas etmək istərsə, hava, - deyə o bildirib. Keçdi bir neçə dəqiqə. Təyyarələr bilər çoxdan üzərində bizə, amma heç bir partlayış idi ki pozub sakitlik olardı. Bizim səs. Bu xoşuma gəlmədi. Nə gözləyirdilər?
  
  
  Sonra onun haqqında fikir başqa. Tələsik qaçan tam adı, biz tamamilə unudub ki, bizə lazım ola bilər, əlavə çıxış. Nəhayət, mümkündür ki, hava hücumu заблокирует qapı katakombaları. Yalnız bir vasitədir, hansı ki, həmişə təminat verərdi, nəticə etibarilə bizə çıxış yolu: dinamit". Və biz yazmayıblar bir zirvədədir.
  
  
  Митзи gətirdi, avtomat, və groped onun ego qaranlıqda. Onun, pillələri qalxıb, geri, yuxarı itələdi ağır шиферную qapı təxminən üç düym. Parlaq gün müqəddəs rəbb kor oldu mənə, amma mən onu tutdu, hansısa hərəkəti. Ona qaldı yerində, hələlik mənim göz üçün istifadə olunur, işıq. Meydana dörd kişi rus formada. Əlbəttə. Polkovnik otel üçün Fleming götürülmüşdür canlı deyil, həlak bomba. Sonra o ola bilər əminəm ki, ego deyil, aradan əbədi.
  
  
  Onlar maşın var. Aşağı enərək ilə paraşüt, onlar dağıldı. İkisi birlikdə getdi bir tərəfə, iki - bir. Yəni, onlar otaqlara və açıq-aydın təəccübləndirdi, heç kəsi tapmaq üçün. Get-gedə onlar daha sürətli işləməyə başladıq. Ətrafında heç kim onlara baxmırdı, mənim doğru. Onun basdı qapı bir az daha geniş və прижался bu inilti ilə məşğul olan idi kölgəsində. Onun edibsə, axmaq bir səhv. Əgər onu gözlədi yuxarıda, onu asanlıqla перестрелял. İndi mənə gözləməli oldum və burada cəhd çıxarış bunun ətrafında maksimum fayda.
  
  
  Bir-bir onların ətrafında aldı üçün çox vaxt просунуть başını qapı arxasında olan onun saxlayıb. Bütün bu boş otaqları etdi ego unutqan, onun bir gun göndərilmişdir aşağı. Onun bir neçə addım geri çəkildi. O zaman onun daxilində, hit onun butt avtomatın ego виску. O düşdü və yönəldi yerindən. Onun döndü günü.
  
  
  Sayı iki çıxdı vasitəsilə otaqlar mənə geri. O, kifayət qədər yaxındır üçün стилета. Onun demək olar ki, heç vaxt промахиваюсь, amma o, geri qanrıldı. Kəskin ülgüc polad keçirilib mimmo ona врезавшись divar və gurultu ilə yıxılaraq yerə qarşısında ego ayaqları. O, təəccüblə baxdı və mənə tərəf döndü. Onun artıq gizlənir qapı arxasında. O, nə isə qışqırdı qalan azn отрывистом rus dilində. Dərhal gəldi revmatizm. Onlar planlaşdırılır ilə daxil yanğın. Bu məni qane edirdi. Onu pilləkənlə aşağı endi bu katakombaları. Mən gözlənildiyi kimi, onlar atəş deyil низменному isə səmimi irəli устремившись bir-birinin ardınca. Onun bildirən ih yarısında növbə əvvəl ih öz залп idi tutqun üçün səs mənim öz silah deyil встревожил dördüncü десантника.
  
  
  Mən eşitməmişəm kimi Митзи pilləkənlə qalxır arxasında mənə görə səs-küy. İndi onun səsi eşidildi arxasında məni. 'Nə var, nə yox?'
  
  
  "Bizim evləri var. Dörd. Mənim burada yalan və artıq üçü bir yerdə bir kənarda.
  
  
  Onun yanına qalxdı gün, amma dördüncü insan görmədim. Onu ucadan deyə çığıran, amma o qaldı укрытии. Həyətində idi мертвая sükut. Çox sakit. Onun yox idi, harada idi, və o, yəqin ki, mənə istədiyiniz shot, əgər onun başını vurulmuş çox uzaq giriş ətrafında fanarlar, Onun risk etmirdi tez ego itirmək. Mən inanmırdım ki, o, imkan verəcək ki, yenidən cazibe özünü buraya. Bəlkə də, o, ən ağıllı mühit var.
  
  
  Onun atdım Митзи rus avtomat. "Baxın-sursat".
  
  
  'Kifayətdir.'
  
  
  "Saxlamaq keçid nəzarəti altında. Onun qayıdacağam və sualımı verəcəyəm, varmı başqa çıxış yolu, bu, yeganə çıxış yolu ".
  
  
  Sonra o, necə onun vəziyyəti təsvir, Nuh şam yandırdı. Solğun işığında alov onu gördüm Флеминга, прислонившегося bu inilti. Tarın yanında oturmuşdu, onun bir neçə fut ondan. O artıq daha yaxşı baxdı, baxmayaraq ki, hələ görünürdü ошеломленной. Bu qaranlıq deşik, dərin dağlar, пропахшая palçıq və kif da yox idi mükəmməl ev выздоравливающих. Amma bilmədim dəyişə, onun vəziyyəti qədər нокаутировал dördüncü man. Nuh ki, bir oğlan dedi ki, прорвался xətt vasitəsilə ordusunun Иеронима. Oğlan başını götürüb şam və поманил məni ona əməl edin. Zəif sergey azalıb azn расписанный хольст's, висевший azn cür primitiv qurbangah. O, yuxarı qaldırdı və kənara kətan. Onun arxasında çıxdı dəhlizi.
  
  
  Onun, ümid edirdi ki, oğlan bilir ki, yola ona görə ki, bu обрубок şam uzun müddət yandırmaq edəcək. Biz pilləkəni düşdülər və daxil tunel ilə нишами divarları. Ki-burada şam крепились azn nalan da görürük, adətən bu idi огарки uzunluğu neçə sm İdi qorxunc, гнилостный iy. Tezliklə onu gördüm səbəbini. Əksər batches qoymaq insan skeleti, onların arxasında, daş rəflər boş qoymaq kəllə. Nəzərdə tutulurdu ki, bu mound tayfasının.
  
  
  Mənim hissi istiqamətləri подсказало mənə ki, biz gedək digər tərəfdən qalanın. Bir müddət sonra onu gördüm daş mərtəbə dairəsi dünyada. Onun üzərində idi dairəvi deşik inilti, eni çətin geniş mənim omuz. Bilmədim qədər nax almaq. Oğlan da bunu gördüm. O, məndən aldı avtomat, qoydu ego döşəməyə yanında şam və mənə kömək залезть. Onun qoyaraq əllərini yuxarı hissəsi və ağ vasitəsilə bilər.
  
  
  Onun огляделась. Onun dayanmışdı var xarici divarlar. Heç yerdə yox idi hərəkət. Onun, onun ağcaqanad əlini deşik etdi və avtomat.
  
  
  Onun вскарабкалса kənar dam və gördüm onun dördüncü ər. O, yalançı qarın üçün парашютами, onun silah yönəldilmişdir qapı arxasında olan dayanmışdı Митзи. Zaman özünü işdə onlar, adətən, çox təsirlidir. O, gənc və стройен, lakin ölümcül təhlükəli görə, ölümcül silah ego младенческих əlindədir. Onun çağırıb ego azn-rus: "Sən artıq burada заглядывал?"
  
  
  O, geri qanrıldı. Onun basdı siz trigger. Əlvida, naməlum əsgər. Qapıda meydana Митзи, gördüm bədəni yaxınlaşdı ona. Onun спрыгнул dam ilə. Bir xəstəlik səbəbiylə приоткрытой gün uçdu beşinci десантник. O, грохнул ağır револьвером Митзи boyun. Əgər onun otel və öldürmək ego oldum olardı прострелить Митзи. Lənət!
  
  
  O, mənə baxdı və dedi: yaxşı ingilis: "Выбрось silah".
  
  
  O bir şey dedi bir qız. Onun heyvan mənşəli avtomat.
  
  
  "Buraya gəl görüm, çox yaxın deyil. Dur qarşı bu divarları ".
  
  
  Ego forması idi ətrafında yaxşı maddi, nə var, ego həmkarlarının. Azn nen idi poqonları zabit, amma kəmər болталась nın. Hətta uzaqdan eşitdim onun ağır-ağır nəfəs Митзи. O onu qucaqladı, güclü, və o susdu.
  
  
  O, güldü. - "Mən verirəm ki, sənin üçün bir şans. Deyin mənə, harada doktoru Fleming. Əgər deyilsə, onun ilk пристрелю onun. O, daha sonra öləcək ".
  
  
  Mənim стилет idi əlçatmaz həyətində. Səsi eşidildi Митзи içindən diş. - "Qoy gedəcək, cəhənnəm olsun".
  
  
  Onun yavaş-yavaş döndü, ki, o, heç basdı siz trigger. O, шталь təhdid. - "Sənə dedim, hərəkət deyil".
  
  
  Onun görünüş etdi ki, qorxdum. - 'Deyil çək. Mən sizə deyim. O, gizlədir. Onun gedim ona.
  
  
  Митзи прокляла məni. O da çıxış edə bilər. Nə üçün qız-killer. Əgər o, kənarda məni qapıdan onun bilərəm выхватить silah birinin ətrafında rus. Amma oyun heç сработала. Rus da məlum olduğu ego yoldaşlar. Onu gördüm, o da düşünür.
  
  
  O, bizə istifadə edə bilərsiniz ilə Митзи kimi qalxan və bizimlə birlikdə enmək katakombaları. Bizimlə kimi girov edə bilər etmək Флемингу təslim olmaq. Amma ki, əgər Флемингу qayğı həyatımızı? Ki, əgər o, прострелит bizə hit üçün düşmən? Bu imkan var idi, nəzərə alsaq ki o bilmədi risk. Ona görə də o, başqa yolla getdi. O, yəqin ki, başa düşdüm nə dərəcədə əhəmiyyətli idi mənim üçün Митзи, o, sürət, hansı ki onun düşdü gun kimi yalnız o tutdu ee.
  
  
  
  'Bəli. Elə bu. Get onun arxasında. Lakin əgər siz bir şey edək ki, bu parça fahişələrin öləcək ".
  
  
  Oldum çıxış edir. O, bir baş yuxarıda qızlar, və mən bilirdim ki, bunu edə bilərəm idarə "Люгером" üçün kifayət qədər yaxşı прострелить emu başını, hələ ki, o mənə baxdı vasitəsilə qapı rozetkası ki, daxil oldu onun.
  
  
  "Get yavaş-yavaş", - deyə o,. "Qoymayın, əlləri havada. Heç наклоняйся. Onun izləyirəm sənə.'
  
  
  Biz getdik katakombaları. Qısa müddət əvvəl mən var pilləkən, o, məni dayandırdı. Yəqin ki, gözləri vərdiş işıq. Deməli, o, elə idi, ağılsızlıq.
  
  
  Mənə icazə davam edin. O, bir daha təqib məni. Zaman onun aşağı düşdü, onu hiss etdim ki, kiminsə əlini öz əlində. "Mən görmüşəm və eşitmişəm bunu. Gəl mənimlə.' - pıçıldadı Nuh mənə qulaq.
  
  
  O, davam etdi saxlamaq, məni və parsons irəli. Onun pıçıldadı emu ki, mən düşdü və ego barmaqları сжали mənim bilək.
  
  
  "Bu, heç vaxt əməliyyatından. Siz görə bilərsiniz geridə. Risk görmək kölgə və спустить siz trigger çox böyük. Biz edək, başqa cür. Söz "kölgə" verdi Nuhu fikir. Ən azı, belə ki, o, mənə sonralar dedi. Şam yandırdı ilə məşğul olan sönük işıqlandırmış qutusu, наполненную kiçik taxta bebek. Nuh götürüb bir onların ətrafında воткнул da bilər, uzun bir iynə ki, o da çıxarıb ətrafında qutuları, sonra qaldırdı kukla qarşısına.
  
  
  Ego dodaqlar başladı hərəkət sakit-sakit, namaz. Allahım, Митзи oturmuşdu xaricində ilə револьвером, приставленным onun boyun və Nuh bilmirdim ki, bunu başqa necə çağırmaq, hansısa bir allah ildırım.
  
  
  Fleming və Tara da geniş gözlü baxdı, qoca. Nuh pilləkənə tərəf getdi, hələ muttering altında özünü burun. Onun onu izlədi.
  
  
  Onun idi və bunu görmək. Bundan başqa, onun idi və azad Митзи, əgər hiylə uğursuz.
  
  
  Митзи və əsgər dayanırdı zülmət qapı arxasında, hər iki kölgə. Biz Nov dayandırılıb pilləkəndə uzaq kifayət qədər gizlətmək üçün onlardan. Rus əsəbi baxdı pilləkəndən açıq qapı. Митзи idi напряжена hazırdır və lazım gələrsə, atmaq hər kəs onların ətrafında. Onun xısın-xısın bic tərpəndi öz-özümə. Mümkün deyil! Siz heç vaxt nail ola bilərsiniz, bunun köməyi ilə hansısa bir dəli oyun.
  
  
  Qoca atdı kukla. Kəskin klik düşmüşdür azn daş döşəmə burada açıq demək də tir günəş işığı. Məqsəd rus kəskin двинулась yer. Onun gözlənilən bir shot qoymaq mövzu həyat Митзи. Belə şey. Onun lə ' nət toni qazandı. "Heç bir gimmicks", - deyə rus. Bu kukla ilə воткнутой iynə onun geri idi, ən böyük super-трюком ki, ona heç gördüm.
  
  
  Kölgə meydana qəfil vəhşi hərəkət. Kişi задергал əlimlə. Ego barmaqları раздвинулись, sanki o idi heyran elektrik müalicə. Bir gun gurultu ilə yerə düşdü. O, sarsıldı, схватившись hər iki əlləri ilə sinəsini, yerə ox, sonra isə yerə düşdü, kimi безжизненная kütləsi.
  
  
  Biz Митзи ego gun idi əlində əvvəl mən onlardan əvvəl var. O, imkan verdi ki, silah безвольно повиснуть, o переводила çaşqın baxışları ilə əsgər azn kukla. Onun açıb kişini belə ki, o, yalançı geri. O, öldü. Ego şəxs исказила ağız zərər. Ego göz выпучились. Klassik tərzi, geniş ürək tutmasından.
  
  
  Bu adam idi, öldürülən qorxu. Onun bu bilirdi. Ona görə ki, bu, yeganə variantdır. Əsgər gördüm ki, dörd dost, qətlə köhnə pirat qala haqqında olan əfsanəvi. Kişi əhatə düşmən. Gərgin maksimum. Ətrafında heç k ego ayaqlarına düşür rəmzi ölüm. Ego qat dollar dayandı. Mümkün deyil ?
  
  
  Onun baxdı toni qazandı. Qoca mənasız və ölü orqanları. O, затащил beş öldürülən əsgər ilə парашютами. O, qarşı idi iki dəyər, cross-ayaqlı. Sanki rahat vəziyyətdədir. Üçüncü, o, bərk-bərk bu inilti, согнув diz və скрестив əlləri. Dördüncü o idi ki, eyni şəkildə. O idi zabit плетеное kreslo olan oturdu Fleming. Yaratdı növü qrupu olan kişilər yerinə tapşırıq və indi də gözləyirlər.
  
  
  Azn ki? Əlbəttə! Mən necə ola bilər belə bir axmaq. Əgər Флеминга tutdu, onu olardı apardı. Kişilər oldum ala ilə birlikdə aparır. Tezliklə görünür vertolyot. Pilot bir olacaq, çünki bütün münasib yer olmalıdır məşğul sərnişinlər tərəfindən. Onun mümkün olsaydı söndürmək ego! Hər şey mənə lazım idi, bu zabitlik nın.
  
  
  Mən kənarda getdi şey var. Nuh başa natürmort və tədqiq göy. . O gülümsədi. - "Biz alırıq vertolyot. Nə vaxtsa bu, yararlı ola bilər.
  
  
  O, mənə baxdı, elə bil, otel atmaq mənə zəng hücum ego incəsənət voodoo. Sonra o getdi katakombaları. Biz Митзи vertolyot gözləyirdik.
  
  
  Yarım saatdan sonra eşitdik səs bıçaq vida. O, низменному oldu, обогнул qalası, və portativ səsi eşidildi. O, otel bilmək, var Fleming. Bu asan idi, hətta mən heç oldum, yalan. Ona dedim ki, bizdə var Флеминга və o, sağdır. Pilot güldü, kəsdi əlaqə və başladı enə.
  
  
  Sonra nə baş, nə biz предвидели. Парашюты idi утянуты qəfil impuls və dindar külək. Cəsədləri rus əsgərləri опрокидывались kimi, waxy ədəd.
  
  
  Səs motor, dərhal çevrilmişdir şiddətli визг və vertolyot рванул yuxarı. Zaman çıxdı və onun ətrafında giriş fanarlar avtomat, təyyarə idi, səmimi, əbədi mənə. Mən görməmişəm pilot. Mümkün deyildi məcbur ego torpaq. Onun gördüyü, vertolyot ləngər vurdu. O gizlənir görə yol sıldırım qayaların və yandı sularında lagoon. Getdi, bizim nəqliyyat. Onun hit bilər, özünü ilə başa çatıb.
  
  
  Mənə arxasında onun eşitdim Митзи müəyyənləşib bir neçə проклятий idi ki, yeni bir şey deyildir, hətta mənim üçün.
  
  
  Biz düşdülər. Yanırdı bir şam, əks olunurdu ki, bu maraqlı gözlərində. Onun başını yellədi. 'Hansı səbəbdən yayılmasını da araşdıraq. Biz idik təmin etmək tələ. Nuh dinmədi. O baxdı, ciddi və yuxarı qaldırdı və qaşlar, belə də ki, onun yüksək alnından çıxdı qarışıqdır. O, dərindən nəfəs aldı.
  
  
  "Qışda burada demək olar ki, heç vaxt fırtına. Adətən təkcə iyun, iyul, xüsusilə, avqust ayında. Amma cəhd heç bir mane olmayacaq. Sən оставишь mənim tək? Onun olacağam hazırlaşmağa mərasimində ". Niyə yoxdur? Yaxşı şou öldürəcək zamanda, artıq növbəti hücum Джерома.
  
  
  Onun kömək Флемингу qalxmaq arxasında qızlar və gənc туземца. Nuh çağırıb bizi. - "Gonbul onlar cəsədləri. Bu təhqir tanrı ". Qəfil kin o ego səs o sərbəst məni.
  
  
  Onun çıxardı meyit zabit kafedrasının və imkan Флемингу oturub ona. Sonra onun gətirdiyi uyğunlaşma üçün отверстию bu парапете. Onun ıso bütün gücü ilə çalışdı sürükleyin və nəhayət bildim təkan ih bütün dəniz. Sonra onu sel yanında Флемингом. Birdən-birə ortaya çıxdı Nuh. O, onu tamamilə başqa bir insan. O sarıqlı, увешан амулетами və zəncirinin isə balqabaq, свисающие ilə ego kəmər, nəşr ölü musiqi o qədər şell. Ego gözləri geniş açıldı, amma o, sanki, heç bir şey gördüm. O, sanki tamamilə rədd bizi və pillələri qalxıb dam.
  
  
  Orada o, başladım rəqs və oxuyan. Maddələr olan o asdı, nəşr səslər uyğun ritm ego hərəkəti. O, budaqları araladı öz uzun ayaqları irəli uzada-uzada başını və əllərini qaldırdı göyə. Külək daha güclü, daha əvvəl vəhşicəsinə çiyninə saldığı şalını yellədirdi ego saç və saqqal. Bir səs olan kimi, mən əvvəllər düşünürdüm bilər rattle, indi həqiqətən загремел.
  
  
  İndi o dayandı və səssizcə dinlədim. Bir şey emu cavab verib. Əvvəlcə onun bir, düşündüm ki, bu, uzaqdan yaxınlaşan tufan. Məni lərzə gəldi. Sonra onu başa düşdüm ki, bu, başqa bir səs. İndi məni əhatə etmişdir, daha çox üşümək. Cavab deyil, fırtına, revmatizm təyyarələri ilə gəldi. bombardmançı. Aydındır ki, Jerome və ego xarici köməkçiləri imtina cəhdləri işğalçı Флеминга diri-diri. İndi Fleming idi, yalnız maneə мешавшим onlara daxil ada.
  
  
  Onu gördüm, təyyarələr üzərində yol sıldırım qayaların, ola bilər ki, iki mil məni. Onun qaçdı günü məşğul olan imkanı verirdi. bu katakombaları və поманил qalan. Qız və oğlan aparırdılar buradan пурпурную Флеминга ilə birlikdə стулом və bütün digər tunel. Nuh sonra onlara. Onu götürdü haradansa bir şam ilə qurbangahın, yandırdı, onu və aşağı düşdü.
  
  
  Biz daxil yeraltı kamera, çalındı kar partlayış. Dərhal sonra daha bir. Və daha bir. Toz və acı cüt keçərək otağa vasitəsilə gedirdi. Beş yumruq dalbadal.
  
  
  Biz Tara baş tutması клаустрофобии. O, çalışır ki, pillələrlə yuxarı. Mən onun arxasınca getdi, tutdu onu bərk-bərk, möhkəm. Sonra sakit idi. Partlayışlar daha çox idi. İlk aktiv istirahət təyyarə itdi. İndi gözləmək olardı gəlişi vertolyot və desantçıların və kəşfiyyat nəticələr bombardman. Onun otel vaxtında ödəmək onlarla.
  
  
  Onun qalxmağa başladı və aydın oldu ki, mən yalnız. Bütün xəstə bu qəbiristanlıq aşağıda. Tar, Митзи və oğlan onların ardınca gedən. Fleming və Nuh dəstəkləməklə-birinə dost, ardınca.
  
  
  
  
  
  
  
  Fəsil 12
  
  
  
  
  
  
  
  Qurbangah ilə bombalanmaq edilmişdir səpinti və onun üzərində idi пробита deşik. Ola bilsin ki, Nuh uğursuz bir, ətrafında öz allahları öz rəqs hava. Otaq yuxarıda idi цела. Çıxış yolu idi, pulsuz, yalnız qalın гранитная qapı idi tamamilə снесена.
  
  
  Həyət idi усыпан кратерами isə çınqıl lay divar üçün inilti. Qala azn парапете alıb birbaşa hit. Onun, sadəcə olaraq, daha yox idi. Bir neçə otağının söküldü isə bir-bir onların ətrafında снесена divar.
  
  
  Köhnə patriarx əlini qoydu çiyin Флеминга görən zərər. Hirs idi bariz ego insan. O, dönüb baxdı dağ zirvələri, sanki, bir anlığa fikrə getdi, sonra dedi ki, bir doğma ləhcəsində Флемингу. Prezident Grand LaClare vermişəm qəribə, fikirli gülüş.
  
  
  Qara-mavi göy gah da tapdığı bizə üzərində верхушками ağac. Şin ağac раскачивались geri və irəli və güclü külək свистел içindən yarpaqları. Bir deşik vasitəsilə xarici nalan onu görmək bilər, böyük bir dalğa lagoon.
  
  
  Girişində lagoon daxil əsas çıxdı yüksək boz rəqəm: istədi corvettes. Görəsən, nədən onlar otellər bu asan gəmi. Kiçik top təyyarə bu gəmi bilmədi üstün nəticə bombing.
  
  
  Yanımda усмехнулась Митзи Gardner. "Siz düşünürsünüz ki, hərbi-dəniz qüvvələri Джерома gedir cəhd növbəti dəfə?"
  
  
  "Bu gəmi aid deyil Джерому. Oni torpaqlarının altında kuba bayrağı, amma ustanın ola bilər kimi daha çox İvan daha Juan. Bu ovçu sualtı qayıq, ona görə də onlar daşıyırlar dərin bombaları və minalar. Bəlkə də, onlar düşünürlər ki, ola bilər partlatmaq bizim взорвав qayaya su altında ".
  
  
  Əgər belədirsə, onlara yanaşmaq lazımdır yaxından və ya istifadə dalğıc və mən bilərəm öhdəsindən gəlmək. Qalan bizə qoşulub, diqqətlə seyr yaxınlaşdıqca gəmi. O, demək olar ki, yox idi sürəti və hərəkət ilə böyük ehtiyatla arasında отмелями, açıq şəkildə qorunması təcrübəsi daşqın. Mən düşünürdüm ki, onlar зайдут belə uzaq hücum etmək üçün , lakin, onun ümid etdiyi son anadək.
  
  
  Amma bu baş vermədi. Dərhal kənarda zəngin bizim silah, onlar lövbər atdı və təxminən off atıldı suya dörd swimmers. Onlar qaçıb ilə dərində bomba. Onlara verdiyi vaxt подобраться licks, mənim пулемету, sonra isə azad suya növbədə, aşağıdakı marşrutu ki, onlar, yəqin ki, seçdi. İlk növbədə uğursuz oldu. Lakin növbəti açıq ih bütün.
  
  
  Fəvvarə su partladı, zaman dörd batareya partladı eyni zamanda. Ton su və bir ədəd qara rezin artıb hava. Bu səbəb dalğa ilə məşğul olan bir çox hit корвету. Gəmi başladı çıxmaq üzrə lagoon, amma məndə o hissi idi ki, o bildirib ki, əhəmiyyətli zərər. Və baxaraq fırtınalı dənizə kənarda lagoon, onun fikirləşdim ki, o, ola bilər almaq üçün Port-of-the-Спейна. Qaranlıq туччи sürətlə yaxınlaşırdı. Ревел külək, разбрасывая görə, & nb böyük пенные baş.
  
  
  Əvvəlcə onu, ümumiyyətlə, heç eşitdim başqa bir səs. Amma birdən onu gördüm приближающуюся эскадрилью vertolyot. Belə havada uçan vertolyotlar mümkün idi, lakin, bəzi ölkələrdə bu, insan həyatı deyil hesabına.
  
  
  "Укрывайтесь", - deyə mən necə olar qaraçuxurlu, перекрикивая külək. "Onlar çalışacaqlar hücum bizi burada, sonra isə burada torpaq bir vertolyot. - Tələsin! '
  
  
  Nuh və oğlan aparırdılar buradan пурпурную Флеминга tunel. Tara izlədi onlara, biz isə Митзи замкнули növbədə. Zaman Tara yaxınlaşdı pilləkən, o, birdən geri döndü. "Dərzi, mənə bəsdir. Göstər mənə necə müraciət etmək belə, bir gun. Onun sizə kömək etmək istəyirəm! '
  
  
  Mən nax idi cəsarət və onun nədənsə, onunla fəxr etmişəm. Verdi hey qısa təlimat, bildirdi ki, o, gərək vurmaq qədər əmin olacaq ki, düşmən zalında yanında.
  
  
  "Qal burada, Tar", - deyə onu hey. "Митзи, yaxın daha bir deşik. Onun gedim o tərəfə. Sonra əkin deyil vurmaq üzrə uçuşlara dair sorğuda göstərilmiş aerodromlardan, onlar qədər çıxacaqlar. Bəlkə də, biz hələ bilərik buradan çıxmaq. Onun gözlədi, hələ Митзи yox bir binaların ətrafında. Sonra onun qaçdı digər tərəfdən həyət. Onun güclə qaçıb gizləndi altında dam kimi, an kimi keçdi bildirib səfirliyi низменному göndərməklə yaşadığım çaplı güllə 50 mm-divar. Zaman mərhələsinin başa çatmasını, onu həyətə çıxdım və shot yaxın. O uçdu, kimi подвыпившая quş, doğru jungle. Onun eşitdim çartıltı avtomat Митзи. O düşüb ətrafında bir vertolyot, amma bu yox idi səmərəli попаданием. Tara buraxmışdır bir neçə uzun növbələrin, amma heç bir yerə düşmədi.
  
  
  Çünki səs-küy, öz silah, onlar, yəqin ki, hətta eşitmişik kimi onlara atəş açırlar. Onlar geri üçün yenidən пролететь üzərində gördüyümüz, və kəsdilər приземление ətrafında bir vertolyot, var olan, görünür, hər hansı bir problem. Getdi güclü yağış.
  
  
  Vertolyot yerə düşdü, kimi усталая quş. Qapı açıldı, digər tərəfdən və pulemyot обстреляили divarları görə, onlarla oturub qız. Sonra pilot çıxmısan ətrafında bir vertolyot və onun yan. Заремели pulemyot qızlar. O düşdü, истекая qan. Başlanğıc ikinci adam vertolyot hələ shot bizim yol. Onu görə bilmədi ego olduğu yerdən durdu, ona görə də atdı oda ətrafında qaçdı vertolyot gələn. Oldum məcbur ego susdurulub. Onun vurularaq şüşə vasitəsilə və gördüm ki, hədəf arrow çevrilib qırmızı кашицу.
  
  
  İndi yağış getdi güclü порывами. Göy əldə çirkli-yaşıl rəng. İdi, ildırım, və qapının оглушительный göy ildırım. Qalan kimi səfirliyi məlumat yayıb daha çox hallarda fırtına. Onlar çalışırdılar ki, torpaq çimərlik.
  
  
  Onun artıq gedirdi almaq üçün ip bağlamaq приземляющийся vertolyot zaman cry Митзи məni məcbur qalmaq. O, göstərdi otaq, harada olmalı idi Tara.
  
  
  Onun bilirdim bu daha əvvəl var ora: Tar Сойер qoymaq mərtəbəsində. Ee gözəl bədən çevrildi qanlı bir разорванную ağır güllə ilə vertolyot. No ötəri nəzər, onun tez yoxa ətrafında otaq. Mən ödəyə bilməz bağladı almaq bizə çox. Oldum snap bu vertolyot. Amma bu mənə asan başa gəlməmişdir, onun çox həyəcan keçirirdim. Yazıq Tar! Hey, gərək mübarizə.
  
  
  Митзи mənə kömək etdi. Biz başa, bizə lazım gəldi dırmaşmaq низменному yer üçün deyil, ola унесенными külək ki, yüksək yerlər zamanı sürəti təxminən 150 mil. Biz getdik tunel. Onun heç bir otel dərhal görmək Qablaşdırmanın yenə.
  
  
  Onun otel sakit düşünmək. Və onun da heç kimi görmək istəyirdi toni qazandı. O, xahiş etdi ki, haqqında урагане və qəbul ego. Fevral ayında! Onun düşünür haqqında bir neçə şeyi.
  
  
  Biz oturmuşduq yan-yana danışmaq bizə sözün, həm də tam öz kədərli fikir. Fırtına davam tüğyan etməyə başladı, daha bir saat əvvəl aşağı vəfat. Birdən-birə gəlib гнетущая sükut. Cənubunda qasırğa fırlanmaq saat əqrəbi istiqamətində, şimal - qarşı. Sürəti artır mərkəzindən xarici ring. Əgər Nuh bilər, yalnız səbəb qasırğa, həm də dəyişdirmək ego kursu, biz tezliklə alacağıq tam bir zərbə ilə digər istiqamətləri.
  
  
  Onun baxdı vasitəsilə deşik ki, bomba qazdılar xarici inilti. Onu gördüm, istədi corvettes. Gəmi, sel quruya və раскачивался yuxarı və aşağı. Dalğa hündürlüyü bir neçə metr idi, ona ilə dəhşətli qüvvədir. Ən vertolyot зацепились görə, ağaclar və разбились isə севший quruya patrul qayıq yoxa çıxıb. Zədələnmiş yat, плававшие lagoon idi sahilə yuyulmuş və tamamilə məhv edilib.
  
  
  
  
  
  
  
  Fəsil 13
  
  
  
  
  
  
  
  Nuh maraqla yan vertolyot və başını tərpətdi özünə. Amma o, bizə yaxınlaşıb, onun sifəti yox idi qaranlıq, gözləri isə мрачными.
  
  
  Onun dediyi kimi olar, daha yumşaq tonda: "Mən недооценил sizi və etiraf edirəm ki, başa düşmürəm, bu, ancaq siz hətta muzdlu bizə taksi çıxarmaq üçün bizi buradan".
  
  
  O, davam etdi baxmaq qaşqabaqlı. "Miss Сойер - onun böyük bir dəstəsi bizim hamımız üçün. Sənəti olan mən deyil, danışıq, - bu sənət qiyamət. Amma biz heç olmasa vermək hey arasında yer bizim qəhrəman ".
  
  
  Cənazə Tara üzrə ayin voodoo? Onun belə fikri yox idi. Hətta onu təsəvvür edə bilməzdi ki, ee ata qiymətləndiriləcək bu. Onun gedirdi ala bədəni özü ilə, amma qərar hələ bu barədə danışmaq.
  
  
  Nuh hələ bitirdim. - "Külək tezliklə qayıdacaqlar". O bildirdi ətrafında. "Fort-ı ciddi şəkildə zəiflədib liviyada isə. Zaman yenidən çıxmaq olacaq fırtına, divar təzyiqindən. Bizə daha yaxşı enmək.
  
  
  O, дождался bizim cavab isə getdi tunel. Biz Митзи ardınca. Onun birdən-birə fikirləşdim haqqında Tar. Fikrindən onun haqqında ölüm mənə тошнило. Mənə gözəl olardı istifadə bütün mənə məlum olan metodlar, təşkilatımızın və AH qarşı polkovnik Кариба Джерома.
  
  
  Əvvəl qurbangah yanırdı, iki şam. Yəqin ki, bir təşəkkür etmək üçün tanrı və bir dua ih haqqında благе gələcək. Biz də faydalana bilər, hər hansı bir istifadə. Nuh yenidən udulmuş edilmişdir бормотанием, bəlkə istəyən dümdüz yol Tara da загробную həyat.
  
  
  Onu hiss lazımsız. Onu hiss yoğun və tələyə. Hətta onu dərk edirdi ki, gedib, hələ ki, Nuh dedi mənə sakit səslə: "Siz mütləq burada qalır, mister Karter. Bu labirent; başqaları var oda ki, sən də bilərsən aldanmaq hər il ". O, toxunub, daş olan, sanki bir hissəsi idi divarları. Nəticədə hissəsi divarları açıq partlayış içəri. Ardınca bir dəhliz olmuşdur.
  
  
  Onun eşitdim yüngül notları tənbeh bu ego səs. O, yəqin ki, düşündüm ki, mən müdaxilə etmirəm bu mərasimi və xoşbəxt idi ki, gedə bildi. Cibində bir neçə şam və yandırdı bir. Sonra onun ilə birlikdə Митзи vasitəsilə getdi, açıq qapını, sonra nə Nuh yenidən bağladı və onu bizimlə.
  
  
  Biz düşmüşdür ilə bir otaqda колодцем ortasında. Belə ki, bu, bir yer idi, orada saxlanılır su azn zamanda uzun sürən mühasirədən. Qalan otaqlar xidmət погребами yemək üçün. Onlar kifayət qədər sərin üçün uzun müddət saxlamaq, onlara ərzaq. Bundan sonra isə biz stumbled var öpürəm ət dükanına; otaq, ağzına qədər doldurulmuş тушами. Mənə maraqlı idi, həm qoca verir, onları öz qəbilə, əgər onlar bilmirlər təhlükəsiz ov divarları arxasında.
  
  
  Saat biz gəzmişik yeraltı покоям, amma hər yerdə çoxlu təzə seçmə hava. Onun otel tapmaq mənbə bu. Biz gedirdi üzrə извилистому dəhlizi olan çıxırdım səthi. O yerdə onu dedi ki, biz səviyyəsində həyət, biz bir iş gəlib çatdıqda решетчатые qapıları, преграждающие keçid. Onun взламывал kilid öz стилетом, o qədər açıldı. Biz getmişik, bundan sonra da və bir nərdivan tapıb, aparıcı da угловую qala. Sonra амбразуры hava getdi.
  
  
  Biz stumbled var запертую qapı. Onun təxirə salıb köprüsü və biz gedib nərdivan ətrafında qırmızı ağacdan ilə məşğul olan aparırdı otağa üstdə qala.
  
  
  Митзи artıq dedi ki, əvvəllər. Heç kəs bilmirdi ki, bütün hiylələr bu köhnə афериста! Bu idi радиорубка! Dolu ötürən və qəbul cihazlarla: yaxşı.
  
  
  Onun sel qarşısında bir konsol və güldü. Митзи reaksiya verib deyildir. O qəzəblənib.
  
  
  "İndi isə danışaq, bu köhnə лицемером-аферистом!" - o, qışqıraraq. "O qoydu bütün идиотами. O edən qanununa istinad üçün bütün guya bilər, sakit çağırırıq tanrı isə ən delle o gedir öz радиорубку dinləmək üçün hava hesabat. Təəccüblü deyil ki, o, bilirdi ki, надвигается qasırğa ".
  
  
  "Dərzi şeytana, bəli", - deyə mən. "O, mənə səsləri eşitmək, onların, ümumiyyətlə, yox idi. Zərb alətləri jungle! Mən hesab edirəm ki, haradasa kol yaxınlığında, Port-of-the-Спейн спрятана daha bir silah, mümkün idi ki, burada siqnal haqqında son xəbərlər. Baxaq, dünyada nələr baş verir ".
  
  
  Onun щелкнул bir neçə переключателями və atəş sergey. Cihaz başlanğıcı гудеть. Lakin, yalnız bir səs, bir aldıq, - bu потрескивание statik elektrik. Bir fırtına idi, çox güclü olsun ki, heç qəbul etmək. Onun söndürüldükdə etdi. Амбразуры bu радиорубке bağlanıb. Bizə heç seyr zahiri, amma, ən azı, səsləri, biz eşitmişik ki, biz deyə bilərdik ki, fırtına qayıtdı tam gücü ilə.
  
  
  Biz çıxdıq üzrə радиорубки çalışaraq, silmək, bütün izləri, xalqımızın iştirakı. Onun fikrində deyildim hesabat Nuhu ki, açdı ego oyun. Və bir saat sonra zaman onun keçirilib mimmo qoca üçün hər il olduğu kimi vertolyot keçirmişəm fırtına, onun üçün cəhd etmək günahsız şəxs. Lakin bu idi ki, nəinki.
  
  
  Fırtına bitdi. Amma vertolyot da. Hər şey ondan asılı qalmışdı, - bu daş qalaq metal qırıntıları var, bir ətrafındakı divarları. Bıçaq гребного vida yapışdırılması əyilmiş kimi tentacles.
  
  
  Radio oldu bizim son əlaqə ilə xarici dünya. Və biz istifadə edə bilərik ego yaxın bir neçə saat. Hətta əgər onun bildi əlaqə Ястребом, o, heç vaxt mümkün olardı göndərmək yönəlmiş belə bir fırtına davam edən tüğyan etməyə başladı. Qalırdı yalnız gözləmək növbəti səhərə qədər.
  
  
  Var idi fikir nə cür olacaq adada bu an. Hər halda, açıq-aydın idi ki, bütün yollar bağlanacaq упавшими ağacları. Yol bilməzdik aradan qaldırmaq üçün hətta ən ağır tanklar. Belə ki, biz gözləyirdik gecə hücum. Onun aşağı düşdü, hesabat barədə xəbərlər gəlib.
  
  
  
  
  
  
  
  Fəsil 14
  
  
  
  
  
  
  
  Biz yedim edu üzrə неиссякающих ehtiyatlarının toni qazandı zaman köhnə nəhəngi birdən başını qaldırdı. Onu da eşitdim bunu: bir səs həyəcanlı səs qapısı. Nuh idi pilləkəndə iki jump. Onun arxasınca qaçıb üçün qapısı.
  
  
  Qəbilə qayıtmışdır. Nuh açdı, darvaza, və kişi zorla içəri. Nuh tərcümə edib mənə ih sözləri. Zaman qasırğa qopub, onlar прятались mağara boyunca səpələnmiş bütün ada. Sonra onlar eşitdim zərb tərəfindən Port-of-the-Спейна: paytaxt dağılmış, ordu распущена. Və Cerom ölü idi!
  
  
  Onlar şok vəziyyəti fort, amma indi onlar yenidən təhlükəsiz idi, onlar da ümid edirdilər düzəltmək zədələnməsi. Onlar başladılar hazırlaşmağa bayram gecə biz Митзи eyni idi, baxmayaraq ki, bir neçə kiçik miqyasda.
  
  
  Mənə gözləməli olacaq növbəti səhərə qədər əmin olun ki, mənim tapşırıq yerinə yetirildi. Görmək idi meyit polkovnik öz gözləri ilə və çap etmək barmaq üçün AX. Nümayəndələrinin sözlərinə görə, qəbilə toni qazandı, onun bədəni hələ də saxlanılmışdır otelində "Сойер", ona görə də mənə lazımdır ki, orada almaq mümkün qədər tez. Əgər yük maşını deyil, məhv oldu, onu istifadə edə bilər, onun üçün tez almaq paytaxtın. Onun olardı götürüb özü ilə, kişilər ilə pala üçün bir yol sil orada, harada ki, bu, lazımdır. Ümid edək ki, yük maşını deyil, insanların aqibəti vertolyot və qayıq və lagoon.
  
  
  Nəhayət, gecə yarısı biz заснули. Növbəti səhər onun qərarına qədər yardım üçün zəng edin Хоука. Bu, mənim xoşuma gəlmir, üstəlik Хоук dedi ki, vacibdir ki, onu etdi, bütün bunlar da tək, xarici yardım olmadan. Məndə daha bir şans idi yardım Флемингу tuta prezident kürsüsü özünüz.
  
  
  Fleming çıxış etmək üçün mümkün qədər tez kimi daxil Port-of-the-Спейн. Lakin Nuh görünürdü az özünə güvənən. Zərb alətləri jungle idi funny, lakin, əlbəttə, o, daha heç bir şey eşitdim radioda. Odur ki, o, əlbəttə, ucadan danışmaq istəyirdim. O, göndərdi ki, mənimlə bir neçə gənc insanlar ilə pala yol açmaq üçün, mən də onlarla getdi üçün yük maşını gəlir. Xoşbəxtlikdən, ona heç düşdü, bizə bir ağac. Daxil ротор, просушил karbüratör bağladı başlıq. Митзи Gardner oturmuşdu ön oturacaq, кладя yarpaqları yaş обивку. Ee avtomat yalançı tablosuna.
  
  
  Mən протестовал. Mən nax idi hüququ iştirak yekun hissələri. İndi biz yenə qaldı tək, yalnız və yalnız insanlar toni qazandı расчищали bizə yol. Bunlar həqiqət ola bilərdi və pis. Ağaclar yolun qırağında idi, əsasən kiçik, ih asan hərəkət edə bilər. Harada ki, yol gedirdi, dənizə yaxın, bəzən puanları bütün sahələri. Lazım gələrsə, insanlar qoyurdular logs dərin yer bilək xüsusi problem olmadan yollardan keçmək.
  
  
  Gün aydın idi. Göy idi günahsız-mavi isə dəniz sakit. Ancaq çimərliklər oxşar idi ki, qəbiristanlıq, qayıq isə ev sahilində, əsasən, tamamilə dağılmışdır. İlk böyük binalar ki, biz, onlar, köhnə otelin Poinciana, qaldı yalnız bir çox zibil. Orada oğlanlar toni qazandı выпрыгнули ətrafında maşın üçün hər il fəlakət və axtarış qiymətli tapıntılar altında завалами. Arzu kənd qabaqda idi, özü kədərli mənzərə. İnsanlar mənasız gedirdik завалам, bəzən bir şey qaldırmışıq, sonra роняли və getdi daha.
  
  
  Mən çalışıram ki, qala təpə üzərində, выдержавшая çox fırtına çıxmışdır və bu zərbə.
  
  
  Hökumət meydanı hələ də baxdı, yaxşı ki, istisna olmaqla, bizə bir pəncərə yox idi, bir isə yol idi завалена zibil. Əsgərlər bu rayonda idi безоружны və getdi, kimi ошеломленные robotlar. İşgüzar rayonunda bir neçə əsgər təmizlənir завалы rəhbərliyi altında kiçik zabit. Onlar müşahidə etdiyimiz qədər biz проезжали mimmo, amma heç cəhd də bizi dayandırmaq. İndi polkovnik ölü idi, onlar, yəqin ki, düşmüşdür vakuum hakimiyyəti. Oteldə Sawyer Grand LaClare zərif hündür ağaclar, украшавшие qışdan qırıldı, filial kimi. Onlar səpələnmiş burada və orada. Liman bir neçə qayıq sailed dolu su. Su idi çirkli rənglər. Ağ çimərlik xarabalığa çevrilib, ətrafında dağılmış шезлонгов və çətir. Yaxın mehmanxana yox idi, əsgər.
  
  
  Onun çıxardı əsas tətbiq. Biz daxil silahla hazır. Onu nəzərə aldım ki, Джерома bilər qorumaq, bir neçə əsgər kimi fəxri qarovul dəstəsinin qarşısından keçdi. Onun bunu nəzərə almalıdır. Lakin bu belə deyildi. Zal idi пустынен kimi casino.
  
  
  "Ola bilər ki, jurnallarda Fiş?" - ucadan düşünürdü Митзи. Biz getdik ora. Üçün kassanın rəhbəri, əlbəttə ki, yox idi, qara təhlükəsizlik işçisi. Mənim sürpriz, elektrik kilid, hələ də işləyirdi. Biz gedək daha. Hələ heç kim görünmür. Biz qapı açıldı ofis Каполлы düyməsi ilə nəzarət panel. Джерома orada yox idi, amma pul qoymaq. Mənim yanımda onun eşidəndə dərin bir nəfəs asanlaşdırmaq. Митзи keçirib dili üzrə vardır, görən стопки əsginazların.
  
  
  "Oğlanlar Mayami şad olacaq, bu, eşitmək", - deyə o bildirib. "Mən hesab edirəm ki, bütün Sawyer tezliklə açılacaq".
  
  
  "Amma harada, bədən Джерома?" - səbirsizliklə soruşdum. Mənə lazım idi çap barmaq. Митзи təklif etdi ki, mənə nəzər mənzil dam.
  
  
  "Get, Nik. Onun tərk pul burada. Hələ ola bilər, və onun olmasaydı otel üçün bu pul yoxa ən son məqamda ".
  
  
  "Mənə istəmirəm səni tərk burada bir", - deyə onu hey. "Bu cür hallarda bu yaşadığım olmalıdır ilə teeming мародерами".
  
  
  O, dodaqlarını büzdü. "Qapını bağlamaq olar daxildən isə açmaq olar, yalnız ətrafında holl. Burada demək olar ki, eyni təhlükəsiz saxlama. Bildiyiniz kimi işləyir idarəetmə pultu lifti?
  
  
  Onun bu bilirdi. Onu diqqətlə baxdı, o bunu etdi ki, biz ilk dəfə istifadə ego birlikdə. Onun demək olar ki, heç kimi hiss lift dayandı, amma zaman, gün açıldı, onun tutmuşdur qalın xalça danışdın.
  
  
  Hərəkat idi ki, çox sürətli. Əl ilə револьвером edib mənə baş. Onun рефлекторное tərəf əyildi, amma məni vurdu. Mənim əl an iflic vəziyyətdə idi. Mənim bir gun yerə düşdü və mən bilməzdim dirsək əymək üçün işğalçı Люгер.
  
  
  Onun отпрыгнул və схватился sol əlinin bilək insan tutan revolver: bu idi Cerom.
  
  
  Deməli, o, öldü. Var idi yara alın. O, yəqin ki, bir müddət yox idi, amma indi ego əzələləri tamamilə kabab. Və o bilər mübarizə, demək olar ki, kimi yaxşı kimi və onun. O bilirdi bütün bu tövsiyələr.
  
  
  O vaxtlar, mənim sağ əli idi, hələ gücsüz isə onu götürdü ego sol bilək, o, məni vurmaq yumruq üzrə sözünü kəsdi, sonra dərhal mənə hit diz olaraq, qasıq. Onun съежился daha ağrılı. Amma mənə lazım saxlamaq bu revolver uzaq özümü. Onun əvvəlcə gərgin əzələlərin, sonra birdən-birə döşəməyə düşdü. Bu revmatizm o azaldıb хватку. Onun ayağa qalxıb diz çökdü. O, sizə bilək və cəhd məqsəd üzrə silah. Onun уткнулся dişləri də ego saxlamaq və davam yemək. O, bağırdı təcrübəsi zərər və lianlar yarısında üzərində mənim geri. Revolver yerə düşdü. Onun yenidən bit. O, qışqırdı və mən hiss etdim ki, necə ego штанам axan isti qan. Sonra mənim barmaqları tapıb revolver. Onun sıçrayıb ayağa qalxdı, çiyninə ego, düşdü hər bir qəbilə və shot Джерома.
  
  
  Onun массировал sağ əlini qədər deyil, hiss etdim ki, güc qayıdır. Sonra onun затащил meyit də lift. Mən heç vaxt vurmaq çap barmaq. Kəsilmiş barmaqlarını istifadə edərək Хьюго, mənim стилета, sürətli idi. Onun bağladı ih burun tam платком qoydu dəqiqə.
  
  
  Zaman onun daxil olub, ilk mərtəbədə, mən təəccüblə gördük ki, Митзи hələ də var. Zaman ona zəng edib, burada vasitəsilə domofon, o, qapını içəridən. "Siz tapıb ego?"
  
  
  'Onun aşkar ego.'
  
  
  "Ləqəb, onu düşündü. Gəl götürək yük çatdırmaq üçün pul Nuhu, orada təhlükəsiz olacaq ".
  
  
  'Yaxşı. Gözlə, burada hələ ki, onun отведу yük maşını qaraj ".
  
  
  Onu götürdü yük maşını, biz pul qoymaq altında брезентом və getdik, geri kənara təpələri.
  
  
  Biz demək olar ki, biz qalasının yaxınlığında, paytaxtın zaman qarşı tərəfdən çıxardı cip və maneə yol açıq qarşımızda. Polkovnik rus formada ağ ətrafında maşın və çıxardı revolver. O ki, bizə qışqırdı. "Əmr edildi üçün küçəyə yol verilməsin, heç bir nəqliyyat vasitəsi. Məgər sən bilmirsən... "Sonra o, gördüm ki, qırmızı saç Митзи, nə isə şübhəli başladı. 'Kim sən? Sən nə edirsən bu yük?
  
  
  Onun досталь, avtomat atəş açdı ona. Bundan sonra, mən necə xilas zabit və sürücü джипа, onun evə qaz yolda. Səs nə üçün biz heç bir yerdə ada görmədim yaşlı zabit. Açıq indi onlar oturdu forte və qulaq yeni əmr. Port-of-the-Спейн altında idi müharibə qanunlarına xarici dövlətlərin!
  
  
  Zaman idi bir məsafədə, şəhərin rastlaşdıq Nuhun və ego insanlar tərəfindən. İlə Нояб qabaqda və Флемингом taxta паланкине onlar hərəkət bizim yol.
  
  
  Onun bic tərpəndi və bərk pedalı sataşma. Necə ola bilər Fleming inandırmaq qoca etmək nədir? Allah bilir, nə qədər xarici işlər qoşunlarının adada. Onun atdı ətrafında maşın və yaxınlaşıb Nuhu. Onun ki, aşkar daha çox nəzarət edə bilməz, öz səsi ilə, qəzəb. Ona, hətta, başladı ona qışqırır, lakin o, heç bir fikir qaytarılması haqqında. Onun vəziyyəti təsvir şəhərdə hakimiyyəti ələ. Heç bir reaksiya!
  
  
  "İndi Cerom ölü, insanlar bir qədər yüksələcək", - deyə o bildirib. "Onlar dəstəkləyəcəklər prezidenti Флеминга".
  
  
  Hansı yolla? İlə pala? Pala qarşı pulemyotlardan? Nuh yan, məni və nəcib getdi. Qəbilə verilməməsinə görə ona проплыв mimmo yük maşını. Onlar ifa və musiqi ifa öz taxta-zərb alətləri. Onun atıldı avtomobil başladı qayıt yük maşını. Amma Митзи qayıtmaq və sükan arxasında.
  
  
  "Biz qayıdacağıq bu yük, əzizim. Bu, əbədi çəkmək dağa, hətta əgər mənə olacaq, bunu bir ".
  
  
  Qadın. Ki, ə, onun muzdlu Хоук yalnız bu halda Флемингом. Əgər o israr edir ki, onu öldürüblər və bu qərara gəldim ki, gələcəkdir dostlarınız tərəfindən mafiya üçün, heç olmasa, pul almaq, onu çətin ki, ola bilər onun günah. Ən azı onun həyatı xilas olacaq. Onun atdı ətrafında yük maşını və qaçdı Флемингу başında kortej.
  
  
  Daxilində nə kimi davam getmək, onu gördüm ki, улюлюканье arxasında bizi oldu qaraçuxurlu. Ətrafa, onu başa düşdüm, niyə. Daha çox insanların, görünürdü ki, meydana heç bir yerdə görə, присоединялись bizə üzrə jungle.
  
  
  Sakinlər köhnə kənd çıxırdı üzrə meşələrin, diş kimi dragon. İnsan çay axdı, təpələri ilə. Bizi qarşıladılar, paytaxt sakinləri.
  
  
  Sonra baş verib, ki-bir deli. Yerli ordusu çıxıb üzrə fort deyil hücum etmək üçün, həmçinin bizim üçün bizə qoşulmaq. Atəş etməyə başladı kənara qala.
  
  
  Sonra onu başa düşdüm. Əsgərlər Джерома izləyib qədər öyrəndik ki, o, ən delle düşdü, hələ ki, ruslar dedilər ki, bu, onların. İndi onlar inqilab ediblər. Əsgərlər xalqı ilə çıxış edib Флеминга. Və əsgərlərə qoşulub zabitlər olan duş üçün idi Флеминга. Edilmişdir ki, insanlar üçün кубинцев və bir ovuc rus məsləhətçilər indi kilidli idi qalasının əhatə kütləsi xalqın və bir əsgər. Və bir çox insanlar indi bilmirəm qorxu.
  
  
  Крича, salınan bıçaq, qədim insanlar təqib атакующими silahlı əsgər. Bir çox təsirləndi. Amma daha çox başladı fırtına qala divarları. Onlar vuruşurdular, o qədər хорька qədər dayandı atıcılıq üzrə qalanın. Bu getdi, çox yox, yarım saat. İnsanlar daxil pəncərədən vasitəsilə divar, хлынули qapıdan. Mühit yox idi bizim, кубинцев, bizi rus "məsləhətçilər".
  
  
  Hərbi formalı quruluş və köçürülüb harada Fleming seyr битвой. Onlar отсалютовали və təqdim tüfəng əlaməti olaraq sədaqət. Onu bilirdi ki, arzusunda Флеминга harada ego otellər görmək mənim hökumətim.
  
  
  
  
  
  
  
  Fəsil 15
  
  
  
  
  
  
  
  Bizə bir təyyarə hava limanında bilmədi uçmaq. Liman idi, yalnız bir gəmi hazır olan tərəfindən əmr. Bütün xarici pilot, zabitlər və "məsləhətçiləri" gətirildi xaricdə və ölkəni tərk edib, necə arzuolunmaz əcnəbilər.
  
  
  Fleming başladı səmərəli təmizlənməsi. Qəbilə toni qazandı yenidən qalmışdır qala. Ailə Хаммондов dəvət Флеминга gəlmək və yaşamaq sarayında. Onlar уедут kimi yalnız hava limanı yenidən açılacaq üçün normal hərəkət.
  
  
  Митзи getdik, kuryer ilə запиской. Əgər onun xahiş otel Дэйви danışmaq oğlanlar Mayami, o harada idi ki, o, orada qalacaq qədər yox olacaq gələcək əmrlər.
  
  
  "Tar Сойер dəfn edilmişdir gözəl церемониальных dəfnində"; o, yazıb. "O, allah mərmər haradasa catacombs".
  
  
  Ona qaldı, bir həftə, kömək etmək üçün Флемингу, əgər ehtiyac olarsa. Amma daha heç bir problem yox idi və mənim kömək emu deyil понадобилась. Bu, bir növ idi bayram.
  
  
  Zaman onun geri Vaşinqton, Сойер разглагольствовал qarşısında Хоуком ölüm haqqında öz qızı. O, tələb etdi ki, onu dəfn etdilər, ev. Onun hələ bildirdi emu taleyi haqqında Tara. Хоук mənə imkan verdi ki, anlamaq problemi.
  
  
  Onu sakitləşdirməyə çalışdı Сойера barədə danışdı və istismar Tara. Onu da qeyd emu böyük təşəkkürümü туземцев və gördüm ki, bir hissəsi qəzəb və sizin kədər Сойера çevrilib qürur.
  
  
  Ona danışdı emu haqqında Митзи. Mənası yoxdur müharibəyə başlamaq arasında ona və mafiya. Əgər qız oteldə çək yuxarı təbəqə krem, onun elə bilirdim, o, buna tam haqqın var. Tomas Сойер bilər, asanlıqla ödəmək yenidən qurulması mənfəəti hesabına öz şirkətlər, və, bəlkə də, indi Митзи bilərdi getmək üzrə biznes və yaşamaq üçün rahat bir həyat.
  
  
  Onun danışdı ikisinə haqqında Noyabr. Хоук mənə baxdı, sanki əvvəl heç eşitməmişdim, bu adından, lakin Сойер görünürdü, çox təsirləndim hekayələr ki, ona olan nen.
  
  
  Biz ilə Хоуком qalıb tək, onun banka barmaqları ilə Джерома stul. Хоук baxdı nax kimi azn, banka ilə арахисовым yağı. Sonra geniş jestlə onu qoymaq və onun yanında, qeyd Митзи Gardner. O baxdı bilər, sonra da mənə baxdı. Mən gördüm ki, altında пергаментной dəri шевельнулся bizi bir əzələ. O, hətta моргнул.
  
  
  'Mən sənin kimi bir işdir.'- Bu idi ego adi spa ton. "Bax, mən gözləyirəm ki, sizin hesabatın".
  
  
  Onun başladı xırdalıqlar. Stüardessa; - Mən əminəm ki, Cerom öldürdü onu, amma biz hələ də bilər kontrol edir. Həbsxana ki Fleming idi проинспектировать. Zindanlarda olan o çevirmək otel laboratoriyalarda üçün universiteti. Sonra biganə üz verdi xronoloji xülasəsi fəaliyyət toni qazandı.
  
  
  "O bilirdi barədə урагане hələ iki saat bundan əvvəl", - deyə onun Хоуку. "Kifayət qədər vaxt göstərmək üçün, ki, o, qorxmur və tam təsəvvür verə. Maraqlıdır, niyə qalan adanın idi застигнута sürpriz, belə ki, onlar bilmədilər vaxtında çatdırmaq üçün öz gəmiləri və təyyarələri təhlükəsiz yerə. Bilərəm ki, ona telefonla zəng? '
  
  
  Bu, mümkün idi. Ona zəng edib bürosunun hava və məni bağladı biri ilə ətrafında dostlarım ki, orada işləyir. "Cim zaman sən almışdır haqqında xəbərdarlıq урагане ötən həftə?"
  
  
  Digər sonunda idi bənzər bir şey lənət. "Dərzi şeytana, Nick üçün çox gec bir şey saxlamaq. Peyk görmədim onu, o qədər ki, gəldi keçdi üzərində Grand-Лаклэр. Həmin vaxt necə aldıq xəbərdarlıq, və əməliyyat tamamlanmışdır. Biz heç vaxt görməmişik belə ki, sürətlə gələn qasırğanın. Və bu fevralında! Hətta Nuh deyil xəbərdar edib bizi əvvəlcədən ".
  
  
  Onun düşündüm ki, dəli oluram. "Bilirsiniz ki, ey Nuh?"
  
  
  "O, bizim müşahidəçi bu rayonda. N. O. A. H. (Nuh) bu ego kodu məktublar. O, cəhənnəm yaxşıdır. Adətən, o, proqnozlaşdırır hava kimi sürətli kimi və biz. Necə belə? Bir az qəribə səslənir.
  
  
  'Nuh .. . belə şey. Təşəkkür edirəm.'
  
  
  Onun dəstəyi asdı. Xok qoydu başqa. Ego səsi tutqun görünürdü. "Əgər o, bu barədə məlumat verdi vaxtında, o bilərdi qarşısını almaq böyük zərər. Olardı xilas çox yaşayır ".
  
  
  "Və ada əlinə düşdü, bizim böyük qardaşı, digər tərəfdən okean", - deyə mən.
  
  
  Onun səssizcə çıxıb üzrə ofisinə və sakitcə bağlayıb, özləri üçün qapı. Meteoroloji peyk daim фотографирует böyük sahələri okean. Və bu dəli bir qasırğa deyil, şəkli o qədər обрушился sahilində adaları. Əvvəllər yoldaşı görməmişdim fırtına?
  
  
  Onun siqaret yandırdı və daha çox çalışdım bu barədə düşünmürəm. Onun atdım siqareti. Bu iş həyati bunu mənə дряхлым?
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Kitab haqqında:
  
  
  
  
  
  Bir çox yolu vardır, insanı öldürmək ... Çin dərs üstünlük bıçaq, digər öldürmək çılpaq əlləri ilə.
  
  
  Amerika mobsters digər tapança, böyük kalibrli, rus killer istifadə dinamit.
  
  
  Lakin orada yalnız bir adam ola bilər ki, təcrübə bütün yolları öldürülməsi. Ego adı Киллмастер !!!
  
  
  Bu dəfə Нику Картеру istifadə etmək lazımdır bütün öz bacarıqlarını etmək məcburiyyətində qalacaq мясниками olan o cavab verir yolunda "Кремлевскому dosye".
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  İspan əlaqə
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  İspan əlaqə
  
  
  Həsr əməkdaşlarına məxfi xidmətinin Birləşmiş Ştatlarının Америк
  
  
  
  
  Birinci fəsil
  
  
  Bu idi Хоук idi və o, bic. Yox idi, böyük təcrübə, bu, o olmasaydı, üstün və bu, hətta əgər olsaydı əla formadadır.
  
  
  "Sən катаешься xizək, N3?" o, soruşdu telefonla.
  
  
  "Əlbəttə, onun катаюсь xizək. Və çox yaxşı, əgər belə demək olar"
  
  
  "Toplamaq kayağı. Siz gedir İspaniya".
  
  
  "İspaniya çətin xizək, - dedim. "Təmiz qar"
  
  
  "Düzəlişin. Sierra-Nevada. Tərcümə. Qarlı dağlar".
  
  
  "Yaxşı, bəlkə, zaman-zaman qar yağır ..."
  
  
  "Sənin olacaq peyki".
  
  
  "Həmçinin лыжник?"
  
  
  "Tamamilə fantastik. Həmçinin ekspert-biznesə. Götürülmüşdür icarəyə İdarəsində narkotiklərlə mübarizə Xəzinədarlıq".
  
  
  "Qar quşu?"
  
  
  "Çox əyləncə. Siz həm olacaq qarşılamağa partiya dağ xizək kurortunda Sierra-Неваде".
  
  
  "Adlanır...?"
  
  
  "Sol y Nieve".
  
  
  "Tərcüməsi:" günəş və qar / No, ser. Mən demək, kim pm? "
  
  
  "Sizə məlumat verəcək, daha sonra. Hələlik isə вылетайте ilə San Diego Энсенаду".
  
  
  "Энсенада?"
  
  
  "Balaca balıq şəhər Alt Kaliforniya".
  
  
  "Mən bilirəm ki, bu nədir, mən də bilirəm harada var bu. Hətta onu bilirəm ego xüsusi qoxusu. Nə münasibəti var, yaşadığım səhrada üçün xizək гонкам?"
  
  
  "Siz görəcəksiniz, orada agent Xəzinədarlıq".
  
  
  "Ah."
  
  
  "Olun, onunla nəzakətli. Bizə lazımdır, onun təcrübə".
  
  
  "Onun?" Mənim sinir mərkəzlərində зазвенели bells.
  
  
  "Ee."
  
  
  "Bu nədir? Ona olmalıdır dayə üçün narkomanların?"
  
  
  "Görmək lazımdır ki, görüş keçiriləcək".
  
  
  "Görüş?"
  
  
  "Onun arasında bir və ətrafında bəndlərin разбивать Türkiyə-Korsika-Ca. O, istəyir ki, oxumaq. Onun eşitmək istəyirəm musiqi əvvəl emu перережут boğaz".
  
  
  "Ser, bəzən siz ..."
  
  
  "Deməyin! Ünvan La Casa Verde. Soruş Хуану Риверу".
  
  
  "Bəs sonra?"
  
  
  "Привези onu da özü ilə Vaşinqton".
  
  
  "Nə zaman?"
  
  
  "Növbəti təyyarə ilə Энсенады".
  
  
  "Doğrudur." O, gördüm mənim sıxılmış knuckle.
  
  
  "Nikolay!" nəfəs Хоук. O, şübhəli məni легкомыслии.
  
  
  Onun dəstəyi asdı. Sonra bağlanması işinin Filippin, kimə smelled перезрелыми кокосами, onun uçdu, San Dieqo ilə Гавайев cəmi iki gün bundan əvvəl. Onu yalnız başlanğıc qurtarmaq əyintilər əzələ və gərginlik ağıl. Öldürmək heç vaxt xoş, onu ötüb da öz kvotası bu Ay.Və.
  
  
  Ən yaxşı atmaq bütün bunlar göz ətrafında baş - istifadə edərək, quş sürüsü gözəl ulduzların San Diego çəkilişi üçün televiziya seriyası. Amma indi...
  
  
  Ona zəng edib kargüzar, sonra o mənim ən прискорбном rəng dəyişikliyi, sürətli artırılması planları, və xahiş etdim ki, o, hazırlayıb mənim hesabım. Sonra ona zəng etdi, hava limanı və öyrəndim ki, növbəti təyyarə Энсенаду uçmaq saat yarımdan sonra.
  
  
  Əgər onun прерву öz spiky duş, onu, sadəcə olaraq, bunu edə biləcəyəm.
  
  
  * * *
  
  
  Alt Ca - bu, quyruq, свисающий ilə, əslində, California. Görünür, heç kəs bilmirdi ki, bu etmək. Bir çox illər ərzində bu idi ki, mübahisə predmeti arasında ABŞ və Meksika. Sonra bir çox ay bazarlıq görə mal tək zolağı мексиканцы nəhayət, öz yerlərini və razılıq, onun seçin.
  
  
  Onun geri oturdu oturacağın və yuxuda bütün yol qədər kiçik hava çirkli zona yaxınlığında kiçik balıqçılıq kəndi adlı Энсенада. Sözü ən delle deməkdir "bəy" və ya "kiçik bir dərə" əgər siz увлекаетесь maraqlı мелочами.
  
  
  Zaman çıxıb onun müstəvidə parlaq günəşli müqəddəs, parlaqlığı idi, o qədər güclü ki, mən taxdı günəş bal.
  
  
  Yeni taksi "Мустанг" idi qapı ağzında əməliyyat qüllələr, və onu çağırdı sürücü üçün o, onu ego yaşadığım. Keçərək örtülü колеями yollar, savannahs, basmaq deyil полынью və qalın meşə, biz, nəhayət, çıxıb getmişdir əsas küçə şəhərin.
  
  
  La Casa Verde - edilməli olan yaşıl rəng, əgər mənim ispan hələ buraxılmışdır, lakin ən delle idi növ quşlarının yuva qurması üçün münasib пастельным лаймом - idim sonunda провисшего blokunun, harada ki, o, yalançı, загорая, kərtənkələ kimi daş.
  
  
  Onun ağ üzrə taksi aldı, bag, və keçdi vestibül. Sonra parlaq günəş işığı qala idi meydança qaranlıq, amma mən gördüm ki, bığlı bir yeniyetmə idi cür, guya maraqlanır, mənim gəlməsi. Onun əlini emu əl çəkdi və telefon ev telefonu.
  
  
  "Ливи". O qız idi, bizdə hansısa miniatür keçid.
  
  
  "Bilərsinizmi keçid məni сеньоритой Хуаной Риверой?"
  
  
  Haqqında "bəli." Uinston dayandı və uzun ring.
  
  
  "Ливи". Bu bir qız idi.
  
  
  "Juan Rivera?"
  
  
  "Onun".
  
  
  "Siz deyirsiniz ki, ingilis?"
  
  
  İdi dəyişməsi. "Jess?"
  
  
  Onun gözlərini bağladı. Bu olmalı idi, biri ətrafında bu cür missiyaları. Onun, başını buladı və dedi кодовую söz çalışaraq hiss absurd:
  
  
  "Oktyabr - səkkizinci ayda ildə".
  
  
  "Üzr istəyirəm? Ah bəli! Sonra yetişmiş alma".
  
  
  "Yaxşı qız! Bu, Corc Пибоди". Bu idi mənim cari adı ört-basdır və Хоук deyil, məndən xahiş etdi ki, ego dəyişdirmək. Belə ki, mən hələ də idi Corc Пибоди.
  
  
  "Ah, senyor Пибоди". Ona sevindim ki, eşitmək diqqət itdi. "Harada?"
  
  
  "Mən dəhlizdəki", - dedim. "Gərək olub ona yaxınlaşmaq?"
  
  
  "Xeyr, yoxdur!" - tez dedi. "Mən aşağıda".
  
  
  "Bu барре", - köksünü ötürdü, mən, baxaraq çox qaranlıq axını вестибюля olduğu kişi arxasında вытирал bal.
  
  
  Onun geri dönüb və biləndir затемненному бару. Barmen mənə baxdı. "Senyor?"
  
  
  "Писко сауэр", - dedim.
  
  
  O, başını tərpətdi
  
  
  
  və dönüb bunu etmək üçün.
  
  
  Onu hiss kimi ağır hava yumşaq hərəkət edir arxasında məni, донося qədər məni ətir təzə limon. Onun çevrildi və gördüm стройную, темноглазую, темноволосую qız ildən, iyirmi beş ilə, demək olar ki, люминесцентной solğun ağ dəri ilə məşğul olan yaddır кувшинкам.
  
  
  "Corc", - deyə o, ıspan. Bu kimi idi "Xor-hay".
  
  
  "Juan?" - ona dedim, düzgün произнеся ego arasında ortasında "h" və "w".
  
  
  O, əlini uzatdı. Onu almaq lazımdır və bu. Sonra onu da qeyd masa divarın dibində.
  
  
  Biz yaxınlaşdı. O, zərif, təmiz və çox qadın zərifliyi olan. Ee bədən idi, çevik və gözəl forması. Ee ayaqları da. "Yaxşı köhnə Şahin!" Onun düşündü. Necə нехарактерное onun üçün!
  
  
  Biz belə bir oyun.
  
  
  O, baxmayaraq buzlu çay, устроилась kresloda və наклонилась irəli, onun gözləri parıldayırdı. "İndi. Bu nə deməkdir?"
  
  
  Onun başını yellədi. "Heç bir fikrim yoxdur. Mənim rəisi Vaşinqtonda проинструктирует bizi".
  
  
  "Nə zaman?"
  
  
  "Bu gecə."
  
  
  Onun sifəti boş idi. "Lakin bu, o deməkdir ki, bu gün bizi burada olmayacaq"
  
  
  "Es verdad".
  
  
  Onun ağız açmışdı. "Onda heç bir vaxt üçün..." O, kəskin şəkildə yumdu ağzını.
  
  
  "Ki, Xuan?"
  
  
  Onun sifəti çəhrayı. "Mənə o olvidado".
  
  
  "Sənin qısa yaddaşı", - dedim və допил öz писко сауэр. "Gözəl агуардиенте", - düşündüm. Nə vaxtsa mənə lazım ziyarət Писко, Peru.
  
  
  Onun ayağa qalxdı. "Donuz çamadanları Juan. Biz вылетаем növbəti reyslə buradan".
  
  
  "Amma gərək sən nə olduğunu bilmək missiya haqqında..."
  
  
  "Narkotik", - dedim.
  
  
  "Əlbəttə ki, onun haqqında narkotik"
  
  
  "Və Aralıq dənizi. Biz cənnətə İspaniya".
  
  
  Onun ağız qurdu məktub "haqqında".
  
  
  "Xizək."
  
  
  O, mişar çay buzlu. "Bilərsinizmi təkrar bu?"
  
  
  Onun belə etmədi.
  
  
  Sonra o, обманула məni. Ee gözləri işıqlandı. "Ah! Əlbəttə Ki, Sierra-Nevada! Orada yaxınlığında Granada var birinci sinif dağ-xizək kurortu".
  
  
  Onun baxırdım.
  
  
  "Bilərsən olub, sən xizək?" o, soruşdu.
  
  
  Bu gün bu məsələ üçün. "Yaxşı sən?"
  
  
  "Çox yaxşı", - dinc o, cavab verdi.
  
  
  "Və sadə", - deyə fikirləşdim. Onun sakit dedi: "Biz баловаться".
  
  
  Barmen seyr mənə. Ona göz vurdu Хуане və o, qadınsa bu revmatizm. O, gözəl, incə, достижимой.
  
  
  * * *
  
  
  Biz çıxdıq çölə, flash işıq, отражавшаяся təcrübəsi barel bir tüfəng, cəlb mənim fikrimcə qara дыре onun sonunda. Bu adam yalançı yerdə düz dam ətrafında isti alla vasitəsilə yol, və mən bilirdim ki, o сосредоточил məni mərkəzində görmə ego asanlaşır.
  
  
  Bir anlıq onun yerində donub qaldı. Sonra отшвырнул onun Хуану doğru və göyərçin əks istiqamətdə, bu укрытию giriş fanarlar. Shot прокатился küçədə.
  
  
  "Dur!" Onun qışqırdı hey.
  
  
  "Lakin, Nick..."
  
  
  "Sakit!" - прошипел mən.
  
  
  Onun tez durub qaçdım pəncərəyə вестибюля. Прикрывшись onun başını pəncərədən pəncərə. Onun yenidən tutuldu parlaq barel bir tüfəng. Kişi hələ də var idi damında галантерейного mağazanın.
  
  
  Zaman onun yaxınlaşıb öz ружью qaldırdı tüfəng və yenidən vurdu. Таращить göz вонзилась bu taxta konstruksiya açıq başı üzərində Хуаны. İndi o ползла geri qapı rozetkası. "Умница!" Onu düşünürdüm.
  
  
  Zaman onu yenidən gözlərini qaldırdı, kişi yox.
  
  
  Onun eşitdim бегающие ayaqları. Onun baxdı tozlu pəncərə və insan gördüm, qara kostyum, təkəbbür, mağazada, küçədə və beholder yuxarı bir yerdə bizi gözləyirdi snayper.
  
  
  Onun qaçdım ətrafında otelin махнув Хуане üçün o qalıb daxilində və pillələri qalxıb галантерейного mağaza, iki üst mərtəbədə.
  
  
  Onun gecikdim. O, getdi.
  
  
  Damda bir şey qalmayıb, başqa bir çox meksika окурков və сомбреро, alınmış iki gün əvvəl mağaza aşağıda.
  
  
  "Əcnəbi", - deyə iki mağaza, kişi ilə qalın abdominal və улыбающимся şəxs. Gonzalez.
  
  
  "Turist?"
  
  
  "Bəli".
  
  
  "Təsvir edə bilərsiniz ego?"
  
  
  Gonzalez çiyinlərini çəkdi. "Təxminən sənin artım. Şabalıdı saçları. Qonur gözləri. Arıq kişi. Əsəbi".
  
  
  Bu, bütün.
  
  
  Onun baxışlarını Хуану kənara dəhlizdəki otel, hələ ki, biz gözləyirdik ki, zaman taksi üz tutacaq, bizim və müxtəlif hava limanına.
  
  
  "O, burada idi, iki gün əvvəl", - deyə onu hey.
  
  
  "Belə?"
  
  
  "Kimi çoxdan buradasan?"
  
  
  Tur."
  
  
  "Elə bilirsən, o, həyata, kim sən?"
  
  
  Onun gözləri сузились. O, razılıq hissi ilə qarşıladı bu təhqir kimi. O латинкой, gözəl və dolu yanğın. "Mən belə düşünmürəm!" - acıqla dedi.
  
  
  Onun heç bir fikir bu təhqir.
  
  
  "Üzərində işləmisiniz əvvəl sizinlə əlaqə ilə bağlı bu iş?"
  
  
  "Bir damla narkotik".
  
  
  "Döymək?"
  
  
  O, başını aşağı salıb gözlərini.
  
  
  "Bütün bunlar?"
  
  
  "Bəli". Onun çənəsi cəsarətlə вздернулся.
  
  
  "Bir getdi?"
  
  
  "Ola bilər, və belə - уклончиво dedi.
  
  
  Onun, dönüb baxdı, bu qapı giriş yuxarıda галантерейного mağazanın.
  
  
  "Bəli", - mən razılaşdım. "Mən hesab edirəm ki, ola bilər".
  
  
  Onun sifəti скривилось təcrübəsi qəzəb.
  
  
  Onu tutdu ee görə dirsək. Taksi приехало. Bəxtəvər Ləqəb. Спасенный şirkəti Энсенада Taxicab.
  
  
  "Gəl, Juan. Növbəti dayanacağı, Vaşinqton, Kolumbiya dairəsi".
  
  
  Çox avtoritar. Çox hakim.
  
  
  O, sakit забралась taksi, сверкая gözəl кусочком bud. Amma mən bundan, demək olar ki, görmür.
  
  
  İki
  
  
  Хоук oturdu görə, bir konsol panel кинозалом AXE basaraq düymələri və düzəliş disklər. Bir düymə səsi oynamaq üçün. Bir пуговица üçün lent. Bir düymə üçün film 16 mm., Bir düymə üçün birbaşa translyasiyası. Bir düymə üçün köhnə qara-ağ film.
  
  
  
  
  
  
  Bir düymə üçün slaydlar. Və ya, əgər siz istəmirsinizsə istirahət vermək gözlərinə, bir düyməsini zərif qadın səsi, озвучивающего qiymətləndirilməsi intellekt.
  
  
  Söhbət bu nöqtəyə qədər idi adi болтовней. Onun silinib bütün bunlar ətrafında baş. Onun yalnız yadımdadır ki, qəbul edə bilər və həqiqətən də qəbul edirdi Хуану Риверу vizual. Lakin bir şey onun fikirlərini elə əvvəlcədən olmaqla, əvvəlcədən протестированным və alınan.
  
  
  Lakin o, gözəl və mənim kimi gözəl qadın. Onun fikirləşdi: "Əgər o, yalnız bilər silmək onun səsi kimi Şahin silə qeyd, ki, o, heç eşitmək istəyirdi".
  
  
  Брылев tamamilə söndü və qarşımızda idi şəkil ekranda ilə məşğul olan magically çıxdı nalan.
  
  
  "Enriko Корелли", - dedi, mülayim qadın səsi üstündən şəkillər, промелькнувшей ekranda. Bu idi неподвижная şəkil, eleqant və on beş il əvvəl, və взорванная üzrə мельчайшей hissəsində hansısa daha böyük şəkil. Fon səhnə idi rotonda Vatikanın.
  
  
  "Сфотографировано məsələn, 1954-cü ildə", - deyə bir səs. "Bu, son saxlanılır olan şəkil Корелли. Qalan ego şəkillər idi alınmış üçün böyük pul. İstintaq heç bir sübut edə bilər ki, pul gəlir üzrə xəzinə mafiya. Amma bu o zamanı ki, inanırlar".
  
  
  Onun uzun və diqqətlə baxdı şəkil. Şəxs, demək olar ki, heç nə ona fərqlənir başqa. Üzünün cizgiləri idi, tamamilə adi: qara saçları, bərk çənəsi, forması şəxslər heç bir fərq. Onun xatirəsi, eqo kimi, daha yaxşı olar, amma bir halda ki, o partladılmış, belə bir çox dəfə ətrafında belə kiçik bir parça зернистой film, orada yox idi, demək olar ki, bizə daha nə onun bilərdi diqqət.
  
  
  Ekranda gəldi kart. Bu idi kart Korsika. Yaşadığım Басрия idi очерчен dairəsi.
  
  
  "Müəyyən edilib ki, Enriko Корелли burada yaşayır, ətrafında Басрии, Korsika, villa inşa наполеоновскую dövründə. Var ştatı üzrə on nökərləri və iki телохранителей. O, yaşayır, qadın adına Tina Berqson.
  
  
  "Корелли indi qırx beş yaşı var. O, işləyib italyan hökuməti Римэ, lakin atəş bir neçə ay sonra. O, az müddət evli, lakin ego qadın öldü iltihabı, ağ ciyər, zaman Корелли işləmirdi. Nifrət o, işləməyə başladım üzvlərinin шайки saxtakarlarının və oğru - изгнанников ətrafında Birləşmiş Ştatlarının anadan olmuş Sicily və mafiya üzvləri Nyu-York və Çikaqoda. O, шталь yaxşı силовиком və çox yaxşı bir iş adamı, onlar üçün. Zaman şəbəkəsi yaradıldı, aptek, o biri idi sonra ilk insanlar açdıq nöqtəsi axını yaxınlığında, Naples.
  
  
  "Şəbəkə narkotik yaşamış, 1960-cı illərin sonuna yaxın bu müddət Корелли шталь əsas fiqur, bütün zəncirində mafiya.
  
  
  "Onlarla tapmaq var idi, müxtəlif məşuqələr. Bir çalışırdı öldürmək ego, o atdı ee сыч başqa qadın. Sonra onu tapıb утонувшей bu Неаполитанском körfəzində".
  
  
  Kart yox oldu, və lüks yat uzunluğu təxminən 180 metr doldurdu ekran gözəl rəngli слайдом.
  
  
  "Bu gəzinti yat Корелли, Lysistrata. O bayrağı altında üzən Fransa. Корелли hesab edir ki, özünü vətəndaşı Korsika, baxmayaraq ki, o, anadan Milan".
  
  
  İndi ekranda meydana şəkil böyük bir villa.
  
  
  "Ev Корелли. Baxmayaraq ki, ondan cəmi iki телохранителя olan qoruyurlar ego, ego kənd daim патрулирует, yarım döyüşçüləri".
  
  
  Çıxdı yeni bir şəkil. Ot xarabalığa çevrilmişdi bədən. Ona bir neçə dəfə atəş. Meyit idi неузнаваем, amma xarici görünüşünə qalıqları onun, qərara aldı ki, güllə olan hit ona edilmişdir пустышками - adi güllə разрезанными azn bıçaq məktublar X. думдум Güllə çevirir göbələk kəsilmiş, məhv forma, zaman düşür və məqsədi .
  
  
  "Bu idi agent Fransa adı ilə Емил Ференк. O, çalışırdı xəbərçi villa Корелли kimi adlanan kənd. Görünür, o aşkar edilib патрулями və qətlə yetirilmişdir".
  
  
  Sonra ekranda meydana şəkil əhalisiz oxşar bir səhra kənd. Lens yaxınlaşıb rəqəm duran yaxınlığında möhtəşəm qovaq Ломбардии, yeganə ağac hər hansı bir ölçüsü baxımından sahəsində. Ən azından rəqəm artsın, görmək olar ki, insan qeyri-müəyyən yaşdan, lakin kifayət qədər yüksək və möhkəm bağlandı. Şəxs idi kölgəsində.
  
  
  "Enriko Корелли. Bu, ən yaxın şəkil kiməsə etdiyi fotoşəkil son on il. Şəkil edildi köməyi ilə телескопического lens ilə təhlükəsiz xal sorğu əks təpə. Baxmayaraq ki, şəxs неотличимо, insan bədəninin aydın görmək olar . Kompüter hesablamalarına görə, ego аленка təşkil edirdisə, təxminən, 182, artım - 6 metr, oturub birbaşa və sağlamlıq - əla sona hərbi ".
  
  
  Ekran потемнел. Daha sonra başlayıb кинофильм. Bu səhnə idi çimərlik, ola bilsin ki, Fransız Riviera. Çarpıcı sarışın bir миниатюрном bikini шествовала qum, раскачивая budları və uzun sarışın saç развевались onun çiyinlərində. Bir an üçün o, dayandı və dönüb, sanki kimsə onunla danışdı. O baxdı, kamera və gülümsədi.
  
  
  "Tina Berqson. Ey, iyirmi üç il. Anadan İsveç, o köçürülüb Roma olduğu nax idi, qısa, amma uğursuz кинокарьера.
  
  
  
  
  
  Sonra, iki il bundan əvvəl köçürülüb İsveçrəyə, orada iştirak edib, manipulyasiyalar, pul ilə, görünür, maraq mafiya və ya hansısa bir təşkilat kimi mafiya. Onun tutuldu, amma məhkəməyə qədər deyil, həm də gətirib. Deyirlər ki, bu pulların böyük hissəsi keçib əlləri kömək etmək üçün hey üz isveçrə hakimiyyəti.
  
  
  Qısa bir müddət sonra bu, o, idi ki, ev Enriko Корелли. Корелли deyil, onunla evləndi, amma o ego daimi həyat yoldaşı. O, deyir isveç, fransız, italyan və ispan dillərində, eləcə də ingilis dilində. Ee IQ, necə deyərlər, təşkil edir 145 nəticələrinə görə faktiki test etdi, o zaman doldurdu haqqında bəyanat qəbul iş isveçrə bankı. O, böyük лыжница ".
  
  
  Bu кинокартине o, indi ətraf xizək təpə. Onun idi, etiraf etməliyik ki, o, çox qəşəng idi. Təəccüblü deyil ki, hey keçirmək istəyirdim qış aylarında var yamacının dağ-xizək; sanki, o, sevirdi, idman.
  
  
  Ekranda peyda digər kart. O, göstərdi ki, dünya proyeksiya Меркатора xətti ilə gedən Yaxın Şərq, Türkiyə, Türkiyədən Sicily, təcrübəsi Sicily Korsika, artıq Riviera, geri Korsika, sonra isə Portuqaliya, oradan kubaya. sonra Mərkəzi Meksika, sonra isə San-Diego, California.
  
  
  Zəncir dərman.
  
  
  "Son bir neçə il ərzində əsas təchizat zəncirində narkotik, çoxlu dəyişikliklər vardır. Adətən, ağır narkotik ilə başlayır Şərq və almaq, qərb Aralıq dənizi vasitəsilə, harada onlar ele. Nəzarət bu zəncirvari təsbit Korsika, sadəcə dayanacağı qarşısında mühüm emalı azn Riviera. Sonra narkotik qaytarılır Korsika və bundan sonra Kuba biri vasitəsilə üç nöqtə: Portuqaliya, Mərakeş və ya Cezayir.
  
  
  Yeni xəritə. O, yenidən göstərdi Keçirilmişdir.
  
  
  "Bu statistika xətlərinin paylanması uzatmaq əvvəl Yaxın Şərq və bundan sonra hədəf hedef, Qərbdə. Pul ilə Qərbin buraya daxil olduğu və sonra onlar arasında bölüşdürülür qıfılı da разбивать".
  
  
  Lens нацелился kart göstərən kənd Корелли ətrafında Басрии, обведенное dərnəyi.
  
  
  "Rico Корелли - adam nəzarət edən zəncirvari. O, aldığı əmri ilə Sicilya, harada müavini mobsters nəzarət şərq yarısını разбивать. Don qərbdə nəzarət qalan разбивать, üstəgəl yayılması."
  
  
  Şəkil погасло və atəş sergey.
  
  
  Bir müddət oturduq səssizcə.
  
  
  Хоук прочистил boğaz "Hə?"
  
  
  "Maraqlıdır", - dedim.
  
  
  "Akademik", - dedi Juan.
  
  
  "Mən razıyam ki, onunla", - deyə onu.
  
  
  Хоук qaşlarını çatdı. "Bu, sadəcə brifinq".
  
  
  "Haqqında nə Корелли?" - soruşdu Juan.
  
  
  Хоук gözlərini yumdu, ayaq üstə ləngər vurdu rahat fırlanan kresloda.
  
  
  "Mobsters oldu narazı mənfəət proqramı üzrə narkotik", - nəhayət, dedi Xok. "Altı ay öncə başladılar göndərmək üçün insanların daxilində yoxlamaq üçün sistem ağla. Корелли etdi əhəmiyyətli məbləği - çox sözlərinə görə, Don ABŞ. Amma siciliya секундант ilə gələ bilmədi müəssisələrinin vəziyyəti düzəltmək. Toplantıda qərara alınıb ki, Корелли çəkilməlidir. Bir nəfər göndərildi üçün onu vurmaq, amma o, yoxa vasitəsilə diqqətdən. Siz gördünüz ki, nə oldu, qondarma окопным agent cəhd edən xəbərçi-də kənd.
  
  
  "Sonra capo mobsters qərarına hücum Корелли vasitəsilə Тину Berqson. Əməliyyat təsdiqləyən ki, o, İsveçrə, çalışıb həbs etmək onun bir Басрии köhnə yol швейцарскому ittihamı ilə. Amma odin üzrə телохранителей Корелли müdaxilə və xilas Тину. Sonra o, arzusunda ən сыщика k yaxınlıqdakı çimərlik bağladı ego və imkan gözləmək gelgit üçün boğmaq. Adam qaçdı və tərk Keçirilmişdir üçün heç vaxt geri ".
  
  
  Onun əlini qaldırdı.
  
  
  "Nick?"
  
  
  "Necə ki, biz bütün bunları bilirik?"
  
  
  "Корелли bizə dedi".
  
  
  "Birbaşa?"
  
  
  Xok nəfəs aldı. "Bizdə elə bir adam var ki, yaxın Корелли, baxmayaraq ki, o, heç vaxt ego görməmişəm. Корелли verib məlumatları öz təşəbbüsü ilə".
  
  
  "Niyə?" - soruşdu Juan.
  
  
  "O dedi ki, getmək istəyir əbədi".
  
  
  "Özünü xilas etmək üçün və qız?" Onun soruşdu.
  
  
  "Tamamilə fantastik. Almaq və sığınacaq Ştatlarda".
  
  
  "Öz növbəsində üçün...?"
  
  
  "Bütün komanda xətti, düzgün zəncir və necə işləyir".
  
  
  "Biz bilirik ki, bu, tələ?" Onun soruşdu.
  
  
  "Biz bunu etmirik". Хоук tənbəl-tənbəl gözlərini açdı. "Səsvermə, harada olmaq mümkündür". O çevrildi Хуане.
  
  
  O, başıyla təsdiq elədi.
  
  
  "Malik, öz təcrübəsini, siz tapmaq lazımdır, olub-olmadığını deyir Корелли bizə həqiqəti - ya aparır bizi gələn bağ".
  
  
  Onun dərindən ah çəkdi. Bəzən diksiyon Хока ümidsiz викторианская.
  
  
  Xuan deyil yetirib, əsas gücünü diqqət sözləri. "Mən öyrənmək."
  
  
  "Heç bir şey müəyyən edilmişdir?" Onun soruşdu.
  
  
  "Qarşıda görüş Sol y Nieve. Dağ xizək kurortunda İspaniya. Mən bunu sizə demişəm?"
  
  
  "Qısaca"
  
  
  Хоук geri oturdu əvvəl. "Hər il Tina Berqson gedir bu dağ-xizək kurortu isə Корелли gedir onunla. Onlar keçirir, orada təxminən bir aydır".
  
  
  "O, gedir və oraya necə Riko Корелли?"
  
  
  "Yoxdur. Biz bilmirik nə ad istifadə edir. Amma biz bilirik ki, onlar həmişə gedirlər. Və Корелли görüşmək istəyir, orada".
  
  
  "Bu, ola bilər подстава", - mızıldandı mən.
  
  
  "Əlbəttə, - dedi Хоук. Səsi "sən niyə burada, Nik. Səs nə üçün foto AX".
  
  
  Gözləyərkən "vuruş".
  
  
  O, başını tərpətdi. "Tutaq ki, mobsters bilirdi planları haqqında Корелли. Məgər onlar otellər olardı almaq bizim силовика nömrəli
  
  
  
  
  
  
  və bizim üzrə ekspert narkotik nömrəli? "
  
  
  Onun rubbed çənəsi. "Biz görürük əlaqə?"
  
  
  Xok dedi: "bizdə bir kişi Малаге. Var oğlan Sol y Nieve. Bu ona uyğun телохранителей Корелли. Siz cavab bizim insan Малаге, o müəyyən edəcək bir görüş oğlan ilə kurortda. Sonra siz görüşəcəksiniz ilə Корелли üz-üzə ".
  
  
  O, başını tərpətdi. "Bəs sonra?"
  
  
  "Sonra miss Rivera minəcək sahibliyinə *
  
  
  "Siz hazırlamısınız, bizim pasport?"
  
  
  "Mən AX Identification sənədlər var. Siz hələ olacaq Corc Пибоди, amma indi siz professional fotoqraf".
  
  
  "Ser, mən idarə edə bilməz, hətta Домовой, daha Hasselblad!"
  
  
  "Bu kamera etibarlı gün! Bundan başqa, onlar yaxşı tanımaq əsasları. Siz isə, miss Rivera, nümunəsisiniz fotoqraf. Sizin bütün kağız edilir. Yandırın ih sonra necə yadda öz keçmişini".
  
  
  "Mən позирую çılpaq?" - soruşdu Juan.
  
  
  Хоук şok idi. Ego mavi gözləri genişləndi. O, sonuncu üzrə köhnə illərin tamamilə məzlum bir insan olduğu bir cəmiyyətdə cinsi azadlığı, bir qayda. "Mənim əzizim, qız!"
  
  
  "Siz ki, позировали ki, çılpaq şəkildə?" - tez soruşdum.
  
  
  "Əlbəttə", - o, cavab verdi. "Professional mənada. Zaman öz oyun rolu, onun oynayıram ee qədər çəkin".
  
  
  Şəxs Хоука rəngi dəyişdi. O, çox qırmızı. O, baxdı və əllərini bir əzab müdaxilə. "Əgər sən artıq başa çatdı", - deyə o,.
  
  
  Onun gülümsədi. "Davam etdirmək."
  
  
  "Mən bilirəm ki, siz etiraz etməsəniz, biz yaratmışıq, sizin örtüyü kimi komanda ər və arvad", - tez o dedi və onun gözləri parıldayırdı.
  
  
  "Müəllimim!" - deyə mən.
  
  
  "Mister və missis Corc Пибоди üzrə Миллерс-Bu, Minnesota".
  
  
  "Mən onu sevirəm!" - yumşaq dedi Juan.
  
  
  "Mən bunu nifrət!" - прорычал mən. "Bu, çox надумано! Və bu fəsadlar doğurur!"
  
  
  "Lakin bu, imkan verir miss Ривере hərəkət etmək daha asandır, əgər o olmalıdır". Şəxs Хоука yenidən покраснело.
  
  
  "Mən rəbbimdən məntiq!" - snapped mən.
  
  
  "Subay qadın, qız kimi miss Rivera..."
  
  
  "Mən возмущена bu!" - sözümü kəsdi Juan.
  
  
  "... Olardı, daha çətin ola, oh, преследуемым, belə deyək ki, daha bir evli qadın. Görürsünüz?"
  
  
  Onun yalançı bir şəxs qum. Onun, həqiqətən də, gördüm ki, извращенную məntiq.
  
  
  Xok çevrildi Хуане. "Siz təsdiq edən?"
  
  
  "Tam." O, cazibədar gülümsədi.
  
  
  Xok məmnunluqla başını tərpətdi. Sonra o, mənə baxdı. "Çatışmazlıqlar var?"
  
  
  Əgər o, lə ' nət! "Bu, görünür etibarlı", - deyə mən. "Biz müəyyən etməlidir, hansısa qəza siqnalı", - deyə onu. "Mən demək, bu halda hər şey dağılacaq. Onun istəyirəm imkanı xilas Хуану və mənim dərini baxmayaraq, bizə nə".
  
  
  "Bizdə adam var Granada, cəmi yarım sürücü kurort. Malaga məlumat versin sizə".
  
  
  "Əslində. Bu etməlidir əhatə edir bu".
  
  
  "Göndərə bilərsiniz hər hansı bir kodlanmış istədiyiniz vasitəsilə гранаду".
  
  
  "Yaxşı", - dedim. Onun çevrildi Хуане. "Var ki, müzakirə?"
  
  
  O, mənə baxdı, sonra isə Хока.
  
  
  "Mən hesab edirəm ki, yoxdur. Onun salamladı əlində hələ ki, heç bir ilə görüşəcəyəm mr Корелли. O vaxt o bununla məşğul olacağam".
  
  
  * * *
  
  
  Onun yalnız off yarıyuxulu zaman eşidildi kəskin knock запертую qapı, отделяющую mənim otaq otaq Хуаны.
  
  
  Onun ayağa qalxdı. "Hə?"
  
  
  "Nick!" deyə pıçıldadı.
  
  
  "Nə?"
  
  
  "Pəncərə."
  
  
  Onun döndü. "Ki, bu sarıdan?"
  
  
  "Bax, küçəyə".
  
  
  Onun əlini üçün çiyin кобурой, свисающей ilə dolduran yataq. Onun, pəncərəyə yaxınlaşıb, ony kölgə və прижимаясь bu inilti. Откинув pərdələri namlulu öz люгера, onun bəslədiyi nifrətlə onu buraxıb getdi qaranlıq küçə aşağıda.
  
  
  Yol boyunca dayanan "кадиллак", veb-maşın bütün rübdə.
  
  
  Bu nen kişi oturmuşdu tərəfindən sürücü ilə məşğul olan idi mənə. Sonra isə onun baxmışam, digər bir kişi tələsik vasitəsilə kənarda olan "кадиллаку", qısaca söhbət etdim sürücü və fəth arxa oturacaq.
  
  
  "Кэдди" завелась və tez getmişdim, küçədə, свернув sağ küncündə.
  
  
  Onun döndü, gün ayıran bizim otaq.
  
  
  "Öyrəndim ego?" Onun soruşdu et seq aktları.
  
  
  "Bəli. Onu gördüm, o çıxırdım ətrafında maşın bir an əvvəl. O, baxdı mənim otaq - və ya sizin. Onu gördüm ego şəxs. Sonra isə o, tələsik lobbisi otelinin".
  
  
  "Kim idi o?"
  
  
  "Mən gördüm, - ego hava limanında Даллеса bu gün heç zaman. Biz gəldik. Var idi kiçik dəri чемоданчик. Onların ətrafında olan qoya bilər silah optik nişan".
  
  
  "Yaxşı qız", - deyə onun fikri dağınıq idi.
  
  
  Ölümün baş verdiyi və fasilə. "Bəs biz indi nə edək?"
  
  
  "Gəl yataq", - dedim. "Ən azı, biz bilirik ki, onlar bilirlər".
  
  
  "Fikrində deyilik ego axtarmaq?"
  
  
  "Vaşinqtonda? Bu, böyük bir şəhərdir".
  
  
  "Nick!"
  
  
  "Get yatmaq, Juan". Onun çəkilmişdi gün. "Şirin Arzular."
  
  
  Onu eşitdim, o nags altında özünü burun, sonra o, geri çəkildi gün. Yalnız bir an və ya iki sonra onun cırıltı eşitdim çarpayı, o забралась içəri qoyub oturdu.
  
  
  Sonra gəlib sükut.
  
  
  Onun oturdu pəncərənin baxdı gözləyirdi. Lakin heç kim gəlmədi.
  
  
  Üç
  
  
  Biz keçdi aşağı dağətəyi və endi sonra uçuş-enmə zolağı yaxınlığında Malaga. Taksi sürücüsü onu bizə yaşadığım vasitəsilə girdap miniatür avropa avtomobillərin bütün markaları və formaları.
  
  
  Biz dayandıq, bir ətrafında baş otel şəhərin выходящем windows liman Malaga. Bir neçə ticarət gəmilərinin və gəzinti катерова, ilə seçilən və ya duran demir yanında ухоженных limanları.
  
  
  Xuan səfeh. O, заперлась öz yarısında nömrələri, вздремнула və qəbul duş. Onun dərhal getdi конспиративный ev AXE.
  
  
  Bu kiçik ofis, ev, bir rübdə
  
  
  
  
  
  
  küçə və köşedeki.
  
  
  "Tikinti-abadlıq işləri", - гласила lövhəsi gün. "RSS. RAMİREZ VƏ KELLY"
  
  
  Onu döydü.
  
  
  "Quién es?"
  
  
  "Senyor Пибоди".
  
  
  "Onun".
  
  
  Qapı açıldı. Bu idi Mitch Kelly.
  
  
  "Salam, Kelly, - dedim.
  
  
  "Salam, senyor". O, gülümsədi və впустил məni. Sonra başlı-başına buraxıb baxış yuxarı və aşağı темному старинному dəhlizi, o, ehtiyatla qapını bağlayıb.
  
  
  Onun baxdı ofisi. O, kiçik idi, ilə çirkli bir masa, bir dəstə köhnə картотечных шкафов və qapının aparıcı tualetə. Masa arxasında pəncərə выходило liman və yaşadığım Malaga.
  
  
  Kelly çırpıldı mənə geri. "Gördüm ki, səni onlarla хорька, məlum olub ki, haqqında delle "qırmızı portağal", Nick".
  
  
  Bu baş Yunanıstanda. "Beş il bundan əvvəl, həqiqətən?"
  
  
  "Əslində. Şahin dedi ki, sən gələrsən".
  
  
  O, açdı qutusu və sonra gözəl bir durbin və Bausch & Lomb 30x ki, fikirli взвесил əlində.
  
  
  "Məndə ola bilər, xəbər sizin üçün".
  
  
  "Oh?"
  
  
  O taxdı nöqtələrində göz və üzünü yoxlamaq üçün liman. Onu başa düşdüm ki, o, tamaşa qayıq zaman ona döydü.
  
  
  Kelly rəhbərlik BALTA Малаге üç ildən az olmayan. Ego iş ondan ibarət idi ki, o, nə üçün və kim gəlir və gedir ətrafında Malaga.
  
  
  Onun baxırdım vasitəsilə ego çiyin. O, tədqiq gəzinti sahəsinə marina mərkəzində liman. O, elə xüsusilə maraqlı, böyük yat duran azn demir haradasa ortada.
  
  
  "Səs və hamı, - o deyib. "Bu," Лисистрата ". Yat Корелли".
  
  
  Onu xatırladım ki, bir şəkil gördüm ki, bu qərargah-mənzilində bir BALTA.
  
  
  O, mənə uzatdı durbin. Onun сфокусировал ego. O, превосходен; Onun çox yaxşı gördüm, yat. Bir neçə ekipaj üzvləri ora-bura gedirdilər göyərtə. Təyyarə hər şey sakit və rahat. Onu görmək bilər, bir sıra kabin əsas göyərtə iki satır ki, portholes ki, o demək idi ki, kabin yerləşən iki katlı aşağıdır.
  
  
  Bu, böyük idi, gözəl gəzinti yat. Sərt Fransa bayrağı dalğalanırdı.
  
  
  Mitch Kelly sel öz stul və зашуршал kağız. Onu bilirdim ki, o, hotel üçün onun diqqət yetirdim ki, o danışıb. Nəsə vermək nöqtələrində, onu gördüm ki, kimsə sviter və şalvar çıxdı üzrə əsas kabin üçün göyərtə. Bu qadın uzun sarışın saç ilə. O çox busty və nazik ilişdi və onun ətrafında sıx şalvar, очерчивающие onun bud və sağrı əl çəkmirdilər heç bir şey üçün təxəyyül. Altında bu mavi şalvar biz həm yaxşı idi, ayaqları. Ee dəri idi, işıqlı və hamar və gözləri mavi. Çıxıb günəşli müqəddəs, o надела qaranlıq nöqtələrində və dalğın halda uzatdı ih yerində.
  
  
  "Tina Berqson", - deyə onu ucadan.
  
  
  Kelly uzadıb boyun baxdı, pəncərə açıq tala görünürdü təcrübəsi günəş işığı & nb. "Bəli, guya."
  
  
  "Mükəmməl qız", - deyə mən.
  
  
  "Daha bir xüsusiyyəti Nick Carter", - фыркнула Kelly. "Siz necə öhdəsindən gəlirsiniz?"
  
  
  "Mən, sadəcə, bunu o deyir ki, insan Vaşinqtonda", - mızıldandı mən.
  
  
  "Bu, dünən gəldi", - deyən Kelly, yenidən тряся kağız.
  
  
  Onun оторвал baxışda olan qamətli omuz və sinə Tina Berqson, укрытых свитером və könülsüz saldı durbin. Kelly onu qaldırdı, çevirdi kafedra və сфокусировала ih-də Тине Berqson, hələ ki, onu oxumaq keyfiyyətlə çap edilmiş məlumat.
  
  
  KELLY. RAMİREZ VƏ KELLY. 3 PASEO ЗАФИО. GƏLƏN ÇƏRŞƏNBƏ AXŞAMI TƏYYARƏ LYSİSTRATA. QONAQ HAZIRDIR. TİNA BERQSON ПРИВЕЗИТ EGO AZN YAT. DAHA SONRA MÜƏYYƏN XİZƏK İLƏ GÖRÜŞLƏR EKSPERT NARKOTİK.
  
  
  "Roma burnu!" - onu təkrar ilə grin.
  
  
  "Bu кличка Корелли", - deyən Kelly. "Olduqca bayağı, elə deyilmi?"
  
  
  "Olduqca bayağı, bəli". Roma Burun idi rəhbəri hindistan.
  
  
  "Корелли, özü-özünü hesab изгоем. Siz bilirsiniz - biri mobsters".
  
  
  Onun yenidən baxdı mesaj. "Belə görünür ki formalaşdırılması, mən hesab edirəm ki, o, məni qarşılayır, hə?"
  
  
  "Əslində. O, bilir ki, sizin otel. Onun artıq qeyd olunub".
  
  
  "O zaman olacaq?"
  
  
  "O, gərək sizə üz dəhlizdəki günorta saatlarında". Kelly, saatına baxdı. "Verir yarım".
  
  
  "Haqqında nə Хуаны?"
  
  
  "O gözləyə bilər. Bu, ibtidai araşdırma".
  
  
  Onun çiyinlərini çəkdi. "Nəyə lazımdır bütün bu cəfəngiyyatdır?"
  
  
  "Roman Burun qorxdum. Mən hesab edirəm ki, o, istəyir tapmaq və arxasında olub, baxın".
  
  
  "Ya siz, - fikirləşdim mən.
  
  
  * * *
  
  
  Onu gözləyirdi lobbisi günorta.
  
  
  O, içəri girdi, hər şey göz dəhlizdəki idi yönəlib azn bilər, qadınlar baxdı ilə негодованием, men baxırdıq maraqla. Yerli sakinlər masa arxasında birdən-birə çevrilib приветливого Лотариоса.
  
  
  Onun ayağa durub yaxınlaşdı, ona. "Miss Berqson", - deyə o, ingiliscə.
  
  
  "Bəli", - cavab verdi, o, yalnız yüngül bir vurğu. "Mən gecikibdir. Mən çox təəssüf edirəm".
  
  
  "Səni dəyər gözləyin", - dedim.
  
  
  O, soyuq tərzdə mənə baxdı. Onun düşündüm barədə айсбергах zamanı фьордах. "Gedək, sonra?"
  
  
  "Bəli", - dedim.
  
  
  O, dönüb çıxarıb, məni ətrafında вестибюля parlaq günəş ispan брылев.
  
  
  "Bu, yalnız əksinə meydanda", - deyə o bildirib. "Biz gəzmək"
  
  
  Onun başını tərpətdi və галантно aldı onun əlindən. Nəhayət, onun Avropa olmuşdur. O, mənə verdi ego no comments. Hər ispan göz məktubla müraciət edib, salamlamaq üçün bizə iki - et seq aktları heyranlıqla, mənə həsəd.
  
  
  "Bu gün", - deyə o, dərindən вдохнув.
  
  
  "Sənin kimi Malaga?" Onun приковал baxışda onun şəxsə.
  
  
  "Hə, - o dedi. "Burada tənbəl-tənbəl və asandır. Onun sevirəm günəş брылев. Onun sevirəm istilik".
  
  
  O dedi bu
  
  
  
  
  
  lakin mən qeyd etməyib bu barədə. "Necə keçdi sənin gəzmək qayıq?"
  
  
  O, köks ötürdü. "Biz hit yağışına sahillərində Kosta-Брава. Əks halda..."
  
  
  "Sizin isə - sizin yoldaş?"
  
  
  O, fikirli halda mənə baxdı. "Mister Roman?"
  
  
  "Mister Roman". Шарада davam etdirilmişdir.
  
  
  "Görəcəksiniz ki, ego yaxın zamanlarda".
  
  
  "Mən belə başa düşürəm ki, sən катаешься xizək", - dedim ki, biz gəlib çatmışıq ki, port bar üçün yaxtalar.
  
  
  "Mən onu sevirəm." O gülümsədi. "Bəs siz?"
  
  
  "Mülayim", - dedim. "Əsasən amerika Birləşmiş Ştatları. Аспен. Стоу. *
  
  
  "Mən istəyirəm ki, bir dəfə Amerikaya getməli", - dedi Tina Berqson, onun mavi gözləri var idi, isti və diqqətlə mənə baxdı.
  
  
  "Ola bilsin ki, мистеру... uh, romanı əsasında eyniadlı - olacaq ki, bu barədə bir söz deyə".
  
  
  O, güldü. Dişləri ideal idi. "Ola bilsin ki, həqiqətən". O, diqqətlə mənə baxdı. "Mən güman edirəm ki, siz və o, çox gözəl поладите".
  
  
  Sonra biz waterfront və gənc sonunda dayanmışdı üzrə sütununa diqqət yönəldilməsi, onun barəsində Тине Berqson. O, çox arıq, amma baxdı жилистым və güclü. Var idi, buruq, qara saçları və incə, həm qələmi, bığ.
  
  
  "Сеньорита", - deyə o bildirib. O, əlini uzatdı, yardım üçün hey enmək, kiçik bir hamar göz qayıq, привязанную üçün причалу.
  
  
  "Sağ olun, Бертильо", - nəvazişlə dedi. "Bu, mister Пибоди", - deyə o bildirib emu işarə məni.
  
  
  "Senyor, - dedi Бертильо. Ego gözləri idi, qaranlıq və ağıllı.
  
  
  Onu sonra спрыгнул necə Tina Berqson, sonra Бертилло tərk etdi velosiped, və biz дугу gətirib yat трехстах yard bizdən.
  
  
  Bəy сверкал günəş, qağayılar toplanmış tullantılar ilə paltar və biz рассекали suyu, onlar acıqlı взлетали göy, забрызгивая bizim dəniz suyu.
  
  
  Bir neçə dəqiqə biz bağlı idi yat. İndi onu görə bilərdi adı, Лисистрата. Üzərində bizim iki dənizçi baxdılar aşağı və təxminən off atıldı nərdivan. Biz взобрались xaricdə.
  
  
  Kabin əsas göyərtə ilə məşğul olan oldu salonu, onu gördüm мускулистого kişi kişilik rahat kresloda istirahət etmək üçün. O, siqaret çəkirdi başladı, təcrübəsi olan, üzərində ego baş образовывались halos mavi tüstü.
  
  
  Biz içəri girdik. O, ayağa qalxdı, onun böyük məqsədi qalxıb bulud, tüstü çıxsın. Tina! "- salamladı o, onu və o gülümsədi revmatizm.
  
  
  "Bu, mister Пибоди üzrə Америк, - deyə o bildirib. "Mister Пибоди, bu mister ..., e ... Roman".
  
  
  Onun огляделась. Ətraf idi шикарным.
  
  
  O güldü, əlini sıxdı. Ego hakimiyyət bərk idi. "Mister Пибоди, onu güman edirəm ki, siz катаетесь xizək?"
  
  
  O, başını tərpətdi. "Mən slalom."
  
  
  "Tina də. Onun da, lakin qısa müddətə. Biz görürük bir müddət Sol y Nieve. Ona belə başa düşürəm ki, siz orada olmaq?"
  
  
  "Onun."
  
  
  "Sizin yoldaşı?"
  
  
  "Bəli".
  
  
  "Bu yoldaş. O, başa düşür, mahiyyəti görüş?"
  
  
  "O qız".
  
  
  "Asan?"
  
  
  "Mənim həyat yoldaşı - qadın. O, başa düşür".
  
  
  Onun tədqiq və "Roma burun". Şəkil ki, onu gördüm, onu başa düşdüm ki, o asan ola bilər-Riko Корелли. Ən delle, o, əmin idi ki, bu, Rico Корелли. O, yaşına uyğun deyil, baxmayaraq ki, belə güclü göstərdi onun yaşına kimi ən çox kişilər öz poçt бизнесявляется.
  
  
  "Mən həmişə yaxşı münasibətlər amerikalılar", - deyə Корелли.
  
  
  Tina gülümsədi. "Həmişə."
  
  
  "Biz gözləyirik iştirakı ölkəmizdə", - dedim. "Ən azı, onu, başa düşürəm ki, sən..."
  
  
  Корелли əlini qaldırdı. "Mən ümid edirəm səfər. Əgər biz bilsək müqavilə bağlamaq".
  
  
  "Bu, yalnız bir görüş", - dedim. "Dağ xizək kurortunda".
  
  
  O, başını tərpətdi.
  
  
  "Səbəb nədir ki, bu ilkin görüşlər?" - kəskin soruşdum.
  
  
  "Mühafizə", - рявкнул o, попыхивая siqar zövq. Qalın tüstü başladı gəzməyə interyerə.
  
  
  "Siz кажетесь kifayət qədər təhlükəsiz". Onun irəli əyildi və dedi ривненской və çoxmənalı tərzdə. "Sizi əmin edirəm ki, hələ ki, onun yanında olacağam, təhlükəsizliklə bağlı heç bir problem olacaq".
  
  
  Onun dodaqlar gəldi zəif təbəssüm. "Bəlkə də yoxdur."
  
  
  Temsilcisi gətirdi içkilər. Onun geri oturdu əvvəl. Görüş, müzakirə olundu və uzlaşdırılmışdır. Bu yalnız ona müraciət kurort otelində özü ilə aparmaq Хуану.
  
  
  Biz içdilər.
  
  
  Biz danışdıq, bir-biri. Keçdi on beş dəqiqə. Nəhayət Tina qalxdı.
  
  
  "Mən güman edirəm ki, mister Пибоди çox istəyir qayıtmaq, öz hotel".
  
  
  O, başını tərpətdi. "Zaman üçün təşəkkür edirik, cənab Roman. Onun səbirsizliklə bax gözləyirəm artıq tam müzakirələr qarlı ölkə".
  
  
  Biz tamaşa etdilər bir-bir, və o, dönüb getmək üçün. Tina mənə yaxınlaşdı və mənim əlimdən tutdu.
  
  
  "Mən təəssüf edirəm ki, mən qayıda bilmərəm səninlə sahilə. Amma Бертильо üz tutacaq səni geri".
  
  
  Onun yavaş-yavaş əlini sıxdı. "Təşəkkür edirəm sizə, həm də sizin üçün maraqlı qonaqpərvərlik".
  
  
  Biz, göyərtə, və mən düşüb qayıq. O, mənə əl yellədi ilə katlı zaman qayıq başlamaq раскручиваться və getdi üçün port bar.
  
  
  Biz keçdi, cəmi əlli yard zaman yat qapının qəfil bir qışqırıq. Heyrətamiz səsi, tez və fasiləsiz olaraq paylanan suyun səthi üzrə.
  
  
  Onun tez qapıya baxdı. "Dayan, Бертильо!"
  
  
  Onu gördüm, necə Tina çıxıb ətrafında, idman zalı, hara o indicə getdi. O, спотыкалась.
  
  
  Salonda çıxdı seriyası narıncı yayılması, sonra & nb разнесся громовой avtomat.
  
  
  Onun qışqırtı eşitdim.
  
  
  Qapının daha bir shot və o, gördüm ki, Tina Berqson düşdü göyərtə, onun səsi qırıldı ortasında qarın cry.
  
  
  Rəqəm qaranlıq гидрокостюме sürətlə hərəkət üzrə göyərtə kimi
  
  
  
  
  
  panther və прыгнула vasitəsilə qorxulu azn uzaq tərəfində su. Onun çıxardı gun, amma bilmədi tutarlı ona vurmaq.
  
  
  "Обойдите yat!" - рявкнул onun Бертилло.
  
  
  Heyrətlənmiş, funky, lakin bacarıqlı, o shot göz qayıq, və biz пронеслись sağ tərəfdən mimmo burun hissəsində yat.
  
  
  Yalnız bubbles göstərirdilər, hara getdi nəfər гидрокостюме. O sol, orada акваланг, bu, aydın idi. O, əbədi getdi.
  
  
  Biz кружили bir an, amma o deyil, həm də çıxdı.
  
  
  Onun, pillələri qalxıb göyərtə, harada dörd nəfər ekipaj üzvü mühasirəyə Тину ilə məşğul olan nəfəs, amma sakit стонала. Çiyin ee kazak idi залито tez высыхающей qan.
  
  
  Onun забежал salon.
  
  
  Здоровяк mərtəbəsində qoymaq. Ego məqsəd idi və demək olar ki, tamamilə məhv çekim. O, öldü əvvəl düşdü döşəmə.
  
  
  Kənarda onu seyr sahilə, amma insan гидрокостюме yox idi.
  
  
  Onu tutdu gəmi gedən sahilə, zəng Митчу Kelly. O, şok, lakin o, pro. O, dərhal zəng edib малагскую гвардию.
  
  
  Tina gözlərini açdı.
  
  
  "Bu ağrılı!" простонала o.
  
  
  Sonra o, gördüm, qan düşdü huşunu itirdi.
  
  
  Dörd
  
  
  Mitch Kelly irəli sürüb alt qutusu kabinetlər. O, gördüm ki, mən keçirirəm. Onun kimi seyr o расстегивает dəri örtüyü olan хранился радиотелефонный transmitter.
  
  
  Bu gözəl balaca sandıqça: yapon istehsalı ilə твердотельными транзисторами. Ola bilər, demək olar ki, giderim Ay geri onunla.
  
  
  O, загудел bir neçə dəqiqə sonra o, onun kimi daxil ego qədər нагрелся. O heç mənə baxırdı, amma işə başlayıb, əlaqə AX sonra bir neçə ilkin zənglər və qısa поболтал ilə operator AX Monitor istifadə edərək, adi gibberish dilinə çevrildi R / T Nəhayət, o, mənə döndü.
  
  
  "Var Şahin".
  
  
  Onun dəstəyi götürüb "Ser?" Onun ancaq geri keçirilən qəzəb.
  
  
  "Ləqəb deyil, səlahiyyətli zəng! Onun istəyirəm ki, sən bilirdi..."
  
  
  "Biz təmiz?"
  
  
  "Bəli".
  
  
  "Atışma".
  
  
  "Doğrudur." Səs Хоука шталь ehtiyatlı. "Nə oldu, Nick? Mən həmişə görünür kəpənəklər, zaman sən соблюдаешь təhlükəsizlik tədbirləri".
  
  
  "Kim təşkil edib bu missiyanı? Xəzinədarlıq?"
  
  
  "Siz bilirsiniz ki, mən, səlahiyyətli danışmaq".
  
  
  "Ondan məzəli iy".
  
  
  "De daha?"
  
  
  "Üfunət! Корелли ölü".
  
  
  "Ölü?" Fasilə. "Ah, əziz, onun".
  
  
  "Bunu kim verdi?" - yenidən soruşdum.
  
  
  "Bilmirəm..."
  
  
  "Bu idi подстава. Və kim onun kişi onu istifadə edib məni öldürmək üçün Корелли".
  
  
  "Xeyr! Haqqında, onu, başa düşürəm ki, siz nəzərdə tutursunuz".
  
  
  "Bu edin, ser, buyurun! Əgər mafiya təmiz, demək, bir şey yanlış getdi, bizim tərəfimizdən. Əgər Корелли ifa hansısa oyun, deməli, Xəzinədarlıq aldadıcı idi".
  
  
  "Siz əminsinizmi ki, o, ölü?" - kəskin şəkildə soruşdu Xok. Ego ton səs demək idi ki, o, bərpa, onun ilkin şok.
  
  
  "Полголовы dağıtmışdı? Ah, bəli. O, ölü, ser"
  
  
  "Onun yoldaş?"
  
  
  "O, canlı və раненую".
  
  
  "Mən düşünürəm ki, bu düzgün idi", - deyə Хоук. "Roma nəzarət yoxlanılır Корелли".
  
  
  "Roma nəzarət ödənilə bilər mafia!"
  
  
  "Nikolas..." - töhmət, o, məni.
  
  
  "Hesab edin, ser ki, yaşayış məntəqəsi, rusiyanın bu başa".
  
  
  "Sakit Ol, Nik. Onun свяжусь səninlə, sonra bunu bir neçə zənglər".
  
  
  "Miss Rivera, onu heç edəcəyik üçün mövcud gələcək qərarın".
  
  
  "Orada qal! Onun aydınlaşdırmaq istəyirəm bu".
  
  
  "Bu, artıq məlum Xok. Ya da, bəlkə, daha dəqiq termin vurulub kartına. Əlvida".
  
  
  "Nick!"
  
  
  Onun imza atmışdı.
  
  
  Kelly idi ошеломлена danışığı arasında Хоуком və mənimlə. O, iştirak qəsdən неповиновении. Səs nə danışdı əlaqəsiz şeylər. O, yaxınlaşıb onun masa və селл. O, diqqətlə tədqiq məni gözləyirdi, nə vaxt məni обрушится dam.
  
  
  "Siz düşünürsünüz ki, istifadə AX?" - nəhayət o soruşdu.
  
  
  "Mən belə düşünürəm, amma bilmirəm".
  
  
  "Sızma?"
  
  
  Onun əlləri baxdı. "Ola bilər."
  
  
  "Haqqında nə qız?"
  
  
  "Juan? Onun həqiqətən bilmirəm onun haqqında. Əgər o, bu замешана, onu çoxdan deyil".
  
  
  "Hara gedirsən направляешься?"
  
  
  Onun çevrildi gün. "Qayıdırıq otel. Maraqlı olacaq, o, orada".
  
  
  O idi. Onun bilərdi eşitmək, o qurdalayır, öz otağında kimi daxil yalnız onun öz yarım ədəd. Ən azı, bu kimi idi bilər. Sadəcə əmin olun ki, onun досталь öz Люгер və yönəldi üçün qarışıq gündür.
  
  
  "Juan?" - sakitcə dedim.
  
  
  "Ah. Nick?"
  
  
  "Mister Пибоди".
  
  
  "Necə keçdi?"
  
  
  Bu idi Juan, yaxşı. Onu deyə bilərdim üzrə səs. Onu dəstəklədi Люгера qərar verdi ki, əgər o idi киллером olardı, o, artıq tərk edib Малагу, çünki onun iştirak шараде olardı başa çatdırılmışdır.
  
  
  Onun, qapını açdı və içəri girdi. O geyimli, çox ciddi, lakin sərin axtarır kostyum, bir eyham dad və pul deyil, bahalı idi. O, gülümsəyirdi, bu isə o demək idi ki, o, heç bir şey bilirdi haqqında Корелли.
  
  
  "Sən yorğun görünürsən, Nick".
  
  
  "Onun. Təzə üzrə enerji".
  
  
  "Niyə?"
  
  
  Onun селл kənarında yataq baxdı bilər. Onun otel tam fayda əldə dünya, zaman, oxumaq onun olan şəxs. O, mənə döndü, güclü günəş müqəddəs Malaga вливался da bilər, işıqlandırma, hər bir detal, onun şəxslər.
  
  
  "Rico Корелли ölü".
  
  
  Onun sifəti побледнело. Əgər o, fəaliyyət göstərsin, biz həm əla idi nəzarəti öz magistral yollarının sistemi. Hər hansı bir fizioloq
  
  
  
  
  
  
  Cür tərcümə
  
  
  Mətn Tərcümə
  
  
  Mənbə mətni
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Nəticələr tərcümə
  
  
  O, sizə deyəcəklər ki, a complete sistemi bir непроизвольной.
  
  
  "Qətlə yetirilib? Yat?"
  
  
  O, başını tərpətdi. "Xarakter гидрокостюме".
  
  
  "Bəs qadınlar məşğul olur onunla idi?"
  
  
  "Tina Berqson idi раненую, amma o, hələ sağdır. Bu kimi baxdı подстава, Juan".
  
  
  "Bəs biz indi nə edək?"
  
  
  "Biz gözləyirik", - dedim. "Sözdə təcrübəsi Хока. Onun artıq bildirib".
  
  
  O baxırdı mənə. "Siz görmək bilər ki, bir insanın qətlə Корелли?"
  
  
  "Yalnız ego siluet".
  
  
  "O, qardaşı ona olan shot bizi Энсенаде?"
  
  
  Onun çiyinlərini çəkdi. "Onun ego də görməmişəm".
  
  
  "Ola bilsin ki, bu bir adam idi maşında Vaşinqtonda".
  
  
  "Bu dəfə o, гидрокостюме. O ola bilərdi bununla. Bundan başqa, o, ola bilər senator Barri Голдуотером".
  
  
  Xuan qatılmayıb bu. "O, əlindən bizi Энсенаде və проследовал bizə Малагу vasitəsilə Vaşinqton". İndi o, müəyyən müsbət və dayanıb açıq məni.
  
  
  "Ola bilsin".
  
  
  "Bu, olmalıdır!"
  
  
  "Əgər sən belə deyirsən."
  
  
  O, двинулась mənə qədər heç nə altıncı düym məndən. "Onlar dedilər ki, sən bir, ətrafında yaxşı. Sən necə icazə buna da ola?"
  
  
  Onu diqqətlə baxdı nax üçün imkan deyil, heç bir ifadə təsir göstərə mənim üz. Amma mənə bu qədər qəzəb ki, dalğa emosiya olmalıdır, потянулись üçün toxunmaq, onu, çünki o, kənara sıçradı, elə bil, gözləyirdi ki, mən onun ударю.
  
  
  "Mən vaxt unutmayacağam ki, sən hər zaman bunu demişəm".
  
  
  O, öz özünü ələ və qaşqabaqlı başını buladı. "Mən edəcəyəm"
  
  
  Telefon çaldı.
  
  
  "Kelly burada", - səs dedi. "Mən dəstəkləyirəm ilə əlaqə Tina Berqson".
  
  
  "Oh?"
  
  
  "Vətəndaş qvardiya отвезла onun özəl klinikaya yaxınlığında bizim yaxınlığında Алькасабы. Bundan sonra həkim olur, bizim məbləğdən".
  
  
  "Necə rahatdır".
  
  
  "O, şüurunda. O, istəyir ki, səni görməyə".
  
  
  Onun tez düşündü. "Yaxşı. Mənə ünvanı".
  
  
  "Mən ordunun səni ora".
  
  
  "Yaxşı. Onun свяжусь səninlə vasitəsilə on beş dəqiqə. Kelly kimi Mülki Qvardiya məlum oldu, hara onun üz?"
  
  
  Kelly усмехнулась. "Bizim də bir neçə var onların ətrafında".
  
  
  Gülümsəyərək onun dəstəyi asdı.
  
  
  "Nə barədə idi?" - məndən soruşdu Juan. O, hələ də aydın idi şok xəbər ölüm haqqında Корелли. O anda onun, qərara aldı ki o невиновна.
  
  
  "Tina Berqson. O, müalicə edildi. Onun gedim onunla danışmaq".
  
  
  "Onun?"
  
  
  Onun otel üçün Xuan həmişə göz qabağındadır. "Siz gedin".
  
  
  O, расслабилась. "Ah, əvət." Təbəssüm. "Mənə maraqlı idi ki, sən niyyətində idi, mənimlə nə".
  
  
  "Həmişə olduğu kimi, onun beru səni özümlə. Sən çox gözəl bir qız və mən gözəl qız kimi". Onun gülümsədi.
  
  
  O, həqiqətən, qızardı. "Olsun, sən mənfur." Düşünürəm ki, o, yenə narahat olmamalıdır, şuranın onun haqqında fikrinizi.
  
  
  * * *
  
  
  Mitch Kelly sərf yolun çox hissəsini qədər ofis və klinikalar, хвастаясь qarşısında Хуаной Rivera. O, oynadığı rol çox dik, изощренного спецагента. Ən delle, o bilər valeh qadınlar, hətta zaman oynadığı rolu. Juan, elə idi, müəyyən qəbul ego əməl, açıq-aydın istifadə edərək, onların maraq Kelly üçün qızışdırmaq məni.
  
  
  Amma mən heç bir fikir xüsusi diqqət çox məşğul idi düşüncələri.
  
  
  Birincisi, onun qəzəbli idi özünə görə deyil ki, gözlənilən tamaşanın. Bu snayper fəaliyyət göstərən Энсенаде və qəribə komanda наблюдающей bizim üçün Vaşinqtonda, onun olmalı idi hazırdır çətinliklərə də Малаге. Lakin əvvəllər onun düşündüm ki, киллеры məni qovdu və Хуану deyil, Корелли. Necə axmaq!
  
  
  Bu, o idi ki, mən başa düşdüm, öz fikir. Çöldən uğultu maşın nəhayət gətirib, məni üzrə оцепенения və o başladı baxmaq kimi mimmo məni keçirilir dar küçələri Malaga.
  
  
  Maşın yaxınlaşdı doğru yol və biz əllərində xaç vasitəsilə bilər. Klinika yerləşən dar lane, затененной birbaşa günəş binaların ətrafında bilər. Binanın təmiz və parlaq dəri yaradır. Bu, mütləq deyil bir hissəsi idi gecəqondu Malaga.
  
  
  Kelly daxil vasitəsilə əsas giriş. Biz ayağa üzrə əyri mərmər pilləkən ardınca qadın ağ forması ilə olduqca nəhəng, geri ilə məşğul olan qısa поболтала ilə Митчем Kelly, biz daxil olmusunuz. Hələ ki, biz gedirdi dəhlizi üzrə ikinci mərtəbədə, arıq kişi işgüzar kostyum və qara qalstukda Kelly salamladı geniş bir təbəssüm.
  
  
  Onun sözlərinə görə, Kelly idi doktoru Эрнандес, müalicə edən həkim Tina Berqson. Üzrə parlaq təbəssüm Эрнандеса onu deyə bilər ki, pul AX ödəyirlər ego hesabları və çatdırırlar ego tam qaynatmaq, o zaman alqışlayır qul öz işəgötürənlər.
  
  
  "Necə?" - soruşdu Kelly.
  
  
  Эрнандес, öz əlləri ilə öz qarşısında, dərindən nəfəs aldı və uzun müddət narahat edirdi.
  
  
  "Bu, güllə yarası, siz başa düşürsünüz. Bu cür yara bəzən həqiqətən doğurur sepsis də кровотоке. Sepsis - bu kin", - o deyib mənə, elə bil, onun düşdüyü əsas болваном qrup. "Mən, həqiqətən, hesab edirəm ki, o çıxacaq vasitəsilə bu normaldır. Allahın köməyi ilə - o çıxacaqdır!"
  
  
  "Tezliklə?" Onun soruşdu.
  
  
  "Bir neçə gündür", - dedi Эрнандес düşündükdən sonra, bir dəqiqə.
  
  
  "Ah," dedim. "Onda bu heç də belə deyil ciddi".
  
  
  Ego qara gözlərini bir an baş verib. Sonra o, gülümsədi обеспокоенной, озабоченной bir təbəssüm. "Kifayət qədər ciddi, senyor Пибоди", - o dilləndi нараспев. Bu o demək idi ki, o, səni onun dərhal. Mənə qəbul etməli haldır ki, ego müqavimət ola bilər əsaslandırılmış tibbi nöqteyi-nəzərdən. Güllə yarası ola bilər xoşagəlməz пустяком. "Amma yaxşı ki, o,
  
  
  
  
  
  - dərhal buraya gəlmişdi, - davam Эрнандес. - O, demək olar ki, şok. Zaman söhbət gedir güllə ранениях, narahat ehtiyac yoxdur şok ".
  
  
  O, başını tərpətdi. "Biz daxil görmək üçün onun?"
  
  
  "Əlbəttə, əlbəttə!" - просиял Эрнандес tərəf üzünü Kelli və махнув onlara doğru gün dəhlizdə. "Daxil edin".
  
  
  Kelly qapını açdı və içəri girdi, bu böyük, geniş otaq ilə xəstəxana койкой ortasında. Pərdələri idi задернуты və прикроватной lampa var, yataq işıq yanırdı.
  
  
  Tina Berqson idi, gözəl idi, hətta закутана çox mürəkkəb ağ parça ağ kətan geyinmiş və sinə укрыта больничными ədyal. Ee saç idi распушены üzərində yastıq - halo ətrafında пряденного qızıl.
  
  
  Daxil olduqda, mən nax idi bağlı gözlər, lakin o, açdı ih zaman biz baxdı həm yuxarıdan aşağı.
  
  
  Ee baxış istəyirdi məni. "Mister Пибоди", - deyə o bildirib.
  
  
  O, başını tərpətdi. "Mən şadam ki, sən belə yaxşı görünürsən".
  
  
  O, cəhd təbəssüm etdi. "Bu idi... bu idi..." Və gözlərim yaşla doldu.
  
  
  Onun, yaxınlaşdı ona. "Tina, bu dəhşətli idi. Sən otelin mənə nəsə demək?"
  
  
  Onun səsi idi, pıçıltı ilə. "Mənə belə utanıram. Mən..." O умоляюще baxdı bizə.
  
  
  Onun döndü. "Yaxşı. Təmiz otaq. O danışmaq istəyir, mənimlə təklikdə".
  
  
  Xuan dikəldi. "Mən də."
  
  
  Baxışlarımız görüşüb. "Qal, Juan. Qalan - bax!"
  
  
  Эрнандес və Kelly itaətlə çıxdı vasitəsilə otaqları ilə qadın ağ formada.
  
  
  Onu götürdü Тину tutub. "Nədir, Tina? Nə ar?"
  
  
  O, üzünü çevirdi məndən. "Подвох", - deyə o bildirib. "Oyun bizim oynamışdır".
  
  
  "Oyun?" Onun eşitdim kəskin və bərabər səs Хуаны.
  
  
  "Bəli", - əsəbi halda cavab verdi Tina.
  
  
  "Danış barədə bizə oynayır", - əmr etdi ki, onu hey.
  
  
  "Bu, bir fikir idi Riko. Mən demək, o qorxdu və bilirdim ki, kimsə öldürmək üçün çalışır ego"
  
  
  "O necə tanıdım?"
  
  
  "Bu, artıq çalışmışıq".
  
  
  "Yaxşı. O, dedi ki, kimsə cəhd öldürmək ego. Çünki ego razılığa bizimlə?"
  
  
  "Bəli", - pıçıldadı.
  
  
  "Əgər o, bilirdi ki, kimsə gedir ego hit niyə idi ki, o, burada açıq demək tələ?"
  
  
  "O, bu olmadı", - dedi Tina. "O, tələyə düşüb. O-onda".
  
  
  Onun üzünü, gözlərini azn Хуану. Mənim baş müəllimi qəribə bir fikir. Onun möhkəm sıxdı, əlini Tina.
  
  
  "Yoluna davam et", - çağırıb, onu et seq aktları.
  
  
  "Bu idi Riko, yat", - nəhayət, dedi Tina, умоляюще закатывая gözləri.
  
  
  Tack! Təəccüblü deyil ki, hər şey baş verdi, belə ki, tez!
  
  
  "Yox?"
  
  
  Adam, onunla siz deyirdilər idi Riko Корелли. Bu adam Riko bilirdi, bir çox il. Ego adı Базиллио di Ванесси. Сицилиец.
  
  
  "Haqqında nə Riko? O, yat?"
  
  
  "Yoxdur. Rico zalında Sierra-Неваде. Sonra görüş yat bitdi, biz idik məlumat ego - o vaxt siz və o, görüşdük, kaş dağ-xizək kurortunda. Bu, ilkin görüşlər sınaq idi. Göyərtə Riko istifadə Гернини ".
  
  
  "Гернини?"
  
  
  "Bəli. A - necə? - əkiz!"
  
  
  "Dorian", - dedi Juan.
  
  
  "Bəli! Siz bilirsiniz ki, öyrənmək üçün cəhd varmı öldürmək Riko. Görürsünüz?"
  
  
  "Ya məni öldürmək", - düşündüm.
  
  
  "Bu, əslində."
  
  
  - Deməli, ölü Ванесси deyil, Корелли?
  
  
  O dedi: "Bəli. Bu, doğrudur".
  
  
  Xuan оттолкнула məni ayağa qalxdı və yataq var. "Sən yalan və danışmaq", - огрызнулась o. "Mən deyə bilərəm."
  
  
  Tina yarım приподнялась bu zibil vəhşi gözləri. "Niyə sən mənə belə deyirsən?"
  
  
  "Siz deyirsiniz həqiqət! Корелли ölü! Və siz cəhd əvəz bizə köməyi ilə фальшивки!"
  
  
  "Bu doğru deyil! And içirəm!" Şəxs Tina idi əhatə sonra.
  
  
  "Mən inanmıram!" Xuan çətindir onu əzirdi;.
  
  
  "Rico indi Sierra-Неваде. Biz azad ego ilə yat Valencia. Onun bilərəm bunu sübut edir"
  
  
  "Necə?"
  
  
  "Onun... onun..." Tina deyil çıxmışdır. O, start всхлипывать.
  
  
  "Necə?" - ucadan Xuan əyilərək və güclü тряся onun.
  
  
  Tina diksindi və застонала daha ağrılı. Onun göz yaşları axdı. "Bu, doğrudur!" o всхлипнула. "Корелли diri!" İndi o, açıq şəkildə ağlayırdı. "Valencia var yazıları haqqında ego qayğı ilə yat!"
  
  
  Xuan dikəldi, gözlərini сузились, amma razı qaldılar. "Biz bunu yoxlamaq".
  
  
  Onu ehtiyatla оттолкнул Хуану kənara atdı azn nax многозначительный və понимающий baxış. Xuan cəsarətli idi, və bu mənim xoşuma gəlirdi. İndi biz bilirdik ki, Корелли diri-diri.
  
  
  "Harada?" Onun soruşdu Тину.
  
  
  "Mən sizə dedim. Sierra-Неваде". Ee göz şərikli təcrübəsi dəhşət.
  
  
  "Amma..."
  
  
  "O, mənə desə ki, o harada görəsən sizi".
  
  
  "O gizli kurortda?"
  
  
  Tina çıxılmaz başını yırğaladı. "Bəli, Bəli! Mister Пибоди, mənə çox təəssüf ki bütün məsələ deyil".
  
  
  "Sən olmalıdır!" - snapped mən.
  
  
  "Gedəcəksiniz, orada rast gəlmək ego?"
  
  
  "Bizə nə!"
  
  
  "Yox?" Ee şəxs рассыпалось.
  
  
  "Yoxdur!" Onun qəti idi.
  
  
  "Niyə, nə üçün yoxdur?" O, yenidən расплакалась. "O... o... məni öldürəcək!"
  
  
  "Bəli", - sakitcə dedim. "Mən inanıram ki, o olacaq".
  
  
  Dövlət başçısı beş
  
  
  Nəinki layihə мысленные dalğa ətrafında sizin beyin yad. Onun üçün cəhd, bu, illərlə, lakin buna nail ola bilmədik. Lakin, bu zaman onu bilirdim ki, mən sohbet Хуаной Риверой yalnız köməyi ilə beyin dalğa - bu экстрасенсорного qavrayış.
  
  
  Onun baxışlarını fikrimcə, onun şəxs və çox fikrə daldı. Onun düşündü: "Gəl ona kömək Juan". Sən yaxşı oğlansan;
  
  
  Xuan mənə baxdı, раскрасневшись, sanki burada narahat idi ki, qadın belə onu diqqətlə nəzərdən keçirir.
  
  
  Onu bilirdi ki, mənim ilkin fikrimi daxil deyil. Yəqin ki, sən mənim заблудший
  
  
  
  
  
  oğlan ancaq.
  
  
  "Cəhənnəm olsun, bunlar", - düşündüm, nəhayət, onu. Məndə belə bir hiss ki, o, поймала bu.
  
  
  Onun çevrildi Тине və snapped: "Bizə nə!" Onun yenidən dedi. "Hər şey qurtardı. Siz yalan dediniz bizə son dəfə. Heç bir görüş".
  
  
  Göz Хуаны сузились və o, demək olar ki, edə bilər, nəzarət, onun мыслительными proseslər hələlik o пересекала извилины oyun və встречной oyun.
  
  
  "Bir dəqiqə dayan", - tez dedi. "Biz bilmirik, sadəcə olaraq, tərk etmək İspaniya, heç görüb mister Корелли!"
  
  
  Tina dayandırılıb ağlamaq və ümidlə mənə baxdı.
  
  
  Onun tikdi Хуану kimi, bağçılıq червяка açıq салате. "Ah, bəli, biz edə bilərik!" - acıqlı-acıqlı dedim. "Onlar yalan dediniz, bizə və bu mövzu".
  
  
  "Amma necə haqqında məlumat vermək lazımdır bizə Корелли?"
  
  
  "Bu bizə lazım deyil".
  
  
  "Sənə bu, lazım deyil, - yalvardım Juan, - amma bu, mənə lazımdır! Onun kimə göndərdi ki, buraya ondan. Sən yalnız cangüdənlər!"
  
  
  Onun baxdı Тину görmək üçün, o necə qarşılayıb bizim kiçik dramatik improvizə etdik. O, çevrilib tamaşaçı sürətli теннисном edib.
  
  
  "Mən свяжусь ilə AX", - прорычал mən bunu kimi bir şey gec винтажного "Богарта". "Yaşayış məntəqəsi rusiyanın tip!"
  
  
  "Mənə danışmaq!" - dedi Juan artıq olan взволнованной. "Mən çox şey qoymaq xəritəsi!"
  
  
  "Biz söhbət zamanı ona", - könülsüz dedi mən, махая Тине.
  
  
  "Mən onsuz da kim eşidir! Bu, mənim vəzifə!"
  
  
  Onun düşündüm edilməsi cür ki, взвешиваю nəticələri. Nəhayət, ona dedi: "Sən həqiqətən istəyirsən getmək və görüşmək Корелли?"
  
  
  Xuanın başını yırğaladı. "Əlbəttə! Sadəcə ona görə ki, sən sıradan ilk görüş..."
  
  
  "Bəs sən?" - sözümü kəsdi, onun müraciət edərək Тине. "Hansı zəmanət verə bilər ki, bizə görüşəcəksiniz bu Корелли Sierra-Неваде?"
  
  
  "Mən artıq sizə dedim! Öyrənmək, zaman almaq düzgün məlumat".
  
  
  Onun çiyinlərini çəkdi.
  
  
  - müdaxilə Juan. - Bizə lazımdır görüşmək Корелли, - deyə o bildirib. "Mənim üçün bu olduqca vacibdir!"
  
  
  "Yaxşı qız", - deyə fikirləşdim. Saxlanılması бесстрастное şəxs, onun tərəf əyildi üzərində Tina. "Biz edəcəyik, daha bir cəhd".
  
  
  O, rahat nəfəs gözlərini yumdu və gülümsədi.
  
  
  "Sənə lazım bizimlə yaxından əməkdaşlıq, Tina, - deyə onu hey. "Heç bir səbəb yoxdur güman ki, qatil indi gedir evə. O da istəsə, səni öldürmək".
  
  
  Xuan нахмурилась. "Niyə? Əgər emu üçün ödənilən qətl Riko Корелли, o işləmişdir öz müqavilə".
  
  
  "Lakin o, mütləq öyrənir, öz səhv. Mafiya bilir ki, Корелли diri - ya tezliklə öləcək. Sonra киллер təqib edəcək Тину - gətirmək üçün ego k Корелли!"
  
  
  Tina фыркнула.
  
  
  "Biz qoyaq mühafizəsini bu otaqda", - elan etdim mən. "Mən deyəcəyəm Митчу Kelly".
  
  
  "Lakin təlim keçmiş qatil nüfuz edə bilər, siz getmək harada. Necə gözətçi öyrənir üçün хема nəzarət etmək üçün?" - soruşdu Juan.
  
  
  Onun qaşları çatıldı. "Biz heç bir fikrim yoxdur, kim qatil. Emu yalnız bir olacaq, heç подпускать".
  
  
  "Amma biz bilirik", - birdən dedi Tina əyləşdi və danışarkən təcrübəsi zərər qəfil hərəkət edir.
  
  
  Biz Хуаной üz tutmuşuq ona açıq ртами. "Bilirsən nə var?"
  
  
  "Kim qatil. Bu, insan adlı bir Ağcaqanad. Olmalıdır. O, peşəkar qatil. Ego əsl adı - Альфреддо Москато".
  
  
  "Haradan bilirsiniz?"
  
  
  "Ona görə ki, muzdlu qatil cəhd xəbərçi villa Riko, Korsika altı ay bundan əvvəl. Divar boyunca çox idi tələlərin və cihazlar, ona görə də o, düşə bilmirdim içəri. Lakin o, cəhd, o, toxundu teller ki, bunu infraqırmızı şəkillər. şəkillər özünü göstərdi və o, dərk etdi ki, bu Москато ".
  
  
  "Rico Корелли bilir Москато?"
  
  
  "Yoxdur. Onlar heç vaxt görməmişdim. Odin insanların ətrafında Riko məlumdur Москато".
  
  
  "Deməli, siz deyirsiniz ki, Москато bilmir Корелли şəxs və düşünür ki, həlak ego".
  
  
  Tina başını yırğaladı. "Mən bu barədə düşündüm, amma bəli, onun belə olardı"dedi.
  
  
  "Daha nə bilirsiniz Москато? Bir şey ki, bizə kömək edə bilər müəyyən ego?"
  
  
  Şəxs Tina oldu çəhrayı. "Emu çox sevirəm qız", - o, etiraf etdi.
  
  
  "Bir şey daha çox bu?"
  
  
  "Emu kimi cüt", - pərt halda ağızından qaçırdı Tina.
  
  
  "Cüt-cüt?" - əyləncə soruşdum.
  
  
  "Bu heç gülməli deyil!" - sərt-sərt dedi Juan.
  
  
  Onun yenidən döndü Тине. "Biz ona vərdiş трехэтажному şərti?"
  
  
  "Bəli", - dedi Tina. "Bu, onunla bağlıdır. O, bunu hər dəfə əvvəl tərk işə. Bu ego relaxes".
  
  
  "Ola bilər ki, biz istifadə edə bilərik, bu, bilik, onu tapmaq üçün, əvvəl o, bizi tapacaq".
  
  
  "Bizi tapır?" - gic təsdiqləyib Juan.
  
  
  "O, əlbəttə ki, yenidən cəhd yolunu tapa Корелли. Çünki o bilmir ki, ego ilk baxışdan". Onun gözlərini bu pəncərə ilə görünürdü. "Və ən asan yolu tutmaq Корелли - bu müşahidə etdiyimiz".
  
  
  Göz Хуаны işıqlandı. "Bundan sonra biz görəcəyik özünü Малаге və o, gedir, bu, bizim üçün".
  
  
  "Yoxdur. Əvvəlcə biz ego tapacağıq". Amma lazım idi ki,-ki, düzeltmek. "Tina kimi mənə müraciət əsl Корелли?"
  
  
  O, üzünü çevirdi. "Gözləmək lazımdır, o qədər ki, mənə zəng".
  
  
  "Lakin o, öyrənir ki, orada sən - mən nəzərdə tuturam, üz tucked, bu xüsusi klinikada?"
  
  
  O, çiyinlərini çəkdi. "O, olacaq. Onun bilərəm ki, bu təminat"
  
  
  "Mən istəmirəm ki, qalxmağa dağ-xizək kurortu və gözləmək ego var", - dedim.
  
  
  "Həkim deyir ki, bir neçə gün mənimlə hər şey qaydasında olacaq".
  
  
  O, başını tərpətdi. "Onda, biz gözləyək. Hələlik isə biz cəhd прихлопнуть Москита. Onun olsaydı, otel, o yoxa çıxdı, hələ ki, biz bunun üzərində işləyirik митингом".
  
  
  * * *
  
  
  Onun tez məlumat verdi Митча Kelly
  
  
  
  
  
  
  və bir dəqiqə sonra o, artıq acın, tricking коменданта Malaga üçün o tapşırıb üzvü Mülki qvardiya cür görə Tina Berqson. Yolda otel onun danışdı Kelly haqqında istiqamətində əməliyyatlar aparılır.
  
  
  O, dedi ki, eşitdim ki, The Моск idi Малаге, amma, əlbəttə ki, o aşkar bir duyğu bu rayonda. Elə düşünürdü ki, onun ego tənqid edirəm. Onun sözlərinə görə, onun nə yoxdur.
  
  
  "Cəhənnəm", - deyə o bildirib. "Niyə sənə baxmaq?"
  
  
  "Hansı cinayətkar dünya?"
  
  
  "Stew üzrə Malaga", - deyə o bildirib. "Вотум onlar haradan biləcəklər haqqında Комаре. Dərzi, siz Хуаной görünürsünüz tamamilə qanunidir. Ola bilər парочкой развратных mühacir çalışan işə телохранителя. Müqavilə var, bilir ki, stew tərsinə çevirdi. Ego adı Dieqo Peres. Qulaq as, onu göndərmək lazımdır ego sənin yanına bu gün axşam. O, sizə kalabriyanın ".
  
  
  Onun baxdı Хуану, bütün resmi davranmak edə bilərsiniz və gərgin mənim kişi шовинизмом.
  
  
  "Yaxşı. Cəhd edək".
  
  
  Biz səssizcə başa səfər.
  
  
  Biz otel geri, onun telefon zəng eşitdim.
  
  
  Bu idi Kelly.
  
  
  "Odin. Onun bağladığı müqavilə ilə Diego".
  
  
  "Yaxşı."
  
  
  "O artması beş fut, yeddi düym, parlaq görünüşü ilə kiçik yazıda və çox ağıllı. İmkan verməyin галстукам daxil sizi yoldan".
  
  
  "Düzgün"
  
  
  "İki. Onun yalnız расшифровал siqnal İnterpolun".
  
  
  "İnterpolun?"
  
  
  "Mən göndərdim, onların təsviri мертвеца ilə birlikdə отпечатками. Bu Корелли. Bu Ванесси, yaxşı"
  
  
  O, başını tərpətdi. "Deməli, Tina həqiqəti deyir".
  
  
  "Bəli. Uğurlar sənə bu gün axşam, Nick".
  
  
  * * *
  
  
  Dieqo Peres düşdü məhz kim adlandırıb Mitch Kelly - düz выглядящим növü müşayiət edən geydiyi parlaq, amma düzgün geyim və dəstəkləmişəm daimi axını yersiz söhbətlər, əyləndirmək üçün xanımlar, bu halda Хуану Риверу.
  
  
  "Onun Dieqo Peres", - deyə o, mənə zaman onun впустил onun.
  
  
  "Necəsən?" Onun dedi. "Bu, mənim həyat yoldaşı Juan".
  
  
  "Gözəl xanım", - dedi o, təzim edib. Onun oğrun baxdı Хуану. O, çalışırdı saxlamaq şəxs tərpənməz olur, amma mən gördüm ki, daxilində pozur qəzəb. O, подозревала ki, mən gülmək ona.
  
  
  "Mister Kelly mənə dedi məqsədi bizim pm, - qısaca deyib Diego, çoxmənalı tərzdə baxma mənə.
  
  
  "Nədən başlamalı?" Onun soruşdu.
  
  
  O adlandırıb yer və biz səbəb taksi və belə bir oyun var. Diego oturdu ilə Хуаной, nə üçün və söhbət, ispan, sonra isə ingilis dilindədir. Onun pəncərədən baxdı.
  
  
  Bu Малаге siz, həqiqətən, heç bilirsiniz, harada тушеные yeməklər başladı və harada bunu başa çatdı klublar. Biz başladıq restoranın baxan, Aralıq dənizi, yaxın bir liman, rayonda adlı şəhərin La-Малагета. Günəş getdi üzərində səthi Aralıq paltar, biz də yeyib, dəniz məhsulları və içdi şərab və konyak. Ofisiantlar sonra şamları yandırdıq, rəngli eynək və ölümün baş verdiyi gecə.
  
  
  "Fikir var, Diego, - dedim.
  
  
  "İdeyası?" Diego smiling başladı. Emu xoşuna gəlirdilər, intriqalar.
  
  
  "Mən varlı amerikalı turist. Bu, görünür ki, onu necə разбрасываюсь pul. Mən onun arvadı ilə. Amma mənə darıxdırıcı həyat yoldaşı ilə. Onun istəyirəm ki, уложила yatmaq deyil, yalnız sadə крестьянскую qız. Onun istəyirəm ki, iki!"
  
  
  Diego qorxu idi. "Amma necə ki, siz объясняете iştirakı ilə arvadının, senyor?"
  
  
  "O, səninlə Diego".
  
  
  Ego şəxs расплылось bu parlaq təbəssüm. "Ah!"
  
  
  "Və biz tapırıq iki qız işləyən cüt-cüt, biz выясняем, xahiş li ih çıxış etməyə son bir neçə gün ərzində, xüsusilə, ötən gecə".
  
  
  "Görürəm!" Şəxs Diego olduğunu heyranlıq: "Onda getdik".
  
  
  "Əslində. Görək sonra necə olacaq".
  
  
  Biz başladıq iştirak diskotekalar Малаге. Avropa diskoteka - bu, əslində, qaranlıq yer, aşağı tavan və çox kiçik bir pəncərə. Kiçik masalar ayrı ətrafında platformanın ortasında. Tavandan asmaq ən müxtəlif biblolarınız, - quru mamır, kəmərlər, ip, подвязки, стринги, turk, плети, demək olar ki, bütün ki, yalnız təsəvvür etmək olar.
  
  
  Həmişə haradasa, ucadan səslənən musiqi ilə стереофонической kaset. Anadil buraxmaq səs-küy, bütün istiqamətlərdə ətrafında gizli batches. Stroboskoplar yanıb-sönür rəngli işıqlandırma, bütün tərəflər. Divar проецируются rəngli slaydlar nude orqanları və cüt-cüt müxtəlif yaradır cinsi aktın. Səs-küy fantastik.
  
  
  Sonra bütün stroboskoplar avtomatik olaraq yanır, və səhnəyə çıxır qrupu guitarists. Görünür, rəqqas flamenko - kişi və ya qadın.
  
  
  Gecə yarısı keçmişik, yarım yerləri ilə mənfi nəticələri.
  
  
  "Yaxşı?" Bir müddət sonra onun soruşdu Diego.
  
  
  "Heç bir şey, senyor", - deyə o bildirib. "Mövcud olan bir çox qadınlar - tək, cüt, hətta üç, amma son zamanlar heç bir çıxış üçlüyün".
  
  
  "Beləliklə, biz cəhd bir daha".
  
  
  "Bizdə radələrində yerləri". Göz Diego прищурились. "Mən hesab edirəm ki, biz çalışmalıyıq Торремолинос".
  
  
  "Harada?"
  
  
  "Bir az qeydə alınıb. Costa del Sol".
  
  
  "Hələ diskotekalar?"
  
  
  "Yaxşı. Canlı. Heyvan. Развратное".
  
  
  O, başını tərpətdi. "Yaxşı səslənir. Getdik".
  
  
  Məsələn, saatda otuz biz daxil yeri, yarı yolda üzrə əsas küçə Торремолиноса. Bu idi мрачное yer. Heyvan hüceyrələri getdi, geri və irəli hüceyrələri, свешивающихся ilə tavan yaxınlığında barın girişində.
  
  
  Люминесцентные раскрашенные stol və stullar qaranlıqda parıldayırdı. Flamenko rəqqasə испарилась adi addım
  
  
  
  
  
  
  Cür tərcümə
  
  
  Mətn Tərcümə
  
  
  Mənbə mətni
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Nəticələr tərcümə
  
  
  s kiçik bir səhnədə mərkəzində otağı. Divar проецировали slayd iki lesbian anları yaşayırlar. Gücləndirilmiş гитарная musiqi bir lovğa ilə deli ağlamaq və heç vaxt mövcud olmuş müğənni bu açıq-aşkar cəhd gicəllətmək bütün havadarlarının.
  
  
  Biz düşüblər, sifariş сангрию və polad baxın.
  
  
  Diego itdi.
  
  
  Biz Хуаной уставились bir-bir.
  
  
  Mənim əlim onun mənə görə çiyin. Onun kəskin çevrilib vurdu gözlənilməz insan əlaqə.
  
  
  "Onlar da var", - deyə Diego mənə qulaq.
  
  
  Onun, toxunub əl Хуаны, xəbərdarlıq üçün o, orada qalıb, sonra Diego qaranlığa. Yan təcrübəsi diskotekalar idi, kiçik bir qapı rozetkası. Diego apardım, məni onun vasitəsilə biz keçib üzrə темному dəhlizlə otağa sonunda. Masa arxasında oturan qadın qeyri-müəyyən yaş palçıqlı, рваном kostyum flamenko. Bu inilti üzərində ee baş светился zəif elektrik брылев. Mən nax idi, qara saçları, qara gözləri və qara çanta onların altında.
  
  
  "Bianca", - deyə Diego. "Bu kişi".
  
  
  Bianca yorğun gülümsədi. "Sən mənim xoşuma gəlirsən", - deyə o bildirib.
  
  
  Onun gülümsədi. "Sizin yoldaş?"
  
  
  "O həm yaxşı, həm onun, lakin o, orada olacaq".
  
  
  "Onun adı nədir?"
  
  
  "Karla". O, çiyinlərini çəkdi.
  
  
  "Bianca", - dedim. "Sən yaxşı olmalıdır. Mən istəmirəm ki, pul sərf əbəs yerə".
  
  
  "Pul sərf etməyin əbəs yerə azn Бьянку və Karl!" qadın фыркнула. "Biz yaxşı. Çox yaxşı".
  
  
  "Mən istəmirəm ki, sevənlər!" Onun dedi. "Mən bilmək istəyirəm, işləyib edirsiniz birlikdə əvvəllər".
  
  
  "Əlbəttə, biz bir yerdə çalışırıq", - dedi Bianca, успокаивающе махнув mənə əl. "Bu barədə narahat olmayın. Biz поделим pul".
  
  
  "Nə qədər?"
  
  
  "Yeddi min pesetas görə parıldayan".
  
  
  "Bu, çox! Onun bilməlidir, yaxşı edirsiniz!"
  
  
  "Qulaq as, sən kimisə soruş ..."
  
  
  Diego dedi: "Kim, Bianca? Sənin tövsiyə var?"
  
  
  "Əlbəttə, var məsləhət! Bu fransız yaşayır Marbella".
  
  
  Onun başını yellədi. "Mən inanmıram bizim bir французу!"
  
  
  O, güldü. "Bu, yaxşıdır. Onun uşaqlar!"
  
  
  Biz Diego жалели çiyinlərini.
  
  
  "Hey, - dedi. "Biri idi ki, biz yalnız dünən! Karla və onun. Bu piç, o idi! O, otel bütün! Dərhal! Haqqında, deyirəm sənə..."
  
  
  "Kim idi o?"
  
  
  O, нахмурилась. "Mən bilmirəm. O, çağırır, bizə öz adına. O, qaranlıq bir oğlan. Bilirsən. Görünür итальянцем ya ki, bir şey. Demədim ispanca".
  
  
  Onun baxdı Diego, və o, aşağı göz qapağı bir göz.
  
  
  "Harada yaşayır?" Onun soruşdu.
  
  
  "Biz getdik villa açıq burada Торремолиносе".
  
  
  Onun порылся pul kisəsində və çıxardı on min pesetas. "Mənə ünvan, - dedim, - və tərk özünə on min".
  
  
  Ee gözləri genişləndi və o, gördüm ki, onun alnından çıxış edib tər. Ee dodaqları nəm idi təcrübəsi tüpürcək. O, get-gəl edirdi arasında wolfing və ehtiyatla. İndi o подозревала ki, onun edilə bilər, yalnız daha çox покупательница ilə qəribə sexy arzuları idi. Lakin onu daha çox maraqlandırırdı daha çox pul şübhə.
  
  
  O çatdı pul.
  
  
  "Ünvan?"
  
  
  "Mən bilmirəm, onun ünvanı. Onun... onun səni apararam ora".
  
  
  Onun qaytardı və pul çıxarıb, beş min. "Başqa zaman biz orada almaq, Bianca".
  
  
  Diego baxdı озадаченным. "Senyor. Bəs digər haqqında сеньоры? Sənin...?"
  
  
  "Geri qayıt ora, Diego, və забери onun evə yarım saatdan sonra".
  
  
  Onu fikirləşdim ki, əgər kimsə izləyir Diego, o sözə görə ona və Хуаной geri otel.
  
  
  Onu tutdu Бьянку əl və biz çıxdıq vasitəsilə arxa qapı diskotekalar.
  
  
  Küçə çox qaranlıqdır. Neon işıqlar məlumatlar veribdir, binanın fasadı, lakin arxadan idi ki, o, demək olar ki, qara, həm meydança.
  
  
  Bianca dedi: "burada Gözlə".
  
  
  O getdi və bir yarım dəqiqə ev подъехало taksi, və o, mənə əl yellədi.
  
  
  Onun sel onun yanında hiss затхлый iz ee makiyaj, ee, bankda və onun geyim.
  
  
  O, поговорила ilə таксистом, вьехо ilə грустными gözləri də, almaq, və o, yerindən tərpəndi yerindən batdığını dar küçələrdə, aparıcı üçün şəhərin kənarında, dağətəyi yaxın yerləşir. Biz çıxdıq üzrə spa hissəsində Торремолиноса və daxil пригородную yaşayış hissəsidir.
  
  
  On dəqiqə Bianca наклонилась irəli çırpıldı taksi sürücüsünü çiyin.
  
  
  "Акви! Səsvermə".
  
  
  Taksi saxlatdı.
  
  
  "Bax o?" - soruşdum, Бьянку, опознав villa ki, o, hər hansı.
  
  
  O, başıyla təsdiq elədi.
  
  
  "Kişi - orada o, tək yaşayır?" Onun soruşdu.
  
  
  "Bu, əslində. Daha çox heç kim yoxdur".
  
  
  Onun təqdim etdi hey beş min pesetas çıxmışdır taksi ödənilir sürücü və elədi, ikisinə də hələ ki, onlar gedirlər.
  
  
  Taksi yoxa çıxmışdı.
  
  
  Onun yoxlanılır наплечную кобуру. "Люгер" gözləyirdi.
  
  
  Villa ki, sabit Bianca, təmsil öz kiçik лепной evi ilə əhatə ухоженным bağı. Evin qarşısında idi açıq qapıları.
  
  
  Onun daxil olub.
  
  
  Ev qaranlıq idi.
  
  
  Onun yan tərəfi. Aydın idi ki sakini evdə və ya küçədə, ya kişilik zibil.
  
  
  Onun başını pəncərədən pəncərə və gördüm mətbəx və yeməkxana.
  
  
  İkinci pəncərə выходило yataq otağına, və kimsə yuxuda bir zibil.
  
  
  Onun огляделась, əmin olun ki, mənə görə heç kəs seyr edir. Sonra edərək mümkün qədər az səs-küy, onun yaxınlaşdı кухонному pəncərəyə cəhd ego açmaq.
  
  
  Mənim sürpriz, o, buraxılıb və çölə uçdu.
  
  
  Onun пролезла.
  
  
  Cinsi villa idi, başa plitələr və onun xısın-xısın ona enib. Onun çəkdi
  
  
  
  
  
  Cür tərcümə
  
  
  Mətn Tərcümə
  
  
  Mənbə mətni
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Nəticələr tərcümə
  
  
  çəkdi öz "Люгер" və biləndir gün dəhlizi arxa mətbəxi.
  
  
  Yataq otağı qapı yarıaçıq idi. Onun tez keçdi vasitəsilə həm yataq otağına və gördüm keçid yanında gündür. Onun öz parça, yataq daxil брылев.
  
  
  "Замри", - dedim, düşünür ki, onun əlinin altında ola bilər silah.
  
  
  Heç bir hərəkət. Heç bir şey. Onun baxırdım. Sergey, заливавший otaq, mənə göstərdi, nə oldu, mənə oldu pis. Bir insan yalançı zibil, daha yox idi. Yastıq və kətan idi keçdikdə yuxarı etmək kimi səs yuxu.
  
  
  Hiss anda mütləq çaxnaşma, onun əlini işıq üçün ego qaytarmaq.
  
  
  Səs mənə arxasında eşidildi çox tez. Baxmayaraq ki, onun вращался belə tez necə ola bilər ki, dönüş "Люгер" tutmaq üçün, kimsə olsa da, bu bizim idi, onun belə başa hərəkət. Onun qərq qaranlığa o an bərk metal obyekt düşüb mənə kəllə.
  
  
  Birinci, mən başa düşdüm, gələn şüuru, o idi ki, mən heç nəfəs bilər. Və sonra aşkar ki, mənim də ağrıyır qol. Üçüncü, mən hiss etdim - bu mövqeyi olan bədən скручено. Onun idi, çox sıx məkanında olan güclə çatırdı üçün yerlər mənim ноющих sümük.
  
  
  Onun nəfəsi çalışır, təmiz hava nəfəs vasitəsilə duman zəhərli buxar, окружавший məni.
  
  
  Onun gözləri açıldı və əvvəlcə heç bir şey gördüm. Mənim göz защипало, затуманились və переориентировались. Birdən-birə onu başa düşdüm ki, edə bilmərəm пошевелить əlləri və ayaqları.
  
  
  Çalışırıq oturub səmimi, onu gördüm ki, solğun işıqda ki, mən vurulmuş ön oturacaq, çox kiçik Volkswagen. Mühərrik işləyərkən, amma maşın hərəkət etməyib.
  
  
  Onun закашлялся çalışdım прочистить boğaz, amma edə bilmədi.
  
  
  Bilər qazlar! Bu fikir gəldi mənim baş və o, kəndlərin, kəskin özü belə zənn edir, axtarır ətrafında, ilk dəfə sezən kimi hose вонзается demək olar ki, qapalı pəncərə.
  
  
  İşlənmiş лился vasitəsilə hose фолькс. Onun kifayət qədər bilirdi, bu barədə avtomobillərdə anlamaq üçün ki, onlar demək olar ki, воздухо - və suya daxilində. Və gəlişi ilə dəm qazı məndən az vaxt qalırdı.
  
  
  Mənim bilək və ankle bağlı idi anası-böyük веревками bağlı, belə birlikdə ki, mən bu öküz güdən бычью it. Onun əlini uzatdı, qamarlamaq üçün çalışır açarı yandırma üçün вывернуть, lakin o bilmirdi manevr лодыжками kifayət qədər yüksək daxilində, maşın almaq üçün açar.
  
  
  Onun yalançı və ağır-ağır nəfəs alırdı ümidsizlikdən. Onu bilirdim ki, məndə deyil qərarı ilə nəfəs təzə hava yüngül.
  
  
  Onu bilirdi ki, küçədə Москит gözləyirdi, beş və ya on m o bura qaraj qapısını açdı, maşın mühərriki söndürüldükdə və səni məni harasa çatdırılma. O, məni tamamilə перехитрил!
  
  
  Onun bilərdi həyata nail olmaq üçün ankles qədər onun sağ əli, amma bilmədi qaldırmaq ih kifayət qədər yüksək toxunmaq polad blade, təhkim olunmuş üçün geri tərəfində mənim ankle. Onun соскользнул ilə oturacaq və ударился haqqında keçirmə qolu, demək olar ki, məğlub ego forması.
  
  
  Sonra isə onun toxunub polad blade.
  
  
  Onun bir anlığa huşunu itirdi, bütün bədən əzab öskürək ağrılı şərtdir. Məndə çox vaxt yox idi.
  
  
  Blade çıxdı çölə və çalışıb cut halatlar, удерживающие mənim ankle. Bir dəqiqədən sonra ip partlayan. Onun daha çox bilmədi nəfəs almaq və nəfəs keçirilmişdir. Məni hər tərəfdən başlanğıcı gələn qaranlıq. İndi onun az qala bilərdi пошевелить barmaqları ilə.
  
  
  Dəm qazı davam edirdi daxil maşın.
  
  
  Onda mənim ayaq möcüzəvi olmuşuq. Onun оттолкнул ih-dən запястий və bərk bir ayağı qaz pedalına. Фольксваген atıldı, lakin sataşma idi.
  
  
  Onun çevirdi keçirmə qolu yan və aşağı, arxa, hərəkət və yenidən basdı ayaq pedalları qaz var.
  
  
  Фольксваген shot qapalı qaraj qapı və hit bilər.
  
  
  Lakin qapı açılıb, baxmayaraq ki, onun eşitdim çartıltı ağac.
  
  
  Onun гнал фольксваген irəli.
  
  
  Mənim görmə yenə qaranlıq və o, demək olar ki, heç bir şey gördüm. Mənim yüngül содрогались zəhərli seçmə hava.
  
  
  Yenə əvvəl, sındır.
  
  
  Gün раздвинулись.
  
  
  Onu gördüm, bir gecə çöldən. İrəli.
  
  
  Onun yenidən daxil edib "фольксваген" geriyə gedişi və sonra распахнутые gün uçdu azn подъездную track. Onu dayandırdı açıq ərazi və dayandı. Pəncərədən вливался təmiz hava.
  
  
  Sağdan onu gördüm qəfil sıçratmaq narıncı alov, əvvəlki səs shot.
  
  
  Onun rəmzi ip bilek və azad bilək. Onun parçaladı qapı və aşağı pəncərə, кашляя açıq havada. Bir dəqiqədən sonra sükan qalıb əlimdə. Onun çevirdi "фольксваген", yandırdı, müqəddəs və нацелил ego nöqtəsi harada baş verdi shot.
  
  
  Kimsə qışqırdı. Qapının daha bir shot. Onun sürüb vasitəsilə подъездную track olan qazon və biləndir кустарнику, böyüyüb bir yanında qaraj. Bir də onu gördüm ki, ətrafında kol atdı insan silueti və qaçdı üzrə qazon. Onun saxlanılır фольксваген ştatlara ona.
  
  
  O, geri döndü, bir dəfə onun испуганное şəxs осветилось parlaq sönməsi maşın. Bu balacaboy idi arıq, qarasaçlı idi круглолицый kişi ilə qalın qaşlar, uzun бакенбардами və mavi saqqal челюстью - Ağcaqanad.
  
  
  O, atəş və bir daha, lakin buraxılmış, və onu çox bərk, qaz. Фольксваген irəli atıldı.
  
  
  Москато зигза
  
  
  
  
  
  
  Cür tərcümə
  
  
  Mətn Tərcümə
  
  
  Mənbə mətni
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Nəticələr tərcümə
  
  
  gged indi tapmaq üçün çalışırıq sığınacaq kiçik bir həyətdə. Onu bərk qaz pedalına və məcbur Volks getmək ıso, bütün gücü. Onu gördüm, o запрыгнул azn kərpic divar və üzərində atladı vasitəsilə bilər.
  
  
  Onun üzərindəki ayaq pedalı qaz və kəskin basdı sataşma. Фольксваген üzünü yan, раскопал ot və kərpic divar hit, sergey dərhal söndü.
  
  
  Təkər qarnımdakı, amma o, kifayət qədər tez etmək üçün ciddi пораниться.
  
  
  Onun ağ ətrafında maşın və запрыгнул divar axtarır dolaşıq bitki və kol qonşu həyətdə.
  
  
  Heç kəs görünmürdü.
  
  
  Onun geri ev və içəri girdi. Yataq otağında onu görmək bilər, harada ki, onu yaşatmış və harada gizləndi Ağcaqanad qədər o, kimi vurdu məni. Onun aşkar öz Люгер mərtəbəsində, harada ki, onun ego düşdü.
  
  
  Onun qaldırdı ego başladı çıxmaq vasitəsilə yataq otağı, planlaşdırma əmoğluna tələ üçün Москато. Gec və ya tez emu qayıtmaq olacaq.
  
  
  Birdən-birə onu başa düşdüm ki, ev onun deyil, bir.
  
  
  Dəhlizdə bir kişi dayanmışdı, gülümsəyərək mənə.
  
  
  Birinci, mən nə gördüm idi Webley Mark VI, çox öldürücü silah. Demək olar ki, dərhal onun diqqət kişiyə, держащем gun.
  
  
  Bu böyük, импозантный kişi gizli bir kəmər ilə. O, götürdü "Уэбли", demək olar ki, təsadüfən, sanki bu idi, başqa bir şey deyil vizit kartı, нацелив ego açıq şəkildə mənə həyat.
  
  
  Altı
  
  
  Var idi uzun, demək olar ki, тощее üz ilə, qara gözləri və dalğalı saç, etinasız спадающими прядью azn payının. Eyni zamanda, baxmayaraq ki, əlamətlərin ego şəxslər idi неподвижны bu невыразительной maska bitərəflik, onun dodaqlar idi скошены düz və təbəssüm.
  
  
  "O, oldu", - kədərli dedi o, bir çox ingilis. "İndi bu, ən səfeh, sizin tərəfinizdən, imkan emu qaçmağa".
  
  
  Onun elədi emu əl çalışır целить ona öz. "Bilərsinizmi aradan qaldırılması, bu üz mənim, həyat?"
  
  
  "Nə? Ah!" O gülümsədi. Уэбли slid yan dəqiqə ödəyir ilə kəmər və yoxa çıxdı. "Siz amerika, elə deyilmi?" O, elə опечаленным bu fikir.
  
  
  "Bəli. Və heç bir mənası məni ittiham escape. Əgər sən kef bu dəhliz kimi Q E II, onun olardı ego öldürdü!"
  
  
  O, çiyinlərini çəkdi. "Yaxşı, nə deyirəm ki, bəzən belə olur, elə deyilmi?" O, geniş gülümsədi. "Nə fikirləşirsən? Gedək arxasında? Bir şans var?"
  
  
  "O, artıq uzaq buradan", - dedim. "Qorxuram ki, biz unutmaq ego".
  
  
  O, məni diqqətlə öyrənmişəm. "Mən tanımadım sizi, dostum. MKİ? Hərbi kəşfiyyatı?"
  
  
  Onun sakit dedi: "Mən amerikalı turist. Nə danışırsan?"
  
  
  O, güldü. Alma ego adəm подпрыгнуло yuxarı və aşağı zaman onun məqsədi запрокинулась. Bu, böyük, gözəl bir kişi tipik britaniya stil ilə твидовым твидом. "Siz bizim tutursunuz kiçik təqdimat, elə deyilmi?"
  
  
  O, dərindən ah çəkdi. "Dərzi şeytana. Onun Парсон. Barry Парсон. British mövzu. İstirahətdə İspaniya. Bəs sən?"
  
  
  "Corc Пибоди. Eynilə, onun inamla".
  
  
  O, əsəbi halda gülümsədi. "Фигня."
  
  
  "Ən delle, hə", - cavab verdi, ona da sonra gülümsəyib zarafatla əlavə elədi. "Burada qaranlıq. İstədiyiniz ego застолбить?"
  
  
  "Məni bağışlayın edin?"
  
  
  "Выложите ego. Siz bilirsiniz. Doğrusu ego burada".
  
  
  "Ah. Dəstək müşahidələr? Nikbindir. Onun səninlə tam razıyam, qədim zamanlarda".
  
  
  "Çağır məni Corc".
  
  
  O, фыркнул. "Sonra Corc".
  
  
  Onun çiyinlərini çəkdi. "Biz gözləyək". Onun yaxınlaşdı, yataq və селл onun diyarıdır.
  
  
  O, keçdi mimmo məni və dağıldı yastıq divarına söykənib, ağlasığmazdır. Onu eşitdim, o шарит cibinizdə. O qutusunu çıxardı, ispan siqaret etmek bir ağız və tez yandırdı uzun mum kibrit. "Ah. Üzr. Tüstü?"
  
  
  Onun başını yellədi. "Atdı".
  
  
  "Siz, ümumiyyətlə edib onu?" - birdən-birə soruşdu.
  
  
  "KİM?" Onun скривился, çünki bilirdi ki, bütün bunlar necə də axmaq səslənir. Amma həmişə mühafizəsi.
  
  
  "Ağcaqanad", - deyə Парсон, sanki onun tamamilə некомпетентен.
  
  
  "Yaxşı ki, ə." Onun çalışdı görmək üçün yol düzgün örtüyü. "Bu Малаге yaşayır, bu qadın, - dedim. "O, evli, mənim tanış olan iş adamı. Lakin zaman onun həyat yoldaşı oynamağa başladı İsveçrə ilə öz любовницей, qadın qərarına təşkil интрижку kişi ilə, siz onun adı Комаром. İndi o, şantaj edir, onu təhdid haqqında danışmaq ih romanında həyat yoldaşı ilə. Onun действую adından сеньоры məcbur etmək Москита dayandırmaq və imtina ego fold paper şantaj ".
  
  
  Siqaret tüstüsünü qalxdı havaya. Qaranlıq idi, amma mən görürdüm ki, Парсон çaşqın halda gülümsəyirdi. O, yenidən gülümsədi, çox sakit, nifrətlə.
  
  
  "Bilirsinizmi istifadə şablon", - deyə o bildirib söhbət. "Corc? Corc, bu lazımdır?"
  
  
  "Siz xahiş doğru tarixi var. Bu true story". Onun tərəf dönüb ona. "Bəs sən?"
  
  
  "Ah. Onu." O, dərindən nəfəs aldı. "Bəli, Ağcaqanad, tanınmış mənə bir çox yollarla, amma elə deyil, kimi böyük lover".
  
  
  "Yaxşı", - qorxa-qorxa başladım.
  
  
  "Əsasən, o tanınır, mənə necə gun prezzolata. Bu ломаное latın sözü üçün Tut man / Ego əsl adı - Альфреддо Москато, buradan Москит. Ego göndərdik vasitəsilə Рифму üçün burada işləyirdi, İspaniya, amma mən bilmirəm hansı iş. Москит неаполитанского mənşəli "
  
  
  "Amma niyə sən охотишься arxasında?"
  
  
  "Bu,
  
  
  
  
  
  Cür tərcümə
  
  
  Mətn Tərcümə
  
  
  Mənbə mətni
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Nəticələr tərcümə
  
  
  Əvvəlcə bu idi невоенным işlə, amma indi çevrildi военизированное işdir. Ağcaqanad qəflətən bir vasitəsilə bizim insanların Римэ altı ay əvvəl və həlak ego ".
  
  
  "Odin üzrə salamladı sizin adamlardan?"
  
  
  - Hərbi kəşfiyyatı, - quru deyib Парсон. "Bizi narahat edən və narkotiklərin qanunsuz dövriyyəsi, Aralıq dənizi. Silahlı qüvvələr dolu bu. Biz çalışırıq dayandırmaq ego, həm də sonu ilə ikinci dünya müharibəsinin başlanması. Və biz hazırda boru kəməri zaman Üç öldürülüb Москато ". Парсон fikirli dayandı.
  
  
  O, başını tərpətdi. "Aydın məsələdir. Üzr istəyirik".
  
  
  "Mən İspaniyada keçən həftə, biz aldıq ki, bir bildiriş Москит burada idi. Onu tapmaq üçün cəhd, lakin uğursuzluğa düçar olub. Sonra bir necə dəfə bu gecə, mənim başa зацепка və onun aşkar, siz nə danışırsınız ilə fahişə ki, onun idi, Onun yalnız допросил onun bundan sonra, o, geri diskoteka və buraya gəldim azn дубле.
  
  
  "Hərbi kəşfiyyatı?" Onun istifadə edirəm. "Mİ-6?"
  
  
  "Əslində beş". O gülümsədi. "Siz çox проницательны zaman haqqında düşünmək Mİ-6. Altıncı - bu, əlbəttə ki, casusluq. Və beşlik - bu контрразведка. Doğru? İndi onun etməyəcəyəm sizi narahat barədə sizin xüsusi eyniləşdirmə işarələri, çünki mən bilirəm ki, siz bu yankee, dəhşətli щепетильны təhlükəsizlik məsələlərində və yalnız bu. Lakin bu olmamalıdır çətinləşdirir bizim münasibətlərimiz var. Onun təklif işləmək tandem və almaq üçün cəhd bizim insan Москато ".
  
  
  "Hansılardır əmr nisbətən Москато?" Onun soruşdu.
  
  
  "Üzr istəyirəm? Oh. Ən delle, Москито - çox надоедливый oyunçu. Mənə dedilər hesablamaq ego".
  
  
  "Bütün ego?"
  
  
  "Bəli. Aradan qaldıracaqsınız ego".
  
  
  "Sizcə, kimin arxasındadır?" Onun soruşdu.
  
  
  "Mobsters, şübhəsiz ki. O, dəfələrlə tez yerinə iş üçün ataları".
  
  
  "Mən təəssüf edirəm Джастине".
  
  
  "Üç?" O göstərdi mənə boş şəxs.
  
  
  "Adam öldürülüb. Sizin..."
  
  
  "Ey, Üç Делани. Bəli. Yazıq Üç". Парсон nəfəs aldı. "Neyləməli, o, bilirdi ki, sərgüzəştləri cəlb olur, zaman qoşulub, elə deyilmi?"
  
  
  Onun, ona baxırdı qaranlıqda. Onun, fikirləşdim ki, bu kimi idi britaniyalıların. Sərt yuxarı quba və bütün belə.
  
  
  "Siz qazanmaq ki, onun dostu?" - сардонически deyə soruşdu məndən.
  
  
  "Patron?"
  
  
  "Заблудшая qadın?" O, durduruldu. "Siz yer tutublar Москита onun ... sevgi?"
  
  
  Oh. Mənim hekayə ilə əhatə edir. "Bu, sırf knight-ın штопора", - deyə o təbəssümlə.
  
  
  "Siz bu yankee, malik, həqiqətən, həddindən artıq köhnə галантностью. Afərin sənə!"
  
  
  Susduq.
  
  
  Bir saat sonra biz qərara gəldik ki, Москато geri deyil.
  
  
  İki saatdan sonra biz içdi otel otağı. Sonra bu idi "Barry" və "Corc". Onun hələ də şübhəli idi, amma qərara aldı ki, o səbəb ola bilər məlumat.
  
  
  * * *
  
  
  Xuan oturan дверном проеме öz gizli, saç спадали hey, çiyinlərinə, gözləri dolu idi, türbələr isə gözəl üz хмурилось.
  
  
  "Bu görmə пульхритюда?" - deyə Парсон, salınan bir şüşə konyak.
  
  
  "Bu Juan", - dedim. "Salam, Juan".
  
  
  "Bu, mənim sinyora, onun haqqında siz mənə dedilər?" - soruşdu Парсон mürəkkəb jest. O, demək olar ki, eyni sərxoş kimi onu.
  
  
  "Əlbəttə, yox", - dedim. "Bu - mənim qadın!" Парсон mənə tərəf döndü ki, hər il. Sonra ətrafına boylandı və tikdi Хуану.
  
  
  "Mən də deyirəm, indi! Mən səni böyük bir dad, qoca! Əla dad!"
  
  
  Onun ayağa qalxıb baş əydi. "Sağ Olun, Barry. Oh, Juan. Gəl edin. Mən təəssüf edirəm ki, mən gecikdim. Onun görüşüb köhnə dost".
  
  
  Парсон gülümsünüb. "Bəli, doğrudan da, mənim əzizim. Bu adı Barry Парсон".
  
  
  "Bu, Xuan Пибоди", - dedim.
  
  
  Juan artıq yuxuda idi. O, otağa girdi, acıqlı baxaraq məni. "Nə olub?"
  
  
  "Mən danışacağam, sənə sonra, qadın", - dedim xatırladan hey, onun statusu qarşısında Парсоном. "Təkcə onu demək kifayətdir ki, rast, öz köhnə dost Barry Парсоном bütün Six".
  
  
  "Beş, - dedi Парсон.
  
  
  "Beş və bir - altı, dediyim kimi". Onun gülümsədi. "Bizə qoşul, Xuan?"
  
  
  "Artıq gecdir, mən də yorulmuşam".
  
  
  "Sən görünürsən уставшим", - deyə Парсон, ona yanaşma və diqqətlə baxaraq bilər. "Sən görünürsən, çox gümrah". O, əyildi, yuxarı qaldırdı, onun çənəsi və tez öpdü dodaqlar. "Bilirsən?"
  
  
  Onun gözlərini bağladı gözləyir partlayış. Həm də heç nə baş vermir. Zaman onu yenidən gözlərini açdı, gördü onu, o necə gülümsəyir Парсону və çəkirsən siqaret ilə məşğul olan magically düşüb hey, ağız. İspan tüstü qalxırdı ətrafında ego parlaq верхушки.
  
  
  Onun ошеломленно geri oturdu taxt. Oldu ki, azad edilmiş Хуаной?
  
  
  Xuan indi baxdı cəlb eləmək gözü, bədəni sərbəst və выгибалось üçün ona. "Siz brit, elə deyilmi?"
  
  
  "Köhnə dərisi qalın tüklü yekə Aslan Парсоне!" - o dedi gülərək. O qucaqladı ee. "Siz bu yankee yaradırsınız суперпород qadın".
  
  
  O, стряхнула onun. "5?" - təsdiqləyib Juan. "Nə deməkdir beş?"
  
  
  "Hərbi kəşfiyyatı", - dedim. "Контрразведка isə, Barry?"
  
  
  Парсон başını tərpətdi. "Tamamilə fantastik, qoca. Onun, deyirəm, məgər siz ikiniz istəmirəm getmək, mənə qazıntılar və içmək?"
  
  
  Xuan parlaq gülümsədi. "Sevmək."
  
  
  Onun zəif gözlərini qaldırdı. "Yaxşı."
  
  
  "Sən də gələ bilərsən, Corc".
  
  
  "Mən deyirəm", - deyə onu belə səmimi bir dəfə ola bilər. Onun başladı kimi səs Devid Нивена.
  
  
  * * *
  
  
  Oldum çatdırmaq ego Хуане. O, oynamışdır ego eyni məharətlə, o necə ifa et seq aktları.
  
  
  Yaşayış otağı villa Barry Парсона yanan müqəddəs. Bu, gözəl idi обставленная mənzil.
  
  
  
  
  
  Cür tərcümə
  
  
  Mətn Tərcümə
  
  
  Mənbə mətni
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Nəticələr tərcümə
  
  
  ce tərtib edilmiş adi üçün ispan sahillərində stil - xalçalar, qobelen, qalın taxta stul, divan, masa.
  
  
  Onun hələ də ifa пьяном kimi, biz otağa daxil olanda. Çünki ən yaxın, onun yaxınlaşdı, taxt və enib onun diyarıdır, запрокинув başını qorxudan əsnəyərək.
  
  
  Xuan mənə baxdı, sonra dönüb gülümsədi Парсону. O, baxdı mənim istiqamətində gülümsünüb etdi Хуану əlləri. Onlar öpüşür uzun və dərin. Onun onlara tamaşa arasından щелочки göz və yenidən düşündü ki, belə bir üstün rəssam Xuan Rivera.
  
  
  "Que bruto! En nuestra casa! Mil rayos te patten!"
  
  
  Onun başını qaldırdı. Bu дверном проеме oturan qadın, скрестив əlləri sinəsinə baxdı Парсона və Хуану. Bu, gözəl idi, gənc bir qadın ilə şabalıdı saçları, tünd-dombalan gözləri ilə ona baxırdı və üz dəri.
  
  
  Парсон удержал Хуану öz adımdan və tərəf dönüb qadına дверном проеме. "Helen", - deyə o bildirib. "Bu, Corc, bu isə Juan".
  
  
  "Hmmm!" фыркнула Helen.
  
  
  Xuan baxdı Парсона, sonra yenə qadın. "Siz kimsiniz?" - sakitcə soruşdu.
  
  
  "Bu, mənim..." - mənə döndü Парсон və adama elə gəlirdi ki, göz vurdu "... qadın".
  
  
  O, başını tərpətdi. "Necəsiniz, Helen?"
  
  
  "Helen Morales", - dedi və gülümsədi. O tərəf döndü Парсону, приподняла çənəsi, ona yuxarıdan-aşağı baxdı yaxınlaşdı yataq yanımda üçün пухлеть.
  
  
  Şəxs Хуаны bir an затуманилось, lakin daha sonra sehrli bir şəkildə aydınlaşmışdır, zaman Парсон sıkılmış və çıxarmış vasitəsilə otaqlar qapıdan, qapıdan daxil olsun, Helen. Bir an sonra onun eşitdim ki, o, necə şaqqıltılı eynək və şüşə. Daha içki!
  
  
  Xələt Yelena düşdü, onun omuz. Altında халатом orada idi, nazik gecə köynəyində, və o açıq-aydın gördüm konturları onun sinə. Mən nax idi tam physique və zərif forması olan baş щиколоток.
  
  
  "Siz, doğrudan da, evli Парсоном?" Onun soruşdu.
  
  
  O, озорно ухмыльнулась. "Niyə bilmək istəyirsən?"
  
  
  "Ona görə ki, mənə maraqlıdır".
  
  
  "Mən sizə məlumat saxlamaq".
  
  
  "Sən nə deyirsən?"
  
  
  "Mən düşünmürəm ki, bu, böyük əhəmiyyətə malikdir". O çatdı və щипнула mənə burun. "Mənə belə gəlir ki, bunu siz bilirsiniz".
  
  
  Onun, uzatdı əlini tutdu ee çiyninə qoydu.
  
  
  "Hey, sənin qadın", - deyə o bildirib. "O, gözəl. Düşünürəm ki, bu kimi Barry".
  
  
  "Hə, yaxşı, xanım, - dedi ona, o uinstonun qarşısında oturdu, əlləri mənə və xələt rahat расстегнулся.
  
  
  "Mən başa düşmürəm, siz nə danışırsınız", - o güldü.
  
  
  "Hər halda, həmişə bir çox söhbətlər", - рассудительно deyə o,. "Sən belə deyirsən, Corc?" O müəyyənləşib, bu, "Xor-hay".
  
  
  "Bəli, guya."
  
  
  Biz araya, kimi hansısa ölkədə ildırım, və o, yadda eşitdim zəng şüşə stəkan və qonşu otaqda. Amma bu, hər şey var idi. Ki, orada bizə karıştırma Парсон deyil, yalnız bizə hansı içki qədəhləri, mənim üçün və Helenin. Sonra da bu onu görməmişəm, Парсона və Хуану.
  
  
  Helen də oldu şərh olmaması, spirtli içki. O, çox məşğuldur, göstərən kimi mənə mən onu çox cansıxıcı oldu görə, bütün həyatını deyil, nax.
  
  
  O, edibdir böyük zövq mənim çiyinüstü geyimi кобуры və mənim 38-onun Люгера. O, cəhd отстегнуть ego, və hər şey bir-birinə qarışıb. Bu, son olmuşdur ki, mənə idi, və hətta daha çox onunla. Elə o ayaqlarını ilə məni кобуру, sonra da atdı onu кафельный mərtəbə.
  
  
  Onun hiss - müdafiəsiz - onsuz onun az qala dedi "çılpaq".
  
  
  O çatdı üçün выключателю lampa və söndürüldükdə брылев.
  
  
  Bir də onu gördüm ki, qonşu otaqda dayandı ildırım şüşə.
  
  
  Yeddi
  
  
  Almaq üçün dağ-xizək kurortunun Duz-və-Ньеве getmək lazımdır ətrafında Malaga üzrə dolama yol ilə yuxarı cənub yamaclarında Sierra-Невады. Otel Sierra Nevada, hansı ki, biz qeydə alınıb idi, altında Prado Льяно və bizim ilə Хуаной kostyum çıxırdı azn лыжную yolu bağlayıblar.
  
  
  Ağ yamac Borreguilas bölüşür лыжную track təxminən yarı yolda arasında Picacho de Veleta və Prado Llano. Alt kanat yolu təcrübəsi Prado Льяно bitir isə yuxarı kanat yolu başlayır Боррегилас. Maşın şöbəsi yanında.
  
  
  İki paralel барранкасы ehtiva aşağı kayak təcrübəsi Боррегилас qədər Prado Льяно. Onlar ortaq kəskin qar uçqunu başladı, bütün qranit və slyuda olan hətta sonradan güclü снегопада görünən yalnız kiçik sahələri qar.
  
  
  Kanat yolu gedən təcrübəsi Prado Llano üçün Borreguilas, подвешена üzərində əsas барранкой yerləşdiyi asan yolları. Çox çətin yolları var, şərqdə qonşu овраге.
  
  
  Onun oturdu balkon, qaçdı ətrafında otelin baxırdı skiers, lakin tezliklə qərar verdi ki, daha yaxşı olacaq xizək daha baxın. Amma, sadəcə olaraq, təmin etmək üçün öz örtüyü, onun etdim yarım düjün şəkil köməyi ilə Rolleiflex 1 ki, nə üçün pulsuz şöbəsinə rekvizit BALTA, əmin olun ki, evdə alt məni gördük.
  
  
  Bu idi утомительная səfər və tezliklə onun içəri girdi, скинул ayaqqabı və yorğun bir ah uzanaraq yataq. Amma bilmədim yuxulamaq. Onun haqqında fikir hadisələri son iki gün.
  
  
  Keçdi iki gün sonra həlak комаром əkiz Riko Корелли - ego müavini. Tamamilə heç nə baş verdi görə, iki gündən sonra mənim ilə görüşlər Barry Парсоном və Elena Morales. Lakin onun əlaqə saxlayırdım ilə Митчем Kelly, və Хока gəlib bir neçə ismarıc:
  
  
  ŞEY
  
  
  
  
  
  
  Cür tərcümə
  
  
  Mətn Tərcümə
  
  
  Mənbə mətni
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Nəticələr tərcümə
  
  
  : Bizə zaman, hər hansı başqa şəraitdə çalışmayın ilə birbaşa ünsiyyət Riko Корелли. Saziş AXE onunla dəyişməz olaraq qalır. Heç bir iz двуличия tərəfindən ego. Gözləyin, hələ ki, siz heç bir bildiriş alacaqlar, ondan sonra Тину Berqson.
  
  
  VƏZİFƏ: Bizim məlumat göstərir ki, Москато indi yoxdur Малаге və ya Торремолиносе. Heç təkrarlayın çalışmayın ona əməl edin. Diqqətlə izləmək, ona.
  
  
  VƏZİFƏ: Görüş Sol y Nieve hələ də inkişaf mərhələsində.
  
  
  VƏZİFƏ: Запрошенная haqqında məlumat Barry Парсоне yoxdur. Mİ-5 deyil разглашает, varmı belə bir insan. Aydın, ad - ləqəb; Mİ-6, çox güman ki, aşkar ego şəxsiyyəti artıq başa ego cari missiyanın. Üzr istəyirəm, amma bizə heç bir təsdiq etmək, bizə təkzib ego ya ego rolu bu sxemi.
  
  
  VƏZİFƏ: Москато - muzdlu qatil olan, bir neçə il işləyib və mafiya. O, həmçinin zərbələr vurur azadlıq.
  
  
  VƏZİFƏ: Elena Morales - onun haqqında çox az şey məlumdur. Var, həm yoxdur yazıları haqqında əvvəlki iştirakı ilə casusluq, контрразведке və ya gizli işə ərazisində İspaniya hökuməti üçün. Ancaq o ola bilər deyil испанкой isə французкой və ya итальянкой. Heç bir зацепок.
  
  
  VƏZİFƏ: Təsdiq iştirakı Москато Meksika zaman snayper da sizi Энсенаде. Bundan başqa, qeyd var ki, bu səfər edib, Avropaya, eyni zamanda, sizinlə baxmayaraq vasitəsilə Иберию.
  
  
  Bu idi Хоука.
  
  
  İkinci səhər, sonra qətlə stunt ikiqat hər hansı bir Riko Корелли mənə zəng zamanı səhər yeməyi ilə Хуаной.
  
  
  "Kelly", - səs dedi. "Tina alıb bildiriş Roma Burun. Sənə bu lazım getmək Sol y Nieve".
  
  
  "Doğrudur."
  
  
  "Axtarmaq deyil ego. Gözlə bir qədər ilk gecə. Gecə yarısı отправляйся bu maşın şöbəsi kanat yolunun və встретись orada ego ilə əlaqə. Əlaqə adı - Arturo. O müəyyən edəcək arasında görüş səninlə Roman Burun nə vaxt siz ilə görüş təşkil Хуаной. Amma ilk iki görüş siz getmək lazımdır bir ".
  
  
  "Başa düşdüm."
  
  
  "Səs və hamı, - deyən Kelly. "Əylən."
  
  
  "Gözlə. Kimi Tina?"
  
  
  "Qoşulmaq."
  
  
  "Zaman divar, o, gedəcək kurort?"
  
  
  "Heç bir şey deyildi. Эрнандес hələ azad ee deyil, dedi, zaman səni".
  
  
  "Bir şey haqqında Парсоне?"
  
  
  "Mənfi".
  
  
  "Helen Morales?"
  
  
  "Eynilə".
  
  
  "Siz uşaqlar həqiqətən çox işləyirsiniz, eləmi?"
  
  
  "Oh, Nick!"
  
  
  * * *
  
  
  Saat dörd gün onun aşağı slid yataq və taxdı ski şalvar, köynək və sviter.
  
  
  Лыжники, hələ yamaclarında. Onu görmək bilər, kişilərin qırmızı gödəkçələr, qızlar yaşıl gödəkçələr, ədəd hər iki cinsi də gödəkçələr, bert trepa oliveyranı bayıra üzrə xiyabanlar ən aşağı mərtəbəsinin. Keçərək mimmo maşın şöbələri üzrə ən aşağı yamacında kanat yolları, gördüm, onun başlanması ikinci yamac, поднимающийся üçün Боррегилас böyük разворотом qədər ən yüksək zirvələri düşür - Велета.
  
  
  Kanat yolları hələ də işləyirdi, yüksələn və опускаясь eyni zamanda, keçəndə daha başqa yüksələn заполненными, спускающимися boş. Onun fikirli baxdı maşın şöbəsi.
  
  
  Rico Корелли. Əgər onun yalnız bilirdi, o, ən delle görünür. Otel az idi - onun öz yerini tuta bilər vestibül və onunla görüşmək olmadan bütün bu нелепой örtüklər və кинжалов ki, belə xoşuma gəldi Şahin və ego приспешники.
  
  
  Hələ də. Bir adam artıq öldürülüb. Rico Корелли idi, böyük insan, выполнявшим təhlükəli missiya. Təhlükəsizlik vacib idi.
  
  
  Onun qapını döydü otaq Хуаны.
  
  
  "Hə?"
  
  
  "Gedək aşağı, Juan".
  
  
  Amma biz bir yerdə ər-arvad kimi, - mən çalışıram ki, evli cüt olan çoxdan угасли işıqlar, seks və məhəbbət. Bakalavr ər və məsum qadın.
  
  
  * * *
  
  
  Hava soyuq idi, amma alır. Qar düşdüyü üçün ideal xizək, yalnız yüngül qatı toz və doğru yerlərdə. Heç bir fırtına idi peyğəmbərlik edir. Lakin mən hiss etdim ki, bu gecə bəlkə qar.
  
  
  Biz bu oyun üçün odin ətrafında son masalar Prado və boyuna isti şokolad ilə коньяком. Qrupu tərəfindən dörd nəfər düşdü ilə ətəkləri, припарковала kayak və dəyənək var divarları vaqon-restoran və axtarmağa başladı kafedra və stul.
  
  
  Onlar deyirdilər almanca. Onu bir az tanıyıram, alman, buna görə də təklif etdi ki, onlara yarısı bizim kafedrasının. Onlar tərəfindən Хуану və tələsik razılaşdı. Partiya idi üzrə dörd nəfər. Bir var idi, qırx, və o, belə görünür ki, qrup lideri olmuşdur; qalan üç yəqin ki, altında idi, otuz. Lider demişəm, almanca, amma ən delle idi швейцарцем. Qalan üç nəfər idi qarışıq danimarkalı və iki alman.
  
  
  Onlar bilmirdilər qoparmaq göz Хуаны və hətta sonradan necə мучачо gətirdi onlara dörd дымящиеся dərnəklər, şokolad.
  
  
  "Herr Bruno Хауптли, - dedi здоровяк uzadaraq əlini sıxmaq üçün əlini mənə.
  
  
  "Corc Пибоди. Ətrafında Ştatlarının".
  
  
  "Ah, bəli! Əlbəttə. O da məlumdur ki, bir amerikalı diqqət sizin alman".
  
  
  "Üzr istəyirəm", - gülümsədi, mən. "Bu, Xuan, mənim qadın".
  
  
  "Bu cür xoşbəxtlər!" - deyə Bruno Хауптли müraciət edərək öz спутникам və izah almanca ki, o, evli mənə.
  
  
  "Bəli, Bəli", - dedilər iki almanların baxaraq Хуану. Danimarkalı basdırıldı şokolad.
  
  
  "Siz, xalqı, sabah катаетесь xizək?" - deyə, herr Хауптли.
  
  
  Xuanın başını yırğaladı. "Niyyətindəyik".
  
  
  "Ah! Sabah onun olacağam deyil yamaclarında, amma ola bilər ki, növbəti gün və ya yaxın bir zamanda
  
  
  
  
  
  
  Cür tərcümə
  
  
  Mətn Tərcümə
  
  
  Mənbə mətni
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Nəticələr tərcümə
  
  
  t! "Herr Хауптли həyəcanla clapped edib özünü üzrə бедру." Niyə biz yox etmək ətrafında bu dueti - mən nəzərdə tuturam trio ", - deyə o, xatırlayarkən məni.
  
  
  Xuan parladı. "Mən bu xoşuma gəldi!"
  
  
  "Herr Пибоди?"
  
  
  "Ah, bu sevgi, bu sevgi!"
  
  
  Bütün güldü, çünki aydın idi ki, bu, mənə yox olacaq.
  
  
  Söhbət davam etdi. Хауптли birdən tutdu Хуану əl уводил onun stulun və наклонялся ilə birlikdə onun üzərində öz лыжами və çubuqlar. Onlar углублены bəzi texniki müzakirələr qala haqqında olan var idi xizək. Xuan qaynadılmış və шипела.
  
  
  "Herr Хауптли, - deyə o almanca ətrafında bir gənc. "O, iş adamı, трепло?"
  
  
  Alman yanımda idi klassik голубоглазым və светловолосым. "Bəli! Herr Хауптли - biri ətrafında ən uğurlu iş adamları üçün əsl peşəkarlar bazar", - deyə o bildirib. "Azn nen böyük məsuliyyətdir".
  
  
  "O, məzuniyyətdə?" Onun soruşdu.
  
  
  "Bir həftə sonra Parisdə böyük toplantı keçiriləcək. İndi herr Гауптли rahat, zövq, günəş, işıq, qar və..."
  
  
  Fasilə.
  
  
  Almanlar güldülər, və deyil melanxolik əlaqə var danimarkalı clapped edib ладонью stola.
  
  
  "Qızlar!"
  
  
  Gülüş.
  
  
  Bu, mənim bir tərəfindən bu köhnə komik alman opera ki, onu gördüm, sonra tamaşada - köhnə filmlər 1930-cu illərin. Nəsə bu mənə elə gəldi ki, tamamilə doğru. Amma mən anlaya bilmədim bu.
  
  
  * * *
  
  
  Restoran təşkil edilib, kimi tipik monastır yeməkxanası, dağ xizək kurortunda, bir-biri ilə uzun masa mərkəzi otaqları üslubunda estakadalar və kiçik masalar divarları boyunca otaq.
  
  
  Bizim qrup - Xuan və onun qoşulub герру Хауптли və ego dost - idik, burada açıq demək mərkəzində bütün yığıncağın. Cənab Хауптли davam davamlı трепать тевтонскую laqqırtı ilə məşğul olan, eyni zamanda ошеломляла və ошеломляла bütün. Hətta onlar kim başa düşmürdü, alman və ya ingilis, sanki tamamilə загипнотизированными ego харизмой.
  
  
  Onun birbaşa zamanı uzun yemək və diqqətlə nəzərdən keçirdi başqa qonaqlar otelin.
  
  
  O, istəyirdi ki, Roma Burun denedim yanaşsaq, bu Riko Корелли dənizdə şəxslərin ətrafında məni. Elə imkanları yoxdur.
  
  
  Var idi on bir otuz əvvəl onun hətta məlumdur vaxt. Gəldi brendi və o, kəndin yudumlayan ego. Zaman herr Хауптли durduruldu dərmək üçün, onun, döndü Хуане və dedi: "Mən deyiləm təzə hava nəfəs bedtime əvvəl. Gedirsən, əzizim?"
  
  
  O, sakitcə mənə gülümsədi. "Xeyr, əzizim. Üzr. Çox soyuq. Heç опаздывай".
  
  
  Onun gülümsədi və допил brendi.
  
  
  "Herr Хауптли idi, əsil zövq verir. Görüşərik sabah və ya heç - həqiqətən?"
  
  
  "Bəli", - deyə, herr Хауптли, onun üz покраснело şərab, brendi və başlanmasının yemək. "Auf weidersehen".
  
  
  Onun təxirə salıb stul, baş əydi iki almanlar və датчанину və getdi dolu restoran.
  
  
  Küçədə çox soyuq idi. Hava sərin idi. Onun başını vurulmuş, daha sonra isə, geri, yuxarı, bizim nömrəsi alıb, özünə qulaqlıq və tədarük. Onu da taxdı ветровку kontrol yük çiyinüstü geyimi кобуре və əmin bıçaq bağlı mənim ankle geyilən.
  
  
  Onun var zirvəsinə qədər dolama yolları olmadan hadisələri. Üz müdafiə binaların mənə oldu daha soyuq, onun hiss və onlarla хорька, necə gəldi Sierra-Nevada. Külək ilə yarmaq mənim paltar qədər mən hiss elədim özümü полуголой.
  
  
  Mühərrik otağında şöbəsində heç idi dünya. Dağın döşündə da yox idi, bizə səs. Onun baxdı ki, çiyin üzərində. Sarı şüaları dünya ətrafında mehmanxana nömrələrinin və ətrafında windows çıxan azn Prado yaradıb qızıl naxışları ağ qar.
  
  
  Bina, harada yerləşirdi maşın кресельного lift idi əhatə olunur qar. Onu görmək bilər, əsas giriş, çıxırdı meydana. Qapı maşın bölməsi bağlanıb, amma bağlı deyil. Onun çevirdi düyməsini də basdı onu. Binanın daxilində idi, çox qaranlıq olsa da, öz əksini ulduz qar gətirdi, bir az sülh edir. Təəccüblü nə qədər parlaq idi göy, hətta dərin gecə.
  
  
  Onun bilərdi görmək üçün təkər qədər geriyə, harada kanat yolları полукругом tutdu əks istiqamətdə. Ortasında qarın полукруга idi kanat yolu istifadəyə verilmişdir, продержавшаяся onlardan əvvəl хорька, hələ ki, səhər deyil, запустилась texnikanın.
  
  
  Onun artıq gedirdi irəli getmək zaman gördüm ki, kimsə keçir mimmo kanat yolları. Kim bu bizim idi, zaman daxil olub onu, ya o idi, binanın daxilində və ya daxil vasitəsilə hər hansı başqa giriş. Onu düşünürdüm ki, o, gərək ki, məni gözləyirdi. Onda o, əlbəttə ki, mənim əlaqə şəxs.
  
  
  Arturo.
  
  
  Onu tutdu öz parça çıxardı ego və напрягшись, irəli getdi açılması üçün ağız прошептать "Arturo".
  
  
  Ona belə dedim.
  
  
  Başqası etdi!
  
  
  "Arturo!"
  
  
  Səs elə gəlirdi görə, kanat yolları. Onun qaldırdı parça etdi ego silueti var. Əgər o, çağırıb Arturo o idi, Arturo. Və çünki onun idi səbəb Arturo, onu bilirdi ki, bu adam olacaq daha хема-bir, kim olacaqsa tapmaq Arturo əvvəllər məni, kimsə mənim yanımda.
  
  
  "Hə?" - soruşdu bir səs, digər yarısında böyük maşın bölməsinin.
  
  
  Dərhal eşidildi yüksək
  
  
  
  
  
  Cür tərcümə
  
  
  Mətn Tərcümə
  
  
  Mənbə mətni
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Nəticələr tərcümə
  
  
  echo shot - məruzə edən раскачивался geri və irəli, bu kiçik otaqda səsi kimi yüzlərlə zərb alətləri. Flash narıncı alov göründü və dərhal yox oldu. Onun qışqırtı eşitdim sol özünü.
  
  
  Onun dərhal oturdu və shot rəqəm arxasında kanat yolları.
  
  
  Kimsə deyə ispanca. Sol məndən o səs падающего bədən və inilti. Onun, atəş bir dəfə daha görmək üçün çalışırıq insan üçün kanat əziz. Edə bilmədi, bizə bir hissəsində ego.
  
  
  Qapı yenidən açıldı və onun bilik rəqəm; edib escape. Onun shot daha bir kənara səs gün sonra qaçdı vasitəsilə qaranlıq yerə.
  
  
  Orada heç kəs yox idi.
  
  
  İdi, qapı - başlanması ikinci giriş maşın şöbəsi. Onun açdı və baxdı. Heç kəs görünmürdü. Onun tez küçəyə çıxdı və baxdı, yuxarı və aşağı снежному təpə. Bizə odin. Heç kim.
  
  
  Qayıdan binası, onun eşitdim, kimsə boğulur və хрипит, onun aşkar oğlan və шталь diz üzərində azn бетонном yarı. Onun ümumiyyətlə bilmədi ego görmək.
  
  
  "Arturo?" Onun soruşdu.
  
  
  "Bəli". O, diksindi.
  
  
  "Mənə harada görüşmək ilə insan olan, ona gəldi görməyə?"
  
  
  "Zirvə Велеты - Пикачо-de-Велета. On iki saat. Sabah axşam".
  
  
  "Yaxşı", - pıçıldadı mən. Onun tərəf əyildi. Onun eşitdim ego darlığı, kəsik-kəsik nəfəs aldı. Sonra, əvvəl onun macal başqa bir şey demək, onun eşitdim tanış булькающий скрежет ki, bir çox oxşar rattle, amma ən delle deyil rattle.
  
  
  Başqa bir şey.
  
  
  Həyat bədən qaçır.
  
  
  Arturo ölü idi.
  
  
  Onun, tez ayağa qalxdı və çıxıb vasitəsilə maşın şöbələri, объезжая çılpaq cins ilə yerə və hazır rəqəm qədər, onun var Prado Льано və qaçdı otel.
  
  
  Onun baxdı ki, yalnız bir dəfə gördüm ki, mühərrik otağında şöbəsində yanğın müqəddəs, daxilində isə gəzən qara fiqurlar.
  
  
  Çekim kifayət qədər gur xəbərdar etmək üçün bütün polisə Duz-və-Ньев. Vətəndaş qvardiyası var idi.
  
  
  Şok onun, pillələri qalxıb getdi vestibül, onu sola doğru бару üçün çalışırıq, mənim nəfəs tutmaq üçün görünə möhkəm nəfəs konyak.
  
  
  Bu kömək etdi.
  
  
  Bir neçə.
  
  
  Amma çox deyil.
  
  
  8
  
  
  Alabulanıq statusu bar təşviş ki, gücləndi artıq pik dərhal sonra atəş də Arturo və sonrakı istintaq qətllər, tam утихло yarım saat ərzində. Vətəndaş qvardiya, дислоцированная dağ xizək kurortunda, çalışmışam haqqında трупе başladı və uzun yorucu proses ola dindirmə baxış və xidmət personalının, kurortda.
  
  
  Onun paxıl polisin işinə. Bu idi изнурительная, неблагодарная və xüsusilə narahat işlər belə yüksəkliklərdə il bu vaxt. Onlar yaxşı insanlar.
  
  
  Bəxtim gətirib. Heç bir şey çıxardı ih mənə.
  
  
  Konyak məni bir neçə an. Mən gözlərini saxlanılır вестибюля otelin seyr hər kəs mənsub olduğu çıxırdım. Ona olsaydı, kimsə oxşar olardı şəxs ona aşkar zibil azn villa Торремолиносе, insan olan kimi, mən bu qənaətə gəlmişəm idi Ağcaqanad.
  
  
  Nəhayət, onu ayağa qalxdı, keçdi hall baxdı Prado Льяно. Görünürdü, indi xaricdə heç kim yoxdur.
  
  
  Onun keçdi vestibül və pillələri qalxıb start ikinci mərtəbəsində yerləşir idi bizim nömrəsi. Soxaraq fərqli rəftar edərək açarı qapı, eşitdim, onun gülüş qonşu otaqda. Gülüş Хуаны.
  
  
  Gülümsəyərək, onu basdı qapı və daxil брылев. Belə ki, o qoşulur герра Гауптли öz otağına. Ən azı, o, elə məzəli, hətta öz хамской тевтонской şəkildə. Özündənrazı bir - mən belə экстраверта insan idi ki, bir neçə gizli qırışları.
  
  
  Onun yaxınlaşdı gün göstərmiş və ona qulaq.
  
  
  Kıkırdama. Əyləncə sözlər ağzından güllə kimi çıxdı üzrə nah kimi bubbles ətrafında badə şampan şərabı ilə. Q-hə Хауптли olmalıdır yaxşıdır zibil, çox oturma, düşündü ki, onun tənbəl-tənbəl. Ona etibarsızlıq bu riyaziyyat üzrə.
  
  
  "Buyurun, - dedi Juan. "Ora qoydu buz, xahiş edirik, Barry?"
  
  
  Barry!
  
  
  Onun çəkildi gün dilxor oldu.
  
  
  Barry Парсон?
  
  
  Sonra onun bilərdi eşitmək ego səsi, tutqun, lakin kifayət qədər tanınan - səhvsiz tanınan britaniyalı diqqət alabulanıq statusu bar əyləncə və alabulanıq statusu bar təşviş.
  
  
  "Həqiqətən, Əzizim. Bir şüşə viski, gedir!"
  
  
  Son dəfə biz gördük Парсона bu Малаге. Növbəti gün, daha sonra öldürülməsi benzer Riko Корелли və o, Helen qoşulub mənə və Хуане üçün gəzmək, alış-veriş və nahar. Biz getdik, onlarla yemək ərəfəsində yola Duz-və-Ньев. Amma biz izah etdik ki, hər kəs onların ətrafında, biz hara gedək, çünki bilirdi əvvəllər erkən səhər. Necə Парсон məlumdur, biz harada? Və niyə gedib, bu, bizim üçün? Aşkar olub ki, Москит da bizi güdür? Tamamilə mümkündür. Ağcaqanad idi - mən burada dedi ki, o, həlak olub, Arturo. Ən azı bu idi, ən aşkar imkan.
  
  
  Amma niyə Парсон idi, orada dayandırmaq üçün Москито, əgər o, onu təqib? Və niyə...?
  
  
  Fikir Комаре dayandırdı məni. Onun tez ruhi yenidən və перетасовал kartı tamamilə yeni paylanmasını. Sonra onu başa düşdüm ki, tamamilə mümkündür ki, Barri Парсон ola bilər lakin təqsirsiz britaniya zabit Mİ-5 ilə kimi o, iddia etdi.
  
  
  Beləliklə:
  
  
  Azn villa, harada gizləndi Москит bu Торремолиносе, mənə qoşulur büzüşdürücü.
  
  
  
  
  
  
  Cür tərcümə
  
  
  Mətn Tərcümə
  
  
  Mənbə mətni
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Nəticələr tərcümə
  
  
  kömək edən emu xidmət ego ötən gün axşam.
  
  
  Onun aşkar kişini yataq çalışdım onu qapmaq, amma mənə bunu etdi. Kişi qaçıb. Digər şəxs adlandırıb və özünü Barry Парсон, otağa girdi olduğunu bəyan edib ki, o, gizli britaniya agenti, sonra ağcaqanad.
  
  
  Tutaq ki, Парсон ümumiyyətlə yox idi agent. Tutaq ki, bir adam zibil idi, sadəcə, John Doe. Tutaq ki, Ağcaqanad təsdiq oraya John Doe və sonra müdaxilə etmək üçün mənə imkan yalan Москиту yox. Sonra da güman ki, emu bilib məni inandırmaq ki, Ağcaqanad itdi.
  
  
  Sonra o, Комаром! Barry Парсон! Və o, sadəcə olaraq, məni təqib Duz-və-Ньев, sonra mənə maşın şöbəsi, öldürdü Arturo, yəqin ki, fərz ki, Arturo idi mənim, qaçdı. İndi o, zibil ilə Хуаной ki, ümid ego gətirib çıxaracaqdır həqiqətən Riko Корелли!
  
  
  Onun покрылся soyuq, sonra.
  
  
  Onun tez-tələsik telefona yaxınlaşdı. Bir-bir hər otaqda свита. Onun qaldırdı dəstəyi və kreslo dərhal cavab verdi, - belə deyil wouldnt çox zənglər dərin gecə.
  
  
  "Missis Пибоди edin".
  
  
  Sonra bir an, onun eşitdim zəng qonşu otaqda.
  
  
  "Hello?" Bu idi Juan.
  
  
  "Danışmamışıq, bizə söz. Bu Ləqəb. Onun eşidirəm orada Парсона. Təsəvvür edin ki, bu, səhv nömrə".
  
  
  "Mən çox təəssüflənirəm. Onun, hesab edirəm ki, səndən..."
  
  
  "Qoymayın ego var. Onun görüşəcəyəm Корелли sabah gecə, gecə yarısı. Велета. Əlaqə ölü. Al Парсона orada bütün gecə, əgər bilərsən. O, bəlkə bununla adam öldürdü benzer Корелли".
  
  
  "Siz mənə мешаете edin, və mənə lazımdır, bununla barışmaq".
  
  
  "Danışmaq emu bir şey. Al ego bağlı. Əgər sən bunu başa düşürsən bilərsən itaət, de:" Mən istəmirəm ki, kobud görünə, amma mən sənə kömək. Sonra повесь dəstəyi ".
  
  
  "Mən istəmirəm ki, kobud görünə, amma mən sənə kömək edir".
  
  
  Onun dəstəyi asdı. Onun səs eşitdim Парсона ətrafında başqa, həm də sonuna otaq.
  
  
  "Kim idi, Xuan?"
  
  
  "Bir nömrə. Hansısa sərxoş ingilis".
  
  
  Парсон güldü. "Əminəm ki, o, amerika?"
  
  
  "Var idi, eyni diqqət, kimi var", - парировала Juan.
  
  
  Yaxşı qız! Sərin idi, kimi göz kölgəsi.
  
  
  Onun yoxlanılır öz шпильку, öz люгер, adlı sviter yüksək воротом və pencək. Onun yenidən gedirdi bar. Onun otel düşünmək. Və onun istəmirdim qalmaq üçün bu otaqda həm sonuna gecə. Ola bilsin ki, onun bilərdi ödəmək бармену ki, o mənə imkan verdi ki, getmək holl, bar yanında.
  
  
  Onun söndürüldükdə, müqəddəs və sakitcə çıxıb.
  
  
  Bar idi, dəqiq eyni, nə qədər onun ego qoyub. Onun огляделась. Çətin ki, hər şey artıq yuxuda.
  
  
  Onun cəhd stul. "Burada hər şey?"
  
  
  "Diskoteka", - təəccübləndi клера. "Zirzəmi."
  
  
  "Mən heç bir səs-küy eşidirəm".
  
  
  "O, звуконепроницаем, Sektoru".
  
  
  Onun çiyinlərini çəkdi və pilləkənlə aşağı endi, məşğul olan kimi o fikir aparırdı aşağı səviyyədə otelin yerləşdiyi otaqların təchizatı üçün.
  
  
  Üç gün vəli ilə pilləkən qəfəsinin altında, bir deyirdi: DİSCOTHÈQUE.
  
  
  Onun yaxınlaşdı бару sağ və sifariş içmək. Barmen kimi geyimli rəqqas flamenko, uzun бакенбардами, ətraf üçün kəllə, tez hazırlanmış içki.
  
  
  İndi ona imkan öz gözlərinə diqqətlə gəzməyə baxış diskotekalar. Onu gördüm, bu yerləri: bəlkə də bu idi ki, o yerdir ki, Москит gizləndi, sonra qətlə yetirilməsi, əgər həqiqətən Москит idi Barry Парсоном.
  
  
  Amma mən onu görməmişəm, insan olan, ilk dəfə gördüm ki, yataq otağında villa Торремолиносе.
  
  
  Onun gedirdi aşağı oturmaq zaman gördüm tanış.
  
  
  O oturmuşdu uzaq küncündə, tək-tənha, altında нависающей hissəsi dizayn, имитирующей böyük yastı daş. Bir ətrafında bu parlaq anlar sergey hit ee açıq üzünü, o моргнула və üzünü çevirdi.
  
  
  Aydındır ki, bu idi Helen Morales.
  
  
  Nə idi onun rolu bu шараде? Bilirdi olub, o, niyə Barry Парсон gəldi Sol y Nieve? Görəsən o, bu hissəsi? Ya o idi, sadəcə, günahsız bir şahid, bir hissəsi vitrin ki, Парсон təşkil qorumaq üçün öz hissəsidir?
  
  
  Və ya onun səhvsən haqqında Парсона?
  
  
  Onun, yaxınlaşdı ona, birdən-birə görünen qaranlıqda onun üzərində və geniş gülümsəyərək.
  
  
  "Salam, Helen".
  
  
  "Corc! Nə xoş sürpriz!"
  
  
  "Nə vaxt gəlmisən?"
  
  
  "Ah, Barry və onun buraya təxminən on. Biz də qəbul etdik, özlərinə переоделись və getdi səmimi yemək, lakin, əlbəttə, idi bir vaxt yemək. Və biz gördük ki, bu, sizin həyat yoldaşı. O dedi ki, siz yedim, getdi ". Onun gözləri parıldamaq. "İşi üzrə".
  
  
  "Ancaq səsi, sən - bir!"
  
  
  "Hə, biz düşdülər buraya, biz üçümüz. Burada başqa bir cazibədar bir insandır. Alman. Barry idi yuxarı qalxmağa üçün ki,-ki, ayrı-ayrılıqda araşdıraq ilə baqajda. O, geri döndü, təxminən yarım saat. çıxmalıdır. Sonra biz rəqs ... "
  
  
  "Necə uzun alman qaldı?"
  
  
  Helen gülümsədi. "Bu, bir şey ki, siz deyirsiniz перекрестным допросом, Corc?"
  
  
  Onun güldü. "Əlbəttə ki, yoxdur. Nə oldu sonra necə Barry qayıtdı vasitəsilə baqaj?"
  
  
  "Alman getdi, dediyim kimi, sonra, təxminən on iki otuz Barry dedi ki, отведет Хуану onun otağına. Xuan səfeh. O, mənə dedi gözlə, burada". O, acıqlı-acıqlı нахмурилась. "Mən hələ buradayam."
  
  
  Onun sifariş içkilər.
  
  
  "Baş verəcək ki, əgər Barry deyil sizə zəng?" Onun soruşdu, q
  
  
  
  
  
  
  Cür tərcümə
  
  
  Mətn Tərcümə
  
  
  Mənbə mətni
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Nəticələr tərcümə
  
  
  yada salaraq ki, mən проинструктировал Хуану.
  
  
  O, усмехнулась. "Mən ложусь yatmaq bir".
  
  
  "Xalis ola bilər."
  
  
  Onun gözləri diqqət mənim üz. "Siz də mənə bir şey danışmaq olar?"
  
  
  "Ola bilsin".
  
  
  "Yaxşı", - dedi çönərək mənə və кладя əlini mənə hip. "Вотум ki, mən sənə deyim. Niyə sənə bir şüşə almaq və çıxmaq deyil otağa? Biz gözləyək, hələ ki, Barri deyil, oraya qayıdacaq".
  
  
  Onun götürdüm bir şüşə konyak və biz birlikdə pilləkənlə yuxarı qalxdılar. Helen bir az ткала, amma yaxşı təşkil spirtli içkilər.
  
  
  İh otağı idi, üçüncü mərtəbədə. Helen çıxardı ətrafında çanta əsas və xidmət mənə. Onun, qapını açdı və впустил onun. O, özündə müqəddəs, o bağladı, bizim üçün qapı.
  
  
  O, çıxardı, bir neçə kağız fincan, onun açdı şüşə tökülür konyak içib başladı içməyə, çarpayının kənarında oturub.
  
  
  "Həyat yoldaşı çox qəşəng, - Helen dilləndi.
  
  
  O, başını tərpətdi.
  
  
  "Var, ailə problemləri?"
  
  
  "Çox deyil, hər kəsdən".
  
  
  "Amma, deyəsən, sənin cin kimi digər kişi".
  
  
  "Necə Barry?"
  
  
  "Bəli".
  
  
  "Barry - sənin ər?" Onun soruşdu.
  
  
  O, başını buladı. "Biz притворяемся". O gülümsədi.
  
  
  "Nə qədər bilirsən ego?"
  
  
  "Ah. Ola bilər, bir ay".
  
  
  "Harada görüşüb ego?"
  
  
  O, приподняла onun qaş qaldırmaq. "Bu Малаге".
  
  
  "Daha Barry qazanır həyat?"
  
  
  O, güldü. "O, məşğul olur sevgi".
  
  
  "Yoxdur. Mən onu nəzərdə tuturam ki, ego işdir?"
  
  
  "Mən heç лезу işlərinə kişilər".
  
  
  O, başını tərpətdi. Əlbəttə. O olmasaydı oldu. O испанкой. Испанки deyil qorxur və "başqa həyat" ər - heç vaxt.
  
  
  "Sən də", - deyə o təbəssümlə. "Siz nə işlə məşğul olursan?"
  
  
  "Mən fotoqraf", - dedim, yadda çalışır idi ki, mənim örtüyü sonra ani tam амнезии. "Mən satıram internetdə".
  
  
  "Ah." Helen diqqətlə mənə baxdı. "Bilirsən, onu heç vaxt görmədim səni фотоаппаратом".
  
  
  "Biz tətilə", - çəkilməsi heç də inandırıcı görünməz dedim.
  
  
  "Bəli, bu, həqiqətən, həm britaniyalı", - sakit o mızıldandı.
  
  
  "Barry də heç vaxt işləyir?"
  
  
  O, başını buladı. "O, deyir ki nümayəndəsidir şirkətinin böyük Britaniya. Ticarət nümayəndəsi".
  
  
  Bu yeni idi. Aydındır ki, bu əfsanə idi Парсона. Onun qərarına haqqında məlumat nen daha çox.
  
  
  "O nə satır?"
  
  
  "Mən həqiqətən bilmirəm. Onu soruşuram".
  
  
  "O, nə vaxtsa yenidən edilmişdir, böyük Britaniya ilə?"
  
  
  "Mən belə hesab etmirəm. Onu heç vaxt görməmişəm ki, o, məktublar yazırdı. Lakin o, bir çox telefonla zəng".
  
  
  "Ah."
  
  
  "Düşünürəm ki, var katibi. O, həmişə onunla danışarkən".
  
  
  "Mən də görürəm." Onun qaşları çatıldı. "Harada?"
  
  
  "Mən bilmirəm. O, telefonla zəng, və mən bilmirəm, hara o, zəng edir, ona görə ki, mənə otaq yoxdur, o zaman başlayır. Ya o, zəng edir emu, onun verməlidir emu telefon, və o gözləyir ki, onun tərk otaq ".
  
  
  O, başını tərpətdi. "Siz, испанки, gözəl", - dedim. "Amerikalı подслушивала var gündür. Ya прослушивала ego". "Amma heç подслушивать, lazımdır və xüsusi bir nizam-intizam".
  
  
  O, başıyla təsdiq elədi. Sonra o, gülümsədi. "Mənim üçün çox çox."
  
  
  "Siz dinləyirsiniz?"
  
  
  "Mən."
  
  
  Onun gülümsədi. "Yaxşı qız".
  
  
  "Lakin, o, heç vaxt deyir poçt бизнесявляется. O, həmişə deyir, insanlar haqqında. İnsanlarda, onların da mən başa düşmürəm. O, çağırır ih" o, ya özü, ya kişi, ya da qadın ".
  
  
  Agent üçün bu böyük mənası yoxdur, necə yaxşı boş.
  
  
  "Siz nə vaxtsa ilə söhbət ego katibi?"
  
  
  "Bəli. Onun üçün etdi ki, həm kiçik vurğu ki, o, elə bilirdim ki, mən axmaq". O gülümsədi, mənə qəfil flash yumor, pixies kimi.
  
  
  Onun sıkılmış bud. "Sən lap dəli deyiləm, Helen".
  
  
  "Lakin o, hesab edir ki, məni axmaq".
  
  
  "KİM?"
  
  
  "Chris. Kişi ilə olan söhbət Barry".
  
  
  "Bilirsiniz, ee digər adı?"
  
  
  Helen başını buladı.
  
  
  "O, danışırdı onunla, nə qədər siz ego bilirdi?" - soruşdum, düzdür, həyata deyil, biz hara gedək, sadəcə davam etdirərək, adi yol məlumat toplamaq.
  
  
  "Ah, bəli. O, həmişə onunla bağlı. O, zəng etdim, междугородним nömrələri, sort üçün bəzi ətrafında öz işgüzar del".
  
  
  "İngiltərədə?"
  
  
  "Xeyr, heç də həmişə. Bəzən Fransada".
  
  
  "Siz əminsinizmi ki, bu, Fransa idi?"
  
  
  O, нахмурилась. "Düşünürəm ki, bəli. Onun heç də həmişə belə ki, diqqətlə qulaq asıram, Corc. Məndə həmişə var, uyğun bir şans. Sən niyə belə maraqlıdır?"
  
  
  "Mən istəyirəm Barry". Onun gülümsədi. "Mənə sadəcə maraqlıdır, hansı ölkədə biznes, o zalda".
  
  
  "Mən də istəyirəm Barry".
  
  
  "Sən bilirsən gecə zaman biz Barry geri ev villa ilə Хуаной?"
  
  
  "Bəli".
  
  
  "O, harada idi o gün?"
  
  
  "O, bütün günü evdə. Mən hesab edirəm".
  
  
  Deməli, o, heç bir shot Корелли idi Москит və ya hər hansı bir naməlum şirkət. Barry idi Москитом - heç bir şans.
  
  
  "O söhbət Kris həmin gün?"
  
  
  "Chris?"
  
  
  "Qız. Katibi".
  
  
  "Ah. Yoxdur. Onun belə düşünmürəm. Qaldı villa. Biz beach getdi".
  
  
  "Çimərlik? Qış?"
  
  
  "Biz oturmuşduq qum günəş tan". O, хихикнула. "Bu fun idi."
  
  
  "Haqqında, növbəti gün? Zənglər İngiltərəyə?"
  
  
  "Yoxdur. Bir gün".
  
  
  "Daha sonra?"
  
  
  "Bəli, mən hesab edirəm ki, bu zəng bu gün səhər-səhər. Bilirsən, bu gün tezdir".
  
  
  "Qız Chris?"
  
  
  "St. O şirin qız. Çox effektiv. Mənim başlıq var, onun fotoqrafiya. Bilirsən? Stol arxasında əyləşib bu ofisdə. Çox rəsmən".
  
  
  O, başını tərpətdi.
  
  
  "Mən görürəm ki, onun telefon. Onu görürəm, o danışarkən Barry. O düşünür оборудова mənə, ona, hey, heç də sevirsən". Helen göstərdi diş.
  
  
  "O bilir siz və Barry?"
  
  
  "Oh, əlbəttə. Biz Кристиной..."
  
  
  onun çatdı
  
  
  
  
  
  Cür tərcümə
  
  
  Mətn Tərcümə
  
  
  Mənbə mətni
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Nəticələr tərcümə
  
  
  və tutdu ee tutub. Onun az qala tökmək hey içki. "Nədir?" O, keçib vurğu.
  
  
  "Kristina? Siz dediniz - Chris".
  
  
  "Bu, eyni adı. Bir şey deyil?"
  
  
  Nə isə, belə deyil. Nə isə, çox doğru. İndi bütün olub öz yerlərinə. Chris idi Кристиной. Kristina idi Кристиной. Kristina, cut ortasında ilə отсутствующей ön hissəsi idi Tina.
  
  
  Helen nəfəs aldı. "Siz gedirsiniz?"
  
  
  Onun başını yellədi. "Ümumiyyətlə verdi sizə belə bir fikir?"
  
  
  "Mind artıq getdi, başqa yerə".
  
  
  Onun çatdı və onu götürüb öz əlləri. "Daha yoxdur. Bax. Konyak daha yoxdur. Fikir var?"
  
  
  "Mən bu barədə düşünürəm", - Helen dilləndi, высвобождаясь ətrafında mənim əlləri. "Mən надела bir şey daha münasib".
  
  
  O, ayağa qalxdı və getdi, vanna otağı.
  
  
  O çıxmışdır, o, demək olar ki, bizə daha çox hiss edirdi, daha rahat.
  
  
  Və mənə idi tamamilə rahat.
  
  
  Doqquz
  
  
  Səhər onu demək olar ki, позавтракал zaman Xuan daxil yemək otel və mənə yaxınlaşdı. O, yalnız duş qəbul və gülümsəyirdi.
  
  
  "Sabahınız xeyir, missis Пибоди", - dedim, приподнявшись və притворившись təzim edərək bel.
  
  
  "Sabahınız xeyir, cənab Пибоди", - quru deyib.
  
  
  O, kəndi.
  
  
  "Sən görünürsən rahatsız", - deyə, mən, намазывая yağı круассан. "Daş sənin zibil?"
  
  
  O, огляделась, əmin olun ki, heç kim overhears. Hazırda yeməkxanada idilər yalnız altı digər qonaqlar.
  
  
  "Mən продержал ego orada bütün gecə, yalnız sənin üçün!" o набросилась məni özünə burnunun altında.
  
  
  "Sağ olun", - dedim. "Mən əminəm ki, sizə xoşuma gəldi".
  
  
  O, hiddətlə qızardı. "İndi nədən bütün bunlar?"
  
  
  "Mən sizə dedim. Hətta onu daha da əmin deyiləm ki, Barri Парсон - bütün bunlar kimə özünü çağırır".
  
  
  O, огляделась. Ofisiant навис üzərində bizə. Bir təbəssüm ilə o, baxmayaraq ki,, və ofisiant tələsik uzaqlaşdı. O, mənə döndü. "Mən də", - o, etiraf etdi.
  
  
  Onun yuxarı baxdı. "Oh?"
  
  
  "Siz dediniz ki, o ola bilər ancaq adam öldürdü benzer Корелли".
  
  
  "Onun beru bu geri. O, bunu bilməz. Var alibi".
  
  
  "Amma görünür, o, çox bilir mafiya".
  
  
  Onun çiyinlərini çəkdi. "O, iddia edir ki, o, agent. Və böyük britaniyanın hərbi kəşfiyyat işləri üçün cəhd və aradan qaldırılması наркосеть mafiya".
  
  
  "Mən hər şeyi bilirəm. Lakin o, elə gəlir ki, inandırıcı deyil".
  
  
  "Maraqlıdır", - düşündüm. Məndə həmişə eyni bir fikirdir.
  
  
  "Harada idin bütün gecə?" - birdən qız soruşdu.
  
  
  Ofisiant gətirdi ə sini ilə qitə səhər yeməyi və дымящийся кофейник.
  
  
  "Mən qalmışam, mən başqa".
  
  
  Bir onun qaş qaldırmaq приподнялась, o zaman açdı roll və намазала ego yağı. "Oh?"
  
  
  "Missis Парсон".
  
  
  "Əgər var missis Парсон", - усмехнулась o. "Mən elə bilirdim, sən bilərsən hata nax olan diskoteka".
  
  
  "Belə etdim."
  
  
  "Nə ən delle oldu adam öldürüldü?"
  
  
  Onun огляделась. "Москит sonra mənə maşın şöbəsi və onu öldürdü. Ancaq ona məlumdur görüş yeri. Bu gün gecə yarısı onun görüşürəm Корелли".
  
  
  "Məgər də səni daha yaxşı burada belə sərbəst danışmaq?"
  
  
  "Beetle bu кофейнике?" Onun gülümsədi. "Mən şübhə etmirəm. Amma demək deyil, öz otağında elə bir şey ki saxlamaq istəyirsiniz gizli. Onun, əminəm ki, bu lənətə gəlmiş ədəd qulaq. Düşünürəm ki, məhz belə mənə hücum potensial qatil Корелли. Juan, Парсон deyə bir şey haqqında Корелли? "
  
  
  "Корелли?" O, başını buladı. "Yox, niyə?"
  
  
  "Mən hesab edirəm ki, o bilir Тину Berqson".
  
  
  Xuan donub qaldı. "Siz buna əmin ola bilərsiniz?"
  
  
  "Ən delle yoxdur." Onun geri oturdu əvvəl. "Niyə?"
  
  
  "O, bilirsiniz, deyə təkrarladı. Çox yaxşı".
  
  
  "Buna nə dəxli Tina Berqson?"
  
  
  "Ümumiyyətlə heç bir şey. Onun haqqında fikir Корелли".
  
  
  "Siz düşünürsünüz ki, Парсон italiyalı bilir Корелли?"
  
  
  Xuanın başını buladı. "Onun bizə bir şey haqqında düşünmürəm. O, sadəcə bildirib ki, o, məni təəccübləndirdi, zaman ilə çıxış edib italyan söz".
  
  
  "Nə söz?"
  
  
  O, qızardı. "Mən xatırlamıram".
  
  
  "Lakin siz bilirsiniz ki, bu idi italyan?"
  
  
  "O, etiraf edib bunları. O da çox sərin".
  
  
  "Bu da təsadüfi?"
  
  
  "Hətta çox." Xuan baxdı öz boşqab. O, birdən-birə oldu примой və dəqiq. Onun heç bir gülümsəmə olsa da, daxilən güldü. Bir şey bilmədən adam ortasında dərslər məhəbbətlə, onun bu bilirdi. Və o, çıxış etdi ilə yaxşı zəngin italyan söz. Maraqlıdır. Çox maraqlıdır.
  
  
  "O, xizək sürür?" Onun soruşdu.
  
  
  "Mən bilmirəm. Mən demək, onun bilməlidir?"
  
  
  "Mən, sadəcə, düşündüm. Biz gedəcəyik, bu gün yamaclarında, Juan. Onu göstərmək lazımdır örtüyü. Və mənə daha yaxşı etmək üçün bir neçə şəkil". "Yaxşı. Onun yorğun, bütün bu будуарной iş".
  
  
  "Görünür, sən çox yaxşı переносишь bu", - etinasız halda dedi, mən bir az onu. "Ən delle, onu heç vaxt görməmişəm ki, sən baxdı... haqqında, şadam, əgər sən tutdu ki, mən nəzərdə tuturam".
  
  
  O, злилась. "Mən götürürəm, sənin ..."
  
  
  "İndi, indi", - xəbərdar edib bildirirlər onun ingesting qalıq öz qəhvə con leche.
  
  
  "Zaman sən катаешься xizək?"
  
  
  "Mən ayağa qalxmalıdır öz otağına və ilk убраться".
  
  
  O, başıyla təsdiq elədi. "Mən hazıram, bu otuz doqquz".
  
  
  "Sonra otuz doqquz. Gedək zirvəsinə. Велета. Sən oynayırsan?"
  
  
  "Əlbəttə!" Onun çənəsi ' lan etdi yuxarı. O, atdı mənə zəng. Onun hiss yaxşıdır. O, hələ də mübarizə üçün öz mənasını və öz bərabərlik. Yaxşı qız.
  
  
  * * *
  
  
  Biz sürüklənəcəklər bizim avadanlıq azn Prado Llano və bu oyun bir tərəfindən kanat yollarının etmək üçün ilk yarışı qədər Borreguilas.
  
  
  Bu idi canlandırıcı günü, günəş idi, yüksək göy isə külək verib, bir az nəm.
  
  
  
  
  
  Cür tərcümə
  
  
  Mətn Tərcümə
  
  
  Mənbə mətni
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Nəticələr tərcümə
  
  
  d. "O gecə qar yağacaqdır", - düşündüm. Onun yadına düşdü ki, dünən axşam iyi qar havada. İndi bu, baş verərsə, ona əmin idi bu.
  
  
  Kanat yolu подпрыгивала və дергалась və biz oturmuşduq, ülgüc yuxarı və yuxarı zirvələri Sierra-Невады. Oradan görünən idi hər şey. Burda hər şey soyuq və soyuq - tez. Onun, dönüb baxdı, aşağı idi, və eyni nəzər, dünyanın sonu. Böyük məsafədə qarşımda раскинулась bütün müstəvidə Granada, baxmayaraq ki, orada, aşağıda idi bir haze, kifayət üçün заглушить tam panoramik bütün.
  
  
  Biz спрыгнули ilə kanat yolunun qədər növbətçi onu keçirilən və getdi mənzil sığortası üzrə küçədə. Burada çox yüksək idi, hava idi разреженным, soyuq окутывал bizim bütün tərəflər və nüfuz dərini içindən paltar.
  
  
  Biz səssizcə yaxınlaşdı əvvəlinə xizək yolları. Bu idi пустынная ölkə başdan-başa yad слюдяным сланцем və qar - heç yerdə yox idi, bizi ağac, bizə зарослей. Yalnız qar, uçurum və göy. Onun səssizcə пристегнулся öz австрийцам və kimi seyr Xuan mübarizə ilə öz канадцами.
  
  
  Biz постояли orada bir neçə min baxaraq, yamac, sonra onu çıxarıb, bal ilə kepka, натянул кепку qulaqları və elədi hey.
  
  
  "Əvvəlcə sən!"
  
  
  O, başıyla təsdiq elədi, подтолкнула özünü irəli согнув diz və hərəkət etməyə başladı üzrə dik məntəqəsi ilk payız.
  
  
  Onun, onun ardınca getdi, расслабляясь və zövq xırtıldayan qar azn diyarda ski. Biz ən yaxşı hava şəraitində.
  
  
  Bir dəfə biz отдохнули və o gətirdi, bir neçə buterbrod olan gətirdi üçün ih gözəl dəyər. Biz ih yedim və heç bir dedi-birinə dost, bizə söz. Biz yalnız нежились günəş tan və qorxu, təklik və gözəllik dağ yamacının.
  
  
  Biz başa sendviçlər və köçürülüb, bundan sonra da.
  
  
  Bu gözəl yürüş.
  
  
  Çox gözəl.
  
  
  Edərək kiçik bir eniş üzrə Боррегиласа, biz bütün günü просидели otel lobbisi apararaq, hekayələr ilə Barry Парсоном və Elena Morales qədər потрескивал yanğın və turistlər gəlirdi, gedirdi. Biz görmək bilər aşağı track - dən Боррегиласа qədər Prado Льяно - pəncərə arxasında və onların vaxt sərf şərh formaları müxtəlif skiers.
  
  
  Nəhayət, mən getdim, istirahət və duş almaq. Nahar təvazökar idi, adi bir çox yeməklər və on bir otuz onun başladı, bir az sinir. O an biz hələ də oturub içdik.
  
  
  Onun üzr istədi, yuxarı qalxdı və öz otağına və yoxlanılır öz люгер və шпильку. Sonra onun досталь, xəritə və yoxlanılır marşrut önünə Велета, bir onu gördüm, lakin səhər üst xizək yolları. Ona necə o dedi, hökumət yol ətrafında Granada bu Мотрил Costa del Sol пролегала açıq yanında beton konstruksiyalar.
  
  
  Yol olan Prado Льяно соединялась adi yolunun təxminən üç mil muzeyinin Prado. Onun qeyd etdiyi marşrut şimal qədər развилки sonra cənub-şərq doğru Велете azn şose. Onu qoydu bir kart dəqiqə açarları etdi qaldığı "Reno" və düşüb hall.
  
  
  Yeməkxanada, onu gördüm ki, Xuan hələ də oturur Elena ilə. Maraqlıdır, görəsən, hara getmək idi Парсон. Mən durmuşam, orada, onun pəncərədən baxdı azn fasad otelin olduğu park "Reno". Bir neçə fiqurların hərəkət üzrə Prado, yəqin ki, bar Eski. Biri də onların ətrafında idi, herr Гауптли.
  
  
  Onun çəkildi vasitəsilə парадные gün otelin, qaranlıq xaricində idi və o, gördü məni, машу əli:
  
  
  "Unutma ki, nə vaxtsa biz bununla məşğul olacağıq забегом!
  
  
  "Mən edərdim ki, bu zaman gündüz işığında", - deyə o almanca.
  
  
  O, ucadan güldü və getdi vestibül.
  
  
  Onun qürub reno. İlə ətəkləri soyuq külək əsirdi. Maşında soyuq idi, həm rahat. İstilik mühərriki tez нагреет ego.
  
  
  Getdi yüngül qar. Əməl idi ki, tezdir, lakin o, azalıb azn обледенелые qarlı ləkələr ki, artıq yolun hərəkət hissəsində. Üzrə kənarında səki başladı toplamaq сугробы.
  
  
  "Reno" гудел kimi özündən razı halda quş. Onun gedirdim yavaş-yavaş və diqqətlə izləmişəm parlaq ağ xətt mərkəzində yollar. İkiqat zolağı, yolun idi dar zolaq üçün проезжающих iki maşın. Onun kimi seyr avtobus və maşın çətinliklə проезжают mimmo digər başqa, səfər zamanı tərəfindən Granada xatırladan haqqında mənə спаривании fil ilə антилопой, отказывающейся əməkdaşlıq.
  
  
  Onun qarşıladı iki maşın yol verməlidirlər kənara Prado Llano, sonra tərk əsas yol olduğu dayandırıb üçün davam üzrə поворотам və geri çevirmək istiqamətində Велеты. Qar усиливался. O, keçdi şüaları və dünya qurdu, qarşımda bir pərdə. Onu ancaq görmək bilər şossesi, və baxmayaraq ki, o, var idi, daha geniş подъездная yol, bu üçün nəzərdə tutulmuşdur обгона və ya трюкового hərəkəti üçün hər hansı bir yer.
  
  
  Renault asanlıqla mindi üzrə dolama yol, ancaq mən gördüm ki, qar başladı, bir az suvaşmaq səki. Bəzən də onun, ümumiyyətlə, bilmədi görmək kənar şose.
  
  
  Təpə qalxdı polad
  
  
  
  
  
  Cür tərcümə
  
  
  Mətn Tərcümə
  
  
  Mənbə mətni
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Nəticələr tərcümə
  
  
  indi onun idi vermək Renault özünün bütün benzin. Onun keçib, aşağı ötürülməsi və yavaş-yavaş və ehtiyatla irəlilədi vasitəsilə увеличивающуюся səthi qar.
  
  
  Nəhayət, onu gördüm табличку: ВЕЛЕТА. Görə isə tanış torpaq yolu сворачивала ilə əsas yolun yuxarı olan знакомому бетонному abidəyə üst uçurum.
  
  
  Onun подтолкнул Renault azn грунтовую yol və geri bərpa daşların üstündə və buz qədər var bele burada açıq-aydın взорванной ətrafında bərk daşlar. Maşın görünmürdü.
  
  
  Mənim saat göstərirdilər beş dəqiqə birinci. Maraqlı oldu ki, Rico Корелли. Sonra mənə gəldi ağlına başqa bir fikir: heç bir qərar olub Корелли deyil, görüşlər keçirmək, zaman məlum oldu ki, Arturo ölü? Məgər də Корелли indi gizlənir haradasa bir qaya arxasında gözləyən zaman onun, çıxmaq açıq yer vurmaq üçün məni?
  
  
  Onun söndürüldükdə yandırma və Renault vəfat edib. Bu замерзшей слякоти hər yerdə izləri vardı təkər, lakin onlar heç bir şey demək. Onun diksindi. Burada tək-tənha, çox tənha bir yerdə dağlarda. Yalnız Корелли və onun - və o, təşkil. Məni öldürmək üçün ölüm Arturo? Ölüm Базильо di Ванесси?
  
  
  Onu ehtiyatla çıxıb işıqlar. Bir müddət onun oturdu, взвешивая qərarı ilə. Sonra onun qürub ветровку çıxardı "люгер". Bu bölməsində tablosuna idi el fənər edən onun adətən yükü özü ilə, onun çıxartdı ego də daxil etmişdir.
  
  
  Sonra onu, qapını açdı "Reno". Külək hit mənə qorxuducu effektə malikdir. Onun придвинул ветровку licks özünə və ayağa qalxdı var "reno", qapını bağlayıb ilə kar стуком. Onun etdim ray fənəri, gecə və görmək bilər, yalnız qar, кружащийся mənə хлеставший bütün istiqamətlərdə üst pik hara külək əsən bütün xal kompas.
  
  
  Abidə громоздился orada qaranlıq və sakit və onun yan ego aşkar qədər mavi Симку, вытащенную üzrə cür olacaqdı. Onun anlayışı yox idi, necə ego sürücü razı getmədim ego əlində içindən buz və buzlu rüşvet, ancaq o, var idi. Onun toxunub kapot. Hələ istidir.
  
  
  Arxa abidənin idi qalaq tikinti materialları, herik saxlanan ilk ustaları, завершившими abidə. Onun dayandı orada var "Симки" çalışırıq qurtarmaq külək və məhz orada onun eşidəndə ani səs-küy yaxınlığında özünü.
  
  
  Onun möhkəm saxlanılır "Люгер" əl və üz çevirdi həmin istiqamətdə, hardan gəlirdi bu səs. Zaman külək hovering edilib, dostluq qoparmaq, səs və разбрасывая ego bütün istiqamətlərdə, o, əmin idi baxıram olub, onu üz-üzə hərəkəti ilə, ya yox.
  
  
  Sonra onu eşitdim shaggy.
  
  
  Onun saxlanılır люгер əlində прицелившись və hazır sıxmaq.
  
  
  "A, Пибоди", - dedi səsi, sanki vasitəsilə eşarp.
  
  
  Onu dərk etməyib, bu.
  
  
  Amma o girdi və spot işıq fənəri, onun ego dərhal məlum oldu.
  
  
  Bu idi Barry Парсон.
  
  
  Amma indi ondan heç olmayıbdır britaniya vurğu. O, deyirdi qeyri-müəyyən bir növü söz ki, mənə inana ki, artıq bundan sonra o, nəhayət, ifa təkcə rolu böyük britaniyanın məxfi agenti.
  
  
  Kim idi o?
  
  
  O, irəli çəkildi görə, hemoroid tikinti materialları və uzatdı əlini sıxmaq üçün mənim.
  
  
  Onun donurdum.
  
  
  "Relax, - dedi Barry Парсон. "Hər şey qaydasındadır. Onun Корелли. Rico Корелли".
  
  
  10
  
  
  Qar uzun кружился bizə ətrafında və ətrafında heç kim bizə heç bir пошевелился. Burda hər şey soyuq və soyuq.
  
  
  "Yaxşı?" - dedi o, əyilərək licks görmək üçün çalışırıq mənim üz.
  
  
  Onun hər ehtimala qarşı vedrəni "люгер altında" ветровкой. "Mən necə əmin olmaq?" Onun soruşdu ego. "Əvvəlcə sən mənə deyirsən ki, sən Barry Парсон, indi sən deyirsən ki, sən-Riko Корелли".
  
  
  O, güldü. "Gedirik. Bu aydın olmalıdır! Afərin=), kim ola bilərdi, burada başqa Riko Корелли?"
  
  
  "Kim desən ola bilərdi burada cavab vermək üçün sizin штопора. Hər kəs bilirdi haqqında görüşdə".
  
  
  "Kim başqa, Rico Корелли və qətlə yetirilmiş körpə?" o, soruşdu.
  
  
  "Ağcaqanad. O, edə bilmək".
  
  
  "Siz düşünürsünüz ki, mən Ağcaqanad?" - gülərək soruşdu Парсон.
  
  
  "O, olsaydı yeganə, kim bilər ki, bilmək Корелли görüşüb burada məni".
  
  
  "Olun məqbul! Onun heç bir Ağcaqanad!"
  
  
  "Siz belə deyirsiniz, amma mən onu tanımıram".
  
  
  "Əgər o idi Комаром ki, onun burada nə edirdi?"
  
  
  "Tapmaq üçün çalışıram Корелли və öldürmək ego".
  
  
  "Lakin onun Корелли".
  
  
  Bu превращалось adi bir komediya. Onun qorxub başını yellədi. "Dözümlü, sən Корелли. Mənə olduqca soyuqdur. Gəl burada əyləşək, mənim maşını və danışacağıq".
  
  
  O gülümsədi. "Yaxşı." Onun keçirib ego qarşıda olan "Reno".
  
  
  "Yaxşı, kiçik bir iş", - deyə o bildirib.
  
  
  "Əla, - dedim. "Zaman icarə, siz ən yaxşı əldə edə bilərsiniz".
  
  
  Onun öz açarı ilə qapını açdı və içəri girdi, sonra əlini uzatdı və açdı emu пассажирскую qapı. O, fəth daxilində və çarpdı qapı. Maşın качнуло. Daxilində hələ isti idi.
  
  
  "İcazə verin, sizə danışmaq Базильо di Ванесси", - o deyib sonra bir dəqiqə sükut. "Əvəz edir. Onlar tutmaq cəhd məni bir neçə ay ərzində".
  
  
  "Onlar?"
  
  
  "Kimsə ətrafında ali bölmələrinin mobsters", - deyə Парсон. Onun heç bir şey ola bilər, özü ilə etməli; Onun hələ fikir nen kimi Barry Парсоне,
  
  
  
  
  
  Cür tərcümə
  
  
  Mətn Tərcümə
  
  
  Mənbə mətni
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Nəticələr tərcümə
  
  
  deyil, belə ki, kimi Riko Корелли.
  
  
  "Lakin siz bunları haradan bilirsiniz?"
  
  
  "Mənim orada da var, dostlar. Üst. Capo Capo otel üçün onun çıxarılmışdır üzrə zəncirləri. O, otel üçün onun tamamilə oldu".
  
  
  "Necə ego adı nədir?"
  
  
  O gülümsədi. "Unut. Sadəcə, inan mənə".
  
  
  "Yaxşı. Deməli, Capo Capo otel üçün siz getdi".
  
  
  "Otel, məni öldürmək. Mənə çalışır iki dəfə artıq. Bir dəfə Korsika. Bir dəfə Neapolda. O, orada idi çatdırılması".
  
  
  "Napoli? Səs haradan çıxdı Москит".
  
  
  O, diqqətlə mənə baxdı. "Siz обойдетесь".
  
  
  "Mənə dedilər."
  
  
  "Хема?"
  
  
  "Heç bir şey."
  
  
  "Zaman başlamaq ikinci zərbə alınmadı..."
  
  
  "O, ki sizin villa Korsika?"
  
  
  O, qaşqabağını tökdü. "Bəli". O gözlədi. Sonra: "o Zaman uğursuzluğa düçar olub, onu tərk seçdi biznes. Məhz o zaman onun yanına gəldi sizə, insanlar".
  
  
  O, başını tərpətdi. "Mən hər şeyi bilirəm". Onu yoxdur. Lakin qulaq asmaq ego hekayə mənasız idi. Məndə yox idi həllinə öyrənmək, doğrudur, ya yalandır.
  
  
  "Yaxşı. Biz getdik ilə Korsika yat, onu götürüb özü ilə Ванесси".
  
  
  "Tutmaq üçün yer?"
  
  
  "Bəli. Biz var Valensiya, biz dayandılar limanında gün isə onun qaldı sahilində, onlar getdilər".
  
  
  "Лисистрата плыла sizsiz?"
  
  
  "Tamamilə fantastik. Ванесси oynamışdır Riko Корелли".
  
  
  "Və onlar endi Малаге, Ванесси hələ oynamışdır Корелли?"
  
  
  "Bəli". O, durduruldu. "Köməyi ilə Tina Berqson".
  
  
  "Ванесси idi Малаге?"
  
  
  "Yoxdur. Qaldı yat. Biz düşünürdük ki, belə daha yaxşı olacaq. Onda edəcək bir səhv. Mən demək, bu halda, əgər kimsə öyrənir ego".
  
  
  "Ola bilərmi ki, kimsə bu Малаге müəyyən sizi?"
  
  
  "Biz vahid bir şansdır", - güldü Парсон.
  
  
  "Daha sonra?"
  
  
  "Sonra, siz ilə əlaqə saxladıq Tina və o, gəlib sizinlə görüşmək".
  
  
  "Doğrudur."
  
  
  "Mən güman edirəm ki, kimsə seçdi sizinlə sonra проследовал sizin qədər yat taxdı акваланг və getdi".
  
  
  "KİM?"
  
  
  "Москато, əlbəttə. Başqa kim? O, bilir оборудова mənə hər şeyi. Və o, gərək ki, heç bir göz ilə yat o zaman daxil oldu. O, yalnız рассчитал zamanda, hələ ki, siz yaxın gəmi cəlb etmək sizə".
  
  
  "Niyə Москато tanımadım səni?"
  
  
  "O bilir yat, haqqında Тине, görüş barədə sizinlə insanlar..."
  
  
  "Aydın. Lakin o, həqiqətən, tanıdım səni".
  
  
  "Doğrudur."
  
  
  "Və o zərbə vurdu və yaralayıb Тину".
  
  
  "Allaha şükürlər olsun ki, onu öldürdülər!"
  
  
  Onu izləyib onlara. O, полез dəqiqə və досталь qutu amerika siqaret. Yandırdı bir da elədi kibrit. Keçən dəfə o, досталь ispan siqaret. Lakin o, əlbəttə ki, o, oynamışdır britaniyanın məxfi agenti Barry Парсона. O, əla aktyor və bilirdi ki, nə qədər effektiv düzgün rekvizit.
  
  
  "O indi?" Onun soruşdu.
  
  
  "Siz nəyi nəzərdə tutursunuz ki, deyirlər ətrafında klinikasının?"
  
  
  "Bəli". O, bilirdi.
  
  
  "O, gedir".
  
  
  "O zaman qoşula bilər sizə?"
  
  
  O, tərəddüd. "Tezliklə."
  
  
  "Sonra görüşlərimiz tərəfdaşı ilə?"
  
  
  "Doğrudur." O gülümsədi. "Qulaq as, Tina - hissə təkliflər. Axı sən bilirsən, bu, elə deyil?"
  
  
  "Bəli, - dedim. "Lakin əvvəlcə biz istəyirik ki, görüşək, amma sonradan detalları müzakirə edəcəyik".
  
  
  O, başını tərpətdi. "Bu ki, hər şey indi əhəmiyyəti var".
  
  
  "Bir mənə mənalı var".
  
  
  "Nə?" Tüstü qalxdı qarşısında ego şəxs. Bu cam üzərində "Reno" onu görmək bilər əksini ego şəxslərin, o zaman затягивал siqaret.
  
  
  "Siz, ümumiyyətlə, hit sonra Москита bu Торремолиносе?"
  
  
  O, güldü. "Səliqəli, hə?"
  
  
  "Çox səliqəli." Onun durduruldu. "Çox səliqəli."
  
  
  Ego göz çəpinə mənim. "Sən nə danışırsan?"
  
  
  "Mən deyirəm ki, bilmirəm tamamilə razıyam sənin tarixə Корелли. Sən вступаешь bu müqavilə zaman mənim durğun saxlayın Ağcaqanad, sonra sən oynayırsan Barry Парсона, gizli agent. Nə verir?"
  
  
  "Gəlin qayıdaq", - ciddi dedi Парсон. "Qulaq as. Onu bilirdim ki, sən ovlamaq üçün Москитом. Razıyam?"
  
  
  O, başını tərpətdi. "Tahmin edə bilər bu barədə, əlbəttə ki. Amma niyə siz, ümumiyyətlə idi Малаге? Mən demək, Rico Корелли. Siz прятались Valencia. Niyə getmək Малагу üçün nümayiş etdirə, özünü boş yerə?"
  
  
  "Sığorta", - asta-asta dedi.
  
  
  "Sığorta?"
  
  
  "Mən təhlükəsizlik andan yaxtanı tərk Valencia. Siz başa düşürsünüz?"
  
  
  O, başını tərpətdi.
  
  
  "Yaxşı. Savçenko olmuşdur yat, o qədər dəqiqə və zaman zərbə vurulub" Москитом ". Yenə də, həqiqətən?"
  
  
  Onun düşünürdük. "Yaxşı. Güman ki, bu anda siz olmalıdır Sol y Nieve".
  
  
  "Mən nə dedim Тине".
  
  
  "Mən belə düşündüm. Mən nəzərdə tuturam, niyə gəlməsi Малагу kömək etdi? Bu idi mənim штопора".
  
  
  "Onun oteli haqqında məlumat, sənə daha çox". O, çiyinlərini çəkdi. "Mən onu nəzərdə tuturam ki, mənim həyat dolu bir gözəl kiçik сверток. Onun gedirəm Ştatları. Amma sən o qız ki, var, mənim gözətçilərinə. Belə?"
  
  
  "Doğrudur."
  
  
  "Belə ki, otel mən hər il sənin kimi поправишься.
  
  
  Sonra uzun bir sükut çökdü. Onun baxırdı ona soyuq. O baxırdı mənə belə soyuqdur.
  
  
  "Sən məni əlindən aldı?" Onun soruşdu.
  
  
  O, dərindən ah çəkdi. "Yaxşı. Bax. Sən ovda. Onu bilirdim ki, sən istəyirsən tapmaq üçün cəhd Москато. Həqiqətən?"
  
  
  "Mən belə güman edirəm".
  
  
  "Mən, sadəcə, gözləyir ki, nə qədər ki, səni tapacağam".
  
  
  "Siz опознали əvvəl mənim?"
  
  
  "Oh, əlbəttə. Onun baxırdım, hara getdi Tina".
  
  
  "Sonra, siz təqib mənimlə Хуаной o gecə?"
  
  
  "Əlbəttə, əlbəttə."
  
  
  "Bu villa".
  
  
  "Əslində. O vaxta kimi ki, sən edib, o fahişə - tu məşğul olan cinsi üçümüz ilə Москато, digəri isə geniş - mən bilirdim ki, biz delle. Onun, sadəcə izləmişəm sənə".
  
  
  "Amma niyə
  
  
  
  
  
  
  Cür tərcümə
  
  
  Mətn Tərcümə
  
  
  Mənbə mətni
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Nəticələr tərcümə
  
  
  sən прорываешься sonra o, geriyə yol var zaman, məni Москато ölü idi? "
  
  
  Ego gözləri ilə görüşüb mənim. "Biz hamımız səhvlər edirik, elə deyilmi?"
  
  
  Onun çiyinlərini çəkdi. "Yaxşı. Amma niyə tarix örtüyü ilə?"
  
  
  "Caz Barry Парсона? Onun yalnız стряхнул toz n", - deyə o, впадая british diqqət Barry Парсона. "Və elə gəlirdi ki, bu, nə etmək lazımdır ki, hal-hazırda. Ki, mən gedirəm, qərar və demək:" Yaxşı səs və onun yaxşı köhnə Riko Корелли! İndi bu, yoxdur elə bir məqam, elə deyilmi? "
  
  
  Onun güldü. "Mən indiyə qədər araştırmak kimi deyil, bütün bu split və утроение. Siz, ola bilər, dərhal əlaqə yaratmaq ilə Хуаной. Siz переспали onunla orada bir daha burada. Niyə siz yalnız olmasaydı hey məlumat və onun xahiş yoxlamaq, bu? "
  
  
  O, прикусил siqaret baxdı vasitəsilə qabaq şüşəyə. Qar düşdü, amma, indi zəif. Onun gözlərini qaldırdı və gördü öz əksini bizim iki şəxslər tutqun gecə.
  
  
  Ego gözləri mənə baxdı.
  
  
  "Mən heç vaxt etibar yataq", - deyə o, qaşlarını çatır. "Mən demək, hətta mənim öz. Bu yer onun icarəyə götürüb bu Торремолиносе. Haradan onu bilirəm ki, Москато qeyd mənim üçün film daha əvvəl, mən sonra sənə aid ona? Nəhayət, o, düşünürdü ki, öldürdü məni, yat. Lakin, ola bilər, Bu, tələ idi. Həqiqətən? Ola bilər, orada heç Москато, ola bilər Москато hər zaman fikir оборудова mənə və məni gözləyirdi. Haradan onun ağlına? "
  
  
  Onun orada oturdu.
  
  
  "Və bu otel. Onun heç etibar yoxdur. Belə bir şey. Mən hesab edirəm ki, hər otaqda səhvlər var. Oldum keçmək gələcək bir görüş idi, çünki bir hissəsi ilkin planı. Mən sevmirəm azan təcrübəsi ilkin planlaşdırma, çünki bu, özündə çox istər hadisəsi. Çünki biz artıq bilirdik bir-bir, onu, sadəcə, ifa sərin və davam etdi bu an. Mən çox təəssüf edirəm, əgər bu оскорбило sizin hissi asayişin ".
  
  
  Bu mənada.
  
  
  "İndi?" Onun soruşdu.
  
  
  "Biz görüş barədə razılığa gəldilər və mənə arasında qız", - deyə Парсон yenidən üzrə-işgüzar. "Çatdırmaq микрофильм".
  
  
  "Harada?"
  
  
  "Bəli, siz bilirsiniz ki, mən hesab edirəm otel haqqında. Bu hüququ verir hər hansı bir sayı. Və mən sevmirəm asmaq insanlarla Prado Льяно. Qulaq asın, bəs xizək yolları?"
  
  
  Onun düşünürdük. "Orada çox boş olur, yaxşı - arabir. Qar da yoxdur həşərat". Onun güldü, donuq axtarır, bu nə dərəcədə doğrudur.
  
  
  "Cəhənnəm olsun, qar. Siz götürsək, insan üçün paris köməyi ilə телескопического lens". O, diksindi. "Bu, mənim lap xoşuma gəlmir".
  
  
  "Amma, əgər heç kim bilmir ki, sən Корелли..."
  
  
  "Kim dedi? Bundan başqa, daha bir pis məqam da var. Əgər Москато hələ də var, amma onun inamlı ki, o, bundan sonra necə Arturo alıb ego - o, nəzarət edəcək, sizinlə və sizin geniş, həqiqətən?"
  
  
  "Ey Хуане?"
  
  
  "Əlbəttə! Belə ki, mən onu görüm ki, haradasa gözə çarpır və eyni zamanda qorunur".
  
  
  Onun çiyinlərini çəkdi. "Bu, çətin библ doldurulması üçün".
  
  
  "Yox? Və nə haqqında bir ətrafında bu kanat yollarının? Siz zaman bir onların ətrafında, siz təcrid, kimsəsiz və təhlükəsiz!"
  
  
  Onun bu barədə fikir. "Гондола? Onu başa düşürəm ki, siz nəzərdə tutursunuz. Əyləşin azn həm onunla, həm yüksələcək, biz bir yerdəyik. Hələ ki, siz orada, kilidli kanat bilərsiniz çatdırmaq sizi monitorinq ətraf mühit və heç kim olacaq, müdrik. bütün film? "
  
  
  "Doğrudur."
  
  
  Onun oturub düşünürdüm. "Amma kimsə hələ də bilər götürsək, sizi ilə yamac".
  
  
  "Səsvermə, sən harada входишь, qoca, - dedi Парсон, qayıdanda britaniya universiteti. - Sən oturursan, xizək, durmusan stansiyada Боррегилас və прикрываешь bizi, biz подъезжаем".
  
  
  Onun bu barədə fikir. Mənim xoşuma gəlir. Daha çox onu düşünürdüm bu haqda, daha çox bu mənim xoşuma gəlirdi.
  
  
  "Mən alım, bu", - dedim.
  
  
  "Nə vaxt?"
  
  
  Onun dedi: "Sabah on am?"
  
  
  "Əslində", dedi Парсон. "Mən uzaq Хуаны. Mən istəmirəm ki, heç bir qorxusu yoxdur, biz belə yaxınıq nəticəyə sövdələşmə".
  
  
  "Uğur", - dedim.
  
  
  O, dayanıb qar, поправляя ветровку. Onun kimi hiss soyuq хлестает vasitəsilə açıq qapı, baxmayaraq ki, qar demək olar ki, tamamilə aşağı gəldi.
  
  
  "Başlayın", - deyə Парсон. "Mən gedim görə sənə aşağı".
  
  
  O, başını tərpətdi.
  
  
  O, çarpdı qarşımda qapı və tələsik abidənin ətrafında yerləşir və yoxa üzrə nəzərdə tutulur.
  
  
  * * *
  
  
  Renault завелась heç bir problem olmadan. Verdi emu bir az istilənmək, sonra bir az da gözlədim, hələ ki, görmədim Симку, появившуюся görə bucağı abidənin ee işıqlar meydançaya спускались azn импровизированную yol. Sonra onun getdim, пополз üzrə qısa подъездной yol şose. Onun elədi Парсону arxa güzgü.
  
  
  Onu gördüm "Симку" ilə məşğul olan məni daban-dabana izləyirdi, onun əleyhinə işıqlar мерцали bu pəncərədən düşən qar.
  
  
  Katlanmış və növbə var idi olduqca sərt tələb edirdilər daimi əyləc və keçid пониженную bilər. Onun başladı zövq yolun hərəkət hissəsində zaman hiss etdim ki, ilk промокшую əyləc sistemi.
  
  
  Onun düşürdü vadisi boyunca ətrafında qara slyuda, вздыбленной yuxarı olduğu yolu partladılıb şəklində V-obrazlı arxları. Sonunda onu gördüm, necə səki edir tez kəskin göstəricilərinə düz.
  
  
  Ortasında qarın hissəsinin onun başladı yavaş və hiss пробуксовку. Onu fikirləşdim ki, təsadüfən rast gəldi dondurulmuş yerini yolda, və yenidən cəhd. Lakin bu heç də замерзшее yer.
  
  
  Onun yenidən basdı sataşma almaq üçün bəzi cravings keçid zaman пониженную ötürülməsi, amma
  
  
  
  
  
  Cür tərcümə
  
  
  Mətn Tərcümə
  
  
  Mənbə mətni
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Nəticələr tərcümə
  
  
  Təqib görünürdü gedib heç bir güc təkərlər.
  
  
  Ona çıxılmaz нажимал azn keçirmə qolu, amma indi onun mindi çox sürətli qoşulmaq üçün və bilmədi keçmək aşağı ötürülməsi.
  
  
  Onun притормозил qədər cinsi zaman tərk azn olunur, amma sürəti çox yüksək idi. Xoşbəxtlikdən, əyri alınardı çox yaxşı. Onun etdim göstəricilər. Amma dərhal onun rast sürətli dönüş sol, əks istiqamətdə, və yenə basdı sataşma ki, ümid keçəndə bir hissəsi verəcək clutch burada. Lakin mən hiss başqa bir şey yaş səmərəsizliyi.
  
  
  Heç bir şey.
  
  
  Onun güclü çevirdi təkər və çevirdi. Yol dikəldi, lakin aşağı getdi zaman yolu keçdi bu uzun bərabər travers, пересекающий yüksək qayalı yamac. Sonunda yürüşü onu gördüm dik göstəricilər bundan əvvəl böyük предупреждающим tanış magistral qabaqdadır.
  
  
  Onun yenidən basdı sataşma, amma heç bir cavab almamışıq. Onun надавил azn keçirmə qolu, amma bilmədim azaltmaq ego minimuma. Onun başladı kıvrılması tam geri və irəli almaq üçün çalışırıq sürtünmə növü снегоочистителя üçün sürəti azaltmaq Renault üçün onun azalda bilər, bu чертову parıldayan azn soyuq verilməsi.
  
  
  Uğursuz alınıb.
  
  
  Onu gördüm geridə işıqlar Парсона və həvəsim, müşahidə olub və o, mənə görə S pozur və baş üzərində mənim inexplicably pis вождением.
  
  
  Onu iki dəfə мигнул işıq kimi bir növ siqnal yardım haqqında.
  
  
  Əyri bütün çıxarılması və çıxarılması və onun tamamilə nəzarət edə bilmədi sürəti Renault. Onun haqqında düşünürdü ki, keçmək daxili drenaj канаву, amma qərara aldı ki, bir şans etmek ox və gözyaşardıcı təkərlər, çox böyükdür üçün risk. Bundan başqa, onun bilərdi qırmaq düz olmaq haqqında сланцевую отмель ilə məşğul olan qalxıb, ətrafında xəndək sükan çarxı вырастало ətrafında mənim geri.
  
  
  Şin завизжали, onun çevirdi təkər üçün sol çox tez qayıt. Onun hit возвышающийся sahilə sağ məndən. "Reno" ilə həyata köçürülüb kənarındakı və rəhbərlik açıq şəkildə xarici yolun kənarında olan təxminən ft qaya, насыпанной altında выкрашенным ağ rəng taxta ограждением, тянущемся təxminən iyirmi fut.
  
  
  Onun hit yan bu поручни, оторвал bir şey top "Reno", sonra isə поскакал geri kurqanları. Amma onun çox çəkdi və yenidən выровнял maşın.
  
  
  Məndən qabaqda yol davam sürətlə enməyə. Hər hansı bir yard məndən onu gördüm ki, yolun hərəkət hissəsinə, kəskin поворачивающую düz, daha bir taxta ограждением qoruyan göstəricilərinə, həm çox böyük bir göstərici qarşısında seçmək.
  
  
  Onu heç nə edə bilməyəcəyəm, bu göstəricilər.
  
  
  Onun eşitdim yanında öz qulaq громовой mühərrik və tez geri döndü.
  
  
  Bu idi Парсон.
  
  
  O, atəş olan "Симки" mimmo məni vurdu yolun hərəkət hissəsi qabaqdadır.
  
  
  Mənə maraqlı idi ki, dərzi şeytana, o etməyə çalışır. Onun otel qışqırmaq emu, lakin шталь.
  
  
  O, kəsdi məni açıq qarşımda, və onun az qala qışqıraraq ki, o, getdi yolu ilə, ya da məni vurdu.
  
  
  Onun yenidən нажимал azn keçirmə qolu, naəlaclıqdan çalışır getmək ступеньку aşağıdır, amma bu faydasız idi.
  
  
  Парсон açıq idi qarşımda. O, demək olar ki, gözlərini yumdu gözləyir uğradı.
  
  
  Həm də heç nə baş vermir.
  
  
  Birdən mənim ön bamper döyülmüş üzrə заднему бамперу Парсона. Onu gördüm, qırmızı stop-siqnalları Simca Парсона мигали, sonra söndü, sonra söndü, o, yenə söndü.
  
  
  Onun замедлялся.
  
  
  Bu köhnə oyun - dayandırmaq сбежавшую maşın притормозив maşın qarşısında onun üçün yavaş maşını arxada qalmışdır.
  
  
  Onun möhkəm saxlanılır sükan, çünki bilirdim ki, bir daş səhv yerdə yolun hərəkət hissəsində sıfırlar Renault ilə bamper Simca, məni də salır, sola və ya sağa, sonra nə onun соскальзываю ilə замедляющейся maşın və Gedin, ya da, bəlkə, heç vasitəsilə kənar döyürdü hava.
  
  
  Zorbalık Парсона davam yanıb və yanıb-sönən, və zaman zaman biz gəlib çatmışıq növbəsində, o, məni dayandırdı. Onun daxil geriyə hərəkət və sel bir avtomobil, yaşca.
  
  
  Qapı açıldı, və Парсон çıxdı vasitəsilə симки. Geri qayıdıb mənim yanımda maşın və onun ətrafında валил qar.
  
  
  Mənim işıqları yanırdı xarici işıqlandırma arxa hissəsi Simca və göstərərək Парсона dayanan orada, gecə.
  
  
  "Mən xahiş, nə baş verib", - yavaş-yavaş dedi Парсон. "Kimsə düşdü sənin Reno".
  
  
  O, başını tərpətdi. "Yardım üçün təşəkkür edirik. Bu yaxşı oyun".
  
  
  Biz заехали bar Esqui Prado əvvəl mən onun apardı maşın qaraj. Var idi üç люмумбы və bir fincan qəhvə və onu hələ də hiss deyil, lap yaxşı.
  
  
  11
  
  
  Onun qayıdıb öz otağına sonra qısa müddətdə барре Esquí ilə Парсоном. Rom və şokolad лумумбе bir az mənə kömək sakitləşmək, amma onun hələ də tir-tir əsirdi, zaman daxil, əsas qapıdan içəri girdim.
  
  
  O cümlədən, müqəddəs, onun eşitdim xışıltı küy başqa sonunda nömrələri, sonra qapını birləşdirən qapı açıq partlayış, və Xuan idi, orada geniş açdı gözlərini. Sanki, o, yalnız ki, yuxudan dərin türbələr.
  
  
  "Görüşmüsünüz onunla?"
  
  
  "Bəli", - dedim. Onun tez yaxınlaşıb bürosunun etdi və orada notepad. Onun tez-müxtəlif azn nen "жучок" və göstərdi hey.
  
  
  O, başıyla təsdiq elədi ki, başa düşdüm.
  
  
  "Bu, necə oldu
  
  
  
  
  
  Cür tərcümə
  
  
  Mətn Tərcümə
  
  
  Mənbə mətni
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Nəticələr tərcümə
  
  
  getmək? "- deyə soruşdu məndən.
  
  
  "Heç bir şey haqqında hesabat. Mənə lazımdır görmək ego yenə". O, yazmaqla məşğul idi notepad. "Siz onunla görüşəcəksiniz, sabah saat on bir гондоле. Ətraflı sonralar".
  
  
  O, başıyla təsdiq elədi.
  
  
  "İndi onun yatmaq və bir az отдохну".
  
  
  "Yaxşı", - dedi.
  
  
  Onu da qeyd qapı hall verilməsi başa düşürük ki, tezliklə onunla görüşəcəyəm xaricində.
  
  
  "Gecəniz xeyrə qalsın, Corc", - dedi və qayıdıb öz otağına.
  
  
  Onun üzərindəki geyim adlı təmiz və çıxdı dəhlizi. Xuan oturub və siqaret siqaret.
  
  
  "Siz əminsinizmi ki, otaqlarda прослушивают?" deyə soruşdu.
  
  
  "Müsbət".
  
  
  "Görüşmüsünüz ilə Корелли?"
  
  
  "Bəli. Biz bilirik ego kimi Barry Парсон".
  
  
  O, oxuyub məni. "Mən demək olar ki, başa düşməsin, bu barədə".
  
  
  "Mən də."
  
  
  "Əmin ola bilərsiniz?"
  
  
  "Mən tam əmin ola? Lakin o, sizə cavab kanat, harada, dərzi şeytana, siz əldə edəcək materiallar"
  
  
  "Bu nədir?"
  
  
  "Mən evdar xanım ola bilərəm", - inamla dedi.
  
  
  "Yaxşı. Onun прикрою səni xizək eniş. Корелли belə istəyir".
  
  
  "Ancaq Ağcaqanad kimi edə bilmək görüşdə sizinlə onun arasında?"
  
  
  "O, hər zaman izləmişəm bizə".
  
  
  "Mən çalışacağam ki, присмотреть ardınca".
  
  
  "Narahat olmayın. Onu əmin etmək lazımdır bu haqda. Sadəcə, tanış olun Корелли və məlumat əldə edin, zarafat o, üzərində gördüyümüz, ya yox".
  
  
  O, mənə baxdı. "Nə üçün o, mənə məlumat verdi əvvəl?"
  
  
  "O, deyib ki, istəyirsə, əmin ola".
  
  
  O, çiyinlərini çəkdi. "Mən güman edirəm ki, bu, bir mənası var".
  
  
  "Otur onunla asma kanat yolu və спускайся xizək təcrübəsi Боррегилас. Onun görüşü səni bar alt zaman hər şey sona çatacaq. Sonra biz поспешим aşağı və onu yoxlamaq həqiqiliyini şeyi".
  
  
  "Malaga?"
  
  
  "Granada. Mən AX, orada transmitter".
  
  
  "Yaxşı."
  
  
  Onun qayıdıb otağa uzanaraq yatmaq üçün.
  
  
  * * *
  
  
  İndi onu görə bilərdi boyunca bütün каменистого silsiləsinin. Günəş müqəddəs idi, saf-ağ. Qar müqəddəs rəbb слепил gözləri, amma mən istifadə filter eynək Zeiss 60x.
  
  
  Kanat yolu hərəkət yuxarı və mən açıq-aydın разглядел sarı sviter Хуаны. Daxilində idi və yalnız o və Парсон. Гондола adətən везла dörd, və o, bilirdi ki, Парсону idi vermək tip обслуживающему işçilərinə şəxsi səfər, amma mən narahat deyiləm. Var idi, bu pul.
  
  
  Onun yenidən прокатился sahəsində eynək və burada onu gördüm ego.
  
  
  * * *
  
  
  O, yalançı qarın azn гранитном karniz haqqında eşitdim təxminən yarı yolda arasında Боррегилас və Prado Льяно. O geyimli boz paltar, belə ki, o, dəqiq birləşərək ilə слюдой və гранитным сланцем. Ancaq onu edə bilər ki, o, hər halda, kişi və gördüm ki, o, əlində uzun tüfəng boyunca uçurum. Bu винтовке olmuşdur əlavə hədəfə.
  
  
  Bilmədim kimə növü tüfəng üzrə qazandıran.
  
  
  O, yalançı, çox sakit və gözlədi. Və o, baxdı гондолу ilə Хуаной və Парсоном. O, öyrəndim ki, onlar ego aparır? O necə öyrənmək bilər?
  
  
  Парсон? Olub Парсон əvəz? Kimsə настраивал Хуану? Məlumat kimi yenidən sızan? Bizim otaqda heç kim bizə dedi sözlər. Başqa heç kim mənə və Парсона, bilmirdim ki, vaxt və yer.
  
  
  Və hələ qatil yalançı gözləyir.
  
  
  Москато? Tamamilə mümkündür.
  
  
  Onun açdı, ветровку və досталь "люгер". Onun baxırdılar ego və etmek dəqiqədə ветровки. Oldum olardı keçmək yamac və möhkəmlənmək qaya üzərində almaq üçün ona. Onda mənə lazım переползти daşların üstündə və onu öldürmək əvvəl o kəs zərbə vurmaq.
  
  
  Başqa yol yox idi. Əgər onu tərk Москато diri-diri, o yenidən cəhd əldə Riko Корелли - cəhd, hələlik emu bu mümkün olmayacaq!
  
  
  Güman ki, sürət kanat yolunun və insan yer üzərində var idi, təxminən yarım dəqiqə hərəkət etmək üçün.
  
  
  Onu bir az yoxlanılır eniş qarşısını almaq üçün təhlükəli магната, və keçdi bir qədər aşağıda onun. Zaman onun ударился haqqında alt hissəsi slaydlar, bir şey baş qalan qar üstdə və onun birdən-birə gördük ki, утопал bu горке diz. Onun толкался və döyüşüb və qar слетел ilə mənə. Bəxtim gətirib. Böyük top катящегося qar davam getmək məndən və ударился haqqında daşları yaxınlıqdakı.
  
  
  Onun itirilmiş qiymətli saniyə.
  
  
  Uçurum idi və qarşıda məni, amma mən onu görməmişəm, yatan bir şəxs mənə aşağıda. Oldum əldə nöqtələrində və yavaş-yavaş панорамировать üzrə гребню.
  
  
  Sonra onu gördüm ego.
  
  
  Məni сбило ilə kurs, təxminən, yüz fut! Onun çox yüksək idi.
  
  
  Onun tez başladı yenidən enməyə təpənin qayıdaraq digər tərəfdən, крещаясь ilə bu kurs və qayıdaraq nöqtəsində olan zəngin ərzində insan qayalar üzərində.
  
  
  Onun gedək, sıxaclar və уложил xizəklər üçün daş onlar соскользнули. Sonra çıxardı, onu bal və baxdı vasitəsilə kənar qədərdir.
  
  
  Onu gördüm, kanat yolu yavaş-yavaş qalxır arasında ikinci və üçüncü polad dayaqları. Və onu görmək bilər insan bir tüfəng ilə olan möhkəm götürdü ego və ehtiyatla aparırdı гондолу, hələlik o, hərəkət yuxarı паучьим çelik тросам.
  
  
  Onun нацелил "люгер" baş kişiyə atəş açdı.
  
  
  Таращить göz ударилась daş və harasa отлетела. Onun eşitdim oxuma рикошета.
  
  
  Kişi tez qapıya baxdı. Onu gördüm размытое ləkə onun ağ üz. O, tez выгнул geri döndü və нацелил mənə tüfəng - də hədəfə hər şey nədir.
  
  
  Таращить gözləri düşüb qar arxasında, mənim üçün çox yaxın
  
  
  
  
  
  
  Cür tərcümə
  
  
  Mətn Tərcümə
  
  
  Mənbə mətni
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Nəticələr tərcümə
  
  
  rahatlıq.
  
  
  Onun yenidən vurdu. Amma o, yox oldu üzrə nəzərdə dərhal sonra shot. Onun bilmədi ego görmək.
  
  
  Crouching var, onu boş yerə cəhd ego tapa.
  
  
  Daha bir shot qırdı daş mənim əl.
  
  
  Onun пригнулся.
  
  
  Гондола yavaş-yavaş hərəkət üzrə тросу, və onu görmək bilər, sarı sviter Хуаны, və bütün ki, mən bir şeyə diqqət yetirirdim.
  
  
  Atıcı ayağa qalxdı və üzünü döndərdi məndən, целясь bu гондолу. Onun yenidən vurdu.
  
  
  O düşdü, пригнувшись görə qayaya, qətiyyən edib. Onu gördüm, o уперся bu uçurum və целился bu гондолу.
  
  
  Onun başladı vasitəsilə uçurum, amma bilirdi ki, bunu almaq ona vaxtında.
  
  
  Tıklayarak зажимами üçün hörük, onu sel, xizək eniş başladı keçirilməsi bir tərəfdən iki dəyənək, başqa - люгер. İdi ən rahat xizək mövqeyə, onun təsəvvür edə bilər.
  
  
  İrəliləyiş, onu başa düşdüm ki, edə bilmərəm, çək, kayak və, beləliklə, daha çox sərf qiymətli vaxt.
  
  
  Onun aşağı səviyyəsi, olan, o, oturdu, çıxıb üzrə qurğular və crouching, keçdi daşlar.
  
  
  Səsi o!
  
  
  Onun vuruldu.
  
  
  O, целился bu гондолу və shot necə ki, mən atəş etdi, - ya bəlkə, bir split ikinci sonra mən. Nə olardı ki, bizə nə oldu, mənim öz shot, görünür, ona gətirib çıxarmışdır ki, o, verdi осечку və ego pulsuz zərərsiz kimi düşdü əsası, гондолы isə heç pəncərədən də qat dollar Парсона.
  
  
  Onun hit arrow.
  
  
  O, düşdü üz-bu daş, sonra isə рефлекторным hərəkətini geri bərpa açdı tüfəng, o qədər yönəldilmişdir ödənişlərin birbaşa mənə.
  
  
  Onun atıldı əvvəl və qar, сползая ilə dağlar. Güllə o mənə ətrafında, amma heç biri düşdü. Onun yenidən qürub azn qayaya, yapışaraq nax alınması üçün.
  
  
  Daş sürüşkən idi, lakin onun переполз üzrə ona və zaman yanında mənim ən azı partlayan daha bir таращить gözlərini qaldırdı başını, aydın gördüm ego və shot emu boyun.
  
  
  O, dərhal düşdü. Qan partladı onun ətrafında qırmızı bulud.
  
  
  Sonra o yalançı луже buz dərini zaman ona yaxınlaşıb ona.
  
  
  Bu idi Альфреддо Москато.
  
  
  Ağcaqanad.
  
  
  Swat!
  
  
  * * *
  
  
  Tüfəng ilə məşğul olan müddətinə azadlıqdan məhrum edilib məni məşğul olan etməli idi öldürmək Riko Корелли bu гондоле idi tüfəng Winchester Model 70 Super Grade, откалиброванной altında ammo 30-06 Springfield edilmiş optik nişan dəyişən güc Bausch & Lomb Balvar Lee dot. Bu gözəl idi qazma silah.
  
  
  Şef 30-06 Springfield Hi-Speed ilə bürünc nin bilər təmin başlanğıc sürəti 2960 fut saniyədə sürəti 2260 metr saniyədə məsafədə 300 meydançaları ilə поражающей gücü 2920 fut-funt дульной enerji və 1700 ft-фунтами. kilo 300 yard. Məqsədi ilə tənzimlənən gücündə olan Bausch & Lomb tənzimlənir 2 1/2 qədər 4 dəfə, bu zaman hündürlük və külək ilə tənzimlənir yalnız iki движущимися hissələri.
  
  
  Əgər bir şey kömək edə bilər və öldürmək insan uzaq yerlərə atəş, onda bu birləşmə bilərdi.
  
  
  Onun tərəf əyildi üzərində ölü bir adam idi. Var idi cüzdan və kağız, lakin onlar açıq-aşkar bir təhrif var. Adı deyildi Наталио Di Цезура isə qəzetlərdə deyilirdi ki, o, gəlib üzrə Bari, İtaliya.
  
  
  Var idi tutqun dəri, qara saçları, bütün yonulmuş mavi çənəsi və çubuqlar. Ego bakenbardları aşağıda idi adi, lakin görünürdü, çox uzun.
  
  
  O geyimli yaxşı ветровку və обтягивающие ski şalvar.
  
  
  Onun geri səs sürpriz addımlar daşlar. Odin üzrə Mülki qvardiya endi yerə çıxardım kayak və getdi mənə notebook kitab əlində. Bir də onu gördüm ki, кобуры ego təhlükəsizlik kəmərindən idi расстегнута.
  
  
  Baxma mənə, o heç bir şey dedi, sonra yaxınlaşıb qaya, lay olduğu ölü. O, əyildi, baxdı bədən, sonra diqqətlə tədqiq ego etdi ki, bir neçə qeydlər.
  
  
  O, toxunub, boyun meyit və пощупал nəbzini. Onu deyə bilərdim ki, emu ki, ego olacaq. O, досталь, kağız, tədqiq yaxşı, sonra baxdı Winchester 70 və nişan.
  
  
  Ayağa qalxıb mənə tərəf döndü.
  
  
  "Bağışlamaq üçün işğal, senyor", - dedi, - ingilis dili.
  
  
  Onun gülümsədi. "Necə öyrəndim ki, mən ingilis?"
  
  
  "Mən bilirəm ki, sən amerika", - düzəltdi o mənə təbəssümlə. "Öz лыжами".
  
  
  Bu idi avstraliyalılar, amma mən onu alıb ih San-Вэлли. Və bu idi ki, onların üzərində həkk olunmuşdur.
  
  
  "Siz bunun şahidi - bəla?" - deyə o, nəzakətlə, lakin görünür.
  
  
  Onun çiyinlərini çəkdi.
  
  
  "Ola bilsin ki, siz daha çox şahid. Bəlkə də siz ortaq ölüm bu adam?"
  
  
  Ona heç bir şey demədi. O gedirdi огласить mənə mənim hüquqları? Lakin, əlbəttə, İspaniya, sizə, ümumiyyətlə, heç зачитывали sizin hüququnun.
  
  
  Onun başladı расстегивать ветровку üçün cüzdan almaq.
  
  
  Silah "Гардиа", "amerika Кольт" 45-ci çaplı, dərhal çıxdı ego əl və прикрыло mənim həyatımdır.
  
  
  "Üzr istəyirəm, senyor, amma edin, heç bir şey вынимайте ətrafında mobil tədbirdə".
  
  
  "Mən sadəcə olaraq çatdırmaq istəyirəm, şəxsiyyət vəsiqəsini", - gülümsədi, mən. "Mən gəlmişəm üzrə tövsiyələr sinyora Митча Kelly ətrafında Malaga".
  
  
  Onun üz промелькнуло узнавание. "A. Aydındır. Sənin burada ego kartıdır. Həmçinin bir ətrafında, sənin". O baxdı bilər və yavaş-yavaş yığışdırmaq geri plastik qovluq. O qaytardı cüzdan və ağıllı шлепком çarpdı ego.
  
  
  Onu götürdü və yığışdırmaq.
  
  
  "Üzr istəyirəm, senyor. Onun heç bir n
  
  
  
  
  
  Cür tərcümə
  
  
  Mətn Tərcümə
  
  
  Mənbə mətni
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Nəticələr tərcümə
  
  
  Bax, gözləyirəm, sizin üçün hər hansı bir dindirmə. Əgər tərk etmək istəyirsiniz? "
  
  
  Ah, bu gözəl kiçik emblemi BALTA küncündə kartları Митча Kelly ki, sanki, hamı bunu bilsin və sevirdilər.
  
  
  Onun çıxdı və işarə ölü insan. "O, sizə məlumdur?"
  
  
  Guardia başını yellədi. "Mən belə hesab etmirəm. Lakin tezliklə öyrənirəm".
  
  
  "Nəzakətli şurası", - dedim. "Bu adam ola bilər elan axtarışda olan Малаге görə cinayətdir. Qətl".
  
  
  "Ah."
  
  
  "Və qətlinə görə oğlan keçən gecə açıq burada Prado Льяно".
  
  
  Göz Guardia сузились. "Bilirsiniz, çox şeyi, senyor".
  
  
  "Bu, mənim işimdir. Bilmək çox şey. Və fotoqrafiya ih", - deyə o təbəssümlə.
  
  
  O, отсалютовал. "Prima bakım mənim üzr görə həbs sizi. Düşünürəm ki, yaxşı olardı, əgər siz burada yox, zaman gələcək, mənim həmkarım. O, bir az gənc və импульсивен".
  
  
  Onun baxdı təpəyə. Daha bir Guardia idi kayak və aşağı qaçdı.
  
  
  "Təşəkkür."
  
  
  O, baş kəmər və отсалютовал. "Mən deyəcəyəm сеньору Kelly ki, biz görüşdük".
  
  
  Onun kayması bilər, bu kəmər qısqacı qaldırdı, öz dirəkləri və tez düşdü bu Prado Льяно.
  
  
  * * *
  
  
  Yarım saatdan sonra onu geri otel. Xuan gözləyirdi məni qonaq var və böyük kamin.
  
  
  Tək idik.
  
  
  Onun sifəti həyəcan yağırdı. "Bu var", - pıçıldadı mənə.
  
  
  O, başını tərpətdi.
  
  
  "İdi ki, görə həyəcan?" - o düşündü.
  
  
  "Mən спугнул Москато və həlak ego".
  
  
  Onun sifəti побледнело. "O, öyrəndim ki, biz görüşürük kanat?" deyə soruşdu. "Heç kəs bilmirdi ki, səndən başqa məni və Парсона".
  
  
  "Siz düşünürsünüz ki, Парсон həqiqətən Корелли?" Onun soruşdu.
  
  
  O, çiyinlərini çəkdi. "O, şübhəsiz ki, çox bilir şəbəkə narkotik. Və o, vermək istəyən, bizə bu a val olun ilə mavi каемочкой. Onun çox tərəfindən təşviq alıram".
  
  
  "Siz nə vaxtsa məyus?" - əyləncə soruşdum.
  
  
  "Çox добротно. Sonra biz oynamağa başladı, eyni zamanda ilk замененным Корелли".
  
  
  "Bu gün heç zaman biz verəcəkdir bütün Гранаду".
  
  
  "Mən ola bilməz əminəm ki, məlumat dəqiq, Nick", - deyə o, sanki o, elə bilirdim, bu barədə bir müddət və nəhayət, qərar qəbul etmişdir. "Görünür прискорбным, mən nə qədər uzaq və deyə bilmərəm ki, Корелли orijinal, ya yox".
  
  
  "Narahat olmayın. Bank yaddaş BALTA biləcəklər".
  
  
  "Lakin mənim üçün maraqlıdır, niyə məni buraya göndərdi ən delle". İndi o надулась.
  
  
  "Bunu unudun. Bu, işin bir hissəsidir".
  
  
  Mexaniki qaraj Prado Ллано üzr istədi. "Alacağam ego iki saat gün. Bu, kifayət qədər tezliklə sizin üçün, senyor?"
  
  
  Onun çiyinlərini çəkdi. "Bu, olmalıdır. Nə baş verib?"
  
  
  "Maye тормозе mahiyyəti, senyor".
  
  
  "Nə səbəbdən?"
  
  
  "Uçurum boru". O, istəyirdi ki, çox danışmaq.
  
  
  "Fasilə?"
  
  
  "Çox qəribədir, senyor", - deyə o,. "Heç bir hissəsi xətti üçün maye vaxt keçdikcə batareya köhnəlir beləliklə. Əslində, bu, mümkün deyil".
  
  
  "Sonra nə?"
  
  
  "Xətti arxadan cırıldığını".
  
  
  "Порез?"
  
  
  "Görünür, senyor". İndi emu idi ki, özündə deyil. Belə şeylər var idi emu anlaşılmaz.
  
  
  "Kimsə xüsusi olaraq həkk edir?" Onun soruşdu.
  
  
  "Mən bilmirəm. Onun istəməzdim bu barədə danışmaq. Bu, çox ciddi ittiham irəli sürülüb".
  
  
  "Lakin şarj kimsə, nə demək bu?"
  
  
  O gördü ki, mən улыбаюсь. "Yaxşı. Ona deyirəm ki, kimsə ikimərtəbəli, bu xətt, senyor. Снип! Bu mənası var?"
  
  
  "Hə, - dedim. "Bu, bir mənası var".
  
  
  Oğlan baxdı ki, ciddi. - Deməli, sizdə var, düşmən, senyor. Ola bilər ki, ər hansısa bir qadın?
  
  
  İspanlar bu cür sağalmaz romantika!
  
  
  "Bəli", - dedim. "Mən hiss edirəm ki, bu, ola bilər. Amma o dəyər, başa düşürsünüz?"
  
  
  O, просиял. "Onda yaxşı. Yaxşı!"
  
  
  "Mən iki".
  
  
  "Haqqında daha bir xırda, - deyə o bildirib.
  
  
  "Nə?"
  
  
  O yenə tərəddüd saldıqda üçün hər il qulaq asmır varmı.
  
  
  "Bilirsən, nə olub?", o, çıxarıb bir şey ətrafında cibindən və əlində.
  
  
  Onu götürüb, ego-c, ego xurma. Bu, gözəl idi, səhv edir. Maqnit ötürücüsü ilə birlikdə пеленгатором. Gözəl modeli! Diqqətlə, peşəkar. Yəqin ki, yapon və ya alman.
  
  
  Onun baxırdı. "Mən heç bir fikrim yoxdur, bu nədir".
  
  
  "Mən də, senyor".
  
  
  "Harada tapıldı bu, bu gadget?"
  
  
  "O, əlavə altındakı Renault, senyor".
  
  
  "Çox maraqlıdır. Güman edirəm ki, bu, sadə bir şey взлетело ilə magistral zaman onun mindi".
  
  
  "Bu, magnetism, siz bilirsiniz, senyor? Onun fikir sizə maraqlı olar bunu görmək"
  
  
  "Mən... çox maraqlıdır".
  
  
  Onun qoymuşdur пеленгатор dəqiqədə çıxardı və bir neçə yüz pesetas. Onun çatdırdı ih oğlan. "Bu sənin üçün", - dedim. Görə "maraq və sükut".
  
  
  "Mən başa düşürəm, senyor".
  
  
  O, əmin idi ki, bu belədir.
  
  
  İndi onun necə bilirdi Москато məlum oldu ki, görüşdə kanat yolu ilə.
  
  
  Onun özü də dedi emu 1
  
  
  On iki
  
  
  Biz ilə Хуаной oturub bağ Альгамбры, bizə yaxınlaşıb aşağı arıq, qarasaçlı idi черноглазый, кудрявый qaraçı adı ilə Гервасио Альбанес. O aparırdı bizim səfər məşğul olan irəlidə getmişlər. Planlarına görə, Xuan və onun arxada qaldı.
  
  
  "Bu istilik üçün Andalusia", - deyə o, çox yaxşı ingilis vurğu.
  
  
  "Lakin Mərakeş", - deyə o, revmatizm, yenidən daunted üçün Хоука və tamamilə ребяческую tanınması Sistemi yaradılmış AX.
  
  
  O, başını tərpətdi
  
  
  
  
  
  Cür tərcümə
  
  
  Mətn Tərcümə
  
  
  Mənbə mətni
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Nəticələr tərcümə
  
  
  Onun uşaqlara baxdı. Altında перцовым ağac oturmuşdu beton скамейка və o, bizi ora apardı. Bir yerdə otururduq, baxaraq əks etdirən hovuz və böyük мавританскую onun arch əksinə.
  
  
  "Məndə sizin üçün news", - deyə o, pıçıltı ilə. "Biz gərək görüşək dərhal sonra sonluğu решка".
  
  
  "Xəbərlər?" Onun soruşdu.
  
  
  O, dodaqlarına yapışdırdı. "Sonra. Bir təpə üzərində əksinə". O, işarə barmağı mimmo Альгамбры təpənin ətəyində, şimal-şərq. Bizə dedilər ki, əvvəllər təpənin ətəyində bir neçə mağara, mağaralardan hələ onlar yanına çoxlu sayda qaraçı. Əslində, bu, özü izah Жервазио.
  
  
  O, başını tərpətdi. "Sonra ekskursiyalar. Girişində Альгамбру".
  
  
  İzdiham girişində Альгамбру oldu редеть, biz çıxdıq, Гервасио aparmış, bizə qədər dayanacaq.
  
  
  "Biz səni maşın var?"
  
  
  "Təəssüf ki, yoxdur", - gülümsədi Жервазио. O lill yazım istiqamətində Хуаны. "Mən yalnız çox kiçik bir Ламбретта ...
  
  
  "Deyil, qan tökmək bütün track, - dedim. "Gedək bizimlə. Biz отвезем səni buraya sonra, və sən edə bilməzsən ala Ламбретту".
  
  
  "Sən bütün ərazisində otel isə belə".
  
  
  "Mənfi. Biz yalnız praktiki. Biz vaxt sərf səfər geri və irəli, gözləyir ki, siz dəf böyük dağlar. Biz hara gedək?"
  
  
  "Mən yaşayıram mağarada, senyor", - faciəvi dedi verilməsi Хуане daha çox şirəsi gözləri.
  
  
  Ona baxırdı. O, bir roman qədər nax.
  
  
  "Unut bunu, Джервазио. Hazır bahis ki, sənin dibində bir mağara var четырнадцатилитровый küp, tam bərk qızıl монетт.
  
  
  Ego göz заблестели. "Siz yumoristik bir insan, senyor".
  
  
  Гервасио və Xuan забрались arxa oturacaq. O, ona tamaşa, ehtiyatla, lakin mən gördüm ki, ego gözləri bəzən baxırlar mənə güzgü.
  
  
  "Aşağı getmək buraya, senyor, sonra düz", - deyə o, mənə və davam run qədər, qısa bir müddətdən sonra, biz dayandıq qarşısında дырой yuxarıda. Ətrafında idi припаркованы digər maşın, eləcə də göründüyü motosiklet. Əsasən idi oturacaqlar və пежо. Bu idi ki, bir böyük kredit kartı kir.
  
  
  "Biz burada oturmaq".
  
  
  O, başını tərpətdi. Onun, ona baxırdı arxa güzgü. "İndi isə xəbər Жервазио".
  
  
  "Senyor Mitch Kelly istəyir ki, siz dərhal zəng emu bu Малагу".
  
  
  "O, izah niyə?"
  
  
  "Əlbəttə, xeyr, senyor. Lakin o, daimi".
  
  
  "Harada onun adını çəkə bilərəm ego?"
  
  
  "Var xətləri daxilində ev".
  
  
  O da qeyd giriş mağara.
  
  
  Onun baxdı Хуану. "Yaxşı, gəl".
  
  
  Biz çıxdıq və təqib Жервазио mağara. İçərisində o, qaldığı iki otaqlı nömrə kimi hər hansı bir ev, ağır ispan mebel və xalça azn утрамбованном земляном yarı. İdi ampul və lampalar daxil edilmiş elektrik rozetka. Əsas otaqda dayanmışdı, çox güclü iy, aşpaz.
  
  
  Гервасио yaxınlaşdı книжному gizli sonunda otaq və çıxardı dəri günəş eynəkləri, bir təkzib meydana kiv mesajları mənə R / T Митча Kelly bu конспиративной mənzil Малаге.
  
  
  O, bağladım ego verdi vaxtı döşəməyə doğru itələyin. Onun oturdu və ona baxırdı. Xuan ayağa qalxdı və gəzdi, ətrafında, lərzə ilə baxaraq драпировки divarlarında, məharətlə toxunan qobelenlər, кружево, покрывающее masalar, internet.
  
  
  Гервасио verdi kodu məktublar və cavab sorğu Kelly barədə müəyyən etmək.
  
  
  "Kelly?" - deyib onun vasitəsilə bir an. "Niyə qaynar xətt?"
  
  
  "Bu qız. O göndərilir Sol y Nieve".
  
  
  "Əslində. Belə ki?"
  
  
  "Sizin problemlər var idi?"
  
  
  Onun dayandı baxaraq Жервазио. "Narahatlıq?"
  
  
  "Yaxşı, sən hələ qaldırdı roma burun. Həqiqətən?"
  
  
  "Ən delle var".
  
  
  Ölümün baş verdiyi və sükut. "Qulaq as, - dedi Kelly. "Dünən zəng qız Roma Burun və bildirdi hey, ölüm haqqında bir gəncin bu gün səhər isə - ölüm haqqında başqa kişi!"
  
  
  "Bu, bir həqiqətdir."
  
  
  "Roman Burun imtina edib sizinlə görüşməyə və ya N. X., həqiqətən?" N. X. üzrə Ekspert narkotiklər. Çox yaxşı. Xuan Rivera.
  
  
  Onu gözləyirdi. "Mənfi. Nədir bunun səbəbi?"
  
  
  "Roman Burun deyir ki, istəyir ləğv hamısı bu. O, əminəm ki, bu qurma bir şeydir. O, əmindir ki, ego təşkilat onu öldürmək üçün çalışır. Siz məni oxuyursunuz?"
  
  
  "Yüksək və aydın".
  
  
  "Qız indi подъезжает qırmızı" Ягуаре ". Qırmızı" Ягуаре ". Aydındır?"
  
  
  "Aydın məsələdir. Штопора. Niyə gedir?"
  
  
  "O deyir ki, istəyir danışmaq Roma Burun səninlə görüşmək".
  
  
  "Bir dəqiqə dayan. Biz hər ikisi ilə görüşüb Roma Burun. Yenə də deyirəm. Biz hər ikisi ilə görüşüb Roma Burun. Siz məni oxuyursunuz?"
  
  
  Fasilə. "Mən oxuyuram, səni".
  
  
  "Mən başa düşmürəm ki, niyə o, düşünür ki, biz qarşılayırdılar Roma Burun?"
  
  
  "Ola bilsin ki, siz etməyiblər".
  
  
  "Belə bir imkanı var. Roma Burnu yox idi, ən delle birmənalı şəkildə müəyyən edilmişdir. Amma o, bizə verdiyi material".
  
  
  "Qız israr edir ki, siz ilə görüşüb Roma Burun. Roma Burun qayıtmaq istəyir və Korsika, heç bir riske ola опознанным ego düşmən. Belə ki, sizinlə görüşmək".
  
  
  "Deməli, siz düşünürsünüz ki, bizim roma burun - bu roma burun".
  
  
  "Təkrar çıxışı şou bəy Malaga. Bəli. Tamamilə mümkündür".
  
  
  "Bu, mənim üçün olduqca aydındır", - deyə mən. "İki həlli: roma burun - bu roma burun, ya roma burun - yox. Kelly. Otur, öz maşını və qoşul bizə Sol y Nieve".
  
  
  Fasilə. "Niyə?"
  
  
  "Mənə lazım sənin, yardım. Biz əmin olmaq lazımdır ki, Roma Burun belə, nə o, özü çağırır".
  
  
  "Nə ona kömək edə bilər?"
  
  
  "Bu, çox mürəkkəb tarixi vardır. Amma mən bilirəm ki, indi nə etməliyəm".
  
  
  "Onun otel demək ki eyni şey!"
  
  
  "S
  
  
  
  
  
  
  Cür tərcümə
  
  
  Mətn Tərcümə
  
  
  Mənbə mətni
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Nəticələr tərcümə
  
  
  ol y Nieve. Otel Sierra Nevada. Bu gün gecə. Doğru?"
  
  
  "Doğrudur."
  
  
  "Mövzu əlaqələri var."
  
  
  Onun uzun müddət oturub baxırdı съемочную pad. Sonra onu geri çevrildi və gördüm ki, Xuan izləyir məni.
  
  
  "Yaxşı?"
  
  
  Onun огляделась. Жервазио da bizə baxırdı geniş gözlü. Onun danışdım ilə Хуаной. "Səndə bu микрофильм?"
  
  
  "Bəli", - deyə o, залезая bag.
  
  
  "Yaxşı. Ver Жервазио".
  
  
  O, belə də etdi. O baxdı, bir kiçik qutu film əlində. Sonra sual dolu mənə baxdı.
  
  
  "Взорвите bu atmaq və göndərin ego, xarakter rəmzi AX".
  
  
  Цыганка başını yırğaladı.
  
  
  "Juan, qayıtma azn" Reno "Duz-və-Ньеве".
  
  
  "Sənsiz?" Onun gözləri сузились.
  
  
  "Bəli. Onun gedirəm almaq Тину Berqson".
  
  
  "Niyə axı?"
  
  
  "O an qız görünür kurort və danışarkən bu Корелли, ee dərhal опознают".
  
  
  "Lakin...?"
  
  
  "Mən onu nəzərdə tuturam ki, kimsə öldürmək üçün çalışır ego".
  
  
  "KİM?"
  
  
  "İnsan özü zəng edən Barri Парсон".
  
  
  Göz Хуаны genişlənib. "Ancaq niyə bu olmalıdır Парсон?"
  
  
  "Bu, olmalıdır".
  
  
  "O demək idi ki, iki adam öldürmək Корелли?" - soruşdu Xuan dilxor oldu.
  
  
  "Çox güman ki, mobsters qərarına onunla iki müqavilə o halda, əgər heç biri əməliyyatından".
  
  
  "Bu, çətindir".
  
  
  "Siz pul saxlamaq ki, bu, sizin həyat. Qulaq asın. Gəlin təhlil edir. Tutaq ki, Парсон öldürmək istəyir Корелли. Həqiqətən? Və Парсон kimi biz də bilmir Корелли şəxs. Amma o, bilir ki, mən çalışıram təyin görüşü ilə Корелли. Yalnız onun - amma sən də, mən də. Belə ki, o, olur licks bizə. Necə ble licks ".
  
  
  Onun demək o zibil. İşarə deyil ускользнул təcrübəsi Хуаны. O, qızardı.
  
  
  "İndi. Güman ki, Парсон iştirak ilə birlikdə Москато zaman Arturo öldürülüb. Парсон, əlbəttə ki, izləyib məni. Sonra o, olmalıdır, eşitdim təlimat ki, onun aldığı Arturo, o, ölüm. Belə ki, uzaq?"
  
  
  "Əla."
  
  
  "Sonra Парсон gedir yığıncağı gizlətmək üçün və gözləmək meydana Корелли. Amma kim çıxacaq? Onun. Heç Корелли. Orada dayanır Парсон və onun yer və bütün ego şəxs əhatə yumurta".
  
  
  "Amma niyə Корелли getmədim görüşə?"
  
  
  "Eşitmişəm ki, yalnız dedi ki, Kelly. O, dedi ki, Корелли qorxuram, zaman Arturo vuruldu. Onu təsəvvür etməlidir ki, o, yalnız bütün bunların öhdəsindən gəlmiş və imkan verdi ki, bu baş verə olmadan".
  
  
  "Niyə Москит deyil, oraya gedib öldürmək üçün Корелли?" - günahsız soruşdu Juan.
  
  
  "Mən bu barədə düşündüm, - deyə mən. "Tutaq ki, o, belə tələsik qaça sonra qətl Arturo ki, eşitməmişəm ki, Arturo mənə dedi".
  
  
  O, нахмурилась.
  
  
  "Yaxşı", - dedi, - mən tez davam etdirərək, - "Orada Парсон isə onun ora. Ki, Парсон deyir? Yalnız bir şey edə bilər ki, demək, doğrudur. O, bilir ki, mən heç Корелли. Və o bilir ki, görüş baş tutacaq. O, deyir: "Mən Корелли! Və o, hələ разыгрывает, xatırladaq ki, sizinlə görüşüm".
  
  
  "Bəs микрофильма? O, mənə verdi"filmi.
  
  
  "Biz bunu yoxlamaq. Amma əvəz məlumat bu tipli çox sadədir: adları, yerləri və tarixləri".
  
  
  "Yaxşı..."
  
  
  "O, подделывает film, договаривается haqqında sizinlə görüşürəm. O, qane edir görüşü oynamaq Корелли. O, xəbər verir ki, sizə saxta film isə bu arada Москато öldürmək üçün çalışır ego isə onun убиваю Москато".
  
  
  "Amma Москато məlum oldu ki, görüşdə?"
  
  
  "Səhv" Reno ", - deyə onu hey.
  
  
  "Nə Парсон gözləyir indi?" - o düşündü.
  
  
  "O, gözləyir, görünür zaman, Tina. O bilir onun barəsində, hətta, ola bilər, bilmirəm, onu şəxsən. Mən hesab edirəm ki, bu, olmalıdır, подделывал onlar" telefon zəngləri "Тине çaşdırmaq üçün Елену. Amma o, bilir ki, Tina sonunda görünür Sol y Nieve. O, gözləyir onu və imkan hey zümzümə ego Корелли və bingo! Görürsünüz? "
  
  
  "Və nə yaxşı перехвате Tina?"
  
  
  "Mən xəbərdarlıq etmək istəyirəm, onun ki, onun meydana gəlməsi Sol y Nieve təsir Корелли".
  
  
  O, başıyla təsdiq elədi. "Bəs sonra?"
  
  
  "Mənə anlamaq", - yumşaq təklif etdi ki, mən. "Məndə hələ heç bir ləzzət verəcək".
  
  
  * * *
  
  
  Xuan Rivera отвезла bizi Жервазио bəndində avtomobil icarəsi Granada, harada onun seçdi Seat mini ilə əl переключением verilişlərin. Daha sonra Juan apardı Джервазио geri Альгамбру olduğu park ego минибайк.
  
  
  Onun artıb-da Seat magistral Malaga-Granada və rəhbərlik Малагу. Artıq çox gec, amma günəş hələ shone. Onun heç bir göz ilə qırmızı "Jaguar" - maşın asanlıqla ayırmaq.
  
  
  Olmalıdır, keçdi daha iyirmi dəqiqə zaman onun gördüm ego, o zaman tease sürətli спуске vasitəsilə vadisində məndən. Onun tez çevirdi əvvəl tərk azn yanmış ərazini hazırlanmışdır italiyadan berqamot efir sahəsində etdi ki, sürətli göstəricilər üç bucağı. Ona irəlidə idi "Jaguar" və rəhbərlik geri Малагу zaman gördüm ki, o, mənə yaxınlaşdı, arxa güzgü.
  
  
  Onun əlini uzatdı və bir neçə dəfə elədi hey, hey göstərən dayandırmaq.
  
  
  O, əlini gördüm, sonra gördüm maşın və nəhayət, gördü məni. O, mat-məəttəl qalmışdı, lakin подавлена. Onu da qeyd kənarına şose və biz birlikdə съехали.
  
  
  Onun, ağ vasitəsilə yəhər və yaxınlaşıb "Ягуару". O oturmuşdu orada, выглядя sərin və şıq o ən vicdanı qəpik üslubunda idi ki, mən nax, parlaq-yaşıl sviter və boz yubka.
  
  
  "Mən söhbət Kelly", - dedim, zaman əldə edə səs.
  
  
  "Bəli. Bilirsiniz, niyə onun burada?"
  
  
  "Əlbəttə. Amma planlar dəyişib".
  
  
  Ee şəxs
  
  
  
  
  
  Cür tərcümə
  
  
  Mətn Tərcümə
  
  
  Mənbə mətni
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Nəticələr tərcümə
  
  
  düşdü. "Rico artıq evə getdim?"
  
  
  "Ola bilsin ki, bəli. Bəlkə də, yoxdur. Lakin bir problem var. Başqa bir qadın tərəfindən özünü üzrə-Riko".
  
  
  "Sən necə...?" O, моргнула. "Aydın məsələdir. Bəli. Kimsə özünü Rico".
  
  
  "Əgər yalnız Riko deyil, sonra fikrimi dəyişdim, söhbət səninlə".
  
  
  "Yoxdur. O, əmin idi". Onun gözləri az сместились. "Qulaq as. Sən mənə inanmırsan? Düz sözümdür...?"
  
  
  "Sənə inanıram", - dedim. "Problem ondadır ki, bizdə hələ də var, bir Cüt, digər əvəz, bir-Riko Корелли".
  
  
  "Sonra onu xəbərdar olmalıdır, bu Riko..."
  
  
  Onun başını yellədi. "Kimsə öldürmək üçün çalışır ego. Siz подойдете üçün ona cavab ego, qatil öyrənir, kim belə bir Riko. Görürsünüz?"
  
  
  Onun sifəti dəyişdi. "Bəli, Bəli, onun başa düşürəm!" O, ciddi, mənə baxdı. "Sən nə istəyirsənsə onun üçün etdi?"
  
  
  "Mən istəyirəm ki, sən qaldı Granada".
  
  
  O, закусила qubaya. "Bu, belə tənha".
  
  
  "Lakin siz klinikada bir".
  
  
  "Bu сводило dəli!"
  
  
  "Sənin kimi çiyin?"
  
  
  "Çox yaxşı", - gülümsədi o da. "Bilirsən?" Açıq-aydın idi, yalnız kiçik sarğı. Bu yox idi, hətta эффектных birds onun sviter.
  
  
  "Yaxşı, sən yaxşımı bu, Tina?"
  
  
  "Nə etməliyəm?"
  
  
  "Qalmaq Granada?"
  
  
  O, köks ötürdü. "Yaxşı..."
  
  
  "Mən отведу sizi nahar", - заговорщицки dedim.
  
  
  Ee gözləri işıqlandı. "Olacaq, Corc?"
  
  
  Onun güldü. "Məmnuniyyətlə."
  
  
  "Sonra onun bunu edəcəyəm".
  
  
  "Məni izləyin və" Jaguar ". Biz сходим otel və зарегистрируем səni".
  
  
  O, başıyla təsdiq elədi, onun gözləri заблестели həyəcan.
  
  
  "Sən elə bilirsən, Rico рассердится zaman eşitmək?"
  
  
  "Ki - ki, mən ужинал səninlə?"
  
  
  "Bəli". O, çiyinlərini çəkdi. "Hər halda, bu, kimə narahat edir?"
  
  
  İndiyə qədər хорька o жилки təhlükəli və böyük uğurla. Onun güman edirəm ki, o, elə bilirdi ki, yaşaya bilər, təhlükəli əbədi eyni təhlükəsizlik dərəcəsi.
  
  
  * * *
  
  
  Biz поужинали möcüzəvi kiçik restoranına yaxınlığında ticarət rayonunun Granada. Musiqiçilər ifa ispan musiqi bir küncündə isə ofisiantlar və qalın kol kimi qaşları üzərində gördüyümüz və ıso bütün gücü ilə çalışırdılar ki, bizi məhv.
  
  
  İdi, təxminən on, biz çıxdıq, ətrafında restoran və rəhbərlik otel. Granada - gözəl şəhərdir gecə. Mağazalar yanır müqəddəs və insanlar gəzir küçələrdə gecə-gündüz. On idi ki, olduqca gec, lakin hər hansı başqa kim yoxdur çıxdı. Görünürdü ki, Mülki qvardiya qoruyur küçə təcrübəsi cinayətkarlığın.
  
  
  Biz daxil otel və Tina yaxınlaşdı, onun üçün açar. Hər şey göz dəhlizdəki müraciət edib və ardınca onun bulvar. Onun eşitdim bir neçə вздохов. Bu idi ki, təkrar onun çıxışları Малаге.
  
  
  Qızcığazın öz açarı və mənə çevirdi ilə, bəd nəzər.
  
  
  "Onun belə yöndəmsiz düymələri ilə".
  
  
  O, başını tərpətdi. "Yaxşı. Onun belə ki, başım çıxmır, onlar".
  
  
  "Ağa. Onda yaxınlaş və вставь açarı kilid, edin". Onun gözləri светились yemək, şərab və gözləməsi.
  
  
  "Mən yalnız bir insan var", - dedim və sonra onun lift. Zaman gün bağlandı, bizim üçün, onu gördüm ki, hər bir kişi dəhlizdəki mənə baxır paxıl gözləri.
  
  
  Biz ayağa lift, məni də toxunub ipək pinstripes onun saç qədər o, sakitcə шевелилась yanımda. Onun, dönüb baxdı hey gözləri. O gülümsədi.
  
  
  Gün liftin açıldı və biz çıxıb dəhliz. Döşəmədə uzanıb uzun qırmızı zəngin mat. Divarın dibində dayanıb, böyük köhnə divan. Divarlardan свисали gül вазах.
  
  
  Tapdı otaq sayı etdi cəhd edin və əlavə et düyməsini qala.
  
  
  Tina хихикнула.
  
  
  Mən başa idi ki, belə sərxoş. Onun bir daha cəhd.
  
  
  Qapı açıldı magically.
  
  
  O, otağa girdi, mənim qarşımda, yüngül dönərək bu zaman keçdi mimmo məni özünün bütün bədən. Onu hiss edə bilər kontakt baş ayaq şəklində, ya ac və dc.
  
  
  Onun içəri girdim və qapı mənə görə bağlanıb. Onun inamlı ki, ego heç kim dəymədi. Bəzi günü otellərin заколдованы.
  
  
  Onun orada dayanıb baxırdı nax ilə axmaq təbəssüm. Onu bilirəm ki, bu idi axmaq ухмылка, ona görə ki, mən təsadüfən gördüm üzünü kiçik güzgü ilə qızıl suyuna çəkilmiş hüdudu olan vəziyyətdə qalmışdı bir ətrafındakı divarları. Və o, baxdı mənə ifadəsi ilə şəxsin olardı təsvir etmək başqa cür necə отягощенным primitiv şəhvət.
  
  
  O mənim əlimdə. Onun möhkəm bərk-bərk onun mənə. O, köks ötürdü. O, mənə danışdı ki, qalmış klinikada belə ki, uzun müddət yaşadı və belə bir dəhşətli ağrı.
  
  
  Kədərli, kədərli.
  
  
  Bəli-Bəli, o, mənə dedi.
  
  
  Zaman, o gördü ki, mən yaxşı başa düşürəm və onun ağrılı, o mənə göstərdi yara öz çiyin. Yox idi, başqa müəssisələrin mənə göstərmək üçün bu kimi başqa çək sviter, və o, bunu etdi, onu gördüm ki, altında свитером var, nax, ümumiyyətlə, heç nə yox idi, yəni başqa heç bir şey bu, gözəl qızıl dəriləri. O, belə idi, nə onun təbiət yaradıbdır.
  
  
  Əslində, onun hətta baxdı kiçik sarğı onun çiyin və heyran işlə doktoru Эрнандеса.
  
  
  - Bu, dəhşətli idi? o, məndən soruşdu.
  
  
  Ona посочувствовал.
  
  
  - Bir gün idi шрамм müraciət edir hip - danışdı ki, o, mənə. Ən delle bu ona görə baş verdi ki, mənə xoşuna gəlmirdi qeyd peyvənd əlində davam etdirib, o, və buna görə də həmin peyvənd edildi ayaq. O, dəhşətli опух.
  
  
  Ona посочувствовал.
  
  
  O, mənə inandı. Sonra bir anda, o, ayaqlarını юбку və qısa tuman, və mənə göstərdi шрамм müraciət edir hip. Onun bu смотрелось çox yaxşı. Onun hey bu, dedi.
  
  
  - Əlbəttə, - dedi, - sənin də yəqin ki, var yaralar.
  
  
  - Mən bir veteran, bir çox döyüş.
  
  
  
  
  
  
  Cür tərcümə
  
  
  Mətn Tərcümə
  
  
  Mənbə mətni
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Nəticələr tərcümə
  
  
  ars, arxayın onu, onun göstərməyə başladı sübut edir.
  
  
  Biz elə düşmüşdür yataq otağı, bu an və Tina ehtiyatla откинула kətan və bir az похлопала üzrə простыне hərəkət yastıqları da qəribə bir vəziyyət.
  
  
  Zaman soruşdum ki, niyə o, belə bölüşür yastıqları, o, mənə cavab verdi ki, mən isveç qadınlar çox qabaqcıl təqdim sevgi haqqında. Sübut etsin ki, isveç qadınlar yaxşı yanaşırlar, öz ərlərinin və любовникам, o qoşulur cari qrafik, uzunömürlülük, tərtib olunmuş Birləşmiş Millətlər Təşkilatı, onlar sübut etdilər ki, gözlənilən ömür uzunluğu, isveç kişilər təşkil edir 71,85 il ilə müqayisədə gözlənilən ömrü və amerika kişilər təşkil edən 66,6 il.
  
  
  - Mən sizə göstərərəm, niyə, - dedi mənə. Var, müəyyən texnika axını təmin həyat şirəsi.
  
  
  On üç
  
  
  Səhər yeməyi Granada.
  
  
  "Siz mənə vəd oteldə qala burada", - deyib onun Тине axtarır, lüks interyeri yemək.
  
  
  Tina kədərli görünürdü. "Lakin mən sizin üçün darıxacağam üzrə лыжам!"
  
  
  "Əgər siz gedəcəksiniz Sol y Nieve, siz məsuliyyət ölüm Rico".
  
  
  "Mən bunu başa düşürəm." O, надула dodaqlar.
  
  
  "Və siz özünüzü qoymaq üçün yer".
  
  
  "Yaxşı. Hara gedirsən?"
  
  
  "Mən qayıdıram kurort. Məndə bir iş var".
  
  
  * * *
  
  
  Bu idi xoş 40 dəqiqəlik bir səfər təpə dağ Duz-və-Ньев. Zaman onun gəldim, лыжники artıq idi yolda. Aydın idi günü ilə yaxşı asan göz kölgəsi, sonra qısa süqutundan ötən gün axşam.
  
  
  Onun, keçib vestibül və gördüm Митча Kelly, kişilik bar yanında холлом.
  
  
  Onun qoydum stulun yanında. "Deyəsən, siz açıb bar, bu gün səhər".
  
  
  "Əslində. Yalnız daxil olub".
  
  
  "Sən erkən, elə deyilmi?"
  
  
  "Fikirləşdim ki, buraya gəlim eləyən kimi. Nə hekayə?"
  
  
  "Siz bilirsiniz bu nədir. Bizim adam burada, amma o, qorxur göstərmək, öz əlini. Bizdə də var dorian ki, istəyir ki, onun rəhbərlik ego olan Roma papası Burun".
  
  
  "Belə?"
  
  
  "Вотум ki, edirik".
  
  
  Biz склонили birlikdə baş verdi emu sxemi - vintlər, boltlar, çəkic, mişar və mişar.
  
  
  * * *
  
  
  Onun daxil olub, öz otağına və переодевалась. Onun taxdı, xizək şeyi və шталь qədər gözləyin Xuan məni окликнет.
  
  
  O, bunu ifadə.
  
  
  "Mən görürəm ki, sən qayıdıb", - deyə o, öz yüksək ciddi səs - yaralı пуританин.
  
  
  "Bəli", - deyə onun musiqi. "Bu idi ki, uzun bir səfər".
  
  
  O, фыркнула. "Ki, proqram bu gün?"
  
  
  "Biz катаемся xizək".
  
  
  "Yaxşı!"
  
  
  "Onda bu gün axşam başlayacağıq hərəkətlərə".
  
  
  "Hərəkət?" Onun əhval-ruhiyyəsi yaxşılaşıb.
  
  
  "Sən olacaqsan qayğı deyə bilmərəm".
  
  
  "Necə?"
  
  
  "Qal, onunla hər zaman. Onun ki-ki, işləyirəm ilə Парсоном. Kelly və onun".
  
  
  O, başıyla təsdiq elədi. O görünürdü разочарованной. "Amma Helen, görünür, tamamilə günahsız".
  
  
  "Təqsirsizliyini və ya şərab deyil штопора. Biz təcrid Парсона. Onun bu təşkil edəcək. Amma mən istəmirəm ki, Helen отвлекала məni".
  
  
  "Yaxşı. İndi. Bəs indi?"
  
  
  "Görünür, əla gün üçün yamacların".
  
  
  O, просияла. "Sağ!"
  
  
  * * *
  
  
  Qalıq işıq, gün keçirdik qar. Bu, ciddi idi, istirahət və istirahət. Bir neçə saat onu tamamilə unudun haqqında Корелли, Тине, deyə bilmərəm, Хауптли - unuttum оборудова bütün bu problemli insanlara və missiyası haqqında, bu barədə ispan Əlaqədar, məlum oldu ki, belə çətin qurun. Var idi bütün planları. Sadəcə lazım idi gözləyin Парсон düşdü doğru zamanda doğru yerdə. Licks axşama doğru rastlaşdıq Парсоном və Elena, təxminən Боррегилас. Helen görünürdü qapalı və подавленной, amma Парсон idi, əvvəlki ego кипучим onun.
  
  
  "Bu gün səhər var idi zəhmli пробежка, elə deyilmi, Helen?" O, həqiqətən belə idi британцем var ki, demək olar ki, свернулась qan.
  
  
  "Oh?"
  
  
  "Mən düşünürdüm ki, bu oldu çox gözəl! Çox gözəl şərait! Həqiqətən əla qaçmaq!" O, gülümsədi Хуане. "Bəs sən necə, şirin xanım?" Bu ego səs səsləndi baş hərfləri.
  
  
  "Yaxşı", - dedi Juan.
  
  
  "Mən hesab edirəm ki, biz, gərək, cansıxıcı tərəfindən sənə dünən axşam. Harada idin?"
  
  
  "Ətrafında", - dedi Juan.
  
  
  "Mən Granada", - dedim.
  
  
  Парсон çiyinlərini çəkdi. Onun baxışlarını kənara ego.
  
  
  "Nə var ki, kim ilə, хема sən görüşməliyəm", - deyə ona emu sakit səslə.
  
  
  "Oh?"
  
  
  "Səfər haqqında".
  
  
  "Bu səfər? Nə səfər, qədim dövrlərdə?"
  
  
  "Birləşmiş".
  
  
  "Artıq? Nəzərdə tutursunuz ki, baxıb, o material mən sizə verdi...?"
  
  
  "Hələ yox. Lakin ağlabatan görünür tərtib marşrutu. Onun inamlı ki, yaranacaq problemləri ilə логистикой".
  
  
  Парсон прочистил boğaz. "Yaxşı. Harada ki, biz bunu edəcəyik?"
  
  
  "Bu otaq", - dedim. "Mən əminəm ki, onlar tapped".
  
  
  Ego gözləri genişləndi. "Siz həqiqətən belə düşünürsünüz?"
  
  
  Lənətə gəlmiş ikiüzlü! O kim подбросил səhv!
  
  
  "Mən, həqiqətən, belə hesab edirəm, - dedim.
  
  
  "Sonra harada? Qar?" O, ухмылялся.
  
  
  "Diskoteka".
  
  
  "Zirzəmi otelinin?"
  
  
  "Doğrudur."
  
  
  O, başını tərpətdi. "Siz".
  
  
  "On saat?"
  
  
  "Yaxşı şou".
  
  
  "Mən dedi Хуане ilə görüşmək Elena. Biz sadəcə istəmirik ki, heç bir müdaxilə. Bu, vacibdir".
  
  
  "Əlbəttə, abidəsi".
  
  
  "Biz dörd nəfər birlikdə şam, sonra isə Xuan oturacaq ilə Elena qonaq otağında".
  
  
  "Mən etiraf edirəm ki, Helen - olduqca xoşagəlməz bir problemdir", - qaşqabağını tökdü Парсон. "Bağışla görə, bu,"
  
  
  "Heç bir şey, nə ilə mümkün olardı idarə".
  
  
  Biz birlikdə поужинали, və hər şey keçdi plan üzrə. Juan və Helen getdi, qonaq otağına isə Парсон və onun nəslindən azn diskoteka "haqqında danışmaq işlərdə".
  
  
  Perş
  
  
  
  
  
  
  Cür tərcümə
  
  
  Mətn Tərcümə
  
  
  Mənbə mətni
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Nəticələr tərcümə
  
  
  Döşəmə şou hələ başladı. Stereo təmin yüksək musiqi və rəqqasələr wandered yarı edilməsi, meymun, bez və başqa hər şey var idi ki, "o" isə ih konkret səhnədə.
  
  
  Bizdə ilə Парсоном masanın küncündə. Onun oturdu V, iki divar gedirdilər məndən. Парсон oturan sol məndən. Onun təsdiq ego oraya xüsusi. Mənim sağ idi, boş stul.
  
  
  Biz sifariş başlamaq üçün bir az yumşaq şərab. Ən delle deyil aldı üçün çox vaxt musiqi oldu qaraçuxurlu, hərəkətləri isə rəqs mərtəbə sürətlənib. Bir neçə sərxoş artıq vasitəsilə öz çiyinlərində əhli.
  
  
  Sonra çıxdı Mitch Kelly, deyə bizi küncündə və свернув arasında sıx şəkildə düzülmüş masalar, rəhbərlik bizə.
  
  
  O, gülümsədi mənə. "Corc", - deyə o bildirib.
  
  
  "Kelly", - dedim. Onun çevrildi Парсону. "Barry Парсон, bu Mitch Kelly. O insan haqqında olan mən sizə danışırdı".
  
  
  Kelly усмехнулась və kəndlər. O, sifariş var, ofisiant və uşaq yoxa çıxdı dəstə-dəstə. Qaranlıq idi və mərkəzində rəqs fənərlər stroboskoplar.
  
  
  "Sən həqiqətən heç görünürsən итальянцем", - deyə Kelli ilə ego geniş обезоруживающей ухмылкой.
  
  
  Şəxs Парсона bəxtiyar. "Yaxşı, sən də".
  
  
  "Mən etiqad yoxdur, buna", - cavab verdi Kelly.
  
  
  Göz Parsonsun сузились. O, mənə baxdı və sonra, heç görən ifadə mənim şəxslər, yenidən döndü Kelly. "Bu nə demək lazımdır?"
  
  
  "Demək lazımdır: siz necə sübut edə bilərsiniz ki, siz o, хема özünü hesab edirsiniz?"
  
  
  Парсон rahat. "Yaxşı, indi isə. Düşünürəm ki, onu sübut etdi ki, bu sənin həmkarı. Məgər bu kifayət deyil?"
  
  
  "Mən o adam ki, təşkil etməlidir ki, sizin transfer Ştatları". Şəxs Kelli gərildi. "Mən istəmirəm cəhd переправить deyil, insan!"
  
  
  "Mən doğru adam", - deyə Парсон, onun diqqət nəzərəçarpacaq dərəcədə azalıb. O, шталь daha çox kimi səs rolu "Корелли", ki, o, oynamışdır mənimlə "Велете". Onun sel, zövq kompromis.
  
  
  "Mən hiss edirəm ki, biz deyirik haqqında iki müxtəlif şeylər, mister Парсон, - nəzakətlə dedi Kelly. "Mən bir icazə təşkil nəqlini amerika Birləşmiş Ştatları insan olan mühüm rəqəm разбивать aralıq dənizi narkotik".
  
  
  "Onun kişi", - oğlan dedi Парсон.
  
  
  "Bu adamın adı Riko Корелли. Siz Riko Корелли?" Biz Kelly idi müəmmalı təbəssüm ilə məşğul olan yox idi ego göz.
  
  
  "Bəli. Onun Riko Корелли". Dodaqlar Парсона ağ idi və o, çox güclü sıxılmış ih. Stress, gərginlik.
  
  
  "Qorxuram ki, sizə lazımdır, sübut etmək, bu mənim ödənilməsinə, синьор Корелли".
  
  
  Парсон əl atıb ağız. "Belə ucadan! Bu adı məlumdur ki, hər yerdə!"
  
  
  "Bütün bunlara görə səs-küy heç kim eşidir", - gülümsədi Kelly. "Mən yenə də deyirəm, sənə lazımdır mənə, sübut və şəxsiyyət".
  
  
  "Ancaq mən artıq verdi Corc Пибоди material bunu sübut edə bilər".
  
  
  Onun çiyinlərini çəkdi.
  
  
  Kelly полез dəqiqədə köynək çıxardı zərf. O, ölçüsü ilə məktub. O, açdı, onu çıxardı ki, bu kiçik roll film. O qoydu сверток ortasında stul.
  
  
  Ofisiant gətirdi Kelly içki.
  
  
  Парсон tikdi сверток.
  
  
  "Mənim микрофильм?" - o soruşdu bağlıdır səs.
  
  
  "Yox, Rico Корелли", - deyən Kelly.
  
  
  "Amma mən onun bilməsələr də, film мистеру Пибоди! Bu film-Riko Корелли!"
  
  
  "Mənfi Парсон. Bu, mümkün deyil".
  
  
  "Mümkün deyil?" Парсон pis блефовал, amma onu görə bilərdi gərginlik ətrafında ego göz - kiçik ətrafındakı kiçik sinir врастают bu ego, bədən.
  
  
  "Onun Riko Корелли, Парсон. Və onun, cəsarət, sizin mübahisə etmək, bu bir faktdır".
  
  
  Şəxs Парсона kimi idi, qranit. Mənə yadıma slate boyunca xizək yolları. O, tikdi roll микрофильма. O, başını qaldırdı, onun üçün bir daha nəzərdən, hətta narahat yerləşdirmək et seq aktları.
  
  
  "Lazım deyil, çalışır bu oxumaq", - deyən Kelly. "Bu, çox az görmək üçün. Və hər halda bu, bir cüt".
  
  
  Alın Парсона çıxış incə bir damla bank. "Dublikat?"
  
  
  "Bəli, doğrudur", - deyən Kelly təbəssümlə olan позавидовала olardı cobra.
  
  
  "A original?"
  
  
  "Mister Пибоди getdi ego Vaşinqton yoxlanılması üçün Bürosuna baş narkotiklərlə mübarizə öz böyük ölkənin".
  
  
  Парсон uzun baxdı Kelly. Nəhayət o, dərindən nəfəs aldı.
  
  
  "Yaxşı, - o dedi. "Tack tack tack."
  
  
  "Ən delle üçün, Barry", - deyə o təbəssümlə. "Yaxşı?"
  
  
  O, mənə tərəf döndü, скривив dodaqlar. "Səbəb nə sizi qane belə шараду? Onun sizi başa düşmürəm".
  
  
  O gedirdi müdafiə. Mitch Kelli və onun çatmışdır bizim əsas planın. Biz müəyyən etdik ki, Парсон idi Корелли. Əgər o Корелли, o olmasaydı, gülümsədi və təbrik etdi məni, mənim kiçik bir oyun. Lakin o, olmasaydı, dözə. Problemlər baxımından Парсона ondan ibarət idi ki, o, heç bilirdi ki, kim belə bir Корелли; o, dedi ki, Mitch Kelly, həqiqətən, ola bilər onlara. Və микрофильм ego нервировал. Ego idi saxtakarlığı. Bu doğru ola bilər. O, sadəcə, bilirdi ki, bundan sonra nə etməli.
  
  
  "Ən delle, - deyə ona bir təbəssüm ilə, - bu görüş təşkil olundu üzrə наущению mister Корелли". Onun başını yan Kelli.
  
  
  Kelly gülümsədi. "Bəli. Onun otel hər il olduğu kimi baxdı şəxs muzdlu öldürmək üçün mənə".
  
  
  Şəxs Парсона idi maska köhnə dəri məmulatları.
  
  
  "Siz çox юмористичны, mister Gətirib".
  
  
  
  
  
  
  Cür tərcümə
  
  
  Mətn Tərcümə
  
  
  Mənbə mətni
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Nəticələr tərcümə
  
  
  Elli "
  
  
  "Siz mənə zəng Корелли. Siz eşitmək oxşarlıq, mister Парсон?"
  
  
  Nə чертово təsadüf! Onu düşünürdüm. O ki, намекал Kelly, yox idi, bizə damla - həqiqət etdi ki, adı Kelly üçün səs kimi Корелли. Amma gözəl oynadı.
  
  
  "Yaxşı. Корелли. Bu oyun pişik və siçan". Мочка Парсона indi блестел bank. "Mən sevmirəm oyun pişik və siçan".
  
  
  "Heç kim bilmir", - deyən Kelly. "Xüsusilə, siçan. Bir an əvvəl sən idi, bir pişik. İndi sənin qırmızı gözləri".
  
  
  Парсон nəfəs aldı. "Gedirik. Sən nə istəyirsən?"
  
  
  "Mən bilmək istəyirəm ki, sən niyə cəhd qoymaq üçün mənə konfet mağazası!" - snapped mən.
  
  
  Парсон gözəl gülümsədi. "Mən görünən kimi, səni də konfet mağazası ilə ilk dəqiqə, kimi qarşıladı səni, Corc, - necə ki, səni bizi adı, mister Gizli agent Monoton - mən başa düşmürəm, məhz hansı anda sən demək".
  
  
  "Bu, kifayət qədər idi", - sakitcə dedim. "Çox недобрый sizin tərəfdən, Barry-baby". Onun tərəf əyildi üçün ona. "Mən demək, zaman sən rol aldı Корелли bu Велете".
  
  
  O, çiyinlərini çəkdi, onun üz bəxtiyar də застывшей təbəssüm. "Çox sadə. Onun прослушивал sənin maşınını. Və o, orada idi, zaman Arturo öldürülüb. Onun getdi Велету tapmaq üçün Корелли və öldürmək ego".
  
  
  Onun baxdı Митча Kelly, baş əydi və içib öz likör.
  
  
  - Deməli, ilk gecə idi mühərrik otağında şöbəsində kanat yollar?
  
  
  "Əlbəttə. Onun təqib səninlə Duz-və-Ньев tapmaq üçün Корелли. Onun yalnız otel əmin görüşüb, hər kəs sən qarşıladı".
  
  
  "Deməli, sən bilirdi ki, mən görüşürəm Корелли..." Mən dönüb üçün hər il Митча Kelly, "... gecə yarısı Велете".
  
  
  "Doğrudur."
  
  
  "Siz məni gözləyirdilər zaman onun gəlmişəm?"
  
  
  "Dəqiq." Парсон zəif gülümsədi. "Mən çətin ki, ola bilər, bu izah təsadüf, elə deyil? Onun demək idi ki, mən Корелли zaman siz məni tapdı. Və, bundan başqa, onun, bilirdi ki, nəticədə tapa Riko Корелли vasitəsilə sizə". O çevrildi Kelly. "Mənim kimi".
  
  
  "Bu, bir növ idi qəfil ilham, elə deyilmi?" Onun təklif edib.
  
  
  "Bu, doğru deyil." Парсон beləliklə, inam.
  
  
  "Siz elə güman edirsiniz ki, Корелли çıxacaq səthi öyrənmək üçün, siz niyə verirdilər, özünü onun üçün?"
  
  
  "Belə bir şey"
  
  
  "Siz də ümid edirdik ki, o vaxt saxta микрофильм deyil yoxlayacaq?"
  
  
  "Mən risk etmək".
  
  
  Onun geri oturdu əvvəl, ona baxaraq. "Deyil, Barry. Yaxşı cəhdi. Amma kifayət qədər yaxşıdır".
  
  
  Парсон qaşlarını çatdı. "Mən başa düşmürəm".
  
  
  "Məsələ burasındadır ki, sən ikimərtəbəli, əyləc magistralı" Reno "əvvəl getdim Велету. Sən otel üçün onun tamamilə xaric bütün sahələri baxımından. Sən otel üçün Корелли idim, tamamilə tək özü ilə abidənin yanında üçün sən öldürə bilərdi ego və tərk etmək azadlığı. Doğru?"
  
  
  Парсон dərindən nəfəs aldı. "Mən təsdiq etmirəm bunu. Niyə mənə getmək idi bütün bu problemlər xilas etmək üçün sənə sonra, bu zaman sizin maşın çıxdı nəzarət həyata?"
  
  
  Kelly mənə baxdı. Bu inandırıcı dəlil var.
  
  
  Ancaq onu bilirdi revmatizm bu штопора: "Sən mənə lazım sonra necə Корелли deyil, çıxdı yığıncaqda. Onun yeganə adam idi, kim gətirə bilər səni üçün ona. Başqa Хуаны. Amma Хуане icazə ilə görüşmək Корелли, hələ ki, onun deyil, Sən almaq idi mənə, Barry. Canlı. Niyə özümüzü elə aparırıq ki, sən Корелли qədər Корелли, nəhayət, özünü elan etdi mənə. Həqiqətən?
  
  
  O, hərəkətsiz oturmuşdu.
  
  
  Olan diskoteka, birdən-birə söndü müqəddəs sonra yenidən yanğınlar baş vermiş və sergey. Stereo idi söndürülüb və rəqqasələr tərk cinsi ilə poçt markaları. Kiçik səhnədə gedirdi peşəkar ispan rəqqas örtülmüş geyim flamenko. Altı guitarists oturan stul arxa səhnə.
  
  
  Sonrakı məqamlar müğənni - kişi çıxdı irəli, dınqıltı gitara və izah etməyə başladı tarixi rəqs.
  
  
  "Nə istəyirsən mənimlə?" - soruşdu Парсон baxaraq Kelly.
  
  
  "Kimsə muzdlu səni öldürmək üçün məni", - deyə Kelli, приоткрыв dodaqlar.
  
  
  "Mən bunu təsdiq etmirəm, - dedi Парсон.
  
  
  "Əbədi mənə belə bok", - deyən Kelly aşağı təhlükəli səs. "Kimsə muzdlu var. Siz peşəkar qatil. Barry Парсон - bu örtüyü. Bəri ikinci dünya müharibəsinin başlanması işləmisiniz onlarla ölkə var. Hə yaxşı. İnterpolun sizin barənizdə hər şeyi bilir".
  
  
  Bu, biz sürüklənəcəklər ətrafında papaqlar.
  
  
  Şəxs Парсона çevrildi buz. "Mən işləyirəm, muzdlu, bu, doğrudur. Onun çalışıram hər kəs mənə ödəyir".
  
  
  Onun baxdı Kelly. O, davam etdi təzyiq. Парсон pozuldu. O, etiraf edir. O, qəzəbli idi. İndi işləyəcək Kelly, əgər Kelly qoyacaq buz kifayət qədər yüksək.
  
  
  Amma biz bu deyil otellər.
  
  
  "Kim muzdlu səni öldürmək mənə?" - yenə soruşdu Kelly.
  
  
  "Əgər ona deyim sənə, onun olacağam hədəf üçün bugünkü pm", - deyə Парсон ilə kar bir gülüş.
  
  
  "Əgər deyilsə, siz indi bir hədəfi, oturmuş bu olan diskoteka", - deyən Kelly qoymaqla bir çox qüvvələr sözləri.
  
  
  "Mən hər halda ölü", - рассуждал Парсон.
  
  
  "Biz вытащим sizi buradan. Deyin kim sizi muzdlu və biz dərhal gedək gün. Biz вытащим ətrafında kurort. Var köməkçiləri".
  
  
  Kelly dönüb baxdı bar. Odin üzrə ofisiantlardan, orada duran baxdı Kelli və başını tərpətdi. Sonra Kelly baxdı kafedra uzaq otağın küncündə. Orada oturan şəxs, qara. O, наклонил öz üzərinə barmaq zaman Kelly ona baxdı.
  
  
  Kiçik bəzək üçün bütün baxdı düzgün.
  
  
  Парсон idi мучной, təmiz
  
  
  
  
  
  Cür tərcümə
  
  
  Mətn Tərcümə
  
  
  Mənbə mətni
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Nəticələr tərcümə
  
  
  ş.
  
  
  Musiqi açılmış flamenko və solisti çıxıb rəqs. O, sürətli və davamlıdır. Ego heels getdi, kimi пулеметный yanğın. Rəqs artmışdır tempi və həcmi.
  
  
  "Mənə de görüm, kim səni muzdlu!" - прохрипела Kelly.
  
  
  "Bir şey deyil", - oğlan dedi Парсон. "Başqa bir şey deyil bu".
  
  
  "Mobsters?" Onun soruşdu.
  
  
  O, ikrahla üzümə baxdı. "Bu idi bosses Москато! Onun". Ego gözləri genişləndi. O, başa düşdüm ki, demək olar ki, mənə dedi, kim ego muzdlu.
  
  
  Qaldı yalnız bir insan!
  
  
  "Qız idi!" - pıçıldadı mən əyilərək üçün Парсону. "Tina!"
  
  
  O, elə застывшим zaman və məkan.
  
  
  O, ağzını açdı və yenidən bağladı ona. Ego məqsədi yüngülcə başını yırğaladı. Bu, bütün.
  
  
  Sonra o köçürülüb.
  
  
  O, hərəkət, cəmi. Onu gördüm, ego-ələ diz meyillidirlər ремню, harada ki, o, gizli, öz böyük Уэбли. Onu gördüm əvvəl poçt, onun köynək. O, ümid hit Kelli ilk güllə ilə, lakin onun срезал ego əlini tapança ilə kimi yalnız o çıxardı. Bu səbəbdən onun təsdiq ego sol, özü - üçün onun nəzarət edə ego əlini tapança ilə. Shot səsləndirilmişdir ucadan və aydın, lakin xoşbəxtlikdən, döşəməyə düşdü.
  
  
  Dərhal eşidildi start ikinci shot.
  
  
  Парсон gərildi bu vəziyyətləri oturacaqlar, daha sonra kəskin şəkildə aşağı düşüb, kimi kukla zaman ee ip роняют, və icazə onların baş əyilmək irəli столешницу.
  
  
  Onun qoydum ayaq revolver Уэбли və Kelly tez qalxıb yaxınlaşdı bədən Парсона. Bir çox səs-küy təcrübəsi musiqi, rəqs və əyləncə, təəccübümüzə rəğmən, heç bir qeyd ikinci dərəcəli oyun qaranlıqda diskotekalar.
  
  
  Kelly onun Парсона görə çiyin və распрямила ego oturacaq. Onun, uzatdı əlini qaldırdı "Уэбли", ciblərində ego arasında kəməri və abdominal. Sonra onun üzünü, tutdu Парсона görə sağ çiyin və kömək Kelly qaldırmaq ego ayağa. Dəstəkləyən ego öz aralarında biz onların yol vasitəsilə tıkanmış masalar azad diskoteka.
  
  
  "Муй боррачо". Kelly başını bir vasitəsilə ofisiantlardan.
  
  
  Ofisiant söz gülümsədi.
  
  
  Başlanğıc ikinci flamenko rəqsi davam пулеметные çekim heels rəqqasələr bunu qeyri-mümkün ayırmaq səslər bu tapança-pulemyot təcrübəsi каблуков rəqs edən yerli Xose Yunan.
  
  
  "Bəzən onun nifrət edirəm bu işləri", - dedi mənə Kelly, biz çıxıb vestibül pilləkənlə.
  
  
  Biz потащили cansız bədəni Barry Парсона vasitəsilə vestibül - xoşbəxtlikdən, bu an boş - bu nərdivan, sonra başladıq yavaş-qalxma.
  
  
  O, çox ölü, biz nəhayət уложили ego, ego, öz yataq ego öz otağında.
  
  
  14
  
  
  Mitch Kelly bir neçə il işlədim детективом polis San-Fransisko, əvvəl istefa qoşulmaq üçün vaxt BALTA. Ancaq onun qapını bağladı otağa Barry Парсона kimi, o, tez шталь vasitəsilə geyim mobil Parsonsun.
  
  
  O, разложил məzmunu коммода və tualetə getdi görə dəsmalla. Bədən və əlində Kelly idi çox qan. Kelly выстрелила emu də qat dollar və təsir qüvvəsi dərhal öldürmüşəm Парсона. Kelly istifadə öz Colt.38 Detective Special, снаряженный bu xüsusi патронами yüksək başlanğıc sürəti və böyük nüfuz qabiliyyəti.
  
  
  Zaman Kelly çıxdı üzrə vanna otağı, o, diqqətlə sildi özünü və baxdı, öz qol saatı.
  
  
  "Pul kisəsi", - dedim. Onun baxırdım kağız. "Barry Парсон, orada yazılıb".
  
  
  "Ciddi прикрывайся", - mızıldandı Kelly, yanaşma mənə, mən də dururam yanında, seyr. "Kim yaxşı işləyib".
  
  
  "Sənədlər? Sizcə, bu idi Mİ-5?"
  
  
  Kelly başını yellədi. "Sizə dedim ki, biz əlaqə britaniyalılarla. Onlar təsdiq ego, şəxsiyyət".
  
  
  "Bəli, amma..."
  
  
  "Zaman britaniyalılar təsdiq etmir, britaniyalılar inkar edirlər. Görürsünüz?"
  
  
  Onun davam vasitəsilə kredit kartları və pasport. Onun baxdı pasport, amma Kelly başını yellədi. "Unut. Bu da başqa".
  
  
  "Deyəsən əsl"
  
  
  "Siz əldə edə bilərsiniz yaxşı bir sıra sənədlər qəbul Portuqaliya varsa pul ödəmək üçün onlara. O cümlədən ən yaxşı saxta pasport qitəsində. Avropada gezme yüzlərlə saxta şəxsiyyət vəsiqələrinin - bütün işlər Lissabonda".
  
  
  Onun fikirli nəzər saldım kağız. "İyi gəlir hökumət?"
  
  
  O, başını yellədi. "Mən deyərdim ki, o, фрилансером. Tamah muzdla. Ki, bir şey. Onun sizə dedim ki, İnterpolun elan emu satışına qadağa". Amma mən onsuz da gedirəm yoxlamaq ego çap barmaq ".
  
  
  Onun davam qəzet oxumaq və sonra məşğul ego baqajda. Orada heç bir şey yox idi, nə ola bilərdi ki, irəvanın bizə ki, bundan başqa zəngin британца yürüdən çox vaxt, səyahət qitəsinə.
  
  
  Kelly çıxardı kiçik bir set və başladı раскатывать çap Парсона. Başa çatdırdıqdan sonra bütün on, o, ehtiyatla silinib mürəkkəb qoydu çap azn пергамин. Sonra o, досталь kiçik mini-kamera yapon istehsalı ilə проставленным adı etdi ki, bir neçə şəkil şəxslərin Парсона. Edə sülh Barry Парсон baxdı tamamilə безобидным məhrum dirilik ilə məşğul olan edirdi ego bununla belə, o, nə həyat idi.
  
  
  Bu ego şeylər yox idi, tamamilə heç bir şey ola bilərdi snap Парсона üçün синдикату hər hansı torpaq. Biz düşündük ki, Парсона yoxdur, arılar
  
  
  
  
  
  Cür tərcümə
  
  
  Mətn Tərcümə
  
  
  Mənbə mətni
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Nəticələr tərcümə
  
  
  İşləyərkən hər hansı bir qrupu, Tina çıxış фронтменом, amma xüsusilə onunla.
  
  
  Və bu, etdi Тину sual işarəsi nömrəli. Onun kimə işləyib - əgər o, həqiqətən işləyib kimsə?
  
  
  Kelly davam baxmaq saat.
  
  
  "Narahat vaxt?" Onun soruşdu.
  
  
  "Mənə maraqlıdır ki, görəsən, biz nə edəcəyik bu bədən".
  
  
  Onun etdim dərin nəfəs alın. "Biz çox az şey edə bilər. Biz yalnız çıxırıq və özümüzdə saxlayırıq, burada".
  
  
  "Amma Helen Morales?"
  
  
  "O, da daxildir tapır ego. Və o, fit verir. Bir şey ki, bir-birinə bağlayan olardı bizimlə Парсона, konkret bir şey".
  
  
  "Bizim gördüm, onunla olan diskoteka".
  
  
  "Həll edə bilərsiniz?"
  
  
  Kelly fikrə getdi. "Artıq çox gecdir. Səsi niyə onun yoxlanılması vaxt. On bir otuz. Düşünmürəm ki, mənim əlaqə indi дежурит".
  
  
  "Yüksək kişi ilə toxunurdu fu-маньчжурской cins?"
  
  
  Kelly ухмыльнулась. "Bəli. Sən ego bilirsən?"
  
  
  Onun sel və tikdi xalça. "Bizdə başqa bir problem var deməkdir, onun haqqında narahat ehtiyac yoxdur. Tina ki, bilmir ee muzdlu qatil ölü. O, düşünür ki, o gözləyəcək, o zaman gələcək Duz-və-Ньев üçün toxunmaq Корелли. Bu isə o deməkdir ki, o, gələcək. burada. Biz onu dayandırmaq ".
  
  
  Kelly нахмурилась. "Necə?"
  
  
  Onun uzun müddət düşündüm. "Bax. Necə ki, haqqında? Biz звоним Тине otel Granada. Biz özümüzdə saxlayırıq mesaj İnsan. Bu nen deyilir ki, o, gedir, üzrə Sol y Nieve və bilmək istəyir ki, orada onunla görüşmək. Sonra biz yalnız gözləyirik burada hələ o qədər zəng otel. Biz выясняем ilə хема o danışmaq istəyir. Və bu kişi - Riko Корелли ".
  
  
  Onun pəncərədən baxdı, cavab gözlədi Kelly. "Yaxşı səslənir. Bizə nə çıxsın?"
  
  
  "Tutaq ki, o, dərhal zəng Парсону üçün onu demək idi ki, kimsə vurmaq?"
  
  
  Kelly, çiyinlərini çəkdi. "O, öyrənir ki, Парсон ölü, sonra ilə əlaqələndirilir Корелли. Hər halda, biz qarşıda".
  
  
  "Mən gedirəm gözləmə zalı ələ Елену Моралеса", - dedim. "Mən istəmirəm ki, o, buraya girib həmin tapdı və bədən. O bilərdi xəbərdarlıq bütün hotel".
  
  
  "Mən də qoşularam sizə yalnız qayğı lazımdır, qadına Berqson".
  
  
  Biz sol qapı незапертой və çıxıb dəhliz. Bizi heç kəs görməyib.
  
  
  * * *
  
  
  Və Xuan Rivera və Helen Morales baxdılar mənə zaman onun daxil hall, bir neçə dəqiqə sonra. Onun eşitdim yüksək gülüş və ağlayır əyləncə boyu вестибюля. Juan və Yelena mərkəzində olmuşdur səs-küylü yahoo ilə герром Хауптли, iki ego almanlar, ego датчанином və qrupu, təxminən iyirmi digər xizək cüt.
  
  
  Onun yaxınlaşdı və başını tərpətdi Хуане və deyə bilmərəm. Öz aralarında onlar mənim üçün yer. Herr Хауптли gördüm məni salamladı və mənə təqdim etdi qrup.
  
  
  Onun, gülümsədi, əlini yellədi və geri oturdu бахарев arasında qızlar axtarır, alovlu atəş. Burada təhlükəsiz və etibarlı, uzaq səs çekim və növ qan.
  
  
  Cənab Хауптли угощал qrup özünün daha maraqlı idman feats - o lover ov üzrə ekspert balıq ловле, яхтсменом böyük uğurla və böyük альпинистом - onu açıqlayıb ki, bir neçə xətləri alınması üçün nahar və keçdi onun. Хуане xəbərdarlıq saxlamaq ego üz göz.
  
  
  O, hətta tanımır, bu, ancaq mən bilirdim ki, o, oxuyur bu, diqqətdən kənarda bütün. Kəskin zərbə dirsək də qabırğa, mənə dedi ki, o, başa düşdüm.
  
  
  ПАРСОН ÖLÜ. KİŞİ TİNA. QUYRUQ VERDİ.
  
  
  Onun daxil, bu son bir hissəsi, çünki bilmirdim ki, bunu Elena ilə Morales. Əgər bu, ciddi bağlıdır Barry Парсоном edə bilərdi bilmək və ya təxmin etmək mümkündür ki, o, düşdü. Əks halda, ehtiyac yox idi çəkmək onun üçün araşdırma. Bella həm onun qədər otel üçün o, məlum oldu ki, ölüm Парсона. Onu hiss edirdi ki, əgər Xuan heç öhdəsindən onda biləcəyəm.
  
  
  Qapıda otağı çıxdı Mitch Kelly, geniş gülən və махая tanış param. Sonra o, məni gördü, tez yaxınlaşdı, əyildi və dedi sakit səslə: "Vestibül. Tez". Daha heç kəs eşitmədi. O, sıxdı, mənim çiyin, səxavətlə öpdü Хуану yanaq və tərk qonaq otağına, кивнув герру Гауптли ilə üzr.
  
  
  Onun toxunub bud Хуаны və ayağa qalxıb getmək üçün. Kelly oturmuşdu var стеклянного pəncərə cinsindən asılı qədər tavanın arxa вестибюля, выходившего azn dağətəyi xizək yolları. O baxırdı, mənim öz əksini şüşə. Vestibül idi tamamilə пустынен.
  
  
  O, deyirdi ki, mənə qulaq, heç шевеля dodaqlarıyla - köhnə polis oyun заимствованный var сокамерников.
  
  
  "O getdi, otel ətrafında Granada. Görünür, o göndərilir Duz-və-Ньев".
  
  
  "O getdi?"
  
  
  "Bu gün axşam. Unknown zaman".
  
  
  "Bu, pis xəbər".
  
  
  Kelly başını yırğaladı.
  
  
  Əks etdirməsində, стеклянного pəncərə onu gördüm ki, ətrafında bir qulluqçularının qoymaq telefon vasitəsilə getdi vestibül üçün холлу. Bir dəqiqədən sonra o, yenidən çıxdı. Onunla tez və qəşəng gedirdi Helen Morales.
  
  
  Onun подтолкнул Kelly. Helen целеустремленно getdi, doğru dartdı. Bu o demək idi ki, o, gedib öz otağına - otaq, ki, o, делила ilə Barry Парсоном!
  
  
  Kelly və onun mübadiləsi amused baxışları. Onu gördüm, necə Xuan çıxır üzrə yaşayış sahəsi ilə tutucu baxışları. Onun hit Kelli.
  
  
  "Qoymayın Хуану qonaq otağında. Qoşul ona. Onun gedim görə Elena".
  
  
  "Doğrudur."
  
  
  Onun gözlədi, hələ ki, Helen qalxıb ortasında nərdivan başlamaq əvvəl
  
  
  
  
  
  
  Cür tərcümə
  
  
  Mətn Tərcümə
  
  
  Mənbə mətni
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Nəticələr tərcümə
  
  
  d sonra bilər. Nə isə baş verib. Kimsə xəbərdar etdi onu. Mən başa düşə bilmirdi ki, kim və ya nə. Və yenə də aydın idi ki, o gedir öz otağına.
  
  
  Üçüncü mərtəbədə. Dəhlizlə görə seçmək. O, полезла bag görə düymələri. Lakin o zaman çıxardı ih və toxundu qələm, qapı açıldı. Cip döndü yoxlamaq üçün dəhliz. Onu gözləmirdi belə bir hərəkət və göyərçin geri görə bucağı, yox növü üzrə.
  
  
  O, məni görməmişəm.
  
  
  Onu eşitmişdim, onun bağlandı qapı.
  
  
  Onun tez dəhlizlə irəlilədi və dayandı et seq aktları gün. İlk əvvəl onu heç bir şey eşitdim görə, qalınlığı oturacaqlar. Xalça imkan vermirdi səsləri доноситься içindən yarıq arasında qapı və çərçivə.
  
  
  Amma sonra mənə elə gəldi ki, mən eşidirəm daxilində pıçıltı səsləri. Onun eşitdim bir yüngül, yüksək səs - qadın. Əlbəttə ki, səs Yelena Morales. Lakin хема o deyirdi?
  
  
  Bizə odin. Heç kim. Əlbəttə, o, ona telefon!
  
  
  Sonra giley göstərəcək kəsilmişdir, onun heç bir şey daha eşitdim. Дождался səs əvəz qəbuledici bazasında, lakin qaçırdı. Sonra qapı açılıb və bir ilə скрипом örtüldü. Gizli? O geyinirdi üçün küçəyə çıxmaq?
  
  
  Onun, tez keçdi uzaq mövzu dəhlizdə və balkona çıxdım, окружавший binası üç tərəfdən. Onun gizləndi üzrə nəzərdə oturdu var xarici divarları gözləyir, hələ ki, Maral azad dəhliz.
  
  
  Lakin o, meydana çıxdı.
  
  
  Onun, saatına baxdı.
  
  
  On beş dəqiqə.
  
  
  Onun yönəldi geri dəhliz və dayandı əvvəl onun qapı yatmaq boyun və əlavə edərək qulaq обшивке.
  
  
  Heç bir şey.
  
  
  Onun çıxardı "Люгер" və bərk ego döş, zaman, irəli çəkildi və qalxıb qapının dəstəyini burdu. Sonra latch hələ də açıq idi, bizim kimi Kelly.
  
  
  Onun tez içəri girdi divarına söykənib gün və sonu olmayan "Люгер" qarşımıza.
  
  
  Orada heç kəs yox idi - canlı.
  
  
  Bədən Parsonsun xarabalığa çevrilmişdi məhz orada, harada ki, biz ego yazmayıblar.
  
  
  Ancaq oda daha heç kəs yox idi.
  
  
  Harada idi Helen Morales?
  
  
  Onun baxdı çıxarıb tualet, amma şkaf çox kiçik idi ki, kimsə bilər ki, orada gizlətmək. Və hələ...
  
  
  Bu, zəif idi, səs, və əvvəlcə onu deyil, hətta əmin idim ki, eşitdim. Amma zaman var idi, ancaq решаясь nəfəs, onun eşitdim ego yenə. Bu qüsursuz səs insan cəhd edən qalmaq tərpənməz olur, amma az tərpənmirdi. Onun yenidən baxdı şkaf, amma səs gəlirdi, heç bir tərəfdən.
  
  
  Yoxdur. O, gəldi, vanna otağı.
  
  
  Onun möhkəm tutdu "люгер" və yaxınlaşdı gün üçün vanna otağı. Bağlanıb.
  
  
  "Helen", - deyə o, sakit.
  
  
  Cavab gəlmədi.
  
  
  Kimsə var idi və idi, bir yox, Helen. Hara o hara getdi? Ya o idi, orada хема bir daha?
  
  
  "Helen", - dedim mən, bu dəfə bərkdən.
  
  
  Heç bir şey.
  
  
  "Mən gedirəm aç bu qapını. Məndə bir gun var. Bayıra çıx, əlləri, başı üzərində", - рявкнул mən durmuşam, bir tərəfdən, daha bir gün.
  
  
  Heç bir şey.
  
  
  Onun схватился çəkin gün, hələ dayanmışam прижатой üçün обшивке gün çevirdi onu. Qapı açıldı, və açıq partlayış içəri. Onun gərildi. Bizim səs.
  
  
  İçindən açıq yarıq onu görmək bilər, vanna otağı. Sergey yanırdı. Və orada, solğun və gərgin, oturmuşdu Tina Berqson qədər dərinliyi özlərinə испуганная.
  
  
  Onun yönəldi, прикрывая onun люгером. Sonra onu gördüm, çanaq разложенные istifadə üçün ləvazimat. Подкожный, şüşə maye, pambıq swabs.
  
  
  O, mənə staring geniş gözlü.
  
  
  "Harada Ki, Helen?" Onun soruşdu ee, baxmayaraq ki, bunun əvəzinə onun bilərdi vermək hələ yüz məsələləri.
  
  
  O, başını buladı. "Mən görmədim Елену. Onu gördüm, yalnız Barry. Və o... bu ölü idi". Onun səsi düşdü artıq pıçıltı ilə. O astanasında обморока.
  
  
  Onun vanna otağına keçdi və kobud onu tutdu dirsək. Mənə söykəndi, ağır-ağır nəfəs.
  
  
  "O öldürmüşəm ego?" ee səsi mənə pıçıldadı qulağına.
  
  
  Ona heç bir şey demədi. Mən onu deyə bilər hey idi ki, Kelly və onu?
  
  
  "Sən niyə qayıtdı, Duz və Ньев?" - sakitcə soruşdum et seq aktları.
  
  
  Ee gözləri üz tutmuşuq mənə. Onu itələdi və onun oturdu kənarında hamam. Onun sel onun yanında. Onun saxlanılır Люгер var nax sinə. O хитрой qadın və onun ə, deyil, etibar edirdim.
  
  
  "Görmək üçün... görmək..."
  
  
  "Barry Парсон", - deyə mən. "Göstərmək üçün emu Корелли ki, o, öldürə bilərdi ego".
  
  
  Bizim səs.
  
  
  Onun dodaqlar silkələmək başladı, gözləri isə оторвались məndən. "Bəli", - pıçıldadı.
  
  
  "Siz muzdlu Barry Парсона öldürmək üçün Корелли", - qətiyyətlə dedim. "Əgər siz bunu inkar etmək. O, dedi ki, bizə əvvəllər..."
  
  
  "Mən bunu inkar etmirəm", - qətiyyətlə dedi. Onun sifəti yenə əldə rəng. Mənim fikrimcə slid üzrə игле üçün подкожных iynə.
  
  
  "Motif?" Onun soruşdu. "Sən narkoman? Bütün bunlar?"
  
  
  O, çiyinlərini çəkdi. "Mən hər şey qarışıq. Mən bilmirəm onu niyə öldürmək istəyirəm ego istisna olmaqla ki, mən nifrət ego daha çox, daha başqa heç kimin dünyanın".
  
  
  "Lakin o, imtina etdikdə, bu verməklə hər kəs cəlb наркосеть", - dedim.
  
  
  O, повесила başını.
  
  
  "Niyə gəldin?" - yenidən soruşdum.
  
  
  "Tapmaq üçün Barry", - yumşaq dedi Tina. "Mən ayağa qalxdı üzrə балкону, içəri baxdı və onu gördüm. Ölü. Onun daxil olub..."
  
  
  Onun baxırdı, sonra onun çiyninə toxundu. Əlbəttə! Balkon! Bu sahədə
  
  
  
  
  
  
  Cür tərcümə
  
  
  Mətn Tərcümə
  
  
  Mənbə mətni
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Nəticələr tərcümə
  
  
  necə Helen çıxıb vasitəsilə otaqları, heç görən ee. Zaman Helen tapmışdır Barry ölü, o, ölüm qorxuram və bilavasitə. O, yalnız açdı fransız gün çıxmışdır balkon və поспешила üz. Sonra, dərhal sonra bu, - Tina qalxdı üzrə geri yol ilə görüşmək üçün Barri bu ego otaq - ola bilsin ki, onlar həm də planlaşdırılır görüşmək və o tapdı Barry ölü. Ee ehtiyac narkotik götürüb alt-üst və o getdi üçün vanna otağı поправиться kimi, və onun.
  
  
  "Mən içəri girdim və aşkar ki, ona atəş açılıb. Əvvəlcə onun bir, düşündüm ki, Helen bilərdi öldürmək ego. Amma, ola bilsin ki, Корелли ki, aşkar Barry daşıyır ego. Ola bilsin ki, Корелли bilirdi ki, mən..." və Onun gözləri yaşla doldu. "Mən qorxdu, Nick!"
  
  
  Onun silkələdi onun. "Sən gərək çəkə məni Корелли, Tina. Bu, yeganə revmatizm. Bir çox insanlar çalışırdılar bizə mane ola almaq üçün bu adlar siyahısı. Çox. İndi işə görə səninlə, Tina".
  
  
  O, побледнела. "O, öyrənir, Nick! O, fikirləşsin ki, mən muzdlu kimisə öldürmək ego! Sən bilməzsən məni məcbur etmək. Gərək sən məni gedək!"
  
  
  "Bizə ki, Tina!" - snapped mən. "Sən yalnız revmatizm. Aparırsan məni ona açıq indi. Sadəcə, mənə göstərmək ego, və..."
  
  
  "O, tanımır, bu!" qız qışqırdı. "O inkar öz şəxsiyyət".
  
  
  "Tina..."
  
  
  O çatdı görə iynə üçün подкожных iynə. Onu başa düşdü ki, o, istədiyi ölkədə etmək, sonra dönüb çiyinə. Onu bərk-bərk, az люгера üçün yumşaq hissəsi onun boyun. "Yox-yox, Tina! Heç bir iynə. Əlbəttə, bir neçə dəqiqə hər şey yaxşı olacaq, amma sənin həmişə olacaq qayıtmaq reallıq".
  
  
  "Nick!" - всхлипнула o, hələ də keçirilməsi iynə.
  
  
  Onun etmek Люгер dəqiqə əlini üçün iynə. Onun sifəti dəyişdi, demək olar ki, dərhal. Bu rahat, gözəl maska o çevrilmişdir ağız cəhənnəm pişik - göz abidəsi işıldayırdı, diş оскалились, dodaqlar раздвинулись bu зверином рычании.
  
  
  İynə daxil oldu mənə предплечье əvvəl onun özünü qoruya bildi təcrübəsi dəli рубящего vuruş.
  
  
  O, güldü sakit невеселым, fəryad.
  
  
  Onu hiss necə gedir vasitəsilə məni. Onu hiss комком pərdə.
  
  
  O, aparmışdı məni növbəti otaq, sonra isə толкнула kresloya.
  
  
  "Kiçik qarışığı bizim öz, Nick", - deyirdi o, öz şeytani bir təbəssüm. "Qalacaqsan, orada, necə yaxşı oğlan. Onun gedirəm buradan getmək".
  
  
  Yox, Tina! Onun çalışdı demək, ancaq bir şey çıxmadı.
  
  
  Sanki, o, hərəkət, sürətli tempi - yüz kadr saniyə, пробегая vasitəsilə fransız gün балкону. Sonra gəlib sükut.
  
  
  Bir neçə əsr sonra onun, eşitdim, kimsə kimi döyülmüş qapını. Bu idi Kelly.
  
  
  "Nick! Sən orada? Nick?"
  
  
  Onun ağzını açdı. Ən azı, o сдвинулся. Amma mən heç bir səs. Poliomielit xəstəliyinə keçdi?
  
  
  Qapı açıq partlayış və Kelly влетела otağa tapança ilə hazır. O, sadəcə, dayanıb mənə baxırdı heyrətlə.
  
  
  "Hey, Nick!"
  
  
  Onun yenidən пошевелил dodaqları. Poliomielit xəstəliyinə keçirilib. Onun donquldandı.
  
  
  Kelly огляделась, yoxlanılır, vanna otağına və hiss iy iynə üçün подкожных iynə. Dərhal geri döndü mənə, məni vurmaq, üz qaldırıb stulun və потащил vanna otağı. O etmek başını altında duş və soyuq su vurdu, mənə boyun.
  
  
  Kelly söhbət qədər mənimlə işləyib.
  
  
  "Bu, yeni bir şey. Bizdə ehtiyatları var bunun. Вырубает sizi, buna görə də siz hərəkət edə bilər, lakin siz ki, hər şeyi görmək olur. Müvəqqəti poliomielit xəstəliyinə. Gəlir курари, həmçinin kimi tanınan урари, урари, уурали, вурали. və woorara. Lakin bu idi azaldılmışdır başqa bir şey. Sorma ki. Düsturlar həmişə yox, yalnız biz ih alırıq ".
  
  
  Tezliklə onun həyat gəldi.
  
  
  "Tez!" Onun dedi. "Bu, Tina. O, gəldi üzrə Granada ilə görüşmək üçün Barri Парсоном və tapmışdır ego bədən burada. O, indi yolunda çıxmaq. O, düşünür ki, həlak Корелли ego. Əgər o, сбежит indi, o, öldürmək bilər ego sonra".
  
  
  "Dayan!" - огрызнулась Kelly. "Mən buraya gəlmişəm ki, səni tapmaq. Tina idi altda, dəhlizdəki, yaradırdı səhnə!"
  
  
  "KİM?" - səbirsizliklə soruşdum.
  
  
  "Tina Berqson".
  
  
  "Tina!"
  
  
  "Tamamilə fantastik. Amma indi o, getdi".
  
  
  "Getdi? Amma...?"
  
  
  "O, dəhlizdəki, amma getdi", - dedi mənə Kelly, biz qaçdım vasitəsilə otaqları və getdi dəhlizlə. Biz pilləkənlə enməyə başladı və onu gördüm ki, insanların bir izdiham dəhlizdəki. Bütün baxdı olunmur.
  
  
  Onu gördüm Хуану ilə məşğul olan dönüb oldu bizə gözləyir.
  
  
  "Bütün bunlar nə deməkdir?" - snapped mən.
  
  
  "O qırmızı" Ягуаре ", - dedi Xuan işarə park maşın. Onu gördüm, kimi, bir, onların ətrafında yandırılmış faralar. Sergey ilə yarmaq qaranlıq və o заснеженный dağın yamacı, harada ki, yol поворачивала təcrübəsi Prado Льяно və aparırdı əsas magistral.
  
  
  "O, устроила böyük səhnə", - tez dedi Juan. "Bu, çox dramatik".
  
  
  "Çox kəskin şəkildə!" - quru dedi Kelly.
  
  
  "Siz demək olacaq ki, mənə o etdi?" - səbirsizliklə soruşdum.
  
  
  "O, buraya gəldi deyil, daha, on dəqiqə bundan əvvəl qaldırdı, cəhənnəm və soruşdu Mario Сперанцу!"
  
  
  "Kimdir Mario Сперанца?" Onun soruşdu.
  
  
  Kelly başını yellədi. "Zaman hey dedilər ki, sinyora Сперанса burada yoxdur, o çıxmışdır və az qala şəraitindədir tantrum ödənişlərin birbaşa burada, dəhlizdəki".
  
  
  Onu görmək bilər
  
  
  
  
  Cür tərcümə
  
  
  Mətn Tərcümə
  
  
  Mənbə mətni
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Nəticələr tərcümə
  
  
  Jaguar hərəkət etməyə başlayıb. Sarışın saç Tina развевались arxasında bilər.
  
  
  "Bu mənə bütün bizi tərk hall run", - izah Juan.
  
  
  "Sonra isə o, dərhal aşağı düşdü və qapıçı idi, onu canlandırmaq", - nəticəyə Kelly. "Mən kənarda getdi səninlə".
  
  
  Onun qaşları çatıldı, tez fikirləşib. "Bu tamaşa - səhnə burada aşağıda. Nə üçün mən bunu bilmirəm. Amma mən onu dayandırmaq".
  
  
  "Əslində, - dedi Kelly. "Biz nə edirik?"
  
  
  "Bax, bu Mario Сперанца", - deyə o, Kelly. "Mən, yəqin ki, yoxdur. Onun gedim görə Tina!"
  
  
  Onun o izdiham arasından üçün fırlanan qapı və qeyd orada cənab Гауптли ilə ego komanda подхалимов. O, əl elədi və çevrilib.
  
  
  Bu "Reno" soyuq idi. Завелась pis deyil. Onun yolu üzərində çıxardı və iki dəfə kayması əvvəl götürüb bu nəzarət. Yolun hərəkət hissəsində idi buz halqaları kimi bir-iki gecə əvvəl.
  
  
  Yol düşdü və повернула düz. Onun ümumiyyətlə, görə bilmədi qırmızı "Jaguar", ancaq yadına düşdü ki, yol повернула sağ, sonra əvvəlinə qayıt sol, uzun, geniş подковообразный göstəricilərinə olan mark yapışdı üçün kənar барранки.
  
  
  Onun daxil mühərrik, ona görə ki, istəmirdi də nəzərdən üzrə nəzərdə Jag.
  
  
  Mənim fərəh виднелась kənar yollar və onun istər-istəməz basdı sataşma yoxlamaq üçün müqavimət. Mən rahat nəfəs hiss gərginlik повязках.
  
  
  Onun dayandırıb Renault döngəsində və gördüm qırmızı "Jaguar" Tina Berqson ortasında geniş подковообразному изгибу. O, yavaş-yavaş gedirdi, ancaq sonra əlavə elədi sürət, zaman, onun qeyd və s.
  
  
  Avtomobil, sanki, irəli atıldı qaranlıqda işıqlar əks olunurdu yuxarı yolda, sanki onlar взбирались, göyə. Daha sonra isə ona necə inana bilmədi öz göz - "Jaguar" hit sahil, az qala врезавшись bu скальную divar.
  
  
  Повернись, Tina! - qeyri-ixtiyari qışqırdı mən. "Dəyişiklik!"
  
  
  Etdi o, ya yox, mən bilmirəm, amma, aşağıdakı ki, mən gördüm idi "jaguar", направлявшийся deyil отмелю isə xarici yolun kənarında. "Tina!"
  
  
  Bu idi itirilmiş cry.
  
  
  "Jaguar" əldə sürəti və перевалил vasitəsilə diyarı kimi, əgər ego öyrəndim etmək çox dayaz лебединое ныряние bu лужу.
  
  
  İşıqlar tutuldu зазубренный слюдяной slate altındakı ləkələr qar прижались üçün сланцу və осветили dolaşıq işıqları və əks qar, sonra maşın зарылась bu daşlar, отскочила, aşıb, yenidən və yenidən, işıqlar təsvir вертушкой gecə və gurultu ilə hit parça kəskin daş ətəyində барранки.
  
  
  Bir an ölümün baş verdiyi və sükut.
  
  
  Sonra göy выстрелила güclü alov bir flash və havada törədilib böyük partlayış. Tüstü клубился mimmo narıncı alov, kəskin, удушающий qara tüstü.
  
  
  Yanğın ' lan etdi, sonra yenidən düşdü dağıntı искореженного "Jaguar" və başladı yavaş-yavaş поедать metal. Sonra yavaş-yavaş ayağa qalxdı, tüstü, od плясал kənarlarında qırmızı oldu, şəffaf şüşə və rəngli plastik.
  
  
  Şok, onu ehtiyatla mindi üzrə şose və yerə çatdı, orada qırmızı "Jaguar" перевалил vasitəsilə diyarıdır. Onun aşağı baxdı. Bütün, mən ola bilər ki, görmək, bu crack daşlarında, врезанная bu yolun kənarına azn hərəkət hissəsinin kənarına.
  
  
  Onun припарковал "Reno", çıxardı açar və ətrafında ağ bir maşın. Yolda soyuq idi. Onun yaxınlaşdı, yolun kənarında yerləşir "Jaguar" keçdi içindən uçurum. Onun var idi baxaraq смещенные daşlar və проследовал üzrə обугленной qara xətt azn сланце aşağıda yerə, burada parlaq-qırmızı yanğın потрескивал üzərində bəzi bərpa işləri Tina Berqson və qırmızı "Jaguar".
  
  
  Saniyə ilk ətrafında qonaqlar otelin çıxardı avtomobil "Фиат", bayaqkı binanın qarşısında saxladı və mənə qoşuldu azn hərəkət hissəsinin kənarına. Оглинг.
  
  
  Sonra başqaları gəldi.
  
  
  Və daha çox.
  
  
  Axtaran əsmək.
  
  
  Məni тошнило.
  
  
  Onun endi üzrə каменистому təpə istifadə edərək bir cib ölçülü flash, və keçdi обугленную hissəsi qaya, burada ilk dəfə olaraq ударился qırmızı "Зубец", nəhayət, çatdı sahəsinin yanında ən maşın.
  
  
  Lakin alov budaqları gəmirib yeyirdi dağıntı və qeyri-mümkün idi yanaşmaq licks üçün обжечься.
  
  
  Əlini qoyaraq макушку, onun dayandı və gözlədi.
  
  
  Yolun hərəkət hissəsində завизжала yanğın yük maşını və tezliklə böyük yanğınsöndürən bu ski jaket və переносным огнетушителем çökdü ilə yamacının başladı обрызгивать güzəştli qırıqları.
  
  
  Onun diksindi.
  
  
  Orada dayanıb yanğınsöndürən baxaraq qarayanıq bir anda. Vətəndaş qvardiya qoşulub ona etdi fənər azn сгоревшую maşın. İşıq şüası daha güclü idi mənim.
  
  
  Onun yaxınlaşdı licks.
  
  
  Sonra onun bu görmüşəm.
  
  
  Ön oturacaq idi обугленное bədən. Ondan nə sol idi, qara və тлело.
  
  
  Tina.
  
  
  Bütün qaldı qızıl qız qızıl dəri.
  
  
  Onun üz çevirdi, xəstə.
  
  
  Gərək ki, onun üzərinə düşdü daş yanında söküntü və qərq ölkəyə sülh фанка. Kimsə тряс mənə əl və çiyin. Onu anladım ki, nə vaxt mənimlə söhbət səsi.
  
  
  Onun пошевелился.
  
  
  "Ləqəb."
  
  
  Bu idi Kelly.
  
  
  "O, bir ölü, - deyən Kelly. "Lənətə gəlmiş bir şeydir".
  
  
  "Mən hesab edirəm ki, bu, sadəcə hiss elədim ki, hər şey qurtardı və hey, daha yaxşı run". Onun dərindən ah çəkdi. "O bilirdi ki, Rico olacaq Корелли
  
  
  
  
  
  
  Cür tərcümə
  
  
  Mətn Tərcümə
  
  
  Mənbə mətni
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Nəticələr tərcümə
  
  
  onun bütün qalan həyatı ".
  
  
  "Lakin Корелли hətta bilmirdi!"
  
  
  "O öyrənir. Səsi niyə getdi", - dedim. Səsvermə kimi, mən bunu başa düşdüm.
  
  
  "Mən yoxlanılır bu ad, Ləqəb".
  
  
  Onun başını qaldırıb baxdı və qaşqabağını tökdü. Mən başa düşmədim ki, o, nəzərdə tuturam.
  
  
  "Otelində qeydə Mario Сперанца".
  
  
  Onun oturdu və bu barədə fikir. "Lakin bu adı verdi kargüzar".
  
  
  O, başını tərpətdi. "Клера deyir ki, o, dedi, bax, budur. Клера deyir ki, məhz o vaxt, o çıxıb vasitəsilə kəllə".
  
  
  Onun tikdi dağıntı altında bizə. "Siz demək istəyirsiniz ki, Rico Корелли, ümumiyyətlə, heç vaxt Sol y Nieve?"
  
  
  "Mən deyirəm ki, o mütləq deyil və burada idi - və ya hər hansı başqa bir oteldə Sol y Nieve - son bir ay ərzində və ya belə. Əgər ego adı örtüyü - Mario Сперанца".
  
  
  "Lakin sonra..."
  
  
  "Məgər siz bunu görmürsünüz? Bəlkə o bilirdi haqqında Тине. Bəlkə o bilirdi ki, o işə hitman öldürmək ego".
  
  
  Onun başını yellədi aydınlaşdırmaq üçün bu. "Və bütün bu boş görüş idi, sadəcə инсценировкой ölüm Tina Berqson?"
  
  
  "Heç də yox. Onun, deyirəm ki, Rico Корелли olmalıdır bilirdim Тине Berqson və Barry Парсоне. Və o yalnız gəlirdi, kurort, ümumiyyətlə. Hamı düşünürdü ki, o, burada - киллер, onun muzdlu mobsters, Muzdlu qatil muzdlu Tina, - həm də ona görə ki, biz otelləri ilə görüşmək Корелли. Bütün burada idi, başqa Корелли! "
  
  
  "Sonra harada it oğlu?"
  
  
  Kelly, çiyinlərini çəkdi. "Mən düşünürəm ki, biz daha yaxşı siqnal vermək Хоуку və bir daha bütün başlamaq".
  
  
  Biz qalxıb qalxmaq üçün təpə, amma mən bilməzdim tərk ego tək.
  
  
  Onun geri dönüb və yenidən baxdı və bir anda.
  
  
  "Niyə o gedib ora?"
  
  
  Kelly başını yellədi. "O gözəl qadın, Nik. Gözəl qadınlar nə boş-boş danışırsan. Olmalıdır, o, sevirdi Корелли. Ona nifrət edirdi ego də".
  
  
  "Ya sevilən bu pul", - dedim.
  
  
  "Sən çox deyil səncə insanlar haqqında, Nik?" Kelly nəfəs aldı.
  
  
  "Gərək olub, mən onu? Gərək varmı mən onun, doğrudur?" Onun sakitləşdi. "Düşünürəm ki, o, qərara aldı ki, bu ən yaxşı yolu, nə qaçmaq bütün açıq hovuz, çalışaraq üz olunmamış silah-Riko Корелли".
  
  
  "O, heç bilirsiniz, zaman gedir, onun hit", - laqeydcəsinə deyə Kelly.
  
  
  "Görəsən, indi haradadır, bu piç?" Onun düşünür yarım ucadan.
  
  
  On beş
  
  
  Növbəti səhər biz birinci səhər yeməyi. Baxmayaraq parlaq görünüşü Хуаны, o idi mənəvi depressiya. Onun bu izah etdi ki, biz bunu edə tapşırıq.
  
  
  Biz kontinental səhər yeməyi yedim və oturan zaman parlaq günəş işığı. Onun təklif səhər xizək getməzdən əvvəl İspaniya, amma o, etiraz etdi.
  
  
  "Mən sadəcə istəyirəm toplamaq hər şeyi".
  
  
  O, başını tərpətdi. "Mən gedirəm Велету və bunu bir neçə пробежек".
  
  
  O, başıyla təsdiq elədi, onun fikirləri uzaq idi.
  
  
  "Qəpik?"
  
  
  O, cavab vermədi.
  
  
  "İki qəpik?"
  
  
  "Nə?"
  
  
  "Üçün salamladı sizin fikirləri. Nə baş verib?"
  
  
  "Düşünürəm ki, onun haqqında fikir растрате insan həyatı. Tina Berqson. Barry Парсон. Москито. İlk дубль Riko Корелли. Və hətta Helen Morales - harada ki, o, bizə idi".
  
  
  Onun əlini uzadıb götürdü ee tutub. "Ümumiyyətlə, dünya belədir".
  
  
  "Bu çox yaxşı dünya".
  
  
  "Kimsə sizə söz vermişdim ki, bu oldu?"
  
  
  O, kədərli başını buladı.
  
  
  Onun yalnız bir hesab çıxdı.
  
  
  Sərin idi, amma Велете hələ də çox rahat. Günəş parlaq shone. Səthi yolları idi, yaxşı əhatə toz. Onun досталь, durbin və baxdı, yamac. Mən artıq izah əvvəllər ilə üst Велеты idi iki azalıb.
  
  
  Bu dəfə onu həll etmək daha uzun run, bir разветвлялся sol, zaman спускались aşağı. Mən necə dəfə клал xal geri dəri günəş eynəkləri, kimsə arakəsməni aşıb vasitəsilə qaya ilə bərpa kanat yolunun və mənə yaxınlaşdı.
  
  
  Bu idi herr Гауптли, bu dəfə də o biri idi.
  
  
  Onun əlini. "Sabahınız xeyir, herr Хауптли".
  
  
  O gülümsədi. "Sabahınız xeyir, herr Пибоди".
  
  
  "Mən evi üçün darıxırdım dünən sənə, ya biz yığışıb birlikdə xizək".
  
  
  "Şübhəsiz ki, təzyiqi biznes", - deyə o, xoş.
  
  
  "Bəli", - dedim, tez baxıb ona. Amma o, üzünü çevirib baxmaq yamac.
  
  
  "Bəs sənin sevimli qadın?"
  
  
  "Qablaşdırma".
  
  
  "Sonra, siz gedirsiniz?"
  
  
  O, başını tərpətdi.
  
  
  "Təəssüf. Hava idi, belə yaxşıdır".
  
  
  "Həqiqətən, var".
  
  
  O, gülümsədi və селл azn karniz uçurum üst çalışır. Onun qoşulub ona o qədər sıx qaytanlanmış, maşın tapança öz ayaqqabı və başladı натирать xizək mavi e vitamini vardır.
  
  
  "Harada dostların?" - soruşdum mən, yanımda oturaraq dilləndi onunla. Heck, mən bu an artıq heç bir şey var idi, nə.
  
  
  "Onlar oteldə", - o, gülümsədi. "Deyəsən, onlar çox yanırdı qoşulmaq istəyi, mənə bu gün də. Sonra gecə barda Esqui, onların ətrafında qulaq вылетали люмумбы".
  
  
  "Adətən siz неразлучны".
  
  
  "Həm də pul ilə. Onlar cəlb edir, maqnit kimi". O, yenidən gülümsədi, ətrafındakı kiçik də yerlərində ego göz edilmişdir dərin və затемненными.
  
  
  "Siz циник, herr Хауптли".
  
  
  "Mən реалист, herr Пибоди".
  
  
  O seçilmiş ilk лыжу başladı ehtiyatla tətbiq mum simli. O, скрупулезным və методичным işçi, nə gözlənildiyi təcrübəsi yaxşı alman.
  
  
  "Фройлен Пибоди xatırladır mənə kimsə tərəfindən mənim yaxın, - dedi, - sonra bir an.
  
  
  "Şübhəsiz ki?"
  
  
  "Bilirsən, qızı var idi". O, yuxarı baxdı. "Əlbəttə ki, sən bilmirdim. Üzr istəyirik". O, davam etdi, öz mum
  
  
  
  
  
  
  
  Cür tərcümə
  
  
  Mətn Tərcümə
  
  
  Mənbə mətni
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Nəticələr tərcümə
  
  
  ing. "O, ən gözəl qız".
  
  
  "İdi, herr Гауптли?"
  
  
  O, çağırışa məhəl qoymayıb, mənim müdaxilə. "Hey, on doqquz idi və o, təhsil aldığı universitetdə", - o, davam etdi. "Mənim qadın - onun anası vəfat etdi, o balaca beş qız. Qorxuram, ona heç vaxt verə bilmədim hey düzgün rəhbərliyinin взрослении. Siz başa düşürsünüz?" Ego göz qalxıb ilə görüşüb mənim.
  
  
  "Mən heç vaxt atası idi, ona görə də mən deyə bilmərəm bunu bilmək herr Гауптли".
  
  
  "Vicdanlı revmatizm". O, dərindən ah çəkdi. "İstərdim ki, bu, bizə vardı - yoxdur laqeyd və ya əsassız расточительство maddi dəyərlərin münasibətdə onun - o getdi universitetə, biz itirilmiş rabitə".
  
  
  "Bu, bizim günlərdə baş verir".
  
  
  "Onun bir halda baş verdi, ən pisi də. Onun yoldaşları idi, çox heyran narkotik". O, yenə mənə baxdı. "Və o oldu вовлеченной bu qrupa bir dərəcədə ki, mən onu idarə edə". O davam эпиляцию qarşı qoruyur. "O, пристрастилась üçün героину".
  
  
  Onun tikdi Хауптли.
  
  
  "Bir il sonra привыкания o öldü dozada". O baxdı tutun azn Вегу Granada. "Müstəqil idarə".
  
  
  "Mən çox təəssüf edirəm, - dedim.
  
  
  "Heç bir mənası yoxdur sərf yuxarıda belə gec müddətə təxirə salınıb", - deyə Хауптли kəskin səs ilə müqayisədə, adətən, xoş səsi.
  
  
  "Mən təəssüf edirəm ki, bu barədə трате insan həyat", - dedim, düşünür ki, Xuan dedi: səhər yeməyi.
  
  
  O, çiyinlərini çəkdi. "Müəyyən mənada onun özünü günah. Onun heç bir uyğunluğu məsuliyyətdən ata. Onun xilafət ilə yaxınlaşmış və bizansla, digər qadınları deyil - bir, amma çox ilə - və laqeyd öz qızı". O, fikrə getdi bir an. "Və o dözmüşdür mənim nifrət, reaksiya kimi ola bilər. Rədd özünü necə ki, o, rədd edib, onun".
  
  
  "Psixoloqu deyə bilər ki, sizə başqa", - предупредительно dedim. "Самоанализ - təhlükəli bir oyun."
  
  
  "Mən tanış oldum, nəinki qadınlar. Onun bizneslə məşğul olmuşam".
  
  
  "Hər bir kişi olmalıdır peşədir", - dedim.
  
  
  "Amma heç bir var idi".
  
  
  Onun tamaşa onlara, bilirəm ki, o, demək gedir.
  
  
  "Narkobiznes", - deyə o, acı təbəssümlə. "Bəli. Onun, çox güman ki, təmin etmişdi özünü героином olan intihar mənim yeganə uşaq. Bu kimi ilə bağlı sizin mənəviyyat, herr Пибоди?"
  
  
  Onun başını yellədi.
  
  
  "Bu, pis qarışır mənim. Onun başladı təhlil biznes, kimə mən həmişə idi. Onu düşünməyə başladı ego təsiri bəşəriyyət. Mənə xoşuna gəlməyən bir şey gördüm".
  
  
  O seçdi başqa kayak və başladı silikon onun mum.
  
  
  "Mən qərara gəldim ki, getmək vaxtıdır üzrə biznesə başlamaq düzəltmək öz xətalar azn illər".
  
  
  Onun heç bir şey deyə bilmədi. Onu gözləyirdi.
  
  
  "Onlar mənə dedilər ki, nə varsa, əgər onun gedəcəm təşkili. Məni axtarır olacaq qədər nəhayət, dünya. Və öldürmək". O, безрадостно gülümsədi. "Siz bunu başa düşürsünüz?"
  
  
  "Bəli, синьор Корелли".
  
  
  "Enriko Корелли", - deyə o bildirib ilə полуулыбкой. "Rico Корелли, sən isə Karter. Mənə deyirlər ki, Nik Karter ən yaxşı".
  
  
  O, başını tərpətdi. "Adətən. Həmişə yox. Lakin adətən".
  
  
  "Mən sizə deyirəm, bu idi inzibati problemlər əvvəldən. Sadə görüş, elə deyilmi? Görüş qar - anlamaq, qar!" O, güldü göstərən güclü dişlər. "Zarafat mister Karter! Zarafat".
  
  
  "Bəli", - deyə mən.
  
  
  "Bu elə kifayət qədər sadə. Onun tərk Keçirilmişdir azn Лисистрате və sizinlə görüşürəm Sierra-Неваде".
  
  
  "Əlbəttə."
  
  
  "Əvvəldən də problemlər var idi. Capo məlum oldu ki, mənim planda. Kim-bu, mənim ən yaxın başa düşdü. Ya overheard. Mobsters qərarına gəlib mənimlə müqavilə".
  
  
  "Ağcaqanad".
  
  
  "Bəli. Qarşısını almaq üçün belə bir zərbə, onu inandırıb öz köhnə həmkarlarını Базиллио Di Ванесси təsvir məni mənim yat. Və çox gözəl bir qız olan, onu yuxuda getdi və onunla etmək üçün xarakterik əsl".
  
  
  "Siz подставили öz insan?" - sakitcə dedim.
  
  
  "Bilmirəm ki, zərbə uğurlu olacaq, - dedi Корелли. "Əslində, onun etdim ki, siz deyirsiniz. Lakin onun həqiqətən düşündüm ki, Москит заживет. Onun, ümid arasında görüş Базилио və sizin keçiriləcək olmadan сучка gedir və bu görüş sizin aranızda mənimlə təşkil edilə bilər. "
  
  
  Onun dərindən ah çəkdi.
  
  
  "Lakin bu, hələ hamısı deyil. Bir müddət əvvəl o, onu necə tərk yat Valencia, onu gördük ki, mənim gözəl isveç bülbül замышляет qurtarmaq məni!"
  
  
  "Tina Berqson?"
  
  
  "Bəli. Bu otel üçün onun vəfat edib. O, özü belə bir qənaətə mənimlə müqavilə". Корелли сардонически gülümsədi.
  
  
  "Görəsən səbəbi nədir?"
  
  
  "Mənə belə idi, bəs necə maraqlı və sizə, cənab Karter. Başa düşmək lazımdır Тину bir az aydın edir".
  
  
  Onun çox gözəl, onu başa düşdüm, ancaq heç bir şey demədi.
  
  
  "O, нимфоманка, mister Karter. Güman edirəm, sizin üçün bu, təəccüblü deyil. Amma, bəlkə də, səbəb, olan, o çevrilib bir фрейдистский simvolu, bu cür maraqlı faktı kimi onun obsesif"ideyasının.
  
  
  Onun maraqla ona baxdı.
  
  
  "On beş il ərzində onun zorlayan isveç батрак. O hamilə qaldı. Abort uğurla keçdi, lakin inkişaf etmiş, sepsis. On beş ildən hey etdik гистерэктомию. Bu бесплодное, gözəl, ağıllı bir varlıq olub obsessively onun məhv edilməsi. qadın ilə onun çatışmazlığı ana olmaq. Çünki o, yox idi, bizə bir qadın bizə, kişi, oldu, nə olmalıdır - сверхчеловеком! Bu gözəllik və bu ağıl - sizi əmin edirəm ki, onun intellekt məhduddur
  
  
  
  
  
  
  Cür tərcümə
  
  
  Mətn Tərcümə
  
  
  Mənbə mətni
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Nəticələr tərcümə
  
  
  Эсс, mister Karter! - o, qərara aldı ki, öz üzərinə götürəcək bir imperiya sahibi olan onun idi ".
  
  
  "Şəbəkə narkotik", - dedim.
  
  
  "Tamamilə fantastik. İndi onu deyirəm ki, onun haqqında iddialarını sonra necə mən onun qərarına dağıtmaq bu zənciri və aşkar, onun ən gizli sirləri Departamentinə qarşı mübarizə üzrə narkotik amerika Birləşmiş Ştatlarının".
  
  
  O, başını tərpətdi. "Və bu da oldu səbəbi o işə Парсона səni öldürmək üçün!"
  
  
  "Bu, əslində. Xoşbəxtlikdən, onu şərh, onun ilk шокированную reaksiya mənim qərar analiz etmək zəncir kimi şübhəli və saxlanılır gözləri açıq. Baxmayaraq ki, o, пообещала ki, mənə sadiq qalacaq mənə və məni müşayiət edəcək Amerikaya, onun başa düşdü ki, o yalançı. Onun saldım, onun telefon - bizim villa Korsika, böyük və hər kəs bizə ətrafında var-böyük azadlıq - və nəhayət, eşitdim, o bağlayır ilə məşğul Barry Парсоном bu Малаге.
  
  
  "Ən maraqlı".
  
  
  "Növbəti mənim addım idi yönəltmək mənim öz casus Парсона. Mən, yeri gəlmişkən, ki, tapa bilərsiniz Парсона faylları İnterpolun necə Daniel Тюссо, mərhum fransız link. O, onillik uşaq zamanı dünya müharibəsi. İki və qədər artıb casusluq və qətllər ".
  
  
  "O, ölü indi".
  
  
  "Mən elə belə də dedi". Корелли çiyinlərini çəkdi. "Mən eşitdim sizin qayğı ilə diskotekalar ilə tanış üzrə Malaga".
  
  
  Onun gülümsədi. "Sizdən az ускользнет".
  
  
  "Bəsdir", - köksünü ötürdü, Корелли. - Hə, Helen Morales diqqətlə следила görə Парсоном, imkan emu almaq, onu барре bu Торремолиносе. Və məhz o, məni xəbərdar edib, bəyan edir ki, o, gəlib Duz-və-Ньев tapmaq üçün məni öldürmək. Bu səbəbdən onu qarşıladı, sizi Велете ".
  
  
  "Onun bu рассуждал".
  
  
  Корелли başını tərpətdi. O, başa öz лыжами. "Mən ümid edirdim ki, bəlkə, Tina ola bilər qətlə yat Лисистрата, əgər orada bir şey baş verəcək, amma, bildiyiniz kimi, o bağışladım ciddi xəsarət. Baxmayaraq ki, Capo yaxşı спланировали cəzası. Bu o demək idi ki, mən gərək nəzarət etmək, hava, heç bir şey olmasın. yalnız qatil Capo, həm də muzdlu qatil Tina! Ağcaqanad. Və pastor. Belə ki, mən sadəcə шталь герром Хауптли, наняв bir neçə işsiz aktyor Valencia ki, onlar rol oynayıb mənim ehtimal подхалимов ".
  
  
  Onun güldü. "Siz çox bacarıqlı adamdır, mister Корелли".
  
  
  "Mən yaşadım uzun ömür mənim находчивости çox təhlükəli peşə". O, qaşqabağını tökdü. "Heç bir peşədir. Bu murdar özü mənası peşə. Çox təhlükəli рэкете. Yaxşı söz. Sərtdir. Düz. Неромантичный. Raket".
  
  
  O, başını tərpətdi.
  
  
  "Mən heyranlıqla seyr edir, sizə uzun müddət". Корелли gülümsədi. "Mən dərhal başa düşdüm ki, sən öldürdü Москита. Və onun proqnozlaşdırılır ki, sən убьешь və Парсона. Ölüm Tina mənim üçün gözlənilməz oldu. Mən düşünmürəm ki, o, покончила intihar, necə deyərlər, Prado Льяно. Amma mən hesab edirəm ki, bu, olmalıdır, üzərində nəzarəti itirib, bu maşın sonra necə ola bilər ki, tapılmadı Парсон ölü və qərara gəldim ki, mən bilirəm, bütün bu barədə öldürəcəyəm onu ".
  
  
  Onun, dedi: "bu halda o, qərara aldı ki, məncə, əvvəl öyrəndim ki, o, burada".
  
  
  "Dəqiq."
  
  
  "O, ölüdür. Səs vermək və bütün ki, bununla bağlıdır".
  
  
  Корелли başını tərpətdi. O, затянул sıxaclar xizək, подогнал ona ayaqqabı və taxdı sıxaclar. O, ayağa qalxdı və согнул diz.
  
  
  Onun geyinməyə başladı.
  
  
  "Getmək istəmirsən mənimlə?"
  
  
  "Gözəl."
  
  
  O, gülümsünüb. "Bundan əvvəl, Ləqəb, onun olardı hotel ki, sən əsir bununla".
  
  
  Onun aşağı baxdı. O, zərf uzatdı. Azn nen idi выпуклость. Zərfi açdı və gördüm tanış cür roll - микрофильм.
  
  
  "Bu, sadəcə nə düşünürsünüz. Adları. Yeri. Tarix. Hər şey. Bütün yolu Türkiyə vasitəsilə Sicily və Ривьеру qədər Meksika. Siz qaçırmayın, bizim şeyi, bizim insan, əgər əməl edəcəksiniz faktlara. Onun istəyirəm ki, bu zəncir dağıdılıb, ona görə də, onun artıq olmaz toplamaq yenə. Bella Beatriz ".
  
  
  Beatriz. Ego qızı. Və məgər bu obrazı qadın Dante?
  
  
  "Yaxşı, Корелли", - dedim.
  
  
  O, clapped edib məni geri. "Getdik!"
  
  
  * * *
  
  
  O başladı yavaş-travers qarşı xətləri süqutundan sonra keçdi yamac və qaçdı aşağı növbəsində run. Sonra o, geri şahid gözəl rəsmiləşdirilmiş kristi və yan qalaq daşlar.
  
  
  Onun etmek микрофильм daxili ci dəqiqədə ski камзолы və arxasınca qaçıb. Qar idi döşənmişdir ən dəfə. Onu hiss kimi mənim xizək вгрызаются toz yaxşı möhkəm отскоком.
  
  
  Mənə aşağıda idi Корелли zaman onun hərəkət изгибу qədərdir. O, yerinə bir neçə növbə daxil ведельн sonra çevirdi çox geniş travers üzrə пологому küncündə çalışır.
  
  
  Onun endi arxasında edərək bir neçə katlanmış və стряхнув birds öz bədən. Sonunda забега, açıq azn траверсе, onu gördüm ki, üçüncü лыжника azn alternativ marşrut.
  
  
  Yamacları idi, belə ki, alternating sahələri müəyyən fasilələrlə kəsişmək, nəsə xatırladırdı iki məftil ki, müəyyən yerlərdə olub неплотно hörülmüş.
  
  
  Bu gənc adam, qəhvəyi gizlətdi. O, elə bir yeniyetmə, ən azı onun o idi жилистое, стройное physique. Yaşından asılı olmayaraq, o, əla лыжником. Ego xizək впивались qar idi və o, növbə ustası və дрифта.
  
  
  
  
  
  Cür tərcümə
  
  
  Mətn Tərcümə
  
  
  Mənbə mətni
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Nəticələr tərcümə
  
  
  sahib mileage.
  
  
  Məntəqədə yamac, olduğu adanın hər iki yolları, gənc лыжник hit yan, və yavaş-yavaş aşağı düşdü, bir sıra düz travers. Zaman onun yaxınlaşdı Корелли, o gizləndi üzrə nəzərdə gətirib скалистым silsiləsi ilə, разделявшим iki çalışır.
  
  
  "Gözəl otağı", - dedim.
  
  
  O, başını tərpətdi.
  
  
  "Zaman sən приедешь Abş, onu apararam səni Альту və Аспен. Sənə onlar xoşunuza gəlməsin!"
  
  
  O, güldü. "Mən qəbul sizi bu münasibətlə!"
  
  
  "Yaxşı bir şey deyil", - dedim. "Yoluna davam et. Onun gedim görə sənə artıq növbəti stop".
  
  
  O, gülümsədi və getdi yol.
  
  
  Onun vasitəsilə gəlib bir neçə dəqiqə sonra onun. Mənim sağ лыжа bir az отставала və onun çalışdı tənzimləmək rack üçün ən yaxşı поклевки.
  
  
  Onun yönəldi daha dik обрыву, замедляясь köməyi ilə снегоочистителя, çünki перемычка arasında iki çıxışlı, daş idi, çox dar olduğu üçün beautifier manevr, sonra isə çıxıb geniş rəsmiləşdirilməsi, ətrafında qar və buz ilə məşğul olan kimi görünürdü meydançası, gəzinti üçün hər hansı bir лыжника. Onu gördüm Корелли uzaq sonunda.
  
  
  Onun yönəldi aşağı aşağıdakı görə Корелли sola, və məhz bu anda onun yenidən gördüm bir oğlan.
  
  
  O, endi tez bizi iki alternativ yürüşdə və indi vaxtı yaxınlaşdıqca bu полосам keçid iki çalışır altındakı geniş покатого sahələri.
  
  
  Bir an onun dayandı, врезавшись qar azn ibarət komandası qardaş ölkədə stop, və yalnız bir var idi. Toz yaxşı idi. Qar altda görünən bərk. Amma xoşuma gəlmədi bucaq diqqətdən. Mən onu nəzərdə tuturam ki, o, sərin və demək olar ki, düz, amma yuxarıda idi вогнутый bir maili olan, mənə olduqca xoşuma gəldi.
  
  
  Və hələ Корелли heç bir problem olmadan şell ilə o yarı. O, mindi, sol, düz, mənə, və hələ ki, onun baxırdım, o girdi fırtına və geri sağdan sola. Onun arxasında onu gördüm gənc insan başqa bir yürüşdə-ə yaxın dağ silsiləsi, uçurum, отделявшему bizim həyat daha ego.
  
  
  Mən necə dəfə idi gedə zaman diyarı gözləri tutuldu предупреждающую flash. Onun yenidən başını qaldırdı, прищурившись parlaq günəş. Mənim gözləri oynadı mənimlə pis zarafat? Yox!
  
  
  Oğlan nəsə saxlamışdı, sağ əl isə sol götürdü hər iki xizək dəyənək. O saxlayıb, hansısa silah - Bəli! Bu idi əl-gun!
  
  
  İndi uşaq dayandı oturdu qar. İndi o uğrunda qayalarla və onu görə bilmədi ki, o bunu, amma mən qeyri-iradi bilirdi ki, o, целится bu Корелли olan uçan onunla xizək, heç ağlına da gətirmirdi ki, o hədəfə yönəlib.
  
  
  "Хауптли!" Onun qışqıraraq istifadə edərək, ego çünki, bu halda, əgər məni aldatdılar, hansısa optik illüziya.
  
  
  O, tez başını çevirdi, mənə baxaraq təpəyə. Onun əlini yellədi kənara gənc adam. Корелли dönüb və heç nə gördüm ki, öz bucaq. Ona çıxılmaz onu предупреждающе. Корелли başa düşdüm ki, yanlış bir şey, və reaksiya verib. O, çalışdı dəyişmək xətti çalışan, ancaq itirilmiş tarazlığı və düşüb görə uğursuz alın payız. Lakin o özünü ələ aldı və hit özünü üzrə бедру sonra başladı uçmaq.
  
  
  Onun запрыгнул, xizək hit палкам istəyən, aşağı qayalar görə onlarla oturub yeniyetmə. Onun etmek hər iki xizək dəyənək altında sol əlini досталь люгер.
  
  
  Maqnat çıxdı ətrafında heç bir yerdə. Onun baxdı daş xahiş baş oğlan, lakin heç bir şey gördüm. Maqnat apardı arasında ortasında diz və зажимом üçün ski və atdı məni şəxs qar, tam оторвав bir лыжу zaman предохранительные qələm zəifləyib, getdi daha sonra рыхлому sahəsində. Onun kayması və nəhayət, kəskin şəkildə dayandı. Digər лыжа dururdu yanımda. Hətta yadımdadır, o ayrılmamışdır.
  
  
  Корелли çıxmısan qar və indi dönüb üçün hər il daşlar.
  
  
  Eşidildi: ilk shot. O, buraxılmış. İndi onun necə edə bilər yeniyetmə çıxır, ətrafında daş və irəliyə doğru hərəkət edir. Onun нацелил "люгер" emu baş və tıklayan bəhanədir çəngəl. Çox uzaq sağa.
  
  
  O, tez geri dönüb, gördüm mənim. Ego кепка düşdü. Qızıl saçları струились ətrafında ego boğaz.
  
  
  Bu idi Tina Berqson!
  
  
  Onun idi, belə ki, heyran idi ki, hesab edə bilər.
  
  
  Amma sonra mənim beyin olmadan göstərişlər təkrar bütün tarixi.
  
  
  Tina!
  
  
  Bu, heç də onun bədən qırmızı "Ягуаре".
  
  
  Bu, olmalıdır Yelena Morales. Onu gördüm, bu, indi. Onu gördüm, necə Helen içəri girdi otağa Парсона və tapmışdır meyit Парсона orada, harada ki, biz ego yazmayıblar. Və onu gördüm ee oda - artıq orada idi Tina Berqson! Tina gəldi Duz-və-Ньев tapmaq üçün Парсона və birbaşa ego k Корелли üçün o ego öldürdü. Və o tapdı Парсона ölü - əvvəl, Helen, otağa girdi. Ona görə də o zəng vurdu qonaq otağına gətirmək üçün Елену. Və gəldi Helen istiqamətində məlumat versin.
  
  
  Tina etdi Елену çıxmaq balkon və enmək qırmızı "Ягуару", ona görə ki, indi o bilirdi ki, Helen - bu, gözləri və qulaqları Корелли. O, посадила onu "Jaguar" və məhv. Bir bend at, gizlənərək növü üzrə, o посадила Елену sükan arxasına apardı "Jaguar" ski ayaqqabı və ya bir şey ağır tutaraq qaz pedalına, özü də отпрыгнула.
  
  
  Qaçdı da, qaranlıq olsa da, onun shell, dərhal onun arxasında.
  
  
  Və indi...
  
  
  İndi o gəldi öldürmək Корелли və ən ələ наркосеть, həmişə olduğu kimi.
  
  
  
  
  
  
  Cür tərcümə
  
  
  Mətn Tərcümə
  
  
  Mənbə mətni
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Nəticələr tərcümə
  
  
  айс otel olun!
  
  
  Onu gördüm, necə Корелли yenidən ayağa qalxdı və tikdi Тину. Tina yenə выстрелила mənə. O, cavab verdi hey yanğın. Onun çox uzaq idi, heç bir şey etmək yaxşıdır.
  
  
  O, mənə baxdı, sonra Корелли və getdi gəzmək qar gətirib Корелли. O, çıxılmaz cəhd çıxmaq qar və aşağı təpə. Bir çox kişilər məşğul olan çox təhlükəli peşələrə, o, açıq-aydın xoşuma gəldi geyinmək, silah zamanı deyil.
  
  
  O, məqsədyönlü şəkildə üz qoydu üçün ona öz xizək ayaqqabı, yüksək tutaraq silah.
  
  
  Qar ətrafında магната güclü, donurdum. Onu görmək bilər ki, o, necə потрескивает təcrübəsi gərginlik yuxarıda yamac olan образовывал dairəvi kontur, наклоняющийся alt sahələri.
  
  
  Onun отодвинулся, o, "Люгер" qar və shot bir, iki, üç dəfə artmışdır. Hava əks разнеслись çekim. Qar разлетелся bütün tərəflər. Baş раскалывающаяся crack, və bütün boşqab qar və buz başladı üz əridir - halında qaladan çıxaraq ruslara qəfil ilə üst yarım магната ki, mənə idi yer üzündə.
  
  
  Lap əvvəldən o, sürətlə hərəkət. Slayd!
  
  
  O, предвидела ego yaxınlaşması, amma bilmədi bu qarşısını almaq. O, выстрелила bu Корелли iki dəfə, sonra isə, ona doğru qaçmağa başladı, уклоняясь təcrübəsi qarlı slaydlar, amma o поймала onun və aşağı saldı. Onu gördüm, onun sarı saçları yox bu yazıda.
  
  
  Sonra qar скопился başladı рассыпаться haqqında daşları bel ilə danışan nərilti və gurultu.
  
  
  Onun toplayıb, kayak və yavaş-yavaş aşağı endi üçün Корелли.
  
  
  O, yalançı aparılmış hesablamalar, истекая qan qar.
  
  
  Onun, yaxınlaşdı ona. Ego şəxs побелело təcrübəsi ağrılı, gözləri isə edilmişdir расфокусированы. O, şok vəziyyətinə düşmüşdüm.
  
  
  "Yok zəncirvari!" - o pıçıldadı mənə.
  
  
  Onun qaldırdı ego başını qar. "Mən bunu edəcəyəm, Rico".
  
  
  Onun ilk dəfə adlandırıb ego adı ilə.
  
  
  O, geri oturdu əvvəl yüngül bir təbəssüm dodaqlar.
  
  
  On altı
  
  
  Onun bağladı ego əbədi.
  
  
  Onun kömək Mülki qvardiya qayğı bədən Корелли, sonra getdim xizək zaman bir neçə nəfər ilə dönərkən başladı qazmaq üçün Tina Berqson. Onun baxışlarını kənara insan fu-маньчжурскими toxunurdu və bildirdi emu haqqında kədərli sonunda Barry Парсона.
  
  
  Duş altında çox xoş idi gərginlik və stress ilə bağlı bu məsələ ilə Spanish Connection. Onun вытерлась dəsmalla, öz otağında əvvəl, necə geyinmək və döymək üçün Хуаны Rivera. Vaxt var deyə hey son başçısını tarixi başlamaq, onunla yol Малагу.
  
  
  Onun yoxlanılır öz "люгер" bu çiyinüstü geyimi кобуре, висевшей üzərində önə baxan yataq, əlini üçün халатом. Çünki ayaqları var idi və quru, onun üzərinə yapışdırılır стилет və накинул çiyinlərini sərin махровую parça. Güzgü vanna otağı idi затемнено, amma bildim причесаться. Onun yoxlanılır bir daha gördük ki, boz saç daha meydana gəlməsin sonra necə mən onun çıxardı ih görə bir həftə bundan əvvəl.
  
  
  Onu bilirdi ki, gələcəkdə görmək ih çox deyil, azdır.
  
  
  Mənim çamadan dolu idi - mən bunu əvvəl залезть duş və onu düşündüm, don edirsiniz paltar, əvvəl zəng Хуане, sonra isə fikirləşdim ki, nə günahı var ki, yaxınlaşdı, gün döydü çılpaq keçib sümüklü barmaqlarıyla.
  
  
  "Daxil ol", - eşitdim onun onun tutqun səsi.
  
  
  "Siz hazır?"
  
  
  Cavab yox idi.
  
  
  Onun, qapını açdı və içəri girdi.
  
  
  Qapını mənə görə bağlanıb, və mən heyrətlə dönüb aşkar Хуану kresloda əksinə məni. O, tamamilə çılpaq onun ağzını idi обвязан платком isə əlləri bağlı idi arxasında və bağlıyıq стулу. Ee ayaqları bağlı idi ножкам kafedrasının. O baxırdı mənə lal şahidlər умоляющими gözləri.
  
  
  Onun əlini üçün qapı yaxud.
  
  
  "Yox, yox, Ləqəb!" - yumşaq səs dedi.
  
  
  Pərdələr windows замерцали və onlara görə çıxıb Tina Berqson, əlində tutaraq gun. Bu elə böyük - üçün nax. Bu Kişi Webley Mark IV. O geyimli лыжную paltar - bir eyni olan o idi ətəyində. O yaş və soyuq, lakin başqa tamamilə özünə. Ee gözləri yanırdı ehtiras безумства.
  
  
  "Salam, Nick", - deyə o, şən gülüş.
  
  
  "Tina", - dedim.
  
  
  "Bəli. Onun həlak olub лавине ki, sən yönəlib".
  
  
  "Aydındır".
  
  
  Onun çevrildi və bir daha baxdı, çılpaq bədən Хуаны. Məhz o zaman onu gördüm yanıqlar siqaret ee çılpaq sinə. Onun diksindi. Bu Тине Berqson idi садомазохистские meylləri ola bilər, lesbian meylləri səbəb olan нимфомании.
  
  
  "Sən xəstəsən, Tina, - sakitcə dedim. "Nə yaxşı ki, vurmaq ağrı kimi insanlara Xuan?"
  
  
  Tina partladı. "Rico idi varlı çalışır zənciri qırmaq narkotik! Var idi ən yaxşı dünyada sxem mənfəətin və o, otel həm qurtarmaq üçün!"
  
  
  "Lakin bu üsul öldürdü ego qızı".
  
  
  Tina усмехнулась. "Bu qızı oldu шлюхой, bütün qadınlar kimi, hər bir kişi oxuyub o глупом kollec ki, o, getdi".
  
  
  "Yalnız sənin xəyal, Tina", - dedim. "Sənə lazım psixiatr".
  
  
  O, запрокинула başını və gülümsədi. "Sən пуританин, Nick! Sən bunu bilirsən? Пуританин!"
  
  
  Onun haqqında fikir çiyinüstü geyimi кобуре, висящей vəziyyətləri çarpayı mənim otaq və проклинал özünü görə idi ki, səfeh, axmaq edirik. Onun olmadan heç yerə getmək olmaz. Hər görə, səfeh сентиментальной
  
  
  
  
  
  Cür tərcümə
  
  
  Mətn Tərcümə
  
  
  Mənbə mətni
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Nəticələr tərcümə
  
  
  Maraq Хуане Ривере подвергнул onun ölüm.
  
  
  "Mənə микрофильм, Nick", - dedi Tina, отходя təcrübəsi занавесок, burada o məni gözləyirdi. "Mən gördüm səni Riko. Siz almaq lazımdır. Ver ego mən, ya o, səni öldürəcəyəm".
  
  
  "Xeyr işlər, Tina, - dedim. "Əgər onun verirəm film, sən убьешь bizi iki və уйдешь".
  
  
  "Yox", - dedi Tina, onun gözləri parıldayırdı. "Məni narahat etmir ki, siz bu сукой edirik. Siz getmək və olsa geri Ştatları, mənim üçün fərqi yoxdur. Mən, sadəcə, lazım микрофильм, mən də sizi gidelim".
  
  
  Onun başını yellədi. "Bizə ki, ekli, cocu bala".
  
  
  Ee gözləri parlaq idi və mavi kimi buzlu buz. Onun haqqında fikir skandinaviya фьордах və buz mantar. Və onun fikir barədə bu gözəl bədən altında ski paltar.
  
  
  Tina göstərdi Хуану ağır britaniya "Вебли". Onun baxırdı nax ilə demək olar ki, тошнотворным очарованием. Göz Хуаны qorxa-qorxa şərikli. Onu gördüm, o titrəyir. Üzrə ee yanaqlar потекли göz yaşları.
  
  
  "Sən canavar", - sakitcə dedim. "Sən məni eşidirsən, Tina? Sən bilərdi məni almaq üçün özünü deyil, əzab Хуану. Sən nə üçün qeyri-insani varlıq?"
  
  
  Tina çiyinlərini çəkdi. "Mən öldürəcəyəm onun hesabına manatdan üç, əgər sən gətirmir mənə bu filmlər, Nick".
  
  
  "Mən heç bir film", - tez dedim. Gözlənilmədən mənim çıxdı planı. Onun oteli, o düşündü ki, mən çox протестую.
  
  
  Onun gözləri сузились. "Mən gördüm səni Riko. Sən olmalıdır, ondan alınan film. Emu lazım idi, bir görüş səninlə tək. Səsvermə və bütün. Və o ego var. O, olmalıdır, verdi öz ego sənə. Odin, Nick".
  
  
  Onun tərlədim. "Tina, qulaq as mənə! O getdi микрофильм poçt. O getdi ego Vaşinqtonda".
  
  
  "Rico deyil шталь olardı etibar poçt!" фыркнула Tina. "Mən bilirəm ego bu daha yaxşı. Gəlib yaxşı, Nik. İki".
  
  
  "Tina, bu həqiqətdir!" Onun impulsiv yönəldi ona. "İndi isə yalançı tapança və вытащи Хуану stulun ətrafında!"
  
  
  Tina mənə çevirdi. Az ağır tapança yönəldilmişdir mənə sinə. "Bu Webley.455 Nick", - sərt-sərt dedi, скривившись. "O, eyni güclü kimi Colt Frontier. Heç заставляй məni qırmaq səni ədəd. Belə qısa məsafədə sənin sinə və ürək qalmayacaq bir şey. Oldum olardı vasitəsilə sənin şeyi tapmaq üçün bir filmdir. Və mən çox istəyirəm ki, sənin çox möhkəm, bədən məhv etmək üçün ego. Ver ego mənə, Nik. Film! "
  
  
  Xuan ağlayırdı.
  
  
  Onun bir az пошевелился.
  
  
  "Yoxdur!" - qız qışqırdı Tina, sonra göstərmiş bir gun başlıq Хуаны azdır, cəmi bir neçə düym onun saç. "Mənə bu film, Nik. Ya o, öləcək!"
  
  
  Onun baxırdı həm də ümidsizlik.
  
  
  "Mən dedi bir, iki, Nick! İndi səs son anda..." O, köks ötürdü.
  
  
  "Dayan!" Onun ağladı. "Bu, başqa bir otaqda!"
  
  
  "Mən buna inanmıram", - dedi Tina yüngül grin. "Yoxdur. Sən несешь bu deyil. Belə qiymətli şeydir".
  
  
  Mənim üz aşağı düşmüşdü. "Sən necə belə əmin ola bilərsən?"
  
  
  O gülümsədi. "Mən bilirəm! Səsvermə və bütün. Onun bilirəm!" O, двинулась mənə. "Ver mənə!"
  
  
  Onun полез dəqiqədə öz махрового müəllifi. "Tina..."
  
  
  "Yavaş!"
  
  
  O, ağır qaldırdı ağız və нацелила mənə boyun.
  
  
  Onun çəkildi. "Bu - mənim cibində".
  
  
  O baxırdı mənə, onun gözləri idi ehtiyacı, onun ağıl işləyib tez.
  
  
  "Onda bunu öz xələt və onu mənə ver. Yavaş-yavaş".
  
  
  Onun başladı kəmər, zorla düşünür. Film cibində, əlbəttə ki, yox idi. Hələ...
  
  
  "Off!" - огрызнулась o.
  
  
  O, çox uzaq qamarlamaq üçün onun mantiya kimi, o, əvvəlcə ümid edirdim. Onun скинул ego ilə çiyin və çıxardım ilə bədən. Onun var idi, çılpaq və etibarsız. Əgər yalnız o idi, yaxından, onun olardı стряхнул xələt, parçaladı Уэбли üzrə ee əlləri və ...
  
  
  "Əsanı bu yataq!"
  
  
  Onun dərindən ah çəkdi.
  
  
  O, двинулась üçün ona приставив gun mənim sinə və ürək. Onun sol əli o порылась bir cibinizdə. Boşdur. Sonra isə başqa. Boşdur.
  
  
  "Yalançı!", o, qışqırdı. "Harada? Harada?"
  
  
  Onu gördüm, kimi onun gözləri yanırdı mavi alov zaman o baxırdı mənə, бегая baxışları yuxarı və aşağı mənim bədən və mənim feet. Onun yüngül пошевелил ayaq, вздрагивая və çalışırıq vermək hey görmək yapışqan lenti kəsdi, o yerdə o keçirilirdi ilə atmaqla tərəfdən mənim ankle.
  
  
  Onun istər-istəməz tərcümə baxış, sağ ayaq. O dedi, necə getdi mənim fikrimcə, onun gözləri сузились bu dalğınlıq. O baxdı, daha diqqətlə mənim ayaq, sonra mənim ayaq və o, gördü ki, kiçik bir parça yapışqan lent, keçən ilə atmaqla tərəfdən mənim ankle.
  
  
  "Вотум o!" - огрызнулась o. "Əlavə ankle geyilən! Gətir, Nik. Gətir də..."
  
  
  "Tina, sənə and içirəm!"
  
  
  "Siz istəyirsiniz ki, onu öldürüblər sizi çəkdi və bu film ilə özünü?"
  
  
  Onu bilirdi ki, o, bunu edəcək.
  
  
  Hiss çılpaq və həssas, onun tərəf əyildi, əlini üçün sağ ankle. Zaman onun, yaxud teatra gedəndə geyinirdim ego, изолента idi zəifləmiş görə nəm duş altında, və onun dərhal ayaqlarını шпильку.
  
  
  "Tez!" O, məni çəkib apardı, əyilib əbədi mənimlə, sol əlini uzadıb, onu məndə.
  
  
  Onun çıxardı стилет və yaxınlaşıb onun sol əlini uzadaraq, sanki qızcığazın микрофильм. Onun gözləri метнулись mənim sıxılmış yumruq və o рефлекторное çatdı.
  
  
  Onu itələdi onun yumruq. O, imkan verdi ki, barmaqlarını toxunmaq ego. Onu tutdu ee görə bilək. İlə
  
  
  
  
  
  
  Cür tərcümə
  
  
  Mətn Tərcümə
  
  
  Mənbə mətni
  
  
  1507 / 5000
  
  
  Nəticələr tərcümə
  
  
  Bir anda onu görüb sağ əlini ee bədən və воткнул стилет hey, boyun ödənişlərin düz altında saxlanılır.
  
  
  O, булькающим yuh выстрелила olan "Уэбли".
  
  
  Таращить göz пробила divar otelin пробившись başqa səmtə.
  
  
  Döş yanırdı yanğın взрывающегося barıt.
  
  
  Onun geri çəkildi.
  
  
  O düşüb və a complete qan fontan vurdu ətrafında ee bədən золотистую azaldır.
  
  
  Hansı tullantıları.
  
  
  Nə istəyirlər tullantıları.
  
  
  Diksinib, onu ayağa qaldırdı onun orqan və irəvanı yataq.
  
  
  Bir dəfə o, gözlərini açdı.
  
  
  "Nick", - pıçıldadı və şən gülümsədi. "Mən heç vaxt доживу manatdan yetmiş yeddi, elə deyilmi?"
  
  
  "Seçdi səhv peşə", - dedim.
  
  
  O, обмякла.
  
  
  Onun məktubla müraciət edib Хуане çalışaraq, onu təsəlli, отвязав onun təcrübəsi kafedrasının, sonra isə потащил üçün gizli olduğu o paltarı geyindi. Sonra mən onun otağına getdi və fəth öz.
  
  
  Mən geri getdi. Onun saxlanılır öz Rolleiflex indi выглядя məhz belə ki, onu necə idi baxmaq mənim örtüyü. Əziz köhnə Şahin.
  
  
  Ən delle, o, xoşbəxt idi geyinmək. Zaman sən geyimli, həmişə haqqında danışmaq daha asandır gündəlik şeylər.
  
  
  "Harada ki, bu микрофильм?" - məndən soruşdu Juan.
  
  
  Onun qaldırdı Rolleiflex. "Burada", - dedim. "Yaxşı operator həmişə daşıyır, öz film фотоаппарате".
  
  
  O, mənə göstərdi dili.
  
  
  Onun заснял bu film. Nəhayət, o biri idi ətrafında ən yaxşı fotoqraflar Orta Qərb, elə deyilmi? Və Хуане lazım deyil ki, bilmək idi məndən şalvarının cibində yatır микрофильм kimi, bir qutu siqaret və ya anahtarlık, elə deyilmi?
  
  
  
  
  
  
  Sui-Qəsd Baş Ölüm
  
  
  
  
  Sui-Qəsd Baş Ölüm
  
  
  Proloq
  
  
  Ada Мумура idi oxşar kiçik yaşıl gem tünd-mavi ki, cənubi Sakit okean. Tucked küncündə arxipelaqı Туамоту, Мумура idi, bir neçə ilə полинезийских adaları, heç bir təsirinə məruz qalmış missionerləri və sivilizasiyanın. Xalq Мумуран hələ də qalırdı, azad sözün tam mənasında. Heç kim, yaxud teatra gedəndə geyinirdim, onların ayaq sıx ayaqqabı və прикрывал gözəl qəhvəyi sinə öz qadınlar. Bütün ih təxminən beş yüz nəfərə, onlar şübhəli haqqında hər nə isə, olan olub ih ada, çünki onlar bilirdilər başqa bir şey.
  
  
  Demək olar ki, bütün əhali indi gözləyirdi qızıl çimərlik zaman моторный qayıq ilə yarmaq пологие буруны k ih beregu. Burun hissəsində bu xarici gəmi dayanıb, Bankomatlar, yüksək və birbaşa deyil, боявшийся sürətli gəmi və ya uğultu kimi motor və əsası вождю.
  
  
  Zaman dayandı qayıq bir neçə yard sahildən, men qaçdı öz rəisinə, qadınlar isə qalıb sahilində, возбужденно gülə-gülə öz aralarında və aklımda, uşaqlar mane olunmasın.
  
  
  Sonra qayıq ətrafında, Atm aldı ekipaj üzvlərinin böyük çamadan içəri girdi suya, yüksək qaldırıb onun üçün o, qalsın quru. Qayıq və nərilti ilə ожила içərilərinə qaçdı geri ağ yat məşğul olan asan мчалась yarım mil.
  
  
  Atm itaətkar halda qızla üzrə çimərlik, qürurla daşıyan qarşısına çamadan. O qoymuşdur ego daş olan ego əcdadları kimi istifadə qurbanlıq qurbangah, lakin indi o, шталь sözügedən.
  
  
  Ətrafında dolu мумуранцы. Musiqi ritm ih dili ross həyəcan.
  
  
  Atm əlini qaldırdı səsləyirdi sükutla və dərhal yeganə bir səs eşitmək mümkün idi, ah axşam breeze-də ладонях. Седовласый qəbilə başçısı yumşaq gülümsədi öz insanlara və əyilib üçün açın qıfılları çamadan kimi emu göstərdi ki, ağ insanlar böyük bir qayıq.
  
  
  O, aparıb tərəfdən глянцевому коричневому material çamadan. O, heç vaxt yazılarımda bu kimi bir şey, və Atm təəccüblə ласкал bu. Sonra görəndə ki, səbirsizlik, öz xalqı, o схватился üçün qapağını iki tərəfdən və onu qaldırdı.
  
  
  O, edib xəzinələri bir imkan insanlara zövq gündən onların ətrafında. Parça parça, olduqca çevik və çayın mənzərəsi, oradakı gəmilərin rəngli şəhərin, heç kimi bizə bir gül Polineziyası. Boyunbağı, нанизанные изумительными daş əks etdirən günəş, müqəddəs və превращали ego göy qurşağı. Kiçik uzunsov paketləri ilə обернутыми kağız zolaqlar idi ki, şirin dadı. Atm etmek bir ağız başladı çeynəmək nümayiş etdirmək üçün nə emu göstərdi ki, ağ insanlar. O payladım qalan əşyalar etmişdim ki, gördüm ki, yaxşı достало mümkün qədər uşaqlar. Möcüzələr davam gələ ətrafında çamadan. Edilmişdir ki, hər şeyi подпрыгивали ki, əşyaları parıldayırdı, hər şeyi nəşr səslər. Hər yeni xəzinə doğururdu dəstə-dəstə şən giley göstərəcək.
  
  
  Bu gün yəqin ki, yadda qalacaq azn Мумуре.
  
  
  Təyyarə, yaxta, indi artıq отходящей təcrübəsi Мумуры, iki kişi yanında dayanmışdılar перил seyr da durbin görə удаляющимся adası. Bir çox ağır idi, kimi ayı ilə клубком qara saç, ki lazım idi yumaq. Digər yuxarıda idi və arıq kimi knut ilə freydin gümüşü saçlı, зачесанными əvvəl yüksək dolğun və alnından. Baxmayaraq ki, kişi idi, mülki geyimli, bu ih şəkildə keçirilməsi idi ki, hərbi. Arxada daha yüksək insan oturub böyük alman çoban və мускулистый qara доберман baxaraq dünya nifrətlə.
  
  
  Fedor Городин, daha ağır bildirib. "Niyə biz deyil, özləri ilə bu, Anton? İndiyədək biz gərək kifayət qədər uzaq ada. Ego səsi idi kəskin рычанием ki, увеличивало ego oxşarlıqlar ayı.
  
  
  Седовласый Anton Жизов aşağı bal və yavaş-yavaş başını tərpətdi. Ego kiçik, qara gözləri var idi, gizli və dərin глазницами altında düz qara qaşlar. "Bəli, mən hesab edirəm ki, vaxt gəlib çatdı".
  
  
  Жизов çevrildi üçüncü kişiyə, bir narahatlıqla расхаживал üzrə göyərtə onların arxasında. "Hə, nə deyirsən, Варнов? Siz hazırsınızmı?"
  
  
  Варнов idi худощавым kişi ilə dar сутулыми çiyinlərini görə onların o görünürdü, hətta az-çox o, ən delle. Var idi solğun dəri qeyri-sağlam şəxs olan nadir müalicəvi küçəyə çıxır.
  
  
  "Bəli, Bəli, onun hazırıq", - oğlan dedi Варнов. "Mən hazıram, son iyirmi dəqiqə".
  
  
  "Həddindən artıq tələsiklik başa gələ bilər, çox bahalı, - yumşaq dedi Жизов. İndi batan günəşin şüaları o, baxmaq olduqca gözəldir ". O çevrildi gənc riyaziyyat üzrə formasında dənizçi. "Boris de kapitan üçün o, saxlanılır, bizə, onu şəkil çəkdirmək istəyirəm".
  
  
  Gənc насторожился. "Bəli, ser." O, başladı hərəkət мостику, amma tərəddüd. "Ser?"
  
  
  "Nədir, Boris?" - səbirsizliklə soruşdu Жизов.
  
  
  "İnsanlar adada. Vaxt yoxdur, əgər onlar evakuasiya? "
  
  
  "İnsanlar? Nəzərdə tutursunuz, bu коричневокожих vəhşilər?
  
  
  "D-bəli, ser. Onlar görünürdü tamamilə безобидными.
  
  
  Городин kəskin atdı altında перил, əzələ ego böyük çiyin сжались. "Sən nədən хныкаешь, oğlan? Sizə verilib əmr! "
  
  
  Жизов qaldırdı наманикюренную əlini. "Boris gəncdir, Fyodr. O, notları özündə saxlayır гуманнизма,
  
  
  
  
  ki, həmişə pis deyil ".
  
  
  O çevrildi gənc моряку. "Əgər biz istəyirik ki, məqsədlərimizə çatmaq, Boris lazımdır bağış bəzi həyatını. Bildiyiniz kimi, sağ olun dəyişikliklərə ki, biz becərilməsi üçün şərait, bütün dünya xalqlarının olacaq xeyli təkmilləşdirilmiş, ona görə də bu sadə qədim insanlar kömək edib, öz həyat bəşəriyyətin rifahı. Başa düşürsən, mənim balam?
  
  
  "Bəli, ser", - Boris cavab verdi, baxmayaraq ki, ego gözü hələ gizlədilibdir sual. O, irəli getdi üçün мостику.
  
  
  "Bilmirəm, niyə siz buna çalışırıq, nəyisə izah etmək, - прорычал Городин. "Əmrini yerinə yetirmək lazımdır, dərhal. Çünki bizim səninlə tədris "
  
  
  "Biz etiraf etməliyik ki, zaman dəyişir", - dedi Жизов. "Zaman biz hakimiyyətdə bizə lazım olacaq, belə parlaq, gənc insanlar kimi, Boris. Olardı ağılsız şey dəf qat ego indi ".
  
  
  Addım mühərrikləri dəyişdi və yat притормозила. Yanında kiçik bir makas balansında olan metabolik iki it зарычали, möhkəm bədənli ilə ayağı görə davamlı dəstəkləyir. Жизов köpek aldı mövzu ih ikiqat turkish, перевязанный loop vasitəsilə handhold və хлестнул hər iki itlər tərəfindən морде. Onlar прижались üçün переборке kabin, qara dodaqlar оторвались güclü ağ dişlərin беззвучном рычании.
  
  
  "Mən bilmirəm, niyə bu it deyil, gəlir sizə, siz də onlarla müraciət edirsiniz", - deyə Городин.
  
  
  Жизов qısaca лающе güldü. "Qorxu - yeganə, başa düşürlər ki, bu heyvanlar. Onlar həlak olardı mənim üçün komanda, çünki bilirdilər ki, var qüvvələri öldürmək ih. Sənə dəyər haqqında daha çox öyrənmək psixologiya, Fyodr. Belə gənc insan kimi, Boris, lazımdır səbr. Bu милыми дьяволами çalışır, yalnız qəddarlıq ". O, yenə də uzatdı dəri шнурок üzrə мордам itlər. Onlar nəşr bizim səs.
  
  
  "Əgər siz tamamlayın ilə oynamaq, onların ev heyvanları, - dedi Варнов güclü sarcasm, - mən nümayişini davam etdirəcəyəm".
  
  
  "Bütün mənalarda. Görək, hər şey varmı ki, vaxt və pul qoymuşuq sizi dividendlər gətirəcəkdir ".
  
  
  Варнов etmek əlini dəqiqə çəkdi qara dəri günəş eynəkləri. Onlara etdi nazik metal silindr uzunluğu altı düym, itilənmiş bir sonunda. "Bu elektron qələm, - deyə o, bildirdi. "Bu ona управляю спусковым mexanizmi, qarışıq bir sıra parametrləri ki, bilirəm, yalnız mən"
  
  
  "Lazımdırmı bizə, bütün bu söhbətlər?" - şikayət edib Городин. "Gəl, baxaq görək, nə olur".
  
  
  "Потерпи, Fyodor, - dedi Жизов. "Bu, vacib məqamdır mister Варнова. Biz imkan var idi, zövq, onlara tam. Nəhayət, əgər ego layihə dözə bilməz uğursuz, nə qalacaq, onun həyatının ən xoşagəlməz". "O, dözmək olmaz uğursuz - tez dedi Варнов. "Yadda saxlamaq lazımdır ki, bu, bir ətrafında mənim az dağıdıcı cihazlar. Lakin, bunun üçün kifayət qədər çox olması ada ölçüsü Мумура ". Əlində tutaraq elektron qələm, o, onun köynək açmaq başladı. "Gözəlliyi ondadır ki, hətta səlahiyyətli gömrük müfəttişləri heç vaxt tapdı bomba bu чемодане, çünki orada bomba yoxdur".
  
  
  - Biz hamımız bunu bilirik, - səbirsiz dilləndi müdaxilə Городин. Варнов davam etdi, sanki ego heç отвлекал. "Media безделушек heç bir bomba, çünki özü çamadan - bu bomba. Yumşaq, üzüyumşaq, поддающийся emal hər hansı formada, son davamı prinsipi plastik partlayıcı - nüvə расщепляющийся plastik. Детонирующее cihaz kiçik yerinə metal защелке. A səs və çarxı mexanizmi ". İndi onun döş çılpaq idi, Варнов вонзился barmaq uclarında ki, sanki idi зажившим şaquli шрамом sol tərəfində sinə.
  
  
  Böyük Fyodor Городин diksindi və üz çevirdi. "Oh, mənim üçün narahat olduğunuzu kimi baxın bu edir", - qısaca güldü Варнов. "Siz olmadan təəssüf müşahidə kimi bir neçə yüz nəfər ölür məsafədə. Və hələ siz dözə bilməz baxmaq kişi, открывающего flap öz dəri ". Əl-ələ verib görə kənarında çapıq barmaq uclarında, o, ehtiyatla çəkdi çölə. İlə всасывающим səs əti zonası əldən getdi onun sinə, обнажив onun eni olan idi dəyirmi metal predmeti olan gümüş dollar. Yüz kiçik kontakt nöqtələrindən ölçüsü deyil, daha çox булавочной baş örtüklər bəzədilirdi ego.
  
  
  Варнов yüngülcə toxunub qələm stylus kənarında disk. "Əsas giriş, onun zəng ego mənim Üçün əsas sərvət və köçürülüb, sizin üçün əsas olan bu hakimiyyət".
  
  
  "Və hər kəs üçün lazımdır, bizim yol, - deyə Жизов, - əsas unudulub". "Tamamilə əslində, - dedi Варнов. O, başladı toxunmaq ucu iynə bir neçə bal спусковом disk. "Lazım deyil, yadda qaydası əlaqə", - deyə o bildirib Жизову. "O, avtomatik olaraq dəyişir, daha sonra hər başa siqnal. Kişiyə lazımdır прикрыться ".
  
  
  Жизов gözəl emu gülümsədi. "Mən heyran qayğı, sizin özünümüdafiə. Çox xoş idi qoşulmaq üçün parol кардиостимулятору ".
  
  
  "Bəli, onun belə düşündüm", - razılaşdı Варнов. "Əgər hər hansı bir səbəbdən mənim qat dollar itirir mübarizə, əsas giriş proqramlaşdırılmış belə ki, siqnal qatarında mövcud olan bütün nüvə plastik tam adı. Kimi tezliklə biz başlamaq biznes və hər cür şərait bizim sazişlər icra olunacaq, bu, əlbəttə ki, отключу parol öz сердцебиения ".
  
  
  "Əlbəttə"
  
  
  
  
  
  - dedi Жизов.
  
  
  Варнов başa manipulyasiya ilə qələm stylus və разгладил edilmiş flap. "Var. Bu işlər görülüb."
  
  
  Üç kişi уставились ada üfüqdə. Городин yavaş-yavaş çevirdi massiv başını.
  
  
  "Heç nə baş verməyib, Варноу, - dedi, - sənin bomba işləmir".
  
  
  "Yalnız sən watch", - deyə emu Варнов. "Arasında yeridilməsi əsas giriş və çıxış yazır, bu başçı deyil var avtomatik gecikmə otuz saniyə. Mənə verəcək zamanda, əgər nə vaxtsa lazım olsa, siqnal aradan qaldırılması.
  
  
  "Müdrik tədbir var". Жизов təsdiq edib. "Amma bu dəfə belə möhlət lazım deyil".
  
  
  Варнов kimi seyr saniyə arrow başa çatıb yarım azn dial ərzində ego saatlarının. O, ucadan отсчитал son saniyə. "Beş, dörd, üç, iki, bir-bir".
  
  
  Əvvəlcə bu idi ki, ikinci günəş doğan kimi və başqa axşamtərəfi. Ego sarı-narıncı yanğın top böyüyən kimi böyük ani xərçəng, hələ ki, qara tüstü və ağ buxar gizli ada Мумура. Ударная aktiv istirahət bu dəmdə görə, & nb üçün, yat ki, görmək olardı, necə десятифутовый бурун, уносящийся üz yerləri fəlakət. Aktiv istirahət vurdu, poop, захлестнув gəmi və ego sərnişin. Eyni zamanda, səs hit ih. Uzun грохочущий uğultu, belə грому, güclənib, min dəfə.
  
  
  Anton Жизов çevrildi yoldaşları ilə тонкогубой təntənəli təbəssümlə. "Düşünürəm ki, biz gördük ki, kifayət qədər. Gedək içəri вытеремся, hələ ki, onun komanda kapitan avtomobili hərəkətə gətirmək.
  
  
  İki it съежились yıxılaraq abdominal göyərtə ih gözləri genişləndi təcrübəsi dəhşət zaman yanğın top, indi solğun-qırmızı, qalxdı göyə qara, adətən колонне. Жизов дернул turkish istifadə edərək, möhkəm застегнув удушающие ошейники və yarım потащил heyvan öz arxasınca gedərkən üçün kabin.
  
  
  Uzaqdan yat klub sütun tüstü görünürdü azğın gözəlliyi. Adada Мумура, indi почерневшем və засохшем, yox idi, daha çox gözəllik. Yalnız külək втянул boşluğu doldurmaq üçün, harada кипящее alov поглотило oksigen. Başqa idi sükut. Və ölüm.
  
  
  Odin
  
  
  Nüvə partlayışı başladı təsir azn mənim həyatımda iki bazar günləri daha sonra odlu ölüm Мумуры və onun insanlar. Bu, baş verib, ən intim məqam var.
  
  
  Onun adı Иоланда. Mən nax idi birbaşa иссиня-qara saçları ipək kimi dəri. Onun qarşıladı ee əvvəllər axşam kiçik bir klubda flamenko yaxınlığında Бродвея. O, rəqs edirdi, orada обтягивающем qırmızı бархатном paltar подчеркивало onun gözəl sinə və incə belini və genişlənirdi ətrafında uzun ayaq rəqqasələr. O, sonra da atdı mənə uzun doğuran fikrimcə, zaman dayandı, onun qarşısında rəqs mənim masa. Bu idi ki, dəvətə və zəng. Bu idi baxışda olan verirdi штопора ki, mən bilmədim ignore.
  
  
  İndi o растянулась mənim yataq var, nax idi, yalnız məğrur təbəssüm. Bu otel üçün onu heyran onun çılpaq bədən, mən ee deyil səbəbdən ümidləri doğrultmadı.
  
  
  "Gəl, Nik, - dedi, - избавься təcrübəsi geyim, indi gəl mənimlə".
  
  
  Onun çəkdi köynək, gülümsədi etdi ki, daha bir qurtum öz Rémi-Martin.
  
  
  Иоланда пробежалась gözləri mənim çılpaq sinə və mənim bədən. "Gəl, - hakim dedi, - mən istəyirəm ki, səni indi".
  
  
  Onun bir az genişləndirib ухмылку. "Məzəli şey оборудова mənə. Onun pis реагирую azn sifarişlər öz yataq otağı. Biz belə razılığa kim haqqında burada baş ".
  
  
  O, kəndin zibil, ispan göz abidəsi işıldayırdı, карминные dodaqları aralandı üçün bir şey demək. Onun tez yaxınlaşdı, yataq və həlli elmi-tədqiqat vəzifələri ee etirazını öz ağzı. Əvvəlcə o, напряглась rushed və mənim çılpaq çiyinləri, sanki otelin оттолкнуть məni. Onun slid əlləri ilə onun məxməri işarə tərəflər, размяя податливую əti yerdə başlayırdı выпуклость onun sinə.
  
  
  O, ахнула rəhbərliyim altında ağzı və onun dili метнулся irəli ilk etibarsız, sonra böyük səbirsizliklə. Onun əlləri köçürülüb mənim geri və mən hiss etdim bite onun dırnaq zaman onun barmaqlarını скользили mənim bədən. Ee sorğu əlləri çəpinə üçün kəmər mənim şalvar, axtarır, axtarır.
  
  
  Birdən o, оторвала öz ağız mənim. O, ağır nəfəs və onun dəri hərarətli румянцем istəyir. O tapmışdır пряжку mənim kəmərinin və расстегнула yüngül onun titrək əlləri ilə. Onun ayağa qalxdı və başa işlər nah qayıdan yalan çılpaq onun yanında. Onu öpdü onun açıq ağız, ekipajın dili vasitəsilə onun iti dişləri. O, onun ego dodaqları və посасывала sürüşmə ilə öz ağzı geri və irəli məncə dili чувственном vəd gələcək sevindirdi.
  
  
  Onu ehtiyatla отстранилась, поцеловав onun dairəvi çənəsi, sonra двинулась üçün çökəkliyində ee boğaz. Иоланда kəskin saxlayıb nəfəs zaman mənim dil slid tərəfindən olsaydı arasında onun грудями.
  
  
  Onun qaldırıb üzünü onun üzərində və o, barmaqlarımı öz döş öz uzun barmaqları, təklif ih mənə. Nipples dayanmış, şaquli, nəm, розами fonunda tünd-qəhvəyi ореолов. Zaman onun aşağı əyildi almaq üçün подношение görə, balaca otağın yanında mənim lounge ki, onun kimi istifadə kabineti, qapının yaxın cığıltı.
  
  
  Haqqında", Ləqəb, xahiş edirik, dayandırmaq yoxdur", - выдохнула Иоланда zaman onun заколебалась.
  
  
  "Əzizim, - dedim, - yalnız bir şey var ki, dünyada məşğul məcbur edə bilər məni tərk səni bir dəfə.
  
  
  
  
  
  Кляни bu, və o ki, səs eşidirsən və var.
  
  
  Onun спустил ayaqları ilə yataq və itaətkar halda qızla üzrə yataq otağı öz kabinetinə. Masa qırmızı telefon aparatı saxlanılır öz şiddətli bir problem. Məndən başqa, yalnız bir insan idi, bu telefon nömrəsi - David Xok direktoru rəisi operativ şöbəsinin AX, Xüsusi kəşfiyyat idarəsi ABŞ. Elektron скремблирующий siqnalı vermədi, heç kəsə qoşulmaq xətti. Onun dəstəyi götürüb gəldi, bu mouthpiece, bunun da nəticəsində mənim səsi otaqda idi неслышен.
  
  
  "Sizdə istedad seçmək üçün ən əlverişsiz zaman zəng etmək üçün", - dedim.
  
  
  Səs Хоука cavab verdi tanış quru səslənən Yeni İngiltərə. "Lady gözləməli olacaq, Ləqəb, хема ki, o, bizə idi. Bu təcili ".
  
  
  "Mən belə düşündüm", - dedim, məhəl ego dəqiq ehtimal ki, daha ona məşğul idi.
  
  
  "Sakit okeanda baş vermiş nüvə partlayışı. Kiçik ada adlı Мумура qrup Туамоту ".
  
  
  "Siz nəyi nəzərdə tutursunuz ki, kimsə yenidən başladı test?" Onun soruşdu.
  
  
  "Bu, sınaq idi. Ada dağıtmış ilə birlikdə bir neçə yüz полинезийцев ki, orada yaşasınlar ".
  
  
  "Necə uzun oldu?"
  
  
  "İki bazar günləri."
  
  
  "Mən bu barədə bir şey eşitməmişəm"
  
  
  "Mən bilirəm. Fəaliyyət tam aradan cari rübdə. Bunu əlbəttə ki, bilir, bütün böyük ölkələr. Biz bütün sistemləri, radiasiya aşkar ki, imkan kimə yeri nüvə partlayışı, dünyanın hər yerində. Amma bizə bir ətrafında malik olan ölkələrin nüvə potensialı olmayan sayılır ki, bu barədə bir şey bilir ".
  
  
  "Kimsə yalan danışır?"
  
  
  "Çətindir demək, yəqin ki,, lakin mən belə düşünmürəm. Bu gün səhər-səhər bizim hökumət götürsün tələb fidyə insanlar iddia edirdilər ki, partlayıb Мумуру ".
  
  
  "Siz nəyi nəzərdə tutursunuz ki, onlar xahiş edirlər ki, pul?"
  
  
  "Daha çox. Odur ki, onlar xahiş edirlər ki, bərabərdir безоговорочной təslim bütün ABŞ silahlı qüvvələrinin verilməsi bizim hökumətin ih əlləri ".
  
  
  "Ola bilərmi ki, mesaj çıxış чудака?"
  
  
  "Biz əmin idik ki, bu əsli. Var faktları haqqında qatarında Мумуры, ola bilər ki, bilmək yalnız günahkarlar ".
  
  
  "Onlar mütləq xahiş yüksək qiymət. Ki, əgər biz ondan imtina etsək? "
  
  
  "Məlumatına görə, bu ən böyük şəhər olacaq partladılmış, kimi Мумура. Nyu-York birinci olacaq, bundan sonra isə bir şəhərlərimizin ətrafında olacaq çökəcək, hər iki bazar günləri, hələ ki, biz heç сдадимся qarşısında ih tələblərinə və ya heç bir şey qalmayacaq ". "Bəs onun вписываюсь?"
  
  
  "Prezident istəyir ki, bütün səyləri göstərməyə üçün bunu, lakin biz imkan verə bilmərik ki, özünüzü yaxşı görünən əməliyyatı. Var tam dəstək Birləşmiş kəşfiyyat komitəsinin, amma özü işlər düşür AX. Bəs sən kişi, Nik.
  
  
  "Siz istəyirsiniz ki, onun Vaşinqtonda olub?"
  
  
  "Tezliklə sən bilərsən bunu?"
  
  
  İlk dəfə onu gördüm ki, Иоланда durur qapıda mənə baxır. O, hələ də çılpaq idi. Bir əl упиралась bu qapı jamb isə onun uzun ayaqları vardı qədər ayrı. Onun ispan gözü загорелось arzusu.
  
  
  Onun dediyi telefonu: "Mən dərhal çıxmalıdır, əgər onun sənə понадоблюсь, məgər ki, sabah səhər?"
  
  
  Ah Хоука aydın səsləndi üzrə проволоке. - Hər halda, onun güman edirəm ki, biz heç nə edə bilmərik, bu gün axşam. Davam əyləndirmək sizin xanım, amma çalışın ki, ehtiyat qüvvələrin bir az. Onun istəyirəm ki, sən burada idi və səhər ilk işi насторожился. Burada bir amili də var, vaxt və səhər brifinq həlledici olacaqdır.
  
  
  "Mən orada olacaq", - dedim və dəstəyi asdı.
  
  
  Göz Иоланды скользили mənim bədən задерживаясь, onlar üzərinə mərkəzinə, onun marağının.
  
  
  "Allaha şükür, - dedi. "Bir an mənə elə gəldi ki, mən itirib sizin diqqətinizi".
  
  
  "Biz vahid bir şansdır", - inandırdı onu et seq aktları. Onun sürətlə irəli getdi və onu götürüb öz əlləri. Bu, böyük idi qız - широкоплечая və hündür, geniş, bərk budları və o, heç bir istifadə üçün kişi qaldırmışam onun havaya. Onun, irəvanı, onun yataq otağına və уложил azn vərəqələri.
  
  
  "Ah, Nik, - выдохнула o edin, deyil, tək qoyma məni yenə belə vəziyyətdə".
  
  
  "Bu gün gecə, - deyə onu hey. Sonra onu irəli əyildi və davam fəaliyyət olduğu yerdən biz dayandırılıb.
  
  
  İkinci fəsil
  
  
  Zaman onun çıxdı vasitəsilə 747-onun beynəlxalq hava limanında Даллеса, məni qarşıladı səssiz gənc adam затащил məni gözləyən möhtərəm küre imperator mənə sükunət. O, səliqəli маневрировал, səhər trafik və nəhayət, dayandı qarşısında heç bir diqqətəlayiq binası Du Pont Dairəsi.
  
  
  Onun bilir, kişi çıxdı ki, bir gün zaman içəri girdi. O, baş müşaviri prezidentinin milli təhlükəsizlik üzrə. O, gülümsəyirdi. İnsanlar dəhlizdəki - satıcı jurnal, просматривающие ziyarətçi, gözətçi var, lift - görünürdü tamamilə adi, əgər baxmaq olmaz və onlara göz. Sonra gördünüz sərt, ciddi təhlil edən özünü gözündə növbətçi hökumət agentləri. Bu qərargah-mənzilində AX fəaliyyət göstərirdi tam təhlükəsizlik.
  
  
  Onun təqdim edib öz etimadnaməsini üç dəfə, mənim üz idi отсканировано köməyi ilə телекомпьютера isə dizi xurma təsdiq elektron sensor. Nəhayət, elektron və insan gözətçi itlər əmin olduq ki, mən həqiqətən idi, Nick Carter, agent AX N3, en Киллмастера və mənə icazə görüşmək ilə Devid Хоуком. O, oturdu потрепанном кожаном kresloda və жевал bir ətrafında uzun siqar, demək olar ki, heç vaxt зажигал.
  
  
  Ego стально-mavi göz verirdilər heç bir emosiya zaman o, başını mənə kreslo əksinə özünü.
  
  
  
  
  
  "Mən başa düşə bilmirəm, - o dedi, - sənin kimi продолжаешь baxmaq belə sağlam idi, nəzərə alsaq развратную həyat ki, aparırsan arasında vəzifələri".
  
  
  O, gülümsünüb, qocaya ki, oturub səmimi, necə шомпол, daha çox походивший kişi yaş əlli, daha yetmiş. "Sirr deyil ki, həmişə düşünmək sırf", - deyə ona emu.
  
  
  "Əlbəttə, - dedi. Bir tərəfi ego tərəfində rta az изогнулась idi ki, ən yaxın təbəssüm ilə məşğul olan zaman hansı olurdu onun кожаном insan bütün Yeni İngiltərə. Sonra o, шталь ciddi ciddi. "Ləqəb, bizim böyük problemlərimiz var".
  
  
  "Bəli, bu, görünür. Siz dediniz ki, dünən aldığımız mesaj ".
  
  
  "Bu, doğru deyil. Bu adam iddia edir ki, o, ego insanlar üçün məsuliyyət daşıyırlar partlayış Мумуре və onlar məhv etmək istəyən, bizim şəhərin bir-birinin ardınca ".
  
  
  "Kim bir insan?" Onun soruşdu.
  
  
  "Anton Жизов. Güman edirəm, siz bilirsiniz bu adı ".
  
  
  "Əlbəttə. Adam sayı iki rusiya hərbi qoşunları komandanlığında. Onun düşündüm, siz dediniz ki, bizə bir ətrafında böyük dövlətlərin heç замешана.
  
  
  "Məsləhət inkar edirlər, hər hansı məsuliyyət Жизова. Bildiyiniz kimi, o, lideri idi davakar tərəfdarlarının sərt xətt Kremldə. O, getdikcə daha çox narazı artan разрядкой ölkələrimiz arasında. Görünür, o, çıxmısan özü. O, götürüb özü ilə polkovnik Qırmızı Ordu Городина və bəzi hərbi-dəniz qüvvələrinin deyil ki, iman dinc yanaşı yaşama. Onlara da elə gəlir ki, сошло ilə əldən qaçırmaq böyük ehtiyatı rusiya qızıl ".
  
  
  "Və Жизов düşünür ki, köməyi ilə, kiçik bir məbləğ nüvə silahı onlar məğlub ABŞ?"
  
  
  "Bizim ekspertlərin fikrincə, o, ümid edir ki, bir dəfə o, təkan, bizim danışıqlara ya взорвет bir neçə şəhərlərimizin, sovet hökuməti öz siyasətini dəyişəcək və dəstəkləyəcəkdir ego".
  
  
  "Sizcə, ruslar belə gələcəkdir?"
  
  
  "Mən heç qurmaq istəyirəm guesses, - dedi Хоук. "Bizim veb-qayğı indi - dayandırmaq Жизова. Prezident göstərib ki, təhvil verilməsi haqqında olacaq. Əgər Жизов həqiqəti deyir - bəs biz güman ki, bu belədir, - ego bomba artıq salınıb, bir sıra amerika şəhərlərində ".
  
  
  "Siz dediniz ki, Nyu-York - birinci məqsəd. Жизов bizə verdiyi müddətdə? "
  
  
  "On gün." Göz Хоука метнулись açıq səhifə stolüstü təqvim. "Bizdə qaldı doqquz gün".
  
  
  "Sonra əvvəl onu başlamaq lazımdır, o qədər yaxşıdır. Var hər hansı bir зацепки? "
  
  
  "Yalnız bir. Agent Los-Ancelesdə fəaliyyət göstərən Komissiyası ilə atom enerjisi üzrə, gördüm ki, gizli məlumatları qatarında Мумуры və mesaj Жизова və əlaqə ilə bizə cəmi bir neçə saat bundan əvvəl. Agent deyir ki, həm dəyərli məlumatlar var, və xahiş göndərin kişini bilsin çatdırmaq onun şəxsən ".
  
  
  "Sadə, - sözünü kəsdi: - mən, - siz dediniz ki, o?"
  
  
  Хоук möhkəm прикусил başladı və qaşlarını çatdı, lakin onun qeyd искорку bu ego gözü. "Mən bilmirəm, sən necə попадаешь belə işlər, Ləqəb, amma, agent - qadın. Çox cəlbedici, əgər iman image onun dosye ".
  
  
  O uzatdı vasitəsilə nəcis qara-ağ şəkil ölçüsü səkkiz, on.
  
  
  Şəxs смотрело mənim idi, yüksək скулами, böyük geniş şəkildə düzülmüş sarışın, gözləri və ağzı ilə yüngül yumor, обрамленным qalın işıq saç ki, sərbəst ниспадали bax üzərinə. Onun aşıb şəkil yoxlamaq üçün statistika təbii əhalinin hərəkət. Ron Фольстедт, 26 yaş, boyu 5 fut 7 düym, аленка 115 manat.
  
  
  Onun qaytardı şəkil Хоуку.
  
  
  O dedi: "Əgər mənə xoşbəxt kimi sizə onu olardı qazandı-dövlət ипподроме və getdi pensiyaya iki bazar".
  
  
  Onun gülümsədi. "Dediyim kimi, o, bütün borcludur təmiz fikirlərə. Siz istəyirsiniz ki, onun dərhal başladı? "
  
  
  "Sizə забронирован saatda gün. uçuş sahilində. Əvvəl tərk drop xüsusi effektləri. Stewart göstərmək istəyir ki, sənə bir neçə yeni oyuncaqlar.
  
  
  Adətən, Stewart привередлив və diqqətlə nümayiş etdirib, mənə öz son işlənməsi, lakin, çünki eqo "oyuncaqlar" dəfələrlə спасали mənə həyat onun üçün icazə emu təqdim ih öz istədiyi ".
  
  
  "Görəcəksiniz kiçik bir alov, yanan üçün şüşə gəlir", - deyə Stewart əvəzinə salam.
  
  
  "Bu dəfə sən bunu Stewart, - dedim. "Siz icad yanğın!"
  
  
  O, çağırışa məhəl qoymayıb, mənim irad və davam etdirmişdir. "Bu dəyirmi ağ həb ki, onun saxlayıram, əlində var təkmilləşdirilməsi, bizim adi qripi qranullar. Onun продемонстрирую ". O, onun ağcaqanad bir əlini vasitəsilə rezin hava strip azn перегородке bənzər ağız atdı bir ətrafında qranullar yanğın tez убрав əlini.
  
  
  Eşidildi yumşaq pambıq və kiçik запертую otaq наполнила mavi haze.
  
  
  "Bu, o?" - soruşdum, bir az da təəssüflə.
  
  
  "Gördüyünüz kimi, - deyən Stüart, sanki onun heç bir şey dedi, - tüstü görünür, çox incə, az qala, sıx, dolğun və hava və açıq-aydın, heç bir mane olur, görmə və ya hərəkətlərə. Lakin onun olardı otel üçün siz понюхали bir az.
  
  
  Отвернув şəxs Stewart böyük barmaqları разжал rezin mərkəzdən içəri möhür. Tüstü çıxırdı idi çox разреженным üçün ego görmək olardı, lakin mən getdi etdi minimum nəfəs alın. Dərhal onun закашлялся və чихал. Göz yaşları nə qədər burada mövcud dinlərin mənə göz isə слизистая shell burun və трахеи, sanki yanırdı. Təxminən on beş saniyə sonra necə Stewart qapağını bağladı, əlamətləri itdi və onun
  
  
  
  
  
  bildi nəfəs və yenidən görmək.
  
  
  "Güclü stuff", - dedim və hiss etdim ki, Stewart, deyəsən, bir az самодовольно mənim narahatlıq.
  
  
  "Təsiri, siz necə başa düşürsünüz, müvəqqəti xarakter daşıyır, - dedi, - amma tüstü bir qranullar bilər обездвижить hər bir otaqda orta ölçülü üç saniyə. İndi isə onun istəyirəm ki, siz cəhd bu ". O, mənə təqdim etdi ki, sanki bir adi təzələyici yağ pomidor toxumu yağı burun lövhələri.
  
  
  "Siz istəyirsiniz ki, onun высморкался?" Onun soruşdu.
  
  
  "Bir parça parçalar və yapon grid", - deyə o bildirib. Açılar прикрепятся sizin baş təmin etmək üçün maska təsirindən tüstü ".
  
  
  Onun натянул yaylığı burun və ağız basdı iki yerində olan затылку. Onlar saxladı birimizə idi və maskasını bir yerdə. Onun açdı rezin çəkilməsinə azn şüşə перегородке, nəfəsi kiçik eksperimental nəfəs alın və dərin nəfəs. Sedum iy hələ idim, amma bu dəfə mənə heç bir xoşagəlməz təsiri. Onun bağladı пломбу və dəsmalını çıxardı-maska.
  
  
  "Yaxşı iş, Stüart", - deyə o, ciddi.
  
  
  O, çalışırdı ki, heç kimi baxmaq çox content. "Mən bir daha kiçik bir mövzu ola bilər ki, sizə lazım ola". Ətrafında qutusu o досталь, qəhvəyi dəri kəmər və uzatdı ego qarşımda kimi məğrur ata göstərir ki, öz yeni doğulmuş uşaq.
  
  
  Alaraq kəməri ətrafında ego əlləri ona dedi: "Stewart, sən olmalıdır kayması. Bu, bir ətrafında ən aşkar saxta tokalar ki, onu gördüm ki, son illərdə. Bu обманет peşəkar agent bizə on saniyə. Nə daxilində, decoder Captain Midnight?
  
  
  "Niyə sənə açmaq ego deyil, öyrənmək?"
  
  
  Bir şey tonda rod stüart подсказало mənə ki, o, məni qabaqlayır, amma yenə də onun baxdı xüsusi пряжку və tez aşkar kiçik пружинную latch ilə məşğul olan kəşf etdikcə потайной yuvası. Onun açdı ego idi kəskin mesaj kimi kağız örtüyü оторвалась təcrübəsi buckle.
  
  
  Stewart dedi: "real model daxilində əvəzinə колпачка zalda kiçik bir pulsuz partlayıcı. Kifayət qədər güclü, məhv etmək, lakin tamamilə qadir öldürmək və ya искалечить зоркого düşmən agenti olan əlindən ego var.
  
  
  Onu götürdü ilə yarım qripi top və носовую maska-maska və обменял öz kəmər трюковую model rod stüart. Onun çıxartdı ətrafında kiçik bir çanta ki, özümlə gətirmişəm, alətlər, öz işinin - Вильгельмину, mənim девятимиллиметровый. Люгер və Хьюго, mənim обоюдоострый, iti ülgüc стилет. Onun təqdim etdi "Люгер" da bel кобуру tipli FBI isə стилет - xüsusi olaraq hazırlanmış ножны üzrə замшевой ki, dəri onun bağladı onun sağ предплечью. Düzgün сгибании əzələlərin mənim qolun Хьюго azalıb рукоятью irəli mənim əl. Onun yenidən taxdı pencək aldı bag tərəf getdi, küçəyə üçün taksiyə qədər Даллеса. Киллмастер geri işdir.
  
  
  Üçüncü fəsil
  
  
  Bu, bir tərəfindən o nadir gün Los-Ancelesdə zaman külək tərcümə edirdi hovuz Yaşadığım раскинулся altında jet kimi canlı orqanizm tərəfindən beton və asfalt, çox böyük magistrallarının, açıq, sanki böyük рассекающим bıçaq.
  
  
  Səfər taksi tərəfindən Los-Anceles qədər ünvanları Hissəsində Фольштедт ətəyində bir kanyonlar dağlarda Santa qaldı və italyan monika uzun idi. Onun siqaret yandırdı, hələ ki, sürücü mənə ətraflı danışırdı, nə o alındı, əgər idarə edirdi "Dodgers".
  
  
  O, высадил qarşısında məni rahat коттеджем, gizli kənarda yolun mühit çam. Sakitlik каньона pozub səs-küy təxminən дюжины motosiklet, проехавших yolda. Bu elə qəribə yer görüşlər üçün bike-klubda, amma nəzərə almamaq olmaz üstünlük məntəqəsinə.
  
  
  Onun qalxdı üzrə qısa daş pilləkən və поплелся xalçanın üzərində, ətrafında şam иголок ön günü. Zəng yox idi, ona görə də onu döydü.
  
  
  Qız qapını açan oldu, hər halda, daha yaxşı şəkillər ki, onu gördüm, ofis Хока. Ee dəri təmiz idi və ağ asan румянцем azn скулах. İndi onun görmək bilər, onun gözləri tünd mavi rəngli şimal masonluq isə yumşaq sarışın saç, sanki işıqlandırılmışdı лунным işıq.
  
  
  "Onun Nick Carter, - dedim, - bu AX".
  
  
  Onun gözləri bir an baxdı mənim üz, sonra qəbul omuz və пробежались ətrafında mənim bədən. "Daxil ol", - dedi. "Onun Ron Фольстедт".
  
  
  Onun qonaq otağı kimi görünürdü partlayış musiqi dükanında. Ədəd ədəd gitara səpələnmiş edilmişdir, şübhəsiz görünən metodu ilə şüşə yapışqan və шеллаком dururdu xalçanın üstündə isə bir neçə уцелевших alətlər idi прислонены üçün divarları.
  
  
  Ron gördüm onun bütün bunları qəbul edirəm. O dedi: "Mənim hobbim - dizayn və təmir gitara. Onu tapmaq çox rahat ".
  
  
  "Siz aparmalıyıq, çox vaxt tək-tənha, onların üzərində işləyərək", - dedim.
  
  
  "Mən başa düşmədim, nə qədər ki, indiyə qədər araştırmak".
  
  
  "Ola bilər, biz bilərik bəzi dəyişikliklər necə keçirirsiniz istirahət", - dedim. "Lakin əvvəlcə siz, yığışıb bizə bəzi məlumatlar haqqında qatarında Мумуры".
  
  
  "Mən əminəm ki, başa düşürəm, sən nəyi nəzərdə tutursan", - şübhə ilə dedi.
  
  
  Bu idi doğru revmatizm. Onun şüurlu verib hey опознавательный işarədir. Onu bilirdi ki, Xok проинструктирует onun və onun otel ola əminəm ki, deyirəm ilə düzgün bir qadın.
  
  
  "Saxlaya bilərsiniz uyğunluğunu?"
  
  
  
  
  
  Onun dedi.
  
  
  "Üzr istəyirəm, mən saxlayıram ih, çünki atıb siqaret".
  
  
  "Mən özüm cəhd siqareti atmaq keçən il, amma продержался cəmi iki bazar". Mən həmişə hiss bir az silly ki, keçən bir ətrafında, bu prosedurların, lakin belə kiçik tədbir ola bilər əhəmiyyət ayırmaq üçün canlı casusluq ölü casus.
  
  
  Ron Фольштедт расслабилась və kənd şəklə baxmağa başladı. Orada idi, mavi şalvar, saxlanılır ki, onun ayaqları gizli saxlanılır, amma onun azad bluza зияла belə ki, обнажала упругую, приподнятую sinə, heç нуждающуюся dəstək sahənin alt paltarları. O худощавой, lakin heç də исхудавшей. Onun sel onun yanında, tənəffüs yüngül çiçəkli ətir və o, sözə başladı.
  
  
  "Kimi yəqin ki, siz dediniz, onun tərəfindən AES-də. Böyük hissəsi gizli iş və araşdırmalar aparılır FBI, amma hissəsi iş biz özümüz. Bu idi ki, bir onların ətrafında olan onun ilə tanış Ноксом Варновым.
  
  
  "Beş il bundan öncə o, tutduğu çox kiçik vəzifəyə bir ətrafında, bizim enerji layihələrinin. O, danışmağa başladı azn коктейльных partiyalar, və, görünür, bildirmişəm ki, hansısa qəribə siyasi baxışları. Mənə tapşırılıb подобраться üçün ona necə olar yalama, dinləmək üçün onun. Bu idi də çətin deyil. O, çox otel üçün hər kəs dinlədim ego ideya. O, demək hazırlanma prosesi nüvə partlayıcı cihazları üzrə plastik, kimə olardı vermək demək olar ki, hər hansı bir formada. Onun soruşdu ego ki, bu, olacaqdır görə, məqsəd və ego gözləri həqiqətən işıqlandı. Üzrə ego sözlərinə görə, bu material ətrafında etmək olar günahsız görünüşlü olan maddələr asanlıqla переправить qaçaqmalçılığı, dünyanın istənilən ölkəsinə və yerləşdirmək ih şəhərlərdə. Tələb etmək olar ki, tərəflər razılaşdı və ya şəhərin olardı dağıdılıb, bir-birinin ardınca ".
  
  
  "Əlbəttə ki, oxşar Мумура".
  
  
  "Bu, nə mən düşünürdüm ki, emu pul lazımdır, təkmilləşdirmək üçün öz prosesi çox pul çox. O, danışdı, onun sxemi məmurlara AES və onlar demək olar ki, qovdular ego üzrə ofisinə. Biz diqqət, əsasən, sülh yolu ilə bürc bu gün atom enerjisi kəs, hətta danışmaq istəyir silah haqqında.
  
  
  "Üçün, estestvenno, Варнов işdən azad edildi ilə tapşırığına. O, çox inciyib. And içdi ki, расквитается bütün çürük bir ölkə üçün nə bilmir ego. Qısa bir müddət sonra o, bunun gizləndi üzrə nəzərdə, və biz çox çalışdıq tapmaq ego, çünki, düzünü deyirəm, hesab özünü ego anormal ".
  
  
  "Yaxşı işləmisiniz üzərində Варновом", - dedim. Sonra bir az tease onu, onu, əlavə etdi: "nə Qədər yaxın bilmisiniz подобраться üçün ona?"
  
  
  O, aşağı əbədi və mənə baxdı və onun tünd-mavi göz. "Ən delle, onun heç vaxt rəbbinə belə yaxın. Варноу idi belə altında öz plastik prosesdir ki, bilmədi maraqlanmağa... başqa şeylər. Onu hiss etdim kiçik relyef. Var idi elektron кардиостимулятор olan tənzimləməyə başladı ego ürək olardı olduqca yöndəmsiz, əgər o, замкнулся bir intim məqam var. De mənə, Nik, sən heç istifadə belə süni vasitələrlə, elə deyilmi?
  
  
  "Yox, - gülümsədi, mən. "Mən indiyə qədər хорька istifadə bütün orijinal ehtiyat hissələri".
  
  
  "Mən şadam bunu eşitmək. İstəyirsən, kokteyl? "
  
  
  "Əla fikirdir, - dedim. "Sonra ona zəng Хоуку Vaşinqtonda və çatdıracağam ki, siz mənə dediniz. Əgər bizə xoşbəxt keçirə biləcəyik axşam tək.
  
  
  Biz birlikdə keçib əziz kompakt mətbəx arxa kottec. Onun dediyi: "siz burada olduqca ayrıca yer".
  
  
  "Hə, onu bilirəm. Mən bunu istəyirəm. İzdiham məni heç vaxt xüsusi cəlb eləmirdi. Bu yol kənarda dalandan başa cüt mil yuxarı холму var özəl əmlakın, ona görə də burada deyil, belə ki, bir çox maşın.
  
  
  "Əgər küçədə deyil рычали motosiklet, siz düşə bilərdik uzaq bir şəhər. Oni hissəsinin burada gəzmək? "Yox, onu ilk dəfə ih görürəm. Görünür, onlar gözləyirlər ki, nəsə baş verib. Az idi bu qız, lakin onlar gəlib evdə ".
  
  
  Həyəcan zəngləri зазвонили mənim baş ucadan və aydın.
  
  
  "Ron, o zəng ki, sən etdi Хоуку bu gün səhər - sən ona telefon burada?"
  
  
  "Bəli, onun belə də etdi. Niyə?" O, ахнула zaman gəldi anlayış. "Sizcə, mənim xətt qulaq?"
  
  
  "Təhlükəsiz, yalnız ehtimal etmək olar ki, bütün xətlər tapped, hələ ki siz bunun əksini sübut. Mən sevmirəm bu байкерскую band. Sənin maşın var? "
  
  
  "Bəli, o, park küçəsi, aparıcı yuxarı холму".
  
  
  "Qoymaq üçün bir neçə şeyi birlikdə getdik, buradan".
  
  
  "Lakin biz hara gedək?"
  
  
  "Mən AX var çimərlik evi də Malibu üçün agentləri istifadə edə ego lazım. Orada sənə olacaq ценымногие təhlükəsiz. Onun шталь əlavə: "Əgər biz проедем mimmo dəstə-dəstə məntəqəsinə", ancaq mən düşündüm ki, məhz bu barədə.
  
  
  Dördüncü fəsil
  
  
  Biz çıxdıq vasitəsilə qara gedişi və kol vasitəsilə выскользнули dik yamac, harada idi ki, maşın Hissəsində.
  
  
  "Yaxşı, icazə ver, mənə maşın sürməyi" - deyə onu hey. Bu, tələb edə bilər ki, bəzi mürəkkəb manevrlər ".
  
  
  O, mənə uzatdı düymələri, və tez yaxınlaşdı sərnişin tərəfində. Onun, sel sükan arxasında görüb, nə arxa oturacaq vardı vurulmuş bol ee gitara ifaçılığında avadanlıq - panellər ətrafında çəhrayı ağac, coil ilə, polad və нейлоновыми струнами və astarlı грифф ətrafında ebony.
  
  
  Qrupu məntəqəsinə bizi daha hiss eləmirəm, amma onlar narahatlıqla слонялись ətəyində yollar. Aldı mühərrik və eşitdim arxasında bizi ağlayır. Onun clapped edib aləti keçid ötürücü
  
  
  
  
  
  
  aşağı və maşın прыгнула dağa. Biz завизжали tərəfindən S-formalı əyri, bir an gizlənərək üzrə nəzərdə, lakin mən eşitdim ih maşın nərilti ilə qalxır üzrə холму ardınca bizə.
  
  
  Biz dərhal toplaya bilib sürəti qısa artması, və o, sakitcə minnətdarlığını bildirdi, ki, var Hissəsində maşın var, bəzi мускулами başlıq altında. Motosiklet göründü güzgüdə arxa görüntü və onun eşitdim pambıq deyil ki, bir hissəsi idi ih işlənmiş qaz. Таращить göz отлетела arxa hissəsində avtomobil üçün isə, onun ardınca başqa, низменному прицеленная.
  
  
  Onun çevirdi maşını başqa bir növbəsində və çıxardı Вильгельмину üzrə кобуры. Onun çəkdi fuse verdi "люгер" Yaşayır. Onun dedi: "Mən bilmirəm yavaşıtmaq vermək üçün yaxşı shot, amma davam vurmaq, və bu onlara verəcək bir bəhanə düşünmək"
  
  
  Ron высунулась ətrafında pəncərə və müddətinə azadlıqdan məhrum edilib sol tərəfindən байкерам. Görmək mənə çox xoş idi ki, o bacarır silah idarə. Tutaraq maşını yolda onun üçün çox məşğul oldum ətrafa baxmaq, görmək, heç врезалась olub ki, bu da hər bir şey, ancaq dəyişiklik boyu səs mühərrikin arxasında bizi подсказало mənə ki, o, ən azı, aşağı yavaşlatır ih.
  
  
  Zaman onun bir az отдышался bizim aramızda байкерами, kəskin benzin qoxusu təklif mənə ki, onlar görmüşük çuxur bizim tank. Arrow göstərici yanacaq səviyyəsi artıq hiss edirdi nöqtədə Ci, belə ki, mən bilirdim ki, biz gedək ценымногие da. Onu bərk qaz pedalı döşəməyə və biz təhlükəli öz daha iki döngə.
  
  
  Motosiklet hələ грохотали yolda arxasında bizi ancaq mənim idi, bir neçə növbə bizim aramızda zaman mühərrik закашлял və mən başa düşdüm ki, işi pis. Son otuz saniyə onun icad çıxılmaz plan kimi çıxarmaq bizi oradan canlı. Ron etdi "Люгер", və vaxt doldurulma yox idi. Kol üzrə hər iki tərəfə yolları idi, çox густым üçün biz bundan sonra da qaçmağa. Artıq pursuers qaldı cəmi bir neçə saniyə hərəkət, belə ki, mənim ilk cəhdi olsaydı, yeganə, biz onu əldə edə bilər.
  
  
  Onun kəskin şəkildə dayandı ortasında, yolun tutdu coil ilə polad струной üçün gitara ilə arxa oturacağı və özünü itirərək qaçmaq istədi üçün столбу yolun kənarında. Onun обмотал tel loop ətrafında-altı, iki dəfə скручивая mövzu üçün onu kəsmək. Подбежав avtomobil, onun atdı coil vasitəsilə arxa şüşə, запрыгнул qabaq oturacaq və выжал ətrafında maşın son oz güc qaldırmaq üçün bizim kiçik bir meyl və gizlənməsi göz üçün кучкой чаппараля yolda. digər tərəfi yollar.
  
  
  Громовой motosiklet idi ki, cəmi bir növbəsində aşağı birimiz zaman onun перегнулся vasitəsilə oturacaq və eyni zamanda bildirib vəziyyətə gətirilib: "Qələm və присядь görə maşın".
  
  
  "Lakin, Ləqəb, onlar görəcəklər ki, bizim kimi yalnız keçəcək burada kol vasitəsilə".
  
  
  "Düşünürəm ki, onlara nə barədə düşünmək", - dedim. "İndi isə nə mən, sənə deyirəm".
  
  
  Talimatları Hissəsində, onu tutdu coil ilə гитарным tel və натянул onun. O, qapını açdı, намотал məftil azn оконную çərçivə və zaqatala pəncərə keçirilməsi üçün ego yerində. Sonra onun çarpdı qapı. Motosiklet взревели açıq yolda, zaman düşdü, onun yanında Роной tərk polad гитарную струну натянутой arasında yollar hündürlükdə təxminən dörd ft.
  
  
  İki lider мотоциклетной nömrələri, demək olar ki, eyni zamanda ударились haqqında tel. Baxdı, elə bil onlar кивнули dost-birinə bir şey, lakin növbəti an, hər iki baş dondurulmuş, hava isə байки bu üzdən onların altında. Baş dəbilqə ударялись barədə asfalt və dəlicəsinə прыгали yol kimi böyük futbol top. Motosiklet, рули onların hələ də saxlanılır əlində başsız süvarisi, nərilti ilə взметнулись yuxarı холму bir neçə metr əvvəl bir swung, hit üçün başqa göndərməklə ih həm də dolaşıq əti və mexanizmlərin.
  
  
  Qalan bikers cəhd покачиваться, uçmaq üzrə скользкому асфальту. Nəticəsində əmələ dəstə, dolaşıq изогнутых maşın və развалившихся tel. Onu tutdu Açandan əl və biz помчались. Biz qoymaq meylli görə кустами zaman mümkün idi, eşitmək kimi qalan ətrafında dəstənin məntəqəsinə заводили öz байки və yoxa çıxırdılar üz.
  
  
  Üzrə худому bədən Hissəsində содрогнулась. "Sən necə düşünürsən, хема onlar, Nick?"
  
  
  "Onlar ilə bağlı olmalıdır ki, insanlar partlayıb Мумуру və təhdid Nyu-York. Yəqin ki, sənin telefon çoxdan прослушивали. Bu səhər, siz zəng Хоку, onlar bilirdilər ki, siz bir şey зацепили. Onlar gözləyir, kimsə idarə göndərmək AX, sonra isə planlaşdırılır qurtarmaq bizi.
  
  
  "Bəli, amma bu, yalnız ordu. Kim əmr? "
  
  
  "Lider oldu Anton Жизов, əsl döyüş şahin Qırmızı Ordunun. Görünür ki, ətrafında bir kişi onunla idi Fyodor Городин. Heç kimi ağıllı Жизов, amma bu cür təhlükəli. Və əgər sənin düşünürəm -- sadiq, var Knox Ворнов.
  
  
  "Belə ki, bütün, nə etmək lazımdır ki, bu tapmaq ih və onlara partlatmaq üçün böyük bir hissəsi amerika Birləşmiş Ştatlarının".
  
  
  "Bu, bütün. Lakin, dərzi şeytana, mənim düz səkkiz gün.
  
  
  Sonra təhlükəsiz fasilədən biz geri bir yol getdi mağazaya ilə обшитой clapboard fasad olan idarə qadın яблочноыми yanaqları olan ilə məşğul olan kimi görünürdü ümumi ana. Onun alıb vəziyyətə gətirilib
  
  
  
  
  
  
  pivə və aldı bir ovuc verilməsi üçün telefon.
  
  
  Əvvəlcə ona zəng edib контактному şəxsə Birləşmiş kəşfiyyat komitəsinin Los-Ancelesdə. Onun danışdı emu haqqında toplamaq borc yolda və maşında Hissəsində kol. Ona zəng edib, zəng etmək üçün taksi və biz Роной rahatsız gözləyin
  
  
  Beşinci fəsil
  
  
  Malibu. Meydançası, film ulduzları, ev çıxış gün üçün zəngin və yeri təcili mikrorayon №12 AX. Bəzi onların ətrafında görüldü, bütün ölkədə istifadə etmək üçün agentləri AX xüsusi zamanı və digər hallarda. Onu hiss etdim ki, biz Роной соответствуем tələblərə cavab verir.
  
  
  Eyni bir açar idi ki, hər bir agent AX, açılan qapını hər hansı onlarda. Onlar yerləşdiyi ərazilərdə bütün növ məhəllələrində və binalarda. O ki, Malibu, kifayət qədər описывался termini "Emergency Quarters". Müasir binanın ətrafında şüşə və qırmızı ağac idi, müdafiə yolu ulaşıma magistral Sakit okean sahilində семифутовым hasar. Aşağıda idi, böyük qonaq otağı, yüksək tavan və rahat mebel, расставленной ətrafında висячего kamin. Десятифутовая bar masa ətrafında ebony ailəli qadın qonaq otağına ilə kiçik funksional mətbəxi. Винтовая pilləkən ətrafında dövme dəmir aparırdı azn üçtərəfli pad, harada idik yataq otağı.
  
  
  Ron deyə vanna otağı ilə затонувшей roma vanna otağı. "Onun olardı məhz otel vanna qəbul", - deyə o bildirib. - Sən necə düşünürsən, burada bir şey var ki, mən bilərdim gizlətmək sonra?
  
  
  "Arzuya bax sevgilim vasitəsilə yataq otağı", - dedim. "Bu yerlər kifayət qədər yaxşı təchiz edilib".
  
  
  O, yuxarı qalxdı və рылась bu kabinetlər və qutuları, hələlik onun yoxlanılması bar. Tezliklə o, споткнулась və yenidən споткнулась bu велюровом əynində cındır xalat, перекинутом vasitəsilə əlini isə onun əlləri dolu idi, şüşə və bankalar.
  
  
  "AX, yəqin ki, abadlaşdırır öz sığınacaq bütün hallarda əladır, elə deyilmi?"
  
  
  "Onlar belə wouldnt qəşəng, - deyə onu hey. "Mən bir cüt, harada mənə lazım mübarizə крысами yer üçün türbələr".
  
  
  Ron uzun baxdı mənə ayaq nərdivan. "Bu veb-problemi olan bizim burada olmayacaq".
  
  
  "Ən azı, bir", - mən razılaşdım. "Nə istəsəniz içmək? Salam, mənim olacaq, bir neçə hazır zaman, sən evlənmək.
  
  
  "Nə olardı səndə var idi", - deyə o bildirib daxil olan vanna otağı.
  
  
  Bölmə divarları var hamam var idi üzrə галечного şüşə və üzü üçün бару xaricində. Zaman sergey vanna otağı daxil edilib, şüşə olduqca idi полупрозрачным, və bütün ki, baş daxilində, yaxşı idi görünür, ən azı, görünüşü, hər kəs üçün müşahidə bar ətrafında. Mən ola bilər əminəm, bilirdi olub Ron bu barədə вуайеристском эффекте, ya yox, amma изученной граций ee hərəkəti onu dedi ki, bəli.
  
  
  O uzatdı şüşə və banklar n, sonra ayaqlarını bluza. Hətta içindən təhrif şüşə ətrafında çakıl çəhrayı rəng onun сосков əla idi daha ağ əti onun sinə. O, çıxıb vasitəsilə öz xidmətləri mavi şalvar və спустила zolaqlı qara qısa tuman bikini öz uzun qamətli ayaqları altına atdı. O yoxlanılır su bir ayaq, son dəfə baxdı güzgü özünüzü tam artım düşdü hamam.
  
  
  Onun telefona yaxınlaşdı uzaq sonunda bar, zəng etmək üçün Хоуку. Şəxsi nömrəsi, onu dərhal zəng. Əlbəttə, olmuşdur ehtimalı telefon Malibu прослушивался, amma nəzərə alaraq, hərəkət sürəti, o, dayandırmaq bilməz bu barədə narahat.
  
  
  Əvvəl onun macal bildirmək istəyirəm ki, sizə məlum olan Hissəsində söhbət açdı Хоук.
  
  
  "Mən yalnız idim ilə bağlı çox həyəcanlı nümayəndəsi JİC, kim dedi ki, siz yazmayıblar emu olduqca çirkin bir iş üzrə yığım ki, gərək o, düzgün izah yerli polis".
  
  
  Onun tanıyıb düzgünlüyünü hesabatı
  
  
  "Ləqəb, onu başa düşürəm, - deyə Şahin, - ki, zamanı bizim iş bəzi qurğular mütləq geridə qalacaq. Heç olacaq çox, çox şeyə, əgər siz gələcəkdə edəcəksiniz lazımi выбрасывания daha səliqəli şəkildə... deyək ki, прострелив onların atmaq dollar? "
  
  
  "Mən çalışacağam ki, ola daha səliqəli çıxır, - deyə mən, - əgər imkan verəcək halları".
  
  
  "Yaxşı. İndi isə mənə de görüm, varmı miss Фольштедт bir şey qiymətli bizim üçün?
  
  
  Onun подавил təbəssüm, görən kimi Ron ayağa qalxdı çəllək uzatdı: - çılpaq üçün əlini dəsmalla. "Bəli, - dedim, - mən düşünürəm ki, bəli".
  
  
  Onun danışdı Хоуку haqqında istintaq Hissəsində Нокса Варнова beş il bundan əvvəl ego sxemi şantaj millətlər təhdid partlatmaq onun şəhərin bir-birinin ardınca. Хока xüsusilə çox maraqlı olan zaman onun danışdı emu ideya haqqında Варнова etmək plastik nüvə взрывчатку.
  
  
  O dedi: "Bu, çox yaxşı uzlaşır ilə yeni hazırlanması, bu sahədə. Mən bunu müzakirə etmək istəmirəm, telefon, amma onun olardı otel üçün siz səhər getdi geri Vaşinqton ".
  
  
  "Doğrudur. Onun olacaq, sabah ".
  
  
  Ron artıq çıxıb, ətrafında hamam, silinerek özünü dəsmalla. İlə небрежной erotika o двигала tüklü dəsmal yuxarı və aşağı hamar daxili tərəfində bud. Zaman ona cavab verdi Хоуку, mənim səs olmalıdır, bir təsir kiçik bir incidir ki, belə tezliklə qurtarsın bu cür perspektivli tanışlıq. Хоук boğazını arıtladı öz неодобрительной şəkildə. - Siz gətirmək miss Фольштедт. Mənim layihədə işləmək sizin üçün iki ".
  
  
  "Biz orada", - deyə onu böyük ruh yüksəkliyi ilə.
  
  
  Onun dəstəyi asdı və hazırlanmış bir neçə martini tərəfindən
  
  
  
  
  
  soyuducunun spirtli içkilərin altında bar. Zaman onu atdı üzrə дольке limon hər stəkanı ətrafında vanna otağı çıxıb Ron. Onun qısa oldu велюровый xələt, перевязанный kəmər. Bunun üçün kifayət qədər idi çatmaq katlanmalarda olduğu bud ilə birləşdirir ягодицей.
  
  
  "Qorxuram ki, bu xələt üçün yüksək qız", - deyə o bildirib.
  
  
  "Mən elə deməzdim", - deyə onu hey. Ayaq Hissəsində, o növündə, hansı onlar idi, indi yox idi, hətta bir az nazik. Bunun əvəzinə onlar baxdı округлыми, hamar və податливыми. Onun təqdim etdi hey martini.
  
  
  "Sağ olun", - deyə o bildirib. "Siz zəng Vaşinqton?"
  
  
  "Bəli. Хоук istəyir ki, biz gəldilər ora, sabah. Dedi var ki, iş bizim üçün hər ikisi. Səninlə hər şey qaydasındadır?
  
  
  "Niyə də yox? Bu, gərək daha yaxşı, daha aşırmak burada мотоциклистами və dərzi bilir, kim daha tumurcuqları məni.
  
  
  Ron etdi qurtum ətrafında öz içki, sonra stəkanı rack və başlanğıc çox вздрагивать, sanki onun раздул bir bora soyuq seçmə hava.
  
  
  Onun addım atdı ona. "Ron, nə olub?"
  
  
  O, dərindən nəfəs aldı. - Düşünürəm ki, bu, gecikmiş reaksiya bütün həyəcan bu gün də heç bir zaman. Görünür, onun такоая sərin və toplanan kimi düşünürdüm ".
  
  
  Onun daxil olub və qucaqladı ee. Ee bədən, baxdı ki, belə qamətli və qadir geyim, таяло mənə isti rahatlıq, nə gözəl idi. Ee sinə, прижимаясь mənim sinə və yumşaq hərəkət ilə birlikdə onun nəfəsi.
  
  
  "Mən belə lənətləmək qorxuram, Nik, - o dedi, - sizin üçün, mənim üçün və bütün dünyada. Bunu necə başa çatacaq? "
  
  
  "Pis", - dedim. "Amma bizim üçün yox. İndi isə istirahət edək, mənə qəribə ".
  
  
  Onun массировал hamar əzələlərin onun geri vasitəsilə велюровый xələt.
  
  
  O baş əydi üçün hər il mənə göz. "Ümid edirəm ki, sən haqlısan, Nik, - deyə o bildirib.
  
  
  Onun əyilib öpdü ee dodaqlar. Biri nax sabun iyi gəlirdi ətrafında hamam, yüngül çiçəkli ətir saç. Dodaqlar var, nax idi sərin və податливыми, dadı da xatırlatdı nanə.
  
  
  Mənim əlləri yuxarı çəpinə və нащупали açıq kənar müəllifi, sonra düşüblər üçün isti возвышающимся təpələri onun sinə. Asan dedi istəklərini, o отстранилась məndən. Kifayət qədər vaxt boşaltmaq üçün kəmər və надвинуть xələt geri omuz, imkan emu düşmək mərtəbə.
  
  
  Yavaş-yavaş, qəsdən o, aparıb öz əlləri, öz наготе, bir an snuggled öz sinə, sonra icazə соскам yenidən qalxmaq, o, həyata keçirirdi əlləri ilə onun orqan və плоскому mədə ilə ego, daha yumşaq zamşa, dəri.
  
  
  Ee gözləri idi aşiq zaman o, baş əydi üçün hər il, o etdi, mənim barmaqları onun ipək yastıq öz теплому mərkəzinə və onun ac gözü qalxdı görüşmək üçün mənim.
  
  
  Zaman onun geri çəkildi və tələsik çıxarıb, paltar, o, oxuyub məni səmimi bir maraqla və heyranlıqla, heç vaxt отворачивалась, hətta ona tamamilə обнажен. Sonra o, sadəcə olaraq, açdı əllərini üçün mənə salamlayıram.
  
  
  Onun baxdı лестничную pad yataq otağı, amma o, başını buladı - necə deyirəm ki, onun ehtiyac var idi və çox təcili üçün təxirə onun ki, burada yer, vaxt gəlib çatdı. Biz растянулись azn толстом mavi xalça, və onun гладил bədəni. Əvvəlcə onun nalan idi тихими kimi, bir nəfəs, küləyin, lakin tezliklə səviyyəsinə yüksəlib лихорадочные ağlayır tələblər, o перекатилась və затащила mənə özünü.
  
  
  Zaman onun daxil bilər, o изогнула öz стройное işıqlı bədən üçün məni qarşılamağa. Sonra idi извивающийся, əyri ritm ee ağrılı-acılı bir istək, bir yerdə нарастающие azn гребневой dalğa orgasm üçün olan təqib uzun, sürətli enmə üçün пустому sahilində şirin tükənmə.
  
  
  Altıncı Fəsil
  
  
  Növbəti səhər Ron getdi işə və bişirilmiş bol səhər yeməyi. Gecə doldurulması səbəb bizdə, həm də böyük iştaha və biz ruh yüksəkliyi ilə təxirə salıblar edu. Ən azından, qəhvə, bizim чашках остывал, qalan hər şey başlanğıcı qızdırmaq. Amma bu gün iş, və ətrafında nə ona məlum vəziyyətə gətirilib ötən gün axşam, istirahət yeri, sonra səhər yeməyi tuta bilər, bizi axşam gec saatlara qədər.
  
  
  Bunun əvəzinə, onun ayağa qalxdı, vanna və soyuq duş qəbul.
  
  
  Biz gedib bütün Los-Anceles. İnternasional bu девятичасовом marşrutu isə Даллесе bizi qarşıladı azn лимузине AX daha bir səssiz və effektiv sürücü Хока.
  
  
  Biz keçmişdir ritual, təhlükəsizlik və tezliklə belə bir oyun kreslo əksinə Devid Хока. Əsas insan AX пробежался gözləri ilə Yaşayır Фольстедт və üzünü mənə невысказанным məsələ baxışlarında. Onun çiyinlərini çəkib gülümsədi ona idi və o qədər günahsız, nə qədər ola bilər.
  
  
  Хоук kəskin прочистил boğaz və keçib işə. "O zaman ki, siz dünən mənə zəng edir, Ləqəb, biz saxlanılır dənizçi, adı Juan Эскобар var karib kruiz layneri Gaviota. Ego həbs Fort-Лодердейле zaman o, şübhəli aparırdı özünü keçərkən gömrük. Heç bir qaçaqmalçılıq aşkar edilmişdir zaman bizə nen, bizə ego чемодане, amma bir halda ki, bu gün bizim bütün insanlar idi ikiqat həyəcan, hakimiyyət Florida zəng vurub bizim ofisə. Bizə gətirmişik Эскобара üçün dindirmə, amma biz ondan heç nə əldə etmişik. Sonra, siz verdik məlumat miss Фольстедт haqqında Ноксе Варнове və ego ядерно-plastik взрывчатке, biz diqqətlə nəzərdən keçirdik boyunca gətirdi, onlara çamadan. Əlbəttə ki, bizim laboratoriya göstərdi ki, bu, расщепляющийся material.
  
  
  
  
  
  
  Azn защелке biz aşkar микроэлектронный yazır ki, ola bilər активироваться vasitəsilə uzaq siqnal. Və maraqlıdır ki, sapı ilə qazıntın idi və balaca kəllə - qapı kiçik məqsədi ölüm.
  
  
  "Siz bir şey öyrəndim, daha çox dənizçi?" Onun soruşdu.
  
  
  "Bir az. Ona imkan buna üzrə riyaziyyat və sənə demək özü.
  
  
  Xok düyməsini basdı öz домофоне və dedi: "Göndərin Эскобара". Bir dəqiqə sonra daxil cüt kədərli hökumət rəsmiləri isə, onların arasında dayanıb угрюмый рябой insandır. Hökumət rəsmiləri getdi və Хоук jest oturdu Эскобара stul.
  
  
  Onun yaxınlaşdı və ayağa qalxdı, əvvəl kişi. "Gəlin dinləyək sizin hekayə", - dedim.
  
  
  Эскобар narahat поерзал. "Mən artıq bunu dedim, iyirmi dəfə".
  
  
  "De bu, bir daha", - dedim. "Mən."
  
  
  O, baxdı mənim üz və tərəddüd etmədən danışmağa başladı. "Здоровяк, o, verdi mənə çamadan və beş yüz dollar. O dedi fasilə etmək üçün bir neçə həftə. Sonra zaman onun догоняю gəmi, o verir mənə daha beş. Mən hər şey edirəm, bu кладу çamadan soyunma Klivlenddə və tərk ego var. Bu, hər şeyi bilirəm. Onun, allaha and olsun."
  
  
  "Kimsə belə bir böyük insan?" Onun soruşdu.
  
  
  "Mən bilmirəm onun adına. Bəzən o, azərbaycandan xaricdə bir limanına, bəzən başqa. Bütün, mən bilirəm ki, onun yeni sahibləri, və o, əmr verir ki, bütün qulaq asırlar ".
  
  
  "Yeni sahibləri, siz dediniz?"
  
  
  "Bəli. Beş-altı ay bundan əvvəl onlar alıb Гавиоту. Böyük bir hissəsi köhnə komanda oni işdən çıxarırlar, bəzi bizə ətrafında saxlayırlar. Onun çalışıram hər kəs. Başa düşürsünüz, bu, işdir. Yeni uşaqlar, onların muzdlu komanda deyil, ətrafında Cənubi Америк, hamı kimi biz. Onlar gülünc danışırlar və gluon bizdən uzaq ".
  
  
  "Danış mənə çox böyük insan".
  
  
  "O, boss, bu, hər şeyi bilirəm. O, görünür kobud və deyir aşağı səs. Omuz böyük kimi öküz ".
  
  
  Onun baxdı Хоука.
  
  
  "Bu təsvir uyğun Федору Городину", - deyə o bildirib.
  
  
  Onu dedi Эскобару: "Kim bir daha əmr?"
  
  
  "Bir insan onun görmək yalnız iki dəfə. Arıq, pis, boz saç. O, yeganə, kimsə ona heç gördüm verməklə əmr здоровяку.
  
  
  Onun yenidən döndü Хоуку. "Жизов?"
  
  
  O, başını tərpətdi.
  
  
  Onun əllərini cibinə soxub yavaş-yavaş yaxınlaşdı, uzaq inilti. Sonra onun qayıtdı və yenidən ayağa qalxdı, əvvəl моряком. Onun baxdı emu gözlərinə o qədər verdim baxış.
  
  
  "Juan, - dedi, - ona emu, - sən, yəqin ki, eşitdim ki, amerika Birləşmiş Ştatları, ədalətli müraciət edirlər cinayətkarlar və sənə nə qorxmaq lazım deyil pis rəftar. Amma burada tamam başqa vəziyyət, Juan. Heç vaxt səbir. Əgər siz yalan danışırsınız, biz ona şəxsən əmin etmək lazımdır ki, hətta, əgər siz diri, siz faydasız сеньорит. Sən məni başa düşürsən, Juan?
  
  
  "Bəli, senyor!" - oğlan dedi, o. Qabarıq gözləri подсказали ki, mənə o bilirdi ki, mən zarafat edirəm. "Adından anamın onun həqiqəti deyirəm! Hələ altı nəfər etdiyi onlar da kömək edib, çamadanları. Kuda oni ih götürür, onun eşitməmişəm. Mənim işim idi Klivlendə. Bu, hər şeyi bilirəm, senyor, inanın mənə.
  
  
  Onun etdim. Onun başını tərpətdi Хоуку və o əlindən Эскобара.
  
  
  "Mən güman edirəm ki, siz yoxlanılır gəmi və bu yeni sahiblərinin", - dedim, biz üçümüz yenidən qaldı tək.
  
  
  "Bəli. Гавиота - bu венесуэльский onların gələcək орфографической savadlılıq. Keçmiş sahiblərinə idi ödənilir böyük məbləği nağd şəxs dedi ki, təmsil şirkət Halcyon Cruises. Bu, əlbəttə ki, saxta.
  
  
  Sözə Başladı: Ron. "Bilərsinizmi ələ gəmi və sual komanda? Bilirik ki, haradan gəlib bomba? "
  
  
  "Biz bilərdik", - deyə Хоук. "Lakin biz əmin ola bilər ki, Городин olacaq təyyarə və görünür, Жизов demək olar ki, görünmür. Hətta əgər biz öyrəndik ki, burada bomba atılır və orada saxlanılır спусковое cihaz, şayiələr ələ gəmi nail olardı ih əvvəl biz. Sonra isə onlar partlatmaq bomba, artıq təsbit allah bilir hansı şəhərlərdə. Yox, bu həyata olmalıdır sakitcə, səs niyə onun üçün otel sən və Nick burada idi.
  
  
  "Mənə maraqlı idi, zaman siz də gələcəksiniz bu qədər", - dedim. "Heç bir cinayət, Ron, amma mən işləmək üçün istifadə bir".
  
  
  "Yox, bu dəfə", - deyə Хоук. "Bizim ilk addım - əkmək kimsə xaricdə kruiz layneri. Və tək kişi cəlb edəcək çox diqqət ".
  
  
  "Niyə?" Onun soruşdu.
  
  
  "Belə oldu ki," Гавиота "ixtisaslaşır..." - burada qoca zəruri hesab edir yenidən прочистить boğaz, - "... круизах üçün oğlan".
  
  
  Ron Фольстедт başladı gülümsəmək, lakin tez протрезвела zaman Хоук atıb bilər bir bu sərt baxışların Yeni İngiltərə.
  
  
  O dedi: "Mən təşkil edilir Komissiyası ilə atom enerjisi üzrə üçün miss Фольстедт təyin edildi AX zaman bu fövqəladə vəziyyəti. Mən düşünmürəm ki, əgər onun sizdən xahiş etdim rolunu oynaya oğlan, siz çox güclü genişləndirməsi olardı ki, öz aktyor istedad.
  
  
  "Düşünürəm ki, biz gələcəyik", - dedim ilə невозмутимым görünüşü.
  
  
  "Nə qədər ki, o, xidməti vəzifələrini yerinə yetirərkən", - deyə Ron, dostunla zaman mənə Хоук deyil baxırdım.
  
  
  "Mən bilirdim ki, arxalana bilərsiniz, sizin əməkdaşlığı, - quru deyib Хоук. "Siz qoşulmaq круизу sabah Antiqua. Gəmi Gaviota olacaq girmək bir neçə port Karib paltar проплывет vasitəsilə Panama kanalı və yuxarı qalxacaqdır qərb sahilində Meksika ilə stop Los-Ancelesdə. Lakin əgər siz aşkar operativ bazasını və onun aradan zaman gəmi gələcək panama yaşadı, sonra
  
  
  
  
  
  
  çox gec olacaq. Çünki vasitəsilə səkkiz gün nəzərdə tutulur bomba partlatmaq Nyu-Yorkda ".
  
  
  "Qısa bir bal ayı", - deyə onu.
  
  
  Хоук davam edirdi, sanki onu heç bir şey demədim. Экскурсионная yaşayış məntəqəsi rusiya - harada tapmaq qoyurlar çamadanları-bomba azn gəmi mənbə qayıtmaq. Orada tapmaq lazımdır Anton Жизова və çox güman ki, Нокса Варнова. O zaman siz öz-özlüyündə. Onun edəcəyəm sizə mümkün olan bütün dəstəyi ilə bu məqsədi, lakin hər hansı bir irimiqyaslı əməliyyat mümkün deyil ".
  
  
  Biz Роной çıxıb vasitəsilə kabineti qoca və bir uçuş düşdülər Mərkəzi idarəetmə. Orada bizə verdiyiniz bütün sənədlər və şəkillər bizə lazım etmək vermək üçün özünü mister və missis Nikolas Hunter.
  
  
  Biz tərk edirdi qərargah-mənzili AX, Ron oynamışdır fəaliyyət göstərən , bütün dünya üçün necə gələcək gəlin.
  
  
  "Sizə elə gəlmirmi - sheepishly o dedi, - çünki bizim" nikah "rəsmi başlayır, artıq sabah, biz qalmaq üçün bu gün iki müxtəlif otaqlarda?"
  
  
  "Yaxşı fikirdir", - dedim, tutub dairədən çıxara bilsə, taksi. "Mən bu gün çıxmaq olduqca gec və mən də istərdim yuxudan səni, sən войдешь".
  
  
  "Bəli məgər də?" - soruşdu ağır sarcasm. "Onun adı nədir?"
  
  
  "Gəl, əzizim, sən olmasaydı пожалела ki, mən zövq alıram, ötən gecə холостяка".
  
  
  Biz belə bir oyun haqları və Ron aralandı, məndən bu qədər uzaq, nə qədər imkan oturacaq. Öz əlləri ilə və əllərini diz, o oturmuşdu, хмурясь, pəncərə.
  
  
  Ona icazə hey qaşqabaq göstərmək, yarım məhəllə, sonra güzəştə getmişəm. "Əgər sənə daha asan olacaq, onu edəcəyəm ki, bu gün axşam qərargah-mənzilində AX və edəcəyəm pis gözləri".
  
  
  O dönüb mənə baxdı, öz нордическими mavi gözləri. "Ən delle?" - deyə soruşdu bir səs, kiçik qız.
  
  
  "Hüquq", - dedim. "Mən qarşı qarışdırmaq biznes və əyləncə, zaman bir mane olmur, başqa cür. Amma bu gün hər şey olmalıdır işlər üzrə. Onu demək istəyirəm оборудова bütün var ki, haqqında Антоне Жизове, Федоре Городине və Ноксе Варнове ".
  
  
  Ron əlini uzatdı və dovşan göstərir əlini mənə hər qəbilə. "Mən çox təəssüf, Nik. Onun heç bir otel kimi görünə ребячливой.
  
  
  Onun gülümsədi hey. "Olmazdı başqa yolumuz".
  
  
  Sonra o, sürüşdü yanımda, və o, əyilib üçün yumşaq, onu öpmək.
  
  
  Yeddinci fəsil
  
  
  Növbəti səhər bir neçə saat əvvəl gəlmə "Гавиоты" bizim arzusunda Antigua зафрахтованный təyyarə. Sent-Cons, paytaxtı kiçik bir ada, hələ çox britaniya mərkəzi ünvanlarda. Amma siz düşmək doğma məhəllələri, siz başlamaq eşitmək yumşaq musiqi dili калипсо görmək və rəngarəng geyim, insanlar daşıyır üçün deyil, impress üçün, turistlərin, ona görə ki, onlara zövq rəng.
  
  
  Səyahət agent oteldə Queen ' s deyil tələsik satmaq bizə bilet kruiz Гавиоте.
  
  
  "Siz artıq buraxılmış birinci hissəsini uçuş, - o deyib, - və mən hələ olacaq tapşırılsın sizi tam dəyəri".
  
  
  "Ki, elə bilirsən, əzizim?" - soruşdu, onu sonra yerinə прецизионной həndəsə detal.
  
  
  Ron şəhvətli, xarici dil üzrə vardır. Onun əminəm ki, biz keçinə bilərik ki, bütün qalacaq təcrübəsi uçuş.
  
  
  Ona göz vurdu turizm agentinə. "Görəcəksiniz, bu, necə olur".
  
  
  Bəzi неохотой o выписал bir neçə bilet üçün mister və missis Hunter. Bir neçə az неохотой etdi mənim pul.
  
  
  Biz Роной bir az gəzmək qəbul edin ətrafında görən vitrin və keçirilməsi üçün əl, oynayan oğlan,-bu halda, əgər kimsə bizi оглянет. Ən delle, bu, olduqca çətin deyil.
  
  
  Bir müddət sonra biz düşdülər salamladı olunur doklar üçün hər il olduğu kimi olur "Гавиота". O, hamar və ağ, sürətli növü силуэтом, ola bilər, uzunluğu az beş yüz fut. O, hərəkət üçün глубоководному причалу, xoşbəxt sərnişinlər bal ayı nəzərəçarpacaq dərəcədə yox idi.
  
  
  İzolə cüt burada və orada, təbəssümlə baxdı vasitəsilə поручни, lakin gəmi sanki üzən ilə, çox az sayda sərnişin, daha ego tutumu. Aydındır ki, yeni sahibləri çox güclü aparsınlar öz məhsul idi ki, aydındır nəzərə alaraq, digər edən müəssisələr var idi.
  
  
  Onun tamaşa bir neçə sərnişinlər və ekipaj üzvləri, покинувшими gəmi və minimum dövri погрузкой, amma bir şey görmədim şübhəli və tanışları şəxslərin sözlərinə görə, Xuan Эскобара, böyük bir hissəsi komanda baxdı əksinə славянскую, daha çox latın qrafikasına.
  
  
  Biz Роной bu oyun gördük, xəzinədar. Tamamilə olmadan həvəs göstərdi bizə, bizim kabin, xarici otağa bir göyərtə aşağıdakı Promenade. O təchiz qaldığı iki otaqlı nömrə: stul, divan, kiçik stul, коммода və iki biryerli çarpayı. Son sanki qeyri-adi üçün cruise üçün yeni, amma tezliklə biz Роной aşkar ediblər ki, onlar asanlıqla hərəkət birlikdə diyirçəkli konki. Olduqca soyuq müqəddəs verirdi люминесцентная lampa üzərində güzgü götürüb. Onun раздвинула pərdələr və впустила bu иллюминатор isti, günəşli karib брылев.
  
  
  Ron yaxınlaşdı və ayağa qalxdı, mənimlə yanaşı. O dedi,
  
  
  "Yaxşı olardı ki, sən otel indi etmək, əziz koca?"
  
  
  "Mənə lazım deyil sizə demək istəyirəm ki, bunu. Lakin əvvəlcə biz edəcəyik gəzmək gəmiyə. Yadındadır, bunu məmnuniyyətlə?
  
  
  "O, yaxşı, - o dedi. "Amma əgər bu, bal ayı deyil, canlandıracaq çox tezliklə, onun bilərəm ki, evə getmək üçün ana".
  
  
  Onun hit ee bunun üçün toxumların qabığını təmizləyib gözəl ass və onun вытолкнул
  
  
  
  
  
  
  göyərtə. Bir neçə saat biz gəzmişik палубам görən bar, idman zalı, yemək, teatr, kart otaq və suvenir mağazası. Çatışmazlığı digər sərnişin dəhşətli idi. Cütün bal ayı, onlarla görüşdük, görünürdü çox siyasi və digər başqa, qeyd etmək üzən onlarla başqa hər kəs, ya yox. Bir neçə ekipaj üzvləri görüşüb, çox məşğul idi, onların vəzifələri və elə hesab edirsiniz özünüzü bizim görünməz.
  
  
  Qalan gün biz просидели bu смотровом zalında, yudumlayan bir neçə meyvə içki ilə rum, gizlincə seyr edənlər qalxdı xaricdə və qiymətləndirərək ih baqajın.
  
  
  Gəlişi ilə сумерек xaricdə baxmıram heç, uzaqdan oxşar Fyodor Городина və ya Anton Жизова və heç bir qəribə çamadan əlində qayıdan sərnişin və ya ekipaj üzvü deyil yaranırdı. Bu arada şirin ромовый içki xoşagəlməz плескался mənim mədə.
  
  
  Zaman Atlantik okean doğru üzləşib qaranlıq, "Гавиота" verdi, bir neçə ring geri ton bişirmək üçün xaricdə sahibsiz sərnişin və biz özləri səs hazırlanan gətirib tərəfindən əmr. A orkestri tərəfindən yerli polad zümzümə bizə серенаду zaman gəmi отходил təcrübəsi tutub.
  
  
  Biz поужинали demək olar ki, atılmış yemək, sonra yan keçməyib göyərtə və geri bizim kabin. Qapı arxasında Ron dönüb üçün hər il məni, onu qucaqladı ee öpdü. Bütün başlayıb ilə sadəcə dost bir öpüş sonra şam yeməyi. Lakin sonra onun kimi hiss ucu onun dil qədər, demək olar ki, sheepishly toxunub mənim dodaqlar, və məndə yarandı foreboding ki, "bal ayı" olacaq шарадой. Məndən çox böyük idi, foreboding zaman onun əzizim ручонка проскользнула altında резинку mənim şalvar və игриво çatdı aşağı gözləyir incə ərköyünlük, başa çatdırmağa söz verən uzun gecə erotik akrobatika.
  
  
  O, geri çəkildi əvvəl və hərəkət ilə erotika xas olan bütün qadınlara, lakin səmərəli istifadə yalnız bəzi üzərindən götürüb paltar. O, nə bu, yavaş - birinci düymə bluz, son ana qədər пожатия itburnu, təcrübəsi olan bir qısa tuman соскользнули döşəməyə обнажив загорелую, бархатистую azaldır. İki dar ağ zolaqlar etmişdim ki, очерчивали kontur bikini ki, o, görüş zamanı güneşlenme. Ağ sərhədləri обрамляли пушисто-yumşaq üçbucağı idi ki, yalnız kölgə qaranlıq və onun işıqlı baş.
  
  
  Zamanı bizim dəli sinif sevgi ev Malibu var idi real şans qiymətləndirmək inanılmaz bədən Ронаса. Arıq ov iti, olan, o, elə idi, geyim, həqiqətən də. Baxmayaraq ki, heç bir yerdə orada yox idi, bizə proqramı əlavə, həm də kəskin açılar da yox idi.
  
  
  O, позировала qarşımda, zövq mənim zövq. "Sən elə bilirsən ki, mən çox nazik?" - o dedi ki, onun simasında yox idi, bizə heç bir şübhə.
  
  
  Onu sığalladı, çənəsi və cəhd tənqidi nəzər: "Hə, indi siz qeyd etdiniz, bu barədə..."
  
  
  O, dovşan toxundu mənim dodaqlar barmaqları ilə. "Mən başa düşürəm ki, bir mesaj. Vaxt mənə atmaq balıqçılıq üçün etirafı ".
  
  
  Onu qucaqladı ee belini və özünə sarı çəkdi, öpdü yumşaq бугорок onun həyat.
  
  
  Ron snuggled mənə verən хнычущие səslər əyləncə, hələ ki, onun tədqiq ee həyat öz dili üzrə медленному dairəsi, daim опускающемуся.
  
  
  Onun gedək onun, o da düşdü mənə, vəhşicəsinə istəyirdi ağız. Onun qaldırıb onun əlləri və irəvanı yataq. Mən orada yumşaq saldı, onu inqilabi ağardan örtüyü.
  
  
  Ron onun alt quba diş və жадными gözü ilə izləyib o выскользнул vasitəsilə geyim.
  
  
  Bu, doğrudur ki, biz mövzular bunun молодоженами etdiyi притворялись. Ancaq mən şübhə etmirəm ki, biz hər hansı bir qanuni cüt oğlan, heç olmuşdur daha mükəmməl ünsiyyət, ailə qurmaq gecə daha çoxdur. Əvvəl biz nəhayət заснули, ilk şüaları boz sübh осветили şərq üfüq.
  
  
  8
  
  
  O vaxta kimi "Гавиота" daxil Мартинику, biz artıq qalxıb, geyimli olmuşlar və yaxşı otelin eyvanında nahar elədilər. Ron otelin ziyarət rəngli butiklər sahilde Fort-de-Frans, amma mən dedim hey ki, mən orada qalmaq, harada onun bilərəm müşahidə kim və nə qalxır xaricdə. Onun отослал onun bir, lakin o, geri qayıdıb az daha bir saat sonra dedi ki, burada, heç də şən.
  
  
  Məlum olduğu kimi, onun bilərdi getmək onunla, baxmayaraq ki, o, sevirdi baxmaq oxşar. Biz apardıq dörd saat Мартинике ərzində olan bir neçə oğlan, sahilə çıxdıq və geri ilə мохнатыми соломенными шляпами və digər növ ətrafında сувенирных mağazalar. Ekipaj çox hissəsi qalıb, təyyarə. Heç bir şübhəli çamadan yox idi. Heç bir ağır, медвежьих rus. Heç bir pis rusiyalıların ilə седыми saç.
  
  
  O gecə biz Роной yenə də yan keçməyib gəzinti sahəsinə pad. Fəallıq təyyarə "Гавиоты" kimi, adətən, minimum idi. Biz erkən удалились öz kabin, harada fəaliyyət xeyli sürətlənib.
  
  
  Növbəti bizim dayanacağı idi La-Гуайра, dəniz limanı Каракаса. Çünki Гавиота qeydə alınıb Venesuela, onun, ümid edirdim ki, nə isə baş verə bilər parlaq paytaxtında bu ölkənin.
  
  
  Onun yenidən məyus.
  
  
  Həmin gecə onun başladı narahat bizim missiya olsa da, etiraf etmədi ki öz şübhə ilə Yaşayır. Nəhayət, bizdə yox idi tutarlı əsaslar olduqda ki, Жизов və ego komanda əvvəllər qoyurdular bütün çamadanları-bomba üçün ölümcül saat.
  
  
  
  
  
  
  Və ya şəhərin Америк ola bilər, artıq заминированы və hazır partlaya nüvə bulud kimi, yalnız düyməsini bərk hansısa naməlum yerdədir. Əgər Juan Эскобар dedi həqiqəti, ən azı altı tam adı göndərilmişdir ilə ekipaj üzvləri Гавиоты. Nə qədər biz bilirdik ki, ola bilər, və başqa yollar ih yayılması.
  
  
  Və daha beş gün sonra etməli idi partlaya birinci bomba Nyu-Yorkda. Nəzərə alsaq неуверенное əhval abş ictimaiyyətinin bu gün, məhv bizim ən böyük şəhər ola bilər ki, bütün başlamaq üçün lazım olan səs-küylü danışıqlar. Əlbəttə, belə insanlar kimi Anton Жизов, danışıqlar aparılmır.
  
  
  Bizdə yalnız iki seçim idi - капитуляция və ya dava. Çox güman ki, sonra kiçik demokratik debat hökuməti qərara alıb ki, mübarizə. Amma bu gülməli olardı, axı görünən düşmən yox idi. Gizli bomba срабатывающие üzrə радиосигналам ətrafında naməlum yerlərdə təmsil görünən hədəfə. Zaman başladı, ikinci və üçüncü şəhərlər взорвутся, iradə, insanların mübarizəyə bilər yox. Hətta əgər bu baş vermədi, məhv iri şəhərlərinin məhrum olardı insanların qüvvələrinin müqavimət.
  
  
  Belə ki, Гавиота idi, yeganə, bizim oyun. Бдительный gömrükçü, задержавший Xuan Эскобара, bizə təqdim etdi крохотную çox zireh qoymaq düşmən. Mənim işim ondan ibarət idi ki, keçmək, bu yarıq və vurmaq ölümcül zərbə əvvəl o, doqquzun yarısında evdə olacaq zərbə vurmaq.
  
  
  Daha beş gün.
  
  
  O gecə bizim olmağa sevgi çatmırdı əvvəlki kortəbiilik, ən azı mənim tərəfimdən. Əlbəttə, Ron hiss edirdim ki, bir şey deyil.
  
  
  "Nə oldu, Nick? Siz narahat missiyasının? "
  
  
  "Biz artıq idi ki, ata, hansısa hərəkətləri", - dedim. "Sabah biz выезжаем azn-dən curacao köçürülüb, və əgər orada heç bir şey inkişaf edir, problemlər var".
  
  
  "Sizin üçün tercih onu gedib öz yarısını yataq və icazə sizə yuxu?" - ciddi soruşdu.
  
  
  Onu tutdu ee və bərk-bərk özünə onun çılpaq bədəni. "Əzizim, əgər bizdə olacaq cəmi beş gün əvvəl dünya başlayacaq взрываться, onu tapıb keçirmək mümkün qədər az kimi onların ətrafında yuxuda".
  
  
  Asan мурлыканьем əyləncə Ron, barmaqlarımı mənim ayaqları öz ayaqları. Və bir müddət mən fikir nüvə бомбах şəklində çamadan, o, heç bir fikir ölü asılıdır.
  
  
  Dən curacao köçürülüb təyyarə "Гавиоты çıxdı" Fyodor Городин. Ona şad idi görmək хмурого, широкоплечого rus, nə bilərdi ki, onu öpmək. Dən curacao köçürülüb - bu, beynəlxalq azad limanı ilə arasında ətrafında ən yaxşı mağazalar Карибах. Sərnişinlərin ən tərk gəmi səhər xahiş sərfəli alış-veriş, və onlar evə heç zaman, mühit, onlara düşsün дородный Городин, əbəs yerə пытающийся kostyum Palm-Razı baxmaq tipik круизным sərnişin ki, bu, bizə çox idi. . Onun dərhal, qeyd ego və saxlanılır ego baxımından sahəsində, o qədər ki, bunu görünüşü, guya wanders üzrə göyərtə əvvəl прокрасться kabin zabit.
  
  
  Onun bir az məyus oldu ki, o, götürüb özü ilə xaricdə ətrafında bir çamadan bomba ilə. Amma ildən-dən curacao köçürülüb tarixi qərargahının-qərargahı qaçaqmalçıları, məndə şübhə yarandı ki, vaxt gəlib çatdı. Əgər bir tərəfindən tam adı çıxdı, onun bilərdi üçün cəhd edin, onun baxın, bu, xeyli упростило olardı mənim iş. Amma əgər yoxdursa, onda mən həmişə bilərəm tutqac Городина.
  
  
  Öyrənmək, hansı kabin həll здоровяк, onun qoşulub Yaşayır, bu барре müşahidə otağında.
  
  
  "Городин təyyarə", - deyə onu hey.
  
  
  Onun mavi gözləri genişləndi həyəcan. "Haqqında, Nik, bu o deməkdir ki, sən bilərsən baxın bomba vasitəsilə ona".
  
  
  "Bu və ya zərbə mənə kəllə. Ona görə ki, indiyə qədər araştırmak bu uğursuzluq idi ".
  
  
  Onu gördüm qısa təhqir baxış aldı ee tutub. "Heç başa düşün, düzgün deyil. Müəyyən mənada bu, üç ən yaxşı gün mənim həyatımda. Lakin işi birinci növbədə və olar olmadan xüsusi mübaliğə demək olar ki, bütün lənətə gəlmiş dünya mənim çiyinlərində ".
  
  
  "Mən bilirəm, əzizim", - deyə o bildirib. "Mən heç eqoist olmaq istəyirdi".
  
  
  "Bu, son zaman, biz biləcəyik kiçik almaq məzuniyyət", - dedim. "Yaxşı olardı забраться yataq, əgər bizə qoşulub Жизов, Городин və Knox Вамов".
  
  
  Ron heyrətlə baxdı bilər. "Mən buna ümid edirik!" Sonra o, gülümsədi mənə və hər şey yenə yaxşı oldu.
  
  
  "Daha sən планируешь məşğul olaq?" deyə soruşdu.
  
  
  "Dua edin ki, ətrafında bir çamadan bomba ilə gətirildi xaricdə üçün onun daxil ola bilər. Əks halda mənə getmələrinə azn Городиным. Tez və səliqəli. Ona görə ki, haradasa Жизов və Варнов gözləyir düyməsi ilə məşğul olan zərbə ola bilər böyük bir hissəsini ABŞ. Əgər onun проявлю səhlənkarlıq, hər kəs onlara bir mesaj göndərmək üçün дожидаться son müddəti ".
  
  
  "Nə edə bilərəm, Nick?"
  
  
  "Dur uzaq yollar", - oğlan dedi, onu, sonra смягчился. "Ron, həmin andan hər şey ola bilər deli edir və ölümcül. Onun təlim belə hərəkətlərə, siz isə yoxdur. Onun istəyirəm ki, siz qayıtdınız, bizim kabin və заперлись var. Açmayın qapını hələ ki, mən sizə verəcək siqnal.
  
  
  "Yaxşı", - надула o.
  
  
  Onun göndərib Açandan bu yol. O, yaxşı şirkəti. Və faydalıdır. Lakin bu mərhələdə əməliyyatlar.
  
  
  Onun qayıtdı göyərtə üçün daha yaxşı görmək oxşar. Gəlişi ilə biz qaranlıq özləri səs hazırlanan gətirib tərəfindən əmr, bizə də bir çamadan xaricdə deyil qaldırdılar. Biz xadimlərimiz gedirlər üzrə liman Виллемстада
  
  
  
  
  
  
  проплыв качающийся понтонный körpü adını Kraliçası Эммой, və mən qərara aldım ki, mənə lazım müqavimət cənab Городину. Sonra eşitdim ki, onun işə salınması.
  
  
  Bu idi sürətli kater ilə сдвоенным asma mühərrikli işıqları. O zaman özüm qədər çıxardı, kimsə azaltdı ona toxunuş. Pəncərədən keçəl kişi katerdə, sanki əmr verirdi. Ego insanlar qaldırıb qaranlıq düzbucaqlı obyekt üçün göyərtə. Bu çamadan idi və onun arxalanırdı idi ki, necə ki, biz Xuan Эскобара.
  
  
  Zaman строп başladı qalxmağa, onun yönəldi üçün poop boyunca поручня üçün hər il kim qaldırır. Bu, mənim daha bir Fyodor Городин, hələ geyimli kostyum-dondurma, və o, rəhbərlik парочкой нелатинских ih üzvlərinin qrupu. Götürdü, əl altında quyruq köynək çıxartdı, onun Вильгельмину ətrafında кобуры kəmər. Sıxıcı əlində tanış "Люгер", onun doğru bir addım atdı Городину və ego dostlar.
  
  
  Bir addım - hər şeyi bildim. Bir şey ударилось mənə dəxli, göyərtə качнулась və mənə yumruq atdı nəhəng yumruq. Mənim baş dərhal canlanma yarandı ki, səs, sanki, рассосался vasitəsilə geri mənim kəllə, hamı sakit oldu və qara.
  
  
  Doqquz Fəsil
  
  
  Nə qədər qəribə olsa da, əvvəlcə, onu yalnız dərk edirdi ki, чесался burun. Onun üçün cəhd потянуться və почесать ego, lakin əlində heç bir hərəkət. Onun gözlərini açdı. Onda onun dərk öz başını. Ağrılı idi, necə bir böyük diş zaman sinir altında gəlib əsmə soyuq seçmə hava. O, yenidən gözlərini yumdu və yavaş-yavaş açdı ih. Ağrı keçdi, amma mənim ətrafımda olan adamlar oldu diqqət.
  
  
  Onun arxa yalançı dar yatağı kiçik daxili kabin. Onu gördüm ki, mənim ayaqları bağlı idi, bir neçə витками yapışqan lent. Mənim əlləri idi, keçdi bilek arxasında; onlar da склеены birlikdə. Azn yataq əksinə, məni oturmuşdu Ron Фольстедт parlaq zolaqlı kofta və geniş şalvar. Ee əlləri və ayaqları da var idi заклеены tape.
  
  
  "Şadam ki, siz yenidən bizimlə mister Karter", - прорычал ağır səsi haradansa ətrafında qarşısında daxma. Onun səy ilə çevirdi, başını yan səs. Fedor Городин dağıldı bu виниловом kafedrasında выдвинутом şəxs iki койкам. "Mən düşünmürəm ki, bir mənası var sizə zəng mr Хантером", - o, davam etdi. "Bu maskarad bitdi demək olar ki, dərhal sonra başladı".
  
  
  Qapı qarşısında kabin складном metal kafedrasının yanında kart masa oturan bir gənc ilə səliqəli зачесанными şabalıdı saçları. Ona məlum Люгер ki, o, saxlanılır yönəldilmiş məni - Вильгельмину. Onun сдвинул əlləri payına düym və narazı idi olmaması təzyiq orada, harada olmalı idi təzyiqi. Стилета yox idi. Onu gördüm, o, yalançı görə kəmər Городина.
  
  
  - Bəli, Karter, - прорычал Городин, - sənin silah var. Sizin ... "qadın". Ola bilsin ki, siz bizə danışmaq indi.
  
  
  "Mən izləyirəm sənə", - dedi kimi mən də köhnə kollec. "Mənim adım Nikolas Hunter".
  
  
  Городин döndü gənc üzrə riyaziyyat və рявкнул: "Boris, mənə kart". Cek ətrafında əlləri Boris kartı ölçüsü beş, yeddi, və шталь ucadan oxumaq. "Nick Carter, agent AX N3. Reytinq: Killmaster. Hesabat verir qarşısında Devid Хоуком, Vaşinqton, Kolumbiya dairəsi, direktoru AX. "Sizə elə gəlmirmi ki, bu insanlar bilirlər ki, siz nüfuzuna xələl. Karter? Zaman sizin girlfriend miss Фольстедт zəng vurub bu AX, biz bilirdik ki, onlar agent göndərdi. Ola bilsin ki, əgər bizim yoldaşlar Los-Ancelesdə bilirdi sizi, onlar olmasaydı, daha ehtiyatlı öz təqibi.
  
  
  "Təkcə sənin nüfuzuna, həm də sənin şəxs məlumdur ki, bəzi bizim ətrafımızda, biz kimə, əgər surətləri sənin şəkillər, Karter. Kapitan öyrəndim zaman sizi qalxıb heyəti ilə qadın Antiqua. O mənə bu barədə məlumat verdi radio və onlarla хорька sizi izləyirlər. Zaman onun qalxdı xaricdə, biz bilirdik ki, siz tezliklə görəcəksiniz ki, öz hərəkət və hazır idik sizə ".
  
  
  "Yaxşı, Городин, - dedim, gediş oyun vasitəsilə, - sənə nə lazımdır?"
  
  
  "Sən də bilirsən ki, mənim adı, onun görürəm. Bəli, bunu gözləmək olardı. Onu çox istəyirəm sadəcə. Birincisi, onu demək istəyirəm ki, siz mənə hər şeyi danışdılar ki, siz bilirsiniz, və şübhəli haqqında, bizim əməliyyatlarda. Güman edirəm ki, siz əldə adı Гавиота təcrübəsi Xuan Эскобара. Biz gördük ki, ego əlindən Fort-Лодердейле.
  
  
  Onun tez sayıbdır ki, heç bir şey ətrafında nə bilirdik bilməzdi olmaq üçün gözlənilməz Городина, ona görə də onun qaldırması baş vermişdir emu istifadə edərək bu bir hissəsini öz ağlı, axtarmaq.
  
  
  "Biz bilirik ki, Anton Жизов rəhbərlik sizin göstərir, - dedim. "Bu, açıq-aydın idi, çünki o, imzalayıb teleqram üçün alınması haqqında. Biz bilirik ki, hansı bomba istifadə etdiyiniz kimi siz доставляете ih bu şəhərin. Biz şübhələnir ih sizin üçün edir ki, alim adı ilə Knox Варнов. Bu, o,."
  
  
  "Çox yaxşı", - dedi Городин. "Bu, revmatizm üçün sadə bir hissəsidir. İndi onun istəyirəm ki, siz danışdılar barədə mənə AX. Əlbəttə ki, bundan sonra biz də öz üzərimizə götürəcəyik idarə, təşkilat heç bir əhəmiyyəti olmayacaq, amma yenə də bu asanlaşdıracaq vəziyyəti əgər biz tanış, onu əməliyyatları. Siz başlamaq nə ilə ad mənə fizioloji agentləri ".
  
  
  Ona heç bir şey demədi. Mənim qol пульсировала. Onun çalışdı düşünür.
  
  
  "Carter, məndə səbr yoxdur oyunlara", - рявкнул Городин və bütün görünürlüğünü zarafatlar itdi. "Mən məcbur danışmaq - mən məcbur danışmaq, hər hansı bir kişini, - ancaq ola bilər ki, olardı tez almaq
  
  
  
  
  
  
  ih-dən, qadınlar ".
  
  
  "O heç bir şey bilir barədə AX", - tez dedim. "Bu şam yeməkləri üçün tapşırıq bilər".
  
  
  Городин yerindən sıçrayıb kafedrasının və irəli çəkildi gözəl üçün böyük insanın sürəti. Geri tərəf волосатой əlləri o хлестнул mənə bir ağız. Onu hiss etdim ki, qan dadı.
  
  
  "Sükut", - deyə o, "Zaman onun ilə başa qadın sənin olacaq daha bir şans danışmaq".
  
  
  Zaman неповоротливый rus, çevrilib mənə və ayağa qalxdı üzərində Роной, mənim затуманенный ağrısı beyin yadda kəmər tövsiyələr olan Stewart belə fəxr "Спецэффектах". Bir partladı əlində pis oğlan, o zaman əlindən ego biz sizi yoxlamaq üçün açıq-aşkar saxta пряжку. Niyə tapılmadı Городина? Onun aşağı baxdı və gördü revmatizm. Mənim idman köynək ilə obscured onun.
  
  
  Onun üçün cəhd поернуться azn yatağı üçün lay kəmər. Gənc Boris oturmuş bir gün, əli ilə mənə göstərdi дулом люгера üçün onu yalançı, sakit. Hətta əgər onun bildi lay kəmər isə Городин ona ilişdim, biz Роной hələ olardı etibarlı bağlı bir gun, прикрывающим bizim gəmi ilə açıq-aşkar düşmən olan ekipaj üzvləri. Onun uzanıb hərəkətsiz, fikir tapmaq üçün bir alternativ.
  
  
  Городин baxdı, açıq-aşkar üz Ронасу. Öz yerlərinə onun görə bilərdi ki, onun mavi gözləri geniş açılıb və испуганы, amma o nəzarəti itirib.
  
  
  "İndi sizin növbədə, miss Фольстедт, - dedi, - demək, mənə haqqında AX".
  
  
  "Nə dedi Nick, doğrudur, - sakitcə dedi Ron. "Mən heç bir şey bilmirəm barədə AX".
  
  
  "Gec-tez sən deyəcəksən mənə, nə mən bilmək istəyirəm", - dedi Городин. "Siz çox asan, daha sürətli заговоришь". Bildirib ki, rus uzatdı əlini tutdu və bluza Hissəsində, ekipajın öz qalın barmaqları arasında ədəd düymə. O, güldü дернул və bluza сорвалась tərk emu bir ovuc kövrək material.
  
  
  Gözləri qarşısında çıxdı sinə Hissəsində: üst hissəsini yüngülcə загорелая və округлая aşağı hissəsi ağ, ona görə ki, o, heç bir gizli olmuşdur лифом olan bikini.
  
  
  Городин çevrildi Boris qapıda. "Sən bu barədə nə düşünürsən, mənim balam? Belə böyük, bəziləri kimi, lakin möhkəm və tam.
  
  
  Boris qısa başını tərpətdi, amma ego gözlərində aydın idi red fəaliyyət Городина.
  
  
  - Və hiss xoş, - dedi Городин apararaq böyük əlləri ilə sinə Hissəsində. "Çox təəssüf ki, bizdə heç vaxt hansısa əyləncə əvvəl dindirmə. Ola bilər ki, sonra vaxt olacaq, bunun üçün isə, əgər bir xanım cavab doğru deyil.
  
  
  Onu görmək bilər, necə hərəkət gücünü əlində böyük bir insan, zaman başladı kompres sinə qızlar.
  
  
  "Biz yenidən başlamaq", - deyə o bildirib. "Siz ad mənə bütün adları, kimsə bilirsiniz ilə bağlı AX".
  
  
  Ron ахнула zaman Городин sıxdı onun sinə kimi yetişmiş kvadrat hədiyyə, öz əlləri ilə bərk. "Mən bilmirəm ki, başqa insanların AX!" qız qışqırdı.
  
  
  Городин dikəldi, tərk qırmızı barmaq izləri bir yerdə saxlanılır o Açandan. O, kədərli, başını yellədi və mənə tərəf döndü. "Sizin girlfriend da olacaq, inadkar. Görünür, mənə lazım zərər bir ətrafında, və mən düşünürəm ki, mənim daha çox xoşuma gəldi səbəb olardı hey ağrı ". O, aparıb əlləri ilə обнаженному mədə Hissəsində və başladı расстегивать düymə onun şalvar.
  
  
  Məhz burada filmin qəhrəmanı deyərdim: "Dayan, heç трогай xanım! Onu deyim ki, bilmək istəyirəm. Bu, belə deyil. Əlbəttə ki, onun sevdiyi Açandan, o da ki, Городина etmək niyyətində idi, onunla dərin iz olardı yara və mənə də, amma o peşəkar və casus biznes deyil səhifə almaq olub Killmaster üçün AX və ya daha iki ... bir az шпионю xeyrinə Komissiyasının atom enerjisi üzrə, əgər siz risk etmək hazırıq. Və praktiki baxımdan dəqiqə olan tələb Городину məhv etmək üçün Açandan Фольштедт yalnız öyrənmək üçün, ki, hey haqqında daha emu demək verəcək mənə daha çox vaxt çıxış yolu tapmaq üçün onun yerinə yetirə bilsin tapşırıq. Nəhayət, ən mühüm соображением olmalıdır yaşayış məntəqəsi rusiya. Ona görə də onun стиснул diş və cəhd üzərində baxımından escape.
  
  
  Barmaqlarının sümükləri döyüldü qapı kabin.
  
  
  Городин söyüş söydü üzrə-rus zaman qapı açıldı, və solğun matros dayanıb, diqqətlə ona baxaraq, çalışaraq baxmaq deyil, полуобнаженную sarışın azn yataq.
  
  
  "Радиосообщение sizin üçün, ser", - mızıldandı matros.
  
  
  - İndi yox, sarsaq, - прорычал Городин. "Rədd ol buradan!"
  
  
  "N-lakin, ser, bu, general Жизов. Təcili ".
  
  
  İlə досадой крякнув, Городин üz çevirdi Hissəsində.
  
  
  "Əla. De general, mən orada olacağam.
  
  
  Ekipaj üzvü ağılla отсалютовал və yoxa çıxdı.
  
  
  Городин dayandı var stulun arxasında olan oturdu ego gənc köməkçisi. "Boris, həmişə tutun azn прицеле bu insanların. Çəkinin Ki, Karter.
  
  
  - Bəli, ser, - Boris cavab verdi, heç bir tərəddüd işarə məni Вильнельминой.
  
  
  Городин çıxdı və çarpdı öz arxasınca qapını. İşləyərkən arxasında, onun çalışırdı qoparmaq köynək üçün Boris gördüm kəmər üçün zəhləm gedir. Hərəkət edərkən, onu gördüm ki, böyük barmaq Boris sıxır bəhanədir çəngəl.
  
  
  "Sənə yaxşı полежать, - deyə o bildirib. "Şübhəniz olmasın ki, mən пристрелю sizin olacaq".
  
  
  O, demək deyil. Onun hərəkət dayandırılıb.
  
  
  Ron сдержала рыдания. Onun tez baxdı bilər. O, oxşar idi крикунью. Boris də baxdı. Zaman onun baxışları düşdü, onun çılpaq sinə, o baxdı, dəhşətdir.
  
  
  
  
  
  
  Ron yenidən всхлипнула, azad bir sıra acınacaqlı хныкающих səs, əsəbi nəfəs aldı. "Boris, - dedi o göz yaşları, - sən imkan olacaq ona yox idi, bunu mənə?"
  
  
  Sonra onu başa düşdüm. Ron böyük professional idi, nə də onun təmsil etmişdir. O, уловила əvvəlki flash şəfqət gözü gənc və indi o, həmişə onunla bu barədə.
  
  
  "Mən sizə kömək edə bilməz, - deyə Boris. "Siz demək lazımdır polkovnik ki, o, bilmək istəyir".
  
  
  "Mən edə bilmərəm", - dedi Ron. "Mən heç bir şey bilmirəm. Cəhənnəm yaradır mənimlə dəhşətli şeylər. Siz ona oxşar deyil, Boris. Onun görürəm sənə insanlıq. Xahiş edirik müəyyən etmək mənə."
  
  
  O yaxşı idi, həqiqətən inandırıcıdır və fəaliyyət göstərirdi yalnız yarısı.
  
  
  Boris dodağını dişlədi, amma başını yırğaladı. "Mən heç nə sizə kömək edə bilməz".
  
  
  Keçib qiymətli saniyə. Var idi, müəyyən fiziki azadlığı üçün kifayət qədər çıxılmaz oyun - əgər Ron edə yayındırmaq məni. Onun onun diqqətini cəlb edib, sonra çoxmənalı tərzdə baxdı qutu siqaret, əsas vəsait kart masa qarşısında Boris.
  
  
  O, zəif gülümsədi, ona idi və ağır-ağır nəfəs aldım. "Mən başa düşürəm, Boris, - dedi. "Siz işləmək üçün nəyə inanırsınız, biz kimi. İstərdim ki, onlar bizə etdik mənimlə, onu bilirəm ki, hər şey fərqli olardı olsaydı başlıca ".
  
  
  Oğlan baxdı nax bir şey ilə çox yaxın minnətdarlıq.
  
  
  "Mən xahiş edirəm, xəyanət, öz inancları", - davam Ron. "Lakin, ola bilər bir balaca lütf?"
  
  
  "Əgər bilərəm", - elementləri bir səs cavab verdi Boris.
  
  
  "Əvvəl bu heyvan Городин başlayacaqdır işgəncə, onun закуриваю". Hey mümkün olub daha zəif təbəssüm etdi.
  
  
  "Bu, kiçik bir əyləncə, amma, bəlkə də son. Siz verəcəksiniz mənə bir? "
  
  
  Boris tərəddüd, sonra başını tərpətdi. "Əlbəttə." O, başını qaldırdı, sırt qarşısına. "Bu, rus. Siz qarşı? "
  
  
  O, başını buladı. "Siqaret - bu, siqaret, zaman sənin sinir tələb asanlaşdırmaq".
  
  
  "Yöndəmsiz olardı", - deyə o bildirib. "Mən bilmərəm, getmək də sənin əlində".
  
  
  "Lütfən, işıq ego və вложите mənə ağız", - o, cavab verdi.
  
  
  Bu, çox uzun bir shot. Məndə olsaydı, cəmi bir neçə saniyə. Onun gərildi, свернулся.
  
  
  Boris siqaret yandırdı ayağa qalxdı və etmek gun görə çıxmışdı. O, keçdi kabin və etmek siqareti dodaqları Hissəsində. O qədər irəliləyirdi, onun спустил ayaqları sözünə ilə göyərtə və yavaş-yavaş sel.
  
  
  Onun özü girib, ona zaman o, geri döndü. Onun, ümid edirdim ki, o, üzərində Роной, bəzən qəsbkarlığı bir siqaret təcrübəsi ee verir. Amma aydındır ki, o gedən geri öz yerinə.
  
  
  İndi isə gördü ki, məni diyarı gözləri. O, sərt hərəkətlə geri döndü mənə şəxs və схватился görə "люгер". Amma burada mənim gözlənilməz fasilə. Zaman Boris mənə tərəf döndü şəxs və üz çevirdi. Ron, o приподняла diz demək olar ki, altında подбородком, нацелила pəncənin hədəf və güclü bir təkan vurdu, onların irəli. Bu işlər görülüb ilə gözəl bacarıq və ildırım sürəti.
  
  
  Biz Boris gun idi, əlində, lakin o, macal qaldırmaq, onun kimi, o, катапультирован mənə, müvazinətini itirərək, belə bir qüvvə düşdü ki, başını irəli mənim ayaq və "Люгер" gurultu ilə dağıldı üçün göyərtə. Qeyd ən payı saniyə qaldırmaq üçün mənim обмотанные lent pəncənin, indi olmuş дубиной ilə ikiqat dəri bazası və etmek onların ego kəllə. İlk zərbə idi, ən azı, çarpıcı, lakin aşağıdakı üç, sürətli ardıcıllıqla yerinə yolu ilə подпрыгивания və vuruş ilə aşağı tədbir tam mənim çəki, xəyanət ego unudulub.
  
  
  "Yazıq, Boris, - dedi Ron, sonra necə o перепрыгнула baxdı, ona yuxarıdan aşağı тошнотворным ifadə şəxslər, - o, mənə təxminən başladı xoşuna gəlir".
  
  
  Onuncu fəsil.
  
  
  Vaxtım yox idi təşəkkürümü bildirmək və heyranlıq gözəl çeviklik və cəldlik Hissəsində bu, bir həqiqət anıdır. Onu çox məşğul idi müayinə idman zalı üçün kəskin son bir şey bizi отвесил. Amma ilk baxışdan heç bir şey yox idi kəskin, daha küt bucaq беззеркального bürosu.
  
  
  Sonra onun qeyd люминесцентный armatur masa üzərində. Əlbəttə ki, bu, əlçatmaz, ancaq boru bilərdi asanlıqla qıra, əgər onun hit bilər, onun nə vaxtsa. Onu unuda bilər, öz "Люгер ki," indi istirahət göyərtə yaxın. Əlləri ilə, ixtiyarı yoxdur, bir spin üçün mən çox yaxşı bir atıcı; bundan başqa, shot istehsal olsaydı, çox səs-küy. Bu eyni səbəbdən onun bilmədi atmaq tapança брылев.
  
  
  Onun перекинул скрепленные ankle vasitəsilə kənar sözünə və селл. İş пятками digər qarşı bir dost bildim zəiflətmək bir ətrafında mənim ayaqqabı belə ki, o, свисала ilə barmaq mənim sağ ayaq. Məndə kifayət qədər vaxt yalnız bir cəhd. Onun bir neçə dəfə ehtiyatla скинул ayaqları diz, sonra qalxdı, dikəldi ıso, bütün gücü.
  
  
  Pulsuz ayaqqabı tərk mənim ayaq və spiral взмыл yuxarı. Sanki, o, yavaş-yavaş hərəkət edir, hələ ki, onun baxırdım, o məqsədə doğru hərəkət edir. Daban boot ударилась haqqında мертвую nöqtəsi люминесцентной lampa gətirib ki, bir ətrafında ən gözəl kiçik tətillər ki, ona heç eşitdim.
  
  
  Kabin girdi, qaranlıq, və o atıldı mərtəbə, ora, harada ki, eşitdim, düşən şüşə parçaları. Çömelme və ощупью arxasında, onun aşkar nazik şüşə parçaları. Onlar kifayət qədər iti,
  
  
  
  
  
  
  lakin əksər idi - çox kiçik. Onlar arasından parçaları, nəhayət, onu tapdım bir qədər böyük, saxlamaq üçün ego arasında böyük və şəhadət barmağı və gördüm lenti kəsdi mənim bilek. Zaman onun işləyib əyilmiş şüşə, mənim əl birdən-birə oldu nəm. Onu bilirdi ki, порезался, amma mənim əlləri idi, çox key hiss etmək üçün ağrı.
  
  
  Zaman lentdə hər qalınlığı yaranmışdı, heç olmasa, götürmə, onun boşandı bilək və onlar bu üzdən çölə. Davam işləmək qaranlıqda, onun yoluq yapışqan ilə лодыжек.
  
  
  "İşte", - deyə onun Yaşayır. "De ki, bir şey üçün o, səni tapdım".
  
  
  "Mən burada", - səsi eşidildi Hissəsində ətrafında qaranlıq.
  
  
  Onun, qalxdı və getdi səs onun səsi eşidəndə kimi qapı arxasında kabin kimsə çizilmelere göyərtə. Sonra açılmışdır sonra latch.
  
  
  Прыгнув üçün переборке, onun прижался gün. Qapı açılıb, müqəddəs rəbb залил üçün Городиным olan payına saniyə поколебался. Bu idi payına saniyə artıq. Onun hit ego səmimi sağ çənə, niyə zərb alətləri dalğa çatmışdır mənim çiyin.
  
  
  Onu tutdu ego belini, o zaman провисал və çıxardı üçün qapı. Onun yoluq стилет ilə kəmər Городина və etmek Hugo geri ножны azn предплечье. Göyərtə kifayət qədər işıq tapmaq üçün Вильгельмину, və onun da əlindən Люгер.
  
  
  İndi onun yaxınlaşdı, yataq, harada səbirlə gözləyirdi Ron və yoluq lenti kəsdi, onun запястий və лодыжек.
  
  
  "Gedək", - прошипела mən, подбрасывая hey, o ki, qaldı onun bluz. "Dur arxamda, onun çalışacağam ki, перебросить vasitəsilə bizə bir diyardır. Bu, bizim yeganə şansdır.
  
  
  Biz daxil dəhlizi. Onun üçün cəhd səmti. Hər dəhlizinin sonunda onu gördüm, bahar dar metal pilləkən. Mənim idi, əlli-əlli şans tapmaq, hansı istiqamətdə təhlükəsiz olacaq. Onu seçim etdi və qaçdı nərdivan, Ron məni daban-dabana izləyirdi.
  
  
  Lakin mən səhv seçimdir.
  
  
  Biz çatmışıq ayaq pilləkən, onun eşitdim приближающийся səs, ağır ayaq. Onun çıxardı "люгер" və shot bert trepa oliveyranı bayıra kişilər.
  
  
  Azad əl oğlan qızı itələdi Açandan kənara zaman mimmo bizi пролетело hansısa orqan və zərər vurdu göyərtə. Bu, tək idi ətrafında slavyan dənizçilərin. Eşitdik ayaq ayağı, dəhlizi ilə üst göyərtə.
  
  
  Onun geri bərpa və aşağıdakı görə Роной, özünü itirərək qaçmaq istədi üçün nərdivan digər sonunda dəhlizinin. Onu görmək bilər ki, biz alt göyərtə, və bilirdim, ki, bizə lazım qalxa iki səviyyəsi yüksək əvvəl bilərik almaq перил.
  
  
  Biz gurultu ilə ayağa qalxdılar üzrə metal pillələri və əldə növbəti göyərtə kimi bir dəfə o an görə bucağı ринулась qrup insanlar Городина. Onun shot ih tərəfini ki, замедлило ih ривненской belə, bilək qaçmağa yuxarı növbəti pilləkən пролету. Aşağıda kimsə haqqında buraxmışdır iki гремящих shot. Güllə отлетели təcrübəsi polad edilmişdir, biz прыгнули növbəti göyərtə kənarda ih zəngin.
  
  
  Bu dəhlizdə idi günü, aparıcı bölgəsinə xilasetmə шлюпок. Mən düşündüm azad edilməsi barədə bir qayıq ətrafında, amma orada boyunca переборок saxlanmışdır xilasetmə gödəkcələr, və əgər biz işğalçı bir neçə ətrafında var, biz bilərdik yaşamaq & nb.
  
  
  Biz прорвались bir gün küçəyə, bizim aramızda var; dayanmış üç nəfər ekipaj üzvü. Mən bir onların ətrafında idi tüfəng. Qaldırdı silah üçün götürsək, amma Вильгельмина artıq idi məndən əl. Onun göndərdi güllə ego мочку, o da düşdü tüfəng. Odin üzrə digər komanda üzvləri дернул tüfəng, onu azad etmək təcrübəsi мертвеца isə üçüncü çıxardı öz geyim əl tapança və istehsal shot bizim yol. Cavab Verdi Вильгельмина. Mobster схватился görə, döş və пошатываясь, попятился üçün перилам, перевернувшись vasitəsilə xaricdə üçün dabble altındakı qara Karib. Выживший tərk cəhdləri azad tüfəng və ilan vurmuş üçün yem.
  
  
  Onun yoluq örtüyü ilə taxta konteyner "yazısı ilə Xilasetmə gödəkcələr", ancaq aşkar daxilində yalnız biridir. Onun кинул ego vəziyyətə gətirilib və o, çiyinlərini çəkdi, çalışaraq toplamaq qalıqları bluz.
  
  
  İndi eşidildi kəskin ağlayır və insanlar iki tərəf qaçdı bizə üzrə göyərtə. Vaxtıdır, xilas olmaq. Onun başını tərpətdi Yaşayır əl qədər handhold endi dar xarici karniz və göyərçin.
  
  
  Bu яростной atışmada məqsədi ilə escape onun haqqında unuttum göstəriləcək xam mənim разбитом черепе. Onun yaxşı yadıma düşdü, zaman çox ударился haqqında duzlu suya.
  
  
  Sonra söndü брылев. Lakin tezliklə o, özünə gəldi, закашлялся və выплюнул su kimi incidir radiator.
  
  
  "Гавиота" проплыла bir neçə yüz metr, amma indi o, çıxarılması, ee spotlights ifa üzərində su.
  
  
  Əsirdi kəskin külək və dəniz idi narahatlıqla. Onları tapmaq çətin olacaq, bizi bu qaynar okean səhra. Su isti idi, amma tam недружелюбных canlılar ilə iti dişləri var idi, tək-tənha.
  
  
  Tək-tənha! Ağlıma gəldi ki, gördüm, Açandan onlarla хорька kimi biz прыгнули bayıra. O, həqiqətən ныряла mənimlə? Mən ola bilər əminəm. Onun плыла üzrə geniş dairəsi, dalaraq, su, zaman məni пронеслись spotlights, amma onu görə bilmədi Açandan.
  
  
  
  
  
  
  "Гавиота" indi yavaş-yavaş çıxarılması mənə. Mənim nöqteyi-nəzərdən səviyyəsində su baxmaq böyük və təhlükəli ola bilər. Təxminən əlli yard məndən gəmi dayandı və işıqlar başladı metodik метаться geri və irəli görə, & nb.
  
  
  Bir şey ağ покачивалось dalğaları arasında mənimlə gəmi. Bilmədim risk окликнуть. Mənim səs asanlıqla çörəyin içinə sikkə qoyardılar üzərində su və gəmi mühərrikləri indi susublar. Onun ползком yönəldi olan obyekt ilə & nb, lakin kəskin şəkildə dayandı, zaman mənim əl toxundu parça əti.
  
  
  Bu idi Ron. Qarışığı ilə asanlaşdırmaq və məyusluq onun aşkar, ki bu bədən üzvü ekipaj ki, düşdü xaricdə sonra ona kimi mən heç ona.
  
  
  Bu ослепляющем alov bizi tapdı uzun thumb lanterns. Onun dərhal suya baş vurdum, qoyub ölü dənizçi suda əbədi mənə. Su altında onun baxdı istiqamətində gəmi. Onun eşitdim tutqun ildırım çekim və güllə səsi, вонзающихся suya.
  
  
  Zaman onun göründü, gəmi korpusu вырисовывался qarşımda ağ polad divar. Onlar hələ də atəş ilə göyərtə, və onun səs eşitdim спускаемой lander. Onun geri üzrə bədən üçün sərt, harada, necə ola bilər qaçıb gizləndi altında свесом. Burada onun xaricində idi zonaları, zəngin фонарики və mənə çətin olardı görmək qayıq, əgər o, наехала məni. Təəssüf ki, tutmaq handhold yer yox idi, ona görə də lazım üzmək & nb qalmaq üçün licks üçün bədən.
  
  
  Qayıq шлепнулась bu мидель və avarçəkənlərimiz axın üçün пятну серебряному su которрый düşdü müqəddəs lanterns. Onlar əldə yerləri, bir neçə güclü zərbələri və затащили промокшее bədən qayıq. Kimsə söyüş söydü, sonra durub çağırıb Гавиоту vasitəsilə aləti.
  
  
  "Bu, Karter və ya qadın! O təkdir, ətrafında, bizim! "
  
  
  Sonra bir dəqiqə парящей sakit səs Городина törədilib: "Qayıtma xaricdə. Biz axtarmağa zaman yenidən açıq olacaq ".
  
  
  Qayıq itaətlə geri döndü Гавиоте və dirildiyi xaricdə. Artıq gündüz vur-yaxşı, yeddi saat, və mən heç gözləmirdim ki, yaxın olacaq, zaman gələcək. Çox təxmini qiymətləndirilməsi, onun qərar verdim ki, biz bir yerdə Гондурасском körfəzində. Onun kursunu götürüb, ulduzlar və yalnız səslər göyərtə стихли, onun попдыл olmadan əks-şərqə doğru olan, mən рассчитал idi istiqaməti yaxın torpaq. Su hələ isti idi, amma dəniz успокоилось işıqlandırmaq üçün kifayət qədər üzmə. Əgər uğurlu edirsinizsə, onun bilərəm almaq, hər hansı bir torpaq və ya ola замеченным dost qayıq.
  
  
  Sakit плывя, yavaş-yavaş hərəkət etmək və canını xilas etmək istərsə, öz enerjisini, onun yenidən merak ola bilər ki, ilə Роной. Onun hiss dərin kədər.
  
  
  Fəsil одинадцать
  
  
  Yaşanırdı gündüz müqəddəs, bütün çəhrayı və qızıl, haradasa qarşıda, hələ ki, onun гладил, üzərək, гладил üzrə Карибскому dənizə. İstilik mənim bədən рассеялось bir neçə saat bundan əvvəl bir dəfə isti su, indi görünürdü buz kimi. Zaman oldu ki, kifayət qədər açıq, onun dayandı yoxlamaq üçün üfüq. Əvvəlcə onu görmədim torpaq sahəsində baxımından və mənim gücünü də hay-küy qopardı, etiraz bildiriblər ki, davam edirəm üzmək olmadan görünən mükafatlar. Sonra onun qeyd коричневое ləkə olduğu, şərqdə kəsişmək голубизны paltar və göy. Bütün ərazisində otel isə. Onun qərarına gəlib ki, bu və ya Honduras, və ya, əgər cərəyanlar унесли məni şimala, Юкатан. Bu da, bunun böyük mənası var. Xoş bir parça quru və bərk torpağın.
  
  
  Özüm üçün bir neçə dəqiqə üçün поплыть, sonra aşması nəticəsində başladı uzun yüngül ползание üçün дальнему sahilində. Bir müddət sonra məndə yarandı şirkəti.
  
  
  Əvvəlcə bu, yalnız idi ripples hamar səthində sağ məndən. Gedir görə, & nb, onu seyr etdim və gördüm ki, yeni ripples. Sonra daha bir. Və digər. Onu bilirdi ki, bu nədir, daha əvvəl səthində meydana ilk серповидный bel çevrildi.
  
  
  Shark.
  
  
  Zaman onu hərəkət dayandırılıb, onlar istiqaməti dəyişdirilərək, keçdi məndən əvvəl və sonra geri dönüb, indi licks. Onun bildi seçmək üç, onların ətrafında, baxmayaraq ki, heç bir şübhə edirəm ki, yaxın dostları var. Zaman onun qərq suya, onun bilərdi aydın görmək ih, кружащиеся əbədi mənimlə məsafə təxminən əlli metr. Onlarda idi şist расщелины və ağ string həyat mavi shark. Baxmayaraq ki, ağ shark daha живучая div, mavi mənim sevimli peyk üzgüçülük uzun məsafə.
  
  
  Üç nüsxə, окружавшие mənim idi, səkkiz və on ayaq uzunluğunda. Onun qəribə idi вторгшимся da ih su - yöndəmsiz, yavaş, bəlkə də təhlükəli, amma potensial nahar. Zaman-zaman bir-birinin ətrafında üç бросался mənə, sonra отклонялся, sanki yoxlanılması mənim reaksiya. Onu bilirdi ki, gec-tez kimsə onların ətrafında uyğun təşkil edəcək və məni öz iti dişləri.
  
  
  Onun davam üzgüçülük üçün гребню suşi. Səy ilə onun saxlanılır öz гребок yavaş və rahat, sanki məni qətiyyən narahat üç yırtıcılar. Bu idi mənim üçün daha çox fayda, onlar üçün daha; siz лразните акулу.
  
  
  Mənim onu müşayiət edən durmadan yaxınlaşırdı, hələ ki, onun sözünə davam əziyyətlə gəlib sahilə. Xoşbəxtlikdən, qan çoxdan смылась ilə yaralar qolları və порезе böyük barmaq əlləri.
  
  
  
  
  
  
  
  orada onun порезал ego şüşə люминесцентного işıqlandırma qurğular. Əgər onun tökmək, təzə qan su öz ətrafında, shark tərəddüd etmədən up parçaladı olardı mənim bir hissəsində.
  
  
  Zaman mənim diqqət idi telekanal azərbaycanda üçün акулам, onun heç bir fərq qəhvəyi yelkənlər arasında mənimlə torpaq, bir az şimalda. Çünki mən bilmirdim ölçüləri qayıqlar, onun bilmədi kimə məsafə bilər. Lakin bu приближалось mənə və mən ruhi cəhd əlini uzatmaq və sürətləndirmək ego. İlə sail bu, çətin olardı olan "Гавиоты", və hətta əgər belə olsaydı, onun edərdim etmək, komanda ilə Городина ilə daha смертоносными торпедами ki, yaxın davam mənə.
  
  
  Hələ ki, onun haqqında düşünürdüm, bu fikir bir şey промчалось səmimi mənə aşağıda. Məni bu toxunmayıb, lakin coşğunluq закружила məni & nb kimi döndərib. Yoldaşlarım oyunlarına hazırlaşırlar qalıb.
  
  
  Onun atdım üzmək və əl-qolunu ölçdü azn qayıq. Mən heç nə deyə bilmədim, gördüm olub mənə, amma qayıq davam üzmək mənim istiqamətində ki, обнадеживало. Zaman başqa shark keçirilib cəmi altı fut məndən, onun çıxardı Хьюго üzrə ножен və hazır ухватился görə рукоять su altında. Стилет deyil, çox dəyişib şansını qarşı üç qatil ağırlığında olan üç yüz manatdan dörd yüz funt hər kəs, lakin o, mənə şans.
  
  
  Onun bir neçə dəfə нырял izləmək üçün shirks, göz alınmadan təcrübəsi yaxınlaşan bir qayıq. İndi başqa shark оторвалась öz yoldaşları və hücum etdi məni. Orada məşhur nəzəriyyə əsasən, olduğu kimi пасть shark yerləşir alt tərəfində baş olmalıdır təhvil geri yemək. İnanmayın. Zaman alt çənə düşür hinge bunu, pis aypara açılır смертоносную mağara ilə зубьями. Shark bilər прогрызть sizi, demək olar ki, hər hansı bir mövqe var.
  
  
  Bu qərar hücum etmək məni payına. Onun endi altında səthi rast gəlmək ego eyni şəkildə təmsil edərək, mümkün qədər az məqsədi. O, mənə oğlu kimi-qara sualtı raket əvvəl onun çıxara bilmişdir Хьюго bu mövqeyini müdafiə. Çeviklik, insan su altında ən yaxşı halda məhdud. Və yalnız vaxt girib yuxarı və imkan böyük qara formada getmək mənə aşağıda. Bu belə idi ki, yaxın зернистая dəri shark поцарапала mənə çiyin.
  
  
  Tapmaq mənim müdafiəsiz, shark dərhal istiqaməti dəyişib və qoşulmuşdur digər iki. İh həyəcanlı hərəkət наводили fikir ki, onlar hazırlaşırlar razılaşdırılmış qalıb. Baxma qayıq, onu başa düşdüm ki, bu, sadəcə idi taxta qayıq ilə bir sail. Burun hissəsində dayanmışdı kiçik смуглолицые insanlar işarə məni. Sanki, onlar qışqırır, amma mən eşitməmişəm söz.
  
  
  Bel əks рассек su yaxınlığında. Bu dəfə göyərçin dərin və shark da. O, etdi çəngəl çıxmağa mənə və rəhbərlik qədər geniş açdı, çənə, onun şər gözləri görünürdü atma mənə zəng. Onun etdim flips və bir neçə düym verməkdən boyun qaçırdı ölümcül diş, amma bu dəfə Хьюго hazır idi. Onun воткнул blade yuxarı hissəsi həyat shark. Mənim əl дернулась, sanki onun hit мчащийся əmtəə qatar, amma mən idi, çünki təkan shark saldı bizi, həm də yuxarı və blade стилета рассекло sərt ağ dəri həyat.
  
  
  Əvvəl biz çatmışıq səthi, onun оттолкнулся təcrübəsi раненой shark ilə məşğul olan tərk edib, özləri üçün tünd-qırmızı qan, tüstü kimi, loop bağırsaq выпирала ətrafında gedirdi boyunca həyat.
  
  
  Onun qalxdı və yola qətlə yetirilən killer, ətrafa bircə dəfə necə görmək üçün bir-birinin ətrafında ego son arkadaşları hit ego üzrə mədə və zorakı hərəkət etdirin оторвал böyük bir parça ət və içalat. Üçüncü shark deyil отставала.
  
  
  Onun çıxdı səthi və nəfəsi şirin təzə hava yüngül. Bir dəqiqədən sonra qulaq dayandırıb cingilti və mən səs eşitdim. On fut arxasında mənə qayıq hiss edirdi kiçik bir зыби, sail qaldırdı kayalık. Qayıq idi-dördü kişi. Onlar aşağı və qaranlıq ilə, incə üz xüsusiyyətləri, симметрично olaraq hələ kiçik dəyirmi rəhbərləri. Sözlər deyirdilər idi mənə anlaşılmaz, lakin mən hiss elədim ki, bu dil maya, qədim dil aşağı Meksika olan, indi deyirlər cənub-şərq hissəsində Юкатана, Кинтан-a-Ru.
  
  
  Qəhvəyi əlləri yük əlində потянулись mənə və sürüklənəcəklər vasitəsilə mənə su taxta qayıq. Səsi eşidən arxasında, mənim, onun, dönüb baxdı əli qanlı köpük azn & nb olduğu iki shark up parçaladı yaralanmış ədəd. Bir neçə dəqiqə onun olardı aşağıdakı.
  
  
  Onun əllərini uzatdı minnətdarlıq əlaməti olaraq, özünün спасителям, lakin ih qapalı gözləri və бесстрастные şəxslər dedilər. Odin onların ətrafında jestlə məni dəvət oturub burun hissəsi. Onun belə etdi və onlar təxminən off atıldı sail. Külək подхватил парусину, yüngül qayıq görünürdü, qalxıb üzərində su pərisinə bənzəyirdi və sarmaşıq sahilə.
  
  
  On İki Fəsil
  
  
  Zaman qayıq rəvan və xısın-xısın hərəkət sahilə, mənim səyləri son on altı saat başladı, məni tutmaq. Döyüş və escape üzrə Гавиоты, uzun üzgüçülük və döyüş ilə shirks утомили məni. Onun başını tərpətdi və gözlərini yumdu vermək üçün istirahət, sonra isə ikinci - tac
  
  
  
  
  
  Sanki alt qayıq sürtüb təmizləyən sabunla çınqıl və insanlar сбегали üzrə qrupunun huts çəkmək üçün gəmini sahilə.
  
  
  Hər hansı fəaliyyəti dayandı zaman onun çıxdı, sonra dayandı, çimərlik. Bizə odin üzrə maya deyil dayanıb yuxarıda mənim qoltuq. Və, kimi, mənim yoldaşım tərəfindən qayıq, onlar выказывали bizə salam, bizə düşmənçilik üzünə, baxmayaraq ki, mənə baxdı, bəzi maraq.
  
  
  Bu idi nəslindən sərt, həm də ondan hindistan maya heç vaxt ki, tabe ispan hakimiyyətinə günlərdə müstəmləkəçilik. Sonra o, qiyam kimi 1847-ci ildən qərbdə Юкатана susdurulub ispan, onlar, kim bilər, qaçdı jungle Кинтана-Роо olduğu silahlı müqavimət davam edirdi artıq xx əsrin. Hətta indi silinmiş kənd, ona bənzər, hara məni gətiriblər verilmişdir federal hökumət tərəfindən tam şəkildə özü üçün özünüzü idarə uyğun olaraq köhnə племенными ənənələri.
  
  
  İki kişi ilə balıqçılıq qayıq yaxınlaşdı mənə, hər iki tərəfdən. Hər qoydu mənə dirsək kiçik qəhvəyi əlini подтолкнул məni ötür. Mən bilmirdim, məni müşayiət və ya əsir götürür.
  
  
  Apardılar məni vasitəsilə kənd ibarət təxminən iyirmi evləri satır arasında sakit deyil, бдительных insanların maya. Biz dayandıq qarşısında хижиной kiçik ölçülü, daha qalanları isə xarici perimetri kəndi. Dam idi соломенная isə çiy divar yox idi, pəncərələr.
  
  
  Zaman odin ətrafında mənim müşayiət edən keçirməyə başladığı məni qapıdan o, sövq metal parçasını Вильгельмины, hələ прижатую mənim бедру. O qədər mənim nəmli köynəyini çıxardı "люгер".
  
  
  "Пистола!" - oğlan dedi, o, ilk söz ispanca ki, onun eşitdim kimisə onların ətrafında.
  
  
  "No se funciona", - deyə ona emu. Bu, həqiqət idi. Bir gun deyil işləmiş, sonra isə gecə immersion duzlu suya. "No tiene balas", - deyə mən. Da düzdür. Onun xərcləyib, hər şey sizin ammo, отстреливаясь təcrübəsi Гавиоты.
  
  
  Heç bir cavab maya. Görünür, onlar bunu yalnız bir neçə söz ispanca. Etdi Вильгельмину, amerika hindistan затолкал məni хижину və çarpdı mənə taxta qapı. O, deyirdi ki, öz yoldaşı dilində maya. Onun ton tərəfindən verilmiş başa düşdüm ki, bir onların ətrafında idi orada qalmaq və qorumaq qapısı, digəri isə getdi hansısa işlər. Onun селл azn döyəclənmiş torpaq döşəmə və söykənib inilti.
  
  
  İlk dəfədir ki, bir çox saat onun haqqında fikir missiya ilə məşğul olan qoşulur məni Карибы. Doğrudanmı, onu da yalnız dünən idi astanasında məğlubiyyət hiylələri ilə çamadan və bomba zaman yönəldi üçün Федору Городину ilə "Люгером" əlində? Bununla belə, mən necə uzaq etmək üçün bir şey qarşısını almaq üçün nüvə silahının məhv Nyu-York hələ üç gün sonra.
  
  
  Onun üçün cəhd qayıtmaq, öz fikirlərini, hazırki затруднительному vəziyyətinə, amma mənim beyin мелькнуло görmə Hissəsində Фольштедт, qamətli borzoi və светловолосой nordic sarışın. Burada o, indi oldu? Ölü? Yaxşı boğmaq, daha çox ola вырванным üzrə paltar Городиным.
  
  
  Qapı mənim daxma açıq partlayış və daxil mənim iki mühafizəçilər. Jest və ворчанием onlar olub, başa düşürük ki, onun etməlidir müşayiət ih. Onun ayağa durub onlarla getdi geri kənd.
  
  
  Biz yaxınlaşdı baraka daha çox qalan. Nə vaxtsa hazırlanmış ağ rəng, tədricən o da boz. İki maya keçirib məni qapıdan sonra dayandırılıb qarşısında qoca oturan platformasında. Var idi лохматые boz saç və şəxs sərt və морщинистое kimi qoz qabığı.
  
  
  Qaldırdı искривленную əlini və mənim iki gözətçilər geri çəkildilər tərk məni onunla təklikdə.
  
  
  "Onun Чолти", - deyə o, güclü aşağı səslə görünürdü ki, uzlaşmayan ego yaş və kiçik sinə. "Onun səsi el Джефе, qəbilə başçısı".
  
  
  "Mənim üçün böyük şərəfdir, - dedim, - və gözəl insan tapmaq danışan ingilis dili".
  
  
  "Kənddə yalnız onu deyirəm ingilis dili", - fəxrlə deyə o bildirib. "Mən məktəbdə oxumuşam, bu Мериде. Onun olardı tədris oğulları, lakin onlar istəyirlər ki, dil bilmək, bu yankee ". Sonra o, susdu, öz əlləri ilə diz, gözləyir ki, mən deyim.
  
  
  "Mənim adım Nick Carter, - dedim. "Onun agenti amerika Birləşmiş Ştatları. Əgər siz aparıblar mənə telefon ilə yaxın yaşadığım, şükür olacaq. Onun sənə yaxşı pul verəcəyəm.
  
  
  "Mənə dedilər ki, sizdə bir gun idi", - deyə Чолти.
  
  
  "Bəli. Öz işində onu mən bəzən müdafiə, bəzən öldürmək ".
  
  
  "Ağ insanlar deyil, bir çox digər Кинтана-Роо, Karter. Tamamilə zövq ağ insanlar ilə tapança. Mənim insanlarla çox pis edirdilər ki, ağ insanlar ilə tapança ".
  
  
  "Mən istəmirəm ki, bizə zərər vurmaq, sənə, bizə, sənin insanlara Джефе. İnsanlar olduğu üçün, onun сражаюсь, - pis insanlar dağıtmaq istəyirlər böyük şəhərlər mənim ölkəmin və öldürmək çox, xalqım ".
  
  
  "Bu, olmalıdır o deməkdir ki, o, bizim üçün burada Кинтана-Bur?
  
  
  "Əgər bu pis insanlara imkan qazanmaq, bizə bir yer dünyada qorunmayacaq, onların hətta sizin kənd. Onlar yalnız məhv ada Sakit okeanda, orada insanlar çox oxşar idi sizin öz.
  
  
  "De görüm, sən necə oldu dəniz, Nick Carter".
  
  
  Onun danışdı emu tarixi ətrafında o zaman biz Роной qalxıb xaricdə kruiz layneri Antigua. Чолти dinlədim, прищурившись, demək olar ki, yumaraq gözlərini, əllərini, hərəkətsiz dururdu diz. Zaman onun başa, o просидел bir dəqiqə.
  
  
  
  
  
  
  sükut. Sonra ego gözləri açıldı və o, tədqiq mənim üz.
  
  
  "Sənə inanıram, Nick Carter", - deyə o bildirib. "Sənin səsini deyil, yalan və göz həqiqəti danışmaq. Telefon axtarır ki, tapa bilərsiniz şimal Вигфа-Чико. Onun olsaydı, aldı, səni oraya, amma ...
  
  
  "Amma nə?" Onun təklif.
  
  
  "Əgər ağ adam. Siz onlar gətirdi, bizim kəndə bir gun. Bu səbəblərə görə, mənim insanlar istəyirlər ki, siz vəfat edib. Onlar mənə qulaq asmaq kimi el jefe, və, bəlkə də, onun bilərəm məcbur ih iman kimi, onun istəmirəm ki, səbəb bizə zərər. Lakin o, kimsə sarsıda bilməz ".
  
  
  "Bu kim?" Onun soruşdu.
  
  
  "Ego adı Тихок. O, oğlum. Zaman ona öləcəyəm, o, burada baş. Qorxuram ki, bu baş verərsə, çox tezliklə. Тихок heç vaxt razı buraxmaq səni hələ ki, sən встретишься onunla ".
  
  
  "Rast onunla? Onun fikir, sən dedin ki, burada heç kim deyir, ingilis dili.
  
  
  "Var və digər dillərdə", - dedi qoca. "Oğlum, səni gözləyir, indi yanında mənim ev. Siz onunla olacaq davranmaq, müəyyənləşdirəcək sizin taleyini. Bu, belə də olmalıdır ".
  
  
  "Mən başa düşürəm, - dedi, - onun qocaya. Чолти başını kənara gün öz daxma. Onun döndü və otaqdan çıxdı.
  
  
  Əvvəl bunu iki addım klirinq qarşısında хижиной rəhbərlərinin ki, bir gurultu ilə пролетело havada və ударилось torpaq mənim ayaq. Bu idi шестифутовое nizə, ego dar обоюдоострое blade зарывалось torpaq.
  
  
  Qarşı tərəfində rəsmiləşdirilməsi dayanıb gənc maya, çılpaq üzrə kəmər, onun qəhvəyi rəngli dəri подтянулась və parıldayırdı üzərində gərgin мускулами. O, bərk-bərk əkiz üçün копью mənim ayaq, saxlanılması ego bucaq altında, ənənəvi duruş zəng. Bizə ətrafında idi, kənd sakinləri ih şəxslər idi бесстрастными, amma gözləri настороженными.
  
  
  Deməli, bu Тихок, lideri oğlu. Bu adam idi, onunla oldum olardı üz-üzə döyüşdə, əgər onu tərk kənd diri-diri. Amma əgər onu öldürmək ego bilərmi ego atası əldən məni Вигии Чико? Hətta qoca razı, tərk olub, məni ego insanlar diri-diri? Elə mən oldum məğlub Тихока, amma məhrum ego tez-tez.
  
  
  Əvvəl дотронуться qədər nizə, onun qəsdən çıxarıb Хьюго üzrə ножен qolun. Onun qaldırdı стилет üçün sakinlər gördük ego, sonra göndərdi ego spiral bu gün daxma rəhbərlərinin, harada ki, o, vurulmuş, qələm дрожала. Baxmayaraq ki, müşahidəçi yox idi слышимого cavab, hiss onun gizli təsdiq.
  
  
  Sonra onun çıxardı nizə ətrafında torpaq tutaraq ego eyni mövqedə ki, Тихок, irəliyə doğru addım atmışdır mərkəzi rəsmiləşdirilməsi. Orada toxunduq наконечников nüsxə salam, qəribə напоминающем nə istifadə olunur döyüş посохе. Ölümcül fərq ondan ibarət idi ki, bu nizə пронзали on iki düym polad bıçaq, ülgüc, deşmək üçün cəhd edə bilən şəxs və ya kəsmək əza onun bədən.
  
  
  Onun bir addım geri çəkildi olaraq ön hazırlıq və Rahat dərhal da, взмахнув рукоятью nizə yuxarı. Onun heyvan mənşəli nizə qarşısını almaq üçün bir zərbə, sonra tez qaldırıb və onu əks etdirmək üçün zərbə bıçaq olan рассек olardı mənə kəllə.
  
  
  Mənim revmatizm idi, mənim öz cavabı olan maya gözlənilən və blokadaya alıb. Sonra o getdi, tab gətirmək üçün ожидаемому zərbə vurub, lakin onun sadəcə etdi saxta hücum ilə клинком və yan çevirdi butt üçün ego sinə. Тихок zarıdı təcrübəsi zərər, amma ağılla скрестил nizə, hazır blok ölümcül zərbə.
  
  
  Biz geri qayıtdıq başlanğıc mövqe və döyüş yenidən başladı.
  
  
  İncəsənət döyüş посоха çox cəhətdən eyni формализовано kimi, qılıncoynatma və ya hətta rəqs. Hər bir zərbə var blok, hər bir blok hərəkət counter. Yalnız səsləri azn поляне Юкатана idi cingilti древков və cingilti клинков, перемежающийся ağır nəfəs Тихока məni. Bir neçə dəfə onu görmüşəm, deşik daxil çəkmək üçün blade nizə, amma замедлял öz hücum ривненской o qədər imkan onlar gənc maya etmək blok. Mənə hələ ki, mümkün saxlamaq ego öz blade uzaq, məni istisna olmaqla, katlanmalarda azn aparılmış hesablamalar ilə məşğul olan sol moruq ləkə mənim köynək.
  
  
  Sıçrayış gəlib onun həyata sökülür nizə bir tərəfindən ego əl ikiqat zərbə yuxarı, halbuki o, gözləyirdi adi hücum zərbə yuxarı və рубящим zərbə. Ego nizə, faydasız болтающимся bir tərəfdən, boğaz Тихока idi обнажено üçün mənim клинка. Onun təxirə salıb təkan payına daxil kənara, ancaq порезав azaldır. Gözü maya onu gördüm ki, o, bilir ki, mən etdim.
  
  
  Bərpa edərək nəzarəti öz nizə, Тихок qaçdı hücum ilə ölümcül свирепостью. Onun güzəştə yer ego hücum və ehtiyatlanmağa başladı ki, matçı sona bilər yalnız ölüm Тихока, ya da mənim.
  
  
  Mövzu gəldi təəccüblü onun rəng harkonenny. Səssizcə etdi ki, mənə hücum yüksək, sonra oturdu və bir dəfə butt kimi bir beysbol yarasa ilə tutub dairədən çıxara bilsə, məni bir qədər yuxarıda лодыжек və выбив mənə ayaqları altında məni. Onun dağıldı, torpaq və перекатился geri məhz vaxtında görmək kimi blade nizə Тихока вонзилось üzümə. Son saniyədə o вонзился torpağa yaxın mənim qulaq, ki, hiss etdim ego lezzet.
  
  
  Onun sıçrayıb ayağa qalxdı, yenidən hazır nizə ilə qarşı-qarşıya düşmən. Bu ego gözü var idi yeni mesaj - döyüş ortaqlığı. Biz hətta indi. Onu qoruyub ego həyat, o, nə bağışlaya bilməzdim qədər
  
  
  
  
  
  saxlamışdır mənim.
  
  
  Onun oynadığı qumar. Edərək, irəliyə doğru addım, склонил onun blade kənara Тихока əlaməti olaraq salam. O, saldı öz qarşısına nizə mənim və döyüş idi, bitdi. Biz atılan silah və girişdilər bilək üslubunda maya. Kənd sakinlərinin razılıqla söhbət edirdilər, və onu ilk dəfə görəndə təbəssüm azn qaranlıq üzünə hindistan.
  
  
  Qoca qəbilə başçısı yaxınlaşıb bizə danışdı ilə Тихоком dilində maya. Sonra o, mənə tərəf döndü və dedi: "Mən dedim ki, onun oğlu ki, o, vuruşub mətanətlə və şərəflə. Ona deyirəm ki, eyni sənə, Nick Carter. Artıq şəhərin Вигия-Чико olar ki, almaq üçün bir saat. İki ətrafında mənim ən güclü kişilər çatdırmaq üçün sizi oraya kanoe.
  
  
  O, mənə uzatdı paketi bükülmüş водонепроницаемую parça. "Təmizləmək lazımdır məlhəm qoymaq və öz gun əvvəl quruyur duzlu su, əks halda o, бесполезен qarşı pis insanlar axtarır".
  
  
  Onun təşəkkürünü bildirdi ego çıxardı Хьюго tərəfindən gün daxma. Sonra onu təqib iki мускулистыми kişi, artıq gözləyirdilər ki, tutur məni kanoe.
  
  
  On üç
  
  
  Səyahət kanoe üzrə sahil idi sürətli və sakit. İki maya qarşıladılar bizi səmimi biz internet kənarında. Bizə bir onların ətrafında deməmişəm.
  
  
  Biz yarı yolda qaldı sahilə də Вигла-Чико, qəsəbəsində, üç dəfə daha çox kənd, biz onu tərk edib. Ev görünürdü daha çox daimi və dəmir yolu ilə şərqin bunu başa çatdı xarici sərhədi şəhərin. Mənim avarçəkənlərimiz hakim məni yerə mənə elə gəldi ki, bu ev yerli старосты, qısa bir söhbət ilə onlara dilində maya və birdən-birə tərk məni axtarır.
  
  
  Onun xahiş telefon və məni vermişdir universal olan bina, görünən odur ki, xidmət etmiş, məktəbi, universal mağaza, zalı üçün sərbəst toplaşmaq, anbarı və digər şeylər. Telefon idi, ilkin model изрезанном taxta korpusda handhold yan.
  
  
  Növbəti iki saat sərf olunmuşdur, bir şey almaq üçün Мериды, paytaxtın Юкатана, oradan isə, labirent vasitəsilə repeaters və aralıq operatorları, hələ ki, tanış səs Devid Хока Salnaməsi deyil eşidildi xəttində.
  
  
  Onu dedi emu, harada onun idi və verdi emu sıxılmış versiyasını necə mən ora tez deyirdi ki, qorxu bilərik itirmək əlaqə hər an.
  
  
  "Mənə lazım sürətli çıxış yolu buradan", - deyə ona emu. "Var, dəmir yolu, amma görünən odur ki, qatar getmək bir dəfə və hər zaman tam günəş işığı затмении".
  
  
  "Mən подведу sizə vertolyot. Statusu nədən ibarətdir missiyasının? "
  
  
  "Çamadanları gəlmək board" Гавиоты ilə "dən curacao köçürülüb. Fedor Городин, görünür, rəhbəridir əməliyyatları ilə Жизовым, görünən odur ki, mən ih qərargahında və yalnız nadir hallarda görünen küçədə. Yoxdur ki, təmin etmək Knox Ворнов əsas insan var, lakin sübut kifayət qədər güclü ola bilər ki, hesab bu, şəksiz ". Onu tərəddüd, sonra əlavə etdi: "Biz itirilmiş Açandan Фольштедт".
  
  
  "Mən təəssüf edirəm, bu, eşitmək, Nik, - deyə Devid Xok. Onu bilirdim ki, o, demək məhz budur. Direktoru kimi AX, o tanış idi ölümü ilə, lakin onun dəstəsi agent səbəb emu daha dərin ağrı daha çox düşünürlər. "Sən bilərsən, burada işləmək bir?" - deyə o əlavə edib.
  
  
  "Mən edə bilərəm, amma yaxşı olardı, əgər kimsə idi işarəsi ilə həmin əraziyə. Burada artıq темнеет, və mənə lazımdır sizə xatırlatmaq ki, biz riayət edirik дедлайн ".
  
  
  - Əlbəttə, yox, - quru deyib Хоук. "Bir dəqiqə dayan."
  
  
  Bir neçə saniyə ərzində telefon xısın-xısın потрескивал məndə qulaq, və o, bilirdi ki, Xok təqdim məlumatlar öz stolüstü kompüter. Sonra o qayıtdı cavab:
  
  
  "Mən MKİ var agent adına Pilar, bu Веракрусе. O, sizinlə əlaqə saxlayacaq, orada oteldə Байя Бонито ".
  
  
  "O?"
  
  
  "Bəli, Ləqəb, görünür, sənin üçün xoşbəxt idi. Mənə dedilər ki, bu, kürən, yaxşı təchiz olunmuş... uh... bütün əlavə avadanlıqlar ". Хоук прочистил boğaz, sonra davam etdirmişdir başqa bir tərzdə. "Siz təşkil enməyə vertolyot Вигия Chiu?"
  
  
  "Dərhal bu bina var çəmən. Kimi tezliklə siz bilərsiniz göndərmək yönəlmiş? "
  
  
  "Mənə işləməli vasitəsilə Dövlət departamenti. Əgər onlar hündürlükdə, sənin edəcək quş üç-dörd saat ".
  
  
  "Yaxşı. Onun qayğı lazımdır ki, işıqlandırmaq üçün zonasına açılış осветительными, raket və ya кострами. Biz müzakirə etdik ki, bu detalları, ağlıma gəldi ki, normal şəraitdə bu cür məlumat heç vaxt verilə unencrypted telefon xətləri, ümumi istifadədə. Hallar, lakin idi deyil, adi, bir şərait var idi bəsit.
  
  
  "Sizə pul lazım olacaq, - dedi Хоук. "Mən gözləyəcəyəm sizin oteldə müxtəlif valyutalarda Mərkəzi Америк. Başqa bir şey?"
  
  
  "Bəli. Mənim Люгер qəbul hamam duzlu su, belə ki, mən istəyirəm, əl set təmizlənməsi üçün silah. Uşaqlar 9мм.-sursat ".
  
  
  "Bu, olacaq, gözləyin". On-line idi pause, sanki Хоук otel başqa bir şey əlavə etmək. Lakin sonra o, sadəcə olaraq dedi: "Səni daha çox uğurlar, Nick".
  
  
  Məndə bir iş var idi zaman, onun уговаривал yerli gözətçisi göndərmək siqnal işıqları üçün vertolyot. O, istəyirdi ki, mənə kömək. İnsanları Вигиа-Чико idi, bir az düşmən xarici açıq hovuz, daha maya kəndində sahilində, lakin ih ilə bağlı köhnə ənənələri qalmışdı güclü. Ağ insanlar nadir müalicəvi gəlmişdilər azn Юкатан ilə sülh missiyaları və insanlar fənərlər istəyi ilə qarşılamaq üçün
  
  
  
  
  
  
  bir ətrafında ih uçan maşın.
  
  
  Onun, nəhayət, nail ih неохотного əməkdaşlıq qədim üsuldur. Vəd onlara pul. Özəl onun ümid edirəm ki, pilot, MKİ-nin, Dövlət departamentinin gətirəcək bir az pul. Olardı bir az narahat çıxmaq üzrə Вигии Чико, əgər sakinlər düşündük ki, yaxşı aldatdılar.
  
  
  Növbəti bir neçə saat ərzində bu cür qayğı gizli qəlbinin dərinliyində zaman ona rəhbərlik yerləşdirilməsi siqnal işıqları. Ətrafında çoxlu quru валежника və onun altı uzaqdan bir daire üçün очертить zonasına touchdown.
  
  
  Yalnız tonqallar yaşanıb və çəmən qıl edilib, onun sel və шталь gözləyin. Və gözləmək. Və gözləmək.
  
  
  Onun bilməli idi ki iştirakı ilə Dövlət departamentinin hər şey hamar deyil. O vaxta kimi mən səs eşitdim, ротор vertolyot, рассветал və mənim briqadası yanğın mütləq idi narazıdır tutma. Pilot bildirib, bizim kiçik bir qrup saldı və sizin gəmi qaldıraraq böyük bir bulud qalın qırmızı-qəhvəyi toz.
  
  
  Pilot adı Martin. Bu idi худощавый gənc iti burun. Biz apardıq удостоверениями, hələlik kənd sakinləri ətrafında dolu, böyük şübhəli axtarır vertolyot.
  
  
  "Ümid edirəm ki, onlar nahardan sizinlə bir az pul", - dedim.
  
  
  "Pul? Niyə?"
  
  
  "Yardım siqnal yanğınlar oldum vəd bu, insanlara müəyyən qədər haqqı var".
  
  
  Martin сощурился baxaraq светлеющее göy. "Mən bilmirəm, nə üçün sizə lazım siqnal işıqları; demək olar ki, tam bir gün.
  
  
  "Zaman onu xahiş etdim ki, vertolyot, - soyuq tərzdə dedim, - qaranlıq idi. Onun, ümid edirdi ki, dövlət departamenti cavab verəcək kifayət qədər sürətli və вытащит məni buradan səhərə qədər. Məndə kifayət qədər sıx iş qrafiki, köhnə dost.
  
  
  "Heç kim heç bir şey haqqında danışdı gətirmək üçün pul", - o, donquldandı.
  
  
  Duran adamlar bizə ətrafında bir şey бормотали və o, qorxdu ki, onlar уловили mahiyyəti bizim söhbət.
  
  
  "Siz də onlar gətirdilər pul?" Onun soruşdu.
  
  
  "Hə... bəzi", - ehtiyatla dedi.
  
  
  Onun itirirdi duruş. "Belə ki, alın, dərzi şeytana! Onun söz vermişdim ki, bu insanlar pul və şübhələnir ki, onlar сломают sizə sümük, əgər siz almaq deyil ih ".
  
  
  İlə zülm növü Martin çıxardı ətrafında arxa cibindən köhnə deyil, cüzdan və başladı flipping hesabı. Bu hökm onun, hissə israilin nəzarətinə keçib onun cüzdan və çıxardı cüzdan. Məbləğ qanun təşkil edib bir az daha əlli dollar. Onun çatdırdı ego böyük bir təntənə ilə пересчитал ego, sonra başını tərpətdi, gülən deyil. O danışdım kənd sakinləri olan üz, расчищая bizə yol.
  
  
  Biz belə bir oyun vertolyot, Martin deyib: "Siz gərək idi vermək onlara? Onlar abş, yəqin ki, удовлетворились olardı yarım.
  
  
  "Ola bilər", - dedim. "Bəlkə də, onlar olmasaydı, narazı - onlar qədər проткнули sənə boğaz nizə. Sizin üçün bu başa iyirmi beş dollar?
  
  
  O, heç şərhlər başlayıb mühərrik həyat
  
  
  "Narahat olmayın, - dedi, - ona emu. "Mən bunu tam hesabat sizin взносе və sizə olacaq возмещены xərcləri ilə adi kanallar dövlət departamentinin. Əgər siz xoşbəxt değilseniz, siz qaytaracaqdır pul Milad. Bəlkə, heç bu Christmas... "
  
  
  İlk dəfə Martin bir az rahat və hətta bilmişdir ухмыльнуться. "Yaxşı, - o dedi. "Etiraf etməliyəm, bu, daha ucuz nizə bu глотке. Hara?"
  
  
  "Веракрус", - deyə ona emu, və biz подпрыгнули.
  
  
  Fəsil on dörd.
  
  
  Эрнандо Kortes gəlib sahilə də Веракрусе 1519-ci ildə, olduqdan sonra ilk испанцем, ildə ısland ayaq təyin etmək мексиканскую torpaq. Onlarla хорька yaşadığım tutuldu, müxtəlif müharibələrdə amerikalılar və fransızlar iki dəfə.
  
  
  Biz скользили üzrə körfəzinə gedəcəkdir Кампече və o, прищурившись baxdı залитый günəş şəhəri, aydın idi ki, indi Веракрус шталь, ən azı mükafatına layiq bütün bu qan və ildırım.
  
  
  Biz yerləşirlər meydançada üzrə amerika konsulluğu, harada onun dəvəti rədd qalmaq nahar. Onu hiss окоченевшим və yapışqan olan stress, измученным yuxusuzluq və mən istəmirdim ki aparmaq kiçik müzakirəsi martini bəzi ətrafında bizim diplomatik xidmət orqanları əməkdaşlarının. Onun əlini sıxdı simmermana bəraət verilib, yenə əmin etdi ki, onu o qaytaracaq pul və xarici telefon səbəb taksi.
  
  
  Səfər taksi ilə qədər otelin Байя Бонито пролегала bəzi ətrafında qədim мощеных bayrağı ilə şəhərin причудливыми köhnə evlərlə, eləcə də geniş müasir küçələrdə sıra ilə, polad və стеклянными göydələnlər.
  
  
  Mənim mehmanxana idi köhnəlmiş, lakin rahat, böyük daxili həyət, açıq göy və üç cərgə otağı onun ətrafında. Onu dedi və sürücüyə gözləmək və içəri girdi. Zaman onun adını, öz adını, insan masada təqdim etdi açarını mənə nömrələri, qalın möhürlənmiş zərf və сверток ölçüsü günəş eynəkləri üçün klarnet. Onun bildirən zərf və aşkar müxtəlif ölçülü və rəng: dollar, peso, кетсали, кордобы, колоны, лемпиры, illər qabaq boksçu obrazını, боливары, гурды, lirəyə, franks və гульдены. Onun çıxardı peso, ödənilmiş sürücü və bir paket altında siçan qalxıb öz otağına üçüncü mərtəbədə. Bizə Pilar, bizə hər kəsdən heç bir mesaj idi.
  
  
  Onu qəbul edib, uzun парную hamam, daha sonra isə sərin duş, sonra kağızı açdı qablaşdırma cihazın təmizlənməsi üçün küncündə.
  
  
  
  
  
  
  və üzərində işə başladı Люгером. Onun bilərdi xahiş Хока gətirmək mənə yeni bir gun, amma Вильгельмина idi, köhnə və etibarlı dost.
  
  
  Onun разобрал Люгер baxdı bütün detalları. Çünki o, yaxşı səcdə və mühafizə örtüklü suya davamlı, duzlu su hələ повредила metal. Onun istifadə həlledici hər bir detal, hətta kiçik винтах və görüb boyalar vasitəsilə deşik qədər onlar başladılar sırf ağ. Onun высушил разобранный gun безворсовой q-tip salfet, toxunub tənqidi hissələri sürtgü yağı ilə aşağı özlülük və yenidən yığıb Люгер. Onun заправил обойму ilə səkkiz патронами ətrafında qutuları mərmi etdiyi üçün Хоук və soxub Вильгельмину bu кобуру kəmər.
  
  
  Mənim bədən yuxu lazımdır, lakin fikrimi atdılar. Var idi planları etmək, boşluqlar bağlamaq. Və hər dəfə onun verirdi öz beyin istirahət baxımından sahəsində olurdu şəkil Hissəsində. Sarışın, стройное çevik bədən olan bu qədər gecə idi mənim silah, olmaz saymaq olardı, sadəcə, itirilmiş bir daha tərəfdaş və iş üzrə.
  
  
  "Onlar heç vaxt yol vermir, bizi bir zaman, bizim üçün tükənmə sizin kədər", - acı düşündü, mən gedim oda ətrafında. Stol arxasında onun soruşdum ki, varmı yaxınlıqda bir mağaza, onun bilərəm ki, paltar almaq.
  
  
  "Bəli, senyor. Bu Агиларсе yerləşən vasitəsilə yol, əla seçimdir ", - deyə клера.
  
  
  "Gracias. Bax, gözləyirəm qonaq. Əgər o, gəlsin, de, hey, məni harada tapa ".
  
  
  Onun keçib küçəyə və sərf пригоршню pul Хоука paltar. Одевшись yeni kostyum bütün uyğun aksesuarlar, onu bir daha məsləhətləşdim, öz qapıçı və yavaş-yavaş rəhbərlik yuxarı küçədə üçün уличному kafe. Onun sel görə stolu olan müşahidə etmək olardı görə giriş və sifariş şüşə yerli brendi olan yanan, od kimi, lakin heç bir xoşagəlməz dad. Yudumlayan brendi, onun merak, mənə nə qədər gözləyin əvvəl onun həll edəcəyəm ki, mənim müsahibi, Pilar, görsənməyəcək.
  
  
  Bu anda tutqun qız kofta ilə dərin olan, ancaq сдерживающей onun gözəl sinə, качнулась arasında masaları və dayandı var. Ee saçları qara və qalın, az взлохмаченными, yalnız ki, zibil. Mən nax idi gözləri rəng qara qəhvə vəd edən ekzotik əyləncə.
  
  
  "Siz qənaət спичке?" - soruşdu ilə asan diqqət.
  
  
  "Üzr istəyirəm, mən saxlayıram ih, çünki atıb siqaret". Onun təklif hey.
  
  
  "Keçən il onun çalışırdı çıxdıqda özüm, lakin продержалась cəmi iki bazar günləri", - düzgün o, cavab verdi.
  
  
  "Siz olmalıdır Pilar".
  
  
  "Bəli. Sən Nick Carter... onun adı Киллмастер. Sizin nüfuzuna irəlidədir səni ". "Mən bilmirəm nə olub mənə davranmaq sadə və ya üzr istəməyə".
  
  
  Onun dolu dodaqlar изогнулись də təbəssüm. "Heç vaxt lazımdır üzr istəməyə. Bilərəm ki, ona oturub? "
  
  
  "Əlbəttə. Mənim tərzi, bu gün bir az köhnəlmiş, başqa hər şey kimi.
  
  
  Pilar kürsünün kafedrasında əksinə məni. "Sən görünürsən, elə bil, sənə nə lazımdır, bir az yatmaq", - deyə o bildirib.
  
  
  "Biznes ən əvvəl", - deyə o, вкрадчивой bir təbəssüm. "Danışa bilərik, burada?"
  
  
  Onun gözəl gözləri скользили üzrə бездельникам, kafe və прохожим səkilərdə. "Bu, nə isə yaxşı bir yer kimi və hər hansı bir başqa", - o mənə dedi ki, çiyinlərini.
  
  
  Bunu bildirən ofisianta, o xahiş etdi ki, daha stəkan və tökülür Pilar brendi. Sonra onun kəskin soruşdu: "sən Nə etdi, öz saç?"
  
  
  Qeyri-iradi onun əl мгновенном çaşqınlıq içindədir çatdı üçün baş, sonra o, gülümsədi. "Sizə olmalıdır, dedilər ki, mən kürən. Bildiyiniz kimi, bizim poçt бизнесявляется hissəsində ehtiyac yaranır görünüşünü dəyişdirmək. Sənin kimi qara? "
  
  
  "Bu sevgi. Unutmayın, pul, sən də idi ерасоткой kimi kürən.
  
  
  Niyə "təşəkkür edirəm", - o dedi və озорно mənə baxdı altında öz uzun kipriklər.
  
  
  Bir an üz xüsusiyyətləri Пиларс görünürdü, yox, keçdilər incə üz Hissəsində Фольштедт. Onun etdim qurtum möhkəm brendi və image aradan götürülübdür.
  
  
  "Yalnız bir şey var ki, - dedim, - bu qayıq, bir arzusunda çamadan-ın" Гавиоты ". Bilmədim yanaşsaq, xalqımızın adına, bizə tanınma rəqəm qaranlıqda. O, bir az çox низменному ilə & nb və приводился hərəkət iki подвесными mühərrikləri ".
  
  
  Pilar прикусила quba və başını buladı.
  
  
  "Belə bir şey. Siz gördünüz kimisə insanların ətrafında katerdə?
  
  
  "Əsas insan idi bəstəboy, sıx, üz və tamamilə keçəl".
  
  
  O, əlini qaldırdı dayandırmaq üçün məni. "Chunky, keçəl kişi?"
  
  
  "Bu, doğru deyil. Sən ego bilirsən?"
  
  
  "Mən belə düşünürəm. Elə adam var ki, başçılıq etdiyi bir qrup qaçaqmalçıları-dən curacao köçürülüb. Ego adı Торио.
  
  
  "Siz mənə deyə bilərsiniz, harada ego tapmaq?"
  
  
  "Mən aparmaq səni ora. Onu bilirəm dən curacao köçürülüb və biz bilərik, tez hərəkət etmək ".
  
  
  Bir dəqiqə, onun haqqında idi deyə. Onun heç bir otel olması üçün eyni Ron. Amma Pilar sağ idi, onun bilərdi qiymətli vaxt sərf azn-dən curacao köçürülüb kabelsiz isə zaman həlledici amil idi.
  
  
  "Tezliklə, biz biləcəyik ki, getsin?" Onun dedi.
  
  
  "Biz edə bilərik tutmaq üçün erkən balıqçılıq sabah səhər. Onun bütün təşkil edəcək.
  
  
  "Bilərikmi başlamaq əvvəl?"
  
  
  "Yoxdur. Və vacibdir ki, siz bu gün axşam отдохнули. Sabah sizə lazım olacaq güclü və sayıq ".
  
  
  Mənim ноющие əzələlərin razılaşdıq. Biz içdilər daha stəkan brendi və o, aparıb məni mənim otelin.
  
  
  "Mən gələcəyəm görə sənə səhər, - deyən Pilar, - biz isə gedib aeroport".
  
  
  Onun qoyub onun həyətində və yorğun qalxdı
  
  
  
  
  
  
  otağa.
  
  
  On Beş Fəsil
  
  
  Onun qəbul başladı, ikinci duş gün ərzində задернул pərdələri qarşı axşam günəş. Onun çəkdi yeni paltar qoymaq, onu nəcis. Sonra onun растянулся çılpaq yataq, накинул üzərinə простыню və gözlərini tavana.
  
  
  Sadəcə özümü yatmaq, adətən, mümkün deyil. Hər sinir mənim bədən tələb edirdi istirahət və mənim göz oxşar idi ki, çanta ilə qum, lakin o bilmirdi yatmaq.
  
  
  Haradasa keçmiş amerikalı alim və keçmiş rus general hazırlanırdı silmək mənim ölkəyə, yaşadığım şəhər. Birisi gün ilk yola düşəcək, Nyu-Yorkda. Onun gərək harasa помчаться dayandırmaq üçün ih deyil, uçmaq yataq, bir yataq oteldə Веракрусе.
  
  
  Amma tələsmək döyüş olmadan hazırlamaq olardı axmaq və təhlükəlidir. Və əgər Pilar tapa bilər контрабандиста Торио, onun hələ kifayət qədər ola bilər zaman üçün missiya yerinə yetirmək. Onun gözlərini bağladı. Görmə Hissəsində проплыло mənim qarşımda, yerə getməyib, sonra geri qayıdıb.
  
  
  Günəş müqəddəs, проникающий içindən narıncı pərdələri, tədricən потускнел vasitəsilə bütün çalarları boz və nəhayət, dərin oldu. Bununla belə, mənim mind bilmədi sakitləşdirmək.
  
  
  Sanki, hər səs küçədən aşağıda emalatxanadan açıq şəkildə qədər mənim qulaqları. Qıvrım унитаза qonşu otaqda, фонтанный Niaqara şəlaləsi.
  
  
  Sonra kimsə yüngülcə döydü, mənim qapı.
  
  
  "Hə?"
  
  
  "Bu, Pilar", - sonra yumşaq revmatizm.
  
  
  Onun ağ ətrafında zibil tutdu dəsmal və qapını açdı. Azn Pilar idi qara paltar ilə kiçik güllərlə görünürdü ki, xoşbəxt böyüsünlər, təpələri və vadilərində, onun zəngin kənd.
  
  
  "Daxil ol", - dedim.
  
  
  "Mən, həqiqətən, inanırdı ki, sən bilərsən yuxulamaq", - dedi və içəri girdi içəri.
  
  
  "Sizin gözəllik üstələyir yalnız hikmət", - dedim.
  
  
  "Mən gətirdi sənə nə qədər ki, kömək etmək". O, dovşan kürsünün kənarında yataq.
  
  
  "Həb?" Onun soruşdu. "Mən heç vaxt ih qəbul etmirəm".
  
  
  O, tənbəl-tənbəl gülümsədi mənə. "Yox, tablet. Məni."
  
  
  "Yaxşı, - dedim, оправляясь onun heyrətdən, - siz mütləq gözəl tablet, həm ee o qədər də çətin deyil udmaq".
  
  
  Ee gözəl üz посерьезнело oldu, demək olar ki, sərt. "Zarafat etməyin, - dedi. "Həm bizim, həyat asılı ola bilər sənin fiziki vəziyyətinin, sabah, və..." Burada o, заколебалась, onun gözləri çəpinə mənim belə dəsmal rəqəm. "Və, ola bilər, onu da edəcəyəm ki, bu gün narahatlıqla istirahət tək".
  
  
  "Bəlkə də", - dedim.
  
  
  "Sən оставишь bütün mənə?"
  
  
  "Pilar, onun əlində".
  
  
  "Бьен. Əvvəlcə onu istəyirəm ki, sən yalançı, burada yataq ".
  
  
  Onun itaətlə yaxınlaşdı, yataq və artıq aşağı endirmək niyyətində idi zaman, onun güclü qəhvəyi barmaqları проскользнули altında dəsmal ki, onun geydiyi və смахнули ego.
  
  
  "Bunun üçün bizə lazım deyil dəsmal", - qətiyyətlə dedi. "Uzan həyat, edin".
  
  
  Onun распласталась yataq, başa əllərini yastıq. Sərin bir şey toxunub mənim boyun var əsasları kəllə və yavaş-yavaş onun qədər geri. Onun hiss asan iy darçın. Sonra onun çiyninə, gördüm ki, Pilar вынула kiçik flakon ətrafında yastıqları, onu əks, və вылила məzmunu mənim bel.
  
  
  "Yağı, darçın notlarına malikdir", - qız sözünə davam etdi. "İndi onun istəyirəm ki, sən yenə başını aşağı saldı və mənə imkan verdi ki, sənə kömək etmək istirahət".
  
  
  "Bəli, mem", - gülümsədi, mən. Eşidildi шепчущий güclü səs. Diyar onun gözləri tutuldu flash смуглого bud, və başa düşdüm ki, Pilar üzərindən götürüb bütün paltar.
  
  
  Elə bil ki, hiss, mənim fikirlərimi, o bağladı, mənim gözləri yüngül toxunuş, öz sərin, yumşaq barmaqlarını. "İstirahət", - o mızıldandı. "İndi sənə lazım olan yalnız istirahət".
  
  
  Sonra onun əlinə düşdü mənim geri hamar kiçik dairələr ee barmaqları нажимали möhkəm və zərif. O, намазала yağı omuz və грудную mobil verərkən özünə одобрительные səslər. O tapmışdır складку mənim yanımda olduğu nizə maya toxunurdu mənə və onun barmaqları погладили ağrı.
  
  
  O, vurmuşdur yağı, mənim bel, onun əllərini ləzzətlə скользили mənim dəri ilə ətirli yağı. Aşağı və aşağı ягодицам və arxa səthində itburnu. Bir az da touch çökəkliyində diz, sonra икроножным мышцам boyunca ахиллова tendon üçün mənim heels getdi, onun xurma.
  
  
  Pilar zərif vurmuşdur neft bazası mənim ayaq, onun barmaq arasında hər ətrafında mənim barmaqları.
  
  
  Mənim dəri canlı idi və сверхчувствительной onun прикосновениям. Sanki, onun hiss vasitəsilə öz məsamələri yaxınlığı onun çılpaq bədən.
  
  
  Onun dedi: "Pilar, mən bilmirəm, həyəcanlıyam onun və ya yatmaq istəyirəm. Lütfən, qəbul et qərar! "
  
  
  "Sakit ol", - yumşaq отругала o. "Biz yenicə başlamışıq".
  
  
  Sonra o, öz üzərinə götürdü, mənim barmaqları ayağı bir-bir, задобрить ih, перекатывая barmaqları arasında. Böyük və şəhadət barmağı etdi промасленные ножны, hərəkət yuxarı və aşağı ilə hər bir barmaq ayaqları.
  
  
  Sonra Pilar götürüb hər bir ayaq əl və oldu месить onun qədər mən kimi hiss трещат zar. Sonra o, yenidən qaldırdı, əlləri yuxarı mənim feet, onun təcrübəli barmaqları впились da gərgin əzələlərini sıxaraq, manipulyasiya, ipləri ноющую ağrı.
  
  
  Xüsusi diqqət yetirilmişdir mənim ən rump. Tutaraq bir tərəfdən hər bir omba oturmaq, o наклонялась və сжимала ilə gözəl bir qadın üçün qüvvə, onun əlləri ritmik перекатывались təcrübəsi heels üçün кончикам barmaq.
  
  
  Yataq az провисла zaman Pilar
  
  
  
  
  
  
  очутилась mənim ayaq. Bu ətrafında vəziyyət o наклонилась irəli aparıb öz çevik barmaqları ilə mənim geri və sehrli bir şəkildə boşaldaraq, gərgin əzələlərin.
  
  
  O zaman çatdı üçün irəli masaj edin omuz və boyun, onun kimi hiss nipples onun покачивающейся sinə toxundunuz mənə. İndi onun əlləri çəpinə mənim çılpaq geri təcrübəsi omuz üçün ступням.
  
  
  "İndi перевернись, - dedi, - bəs onun edəcəyəm tərəfə".
  
  
  "Mən bilmirəm, выдержу olub, onun".
  
  
  "Narahat olmayın, onun inamla, sən nikolay durmaq".
  
  
  Onun aşması nəticəsində geri.
  
  
  Pilar nəfəs aldı. "Niyə, Ləqəb, onun fikir, sən rahat!"
  
  
  "Dərzi şeytana!" Onun, gülümsədi, fürsətdən istifadə edib, bir göz üçün mənim çılpaq массажистку. Ee dəri idi, kimi cilalanmış mis - hamar və ləkəsiz. Onun döş tam və спелыми. Onlar düşüblər, sonra kəskin şəkildə yüksəlmişdir. Onun dar bel və dəyirmi bərk bud parıldayırdı yüngül parıltı bank.
  
  
  O, qəşəng наклонилась almaq üçün прикроватной тумбочки пузырек ilə yağı və брызнула ego mənə gün həyata yayılması var əlləri.
  
  
  "Narahat olmayın, - deyə o, sanki, yenidən oxu və mənim fikirlərimi, - heç bir şey qalacaq yarımçıq!"
  
  
  Belə ki, indi ona təslim oldu ee əllərinə. Gözləri bağlandı - də baş verməyibdir narahat şəkillər. Var idi hissi, yüngül deyil, sanki bədən, направляемое bu bilikli barmaqları дрейфовало məkanında. Onun görünürdü gördüyümüz işlərlə üzrə ириски... натянутой, растянутой, gözəl натянутой dəqiqliyi ilə qədər dolly həddi gücü.
  
  
  Onun kəskin gözlərini açdı və tutdu Пиларс tutub. "Bu kifayətdir, - dedim. "Biz yalnız həddə çatmışdır masaj. Sənin başqaları var istedad? "
  
  
  Pilar tənbəl-tənbəl дразняще gülümsədi mənə. Məni əhatə etmişdir şok incə zövq zaman onun ağız сомкнулся əbədi mənə.
  
  
  Və bir müddət mənə elə gəldi ki, sanki məni çəkir vasitəsilə kiçik mücrü дырочку dünya невообразимых sevindirdi. Sonra məni əsməcə tutdu azad. Və ilk dəfədir ki, bir çox saat idi, onu пустынен bizə fikir, bizi hissləri üzən amma, плывя dərindən колодцу uyğun olsun.
  
  
  Onu özünə sarı çəkdi isti, alışıb-yanan bədən yanımda yaşayırdı və bizim, həm də mələfə.
  
  
  Az-çox bir dəqiqədən sonra yuxu ki, onun belə uzun istəyirdi, deyə məni səmimi, kokulu darçın hugs.
  
  
  On Altı Fəsil
  
  
  Onun oyaq sübh hissi ilə, sanki bütün köhnə detalları ilə əvəz edilmişdir, yeni, покрытыми тефлоном maddələrlə ermənistandakı daimi sıxılma. Üzrə vanna otağı gəlirdi tədbirdə, həmçinin su və qadın səsi, поющий ispan. Onun atdı ətrafında zibil yaxınlaşdı gün basdı onu.
  
  
  Otağa hücum axınları cüt. Görə полупрозрачной занавеской duş üçün onu görmək bilər silueti gözəl bədən Pilar, o намыливалась və ifa bir şey dəfə Панчо Vilya. Zaman-zaman hazırlanmış örtük прилипала onun dəri göründü parlaq səth kimi целлофановое pəncərə qutusu ilə konfet.
  
  
  Onun orada dayandı bir an, zövq tamaşa edir, sonra tutdu pərdə və təxirə salıb onu bir kənara.
  
  
  Pilar ахнула təcrübəsi bayraq icazə icrası və инстинктивным qadın jest bağlanıb, əlləri. Sonra o, əllərini aşağı saldı və oturmuşdu, gülən altında струями soul, o zaman su kimi, стекающая təpələr üzərində və впадинам onun bədən, bizi məcbur edirdi ee блестеть, suiti kimi.
  
  
  "Sabahınız xeyir, керидо", - deyə o bildirib. "Ümid edirəm ki, onun bu yeganə ötürülməsi deyil, səni". Onun gözləri скользили mənim bədən. "Siz həmişə ayılmaq belə vəziyyətdə?"
  
  
  "Hər şey ondan asılıdır ki, kim qəbul edir, özlərinə qonşu otaqda".
  
  
  "Ümid edirəm ki, sən yaxşı yatırdı".
  
  
  "Necə tiri. Əgər dünya heç öyrənir və bu barədə sənin лекарстве təcrübəsi yuxu həbi, görərik sonuncu tərəfindən барбитуратов.
  
  
  "Льстец. Otur, ona намылю sənə arxadan.
  
  
  Onun daxil duş və Pilar повернула məni. O, намылила əlləri, amma vilayəti mənim anatomiya ki, o, намылила, mütləq idi mənim geri. Onun döndü və qalxıb şəxs tərəfindən ona, bizə həm брызнула su. İlk dəfə onu başa düşdüm ki, o nə qədər yüksək qız.
  
  
  "Mən ağlıma gəlir ki, - dedim, - mən alıram, sizdən çox çox sifarişlərin. Vaxt mənə götürmək.
  
  
  "Nəyi nəzərdə tuturdun, керидо?" - выдохнула o, irəli əyilərək, və bu möhtəşəm sinə yelləndi mənə.
  
  
  Alaraq, onun altında əllərini qaldırdı, onun Pilar və yekun ee özünə. Sonra aşağı saldı, onun və s üzrə payında da bir dəfə.
  
  
  O, azad yüngül səs zövq zaman onun əlləri qucaqladılar, mənim sinə və o притянула bizi birlikdə, dovşan, öz ana südü mənə. Biz başladıq yavaş, dalğalı, hərəkətsiz rəqs, orada, duş, tədricən artırılması, ritm, hələ ki, Pilar deyil крутилась və тряслась kimi одержимая qadın. Birdən o, вскрикнула, onun səsi пронзил monoton zümzümə su.
  
  
  Sonra bu dayanmışdıq birlikdə, imkan & nb омывать bizim bədən.
  
  
  Biz tez geyimli olmuşlar, sonra getdi qonşu kafe, səhər yeməyi üçün ləzzətli хуэво-ранчеро. Biz запили ego мексиканским pivə ki, hətta səhər yeməyi zamanı daha çox acı meksika qəhvə-пхи.
  
  
  Taksi отвезло bizi Aeropuerto Nacional, harada ki, biz belə bir oyun, kiçik bir təyyarə. Biz gələn altı otuz. İlə bir-iki saat vaxt fərqi biz endi olardı-dən curacao köçürülüb, təxminən, günortadan.
  
  
  Biz uçdu
  
  
  
  
  
  dinc göyərti Юкатана və tünd-göy, Karib dənizi və onun istər-istəməz yadıma düşdü ki, bir çox saat əvvəl onun uğrunda mübarizə aparmış, öz həyatını orada.
  
  
  Sanki, hər iki tərəfin razılığı ilə biz Pilar deyil, söhbət, səyahət zamanı. Əvvəllər bu səhər biz yalnız kişi və qadın olan idilər həyatı, bir də dostu, sanki, bizim ən böyük problem idi və qərar var ki, səhər yeməyi. Amma indi biz iki peşəkar gedən qarşısına naməlum təhlükələr, mən bilirəm ki, biz heç vaxt qayıdacağıq. İdi, heç vaxt dünyəvi söhbətlər. Biz oturub sakit, yarım öz şəxsi fikirlərimi.
  
  
  Səs pilot sükutu pozdu. "Onlar ətrafında olan zalda üzrə sağ təyyarə, indi bilərsiniz qarşıda Aruba adası. Aruba - ən kiçik olan üç ada tərkibinə daxil olan Niderland Antil adaları. Dən curacao köçürülüb hələ əlli mil şərq. Biz başlayırıq eniş edəcəyik enə, təxminən on beş dəqiqə ".
  
  
  Zaman pilot davam danışmaq bizə hava şəraiti haqqında dən curacao köçürülüb (ideal, həmişə olduğu kimi) mən kimi seyr Aruba скользила mimmo bizi. Boğazları arasında Арубой və dən curacao köçürülüb edilmişdir испещрены ağ парусниками və bir çox kiçik qəhvəyi islets olmadan daimi əhali, baxmayaraq ki, onlar bəzən istifadə balıqçılar idilər.
  
  
  Təyyarəmiz hava limanında endi Плесман və biz gördük haqları üçün пятимильной səfər paytaxtı Виллемстад. Kabinəsi idi, köhnə "Fhn-in" ilə снятой dam bilməsi üçün istifadə edilə açıq səma altında.
  
  
  Sürücü dilli-dilavər idi человечком ki, sanki, demək qərarına gəlib bizə оборудова bütün yerli dedi-qodu zamanı bizim qısa səyahət. Mən heç buna fikir də xüsusi diqqət demişəm ki, kişi, hələlik bir söz deyil пронзила mənim şüur kimi ледоруб.
  
  
  "Bir dəqiqə dayan", - рявкнул onu işıqlandırır. "Siz nə dediniz haqqında sarışın, вытащенной üzrə paltar?"
  
  
  O, üzünü öz yerində böyük bir təbəssüm ilə, razı nə пробудилась mənim maraq doğurur. "Oh, bəli, senyor. İki gün bundan əvvəl balıqçılıq doklar çoxlu iğtişaşlar. Bir tərəfindən qayıq geri qayıtdı ilə желтоволосой xanım. Orada idi xilasetmə гиллетт saxlanılır ki, onun suda, baxmayaraq ki, o, idi şüurunda zaman onun gətirmişik. Çox qəribədir, çünki bizim bir qayıq düşmədi qəza ".
  
  
  "Harada o indi?" Onun qarışdı,
  
  
  "Zaman məlum oldu üzrə balıqçılıq obyekt, tezliklə gəlib, həyat yoldaşı, qadın və qızı götürüb özü ilə".
  
  
  "Ee ər?" - onu təkrar.
  
  
  "Ah, bəli. Bu, böyük kişi, bənzər bir ayı ki, bəzən üzüb gedirdi ilə birlikdə Говиотой ".
  
  
  Городин! Olmalıdır, o, geri azn-dən curacao köçürülüb zaman tapa bilmədi məni ya Açandan ilə & nb. Şübhəsiz ki, o, gözləyirdi ki, orada zaman ətrafında obyektdə bildiriş gəldi ki, onun gətirmişik balıqçılar. Bu idi ki, iki gün bundan əvvəl. Onun sayıbdır ki, şansını Ron hələ yaşayır. Bu uzun idi shot: "Siz bilirsiniz, hara kişi... onun həyat yoldaşı... əlindən qadını?" Onun soruşdu.
  
  
  - Yox, senyor, amma, bəlkə də, dostum, balıqçı Səba, sizə xəbər verəcəkdir. Bu, o çıxardı xanım üzrə dress ".
  
  
  "Siz məni almaq üçün Сабу?"
  
  
  "İndi, senyor?"
  
  
  "Hal-hazırda." Onun çıxardı ətrafında набухшего cüzdan купюру on гульденов və uzadıb, onu işıqlandırır. "Və elə bu sürətlə".
  
  
  "Beş m", - deyə o, кладя pul dəqiqə.
  
  
  Beş dəqiqə, demək olar ki, dəqiqliklə saniyə keçmişik, labirent vasitəsilə dar küçələri üçün рыбацким salamladı olunur doklar kənarda Виллемстада, расчищая yolu ilə гудка olan sürücü daim arxalanmışam. Biz kəskin dayandırılıb sahilde qarşısında каркасным evi ilə bir böyük pəncərə ləkələr tüstü və вывеской ilə выветренной boya ilə yazılmış olan "Sığınacaq Ванвоорта".
  
  
  Çıxaraq ətrafında olan maşınlar, onun kimi hiss məni дернули görə, kol, və başa düşdüm ki, demək olar ki, unuttum haqqında Pilar.
  
  
  "Ləqəb, sarışın... bu sənin Ron?"
  
  
  "Bu olmalıdır."
  
  
  "Bəs sən nə edəcəksən?"
  
  
  "Tap onu, əgər bilərəm".
  
  
  "Amma bizdə var yaşayış məntəqəsi rusiyanın".
  
  
  Əgər Ron, heç bir missiya. Məhz o verib bizə açarı çıxartmaq, və indi o, bizi gətirib çıxara bilər Городину. Bundan başqa, o, idi üzrə təhsil təhlükəli iş kimi, biz. Əgər o, indi əlində Городина, hey ödəmək dəhşətli qiymət. Onu tapmağa çalışmalıdır onun. Onun hey bir çox borcludur ".
  
  
  "Hey, Siz heç bir şey lazım deyil, - dedi, Pilar. "Sən məcbur edirdi, onun vəzifələri həyata keçirmək. Zaman isə ... bilirsən, hansı gün?
  
  
  "Hə, onu bilirəm. Sabah başa çatdırma ".
  
  
  "Unut onun haqqında, Nik. Gedək mənimlə, mən də отведу səni Торио. Biz tapacağıq ego bulvar yaxınlığında buradan ".
  
  
  Onun dayandım qapı qarşısında müqəddəs Ванвоорта və baxdı şəxs Пиларс. Zaman onun danışdı, mənim səsi soyuq idi. "Bu qərar mənim və onun ego etmişdir. Sən gedəcəksən, mənimlə? "
  
  
  Bir an üçün o, mənimlə görüşdü baxışları, sonra üzünü çevirdi. O, əlini uzatdı və toxundu, mənim əlləri. "Mən çox təəssüf, Nik. Siz hərəkət əsasən, öz vicdan. Mən kömək edərəm sənə, nə sən soruşsan. "
  
  
  Onun onun əlini sıxdı və getdi qapını.
  
  
  On Yeddi Fəsil
  
  
  Vanvoort's Hideaway idi turizm bar. Sergey idi sönük, hava idi затхлым. Divarları увешаны plakatlarla reklam pivə və siyasətçilər. Linoleum mərtəbəsində протерся qədər çılpaq ağac zolağı boyunca qarşısında нелакированной lata.
  
  
  Клиентурой idi balıqçılar və dənizçilər.
  
  
  
  
  
  bir çox xalqların. Və bütün kişi. Zümzümə söhbət və zəng stəkan birdən-birə kəsildi, zaman ziyarətçilər qeyd Pilar ilə məşğul olan baxdı effektiv qısa лимонно-sarı paltar.
  
  
  Arxasında oturdu косолапый hollandiyalı ilə бицепсами oxşar yemiş, торчащими altında qısa qolsuz ego köynək.
  
  
  "Mən arıyorum balıqçı adı ilə Səba", - dedim.
  
  
  Kiçik gözləri голландца пробежались mənim kimi həşərat. "Kim dedi ki, o, burada?"
  
  
  "Ego digər taksi sürücüsü. O ki, Гудзоне.
  
  
  O, başını öz kütləvi başı üzərindən yan. "Demək deyil, mənim üçün heç bir şey".
  
  
  O, hər iki əlləri rod, onun прижался üzə ona. "Mister, mənim vaxtım yoxdur, oyun oynamaq və mənə heç bir zaman izah etmək. Amma mən istəyirəm biləsiniz aşağıdakı kimi: əgər siz mənə daxil Сабу beş saniyə sonra ya heç nə demək olmaz, harada onun bilərəm ego tapmaq, onun keçim vasitəsilə bu bar və сломаю sizə sümük qədər yox olacaq revmatizm ".
  
  
  Hollandiyalı bilirdi ki, mən ciddi deyirəm. Ego ənlik rəngi ağappaq idi. "Bax, orada", - oldu, o,. "Bir qutusu var divarları".
  
  
  Zaman onun üz çevirdi bar, burada da yenidən başlandı лепет və bütün başladılar məşğul baxaraq, Pilar.
  
  
  Tənha kişi qutusu idi чернокожим sakini Виргинских adaları.
  
  
  "Səba?" Onun soruşdu.
  
  
  "Həqiqətən, dostum. Əyləş. Və xanımı da. Bu ego tamaşaların musiqi hissəsini idi, britaniya isə hissə - калипсо-мелодичной ki, siz eşitmək bəzi yerlərində Vest-Hindistan. "Sən gərək köçürmək Hans qorxusu, Allah məcbur ego çəkilmək kimi".
  
  
  "Mən soruşmaq istəyirəm ki, qadın haqqında olduğunuz səbəb iki gün əvvəl. O ki, sən aşkar dənizi ".
  
  
  - Ah, xanım, sarı saç. Çox qəşəng. O qədər wakes, bizə demək üçün sözlər. Çox-çox yorğun idi. Dəniz drains sənin qüvvələr. Amma mən güman etmirəm ki, hey ağrılı idi. Heç bir şey сломано ".
  
  
  "Kişi də увел onun? Kim dedi ki, o, əri?
  
  
  "Oh-ho, edə bilər, o, əri" isə? Mən təəccüb deyil. O, heç kimi, o xanım ilə sarı saçlı, onu almaq üçün ər. Çox kobud, çox çirkin. Sən kişidir, dostum?
  
  
  "Xeyr, amma onu et seq aktları başqa kişi isə, olan onun səni, mütləq idi. Bilirsiniz, o yerdə onun əlindən aldı?
  
  
  "Hə, onu bilirəm. Onun danışıram emu yol hospital Queen. O, deyir ki, heç vaxt ming ', o aparır xanım harada var dostlar. O dedi ki, onlar qayğı onun haqqında. Ona görə də onun baxıram, hara gedir. O, alır qız göz qayıq ilə digər iki kişi. Onlar əsasən, Kiçik Köpək, kiçik bir ada on iki mil məsafədə sahil. Başqa bir şey böyük daş Little Dog. Böyük daşlar və balıqçılıq daxma. Balıqçılar daha çox istifadə etməyin, bu yer. Мужики ilə silah indi bütün qorxudur.
  
  
  "Siz mənə göstərmək almaq üçün necə Kiçik İt?" Onun soruşdu.
  
  
  "Əlbəttə. Aşağı getmək salamladı olunur doklar, siz bilərsiniz bir yerdir. Gəl, onu sənə göstərərəm.
  
  
  Qara kişi ayağa qalxdı və çıxıb vasitəsilə köşklər. Pilar izlədi bizim küçəyə düşdü və bir neçə dik dörddə bulvar olduğu Səba, bir vasitəsilə gün altında bərq vuran su ki, sanki зазубренным dodaq ətrafında qəhvəyi qədərdir.
  
  
  "Kiçik it", - deyə o bildirib. "Bəlkə 500 metr uzunluğu 200, eni. Yeganə təhlükəsiz yer əkmək üçün qayıq - digər tərəfdən. Buradan görünmür.
  
  
  "Mənə lazım sürətli qayıq, - dedim. "Siz bilirsiniz kimsə təhvil verir mənə bir?"
  
  
  "Əlbəttə. Var hələ ən sürətli qayıq liman, əgər hesab qaçaqmalçıları və polis. O, götürür ilə sizə çoxlu pul, ancaq siz pul ".
  
  
  "Yaxşı." Onun çevrildi Pilar. "İndi onun xahiş edəcəyəm ki, sənə bir şey olacaq sənin üçün çox çətin".
  
  
  "Nə oldu, Nick?"
  
  
  "Gözlə məni. Gözlə, əgər mən geri zülmət, amerikalı həmkarı Devid Хока Vaşinqtonda və danış emu hər şeyi bilirsən ".
  
  
  "Ble onun səninlə gəlim? Onun bilərəm idarə qayıq. Onun kömək edə bilər, müxtəlif üsullarla ".
  
  
  "Yox", - qətiyyətlə dedim. "Bu, mənim işimdir, mən istəyirəm ki, siz burada qaldı".
  
  
  "Bəli, Nick", - deyə o bildirib ilə непохожей azn nax rabitə həmişə fəsadla birlikdədir.
  
  
  Onun onun əlini sıxdı və sonra Сабой salamladı olunur doklar, harada tapacağıq ego, digər katerdə. Məlum oldu ki, bu, arzu sürətli qayıq ki, onun məğrur iki qayğı ilə olan yaxşı vəziyyətdədir. Bu adam çox narahat idim ki, imkan незнакомцу uçmaq öz qürur və sevinc, lakin kifayət qədər гульденов keçdi üzrə əlləri azaltmaq üçün müqavimət ego. Mühərriki nəhəng idi "Эвинруд olan" dərhal diri gəldi və tezliklə onun artıq несся dir bu asan проливу üçün Kiçik İt. Əvvəl onun yaxınlaşıb çox yaxın, onun etdim geniş dairəsi ətrafında qayalı adaları. Girişində uzaq sahilində olan некрашеной port bar ilə bağlı idi qayıq ilə verilir. Üçün пирсом idi taxta daxma. Solğun-boz tüstü клубился ətrafında borular.
  
  
  Onun задушил "Эвинруд", sonra baxdı хижину və ətraf uçurum predmeti hər hansı əlamətləri həyat. Yox idi. Belə ki, mən daxil motor və geri ada ətrafında.
  
  
  Onun wandered каменистому sahilində, azn uzaq tərəfində də mən xahiş edirəm ki, mümkün olan yerlər üçün touchdown. Зазубренные zirvələri qala on beş və ya iyirmi fut, sanki hansısa çox böyük hiddət mərkəzində torpaq həmin vaxtlar ih okeanın dibindən. Nəhayət, onun rast gəldi dar paz su arasında bir neçə çıxış edən qayaların, və bildim протиснуть qayıq. Onun обезопасил onun qalxdı qayalar üzərində və biləndir baraka qarşı tərəfində adaları.
  
  
  
  
  
  
  
  Hərəkat gedirdi, ən yaxşı halda, yavaş-yavaş, və o, передвигался ehtiyatla halda Городин tamam nəzarət. İyirmi dəqiqə onu əldə rahat baxımdan, haradan bilərdi yatmaq həyat və baxmaq хижину. Burada o, elə daha çox, daha tərəfdən okean və elə gəlirdi ki, o, bölünür, iki otağı var. Yeganə pəncərədən, hansı ki onu görə bilərdi idi vurulmuş lövhə ilə arasında yalnız щелевыми deşik. Hələ heç bir iz, insan həyatı, yalnız клубящийся tüstü, растекающийся hava. İndi onun idi подветренной tərəfdən tüstü, onun dediyi pis qoxu. Bəlkə də qəlbimin dərinliyində, onu bilirdi ki, bu, yox idi, amma mən onu rədd bu fikir və пополз üçün лачуге çalışaraq almaq göz gedirdi pəncərədə halda, əgər kimsə seyr edəcək, onun arxasında.
  
  
  Onun heç bir problem olmadan var daxma oturdu pəncərənin altında, заколоченным lövhə.
  
  
  Üfunət burada idi unmistakable. Bu iyi idi опаленной əti və insan saç. Onun стиснул diş və cəhd silmək мысленную şəkil nə ola bilər Роной Фольштедт. Daxili daxma eşidildi kəskin, çətin сдерживаемый səs və qəzəb. Bu ağır idi growl Fyodor Городина.
  
  
  "Sən arzusunda mənə çox əngəl, sən və Karter", - deyirdi. "Amma sən hələ də qazana bilərsən, mənim bağışlanma. Sizdə bu məlumat var Mənə lazım bu məlumat. Sadə mübadiləsi. Və ən delle, sən bilərsən imtina belə bir riyaziyyat, onu necə ki, belə istedadlı ona görə? "
  
  
  Onun yavaş-yavaş başını qaldırdı üçün прищуриться vasitəsilə arasında yer lövhə və səs Городина davam edib.
  
  
  "Biz bilirik ki, Karter batmış deyil. Məlumatlar var ki, ego sahilə gətiriblər və balıqçılıq kəndi maya Юкатане. Bundan əlavə, biz uğursuz ego iz. Orada olardı əlaqə məntəqəsi olan, bilər, onunla ünsiyyətə zəruri halda. Onun istəyirəm ki, sən mənə dedi ki, bu harada ".
  
  
  İndi onu görə bilərdi vasitəsilə otaq подоконники. Azn taxta kafedrasının yanında Городином oturmuşdu Ron-Фольштедт. Veb-ip bağlı idi ətrafında onun bel birləşdirən, onun əlləri tərəflər və tutaraq onun vəziyyətləri kafedrasının. Orada idi, yalnız обрывок şalvar, ki, o, geydiyi zaman ныряла ilə kruiz layneri. Yuxarıda bel idi çılpaq göründü kiçik, yaxşı formalaşmış sinə. Onun gözləri покраснели, saç спутаны. O, sözə başladı, bu idi отстраненным, yorğun səslə.
  
  
  "Heç bir əlaqə şəxslər", - deyə o bildirib.
  
  
  "Sən врунья və diqqət", - deyə Городин. "Bilməlisiniz ki, mən məcbur deyə. Dinc indi və ya daha sonra tələb olunmurdu əzab. İstənilən halda, onu tapacağam, Karter. O, artıq həlak bəzi ətrafında mənim ən yaxşı insanları və hər dəqiqə o qədər diri qalır, o, təhlükə bizim üçün plan. İndi - bir daha - biz harada tapa bilərik Nick Carter?
  
  
  "Mən heç bir fikrim yoxdur, harada", - yorğun-yorğun monoton ayarı dedi Ron.
  
  
  "Mənim heç bir daha çox səbr", - прорычал Городин. "İndi isə onu göstərmək lazımdır ki, insanlar ilə baş verir, onlarla, onun itirilmiş səbir".
  
  
  Böyük rus üz çəkildi kənara və mənbəyi tüstü ətrafında boru aşkar edilib. Böyük dəmir жаровне тлела qızarmış bir dəstə ətrafında kömür. Örtülü rezin crank hansısa uzun alət yapışdırılması ətrafında углей. Городин ehtiyatla götürüb рукоять çıxardı vasitədir. Bu, uzun остроносые kəlbətinlər. Kəlbətinlər засветились, solğun-narıncı işıq, zaman göstərdi ih Yaşayır.
  
  
  "Bəlkə siz eşitmisiniz bu barədə texnika", - deyə o bildirib.
  
  
  "Əti off bədəndən üzrə щепотке görə dəfə. Xüsusi diqqət yetirilir incə sinə qadınlar. Siz yaşamaq üçün kifayət qədər uzun, lakin hər an bu vaxt siz dua ölmək ".
  
  
  Baxış Hissəsində гипнотически dayandırdı parlaq məsləhətlər kəlbətinlər. "Lakin mən heç bir şey bilmirəm, - dedi o göz yaşları ilə, heç bir şey".
  
  
  Городин məhəl onun. "Mən sizə verəcək daha bir şans cavab mənim məsələlər", - soyuq tərzdə dedi. "Sonra başlayacağıq".
  
  
  Onun обдумал öz fəaliyyət planı. Onu öldürə bilərdim Городина, прострелив pəncərə lata, amma bir ih qaba qaranlıq otaqda onu gördüm ki, daha iki kişi yanında dayanmışdılar yaxın divar. Onlar, yəqin ki, olacaq silahlanmış, və, çox güman ki, öldürəcəklər Açandan əvvəl onun bilərəm keçmək üçün bucaq daxma xarici gün. Başqa bir qapı açıq, əksinə pəncərə görünür, aparırdı ikinci otaq. Bu kömək etmədi. Əgər otaqda idi, pəncərə, ego ki, onu закололи.
  
  
  Hələ ki, onun üçün cəhd gəlmək осуществимый plan Городин daxil maşa köz çevirdi və mənim tərəfə. Onun gizləndi növü üzrə, o dedi ki, bir ilə görünməz adam: "Şeytana ego buraya. Göstərmək miss Вольстедт ki, o, ümid edə bilər, əgər bizimlə əməkdaşlıq edəcəkdir.
  
  
  Əvvəl mənim pəncərə dedi slavyan oğlan ilə qısa стрижкой və zaman onu yenidən başını qaldırdı, o, qapını açdı qarşı tərəfində. İy горелой əti разлился kimi, yalnız zəhərli qaz. Славянин döndü bir anda, волоча özü ilə bir şey mərtəbəsində idi ki, bir neçə fut üz Hissəsində.
  
  
  Varlıq mərtəbəsində idi formada insanın başını, туловищем, iki əlləri, iki ayaqları. Neçə ki, hələ bu barədə təklif kişi. Əti və gücünü də kəsilib, обожжены, kəsilib və оторваны hər bir hissəsində baş və bədən. Sanki, heç yerdə yox idi orqanının olan
  
  
  
  
  
  
  yox idi изуродован. Bir çox yerlərində sümük, gömgöy damarları bilinirdi vasitəsilə deşik əti isə məxluq истекала qan və digər bioloji mayelər.
  
  
  Dodaqlar idi tamamilə оторваны tərk ağız çılpaq diş напоминающую kəllə. Orada olduğu bir göz, indi yalnız idi rütubətli почерневшая deşik.
  
  
  Ən pisi odur ki, bu qalıq, insanın sağ idi.
  
  
  Ron заткнула ağız və üzünü çevirdi zaman və bu kabus o, скреблось üzrə половицам судорожной əli.
  
  
  "Olmaz belə отворачиваться köhnə dost, - dedi Городин. "Ya bəlkə sən biləcəksən gözəl gənc Boris".
  
  
  Ron vermişəm titrəyiş рыдание.
  
  
  "Biz gördük ego şüursuz, lakin hələ də diri", - deyə Городин. "Biz canlandırdı onun. Biz yaxşı baxırdılar görə onunla qidalanır ego qarşısında problemləri. Sonra o, bunun, çox mətanətlə, onu tanımaq, o, müəyyən zaman o, heç bir uyğunluğu onun borc və sizə imkan verir və Картеру qaçmağa. Kəskin qalxıb, ego səs шталь sərt. "İndi doğru zaman. Mənə lazım Nick Carter və sən deyəcəksən mənə, harada ego tapa.
  
  
  "Mən... mən bilmirəm", - всхлипнула Ron.
  
  
  Городин söyüş söydü üzrə-rus, əlini olan son рукояткам kəlbətinlər.
  
  
  Suya boru ilə altı дымовыми top ki, mənə verdi Stewart idi məndən əl. Elə mən oldum atmaq bir ətrafında qranullar bu parlaq kömür. Bu oldu asan məsafə - problem ondan ibarət idi ki, göndər гранулу vasitəsilə решетчатое pəncərə. Mənə lazım idi nəfəsli gun, və zaman baş yarandı şəkil, onun tez çıxardı шариковую qələm ətrafında cibindən köynək və отвинтил cap ataraq ego ilə birlikdə картриджем daxilində. Nəticədə, məndə qaldı boru diametri üç yarım düym, dar bir sonunda və kifayət qədər geniş, başqa qəbul etmək üçün bir tərəfindən qripi qranullar. Onun atıb, güllə beyin sapı, воткнул onun arasında lövhə və pəncərə başladı ehtiyatla tənzimləmək üçün raketin uçuş trayektoriyası raketləri dəqiq idi.
  
  
  İndi Городин yaxınlaşdı Yaşayır. Keçirilməsi kəlbətinlər, hər tərəfdən, o, bərk-bərk yanan maşa onun sol məmə. Onun etdik, bir az ev nəfəsli gun parlaq kömür. Mənim ilk cəhd olmalıdır qüsursuz, çünki mənim çətin olacaq ikinci.
  
  
  Onu görüb dərin bir nəfəs прижался dodaqları sonuna boru və nəfəsini buraxdı ilə взрывным пуфом.
  
  
  Top влетел də kömür və eşşək azn раскаленных külləmə ləzzətli шипением və tüstü göbələk, распространив öz solğun, удушающий tüstü bütün guşələrindən otaq.
  
  
  Xeyir-dua ixtiraçılıq rod stüart, onun dəsmalını çıxardı-maska və yaşayırdı, onun burun və ağız. Onun dayandırıb görə bucaq daxma və qapını açdı çiyin. O titrədi, sonra parçalandı zaman onun çox onun başlayıb.
  
  
  Zaman onun boğuldu хижину ilə Люгером tərəfdən, onu gördüm, necə Городин, elə hey vurur, uçdu qapıdan qonşu otağa keçir, bu isə bir ətrafında ego insanlar kor-koranə istərdim məqsədi onun üçün bir tapança-pulemyot.
  
  
  Onu vurdu və o, düşdü. O, hələ cəhd qaldırmaq mərtəbə tapança-pulemyot, buna görə də onu və shot ondan bir daha, və o, hərəkət dayandırılıb.
  
  
  Başlanğıc ikinci adam otaqda da məni раскаленными плоскогубцами sonra necə qaldırdı ih ilə cinsindən, harada ih düşdü Городин. Onu dövriyyəyə buraxmışdır güllə emu baş, sonra qaçdı üçün Yaşayır və tez onun azad. Arasında кашлем hey vasitəsilə exhale mənim ad.
  
  
  "Nick?"
  
  
  "Əslində, - dedim. "Sakit ol, onun вытащу səni buradan bir anda".
  
  
  Maska haqqına соскользнула mənim tərəfində rta zaman onu çıxarıb Açandan küçəyə və aşağı saldı onu torpağa. Onun gözlədi, hələ ki, mənim gözləri izah olunur, sonra geri Городиным.
  
  
  Onun vasitəsilə siz трепещущие qalıqları Boris ikinci otağa лачуги. Boşdur. İdi, pəncərə, обшитое board, lakin bu idi выбито. Onun baxdı ətraf uçurum, amma Городина görmədim.
  
  
  Uzaq cry Hissəsində atdı məni pəncərə. Onun qaçdı vasitəsilə geri хижину atdı və mənim ön qapıdan partlayış. Городин qaçdı üzrə qısa yolu arasında валунами üçün причалу olduğu qayıq dayanmışdı. Zaman onun daxil qapı, o, geri bərpa atəş açdı mənə длинноствольного gun "Erma". Ego таращить gözləri düşüb mənə kol, ривненской belə məhv etmək mənə məqsəd, zaman onu etdi, iki cavab shot. Odin onların ətrafında hit yanacaq çəni крейсера, və qayıq ilə yüksək partlayış взмыла zaman yuxarı Городин qaçdı ilə yolları uçurum.
  
  
  Onun dizləri üstə çökdü yanında Роной. "Sən gedə bilərsən?"
  
  
  "Mən... mən belə düşünürəm".
  
  
  - Onda elə açıq şəkildə mənə görə. Məndə пришвартована qayıq, digər tərəfdən adaları. Getmək asan olmayacaq, amma Городин orada bir gun.
  
  
  "Aparırsan, Nik, - deyə o bildirib. "Mən bunu edəcəyəm"
  
  
  Onun ayaqlarını köynək və xidmət ee vəziyyətə gətirilib deyil, təvazökarlıq, ona görə o idi ki, demək olar ki, rəng uçurum. Mənim öz isti imkan olmadan, qida kifayət qədər bərabər olmaq üçün bu cür aydın məqsədi. İlə Роной mənə arxasında onun laquna tərəf yönəldi geri зубчатым daşlara istiqamətində öz qayıq, ağrılı qorxusu heç bir səs və ya hərəkət.
  
  
  Zaman onu gördüm-ego, bizim aramızda və qayıq idi, təkcə bir dar silsiləsi, uçurum - rəbb, metal günəş.
  
  
  
  
  
  
  onun ağır atdı Açandan yerə çökdü və onun yanında o an düz çartıltı gun "Erma" məhv sakitlik və çınqıl брызнул iki addım bizim qarşımızda.
  
  
  "Yerindən tərpənmə", - прошипел ona ekspertlər hesab edir və tapanca olan "Люгера" o yerdə onu gördüm, flash doula gun. Onun gördüyü bir dəfə, iki dəfə.
  
  
  Əl və çiyin Городина обвились ətrafında bir qaya parçasının üzərindən qarı təmizləyib və o, azad, vəhşi bir shot rebounded daşlar üzərində ölkələrimiz və onların rəhbərləri. Onun shot revmatizm, eşitdim, qışqırdı rus, nə zərər, zaman mənim таращить göz разорвала emu предплечье.
  
  
  İndi ehtiyatsız, Городин переменился yoxlamaq üçün öz yara atdı ideal kölgə qarşısında duran onlara qənbər. Belə çıxır ki, o, ciddi yaralıdır, çünki mən görmüşəm ki, kölgə kimi сжимала və разжимала sağ əlini, daha sonra yenidən götürüb tapança və подползла yuxarıda daşların üstündə üçün shot.
  
  
  Zaman yaranıb məqsədi Городина, onun hazır idi наведенным люгером. Onun basdı siz trigger. Çəkic vurdu boş digital kamera. Onun istifadə iki daraq götürülmüşdür ilə sursat, digəri isə məndə yox idi.
  
  
  Rusiyalı vuruldu, lakin пулевого yaralı ego dəqiqlik pis idi və o, göyərçin geri nəzərdə tutulur.
  
  
  Onun baxdı неровные qaya ətrafında bizim də mən xahiş etdim ki, yer bilər ki, daha yaxşı olardı sığınmaq. On yard başqa yolu olan gəldik idi boşluğu şəklində izah etdi.
  
  
  Onun, yaxınlaşıb qulağına Hissəsində və o, pıçıldadı: "nə vaxt onu sənə deyirəm, qalx və qaç o дыре ki, orada. Hərəkət yoxdur və tez tutun.
  
  
  O, açdı ağzını üçün nəsə demək, amma Городин yenidən ayağa qalxdı və tapanca var. "Getmək!" - sakitcə dedim. Ron tərəfdən, пригнулась, споткнулась və нырнула yer, zaman таращить göz откусила parça qaya parçasının üzərindən qarı təmizləyib düym çuxur.
  
  
  Onun sıçrayıb ayağa qalxdı və onun ardınca getdi. Zaman onun göyərçin неглубокий dəqiqə таращить göz qadın mənə çiyin və ударилась torpaq. Onun uçdu təhlükəsiz yer və hiss yapışqan rütubət qan yerdə.
  
  
  "Sizə hit!" - dedi Ron.
  
  
  "Çətin."
  
  
  Kənarda itib səs Городина ki, ola bilər indi tahmin, mən niyə cavab vermədi, onun odu. "Carter, sən məni eşidirsən? Daha bir oxşar прикончит sizi! Qələm ilə qaldırılan əlləri! "
  
  
  Sonra bir neçə saniyə səssiz səsləndi daha iki shot. Bir ətrafında güllə düşüb, bizim dar deşik və рикошетируя geri və irəli, забрызгала bizi осколками daş.
  
  
  Ovuna üçün Yaşayır, ona pıçıldadı: "növbəti dəfə o, onu top atəşinə tutacaqdır, кричи".
  
  
  O, понимающе başıyla və növbəti выстреле vermişəm ağrılı şərtdir bir səs yaxaladı. Onun verdi hey nişanı "yaxşı" və шталь gözləyin.
  
  
  - Yaxşı, Karter, - проревел Городин. "Çıx bayıra, ya qadın öləcək!"
  
  
  "Mən edə bilmərəm!" - deyə ona revmatizm, səs absurd gərgin, daha ağrılı. "Onun yaralı qadın isə ağır раненую. Gedək onun və mən заключу səninlə müqavilə.
  
  
  - Düşünürəm ki, sənin də yoxdur, patron isə. Выбрось gun; sonra danışarıq ".
  
  
  Onun размазал qan öz yaralar xətti ilə saç Hissəsində və onun üz qoydu, onu geri dedi hey, nə etməliyəm. Sonra axtardı Городина və üz gun.
  
  
  Zaman onu eşitdim yaxınlaşması Городина, onun çevrilmiş, həyat və yalançı сгорбившись və stasionar. Ağır shaggy Городина kəsdilər üzərində bizə. Sonra fasilə Городин dedi: "Bax, Karter, bax!"
  
  
  Sonra Ron, zəif demişdir: "... O, şüursuz".
  
  
  "Ola bilsin ki, yoxdur", - прорычал Городин. "Mənə hər il faking olub".
  
  
  Ego gun partladı səmimi üzərində mənimlə таращить göz разлетела torpaq və çınqıl bu дюйме mənim baş. Ego sözləri сигнализировали haqqında трюке və onun пошевелился.
  
  
  Kölgə düşdü azn uçurum. Onu gördüm, bu diyarı gözləri zaman o, mənə tərəf əyildi əbədi. Onu bilirdim ki, mən ona yumruq saxlanılır gun, ehtiyatla прицелив ego, və gözlədi narahatedici gözləyir. Ron müraciət edib onun heç подведи məni indi!
  
  
  Sonra onu eşitdim təkan ee ayaqları, yumşaq zərbə onun pəncənin zaman o, соединилась bədən Городина və o dövrəyə girdi.
  
  
  Əllərini стилет tərəfdən, onun dərhal geri döndü və воткнул blade bu ego massiv sinə. İlə uzun bir ah çəkdi və булькающим inilti buraxmaq, o, imtina top - və onun həyat.
  
  
  Onun rəhbərlik Açandan bu zəif günorta və dedi: "Qayıq yalnız keçdi yal. Жди məni orada, - nə etmək lazımdır ki, son ".
  
  
  O, sual dolu, mənə baxdı, ancaq dönüb getdi qayıq. Onun üçün əldə gun Erma olan heyvan mənşəli Городин və вышиб bütün mərmilər, birindən başqa. Sonra onu geri vasitəsilə daşlar olan balıqçılıq baraka. Qapı açıq partlayış və tüstü çəkilmişdi.
  
  
  Onun, keçib otağa daxil разорванным останкам Boris. Ətrafında məhv boğaz gəlirdi elementləri слышные хныканья isə işləyən əl царапала mərtəbə.
  
  
  Elə demək lazımdır ki, bir mühüm, amma tapa bilmədim söz. Onu yalnız qoymaq gun döşəməyə üçün движущуюся əlini çıxıb qapını.
  
  
  Onun keçib bir qədər bundan öncə ekspertlər hesab edir və qayıq eşidəndə shot
  
  
  On səkkiz fəsil
  
  
  Zaman onun qoşulub Yaşayır qayıq, o oturmuşdu, сгорбившись, burun isə özünü necə kiçik atılmış uşaq. Onun yanaqlar axdı göz yaşları, və o, üzr дрожала.
  
  
  "İndi hər şey qaydasındadır, - dedim. "Heç kim gedəcək, bizim üçün".
  
  
  O çatdı mənə və скрестила əlləri sinə.
  
  
  
  
  
  
  mənə yapışaraq məni, sanki o idi плотом xilas edir. Sonra o, necə qoruyub saxlamışdır soyuqqanlılıq vasitəsilə kabus zorakılıq və uzun müddət qalmaq okeanı, o ana qədər dözüm - astanasında uçması. Və bir də onu bilirdi ki, salam istirahət lazımdır və tibbi yardım.
  
  
  Bir tərəfdən придерживая Açandan mənim yanımda, digəri isə nəzarət üçün gəminin, onun keçdi su və rəhbərlik salamladı olunur doklar-dən curacao köçürülüb. Biz yaxınlaşdıq эстакаде olduğu пришвартован qayıq, onu gördüm rəqəm duran var və ожидающую. Bu idi, Pilar. Aydındır ki, seyr qayıq, o dedi, biz приближаемся.
  
  
  Onun сбавил artır, sürüklendi bu причалу, atdı toxunuş Pilar. O, konsolidasiya edilmiş ego azn шипе zaman onun atıldı və закрепил poop. Sonra onu götürdü Açandan silah qaldırdı, onu skamyada şübhəli olduğu трансовой кататонии şok, o kəndin, bir zombi kimi.
  
  
  "Bu, olmalıdır Hissəsində, - deyən Pilar.
  
  
  "Bəli. O, pis formada. Götürək taksi və отвезем onun xəstəxanaya.
  
  
  "Mən nə edə bilərəm, bu daha yaxşı. Hələlik səni yox idi, onun арендовала cip. O park, burada açıq demək orada. Siz almaq Açandan geri; Onun, gedəcəyəm. Onu bilirəm yol xəstəxanaya. Daha sonra o, əlavə etdi funny: "Sənin Ron çox qəşəng".
  
  
  "Pilar, - dedim, - mən səni xoş gördük. Siz rahat yoldaşım. Getdilər."
  
  
  Biz ilə Pilar sürücülük jeep drive küçələrində Виллемстада, o dedi: "oldu Ki, adada".
  
  
  "Городин idi, orada парочкой öz головорезов", - deyə onu hey. "O gedirdi işgəncə imtahan Açandan məcbur etmək, onun danışmaq. O, nə bilmirdim, belə ki, o, ki, o, bilmirdi ki, ona cavab idi. O, yalnız idi lover üçün oyun avid mütəxəssislər ".
  
  
  "Lakin o, həqiqətən idi ki, könüllü istəyirsiniz, - deyə Pilar.
  
  
  "Əslində, amma heç kim bizə ətrafında aşkar heç vaxt, demək ki, burada haqqında mümkün risklər".
  
  
  Qara gözləri Пиларс ilə görüşüb mənim güzgüdə arxa. - Sənə o небезразлична, Nick?
  
  
  Onun dayandı bir an əvvəl cavab. "Əgər sən nəzərdə tutursan ki, mən sevirəm ee, skripka və şamlar, bir revmatizm - yox. Onun belə uzun müddət məşğul oluram, bu çirkin işlə ki, bilmirəm, ola bilərmi ki, onun, həqiqətən, sevmək kimsə klassik mənasında. Amma əgər sən nəzərdə tutursan, məni narahat edir ki, onunla olacaq, əlbəttə. Əks halda, onun olmasaydı, getdi bu ada Kiçik İtlər üçün kömək hey. Onu bilirəm ki, bu, mənə elə gəlir ki, çox человечным, amma onun hələ çevrilib parçasını buz ".
  
  
  Pilar deyirdi sakitcə baxaraq özümüzü vicdanlı, qarşısına. "Ləqəb, mənə bir şey".
  
  
  "Əlbəttə."
  
  
  "Sənə deyil, hələ ki mənimlə olacaq?"
  
  
  Onun əlini uzadıb əl qoymaq və isti əti onun çiyin. "Çox", - dedim.
  
  
  Pilar nəfəs aldı, sonra maraqlı tərzdə dedi: "Ümid edirəm, sən heç vaxt пожалеешь".
  
  
  Bu nöqtədə biz dönüb və çıxıb getmişdir azn kilidli olan xəstəxanasında Queen, fasiləsiz işləyən yeni bina пастельно-göy rəngli. Tərk ona bir qutu isə kassir və odin üzrə həkimlər mənə dedi ki, Ron göstərəcəkdir ən yaxşı tibbi xidmət. Onun doktor dedi ki, hər hansı əlavə xərcləri ödəniləcəkdir amerika konsulu, sonra isə zəng edib konsulluğu təşkil etmək üçün.
  
  
  Onun geri Pilar olaraq, jeep drive. Qaranlıq idi və göy сверкало бесконечностью ulduz. Onun dedi: "Gedək, ограбим qaçaqmalçıları".
  
  
  Onun sel sükan arxasında джипа; Pilar tövsiyələrini verdi. Biz geri bulvar, sonra isə dönüb cənub.
  
  
  "Gərək digər xəbərlər ki, siz mənə dediniz", - deyən Pilar. "Sizin kimi getdilər biri Городина?"
  
  
  "Ölü."
  
  
  "Onlar iki nəfər idi ki, onunla?"
  
  
  "Da ölü. Və oğlan adı ilə Boris vəfat etmiş idi, çünki çox yaxşı təchiz və çox беспечен üçün oyun ".
  
  
  "Belə ki, sən tərk dörd bədən?"
  
  
  "Doğrudur. Amma haradasa Anton Жизов və Knox Варнов hazırlanır sabah partlatmaq Nyu-York. Əgər biz ilk almaq qədər onlardan heç bir bəla tapacaqdır olub adasında Kiçik İt dörd bədən və ya dörd min ".
  
  
  Pilar baxdı задумчивой. Dinmədi.
  
  
  Biz getdik, ən захудалую hissəsi bulvar olduğu беднейшие ətrafında yerli balıqçılar пришвартовали öz cılız cür qayıq & nb, zəngin neft və zibil. Bir neçə mil Pilar göstərdi boz шершавое каркасное bina, işıqlı ön yeganə kölgədə ampul. Bununla müqayisədə Sığınacaq Варнова kimi хижину Tacir Qışqırmağa.
  
  
  "Bu, nədən biz başlamaq lazımdır", - deyən Pilar. "Əgər sənə lazım Торио, getmək üçün Kiçik Mühacirləri".
  
  
  Səs dalğaları vurdu bizi, biz hələ əlli fut-dən gün. Tammiqyaslı üsyan ola bilməzdi qaraçuxurlu. Daxili biz qoşulub yüz və ya belə ki, şən insanlar olmasa da, бунтовали, lakin ən azı idi isterikadadır. Görünürdü ki, hər şey olub, daim hərəkətdədir. Заглушить səs-küy mümkün deyildi, ona görə də hamı qışqırdı. Zaman-zaman içindən sadəcə olaraq zamana baxır ilə yarmaq kəskin qadın gülür. Haradasa ifa musiqi avtomat, amma eşidilməkdədir yalnız reverb ən dərin bas нотт.
  
  
  Biz Pilar öz yol mühitə dəli tel sadə yazı taxtası, quraşdırılmış arxa binalar. Bundan kənarda, разливая içkilər üzrə немаркированных şüşə, oturan qadın ölçüsü Годзиллу. Və demək olar ki, eyni cəlbedicidir.
  
  
  "Kiçik Lisa?" - deyə ona Пиларс qulağına. Çətin idi, yabanı düşünürəm--.
  
  
  "Kiçik Lisa!" - bir daha təsdiq etdi o grin.
  
  
  Lisa daşıyırdı çağlayan тугих verən şortik.
  
  
  
  
  
  
  qırmızı rəng deyil, ola bilər insan saç. Yerdə altıncı manatdan yeddi fut artması, Lisa idi bütün мешочках, mobil və tikələr halında əti qəribə formalı. Sanki heykəltəraş, həvəskar tələsik прихлопнул gil üzrə каркасу. İstəyən iş başa çatdırmaq, daha sonra o, haqlı olaraq itirilmiş inamını öz yaradıcılıq qabiliyyəti və təslim oldu.
  
  
  Zaman və nəhayət, onu çəkib, onun diqqət Lisa yöndəmsiz двинулась mənə digər tərəfdən lata, əti onun müxtəlif hissələrinin rəqs müxtəlif ритмах.
  
  
  "Nə olacaq?" - прогрохотала o səs, sanki, boş çəlləyi, катящаяся üzrə булыжнику.
  
  
  "Mən istəyirəm ki, Торио", - deyə mən.
  
  
  "Heç vaxt haqqında nen heç eşitmədim", - прогудела də revmatizm Az Lisa.
  
  
  "Городин məni göndərdi".
  
  
  "Heç vaxt haqqında nen da eşitməmişəm".
  
  
  Onun çıxardı cüzdan. Məndə заканчивался гульдены, ona görə də onun разложил bir neçə amerika əsginazların şurası qarşısında böyük qadın.
  
  
  "Mən eşitmişəm barədə Andrew Jackson", - deyə o bildirib. "Торио yuxuda arxa otaqda". O, göstərdi barmaq ölçüsü turşuya qoyulmuş xiyar.
  
  
  İlə Pilar dartmaq, onun rəhbərlik bu dar günü uzaq sonunda bar. Kiçik bir otaqda onun arxasında dayanıb, bir stul, bir stul və bir uşaq köçürmək. başlanğıc.
  
  
  Onun qapını örtdü və səs-küy görə onun aşağı vəfat. Onun yoxlanılır başqa bir qapını əks nalan. Bu vəziyyətə açıq hava üçün bina. Onun yaxınlaşıb heç bir şey подозревающему контрабандисту, обыскал ego və aşkar avtomatik кольт 38-ci çaplı. Çatdıraraq, bu, Pilar, onun etmek, az və öz люгера emu altında burun və hit üzrə şəxsə.
  
  
  Onun qışqırdı "Торио!" .
  
  
  O, başını çevirdi, o, hırıldayıb güldü və yavaş-yavaş gözlərini açdı. O zaman gördüm ki, bir gun var, özünü burun altında, onun gözləri genişləndi.
  
  
  "Hey, bu, qarət?"
  
  
  - Dur, Торио, - прорычал mən. "Biz gəzmək olacaq".
  
  
  Bu ego vurdu. O, sel. "Gözləyin, - dua verdi. "Mən hətta bilmirəm səni".
  
  
  "Bu, heç də belə wouldnt oyun", - deyə ona emu. "Play səmimi olaraq mənimlə və səni gözləyir oraya səfər və geri. İndi hərəkət ego! "
  
  
  Onun yüngül dedi ego namlulu tapança, vurğulamaq üçün, və Торио yerindən sıçrayıb ilə sözünə inanılmaz çeviklik insan üçün ağır похмельем. Onun вытолкнул ego vasitəsilə arxa qapı, və o, itaətlə, evə doğru yerə, biz harada park zaman cip.
  
  
  Pilar aparırdı maşını isə onun arxada oturmuşdu ilə Торио ilə diqqət люгером.
  
  
  "Sürücü yolda təxminən nömrələri meydançaları, sonra çıxa zaman taparsan qaranlıq ləkə", - deyə onu hey.
  
  
  "İndi isə, Торио, - dedim, biz getdilər üzrə полутемной yol və припарковались, - mən bilmək istəyirəm ki, haqqında чемоданах".
  
  
  "Çamadanları?" - demək, o,.
  
  
  "Mənə az vaxt Торио, - dedim, - və mənim xarakter də. Cəmi bir dəqiqə və ya iki eşidəcəksiniz çartıltı sümük və görəcəksiniz ki, bir çox qan. Bu sümükləri və bu qan olunacaq sənin Торио, ona görə də lütfən bu fürsətdən informasiya bölüşmək üçün ".
  
  
  Ay işığında onun necə edə bilər damla bank qalxır ego baş dərisini axıb tökülür üzrə hamar tərəflərə ego baş.
  
  
  O, tez başını tərpətdi: "Yaxşı, yaxşı. Mən gedirəm ola qəhrəman üçün suk əcnəbilərin. Nəzərdə tutursunuz çamadanları ki, onun вывозил bu Гавиоту, həqiqətən?
  
  
  - Ağıllı nəticə Торио. Onu bilmək istəyirəm ki, kim ih sizə verdi, və harada ih apardılar ".
  
  
  "Bu idi boğuq bir oğlan ilə xarici səslənən olan, onu bağlanmış müqavilə altı ay bundan əvvəl. Böyük волосатая meymun. O, heç vaxt deməmişəm ki, mənə öz adına idi və bu heç də həmin oğlan olan mümkün idi sual. O, həmişə pulu əvvəlcədən mənə, sonra mənə dedi, zaman lazım idi çamadan almaq. Onun indi cənub buradan, bir az içərilərinə təpələri və прилетал vertolyot ilə çamadan və irəvanı, onun ego azn gəmi. İnan mənə, bu da ki, bütün bilirəm, başqa. Onun hətta baxdı ətrafında bir çamadan idi və o, пустынен. Olduqca qəribə biznes, amma mənə heç ödəmək maraq.
  
  
  "Nə qədər çamadan qoymaq üçün gəmi?" Onun soruşdu.
  
  
  "Dai-ka, sonuncu dəfə biz əlindən üç gecə əvvəl. Cəmi olacaq səkkiz.
  
  
  "Siz almaq üçün bizi harada torpaqları yönəlmiş?"
  
  
  "Əlbəttə, lakin orada həmişə bir neçə mühafizəçilər silah. Oni və pilot, oğlan adı ilə Инграм həyata sərvətdən ki, orada zaman onun вертолетчик zalında daxilində.
  
  
  "Bu, sizin öz işinizdir, - dedim, - iz üçün biz onlar qorunması. İndi isə var təlimat.
  
  
  Pilar getdi cənub və свернула dar грунтовую yol обозначенную Торио. Sonra isə biz xadimlərimiz gedirlər, açıq yer. Xoşbəxtlikdən, Pilar арендовала полноприводный cip: getmək çətin idi: yol çevrilib yə başlayıb, bütün ərazisində otel isə daşlı və ərazi keçməklə yaşadı, bu dağlar.
  
  
  İndi mənim qarşımda oturmuşdu qaçaqmalçıları üçün zaman bizə gəlib прожектора, o bilər, tullanmaq və mənim əl dalğa əlləri ilə ego məlum oldu əvvəl kimsə başlayacaq vurmaq.
  
  
  "Bu, onun Торио", - çağırdı o.
  
  
  Kişi bir gun bir yavaş-yavaş irəli getdi və dayandı altıncı görüntülər var. "Sən burada nə eləyirsən? Bu gün olmayacaq alma "
  
  
  "Bu Гавиоте problemlər var, - dedi Торио. Здоровяк dedi ki, mən də gəlmək lazımdır və demək Инграму.
  
  
  "Kim bu iki başqa?"
  
  
  
  
  
  - şübhəli soruşdu gözətçi.
  
  
  - Onlar... onlar... - yöndəmsiz başladı Торио.
  
  
  "Biz Городиным, - deyə mən. - Bizdə məlumat var ki, məşğul olur və olmalıdır, dərhal daxil olmaq üçün Жизову".
  
  
  Adları üçün vacibdir mühafizəsi. Beyin ego tüfəng enib və o, yaxınlaşıb джипу. "Mənə göstərin şəxsiyyət vəsiqəsi, buyurun, ser", - deyə o bildirib hörmətlə.
  
  
  "Əlbəttə", - dedim və полез dəqiqədə üçün kağız parçası. Onun saxlanılır ego belə ki, gözətçi дотянулся qədər ona. O, bunu etdi, onu tutdu ego görə bilək və irəli itələdi. Pilar tez vurdu, bir adam üçün qulaq, məcbur ego замереть macal tapmamış вскрикнуть.
  
  
  Ona daxil tıxac ağız охраннику və bağladı ego bir parça neylon ip ki, onu tapdı, qayıq və tətbiq üçün belə bir təhlükə. Dönüş ego projektor, o, onun kiçik bir taxta bina əlli yard məndən. Dərhal onun arxasında duran kiçik güclü vertolyot. Onun söndürüldükdə, müqəddəs və jestlə xahiş etdim ki, Pilar, mühərriki söndürmək джипа. Basmaqla Торио məndən qabaqda ilə Люгером tərəfdən, onun gəzmək çıxmısan, binaya ilə мотком ip və tələsik uzaqlaşdı, Pilar mənə izlədi. Biz gəlib çatmışıq ki, bir gün onun açdı, onun və boğuldu daxilində basaraq düyməsini прожекторе. İki kişi, спавших azn койках var uzaq divarları, dramatik bir oyun. Bir çox ağır idi slavyan növü ola bilər ki, bir qardaşı инвалиду-охраннику girişində, digəri isə solğun тощим kişi ilə böyük burun və zəif подбородком. Onun, qərara aldı ki o olacaq Ингрэмом, pilot.
  
  
  Gözətçi əlini uzatmışdır öz винтовке, прислоненной üçün at inləyirdi yanında изголовья onun sözünə.
  
  
  "Ölmək üçün çalışırıq", - deyə ona emu, kişi də dondu. Инграм оцепенел, gözlərini ovxaladı və моргая.
  
  
  Pilar tapmışdır keçid dünyada ego fasiləsiz işləyən alov залило yeganə otaq bina. Sol bizi çətin idi qısadalğalı radiostansiya.
  
  
  "Торио! Siz bizim satılır ", - ittiham edib gözətçi.
  
  
  "Əlbəttə, - dedi qaçaqmalçıları, - tapança ilə mənim bir məqsəd üçün və onun tez распродаюсь - kimi sən də, dostum".
  
  
  "Ингрэм, geyin, - deyə mən. "Vertolyot doldurulmuş benzin?"
  
  
  "Bəli, tam", - əsəbi halda cavab verdi.
  
  
  Kişi tir-tir əsirdi qorxudan. Onun heç bir hotel üçün o elə qorxdu ki, o, uçmaq bilməz, - dedim. "Yalnız sən əmrlərinə tabedir və sən heç bir əziyyət". Bu ego sakitləşdirmişdi və o başladı натягивать paltar.
  
  
  "Торио, otur, bu kafedra", - dedim və qaçaqmalçıları tələsik tabe. Onun atdım yumağı ip охраннику və dedi: "Bağlamaq onu. Mənə lazım deyil xəbərdar, səni ki, sən yaxşı işləyib.
  
  
  Onun целил olaraq həbsə alınmış və Торио öz люгером, izləyək üçün Торио təsbit edilmişdir yaxşı anası-böyük qovşaqlarının. Pilar təşkil əlində tapança 38-ci çaplı контрабандиста və следила görə Инграмом, lakin o, yox idi vurmaq bizə heç bir narahatlıq.
  
  
  Zaman Торио idi möhkəm bağlıdır, ona dedi охраннику: "indi İsə otur kresloya başqa sonunda otaq". O, daima qəmli-qəmli itaət, ona dedi Pilar: "Şeytana ip və свяжи onun uşaqları".
  
  
  Pilar veribdir mənə кольт yaxınlaşdı охраннику. Bu, ciddi səhv var. O, ayağa qalxdı və mənə arasında bizim aparır. Biri sürətli hərəkəti kişi çıxardı bıçaq haradansa altında olan geyim və tutdu Pilar, dönüş, onun qarşısında öz склонив başını geri və приставив bıçaq blade onun boğaz.
  
  
  "Əsanı gun, ya qadın öləcək", - скрежетал o.
  
  
  Çömelme, zaman dayanmışdı görə bədən Pilar, bu adam heç bir təklif heç bir məqsəd o ola bilməzdi tam əminəm ki, промахнусь ona, həm də попаду bu ölümcül nöqtə. Əgər onun поверну gun daha yaxşı məqsəd, o, ikimərtəbəli olardı hey boğaz. Ona görə də onun tərəddüd.
  
  
  "Dərzi şeytana, onun isə dedi, at gun". - oğlan dedi, o. "Sən elə bilirsən onun блефую?"
  
  
  Zaman onu deyil yönəldi yerindən, gözətçi дернул bıçaq və boyun Пиларс пополз qırmızı qurd qan. Onun hələ də saxlanılır "Люгер" hazır.
  
  
  "Ингрэм, забери bu идиота gun", - рявкнул gözətçi.
  
  
  "Mən... mən bunu edə bilməz", - deyə pilot titrək səslə.
  
  
  Gözətçi bic tərpəndi ona: "Ol kişi heç olmasa, bir dəfə sən, хныкающий zəlzələ, ya da mən..."
  
  
  Heç biz öyrəndik ki, gözətçi edə bilər ilə Ингрэмом, ona görə ki, onun qəzəb pilot o çevirdi, başını ривненской o qədər ki, onu etmək mümkün qoymaq "Люгер" mövqeyinə və прострелить emu etibarsız sol yüksək. O, üz çevirdi Pilar, rebounded divar və döşəməyə çökdü. Bıçaq безобидными ударился üz.
  
  
  Pilar уставилась məni оскорбленным ifadə şəxslər. "Sən olardı icazə emu kəsmək mənə boğaz, əvvəl vermişəm öz gun, elə deyilmi?" dedi.
  
  
  "Əlbəttə", - deyə mən. "Əgər vardı mənim bir gun, biz səninlə, həm də olardı ölü".
  
  
  O yavaş-yavaş başını yırğaladı. "Bəli, onu güman edirəm ki, sən haqlısan. Amma yenə də..." O, başını buladı. "Sən sərin. Səndən mənim tüklərim tikan tikan ".
  
  
  "Biz согреем səndən sonra", - dedi, tez də çevrildi пилоту. "İndi, Ингрэм, sən istəyirsən məni almaq üçün oraya, sən harada заберешь çamadanları olan доставишь bu Торио".
  
  
  - Siz nəzərdə tutursunuz sığınacaq Жизова?
  
  
  "Bu, doğru deyil. Burada, bu salonda?"
  
  
  "Dağlarda sərhəddə Venesuela və böyük Britaniyanın Гвианы. Amma onun heç vaxt bilməzdim ki, torpaq orada, qaranlıqda. Heç bir zaman bu kifayət qədər çətindir.
  
  
  Onun, saatına baxdı. "Əgər biz взлетим indi olmalıdır işıqlı
  
  
  
  
  
  biz oraya almaq. Və Ингрэм, əgər sən təsadüfən направишь məni yanlış istiqamətdə, səni həmişəlik посадят Altı metr yerin altına. ."
  
  
  "Mən igid və axmaq", - o cavab verdi. "Mən bunu dəqiq nə sən mənə deyəcəksən".
  
  
  "Bu, yaxşı Ингрэм. Sən hələ bilərsən yaşamaq o qədər yazmaq üçün ana bütün xoşagəlməz ətraflı ".
  
  
  Pilar ilə məşğul olan bu qədər sakit oturmuşdu kənarda dilləndi. "Nik, sən indi belə deyirsən, elə bil, gedirsən, buradan odin".
  
  
  "Onun", - dedim. "Bu mövzu növbə, və, çox güman ki, atəşfəşanlıq olacaq. Qadın ola bilər maneə ".
  
  
  "Xeyr", - deyə o, qəti расставив ayaqları. "Biz bu günə qədər də uzaq bir yerdə, və indi mən qalacağam arxasında. Onun çox kömək etdi, sənə, elə deyilmi? "
  
  
  "Bu, doğrudur, amma ..."
  
  
  "Məni apar özünlə, Nick", - qarışmışdı, o,. "Mən bacarıram vurmaq heç də pis deyil, səni isə iki tapança və ikiqat bizim uğur şansı. Bu, çox deməkdir mənim üçün querido "
  
  
  Bir anlıq bilmədim müəyyənləşdirmək.
  
  
  Amma o, dedi ki, Pilar, mənada. O, təcrübəli peşəkar, daha sərt, ən çox kişilər. Və o, bilirdi ki, o, расходный material ki, lazım gələrsə, сыч missiya onun пожертвую ondan.
  
  
  "Onda gedək", - dedim. "Çünki siz istifadə edir, Jeep, qayıtmaq üçün yaşadığım, gəlin çəkin qapağı распеределителя üçün o бесполезен olanlar üçün uyğun hesab ego faydalı". Onun bilmədi əlavə etməyib: "bilirsiniz ki, belə bir qapaq distribyutoru?"
  
  
  Onun dolu dodaqlar изогнулись bu qədər насмешливой təbəssüm. "Bəli, querido, onu bilirəm крышках distribyutor və bir çox başqa şeylər ki, siz iman gətirməzlər".
  
  
  Onun gülümsədi də revmatizm. "Yaxşı. Və verə bilərsən bizim dostumuz yenə də döymək üçün o, qısa müddətə yuxuya getdi.
  
  
  "Mən потороплюсь", - deyə o, забрав məndə 38-ci çaplı поспешила üz.
  
  
  Onun yaxınlaşdı, portativ, qırdı, onun haqqında cins qədər mənzil yoxdur açılıb, daha sonra isə məhv bağırsaq butt tüfəng qarovul. Zamanı bu kobud sökülməsi onu izləyirdim Ингрэмом, baxmayaraq ki, o, çox yaxşı oğlan və təmsil etməyin böyük təhlükə daha беззубая arzu гончая azn ip.
  
  
  Onu dedi Торио: "Sən bir az поработаешь, sonra isə bilərsən geri Виллемстад. Bu, uzun yoldur, lakin vaxtınız barədə düşünmək necə yaxşı bir həyat qazanmaq. Berry su kəməri, -, məsləhət gördü ki, mən.
  
  
  O, demək olar ki, heç gülümsədi. Yox idi elə bir yumor hissi.
  
  
  Pilar qayıtdı örtüyü ilə distributor cap ki, o, mənə uzatdı edərək имитационный reverans. "Kim var, olmalıdır ayılmaq əvvəl günorta", - deyə o bildirib. "Və o zaman var olacaq, baş ağrısı deyil ki, вылечит heç bir aspirin".
  
  
  "Yaxşı, Ингрэм, - dedim, - gəl qaldıracağıq sənin vertolyot havaya". Sonra biz üçümüz поплелись üzrə изрезанной колеями və daş üçün ожидающему vertolyot gələn.
  
  
  On doqquz fəsil
  
  
  Ингрэм, sanki üzərimə məsuliyyət götürmüşəm, o zaman oldu görə штурвалом vertolyot, biz də artıb gecə göy. Biz rəhbərlik şərq və cənub bir az, tezliklə geridə qoyub işıqlar dən curacao köçürülüb. Kiçik ada Бонэйр də ускользнул və bir müddət altında bizə qaldı və yalnız qara Karıb dənizi və ulduzlu səma yuxarıda.
  
  
  Tezliklə biz уловили işıqlar Каракаса və bir müddət getdi sahil boyunca Venesuela.
  
  
  "Siz deyirsiniz ki, bu, dağ sığınacaq Жизова tapmaq çətindir", - dedim.
  
  
  "Demək olar ki, mümkün deyil", - deyə cavab verdi Ингрэм. "Heç bir hava yolları uçmur bunun üzərində bir yerdir. Lakin onlar olsaydı, onlar heç vaxt bunu gördük. Binalar tikilib, bütün o isə narıncı-qəhvəyi qaya, dağlar. Ego demək olar ki, görünmür ilə seçmə hava. Bu, ona heç yol. Bütün sursatı çatdırılmalıdır təyyarə ilə. Жизов bağlanmış müqavilə ilə biri üzrə cənubi amerika dövlətləri arasında hökumət, mən bilmirəm hansı, daşıma yüklərin. Mənim işim ondan ibarət idi daşınmasında VİP king-bu çamadan. Və əgər mən bilmirdim saxlaya etdiyi rəhbər, onun heç vaxt tapdım, bu yer tək ".
  
  
  Biz onlar Trinidad sol, bizi, və dönüb cənub üçün giderim daxili suşi üzrə болотистой ərazi delta Ориноко. Göy şərqdə başlanğıcı светлеть və ətraflı torpaq oldu görünən zaman biz gurultu ilə zorla гористую ərazi kimi tanınan Гвианское highlands.
  
  
  Onda bizə lazım gəldi yazın hündürlüyü, və Ингрэм отрегулировал addım daşıyan vida üçün dərin alir daha разреженный hava. Gün шталь parlaq, lakin yüksək buludlu olacağı heç bir əlamətləri göstərdi рассеивания.
  
  
  Fikrini ki, onun şüurlu surətdə yol, ворвалась mənim başını. Bu gün idi, zaman Nyu-Yorka öləcək, əgər mən edə bilmərəm bunu dayandırmaq.
  
  
  Инграм məni sövq çiyin, yarımçıq fikirlər. O bildirdi irəli скалистое təhsil, məsələn, formada поднятого knuckle verərək ki ədəbsiz salam.
  
  
  "Görürsən, bu qabaqdadır?" - qışqırdı pilot, üstündə rahatca knock bizim mühərrik. "Bu, mühüm olan keçməlidir pilot. Biz deyirik, bu Finger Mountain. Dərhal arxasında kiçik bir daşlı vadisi olduğu Жизов qırdı ev.
  
  
  "Şansları nə qədərdir ki, onlar başlayacaq vurmaq kimi yalnız görəcəklər ki, biz gəlib".
  
  
  - Düşünürəm ki, mümkün deyil. Ингрэм görünürdü gücü əldə etmişdir cəsarət havada olan emu yox idi yer üzündə. "Onlar olduqca əmin öz təhlükəsizlik burada isə bildirib səfirliyi gəlir və gedir olduqca hissələri. Əgər onlar hər hansı bir şəkildə deyil, öyrənmək, nə baş verdiyini
  
  
  
  
  
  azn-dən curacao köçürülüb bizdə yaranmamalıdır problemləri ilə internat ".
  
  
  "Yaxşı", - dedim.
  
  
  "Lakin bu, yalnız ilk əvvəl. Sonra onlar görəcəksiniz səni ya xanım başlayacaq cəhənnəm.
  
  
  "Verə bilərsinizmi mənə fikir fiziki baxımdan bu yer?" Onun soruşdu. "Haradan qərargah Жизова? Harada alim Варнов öz işini yerinə yetirir?
  
  
  "Yox", - dedi Ингрэм, sonra tez mənə baxdı, sanki təmin, onun səmimiliyinə. "İnanın mənə, indi onu deyərdim sizə, əgər bilirdi. Mən hər şey edirəm, bu, qalıram mən вертолетной meydançaları, hələ kimsə çıxır, ya da oturur, və ya nə qədər ki, onlar nazil istədiklərini üçün onun ness ".
  
  
  "Əgər siz çatdırmaq istədiyiniz bir mesaj?"
  
  
  "Mən verirəm ego охраннику meydançada üçün vertolyot. O, çıxacaq və qarşılayacaq bizi. Və o, birinci olacaq, ilə хема sənin üçün məşğul olacaq ".
  
  
  Biz обогнули çıxış edən böyük barmaq qaya və enməyə başladı dar kanyon ilə şəffaf qayalarla hər tərəfdən. Hətta, əgər onun istəmirdim, bəli, onun olmasaydı, gördüm ki, bütün binalar, kobud tikilmiş ətrafında daş. Onun насчитал dörd kifayət qədər böyük-böyük tikililər, bir balaca yaxın hissəsinin hamar torpaqları, olan biz спускались. Hündür olmayan qayalıq silsilələr və qayalar загромождали bütün kənd və yalnız zəif izləri sayda birləşdirən bina.
  
  
  Hələlik onun baxırdım, ətrafında kiçik bir tikilinin yanında вертолетной meydançaları kişi çıxdı və bizə baxdı. Çiyin üzərində o ness tüfəng.
  
  
  "Bu, gözətçi, - dedi Ингрэм.
  
  
  "O, yeganə?"
  
  
  "O, yeganə, kimsə onun nə vaxtsa görmüşəm. Ola bilər və sair ".
  
  
  Onun deyən Pilar: "Пригнись üçün səni görünmürdü". Sonra o, necə mövqe tutub, onun da шталь görünməz.
  
  
  "Biz приземлимся, - deyə onun Ингрэму, - ver охраннику yanaşmaq yaxından, açıq şəkildə bu gün".
  
  
  "Əgər mən bilmərəm çatdırmaq ego bura?" - əsəbi soruşdu pilot, ego cəsarət havada başlanğıcı улетучиваться.
  
  
  Çox çalış, - dedim. "Sanki bundan asılı idi həyat. Ona görə ki, Ингрэм, köhnə dost, bu, belədir.
  
  
  Biz ehtiyatla endi kiçik bir поляне və Инграм həlli elmi-tədqiqat vəzifələri mühərrik. Zaman böyük ротор dayandı, insan bir tüfəng ilə nəsə qışqırdı olduğu yerdən durdu iyirmi fut ondan.
  
  
  Инграм qapını itələdi və dedi: "məndə nə var ki, üçün general".
  
  
  "Sən topal?" - zəng gözətçi. "Gətir bu".
  
  
  "Mənə... lazımdır yardım", - deyə Ингрэм. "Bu, mənim üçün çox ağır".
  
  
  Sakitlik çökdü. Amma sonra гравийной səthində bizə eşidildi shaggy. "Bilirsən, onun olmamalıdır носильщиком", - şikayət edib gözətçi. "Siz-"
  
  
  O, kəskin şəkildə dayandı, sanki bilsin bizi görmək üçün. Onu başa düşdüm ki, bizdə problemlər eşidəndə qüsursuz səs təhlükəsizlik, снимающего tüfəng və özündə saxladı. Onun saxlanılır "Люгер" hazır, amma risk etmək götürsək, indi və встревожить bütün komanda olardı ölümcül nəticəsi. Bunun əvəzinə, onun надавил öz предплечье və Хьюго düşdü mənə xurma. Onun aşıb стилет; oğurluq blade böyük və şəhadət barmağı, o, tez qalxdı qapı rozetkası. Gözətçi qaldırmışam tüfəng isə onun etdim blade bu ego kənara.
  
  
  Стилет aşması nəticəsində havada əvvəl blade daxil boyun insan. O, səs vermişəm, bənzər boğuq pıçıltı, iki addım geri çəkildi və yerə düşdü, qan dəstə tərəfindən ego boğaz.
  
  
  Pilar выпрыгнула ətrafında коптера. Ингрэм tikdi ölü insan qorunması pilot.
  
  
  "İndi?" - soruşdu, Pilar.
  
  
  "İndi onun üçün gedirəm прокрасться və araşdırmaq bu daş kənd. Siz burada qalmaq üçün hər il Инграма. Zaman onun qayıdacağam, onun ola bilər run, və mənə lazımdır, kimsə üçün məni ört-basdır etmək.
  
  
  "Yaxşı, Nick", - deyə o, həlim razılığı ki, məni təəccübləndirdi.
  
  
  Onun yüngülcə onu öpdü, sonra əyilib üzərində ölü стражником, выдернул стилет üzrə ego boğaz və sildi blade начисто. Onun qaytardı ego ножны qolun, sonra полез vasitəsilə uçurum aradan qaldırılması yolları, aparıcı biri караульного oruc.
  
  
  Yada salaraq, kimi mən onu gördüm, bu yer quş göz, onu qaçdı kənara ən böyük binalar. Sanki məntiqi güman ki, bunu edəcək qərargahın əməliyyatlar. Onun лежу bir mövzu выходящем azn тропинку ilə məşğul olan gətirib çıxarır длинному невысокому quruluşuna görə - баракам. Hələlik onun seyr ilə çıxış köçürülüb insanlar kobud mavi paltar və iş фуражках. Onlar düşmüşdür безоружными. Biz başqa idi tapança bu кобуре və qəhvəyi rəngli forması Sovet ordusunun qırmızı trim. Görə казармами onu deyə böyük kvadrat bina, o etdi, və onun ilk məqsədi.
  
  
  Onu tərk edib öz fikirlərini sorğu və обогнув лачуги, ehtiyatla yaxınlaşdı nöqtəsində onun üzərində. Başqaları kimi, o, yalnız təxminən altıncı fut hündürlüyü, və o, догадывался ki, daxili məkan enir səviyyəsindən aşağıda torpaq var. Onun səs eşitdim və qalxıb diz üçün qulaq dar havalandırma olardı.
  
  
  "Siz göndərdi mənə, general Жизов?" Bu gənc səs - enerjili, hərbi.
  
  
  Жизов cavab verdi маслянисто-hamar покровительственной intonasiyası hopmuşdur. "Mən göndərdi sizin, mayor Рашки deyil, çünki mən mesajları var təyin olunmuş vaxtda təcrübəsi polkovnik Городина. Beləliklə, biz güman ki, o, əlçatmaz üçün bizə başa mərhələlərdə əməliyyatın. Mənə lazım start ikinci komanda
  
  
  
  
  
  və onu seçdi səni ".
  
  
  "Mənim üçün böyük şərəfdir, general".
  
  
  Deyin ki, mayor, siz tam tanış planına?
  
  
  "Bəli, ser. Biz qarşıya nüvə partlayıcı cihazları yeddi amerika şəhərlərində və ən son cihaz tərəfindən qəbul edilib azn Панамском grand. Şəhərlərin adları dəqiq yeri tam adı məlumdur, yalnız sizə və amerika alimi ".
  
  
  "Çox yaxşı, Рашки. Siz də bilirsiniz, zaman qrafik üzrə partlayışa səbəb birinci bomba? "
  
  
  "Bu gün, ser". O откашливается. "Şayiələr gəzir ki, bütün düşərgə, ser".
  
  
  "Bəli, bu, çətin ki, sirri; mexanizmləri göz qabağındadır. Onu deyim ki, birinci üzrə amerika şəhərlərində olacaq dağıdılıb, Nyu-York. Çünki ih hökuməti heç bir qəbul şərtləri, doktor Варнов взорвет ilk bomba ривненской dörd saat sonra ".
  
  
  Böyük relyef, onun, saatına baxdı. İdi buzlu qorxu, nə qədər onun dairəvi üzrə венесуэльскому göyə sübh Nyu-York, bəlkə də onda idi сровнен torpaqla адским alov nüvə partlayışı.
  
  
  Hələ ki, onun fikir şansı mənə qarşı, ətrafında aparatının ИВЛ eşitdim echo леденящего рычания.
  
  
  "A, onun görürəm, mənim it dostlar oyaq", - промурлыкал Жизов. "Qorxma, mayor, hələ ki, onun bütün nəzarət edirəm, onlar heç bir səbəb sizə zərər. Amma bir mənim söz, onlar da öldürəcəklər səni saniyə ". Həvəsli gülüş Жизова təsvir неубежденному Рашке. "Bu heyvanlar bunu iki ən güclü qüvvələr dünyada mayor", - deyə Жизов. "Qorxu və nifrət. Yadda saxla ki, bu,"
  
  
  "Bəli, ser", - etibarsız cavab verdi mayor içindən growl heyvanlar.
  
  
  Onun отодвинулся təcrübəsi aparatının ИВЛ və sel həyat baxaraq track binaların arasında. İlk növbədə, mənə lazım idi açarı çıxartmaq keçirilməsi Нокса Ворнова idi ki, əsas bütün смертоносному işi.
  
  
  İş keçirdi və bir-bir cüt. Silahlı əsgərlər ilə ih дерзкой осанкой görünürdü məmnun qədər laqeydlik. Bəlkə də, kimi намекал Ингрэм, onlar başladılar etinasız güman ki, ih təhlükəsizliyi belə bir yerdə неуязвима.
  
  
  Aydın idi ki, mənim olmalıdır, hərəkət azadlığı. Buna görə də onu bir az da gözlədim, hələlik növbəti iş keçməz onun altında deyil düşəcək arxasında. Onun hit ego "Люгером" və o, обмяк mənim əlimdə. Onun tez оттащил ego bu qayalar və əbədi etdi ego susdurulub.
  
  
  Onun üzərindəki mavi комбинезоны ki, o, geydiyi, və натянул ego üst geyim. Şalvar idi коротковаты, lakin başqa yaxınlaşdı. Onun taxdı papaq və bərk kölgə ko alın. İlə ağlabatan məsafə onun getmək bilər, gözədəyməz. Tucking bədən işçi arasında iki nəhəng валунами, onun rəhbərlik geri cığır və getdi orada. Arxamda eşidildi shaggy. Onun göyərçin aşağı qapı giriş, deyəsən, кладовую. Onun ayağa qalxıb dizləri üstə, arxası alternativ və mənasız qələm gün, sanki yoxlanılması səhv kilid, cd sistem.
  
  
  İsti iy yemək çatdı mənim burun zaman iki iş dayandırılıb üçün gecikə cığır arxasında məni.
  
  
  "Mənə lazım deyil guessing, kimə çatacaq, onu səhər yeməyi, siz daşıyırsınız", - deyə bir-bir onların ətrafında. "Американецу, hə? Alim."
  
  
  "Əlbəttə", - deyə başqa. "O, bizim fəxri qonaq".
  
  
  "Var ki, bu gün səhər biz жрем bizim adi zibil?"
  
  
  "Təzə yumurta, vetçina, sağlıq və yetişmiş pomidor".
  
  
  İlk iş; ifadəli простонал. "Mən dua edirəm ki, yox idi, buzlanma, hələ ki, biz hər şey edə bilmərik tərk etmək, bu dağ əraf, yenidən yaşamaq, insanlar kimi. Mən həsəd aparıram, yaxşı эде və qadınlara, onların zövq amerikalılar ".
  
  
  "Bu vaxt, yaxın yoldaş. Bu gün biz gərək zərbə vurmaq, amerikalılar ".
  
  
  "Əgər belədirsə, biz bu gün bayram edirik. Amma indi onu mən getmək ".
  
  
  Hələlik onun oğrun baxdı, bir-birinin ətrafında iki kişi getdi üzrə qonşu cığır, разветвляясь sola, digəri isə daşıyan sini yemək ilə davam hərəkatı açıq. Ona icazə emu keçmək üzrə alternativ və sonra onu təqib, прикрыв кепкой şəxs.
  
  
  Kişi qapıya baxdı, mən də onu izlədi bir ətrafında böyük tikililərin duran ayrı qruplar binalar. O, endi bir neçə ступенек, qapını açdı və yoxa görə ona verdi emu bir neçə saniyə sonra içəri girdi eyni qapı.
  
  
  Onun gördük ki, bu binalar выкопаны ценымногие dərin və başa daha diqqətlə, daha onun təmsil etmişdir. İh düşünülmüş dizayn göstərir, uzun müddət hazırlıq.
  
  
  Biri var idi, uzun dəhlizi ilə divarları ətrafında, dolğun və daş rəvan изгибающимися qövsə. Baxmayaraq ki, mən bilmədim iş görmək, onu eşitmək ego shaggy qabaqdadır. Dəhliz müəyyən fasilələrlə işıqlandırılıbdır elektrik лампочками, və, şübhəsiz ki, orada elektrik stansiyası idi.
  
  
  O zaman onun yadına düşdü ki, bir neçə il bundan əvvəl camaat arasında söhbət gəzir ki, haradasa Cənubi Amerikada hazırlanır rusiya bazası var. Bu idi ki, məsələn, zamanı quba raket haqqında və последовавшей görə, bu разрядке belə şayiələr öldü. İndi məlum oldu ki, baza - bu, faktdır. O, yəqin ki, qalıb rəsmi rusiya rejimi, lakin yenidən aktiv Жизовым və ego фракцией kimi gizli mərkəzi ih əməliyyatlar.
  
  
  Bütün dəhlizi onun
  
  
  
  
  
  
  keçdi yalnız bir qapı var. Görünür, otaq az idi, çünki onlar ola вырезаны üzrə bərk süxurları. Eşitmə qarşıda səs, onun kəskin şəkildə dayandı.
  
  
  "Mən gətirdi kral səhər yeməyi üçün ego высочества". Bu səsi idi разносчика yemək, tam сарказма.
  
  
  "Sadəcə доставьте edu və tərk идиотские şərh". Cavab səsi idi kobud, işgüzar ".
  
  
  "Orada nə işi var amerika?" - soruşdu iş. "Hazıram, o, bu xüsusi günü?"
  
  
  İndi onun yavaş-yavaş irəlilədi boyunca əyri divar baxmaq proseslər və gəlib nöqtəyə görə bilərdi mövzu dəhlizdə. Orada dayanıb, əsgər ilə внушительными qara çıxdı, amma dedi massiv qapı. O aldı, sini ilə yemək var, iş və поджал dodaqlar əvvəl demək: "O, fərqli deyil, adi istisna olmaqla ki, bu gün səhər o, ayağa qalxdı sübh. Amma mən bilmirəm, bilmək nə var, nə yox onun başlıq ".
  
  
  "Yox, onu güman edirəm ki, yox. Deyim ki, ən yaxşı şey, onun üçün, ən pisi də mənim üçün. Onun getmək üçün səhər yeməyi üzrə надоевшей göstərir.
  
  
  Onun tələsik geri dəhlizi üzrə də eyni yolla onunla gəldi. İndi onu bilirdim ki, harada tapmaq Варнва, mənə lazım idi bir yol tapmaq almaq üçün ona. Üzərində düşünərək bu problemlə dayandırıb, onun üçün göstəricilər və gec gördüm приближающуюся rəqəm uzaqlarda. Formada onu başa düşdüm ki, bu, tək idi ətrafında əsgəri var.
  
  
  Təsadüfən, sanki, onun bir şey unuttum, onun geri çevirdi. O, məni axtardı, amma onu oynamışdır karlar. Görə seçmək, diqqətdən kənarda əsgəri, onun özünü itirərək qaçmaq istədi geri saylı orta məktəbə həsr olunmuşdur Варнова. Lakin "shaggy yaxınlaşırdı ilə bu tərəfdən. Onun durduruldu. Geri iş, разносящий təhsil və daha bir əsgər, arxasınca qapı ağzında Варнов.
  
  
  Onun tez qərar qəbul etdi və qaçdı üçün yeganə gün, aparıcı dəhlizlə.
  
  
  Qapı bağlı idi, belə ki, mən qürub altında комбинезоны iş öz dəqiqə və aşkar incə упругую zolaqlı oldu. Bu qurğu çox möhkəm və çevik, daha ənənəvi parça plastik, tez öz işini görür köməyi ilə sadə qala.
  
  
  Çünki iş hələ vaxtı yaxınlaşdıqca bir tərəfdən isə bir əsgər digər tərəfdən isə onu, basdı qapı və qaçdı içəri.
  
  
  Dövlətimizin iyirmi.
  
  
  Bir neçə saniyə sonra, lüks interyeri bu otaq соединился. Yox idi bizim, kobud səthlər, bizə də solğun rəngləri. Yumşaq faktura - telefon, divan, çarpayı, şezlonqlar - bütün карнавале радужных malikdir.
  
  
  "Sən bilərdi, heç olmasa, döymək", - qapının açıq-aşkar qadın səsi haradansa sol məndən.
  
  
  "Böyük alim bu gün gərək ayağa tezdir", - deyən başqa bir səs də digər tərəfdən.
  
  
  Zaman gözümün vərdiş тусклому işıq, onu gördük ki, səs çıxış etmirlər, onlar üzrə statistika атласных ədəd çarpayı və nəzarət, hava da dərin овалах hər tərəfdən oda. Hələlik onu izləyib, sol və sağ çıxdı взлохмаченные saçlı, başı isə onların ardınca bədən oxşar bədən tərəfindən чирлидеров kollec. Azn sarışın bir nömrəli kifayət qədər qısa çəhrayı gecə köynəyində üçün tərk şübhəsiz ki, o, anadan sarışın. Sayı iki idi гаремной pijama, kifayət qədər şəffaf təsdiqləmək üçün, ki, o da bu sarışın.
  
  
  "Ümid edirəm ki, mən вторгаюсь", - dedim.
  
  
  "Onun Terri", - deyə sarışın bir nömrəli çəhrayı коротышке.
  
  
  "Onun Jerry", - deyə sayı iki гаремной pijama.
  
  
  "Hər ikisi ilə yazılmış" ı "". Terri izah
  
  
  "Əhəmiyyətli məlumatlar var", - dedim.
  
  
  "Biz əkizlər", - deyə Jerry.
  
  
  "Daha bir heyrətamiz bir kəşf", - dedim.
  
  
  Qız ayağa qalxıb, öz ədəd çarpayı və yaxınlaşdı mənə hər il.
  
  
  "Mən heç vaxt görməmişəm səni əvvəllər", - deyə Terri.
  
  
  "Sənə burada yer deyil, elə deyilmi?" - əlavə Jerry.
  
  
  "Sən qəflətən kimi fırtına", - deyə Terri. "Mən güman edirəm ki, sizin tökülüşüb, və siz istəyirsiniz ki, biz sizi спрятали. Kimi sərin!"
  
  
  "Axı siz də polis deyiləm?" - dedi Jerry. "Biz gizlətmirik, polis".
  
  
  "Mən polis deyiləm", - inandırdı, onun ih. "Kim mən nə ilə məşğulam - bu, çox izah etmək üçün bir saat az, məndə isə yoxdur otuz saniyə. Amma deyə bilərsiniz ki, mən bir ətrafında gözəl uşaqlar - ümumiyyətlə, heç zarafat - mənə yardım lazımdır ".
  
  
  Bu an eşitdik səs və getdi qulaq asmaq qapı.
  
  
  "Sən niyə döndü və geri, bu zaman onun çağırıb səni?" Bu səsi idi əsgərin ki, qışqıraraq məni dəhlizdə.
  
  
  "Mən başa düşə bilmirəm, siz nədən danışırsınız. Onun yalnız onu professorun səhər yeməyi. Onun, səni yalnız görməmişəm, - dedi zaman.
  
  
  "Siz gedirdi, bura bir an əvvəl, sonra gedib və geri getdi".
  
  
  "Onun."
  
  
  "Sizinlə heç baxmıram?"
  
  
  "Yoxdur. Xahiş Yuri qapıda professor. "Mən olacağam. Onun gedirəm ego dəyişmək. Əgər врешь - heç bir bəladır. Bu yol, yoldaş! "
  
  
  Səslər addımlar iş gedən dəhlizi üzrə. Zəng düymələri qapı arxasında.
  
  
  Onun прижался bu inilti ilə петлевой tərəfindən gün keçirilməsi "Люгер" əlində. Əkizlər уставились gun geniş açaraq васильковыми gözləri, sonra tamaşa etdilər bir-bir, подавленно gedirlər. Odur ki, balacalar, sonra ih kiçik beyin bu anda, demək bilər-həyat ya ölüm çox insan üçün.
  
  
  Gözətçi отпер qapı və приоткрыл onun.
  
  
  "Bəli-bəli, siz, qızlar, erkən durub, - deyə o bildirib.
  
  
  "Ki, bunun ətrafında?" - deyə Terri.
  
  
  "Biz ayağa istənilən vaxt, zaman istəsək", - deyə Jerry.
  
  
  "Yuxarı və aşağı, yuxarı və irəli.
  
  
  
  
  
  
  Bəli, bu sənin bütün həyatını - фыркнул gözətçi.
  
  
  "Kim bizə ətrafında istəyir professor bu gün səhər?" - deyə Terri.
  
  
  "Ya bu, yenə hər ikimiz?" - daxil Jerry.
  
  
  "Bizə bu, bizə başqa. O, yalnız позавтракал və onun üçün işlər ön planda yerdə. Sonra əda - qadın və desert ".
  
  
  "O zaman ki, sən burada neyləyirsən, Markus?" - deyə Terri. "Siz olmalıdır daxil olmaq bizim otağa, əgər professor deyil, idarə göndərmək sizi bizim üçün".
  
  
  "Mən arıyorum kişini", - deyə o bildirib ilə извиняющимся görünüşü.
  
  
  Emu cavab verdi gülüşlər qızlar.
  
  
  - Mənə elə gəldi ki, gördüm dəhlizdə iş, - çiy davam Marcus. "Kim deyil, məxsus bir komanda. Onun düşündüm, ola bilər, daxil buraya ".
  
  
  "Biz gördük ki, biz bir insanın", - günahsız dedi Terri.
  
  
  "Bu, elə bir incidir", - ikrah hissi ilə deyə Jerry.
  
  
  "Mən deyil, ətrafında hər kəs görür phantoms, - dedi Marcus. Onu eşitdim etdi неуверенный addım irəli. "Keçəcək bir müddət əvvəl professor incase sizin səhər yeməyi və idarə göndərmək üçün bir ətrafında. Çünki onun artıq burada, bəlkə də, ola bilər bir az əyləndirmək başqa, başqa ...
  
  
  "Dəqiq yoxdur!" Terri qarışmışdı. "Bizim müqavilədə deyilir ki, biz burada yalnız doktoru Варнова. Bizi xəbərdarlıq etdilər ki, biz heç bir oyun oynadı başqa ".
  
  
  "Amma yaxşı fikirləş", - озорно dedi Jerry.
  
  
  "Тизеры", - dedi təşkilatçı. O, geri çəkildi və qız qapını bağladılar. Qala, bir kayuta girib qapını bağlamışdır.
  
  
  "İndi bizdə həqiqətən problemləri", - хихикнула Terri.
  
  
  "Lakin biz bir əyləncə", - deyə bacısı.
  
  
  "Çox sağ olun", - dedim və etmek "Люгер" geri кобуру. Onun gülümsədi. "Bəlkə onun vaxt tapıb отплатить sənə. Bu, doğrudur ki, siz burada yalnız üçün... uh... "xidmət Варноу"?
  
  
  "Siz eşitdiniz ki, biz dedik Маркусу, biz yalnız külək-up üçün oyuncaqlar amerikalı alimin", - cavab verdi Terri.
  
  
  "Nəzərə alsaq, hansı o adam deyil alır, bizdə çox vaxt", - deyə Jerry və mənə yaxınlaşdı.
  
  
  "Gəlişiniz necə oldu bu?" Onun soruşdu.
  
  
  "Nəzərdə tutursan ki, yaxşı qız deyəsən, bizim nə belə bir yerdə?"
  
  
  "Belə bir şey."
  
  
  "Biz cavab reklam gizli qəzetində San-Fransisko, - dedi Jerry. "Qohumluq qız istəyirlər, səyahət, həyəcan, macəra".
  
  
  "Və təbii ki, sən iş var".
  
  
  "Əlbəttə. Gərək idi ki, əlli digər qızlar, amma bizdə belə idi üstünlüyü, ki, biz əkizlər ".
  
  
  "Bu, heç də hər şey var idi", - dedim, qeyd ih səxavətli formaları.
  
  
  "Sən mənim xoşuma gəlirsən, - deyə Terri.
  
  
  "Mərc, sən də ценымногие daha çox qadın, daha professor", - deyə Jerry.
  
  
  "Ego seksual istedad ya ih olmaması məni maraqlandırmır, - deyə o, ciddi. "Lakin o, özü ən təhlükəli insan dünyada üçün təhlükə ABŞ və bütün dünya. Onun избавлю sizi dəhşətli detalları, amma inanın mənə, hal-hazırda heç bir şey yoxdur, daha vacib, gələcək üçün, bəşəriyyət üçün daha məni almaq laboratoriya Варнова. Və onu istəyirəm ki, siz, qızlar, mənə kömək etdi ",
  
  
  "Siz nəyi nəzərdə tutursunuz ki, bu, axmaq, mən çalışıram ki, laboratoriya, sizin üçün daha vacib nədir?" - deyə Terri qaldıraraq öz qısa və gecə köynəyini daha yüksəkdir.
  
  
  "Və bu?" - müdaxilə Jerry snapping, kəmər ee пижамных şalvar və сползая ih ortalarına qədər onun dairəvi itburnu.
  
  
  "Mən dedim ki, daha vacibdir, qızlar, deyil, daha çox əyləncə".
  
  
  "Niyə biz, sizə kömək etməlidirlər?" - soruşdu Jerry. "Sən heç olacaqsan вежлив bizimlə".
  
  
  Aydın idi ki, vətənpərvərlik və humanizm - söz yoxdur ki, görünən bu ih yaraşıqlı yüngül rəhbərləri. Lakin olmadan ih yardım şansını idi sıfır.
  
  
  "Necə deyilir can deyərək, - deyə o, onları покерным şəxs - siz поцарапаете mənim, onun почешу sizin".
  
  
  Bir neçə parlaq smiles bilik işıqlı otaq. "Siz nəyi nəzərdə tutursunuz, nə olacaq?" - xor xor etiraz əkizlər.
  
  
  "Əgər siz mənə kömək edin, almaq laboratoriya Варнова".
  
  
  Sevinclə кивнув, onlar etdi mənim əl və aparırıq üçün стопке rəngarəng hava, harada tez çıxardılar incə örtüklər bəzədilirdi. Bir xəstəlik və onlar üzə çıxmağa başladı alaraq müxtəlif cazibədar pozalar mühit, hava. Onun gördük ki, Terri idi kiçik родинка bir qədər aşağıda sol sinə, yalnız və yalnız ona, onun mümkün ayırmaq əkiz.
  
  
  Bu, yalnız bir dəfə mənim həyatımda zaman onu başa çatdırmaq üçün tələsirdi ki, bəlkə də, ən maraqlı ətrafında bütün insan əməliyyatlar. Və ona görə də onun müəyyən yeni dünya rekordu üzrə qeydiyyatdan çıxarılması mümkün qədər daha çox geyim üçün minimum vaxt.
  
  
  "Mmm dadlı", - прокомментировала Terri.
  
  
  "Mən bilirdim ki, onun daha böyük olacaq, bu köhnə professor", - təsdiq Jerry.
  
  
  "Bura gəl, - dedi Terri, - açıq aramızda".
  
  
  Onun tez qalxıb diz və işə düzəldim klassik vəziyyəti daha səbirsiz kiçik bədən Terri.
  
  
  "Onun омелой nəzərdə arasında deyil, mənə və aramızda", - deyə o ah çəkdi, sakit inilti buraxmaq, baxdı ki, lap heç kimi şikayət.
  
  
  "Siz ağla deyil?" - soruşdu, daha sonra giriş qapısı cənnət.
  
  
  "Ооооооооо", - простонала o.
  
  
  "Bundan sonra da onun zəng edəcək oynayır", - deyə ona salam və qərq tunel sevgi.
  
  
  Hər şey belə başladı, baxmayaraq ki, çox qısa müddət ərzində biz qəbul sonsuz sayda gimnastika yaradır, əksəriyyəti ətrafında olan təsvir rəhbərlik tərəfindən nikah.
  
  
  Bir müddətdən sonra biz o qədər aludə digər dostu, nə Jerry dedim, sakit kədərli bir səslə: "Mən çox sevirəm oynamaq yetmiş".
  
  
  Mənə qoyublar narahat vəziyyətdə söhbət üçün, lakin, joan başını böyük bir səy ilə, soruşdum
  
  
  
  
  
  
  günahsız: "bu Nə deməkdir, Jerry? - yetmiş oynayır ".
  
  
  "Ya rəbb, bunu hamı bilir", - сварливо o, cavab verdi. "Yetmiş, altmış doqquz biri ilə baxır".
  
  
  Onun məktubla müraciət etdim, onun və bir az уговаривая oldu ki, üçüncü tərəfdaş bir ətrafında ən mürəkkəb, ekzotik və yorucu təsəvvürlərin ki, onu xatırlayıram bilməz. Və onu xatırlayıram olduqca çoxdur.
  
  
  Sonradan bu zaman onun шталь tez geyinmək, əkizlər baxdılar mənə ilə xoşbəxt şəxslər перемежающимися kiçik smiles və подмигиваниями təşəkkür. Bu Jerry dedim ilə uzun xoşbəxt ah çəkdi: "Bilirsən, mən hesab edirəm ki, biz üç nəfər tərtib edərik fantastik bir neçə".
  
  
  Amma mənim fikirlərimi artıq idi поглощены problem Варноу və şirkətlər. "Yaxşı, - dedim, - bir əyləncə və oyun окончены. İndi isə baxaq görək, heç biləcəyikmi, biz yol tapa müqəddəs Нокса Варнов.
  
  
  Onlar кивнули demək olar ki, eyni. Lakin ih şəxslər yox idi, real maraq.
  
  
  "Yadınızdadır, bizim kiçik bir şey?" Onun ih soruşdu.
  
  
  "Bəli", - нахмурилась Terri. "Amma sənə kömək təhlükəli ola bilər".
  
  
  "Bundan başqa, - deyə Jerry. "Bizə var ki, itirəcək. Oni ödəmək üçün bizə daha çox pul, daha biz heç gördüm həyatda. Biz gedək buradan, biz istifadə etmək olacaq, onu açmaq üçün kiçik магазинчик geyim ".
  
  
  Bu an məndə qəti təəssürat yaratdı ki, əkizlər, heç də belə axmaq kimi притворяются.
  
  
  "Deməli, sən istəyirsən açmaq geyim mağazası zaman yerdə almaq buradan", - dedim. "Və siz hesab edir ki, siz nə vaxtsa уедете buradan? Siz məhbuslar, məgər siz bilmirsiniz? "
  
  
  Terri başını buladı: "Biz heç də məhbuslar. Biz gedirik, gəlirik, kimi istəyirik. Biz həm psixoloji, həm də oturmaq kilidləri, biz гуляем bütün ev. město. Və bizi heç kim vermir ".
  
  
  "Əlbəttə, - dedim. "Siz hara istəyirsiniz, ona görə ki, ətrafında bu daş qalalar çıxışı yoxdur, başqa hava. Ancaq deyin görək, bu insanlara ki, siz istəyirsinizsə, siqareti atmaq və xahiş ih çıxarmaq sizi buradan. Səs sonra, siz öyrənmək nə çoxdan anlamalı idi ki, eyni uğuru ola bilər əsarətdə цепях ".
  
  
  İndi onun çəkdi ih безраздельное diqqət. İh cute parlaq şəxslər polad ciddi və onlar apardıq испуганными baxışları.
  
  
  "Mən risk etmirdi həyatı, buraya gəlmək üçün сыч gülüş", - tez-tələsik davam etdi onu. Bu insanlar niyyətindəyik işğalçı Amerika və bütün dünya istifadə edərək, nüvə qüvvələri. İh artıq bomba yerləşdirilmiş əsas şəhərlərində ABŞ və partlayışa hazır bir-birinin ardınca, əgər bizim tərəfimizdən yerinə ih tələblər ".
  
  
  Onun, saatına baxdı. "Əgər mən bilmərəm almaq Варнов olan yeganə bilər aktivləşdirmək cihaz, ilk atom bombası məhv edəcək, Nyu-York və bütün ego-əhalisinin cəmi iki saat".
  
  
  Onun başını tərpətdi, onlar heyrətlə разинули ağız. "Bəli, bu, bir faktdır. Və siz, qızlar, artıq tətbiq mənə bu тупую sarışın və davam edir. Ona görə ki, bizdə Варнова, осудившего öz ölkəsini, biz yalnız üç amerika mərkəzində, düşmən düşərgəsinin.
  
  
  "Mənsiz də sən heç vaxt выберешься buradan canlı".
  
  
  "Ah, aman Allah, - deyə Terri. "Biz nə kömək edə bilərik?"
  
  
  "Mən istəyirəm ki, bu proseduru istifadə edilmişdir, çatdırmaq üçün sizi iki laboratoriya, yaşayış və başqa hər şey Уорнов və geri. Onun istəyirəm ki, siz mənə hər şeyi danışdılar ki, siz orada gördüm ki, verə bilərdi, mənə açarı çıxartmaq ego əməliyyatlar. Və elə bu sürətlə; vaxt hərəkət indi! "
  
  
  Onlar hər ikisi dərhal danışmağa başladı. "Dayan, - dedim, - Terri, начинай".
  
  
  "Var gözətçi", - deyə o bildirib. "Lakin Markus çox vaxt azn дежурстве. O, yuxuda kiçik комнатке qapı arxasında professorlar, məşğul olan, görünür edilir üzrə möhkəm oldu. Və o, bir bizi başa vurdu və geri. O taps сигнальную düyməsini basın və Варнов yaxınlaşır, digər tərəfdən günü açır створку və deyir vasitəsilə bir növ dəmir barmaqlığı. Bu gün açar yoxdur; o, açılır, içəridən, - və professor, üz gedir, heç vaxt bizə, nə səbəbə görə ".
  
  
  "Yaxşı. Daha nə?" - snapped mən. "Inside nədir?"
  
  
  "Zaman daxil olacaq, - dedi Jerry - siz görəcəksiniz kabineti ilə masa və telefon. Yer çılpaq, digər mebel yoxdur. Amma var kabinetlər üçün sənədlər. Və çox böyük xəritə ABŞ-ın isə висящая azn nalan yanında stulun. Daha bir qapı aparır üzrə ofisinə daxil ...
  
  
  "Bir dəqiqə gözləyin!" - sözümü kəsdi Terri. "Bu kart var, divar seyf. Bəli, heç də tam təhlükəsiz. Lakin kvadrat закуток.
  
  
  "Siz bunları haradan bilirsiniz?" Onun soruşdu et seq aktları.
  
  
  "Ona görə ki, bir dəfə onun daxil olduğu, onun bu gördüm. Kart qaldırdı off və qoymaq mərtəbəsində altında bu дырой də nalan məsələn, kvadrat ft. Biz Варноу idi və tər kağız masa, ki, o, olmalıdır, oxumaq, hələ ki, məni gözləyirdi. Güman edirəm ki, o, unutdu təmiz kağız və əhatə město kartı.
  
  
  O, усмехнулась. "Ya o, düşünür ki, mən çox küt ayırmaq üçün bir çuxur nalan özləri-bilirsiniz,-nə. Hər halda, onun bir görünüş etdi ki, heç nə hiss, və o vaxt mənə yox idi xüsusilə maraqlıdır. Növbəti dəfə o göndərib mənə görə, kart idi, yerində, heç bir kağızlar ".
  
  
  "O отличит sizi?" - soruşdum, yalnız təsdiq etmək üçün öz əsaslandırılmış ehtimal.
  
  
  "Mənim родинка ödənişlərin burada", - deyə Terri ilə asan bir işarə təbəssüm işarə sahəsi altında sol döş. "Və, gördüyünüz kimi, biz həyata keçiririk, müxtəlif geyim ayırmaq üçün bizi".
  
  
  "Yaxşı, Tom, davam et. Ki, otaqda yanında ofisi? ""Bəli, bu, doğrudan da bir böyük otaq, parçalanmış занавеской.
  
  
  
  
  
  Bir tərəfdən, yataq, bir cüt əşya, mebel və vanna otağı ilə məşğul olan bir ilə birləşdirir ofisi. Digər tərəfdən, sorma məni. Heç vaxt görməmişəm, düşünürəm ki, orada hansısa avadanlıq. Bəli oh, yanında isə bir yataq var, hələ bir ətrafında bu daxili telefonlar.
  
  
  "Siz heç eşitmisiniz ki, o, necə danışarkən bu telefonlar?"
  
  
  "Yalnız bir dəfə. Lakin bu, bir növ двоякий söhbət, və ona bu başa düşmədim "
  
  
  "İki dəfə, zaman, ona orada idi, emu zəng vurub", - deyə bacısı. "Mən də başa düşmədim ki, nədən o, deyirdi. Amma mən düşünürəm ki, indi bilirəm ".
  
  
  "Mənə xəbər ver bunu, Terri".
  
  
  "Bəli, o, baxdı çox рассерженным. O bildirib ki, bir şey kimi bax ki, boğulan, məni, general Və угрожай. Unutmayın, əgər ona gedəcəm və hər şey getsin mənimlə. O cümlədən, Moskvaya, general, onun gəldim konfransa iki çamadan. Amma nədənsə bir azıb ". Sonra o, fasilə etdi və dedi: "Bu, sizə nəsə deyir, general?"
  
  
  "Mən bilmirəm ki, o, deyir ki, general", - deyə onu. "Amma bu deyir ki, mənə bir çox şey haqqında. Biz Варнова belə bir sistem var ki, əgər o, ölsə, bütün şəhərləri, o cümlədən Moskva, ölmək, onunla birlikdə. O, yalnız pis bir piç, o, olduqca ağıllı.
  
  
  Bir dəqiqə mənim mind закружился, hələlik onun yaşına görə müxtəlif aspektləri работоспособного planının. Sonra onun dedi: "bir tərəfdən, hazırda ən vacib amildir. Amma mən onu görmürəm həll edilməsinə tələsmək. Onun bilərəm məcbur Markus ayırmaq biri sizi o gün. Amma mən məcbur edə bilməz Варноу onu açmaq, əgər o, heç bir təşəbbüs göstərəcək. Yəni, əgər o, hələ də üçün göndərdi sənə Markus.
  
  
  "Bundan başqa, mən pozmaq üçün sənə deyil həlak Markus durmaq ki, bir açıq günü, haradan Варнов ego bilərsiniz. Və əvvəl onun macal qayğı Маркусе, o clapped edib, qapının qarşısında mənim burun. Belə ki, bütün sizdən asılıdır, qızlar. Kim bu gün üçün, ona mən bir şey воткнуть bu qapı üçün o, tamamilə bağlanıb və bunu etmək Варнов deyil, onu gördü. Bunun üçün isə lazım olan möcüzə bir zaman ".
  
  
  "Fikir var yaxşı, - deyə Terri. "Kim alıb təsdiq professor gedir, onunla yataq otağına накачивает ego və yaşlanma yataq. Sonra o, yalvarır, onun tualetə getmək. O bilməz bununla mübahisə etmək, ona görə də bağlanır vanna otağı, yuyur, su, sonra qaçır kabinetinə və açır sizə polad qapı. Sonra o, geri qayıdır vasitəsilə соединительную qapı və забирается çarpayıya ilə Варнову.
  
  
  "Təmiz dahi", - dedim.
  
  
  "Hələlik isə sənə lazım qurtarmaq Markus, - üz qoydu Terri, - və gözləmək gün".
  
  
  "Mənə beş dəqiqə", - dedim. "Və onu istəyirəm ki, Markus заманила buraya qalan qız onun üçün edə qayğı nen sürətli və səssiz".
  
  
  "Adətən, o istəyir ki, biz hər ikimiz idik səhər tərəf", - deyə Jerry. "Amma güman ki, o, bilir?"
  
  
  "Narahat olmayın, onu edəcəyəm ki, hazırdır, demək olar ki, hər şeyə", - deyə onu hey.
  
  
  Sonra daha bir задумчивое sükut, sonra dedi: "İndi bütün, nə etmək lazımdır, bu, gözləyin. Amma necə uzun?
  
  
  "O, saat kimi", - deyə Terri. "Bu, olmalıdır hər an".
  
  
  "Əlbəttə", - deyə Jerry. "Lakin əgər bu, ego böyük gün üçün yer üzündən silmək, Nyu-York, bəlkə də, o, sinir və, dərzi şeytana, istəməz yatmaq".
  
  
  - Ya rəbb, - простонала Terri.
  
  
  Və ona heç bir şey demədi, ona görə ki, miqyası bu məsələnin potensial fəlakət ilə bağlı cavab ошеломили mənim beyin.
  
  
  İyirmi bir
  
  
  Qaranlıq otağın küncündə idi ki, sanki bir туалетного stolun və mən oturdu ardınca, tamamilə отгороженный təcrübəsi gün. Bir dəqiqə axdı, sonsuz, mənim spazmı əzələli gücünü də rəsulullahın barədə azaldılması zəruridir. Nəhayət, onu ayağa qalxdı. İdi axmaq qalmaq belə неудобном vəziyyəti, zaman, yəqin ki, eşidilmir xəbərdarlıq səs açarı gün.
  
  
  Yarım saat keçdi, zaman onun əsaslandırılması ki, revmatizm böyük штопора qəbul Варнов gedirdi imtina легкомысленных əyləncə və diqqət həzin işlərdə günü, onun əl hazır idi göndərmək siqnal olan взорвет yaşadığım Nyu-York. göy. Və əgər son saat, prezident qərara risk milli паникой və evakuasiya Manhattan, taleyi bütün bu insanlar idi, mənim əlimdə.
  
  
  Gözləyir, onun mübarizə ilə artan qorxu hissi, вычисляя осуществимость, yarım alternativ planlaşdırma. Onların hamısı praktiki və kifayət qədər ağıllı. Amma hər заходил dalana var - əlçatmaz, polad gün mənim aramda Варновом.
  
  
  Zaman-zaman dəhlizi üzrə tunelin gəlirdi qeyri-səlis boğuq səslər. Bəzi anlaşılmaz səslər kar ayaq səsləri ağır ayağı, cingilti metal. Qızlar прислушивались mənə прижав qulaqları bu gün, amma dedilər ki, heç bir şey eşitmişəm mühüm, sadəcə olaraq, yararsız laqqırtı zaman bir kişi, açıq-aydın спешащих keçdi mimmo.
  
  
  Sonra, sonra uzun müddət sükut zaman onun fikrində etmək, hər hansı bir çıxılmaz əmr as o həzrətin əsgərlərini olursa olsun, nə qədər dəli risk eşidildi səbirsiz qapısını döymək üçün olan dərhal sonra скрежет əsas qala.
  
  
  Onun artıq yaxşı idi спрятана zaman Markus otağa cumdu məşuqəsi professor və o: "Siz orada - Little miss-Mole, - tələb edir ki, amerika.
  
  
  
  
  
  
  Sizin xidmətlər iki! Professor həbs görə, səfər brass və o, deyir ki, əgər gəlsəniz, dərhal скормит sizi nahar itlərin general.
  
  
  "Aman allah, bu it сожрут zavallı kiçik məni üç bite", - deyə Terri öz incə səsi ilə. "Gəl поторопимся, hələ ki, professor heç itirdi dəliliyi".
  
  
  "Mən hesab edirəm ki, nəzərdə tutursan ego крутость deyil, ego dəliliyi, əzizim Terri", - düzəltdi Jerry.
  
  
  "Mən zəng ih kimi görürəm ih, əziz", - o, cavab verdi və qaçdı gün.
  
  
  Haqqında", Markus!" - deyə Jerry - bilərsinizmi qayıtmaq kiçik dəqiqə sonra necə çatdırmaq, mənim bacımı?
  
  
  "Geri qayıt?" - əsəbi halda kəsilib Marcus. "Niyə?"
  
  
  Mənə tənha və ... və mənə lazımdır, əsl kişi deyil, bu yorğun köhnə bag sümükləri ilə.
  
  
  "Üçün wouldnt? Belə olub, indi bunu? "- dedi Markus, onun səsi titrəyirdi dən başlanmasının. "Bəs sən nə edə bilər bu kişi yalnız kiçik bir dəqiqə?"
  
  
  "Bilərsinizmi yetirmək iki kiçik dəqiqə?"
  
  
  "Mən bilərdim çox saxlaya bilərsiniz, amma məndə problem ola bilər".
  
  
  "Mən deyə bilmərəm. Və sənə elə gəlmirmi ki, mən risk etmək lazımdır?
  
  
  Sonra, sonra dəhşətli, qədim sirridir fasilə: "Bəli, onun qayıdacağam. Az bir dəqiqə. Olsun hazıram!"
  
  
  Sanki bu idi nida işarəsi razılığı, qapı çırpıldı ilə kar стуком. Sonra yaranmışdır böyük vakuum sakitlik.
  
  
  "Heç bir özünü itirmə bizi saniyə", - deyə o, Jerry alçaq səslə, - "qoy, o, məşğul olacaq!"
  
  
  "Dərzi, heç bilirsiniz ki, ego vurdu", - o mızıldandı və onun yenidən пригнулся.
  
  
  Bir neçə saniyə sonra geri Marcus.
  
  
  "Gördüyünüz kimi, onu hazır, aşiq", - deyə Jerry.
  
  
  "Mən hazıram, daha sən heç olacaqsan", - dedi, - von ilə sinir verməyiniz. "Amma mən qorumalıyam qapı Варноу və vaxtım yoxdur soyunmağa".
  
  
  "Barədə unutmaq və bu çərdəymiş maşınlarını günü", - deyə cavab verdi Jerry. "Vəhşi sayı filler iyirmi fut hündürlüyündə bilməzdi qırmaq, onu, əgər daxili otağı idi, cinsindən asılı tavan əhatə арахисом".
  
  
  Aydındır ki, Markus idi, çox uzaq istəklərinə cavab. Amma bir dəqiqədən sonra o, испустил bir neçə sırf işgüzar ворчаний zaman Jerry dedim: "Ey allah, sən çox!", və onun крался görə туалетного stolun.
  
  
  Onun asandır, lakin tez irəli çəkildi ilə стилетом. Onun məhkəmə bosniya və herseqovinanın pisləyib, onların üzərində bir an, zaman qaldırdı silah üzərində ego geniş böyüyür. Açıq göz Jerry genişlənib zamanı şəklində məni.
  
  
  Birdən, bəlkə də, подталкиваемый hansısa heyvan instinkt və ya ifadə qorxaraq göz Jerry, Markus başını qaldırdı və mənə tərəf döndü yarım.
  
  
  Ona görə də əvəzində onun воткнул blade emu sinə.
  
  
  Ego ağız idi разинут isə göz baxdı açıq əvvəllər. Amma sonra, yalnız sakitcə вскрикнув və qorxudan скривившись, onun tez bir bıçaq çıxardı, o, itaətlə çökdü Jerry və dondu.
  
  
  Onun sildi blade haqqında ego форменную pencək və bərpa silah isə Jerry ən испуганным ifadə şəxsin əbəs yerə cəhd оттолкнуть bədən bilər. Onu tutdu ego görə çiyin və дернул və o, aşağı slid mərtəbə. O baxdı ınfinity kosmos.
  
  
  Jerry kənd və вытерла qan ləkəsi ilə onun çılpaq bədən guşə vərəqələri, hələlik o, mənə staring ilə ifadə edən bilmədim dəqiq kimə. İstisna olmaqla, ola bilər ki, bu qarışıq idi heyranlıq, kafir də yaxın reallıq vəhşi ölüm və boya ikrah. Nifrət mənə, qan və ya meyit, mən heç nə deyə bilmədim.
  
  
  "Bəli, - dedim, necə cavab невысказанный штопора, - səsi, bu necə olur. Və əgər mən потороплюсь, məhv edilir, milyonlarla başqa, daha günahsız ".
  
  
  Sonra onu buraxdı və onu başlı-başına buraxıb baxış yuxarı və aşağı dəhlizi рванул o böyük polad gün üçün olan Варнов və cihazı uzaqdan idarə gözləyirdilər saat.
  
  
  Keçdi bir neçə anksiyete, tərli dəqiqə. Sonra isə onu eşitdim klik bağlamaları və qapını azacıq приоткрылась. O, başladı yelləncək mənə, amma mən onu tutdu ego və втиснулся daxilində, bir vaxtında, bir parıltı tutmaq üçün çılpaq geri Terri ilə məşğul olan şəfqətli ürəyi üzrə nəzərdə görə bağlayıcı qapı.
  
  
  Onun sakitcə qapını örtdü və birnəfəsə огляделл bütün otaq. Üzrə təsviri Jerry, bu nen idi kafedra telefon ilə, kabinetlər, böyük xəritəsi, ABŞ-ın isə bir hissəsi Mərkəzi Америк ki, o, упомянула. Onun прошелся üzrə ящикам stul, lakin onlar kilidli idi. Onu edib, hələ bir pass bu картотеке, nəticə eyni.
  
  
  Onu müayinə kartı. Üzüklər, tərtib qırmızı qələm ilə фломастером, yan keçməyib yeddi şəhərlərində ABŞ və Panama kanalı. Hədəflər məhv. Bir şəhərləri ətrafında idi Cleveland, amma biz bilərdik, heç ona diqqət, çünki bomba üçün nəzərdə məhv ego idi перехвачена gömrüklə. Xəritədə şəhərin idi saylı və istisna olmaqla, Klivlend, onlar bu qaydada istisnalar: Nyu-York, Çikaqo, Hyuston, Los-Anceles, San-Fransisko və Vaşinqton, Dc.
  
  
  Onun, qeyd edib ki, paytaxt qorundu, son ana qədər, şübhəsiz ki, vermək bizim hökumətə imkan danışıqlar aparmaq qədər son saat.
  
  
  Xəritə idi подвешена azn проволоке üçün möhkəm медному крюку. Onun çəkdi ego off əminliklə ki, dediyi kimi, Terri, onu tapa gaping çuxur və ya açılan etdiyi edilmişdir gizli gizli sənədlər. Ancaq bu dəliklərin yox idi
  
  
  
  
  
  divarları altında kartı hamar idi.
  
  
  Ağlıma gəldi ki, sadə bir deşik nalan üçün kart çox изобретательна üçün elmi səviyyəsi Варнов. Və səsvermə indi onun başlayıb ilə sınağa mis çəngəl eləmişdi ego müxtəlif istiqamətlərdə, lakin aşkar, ki, o, möhkəm təsbit və hərəkətsiz. Amma tamamilə hərəkətsiz. Ona görə ki, zaman onu özünə sarı çəkdi çəngəl özünü, o qədər щелкнул. Burada isə kvadrat şəkilli divar hissəsi xısın-xısın aralandı, обнажив gəmi olan kiçik, обтянутую dəri qeyd kitabçası və bir sıra saylı təsvirlər, hər bir bütün olan idi təsvir qırmızı обведенный kəllə ki, ən azı, mənim üçün açıq-aydın işarə yeri подбросил çamadanları-bomba.
  
  
  Onlar müəyyən yerlərdə, yəni, əgər sizdə idi müvafiq izahat, nə binası hansı şəhərdə zalda. Arayışsız və ya digər dərslik çap mənası yox idi.
  
  
  Baxmayaraq ki, bu elə yaş artdıqca bu gərgin, sinir başqa şəraitdə, fikrimcə, mənim bir saat mənə dedi ki, keçdi və cəmi iki dəqiqə. Və çünki ona məxsusdur ki, onlara Вамоу biləcək, yaşamaq üçün daha bir on dəqiqə və ya daha çox, zaman Terri olacaq предупреждена haqqında mənim ehtiyaclarını vaxt onun селл kafedrasında başladı və tez öyrənmək cib kitab кожаном переплете.
  
  
  Əvvəlcə olan nen hərflər və rəqəmlər idi, ən çox insanlar üçün bu cür anlaşıqlı, çin kimi crossword. Amma mən vərdiş всевозможным головоломкам isə dünyada az agentləri ki, belə bilikli sənət разгадывания parolu. Tezliklə ona bəlli olub nen amerika kodu istifadə alimləri dövrün Варнов. Və baxmayaraq kodu idi, əsasən kifayət qədər sadə, əgər kimsə, əgər qəribə bədəninin üçün riyazi formula ego deşifr, bildiyimə görə, o, heç vaxt düşmən hücumu daxilində və ya xaricində ABŞ.
  
  
  Onun пролистал öz yaddaş və prinsipi kodu göründü mənə, başını demək olar ki, dərhal. Onun aşkar qələm sahibi masa yanında pad etdi ki, sürətli стенографические yazıları, decoding iqtisadiyyatın və sakit, ancaq əsas əsasları mətn və rəqəm, sərgi sui-qəsd ölüm haqqında rəhbərləri. O, öz özünü sirləri cihazlar bomba partlayışı Варнов, активируемого qələm stylus ilə muxtar yeməklə. Mikroelektronika idi üçmərhələli bu disk ölçüsü dollar ölçüsü edilmiş flap etmək üçün ego, qadir ötürmək güclü, yüksək tezlikli siqnal böyük məsafə - uyğunlaşma, bir şey bənzər кардиостимулятор, lakin daha mürəkkəb, взорвало bütün bomba uyum vasitəsilə saniyə sonra son zərbə ürək Варнов.
  
  
  Bu замысловатое, olduqca kiçik cihaz uzaqdan idarəetmə idi помечено birinci səhifəsində "kimi Əsas giriş". Amma yekun səhifə başlığı altında: DİSARM idi seriyası üzrə beş nömrələri olan kimi izah mətnində idi açarı el aradan qaldırılması tam adı hətta sonradan necə aldılar siqnal haqqında qatarında. Bu təcili yenilənib ehtiyat qaçmağa imkan məcburi görürlər ürək Варноу.
  
  
  Lakin idi tutmaq. Sonra o, necə göndərilib siqnal gecikmiş tədbirlər запускающий bomba, qaldı otuz saniyə ləğv etmək partlayışlar.
  
  
  Onun tez əqli şəkli etmişdir nömrələri və спроецировал ih şəkillər ön divarı öz ağıl. Məndə demək olar ki, безошибочная yaddaş və yadda bir çox nömrələri olmayan təşkil olardı ki, real problemlər var. Lakin, onun yazdığı rəqəmlər parça kağız, bir araya qoydu dəqiqə.
  
  
  Bir dəqiqə də onun tədqiq fold kağız qələm stylus və sürücü sonra qeydə yeri çamadan-tam adı müxtəlif şəhərlərdə.
  
  
  Bunu edərək, onun qoymuşdur kitab və qeydləri ilə расшифровкой ee, əslində, onun digər eni. Onun sərf təxminən beş dəqiqə, bir şey yazmaq üçün расшифрованные faktlar, çünki, mənə lazım ola bilavasitə iş cihaz bilik, əgər onun gedirdi dayandırmaq смертоносный planı Варноу. Və bir də onu gördük ki, yadımda demək olar ki, bütün əgər əvvəlcə ətraflı şərh edim yazılı formada. İstənilən halda, əgər siz araşdırıb cihaz ilə, idarə, onlara belə idi isə, sadəcə olaraq, toxunmaq kimi karandaşla müxtəlif bal kompas.
  
  
  İndi onun üstünə təsvirlər, çox həcmli üçün ih keçirmək, bu стенную tutumu, щелкнул mis çəngəl açılış bağlamaq üçün asdı kartı üçün yer.
  
  
  Onun sakitcə içəri girdi vanna otağına yaxınlaşdı, digər gün. Dovşan üçün ona, onun eşitdim ki, mən belə başa düşdüm ki, yox idi səslə Варнова və cavab səslə Terri. Mən heç bir fakta diqqət söhbət zaman çıxardı "люгер" biri кобуры və qapının dəstəyini götürüb qələm. Lakin mahiyyəti ondan ibarətdir ki, Варнов görə üzr tələsiklik görə "təcili eksperimentlər etmək lazımdır ki, hazırlanmış dərhal" isə Terri sədəqə ediyorum vermək hey, hələ bir neçə min ilə cazibədar professor idi ki, belə böyük kişi, nə etdi, onun qəsb. daha sonra isə özü.
  
  
  Zaman onun yavaş-yavaş qapını açdı və заглянула otağa, Knox Уорноу ağ лабораторном жакете şalvarının üstündən durdu profil mənə qoyaraq, əlləri çiyin-Göyəm, o, geyinmiş bu будуарный materialı, baxdı emu gözləri ilə притворным görünüşü. обожания.
  
  
  Saç Варнов idi, qara, ağır приправленными сединой. Var idi kiçik burun
  
  
  
  
  
  qamətli üz xüsusiyyətləri və стройное bədən ki, sanki demək olar ki, kövrək. Onlardan əvvəl хорька, hələ ki, onun heç bir baxdım ego parlaq yaşıl gözləri olan heç bir emosiya, baxmayaraq ki, onlar sərt və parlaq kimi, zümrüdlər, bu dəfə o, öz маловероятную təhlükə yaşaması ən qüdrətli millətin dünyada. Və çətin ki, kişi ola biləcək keçmək olsa, bir dəyirmi ilə Terri və ya onun близнецом.
  
  
  "Bu gün axşam onu göndərmək lazımdır görə sənə və sənin bacısı", - deyirdi o, - indi. "Olacaq ki, qeyd etmək марочным şampan şərabı və xüsusi nahar. Sonra isə birlikdə keçirməyi uzun ekzotik gecə alır ".
  
  
  "Mən, həqiqətən, bu, şübhə Варнов", - deyə ona emu, içəri otağa arxasında "Люгера". "Mən gözləyirəm ki, bu gün axşam olacaq qayıtmaq kimi amerika Birləşmiş Ştatları, mənim illər".
  
  
  Ego şəxs düşdü təcrübəsi bayraq icazə icrası, o, mənə döndü. O qədər нащупывал sözləri ona dedi: "Terri, qayıtma öz otağına. Onun istəyirəm ki, siz və sizin bacısı idi geyimli və gözləyirdilər zaman onun gələcəm sizin ".
  
  
  O, açdı ağzını üçün nəsə demək, sonra поспешила
  
  
  "Mən bilirəm ki, siz kimsiniz", - sakitcə dedi Варнов, onun sifəti olduğunu əmin-amanlıq olsun. "Sizi təəccübləndirir?"
  
  
  İdi, lakin ona heç nə demədi.
  
  
  Варнов enib bu массивное dəri kresloya yataq yanında, скрестил ayaqları və скрестил əlləri sinə. "Sən elə bilirsən, Karter, - o, davam etdi ilə pıçıltı ilə təbəssüm, - mən hazır deyil və belə bir qərara bu? Əlbəttə ki, yox. Onun heç bir müsəlmana ərə getdiyim bu otaqlar, səninlə diri-diri. Və əgər onun öləcəyəm, demək olar ki, eyni anda dünyanın yarısında çevriləcək kül ".
  
  
  "Mən bütün bunları bilirəm, - dedim. "Mən расшифровал sizin gizli sənədlər və sizin razılığa əbəsdir. Rəqəmlər 5-21-80-54-7 bir şey uzaqlaşmaq sizin üçün? "
  
  
  Ego маниакальное ifadə baş verən şəxsin, bir şam kimi külək və погасло. Bir müddət o, demək olar ki, necə edə bilər dişli ego ağıl переключаются aşağı kəskin şəkildə qarşı-qarşıya sonra перебирают alternativ.
  
  
  O, çiyinlərini çəkib, xəstədir смиренную təbəssüm. "Yaxşı, - o dedi, - axı, bir şey etməz. Bütün insanlara, bütün axmaq созданиям fani olmalıdır gələ bilər ".
  
  
  "Nəcib fəlsəfəsi", - dedim.
  
  
  "Biz iki nəfər, - o davam etdi, - biz isə bu zindanda otaqları, idarə sıxlığı dünyanın. Bu barədə düşünün. Düşünün, yalnız bunu! Невыразимая güc, biz onu saxlayırıq əlindədir ". O, durduruldu. "Biz qüvvələri birləşdirmək və birlikdə dünyanı idarə etmək lazımdır. Və ya biz məhv başqa, digər, növbəti bir neçə dəqiqə. Ki, bu olacaq? "
  
  
  "Bizə bu, bizə başqa", - dedim. "Hətta pis uduzan tərəf bilir, zaman, oyun başa. Və görür, öz itkilər. İndi isə verirəm otuz saniyə üçün həll. Gedək mənimlə, və предстанем məhkəmə qarşısında, ya ölmək, bu kresloda. Şəxsən onun, ümid edirəm ki, siz seçdiyiniz ölüm. Ona görə ki, nə üçün çəkmək, səni buradan lazımdır, bir az daha çox, riske mənim boyun.
  
  
  Спазмированные barmaqlarını bir tərəfdən, gərgin месившие qalın yumşaq qələm qorunması, Варнов yavaş-yavaş başını tərpətdi. "Yaxşı, onu səninlə gəlim", - deyə o bildirib. O, разжал ayaqları və elə gəlirdi, gedirdi ayağa.
  
  
  Amma birdən-birə o, sövq kafedra qoltuqaltı. Üst yumşaq hissəsi əlləri dərhal yaranır azn gizli петлях açaraq kiçik освещенную konsol. Azn nen idi, böyük bir qırmızı düyməsi, müraciət keçid və nömrələnmiş üz.
  
  
  O, kəskin hit düyməsini ладонью, onun прострелил emu sinə. Bununla yanaşı, onu başqa bir tərəfdən, artıq тянулась üçün циферблату. Ona görə də onun yenidən vuruldu ona. Əl содрогнулась və yenidən geri döndü переключателю. Mən bilmirəm, olub bu рефлексивный daha elastik, daha parlaq ölüm və ya son сверхчеловеческое səy insan idi ki, yalnız ikinci təcrübəsi əbədiyyət; lakin, mənim sürpriz əl davam düşməsi və bu zaman дернула müraciət keçid.
  
  
  Görə incə klik ardınca uzaq boğuq səslər zınqırovların və завывание var. Əgər belə səslər nüfuz edə bilər içindən nəhəng daş divarı və təxminən полутонны polad qapı, onu bilirdi ki, çöldən, bu коммуне əsgər və fəhlə idi, çığıran, лязгающий, разрывающий qulaqları zəng yardım haqqında.
  
  
  Onun üçün nəzərdə məcbur Варноу mənə demək olduğu qidalanma ən vacib stylus və bunsuz olmazdı ləğv детонирующие siqnalları görürlər. Amma indi o ölü idi, qələm stylus yox idi və son otuz saniyə тикали kənara. ən çox dağıdıcı partlayışlar bəşər tarixində.
  
  
  Göz Вамова şərikli, слепя ölüm, zaman, nəzər salındıqda arrow saat mənim, onun, aşağı əyildi, yarıb ego pencək və demək olar ki, eyni hərəkəti yoluq ondan köynək. Və hələ olmuşdur stylus; подвешен k ego boyun uzun gümüş zəncirdə!
  
  
  Ego döş çılpaq idi, amma шататься qan. Dəlicəsinə onun silinib qan ilə четырехдюймового meydanında dəriləri, окаймленного üç tərəfdən plastik seamed. Onun, onun ağcaqanad barmaqları altında kənar və təxirə salıb flap dəriləri açmaq üçün giriş düyməsi ilə ego спиралью ətrafında kiçik saylı nöqtələr əlaqə.
  
  
  Keçirilməsi iynə belə ehtiyatla kimi нейрохирург edir neştər, onun toxunub ucu üçün nöqtələrinə təmas запуская elektron birləşməsi üçün siqnal İSTİLƏNİR: Beş... iyirmi bir... səksən... əlli dörd... yeddi!
  
  
  İndi mənim fikrimcə düşdü saat. Dörd, üç, iki, bir - bug
  
  
  
  
  
  
  ! Vaxt üçün partlayış və məhv şəhərlərin ki, belə gəlib, məndə idi, dörd saniyə qədər olan anbar. Və baş tutdu!
  
  
  Və ya bu idi?
  
  
  Onun baxdı qoltuqaltı qorunması. Üzərində qırmızı düyməsini idi yazısı: öz-özünə qırğın. Üzərində seçilən mövzu: ALARM. İndi onun tədqiq nömrələnmiş üz. O idi помечено "GECİKMƏ və DAĞINTI" və обведено градациями sıfırdan altmış dəqiqə. Arrow göstərici ki, Варнов açıq-aydın cəhd azaltmaq sıfıra, sevgilimin azn altmış.
  
  
  Altmış dəqiqə nə qədər? Üzərində qırmızı düyməsi ilə atəş öz-özünə qırğın yaşıl брылев. Digər düymələri ləğv etmək üçün müvəqqəti kilidi yox idi, ona görə də mən ümid edirəm ki, yenə bərk eyni düyməsini basın. Heç bir şey. Yaşıl müqəddəs davam yandırmaq.
  
  
  Onu dinlədim. Uzaqda narahat bells və siren davam ucadan гудеть. Onun накинул zəncir və qələm baş Варноу etmek cihaz dəqiqə qaçdı gün tapança ilə əlində. Onun hərəkət etdirin açdı, qapı və məni vurdu оглушительный səs zınqırovların və var. Onun yoxlanılır, bağlanıb olub polad qapı üçün heç kim daxil ola bilər və aşkar bədən Варноу və qaçdı vasitəsilə otağa mühafizə tunel. Əvvəlcə onu heç kəsi görməmişəm və поспешила bu gün əkiz yataq otağı.
  
  
  Zaman onun çatdı ona görə dönmə göründü iki əsgəri ilə tüfəng və прицелились. Onun прижался bu gün kamera, onlar atəş açdılar, amma промахнулись. Onu ehtiyatla atəş düz əlləri aparan. O, кувыркался və aşağı düşmüş, digər tez geri çəkildi üçün göstəricilər.
  
  
  Onun döyülmüş qapı və qışqırdı öz adı. Terri выглянула iri gözləri, sonra açılıb üçün впустить məni və захлопнула qapı.
  
  
  Hər iki qız geyimli idi неприметные, demək olar ki, ciddi boz kostyum. Bir gün oturub bir neçə gənc eyni çamadan.
  
  
  "Unudun getsin", - dedim. "Biz çətin vəziyyətdə, və siz çox sürətli hərəkət keçirmək üçün ih. Siz hazırsınızmı?
  
  
  Hər ikisi ciddi кивнули.
  
  
  "Hər kəs ətrafında nə vaxtsa atəş üzrə пистолету?"
  
  
  "Atam mənə öyrətdi vurmaq hədəf ətrafında öz gun", - təklif Terri.
  
  
  "Jerry?"
  
  
  O, başını buladı. "Mən həmişə nifrət silah. Ancaq lazım gələrsə, onun bilərəm məqsəd və спустить siz trigger ".
  
  
  Onun yaxınlaşdı распростертому bədən Markus və köpek aldı ego gun üzrə кобуры. Onun bilməsələr ego Terri. "Kill çək", - dedi və onu hey. "Gəl, getdik!"
  
  
  Onu ehtiyatla apardı ih tunel. Siqnalizasiya kəsildi, sükut pozuldu. Biz поползли yan birinci növbəsində tunelin прижимаясь bu inilti. Orada mən aşağı düşdü və пополз irəli hələlik bilmədi baxmaq üçün göstəricilər.
  
  
  Üç fut oradan отступивший əsgər dayanmışdı biz yaxın divarları ilə bir tüfəng hazır. O, gördüm məni payına saniyə sonra o atəş emu sinə. Mənim məqsədim yüksək idi, bu неудобном vəziyyətdə, və onun kəskin tutdu ego ağız, таращить göz пробила bir-iki ön diş əvvəl keçmişdir ego beyin.
  
  
  Biz keçirdi mimmo ego bədən, qız qaldı baxırdıq ifadəsi ilə ikrah. Biz əsgər idi zamanı özünə gun. Onun tərəf əyildi, onu almaq üçün, və çatdırmışdır silah Jerry. Bir an o baxdı gun, sanki bu idi ölümcül dragon. Amma sonra çiyinlərini, o, məndən soruşdu kimi ondan istifadə etmək və göstərdi ki, onun hey.
  
  
  İndi biz axın çıxış ətrafında tunel, harada onun yoxlanılması olub-olmadığını прячущихся əsgər. Heç bir şey tapmaq, biz çıxıb gündüz брылев. Biz tez üzrə alternativ bir neçə meydançaları və toqquşub, bir cüt əsgər. bizə sürətli addımlarla gedir, kişi işçi geyim. Onlar безоружны, buna görə də onun heç bir cəhd ih vurmaq. Onlar hətta tərəfindən mənə. amma maraqla baxdı qızlar ötəri.
  
  
  Sonra isə onu xatırladım ki, bu da işçi geyim, kişi idi, belə ki, отвлечены zamanı şəklində qızların ki, bilmədilər nəzər, məni diqqətlə. Ola bilsin ki, iş nümunəvi qədər çox idi ki, onların heç də hamısı yaxşı idi məlumdur daha bir-birinə.
  
  
  Onun dayandırıb ilə yolları apardı qızların təpə, şlyapası isə xalis böyük валунами xidmət edən, sığınacaq və sığınacaq. Zaman onun evində qalırdım böyük uçurum və yenidən aşağı baxdı, əmin olun ki, bizi izləyir, iki kişi formasında, bir, ətrafında olan zabit idi və fərqlənmə nişanları, çıxıb görə uçurum ilə tüfəng yönələn açıq şəkildə bizə məsafə altıncı ft.
  
  
  O, bizim səsləri eşitdim, və məni tutdu ilə "люгером", vaxt yox idi qaldırmaq ego.
  
  
  "Dur ödənişlərin burada da mənə deyin, siz kimsiniz?" - mənə üzrə zabit-rus.
  
  
  Xoşbəxtlikdən, mənə öyrətdilər bu dildə danışmaq ilə qüsursuz nitq, və onun tez-dedi,-bu, rus dilində: "Mən, Boris İvanov və mayor Рашки, mənə tapşırdı ki, keçirmək, bu qızların yaylası mühit qayaların, harada onlar istər təhlükəsizlik, hələlik təhlükə yoxdur keçdi ".
  
  
  Zabit gülümsünüb, baxdı mənə açıq-aşkar göz və dedi: "Mayor heç шталь olardı göndərmək iş azn əsgəri işlər görür. Hər halda, təyin edilməsi və iş - bu, mənim şəxsi vəzifədir və bu adı, necə Boris İvanov, mənim siyahıda yox idi. Onun xatırlamıram və sənin şəxslərin xarici kölgə, şübhəsiz ki, amerika. Belə ki, əgər Nick Carter görə ki, biz onların охотимся. Çox çətinliklə, bir dəfə sən kimi geyimli biri bizə ətrafında ". Zaman zabit açıqlayıb, bu, kifayət qədər uzun iddianamədə, onun oğrun baxdı qız.
  
  
  
  
  
  Zaman zabit açıqlayıb uzun iddianamədə, onun oğrun baxdı qız. Onlar хмурые озадаченные baxışları olan insanlar başa düşmürlər dili olan onlar deyirlər, amma eyni zamanda onlar görünürdü напуганными və silly, çünki Terri baxırdı безжалостную mövqe rusiya ilə взведенной tüfəng bir şey ilə yaxın təlaş içindədirlər.
  
  
  "Siz açmaq sağ əlini, - dedi, - yoldaş zabit, - və yalnız уроните gun torpaq. Və onda sən getsən bizimlə ".
  
  
  Sonra ani dəyişməsi, zaman, həm kişi, gözlərini qırpmadan baxdı gun ki, onun безвольно saxlanılır yaxın, onun расслабил barmaqları və "люгер" yerə düşdü. Sakit knock ki, o zaman приземлении, heç vaxt eşidilmir. Səs kəsildi, iki грохотами, hansı fotoşəkil yaxın birimizə, sanki, nəhəng əlləri alqış, mənə qulaq.
  
  
  Hələ ki, onun hissi ilə tam qeyri-müşahidə, zabit kimi, проткнув başını bir göz, yavaş-yavaş geri çəkildi, dağıldı azn qayaya atdı tüfəng və повалился yan, torpaq.
  
  
  Ego yoldaş almış odlu yaralanıb boyun, töküldü qırmızı, o, düşdü dizi üstə düşdü qabağa, hələ sıxaraq tüfəng əlində.
  
  
  İsə arxamda, hələ işarə ağır дымящийся gun Markus, oturmuşdu Terri, onun gözəl ağız образовывал böyük dəyirmi səssiz-ооооо ...
  
  
  Jerry da keçirilən gun olsa idi. heç həvəs qaldırdı və nəticəsiz tapanca var.
  
  
  Birdən Terri aşağı saldı gun, düşdü yerə və заорала. "Sən - sən idi - shoot eyni zamanda", - всхлипнула o, ittiham Jerry olan baxaraq ölü əsgər də ağladım.
  
  
  Похлопав взлохмаченную белокурую baş Терна, onu yumşaq dedi: "Mən borcluyam sənə, əzizim. Allahım, səni necə olmalıdır, mən! "
  
  
  Onun əlindən öz заземленный Люгер etdi, sonra ih həm də qucaq, sarıldı və dedi: "Get, kiçik солдатики, getdi!"
  
  
  İyirmi iki
  
  
  Biz tez qalxıb üst təpə, низменному пригнувшись, перебегая ilə daş daşı, başladıq fırlanması üçün вертолетной meydançada. Açıq qarşımızda yer üzərində bina ilə dolu idi, əsgərlərlə, ищущими bizi. Bəzi işgüzar verdik ov tüfəngi və onlar da aşağı ovlamaq bizə. Ulduz almaq mümkün idi, ona görə də biz gizləndilər, kiçik cibində arasında iki böyük валунами formasında oturan çömelme prehistorik canavarlar.
  
  
  Qız oturmuşdu ошеломленными şəxslər tərəfindən qoyaraq, silah diz.
  
  
  "Mən başa düşmürəm, necə sənə bu сошло əlləri ilə, - dedim. "Niyə əsgər gördüm sənin, silah?"
  
  
  "Çünki, - deyə Terri, - biz düşdülər aşağıda və gördüm qarşıdan gələn iş, onun soxub gun kəmər altında etek, və накинул ona pencək. Bunu bildirən Jerry, və o etdi, eyni. Bu комья bilməzdik ki, bizə zərər vurmaq, amma fikirləşdim ki, əgər onlar görəcəklər silah, onlar da yüksəklərə qaldıracaqdır həyəcan. Ona görə də, zaman zabit və ego qulluqçuları çölə atıldı öz tüfəng və danışmağa başladı azn-rus, onun pıçıldadı Jerry və dedi: "Вытащи gun məqsəd və shoot zaman onun səni ткну" ".
  
  
  Terri nəfəs aldı: "Lakin o çıxmışdır bu. O, струсила, elə deyilmi, kiçik bacısı? "
  
  
  "Onun, yəqin ki, bilməzdi götürsək, ilan olsaydı, свернута hit üçün məni", - deyə cavab verdi Jerry.
  
  
  "Hər halda, - dedim, - bu idi ki, cəsarətli oyun və olduqca ağıllı oyun. Siz həm də çox ağıllı cats. Belə ki, niyə sən притворяешься тупыми блондинками? "
  
  
  Jerry ilə cavab verdi əyri təbəssüm. "Yaxşı, - o dedi, - biz çoxdan bilirlər ki, kişi kimi, öz üstünlüyünü hiss. Əgər siz sexy balaca sarışın, siz əldə edə bilərsiniz olan oğlan daha çox, əgər verəcəksiniz emu, şirin, amma axmaq gündəlik ".
  
  
  "Bu, hələ işin yarısı", - deyə Terri. "Əgər siz прячетесь görə, adətən belə pərdəsi, siz baxmaq, qulaq asmaq, düşünmək və hər dəfə də çıxa birinci yerə. Ona görə ki, zaman кажетесь пустоголовым, gedirsiniz başlayan ikinci plana. Sən görünürsən təhlükəli, mebel kimi. Ona görə də, böyük təkərlər, çalışacaqlar ki, səni aldadıb, müxtəlif üsullarla, imkan açmaq, hər şey öz sirləri "
  
  
  "Siz heç fikir ola casusların?" - soruşdum ilə verməyiniz.
  
  
  İh baş кивнули demək olar ki, eyni.
  
  
  "Öz istədiyi, - dedi Jerry - biz bir az шпионим. Üçün korporasiya rəhbərlərinin. İşgüzar şeylər. Lakin bu mürəkkəb, безжалостная oyun, və biz istəyirik ki, onu bitirmək. Biz düşünürdük ki, bu шарада adi olacaq məzuniyyətdən ". O baxdı dik daş bağla. "Bəzi məzuniyyət. Biz bilərdik qoşulmaq WACS, daha çox istirahət və ola daha təhlükəsiz ".
  
  
  Кивнув, onun qədər dolu yeni обойму bu "Люгер". "Əgər biz nə vaxtsa выберемся buradan canlı, onun запомню sizin, qızlar", - dedim. "Biz sizi bir çox istedadlar", - deyə o, grin.
  
  
  "Sən pis düşünürsən çıxmaq diri?" - deyə Terri baş qubaya.
  
  
  "Mən sizinlə vicdanlı. Açıq indi görünür çox yaxşı deyil. Onun tədqiq öz saatlar. "Məndə elə bir hiss ki, əgər biz aşağı baxmaq bu qala daş əsrin ilə bu vertolyot ривненской vasitəsilə iyirmi beş dəqiqə, biz aşağı baxmaq göydən. Və ya yuxarı - cəhənnəm ".
  
  
  "Bu nə deməkdir?" - dedi Jerry, onun qaş artıb yuxarı. "Qulaq asın, onun uzaq, xoşbəxt deyil, bu dünyada. Amma mən ölməyə hazırdır ".
  
  
  "Düşünürəm ki, sənə daha yaxşı bilmirəm, bu nə deməkdir", - dedim. - Hər halda, bu, yalnız əsaslandırılmış ehtimal. Və əgər onun hüquqlarının, o, əvvəlcədən xəbərdarlıq səni heç yaxşı gedir. ".
  
  
  
  
  
  
  "Sən adamı idarə yönəlmiş?" - deyə Terri.
  
  
  "Bəli. Onun uçmaq bilər, demək olar ki, bir şey. Və mənim yaddaş topoqrafiya çıxıb olardı ki, bizi yaxın bir şəhər. Lakin əgər hər şey yaxşı gedir, bizim olacaq pilot, bilir ki, hər qarış bu ölkənin ".
  
  
  Onun gözaltı baxdı vasitəsilə aşağı yer arasında daş. Mənim sol vertolyot oturub uzaq mərkəzinin öz meydançaları vardır. Ego keçirdilər kiçik bir məsafə yaxın резервуару. Və onun, ümid edirəm ki, bu, o demək idi ki, Ингрэм задушил quş. O, harada idi? Harada idi Pilar? Meydançası və ətrafda geniş ərazisi var idi пустынны. Bədən qətlə yetirilmiş təhlükəsizlik silindi.
  
  
  Pilar olmalıdır gizlənir. Ya onu tutdu? Və nəhayət, onun özünü istədi, əsgər kimi öyrəndim ki, ov Nick Carter? Zaman Варнов ölü, kim bilər çatdırmaq söz?
  
  
  Məntiqi seçim izahat, elə ondan ibarət idi ki, hər hansı Pilar idi схвачена və nah işgəncə həqiqəti, ya Ингрэм qaçdı və проговорился.
  
  
  "Mən gedirəm yoxlamaq vəziyyəti meydançada üçün vertolyot", - dedim. "Və onu istəyirəm ki, siz, qızlar, burada qaldı. Bizdə üç edə bilər, heç vaxt almaq birlikdə. Digər tərəfdən, əgər səni, tutuldu, bir sən bilərsən, özümüzü elə aparırıq ki, ağılsızlıq və demək olar ki, yalnız qorxdum və gizləndi qədər atıcılıq heç başa çatacaq ".
  
  
  Onun gülümsədi. "Sənə o qədər də çətin olmayacaq özümüzü elə aparırıq ki тупицей?"
  
  
  Onlar zəif усмехнулись və göndərilən mənə bir neçə azaldılmış smiles.
  
  
  "İndi, - deyə mən, bu kiçik casus deşik arasında daş bilərsiniz aydın görmək подушечку. Və ona istəyirəm ki, bir ətrafında daim izləmişəm bu. Zaman onun спущусь oraya, əgər hər şey aydın olacaq, onun sibili комбинезоны və olacağam gözləmək kostyum, bir mənə. Bu sizin siqnalı ki, təhvil дубль. Və mən nəzərdə tuturam дубль ".
  
  
  Hər ikisi ciddi кивнули.
  
  
  "Əgər siz görürsünüz ki, məndə problemlər var, qalın yerində, hələ ki, mən heç bir siqnal verəcək ki, hər şey qurtardı. Onu da ola bilərdi, lap ölü. Əgər bu, sizin üçün açıq-aydın getmək və başlayın günahsız hərəkətdir. Və попадитесь silah. Избавься onlardan."
  
  
  Onun yönəldi getmək, dayandı. Ona göz vurdu və verdi, onlara kiçik salam.
  
  
  "Əlvida, Nik, - dedim Jerry.
  
  
  "Əlvida, və uğurlar sənə, Nik, - deyə Terri.
  
  
  Onun çevrildi və göyərçin
  
  
  Dövlətimizin İyirmi üç
  
  
  Çoxlu əsgər və bir neçə iş ki, шарили üzrə yamaclarında üzərində qrupu binaların arxasında məni. Lakin zaman onun sneaked olan bulvar səmimi vasitəsilə pad üçün vertolyot, onu heç kim qarşıladı.
  
  
  Ətraf görünürdü, indi безлюдными və тихими. Olmaması qoşunlarının deyil, elə gəldi mənə xüsusilə təhlükəli. Ola bilsin ki, прочесав ətrafında bir vertolyot, əsgərləri сосредоточили öz səylərini yüksək üzərində mərkəzi kompleksinin, harada daha çox idi укрытий.
  
  
  Digər tərəfdən.
  
  
  Выскочив ətrafında sığınacaq, onun özünü itirərək qaçmaq istədi üzrə kurqanları üçün вертолетной meydançada. Onun baxdı vertolyot. O, oturdu корточки boş və etibarsız, hazır uçmaq göy. Mənim elektrik saat mənə dedilər ki, qalan on dörd dəqiqə - hələ çox vaxt var. Üçün Вильгельминой onun yaxınlaşdı nöqtədə yaxınlığında günü beton qarışığından post mühafizəsinin. Qapı bağlanıb və o, yaxınlaşıb bir ətrafındakı dar pəncərə ilə metal решетками üçün içəri baxmaq.
  
  
  Bu anda qapı açıq partlayış. Onun meylli düşüb və qaldırdı "люгер üçün" götürsək, diqqət. Amma mənim qol idi, uzun qara saçları idi зубастая təbəssüm.
  
  
  Bu idi Pilar! Əgər olmasaydı, gun ki, ona hey tərk edən idi bağlı onun bel, baxmaq tamamilə qadın zərifliyi olan və arzu.
  
  
  Onun расслабил barmaq спусковом çəngəl və ayağa qalxdı ilə grin, sonra полез daxilində комбинезона və onun Люгер üçün кобуре.
  
  
  Pilar mənə yaxınlaşdı, bağrına basdı. O sarıldı və məni öpdü. "Nick!" dedi. "Mən əminəm ki, onun eşitdim çekim və düşündüm ki, sən, bəlkə də ..."
  
  
  Onun güldü. "Onun yalnız yarısı ölü", - deyə onu hey. "Tükənmə. Harada Ингрэм?
  
  
  "Onlar apardılar onu. Cəzalandırmaq üçün, ego görə ki, o, gətirdim sizi bura ".
  
  
  "Siz ölmək ih" nizam-intizam ", - dedim.
  
  
  O, geri çəkildi əvvəl və daha восхитилась mənə. - Sən görünürsən измученным, Nik. O, köks ötürdü. "Sən, böyük kişi və mən nifrət səni itirmək". O, выдернула gun üzrə кобуры və нацелила ego mənim sinə tərəfdən, elə dayanıqlı ki bu ola bilər parça oldu bağlanmış vitse. "Amma, - davam etdirib, o, - səsini necə, necə deyərlər, cookies крошится, hə?"
  
  
  "Deməli, siz bütün vaxt, zaman var idi, digər komanda", - deyə onun həqiqətən halda mızıldanırdı, çünki, dedi ki, hər saniyə o idi məni öldürmək.
  
  
  "Yox, - o dedi, - o qədər də yox. Onun ikiqat agent, sikkə ilə iki üzü. Onun gizli xidmət Rusiyanın, eləcə də iddia edirəm ki, fakt agent sizin Америк. Hər ikisi mənə yaxşı ödəmək - yaxşı, yaxşı, çox yaxşı. Bəs mənim pul sevgisi daha çox sevgi, hər hansı bir ölkədə, başa düşürsünüz? O, bütün gülümsədi.
  
  
  Onun başını yellədi. "Yox, başa düşmürəm. Çox aydındır.
  
  
  "Rusiya - deyə, o, həqiqi və rəsmi SSRİ hökuməti sovet ermənistanı mənə ortaya bu baza əməliyyatları üçün Варнова, general Жизова və ego müstəqil bir dəstə olardı saxlaya əvvəl çıxaracaqdır hərəkətə nüvə bombası.
  
  
  
  
  
  Bu, açıq-aşkar müharibə Amerika ilə. Belə ki, bir müddət onun idi, sizin müttəfiq. Amma sonra zaman onu gördüm ki, yaxşı general ola bilməz itirmək köməyi ilə Варнова məğlub etmək üçün güclü ABŞ, məni inandırdı qüvvələri birləşdirmək. Bu böyük strategiya Rusiya üçün, həm də hakimiyyətdə olan hökumət tabe olmasa, onda, yalnız bir çevriliş olacaq törədilmişdir ".
  
  
  O, dayandı və indi onun barmaq da möhkəm sıxdı bəhanədir çəngəl.
  
  
  "Bundan başqa, - deyə o, - general ödənilmiş mənə fantastik məbləğ. Mənim pul kəmər çevrilib qalın kəmər valyuta. Həqiqətən də, pul - veb-gücü olan, ona ibadət ".
  
  
  Onun demək gedir hey, nə Варнов ölü, amma bilirdim ki, o mənə inanmaz. Və qapı bu otağa olmalıdır partladılmış, güclü hadisənin, üzərinə partlayıcı bağlamış əvvəl bu fakt sübut olunacaq. Üstəlik, nəzər saat mənə dedi ki, sol cəmi on dəqiqə.
  
  
  Necə olsa da, bu, bizə yox idi, bu qızğın fikir kobud şəkildə kəsilib, zaman Pilar оскалилась bu гримасе vermişəm yüksək şiddətli fit.
  
  
  Dərhal görə arxa bucaq post mühafizəsi qaçdı üç nəfər əsgər avtomatı ilə. Onlara diqqətlə izləyirdim general Жизов, möhtəşəm öz обшитой мундиром formada. Доберман və alman çoban ilə mübarizə zənciri; onun qarşısında at поводки.
  
  
  Zaman bu нечестивая qrupu окружила məni, Жизов əmr etdi ki, Pilar xilas məni silah. Və əli ilə məşğul olan belə baha oxşadı məni daxil mənim geyim, tapdı və люгер və стилет və onu götürüb ih.
  
  
  "Mən heyran belə nəhəng düşmən, Karter, - deyə general. "Amma mənim heyranlıq daxil deyil mərhəmət. Ona görə də hesab edirəm ki, cəza uyğun olmalıdır cinayət. Və ola bilər ki, o qədər də uyğun qidalandırmaq üçün bir heyvan digər fərdlərdən. Hərçənd, əlbəttə, bu, daha yüksək bir növü ". O, çoxmənalı tərzdə aşağı baxdı, itlər ki, mənə baxaraq злобными gözləri зарычали və göstərdi mənə öz parlaq, canı qədər ət diş.
  
  
  O, bu dedi, onu oynamağa başlamışdır ilə absurd qeyri-mütənasib böyük пряжкой üçün kəmərinin, подаренной mənə Стюартом Vaşinqtonda. Düşüncə halda, gözlənilməz halların gələcəkdə onun застегнул kəmər, dəstəkləyən ego, ətrafında комбинезона. Bu придавало mənim geyim məzəli görünüşü, həm də çəkdi xüsusi diqqət пряжке.
  
  
  Yada salaraq ki, kəmər çoxdan погружали duzlu suya, onun əqli хвастались rod stüart görə o nə пряжку tamamilə suya.
  
  
  Zaman onun açıq-aydın etdi hiyləgər addım üçün açın пряжку, general tutuldu, bu jest.
  
  
  "Gonbul əl ilə buckle!" - проревел o. Onun itaət belə görünüşü ilə sanki məni застукали əli смертоносной bankda ilə печеньем.
  
  
  "Şeytana var kəmər və gətir mənə!" - komanda verdi: o, Pilar.
  
  
  İlə пренебрежительным "başında" - "siz deyil, - biz"? Gülümsəyərək, Pilar расстегнула kəmər və təqdim etdi, ego Жизову. Zaman, bir əsgər tərəfindən əsir itlər, o araşdırmağa başlayıb ih, zaman-zaman aldığınız baxış göndərmək üçün mənə узкоглазый baxış könül.
  
  
  "Amerika üsulu qeybət miniatür silahlar, - dedi, - kifayət qədər ağıllı, axmaq üçün hər hansı beşillik rus oğlan. Ki, sizin burada daxilində isə? Однозарядный gun? Keçid bıçaq? Və ya ənənəvi цианистые həb? "
  
  
  Üzərində işləyərək axtarışı pis спрятанной yaz bağlamaları, o dedi: "Kimi daxil yalnız идиотские. Bu завитке üz tucked tutmaq və...
  
  
  Cek gözlərini yumdu baxaraq пряжку-dummy zaman mina-tələ partladı ilə astounding səs, səs təsir təcrübəsi təpələri və qısa əks разнесся üzrə каньону aşağıda.
  
  
  Əlləri, державшие пряжку, itdi və general yavaş-yavaş двинул кровоточащую görmüşəm-üzə idi ki, açıq-aydın, əgər kimi bu idi гниющий qarpız. O, повалился yer.
  
  
  Sonra qaçdı və onu порезал boyun əsgərinə ki, bir tərəfdən saxlanılır поводки isə başqa - tapança. Əvvəl o düşdü, onu tutdu tapança və скосил ego pals, qısa növbə ilə məşğul olan скидывает ih aşağı kimi игрушечных ördək dash. Pilar нацелила gun mənə həyatda, buna görə də onu, öpdü onun vida səbəb bir öpücük olmadan təəssüf.
  
  
  Əsgər olan, onun порезал üzrə karate, yenidən оживал, qalxmağa başladı. Onun təxminən ego əvvəl və bərk yer daha bir sürətli hərəkət etdirin.
  
  
  Onu gözləyirdi ki, itlər dərhal бросятся mənə. Lakin, əksinə, onlar müraciət qarşı öz aciz sahibi olan belə vəhşicəsinə təhqir ih və vəhşicəsinə munching bu əgər yenə qalan kişi.
  
  
  İndi onu çıxardım комбинезоны və əmin stylus və kiçik dəri кодовая kitabça ilə расшифровочными yazıları hələ də var cibində, mənim pencəyinin çevrildi монструобразным валунам. Bol-bol qaldırıb və раскинув silah, onun göndərdi qızlara geniş siqnal qələbə və salam.
  
  
  Bir an üçün onu izləyib, onlar kimi карабкаются ilə daş və мчатся üçün bulvar, ih saçlı baş покачиваются günəş. Sonra onu qaldırdı Люгер və стилет ilə yerin yaxınlığında Pilar. Onun duran, onun üzərində düşünürdü: necə pis gözəl. Hansı itirilməsi!
  
  
  Onun üzünü tərk etmək, sonra запоздалой fikir, onun məqsədi deyildi xəsislik, açdı
  
  
  
  
  
  ee bluza və çıxardım ki, o, maye və qan kimi qalın kəmər valyuta, məhz pul kəmər.
  
  
  Alaraq ego özü ilə, onun, qaçdı vertolyot gələn. Onun yoxlanılır göstərici yanacaq səviyyəsi, az qala ağladı sevinc, zaman gördük ki, tank tam və грел motor, böyük лопасть вертелась zaman qızlar нырнули və взобрались xaricdə.
  
  
  Onun sürətlənir, отрегулировал addımdır və biz отлетели təcrübəsi torpaq kimi böyük bir qanadsız quş, испуганная güllə ilə ov silahı. Altında kompleks binalar olan keçirilib ölümcül bir sui-qəsd Нокса Варнова və Anton Жизова görünürdü растворялся yer üzündə, zaman biz də qaldırıldı ускользали.
  
  
  Keçəndə vasitəsilə götürməni arasında dağlar keçəndə mimmo nəhəng вытянутого barmaq qaya, biz demək olar ki, itirilmiş ərazisi üzrə nəzərdə tutulur.
  
  
  Amma bir dəqiqədən sonra bu oldu ki, bizim üçün dəhşətli müəyyən, çünki o var idi взорвано, yandırılmış, измельчено atom saatları bağlıdır partlayış olan onu gözləyirdi hər saniyə qədər baxırdı saat. Zaman səs çatdı bizi, zərb alətləri dalğa çatdı bizi. Vertolyot qaldırmışıq, подпрыгивали və крутили, sanki ego дразнила nəhəng bir əl.
  
  
  Ослепляющий ağ müqəddəs idi, belə ki, parlaq, biz məcbur olub üz baxmaq. Amma zaman vertolyot dayandı, biz yenidən baxdılar yerində partlayış və gördüm ki, solğun-tüstülü драгнет yüksələn, göstərilir bulud.
  
  
  Onun başını tərpətdi измученным şəxslərə əkiz və dedi: "Bəli, həqiqətən. Bu, çox böyük idi, baba partlayışlar. Və bir də onu bilirdi ki, bu yaxınlaşır. Sizə maraqlı, gördüm ki, mənası sizə xəbərdarlıq? Siz ki, впали bir tantrum çaxnaşma ".
  
  
  "Bəs siz niyə qorxmadıq?" - ağıllı soruşdu Terri.
  
  
  "Ona görə ki, təhlükə mənim üçün ölüm demək olar ki, adi işdir", - dedim. "Hər bir tapşırıq bu gəzinti mənim üçün dirsək".
  
  
  "Bəxt?" - dedi Jerry. "Nə iş? Danış ki, bizə edirsən. Deyin bizə, nədən bütün bu dəhşətli biznes ".
  
  
  "Kim idi bu adamlar?" - deyə Terri. "Bəs idi ki, o binalarda?"
  
  
  "Hansı binanın?" Onun dedi. "Hansı insanlar? İnsanlar yox idi. Binalar yox idi. İh heç vaxt mövcud olmayıb ".
  
  
  "Xəbərlər partlayış düşəcəkdir qəzet başlıqlarını və onda biz biləcəyik demək bütün dostlarımıza, nə baş verib", - deyə Jerry.
  
  
  "Bu, heç vaxt çatacaq qəzet", - dedim. "Və əgər, məni sorğu-sual olunacaqlar, onun imtina etsəm, həm də heç bir bilik partlayış hadisələri və onun ətrafında. Mövzu bağlıdır. Dövr! "
  
  
  "Sənin kimi ola bilərsən, belə sirli qarşısında..." - başlanğıc Terri.
  
  
  "Mənim işim - tapmaca, - dedim. Sonra təbəssümlə: "İsə onun kabusu deyil, mövcud ən delle - yalnız şəkil, sənin arzularını".
  
  
  Onun uzatdı Terri pul kəmər və dedi: "Mən, sənə, əzizim, var kiçik ilkin ödəniş. Mən sizə borcludur də. Və onun şübhələnir ki, bu çirkli zəngin kəmər açmaq üçün kifayət qədər geyim mağazası.
  
  
  Dövlətimizin İyirmi dörd
  
  
  İki gün sonra məni растянули arasında атласными простынями çarpayının ölçüsü ilə tennis kortu, ən bahalı və lüks otaq otel Royal Curasao körfəzində Пескадера. Bir əlində idi stəkan quru portağal, içki, adı çəkilən şərəfinə adaları və digər yumşaq-mavi telefon. Mənim qulaq səsi eşidildi Devid Хока ki, məhz bu vaxt qeyri-adi əyləncə qaldırıb, mənə işarə ilə, öz taxt Vaşinqtonda, Dc.
  
  
  "Və heç unutmayın pul göndər!" Onu dedi emu.
  
  
  "Günəşli?" deyə qışqırdı . "Yaxşı, burada günəşli. Bütün gün şell yağış! "Sonra o, yumşaq gülümsədi.
  
  
  "Göndər pul teleqraf!" - deyə ona emu də revmatizm. "Mən insan sonsuz səbir. Ona görə də, hər hansı bir zamanda növbəti saat üçün münasibdir. Əgər orada həqiqətən də yağış yağır, mütləq müxtəlif plaş! "
  
  
  Onun кладу asdım.
  
  
  Onun çevrilmiş və göz vurdu Yaşayır Фольстедт ilə məşğul olan dururdu yanımda əsaslanaraq yastıqları və içməli stəkan o, isə yerli qarışıqları.
  
  
  "Xok otelin bilmək istəmirik olub, biz əldə əlavə məzuniyyət hökumət", - deyə onu hey. "O, təklif неспешный kruiz Карибскому dənizə".
  
  
  Ron скривила turş-üz şəxs. Sonra o, усмехнулась. "Mən bilmirdim ki, bu qoca yumor hissi var".
  
  
  "O, yaxşı gizlədir, - dedim. "Və asılılıq ego yalnız o zaman var, xüsusi halda, layiqli kiçik bir təbəssüm. Məsələn, bütün insanlar xilas oldu təcrübəsi atom məhv şəhərinin görə şəhəridir ".
  
  
  Ron отпила öz içki. "Bəs nə dedi?"
  
  
  "Yalnız onda ki, aşağıdakı mənim istiqamətləri, ego uşaqlar aşkar bütün çamadanları bomba ilə. O, məlumat verdi ki, rusiya hökuməti ki, sui-qəsd məqsədi ilə qətl edilib talan edilmiş; fayl bağlıdır ".
  
  
  "Aman allah", - простонала o. "Və bu, bütün gəldikdə isə, bütün каперса? Kiçik kruiz, bir neçə çekim, üzgüçülük okean, kamera işgəncə, hələ çekim, və kiçik partlayış? "
  
  
  O, ухмыльнулась. "Belə ki, nə bizə, nə üçün əyləncə?"
  
  
  O, bizə dedi sözlər.
  
  
  Amma hər halda, aşağıdakı iki bazar günləri onun sərf cavab bu штопора.
  
  
  
  Mövzu.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Пекинское dosye
  
  
  tərcümə Aslan Шкловский xatirəsinə погибшем oğlu Антоне
  
  
  Orijinal adı: The Peking Dosye
  
  
  
  
  Birinci fəsil
  
  
  Mən bir cəhətə xüsusi diqqət mövzu. Orada deyilirdi ki, bir şey haqqında застреленном сенаторе.
  
  
  Onu qoydu sikkə, parlaq alınması газетного köşk "də Уолдорфе". Olmalıdır, onlara bu saatda etmək üçün ego belə bir parlaq. "Nə qədər ki, siz bunu görürsünüz, — deyə qız onun əks arxasında, — onun olardı otel qutu Lucky Strike".
  
  
  O, наклонилась və baxdı n altda. Mənim çox xoşuma gəldi, nə, zaman, o, наклонилась. Onun əlavə edib yarım dollar.
  
  
  — Yox, yox, — o dedi. "Siqaret yetmiş beş.
  
  
  Onun baxdı bilər. "Rayon, Nyu-York kifayət qədər bizi almaq üçün siqareti atmaq", — dedim.
  
  
  O, bəxş etdi mənə öz təbəssüm.
  
  
  — Hər şey qaydasındadır, — dedim, çətin və daha четвертак alınması. Nick Carter, sonuncu ətrafında böyük расточителей.
  
  
  Onu gördüm ki, güzgü öz əksini dəhlizdəki. Mənə həmişə elə gəlirdi ki, mən выгляжу məhz bununla belə, хема ona deyiləm. Gizli agent. Onun çox yüksək və pis üçün dırmaşmaq bilər zərif spa-kostyum. Bundan başqa, onun həmçinin выгляжу belə ki, guya, çox uzun gəzintiyə çıxmışdır külək və непогоде. Kiçik qız adlı bu şəxs "köhnə". Böyük qız zəng "çox sarsıntı keçirmiş". Mən düşünürəm ki, bu sadəcə quru, qalanını da məni narahat etmir.
  
  
  Onun, saatına baxdı. 1:50. Onun gəlmişəm ki, tezdir. Хоук otel üçün onun ilə görüşüb хема vaxtsa üzrə AX üçün o проинструктировал haqqında mənə hansısa fövqəladə vəziyyət. O, göndərdi kaş mənə bir qız. Kürən. O, soruşdu ki, bilirəm olub mən necə keçmək restoran "Qala". Və Nyu-Yorkda yoxdur restoranın.
  
  
  Onun, yaxınlaşıb bir ətrafında böyük yumşaq oturacaq salonda gözləmə — onun yanında idi külqabı. Onun xərcləyib son qablaşdırma mənim xüsusi marka və unudulmuş sifariş etmək hələ. Amma Lucky Strike də bir şey var idi. Onun açdı qəzeti.
  
  
  "Dünən axşam saatlarında eksklüziv casino "Qrenada" bu Нассау senator Con. Сейбрук Komitəsinin sədri hərbi işlər, vuruldu yüksək нападавшим zamanı fraklı. Şahidlərin sözlərinə görə, senator yalnız qazandı ki, bir neçə dəfə, mən oynayıram Black Jack zaman oyunçu yanında ilə yuh "fırıldaqçı" əlimi tapançaya atdım və iki dəfə atəş açdı ona. Yerli polis vermişdi şübhəli altına alınır. İlkin psixiatriya rəyi göstərir ki, bu adam, Chen-li Braun, ruhi неуравновешен. Maksimal dərəcəsi masa təşkil edirdi, iki dollar".
  
  
  Onun baxdı şəkil. Chen-li Braun deyil baxdı ruhi неуравновешенным. O, daha çox gəzdim azn pişik, yalnız yedim канарейку. Dar asiya göz geniş sabit şəxslər. Ağız скривился bu злобном gülüşü. Onun yenidən baxdı foto. Bir şey məni narahat edirdi. Şey kimi o, iki şəkillər yanında: tap səhv.
  
  
  "Üzr istəyirəm, amma demək deyil, necə keçmək restoran "Qala"?"
  
  
  Lap kürən. Qalın bulud mis rəngli ətrafında gözəl şəxslər. Şəxs görünürdü, başdan-başa gözləri. Gözləri görünürdü ki, tam rəngli. Yaşıl, qəhvəyi, qırmızı-qəhvəyi. Orada idi, hansısa hərbi kostyum. Yalnız Fort Knox adı ilə tanınır: burada üz tucked qızıl mina.
  
  
  Onun dedi. - "Tower?" 'heç vaxt haqqında nen eşitməmişəm.' Onun demək idi, və o, dedi bu kimi mükəmməl aktyor.
  
  
  'Yox?' — o dedi, морща cute quru doğma olan, alın. — Ola bilər ki, siz nəzərdə tutursunuz гостинницу "Qala"? Bu da bir hissəsi idi, mənim mətn.
  
  
  'Yox, yox. Necə axmaq isə? Onun niyyətində dostları ilə görüşmək və düşündüm ki, onlar restoran "Qala". O, özü idi, gözəl aktrisa.
  
  
  — Bilirsən nə var, — dedi, ona ucadan üçün bütün bu kimə maraqlı ola bilər, eşitdik. — Saxlamaq, pul, bar var phone book. Biz tapacağıq bütün restoranlar, adlarında olan bir söz var "Qala".
  
  
  "Bu, bir neçə saat davam edə bilər", — deyə o bildirib.
  
  
  — Mən bilirəm, — dedim.
  
  
  Biz gördük qaranlıq künc. Onun sifariş bourbon, o sherry. Xanımı xanım idi. 'Nə olar?' Dedim ki, bu zaman ofisiant gətirdi bizim içkilər. Heç bir şey onun üçün belə tələsirdi davam işi.
  
  
  O, soruşdu. — Sən artıq oxumaq bugünkü qəzet? Belə ki, o, otelin almaq əslində.
  
  
  Onun çiyinlərini çəkdi. "Yalnız ilk zolaq".
  
  
  O, başıyla təsdiq elədi. Səs haqqında daha onun otelin danışmaq.
  
  
  — Siz nəzərdə tutursunuz senator Сейбрука?
  
  
  'Deyil. Ən delle onun омелой nəzərdə Chen-li Braunun.
  
  
  — Bu, onunla bağlıdır?
  
  
  "Ммммм. Qismən.'
  
  
  Uca Allah. Başqa bir qız ilə məşğul olan sevir oyun oynamaq. Yalnız onun heç bir sevgi oyun kimi olan qızların onlara oynayır. Onun etdim qurtum бурбона və шталь gözləyin.
  
  
  Mən çalışıram səni çıxış... bu sadəcə bir cəhənnəm... — o, подыскала uyğun söz — ... dərzi şeytana... hə, "çətindir", — yox, o söz". O, çatdı öz kisəsində irina onun yanında.
  
  
  — Yadınızdadır, necə öldü senator Morton?
  
  
  Onun yoxlanılır öz yaddaşı. "Bu ay idi, üç-dörd il əvvəl. Авиакатастрофа, elə deyilmi?
  
  
  O, başıyla təsdiq elədi. "Özəl təyyarə. Pilot xilas.
  
  
  'Nədir?'
  
  
  'Nə.' O, açdı çanta və çıxardı вырезку köhnə qəzet. — Bu idi ki, o, pilot, — deyə o bildirib. Hətta solğun işığında onu başa düşdüm ki, o, омелой nəzərdə tutulur. — Chen-li Braun, — dedim.
  
  
  O, başını buladı. 'Yox, yox. Charles Брайс.
  
  
  Onun yenidən tədqiq foto. Bu, həqiqətən idi şəxs Çen-olub. "Əgər belədirsə, onda bütün bu çinlilər kimi bir-bir, və mən anlaya bilmirəm ki, bu hekayə".
  
  
  O, demək olar ki, güldü. "Ola bilsin ki, bu, yeganə izahı. Amma bu, ola bilməz ki, eyni bir insan, ona görə ki, o, fasilə etdi, — ona görə ki, Çarlz Брайс ölü. O, arxasına söykəndiyini görüb əvvəl və gözləməyə başladı, zaman bomba partlatmağı.
  
  
  'Двойняшки?'
  
  
  — Necə тройняшек? O, yenidən полезла əl çantası və çıxardı şəkil. O idi üzrə gizli işlər AX. Onun öyrəndim yazı Хендерсона. Orada yazılıb "Lao Zeng". Fotoqrafiya idi, iri, aydın. Daha aydın, daha photos kupürü köhnə qəzet daha aydın, daha bir şəkil ilə bugünkü qəzet. Şübhəsiz ki, bu, yenə eyni idi şəxs. Yaxın o olmasa idi, yaşlı, amma üz qalıb əvvəlki kimi qalmaqdadır. İndi onun birdən-birə başa düşdüm ki, əvvəllər də görünürdü mənə qəribə. Ortasında alnından idi ziyil. Bir az aydın photos baxmaq kimi bir onların ətrafında нарисованных ləkələr simvol hindistan kasta. İstisna olmaqla ki, bu oldu əsl ziyil. Daha doğrusu, üç warts. Səmimi ortasında üç müxtəlif лбов. Sahəsində mümkün deyildir, hətta əgər bu idi тройня. Chen-li Braun, Charles Брайс və Lao Zeng olmalı idi ki, eyni bir insan idi. Amma əgər bu Charles Брайс deyil dirildi tərəfindən ölü, bu, mümkün olmazdı.
  
  
  "Kimdir Lao Zeng?"
  
  
  "Baş agent KAN .' Belə ki, вотум bu ki; КAN dayanıb bu. Asiya dəstəsi qatil. Azad federasiyasının çin, камбоджийцев, лаосцев, vyetnamlılar və hər kəs düşünür ki, ABŞ - kök, bütün ih problemləri. Deyərdim ki, bu, bizə söz demək onlar üçün də, bizim üçün bu, o demək idi "Amerikalılar indi перережут глотку". Çünki KAN əsasən məşğul olurdu.
  
  
  Onun baxdı qız. O, baxdı onun stəkan, sanki üçün çalışırıq baxmaq gələcək. "Lao Zeng dərəcəsi var M1", — deyə o bildirib.
  
  
  Killer birinci sinif. Əgər onun rast Lao Цзэном, onun olardı görüşüb özünə bərabər. O baxırdı mənə, gözləri, tam qorxu. Ona imkan verdi ki, onu göz устремиться ödənişlərin birbaşa mənə. Onun otel saxlamaq və bu ifadə onun gözündə. Bu, ilk əlaməti yumşaqlıq, bir də gördüm onun andan görüşümüzün. Cazibədar торопливая qız dəhlizdəki çevrilib ciddi işgüzar qadın kimi yalnız biz qaldı bəzi qaranlıq bar. Mən çox istəyirəm davranmaq kimi Don Juan, lakin adətən əksinə olur. Baxış çevrilib моргание, və indi mənim öz növbəsində, get işə. Onu hiss etdim ki, o, воспринимала şeyi çox легкомысленно.
  
  
  — Lao Zeng — qısa dedim mən, — o hardadır indi?
  
  
  Emosiya onun gözündə kimi yox yavaş yox televiziya şəkillər. — Biz bilmirik ki, yavaş — yavaş dedi. — Harada ki, o, adətən belə olur.
  
  
  O, köks ötürdü və çiyinlərini çəkdi. — Biz də bilmirik. Çin? Hind-çini? Təxminən beş il bundan əvvəl biz itirilmiş sonra. O, bəlkə də yerdə.
  
  
  Onun полез dəqiqədə сигаретой. Olmalıdır, sol, ona ih dəhlizdəki.
  
  
  O, mənə baxdı və gülümsədi. — Sən tərk ih dəhlizdəki. O hərfi ətrafında çanta öz qutu.
  
  
  Onu götürüb bir-birini görə bilər, filtri ilə, və siqaretini yandırdı və bundan sonra da. Xoşbəxtlikdən, o, mənsub idi, ən son nəsil vasitəsilə onlara kimsə belə şeyləri özlərinə zülm edirdilər. Söyləyin mənə köhnə, lakin mən əminəm ki, bir: qadın büruzə verə bilər təcavüz yalnız zibil.
  
  
  — İndi isə, — dedim, — nə mənim tapşırıq.
  
  
  — Bəli, — dedi. "İndi bu, sənin vəzifə".
  
  
  "Xok elə düşünür ki, kimsə cəhd çıxarmaq Çen-li ətrafında həbs cəzası verildi. Kim bu bizim idi, o üçün açar ola bilər, hər şeyə və bu". O, qeyri-müəyyən şəkildə göstərdi hava. "Yaxşı, — o dedi, — bu, olmalıdır, siyasi sui-qəsd".
  
  
  — De görüm, gəl. Olmalıdır, bu, bir zarafatdır. İki senator öldürülmüş iki çinlilərdən ki, eyni baxmaq, lakin biridir və eyni insan və onlar da göstərilir двойниками yüksək rütbəli agent KANN, siz də düşünürsünüz ki, bu, siyasi sui-qəsd.
  
  
  O, sual dolu, mənə baxdı. — Necə ki, onda bu adı?
  
  
  "Mən ad üstünlük bu elmi-fantastik hekayə".
  
  
  Bir müddət o baxırdı mənə, sonra güldü. "Onlar mənə deyirdilər ki, sən belə bir məzəli", — deyə o bildirib.
  
  
  "Mən heç də çalışıram ola gülməli görünür. Deyəsən, bu işlər üçün Con Бруннера və ya başqası. Onun burada yalnız iş üçün əzələləri".
  
  
  — Мммм, — dedi, слизывая сарказм ilə dodaq. Əgər bu, baş verməli idi yenə onun, ümid edirdim ki, o mənə imkan bunu. "Əzələ, — dedi, — var zəruri şərtdir. Onlar, uşaqlar, istəyən almaq Chen-olub, olacaq bunu silah". O, atıb bir qurtum onun içki. Bir neçə ofis шутов aralıda baxdı nax ümid olmadan gözündə. Onun прикинул ki bilərəm satmaq yerini burada görə qırx-əlli min dollar.
  
  
  O ki qaldı beyin, — dedi o, — siz diri-diri, əgər sizdə ih yox idi. Mən hesab etmirəm ki, "n" N-3, demək deyil sıfır.
  
  
  — Dəqiq, — dedim. 'Onun dahi. Amma mən həmişə elə bilirdim ki, sən пишешь "sıfır" vasitəsilə "n" vasitəsilə deyil, "0". Ee həmd mənə elə bezdirmişdi. Mən dəqiq bilmirəm, niyə. O da daha heç nə bilmirdim və dəyişdirmək üçün mövzu. "Qar Кантор artıq bizi gözləyir Нассау. Biz əlaqə saxlayacağıq ki, onunla, yalnız orada almaq".
  
  
  'Biz?' Oldu kəskin, daha planlaşdırılır onun. Hələ ki. Mən iş sevgi ilə qadınlar. Oynamaq üçün. İşləmək xüsusilə. Mən ağır-ağır, onun dözürəm yanında yalnız bir qadını: Вильгельмину. Mənim şərəfli, bir gun 9мм Люгер.
  
  
  — Yox, — dedim. "Bu baş vermir. Bundan başqa, əgər əzələ ön planda yerdə, onda siz bir onların ətrafında. Səndə bu çox azdır. O, kəskin kəndi. Onun gözlərində qəzəb. "Heç bir şey üçün onun fikir bu günah, — deyə mən də, — yalnız mənə deyil, istəyirəm əzələli тетушки".
  
  
  — Deməli, onun yalnız nazik xala ilə məşğul olan, yalnız mane olur?
  
  
  Onun baxdı bilər. — Mən, ümumiyyətlə, heç adın arıq.
  
  
  O, razılıq hissi ilə qarşıladı bu kimi dostluq remark. O etdi şəxs məktəb учительницы. "Bəli, cənab Karter, deyəsən, qərargah istəyir ki, onun iştirak etmişdir. Bütün bunlarla yanaşı, onu bilirəm dialekt çin esr-тоан, və mən düşünürəm ki, o, bizə yararlı ola bilər.
  
  
  — Bu Нассау? Onun güldü.
  
  
  — Bu Нассау, və ola bilər, başqa bir yerdə. O, güldü.
  
  
  O, başını tərpətdi. 'Onu başa düşürəm.' Onun ümumiyyətlə, bu aydın deyil. Amma bir şey əvvəlinə qədər mənə çata. Hansı ki, bu bizə idi bu sui — заговором məqsədi ilə öldürmək, bütün senatorlar, amerika Birləşmiş Ştatları və ya başqa bir şey, — o işlə Мэя. Və başqa hallarda iş o qədər qətllər, KANN və ona heç bir dildə danışırdılar. Sonra bu idi Lao Zeng. və gec-tez sonra gətirib çıxara bilər ona. Və bu, ola bilər hər yerdə. Çində Индокитае ola bilər. Belə idi ki, çox güman ki, mənə lazım ola bilər ee, bilik.
  
  
  — Biz tərk?.
  
  
  "Dörd otuz". Mən nax meydana iki bilet təyyarə birinci sinif. — Mən hazırlayıb, bizim üçün bir nömrəli ada Cənnət.
  
  
  Beləliklə, biz bölüşmək istəyirəm və ev işləri və yataq. Bunu bildirən ofisianta və ödənilir içkilər.
  
  
  "Yeri gəlmişkən. Adınız nədir?'
  
  
  — Stewart, — deyə o bildirib. "Linda Stüart". O, fasilə etdi. "Missis Stüart".
  
  
  — Ah, — dedim. Yaxşı, bəs sonra? Onu istəyirdim ki, onunla evlənmək.
  
  
  — Belə kim, bu bəxtəvər, mister Stewart?
  
  
  'Sən.' O, eyni zamanda qiymətləri masa.
  
  
  Mister və missis Con Stüart İrqi, Nyu-York - Нассау
  
  
  — Qalan sənədlər bizim baqajda. Sürücülük vəsiqəsi, pasport və s. Bütün naminə mister Con rod stüart. Onun sol baqaj ön masasında. Hələ ki, siz sifariş taksi, onun ego saxlayım. — Başqa ona danışacağam sənə təyyarədə.
  
  
  Biz hələ də bir masa arxasında oturub. Yaxşı, sərin qaranlıq künc stul. Onu tutdu ee görə bilək və özünə sarı çəkdi aşağı. Onun çox çəkdi, çünki bilirdi ki, o niyyətində deyil, fəryad. Onun шевельнул предплечьем və стилет slid mənə əlini. Onu yəqin etdim ki, o, gördüm onun. — Yaxşı, Linda. Onun möhkəm saxlanılır ee tutub. — Mən bilmək istəyirəm sizin adınız. Mənə lazım olan sənin şəxsiyyət vəsiqəsi,, və mən istəyirəm ki, ego indi isə.
  
  
  Onun sifəti побелело, gözləri isə tündləşib. O, прикусила alt quba və aşağı baxdı. Danışmaq bizə söz, o, onun bag. "Xeyr, əzizim, onun bunu özü".
  
  
  Göz alınmadan onun şəxslər onu aldı nax bag və azad əl обыскал məzmunu. Açarlar, пудреница, pomada, cüzdan. Həmçinin gun ki, ona fikir gördüm. Səliqəli .22. Onun qoymuşdur ego dəqiqə. Bir az повозившись, onu gördük ki, bir şey istəyirdi: перьевую qələm.
  
  
  Onu qoydu kafedra və çıxardı üzrə case. Möhkəm tutaraq ee, onun расшифровал kodu. Tara Nazir Qeyd Edib. Yaşı iyirmi səkkiz il. Kürən saçlar. Yaşıl gözləri.' Belə ki, rəsmən onun gözləri yaşıl idi. "ИДАКС-20. Sinif R.' O işləmişdir elmi şöbəsində idi və son dərəcə etibarlıdır. Hələlik onun oxuyurdum, o, oxuyub mənim üz. O bilirdi ki, mən oxuyuram, amma yenə də baxmaq потрясенной.
  
  
  — Yaxşı, gonbul bu. Onu da qeyd qələm. Onun gedək onun, o убрала ee.
  
  
  — İndi sən mənə доверяешь? Onun səsi hələ çox titrək üçün сарказма.
  
  
  — Mən heç vaxt səni soruşurdu, Tara, — dedim.
  
  
  O, mənə baxdı ilə недоумением. — Belə nə üçün bütün bu, yaxşı idi?
  
  
  — Yaxşı heç nə, — dedim. "Sadəcə zaman onun işləyirəm qadın, mənə daha rahatdır bilmək ki, mən çalışıram bilər. Mən əminəm ki, məlum olub ki, sən bu barədə.
  
  
  Mən getdim çıxış. Götürdü onların məhsulları və səssizcə mənə izlədi. Biz keçmişdir vestibül, onun üzünü ona. "Deyin швейцару üçün səbəb taksi. Onun bir görüş sizi var ön günü bir neçə dəqiqə".
  
  
  O, aşağı rəsmi yaşıl gözləri və getdi.
  
  
  — İki paket "Lucky strike", — dedim. İndi onun jil xərclərində mister Con rod stüart.
  
  
  Qız əks arxasında bir müddət baxdı mənə, sonra mənə uzatdı və hər iki paket. O, başını buladı.
  
  
  Və soruşdu. - 'Sən kimsən?' — Hansısa мазохисты?
  
  
  
  
  Fəsil 2
  
  
  
  
  Əgər bilmək istəyirsinizsə, onu niyə bunu edirəm, icazə verin sizə deyim ki, mən bunu heç bir pul. Əgər siz işsiz ərzində altıncı ay əvvəlki ildə, yəqin ki, qazandıqları daha çox onun; Və bu hesab sizin işsizlik müavinəti. Əgər bilmək istəyirsinizsə, onu niyə bunu edirəm, mən sizə deyim ki, əsl səbəb - vətənpərvərlik. Əlbəttə ki, bu həmişə doğru ola bilər. Amma əgər bitki siz məni skamyada şübhəli və istəsəniz haqq və heç bir başqa həqiqət, onu mən ki, əlavə Нассау idi 40 dərəcə və onun indi idi çimərlik ilə çəhrayı qum yanında bir bütün yaxşı tel birində üzrə ən kiçik bikini dünyada. Bu bir qız idi hər şey. Qədər ee аппендикса. Tara Bennett idi, çox gözəl təsvir olunub. Odin d yetmiş beş; kremli bədən. Yarım ətrafında olan idi, ayaqları... O çətin deyil, ən gözəl qız olan onun heç останавливал öz baxışı. Və mən elə gəlir ki, əgər onu düzgün разыграю kartları, yalnız mənim göz olunacaq orada qalmaq.
  
  
  Necə deyərlər, bu, fayda gətirdi. Amma mən düşünmürəm ki, bu, etdi məni az vətənpərvər. Ötən gün axşam onu alıb mesaj dəmir yolu Vağzalının Firmasının etdiyi deyilirdi: "Heç başını aşağı kimi nefes, hər şey qaydasındadır". O, mənə dedi ki, mənimlə əlaqə saxlayacaq, vaxtı gələndə. Onlardan əvvəl хорька biz yalnız idi davranmaq kimi adi amerika cüt tətilə. Bu, o deməkdir ki, əgər onun bu idi ki, biz hələ yeyib, bizə imkan verilmirdi danışmaq bizə nəyi, kimi başqa bir - ucadan haqqında çimmək olarmı, ya yox.
  
  
  Onun sol Qablaşdırmanın otaq, özümü xatırladan, ki, o,-Linda və onun mister Con Stüart, çıxdı etmək üçün gözəl bir şəkil. Onun nifrət ada içkilər və ada бармены hörmət etsinlər, bu mənə. Bu pulsuz məsləhət: sifariş karib слинге və onlar sizi ignore. Sifariş təmiz viski və onlar təmin edir, sizə lazım olan bütün məlumat.
  
  
  Onun otel tapmaq yerli rəy atəş. Onun var ki, hotel. Daxildə iddia edirdilər ki, bu, yalnız idi çirkli biznes. Chen-li idi ada yox idi turist. Hər halda, o, ruhi неуравновешенным. O, ilk dəfə ziyarət yaşadığım, o, olduqca çox məyus nen, lakin bundan sonra o, sadəcə olaraq yoxa çıxıb. Olurdu ki, bir çirkli.
  
  
  Zaman onun qayıtdı, bizim nömrə o, yataq otağına getdi. Onun üzərindəki geyim və uzanaraq yatmaq divan. Bu, bir pulsuz məsləhət: heç bir şey заводит qadın, kişi kimi, olan açıq-aydın deyil, qidalandırır, onun iştaha.
  
  
  Onun siqaret yandırdı və baxdı Qablaşdırmanın. O, yuxuda çimərlik. Mənə maraqlı idi, yuxuda olub ki, bu da keçən gecə. Lakin mən istəmirdim davam bu fikri. Bu, hər bir şey var idi ki, o etmişəm, əlbəttə ki, bu, çox xoş idi də.
  
  
  — Mister Stewart? Bu idi gətirən otelin. Onun saxlanılır, əlini üzərində gözləri qarşı günəş. "Liman var centlmen ki, danışmaq istəyir". Bu Qar. Əlbəttə ki, otel qarşısını almaq, insanların oteldə. Onun başını tərpətdi və onu izlədi. Biz mənfəət mövzu çimərlik ilə çəhrayı qum əvvəlinə dolama daş yerə yolları. "Siz keçmək lazımdır, burada" dedi. — Sən bilərsən qayıtmaq burada. Səni miss edəcək vasitəsilə vestibül çimərlik paltarında.
  
  
  — Sağ olun, — dedim.
  
  
  — Səs bu yolu. Digər tərəfdən, var pilləkən aşağı.
  
  
  Bəli, — dedim. Onu anladım ki, nə üçün o, tərəddüd, amma təklif emu siqaret əvəzinə bir tip. "Sonra görüşərik", — dedim, görünüşü ilə vacationer: "Siz almaq tip sabah". Biz hesab edirdik ki, mister Stewart idi, çox səxavətli bir adam, həqiqətən?
  
  
  Mən getdim üzrə alternativ aparıcı liman. Görünüşü idi unikal edir. Bundan sonra, yerdə ada изгибался, tərəfdə yaşıl tropik dağlar ilə əhatə olunmuş dar çəhrayı каймой. Sol tərəfimdə idi, divar ətrafında çəhrayı daş ilə quş tünd-qırmızı первоцвета, onlar barclays analitikləri çıxmaq olan zaman həm bəzi gizli sizi on sarımtıl-qəhvəyi bilməkdir. Digər tərəfdən, təxminən yeddi metr aşağıda mənə yalançı, su, блестевшая kimi sapphire günəş. Deyərdim ki, bu, bizim üçün idi, bu, dəqiq deyil, daha qısa yoldur. Liman idi, hələ трехстах metr və onun heç yaxınlaşdı licks.
  
  
  Əgər onu eşitdim громовой bu qaya parçasının üzərindən qarı təmizləyib payına görə saniyə əvvəl o, çatdı mənə, ona olardı böyük düz блином əvəzinə pul mükafatı təxminən altıncı fut diametri. O, yalnız düşdü, толкнули-ego. Onun, qaçdı və прижался üçün daş inilti. Qənbər ударился barədə yə başlayıb və daha çox qərq su. Onun qaldı yerində və qulaq verdi. Kim olsaydı, bu, var idi, var idi üstünlükdür. O bilər, müşahidə etmək mənə yuxarıdan. Mənə lazım izləmək yalnız dar тропинку və su yeddi metr aşağıdır. İti daşlar altında parıldayırdı kimi iti dişləri də похотливом ağız.
  
  
  'Nə olar?' Onun eşitdim che-o, pıçıltı ilə. Lazım deyildi harvard təhsil anlamaq üçün ki, ih iki. Heç bir şey üçün vəhy mənə çox kömək etdi. Onun sözün dayanıb geri at inləyirdi idi çılpaq ətrafında. Əvəzində silah, onun bildi əldə yalnız bir qutu siqaret və kibrit qutusu. Yanımda yox idi, hətta daşlar. Onun свернулась калачиком divarın dibində. Əgər onun düşürdü, mənə lazım gedən cığır. Deyil, su vasitəsilə, gözləyir ki, məni пристрелят.
  
  
  Digər oğlan, yəqin ki, başı da revmatizm, ona görə ki, indiyədək edilən hücumlar heç eşidilmirdi bizim səsləri. Aman allah, o böyük idi. Bir ton kərpic. Tam min kiloqram. Sanki məni yoldan tank "Bəbir".
  
  
  Biz rastlaşmışıq dar qayalı musiqi, və o, hit məni əlləri ölçüsü ilə vetçina, врезавшись mənə geri. Mən heç bir qüvvə tab gətirə, bu beat. Yaxşı ki, mən mümkün etmək üçün cəhd müqavimət. Onun üçün cəhd qoymaq ego hər qəbilə, amma o çevrildi və tutuldu zərbə ağır əzələləri ilə hip. Olduqca sarsıdıcı zərbə.
  
  
  Mən xilas ola bilmədim bu ублюдка. O, sözün приклеился mənə necə böyük bir çəllək ilə yapışqan. O, схватился əlləri ilə mənim boğaz və elə gəlirdi ki, nə bir şey yox idi. Mənim sağ əli idi qalıb haradasa altında bizə. Mən hər şey edə bilər, bu hit ego barmaqlarını sol əlinin üzrə gözlərinə. Onu sevmirdi bunu, amma bu məsafədə onun çətin ki, ola bilər промахнуться. Onu hiss etdim ki, nəsə çevrildi marmelad altında mənim vanna və o vermişəm нечеловеческий səs qorxu. O, aşağı slid ilə məni və mənim diz düşüb. Arasında mənim barmaqları sızan qan. Onu yenidən ayağa qalxdı.
  
  
  İlk round, amma yaxşı hələ qabaqdadır.
  
  
  Mənim növbəti rəqib gözləyir. O, sakit duran bir az daha uzaq cığır ilə, револьвером 45-ci çaplı ilə глушителем yönəldilmiş mənə həyat.
  
  
  Ən yaxşı baxdı Pasxa üçün onun ağ kostyum. ağ köynək, ağ qalstuk. Bundan başqa, aydın idi ki, o niyyətində deyil çirkli qan ego. Gözəl cütlük, bu iki. Bu sarışın dandy ilə бледными gözləri tot, eks-çempion ağır rəngarəng. Sonra Nick Carter öz bənövşəyi плавках. Ağır-ağır nəfəs, onun var idi, apararaq tərəfdən dərin порезу azn aparılmış hesablamalar. Eks-çempion düşdü, qabaqda məni bir neçə yard cığır.
  
  
  Sarışın etdi mənə kompliment. — Deməli, mister Karter, onun görürəm ki, siz ağıllı insansınız. Siz, əlbəttə, bilirsiniz olardı ki, çox axmaq cəhd universitetin, burada məni?
  
  
  O, əmin idi британцем. Söz bu üzdən onun ətrafında boğaz ilə tanış приторным vurğu.
  
  
  — Bəli, əlbəttə, — dedim. "Anam öyrətdi mənə heç vaxt mübahisə ilə silahlı bir adam idi. Əgər o, əlçatmaz.
  
  
  — Çox heyif ki, sən imkan verdi ki, bu валуну düşə səni. Olardı ценымногие gözəl. "Amerikalı turist həlak düşən qaya". Heç bir придирок, heç bir mürəkkəb sual. Heç bir mürəkkəb plan üzrə избавлению bədəndən.
  
  
  — Qulaq asın, — dedim. — Onun bizə heç bir halda olmaq istəyirəm sizə bir yük. Niyə biz, sadəcə olaraq, heç bir fasilə etmək?
  
  
  O, güldü. Daha doğrusu, o, заржал. Ego gun hələ göndərilmişdir birbaşa mənə həyat. "Ah, — dedi, — siz artıq tərk mənə bir bədən, təcrübəsi olan, onu xilas etməlidir. İki bədən, həqiqətən, bir az daha böyük bir problemdir.
  
  
  Onun dedi. — İki bədən? Sizin eks-çempionu öldü. O, sadəcə olaraq, bir daha heç kəs tikməyi. — Kane, — o qeyd hələ ölü bədən — mənə artıq lazım deyil. Amma əgər düşünə — o щелкнул barmaqları kimi professor komediya kino kollec — yoxdur пулевого xəsarət və ölüm ego ola bilər səbəb düşməsi. O, məmnunluqla gülümsədi. "Mən hesab edirəm ki, Kaner düşəcək. Onlar çirkin uçurum var, su altında.
  
  
  Ego təbəssüm oldu genişdir. Bu гад hərəkət, həqiqətən, mənə rahatlıq vermir. Mənim peşə qətlə yetirilməsi dairəsində mənim vəzifələrinin. Onun fikirləşdim ki, daha məntiqli olardı, yalnız imkan demək idi. Bu сэкономило olardı zamanda, hələ ki, onun üçün cəhd anlamaq, onunla nə. Veb-problem ondan ibarət idi ki, mən hələlik heç nə ilə gəldi. Onu artıq təqdim edə bilər qəzet reportaj özü haqqında: "Киллмастер məhv İgid Дааном". Mənim qətiyyən xoşuma gəldi bu.
  
  
  Bu idi, ən pis vəziyyətin olduğu, onun heç idi, lakin bu, bizə nə demək deyil. O, beş metr məndən, və əlində idi, silah. O, kənarda mənim zəngin, amma mən onun прицеле.
  
  
  Mənə arxasında yol gedirdi açıq, ox kimi. Mənim sağ yüksək qayalarla. Su sol. Aramızda kor полуотключенный nəhənginin. ola bilər məni öldürmək görmədim, əgər bildi. Əgər bu таращить göz düşmədi, məni birinci. Lakin, ola bilər ki, onun hələ də bilərəm kimi bir istifadə etmək üçün bu Кейна. Onun üçün idi ki, bu barədə fikirləşin. Mənə lazım idi.
  
  
  — Necə olacaq qurtarmaq mənim meyit? Onun güman ki nen olacaq пулевые deşik".
  
  
  Bu revmatizm o полез daxili dəqiqə камзолы çıxardı məharətlə edilən böyük фляжку altında viski. O, başını qaldırdı, gümüş örtüyü böyük barmaq.
  
  
  Onu başa düşdüm.
  
  
  O, yenidən заржал. — Heç bir viski, Karter. Benzin. Qaya görə seçmək mağara var. Kane boşandı olsaydı, orada ocaq...
  
  
  "İstifadə edərək, mənim kimi ağac".
  
  
  "Səs var". O, ağır-ağır nəfəs aldı. — Düşünürəm ki, indi mənə lazımdır, bunu özünə. Ümid edirəm ki, Chen-li отблагодарит düzgün".
  
  
  Onun həsrəti bəzi məlumat. — Niyə sənə sadəcə gözləyin, hələ ki, o, bunu özü?
  
  
  Onu çox istəyirəm. Lakin o, heç çıxacaq vasitəsilə həbsxana qədər sabahkı gecə. Və heç kim bilməzdi tapmaq əvvəl burada.
  
  
  Səsini belə. Onlar planlaşdırılır ego escape. Хоук yenə haqlı çıxdı. Amma necə münasibət bu гад idi bu? Kane dayandı və qəbul sakit inilti. Onun doğru bir addım atdı ona.
  
  
  — Отойди, Karter. Sarışın etdi sürətli addım irəli, sonu olmayan qarşısına gun. O etmek фляжку ilə benzinlə əvvəl dəqiqədə, heç unutmadan qoymaq qapağı. Бензиновое ləkə растеклось üzrə ego gizlətdi. O, bu olmadı.
  
  
  Kane yenə sakit zarıdı. Onun baxdı, ona yuxarıdan-aşağı. Birdən onu gördüm ki, bir çıxış yolu. Onun irəli bir addım atdı. Sarışın da. — Əvvəl, — deyə o, kəskin hərəkətlə əllərini.
  
  
  "Sən istəyirsən ki, Kaner ayıldı? Onunla çox çətin olacaq öhdəsindən gəlmək üçün, o gəldiyi zaman özünü. Onun bilərəm off başa ego bir zərbə.
  
  
  — Niyə istəyirsən ola belə faydalıdır?
  
  
  — Şərəf, — dedim. "Əgər mənə olacaq, ölmək istəyirəm, onun özü ilə aparmaq, heç olmasa bir, ətrafında iki. Qəsdən onu yaxınlaşdı bədən Кейна. Bu, etdi məni bir az licks. Ola bilər ki, kifayət qədər yaxın, amma bu kifayət qədər olmalıdır. Hələlik ...
  
  
  Onun tərəf əyildi ki, qaldı şəxsin Кейна və tutdu silah gizli əllər. Kane səs vermişəm, ən çox bənzər "Гааа".
  
  
  — İsa Məsih, — dedim, yenə tez ayağa qalxıb. — Mən düşünürəm ki, biz onun haqqında bir plan var.
  
  
  'Nədir?' Витманс bir az çıxış üçün irəli məndən də yaxşı başa düşmək olar. — Plan — təkrar. "Планье və ya рибель".
  
  
  O, yenə yaxınlaşıb, bir az licks, anlamaq üçün mənim bəzi anlaşılmaz sözlərdir. Səsi sonra onun başladım görə işdir. Klik thumb onun yandırdı kibrit qutusu atdı, onu ego пропитанную benzinlə pencək. O, dərhal загорелась. O, atdı silah və cəhd qoymaq alov, lakin bu iş deyildi. Alov tez yayıldı. O, hopped və извивался, крича kimi yanar kukla. - 'Mənə kömək et. Allahım, mənə kömək et. Edin.'
  
  
  Onun, ona baxdı və çiyinlərini çəkdi. "Siz kimi deyilsə, atəş, yaxın su var".
  
  
  Onun, döndü və getdi geri track olan solğun розовому çimərlik.
  
  
  
  
  Fəsil 3
  
  
  
  
  Tara yox. Yəqin ki, artıq o, yuxarı qalxdı və öz otağına. Onun idi, bütün синяках və qan lazım idi, vanna qəbul. Və içmək. Və başqa bir şey. Əvvəlcə mənə lazım anlamaq bu işlə.
  
  
  Onun aşkar ego mətbəx, restoran və ev, hovuz. O-el-burger ilə qarnir, tutdu onun ego görə yaxası edib onu çənə. Aşpaz işləyən qrildə, başa çıxdı.
  
  
  — Belə ki, лолли, onlar nə qədər sənə görə ödənilir?
  
  
  Bu revmatizm o, əlini öz мясницким bıçaq. Bu, səhv idi. O, özü прижатым arxası ah, həm də bilək idi ehtiyacı. Onun çevirdi ih bir az daha, sadəcə əmin olmaq üçün.
  
  
  "Ey, oğlan, sən qaydasında deyil? Gedək.' Ego adı Karlo. Bu yazılı idi, onun forması.
  
  
  — Yox, hələ ki, sən nə deyirsən mənə, kim idi, Karlo. Kim ödənilmiş sənə görə ki, sən mənə icazə getmək o, əziz, əbədiyyətə?
  
  
  — Gedək, — deyə qışqırdı. Onun gücləndirib хватку və yüngül hit diz həyatında. O, inildədi. 'Onun, allaha and olsun. Mən bilmirəm bu kimdir.
  
  
  — Deyirlər, Karlo. O, ağ geyimli?
  
  
  'No. İnsan ağ... — o, kəskin şəkildə dayandı.
  
  
  — Kim idi o, Karlo? Onun впечатал ego divar.
  
  
  — Get cəhənnəm olsun, — dedi.
  
  
  Onun потащил ego k грилю. Ət брызнуло yağ. Onun sövq ego başını aşağı ola bilər, bir fikir barmaqlığı və təsəvvür kimi görünür ego qol sonra. — Bb-бэнгл, — deyə o bildirib. "Xristian Бангель".
  
  
  "Gözəl Bir Xristian. Kim göndərib səni?
  
  
  — Bilmirəm, — захныкал o. 'Onun, allaha and olsun. Mən bilmirəm.'
  
  
  Onun gedək ego və geri addım atdı. Çox güman ki, o, daha heç bir xələl gətirməyəcək, onu narahat edir. — Onda de görüm, o necə görünürdü.
  
  
  Cek geri kreslo. — Böyük oğlan, — deyə o bildirib. 'Alırdılar. Amma çox böyük. Hansısa crazy boz kostyum.
  
  
  Əvvəllər heç vaxt görməmişdim.
  
  
  "Və bu Бангель, onu harada tapa bilərəm ego?"
  
  
  O, qorxa-qorxa mənə baxdı. Onun tərəf dönüb ona ciddi ifadə şəxslər. Nə olursa olsun o bizim qorxdu, mənə demək, o da qorxdu demək deyil ki, mənə.
  
  
  — Bu iki otelin "Qrenada".
  
  
  Senator vuruldu casino Qrenada. Ən azı iki parça пазла artıq yaxınlaşdı və mənə maraqlı idi, bütün bunlar necə olacaq kimi görünür. — Daha nə bilirsən?
  
  
  'Daha heç bir şey. Buyurun. Heç bir şey bu.'
  
  
  — Yaxşı, — dedim. Mənim xoşuma gəlmir əzab перепуганного kiçik oğlan. Daha nə lazım bilmək, onun çalışaram ki, tapmaq başqa yolla. Onun üzünü tərk etmək, amma istəsəydi, öyrənmək hələ ki,-ki.
  
  
  "Yeri gəlmişkən." Onun çevrildi. "O, nə qədər ödənilir sənə görə ki, sən arzusunda bu şirin mesaj?"
  
  
  O rubbed bilək. "On beş".
  
  
  — O, səni обмануал. Onun ağlamaq, iyirmi.
  
  
  — Ləqəb, bu sənsən? O idi qəlbim.
  
  
  Onun dedi. - "Xeyr, "Çirkli təcavüzçü".
  
  
  — Mən başa düşmürəm səni, — qışqıraraq, o,. 'Dayan bir saniyə.'
  
  
  Onun sel yataq. Qapı açıldı və o, meydana klublarda cüt, onun saç parisdən, bu qəlbim. Orada idi, uzun ağ махровое palto. Mənə maraqlı idi, nə üçün mən həmişə fikir qara кружево belə cinsi. "Qar zəng etmişdi..." O, dayandı və mənə baxdı. "Allahım, Nik. Nə oldu?' O, спешила kimi mənə огненно-ağ mələk.
  
  
  — Mən daxil qapı, — dedim.
  
  
  Onun gözləri сканировали parçalar və qançırlar mənim geri. — Sən dəhşətli görünürsən, — deyə o bildirib.
  
  
  — Onda sən gərək bax bu qapı.
  
  
  O, köks ötürdü. "Sidi səs belə". O yox oldu və sonra bir neçə dəqiqə qayıtdı ilə isti parça və bir fincan su ilə. "Həmişə olduğu kimi, deyirlər ki, kino — bu, ziyan vura bilər".
  
  
  "Və, necə deyərlər, kino — onun глотаю güllə. Ki, bu idi ilə Гаром?
  
  
  — O istəyir ki, şam, bizimlə bu gün axşam. Səkkiz saat kafe "Мартиника". O sayılan mənim geri, demək olar ki, zərif. — Sən расскажешь barədə mənə bu gün?
  
  
  "Bu, tələ idi. Dostlar Çen-olmadığını bilirlər ki, mən şəhərdə. Amma başa düşmək olmaz, onlar haradan bilsinlər. Onun üzünü ona tutdu və onun baxışı. O baxdı обеспокоенной və gizlətməyə çalışırdı. Onu demişəm sənə, əzizim. Bu oyun deyil, qadınlar üçün". Onun idi tahmin ki, bu разозлит onun, amma ehtiyatla çəkdi, onun geri yataq. — Bax, — dedim. "Mən əminəm ki, siz bilirsiniz, öz sənət çox olsa da, bu bizim idi, lakin nə bu, bizə çox idi, onun inamlı ki, bu, heç bir dogfight. Bu, bütün ki, mən nəzərdə tuturam.
  
  
  O, aşağı baxdı və dərindən nəfəs aldı. "Mən təlim keçmiş agent və deyə bilərəm ki, çox yaxşı özü qayğı". Bu, səsləndi kimi səs обученного agent, amma mənası böyük yoxdur, necə pis дублированная film: uyğun şəkildə. Günəş bağışladı hey, nazik duman qızılı etdik ki, onun gənc, günahsız və çox kövrək. Belə də olub. Onu götürdü ee əlləri. O, kiçik görünürdü və isti. Biri nax smelled лимонами və o целовалась sevinclə ağzı açıq. Onu aparıb barmaqlarını onun körpü. — Sənin çillər, — dedim.
  
  
  "Amma, ən azı, mən обгораю günəş", — gülümsədi o da. "Ən blondes обгорают".
  
  
  Bu, mənə nə olduğunu xatırladıb. Onu tutdu telefon. Mənə ver polisə. — deyə onun operatora. Telefonla cavab verdi polis Багамских adaları. — Üçün liman otelinin "Парадиз" var daşlı cığır. Siz bunu bilirsiniz?' O, bilirdi bunu. Təxminən yarım saat bundan əvvəl onu gördüm ki, orada alov. Kimi idi ki, hansısa oğlan odla oynayırlar. Mən hesab edirəm ki, sizə yaxşı bir nəzər, oraya. Çavuş başa düşdüm və o dəstəyi asdı.
  
  
  "İndi bizim üçün..." Mən yenə döndü Tar. "Biz görüşməyə ilə Гаром səkkiz saat..."
  
  
  "Qulaq As, Nick". O da narahat görünürdü. "Mən hesab edirəm ki, bizdə var, vəzifə, və..." o, elə bil... Mən onun sözünü kəsdi və davam etdirdi söz. — Bu, bizə vaxt ilk yerinə yetirmək tapşırığı. Onun otel olardı baxmaq bu, casino Гренады.
  
  
  Mənə elə gəldi ki, gördüm, məyusluq onun gözündə.
  
  
  Onun daxil vanna otağı, duş qəbul etmək. O planına daxil radio. Onun baxdı güzgü özünü hamamda və təəccüb edirdim ki, niyə mənim indiyə qədər хорька yoxdur, vahid bir kişini zərifdir. Radio крутили "The One Note Samba", o qədər də хорька, hələ musiqi yoxdur вырубили üçün "vacib buraxılış ərazisində баренцева dəniz".
  
  
  Senator Paul Линдейл ölü idi.
  
  
  Bədən senator tapıb astanasında ego ev. Yəqin ki, o, yağan pəncərədən öz kabinetinin onuncu mərtəbədə. Əlbəttə, onlar düşünürdülər ki, bu, qəza olub.
  
  
  
  
  Fəsil 4
  
  
  
  
  Həmişə üç gecə saat meydança qaranlıq casino. Hər saat, hər gün, hər hansı bir hava həmişə üç gecə saat. İlə yorğun qadınlar və kişilər ilə поникшими rəhbərləri, склонившимися masası üzərində və кричащими: "Hə, əzizim", oyun kartları və sümük. Bu, demək olar ki, оркестровая kompozisiya. Bir küncündə idi nağara bölmə ilə məşğul olan отбивала ritm zərb alətləri ilə oyun avtomatları və zaman-zaman тарелками ödənişlərinin: əlli top üzrə четвертям. Yer olur sessiz artdıqca qiymətlərin əyləncə. Məsələn, крэпс-ailəliklə eşidilən kimi düşür кегля, xüsusilə payı on min dollar.
  
  
  Casino Гренады heç nə ilə fərqlənirdi. Onun обменял çek əlli dollar — Con Stüart mütləq deyil шталь olardı oynamaq daha çox ona görə ki, yeganə yolu keçmək casino, — bu, hərəkət zamanı oyun. Onu gördüm, Tara baxdı, kimi gələnlər кончают bir tərəfindən bu одноруких qatillər, onların набивали четвертаками. Sonra biz принюхались, lakin heç bir şey başa düşmədilər.
  
  
  Biz ayrıldıq izləmək üçün iki ən böyükdür anlar. Tar ifa rulet çin stickman isə onu sel üçün stulun üçün oyun blackjack olan senator bunu öz uduş və проигрыши.
  
  
  Məndə birinci раздаче iyirmi bir, necə və birinci başlamaq ikinci. Onun qoydum fiş üçüncü dəyirmi, amma satıcı məni dayandırdı. Bu фишках yox məktubu G Гренады. O, mənə dedi aid etmək ih geri kassasına. Bu idi yeni fiş, deyə o bildirib. Onlarda idi bu çətinlik, əvvəllər həmin gün.
  
  
  Mən artıq bəzi çətinliklər və bu dəfə onun шталь risk. Bu dəfə o idi ki, silahlıdır. Onun yaxınlaşdı kassa. O, dəli üzr istədi və mənə uzatdı digər fiş ki, nəzakət mənə tərəf döndü, əlini.
  
  
  Beş saniyə sonra, onun tamamilə sarsıldı.
  
  
  Mən bilmirəm ki, onlar mənə verdi, amma, olmalı idi, cəfəngiyatdır. Zaman onun gözləri açıldı və əbədi mənimlə склонились iki Chen-olub, iki бородавками ortasında iki лбов. Lakin əgər onlar var idi bir испарились, çünki zaman onun, nəhayət, özünə gəldi, ih həm də artıq yox idi. Kimi və mənim gun: Вильгельмина gedib başqa kişi. Bu dəfə çinli. O, oturdu, əksinə, məni otaqda və gülümsədi mənə. Bu kiçik idi, прокуренная, звуконепроницаемая otağı, yəqin kabineti krasnoyarsk ki, öz işləri ilə məşğul və раздавал fiş. Başqa bir insan ilə mənim tapança ilə bir otaqda idi, daha altı nəfər, və heç bir güldü, başqa bir insan mənim edir.
  
  
  "Sizi salamlayırıq bizim təvazökar yığıncaqda. O, bütün baş əydi başını. Хеф idi aşağı olması, yaxşı сложенным kişi, geyinmiş zərif ipək kostyum. İcazə verin, özümü təqdim edəcək. Mənim adım Ling, Ling Qin.
  
  
  "Mister Qin". Onun da başını tərpətdi.
  
  
  — Mister Lin, — düzəltdi, o,. Soyadı həmişə qeyd birinci.
  
  
  Bütün bu lütf idi, çox nun xoşməramlı. Onun merak səbəb olub, o məni duel azn вилках. "Bizi kədərləndirir, — o davam etdi, — bizə nə oldu xahiş sizin iştirakı bizim kiçik bir yığıncaqda bu cür, belə deyək, sərt şəkildə. Amma hesab edin ki, özünüzü fəxri qonağı.
  
  
  Onun göz gəzdirdi dairəsi daş şəxslərin "Qut, uşaqlar, onun bizə görə deyil ki, buraxılmış həmin".
  
  
  Gülə-gülə, Lin, döndü qalan. "Mister Karter zarafat edir, — deyə o, onlara.
  
  
  Onlar hələ də güldü.
  
  
  "Yaxşı, nə deyirəm, — pit o, çiyinlərini, — gördüyünüz kimi, mənim əhli deyil, digər zarafatlar cənablar, öz aralarında. Onlar üstünlük dərhal başlamaq üçün daha mühüm işləri. O, siqareti götürüb döydü və onun geri портсигара, отделанного qızıl ониксом. Odin üzrə ego co-conspırators dik atıldı vermək üçün прикурить. Otaq yayıldı zəif şirin ətir. — Oy, necə də kobud mənim tərəfimdən. O, dəstəyi mənə uzatdı. — Siqaret, mister Karter?
  
  
  Onun başını yellədi. Onun təəccüb edirəm, niyə məni belə narahat edən bu verəcəyəm haqqında Con rod stüart. Mənim ad görünürdü ən qorunan sirr bu şəhərdə. "Mən güman edirəm ki, mənə çox kömək etdi ki, əgər onu dedi ki, siz tapıb deyil, o, kişi ki, mənim adım John Stuart?"
  
  
  Lin qaldırdı, bir onun qaş qaldırmaq. "Üzr istəyirəm, cənab Karter.
  
  
  Odin üzrə görəcək və sizin köhnə düşmən bizim köhnə hələ. O, gördüm sizin gəlişi hava limanı və bu barədə məlumat verdi мистеру Бангелу. O, rahat, geri söykəndi. — Və hələ ki, biz danışırıq, bizim keçmiş работодателе, — o, gecikdim azn сигарете. — Mən belə başa düşürəm ki, siz eşitmişəm ego erkən ölüm?
  
  
  Bəli, faciəli, dedim. "Olmaq забранным səs belə ki, baş gənclik".
  
  
  Həqiqətən. Təbəssüm geri qayıtdı. "Ancaq ola bilər ki, неуместная faciəsinin. Bilirsinizmi, bəzi bizə ətrafında idi razıyam kimi mister Бэнгель aparırdı işin və indi onun daxil sahiblik, bu fikir ayrılığı yox olacaq. O, məktubla müraciət etmişəm qalan, "xaricində olan bu dünya".
  
  
  İndi onlar güldülər. Meydana bir neçə siqaret və зажглось. Onun başladı təmsil təbiəti ih del. Şirin qoxusu, uğur dolu otaq.
  
  
  — İndi isə, cənab Karter, biz hazırıq etmək üçün sizə təklif edir. Heç bir şey etməliyik. Lakin sizin dərhal, ölüm olmadan, bizim axtarışlar gətirmək deyil, bizə heç bir fayda.
  
  
  Məni vurdu ki, Бангель olmadı bu faydaları. Onun bu aşkar ziddiyyət olduqca qəribə.
  
  
  Onun soruşdu. — Bu üstünlüyü?
  
  
  Beş faiz. Beş faizlik mənfəət. Bu, yaxşı təklifdir. Amma ümid etməyin milyon. Pərakəndə qiyməti heroin ценымногие daha yüksək qiymət, biz onu alırıq, ona görə".
  
  
  'Və başqa?' Onun baxdı, onun əyləşdi. 'Ot. Hash?
  
  
  — Əlbəttə, beş faizlik ümumi məbləğinin. O, yenə gülümsədi. Bəs başqa, sizin dediyiniz kimi, az şey... Bu, bizdə xahiş tiryək.
  
  
  "Siz gətirirsiniz ego buraya, Нассау, özləri də переправляете qaçaqmalçılığı amerika Birləşmiş Ştatları". Onun bunu bir proqram kimi; heç kimi штопора.
  
  
  O, başını tərpətdi. Amma əlbəttə, siz artıq bilirsiniz. Əks halda siz mr Бангелем, — simon tərəddüd elədi, — heç də olsun mübahisə.
  
  
  Son утвержение məni vurdu. O, mənə təklif etdi ki, saziş, sanki o idi agenti tərəfindən narkotiklərlə mübarizə və sanki Бангель idi, məsələ yalnız narkotik. Bəli, ola bilər, bu belə idi. Ola bilər, bu Chen-li idi, sadəcə, üzv наркосиндиката. Ola bilər, o, sadəcə, o qədər обдолбан ki, emu nəsib kömək senator ABŞ. Ola bilər ki, bütün bu idi ki, bir böyük deli təsadüf. Və ya, ola bilər, Lin otel üçün onun belə düşünürdüm.
  
  
  Onu görürəm, tərəddüd edirsiniz, cənab Karter. Ola bilsin ki, siz istədiyiniz məsləhətləşmək ilə хема-bir, yekun qərar qəbul əvvəl. u-u! O, başını kişiyə, сидевшему gün.
  
  
  İstəyirəm qalxıb qapını açdı.
  
  
  Tara.
  
  
  Onun bilek bağlı idi bir yerdə, bir paltar idi разорвано isə saç распустились zamanı mübarizənin. Saçları ki, onu gördüm ki, o, səliqəli уложила və заколола getməzdən əvvəl. Dərin bədbəxt o, mənə baxdı, ancaq məni.
  
  
  'Üzr.'
  
  
  İki kişi idi onun. Bir-bir hər tərəfdən. Hər iki idi tapança-pulemyotlar Divar; qısa, yüngül britaniyalı silah edə bilər ki, beş yüz çekim bir dəqiqə. Qeyri-iradi onu, gəldi ona. Onlar azad olunur, onun və silah qaldırdılar, zaman Eşitdim və başqa bir kişi gəlib, qamarlamaq üçün məni. Onlar yalnız səhv etdik. Olmalıdır, onlar artıq məni axtarış zaman tapıb gun.
  
  
  Qısa hərəkət keçirmişəm onun стилет bir xurma belə ki, торчало yalnız лезвием. Eşitdim ilk çatdı məni, və mən вонзил öz xəncər emu də qat dollar. Ego ağız açılıb və o, öldü sürpriz. Bu baş verdi, belə ki, tez — və belə olmadan, görünən səbəbləri — qalan bir an itirmiş sayıqlıq. - Hazırda olan onun istifadə etdi.
  
  
  Mən getdi Ling Цзину.
  
  
  Bir dalğa sol əlinin onun ego əvvəl özü, sonra isə dəmir vedrəni хватке, прижав стилет k ego boğaz.
  
  
  İki qəhrəman-автоматчика nahar yerində. Qalan, möhkəm bədənli heç nə yerində qalıb. Onu istifadə edə bilər Lena kimi girovuna çəkmək üçün Qablaşdırmanın və özünü buradan. Amma mən istəyirəm, bu belə.
  
  
  — Развяжи onun, — deyə mən.
  
  
  Hansısa bir an heç kəs donub qalmışdı. Yalnız onu. Onun подтолкнул Lina irəli özünü hələ ki, biz gəlib çatmışıq ki, bir ətrafında mühafizəçilər Tara. Daha bıçaq etdi, onun Macos qaldırmaq çənəsi və ego boğaz, обнажилось. — Ma - развяжи onun, — demişdi o. Gözətçi saldı silah kimi etdi emu dedilər.
  
  
  Onun əmr etdi ki, Tar. — Rədd ol buradan.
  
  
  'Ancaq. Nick . †
  
  
  'Gəl!'
  
  
  O, yaxınlaşdı gün. Onu məcbur Lina boğula və sövq ego k охранникам ki, dəhşətə попятились zaman onu tutdu bir gun avtomat və atəş başladı. Əvvəlcə onun hit başqa bir ox, sonra isə bu idi ki, uşaq əyləncə.
  
  
  On saniyə əməliyyat tamamlanmışdır.
  
  
  Onun atdım gun avtomat və sıçrayıb Вильгельмину. Restoranda masanın üstündə bir küncündə onun dediyi kiçik açıq qutusu fiş. Onu ehtiyatla götürüb ətrafında bir onların əlini baxdı. Bir yerdə yan həyata yapışdırılması çox kiçik иголка, iki millimetr, uzunluğu. Onun qırdı chip yarısında. Üzü solğun-sarı maye. Отключающие azalıb. Fiş ki, onlar mənə qarşı istifadə. Onun bağladı qutusu qapaq qoydu, onu bir dəqiqə. Kim bilir. Əgər oyun getdi sizə qarşı, ola bilsin ki, onlar bilər, faydalı olacaqdır. Onun keçirib tərəfdən saçlara, hamar qalstuk və əbədi qapını bağladı görə распавшимся ittifaqı çin Нассау.
  
  
  Onun, saatına baxdı. Biz gecikmişik, iyirmi dəqiqə. O vaxta kimi biz var kafe "Мартиник", Stansiya artıq yox idi.
  
  
  Amma indi onun həqiqətən bir intizarla gözləyirdi.
  
  
  
  
  Fəsil 5
  
  
  
  
  Onun подбросил Qablaşdırmanın qədər otel və getdi axtarmaq Vağzalı. O dayandı, kiçik bir otel yaxınlığında sahil. Zaman onu ora, oraya, orada dolu idi polislər; Təcili yardım, включившая siqnal подсказала mənə, mən nə edə bilərəm опоздать. Məlum oldu ki, mən zaman-zaman.
  
  
  Həkim mənə baxdı və ümidsiz çiyinlərini çəkdi. — Onun yanında qaldı cəmi bir neçə dəqiqə. Onun az bilərəm ki, bu barədə nə.
  
  
  Onun ayaq tərəfində oturdu корточки yanında Гаром. — Sabah axşam, — o pıçıldadı.
  
  
  O, başını tərpətdi. Onun bilirəm. Escape Chen-olub. Onu eşitdim, mənim saat nın yaradılmasını ego həyat. Və ya bu idi mənim qat dollar? 'Başqa bir şey?'
  
  
  'Dedi. - "Mən tərk sənə mesaj. De Tar..."
  
  
  Səs o ki,. Qar və onu, bəlkə də birlikdə işləmişik üzərində beş və ya altı vəzifələri. O, peşəkar bir o qədər yaxşı, nə qədər siz edə bilər arzulamaq. Onu düşünürdüm ki, o, həmişə yanınızda olacaq. Вотум вотум ki, sən alırsan ölümü ilə. Sən остаешься ölməz, son saniyə.
  
  
  Onu geri, öz машинее özünü itirərək qaçmaq istədi, sanki sürəti ускорила mənim konseptual dünya. Lakin bu belə deyildi. Ən delle, daha çox onun mətbuatda bu barədə halda, eyni zamanda az, onu başa ego. Üç eyni çinli. Üç ölü senator açıq indi. Casino. Xilas ölüm. Və Lao Zeng idi ki, haradasa Индокитае. Bu, heç də üst-üstə düşdü və сходилось. Fon üçün cəmi bu idi, KANNDA isə KANN idi dəstəsi qatil. Və əgər mövsüm ov senatorların açılıb, üç, artıq qətlə yetirilib isə doxsan yeddi hələ də diri-diri. O tempi ki, bir onlar idi, indi, yaxın vaxtlarda onlar məhv bütün amerika sistemini idarə heyətinin. Onun gərək mən bilmək ki, onlar düşdü ki, irəlidə ih və bunun qarşısını almaq. O, sol mesaj mənim üçün. Və ya bu предназначалось mənə? O dedi: "De Tar Tar nazir qeyd edib. İD = AX-20. Tara Bennett, elmi qadındır.
  
  
  Birdən onu dəli var.
  
  
  Tara bilirdi ki,-nə onu tanımırdı. Məsələn, o, bilirdi niyə o mənimlə idi. Və heç сутоанского idiom. O, mənə dedi ki, bar ki, mən belə bir qanlı dahi, o bilirdi ki, biz həm kifayət qədər beyin bu işini, o ki qaldı məni... "Əzələ, — dedi, — bu, ilkin şərt bu məsələ. Birdən-birə onun həyata klassik qadın kin AX otel, məni cəlb etmək yalnız mənim qüvvələr.
  
  
  Nə olar, bu gün axşam bu dəyişə bilər. Bizdə ilə Тарой olardı gözəl və çox uzun söhbətdir. Xoşuma gəldi hey, ya yox. Və o deyərdim mən həqiqəti.
  
  
  O qoymaq üçün yataq, və müqəddəs bağlandı. 'Əbədi deyil.' — dedi, o zaman onun əlini yandırmaq üçün брылев. Onun daxil брылев. Ee yanaq havaya qalxdı kiçik bənövşəyi qarın ölçüsü четвертак. O qaldırıb barmaqlarını örtmək üçün ego. Olub, ağrılı olub, ətrafında boş. O, yenidən baxmaq, kiçik və qarşısında aciz.
  
  
  Ona dedi: - "Qar ölü". "... və mən güman edirəm ki, vaxt gəlib mənə danışmaq, ki, o, öldü".
  
  
  "Qar? Ah, yox.' O, повернула baş və göz yaşları by onun yaşıl gözləri. O, demək olar ki, gözlənilir ki, göz yaşları olacaq, yaşıl.
  
  
  "O nə edirdi?"
  
  
  O, yenidən baxdı, mən tərəfə. — Bilmirəm, Nik. Sağ... mən həqiqətən bilmirəm.
  
  
  — De görüm, gəl, əzizim. Siz ilk непослушная qadın ki, onun допрашиваю, və əgər siz hərdən düşünürsünüz ki, mən verirəm sizə üstünlük...
  
  
  — Haqqında, Nik. Göz yaşları indi лились tam gücü ilə. O dikəldi və уткнулась şəxs mənə sinə. Mən heç bir cavab verdi.
  
  
  O, öz özünü ələ oturdu və dedi всхлипывая: "Mənə dedilər danışmaq deyil. Mənə əmr danışmaq sənə, — düzəliş verdim o özünü.
  
  
  Onun heç bir zəriflik barmaq qoymaq üçün рубцу onun yanaq. "Onda belə deyək ki, mən выбью bu, ətrafında səni".
  
  
  "Sən heç vaxt bu mümkün deyil".
  
  
  Onun baxdı bilər. "Biz digər imkanlar var". Onun dedi. Məşhur üz həqiqət pul mükafatı, məsələn.
  
  
  — Bu? o, soruşdu.
  
  
  — Bu da ... — dedim. Onu götürdü ee azn əlləri, uzun və yavaş-yavaş öpdü. — Daha, — dedi. Verdi, hey, daha çox. — Yaxşı, — dedi, - ah çəkdi. 'Sən qalib gəlib. Amerikalılar высадятся sahilində Normandy.
  
  
  Onun gücləndirib хватку. — Das weissen abdullanı tutub gətirdiyi üçün, — dedim. Onu hiss onun sinə. "Bəs nə, hələ фройляйн?"
  
  
  O, gülməyə başladı, və закусила qubaya. "Bomba düşəcək Сирохиму".
  
  
  Onun qoymuşdur üçün əlini qulaq. — On Сирохиму?
  
  
  "Bu Хиросиму". İndi biz hər ikisi güldü.
  
  
  "Çox maraqlıdır", — dedim, развязывая onun robe, bəlkə də, ən yaxşı sinə bütün qərb yarımkürəsində. Və ya bəlkə də, ən yaxşı qərb yarımkürəsinin. "Ah, bir qız, bir qız. Sən, həqiqətən, gözəl. Onun yenidən bağladı üzgüçülük xələt. — Belə ki, indi gəlin danışaq.
  
  
  "Düşünürəm ki, mənə daha çox zövq fəal hissəsidir".
  
  
  Ona gülümsədi. — Mən bilirəm, — dedim. — Amma məhz elə onu öyrənirəm həqiqətləri. Heç bir cinsi, nə qədər ki sən heç расскажешь. Mənim işgəncə metodu — sexy неудовлетворенность". onun açdı, qalstuk'
  
  
  — Xəbərdarlıq edirəm, bir saat sonra sən nə haqqınız var axı.
  
  
  O, mənə baxdı və bir az əsəbi хихикнула. — Heyvan, — deyə o bildirib. 'Yox, yox. Şirin sözlər, sənə kömək edəcək. Onun geri oturdu əvvəl və скрестил əlləri. — Mən bunu sənə ədalətli təklifdir. Əgər sən ver mənə mən nə istəyirəm, mən də verməyəcəyəm ki, sən nə istəyirsən".
  
  
  O, нахмурилась. "Heç bir нецензурных ifadələr", — deyə o bildirib.
  
  
  "Ah! Bu planının bir hissəsi. Əgər sən olacaqsan danışmaq tez onun olacağam təhqir səni artıq düşmək.
  
  
  "Ciddi, Nik. Var əmri...
  
  
  'Ciddi. Tara. Mənə bu tüpürmək. Onun baxdı hey, açıq göz. "Birincisi, mən sevmirəm risk etmək, öz boyun, əgər bilmirəm, bütün müəssisənin kapital. İkincisi, mən istəyirəm ki, fikir mənə etibar etmir. Onu heç vaxt görməmişəm Хоук bir şey утаивал məndən.
  
  
  — Məsələ, əlbəttə ki, o, sənə etibar etmir. Varsa, onlar kimə etibar etmir, belə ki, bu, mənə. Və ya, ən azı, mənim nəzəriyyəsi, mən nəzərdə tuturam. O, dedi ki, sən bilərsən, dayandırmaq üçün, əgər ona deyim sənə. Siz düşünə bilərsiniz ki, bütün AX crazy".
  
  
  "İlə Гаром və üç senatorlarla deyiləm, çox ehtimal ki, mən gedəcəm. Belə ki, davam edir. Bu nəzəriyyə sənin?
  
  
  O, dərindən nəfəs aldı. "Siz heç eşitmisiniz barədə одноклеточной mədəniyyətinə?"
  
  
  'M-m-m". Biologiya... genetika. Belə bir şey?'
  
  
  — Nə deyirəm, sən приближаешься. Bu, yeni yol yetişdirilməsi".
  
  
  — Çünki köhnəliklə?
  
  
  — Qulaq asın, — dedi. — Pozan edirəm, öz əmrlərini bildirmək üçün sizə bu. Belə ki, sən olmalıdır ciddi və qulaq asmaq".
  
  
  — Mən dinləyirəm, — dedim.
  
  
  "Təşəkkür prosesinə ki, onlar adlandırırlar bir пересадкой hüceyrələrinin ble vasitəsilə əsas hüceyrələri ətrafında yetkin bədən — hər hansı hüceyrələr tərəfindən hər hansı bir hissəsində bu bədən — yaratmaq, yeni orqanizmə olan genetik cəhətdən eynidir".'
  
  
  Onun baxdı həm təbəssümlə. 'Demək.'
  
  
  "Onlar edə bilər çıxarış mobil ətrafında mənim подстриженного dırnaq, onun qoymaq istədiyiniz kimyəvi mühit, və nəticəsində anadan qız olardı ilə məşğul olan bütün təfərrüatı ilə baxmaq olardı eynilə onun kimi".
  
  
  — Bəs belə olur? - Onun heç həvalə heç bunun ətrafında.
  
  
  'Ağa. Bu, sirr deyil. Daha dəqiq desək, o "Time" idi maddə bu barədə 1971-ci ildə. Hələ ki, bunu yalnız frogs ilə. Ən azı... nə qədər ki, bizə məlumdur. Lakin Çin ценымногие qabaqlayır, bizim bir çox şeyləri".
  
  
  'Bir dəqiqə gözləyin. Siz demək istəyirsiniz ki, Chen-li və Charles Брайс — clones, tumurcuqları bir bitkilər?
  
  
  O, sheepishly başını yırğaladı. — Mən isə deyirdi ki, bu sənin xoşuna gəlməz, — o dedi.
  
  
  'Mən başa düşmürəm. Mən demək... niyə? Mən demək, hətta bu ola bilsin ki, bu, hələ heç bir mənası yoxdur.
  
  
  'Qulaq asmaq. Hətta bu ölkədə idi və tədris qrupu. Biz anlamaq üçün çalışırıq, hansı insanların dəyər одноклеточно kəsilməsi ilə təbliğ edilə. Və bir ətrafında səbəblərinin biz aparmışıq, heç bir təcrübə və bu istiqamətdə ibarətdir cavabında bu штопора: ən pis insanlar. Гитлеров. İnsanların манией böyüklük. Belə insanlar kimi Lao Zeng, məsələn. Killer birinci sinif.
  
  
  "Yaxşı, deməli, Lao Цзэна размножились..." Mən başını yellədi. İnanmaq belə суперфантазию idi, nəinki. "Onlar bu faydaları? Bundan başqa, eqoizm. Və bunun nə aidiyyatı var, KANN və bu bədxah? Nə aidiyyəti var ki, bütün bu vəziyyəti ilə Нассау?
  
  
  O, başını buladı. 'Mən bilmirəm. Onun tamamilə bu barədə bir şey bilmirəm. Hər şeyi mən bilirəm, bir şey ki, bu nüsxə qatil birinci sinif artacaq qatil birinci sinif. Onlar baxmaq və hesab edirəm ki, — və öldürmək — əsli kimi. Və mənim nəzəriyyə ondan ibarətdir ki, KAN etdi material Lao Цзена yaratmaq üçün dəstə cins qatillər".
  
  
  'Siz bunu bilirsiniz...'
  
  
  'Boş sözdü...?'
  
  
  — Bağışlayın, soruşdu ki, sənin bu barədə.
  
  
  O, məni diqqətlə öyrənirdi. — Sən elə bilirsən, onu crazy?
  
  
  — Əlbəttə, mən hesab edirəm ki, sən crazy. Lakin onun da. Sağlam men indi yalan zibil задаваясь məsələ qurtarmaq üçün necə alaq öz bağçasında. Və normal qadın indi пакуют onların nahar. Siz olmalıdır crazy işləmək üçün AX".
  
  
  — Bu, mənim nəzəriyyə, — deyə o bildirib.
  
  
  "Bu dəlilik deyil, amma bu o demək deyil ki, bu, doğru ola bilər".
  
  
  O, köks ötürdü rahat nəfəs. "Sağ Olun, Nick". Sonra o, gülümsədi. 'De görüm...'
  
  
  Bəli.'
  
  
  O, убрала saç ilə geri atdı. — Sən nə vaxtsa görüşüb adi qadınlar?
  
  
  'Yoxdur.' Onun dedi. "Onlar mənim dadı".
  
  
  — Hansı sənin növü?
  
  
  Brunettes, — dedim. O baxdı обиженной. "Низенькие, qalın və çox axmaq. Hərçənd, — deyə mən, — mən açıq hər şeyə.
  
  
  "Necə açıldı?" — soruşdu, расстегивая mənim köynək.
  
  
  — Çox açıqdır, — dedim aradan qaldırılması, onun dress. — Əla, — dedi. Və bu mövzu bizim söhbət.
  
  
  Onu sizə demək istəyirəm ki, mən bilirdim, bir neçə qadın. Onu da düşünürdüm ki, artıq yaxşı bilirəm. Amma mən sizə demək istəyirəm ki, mən doğru deyil. Tar idi, başqa bir şey. Çox başqadır. Və çox fərqli idi bu. Mənə elə gəlir ki, hər dəfə, hər hansı bir botanik çalışır şey demək, belə bir kitab kimi səslənir üst cansıxıcılıq. O, həmişə "bununla belə", o, "извивается" o "пронзает" onun da, o, həmişə "explodes". Həmişə belə bir şey kimi səslənir transcript борцовского mübarizə.
  
  
  Tara başqa idi, və mənə sözləri kifayət deyil, bunun üçün. O məni hiss elə bil, onun icad onun orqan və o, ожило ilk dəfə və yalnız mənim üçün. O açıq idi və günahsız idi, o горяча kimi yağı və безмятежна. O qız idi, eləcə də qadın. O sual və cavab. O Тарой. Və o, idi mənim. Onun da fərqli idi.
  
  
  Onun baxdı bilər. Onun gözlərində göz yaşları idi. "Ey Allahım." O, məni öpdü çiyin. 'Sağ olun. Təşəkkür edirəm.'
  
  
  Ona imkan verdi ki, öz əlində oynamaq içindən qırmızı bulud. Onun olardı fikir özünü fermer xoruz, əgər dedi: eybi yoxdur, hisslər bir-birinə. Ona görə də onun yalnız заткнулся və yenidən onu öpdü.
  
  
  Biz belə yaxın birimizə zaman eşitdik qapısını döymək. Onun ayağa qalxdı, yataq. Əgər bu idi ki qız gecə olardı, o, içəri girdi, əgər biz cavab verilməyib. Lakin, yenə də, ola bilər ki, bu idi qız.
  
  
  Onun bükülmüş dəsmal ətrafında bel götürüb, tapança və getdi günü. Onun приоткрыл onun.
  
  
  Bu idi xidməti otaq var. Azn тележке idi, geniş, драйвовая pm; ilə tam şampan şərabı, məşhur кулере.
  
  
  Onun var idi, ona baxaraq və ağır-ağır köks ötürərək dedi, birdən çox проголодался. "Otel olsaydı, ona bu sifariş, — deyə onun ofisianta, — ancaq, görünür ki, siz səhv nömrə".
  
  
  O, soruşdu. — Mister Stewart?
  
  
  'Bəli. Onun Stewart.
  
  
  — Mister Qarson Кантор sifariş bunu sizin üçün. Gecə yarısına, o deyib. Sürpriz.'
  
  
  — Yaxşı, — dedim, zaman ofisiant yenə getdi. Mesaj Vağzalının zalında bir yerdə ortasında onun.
  
  
  — Nəzərdə tutursan kimi lobya пироге Vəftiz?
  
  
  Onun heç bir fikrim yoxdur ki, mən onu nəzərdə tuturam, amma Qar mənə dedi ki, sol mesaj və bu əda — bütün, ki, o, tərk bizə, belə ki,..." Onun baxdı, kreslo, mən xahiş etdim ki, nəsə примечательного. Hansısa bir kağız parçası. Bu idi şampan şərabı. Zərf daxilində yalnız vizit kartı "yazısı ilə ən xoş arzularla bütün caps. Qar də yazdı ki, bir şey olmalı idi kodu.
  
  
  M-1 x4 + ?
  
  
  — Bu dəhşətdir, — dedim. "Bu, cəfəngiyatdır". Onun yenidən tədqiq ego mesaj: "ola Bilər ki, bu formula". Verdi kart Tar: Səsi". Sən alim ailəsində".
  
  
  Tara qaytarıb ego mənə və çiyinlərini çəkdi. — Bu, mənim malikdir ki, onu tanıyıram. M mənfi 1, çoxaltmaq 4 plus bir şey". O, başını buladı. — Sən haqlısan, bu, cəfəngiyatdır.
  
  
  Onun yenidən baxdı kart. Hey gözləyin. Onun anladım.' Birdən-birə bütün bu məna qazandı. 'Siz bilirsiniz, bu nə deməkdir? Bu o deməkdir ki, sən haqlı idi.
  
  
  O, mənə baxdı boş baxışları. — Necə?
  
  
  "Barədə onlara ats. Bax.' Onun yenidən göstərdi hey kart. "Bu, M minus 1. Bu bar M 1. Ml. Kod adı Lao Zeng. Və Ml x 4 bərabərdir Ml, умноженному 4. Dörd Mİ. Dörd kişilər bənzər Lao Цзена. Dörd filialı. Plus sual işarəsi. Plus allah bilir, hələ nə qədər.
  
  
  Сбитая heç nə, o, kürəyini stulun arxasına söykədi. "Siz bir şahid, tarixi an".
  
  
  "Ah, hə, yaxşı," dedim. "Sən də sağ idi, əvvəllər".
  
  
  Bəli, — dedi. "Amma mən onun əvvəllər heç vaxt сожалела ki, sağ idi".
  
  
  Olmalıdır, bu idi mənim onuncu siqaret. Belə ki, bu, çox idi. Onun кинул siqareti vasitəsilə qorxulu eyvan və müşahidə, o пикирует kimi igid kiçik bombardmançı. "Biz yaşayırıq şərəflə düşür, kimi çürük armud". Külək qalxdı, biri qaranlıq liman; balıqçılıq qayıqlar azn якорях əsəbi yelləndi dalğaları kimi нетерпеливые uşaqlar, проснувшиеся əvvəllər valideynlər və indi səbirsizliklə gözləyən yeni gün. Mən yata bilmədim. Onun gözlədi, hələ ki, Tar задремлет, sonra süzdü özünə, bir az şampan və balkona çıxdım. Minlərlə ulduz və ağ ay asılıb dünya üzərində, sadə su və çimərlik. Bir an üçün unutmaq istədim o, başqa bir dünya ilə ego, sərt xətləri və qan-краснй. Bu dünya qətl və ölüm olduğu ilk atəş açır, sonra isə suallar.
  
  
  Ancaq mənim idi, bir çox məsələlər sual üçün ih özünü. Və indi cavab olmaz idi, onu sonra. Chen-li biri idi ətrafında belə pbx. O öldürdü, senator. İndi kimsə planlaşdırılır qurtarmağa Chen-li ətrafında həbsxana bu gün axşam. Lakin kim idi bu "kimsə"? Və bu zaman idi ki, "bu gün"? Bu "хема şey" ola bilər ki, on iki adam ilə əl гранатами və ya bir şəxs ilə yaxşı bir planı. Bu gün isə ən uzun söz. O, davam edir qürub qədər gələn sabah. Bir şey var idi hələ. Lin Qing dedi ki, mənə bir "köhnə düşmən". Hansı köhnə düşmən? Var idi min düşmən. Və əgər o, hələ adada idi, bu ola bilər sadəcə getmək mənə yol. Elə onun üçün idi, cavab tapa. Bundan əvvəl isə "bu gün axşam".
  
  
  Onun, dönüb baxdı içəri azn спящую orada Qablaşdırmanın. Ay отражалась bu şüşə gün; bu bənzəyirdi, sanki o idi подвешена havada mavi dörddə ay ilə kimi ночником. Onun yenidən verdim baxış. Çox olub belə bir şey. Məndə hər şey başqa idi, Tara, onun haqqında lazım narahat və müdafiə etmək. O, agent və baş elmi əməkdaşı, amma hey mənə lazım idi mənim qorunması. Daha bir səbəbi bilmədim yuxulamaq. Bu, qeyri-mümkün olardı, əgər yox idi planı, məsələn, nədən başlamaq üçün baxın, bütün bu "niyə".
  
  
  Onun başladı öz axtarışlar. Qutusunda yazılı bir stul, bir də onu gördük ki, hotel. Bu китчевые vərəqələr ki, onlar tərk turistlər üçün. "Fun Нассау". "Harada ki, bütün bu baş verir?"
  
  
  "Harada ki, bütün bu baş verir?" idi kart adaları. Onu götürüb onun üçün hesab yaxından. Onun tapılıb həbs. Yaxşı. Əgər onun otel üçün məhbus qaçdı, hara onun ego verdim? Onun otel olardı çıxmaq ada. Belə ki, mən getdim sahilində. Kiçik bir təyyarə istifadə edə bilər çimərlik kimi bir pist. Və ya onun istifadə olardı qayıq. Özəl gəmi, istirahət və привилегированная yat. Onun oradakı çalışmaları izlədim yolu həbsxana qədər paltar. Paltar çox idi, yolların çox idi. Onu çıxarıb, özü bütün ada.
  
  
  Zaman onu yenidən qaldırdı baxış, mənzərə dəyişdi. Günəş выскочило görə xətləri Yerin və göylərin накрыло Ana-Torpaq tanış çəhrayı örtük çəkdi. Balıqçılar çıxıb, ətrafında öz evlərinin azn Bay-yer üzündən silinmiş və rəhbərlik öz кораблям, пришвартованным var, pier. Qadınlar açsınlar прилавки ilə bazarda şən соломенными шляпами və безвкусными сумками ilə dəniz раковинами. Əgər ona olmuşdur Con Стюартом, biz bilərdik gəzmək, bu bazara sürmək su xizəyi üzrə dənizinə, daha sonra isə şəhərdə nahar etmək свежепойманным dəniz окунем. Əgər ona olmuşdur Con Стюартом, onun olardı bilmirdim indi qarşıdakı sui-Chen-olmadığını, əgər bilirdi, o olmasaydı, polis bunun qarşısını almaq üçün. - Amma Nick Carter kömək Çen-li qaçmağa.
  
  
  Qatil idi, yalnız dilik bütün maşın isə onun olmasaydı, bütün bu maşın; necə bir yerdir, onlar seriyalı istehsal ats. Və əgər uğurlu edirsinizsə, Chen-li çıxaracaq, məni oraya. Əgər ona yalnız gətirə bilər ego qaçmağa. Hamı, məndən savayı.
  
  
  Səhər saat altı idi və indi mənim idi, hansısa plan var. İndi onun bilərdi yuxulamaq.
  
  
  
  
  Fəsil 6
  
  
  
  
  Qayda olaraq ilk: bil düşmən.
  
  
  Onun dayandırıb ilə Интерфилд - road və rəhbərlik tərəfini hava limanının. Mənim köhnə düşməni, ən azı sözlərinə görə, Ling Jing, gördüm, gəldim aeroporta. Ola bilər ki, hava limanı verə bilər mənə зацепку. Bəli, bu idi yabanı düşünürəm-- amma bir cəhd dəyər.
  
  
  Onun baxdı şəxslərin əks arxasında. Gömrükxana. Məlumat. Kirayə maşın Hertz. Şərtlər. Bizə bir ətrafında onların mənə heç bir şey təkzib meydana kiv mesajları. Mən də getdim, köşk və qəzet alıb. Olsun çox məşğul olmaq, hələ ki, onun haqqında düşünürdü ki, nə etsin. Bu nen yox idi, heç bir şey haqqında casino Гренады. Əcnəbilər. Amma belə deyil wouldnt və qəribədir. Yəqin ki, onlar otellər qorxutmaq turistlərin. Və ya, ola bilər, копы sadəcə bunu bilirdik. Ola bilər, kimsə daha əvvəl gəlib və yığışdırmaq bu mess. Kimsə hələ bu narkotik ticarəti.
  
  
  Və ya kimsə ətrafında başqa . Onun yoxlanılır həlak olanların siyahısı. Бангель öldü zibil. Səhlənkarlıq ilə сигаретой. Ego anası yaşayan Кенсингтоне, yaşadı ego. Başqa bir şey haqqında yaxşı ölü. De mortuis nil olmazsa bonum. Onun baxdı, ətrafı görə öz qəzet. Kölgə olmayan прятались köhnə düşmən.
  
  
  İdi, hələ ki, bir şey ona nə edə bilər. Simpatik англичанка üzrə BOAC yoxlanılır mənim üçün sərnişinlərin siyahısı axşam, bazar ertəsi. Bazar ertəsi axşam gəlmişik, bütün Nyu-York, 7:30 am. "Pan-Am" uçdu Mayami, yeddi isə britaniya təyyarə London ətrafında gəldi səkkiz — yox, heç dörddə səkkiz. Bir az tezdir. London. Onun düşündüm bunun üzərində bir müddət. Charles Окун idi, düşmən London ətrafında. Amma yox, onlar gözləməyə almış ego zaman ediblər qalıqları onun laboratoriya. Səkkiz! Vin Zamanı! Bu, ola bilər o. Karlo, gətirən, dedi ki, adam ödənilmiş emu idi, böyük çinli. Vinq Belə idi, beş metr artması, agent КАНОМ, Londonda yerləşən. Və inandırıcı deyil ki, o, unutdu ki, heç, mənimlə görüşdü. Xatırladım ki, indi var idi трехпалая əl.
  
  
  'Əzizim.' O gülümsədi, bir qız arxasında. "Siz mənə, olub mister Vinq, bu uçuş bazar ertəsi London ətrafında?"
  
  
  "O, mən çox təəssüf edirəm". O, hətta baxmaq çox kədərli. — Amma qorxuram, mənə icazə verilməsi bu məlumat.
  
  
  — Mən bilirəm ki, sən bilərsən, — dedim.
  
  
  Onun baxdı hey, açıq göz. Baxış sayı iki: az qala, monitorinq, кипящая ehtiras.
  
  
  O, mənə məlumat verdi. Vin Zamanı həqiqətən idi, bu siyahıda sərnişin. O, tək deyil, bu marşrutu. Ego попутчика adı Hung Lo.
  
  
  — Əgər sizə maraqlıdır — услужливо o, əlavə etdi, — onlar dolu səyahət geri London bu axşam saat on.
  
  
  O idi, bu maraqlıdır.
  
  
  Рискнув, ona zəng edib hotel "Qrenada". Mister Vin Tərəfindən qeydə alınıb onlarla. Mənim qumar oynamaq başlanğıc окупаться. Amma, digər tərəfdən, kimsə Hung Lo. Siz də edə bilməz, hər zaman yalnız qazanmaq.
  
  
  Onun qayıtdı, otel və axtardı Karlo, bizim ümumi dostumuz. O olmasaydı, dərk Ediblər. Onu dedi emu ki, onun otel bilmək və dedi emu, ona nə qədər pul verəcəyəm buna görə. Biz razılığa gəldik.
  
  
  Onu dedi Tar gözləmək nə. O, düşünürdü ki, bu fun olacaq.
  
  
  Onu öpdü onun vida və döndü maşın.
  
  
  Qayda iki: həbsə getmək. Gedin açıq həbsxanaya.
  
  
  Lakin yolda onu dayandırdı "Boru" dünya, ingilis istehsalçı siqar bu Нассау. Onlarda idi mövcud mənim уродский brendin qızıl мундштуком. Onun əmr mehmanxanaya göndərin, bir neçə qutu etdi və özü ilə bir neçə paketləri dərhal istifadə üçün.
  
  
  Mən getdi bar Бейстрит və yedim sendviç və pivə. Sonra daha bir. Və daha bir. Və bourbon üçün разогреться. Zaman onun getmişdi, o, sərxoş idi və спотыкался. Onun поспорил ilə barmen borca görə. Mahiyyəti ondan ibarətdir ki, o, haqlı idi, axı. Onun çıxdı fırtınalı, səs-küylü əhval-ruhiyyədə qayıdıb maşına və sürdü. Onun dayandırıb deyil ki, o tərəfə, küçəyə birtərəfli hərəkət yollarında və посигналил ərizəsi машинам. Çox xoşuma gəldi bir səs bu buynuz. Onun başladı сигналить: "Bu-əsas-biz davam etdiririk-döyüş".
  
  
  Bu polis çıxdı Parlament yer üzündən. Məndə yox idi, özü ilə sənəd. O, çox yaxşı. O, otel məni almaq üçün geri mənim otel. Bağışla və unut. O, otel üçün onun выспался.
  
  
  Onun hit ego üzrə sözünü kəsdi. Həmçinin yaxşı şəkildə almaq üçün həbsxanaya.
  
  
  Həbsxana Нассау deyildi guya pis, həmişə olduğu kimi. Bu idi неуклюжее, ikimərtəbəli daş tikili adanın qərb tərəfində. Yerli sakinlər deyirlər ego "mehmanxanası", ona görə ki, bu, belə görünür. O, təklif edə bilər ki, bir çox təbii gözəllikləri. Səliqəli подстриженные lawns və dar bağlar. Müştəri əsasən insanlardan ibarətdir, отсыпающихся təcrübəsi sərxoş bir gecə, təsadüfi oğru və ara-sıra yerli "kriminal маньяков". İndiyə qədər хорька irqi qarışıqlıq deyil выливались azn zorakı cinayətlər. Beləliklə, insanlar tipli Chen-olub, heç bir şəkildə nəzərə alınmır, onlar at öz təhlükəsizlik sistemi. Lakin onlar li emu ən yaxşı şey var idi. Əvvəl ego kamera duran gözətçi.
  
  
  O, çox sərxoş. Onlar dedilər ki, mənim haqqım var, bir telefon zəngi. Onun onlara dedi ki, istəyirəm zəng Müqəddəs Peter. Onlar dedilər ki, mən çox sərxoş.
  
  
  Məni aparırıq yuxarı. Bundan başqa, Chen-olub, olub, yalnız digər iki məhbus. Məni əkmək bir kamera ilə mövzular iki uşaqlar.
  
  
  Odin onların ətrafında yuxuda aydın olan sərxoş.
  
  
  Digər baxdı, bir insan kimi onunla istəməzdim ola bağlanıldı etmək bir digital kamera. O, böyük ölçülü, möhkəm bədən quruluşları ilə scarred təcrübəsi колотых rea görə, onların ego иссиня-qara şəxs kimi patchwork.
  
  
  O, nə isə düşünürdü, bir zaman onu içəri girdi.
  
  
  Kamera Chen-li idi digər sonunda. Bax orada, sonunda dəhlizinin. Əgər o, qaldı sol, onun olardı ego görmədim. Mənim ilk baxış filialı. O, хладнокровен və sakitdir.
  
  
  Onun siqaret yandırdı və bir qutu uzatdı böyük сокамернику. O, seçilmiş bir baxdı, onun пощупал qızıl mouthpiece və onun işıq. "Belə bok". Və gülümsədi.
  
  
  Ego adı Wilson. T. Şərif və o, məxsus bar "adı altında Taxta nikel", yerli ocağı şəhərdən kənarda. Birdən нагрянули копы və aşkar altında барной mətanətli-paket heroin. "O, подброшен, dostum. Mən o qədər axmaq. O, boşandı əlləri. Onlar təmiz. "Digər tərəfdən, — почесал o, boynunun, — əgər onun belə ağıllı, onda niyə onun burada?"
  
  
  Onlar bağladılar ego bar, sonra isə həlak ego. Üzrə ego görə, Нассау yox idi böyük problemlər narkotik, ona görə də копы yalnız притворились o idi ki, воротилой. Sanki onlar, həqiqətən, заполучили böyük boss. — Bəs bu arada hansısa умник ржет qədər düşmək.
  
  
  — Bəli, — dedim. "Hansı əsmək".
  
  
  Uilson S Şerif və onun dost oldu. O, mənə öz cin və uşaqlara və sarı ev inşa edən özü üçün. Onun soruşdu var, ciddi düşmən və o, güldü. "İsa, bəli. Amma mənim düşmən. Onlar çox güman ki, порежут sizi kəsik-küsük daha bəzəmək beləliklə. Səs ki, məni belə angers, dostum. Ətrafında heç kim onlara bir şey ətrafında, bu, olacaq".
  
  
  "Bəs sizin bar?"
  
  
  O, qaldırıb çiyninə. Əgər kiməsə lazım deyil, onlara hələ olacaq, bu almaq. Ya mənim, ya da hökumət. Hər halda, onlara yenə də ödəmək lazımdır".
  
  
  "Əgər yalnız onlar deyil, otellər, bunun üçün hansısa başqa məqsəd". Onun artıq догадывался, kim bu "onlar".
  
  
  Onun ki-məlumdur ki, bu, türmədir. Polis aşağıda дежурили manatdan on. Gözətçi Dövlət-li yeganə adam idi, gözətçi üstdə. Ego dəyişib, hər beş saat. Növbəti gözətçi olacaq dörddə yeddinci. Sorğu Брукмана əvəz тюремщик Крамп.
  
  
  Onun verdim emu bir neçə məsələ haqqında Çen-olub. Bizim yatmış сокамерник qısa пошевелился yuxuda. Sonra o çıxdı və başladı храпеть.
  
  
  Biz Chen-olmadığını yalnız bir qonaq. "Dənizçi, — düşündüm, - Uilson. Костлявый oğlan idman kostyum. Chen-li adlandırdığı ego Johnny. Johnny gəlirdi, hər gün. Axırıncı dəfə bu gün səhər-səhər. Əlində var idi tatu şəklində böyük qırmızı kəpənək. Onun olmazdı etməmək görə kilometr.
  
  
  Bir şey ki, onun mənimsəmiş bu illər ərzində. Hər şeyi keçmək olmaz radius km, adətən,, niyə bir ora yerləşdirilir.
  
  
  Mənə yaxınlaşdı çavuş. Ona artıq çox ayıq. Məndə çox idi vicdan əzabına. Onu xahiş edə bilərəmmi mən ona zəng cin.
  
  
  Altı saat kimi idi planlaşdırılır gəldi Tara. O, anlaya bilmədim, mən necə ola bilər belə bir axmaq. O, onlara dedi ki, mən yaxşı insan, yaxşı vətəndaş, yaxşı həyat yoldaşı və mən əvvəllər heç vaxt etmişəm, heç bir şey bu vəhşi. Və onun heç vaxt bunu yenə. O, daha sonra dedi ki, mənə dua bu göz yaşları.
  
  
  Onlar çəkmişdilər ittihamlar müqabilində cərimə.
  
  
  On dəqiqə yeddinci mənim blokunda çaldı divar asma telefon. Guard Брукман qoyub, öz yazı və getdi dəhlizi üzrə cavab emu. 'Evet.' O baxdı, mən tərəfə. 'Bəli. Onu dərhal dərc ediləcək ego aşağı.
  
  
  O, dönüb geri inilti. — Ey, — deyə o, dəstəyi, onun otel xahiş səni... — səsi Ego шталь aşağı və доверительным. Onun, buna ümid bəsləyirdim ki, ego штопора daşımır çox vaxt, çünki bu poza bilər mənim cədvəli.
  
  
  Onun baxdı Uilson. T. Şerif. O, çox xoşuma gəldi. Və o, yetişmiş, ölmək üçün bu gün axşam. Öldürülmək, KANN, çünki şahidi olmuşam. Ona etibarsızlıq bizim молчаливому yanındakı oğlana digital kamera. O, çox sakit idi. Və bir az da sərxoş. Ego iz olardı hiss parisə.
  
  
  Amma nə qədər, dərzi şeytana, mənə iş idi. Az, nə edə bilərdim, bu, müdafiə Uilson. O, oturdu onun yatağı. — Bu sənsən, kişidir, — deyə o bildirib. "Artıq bilərsən evə getmək".
  
  
  — Sən də уйдешь, — dedim. 'Çox tezliklə.'
  
  
  — Mən heç шталь bu qoymaq.
  
  
  — Bəli. Vicdanlı olmaq.' - Onun пощупал tikişi камзолы: "Cəsarət qoymaq ki, hər şey onun altında". İndi açıq indi.
  
  
  Onun əkilmiş ih emu yapışdı. Onu bilirdi ki, fiş, gətirmə üzrə casino, gərəyin olar.
  
  
  Zaman тюремщик Брукман gəldi mənə görə, Uilson artıq yuxuda, Брукман etdi, məni bu gün nərdivanı. "Yaxşı, Stüart. Sən getməlidir biridir. Mən bilmirəm tərk etmək, bu mərtəbədə.
  
  
  — Sağ olun, agent Брукман, — dedim.
  
  
  "Ətəyində pilləkən, yalnız sola dönün. Sənin qadın orada gözləyir.
  
  
  Onu təbəssümlə başını tərpətdi. — Doğrudan da, — dedim. "Mən, həqiqətən, sizə təşəkkür etmək istəyirəm. Siz belə cür idi mənə. Onun əlini uzatdı. 'Ver, beş.'
  
  
  O, əlini uzatdı.
  
  
  Beş saniyə sonra o artıq altında idi парусами.
  
  
  Onun üç dəfə doza анестетика hər жетоне. Hər iki kişi olacaq, təxminən, beş, altı saat отключке. Bu, olmalıdır, kifayət qədər uzun.
  
  
  Chen-olub, mənə baxdı və sakitcə başını tərpətdi. O, düşündü ki, bütün bu planının bir hissəsi idi.
  
  
  İdi dörddə yeddinci. Nərdivan onun rast надзирателем Крампом, сменщиком sorğu Брукмана. — Mən Брукмана var sizin üçün bir mesaj, — dedim.
  
  
  'Oi?' O dayandı, vurulan heç nə.
  
  
  Onun полез dəqiqədə çıxardı tikilmiş kağız bir hesabatı. Onun möhkəm qoymaq, birlikdə bu chip o ego ожидающую əlini.
  
  
  Onun оттащил ego спящее bədən geri, yuxarı, bu həbs blok.
  
  
  Aşağıda çavuş təbliğ mənə zərər haqqında içməli.
  
  
  Onu dedi сержанту ki, başqa cür olsaydı yaxşı oğlan. Biz жалели-birinə dost əllərinə.
  
  
  Komitə iclasının katibi təsdiq qəbul otağında, eşitdim, çavuş düşdü, içəri girdi, hər il, bu, nə məsələdir. "O, yalnız опрокинулся". Onun dedi. 'Yalnız belə. Gəl və gör. Onu tutdu ego əlini, sanki otel поторопить.
  
  
  Polis yazıçı düşdü старшины yuxarıdan.
  
  
  Tara gözləyirdi məni piştaxtanın.
  
  
  "Mən əlimi əlinə bütün polis idi ki, mənə qarşı necə də xeyirxahsınız", — dedim.
  
  
  "Biz, həqiqətən, baxmalıyıq", — deyə o, zaman biz gedirdilər. — Mən onu nəzərdə tuturam ki, burada indi hər şey belə yaxşı yatmaq.
  
  
  O, start zümzümə Колыбельную Брахмы.
  
  
  
  
  Fəsil 7
  
  
  
  
  Tara və onun istəyirdi yer danışmaq üçün. Biz gördük meydançası yaxınlığında həbs cəzası verildi. Bu saxta antik pad - plastik кирпичиками və taxta винилом. Bu məkan adı "Het Schelmenhor" və mən merak olub, onun əsl cani.
  
  
  Heç bir çətinlik tərəfindən həbsxana onun gözləmirdim. Onlar bütün проспят ilk bir neçə saat. Və, kimi, kimsə bir dəfə deyib, vacibdir yuxu gecə yarısına qədər. Onun bir şübhə edirəm ki, ih yuxu müdaxilə edəcək. Birinci maşın düşmən deyil, orada əvvəllər on saat çünki ildə icad edilmişdir забронировал bilet десятичасовой səfəri London, escape keçirilməli idi manatdan on saat.
  
  
  Və escape keçirilib. Onun qayğı bu barədə. Digər tərəfdən, ona da kömək polis. Ən azı, ona kömək etdi, onlara diri-diri qalmaq. Əgər uğurlu edirsinizsə, heç kimi güllələnib. Dostlar Chen-li поглядывали olardı polis və o ümid deyil будили yatan itlər. Bu idi mənim yaxşı əməl o gün.
  
  
  Onun keçirib Qablaşdırmanın onlara tərəf küncdə və sifariş bourbon. O, baxmayaraq sherry. Miledi qaldı xanımı. — Var, xəbərlər, Karlo?
  
  
  O, start vasitəsilə pul kisəsində gəzdirdikdə. — O, zəng edir, — dedi. — Onun xilas etdi. O, вынырнула ilə handfuls окурков, поморщилась və yenidən нырнула. Бесцельные axtarmaq bizə nə verməyib. Sonra başladı, o, metodiki опустошать bag, bir şeyi görə dəfə. Пудреница. Siqaret. Pul kisəsi. O, pərt halda mənə baxdı. "Əgər sən, yaxşımı, heç olmasa comment bu barədə Karter, səni bilər".
  
  
  O davam etdirib öz reed.
  
  
  Onun axtarışı davam etdirdi uyğun şərh edir.
  
  
  Siz artıq eşitmisiniz xəbərlər? 'Yox, əlbəttə, yox.' Countertop artıq həyati xatırlatmaq sahəsi Waterloo. "Senator Крэнстон". O, yuxarı baxdı. 'Автокатастрофа. Ən azı, bu, rəsmi app.
  
  
  — Siz var bu məlumatlar?
  
  
  O, başıyla təsdiq elədi. "Zaman ona zəng vurdu Vaşinqton, hesabat üçün bizim nəticələr, onun hər şeyi başa düşdüm. Əsl səbəb budur ki, təyyarə xarab idi.
  
  
  Onun başını yellədi. Daha bir gün, daha bir ölüm. Və indiyə qədər хорька ev KANN bütün qozları. — Sən istəyirdi, mesaj Karlo, — təkzib meydana kiv mesajları onu hey. — Düşünürəm ki, sənə daha yaxşı tələsmək axtarışı ilə. O, рылась öz bag... O щелкнула barmaqları ilə. "Mən əminəm ki, bu idi." Karlo прочесал bütün Гренаду, sən necə emu dedi, və nə vaxt icad edilmişdir Zamanı getdi, Karlo ardınca getdi. Hər hansı bir saray sahilində, — deyə o bildirib. Sonunda Каскадной yollar. Sonra çevirdi sol və ya sağ. Yaxşı, ən azı, sən müdafiə etməkdən imtina var
  
  
  Onun atıb, həm ən злобнейший fikrimcə, son gün. "Tar!" Mənim səs absurd kəskin. O, kağız tapdı. — Повернешь sol, — deyə o bildirib.
  
  
  Onun üçün cəhd yadda broşür, otelin. Kartı tədqiq onun balkonda zamanı birinci səhər günəşin şüaları altında. Uyğun olaraq "Harada ki, bütün bu baş verir?" Каскейд-gender gedirdi, paralel Атлантическому okean, deyək ki, bir mil dəniz. Əsasən "Əyləncə da Нассау", Каскейд-irqi kimi tanınırdı əsas küçə, milyoner. "... təmsil olunduğu bəziləri ətrafında ən ekstravaqant villa bütün Багамах". Hər halda, bu, yaxşı sığınacaq üçün Çen-olub. Və başlamaq üçün yaxşı bir yer escape ilə adanın. Şübhə yoxdur ki, Vin gözləyirdi orada, Chen-olub.
  
  
  — Yeri gəlmişkən, — deyə o bildirib. "O, hələ də var".
  
  
  — Kimdir, — dedim, — daha harada?
  
  
  "Vin bütün daha Çağlayan-nəsli. Ən azı, böyük ehtimalla, o, var. Karlo bildirib ki, ego çıxartdılar qeydiyyat "Гренаде". Aldı baqaj. Görünür, o gedirdi, orada həll.
  
  
  Orada olmalı idi. Xoşbəxtlikdən, Karlo izləmişəm Вингом. Amma bir şans ki, bu, gəlir ödəyəcək idi, elə böyük deyil. Karlo ola bilər подкуплен. Nə bəxtim, mənə sinir. Bu xatırladır, kimi bir çox həyatında və taleyində özləri qoynunda прихотей ироничных tanrı. — Bir az da iç, — dedim. "Bizə vaxt işə".
  
  
  — Bu Каскейд-gender? O baxdı нетерпеливой.
  
  
  — Qismən, — dedim.
  
  
  — Sən nəyi nəzərdə tutursan altında "qismən"?
  
  
  — Mən onu nəzərdə tuturam ki, mən ci hissəsi ilə məşğul olan gedir Каскейд-nəsli. Sən bir hissəsi, возвращающаяся otel.
  
  
  O, скривила şəxs. "Sən həmişə alırsan, bütün fun". Nə borc.
  
  
  Var foreboding. — Mən istəyirəm ki, sən toplayıb şeyi uzaqlaşdı ətrafında otelin.
  
  
  Onun qeyd ünvanı və əlavə mesaj verəcəkdir hey daxil olmaq. Onun uzatdı hey kağız. "Biz orada görüşərik yenə".
  
  
  O, избегала mənim baxış. — Əgər... əgər sən gələcəksən?
  
  
  Onun məhəl onun niyyəti. "Əgər məni olmayacaq gecə yarısına qədər, свяжись ilə Хоуком və убедись ki, sən bilərsən buradan çıxmaq mümkün kimi sürətli kimi".
  
  
  O, yenə mənə baxdı məzəli, kədərli baxışları. Düşünürdü ki, əgər belə olmasaydı, biz artıq görüşmüşük.
  
  
  — Gəlirəm, — dedim. 'Sən məndən narahat olma. 'Onun, gedirəm.'
  
  
  Onun öpdü ee, amma mənim fikirlərimi başqa idi.
  
  
  
  
  Fəsil 8
  
  
  
  
  Çoxları deyir ki, xoşbəxtlik pul deyil, deyil, amma mən başlayıram ki, şübhəli onlar yanlış ola bilər. Ev Каскейд-gender baxdı olduqca xoşbəxt. Müasir kilid, bütün çəhrayı daş ilə стеклянными divarları dəniz views ilə. Siz almaq üçün ona qədər uzun U-obrazlı подъездной yolu. Və güman ki, nə idi, qaraj, siz gəlirdilər oraya yalnız Bentley və ya Aston Martin və ya Lamborghini. Zaman var idi, siz seçə bilərsiniz olduqca çox xoş şeylər. Var idi ahır, tennis kortu, istirahət etmək, liman, harada красовалась пятнадцатиметровая yat. Əgər bütün bu yorğun olar yalnız ətrafa baxmaq. Yalnız bir yer var idi, bayram impuls və dindar təbiət. Yanında подъездной yolu qədim смоковницы yaratdı, bir sıra təbii qapısı. Ego qalın filial наклонились yer üçün kök atmağa, yeni ağaclar. İdi və digər ağaclar ilə qırmızı yarpaqları isə bütün ərazisində otel isə təmsil öz dolaşıq ətir və rəng. Sanki bir partiya idi, bağ və dəvət, yalnız gül.
  
  
  Onun gizli, maşını, əsas yolun yaxınlığında və davam yol gəzmək. Onun yan evinə tərəf, lakin bunun əhəmiyyəti yox idi. Onlar orada idi mühafizəsi. Amma indi onun artıq yoxdur.
  
  
  Bir zərbə ilə onun qırdı emu bir şey boyun. Onu götürüb özü ilə ego gun. Kimi сувенира. Heç bilirsən, zaman sənə lazım ola bilər bir silah. Onun yerləşir, təxminən otuz yard ev, səliqəli озелененном yerdə. Var idi görünüşü мощеную terrası. İdi bir bar ilə qida və içkilər. Terras qonaqları gözləyirdi. Onu da gözləyirdi.
  
  
  Onlar çıxdılar evdən. Vin ilə yaşlı bir kişi və ego həyat yoldaşı. Vin dəyişməyib. O biri idi onların ətrafında hündür, keçəl kişilər ölçüsü ilə gizli olan şəxslər əks etdirmir vaxt və hisslər. Eyni ilə uğurla ego olardı kəsilmiş ətrafında sarı sabun. O, geydiyi ki, Karlo adlı "qəribə boz костюмом — униформой bütün маоистов". Güman ki, paltar, ər və arvad idi, böyük britaniya. Серебристо-ağ saç, çox zövqsüz geniş formada. Ola bilər, bir bu qəribə daşıyıcılarının adı. Hersoq və hersoginya Этуотерс-Kent. Qraf və qrafinya Kütləvi-k-uğur.
  
  
  Kişi tökülür, bir az içki, qadın isə çatdırdı yeməyi. Hər şey eyni dərəcədə xoşdur. Heç bir tipik prelüdiyası üçün qan və qəhrəmanlığına.
  
  
  Gəldim MQ. Sarışın ildən on doqquz, quru, gözəl. вылезла ilə yük qutuları bütün geyim mağazalarının. O, öpdü kişi və bir qadın girdi evə və bir neçə dəqiqə qayıtdı ilə axşamı paltarları vasitəsilə əlini. O, basdı ego bədən və təbəssümlə etdi пируэт. Bütün, o cümlədən Üzrə Vın, gülümsədi də revmatizm.
  
  
  Məlum oldu ki, görünür, mən səhv etmişəm. Bu xoşbəxt səhnə britaniyanın yüksək səviyyəli ola bilər, məhz buna daha çox görünürdü: xoşbəxt səhnə britaniya ali sinif. O ki qaldı saat, onda bir çox varlı buxar edilir mühafizəsi, qorunması üçün öz əmlakının. Çox ola bilər ki, Vin gətirdi məni dalana, mən bilirəm ki, o, aparmış məni, bütün yol və gizli güldü yumruq. Əgər belə olsaydı, onu olardı ağır bütün messed.
  
  
  Amma bu, belə deyil.
  
  
  Bir neçə dəqiqə çıxdı eşikağası. Özü ilə var idi böyük bir qutu siqaret. Eşikağası kimi idi çinli. Qız yığışıb geri ev, və eşikağası çevrildi, onun, demək, həm də mənə. Onun baxdı optik hesablama tüfəng. Biz eşikağası idi kiçik ziyil ortasında geri atdı. Şöbəsi sayı üç.
  
  
  Bundan başqa, siqaret paketi var idi bir gun. O an o bu bir gətirdi Üzrə Vin də yandırdı və işarə kölgə görə daxili двориком.
  
  
  Üzrə подлеска qalxıb üç quldur. Onlar bütün var idi выходцами ilə Şərq. Onun bilirdim bir onların ətrafında. Dərin kişi, ağ köynək, gedəndə və изношенных борделях.
  
  
  Üzrə partizan. Камбоджийский terrorçusu.
  
  
  O, əvvəlcə qarşı mübarizə hökumətin şahzadə Сиханука sonra, bu zaman kral hökuməti süqut etdi, o, təşkil edib qarşı sui-qəsd rejimin temperaturda yandırılır və süzgəc Нола. Əgər siz qəbul edirsiniz siyasətini Kamboca varsa o cür zəng edə bilərsiniz ego vətənpərvərlik fanatik. Amma ego iştirakı ilə burada edirdi, ego tərəfdarı kommunistlərin. O, oynayır, sümük asiya siyasəti demək çətindir, kim var ki, heç хрустального dünyanın.
  
  
  Digər iki idi mənim üçün yeni. Lakin onlar, çox güman ki, var idi внушительное kriminal keçmişi. Onlara edilmişdir испачканные ot xaki şalvar və вельветовые камзолы. Əgər siz görmüsünüz, ih belə, yəqin ki, qəbul ih üçün bağbanlar. Onlar скрутили onların sahibləri kimi сорванные gül və втолкнули ih ev. Qız bir neçə dəfə вскрикнула, amma eşikağası, yəqin ki, artıq məcbur digər qulluqçuları susdurmaq, çünki heç kim çıxdı, hər il baş verir ki,.
  
  
  Məhbusların прогнали dördüncü mərtəbəsində. Qız hakim ayrı bir otaq. Onu izləyirdim baş verən vasitəsilə qalın şüşə pəncərə, hələ ki, bir-birinin ətrafında bu quldur uyğun olaraq, ən ehtiyatlılıq o задернул pərdələr və gizli bir səhnə məni.
  
  
  Onun tez keçdi ərazisindən üçün dairə ağacların yaxınlığında daxili həyətin. Sergey artıq шталь solğun-mavi. Onun, saatına baxdı. İdi yarısı yeddinci. Atəşfəşanlıq edə bilər hər an partlaya.
  
  
  Onlar geri terrası, indi artıq host müddəaları və ev. Vinq tökülür özünə içmək və qaldırdı kubok üçün sendviç pendir. "Plan nömrəli, cənablar. O, допил öz stəkanı bir nəfəs. "Bizə daha yaxşı gəzmək sayar".
  
  
  Onlar bütün bu oyun stulun ətrafında. Жилистый centlmen ilə başladı ümumi sorğunun kimi bir şey: İca xarici, laklar tao.
  
  
  Bizə kiçik altyazı ekranda. Gözəl. Ona idi фронтменом şou və nen olmalı idi çox "Oo zurab tao".
  
  
  Özüm üçün dərk etmədən, Vinq gəlib mənə kömək edir.
  
  
  — Yalnız ingilis, Кван. İngilis dili. Öz aralarında biz deyirik dörd müxtəlif dialekt. Belə ki, gəlin, ingilis dili danışmaq kimi, biz ilkin razılığa gəldik". O çevrildi Van Тонгу. Hansısa problemləri ilə sürətlə qayıq çalışan çəkiliş etməklə?
  
  
  Van başını silkələdi - yox. 'Necəsən. Johnny bütün yoxlanılır. O, artıq təyyarə.
  
  
  Johnny. Matros. Bu татуированной бабочкой tərəfdən. Kim ziyarət Çen-li həbsxanada. İndi o командовал sürətlə qayıq çalışan çəkiliş etməklə hersoqu.
  
  
  Vinq gülümsədi və üzünü qrup. "Siz başa düşəcəksiniz ki, Johnny olacaq, çox pis kapitan. Yaxınlıqda yat düşəcək qəza. Sizin gizli xilas edəcək sualtı qayıq və səhvləri. — yenə güldü o — olacaq dəfn dəniz günü.
  
  
  Var, hissi var idi ki, bu "səhvlər" insanlar idilər yuxarıda evinə. Belə wouldnt çətin idi həll ih planı. Xilas sualtı qayıq idi, yaxşı və ağıllı трюком. Amma инсценировать qəza idi, təmiz su гениальностью. Köhnə oyun — gizlədə bir cinayət edərək başqa. Onlar ola bilər kimi təqdim etmək неудавшийся oğurluq təyyarə ilə orqanları britaniyalı təyyarə kimi sakit deyil şahid. Bir neçə yağ izlərinin olduğu Chen-li təyyarə üçün kifayət göstərir ki, o, boğuldu dəniz. Siz bilməzsiniz перерыть bütün okean tapmaq üçün bədən. Onun merak gedəcək olub Johnny, "kapitan", azn yat сыч həqiqiliyini bunların. Bu, olsaydı, yaxşı həsrət. Ego tatu приковывала ego k Çen-olub, ancaq ki, onu görmək olardı parisə. Onun merak heyran olub, bu, artıq Johnny. Onun qərarına gəlib ki, ana Johnny olmalıdır побеспокоиться bu barədə.
  
  
  Mən özü bir neçə qorxu. Məsələn: necə zərərsizləşdirmək sualtı qayıq? Mən onu xilas edə bilər bir neçə yaşlı və qız?
  
  
  "O ki qaldı qızlar..." idi, üçüncü kişi, bir ağız açdı. O baxdı, ən sərin ətrafında hər kəs var idi ona tam dişləri ilə paslanmayan polad. O, gülümsəyirdi, o qədər oxşar idi mexaniki акулу. İndi isə o, güldü. — Mən nəzərdə tuturam, — o deyib ilə похотливым, hiyləgər baxışları, — niyə bizə onu öldürmək indi? Biz hər şey edə bilər zövq hey, — bəlkə də, dənizə. Ego gülüş çevrilib лихорадочное gülüşlər. Ego-plan qəbul geniş tanınması. Van və Квам da gülümsədi.
  
  
  İcad edilmişdir Daha yumşaq güldü. — Yaxşı, — dedi. Sonra развлекайся. O çevrildi дворецкому. — Sən isə, bir daha, artıq bilirsən ki, nə?
  
  
  Eşikağası, deyəsən, qəbul etdi штопора, təhqir kimi. Əlbəttə, o, bilirdi ki, bunu. "Öldürmək, bir neçə nəfərə, sonra aşağı oturmaq board". Görünürdü ki, o, стыдился bu kiçik işləri. Amma var idi ki, bunun öz səbəbləri var. Ziyil alnından hər hansı bir, ki, o bölməsinin. O miras dəhşətli qabiliyyət Lao Цзена və сопровождавшее ih təkəbbür. İdi nəzərəçarpacaq dərəcədə ki, emu kimi deyil, tabe olan bir vəziyyətdir. Vin Üzrə tədqiq şəxs filialının. — Narahat olmayın, Хен Lo. Sənin vaxt gələcək.'
  
  
  Ah, Aman Allah. Əgər bu prikol idi, məndə olsaydı, indi başı üzərində atəş sergey.
  
  
  Bu əməl ssenari.
  
  
  Eşikağası — sənaye — adı Hun Lo. Hung Lo gəldim, London ətrafında ilə Вингом. Bilet Lo sifariş edilmişdir geri Londona ilə birlikdə Вингом. Bu gün on. Amma Hung Lo sayılır almaq, bu qayıq. Belə ki, Chen-li ego dorian olacaq təyyarədə. Gözəl-dorian.
  
  
  Əlbəttə ki, hava limanında tam копов. Amma onun yanında olacaq, bütün müvafiq sertifikatlar şəxsiyyətləri və britaniya pasportu, hər şey qaydasındadır, eləcə də, sübut edir ki, o, yalnız gəlib London ətrafında. Şübhəsiz ki, hava limanında insanlar olacaq ki, and olardı ki, gördüm, ego orada bir neçə axşamlar əvvəllər. Onun bilərdi unuda vətəndaşları izləməsi haqda məlumatları açıqlayandan görə, bu субмариной. Onun olardı побеспокоился barədə vətəndaşları izləməsi haqda məlumatları açıqlayandan görə, təyyarə ilə, daha sonra.
  
  
  Vaxt побеспокоиться haqqında başqa.
  
  
  Komissiya davam etdirib öz nəzarəti orada, terrasda. Onun səssizcə заскользил ev. Qapı bağlı idi. Və pəncərələr, elə orada idi, yalnız əyləncə üçün. Möhkəm sorunsuz tağları kimi türbələr şurası tərəfindən qəbul olunur üzrə tolstoy, небьющегося şüşələr, etibarlı möhürlənmiş və daxil daşlar. Təmiz hava idi, ona görə də məsələ kondisioner seçmə hava. Yalnız dördüncü mərtəbəsində, pəncərə idi bu. Böyük pəncərələr bilər ki, сдвигаться yatay. Bir onların ətrafında açıq idi. Bu idi, necə deyərlər, veb-at ki, olar qoymaq idi. Daşlar, ətrafında olan onlar bu sarayı tikdik, yaratdıq, heç də kiçik idi. Bu, böyük yastı daş-düzgün formalı, qırışıqlıq birlikdə vasitəsilə qeyri-bərabər vaxt intervalları. Xal dəstəkləyir bəzən idi məsafə yarım metr bir-birindən. Hər halda, onun yalnız qalxmağa başladı yuxarı. Zaman idi, onun hündürlüyü təxminən otuz fut hündürlüyü, onun başa düşdüm ki, mən Tarzan. Otuz fut hündürlüyü — pis mövqe tutmaq ki, sən Tarzan. Pis dərk etməlidirlər ki, sən vurulmuş sadə nalan ətrafında daş və yaxınlıqda heç bir başqa baxımdan dəstəkləyir. Və sonra səs ci ayağı olan onun балансировал, сорвалась və onun qaldı açmaq üçün sol əl ilə məşğul olan vurulmuş yer üzərində başım. Bu, bütün baxışları onu saxlanılır məni orada. Düşmək deyil məni öldürəcək dərhal, amma məsələ bunda deyil. Bu, başa həyat bir qız və bir yaşlı cütlüyün.
  
  
  Onun səy ilə sıxdı, öz ağır хватку bir tərəfdən diqqətlə tədqiq двускатной əbədi mənə. Bir şey ki, ola bilərdi ki, mənə kömək. Heç bir xal dayaq, heç bir hiylə, əl. Sadəcə bir daş. Qısa hərəkət onu götürüb стилет sağ əlini cəhd kəsmək üçün daha bir dayaq nöqtəsi вонзив ego, sement arasında daş осколками. Onun bunu edə bilər, altı ay, amma mənim sol qolu bütün xəstə idi və onun bilmədi həyata keçirilməsi hələ altı dəqiqə. Onun yenidən шталь barədə düşünmək mümkün təhlükə payız. Bütün bunları nəzərə alaraq hallar a broken əsaslarla idi равносильна смертному hökmü.
  
  
  Onun üçün cəhd bir daha açıq başı üzərində kontrol, yox olub, onların arasında bir parça az выветрившегося sement. Onun etdim güclü təkan vermiş və o, рассыпался bir böyük parça. İndi mənim üçün yer var idi, sağ əlləri, məsələn, bir xətt sol. Onun soxub bıçaq diş arasında, схватился görə рукоять və yavaş-yavaş, ağır-ağır nəfəs, özüm qədər çıxardı.
  
  
  Onun hər qəbilə, harada idi mənim əlim. Oradan hər şey yaxşıdır. Əbədi mənimlə idi, təbii dərinləşməsi, оконная rama. Son, стонущим səy, onun var ora.
  
  
  Pəncərə распахнулось qapını taybatay açıb içəri girdi.
  
  
  Onun zəng içəri.
  
  
  Onun düşdü, bir növ, qonaq otağında. Əgər bu otağı, qonaqlar üçün ən yaxşı nə arzu ola bilər (başqa sərvətlərinin), — bu ziyarət qonağı zəngin. Böyük тиковый mərtəbə idi əhatə şərq xalçaları. Ona görə yox ki, siz satın almaq, yerli mağazalarında isə mövzu almaq lazımdır ki, bütün İran. Самовывозом. Yataq qoyuldu üçün bir növ platforma və əhatə on kvadratşəkilli metr arasındadır xəz. Şəkil ah-də imzalanıb mr Van Гогом.
  
  
  Bilmədim пошевелиться beş dəqiqə. Mənim əllərini dizləri titrəyirdi olan son gərginlik. Üzr. Onu da başa düşürəm ki, qəhrəmanlar heç vaxt lazımdır уставать. Lakin belə baş verir, yalnız fantaziya оторванных reallıqdan adı ilə məşhurdurlar. Mən nəzərdə tuturam: hər şey inanmıram ki, oxuyursunuz.
  
  
  Onun yenidən отдышался və başladım işə görə.
  
  
  Onun aşkar qız birinci. O idi bağlı yataq. O qədər bağlıdır ki, mən bilmədim xilas fikir ki, onlar повеселятся onunla yelkənli əvvəl. Yaxın o hələ də çox gözəl idi və yumşaq gözəl. Bu, belə idi tamaşa üçün reklam sabun. Çox неинтересне. Ee bədən idi, başqa bir şey. Belə deyək ki, maraqlı idi. Onun ağ paltar var idi, qismən расстегнуто göründü daha ağ əti. O, mənə baxdı geniş açıq gözləri. O, otel закричать, amma hey, заткнули ağzına tıxac. Belə ki, bundan başqa, "Ммммф, мммф" o, heç bir şey deyə bilmirdi.
  
  
  Onu deyə hey заткнуться ki, mən onun dostu. O, bir az sakitləşdi və onun выдернул çəngəl ətrafında çıxış. O, yalan yataq, раскинув əlləri və ayaqları. Onun başladı zəiflətmək ip ətrafında onun ayağı. O, start ağlamaq. Onun dedim-hey, nə indi var, həm yoxdur bu vaxt. Onun təsvir hey, bizim şansını yaşamaq bu gün və soruşdum istəmir olub, o, mənə kömək yaxşılaşdırılması üçün bu şansı. O bildirib ki, hazırdır. Onun yenidən bağladı və onun заткнул hey ağzına tıxac.
  
  
  Onu eşitdim ki, onlar qayıtsınlar. Görünürdü ki, onlar ikinci mərtəbədə. Səsi gur idi. Eşidildi partlayış gülüş, və kimsə dedi: "gəl...", başqası isə dedi: "Bəli..., sonra isə pilləkəndə addım səsləri eşidildi shaggy. Bir şans idi, əlli-əlli. Bir şans ki, bu Hyun Bununla gəldi öldürmək üçün hersoqu və герцогиню. Digər üçün, ki, o, gələcək навестиь gözəl qız.
  
  
  Ola bilər ki, Şərab yalnız istəsəydi, поссать.
  
  
  Hər halda, mənə idi seçim etmək. Onun edilə bilər, yalnız bir yerdə, eyni zamanda.
  
  
  Onun göyərçin geri otağa qız ayağa qalxdı yanında qapı.
  
  
  Qapı açıldı.
  
  
  Qız сглотнула.
  
  
  Bu, allah tərəfindən unudulmuş piç belə ki, maraqlanıram ki, açdı, ширинку daha əvvəl bağladı, özü ilə bir qapı... Mən göyərçin görə onu və tutdu ego görə boğaz. O, dartıb mənə əllərini, amma mən onu açıb ego və bərk arxası inilti. Edib.
  
  
  O, bağırdı. Qan axmağa başladı daxil. Güldü aşağıda. Bu садисты düşündüm etməyib qız.
  
  
  Vin otel açılır, amma onun qaldırdı ego geri. Düşünürəm ki, bu, ego və разозлило. O hücum etdi, mənə qüvvə ki, onun nen dedi. Həmçinin, bıçaq, kimin mən gözləmirdim. O, целился mənə də yığın dollar və vurdum, mənə çiyin... O, yenidən tapanca mənə, amma bu dəfə ona hazır idi. Onu tutdu ego bıçaq əli və tətbiq əsasları cüdo. O, gəldi keçdi hava ilə ошеломляющем flips və endi şəxs mərtəbə yataq otağı. Sonra o, bunun daha çox donub qalmışdı. Onun başlayıb ego, bədən. Bu piç endi açıq şəkildə öz bıçaq. Bu dəfə açıq qoyaraq dollar, fikirləşdim mən. Onun затащил bədən yataq altında. Sonra onun gedək qız.
  
  
  'Adınız nədir?' O, yalnız key baxdı...
  
  
  Onun israr etdi. - 'Adı? Adınız nədir?'. Qız şok oldu. Onun hit ee. Sonra o ağlamağa başladı və imkan vermədi ki, özü düşür məni. O, прильнула mənə, fəryad, fəryad. Onu öpdü onun bir dəfə макушку. — Qulaq as, əzizim, — dedim. "Biz sonra danışarıq. İndi sən gərək buradan çıxmaq. Mənə getmək lazımdır, tapmaq, hələ yat. O, başıyla təsdiq elədi və yenə də çalışdı özünü ələ almaq.
  
  
  — Arxadan pilləkən var?
  
  
  Ee məqsədi qalxdı və kürsünün.
  
  
  'Yaxşı. Onda irəli.'
  
  
  O, qapını açdı. İndi aşağıda idi ki, daha çox səs qazanıb. Mənfəət Chen-li və ego peyklər. Chen-li təsvir спящую həbsxanaya. O dedi bu kimi zarafat. O hələ də düşünürdü ki, bu planının bir hissəsi. Ego tarixi heyran, bütün, bomba kimi. Gəlib мертвая sükut.
  
  
  — Bu idi Karter, — deyə Vin.
  
  
  Biz bir qız ilə çıxıb pad üzrə qara nərdivan. — Daha sürətli, — pıçıldadı və mən. O, pilləkənlə enməyə başladı.
  
  
  Onun tərəf dönüb zala.
  
  
  "Biz imkan verə bilmərik ki, Картеру məhv planlarımız". Səsvermə məhz, — deyə Van. "Bizə хрена."
  
  
  Ona idi, demək olar ki, bir otaqda yaşlı bir cüt.
  
  
  Qız qayıtdı. - 'Onu hara getməlidir?'
  
  
  — Məsih Allahın, — dedim. — Bu, sənin öz bağ. Sən ki bilirsən, harada gizlənmək, elə deyilmi?
  
  
  O, mənə baxdı boş görüntü və сглотнула. O, hələ də mümkün idi şok.
  
  
  — Chen-li, — əmr Vinq, — переоденься indi isə. Bizə lazım normal baxmaq hava limanında.
  
  
  Qız sadəcə oturmuşdu. Onu tutdu ee çiynindən. Harada ki, sən həmişə пряталась zaman oynadığı gizlənpaç?
  
  
  — Vaxt, — dedi. "Altında соломой".
  
  
  Hung başladı qalxmağa pilləkənlə.
  
  
  — Onda get, — pıçıldadı və mən. "Tələs." O qaçdı.
  
  
  Onun var lazımi otaqları, qabaqda ego cəmi yarım saniyə. Zərif bir neçə yerdə oturmuşdu ilə кляпами ağız və geri birimizə. Onun göyərçin görə, pərdə və çıxardı gun kimi yalnız Hung Lo qapını açdı. Onu iki dəfə atəş açdı, əvvəl o, başa düşdüm ki, baş verir. O, dərk etdi, bu, o, idi, artıq ölü.
  
  
  İki getdi.
  
  
  Onun etmek ego meyit bu divar asma şkaf və əmr etdi ki, cütlüyün görünür ölü. Onlar başa düşmədilər bizim söz. — Ölü — təkrar basmaqla ih. Mənim çiyin idi запятнано bu qan və o, aparıb onlara əl üçün окровавить ih.
  
  
  — Yaxşı, biz gedirik, — o, səsini Винга ilə pilləkən hüceyrələri. "Və mən güman edirəm ki, siz almaq lazımdır qayıqlar, mümkün qədər tez."
  
  
  O zümzümə bir neçə səs. Onun yox idi, nə qədər ih işlənilsin. Və nə qədər insan idi Chen-olub. Amma хема olar ki, onlar bizə idi, onlar əsasən ifa ikinci skripkasını. Van Tong qəbul komandanlığı.
  
  
  "Şeytana Hun Lo və оттащи bu sex-şeytan bu toyuq".
  
  
  Onun güldü. Старомодная zarafat göründü mənə məzəli. Etiraf edim ki, bu, belə deyildi, guya gülməli deyil, amma приближалось çox ayağı.
  
  
  Onun qayıdıb öz köhnə sığınacaq Üçün занавеской. Yaşlı cüt baxmaq inandırıcı ölü. Bu fakt mənə verdi, ola bilər, üç dəqiqə.
  
  
  Dəhlizlə səsləri eşidildi iztiraba və müxtəlif nidalar. Onlar qapı açıldı, otağa qızlar. Yox, bizə, seksual şeytan bizə toyuq. — Лемур, лемуры, — dedi Кван. — Nə oldu onlara?
  
  
  Orada idi, qısa bir müzakirə. Sonra onlar kəsdilər və qapı otaqları olan onun idi, приоткрылась. Bu, Van və üç ego yoldaş. Onlar qaşqabaqlı baxdı "мертвую bir neçə" və возбужденно söhbət edirdilər. Odin onların ətrafında araşdırma yola Hun Lo. Qalan üç kişi var, lakin onlar silahlı idilər.
  
  
  Odin onların ətrafında qapısını açdı divar şkaf.
  
  
  Ah, — dedi. Qalan qoşulub ona ki, hər il. Bütün наклонились üçün hər il meyit. Van lakonik deyə. — Qətl, — deyə o bildirib.
  
  
  Belə bir məqamda bəlkə bir daha təkrarlana. Hər halda, onun idi, indi hərəkət etmək. Mənim çiyin hələ кровоточило fonunda занавесок və tezliklə onlar nəticələr bu пятну. Onun təmsil, bu, necə baş verəcək: mən çıxmaq, bir dəfə, bax-bax-bax, və подстрелю bütün üç, nə qədər ki, onlar hələ də durur, biz divar şkaf.
  
  
  Onun çıxdı vurmaq.
  
  
  Mənim fikir yanlış idi.
  
  
  Onun подстрелил bir onların ətrafında, lakin Van və digər отскочили yan. Hər iki нырнули məni əks axı. Onlar hücum etdilər və eyni zamanda, paylaşılan bir iş. İlk zərbə idi zərbə mənim запястью və Вильгельмина выпрыгнула ətrafında mənim əlləri. Van низменному əyildi kimi hücum bull və məni vurdu, başını üzrə ребрам. Onun lianlar yarısında təcrübəsi dözülməz ağrı, azad hava kimi проколотая şin. Bu, bir az опрокинуло məni, amma yolu ilə döşəməyə onun göyərçin Вану azn ankle. O düşdü və endi ilə kar стуком. Ərzində bir deli dəqiqə onu düşünür ki, успею. Onu götürdü стилет yapışdı, amma bunlar hamısı boş şeylər idi. Başqa heç bir yuxuda. Bu dəfə o, целился mənim bilək isə diqqət mənbəyi mənim bütün böyük planlaşdırma. On funt etdikdə ilə скрипом düşüblər mənim kəllə.
  
  
  Zaman onun özünə gəldi, onun yalançı yarı nəyəsə oxşayan bir kitabxana. Bir anlığa mənə elə gəldi ki, mən düşdü ictimai oxu zalı istifadəyə verilmişdir. Səsini belə böyük otağı idi. Mənim məqsədim oxşar idi перезрелую bostan isə açma göz kimi idi çəkilər. Lakin səyləri ödənilib. İndi onun bilirdi, bir şey olan bilmirdim əvvəl: indi onu bilirdi, nə qədər ki, ih idi. Ona görə ki, bütün on üzrə bütün onlarda idi bu otaqda mənimlə.
  
  
  Mənim bir gun yox, mənim стилет. Mənim çiyin heç yerə getməyib, amma onu olardı otel üçün o, yoxa çıxmışdı. Emu elə gəlirdi ki, kimsə daim sokması üçün mənə əlini.
  
  
  Əgər siz heç bir xüsusi əməliyyat müharibə, bəlkə də, siz belə bir vəziyyətdə. Və ya əgər siz nə vaxtsa uşaq idi, rayonda, harada ki, söhbət "bizim" банде "qarşı " ih". Amma "öz" зажали bu arzuolunmaz az gedəndən sonra o. Kart sizə qarşı və süvari ... allahın yer. Sən bunu qarşı dünyanın qalan və sənin şansı yoxdur. Əgər sizdə heç bir şey "xüsusi". Хемингуэй sözü istifadə edilmişdir cajones ki , tərcümə ilə ispan deməkdir "top"; kimi tanınan hər. Ya deyirəm üzrə-голландски, nəcib deien. Mən tamamilə başa düşürəm ki, niyə testisler rəmzi oldular ən cəsarətli və namuslu, ancaq yenə də, onun ətrafında olanlar şübhə altına alır, belə bir şablon. Onun möhkəm inanıram belə bir ifadə kimi "İş müddətdə edir, səni hazır" və "Adam dayanır, nə qədər ego yumurta". Ona görə də mənim ih üç.
  
  
  Mənim şəxsi xəzinə.
  
  
  Əlbəttə, bilmək lazımdır ki, mən anadan üç yumurta. Üçüncü hədiyyə təcrübəsi AX. Ən delle bu da шарообразная nar. Смертоносная qaz bomba. Nəşriyyat rəhbərliyi, istifadəçi ona bəyan edirdi: ( 1. Çıxardın pin. 2. Atın bomba. 3. Run kimi bir üz.) və "Siyahısına mümkün yerlərdə park" olan сленге AX deməkdir bilərsiniz gizlətmək спрятанное silah. Təklifi +3 ("çevik istifadə əlavəsi olan Z-5 yerləşdirmək qumbara öz bədən hissələri") verdikləri özündə müəyyən çalar.
  
  
  Nə mən onda bilmirdim və bilirəm ki, indi belə ki, bu, nə "Arasında sənin öz hissələri" var idi, ən təhlükəsiz sığınacaq dünyada. Heç kimin ağlına gəlməyəcək axtarmaq qumbara ora. Və bu fakt dəfələrlə xilas mənə həyat. Amma bir problem var, bu гранатой: necə əldə ee ətrafında sığınacaq.
  
  
  Səs siz qarşısında öz расстрельной komanda. On iki tüfəng yönəlib sizin qoyaraq dollar. Sizə təklif başlamaq gözləri, siz isə deyirsiniz ki, "yox". Sizə bir təklif, siqaret, siz isə deyirsiniz ki, "yox". Onlar soruşurlar ki, var, son xahişim, və siz cavab: "Bəli, ser". Onun otel olardı nəhayət almaq yerini rahatladı.
  
  
  Bu məsələ ilə гранатой.
  
  
  — Düşünürəm ki, o, ayıldı. - Demişəm Кван. Van gəldi kontrol, belə olub... Mən bilmədim əbədi iddia ölü.
  
  
  Yaxşı-yaxşı, — dedi. "Nick Carter".
  
  
  Onun yavaş-yavaş özüm qədər çıxardı və ощупал başını. "Mən təsadüfən idi bu rayonda düşündü, buraxıb gedərəm və загляну".
  
  
  O gülümsədi. — Çox təəssüf ki, biz bilmirdik ki, sən приедешь.
  
  
  — Mən bilirəm, — dedim. — Siz ki, tort bişiriblər.
  
  
  Jest ilə məktubla müraciət edib başqa. "Hey, bura gəl. Onun istəyirəm ki, siz axırıncı dəfə görüşdük ilə məşhur sənətkar qatil — Nick Carter". Güman ki, necə ki, o, bu dedi, onu gözləyirdi alqış, və, ola bilər ki, hələ bir neçə alqış.
  
  
  Lakin bunun əvəzinə onu alıb безжалостную sıra презрительных усмешек.
  
  
  'İndi...' — dedi Van. — Başqa bir problem var deməkdir. Kimə выпадет şərəf öldürmək bizim Киллмастера? Bu, ritorik штопора, əlbəttə ki, Van otel, insanlar üçün kömək emu tacı.
  
  
  "Mənə.' - Кван birdən çıxardı gun: "Mən kifayət qədər uzun müddət yerinə əmr. Mənə lazımdır bu şərəf üçün təşviqi". Van də əlimi tapançaya atdım etdi ego Квана. O, bildirib. — Onun daha layiqdir.
  
  
  Mənə maraqlı idi, kim onların ətrafında daha layiqdir. Bu, məni həqiqətən başlanğıcı maraqlandırdı.
  
  
  İki nəfər dayanmışdı, axtarır, bir-bir, iki gun yönəldilmişdir başqa birinə ürək.
  
  
  Dairə kişi geri çəkildi, onlardan bir addım, sanki onlar ifa hansısa кадриль musiqi olmadan. Bu hərəkatı gücləndirdi gərginlik isteyen iki qəhrəman silah ilə mübarizə. İndi işi görə iftixar hissi. Əgər kimsə onların ətrafında, uğursuz, o, itirəcək şəxs. Və ya bir şey.
  
  
  — Mən əmr edirəm ki, sənə atmaq silah. Bu idi mənasız, oyun və Van bunu bilirdim.
  
  
  — Bəs onun sənə deyirəm ki, daha heç bir əmr edirəm.
  
  
  Düşünürəm ki, ilk shot Кван. İki partlayış baş verib payına görə saniyə, və o, artıq yolu yarım idi otağa. Duel bir az doğru hər şey onun ehtiyacı var. Усевшись mərtəbə, onu götürüb, qumbara da əlini başladı qarış görə дюймом, ползком, əvvəlcədən günü. Zamanı birinci planda выстреле onun atdım, onun nəfəsini və qaçdı çıxış. Qaz qurdu ölümcül дымовую örtük. Onlar задыхались və düşmüşdü üçün çalışırıq çatmaq məni. Bir keçmişdir bilər, amma onun başlayıb ego həyatında və o, lianlar. Onu etdi, böyük jump və məcbur özünü bayıra atılmaq. Bu ağır qədim дубовая qapı ilə dekorativ əsas dekorativ qala. Qapı güvən şəkildə və inamla щелкнула. O, dözə bilməz basqı səkkiz quldurlar əbədi. Amma yenə də, onlar çox vaxt var idi. Qaz yoldan olardı ih ilə ayaq üçün altmış saniyə isə üç dəqiqədən sonra, onlar bütün olardı dayanır.
  
  
  Onun qalxdı dördüncü mərtəbəsində, pəncərə açdı və dərindən nəfəs aldı. Qaz qalacaq yenə orada, harada və idi: qapalı kitabxana ikinci mərtəbədə, bir otaqda, harada ki, pəncərə bağlandı.
  
  
  Yaşlı cütlük hələ də orada idi, onun harada tərk ee. Onlar belə qorxuram ki, hələ притворялись ölü. Onun qaldırdı ih bağlı geri geri keçirilir aşağı üç лестничным пролетам.
  
  
  Biz çatmışıq ot evin qarşısında və getdi ot mənim nəfəs tutmaq üçün görünə. Onu pəncərədən baxırdım kitabxananın. Azn nen qoymaq скрюченные üç bədən. Pəncərə deyil, aça bilər, lakin onlar vəfat çalışır ego açmaq.
  
  
  
  
  
  Fəsil 9
  
  
  
  
  O, "Britaniya колониале" qalmayıb suit, buna görə də onu çıxardı, üç otağı var. İki ətrafında onlar üçün Thestlewaites. Məlum oldu ki, bu, soyadı hersoqu və düşes. Və onlar, həqiqətən idi герцогом və герцогиней. Məlum oldu ki, qız Нонни idi ih qızı. Nəzərə alsaq ki, hersoqa bəxşiş lazımdı olub səksən üç ildən, onu hiss hörmət дворянству.
  
  
  Нонни çatmışdır ikinci otaq.
  
  
  Нонни sadəcə davam gəlmək üçüncü.
  
  
  Üçüncü otaq idi mənim.
  
  
  Yumşaq ona izah etməyə çalışdı hey deyil ki, mən onun dadı. O, hiddətlə протестовала və dedi ki, mən burada, sevirsən. Onun yumşaq izah etdi ki, o, mənim dadı. Bu mənə onun ağlamaq. Ona dedim ki, yalan. Ona dedi ki, görmürəm, onun üçün çox cazibədar və сокрушительно cinsi. Onu deyə hey idi ki, ağır yaralanıb.
  
  
  O, oldu çox понимающей.
  
  
  "Mən zəng edib aparıb iki söhbət. İlk idi London ilə Роско Клайном. Роско idi agent AH. Arrow kimi, onun istedad idi ценымногие aşağı-orta, amma zaman iş o qədər casus görə, хема-ya və hər yerdə, Роско Клайну yox idi yerləşir günəş.
  
  
  Роско baxdı heç kimi və heç kimi. Emu bilmirdi baxmaq kimi üç müxtəlif insan daxilində bir rayon. Var idi xüsusi şəkildə dəyişmək ifadə və duruş. Bir dəfə siz оглянулись və gördük oğlan tapşırıq. Əgər siz yenə оглянулись, oğlan tapşırıq yoxa siz də gördüm başqası — vəkil və ya автогонщика — hər halda: kimsə tamam başqa. O vaxt bu, sadəcə, sizin duyğular, siz elə bilirdiniz ki, sizin heç bir nəzarət edirdik... Tarix göstərir ki, Роско bir dəfə qaçdı üzrə Дахау, sadəcə çıxaraq bu nazi qala, sadəcə ona görə ki, o, bir ifadə işlətdi ki, "o, baxdı, alman kimi".
  
  
  İstəyirsən sözlərə inan, istəyirsən yox. Ona bütünlüklə inanıram, bu, uzunmüddətli perspektivdə.
  
  
  Роско vəd vaxt təyyarə Нассау. O, davam edəcək təqib Çen-li və Vin Bir qədər mən almaq lazımdır ora. Var idi on dəqiqə, xı. Ona zəng etdi ki, hava limanı. Səyahət Londona uçdu vaxtında. Sonra onun daxil radio. İdi xəbərlər qaçış, lakin heç bir şey haqqında mümkün поимке Chen-olub. Роско göstərmək lazımdır ki, öz tövsiyələr.
  
  
  Həkim otelin baxdı mənim çiyin, перевязал ego etdi prick.
  
  
  O bizə əmanət vahid yeri gəlmişkən, mən daxil qapı.
  
  
  Onun otel duş almaq, içmək və ola qırx saat türbələr. Amma onu da otel görmək Qablaşdırmanın və onun o qədər прямолинеен üçün deyil, başa düşürük ki, son bir neçə saata o, keçmişdir olmalıdır cəhənnəm. Bu idi kəskin, o скривилась və dedi: "Uşaqlar, siz də həmişə əyləncə". Onu da bilirdi ki, o, ən delle омелой nəzərdə tutulur. Onun özü tercih başlamaq onun üçün axtarış, nə oturub gözləmək. Onun, buna ümid bəsləyirdim ki, Tar ləğv edilib otelin rezervasiyası və yola düşdü ünvana ki, o, hey verdi. Onun çıxardı üçün желтому evdə digər sonunda şəhər.
  
  
  Missis Uilson. T. Şerif mənə cavab verdi. Yox, o mənə dedi ki, Tara orada yox idi. Хема idi bu Tara? Bəs, хема üçün idi, həm də onun? Qan başladı гудеть da qol. Tara olmalı idi və burada bir neçə saat əvvəl. Ən təhlükəsiz yer ki, o, yalnız gəlib bilər. Amma mən idim qoy hey qayıtmaq, o, hotel. Onun idi göndərin açıq buraya. Mesajı ona göndərib missis Şerif o demək idi ki, mən избавлюсь onun pursuers. Onun təqdim özünə bu iki qadın, oturan yerdə, içənlərə qəhvə və oynayan uşaqlar.
  
  
  Tamaşanı ki, indi durdu mənim gözlərim qarşısında olmuşdur ценымногие az xoş.
  
  
  Onlarda idi, Tara.
  
  
  Amma, səsi yenidən problemlər var. Onlar kim'? Və onlar hara, onun apardı? Onun yenidən bilmirdim, nədən başlayım. Və hətta indi Tara bilərdi...
  
  
  Onun dedim, missis. Şerif, хема onun idi.
  
  
  O, veribdir mənə bir şüşə roma.
  
  
  Onun vurulmuş var, nax. Ağılsız olardı getmək, hələ ki, onu bilmirəm, hara getmək. Qrenada? Çətin ki, onlar əlindən Qablaşdırmanın ora. Lakin bu yeganə yeri olan, onun hesab edə bilər. Və məhz buna görə də onlar aldılar, onun ora. Onun etdim bir qurtum roma.
  
  
  Onun göndərdi xanım. Şerif üçün kağız və qələm yazdı kağız üzərində bir qeyd üçün копов haqqında Uilson. Onun onlara dedi, kim əsl cinayətkarlar ki, onlar, yəqin ki, tapa bilərsiniz ih beş fut altında qazon. Onun onlara dedim ki, orada ola bilər bir neçə daha aşkar, lakin mən bilmirəm harada.
  
  
  Sonra yenidən atəşə bu müqəddəs.
  
  
  "Taxta Nikel" idi, dəqiq nə cür ego danışdı Uilson. Bir neçə запущенная lokali yolun kənarında. Onun sürüb mimmo ona və bayaqkı binanın qarşısında saxladı ağacların arasında.
  
  
  Windows qaranlıq idi, ancaq gələn yaxından gördüm onu ki, onlar зашторены qara занавесками.
  
  
  Onun səs eşitdim.
  
  
  Onun əlini üçün Вильгельмине. Onun əlindən aldı, onu zaman hava otaqda yenidən шталь üçün uyğun nəfəs oldum, qoparmaq, onu ölü tövsiyələr задыхнувшегося тайца. Onun aşkar стилет haradasa mərtəbəsində kitabxana. Gözəl idi geri almaq öz köhnə etibarlı silah. Yeni silahlar kimi yeni bir sevgi həmişə qorxursan ki, o səni vuracaqdır.
  
  
  Onun tərəf əyildi licks üçün затемненному pəncərə.
  
  
  Eh bien, Bingo?
  
  
  Ноус getmir.
  
  
  Onlar bir şey gözləyirdik və deyirdilər fransız. Fransız idi, ümumi dil Индокитае. Bir çox ətrafında bu qarət edilmiş революциями ölkələrin zaman-onda idi fransanın koloniyaları, sonra rast müstəqilliyi ilə birlikdə düşünür, hansı istiqamətdə hərəkət etməliyik. Sola və ya sağa basın. Onu heç vaxt belə gözəl, bu şərq dillərində, amma, ən azı, onu deyirəm, fransız dili.
  
  
  "Si le Yacht is parti. Sən görürsən ki, siqnal?
  
  
  Onlar gözləyirdilər siqnal ki, qayıq getdi.
  
  
  — Plus vacibdir où sont les autres?
  
  
  Onlar da gözləyirdilər "başqa". Əgər bu "digər" var idi, burada onun və ümid bilərdilər gözləmək çox uzun.
  
  
  Onun напрягался üçün az olan hər deyilənlər etdikləri söz. Onlar merak əlaqə edirsiniz "les autres" ilə Carter. Onlar düşünsünlər ki, təəssüf ki, onlara imkan vermədi kömək.
  
  
  "C' est dommage, — dedi, - bir — que la femme est mort".
  
  
  Mənim qat dollar mübarizə dayandırıb.
  
  
  Tara ölü idi.
  
  
  Hikmət, bəsirət, özünü müdafiə imkanı, məqsədi, AH, həyatı, bütün рассыпалось bu бессмысленную toz. Onun yalnız crazy. Onun, ayağa qalxdı və пинком qapını açdı. Onun da ilk hərəkət edən bir obyekt baxımından sahəsində. Onun hətta əlimi tapançaya atdım. Onun otel hiss əti öz əlində hiss primitiv arzusu qusma və intiqam almaq. Onun otel ola öz silah.
  
  
  Birdən-birə çıxdı, чтоя azerisport. az xəbər verir üç kişi. Birlikdə onlar altı fut hündür və üç yüz əlli funt çəki, amma gəldikdə безумства, mənə yox yerləşir günəş. Kor qəzəb, yanan qəzəb — səsə çevrilir ki, fools bu сверхлюдей.
  
  
  Ona idi fasiləsiz яростной maşın. Ona idi fabriki ilə məşğul olan zərbələr vururdu əlləri və ayaqları. Bizə heç biri ускользнул məndən. Biz dizilir kimi çin puzzle — vahid, крутящийся, пинающий top. Bütün onlar qorxurdular vurmaq, qorxurdular almaq bir vasitəsilə onlara.
  
  
  Onun otel olardı demək ki, mən bunu etdim. Ən delle, onun otel bilmək istəyirəm, bu, özü də. Amma ki, hər şey yadımdadır, bu mənim öz qəzəb. Zaman hər şey bitdi, onlar hamısı ölü idi. Və onun əldə etmişdir, bu yalnız öz çılpaq əlləri ilə.
  
  
  Bədən Tara растянулось masa var барной rack. Ürək dərəcəsi yox idi. Heç bir əlaməti yaşayır. Onun qaldırdı, onu çıxarıb küçəyə. Onun kürən saçları обожгли mənim kimi bir ovuc alov. Onun sifəti görünürdü solğun ay işığında, amma zərif duman qızılı hələ покрывал onun burun. Əvvəl poçt zərər vurulmuş və məndə boğaz və bağırdı daxil qırmaq üçün опустошительном рыдании. Lakin bundan sonra da işə getdi; o, sadəcə orada qaldı.
  
  
  Onu öpdü onun vida.
  
  
  O, qısaca пошевелилась mənim əlimdə.
  
  
  Onun yenidən öpdü ee.
  
  
  O, хмыкнула və поморщилась. — Salam, Nik, — dedi gülərək. — Onun çox güclü səni напугала?
  
  
  Onun az qala düşdü və onun o idi, belə ki, şok bununla gözlənilməz çıxışı. O deyə bilməzdi, daha bizə söz. O, çıxdı bir gülüş. 'Sakit ol. Sən dəli deyil. Yatan gözəl yaşayır və sağlamdır".
  
  
  Nəhayət bildim səhər və axşam "Ki-ha-ууу". Və ya bu kimi bir şey.
  
  
  O, yenə güldü. Burax məni və mən sənə hər şeyi danışacağam.
  
  
  Onun saldı ee. — Мммм, — deyə o bildirib. "Xoş yenidən hərəkət". O, əllərini uzatdı və покружилась ay işığında.
  
  
  O, parlaq idi. O, mifik нимфой. Нимфой köhnə legends, рожденной yenidən поднявшаяся ilə гребней paltar, sehrli varlıq vasitəsilə nağıl пробудилось невредимой olan cazibədarlığı, длившихся yüz il.
  
  
  Onun baxdı bilər, özü də az və ya çox sanki enchanted. O, konfrans öz хоровод, başını buladı və усмехнулась. — Nifrət danışmaq sənə həqiqəti, əzizim. Bu, doğrudan da çox неромантично".
  
  
  Cəhd elə, — dedim.
  
  
  "Bioloji əks əlaqə", — deyə o bildirib.
  
  
  Üzvi əlaqə?
  
  
  Üzvi əlaqə".
  
  
  Artıq siz dediniz, bu, — dedim. "Lakin bu nədir?"
  
  
  Nə deyirəm, şübhəsiz ki, siz eşitmisiniz bu nəzəriyyələr haqqında dayandırmaq baş ağrısı kimi idarə astma, sadəcə, nəzarət, onların beyin dalğaları... "Hə, nə olsun ki?" İdi ən çox satılan kitab "adlı biofeedback". Onu oxumaq ən yaxşı satış, amma eşitmişəm bu barədə nəzəriyyələr. Bu da, bunun heç bir dəxli ki, "mənə təqlid ölü riyaziyyat?"
  
  
  Hə, — o dedi, — mən belə də etdi. Onlar soruşdular ki, məni harada, odin onların ətrafında məni vurdu, mən də aşağı düşüb. Sonra onun sadəcə başladı, bu bio-feedback. Onun понизила nəbzini, hələlik dayandırılıb ego hiss və saxlayıb nəfəs. Mən həmişə belə edirdi, onlar подбирались mənə çox yaxındır".
  
  
  Yalnız belə?' - Mən щелкнул barmaqları ilə.
  
  
  Yoxdur. Asan deyil. AX hazırlanıb, bu, bir qrup qadın agent. Bu hərəkət davam neçə aydır. Amma bu, işləyir".
  
  
  Amma de görüm, niyə sən связалась mənimlə? O, çiyinlərini çəkdi. — Əvvəlcə mən əmin idi ki, bu da sən. Amma bundan başqa, o, fasilə etdi və baxdı, yer — sizin otel tapmaq, narahat olub səni bu.
  
  
  Onun bəxş onun zəhərli baxışları. "Məni belə lənətləmək çıldırdı, onlar dedilər ki, sən ölü, ki, mən kef bu klubu, dəli kimi".
  
  
  'Salam.' — Heç кричи belə. Düşünürsən ki, o, gəlib bura əyləncə?
  
  
  'Yoxdur.' — Amma sən развлекалась. Sən yuxuda iş.
  
  
  O da məlumdur ki, bu üsulun bir sıra üstünlükləri var. Siz praktiki dayandırmaq nəbz isə qulaqları davam fəaliyyət göstərir. İnsanlar isə sadəcə meylli deyil tərəddüd sözləri iştirakı ilə bir zaman olmayacaqdır.
  
  
  Tar çox şey məlum oldu. Heç bir şey üçün bu продвинуло bizi daha, amma ən azı, sirlərini Нассау idi прояснены.
  
  
  Biz Lin Jing və Бангеля idi şərq aptek. Biz Бангеля də otel Нассау. Bütün bu zaman sanki çox yaxşı, doğru olmaq, çin xidmətinin KAN etdi təklif edə bilmədilər imtina etmək. Qarşılığında nə onlar перекроют mənbə narkotik KAN tələb edirdi iyirmi faizlik gəlir və vaxtaşırı xidmətlər. Bu "təsadüfi xidmət" idi, çox sadə: bütün, onlara nə etmək lazım idi, bunu təmin örtüyü və sığınacaq üçün ats seriyası, olan KAN otel harasa tətbiq etmək.
  
  
  Нассау idi, ideal aralıq stansiyasının. Yaxın Amerika, amma hər halda britaniyanın ərazisi. Bu xilas etdi ih-dən çox problemlərin və risklərin. O ki qaldı son mərhələsində ih səyahət, bu, çox asan idi tutmaq birləşdirilmiş gəmi və высадиться uzaq флоридском reef. Sistem işləyib normaldır.
  
  
  Charles Брайс, məsələn, filialı olmuşdur senator Мортона. Əvvəlcə o, işləyib sadə köməkçisi, mətbəx casino Гренады; sonra KAN назначило ego, дергая üçün lazımi ниточки burada və orada bir pilot "Uçan asların"; - o təyyarə qəzaya uğrayıb ilə senator bu nen. O ki qaldı CAN, sistem işləyib rəvan, amma Ling Jing etiraz etməzdi bu fold paper. Əsasən предназначеной qarşı həllinə kəskin azaldıb. İdi və digər iştirakçıları olan ворчали.
  
  
  Bu çatmışdır zenit zaman Çen-li gəlib Сэйбрука. Bu, mümkün deyildi. Senator Сэйбрук ola bilər məqsədi Çen-olub, amma ego gərək özünü öldürmək ev ştatında Man. Zaman Сэйбрук daxil özümüzü vicdanlı, casino, Chen-olmadığını düşündü: "Nə üçün onu gözləmək lazımdır?"
  
  
  Bu idi cəhənnəm axmaq hərəkətdir. Belə ki, siz раскроете öz yuvasına.
  
  
  Chen-li həbs edilib.
  
  
  Lin Jing oteli tərk edir. Kifayət qədər pis üçün təhvil Бангеля buna görə, əgər bu, lazım olacaq. Qalan dəstələri də var idi astanasında qiyamın.
  
  
  Bütün biznes casino Гренады birdən-birə oldu təhlükə altındadır.
  
  
  Onlar göndərdik Üzrə Vin. İh böyük insan, London, plus komanda xilasedicilər tərəfindən KAN almaq üçün Chen-olub. Vinq özünü doğruldub, kimi tacir tiryək və bu rol ona imkan verdi ki, yox idi etimadını qazana Ling Jing, eləcə də göndərmək Ling Jing mənə görə. Amma bu xaos və qiyamın bu Гренаде KAN idi axtarmaq üçün yeni bir yer. Ona görə də onlar daxil işinə "Taxta nikel", tucking narkotik təcrübəsi Uilson. T. Şerif. Bu bar шталь ih yeni qərargahının-qərargahı. Onlar orada yığışıb plan üçün öz gələcək hərəkətləri. Ən çox onların ətrafında hətta yemək, və yuxuda orada. Plan yaxşı idi.
  
  
  Vinq idi, ilham mənbəyi qaçan Çen-li ətrafında həbs cəzası verildi. O, həmçinin спланировал qəza ilə bu sürətlə qayıq çalışan çəkiliş etməklə gətirdi sualtı qayıq. Sonra o, təşkil "işgüzar görüş" ilə герцогом həmçinin əmin oldum ki, düzgün eşikağası hersoqu itdi. Məgər təsadüfi deyildi və xoş ki, Vin bilirdi əla eşikağası? Yalnız gəldi London ətrafında tövsiyələr xanımı Cheryl.
  
  
  O, sol zorakılıq hərəkətləri Van Тонгу. Bu dərslər idi pis, yaxşı, qəddar. Ki, rahatsız, belə ki, bu tərcümələr var. Haradasa, fransızca qədər камбоджийского, tay, çin və xüsusi ingilis Van Tonqa, hərəkətlərindən закрались səhvlər və yaxşı düşünülmüş planlar itirilmiş hissəsi öz mənası. Nə verilməməsinə görə, bu, həm də baxdı ki, bir şey ətrafında кинокомедии "Keystone Cops".
  
  
  Hər zaman bir-birinin ətrafında uşaqlar ətrafında KAN спотыкался haqqında bədən, onlar hesab edirdilər ki, bu işi KAN.
  
  
  Axı, mən KANN bütün əsaslar vardı öldürmək Бангеля və KAN də planlaşdırılır öldürmək Ling Чинга. Ona görə də hər kəs düşündü ki, bunu kimsə digər tərəfindən qrup və səssizcə убирал cəsədləri ki, qoyub ona.
  
  
  Qalan hissəsi az məzəli. Bu idi ci hissəsi ilə məşğul olan омелой münasibət Гару. Onlar var, ona qədər zaman o mənə əlaqə var. Uşaqlar tərəfindən Van bunu, və bildiriş gəldi ki, "amerika ölü". Vin Üzrə fikir yalnız öz verilən belə ki, mən bu американцем. İdi artıq gec gecə, zaman bir qrup Винга getdi üçün Каскейд-irqi, qalanları isə başladı, hekayələr görə, ümumi söhbətdən.
  
  
  Onlar qərara gəldilər ki, onlara daha yaxşı almaq mənim üçün çox tez var. Amma mən artıq idi Каскейд-Road. Onlar qəbul Qablaşdırmanın əvəzinə məni.
  
  
  — Hara onlar səni tutdu?
  
  
  Hmm, — o, yana çevirdi.
  
  
  Sən dedin ki, onlar sənə. Onun harada bilmək istəyirəm.
  
  
  O, imkan verdi ki, qum qurutmaq mənim sinə. - "Mən düşünürəm ki, bu, çox xəstə штопора". O, нарисовала qat dollar qum, mənim sinə. 'Nə baş verir?' — deyə soruşdu gülərək. — Sən ревнуешь, Karter?
  
  
  Əlbəttə, mən qısqanc deyiləm. Və heç zəng nə məni Karter. Sən kimi qadın-müxbiri ətrafında film.
  
  
  "Mən, sadəcə, təsadüfən oynamışdır Lauren Беколл". O, ləyaqətlə qalxıb qaçdı üzrə çimərlik ay işığında kişnəyən. — Əgər ona понадоблюсь, — çəkib apardı və o, yalnız свистни. Ki, yalnız bir şey ola bilərdi kiçiltmək, onun ləyaqətini, belə ki, onun heç bir geyim. Biz ilk dəfə görüşürük, o görünürdü olduqca layiqli bir gənc xanım. Lakin son vaxtlar o, daha çox походила azn разбитную барышню, çox layiqli bir xanım.
  
  
  Onun mütləq otel et seq aktları. Onun hotel ee yenə. Amma ən pis, bütün bu idi ki, mən bacarmıram fit.
  
  
  Onun ayağa qalxıb onun ardınca getdi sahilə.
  
  
  Biz onlara üzmək.
  
  
  O, & nb, ortasında dalğaları, biz скользили hələ bir-birinin ətrafında başqa.
  
  
  — Bu əməliyyatından, — deyə o bildirib. Onun dedi. - "Et bahis?"
  
  
  Hə, bu da ola bilərdi, əgər bizim разорвала növbəti aktiv istirahət. Belə ki, biz sevişmişik ən kənarında okean, onda покрываясь su ilə, sonra yenidən обнажаясь. Biz daxil eyni ritm ki, dalğa, və ya dalğa — eyni bizim kimi, belə ki, o və onun polad dalğaları və biri sahili, встретившимися öz təbii ərzində və прощающимися; başladıq hələ başqa, mehribanlıqla salamlayan və mənim ilə vidalaşan zaman, nəm, duzlu kisses. Ən delle, bu, heç vaxt dayanmayıbdır. Mənim ağız onun sinə dərhal etdi, onun bütün başlamaq zaman biz birlikdə спускались bu бурлящую su və yenidən birlikdə yüksəlmiş, nəfəssiz həyəcan.
  
  
  Bir qədər keçəndən sonra o, mənə dedi: "Bilirsən, əvvəlcə onun nəinki qorxdum".
  
  
  Onun keçirmiş, daxili tərəfi xurma onun mədə. "Bu, dəhşətli bir oyun, əzizim. Və əgər bilmirsən ilə oynamaq bıçaq və ya kung fu... bəli, o səni günahlandırmıram. Onun baxdı dərin onun gözləri. "Onda icazə verin sizə deyim ki, səsvermə: mən çox qəzəbli idi, sizə".
  
  
  O, başını buladı. — Mən nəzərdə tuturam onda. Mən demək, bu günə biz səninlə oturub o bar, zaman sən orada oturan, digər tərəfdən kafedrasının görə, milyonlarla mil burdan.
  
  
  "Bax." — sakitcə dedim. "Səs onu necə. Və heç kəs məcbur mənə ödəmək. Sən bilirsən ki, indi zaman o səninlə, onun bütün sənin. Qalan vaxt... yaxşı, onda onun, yəqin ki, özünün bütün.
  
  
  O gülümsədi. Orada idi haze sizin kədər. 'Narahat olmayın. Karter. Mən cəhd dəyişdirmək səni. Sadəcə... — O, bir anlığa susdu, fikirləşib ki, demək, sonra qərara aldım ki, davam edir, — mən bilmirdim, səni əvvəl. Sonra, əgər onun Lauren Беколл, o var, bu dəhşətli iyrənc meyl ola Сироткой Annie. O, yenidən gülümsədi, amma bu dəfə onun sifəti daha şən idi. Narahat olmayın. İndi onun çox böyük və güclü sevgi belə, nə sən var".
  
  
  Var daxili рефлекса azn söz "səni Sevirəm", bir sıra uğursuzluqlar. Ona heç vaxt heç nə vəd... biz bütün saxlamaq lazımdır, bu, bizi bir şey deyil обязывающему... baxdım Qablaşdırmanın. "Mən düşünürəm ki", o dedi, ola bilər, onun da səni sevirəm.
  
  
  — Aman allah, — dedi...
  
  
  
  
  Fəsil 10
  
  
  
  
  Britaniya muzeyi idi, heç kimi cəlbedici edir. Mənim üçün həmişə pis bir şey bu cəlbediciliyinin. Siz baxırsınız, bəzi zireh ki, olmalıdır, zaman geydiyi kral Artur və ya монашеское paltarında, "датируемое 610 ili". Sizə birdən ağlına gəlir ki, tarixi — bu mənim kiçik hekayə edərlər və qurudulmuş bu tarix kitablarında kimi bir sırasından nəticəsiz insanlar və hadisələr, gedən əl-ələ o tarixləri ki, həmişə xatırlayırlar. (1066-ci ildə qələbə viking". 1215-ci ildə Böyük kağız həddini əla bilir.) Tarix — sürətlə, sürətli dolaşıq faktlar yazılmış cəsarət, inam və qan. Tarix — bu kimi insanlar, biz sizinlə əbədi ölümə məhkum edilmiş xidmət öz sadə, dünyəvi oldular. Yox, metal lövhə, və ya bir parça parça.
  
  
  Dediyim kimi idi bu qız.
  
  
  Onun razılığa gəlib ilə görüşmək Роско saat on bir otaqda saxlanılır çap barmaq Констебла. Giriş üçün lazım idi ki, xüsusi buraxılış. Məndə var idi bu keçid, və göstərişlərini, orada almaq üçün necə, eləcə də parlaq broşüra john ildə üzr Констебле (1776-1837). Onun çatdırdı buraxılış двойнику Marqaret rezerford da var idi ki, məşğul olur təqdim etdi mənə nəhəng bir qovluq отпечатками. "Romantik реалист", — deyə broşura. "Констебл otel geri təbiəti". Əgər belədirsə, onda təbiət (1776-1837) idi, gözəl bir yerdir. Bir tamaşa parlaq göyərti.
  
  
  — Amma bəli. Sonra bir ev yox idi tualet.
  
  
  Onun çevrildi. Bu idi Роско Klein.
  
  
  "Davam heyran bu mənzərə", — deyə o bildirib. Onun çevrildi və ətrafı seyr etdi mənzərə. "Bizim ümumi dostumuz üzrə Нассау buraya gəldim. O, çəkdi vacation ev Котсуолде. Onun yaxınlaşdı, başqa bir şəkil. Evdə соломенными dam və oğlu-yaşıl çay. — Sənin Çen-olub, hələ də var. Onlar oraya getdik açıq hava limanının ətrafında və onlarla хорька heç bir yerə çıxırdı. Yox idi qonaqlar. Yox idi telefon zəngləri" ki, qeyri-adidir. Onlar yalnız qadın оруженосцев, aparıcı sakit, опрятную həyat, açıq havada. Əlbəttə, onlar oldular, burada cəmi iyirmi dörd saat.
  
  
  Onun aşıb daha bir vərəq və bu dəfə tədqiq dəyirmanına ilə ручьем. "Gördünüz, digər agentləri KAN?"
  
  
  — Heç Kimə, Nicky. Heç kimə.'
  
  
  — Sizi kimsə narahat edirdi?
  
  
  Kimsə məni? Ламонг Крэнстон? Malik qabiliyyəti затуманивать mind? Heç kəs görür kölgə, əzizim.
  
  
  O vaxt var, hələ bir штопора, Роско... sən Niyə предлагаешь mənə baxaraq bu şəkillər?
  
  
  Onun çevrildi. Роско çiyinlərini çəkdi. — Mən, sadəcə, fikirləşdim ki, sənə lazımdır ki,-nə bilmək sənəti haqqında.
  
  
  Nə dedim, yaramaz üçün möhür.
  
  
  Bir az yemək yedik, bir vaqon-restoran Vest-Энда "adlı Охотничья daxma". Закусочная ilə taxta panellər və daha bir menyu üzrə angvil jelly və заячьей geri. Ona zəng edib Tar və dedi hey gəlib bizə. Biz dayandıq, bu "mənzil", принадлежавшей rəfiqəm Роско, qız ilə məşğul olan indi uzaqlaşdı, şəhərin ətrafında. Biz daha çox idi təqdim özləri özlərinə və bizdə az idi əngəl bütün bu чепухой Con rod stüart haqqında носильщиках, официантах və qızlar. Bundan başqa, bu, ən sülh yolu ilə qarşılıqlı şəhəri. Onu gördüm, necə Роско baxdı Qablaşdırmanın zaman o da gəldi. Orada idi zümrüd yaşıl kəşmiri parçadan tikilən paltar ilə dar olan və sıx, vəba kimi ki, обнажало onun ən yaxşı şəkildə və kömək ee hamar dəyirmi sinə. Olmalıdır, o gəzirdim alış-veriş və alıb ego bununla səhər. Ən azı, onu heç vaxt görməmişəm, ego əvvəl. Onun bilərəm ki, bəzən unutmaq paltar, amma mən onu heç vaxt unutmaram обтягивающее paltar.
  
  
  Onun onun tətbiqi ilə Роско. O, gülümsədi öz təbəssüm. Dediyim kimi, Роско görünə bilər kimi emu istəyirəm, amma indi ixtisaslaşdı gəzən olmadan ifadə. Mister Üzrə Orta İnsandır. Orta boylu, bədən, üz və paltar. Mənim qiymətləndirmələrimə görə, o, təxminən əlli yaş və ya belə, mən də alıram və bu rəqəmi əlavə, hər şeyi etdi. Lakin onun öz məxmər шевелюра, o седая, və orada, o yoxdur, təcavüzkar qara rəngli olur zamanı окрашивании.
  
  
  Ona görə də Tara gülümsədi. Bir neçə dəqiqə zaman onun baxdı Роско idi Gary Qrant. O, yüksək və arıq və birdən-nen idi сшитый xüsusi kostyum və o, gördü ki, onun gözəl ağ dişlər. Ah, o белизне ki, göz qamaşdırır, və Tara baxdı ослепленной.
  
  
  Onun hələ bir az, sel, boğazını arıtladı və qətiyyətli властным jest ofisiantı çağırıb və sifariş içkilər. — Mənə de görüm, məktubla müraciət edib onun Роско, — indi kim seyr sənin ticarətlə?
  
  
  'Ticarətlə?'
  
  
  'Xaricində. Sizin xarici ticarət.
  
  
  — Oh, guya bu ticarət. Çarli Мейс. Sən ego həmişə görmüşəm?'
  
  
  Onun ego görməmişəm.
  
  
  "Bəli, bu yaxşıdır. Silah da yaxşı. Əgər bir şey baş — mən düşünmürəm ki, nəsə baş verəcək, — o verir mənə bildirin. Onunla oğlan, Pearson. Belə ki, sən heç nədən narahat".
  
  
  'Oğlan?'
  
  
  Роско baxdı mənə açıq göz. — Mən düşünürəm ki, sən çox ağıllı, zaman sənə iyirmi yaşı var idi.
  
  
  Onun bu barədə fikir bir müddət. — Bununla belə, onun olardı hiss ценымногие yaxşı, əgər sən indi orada oturdu.
  
  
  Роско başını yellədi. — Mən ищейка, Nicky. Yox, keşikçi köpək. Bundan başqa, onun çox oluram... "Çox köhnə, otel demək o, ancaq vaxtında опомнился, — son vaxtlar onun шталь çox tənbəl üçün yalan nəm ot bir həftə gözləyir".
  
  
  "Necə ola bilər, belə ki, əminik ki, onlar qalacaq, belə uzun çəkdi?"
  
  
  — Məhsullar, məsələn. Onlar sifariş məhsullar, məsələn, bir həftə. Hətta muzdlu домработницу. Bu o deməkdir ki, onlar planlaşdırırlar bir müddət yaxşı ola bilməz oğlan. Belə xəbərlər tez yayılır kənd. Və inanın mənə, bu şəhərlərdə artıq olur xəbər, əgər kimsə чихнет iki dəfə.
  
  
  "Belə ki, biz nə edəcəyik?"
  
  
  "Sadəcə, gözləmək?"
  
  
  — Gözləmək və istər ayıq, — o çəkilmiş iki elektron qutusu. Kiçik cib qara qutu. 'Tək sənin üçün; bir mənim üçün.'
  
  
  'İş məsafədə?'
  
  
  'Bəli. Sadəcə, immobilayzer yaxın telefon və dial doqquz-üç-altı-dörd-sıfır-sıfır-sıfır. Şəhərdən kənarda siz ilk çevirmək sıfır-bir. Sonra basın kodu bu милашке eşidəcəksiniz qeyd hesabatın Мейса. Məruzə hər saat.
  
  
  "Və bütün bunlar?"
  
  
  — Yox, — dedi. — Var, hələ ki-ki. Siz də zəng edə bilərsiniz və buraxın mesaj film. Sonra Maes və onun bilərik ego qulaq asmaq. Dolores daim izləyir monitor, ona görə də biz xəbərdarlıq, əgər bir şey yanlış gedir. Yalnız mütləq de hey, sən harada dayandı. Dolores idi switch AX.
  
  
  — Bəs, bu ev — olarmı ki, onun подсадить jukov?
  
  
  O turş şəxs və başını buladı. 'Çətin. Ya onlar çıxmalıdır bir müddət, amma onlar hələ də göstərdi ki, heç bir bunun əlamətləri. Biz cəhd edə bilər göndərin, iş, hər hansı səbəbdən. Amma əgər Üzrə Vin попадался belə bir əmr as o həzrətin əsgərlərini, o, olsaydı çoxdan ölüdür. Var bağlantısı yerli telefon şəbəkəsinin, belə ki, biz almaq üçün bütün gedən mesajları.
  
  
  Bu xoşuma gəlmədi. Əbədi idi gözləyin. Amma bilmədim risk, risk özlərini qoyaraq. Vin Bir xatirəsi var. Sadəcə, əgər göstərmək emu üzünü bir dəfə və bütün əməliyyat olsaydı, uğursuz.
  
  
  Onun, saatına baxdı. İdi, heç iki dəqiqə, bir saat. "Əgər sizin пейджинговая sistemi işləyir, mən hesab edirəm ki, vaxt var, bunu etmək üçün".
  
  
  Роско taalanın məni öz parlaq bir təbəssüm. — Niyə sənə deyil, indi nə etmək? dost? Подержи bir az ayaq. Özünüz üçün cəhd edin.
  
  
  — Mən qeyd-şərtsiz etibar sənə, Роско, — dedim. O, gülümsünüb Tar. "Mən nəzərdə tuturam ilə telefon. Onu bilirəm ki, siz mənə vermək dəqiq hesabat.
  
  
  O bilər ki, etiraz, lakin N-3, həmişə главнее K-2. Роско, telefona yaxınlaşdı.
  
  
  Tara gülümsədi.
  
  
  Bu idi əzizim, ancaq boş təbəssüm olan bir qadın ilə məşğul bilir ki, donanma yalnız sailed. — Mən ac deyil, — dedi, axtarır menyu. — Bundan başqa, o, mənim dadı, — deyə o, heç qaldıraraq göz.
  
  
  Onun qaldırıb onun qaş qaldırmaq. — Mən hətta fikirləşdim ki, bizi bir an, — dedim.
  
  
  Biz Мейса yox idi ərazisində баренцева dəniz, bizə bildirin. Ki, prinsipcə verdi, çıxdı. Onu alıb bir neçə bilet müzikl. Bir şey "adlı Danış, öz ana" ki, təkəbbür satıcı "New York Times" adlandırıb "olduqca məzəli, istəsəniz belə şeylər".
  
  
  Tara hazırlaşırdı hər-hansı покупкам, və onun bir az həyəcanlıyam ona görə ki, heç bir şey etmirəm. Mənim səsimi bəlkə də, absurd bir az olduqca, ona görə ki, o, birdən susdu.
  
  
  — Bilirəm, nə fikirləşirsən, — dedi. "Sən düşünürsən ki, bu, olacaq bir ətrafında, onlara allah tərəfindən unudulmuş turizm tələlərin, və ki, nə bu qız? Daha doğrusu, o, ümumiyyətlə, burada yoxdur? Hər nə edə bilər ki, bu, ola похищенной və alış-veriş".
  
  
  Mən heç bir cavab verdi. Ee düşünürəm -- idi yaxındır.
  
  
  — Hə, var səbəb ola bilər burada. Səbəbi də ondan ibarətdir ki, yalnız sən выяснишь olduğu zalda ih laboratoriya, onun biləcəyəm ki, kim onların ətrafında clones və onlara nə. O baxırdı mənə elə insanlar kobud, əllərini, dodaqlarını ilk gün bizim görüş "Уолдорфе". Və saç baş arxasında dayanıb kimi onda. Onu bilirdi ki, onun reaksiyası idi sırf müdafiə. O oturmuşdu və hiss edirdim ki, məni rahatsız və az bilsin ki, bu barədə nə. Və ona əsassız idi обидчивый, və onun da heç nə bilmədi bu barədə nə.
  
  
  Biz dururdu küncündə meydanında İstəyirsən baxaraq birinə bir dost qarşısında aciz qəzəb.
  
  
  O, dedi. — Bundan başqa, onun nə edə, hələ ki-ki.
  
  
  — Bu da belə, — dedim. "Nəzərdə tutursan ki, sən də ki, nə deyəcəksən." Bəli.' dedi. — Bir də ki, onun edə bilər səni, çox xoşbəxt.
  
  
  Mübahisə etmək çətindir, belə неприкрашенной həqiqət. Biz görüşmək barədə razılığa gəldik mənzil beş saat. Artıq o хорька hər ətrafımızda olacaq məşğul olur. Mən getdi pad Чаринг-Cross road. Oldu bir az dumanlı. Tam duman, əksinə, hansısa qalın soyuq. Заживающая yara mənim çiyin yanırdı. Onun merak niyə insanlara belə sevgi verməkdə başqa ağrı-birinə, zaman bu ağrı ən delle var.
  
  
  
  
  Fəsil 11
  
  
  
  
  Heç dörddə üç onun gəldi pad. Bir vaxt mənə xatırlatmaq istəyirəm ki, vaxt приближалось üç saat. İngilislər deyil, içirlər, heç zaman. Səs nə üçün — ən azı sözlərinə görə, Роско, olmaz etibar англичанам. Onun sifariş, pivə və пролистал qəzeti.
  
  
  Onuncu səhifəsində london "Tayms" idi, kiçik bir xəbər, bütün Birləşmiş Ştatların. Məlum oldu ki, senatorlar Бейл və Croft qurbanı vertolyot qəzası zamanı yoxlamanın nəticələrinin qasırğa Karl. Ən azı, belə ki, onlar düşünürdülər. Vertolyot və pilotu itkin düşüb və istintaq təxirə salındı görə, qasırğa Dora.
  
  
  Belə ki, ih altıdır. Morton, Сэйбрук, Линдейл, Крэнстон, indi isə Нэйл və Croft. Onu təsəvvür edə akrobatikanın Vaşinqton. Özəl söhbət покушениях və hiylələri. Ümidverici bəyanatlar hökumət. Bu arada kabinetində Хоука gedirdi сверхсекретные danışıqlar. Necə qəbul edə bilərik təhlükəsizlik tədbirləri, heç bir səbəb, ümumi çaxnaşma?
  
  
  Mənə maraqlı idi, kimi — əgər Хоук bunu edəcək — öhdəsindən işi haqqında клонах. İndiyə qədər хорька yox idi inandırıcı sübutlar nəzəriyyəsi. Və əgər o, heç olmasa, uzaqdan idi meyl etmək bizim nəzəriyyəsini, onun hələ bir müddət deyil görüşmüşəm olardı onunla. Şübhəsiz ki, clones artıq var idi ölkədə. Lakin ih elan üçün axtarış əgər, heç bilirsən, nə qədər nüsxə eyni bir adam ətrafında?
  
  
  Amma, əlbəttə, bu, problem idi Хоука. Hələ ki, var idi, onun problemi. Mənim vəzifə tapmaq idi рассадник bu ats, harada onlar bizi idi. Öldürmək üçün orijinal və məhv surəti. Həmçinin tapmaq üçün cəhd edin, neçə — əgər ih qalıb bir — разгуливают azadlıq əmri ilə öldürülməsi. Əgər onun bunu da yaşadım üçün kifayət qədər uzun bu hekayə demək, Vaşinqton başlaya bilər tammiqyaslı laxtalanma. Ən azı, əgər onun yaşayacağam kifayət qədər uzun.
  
  
  Bütün bu двигалось dairə üzrə, daha sonra isə gülsarının qarşısında yenidən peyda olmuşdu mənə. Vaşinqton gözləyirdi mənim ilk addım. Və onu gözləyirdi ilk gedişindən Çen-olub. Sonra isə məqamı olan, ümumiyyətlə, elə düşünmək lazım deyil: nə etməli, əgər bu Chen-li ümumiyyətlə hərəkət etmir? Ki, əgər o, yalnız oturub, укрытии isə senatorların azalır?
  
  
  Başladı, zəng-zəng. Qız üçün барной arxasında mənə dedi ki, vaxt bağlanması. Onun ödənilmiş və getdi.
  
  
  Bəzən siz merak deyilik olub biz bir hissəsi hansısa nəhəng şahmat oyunu. Böyük Ələ gəlir və off göstərir ki, поместит sizi ora, harada ki, siz, ümumiyyətlə, ola otellər. Bu, deyəsən, çox təsadüfi bir hərəkət. lakin sonda məlum olur ki, bu arxada hərəkət, bütün partiya.
  
  
  Mən gedib bir az gəzmək. Бесцельную, mən hesab edirəm. Üzrə Bond-yer üzündən. Bu uğurlu zamanda, onun düşdüyü Берлингтон-Аркейд, dar uzun gallery mağazalar. Ona uzatdı boyun kimi və hər kəs üçün hər il bəzədilmiş bayrağı tavan qalereya. Onun baxdı vitrin mağazalar köynək ilə və фотоаппаратами və vitrin çin heykəllər olan bu kahada.
  
  
  Mən getdi sapma zaman kişi tərəfindən Virciniya şəkli etmişdir ki, öz həyat yoldaşı.
  
  
  Sonra onun qarşılaşdığı ilə təsadüf.
  
  
  Mənim ilk reaksiya üz çevirmək idi ki, o, məni görmədim; hər il öz üz əks mağazanın vitrin. Amma sonra onu başa düşdüm ki, o, nəhayət, məni heç tanımaz. Onun bilirdi ego şəxs, demək olar ki, kimi yaxşı kimi öz. Bundan əvvəl onun görüşdüm onunla iki dəfə. Bir gün onun artıq öldürdü ego. Lakin bu bədən. Chen-li idi haradasa kənd yerlərində. Hung Lo idi cəhənnəm, və mən düşündüm ki, Lao Zeng indi alış-veriş edir. Bu şəxs məxsus başqa. Eyni geniş sərt üzü. Eyni плоское, недружелюбное ifadəsidir. Eyni mükəmməl yerləşən ziyil.
  
  
  Daha bir filialı.
  
  
  Mən ardınca getdi небрежной, sakit, hər halda. Metro İstəyirsən, yenidən Russell-skverdə.
  
  
  Riskli idi getmək belə yaxın arxasında heels. Amma bəzi risklərin ki, siz getmək lazımdır. Bundan başqa, o, şell, bir insan kimi, heç bir gözləyən möhtərəm küre imperator ediblər. O baxırdı pursuers və оборачивался. Nəticə: çox seçimli. Ya o, bilirdi ki, ego daşıyır ; və ya o, bilirdi və aparmışdım məni tələyə.
  
  
  Onun təqib ona daha bir neçə məhəllə, hələlik filialı olmayan yoxa ev ətrafında qırmızı kərpic. Qapı idi пронумерована 43 isə bürünc lövhəsi adı ilə добавляла deyil, xüsusi iş üzrə məlumat: "Cəmiyyət Фезерстоуна" deyil, aid iş üzrə припиской: "Əsaslanır 1917-ci ildə". Ki, dərzi şeytana idi uğrunda Cəmiyyət Фезерстоуна? Aşağıdakı ki, mən bunu bütün tapmaq.
  
  
  Yol boyunca idi макробиотический restoran. Birdən-birə məndə çıxdı böyük iştaha üçün sağlam qida.
  
  
  Onu tutub masa küçə görünüşü ilə; ofisiant, выглядевший deyil, belə ki, sağlam kimi düşünmək olar ki, belə bir şəraitdə смахнул bir neçə крошек və mənə uzatdı menyu. Məndə seçim idi: şərbət üzrə günəbaxan (взбитый qatıq ilə семечками) və ya siyahısı daha ölümcül qarışıqları. Şirə ispanaq, капустное sufle. Onu dayandırdı графине ilə üzvi лимонадом, guessing, ətrafında hər hansı orqanının müvəffəq ego bişirmək.
  
  
  Neçə dul ilə тростями edib ağrılı çıxış üzrə Cəmiyyətlərdə Фезерстоуна.
  
  
  Şirəli yeniyetmə bir t-shirt və gedəndə tutub stolu mənimlə və sifariş "подсолнух". O, mənə baxdı, kimi baxırlar kiçik qız.
  
  
  Daxil qadın ilə bol paketləri. Azn baş var nax idi, həddindən artıq qırmızı papaq və demək olar ki, показные görünüşünü azaldır. Əvvəlcə onun bir, düşündüm ki, o, danışarkən özü ilə. Amma mən doğru deyil. O, разговаривала öz zippered çantası. — Yaxşı, — o dedi, — və edin, sakit saxlamaq.
  
  
  O, tamamilə hüquqları bu. Çanta üçün alış-veriş ilə çox böyük ağzı BİLƏR çox qıcıqlandırmaq.
  
  
  O, kəndin görə stolu mənimlə və ayaqlarını пушистую qəhvəyi örtükdən. Hey idi yaxınlığında, səksən, amma o, hələ geyinirdi uyğun olaraq öz юношескими illərlə. O, hansısa qız-yeniyetmə. Mirvari boyunbağı və мускусные ətir.
  
  
  — Otur, — dedi bag. Cip döndü və mənə bəxşiş etmişdir извиняющейся bir təbəssüm. "Mən başa düşmürəm, niyə ego buraxılmır restoranlar. Deyirlər ilə bağlıdır опрятностью və ya başqa bir şey. Amma o, çox səliqəli. O, заглянула öz bag. — Eləmi, əzizim?
  
  
  Əllərini idi шестифунтовым йоркширским терьером. Həmçinin məlum olduğu kimi, Rocer. Təsadüf elə gətirdi ki, mənə qətiyyən kimi bütün bu kiçik тявкающие itlər kimi, və bir şey ətrafında bu, olmalıdır, yazılıb, məndən üz. — Ümid edirəm, sən qorxursan, itlər.
  
  
  Onu deyə hey deyil ki, qorxuram it.
  
  
  Haqqında yaxşı.' O, gülümsədi və похлопала mənə əlində. — Ona görə ki, Rocer və milçəklər incitməyəcək.
  
  
  Onun ucadan düşünür, artımını nəzərə alaraq ego, zərər yoxdur li emu stadionun. O vermişəm şiddətli gülüş və кокетливо yalama kəndi.
  
  
  Onun adı miss Мэйбл. O yaşayıb, bu məhəllədə əlli ildən çox ev olan o təvazökar adlandırıb olduqca dəbdəbəli. - Bəs, belə deyək ki... bir hədiyyə, belə deyək ki... başqa. Miss Meybl oteldə mənə məlumat var ki, nax olub, sex. Anlatdım miss Мейбел ki, bu məni təəccübləndirdi.
  
  
  Bu, veribdir mənə bir neçə xal, və söhbət edib müəyyən istiqamət. onu deyə hey, mən oturdu və gözlədi dost olan, hazırda ziyarət Cəmiyyət Фезерстоуна.
  
  
  — Mmm, — deyə o bildirib. — Bəs sən istəmirdim oraya girmək. Siz də inanırsınız ki, bu şeylər? †
  
  
  Onun dedim-hey, nə azdır ki, bunu bilirəm.
  
  
  — Heç kim bilmir ki, ghost, mister Stewart. Biz, sadəcə, etiraf etməliyik ki, onlar var".
  
  
  Səsini belə. Cəmiyyət Featherstone imkan verir danışmaq ölü.
  
  
  Onun düşündü ki, допрашивал olub, bu filial senatorların.
  
  
  Onun soruşdum, görəsən o, nə vaxtsa orada, və o фыркнула.
  
  
  "Ha. Yox, bu, mümkün deyil. Con Фезерстоун-taala məni 1920-ci ildə. Lənət təsəvvür edin. Dedi ki, mən скандалистка, yumşaq deyirəm. Haqqında idi həvəskar abır, əsl fanatik. O, döydü zamanı baş şəhadət barmaq сверкавшим kolleksiyası brilyant əşyalardan üzük. Xatirələr былом qalmaqalda.
  
  
  — Yaxşı, mənə soruşsanız, — sakitcə dedi, o, mənə qulaq, — bu ev yoxdur ki, bizə bir meyit olan dəyərdi danışmaq. Ölü və ya diri, siz mələk ola almaq üçün bu ev. Bəs mələklər, əziz, çox скучны. O, изобразмла siz nə zəng edə bilər озорным подмигиванием.
  
  
  Ofisiant gətirdi hey, газировку, zəngin vitaminlər. O, atıb bir qurtum aldı və etdi ağız ikrah. Bu içki çox faydalıdır sizin üçün.
  
  
  Mən yenə dedi? Ah, bəli, bəli, o, vəfat etdikdə, onun qızı öz üzərinə nəzarət. Bəli, mən deyirəm странностях... Elis Фезерстоун, şirin xanım, Miss Meybl narazı поджала dodaqlar. "Çox uzun oynamaq rəisi heç vaxt yaxşı olur".
  
  
  Onu rədd психосексуальные nəzəriyyəsi miss Мэйбл. — Sən nəyi nəzərdə tutursan altında bu чепухой?
  
  
  Yaxşı, boş şeydir. "Ah, Тоуве" və ya "Вауве". belə bir şey. Onu dəqiq bilmirəm. Əgər sən mənə sual, əzizim, bu, görə, o, çin yemək ki, o minir uşaqlıqda. Onlar yemək ən dəhşətli şey bilirsiniz. Düşünürəm ki, bu təsir onun beyin.
  
  
  Ona məlum bir çox var, kifayət qədər insanlar bu illər ərzində, bilmək lazımdır ki, bütün ona qulaq asmaq. Təcrübəsi ih sevimli nəzəriyyəsi uçan qab qədər artan oynamaq ih yaxşı golf oyun. Hər şey olmaq istəyirəm услышанными. Və əgər siz hazırıq, nə qulaq asmaq başqa heç kim istəyir, eşitmək üçün bütün şansları var ki, onlar deyəcəklər ki, başqa heç bir deyəcək. Belə ki, сыч bütün dünya onun olmasaydı onun sözünü kəsdi, əgər izləmişəm küçəsi. Odur ki, mən orada gördüm, подсказало mənə, mən ola bilər ki, əsas hədiyyəni qazanmaq.
  
  
  Onun, üzr istədi və getdi telefon. Onun aşkar ego kişi tualet və nömrəsini edir. Biz Мейса yox idi, cari rübdə.
  
  
  Onun bunu qeyd film.
  
  
  Filial yalnız çıxdı vasitəsilə sayı 43. Yaxınlaşıb küncündə, poçt göndərmək üçün. Səsvermə yalnız bu deyildi, o filialı olan, onun burada güdürdü. Əgər yalnız o переодевался və хромал son yarım. Əlbəttə ki, bu, mümkün idi. Amma onun heç bir etibar etdi. Mənim filialı baxdı, çox dedik ki, narahat маскировке. Və əgər bu, kimsə başqa adam idi, onun olardı ilə üzləşdi böyük bir şey. Bu stansiyanın klonlama.
  
  
  İdi, heç on dörd. Sol onun üçün mesaj Роско. Onu dedi emu ki, o, buraya gəlmişəm və izləmişəm aşağıdakı klon. Hələlik isə onun olacağam burada oturmaq və izləmək. Görüm, enmək deyil, hər kəs bir şey daha.
  
  
  Miss Meybl yenidən разговаривала ilə Роджером. Onun fikirləşdim ki, ola bilərmi ki, mən onu almaq üçün onun növbəti revmatizm olmadan mühazirələr barədə kimya tərkibində yemək. Onun bir şans etdi. "Niyə Elis Фезерстоун artıb çin эде?"
  
  
  Miss Мейбел, deyəsən, düşündüm ki, bu, axmaq штопора. Hə, əzizim. Daha nə yemək çinlilər?
  
  
  Gözləyin saniyədə. — Siz nəzərdə tutursunuz ki, Фезерстоуны — çinlilər?
  
  
  — Hə, — o, məni göstərdi əli. 'Deyil. Amma yenə də, belə deyil.
  
  
  Qısa deyirəm, Köhnə Con idi ixracatçı çay. O, bir çox illər yaşamış Çin. Amma bu inqilab ilə 1912-ci il sakinlərinə Qərbin aydın oldu ki, onlara daha çox şadıq. Ego işi əmlakları müsadirə edildi. Qətlə ego həyat yoldaşı. Və Con geri London kiçik qızı.
  
  
  İlə meyil üçün мистике.
  
  
  O, iddia etdi ki, gündəlik söhbət yoldaşı. Və emu idarə inandırmaq, bir çox köhnə əsilzadə ki, o, bəlkə ih "əlaqə ölü ilə". Onlar kömək emu və əsası Cəmiyyət Фезерстоуна. Bu idi demək olar ki, bütün ki, miss Мэйбл bilirdim bu haqda. İstisna olmaqla ki, Con və ego qızı Alice yaşamış отшельниками. Yalnız etmək üçün zaman-zaman gediş üçün tətbiq lənət az təmiz ürək.
  
  
  O vaxtında başa vurub, öz hekayə. Keçməmiş saniyə, o заглянула öz bag. "Rocer!", o, onun bit. 'Pis it.'
  
  
  O, üzr istədi və getdi.
  
  
  İdi 4:30 zaman meydana çıxdı Роско. O, tutub masanın digər sonunda zalından keçərkən mimmo, atdı mənə diz qeyd: "Bir az gedəndən sonra o, var qara gedişinə".
  
  
  Yağış başladı, sonra onun çıxdı vasitəsilə restoranın. Onun dayandı pərdəsi altında giriş və pəncərədən baxırdım küçə. Qadın, altmış yaşlarında, qara ipək paltar oturub diz üstə pəncərənin və çölə baxdı.
  
  
  İçindən yağış onu eşitmişdim, onun səsi. — Bəli, edir. o, bildirib. "Ah ip. Tfu, sən.'
  
  
  
  
  Fəsil 12
  
  
  
  
  Bu, bir döşənmiş dar zolaqlı, протянувшийся boyunca məhəllənin. Nə-harada ki, o bir qədər geniş olduğu əvvəllər idi giriş üçün hər hansı bir ahır və ya kiçik разбивать. O, заканчивался tunelin uzunluğu təxminən on iki metr. Sonra isə gedib, yan küçə.
  
  
  Sayı 43 olub четырехэтажным xüsusi yer tutur. Yanğın pilləkən yox idi, lakin idi dal qapı.
  
  
  Qapı açıldı.
  
  
  Və orada dayanıb mənim ilk filialı. O da gördü məni, atdı mənə, qısa sual baxış. Baxış tipli "mən səni əvvəllər görməmişəm".
  
  
  Əgər şübhə edirsinizsə, siz improvizə etmək lazımdır. Onun, yaxınlaşdı ona və gülümsədi. Bağışlayın, amma mən arıyorum ev Марсдена. Onun çıxardı ətrafında cibindən qeyd Роско etdi ki, iddia öyrənirəm onun. Burada deyilir ki, mən evdə olmaq sayı qırx dörd, amma, — mən çiyinlərini çəkdi, — сорокачетвертого, ümumiyyətlə, yoxdur.
  
  
  O, покосился mənə. 'Mən bilmirəm. Amma ən azı bir sən tapa bilməzsən ego az gedəndən sonra o". Bu ilk dəfə idi ki, onun söhbət klon. Onun eşitmək kimi digər deyirdilər, amma mənimlə deyil. İndi bu, məni heyran etdi. Onlar bütün danışıb безупречном ingilis olmadan hər hansı bir vurğu. Amerika vurğu ingilis. Onlar diqqətlə təlim.
  
  
  — Qulaq as, — dedim, — bəlkə də, ona versən, sənin telefon. Var nömrəsi Марсдена..." Mən yenə də mənasız və запиской Роско.
  
  
  O, başını yellədi. "O, nöqsanlı."
  
  
  — Ah, — dedim. "Nə yaxşı, sağ ol".
  
  
  Mənə bir şey qalmamışdı, nə başqa çıxmaq vasitəsilə zolaqlı boyun qaçırmaq. Yağış yağırdı indi güclüdür. O, ударялся haqqında səki və ucadan əks отдавался dar koridorda. Yer idi narahat eləyir. Xiyabanı qaranlıq. Yağış qaranlıq. Olacaq üzündən ani bir yağış. Onun qaldırdı yaxası.
  
  
  Bu, bir şey deyil ki, mən gördüm, və ya eşitdim. Bu, sadəcə instinkt.
  
  
  Onun dayandı, siqaret yandırmaq üçün. O dayandı ривненской bir addımlığında məni.
  
  
  Onun qapıya baxdı. Ona icazə стилету sürüşmə o, xurma və davam yol. Onun yenidən sözləri eşidəndə Tara: "Filialı killer birinci sinif, — o dedi, — gərək mən ola qatil birinci dərəcəli".
  
  
  Yaxşı. Deməli, məni təqib etdilər. Arasında əks-səda verirdi, öz addımlar və барабанным стуком yağış onun bildi seçmək daha bir səs.
  
  
  Tunel idi qarşımda. Onun daxil tunel. Orada qaranlıq idi. Onun прижался kölgəsində divarları və baxdı, əvvəl bir küçə.
  
  
  Belə şey.
  
  
  Və hələ... mən təsəvvür edə bilməzdim bu. Saç mənim boyun durmaq deyil.
  
  
  Yalnız bir səs idi ki, eşidilmir, səs-küy idi, yağış. Səssiz таращить göz вылетела vasitəsilə heç bir yerdə. O, ударилась haqqında bir daş divar. Onun сжался və dəyişərək onun qılınc Вильгельмину. O halda. Mən ümid edirdim ki, mənə öldürmək lazımdır ego. Onun otel döymək, ondan bir neçə cavab. Bu mərhələdə işin daha bir ölü filialı səbəb olacaq daha bir тупику.
  
  
  Onun отполз kölgə və paltosunu da çıxarmadı. Onun asdı mən daş nalan. Таращить göz просвистела mimmo məni və задела palto... onun qarın başladı выползать ətrafında tunel, o tərəfə, haradan gəldilər güllə.
  
  
  Məsələ ondadır ki, o, heç bir vərdiş промахиваться. O, gözləyirdi ki, onun qurban предсмертных səs - "фух" və ya "аргх". Sükut fəaliyyət göstərirdi emu sinir, əgər onlar var idi. O, çıxdı vasitəsilə sığınacaq kimi yalnız onun çatdı giriş tunel. Onun aşağıda vurdu və getdi emu o, əlini tapança ilə. Heç özü əlini isə bir gun bir yerə düşdü, O, üzünü qaldırmaq üçün öz ego. Onun, ayağa qalxdı və zolağına hücum edib. O an o əlini onun silah, onun отшвырнул ego uzaq idi. Çətin idi ona qarşı mübarizə. O, yaxşı idi. O, bilirdi ki, hər bir oyun olan bilirdi onu. Var idi bıçaq. Sadəcə, belə ki, o, var idi, və göndərilmişdir burada açıq demək mənim qat dollar. Onu tutdu ego görə bilək və mümkün hərəkəti dayandırmaq. Ancaq bu da uzun. O, qaldırdı hər qəbilə və az qala məni vurmaq harada ki, bu, çox rahatsız. Onun geri dönüb və bir qədər irəli əyildi və o, məni vurmaq həyatında.
  
  
  Zərbə məni yoldan ilə ayağı və bıçaq az qala düşdü mənə. Onun ayağa qalxdı. Mənim макушка vurdu, ego üzrə sözünü kəsdi ilə yüksək лязгом diş. Bu pozmuşdu ego niyyət. Zərbə karate ego, əlində bıçaq və həyata sökülür ego, silah artmışdır açıq arasında валунами, nin aşağı. Onu davam saxlamaq ego bilək və aşıb ego geri. O, çalışırdı qurtarmaq üçün öz hakimiyyət vasitəsilə qəbul cüdo, lakin onun artıq özüm hazırlanmış k ego getmək. O, kayması və düşdü nəm daşlar. Onun eşitdim quru çartıltı sümük. O, yalançı, təəccüblə axtarır. Ego ayaqları idi поджаты, o, hələ olmuşdur şüurunda və heç bir ağrı hiss. Şok sadəcə artıb, bütün bu hissləri. Ola bilər, onun ayaqları idi aradan əbədi. — Yaxşı, — dedim. 'Onu bilirəm siz kimsiz. Onun eşitmək istəyirəm sizdən bəzi detalları. Neçə nəfərsiz orda?
  
  
  O, gözlərini bağladı və təkəbbür gülümsədi.
  
  
  "Çoxdur". -"Çox üçün bizi dayandırmaq".
  
  
  Burada sizin baza?
  
  
  Yenə bu təbəssüm. 'Bundan sonra. Yerdə siz heç vaxt bizi tapa bilməz.
  
  
  Onun etdik ona bir gun. 'Yaxşı. Biz başlamaq, sıfırdan. Və mənə cavablar lazım tipli "çox" və "daha da". Onun cavab almaq istəyirəm, məsələn, harada nə qədər. Belə ki, irəli.
  
  
  Ego şəxs idi və sakit görünürdü.
  
  
  — Yoxsa, sən məni застрелишь?
  
  
  O, başını yellədi. "Arasında heç bir fərq yoxdur, ölüm və həyat. Siz, Qərbə, başa düşmürəm. Onun bilmədi. Deməli, onun artıq ölü.
  
  
  Sizdə qalır, az təhlükələrin zaman ən son təhlükəsi olur belə revmatizm. Bu idi dalana dirənib. Onu da uğursuzluğa düçar olub. Lakin o, əgər mən ala bilmədi ki, hotel, mən həmişə edə bilər almaq üçün cəhd edin, onun təsdiqidir ki, mənə elə gəlirdi, onun bilirdi.
  
  
  — Amma sən düşünürsən ki, digər uğur qazanacaqlar. Siz nə edə öldürmək, bütün yüz senatorların?
  
  
  Bizə heç də mütləq öldürmək ih bütün. Kifayət qədər qorxutmaq üçün ih bütün ölüm. Səbəb krallığı sizin hökumətində. Sizin... Konqresi, necə siz deyirsiniz ego. Onda biz əlaqə sizin prezident və bütün baş verərsə, belə ki, biz necə istəyirik".
  
  
  İndi mənim öz növbəsində göstərə bir az nifrət. — Görünür, sən nəyisə unutmuşam. Bu, prezident var телохранителей və olduqca sərt təhlükəsizlik sistemi".
  
  
  O, başını yellədi. — Görünür, sən nəyisə unutmuşam. Bu təhlükəsizlik sistemi artıq обходили əvvəl. Və bundan başqa, biz yox olacaq ego öldürmək. Biz yalnız niyyətindəyik nəzarət ego beyin.
  
  
  Buna görə də aleksandr ih baş planı. İflic Konqresi və bunu prezident öz əlaltısı. Xaos şəraitində Konqresdə fəaliyyət göstərən xidməti alacaq məhdudiyyətsiz hakimiyyət. Və KAN olacaqdır üzərində tam nəzarət edəcəklər. Bu, heç də belə ki, qeyri-mümkün kimi görünürdü. Телохранителей qoruyur yalnız güllə. Və ağla deyil, sizin омлета, tam изменяющих şüur narkotik. Və ya qarşı aspirin olmayan bir аспирином. Bu, hər bir şey var idi ki, onlara lazım idi. Deyirlər ki, biz Распутина padşah idi o ego hakimiyyəti. Lakin bu gün bunun üçün hətta olmaq lazım deyil Распутиным. Sənə yalnız olmaq lazımdır oğlan narkotik. Biz kings Orta əsrlər idi ki, öz дегустаторы. İnsanlar пробуют təhsil və içkilər, əmin olun ki, onlar отравлены. Bu iş idi. Lakin indi bu yoxdur. Ona görə də cəlb etməklə öz parlaq pedaqoji bacarıqları hökmdarlarının müdafiəsizdirlər. Plan KAN idi deli edir. Lakin bu, heç də belə dəlicəsinə.
  
  
  Filial və huşunu itirdi. Və ya belə görünürdü. Nə bilərdim bir az. Hər halda, daha heç bir məlumat almadım. Lakin bir şey aydın idi: o ölməli idi. Və ya bütün bu klik KAN gələr bizə.
  
  
  Onun baxdı неподвижное bədən. Onun, fikrə getdi bir an. Onun haqqında fikir kimi, ən yaxşı da ona ölmək idi. Onun, getdi. Onun geri tunel və sıçrayıb öz palto və стилет edən düşdü. Oradan onu davam etdirmişdir hərəkət küçədə.
  
  
  Hər şey eşitdim idi, zəif səs. Əlbəttə ki, o düşüncəsiz. O, üzünü qaldırdı gun.
  
  
  Və shot özünə göz.
  
  
  Mükəmməl qətl.
  
  
  
  
  Fəsil 13
  
  
  
  
  Tamaşa "De, anasına" bir Лирическом teatrında, vəd etdiyi kimi idi "olduqca məzəli, əgər istəsəniz bu kimi şeylər". Pis odur ki, mən yəqin ki, etməyəcəm ego baxın. Yeganə maraqlı bir şey idi, qız ilə məşğul olan вылезла öz geyim. Cenis Venus. Onu xatırladım, onun ilə o günlərin zaman onun adı Cenis Vud.
  
  
  Cenis Venus idi светловолосой ilahəsi kimi olardı ee bizi adı ilə gözəl bir rəqəm. O, isti və ömür yoldaşı səyahət üzrə Riviera, yəqin ki, beş il bundan əvvəl. Biz ayrıldıq dostları. Mənim biznes və onun gələcəyini xilas edildi səmimiyyətlə və zəngin qraf Хоппапом. O, mənə təqdim barədə məlumat контрабандистах алмазова isə Cenis — dəstə алмазова. Zaman onun son dəfə gördüm ih Nice, onlar yığışıb evlənmək.
  
  
  Bu kimi baxdı, indi bütün bilərdi yarana, bir az başqa cür. Fasilə zamanı ona zəng vurub və əldə yazılan mesaj Мейса. Ətrafında nə emu toplaya bilib bu подзорную boru ayrılması yaxşı dənli idi овсяных хлопьях.
  
  
  Bu, bütün ki, onlarda indi yox idi.
  
  
  Роско elan edib ki, насчитал üç ats. Odin el otelində "Эддисон"; bir hələ var idi Фезерстоуна isə üçüncü olmuşdur, həmin vaxt "Köhnə Вик" necə seyr sir Laurence Olivier oynayır Hamlet. Tərk ona mesaj "Danış, öz ana", bu, kifayət qədər əyləncə, əgər siz увлекаетесь belə şeylərlə.
  
  
  Onun geri bir vaxtında başlamaq üçün start ikinci aktı. Sergey artıq söndü və Tar idi mənim əl dalğa mənə əli ilə mənim yerimə. Orkestri çıxış edib ci ilin əvvəlindən ikinci dəfə.
  
  
  'Xəbərlər?' — pıçıltı ilə soruşdu.
  
  
  'Bəli. Üç var.'
  
  
  "Bəli, üç? Və ya daha üç nəfər?
  
  
  'Evet.'
  
  
  O, bir anlığa susdu. — Deməli, cəmi yeddi.
  
  
  'Evet.' O, başını tərpətdi. 'Bu günə qədər araştırmak.'
  
  
  Orkestr ifa mahnı ifa Cenis. "Bu qız, — dedi, Tara, — sən bilirdim onu, ya bu idi əlamətləri sevgi ilk baxışdan?"
  
  
  Mən bilmirdim ki, var belə, simptomları var. — Mən, artıq bilirdi ki, onun, — dedim. 'Bir neçə il bundan əvvəl. Şirin qız. Daha heç bir şey.'
  
  
  Tara qaldırıb onun qaş qaldırmaq. "Bəli, o artıq görünür belə девчонкой".
  
  
  Yəqin ki, o, sağ idi bu. Ölçüləri Cenis idi indi 90-60-90.
  
  
  — Biz, sadəcə, dostları, — dedim. "Vallah".
  
  
  Tara mənə baxdı. — De öz ana.
  
  
  Sonra şou getdik pərdə arxasında. Cenis isti idi. Tar idi крута. Cenis познакомила bizi öz yeni sevgi Mickey. Tara оттаяла. Biz dörd nəfər getdi harasa pivə içmək.
  
  
  Taksi ilə evə Tara dedi: "Sən haqlısan, o şirin qız. Və əlavə etdi olduqca kəskin: "Daha heç nə".
  
  
  Bir neçə yol var öyrənmək, orada olub, kimsə sizin qapını, hələ ki, sizə yox idi.
  
  
  Təəssüflər olsun ki, hamı bilir, bu davranış.
  
  
  Xüsusilə o adamlara ki, açmaq üçün cəhd edin, sizə qapı sizin olmaması.
  
  
  Təşəkkür edirik Yanvar Флемингу bu tələ ilə bir neçə saç polad geniş məlumdur. Hər hansı bir təcrübəli agent bilir bunu. Digər müəlliflər spyware hekayələr ifşa digər yaxşı tövsiyələr. Bu oyun gizli agent ki, ego taktika bir sirr olaraq qalır. Bu gün qiymətə kitab yumşaq örtüyü hər bir uşaq — вылитый Karter.
  
  
  Yaxşı, Karter daha hiyləgər olur.
  
  
  Və əgər siz hərdən düşünürsünüz ki, mən испорчу yaxşı bir şey verərək onu, bu bir neçə гульденов, bir daha düşünün. Məsələ ondadır ki, kimsə uddu mənim наживку. Biz geri mənzil, onu başa düşdüm ki, orada kimsə idi. Və ya başqa idi. Onun jest dəvət Qablaşdırmanın yenidən çıxmaq və gözləmək mənim siqnal. Onu tutdu gun açdı öz kilid отмычкой. Yumşaq klik əvəzinə какофонии səs лязгающей bir dəstə açar. Daxilində qaranlıq idi. Və sakit idi. Belə çox yüksək sükut yaratdığı ki, kimsə çalışır edilə bilməz orada. Onun möhkəm sıxdı Вильгельмину əlində başladı ehtiyatla gəzmək mənzil. Otaq görə, otağı. Sonra захламленную qonaq otağı, yemək otağı və, nəhayət, qonaq otağına, canlarından keçərək ki, girlfriend Роско deyil увела öz pişik getməzdən əvvəl, ona görə ki, bu pişik mark yapışdı görə mənim daban.
  
  
  Yaxşı. Belə ki, bizim bir qonaq gözləyirdi yataq otağı və ya gizləndi bu qəlbim. Ya ego çoxdan yox idi.
  
  
  Onu dayandırdı yataq otağı var. Orada kimsə idi. Onu eşitdim ki, o, necə nəfəs alır. Növbəti addım mənim idi, şah əlaqələndirilməsi. Bir hərəkətlə onun açdı qapını, daxil, müqəddəs və tapanca var.
  
  
  O atıldı yataq, kimi çörək ilə toaster. Ya Rəbb, Nik. Bu sənin bacarığı arzulamaq yaxşı səhər?
  
  
  Onun saldı gun başını yellədi. — Yox, Роско. Lakin bu, olduqca yaxşı bir yoldur, salam güllə, чертова qadın. Sən bilirsən ki, mən səni öldürmək üçün?
  
  
  O, təxminən saçları əvvəl və əsnədi. Sonra почесал çənəsi, staring mənə. "Siz amerikalılar bütün belə, — deyə o bildirib. Qulaq as. Bu mənzil, mənim qız yoxdur? Ona görə də mən istəmirəm ki, səninlə danışmaq. Belə ki, var açarı. Belə ki, onun içəri girdi. Belə ki, niyə mənə yox idi, bilmək ki, sən gələcəksən?
  
  
  Роско... — onun селл kənarında yataq, — ...o ki qaldı bu, sənin iş üsullarının... †
  
  
  O, əlini qaldırdı. "Heç vəz. Nick. Edin.' O siqaret yandırdı və mən gördüm ki, bir alov, bir az titrəyir. — Harada Tara?
  
  
  Onun, pəncərəyə yaxınlaşıb verib hey işarədir.
  
  
  Heç bir ola bilər, Роско. Söz.'
  
  
  O, dərindən ah çəkdi. 'Sözü?'
  
  
  A.'
  
  
  "Atəş".
  
  
  Səsvermə bu söz.
  
  
  Onu döydü сигаретой üzrə прикладу gun. — Bu mənim işimdir, Роско, onun горю. Sən kölgə. Onun bir dəfə. Bu isə o deməkdir ki, ətrafında dolaşır, bir çox planlaşdırır insanlar məni vurmaq. Və onda əgər onun qalacağam keşiyində, onlar uğur qazanacaqlar.
  
  
  Pif-паф və onun ölü. Başa düşdüm?
  
  
  O, başını və gülümsədi. — Yanlış, — dedim. 'Bu heç də gülməli deyil. Bu, olduqca ciddi. Mən düşünürəm ki, sən dahi, Роско, amma mənə elə gəlir ki, sən olursan, çox dedik. Tərcümə deyirlər ki, sən olursan biganə. Və bu, çox yaxşı yol ölmək.
  
  
  Aydındır? O, başını tərpətdi. Və gülümsədi.
  
  
  Onun idi dayandırmaq. Amma hamı kimi, natiq, onun çox uzun dayanıb onun kafedrasının müdiri, və vurmuşdur ona yalnız bir mənəvi zərbə, bu zərbədən o, özünə gələ bilmədi.
  
  
  Роско çiyinlərini çəkdi. — Yaxşı, — dedi. Bəli, onun bütün bu, artıq eşitmişəm. Lakin bu gün axşam... sən təşkil stəkanda fırtına. †
  
  
  Tara oturmuşdu qapıda. "Deməli, sən çay içmək.
  
  
  O gülümsədi. Bir və ya iki qaşıq?
  
  
  Роско gülümsədi də revmatizm. — Bu sənin başqa buraxılmış həvəsini.
  
  
  'Nədir?'
  
  
  "Yaradılması, hərbi-tədris filmlərinin".
  
  
  Tara заварила çay.
  
  
  Səbəb səfəri Роско idi cəmiyyəti Фезерстоуна və o, otel bilmək, onunla nə. Sabah yenə də nəzarət etmək və ya necə? Bəli, — dedim. "Davam edin. Bilmək lazımdır ki, bu clones fəaliyyətə başlayır. Çox az baş verir; bu, Mənim xoşuma gəlmir. Hələlik isə görək baxdım. Görək biləcəyikmi, biz nə öyrənmək daxilində gedir. 'Hmm. Onun, sadəcə hələ ki, bilmirəm, Nik. Şübhəm yoxdur.
  
  
  'Belə?'
  
  
  — Bəs sən onda yaxşımı?
  
  
  "Ara bir baş çəkəcəyəm Cəmiyyətə Фезерстоуна ilə görüş üçün mənim əziz mərhum xalam Миртл.
  
  
  — Nəzərdə tutursan, sadəcə login? Elə-belə.'
  
  
  "Yaxşı... mən bilərdi влетать, amma mən hesab edirəm ki, bu, olardı çox кричаще, elə deyilmi?"
  
  
  Роско ayağa qalxdı. — Bunu sən deyirsən, mənə zarafat deyil. Siz keçdik, bütün bu yolu?
  
  
  Əgər bu düşərgə KANN, sənə bir mövzu. Səndə kifayət qədər tanış olan şəxs, dost. Siz demək olar ki, eyni anonimdir kimi Nixon toplantısında demokratların.
  
  
  "Mən arxalanırdı ki, sizin şöbəsi xüsusi effektlərin verəcək, mənə maska və münasib camo kömək edə bilər.
  
  
  Роско nəfəs aldı. "Bizim şöbəsi xüsusi effektlərin, — dedi, — öldü".
  
  
  'Vəfat?'
  
  
  "Hə, yaxşı, başa düşürsünüz də... bu, həqiqətən bir az ağrılı... Bu idi olur, məşğul olan zaman işləyib Илинга. Bilirsiniz, bu kinostudiyası. Və... hə... o, vəfat etdi. Onun bilirəm!' O, sözünü kəsdi, məndən əvvəl onun macal tələffüz, heç olmasa, bir söz. Bu, gülməli deyil, bu o, bu uşaq işlər və bu, mümkün deyil. Amma bu, qorxuram, cəmi cümlətanı london şöbəsi AX.
  
  
  Onun etdim emu bir zövq, bir şey demirəm.
  
  
  O, bildirib. = Edə bilər", onun ora gələrəm?".
  
  
  "Bağışla, Роско. Sən daha mənə lazım xaricində. Əgər odin ətrafında bu ats направится amerika Birləşmiş Ştatları, deməli, başqa senator направится bu meyitxanasına. Bizə lazımdır ki, anlamaq замышляют bu buxar.
  
  
  O, atıb əllərini havaya.
  
  
  'Onda hər şey qaydasındadır. Biz qayıtdıq, bizim başlanğıc nöqtəsi. Siz gedin. Belə ki, mən də ola bilər soruşum indi. Əgər sən погибнешь bilərəmmi mən onu almaq və bu qalstuk?"
  
  
  Onun bilirəm. İstər ciddi. Əgər ciddi, uşaqlar, siz nə təklif edirsiniz?
  
  
  Onun təklif edirəm, — baxdı bizə, Tara, — mən orada getmək.
  
  
  Yoxdur, onun bildirib. 'Dəqiq yoxdur.'
  
  
  — Amma, Nik. †
  
  
  Yoxdur.' Onun dedi.
  
  
  'Amma ...'
  
  
  Sonra mənə burada heç kəs qulaq asır. Yoxdur. Bu mövzu.'
  
  
  
  
  Fəsil 14
  
  
  
  
  Belə ki, Tara, yenə də getdi.
  
  
  Yaxşı, deyil, Tara. Heç Tara, "фигуристая kürən". Фигуристых рыжеволосых çox asanlıqla görmək, küçədə, tam insanların və çox asanlıqla aşağı ov. Kişi, gələn qəbulu, növbəti gün evdə ci nömrə altında 41 idi, köhnə qız ilə мышиным şəxs. İlə dodo-şabalıdı saçları, крючковатым burun və çuval əvəzinə paltar. Kostyum, parik və makiyaj var idi, təşəkkürlər Cenis və şirkətlər "De onun ana". Əgər Tar qayıtmasa, teatra ən geci yeddi saat tamaşa edə bilər, davam - parik və burun məxsus bir ana.
  
  
  Elektron səs və kamera üçün saatlarının idi AX.
  
  
  İkiqat idi, ən son model kiçik Sony azn batareya operated. ölçüsü əyləşdi və kamuflyaj ki, bununla da oxşar idi əyləşdi. O, управлялся səs, bu isə o demək idi ki, o, heç bir qeyd тищину. Sürətli 4,75 idarə yaza təmiz səs təxminən iki saat. Telefonun düyməsini həcmi qədər çəkin, o bilər, yaza üzrə qadın çanta eyni olduğu kimi, Tara. Böyük açıq холщовая bag alış-veriş üçün.
  
  
  Əgər siz nə vaxtsa merak hansı dəli olacaq danışmaq ölü, cavab olacaq, zəngin crazy.
  
  
  Bibi Ходжсон, məsələn. Tara ilə üzləşib, onun yolu ilə (click). Yaxşı. Belə ki, mən də bilirəm, kimdir o. Amma Tara deyir ki, əsasən, Vogue, bu xanım — "скваттер", adı, ki, əldə edə bilərsiniz, yalnız o zaman sərf sən bir dəstə pul balet başmaq və kəmərlər. Onların ətrafında qadınlar olan kiçik xərcləri hələ deməkdir paltar Dior. Missis Ходжсон pul alır təcrübəsi mister Ходжсона. mr. William A. Ходжсон üzrə Hodgson ' s Real Estate Agents. Və onun bilirəm o kimdir. Daşınmaz əmlak agentləri Ходжсона öz yarım Florida və əhəmiyyətli bir hissəsi olan ada onlar zəng Manhattan.
  
  
  Da idi, missis Вентворт Фрогг olan, təxminən qırx beş milyon dollar. Tara görüşüb onun alt qəbul otağında. O, həmçinin məhsulları yazdı özünü himayədar. Викторианская otağı ilə qırmızı плюшевыми divan və bir çox xurma qab. Tara etməli idi formu doldurun. Bir neçə məsələ haqqında onun şəxsi həyatının və mərhum həyat. Əsasən doldurulmuş formada ildə Luiza Ригг üzrə Sankt-Luizanın, Missuri ştatı, qonağı onun xalası Миртл Ригг. "Bölməsində Səbəbləri səfəri" Tar yazıb: "Xahiş şurasının bağlı investisiya abidələri". O, bilmirdi ki, niyə o, bunu yazdı. O bildirib ki, bu, yalnız ki, gəlib burada baş.
  
  
  — Bu, böyük pul, əzizim? — deyə qapıçı. Və Tara cavab verdi: "o Qədər böyük ki, bu, məni qorxudur".
  
  
  Xidmətçi gülümsədi,
  
  
  Худощавый şərq oğlan gətirib, onun yuxarı, bu лиловую otaq gözləmə, tam xurma. Və dedi hey, nə də bir Yerə Pin görüş keçirəcək. Sun Pin gələcək, onun vasitəsilə yarım saat. Hələlik isə, ola bilər, o bilərdi, bir az oxumaq, hər hansı bir jurnalı. Ola bilər, выпьете bir fincan çay? O yox oldu və sonra bir anda geri buğlanan bir fincan. Tar aldı, onun və oğlan yenidən yoxa çıxdı.
  
  
  O, yalnız подождала dəqiqə və ya iki, və sonra qapını açdı. Dəhlizdə heç kim yox idi, görünür. Əksinə, bağlı qapı arxasında, çalındı sərxoş qadın gülür. Ətrafında başladı, ikinci gün itib zəif uğultu. Медиум olan at inləyirdi впадая, trans. Üçüncü və sonuncu qapı idi помечена kimi, "İstirahət". Oradan yox idi, bizə səs. Tara çalışdı, onu açmaq. O, bağlı idi.
  
  
  Öz böyük çantalar bu çıxardı зубочистку və zolaqlı plastik. O, buna öyrəşib və işləyib неумело. Amma addımlar pilləkəndə yox idi, və digər iki otaq, heç kim daxil deyil. Nəhayət o, qapını açdı.
  
  
  O bağladı, onun özü və огляделась. Bu idi, balaca qara bir otaq. Orada bir neçə mərmi, kiçik soyuducu, ikiqat boşqab ilə чайником. Divar boyunca dayanmış, şüşə vitrin. Bir bütün var idi, onların bütün növ çay. yaşıl çay. çobanyastığı. Лапсанг Сушонг. Üst şelfində səliqəli oturmuşdu toplusu çay fincan çəhrayı və ağ güllərlə. Kimi ta kasa ki, bir oğlan gətirdi hey. Başqa bir vitrin, digər sonunda otaq, oturmuşdu toplusu qəhvəyi şüşə. Hər olan hansısa tozu toz. Yazıları sadəcə yazılıb "A", "B" və ya "H". Başqa bir set şüşə idi maye isə alt şelfində qoymaq üçün iynə подкожных iynə.
  
  
  Vitrin bağlı idi.
  
  
  Sink idi, istifadə olunan iynə. Tara qaldırdı ego. Bu nen hələ də qalırdı bir neçə damcı maye. O, səliqəli впрыснула ego boş ampula əsas yanında. O, понюхала ampula. Elmi kompüter dərin onun şüur пробежался bir neçə min перфокарт verən revmatizm az qalmış ikinci. O, сунула ampula bag yaxınlaşdı gün.
  
  
  Dəhlizdə öz səsini ucaltdı.
  
  
  O, donub qaldı.
  
  
  — Deməli, miss Elis. Narahat olma. Qorxulu heç bir şey olmayacaq, — bu, kişi səsi. Yüksək гнусавым asiya vurğu. O, belə deyirdi, elə bil, söhbət uşaq. Diqqət, hər heca, ayrı-ayrılıqda. "Bundan başqa, heç bir ikrah var, yadındadırmı?"
  
  
  Alice qeyri-müəyyən şəkildə cavab verdi. 'Bəli. Onun bilirəm. Pis mövcuddur... lakin bəzən mənə maraqlıdır...
  
  
  — Təəccüb etməyin, miss Elis. İnanın mənə. Atanız da etibar mənə. Hələ...
  
  
  Yadındadırmı, o bildirib ki, dünən sənə?
  
  
  Alice nəfəs aldı. Bəli, Yang. Ona etibar edirəm sənə.'
  
  
  — Yaxşı, — dedi. — Sən belə yadındadır, nə etməliyəm?
  
  
  — Heç nə, — o, cavab verdi sakit səslə.
  
  
  'Heç bir şey bu. Məhz belə.' Sonra idi, kiçik bir fasilə. "Yaxşı, onda niyə sənə getmək, yuxarı və bunu?"
  
  
  Ola bilsin ki, o, başıyla o, revmatizm. Veb-bir neçə addımlar pilləkəni qalxmağa başladı. Bir neçə etmişdir cəmi bir neçə addım. Əl qapısını döydü. Qapı açıldı. Arxa planda пьяная xanım davam danışmaq. "Ah, əziz, əziz Robert." Hansısa kədərli bir mahnı.
  
  
  'Nə olar?' dedi kişi.
  
  
  Emu cavab verdi qadın sərt səslə. 'Necə verdiniz şəstlə baxır ulduz. Ən gec sabah.
  
  
  "Satın almaq bu gün. O, bəlkə, bizə lazım sabah.
  
  
  'Yaxşı. Sonra məni rahat burax.
  
  
  Kraliçəsi, kişi və shaggy əks səsləndi pilləkənlə.
  
  
  Tara подождала, hələlik dəhlizdə yenə sakit oldu. O, поспешила geri himayədar öz dartın. O, mənə baxıb, soyuq çay, bir tərk bakir. O, понюхала. Bu çay.
  
  
  O, öz jurnalı. Qapı açıldı.
  
  
  Qadın qara geyimli kimono. O, örtük, böyük ölçülü bədən əhəmiyyətli выпуклостями. Mən nax idi, qısa kişi saç kəsimi və sərt üzü. O, deyirdi elmi cəhətdən səma, boğuq səsi ilə.
  
  
  Mənim adım Yuxu Pin. Bir səhv. Qəbul edə bilmirəm bu gün sizi. Sən bilərsən geri sabah? Bu, daha çox kimi əmr. Sabah saat ikidə. O, qısaca склонила başını imkan gözümə iştirak etmək. Onlar скользили mimmo Tara kimi qara spotlights.
  
  
  Tara ayağa qalxdı. 'Amma ...'
  
  
  İki saat.' Zaman Tara спускалась pilləkənlə o çəkib apardı onu. "Sənin xala olacaq onda."
  
  
  Tara dayandırıb qeyd və mənə çevirdi. — Luiza Ригг görəcək, öz тетю Миртл? Sabah eyni dalğa, və siz hər şeyi eşidəcəksiniz".
  
  
  O idi, çox xoşbəxt olur. O, qaynadılmış həyəcan. Bu idi Хансье Бринкер olan aşkar bir çuxur geçit və indi soxub bu, həm böyük barmaq xilas etmək üçün ölkəni nəhəng fəlakət. O, belə lənətləmək xoşbəxtəm ki, mənə çox danışmaq istəmirdim hey, ki, o, ümumiyyətlə, heç nə məlum olub. Yalnız şəkillər ola bilər bəzi dəyəri. Роско etdi film üçün проявки. Növbəti səhər biz alırıq və revmatizm.
  
  
  "İstərdim ki, bir daha sizi idi fotoşəkil necə ego name — kim söhbət Elis".
  
  
  — Jana?
  
  
  Bəli. Ego səs, səs, səs kimi məşhur agent KAN.
  
  
  Göz Tara da genişlənib. — Demək istəyirsiniz ki, başqa insanlar deyil zaman nə? Və o narkoloq bildirir? Belə ki, bu deyil ki, mən çəkə bilərəm günahsız uşaq sevinc dolu.
  
  
  O qədər də yox.' Onun gülümsədi.
  
  
  İdi ki, bu шприце? Пентотал?
  
  
  O, aşağı ağız. — Sən necə tanıdım? Onun bu tərk nəhayət.
  
  
  Ona gülümsədi. "Qulaq as, əzizim. Üzrə on iki hiylələr ki, var üçün надувания zəngin сучек, onlar orada on. Пентотал natrium - bu üz həqiqət, elə deyilmi? Belə ki, onlar bu xanımlar üçün yaxşı şans, əvvəlcədən напоив ih bu çay və xanımlar danışırlar, onlara bütün, ki, onlar bilmək istəyirlər. Bütün detalları barədə ötən возлюбленном. Sonra söz sözü ortamlarda təkrar bunlar sonra. Belə çıxır ki, çox inandırıcı çıxışı. Bu xanımlar deyil xatırlayırlar ki, onlar əvvəl danışdılar. Bu xanımlar ошарашены. Və minnətdarıq və səxavətli.
  
  
  Ağız Tara ola da беззвучное Haqqında"".
  
  
  "Onunla bağlı bir sıra digər üstünlükləri. Əgər bu həqiqət компрометирует, həmişə imkanı var şantaj etmək üçün. Və əgər bu məsələ ölkə kifayət qədər pul xəyal deyir ki, məqsədləri və onlara nə. Deyərdim ki, bu, bizə idi — xeyriyyə aksiyaları, hesab isveçrənin bank — siz əmin ola bilərsiniz ki, onlar загребают pul. Tara baxdı растерянной. "Ancaq bunun nə aidiyyatı var, KAN?"
  
  
  'Heç bir şey bu. Bu, doğru deyil. Mən hesab edirəm ki, bu, hər şeyi yenidən Нассау. Фезерстоуны dələduzluqla məşğul KAN xəbər və intihar edəcəyi ih. Yəqin ki, eyni, həm Бангелем. Mənə birdən-birə ağlına var ki, Бангеля və Фезерстоунов idi ki, hələ nə qədər ki, ümumi: onlar həm satılan narkotik.
  
  
  Onu deyə hey:
  
  
  "Deməli, KAN getmək bilər eyni yolu daxilində almaq üçün. Пригрозили dayandırmaq ih kişilər, əgər onlar bir hissəsini almaq gəlirin üstəgəl bir neçə xidmətləri. Kimi xidmətlər, ola bilər, mənzillərin verilməsi клонам.
  
  
  O, başını buladı. 'Cazibədar.'
  
  
  Onun çiyinlərini çəkdi. 'Cazibədar. Təhlükəsiz. Lakin saxlamaq fikir zaman özünə.
  
  
  Belə ki, biz yaxınlaşacağıq qərargah-mənzilində həmin ats. Bundan başqa, biz burada yox etmək üçün həll sirlərini cəmiyyəti. Bizim tapşırıq: ih aradan qaldırılması.
  
  
  O, bir az diksindi. — Bu, daha yumşaq söz, daha bir qətl deyil?
  
  
  Onun baxdı bilər. O oturmuşdu, подогнув altında özünü ayaqları, ipək yataq otağında stulun üstündə. Orada idi, solğun-çəhrayı kostyum və o, baxdı ağ-çəhrayı və hamar, ipək kimi. Necə bir onların ətrafında olan qızların göz yumurlar film Sam Пекинпы. Necə bir ətrafında, o qızlar ki, ağlamaq da Fove Story.
  
  
  Onun başını yellədi. - "Riske görünə банальным... amma ki, ən delle edir ki, belə bir qız, sən necə, belə bir iş?"
  
  
  Штопора narahat edib onu. O, oxuyub öz dırnaqları. Uzun. Sanki o, heç vaxt ih əvvəllər görməmişəm. -- Yaxşı, -- dedi, -- bu... uzun hekayə. Bir müddət əvvəl... uh, onun qarşıladı... bir adam.
  
  
  Lap çoxdan. Onun keçirilib mühit bütün namizədlərin, necə yaxşı, və sonra üçün..., bu insan... mən keçirilib AH... Biz - hə, yaxşı, fərqi yoxdur. Bu idi dövründə Conson zaman Vyetnam müharibəsinin yenidən çatıb zenit. Bəli, mən... imzalayıb. O, veyn başını döndərib geriyə və şən gülümsədi mənə. "Bundan başqa, onun düşünürdü olardı ki, çox maraqlı və romantik hər gün işləmək cür insanlarla kimi James Bond".
  
  
  "Unutma qeyd Nick Carter?"
  
  
  Ah, — dedi. "Mən cəsarətli yuxu, bu barədə".
  
  
  Onun keçmişdir otaq və sel onun yanında. Onu götürüb, onun çənəsi öz əlləri.
  
  
  Qulaq as, — dedim. "Biz воплотим həyat daha bir neçə salamladı sizin arzu".
  
  
  Hmm.' O, pis mənə baxdı. — Sən hardan bilirsən ki, mən arzu?
  
  
  Yaxşı, — dedim. — Ver угадаю. Onun gözlərini bağladı. "Siz istəyirsiniz sərbəst uçmaq havada və məhəbbətlə məşğul olmaq, orada".
  
  
  Мммм... — O, fikrə getdi. 'Maraqlıdır. Lakin, ola bilər, çox küləkli.
  
  
  Onda hər şey qaydasındadır. Necə... necə muzeyin. Orada onların yataq xvı əsrin köhnə корчмы. Biz bilərdik sürüşmək üçün velvet pərdələri parça-parça olmuş və выцарапать bu adlar vəziyyətləri yataq, zaman başa.
  
  
  Mən bunu istəyirəm", — dedi. "Lakin muzeyi açılmır manatdan on səhər". O, mənə baxdı. — Sən razıyam, mənim bir fikir?
  
  
  Onun razılaşdı.
  
  
  Çəllək ilə köpük.
  
  
  Çəllək ilə köpük?
  
  
  "Çəllək ilə köpük".
  
  
  Qulaq as, tövsiyə edə bilər. Nəzərə alaraq, bubbles və hər şey bununla bağlıdır, bu, səliqəli, təmiz sex. Siz, sadəcə olaraq, heç vaxt cəhd etmək lazımdır, bu halda. Ən azı, əgər sən mənim artım.
  
  
  O, высушила məni. Böyük, mülayim isti dəsmalla.
  
  
  — Mən soruşmaq istəyirəm ki, səni, nə haqda, — dedim.
  
  
  Nədən?'
  
  
  O etdi, bir neçə maraqlı şeylər bu dəsmalla.
  
  
  — Dəxli yoxdur, — dedim.
  
  
  Düzgün девчонкой bu tullantıların da hamısı eyni deyil. Sizə də lazım deyil, paltar özelleştirmek üçün zəngli saat üçün doğru zaman. Heç iki insanlar kimi dost dostuna və digər cinsi. Problem ondadır ki, bu, heç vaxt davam edir, kifayət qədər uzun. Çətinliklər qaytarılır.
  
  
  Onun üz çəkildi kənara və siqaret yandırdı. — Onun otel, səndən xahiş edirəm... — Mən azad üzük tüstü. "Varmı çin dilində söz oxşar haqqında", туве, wow"?"
  
  
  O, həyata keçirirdi barmaq saçları, mənim sinə. İstəmirsən, mövzunu dəyişməyə, əzizim? Ya sən otel cəhd oynaya həmin səhnəyə çəllək çin?
  
  
  Onun izah hey oxuma Elis Фезерстоун. Tara нахмурилась. "Ah, ip, wow?" O, çiyinlərini çəkdi və bir dəqiqə fikrə getdi. "Ha. Dayan bir saniyə. Sən dedin ki, bu mahnı. O, başını tərpətdi.
  
  
  'Hmm.' Qız ayağa qalxdı, yataq. 'Getmə.' Bu, onun paltar və qonaq otağına getdi. Onun yenidən eşitdim kimi yazıcı və işləyir.
  
  
  O, geri qayıdıb gülümsəyərək. Mən nax idi bu sözlər. — Mən başa düşdüm, — fəxrlə deyə o bildirib. "Dao".
  
  
  "Dao? Bu kimi Tao o, qədim çin din?
  
  
  O, başıyla təsdiq elədi. İh axşam namazı — bu, daimi oxuma: "Ey Tao! Ey Insan! Bütün şansları var ki, bu kimi səslənir Haqqında", тауве, wow". Əgər sən bilirdim ki, sən dinləyirsən.
  
  
  O, плюхнулась geri yataq və свернулась yumrulanıb uzanıb, обхватив əlləri ilə diz. O, tamamilə əminəm ki, özünə. Əlbəttə, ən yaxşı izah olunur ki, onun icad etdiyi günə qədər хорька, kifayət qədər mübahisəli bir nəzəriyyə ki, Alice ilə obsessed alıram daimi dartma üçün веревкам və вилянию.
  
  
  Tara просияла. "Haqqında, Nik. Mükəmməl. Hər şey əslində. Onlar Физерстоуны yaşayan kimi hermits - даосы - аскеты. O ki qaldı ilə danışıqları ölü. Даосы - mistisizm. Onlar isə bir lənət ki, onlar demişik ünvanına miss Мэйбл, məsələn, даосы — bu fanatics. Eləcə də . O etdi, fasilə kimi Болтини, elan haqqında Uçucu Валлендах. Və Alice ilə məşğul olan digər təkrar edir ki, pis təmiz. Oh.' O, ударилась barədə yataq. "Yaxşı, guya, bu filial deyir ki, sənə ki, ölüm və həyat — bir və eyni. Bu, hər iki taocu fikir. Onlar bunu görür, hər şey ola bilər. Xeyir və şər, ölüm və həyat. Onların hamısı yenidən olur bir bir böyük Birlik Tao".
  
  
  Onun başını yellədi. "Bu o deməkdir ki, təxminən eyni, nə qədər Böyük Elektrik Измельчитель göydə".
  
  
  O, köks ötürdü və поморщилась. "Tipik fəlsəfi fikir. Amma pis deyil.
  
  
  Onun согнул ayaq. 'Bundan sonra?'
  
  
  "Hə... çünki onlar düşünür ki, bir pis yoxdur, onlar heç bir şey dayandırmaq ego. Heç nə və hər şey necə əbədi. Bu ih böyük devizi.
  
  
  Em-ci-ci". bu doğru ola bilər üçün Alice. lakin ats üçün, KANN indi deyil ничегонеделание".
  
  
  Ммммм. Mən bilmirəm. İnsanlar интерпретируют dini təlimlər qəribə şəkildə. Siz yalnız baxın Инквизицию. Və ya bu sonsuz müharibə üçün Müqəddəs Grail. Onun olmasaydı исключала mümkün əlaqə.
  
  
  Onun haqqında fikir ardıcıllıq və rədd bu imkanı. Siyasət - veb-din bu yerlərə. Əgər kimsə şair axşam dua, onda bu kimi daha çox Haqqında "Mao", daha çox "Haqqında Tao".
  
  
  Məsələ burasındadır ki, — davam etdirib o idi ki, mən bilərəm разговорить Elis. Əgər o, həqiqətən даоска, o olmayacaq ətrafında gəzinti bəli, təxminən. Ola bilər, o kəs mənə bir çox şey haqqında danışmaq olur ki, o evi. Həqiqətən, o, verə bilər ki, bütün cavablar.
  
  
  Onun yorğun sərf əlləri ilə gözlərinə. "Ümid edirəm ki, bizə lazım deyil скупиться sözləri bu barədə, amma sən geri gələn həmin ev".
  
  
  Onun var bu зеленоглазый baxışda olan bilər.
  
  
  Biz ki, sərf etdik bu, çox söz.
  
  
  Və niyə də yox?'
  
  
  O, belə bir səbəbə görə ki, onlar kimi yalnız onlar görəcəksiniz, sizin накачают пентоталом və siz onlara bütün danışasınız . Используй fikrinizi, Tara. Orada çox təhlükəlidir. Hətta biz bilmirik, bu, nə dərəcədə təhlükəlidir, nə qədər ki, идентифицируем bu şəkillər. Belə ki, tutun, onlardan uzaq. Sən atıb öz hissəsidir. Biz Роско daha araşdırmaq, işin, Elis.
  
  
  Və sən necə istəyirsən bunu, əgər o, heç vaxt çıxır?
  
  
  Yaxşı... onda bizə əbədi daxilində əldə.
  
  
  Qız ayağa qalxdı, yataq və başladı incik gəzir otaqda. Amma bu, belə axmaq. Və siz itirmək çox vaxt, buna görə. Bundan başqa, bu, daha da təhlükəli sizin üçün. Məndə artıq var keçid üçün giriş. Sabah. İki saat.'
  
  
  O, sağ idi. Onun bir səhv etmişəm ki, heç vaxt əvvəl idi. Onun qəbul emosional qərar. Dünyada hər şeydən çox onun otel qorumaq üçün onun. Bu da səhv idi. Emosiya yolverilməzdir mənim iş. Siz tərk ih günə kimi, yalnız başlamaq.
  
  
  Onun razılaşdı ki, o, gedəcək. Bu zaman iki vəziyyətdə.
  
  
  Birincisi: biz əvvəlcə görək, şəkillər. Əgər, bu yer əsl dayağı agentləri KANN olardı, o, oraya getdi. O, razılaşdı.
  
  
  İkincisi, biz Роско gözləyirdik olardı ee bu макробиотическом restoranda küçə və dəstəkləmişik, onunla əlaqə mikrofon vasitəsilə. Əgər biz eşitdik ki, bir növ parol bilərdik gəlmək yardım.
  
  
  O, razılaşdı. Yeri gəlmişkən, bir qədər təəccübləndim. "Yaxşı, Ləqəb, mən və xəyal bilməz olardı ki, əks halda. Heç bir şey onun üçün qorxdu, — dedi, — sadəcə, mən... — fikirləşdi və o, bir müddət, — mən qorxuram.
  
  
  
  
  Fəsil 15
  
  
  
  
  Bu idi дерьмовый gün. Onun порезался zamanı kişilər. Tara azalıb güzgü. Qəhvə idi, çox zəif. Və yağış yağdı. Bu, yaxşı idi hissəsidir.
  
  
  Artıq on bir saat Tar çıxdı evdən. O, otel vaxtında накраситься geyinmək və almaq üçün Фезерстоуна evə tez getmək. O, ümid sürüşmək yuxarı tərəfindən rahat yerləşən gözləmə otağı ikinci mərtəbədə ilə görüşmək üçün Elis Фезерстоун.
  
  
  Mənim telefon zəng Мейсу saat 11 çevrildi daha bir zərbə. "Üzr istəyirəm, uşaqlar, — dedilər iştirakçıları qrupu — hələ heç bir hərəkət".
  
  
  Ona zəng etdi, mağaza, çay Лайтфут və mənə dedilər ki, mənim üçün hazır günortaya qədər. Onlarda deyil, kuryer idi.
  
  
  "Məgər mən ala bilmirəm ego?" Onlar dedilər ki, bəli. Bu, mürəkkəb bir sifariş.
  
  
  Bu o demək idi ki, foto ki, Tar etdi The Featherstone s, belə deyildi, sadəcə olaraq, опознать. Onlar göndərmək ih Vaşinqtonda. Yəqin ki. Hər halda, onu almaq revmatizm günorta. Hələ kifayət qədər vaxt əlaqə üçün Тарой teatrında, əgər ehtiyac yaranır. Onun çıxdı vasitəsilə mənzil və getdi küçələrində. Saatda gün onu görməmişəm, Роско bu макробиотическом restoranda. Onun qərarına əvvəlcə bir şey qəlyanaltı.
  
  
  Heç on on iki idi, onun çay dükanı Лайтфут. Kiçik çirkli təzyiq orta və kiçik mağaza ön planda mərtəbəsində köhnə binalar, yerdə də Edirlər. Divar cinsindən asılı tavan idi увешаны rəflər ilə, böyük bankları, çay. Windows çıxan küçəyə də dolu idi, стопками çay.
  
  
  Əks arxasında dayanıb sleazy kişi поношенном qəhvəyi фартуке. O, baxdı mənim sənədlər və başını tərpətdi. O aldı, banka ilə rəflər və qoydum onun alınması üçün. O, başladı bükmək ego qəhvəyi wrapping kağız.
  
  
  "Mən, eh... bir otel olardı istifadə ego burada" dedim.
  
  
  O, başını yellədi. — Mağaza, çətin ki, uyğun üçün bu, elə deyil?
  
  
  — Bəlkə, yuxarıda?
  
  
  O, şübhəli mənə baxdı. — Bilmirəm, — dedi. — Mən bunu yoxlamaq. O, yaxınlaşdı, kassa və bərk N-3. Bir neçə dəqiqə telefon iki dəfə çaldı, sonra susdu. — Yaxşı, — o dedi. O, düyməsini basdı altında прилавком, kiçik bir hissəsi arxa divar отъехала.
  
  
  Açılış verdi mənə girişi dar pilləkənlər aparıcı yerli qərargah AH. Pilləkən aparırdı kiçik неряшливую himayədar. İki narıncı plastik stul, stul, заставленный nömrələri "Çay ərazisinin баренцева dəniz" və böyük köhnə deyil, yazılı stul. Masa arxasında oturan qara saçlı babe, жующая жвачку. O, maraqlı, mənə baxdı, dayandı çeynəmək və скрестила ayaq tərəfə. Sağ olan nax idi daha bir qapı var. Müqəddəs müqəddəslərin. Onun, saatına baxdı. Var idi on iki saat. Onun qoyaraq, hər iki əlləri stul, və bir qədər irəli əyildi. — Mən danışmaq istəyirəm Dolores, — dedim.
  
  
  O nə tamamilə бесстрастное şəxs. Onun высветил, şəxsiyyət vəsiqəsini. Onun gözlərində nəhayət ortaya çıxdı, bəzi anlayış və o, başıyla təsdiq elədi. "Siz bilirsiniz ki, heç bir şey yəqin ki, bu чайном mağaza" dedi. "Sənə lazım Dolores və ya sənin bir mesaj?"
  
  
  Mesaj", - dedim. O, bir neçə düymələri basdı telefonunuzda zaman onun başladı açmaq nasos banka ilə çay. O, dəstəyi mənə uzatdı. Var idi yazılan film mesaj Роско. "Görüşərik bir saat və bir gün". Sonra yenidən Mays: "Bağışlayın, uşaqlar, heç bir hərəkət".
  
  
  Onun açdı banka və селл stul. Hər bir foto idi səliqəli əlavə kompüter xəritə. Əziz jirinovski xanımlar Mehriban. Ходжсон və Фрогг hesab edilmişdir bura. Katibi Фезерстоуна səbəb увольнению Agnes Tacı, keçmiş katibi Скотленд-Həyət, ona görə ki, bəzi sənədlər var, nax idi, var idi, oradan oğurlanmış. Heç bir sübut onun əli olduğu deyil, həm də aşkar edilmişdir. "Səhlənkarlıq" səbəb oldu, onun istefasını. Lakin o, şübhə altında idi. Oğlan gətirdi ki, Tar çay aparıb, onun himayədar idi Pam At, gənc terrorçu üzrə mütəxəssis psixoloji müharibə. Xüsusilə yaxşı psixotrop preparatları. O, baş müstəntiq KAN. Haradasa Asiya onlar itirilmiş ego üzrə nəzərdə tutulur. Təşəkkür edirik foto Tara AH yenilenmiş ego məlumatlar arxivdə. Nəhayət ki, az əhəmiyyətli deyil idi, Sung Pin. M-2. Killer ikinci sinif. Başlanğıc ikinci dərəcəli deyil demək idi ki, o pis idi. Bu o demək deyildi, heç bir şey, bundan başqa, o idi ki, qatil. Və onlar bütün feminist olan, indi isə partlayırlar kişi, шлите öz şikayət və Mao Цзэ дуну. Sun Pin idi pis xala. Güman ki, kompüter xəritə, o, mütəxəssis idi üzrə incəliklərini fiziki işgəncə.
  
  
  Onu, dik atıldı telefona zəng teatra.
  
  
  Tara artıq getdi.
  
  
  Onun hit deyil ki, belə güclü kafedra verilir və dedi ki, istəyirəm Dolores. "Dolores şəxsən. Tez! Katibi ускорила жевание dörd-dörd dəfə və bir neçə düymələri basdı. Qapı sağ nax приоткрылась. "Siz cansıxıcı olmayacaq üzrə Dolores, — deyə o bildirib. Bu veb-qız panelləri.
  
  
  Qız var paylayıcı qalxan yüksək idi, мешковатым kişi ilə седыми saç, uzun ölü köynək və измученным şəxs.
  
  
  Onun dedi. - "Dolores?"
  
  
  O, dərindən ah çəkdi.
  
  
  "Baxın, — dedi və оторвал qulaq təcrübəsi cüt qulaqlıq.
  
  
  — Onun Karter, — dedim.
  
  
  'Oi.' O baxdı, az qala прямее.
  
  
  Onu dedi emu çatdırmaq Роско təcili mesaj. Planları dəyişib. Biz idik almaq Qablaşdırmanın əvvəl o, daxil olan yuva üçün bir aslan. Onun qayıdacağam mənzil halda, əgər o, gələcək. İndi o, indi də макробиотический restoran. Əgər mən bilməzdim, onu görmək, onu olardı onunla görüşdüm, orada, ikinci yarısında.
  
  
  Onu götürüb taksi və geri mənzil rekord qısa müddətdə. Tara orada yox idi. Mən hər şey edə bilər, bu gözləyin. Əgər o teatrında idi və burada o ola bilərdi yerdə. London isə böyük bir şəhərdir. Bu səbəblər panik üçün heç bir idi. Əvvəl onu gördüm Роско var idi qərarı ilə vaxtında xəbərdar onu. Hətta əgər bu ən son anda. Buna baxmayaraq, onun hiss, bir az utancaq. Onun sözünə davam gəzmək, boş mənzil. Yağış əsəbi döyülmüş, bu pəncərə. İlə növbəti küçə itib zəif zümzümə caz. Ən küçələr gəlir inilti maşın. Haradasa yüksək əbədi mənimlə oldu təyyarə. Pişik üfürdü. Saat тикали.
  
  
  Onun otel bütün yıxmaq. Birmənalı saat. Ola bilər ki, zamanı dayandırmaq. Ya bəlkə ona görə ki, onlar nəşr, deyil o ki, səs onun otel eşitmək. Səs Tara daxil olan qapı. Tam dəhşətli zamanda, əgər heç bir şey baş verir, o, bütün təhlükəsi var, ola dərhal və belə deyil.
  
  
  Saatda gün onun nömrəsini edir. Onun var revmatizm Роско mənim mesaj. Sonra üç гудка və qrup Мейса: Sonny, uşaqlar. Hələ heç bir hərəkət.
  
  
  Onun dəstəyi asdı. Onu sildi, gözləri və rubbed boyun. Orada yenidən ужалило. Onun dayandırılıb rub. Nə mənə xəbərdarlıq mənim radar? Onun baxdı divar. Sonra telefona. Onun dəstəyi qaldırdı və yenidən nömrəsini edir.
  
  
  Роско: Kəs Səsini. Nicky. Biz tapacağıq onun.
  
  
  Bi-və bi-və, bi -, i. İrina: Bağışlayın, uşaqlar. Hələ heç bir hərəkət.
  
  
  Onun saxlanılır dəstəyi bir az uzaq qulaq.
  
  
  Bu, onlar ən sözləri Mays istifadə, iki dəfə!
  
  
  Hər saat o verirdi yeni mesaj. Əlbəttə ki, bu, ola bilməzdi ilə gəlmək daha heç bir şey, amma demək, hər halda mane emu. Hər saat və son bir neçə gün ərzində o, gəlib hansısa bir qəribə hesabatı və ya новостным bildirir ki, yemək kənddə. Yox, əgər o, ümumiyyətlə, heç bir şey ilə gəlmək bilər, o, hələ də придумывал mat.
  
  
  Onun yenidən onun dəstəyi qulaq... Onu diqqətlə dinlədi. "Bağışlayın, uşaqlar. Hələ heç bir hərəkət. Bəli! Səs bu! O ego-son sözləri eşitdim zəif growl. Təyyarə, olan oldu. Bu səs idi əvvəl. Orada bir şey idi кривое.
  
  
  Ona zəng edib Dolores. O, təsdiq etdi ki, mənə eyni bir mesaj idi ki, orada ərzində üç saat. Yox, dedi, o, aşkar deyil, bu, şübhəli. O, yalnız fikir Maes otel zarafat istifadə edərək, eyni mesajı yenidən və yenidən.
  
  
  Onun danışdı emu haqqında təyyarə. Bir an üçün o, susdu. 'Uca Allah.' dedi. 'Sən haqlısan.'
  
  
  Məndə Мейса daha çox idi. Onun idi, haradasa arasında qəzəb və паникой. Zülm nə üçün mən belə maraqlanıram təhlükəsizliyi Tara ki, itirilmiş üzrə nəzərdə ih əsl niyyətlərini və məlum oldu bildirir ki, Мейса əvvəl. Bizim bütün ümidlər "bürc, bu gün bu işin" idi əsaslanır послеявляется Çen-Li Braunu, послеявляется idi bir səbəb laboratoriya klonlama və Lao Цзэну. Əgər o, artıq bir addım atdı, hər bir ümid itirilmiş. Biz heç vaxt tapacağıq bu yuva ats. Biz ki, heç bilməzdik dayandırmaq ih. Allah əlinizlə onlara əzab versin, məni bu суку ilə məşğul olan залезла mənə dəri altında.
  
  
  — Yaxşı, — dedi, onun Dolores. "Niyyət belədir. Mənə lazım vertolyot edə biləcək çatdırmaq məni oraya. Окажи Роско əlavə yardım və...
  
  
  — Sən zarafat edirsən? — sözünü kəsdi, o, məni. "London ofisi böyük deyil. Bizdə, sadəcə olaraq, heç bir əlavə kömək — ən azı, bu, nə sizə lazımdır.
  
  
  — Vertolyot?
  
  
  "Bu, hələ də davam edir".
  
  
  'Yaxşı. Onda de Роско üçün şell odin. Və костя Allah, de emu üçün o, ehtiyatlı olun!
  
  
  'Qulaq as. Sənin yerində onu narahat olmazdım haqqında Роско. Bəzən o, bir az ola bilər педантичным, amma heç bir zaman mühüm dəyər öz ego həyat. O, çox sevir həyat.
  
  
  Onun dərindən ah çəkdi. "Ümid edəcəyik."
  
  
  Vertolyot idi ala məni yarısında ikinci Hayd-parque. Hər hansı bir olardı təəccübləndi, amma bu mənim işim deyil. Hər halda, onlar bu barədə danışmaq bir neçə gün ərzində. Onun почистил Вильгельмину və yenidən зарядил et seq aktları. Onun etmek стилет geri ножны və daxil, daha bir qaz bombası. Bəxtəvər Pyer, belə səmimi ortasında.
  
  
  Onun taxdı gizli çıxdı altında yağış.
  
  
  
  
  Fəsil 16
  
  
  
  
  Роско saatına baxdı. İdi, heç beş iki. Tara dedi ki, getmək "Фезерстоун" yarısında ikinci.
  
  
  O, istəyirdi görünə çox şübhəli выбежав ətrafında restoran, dəli kimi. Belə ki, o, ödənilmiş aldı, qəzet və шталь oxumaq girişdə. Yağış getdi güclüdür. Belə ki, insan, moizə edən girişində, heç ayrılacaq. Yəqin ki, o fikir öz yaddan çıxmış зонте.
  
  
  O, olmalıdır, gördüm Qablaşdırmanın, o zaman yarandı vasitəsilə yol, görə bucağı. O, onu görməmişəm. Mən nax idi çətir və o, təmin lazımi шоры məhdudlaşdıran onu göstər.
  
  
  Роско yaxınlaşdı, onun öz tərəfindən küçənin. Keçdi mimmo baqqal nin. Bundan başqa, pinəçi. Mimmo zolaqlı boyun qaçırmaq. Yəqin ki, o, gözlərini saxlanılır Tara, ona görə də heç adam hiss. Ola bilsin ki, bu iki kişi idi. Onlar gəlib ona. O, yəqin ki, deyil xəbərdar olması faktı kişi deyil, istifadə, belə bir gözəl qara çətir yağış. Və indiyə qədər araştırmak saxlanılır ego сложенным əlində.
  
  
  Ən azı, belə idi işidir, necə ki, biz sonra özünüz təsəvvür edirdik.
  
  
  Licks axşama doğru tapdıq bədən Роско. O, az gedəndən sonra o. Ego əlləri hələ tutmaq üçün böyük bir qara çətir, iti ülgüc ucu olan вонзился emu də qat dollar.
  
  
  
  
  Fəsil 17
  
  
  
  
  Vertolyot endi заболоченное sahəsində, təxminən modern ev. Məni gözləyirdi böyük Fiat 130. Sürücü mənə təqdim etdi düymələri, işarə, mənə düzgün istiqamət və sel yanımda. Mənim yaxın водительским oturacaq. Sonra biz bütün dağıldı müxtəlif tərəfdən.
  
  
  Yağış dayandı və landşaft засиял qeyri-sarı-yaşıl rəngdə. Bir bu rəng ilə rəsm Констебла. Bu, tək idi ətrafında inanılmaz mənzərə ilə kotteclər və otel dəfə aslan ürəkli Riçard qat dollar. Onu hiss etdim ki, mənim bir qan закипает bu universal zəng. Böyük həvəslə. Crusade. Onun sel öz böyük Фиат öldürmək üçün dragons. Mənim tapança və стилет idi yeni Экскалибуром. Onun bir hissəsi idi tarixinin və bunu tarixi var. Onun artıq eşitdim buynuzu, приветствующие mənim yaranması. Onun всепобеждающий qəhrəmanı.
  
  
  Ey allahım. Amma: nəhayət tədbirlər:
  
  
  Onun припарковал maşın üçün ağaclıq, davam etdirmişdir yolu vasitəsilə kiçik kollar geri malikanələr. Bu idi ki, bir sığınacaq onlar icarəyə özü üçün. Ev saman dam saçan qəribə bir atmosfer. Çox sakit.
  
  
  Çox sakit.
  
  
  Onun uşaqlara baxdı. Yanında, baş ev dayanmış iki kiçik sığınacaq, eyni qəribə. Ən yaxın idi, təqribən iyirmi yard aralıda əsas binasının. Hər iki idi заколочены. Görəsən, hansı ilə onlardan istifadə Мейс. Ona idi, demək olar ki, əminəm ki, o, çox deyil, ondan istifadə edir.
  
  
  Onun keçib bir ağac və başqa çatdı ikinci ev. Onun da alıb görünüşü подъездную track. Mənim xoşbəxtlik idi, çox yaxşı, doğru olmaq. Orada maşın idi.
  
  
  Bu köhnə amerika gəzərək. Bu köhnə псевдодеревянные bead Шевроле 1952-ci il. Yük damında idi воткнуть baqajda. Və balıqçılıq təsərrüfatları снастями.
  
  
  Hara onlar bizə gedək, onlar gedirdilər balıqçılıq. Lakin onlar yığışıb harasa getmək isə onun gəlib bir vaxtında.
  
  
  Onun çatdı digər ev. Qapı bağlı idi. Onun baxdı vasitəsilə daxili şey витражных pəncərə. Onun əlini pəncərəyə tərəf getdi. O açılmışdır. Ola bilər ki, çox asandır. Onun hazırlamışdır Вильгельмину və içəri girdi.
  
  
  Əgər bu implicated kimsə, başqa Мейса, məndə olardı problemləri. Bu köhnə половицы verilirdi məni yanında kiçik hərəkəti. Onlar creaked altında mənim giriş. Amma əgər kimsə var idi, o, dinmədi.
  
  
  Onun davam saxlanılır. Aşağı mərtəbədə cəmi iki otaq və onlar görünürdü boş, çox boş. Kamin idi увешан mis горшками və təmiz, lakin обгоревшей barmaqlığı.
  
  
  Onun pillələri qalxıb.
  
  
  Vanna otağı var.
  
  
  Bu idi ego yer домк. İkiqat Мейса hələ də yalançı bir yataq. Güclü bir durbin və hələ də торчал ətrafında pəncərə. Yataq edirdi, özü plexus mələfə. Мейс və Pearson yuxuda burada növbə. Bir küncündə idi bir sərgi konserv qutuları. Zəif iy balıq hələ də şəkli var havada.
  
  
  İzlərinin mübarizə yox idi.
  
  
  Nə yaxşı xəbərlər, bu, demək bilər. Bir şey etdi ih uzaqlaşa öz vəzifəsindən. Amma bu mütləq o deməkdir ki, onlar ölü.
  
  
  Onun baxdı durbin. Onu gördüm, Chen-li ev. O, söhbət iki kişi ilə. Onu görmək bilər ih ayaqları, lakin ih şəxslərin görünmürdü. Onun istifadə диктофоном mesajı göndərmək üçün Dolores. Bu şey idi simsiz əlaqə ilə o, qadın çay. Sonra onu yenidən aşağı düşdü və ağ bir pəncərə.
  
  
  Моросящая hava. Onun, narahat hiss. Onun, düşündüm ki, bu hava. Amma yenə də onu fikirləşdi ki, ola bilər ki, xəbərdarlıq.
  
  
  Onun rəhbərlik ikinci mərhələsinə ev. Bundan idi ki, licks bütün əsas binaya. Ki, lövhələr dolu idi, qapı idi çıxarılmış. Onun sıxdı Вильгельмину və qapını açdı.
  
  
  Odur ki, mən orada gördüm etdi mənim mədə сжаться.
  
  
  Hər yerdə idi, qan. Köhnə taxta döşəmə idi hiss olunur etdiyi və окрасился də ki ədəbsiz rəng ölüm. O, yerindəcə donub qaldı arasında швами половиц. Ağ pambıq mebel idi перемазана hey. Qol saatı AX qoymaq раздавленными. Gun-38-ci çaplı bir AX yalançı, bütün qan azn посыпанном un kafedrasının. Və balta, rəngli, qırmızı rəng, yalançı yanında kamin.
  
  
  Kamin.
  
  
  O, hələ də od tutub yanırdı. Hələ istilik verirdi. Kababı qoymaq dəstə isti kül. Küncündə yanında костром qoymaq... əl-ələ. Onun eşidəndə çox qəribə bir səs-küy, sonra başa düşdüm ki, əlavə edirəm ki, öz qusma, bu беспорядку.
  
  
  Mən getdim mətbəxə açdı tap, sonra ona nəzər soyuq su şəxs və onun ağcaqanad bilək altında tap. Mənim qulaqları защипало. Onun söndürüldükdə tap. Mənə elə gəldi ki, mən bir şey eşitdim. Cırıltı taxta döşəmə.
  
  
  
  
  Fəsil 18
  
  
  
  
  Tara mənə danışdı sonra, amma mən deyə bilərəm ki, indi də. Düzgün qaydada.
  
  
  Роско o görməmişəm. Amma heç оглядывалась. O bilirdi ki, o orada. Mənimlə birlikdə. Restoranda. O, içəri girdi, Cəmiyyətdə Фезерстоуна, planlaşdırıldığı kimi, 14:30. Boyun var, nax idi ниточка mirvari biləcək çatdırmaq, hər hansı bir söhbət radius beş metr məsafədə həm də telefon vasitəsilə küçəyə. Bag var nax idi, o, ən səs yazan, bir o istifadə ərəfəsində.
  
  
  Tara hiss yaxşıdır.
  
  
  Admin deyə, bir az əsəbi halda ki, Tar gəldi, çox tezdir. Pam At aparıb onun eyni otaq gözləmə ikinci mərtəbəsində ki ərəfəsində və təklif etdi ki, hey, bir fincan çay. O tərk edib, onu öyrənmək üçün onlar həmin jurnalları.
  
  
  Bu dəfə Tar aldı, bir fincan çay. Ondan gəlirdi xoş iy darçın. O, окунула barmaq maye və слизнула onun. Mənim qız alıb beş kimya üzrə deyil. — Çay, — pıçıldadı o, жемчугу və "Sonny", — dolu метаквалоном. O, насчитала təxminən beş yüz olan var. Bu dərmanlar verir ki, onlar deyirlər "yaxşı hazırlanmış". Bir tərəfdən, hiss yuxululuq, digər tərəfdən hissi приподнятости. O ki qaldı özü vuruş, o, öldürmək bilər ki, sizi iki yolla. Özü narkotik, və ya olmaması bu preparatın. Simptomlar абстиненции oxşar simptomları epilepsiya — neçə gündən bəri ələ edə bilər ki, başa tam коллапсом: ölüm. Bu insanlar burada bilirdik ki, onlar etmişik. Bu beş yüz olan üçün kifayət qədər idi yıxmaq sizə başını. Ən azı, kifayət qədər məcbur etmək üçün hesab edirəm ki, sizin xala Миртл восстала ətrafında ölü.
  
  
  Tara вылила məzmunu fincan bir ətrafında bu liang qab. Əgər bu liana idi və düzgün укоренена yer üzündə, o, yəqin ki, оторвалась olardı.
  
  
  O, yenə də barmaqlarının ucunda çıxıb dəhliz və bir daha onu kimsə yox idi dayandırmaq. O, ayağa qalxdı pilləkənlə yuxarı mərtəbədə. İki gün aparmışlar otağın qarşısında binalar. Bir ətrafında həmin otaqların məxsus olan Алисе. O, gözlərini bağladı və cəhd təqdim pəncərə ki, onun hey göstərib. Mən durmuşam evin qarşısında o, sağ bilər. Deməli, bu, olmalıdır qapı sol.
  
  
  O, qapısını döydü.
  
  
  Səs Alice absurd pis: "Girin".
  
  
  Elis Фезерстоун qoymaq yataq mavi ipək pijama, спрятанной arasında beş ipək, atlaz kimi tənzimləyici sistemlər və hava yastığı ilə набивным model. Elis Фезерстоун baxdı, çox sağlam. Kiçik бисеринки bankın çıxış etdilər var nax alın, və o обмахнулась şərq fan. Onun boz мелированные saç qoymaq nəm azn baş arxasında isə зрачки onun göz сузились qədər булавочных уколов. O, xatırlatdı ki, Tar неряшливую queen üzrə Alice in wonderland.
  
  
  Elis Фезерстоун idi нагружена narkotiklərlə. Və bu, xeyli dərəcədə zəifləyib iş Tara. Hey, ümumiyyətlə, ehtiyac yox idi narahat məntiqi звучащем оправдании. Elis uzaq olubdur, məntiq, hal-hazırda. O yerdə ki, sərhəd zonasında yerləşir, yalnız təklif — boş şeydir, amma məntiq qarışıqlıq yaradır.
  
  
  O, başladı danışa sakit səslə. Hansısa səbəbdən o, elə bilirdim ki, hey altı ildən isə Tar — ee ana. Həqiqətən də, var ki, narkotik səbəb ola bilər sizə belə düşünür. Гашиш artıq çox şey edə bilərlər, lakin onlar dənə ki, глотаешь, нюхаешь və ya вкалываешь, yalnız yaxşı добивают işdir. Amma, ola bilsin ki, bu sadəcə bir camo "Danış, anası" deyilən bir zınqırov. Hər halda, Tara deyil отставала və oynamışdır Ana.
  
  
  Ana otelin haqqında hər şeyi bilmək Яне. Ana etibar Yanvar kimi etibar ata. Alice dedi ki, özü belə edirdi.
  
  
  Yang idi alovlu даосом. Amma Yan dəyişib. Alisa bilmirdi niyə. O, sadəcə belə hiss edirdim. Alice sevilən hiss etmək. Hələ mən həm xoş idi, touch teddy siçan. Məgər Mo deyil otel görmək?
  
  
  Sonra dedi yorğun idi. Bəs bu Yang?
  
  
  Nə olar, təxminən beş il bundan öncə, посмертному şurasına papa, Yan aldı və idarə edilməsi. Bütün yaxşı getdi artıq iki il bundan əvvəl. Sonra o, işdən, bütün bu köhnə heyəti təyin etdi, yeni heyət. Onlar da даосы, deyə o bildirib. Amma yenə də... Алисе onlar çox xoşuma gəlirdi. Əlbəttə ki, yeni deyil. Pam At, Əlaqə. Sonra isə четверняшки.
  
  
  Четверняшки?
  
  
  Bu dörd oğlan ki, bütün oxşar bir-bir. Bir ih sözlərinə görə, yalnız bir və onların ətrafında getdi ova. Yox, edə bilmədim. Heç ov, o, onun дразнил... Alisa ağlamağa başladı. Bəlkə də o, idi, onun zəhlətökən.
  
  
  Tara dedi ki, Ana qoruyacaq ee. Alice ağlayan dayandırılıb. O, başladı oxumağa. Tara gözlərini qaldırdı və baxdı saat. İdi, heç beş iki. Hey lazım idi, tez geri, hələ onu gözləyir, salonda gözləmə. Amma nə o четверняшек? Elis dedi başqa bir şey? Alice başını yırğaladı. O, хихикнула. Var üç qardaşım və bu qardaşlar тройняшки. Və onlar kimi bu четверняшек. Belə çıxır ki, onlar семерняшки..., ya yox? Alice yalnız davam kıkırdama. Əvvəlcə тройня. Sonra четверня... Alice yalnız davam kıkırdama. Var idi Chen-li Hun Lo idi ki, haradasa, İrlandiya. Və ya İslandiya. Və ya başqa bir yerdə. Daha sonra idi Pen Olub, təyyarəçi. Alice замахала əlləri. O, Amerikada. Bəs sonra, sonra, — Alice hesab ayaq, — Доупи, Шизи və Doe. O, хихикнула. Lakin onlar keçib, bir neçə həftə. Onlar gedib Amerikaya ilə Pam At. İlə görüşmək üçün sehrbazdır. Yox, görüşmək üçün bu пресвитерианцем. Danışmaq üçün mətbuatla. Getmək üçün diş həkimi. Bişirilmiş bu. Net, net. Bəli, o, yadda.
  
  
  Tara fikrə getdi. Belə ki, onlar getdilər, bir neçə həftə. Bu... prezident! Bu olmalı idi belə. Onlar getdi və onlara doğru.
  
  
  İki dəqiqəyə çatdıq. Tara sıxdı əlini Alice. — Bu, bütün qardaşları, onların bilirsən? o, soruşdu.
  
  
  'Oi. yox, — dedi Alisa. 'Bir çox hələ də var. Bu, çox böyük bir ailədir. Lakin başqa bir yerdə uzaq. Alice dayandırılıb мычать.
  
  
  - Sən əminsən? - ciddi soruşdu Tara. "Sən səhifə almaq cənnətə, əgər siz yalan".
  
  
  Elis baxdı трезвой. "Ən azı, belə deyir Yan. O, deyir ki, qalan müddət qalacaq ev və biz çıxarmaq ih oradan. Ona görə də, zaman Pam At və digər gedirlər, buraya gələn yeni. Oh, vicdanla, ana. Bu, nə o dedi.' Alice vicdanla çalışırdı ıso, bütün gücü.
  
  
  Tara ayağa qalxdı. — Hə, əzizim, — dedi. - İndi mənim getmək vaxtımdır, sən isə gözəl qız, və... - o, cəhd gəlmək, demək heç bir şey-матерински, - indi itaətlə yemək öz anakardiya və tezliklə onu yenidən sizinlə olacaq. Tar bağlayıb, özləri üçün qapı və dərindən nəfəs aldı. "Sən bu eşitdim əzizim", dedi o, öz ожерелью. "İndi Amerikada yalnız bir var. Bu da təyyarəçi. Görünür, vertolyot pilot. Bəlkə, o, убился eyni zamanda senatorlarla, o cümlədən o öldürdü. O, fasilə etdi, sonra bilmədi əlavə etmək üçün: — sən Də istəmirdim ki, onun gedirdi bura. ha-ha.
  
  
  O, gülümsədi və düşdü pilləkənlə. Altındakı nərdivan, yolunda yuxarı, Pam idi, At və Yuxu Pin. Onlar baxdı сердитыми. Çox pis.
  
  
  Biz Pam Kona əlində idi iynə üçün подкожных iynə.
  
  
  Hər şey deyə bilər ki, Tar idi: "Bəli. Nick.'
  
  
  
  
  Fəsil 19
  
  
  
  
  Əgər siz bütün həyat üçün çalışırıq qol qarşı gün bok, bu gün bok gələcək.
  
  
  Onu qoydu bir gun yanında güzgüyə baxdım və cırıltı cinsin mənə dalış ona. Onun gecikdim. Bıçaq süpürülmək otaq, пришпилив mənim əlini sink kimi yeni bir kəpənək kolleksiyası.
  
  
  "Yaxşı, Karter. Yavaş-yavaş повернись".
  
  
  İh idi, üç. Bu idi "onlar", olan, onu gözləyirdi. Onlar kimi baxdı üç yerli ivanov. Super dandy. İh isveçlilərin və saçını idi ildən on ih kiçik və накачанные gücünü də deyil вязались ilə müasir geyim. Onlar gəlib mənə silah hazır. Qarşıda qələmin.
  
  
  — Əlləri və baş arxasında, — dedi.
  
  
  Onun baxdı ego üstdən-aşağı. Yeganə yaxşı şey nen idi ego kostyum. "Onun otel olsaydı, əlləri qaldırmaq, — dedim, — amma məndən texniki problem var". Onu da qeyd bıçaq, hələ прижатый mənim əlimdə.
  
  
  O, dönüb bir öz ətrafında, peyklərin. — Джайлз, — deyə o bildirib. Xahiş edirik, müəyyən sır. Джайлз mənə yaxınlaşdı və bıçaq çıxardı. Mənim qan пузырилась. Джайлз обыскал məni. O, aşkar стилет, amma yaxınlaşıb qaz möhkəmlik. Onun, yəqin ki, heç ego dadı.
  
  
  Джайлз gülümsədi. Çox inamla. — Yaxşı, boss. O, təmiz.
  
  
  "Sonra, siz Robbi götürün ego evinə".
  
  
  Джайлз və Robbi qəbul üçün mənə əl ilə bir neçə tapança, прижатых mənim bel, məni веления ev.
  
  
  Buna heç bir şübhəm yoxdur. Bizim günlərdə onların ətrafında çıxmaq ən yaxşı qatil. Бангел, Ling Jing, indi isə daha bu buxar, həqiqətən, olub özünü nəzakət. Vin Zamanı idi, хема-başqa bir şey. Zaman onun qoşulub, ona bir otaq, o, bəxş məni убийственным baxışları və рявкнул azn подонка: "üzüm əkmək pippin us ego". Onlar sövq məni стулу. Hər apardı çiyni və tıklayan ona: onu sel. Vinq başını tərpətdi. Əsas cani da sel. Onun idi, başqa bir kitabxana, обшитой taxta panellər. Yalnız o deyil, belə böyük, həm Нассау. Və pəncərələr açıq idi. Bundan başqa, Chen-olub da, burada yox idi.
  
  
  Vinq keçmişdir otaq; necə hərəkət edən dağ теребил siqaret трехпалой əli. Onun yadına düşdü, daha xoşbəxt dəfə. — Sən bizə çox надоел, Karter, — deyə o, nəhayət. Ego səsi yüksək idi və ледяным. — Bundan əlavə, siz həmişə axmaq olmuşam.
  
  
  Mən niyyətində deyil cavab, bu, vicdanla. Hər şey etdim, bu qaldırıb onun qaş qaldırmaq. Bundan başqa, heç bir fil bilmədi, ona mane olmağa, mənə demək idi ki, mən axmaq olmuşam.
  
  
  "Sən elə bilirdin ki, bizi izləyir sənin dostlar o kiçik bir evdə ki sən, nəhayət, bildi bizi tutmaq". O gülümsədi. Hər halda, o, сморщил dodaqlar. — Ən delle... hər şey əksinədir. Biz qoymaq, göz görəcək dostları, və biz bilirdik ki, bu, bizə rəhbərlik sizə. Ən azı, biz hazır idik ki, sənin gəlişinə.
  
  
  O, haqlı idi. Ona axmaq olmuşam. Onun hit ih tələ açıq gözləri ilə. Amma digər tərəfdən, AH bilmirdilər, onun harada. Və əhatə edir Üzrə yaxşı olardı ki, bilirdim ki, onlar bunu bilirdi... ayağa qalxıb stulun üstünə. O qutusu açdı. "Bu halda, əgər siz düşünürsünüz ki, sizin dostlarınız sizə kömək edəcək..." o uzatdı kiçik bir söhbət audio-kaset. — Biz xahiş etdik ki, sizin agent Мейса etmək son mesaj. Ədalət костя, o etdi, üç. Biz otellər belə təkrarlanan mesajı заманило olsaydı, buraya qalan kimi o заманило sizi. O qoydu dəmir kiçik portativ səsyazan. "O vaxta kimi üçüncü mesaj başlayacaq təkrar etmək, bizə artıq burada olacaq". O, yenə də mənə tərəf döndü. "Mən fikirləşdim ki, ola bilər ki, sizə maraqlı eşitmək rəsmi adama burada nə baş verib bu gün".
  
  
  O, düyməsini basdı və Мейс başladı öz посмертный hesabat.
  
  
  — Bağışlayın, mən getdim balıqçılıq. Heç bir qida yeyin. Испорченная sıyıq daha dadlı. Tez распробовал, tez məni olduqca kədərləndirdi. Ah.'
  
  
  Bir anlıq onu fikirləşdim ki, Мейс səhv, amma tez bir dua etdim ki, o məni əfv etdi, harada ki o bizi idi bu anda, dumanda.
  
  
  Мейс deyil, yolunu azdın. Nə demək olar.
  
  
  Adi bağlama — "mövzu mesaj".
  
  
  "Proqramında" o deməkdir ki, mesaj zalında kodu. Sadə kod üçün sürətli mesajlaşma. İlə yanaşı, ilk dəfə yazı ilə həmişə götürmək lazımdır növbəti dördüncü sözü. Onun отсчитал. Mesaj Мейса üçün bizim idi: "Üzr istəyirəm. Əda aparmır. Tez!'
  
  
  Armatur gələcək o an oynayacaq orkestri. Uşaq bağçası, ya yox. Onun inana bilərdi yardım saat ərzində.
  
  
  Qanad повернулось əsas злодею. — Cornelius, — deyə o bildirib. "İndi bu edin lenti kəsdi".
  
  
  Cornelius etdi dəmir çıxdı vasitəsilə otaqlar.
  
  
  — İndi isə, Karter... indi sən belə bizə kömək etdi, onun окажу sənə xidmətə Çağır... Chen-li, — dedi, - Джайлзу.
  
  
  Джайлз getdi. 'Yaxşı. Siz ən delle mehmanxana haqqında məlumat var?
  
  
  O, перебрал bütün sizin arsenal гримас və смешков əvvəl aşkar revmatizm. — Siz otel, öyrənmək, haradan qərargah, elə deyilmi? Və indi, — dedi o zaman Джайлз və Chen-li otağa girdilər, — məhz orada biz отвезем sizi.
  
  
  Onun baxdı Çen-olub.
  
  
  Mənə elə gəldi ən cəlbedici nen, belə ki, bu iynə üçün подкожных injection ego əlində.
  
  
  Vaxt ki, hər hansı bir cəhd olmayıb, onu atıb başqa bir неудачную cəhd вцепиться emu boğaz, amma Robbi və Джайлз məni keçdi. Məni отшвырнули geri kreslo. Ciddi zərbə çənə ki, guya bilmişdi mənim bütün plomblar diş ətrafında. Şərab yaxınlaşdı və məni vurdu. Hər şey baş verdi, çox tez. Джайлз və Robbi mənə saxlanılır. Chen-li zaqatala mənə kol. Onun, dərzi şeytana, heç nə edə bilmədim. Bir sürətli hərəkət iynə yoxa əlimdə.
  
  
  Onlar mənə saxlanılır belə ki, bir neçə dəqiqə. Keçib saniyə ola bilər. Və ya saat. Onun daha heç nə bilmirəm. Cornelius qayıtdı və dedi ki, yarıb lenti kəsdi кассете. O, dedi ki, təəssüflənir. Vin Bir söyüş söydü və istəyirdi, yapışqan, onu düzəltmək üçün. O çevrildi Корнелиусу və dedi: "Собачий puppy. Bugger.' Sonra ego şəxs покраснело. Qırmızı qızılgül. Ləçəklər açılıb və bir-birinin ardınca düşüb döşəməyə. O, məni sevir, o da məni sevmir...
  
  
  — Səhnədə, — dedi Джайлз. O, güldü. Qalın su beetle ağ ıso tərəfində rta. Onun üçün cəhd оттолкнуть ego əli. Qalmaq maksimum ehtiyatlı.
  
  
  Bu idi uduzulmuş oyun.
  
  
  Məndə boğazı quruyub ağız. Onun çalışıb durmaq. Lakin onun, deyəsən, artıq bilirdi bunu necə. Onun baxdı öz balet başmaq. Düzgün, həm də sonuna durbin. Onlar uzaq. Amma toqqa. Bu, gözəl idi. Onlar qızıl. Onlar светились.
  
  
  
  
  Fəsil 20
  
  
  
  
  Növbəti dövr idi daimi bir kabus. Mən xatırlamıram, neçə saat və ya gün davam edib. Yox idi, daha çox arasında heç bir fərq heç zaman və gecə yuxu arasında və бодрствованием. Yuxuda sizi bəzən güdür canavarlar. Üzərində sizin gülür dəstə-dəstə. Səkilər трескаются və извергаются рвотной köpük. Amma sonra sən aşkar edir, göz качаешь başı yenə də görürsən ki, öz tanış budu yataq, задернутые pərdələr, köynək, onu sən, sonra da atdı döşəməyə keçən gecə. Siz ölçmək öz ağlı başında olma, öz ayağı, sakitləşdirici контрастом reallıq.
  
  
  Yalnız reallıq mənim üçün yox idi.
  
  
  Bir zaman o, gözlərini açdı, gördü, onun digər canavarlar. Gülən aynalı şəxslərə. Калейдоскопические növləri. Dəyişən, geniş, yavaş-yavaş hərəkət edən kainat birləşmə formaları və dəyişdirilməsi rəng. Mifik varlıq və mümkün olmayan hadisələr. Mənim yuxular Tara davam qayıtmaq. Ee saç, yaşıl. Ee gözləri vəhşi. Bir dəfə o, sıxdı, əlini mənə belə ki, qan axmağa başladı daxil. Bir dəfə onu saxlayıb, onun əlindədir və o, рыдала bir əbədiyyət.
  
  
  Yavaş-yavaş yuxuları keçirdi. Oldu bir az qorxuram. Mənim məqsədim çevrilib bir ağ, boş ekran. Heç şəkillər. Heç fikir. Bir dəfə o, gözlərini açdı və düşündü ki, "təyyarə". Onun idi, təyyarədə. Cəhd edənlər, bu söz, öz fikirləri göndərilib məni geri dərin narahat yuxu.
  
  
  Onun avtomobil idi. Onun pəncərədən baxdı maşın. O, yenidən gözlərini yumdu.
  
  
  Zaman onu yenidən baxdı, mənzərə eyni idi. Göy idi, hələ mavi. Ot idi, hələ yaşıl. Avtobusu kənarda deyil dəyişib forma və rəngi dəyişdi. Arxa idi, bir neçə sözün. Amma mən bilməzdim ki, görmək deyil. Bu boş şeydir, bu simvol idi. Onun diksindi. İstərdim ki, onlar mənimlə bizə bunu, nə qədər narkotik, bizə verirdilər, mən oxuya bilər!
  
  
  Onun baxdı digər tərəfdən, ehtiyatla ilə полуоткрытыми gözü ilə nəzərdən keçirdi maşın. Onun idi chained qandal aparıb kiməsə mənim sağ. Onun bu hiss etdim. Amma onun hələ ki niyyətində deyil baxmaq ego kənara. Onun heç bir otel, bilsinlər ki, mən artıq oyandı.
  
  
  Maşın sedan idi. Ön oturacaq var idi, gözümün gizli ağır boz занавеской. Yox idi bizim, səs, başqa səs mühərrik və səs yollar. Kim oturdu yanımda, yox idi болтливым. Onun yavaş-yavaş наклонил başını sağa baxdı öz şirkətini прищуренным baxışları. Mənə heç lazım idi belə olmaq ehtiyatlı. O, yatırdı. Arıq, жилистый kişi. Düşünürəm ki, вьетнамец. Həkim və ya köməkçisi ağ malik əynində cındır xalat. Yoxdur. Çox güman ki, bu, sadəcə, növbəti agent KANN наряженный oynamaq üçün doktoru.
  
  
  Onun cəhd qapı. Bağlanıb. Üçün estestvenno.
  
  
  Onun yenidən pəncərədən baxırdım. Avtobus hələ qarşıda bizi. Onun hələ də oxuya bilər, amma yazılmışdır ki, bu avtobus, anlaşılmaz idi. O, yazılmış, şərq məktubları.
  
  
  Biz прогремели üzərində körpü. Digər nəqliyyat vasitələrini yolda idi arabaları və velosipedlər. İdi, yalnız bir maşın. Daha bir sedan. O, bir az geridə.
  
  
  Onun təkrar çölə baxdı. Mən bilmirəm, necə uzun baxdı. Aşağıdakı ki, mən gördüm idi küçəsi şəhəri. Səs-küylü tramvay, insanlar velosiped. Воловьи arabaları və hər yerdə insanların yaşıl forma və həsir lələkli şlyapa qoymuş. Onun baxdı mimmo öz yuxu qarovul pəncərə sağ ondan. Onu gördüm, moskva qapısı". Bütün bu qapıları. Haradan onun ağlına? Nə isə geri qayıtmışdı. Onun yenidən baxdı öz pəncərə. Əksinə, otelin, binanın damında, onu gördüm ki, istəyirdi. Böyük rəngli portreti, Ho chi minh city sahəsi 40 kvadrat metr.
  
  
  Yalnız binası keçmişdə вьетнамскому dövlət banka. Yaşadığım idi Hanoyda. Vin Zamanı apardı məni Hanoi.
  
  
  Onun uşaqlara baxdı ilə удвоенным maraqla. Onu görməmişəm, Hanoi səkkiz il. Bir neçə bina haqqında söhbət müharibədə, amma ziyan idi, belə deyil wouldnt ulu.
  
  
  Hanoi gözəl şəhərdir.
  
  
  Yaşadığım uzun shady bayrağı, усеянных burada və orada köhnə fransız колониальными особняками. Buddist abidələri, çin məbədləri. Qırmızı çay şəffaf və təmiz, və джонки onun sahillərində tənbəl-tənbəl катятся üzrə mavi & nb. Gözəl, lakin билбордах yoxdur антиамериканских şüarlar. Heç bir əlamət nifrət. Bu insanlar nifrət.
  
  
  Bu, düzgün münasibət müharibəsində. Siz nifrət, sonra isə dərhal hesab edirəm ki, digər nifrət var. Bir şey, onun haqqında düşünmək lazımdır. Amma, birincisi, o, bilmədi yaxşı düşünmək. İkincisi, onun agenti AX. Heç bir şey üçün onlar düşünmürlər. Lakin ih hazırlayırlar müharibəyə gətirib.
  
  
  Yan yolda digər sedan çıxardı licks. Onun fikir içəri baxdı. Arxa şüşəsində qarın idi. Amma qarşıda Çen-li yanında oturdu sürücü ilə. Chen-olmadığını görüb məni və gördüm ki, mən yatıram. O, подтолкнул sürücü olan basdı fiti.
  
  
  Mənim həkim oyandı. Onun atdım, ona şaşqın, bu da öz növbəsində nəzər, necə onun olmalı idi, son bir neçə gün. — Reqbi, — dedim. "Yaxşı top..."
  
  
  O, güldü. — Heç bir mənası. Karter. Siz ediblər və bu dərmanlar artıq iyirmi dörd saat. Təsiri sona çatdı. Artıq sən yuxuda bütün dalbadal. Buna isə H-2, tamamilə heç bir yan təsiri".
  
  
  O, mənə baxdı оценивающе. "Yaxşı cəhdi".
  
  
  O idi, Allah bilir, niyə, американцем. Ən azı o deyirdi, kimi, bir, ətrafında amerikalıların. Amma başqa? Və ya düşmən?
  
  
  "Kimi... kimi uzun müddət onun altında idi парусами?"
  
  
  — Hə, — o dedi. "Bu, gizli məlumatlar. Belə deyək... Kifayət qədər uzun çatdırmaq üçün sizi buraya. Və sorma olduğu "burada".
  
  
  — Hanoi, — dedim.
  
  
  Ego dostluq ifadəsi yoxa çıxmışdı. Ego göz сузились. O, düyməsini basdı və pəncərə üçün ön oturacağın опустилось. — Mister Vinq, — deyə o bildirib. "Sənin dustaq oyandı".
  
  
  Pərdələr отодвинулись. Meydana плоское şəxs Tərəfindən Vın, обрезанное var boyun pəncərə çərçivəsində. O idi kimi dəhşətli simasını марионетку. O, mənə baxdı və bic tərpəndi.
  
  
  "Görünür, o düşünür ki, biz Hanoi".
  
  
  — Ah, — dedi Vinq. Sonra o, başını tərpətdi. — Bəli, Hanoi. Siz görəcəksiniz ki, orada? O da qeyd qrup boz bina. "Bu, Bizə De".
  
  
  Mən çalışıram ki, fransız həbsxana. Həmçinin məlumdur adı altında Hanoi Hilton. Yer saxlamışdılar, bizim hərbi əsirlərin.
  
  
  — Şübhəsiz ki, siz də eşitmisiniz tarixi haqqında bu yerdə, — dedi. — Amma siz tapa bilərsiniz ki, həbsxana ki, biz sizə göndəririk, çox... tamam başqadır. Baxmayaraq ki, onu görmürəm səbəbləri bilmək lazımdır, harada ki, o, zalda. O, düyməsini basdı və pərdələr yenidən bağlandı, загораживая mənə göstər.
  
  
  — Doktor Куой? Deməli, bu oldu əsl həkim. Üçün — axmaq bizim mister Karter, belə deyil wouldnt axmaq. Hətta olmadan yaxşı bir sorğu, o, hələ də qadirdir hesablamaq öz istiqaməti və vaxtı. Heç bir şey üçün o, qayıtdı geri, lakin onun belə ki, düşünürəm... bəlkə hələ bir prick".
  
  
  Bu sözləri məndə əlləri silkələmək başladı. Onun heç bilmədi dayandırmaq creeps. Bizə bulantı hissi mənim bağırsaq. Mən xatırlayıram bilməz ki, özü narkotik doğururdu, belə hisslər. Amma, ola bilsin ki, mənim bədən etdi bu özü. Куой, mənə baxdı və yenə gülümsədi. Ego hissi üstünlük bərpa edilmişdir. — Narahat olmayın, cənab Karter. Bu prick yalnız усыпит səni. Yox, daha çox olacaq, pis yuxular. Təhlükə sovuşdu. Biz istəyirik ki, siz təzə kimi, çobanyastığı kimi, biz yalnız orada almaq.
  
  
  Var idi kiçik bir seçim. lənətə gəlmiş İsa.
  
  
  Daha bir prick.
  
  
  Yenə səhra.
  
  
  
  
  Fəsil 21
  
  
  
  
  Zaman onun oyandım, qaranlıq idi. Onun лежу şey yumşaq. Hava dolu ətirli витек. O zəif, sakitləşdirici zümzümə. Рефлекторное onun, saatına baxdı. Əlbəttə ki, mənim daha heç bir saat idi. Onlar apardılar ih məndə lap çoxdan. Zaman anesteziya təsir etdi.
  
  
  Onun шталь gedin. Onun yalançı yarı yumşaq döşək, əla pambıq mələfə. Otaq məlumatlar veribdir, sonra twilight və erkən ulduz сиявшие içindən vents. İdi, meh. Bu gətirdi özü ilə səs-küy.
  
  
  Bu səs-küy idi. Bu mahnı idi. Aşağı xalis qarışıq yüzlərlə kişi səslərinin, слившихся bir təklif: "Ey Tao; haqqında Tao.
  
  
  Otaq böyük idi. Təchiz обставленная, amma rahat. Set edilir. Stul yox idi, amma yarı idi səpələnmiş hemoroid, hava; cins əhatə ткаными циновками. Digər sonunda otaq duran daha bir döşək, bir dənə də bir dəstə hava.
  
  
  Lakin yoxdur. Bu idi yastıqları. Orada qoymaq Tara.
  
  
  O, hərəkət etməyib. O hələ də yuxuda idi. Və ya o, hələ də təsiri altında idi, bir yuxu həbi.
  
  
  Onun ayağa qalxdı və getdi, başqa ниткой otaq. Mənə hələ də sarsıntı oldu. Onun toxunub onun çiyin. O idi bu. — Tar?
  
  
  O, застонала, dönüb уткнулась şəxs döşək.
  
  
  — Tar, — təkrar. O, vəhşicəsinə замотала başını. — Yox, yox, xahiş edirik, — o dedi.
  
  
  Onun тряс onun çiyin irəli və geri. "Tar". O, gözlərini açdı. birdən-birə, qəflətən. Geniş открытыла. O, sadəcə mənə baxdı. Bizə asanlaşdırmaq, reaksiyalar, bizim tanıma.
  
  
  Ee baxış narahat idi. Nəhayət, onun dodaqlar шевельнулись. — N-Nick? o dedi yumşaq.
  
  
  İstərdim ki, onlar bizə bunu ona görə son bir neçə gün deyil, dəyişdi onun. Hər şey məhz bununla belə, mən gördüm ki, son dəfə. Yaşıl gözləri, сканировавшие məni, geniş açılmışdır və parıldayırdı. Orada yox idi, qara xətləri xəstəlik ki, o, çıxıb. Hətta çil hələ səpələnmiş edilmişdir üzrə ee şəxsə.
  
  
  O, üz qaldırdı və mənim əlimdən tutdu; yavaş-yavaş пробежался mənim çiyin, boyun və yanaqlar. Sanki o, otel, özünü inandırmağa barmaqları ilə. Sanki, o, hələ lap etibar gözümə.
  
  
  — İlahi, — dedim. — Haqqında, Nik, — deyə o bildirib. Və biz растворялись digər bir-birimiz qədər rəng yox idi. Biz öpdü və yüzlərlə səs başa öz oxuma.
  
  
  Onun высвободился və sorğu keçirib tərəfdən ee şəxsə. "Ən delle, mənə olardı təəssüf sizi burada görməkdən deyil, xoşbəxt olmaq. Necə... — mən başını buladı, — sən bura necə gəldin? Zaman onun, nəhayət, bildi yenidən düşünmək, onu düşündüm ki, siz təhlükəsiz və səs Londonda.
  
  
  O, arxasına söykəndiyini görüb döşək və əlləri ilə üzünü örtdü, yada salaraq, kimi buraya düşüb. Birdən o, mənə baxdı.
  
  
  — Amma əgər səni yox idi... məgər səni yox idi... Səni yox idi.
  
  
  Onu anlamaq üçün onu. — Mən Фезерстоуна? Yox, bu idi Роско.
  
  
  "Роско? Yox, ego onu görməmişəm. Amma mən düşündüm... mən onu nəzərdə tuturam ki, son mən neyləmişəm, bu zəng sənə... və sən nə vaxt gəldi, onu düşündü, onun elə bilirdim ki, onlar səni tutdu. Uşaqlar mənə dedilər ki, yox idi. Nick, onu xatırlayıram... və ya, bəli. Görünür, onun indi yadıma düşdü, bu da belə idi, şok, amma... sonra mənə dedilər... ki, sən daha mənə heç nə поможешь. Sən nə idi ih aparır.
  
  
  Gərək vardı hansısa arasında əlaqə bu xüsusi yer tutur və ev Фезерстоуна. Ola bilər radio. — Deyim ki, bu onlar sağ idi. Onun dedi. — O idi ih aparır. Amma yox, Londonda. Mən getdim ih saray.
  
  
  'Bu kənd? Bu Chen-bilərmi?
  
  
  — Gözlə, — dedim. Onun yoxlanılır otaq mövcudluğu mikrofonlar və ya digər gizli подслушивающих cihazlar. Orada heç bir şey yox idi. Onun danışdı hey oldu ki, mənimlə sonuncu günü London. Ətrafında heç kim bizə məlum oldu ki, Роско. Biz, sadəcə, bilirdi ki, bu, çox yaxşı ola bilər.
  
  
  'Sən?'
  
  
  Onun soruşdu. — Onlar nə olub sənə? Onun əli ilə həyata keçirirdi üzrə рыжим ангельским saçları.
  
  
  "Yadındamı", deyə o bildirib. O, yenidən toxunub mənim şəxslər. — Yadındadır, sən xəbərdarlıq mənim üçün onu oraya getmişəm. Sən dedin: "Onlar накачают səni пентатолом, sonra sən adlandırmaq olmaz, çünki onların atasının adı Хоука". Siz sağ idi, bir. Mən bilmirdim ikinci adı Хоука. Ah, Ləqəb, mənə belə utanıram. O, başladı ağlamağa. Bu böyük qabarıq göz yaşları, tam təəssüf özü isə bu əzab-mənəvi zərər.
  
  
  — Hey, sakit ol, — sakitcə dedim. "Heç özünüzü günahkar indi. İndi bu штопора iradə və ya gücü. Səsvermə hansı münasibət var və narkotik. Onlar aparır sənin istər. Müharibədə iynələr üçün подкожных iynə, ümumiyyətlə, heç bir simvol. Sən bilməlidir ki,.'
  
  
  O, başıyla təsdiq elədi və onun yuxarı, daha şirin badam yağı. — Mən bilirəm, — dedi. — Amma bu az kömək edir. Xüsusilə onun haqqında düşünürdüm ki, ifşa etmək, səni təhlükə.
  
  
  Nə olar, sən bilərsən keçirmək, bu günah ona görə ki, yeganə, kim подвергал özünü təhlükə idi, onun özünü. Onun hit burada açıq demək tələ Vın və bunu tamamilə olmadan, sənin yardımın. Və mən güman edirəm ki, əgər biz, həqiqətən edəcəyik araşdırmağa bu, mən hesab edirəm ki, mən günahkaram ki, səni tutdular. Onun idi, qulaq, onun fikirlərə və imkan yaxınlaşmaq yerə azn paris.
  
  
  O gülümsədi. Bu, ilk təbəssüm uzun müddət və onun dodaqları hələ də onunla mübarizə. — Mən fikirləşirəm, — o dedi, — sən gərək zəng taleyi. Onun olmalı idi, qulaq, sənin fikrincə, lakin onun чертовская бунтарка. Hər kəs mənə aiddir kimi kiçik bir qız və ya, ən azı, kimi kiçik bir qız, onu sübut etmək istəyirəm ki mən çox faydalı təcrübə".
  
  
  Onun toxunub ee çubuq. — Çox faydalı, — dedim.
  
  
  O, bir az aşağı saldı простыню, накрывавшую et seq aktları.
  
  
  "İstəyirsən cəhd və hər il faydalı olub, siz onu indi?"
  
  
  Onun, həqiqətən, otel bunu görmək.
  
  
  Qapı döyüldü.
  
  
  Onu açdı və içəri daxil oldu, iki kişi. Bir anda onu unutmuşam ki, biz məhbuslar. Kişinin əynində sadə parça geyim. İh rəhbəri idi обриты. İh şəxslər idi — mən nifrət edirəm bu sözü istifadə məşğul olan zaman isə sakinlərin Şərq — lakin ih şəxslər idi непостижимы. Odin onların ətrafında ness böyük səhəng su. Onlar ibadət.
  
  
  Onlar dedilər ki, bizə bir söz.
  
  
  İnsan dolça aparan keçmişdir otaq və su tökülür küp, və ya, ən azı, bir şey ilə məşğul olan baxdı, təxminən belə. Digər daxil zəif tavan armatur, матовую armud dönen bu матовом şüşə üzündə. Bu, heç də пронзительно, ən delle, lakin hələ etdi bizi моргнуть.
  
  
  O, şkafı açdı. Var idi bizim öz, isveçlilərin — hə, mənim, isveçlilərin və nə ki, junk, одолженное Tar, — amma o, çəkilmiş digər iki kostyum. Bir neçə boz ipək пижам. Onlar, orada istirahət edirsiniz, onlar isə, siz qoymaq rəsmi tədbirlər.
  
  
  Üçün Tara var idi, gözəl, naxışlı ipək аозай, ənənəvi qadın isveçlilərin.
  
  
  Onlar davam etdirsinlər bu səssizcə. Biz idik умыться, geyinmək və hazır olmaq yarım saatdan sonra, həm bizə, varmı bir siqnaldır. Hazır nəyə, biz bilmirdik. İh pantomima deyil məlumatına görə, bu barədə bizə.
  
  
  Onlar rahiblərini, — dedim, onlar yenə getdi. ', Ya yox?'
  
  
  — Mən... mən bilmirəm. O, умывалась var səhəngin.
  
  
  O, başını tərpətdi. "Onlar rahiblər tərəfindən. Bu yaxınlarda onun eşitdim ih oxuma. Haqqında "Tao: haqqında Дао'Və Onun, pəncərəyə yaxınlaşıb açdı oynaqların. Onların arxasında idi barmaqlığı. Nə qədər onu görmək bilər, bina olan biz idik, bir hissəsi olub "böyük, köhnə bir daş qala". Landşaft üz kimi Эдемского bağçası. Sakit idi və пышно, əgər hesab стрекота crickets. Kiçik bir dəstə lap бритых kişilər gedirdi, bir-birinin ardınca, склонив rəhbərləri tərəfindən yüksək ot.
  
  
  'Evet.' Onun baxdı lal kino, birdən dəli var vəziyyətə. "Onlar rahiblərini. taocu rahiblərini. Bu isə monastır. Sən haqlı idi. Dao və KAN bir şəkildə bağlıdır. Baxmayaraq ki, allah ego bilir kimi. Və necə ola bilər ki, monastırlar hələ də mövcud ola bilər dünyanın bu guşəsində. Onun yenidən bağladı, pərdələri. — Oyun Qran-pri, — dedim. "Bir zərbə və ya iki dəfə artması növbəti turda". Onu yola pəncərə. — Əzizim, — deyə o, yaxınlaşaraq mənə arxadan ilə, bir süngər və sabun. — Əsas odur ki, — başladı, o ütülü mənə geri yumşaq bir süngər, — ...biz harada bizim idi, sən вытащишь bizi buradan.
  
  
  Onun işarə idi, bu isə, aydın olduğu kimi, mənim qıcıqlanma. Amma bu işə düşüb. Hər halda, bu, mənə рассмеяться. Onu tutdu süngər və öpdü ee.
  
  
  "Əgər sən onsuz da istəyirsən məni намылить, nə bu qədər yüksəkdir və bir az sağ". O vermişəm sakit горловой səs. "Hmm?", - və veyn başını döndərib geriyə. "Allahım, — dedi, — bütün bu günlər... və ya bir saat, ya da illər... bu dəhşətli ki, dərman mənə verirdilər. Haqqında, Nik. Bu, bütün dünya bu dəhşətli. Hər şeyin belə bir kabus. İstisna olmaqla halda, mən yuxuda gördüm ki, sən məni saxlamaq. Sonra onu ağlamağa başladı, və bütün ki, qaldı mənə, dedi: "Dur, bu Ləqəb." Və mən hesab edirəm ki, məhz buna görə də onun idi. Və... indi biz burada oturmaq, mübarizə, bizim öz kiçik ссорах, sanki bütün bunlar yox idi. случаться.' O, mənə baxdı: "Mən həqiqətən də səni sevirəm, sən də bilirsən bunu?"
  
  
  Birdən-birə məndə yarandı zikr. Tar, зеленоглазая və рыдающая mənim əlindədir. Mənə özü eyni yuxu, — dedim. "Yəqin ki, eyni dərman. Onun başlayıram, görəsən, niyə onlar bizi gətirib bura. Onlar nə istəyir bizdən. Ona görə ki, mən başlayıram fikirləşməyə ki, onlar istəyirlər ki, biz bir yerdə idik. Nəinki onun, ya sən. Amma biz bir yerdəyik.
  
  
  O, başını buladı və нахмурилась. 'Mən anlamıram.'
  
  
  Ona gülümsədi. 'Allaha Şükür. Ona görə ki, mən də başa düşmürəm. Hələ ki. Buna baxmayaraq, onun hiss edirəm ki, biz tezliklə öyrənmək. Eyni zamanda, biz başlamaq əvvəl narahat edək побеспокоимся bu barədə клонах. Artıq biz nə bilirik ki, bu böyüklər клонах, amma bu clones yaradılması prosesində, выводок, haqqında danışdığınız, biz məhv olmalıdır ego.
  
  
  O, завернулась bu аодай. O, solğun-yaşıl rəng ilə sarı gül və ниспадал yarı yolda onun ətli бедрам üstündən атласных şalvarının. — Ah, — dedi. "O ki qaldı, bu böyüklər ats, onun eşitdim təcrübəsi Alice".
  
  
  O, mənə danışdı tarixi Alice, darayıcı, hey saç. Bir şans idi, bir az onun daha yaxşı ümid. Həmin vaxt Amerikada idi, yalnız bir filialı və əgər uğurlu edirsinizsə, o artıq getdi, səltənət oluna bilər. Ölü.
  
  
  Londonda ih idi üç, amma bunlar qısa müddətdə, əgər onun nail olacağam onun. Bir az əylən və bir neçə həftə həyat və mən bilərəm ih dayandırmaq. Hətta bir var idi, bir şans ki, bu cavab AX, Londonda. Hətta belə bir paslı BALTA (S) bəzən yaxşı işləyir. Belə ki, indi məsələ bu qədər Tara və məni. Əgər biz bildik məhv yuva, bütün jumping yerdən yerə tökülmək istəyirəm.
  
  
  Onun mübarizə ilə olan ipək pijama. Lazım bağlamağı azn çiyin.
  
  
  "Necə görünür belə выводок ats?"
  
  
  O, köks ötürdü. — Belə nə onlar var — həm insani эмбрионы. Yəqin ki, onlar nəzarət mühitində — ola bilər ki, inkubator, — ya haradasa laboratoriyada".
  
  
  — Uşaqlar kimi olan borular?
  
  
  O, qaşqabaqlı başını yırğaladı. "Mən elə bilirdim ki, məndə idi, ən asan bir iş bu tapşırıq. Mənə daim özümü buna məcbur edirəm, unutmayın ki, bu, demək olar ki, uşaqlar gələcək killer".
  
  
  Onu atdı, öz чертову расстегивающуюся pijama mərtəbə, əlini üçün öz geyim. Onun baxdı öz mavi köynək. Onun geydiyi onun belə uzun, ki, o, наделась demək olar ki, köməksiz. Allahım, ona axı niyyətində deyil azn костюмированный bal. Bəli, üstəlik, oyun idi, artıq çox продвинута üçün birdən-birə наделать çətinliklər ilə şərq этикетом.
  
  
  "Necə qurtarmaq üçün?" .
  
  
  "Çantamda idi, bir balaca lazer. Yaxşı, gözlə. Ola bilər, o, hələ də var. O, yaxınlaşdı gizli və порылась bag. — Yox, yoxdur, — dedi. "Mən hesab edirəm ki, biz lazım olan bir şey improvizə. Ola bilər ki, bir kimya ilə. Bütün ki, biz tapa bilərsiniz bu laboratoriyada.
  
  
  Nəhayət o, расчесала saçları son daraq. Mənim kürən гейша. Onun taxdı corab. "Yaxşı, bəs siz nə ilə məşğulsunuz, bu, sizin öz işinizdir. Düşünürəm ki, o, sadəcə, öz işləri ilə məşğul olacağam.
  
  
  O, нахмурилась. — Mən sadəcə düşünürdü... onların əlindən sənin, silah, elə deyilmi? Belə ki, siz necə düşünürsünüz...
  
  
  O, закусила qubaya.
  
  
  Onun натянул şalvar. Ey mənim saytının ki, məni işdən çıxardılar. Haqqında köhnə yaxşıdır Пьере, hər şey daha gözəl, спрятанном ortasında.
  
  
  — Hə, — deyə o, qəti və tamamilə qarşı öz təbiətinə, — necə ki, siz bunu görəcəksiniz, o sizin öz işinizdir. Düşünürəm ki, o, sadəcə, öz işləri ilə məşğul olacağam.
  
  
  Onun qaldırdı, bir onun qaş qaldırmaq, amma cavab vermədi.
  
  
  
  
  Fəsil 22
  
  
  
  
  Nə deyirəm, cənab Karter, nəhayət, biz görüşdük. Bu idi Lao Zeng, прапрадедушка bütün şirkətlər. İlə прапрадедовской бородавкой ortasında geri atdı. O, əlil arabasında. Görünürdü ki, çox объясняло. Niyə o, özü yox sahələri döyüş. Arzu təqdis özünü qədər ali filiallarının. On gündə bir dəfə baxmaq, хема o zaman idi ki, yenidən hərəkətə, yenidən bir şirkət. O, вналил viski və təklif etdi ki, bizə də.
  
  
  Tara dedi yox. Onu götürdü станан.
  
  
  Qaldırdı və öz stəkan. "Üçün Nick Carter, — o dedi, — və bütün kiçik gələcək Картеров".
  
  
  Onun полез dəqiqədə сигаретой. Onlar itdi. Lao Zeng verdi mənə bir böyük laklı qutular. Mən siqaret idi, qızıl mouthpiece. Görünən odur ki, o, конфисковал mənim.
  
  
  Biz ego otaqda. Ya ego kabinetində. Bu idi böyük bir yer var. Bunlar həqiqət ola bilərdi, böyük, lakin pəncərə bağlandı və ab-hava var idi, bir az затхлой. Burada da vəziyyət bir neçə cüzi. Uzun тиковый stul, dəyirmi ağ divan. Yalnız bir stul. Yeganə bəzəyi idi, çox rəngarəng parça və silah kolleksiyası var divarları arxasında idi. Gərək ki, təxminən, yüz ədəd silah. Xüsusilə nadir və ya xüsusilə köhnə, lakin onlar asılıb, orada nalan, özü isə bu divar bağlanıb böyük vərəqi небьющегося şüşə. Bundan başqa, tapança idi və başqa silahlar: bir neçə bıçaq və əl qumbarası, habelə hansısa lazımsız şeylər danılmaz летальности. Hər bir ayrıca hissəsi idi освещена kiçik прожектором isə onun altında olub, kiçik bir şəkil.
  
  
  Onu görürəm, heyran edirsiniz mənim kolleksiyası, — deyə o bildirib. "Gəl və bax gör yaxınlığında". Onun ayağa qalxıb divanın və o, üzünü çevirdi və öz təkərli kürsü üçün nümunə mənə görə. Altında вывешенным gun ABŞ ordusunun idi lövhəsi "yazısı ilə Bristol , Kenneth Əgər 1952 il". Yaxın asdı стилет ilə bütün gün boyu qələm. "Хэмпл, Stewart, Paris, 1954 il". Onun baxdı, bu lənətə gəlmiş стилет və fit çala-çala nəfəsini buraxdı. Bu fərqi yox idi ki, görmək qılınc ilə Bonapart və Napoleon onun altında və ya arabası ilə Харом və Ben onun altında. Şəkildə Хэмпл biri idi onların ətrafında hobos, onların adları artıq mif yaradır. O, yaxşı idi üzrə bütün ki, heç bir var idi AX, N1. Paris ilə 1954-cü il. Kimsə hissə israilin nəzarətinə keçib onun bu стилет ilə bütün gün boyu qələm. Birlikdə ego həyat.
  
  
  'Sən?' Onun çevrildi Lao Zeng.
  
  
  — Mən bilirdim ki, sən heyran, — deyə o bildirib. 'Bəli. Onun şəxsən zəbt edib, bütün bu silahlar стонами.
  
  
  O, qeyd birbaşa mənə. — Amma, mən hesab edirəm ki, bu var, hansı ki, bilər ki, maraq sizi daha çox. Getdim həmin istiqamətdə. Mənə lazım deyil idi oxumaq lövhə görmək üçün, o, əlavə edib ki, onun Вильгельмину. Və mənim стилет. Olmadan bütün gün boyu qələm, amma bununla belə, mənim Хьюго.
  
  
  "Hər ehtimala qarşı əgər siz düşünürsünüz ki, siz ala bilərsiniz ego geri", — deyə o bildirib. "Bu, təhlükəsiz şüşə, bu наэлектризовано və möhkəm заперто".
  
  
  O, gülümsünüb. — Amma əyləş və допей öz içki. Əda veriləcək dərhal və bizə hələ var, nədən danışmaq".
  
  
  O, əmin idi ki, öz təhlükəsizliyi. O, ola bilər, bir sandalye, amma o da sükan arxasında idarəetmə. Və bu, yaxşı idi. Bir şey var ki, ola nəzarəti altında səbəb olur ki, insanları itirmək üzərində nəzarəti öz sözləri. Bu, düzgün deyil, lakin bu, həqiqətdir. Siz sükan arxasında oturmaq gun oğlan onun başını xahiş ego haqqında ego hekayələr, amma hər şey əldə edəcək ki, bu bir neçə сомкнутых verir. Amma oğlan göndərəcək gun sənin başını mütləq выплюнет öz bağırsağın. Əgər siz nə başa düşürsünüz, bu, xahiş edirik mənə bildirin.
  
  
  Onun geri oturdu oturacağın divan. -- Təsirli... -- dedim. — Obrazlı deyirəm.
  
  
  O, сосредоточил öz nəzər Tar. — Siz alim, — deyə o bildirib. — Siz специализируетесь azn mikrobiologiya. Şübhəsiz ki, siz artıq bilirsiniz ki, hər şey bizim клонах.
  
  
  Tara mənə baxdı. Onun jest təklif hey davam edir.
  
  
  — Bəli, — dedi. "Mən ошеломлена sizin qabaqcıl texnologiya".
  
  
  Elə bu emu xoşuma gəldi. "Bu, olduqca... fantastik, deyilmi?"
  
  
  — Necə çoxdan sən bu başladı?
  
  
  O gülümsədi. "İyirmi iki il əvvəl. Yaxşı, ən delle bu qədər... Amma o anda biz başlamışıq mənim ailə. doktor Куой... — o, mənə tərəf döndü, — mən güman edirəm ki, siz artıq görüşmüşük, bu... bəli, bu, mənim atam başladı. O, çox maraqlanırdım genetika və nail ola bilmişdir hökumət verilməsi emu kiçik laboratoriya. Bir şərtlə ki, əlbəttə ki, vaxt keçdikcə o удвоит bahis bəzi ətrafında ən yaxşı ağıl kommunist dünyanın. O, başladı işləməyə Nquyen Сегуном..."
  
  
  — O, fizik? Tara baxdı удивленной.
  
  
  Lao Zeng başını tərpətdi. 'Bəli. Amma Shogun bir neçə genetik anomaliyaların. Tar, sanki, artıq bilirdi bunu. — Məhz bu, onun və otel demək. Sindromu Брэкдона, elə deyilmi? Ego simptomları görünür, yalnız o vaxt 30 yaş".
  
  
  Məhz belə. Amma, siz necə başa düşürsünüz, эмбрионы bilməz yaşamaq titrək zamanı inkubasiya bu пробирках. Bir neçə qrupa ats Shogun həlak artıq üçüncü aydır. Əvvəlcə Куой düşündüm ki, ego metodu kafir. Hökumət думало belə. Onlar imtina ediblər, öz dəstək. Sonra, bir neçə ildən sonra biz ən Shogun özünü göstərməyə başlayıb anomaliyaları".
  
  
  "Və onda KAN qərarına gəlib bizə dəstək üçün daha bir cəhd?"
  
  
  O, mənə tərəf döndü. 'Bəli. Ancaq bu dəfə KAN üçün emu həm fiziki, həm də genetik cəhətdən mükəmməl donor".
  
  
  "Belə ki, bu siz idiniz."
  
  
  Bunun üçün də mən idim. Bundan başqa, mənim... — o, duruxdu, çünki payına saniyə, — mənim fiziki mükəmməllik var idi, bir sıra, məsələn, "istedad" olan KANN ehtirasla otel əbədiləşdirmək.
  
  
  — İstedad soyuqqanlılıqla öldürmək, — dedim.
  
  
  O, sadə kimi qızardı. 'Bəli. Amma siz, cənab Karter, daha istedadlı qatil. O, durduruldu. — Baxmayaraq ki, əgər xoşuna gəlir ki, bu, eşitmək, sənin qan hələ bir neçə dərəcə isti. Kim onun belə ki, təsir, sizin ego". İndi o, gülümsəyirdi mənə, o pişik bir təbəssüm ki, onu gördüm, mən Çen-li şəkillər, qəbul növbəti gün, daha sonra qırğına senator Сэйбрука. Gülüş Hun Lo də gələndə öldürmək hersoqu və герцогиню. İndi heç vaxt izah emu arasında fərq qatil məsələn və adam ölüb, yalnız özünümüdafiə məqsədi ilə. Lap çoxdan, onun artıq diqqətlə tədqiq özünü. Çoxdan onu yalançı olmadan türbələr, задаваясь məsələ deyil, ona pis kimi onlar, insanlar onu məhv edir. Əgər onun olmamalıdır atmaq bütün bu və budur, tez aradan çıxaq, bu ölkə evi. Yoxdur. Mənimlə onun arasında Lao Цзеном idi, çox böyük fərq var. Onun qaytardı mövzu ora hara otel.
  
  
  — Və bu sənin clones прижились?
  
  
  Bəli. Ca start ikinci cəhdləri. Bütün qrup выжила. doktor Куой çalışmışdır üçüncü qrupu, zaman onu atmaq dollar tab gətirə bilmədi. Siz başa düşürsünüz ki, əvəz ego idi некем. Bütün ego əməliyyat idi məxfi. Emu kömək yalnız oğlu. O, oğlu sonra cəhd çıxarmaq üçüncü qrup lakin biz ona deyil, kifayət qədər biliyi var. Biz otellər ki, hökumət də bilsin, biz nə ilə məşğuluq, ona görə də biz ввезли bu, amerika Birləşmiş Ştatları qaçaqmalçılığı. Orada o, aldığı gözəl bir genetik təhsil. Bizim doktoru Куой — adam Harvard. Bu fakt, elə xoşuma emu.
  
  
  Tara dedi: "sonra İsə o, bunun mümkün getmək izi ilə atasının".
  
  
  Lao Zeng xoşbəxt görünürdü ki, mümkün cavab "bəli". O, özü otel çox daha çox ola övladlarının, xüsusilə, sonra bədbəxt hadisə. Və səs ego yuxu doğru gəldi. Bu anda doktoru Куой fikirləşirdi otuz beş yeni ats. Otuz beş yeni Lao Цзэнов. Bütün mükəmməl təhsil. Təşəkkür edirik провидению.
  
  
  Bir an onu düşünür, nə qədər ih idi, orijinal bir qrup.
  
  
  Gedişi mənim fikir kəsdi qısa zəng.
  
  
  — Eh, vaxt var, — dedi. İkiqat günü, açdı neçə rahiblərini, oxşar dost bir — clones? Yox, mənasız və bizə üzrə aparırıq daş dəhlizi yemək.
  
  
  Bu bayramı idi, biz onunla rastlaşdıq. Ki, ə, pir, istəsəniz beyin meymun quyruğu keçi pendiri və xam kalmar. Tara dərhal сообразила, nə ilə üzləşdi, və набросилась ilə аппетитом üç günlük abstinence çox "ah" və "мммм". Ən delle beyin meymunlar dadlı. Mən nə öz-özünə dedi ki, mənə yemək lazımdır, saxlamaq üçün güc. Lakin onun davam səssizcə ümid edək ki, köşedeki var mağazası сэндвичей və o merak, heç наврежу olub, mən onun özü, выскочив görə гамбургером. Onun, sadəcə, düşünürəm: nə kəndli bilmir ki, o və var.
  
  
  Edu çalır səssiz rahiblərini. Sonra əsas yemək Lao Zeng onlara verdiyi tapşırıq anlaşılmaz dil. Super finala. Столетние yumurta.
  
  
  Söhbət, masa arxasında çox xoş idi. Odur ki, o, həqiqətən, otel demək idi ki, sonra. Bu zaman o şən idi və açıqdır. Bir gün o, imtina rolu невозмутимого, приветливого sahibi. Odin ətrafında rahiblərini, bir an buraxdı, qapını mətbəxə açıq və Lao Zeng partladı, натянув jaket yaxından müdafiə olunmaq üçün ölümcül сквозняка. Rahib tez qaçdı və qapını bağladı və Lao Zeng əldə duruş. Onun istifadə ego новообретенным yeri və soruşdu ego arasındakı münasibətlər barədə KANN və Tao və necə bu monastır yaşadı kommunist təmizləmə.
  
  
  O, clapped edib-birinə vurub və səssiz ofisiantlar başladı təmizləmək, bu qablar. — Heç bir şey mane olmaz bunu sizə demək, — deyə o bildirib. "Siz heç bir şey edə bilməz bu informasiya ilə. Yalnız münasibətləri ki, bizim aramızda mövcud münasibətlər qarşılıqlı fayda". Sonra çıxdı rahib ilə чайником çay. O, bir fincan tökülür Tar və bir mənə. O, yaxınlaşdı, Lao Цзэну, amma o отмахнулся ondan davam danışmaq. "Monastır bizə iki mühüm şey. İlk növbədə laboratoriya üçün bizim eksperimentlər. Yalnız genetik eksperimentlər, ancaq və eksperimentlər belə ki, siz deyirsiniz narkotiklərlə изменяющими şüur". O, geri oturdu əvvəl və rubbed səsini ucaltdı sandalye.
  
  
  — Mən hesab edirəm ki, siz yaşadığınız şərəf cəhd bəzi onların ətrafında?
  
  
  "İcazə verin, sizi əmin Karter ki, biz kifayət qədər irəliləmişik bu. H-20 — yeganə галлюциноген heç bir yan təsiri olmadan". Куой eyni söylədi, ancaq eşitmək yaxşı xəbərlər ci ilin əvvəlindən ikinci dəfə heç bir zərər yetirməz.
  
  
  — Bəs ikincisi?
  
  
  İkincisi, özünüz baxın. Sadəcə, immobilayzer, pəncərəyə tərəf getdi.
  
  
  Onun, pəncərəyə yaxınlaşıb.
  
  
  Və gördüm sahəsində rəng. O, тянулось üçün üfüq bütün tərəflər. Bu idi qutusuna macs. Опиумные maki. Bir an onun üçün cəhd kimə ego bazar dəyəri, amma o, sadəcə, bilmirəm ki, gedir, sonra trilyon. Onun sözünə davam baxmaq pəncərə.
  
  
  "Yaxşı görünüşü, elə deyilmi?"
  
  
  Mənə lazım idi ki, görmək ego şəxs anlamaq üçün ki, nen yaranmışdır incə ухмылка.
  
  
  — Deməli, siz — provayder, — dedim, — bu dəstin bu Нассау və Cəmiyyət üçün Фезерстоуна.
  
  
  O, сдавленно güldü. - 'Mühitlərdə hər şeydən. Mühitdə bir çox başqaları. Biz hesab edirik ki, tiryək — bizim ən yaxşı aktivi yaratmaq üçün qlobal təşkilatlar. Daha sonra tiryək idi, bizim əsas silah əvvəlki müharibədə.
  
  
  "Bu rahiblərini, — soruşdum, — razı, sizin siyasətlə?"
  
  
  "Bu rahiblərini, — dedi, — heç nədən anlayışları yoxdur, siyasətdə. Onlar bilmirlər ki, hətta biz nə üçün bu narkotiklərlə. Bizə nə baş verir laboratoriyada. Bütün onlar bilirlər ki, bu, nə zaman dövləti yenidən digər məbədlər və monastırlar, KAN qoruyub ih onlar üçün ih sahiblik bütöv. Onlar çox minnətdarıq. Onlar sual vermirlər. Əgər onlar həqiqəti bilirdi, o da olsaydı, çox pərişan. Amma inandırıcı deyil ki, onlar bu biləcəklər.
  
  
  Onun baxdı iki rahiblərini, bir günü. Onlar biz göz.
  
  
  "Onlar deyirlər ingilis dili", — deyə Lao Zeng. Belə ki, əgər danışmaq və onlara daha biz ən delle məşğuluq, qorxuram, sizə olacaq, çox çətin. Əgər yalnız o заржал, — siz master kifayət qədər mürəkkəb və малопонятный сузойский ləhcəsində.
  
  
  Onun ıso bütün gücü ilə çalışırdı ki, heç baxmaq Qablaşdırmanın.
  
  
  — Amma, — dedi. 'Otur. Sənin çay остывает. Və biz hələ bir şey haqqında danışmaq.
  
  
  Onun qayıtdı, stola yaxınlaşır. Onun baxdı Qablaşdırmanın. O, zəif görünürdü, çox onu düşünürdüm. Bu bir neçə saat indi təsir göstərib ona. Biz həm ağır oldu əbədi. Onun əlini üçün bir fincan. Onun gözləri birdən-birə сверкнули mənə. Yaşıl işıqlar. Amma bu o demək idi: Stop! Onun yenidən baxdı bilər. Çay idi aparılıb və o, aşkar, bu, çox gec. Onun qaldırdı fincan və nə cür ki, bunu bir qurtum aldı. — Nə barədə hələ sən otel danışmaq? — soruşdum Lao Цзена.
  
  
  — Uşaqlar, — dedi. — Sizin və miss nazir qeyd edib.
  
  
  "Bizim ki?"
  
  
  — Uşaqlar, — təkrar soruşdu. — Amma, bəlkə, daha yaxşı olacaq, əgər doktoru Куой hər şeyi izah edəcək. O, оттолкнулся kafedra və подкатился üçün kiçik danışıqlar cihaz. O, düyməsini basdı və шталь gözləyin. O qədər проделывал bu, durmaq mənə geri, onun перелил çay geri qazan. — "İndi", — sadəcə, - dedi o, речевое cihaz. Sonra o, yenə oldu masada. Onun baxdı Qablaşdırmanın. O, bir az ошеломлена, amma hələ də oturmuşdu burada açıq demək. Куой gəldi və izah etdi.
  
  
  Bu, həqiqətən, çox sadədir.
  
  
  O, getdi bizə aşılayır. Onlar çıxaracaq özünüz üçün kiçik bir ordu agentləri N3. Amma bu dəfə bu agentləri N3 davam edəcək KAN. Tara verdi ki, onların bir sıra parlaq mütəxəssislərin sahələrdə genetika. Clones Tara ki, işini davam etdirəcək üzrə peyvənd insanları. Birinci elmi qabiliyyəti artıq idi qoyulmuş, gen və KAN qalırdı yalnız təmin etmək üçün zəruri olan praktiki təlim.
  
  
  Lakin onlar otel etmək daha bir addım irəli.
  
  
  "Nə olacaq, — düşünürdük ki, onlar — əgər bizdə ilə Тарой olacaq bir uşaq. Və ya daha çox uşaq. Statistik şansı idi, dörd bir, ki, biz istehsal agent olan превзойдет bütün digər agentləri. Parlaq qatil elmi cəhətdən. Ən yaxşı iki aləmlərin. Və sonra istifadə edərək bu kimi orijinal, onlar lazımi miqdarda cüt yolu ilə peyvənd. Hansı həlli üçün İNANIRAM. Doktor Куой qorxu idi. İlə əllidən və ya yüz belə суперклонов KAN bilər hakimiyyəti ələ keçirmək dünya üzərində.
  
  
  Tara başladı irəli düşmək. Baxmaq bir az вялой. O, оперлась подбородком azn əlini, sanki çətinliklə удерживала onun yerində. Onu da idi, içki, çay, ona görə də onun başladı təqlid onun симптомам.
  
  
  Lao Zeng çevrildi Куой. — Düşünürəm ki, indi onlar tezliklə уснут, — o pıçıldadı. — Zaman keçirmək fikrindəsiniz ilk əməliyyatı?
  
  
  — Bu восходу günəş, — o deyib. — Əgər onlar hələ yatmaq olacaq. Hələlik isə mənə vaxt lazımdır, hazırlamaq, laboratoriya. Əməliyyat azdır. Hər cell bədən daşıyır, bütün genlər yaratmaq üçün lazım olan dəqiq surəti. Onun yalnız beru nazik zolaqlı dəriləri ilə ih bazu. Onlar öz torpaqlarına kamera, onun ih осмотрю.
  
  
  Tara artıq yuxuda qoyaraq başını nəcis. Onun nə промямлил da başını aşağı saldı.
  
  
  Lao Zeng clapped edib-birinə vurub.
  
  
  Meydana bir neçə rahiblərini. Onun idi, çox ağır, mənə daşıyacaq bilər bir rahib, məni iki-iki daşıyırdı. Onlar aparırdılar buradan пурпурную bizi geri, bizim пропахшую jasmin mobil həbsxana kamerası.
  
  
  
  
  Fəsil 23
  
  
  
  
  Звякнули düymələri zəncirində, və qapı açıldı. Bizi yerləşdiriblər bu iki müxtəlif циновках və монахам icazə tərk edir. Ətrafında öz küncündən onun baxırdı, gözləri qapalı ilə kimi Куой üzərinə əyildi Тарой. Kiçik oqonyok azn zəncirində üçün düymələri ego bel замерцал. O, горстью, onun bundan sonra qan təzyiqi, sonra şəxssiz barmaq похлопал onun sinə. Sonra o, досталь ətrafında cibindən стетоскоп. Olmalıdır, o, çox həssas. Qulaqlıq idi, artıq adi və dərin firmasının qurduğu qulaqları. O, elə content. Sonra o, mənim yanıma gəldi.
  
  
  İndi o dayandı, əbədi mənimlə sakit deyə. Rahiblər deyil çıxartdılar məni jaket, emu понадобилась çılpaq əl ölçmək üçün mənim qan təzyiqi. Biz keçmişik, bütün farsa. Onun üstə çevrilərək elə uzandı ki ölü yük. Emu çətin idi aradan qaldırılması ilə məni pencək. O taxdı sarğı mənim əlini vurmağa başladı. Mənə maraqlı idi, deyəcək li emu mənim qan təzyiqi, doğrudanmı onun yatıram, heç də iddia edirəm ki, fakt olub, mən.
  
  
  Onu başa düşdü ki, bu, belə deyil.
  
  
  O, похлопал mənə sinə, sonra yenidən çıxardı стетоскоп. Onu gözləyirdi qədər soyuq metal detal qulaq asmaq üçün прижмется mənim sinə. Sonra onu tutdu ego görə də başını çox çəkdi.
  
  
  Ağrı olmalıdır, güclü idi. O, irəli uzada-uzada baş və göz yaşları by onun gözləri. O, inildədi. Onu tutdu ego görə qalstuk və yenidən çəkdi, yarım задушив onun. Biz переворачивались, hələlik onun idi ki, yuxarıdan və onun vurub emu zərbə çənə, sonra zərbə ego boyun olacaq ki, uzun müddət saxlamaq ego olmadan şüurun.
  
  
  Bir anlıq onu fikirləşdim ki, öldürmək ego. Onun bilərdi, sadəcə, boğmaq onun. Amma bu, elə gəldi mənə axmaq gedişi. Onu qazanmaq dəyirmi, amma проиграю oyunu. Ölüm ego nəzərdə olardı, bizim ölüm hökmü. Zaman ümid etmək vasitəsilə bizim ats испарятся, Lao Zeng dərhal göndərilən olacaq расстрельную komanda. Olub bizim sadəcə güllələdilər, olub прикончили öz sakitləşdirici шприцем. Ən azı, onda onlar прикончат bizi. Bununla yanaşı, ailə ats davam olardı mövcud bununla yanaşı, otuz beş qardaş olan idik вылупиться. Xeyr, tərk etmək daha yaxşıdır var Lao Цзена arzusunu bir müddət. Ən azı bir müddət.
  
  
  Mənə lazım idi ki, işləmək бессознательным bədən Куоя. Onun çəkdi anahtarlık ilə ego bel. İdi bir kolleksiya düymələri. Olmalıdır, heç də az iyirmi. Odin onların ətrafında olmalıdır açarı ego-laboratoriya. Və bu laboratoriya onun ümid almaq.
  
  
  Sonra onun qayğı ego ağ əynində cındır xalat. İlə bir qədər məsafə bu verməlidir mənə bir маскировку. Arxadan da. Hər halda, bu rahiblər hər zaman опускали gözləri.
  
  
  Biz dəyişdirildikdə rolları. Bu dəfə o, ölü yük və mənə çətin idi раздеть ego. Onun asdı anahtarlık azn bel və taxdı ego ağ palto. Onun idi, təxminən səkkiz düym yuxarıda doktoru Куоя, lakin bu, məni bir az заботило. Onun tərəf əyildi, getdi ego неподвижное bədən k inilti və yaşayırdı ego bağlı istehsalçının təlimatlarına əməl edin, yorğanın. Əgər onlar izləyirdik qaydaya sonra tapa yatan qaydada. Təki heç проверяли çox diqqətlə.
  
  
  Onu başa düşdüm ki, çox mənə etibar edirdi sizin uğurlar və digər miopiya.
  
  
  Onun atdım son baxış dinc спящую Qablaşdırmanın və çıxdı dəhlizi.
  
  
  Hara getmək?
  
  
  Ehtimal ki, laboratoriya yerləşən bu binada. Ola bilsin ki, o, zalda bir ətrafında təsərrüfat tikililərin daha az və ya uzaq bir yerdə. Belə ki, əvvəlcə mənə lazım idi ki, çıxış yolu tapa.
  
  
  Geniş daş dəhlizdə idi, soyuq və qaranlıq. Yalnız işıqlı şam, расставленные vasitəsilə bərabər uzunluqlu divarları. Var idi bir gün, qıfıllar ilə. Hücrələr və rahiblərini, indi boş? Və ya məşğul olan həbsxana kameraları?
  
  
  Mən getdim sol və getdi dəhlizi üzrə, həm də sonuna. O, gələn üçün açıq gün. Qapı bağlanmışdı. Baxmayaraq ki, zəncirvari üçün düymələri Куоя mənim bel, onu hiss edirdi ki, malik əsas olan bir krallığının.
  
  
  Gecə idi, aydın və rahat. Ulduz artıq idi, görünür, baxmayaraq ki, göyə, hələ lap потемнело. Yalnız yarısı doqquzuncu və ya on saat, lakin qardaşlar-даосы artıq idi ki, bir gizlin шеренгой böyük bina olan, bəlkə də olurdu ih yataqxana.
  
  
  Bu o demək idi ki, bu ola bilməz laboratoriya.
  
  
  Cəmi beş korpusdan.
  
  
  Bütün binalar kompleksinin inşa ətrafında ağır boz daş qalınlığı bir ayaq. Unutmayın, pul, onlar tərəfindən əl ilə. Səmimi, necə Böyük Çin səddi. Amma sonra праправнуками o inşaatçılar. Bu binalarını cəmi altı yaşı var. Amma. Əvvəlcə bu qalası idi. Və ya, ola bilər, bu, həmişə monastır idi.
  
  
  Покои Lao Цзена, eləcə də bizim "qonaq hücrələr" vəziyyətinə düşüb ən kiçik beş bina. Arxadan растянувшись bütün tərəflər, uzaqda idi sahələri macs. Bir az левее böyük ikimərtəbəli прямоугольнике olurdu yataq otaqları rahiblərini. Əksinə bu idi oxşar anbar tikintisi ki, sən demə məbədi. Belə ki, qaldı iki korpusunun.
  
  
  Kimi mümkün laboratoriya onu seçdi, ən uzaq флигель. Bəlkə də, ikiqat hörmələr windows və klublar tüstü ətrafında boru bunu ehtimal mənim üçün. Onun üçün çalışıram demək idi ki, hətta heç belə axmaq bir seçim.
  
  
  Onun çatdı, bu çox asandır. Onun da sadəcə keçdi mimmo iki rahiblərini, kitabları mühafizə edən qapını. Geniş dəhliz olmuşdur belə, necə ki, biri onu saxlayıb. Rütubətli və boş. Onlar isə şam. Рискнув, onun seçilmiş bir otaq və bir an ayaq saxladı yanında, əmin olun ki, daxilində heç bir səs.
  
  
  Onun cəhd kilid, cd sistem. Qapı açıldı.
  
  
  Bu idi монастырская келья. Yataq edirdi, özü kimi başqa bir bucaq otağı, örtülü циновкой.
  
  
  Orada idi, sink, yastıq, bir neçə kitab və kiçik bir ampul üçün oxu. Onun daxil lampanı baxdı kitab. Bu iki tom marksist Müqəddəs: "Kommunist manifesti" və "Kapital", eləcə də bir sıra broşuralar. Onun пролистал ih. Bir onların ətrafında adlanırdı " Kimi ələ слаборазвитую ölkə?", digəri isə" mənə xələl gətirə сверхразвитую ölkəyə?" Və, bu daxil, bütün başqa, İslandiya.
  
  
  Burada mütləq bir rahib yaşayırdı. Lakin taocu rahib. Kommunist rahib. Bir bu qəddar, sadiq kommunist аскетов. Maraqlıdır, nə qədər ətrafında olan bu otaq idi məşğuldur beləliklə. Lakin mən boş yerə vaxt itirirdi. Onun çıxdı vasitəsilə kamera və getdi, mimmo başqa, dəqiq cür taxta qapı. Mən bilmirdim, mən onun bircə kimi baxmaq düzgün qapı. Mən heç bir fikir olacaq ki, neon işıq qutusu ilə мигающими onun üzərində məktubları LABORATORİYA. Amma nədənsə mən gözləyirdim ki, qapını olacaq, digər tərəfdən də, ola bilər, bir az daha müasir.
  
  
  Haradasa arxamda bağlandı qapı. Yumşaq shaggy yaxınlaşdı mənə. İdi bir kişi. Склонив başını onun davam getmək, прикрывая çənəsi bir tərəfdən: Куои, размышляющий üzərində остроконечной genetik problemdir.
  
  
  Kişi keçdi mimmo mənə baxma mənə, həm yoxa görə seçmək daha dəhlizlə.
  
  
  İndi mənə lazım idi ki, tez qərar qəbul etmək. Onun qalmaq bilər harada idi ki, indi və bununla навлечь üzərinə şübhə. Onun bilərdi çölə çıxa ola bilər ki, var idi, daha təhlükəsiz, lakin çox faydalıdır.
  
  
  Da idi, cüt şans, mən deyil ki, tapa bilərsiniz ki, bir şey istəyirdi. Lakin əgər ona dözə bu fikirlərə, bu, ona olardı mühasib Nyu-Cersi deyil, xəfiyyəsi Hanoyda.
  
  
  Onun davam hərəkatı oldu görə seçmək. Və əlli min mühasiblər tərəfindən, Nyu-Cersi усмехнулись zaman свинцовая boru kəskin şəkildə aşağı düşdü, az qala задев başını, və gurultu ilə ударившись haqqında divar arxasında məni.
  
  
  Dovşan üçün ah, o məni gözləyirdi, sonunda boru hazır əlində. O an boru ударилась haqqında divar, tutdu onun ego görə bilək və çevirdi, amma bu boru deyildi yeganə edilən üzrə qurğuşun. Ego hakimiyyəti sarsılmaz idi. Hələ telefon holding, o etdi, daha bir hücum, bu dəfə прицелившись mənim yüksək. Amma indi ona möhkəm tutdu ego görə bilək və hit ego diz...
  
  
  Bu idi filialı. Onun недооценивал onun. Bir uğurlu shot çatmadı olardı, hətta döymək üçün nişasta üzrə ego воротника.
  
  
  O, tamamilə haqlı idi bu. Zaman mənim ikinci göstərir, o, göyərçin mənə ayaq, və o, yerə düşdü. O, sel at belində mənə və başladı məni döymək. Onun çevrilmiş, lakin o, mənə tutdu görə boğaz. Onun ıso bütün gücü ilə çalışırdı ki, gözyaşardıcı özünü ego, əlləri, amma mənə elə gəlirdi ki, mən kifayət qədər çalışmışam.
  
  
  Bu dəqiqə əvvəl ölümü çox işıqlı. Bir çox dəfə onun üçün idi ki, cəmi bir dəqiqə ölüm və yalnız bu parlaqlıq son dəqiqələr saatlar qaldı.
  
  
  Boru yalançı mərtəbəsində hüdudlarından kənarda mənim zəngin. Onun sürətlə diqqət bir сфокусированном hərəkət edir. Mənim ayaq idi ego geri. Onun qoyub ayaqlarını yerə və брыкнулся, at kimi, hazır yenidən седока. Bu выбило ego ətrafında yəhər, lakin o, bir az itirilmiş tarazlığı, o zaman biz yenidən toxunub torpaqlar, o, təxminən altıncı düym sağa. Mənim əl toxundu boru və onun hit ego daha çox asılıdır.
  
  
  Tfu.
  
  
  O, aşağı slid ilə məni və hərəkətsiz yatan daş yarı, qan sızma üzrə böyük narıncı yaralar onun qolları. O, olmayacaq истекать qan çox uzun. Bu ölü idi.
  
  
  Bilmədim tərk ego burada bilmədi risk ov ego, bədən bir müddət. Biz bir neçə fut-dən başqa bir taxta günü — daha bir kamera. Onun, qapını açdı və втащил ego içəri.
  
  
  Onun üzərinə əyildi bədən zaman bir səs eşitdim giriş ətrafında fanarlar.
  
  
  — Problemlər, doktor?
  
  
  Onun qapıya baxdı. Onun сгорбился, belə ki, indi mənim artım və şəxs ola bilər ki, məni verməlidir. Onun üçün cəhd etmək səsini belə yüksək kimi Куоя.
  
  
  "O, поправится".
  
  
  'Bilərəmmi mən onun üçün bir şey səni?'
  
  
  "Geri iz ego heç narahat zaman mənim olmayacaq".
  
  
  — Amma bu mənim otaq.
  
  
  — Onda займи ego otaq, dərzi şeytana. Buna riyaziyyat istirahət lazımdır. Mənim yüksək səs bir az aşağı, amma o, deyəsən, bu olmadı.
  
  
  — Bəli, doktor, — qısaca deyə o bildirib. Və getdi sola. O bağladı, özü ilə bir qapı çox çətin mənə vermək üçün başa düşürük ki, o sevir tabe olmaq, əmrlərinə tabedir və ona bir fərqi yox idi ki, mən bu barədə bilirəm.
  
  
  Onun keçirib dəqiqə tam qaranlıq qiymətləndirmək üçün miqyasını mess ki, onun törətdiklərinin hesabını zamanı öz tədqiqat. Hələlik ona heç bir şey tapılmadı. Başqa çətinliklər də var. Çox güman ki, mən düşdü o binada, və əgər mənə gətirmişdi, onun ola bilərdi dalana dirənib. Bu andan etibarən onun tərk Нассау, hər şey belə deyil. Amma digər tərəfdən, onlar səhv düzgün istiqamətdə. Tara və onun düşmüşdür harada ki, biz yataqxanalarda ola. Birlikdə canlı, bu qərargah-mənzilində ats. İndi qalırdı, yalnız başlamaq işi. Onun приоткрыл qapı və axır ki, bu dəhliz. Bu, çox yaxşı ki, etdim. Çünki məhz bu an salonun sonunda qapı açıldı, və o giley göstərəcək səs. Əvvəlcə idi, üç. Üç filial dayanırdı qapıda və istərdik ki, dost-birinə gecən xeyrə qalsın. Onların hamısı deyirdilər ingilis dili. Onu başa düşdü ki, bu, bir hissəsi idi ih treninqlər. Sonra qapı açıldı, daha geniş və onun sanki ayağa qalxdı sonunda konveyer kəmər. İki... dörd... on... on səkkiz... iyirmi bir eyni nüsxəsi. Serial clones.
  
  
  Görüş, ya var idi ki, başa çatdı. Onlar göndərildiyi öz otağı var. Onu seçdi yerləşdirilməsi ats əvəzinə laboratoriya.
  
  
  Əgər siz gözləyirdik o dəhşətli səhnə olduğu Karter, eyni zamanda, ölüb iyirmi bir qatil свинцовой трубой, siz səhv edirsiniz. Səssizcə, onu yenidən qapını örtdü və rəhbərlik, pəncərəyə tərəf getdi.
  
  
  Lakin, əgər siz gözləyirsiniz qədər problemləri tökülmək, gözləmək lazımdır bir az. Yeri görünürdü tamamilə безлюдным. Pərdəsi altında aşağı, səliqəli подстриженного подлеска onun keçmişdir son binaya. Olmalıdır, bu idi və laboratoriya.
  
  
  O, var idi, artıq demək olar ki, gün ki, məşğul idi mühafizə altında suk bu вездесущих rahiblərini. Mühit o ats idi ki, eynidir doğum və rahiblərini, baxdı ki, eyni dərəcədə onun eyni mən оплачивал və бритых rəhbərləri var, hissi var idi ki, mən шталь iştirakçısı kukla təqdim ölçülü. Yalnız kimsə kifayət qədər təxəyyül zaman emu idi yaratmaq, müxtəlif simvol.
  
  
  Mən necə dəfə keçirilən mimmo binanın təxminən beş yard məsafədə gün, o atdı vasitəsilə heç bir yerdə.
  
  
  "Hələ də iş... doktor?"
  
  
  Diqqət son sözü demək idi ki, o, inanmaz, bu, "həkim" və yüz ildən sonra. Onun yorğun hiss nostalji köhnə xeyirxah спецэффектам, şöbə maskeleme Vaşinqtonda. Onun əliylə sıxdı свинцовую telefon cibinizdə və elə də elədim.
  
  
  Filial gözləyirdi məni tapança ilə əlində. "Çox gözəl, N3, — deyə o bildirib. Ego dodaqlar скривились bu презрительной təbəssüm. "Allahım. siz artıb doktoru Куой.
  
  
  O, heç etdi, bizə addım mənim istiqamətində, və hələ də xaricində idi mənim zəngin.
  
  
  —'Yaxşı.' Onun, eşitdim ki, sən hansısa bir müqəddəs inək. Belə ki, mən səni öldürmək. Amma mən əminəm ki, onlar istəyirlər ki, sən geri döndü. Belə ki, gəl əvvəl.
  
  
  O, bilirdi, nə hotel. O bilmədi məni öldürmək, amma o, mütləq накачает məni свинцом, əgər emu istəyirəm. Əldə xüsusiyyətləri kimi пулевые yarası olmayan uşaqlara ötürülür. Onun idi, onun zərərsizləşdirilməsi. lakin oldum olardı застать ego edir. Əvvəl o, doqquzun yarısında evdə olacaq vurmaq. Hətta əgər o, промахнется, bu səs 45-ci çaplı buraya cəlb edəcək bir taqımı.
  
  
  Onun hərəkətsiz dayanmışdı, bir parça kimi uçurum. "Tələs," - dedi.
  
  
  Onu sadəcə davam, ona baxmaq daş şəxs.
  
  
  'Niyə? Niyə mənə bunu? Siz vurmaq məni, əgər onun sizə heç bir şey etmirəm. Sən heç bilərsən mənə bir zərər yetirmək ağrı — yalan mən. "Onun dəstəsi qan yumurta həmin kiçik bir əməliyyat ki, onlar hazırlamışıq mənim üçün. Belə ki, əgər istəyirsinizsə, siz qayıdıb onun lazımdır əvvəlcə məni inandırmaq.
  
  
  O, tərəddüd. O, əmin deyil, olub-mənim kiçik bir töhfə elmə doğru, ya yox. Hər halda var idi, şübhəsiz. Əgər o, mənə imkan verir, məncə, onun problemləri olacaq. Əgər o, накачает məni güllə ondan ola bilər, daha da böyük narahatlıq. Bu o demək idi ki, ego doğururdu azn кулачный duel.
  
  
  O, çağırış etdi. Yalnız ego ilk seçim silah idi fists və karate. Var karate qara kəmər. Amma məndə də var idi qara свинцовая boru. Hər şey çox yaxşı idi düşdü. İlin əvvəlindən ikinci dəfə yarım saat idi ki, bədən, və onun onun idi qurtarmaq üçün.
  
  
  Deyim ki, səsi var idi ki, bu qapalı anbar. Amma doktoru Куои ola bilər açarı ona. Mənə etdi və altı cəhd, lakin, nəhayət, qapı açıldı. Onun затащил meyit filialının daxili və qapını bağlayıb сераля.
  
  
  Rahiblər hələ qalxdı, gözlərini aşağı salıb dedi giriş laboratoriya. Bu, inanılmaz idi. Çox güman ki, clones idi ih qardaşları, lakin onlar bütün gördük və heç bir şey etməyiblər. Onun başladı bir az başa düşmək izahat Тарой taocu əxlaq. Ölüm yoxdur və siqnallar yoxdur, belə ki, əgər rast gəlmək zamanda, bizə başqa. sən, sadəcə olaraq, heç bir şey edirsən. Onun çəkildi qapını laboratoriya.
  
  
  İnteryer, bu binanın seçilirdi digər binalar. Orada idi, kiçik bir otağı monastır və böyük ağ ikili gün. Onuncu açarı mənə verdi daxil olmaq və gün açdı.
  
  
  Mən hesab edirəm ki, bu, ən pis yerdir onu heç edilib.
  
  
  Divar boyu dayanıb bir sıra böyük şüşə nümunə borular ilə artan meyvə. Onun edəcəyəm sizə lütf və опущу təsviri.
  
  
  İdi və digər borular,. Daha kiçik - ilə комками maddələr, плавающими maye. Onun насчитал əlli. Kim onların ətrafında adam idi, kim yox, o, heç nə deyə bilmədim. Otaq mərkəzində dayanıb stul. Azn nen idi hüceyrələri ilə frogs və крысами və bir neçə dəniz свинок yaranıb ki, həmin an onun daxil брылев.
  
  
  Əksinə idi kabineti. Laboratoriya ego отделяло böyük стеклянное pəncərə, lakin bu imkan verirdi ki, oradan bütün nəzarət. Divarın dibində bucaq altında pəncərəyə idi arzusu hər hansı crazy alim. Təxminən altı metrlik iş stul, уставленного пузырящимися бочками, питаемыми elektrik qızdırıcı qurğularla, digərləri змеевиками, su конденсаторами və kiçik qaz meşale ışığı. Bütün yeri bağlanmışdır hansısa metal навесом kimi bir şey, tərtib üzərində печкой, oradan isə gedirdi небьющаяся şüşə ширма, закрывавшая bütün bunlar.
  
  
  Amma bu, hələ hamısı deyil.
  
  
  Arxa laboratoriyada bir cütlük də vardı ikili qapı kimi bir dəfə də yanımda qapı ilə kabineti Куоя. Onun повозился açarı ilə açdı ih. O, yenə oldu dar dəhlizdə. Altı qapalı taxta qapı.
  
  
  Onun tapdı üçün əsas birinci.
  
  
  Gənc тайец il iyirmi раскачивался mərtəbəsində bir küncündə. Görəndə məni. o, başladı хныкать və заполз bundan sonra da öz küncünə.
  
  
  Başqa otaqda bir qarı ilə vəhşi, boş göz прыгнула məni oldu vəhşi, бесцельными zərbələri məni döymək sinə. Onu tutdu ee əl və yumşaq, lakin möhkəm оттолкнул əvvəl. Əvəzində məni indi bu başladı колотить üzrə yumşaq inilti. Onun yenidən qapını örtdü və bir an fikrə getdi.
  
  
  Куой dedi ki, o, həm də a ilə təcrübədən narkotik laboratoriya. O, dedi ki, inkişaf etmiş narkotik değiştirerek şüur. Ki, ə, bu iki fikir açıq-aydın dəyişib. Elm irəliləyir. Onun, qərara aldı ki, həmin anda onu gördüm kifayətdir.
  
  
  Onun qayıtdı, laboratoriya və səfər etmişdir ofis Куоя.
  
  
  Divar dolu idi kitab və qovluq. Yəqin ki, onun şəxsi arxivi. Onun обыскал ego stul. Mən bilmirdim ki, mən gözləyirdim tapa. Amma nə tapdım, əla idi. Set üzrə səkkiz düymələri. Onun müqayisə ih düymələri ilə kəmər üzərində olan verirdilər, mənə daxil laboratoriya və камерам. Bəli. Hamının idi, öz zəng. Onun etmek kiçik set cüt dəqiqə. Sonra mənə gəldi ağlına başqa bir fikir, və o gizli, ih-də кайму alt. Mənim gizli qələbə şansı artmağa başladı.
  
  
  Onun bağlayıb, özləri üçün qapı laboratoriya və çıxıb, mimmo поникших rahiblərini, gecə.
  
  
  Təxminən yarı yolda onu gördüm ki,-ki, kinda. İki rahib ki, kifayət qədər qızğın mübahisə aparırdılar. Təəccüblü deyil ki, bu rahiblər, ümumiyyətlə danışa bilər, lakin daha təəccüblü odur ki, onlar mübahisə daha da bir-biri ilə. Onu qaçıb gizləndi görə hansısa kol, onlar keçib mimmo məni, indi onlar susublar.
  
  
  Qalan yolu ilə kompleksinə onun olmadan keçdi yeni-yeni sürprizlər gözləyir. Onun çox otel üçün mənə vaxt idi. Onun gərək ki, yox idi, təxminən yarım saat. Ona elə gəldi ki, vurmuşdur bu Куою iki saatlıq zərbəsi, lakin yenə də risk etdim. Zaman onun yaxınlaşdı, əsas məqsəd bizim evdə ih mühafizə iki rahib. Zaman onun gedərkən, yaxşı idi. Amma hər kəs kimi, onlar biz göz və çəkdi məni heç bir diqqət.
  
  
  Mən görmədim heç kimi dəhlizdə. Sürətli və səssiz onu, çatdı gün bizim kamera. Onun sakit приоткрыл qapı. Tara hələ də orada idi. Hələ yatır. Onun baxdı kamera vasitəsilə digər mat. Куой hələ də orada idi. İnamlı öz delle, onun otağa girdi. Amma o, yox idi, həm də ola əminəm.
  
  
  Bir cüt əl onun məni arxadan. Əl сомкнулась mənim boyun ətrafında. Onun üçün cəhd вывернуться, amma digər tərəfdən axırda mənim bilək yerində və zaqatala kol, bu zaman bir əl möhkəm сомкнулась mənim boyun. Onun baxdı əvvəl. Bu iki rahib. Olmalıdır, onlar sakitcə təqib mənə. Üçüncü gözləyirdi məni qapı arxasında. İlə шприцем. Doktor Куой ayağa qalxdı, yataq. Onun hiss prick. Onun высвободился üzrə altıncı güclü əlləri və излил qəzəbi birinci rahib оказавшегося zəngin ərzində. Məsələn, bir neçə saniyə кроличья nora açılıb və o, düşməyə başladı.
  
  
  Dərin.
  
  
  Hər şeyi dərindən.
  
  
  Yenə Möcüzələr Ölkəsində.
  
  
  
  
  Fəsil 24
  
  
  
  
  Tara oturmuşdu əbədi mənə deyirdi ki, kim. Onun idi, onun öz solğun-çəhrayı şalvar. Azn предплечье var nax idi kvadrat марлевая sarğı. Onun başını aşağı saldı azn предплечье. Orada idi, eyni kvadrat marley.
  
  
  Onlar bunu etdilər. Onlar вакцинировали bizi.
  
  
  Bu varisləri artıq sailed bu пробирках, haradasa laboratoriyalarında bütün kabus, haradasa mühit спотыкающихся siçovulların və frogs.
  
  
  Onun yerindən sıçrayıb yataq.
  
  
  — Sakit ol, — dedi. 'Sakit ol. Sən hələ çox zəifdir. Gün qorunur. Hələlik biz heç nə edə bilmərik. Cip döndü və başlayıb ki, o, qırıq-qırıq. Onun başını buladı, anlamaq üçün çalışırıq, onun sözləri heç olmasa nə isə ağlabatan.
  
  
  Sonra onu gördüm ego. O, разговаривала ilə rahib. Bu тарабарщина olmalı idi indi məşhur диалектом сутоев. Bu, başlanğıc idi, ikinci dəfə təcrübə успокоительного mənə şübhə yaradır öz здравомыслии.
  
  
  Kişi oturdu mərtəbəsində, hələ də keçirilməsi boşqab yemək ilə məşğul olan qoşulur ego bizim kamera. O baxdı eynilə başqaları kimi. Бритоголовый. Amma o, gözlərini açdı, onun başa düşdüm ki, o, xüsusi bir gündür. Bundan əvvəl heç vaxt onu görməmişdim belə göz. Onlara bağlanıb, bütün bilik və bütün təqsirsizlik milyon il bəşər.
  
  
  Tara mənə çevirdi.
  
  
  "Ning Tan — rahib. O, bura gəlib bizə kömək etmək üçün. Ən azı, əmin olun ki, bizim əda heç hazırlanması aparılıb. Onlar planlaşdırılır layla bizi снотворным". Ee səs absurd bir az titrək.
  
  
  Onun baxdı Ning Танга, bu sonsuz göz. — Bu, bütün köməyə o bizə göstərir?
  
  
  O, çiyinlərini çəkdi. 'Mən bilmirəm. Bizə kömək istənilən halda qarşı ego iman. Nə olardı ki, bizə nə oldu, bu, gərək iradə, — yaxşı, deyək ki, Allah. Onda elə bir hiss var ki, o, bu məsələyə mane olur və bu, ego narahat edir".
  
  
  — Bu, nə din, dərzi şeytana, — dedim. "Olub-olmadığını накачивание narkotik və qətl insanların iradəsi Allah?"
  
  
  O, sakitcə mənə baxdı. O, deyir ki, ego hərəkətləri qarşısını ala bilmirlər qətlə. O təsir göstərə bilər, yalnız o, kimsə öldürəcək. Əgər o, heç nə etməz, onlar bizi öldürəcəklər. Əgər o, bizə kömək edəcək, biz ih öldürəcəyik.
  
  
  — Bəs bu, onun üçün bütün qətl?
  
  
  O, ciddi başını yırğaladı. "Bütün bu qətl, onun üçün".
  
  
  Onun qaşları çatıldı. — Bəs onda niyə o bizə kömək edir?
  
  
  "O, deyir ki, bizə kömək çağırırıq şansı".
  
  
  Onun uşaqlara baxdı. Var idi iki, və biz kilidli idi digital kamera. Heç bir silahı olmayan. Çöldən ih çox idi. Bütün silahlanmış. — O, düz bu adlandırır?
  
  
  Rahib ki,-o dedi. Tara nəfəsini dərdi bu. "O, deyir ki, başa düşür, bizim hisslər... amma otel olardı üçün ola bilər, onu başa düşmək. O, dedi... qadın bundan karıxdı, sanki qorxusu mənim reaksiyalar. "O dedi ki, bir anlayış gətirəcək sülh".
  
  
  'Ah, hə? Sonra sərin. O, asanlıqla danışır dünyada. Burada ego kiçik даосском məbəd. Ancaq nə var? Bəs bütün bu mal-qara açan olan həyatda öz yolunu sağ olun макам ki, o, выращивает öz bağçasında? Ondan soruşun ki, o, bu barədə düşünür. Tara baxdı, torpaq nəfəs aldı.
  
  
  — Yaxşı, tələsməyin, — dedim. "Soruş."
  
  
  Onlar söhbət edir, hələ bir-biri ilə demək olar ki, bir on dəqiqə. Olmalıdır, bu, çox maraqlı idi. Ning Tan edilən uzun задумчивую fasilə və dedi: скорбным səs. Nəhayət, o, dedi ki,-nə etdi Qablaşdırmanın çevrilə.
  
  
  "O, heç bir şey bilmirdim, bu barədə опиуме, — deyə o bildirib. "O, çox az şey bilir ki, orada nə baş verir. O, keçirdi, burada bütün həyatını. Lakin o, deyir ki, iman — güman ki, oda sənin səsində, — dedi, — sən nə yaxın mənbə universal enerji. Sonra o, mənə dedi ki, size bildirmek bütün rahiblərini, burada rahiblərini. Bəzi onların ətrafında... təxminən yarısı..., təxminən, yüz... партизаны KAN".
  
  
  Mən özüm artıq bir şey haqqında fikir belə. Bu объяснило rahiblərini, onların onu gördüm, спорящими, o və rahiblərini ki, məni tutdu etmək üçün prick. Amma son bir neçə ki, onu gördüm, baxdı eynilə hər kəs kimi. Qədər aşağı salınmış əllərdə göz. Onun çiyinlərini çəkdi, kimi hiss artır küt bir qəzəb. — Əla, — dedim. 'Bilmək gözəl. Deməli yarısı onların ətrafında партизаны. Lakin əgər onlar hamısı eyni baxmaq, biz necə edə bilərik ih tanımaq üçün?
  
  
  Tara çatdırdı штопора və mənə çevirdi. "O deyir ki, ən delle biz bunu edə bilmərik".
  
  
  Onun ayağa durub getməyə başladı, geri və irəli bir digital kamera. 'Nə olar, əgər bu, ola bilər sakitləşdirmək ego vicdan, o, bizə dedi ki, o, ancaq heç bir şey demədi. Belə bulmacalar emu üzrə qəlbim.
  
  
  Ning Tan ayağa qalxdı. O getməlidir, deyə o, nəzakətlə. Lakin o, qayıdacaq zamanı bizim növbəti qəbul zingilti. Qədər isə onların хорька, o zaman bizə bir neçə даосских банальностей:
  
  
  "Fəaliyyət az verir, cavab çox insanlar düşünürlər".
  
  
  "İdeyaları da güclü silah".
  
  
  Nə o, əlavə edib təntənəli yekun sözü:
  
  
  "Bu Gün Möcüzələr hər şey düzələcək". Və yenə də, bu, anlayış idi açarı açıq hovuz. Belə söz-söhbətlər, həqiqətən, mənə crazy sürücü. Amma o mənə baxdı vida öz köhnə gözləri bir an üçün ona heç bir şey hiss etdim. Bir an onun bilirdi bütün cavablar və bu cavab doğru idi.
  
  
  O, getdi, mən də eşitdim ego əsas saxlayaraq, bizim qapı. Səs qaytardı məni qəddar reallıq. İstərdim ki, hit kimisə yumruq. Amma yeganə adam yanında idi ancaq Tara. Onun sözünə davam gəzmək geri və irəli bir otaqda.
  
  
  "Nə yaxşı ki, sən злишься mənə indi", — deyə o bildirib. — Nədən sən o vaxt düşünürdüm? Mən превращу ego убежденного agent AX on dəqiqə.
  
  
  — Sən bilərdi, heç olmasa, cəhd, əzizim. Bunun əvəzinə təkrar mənə bu boş şeydir, bu anlaşma gətirərdi mənə dinclik".
  
  
  'Aman Allah. nə sən axmaq.
  
  
  "Ah. Yaxşı. Sən ağıllı isə onu parça crap.
  
  
  O, köks ötürdü. 'Ona bunu dedim.'
  
  
  Ah, yox?' Qaldırdı onun ətrafında bir hava ilə cinsi və elədi hey. Bütün bunlar burada, əzizim, gizli микрофоне. İstəyirsənsə, onun разыграю?
  
  
  O, yenidən nəfəs aldı. — Hə, mən bu омелой nəzərdə tutulur. Onun, sadəcə, mehmanxana, demək ki, əgər sən yalnız anladım...
  
  
  "Bəli, Bəli. Onun bilirəm. Sonra onun, nəhayət, обрету sülh".
  
  
  — Bəli, — dedi. O, başını buladı, götürüb başqa bir yastıq və sonra da atdı, onu mənə. Sonra bu, baş verdi. Onu atdı-də nax yastığı, onu əlində. O, нырнула kənara, itirilmiş tarazlığı və приземлилась geri döşək. Oradan başladı, o кидать mənə tənzimləyici sistemlər və hava yastığı ki, onun отбрасывал da bilər. O, ayağa qalxdı böyük narıncı yastıq və başladı məni döymək ondan. Onu tutdu və onu itələdi geri döşək və biz başladıq hiddətlə öpüşün. Bu, bizi bir az sakitləşdirmişdi. Biz ağır задышали və daha sonra. O vaxt onun idi bilər. Hər şey məhz belə ki, həmişə olduğu kimi idi bizə. Yalnız son dəqiqə məndə yayılan məlumatda iranın fikirdir. Onun geri çəkildi. — Narahat olmayın, — dedi. "Əgər onlar istəyirlər ki, biz onlar üçün super-uşaq, gözləməli, bir neçə həftə". Amma bu iş deyildi. Fikrini ki, KANN-hotel ki, biz bunu etdik, iyrənc idi. Onun enmək ilə nax və ehmalca öpdü. "Bağışla, əzizim. Qorxuram ki, mən getmək istəyirəm, belə bir risk.
  
  
  Bir müddət sonra o dedi: "Sən haqlısan. Ona соврала sənə. Onun ola bilərdi səndən uşaq açıq indi". O, məni öpdü. Onun istəyirəm səndən uşaq.
  
  
  'Hal-hazırda?'
  
  
  — Mən istəsəm, bu zaman biz выберемся buradan. Və... belə... hə, onun olmasaydı, otelin ki, onlar bunu başa düşdülər. Onun yaxşı öldürmək özünü daha çox. Amma mən sizə inanıram, Nik, — deyə o təbəssümlə. "Mən hesab edirəm ki, dediyi kimi, o adam ki, siz yaxın mənbə bilik. Onun inanıram ki, sizin nəcib xarakteri və sizin xoşbəxt ulduz ki, orada bizə deyirdi ki, bu adam. Onun inanıram ki, sən вытащишь bizi buradan.
  
  
  Onun üçün idi ki, bu barədə fikirləşin. Onun ayağa qalxdı, öz ətrafında bükülmüş dəsmal və yenidən başladı gəzmək geri-irəli. İndi onu məmnuniyyətlə edərdim dəyişmiş, öz nəcib xarakteri siqaret. Onu pəncərədən baxırdım. İdi günorta. Onun itirdi yarım gün.
  
  
  — Onun aşkar laboratoriya, — deyə onu hey. 'Gəl bura.'
  
  
  O etdi саронг ətrafında pambıq vərəqələri və pəncərəyə yaxınlaşdı. Biz birdən-birə çox yatırıldı. Onu da qeyd laboratoriya və danışdı, hey yeri. Göstərdi onun hey düymələri olan götürüb stulun Куоя. Onlar da var idi. - Hər şey ki, bizə lazımdır ki, nə indi, bu, buradan çıxmaq.
  
  
  — Elə bilirsən sənin olacaq? — sakitcə soruşdu.
  
  
  — Əlbəttə, — dedim. "Qızıl duş və xoşbəxt ulduz? Üçün estestvenno. Mən промахнуться?
  
  
  O, ağır-ağır nəfəs aldım və bitten mənə görə мочку qulaq. "Gözəl", — deyə o bildirib.
  
  
  Bir dəstə düymələri звякнула gün. Biz ikimiz də tez нырнули bizim кроватям olduğu притворились ki, yatmaq.
  
  
  Qapı yenə bağlandı. Onun baxdı sini ilə yemək. — Biz yaxşı şam, — dedim. "Ehtimal olunur ki, əda bizi məstedici".
  
  
  "Мммм." O, корчилась öz коврике kimi model üzrə dərs rəsm. "Mən şadam ki, bu belə deyil. Görünür, onun ac deyil. O, отнесла sini gətirib низкому masaya və ayaqlarını örtüyü ilə daha buxar dizaynı.
  
  
  Bununla belə, o, şübhəli понюхала onun. O, əsnədim. — Narahat olmayın, — dedim. "Bu, çin əda. Sən yenə проснешься bir saat sonra.
  
  
  Biz öz üzərimizə götürmüşük. Bu, sadə bir əda, düyü tərəvəzli. Amma bu dadlı idi və ən azı idi qidalandırıcı qida. Onun baxdı Qablaşdırmanın və yenidən hiss etdim ki, aclıq. Lakin bu gözləməli oldum. Başqa yerdə, başqa vaxt. O, hiss özü mənim fikrimcə, başını qaldırıb, sheepishly gülümsədi və yenə də xüsusi diqqət ayrılmasının boşqab.
  
  
  Onu anlamaq üçün. Bu qəfil xəcalət. Mənə daha çox ona lazım idi, başa düşmək olar. Mənim reaksiya qadınlar, adətən, sadə. Zaman məndə suallar meydana çıxır, onlar ətrafında onlara, ola bilər ki, cavab vermək asan və bəli, yoxdur. Yalnız bu zaman heç bir şey sadə ətrafında heç nə olmayıb. Heç suallar və cavablar. Heç mənim qadın və hissləri ona. Sadə adlar indi tətbiq.
  
  
  O idi хорошенькой qız eynək və красоткой üçün təqvim olsa da, mən heç təsəvvür edə bilər, bir ay, deyil ki baxdı daha yaxşı olardı üzrə-nah. O baxmışdır kimi kateqoriyasına İsə, həm kateqoriyasına aid V. Diplomlu elmi dahi və gözəl işçisi. O, ağıllı və сексуальна. Zərif və həyəcanlandıran. O, tərəqqiyə təkan verdi mənə, раздражала məni, atdı mənə zəng qaldırdığını mənə əhval-ruhiyyə yaradır. və əgər bu, məni rahatsız, onda o, возбуждало məni.
  
  
  — Necə etmək приняться işə görə?
  
  
  — Necə, — deyə qadın soruşdu, — siz bunu özünüz təsəvvür edirsinizmi?
  
  
  Onun оттолкнул özünü sini, aradan arzusu siqaret çəkmək. Odur ki, onlar apardılar var Tara lazer, — bu, ayrı, amma ala mənim siqaret — işgəncə.
  
  
  — Mən bir az fikirləşdim, bu barədə монахах, — dedim. — Və fikir var. Sən bilərsən, tez danışmaq?
  
  
  — On сутоанском ləhcəsində?
  
  
  "Bu сутоанском ləhcəsində".
  
  
  'Onun belə düşündüm. Yoluna davam et.'
  
  
  "Yaxşı, yarısı rahiblərini, burada — agentləri KANN, elə deyilmi? İh təxminən, yüz, və onlar istənilən an бросятся hadisə yerinə aciz planlarımız. Ona görə də biz gərək ih məhv. Və ya, ən azı, çıxarmaq ih ətrafında oyun".
  
  
  'Yaxşı. Amma biz bilirik, onlar kim?
  
  
  — Biz bilmirik ih öyrənmək. Bu da eyni bir şeydir. Bu edə bilər, yalnız əsl rahib".
  
  
  Tara нахмурилась. — Şübhə etmirəm ki, biz edə bilərik inandırmaq ego bizə, əgər siz belə düşünürdülər. Yox, əgər o, bilir ki, biz olacaq zərərsizləşdirmək, bu agentləri, bəlkə bundan da pisdir.
  
  
  Onun başını yellədi. — Mən, ümumiyyətlə, istəmirəm ki, o, sənə demişəm. Onun istəyirəm ki, bu, əsl rahib polis həmin agentləri KANN və ya pis.
  
  
  Hansısa anda o, yalnız mənə staring.
  
  
  "Sən də istəyirsən ki, onun səbəb oldu yağış və ya, ola bilər, etdi ətrafında saman qızıl?
  
  
  Onun gülümsədi. — Mən düşünmürəm ki, bu, belə ki, guya, çətin.
  
  
  — Siz deyə bilərsiniz bu, asan deyil. Hansı dəlil siz təklif mənə istifadə? Mən demək, siz inandırırsınız kişilər, приверженных ideyasına heç bir şey, nə isə etməliyəm? İkincisi isə, əgər mümkün olarsa, ih inandırmaq nə qədər silah siz təklif edirsiniz, onların istifadə?
  
  
  Onu yenidən ayağa qalxdı və itaətkar halda qızla geri və irəli bir otaqda. "O ki qaldı birinci hissəsində sualınıza, onun ümid edirəm ih instinkt".
  
  
  O, başını buladı. "Heç əməliyyatından. Onlar qorxurlar ölüm.
  
  
  'Onun bunu bilirəm. Amma mən nəzərdə tuturam ih şəxsi yaşamaq. Mən demək xilas ih iman. Qulaq asın, yalnız bir səbəbi onlar birləşir ilə KAN: xilas öz monastır. Olmalıdır, bu, son qalan qalası Tao bütün Индокитае. Əgər dünyada.
  
  
  'Belə?'
  
  
  — Belə ki, bu rahiblər ölür, ih inam ölür, onlarla birlikdə. KAN niyyətində deyil alaraq yeni rahiblərini. Bu yer olacaqdır qala KANN deyil, даосским məbədi. Əgər onlar istəmirlər uğrunda mübarizə deyil. Bu halda ничегонеделание bərabərdir məhv özü".
  
  
  — Məgər onlar həlak olardı və heç ih müdafiə?
  
  
  "Bizim köməyi ilə bilərdilər köçmək, başqa yerə".
  
  
  Bir dəqiqədə o, gözlərini bağladı, bu раздумьях. — Nə qədər onu görürəm ki, gözəl səslənir. Ancaq yenə də, onun bu cür sizin kimi praqmatik amerika və biz ilə məşğul tamamilə digər düşüncə".
  
  
  — Mən buna inanmıram — dedim. "Mən hesab edirəm ki, bütün idealistlər, sonda eynidir. Onlar üçün ölmək istəyən öz ideya, amma istəmirlər ödəyə ölmək üçün, öz ideyaları".
  
  
  Azn подносе qaldı daha bir su qoz. O, öz barmaqları ilə və откусила. O gülümsədi. Yaxşı fikirdir, — deyə o bildirib. "Hər halda bir cəhd dəyər. Ən delle var, yalnız bir problem var.
  
  
  Onun dərindən ah çəkdi. 'Nədir?'
  
  
  "Necə deyim "idealist" üzrə-сутоэнски?"
  
  
  Onun кинул azn nax yastığı.
  
  
  'Xeyr, yoxdur.' dedi. "Quiz hələ hazır deyil. Ki, haqqında start ikinci hissəsi?
  
  
  "Hər hansı ikinci hissəsi?"
  
  
  "Onlar lazımdır ki, bir silah kimi istifadə?"
  
  
  — Ah, bu, — deyə o təbəssümlə. "Nə ətrafında kabinetinin Lao Цзена". Mənə bir qədər gözləməli olduq ki, hələ o olmazsa eyni səviyyədə mənimlə. Bu bürcün var nax çox vaxt.
  
  
  'Allah. Silah стонами.
  
  
  "Silah ego inilti. Ego orada asma, təxminən, yüz ədəd var, təxminən, yüz bu rahiblərini. Mənim riyaziyyat müəllimi deyərdim verir ki, bir штуке silah insan.
  
  
  — Ey, amma bir dəqiqə dayan. Nə qədər onun xatirimdədir, bu, şüşə divarın dibində təhlükəsiz, o наэлектризовано və заперто.
  
  
  — Bəs mənim sağlam məntiq deyir ki, mənə orada var olduğu kilid, olmalıdır və açarı. Və nə olduğu bir elektrik var, orada keçid. Və bir-birinin ətrafında rahiblərini покоях Lao Цзена bilməlidir, harada, onlar".
  
  
  Bir müddət o, ciddi baxdı mənə, sonra хихикнула, перепрыгнула və mənə sarıldı. "Bəzən, — dedi, — sən, sadəcə olaraq, gözəllik var".
  
  
  — Siz isə hələ heç bir şey görmədim, — dedim.
  
  
  
  
  Fəsil 25
  
  
  
  
  O gecə başlandı Gün Möcüzə.
  
  
  İlk möcüzə baş verdi, zaman Tara çəkdi öz çanta bir qutu siqaret. Siz düşünmürəm ki, bu, möcüzə bərabər tutulur добыванию su ətrafında daş, amma o vaxt siz belə asılılığı çəkmədən, onu necə.
  
  
  İkinci möcüzə aldı, bir az daha çox vaxt. Təxminən bir saat, əgər dəqiq olmalıdır. Amma zaman Tan Ning yenə də getdi bizim nahar подносом, o, razılıq danışmaq, öz Ali Məhkəməsi tərəfindən. Əgər Məhkəmə razı, o qoşulacaq mənim planı.
  
  
  Üçüncü bilər və hesab möcüzə 100 %, ancaq mən hazıram belə hesab edilsin. Çünki, birincisi, bu deyildi mənim ideyamdır. Əgər onun istifadə sonuncu kibrit Tara, onun, bəlkə də heç çıxmaz olardı kabinet üçün hər il qaldı ki, mənim mobil və bəlkə də heç vaxt tapa bilməzdi onlar üç gözəl fiş ki, onu götürüb üzrə casino Гренады ilə sarı məzmunu ətrafında damcı. Hansısa möcüzə olaraq швах камзолы onlar qaldı.
  
  
  Vaxt var idi, həm də olduqca möcüzəvi. Ona görə ki, azı dörd saniyə bu gün звякнул əsas gəldi rahib повидимому vasitəsilə agentləri KANN yoxlamaq üçün bizi.
  
  
  Vaxt keçir, cəmi bir neçə saat sonra bizim son müalicə aparılıb yemək, və biz idik ola расслабленными. Çünki, əlində var ola bilər silah, amma o ayıq-sayıq idi. O, əyildi, hesab yaxından, mənə təşkil əmək vura emu zərbə xüsusiyyəti, спрятанной mənim xurma. Onun yalnız aldı ki, onun silah. Naqan qəribə rus istehsalı. Семизарядный çaplı revolver bir kayuta girib qapını bağlamışdır ilə artırılması azn 7,65.
  
  
  Təxminən on dəqiqə kimi o, gözləyirdi ki, onun yoldaşım gəldi, hər il baş verir ki,.
  
  
  İndi vaxt hərəkət. O, bilirdi çıxış görüşlər Ning Танга, amma indi vəziyyət belə idi. Və onun ətrafında olanlar imkanı əldən verilmiş olur.
  
  
  Tara və onun переоделись olaraq qarət etmək imkanı artırdı geyim, надели капюшоны əhatə etmək üçün baş. Bu idi daha bir zəif maskeleme. Amma, ən azı, rahiblər idi, bütün ölçüləri və artım, belə ki, bizim physique və artımı bizə verirdilər. Onun qapını bağladı, bizim aramızda və bizim бессознательными gözətçilər tərəfindən və biz olmadan əmək выскользнули binanın ətrafında və keçərək qaranlıq bir yerdir.
  
  
  Biz getdik, açıq laboratoriya.
  
  
  Tara hiss ev kimi mühitlərdə бурлящих бочек və mürəkkəb avadanlıq. O, tez идентифицировала трехмесячных ats. Yeni clones Lao Цзена. Digər canlılar обезьянами, deyə o bildirib. Sonra o, уставилась, sanki, hakimiyyəti düşmən vurdu ildırım, bir sıra nümunə borular. — Bizim, — boğuq səslə dedi. Və o, üzünü çevirdi.
  
  
  Onun keşiyində durmuş, hələ o рылась gizli, tam kimyəvi anlamaq üçün çalışırıq, onlara nə. "Siz nə düşünürsünüz," dedi. "Mən bilərdi öldürmək ats əlavə hirsindən da ih pəhriz. Amma sonra bu laboratoriya hələ də olardı цела və Куой bilərdi yenidən başlamaq nəticə yeni bir qrupu sabah... — O girdi əks tıqqıltı vanna üzrə sağlamlığınıza.
  
  
  'Ya?'
  
  
  "Ya..., mən bunu bir az тринитрата bərpaedici və bununla da hər şey başa çatacaq".
  
  
  "Тринитрат biodizel?"
  
  
  "Нитроглицерин sizin üçün".
  
  
  'Və sənin üçün eyni.'
  
  
  Onun gülümsədi.
  
  
  'Nə olar?'
  
  
  'Bəli. İrəli, davam et. Tez elə нитроглицерин. Onun istəyirəm ki, vermək və onlara start ikinci şans".
  
  
  O, başladı işə görə qaldırıb şüşə ekran, перекрывавший кипящие kimyəvi maddələr. O seçdi böyük dairəvi фляжку, наполненную şəffaf maye etdiyi üzrə каплям подливали üzrə qonşu boru, digər tərəfdən şəffaf maye. Bu şey idi нагревательном змеевике və издавала böyük səs-küylü bells. Yuxarıdan kolba qoyurdular конденсационную sütun və soyuq su dəstəkləyib temperatur hətta перемешивании maddələrin avtomatik мешалкой. Onun шталь xahiş onun idi ki, görə, hadisə ən delle. Belə və ya başqa cür, o выбросила bütün bu anakardiya kanalizasyon.
  
  
  Sonra o, öz üzərinə götürdü daha iki maye, hər iki rəngsiz; qoyun bir kolba isə başqa bir boruya üçün qidalanma. Əgər mənə heç idi, şübhəsiz ki, indi onlar yox. Mən nax həqiqətən, səbəbi burada olmaq. O, işləyib ilə sürətli və səmərəli asanlıqla hər hansı bir рыжеволосого kişi qəhvəyi капюшоне, yaxşı fairy, qarışdırılması göz саламандры göz yaşları ilə единорога. O qoyulub yer dəstəyi soyuducu və мешалку.
  
  
  — Yaxşı, — o dedi. Və bütün Gün Möcüzə səbəb olan, özünün ilk saxta nota verib.
  
  
  Və bir çox digər saxta нотт.
  
  
  Bu saxta notlar idi - sol, sağ Vin. doktor Куои və a çox saxta rahiblər ilə дюжиной bu böyük revolver. Bu axmaq-axmaq семизарядные tapança Нагана.
  
  
  Məni qorxutmaq asan deyil. Əgər onun odin, onun olardı etdi Куоя girov götürülüb. Lakin onlar özləri də bilirdilər ki, bu nəzəriyyə girovların. İki rahib yaxınlaşdı Tar, сунули revolver hey geri, və Vin əmr etdi ki, mənə silah atmaq.
  
  
  Onun dərindən ah çəkdi. Və heyvan mənşəli silah. Onun başladı əldə etmək pis bir vərdiş ola gripped onlara.
  
  
  Onu dedi emu bu.
  
  
  O, dedi ki, vaxt qurtarmaq üçün bu vərdiş. İdi ki, son ələ. Ki, mən artıq убегу. Куой əlavə edib ki, getməliyəm hazırlamağa yeni vərdiş. O, nə isə alaraq təcrübədən, amma insanlar hələ cəhd deyil... Bizi kobud hakim bir tərəfindən ivan dərin laboratoriya. Yanında kamera qoca ilə məşğul olan билась haqqında divarları, və kamera gəncin регрессировавшего uşaqlıq. Bizi atdı içəri захлопнули qapını, sonra isə eşidildi ağır səs задвигающегося onun qarşısında засова.
  
  
  Shaggy itdi.
  
  
  Pəncərə idi зарешечены. Qəfəs kiçik idi. İçində heç bir şey yox idi, başqa обитых стеганой parça divar. Biz yumşaq digital kamera. Və onlar yığışıb vasitəsilə mikrofonlar və natiqlər bizi dəli edir, belə ki, bu mülayim kamera yararlı ola bilər. Ən azı, onlar yığışıb üçün cəhd edin.
  
  
  Bütün, mən bilirdim ki, bu, onda ki, onlar heç bir uğur qazanacaqlar. Addımlar atmağa hazır deyil mənim stil, amma mənim qaz bomba hələ olmuşdur спрятана arasında ayağı. Əgər onun gidelim onun qapalı məkanda kamera, o унесет bizi özü ilə. Amma, ən azı, onun olardı əlaqə Квоем. Onun достигну yaradıcısı, hələ ki, mənim qabiliyyəti hələ zədələnmiş.
  
  
  Onun baxdı Qablaşdırmanın. O dəhşət içində. Onun bilik simptomları. Geniş açılmış gözləri, невыразительное şəxs. Narahatlıq fərqli qorxu. Qorxu vadar edir, narahat tam coil. Dəhşət iflic edib.
  
  
  Onu götürdü ee əlləri və cəhd biləydin. Onun üçün cəhd səhər və axşam vasitəsilə həm qorxu tutmaları. O, hələ дрожала. Onun silkələdi onun. Onun hit ee. "Очнись əzizim. Sən mənə lazımdır.'
  
  
  O, вонзила dırnaqları mənim əlini. — Bağışla, — dedi və gərin səslə danışırdı. — Mən... mən, həqiqətən, qorxuram. — Dərzi, sən haqlısan, — dedim. — Sən necə düşünürsən ki, mən hiss edirəm?
  
  
  O, təəccüblə mənə baxdı. 'Narahatlıq?'
  
  
  — Məsih, — dedim. "Əgər onun bunu etmədi, onu olardı, artıq hazır idi, bu yumşaq digital kamera".
  
  
  O, əldə başını mənə çiyin və yalnız havadan asılı qalıb orada. "Niyə indi mənə yaxşı deyil, pisdir?"
  
  
  "Ona görə ki, sən заперт bir kişi ilə deyil, maşın ilə". O, gözəl gülümsədi mənə. Əsəbi, amma bir təbəssüm ilə. "Əgər belədirsə, — dedi, — niyə sənin butt yazılıb "Yaponiya"?"
  
  
  "Ona görə ki, mən yaradıldı, orada" dedim, arxasınca gedərək, orada onun yolu. Onun keçirib tərəfdən saçları. O, подражала, öz-özünə, amma ən azı yenidən контролировала özünü.
  
  
  — Tələsmək, — dedim, — etdirəcəyik благоразумны. Birincisi, zaman bu чертова şey partlayışa səbəb?
  
  
  O, başını buladı. "Bu barədə narahat olmayın. Əgər onun отключила soyuq su, biz ki, artıq ölü idi. Amma partlaya, kimyəvi maddə səbəbindən baş verə olmalıdır нагреться 240 dərəcə, özü isə öz-özlüyündə o, bu çatacaq. Mən də bildim yenidən buraxmaq bu şüşə штору. Onlar hətta bilmirlər ki, mən подменила kimyəvi, axı onlar özləri öldürmək öz ats. Əvvəlcə orada idi... yaxşı, deyək ki, əda ats üçün.
  
  
  'Onda hər şey qaydasındadır. O ki qaldı Куоя və ego funny bir gun bir fikir var. Onu başa düşdü ki, əgər Куой buraya qayıdacaq, o gələ bilər, heç bir взводом. Bir neçə rahiblərini ilə наганами, çox güman ki, kifayət edərdi. O, düşünsün, yazıb bu barədə. Onu dedi Tar ki, mən nəzərdə tuturam.
  
  
  Onlar heç vaxt qayıtmaq. Ola bilər ki, sadəcə lazım az vaxt, hazırlamaq.
  
  
  Biz yerləşirlər iki tərəfində gün. Tar idi, sağ tərəfdə. Zaman qapı açılacaq, o olmazsa orada.
  
  
  Ağır sükut накапливалась və вторгалась bizim kamera. Əgər bir xanım bir sıra bizimlə стучала divar, onda çəkilməsi onu bəzi yerləri rütubətdən çürümüş olardı səs. Onu dedi Tar bir az yatmaq, əgər o, düşünür ki, hey lazımdır. O, elə bilirdim ki, hey lazımdır. Mən yuxuda izləyib sakit. Gözlədim, o zaman pozular.
  
  
  Mənə maraqlı idi, nə hazırlıq Куой hazırlamışdır bizim üçün. Onun bütün fikir, o köhnə elmi-fantastik filmlərdə olduğu universitet professoru, kimya çevrilir öz tələbələri nəhəng böceği. Ya o, burada astronavtlar передозируются лунными şüaları və çevrilirlər dəli şəhərciyinin ən diqqətəlayiq. Karter qarşılayır doktoru Вейла Твита. Yaxın vaxtlarda bu teatrda. İki paket popcorn və bir çox pay "koka kola". Sonra sən gəlirsən evə və məşğul sevgi irina.
  
  
  Tar an пошевелилась yuxuda. Onun прикинул idi ki, təxminən altıncı saat səhər. Quşlar вставали və uçurdu artıq saat, və müqəddəs лился vasitəsilə зарешеченные pəncərə. Onun silkələdi onun.
  
  
  Birinci dəqiqə bərpası ən çətin. Onun baxdı, o çıxarıbdır qaydaya qavrayış mənim qəhvəyi gizli və стеганых divarları. O, потерла əlləri, gözləri. 'İndi bir saat?' O, осмотрелась. 'Oi.' Belə ki, o, nəhayət, qayıdıb ölkəyə canlı. "Mən hesab edirəm ki, biz bilirik, elə deyilmi?"
  
  
  — Almaq üçün vaxt var, — dedim.
  
  
  "Məndə belə idi, yaxşı, təhlükəsiz yuxu. Mən gördüm ki, biz...
  
  
  "Shh."
  
  
  Onun eşitdim və qapı açıldı, bu dəhliz. Qapı laboratoriya. Tara yenidən yataq burada açıq demək küncə, biz necə məşq edir. Zaman qapı açıldı, ee bədən idi, gizli, lakin ee əl bilərdi çatmaq ona. O, hazır iş. Onun fikrincə, vaxt ideal. O, yuxuda üçün kifayət qədər uzun oyaq qalmaq və kifayət qədər uzun müddət üçün qorxur. Onun yalançı üzrə digər tərəfə gün söykənib başını üçün inilti. yatmaq.
  
  
  Qapı açıldı. İki silahlı rahib mühasirəyə doktoru Куоя. Əlində Куоя idi впрыски.
  
  
  Hər şey keçdi, tez və yaxşı.
  
  
  Birinci rahib - agent KAN dedi, məni öz револьвером. Görə-görə gün çıxdı əli Tara. Başlanğıc ikinci rahib hiss asan prick bu босую ayaq. Son fiş üzrə Гренады. Onun hücum etdi və схватился görə revolver. O, vurularaq, təsadüfi, bu стеганую divar. Куой сжался. Başlanğıc ikinci rahib düşdü olmadan şüurun. İndi əlimdə silah vardı. Birinci rahib aldığı iki güllə mədə. Куой başladı qaçmağa. Onun qoydum emu qalib komanda və saxlanılır qədər Tara onun впрыскивает etdi emu prick. Ego göz şərikli qorxudan. O düşüb huşunu itirdi. Onun qaldırdı ikinci silah ilə torpaq və çatdırmışdır ego Tar. Sonra onu götürdü əsas və kilidləri Куоя ego və dostları digital kamera.
  
  
  Biz yenə də boş idi. Bu o deməkdir ki, mən son dərəcə ağıllı və son dərəcə axmaq. Seçin. Amma mənə danışmaq revmatizm...
  
  
  Tara söykənmişdi inilti və gözlərini yumdu. "Bilərəmmi mən onu söndürə indi?" O, həqiqətən idi, çox zəif.
  
  
  — Düşünürsən, edə bilməzsən həyata keçirilməsi hələ bir saat?
  
  
  O, köks ötürdü və yenə dikəldi. "Söz verirəm".
  
  
  — Gedək, — dedim.
  
  
  'Dayan bir saniyə.' O, mənə qaytarıb revolver verdi hey. — Dayan, hə? O başlamışdı шнурок öz monastr yolu geyim. Rahib idi artması ilə məni hem geyim волочился təxminən altı düym mərtəbə. O, потянула ego yuxarı, o qədər шталь yuxarıda öz лодыжек. "Подержи bu indi". Onun saxlanılır parça, hələlik o, yenidən sıx завязывала шнурок və складывала üstündən ona artıq parça.
  
  
  — Mən bilirəm, — dedi. "Xüsusilə gözəldir, amma yaxşı olar ki, lazımdır, əgər qaçmağa". O, onu götürüb öz silah. 'Yaxşı. Hara gedək, boss?
  
  
  "Laboratoriya".
  
  
  Biz gəlib çatmışıq ki, bir gün onun приоткрыл onun. Onun jest əmr etdi ki, Tar qalmaq. Daxilində məşğul idi, iki laborant. Onlar geyimli kimi rahiblərini, lakin ih gizli idi əhatə ağ лабораторными халатами. Onlar işləyib üstü örtülü, lakin çiyinlərinə toxundu yaradılması üçün Tara.
  
  
  Onu qapıdan kayması və səssizcə keçib otağa. Zaman onun idi, təxminən on fut onların arxasında, onun dedi: "Durun var və əlləri qaldırmaq. Yavaş-yavaş повернитесь.
  
  
  Onlar kimi onlara dedilər. Onu dedi Tar.
  
  
  "Var ki, bu tibb kabinet məcbur etmək ih susdurmaq üçün bir-neçə saat?"
  
  
  O, yaxınlaşdı полкам, sehrli зельями və sort sonra öyrəndilər. — Мммм, necə... necə haqqında bir az амобарбитала? Bunun üçün kifayət qədər yaxşı, rahat cola".
  
  
  "Mənimlə hər şey qaydasındadır".
  
  
  O hazırlamağa başladı şprislər. "Sən nə предпочитаешь. Normal yuxu və ya kimə?"
  
  
  — İsa, — dedim. "Seçim alıcı". Mən vururdu, göz ilə iki rahiblərini. Odin onların ətrafında ehtiyatla keçirdi, əlini stola.
  
  
  Onda üçün türbələr, — dedi, yarım doldurulması iynə üçün подкожных iynə.
  
  
  Onun shot fincan olan o, əlini uzatdı. Şüşə разбилось və sarı maye drained. O, разъела səthi kafedrasının.
  
  
  Biz bütün bu baxdı. Onun başını yellədi. — Düşünürəm ki, sənə daha yaxşı getmək oradan. Onun istəməzdim ki, sənə bir şey oldu". Müddət onlar üçün heç bir hərəkət. "Var, hələ beş çekim, və mən bir dəfə çox yaxşı. Belə ki, siz həqiqətən yalnız bir seçim. Yatmaq... — mən işarə Qablaşdırmanın və иголки, — ya ölmək.
  
  
  Ona взмахнул револьвером. Onlar rəhbərlik mərkəzə otaq.
  
  
  Bilmirəm, niyə ona imkan verdi ki, onlara seçin. Bu fərqi yox idi ki, soyuqqanlı расстреливать silahsız insanlar. Onun saxlanılır revolver, onlarda burun altında, hələ ki, Tar etmişəm, onlara уколы шприцем, растирая ih spirt, sanki bir əhəmiyyəti yox idi. Yaxşı vərdişləri eyni zamanda da çətin xilas, kimi pis.
  
  
  Tezliklə onlar отключились və заснули. O, mənə döndü.
  
  
  'İndi?' - o, çalışırdı rahat danışa, amma onun səsi titrəyirdi.
  
  
  "Sən hələ bilmirsən itirmək şüur", - soruşdum
  
  
  — Bilərəm, ona onda oturub?
  
  
  Onun gülümsədi hey. Çünki onun qəribə birləşməsi qabiliyyət və zəriflik, güc və zəiflik, qadın və uşaq. O, kəndin və onun öpdü ee bu макушку.
  
  
  — Var, hələ biri var, əzizim.
  
  
  "Нитроглицерин".
  
  
  Нитроглицерин. Olacaq nə ego kifayət qədər güclü partlatmaq üçün bütün bina? Mən demək, o cümlədən bizim parlaq ulduz. Doktor Куоя?
  
  
  O, başıyla təsdiq elədi. "O cümlədən ego, ofis və bütün ego kağız."
  
  
  "Onda bunu".
  
  
  Onun birdən-birə düşündüm ki, günahsız qurbanlarının xatirəsinin kameralara. Bir oğlan, bir qarı və başqası var idi möcüzəvi xoşbəxtlik ola, insan dəniz свинкой üçün doktoru Куоя. Onun mənasız və öz dəsti üzrə səkkiz düymələri. Açarları hüceyrələri. Elə mən oldum cəhd xilas etmək bu insanların. Amma necə izah lakin insanlar sizi başa düşəcəklər ki, siz nə edirsiniz? Siz necə deyə bilərsiniz ki, onlara: "Baxın mənə. Narahat olmayın.'...
  
  
  Onun yaxınlaşdı tibb kabinet və etdi ki, dərman Tara qarşı istifadə rahiblərini. "Nə qədər bunun üçün kifayət qədər adi anesteziya?"
  
  
  — Ah... beş yüz üçün kifayətdir. Siz səhv salmaq bu bu? O, göstərdi şüşə şəffaf maye. "Bildiyiniz kimi, nə kiməsə prick?"
  
  
  O, başını tərpətdi. Və başladı qarışdırmaq sakitləşdirici vasitə.
  
  
  'Yaxşı. Onun üçün cəhd gedirəm çıxarmaq, bu uşaqlar buradan. Məbəd, əgər успею. Bir müddət onlar, yəqin ki, olacaq, orada təhlükəsizlik...? Onun baxdı fincan onun əlində. "Zaman onu geri buraya, bilirsən ki, atan bu дрянь?
  
  
  — Yox, əbədi atmaq ego, əzizim. Əbədi yalnız söndürmək üçün su və daxil isitmə?
  
  
  'Yaxşı. Onun üçün əlimdən gələni edəcəyəm buraya geri almaq üçün səni. Ya sən gəlib məni məbəd? Onun gedirəm.
  
  
  'Nik?'
  
  
  Onun çevrildi. 'Nədir, əzizim?
  
  
  — Убедись ki, hər şey yaxşı olacaq? Bu kimi idi namaz. Onun şüşə və iynə və etdi onun əllərini. Onu hiss onun bütün yumşaqlıq altında kobud parça. Onu hiss etdim, bir az смягчился onun пульсирующего istilik, o заразительного istilik yayıldı ki, mənim bədən və nüfuz mənim qat dollar. Bunun üçün sözü var. Bu əyləncəli söz özü azn валентинках və прокручивают musiqi автоматах yüz dəfə, bir saat. Onun öpdü ee. Onun öpdü ee salam və əlvida, onun istəyirəm səni və sevirəm səni, və qızcığazın məni sanki onun шталь bir hissəsi, onun ən. — Hər şey yaxşı olacaq, — pıçıldadı və mən. 'Hər şey yaxşı olacaq.'
  
  
  O, повесила başını. — Mən bilirəm ki, var, — qız gözlərini yumdu. "Bütün bu insanlar bütün bu наганами?
  
  
  "Yaxşı, indi onlar məni axtarırlar. Onlar düşünürlər ki, mən burada превращаюсь nə isə anlaşılmaz.
  
  
  Göz ki, o, açdı, mənə idi непонимающими.
  
  
  — Bitki, — deyə mən. "Məhsul" şirkətinin Sehrli iksir Куоя ". Belə ki, əgər onun qoy gedib skripkanı götürüm, düzgün, onun bilərəm narahatlıq qarşısını almaq üçün. Bundan əlavə — mən-mənə elə gəlir ki, onun çənəsi, — öz həyat onu görməmişəm, bir çox kişilər, böyük sayda silah. Və onun hələ də sağdır.
  
  
  O, cəhd təbəssüm və boynuburuq uğursuz.
  
  
  — Взбодрись, — dedim. "Onun неуязвимым. Nəcib və xoşbəxt ulduz, yadındadır? Bundan başqa, qəhrəman heç vaxt həssas. Siz kifayət qədər oxumaq hekayələr bilmək üçün bu.
  
  
  O, başını buladı. "Bu, tarixdir. Bu, reallıqdır. O, fasilə etdi. "Peter Hansen idi bu qəhrəman, və onunla nəsə baş verib".
  
  
  Bir dəfə onu qarşıladı üst üstə rick hansen. Cəlbedici oğlan və snayper tüfəng. Хоук adlandırıb ego bu istedadı. Amma bir şey oldu Хансеном. Heç bir böyük əlvida, yoxsa ki, pis ola bilər. Onlar hit Хансену da bel. Таращить göz qırx beşinci çaplı разорвала sinir imkan verir ki, belə bir şey, gəzinti kimi. Və məhəbbətlə məşğul olmaq. Onun sürüb bu fikri mümkün qədər tez. — Bu, başqa məsələdir, — dedim. 'Mənim. Bizim deyil.
  
  
  O, yenidən məni öpdü, onun əbədi моргнули yeni qorxu.
  
  
  Onun çıxıb və tutdu ee çiyninə qoydu. — Boşla, — dedim. — Mən axı sənə demişəm ki, hər şey yaxşı olacaq. Belə ki, hər şey yaxşı olacaq. Və möhkəm tutun bu gun. Onu da qeyd Naqan, l yalançı masa. "Şeytana ego özü ilə zaman gedəcəksən küçəyə və используй zaman lazımdır".
  
  
  O, ah çəkdi, başını yavaş-yavaş bərpa etmək üzərində nəzarəti təşkil edir.
  
  
  "Baxın məbədi". - Mən getdi hüceyrələri.
  
  
  'Nik.' deyə soruşdu. "Bilərəmmi mən onu söndürə indi?"
  
  
  
  
  Fəsil 26
  
  
  
  
  İdi daha bir qurbanı təcrübə doktoru Куоя. Kişi təxminən mən yaşda olan, европеец, yüksək. O, bir çox gülümsəyirdi. Və qoymuşdum ki, tökülmək. Onun təəccüb edirdim, necə bu bədbəxt düşüb bura. Və mənim şəxsi xoşbəxtlik, onun çıxmısan buradan tək.
  
  
  Ona olardı deyil hüquqlarının ki, heç bir xüsusi mühafizəsi məni istəmirdi. Ərazisində sakit idi. Günəş idi artıq yüksək və hava содрогался istidən. Adi sıralarına смотрящих torpaq rahiblərini göndərildiyi üçün məbəd. Капюшоны açıqrəngli qorumaq üçün ih keçəl əhəmiyyət bacarıq hücum. Onun oğrun qərq vəziyyəti. Ats görünmür. Partlayış qaba gülüş ətrafında pəncərə yataqxana mənə dedi ki, rahiblərini-партизаны, bu an, hələ də içində olub.
  
  
  Üç nəfər mənim protege idi умиротворены. Kilsə daxilində bu rahiblərini, onlar təhlükəsiz olacaq.
  
  
  Onun rəhbərlik ih üstünə qoydu hörmə namaz mats yanında коленопреклоненными rahiblər tərəfindən. İçərisində sərin idi. Nəticə qalın xarici divarların və ya olmaması ehtiraslar içində. Безмолвные rahiblər oxşar idi ki, heykəllər. Amma elə deyil, kimi daş heykəllər. Daş грязен və torpaq, və hətta ən parlaq mərmər hələ də özündə daşıyır və göstərişlər qayaya, dağa və kir.
  
  
  Mümkün olsa, olsun edilir şəkillər bulud. onda idi hər şey. Bir böyük şəkil göy.
  
  
  Ön planda bir sıra onu gördüm Ning Танга. Onu tutmaq üçün cəhd ego fikrimcə, lakin o, обращен daxilində, зациклен hansısa mücərrəd fikirlərdir. Onun çıxdı vasitəsilə məbədi. Əgər onun потороплюсь, hələ bilərəm almaq laboratoriya və Tara. Onun heç bir otel üçün o пересекала ərazisinə bir.
  
  
  Getmək çətin idi, çox gəlib. Zaman onun daxil məbədi, o biri idi ətrafında bir çox. İndi o idi, bir neçə ilə. Saxta rahiblər bilirdi ki, əsl rahib səylə dua. Və əgər onun əsl deyil, saxta, onda onun gərək Carter. Amma, bəlkə də, mənə sadəcə davam çəkmək.
  
  
  Onun həqiqətən getmək üçün cəhd çalışaraq tempini saxlamalıyıq, insan, onun üçün zaman və məsafə — sadəcə ölüm deyil, əhəmiyyətli olan şeylər. Bu, sadəcə olaraq, yox idi yaxşı keçir.
  
  
  Belə ki, bu məsələ üçün yaxşı.
  
  
  Bu ilk deyil filialı, o baxırdı günəş прищуренными gözləri. Və laboratoriya.
  
  
  Laboratoriya və Tara.
  
  
  Onun sıçrayıb addımdır.
  
  
  Onun güman ki, bu belədir.
  
  
  Bütün altı quyunun yanında dayanmışdı. İyirmi metr məndən. Altı ats. Odin onların ətrafında başını qaldırdı danışıq zamanı. O, gördüm mənə və başladı qışqırmağa. Sonra onlar hamısı getdi məni. Onun göyərçin görə ağac və shot. Bir onu yaralayıb çiyin, lakin o, davam gedir. Məndə qalırdı dörd vuruş. Əgər onun hit dörd dəfə artmışdır, yenə də olardı iki filialın tam təhsil. Mən necə dəfə öz bu vəziyyəti, zaman yetişib və möhkəmləndirilməsi. Qalan clones. Cəmi iyirmi. Onlar çölə atıldı vasitəsilə onun yataqxana və rəhbərlik mənim tərəfə.
  
  
  Vaxt var, zaman lazımdır qaçmağa tez.
  
  
  Mən getdim yeganə mümkün yolu ilə. Bu o demək idi ki, mən getmək маковые sahələri. Zaman görəcəksiniz, oğlan kimi nə qədər axmaq film, siz bilirsiniz ki, o, məhkumdur. Hər hansı bir dəli, взбирающийся azn эшафот və ya бегущий həqiqətən, sahə, amansızcasına обрекает özünü.
  
  
  Amma bəzən başqa yol, sadəcə, yoxdur.
  
  
  Əgər mən getdim, laboratoriya, onun rəhbərlik olsaydı, ih k Tar. Əgər onu deyim ih məbəd, onun подвергну təhlükə və digər az olaram özümə. Məndə yox idi, heç bir plana qol. Hər hansı bir uzunmüddətli ağıllı sahəsində manevrlər. Штопора idi ki, выживу olub. Amma necə uzun.
  
  
  Маковое sahəsində манило mənə, həm səhnədə, ölkənin Oz. Sonsuz xalça üzrə bənövşəyi rəng. Səhnə arzusu. Çox маловероятное Waterloo.
  
  
  Var idi üstünlüyü otuz meydançaları və dörd güllə. Bu, bütün. Bu qol mənim xeyir-dua bitdi. Güllə firmasının qurduğu torpaq mənim ayaq göndərməklə xoşagəlməz külək gusts, onlar просвистывали mimmo mənim çiyin. Onun qaçmağa davam qazandı və daha bir neçə metr. Haradasa ortasında sahələri dayanıb kiçik bir daş qutusu. Əgər onu almaq bilər, ona və onu istifadə edə bilər, bu kimi müvəqqəti müdafiə, kimi müvəqqəti baza.
  
  
  Son qalası Karter.
  
  
  İndi onlar dağıldı və cəhd göstərməyə məni. Mənə ətrafında свистели güllə, sanki məni затянуло bu bürkülü içinə yerləşdirilməsi, onun çatdı daş tikililər. Qapı bağlı idi. Onun прижался üçün ah və uşaqlara baxdı. Clones yaxınlaşdı mənə. İyirmi eyni şəxslər yaxınlaşır mənə iyirmi müxtəlif istiqamətlərdən. İyirmi revolver yönəlib məni.
  
  
  Onun shot yaxın məqsəd. yönəldilmişdir nöqtəsinə düz mərkəzində alnından. O tez aşağı düşüb onun усыпанную gül qoyublar. Hər tərəfdən mənə обрушился daha bir şəhər çekim. Onlar врезались divar arxasında məni, поранили gül mənim ayaq, amma məni nədənsə deyil, ağrıtdı.
  
  
  Sonra onu başa düşdüm.
  
  
  Onların hələ də sifariş edilib öldürmək deyil mənə. Onlar bilmirdilər ki, bilmək Куой idi mənim aparır ki, ego laboratoriya idi, bir neçə dəqiqə əbədi. Nə qədər onlara məlum idi, onun hələ də olmuşdur toyuq daşıyan qızıl yumurta. Onlar, sadəcə, otellər tutmaq üçün məni və torpaq geri mobil. Birdən-birə onun dəqiq bilir ki, etmək. Əks şansı daha огорчали məni. Qaliblər heç vaxt real olur.
  
  
  Onun shot iki ats, преграждавших mənə yol doğru mənə istiqamətdə və çıxdı çölə. Onun heç bunu. Yalnız o, eyni zamanda. laboratoriya взлетела hava. O, взорвлась kimi kiçik vulkan сотрясая torpaq извергая od, ay daş və günəş şüaları, və sadəcə davam взрываться, bax, bax, bam. Və ortasında последовавшей görə, bu калечащей неразберихой onun irəliləyibdir bir neçə yard. Onun мчался sahəsində, gurultu ilə hər şey üz köklü, nə idi mənim yol kimi allah, müharibə.
  
  
  Onlar gəlməyə başladı özünü və qaçdı qovacaq. Bu dəqiq idi ki, onun otel. Onlar itirilmiş çox vaxt isə onun irəli çıxıb.
  
  
  Onun çatdı qapı покои Lao Цзена. Kimsə yox idi qorumaq qapı. Heç bir rahiblərini. Heç bir partizan. Zaman baş verdi ki, bu xaos, heç kəs, ən delle heç bir riskə getmək, açıq yer.
  
  
  Zaman onun var ofis Lao, onu başa düşdüm, niyə. Şüşə divar раздвинулась və silah yoxa çıxmışdı. Даосы qoşulub mənim planı. Onlar saxlanılır uşaqlar tərəfindən KAN hədəfdə, və üz məndən.
  
  
  Onun aşkar Lao Цзена və Vin yemək. İki rahib saxlanılır ih hədəfində наганов. Onu qovdu rahiblər binanın ətrafında və apardığını silah-biri ilə, onların ətrafında. Ego yeddi çekim qarşı bir var ki, məni qalıb.
  
  
  Yeməkxanada idi, iki gün. Bir qonağı qarşılamaq üçün dəhlizə, digəri isə mətbəx. Onun приоткрыл qapı dəhlizi, amma kilid baş tutdu. Zaman qapı bağlandı, o, həqiqətən, bağlı idi. Kənarda. Özü də ayağa qalxdı, var mətbəx günü verilməsi ilə revolver azn əsir. Lao Zeng baxdı soyuq. Vin, Belə baxdı рассерженным. Amma onlar hələ də təslim oldu.
  
  
  Nəhayət, ih xilasetmə dəstələri idi, artıq yoldadır. Clones Lao Цзена gələcəklər necə dəfə vaxtında xilas etmək üçün ih. Ən azı, bu düşünürdülər.
  
  
  Lao Zeng схватился görə səsini ucaltdı və onun əlil uşaq arabası. "Наслаждайся qısa an onun şöhrət, Karter. Ona görə ki, mən də sizi xəbərdar edirəm: bu, davam edəcək, çox qısa bir zamanda. Orada mənim yüz agentləri və iyirmi ən yaxşı oğulları. Sənin şansı yoxdur.
  
  
  — Yaxşı, baxarıq, — dedim. — Hər halda, sizin intriqalar qarşısını aldı. Əgər, sən deyil, eşitmişəm, sənin laboratoriya yalnız взлетела göy — clones, sənədlər, doktor Куой və bütün ego гребаная dəstə.
  
  
  Vin Zamanı bu cəhd təkzib müsbət düşüncə. "Biz edə bilərik ki, onu bərpa edək", — deyə o, daha çox Lao Цзэну, daha mənə. "Olacaq yeni Doktoru Куой və yeni nəsil qüdrətli ats. Bu arada, bizim missiya mümkün iflic ölkənizə. Ats edəcək ki, bu, artıq yox idi laboratoriyada".
  
  
  Bütün ki, mən demək idi: "Sən yuxu". Dəhlizdə səs-küy idi. Шумели çəkmələr. Açılsın qapı. Clones gəliblər. Cəmi bir neçə saniyə və düşəcəyinə ilə birlikdə mənim köhnə dost Çen-olub. Vin Zamanı gülümsədi. — İndi səni kobud разбудят. Ola bilər ki, sən bir yaxşı Karter, lakin kifayət qədər yaxşı üçün iyirmi bir.
  
  
  — Baxarıq, — yenə dedim.
  
  
  Qapı dəhliz açıldı və clones zorla içəri. Bütün ailə. "Bu qapını bağlayın!" — dedi Lao Zeng. Revolver var ego baş qorxudurdu ego daha az fikir сквозняке. Qapı bağlandı və qərara aldım ki, ego taleyini.
  
  
  Onlar tələsik yaxın mənə. Onlarda idi, iyirmi qarşı bir idi və o, getmək üçün hazır. Onun atıb, öz silah. Bir mənim əl сосредоточилась, mətbəx gün isə başqa bir gizləndi складках müəllifi olduğu və onun gizli bomba. Onu başa düşdüm ki, vaxtıdır. Sonra onu atdı ee. Kimi bərk top. Açıq şəkildə baş Lao Цзена. İkiqat zərbə! O, burada ego şüur və eyni zamanda bomba сработала, наполнив otaq ölümcül biləcək. Onun qaçdım ətrafında mətbəxinin daha əvvəl onlar başa düşdülər ki, baş verir. Onun kilidləri öz arxasınca qapı və məbəd getdi.
  
  
  Var idi Tara. Birlikdə Ning Тангом. O, bildirib ki, digər rahiblər saxlanılır agentləri KAN binada yataqxana. Bütün ih diqqətlə bağladı və qoymaq mərtəbə. Bu rahiblərini yenidən idarə etməsini öz monastır.
  
  
  Onun xahiş Qablaşdırmanın xahiş ego kimi yanaşırlar istifadə üçün silah və faktiki ölüm təhlükəsi, digər insanlar. Tara eşitdim revmatizm, sonra mənə döndü gözləri qapalı. O, başını buladı.
  
  
  "Siz iman gətirməzlər".
  
  
  — Ye, — dedim. "Bu gün onun bütün inanıram".
  
  
  "Onlar, həqiqətən, nifrət silah istifadə. Səs nə, — o, başını yırğaladı, — səsi niyə onlar ilk növbədə вынули güllə ətrafında silah.
  
  
  'Necə?' Onun baxdı, silah onun əlində olan apardığını ilə rahib. Onun tapanca açıq qapı məbəd və shot. Belə şey. Sadəcə küt basın.
  
  
  Onun güldü.
  
  
  Bütün bu üsyan baş verdi olmadan güllə. Bu faktdır ki, uşaqlar üzrə KAN düşündüm ki, güllə üçün kifayət qədər qələbə gətirdi ih tələ.
  
  
  Onun baxdı Ning Тангу göz və yadına düşdü ki, o, deyirdi ki, fikir və güclü silah. Sonra onu düşünürdüm ki, başa düşdüm.
  
  
  Bir müddət.
  
  
  
  
  Fəsil 27
  
  
  
  
  Qiymət — bir tərəfindən o yeni sözlər, onun nifrət edirəm. Bir ətrafında, onların pis vərdişlərdən yaradılması, zaman səylər heç vaxt olur "sıx", və zaman ordusu heç vaxt yalnız "göndərilir" deyil, "развертываются". Qiymətləndirilməsi — bu yalnız bir səs, bir söz обозначающее nə deyirəm Хоуку ki, bilirəm ki, o, mənə deyir ki, bilir və biz həll edirik, heç kimə daha çox danışmaq.
  
  
  Tara və onun idi və buna doğru gedirik.
  
  
  Bu, tək idi üzrə həmin gözəl yaz günü, zaman Vaşinqton baloncuklar və görünür ki, hər bir abidə var monumental əhəmiyyət kəsb edir.
  
  
  Tar idi, yöndəmsiz sakit taksi. Möhkəm sıxaraq, mənim əlimi, o закусила quba, погруженная öz непереводимые fikir. O, belə idi o vaxtdan хорька kimi təyyarə endi. Radio sürücü idi qurmaq bir ətrafında, həmin stansiyaların olduğu həmin köhnə standart əsərləri və səmimi indi onlar oynamışdır yaxşı köhnə bir mahnı ki, cole Porter "So Yaxın And Yet So Far". Səsi elə o idi.
  
  
  Biz bir qədər sürüyən kimi daxil Düpon-серкл dayandılar qarşısında elə bir немонументальной qapı Birləşmiş xidmətinin mətbuat və телеграфии. Ən azı, ən yaxşı fasad üçün qərargah mənzil-AX, nə o захудалый london çay mağazası.
  
  
  Xok bizi qarşıladı ruh yüksəkliyi ilə qarşıladılar. O, başını qaldırdı, baxışları, onun захламленного kafedra və bic tərpəndi.
  
  
  — Əyləşin, — dedi. "Səndə var bir dəqiqə?"
  
  
  O, ki, o, oxumaq qırmızı gizli qovluq, жевал незажженную başladı. Bizim kiçik battle ilə клонами bitdi, amma burada masa Хоука, müharibə davam edirdi. Yeni bir işdir. Yeni hekayələr.
  
  
  Tara baxdı pəncərədən sırılsıklam günəş ağacların. Onun üst quba idi натянута. Onun çevrildi və çiyinlərini çəkdi. Nə ee bizi narahat edirdi, gec-tez o bunu aydınlaşdıracaq. O, bir tərəfindən o qadın kimə lazımdır pozsa покером. Ən azı, əgər səndə idi bu hisslər.
  
  
  Bunun əvəzinə baxmaq həm onun, baxdı Хоука. Azn егостарое şəxs gənc mavi gözləri. Belə beyin bilər ki, bir ad, bir ünvan nazi притона 1940-cı ildən deyil, yadda bilər, hər hansı bir köynək idi geyimli dünən.
  
  
  Nəhayət o, başını qaldırdı, baxışları. — Bağışlayın, — deyə o, boğuq səslə. "Yalnız ona məlum oldu ki, sən, təhlükəsizlik, sən yoxa ətrafında mənim siyahısı prioritetləri". O çevrildi Tar. — Hə, miss nazir qeyd edib. Sizə fəal hissəsi boya?
  
  
  Tara gülümsədi. Qəribə, неубедительная təbəssüm. — Çox gözəl, — sakitcə dedi. 'Bəli, çox gözəl. Amma... düşünmürəm ki, istədim olsaydı təkrar bu, bir daha".
  
  
  'Yox?' O, başını qaldırdı, bir onun qaş qaldırmaq və baxdı mənim tərəfə. — Yaxşı, Karter. Növbə var. O, geri oturdu oturacağın öz скрипучего fırlanan kreslo və yandırdı изжеванную başladı.
  
  
  — Siz artıq bilirsiniz ki, böyük bir hissəsini bu, ser. Biz gördük yuva həmin ats və məhv edir. Tara çalışmışam barədə эмбрионах-клонах, laboratoriya və nəqliyyat vasitələri alim, onun arxasında duran. KANN artıq başlayacaq ih kəsilməsi ilə təbliğ edilə. Ən azı, biz hələ diri, onun обезвредил Vin Üzrə, Lao Цзена və bütün böyüklər ats. Ən azı bütün olanlar idi Индокитае
  
  
  "Və biz hər kəs burada idi və o bir neçə olan Londonda", — sözünü kəsdi, o, məni. "Biz də əlaqə ih ekspert tərəfindən narkotik. var. Necə ego adlandırırlar-indi?
  
  
  "Pam At". †
  
  
  'Bəli. O, bizim və o, səliqəli bütün сознается. Əlbəttə ki, biz əvvəlcə li emu bir az ego öz əlamətlərini həqiqət. Хоук поморщился. O, sevilən istifadə qərarı ilə eyni güclü olduğu kimi, onun. — Bizə daha çox narahat bir şey yoxdur. Bu tamaşa Featherstone də bağlanıb. Buna görə cavab Скотленд-Ярда. Görünür, onlar var, çox zərbələr var. Və bu pulu maliyyələşdirirdilər bir çox tədbirlər KAN.
  
  
  Onun danışdı Хоуку barədə опиумных sahələrində və necə KAN istifadə ticarəti narkotik vasitə kimi fikirlər. O, qaşqabaqlı başını buladı və затушил başladı, elə bil ki, həlak etdiyi parazit. "Təəssüflər olsun ki, narkotik maddələr alveri daxil deyil bizim səlahiyyətlərinə aid. Amma mən davam edirəm, onlara demək ki, bu narkotik dəyər daha çox, sadəcə olaraq, xəsislik".
  
  
  O, dərindən ah çəkdi. "Bəlkə, indi onlar послушают bir az daha çox. Hər halda, bu, texniki маковое sahəsində daha çox istifadə olunur - eyni zamanda filialı bu Нассау ki, siz bağladılar. Belə çıxır ki, iki.
  
  
  "Və daha yüzlərlə belə yerlər üçün könüllü".
  
  
  Хоук bəxş məni пронзительным baxışları. "Min qurtardı olsaydı, bu daha yaxşıdır". O, yenidən döndü Tar. 'Yaxşı.' — Ümumiyyətlə, sən olmalıdır razıdır. Sizin... həm onun, bir daha bu adlandırıb? ... crazy, ağlasığmaz nəzəriyyəsi... hə, o, oldu sadiq.
  
  
  Tara откашлялась. — Siz adını bu, allah tərəfindən unudulmuş, deli yuxu, ser. — deyə o, səmimi-qəlbdən.
  
  
  Хоук baxdı çırpılmış heç nə. Bəlkə də həyatında ilk dəfə. — Yaxşı, yaxşı, — deyə mızıldandı. — Mən icazə sənə bütün vasitəsilə getmək, elə deyilmi?
  
  
  — Bəli, ser, — idi, yalnız revmatizm ki, o var.
  
  
  'Onda hər şey qaydasındadır.' O idi ki, hazırlanırdı, gedək bizə. - 'Hətta daha çox?'
  
  
  O, başını tərpətdi. 'İki şeyi. Onu vəd edib, bu монахам ki, biz çalışacağıq ki, tapmaq, onlara yeni monastır. Haradasa azad ərazisinin. Onun otel olardı saxlaya öz sözünü. Siz necə fikirləşirsiniz, biz qayğı bu barədə?
  
  
  Хоук etdi пометку öz notepad. "Mən hesab edirəm ki, Cənubi Koreyada hərbi bazası var. Mənə yoxlamaq, bu, ilk növbədə. Onun inanıram ki, biz bunu edə bilərik. Və başladı, ikinci штопора.
  
  
  "Роско".
  
  
  Хоук çətinliklə başladı закуривать yeni başladı. Sonra o, gözlərini qaldırdı və mənə danışdı Роско. O andıra qalmış зонте və necə onlar aşkar ego.
  
  
  "Bəlkə də belə yaxşı idi, müəyyən mənada", — deyə o bildirib. Sonra o vermişəm, qaranlıq bir gülüş. — Dərzi şeytana, bu axmaq danışmaq üçün.
  
  
  O, üzünü öz скрипучем kresloda və pəncərədən baxırdım. Baxdı. — Onun otel demək ki, biz alıblar çox pis baxır bu barədə Роско. O da çox köhnə və çox беспечным. Абингтон Londonda icazə istədi göndərmək ego pensiyaya. Bir müddət əvvəl o, bu, necə baş verdi, siz səbəb ego. Hər halda, bu, olardı ego, son işidir. Və mən bilmirəm, necə olardı Роско bu, həyata keçirilir. Ən yaxşı illər idi, gözəl bir agent. Bu idi ego həyat.
  
  
  Xok dərindən nəfəs aldı. Mənə oldu görəsən düşünən varmı o, özü haqqında. O günü, o özü olacaq беспечным və kimsə qərar qəbul edəcək göndərmək ego pensiyaya. Ya rəbb, indi onun da düşünməyə başladı özünüz haqqında.
  
  
  Xok üz çevirdi pəncərə.
  
  
  "Sən nə edəcəksən? İnsanla cəmi bir ətrafında sənin əməkdar məzuniyyət xaricdə?" Bu idi ego yol mənə deyə ki, o verir mənə bir həftə məzuniyyət.
  
  
  Onun baxdı Qablaşdırmanın və düşündü haqqında Riviera. Ya Yerləşir. Bəli, tenha ada, bizə həm yaxınlaşdı. — Ola bilər, — dedim.
  
  
  O, davam etdi. - 'Sən. miss Bennett? Sən də tam haqqın var, bir neçə həftə sonu. Biz çalışmışıq ki, Peter alırdı böyük qayğı, amma keçirə bilərsiniz birlikdə bayram. Siz iki.'
  
  
  Onun keçid çox yüksək transfer.
  
  
  'Peter?' Onun tərəf dönüb ona.
  
  
  O, mənə baxdı açıq göz. — Peter Hansen, — sakitcə dedi.
  
  
  Peter Hansen, yaralı qəhrəmanı. Kimin adı bu упомянула laboratoriyada zaman xəbərdar etmişdi məni ehtiyatlı olun. "Həyat yoldaşım", — nəticəyə, o,.
  
  
  İnsan üçün olan az vaxt beat, Xok etdi səxavətli jest. O, прочистил boğaz, durub çıxdı hall.
  
  
  Tara kədərli, mənə baxdı. — Mən onu sevirəm, — dedi. — Mən bilmirəm onu tərk etmək. Onun olmasaydı oldu bunu, hətta olardı. Lakin, Ləqəb, mənə belə xoş gəlirdi sevirəm səni. O, əlini uzatdı, onun məni basdı özünə. Onun baxdı-onun üz. Son dəfə. Bu обворожительные yaşıl gözləri, bu каштаново-kürən saç və bu mantıksız çil ki, hələ də orada idi. Və onu düşündüm, nə həyat ona olardı üçün otel bilər. Təhlükəsiz və yaxşı həyat, hər şey olduğu kimi qalır, kimi var, və heç vaxt çevrilir kabus. Həyat ki, ona heç vaxt ola bilər hey vəd. Həyat ki, ona heç vaxt mümkün olardı yaşamaq. Həyat ki, ona yəqin ki, heç vaxt istəməzdim.
  
  
  "Ola bilər, belə ki, müəyyən mənada, həm yaxşı", — dedim. "Allah sevərdi məni, nə üçün deyirəm ağılsızlıq".
  
  
  
  
  
  Kitab haqqında:
  
  
  Bir zaman idi nəşr olunmuş eksperimentlərə: götürsək kiminsə mobil bədən, inkişaf etdirmək, onun gərəkli şərtləri və bir cüt almaq üçün bu insan. Dorian olacaq eynidir zahirən, o, eynidir üzrə bacarıqları.
  
  
  Nick Carter bu inana bilmədi, amma emu idi, o zaman qarşılaşdığı bu cür "клонами" və ya eyni двойниками. İndiki halda bu двойники dahi qatil olan yalnız bir məqsədi var: qorxutmaq, Konqres, Senat və prezident Америк və tabe ih öz залп. Və beləliklə, nəzarət etmək, dünya siyasətini ilə müxtəlif cəhətdən.
  
  
  Nick Carter məhv edə bilər nə qədər istəsən, ats, amma bu, mənasız. Və hələ ki, senator, ABŞ-ın öldürmək, Karter edir, öz безнадежную iş: dayandırmaq istehsalı ats və aradan qaldırılması yalnız bu qatil.
  
  
  Məgər hər filialı ola bilməz əsl kişi?
  
  
  
  
  
  
  Mündəricat
  Fəsil 2
  
  
  Fəsil 3
  
  
  Fəsil 4
  
  
  Fəsil 5
  
  
  Fəsil 6
  
  
  Fəsil 7
  
  
  Fəsil 8
  
  
  Fəsil 9
  
  
  Fəsil 10
  
  
  Fəsil 11
  
  
  Fəsil 12
  
  
  Fəsil 13
  
  
  Fəsil 14
  
  
  Fəsil 15
  
  
  Fəsil 16
  
  
  Fəsil 17
  
  
  Fəsil 18
  
  
  Fəsil 19
  
  
  Fəsil 20
  
  
  Fəsil 21
  
  
  Fəsil 22
  
  
  Fəsil 23
  
  
  Fəsil 24
  
  
  Fəsil 25
  
  
  Fəsil 26
  
  
  Fəsil 27
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Dəhşət ледового terror.
  
  
  tərcümə Aslan Шкловский xatirəsinə погибшем oğlu Антоне
  
  
  Orijinal adı: Ice Trap Terror
  
  
  
  
  
  Birinci fəsil
  
  
  Üzərində yüksək dam, ətrafında верхушек ağac artıq qaranlıq düşürdü. Kölgə скользили üzrə переплетающейся листве, сгущая паровую örtük гнетущего savçenko, разлившегося bütün. Bu, etdi вялое, истощенное hiss ki, var idi, daha da pis. Jungle lurking barışmaz güc — nəhəng bir zəli, высасывающая ilə sizi bütün enerji və hətta iradə ilə, həyat üçün. Bu güc fəaliyyət göstərirdi mənə artıq yarım gün. O, убеждала məni dayandırmaq və yatmaq, yalnız təslim olmaq və imkan bununla gəlmir полчищам həşərat qurtarmaq mənimlə əbədi. Mövzu Nick Carter - суперагента AH, Киллмастера N3. Və onun səsi idi bu infernal guşəsi Nikaraqua adlı Sahil Москито. Istehzayana, adı bu aşağı isti болотистой ərazi götürülüb deyil, bu дьявольскихнасекомых, həmçinin hindistan-москито .
  
  
  Lakin, onun persevered, çünki bilirdi ki, gərək hedef almaq, qaranlıq düşənə qədər. Demək olar ki, непроходимый подлесок kifayət qədər bərpa olunur məni. Oldum расчищать hər d jungle öz pala. Onun söyüş söydü və az qala dövrəyə girdi, zaman, kütlə göyərti ki, ona yalnız срезала, yenidən взлетела yuxarı.
  
  
  Onun копался qalın тине demək olar ki, quru-up dərə — biri min, извивающихся burada necə və капиллярам. Hələ ki, onun o tərəfindən ona durğunluq göstərir başladılar qalxmağa ползучие, слизистые canlılar. Tər струился mənim üz пропитывая geyim və sırt. Sanki şeritler paketi врезались mənə omuz.
  
  
  Dünən səhər tezdən patrul gəmisi XİN высадил məni Laguna - de - Перлас . Oradan getdim cənub-qərb təxminən paralel olaraq, çayı Тунгла.
  
  
  Bu, dekabr idi, belə ki, mövzu yağışlı mövsüm. Onun idi və buna görə minnətdaram. Yağıntıların miqdarı Nikaraqua çox dəyişir, lakin Блюфилдс sahilində Karib paltar düşür 750 sm il. İyul və ya avqust aylarında mənim səyahət, onsuz da bir əzab olardı ki, tamamilə mümkün deyil.
  
  
  Bu küncündə yoxdur əzizdir. Veb-magistralı — Панамерикано digər sonunda ölkə. Milli dəmir yolu şəbəkəsini var uzunluğu təqribən dörd yüz əlli kilometr, əsasən də yerləşən Sakit okean sahilində. Hər halda, onun üçün heç bir şans etdi, ondan istifadə etmək kimi deyil, cəsarət özünü göstərmək üçün yeganə dairəsində yol. Ağ qərib bir qeyd olardı, və ona olmazdı etibar və bu olardı fəlakətlə bu kritik mərhələdə.
  
  
  Onun sözünə davam yol arasından parlaq rənglər bu real solğun, dünyanın yuxarı şərq yamacında, aşağı silsiləsinin zirvəsi. Ən yüksək zirvəsi, burada az iki min metr, orta hündürlüyü yeddi yüz. Digər tərəfdən dağ enmək üçün плодородному yayla, düzənlik və göllər. Bu tərəfdən lakin bu idi əhatə джунглями yamac, sonsuz xətti ilə örtülü паразитами ağacları, sıx мясистых bitki və göbələk. Böyük sürünən обвивались ətrafında ağacların və budaqların; зловонная kif və qaranlıq mamır покрывали torpaq. Hər yerdə dayanıb kəskin iy bitki seyr edir.
  
  
  Tədricən yüksəkliyi da soyuducu; avarçəkmə polad kəskin isə uçurum dərinləşdi. Dərələr idi вместилищем axan yağış suyunun isə ih durğun bataqlıq idi рассадниками milyon düşmən canlılar hesab özünü mənə nəzakət. Hava həmişə dolu idi həşərat. Qurbağa və daha kiçik məməlilər meydana yalnız gecə. Quşlar toplanmış top heç bir zaman, lakin, adətən, oturdu yüksək верхушках ağac. Yaxınlığında şəlalə gedirdi pozan əmin-amanlıq, qurbağa və daim чирикавшие quşlar. Tək idi, ölçüsü ворону, lakin onların çox parlaq. O, насвистывала demək olar ki, ideal gamut, bizim bu dəfə də təkrar son nota verib. Bu сводило məni dəli edir. Bundan başqa həşərat sokması və безумства quşların, mənə lazım dözmək hələ ilan və kərtənkələ. Yer üzündə копошились və gündüz бродяги növ maye kərtənkələlər. Də var idi удавы bu gedirdi və filiallarında, odun ilan orta ölçülü və çətin yırtıcı ilan kimi клыкастый şiddətli копьеносец . İh vətəni idi смертоносная sifariş etdiyi demək olar ki, tədqiq və vurublar kart və məşğul olan пожирала hər kəs kifayət qədər axmaq cəhd və orada almaq üçün.
  
  
  Bütün qalan günü onun laquna tərəf yönəldi vasitəsilə удушливые dərinliyi, danışan yalnız bir dəfə, bir qəlyanaltı. O, əmin idi ki, heç успею, amma gəlişi ilə qaranlıq замедляемый işıq, hələ də çıxan bir neçə гряд bulud, onun üzərinə böyük bir qrup гондурасских xurma. Bu kimi meşə, meşə, tamamilə ibarət ətrafında bu yüksək xurma ilə перистыми yarpaqları və kifayət qədər qalın gövdələri. Onların arasında artırdı инжирные ağaclar kiçik, əhatə стаями bloodthirsty комарову.
  
  
  Гондурасские xurma artır əksər jungle Mərkəzi və Cənubi Америк, lakin ih yığılması, oxşar idi, qeyri-adi. Bu, sübut edir ki, bu ərazi nə vaxtsa возделывалась, çünki abş maya istifadə bu ağacın meyvə istehsalı üçün yağlar. Baxmayaraq ki, asan deyildi yekə bir ağac, daş balta, onlar həmçinin istifadə olunan ağac üçün öz tikililərin. Bu sahədə ağac процветало, və nəhayət o, hər yerdə aldı, yer ilə məşğul olan zaman возделывалась.
  
  
  Bu andan etibarən mən düşdü пальмовую рощу, onun shell yavaş-yavaş və ehtiyatla. Səmimi irəlidə olmalıdır qərargah mənzil-polkovnik Земблы. Ətrafında o немногого ki, AH раскопал haqqında qəribə полковнике və ego fəaliyyətinin, onun bilirdi ki, bu sahə meşə ciddi-cəhdlə qorunur insanlar, siqnal raketləri, осколочными minami və həssas siqnal микрофонами, bacarıqlı tutmaq, hətta ən zəif səs.
  
  
  Onun пополз irəli tortlar, öyrənilməsi hər bir santimetr ərazinin. Onun протиснулся vasitəsilə подлесок və slid, dragon kimi, içindən qayalar. Onu bilə-bilə seçdim ən çətin və непроходимую yol. Əgər heyvan və ya bitki verirdi kiçik səs-küy və ya xışıltı küy, onun istifadə ego, irəli hərəkət etmək üçün, заглушая nəşr olunan mənə səs. Sırt çox ağır idi və раскачивался ətrafında yan. Bank ağrılı lill mənə göz, belə ki, mən bilmədim normal görmək. Məni daha çox bu rahatsız zaman onun вытирал şəxs kollu.
  
  
  Təlim düşərgəsində meşələrdə və sahələri ki, guya edilmişdir заминированы idi praktiki oyun доставлявшей bizim təlimatçılarına садистское zövq verir. Burada hər şey idi ölümcül ciddi və onun напрягался aşkar hər погнутую çöpü, qırıntıları раздавленного mamır və ya лиану olan неоткуда idi görünür. Onun aşkar bir neçə dəqiqə və yan yaxşı deyil задевая. Kəsmək tel olardı özünü asaraq intihar edib. Bir qədər əvvəl necə çıxdı yə başlayıb, onun aşkar buraz siqnal raketləri. Onun прополз mimmo onunla aşkar siqnal patron olan обезвредил.
  
  
  Yol təmsil öz заросшую alaq yol ilə məşğul olan gedirdi çayının Тунгла gedirdi və şimal. Aşağıda, yəqin ki, olmuşdur vəzifə üçün kanoe və kol da ola bilər, bir neçə snayper. Özü trailheads, əlbəttə, idi dotted minami və digər tələlərin yanındakı cənnəti polkovnik Земблы jungle. Belə ki, mən mütləq deyil idi gedə bu doğru, dar yol. Onun yenidən yox, kölgə və шталь daha ehtiyatla wade vasitəsilə подлесок. Otuz yard trailheads birdən-birə свернула və перерезала mənə yol. Onu diqqətlə baxdım, kiçik, поросшую мхом полянку. O görünürdü, belə dinc ilə kiçik крылатыми və сверкающими бабочками, rəqs zəif işığında.
  
  
  Mina idi зарыта bu mamır шпилькой yuxarı. Kim onu bizə qoydu, o, bunu kifayət qədər peşəkar, ona görə ki, səmimi yuxarıda торчал kiçik sahəsinə malikdir. Sol və sağ idi sıx çəpərin ətrafında kol. Bilmədim qarşısını almaq, bu, yoxsa mən oldum olardı qayıtmaq və yan bu yer uzaqdan.
  
  
  Пригнувшись, onun qulaq verdi, hər hansı bir səs. Onun heç bir şey eşitdim və düşündüm ki, nə. Uzun bir yol bundan əvvəl bəlkə daha təhlükəli, daha zərərsizləşdirilməsi mina. Ola bilər ki, bu mina-tələ ilə məşğul olan взрывалась toxunub zaman onunla, ancaq bu, görünür, uyğun xarakterinə polkovnik Земблы. O, ətrafında olanlar sərf boşa mina ki, artıq mümkün deyil çıxartmaq üçün təmin koridorda.
  
  
  Onun baxdı çiyin üzərində qaranlığa jungle arxasında məni. Geri aparardı çox vaxt isə qaranlıq yox idi, bizə bir şans. Onun подполз irəli və ehtiyatla yuxarı qaldırdı və mamır parçası. Mənim омелой tek iltihab təzyiq altında. Onun nəfəs keçirilmişdir, əllərini sildi haqqında şalvar və çevirdi üçün alışdırma. Oyma idi разъедена və qələm deyil поддавалась asandır. Nəhayət bu işə düşüb. Onun çıxartdı взрыватель, döndü qələm, bir mina qoymaq üçün yer parça edər. Sonra onun yenidən nəfəs aldı.
  
  
  Onun ayağa qalxdı və ehtiyatla getdi track qədər bilmədim dalış geri kol onun yanında. Onun gizli qalan mənim səyahət kol. Hər detal tələb edirdi maksimum səy. Onun aşkar bir mina üçün onun ətrafında almaq və bir neçə siqnal raketləri. Mina səpələnmiş edilmişdir, eyni sıx olduğu kimi, həşərat. Nəhayət, onun çıxdı və daha açıq yer. Bir neçə yard ucaldılsın yüksək angular təpə, sıx поросший кустарником və обвитыми лианами ağacları.
  
  
  İlk baxışdan bu kimi baxdı təpə bənzər piramida. Amma sonra onu gördüm ki, təməli atılmışdır üzrə təbəqələrinin tikilmiş daş isə bir tərəfdən idi, pilləkən ilə yüzlərlə ступенек. Divarları ilə əhatə gözəl орхидеями və digər эпифитами ki, özlərini daha rahat трещинах daş hörgü, çox filiallarında ağac. Onun baxdı xarabalıqları, qədim tikililər maya . İh demək olar ki, mümkün deyildi tanımaq, kimi işi insan. Onlar başladılar vahid bir ilə джунглями ki, поглотили ih min il əvvəl. Tikili, görünür, спроектированная məbədi kimi, effektiv возвышалась bütün dərinliyi jungle, həzin və sirli bu ucqar yerdə.
  
  
  Daha mühüm, daha ego tarixi dəyər idi və məqsəd üçün olan o, indi istifadə edilib. Mesaj bu barədə bizə gəldi фрагментарное və bir hissəsi hələ də onu əsas götürmüşük üzrə eşitmə. Amma, əgər bizim məlumat idi sadiqdir, bu təcrid və zahirən tərk xarabalıqları şəfqətli ürəyi ən müasir elektron silah, nə qədər, yalnız təsəvvür etmək olar.
  
  
  Bütün başlandı və iki ay bundan əvvəl resim təhrif радиосообщения bizim agent Оахаке, Meksika. O vaxtdan bu AH tədricən yaranmışdır obrazı bir növ dahi, называвшего özünü polkovnik Земблой. O, uydurma bir şey üçün iqlim dəyişikliyi, eləcə otel istifadə və bu, klimat-kontrol, silah kimi. Kimə qarşı istifadə edəcək, ego və nə üçün idi, məlum deyil. Lakin bütün göstərirdi ki, onun bu məbəd maya kifayət qədər avadanlıq çevirmək üçün geniş кипящие jungle bu nəhəng buzlaq.
  
  
  Bir neçə gün ərzində və ya, bəlkə də, o saat idi ki, məhz bunu: xəbərdarlıq etmədən çevirmək Mərkəzi Amerikanı bir geniş arktika mənzərə.
  
  
  Onun idi dayandırmaq ego.
  
  
  
  
  Fəsil 2
  
  
  
  
  Onun çəkdi sırt və ehtiyatla qoymaq ego yer. Səfərim zamanı ikigünlük səyahət buraya o, çox xoşuma gəldi. O, mənə təqdim təhsil və sığınacaq və ümid edirdim ki, o mənə kömək edəcək yenə. Nə idi mənə bunu da etmək lazım idi ehtiyatla və sakitcə. Mən bütün mümkün gətirmək, bu kiçik alət dəsti olan uşaqlar üzrə laboratoriya AX etdi xüsusi münasibətilə üçün. Onun bildi пристегнуть ego k ремню, belə ki, mənim əlləri boş idi. Mənim qaz bomba idi bağlanmış üçün ankle geyilən isə стилет idi застегнут ətrafında mənim əlləri. Tərk ona öz Люгер. İndi məndə idi, bir kayuta girib qapını bağlamışdır ilə artırılması azn 7,65 mm tipli tapança " Chi-Com ", istifadə edilən Vyetnamda. O, var idi, daxili глушитель və tələb edirdi xüsusi patronu ilə гильзами olmadan ободка. Bu, uzaq idi, heç Люгер: yox idi ki, belə böyük gücü, amma o, eyni effektiv yaxın məsafədən. Daha çox, ki, Люгер nə глушитель deyil поставишь. Bu рукоятка hələ çox yaxşı yalan əlimdə, çünki mən vərdiş daha ağır alman пистолету.
  
  
  Onun fikir gətirmək pala, amma ego mənə lazım deyil olardı keçmək xarabalıqları, çünki onlar cəngəlliyi, və əgər onun istifadə bıçaq mütləq səs verib ki, mənə. Bıçaq ilə uzun лезвием idi və yaxşı bir silah varsa, bir yer idi, lakin onunla çətin olardı müraciət məbəd kimi Люгером. Belə ki, mən tərk ego ilə birlikdə öz рюкзаком getdi, klirinq, ətraf məbədi. Burada, yəqin ki, var idi, daha çox gizli mikrofonlar, nə də hər hansı bir studiya yayım. Onun arxalanırdı ki, insan var, monitor edəcək və mənim üçün heyvan ətrafında jungle, ona görə ki, həyəcan sistemi artıq выдавала xəbərdarlıq. Onun, ayağa qalxdı və özüm qədər çıxardı ilk уступу məbədin. Mənə lazım gəlirdi istifadə kökləri, sürünən və пни kimi dəstəkləyir, ona görə ki, mən etibar крошащейся nərdivan.
  
  
  Onun demək olar ki, kor-koranə edib başqa bir tələ. Xoşbəxtlikdən, onu gördüm ki, kiçik bir götürməni yüksək bir ağac. İnsan qoyan, mina, işarə, hara o qoyursunuz mərmi. Onun cəsarətli пошевелиться. Mən qeyd bütöv bir əbədiyyət tapmaq üçün yandırma. Bu, sarı, nazik, buraz ilə воткнутыми ona kiçik iti kol. O, растянулся iki ağac arasında və tam gizləndi листве. Əgər mən getdi, o ilə yarmaq olardı mənim əti kimi, əladır. Eyni zamanda, pin dolu olardı ətrafında yükün görə ağac və biz bu ağacla birlikdə qalxıb olardı hava. Qonaqpərvər insan, bu polkovnik Зембла!
  
  
  Onun обогнул buraz və ehtiyatla прополз da. Hər bir neçə metr onu зацеплялся ayaq görə, sürünən, dinləmək üçün və istirahət. Sonra onu yenidən ayağa qalxdı. Kimi dəstəkləyir, onun istifadə uzununa və qarabağlar. Yüksək üzərində верхушками ağac onu gördüm doğan ayı gördükdə ay soruģdu: - ġki solğun sergey.
  
  
  Sonra yuxarıda, onun ayaq tərəfində oturdu arasında iki daş глыбами ilə зубчатого карниза. Onun baxdı dam ilə məşğul olan idi, düz və düzbucaqlı. Ön hissəsi aparan pilləkənlər və arxa hissəsi idi iki dəfə artıq tərəf olduğu, onun ayağa qalxdı. Dam idi, təmiz və yəqin ki, свежеположенная. Küncündə uzaq tərəfində idi ki, sanki bir daxma oxşar bir yığın çınqıl.
  
  
  Almaq üçün məbəd, mənə keçməli qapıdan daxma o, ona görə ki, başqa giriş dam yox idi. Mənimlə onun arasında хижиной dayanmış iki mühafizəçilər və vertolyot. Odin ətrafında mühafizəçilər söykənib şassi vertolyot. Digər yavaş-yavaş shell boyunca поручня. Həm də onlar aşağı коренастыми метисами; necə yetmiş faiz никарагуанцев, yarım native amerikalılar və yarım latinos. Azn onlar boş şalvar və köynək və yumşaq zamşa çəkmələr. Onlar elə qaydasında idi və nəşr bizim səs. Onlar geyimli kimi bu əsgərləri, lakin kifayət qədər istifadə edə bilər, öz yüngül, avtomat, tüfəng, əgər siz gəlib, onunla çox yaxın. Bu idi belçikalı 7,62 mm tüfəng, NATO-nun FAL; çox yaxşı və çox məşhur mühitlərdə южноамериканцев.
  
  
  Vertolyot idi Bell Sioux 13 R, triple. O, bir qədər oxşar böyük стрекозу ilə qaldırılmış quyruğunu yuxarı. Bu idi etibarlı işçi лошадка ilə məşğul olan geniş istifadə olunub dövründən Koreyanın. Bu, allah yaddan çıxmış yerdə elə bir şey idi, yeganə mədəniyyət kimi çıxış edir, ən yaxşı halda hərəkət. Ona görə də dam məbədin işlər üçün uyğun touchdown. Хоук hava photos etdi ki, göstərdi ki, vertolyot, adətən, durdu dam. İstintaq başa çatdırılmış, bir həftə bundan öncə, onu göstərdi ki, vertolyot deyil məxsus rəsmi arxeoloji qrup. O, satın nəticəsində bir sıra çox ehtiyatlı əməliyyatlar армейском fond Mexikoda. Bu hadisə bir neçə gün sonra o, həm də yaşadığım başına güclü qar storm yaddaş yaşayan. Öz-özlüyündə deyil, belə ki, güclü, lakin hələ kifayət qədər səbəb pis şübhələr AH. Buna görə Хоук göndərmək qərarına məni buraya.
  
  
  Onun üçün ilk idi üzrə insanlarımızın, kim diqqətlə baxdım, bu vertolyot. Qapı idi maraqlı emblem; qızıl günəş ilə üç малиновыми xətləri azn nen. Sanki kimsə rəmzi ornament bıçaq və metal indi кровоточил. Onun merak, bu nə deməkdir. Zaman patrul yaxınlaşdı licks, onun hiss, elə bir etiket və onun cihazı döş cibində.
  
  
  O, rəbbinə bütün licks və licks... Vəziyyət çətin oldu. İki mühafizəçilər idi indi elə uzaq, bir-birindən ki, mən bilmədim götürsək, onlar, eyni zamanda, olduğu yerdən oturmuşdu. Əgər onun выстрелю bir də, o xəbərdar başqa əvvəl onun bilərəm çevirmək və arxasınca gedə. Əgər onun hərəkət çox erkən, onun olurdu, onların arasında; lakin, əgər onun опоздаю, onun da попаду tələ kimi, siçovul. Belə ki, birtəhər oldum olardı zərərsizləşdirmək ih həm də dərhal və heç bir səs.
  
  
  Gözətçi yan və bir neçə daş, упавших ilə поручня. O, belə bir çox dəfə обходил dam ki, indi atıb, nax kiçik кепку və mənasız baxırdı vasitəsilə qorxulu ilə болтающимся çiyin üzərində bir gun. Zaman-zaman o, hətta lazım bilməyib hər il; nə edir, hətta səyahət it. Birinci tələbi odur ki, həmişə bilmək lazımdır ki, ətrafında baş verir çünki siz bundan asılı ola bilər sizin həyat. Bu, başa emu həyat.
  
  
  Onun etmek стилет yapışdı. Digər tərəfdən, var idi bir gun ilə глушителем. Kölgə tamamilə up udduğu məni. O biri idi bir daş. Alaqaranlıqda obyektləri bəzən fərqləndirmək çox çətindir, qaranlıq və mən qəti əminəm, buna görə. O, rəbbinə bütün licks və licks. Onun nəfəs keçirilmişdir... Birdən onun daha çox bilmədi ego görmək. Yəqin ki, o, yenə də getdi, ətrafında, hansısa упавших daşlar. Bir an onun qorxdum ki, o məni gördü və göyərçin shelter. Sonra diyarı göz gördüm, onun ego ayaqları. Deməli, o, hələ bilmirdi ki, mən orada idim. İndi onun bilərdi eşitmək ego nəfəs və xışıltı küy ego штанин dam. Onun сосчитал qədər üç və ayağa durdu.
  
  
  Ən delle mənim əsas narahatlıq idi gözətçi helikopterin. Onun otel əvvəlcə təmizləmək ih yol isə qalan kimi istifadə qalxan. Nəzərə alsaq məsafə, ego непредсказуемую reaksiya və bu faktdır ki, mənə olmazdı шуметь, o, təmsil ən böyük təhlükə. Onu iki dəfə tez vuruldu. İlk shot hit emu sinə başlamışdır ikinci — boyun. Heç rəyasət heyətinin bizə səs, o, düşdü dairəvi polad rack vertolyot. Yeganə mənim ayaqqabı istehsal edib daha çox səs-küy daşların üstündə çox çekim mənim ətrafında ov tüfəngi.
  
  
  Стилетом onu almaq üçün cəhd başqa bir охраннику də böyrək. Onun arxalanırdı ki, o, замрет zaman görəcək ölü dost. Lakin o, реагировал kimi panther. Инстинктивным hərəkatı o, dönüb əyilib. Sonra bütün bu baş kimi dumanda.
  
  
  Əgər o, düzgün təlim, o olardı, istifadə etmək və öz silah indi. Lakin həmin payı saniyə o, belə reaksiya verib, onun kimi deyil sayılır. O, əyildi, tüfəng atdı, əlini üçün кинжалом komando, свисавшим ilə kəmər. O, vərdiş mübarizə onunla. O mənimsəmiş, bu, hələ uşaq. Onun üçün bir gun idi, sadəcə yöndəmsiz bir parça dəmir.
  
  
  Onun gözləyirdim yayınmaq, onu tüfəng, amma uzun barel bir tüfəng üçün bir MURDAR hit mənə bilək və стилет uçdu ətrafında mənim əlləri. Sonra hər şey getdi, cəmi. Tüfəng düşdü torpağa, aramızda. Mənim sağ əli ilə дымящимся gun qalxdı yuxarı. Ego sol əl вытянулась qəbul etmək üçün zərbədir. Ego sağ əli ilə səkkiz düym soyuq oldu нацелилась mənə həyat. Mənim sol əl onun ego haqq bilək və дернула ego əvvəl. İndi o dayandı, mənə kürəyini və artıq bilmədi пошевелить əli olan keçirilən bıçaq. O, ağzını açdı ki, закричать. Onu bərk-bərk sağ əlini ego şəxsə və vedrəni tüfəng qundağı arasında ego diş. O, задохнулся çalışdım вывернуться. Mənim sol əl надавила belə güclü ki, burada oldum согнуться əvvəl. O, пинал mənə голеням və həyata nail olmaq üçün cəhd azad əli mənim üz və göz.
  
  
  Onun üstünə tapança emu ağız və дернул tutub. Bir şey треснуло. Ego əl обмякла və bıçaq yağan vasitəsilə ego zəif barmaq. Mənim sol qolu var idi, ona görə boyun. O, yenidən cəhd çıxmaq. Uğursuz. O verib bizə səs zaman onun boynu qırılıb.
  
  
  Onun оттолкнул cansız bədəni, özünü və bıçaq götürdü. Zaman gözətçi çökdü torpağa, onun məqsədi altında idi qəribə bucaq, onun artıq qaçıb gün. Daxilində idi və mən də çalışıram ki, dar pilləkənlər. Böyük стойках ağac ətrafında саподиллы oyma hər şey daha yaxşı idi gözə demək olar ki, əziyyət çəkir zaman. Daş divarları ilə əhatə барельефами, rəng olan ayrılmışdır işığında elektrik lampaları tavan. Bir az işıq проникало və içindən qaranlıq üstünlük keçmiş windows, indi isə заросших yaşıl паутиной bitkilər.
  
  
  Yarı-bu nərdivan onun tərəddüd. Heç bir şey eşidilmirdi, bizə yuxarıdan bizə aşağıdan. Onun qoyub öz стилет bu ножны, sıçrayıb daş atdı ego aşağı. O, rebounded daşlar. Eşidilmirdi, yalnız əks-səda. Onun yolunu davam etdirmişdir tapança ilə наизготовку.
  
  
  Onun çıxdı pad ilə сводчатой dam və dəhlizi, поворачивающим sola. Bundan sonra hər şey idi bu yaxınlarda yenidən qurulmuş, bütün beton, polad, şüaları və alüminium. Lampa hələ də свисали ilə tavan kimi гирлянда елочных işıqlar, lakin onların yanında idi metal boru kondisionerin ilə deşik vasitəsilə hər bir neçə metr vasitəsilə çıxırdım ki, sərin hava. Həmin andan kilsə maya шталь deyil, daha çox shell, shell сверхсовременных qurğuların polkovnik Torpaq.
  
  
  Digər sonunda dəhlizinin idi polad qapı ilə məşğul olan baxdı eyni möhkəm qapı kimi bank saxlama. Yox bizə səs. Bu дверном косяке idi утопленный kilid qırmızı qələm. Mümkün idi ki, qapı açılacaq, zaman onun нажму düyməsini basın. Lakin, çox yəqin ki, kimsə digər tərəfdən alacaq siqnal qapı açmaq.
  
  
  Onun göstərdim, qulaq soyuq oldu. İlk əvvəl onu heç bir şey eşitmişəm. Sonra mənə dumandan aşağı zümzümə edən, onun daha çox hiss etdim, çox eşitdim ilə birlikdə пронзительным zəif визгом generatorları. Onun yenidən baxdı kilid, cd sistem. Ətrafında çanta alətləri ilə onun досталь aça biləcək bir şey axtarırdı: alət gərginlik yaz ki, məşğul edir, iynə tullanmaq hissələri arasında qala və bununla da daxil hacks ego. Bu oldu asan bir şey və onun istifadə üçün lazım idi çox təcrübə və səbr. Sonra üç cəhdləri qapı açıldı. Onun прополз oraya sürətli və səssiz bir pişik kimi. Məbəd görünürdü sakit və atılmış hesab edirəm. Vibrasiya gücləndi, наполнив sahəsinə сверхзвуковым gurultu güclü enerji mənbəyi. Mən getdim, açıq şəkildə bu səs, ona görə ki, intuitiv bilirdi ki, bu mənbə mən nə istəyirdim. Mənim shaggy əks səsləndi üzrə шершавому beton. Daha bir dəhliz daha bir nərdivan, daha bir dəhliz və nəhayət, ikinci polad qapı arxasında olan səs-küy hələ qaraçuxurlu, əvvəlki. Onun yenidən istifadə отмычкой və ehtiyatla içəri çəkildi.
  
  
  Bu idi, ucuz otaq satır, neon lampaları. Hər iki tərəfdə dayanmışdı, polad, kabinetlər ilə sayğacları ilə, sensorlar və satır kompüter rulonlarda üçün şüşə. Mərkəzdə dayanmışdı paylama qalxan uzunluğu təxminən yarım metr ilə невообразимым çox düymələri, yolasalma və потенциометров, altında olduğu idi qablar ilə bir şey deyil значащими mənim üçün yazılar: Лабион. İndeksi, противоточная muftası və катаридин Amildir. Enerji, bunun üçün elektron binaların verilirdi kabeldən istifadə qalınlığı ilə mənim əl və gedirdi mərtəbə üçün выключателю azn inilti ilə, digər tərəfdən. Yaxın idi, qapını və oradan itib şiddətli визг elektrik stansiyasının. Amma bu, məni maraqlandırmırdı. Onun orada idi, harada olmalı idi. Onun yaxınlaşdı, kompyuter шкафам və irəli əsas panel açarları irəli.
  
  
  Coil, incə, kimi yaz, транзисторы və inteqral fold paper parıldayırdı azn işıq. Onun çanta çıxartdı полиэстеровый баллончик oxşar, adi аэрозольный баллончик ilə инсектицидом. Onun распылил avadanlıq şəffaf qat высококоррозионной растворяющей turşusu. Ona görə də onun обработал bütün kabinetlər və yenidən bağlanıb bar bir zaman sona çatdı.
  
  
  Turşu idi ixtira laboratoriya AX . Bomba çıxara bilər, qurultay hissəsi obyekt, amma yəqin ki, hamısı deyil; və əlbəttə ki, bütün vacib hissələri, əgər yalnız onu istifadə etməyən bir çox partlayıcı ki, bütün məbədi maya məhv edilib. Lakin qəfil məbəd məhv ola bilər az xoş beynəlxalq nəticələri.
  
  
  Sonra yaranıb logistika problem kimi qaçaqmalçılığı провезти belə bir şey ağırdır. Və daha bir təhlükə nə zaman mənə bomba aşkar olacaq və обезврежена. Dəri olmaz idi aşkar, çox geç əvvəl, və onun mümkün idi viktor sonra necə ee sprayed. Hətta avtobus растворился olardı, heç tərk bizə heç bir işarə isə, sonra nə oldu mənim, bakım.
  
  
  Onu ehtiyatla распылил едкое maddə hər yerdə. Bir neçə saat, və turşu разъела ki, bütün vasıtasıyla. Ətraflı плавились, kabel əlaqələri растворялись səbəb qısa qapanma olaraq metal korpusda. Həmin vaxt onun qayıdacağam jungle təhlükəsiz və səs üsulları Земблы olacaq qoparmaq özünüz saç. Gecə yarısı hər bir vahidi avadanlığın ki, onun обрабатывал, çevrilirdi qalaq metal qırıntıları. Bu verərdi bizim diplomatlar vaxt məcbur Nikaraqua və amerika dövlətləri Təşkilatına istintaq aparılsın. Саботаж idi mənim yeganə işlə. Zaman onu qurtarmaq, bütün gülmək bunun üzərində. Bundan başqa polkovnik Земблы.
  
  
  Onun vəfat etmişdir kompüter və побрызгал daxili hissəsi paylayıcı qalxan. Birdən qapı açıldı, və daxil iki texnika və gözətçi. İh heyrətdən idi ki, bu cür böyükdür, necə və mənim gücləndi. Texnika — mən düşünürdüm ki, bu idi üsulları, ona görə ki, onlar ağ önlük ilə kağızlar əlində idi безоружны. Geyinmişdi boz gözətçi омела braziliya revolver Rossi 38-ci çaplı кобуре hip. Onlar inkişaf ego müstəqil surətdə istifadə edərək, Smith & Wesson və onun yanında idi четырехдюймовый beyin. O tutdu ego və qışqırdı: "Alto ".
  
  
  Ancaq mən heç bir gedirdi ki, bir yerdə dayanmaq. Onun macal yalnız qoparmaq zolağına özünü məhv olan şüşə və швырнуть ego qaranlıq küncünə. Onun tapanca və iki dəfə vurdu. Gözətçi deyə çığıran təcrübəsi zərər və схватился görə boğaz. Таращить gözləri ilə ego silah keçirilib başım üzərində, heç bir şey задев. Gözətçi düşdü şkaf onun arxasında. O, inildədi, dartıb vanna metal və yavaş-yavaş сполз yer.
  
  
  Onun atıldı və bu gün də rast iki texnik ki, açıq-aydın, ardınca əmrlərinə tabedir təhlükəsizlik və yerində dururdu. Bu çıxarıbdır məni üzrə balans. Onu hiss etdim ki, kimsə məni tutdu üçün köynək. Onun tərəf döndü 360 dərəcə qırmaq üzrə tövsiyələr ego. Bu anda boğuldu yeni mühafizəçilər. Başlanğıc ikinci texnik qaçdı məndən, склонив başını və gücü ilə втолкнул məni geri otağa.
  
  
  Gözətçilər başladılar məni. Bir yumruq vurdum, mənə də günəş plexus, digəri isə bu çənə. Onun geri çəkildi. Onun çalışdı mənim nəfəs tutmaq üçün görünə və buraxmışdır son iki güllə təcavüzkarların. Mən məmnuniyyətlə eşitdim bir qışqırıq. Mənə обрушился yaşadığım кулаков başladılar. Bir gun idi выбит ətrafında mənim əlləri. Bu idi möhkəm, güclü döyüşçüləri. Əgər onun избавлялся bir, onun yerini nəzərdən keçirirlər digər iki.
  
  
  Bu çaşqınlıq içindədir, məni birdən-birə güclü vurdu ayaq qasıq. Onun lianlar yarısında təcrübəsi dözülməz ağrı və düşdü beton döşəmə. Açılış vurdu məni hündürlüyü. Yarım онемев, əlini uzadıb onun ətrafında özünü groped ayaq və дернул onun. Kişi ilə yuh düşdü arasında qalan. İndi onun bilərdi almaq üçün öz bıçaq.
  
  
  Onun рубил bütün ətrafına, və hiss etdim ki, nəsə isti dalğalanır mənə üz və əlləri. Mənim стилет шталь çox sürüşkən üçün ego saxlamaq mümkün idi. Onun uğultu eşitdim mühafizəçilər. İh çox və ih hələ прибывало. Məni пинали və butts revolver. Bəzilərinin idi tapança və onlar ıso bütün gücü ilə çalışırdılar ki, hit məni onlar. İh çəkmələr idi mənim израненному bədən. İnsanlar ih shouts, bütün zəif və невнятнее: duman göz və səs. Atəş revolver. Bu kimi idi partlayış pulsuz dinamit alt otaqda. Mənə qədər dumanlı gəlib çatıb ki, öldürücü hücum dayandı. Mühafizəçilər dayanmışdılar üzrə sütununa diqqət ağır-ağır nəfəs. Qapıda bir kişi dayanmışdı, yavaş-yavaş aşağı tərəfdən gətirmək кольт 357 "Python". Təəccüblü deyil ki, shot əks-deyə otaqda. O geyimli və eyni forma, digər, amma ego davranış olduğunu, inam və властность. Var idi pis və kəskin şəxs. Onun sıxılmış dodaqları düşüb "quldur" bığ isə орлиный burun hans emu cür quş burnu görünürdü. O, var idi, kimi təsadüfi, незаинтересованный tamaşaçı, amma ego gözləri idi möhkəm, daş kimi.
  
  
  'Burada baş verir?' — soruşdu, o tamamilə sakit. Ser, — dedi, - biri ətrafında mühafizəçilər, — biz aşkar burada bu англичанина. O, öldürdü və yaralayıb Juan...
  
  
  "Силенцио" . Kişi etdi mənə revolver. 'Mənimlə gəl.'
  
  
  Onun heyvan mənşəli öz стилет və ayağa qalxdı, пошатываясь, mənim əzələlərin qışqırdı, nə də zərər.
  
  
  
  
  Fəsil 3
  
  
  
  
  Onun idi, qaranlıq mağara. Yeganə müqəddəs пробивался içindən yarıq altında böyük taxta qapı. Loft var idi, çox kiçik, çox böyük платяного şkaf. Kim bilir, kim və ya nə vaxtsa daxilində. Ən azı, indi onun orada oturan, ortasında çirkli zibil. Olmalıdır, onun idi, haradasa altında məbədi, çünki kökləri ağac və bitkilərin bölgəyə daşlar, lakin, görünür, belə ki, yavaş-yavaş, indi nikah müqaviləsinin tutan divarları.
  
  
  Onun söykənib daş ah, çılpaq və бессильный, bu зловонном havada səbirsizliklə gözləyir ki, sonra nə olacaq. Məni bölmələr, обыскали və hamısını apardılar. Eləcə də mənim qaz bombası və qol saatı.
  
  
  Nəticəsi rəhbərlik etmiş şəxs, adı və vəzifəsi olduğu mənə məlum deyil. O, mənə sual. Ego sözləri ilə məhdudlaşırdı bir neçə qısa əmr mənə bir və ya iki müşayiət edən ego mühafizəçilər. O, yanaşmış ilə mənə sakit, təkəbbür, nifrət olan разозлило məni daha çox olsaydı, o aparırdı özünü üzrə-садистски. O məni tərk burada, nə qədər onun bilərdi hökm, unutmuşam.
  
  
  Saat bir oldu, belə ki, yavaş mən az qala crazy. Vaxt onun keçirib, pondering variantları escape. İh yox idi. Qalan müddət onun haqqında fikir едкой кислоте; kimi yavaş-yavaş, lakin, həqiqətən, birlikdə avadanlığı ilə təchiz Земблы, o съедало mənim həyat. Hər saniyə приближала an dağılması prosesi görəcəksiniz, və sonra guya dəqiq verməyəcəklər, mənə çürütmək, burada da.
  
  
  Səs засова digər tərəfdən gün qorxutdum məni. Qapı ilə скрипом açıq partlayış. Mənim müstəntiq qayıtdı ilə birlikdə iki нервными gözətçilər tərəfindən. O, atdı mənə, mənim şalvar, sonra söykənib дверному косяку baxan təsadüfi, незаинтересованного müşahidəçi.
  
  
  — Оденься, амиго, biz gedək qonaqlar isə bizimlə xanımlar.
  
  
  'Hara?'
  
  
  "Ağız yaxın. Nə kimi sənə deyirlər.
  
  
  O, bir az da gözlədim, hələlik onun застегну öz расстегнутые şalvar, sonra isə əli ilə mənə göstərdi ki, onun çıxdı üzrə bədahətən kamera. Onun моргнул işığında незащищенной ampul dəhlizdə bir anlıq tərəddüd üçün səmti. Bu mənə mühafizəçi ona soxmaq məni namlulu tapança. Biz başqa yolla getdi, daha gəldi və qarşıladılar bir neçə əsgər və texniklər ki, mənə baxdı qarışığı ilə ikrah və maraq. Bir müddət biz gedirdi üzrə uzun dəhlizlərində ilə çılpaq divarları, yüksəlmiş və спускались pilləkənlə. Onlar bütün var idi, belə ki, oxşar, mən ümidsiz azıb bu labirent ildə. Nəhayət, gəlib çatdıq geniş zalı olan açdı digər dəhlizlər, belə ki, adama elə gəlirdi ki, biz çatmışıq ox təkərlər ilə şüaları. Bu salonu tez çevrilmiş böyük mərkəzi zal. Böyük hissəsi bu idi sönük освещена свечением görə дамасских pərdə, свисавших üzrə dairəsi ilə tavan. Bir güclü ləkə, образующее parlaq dairə mərkəzində mərtəbə. Divarlar, demək olar ki, bütün tərəflər hesab dolu kitab şkafları. Qalın фолианты də dəri переплетах durmuşdu yanında залистанными листовками. Divar qarşısında olan onu qoruyub, tək idi, əgər hesab bu böyük sirli etiketler ilə məşğul olan asılmışdı yüksək və səmimi ortasında. Qızıl günəş shone, səhnədə olan oturmuşdu alət konsol ki, sanki onun korlanmış. Dairə ətrafında nax oturub beş nəfər.
  
  
  Var idi iki kişilər orta yaş. Bir edilmişdir məqsədi lysa kimi top bilyard. Başqa idi şəxslə ki, ilk baxışdan ilə üz-üzə qalmışdı захлопнувшейся qapı. Bir ətrafında qadın idi низенькой və qalın, ağır неповоротливой ana südü və kəskin пронзительными агатовыми gözləri. İkinci kiçik idi və bir az daha yaxşı təsvir olunub. O baxdı, elə bil, burada darıxdırıcı idi.
  
  
  Beşinci adam bir insan idi, çox seçilən qalan. O, oturdu mühit qadınlar üçün bir konsol bu эффектном qara кожаном fırlanan kresloda. Azn nen idi, yüngül bej və spa-kostyum ilə mavi saçı cansız saxlayan qalıqları təmizləyir üz verir yanaşı bir eşarp. O, оперся konsol, qaldırıb dirsək və əlində tutaraq, mənim bag alətləri ilə, sanki məndən xahiş etdi ki, nəzər bilər. O baxdı, mən açıq-aşkar bir şəxs ilə müdrik və kədərli baxışı gözündə.
  
  
  O, kiçik və daşınar. Yox, qoca, lakin illərdə bağışlayıblar onun. Dərin qırışları azaldır, onun şəxs və dairələr altında gözləri görünürdü idi вбиты onlara стирая hər hansı izləri gənclər və ya бесхитростности. O, heç kimi idi, bizi kimsə, başqa bir kimsə onu heç görməmişdim. Orijinal əyilmiş burun line alnından və sıx сжатая yuxarı quba verilirdi cins Maya. Emu lazım deyil, təqdim edilməli idi. Onun rast tutulmaz polkovnik Земблой. — Getmək sergey, senyor , — deyə o bildirib. Ego səsi idi, yüksək və kəskin bir qılınc kimi.
  
  
  Bir gun məni irəli itələdi.
  
  
  Onun ortasında dayanmışdı слепящего şüa, işıq və bir neçə uzun dəqiqə heç bir şey demədim. Зембла donub qalmışdı, amma qalan narahatlıqla ерзали öz yerlərində öyrənilməsi məni gərgin gözləri. Onlar belə чистокровными kimi ih ağası, amma qan maya tərk etdikdən sonra ih çox günəşdə yanmış üzünə.
  
  
  — Biz iki dəfə bütün обыскали, — nəhayət, dedi Зембла, — amma heç yerdə tapmadı спрятанной partlayıcının.
  
  
  Onun heç bir şey demədim.
  
  
  Onun dinləyirəm, — deyə o bildirib. Ego səsi idi deceptively bir yer seçin. Тыкающий gun mənim geri idi, tamamilə belə deyil.
  
  
  Ona onu tərk deyil, — dedim.
  
  
  Ola bilər, — o cavab verdi. O, aşıb mənim alətlər yuxarı alt-üst etdi, belə ki, ego məzmunu перекатилось üzrə лотку konsol və qaldırdı mənim микрофильм-kamera. "Siz keçdi uzun və çətin bir yol, sadəcə, fotoşəkilləri, senyor, — deyə o bildirib. Şəkil idi start ikinci hissəsi mənim tapşırıqlar. Onun idi, dizi kimi olar, daha çox avadanlıq, film, ancaq sonra o, necə var idi, istifadə etmək imkanı öz sprey. Bu baxımdan Хоук idi непреклонный. Məhv gəldi birinci. Onun bilməzdi təbəssüm, baxmayaraq ki, narahat hiss və sinir pələng kimi, обнюхивающий özünə qarşı tələ.
  
  
  Birdən sərt bir hərəkətlə əllərini Зембла atdı mənim şeylər yer üzündə.
  
  
  'Kim sən? Adın nədir? Ki, sən, ümumiyyətlə, burada neyləyirsən?
  
  
  Onun çiyinlərini çəkdi. "Mənim adım Nick Carter, - siz də bilirsiniz, niyə onun burada. Biz sizə səbəbi salamladı əlində bir saniyə əvvəl.
  
  
  "Carter..." O, ehtiyatla dilləndi adı. — Görünür, onun nə ki, mənim də yadıma düşdü... Bəli! Səs bu! Kuba 1969 və Çili ötən il. Nə olar, bu dəfə siz itirdiyini uğursuz, mister Karter.
  
  
  — Bəlkə də, haqlısan, — dedim mən, ona baxaraq. Mənim gözləri daim hərəkət ora-bura tapmaq üçün çalışırıq zəif yer Зембле, qalan dörd və ya insan və охранниках ki, qalxdı və mənə arasında qaranlıq dəhlizinə. Yox bizə bir, tamamilə heç bir variant escape. Зембла görünürdü, hiss etdim ki, mənim artan narahatlıq, o vermişəm qısa və kəskin gülüş, və dedi: "sakit ol. Biz казним səni burada.
  
  
  "Bax, mən gözləyirəm ki, mərasimdə etdiyi mənə разорвут sinə və вырвут qat dollar".
  
  
  — Sizə bir etiraf etmək lazımdır ki, siz bunu layiq, senyor Karter. Onlar yaxşı insanlar onlar kimə sən öldürdü. Amma biz icad şəkildə istifadə etmək sizin özünüz üçün, və baxmayaraq ki, siz şəkil çəkə bilərsiniz, bu, bir şans var ki, siz hesabat olacaq ki, görmək olacaq. Yeri gəlmişkən, sadə maraq, heç bir xəyanət olub указало sizə yol buraya?
  
  
  Onun yenidən etinasız çiyinlərini çəkdi. "Eşitmə qabiliyyəti bütün ərazisində otel isə полнится."
  
  
  — Mən artıq idi bu. Yalnız köməyi ilə xain zəng sən bildi keçmək kəmər mənim müdafiəsi. Yalnız tənlik ki, mən həll edə bilməz, bu, tənlik, insan onun bahalığına. Düşünmürəm ki, bu, narahat edəcək məni, sonra bu axşam.
  
  
  O, bilmirdi ki, nə qədər haqlı idi. Amma başqa bir səbəbdən o daha çox fikir! Və zaman ki, o, həqiqəti öyrəndim... Mən yenə uşaqlara baxdı və сглотнул. Bu, tələ idi, türbə tikildi. Hətta amansız müqəddəs başı üzərində görünürdü излучал təhlükə.
  
  
  "Sonra bu axşam, — davam Зембла, — olacaq... Amma, axı, yəqin ki, siz artıq hər şeyi bilirsiniz, mənim kiçik quraşdırılması, burada!"
  
  
  — Sadəcə, sən elə bilirsən ki, sənin ən böyük soyuducu dünyada.
  
  
  — Yox, belə, — o, gülümsədi. "Mən yalnız gedirəm hansısa xəyali bir dağ. Yəni istifadə imkanı verir cür etmək, nə meşə var, layihələşdirilməsi, onun bütün xüsusiyyətlərini hava kütlələri тропосферы. Bu, baş verməlidir hündürlükdə təxminən 15 000 ft üçün qar yağdı. Əlbəttə ki, bu radio heç bir görəcəkdir, və təyyarə bilər, sadəcə пролететь onların arasından. Yalnız iqlim oturub fikirləşsin, görsün ki, orada meşə!
  
  
  — Kimi fikir Mexikoda? — turş soruşdum.
  
  
  Belə ki, siz qeyd etdiniz! Bu idi, belə demək eksperimental yayımlanan. Onda mənim xal koordinasiya idik cəmi bir neçə mil və digər başqa ətrafında. Lakin bu dəfə onun bilərəm əhatə hissəsini Mərkəzi Америк və...
  
  
  — Koordinasiya məntəqələri?
  
  
  Onun sözünü kəsdi ego. 'Sən nəyi nəzərdə tutursan?'
  
  
  Sizə aydın olacaq ki, mən bilmirəm istehsal radio siqnal ilə dalğa uzunluğu eni ilə dağa. Mənə lazım спроецировать bir sıra bal və ya, deyək ki, güc xətləri təşkil konturları dağlar üzərində vilayəti ki, onun seçdi məqsədləri üçün. Tələb çox dəqiq hesablamalar üçün kimə, harada yerləşdirmək ehtiyat bilirlər ki, onlar idik düzgün nisbətdə riyazi əsas ox chart".
  
  
  "Mənim köməkçilərim, — deyə o, əlavə edib, кивнув azn dördlüyə onun arxasında — hər izləyir stansiyası dəstək öz ölkəsində".
  
  
  Mənim boğaz, boğazı quruyub. — Amma bu ox ətrafında mərkəzi olan bütün döner, burada, elə deyilmi?
  
  
  Bəli, əlbəttə.'
  
  
  Yarısı onun, rahat bir nəfəs aldım, digər yarısı проклинала ego hiylə.
  
  
  Amma nə olacaq bundan sonra, sənin kimi засыпаешь bütün qar?
  
  
  O, müəmmalı-müəmmalı gülümsədi. "Sonra gələcək, üçüncü imperiya maya".
  
  
  Onun heyran idi zaman, onun mani böyüklüyü, tam heyran mənim beyin. Sonra onun oğlan dedi: "çox olub, sən uzaq cənubda bunun üçün?"
  
  
  Bu, əslində o mənada ki, bizim sivilizasiyanın beşiyi olmuş, Дукатане. Amma ilk iki imperiyanın maya простирались daha da cənub". O, əlavə etdi ilə kəskin gülüş: "Heç vaxt demirik юкатекца мексиканцем. Bizim arzusu ilə düşmənçilik aztecs hələ də mövcuddur, baxmayaraq ki, bizdə onlar eyni Теулес, onlar eyni qorxutmurdu ki, biz Пернатого Dragon Кукулькана.
  
  
  O çıxdı və göstərdi залитое işıq şəkil inilti. "Bu bizə xatırladır nen".
  
  
  — Amma qırmızı xətləri?
  
  
  "Onlar bizə xatırladır kim bizim əsl düşmən. 1519-ci ildə Kortes öldürdü maya da Tabasco sonra həkk üç gedirdi olsun ağac. Adından İspaniya kralı Karl I, o, əsir bizim ərazidir". Зембла yenə mənə baxdı. — Sən bizim düşmənimizdir, Karter. Sizin irqi işğal etmisən torpağımızı beş əsr ərzində, və bizi məcbur edirdi yaşamaq yoxsulluq.
  
  
  — Onda sən nə istəyirsən, nə sem? Bu cihazla siz вызовете daha çox səfalət. Bütün замерзнет. Kauçuk, banan və qiymətli ağac cinsləri həlak olan şaxta. Qəhvə və kakao məhv olacaq. Sənaye məhv ediləcək. Bütün iqtisadiyyat Mərkəzi Америк məhv olacaq gecə".
  
  
  O, əlini yellədi, sanki hər hansı bir həşərat yorğun emu. "Nəzərə alsaq, təbii resurslarımız, ölkəmizdə demək olar ki, девственна. O, kiçik bir parça idi ki, inkişaf etməyib, həyat dolur, boşalır, kapitalist istismarı. Həyatımız dəyişəcək, ona görə ki, biz hələ də əziyyət, aclıq və yoxsulluq. Yalnız bu başa, və siz, гринго, çıxıb biz tikəcəyik, iqtisadiyyatımızı, ancaq yalnız özüm üçün. Demək olar ki, mən bunu Mərkəzi Amerika müvəqqəti убыточной".
  
  
  — Nəzərdə tutursan tenha.
  
  
  "Убыточной, необитаемой üçün империалиста ondan ibarətdir ki, bir və eyni".
  
  
  'Verəcəyəm. Bəli, yerli sakinlər, sizinlə razı olmazlar. Niyə sizə xəbərdarlıq ih, polkovnik? Ən azı, onda onlar bilərlər hazırlamaq qışa.
  
  
  "Siz realist olmalıyıq belə şeylər. Kim mənə kim inanmaz? Onun partizan. Onun mühəndis-сизов. O ki qaldı bu polkovnik, bu fəxri rütbə verilmiş, mənə Арканзаской Konfederasiyası Milis xidmət edən, ona onların bir-göstərmişdir. Əgər mənə etibar edir, mən kifayət edərdi qüvvələrinin üçün əks hücum, senyor Karter. Siz necə sübut, onun zəif. Siz, şübhəsiz ki, başa düşərsiniz ki, mən saxlamaq lazımdır bütün gizli saxlanılır qədər хорька, hələ ki, mənim qüvvəyə olmaz öhdəsindən gəlməyi. Və cavab, sizin штопора: məhz buna görə də onun yaşayır, yüzlərlə mil Юкатана, bu səhra hissəsində Nikaraqua.
  
  
  Lakin minlərlə insan görəcək ki, sizin insanlar olacaq əziyyət və ölmək".
  
  
  Biz əziyyət əsrlər boyu. Biz закалены qarşı dağıdıcı fəaliyyəti, təbiət. Demək olar ki, biz, necə qamışı. Lüks və bərəkət etdi xalqınıza изнеженным və zəif. Bəli, insanlar məhv edilir, bədbəxtlikdən. İh Lakin daha az olsaydı, bu qanlı inqilab. İnsanlar həmişə lazımdır ölmək üçün digər yaşamışıq. Məgər başa düşmürsən? Çox vacibdir ki, onun ilk yaratdığı öz dağı, yalnız və yalnız sonra bildirdi açıq hovuz, öz tələblərində".
  
  
  Nə olacaq, əgər sizin tələbləri qəbul olunmayacaq? Edəcəkmi sizin vericilərin davam qaytaracaqdır siz bütün ıce age?
  
  
  Bu idi bizim arzusu çox uzun qalmaq. Bir çox illər ərzində biz arzusunda o günü, zaman biləcəyik sıxmaq nə yaratmışdılar".
  
  
  Baxmayaraq od ego nitq, onun gözləri var idi, tamamilə normal, o, mənə baxdı. "Əvvəldən bu gün idi, gələ sabah, mister Karter, ancaq aydındır ki, sizin müdaxilə сдвинуло bizim cədvəli irəli".
  
  
  "Bu gün?"
  
  
  'Bu ana qədər!' Ego barmaqları забегали bir sıra тумблеров. "Bizim ölümcül biçin indi başlayır!"
  
  
  İndi! Daha tez keçəcək bir neçə saat ! Oldum прикусить alt qubaya üçün закричать ona zaman alətləri оживали altında əlləri ilə ego. Onun haqqında düşünürdü üç kanallar edəcək hava, digər ölkələrdə Mərkəzi Америк.
  
  
  Qat dollar cəmi, bəlkə də, yox idi burada, amma bu qat dollar hələ beat eşitmək bilər. Ya rəbb, məgər də bu turşu, heç vaxt əməliyyatından? Mənim ilkin çaxnaşma itdi. Ağlıma gəldi ki, heç bir şey dayandıra bilər, bu amansız məhv. Зембла ödəyə bilər, nə vaxt sərin, lakin sonda ego planları var idi məhkumdur.
  
  
  Зембла qaşlarını çatdı, zaman counter sabit аномалию və ego əl az дрожала o qədər корректировал oxu. Amma səs ego absurd möhkəm və inamla. O, deyirdi eyni aram ton. "Bilirsən, Karter, onun hazır idi, sənin gəlməyinə".
  
  
  — Sən bilirdi ki, gələcəyəm?
  
  
  "Ey dərhal deyil, lakin ehtimal ki, hansısa hökuməti idarə göndərmək ekspert tərəfindən məhv edilib olduqca yüksəkdir". O, həyəcanla baxdı пляшущие oxlar nəzarət panel. Bir o daxil разбивать. — Səs onu niyə qəbul üçün əlavə ehtiyat tədbirləri. Mənim vericilərin iş olmayaraq, bir-birindən.
  
  
  'Nə?' - "Məgər üzərində heç bir nəzarət yoxdur, bu, digər nöqtələr?"
  
  
  'Bəli, əlbəttə. Onun включу ih buradan релейным siqnal, — deyə o bildirib. O, döydü panel. — Və onun yenidən включу ih eyni şəkildə. Yalnız bundan sonra onlar başqa bir радиоимпульс.
  
  
  Məndə arasında лопаток oldu edirdim. "Nəzərdə tutursan ki, onlar daxil, yaxşı olar söndürün və yalnız köməyi ilə uzaqdan idarə?"
  
  
  ', Məhz belə. Bu müdafiə sabotaging. Bir növ sığorta üçün mənim öz təhlükəsizliyi və təhlükəsizlik mənim qurğuların. Əgər burada hər şey dağıdılmış, və salamı olsun Allah идиота ki, cəhd etmək, meşə yenə də yaranmışdı olardı. Nəticə olardı fəlakətli.
  
  
  Onun soruşdu заплетающимся dili: "sən nəyi nəzərdə tutursan, altında fəlakətli?"
  
  
  Məhv bir ötürücü olardı bərabərdir qaldırılması bir dəyənək altında çadır. Çadır olacaq başqa bir forma, amma yenə də qalacaq durmaq. Mənim hesablamalar çox dəqiq və mən üstünlük verirəm haqqında düşünmək meteoroloji потрясениях baş verəcək, əgər mənim bir qüvvə sahəsində olacaq tuta üzrə balans beləliklə. Pis hələ, əgər bu stansiya çıxıb, qurultay, digər daha çox ola bilər siqnal ötürmək. Ola bilsin ki, o vaxtlar Mərkəzi Amerika əbədi покроется qar və buz".
  
  
  Дьявольская doğrudur ego peyğəmbərlik sözləri məni heyran zərbəsi kimi.
  
  
  — Allahım, — dedi, mən, bax, dostları ona, — belə ki, başlamayın! Durun! onun...'
  
  
  Yüksək partlayış sözünü kəsdi mənim xəbərdarlıq azn orta sözü. Onun ударился torpaq. İki mühafizəçilər прыгнули mənə geri. Onlar az qala раздавили məni və выдавили hava ətrafında mənim ağ ciyər. Onun извивался və mübarizə dəli kimi. Olmadan nəticə var. Bu iki güclü idi mənə. Onlar прижали məni yarı. Əzələli əlləri möhkəm idi mənə. Kobud мозолистая tərəfdən, belə ki, çox sıxdı mənim ağız ki, dişlərim demək olar ki, keçmişik vasitəsilə dodaqlar. Onun azad başını.
  
  
  'Dayanın! Yoxdur...'
  
  
  Kobud barmaqlarını daha da güclü сомкнулись ətrafında mənim tərəfində rta.
  
  
  Mənim ağlayır vurulmuş boğaz. Bu idi, bu ideya reallaşa bilər bir vəziyyət.
  
  
  Зембла səssiz güldü. — Sakit olun, senyor . Başqa kanallar onun artıq daxil, və nə qədər onu tanıdığıma görə deyə bilərəm ki, burada hər şey normal işləyir. İndi yalnız senkronize.
  
  
  İlə tam yubka onun aciz kimi seyr Зембла çevirir öz dörd stansiya bir dalğa. Onun başladı titrəməyə, животная əzələ reaksiyası. Deyil, anda özünü ələ alaraq, onu gözləyirdi ki, nə isə baş verəcək. Əgər barədə Земблы həqiqətən сработала, mənim manevr olardı контрпродуктивной. Саботируя ego quraşdırılması, burada, istər-istəməz onun шталь olardı ki, səbəb fəlakət əbədi davam edəcək. Nəticələr olardı fəlakətli. Зембла imkan verdi ki, onun mənim thumb edib effektiv asmaq üzərində böyük düyməsini basın. "İndi isə güc tok". O, olduqca gülümsədi və ıso, bütün qüvvə düyməni basdı. Sergey померк. Dərin daxili məbəd eşidilən artmaqda səs generatorları. "Mənə daha çox enerji lazımdır", — deyə o bildirib. O, üzünü çevirdi, bir neçə böyük qələm.
  
  
  O, var nə xahiş etdim, amma başqa cür. Zəif fold paper, görünür, heç də çıxdıq, qəfil overload. Mənim fretting turşusu разъела ih çox güclüdür. Səs generatorları шталь yüksək və пронзительным isə vasitəsilə hörmələr kondisionerin itib qiyaməti перегретых hissələri. Uzaq, uzaq, onun eşitdim bursts və потрескивания zaman gərginlik limitsiz пробежало vasitəsilə avadanlığı olan onu işləmiş, öz спреем. Onun eşitdim zəif tükürpədici qışqırıq insanların запертых bu otaqda.
  
  
  Yalnız Зембла, elə başa düşdüm ki, demək bu səslər və qiyaməti. O, qızdırmalı крутил üçün çalışır qaytarmaq oxlar sıfır. Amma indi zaman o, daxil qidalanma, bu olmadı xüsusi mənası.
  
  
  'Yox, yox! Bu, ola bilməz. Выпучив təcrübəsi dəhşət gözləri, o, tamaşa kimi мчались cihazları və arrow güc transformator daxil olub qırmızı zona. Ego öz panel başladı замыкаться görə overload. Sarı tüstü daxil olmuş palçıq metal panel. Kişi onun arxasında vermişəm сдавленные lənət. Bir qadın закашлялась və вцепилась bu kafedra когтистыми barmaqları ilə. Panel выпирали, sanki altında idi çox, yüksək təzyiq. Var idi dar keçid. Sıçradı, uşaqlar sevinclə ağ, alov və обожгло əlini Земблы. Mənə oldu və çox qəribə тошнить. Dəhşətli idi, müşahidə etmək kimi bütün plan ego dağılır özü. Onun yaratdığı elektron canavar udulmuş özü. O, расплавил öz kövrək detalları müəyyən edib öz sensorlar və teller cəzalandırılır özünü статическим elektrik və nəfəsini buraxdı qiyaməti сгоревшей təcrid. İçindən tüstü onu görə bilərdi şəxs Земблы. O, yoxa çıxmışdı və dayandırıb ola bilər insan.
  
  
  Bu ego gözləri yaşla dolu idi tüstü, və ya həyəcan, və ya başqa və digər. Üzrə ego boğaz çıxıb çıxılmaz səs.
  
  
  "Carter, Karter, sən bunu. Sən, heç olmasa, təsəvvür edirsən ki,...
  
  
  Birdən məni bürüdü, dəhşətli təzyiqlər seçmə hava. Təhqir və səs Земблы susdu. Dazzling flash işıq пронзила otaq. Зембла və ego dostlar həlak olub оглушительном qatarında. Mühafizəçilər, удерживающих məni, отшвырнуло kimi kukla. Partlayış viran və bərpa mənim ağ ciyər. Göy dolu yağış, metal, şüşə və шуршащих ədəd светящегося kabel. Onun güclü прижался yer. Ona sevindim ki, mühafizəçilər vurulmuşdur ilə mənim ayaq və уложили mərtəbə. Bu, yəqin ki, xilas mənə həyat.
  
  
  Səs-küy və parlaq müqəddəs yoxa kimi sürətli kimi başladı. Məndə üfüqdən yeni məqsəd və звенело qulaqları. Onu gözlədi. Sonra onun baxdı. Buxarlanma və tüstü hələ də asılıb клочьями zalda. Çünki onu görə bilərdi olan clutter qaldı. Control panel лопнула kimi yetişmiş pomidor. Зембла, görünür, çevrilib tüstü. Ən azı, ona yox idi və ola da bilməz. Qalan səpələnmiş edilmişdir mərtəbə, onlar hara düşdü. Keçəl kişi yalançı meylli. Digər kişi və qalın bir qadın dururdu geri. Parça və metal panel прилип boyun скучающей qadınlar. O, öldü, mən durmuşam qucağında, stulun. Qan axdı üzrə обугленной ətraflı. Маслянистыми струйками o axdı üzrə nalan və засыпанной səpinti səhnədə.
  
  
  Onun sıçrayıb ayağa qalxdı, dərindən nəfəs aldı və baxdı. Odin ətrafında mühafizəçilər растянулся mərtəbəsində, ıso tərəfində rta var, qan tökülürdü. İnsan, схвативший mənim yox, yəqin ki qaldırmaq üçün narahatlıq. Başqa gözətçi перекатился tərəfində və нацелил tüfəng mənə həyat sahəsi.
  
  
  Onun var ona bir tullanmaq. O, macal şəkildə reaksiya göstərə və ya vurmaq. Onun başlayıb ego şəxs. İlə бешеной qüvvə mənim sağ daban vurdu, ego üzrə burun. Onun eşitdim треснула sümük. Ədəd ego burun sümükləri nüfuz ego beyin. O, düşdü ölü.
  
  
  Onun qaldırdı ego gun. Onun getməli idi. Выли siren. Onun eşitdim qəzəbli nəf kişilər, несущихся üzrə dəhlizlərində. Onlar tezliklə burada olacaq və yox olacaq, sual məsələlər və çəkmək olacaq ilk dəfə. Əgər var idi bir şans xilas olmaq idi bu qarışıqlıq zamanı aşağıdakı bir neçə saniyə.
  
  
  Lakin onun geri bərpa və qaçdı səhnəyə. O hələ getmək bilmədi, hətta əgər bu, o demək idi mənim ölüm. Oldum обыскать geyim, bu dörd nəfər. Haradandır və harada idi, gizli qalan dörd ötürücü? Onu anlamaq üçün idi, bu, birinci. Bildim nüfuz və məhv bu qurğunu. Bu, mənə çox verilir. Amma mənim daha tapşırıq yerinə yetirilmədi.
  
  
  Ən delle o, yalnız başlanmışdır.
  
  
  
  
  Fəsil 4
  
  
  
  
  Sıx bir bulud, toz və tüstü, sallaq ədəd искривленной oldu, əks-səda qışqırıqlar qorxu və ağrı — cəhənnəm Dante idi, sonra bu пустяком. Кашляя, onun спотыкался босыми ayaqları döşəməyə. Onun çatdı parlaq işığından qan səhnələri və qalxıb diz yanında hər üç teller. Tez və diqqətlə обыскал onun kəsik-küsük ih geyim.
  
  
  Bu, heç vaxt привиредливости. Mən heç vaxt hərtərəfli araşdırılması. Onun idi tutmaq üçün nə edə bilər, və sonra run kimi sürətli kimi yalnız bilərdi. Onu sıxdı altında siçan tüfəng MURDAR ölü təhlükəsizlik işçisi. Pasport, şəxsiyyət vəsiqəsi, qəribə клочки kağız — hər şey ola bilərdi sonradan daxil yeri, qalan ötürücülər ki, onun toplayıb. Onun qoymaq və bütün bunlara bag толстухи. Bu, böyük idi dəri qadın çantası ilə edilmişdir istifadə edin. Onun bilərəm asmaq ego boynuna necə bag. O, demək olar ki, başa eşidəndə kənarda səs çəkmə. Onun geri bərpa, tüfəng hazır.
  
  
  Kişi zorla otağa. Qarışıqlıq var və qorxu, onlar hay-küy qopardı. Təəccüb bildirmişlər ki, necə etinasız onlar saxlanılır silah. Onun сжался arxası ah-səhnə. Birdən-birə səkkiz əsgər gördüm məni və artıq qışqırmağa. Onlar mənə baxdı və həyəcanla. Onlar yavaş-yavaş побрели geri gündür. Onun qədər təhlükəli взмахнул bir tüfəng. Onun əmr etdi ki, onlara dayandırmaq və silah atmaq.
  
  
  Güc tərəflərin idi, demək olar ki, düz. Onun idi, bir neçə daha əlverişli vəziyyətdədir, amma mən tək idim. Onun bilərdi öldürmək bir neçə onların ətrafında; lakin mənim olardı güllələdilər. Allaha şükür, heç kəs istəyirdi ki, bir olmaq üzrə bu cüt. Рефлекторное onlar, sanki, öz üstünlüyünü dərk edir. Onun uduzdu oyun. Sonra, əzabla yavaş-yavaş, ih tüfəng və tapança bir-birinin ardınca gurultu ilə düşüb döşəməyə.
  
  
  Səs gücləndi kənarda zalının. Yaxınlaşırdı yeni əsgərlər. Onun irəlilədi yan divarları boyunca. Onun hər zaman saxlanılır barel öz tüfəng наведенным. Neçə ki, onun altında saxlanılır дулом gun oxudum ümidsizlik gözlərimdə. Heç kəs donub qalmışdı. Hər kəs onların ətrafında tərəddüd etmədən gəlib olsaydı, məni əgər olmasaydı şəxsi riski. Onun səssizcə yan ih. Daş divar dəhlizinin görünürdü mənə qəribə soyuq və yapışqan mənim çılpaq geri. Onun çatdı keçid başqa dəhlizi olan заходил dalana. Ona görə də mən oldum vasitəsilə getmək üçün əsas zal yerləşir. Mənə maraqlı idi, bir neçə saniyə məndə qalıb. Hər an digər əsgərlər hücum edə bilər məni.
  
  
  Artıq növbəti kəsişməsində onun var çətinlik olmadan. Bu dəhliz qısa oldu, həm də xatırlatdı portalı binalar. Pilləkən aparırdı yuxarı. Onu qaçıb pilləkənlə dayandı verdi qısa залп kənara zalının. Bu, məcbur uşaqlar orada затаиться bir müddət. Böyük addımlarla onun başladı qalxmağa pilləkənlə. Pilləkən meydançasına aparırdı, harada baş verib bu qırğını. Bir divar nəhayət dağıdılmışdır. Boru və boru yapışdırılması bu confusing, извивающуюся ton. Шипящий cüt yaxınlığında böyük klublar cütün. Bu kimi idi, indi döyüş. Aşağıda səkkiz əsgər toplaşmışıq ruhu ilə. Onlar yüksək səslə qan haqqında, yəni mənim qan. Onlar yalnız kor-koranə; amma громовой ih tüfəng görünürdü partlayış. Ətrafında kiçik bir yer, sol mənə birdən-birə elə üç shot. Ədəd kərpic uçdu vasitəsilə divarları yanında, mənim baş və döş. Onun göyərçin shelter. Sanki, onun tələyə düşüb. Əgər olsaydı dama çıxışı məbədin o olardı blok происшедшим böyük irəliləmə. İnsan yer yenidən vurdu. Onun shot revmatizm. Qaranlıq fiqur yox. Salınan tapança, mən də ardınca getdi. O, yalançı, корчась, azn palçıqlı yarı. Ego sinə və həyat idi əhatə inanılmaz makiyaj qan güllə. Onun tərəf əyildi, onun üzərində və tutdu ego revolver. Onun shot yan pilləkənlər. Əsgərlər polkovnik Земблы haqqında stumbled hələ başqa, yavaş-yavaş geri çəkilməyə ilk. Atışma bir an dayandı. Onun прополз vasitəsilə dağıntı nə vaxtsa idi portaldan. Əbəs yerə onun дергал beton blokları və раздробленные daşlar üçün çalışırıq açmaq çıxış edir. Olmadan nəticə var. Onun yenidən eşitdim altında toplanan əsgərləri. Onlar поползли pillələrlə yuxarı. Mənim qulaq dayanıb yüksək скрежет çəkmə və cingilti tüfəngləri.
  
  
  Mənim əlləri нащупали рухнувшую divar. Birdən-birə onu hiss etdim ki, öz ayaq əsmə soyuq seçmə hava. Ona çıxılmaz дернул bir anda. Onun azaltdı высвободившиеся daşlar və bir ədəd beton pillələrlə aşağı geridə. Kişi qışqırdı zaman onun kəllə düşdü blok. Onun прорыл tunel içindən dağıntı və протолкнул onun vasitəsilə öz tüfəng. Digər tərəfdən idi, geniş qəbildən olan abidələrdəndir dəhlizi. Var idi mən də çalışıram ki, dar pilləkənlər ilə məşğul olan aparırdı dam. İlk dəfə onun qaldırılmışdı beləliklə.
  
  
  Uzun düşünür, onun artıb, qalan qalxmağa başladı və uçdu, dam. Məni həyəcanlandırır insanlar ola bilər ki, gözləmək var. Onun bilirdi, nə qədər uşaqlar var, onun arxasında və onlar yanımda. Əgər yuxarıda idi daha çox uşaqlar, ehtiyatlı taktiki yanaşması da xilas olardı mənim göstərilir. Heç səsləndi bizi bir shot.
  
  
  Yanında взлетавшего vertolyot "Bell xu" idi, on nəfər. Uğultu motorların və пропеллерный külək vida görmüşük mənim qəfil meydana gözədəyməz. Ancaq mənim idi, yalnız qısa bir şans nəzər səhnəyə qarşımda. Sonra onlar var, mənə göz. Vertolyot donub qaldı bir neçə fut üzərində enmə meydançası və etibarsız покачивался. Pilot idi, kişi ilə toxunurdu ki, tutdu məni ilk dəfə. Ego sərnişin olub, heç kim başqa, kimi polkovnik Зембла! Elə Зембле qarşısını almaq üçün idarə ölüm. Ən azı, o, ciddi yaralanıb zaman konsol nigah onun qarşısında. Üzrə причуде taleyi o, xilas dağıdıcı partlayış. İndi isə o, off çalışan məndən! Ego şəxs idi залито qan. Ego мочка idi перевязан əldəqayırma повязкой. Bu ego parlaq gözləri отражалась vəhşi qəzəb.
  
  
  'Öldürün ego! Çək pul mükafatı! Ego səs перекрывал nəf vertolyot. Vertolyot qalxdı. Ego səsi hələ də əks-səda verirdi çörəyin içinə sikkə qoyardılar hava. Onun qaldırdı tüfəng və tapanca tanklar yüksək təzyiq. Onu da ümid ilə birlikdə Земблой yer üzündən silmək yarım məbədin. Lakin əsgərlər artıq açdı mənə görə atəş. Mən seçim arasında şəhid ölümü və ya xilas edir özü özünü, və çanta ilə məşğul olan asılmışdı mənim boyun. Mənim qəzəbim mənə dedi: "Сбей bu vertolyot və unut". Mənim ümumi mənada, lakin mənə əmr etdi ki, ı üz bilərlər bag təhlükəsiz yerə.
  
  
  Onun eşitdim son zəif cry Земблы: "Кукулькан intiqam almaq olacaq!" Sonra vertolyot şəstlə ayağa qalxdı havaya çevirdi və cənub-qərb istiqamətində. O, yoxa üz. Onun üzərində atladı vasitəsilə парапет məbədin. Əsgər перегнулся vasitəsilə diyarıdır. O gun aşağı. Düşmə ona atəş qarasına. Bu dəyər idi. Onu gördüm, bir kişi kimi sarsıldı və düşdü daş divar. Digər ətrafında dolu ondan incik salınan silah və atəş. Onlar göyün yeddinci qatında xoşbəxtlik. Aciz onun çökdü aşağı. Ağac filial смягчили mənim açılan zaman onun ударился haqqında maili məbədi tərəfə bir piramida şəklində. Ağac kökləri olmuşdur ki, çox möhkəm qatlarda yerləşən bu расщелинах qayaların, çölə atıldı onların vasitəsilə. Birlikdə ağac ilə onu düşdü, hələ altı metrdir. Zərbə edən, nəhayət, vurdu məni, demişdi hava ətrafında mənim ağ ciyər. Lakin twigs və yarpaqları смягчили zərbə. Onun заполз bu bitkilər də xahiş etdim ki, bir sığınacaq və toyuq kimi bundan sonra da təpə. Əsgərlər məbədin ətrafında qoşulub öz yoldaşları. Güllələr deşdi, yer ətrafında məni. Подлесок разнесло kəsik-küsük. Vuruş tələ ölümcül свинцового yağış, onun, nə qədər qəribə olsa da, artıq hiss etdim, onun bədən. Onun fikir güllə просвистевшие mənim qulaqları. Zaman imkanı var idi, onun cavab atəşi açırdı. Bir kişi yaralanıb şəxs. Digər yaralanıb sinə və həmçinin yoxa sahəsində döyüş. Onun qaçırdım təcrübəsi kol ağac və ağac üçün кусту. Edilməsi зигзагов, onun ümid enmək olan ölümcül yaralanmış. Onun çatdı təməl və bir an dayandı. Sonra onun belə tez qaçdı, kimi yalnız bilərdi vasitəsilə бесплодную zolağına ничейной torpaq окружавшую məbədi. Таращить gözləri ilə гнусавым визгом отскочила təcrübəsi, qonşu qaya parçasının üzərindən qarı təmizləyib. Daha bir таращить göz разорвала штанину. Bunun əhəmiyyəti yox idi, çünki mən yola buradan həmişəlik. Onun bilmədi almaq sizin sırt və pala. Onlar köşedeki və yaxşı görünmürdü. Onun göyərçin jungle. Məxmər qaranlıq bitkilər məni ağuşuna aldı. Onun dərhal dayandırıb sol, açıq-yə başlayıb, aparıcı kilsə çay Тунгла. Onun heç vaxt qayıda bilər lakin, ilə, olan, onun gəldi.
  
  
  Keçid jungle olmadan lehim və daha təcrübəli qiyamçılar maya geridə idi, çox çətin. Risq etmək lazım idi подорваться azn keçmək. Ona dua etmək uğur deyil açıqlayıb məni mən qədər достигну çaylarının. Onu çox ümid edirdim ki, tapa bilərsiniz, bir qayıq, üzmək üçün aşağı axarı.
  
  
  Birdən ətrafında qatı подлеска dumandan səs. — Bu kimdir ? Прыгнув irəli, onun прорвался vasitəsilə dar yarıq bu tikanlı kol və az qala dövrəyə girdi haqqında присевшего yer əsgər. O, başını qaldırdı, böyük, köhnə bir gun. Onun göyərçin kənara.
  
  
  Ona olmuşdur kor güllə ilə. Barıt обжег mənə şəxs. Таращить gözləri düşüb mənə yüksək sol çiyin vasitəsilə грудную əzələ. Onun dövrəyə girdi. Zərər dəyən mən hiss etdim. Əgər mən xoşbəxt, bu baş verərsə, daha sonra. Daha bir таращить göz təyyarə mimmo mənim çubuqlar. Onun çevrildi. Onun yerə düşdü və demək olar ki, huşunu itirdi. Əsgərlərin atəş üçüncü dəfə, lakin buraxılmış. Onun ayağa qalxdı, fikirli tapanca və shot. O vermişəm şiddətli cry, desperate, yenidən cəhd götürsək, amma düşdü, ölü.
  
  
  Onun ayağa qalxdı və ağır-ağır nəfəs aldı. Onun çiyinlərini çəkdi. Прикрывая yara bir tərəfdən, onun çıxıb getdi dar çirkli xalçaya. Onun eşitdim arxasında özünü təqib şəxsi ordu Земблы. Yanında başım лопнула budaq, пробитая güllə. Hansısa gecə heyvan, изгнанное səs-küy ətrafında öz burrows, прыгало kimi dəlisov üzrə alternativ qarşımda. Таращить göz взорвала torpaq burada açıq demək qarşısında heyvan. O, kəskin şəkildə dayandı və bir bound ildə растворилось havada zaman bu yerə düşməyə başladı və yeni güllə. Adama elə gəlirdi ki, bu извилистому yol yoxdur, həm də sonuna. İndi onun yaşamağa başladı ağrılı пульсацию da qol. Onun qaçıb, стиснув diş. Zaman-zaman onun az qala спотыкался. Bir dəfə onun baş истерическим gülüş. Onun eşitdim arxasında özünü kəskin, sarsıdıcı səs partlayış görə, onların dərhal sonra şiddətli cry. Mənim təqib özləri qurbanı bir ətrafında öz tələlərin.
  
  
  Son bir neçə metr sonsuz görünürdü. Nəhayət, onun azalıb son göstəricilər. Onun çatdı kiçik rəsmiləşdirilməsi ilə məşğul olan тянулась üçün причалу. Keçən mimmo, onun shot iki kişi də arbat yaxın liman. Bir suya düşdü, digəri isə yarısında yaranmışdır kimi hinge bunu.
  
  
  Özü marina edirdi özü deyil, daha çox полусгнившую şura əsas qaranlıq Тунгле. Bu yerdə çay idi, dar və dayaz. Дымящиеся jungle дугой və qalın kol kimi qaşları üzərində hər iki sahilləri. Bu bitki olsaydı, yaxşı pərdəsi zaman onun düşürdü çay. Илистый sahil idi, demək olar ki, yol. Bu dayandırmaq insanların Земблы, əgər onlar məni təqib etməyə çalışacaqlar.
  
  
  Bu port bar idi пришвартованы iki qayıq. Qayıq yelləndi ətrafında yan . Ön və arxa hissəsi onlarda idi сужены kimi kanoe. Korpus gəmi idi приклепан çoxsaylı T-məcazi фермам. Digər tərəfdən, əslində, indi maşın şöbəsi, təxminən yeddi il yarım metr uzunluğu iki metr eni. Bir gəmi var idi kiçik bir kabin üçün yem göyərtə. Airborne edilmişdir müəyyən edilmişdir üzrə hər iki tərəfə kabin, isə möhkəm цинковая dam завершала bütün konstruksiya. Korpus idi əhatə mis. Çöküntü ola bilməz ценымногие daha çox metrdir.
  
  
  Ona üz qoydu, köhnə bir qayıq kimi çoxdan потерянному sevimli riyaziyyat üzrə. Bu arada verdi, bir neçə çekim üzrə катеру. Yalnız bomba bilər endirmək qayıq, lakin indi o, faydasız idi. Onun gedək швартовы və göyərçin kabin. Eyni zamanda, əsgərlər çıxıb rəsmiləşdirilməsi üçün. Yanında taxta sükan idi düyməsini başlanğıc. Onun дернул hava заслонку və tıklayan starter. Güllə влетели açıq kabin. Onun göyərçin aşağı. Üzrə gözləməyə gəlirdi pis səslər. Hiddətlə пульсируя və кашляя, mühərrik протестующе canlandı. Onun qoydum дроссельную заслонку həddindən artıq vəziyyət. Üzrə çəp onun sailed limanından bar ortalarında qarın çaylarının.
  
  
  Sahilində toplaşıblar qalıqları orda polkovnik Земблы. Jurnalının nüsxələri paylanıb əmr, выкрикивались cavablar. Atəş, dəli kimi. İlə визгом güllə отскакивали təcrübəsi цинковой dam və mis korpusun məhv nazik taxta edilmişdir ətrafında məni. Zaman atəşə bir an ayə, onu etdi, son çekim ətrafında tüfəng MURDAR. Баркас üzən çətinliklə.
  
  
  Ego korpusu содрогался bu cür pis rəftar. Lakin biz var ortalarına qədər və enməyə başladı çay. Onun, ümid edirdim ki, biz nəhayət almaq, liman şəhəri Принцапольца. Zaman keçdikcə verdi bizə layiqli sürəti və atıcılıq azalmışdır. Üzərində gördüyümüz bu barədə bitkilər inanılmaz sulu bitkiləri. Bir neçə saniyə kiçik liman və çəmən jungle itdi, sanki, ih heç vaxt yox idi. Səs-küy insan və silah da ayə. Öz üzərində gördüm, onun oğlu-yaşıl müqəddəs axşam göy. Mənə ətrafında axdı ржаво-ə, çay. Hər iki tərəfdən üzərində bizim tərəfdə tünd-yaşıl ağaclar. Budaqları ilə bəzədilmişdir nəhəng лозами. Olduqca böyük bitkilərin покрывали bütün bunlar. Çayı üzərində şəkli boğucu cüt. Hər yerdə hiss olunub kəskin iy bitki seyr edir.
  
  
  Баркасом çıxdı çətin idarə etmək. Mənə lazım hamısı mənim tez убывающие üçün güc tutulmağa qarın ortasında çaylar. Hər bir düzəliş kurs idi bora zərər mənim çiyin. Qan axdı, mənim sinə. Таращить gözləri azad edilib və yaxın məsafədən. Ona görə də yaralar yerdə таращить gözləri daxil bədən, və harada o çıxıb, təmiz və təəccüblü kiçik. Amma mən bilirdim ki, qeyri-tibbi yardım uzun deyil, sənə əl qaldıran deyiləm.
  
  
  Onun haqqında düşündüm böyük bag, hələ висящей mənim boyun. Yalnız indi təhlükə sovuşmuşdu, ən azı zamanda, onu hiss etdim, onu necə tez слабею. Onun söykənib рулю saxlamaq üçün ego düzgün mövqe və yaxasını düymələdi bag. İçərisində idi, ağ krujeva yaylıq. İyi, gözəl kəskin ətir olan başqa demək olar ki, bütün qadınlar cənubda. Onun dayandırıb yaylığı бинтом və qədər vurdu ego azn çiyin. Onun затянул düyünü diş. Bu belə olsaydı, qanaxma. Onun, fikrə getdi üzərində qalan hissəsi yastıqları. Amma indi yox, vaxt və yer araşdırılması üçün. Ona görə də onun yenidən diqqət yetirdim ki, qayıq ilə məşğul olan bu anda подплыла üçün sol sahilində.
  
  
  Ona idi, başında bir, bəlkə də iki saat. Onun daim mənasız сопротивляющейся qayıq. Yenidən və yenidən o, təhdid üzmək qayalar, ya илистым qumlu отмелям. Mən deyə bilmədi, nə qədər vaxt aldı. Ağrı çiyin пронзала bütün bədən. Bu, sanki bir kabus. Onun bilərdi aydın düşünmək. Elə onun qaldı şüurunda. Daxilən onu başa düşürdü ki, öləcəyəm, əgər oturacağam quruya.
  
  
  Tədricən çay genişlənib və углублялась. Баркас tutulmuşdu üzrə ускоряющемуся axarı və o, оперся divar kabin. Çox yorğun və çox zəif, tənbəl-tənbəl onun kayması və sel mərtəbə. Onu düşünürdüm üzərində məzmunu öz çantalar, lakin çox zəifdir üçün möhkəm düşünmək. Mənim alın çıxış ediblər böyük bir damla bank. Bütün baş лихорадило.
  
  
  Oturarkən belə ki, onun itirilmiş hər anlaşma vaxt. Onun kabin baxırdı rəsmiləşdirilməsi jungle ki, onun keçirilib. Onun eşitdim əlamətləri həyat sahilində, həzin nalan köhnə gəmi və knock mühərrikin kiçik olduqda. Onun uzanıb ağır-ağır nəfəs, divarın dibində kabin. Açıq-aydın dərk etməsi, öz vəziyyətinin dəyişmişdir смутным тошнотворным hissi. Elə mənim beyin вотум-вотум partlatmağı. Göyərtə bir az dəyişmiş. Sanki, heç vaxt bizə məbəd maya, bizə polkovnik Земблы.
  
  
  Hava dəyişməyə başladı. Get-gedə səma заволокло тучами. Испаряющийся isti hava indi шталь sərin, bəzən isə hətta soyuq. Hava christmas bir şey təhlükəlidir. Külək o, завывал. Баркас загрохотал. Onun çətinliklə ayağa qalxdı və затянул dəstəkləyir dam və kabin. Неповоротливые ağaclar протестующе öz ilk uğurundan məmnun qalan külək. Göy oldu чернильно-qara. Kütləvi şin qədər təhlükəli раскачивались altında усилившимся külək. Çünkü, döyülməyə başladı, qarışıq səsləri ilə qorxaraq və ya yaralı heyvan. Külək bir an ayə. Sonra оглушительной gücü o, çıxıb tam gücü ilə digər istiqamətləri.
  
  
  Əgər onun heç şübhə güc sahəsində polkovnik Земблы, onun olardı, artıq əmanət! Çay su закружилась. Воющий fırtına qədər təhlükəli наклонил баркас və qovdu, bundan sonra da. Сверкнули ildırım eni ilə quyruq kometa. Göy shone-arvad bu неземном işığında, amma birlikdə ildırım yenidən başlayıb qaranlıq. Sonra yağış yağdı. Əvvəlcə bu idi narın çiskin. Lakin tezliklə o çevrilmişdir ikinci çayı. Üzrə ildırım туч axşama yaxın su axını. Dəhşətli bir fırtına ki, səbəb Зембла, хлестнула tərəfindən qayıq. Mənim nəfəs сбилось. Баркас качало və o, скрипел bütün olmuşdu. Onun dartıb sükan, hələ ki, qəfil külək məcbur ego закрутиться. Onun idi buraxmaq ego. Mənim qüvvələr иссякли. Külək və yağış indi alıb tam hərəkət azadlığı. Gəmi getdi halına.
  
  
  Ona çıxılmaz mark yapışdı. Bir dəqiqə görünürdü əbədiyyətə. Çay oldu дельтой. Onu başa düşdüm ki, biz yaxınlaşırıq лиману. İçindən воющий fırtına onun ancaq различал işıqlar Принцапольки, parıltı üçün geniş устьем sol məndən.
  
  
  Sağ edib взволнованные kütləvi dəniz suyunun. Dalğalı köpük bildirdi yer çayı впадала dəniz.
  
  
  Баркас burulğanında tutuldu. Ortasında dəli bir qasırğa köpük, külək və yağış sürətli davam daha da genişlənəcək. Dalğa hündürlüyü ilə ev вырисовывались qarşımızda. O an onlar накренили gəmi yan, onun дернул sükan. İki dəfə onu hiss kimi tir-tir əsir, kiel gəmi və mənə elə gəlirdi ki, biz тонем. Onun artıq itirilmiş hər hansı bir ümid, zaman бурлящий okean bizi xilas. Qayıq занесло водоворотом, qaldırdı üzərində kəskin qayalıq выступами və idxal burada açıq demək kol çayı. Nəhayət, dəniz qəti закрутило bizi. Biz oldu, geri götürürdü nisbətən sakit liman sularında.
  
  
  Onun rəhbərlik yorğun баркас bir az aşağıda sahili. Müqayisədə idi ki, bir an əvvəl, dalğaları o qədər də çox deyildi. Gəmi çapraz, sel quruya. Onun qaldı kabin bir müddət üçün bərpa duruş. Onun çətinliklə inana bilmirdi ki, hər şey qurtardı. Və ona sağ qalmışam! Onun arakəsməni aşıb vasitəsilə qorxulu və çıxmısan sahilə. Su sərin idi. Bütün ərazisində otelin altında isə mənim босыми ayaqları idi, yapışqan. Onun tir-tir əsirdi güc süni fırtına Земблы. Жгучая ağrı пронзила, mənim sinə. Onun üzərinə düşdü diz каменистом çimərlik. Ağır-ağır nəfəs, onun gözlərini yumdu və oturdu belə ki, bir müddət əvvəl davam edin.
  
  
  O vaxta kimi mən çatdı bulvarın, fırtına, demək olar ki, улеглась. Külək çevrilib buzlu külək. Yağış damcıları oxşar idi ki, buz иголки.
  
  
  Zaman onun var meydanına qədər şəhərində, qar yağdı.
  
  
  
  
  Fəsil 5
  
  
  
  
  Onun yaşca трусил ayaqyalın meydanında. Hər dəqiqə soyuq olurdu. Üç tərəfdən meydana çıxırdı onlarla dar küçələri. Dördüncü tərəfi arxasında idi bulvar. Orada dayanıb, rəngarəng balıqçılıq donanması şəhərciyi Prinzapolca. Qayıq рвали kabellər. Mast терялись bu кружащемся ağ qar.
  
  
  Normal iş zamanı və digər hallarda bu zaman gün meydanında olardı insanlar doludur. Gəzərkən geri və irəli, onlar bunu son alış-veriş və zaman-zaman müdaxilə etməməlidirlər yerli dedi-qodu. Bazar прилавки, köhnə at və daha köhnə araba, yaxşı olardı ki, demək olar ki, sayı-bərabəri yoxdur. Tacirlər выставляли öz malları. Sleepy eşşək dururdu ki, nod, yanında öz sahibi, нагруженные бидонами üçün süd, бочками şərab ilə, мешками ilə un və sementlə, hətta uzun dəmir barlar və stul, masa üstü və шкафами. Amma indi yox. Hava Земблы вставила dəyənək təkər. Buzlu külək завывал bu səhra meydanında və baş prospekti. Zaman yaşıl park sol, məni kədərli görünürdü. Oynaq based binası bağlanıb. Onlar görünürdü необитаемыми. Yüksək guşələrindən bayrağı dayanmış gil qablar adları ilə.
  
  
  Onun istəyirdi Calle Monteneqronun. Əsasən, siyahıya idi ki, qərargah-AH mənzil və onun əzbər öyrəndim, bizim agent doktoru Hector Mendoza, gilles ünvanında 10 Calle Montenegro. Onu heç vaxt görməmişəm, bu insan. Nə qədər onu başa düşürəm, o, ola bilər zirvəsi düzgünlük, baxmayaraq ki, onun çox şübhə edirəm buna. O siyahıda, sadəcə, belə. Принцапольца idi oxşar digər şəhərlər Latın Америк olduğu hər başladı, ikinci var sirləri satış üçün isə hər beşinci bir xəfiyyəsi. Digər штопора, agentlər hansı ölkə və ya təşkilat, onlar var. Sədaqət belə nisbidir və dəyişkən pul kimi, keçən ətrafında bəzi əlləri başqa. Siz onlara etibar edə bilərsiniz, əgər yalnız bir olacaq, onlarla təqib və hətta onlar aldatmaq sizə açıq-aşkar bir şəxs və demək olar ki, tapmaq mümkün etibarlı agent və xarici dövlətlər.
  
  
  Onun üçün idi, bu ilə məşğul olmaq üçün. Görüş Doktoru, Мендосой idi riski olan onun getmək idi. Təşkilat polkovnik Земблы kifayət qədər millətçi. Səsi niyə onun yol Принзапольцы zaman gəlib oraya iki gün əvvəl. Onun edərdi və bu indi, amma mənim yaralar olmalı idi ele. Mənə də lazım idi, isveçlilərin. Bəzi sulu şalvar deyil уйдешь. Hər halda, mən bilməzdim ki, yer almaq üçün düşməsi, orada məni gözləyirdi патрульное gəmi. Mənə kömək lazım idi, hansı şübhəli və ya təhlükəli o, bizə idi. Yarı yolda vasitəsilə sahəsi onun aşkar Calle Monteneqronun. Bu, oldu dar, yüksələn küçəsi ilə hər iki tərəfə olan dayanmış, ev — mənzil — кантины , ботики və digər kiçik магазинчики ilə bağlı görünürdü. Onun tələsdi vasitəsilə qaranlıq at xahiş sayı on. Stolun oldum mübarizə buz fırtına. Və bu, hələ yalnız başlanğıc idi! Müqayisədə daha çox bu ola bilər ki, bu idi günorta Sahara.
  
  
  Yuxarıda mağazalar oldu azdır. Son blokları evlərin idi binaları tikilmiş ətrafında böyük daşlar. Qar вперемешку ilə qaranlıq ot aşağı düşüb mənə açıq şəkildə üz
  
  
  Onun keçirilib запертую buraya düşmüşdü, tövləyə. İçərisində idi həzin səslər və ayaq soyuq, qorxaraq heyvan. Sayı on idi yaxınlığında ahır. Giriş kimi idi qaranlıq bir mağara. Onun daxil bina. Bu kimi idi морозилку. Külək aşağı vəfat, lakin hava qaldı ледяным.
  
  
  Pillə creaked isə divarları неокрашены. Ön planda mərtəbədə idi лестничная meydançası. Zəif sayrışan işıqda tərpənir lampalar, качающейся başı üzərində, onun üçün cəhd deşifr bütün adları. Doktor Мендосы yox idi, orada bizə, bizə, növbəti mərtəbədə. Onun aşkar ego kabineti, üçüncü mərtəbədə, yanında boş otağı, qapı olan хлопала azn сквозняке. Lövhəsi adı ilə Мендосы yerləşirdi açıq-dən çox köhnə колокольчиком, müəyyən edilmiş mərkəzdə gün kimi mis göbək. Onu özünə sarı çəkdi və eşitdim güclü cingilti. Ev güclə eşidilirdi шарканье ayağı. Mendoza, yəqin olub, bir neçə otaq. Ani bir fikir məni aradan qaldırılması ilə bir bag boyun. Onun atdım ee boş otağına və qapını bağladı. Qapı doktoru açıldı və oradan высунулась qol.
  
  
  — Doktor Mendoza?
  
  
  "Onun".
  
  
  "Hava çox isti idi, — dedim, — hətta bunun üçün bir il vaxt". Bu mənada böyük yoxdur, gülməli deyil.
  
  
  Ego onsuz da kiçik gözləri сузились daha çoxdur. Azn nen çirkli idi göy sviter üzərində ağ köynək. Məsləhətləri ego воротника idi свернуты qanadları kimi ölü kəpənəklər. Ağır həyat нависал üzərində bir neçə линялых mavi şalvar. Ego solğun sifətini formada xatırladırdı bostan. O, ağır-ağır nəfəs alırdı, onun iyi gəlirdi, hansısa yerli davamlı.
  
  
  Onun səbirsizliklə ona baxdı. 'Nə olar?'
  
  
  "Mən... mən ümid edirəm ki, fermerlər üçün tezliklə gedəcək yağış". O, досталь ətrafında cibindən parlaq bez və sildi üst dodağını. 'İsa! Bu, belə эступидо, senyor. Sadəcə bax çölə.
  
  
  — Siz demək lazımdır mənə, — boğuq səslə dilləndim, — ay mənim.
  
  
  'Sən nə istəyirsən?'
  
  
  Onun оттолкнул ego daxil ego kabineti. — Hansı xislət mənə lazımdır... Doktor?
  
  
  'Aaa ...!' Sanki o, ilk dəfə gördüm ki, mənim çiyin. O, закатил gözləri və натянул parça şəxs. "Федералисты ?"
  
  
  'Yoxdur.'
  
  
  'Kimdir o?'
  
  
  'Fərq etməz. Yalnız залатай məni daha çox narahat olmayın. Sənə görə bu, yaxşı ödəmək.
  
  
  — Üçün estestvenno. Onun ümumiyyətlə, bu barədə heç düşünməmişəm. O, qapını örtdü və jestlə məni dəvət kafedrasında oturmaq əksinə. Ego ani bir təbəssüm göründü çox натянутой. 'Edin."
  
  
  Otaq soyuq idi və сумрачно. Pərdə, свисавший tavan ilə qədər, cinsindən, делил otaq iki hissəyə. İndi ego отодвинули kənara. Onun qarşısında dayanıb bir neçə шатких stul və кушетка. Digər tərəfdən dayanıb kiçik yazılı kafedra ətrafında qırmızı ağac, adi set kitleri, rəflər alətləri ilə nəcis olan, onun oturdu, tənzimlənən lampa və açıq стерилизатор olan выварено bir neçə iynələr. Запертая qapı aparırdı qalan mənzillər. Smelled toz iyi gəlirdi несвежим pivə.
  
  
  Doktor Mendoza etmek bez dəqiqə və başladı hicab mənim çiyin. O baxdı, yara ön və arxa. "Sümük deyil yaralanıb, qan damarlarının ziyan deyil", — deyə o bildirib. "Sadəcə, yaraşıqlıdır дырочка əti. Onun deyərdim, kiçik çaplı".
  
  
  "Əks halda bu, heç də bənzəyirdi".
  
  
  "Bəli, bu, heç vaxt eyni deyil?" O, şkafı açdı və досталь şüşə дезинфицирующего vəsait.
  
  
  — Bu ki, hər şey var. Təəssüf ki, mənim başa пенициллин. Amma əgər o burun dəsmalı yox idi çirkin, bu kifayət etməlidir. Siz yoluxmuş özü güllə".
  
  
  — Mən bilirəm, — прорычал mən. Onun əlləri dartıb də qorxulu. Dərzi, o разбавил дезинфицирующее vasitə! O, öldürürdü mikroblar; xeyr, o, выжег ih тлеющими углями. Onun стиснул dişlər üçün deyil, закричать. O, посыпал yara дерматолом və перевязал mənə hər çiyin steril марлей.
  
  
  "İndi отдохни, başqa cür yara yenidən açılacaq". İfadə ego göz подсказало mənə, mən istirahət, dünyanın hər yerində, ancaq heç ego kabinetində.
  
  
  — Mən bilmirəm, — dedim.
  
  
  "Əmin olun ki, bu, heç də çətin adamam, asan deyiləm daha."
  
  
  O, qaşlarını çatdı və bir anlıq fikrə getdi. O, порылся də bir-biri üçün şkafda və çıxardı elastik бинта. Orada o, belə sıx обмотал edirəm ki, mənə başladı ciddi şübhə кровообращении əlində. O, закрепил korpusu metal клипсой. O, geri addım atdı və выжидающе mənə baxdı.
  
  
  — Mənə pul lazımdır, və isveçlilərin, — dedim. — Onda onu gedəcəm.
  
  
  -- Bəli, amma bu heç ...
  
  
  — Nə, sən agent, Mendoza? Onun kəskin şəkildə onun sözünü kəsdi. Bu mənə bəsdir bu льстивого adam, həkim o, ya yox. — Sən isə elə düşünürsən ki, mən də gedəcəm səs verməyə belə ki, elə deyilmi?
  
  
  'Senyor, Onun tamamilə sizin xidmətinizdədir. Lakin onun kasıb. Mənim isveçlilərin sizə uyğun deyil, özünüz hər şeyi görəcəksiniz. Pul isə... — O, dərindən nəfəs aldı və yenidən досталь öz parlaq bez. 'Amma gözləyin. Qardaşım Miguel ola bilər sənə kömək. O, təxminən bu cür artım, siz necə, senyor , və bu yaxınlarda torpaq satılır. Demək, onun pulu var. Nə üçün mən heç bir fikir nen əvvəl?
  
  
  'Yaxşı. Çağır Мигеля və qoy o gəlsin bura.
  
  
  — Təəssüflər olsun ki, bizdə telefon yoxdur. Mendoza yaxınlaşıb öz masasına. Досталь kart ətrafında üst qutusu və nə isə müxtəlif orada. O, mənə verdi onun. "Ver bu Мигелю, və hər şey yaxşı olacaq".
  
  
  Azn dövriyyədə o, ünvanı yazdı.
  
  
  — Harada küçəsi Ноэво ?
  
  
  — Növbəti küçəsi sağ, senyor . Bu, üçüncü ev sağ, birinci mərtəbədə. Varmı başqa bir şey...?'
  
  
  Onun ayağa qalxdı və ayaqlarını uzatdı zamanı nəm штанинах. — Mənə olacaq, bununla razılaşa.
  
  
  — Ola bilər, bir stəkan tequilas?
  
  
  "Mənim vəziyyətdə? Onun daha çox bilmədi keçmək qapı".
  
  
  "Məndə bir az var Кафиона ".
  
  
  Кафион köhnə həvəsləndirici; İndi var ən yaxşı dərman. Belə ki, Мендосы, hələ də bəzi ətrafında bu şeyi. O, doktor. Emu bir fərqi yox idi ki, o mənə verir. O, başını tərpətdi. Onun, sadəcə olaraq almaq idi ki, mən burada almaq.
  
  
  O, растворил iki həb stəkanda. Onun içdim ki, bu, gələn pəncərəyə. Onun stəkanı pəncərənin və отдернул pərdələr üçün выглянуть çölə. Dar küçə aşağıda idi boz və qaranlıq. Başqa падающего qar heç bir şey görünmürdü. Mənə maraqlı idi, заговорит olub. Mendoza kifayət qədər dağarcığıdır bağlamaq üçün bu dəyişiklik hava ilə, qəfil ortaya çıxması yaralanmış североамериканца. Və mən gizli bir şübhə ki, o da ehtiyatlı müəllifi kimi natiqlər dünyəvi salnamələr. O, yeganə insan idi ki, bilirdi ki, mən hələ də sağdır. Onun düşündü ki, daha təhlükəsiz olub öldürmək ego.
  
  
  Ona icazə занавеске aşağı düşmək və geri çevrildi. Mendoza stol arxasında oturub keçirilməsi, sağ əlini yuxarı ray. Onu təsəvvür edə bilər ki, o, orada saxlanılır. Şübhəsiz ki, başqalarının məndən əvvəl olsaydı, eyni fikir. Gun ki, o, yəqin ki, indi əlində, idi, məcbur ih fikrini dəyişə. Bu dəyişdi mənim fikrimcə, ən azı hazırda.
  
  
  — Təşəkkür edirəm. Onun gedirəm.'
  
  
  — Gedin, mənim qardaşım, senyor, Migel sizə kömək edəcək. Bu ego səs səslənirdi dözüm.
  
  
  Onun yaxınlaşdı gün. Qəhvə etdi mənim qat dollar mübarizə daha sürətli edir. Onu bir az da gözlədim, bir az əvvəl qapını açmaq. Bayırdan heç bir şey eşidilmirdi. Onun atdım son baxış doktoru. — Nə sözlər, bu barədə Mendoza.
  
  
  'Senyor, And içirəm anamın!
  
  
  "Əgər sən заговоришь, onun qayıdacağam, — dedim, — və öyrənmək, varmı səni hələ ana".
  
  
  Mendoza qorxub çiyinlərini çəkdi. Görünür, o, onlarca dəfə eşitdim belə bir təhlükə olan problemli xəstələr. Ego bu daha çox narahat edirdi. Onun, küçəyə çıxdı və bağladı, özü ilə bir qapı. Onun baxdı, sol və sağ boş dəhlizi. Daha sonra onun müayinə kartı ünvanı ilə şübhəli qardaşı Мендосы. Bu xoşuma gəlmədi. Fikir isti geyim və эде idi заманчивой, lakin onun tamamilə etibar emu. Burada iyi daha pis ofisində Мендосы. Onun atdım sual göz ətrafına. Səmimi üzərində дверным jamb parıldayırdı kiçik metal qutu. Telefon outlet. Qalın piç yalan mənə.
  
  
  Onun keçirilib boş otaq yanında ofisi və kayması bilər içəri. Onun qaldırdı bag mərtəbə. Otaqda idi boşdur və turş iyi gəlirdi прожорливый. Guşələrindən валялись it toz və qum. Qaranlıqda onun crept inilti ayıran bu otağa kabinetindən doktoru. Onun ayaq tərəfində oturdu soyuq rəflər və göstərdim, qulaq üçün gözəl bir inilti. Heç bir şey eşidilmirdi. Onun rahat sel. Hələlik onu gözləyirdi, çalışdım onu unuda zərər mənim çiyin. Nə etdi? Qəhvə mənə взбодриться. Baxmayaraq stimullaşdırıcı təsir, məni məğlub yuxu.
  
  
  Onun oyaq olan qəzəbli qışqırıqlar qadınlar. "Harada ki, bu oğlan, yağlı donuz!"
  
  
  Mendoza cavab verdi заискивающим ton. — Mən... mən bilmirəm. Onu allaha and olsun! O ego-edə o, uzaq ola bilməz. Verdi emu kart ünvanı ilə Мигеля. Ola bilər ki, o, yolu azmışam.
  
  
  Azıb? Hətta insan sənin kasıb, ağıllı deyil, itirilmiş olardı, əgər bütün emu etmək lazım idi, bu gəzmək üçün bucaq. Migel gözləyirdi onlarla хорька, siz zəng etdiniz. Biz hamımız gözləyirdik - çox uzun. Hara getdi bu agent AH".
  
  
  "Ey! Bəli, o, bilirdi kodu ifadələr, lakin heç bir qeyd, ki, o, AH, sinyora.
  
  
  'Сеньорита!'
  
  
  "Сеньорита. Hətta bu yara hələ də bilər off başa məni. o, çox sərin! Onu fikirləşdim ki, olacaq разумнее cazibe ego sənə. Ola bilər öhdəsindən. Hətta mənim tapança onun olardı...
  
  
  — Sən böyük avara, Mendoza, — sözümü kəsdi qadın. — Danış görüm mənə bu barədə göstəriləcək tez. O, onun var?
  
  
  O, belə dedi, сеньорита . Amma bizdə haqqında danışırlar Зембле...
  
  
  "Polkovnik Зембла!" Onun eşitmək kimi bir qadın kabinetində Мендосы ругалась, топая ayaqları. 'Necə agent AH getdi ona? Onun düşünürdüm, biz yalnız ego planlar!
  
  
  Dovşan ən azı bu inilti, onun merak kim burada başqa AH bilərdi ki, hansısa bilmək və kimi. Kim, dərzi şeytana idi bu qadın? Hansı üçüncü tərəfə məxsus idi, o? Bu, sən demə, ən isti qarlı fırtına ki, ona heç çəkirdi. Onu diqqətlə dinlədi, ki, o, bundan sonra da dedi.
  
  
  — Sən axmaq, Mendoza! Əgər, o geri gələcək, используй öz gun. Əbədi mənə belə baxmaq. Mən demirəm ki, siz onu öldürmək, ən azı, əgər buna ehtiyac yoxdur. Onu almaq istəyirəm ego diri-diri. Sonra Migel edə ego sual.
  
  
  — Miguel bu yaxşı, — dedi Mendoza. "O insanlar aiddir. O, ola bilər böyük bir cərrah".
  
  
  — Deməli, başa düşdüm, — усмехнулась o. 'Onun çıxmalıdır. Sən əminəm ki, istəyirsən yenidən görmək, pul?
  
  
  "Ah, сеньорита
  
  
  Onun eşitdim sakit xışıltı küy əsginazların.
  
  
  "Səs ".
  
  
  "Muchas gracias, сеньорита. Bye!'
  
  
  Onun crept gün və приоткрыл onun. Qadın çıxıb meydança. O, ворчала özümə. O, gəncdir və arıq və nax idi, gözəl ayaqları. Подвернутый qapısı ee ağır palto və papaq ilə пологом mane mənə görə, onun xüsusiyyətləri zəif işığında. Ee isti, isveçlilərin versəydi, anlamaq ki, o, bilirdi planları haqqında Земблы. Ən azı bu idi, yaxşı hazırlanıb!
  
  
  Onun heels səbirsizliklə постукивали mərtəbə. İndi o səviyyəsində idi günü. Daha bir addımdır. Mənim əl вылетела çölə. Onu tutdu ee дзюдоистской хваткой. Sadə boğulma. Onun olmalı idi ehtiyatlı olun. Yaxası palto mane olmamalıdır. Onu hiss etdim, onu qoruyur. Mənim böyük barmaqlarını надавили azn sinir qovşaqları, onun boyun. Biz həm перехватило nəfəs. Onun uzun dırnaqları qırmızı отлетели bundan əvvəl, - dedi, - mənim sol qulaq və dəhşətlidir yanaq. Onun bərk, güclü. Sonra iki saniyə, o, huşunu itirdi. O verib bizə səs. Onun вялое bədən batdı mənə, o zaman yıxılıb. Onu tutdu ee əl və перетащил vasitəsilə ərəfəsində boş otaq kimi bir dəfə o an qapı mənzil Мендосы açıq partlayış və həkim çölə qaçdım.
  
  
  "Сеньорита. Sən unutdun - Мадре Dios !"
  
  
  Onun irəli atıldı. Şaşqın, mənim qəfil hücum, o, hərəkətsiz dayanmışdı. Bizim qarşımızda hələ bir-biri ilə və zorla ego kabineti. Mendoza завопил kimi donuz. Onun hit ego sol əl. Bir an onun haqqında unuttum öz göstəriləcək. Tutulmasından çatmırdı güc və dəqiqlik. Тошнотворная ağrı пронзила mənim çiyin. İdi axmaq cəhd, onun istifadə və indi onun idi biçmək. Abdominal Mendoza qaçdı məni. O aşdı-birinin ətrafında öz köhnə stul və məni yoldan. Onun sıçrayıb ayağa qalxdı. Hazırlanmamış, amma güclü bir yumruq ehtiyatı mənim yüksək. Onu tutdu качающуюся əlini. Çiyin atmaq atmaq ego vasitəsilə bütün otaq masa. Mendoza çökdü yanında sizin masa axını kağız, kitab və növ ağac. Köhnə revolver yağan ətrafında qutusu kafedrasının və yalançı açıq azn ego ayağı. Ego əl метнулась üçün ona. Qalxıb çətinliklə. Uzun beyin göndərilmişdir səmimi mənə пупок.
  
  
  - Gun deyil doldurulub? — gözlənilmədən xahiş soruşdum. Mendoza ilişdim, bu xətt. O baxdı, öz gun. Bir bound ildə onu, onun yanında idim. Onu tutdu ego sağ əlini və вывернул onu bir kənara. Bir neçə düym mənim ayaq, таращить gözləri düşüb mərtəbə. İki dəfə mənim yumruq itdi paz, bu dəfə sağ, o ego qarın. Zərbə nazik atdı ego baş əvvəl. O düşüb diz çökdü yerə.
  
  
  Onu, qaçdım vasitəsilə kabineti və çarpdı öz arxasınca qapını. Qadın hələ də olmuşdur ki, həmin yerdə onun öz düşdü. Onun затащил onun boş otağına və qapını bağladı. Mən durmuşam lap onun başladı, onun axtarış. Çanta var həm özü ilə deyil idi, ancaq isti jaket çox idi, daxili mobil təxminən. O, oxşar idi магазинную воришку. Onu tapdım, çox azdır. Никарагуанское şəxsiyyət vəsiqəsi, orada göstərilib ki, o, жилки bu Managua ki, həmin zaman digər hallarda olacaq saxtakarlığı. Onun da bir araya a əzilmiş bir qutu siqaret, расческу, tuş, пилочку dırnaq boyası pomada, bir neçə сморщенных мандаринов, təxminən iyirmi beş dollar, yerli, pul və 9 mm-lik tank əleyhinə PM - Markarov. Makarow çox oxşar lindner hotel yerləşir PP, olan oldu, onun üçün nümunə olsun. Bu, böyük avtomatik tapança, çox ağır qadınlar üçün. Onun əşyalara onun bilərdi anlamaq, kim o var, lakin hələ də anlaya bilmirdi ki, kim o.
  
  
  O, застонала. O, ehtiyatla başını buladı. O, gəldi özü. Onun sel və шталь gözləyin. Onun hər şeyi var idi свалены yanımda. O очнется, onun olmaq istədim, çox yaxından onun üçün. O bilərdi cəhd bir şey etmək.
  
  
  O, aşıb qaranlıq palçıqlı yarı və засунула ayaq qalın складчатую юбку. Şalvar olardı isti. Amma никарагуанские qadınlar ih daşımır, və, əlbəttə ki, o məcburiyyətində qalmaq, yerli moda. Yavaş-yavaş bu kəndin. O, əlini sıxdı ko alın ki, sanki bizdə həm güclü idi похмелье. Böyük şlyapa соскользнула ilə onun başını. Açıq qəhvəyi saç dalğaları düşüb hey, üzərinə. Onun сутулая rəqəm seçilirdi fonunda тусклого işıq, льющегося ətrafında пыльного pəncərə. O, повернула mənə baş və əlini aşağı saldı. Zəif müqəddəs rəbb onun işıqlı bir şəxs.
  
  
  Bu, mənzərə idi ki, mənim xatirimdə qaldı. O, şeytancasına qadın zərifliyi olan. Onun tam, qamətli bədən ürəklərdə altında обтягивающим yun свитером qədər ayaq, bu полуботфортах. Onun sifəti yox idi formasını ürək və söz eyni zəriflik və ehtiras, nə ee bədən. Və əlbəttə ki, bu nen idi, soyuq, ölümcül sərtlik malik olan hər bir agent. Bu, sadəcə olaraq, istər-istəməz bizim peşə. Amma mən baxırdım, bundan sonra da. Və mən gördüm ki, yox idi bir cüt çox böyük, çox qorxaraq mavi göz.
  
  
  Onun öyrəndim bu şəxs. Onu gördüm, onu şəkil kart qutuları qərargahının-AH mənzil. O, bir tərəfindən del yeni insanlarla əməliyyatları противоборствующей ki, komanda onun nəzər saldım. Mənə bir müddət üçün dəqiq kimə-ee yeri. Bu zaman o, bərpa etmiş və öz adi duruş, onun bilirdi. Tamara, Kirov , operativ bazası Meksika, bir-birinin ətrafında ən miqyaslı gənc üzvləri Dövlət Təhlükəsizliyi Komitəsinin, daha kimi tanınan Rusiya Gizli Xidməti.
  
  
  Və ya sadəcə KQB.
  
  
  
  
  Fəsil 6
  
  
  
  
  O, моргнула bir neçə dəfə, daha sonra isə saxlayıb nəfəs, sanki, nəinki qorxdum. — Salam, Tamara, — dedim.
  
  
  "Mənim adım deyil, Tamara, — deyə o, sərbəst ispanca. "Onun Розита, bir cute qız ilə məşğul olan..." O başa vurub, söz və dərindən nəfəs aldı.
  
  
  O, gülə-gülə mənə baxdı. — Heç smiling saxlamaq belə самодовольно, — qəzəblə cavab verdi ki, o, indi ingilis dili. — Mən də səni öyrənirəm Nick Carter. Əgər sən məni öldürmək istəyirsən, nə tez.
  
  
  — Əgər onun otel üçün sən öldü, sən olardı, artıq öldü, — dedi, - mən necə sakit və ласковее. — Mən bilmək istəyirəm, niyə DTK ilə məşğul polkovnik Земблой, Tamara. İndi biz tanış olanda, bu, artıq bəlkə belə çətin deyil?
  
  
  — Heç nə, — прошипела o. — Sən heç bir şey məni tanımayacaqsan.
  
  
  Onun baxırdılar öz əlləri, əmin olun ki, hər şey əksinədir. Ona görə də onun dərhal soruşdu ki, otel bilmək
  
  
  — Yollar var, Tamara, — sakitcə dedim. O, güldü, ancaq bu, nazik idi və bir titrəyiş gülüş. Hey, gizlədə bilməyib qorxu. O слабаком doktoru Мендосой, onun asanlıqla aldatmaq idi. O, омелой ilə məşğul təcrübəli agenti AH, bu oldu yaxşı bir səbəb üçün qorxu. Ancaq o, çalışırdı ki, qala невозмутимой.
  
  
  "Biz bilirik ki, sizin davranış, Karter," ikrahla усмехнулась o. — Sizin qərargahında bilər разговорить məni. Müasir üsullarla və preparatları hər bir nöqtədə başlayır danışmağa. Amma biz oturmuşuq burada, bu boş otaqda tək. Siz döymək və пытать mənə hələ ki, mən heç закричу daha ağrılı. Onun daha güclü, sən elə düşünürsən. O qədər наклонилась irəli, onun gözləri сузились. "Və əgər sən попытаешься, əgər sən протянешь mənə əlini ona закричу".
  
  
  "O vaxt bu ediləcək ən qısa cry tarixi".
  
  
  'Mümkündür. Olduqca ən yaxşı həll ola bilər. Əgər onun bilərəm sizə mane mənim ölüm, bu olacaq mənim qələbədir.
  
  
  'Qələbəsidir?'
  
  
  — Bundan əlavə, siz выиграешь, Karter. Siz məğlub edə bilməz.
  
  
  Onun daha çox bir şey başa düşmədim. 'Məğlub? Ki qazanmaq? Bu qəzəb o, göstərdi düşən qar. "Ola bilərik üçün çox gec pozmaq planı bu sizin империалистического прихвостня; Onu etiraf edəcək...'
  
  
  — Imperiya прихвостень?
  
  
  "...lakin biz biz bu mövzu. Söz verirəm. Свободолюбивый sosializm..."
  
  
  — Ə, bir dəqiqə dayan! Onun sözünü kəsdi ee. — Necə düşünürsünüz, polkovnik Зембла — bir ətrafımızda? Ki, bu, amerika sui-qəsd?
  
  
  — Bu, açıq-aydın, — ikrahla dedi Tamara. "O, amerikalı, ya yox?"
  
  
  "Bildiyimə görə, o, işləyib, ölkəmizdə. Amma bu, o demək deyil ki, biz bu məsələyə hansısa münasibət. Biz necə öyrənə bilərsiniz, bunun ətrafında fayda? De görüm mənə bu.
  
  
  — Sən elə bilirsən, onu crazy, Karter? Biz eşitdik ego tədbirlər Meksika və gördülər ki, o etdi ilə Mexiko, biz dərhal başa düşdük, bu, nə məsələdir. Siz verirsiniz emu silah, avadanlıq və pul. Siz льстите ona idi ki, o, hesab edir ki, özünü əsl inqilabi, bir neçə gün sonra isə bəyan Земблу düşmən və təhlükə. Sonra öz marionet amerika dövlətləri Təşkilatında siz tələb fəaliyyət. Və bir səs burada məsələ minir sizin diplomatiyası канонерок. Sizin ordu, əlbəttə ki, müdaxilə kimi 1965-ci ildə Dominikan respublikası. Sizin genişləndirmək planları o qədər axmaq şəffaf! Lakin onlar göstərirlər ki, onlar uğursuz!"
  
  
  "Pancake, sən crazy, Tamara!" — oğlan dedi, mən. Onun başladı qəzəbli olan. Adi zamanı və digər hallarda onun olsaydı, güldü, bunun üzərində. İndi onun yorğun, проголодался idi üzdü. Mənim tapşırıq yanlış getdi və mənim çiyin idi дырка gülləsindən. Bütün yuxarı mən indi tədqiq банальностями, şüarlar və бабьими nağılları. Bu, çox böyük idi, onun çıxara bilər. Yeganə səbəb o idi ki, o, özü də buna inanırdı. O, açıq-aydın olmuşdur qarşı Земблы. Lakin bu, mütləq deyil edirdilər bütün təşkilatlar və KQB. Hissəsində onlar deyirlər ki, öz sol, sağ nə.
  
  
  — Həm sizin bərqərar olması, eyni zamanda iş deyil, — рыкнул mən. "Siz zəng edə bilərsiniz ОАГ amerika təşkilatı və bir nəfəs bizi ittiham cəhd və öldürmək onun bəzi üzvləri. Niyə? Onlar artıq bir qayıq? Maraqlıdır, siz nə vaxtsa qulaq nə deyirsən? Daha yəqin ki, nə üçün Земблой dəyər sizin tərəfdən hazır vəziyyətdə çıxmaq pərdə arxasından və зачистить ego halda uğur, nə yeri gəlmişkən, baş vermir.
  
  
  'Biz? Sən, davakar, bir lakey imperalistləri, niyə bizim элитная qrupu спецназовцев artıq partladılması üçün ego məbədi maya və məhv ego метеорологическую quraşdırma? Ego təhlükəsizlik tədbirləri idi дилетантскими. Biz artıq öyrəndim ego ifraz. Əgər bizim adam məbədi ola bilər, bizimlə əlaqə, əvvəllər bu qar deyil, hətta...
  
  
  O bağladı, ağız, əl, geniş açdı gözlərini. Sonra dəqiqəlik sükutla o, əlini aşağı saldı. O, потерла çənəsi və dedi sakit ледяным səslə: — Yaxşı oyun, mister Karter, amma bir az, ki, siz məndən вытянули, sizə kömək edəcək.
  
  
  Onun başını pəncərədən çölə. — Yox, — deyə mən, — mən də belə düşünürəm ki, Tamara. Bir də mən düşünürəm ki, siz, insanlar, öyrəndim ki, qərargah Земблы artıq yalan xarabalıqları, özü isə o getdi allah bilir hara. Ən azı, əgər onlar hələ də edə bilərlər yol tapmaq üçün bu, bir barel.
  
  
  — Sən belə deyirsən.
  
  
  — Dərzi şeytana, ona belə deyirəm! Onun snapped. Onun yenidən istilik hiss etdim. Onu da qeyd öz çiyninə. 'Siz necə düşünürsünüz, mən necə qəbul edir? Əgər siz yalnız imkan verdi ki, bu nüfuz sənin küt beyin.
  
  
  'Onun sənə inanmıram. Bütün bu qar...
  
  
  — Bu, əzizim, ona görə ki, ego təhlükəsizlik tədbirləri daha yaxşı idi daha, sən, və ya başqa hər kəs şübhəli. O, qəsdən bunu vermək üçün öz insanlara bir şey haqqında danışmaq və almaq yardım. O, həvəskar inqilabi oyun, ona görə də mən düşünürəm ki, o etdi, bir az daha çox lazımdır. Biz burada heç bir şey üçün. Amma nə o, elan edib ki, bu nə kanallarının idarə edilməsi üçün hava oldu daha. Üç, dəqiq desək, üç başqa ölkələrdə Mərkəzi Америк!
  
  
  — H-nə ? - Tamara задыхалась.
  
  
  — Bəli, nə pis, onlar asılı olmayaraq, əsas ötürücü. Bu kimi ayaqları stulun. O, yeganə fərq bu kafedra düşür, hələ ki, məhv olacaq bütün ayaqları. Ona heç nə demirəm, Tamara. O, orada idi. Onun məhv əsas ötürücü əvvəl dərk etdi ki, o, lazımdır qoşulmaq üçün ehtiyat ötürücülər.
  
  
  — Amma... əgər bir şey ki, siz deyirsiniz, doğrudur, onda...
  
  
  "Onda hər kanalı açılmalıdır, ayrı-ayrılıqda. Bəli. Bundan əlavə, nə qədər onu başa düşürəm, qüvvə sahəsində nəinki dağılıb, hələ ki, bütün bu ötürücülər deyil, aradan olacaq, amma olacaq daha разрушенным. Bu edəcək hava daha da təhlükəli. Ego daha olmaz nəzarət edəcək".
  
  
  'Yoxdur! Yox, mən bacarmıram sənə inanmaq. Sən yenə çalışırsan məni aldatmaq tələ öz yalan və aldadıcı, Karter.
  
  
  O, qətiyyətlə başını yırğaladı. Lakin onun gözləri onu gördüm ki, qalib oldum. — Tamara, yaxşı olardı ki, ona yalan, — yavaş-yavaş və sakit dedi ona. — Amma mənim heç bir səbəb yoxdur. Bu gətirərdi mənə heç bir fayda. Doğrudur, bir qədər İsə mən".
  
  
  "Bu, təəccüblü deyil. Bu kimi sərsəm bir kabus...'
  
  
  Cip döndü və yenidən, pəncərədn küçəyə baxdı. Onun bir sükut var idi, qismən nəticəsi onun qarışıqlıq və tərəddüd. O elə qorxdu ki, məni əvvəlki kimi. Ən azı o idi дурой, əks halda o işləmişdir ki, KQB. Bəlkə də, o sadəcə bir az sadəlövh və неопытной. O, demək olar ki, eşitdim, onun fikirləri hələ ki, o, bunu alternativ. Onun, ümid edirdim ki, o da обдумывает kimi istifadə edəcək məni. Ən delle, mən bu arxalanırdı, ona görə ki, açıq-aydın idi ki, mənə lazımdır, onu istifadə edin.
  
  
  — Nik, — dedi. O, yenə mənə baxdı. Da ee səs idi misilsiz istilik və o adlandırıb yalnız mənim ad. — Ləqəb, bu digər kanallar. Sən bilirsən ki, onlar harada?
  
  
  "Ola bilər, bəlkə də yoxdur".
  
  
  "Biz həm də ki,-ki, bilirik. İndi əgər biz qoyaq bu birlikdə. Biz bilərdik birlikdə işləmək.
  
  
  — Demək istəyirsən ki, sən inanırsan ki, OOOO heç ilə əməkdaşlıq edir Земблой?
  
  
  O, başıyla təsdiq elədi. — Sən də gərək mənə iman Ləqəb.
  
  
  'Niyə mən sizə inanaq? Rusiya bilər, daha çox qazanmaq, əgər qalib Зембла".
  
  
  'Heç, bir şey! Əgər Зембле idarə birləşdirmək, bu sahə bizə ağır olacaq, və uğur qazanmaq üçün bizim inqilab lazımdır çox vaxt. Amma hələ də var ki,-ki, Nik. Sən oynayırsan şahmat?
  
  
  "Mən ifa onlara əvvəllər".
  
  
  "Bizim üçün rus, bir ehtiras, bildiyiniz kimi. Və niyə? Ona görə ki, o, сталкивает məhdud sayda astute, ağıllı yerləşir və günəş rəqib digər qarşı digər sonsuz sayda oyun xüsusiyyətləri. Belə ki, bizim siyasətimiz. Bizə bilmək istəyirəm ki, hansı variantları var və biləcəyikmi, biz onlarla mübarizə. Polkovnik Зембла tamam başqa. O, vəhşi insandır. O, aradan qaldırılmalıdır. Əks halda, o, təhlükə altında qoya bilər yalnız Mərkəzi Amerikanı, həm də bütün qüvvələr balansı dünyada".
  
  
  "Və biz piyada da oynayır, elə deyilmi?"
  
  
  — Heç piyada, Nick isə connie. O, qısaca gülümsədi, dodaqları yüngülcə дрогнули. "Atlar bilər tullanmaq yan və bir çox digər. Heç bir piyada. Onlar məcbur etmək, qısa, mənasız shaggy bir istiqamətdə".
  
  
  — Bu təklifi atılmaq sizin yan, Tamara? Onun qısa, lakin kəskin güldü. Belə bir jump olardı özünü asaraq intihar edib. Sizin KQB təyin etdi görə başım yüksək qiymət.
  
  
  'Onun bunu bilirəm. Amma mən də bilirəm ki, əvvəl var idi. Bu, ola bilər, yenə, — выдохнула o, və baş təkrar etməsən, çox axmaq. Özünə bax! Var mənim tapança və köhnə revolver doktoru Мендосы, bəs başqa? Yalnız vasıtasıyla yaş şalvar! Siz məğlub olacaq polkovnik Земблу köməyi ilə bu? Mən demirəm ki, biz dost olacağıq. Amma bizim ümumi məqsədimizdir. Səs nə bilərdik birgə işləmək! Biz birlikdə işləmək lazımdır!
  
  
  Göz Tamara parlaq светились qaranlıqda bu boş otaq. Onun düşündüm ki, bu haqq hesabı mənim öz. Bu, mənim üçün də fərqi yox idi. Mənə kömək lazım idi DTK-nın, yardım təşkilatları, avadanlıq və ərzaq məhsulları. Onun tikdi bilər, elə bil ki, pondering onun şərh. O, elə bil, ciddi və vicdanlı nəzər. O, öz rolunu oynamışdır yaxşı, hətta çox yaxşı, lakin o, çox sadəlövh kimi bu hissəsində də olur ki, qadınlar bizim peşə. O, bununla öz mövqeyini, öz qara qranit gözləri. Bu, mənim çox gözəl венериной мухоловке, плотоядном bitki lazımdır ki, bir belə şirin iyi üçün həşərat olan bu qidalanır.
  
  
  — Hə... — tərəddüdlə dedim, — siz nə təklif edirsiniz?
  
  
  'Mənimlə gəl.'
  
  
  — Evdə Мигеля köşedeki?
  
  
  'Evet.'
  
  
  — Hələ nə qədər siz başqa iki nəfər?
  
  
  O, облизала dodaqlar, düşünərək, dəyər olub, hey yalan. "Yalnız bir, bir Diego Ордас ".
  
  
  Bu doğru ola bilər. Bu, çətin idi, lakin bunun əhəmiyyəti yox idi. — Sizdə var трансивер?
  
  
  "Qısa dalğa, hər şey dəyişir", — tez o, cavab verdi, görüb mənim razılıq. — Biz tapacağıq, sənə paltar və az yemək.
  
  
  Onun nəfəs aldı, sanki könülsüz verir qaçılmaz. Onun ayağa qalxdı və стянул ilə özünü yaş və yapışqan şalvar. 'Yaxşı.'
  
  
  — Bu müdrik bir qərardır, Nik, — təntənə ilə dedi. — Edə bilər, onu almaq, öz geri şeyi indi?
  
  
  "Ağa", — mən cavab verdim, потянувшись görə badam печеньем və bundan sonra пилочкой üçün dırnaq. "Təkcə bu deyil".
  
  
  O baxdı обиженной zaman набивала cibləri. "Ləqəb, onun düşündüm ki, indi biz etibar dost bir-birinə".
  
  
  Onun idi, təbəssüm etdi. — Üçün estestvenno. Amma ki, onun sənə daha çox etibar edirəm. Onun, qapı açıldı və biz çıxıb dəhliz. — Yeri gəlmişkən, Doktor Mendoza dedi ki, sən ki,-ki, unutmuşam. İdi ki?'
  
  
  O, вытянула öz ağız kimi непослушная kiçik qız. "Unutdum ödəmək emu bütün, ki, o, hotel. Onun надула ego, sizin dediyiniz kimi, Amerikada.
  
  
  Onun sözünə davam ухмыляться; bu, kifayət qədər doğru olmalıdır. Daxilən onu gülmək idi, üzərində isə başqa bir şey. İndiyə qədər хорька Tamara səylə избегала danışmaq bir şey haqqında, bag, hələ keçmiş yanımda. O, hətta onun bu. Görünür, o, hiss elədi ki, bu vacibdir. Bu ilk şey idi ki, o etdi ki, əgər verib hey şans.
  
  
  Çıxıb Calle Monteneqro, biz keçdik növbəti перекрестку bir neçə addımlığında ev. Evlərində hər iki tərəfdə küçələr sakit idi və qaranlıq. Tamara побелела zaman düşən qar düşdü, onun saç və запорошил palto .
  
  
  — Nik, — o dedi, biz öz azn Calle Ноэво , — polkovnik Земблу lazımdır dayandırmaq nəyin bahasına olursa-olsun! Gözümün idi chained to üçüncü evdə sağ, binaya olan fikrincə, Мендосы, jil ego qardaşım. Pəncərə ilə bağlı görünürdü görünürdü qaranlıq və пустынными. — Heç Земблу, Tamara. O, itirilmiş nəzarəti öz işimizlə".
  
  
  "Kanalları hər halda məxsusdur emu. Onun bu və омелой nəzərdə tutulur". Onun səsi idi kəskin: "dözülməz olardı, əgər biz onlara uğursuz".
  
  
  "Bitkilər, ağaclar, həşəratlar, heyvanlar — bütün ekologiya meydanında minlərlə kvadrat kilometr məhv olacaq".
  
  
  — Və insanlar! - O, diksindi və bir an постояла qapıda, evdə, счищая qar öz çəkmə. — İh xəbərdar olmalıdır, Nik. Ədalətsizlik olardı, heç onlara bu barədə.
  
  
  — Onlar sənə heç bir etibar, — dedim. "Mən hesab edirəm ki, onlar artıq öz gözlərinə inanmır. Onlar başa düşəcəklər ki, ih qarşıda gözləyir".
  
  
  'Bu vicdansızcasına!' — təsdiqləyib o порывисто. "Minlərlə insan ölmək aclıqdan və soyuqdan!"
  
  
  Onu tutdu ee əlini, sanki otel keçirilməsi üzrə dəhlizi. Onun saxlanılır ee öz avtomatik gun yönəlmiş bilər. — Yaxşı dedi, — dedim. "Bu, şübhəsiz ki, bir hissəsi dramaturgiyanın, onun, sizin, həm DTK-da. Sən də bilərsən ağlamaq komanda?
  
  
  "O necə belə bir şey demək!" — kim bilir, bəlkə də o, səmimi негодованием. Demək olar ki, sanki göz yaşları by onun gözləri. "Biz müxtəlif tərəfdən, bu, doğrudur. Amma insanlar əziyyət və ölmək сыч polkovnik Земблы, heç bir tərəfdən. Onlar çalışırlar kimi yaşamaq bilər! Nick, sən o qədər inadkar ki, itirdi hər mənada insanlıq?
  
  
  — Mən elə azad dustaq sizin владимирского düşərgə "On" altında Потьмой . Onun çox yaxşı bilirəm, sizin sovet xeyriyyə".
  
  
  O, напряглась və dodaqlarını sıxdı. Biz artıq yaxın birinci gün sağ. Sanki hey, bizə cavab vermək istəyirdi ki, mənim istehza, o, dinmədi, qorxu uğursuz öz lakin əgər. Buna baxmayaraq, soyuq havada витал nəsə iz, təhlükə və ölüm ki, onun, demək olar ki, hiss etməyib.
  
  
  — Biz burada, — deyə o bildirib. 'Keçir içəri.'
  
  
  'Sonra səni. Onun qalıram arxasında səni. Birinci, kim olacaqsa mənə hücum edəcək güllə arxadan".
  
  
  "Ləqəb, onun, allaha and olsun..."
  
  
  — Sən birinci, Tamara. Onun möhkəm onun əlini sıxdı. Mənim böyük barmaq надавил azn sinir, o qədər aciz deyil застонала. "Gəl, baxaq görək, hansı partiya, sən təşkil mənim üçün".
  
  
  Ee əl qapı yaxud задрожала. "Nick, bu yolu birlikdə işləmək. Xahiş edirik, sizin bu revolver...
  
  
  "İrəli."
  
  
  Biz içəri girdik. Biz nə gördüm, heç bizim gözləmirdim. Bu qırğın idi. Bir kişi распростерся yer üzündə. Digər безвольно kresloda oturmuşdu, sakitcə öz əlləri ilə diz. Hər iki kəsilmişdir boğaz, qulaq qədər qulaq. Qaranlıq doğma qan verdi, təhsil mərtəbəsində böyük лужу. O tökülürdü sinəsinə oturan kişilər və damcılayırdı kafedrasının. Divarları забрызганы qan, ilk брызнувшей üzrə carotid damarların.
  
  
  'Ana, mənim əzizim ,' - Tamara склонила başını və onun вырвало.
  
  
  Əgər mənim mədə deyildi boş, mənim də стошнило. İndi mənim mədə сжался boğaz, amma bildim özümü idarə. Onun tədqiq qalan otaqlar. Bütün idi перевернуто ilə ayağı başına. Qutular idi viran, bədən üzərində daşınmaq üçün diplomat azn kreslolarında qarşısını aldı və müasir транзисторный трансивер olan, onun arxalanırdı, faydasız oldu. Onun çevrildi Tamaraya. O, çıxdı, quru рыданиями. Onun hit onun ладонью üzrə yanaq, güclü deyil, lakin həssaslıqla.
  
  
  — Dayandırmaq, — dedim. "Durmayın,... ."
  
  
  — Oh... oh, aman Allah. Onun gözləri yenə прояснились, amma o oturan ayaq üstə, yaşca kimi, doğmaq.
  
  
  "Sənin adamlar?"
  
  
  — D-bəli . Miguel və... və Diego kresloda. Necə ...?'
  
  
  "Yəqin ki, ih застали edir. İh saxlanılır altında дулом tapança və bıçaqla qətlə etmək üçün mümkün qədər az səs-küy".
  
  
  Onun dərindən ah çəkdi. Mənim səsi soyuq idi: "Görünür, biz doktoru Мендосы, hər halda, yox analar".
  
  
  'Necə?'
  
  
  "Olmalıdır, o, çox məşğul oldu, sonra necə getdi mən ondan", — deyə mən. — O, zəng edir, sənə bağlı məni. Və unutmayın ki, pul ki, həmin vaxt o, bildirdi sizi insanlara Земблы bu Принцапольце.
  
  
  "Üçün estestvenno! O, bizə xəyanət etdi, həm də! Onun simasını təhrif hirs və nifrət. "Biz qayıtmalıdırlar və anlamaq, onunla".
  
  
  — Yaxşı fikirdir, amma tərk edəcək, sonra. Biz buradan çıxmaq".
  
  
  "Ümid edirəm ki, qatil qayıdacaq və tapacaqdır burada bizim".
  
  
  "Прибереги öz intiqam üçün ən yaxşı həlli, Tamara. Biz заглушить bu kanallar, onlar səpələnmiş daha üç ölkələrə. Burada Принцапольце, biz daha heç nə edə bilmərik.
  
  
  — Bəli, Bəli, onu başa düşürəm. O, mənə baxdı düşmüş hesab edilməsi baxışları. — Bağışla , Nik. Onun çalışırdı cazibe səni tələyə üçün çıxartmaq, ətrafında səni hər şeyi sən bilirdi.
  
  
  "Bu barədə narahat olmayın. Sən heç vaxt həqiqətən də məni öz oyun. Sizin heyətində komando gedəndən sonra yoldaşları dayanır. Görünür, indi bizə doğrudan da lazımdır, birgə işləmək, amma sonra bizə etibar etmək lazımdır dost-birinə. İstəyirsən bu?'
  
  
  O, başıyla təsdiq elədi. "İndi qaldı, yalnız biz".
  
  
  'Səsini tack.' Onun qaytardı hey Makarov tapança. Mənə maraqlı idi ki, Хоук deyərdim işlər haqqında rus agenti. Mən heç bir xüsusi seçim, amma bu da yarada bilər, lazımsız problemlər var. Oldum, mümkün qədər tez əlaqə qərargahı ilə AH və izah işdir. Amma ən əsası isə ilk. Mən gedib, balaca bir otağa, orada xarabalığa çevrilmişdi iki bədən, və soruşdu: "Var, isveçlilərin ilə məşğul olan mənə yaraşır?"
  
  
  'Nik
  
  
  Onun yavaş-yavaş döndü, nəsə qüvvələri ilə. Tamara махнула mənə böyük avtomatik револьвером, elə bil, bilmirdim nə etməliyəm. O, yenə başımı tərpətdim və сунула gun dəqiqə. "Qəhvəyi çamadan. O məxsusdur Мигелю və o, təxminən bu cür artım, sənin kimi. O, belə idi, mən nəzərdə tuturam.
  
  
  "Böyük qız", — gülümsədi, mən ataraq hey mağazası olan çıxarıb üzrə пистолету, əvvəl salamımı. O, sınaqdan keçirildi. O qədər qızardı, boyun, lakin heç bir şey dedi.
  
  
  Migel oldu aşağıdakı məni artması və qalın. Lakin, onun tapdı, hansı ki, altında köynək, qalın yun sviter, şalvar üzrə камвольной yun və bir cüt qalın corab ki, oturub pis deyil. Onun taxdı hamı üçün yaxşı ola qorunan tərkibə daxil olan soyuq hava, qar və buz. Ən yaxşı sürpriz oldu, bir cüt dəri ayaqqabı idi ki, olduqca böyük, belə ki, kədərləndirir, baxmayaraq artıq corab.
  
  
  — Var, hələ hər hansı bir приемопередатчики başqa, bu it zibil?
  
  
  Onun bu barədə soruşdum Tamaranı qədər geyimli edilib. — Yox, — təqib обескураживающий revmatizm. "Bu idi ki, yalnız bir şey var idi".
  
  
  — Səsvermə problemlər — прорычал mən. "Mən ümid edirdim ki, biz edə bilərik yardım üçün zəng. Patrul qayıq gözləyir məni dənizə.
  
  
  — Bizdə isə orada balıqçılıq траулер. Biz kimisə ətrafında, burada heç bir radio?
  
  
  'Onun qorxuram, yoxdur. Əks halda onun istifadə olardı ego. Onlar bir neçə insanlar var ki, bizi burada, bütün сомнительны kimi doktoru Mendoza. Mən düşünmürəm ki, var ki,-nə yaxşı, nə kvars transmitter. Bizə lazımdır oğurlamaq qayıq tərəfindən liman. Ümid edək ki, biz bu vəziyyətdən çıxacağıq əvvəl fırtına занесет bizi.
  
  
  — Biz bilərdik oturub təyyarə, — etinasız halda dedi.
  
  
  Onun taxdı ayaqqabı və затопал ətrafında otaq. "Təyyarə? Hansı təyyarə?
  
  
  "Сессна 150 olan, onun səma ilə Mexiko ilə Diego. Dəstək qrupu gəlmişdir ilə траулером. O, подбросила mağaza hava yenidən поймала ego və озорно güldü. "Əlbəttə, əgər etibar qadınlara-пилотам..."
  
  
  — Sən qoşulur ego bura, elə deyilmi? Əgər siz qaldıracaqsınız ego hava bu fırtına, xanım, onun heç vaxt daha çox olacaq tənqid qadınların sükan arxasında.
  
  
  O, güldü dərin гортанным səs; səxavətli ilə işıqlı bir təbəssüm, qadın və kişi arasında deyil, agentləri arasında. O, daha ciddi oldu. "Təyyarə salonunda bərk sahəsində çimərlik şimalda kənd. Onun möhkəm привязала ego halda, əgər biz almaq qədər Земблы vaxtında və hava dəyişəcək. Ona görə də biz gətirmişik və xoş şeylər. Onun şadam ki, biz qəbul etmişik ki, bu tədbir var. Amma zaman Karıb dəniz...
  
  
  Hey, ehtiyac yox idi bitirmək söz. Onun asanlıqla təsəvvür edə bilər, necə надуваемые külək dalğaları üz kiçik bir təyyarə разбивают şassi və сдавливают ego, sanki bu karton qutu. Biz dərhal tərk etdi evi. O, yalnız arada işğalçı полушубок Мигеля off arxa tərəfində gün. Tamara idi, qadın və geniş ruhu və tez hər şeyə привыкала. O bilər özümü baxmaq, iki ölü laqeydcəsinə. Daha çox o barədə demədim. Onlar ölü idi, daha yaxşı idi ih unutmaq. Bir şey olmalı idi edilə bilər ki, bizi nəyə gətirib çıxara bilməz və hətta səbəb onun öz amansız ölüm. Zaman sonra hər şey yaxşı olacaq, əlbəttə, o bilər оплакать ih. Ağlıma bir fikir gəldi ki, bu zaman məsələ çatacaq döyüş, lakin o, hələ də var idi, mənim düşmən. Onun istəməzdim ki, onun öldürmək.
  
  
  Küçə Ноэво boş idi, heç kimi. Xoş vətəndaşları Принцапольцы heyran qalmışdılar buz fırtına olduğu üçün onlar heç nə başa düşmürdülər. Biz olublar, yaxın çirkab mesaj bir tərəfində küçələr. Tamara avtomatik olaraq придвинулась mənə, elə bil axtarır, qorunması və təsəlli.
  
  
  "Mənzil əda idi . Sənə bir şey lazım idi.'
  
  
  — Qəribədir, — dedim. "Mənim orada, birdən-birə getdi iştaha".
  
  
  "Ola bilər ki, təyyarədə də başqa bir şey var".
  
  
  Biz öz azn Calle Monteneqro, geri şəhər meydanında mimmo ev doktoru Мендосы. Heç bir şey görünmürdü. Heç bir şey шевелилось, amma oturub, qəribə bir sükut çökdü. Bu испугало məni. Onu diqqətlə qulaq. Və yenə mənim çoxillik təcrübə gərginləşdirdi instinktlərdən, подсказавшие ki, mənə bir şey deyil. Onun asan опускал ayaqları tamamilə ehtiyatla. Tamara səssizcə getsin mənimlə.
  
  
  Biz keçdi mimmo ev Мендосы, o, sözə başladı. — Dieqo idi, yaxşı oğlan, — fikirli halda dedi. — Miguel həqiqətən qardaşı idi doktoru, əgər sizi bu утешит.
  
  
  Biz yaxınlaşdı kobud сколоченной тележке üçün eşşək ilə məşğul olan oturmuşdu дышлах burada açıq demək qarşısında конюшней. onun baxdı, buraya düşmüşdü, tövləyə. İndi günü açılmışdır. İdi tamamilə qaranlıqdır.
  
  
  Demək olar ki, acıqlı-acıqlı onun pıçıldadı: "Biz tələyə". Əvvəl Tamara bilib şəkildə reaksiya göstərə ətrafında qaranlıq ahır выстрелила min tüfəng. Ən delle ih cəmi təxminən on, amma bu çox zaman söhbət sənə. Onu hiss kimi gil göyərçin, bu, onun vurmaq hər tərəfdən.
  
  
  Onun dua və sövq Tamaranı dirsək. Onun shot revmatizm ətrafında qədim silah Мендосы. Çox tələsik. Onun bir şübhə edirəm ki, kimsə edib. Bizə shot yenə də, qırmızı flash ətrafında ahır. Onun yenidən vurdu. Mimmo bizi пронеслось daha çox qurğuşun. Biz yaxınlaşdıq arabaya və qaçdı bu şübhəli баррикаду.
  
  
  'Nik.' Tamara onun mənim əl. "Onlar bizi mühasirəyə!"
  
  
  — Mənası yoxdur, çaxnaşmaya, — pıçıldadı, o da revmatizm. Onun tərəf əyildi belə низменному kimi yalnız bilmirdi ki, altında baxmaq çətindir. — On bir, bu, onlar eyni ублюдки ki, qətlə salamladı sizin insanlar. Onlar niyyətində deyil alaraq, əsir. Bizə mübarizə olacaq.
  
  
  Залп görə birnəfəsə hit köhnə taxta top arabaları. Güllə smash hit seriyası qalın lövhələr və рикошетили daha düşən qar. Deyəsən, onlarda çoxlu silah-sursat. Bizdə deyildi, daha çox idi, bizim револьверах. Mənə lazım deyildi qeyd Tamara bizim çətin vəziyyət. O müddətinə azadlıqdan məhrum edilib yalnız nadir hallarda, yalnız zaman edə bilərdi məqsəd azn flash atəş. Bir et seq aktları çekim edib. Qəfil bir qışqırıq və cingilti падающего gun. Qara kişi kəndli paltarında çıxdı, пританцовывая, necə olardı edilməsi пируэт, сцепив əlləri окровавленном üz. Tamara oldu sərf etmək, buna bir güllə. Kişi qışqırdı. Sonra bir ego dost vaxt gəlib onu. O, yıxıldı, başı qar.
  
  
  — Bizdə demək olar ki, radələrində döyüş sursatı, — выдохнула Tamara.
  
  
  Silah расстрельной komandanın davam vurmaq. Lənət! Əgər yalnız bir yol var idi partlatmaq yaxşı, və bütün bu! Bu, verdi mənə fikir. "Tez — əmr etdi ki, mən — müəyyən, mənə çıxarmaq, bu taxta pin ətrafında naves və aradan qaldırılması çarxı!" Butt gun Мендосы onun götürübdür ətrafında ox ev paz. Biz birlikdə открутили taxta təkər. Bu ilə скрипом оторвалось. Araba düşdü bir ox, digər tərəf isə qalxdı. Belə ki, bizdə idi daha yaxşı örtür.
  
  
  "Mənə bir ətrafında sənin мандаринов".
  
  
  Tamara уставилась mənə. "Мандарины? Mən... mən başa düşürəm ki, siz nəzərdə tutursunuz.
  
  
  Qurğuşun oldu bizə ətrafında, sanki biz осином yuva. Vaxt izahat yox idi. "Lənətə gələsən!" - sərt-sərt dedim. — Onlar мандарины ki, sən несешь baxmaq əsl, ancaq onun heç də pis deyil, səni bilirəm ki, bu maskalanmış narı. İngilislər də istifadə ih qarşı müharibədə Hitler. Və mənə elə gəlir ki, sizin siqaret ən delle çılğın bomba. dərzi şeytana, bu AH, biz də bilirik belə fokuslar. Bu gün və ya sabah onun sizə danışa bilərəm haqqında süni itlər tərəfindən lateks, biz onların пускаем kanallarla üçün взрывать qalalar. Yaxşı, gəl axı!'
  
  
  O, полезла bir ətrafında mobil təxminən palto və uzatdı mənə çox gözəl замаскированную взрывчатку.
  
  
  "Sapı — bu, yandırma", — deyə o bildirib. "Çox qısa siz ego сломаете, daha sonra partlayış".
  
  
  Onun soxub saxta naringi deşik üçün ox sükan. "İndi isə gəlin выгоним bu siçovulların ətrafında yuva!" Onun siz boot təkər yan arabanın.
  
  
  "Mənə örtüyü".
  
  
  "Məndə qalıb, yalnız üç shot".
  
  
  "Onlar müqavimət, nə zaman bu baş verəcək", — deyə mən. Tamara başladı vurmaq. Onun ayağa qalxdı və sövq təkər. O, покатилось küçəsi vasitəsilə qar, перепрыгнуло vasitəsilə канавку digər tərəfdən küçə və gümbəzli покатилось açıq olan qaranlıq vaxt. Bir an hökm мертвая sükut. Doqquz qalan snayperlərin təmas xəttindən görünür, недоумевали ki, baş verir. Əgər bizə xoşbəxt, indi onlar olacaqlar ətrafında təkərlər.
  
  
  Sonra nar partladı. İçəridən ahır eşidildi оглушительный ildırım. Qapı çəkilib ilə loops və поплыла küçə. Göy задрожало parlaq rənglər görə, onların ardınca ослепляющая ağlıq. Dil yanğın bu üzdən ətrafında qırılan giriş fanarlar. Bir neçə saniyə sonra bir cüt çevrilib alovlu cəhənnəm.
  
  
  Görə araba, onun pıçıldadı: — Bu idi ki, yalnız qumbara. Eyni zamanda bu idi və зажигательная bomba!"
  
  
  O, fəlsəfi, çiyinlərini çəkdi. "Ən əsas odur ki, sən o biri öz işini deyil, ölüm, tək bir qəhrəman kimi".
  
  
  Biz birlikdə qaçdı küçə vasitəsilə qalıqları ahır. Bir dəfə Tamara az qala поскользнулась azn замерзшем qar. O, bərpa və qızardı təcrübəsi müdaxilə. Bundan başqa, o, heç də geri qalmırdı məni. Biz gəldik qədər bucaq Calle Monteneqro və keçdiyi ağ düzənlik sahələrinin.
  
  
  İndi öz növbəsində Tamara getmək qabaqdadır. O bilirdi olduğu zalda "Сессна-150", amma onun yoxdur. Ona dua etmək üçün biz var təyyarənin olmadan gələcək çətinliklərin.
  
  
  
  
  Fəsil 7
  
  
  
  
  Gözəl, amma daha bir çətinlik yox idi. Ən azı, heç onlara ki, iki ayaq üzərində gəzir. Hava görünürdü yoludur hətta фанатиков Земблы evdə mən xahiş etdim ki, bir sığınacaq və istilik.
  
  
  Qar getdi güclüdür. Güclü külək gusts, az qala vurulmuşdur bizi ayağı. Buzlu hava sıxdı, mənim ağ ciyər və nə qədər ağrı gözlərinə. Mənim barmaqları idi sanki buz kublar. Ona olmuşdur olmadan əlcək. Karıb dənizi вздымалось və бурлило: ağ köpük qara & nb. Fırtına gedirdi ilə qərbin vasitəsilə низины. Nəticədə aşağı sahil deyil, suyun altında idi. Sonra daha bir saat ağır keçid üzrə çimərlik Москито-Kosta-biz var təyyarənin онемевшие soyuqdan.
  
  
  Tamara пристегнулась sol oturacaq.
  
  
  Daxil isitmə, — dedim, стуча diş. O, başlatdı mühərrik, tez aparıb yoxlanılması və sürəti artırdı yoxlamaq üçün motor. "Bu, birinci dəfə idi mənə daxil антиобледенители üçün qalxma", — deyə o bildirib. O, diqqətlə baxır, заснеженный çimərlik. 'Gözlə. Biz bilərdik tab gətirmək bir neçə zərbələr külək.
  
  
  O, отпустила sataşma və yavaş-yavaş толкнула qaz irəli. "Сессна" дрожала və тряслась basqısı altında külək, köpük və qar. Biz рулили geniş zolaqla vulkanik süxurların və çınqıl, bəzən буксуя azn льдинках. Baş təyyarənin heç bir halda olmaz idi yönəltmək külək. O, əsirdi hər tərəfdən. Olqa надавила qazın qədər çəkin. Bir neçə zərbələr, düşündüm öz özümə, hər şey qaydasındadır! Var idi lisenziya CLV - Kateqoriya Hava nəqliyyatı. Bu uzunsürən mənə onlar eyni hüquq və adi ticarət lisenziya. Yalnız tələblər yüksək idi. Təcrübəsi olan pilot tələb olunur, daha yüksək uçuş bacarıqları və əla fiziki hazırlıq. O, əsasən var, kommersiya və peşəkar pilot. Onun yaxşı bilir təkamül uçan aparatların onlarla хорька kimi Icarus ilk dəfə olaraq əhatə edib özünüzü yüngül və перьями. Amma indi də biz yığışıb etiraz bu воющей fırtına edərək, daha çox спичечный qutuları ilə vüsət qanadları təxminən 12 m, onun düşündüm ki, biz necə edə bilərik uçmaq.
  
  
  Biz порхали üzrə sahilində, hələ ki, nail olmamışıq uçuş sürəti. Üçün Cessna 150 bu, təxminən 90 kilometr saat. Biz bu üzdən azadlığı və подпрыгнули hava. Bu, dəhşətli idi sensasiya. Onu gördüm ki, Tamara qətiyyən razı, öz взлетом. Baş alt qubaya, bu rəftar ilə румпелем və hərəkətinə kimi olmuşdur oynayan "Çıxış gladiator" üslubunda буги-вуги. Tamara mərhələ-mərhələ qalxıb, təyyarə hündürlüyü 2000 ft. Bu hündürlükdə o, davam etdi uçmaq. O, sakit потянула qaz, hələ ki, taxometr heç göstərdi 2300 rpm.
  
  
  — Sən anadan pilot, — deyə onu hey.
  
  
  "Orada, harada onun doğma, belə hava üçün hər il altıncı ay", — o, cavab verdi. 'Biz hara полетим ora?'
  
  
  — Sən bilirsən ki, bu, birinci dəfə var-hazırda bu barədə narahat? Onun bag açdı və başladı keçirmək pasport və sənədlər. Bu arada onu izah hey, onu necə ih əldə edib və onlar kimə məxsusdur. Sahibi çanta idi sinyora Ana Мохада, dul yaşayan oteldə Vacaciones bu Пунтаренасе, Kosta-Rika. Bu вольном tərcümədə o жилки pansionatda və orada işləyib экономкой. Ən azı, əgər biz kontrol edə bilərsiniz ki, onun sənədləri. Onun merak, onların nə dərəcədə real idi zaman, onun yoxlanılması, növbəti sıra sənədlər.
  
  
  Adı bu лысой baş idi Тоничи Aleksandr. Hesab olunurdu ki, o, işgüzar, bu Поленсии, Honduras. Başqa bir kişi Ramon Батук, yaşadığı adada Isla de Сангре, Panama. O, kimi tanınmışdır tacir krujeva. Isla de Сангре - "Qanlı ada". Tamara diksindi zaman onu oxumaq hey siyahısı. "Mənə elə gəlir ki, bu, yanlış yer üçün satıcının tikmə".
  
  
  "Bəli, zaman var yüzlərlə kiçik adalar kimi Panama, siz bəzən almaq crazy adları". Onu bir daha bütün yoxlanılır yığma kağız geri bag. Bizə qalırdı, lap az. "Bu, Honduras, — fikirləşdim mən.
  
  
  O yana əydi təyyarə qərb-şimal-qərb. Biz geri uçdu daxili ölkənin Nikaraqua. Hələ yüz əlli kilometr və olardıq üzərində Honduras. Görünürlüğünü sıfır idi. Kənarda idi tam girdap, qarışıqdır, ağ dənli. Tamara baxdı bütün cihazları, maqnit kompas və istifadə edib özünün əməli intuisiya. Bir müddət iş idi, çox gərgin. Nisbətən sakit müddət Olqa sual dolu mənə çevirdi.
  
  
  — Поленсия, Honduras? Hardan bu oğlan tərəfindən Aleksandr ?
  
  
  'Da əslən oradan. Bəli. Sən bilirsən, harada?'
  
  
  'Heç bu barədə eşitməmişəm. Yeganə yerdir ki, deyəsən, mənə tanış, bu Пунтаренас. Görünür, bu, inşallah turist kurort körfəzində Никойя ".
  
  
  "Bu, yaxşı uzlaşır bu adı, necə Hotel Vacaciones. Onlar bir az daha orijinal. Onlar çox şey öyrənə Panama ilə onun gözəl adları adaları".
  
  
  — Bag sənin yanında yalan kartları, Nik. Bax edə bilərəmmi tapmaq kartı Honduras. Sonra onun bilərəm səmti.
  
  
  Həmin etdiyi yerdə qoymaq kart. Ən delle bütün стопки kartları. Daha çox onun heç gördüm, özəl təyyarələrdə olduğu mənə məşğul idi. WLK's World Aviation Maps - hər hissəsi üçün Mərkəzi və Cənubi Америк, ətraflı kartı əldə özəl agentliklər və yaxşı изученный Kitabı təyyarəçi FAA üçün amerika Birləşmiş Ştatları.
  
  
  Onun aşkar kartı istəyirdi. — Bəs səs və Поленсия. Güman ki, ölçüsünə görə, bu kənd ibarət ətrafında iki nəfər və toyuq. O, yalan arasında paytaxtı Тегусигальпой və трехтысячником El - Пикачо . Hmm, nə yaxşı sən приземляешься azn козлиных тропах?
  
  
  — Biz приземлимся bu Тегусигальпе, əgər siz ağla deyil. Düşünürəm ki, bu, yeganə hava limanı Honduras. Hər halda o, licks ən Поленсии.
  
  
  Verdi hey koordinatları qoydu kartı geri. O planına daxil radio, ümid tutmaq üçün mayak. Dinamik yalnız vermişəm, hansısa statik çartıltı. Heç bir şey izahlı ilə bunu etmək olmazdı. Arrow радиокомпаса yavaş-yavaş поворачивалась. Mənə elə gəldi inandırıcı ki, bütün stansiyaları idi bağlantınızın efir. Onlar yalnız eşidilməkdədir və səbəbi ola bilər yalnız biridir. Siqnallara mane dəyişiklik hava polkovnik Земблы. Bəziləri yalnız əlverişsiz şərait heç də səbəb ola bilər imtina belə miqyaslı. Üzərində düşünərək, bu, onun da başa düşdüm ki, biz Принцапольце heç bilməzdik yardım üçün zəng radio. Biz, həqiqətən idi, tamamilə tək. Daha çox ona ilk yenə də qorxurdu. Dedim ki, bu, Tamara. — o cavab verdi soyuq baxışları. Ee dodaqlar idi бледными.
  
  
  — Taleyin istehzası, — dedim, — ki, Зембла otel çatdırmaq öz tələblərini qədər bütün dünyanın radio. Ola bilər ki, o, nəzərdə bunu başqa bir yerdə, kənarda bu бардака, amma mən buna şübhə etmirəm. Mən düşünmürəm ki, o, tamamilə dərk edirdi ki, sərgüzəştləri cəlb olur. Mən hesab edirəm ki, ego böyük ego bir az затуманило ego hesablamalar. Bu hissədə olur diktatorlar xəstələrin манией böyüklük. Nəhayət, o, belə ağıllı.
  
  
  — Yox, o çox ağıllı, Nik. Tamara yenidən bağladı ağız və сосредоточилась öz alətləri. Bunun az və ümumi ilə uçuş. Nəzarət əlləri, və lazım gələrsə, düzəltmək. Bu, bütün. "Сессна", вздымаясь və крутясь, пробивалась içindən вихри seçmə hava. Tamara oxşar idi, hinduşka, скачущую vəhşi at. O, görmədim ilə birlikdə təyyarə ilə. Ee əlləri və ayaqları ilə inamla və sürətlə reaksiya hər bir hərəkət cihaz. O, uçtu, yaxşı, hətta cəhənnəm yaxşıdır. Yalnız günah uçuş kor-koranə odur ki, siz görəcəksiniz, dağ ilə məşğul olan bilər вырисовываться sizin qarşınızda.
  
  
  "Niyə Polencia, Nick?" — soruşdu, bir müddət sonra.
  
  
  "Nə üçün oraya yola düşəcəyik? Ona görə ki, bu, şimal Prinzapolca isə digər iki cənubda. Bir fırtına əsəcək, və o, qərara aldı ki, bizə yaxşı əvvəlcə sizə ən uzun uzanır, sonra isə daha qısa.
  
  
  'Onun həm də elə bilirdim. Lakin onun омелой demək, siz əmin ola bilərsiniz ki, orada ötürücü? Aleksandr, Батук və Sinyora Мохада gələ bilər hardan gəldi və hardan gəldi. Onlar istifadə edə bilər, saxta sənədlər.
  
  
  — Bunu bilməlisiniz, — gülümsədi, mən, — сеньорита Росита üzrə Managua.
  
  
  — Heç bir güldür əbədi mənə, Nik. İndi isə ciddi!
  
  
  Onun dərindən ah çəkdi. "Dörd səbəbləri. Birincisi, mən var yalnız ih pasport, həm də ih milli sertifikatlar şəxsiyyətlər. Siz heç də pis məni bilirsiniz ki, saxta pasport asanlıqla daxil başqa ölkəyə. Amma edin yaşamaq, öz ölkəsində ilə saxtalaşdırılması, saxta şəxsiyyət vəsiqəsi ilə. Bu, xüsusilə çətindir. Xüsusilə Latın amerikasından. Polis sevir yoxlamaq. İkincisi, hər kəs ətrafında bu uşaqlar nəzarət transmitter. Buna görə də, onlar yaşamaq məcburiyyətində yaxınlığında onun qurğuların. Üçüncüsü, mən başa düşmürəm, niyə Зембле istifadə saxta sənədlər. Bu risk olmadan deyil. Yox, mən düşünürəm ki, bu yerlər həqiqətə uyğun.
  
  
  — Bəs dördüncü səbəb?
  
  
  Onun çiyinlərini çəkdi. "Bizdə heç bir şey daha yaxşı".
  
  
  Onu başa düşürəm. Onda biz sadəcə bunu edəcəyik. O, поджала dodaqlar. O, bildirib ki, bu idi onun vərdiş zaman o, bir şey haqqında narahat olmamalıdır, şuranın onun. Sonra onun üzünü просветлело. Çünki стулом səbət, Nik. Diego idi, çox ac, zaman hazırlaşır səyahət, və, ola bilər ki, onun hələ bir şey var.
  
  
  Onun aşkar araba, bir ilə bu плетеных meksika çanta alış-veriş üçün. Həqiqətən, Diego, bir çox yazmayıblar. Şüşə hələ qalıb şüşə ucuz qırmızı şərab, qaldı neçə belə də хамон və тостадас - tapas . Onlar soyuq, amma yenə də dadlı idi. Тостады idi, hələ xırtıldayan və наполненными cürbəcür вкусностями, o cümlədən, yaşıl bibər, olan olub, kifayət qədər isti üçün обжечь sizin qəlb.
  
  
  Bir udum onun viran və bərpa şüşə üçün yanğın söndürmək. Onu səbətə qoyub geri və rahat kresloda. İsti günah hissi, istilik, təyyarə və tam mədə doğururdu məndə yuxululuq. Onun çalışmışam ki, gözləri açıq saxlamaq. Lakin продержался uzun. "Цессна" silkələndi və silkələndi. Mənim qulaqları səs mühərrikin idi nin pulsating, наводящим yuxu gurultu.
  
  
  Onun yavaş-yavaş oyandı. Чернота olmadan arzularını ki, onun qərq tədricən çevrilib qara-boz, reallıqdır. Onun çırpıntı hiss ağrı раненом çiyin. Mənim əzələlərin endirdi, çünki mən çox uzun oturub eyni vəziyyətdədir. Hələ lap balaca açdı, onun gözləri. Əvvəlcə onun bir, düşündüm ki, hələ ben qayıq və уплываю bir məbəd. Onun baxdı böyük boz ınfinity. Mənə etdi, bir neçə saniyə üçün başa düşürük ki, məni мотает ora-bura təyyarə. Onun yalançı söykənib, başını gün baxırdım bir pəncərə Honduras. Bütün idi засыпано qar. Onun çevirdi baş Tamara və əsnədi.
  
  
  'Yuxuda yaxşı?'
  
  
  — Ağıllı, nəzərə alsaq hallar. Biz harada?'
  
  
  "Demək olar ki, Тегусигальпе. Приземляемся vasitəsilə on beş dəqiqə. Sizə heç kim heç vaxt deməmişəm ki, siz храпите?
  
  
  "Yalnız əgər onun bilərdi cavab kompliment", — gülümsədi, mən. — Bir şey var, hələ radioda?
  
  
  O, başını buladı. — Məndə belə bir təəssürat yaratdı ki, bütün kanallar, burada sadəcə olaraq kəsildi. Mənə elə gəlir ki, Зембла üçün tam məsuliyyət daşıyır və bu sükut çökdü.
  
  
  — Belə olan halda, — dedi, - mən, artıq, sonra gülümsəyib zarafatla əlavə elədi, — onlar çox güman ki, эвакуируют yaşadığım. Hökumət asılıdır rabitə vasitələrinin, xüsusilə çətin zamanlarda, hələ ki, vaxt gələcək bu axını".
  
  
  "Bu yoxsul insanlar, — pıçıldadı o, — bu yazıq, bədbəxt insan, və..."
  
  
  On dəqiqə sonra biz gördük qaranlıq bir движущуюся altında bizə. Biz пролетели üzərində paytaxtı Honduras. Onu hiss etdim ki, ani qorxu. Тегусигальпа olmalıdır parlaq ləkə, bu boz каше. Biz görmək lazımdır parıltı işıqları və ya heç olmasa, ih əksini qar. Тегусигальпе demək olar ki, dörd əsr. Bu, bir şəhəri fərəhlənir universiteti tərəfindən xvııı əsrin edən görkəmli uzaqdan ego günbəzin və iki qala.
  
  
  Тегусигальпа ilə onun двумястами minlərlə sakinləri, sanki, artıq mövcud idi.
  
  
  Tamara aşağı saldı təyyarə vasitəsilə бушующую fırtına. "Aeroport zalında cənub şəhərinin, olduqca yüksək, demək olar ki, 3000 fut. Bərkidin kəmər. Bu sərt enişi, əgər onu itirməyəcəyəm görünürlüğünü".
  
  
  "Убедись ki, sən bilərsən, yenidən uçmaq yaxın zamanda", — xəbərdarlıq, onun və s. "Ola bilsin ki, bizi gözləyir xoş komitəsi".
  
  
  — Sən nəyi nəzərdə tutursan, Nick?
  
  
  "Biz bilmirik nə baş verdi, onlarla хорька, biz necə tərk Принцапольцу. Тегусигальпа ola bilər, demək olar ki, əhalisiz. Lakin onlar da ola bilər azn hərbi vəziyyətdə. Əgər belədirsə, onda əsgərlər женойпросто bilər обстрелять yad təyyarə. Üçün başqa bir imkan var. Əgər Зембла yaxşı qayğı öz əlaqələrində ictimaiyyətlə, rabitə vasitələri və nəqliyyatı, tamamilə ola bilərdi əlində ego co-conspırators. Fırtına siqnal ola bilər bölgəsindəki zərbələr indi tərəfi iflic vəziyyətdə. Şübhə etmirəm, amma biz bizə nə deyil əmin ola bilər. Tamara обеспокоенно mənə baxdı. O, облетела окраину şəhəri. Hələlik onun yuxuda başladı, o uçan ценымногие yuxarıda ilkin hündürlüyü 2000 ft. O, azalıb, bir neçə yüz metr повернула təyyarə geniş кикера. Тегусигальпа oldu aydın gözə yox sol, biz təyyarə ilə gələrkən şəhərin üzərində kənd əraziləri.
  
  
  Honduras çox oxşar, Nikaraqua. İstisna olmaqla, dar sahil zolağı, bu dağ bir ölkədir. Kənd təsərrüfatı əsas mənbəyidir dolanışıq, amma böyük bir hissəsi torpaqlarımızı hələ hazırlanması. Kimi və Nikaraqua, indi o kimi baxdı qısır arktika mənzərə. Qara bulud, hamilə qar asılıb ətrafında воображаемой dağ zirvələri hündürlüyü dörd-beş min metrdir.
  
  
  Mənim pilot, elə bilirdi trajectory. Çox güman ki, o, приземлялась əvvəl burada. O, yenə verdi maşın çevirmək, сбросила sürəti təxminən min rpm və daxil enmə işıqlar. Yavaş-yavaş bu ölkə təyyarə. Bir anksiyete bir anlıq onu fikirləşdim ki, o istəyir ki, biz indi ortasında рощицы. Sonra biz başa eniş. O, günəşin şüaları altında, bizim oturacaq odlar маячила beton uçuş-enmə zolağı tikiləcək, aeroportun Тегусигальпы. Külək və qar хлестали jet. Görünürlüğünü deyil простиралась ценымногие sonra vida. Çünki onu görə bilərdi burada açıq demək qarşısına kütləvi formaları dispetçer buruqları və anqarlar. Mənə maraqlı idi, kim gözləyirdi bizi bu binalarda. Əgər kimsə var idi.
  
  
  Biz ударились torpaq, подпрыгнули, yenidən ударились torpaq və bizi занесло. Tamara üzərində nəzarət bərpa təyyarə və biz покатились üçün qala. Biz getdilər mimmo cüt köhnə "Мустангов" R-51, izləri müharibə DC-4 və qrup site F-5. Kommersiya təyyarə görünmürdü. Bu ангарах, dispetçer qurğusu və salona gəlişi qaranlıq idi; - əlamət yox idi həyatında. Mənim şübhə ki, yaşadığım evakuasiya edilib oldu daha güclü, daha. Əlbəttə, mümkündür ki, evakuasiya edilib, yalnız ətraf. Əhali olardı toplamaq düşərgəsi şəhərin mərkəzində, üçün gözləmək sonuna bu qaranlıq fəlakət. Digər tərəfdən bu ola bilər və böyük bir pusqudur. Tamara kəskin nail olduqlarını anlamır, potensial təhlükə. Biz yaxınlaşdıq zala gəliş, o söndürüldükdə enmə işıqlar, kəskin затормозила və развернула "Сессну" 180 dərəcə. Təcili vəziyyət bizdə indi kifayət qədər yer üçün daha sürətli uçmaq. Heç kim çıxdı salamlamaq bizim. Kölgə bina, görünür, o da heç kim gizləndi. Tamara çəkib mühərrik və diqqətlə выглянула çölə.
  
  
  Onun soruşdu et seq aktları. — Siz bir şey görürsünüz?
  
  
  'No. Gözləyək!'
  
  
  Qapı açıldı, və qaçdım kişi. O, шатался, скользил, шатался və qaçdı kimi sürətli kimi yalnız bilərdi. Onun bilmir ego. Hər halda, o, əsgər idi безоружен. O, göyərçin tatyana. Eşitdik zəif səs avtomobilin bir qədər yara gedib tam sürətlə. Biz подождали bir neçə dəqiqə, amma daha heç bir şey baş verdi.
  
  
  "Yəqin ki, мародер, — dedim, — özü də içirəm". Onun mübarizə ilə qapı. Buz kimi soyuq külək idi, onu sonra уютного istilik təyyarənin. — Жди, — deyə o, Tamara. — Mən gedirəm, hər il. Onun, gedən günü olan kişi çıxdı. Bir gun Мендосы bir güllə də əlimdə hazır olan выстрелу. İçində idi və demək olar ki, çox tünd üçün bir şey görmək. Onun ощупал divar və aşkar keçid və onu çevrilmişdir. Belə şey. Onun cəhd hələ bir neçə dəfə. Onun kəskin dayandırılıb qulaq asmaq. Külək выл xaricində. Kağız задуло böyük bir pəncərə.
  
  
  Digər tərəfdən, böyük mərmərə dənizindəki zalın gözləmə duran bir sıra билетных kassaları. Onun yaxınlaşdı yaxın sütununa atdı sual baxış nah. Onun baxdı otaqlar və tualet. Hava limanı boş idi. Onun geri ön və cəhd telefon idi ki, masa. Məni təəccübləndirdi ki, xətti olmayan işləyib. Arxadan addım səsləri eşidildi yüngül шаркающие shaggy. Dönüb öz oxu ətrafında, onun heyvan mənşəli telefon qaldırdı gun.
  
  
  Bu Tamara idi. Hey, danışmaq lazım idi ki, mənə o нервничает. Onun dəyirmi gözləri idi ölçüsü dizaynı. O мертвенно-ağ. "Bilməzdim ki daha buna dözmək var, — dedi.
  
  
  — Burada heç bir ценымногие yaxşıdır. Onu da qeyd telefon dəstəyini висевшую yanında stol. "Burada heç kim yoxdur. Telefon və müqəddəs da artıq işləmir.
  
  
  — Bəs biz indi nə edək?
  
  
  "Поленсия".
  
  
  O, əsəbi halda onun məni görə kol. — Gəl əvvəlcə gedib Тегусигальпу, Nik. Nəhayət, yaşadığım ola bilməz tamamilə эвакуирован. Heç belə qısa müddət ərzində. Gərək kimsə, kim bizə kömək edə bilər. Polis, yoxsa ordu.
  
  
  — Onun olsaydı, otel, əzizim, ancaq bacarmıram. Biz gərək əvvəlcə kimsə tapmaq üçün bir izah, bu штопора. Və əgər biz tapacağıq kimsə belə bir штопора yalnız o, etibar olub, onlar bizə. Biz əcnəbilər pasportsuz və ya viza. Xeyr, onlar istərdiniz hesab edirəm ki, biz buna səbəb".
  
  
  — Amma biz bilmirik dayandırmaq Земблу. Təkcə biz ikimiz.
  
  
  Onu sığalladı, əlini məşğul olan keçirilən mənim əl. — Mərc?..
  
  
  
  
  Fəsil 8
  
  
  
  
  Bir saat sonra biz də çıxıb getmişdir üzrə Тугусигальпы azn oğurlanmış hərbi "лендровере" nin dağ kəndi Поленсия.
  
  
  Bizə qismət oldu, bir şey tapa ki, ехало boş hava limanında. Ровер duran kiçik polis qaraj hava limanının yanında köhnə пропеллерными təyyarələri. Maşını qaldırıb tədbirləri domkrat istifadə edərkən götürdülər və sağ qabaq təkəri. Kimi, yalnız hakimiyyəti Honduras qərar, hərəkət etmək, açıq-aydın yaranıb ümumi çaxnaşma. Ровер sadəcə geridə qaldı. O paslı ilə треснувшим qabaq şüşənin və помятой radiator barmaqlığı. Amma daha əhəmiyyətlisi, o, tamamilə bağlanıb. Bu hündürlükdə, eləcə də yuxarıda dağlarda, biz hara getmək idi, belə bir anlayış var-qış. Əlbəttə ki, heç bir şey ilə müqayisədə, indiki şərait, amma nə sakinləri Honduras istifadə qapalı avtomobil mənada. Onun idi və buna görə minnətdaram.
  
  
  Onun aşkar uyğun təkər qaraj. Bu arada Tamara рылась də xahiş канистр üçün yanacaq benzinlə xaricində var yanacaq. Onun dəyişməmişdir təkər zaman o gəlib mənə deyə ki, nasos işləmir - korrupsiya yoxdur. Xoşbəxtlikdən, biz gördük ki, bir neçə бочек benzin. Bildik nəql əl nasos doldurmaq üçün kifayət qədər altı канистр və tank вездехода. Nəhayət, yüksək oktan ədədi, əlbəttə ki, прожгло olardı çuxur цилиндрах. Штопора idi yalnız o, nə qədər tez. Silah Ровере yox idi ki, təəccüblü deyil. Biz gördük ip yumağı və a ilk yardım dəsti üçün ilk yardım . Getməzdən əvvəl Tamara dəyişdirmək sarğı mənim çiyin. Ona sevindim ki, qanaxma dayansın və deşik yaxşı bağlandı. Lakin heç bir dərman azaltmaq üçün грызущую ağrı. Onu unutmaq cəhd ağrı. Mənim öyrənilməsi, şərq fəlsəfəsi və mənim geniş yoga dərsləri olmalıdır, bu barədə mənə kömək. Ruh qalib məsələ - və işləyir!
  
  
  Nəhayət, yolda biz eşitdik ki, soba çalışır, kimi isə pis глушитель cadar. Kabin dolu fasiləsiz громовой və iy gary. Onun düşündüm ki, kimi ironik olardı ki, dəm qazı zəhərlənməsi etdi bizi ölmək əvvəl bizim üçün şans yaranacaq ölmək üçün daha uyğun bir şəkildə. Şəxsən onun üstünlük buz, qar və ya раскаленный qurğuşun.
  
  
  Onun getdim. Tamara tapmışdır yol xəritədə ki, o, развернула öz qucağında. Marşrut üzrə olan biz, getdi ibarət idi ətrafında davamlı зигзага təpələr üzərində və nəhayət, final, olduqca dik-ruhiyyə Поленсию. Bu zirvələrə qalxmaq hesab etmək olmaz bir şey möhtəşəm. Onlar xüsusilə круты və sevgi eyni kateqoriyaya ki, Alp və ya daha çox gənc Qayalı dağlar. Ancaq indi bizə bu lazım idi yarmaq üçün qarlı meşə. Qalxmaq üzrə продуваемым küləklər перевалам üzrə обледенелым гужевым və dağ yolları idi, daha təhlükəli görünürdü. Bizim yuxarıda нависли qaranlıq туччи. Kəsik-küsük boz duman və qar, bəzi yerlərdə перемешанные ilə şəhər, хлестали вездеход hər tərəfdən.
  
  
  Üzrə hər iki tərəfə dar yolun hərəkət kiçik bir ordu туземцев. Qaçqınlar, yerindən-yurdundan didərgin düşmüş, öz kənd və bir daxma. Onlar поплелись altında müdafiə Тегусигальпы. Bəzi binicilik edilmişdir atlar və ya qatırlar haqqında digər edilmişdir arabaları, lakin ən getdi gəzmək. Onlara edilmişdir струящиеся пончо, azad pambıq şalvar və sandal. Pis geyimli və yazıq, onlar тащились öz скудными пожитками azn спинах. Əgər onlar və tərəfdarları Земблы, onda göstərməyiblər bu.
  
  
  Bir dəfə onun dayandı keçmək üçün телегу. Tamara açıb yan pəncərə. — Nə qədər qədər Поленсии? — soruşdu var метиса . O, sonra bir an, və sıx закутался bu пончо ətrafında öz dondurulmuş bədən. "Ola bilsin ki, bir saat. Yol pis. Geri qayıt geri, əgər bilərsən.
  
  
  — Yox, biz hərəkət etməlidir. Təşəkkür edirəm.'
  
  
  Kişi əlini qoydu pəncərə. — Bu, lazımsız, сеньорита. Bəzi bizə ətrafında üzrə Поленсии. İnsanlar silah qovdular bizi ətrafında bizim evləri".
  
  
  — Əsgərlərimiz?
  
  
  'No. digər. Mən bilmirəm, niyə onlara lazım idi bizim balaca kənd. Zaman qarşılaşa silah, sizə yaxşı, sual məsələlər və itaət etmək".
  
  
  "Biz ehtiyatlı olun. Мучас gracias, senor. Tamara bağladı, pəncərə. Onun sifəti yox idi tutqun, hələ ki, biz gedirdik. — İndi heç bir şübhə yox, Nik. Sən haqlı idi. Ötürücüsü var.
  
  
  'Bəli. Və daha bir məsələ. Зембла artıq orada idi.
  
  
  O, mənə baxdı iti baxışları. — Sən necə belə əmin ola bilərsən?
  
  
  "Mən əmin deyiləm, lakin bu, uyğun cədvəli. Kanallar olmaq lazım deyil, çox böyük. Onlar əvvəlcədən hazırlanmış və xüsusi müəyyən edilmiş dalğa. Komanda törədilmiş məbədin ətrafında maya. Зембла müəyyən ih gizli nəzarəti olmadan. Beləliklə, bizə bir dövlət olacaq, şübhəli və göndərir əsgər araşdırmaq üçün fəaliyyətə ego. İndi hər şey deyil, o idi seçim etmək. O bilər, söküb öz kanalları və unutmaq haqqında öz proqramında, ya o ola bilər planlarını həyata keçirməyə nəyin bahasına olursa-olsun. Və hələ də görürəm ki, bu fanatik təslim oldu. Əgər iman, dəmirçilik, bu kimi bir şey ilə bağlıdır kompleksi şəhid. İndi Поленсия işğal ego silahlı quldurlar, belə çıxır ki, Зебла qərarına qədər mübarizə qalib, həm də sonuna. Çünki radio əlaqəsi yoxdur, onun deyərdim ki, o, uçur, oraya-buraya arasında öz oruc dəstəkləmək üçün öz adamları və əmr etdikləri".
  
  
  — Siz nəzərdə tutursunuz ki, polkovnik Зембла burada Поленсии?
  
  
  "Yəqin ki, o, yenə də getdi və sol zaman".
  
  
  — Biz əminik ki, Nik.
  
  
  Onun схватился sükan arxasında Ровера, sanki boynuna Земблы.
  
  
  "Xeyr, biz əmin deyil".
  
  
  Biz ıso, bütün gücü tapmaq üçün cəhd yolu. Bəzən bu qruplar arasında, ağacların, onun budaqları согнулись altında qeyri-adi qar yükü. Bəzən bürünmüş duman dağ хребтам ilə обрывами bir tərəfdən də boz пустотой, digər tərəfdən. Soyuq gücləndi. Buzlu külək ilə yarmaq kabin, ülgüc kağız və bizim diş стучали kimi кастаньеты. Nəhayət, biz nail olduq ki, kiçik bir yayla, geniş sonunda vadisi üçbucaq şəklindədir. Digər tərəfdən vadilər idi Поленсия.
  
  
  Qarşımızda простиралась böyük işıqsaçan düzənliyi. Sergey ослепляюще отражался azn девственном qar. Yalnız səma görünürdü, искрилось və мерцало. Кувыркающиеся kütləvi bulud abidəsi işıldayırdı, civə kimi. Valley parlayırdı белизной və müdaxilə gözəl. Zərif buz günbəz покрывали bir vaxtlar yaşıl, torpaq. Ortasında vadisinin çay axdı. Onu görmək bilər, yerlərdə o впадала vadisində. Холмистые mobil altında qalın qar göstərirdi hədləri. Bir çox mövzu, indi əhatə buz gəlməsi daha yüksək mövqe. Поленсия idi ətəyində böyük şəlalənin. Adətən evdə kəndi idi üzrə bej-boz daş və suvaq, indi isə bu idi ki, qadın köhnə huts rəngi fil sümüyü ətrafında eyni ağ kilsə.
  
  
  Onu bilirdi ki, kilsə qalası olacaq nəfər keşiyində. Digər olunacaq patrul küçələr, bəziləri isə oturmaq olacaq dik yamaclarında ətrafında dərə. Gözətçilər, biz onların görmək bilər, altı nəfər образовывали qaranlıq ləkələrin işıqlı fonda. İki yanında dayanmışdılar bədahətən blokada, savadlı загородкой ətrafında logs yolda gedən Поленсию. Qalan yerləşirlər məsələn, полукругом bizim tərəfimizdədir kəndi.
  
  
  Onlar bizi daha görmədim. Başqa nə etdi, — deyib, Tamara. "Onlar sadəcə, durur orada... və Ya, ola bilər, onlar bilirlər ki, biz gedək, gözləyir, heç bir atəş, hələ ki, biz heç də daxil olacağıq licks".
  
  
  — Nə deyirəm, biz məcbur ih daha gözləyin.
  
  
  — Biz cəhd məhv son saat обходным hərəkatı. Biz istifadə edə bilər ego gun.
  
  
  Onun dərhal cavab verdi. Onun tədqiq ərazi və düşündüm. Onun üçün cəhd gəlmək planı var idi ki, layiqli uğur şansı. Bu, mənim çox xoşuma gəldi.
  
  
  — Yox, biz bilmirik ih intizam, — deyə cavab verdi ona, bir müddət sonra. — Bizdə heç vaxt burada durmaq və bütün bu çıxmalıdır. Bundan başqa, kənd tamamilə açıqdır. Canla başla ora cəhənnəm olacaq çətindir. Və, hətta əgər bu əməliyyatından biz bilmək ih yeri. Onda biz выдадим özünü. Yox, bizim yeganə şans — zərbə vurmaq, bundan əvvəl onlar kimi tanıyır ki, biz burada.
  
  
  — Yaxşı, danış mənə!
  
  
  Onun bütün revize etdi. Sonra onu götürdü yumağı ip ilə arxa maşın. — Mənə öz gun, — dedim.
  
  
  'Niyə? Bu nen qalıb cəmi üç patronu.
  
  
  'Əla. Bu iki və daha çox qalıb məndə. Bəli oh, və daha bir qumbara edin.
  
  
  O, kədərli görünürdü, lakin etdi, o xahiş etdi.
  
  
  'Biz hara gedək?' — soruşdu, o zaman onun özü вылезти ətrafında Ровера.
  
  
  — Biz yox, mən. Qal burada.'
  
  
  — Nick, yox!
  
  
  'Belə də olmalıdır. Bu anda siz çevirmək cip və qaz tank üzrə канистр. Əgər bu mənə müyəssər ola bilər tez geri çəkilmək. Əgər mən gələcəm, bir...
  
  
  'Demək deyil belə.'
  
  
  — Əgər məndən heç bir şey çıxmaz, — deyirəm, — o vaxt imkanı var. Benzin kifayət qədər çoxdur qayıtmaq üçün Тегусигальпу.
  
  
  — Mən nifrət edirəm səni, — deyib telefonun dəstəyini yerinə qoydu, o, mənə вдогонку. Onun baxdı çiyin üzərində azn qamətli rəqəm, oturan və "лендровере" . Əgər yox idi belə, olduqca soyuq və vəziyyət belə idi təhlükəli və təxirəsalınmaz! Onda mən istərdim ki, hər il, bilir o da ki, belə sevgi. Mənim altıncı hiss mənə deyirdi ki, mənim mərhəmətli rus agenti idi, kifayət qədər ehtiraslı, bizi almaq üçün unutmayın ki, bizə heç soyuq idi.
  
  
  Onun çatdı, həm də sonuna yayla və başladı dayanmaq dağlar, aparıcı şəffaf qaya üzərində vadisi. Oldum утрамбовывать qar bir ayağı o qədər шталь kifayət qədər möhkəm durmaq üçün mənim аленка. Sonra digər ayaq növbəti parça və s. Bu idi ölümcül yorucu. Addım-addım onu ayağa qalxdı. Tezliklə onun dayandırılıb hiss ayağı, əzələlərin görə притопывания. Çox dik sahələrində düşürdü dırmaşmaq diz. Onun çətinliklə ayağa qalxdı istifadə edərək, əlləri. Nəhayət onu əldə yuxarı sonuna döyürdü. İndi mənim səfər uçurum açıq-aydın daha Поленсией başladı.
  
  
  Birinci hissəsi çox çətin. O ibarət, əsasən, labirent vasitəsilə kol və ya kiçik ağac, ətrafında olan ən qəribə yerlərdə artırdı беспорядочные budaqlar. Amma sonra чаща bu продуваемых külək köhnə ağac kəsildi. Onun gəldi sıx meşə. Böyük iynəyarpaqlılar ağac, palıd və вязы склонялись altında напором порывов külək. Qolları hərəkət tez. Bu, baxdı, elə bil, əlləri yelləndi ətrafında yan tərəfdən, qızınmaq üçün. Bəzi ağaclar dağıldı ağırlığı altında qar və сломались ilə замерзшим namlulu. Mənə lazım getmək üzrə onun və ya onların altında, daha çox ползая, nə gedən.
  
  
  Buna baxmayaraq, qar olan bütün засыпал və сравнял torpaqla, onu gördüm ki, ağaclar durur təpə üzərində. Bu təpə yalan üzərində руслом çaylar kimi daha əvvəl olduğu yer çayı ilə громовым gurultu обрушивалась vadisində. Var idi böyük bir qrupu, özək; qara, əyri forma yaxın birimizə. Mən getdim ora pərdəsi altında ağac. Burada külək idi, az güclü və az qar sıx. Onun çıxdı sahilə çayı və diqqətlə uşaqlara baxdı. Külək ayə. Bu imkan nəzarət daha bir yol. Qar mənə ətrafında baxdı sülh və dostluq. İp çətindir onu əzirdi; mənim раненое çiyin. Onun olsaydı, məmnuniyyətlə перекинул onun vasitəsilə başqa çiyin, amma mənə lazım saxlamaq sağ əlini azad vurmaq üçün.
  
  
  Onun bir neçə dəfə çəkdi latch avtomatik tapança azad etmək üçün ego təcrübəsi загустевшего soyuqdan yağı. Onun dayandım kimi вкопанный və шталь gözləyin. Onun olardı və qulaq varmı kim yaxın. Heç yerdə yox idi, heç bir həyat əlamətləri.
  
  
  Çay — necə olacaq ee bizə deyirdilər — axdı altında buz və qar kimi kanalizasiya boru. Onun şübhə etmirdi ki, o, dondurur adi qış. Ağac və kol, вырванные fırtına ilə kök, çox yaxşı yer tutublar mühit qayaların ortasında. Ağaclar yaratmışlar ətrafında qar kobud bənd, протянувшуюся bir sahillərinə qədər başqa.
  
  
  Onun yönəldi sağa vasitəsilə неглубокую çökəkliyi olan qaya. Ətrafında şəlalə kimi, daha əvvəl olduğu yer çayı впадала vadisində, повалилась böyük ladin. O, yarım sahilində, yarım çay. Aşağı filial idi, dərin qar altında, lakin kökləri hələ baxdı, təzə. Bu o demək idi ki, bir ağac var idi вырвано köklü lap bu yaxınlarda.
  
  
  Onun burada dayandı. Onun bağladı bir axın ip ağac. Onun обвязал digər ниткой bel ətrafında. Onun keçdi замерзшую çaya tərəf yönəldi водопаду. Getmək buz çaylar daha asan olardı, lakin mən olmaq istəyirdi aşkar. Mənim plan sadə idi. Vaxt, zaman onun istifadə bütün uzunluğu ip, ona olardı kifayət qədər yaxın водопаду dağıtmak üçün əla замаскированную qumbara Tamara və məhv громоздкую bənd. Onun arxalanırdı ki, yalnız ki, yaranmış buz deyil схватится tamamilə. Əgər buz kef, bu скопившаяся kütləsi dəstə də aşağı olardı, su kimi ətrafında tank. Поленсия idi, səmimi aşağı vadisində. Əhali yoxa çıxmışdı. Şəhərdə qaldı, yalnız insanlar Земблы və verici.
  
  
  Bu, təhlükəli idi. Nar partlaya bilərdi əvvəl mən almaq lazımdır təhlükəsiz sığınacaq üçün ağacları. Divar qar və buz ilə бешеной sürətlə заскользила olardı kənarı. Nəticə olardı ölümcül kimi sürüşmə. Və mən niyyətində deyil imkan, mənim üçün захлестнул bu girdap. Onun haqqında heç bir şey bilirdi ayarları опережения yandırma. İp idi mənim yeganə ümidi.
  
  
  Artıq bəndin vur-on beş metr, hələ on. Onun laquna tərəf yönəldi mimmo twigs və daşlar. "Мандариновую bomba" onu saxlayıb, bir tərəfdən, avtomatik tapança — başqa. Mənə elə gəldi ki, mən bir səs eşidirəm, ancaq heç nə görünmürdü. Qısa müddətə. Onun подполз licks, mənim məqsəd və mənim bədən idi, belə ki, низменному kimi yalnız onun ola bilər əyilmək. O, demək olar ki, çatıb uçurum zaman yenidən səslər eşitdim. Bu dəfə də səhv yox idi! Sonra еловую рощу keçdi, hansısa kişi. Onlar getdi çaya. İh səsləri əks-səda verirdi отдавались içindən qar. Onun açıq-aydın eşitdim, nə barədə danışdılar. "...burada izləri, onu demişəm, mənə elə gəldi ki, mən gördüm ki, qəribə bir şeydir. O, uzaq ola bilməz.
  
  
  Bu metr məndən ıso buz торчал parça qeydlər. Onun göyərçin bu, sığınacaq bir buz və düşdüyü otaqdan mühit шуршащих qollarının. Mənim təqib olmalıdır, ona qulaq asmadılar. Onun nəfəs keçirilmişdir, rus gun hazır idi götürsək, əlimdə. Onun eşitdi bir səs, dəbdəbəli ispan. 'Dünyanın. Səsvermə ip. O, gedir, çayı.
  
  
  Onun baxdı, içindən ölü filial. Onun bildi seçmək dörd rəqəm останавливающиеся çayının sahilində. Azn mühit idi biçimsiz forması ilə orden ki, onun artıq gördüm məbəd. İh fists yolu əlcək tutmaq üçün tüfəng, onlar diqqətlə baxdı buz. Yüngül dəniz küləyi əsirdi, kimə ih formada прилипала orqanları. "Eyni ayaz kimi sənin bacısı", — deyə üçüncü, усмехнувшись. 'Salam!' — cavab başladı, ikinci kişi ədəbsiz jest. — Götür bir ip, Jose. Görək, yaxşı olub, sən də balıqçı.
  
  
  Onun əlini üçün ip ətrafında bel və başladı onu. Onun heç bir otel üç dəfə vurmaq dörd uşaqlar. Onun atdım, ip baxırdı, o извивается bir buz. Onun şüursuz sol əlini qaldırdı, o ki, bomba ilə Tamara. Damla bank birdən-birə çıxış etdilər mənim alın. Onun əvvəllər tikdi qumbarası atmışlar. Onun təsadüfi qırdı dəstəyi yandırma dörddə üç yol qədər. Ehtimal ki, bu baş zaman onun göyərçin shelter. Dörddə üçü nə? Mərmi idi взведен və ola bilsin ki, hər an partlaya — amma nə zaman? Onun oturdu görə упавшим ağac, guessing deyil, partlayışa səbəb olub birdən-birə nar, açıq şəkildə üzümə. Birdən-birə onu eşitdim: "Ойе dostlar ! İzi-da. Orda kimsə oturub çayı!
  
  
  Dörd kişi getdi açıq məni. Bir склонил baş araşdırmaq üçün izləri. Onlar hamısı saxlanılır tüfəng əlində hazır vurmaq. Onu ehtiyatla etdi gun Tamara lider dördlüyün. O, cəmi iyirmi yard zaman onun shot bir dəfə. Onu gördüm, bir kişi kimi схватился görə həyat düşdü və diz çökdü. Tərk ona мандариновую bomba azn развилке budaqlar. Odin üzrə qalan üçlüyün kayması və düşdü yerdə düz buz. Digər iki dərhal atəş açıb. Güllə təqib hemoroid qar və buz fraqmentləri ki, ağrılı idi mənə şəxsə. Onun qazandı, bir neçə saniyə sağ olun effektini sürpriz. O zaman bu uşaqlar daha yaxşı olacaq məqsəd. Və ona idi, demək olar ki, ih прицелах. Onlar bilmirdilər промахнуться.
  
  
  Saniyə tamamilə keçib, zaman qumbarası partladı. Partlayış edib, məni arxadan kimi dəmir yumruq. Onu hiss etdim, buz kimi задрожал altında mənim ayaqları zaman partlayış прорвал kobud bənd. Onun oldu hava, yenə endi və заскользил. Mənə обрушился leysan ətrafında buz, qar və ağac. Onun qışqırıq eşitdim digər kişilər, zaman ildırım partlayış azaldı... sonra buz başladı трескаться ilə narahat eləyir gurultu. Soyuq su altında buz hələ yox idi dondurmaq. İndi o, başladı tez axını kənarında кратера. Buz at inləyirdi və содрогался altında ağır təzyiq; o, dəyişməyə başladı. Polad görünən böyük bir deşik. Buz kütləsi artıq сдерживалась ilə birlikdə qalıqları meşə başladı uçmaq kimi kütləvi asta-asta tərpətməyə paltus vasitəsilə опушку üst şəhəri.
  
  
  Onun çalışıb durmaq. Buz rəqs və sarsıdan yuxarı və aşağı. Onun yenidən düşüb diz. Onun hətta bilmədim проползти neçə metr sahil. Onun покосился onun pursuers. Adam onun подстрелил yoxa çıxdı. Hər şeyi gördüm idi, əlləri ki, çıxılmaz хватались üçün hər şey. O, iflasa uğradı bu расщелину bir buz. Qalan скользили və qışqırırdı. Onun heç bir şey edə bilmədim, başqa suvaşmaq filial ağac. Освобожденная çay hiddətlə dəstə vasitəsilə десятифутовую bildilər. Hər iki sahilini əhatə olunub güclü gedir. Odin insanların ətrafında Земблы cəhd çıxmaq ətrafında bu бурлящего fəvvarə. Buz dözə. Bir qışqırıq və cinli axını udulmuş ego. Qalan iki kişi выли kimi insanlar ilə üz-üzə ölüm. Nə bir şey yox idi. Durmadan biz скользили olan qaya. Qayalar, buz və ağac qalıqları alqış bizi hər tərəfdən.
  
  
  Zirvəsi şəlalənin xatırladırdı nəhəng girdap. Bütün вращалось və затягивалось mərkəzinə burulğan. Məni втянуло ona bəzi dəhşətli булькающим səs. Sonra onu düşdü.
  
  
  Ona çıxılmaz тянулся hər şeyə bilər ki, yavaş mənim dive. Onun схватился görə tiri yenidən itirib ego, amma yenə tutdu. Bir çox budaq idi cırılmış, barmaqlarının yeri və ya sınmış yaxından стволу. Amma twigs və иголок hələ kifayət qədər yumşaltmaq üçün mənim payız. Səs-küy шталь qaraçuxurlu. Sanki предохранительные klapan min buxar qazanları, birdən-birə açıldı buraxmaq üçün bir cüt. Qar və buz хлынули mərkəzinə Поленсии. Bütün şəhəri bürüyüb buz kütləsi ilə məşğul olan взлетела yuxarı və aşağı düşüb. Onun mərkəzində olmuşdur, bu водоворота zaman таращить gözləri daxil barel ağac burada açıq demək mənim ayaq.
  
  
  Onun baxırdım geniş gözlü bir qrup kişilər. Onlar zorla şəhərin ətrafında və səpələnmiş üzrə düzündə yerləşir. Bu anda, mənə atəş açdılar. Mən hər şey edə bilər, bu ətrafında asmaq və dua. Onun, ümid edir ki, hərəkət, belə ki, tez bilməzlər almaq məni. Lakin çox tez, çünki o zaman belə onun qırdı olardı, özünə boyun. Onun burulğanında tutuldu qaynar su, daş və ağac. Таращить göz схлестнула mesajı mövzu ödənişlərin birbaşa üzərində ən azı mənim. Daha bir таращить gözləri ilə metal скрежетом срикошетила təcrübəsi qaya parçasının üzərindən qarı təmizləyib, mimmo olan keçmişik. Bu məni напрячься qorxudan. Sonra çay vurdu, dibi ilə vadisi gücü ilə пушечного nüvənin. Məni сбило ilə ayağı və швырнуло hara onda. Mənə врезались görünməz maddələr. Məni поглотили dalğa buzlu su qədər o qapqara edir məndə gözü qarşısında.
  
  
  Güclü ərzində tərəfindən mənə səthi əvvəl onu başa düşdüm ki, baş verir. Yarı yolda vasitəsilə сплющенную və demək olar ki, tamamilə dağılmış kənd onun çıxdı və səthi. Məni вырвало su və dərzi bilir hansı daha nəcislə. Onun çalışdı üzmək. Arxadan zərbə mənə düşmək. Mən bilməyib heç bir tərəqqi. Buna görə də onu davam qalmaq üçün yer saxlamaq, başını su üzərində. Onun, ümid edirdi ki, beləliklə də stimullaşdırmaq mənim qan dövranını yaxşılaşdırır. Sanki onun idi, Şimal Ледовитом okean. Hər halda, mənim şansını idi və bir qədər yüksəkdir! Вдогонку mənə göndərdi bir shot. Sonra onun düşdüyü hüdudlarından kənarda zəngin yanında nə olmalıdır idi ki, kilsə Поленсии.
  
  
  Çayın бешенно катилась. Qan dayandı, mənim damarlarında. Mənim sinir key. Onun daha çox bir şey hiss etmədim. Qurğuşun dumbbell, sanki idi yapıştırılmış mənim əl və ayaq. Onun getdi su altında, пробился səthi və yenidən başladı sink.
  
  
  'Nik! Nick, gözləyin...
  
  
  Səsi gəlirdi ətrafında duman, haradansa, uzaqdan. Onu halda əlini yellədi. Güclü əl sıxdı mənim bilək. Onun дергал və cəhd yardım. Onun mübarizə gedir. Onun mübarizə istəyi ilə təslim olmaq. Onun mübarizə ilə demək olar ki, qarşısıalınmaz istəyi yuxulamaq və özünüzü, ən böyük водяную yataq dünyada. Lakin əl vermədi və davam elədi çəkmək məni. Nəhayət, onu hiss etdim möhkəm zəmin. Mənə hələ də sürüklənəcəklər. Çayın закружилась ətrafında mənim itburnu, diz, лодыжек... və burada onun uçdu! Onu etdi, bir neçə aparılmadığına inananların addımlar və dağıldı.
  
  
  'Nik. şükürlər olsun.' - Mən eşitdim lərzə onun səsində. Böyük göz yaşları by göz Tamara. — Allaha şükür ki, sən подплыл kifayət qədər yaxın sahilində üçün edə bilər ki, səni tutub. Səninlə hər şey qaydasındadır?
  
  
  'Heç bir şey bu.' - Mənim səs barmağındakı dırnağın ucu qopub düşüb. Onun yorğun başını buladı və tikdi bilər. "Gözəl qadın o zaman qayğı, sənə", — düşündüm.
  
  
  
  
  Fəsil 9
  
  
  
  
  İdi, axşam geri zaman biz "Цессну" Tamara. Göydə yox idi, bizə ulduz. Qəfil qar yağan leysan засыпал ağaclar və засыпал torpaq, artıq покрытую ağ parça. Soyuq idi. Hər nəfəs причиняло ağrı. Mənim məcburi üzgüçülük покрыло mənim qaş və saqqal qat donunun açılması.
  
  
  Biz xoş sürpriz görəndə dumanlı zolağına tutqun sarı işıq üzərində mərkəzi Тегусигальпы, paytaxtın Honduras. Deməli, bizim ehtimal sadiq idi. Yaşadığım verdi, istilik və sığınacaq бездомному və застрявшему orada idarə itkisinə gətirib çıxaracaq. Hava limanına gedən yollar üçün ona hələ var idi безлюдны. Biz yalnız qısaca nəzərdən çıxış imkanı şəhərə. Amma köhnə dəlilləri yenidən həlledici oldu. Biz ki, bir çox vaxt sərf tapmaq lazım olan müxtəlifliyini. O olsa halda, əgər, onlar bizə etibar, ih yardım edəcək şübhəli, əgər onlar bizə etibar edəcəyik проигрыше. Bu добавлялась təhlükə ki, bəzi bilərlər ilə əməkdaşlıq Земблой və gizli iş hökumətinə qarşı. Heç dəqiq məlumat biz heç öyrəndim ilə хема məşğul.
  
  
  — Bəs necə izah etməliyik vermək nə baş Поленсии? Tamara başını buladı. "Nick idi ən vəhşi ki, oyun onun heç görürdüm. Əgər mən bilirdim, daha yaxşı, onu edə bilər, əlbəttə ki, var idi, bir şüşə araq.
  
  
  "Onun otel bir burada açıq demək indi" dedim, фыркая. "Yeri gəlmişkən, sizdən daha yaxşı bir fikir idi məhv və bu quraşdırma ilə bizim məhdud resursları?"
  
  
  "Hə... yox, dərhal, lakin hər halda, mən belə düşünürəm..."
  
  
  "Bulantı bazar ertəsi səhər təcrübəsi direktor!"
  
  
  'Sən bununla nə demək istəyirsən, Nick?
  
  
  'Unut bu. Sadəcə unutmayın ki, məhv olmuş, yalnız bir transmitter. Daha iki qabaqdadır. Və biz "bunu cəmi üç güllə və, əlbəttə ki, sizin siqaret".
  
  
  — Ləqəb, bu ədalətsizlikdir! — o dedi, надувшись. "Mənim siqaret hər şey qaydasındadır".
  
  
  "Heç bir şey Смоки bilməzdi müalicə ayı", — dedim. — İstəyirsən, onun зажгу siqaret?
  
  
  — Yox, belə, — o güldü. "Kim bu ayı Смоки?"
  
  
  "Bu aparardı çox vaxt bunu izah etmək üçün. Yeri gəlmişkən, onu olardı otel siqaret açıq indi nəfəs sizin araq. Ancaq mənim öz markası ilə qızıl мундштуком.
  
  
  "Qızıl mouthpiece! İrəli, davam et. Bu nə üçün lazımdır?
  
  
  "Bu, mənim üçün T-zone ".
  
  
  "T-zone ?"
  
  
  'Uca Allah! Tamara, sizi ki, bu akademiyasının Ульяновском prospektində, ümumiyyətlə, heç öyrətmək deyil? Manhattan sən протянешь və on beş dəqiqə.
  
  
  "Ən azı, bizi öyrətmək deyil barədə T-zonasında . Bundan başqa, səslənir və əksinə.
  
  
  Mən onun dodaqlar idi ki, demək ki, bu belə deyil. Amma sonra yadıma düşdü onun распроданный film, bir onu gördüm ki, bir neçə həftə əvvəl. Ola bilər hüquqları. Onun прочистил boğaz və прорычал: "mənə cookies".
  
  
  O, mənə verdi cookies. Bu, bir onların ətrafında печеньев ilə pendir və арахисом bilər ki, ticarət автоматах. Bu idi veb-съедобная şey bildik tapmaq boş hava limanında ana qədər imkanlarımız biz hücumu avtomat və унесли özü ilə bir çox paket. Kiçik şokolad ticarət, avtomatik, qonşuluqda idi tamamilə несъедобными, hətta bundan sonra, necə ki, biz ih разморозили. Sonra bizim basqın onun заправил baki "Цессны". Tamara зарулила təyyarə boş tatyana, uzaq külək.
  
  
  Biz hələ də orada idi. Biz Цессне. Mühərrik işləyərkən boş yolda isə istilik sistemləri daxil edilmişdir tam gücü üçün разморозить bizi. Biz munching bu бисквиты. Mənə palto idi Tamara qədər mənim сушилось. Şalvar və corab saxladı kimi mənə bir parça buz. Biz обыскали binanın xahiş yorğan və ya quru paltar. Olmadan nəticə var. Zaman evakuasiya hava limanının bütün faydalı, yəqin idi ki, vaxtilə özü ilə. Onun baxdı Tamaranı yumşaq yaşıl işığında tablosuna. Və bundan sonra soyuqqanlılıq, mətanət və cəsarət heyranlıq doğururdu. O, mübarizə, ругалась və kömək üçün mənə canlandırmaq məni "лендровере" . Ona yaxın idi изнеможению sonra bundan biz kənara çevirdi, bir neçə qalan uşaqlar, onların Зембла yerləşdirib indi deyildi, amma belə çıxırdı Поленсии. O, преуспела. Bütün rəy yol o idi sükan arxasında. Biz mübahisə haqqında olmalıdır olub onun aradan qaldırılması промокшую geyim və dondurmaq üçün çılpaq butt və ya qalmaq, onun və sadə çevrilə parçasını buz. Nəhayət, biz güzəştə gəldilər. Onun paltosunu da çıxarmadı və köynək və taxdı, onun palto. Qalan olmalı idi, necə lazımdır, quru.
  
  
  İndi biz, nəhayət, rahat istirahət edə, aydın oldu ki, Tamara da çalışan, öz qüvvə. O run ərzində iki tam gün və gecə. Onun sifəti və duruş bildirmişik yorğunluq əlamətləri. Mənə deyildi ценымногие yaxşıdır. Tamara смахнула qırıntıları ilə diz və облизнула barmaqlarını.
  
  
  'Yaxşı. Və indi hara? Пунтаренас, Kosta-Rika?
  
  
  'Yoxdur.' - Mən başını yellədi.
  
  
  "Amma Nick, Panama ценымногие cənubda! Siz nə düşünürsünüz...
  
  
  — Bəli, biz əvvəlcə gedib Пунтаренас, — dedi, - mən onun sözünü etiraz — yox, indi ... özünə Bax, Tamara. Sən ölümcül yorğun alıram. Onun bilərdi idarə bu təyyarə ilə yerinə səni, amma mənə heç ценымногие yaxşıdır. Və belə havada olardı, olduqca ağır, yalnız qalacaq havada. Bizə lazımdır ki, bir az istirahət et.
  
  
  — Amma bizdə heç vaxt.
  
  
  — Onda bizə tapmaq lazımdır, bunun üçün vaxt, — qətiyyətlə dedim. O, sual dolu, mənə baxdı, sonra nəfəs aldı. "Sən haqlısan, Ləqəb, kimi adətən. Bir neçə saat türbələr olardı çıxması.
  
  
  Cessna 150 nəzərdə tutulmayıb üçün türbələr. Lakin Tamara hazırlayıb mənim üçün daha bir sürprizdir. Mən nax idi sleeper oturacaqlar ki, bu gün hissəsində rast gəlinir avtomobillərində. Qırışıqlıq əvvəl, onlar təmsil özü bir neçə yöndəmsiz yataq, amma onlara mümkün idi yuxu. Yaxşı yox idi siyahısında edilən avadanlığın ФАУ, lakin Tamara, çox qayğı ilə yanaşı, ABŞ-ın təhlükəsizliyinə. Bu məqamda mənim üçün də fərqi yox idi. Biz растянулись, hər kəs öz kreslosunda, təxminən səkkiz düym digər tərəfdən də. Biz bir müddət qoymaq səssizcə axtarır, bir-bir. Sükut oldu təzyiqçi.
  
  
  "Biz yalnız belə tərk mühərrik işləyə bütün gecə", — başladı.
  
  
  'Yoxdur.'
  
  
  "Yəqin, burada çox soyuq olmadan подогретого".
  
  
  Daha bir dəqiqəlik sakitlik. Atmosfer idi ittiham невысказанными istəkləri və cazibədar dolğunluq verir fikirləri. "Biz bölmək, sizin palto, onda biz замерзнем", — deyə o, nəhayət.
  
  
  Bəli, o, razılaşdı. O, ayağa qalxdı və söndürüldükdə yandırma. Mühərrik bir neçə dəfə кашлянул sonra tamam susdu. Ani bir sükut əhatə bizi. Tamara tərəddüd etdi... O, yavaş-yavaş yataq yanımda, mənim dar oturacaq. Dönüş şəxs mənə o вытянулась bütün artması. Onun açdı, palto və qəbul bizi orada. Onu bərk-bərk bədəni özünə. Ee dəyirmi yüksək sinə görünürdü замороженными alma mənim çılpaq sinə, o zaman avtomatik olaraq snuggled mənə. Bizim bud соприкоснулись. Üşümək пробежала onunla. Və bu, heç də soyuqdan.
  
  
  Onun istəmir, qorxutmaq və ya verməkdə hey ağrı. O, lazım mənim üçün çox bir çox digər del. Birdən-birə olmaq, onun sevgilisi var idi, çox risklidir. Amma mən daha çox nəzarət edə bilmədi və öz əlləri. Yavaş-yavaş və durmadan onlar скользили onun incə bel və altında yun sviter. Mənim barmaqları incə çəpinə onun gərgin плоскому mədə. Onu hiss kimi, o, sarsıntı altında mənim tap. Жгучий, сжимающий şövq разлился mənim bədən. Mənim əl oxşadı, onu бархатистую dəri; axtarış, ümid. Sonra onu hiss etdim ki, bu, покалывающую пульсацию, nəsə, amma многозначительный revmatizm.
  
  
  Biz öpdü. Əvvəlcə tənbəl-tənbəl və дразняще. Sonra da güclü olsun. Тлеющая ehtiras sanki çıxdı Tamaraya. Ee bədən тряслось mənim əlimdə волнообразными hərəkətləri. Ee ağız kimi idi acı məhsuludur. Onun задрожал və gərgin altında gücü onun hugs. Nəhayət o, вырвалась azadlığı. O, güldü. Məğrur, самодовольная təbəssüm, necə olardı насмехаясь üzərində mənim arzum. Amma əgər o, высмеивала bir şey bu idi ki, onun öz arzusu, yox mənim. Onun təbəssüm yox idi vəhşilik və ya gizli motivləri.
  
  
  O heç bir müqavimət göstərmirdi mənim əllərinə. Digər tərəfdən, o, səssizcə подгоняла məni öz hərəkətləri, biz hələ ki, olmayan getdi çılpaq yanında. Kokpit idi, isti və rütubətli və yalnız подогретого. Yavaş-yavaş və sakit onun təxminən jaket əvvəl. Onun baxırdı bilər, həqiqətən baxırdı bilər, bütün yol. Onun zərif parlaq dəri, ideal sinə ilə малиновыми сосками, onun sulu bir həyat qalxıb düşdü beat onun учащенному nəfəs, onun yumru, yumşaq bud keçən bu uzun, gözəl ayaqları. Mənim göz devoured olunub onun. O, gözəl görünürdü. O, əllərini uzatdı tebrik məni. — Nick, Nick... — pıçıldadı. "Siz belə güclü, belə bir real kişi. Səsvermə necə olmalıdır-bu gün axşam, bir səs kimi mən onun verirəm özümü sənə. Heç bir yalan, heç bir gimmicks. Heç Rusiya və Amerika. Yalnız kişi və qadın birlikdə... Mən ehmalca öpdü bir sinə, sonra başqa. O, diksindi, onun mənə görə saçları və притянула daha yalama. Mənim əlim sürüşdü arasında onun ayağı, sonra isə yuxarı yumşaq daxili tərəfində onun itburnu. Onun bud rahat. Ee diz geniş раздвинулись dəvət tamamilə mənə bir zaman ona sahib.
  
  
  Bizi məcbur etdi ki, təhvil kiçik bir küçədə stulda oturmuşdu, qonşular. İndi biz hələ bir-biri. O, aşağıdakı. Bir ətrafında, onun uzun дрожащих ayağı свисала sonundan kafedrasının dəstəkləməklə bizim bədən. Yavaş-yavaş o, əlini aşağı saldı ölkələrimiz arasında orqanları. O, nəvazişlə sıxdı məni öz rütubətli isti içərisində əti. Gənc игривыми dairələri başladı, o извиваться və извиваться. Ee barmaqları həyəcanla вжимали məni nax.
  
  
  "Ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа bu, bu — o, köks ötürdü, nəfəssiz. Sanki, o, tamamilə up udduğu məni dərindən daxilində özünü. Ee bədən искривилось. Застонав zövq ilə, o брыкалась ayaqları. Onun əlləri və ayaqları обвили mənim gərgindir подвижное bədən. Soyuq məsulları mənim bel. Onun kimi hiss gərginləşib onun əzələlərin sanki onlar artıq bir hissəsi idi, onun bədən. Onu vurdu. Bütün ruhu və bədəni onun idi, zövqlə bliss bu anları. O, daha da möhkəm barmaqlarımı ayaqları mənim дергающиеся bud. Ee ehtiraslı barmaqları müntəzəm hal almış hərəkətləri массировали məni. Mənim сдерживаемый ecstasy qarşıdurmada dərin daxilində bilər. Onun diksindi. Onun daha çox nəzarət edə bilmədi və öz hərəkəti.
  
  
  Barmaqları Tamara daha dərindən впились mənim əti. Hələ licks, o sıxdı məni arasında öz ümidsiz gərgin budları. O, стонала və стонала mənə aşağıda zaman onun öz ehtiras çıxdı gücü ilə gelgit dalğaları. Bizim bədən конвульсивно dizləri titrəyirdi. Sanki, bu, heç vaxt qurtaracaq.
  
  
  Zaman hər şey bitdi, biz hələ bir az полежали, canı və sabit. Bizim рты сжались. Səs bizim nəfəs idi, dərin və ağır.
  
  
  "Nick", — pıçıldadı o zaman biz bu hərəkətə başladı dərin yuxu.
  
  
  'Ммммм ...?'
  
  
  "Nik kimdir ayı Смоки?"
  
  
  
  
  Fəsil 10
  
  
  
  
  Kosta-Rika, həmçinin ibarətdir, əsasən, dağlar. Bəzi onların vasitəsilə təmsil kənarda yatan vulkanları, bəzən çatır hündürlüyü daha üç min metrdir. Amma nəzəri cəhətdən, hətta ən aşağı hissəsi ovalığında indi idi bu hündürlükdə. Dağlar tərəfdə onun üzərində azn unimaginable hündürlüyü. Kimi təxmin etmir polkovnik Зембла, hava pisləşir pozulduğuna görə güc sahələri. İndi iki ötürücü məhv edildi, поручни bənd bağlanıb. Çovğun olacağı ki, biz Tamara ilə yaşamışıq, Honduras, çevrilib qasırğa.
  
  
  Dəhşətli soyuq əhatə etmişdir aeroport, biz улетали cənub gecə gec. Tamara uçtu üzrə geniş boyunca Sakit okean üzərində maksimum dərəcədə alınsın qarşısını almaq fırtına. Amma zaman biz dönüb daxili ölkənin Пунтаренасу, bizə yenilik idi воющая ослепляющая çovğun. Lakin Tamara idarə təhlükəsiz əkmək təyyarəsini лугу yaxınlığında yerləşən bu liman şəhərin Kosta-Rika. Qanadları Cessna əhatə olunub qalın buz. Антиобледенители davam gətirə bilmirdi.
  
  
  İki ranch, yanında olan biz endi, məxsus четырехдверным седаном "byüik" inə 1940-cı il. Avtomobil idi скреплен dəmir məftillərlə. Arxa oturacaq уступило yer цыплятам. Fermer çox xoşuma gəldi никарагуанские pul, həm də digər ödəniş vasitələrinin bizdə yox idi. Bizə də çox xoşuma gəldi ki, biz idik ödəmək üçün bu раритет on dəfə çox gündəlik dəyər. Biz qovdular xoruz ətrafında фургона və getdilər.
  
  
  Kontrast arasında высокогорьем Honduras və dramatik sahil rayonu Kosta-Rika idi gözə dərhal. Qar düşən orada, meşə, qaldı yumşaq. Burada külək maneəsiz əsirdi üzrə бескрайним genişlik bəy Никойя . Qar сдувался ilə düzənlik və скапливался vadilərində və ya pərdəsi altında binaların və купами ağac. Külək bizə hər tərəfdən. Külək gusts, zaman-zaman загоняли maşını təhlükəli yaxınlıq özü ilə канавам, проходившим paralel olaraq, hər iki tərəfdə yollar. Bəzən biz demək olar ki, dayanmış, yer, zaman bizə qarşı şell şəhər və qar yağacaq. Daimi külək превращал qar və yaşadığım buzlu bir çox ilə məşğul olan смерзалась bu бетонно-bərk qabığı. O, скрипел zaman biz ego проезжали. Göy oldu, parlaq ağ, tam əks və pudradan odlar. Təəccüblü deyil ki, belə bir güclü soyuq və belə bir parlaq gözəllik birləşdirilə bilər. Birləşməsi, bu iki məqam ослепило məni, hələ ki, onun mübarizə ilə sürücülük. Onu ancaq görmək bilər, budaq, ağac və bəzək kolları əkilmişdir ki, хлестали bizi. Maşın сбивала ih bir. Tamara snuggled mənə ki, bir az istilənmək.
  
  
  Nəhayət, biz проскользнули bu Пунтаренас. Bu, əsas port Kosta-Rika, Sakit okeanda. Yaşadığım yerləşir, təxminən 140 km qərbdə, paytaxt San-Xose. Bu, adətən, yaşadığım artıq əhalisi olan 30 000 nəfər. İndi o, daha çox gəzdim boş qəbiristanlıq. Heç kəs görünmürdü. Belə ki, heyvanların tac hissəsinin gezme bu şəhərlərə. Liman qalxdı demir köhnə kruiz layneri və bir neçə траулеров tutmaq üçün tuna. Onlar вмерзли buz. Yaşadığım, qar və воющий külək помяли gəmilərin və qırdı, mast.
  
  
  Davam etdirdik hərəkət ən aşağı verilməsi. Biz şübhəli etdik ki, bütün Vacaciones hissəsi idi turizm kurortunun, digər tərəfdən liman. Biz gəldi шкиперское qəhvə. Ətrafında boru валил tüstü isə windows shone qırmızı alov çox parlaq горевшей soba. Onun dayandı. Tamara daxil oldu içəri, xahiş yol. O, qayıtdı, o dərəcədə побледнела. — Orada dəhşətli, Nik, — deyə o, titrək səslə. "Görünür ki, bütün rayon var. Qadınlar və uşaqlar əsir qarşısında печкой. Kişi durur, onun ətrafında və апатично baxırlar. Onlar растеряны. Onlar qorxuram və demək olar ki, heç yemək. Odin onların ətrafında mənə dedi ki, məbəddə harada oturur daha çox insanların tamamilə bir şey var. Onlar ölmək, Nik. Biz qoymaq lazımdır bu mövzu!
  
  
  Onun успокаивающе sığalladı onun ayaqları. "Biz hər şeyi edəcəyik ki, biləcəyik. Harada zalında hər şey?
  
  
  O, kədərli başını yırğaladı. "Bizə nə, nə, zaman, biz orada almaq, Nick? Demək olmaz ki, bizim göndərmişdi miss Мохада. Onlar heç vaxt купятся bu! Bundan başqa, bizə məlum deyil, varmı oteldə tərəfdarları Земблы. Ola bilər ki, onlar var, amma ötürücüsü ola bilər tucked yerdə.
  
  
  "Mən bilirəm, amma bizə lazımdır nəyəsə başlamaq, Tamara kimi Поленсии".
  
  
  Nəhayət, biz çıxıb geniş bulvarı ilə otel, bar və сувенирными лавками. Nəticədə artması, turizm, son beş il ərzində onlar böyüyüb sonra göbələk kimi yağış. Bütün Vacaciones biri idi ətrafında ən böyük binalar. O ayrılır yollar полукруглой подъездной yolu. Yol o baxdı kimi böyük хромированный lülə ilə балкончиками. İki aşağı mərtəbənin genişlənmiş və mühasirəyə günəş terrası və artıq замерзший hovuz. Bütün sahə ilə əhatə olunmuşdur hündür daş divar.
  
  
  On beş metr aralıda giriş dar kilidli idi kilidli maşın "Фиат". Tərəfindən işlənmiş qazların çıxış boru вырвалась струйкой tüstü. Belə ki, mühərrik işləyib. Pəncərə bağlı idi. Lakin zaman onun dayandı, qapı yanında sürücü dərhal açılıb və nah kişi çıxdı. O, sol qapı açıq, yanaşma bizə. Arxasınca onu görəndə başqa bir insanın sükan arxasında. Hər iki saxlanılır tapança-pulemyot yönəlmiş "byüik" inə. Onu ehtiyatla çıxardı öz gun qoydu ego oturacaq öz yanında. Keçirilməsi gun sağ əli, sol, onun aşağı pəncərə. Onun olardı qaldı nəzakətli, kimi uzun mümkün kimi.
  
  
  — Senyor? — soruşdu kişi ilə şübhəli baxışları.
  
  
  — Ola bilər, siz hərəkət edə bilər, öz maşını, — dedim. "Biz istəyirik ki, keçmək hotel".
  
  
  "Hotel doludur. Yeni qonaqlar daha çox yol verilmir.
  
  
  — Biz heç qonaqlar — tez cavab verdim.
  
  
  'Ah, yox? Sonra nə?'
  
  
  — Biz dəvət, — deyib, Tamara.
  
  
  — İş, — deyə mən.
  
  
  Kişi моргнул və baxdı daha настороженным həmişəkindən daha. Siz artistləri lazımdır ki, çıxış etmək üçün "günahkar olmadan günah"?
  
  
  Biz Tamara ilə tez bir-birinə baxıb gülümsədilər. Biz başa düşdük ki, o, nəzərdə, lakin tez кивнули.
  
  
  — Əlbəttə, — dedim. "Biz artistlər. Siz icazə versəniz bizə getmək?
  
  
  Onlar kim, Juan? — bağırdı sürücü "фиата".
  
  
  İfaçılar, — zəng Juan. Ego göz сузились qədər щелочек. — Amma onlar tamamilə fərqlidir. Mən düşünürəm ki,...'
  
  
  Onun sözünü kəsdi ego. "Biz oxuyan, zarafat və..."
  
  
  Tük! — kişi gülümsədi. "Gəlmək olar ki, yaxşı bir şey".
  
  
  — Mən rəqs, — deyə Tamara aşağı манящим səslə, ona baxıb aşağıdan yuxarı. Hey, idarə irəli əyilmək, eyni zamanda выпячивая sinə. Xeyli feat bütün bu geyim ki, o daşıyırdı. Презрительная təbəssüm şəxs mühafizəçi yox, qar kimi günəş.
  
  
  -- "Köçüb gəldim madridə"! Belə-daha yaxşıdır!'
  
  
  — Bəli , амиго, — onun sözünü kəsdi, — əvvəl görəcəksiniz сеньориту Фанданго olan "Фанданго və qədər üyütmək". Ekzotik rəqqasə dünya şöhrətli. Əgər sən onu görəcəksən...
  
  
  'Onun' dedi kişi. O, aşağı tüfəng və getdi geri "фиату".
  
  
  — Недружелюбный oğlan, — mızıldandı mən o zaman avtomobil geri.
  
  
  O, sol qapı açıq və diqqətlə seyr etdiyimiz. O, aldı, etdi aləti ilə lövhələr və bir neçə söz dedi. İdi keçirdiniz gecikmə. Sonra gəldi, revmatizm. Bu, elə olmalı idi ki, səs yaxşıdır. Ən azı, kişi başını tərpətdi sürücü və "фиат" getdim, geri.
  
  
  — İlk maneəni dəf edildi, — dedim, biz ego keçib getdik. "Transmitter burada otelində".
  
  
  — Var, çünki mühafizəsi?
  
  
  — Hə, bir də ona görə ki, otel yanır, müqəddəs. Bu o deməkdir ki, onlar öz generator. Ona görə də onlar hazır idik gələcək hadisələrə. Guya, Зембла artıq yerləşdirib burada öz insanları gözləyən hadisələr.
  
  
  "Ümid edirəm ki, bütün отапливается", — deyib, Tamara, вздрагивая.
  
  
  Onu hiss etdim ki, öz çiyninə. Yara yaxşı зажила. "Maraqlıdır, — deyə o, fikirli, — onlar harada спрятали transmitter".
  
  
  'Onun, əks halda, görəsən, kim və ya nə bu "günahkarlar günah olmadan"?
  
  
  'Mən bilmirəm. Yeri gəlmişkən, sən bacarmırsan, rəqs? O gülümsədi. "Ola bilər ki, onun haqqında heç bir şey bilmək sənin медведе Смоки, Ləqəb, ancaq öyrəndim, daha bir neçə трюкам Ulyanovskda".
  
  
  — Bu, lazım olacaq, — gülümsədi, mən — ona görə ki, mən bilmirəm, kart zəhləm gedir.
  
  
  Məni təəccübləndirdi olmaması швейцара. Zal idi пустынен başqa, administrator. Bu kimi idi, incəsənət muzeyi. Divarları ilə əhatə freskleri və rəsm. Mərkəzdə qızılı xalça idi fəvvarə ilə bəzənmiş plastik gül. Uzaq küncündə, əks arxasında duran медлительный gənc атласными gözləri və ifadəli nostrils. Üçün ego geri asılmışdı açıq çərçivə üçün poçt və düymələri isə solunda idi, kiçik bir switch. Yəqin ki, altında parlaq палисандровым ağac piştaxtadan qoymaq daha bir nın. Hər halda, o, выжидающе baxdı bizə, biz yaxınlaşdı. Kimi və мускулистый centlmen, прислонившийся üçün duruşu onun yanında. Hamı kimi idarə edən otel, bu oğlan idi geyimli zolaqlı şalvar isə düzəldib var idi qərənfil. Lakin bu oxşarlıq çatıb. Ego pencək kimi idi раздутый donuz bubble. Qərənfil увяла və ego ağır sinə выпирала vasitəsilə pis oturan bir kostyum. Belə çıxır ki, o çəkdi bu menecer geyim və yerdə nə gizlədiblər. Onun, ümid edirdim ki, o, замерзнет lingerie.
  
  
  Onu eşitdim Tamara tələsik nəfəs alır. Getdim onun intuisiya. Зембла bağlanacaq bütün daxili və xarici. Bildik проскочить ilk müdafiə zolağını, lakin idi, hələ daha çox işlər görülməlidir.
  
  
  Yalançı-meneceri dikəldi və göz gəzdirdi bizi ayaq baş qədər. Ego səs elə gəlirdi ətrafında çox dərindən. "Фанданго və pilot balinalar?"
  
  
  'Evet.'
  
  
  — Siz heç mənim siyahısı, senyor Фанданго.
  
  
  "Onun pilot balinalar; o Фанданго. Ancaq mən verə bilərəm sizə bir izahat.
  
  
  — Bizim agent, — sözümü kəsdi Tamara — bütün перепутал.
  
  
  "Digər artistlər gələ bilmədilər", — dedim.
  
  
  "Bu dəhşətli hava. †
  
  
  Menecer əlini qaldırdı. 'Dayanın! Əl saxlayın! Mən istəmirəm bu barədə eşitmək yenə. Siz həm oynayırsınız?
  
  
  Onun кашлянул извиняющимся ton. "Bəli, onun əsasən getdi ətrafında bu, və..."
  
  
  "İndi o, mənim meneceri, və..."
  
  
  - Amma əgər sən настаиваешь, mən yenə də istəyirəm ki...
  
  
  'Yetər! Yəqin ki, bu kimi yaxşı əgər siz rəqs, senyor pilot balinalar. Onlar xahiş edirlər ki, qadını və qadın götürəcəklər. Nə isə, əyləndirmək üçün yaxşı, elə deyilmi? Burada sizin kostyum, сеньорита ?
  
  
  — Bu barədə narahat olmayın, — kəskin cavab verdi Tamara. "Lakin mənə lazım musiqi".
  
  
  — Məgər onlar sənə bu demədiniz? Hotel Vacaciones daim çalışır ki, komanda üç nəfər. O, oynayır kokteyl-bar, mövsüm ərzində. Bu birləşmə, bu sizin ixtiyarınızdadır. Menecer dərindən ah, demək olar ki, təəssüflə. "Ah. Ümid edirəm, sən də yaxşı, kimi Karmen...
  
  
  "Karmen"?"
  
  
  — Karmen ЛаБомба , сеньорита ! O, çox məşhurdur və bu sahədə. O, heç vaxt sizə haqqında eşitməmişəm.
  
  
  — Bu, dəyişəcək, sonra bu axşam, — знойным səs пообещала Tamara. O, yenidən поманила ego baxışları. Onun rahat hiss etmədi. Mənim yaxası açılmış oğurluq boyun. Sanki biz müsabiqəyə ərizə yaxşı iş Yunion-City ştatı Nyu-Cersi.
  
  
  'Senyor, bizə soyuq və biz "yorğun və ac", — sərt-sərt dedim. "Hey, Əgər hələ çıxış etmək..."
  
  
  'Bəli. Pepe göstərmək və onları ih otaq.
  
  
  Katibi, ayağa sıçradı üzrə sütununa diqqət. "Sən! Hansı otaq?'
  
  
  "Məgər heç bir daimi otaqları üçün artistləri? Bir belə, ayrı qonaqları arxa otelin?
  
  
  "Sizin, sizin," Pepe razılaşdı . O, qəti, başını tutdu və əsas board geridə. O, göyərçin altına alınması üçün. "Buraya araştırmak favorit ".
  
  
  "Biz sizə geri zəng", — deyə menecer. "Yaxşı vaxt keçirmək üçün, сеньорита və olacaq və heç də pis Karmen".
  
  
  Tamara ilə təltif etmişdir ego şəhvətli bir təbəssüm. Biz keçdi, ardınca administrator. — Çox дружелюбного, hə? Tamara dedi: bu zaman biz keçdi mimmo lift.
  
  
  "Mən düşünürəm ki, o, həqiqətən, xoşuma gəlir bu Karmen", — dedim. Onu hələ də çox rahat hiss etdim, ona görə necə getdi işinə.
  
  
  Biz keçdi dəhlizi üzrə aparıcı əsas zala. Sonra biz daxil olan böyük dairəvi otaq, tam ağ dəyirmi divanın rahat stul, masalar və təyin olunur. Bir tərəfdən böyük, pəncərədən baxan günəş terrası. Digər tərəf çevrilib kokteyl-bar. Yüksək arasında iki böyük sütunlar vəziyyətdə qalmışdı bayrağı ilə böyük qızıl hərflərlə:
  
  
  Xoş GƏLMİSİNİZ, ƏZİZ və ƏSL YEVANGELİST KİLSƏSİ - təqva - iffet - təmizlik - HƏZRƏTİ MƏSKƏN.
  
  
  "Sənə lazım rəqs orada sonralar", — deyə Pepe. O da qeyd kokteyl-bar, ətrafında olan eşidildi böyük bir gülüş.
  
  
  Onun baxdı qonaq otağına göstərilən Pepe istiqamətdə. — Bu, insanlar üçün bax orada? — soruşdum, yenidən baxaraq Pepe.
  
  
  Pepe çiyinlərini çəkdi. — Müqəddəs Doğru-Yevangelist Kilsəsi, senyor . Başqa kim ola bilər ki, bu oteldə?
  
  
  — Üçün estestvenno. Kim daha.'
  
  
  Biz köçürülüb yan dəhlizi vasitəsilə qonaq otağına. Mənə yadıma şərh mühafizəçilər haqqında "грешниках heç bir günah gəlməz". Nəhayət onu tutdu admin çiynindən. "Pepe, onlar zəng vurub bizə çox gözlənilməz oldu. Ümumiyyətlə, biz bunu başa düşürük. Kim bu , mmm, Müqəddəs?
  
  
  'Норте Американос, senyor Çınqıl. Onlar hesab edirlər ki, içmək, siqaret çəkmək, rəqs etmək və ya yatmaq ilə özgə həyat yoldaşı günahkar. Onlar dolu sayı bu oteldə çərçivəsində öz səlib yürüşləri bütün açıq hovuz yetirmək, hər kəs malikdir, az adamla радостями həyat. Onun danışıram, bu, sizə bir dost kimi, senyor . Biz gözləyirik ki, bu Müqəddəs bizə çox darıxdırıcı. Təəssüf ki, ih saxlayıb qəfil dəyişiklik hava. Çox annoying.'
  
  
  — Demək olar ki, onlar yönəlib, — ilə хитрой təbəssüm deyə Tamara.
  
  
  Pepe закатил gözləri. "Əgər mən də onlar kimi, düşündüm ki, bu mövzu, dünyanın sonu yaxındır, onun olsaydı lap üzr, çünki onun закоренелый günahkar. Ən azı, əgər mənim üçün bir şansı olacaq! Digər tərəfdən, əgər mənim həyat tərzində heç bir şey yox idi yanlış...
  
  
  "Mən başa düşürəm. İndi zaman onların imkanı var, onlar наверстывают упущенное".
  
  
  — Görünür, — dedi Pepe. O, yenidən закатил gözləri. Biz stumbled var boş yemək. Biz də yan keçməyib mətbəxi vasitəsilə dar dəhlizi. Pepe açdı, bir ətrafında, qapı və jestlə bizi dəvət etdi daxil olun. 'Səsvermə. Qorxuram, bu heç də bizim ən yaxşı otağı, amma...
  
  
  — Biz bunu başa düşürük..., — dedim. — Bəs necə göstərir? Niyə bizdən xahiş etdilər ki, bunu?
  
  
  "Bütün Müqəddəs evli, senyor, həqiqətən evli. Və qadınlar, onların gətirmişik... Katibi sheepishly gülümsədi və зашаркал ayaqları elə bil, bilmirəm nə üçün öz fiqur. "Biz düşündük ki, ən yaxşı maksimum dərəcədə təmin ih yeni tələbləri. Biz istəyirik ki, onlar mane olurdu və ya шумели".
  
  
  "Bəli, bu, həqiqətən korlamaq vəziyyəti ilə bu штормом, elə deyilmi?"
  
  
  Pepe gərildi. Soyuqqanlı və təmkinli dedi: "verin, bir daha suallar, senyor. Sənə yaxşı pul verirlər.
  
  
  Xüsusilə, əgər siz əyləndirmək bizim qonaqlarını xoş bir şəkildə. Bundan başqa, bu, sənin işin deyil. Onu sizə təklif edirəm ki, burada qalmaq, hələ ki, siz çıxış etməlidir. xudahafiz.'
  
  
  Pepe haqlı idi. Otaqda belə deyildi, bir çox maddələr. Divar və tavan idi krem rəngində. Mərtəbə idi, eyni qızıl xalça kimi olunacaq. Orada idi, stul, stul və yaxşı iş kreslosu, ağır qaranlıq üslubunda имитирующем ispan. İkiqat bed əhatə olunub tünd-göy парчовым örtük çəkdi. Həmçinin olmuşdur kiçik vanna otağı ilə unitaz ki, sanki daha çox duş kabinəsi. Terras əhatə olunub qar. Şüşə sürüşmə qapı гнулись altında gücü külək. Lakin bütün sonra, nələrdən keçdiyimizi, radiatorlar излучали xoş, rahat istidir. Belə ki, biz qalırdı otaqda, hələlik bizə yox idi qalxmaq olardı. Yeri gəlmişkən, Pepe, ona qayğı bu barədə. O, bizi kilidləri!
  
  
  — Bu qoca, — прорычал mən, дергая qapının dəstəyini qələm.
  
  
  — Nik, — Tamara dedi, — get bax.
  
  
  O oturmuşdu, mən sürüşmə qapı. Onun yaxınlaşdı və ayağa qalxıb onun yanında. O, göstərdi пристройку mətbəxinin yerləşən dik bizim otaqda. Mətbəx vasitəsilə parlaq освещенные pəncərə onu gördüm ki, qalın meneceri ilə söhbət hansı bir yaraqlılarla. Görə əlverişsiz değişen tek onun bilmədi bütün analiz etmək. Onu gördüm, men oturan masaya. İh maşın narahat asılıb azn спинах. Onlar eli. Rəqəmlər zolaqlı şalvar vəhşicəsinə жестикулировала əlləri. Mən düşünürdüm ki, o, crazy. Görünür, o, раздавал əmr. Buxar müntəzəm кивали və davam var. Bir müddət sonra meneceri itdi.
  
  
  - Bəs sən necə düşünürsən? - soruşdu, Tamara.
  
  
  — Bilmirəm, — dedim. "Görünür, onlar yemək. Onun otel bilmək, hara gedir!
  
  
  "Gözləyin, onlar da çıxır!"
  
  
  Kişi ayağa qalxdı. Göründü qalın qarı da бесформенном paltar. O, убрала kafedrasının. Artıq bir neçə ci ildə heç bir şey baş vermirdi. Onun, qorxdu ki, biz itirilmiş ih üzrə nəzərdə tutulur. Sonra bir az daha зажегся müqəddəs və biz yenidən gördük ih. Onlar потягивались, güclü зевали və чесались. Nəhayət, onlar belə bir oyun üçün kiçik bir kvadrat kafedra və başladı kart oynamaq. Odin ətrafında kişi, geri söykəndi, onun ayaqları ayaqqabı qrifi tutduqdan sonra ayaqları stulun. Mənim diqqət cəlb edib obyekti olan o прислонялся. Bu idi yağ дубовая qapı ilə ağır dəmir фурнитурой soyuducu və ya dondurucu kamera.
  
  
  — Bəli, — yavaş-yavaş dedim, — bəli, onun başlayıram həyata.
  
  
  'Nədir?'
  
  
  — Hazır mübahisə şey ki, instalyasiya Земблы bu морозилке. Soyutma üçün estestvenno söndürülüb. Boru və boru kəmərləri onun daxilində təşkil gözəl передающую şəbəkə".
  
  
  'Sən əminəm ki?'
  
  
  — Yox, — deyə mən, — amma siz əminik ki, bu, belə deyil ?
  
  
  'Yoxdur.'
  
  
  "Ən azı, bu bifşteks qoruyur bax o oğlan", — dedim. "Mən istintaq aparılsın. Eyni ilə uğurla biz başlaya bilər kimi orada və hər hansı digər yer.
  
  
  Mənə söykəndi. Bu onun gözü idi, narahatlıq.
  
  
  'Amma necə?'
  
  
  Onu qucaqladı ee. Ee bədən тряслось. Onun fikir uzun müddət və inadla. Əgər, yalnız var idi, o, ip yumağı tərk edən ona Поленсии. Ya mənim стилет var ki, məni seçib, məbəd mayyaların. Ya mənim "Люгер" tərəfindən Vaşinqtonda... tapmaq üçün məntiqi qərar bir müddət sonra, onun шталь baxmaq az aşkar variantları. Ancaq hətta onlar da görünürdü az uyğun, çox normal. Sonra uzun bir fasilə onun fikirli dedi: "Bəli, ola bilər, çıxış yolu var, əgər biz bundan istifadə edəcəyik, sizin siqaret". Ee gözləri genişləndi təcrübəsi dəhşət, zaman onu göstərir plan. O havası çatmadı. "Cəhd etməyin bunu! Bu, mümkün deyil!
  
  
  — Hər kəs kimi. Biz bir şey etmək lazımdır. Burada qalmaq və təmin edin, mənə alibi halda, lazım olarsa, Pepe və ya başqa hər kəs.
  
  
  O, möhkəm sıxdı, mənim qat əlimlə və başını buladı. — Yox, bunu siz də, indi. Bizdə ola bilər az şans, lakin əgər yalnız biz edə bilərik çıxmaq bu otaq adi üsullarla. Yox, əgər sən выломаешь qapı və Allah bilir hansı narahatlıq qalxacaq. Siz nə etmək lazımdır öz gedişi zamanı debüt сеньориты Fandango, Nik. Xahiş edirik gözləyin. Sonra onun bilərəm sənə kömək etmək, heç olmasa, nə отвлеку insanların Земблы.
  
  
  — Debüt сеньориты Fandango, elə deyilmi? Onun əyri gülümsədi. — Doğrudanmı, sən elə fikirləşirsən ki, kifayət qədər yaxşı yatırtmaq üçün bütün otel?
  
  
  Baxın özünüz, senyor pilot balinalar!" Mənə söykəndi, öz titrək bədən bütün uzunluğu. Çevik, sürətli barmaqları ilə o расстегнула mənim pencək. O, geri çəkildi bir addım və gülə-gülə, скинула ilə çiyin öz palto. — Nick, bilməzdim olub, o adları ilə gəlmək daha yaxşı?
  
  
  — Mən improvizə, — dedim, защищаясь. Onun atıb, paltosunu döşəməyə yanında Tamara. "Mmm ... mən də!" Tamara расстегнула yun hırka, bir o daşıyırdı kimi, bluza, belə ki, onun ağ, tam sinə idi, yalnız qismən прикрыта. O, tərkibində daha bir neçə addımlar hələ ki, hey, çatmadı yer.
  
  
  'Сеньорита Fandango başlayır çıxışını!"
  
  
  O, расстегнула юбку və aşağı saldı onu. Ee hırka cəsarətlə доходил qədər itburnu, sanki kiçik mini-donu. Necə utancaq qız qaldırdı, hem onun jilet və обмотала ego bel ətrafında. O, çılpaq təcrübəsi itburnu qədər ступней istisna olmaqla, kiçik ağ qısa tuman.
  
  
  Sonra o rəqs etməyə başlayıb. Bədəni sabit qalırdı. Yalnız bir hissəsi arasında onun пупком və diz тряслась və скручивалась daha güclü ağac xaricində zamanı fırtına!
  
  
  — Nə fikirləşirsən, Nick? — deyə o təbəssümlə.
  
  
  Hesab edirəm ki, onun bildirib. - "Mən düşünürəm ki, siz daha çox сеньорита pilot balinalar çox Фанданго. Və сеньорита La Bomba onunla birlikdə.
  
  
  O, start sakitcə gülmək. O, порвала düymə kimi azn. Yun фалды görünürdü ниспадали ilə onun omuz. O çatdı arxasında yazmaq üçün лифчик. O, tempi artırdı. O, mənə yaxınlaşdı, demək olar ki, çılpaq.
  
  
  'Deyil ..... varmı bizə ...?' — deyə o, boğuq səslə, кивнув mənə başını.
  
  
  Çalışacağıq ki? Fikirlər mənim uzaq idi və mən dərhal başa düşdüm ki, o, deyir. Demək, belə bir zamanda! Gərək belə olmayaydı! Sonra onu aşkar öz dilini. — Dərzi, bəli, əlbəttə! Bizə çətin olacaq!
  
  
  Tamara yenə nəfəs aldım. O, əlini uzatdı, onun üçün mənə kəmər və yaxşı потянула. Onun hiss sıçrayış bütün öz gərgin bədən. Tamara hələ üfüqdən yeni üfüqdən yeni. Onun əlini uzadıb götürdü nazik ağ neylon. Onu özünə sarı çəkdi. Niyə də yox? O, sağ idi. Bizə daha yaxşı gözləyin. Bəs yaxşı vaxt öldürmək? O, artıq rəqs və yanağıma sıxdım, mənə çılpaq bədən. O, məni öpdü, hiddətlə. Ee dodaqlar idi nəm və isti. Onu götürdü ee əlləri və irəvanı yataq bizim dodaqlar hələ sıxılmış edilmişdir. Biz indi açıq şəkildə çarpayıya. Sürətlə, biz davam öpüşün. Mənim dilini dərindən qərq arasında тоскующими dodaqları isti çökəkliyi və s tərəfində rta.
  
  
  O qaldırdı, əlləri tebrik mənə görə boyun. Lakin onun saxlanılır ih geniş расставив və sövq onun geri yumşaq yastıq. Onun ayağa qalxdı və tələsik разделся. Tamara arxasına söykəndiyini görüb yastıqları baxdı. Əllərini geniş ayrı, ayaqları qədər ayrı. O, ağır nəfəs.
  
  
  Nick, — pıçıldadı o, zaman onun çarpayısının yanında onun.
  
  
  "Elə bu kimi yenidən son gecə... Mənim əl блуждала tərəfindən dağlıq ərazi ee bədən ürəklərdə mimmo ee сосков, aşağı onun гладкому mədə bu dərəcədə "yumşaq" светлому ehtiyacdan. O, застонала. Ee bədən qazanıb "müstəqil həyat dedikdə mənim ласками. Ee səs, nəfəs, mənə qulaq, dua tam almaq və onu söndürmək alovlu bir atəş воспламенил mənim barmaqları onun чреслах. Onun öpdü ee dodaqları, çənəsi, yumşaq çökəkliyi boyun. Mənim dil baxışlarını bərk nipples. Bizim piercing ' li yeni vibrasiya. Mənim nəm dodaqları ласкали onun həyat. Onu hiss etdim, onu necə toxumalıdır, dəri напряглась. Mənim нащупывающий ağız enib daha aşağıda isə Tamara deyil, qışqıraraq zövq ilə. O, каталась üzrə yan tərəfdən стонала təcrübəsi zövq zaman mənim dodaqlar toxundunuz onun artırmaqla onun intensiv пульсирующее təşviş. O, вытянула əlləri kəskin hərəkətləri. Onun barmaqlarını вцепились mənim saç.
  
  
  Onun dikəldi, ee, düruanın bütün fikrini və yana əyildi və qıvrılan bədən mənə aşağıda. Onu hiss onun nəmdir istidir. Vəhşi gözləyərkən o qalmış mərtəbəsində hazır vəziyyətdə qəbul məni. O, onun məni gücü ilə məşğul olan, demək olar ki, сводила məni dəli edir. O, bildirdi ki, öz sevinc ucadan. Onun əlləri əsəbi обвились mənim boyun ətrafında, o sıxdı məni сужающимся изгибам sinə. Bədəni mənə aşağıda повторяло mənim, oynaq hərəkət vəhşi, неконтролируемыми толчками. Onun claws dərin вонзились mənə geri, çəpinə aşağı və впились əti mənim чресл. O, толкнула mənə daha dərin, özünü расставив bud mümkün kimi.
  
  
  Məmnunluq səs-küylü ehtiyaclarını Tamara idi, yorucu məşğuliyyətdir. Onun tezliklə öz dilinə uçmaq ora-bura var, həm ağız, onun sakitləşdirmək üçün və bərpa duruş. Bu, ümidsiz idi. Tam məmnun o обвила ayaqları mənim geri. Onun çılpaq bədəni sürüşkən idi bank пылающей ehtiras. O, выгнула geri. Yuxarı və aşağı. Əvvəlcə yavaş-yavaş biri tünd, o biri hərəkətləri, sonra daha sürətli və daha sürətli, hələ ki, nəhayət, bütün hisslərini heç bir qovulmuşdur ətrafında bizim tel. Çünki biz düşüb çarpayıya onun idi опьянен, bilmir пошевелиться onun otel nəsə demək, amma tapa bilmədi sözləri onun əlini uzadıb onun üzərində və натянул örtük bizim tərli bədənin. Tamara sakit hiss edirdi ki, mənim əlimdə.
  
  
  
  
  Fəsil 11
  
  
  
  
  Kokteyl-bar adlanırdı El Coyuntura . Əgər kimsə ətrafında qonaqları — müqəddəs və ya günahkar deyil idi, orada əvvəllər o gün, onlar artıq протиснулись içəri. Başqa sözlə, hamı bilirdi bizim gələndən sonra.
  
  
  Foyesində idi, geniş oyma bar ətrafında qırmızı ağacdan ilə zəruri güzgülər və şüşə arxasında və ünsiyyətcil barmen, danışan üç dildə və hər üç pis. Əvəzində латунного rod барре idi şəffaf plastik boru ilə tərkibində qızılgül lampaları. Bu чувственном qırmızı неоновом işığında hər bir qadın kimi baxmaq, ən azı on yaş cavan. Əksinə bar idi bir yumşaq oturacaq qızdırıcıları, lakin çox hissəsi qonaq yer tuturdu görə ona bənzər amfiteatr ilə оклеенными sarı kağız округлыми divarları. Ətrafında rəqs meydançasının ölçüsü ilə poçt markasını və kiçik səhnələr ayrı dəyirmi masalar. Yarım səhnə aldı, vəd birləşməsi gitara, borular və fortepiano. Musiqiçilər ifa daha həvəslə, daha çox istedadı ilə. İndi onlar pauza, sonra bundan bir qədər bundan əvvəl böyük ruh yüksəkliyi ilə ifa etdilər Mama Looka Boo Boo . Bəzi üzrə kiçik müqəddəs предались дьявольскому günah rəqs və elə hey vurur, geri переполненным masasına getdi və ya бару qoşulmaq üçün dostlara. Azn mühit idi, qara kostyum və qalstuk-, baxmayaraq ki, əksəriyyəti kravatlar idi indi развязаны.
  
  
  Qadınlar daha turş, ih çənə sıxılmış edilmişdir, ih saç idi зачесаны əvvəl və toplanmışdır çəngə. Бесформенные paltar, тянущиеся boyun qədər ayağı, gizlədirdilər ih rəqəm. Onlar bir az подвыпившие güldü, закатывая остекленевшие göz-бусинки kimi şüarlar səsləndirib və öz протяжные sözlər üçün перекричать fırtına.
  
  
  Çöldən fırtına обрушился bütün yer qüvvə. Baxmayaraq ağlayır və приглушающее fəaliyyət ağır pərdələr, onun dəfələrlə eşitdim barədə divarları ударяются parçaları, ağac, daş və zibil dağılmış evlər. Bina вздрогнуло, içkilər silkələmək başladı də стаканах. Səs belə olmalıdır, getdi "Titanic", düşündü ki, onun özümə. Yalnız cəsarət və qətiyyəti qarşısında ölüm idi, hələ də ənənəvi, adi hal alıb. Burada dindar müqəddəs qızdırmalı пьянствовали qərar zövq qədər son saat. İlə belə похмельем onlar, yəqin ki, istəyirəm, özüm ölüm, növbəti səhər.
  
  
  Onun dayanmışdı pərdə arxasında, səhnə açıq idi qarşımda. Yanımda oturmuşdu Tamara, завернутая ağ простыню ki, biz oğurlanmış yataq otağında. O, обернула onun kimi саронг və повязала bel ətrafında qırmızı шнуром üçün занавесок. Bu придавало hey cür девственницы, ehtiraslı, amma hələ də qüsursuz gəlin, ждущей ər. Baxmayaraq önceden alınan tat yataq otağında, onun hələ də əmin idi ki, o, nə olacaq, orada səhnədə. O, özü də bunu bilirdi. "Подыгрывай eşitmə", — deyə o, zaman biz geyimli, onun kostyum. Eşitmə combos, o, əmin idi ki, o əməliyyatından. Əsas razı idi ictimaiyyətə və yönləndirilməsi əməkdaşlarının. Biz razılığa gəldik və bu barədə.
  
  
  Onun çevrildi Pepe durmuşdu ki, söykənib колонне, təxminən üç fut arxasında bizi. O, gəlib bizə on beş dəqiqə bundan əvvəl və indi rolunu oynamışdır sahibi. Yaxşı və ya təhlükəsizlik işçisi nəzərə alaraq выпуклость sol tərəfində ego камзолы.
  
  
  — İndi o, daha sonra təqdim edəcəyəm, — dedi, - ona emu.
  
  
  "Köçüb gəldim madridə". _ Qrup ...?'
  
  
  "Mən demişəm ki, onlarla bu barədə bir neçə dəqiqə bundan əvvəl. Axı biz gördük melodiya, deyirlər ki, bilirlər. Mən inanmaram, hələ ki, heç eşitmək.
  
  
  — Onlar yaxşı oğlan, senyor.
  
  
  Haqqında", onlar da gözəldir!" Onun siqnal verib combos. Çalan затрубил bu фанфары belə ki, guya ego alət idi meyvəli salat. Onun irəli çəkildi və жестикулировал əlləri ilə, hələ ki, heç bir susdular, həmçinin çox kök qadınlar olan idi məktəbinin hıçqırtı.
  
  
  Onun ucadan bağırdı. - ' Yahora , xanımlar və kabalyero , la сеньорита fandango! муй celebre y directamente de San Jose!'
  
  
  Yəqin ki, onlar başa düşürdülər ispan, amma mən nə dedim, kifayət qədər aydındır. Onlar başladılar əl çalmağa. Əvvəlcə икающая qadın, sonra isə bütün otağı. Tərəddüdlə musiqiçilər başlayır icrası "Румба Тамба" . Tamara səhnəyə çıxıb. Onun çıxdı. Keçən mimmo nax onu gördüm qat bank qaba ağ örtüyü, gümüģ, onun simasında. O, qorxuram. Yəqin ki, bir daha nəinki qorxdum, əgər daha hey idi ki, bir şey etmək niyyətində onun. O, споткнулась. Odin ətrafında kişilər gasped. O, bərpa tarazlıq. Geniş addımlarla soyma o gəldi, mərkəzi səhnə. O baxdı combos уловила ağır byt başlanması və şəhvətli hərəkət edən göstərmişdir əvvəl mənə. Yuxarı hissəsi onun bədəninin, demək olar ki, tərpənmək bilmirdi. Parlaq katlanmalarda vərəqələri закружились təcrübəsi sürətli pasta hərəkəti onun oberschenkel və buttocks. Cip döndü və başladı yavaş-yavaş развязывать qırmızı шнурок. Развязывая, o, imkan vermədi ki, ona açmaq idi. Ee обеяние başladı раскрываться yalnız özünə. O, möhkəm прижимала ego döş baxdı mənə və Pepe. Gülümsəyərək, o, sonra da atdı mənə шнурок.
  
  
  O, davam etdi saxlamaq простыню sol əl. O, поднесла digər tərəfdən onların uzun sarışın saç və приподняла ih. Daha sonra o rəqs etməyə başlayıb. Простыня yavaş-yavaş açıq partlayış, hələ ki, tamaşaçıları deyil gördük, kəmər onun лифчика və qısa tuman. Gitaraçı gözəl dəstəklədi ee vibrasiya strings və kəskin akkord hər zaman hərəkət edir. İctimai xoşuma gəldi. Yalnız bəzi qadınlar bir az побледнели. Pepe baxırdı hər altındakı və göstəricilər ilə hiyləgər baxışları gözündə.
  
  
  Onun накинул шнурок boynuna Pepe və придушил onun. O qaçdı kənara xilas etmək. Onun затянул импровизированную loop. O, düşdü dizi üstə. Belə daha asan və daha sürətli edir. O, çalışdı закричать, amma шнурок заглушал hər hansı bir səs. Onu özünə sarı çəkdi güclüdür. İstifadə ip kimi qolu, onu bərk-bərk böyük barmaqlarını gətirib ego затылку. Qaxac və məqsədi скатилась набок.
  
  
  Sanki heç kim görmür. İzdiham və insanlar расставленные "menecer" qonaq izləyirdik hər hərəkəti Tamara. Musiqi ritm getdikcə daha sürətli və daha sürətli edir. Bütün baxışlar idi riveted olan Tamaraya. Onun затащил ölü qapıçı kölgə səhnə arxasından və atdı ego azn yığın boş qutuları altında olan pivə. Jaket Tamara qoymaq bir ətrafında qutuları. O, ona bükülmüş oraya öz qalan geyim və götürsün bütün özümlə baxmayaraq, etirazlar Pepe. Onun пододвинул jaket licks üçün səhnə və yaxasını düymələdi onun. Bu halda bəlalar Tamara indi bilərdi tez işğalçı paltar. Onun baxırdı, kimi çıxış edir.
  
  
  O скинула простыню. Bu лифчике və трусиках o раскачивалась yuxarı və aşağı преувеличенно sürətli və titrək hərəkətləri. O, rəqs edirdi, belə ki, sanki bundan asılı idi, onun həyat.
  
  
  Belə ki, o, idi. Mənim, yeri gəlmişkən. Onun выскользнул pərdə arxasından üzrə dar dəhlizi aparıcı foyesində əsas giriş. Onun bir an dayandı, zaman çatdı zalı. Onun, yadıma düşdü, gördüm ki, iki kişi duran burada yolu qonaq otağına. Onlar baxdı belə isə, necə və Pepe kimi, qonaqlar otelin. Oni пахлм qonaqlar ucuz paris борделя. Onun smelled hava. İy çəhrayı su шталь ценымногие zəif olur.
  
  
  Onu diqqətlə baxdı görə bucağı. Tamara dost olmuş, onun daha yaxşı bilər ümid. Hər iki kişi idi, bir neçə yard başqa yerlərdə hall çevrilib əsas qonaq otağına. Biri daim mənim başqa qabırğa. Görünür, təsviri sənət biliciləri. İlə "Трехо" 22 - ci çaplı və avtomatik tapança Pepe əlində onun крался digər tərəfdən belə sakit, bir dəfə ola bilər, nə qədər ki, var, boş yemək.
  
  
  Masalar ayrı idi, belə ki, çətin idi keçmək açıq mətbəx, başqa bir mövzu otaq. Masalar idi tamamilə накрыты. Lazım ehtiyatlı olmaq üçün bizə bütün şaqqıltılı və heç bir şey qırmaq. Sergey лился vasitəsilə dəyirmi pəncərə iki salınan qapıda. Bəzən onun eşitdim səsləri uzaqlarda. Onu ehtiyatla qapını itələdi və kayması bilər içəri. Onun прижался üçün ah-kiçik yeri arasında mətbəx və yeməkxana.
  
  
  Var idi bufet ilə rəflər üçün aşağıda yeməkxana cihazları və графинов. Onun yanında, açıq qapı, dayanıb böyük bir kətan şkaf, tam dəsmal və скатертей. Hələ edilmişdir веники və mop, bir neçə buketler чистящий toz və четырехлитровая bankın полироли üçün cinslərin. Onun edək gün sakit bağlana və baxdı əsl mətbəxə. Onu görmək bilər, yalnız onun bir hissəsidir: двухдверный soyuducu, avtomatik посудомоечную maşını və bir kafedrasında əvvəl gördüm pəncərədən. Səslər eşitdim onun yeməkxanada, onu əsas götürmüşük təcrübəsi tolstoy bir qadın, убиравшей kafedrasının. Фыркая və uğultu altında özünü burun, o возилась ətrafında. Dəhlizi soyuducu və s kamera olmalı idi köşedeki, diqqətdən kənarda mənim baxımından. Onun шталь baxın. Onun risk etmək istəmir ki, məni görəcəklər. Hər halda bunun əhəmiyyəti yox idi.
  
  
  Onu götürüb bir ətrafında siqaret Tamara yandırdı və onun kibrit üzrə mehmanxana qutusu gətirdi ki, nömrələr. Bir an onun hərəkətsiz durdu, diqqətlə qulaq asdı. Onun heç bir şey eşitməmişəm, başqa təsadüfi səs-küy tavalarda və сковородок və астматического nəfəs qadınlar.
  
  
  Покурив onun yaxınlaşdı бельевому gizli atdı bir neçə dəsmal boş bucket. Onun набрызгал azn nax bir az mum atdı yuxarıdan siqaret. Görəndə ki, o, davam edəcək, çirk, onun vasitəsilə getdi распашные gün bundan əvvəl yemək və шталь gözləyin. Onun sol gizli-açıq. Tamara dedi ki, bu, olacaq, iki ilə yarım dəqiqə, lakin belə bir zalları çətin idi, kimə dəqiq vaxt. Çılğın siqaret var, bir sonunda top eyni heyətinin ki, kibrit, — indiki halda mövzu ilə оттиском ticarət markasının. Siqaret olmuşdur əlavə doludur ватой qəhvəyi rəng, anlamsız селитрой. Açıq bitir siqaret edilmişdir, bu tütün. Oturmaq, yemək gözləyir əsəbi idi, amma daha onu heç bir şey edə bilmədim. Onun etibar Tamara tutmaq üçün bütün. İkinci olunub əzabla yavaş-yavaş. Sonra siqaret догорела.
  
  
  O, səbəb alov təxminən beş saniyə, və bunun üçün kifayət qədər idi çevirmək buketler azn дымовую шашку. Paltarları əla загорелось sonra başladı çirk dəsmal. Turş tüstü валил üzrə gizli mətbəxə. Hətta o tərəfə qapı onun zəif hiss iz, zaman qadın nəhayət, qışqırmağa başladı: "Фуэго ! Фуэго !
  
  
  Stasionar onun oturdu çömelme dinləmək крикам. Sonra onu eşitdim ağır shaggy və qışqırıqları iki стражников: "ay, ay, Ay ! Фуэго ! Onun eşitmək kimi bir dedi. Onun çəkildi yer tapança ilə əlində. Gözətçilər çalışırdılar ki, aşkar yanır. Qalın qadın etməyib, salınan əlləri. Hər üçü кашляли və кашляли tüstü.
  
  
  — Əllər yuxarı, — deyə mən.
  
  
  Qadın захрипела qaraçuxurlu, daha heç. İnsanlar formada səviyyəsindən və şübhəli зевнули. İndi yanğın çatdı pik. Qalın kiler tüstü валил üzrə gizli, gizlədilməsi faktı od yanan yalnız bucket. Tüstü və qiyaməti olmalıdır спутали ih reflekslerinin zaman bir oğlan üçün əldə tapança, digəri isə şir məni. Onun gördüyü ilk olaraq hər qəbilə. Düz kəskin pambıq 22-ci çaplı atmış, bu sevinc sədaları altında qadınlar və ревет digər oğlan, прыгнувшего mənə. Onun etdim addım irəli, belə ki, o, mənimlə idi, bir an əvvəl o, arxalanırdı. Onu dizləri üstə çökdü və göyərçin arasında ego ayağı. O zaman düşdü mənə, обвил onun əlləri ego ayaqları və eyni zamanda ayağa qalxdı. Bu cür reqbi-флипа. Onun bir az çevrildi və köməyi ilə ego öz qüvvələr atdı ego bufet. Ego qol snap ilə məğlub n ilə gümüş. O, dağıldı, daha soyuq hava xaricində.
  
  
  Baxmayaraq broken hər qəbilə, ilk keşiyində dayanmaq bilmədi. İlə inilti buraxmaq və стиснутыми diş, o, cəhd açmaq valve öz gözəl кобуры üçün всадить güllə mənə baş. "Муй "bravo"", — deyə, mən, bir parlaq ego ayaq həyat, sonra isə çənəsi. O, uzanaraq yerdə uzanıb. Qadın belə deyil fikrinizi ki, daha çox qulaq bilməz dəlillər. — Sadə, sinyora, — dedim. Mənim sol əl метнулась onun sözünü kəsdi sıxılmış yumruq. O, застонала və отключилась, onu ehtiyatla aşağı, onu döşəməyə.
  
  
  Onun üzərində atladı onların vasitəsilə gizli. Pənah tüstü bürüyürdü onu tutdu швабру və etmek, onu qaynar bucket. Onun потушил yanğın, amma tərk çirk dəsmal. Zaman onun öhdəsindən yanğın, onun onun ağcaqanad düyməsini mop edərkən rahat və sonra buketler ilə gizli.
  
  
  Tərk ona ego, tutdu silah mühafizəçilər, sonra soxub bütün üç kabinetinə. Onun kilidləri qutusu etmek əsas dəqiqə qaçdı vasitəsilə mətbəx üçün soyuducu digital kamera, salınan дымящимся bucket sapı ilə mop. Digər tərəfdən, onun saxlanılır banka qarşı qoruyur.
  
  
  Onun qısa oldu dəhlizi digər tərəfdən, mətbəx və düşdüyü otaqda gözətçilər ifa kart. Kart hələ qoymaq masa, kuda ih atıb kişilər. Görə ən uzaq oturacağın böyük idi qapını. Onun оттолкнул kafedra kənara уперся çiyin, böyük metal latch. Qapı щелкнула və açıq partlayış. Onun, kef oraya axtarır.
  
  
  "Menecer" tutdu böyük revolver və tapanca mənə həyat. Kamera idi, cəmi beş yeddi metr dolu idi, müxtəlif qarmaqlar və borular. Emu idi olmasaydı, cəhənnəm pis прицеливаться üçün промахнуться mənə. O, üzərində dayanıb радиоприемником arxa kamera. O, yəqin ki, merak, o niyə bilməz найдти bizə bir stansiya. O, əlbəttə, dedi ki, bir fırtına ki, o, kömək yaratmaq, həmçinin mane olurdu emu alaraq bütün stansiyalar. Revolver yalançı yanında masa yanında lüləli qutusu. Ego əl rushed və onun şimşək kimi.
  
  
  Onun qaçıb, dayanmadan. Onun tərəf əyildi üçün ona qoyaraq başını arasında çiyinlərini. Ona взмахнул шваброй ıso, bütün qüvvələr ki, var idi. Раскаленное buketler zərbə vurdu ego açıq üz. Revolver atəş ödənişlərin birbaşa yanında mənim qulaq. Раскатистый ildırım shot kiçik bir məkanda ошеломил məni. Onu gördüm, o, düşdü. O, susdu və yenə irəlilədi. Sonra o düşdü yerində. Dizi rahat idi, açıq-aşkar ego güclü обожженном şəxslər, vaxt ki, o, geyinmək hər iki ömrünün sonuna.
  
  
  Transmitter idi, sadə korpusu ilə müqayisədə idarəetmə mərkəzi məbəd. O idi ki, ətrafında bir neçə metal шкафов, forma və ölçüsü напоминавших şaquli bununla da, olan olmuş, sensorlar, qələm və açarları. Yuxarı hissəsi шкафов idi ətrafında siyasətinin bağlı güc sahələri və kütləvi rulonlarda оголенного mis tel. Qalın kabellər yoxa deşik vasitəsilə вентиляционном çuxur. Elektron cihazlar, sakit зажужжали. Generatorları otelin ki, снабжали elektrik enerjisi, yəqin ki, olmusunuz zirzəmi yanında qazan.
  
  
  Onun щелкнул əsas açarı. Vızıltı dayanıb. Əlləri bir neçə metr затанцевали geri və irəli bir an sonra düşüb geri. Onun sıçrayıb gun düşmən və səliqəli qırdı ki, bütün qıra bilər. Sonra onun çıxardı idarəetmə üzrə soyuducu kamera və закатил ego altında kafedra olduğu oturan mühafizəçilər. Onun geri açdı kabinetlər və побрызгал qəlb, döşəmə və divar qarşı qoruyur. Onun istifadə son hissəsi üçün yenidən yandırmaq yanğın bucket. Onun atdım güzəştli dəsmal puddles mum və quraşdırma. Sıçradı, uşaqlar sevinclə alov, раздуваемое сквозняком ətrafında havalandırma deşik. Onun qaçdım - səmimi azn sıxılmış yumruq, исчезнувший qarın.
  
  
  Müdir elə gəldi şüur və sıçrayıb ayağa qalxdı, tam arzular intiqam almaq. İlin əvvəlindən ikinci dəfə o hücum etdi, mənə gözlənilməz oldu. Ego yumruq hit qundağı silah bir ətrafında mühafizəçilər ki, onun заткнул üçün kəmər. Bu, xilas məni. Onun yenidən nəfəsini buraxdı, macal tapmamış захлопнуть qapı, əks halda onun olsaydı, yandı diri-diri. Onun çıxıb və bu hücum ona. Yanğın artıq лизал mənim palto.
  
  
  O qədər oxşar idi гориллу. O qaçdı məndən, ругаясь ispanca. Onun tutuldu ego adi дзюдоистской хваткой, sərt əliylə. Mənim sol əl сжимала yaxası ego palto, sağ — ego köynək. O, pauza elədi. Onun обхватил sağ ayaq ego sağ kürü və hit ego ayaq. O, swung doğru düşməyə başladı. Onu bir az kömək emu.
  
  
  Cinli hirs və nifrət o царапал məni, hətta azalıb. Ego çəkmə зацепился haqqında ərəfəsində günü soyuducu kamera. Salınan əlləri ilə, o, düşdü навзничь yanan şəhərində mum. Hər bir hərəkət раздувало alov daha çoxdur. O, ayağa qalxdı четвереньки. Başını aşağı salıb, o bağırdı əzab. Kimi insan məşəl, o da yandı mənim göz qarşısındadır. Onun bilmədi emu kömək və qapını bağladı. Ego qışqırıqlar artıq eşidilmirdi və yanğın dərhal olardı tapılmadı. Nəhayət, onun mümkün etmək üçün dərin nəfəs alın. Ona naəlaclıqdan lazım idi bu. Getdikcə, məndən əvvəl gəldi ki, mən ağır yaralanıb. Yara, mənim çiyin yenidən şey açıldı; yəqin ki, zaman onun hücum mühafizəsi. Прострелы zərər deşdi mənim əl. Onun üçün cəhd пошевелить barmaqlarını sol əlinin. İndi onu itirə bilərdi şüur və ya davam etdirmək hərəkət; Onun davam etdirmişdir. Tamamilə побелев, mən пошатываясь çıxdı vasitəsilə otaqlar geri mətbəxə və yer.
  
  
  Odin ətrafında kişi qapını döydü бельевого şkaf və ucadan çağırdı köməyə. Onun dayandım və qapını döydü. — Senyor ?
  
  
  "Sən! Onu!
  
  
  "Əgər siz istəyirsiniz ki, onun обстрелял sizi qapıdan güllə, o, səs-küylü davam ee şıllaq".
  
  
  Bir anlıq sakitlik çökdü. Sonra o dedi: "Mən помолчу, амиго".
  
  
  ""Köçüb gəldim madridə"".
  
  
  Zaman döndü, onu dəhlizi üzrə aparıcı olan səhnədə, onu gördüm ki, iki kişi, oturan qonaq duran girişində El - Коюнтура . Onlar топали ayaqları və güvən şəkildə свистели. Zaman onun var qanadları, onu başa düşdüm, niyə. Tamara idi bəzi трусиках. O ola bilər necə həyata keçirilməsi belə uzun olmalı idi biri üzrə ən böyük sirri rəqs.
  
  
  Combos tükənmişdi. Onlar bəlkə də yüzüncü dəfə oynamışdır chorus, amma ritm idi, əvvəlkitək güclü və Tamara tam onlara istifadə etdi.
  
  
  Addımlarla soyma o, əkizlərin yuxarı və aşağı, yırğalanan budları və тряся nude грудями. İzdiham зааплодировала əlaməti olaraq təsdiq baxmayaraq bəzi qadınlar, sanki, yaxın idi шоку. Bütün baxışlar idi riveted onun titrək соскам. Bu onun gözü idi, narahat baxışları... o qədər gördüm məni. Onun sifəti просветлело. Verdi hey əlaməti tələsmək. O, oğrun başını başlanması və onların faydaları.
  
  
  Və hansı finala!
  
  
  Qrupu niyyətində yenidən başlamaq oynamaq melodiya. Tamara подобрала ilk akkordları və наклонилась qaldırmaq üçün простыню və öz лифчик. O, verdi hər kəsə gözəl baxış cəsarətlə sulu dairəvi округлость öz sağrı. Tamaşaçılara yaxşı idi gözə dar нейлоновая xətti ee qısa tuman arasında bərk budları ilə məşğul olan an напряглась, o наклонилась irəli. Qısa tuman cəsarətlə соскользнули aşağı ee butt və orada qalsın, o, ayağa qalxdı və mənə gətirdi простыню və лифчик.
  
  
  — Böyük Allah, — прошипела o. — Mən elə bilirdim, sən heç vaxt gələrsən.
  
  
  "Dayandırın, bu, çox güman ki," dedim.
  
  
  Onun baxdı, o протанцевала geri səhnəyə. Onun покачивающиеся arka təmsil öz gözəl mənzərə. Müqəddəs dəli. Mən bilmirəm, bir şey haqqında fikir, qadınlar, lakin bəzi onların ətrafında baxdı, elə bil heç vaxt оправятся bu. Qan damarlarının kişilər лопались. İçkilər выпивали daha sürətli çatırdılar gətirmək ofisiantlar. Həyatında ilk dəfə qara geyimdə onlar gördülər yumşaq gözəllik əsl qadın birds və упивались ondan. Nəhayət, onlar ilə rastlaşdıq sonu dünyanın Армагеддоном və bəlkə İkinci bir Hadisə eyni zamanda. Əgər onlara ölmək idi ki, idi ərzində yol vidalaşmaq!
  
  
  Eşidildi ободряющий cry. Tamara başladı çəkmək qısa tuman. Qrupu hiss yaxınlaşması orgasm və girdi запомненную melodiya. Onun bir işi оглядывался üstündən keçəl əhəmiyyət bacarıq hücum və dua üçün qalın дубовая qapı soyuducu kamera сдержала yanğın və gözətçi də бельевом чулане hələ tir-tir əsirdi təcrübəsi dəhşət. Tamara спустила sıx резинку qısa tuman. Ya rəbb, niyə o торопилась? Aşağıda. Yumşaq qıvrım saçları polad görünür. Daha çox səs-küy və qışqırıqlar!
  
  
  Onun sildi qalın damla bankı ilə alnından və rubbed ноющее çiyin. Qısa tuman yavaş-yavaş сползли ilə onun ayağı. O, скинула ih və geri döndü. O, наклонилась qaldırmaq üçün öz ego. Выпрямив ayağa qaldırıb arka, o, göstərdi ki, kişilərə isə, onlar heç vaxt unutmayacaqlar.
  
  
  İzdiham стонала.
  
  
  Combos взревело.
  
  
  Tamara кинулась səhnədən açıq əlimə.
  
  
  Çoxlu alqış, lakin kifayət qədər vaxt var idi, qayıtmaq üçün. Onun qəbul onun palto və dedi ki, biz həm kifayət qədər vaxt olacaq, geyinmək, sonra necə çıxacağıq ətrafında otelin. Heç стесненная öz geyim, o qaçdı arxamca dəhlizi üzrə əsas qonaq otağına.
  
  
  — Nick, Nik, — выдохнула o, — nə olub?
  
  
  — Fərqi yoxdur, — dedim.
  
  
  'Amma ...'
  
  
  "Üç kanalın məhv edilib, biri qaldı. Onu da deyim sizə ətraflı məlumat sonra.
  
  
  Biz qaçdılar ətrafında otelin. Bu, məlum oldu daha asan, onu düşünürdüm. Onun bir an ayaq saxladı counter, və, kimi, mən və şübhəli, n altında прилавком idi nın. Onun çağırıb göstərdim ego və рычащим ton yalançı meneceri əmr etdi ki, insanlara "фиате" binası qarşısında yola yan keçmək "byüik" inə. Kiçik və ucuz mikrofon gizli səs dəyişikliyi və revmatizm qısa oldu : "Sı, mən allah və rəbb isa!" Bundan sonra da dəhlizi üzrə, mənim ön qapıdan partlayış biz запрыгнули köhnə maşın və canlandırdı onun.
  
  
  "Фиат" mühafizəsi ilə durdu kənarda yolu ulaşıma. Zaman Tamara gördüm ki, biz buna nail olacağıq, o приятельские yellədi bizə iki kişi, biz проезжали mimmo. O, rahat arxasına söykəndiyini görüb прогнивший divan və gülməyə başladı. Bu idi истерический gülüş asanlaşdırmaq. Təngnəfəs halda, o qışqırdı: "Ey, siz gördünüz ki, bu iki kişi?"
  
  
  'Kimə? Bu "фиате"?
  
  
  "Yox, Ləqəb, onların daha yaxşı iki qonaq otağında!" O, gülməyə başladı daha da güclü olsun. Onlar belə əzəmətli təəccüblə baxdı ki, biz промчались mimmo onlara. "Ah, bu ifadə ih üzünə!" Biz Tamara idi hücumlar хохота. — Mən həqiqətən idi, belə yaxşıdır?
  
  
  "Bəli, siz çox sevimli idi."
  
  
  "Doğrudur ?"
  
  
  "Kifayət qədər yaxşı almaq üçün məni dəlicəsinə qısqanc".
  
  
  Tamara bir az sakitləşdi və захихикала, hələ ki, onun mübarizə ilə sürücülük "бьюика" və o, kənara təyyarənin. O zaman başladı geyinmək; gülüş dayandı və digər sonunda Пунтаренаса o dedi aşağı, qorxaq səslə: — Nick, hava. Dəyişir.'
  
  
  Həqiqətən. Qar indi валил бурлящим вихрем. Bir parlaq əks etdirən göy потемнело və içindən zümzümə перегруженного mühərrikin külək выл kimi yaralı xəyal. Ağac, daş və bütün hərəkət edə bilər, летело bizə ətrafında воющим ураганом. Градины рикошетили qapı və pəncərələr. Biz özümüzü dünyada обезумевшем təcrübəsi fəaliyyət crazy.
  
  
  — Aradan ötürücü oteldə səbəb çovğun, — qaşqabaqlı dedim.
  
  
  — Və daha pisdir, — pıçıldadı Tamara.
  
  
  "Bəli, biz hələ ki, olmayan уничтожим son transmitter Panama".
  
  
  O, mənə döndü побелевшей, qar kimi xaricində. — Amma, Nik, — deyə o, нескрываемым dəhşət. 'Biz qadir olmalıyıq, bunu etmək, elə deyilmi?
  
  
  
  
  Fəsil 12
  
  
  
  
  Güman ki, xəritə Ada Сангре idi, təxminən шестистах kilometrliyində Пунтаренаса. Amma baxmayaraq ki, biz kifayət qədər crazy uçmaq üçün belə havada, biz o qədər crazy üçün ринуться də açıq ora. Qalxıb havaya, biz uçdu üzrə geniş boyunca Sakit okean üzərində. Bu, etdi uçuş demək olar ki, iki yüz mil uzun və bəlkə də daha 150 mil görə daimi зигзагов. Biz пролетели üzərində körfəzi Чирики ən böyük adası Койба, исправительной müstəmləkəsi. Sonra biz обогнули yarımadası Азуаро yaxınlaşdılar Панамскому körfəzinə gedəcəkdir eni 150 mil. Yolda olarkən Panama bəy ilə Panama-Siti və illər qabaq boksçu obrazını.
  
  
  Bütün bu vaxt təyyarə yalnız edirdi ki, раскачивался və пикировал. Biz Tamara ilə tanımadığım üzrə yan tərəfdən, ora-bura. Biz heç vaxt oturdu yerində. Yalnız təhlükəsizlik kəmərləri gördüyü işlər bizə yerində. Bir təkan təqib başqa. Gövde at inləyirdi və скрипел, qanadları görünürdü qıra bilər hər an. Hər dəfə təyyarə приземлялся də hava otağı, onun ударялся оборудова bir şey möhkəm çiyin və təcrübəli ağrılı, ağrı. Qarşısında gedəndə Tamara перевязала yara və затянула açmamalı, lakin bu, kifayət deyil. Qan davam сочиться, mənim ətrafında çiyin və пропитывать mənim köynək.
  
  
  O, qışqırdı. — Nə koordinatları adaları, Nick?
  
  
  — Hələ ora — перекричал onun səs-küy. - "İlk Panama-Siti".
  
  
  'Niyə? ada Сангре zalında arxipelaqında de-las-Перлас ki , zalda şərq buradan isə şimalda.
  
  
  Onun, razılıq əlaməti olaraq başını tərpətdi. Arxipelaqı "deməkdir dənizdə bir çox adalar", və bu halda, bu tətbiq təxminən nömrələri səksən kiçik "жемчужинам" digər tərəfdən bəy. Onu da qeyd açıq kart. "Onun məqsədi bu supe hələ ki, tapa bilməzsən, amma aləti artıq etibar etmək olmaz. Bizə lazımdır mühüm əvvəl bilərik tapmaq üçün kiçik bir ada bu qrupda. Yaşadığım zalda cəmi altmış kilometr şimal-qərbdə arxipelaqı. Buradan biz kimə təyinat.
  
  
  Sonra Тегусигальпы və Пунтаренаса onu düşünürdüm ki, kifayət qədər aşınma qarşı vəhşi və amansız məhv olan istehsal polkovnik Зембла. Lakin Panama-Siti idi ağlasığmaz bir fəlakət var. Bu, bir ətrafında mənim sevimli şəhərləri ilə bir çox isti xatirələrin. Mənə yadıma gecəni, gözəl bir qadın onu mənzil ətəyində Анкон və oyanış altında zəng обветренных bells kilsənin yaxınlığında Авенида-Mərkəzi. Biz təyyarə ilə gələrkən şəhərin üzərində şəhərlə, onun qeyd qalıqları şurasının, köhnə Sarayı, hökumət, gözəl Milli teatr bulvar Малекон və bulvar Боведас ilə köhnə yeraltı тюрьмой. Hər şey, həqiqətən, bütün qırıldı və dağıdılmış, sınıq və разорвано qəddar бичами нечеловеческой fırtına. Şəhər əhalisi 300 000 nəfər dayandırılıb mövcud çevrildi belə böyük xarabalıqları kimi, köhnə şəhər, doqquz kilometr onun pozulmuş yerlə-də 1671-ci ildə корсаром Henri morqan ilə çıxıb.
  
  
  İllər qabaq boksçu obrazını, port-Zonasının La-Манша də oldu пустырем. Bizim hündürlüyü biz çətin ola bilər yanaşsaq, şlüzlər Мирафлорес on kilometr sahil. İki aparıcı ona kanal idi tamamilə qapalı. Bir neçə yük gəmiləri və tanker vurulmuş iki dünyada ən böyük buz qutuları, hər enində, təxminən iki yüz metr və dərinliyi on beş metr. Dəhşətli külək süpürülmək kanallarla. Heç bir şey göstərirdi ki, digər tərəfdən перешейка işlər vəziyyət yaxşıdır.
  
  
  Onun qaynar, qəzəb görə ki, Зембла etdi, bu nə vaxtsa münbit və zəngin torpağı.
  
  
  — Развернись, — рявкнул onun Tamaraya. Onun özünü pis hiss edirdim. - 'Cənub-şərqə qədər Ислы Сангре . _
  
  
  — Elə bilirsən, Зембла var?
  
  
  "Mən ürəkdən buna ümid edirəm", — dedim, başlı-başına buraxıb sonuncu acı göz кружащийся ağ mənzərə. "Əgər onu tapa ego, ada olacaq залит qan ego, sənə söz verirəm".
  
  
  Adanın əsas: San Miguel, San-Xose və Pedro Гонсалеса gəlmək asan idi, lakin son sığınacaq Земблы idi, sadəcə крошкой xəritəsi, bundan artıq heç nə reallıqda. Bu idi yığılması, daş, торчащих ətrafında su altında qalın qar örtüyünə, şəhər və dəniz köpük əhatə qumlu çimərlik. Hələ ki, biz пролетали üzərində "Сессна" uçurdu və əkizlərin bu изменчивых hava axınları görə. Tamara ilə mübarizə aparan румпелем, hələlik onun istəyirdi ki, yerə enmə üçün.
  
  
  "Mən hesab edirəm ki, biz torpaq sahilində. Hətta daş keçi, dözə bilməz, ayaq üstə bu qayalarda".
  
  
  — Nə var? — soruşdu, işarə sol.
  
  
  O yana əydi təyyarə bucaq altında səksən dərəcə onun üçün də edə bilər, ona bir nəzər. İçindən yaşadığım oxşar пулеметные güllə onu görə bilərdi zəif parıltı bəzi köhnə binalar. Onlar qruplaşdırılıb azn rəftar köhnə гасиенды ətrafında həyət. Bütün bu mühitdə böyümüşəm daş divar трехдюймовой qalınlığı ağır qapısı dəmir балками. Ən azı, əvvəllər ih tak tikib, və heç bir əsası yox idi güman ki, bu divar deyil, eyni idi qalın və möhkəm olar. Görünür, Зембле xoşuna gəlirdi bütün çətinləşdirir, xüsusilə iş o qədər müdafiə və ya escape.
  
  
  — O, burada, — dedim. Mənim əl sıxdı əlini Tamara. 'Bax! Ego vertolyot пришвартован həyətində.
  
  
  'Onu başa düşürəm. Amma отпустишь olub, indi sən mənim əlimi? Onun olardı verdi, heç düşmək açıq dam ego. Gedək, əl və tap yer torpaq, yaxşı?
  
  
  Onun məsud gülümsədi hey. Nəhayət, biz aşağı izlenir Земблу bu ego jurnallar. Mənim ухмылка yavaş-yavaş yox oldu zaman onu başa düşdüm ki, heç bir yerdə perimetri boyunca heç uyğun meydança üçün əkin. İki və satıcı tikmə Ramon Батук qurub öz гасиенду üst dəyirmi təpə. Əsas məqsəd cığır apardı aşağı qayalar üzərində olan эллингу təbii bəy. Təpə idi, nisbətən sürüşkən, lakin çox sərin. Qalan adanın idi, ya da çox kobud və ya заросла колючим корявым кустарником.
  
  
  — Bu, olmalıdır çimərlik, — qaşqabaqlı dedi, onu hey.
  
  
  "Bir az bundan əvvəl görkəmli bir parça çimərlik ki, hələ görünür, olduqca layiqli", — o, cavab verdi, dodaqlarını bir-birinə sıxaraq. O, yenidən yana əydi "Сессну" və полетела olan kiçik sahəsi продуваемого bütün küləklər sahil. "Bu çox çətindir, Ləqəb və biz bilmərik подобраться yaxın ev".
  
  
  "Kimə qayğı, kiçik bir gəzinti? Ümid edirəm ki, biz hələ də gedə bilərik, zaman приземлимся.
  
  
  Təyyarə suya baş aşağı. Külək подхватил ego və завыл metal. Qum havaya qalxdı ətrafında təkərlər. Hissəsində təyyarənin titrədi, sanki ih qəfildən iflic vurub. Tamara ilə mübarizə aparan сопротивляющимся румпелем. "Bizdə, Rusiyada belə bir məsəl var", — ağızından qaçırdı o, fasilələrlə. "Möhkəm durun sükan arxasında belə bir vəziyyətdə!"
  
  
  Bizim засосало də hava pit, aşağı. "Сессна" тряслась, silkələndi və скользила üzrə sahilində boz qumlu yağış вздутого qum. Bizim qarşımızda bütün qum yapışdırılması iti daş zirvələri. Sol yalançı mil ətrafında yeni daş və qayaların, sağda isə təhlükəli divar qaynar surf. Təyyarə düşdü aşağı.
  
  
  Onun bic tərpəndi. - 'Qədər! Yuxarı!' Mənim cry idi рефлекторным, çünki mən bilirdim ki, Tamara üçün əlindən gələni edir qaldırmaq burun. Çimərlik vaxtı yaxınlaşdıqca ilə dağıdıcı sürəti. Burun уткнулся qum. Протяжное cızırdama, sonra громоподобный pambıq. Bizim развернуло, подкосы qanadları pozuldu, həm vida ola üzərində bloku mühərrik, yarım засыпанным qum. Paul ayağa qalxdı və atdı bizi dam, sanki bir yığın insan əl və ayağı. Təyyarə az qala çevrilmiş, sonra isə dağıldı quyruğunu yuxarı buz dalğaları. Duzlu su брызнула bizə, biz geri çəkildilər. Biz qalmış və şikəst edilmişlər, amma duran yerdə. Təyyarə раскачивался geri və irəli прибое. Biz yelləndi dalğaları. Tamara başını buladı, qaldırıb onun baxdı sınıq pəncərə çimərlik. Diksinib, onu dərindən nəfəs aldı və шталь öyrənmək qum və enirdi altında bizə. "Вотум istəyirəm ki, bu, kommersiya uçuşlar, — deyə o, yüngül bir təbəssüm. "Sən həmişə yumşaq приземляешься".
  
  
  "Heç bir güldür məni birdəfəlik!" — dedi o göz yaşları. — Mən bütün korlanmış, onu bilirəm! Biz bir daha heç vaxt qaldıracağıq ego hava!
  
  
  "Yəqin ki, başqa cür olsaydı, bu baş verdi", — deyə mən. "Qum çox yumşaq və külək bilər çırpmaq bizə ayaq".
  
  
  — Amma biz nə edəcəyik indi ?
  
  
  'Nə?' Onu tutdu geridə плетеную səbətə olan bir əda idi. İndi nen idi bir gun Makarov Tamara, qədim gun doktoru Мендосы, avtomatik revolver Pepe 22-ci çaplı, eləcə də tapança, iki mühafizəçilər və idarəetmə. Onun verdi Tamara ee silah və tapança Pepe, qalanları isə üstünə tapança cibinə. 'Nə?' — onu təkrar. — Nə deyirəm, gedək прогуляемся. Gəl bunu edəcəyik!'
  
  
  
  
  Fəsil 13
  
  
  
  
  Gəzmək biz onların yol mimmo məkrli təpələri altında воющим və жгучим səma. Вьюга hələ güc yığır. Qaranlıq olurdu, bütün qalın. Bir neçə tikanlı ağac küləyin заскрипели. Daim düşüb qayalar. Külək высасывал hava ətrafında bizim ağciyər, biz qaçdı, ona qarşı. Biz задыхались kimi утопающие və bəzən bilmədi, irəli hərəkət. Fırtına indi görünürdü bərk kütləsi, qəddar, неумолимой və öldürücü. Şəxs Tamara idi залито qan təcrübəsi düşən sədo. Onu bilirdi ki, выгляжу deyil ценымногие yaxşıdır. Ağrı çiyin измотала məni. Bu, artıq idi, sadəcə штопора əti, ağrı пронзила daşır və mənim sümükləri. Onun bununla mübarizə aparmışam və mənim sərt barmaqları ilə. Biz mübarizə və inadla шатались dəstəkləyərək, bir-birinə.
  
  
  Keçib, yarım saat, bir saat dörddə, daha bir yarım. Nəhayət biz çatdıq təpənin. Biz baxdı qalın möhkəm divarları, гасиенды yüz yard aralıda bizi. Onlar yalan altında qalın qar. Əgər orada idi saatlıq bir şey onun idi, demək olar ki, onlar — onlar olmasaydı qalxdı nalan. Onlar huddled bu сомнительном укрытии divarları. Bu, olacaq, ancaq различимая вереница o kişi geyim, прилипшей üçün замерзшим xeyr.
  
  
  — Перелезем vasitəsilə divar, — dedim. "İki və ya üç darvaza olacaq, çox güclü hesab olunur".
  
  
  Tamara ilə содроганием başını buladı. — Biz bilmirik, Nick!
  
  
  - Biz də bilmirik, bir yerdə dayanmaq.
  
  
  Biz başladılar qalxmağa təpə arxada гасиенды, açıq qarşısında əsas giriş. Müəyyən mənada indi çətin idi irəli hərəkət. Maneələr oldu, az, lakin səthi çılpaq təpənin отполирована külək və çevrilib sürüşkən buz yamac. İlk düşüb Tamara oldum, onu qorumaq. Sonra onu itirdi müvazinətini. Tamara otelin kömək və birdən hər ikimiz скатились aşağı qədər təhlükəli хватаясь əl-ələ. Bizim dözümlülük öldü, amma yenə də восстала ətrafında öz kül. Həyat görünürdü daha az dəyərli istilik və rahatlıq gətirəcək ki, ölüm, həyat isə özünü göstərdi.
  
  
  Yuxarıda biz taqətdən düşmüş halda поползли altında sığınacaq divarları. O, qocadır. Hörgü idi изношена arasında təbii daş böyük idi, onlar dedilər. Orta hesabla o, üç yarım metr hündürlüyü. Onu diqqətlə baxdı və gördü dayaq nöqtəsi üçün ayaq və əlləri bir neçə yerdə. — Məni izləyin, zaman onun olacağam, yuxarıda, — deyə onun Tamaraya.
  
  
  — Zaman sən yuxarıda? Nəzərdə tutursunuz, əgər siz bunu edəcəksiniz!
  
  
  — Zaman onun olacağam yuxarıda, Tamara, — qətiyyətlə dedim. Onun heç bir otel haqqında düşünmək, düzü, onun sözləri. — Və жди nişanının. Digər tərəfdən ola bilər saatlıq.
  
  
  Onun başladı təhlükəli yoxuş köhnə divar. Oldum aradan qaldırılması qoruyucu əlcəklər üçün barmaqlarını daha yaxşı olublar azn hamar daşlar. Soyuq пронзил-daşır. Onun kimi hiss mənim əlləri gərginləşib. Qan əzələlərin dondurmaq. Daş рассыпался ağırlığı altında mənim ayaq. Onun прижался üçün ah və eşitdim sakit cry dəhşət Tamara. Bir an mənə elə gəldi ki, mən getmək. Sonra onun yadına düşdü ki, necə yaxın idi Зембла, və bu fikir согрела məni. Onu ehtiyatla groped daha bir dayaq nöqtəsi. Onun aşkar et seq aktları. Qarış görə дюймом onun yuxarı qalxırdı.
  
  
  Son səy mənə nəql vasitəsilə kənar geniş düz zirvəyə. İti ülgüc şüşə parçaları idi насыпаны uzunluğu boyunca, lakin qar və buz сводили yox ih təsiri. Ən delle, onlar mənə kömək keçirilməsi və sürüşkən səthi.
  
  
  Onun artıq gedirdi əli ilə çağırmaq Tamaranı əməl zaman mənə fikir gördüm saat. O, укутан və склонив baş, dərin sanki əlləri ciblərinə, yavaş-yavaş getdi, geri və irəli arasında divar və yaxın bina. Sağ çiyin свисала avtomatik tüfəng. O, yaxınlaşıb yerə onun yalançı nalan. Onun baxdı Tamaranı xəbərdar etmək üçün onu. O, tabe mənim komanda və artıq лезла mənə! Saat yaxınlaşdı licks. Kifayət qədər yaxından eşitmək üçün, onun, əgər bir şey baş verəcək. Onun nəfəs keçirilmişdir.
  
  
  Tamara itirilmiş tarazlığı düşdü. O, verdim bu da öz növbəsində cry. Heç bir güclü, bir az louder непроизвольного nəfəsə, lakin kifayət qədər yüksək. Saat burada, eyni maraqla gözlərini qaldırdı və gördü məni. Onun atıldı.
  
  
  Kişi bilirdi öz borcunu cəhd müdafiə. Gec deyil! O, hələ də qaldırmışam tüfəng zaman onu atdı kənara ego приземлившись ona yuxarıdan, diz emu həyatında. Onun sizə bir tüfəng üzrə ego əlləri aşıb onu vurdu. Kəllə hit emu boyun yan. O, ah çəkdi və dondu. Ego məqsədi altında olmuşdur qeyri-təbii bucaq туловищу.
  
  
  'Nik!' — pıçıldadı yuxarıdan. Onun gözlərini qaldırdı və Tamaranı gördüm, oturan azn nalan.
  
  
  "Bilməzdim ki, gözləyin. onun...'
  
  
  — Fərqi yoxdur, — прошипел mən. 'Прыгай.'
  
  
  — Sən tutmazsan, mənə?
  
  
  "Həmişə əzizim".
  
  
  Onun üstünə tüfəng azn бездыханного saat və əllərini uzatdı. O, düşdü. Onu tutdu ee. Həmçinin olsa da, bu, yox idi yumşaq qucağı idi, olduqca xoşdur. Mənə söykəndi məni görüb öpdü və boyun. 'İndi?' — sakitcə soruşdu.
  
  
  "Əsas bina. Böyük bir şans var ki, biz tapacağıq orada Земблу və ego son transmitter güc sahələri. Biz gərək məhv ih həm də.
  
  
  — Oh, bu, hər şeyi? — dedi o, саркастическим çalar. Носком boot o толкнула поверженного saat. "Nə qədər ki, ih olacaq aramızda və Земблой?"
  
  
  'Mən bilmirəm. Düşünürəm ki, çox.
  
  
  'Bəli. Və onlar bizi tapmaq, sonra isə öldürmək və ya heç buraxmaq, hələ ki, biz heç замерзнем. Biz vurulmuş indi biz divar. Onlar bir neçə güllə var ki, az dəyişdirmək. Var hələ belə yaxşı ideyalar? Onun dinməz-söyləməz qulaq asırdım. O, çalışırdı gizlətmək qorxu öz цинизмом. Bu, tamamilə təbii bir reaksiya. Kim qorxmur üzrlü səbəblərə görə, — axmaq. Tamara idi, qadın və sərt, sərfəli, cəsarətli və heç də дурой.
  
  
  — Heç bir fikrim yoxdur, — deyə mən. "Biz yalnız əlimizdən gələni edəcəyik və ümid edirik. Bu, çətin olacaq, amma biz cəhd etməlidir".
  
  
  O, qorxub başımı tərpətdim. "Sonra isə o, bu kimi başa çatacaq, Ləqəb, onun çalışacağam ki, nəsə demək xoş".
  
  
  — Mən закричу yardım haqqında, — deyə o təbəssümlə. Kölgə binaların biz прокрались geri гасиенды. Onun üstünlük avtomat saat qədər aşkar, ki, onun yanında donub mexanizmi. Onun qoymuşdur ego götürdü, bir revolver.
  
  
  Biz gəldik qədər bucaq və off sol. Bizim qarşımızda idi həyət vertolyot. Onun tədqiq uzun dar əsas bina, harada ki, ümid tapmaq Земблу. O, çox böyük idi, təsərrüfat tikililəri, qapalı крыльцом bütün ego uzunluğu. Mərkəzində idi qapıları vasitəsilə edən avtomobillər gələ bilərlər əsas tətbiq.
  
  
  Eyvan idi, qaranlıq və çətin просматривалось içindən örtük клубящегося qar. Məndən güclü idi şübhə ki, başqa bir yerdə dayanır və saat. Bir və ya bir neçə, bütün sinir və donub ilə покалыванием barmaqlarımın. — Biz gedək ən uzun yolu ilə, — dedim. Biz qaçdı geri növbəti binalar. Onun tercih davam qaçmağa, amma ehtiyatla və sükut idi qaydada şeyi. Yavaş-yavaş biz gedək daha. Bu tərəfində гасиенды idi, ikinci bina oxşar qaraj. Olmadan hadisələrin biz var başqa, həm də sonuna. Sağ idi, açıq yer, təxminən on metr. Onun arxasında idi, əsas bina.
  
  
  Biz dayanıb diqqətlə dinlədi. Biz heç bir şey eşitdim və qaçdı geri əsas binasının. Qarşımızda uzanıb gedirdi uzun bir sıra pəncərə ilə витыми решетками üzrə dövme dəmir. Однообразие прерывали iki gün делящие bir sıra ривненской üç hissəsi. Onların arxasında idi qapıları, və hələ də bir sıra windows, bəziləri ətrafında olan gur işıqlandırılmışdı. Qısa булыжная yol gedirdi qapısı binada üçün böyük, əsas məqsəd. Yanında qapısı oturmuşdu köşk, напоминавшая telefon-avtomat. Köşklər gözləmə. Dar deşik idi otağının pəncərəsindən işıq gəlirdi.
  
  
  'Lə' nət. Bizə lazım keçmək подъездную track və bu, qorunur.
  
  
  "Ola bilər ki, onlar atəş qadını", — deyib, Tamara.
  
  
  'Niyə?'
  
  
  "Ola bilər ki, onlar əvvəlcə istəsələr sual".
  
  
  "Tamara, əgər sən düşünürsən ki bilərsən oynamaq yemi..."
  
  
  Eyni uğuru onun danışa bilər divarla. Qəlbi, o, tez keçdi windows altında. Onun, onun ardınca getdi və ümid edir ki, o, heç olacaq çox tələsik. Var, hissi var idi ki, onlar əvvəlcə çəkmək olacaq, sonra isə suallar. Biz прокрались mimmo birinci iki qapı və növbəti qrupunun pəncərə. Tamara idi полуметре məndən. O, əmin idi öz hərəkətlərində və o, bilirdi ki, bilməyəcəyəm onu dayandırmaq deyil, riske səbəb isti söhbət və mümkün açılışı. Onun çalışdı gəlmək alternativ, lakin tapa bilmədi. Biz yaxınlaşdı mənə başlamaq ikinci gün və növbəti pəncərəyə. Birdən səs eşitdim.
  
  
  'Dayan!' — qəti pıçıldadı onun. Mənim xüsusi sürpriz, o, dayandı və подползла mənə. Мигнула lampa. Biz dayandırılması pəncərə.
  
  
  Polkovnik Зембла acıqlı gedib, geri-irəli. Mən eşitdim ki, o deyirdi. Amma o, sözünə davam döymək yumruq stola otağın ortasında. Kafedra idi, demə elektron detalları, транзисторами, платами, паяльниками və плоскогубцами. Geridə Земблы idi, eyni metal şkafları və bar kimi, məbəd mayyaların. Yalnız bu açılmışdır. Hörmələr çıxarıldı isə çəkilməsi извивалась kimi qəribə перманентная завивка. Çətin deyil təsəvvür etmək mümkün idi, ki, o, bunu bu otaqda. O, yeni inşa əsas nəzarət sistemini öz ölümcül bir sui-qəsd məqsədi ilə fəth Mərkəzi Amerika və yaratmaq Üçüncü imperiya maya.
  
  
  Onun fikirləşdim ilə хема o, danışarkən, zaman başlamaq ikinci adam худощавым усатым şəxs yaxınlaşıb və ayağa qalxıb onun yanında. Şərik Земблы görünürdü daha meanest və хладнокровным hər kəs daha. O, kağızı açdı qutu kağızlar ilə диаграммами. İki kişi idi, belə ki, поглощены müzakirəsi, onların planlaşdırma ki, mən cəsarət yanaşmaq bir az licks. Diyar onun gözləri fərq daha altı kişi və iki silahlı mühafizəçilər və dörd texniki, ağ geyimli, yəqin ki, işləyən montaj. Tamara sual dolu mənə baxdı.
  
  
  Onun revmatizm işarə qapı arxasında bizi. Onu ehtiyatla sövq latch və söykənib kök ağac. Qapı bağlanmışdı. Biz пробрались daxilində və səsə qulaq verdilər üçün səsləri qonşu otaqda soyuq zalda.
  
  
  '...dərhal öldürmək!' — o qəzəbli doqmatik səs polkovnik Земблы. "Əgər mən götürürəm ki, vəziyyəti nəzarət altına yaxın bir neçə saat, bir fırtına olacaq çox güclü olduğu üçün onunla məşğul olmaq — hətta mənim üçün! †
  
  
  "Biz dayandırmaq quraşdırma", — deyə ego подчиненный.
  
  
  "Тохель, bu işlər xain zəng".
  
  
  'Xeyr, ser. Baxın bölmə R burada. Biz uşaqlar, sadəcə olaraq, yoxdur lazımi maddələr toplamaq üçün, bu bölmə. Ego mümkün deyil qurmaq, yaxın bir neçə saat, belə ki,...
  
  
  "Siz cəsarət oxumaq mənə нотаций üzrə Секциям R! Kim yaratmışdır mövzu? Onun tək deyil, elə deyilmi? Biz bir yol tapacağıq перемонтировать проводку. Və mən istəmirəm ki, bir daha eşitmək səndən qorxaq söz. Onun heç vaxt bunu təcrübəsi Тохеля, hətta əgər mənim səltənət əbədi olacaq погребено altında buz! Bu baş deyil, mənim günahım. Məndə hər şey əla oldu. Əgər bu Nick Carter...
  
  
  O, ümumi giley göstərəcək ki, kəskin sözünü kəsdi прихвостень Земблы adına Тохель. — Siz hələ də əminik ki, o, arxasında bizim iflasa uğrayıb?
  
  
  "Müvəqqəti uğursuzluq, amma uğursuz. Amma daimi pisləşməsi hava proqnozu göstərir ki, digər stansiya artıq işləmir. Bəli, onun inamlı ki, Nik Karter kimi,-onda o, bu əl. Mən bilmirəm, o necə öyrəndim barədə ih yeri, amma o da aşkar mənim məbəd mayyaların. Və emu, dərzi şeytana, idarə ego tamamilə məhv etmək.
  
  
  "Var mesajlar qadın haqqında..."
  
  
  Зембла nifrətlə gülümsədi. "Предоставьте Картеру etmək imkanı цыпочку azn yedək və aid romanı əsasında eyniadlı kimi пикнику cinsi klubunda . Lakin bu fırtına o, heç vaxt çatacaq adaları. Və əgər hansısa bir möcüzə nəticəsində o, yaşamaq, onu artıq heç bir şey xilas edə bilməyəcək. Digər stansiya hazır deyildi ego hücum, biz özləri səs hazırlanan!
  
  
  Onun eşitdim shaggy çəkmələr. Birdən salonun sonunda insan meydana çıxdı formasında. Ego ağız açılıb təcrübəsi bayraq icazə icrası, o, əlini üçün bir tüfəng. Tamara ilə biz qeyri-iradi səviyyəsindən. Biz atəş düşünmədən. Bir таращить gözləri daxil emu boğaz o an o, başladı qışqırmağa, digər выбила emu göz. Mən bilmirəm, kim hara düşdü. O, düşdü навзничь, ego tüfəng ilə лязгом düşdü yerə. Qan брызнула bütün tərəflər. Biz gördük ki, o, toxunub, torpaq; biz artıq yenidən hərəkət. Deməyə sözləri ilə bizə, biz birlikdə işləmişik, nə yaxşı обученная komanda.
  
  
  Biz zorla otağa. Bu revolver изрыгали yanğın daha əvvəl qapı tam açıldı. İlə ошеломленным ifadə şəxsin odin ətrafında mühafizəçilər схватился üçün həyat və düşdü. Tamara yaranıb və görmüş, ikinci saat миленькую дырочку, o vaxt, o qaldırmışam silah. Bir texnik çökdü, digər yavaş-yavaş dizləri üstə çökdü. Sürətli kimi panther Тохель ləğv qalın taxta stul. Hissələri və alətləri o. O, çəkdi polkovnik Земблу sığınacaq özü ilə. Ego Кольт çaplı 357 başladı извергать yanğın. Son iki texnika, ошеломленные və обескураженные bizim hücum, подкрались açıq günü. Onlar həm də gecikmişik. Tamara прицелилась və ölümcül ih раненила, onlar düşmüşdür.
  
  
  Onun пригнулся qarşısını almaq üçün çekim Тохеля. Mənim revolver var idi пустынен. Onun atdım ego Тохеля və tutdu start ikinci. Тохель пригнулся və tapança daxil olur arxasında idi. Зембла da mənə dəli kimi. Üzərində atladı stul, sanki aradan qaldırılması üçün bir maneədir. Pələng kimi, o, atdım irəli və məni yoldan ilə ayağı. Biz birlikdə düşüb döşəməyə. Bizim barmaqları keçməmiş сжаться bu fists. Başlanğıc ikinci revolver var idi выбит mənim ətrafında barmaq isə üçüncü выскользнул üzrə камзолы istilik boya. Ağır kəllə Земблы ударился haqqında mənim çənə və оцарапал mənə burun ətrafında getdi qan mənim barmaqları вцепились bu ego saç altında повязкой qolları. Mənim yumruq qalxdı və отплатил emu eyni. Onun məmnunluqla hırıldayıb güldü eşidəndə necə var pozuldu burun. Ego dəri və əti kəsilib. O, взвыл daha ağrılı. Sürətli hərəkət etdirin o отвернул başını və bu, onu xilas. Əks halda ölümcül parçaları sümük piercing ' li olardı ego beyin.
  
  
  Ego cavab zərbəsi idi костлявым diz mənim həyat. O tutmağa çalışdı görə mənim ayaq ilə məşğul olan удерживала onun. Biz перекатились daha bir vasitəsilə başqa. Bizə, Tamara, bizə Тохель vurmaq, bizi осмелились. Lakin onlar atəş hələ, başqa bir ilə yaxın məsafədən, heç əldə edib, bizə bir hit. Зембла hələ cəhd qırmaq mənə dəstə və ya ayaq. Mənim hər qəbilə уперлось bu ego etibarsız qasıq. Onun düşündüm ki, прикончу onun. Onu eşitdim, o, at inləyirdi və hiss etdim ki, o, necə titrəyir. Növbəti saniyədə Тохель shot adama. Otaq edilib ildə kəfənli qaranlıq və zülmət Зембла çıxıb azadlığı və yoxa çıxdı.
  
  
  Завыла siren. Səs demək olar ki, терялся bu fırtına bir nərilti gəlir. Biz Tamara olardı çıxış qarasına. Зембла və Тохель - yox. Onlar bilirdilər binası daxildən və xaricdən. Onun eşitdim ih shaggy dəhlizdə. Onlar getdilər. Onun qızdırmalı рылся də tələb etdim ki, silah. Onun aşkar və revolver. Hələ штопора, ittiham olub. Onun əlini hiss etdim öz qolunda. Tamara. Biz побрели dəhlizinə.
  
  
  Xarici həyət və evləri canlandı insanlar Земблы. Siren davam cəsəd iyini, qapı açıldı və bizə axın iki ölümcül baş atəşin. Onun shot revmatizm. Onu hiss etdim ki, ən güclü və hiss kəskin barıt qoxusu. Bilmirəm hit olub, onun hər bir şey, ancaq mən olduqca xoşbəxtəm tapmaq üçün var ki, revolver, tam güllə. Biz etməyə qaçdılar, yəni dəhliz həyətə. Gecə bizə ətrafında eşidilməkdədir ağlayır.
  
  
  Biz qaçdı. Bəzi dua acıqlı, digər возбужденно, və bütün bu, güclənsin, qarşıdurmaya yol топотом çəkmələr. Odin insanların ətrafında Земблы dövrəyə girdi və çökdü yerə. Güllə влетели qapı наполнив hava осколками və свинцом. Biz qaçmağa davam gətirib gün salonun sonunda. Испуганная, amma qəti Tamara yanına qaçdı at inləyirdi arxasında məni.
  
  
  Biz çölə atıldı qapıdan xarici həyət. Onlar bilmirdilər və yuxu haqqında ən yaxşı qol. Ayaq səsləri bizim qaçan ayaq, müşayiət gurultuyla çekim. İçində atəş dayandı birdən-birə olduğu kimi başlamışdır. Biz impulsiv qaçdı üçün yeganə укрытию ki, biz gördük ki, груде разбитых taxta qutuları. Onlar ibarət ətrafında qalın taxta ilə metal kəmərləri və daşınması üçün istifadə edilmişdir həssas elektron avadanlıq. Onlar qatlanmış bir dəstə üçün xidmət растопкой. Ревели çekim, və güllə врезались torpaq arxasında bizi, biz çıxılmaz ныряли arasında qutuları.
  
  
  Yaşadığım güllə süpürülmək vasitəsilə bizim импровизированное sığınacaq. Onu özünə sarı çəkdi Tamaranı aşağı. İlk iki insan yaxınlaşan ordu idi, çox səbirsiz üçün ehtiyatlı olmaq. İki shot və onlar qar düşmüşdür. Onun başladı hərəkət qutuları, dəli kimi gücləndirmək üçün bizim müdafiə. Qalın lövhələr поглощали güllə. Yalnız üzücü birbaşa hit bilər hit bizim indi, əks halda onlara oldum olardı dırmaşmaq ev arxasında bizi. Onun baxdı, amma heç kimi görmədim windows. Ətraf kişi обливали bizi свинцом, sanki ih ov tüfəngi var idi садовыми шлангами. Hər hansı bir istiqamətdə, onun bizə baxdı, yox idi bir çox insanların qaçmağa. Və bizdə qaldı cəmi bir neçə ədəd patron vermişdir.
  
  
  Birdən dairələrində ən səs-küy, onun səs eşitdim электростартера. Ротор vertolyot başladı, çox yavaş-yavaş dönüşümlü. Şüşə kabinədə onun bilərdi yanaşsaq, siluetləri, iki kişi. Üçüncü, bir-birinin ətrafında mühafizəçilər, tələsik şəkli hər tərəfdən bir vertolyot стопоры və ip. Mənim револьвере qaldı yalnız bir таращить gözləri. Onu diqqətlə tapanca və hit məqsədi. Saat deyə çığıran və başladı дергаться. O, qışqıraraq belə ucadan ki, atışma bir an kəsildi, bu zaman bütün уставились ona.
  
  
  "Tamara, mənə bir şey выстрелять".
  
  
  — Sadəcə используй mənim bir gun. Orada hələ altı güllə, — dedi uzadaraq mənə "Makarov".
  
  
  Özünə o tərk edib Pepe 22-ci çaplı. O, ki, o, tərəddüd etmədən verdi mənə öz revolver, jest idi ki, onu heç vaxt unutmaram. O, уставилась vertolyot. Mühərrik tam gücü ilə işləsin üçün vaxtı döşəməyə doğru itələyin. "Onlar sınmaq bu fırtına".
  
  
  "Bəlkə də var, lakin biz burada oturmaq və izləmək. Onlar istəyirlər ki, qaçmağa, və əgər onlara bu mümkün olarsa, onlar başlayacaq, bütün ilk. Worse, onlar sol daxil ötürücüsü, siz də eşitmisiniz ki, dedi bu barədə Зембла.
  
  
  "Amma mən elə bilirdim ki, otaqda..."
  
  
  "Bu, yalnız idi yeni əsas idarəetmə sistemi, ki, onlar at. Biz qoyduq, bu mövzu, amma başlanğıc ikinci transmitter haradasa başqa yerdə. Ən delle onu gözləyirdi ego digər tərəfdən qapısı, harada biz gördük ki, bütün bu işıqları".
  
  
  "Bu o deməkdir ki, heç kəs bilməyəcək dayandırmaq fırtına bir neçə saat ərzində. Ən azı, əgər Зембла həqiqəti danışıb. O vaxt hava daha heç vaxt olmaz idarə edəcək!
  
  
  'Bəli . Və bədbəxtlik ondadır ki, Зембла adətən, haqlıdır.
  
  
  Atıcılıq başlasın zaman vertolyot ləng və etibarsız ' lan etdi. O sarsıdan geri-irəli. Atəş dayandırıldı ci ilin əvvəlindən ikinci dəfə qapı kabin açıq partlayış. Azn sərnişin oturacağı onu qeyd худощавую, мускулистую rəqəm Тохела. Ego əsaslarla keçirilən açıq qapı taybatay. Sağ əlində idi кольт ki, o hər согнутой sol əl və целился bizi. O, qışqırdı ki,-yəni, mən başa düşmürəm. Görünən odur ki, qışqırtı üçün nəzərdə tutulmuşdu Земблы ki, bunların da rolu pilot. Vertolyot azacıq накренился və заскользил bizim yol.
  
  
  "Piç! Onun qaynar, qəzəb. — O, uçur bizim üçün off başa bizi, dovşan kimi! Heç опускай başını, Tamara!'
  
  
  — Yaxşı, — dedi, - bərk səslə.
  
  
  Bir split ikinci bizə seçmək idi. Əgər biz выберемся bizim barrikadalar qurulmuş, insanlar Земблы bizi расстреляют. Əgər biz qalırıq yerdə, bizi подстрелят yuxarıdan. Məyusluq və qəzəbi əhatə zaman mənə vertolyot подлетел yalama.
  
  
  "Lənətə gəlmiş ублюдки!" - Mən eşitdim öz growl. Mənim əl sıxdı gun. Onun fəaliyyət çıxılmaz və tələsik batıqlıq. Onun atıldı arasında qutuları. Kəskin ağrı пронзила mənim раненое çiyin və sinə zaman onun üzərinə ağır bir ağac. Lövhələr отскочили, qutuları düşdü. Onun atıldı həyətə altında приближающийся vertolyot. Onun fikir gördüm удивленное şəxs Тохеля . O, реагировал qeyri-iradi, tez, sağ olun il iş. Beyin ego кольта-магнума çaplı 357 метнулся mənim istiqamətində atəş açdı. Ağır таращить göz qadın mənə əlini görüb uzun çuxur qolunda. Bir gun Makarov влетел ətrafında əlindən düşdü və bir neçə yard məndən.
  
  
  Onun eşitdim gülüş Тохеля. - "Satın almaq ego Karter!".
  
  
  Onun göyərçin üçün silah çevrilmiş və yöndəmsiz çıxarıb ego altında olan bədən. Bir gun грохнул, дернулся və yenidən грохнул. Mənim bədən sanki məxsus iki müxtəlif adamlara. Mənim sol yan-yanırdı, daha çox zərər idi və demək olar ki, iflic; mənim sağ tərəfi idi normal olmasına baxmayaraq, yeni bir yara. Vertolyot azacıq качнуло. Зембла saxlaya bilmədi ego dik güclü külək. Ola bilsin ki, ego də sarsıtdı mənim çekim. Тохель shot və промазал. O, раскачивался geri-irəli çalışır neytrallaşdırmaq качку. Ego kütləvi küt güllə врезались qar yanımda.
  
  
  Tamara oturub diz üstə söykənib başını təyyarə. Fasilələr arasında залпами onu eşitdim ki, onun şiddətli bir qışqırıq. İlk və yeganə dəfə onu gördüm ki, o, qorxuram isteriya. O, demək olar ki, qeyri-iradi azad üçüncü güllə. Onu gördüm, necə saniyə sonra Тохель birdən-birə съежился, sanki oturdu корточки astanasında. Ego göz əllərində xaç ətrafında orbit. Ego səs vermişəm səslər idi ki, heç bir sözlə isə mənasız кашлем. O, закашлялся, bağırdı və tıklayan siz trigger onun boş "Магнума". O, gərgin və задрожал. Sonra o, yavaş-yavaş irəli əyildi və vertolyot düşdü.
  
  
  Тохель ilə kar стуком ударился torpaq. Ошеломленные, ego insanlar baxdı ki, gərgin bir sükut içində, sanki anlaya bilmirdilər ki, ih qəbilə başçısı ölü. Onun səssizcə oturmuşdum həyətdə, покрытом buz. Onun hiss zəifliyi və bulantı. Yalnız bir səs var idi sakit всхлип Tamara və qəfil sürətləndirilməsi vertolyot zaman Зембла artıb yuxarı uçdu üz.
  
  
  Ürək bulanması keçdi, amma zəiflik yoxdur. Onun ayağa qalxıb dizləri üstə, unutqan riski ola застреленным ətrafında insanlar məni. Onun tərəf əyildi irəliyə doğru külək vida vertolyot. Makarov рвало və дергало, sanki var idi ki, öz həyat. Mənim son üç güllə просвистели bu kövrək baki yüksək təzyiq. Bir an onun qorxdum ki, vurularaq, çox gec və vertolyot artıq nin çox yüksək. Lakin daha sonra baş vida başladı nəşr qəribə скрежещущие səslər. Vertolyot грохотал və трещал qədər Зембла çalışırdı onlara nəzarət edir. O, раскачивался və взлетал bütün yuxarıda və yuxarıda üzərində гасиендой. Sonra ani bir şok. O, başladı aşağı uçmaq. Bir şey разорвалось və üzərində bizim oldu bir parça, metal. Eşitdik kiçik bir partlayış. Bir an vertolyot hərəkətsiz donub qaldı. Kiçik bir alov, bir salonun licked başlıq. Sonra o, göyərçin böyük boyunca və hit digər qanadı əsas binasının гасиенды.
  
  
  İlə dəhşətli təkan vertolyot hit qonşu bina ilə birlikdə Земблой. Məni бросило yer. Ədəd divar oldu həyətində ilə birlikdə балками, pəncərələr və hörgü. Dam çökdü yerdə vertolyot düşmüşdü böyük bir deşik. Голодное alov полыхало göy yüksək. İlə головокружением onun sıçrayıb ayağa qalxdı. Onun heç qırdı, lakin mənim artıq zədələnmiş burun indi davamlı кровоточил. Nəfəssiz, onun rast qutuları tapmaq üçün Tamaranı. Biz buradan getmək. Mənim ощупывающая əl toxundu və onun yumşaq birds. Bir an mənə söykəndi və zərif aparıb mənim barmaqları ilə öz işıqlı saçlara. Защищенная indi dağıdılmış баррикадой, o, zədələnmiş.
  
  
  Alovlu yanğın tez yayılıb. Bu сияющем işığında onu gördüm бегающих ətrafında qalan insanların Земблы. Onlara heç bir yerdə getmək idi və onlar bilmirdilər ki, nə. Daha heç bir təşkilat. İh lideri ölü idi, onlarda da qalmayıb məqsədləri. Belə başqa şəraitdə onlar iki dəfə götür, əvvəl ölmək, ölümü qəhrəman. Lakin onlar qalıb düşmən, təhlükəli düşmən. Əgər bizdə şans idi, qaçmaq, bütün bunların, bu, yalnız indi.
  
  
  Biz выползли ətrafında qutuları və qaçdı arxa yaxın binalar. Hər dəfə biz отскакивали kənara пригибались, kimsə пробегал mimmo. Təngnəfəs halda, biz qaçdı geri mimmo yanan əsas korpusun. Təbəssüm dodaqlar Tamara mənə dedi ki, o, nə düşünür, kimi də onun. Bu пылающем yanğın sonuncu ötürücü Земблы məhv edilib çevrildi edilmişdir.
  
  
  Bir qrup kişi tapılmadı bizim əsas giriş və atəş açdı. Güllə qədər təhlükəli свистели bizə ətrafında əzici kərpic divarlar hər iki tərəfdən bizi. Biz нырнули qapıları, захлопнули ih özü və qaçdı üzrə geniş булыжной yolu. Воющий fit, odun, küləyin смешивался cırıltı ilə dağılırlar yanğın və скрипом рушащихся binaların arxasında bizi. Bu kimi idi cəhənnəm simfonik.
  
  
  Biz indi önünə təpə və indi idik продираться mimmo yüksək нагромождений boulders. Свирепая fırtına bir neçə dəfə сбивала Tamaranı ilə ayağı. Onun kömək hey, ayaq üstə durmaq və dərhal da özü düşdü скользкую обледенелую track. Davam etdirdik yol.
  
  
  Nəfəssiz, biz nəhayət var təhlükəsiz bəy эллинга. Bütün nədən biz hesab edə bilər, bu qayıq və bacarıq məcbur etmək, onun hərəkət etmək. Sadəcə olaraq, orada olmalı idi qayıq, əgər biz gedirdi yaşamaq deyil. Onun qapını itələdi. O, поддавалась və mənə çatmadı qüvvələrinin döymək üçün öz çiyinlərini, amma sonra Tamara sakitcə прострелила kilid, cd sistem üzrə silah Pepe.
  
  
  Son bir səy biz aşaraq körpü. İdi qayıq. Brilliant десятифутовая kruiz yat dəli kimi дергалась, sanki запряженный жеребец. Çıxış dənizə görünürdü təhlükəsiz, risk olmadan. Yat üçün inşa edilmişdir uçmaq üzrə dalğaları böyük sürət, amma bu fırtına o, asanlıqla aşıb olardı, güclü həyəcan burada açıq demək biz эллинга. Amma mənə ən az qalmaq istəyirdi adada.
  
  
  Tamara açdı böyük qapı və отвязала ip. Onun порылся altında aləti panel və əvvəlcədən прогрел mühərrik. Mənim əzələlərin zərər, bütün bədən. Men qaçdı üçün эллингу. Onu eşitdim, onlar kimi qışqırırdılar atəş açılıb. Onun, start düyməsinə basdı. Mühərrik запустился, чихнул, ürəkdən, sonra isə bic tərpəndi, оживая. Onun dumanlı dərk edirdi ki, mənim qeyri-iradi əl meyillidirlər boğmaq заслонке. Growl ayaqları altında çevrildi güclü пульсацию. Yat вылетела ətrafında эллинга bu dərə, zaman ilk insanlar zorla vasitəsilə arxa qapı.
  
  
  Kənarda bəy bizə uçulub fırtınalı dalğaları Панамского bəy. Onun снижал sürəti o qədər хорька, hələlik bizim sürəti keçməyib üç dəniz mili. Dəniz idi, qaynar kütləyə ağ köpük ilə məşğul olan heaving üfüqi üzərində bizə. Qayıq yox idi ətrafında dönüb. Burun idi məskən salmış və göründü digər tərəfdən dalğa. Su qızdırmalı dəstə ilə burun göyərtə və dam və kabin. Onun idi, çox zəif saxlamaq üçün bir qayıq. Qan axıb tökülürdü, mənim əl və tökülürdü burun vasitəsilə. Oldum atmaq idarə edilməsi. Onu hiss etdim ki, düşür. — Ağrı idarə, — deyə o, demək olar ki, anlaşılmaz. "Tamara, əyləş sükan arxasında. Mən bilmirəm... Məni dinməzcə yola düzəldi зияющая qaranlıq бессознательнсти. Onun atdım son baxış göy və gülümsədi. Hava переменилась.
  
  
  
  
  Fəsil 14
  
  
  
  
  Mən yuxuda gördüm ki, mən валяюсь tor yelləncəkdə. Həyəcan yumşaq качало məni irəli və geri. Onun yalançı вытянувшись olmadan, ayaqqabı və курткой altında baş əvəzinə yastıqları. Qayıq hərəkətsiz oturmuşdu ilə безмолвными maşın. Yüngül dəniz küləyi əsirdi; günəş припекало.
  
  
  Mənim ikinci təəssürat var idi ki, mən hələ də yatıram. Var idi bir bu gözəl erotik yuxular, görünür ki, həmişə onunla bitir ki, hamı başlayır qurulub və tərk sizi məyus səhər. Tamara söykənmişdi кормовым перилам bəzi лифчике və трусиках. Yəni, onu necə uzun, çevik ayaq uzanırdı, göyərtə, ee, parçalanması выгнута, ee sinə выпячены şəxs isə приподнято tutmaq üçün mümkün qədər çox, günəşin, — bu hissi görmə ki, onun sevgi görmək öz yuxular. Lakin o, həqiqi, əsl, günəş kimi! Onun dərindən ah çəkdi və согнул əlləri. Ağrı da var idi real. Onun sel burada açıq demək. Qayıq yuyulur mavi aktiv istirahət. Dəniz sakit idi, bəs göy parlaq, təmiz. - Salam, - gülümsədi, Tamara. O, əlini qaldırdı üzərində gözləri заслоняясь parlaq günəş.
  
  
  — Salam, — gülümsədi, onun revmatizm. "Biz дрейфуем".
  
  
  "Bizdə artıq yanacaq".
  
  
  'Oh.'
  
  
  "Bir neçə dəqiqə sonra o, necə siz itirilmiş şüur, mühərrik заурчал və dayandı. Onun artıq heç bir şey edə bilməz.
  
  
  'Yox, əlbəttə, yox.'
  
  
  "Axını çıxaracaqdır bizi sahilə bir neçə saat sonra".
  
  
  "Biz məşğul olacağıq. Kiçik bayram bizə heç bir ziyanı yoxdur.
  
  
  — Mən də belə думалю, — deyə o bildirib. O, yenidən veyn başını döndərib geriyə. "Bu paltarda idi, çox isti və o захотела bir az позагорать. Ümid edirəm ki, siz ağla deyil?
  
  
  "Kim o? Heç vaxt!'
  
  
  Mənim fikrimcə slid üzrə təmiz firuzəyi sular üçün туманному sahilində uzaqlarda. Panama parlayırdı azn işıq, dəniz затихло. Onun hiss sükutu pozdu. Yox bizə whiffs külək. Bizə bir heyvan deyil шелестел bu hörgüyə birləşərək ağlagəlməz otlar, bizə də bir səs dumandan üzrə qatı изумрудного meşələr. Bunun üçün hələ çox tez idi. Çay və kanallar hələ də dolu idi, qalın buz soyuq kütlə. Amma buz tezliklə треснет və рассыплется. Тающий qar ilə gore yarada bilərdi müvəqqəti daşqın burada və orada idi, lakin gələcəkdə. İnsan və heyvanlar, hələ ошарашены üçün çalışırıq çıxmaq altında inanılmaz dəhşət, üstündə izah hökmranlıq fırtına Земблы. Sonra onlar başlayacaq ağlamaq öz ölü doğma və начинут bərpa etmək üçün öz evlərinə. Amma bu, bundan sonra da olacaq...
  
  
  Onun nəfəsi isti, ətirli hava və möhkəm уперся ayaqları göyərtə. Mənim şəxslər geniş idi, təbəssüm. - "Bu dəyər mübarizə".
  
  
  Tamara qalxdı ilə süst qarşılaşır грацией. O, mənə yaxınlaşdı və zərif обвила əlləri ilə mənim boyun. Onun barmaqlarını вцепились bu düymə mənim bluz. Ee əli sürüşdü, mənim sinə.
  
  
  — Həyəcan artıq idi, — dedim. "Siz daha çox narahat."
  
  
  "Mənə heç vaxt lazım gəlirdi, bu nə Nik, amma mən bunu istəyirəm".
  
  
  "Biz nail olacağıq, Panama, bizim yol dispersiya. Hələlik ...'
  
  
  — Yox, — kədərli pıçıldadı mənə qulaq.
  
  
  "Biz səni öz vəzifələrini isə məndə öz və biz heç vaxt изменимся сыч başqa. Hər şey yaxşı olsun və yaxşı olar ki, biz hələ ki, almaq qədər Panama".
  
  
  "Qayıq drifts".
  
  
  — Və biz bir şey edə bilmirik, bu barədə nə.
  
  
  — Məgər ki, oyuncaq, hələlik biz bunu hələ bilmirik.
  
  
  Onun kobud onu öpdü və özünə sarı çəkdi və bundan sonra möhkəm və çevik bədən.
  
  
  Ona olmuşdur doğru deyil. Həyəcan daha da bitmədi.
  
  
  Kitab haqqında:
  
  
  Bütün başlayıb ilə resim təhrif радиосообщения əldə agent AX Meksika. İndi Nick Carter laquna tərəf yönəldi vasitəsilə qalın jungle Nikaraqua olan adlandırırdılar biri sahili Mosquitoes. Ego bu qalanı mühasirədə saxlamış, mosquitoes, zəhərli ilan və dözülməz savçenko. Ego səyahət qəddar idi, lakin o, idi tapa qədim məbəd mayyaların. Orada yerləşirdi qərargah polkovnik Земблы. Və bu bilərdi çevirmək Mərkəzi və Cənubi Amerikaya qütb bölgəsi. Və çünki buz kimi soyuq başlaya bilər, Ləqəb də inandırmaq lazımdır ki, rusiya DTK-nın agent Tamaranı Кирову ki, Amerika heç bir aidiyyəti yoxdur, bu cəhənnəm sxemi.
  
  
  Amma polkovnik Зембле idarə yandırmaq öz buzlu dəhşət. Sonra bir Nick Carter tələb etmək qeyri-mümkün...
  
  
  
  Mündəricat
  Fəsil 2
  
  
  Fəsil 3
  
  
  Fəsil 4
  
  
  Fəsil 5
  
  
  Fəsil 6
  
  
  Fəsil 7
  
  
  Fəsil 8
  
  
  Fəsil 9
  
  
  Fəsil 10
  
  
  Fəsil 11
  
  
  Fəsil 12
  
  
  Fəsil 13
  
  
  Fəsil 14
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Qatil: Kod adı Стервятник
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Qatil: Kod adı Стервятник
  
  
  Film, insanlara məxfi xidmətlərinin Birləşmiş Ştatlarının Америк
  
  
  
  Birinci fəsil.
  
  
  Onun облизнул пересохшие dodaqlar qalın dili və прищурился baxaraq günəş başı üzərində. Ağız idi dad, köhnə kağız və qulaqları küt, amma настойчивое vızıltı.
  
  
  Mümkün deyildi dəqiq nə qədər vaxt ona пролежал şüursuz kənarında kiçik тощего тернового kol. Zaman onu ilk dəfə özünə gəldi, o xatırlayıram bilməz, harada onun idi və o, yerə düşüb. Sonra onu gördüm искривленную, parlaq громаду zibil, kiçik təyyarə Mooney olan kimi düşdü yaralı şahin ilə buludsuz göydən. Полусломанные zolaqlar, metal qalıqları, güclü zərbə - bu turnirlərdə yalnız otuz yard üzərində qəhvəyi ot вельда və incə isə geri qaldığından tüstü hələ də cəlb olunub göyə. İndi onun yadına düşdü ki, mənim kimi həmin vaxtlar ətrafında təyyarənin zaman o, ударился torpaq, sonra isə onun уполз uzaq şiddətli alov. Vəziyyətinə dair günəş onu başa düşdüm ki, səhər qəzası keçib, bir neçə saat.
  
  
  Çətinliklə və böyük ağrısı onun sel də сидячую duruş hiss qaynar ağ gil mənim itburnu içindən köhnəlmiş xaki şalvar. Köynək ətrafında kol əkililərinin ki, onun daşıyırdı, прилипала mənə geri, və bir iy mənim öz bədən заполнял nostrils. Əllərini qaldırıb, örtmək üçün göz günəş işığı, onun baxdı yüksək aslan ot ilə məşğul olan, sanki, sonsuz тянулась bütün tərəflər, прерываемая yalnız nadir göyərti tənha akasiya-çətir. Heç bir sivilizasiyanın əlamətləri, yalnız бескрайнее dəniz, ot və ağac.
  
  
  Başı üzərində səssiz hərəkət стервятник, кружась və edilməsi пируэт. Rut kölgə yerə qarşımda, quş müdaxilə asılmışdı seyr. Vızıltı qulaq oldu, indi, daha fərqli və mənə baş idi ki, heç də mənim qol. Səs gəlirdi yerdən asılı qəza. Bu səs idi uçur.
  
  
  Onun diqqət niyyəti. Sonra стервятник və roy uçur xatırlatdınız ki, mənə Alexis Саломос mənimlə idi, bu təyyarə - o пилотировал ego zaman problem yaranıb. Onun прищурился, lakin gördüm ego yaxınlığında yer uğradı.
  
  
  Zəif yerindən qalxıb, onun aşkar ki, mənim ayaqları затекли. Bütün bədən ağrıyırdı, amma broken sümük kimi bir şey yox idi. Uzun порез sol предплечье artıq заживал, qan засохла. Onun qaşqabaqlı baxdı тлеющие bir anda. Mənə lazım idi ki, tapa Алексиса öyrənmək üçün sağ olub.
  
  
  Vızıltı uçur oldu qaraçuxurlu zaman onun yaxınlaşıb orqanının təyyarənin. Onun tərəf əyildi və baxdı kabin, amma onun dostu gördü. Məndə ürək bulanması qarın. Sonra zaman onun shell ətrafında qarşısında, обломка, mimmo обугленного пропеллера və смятого tikə gövde, onun birdən-birə dayandı.
  
  
  Bədən Aleksey xarabalığa çevrilmişdi гротескной qanlı bir qalaq yard on onlardan. Ego də həmin vaxtlar, lakin əvvəl ego təyyarə qəzaya uğrayıb. Ön hissəsi ego baş və üz idi выдавлены bir vuruş qabaq şüşə təyyarə və adama elə gəlirdi ki, ego boynu qırıldı. Ego isveçlilərin idi arxadan cırıldığını kəsik-küsük idi və o, залит qurudulmuş qan. Böyük qəhvəyi milçəklər покрывали ego bədən заползая bütün багровые kimi dedilər. Onun başladı отворачиваться, mənə bir az тошнило zaman onu gördüm hərəkatı yüksək ot arxasında meyit. Пятнистая kaftar yavaş-yavaş çıxarılması, dərk edərək mənim iştirakı ilə, amma çox hungry üçün ona qayğı. Halbuki ego yaranması hələ фиксировалось mənim beyin, kaftar преодолела kiçik bir məsafə öz aralarında və bədən və onun çılpaq əti azn aparılmış hesablamalar Алексиса Саломоса, оторвав parça.
  
  
  "Отойди, dərzi, səni şeytana!" - qışqırdı onun heyvan. Onun qaldırdı stick обгоревшего ağac atdı və onu гиену. Heyvan поползло ilə ot daşıyan parça окровавленной pastası. Sonra bir an ego artıq yox idi.
  
  
  Onun yenidən baxdı искореженное bədən. Məndə belə yox idi, kürəkləri üçün закопать onun, ona görə də mənə tərk etməli oldu ego məhv edilməsi, heyvanlara gün ərzində.
  
  
  Nə edəsən, ona heç bir şey kömək edə bilər. Alexis Саломос idi, belə isə ölü ilə погребением və ya onsuz. Nəhayət onlar ego догнали və öldürdülər, məni də demək olar ki, gözləməyə almış. Ən azı həmin vaxta qədər mən birtəhər xilas. Ancaq ən böyük bir sınaqdır, mənim uğur öndə ola bilər, çünki ona məxsusdur ki, onlara am təxminən yarı yolda arasında Солсбери və Bulawayo, ən dərin hissəsində ölkənin родезийских kol.
  
  
  Onun yan qırıqları, nə qədər ki, onlar yenə gizli meyit. Bir qədər əvvəl necə səhv təyyarə başladı чихать və öskürək hündürlükdə beş min fut, Саломос qeyd edib ki, tezliklə biz пролетать mimmo kiçik kənd. Ətrafında nə dedi, onun sayıbdır ki, kənd hələ də zalda əlli-yetmiş beş kilometr cənub-qərbdə. Su olmadan və silah şansını almaq üçün oraya çox azdır. Люгер və bıçaq ножнах edən onun adətən geydiyi özü ilə, qaldı mənim oteldə Солсбери. Bizə bir onların ətrafında ola bilməzdi üz tucked altında mənim майкой, və, hər halda, onu görürdü onlara ehtiyac zamanı bu xüsusi səfərlər təyyarə Bulawayo. Onun idi, bayram və istirahət.
  
  
  Ular ilə işləyib AX - сверхсекретным kəşfiyyat agentliyi Америк - və yalnız müşayiət köhnə dost Afina ətrafında olan onun təsadüfən görüşüb Солсбери. İndi bu başqa ölü idi, və yabanı hekayə o, mənə danışdı, oldu inandırıcı olmuşdur.
  
  
  Onun yaxınlaşdı, qonşu кургану termite, it bərk ağ gil hündürlüyü ilə başını ilə bir çox дымоходов xidmət etmiş giriş. Onun ağır söykənib ona, tikdi bir uzaq xətti лихорадочных ağac və cəhd deyil, diqqət cızıltı üzərində uçur digər tərəfdən zibil. Cəmi üç gün əvvəl onu qarşıladı Alexis Саломос kiçik bir restoranda yaxınlığında Memorial parkın pionerlər bu Солсбери. Onun oturdu terrasında baxırdı yaşadığım zaman Саломос birdən-birə düşdü yanında mənim kafedrasının.
  
  
  "Nick? Nick Carter?" - o dedi və onun gözəl смуглом insan yarandı yavaş təbəssüm. Bu idi кудрявый kişi ilə kvadrat челюстью və кудрявым saç, qırx yaşlarında, onun gözləri diqqətlə baxdı sizə hamar, parlaqlıq, sanki o görə bilərdi sirlərini, sizin qol. O qəzetinin redaktoru idi Afinada.
  
  
  "Alexis", - dedim, yüksələn üçün əlini uzatmaq. O, götürdü ego əlimlə və qəti silkələdi, təbəssüm oldu və daha geniş, daha onun. "Ki, dərzi şeytana, sən nə edirsən Afrikada?"
  
  
  Təbəssüm yox oldu, və o, ilk dəfə başa düşdü ki, o, baxdı, heç kimi onun ego запомнила. O, mənə kömək etdi izlemek insan üzrə DTK, bir neçə il əvvəl Afinada oğurladığı sənədlər, mühüm Qərb üçün. Görünür, onlarla хорька o, xeyli qocaldı. Ego şəxs itirmiş və sağlam görünüşü, xüsusən də göz ətrafında.
  
  
  O, soruşdu. - "Əgər etiraz etmirsinizsə, əgər onun qoşularam sizə?"
  
  
  "Mən обижусь, əgər sən bu mümkün deyil", - cavab verdim. "Lütfən, присаживайтесь. Ofisiant!" Gətirib masaya yaxınlaşdı gənc ağ фартуке, və biz hər ikimiz sifariş britaniya el. Biz söhbət etdik, hələ ki, heç bir iddia və içkilər və ofisiant getdi, sonra Саломос fikrə getdi.
  
  
  "Səninlə hər şey qaydasındadır, Alexis?" - nəhayət soruşdum.
  
  
  O, mənə gülümsədi, lakin bir təbəssüm idi nazik və натянутой. "Məndə problemlər var idi, Nick".
  
  
  "Heç bir şey ona nə edə bilərəm?"
  
  
  O, sıxdı, artıq gec idi çiyinlərini. "Mən şübhə etmirəm ki, olar ki, heç nə". O, yaxşı demişəm, ingilis, lakin çarpan vurğu. O, böyük bir qurtum elia saab.
  
  
  Onun soruşdu. - "Siz demək istəyirəm, mənə bu barədə?""Və ya bu, çox şəxsi?"
  
  
  O, acı-acı güldü.- "Ah, bu, özəl, başqa mənim. Demək olar ki, bu, çox şəxsi". Ego gözləri ilə görüşüb mənim. "Kimsə çalışır, məni öldürmək".
  
  
  Onun baxdı, onun üzünə. "Siz əminsinizmi?"
  
  
  Əyri təbəssüm. "Nə qədər, onu mən əmin olmaq? Afinada shot üzrə tüfəng pozur pəncərə və keçir mimmo mənim rəhbəri bir neçə düym. Belə ki, mən başa düşürəm işarə. Onun beru məzuniyyət ziyarət öz кузена burada Солсбери. O, tacir-script mühacirət buraya on il bundan əvvəl. Onun düşündüm ki, mən burada təhlükəsizlik müddət. Sonra, iki gün bundan əvvəl qara "mersedes" az qala məni yoldan əsas boulevard. Sürücü olan çıxardı üçün bir yol kimi baxdı dəqiq kimi, adam onu gördüm, əvvəllər Afina. "
  
  
  "Bilirsiniz, kimsə bu kişi?"
  
  
  "Yox", - dedi Саломос, yavaş-yavaş başı yırğalanan. "Mən bu yaxınlarda gördüm ki, o, necə gedir üzrə Apollon-building, zaman bir az casusluq var". O, ayaq saxlayıb ona baxdı öz el. "Siz nə vaxtsa eşitmişəm xətləri Apollon?"
  
  
  "Neft танкерная şirkəti, elə deyilmi?"
  
  
  "Bu, həqiqətən, mənim dostum. Dünyanın ən böyük xətt tanker məxsus mənim həmyerlimiz Никкору Минуркосу".
  
  
  "Ah, bəli. Onu bilirəm Минуркоса. Keçmiş dənizçi-milyarder. Zahid; bizim günlərdə ego heç kim görmür".
  
  
  "Əslində, bu, yenə", - dedi Саломос. "Минуркос getdi üzrə ictimai həyatının, demək olar ki, on il bundan əvvəl olan, hələ də nisbətən gənc adam. Hesab olunur ki, o, demək olar ki, bütün vaxt, zaman keçirir, öz пентхаусе binada Apollon yaxınlığında sahəsi Konstitusiyasının olduğu aparır, öz biznes. Şəxsi əlaqələr müəyyən edilir əsasən, yaxın tərəfdaşları Минуркосу. Demək olar ki, heç kim heç vaxt alır, onunla şəxsi аудиенции ".
  
  
  "Çox zəngin insanlar, görünür, çox дорожат öz конфиденциальностью", - dedim, yudumlayan el. "Amma necə münasibət Минурк var покушениям sizin həyat?"
  
  
  Саломос dərin nəfəs və yavaş-yavaş nəfəsini buraxdı. "Altıncı ay öncə davranış Монурко oldu dəyişir. Bu xüsusilə maraqlıdır mənə, əlbəttə ki, digər редакторам qəzet, ona görə ki, hər hansı məlumat Минуркосе narahat edir və vacibdir ki, oxucular üçün Afina Olimpiadasının. qeyd edək zaman Минурк ki, həmişə kənarda qalmışdı siyasəti başladı və bunu açıq bəyanatlar qarşı hakim хунты Afinada. Birdən o, elan edib ki, liderlər mühit polkovnik idi, zəif və sosialist. O, bildirib ki, onlar xəyanət "inqilab" aprelin 21-də 1967-ci ildən. və nəzərdə tuturdu ki, Yunanıstan yaxşı olacaq bərpası ilə Konstantin II və ya hər hansı başqa bir heyranlıq şəxsiyyəti yeni tanış eşidilməkdədir. O, sövq təhlükə solçu kimi Şahid, başa düşdü ki, yunan hökuməti olmalıdır ki, baş verə, daha bir "shake".
  
  
  "Yaxşı, - dedim, - bu adam hüququna malikdir birdən заинтересоваться siyasətlə sonra bir çox illər. Bəlkə emu yorğun pul sərf".
  
  
  "Deyəsən, işə gedir, daha da irəli. Belə bir insan kimi Минуркос bilər almaq üçün bir çox dostlar. Generallar və полковники yerdən daxil olan şəxslər
  
  
  bu talvar və geri, lakin onlar haqqında danışmaq səfərlərdə mətbuata. Şayiələr gəzir ki, Минурк maliyyələşdirir, xüsusi ordu xüsusi olaraq inşa edilmiş düşərgədə şimalında, Yunanıstan və bir düşərgəsində azn Миконосе, ada Ege.
  
  
  Nəhayət, son yox polkovnik Деметриуса Расиона. Qəzeti olan hakim Минуркос belə nəticəyə gəlir ki, o, səyahət zamanı boğulub qayıq Piraeus, lakin bunlar orqan deyil, həm də aşkar edilmişdir. Никкор Минуркос indi başlayır, böyük kampaniya ilə əvəz Расиона adam, onun öz seçimi, фашистом adına Деспо Адельфия. Хунта istəmir Адельфию, amma ee yeni və nəcib liderləri qorxurlar Минурка və ego dostları qərargahında generallar ".
  
  
  "Maraqlı vəziyyət, - deyə mən, - amma siz elə düşünürsünüz ki, Минуркос kampaniyaya başlayır terror ideyaları ilə qanlı çevriliş?"
  
  
  "Bəlkə də. Amma başqaları var qərarı ilə. Var yeni simalar, onların ətrafında heç kim jurnalistlərin görməmişəm, əvvəl gəlmək və getmək üzrə пентхауса üst Apollon; bir Минуркос hələ gizlənir. Ancaq onu gördüm ki, ətrafında bir yeni şəxslərin məxsusdur американцу yunan mənşəli adı ilə Adrian Stavros ".
  
  
  Gözümün az прищурились baxaraq Саломоса. "Stavros Afinada?" - yavaş-yavaş dedi: mən. "Şirkət təşkil edir Минуркосу?"
  
  
  "Görünür, belədir. Əgər yalnız ..."
  
  
  "Əgər yalnız nə?"
  
  
  "Nə deyirəm ki. Çünki son sözləri Минуркоса belə idi несвойственны, bəlkə də onun özü idi ih mənbəyidir".
  
  
  "Ele Ставросом imperiyaların Минуркоса?"
  
  
  "Ola bilər ki, iradəsi əleyhinə Минуркоса", - hit Саломос. "Bəlkə də artıq baş verib və kiçik çevriliş gizli. Çünki Минуркос çox gizli və həmişə aparır işin vasitəsilə tabeliyində, ego olardı öldürmək və ya grab və çıxış altında ego adı və sərf ego böyük məbləğdə pul, heç bir qeyd fikir verin. Dərhal bundan sonra, onu necə bildirdim belə bir nəzəriyyə öz redaksiya məqaləsində ilk sui-qəsd törədilib mənim həyat Afinada ".
  
  
  Bu ego gözü qayıtmışdır narahatlıq ifadə. Onun yadına düşdü fayl AX barədə Адриане Ставросе və başa düşdüm ki, o, qadirdir ki, belə bir manevr. Stavros tələbəlik illərində sərf nümayişi ilə plakatlar Yale universitetində. Sonra o, шталь iştirakçısı radikal partlayış ofis, MKİ-nin, sonra isə gedib həyatına qəsd senator. O, xilas debriyajlar xilas FBI və CIA və похоронил özünü haradasa Braziliya, harada çatdı ciddi cinayətlər, belə ki, qaçaqmalçılıq və qətl. Çünki dəlillər onun əleyhinə Abş-da az idi, ABŞ-da heç cəhd də onu qaytara. Lakin Braziliya üçün onlara nəzarət edirdik.
  
  
  "A cəhd edən adam sizi yıxmaq burada Солсбери?" Onun soruşdu. "Siz gördünüz ki, o, efirə çıxan üzrə пентхауса bu Apollon-building?"
  
  
  "Bəli, Nik, - dedim Саломос. O, отхлебнул qalan elia saab baxdı vasitəsilə увитую гибискусом балюстраду aşağı холму kənara şəhəri. "Mən ümidsiz. Başqa mənim cousin, yaşayır ki, şəhər xaricində Bulawayo, məndən xahiş etdi ki, qısa müddətdə onu ziyarət, hələ ki, bu, keçməyəcək. Onun qəbul ego dəvət. Hava limanında məni gözləyir ayrılmış təyyarə. Onun olacağam uçmaq nen, çünki o, lisenziyalı həkimə səviyyəsində pilot olacağam ride zövq. Yəni, əgər onu unuda bilmərəm haqqında... "Повисло qısa bir sükut, sonra o, mənə baxdı. "Ləqəb, ona olardı, çox şükür, əgər sən məni müşayiət Bulawayo".
  
  
  Onu bilirdi ki, Alexis Саломос istəməz, heç də çıxılmaz olub, o, qorxudan. Və mən hələ qalırdı, bir neçə gün məzuniyyət əvvəl onu alıb bir daha tapşırıq təcrübəsi Devid Хока, başsındıran direktoru AX.
  
  
  "Mən həmişə görmək otel Bulawayo, - dedim.
  
  
  Şəxs Alexis meydana relyef. "Sağ Olun, Nick".
  
  
  İki gün sonra biz qalxdı havaya. Саломос idi təcrübəli bir pilot və adama elə gəlirdi ki, uçuş üzərində vəhşi Родезией keçiriləcək olmadan, macəra və zövq olacaq. Саломос-nin низменному bilək qeyd nadir vəhşi heyvanlar və maraqlı topoqrafik xüsusiyyətləri зарослей. Uçuş görünürdü qaldırdı əhval Саломосу idi və o, çox oxşar özünü əvvəlkindən. Amma ortada qarın səhər, təxminən yarı yolda olan Bulawayo, безмятежность səhər çevrilib kabus.
  
  
  Kiçik standard double təyyarə Mooney закашлял. Əvvəlcə Саломоса deyil, çıldırdı, amma sonra pis. O, qərarı elmi-tədqiqat vəzifələri kiçik motor, lakin bu, yalnız işini çətinləşdirmişdir. Biz itirilmiş hündürlüyü başladılar geniş dairəvi göstəricilər.
  
  
  Саломос söyüş söydü yunan, sonra ego şəxs побледнело. O, tədqiq panel və mənə baxdı. "Göstərici yanacaq səviyyəsi göstərir ki, tam", - deyə o, перекрикивая рвущийся mühərrik. "Bu gün səhər o, сдвинулся mənbə müddəalar". O, стукнул şüşəni, прикрывавшему sensoru, lakin heç bir şey baş verdi. İynə qalıb məktub F.
  
  
  "Biz başa benzin", - əvvəllər dedim. Bu pis xəbər üçün, hər hansı bir təyyarənin, xüsusilə də kiçik.
  
  
  "Deyil, lakin biz tez düşür", - deyə Саломос, tərcümə, "Mooney" müvəqqəti bərk planlaşdırma və mübarizə idarəsi ilə. "Bu təyyarə idi korlanmış, Nik. Sensor mühitində ilişib qalacaq yerində, amma baqi idi, demək olar ki, boş zaman biz взлетали.
  
  
  Bu, olmalı işlər xüsusi ".
  
  
  "Ya rəbb, - mızıldandı mən. "Olacaq əkmək ego?"
  
  
  "Burada heç bir aerodrom", - deyə o, çalışır vermək самолету qəza tailspin. "Amma bizə lazımdır cəhd torpaq açıq вельде - əgər onun bilərəm saxlamaq ego planına uyğun olaraq, planlaşdırma".
  
  
  "Heç bir şey ona nə edə bilərəm?"
  
  
  "Bəli. Dua edin". Alexis baxdı mənə. "Mən çox təəssüf, Nick".
  
  
  "Fərqi yoxdur, - dedim. "Sadəcə, üzüm əkmək pippin us, bu dəqiqə". Onun hətta haqqında soruşurdum problemləri. Vaxt yox idi. Biz sailed dik спуску üçün травянистому вельду.
  
  
  Mühərrik yenidən закашлялся və зашипел sonra tamam susdu əbədi, biz gördük ki, bütün ərazisində otel isə устремилась bizə. Onun, qərara aldı ki, hər şey qurtardı. Sanki heç bir ağlabatan gözləmə yaşamaq deyil.
  
  
  Beş yüz fut Biz axın aşağı, quş kimi ilə сломанным qanadı. Üç yüz. Ağaclar akasiya çəpinə onların altında. Yüz. Şəxs Саломоса bəxtiyar təcrübəsi gərginlik və ego əlləri idi скованы çalışırıq idarəetmə. Sonra idi hərəkatı ot və терновника tehlikeli sürətlə, qanad idi разорвано веткой искореженного ağac və təyyarə, son anda qədər задрал burun və slid yan. Udar atmaq bizim üçün ön hissəsində təyyarənin. Artıq gənc sarışın qızın скрежетание və cırıltı metal və yüksək çartıltı şüşə və bizim bədən бились kiçik kabin. Sonra gəlib finalda qəza dayanacağı: mənim qapı açıq partlayış və mənim bədən пролетело ayağı ilə qədər baş ot qədər хрустящего vuruş möhkəm yer.
  
  
  Daha heç nə xatırlamıram başqa. dözülməz ползания üzrə ot, qeyri-iradi удаляясь təcrübəsi təyyarə, sonra isə partlayış səs ilə потрескивающего alov haradasa arxasında məni.
  
  
  İkinci fəsil.
  
  
  Onun üçün cəhd atmaq ətrafında baş xatirələri qəzasında ağır əsaslanaraq möhkəm gil yüksək термитника. Amma çətin idi qurtarmaq üçün üz ifadələri Алексиса Саломоса, o necə görünürdü o Солсбери zaman onu dedi ki, uçmaq onunla Bulawayo.
  
  
  Üçün fərah, canlı, idman metal korpusu qırılan təyyarə hələ доносилось настойчивое vızıltı uçur, amma mən çalışmışam ki, qulaq asmaq deyil. Onun yenidən сфокусировался uzaq xətti лихорадочных ağac травянистом üfüqdə. Haradasa mən hiss elədim ki, ağaclar od bəzən deyirlər haqqında iştirakı ilə su. Lakin bu ağaclar yox idi ki, bu istiqamətdə olan onun idi getmək, kənd çatmaq üçün.
  
  
  Bir mənada onun məsuliyyətini hiss etməyiniz faciəli ölüm Саломоса. O mənə etibar edib öz müdafiəsini və onun iqtidarında idi, bunu zaman o, lazım idi mənə. O, gözləyirdi məndən şurasının, mən isə heç də gözlənilən təhlükələri kiçik təyyarənin. Bundan başqa, onun hiss günahkar deyil, çünki həvalə tam ego inanılmaz hekayə. Lakin ego əgər yenə meyit idi, açıq-aydın sübutdur ki, ən azı bir hissəsi ego nəzəriyyələr düzgün idi. Kimsə hotel ego ölüm. Olub bu adam хема-bir, kim yaşamış пентхаусе üzərində ofisləri Apollo Afinada, hələ də qalırdı sual altındadır.
  
  
  Diyar onun gözləri tutuldu hərəkət və hesab döndü ətrafında nəticələri ətrafında термитника. Kiçik, parlaq-yaşıl dragon выскользнула vasitəsilə gedirdi yaxınlığında mənim sol əl və adama elə gəlirdi ki, diqqətlə mənə baxdı. Onun отпрыгнул. Mən bilmirdim ki, ilan məskunlaşmışlar термитниках. Bu idi yaşıl mamba, biri üç təhlükəli ilan dünyada. Bu halda bite zərər çəkmiş edə keçmək təxminən üç addımlar öz aralarında və рептилией əvvəl onun kin öldürəcək onu. Mamba ilə məşğul olan an idi hüdudlarından kənarda zəngin, проскользнула qonşu çuxur.
  
  
  Onun dövrəyə girdi haqqında qırıqları, mənim nəbz yavaşladı. Onun bir an uşaqlara baxdı və aşkar, yer üzündə iti metal bir parça uzunluğu təxminən fut. Bir mövzu idi, çox iti. Отодрав parça taxta edir qismən обугленный, təcrübəsi bölməsində gövde, onu düşdü ego iki tikə bərabər uzunluqlu və расщепил geniş axını осколка, tying dəyənək öz burun tam платком üçün alınardı qələm mənim ev bıçaq. . Onun soxub kobud şəkildə silah üçün kəmər və heç bir axtarır, qırıqları, rəhbərlik ağaclara.
  
  
  Çətin idi, sadəcə getmək kənd. Yüksək ot və tikanlı kollar xəbər vermişdik mənim geyim və терзали mənim əti, хватая məni və сдерживая. Quş-kərgədan завизжала üçün mənə yaxın edir. Onun ki, aşkar подсчитываю şansını. Var yüz yol ölmək, və bizə odin onların ətrafında deyil, xoş. Bu ot, insan, ola bilər hata aslan əvvəl o ego görəcək. Lakin adətən ən çox narahatlıq doğurur kiçik insanlar: ilan ölçüsü deyil, daha çox insan barmaq, əqrəblər və axar, зарывающиеся dərin dəri altında. Əgər siz tapa bilərsiniz, su və выпьете onun bilərsiniz yoluxmuş печеночными двуустками və digər паразитами ki, поедают insanın daxilində. Və əgər siz qarşısını almaq və bu, siz hələ bilər, hücuma məruz комарову, переносчиков sarı qızdırma və malyariya.
  
  
  Zaman və nəhayət, onu var ağacları, onun aşkar yalnız qalıqları водопоя. Yer qurudu. Mərkəzində idi, məxmər qara palçıq və çap копыт və lap çox heyvan perimetri boyunca uzanır.
  
  
  Onun söykənib öz həllini tapmayıb стволу yaxın ağac və istirahət kölgəsində. Onu boş yerə sərf vaxt və güc gələndə. İstiqaməti yaxın kənddə ki, Саломос qeyd təyyarədə, altında idi, doxsan dərəcə kursuna olan gətirdi məni buraya. Gəzmək yandırıcı günəşin altında daha da zəiflədir məni. Mənim ağız kimi idi дубленая dəri. Onun yadına düşdü термос soyuq su olan Саломос gətirdi təyyarə. Onu gördüm ego раздавленный silindr mühit zibil; ego məzmunu qurudu yanğın. Onun çalışdım heç düşünmək tropik günəş başı üzərində və ya haqqında жажде boğaz və getdi.
  
  
  Olmalıdır, bir neçə saat sonra onu anladım ki, istirahət etmədən gedə bilməyəcəyəm, bundan sonra da. Mənim ayaqları əsirdi təcrübəsi zəif və onun втягивал hava yüngül uzun хриплыми alıb-verdiyi. Onu gördüm ölü kötük hissəsi ego, bu nadir kölgə qonşu тернового kol, cəmi bir neçə yard qabaqdadır. Onun ağır dağıldı, torpaq və söykənib пню. Artıq proses monitor, siqnalizasiya, təhlükəsizlik, rahatlıq, fiziki yük zamanı gəzinti razılığını verib.
  
  
  Mənim əbədi bağlandı və o, rədd ağrı, bədəndə. Onun çalışdı unuda kiçik əzələ itburnu və haqqında укусах həşərat şəxslər və əlində. Mənə lazım idi istirahət, və o gedən ego almaq. Cəhənnəm olsun hər şey.
  
  
  Ətrafında kol səs eşidildi.
  
  
  Mənim göz qapaqları aralandı. Onun səhv eləmişəm? Onun bəslədiyi nifrətlə onu buraxıb getdi yüksək ot, lakin heç bir şey gördüm. Olmalıdır, bu idi mənim təsəvvür. O, yenidən gözlərini yumdu, amma səs təkrar olmadı.
  
  
  Bu dəfə mənim göz açdı sürətlə. Bu heç bir şəkk; bu səs insan səsi. Onun gərgin qulaqları, eşitdim, qırılıb веточка.
  
  
  "Bu, o zaman idi ki!" - mızıldandı mən.
  
  
  Sonra səs шталь daha çox daimi və fərqli. İki kişi söhbət edir, hansısa bir dialekt, onun ona heç vaxt eşitməmişəm.
  
  
  "Salam!" Onun qışqıraraq ətrafında son qüvvələr. "Burada!"
  
  
  Başqa bir məqam, onu gördüm, necə ih baş hərəkət mənə üzərində ot. Qara baş, və köynək xaki. Onlar gördülər məni, ih səs oldu qaraçuxurlu və odin bütün onlarda bir.
  
  
  Onun bir az rahat. Ona idi licks, sivilizasiyasına, çox düşündüm. Haradasa yaxınlıqda olmalıdır kənd və ya heç olmasa, yol. Men çıxırdı üzrə ot və mənə baxdı. Onlar yüksək idi, nizamlı və мрачными.
  
  
  "Salam, - dedim. "Mən sizi su var?"
  
  
  Kişi tamaşa etdilər bir-bir, daha sonra yenə mənə. Onlar yaxınlaşdı və ayağa qalxdı, mənimlə əbədi. Onun heç bir cəhd ayağa. "Su", - dedim.
  
  
  Onlar həm də əynində çox убогую qərb geydiyi paltar və ev sandal. Daha yüksək üzrə iki işarə mənim ayaq və bir an üçün o tərəf əyildi və başladı mənim çəkmə. Əvvəl onun macal xahiş edir ki, o bunu etdi və göstərdi ki, öz товарищу. Biz kim saxlanılır mənim çəkmə baxış üçün idi, böyük geniş шрамм müraciət edir, пересекающий şəxs çapraz. Digər geydiyi kiçik güzgü растянутой мочке sağ qulaq. Hər iki azn zonalarında idi bıçaq-machete - панги.
  
  
  Yüksək danışdı başqa və mən başa düşdüm ki, o, deyir suahili. "Mzuri sana", - o deyib, gülümsəyərək nəzərə alaraq, mənim balet başmaq. O davam dilində suahili. "Bu, mənim xoşbəxt bir gündür".
  
  
  "Mənə qulaq as", - zəif başladım.
  
  
  Onlar, onlar da məni. Yüksək kişi согнул və başladı mənim başlamaq ikinci çəkmə. Onun üçün cəhd отдернуть ayaq, lakin o, gülə-gülə mənə baxdı və выдернул altında olan nah ikinci туфлю. O, скинул öz потрепанные sandal və натянул mənim balet başmaq ayaqları olmayan утруждая özünü başlamaq bağı. "Савасава!" - dedi o, öz товарищу, tamamilə məhəl qoymadan məni.
  
  
  Onun birdən-birə başa düşdüm ki, bu adamlar yığışıb mənim ola спасителями. Və ağlıma gəldi ki, mən ola bilər ki, daha pis artıq ih gəlişi, əgər onun arxalanırdı yaşamaq.
  
  
  "Ayaqqabı yaxınlaşdı yaxşı". Bu, çox yüksək idi.
  
  
  Başqa heç idilər vəziyyətlə. "Siz necə fikirləşirsiniz ki, bu, sizin balet başmaq? Məgər biz gəldik ona birlikdə?"
  
  
  "Bu onun ilk gördüm ego", - dedi yüksək. "Əldə edə ego şalvar. Əgər var çanta, biz поделимся onun məzmunu".
  
  
  "Düzgün deyildir ki, sən забираешь balet başmaq özlərini", - mızıldandı bəzədilmiş güzgü.
  
  
  Yüksək kişi mənə tərəf döndü. "Sil şalvar", - deyə o, hələ dilində suahili. Ego gözləri idi sarı ilə qırmızı quş və hər bir yanaq idi incə yara ki, əvvəlcə idi görünən böyük çapıq.
  
  
  Mənim əl yalançı рукоятке импровизированного bıçaq, onu gizlətmək ih baxışdan. Görünürdü ki, istifadə etmək lazımdır. Həmin ilə растянутой мочкой qulaq üzərindəki kəmər пангу. Bu ih niyyət şübhə yox idi. Onlar bilmirdilər məhrum ağ adam, yalnız, ki, var idi, daha sonra isə tərk ego diri-diri.
  
  
  "Yaxşı, onu sibili şalvar", - dedim. Onun gücü əldə etmişdir qüvvələrin, amma istəmirdim göstərmək. "Lakin mən ayağa". Onun uzadıb sol əlini yüksək.
  
  
  O, bir müddət nifrətlə baxırdı həm sonra tutdu
  
  
  kobud qaldırdı предплечье və hərəkət etdirin qaldırdı məni ayağa. O an onun оторвался yerin var, onun çıxardı, özünün metal bıçaq ilə kəmər və gücü ilə вонзил ego ortasına африканца.
  
  
  Bu ego gözü meydana təəccüb zaman iti ülgüc metal slid onun əti və gücünü. Ego sağ əli avtomatik olaraq girişmişdir düyməsini панги, amma bu idi ego son könüllü fəaliyyət. O, donquldandı eybəcər səs və slid toz mənim ayaq.
  
  
  Digər bir an da geniş gözlü baxırdı öz düşmüş yoldaş. Sonra o vermişəm vəhşi горловой səs və взмахнул yalnız выхваченной пангой.
  
  
  Onun göyərçin əvvəl. Böyük blade ilə шипением пронеслось mimmo mənim şəxslər рассекло hava və az qala hər mənim baş və çiyin. Əgər onun yönəldi yerdən, məni olardı обезглавили. Amma, zaman onu xilas панги, onu düşdü. Африканец mənə yaxınlaşdı və yenidən взмахнул bıçaq və parlaq изогнутое blade просвистело hava mənim boyun. Onun tez перекатился sağa və blade zərər vurdu bərk gil. Hələ ki, mənim qolçu bərpa, tarazlıq, onu geri bərpa və vəhşicəsinə hit ego ayaq. Onun eşitdim crunch ego sümük. O, yüksək yuh yerə düşdü yanımda.
  
  
  Əgər ona yüksək idi, həmişə olduğu kimi, bu olardı ego bilər. Amma mən heç bir istifadə etmək üçün yaratdığım üstünlükləri. Zaman onun üçün ayağa qalxdı, dizi üstə, африканец artıq dayanmışdı, onun üz промелькнуло ümidsizlik. O, yenidən bu dəfə məni bu dəfə qövs geniş idi. Blade рассекло kol mənim, köynək, разрезая onun aşağı. Onun hit ego öz осколком etdi неглубокую yara onun sinəsində. O, bir daha крякнул və məni vurdu пангой bu qol zaman onun üzərinə düşdü kötük. Güc качания etdi ego balans itirmək və düşmək mənim sağ əlini. Onun схватился sol əllə görə ego yaxası cırıq, təxminən ego başını geriyə aparıb metal осколком bu ego boğaz.
  
  
  Qan залила mənim üz və sinə zaman африканец ucadan gasped və əsəbi, əlini üçün перерезанному boğaz. Üz aşağı düşdü, hələ yapışaraq boğaz, sonra isə aşağı slid möhkəm torpaq, hərəkətsiz.
  
  
  Ağır-ağır nəfəs, onun arxasına söykəndiyini görüb bir dirsək. Ona qəzəbli idi ki, sərf etdik, bu mübarizə mühüm enerji yaşaması üçün zəruri olan, lakin idi təşəkkür edirəm ki, sağ qalmışam. Zaman onun əqli qeyd edib təhlükə kol yerində uğradı, onun haqqında unuttum bir: bir insan. Adama elə gəlirdi ki, kişi həmişə ilk siyahısı. Əgər siz проигнорируете bu amil, siz ölmək əvvəl kol sizi öldürəcəklər.
  
  
  Ən azı, bu vəziyyət var idi, bir faktdır. Bu insanlar gəlib ilə, qərb istiqaməti ilə deyil, cənub-qərb, hansı ki, onu da aldı. Ola bilsin ki, onlar getdilər vasitəsilə kənd və ya haradasa qoyub yol. Eyni barədə də demək olar istiqamətdə olan onlar göndərilirdi. Onun zəif qalxdı və seçilmiş qərb istiqaməti.
  
  
  İsti afrika günəş наклонилось göyə zaman onu yenidən, təslim oldu. Onun çökdü yüksək ot, guessing varmı daha da olsa, hansısa bir şans yaşamaq. Mənə çox lazım idi, su. Dil və ağız artıq heç bir duyğu. Onun uzanıb baxırdım, əqrəb kimi yavaş-yavaş onun mimmo məni ot. Mən bilmirdim, ola bilərmi ki, onun hərəkət yerindən, əgər o, hücum, amma, deyəsən, o, məni görmür. Sonra bir anda, o getdi. Onun скривилась və həmişə qibtə edirdim emu, ona görə ki, yox idi bir problem yaşaması ilə, ən azı hazırda. Sanki bir az ироничным ki, bu cür onun səthi üzrə planetin daha dörd yüz milyonlarla il əvvəl meydana dinozavrların, və o, yəqin ki, görünür, Yer üzündə çox-çox əvvəl yoxa insan. Elə bu ədalətsiz görünürdü, amma sonra ona qərəzli idi.
  
  
  Hələlik onun yalançı orada bir səs hit mənim qulaqları. Bu, uzaq idi, vızıltı, çox отличавшееся əvvəlki гудения uçur. Amma bu səs tez шталь qaraçuxurlu və шталь tanınan kimi var, avtomobil mühərrikinin.
  
  
  Onun dikəldi və склонил baş eşitmək üçün. Bəli, bu idi ki, hansısa bir maşın. Onun etibarsız qalxdı və biləndir səs. Mən gördüm və başqa heç bir şey ot və nadir ağac. Lakin səs-küy vaxtı yaxınlaşdıqca hər saniyə.
  
  
  "Salam!" Onun qışqırdı vasitəsilə ot. "Hey, buraya!"
  
  
  Onun ilişdi və düşdü. Yenə etibarsız qalxıb ayağa, onun yenidən sarsıldı irəli. Sonra bir an onu gördüm, bu лендровер, tozlu və cızılmış, bumping ikinci yol ilə məşğul olan idi, başqa bir şey deyil ardınca ot. Ровер, açıq avtomobil, məşğul idi, iki kişi ki, məni görməyiblər, çünki o, yaxınlaşdı, yaxın nöqtədə yolları və davam yol.
  
  
  Onun qışqırdı. - "Salam!"
  
  
  Onun yöndəmsiz laquna tərəf yönəldi üzrə ot və nəhayət, ora qədər əzizdir. Onun yenidən bağırdı zaman yerə çatdı. Onun качаясь kimi sərxoş qaçdı üçün maşın, amma düşdü üz aşağı.
  
  
  Onun yalançı və deyə ucadan, kimi hiss sinə qalxır ümidsizlik. Bu maşın ola bilər, mənim son bir şans yaşamaq.
  
  
  Sonra onu eşitdim "ровер" yavaşladı və dayandı. Onun üçün cəhd almaq üçün hər il nə oldu, amma gücüm yox idi. onun
  
  
  eşitdim, mühərrik kimi işləyir, boş getmək, sonra "ровер" yenidən daxil edib, ilk transfer, geri bərpa yolda və rəhbərlik mənə. Onlar ya eşitdim məni, ya da hər halda gördüm.
  
  
  Bir neçə saniyə sonra maşın dayandı yanında məni, mühərrik tamam susdu və o, eşitdim, iki kişi danışırlar ilə britaniya vurğu.
  
  
  "İlahi, bu европеец".
  
  
  "O nə burada, kol, bir?"
  
  
  "Bəlkə, bizə dəyər xahiş ego".
  
  
  Tezliklə soyuq su axmağa başladı daxil mənə ağız, töküldü mənim çirkli köynək ön və onun yenidən hiss etdim ki, öz dilini.
  
  
  "Aman allah, kişidir, nə olub?"
  
  
  Onun diqqət iki мясистых şəxslər склонившихся əbədi mənə. Bu ağ родезийцы orta yaş, yəqin ki, bəy-fermerlər, проведшие gün səhrada.
  
  
  "Авиакатастрофа", - dedim. "Mən getdim və ondan".
  
  
  Onlar məni həbs вездеход, onu bilirdi ki, var. Amma mən bilməzdim ki, unutmaq bədən Алексиса Саломоса meyiti gəmirən гиены üzrə-kimsə Afinada. Onun, buna ümid bəsləyirdim ki, David Xok mənə imkan varmağa nə baş Apollon-building anlamaq üçün, doğrudanmı, Adrian Stavros zalında Braziliya kimi hamı düşünürdü. çoxdan görməmişdim.
  
  
  Üçüncü fəsil.
  
  
  "Sən çox yaxşı görünürsən, Nick".
  
  
  David Xok direktoru суперсекретного amerika agentliyinin AX, keçirilən ayaq sağ əlləri qısa başladı, əyilib irəli öz geniş masa və ətrafında qırmızı ağac. Biz oturdu ego ofisində qərargah-mənzilində AX məşğul olan idi məharətlə спрятана bu арендованном otaqda Amalgamated Press & Wire Services DuPont Circle Vaşinqtonda.
  
  
  Onun ona baxdı ilə əyri grin. "Oni otel üçün onun daha qısa qaldı xəstəxanada Солсбери. Amma sən ki bilirsən, kimi tez mənə cansıxıcı olur. Əgər onun solğun, çünki bu, mənə lazım deyil, günəş və yaxşı istəyirəm ətrafında clippings. Sən nə düşünürsən tarixi haqqında Саломоса? "
  
  
  Хоук uzanmış siqar zövq və buraxmışdır mənim istiqamətində üzük tüstü. Oturan üçün böyük stol, o baxdı balaca və arıq ilə ego, взъерошенными седыми saç və üz fermer üzrə Connecticut. Amma mən bilirdim ki, bu kövrək baxışları обманчив. O, əsl dinamo-maşın.
  
  
  "Bu, məni bir az qorxudur", - deyə o bildirib. "Hələ də məni qorxudur ki, sən az qala həlak arasında vəzifələri. Onu gördüm, heç vaxt bir adam belə asanlıqla tapırdı problemləri".
  
  
  Onun çiyinlərini çəkdi. "Саломос dostu idi. Mənim və AX. O, ıso bütün gücü ilə çalışırdı ki, bizə kömək tapmaq Борисова, yadındadır?"
  
  
  "Bəli, onu xatırlayıram", - ayıq dedi Хоук. "Yaxşı, sizin родезийская kor bitdi, ona görə də biz onun отбросим. O ki qaldı həllinə nə Adrian Stavros bilər plan qarşı sui-qəsd yunan hökumətinin, onun olmasaydı шталь nəzərdən ego".
  
  
  "O, hələ sahibi плантацией Braziliya?"
  
  
  "Əsasən, bizim mənbələrinə, bu, hələ ego qərargahının. Bizdə təmiz son hesabat". Хоук geri oturdu oturacağın öz böyük dəri kreslolar. "Əgər bu, həqiqətən idi Stavros, kimin sizin başqa gördüm kənar üzrə пентхауса Минуркос, biz mütləq rast maraqlı vəziyyətlə. Yuxu haqqında idarəsində bütöv bir ölkə üçün çox yaxşı qarışdırılır, eyni zamanda, biz nə öyrəndik haqqında nen".
  
  
  Хоук tədqiq öz костлявые oynaqların. Adrian Stavros həmişə невротиком ola bilər, məsələn. Bundan başqa, ki, o, rəhbərlik Braziliya uğurlu qrupu qaçaqmalçıları ki, hökumət bilmədi aradan qaldırılması, o da olub, siyasi qətllər, son onların düşündüyü kimi idi qətl israil məmurun Moshe Ben-Kənan ".
  
  
  "O zaman ona belə başa düşürəm ki, AX maraqlanır, tarixi Алексиса Саломоса", - dedim.
  
  
  "Qorxuram ki, bu, belə də olmalıdır. Onu da, güman edirəm, çünki hesab edirsiniz, özünüzü Саломоса öz dostu, siz otel almaq olardı, bu məsələ".
  
  
  "Bəli, ser, onun olsaydı, bu otel".
  
  
  Хоук söndürdü, yan-yörəsinə başladı yaxın пепельнице. "Mənim ilk təkan - "yox" demək və göndər işi başqa, riyaziyyat üzrə. Siz bilirsiniz, mən onun çəkinin şəxsi iştirakı agent tapşırıq".
  
  
  "Mənim üçün vacibdir ki, qatil Алексиса deyil, azadlığa çıxıb", - sakitcə dedim.
  
  
  "Yaxşı. Bununla sən справишься. Amma olsun xüsusilə ehtiyatlı olun, Nik. Düşünürəm ki, ən yaxşı səyahət Rio və danışmaq тамошним MKİ-nin əməkdaşı. Məlumat əldə edin, salonda olub Stavros ölkə hüdudlarından kənarda, və harada o keçirirdi vaxtilə. Sonra, əgər sizin зацепки çıxaracaqdır sizi Afina, get ora. Yalnız tutun, məni bu günə qədər ".
  
  
  Onun gülümsədi. - "Məgər mən həmişə bunu edirəm?"
  
  
  "Nə olar, bəzən siz yaddan çıxarmayın ki, burada insanlar var oturanlar öz унылых iş yerlərində və ih vəzifələri daxildir idarə göstərir". Ego səs alıb, o, sərt ton olan, bəzən случался zaman o, deyirdi haqqında protokolda və qaydada, tabeliyindən. "Əgər köməyə ehtiyacınız olsa, hər an, xahiş edirik bu barədə. Biz burada bunun üçün".
  
  
  "Əlbəttə."
  
  
  O, açdı ray, onun qorunması və досталь zərf. Ego gözləri yol mənim. "Mən proqnozlaşdırmaq sizin xahişinizi mənim də mümkün güzəşti sizə onun vaşinqtonda internetdə söz deyil, əgər ağıllı, bilet alıb".
  
  
  Onun gülümsədi. "Təşəkkür." Onun əlini vasitəsilə qorunması və zərf götürüb.
  
  
  "Sənə bir yaxşı, gözlə görmək kimi, bütün bunlar sona çatacaq, əvvəl sən həll etməyin mümkün, səbəb olub, onun sənə hər hansı bir xidmət", - deyə cavab verdi Xok.
  
  
  Növbəti axşam onun селл balıqçılıq Pan Am Rio-de-Janeyro. Onun bütün istirahət
  
  
  bir gün yenə hiss, əvvəlki kimi. Uçuş keçdi olmadan hadisələri, lakin mən hər zaman düşünürdüm ki, o biri kiçik təyyarə Mooney zaman Саломос mənə göstərdi вельд haqqında неприятностях və təcili yerə enmək və necə meyit Саломоса baxdı, isti günəş.
  
  
  Növbəti səhər onun gəlib, Rio və həll otelində "Флориано" yaxınlığında, sarayın Copacabana. Bu, cəmi məhəllədə, çimərlik və nen hökm sürürdü ətir müstəmləkə Braziliya. Otaqda idi tavan fan və günü ilə pərdələri isə dar eyvan açdı kiçik dəniz görünüşü.
  
  
  Rio isti idi. Bütün braziliyalılar ki, bildik, orada almaq idi çimərlik, ən çox onların ətrafında olmalıdır rayonunda Copacabana, yanında bir otel. Proqnozlaşdırmaq istilik, onu ələ keçirdi, özü ilə камвольный kostyum üzrə tropik yun. Günorta saatlarında onu qəbul duş taxdı yüngül kostyum üstündən Вильгельмины, mənim Люгера və Хьюго, стилет bu ножнах sağ əlini getdi nahar etmək üçün bir-birinin ətrafında mənim sevimli kiçik restoranları, Chale Rua da Matriz 54. Bu restoran əvvəllər idi müstəmləkəçilik ev və indiyə qədər хорька qaldığı iki otaqlı nömrə qiymətli əşyaları keçmişin və rəsm. Qul-qaralar göstərilən xidmətləri masalar və qulluq ediblər bar. Onun sifariş миксто чураско olan ibarət ətrafında ədəd mal əti və donuz əti tərəvəz ilə, və imtina adi отбивного, əla yerli çəllək pivə üçün yaxşı, çox yaxşı şərab-Grande Uniao Cabernet. Amma mən onun yalnız açılmış var, zaman gördüm ki, qız daxil oldu və oturdu, qonşu stol. O, yüksək idi və qamətli isə saçları огненно-рыжих saç edirdi, onun südlü ağ dəri daha qalmamışdı. Onun ослепительное yaşıl mini paltar kəskin контрастировало ilə onun saç və открывало böyük bir hissəsi uzun ideal itburnu və maraqlı dekolte yuxarıda bel. Onun edilmişdir yaşıl balet başmaq, uyğun olan платью, və yaşıl qolbaqlar, sol əlində.
  
  
  Kürən saçlar, bir an vurulmuşdur məni heç nə, ancaq sonra onu anladım ki, nə zaman onu gördüm son dəfə, saçları qısa və qəhvəyi. Bu idi İsraildə daha çox il bundan əvvəl. Qız adı Erika Нистром. O, üzvü olub israil kəşfiyyat şəbəkəsi "Shin Beth". Onun kod adı idi Alov zaman biz onunla birlikdə işləmişik, mane olmaq üçün rusiya заговору qarşı israil hökumətinin, lakin bu, adı dəyişirdi, hər tapşırıq verib.
  
  
  Onun ayağa durub yaxınlaşdı, onun masasına. O zaman qaldırdı ki, öz uzun kirpikləri, mənimlə görüşmək üçün baxışları, onun simasında расплылась təbəssüm. "Oh!" qız qışqırdı. "Bu sənsən. Nə xoş sürpriz". O, deyirdi ingilis olmadan heç bir diqqət.
  
  
  Valideynlər Эрики idi skandinaviya yəhudilər. Onun ailəsi əvvəlcə жилки Oslo, sonra isə Kopenhagendə əvvəl mühacirət İsrail, zaman hey cəmi səkkiz yaşı var.
  
  
  "Mən gedirdi eyni şeyi demək", - dedim. Biz Эрикой hansısa intim axşam Təl-Əvivdə gözləyir gəlişi kuryer; bu axşam bir bizə, həm də çox xoşuma gəldi. İndi onun gözləri mənə deyirdilər ki, o yadıma düşdü bu dillənir. "Siz qoşulmaq üçün mənə mənim masa?"
  
  
  "Yaxşı, kimsə mənə qatılacaq sonra, Nik. Heç buna etiraz edirsən?"
  
  
  "Heç bir şey üçün deyil, danışmaq, səninlə", - dedim.
  
  
  O qatıldı mənə görə mənim masa və baxmayaraq yüngül lanç üçün, özünü isə üçüncü şəxs, o necə izah idi agent: "Sən görünürsən, çox yaxşı Nick".
  
  
  "Sən gərək idi, məni görmək həftə əvvəl", - dedim. "Mən də istəyirəm kürən saçları, Erik".
  
  
  O, ослепила məni bir təbəssüm. Uzun орлиный burun vurğulayıb geniş həssas ağız. Gözləri nax idi, tünd-yaşıl və paltar сверкало. "Sağ olun", - deyə o bildirib. "Onlar mənim istisna olmaqla, rəng. Bu, az idi, biz birlikdə işləmişik, İsraildə".
  
  
  "Xatırlayıram", - dedim. "Siz burada iş üzrə?"
  
  
  "Bəli", - o, cavab verdi. "Bəs siz?"
  
  
  "Bəli", - gülümsədi, mən. "Bu həmişə biznes, elə deyilmi?"
  
  
  "Demək olar ki, həmişə."
  
  
  Onun, yadıma düşdü, bu yaxınlarda oxumuşam qəzetlərdə ki, İsrail təhqir qətli Moshe Ben-Kənan və ih prezidenti and içdi ki, bir qədər aşağı qazmaq əslində. Məhz bu qətli amerika kəşfiyyatı elə bilirdi ki, запричастным Adrian Stavros. Onun bilməzdi görəsən olub Erik Rio üçün heç bir qaçırmaq Adrian Ставроса və apara İsrailə idi ki, israil stil, ya öldürmək ego.
  
  
  Onun soruşdu. - "Sən istəyirsən пробыть Rio kifayət qədər uzun ki, biz birlikdə içdilər və danışdıq?"
  
  
  "Bəlkə də", - dedi. Ee əlləri сдвинули dekolte, o zaman nail ih stul, və mənim qan təzyiqi qalxıb on bal. Onun yaşıl gözləri baxdılar mənə göz və dedilər ki, o, bilir ki, mən demirəm, günahı və söhbət.
  
  
  Onu götürüb öz stəkan. O, tez-tez edirəm alınması və burada təqdim eyni Grande Uniao Cabernet. "Bu imkana görə", - dedim.
  
  
  Götürdü öz stəkan və чокнулась mənim. "Bu həll".
  
  
  Biz elə başa tost, zaman çıxdı gənc adam. Hətta onu görmədim onu, o qədər ki, ayağa qalxıb bizim yanımızdadır. O, kütləvi, əzələ oğlan çox qısa sarışın saç və möhkəm kvadrat üz. Bir hissəsi ego sol qulaq yox idi, amma bu qüsur uğursuz ego kişi görünüşü. Azn nen idi bej yaşlı kostyum deyil ki tamamilə gizli выпуклость altında sol əl.
  
  
  "Mən əvvəlcə görmədim səni, Erik", - deyə o, kifayət qədər sərt görünür.
  
  
  mənə baxaraq. "Mən gözləmirdim ki, sən olacaqsan ilə хема şey".
  
  
  Bu sözlər idi задуманы kimi mülayim keçsə. Onlar deyirdilər aydın vurğu. Onun yadına düşdü şəkil bu insan dosye israil kəşfiyyatının BALTA. Bu idi Zəkəriyyə Грейб, cəllad Shin Beth". Mənim nəzəriyyəsi ilə bağlı ego və Эрики iştirakı Rio, sanki daha da möhkəmlənir.
  
  
  "Bu, köhnə hələ də, Zac, - deyə Erik. "O, mənimlə işləyib, İsraildə".
  
  
  Гареб üçüncü yeri tutmuşdur. "Mən bilirəm, - dedi. "Carter, onu güman edirəm".
  
  
  "Bu, doğru deyil."
  
  
  "Sizin nüfuzuna sizi qabaqlayır".
  
  
  Ego davranış idi kəskin, demək olar ki, düşmən. Onun hiss ego, qısqanclıq olması ilə bağlı mən bilirəm ki, Eric. Əvvəl onun macal cavab emu, o, üzünü ona. "Siz sifariş вишисуаз kimi, mən təklif edib?"
  
  
  "Bəli, Zac", - deyə Erika, bir az смущенная ego günah mehribanlıq. "Bu, olacaq, burada yaxın vaxtlarda".
  
  
  "Вишисуаз - tək şey dəyər var və bu restoranda", - çox ucadan şikayət edib Zac.
  
  
  "Mən təəssüf edirəm ki, sənə heç bəxti gətirib", - sakitcə cavab verdim. "Mən hesab edirəm ki, yeməklərin əksəriyyəti, burada yaxşı bişirilmiş. Bəlkə sonra, sizin son səfərinizdən onlar dəyişdilər aşpazlar".
  
  
  Zac çevrildi və натянуто gülümsədi mənə. "Ola bilsin".
  
  
  Onun qərarına gəlib ki, bu andan etibarən söhbət az-çox rahat. Onun ilə başa yemək, ona görə də zəng edib ofisianta gətirmək üçün çek. Onun təklif ödəmək bütün partiya, amma Zac tez imtina edib.
  
  
  "Siz off sol harada?" - soruşdum Eric.
  
  
  "Bu Корумбе azn Авенида Rio Branko", - deyə o bildirib.
  
  
  Zac tikdi bilər.
  
  
  "Dedikdə, hansı adı?"
  
  
  O, заколебалась. "Vargas".
  
  
  "Mən onu sizə zəng ora?"
  
  
  "Sizdə olacaq az vaxt ünsiyyət",
  
  
  - tez dedim-hey, Zac.
  
  
  O qatılmayıb ego və şirin gülümsədi mənə.
  
  
  "Bəli, sən bilərsən, mənə zəng edin. Ümid edirəm ki, biz yenə görüşəcəyik, Nick".
  
  
  Onun ayağa qalxdı. "Hisslər bir-birimizi." Onun toxunub öz əli ilə onun əlində, və bizim göz an görüşüb. Onu bilirdi ki, Zac qısqanc, və, çünki o, mənə heç xoşuma gəldi, onun разыгрывал bu ego fayda. O, oturdu və mənə baxdı. "Siz eşitmək zəng məni".
  
  
  "Yaxşı", - dedi Erik.
  
  
  Onun üz çevirdi, onların çıxdı vasitəsilə restoranın. Zaman onun çıxırdım, o, demək olar ki, hiss köz təcrübəsi düşmənçilik Zack öz geri.
  
  
  Həmin gün onun qalxdı asma kanat yolu üzərində böyük bir dağ Корковаду, üst olan böyük idi Məsihin heykəli-Nicatverən. Добравшись qədər yer, onun yaxınlaşdı смотровому брустверу dayandı təyin olunmuş yerdə və шталь gözləyin. Bir dəqiqə on beş mənə var перил qoşulub kişi. O, təxminən mənim artım, lakin slimmer. Baxmayaraq ki, o, hələ orta yaşlı, onun uzun şəxs idi əhatə dərin qırışları. Bu idi Karl Thompson və o, işləyib CIA.
  
  
  "Gözəl mənzərə, elə deyilmi?" - o dedi qismində daxil olmaq, махнув əli ilə kənara şəhəri, aşağıda olan nə ağ, günəş və əhatə olunmuşdur yaşıl təpələr və кобальтовым dəniz.
  
  
  "Nefes", - dedim. "Necəsən, Thompson?"
  
  
  "Məsələn, eyni", - deyə o bildirib. "Burada idi, olduqca sakit və andan son dəyişiklik administrasiyanın Braziliya. Kimi işlər AX, bu gün? Bir müddət siz uşaqlar, əhalinin daha çox silah-sursat, nə ordusu Asiyada".
  
  
  Onun gülümsədi. "Bəzən belə görünür. Onun məşğul idi, əminəm ki, sən də".
  
  
  "İndi isə onlar sizi qoya Adrian Ставроса".
  
  
  "Bu, doğru deyil." Onun kimi seyr kruiz layneri, курсирующий üzrə mavi & nb öz hamar burunlu, yavaş-yavaş daxil olur liman. Orada altındakı o, oxşar idi игрушечную qayıq. "Axırıncı dəfə nə zaman gördüm ego?"
  
  
  O, fikrə getdi bir an. "Var точечное müşahidə плантацией. Beş və ya altı həftə əvvəl gördüm, o sol yerdir. Biz düşünürük ki, o sel təyyarə, направляющийся Madrid".
  
  
  "Bu uçuş olardı davam Afina".
  
  
  "Yəqin ki, belədir. Ego orada görmüsünüz?"
  
  
  "Biz belə düşünürük. Olur ki, əkin?"
  
  
  "Əkin - ego əsl qərargah-mənzilinin. Burada, Rio var bölməsi Apex Imports və biz düşünürük ki, qaçaqmalçılıq vasitəsilə həyata keçirilir və bu şirkət. Amma o, çox hissəsi olur ee ofislər, baxmayaraq ki, ego adı açıq şəkildə bağlıdır onunla. Şirkətin prezidenti edən və müntəzəm səfərlər Паракату ".
  
  
  "A səs olduğu zalda plantasiyaları?"
  
  
  Thompson başını tərpətdi. "O, zalda yaxın kəndi, sapa. Ego qoruyur, kiçik bir ordu Ставроса ibarət ətrafında, keçmiş məhbus, siyasi фанатиков və keçmiş nasistlər. Amma indi orada cəmi bir qüvvədir".
  
  
  Onun soruşdu. - "Siz gördünüz, orada qeyri-adi heç nə?"
  
  
  "Nə deyirəm ki, siz nəzərdə tutursunuz yığılması və insanların və ya silah, revmatizm mənfi olacaq. Lakin ziyarətçi, onun ətrafında heç kim bizi əvvəllər görməmişdim. Onlarla хорька, o necə yaranıb ilə Ставросом doxsan gün bundan öncə, biz, demək olar ki, daim izləyib. və heç bir şey görməmişəm ki, o, öz yerdir. Bu məsələdə heç bir qeyri-adi heç nə görə ki, istisna olmaqla, bir-birinin ətrafında mənim iki kişi israr edir ki, yeni bir oğlan, bir kişi, orta yaş, zalda orada həbsdə. Ego переводили ətrafında bir binanın ilə başqa silahlı mühafizəsi ".
  
  
  "Kimi baxdı ki, bu adam?"
  
  
  Thompson çiyinlərini çəkdi. "Var ego şəkil, amma bu, uzaqdan. O, təxminən əlli, onu deyərdim ki, qısa qara saç oldu ki, bir az седыми azn məbədlər. O, chunky kişi ki, həmişə daşıyır ipək köynək ".
  
  
  Görünür, bu, ola bilər Минуркос, yunan судоходный maqnat, siyasi, proqram olan bu yaxınlarda sarsıdan Afina və пентхаусе olan gördük, Adrian Ставроса.
  
  
  "Mən onun surətini almaq şəkillər?"
  
  
  "Bu, təşkil edə bilər", - deyə Thompson. "Qulaq as, Karter, məsələn, keçən həftə bizə oldum müvəqqəti azaltmaq müşahidə плантацией qədər nümunə yoxlamaların və mənə lazım ola bilər tamamilə çıxarmaq bizim insanların oradan aşağıdakı bir neçə gün var, çünki başqa bir problem ilə məşğul olan yaranıb bizim üçün. Siz istəyirsiniz ki, onun qəbul icazə göndərmək insan geri sizinlə? "
  
  
  "Yox, onu dedi. "Хоук vəd mənə yardım, əgər o, mənə lazımdır. Zaman onun əldə edə şəkil?"
  
  
  "Necə ki, bugünkü gecə?"
  
  
  "Yaxşı".
  
  
  "Biz istifadə edirik, bir az başqa yerə köçürmək üçün, - dedi Thompson. "Bu, şəhər avtobusu. Əgər sürücü öz otel. Mənim artıq insan olacaq. Siz keçəcəksiniz arxa pad avtobus, orada heç kim olmur, və займете son yer sağ. Şəkil əlavə altında bu oturacaq. . Avtobus olacaq kodlu Estrada de Ferro və götürür mərkəzinə, əgər siz istəsəniz, gedə belə uzaq ".
  
  
  "Zaman avtobus проезжает mimmo otelinin?"
  
  
  "Yeddi on beş. Avtobus olacaq nömrəli on".
  
  
  "Yaxşı", - dedim. "Təşəkkür edirəm."
  
  
  "Hər vaxt", - deyə Thompson. Bir an sonra o, çıxıb getdi.
  
  
  Licks, axşama doğru onun qısa müddətdə bura şirkətin ofisi Apex Import. O yerləşirdi bir ətrafında köhnə bir hissəsi bərpa edilən hökumət binaları olan опустели zaman paytaxt köçürülüb, Braziliya. Ofislər üç uş yuxarı, və lift işləmirdi.
  
  
  Onun daxil olduqca kiçik himayədar üstdə. Təcrübəsi yüksəliş mənim alın çıxış edib tər, çünki yüngül lehimli disklər, kondisioner, binada görünürdü işləyib daha yaxşı lift isə Rio idi bürkülü bir gün. Qara saçlı bir qız kəndin metal stul və şübhəli mənə baxdı, bu zaman onun içəri girdi.
  
  
  "Mən sizə nə kömək edə?" - soruşdu üzrə-португальски.
  
  
  O, cavab verdi, ingilis. "Onun otel görmək, bu centlmen Ставроса".
  
  
  Onun qara gözləri сузились daha çoxdur. O, yenidən sözə başladı, bu broken ingilis. "Mən hesab edirəm ki, siz gəlmisiniz deyil o yer, senyor".
  
  
  Onun dedi. - "Oh?" "Amma, cənab Stavros özü mənə dedi ki, mən ona müraciət şirkəti vasitəsilə Apex Imports".
  
  
  "Senyor, centlmen var Ставроса yoxdur, burada ofisində..."
  
  
  Qapı şəxsi kabinet açılıb, çıxdı sarı yürüdü arıq, qarasaçlı idi kişi. O, soruşdu. - "Hansısa çətinliklər?". Ego ton adlandırmaq olmazdı, mehriban.
  
  
  "Mən sadəcə istəyirdim ki, cənab Ставроса", - dedim.
  
  
  "Nə məqsədlə?"
  
  
  Onu rədd kobudluq. "Cənab Stavros mənə məsləhət almaq, onun yapon kameralar satışı, əgər onun свяжусь onunla burada". Onun hərəkət озадаченно. "Mən o ofisində?"
  
  
  "Cənab Stavros direktorlar şurasının sədridir, - deyə qaranlıq adam, - ancaq onun burada yoxdur, ofis və o, heç bir bizneslə məşğul şirkətlər. Onun bundan sonra da prezident; ola bilər işi mənimlədir".
  
  
  - Bu, senyor Karlos Убеда, bir az da qürurla müdaxilə qız.
  
  
  "Mən bu görüşə şadam, ser", - dedim, əlini uzatdı. O, qəbul etdi, bu çətin deyil. "Mənim adım Johnson. Bir neçə həftə bundan qabaq onun təsadüfən görüşüb mister Ставроса restoranında Chale. O, dedi ki, qayıdacaq vasitəsilə səyahət üzrə Avropada təxminən eyni zaman və mən onunla ünsiyyətə burada".
  
  
  "O, hələ də Afinada", - dedi qız.
  
  
  Убеда, sonra da atdı azn nax dəliçi baxışları. "Dediyim kimi, cənab Ставросом burada olmaz əlaqə. Amma mən şadam ötür sizin üçün".
  
  
  "Aydın məsələdir. Bəli, onun, həqiqətən, otel onunla məşğul şəxsən. Siz mənə deyə bilərsiniz, o qayıda bilər, ətrafında Afina?"
  
  
  Şəxsin Убеды qarşısında ego ağzı дернулся əzələ. "Ego gözləyir Avropa ətrafında bir neçə həftə ərzində, mister Johnson. Əgər istəyirsinizsə, bizneslə məşğul olmaq, məşğul olmaq lazımdır mənimlə".
  
  
  Onun gülümsədi. "Mən sənə zəng edəcəyəm, mister Убеда. Zaman üçün təşəkkür edirik".
  
  
  Tərk ona ih baxmaq mənə sonra. Yenə küçəyə çıxanda, onun tutuldu taksi və geri öz otel. Qeyd qızlar verdi mənə lazım təsdiq, Adrian Stavros həqiqətən idi Afinada kimi mənə dedi Саломос. Və əgər bu fotoşəkil sübut снимком Никкора Минуркоса, hər şey maraqlı olurdu.
  
  
  Onun duş etdi və bir az istirahət edir, sonra sel avtobus sayı on, talimatları Томпсона. O və budak şəkil əlavə edilmişdir olan сиденью kiçik qəhvəyi zərfdə. Onun əlindən ego, getdi kiçik kafe şəhərin mərkəzində, və sifariş yaxşı portuqaliya şərab. Yalnız bundan sonra bu onun şəkil aldı ətrafında zərf və tədqiq onun.
  
  
  Kimi dedi Thompson, bir şəkil idi, bu da çox yaxşı olsa, şübhəsiz ki, telefoto lens istifadə. Bu, bir şəkil, üç kişi ki, yalnız çıxdıq evdən ranch və getdi digital kamera. Kişi ortasında idi, kimsə mənə danışdı Thompson, baxmayaraq kiçik boy bir şəxs onun idi, çünki, məndə yox idi, xüsusi şübhə, çünki onun сравнивал ego şəxs ki, mənə göstərilən bu AX Üzrə photos, bu adam ən delle idi Никкор Минуркос. Onun əvvəl görüldü heç vaxt başqa kişiləri.
  
  
  Минуркос qaşqabaqlı şaqal, iki ölkə arasında digər.
  
  
  Heç kəs onların ətrafında söhbət deyil, lakin bir kişi sol Минурка, yüksək oxşar тевтонца baxdı Минурка, sanki, yalnız dedi ki, onunla və gözlənilən cavab. Şəxs Минуркоса idi kədərli və ciddi.
  
  
  Onun etmek şəkil geri zərf qoydu dəqiqə. Əgər müşahidə CIA agenti idi, sadiq, nəzəriyyə dostum Саломоса həqiqətən də sübut edilmişdir. Elə Stavros götürdü əməliyyatlar Минуркоса Afinada və замышлял çevriliş onun adından.
  
  
  Sonra da yüngül yemək bir kafe, onun, zəng otağa Эрики Нистром oteldə Corumba. Onun səsi idi, mehriban və isti. O bildirib ki keçirəcək qalan gecələri tək, bir, ki, o, şad olacaq, əgər onu ara bir baş çəkəcəyəm onu. Onlar möhkəm və yaxud bir az поссорились və o qəzəblənib getdi gece.
  
  
  Təyin tarixi doqquz, onun geri otel və zəng Хоку. O, cavab verdi yorğun səslə və aktivləşdirilmiş скремблер öz xəttin sonunda bilək demək deyil tanıdan bütün bu kodu.
  
  
  "Nə pis saat, Nik, - dedi, - bir az раздражительно. "Görünür, bu, yalnız zaman onun eşidirəm səni bu zaman".
  
  
  Onun gülümsədi. Onu təsəvvür edə bilər ki, o, necə oturur üçün xüsusi telefon öz суперсекретной mənzildə ilə взъерошенными седыми saç, ola bilər ki, ipək смокинге azn nazik bədən, və qaçılmaz siqar zövq, зажатой diş.
  
  
  "Ən azı onun yataq otağında hansısa qız", - deyə onun şübhəli düzgünlük.
  
  
  "Hmmm! Axşam hələ sona çatdı, elə deyilmi? Heç aldatma məni, mənim balam. Onun özü vasitəsilə bütün bunlar keçdi".
  
  
  Bəzən mənə elə gəlirdi ki, Хоука var экстрасенсорные qabiliyyəti olan açıqlamalıdır mənim daxili fikir ego, analitik mind.
  
  
  "Yox, ser", - deyə mən. "Axşam hələ окончен. Amma onun yaxşı istifadə ilk hissəsi ego, mən hesab edirəm ki, Минуркос - bağlanan plantasiyaları Ставроса yaxınlığında Паракату. Bundan başqa, o, məlumdur ki, Stavros zalında Afinada".
  
  
  "Nə deyirəm ki, - fikirli halda dedi Xok, bu maraqlıdır".
  
  
  "Bu, ardıcıl nəzəriyyəsi ilə Саломоса".
  
  
  "Deməli, sən istəyirsən, bu Паракату?" - soruşdu Хоук.
  
  
  "Əslində. Bəlkə də onun bunu anlamaq bu. Thompson üzrə MKİ-nin deyir ki, əkin hal-hazırda çox zəif mühafizə olunur. Lakin ağırlaşmalar".
  
  
  "Hə?"
  
  
  "Burada, Rio, zalda köhnə hələ. Qız olan onu işləmiş İsrail üzərində əməliyyat " bütün ərazisində otel isə обетованная "".
  
  
  "Ah, bəli. Нистром. Niyə gözəl qadın, məncə, təqib sənə bütün açıq hovuz?"
  
  
  Onun gülümsədi. "Heç завидуйте, ser. Siz qeyd etdiyiniz kimi, sizdə də günlər idi - gecə".
  
  
  Başqa həm də sonu o ah çəkdi. "Gəl, Nick".
  
  
  "Bəli, ser, mənə ağlına gəlir ki, miss Нистром burada ola bilər, Braziliya, o eyni səbəbdən ki, və onun. Və ya daha çox üçün eyni insan. Biz şübhəli Ставроса öldürməkdə Ben-Kənan, elə deyilmi?"
  
  
  Kiçik bir sükut çökdü. "Bəli, biz bilirik. Və onu deyərdim ki, siz düz tapdınız".
  
  
  "Onunla cəllad", - deyə mən. "Mən düşünürəm ki, onlar üçün ov Ставроса. Onlar bilməlidir ki, o, Afinada, bu an. Amma mən istəmirəm ki, biz onların hamısını eyni vaxtda meydana əkin və nəticədə atırdılar, kimi vurmaq istəyirdilər, digər başqa, səhvən və ya əks halda, siz испортите iş. Mənim fikrim ondan ibarətdir ki, siz təsdiq missiyasını Нистрома köməyi ilə israil kəşfiyyatının. Siz köhnə hələ onun boss, bir az sonra da, mən düşünürəm ki, o, sizinlə razıyam, bu veri zamanı digər hallarda.
  
  
  Şahin крякнул, razılıq əlaməti olaraq.
  
  
  "Əgər belədirsə, düşünürəm ki, biz bütün olmalıdır özümüzü vicdanlı və oturmaq üçün hər il biləcəyikmi, biz dost, yardım birinə. Və ya, ən azı, qalmaq, digər tərəfdən də".
  
  
  Bu dəfə sükut uzandı. "Yaxşı, mənim balam. Onun aldim bir az sonra və свяжусь səninlə".
  
  
  "Sağ olun", - dedim. "Mən heç двинусь yerindən qədər yox olacaq bildiriş".
  
  
  Uzun müddət gözləmək lazım gəldi. Bir saat sonra, bir qədər əvvəl o, kimi mən getdim otel Эрики, mənə zəng edib Хоук. Yəqin, o, çıxardı, bir az sonra zibil ətrafında hələ səhərə qədər Yerusəlimdə. Revmatizm az sonra idi утвердительным, mənə də tapşırılıb ki, açıq müzakirə штопора Ставроса ilə Нистром ilə məşğul olan cavab versin azn tapşırıqları, hətta baxmayaraq ki, onunla idi Zac Гареб. Mənə, əgər kod sözü sübut edibdir ki, bir az sonra əmr etdi ki, hey müzakirə mənimlə öz işini.
  
  
  Onun gəlmişəm otağına Эрики bir neçə dəqiqə onuncu. O, görüşüb, məndən günü qısa расслабляющем əynində cındır xalat olan обнажал böyük bir hissəsini onun itburnu. Orada idi bürkülü ətir və geniş zərif bir təbəssüm.
  
  
  "Mən elə bilirdim, sən heç vaxt доберешься buraya", - deyə o bildirib yumub mənə görə qapı və запирая onun.
  
  
  Onu otağa girdi və baxdım onun. O daha çox mənim və mənə maraqlı oldu, ayırır olub ee onunla Zac.
  
  
  "İstəyirsən brendi? Var неоткрытая şüşə, və bu yaxşı şey almaq olar Rio".
  
  
  "Yaxşı səslənir, - dedim.
  
  
  O, налила iki içkinin. Götürüb bir stəkan, onun icazə göz oxşamaq, onun gözəl üzünü. "Siz həmişə gözəl qız üçün tələb yaxşı".
  
  
  "Və ona, adətən, bu, başa düşürəm", - o bildirib. "Siz?"
  
  
  "Sən lap mənim Təl-Əvivdə", - deyə o, sakit və təbəssümlə.
  
  
  Uzun kirpikləri silkələmək başladı, zaman onun gözləri bir an yol mənim. O, yenə yuxarı baxdı, o gülümsəyirdi. Onun əlini uzadıb toxunub onun yanaq. O nə içki brendi. Onun əlini qoydu
  
  
  onun incə belini və cəlb edib, onun mənə. Biri nax iyi şirin və yumşaq idi.
  
  
  "Yadındadır o gecə, Nick?" - выдохнула o, mənə qulaq. "Siz həqiqətən saxla, bu, həm də onun?"
  
  
  "Mən xatırlayıram."
  
  
  "Bu, çox yaxşı idi, elə deyilmi?"
  
  
  "Çox."
  
  
  Qoymaq içki qədəhləri yaxın stolu. Onun притянул ee özü də toxunub onun dodaqlar öz. Onun dili nüfuz mənim ağız.
  
  
  "İlahi, Nick", - o mızıldandı.
  
  
  Onun sərf əlləri ilə onun ягодицам hiss birds, спускающиеся üçün ee бедрам. Rəhbərliyim altında touch onun bud başladı yavaş-yavaş покачиваться.
  
  
  O, ehtiyatla оттолкнула məni öz adımdan və söndürüldükdə брылев. Sonra başladı, o yavaş-yavaş və gözəl soyunmağa. Altında халатом orada idi, yalnız kiçik tuman bikini. Ee sinə səbirsizliklə olunub mənə, o zaman çəkilişlər edirdim xələt ilə çiyin. Ee sinə idi, tam yetişmiş və südlü-ağ. Başqa bir məqam kiçik bir parça alt paltarları соскользнул ilə onun itburnu və oberschenkel və incə bir dəstə döşəməyə düşdü.
  
  
  Erik açıq şəkildə mənə baxdı, imkan göz uçmaq mənim обнаженному bədən gah oda.
  
  
  "Gözəl", - промурлыкала o. "Belə ki, bir çox bərk əzələ".
  
  
  Onun çəkdi, onun özünə hiss edərək onun çılpaqlıq qarşı mənim. O, həyata keçirirdi əli mənim sinə və onun çiyinlərində, hərəkət aşağı mənim bədən. O, гладила məni oxşadı məni məşğul olurdu, mənə sevgi, öz əlləri ilə qədər, mənim barmaqları tədqiq onun. Onun bud раздвинулись mənim touch, və o застонала.
  
  
  Altında bizim idi, yumşaq qalın xalça. Erik kürsünün diz azn nen, imkan öz əllərinə uçmaq, mənim bədən üzərində olan zaman, o, спускалась. O bilirdi bütün yollar salmaq, kişi və şübhələndi da ih istifadə etmək. Sonra bir an onun соскользнул onun yanında və kobud şəkildə itələdi onun geri azn qalın ворсистый xalça. Onun ayağa qalxdı üzərində diz çökərək sərf əlləri ilə ee sinə. O, ахнула. Mənim uzun bud sarıldı mənə. Onun keçirib tərəfdən ipək kimi daxili tərəfində bud.
  
  
  "Hə, - промурлыкала o. Ee ağız idi приоткрыт, gözəl yaşıl gözləri praktiki surətdə qadınlardan.
  
  
  Zaman onun daxil nax tam bir ağız bir an genişlənib və asan bir üşütmə keçdi və onun bədən. O, sonra hərəkət etməyə başladı mənimlə birlikdə, onun barmaqlarını tutdu omuz, onun bud сомкнулись ətrafında mənim bel. Mən bilmirəm, necə uzun, biz qaldı daxil kilidli olmadan əvvəl birlikdə bu, artıq bizim üçün hər ikisi.
  
  
  Sonra da bu onu uzun müddət uzanıb onunla, heç hərəkət etmək istəyirəm. İsti su tədricən nüfuz ən kənar lif mənim əti və ən daxili dərinliyi ürəyimin.
  
  
  Sonra biz geyimli olmuşlar, belə bir oyun üçün kiçik диванчик və допили konyak. Erik причесала öz uzun, kürən saçları və o, baxdı, eyni təzə, kimi zaman onun otağa girdi.
  
  
  "Mən şadam ki, Zach heç qapını döydü", - deyə o,.
  
  
  "O, deyəsən, çox ревнивым, Erik. Siz yaxın idik?"
  
  
  O, mənə baxdı. "Bir dəfə. Ego-fikir, yox, mənim. Və o, çox неумелым. Onu dedi emu ki, aramızda daha heç vaxt heç bir fiziki. O, incimişəm bu. Onun üçün otel iştirak edib bu delle, lakin məni rədd etdi. O, çox yaxşı tərtib silah ".
  
  
  "O, gərək olacaq, bu tapşırıq elə deyilmi?"
  
  
  O, fikirli halda mənə baxdı. "Bəli".
  
  
  "Erik, onun fikirləşib, siz niyə Braziliya. Görünür, biz daşıyırıq eyni insan. Mənim rəisi ilə əlaqə saxlayıb, sizin də, o, təsdiq etdi ki, mənim fikirlərimi. Biz müzakirə edəcəyik və bu, ayrı-ayrı iş və əməkdaşlıq edəcək daha bir-biri ilə, əgər bu, görünür doable ".
  
  
  Yaşıl gözləri, bir az сузились. "Az sonra idi bağlı mənimlə möhkəm və yaxud".
  
  
  "Yaxın bir neçə saat almaq teleqramı. Hələlik isə mənə, əgər kod sözü lazımdır ki, imkan etibar mənə. Söz - Goliath".
  
  
  O, təəccüblə baxdı. "Bu, doğru söz!"
  
  
  "Az sonra bu göndərdi".
  
  
  O, налила özünə daha brendi. "Yaxşı, Nik. Amma mən onu gözləyirəm teleqramları ilə məşğul olan demək mənə, nə qədər onun azad səninlə". O gülümsədi, məni görüb öpdü və yanaq.
  
  
  Onu gözləyirdi ki, o, ehtiyatlıdır. O yaxşı bir agent. "Hər şey qaydasındadır. Onun, sadəcə olaraq sizə danışacağam bir neçə öz ideyalarının. Sənə ümumiyyətlə, danışmaq lazımdır".
  
  
  "Düzünü deyirəm."
  
  
  "Biz həm də axtarırıq Şəkillər Ставроса, lakin müxtəlif səbəblərdən". Onun sifəti yox idi невыразительным. O, heç nə isə. "Siz istəyirsiniz ego tərəfindən öldürülməsi üçün Ben-Kənan. Bizə hələ tam aydın deyil, nə üçün o, lazımdır, amma bu, ola bilər bağlıdır yunan siyasəti və oğurlanması Никкора Минуркоса".
  
  
  "Yunan судоходный maqnat?"
  
  
  "Əslində. O, bəlkə də Паракату və ego çəkindirir qarşı ego iradə. Stavros zalında Afinada, belə ki, sizə lazım olacaq hər hansı gözləmək qaytarılması ego, ya getmək üçün onlara Avropaya. Amma mən düşünürəm ki, doğru yol ona düşür ki, bütün vasitəsilə biz öyrənmək Паракату, mənə danışmaq lazımdır Минуркосом.
  
  
  "Əgər sənə maraqlı onu apararam sizə iki mənimlə Паракату. Bu, ola bilər artırmaq şansını almaq. Обсуди ilə möhkəm və yaxud da mənə bildirin zaman sabah sənə teleqram".
  
  
  "Əgər biz doğrudan da təqib Ставроса, - deyə Erik, - yaxşı deyilmi olardı ki, bizə getmək burada açıq demək Afina?"
  
  
  "Stavros hesab edir ki, öz müvəqqəti qərargah-mənzili orada пентхаусе Минуркоса ki, təmsil əsl qala. Siz sadəcə olaraq fırtına bu yer, siz və Zac. Və o nadir hallarda, o, yarpağı bir yer ola bilər ki, eyni çətindir,
  
  
  amma Минуркос deyə bilər ki, necə bizə çata Ставроса ".
  
  
  O, birdən susdu, pondering mənim təklifim. O, mənə baxdı, tam dodaqlar yaranıb yüngül təbəssüm. "Mən свяжусь səninlə sabah səhər, Ləqəb, əzizim".
  
  
  Onun tərəf əyildi və toxundu onun dodaqlar öz. "Siz bunu edəcəksiniz." Onun ayağa qalxdı, əlini üçün silah və taxdı onun. Sonra накинул onların üst pencək. "Və al Zack haqqında qısa zəncirdə, yaxşı?"
  
  
  Hey bu xoşuma gəldi. O, hələ də gülürdü, bu zaman onun çıxırdım ətrafında otaq.
  
  
  Dördüncü fəsil.
  
  
  Onun barədə fikir Адриане Ставросе zaman sol otel Эрики. İdi artıq gec axşam və taksi görünmürdü. Onu ehtiyatla şell prospekti ilə Rio Branko. Nəzərə almaq qərargah Ставроса azn Паракату, hətta ego aşağı mühafizəsi, ola bilər, çətindir. Biz kiçik bir qrup Ставроса idi pis reputasiyası vardır. O, bir araya отбросы ətrafında cəmiyyətin özünü Паракату. Əslində, onlar oxşar idi ki, onun özü olmadan, lakin ego liderlik bacarıqlarının. Xatırlayaraq bu barədə, onun, qərara aldı ki, Adolf Hitler olmalıdır etməyə, təxminən belə. Bu Germanium 1930-cu illərin əvvəllərində az olmalıdır ki, insanların ciddi münasibət eks-ефрейтору. Bu bir misal idi, dərs, bir öyrənmək lazımdır, lakin dünya, sanki, belə də deyil, mənimsəmiş onun.
  
  
  Onun keçirilib, bir neçə məhəllə, heç görüb, taksi. Onun daxil olduğu zona mağazalar və ofislər, küçədə. Zaman onu dayandırıb küçə üçün giderim öz otel, bir an imtina nəqliyyat, mənə sürpriz hazırlayıb. Üçüncü vitrin üzrə kölgə çıxıb qaranlıq fiqur və махнула mənə yumruq. Bu yumruq idi bıçaq.
  
  
  Zaman hücum başlandı, o, demək olar ki, azalıb daxil olun. Əgər o, bir az da gözlədim, hələ saniyədə onun olardı ego, ümumiyyətlə, gördüm, hücum olsaydı, uğurlu və bıçaq вонзился olmasaydı mənə geri. Lakin onun istəyi yerinə yetirmək üçün işi o çox sürətli hərəkət, və onun başında bu hərəkat, periferik görmə.
  
  
  Zaman bıçaq düşdü, mənə geri, onun sərt hərəkətlə geri döndü və üz sol əlini qarşısını almaq üçün zərbə olan bildim, amma blade прорезало parça mənim камзолы və köynək, az qala, az qala рассекло mənim предплечье. Ona icazə çəki, insan ı üz bilərlər ego mənə. Sonra onun üzünü tutaraq ego əlində və hit ego haqqında bina bizim yanımızdadır.
  
  
  Bir anlıq onu fikirləşdim ki, bu Zac, ego, qısqanclıq götürüb üst, çünki kişi idi коренастым və güclü. Amma zaman nəzərdən onun daha yaxşı, onu gördüm ki, o, böyük Zack və onun qara saçları. O baxdı бразильцем idi və bu головорезом.
  
  
  Azad əli ilə onun əlini üçün Вильгельмине, amma нападавший niyyətində deyil mənə imkan əldə üstünlükdür. O, yenə də kəskin şəkildə onu vurdu bıçaq bu dəfə целившись üzümə. Onun heç bir uyğunluğu və qismən rədd blade, amma o порезало mənə qulaq. O, başını qaldırdı, silah üçüncü dəfə də vurdu məni, öz çəki.
  
  
  Ego təkan idi, çox güclü. O məni yoldan ilə ayaq, və biz birlikdə düşmüşdür səki. Onun qısa hit ego üzrə çənə sağ, amma görünür, o, belə olmadı. Biz перевернулись bir dəfə onun çalışıb özümüzü qoruya колющего bıçaq. Onun otel çıxarmaq Хьюго, mənim стилет, lakin onun bilmədi azad əlini əlini bizə bir an imkan ножу скользнуть mənim xurma.
  
  
  Qısa zamanda, böyük kişi olub əbədi mənə. O söyüş söydü üzrə-португальски və güldü mənə hit sinə. Bıçaq deyildi, uzun, blade idi və kifayət qədər geniş, lakin blade idi заточено qədər бритвенной itiliyinin. O, sönük светился gecə zaman onu tutdu ego əlini bıçaq son anda əvvəl blade çatıb, mənim sinə. Əlləri bir an silkələmək başladı, o qədər cəhd вонзить blade qədər çəkin. Onun azad sağ əlini və kor-koranə ухватился görə ego şəxs, hiss etdim ki, onun ego gözləri və впился onlara şəhadət və orta barmaqları ilə. Orta barmaq, onun soyada, sol göz küresi isə şəhadət barmaq soyada haqq. Göz küresi лопнуло və mənim böyük barmaq шталь yaş.
  
  
  "Ааааа!" - qışqırdı нападавший, хватаясь görə gözləri azad əl və unudaraq ноже başqa. O, yenidən qışqırdı və qismən düşdü mənə.
  
  
  Zamanı bu qısa istirahət Хьюго nəhayət slid mənim sağ əlini. Onun yalnız tutdu bu zaman здоровяк vəhşicəsinə bağırdı və yenidən qaldırdı bıçaq üçün kor-koranə onlara dəyən. Onun daxil стилет altında ego поднятую əlini blade daxil ego yan-bir qədər aşağıda ego sinə və опустилось qədər özünün, həm də sonuna.
  
  
  Sonra onu gördüm ki, qalan göz нападавшего baxırdım, üzərində mənim baş qaranlığa və bu zaman onun açıq-aydın gördüm boz rütubət onun sağ yanaq раздавленным göz altında. Onun uzadıb стилет üzrə boca və o, ağır-ağır düşdü ki, mənim onun öz bıçaq gurultu ilə ударился haqqında səki.
  
  
  Onun оттолкнул bədən və ayağa qalxdı. Tez ətrafında axtarır, onun, gördüm ki, yaxınlıqda heç bir piyadaların görmək üçün ki, oldu. Onun пошарил üzrə карманам bu insan və aşkar cüzdan hansısa sənədlər. Bir ətrafında kart göstərilmişdi ki, o əməkdaşı şirkətin Apex Imports.
  
  
  Görünür, onun azad insan adına Убеда daha təəssürat çox onu düşünürdüm. Və ya, ola bilər ki, o, zəng Ставросу Afina və Stavros təkzib ki, heç eşitdim оборудова mənə. Yəqin ki, Убеда qərarına gəlib ki, mən hansısa polis olan baş-ayaq biznes Apex Imports. Və ya şəxs tərəfindən MKİ-nin, olan oldu, çox maraqlıdır. Хема ki, mənə, bizə fikir Убеда, o, açıq-aydın aparırdım mənə görə слежку və bilirdi ki, harada onun dayandı. Mənim maraqlarına uyğun idi zamanı birinci eyni qərarı ilə getmək Паракату.
  
  
  Tərk ona ölü бразильца və tez qayıtdı öz otel. O gecə artıq heç bir hadisə isə səhər gəlib olmadan hadisələri.
  
  
  Erik Нистром, Zac və onun görüşdük doqquz səhər. kiçik bir kafe Авенида Prezidenti Vargas baxan dağlar arxasında mərkəzinin Rio və rəngarəng daxma фавел təpənin ətəyində şəhər üzərində. Zac guessed haqqında mənim yaxınlığı ilə Эрикой və narazı idi perspektivi işləmək mənimlə heç olmasa qısa bir müddət. O, daha çox düşmən əvvəl. Erik alıb закодированную teleqram Qüdsün ətrafında olan hey, və Заку sifariş edilib əməkdaşlıq mənimlə hər hansı bir şəkildə, zəruri üçün uğur bizim ümumi məqsədimizə dayandırmaq üçün Adrian Ставроса.
  
  
  "Əgər sənə lazım məlumat Минуркоса, отправляйся azn Паракату", - sıx mənə dedi Zac, onun mavi gözləri qəzəb püskürdü. Ego qəhvə masa qarşısında qaldı, salamat. "Bizim yaşayış məntəqəsi rusiyanın tapmaq Ставроса və məhv ego. Belə çıxır ki, biz tapacağıq ego Паракате".
  
  
  Ego sərt gözləri впились mənim. Onun üzünü onunla olan Эрике. O, açıq-aşkar расстроена ego davranış. Onun soruşdu. - "Hə, nə deyirsən, Erik?"
  
  
  "Mən artıq dedi Заку. Mən hesab edirəm ki, sizin yanaşma uyğun deyil yalnız sənə, həm də bizə".
  
  
  Zac зашипел azn bilər. - "Sənin beyin затуманен cinsi!" "Bu qadın, açıq-aydın sizin lover. Hamı deyir ki, görünür, sizə ağıllı".
  
  
  "Lütfən, Zac!" - sərt-sərt dedi Erik.
  
  
  "Oh, oh", - mızıldandı mən qəti şəkildə inanıram başını. "Qulaq asın, mənə lazım deyil heç bir изощренные sevgi antics ki, mane olur. Bəlkə də, ona səhv etmişdim ki, biz birlikdə işləyə bilər. Onun bilərəm yardım almaq Хоука, sadəcə deyə soruşaraq. Və ya, ola bilər, bir CIA. Amma mən gedim əməliyyat və qarışıq almaq üçün hansısa bir qayğısız боевиком ki, davam edə bilməz, öz şəxsi hissləri nəzarət altında ".
  
  
  Şəxs Zack birdən покраснело və o, ayağa qalxdı kafedrasının. "Qulaq As, Karter ..."
  
  
  "Otur!" - əmr Erik sakit, amma властным ton.
  
  
  Zac atıb, nax sərt baxışdan, sonra yenidən sel öz yeri var. O, donquldandı ki, hansısa altında özünü burun, amma yol mənim göz.
  
  
  "Əgər baş verəcək daha bir belə kor, bizə danışmaq lazımdır", - deyə Erik. "Sən məni başa düşürsən də, Zac?"
  
  
  O, tərəddüd. O, sözə başladı, dedi söz. "Bəli".
  
  
  "Bizim aramızda heç bir şey yoxdur, Zac. Sən məni eşidirsən?"
  
  
  O, diqqətlə baxdı bilər. "Əlbəttə."
  
  
  "Bizim aramızda heç bir şey yoxdur və heç vaxt olmayacaq. Belə ki, bütün baş verir ki, mənimlə onun arasında Nick, heç bir münasibət sizə. Əgər biz birgə işləmək istəyirik, siz bunu anlamalısınız".
  
  
  Sanki o, bir az rahat. O, mənə baxdı, sonra isə Eric. Ego fists сжались masa. "Əgər sən belə deyirsən."
  
  
  "Mən, həqiqətən, belə deyirəm. İndi onun gedirəm Паракату. Əgər siz hesab edirsinizsə ki, belə bir plan неразумный, çalışacağam ki, onun xilas etmək sizə bu tapşırığı".
  
  
  O baxdı bilər və ego sifəti dəyişdi və смягчилось. "Sən bilirsən, onun olmasaydı, gedək səni olmadan məni". Ego gözləri yenə görüşdük mənim. "Görünür, siz Carter fəaliyyət göstərir. Əgər siz çıxıb, ona gedəcəm".
  
  
  Onun soruşdu. - "Və bilərikmi təxirə yarışı ухаживанию, bu, hələ ki, heç başa çatacaq?"
  
  
  "Sən eşitmişəm ee", - qaşqabaqlı dedi Zac. "Rəqabət yoxdur". O, baxdı onun bir fincan qəhvə ilə.
  
  
  "Bağışla, Zac", - deyə Erik.
  
  
  O, сгорбился. "Biz gedəcəyik Паракату?"
  
  
  Onun tədqiq ego bir an. Ola bilər, hər halda alınacaq. "Nə qədər tez, daha yaxşı olar."
  
  
  "Mən bilirəm ki, burada avtomobil icarəyə götürmək olar", - deyə Erik. "Biz getmək yolda Braziliya ilə məşğul olan böyük bir hissəsini yolu keçir meşə Тижука".
  
  
  "Əslində, - dedim. "Əgər biz bilsək almaq, maşın bu gün onun təklif tərk axşam. Yaxşı olardı getmək gecə vasitəsilə isti yapışqan jungle".
  
  
  "Bu, məni qane etmir, - dedi Zac.
  
  
  "Sonra qərara alınıb", - deyə Erik. "Zac, sən поможешь mənə seçin etibarlı avtomobil?"
  
  
  O baxdı bilər. Onun şəxslər çıxdı yüngül усмешка. "Güman ki, həm də ki, mən oxumaq haqqında Картере, o avtomobillər üzrə ekspert. Niyə biz bütün gedim?" Məni gözdən keçirdi.
  
  
  Onun bərpa olunur ego baxışda bir an. Bəli, ondan alınacaq. "Mən позову bizə haqları", - dedim.
  
  
  * * *
  
  
  Həmin axşam biz çıxıb getmişdir. Mənim tövsiyələr Zach üçün seçdi səfər qara sedan BMW 3.0 CS. Ego xüsusiyyətləri idarə edilmişdir hündürlükdə, o ki var idi, qutu-ötürücü olan işləmək üçün bir zövq idi. Zac mindi, demək olar ki, gecə yarısına sonra-sürücü tutmuşdu onu. Yol sayıla bilməz yaxşı, hətta baxmayaraq ki, bu idi yolunun Braziliya və daxili seqmentlərdə. Texniki xidmət ümumilikdə pis vəziyyətdə idi, və bəzi yerlərdə keçilməz cəngəllik görünürdü hazır idilər yenidən ələ dar zolağı, прорезанную da ih qat dollar.
  
  
  Günün bir hissəsini biz отдохнули, hazırlaşarkən, səfər, amma однообразие səfər imkan vermirdi
  
  
  istirahət. Biz gedirdik, bütün gecə yuxuda iki dəfə, növbəti gün ən isti vaxtlarında: bir dəfə maşında oturan idi ki, çətindir görə комарову və istilik, və yenə palçıqlı oteldə kiçik bir kənd. O gecə biz də yenə uzun sürdü, və növbəti səhər gəlib Паракату.
  
  
  Bu idi böyük kənd əhalisi olan bir neçə min insan ilə şəhər sahəsi və çoxsaylı кантинами. Biz dayandıq, onun, ona görə ki, otellər cəlb diqqətini özünə. Məntiqli idi, əgər insanlar Ставроса развлекались səfər kənd və bir vasitəsilə onların bilərdi şübhə ilə yanaşmağa ağ незнакомцам.
  
  
  Yol plantasiyaları, əgər onun adlandırmaq olar əziz, aid beş mil Паракату. Torpaq yolu idi, dərin колеями, demək olar ki, görünmemesi врезались jungle bucaq altında doxsan dərəcə şose. Maşın yavaş-yavaş hərəkət ilə möhkəm və yaxud sükan arxasında. Filial ətrafında подлеска царапали, xəbər vermişdik avtomobil və кололи bizim pəncərədən. Çünki bizə lazım gəlirdi yavaş-yavaş getmək, maşını bürüyüb mosquitoes və кусали bizim hər hansı bir açıq yer. Thompson üzrə MKİ mənə dedi ki, əkin zalda demək olar ki, on mil aralıda yolun. Biz yığışıb getməyə təxminən ortasında, və almaq üçün elə uzaq, bu, təxminən, bir saat. Xoşbəxtlikdən, biz qarşıladılar gedən maşın, çünki həmin an biz otellər, heç bir açıq toqquşmalardan.
  
  
  Məsələn, altıncı mil yolu tapdıq yer olardı gəzmək azn BMW dar yollar cəngəlliyi, belə ki, o, kifayət qədər yaxşı üz tucked. Kimi tezliklə biz çıxdıq, bizə hücum həşərat. Sprayed bir köçürülüb və bu yol.
  
  
  Təxminən yarım mil olan malikanənin Леа Ставроса üslubunda ranch artırdı yüksək evkalipt ağacı. Ağac idi perimetri расчищенной torpaq, yanında yüksək проволочным hasar, məntəqədə olan, görünür, nə vaxtsa idi ərazisinin bir hissəsi, lakin onların araştırmak idi mənimsəmiş джунглями. Bir müddət ağac istifadə olunurdu CIA kimi müşahidə məntəqəsi. Məhz bu ağac onun aparırdı Eric və Zack, hələ ki, biz gedirdi içindən rütubətli isti yapışqan. Biz hərəkət və təxminən eyni sürətlə gedir ki, maşın və mənfəət və ora az qalmış saat. Yuxarıda ağac, gizli təcrübəsi baxışdan ilə əkin idi бамбуковая platforma, прикрепленная üçün qol tellərlə пандана. Bu стволу və yarpaqların müxtəlif yerlərdə əlavə edilmişdir bambuk pillə asanlaşdırmaq üçün qalxma.
  
  
  "Biz подимаемся ora?" - deyə Erik.
  
  
  Onun hit ağcaqanad. "Bu da bir təsəlli var, onda, çox güman ki, olmayacaq, belə səhvlər".
  
  
  "Onda gəl поднимемся və qalaq həftə", - deyə Zac. Ego sarışın saç спутались alın isə köynək xaki kimi, bizim bütün isveçlilərin idi ləkələr bank.
  
  
  Onun gülümsədi emu. Bütün ego barəsində dəyişib o vaxtdan хорька kimi Erik одернула ego, və o, elə qəbul edib ki, fakt o cəlb edirdi, onun fiziki cəhətdən. Onun baxdı revolver "Smith və Вессон" 38 qoyulan bu bodypack кобуре onun qurşağında, sevindim, aldı ki, ego özü ilə. Erik idi ağıllı agent, amma Zac idi əzələ. O, mütəxəssis idi brothers və özümlə gətirmişəm avtomobil qutu müxtəlif silah.
  
  
  Biz uşaqların dördü də daxmaya girdi ağac. Təxminən ortasında üst onun yaşamağa başladı, yeni hörmət MKİ-nin agentləri olan düşürdü bunu müntəzəm zamanı ih son сосредоточенного müşahidə. Biz gəlib çatmışıq ki, platforma, biz измотаны. Erik hələ də sinir olan yüksəliş və o hündürlüyü olan, hazırda o, idi.
  
  
  O, ахнула. - "İlahi, bu nə idi?"
  
  
  Onu tutdu висящий boyun güclü durbin baxdı плантацию. Sonra ona işarə etdi. Onun soruşdu. - "Siz nə düşünürsünüz?"
  
  
  O baxdı ki, biz möhkəm və yaxud artıq gördük ki, açıq növü yarpaqları vasitəsilə bütün ərazisinə təsərrüfatı. Bu yerləri, müşahidəçi bu durbin bilər ki, görmək olurdu yerdə əkin. Bundan başqa əsas binasının olan idi ranch, onun ətrafında idi və bir qrup digər tikililərin, çox hissəsi geridə baxdı ki, barak kimi və təsərrüfat tikililəri. Bu təsirli silah. Огороженная ərazisi idi tamamilə засажена ağacların və kolluqların, mövcud torpaq yollar və yerlər üçün dayanacaq. Görə hasar idi sahəsi olan, əvvəllər засаживали каучуковыми ağacların zaman burada yaşamış, əvvəlki sahibi, ancaq jungle ih заглушили dal.
  
  
  Biz Эрики idi durbin və o осматривала yer. O, sevinclə nəfəs aldı. - "Sən haqlı idi, Nik. Mosquitoes bilməz uçan belə yüksək".
  
  
  "Bəlkə biz hər şeyi səhv", - deyə Zac bir müddət sonra. "Bu tüfəng ilə optik nişan məşğul olan var, avtomobil, onun bilərdi burada oturmağa və bütün günü insanları öldürmək Ставроса.".
  
  
  Onun soruşdu. - "Necə olacaq çıxarmaq ih bütün küçəyə?" "Və, amma indi həmin bəli, bizim kimi saxlamaq ih orada, biz hələ ki, ih убираем?"
  
  
  "Bundan başqa, - deyə Erik, - əgər biz атакуем kənardan hər şey var şansı əldə Минуркоса, biz bunu əvvəl, və öldürmək ego ".
  
  
  "Doğrudur, - dedim. "Və əgər onlar onu öldürəcəklər, biz burada heç bir şey öyrənin".
  
  
  "Bu həqiqətdir ki, biz bilmirik təhlükə Минуркоса", - razılaşdı Zac. "Lakin burada onun bilərdi əla istifadə tüfəng. Necə də iyrəncdir".
  
  
  Onu fikirləşdim ki, Zac çox oteldə öldürmək. Bu, onun üçün idi ki, çox oxşar ov. Onun üçün nəzərdə qurtarmaq üçün hər kəs, həqiqətən, düşməz məndə yolunda, lakin gördüm, mənası öldürmək, ehtiyac olmadan. Ola bilər hökm приговаривать və edam etmək, hər bir insan yalnız ona görə ki, o, işləyib Ставроса.
  
  
  Aşağıdakı bir neçə saat əvvəl, günorta, biz müşahidə etmişik плантацией, növbə ilə bir durbin. Qiymətləndirilməsi üzrə MKİ sayı yaraqlıların bu yerdə təşkil edirdi təxminən yarısı və daha səkkiz nəfər. Keçirərək bu saat platformasında seyr приходящими və уходящими insanlar, bizim öz müşahidələr bu qənaəti təsdiqləyib. Zaman qarşıdurma da inkişaf edəcək, bizim olacaq ən azı iki bir.
  
  
  Biz gördük Минуркоса qədər tərk platforma. Sonra ego iştirakı ilə yerində müəyyən edilmişdir. O getdi, binanın ətrafında saray başqa bir kişi yaxınlaşdı baş tətbiq də kənd və içəri girdi. Onun hər zaman gördüm ki, ego durbin və o zaman içərisində itdi, o, heç şübhə etmirdi ki, bu adam onu gördüm idi Никкор Минуркос. Ən azı, biz gəlmişik buraya arxasında avropanın.
  
  
  Bir müddət əvvəl o, necə ki, biz yenə düşdülər ağac ilə onu təkrar etmək bizim plan giriş.
  
  
  "Deməli belə, - dedim, - biz geri maşın və gedib açıq olan yerə, elə bil ki, biz ən yaxşı dostları Ставроса. Mənə danışmaq üçün adam qapısı. Biz deyək ki, biz Braziliya liqası, və biz qovuşacağıq içəri, biz israr edəcəyik ilə görüşdə Haynts Грубером, insan, məsul bir zaman olmadığı Ставроса. Onun, sadəcə olaraq, ümid edirəm ki, onlar hələ də bilmirlər ki, sən necə görürsən burada əkin ".
  
  
  Erik açdı çanta çiyin və hərfi kiçik курносый belçika revolver 25-ci çaplı. Bu gözəl kiçik tapança ilə жемчужной рукоятью və şıltaq tarixidir. Onu bilirdi ki, bu atmaq bilər, ona görə mənim keçmiş onunla bağlı. O yoxlanılır ego və göstərir geri çanta.
  
  
  "Hər şey yaxşı olacaq", - deyə o bildirib.
  
  
  Zac da çox otel getmək. "Biz görək, onlarla", - deyə o bildirib.
  
  
  "Bəli", - mən razılaşdım. Otel olardı olmaq üçün onun tam əmin.
  
  
  Beşinci fəsil.
  
  
  Biz yavaş gedirdik son əlli yard qədər qol. Növbətçi oraya artıq müşahidə etmişəm ki, bizim yaxınlaşdıqca. O geyimli xaki şalvar kimi, biz ilə, qatlama avtomatik tüfəng azn çiyin. O, çəkdi ego hazırlamışdır fəaliyyət üçün, necə seyr biz приближаемся.
  
  
  "Əgər biz keçəcəyik mimmo bu oğlan, top oyun bitdi", - deyib və onu onlara. "Belə ki, rahat oyna". Erik başını yırğaladı.
  
  
  "Bəli", - deyə Zac. Azn nen kimi, mənə yenidən idi yüngül gödəkçə üçün gizlətmək silah. Mənim silah idi adi, amma biz Zack idi inanılmaz çeşiddə. Bundan başqa silah 38-ci çaplı, o, geydiyi cibində kiçik avtomat Sterling 380 PPL, eləcə də gizli метательный bıçaq və удавку var özünü. O, ходячим arsenal. Onun kömək ümid idi ona yaşamaq.
  
  
  Biz dayandıq, cəmi on fut olan təhlükəsizlik işçisi. Ona idi sükan arxasında, ona görə də uca səslə və qətiyyətlə dedi ki, onunla ingilis dili. "Salam!"
  
  
  Gözətçi yaxınlaşıb mənim pəncərəyə. Bu idi bədxah gənc ağır шрамом sol çənə. O, cavab vermədi, mənim təbəssüm.
  
  
  "Sənə nə lazımdır?" - tələb etdi ki, o, cavab, şübhəli axtarır maşın. "Siz вторгаетесь xüsusi mülkiyyətə".
  
  
  Onun dedi. - "Hey, doğrudur!" "Biz dostuq Adrian Ставроса".
  
  
  O, diqqətlə tədqiq mənim üz. "Mən görmədim səni əvvəl. Kim sən?"
  
  
  Verdi emu bizim выдуманные adları. "Biz Rio", - deyə o, etinasız. "Braziliya liqası". Liqası idi cinayətkar qruplaşmanın dünyanın Rio məşğul olan конкурировала ilə Ставросом öz контрабандной fəaliyyəti. Mən AX idi, səbəb güman ki, Stavros bu yaxınlarda cəhd birləşdirmək ih öz qrup və Stavros rəhbərlik bütün bu.
  
  
  "Əgər siz Liqasının ki, siz burada nə edirsiniz?" - soruşdu gözətçi.
  
  
  "Stavros bizi dəvət etdi", - dedim. "Və sənə görə biz задерживаемся, ona deyim, bu barədə Ставросу".
  
  
  O, mənə baxdı. "Ставроса təmiz plantasiyaları. O, ezamiyyətdə".
  
  
  "O dedi ki, bu, ola bilər. O, bizə dedi görmək Хайнца Грубера".
  
  
  Mənim bilik adına leytenant Ставроса verir ki, həmin şəxs təəssürat yaratdı. O, fikirli halda rubbed əl çənəsi. "Yaxşı, burada gözləyin".
  
  
  O, geri qapısı, biz isə hər addımını izləyirdik ego addımdır. Altında kiçik навесом etdi ilə taxta bir stul, bir bənzər bir şey армейскую etdi. O danışdım onunla bir neçə dəqiqə, qulaq, sonra isə qoymaq ego geri döndü maşın.
  
  
  "Siz daxil ola bilərsiniz. Подъезжайте yerə özümüzü vicdanlı, evin qarşısında və припаркуйтесь. Sizi görəcək kənarda".
  
  
  "Çox yaxşı", - dedim.
  
  
  Gözətçi açdı məftil qapısı açmaq. Onun uzun baxdı gun onun altında siçan. Bu, yəqin ki, hələ də hesablaşmaq lazım gələcək. O, əlini mənə qapıdan, və maşın aldı.
  
  
  "Getdik", - deyə onun Эрике və Заку.
  
  
  Biz getdilər qapıdan isə onlar bizim üçün bağlandı. Zac gülümsünüb, axtarır, kimi qapıları запираются.
  
  
  Onun mindi üzrə torpaq yol keçirildi. Bu gözəl yer idi: tağları, qırmızı kiçik və бугенвиллии. Onun qarşısında dayandı böyük глинобитным ev və biz çıxdıq, ətrafında maşın kimi yalnız çıxmış, dörd kişilər. Qoymaq maşın bizim aramızda və gözətçi qapısı.
  
  
  Men ki, bizə qarşı durdular idi bağışlayırdı. Üç ətrafında onlara, onlar ki, çıxıb ilk əynində xaki şalvar, və hər gun idi hip. Odin onların ətrafında idi коренастым смуглым kişi kimi бразильца. Başlanğıc ikinci yüksək idi arıq oğlan görünüşü ilə gənc Con Кэррадайна isə üçüncü olmuşdur oxşar amerika hippie ilə uzun saç və saqqal. Mənə heç xoşuna gəlirdi ego şəxs. Dördüncü kişi idi geyimli расстегнутую ağ köynək və ciddi şalvar. Bu yüksək idi, yaxşı tikilmiş kişi ilə parlaq saçları ağarmağa başlayan ucaboylu saç və kvadrat sərt şəxs. O, olmalı idi sabiq нацистом Грубером.
  
  
  Üç tabeliyində dağıldı fan, belə ki, onlar kifayət qədər yaxşı mühasirəyə bizi. Ona sevindim ki, biz qoymuşuq maşını öz aralarında və gözətçi qapısı olan olarkən təxminən otuz yard bizdən.
  
  
  "Herr Грубер?" Onun başını tərpətdi doğru insan, ağ köynək.
  
  
  "Əslində", - qürurla cavab verdi, o, güclü bir vurğu ilə. O, geydiyi eyni gun Люгер kimi, mənim də bodypack кобуре. "Və bu, nə ilə görüş Адрианом Ставросом?"
  
  
  Zac və длинноволосый qiymətləndiriblər başqa, digər. Chunky kişi tərəfindən Ставроса, sanki susuz lay gun hip isə hündür, qamətli oğlan bilmədi üz göz Эрики.
  
  
  "O, bizi buraya dəvət etdi", - etinasız cavab verdim. "Biz təklif etdik ki, emu partiya неразбавленного heroin. Biz cüt bizim diler problemlər və onlar bu məsələ ilə öhdəsindən gəlmək. O, əlbəttə, dedi sizə bu barədə?"
  
  
  Грубер bir müddət tədqiq məni. "Yox, - dedi. "Siz amerika. Mən bilmirdim ki, amerikalılar iş Aparacaq".
  
  
  "Canlı və öyrən", - deyib ona emu.
  
  
  "Bəs sən kimsən?" - o soruşdu Eric.
  
  
  "Yəhudi", - qətiyyətlə dedi.
  
  
  Ego göz сузились və o, kəskin şəkildə gülümsədi. "Çox maraqlıdır", - deyə o, tərcümə, baxışları ilə Эрики azn Zack. "Yaxşı, ola bilər, biz razılığa gələ biləcəyik. Biz выберемся altında olan günəş, hə?"
  
  
  "Kimi səslənir yaxşı bir fikirdir", - dedim. Onun ümid etdiyi kimi bir-birindən ayırmaq Грубера qalan zaman biz окажемся daxilində.
  
  
  Lakin bu belə deyildi. Birdən evdən çıxdı beşinci kişi; baxışlarımız görüşdük və biz dərhal tanıdıq bir-birimizi. Bu idi Убеда üzrə ofisinə Apex Imports.
  
  
  "Burada nə baş verir?" - o soruşdu Грубера. "Bu, o adamdır ki, rıskal şəhəri üzrə. Onun üçün göndərdi və ona olan şəxs deyil, qayıdıb".
  
  
  Göz Грубера сузились zaman длинноволосый oğlan ehtiyatla çıxardı revolver. "Ah, belə ki, - öz-özünə dedi Грубер. Ego göz метнулись mənim şəxsin gərgin Эрики və Zack, sonra yenə mənə. "Kim sən ən delle?"
  
  
  Onun tərcümə ilə göz Убеды azn Грубера. Qalan yaraqlılar hələ обнажили silah. "Mən o, хема özünü adlandırıb. Hamımız kimi. İndi istədiyiniz məşğul ola, ya yox?"
  
  
  "O, nə üçün gəldi Apex, kimi özünü gösteren qanuni idxal edən?" - soruşdu Убеда. "O, hələ də deyir ki, istəyir ki, yapon kamera?"
  
  
  "Yox", - yavaş-yavaş dedi Грубер. "O qədər də yox. Siz içəri daxil olmağa, mister...".
  
  
  "Johnson", - dedim.
  
  
  "Mister Johnson. Amma biz əvvəlcə yoxlamaq lazımdır, silahlı edirsiniz".
  
  
  Diyar onun gözləri görmək bilər sərt baxışları Zack olan atdı məni. O gedirdi imkan bu insanlara tərksilah özü idi və o, həmin dəstləri. Əgər onlar oldu, heç bizi, yəqin ki, heç vaxt tərk edib, bu yer, diri-diri. Onun atıb, Ramil baxış, bir o ümid, dedi emu ki, mən onunla.
  
  
  "Yaxşı, herr Грубер, - dedim. Onun başladı bərabər olan Вильгельмине, mənim 9 mm люгеру.
  
  
  "Aaa!" - dedi Грубер aşağı məni. "Mən götürürəm, bu, mister Johnson".
  
  
  Məhz belə ki, onun və ümid edirdim ki, o, bunu edəcək. Kimi tezliklə o полез mənim jaket, tutdu onun ego və möhkəm tutdu görə boyun altında ego çənəsi. Длинноволосый нацелился mənə baş, Zac çıxardı öz gun 38 çaplı. Длинноволосый tərcümə məqsədi ilə məni Zack və shot an Zac oturdu; таращить göz отлетела BMW arxasında bizi. Bir gun Zack cavab verdi отрывистым nərilti və hit Длинноволосого ödənişlərin düz sinəsinə qoyaraq ego, geri лепной колонне ilə məşğul olan dəstəkləyib tağlı keçid binanın girişində. O, qısa zamanda geniş разинул ağız və əvvəl öldü yerə düşdü.
  
  
  Sonra çox şey baş verdi, eyni zamanda, və ya sürətli ardıcıllıqla. Onun qışqırdı Заку üçün o, gördüyü, lakin artıq gec idi. O, bütün gətirdi неистовое hərəkət. Chunky və yüksək kişi схватились görə tapança kimi, Erik. Убеда çevrildi və qaçdı evdə isə Zac vurdu və getdi emu də bel. Убеда bağırdı və düşdü şəxs toz.
  
  
  "Durun, ya onu öldürəcəyəm Грубера", - təhdid, onun qalan yaraqlıların. Ona icazə Хьюго, стилету, sürüşmək, mənim əl və indi möhkəm bərk-bərk ego k boğaz Грубера. Onun eşitdim yüksək həyəcanlı cry qarovul qapısı arxamda.
  
  
  Yüksək худощавый kişi dayandırılıb bərabər, amma chunky artıq çıxardı, revolver və məcbur Zack vurmaq. Dizləri üstə çöküb yanında седана, Erik извлекала ətrafında çanta курносый revolver. Chunky fəaliyyət vurdu və getdi Заку sinə. Zac geri bərpa və yenidən güclü ударился arxa qanad avtomobil.
  
  
  Erik прицелилась və выстрелила üzrə belçika gun isə chunky fəaliyyət схватился üçün həyat və bağırdı. Ego revolver iki dəfə ударился torpaq, o, düşdü yan çiyin və yerə düşdü.
  
  
  Грубер alınan bütün bu inam və nə qədər ki, mənim diqqət idi абстрагироваться tutdu mənim əlini bıçaq və idarə qoparmaq onun öz boğaz. Bununla eyni hərəkəti o məni vurdu sol ayaq və hit baldır və baldır. Onun заворчал və mənim hakimiyyət zəiflədi. Sonra o, выскользнул mənim tövsiyələr dönüş əlini bıçaq yolda. Хьюго ускользнул məndən zaman biz hər yerə düşmüşdü yanında maşın.
  
  
  Görən, bütün bu yüksək kişi ударился torpaq və sonra silah. Erik выстрелила ona, lakin shot hit deyil. O, açdı atəşi və поцарапал metal avtomobil yanında onun çiyin. Onu gördüm ki, o, narahatlıq var. Onun hit Грубера, düşdü və o, geri daha da məndən. Acgöz стилет üzrə kir arxasında bizi atdı, onun ego görə əllərini kənara yüksək insan, zaman, o, yenidən tapanca da Eric. Стилет hit ego sinə, demək olar ki, səssiz врезавшись ona. Ego gözləri genişləndi, bir gun atəş, və разбрызгал kir aramızda. O düşdü, схватившись görə рукоять bıçaq.
  
  
  Onun eşitmək kimi geridə qapıları açılır, zaman əlləri Грубера царапают mənim üz. Onun yenidən güclü hit ego, eşitdim crunch sümük ego çənə. Mənim digər yumruq vurdu, onun ego üzrə şəxsə və qırdı emu burun. O, düşdü şüursuz mənə aşağıda.
  
  
  Bizə qədər gəlib zəif səs Zack. - "Özünüzü!"Onun çevrildi və gördüm ki, shot deyil, onu öldürdü. O, çox çətinliklə ayağa qalxdı və baxdı qapıları.
  
  
  "Спускайся!" Dedim ki, bu Эрике ilə məşğul olan oturmuşdu lap yanımda yanında qara седаном.
  
  
  Gözətçi нацелил avtomat, bizim tərəfə. Zac ayağa qalxdı və etdi sizin silah kişi, ancaq gözətçi подстрелил onun. Üzrə ego avtomatik ov tüfəngi прогремела növbədə, раскопав üçün torpağa möhkəm və yaxud, sonra vuruş emu sinə əvvəl onlar başladılar отлетать təcrübəsi metal maşın. Biz Эрикой deyil, hərəkət, zaman, Zac, ölü, ударился toz haqqında geri.
  
  
  Onu iki dəfə перекатился bu mövzu etmək maşın altına düşə ön bamper, yolda вытаскивая öz Люгер. Zaman onun var orada gözətçi kimi ilk dəfə vurmaq tərəfə üzrə пистолету. Onun istehsal üç sürətli shot ona придерживая digər tərəfdən tapança ilə. Güllə olan "Люгера" hit ilk azn hasar arxasında, ondan sonra isə qasıq təhlükəsizlik və ego sinə - məhz bu qaydada. Avtomatik ov tüfəngi выстрелило bu кобальтовое göy, zaman düşdü toz. Sonra birdən-birə ərazisində sakitlik çökdü.
  
  
  Onu yalançı, tərcümə, nəfəs. Haradasa jungle quş deyib взвизгнула bizim səs-küy. Onun idi, bütün toz və kir. Onun yavaş-yavaş ayağa qalxdı və kömək Эрике qalxmaq, ayağa. O, недоумением baxırdı Zack; onun üzü ağ idi.
  
  
  Onun çevrildi Груберу və gördüm ki, o yaxınlaşır. Onun tərəf əyildi və bir neçə dəfə hit ego, və o, əlləri, dişləri ilə mənə baxdı. O, inildədi. Onun воткнул "Люгер" emu şəxs. "Nə qədər ki, kişilər ev qoruyurlar Минуркоса?" - tələb ответв onun.
  
  
  O, danışmağa cəhd, lakin emu çətin idi çünki вывиха çənə. "Mən ... deyil ..."
  
  
  Onun soxub "люгер" emu altında çənəsi. "Nə qədər?"
  
  
  O, zəif qaldırıb iki barmaq. Onun çevrildi Эрике. "Qal burada müşahidə ardınca".
  
  
  O, оцепенело başını yırğaladı.
  
  
  Onun yaxınlaşdı подъезду ev. Geniş арочная qapı açıldı. Onun daxil olub, böyük vestibül bir vaxtında, qəza üçün смуглолицого kişini avtomat əlində. Onun vurularaq üzrə öz люгера və o, nərilti ilə düşdü lobbisi. Kişi ударился haqqında bir divar yanında. Daha sonra o, böyük bir dəstə düşdü kiçik stul və indi də daxildir ego, ударившись haqqında mərtəbə.
  
  
  Kişi çıxıb, ətrafında uzun dəhlizin sol məndən. Mən getdim dəhlizi üzrə sürətli, amma diqqətlə. Bilmədim təxirə axtarış Минуркоса, əks halda o, yəqin ki, olardı ölü zaman onun nəhayət, bunu etdi. Ola bilər, onlar artıq onu öldürdülər.
  
  
  Hər gün dəhlizdə ki, mən başa düşməsin idi yataq otağı, açıq idi, bundan başqa bir də sonunda. Onun eşitdim daxilində sakit səs, zaman dayandı qarşısında. Dərin bir nəfəs, onun geri çəkildi və vəhşicəsinə başlayıb qapı. O, врезалась daxilində və o, içəri keçdi.
  
  
  Çox arıq və eybəcər kişi üzərində dayanıb Минуркосом, bağlı стулу ilə birbaşa önə baxan və целил gun emu baş. Basaraq barmaq bəhanədir çəngəl, o, mənə döndü şəxs, zaman qapı cırıltı ilə dağılırlar açılıb. O, ilk shot, amma hiddətlə və таращить göz прогрызла ağac qapı qutusuna yanımda. Onun vurularaq üzrə люгера və hit emu sinə. O, дернулся və döşəməyə düşdü. Lakin o, heç bir выронил gun. O, yenidən нацелился mənə. Bu dəfə onu qabaqladı ego və shot emu şəxs таращить göz пробила emu başını.
  
  
  Минурк ошеломленно tikdi öz ölü oğru, hələlik onun убирал öz "люгер" bu кобуру. O, yavaş-yavaş mənə baxdı.
  
  
  Onun soruşdu. - "Никкор Минуркос?"
  
  
  "Bəli", - sakitcə cavab verdi. "Sən kimsən..."
  
  
  "Biz gələn azad sizi, mister Минуркос, - dedim.
  
  
  O, прерывисто nəfəs aldı. "Allaha Şükür. O gedirdi..."
  
  
  "Mən bilirəm." Onun başladı və o, ayağa qalxıb stulun, daşları qarşı silinən bilək.
  
  
  "Mən səni həqiqətən də hər şey qaydasındadır?" soruşdum обеспокоенно.
  
  
  "Bəli, onun olacağam qaydada". O, başını buladı və dedi ki,-bir yunan. "Mən inana bilmərəm ki, bu, həqiqətən bilər".
  
  
  "Yaxşı, əksəriyyəti".
  
  
  Onun xahiş başladı ego demək öz tarixini, eşidəndə shot ərazisinin. Onun yadına düşdü Eric ilə alman. Onun çevrildi və qaçdı hall. "Erik!"
  
  
  Sonra bir anda, o, mənə cavab verdi. "Mən qaydasında". Əvvəl onun macal keçərək ön foyedə, o, birdən-birə yaxınlaşdı üzrə görə bucağı və mənə yaxınlaşdı götürdü, belçika revolver əl çantası.
  
  
  Onun soruşdu. - "Ki, dərzi şeytana, nə oldu?"
  
  
  "Грубер görüşüb безвременную кончину". Onun gözləri yol mənim.
  
  
  "Siz atəş ona?" - soruşdum.
  
  
  "O, başladı, qırıq-qırıq вывихнутой челюстью. Zaman onun soruşdum ki, o deyir, o, çağırıb məni çirkli еврейкой və dedi ki, mənə gərək olmaq, başqaları ilə olan o, gördüm, ölmüş də Дахау. O, düşünürdü ki, yəhudilərə icazə vermək lazımdır yaşamaq bu dünyada belə, insanlar kimi, o,. Ona görə də onun şikayətini ego başqa bir dünya. Onun, ümid edirəm ki, onun üçün orada kifayət qədər istilik ".
  
  
  Nəhayət, yaşıl gözləri cəsarətlə baxdılar mənə göz məcbur etdi məni düşünmək . Onu xatırladım ki, qohumları onun valideynləri nasistlər tərəfindən edam edildi Бухенвальде. Nədənsə, mən bilmədim, heç bir şey ilə gəlmək olar ki, demək ki, müdafiə Хайнца Грубера.
  
  
  "Getmək tanış olun mr Минуркосом", - dedim.
  
  
  Biz otağa girdilər və Erik уставилась azn meyit mərtəbəsində. Минуркос edib söykənib yaxın inilti. O dikəldi, zaman gördüm ki, Eric.
  
  
  "Miss Erik Нистром", - təqdim etdi, onun ih. "İsrail kəşfiyyatı".
  
  
  Göz Минуркос сузились. O, mənə baxdı. "Bəs sən?"
  
  
  "Mənim adım Karter. Nick Carter. Onun işləyirəm ABŞ hökumətində eyni qismində ki, miss Нистром. Biz bura gəldik ki, azad sizi və işğalçı Adrian Ставроса".
  
  
  Минуркос yola divarları. "Aydın məsələdir. Nə deyirəm, cənab Karter, birincisi, mən istəyirəm ki, necə azad insan, bu əlaqə hakimiyyəti ilə". Ego ton шталь oxşar ton işgüzar магната, разговаривающего öz tabeliyində ilə. "O vaxt onun ilə məşğul olacaq Адрианом Ставросом öz istədiyi".
  
  
  "Mister Минуркос, yavaş - yavaş dedi mən, - var, tamamilə heç bir səbəb ki, heç bunu bu mərhələdə. Bütün, bu nə ilə nəticələnə bilər, bu бюрократизмом və tutma. Onun edərdim ki, siz bizə imkan verdi ki, anlamaq bu".
  
  
  O, rahatsız görünürdü. - "Mən eşidirəm ki, sən o, хема sən özünü называешь?"
  
  
  "Siz bilirsiniz ki, biz yaradarkən, riskə getdik həyatı üçün azad edəcək. Bu delle biz bir insanı itirdik", - acı-acı dedi dedim. "Mən hesab edirəm ki, bu, verəcək bizə üstünlüyü şübhə".
  
  
  Ego şəxs осунулось qəfil yorğunluq. "Sən bəlkə də haqlıdır. Lütfən, məni bağışla. Onun vasitəsilə çox keçib".
  
  
  "O ki qaldı, siz nə ilə məşğul Ставросом tək, mister Минуркос, - deyə mən, - bu, mümkün olduqca. Bu adamın bütün ordu var".
  
  
  Минуркос qaşlarını yuxarı qaldırdı və надул çubuq: "Yaxşı, yaxşı, mister Karter. Onun gedim sizinlə birlikdə və bu qız. Amma əgər onu görəcəyəm bir nöqtədə ki, sizin metodlar işləmir, onun lazımdır almaq vəziyyəti öz əlinə ".
  
  
  Onun qısa gülümsədi. "Ədalətli səslənir", - dedim. - Sizi qaçırdığı Stavros ətrafında Afina?
  
  
  Минуркос sel kafedrasında ilə birbaşa önə baxan olan oturan zaman onun otağa cumdu. O, sel onu üzə bizə.
  
  
  "İnanmıram ki, bu adam сообразителен", - o başladı yavaş-yavaş. "Mən hesab edirəm ki, özünü günahsız, mister Karter, amma mən onu heç vaxt görməmişəm, heç oxşayan Adrian Ставроса. Onun təqib tikmək ideyası donanması ətrafında idarə olunan kompüter və sualtı neft tanker. Stavros öyrəndim bunu istədi, mənə kömək bu - ən azı, o mənə belə dedi.
  
  
  "Əvvəlcə onu deyil, hətta hotel ego görmək, lakin o, mənə məktub göndərdi etdiyi nümayiş bir neçə çox yaxşı fikir. Sonda onu dəvət ego öz пентхауз Afinada. Biz uzun müddət söhbət edib.
  
  
  "Mister Минуркос, onu xatırlayıram ki, o, mənə dedi:" mənim belə bir plan kimi, sizdə də. Siz yalnız əgər icazə versəniz, onu edəcəyəm sizi ölməz baş verib tarix gəmiçilik. O, çox çekici.
  
  
  "Amma, cənab Stavros, - dedim, - mövcud mürəkkəb mühəndis ki, problemləri həll etmək lazımdır.
  
  
  "Mən iki mühəndis bilər ki, bunu, - dedi mənə. Təsiri altında, hətta, onu gördüm ki, bir şəxs bu insan, nə ki, mənim xoşuma gəlmədi, amma mən təqdim edib, bu kimi həddindən artıq həyəcan, layihənin".
  
  
  Onun soruşdu. - "O gətirib sizə mühəndislər?"
  
  
  "Ah, bəli. Onlarda da var idi yaradıcı fikir. O, əmin idi ki, onlarda ola bilər bacarıqları üçün bütün bunlar baş verib. Bu nöqtədə, mister Karter, onu azaldıb sayıqlıq. O xahiş etdi ki, haqqında özəl görüşündə пентхаусе. və onu qəbul etdi. İştirak yalnız mənim şəxsi katibi və daha bir köməkçisi. O, rəhbərlik özü ilə iki nəfəri onun əvvəllər görməmişəm ".
  
  
  "Bu nə zaman oldu?" - deyə Erik.
  
  
  "Hə, ilk öncə onu heç bir şey dedi", - deyə Минуркас, onun sifəti solğun oldu ki, o, necə bu xatırladım. "Sonra, demək olar ki, heç bir xəbərdarlıq edilmədən Stavros xahiş etdim ki, mənim köməkçiləri keçmək üçün o biri otağa. Ardınca sonra bir insanların ətrafında Ставроса. Var idi iki shot". Минуркас susdu.
  
  
  "O, həlak ih açıq burada?" Onun soruşdu.
  
  
  "Soyuqqanlılıqla. Ego приспешники vurulmuşdur məni ayaq, və həlak demək olar ki, artıq zərər şüurun. Onlar hakim, mənim o biri otağa və məcbur baxmaq окровавленные bədən. Ona bunu heç vaxt unutmaram.
  
  
  "Салака, mənim katibi, yalançı луже öz qan. Başqa bir oğlan partladılmış şəxs. Stavros dedi, mən nə gözləmək olar eyni deyil, əgər əməkdaşlıq edəcəyəm".
  
  
  "Nə olubdur ki, sonradan bu?"
  
  
  "Növbəti gün onlar səbəb olan bir insan kimi baxdı dəqiq, necə Салака Мадупас. Bu adam belə deyirdi kimi Салака və təkrar olsa da bütün ego davranış. Bu, inanılmaz idi, həqiqətən inanılmaz edir. Bu kimi idi dəhşətli gecə kabus".
  
  
  "Olub, onlarda elə bir insan ki, onlar vermişəm olardı sizin üçün?" - deyə Erik.
  
  
  "Xeyr, buna ehtiyac yox idi. Məni nadir müalicəvi kim görür istisna olmaqla yaxınlarını və işgüzar tərəfdaşlarını. Oni onlar gətirdilər səs yazan və uduzduq bir neçə qeydlər mənim səs, onlar yazmışdılar mənim xəbərim olmadan əvvəlki görüşlərdə. Stavros etdi gun mənə baş və edə bilər ki, dedi məni öldürmək açıq burada, və heç kəs tanımaz çox uzun müddət. Lakin ego sözlərinə görə, onun olardı yaşamış, əgər arzusunda onların çox əngəl. Onun onlara lazımdır, dedi ki, gələcək yazıları üçün yazı mənim öz sözləri və fikirləri. Və onlar məni həbs xaricdə özəl təyyarə və gətirdik, bu, Allah tərəfindən unudulmuş bir yer ".
  
  
  "Stavros dedim sənə ki, o, gedirdi etməliyəm?" - tərəddüdlə soruşdu Erik.
  
  
  Минуркос quru güldü. "O, çox açıq danışıram. O dedi ki, onlar istədikləri devirmək Yunanıstan hökuməti mənim adımdan ki, onlar çağırırıq dostlarım, orduda və digər sahələrdə istifadə edən bir insan verib, özünü mənim katibinin üçün, telefon zəngləri və şəxsi əlaqələr. . Çünki ona bir özəl şəxs, heç kim hesab etdiyi qeyri-adi bir şey deyil ki, mən onlarla görüşmüşəm şəxsən. Və əgər kimsə görüşə israr eləsə mənimlə, onlar təmin edə bilər məni Afina və məcbur mənə onunla görüşmək və ona demək idi ki, onlar nə istəyirlər.
  
  
  "Onlar göstərdilər ki, mənə başqa bir şəxs edə bilər, dəqiq saxtalaşdırmaq mənim imza. Bu adam выписывал çek mənim müxtəlif hesab və sərf mənim pul azn hərbi çevriliş ki, onlar yığışıb təşkil edir".
  
  
  Onun soruşdu. - "O, sizə verdiyi hər hansı detallar?"
  
  
  "Cənab Stavros, которвй onun utanıram, tanımaq var, yunan mənşəli sərbəst demişəm ki, mənimlə bu barədə, həm Afina, həm də burada. O, dedi ki, ego planı üç hissəyə bölünür. Birincisi, o niyyətindədir qurtarmaq hakim хунты və o qoymaq insanların hakimiyyətdə olan hiss, sədaqət, mənə. Onlar hiss edəcəklər ki, bu sədaqət, ona görə yox ki, onlar dostları, çünki ən çox onların ətrafında deyil, onların, ona görə ki, Stavros vəd edib, onlara güc və şöhrət mənim adımdan ".
  
  
  "Çox ağıllı", - deyə mən.
  
  
  "İkincisi, ego-plan daxildir məcburiyyət, bu yeni general və polkovnik tələb etmək üçün onu Никкор Минуркос təyin olundu prezidenti ilə tam hakimiyyəti üzərində хунтой. Stavros göstərib ki, mən bilərdim üçün istifadə edilə bu planının bir hissəsi, çünki mənim şəxsi həyatını asılı olacaq ona. Yəni, mənim istifadə edir ki, əgər aydın idi ki, Stavros mənə etibar edə bilər səssiz ki, ən delle baş verir. Əks halda, o, aşkar olardı, başqa самозванца, bu dəfə əvəzinə məni ".
  
  
  "Bu da əməliyyatından", - прокомментировала Erik. "Çox az adam bilir üz üçün kifayət qədər yaxşı qeyd etmək kiçik arasında fərq sizin üz xüsusiyyətləri və xüsusiyyətləri самозванца".
  
  
  "Tamamilə fantastik", - deyə Минуркас. "Bu, İnanılmaz ki, mənim can уединению səbəb bu dəhşət. Hər halda, üçüncü faza planı nəzərdə tutur bürc, bu gün məni və ya самозванца prezidenti kimi Yunanıstanın qısa müddət ərzində onun onun təyin edəcəyəm vitse-prezidenti Ставроса. həmin vaxt o, bir vətəndaş kimi və ego adı tədricən olsun məlumdur xalqına Yunanıstan. Sonra o, шталь olardı qəhrəman çevriliş. Sonra, elan pis sağlamlığı, onun olardı istefa xeyrinə Ставроса prezident postundan ".
  
  
  Минуркос susdu. "Bu, vəhşicəsinə", - dedim. "Nə vadar edir Ставроса hesab edirəm ki, yunanlar olacaq durmaq və baxın, bu necə baş verəcək?"
  
  
  "Niyə də yox?" - dedi Минуркас ilə ifadə yorğunluq üz. "Siz Unutmayın ki, baş aprel 1967-ci ildə, zaman formalaşdırılıb хунта? Bu idi qanlı çevriliş bu idi və yalnız çevrilişi. Hökumət king məhv oldu gücü. Bir çox konstitusiyanın dayandırıldı fərmanı ilə хунты. Paradoksal deyilmi ki, belə bir adam görünür, məhz o zaman konstitusiyası bərpa edildi və zaman хунта oldu daha mülayim və təyin ümumi seçkiləri gələn il. Əgər plan Ставроса ələ keçirmək üçün hakimiyyəti idarə, Yunanıstan ola bilər zülm, daha mükəmməl, daha Hitlerin və ya Stalinin ".
  
  
  Erik nəfəsini dərdi ilə göz Минуркос mənə. "Onda gərək biz onu dayandırmaq, elə deyilmi?"
  
  
  Минуркос diqqətlə tədqiq şəxs Эрики. "Bəli. Biz bunu etməliyik!" Qalın yunan ayağa qalxdı və tamam irəli öz kvadrat çənəsi. "Bu adam istifadə edir, hətta mənim ailə qarşı mənim vətən. O, off göstərir ki, mənim kürəkəni, general Василис Криезоту, hesab edir ki, mən durmuşam, bu заговором və dəstəklədi ego, çünki düşünür ki, mən bunu istəyirəm. Bəli, onun kömək edəcəyəm sizə daha bilərəm. Ki, biz bunu, ilk növbədə,? "
  
  
  "Biz gənc Afina", - dedim. "Səsvermə, biz harada qarşısını alacağıq Ставроса".
  
  
  Altıncı fəsil.
  
  
  Azı qırx səkkiz saat gəlmişik paytaxtı Yunanıstan. Onun забронировал qonşu otaqlar kiçik bir otel "adlı Одеон" 42 Piraeus yaxınlığında sahəsi Омония. Hava oturmuşdu xoş və başı xoş relyef istilik.
  
  
  Афинские qəzetinin də şərh barədə tez dəyişən siyasi səhnədə. Üzrə Родезии xəbər gəldi ki, mənim başqa Alexis Саломос öldürülüb, şayiələr yayılmışdır. İdi məlumdur ki, artıq gediş da Родезию onun həyatına sui-qəsd törədilib. Bir qəzet, xüsusilə, избегала qeyd ölüm haqqında Саломоса. O, həmçinin mütəmadi olaraq публиковала redaksiya məqalələr pisləyən rəhbərliyi hakim хунты, hücum aparıcı general və ya polkovnik demək olar ki, hər bir məsələ ilə bağlı. Саломос qeyd edib ki, mənə bu naşiri idi недобросовестным və birinci dəstəklədi sərt хунту sonra çevriliş 1967-ci il.
  
  
  "Tamamilə aydındır ki, naşir tahirovdan mənim pul", - deyə Минуркос oturan kafedrasında ilə lift-up önə baxan mənim otaq günəş, heç bir zaman bu gün bizim gətirmisiniz. "Baxın, bu mövzu başqa bir qəzetdə: МИНУРКОС ifşa edir KOMMUNİST PLANLARI ХУНТЫ. Cənab Stavros məşğul idi təbliğat işi".
  
  
  Erik fincan götürüb qatı, yunan qəhvə ilə принесенного bizə sini qoydu ee Минуркосу. O, qəbul edib bu zalım şəxs. Erik özü götürdü fincan və yanımda oturdu kiçik bir диванчик.
  
  
  "Mən yalnız ümid edirəm ki, səni daha heç kim olub", - deyə onun Минуркосу, - "xüsusilə, bizə odin üzrə ego insanlar. Sənin həyatın heç bir dəyəri olsaydı, yəni, əgər Stavros məlumdur ki, sən burada idi, Afinada".
  
  
  "O, öyrənir, bu, yalnız ilə əlaqə Паракату", - təkzib meydana kiv mesajları mənə Минуркос.
  
  
  "Bəli, amma bu, ola bilər, bir neçə gün ərzində, əgər bizə xoşbəxt. Və hətta o, heç nə bilməz, mütləq bir şey deyil, heç göndərməklə ora kimsə üzrə Rio. Bu kimsə olmalıdır ego tabe, çünki Убеда ölü . "
  
  
  "Biz bunu, ilk növbədə, Nick?" - deyə Erik. "Biz bilmirik, sadəcə olaraq fırtına kottec, biz kimi əkin. O, çox yaxşı qorunur".
  
  
  "Mən bilərdi zəng kottec, - təklif Минуркос, - üçün hər il də onlar kimi edirlər əlaqə kənar. Ancaq onlar öyrənmək mənim səsimi".
  
  
  Onun uzatdı emu salfetka ətrafında sini. "Artırmaq ton, öz səs və danışmaq vasitəsilə bu. Onlara demək istəyirəm ki, danışmaq özü. Onlar edələr, xahiş edirik qeydiyyatdan sizin Салаку Мадупас. Onlara deyin ki, siz qəzetinin redaktoru ətrafında Салоник və siz istədiyiniz almaq barədə ərizə siyasi iddialarını Никкора Минуркоса ".
  
  
  Минуркос gülümsədi mənim plan, sonra zəng. O, yaşayırdı ağzı salfet və cəhd dəyişdirmək üçün səs. Sonra bir anda, o, söhbət хема-onda пентхаусе. O xahiş etdi ki, Никкора Минуркоса, sonra isə dinlədim ih bəhanə. O xahiş etdi ki, danışmaq Мадупасом. İdi ki, daha çox danışıqlar, və o, iddia etdi. Sonra o, söhbət edən bir insan öz ətrafında təsvir Мадупаса, afina aktyor, əsl adı olan kimi dedi Stavros Минуркос idi Yanis Цанни. Минуркос verirdi məsələləri özünüz haqqında gözləyirdim sadə cavablar, sonra soruşdu ki, ola bilərmi ki, o, təyin görüş üçün şəxsi ilə müsahibə mr Минуркосом. Emu imtina edib və söhbət idi окончен. O, dəstəyi asdı və bizə baxdı.
  
  
  "Bu kimi pis bir yuxu", - deyə o bildirib. "Sanki, onun, həqiqətən, am пентхаусе isə Мадупас cavab telefon zəngləri əvəzinə, məni, həmişə olduğu kimi. Onlar yaxşı bilirlər ki, mənim vərdişləri. Və bu səs Цанни dəqiq təkrar səs mənim ölü bir Салаки".
  
  
  "Kim birinci cavab edin?" Onun soruşdu.
  
  
  "Hansısa bir gənc. O, heç bir yunan idi. Yəqin ki, odin ətrafında yaraqlıların Ставроса".
  
  
  "Görünür, onlar yaxşı möhkəmlənib", - deyə Erik.
  
  
  "Bəli, bu belədir, - mən razılaşdım. "Çünki bütün Afina hesab edirəm ki, bu, Никкор Минуркос orada bu пентхаусе, bu, ciddi bir vəziyyətdir. Stavros bilər, hətta ola, orada mühafizəsini həyata polis. Və ya ətrafında əsgər ego artan özəl ordusunun".
  
  
  "Əgər onun sadəcə getmək polisə və ya ən хунте və danışaram ki, onlara baş verib, - dedi Минурк, - onlar gərək olacaq, mənə inanmaq. Hətta əgər onlar fikirləşsin ki, mən birdən-birə crazy, onlar tələb olunacaq yoxlamaq mənim hekayə. Sonra onlar biləcəklər ki, baş verdi ".
  
  
  "Bu, təhlükəli ola bilər", - deyə Erik.
  
  
  "Qadın hüquqları", - mən razılaşdım. "Hazırda biz bilmirik ki, nə qədər dostları Stavros alıb öz adı. Hər halda, əgər biz sadəcə выбросим bu, açıq məcbur edəcəyik Ставроса addım - ola bilsin ki, böyük. Bu ola bilər, sadəcə qərar çevriliş olmadan sizin adına. Biz ona hazır hərbi qrupu və onun ətrafında bir çox iddialı военачальников, onların onsuz da, arxasında kim durur hakimiyyəti ələ. Və hətta əgər o atacaqdır shaggy və dözə bilməz uğursuz olacaq, qan tökülüb. Çox et seq aktları. Yox, mister Минуркос. Biz olacaq qədər dırmaşmaq Ставросу. Mənim bu ölkədə ci hissə, biz deyirik döyüş hərəkətləri. Erik alıb əmr etmişdi Ставроса, ona görə də bunu onun. Əgər bizim yaşayış məntəqəsi rusiya bilsə, bu, məhz nə baş onunla. Əgər o uğursuz olacaq, güc olacaq, bir daha sivil onunla. Və Allah sizə kömək edəcək, əgər onlar bilməyəcəklər dayandırmaq ego vaxtında ".
  
  
  "Yaxşı, mister Karter", - deyə Минуркос. "Mən verirəm, özünü sizin bacarıqlı əlləri. Kimi bizə qədər dırmaşmaq мистеру Ставросу?"
  
  
  Onun gülümsədi Эрике və o mənə cavab verdi. "Mən hesab edirəm ki, siz qeyd etdiniz ki, Stavros хвастался nə istifadə biri görəcək sizin qohumları, Амеда Кризоту, ordu generalı? "
  
  
  "Bəli", - dedi Минуркос. "Deməliyəm ki, o, güclü bir insandır. O, evli mənim kiçik bacısına əvvəl o, deməliyəm ki, bu, onlarda çox gözəl bir evlilik. Amma Василис qaldı ki, ordu daha aşağı dərəcə, əgər mənim əlaqələri. O, hiss edir, borc qarşımda, haqlı olaraq nə üçün var həyatda. Ona görə də, onun üçün olardı üçün estestvenno ilə razılaşa hər hansı bir plan ki, onun təklif edib.
  
  
  "Stavros bu aşkar. O, əsaslı, insan, mister Karter, adam qəbul etmək olmaz легкомысленно. O, həyata olmalıdır, hər hansı bir rekord itirmək Василису telefonla, daha sonra isə göndərdi insan изображающего Салаку Мадупаса , mənim katibi. Yalançı olmalıdır, əmin Василиса ki, mən ona ümid edirəm.
  
  
  "Bildiyiniz kimi, Stavros istifadə edə bilərsiniz general?"
  
  
  "O, eyham edir ki, Василиса izin istəsələr təşkil etmək və öyrətmək, həm də gizli dəstə əsgər və inandırmaq digər hərbi qoşulmaq заговору".
  
  
  "Bəli", - düşündüm. "Çox səliqəli. Sənin kürəkəni burada yaşayır, Afinada?"
  
  
  "O, burada yaşayır", - dedi Минуркос. "Şəhərin kənarında şimalda".
  
  
  Onun istədi. - "Siz almaq bizə ona?"
  
  
  "Mən çox şad olaram", - deyə cavab verdi Минуркос.
  
  
  Onu çağırdım, taksi və erkən axşam getdik iqamətgahına general Криезоту. Onu məcbur Минуркоса qoymaq papaq ilə məşğul olan hissəsi ilə obscured ego şəxslər, hələ ki, biz heç var yerləri. Ev general təmsil öz kiçik saray zəngin ətrafında Afina ilə dolama гравийной bahalı ev. Ona nə ilə heyran etdi Минуркос edə bilər üçün adi insan.
  
  
  Zaman general qarşıladı bizi qapıda, Минуркос şapkasını çıxardı. Кризоту, sadəcə baxırdım, çox uzun. Daha sonra o geniş раскинул əlləri tebrik Минуркоса.
  
  
  "Никкор!" - deyə o, mehribanlıqla əhatə Минурка. Bu yüksək bu kişi xeyirxah şəxs kimi de Qoll və yumşaq gözləri. O geyimli qəhvəyi forma ilə тесьмой çiyinlərində və lentlər, gərginlik də var ön.
  
  
  "Агния mera kali sas, Василис", - səmimiyyətlə dedi Минурк cavab hugs. "Сигха, сигха. Hər şey qaydasındadır".
  
  
  "Xoş gəlmişik", - deyə Василис. "Gəl. Gəl". Ego jest əhatə etmişdir hamımız.
  
  
  Biz daxil böyük zalı ilə vida pilləkənin arxasında onun урнами, украшающими divarları. Sonra general keçirib, bizim kitabxana, отделанную palıd panelləri ilə qalın ковровым örtülmüş və çox yumşaq dəri oturacaq. Biz hamımız bu oyunu və general soruşdu, istəmirəm olub, biz içmək, amma biz imtina etdik. Минуркос təqdim məni və Eric yalnız bizim фамилиям.
  
  
  "Bu böyük şok, Никкор", - deyə Криезоту. "Mən otel üçün Anna idi burada. O, ziyarətə gəlir, öz кузину Piraeus".
  
  
  "Ola bilsin ki, belə daha yaxşı olacaq, Василис", - deyə Минуркос.
  
  
  "Dhen katalave yoxdur", - deyə Криезоту. "Səninlə hər şey qaydasındadır? Sən solğun görünürsən".
  
  
  "Mən qaydasındadır", - deyə cavab verdi Минуркос. "Təşəkkür edirəm, bu insanlara".
  
  
  General baxdı bizə. "Никкор, bütün bunlar belə idi, qəribə. Sən imtina məni görmək zaman başlayan... Bilərəm ki, onun sərbəst danışmaq?"
  
  
  "Bəli, çox zəif", - deyə Минуркос.
  
  
  "Yaxşı, mən başa düşdüm ki, sən просишь yardım haqqında belə bir mühüm missiya olmadan şəxsi görüşlər. Səmimi deyirəm, o, çox üzdü, bütün bu. Mən əminəm olmaz..."
  
  
  Минуркос başa cümlə. - "Çevriliş?"
  
  
  Кризоту yenidən baxdı bizə. "Hə". O, размял öz böyük oynaqların. "Mən göstəriş verdim insanlara xüsusi düşərgələrdə də Дельфах və Миконосе və mən əmin oldum Адельрию və başqaları ki, sizin yeni məsələ ədalətli, amma..."
  
  
  "Lakin siz özünüz iman gətirməzlər?"
  
  
  - ümidlə soruşdu Минуркос.
  
  
  Кризоту başını aşağı saldı. "Me sinhori te, Nikkor", - deyə o bildirib. "Mən təəssüf edirəm, amma düşünmürəm ki, Yunanıstan lazımdır, daha bir inqilab. Onun nə siz istədi, lakin onun otel, danışmaq оборудова bütün bu, insan kimi, insan lap əvvəldən, bir çox həftə bundan əvvəl".
  
  
  "Narahat olmayın, Василис", - sakitləşdirici səslə dedi Минурк. "Mən arzu edirəm çevrilişi".
  
  
  Şəxsin Кризоту start ikinci dəfə qısa müddət ərzində təsir şok. O, bildirib. - "Yox?" "Siz fikrinizi?"
  
  
  "Василис, onun lazımdır ki, mən ki, sizə izah etmək, və mən istəyirəm ki, siz diqqətlə qulaq", - deyə Минуркос.
  
  
  Кризоту geri oturdu böyük kresloda və qulaq kimi Минуркос bağlı emu bütün tarixi. Кризоту bizə bir dəfə də olsun onun sözünü kəsdi, baxmayaraq ki, bir neçə dəfə onun böyük şəxs öz əksini tapmışdır inamsızlıq. Zaman Минуркос başa Кризоту yalnız oturdu və yavaş-yavaş покачивал başını. O, полез dəqiqədə досталь, fırça və başladı vasitəsilə çeşidlənməsi ih üçün barmaqları sakitləşdirmək.
  
  
  "İnanılmaz!" - nəhayət, o dedi.
  
  
  "Lakin bu həqiqətdir", - deyə Минуркос.
  
  
  "General, biz burada əbədi dayandırmaq üçün bu insan və biz yardım lazımdır. Yalnız siz bizə son anda daxili barədə məlumat Ставросе", - dedim.
  
  
  Кризоту nəhayət, özünü ələ aldı. "Əlbəttə", - o razılaşdı. "Mən əlimdən gələni edəcəyəm ki, yaxşı. Onun belə şadam ki, Никкор deyil, onun arxasında!
  
  
  "Vasitəsilə bir qəzet gedir böhtan kampaniyası böyük bir hissəsi qarşı yönəlib polkovnik Анатоля Коцикаса. İdi ki, hətta ehtimal ki, Коцикас bir xain və borcludur öz sədaqəti, Moskva. Bu, doğru deyil. Коцикас liberal, lakin o, heç kommunist.
  
  
  O, hərəkətverici qüvvəsidir son siyasi islahatların və sponsoru keçiriləcək ümumi seçkilərin ".
  
  
  "Bir kimsə, hələ?" Onun soruşdu.
  
  
  Кризоту nəfəs aldı. "Bəli. Hücum idi də qarşı yönəlib insanlar, adətən, səs ilə birlikdə Коцикасом - polkovnik Плотарчу və Главани. Ən delle edən şəxs verir və özünü sizin katibi, Никкор, bu yaxınlarda yanıma gəldi haqqında məlumat ondan ibarətdir ki, hər üçü ətrafında bu insanların lazımdır həlak olmaq ".
  
  
  Biz Эрикой apardıq baxışları. Stavros başlayıb öz planlarına.
  
  
  "Siz bilirsiniz ki, heç bir konkret?" - soruşdum Кризоту.
  
  
  "Hə, bir az. Xahiş görüşünü təşkil etmək, bu üç kişi sizinlə Никкор. Lakin sonra zəng edib şəxs onun fikir idi sizin katibi. O dedi ki, onlar qane edir görüş пентхаусе. Mən hesab edirəm ki, bu, belədir. bu görüşdə edəcək törədilmiş sui-qəsd həyat üç polkovnik ".
  
  
  "Biz tapmaq lazımdır ki, məhz запланировал Stavros və zaman", - dedim.
  
  
  "Bəli", - razılaşdı Кризоту. "Mən tam ümidsizlik bu barədə. İnana bilməzdim ki, sən bunu istəyirsən".
  
  
  "Hər şey yaxşı olacaq", - arxayın ego Минуркос.
  
  
  Onun otel razı olardı onunla. Məlum oldu ki, Stavros idi astanasında qanlı çevriliş və biz onu dayandırmaq əvvəl bu hadisə baş verdi. "Zəng lideri хунты Коцикасу və anlamaq üçün cəhd əlaqə varmı, onunla insanlar Ставроса", - deyə onun Криезоту. "Heç упоминайте qədər haqqında qərarı ilə qətllər".
  
  
  "Çox yaxşı", - cavabını Кризоту. "Коцикас bilər ki, mənimlə danışmaq. Onun mütləq çalışacağam".
  
  
  "Və siz, cənab Минуркос, - dedim, - də kömək edə bilərsiniz. Siz müraciət edə bilərsiniz rəhbərləri ilə iki bazalarının yerləşdiyi hərbi qrupunun Ставроса. Onun şübhələnir ki, əgər афиняне bilər çatdırmaq Ставросу hər hansı bir problem, zaman nəzərdə tutulur, bu qətl, Stavros çalışacaq çox tez перебросить bu xüsusi Afina, boğmaq üçün hər hansı bir reaksiya. Onun otel istərdim ki, siz dediniz komandirlərinə bu düşərgələrinin orada qalmaq və hərəkət ih qoşunları, əgər onlar alırlar bildiriş şəxsən sizə ".
  
  
  "Çox yaxşı, mister Karter", - razılaşdı Минуркос.
  
  
  "Tamamilə aydındır ki, Stavros bilməz, sadəcə öldürmək, bu insanların heç bir gimmicks". Onun baxdı Кризоту. "Necə düşünürsünüz, o, təqdim etmək üçün cəhd edə bilər və bütün bu, necə təsadüfdür, yoxsa fəaliyyətini hansısa radikal siyasi qruplar?"
  
  
  Кризоту yuxarı qaldırdı və седеющие qaşlar. "Ya belə, cənab Karter, ya da o çalışacaq baxanda istəyirdin ih palçıq qaydada təbliğatı burada açıq demək əvvəl öldürmək ih üçün onlar itirilmiş rəğbətini xalqın".
  
  
  Yeddinci fəsil.
  
  
  Biz üçümüz otel geri. Минуркос otel qalmaq Криезоту, lakin mən qorxdum ki, bu, çox təhlükəlidir. Əgər hər hansı bir səbəbdən Stavros etibar etmir Криезоту, o bilər başlamaq iqamətgahına general xəbərdarlıq etmədən. Onun heç bir hotel üçün o, orada aşkar Минуркоса, əgər, o bunu edəcək.
  
  
  Biz göndərdik edu otağa Минуркоса, sonra isə biz Эрикой getdi onun otağına. Tezliklə biz görüşməyə başladı planları Ставроса.
  
  
  "Mən yalnız bilərəm ki, burada oturub gözləmək, nə görmək, Stavros düşdü liderləri üçün хунты", - dedim, biz oturub kiçik бахарев və intizarla gözləyən brendi, dolu Эрикой.
  
  
  Erik двинулась əksinə məni. O, zərif, məni öpdü yanaq. "Siz, sadəcə başlamaq kottec, özünüz dediyiniz kimi", - прокомментировала o. Onun uzun saçları zəif işığında parıldayırdı.
  
  
  "Yox", - dedim, кладя əlini burada itburnu. Onun üzünü, onun, biz öpdü. "Lakin mən getmək üçün talvar və cəhd daxilində əldə. Ola bilsin ki, onun edə nəzər ih müdafiə".
  
  
  O, məni öpdü yanaq və boyun və asan холодок, xoş, məsulları mənim dəri.
  
  
  "Necə ki, biz buna nail ola bildik?" - deyə o, boğuq səslə, hələ ki, onun əl başladı расстегивать mənim köynək.
  
  
  "Biz ki, olmur, bunu ikimiz", - düzəltdi onu et seq aktları. Əl güclü отвлекала. "Mən gedim ora bir, hər hansı bir уловке".
  
  
  Uzun ağ bud скользнуло mənim, qız isə onun paltar задралось göründü əsas zəngin əyilmə sağrı. Ee bud придвинулись mənə. "Amma mən istərdim - getmək səninlə".
  
  
  İsti dodaqlar yenidən toxunub mənim. Onun dili zərif slid mənim ağız, kəşfiyyat və axtarış. Ee sağ əli переместилась ценымногие aşağıda və tapmışdır, o, sonra nə oldu, və onu daha çox bilmədi barədə düşünmək Адриане Ставросе.
  
  
  "Mən də gəlirəm, tək", - pıçıldadı və mən. "Sabah."
  
  
  Onun qürub onun paltar və sığalladı onun sinə. Hamar birds idi yumşaq, amma bərk, həyəcanla прижимаясь mənim прикосновениям.
  
  
  "Yaxşı, əzizim", - выдохнула Erik mənə qulaq.
  
  
  "Yaxşı", - dedi o, yumşaq. "Daha heç bir dəlilləri".
  
  
  "Mən mübahisə etmək, onun səninlə?" - o dedi, прижимаясь mənim də tətbiq olunur.
  
  
  Öpüş idi, uzun və Erik hazır idi. Zaman hər şey bitdi, o oldu mənə soyunmaq. Onu götürdü və o, ayağa qalxdı, yaxınlaşdı, böyük ikiqat yataq vasitəsilə otağa. O, ayaqlarını don, sonra bra və çəhrayı şalvar bikini. O, yaxşı təsvir edir və gözəl edir. Hər bend onun bədən qüsursuz idi. O, üz qoydu yumşaq yataq və dururdu orada, gözləyir məni. Onun heç bir kənara bu. Bir anda, onun yanında idi və onunla yataq, тянулся, хватал toxunub və onun bədən kimi hiss o əriyir mənə.
  
  
  Bu bir ehtiras idi, qoyulmuş bizi həm.
  
  
  "Ah, Nick", - deyə o, toxunan, mənim, onun nəfəs idi неровным.
  
  
  Mənim əlləri kobud tapıb onu, o, getdi orada. Bir neçə saniyə ətrafında nax gəlirdi gözəl səslər. O, oldu когтистой, elədirsə, primitiv qadın, israf hər bir nəzarət zaman o, çalışırdı qəbul məmnun dərin daxilində özünü.
  
  
  Daha sonra, zaman Erik заснула, onun ayağa qalxıb ee zibil və sakit onun otağına getdi. O, yuxudan oyandı.
  
  
  Növbəti səhər, tərk ona Eric və Минуркоса otel və rəhbərlik binaya Apollon. Onun almış bir forma var, yerli briqada мойщиков windows ki, mütəmadi olaraq işləyib binada olan etməsinə icazə verilmir almaq пентхауз üzrə пропуску. Минуркос mənə kömək rəsmiləşdirmək buraxılışı, daha sonra onun почернил saç otel və наклеил qara bığ görünmək üçün yunanıstanın. Ona yalan охраннику kənarda əməkdaşına binaların formada dedi ki, Мадупас əmr yumaq pəncərə пентхауса.
  
  
  Onun hətta düşə bilmirdim xüsusi lift qədər özünü. Hə, aydındır biri idi ətrafında insanların Ставроса. Altında ego mavi forması торчал gun. O, şübhəli mənə baxdı və mənim buketler, biz bu turnirlərdə isə talvar. Başqa heç bir lift, oraya əsla, və sözlərinə görə, Минуркоса, veb-pilləkən, aparıcı aşağı ilə yuxarı mərtəbəli idi kilidlənir və охранялась.
  
  
  Çıxanda ətrafında lift, onun tapdım qəşəng dəhlizdə olan тянулся təcrübəsi fasad üçün arxa binalar. Bu nen idi qalın xalça, gül qab və qəribə çilçıraqlar, свисающие ilə yüksək tavan. Masa arxasında girişində talvar oturub iki mühafizəçilər. Onlar наемными головорезами Ставроса, daxil olmuş ego şəxsi ordusu. Öz mühafizəçilər Минуркоса olan az idi, oldum yanğın qısa bir müddət sonra gizli öz hakimiyyətini пентхауса.
  
  
  Odin ətrafında iki kişi, daha yüksək, mənə görüşüb dəhlizinin ortasında. O qədər mehriban olar.
  
  
  O, izahat tələb etdi. - "Burada neynirsən?"
  
  
  Ona cavab verdi o mənim ən yaxşı yunan. "Məgər mənim iş deyil aydın?" Onun soruşdu. "Mən də gəlirəm yumaq pəncərə".
  
  
  "Sizi kim göndərdi?"
  
  
  Onu da qeyd parça fakturalı olur нашивку formada olan yazılıb adı kiçik müəssisələr üzrə-da tutum windows ".
  
  
  "Biz sizin işəgötürənin idi sifariş пентхауса?"
  
  
  "Əgər onlar bunu etmədilər, məni burada olmazdım", - dedim. Onun bir şans etdi. "Mən eşitmişəm qeyd olunduğu kimi adı Мадупа".
  
  
  Başqa bir kişi qaşqabaqlı, qaşlarını görə kafedrasının. Var idi sarışın saç və çox sərt görünüşü və o, qərara aldı ki o biri idi ətrafında kişilər, onların Stavros gətirmişdi, bütün Braziliya. O, tədqiq mənim üz, onu hiss etdim ki, o məni görür içindən, mənim маскировку.
  
  
  "Hmm", - donquldandı kişi yanımda. "Повернись üçün ah və əlləri qoymaq bilər".
  
  
  Mənə maraqlı idi ki, onlar nə qədər ehtiyatlı silah. Tərk ona Вильгельмину oteldə çəkdi стилет Хьюго ilə əlləri və bağladı ego daxili tərəfində sağ ankle. Onun otel deyil, daxil olan yuva üçün bir aslan olmadan hər müdafiəsi. Onun çevrildi və nəfəs keçirilmişdir zaman quldur обыскал məni bilik ilə işinin. Baxan mənim torso və əlləri o, yavaş-yavaş aşağı saldı, mənim sol ayağı ilə qədər diz. Sonra o getdi mənim sağ бедру üçün ножу. Qalxdı hər qəbilə və keçdi aşağıda ona. Mənim həyat сжался. O dayandı, təxminən дюйме təcrübəsi qələm стилета.
  
  
  "Yaxşı, - o dedi. "Повернись və mənə ver görüm, sənin sənədlərini".
  
  
  Onun çıxardı saxta kart və o, diqqətlə onun tədqiq edilmişdir. Heç bir şey deyərək, o, irəvanı kart fərqli üzrə riyaziyyat və göstərdi emu. Kişi nəhayət başını tərpətdi və yüksək смуглый geri qaytardı kart və baxdı buketler.
  
  
  "Yaxşı. O keçirəcək səni içəri".
  
  
  "Sağ olun", - acizanə dedim.
  
  
  Başlanğıc ikinci kişi ayağa qalxdı görə kafedra və diqqətlə tədqiq məni, hələlik onun gedirdi emu qarşısına. Onun başladı ki, hiss almaq Fort Knox adı ilə tanınır asan olacaq və az çətinliklər var. O, qapını açdı və içəri daxil talvar qarşıda ona.
  
  
  Nəhayət, mən düşdü, qalanın içərisində. Bu idi dəhşətli hissi nəzərə alaraq, mənim açığı, əgər onlar məni heç. Çox güman ki, əgər bu baş verərsə, onu heç vaxt çıxmaq binanın ətrafında canlı. Bəs yol Stavros öldürdü casus ola bilər ki, ən rahat bir şəkildə ölmək.
  
  
  Biz daxil olan geniş qonaq otağına. Bu sadəcə bir dəbdəbəli. Zəngin xalça покрыло iki mərtəbəli cinsindən asılı və yüksək tavan idi расписан fresk, təsvir səhnələri ilə Qədim Yunanıstan. Sonda, otağın idi şüşə divar baxan şəhəri, выходившая kiçik bir balkon vasitəsilə раздвижную şüşə qapı. Burada onun öz işinə başladı. Onun çevrildi və gördüm ki, bütün otaq bahalı mebel, əsasən старинную. Onların proqram qutuları qəşəng покоились azn cilalanmış masalarda.
  
  
  Sağ vasitəsilə özünü приоткрытую qapını onu gördüm, hələ bir otaq ilə masa üstü və шкафами ki, Stavros, görünür, redid kabinetinə. Sol tərəfimdə idi dəhlizi ilə otağı, görünür, yataq və yaşayış sahələri.
  
  
  "Mən başlayacağam ilə böyük windows burada", - dedim.
  
  
  "Burada gözlə", - deyə kişi, aparan məni.
  
  
  Onun сгорбился. "Əlbəttə."
  
  
  O qədər ofis və bir an yoxa çıxdı. Onun, sağa yönəldi üçün daha yaxşı görmək üçün daxili hissəsi otaq. Bir neçə nəfər qaranlıq geyimli передвигались və kimsə acın. Bu rabitə qovşağı. Bu otaqda idi, yəqin ki, yarım kişi. Hələlik onu gözləyirdi, digər iki kişi çıxıb dəhlizi ilə böyük bir otağa, onun harada idim, bunları mənə də daxil ofisi. Burada biz Ставроса idi, bir çox insan - bəlkə a çox və ya daha çox vaxt hər hansı bir anda. Və demək olar ki, şübhə yox idi ki, ən çox onların ətrafında daşıyır silah və istəyir ki, ondan istifadə etmək.
  
  
  Bir neçə dəqiqə adam aparan məni, çıxdı yenə, sakitcə geri dəhlizi. Onun ofisinə sonra başqa bir kişi olan geydiyi uzun saç və baxdı, bir tələbə kimi-radikal, переросший öz geyim və saç düzümü. O geyimli etinasız və ani böyük revolver açıq bir çiyin кобуре üstündən dəri jilet ilə örtülmüşdü.
  
  
  "Necə uzun?" - soruşdu, ingilis dili.
  
  
  Onu başa düşdü ki, o, həm də insan tərəfindən Паракату idi американцем. Stavros götürüb özü ilə möhkəm əsas siyasi fəalların.
  
  
  O, cavab verdi broken ingilis. "Necə uzun? Bəlkə yarım saat, bəlkə də bir saat. Asılıdır, nə qədər грязны pəncərə".
  
  
  "Мадупас xatırlamır kimi səbəblərdən sizi". O, mənə baxdı arasından böyük nöqtələrində mavi linzalar. Ego şəxs idi, yüngül рябинках isə dodaq idi, çox incə, demək olar ki, отсутствующими. Sonra fayl AX onun идентифицировал ego kimi digər Ставроса; o, məşhur idi, Hammer kimi, çox yaxşı bir oğlan kimi hesab edirdilər həlak olub, iki qadın, tying üçün ih kəmərləri, динамитные dama.
  
  
  "Yox, o, heç zəng vurmuşdu?" Onun çıxartdı ətrafında cibindən kağız parçası və шталь ih öyrənmək. "Onlar deyirlər ki, mənə ev mister Минуркоса".
  
  
  Bu anda otağa girdi, başqa bir kişi dayandı və yanında Хаммером. O, bəstəboy, смуглый və yəqin ki, qrek. Onu gördüm, şəkil Салаки Мадупаса faylları AX, bu adam baxdı dəqiq kimi, o,.
  
  
  "Mən heç mənim də yadıma düşdü ki, zəng etmişdi, bu firma tərəfindən büruzə verir windows", - deyə o, ingilis Хаммеру. "Zaman gəlib buraya sonuncu dəfə?"
  
  
  "Mən xatırlamıram olmadan qeydlər", - əsəbi halda cavab verdim. "Siz başa düşürsünüz ki, lazımdır qeydlər".
  
  
  Hammer təkəbbür mənə yaxınlaşdı. "Lakin siz olmusunuz əvvəl burada?"
  
  
  Onu tərəddüd. "Bəli, onun işləmiş, burada əvvəllər".
  
  
  O, çıxardı revolver və нацелил üzümə. Ego beyin idi xoşagəlməz yaxındır. "De mənə, necə görünür mətbəx".
  
  
  Altında mənim sol əl вырвалась ручеек bank. Onun üçün cəhd yadda təsviri mətbəxinin verdi ki, mənə Минуркос. "O, böyük ilə, sink və шкафами! Ki, bu, ümumiyyətlə, belə?"
  
  
  "Ah, qoy başlayacaq", - deyə saxta Мадупа.
  
  
  Hammer rədd edir. "Nə qədər pəncərə, mətbəx?"
  
  
  Mənə maraqlı idi, kimi tez onun bilərəm almaq стилета, əgər düşmək azn mərtəbə ego ayaqlarına. Amma sonra onu xatırladım ki, mətbəx - bu, daxili otağı, dəhlizdə binalar deyil, xarici inilti. "Bəli, çünki orada heç bir pəncərə", - günahsız soruşdum.
  
  
  Böyük Barmaq Хаммера прижался üçün спусковому крючку. Tədricən ağlıq birgə yox oldu, və o, aşağı gun tərəfində. Üzrə ofisinə çıxdı kişi köynək ilə qısa qollu.
  
  
  "İnsanlar bütün Xidmət Kompleksi ilə deyirlər ki, nahardan insan", - deyə bu oğlan Хаммеру.
  
  
  Onun üçün cəhd göstərmək relyef şəxs. Onun rüşvət müəyyən qız ofisində Lövhə üçün o dəstəklədi mənim hekayə bu əgər ehtiyac yaranarsa, lakin narahat olub-olmadığını o доведет məsələ ilə qədər, həm də sonuna.
  
  
  Hammer yığışdırmaq tapança кобуру. "Yaxşı. Вымой lənətə gəlmiş pəncərə", - deyə o,. "Amma bunu tez".
  
  
  "Bəli, ser", - dedim. "Mister Минуркос bəzən haqqında danışmaq istəyir, bizim qədim günlərdə azn üzən yarış. Görəcəyəm olub onun ego qarşısında отходом?"
  
  
  Hammer atdı məni dəliçi baxışları. "Siz görəcəksiniz ego", - deyə o bildirib. "Sən öz işini".
  
  
  "Sağ olun", - dedim.
  
  
  Onlar imkan verdi mənə keçmək dəhlizi üzrə doldurmaq üçün su buketler və o, tez baxdı fiziki layout otaq var. Zaman onun məşğul olmağa başlamışam böyük pəncərələr, hamı məni tərk biri. Onu gördüm, niyə onun gəldim, çalışdım gəlmək zərif şəkildə dayandırmaq səfərim zaman bir qrup kişi çıxıb üzrə ofisinə və başladı açıq şəkildə müzakirə işlər Ставроса, hiss etmədən məni. Onun idi, balkon açıq qapı.
  
  
  "Hər iki düşərgə etməyə hazırıq", - deyə bir kişi. "Mən hesab edirəm ki, biz tövsiyə Ставросу kimi hərəkət yalnız və yalnız..."
  
  
  Başqa bir kişi dayandı ego və işarə məni. İlk kişi üzünü döndərdi və yenə sözə başladı bağlıdır ton. Amma bu məqam ətrafında daxili dəhlizdən otağa daxil olub, daha üç kişi və onun böyük var bonus səfərim. Səmimi, necə шомпол ön planda planda idi Adrian Stavros. O, orta boylu, ilə залысинами qara saç. O, çox oxşar şəkillər, onu gördüm, olduqca eybəcər, sərt oğlan baxdı yaşlı öz otuz ildən artıq bir müddətdə. Lakin o, hələ də baxdı dinamik. Var idi, geniş omuz, və o, idi, məzunu kimi Vest-sən demə. O, köynək qolları ilə və qaranlıq qalstuk və boyun. O, əlində bir qutu kağız və görünən idi ki, çox yorulmusan.
  
  
  "Yaxşı, gəlin bu qısa görüş", - dedi, - qalan böyük otaqda. Bir də onu gördüm ki, Цанни orada yox idi. O, kifayət qədər vacib, bu təşkilatda. "Rivera, hansı sonuncu məruzə ilə Миконоса?"
  
  
  Mən durmuşam, orada baxaraq bu kiçik qrup, yada salaraq, kimi ağıllı, onlar fəaliyyət, o, demək olar ki, hiss hörmət Adrian Ставросу.
  
  
  "... Və komandir deyir ki, torpaq üzərində və qoşunları..."
  
  
  Stavros birdən-birə gözlərini qaldırdı və ilk dəfə gördüm məni. O, başını tərpətdi, öz tabeliyində olan, etdi bir neçə addım mənim istiqamətində, sonra dayandı ölü, onun üzünə hirs idi.
  
  
  "Bu kimdir, dərzi şeytana?" - проревел o.
  
  
  Odin insanların ətrafında Ставроса otağa yaxınlaşıb ona. "Mən güman edirəm ki, kimsə dedi ki, burada idi, yumaq pəncərə".
  
  
  "Sən allaha inanırsan!" Stavros ucadan qışqırdı. O, baxdım və gördüm ki, mənim bucket balkonda mənimlə və alət ilə rezin kənarları əlimdə. O, əmr etdi. "Sən! Bura gəl!"
  
  
  Əgər Stavros kifayət qədər рассержен və qərar istəyir ki, məni xilas olmaq üçün, heç шталь olardı şübhə altına almaq qərar ego. Onun təsadüfən otağa daxil oldu. "Hə?"
  
  
  O, üz çevirdi, mənə heç bir cavab. "Kim впустил ego bura?"
  
  
  Hammer, mən durmuşam küncündə kimi panther evə doğru mərkəzinə otaq. "Onunla hər şey qaydasındadır. Biz ego deyil yoxlanılır".
  
  
  Stavros döndü və uzun müddət diqqətlə baxdı və öz quldur isə qara sakitlik batırdı otağı. Zaman Stavros danışdı, bu sakit idi. "Mən əhatə идиотами?"
  
  
  Hammer turş ona baxdı. Sonra o, mənə tərəf döndü. "Yaxşı, pəncərələrin yuyulması, bu gün başa çatıb".
  
  
  "Lakin mən yalnız başladı! Mister Минуркос həmişə istəyir ki, bütün pəncərə idi вымыты. O, deyir..."
  
  
  "Dərzi götür, çıx get!" - bağırdı Hammer.
  
  
  Onun çiyinlərini çəkdi. "Mənim bucket..."
  
  
  "Unut bu."
  
  
  Onun sakit keçdi mimmo Ставроса, o isə hər zaman izləmişəm mənə. Enən lift küçəyə, onun əqli qeyd geçirmez, rabitə xətlərinin və qalalar, запирающие gün kiçik bir lift. Maraqlıdır, пробудилась olub, onun şübhələri Adrian Ставроса. Mənim səfərim, şübhəsiz, bunlardan əlavə. Onun yalnız yaxşı разглядел şəxsin ümid öldürmək, həm də qeyd fiziki yeri ego qala. Lift idi, yeganə yoldur daxilində əldə, və o, bilirdi gözləmək nə, zaman, biz ora daxil olarıq içəri.
  
  
  Zaman onun geri otel, Erik və Минуркос gözləyir məni, mənim otaqda. Kimi, yalnız onun girdi, qapı və Erik gördüm ki, mənimlə hər şey qaydasındadır, o сунула mənə qəzeti. Onu oxumaq bold mövzu.
  
  
  RƏSMİ ÇIXIŞLAR SUİ-QƏSD КОЦИКАСА.
  
  
  Минуркос прищелкнул dili.
  
  
  "Bir üzvü, nazirlər kabinetinin, малоизвестная rəqəm adına Алики Вианола, deyir ki, var, sübut var ki, Коцикас planlaşdırır satmaq üçün öz partiyasını коммунистам və həyatın digər liderləri хунты təhlükə altındadır".
  
  
  Onun dövlətinin ilk sütun markanın. "Belə çıxır ki, ehtimal general sadiq idi", - dedim. "Stavros salır kürək kir Коцикаса çaşdırmaq üçün vəziyyəti necə dəfə görüşdən əvvəl olan o planlaşdırır öldürmək ego və ego həmkarları".
  
  
  "Görün, necə o, çalışır ki, heç onun adını çəkməyə də mənim ad", - ağır-ağır dedi Минурк.
  
  
  Erik mənim əlimdən tutdu. "Polis öyrənir ki, ittihamlar, amma o vaxt, zaman, onlar tərəfindən əsassız, üç polkovnik olacaq ölü".
  
  
  "Yox, əgər bizim üçün gedəcək, general", - dedim. "Zəng etdi?"
  
  
  "Hələ yox" - dedi Минуркос. "Sən hit talvar?"
  
  
  "Bəli, onun bunu etdim", - dedim. Onun haqqında məlumat verib, söhbət eşitdim ki, onun haqqında nə gördüm, Ставроса.
  
  
  "Mən otel üçün səndən bir gun idi", - acı-acı dedi Erik.
  
  
  "Əgər o, mənim idi, onun olmasaydı düşüb ora", - təkzib meydana kiv mesajları onu hey. "Onlar məni yaxşı обыскали. Yox, bizə qayıtmaq olacaq. Onun olardı otel üçün bizdə qaldı Zac".
  
  
  Erik mənə baxdı. "O çox yaxşı idi öz işində".
  
  
  "Bəli", - dedim. "Nə olar, lazım gələrsə, onun bilərəm yardım almaq, öz adamları. Düşünürəm ki, bu rayonda agentləri var AX. Onu öyrənmək, yəqin ki". Onun çevrildi Минуркосу. "Nail olub sizə tək qədər komandirlərin düşərgələrinin?"
  
  
  "Mən yaxalayıb ih həm də", - deyə o bildirib. "Mən onlara dedim ki, nə dəqiq dedilər. Hər iki kişi mənə bildirmişdilər ki, onlar atması heç bir hərəkət, almaq qədər bildiriş şəxsən məni. Onu da məsləhət gördü ki, onlara heç bir əlaqə пентхаусом və ignore hər hansı birinə zidd olan əmr, mənim qondarma katibi".
  
  
  "Siz çox yaxşı öhdəsindən mister Минуркос", - dedim. "İndi əgər biz bilmək..."
  
  
  Məni kəsdi telefon.
  
  
  Erik cavab verdi ona, və звонивший özünü. O, başını yırğaladı və təqdim etdi, telefon Минуркосу. O, dəstəyi götürüb onun dəstəyi qulaq. Ego tərəfindən az idi sözlər. "Bəli, Василис. Bəli. Ah, bəli. Bəli, davam edir. Aydındır. Bəli. Ah, gözəl". O, başa və dəstəyi yerinə qoydu, o, bizə baxdı ilə хитрой bir təbəssüm.
  
  
  "Yaxşı?" - səbirsizliklə soruşdu Erik.
  
  
  Василис zəng edib kottec və Цанни imtina görmək ego, bizim bu gün bizim, sabah ona görə ki, o çox məşğul. O, təklif etdi ki, Василису zəng gələn həftə. Baş vermiş mübahisə və mübadiləsi isti sözlə, amma Цанни qaldı непреклонным. O da imtina edib. müzakirə polkovnik səfər telefonla ".
  
  
  "Belə ki, o etdi ki, sən gülümsədi?" Onun soruşdu.
  
  
  "Yadındadır Деспо Адельфию?
  
  
  Adam isanın yerinə Расиона komitəsində polkovnik? İnsan öz Ставроса? "
  
  
  "Bəli", - başıyla Erik.
  
  
  "Василис getdi bu riyaziyyat üzrə. O, dedi ki, məhz Адельфия görüş keçirəcək və o, haqlı idi. Адельфия bilir, bütün plan. Василис haqqında mübahisə üç полковниках və etimadını qazanıb Адельфии. Адельфия bildirdi emu görüş yeri və vaxtı. Коцикас, Плотарчу və Главани artıq razılığa gəliblər ki, mənimlə görüşmək iqamətgahında Коцикаса. Var загородное kənd şimal şəhəri, olduqca uzaq bir sahədə. Адельфия də orada olacaqdır ".
  
  
  "Nə zaman?" Onun soruşdu.
  
  
  "Bu gün heç zaman", - deyə cavab verdi Минуркос. "Cəmi bir neçə saat ərzində".
  
  
  "Necə ki, onlar öldürmək polkovnik?" - mən maraqlandım.
  
  
  Минурк сгорбился. "Адельфия deyil, deyərdim bunu zaman aşkar etmişdir ki, Василис bilmir. Deyəsən, gözləmək lazımdır, hər il".
  
  
  "Bu, bəlkə də çox təhlükəlidir", - dedim. Onun, saatına baxdı bilək. "Erik, zəng taksi. Biz, t k Коцикасу. Mister Минуркос, burada qalmaq, oteldə və uzaq özgə göz. Əgər kimsə öyrənir, sizə problemlər var".
  
  
  "Çox yaxşı, mister Karter".
  
  
  Hələ ki, Erik idi, taksi, onu çıxarıb, jaket və пристегнул кобуру люгера sonra стилет sağ предплечье. Минуркос səssizcə və qaşqabaqlı baxırdım. Onun çıxartdı Люгер ətrafında кобуры və təxirə salıb çekim əvvəl, asan yol təqdim şef saatın əksinə, daha sonra isə yenidən yığışdırmaq gun.
  
  
  Erik разговаривала telefonla. "Bizim taksi olacaq küçədə beş min".
  
  
  "Sonra getdilər", - dedim. "Bizdə təyin görüş".
  
  
  Səkkizinci fəsil.
  
  
  "Düşünmürəm ki, başa düşürəm", - dedi polkovnik Анатоль Коцикас sonra necə qəbul bizi dəhlizdəki öz böyük ev. "Адельфия dedi ki, bu, olacaq, istirahət, görüş, general".
  
  
  Yolda biz seçilmiş general Криезоту, çünki mən bilirdim ki, Коцикас rədd bizi, əgər biz Эрикой gedək tək. Коцикас, худощавый kişi yaş əlli dayanmışdı forması xaki və şübhəli mənə baxdı.
  
  
  "Hər kəs ətrafında başqalarının burada olacaq, polkovnik?" - soruşdu Кризоту.
  
  
  "Onlar gözlənilir, yaxın zamanlarda".
  
  
  "Yaxşı. Bizə bir az vaxt", - deyə Кризоту.
  
  
  Коцикас səssizcə baxırdı, bizə cavab gözlədi. Baxmayaraq ki, ego hərbi rütbə idi daha aşağıdır general, həmin vaxt o, ən nüfuzlu şəxs Yunanıstan. Zaman çevriliş baş verdi 1967-ci ildən, insanlar ego rəhbərlik, qəsdən подпускали üçün хунте ali zabit, ona görə ki, generalları ilə bağlı idi imtiyazlı ali sinif.
  
  
  "Yaxşı", - nəhayət, o dedi. "Gedin kabineti, edin".
  
  
  Bir an sonra biz dörd nəfər dayanmışdı dairə mərkəzində kifayət qədər tünd kabinetinin. Xidmətçi açdı, штору, və oda oldu yüngül. Коцикас təklif etdi ki, bizə içmək, amma biz imtina etdik.
  
  
  "Polkovnik, onun olardı otel üçün siz imkan verdi ki, bu iki insanlara обыскать ev görüşdən əvvəl və burada qalmaq görüşənədək", - deyə Кризоту.
  
  
  "Niyə?" - soruşdu Коцикас. "Nə qədər mənasız xahiş olunur".
  
  
  "Mənə qulaq asın. Bu görüş - tələ", - deyə general. "Qarşımızda çox şey izah zaman sonra bizim vaxt olacaq, amma Никкор Минуркос heç bir insan duran görə, bir müddət əvvəl hücumu sizə. Adam var adı Adrian Stavros ki, arxasında gizlənir adı Никкора və planlaşdırır qanlı çevriliş qarşı хунты. Siz Плотарху və Главани olmalıdır qətlə burada, sizin ev, bu gün heç zaman ".
  
  
  Şəxs Коцикаса əldə sərt, düz xətlər. "Mən hesab edirəm." - o dedi.
  
  
  "Mən şübhələnirəm ki, Адельфия olmalıdır qaçmağa salamat", - deyə general. "Никкора, əlbəttə ki, burada deyil, ona görə ki, o var və buna heç bir münasibət".
  
  
  Коцикас uzun müddət pəncərədən baxdı. O, yenidən üzünü bizə o soruşdu: "bu kişi və qız?"
  
  
  "Onlar yardım etmək üçün burada", - sadəcə, - dedi Кризоту.
  
  
  "Haradan bilim ki, siz üç nəfər gəlib məni öldürmək?" - sakitcə soruşdu Коцикас.
  
  
  Кризоту поморщился.
  
  
  "Polkovnik, - sakitcə dedim, - əgər onun buraya gəldim ki, sizi öldürmək, əgər ölü".
  
  
  Ego gözləri seyr dərin mənim. "Yaxşı. Siz kontrol edə bilərsiniz ev. Amma mən əminəm ki, daxilində hər kəs yox idi, kim otel verə bütün evləri ətrafında, mənə və ya mənim dostlarım".
  
  
  "Zirzəmi var, polkovnik?" Onun soruşdu.
  
  
  "Bəli".
  
  
  "Biz oradan başlayaq", - deyə onun Эрике. "Siz və general hələlik danışmaq, polkovnik. Bizdə nə qədər vaxt artıq ih-gəliş?"
  
  
  "Mən deyərdim ki, ən azı on beş dəqiqə".
  
  
  "Bu kifayət qədər olmalıdır". Onun çevrildi Эрике.
  
  
  "Gəlin, başlayaq."
  
  
  Biz tez обыскали böyük zirzəmi və tapılmadı bizi bomba, bizə partlayıcının. Biz baxdılar, qalan hissəsi evdə, və nəhayət kabineti, harada olmalı idi görüşü. Biz diqqətlə обыскали tədqiqi. Baxmayaraq ki, heç bir tam adı aşkar yox idi, biz tapmışdır iki elektron жучка.
  
  
  "İnanılmaz", - deyə polkovnik Коцикас zaman onun bir cihaz. "Mən bilmirəm, zaman da bunu etmək olardı".
  
  
  "Bu insanlar - peşəkarlar", - dedim. "İndi siz gərək mənə iman".
  
  
  "Hə, vaxtıdır", - deyə Erik. "Onlar gələcəklər ayrı-ayrı?"
  
  
  "Çünki onlar qərargah-mənzilində komitəsinin bu gün səhər onlar birlikdə gəlib - dedi Коцикас.
  
  
  - Hətta Адельфия ola bilərdi başqa, baxmayaraq ki, onlar hədsiz ego xoşlamırdı. Nəhayət, bu, guya cəhd barışıq ".
  
  
  Ehtimal polkovnik sadiq idi. On dəqiqə sonra çıxardı, böyük qara sedan, və hər üç polkovnik idi nen. Плотарчу və Главани edilmişdir yaşlı kişi Главани ilə седыми saç. Адельфии idi, təxminən, qırx, qalın, qalın kişi, forması, onun görünürdü ona üç ölçülü azdır. O parlaqlıqla gülümsəyirdi bütün tərəflər və ucadan danışıb, harmoniya və razılıq və çox təəccübləndim zaman dəhlizdəki onun taxdı qandal onun haqq bilək.
  
  
  Ego davranış dəyişib, ildırım kimi. Təbəssüm yox oldu, və qaranlıq gözləri çıxdı buz sərtlik. "Sən nə edirsən?" dedi.
  
  
  Коцикас və Криезоту gəlib öz sözlərini demədilər. Onun kobud çevirdi Адельфию və içində emu əlləri arxasında. Ego sərt üzünü tez dolu яростью. "Bu nə deməkdir?" - ucadan soruşdu, tərcümə, baxışları ilə məni Коцикаса və general.
  
  
  "Mister Karter deyir ki, siz gəlib bu gün mənə evə üçün bizi öldürmək", - soyuq tərzdə dedi Коцикас.
  
  
  Digər iki polkovnik потрясенно bir-birinə baxıb gülümsədilər. "Doğrudur, Анатоль?" - soruşdu Главани var Коцикаса.
  
  
  "Bu, absurddur!" - ucadan Адельфия. "Kim bu adam?" Əvvəl Коцикас bildi cavab Адельфия keçib, formal davranış o, məşğul olan imkan yağışına isti yunan dilinin, həyata spitting sözləri, zəhər kimi, və mütəmadi olaraq, ən çətin vəziyyətlərdən çıxış tapırdı mənim tərəfə başını. Bilmədim tutmaq böyük hissəsi bu.
  
  
  "Baxaq görək, polkovnik", - nəhayət cavab verdi Коцикас.
  
  
  Onun kobud tutdu Адельфию tutub. "Keçirə bilərsiniz, növbəti kiçik bir zaman kəsiyi kabinetində, - dedim, - əgər biz пропустим hansısa sürprizlər". Onun baxdı Коцикаса. "Qalan ətrafında, başqa Эрики, qalın otaqda vasitəsilə hall, hələ ki, onu eşitmək, daha çox".
  
  
  "Çox yaxşı, - dedi Коцикас.
  
  
  Полковники və general Кризоту qonaq otağına girdilər qarşı tərəfdə zalı olan kabinetinin, biz isə Эрикой приклеили tape ətli ağız Адельфии və strapped ego k стулу. Onun üzərindəki ego bud revolver və воткнул üçün kəmər. Biz Эрикой geri hall isə Адельфия бормотала bizə təhqir görə, film.
  
  
  "İndi biz gözləyirik?" - deyə Erik.
  
  
  Onun baxdı bilər. Onun kürən saçları зачесаны geri, və o, baxdı çox və spa öz брючном kostyum. O, вынула ətrafında çanta "belçika gun 25 çaplı" və yoxlanılır sursat.
  
  
  "Bəli, biz də gözləyirik", - dedim. Onun yaxınlaşdı açıq giriş bir gün baxdı, uzun bir yol, окаймленную yüksək ломбардийскими тополями. Artıq yeganə yolunun keçirilən vasitəsilə bu yer olaraq demək olar ki, mil. İdeal yer öldürür. Штопора idi ki, icad извращенный mənası Ставроса? Onun подумывал sual Адельфию, amma vaxt az idi, və o çox qorxdu Ставроса. Bu təsir göstərib, onun simasında.
  
  
  Erik mənə yaxınlaşdı, arxadan və yanağıma sıxdım mənə bütün bədəni. "Bizdə belə az vaxt tək, Nick".
  
  
  "Mən bilirəm", - dedim.
  
  
  Onun azad əl-ələ, ta ki olmadan silah, погладила məni çiyin və əl. "Bu, son zaman, biz спрячемся Afinada edəcəyik yemək, yatmaq və məhəbbətlə məşğul olmaq".
  
  
  "Mən düşünmürəm ki, bizim bosses qiymətləndiriblər ki, bu", - gülümsədi, mən.
  
  
  "Onlar cəhənnəm getmək. Onlar bizə bir neçə gündən", - hirslə dedi.
  
  
  Onun tərəf dönüb ona. "Biz vaxt tapacağıq", - inandırdı onu et seq aktları. "Mən bilirəm, yaxşı, kiçik bir otel yerləşir..."
  
  
  Onun çevrildi gün, eşitmə, səs mühərrikin maşın. Sonda yolu ulaşıma əvvəl o gizləndi üzrə nəzərdə vaxtı yaxınlaşdıqca qara sedan. Yuxarıdan var idi polis fənər.
  
  
  "Bu, polis!" - deyə Erik.
  
  
  "Bəli", - mən razılaşdım. "Sizcə, Stavros rüşvət müəyyən участкового usta?"
  
  
  "Bunun üçün lazım cəmi bir neçə nəfər", - предположила Erik.
  
  
  "Xüsusən də, əgər Stavros olacaq, özü ilə bir neçə öz adamları", - deyə mən. "Gedirik."
  
  
  Biz tez otağa gözləyirdik üzvləri хунты və general.
  
  
  "Xaricdən подъезжает polis maşını - tez ona dedi onlara. "Bu kimi гамбит Ставроса. Siz bütün silahlı?"
  
  
  Onlar bütün var idi, başqa Кризоту. Verdi emu revolver Адельфии. "İndi isə sadəcə oturun burada, bacardıqca laqeydliklə, sanki siz cəlb ciddi müzakirə. Tutun, sizin silah hazır, спрятанное tərəflər. Erik, get o кладовку". O, tez öz yerinə getdi.
  
  
  "Mən səmimi olaraq, bu fransız qapı", - deyə onu. "Onlar bütün daxil otaq, biz çalışacağıq ki, ih almaq. Əgər kimsə ətrafında istəsə, indi tərk edə bilərsiniz keçmək qara gedişinə".
  
  
  Onun baxdı sakit deyil zabit. Onlar qaldı öz yerində.
  
  
  "Yaxşı. Biz çalışacağıq ki, qarşısını almaq atışma. İnanın mənə".
  
  
  Onun keçmişdir fransız, gün o gün eşitdim və cırıltı ilə dağılırlar açılıb giriş qapısı. Nökər cəhd dayandırmaq polisə, amma ego оттолкнули. Onu eşitdim, onlar хлопнули kilidli qapı kabinetinin olduğu Адельфия idi bağlıdır ilə, tıxac ağız, sonra onu yenidən səs eşitdim qulluqçusu. Bu mənada böyük yoxdur, belə ki, guya kişilər bir neçə idi. Bir an sonra onun bilərdi aydın ih görmək, onlar zorla qonaq otağına. İh idi, altı - beş formada və bir mülki geyimli. Biz bütün kişilər formada zonalarında idi revolver.
  
  
  "Bu nə deməkdir?" deyə polkovnik ayağa qalxıb, amma pulu gun arxasında.
  
  
  O, mülki geyimli çıxdı irəli, adam formada ilə лейтенантскими нашивками. Mülki geyimli şəxs idi телохранителем Ставроса olan bir onu gördüm ki, пентхаусе. Leytenant, yəqin ki, olmuşdur polis kimə rüşvət müəyyən Stavros. Bu, olmalıdır, əsl polis. Bu olmalı idi выдуманная, amma dəqiq tarix mətbuat üçün.
  
  
  "Biz gözləyirdik ki, sizi burada, general, - dedi leytenant. O, otağa göz gəzdirdi, yəqin ki, tələb Адельфии. "Siz bütün həbs görə xəyanət. Bizdə sübut var ki, siz buraya gəlmisiniz ilə görüşmək üçün kommunist agenti və razılığa gəlmək barədə gizli sazişdə beynəlxalq quldurlar". O baxdı, çox əsəbi.
  
  
  "Bu absurddur", - deyə Коцикас.
  
  
  "Siz bütün xainlər", - ucadan israr etdi ki, leytenant. "Və siz edam necə varsa". Onun kimi baxdı leytenant çıxardı revolver.
  
  
  Kişi Ставроса sərt şəkildə gülümsədi. "Burada olacaq cəzası", - dedi, - ingilis dili. "Zaman müqavimət həbs".
  
  
  "Biz heç yox idi fiziki həbsi müqavimət", - təkzib meydana kiv mesajlar Коцикас gənc riyaziyyat üzrə.
  
  
  "Yox?" - soruşdu tamah Ставроса. "Yaxşı, ən azı, belə ki, daxil hesabat polis. Belə insanlar eşitsin, bu radio".
  
  
  Leytenant нацелил revolver azn Коцикаса. Onun guessed ola bilər ki, bir anda bütün polis вынут öz tapança ilə siqnal leytenant. Kişi Ставроса etmek əlini pencək və başını tərpətdi leytenant ki, üzünü öz adamlarına. Onun tez girdi geniş qapı giriş, нацелив Вильгельмину sinə leytenant.
  
  
  "Yaxşı, qal burada açıq şəkildə".
  
  
  Leytenant gözlərini mənə təəccüblə, отразившимся onun sifətində. İnsan Ставроса hələ дотянулся qədər öz tapança və yalnız bir neçə polis formasında başladıq açılan əllərini кобурам. Hamı təəccübdən donub qalmışdı, və bütün baxışları etdilər mənə.
  
  
  "Əsanı gun", - əmr etdi ki, onun leytenant. "Sən, ehtiyatla əsgərləri bu əl камзолы".
  
  
  Heç kim yerinə mənim əmr. Onlar прикидывали zamanı onlara nə etmək olacaq mənə. Onların sol qapı açıldı, tualet və çıxıb Erik, нацелив öz belçika revolver kişi Ставроса.
  
  
  "Mən hesab edirəm ki, sənə bir yaxşı etmək, kimi deyir", - deyə soyuq tərzdə dilləndi.
  
  
  Məyusluq və qəzəbi нарастали üzündəki головореза Ставроса və leytenant polis zaman onlar baxdı Eric. Onun uzun müddət diqqətlə baxdı ih şəxslər tahmin çalışır ih niyyət. Sonra cəhənnəm başlandı.
  
  
  Bunun əvəzinə buraxmaq gun leytenant нацелил ego mənə sinə və ego barmaq basdı bəhanədir çəngəl. Onu gördüm молниеносное hərəkatı başladı düşmək mərtəbə. Ego gun vuruldu, kimi ov tüfəngi və o, hiss kimi isti, обжигающая ağrı пронзила mənim sol əlini. Таращить göz keçirilib mimmo məni əzdi şüşə fransız gün. Onu döşəməyə düşdü və перекатился kafedrasında zaman leytenant yenidən çəkilmiş, таращить göz расколола taxta döşəmə, mənim yanımda.
  
  
  O, qışqırdı. - "Özünüzü ih!" "Öldürmək bütün ih!"
  
  
  O an leytenant нацелил mənə öz revolver, insan Ставроса onu təqib və çıxardı öz gun. Bu parlaq qara gun avtomat, və o, нацелил ego Эрике baş. Erik выстрелила ona, amma промахнулась, o, düşdü hər bir qəbilə. Shot hit bud ətrafında bir polis. Kişi завопил təcrübəsi zərər, zaman döşəməyə düşdü.
  
  
  Digər iki polis низменному пригнулись. Yaralı və daha bir polis нырнули sığınacaq üçün kiçik bir mebel.
  
  
  Кризоту və iki gəlmiş polkovnik, hələ неподвижны, amma Коцикас çıxardı öz revolver atəş açdı, ondan da leytenant. Kişi düşdü və daxil aşağı nəcis olur zaman o, heyvan mənşəli ego mərtəbə.
  
  
  Onun qaldırılmışdı azn огневую mövqe. İnsan Ставроса yalnız shot Eric. O, buraxılmış, ona görə ki, o, hələ itirilmiş tarazlığı aradan qaldırılması, onun shot, ona görə ki, o özü tez skamyada oturdum.
  
  
  Eyni zamanda, стреляло bir neçə tapança. Криезоту öldürsəydi də bir ətrafında polis isə onun zamanı daha iki nəfər. Erik tutarlı выстрелила наемнику Ставроса burada açıq demək də qat dollar.
  
  
  Leytenant özüm hazırlanmış ko başladı, ikinci hücum etməyə cəhd Коцикаса, lakin onun qeyd hərəkatı və tez qalxıb hər bir qəbilə. "Mən heç шталь bunu".
  
  
  Qalan polis imtina etdik dava. No silah qaldırdı, əlləri üzərində, və onların rəhbərləri. Leytenant onlara baxdı, saldı öz gun atdı ego mərtəbə. O baxdı sabit bədən, sonra mənə.
  
  
  "Bu, biabırçılıqdır", - boğuq səslə dedi. "Siz mane qanuni işə polis və zabit qətlə icrası zamanı vəzifələrinin. Sizə yarayar, bu əlləri ilə..."
  
  
  Onun hit gun üzrə ego başlıq, сбив ego ayağı. O, yalançı yarı ağır-ağır nəfəs ony görə başını. "Sənə lazım заткнуться", - прорычал mən.
  
  
  Полковники və Криезоту надели iki zabit qandal. Erik ağır söykənmişdi inilti. Onun soruşdu. - "Səninlə hər şeyi впорядке?"
  
  
  "Bəli, Nick".
  
  
  "Mən şadam ki, inamla sizə, cənab Karter, - dedi Коцикас. "Biz borcluyam sənə"
  
  
  "Sui-qəsd vasitəsilə düşdü mý", - deyə Главани.
  
  
  "Mən свяжусь ilə polis komissarı və uzun müddət onunla danışaram ki, burada baş verdi", - deyə Коцикас, qaşqabaqlı baxma yaralanmış və leytenant.
  
  
  "Mən otel üçün siz əgər mənə iyirmi dörd saat əvvəl, siz bunu edəcəksiniz, polkovnik", - dedim. "Məqsəd ahtapot hələ də sağdır. Biz miss Нистром gedək görə Ставросом".
  
  
  O, tərəddüd an. "Yaxşı, mister Karter. Onun olacağam səssiz iyirmi dörd saat. Lakin sonra onun, nə etmək lazımdır öz növbəsində".
  
  
  "Kifayət qədər vicdanla, - dedim. "Əgər biz tapacağıq Ставроса üçün sabahkı günü bu zaman, sən bilərsən, bu idarə özü kimi istəyirsən".
  
  
  Коцикас əlini mənə uzatdı. "Əylən."
  
  
  Onu götürdü ego tutub. "Bizə bu lazımdır!"
  
  
  Doqquzuncu fəsil.
  
  
  Biz qayıtdıq, biz gördük ki, Минуркос расхаживает üzrə гостиничному nömrəsi. Aydın idi ki, o vermədi, bizə bir çox şans qayıtmaq.
  
  
  "Полковники qaydada?" - soruşdu, o rahat nəfəs üz.
  
  
  "Bəli", - dedim.
  
  
  "A Василис?"
  
  
  "O, bir və 'd", - deyə Erik. "Bizim üçün çox uğurlu olmuşdur. Bu, ola bilər qanlı hamamı".
  
  
  "Allaha şükür, - dedi Минуркос.
  
  
  "Biz bilməzdik bunu olmadan, general", - dedim.
  
  
  "Mən şadam ki, Василис özünü yaxşı göstərdi. Olubmu həbs qalan qatil?"
  
  
  "Yoxdur. Onun xahiş Котикаса bizə iyirmi dörd saat, hələlik biz bilmərik almaq üçün Ставросу".
  
  
  O, susdu bir müddət. "Mən əminəm ki, razıyam bu секретностью. Lakin hələlik onun gedəcək bu. Onu da saxlayacağam sükut iyirmi dörd saat, cənab Karter".
  
  
  "Mən bunu yüksək qiymətləndirirəm, mister Минуркос. İndi bizdə bir iş var. Biz getmək üçün Ставросом".
  
  
  "Görünür, pis davam həll etmək bu problemi özünüz", - deyə Минуркос. "Bu, tələb edir ki, yardım, polis, mister Karter. Onu bilirəm ki, bəzi insanların kimə etibar edə bilərsiniz".
  
  
  Onun soruşdu. - "Onlar, kim gəldi polkovnik Коцикасу istəyən törətmək, kütləvi qətl?" "Xeyr, mənim olmalıdır şans almaq ego, mister Минуркос. Mən inana bilmərəm ki, polis və ya edə istəsə, cəlb Ставроса məsuliyyətə. Mənim hökumətim də bilməz. Səs nə var əmri öldürmək Ставроса yerində Bu əmrləri ilə üst-üstə düşən mövzular ki, miss Нистром alıb öz hökumətinin ".
  
  
  "Amma çıxmaq пентхауз olacaq intihar", - deyə Минуркос.
  
  
  "Ola bilər", - dedim. "Amma ola bilər ki, xeyr, nəzərə alsaq ki, mən bilirəm bu yer haqqında. Və nə bilirsiniz".
  
  
  O, soruşdu. - Zaman "kaş sən getdi?"
  
  
  Onun baxdı Eric. - "Bu axşam." "Səninlə hər şey qaydasındadır?"
  
  
  "Hər şeyi deyəcəksən, Nick".
  
  
  "Məsələn, indi Stavros çaşqın, nə üçün o aldı xəbər, onun insan. Mən hesab edirəm ki, imkanı var ki, Stavros olacaq gözləyin пентхаусе qədər əmin olacaq ki, bir şey yanlış getdi. Belə ki, o olmalıdır ki, orada bu gün axşam".
  
  
  "Siz özünüz danışdınız silahlı mühafizəsi", - deyə Минуркос. "Siz keçmək giriş dəhlizi".
  
  
  "Bəlkə də. Amma bizdə ilə Эрикой edəcək üçüncü şəxs kömək etmək üçün. Onun idi əlaqə ilə öz müdiriyyət əvvəl biz getdik ev Коцикаса. Digər agent zalında Afinada başqa vəzifə və o, bizə kömək edəcək".
  
  
  "Sizdən cəmi üç?" - soruşdu Минуркос. "Şans ola bilər, iki və ya üç bir sizə qarşı, hətta əgər sizi bir yerdə".
  
  
  "Mister Karter sevir uzun şans", - deyə Erika, gülümsəyərək.
  
  
  Ona gülümsədi-də revmatizm. "Bundan başqa, məndə var, bir plan daxildir dörd".
  
  
  "Dörd?" - pərt halda soruşdu Минуркос. "Əgər siz nəyə arxayınsınız mənə, sizin etimadınızı yersizdir. Onun heç bilmirəm, kimi vurmaq üzrə пушке".
  
  
  "Sənsən", - dedim. "Burada təyyarədə siz qeyd etdiniz ki,-nə ki, yadda qaldı mənə. Siz dediniz ki, sizin qətlə yetirilmiş katibi Салаки Мадупаса idi, qardaşım, çox oxşar, ona".
  
  
  "Bəli", - dedi Минуркос. "Yazıq, hətta bilmir ki, ego qardaşı ölü. O, Салака gördüm çox hissəsi, lakin onların arasında idi böyük bir sevgi".
  
  
  Onun soruşdu. - "Nə qədər oxşar Салаку?"
  
  
  "Çox çox. Onların arasında idim, cəmi bir il fərq. Bəziləri deyirlər ki, kimi baxmaq əkizlər istisna olmaqla ki, Салака idi, təxminən bir qarış yuxarıda və bir neçə ağır qardaşı".
  
  
  "Biz düzəldə bilərəm", - dedim və onu daha çox özünü daha Эрике və Минуркосу. "Bu adam yaşayır Afinada?"
  
  
  Минурк sual dolu mənə baxdı. "Səmimi görə şəhəri kiçik kənd".
  
  
  "Zəng emu və danış haqqında Салаке", - dedim. "Sonra soruş, istəmir olub kömək ölüm intiqam almaq üçün öz qardaşı".
  
  
  Erik mənə baxdı. "Nik, sən nəzərdə tutursan ..."
  
  
  "Əgər Stavros bilər gəlmək самозванца, bu bilərik və biz", - dedim. "Yanis Цанни - yeganə, kim danışmaq ölü adam".
  
  
  "Üçüncü Салака Мадупас?" - deyə Erik.
  
  
  "Əslində. Ola bilər, yalnız o kəs apara bizi penthaus". Onun çevrildi Минуркосу. "Sən позвонишь emu?"
  
  
  Минурк tərəddüd yalnız qısa bir zaman üçün: "Əlbəttə. Və onun доставлю ego buraya".
  
  
  İki saat sonra bir dəfə alaqaranlıqda, Серджиу Мадупас gəlib otel nömrəsi. O, elə həlim, utancaq adam idi, lakin səthi altında şəfqətli ürəyi soyuq qətiyyət kömək intiqam riyaziyyat üzrə məsul ölüm qardaşı. Verdi emu balet başmaq, yüksək daban və yumşaq подкладку və tez подкрасил. Zaman hər şey bitdi, o, baxdı, demək olar ki, kimi yalançı olan bir onu gördüm ki, пентхаусе. Nəhayət, bu, yalançı, kimin Серджиу verib özləri üçün, bizim sxem, ən delle deyil, ego qardaşım.
  
  
  Onun otel üçün insanlar пентхаусе qəbul Серджиу üçün Цанни, saxta Мадупа.
  
  
  Zaman onun bitirib, onunla, onun geri çəkildi və biz hər şeyi diqqətlə baxdılar. "Nə düşünürsünüz?" - soruşdum Минуркос.
  
  
  "O, çox oxşar Салаку - və buna görə də, və Цанни", - deyə Минуркос.
  
  
  Bizim öz, yalançı, etibarsız, mənə gülümsədi. "Yaxşı işlədiniz, mister Karter", - deyə o bildirib. Ego səsi idi çox oxşar səs Цанни və ego ingilis dili idi, təxminən, bu cür keyfiyyət.
  
  
  "Düşünürəm ki, biz gələcəyik", - deyə Erik.
  
  
  * * *
  
  
  Bir saat sonra biz bir qədər sürüyən kimi binaya Apollon. Afinada idi yemək saatı və şəhər küçələrində, demək olar ki, yox idi maşın. Ən binanın qaranlıq idi, əgər hesab вестибюля və uzaq örtür işıqları пентхаусе. Biz просидели bu арендованном qara седане on dəqiqə, sonra isə görə bucağı evdən çıxdı yüksək kişi. O, yaxınlaşdı açıq avtomobil və sel mənimlə qabaq oturacaq. Erik və Серджиу oturmuşduq arxada. Минуркос qaldı oteldə.
  
  
  "Salam, Karter", - dedi yüksək kişi. O baxdı, digər iki və bərpa olunur baxış Эрике.
  
  
  Onun soruşdu. - "Bir şey baş verir?"
  
  
  "Belə bir şey. Onlarla хорька, o, necə gəldim, heç kəs yox idi". Bu idi Bill Spencer, mənim həmkarım üzrə AX. O, təcrübəsiz agentliyində, əvvəllər də onun, görüşdüm onunla, yalnız qısa müddətə. Lakin Şahin, məni əmin telefonla zamanı bizim qısa bir söhbət daha əvvəl ki, Spenser yaxşı insan idi. Əsasən mənim təlimatlara, o, müşahidə üçün xüsusi lift isə talvar vasitəsilə şüşə fasad binanın demək olar ki, üç saat.
  
  
  Onun təqdim ego ilə Эрикой və Сержиу. "Biz getmək xidməti vasitəsilə qapı vestibül, - dedim, - bu açar. Серджиу gedir, ilk, və, biz özümüzü elə aparırıq ki, guya bu yer bizə məxsusdur. Əgər biz поднимемся yuxarı hərəkət edəcəyik, belə ki, kimi onu deyə əvvəllər. sual?"
  
  
  Qaranlıq maşında gəlib задумчивая sükut. "Yaxşı, - dedim. "Gəl, onu aşmaq bu".
  
  
  Biz dörd nəfər əllərində xaç ətrafında qara седана və birlikdə tərəf getdilər фасаду binalar. Sol əsas giriş idi запертая şüşə xidməti qapı. Серджиу воткнул əsas verdi ki, emu Минуркос, qala ilə paslanmayan polad və çevirdi onu. Dəhlizdəki təhlükəsizlik işçisi var lift ilə недоумением bizə tərəf çevrildi.
  
  
  Серджиу daxil olub, birinci, biz onun ardınca. Onun, fikrə getdi, doğrudanmı biz durmaq Ставроса edir. Gərək o расхаживать üzrə пентхаусу gözləyir eşitmək, nə də ev polkovnik Коцикаса. Onun, ümid edirdim ki, o, oraya göndərdi dəstə öz adamları üçün araşdırma. Həmçinin ehtimalı var idi ki, çalışırdı zəng Паракату son bir gün və ya iki, və aşkar bilməz ki, orada bizə хема əlaqə. Bilməməsi ilə əlaqə хема-ya əkin jungle deyirdi Ставросу ki, bir şey deyil.
  
  
  Biz yaxınlaşdı охраннику var, lift. O, qəribə baxırdı Серджиу.
  
  
  "Harada idin?"
  
  
  "Bu, mətbuat nümayəndələri", - deyə Серджиу edir, öz yeni rolu. "Onlar barədə eşitmişəm, xalqımızın başına gətirilən dəhşətli üzərində полковниками хунты ilə məşğul olan baş verdi və cəmi bir neçə saat bundan əvvəl. Polis bildirib, onlara faciəsi haqqında. Onlar keçirmək istəyirlər qısa müsahibə mövqeyini öyrənmək üçün cənab Минуркоса bu barədə dəhşətli hadisə və mən danışacağam ilə ih yuxarıda ".
  
  
  Onun hiss стилет Хьюго öz hüququndan предплечье və düşündüm ki, lazımdır ego istifadə etmək. Əgər gözətçi müddət дежурил, o olmasaydı bilirdi ki, Цанни gələn deyil ətrafında binalar.
  
  
  "Yaxşı, - o dedi. "Mən gedəcəyəm sizinlə lift".
  
  
  Lift idi yuxarıda, пентхаусе. O, zəng etdi və o, yavaş-yavaş aşağı enməyə başladı. Elə keçdi bütöv bir əbədiyyət əvvəl o, gəlib birinci mərtəbədə, amma bir gün, nəhayət ki, açdı. Дежурил eyni hə, bir əvvəl возил məni yuxarı və aşağı. Biz qalxdıq xaricdə qədər hə baxırdı Сержиу. Bir gün bizim üçün bağlandı, amma operatoru deyil düyməsini basdı qaldırmaq üçün bizi.
  
  
  "Mən bilmirdim ki, siz çıxıb binanın ətrafında", - deyə o bildirib Серджиу, ehtiyatla axtarır bizi.
  
  
  "Yaxşı, indi ki, bilirsən", - раздражительно cavab verdi Серджиу. "Mən getdim, görüşmək üçün bu газетчиками. Halbuki, allah bizi yuxarı. Onun müsahibə verirəm".
  
  
  Kişi diqqətlə tədqiq şəxs Серджиу. "Əvvəlcə ona zəng yuxarı", - deyə o bildirib.
  
  
  "Bu, mütləq deyil!" - dedi Серджиу.
  
  
  Lakin, operator yaxınlaşıb пульту əlaqədar yan təcrübəsi maşın. Onun başını tərpətdi Спенсеру və o, yaxınlaşdı licks. O, çəkdi öz "Smith və Вессон" 38, və başqa bir kişi gördü hərəkət. O, geri döndü, bir-vaxtında görmək, az bir gun var məbəd. O, gasped və соскользнул mərtəbə.
  
  
  Erik yaxınlaşdı пульту idarəetmə. "Şeytana, bu, özümü", - dedim.
  
  
  Yolda kottec, biz məhbusları обмякшую rəqəm лифтера küncə lift, haradan ego olmazdı, dərhal görünür ki, biz dörd nəfər çıxacaq. Sonra bir an dəhlizdə пентхауса açıldı bir gün.
  
  
  Mən və şübhəli, дежурили, daha iki nəfər kişi. Biri də onların ətrafında idi блондинистый mobster olan, onu görməmişəm, əvvəllər. Bu idi yaraqlılar və o, istəyirdi ki, onlara oynamaq üçün oyun. Sarışın ayağa qalxdı görə kafedrasının girişində talvar və digər oturmağa.
  
  
  Hər iki baxdıq Сержиу, sanki gördük kabus.
  
  
  "Nə günahı var ki..." - deyə sarışın. "Burada nə baş verir?"
  
  
  Серджиу diqqətini cəlb sarışın və Spencer yaxınlaşdı темноволосому masada. Kişi yavaş-yavaş ayağa qalxdı üçün Спенсеру.
  
  
  "Mən icazə verib müsahibə ilə bu insanlar", - deyə Серджиу.
  
  
  "Sən necə çıxmısan üzrə пентхауса?" - soruşdu sarışın.
  
  
  Onun, yaxınlaşdı ona, hələlik Серджиу olunub. Spenser dayanmışdı, yanında qaranlıq bir adam idi. Erik прикрыла bizim, həm də kiçik belçikanın револьвером, gizli görə сумочкой.
  
  
  "Məgər sən yadındadır, mən necə getdi?" - acıqla soruşdum Серджиу. "Bu idi, təxminən bir saat bundan əvvəl. Onun isə sizə dedim ki..."
  
  
  Heç bir əlavə izahat lazım deyil. Хьюго xısın-xısın slid mənə xurma. Onu tutdu sarışın sol əl və özünə sarı çəkdi, o itirdi müvazinətini. Onun tez keçirdik üzrə ego boğaz əli ilə bıçaq. Qan брызнула azn köynək və jaket Сержиу.
  
  
  Qaranlıq bir adam götürüb bir gun, amma Spencer hazır idi ona. O, cibindən çıxardı üzrə уродливую удавку taxdı və tez onun başını quldur, daha sonra isə çox çəkdi görə перекрещенную məftil iki taxta qələm. Əli insan deyil дотянулась qədər gun. Ego gözləri genişləndi isə ağzını açmışdı ki, zaman məftillər пронзила əti və arteriya qədər sümük. Daha çox qan брызнуло azn qalın xalça bizim ayağı zaman mobster подпрыгнул və bir an скривился bu хватке Spenser, onun ayaqları titrədi, havada. Sonra o, qoşulub öz товарищу mərtəbəsində.
  
  
  Erik zəiflədir хватку azn спусковом çəngəl silah. Серджиу ilə solğun üz baxırdı cəsədləri hələ ki, onun вытирал blade Hüqo haqqında jaket sarışın. Spenser başını tərpətdi, mənə imtina удавки, dərin врезавшейся boyun insan - tərəf yönəldi gün пентхауса. Onun Хьюго əlində isə Spencer çıxardı xüsusi bir gun, dediyim o qeyd mənə əvvəllər. Ego təmin edir və şirkət Special Effects and editing texnologiyaları üstünlük - pnevmatik tapança, стреляющий дротиками. Дротики ilə dolu idi кураре, быстродействующим ядом ki, AX borc var, hindistan, Kolumbiya.
  
  
  Серджиу özünə gəldi. O, yaxınlaşıb gün də daxil, bir daha əsas verdi ki, emu Минуркос və отпер onlara ağır qapını. O, mənə baxdı, mən də başını tərpətdi. O, səssizcə qapını itələdi və geri çəkildi bir kənara, çünki o bilmirdi daxil talvar. O, hazır deyil, kömək bu mərhələdə hücum edir.
  
  
  Biz hər üçü tez daxil qapı giriş, расходясь fan, Erik təşkil revolver öz qarşısında hazır vurmaq, lakin o, yalnız ehtiyat edir. Onun heç bir otel çox xəbərdar insanların Ставроса olduğundan tamamilə zəruri əvvəl biz gördük ən Ставроса.
  
  
  İdeal olardı ki, əgər Stavros idi, böyük qonaq otağının girişində. Bu, olsaydı, çox tez çıxarıb axını bütün bunlara. Lakin bunun əvəzinə biz aşkar möhkəm Хаммера, kişilik uzun бахарев arxası ilə bizə bir stəkan brendi əlində. Onu gördüm, kəmərlər кобуры olduğu yerdən durdu. O, hələ də var idi, silahlıdır - bu təhlükəli adamdır.
  
  
  Daxili dəhlizində aparan yataq otağı-əlamət yox idi həyatda, amma səsləri gəlirdi üzrə yaxşı rəng alıb, rəng verdi ofisinin. Mən necə dəfə idi giderim üçün Хаммеру kimi, birdən-birə iki kişi çıxıb üzrə ofisinə qonaq otağına. Odin onların ətrafında idi здоровенным боевиком avtomat çiyinüstü geyimi кобуре isə ikinci idi, digər saxta Мадупа, Yanis Цанни.
  
  
  Onlar qaldığınız zaman gördük, bizi, həm də baxdı Сержиу fikirlərini oyadırdılar gözləri. İki самозванца bir an dayandı, axtarır, bir-bir, amma Hammer onlara çevrildi və gördüm ifadə ih şəxslərin Daha sonra split ikinci quldur ilə Цанни потянулись görə tapança.
  
  
  Spenser нацелил dart atəş açdı. Otaqda çalındı kar, pambıq, və bir an sonra boyun ətrafında kişi, yanında адамовым, alma, uçdu qara metal dart. Ego çənə başladı xısın-xısın işləmək, zaman Цанни dəhşət içində gözlərini qara obyekt. Hammer bir кошачьим hərəkatı başladı dönmüş və çəkmək gun.
  
  
  Ego gözlər ilk diqqət mənə və mən gördüm ki, onlar təhlükə zaman onun əli tapdı tapança кобуре. Onun üzərinə düşdü hər bir qəbilə və eyni zamanda взмахнул əl etməklə loop aşağıdan, azad стилет. O, рассек hava səssizcə, necə поражающая dragon və onun Хаммера sinə yanında ego ürək. Blade ilə yüksək стуком daxil ego, bədən və опустилось qədər рукояти.
  
  
  Çirkin gözləri Хаммера, ilk dəfə açılan mənə, çünki nen yox idi gözlük mavi rəng, üzərində bir an diqqətlə baxdılar mənə, əvvəllər ki, bildim öldürmək ego belə tez. O baxdı стилет, altında olan ego köynək sızma moruqlu. O, götürdü bıçağı, sanki, nəsə onu çıxarmaq, sonra qaldırdı gun əlində mənə. Lakin o, artıq ölü idi. Üz aşağı düşdü, taxt, onun uzun saç gizli qarışıqlıq ego insan.
  
  
  Başqa bir fəaliyyət yalnız dayandırılıb дергаться mərtəbəsində. Цанни dönüb qaçmaq üçün geri ofis, amma hələ bir dart üzrə pnevmatik tapança dayandırdı ego vuraraq geri.
  
  
  O, çıxılmaz cəhd схватился ona görə bilmədi, ona qədər həyata nail olmaq, sonra çökdü, başını qapı giriş ofisində, bir an трясся orada, sonra isə обмяк.
  
  
  Onun yaxınlaşdı gün gördüm ki, ofisdə daha çox heç kim yoxdur. Onun yenidən döndü qalan. Onun başını tərpətdi azn dəhlizi, aparıcı yataq otağı və Spencer irəlidədir məni. Erik mənə izlədi.
  
  
  Biz tədqiq qalan yerləri. Daha bir qonaq otağı, yataq otağı və mətbəx. Biz gördük silahlı cinayətkar olan el-sendviç mətbəx. Yəni Spencer aşkar ego ilk. Onun girdi o anda, o, yenə də atəş üzrə pnevmatik tapança. O, şeytancasına qaçmaq istəyirdi üçün qalıblar, demək olar ki, eyni olduğu kimi, Zac. Kişi var zərbə yan-zaman çıxardı uzun revolver Welby.32. Nədənsə narazılıq təsir etdi, onun tez və emu idarə vurmaq. Bir gun bir nərilti ilə dolu olan məhdudiyyətlər otaqları və hit Спенсеру burada açıq demək qabırğa altında qoyaraq ego arxası inilti. Onu tutdu kafedra edib onlara üz zaman o, целился mənə üzrə silah. Kafedra hit ona və qəzaya haqqında şəxs. Bir gun bir shot tavan və kişi ударился haqqında cins geri məğlub silah. Spenser, ворча divar, yenə tapanca üzrə pnevmatik tapança.
  
  
  Onun qışqıraraq ona. - "Tutun, dərzi şeytana!"
  
  
  "Niyə?" - boğuq səslə soruşdu. "Piç досталь məni".
  
  
  O, yenə də tapanca var. Onun hit ego yumruq üzrə şəxsə və o, ударился başını divara. Sonra onun вырубил gun, belə ki, o, itirilmiş ego. O, загремел üzrə кафельному mərtəbəsində mətbəx, və o, ошеломленно mənə baxdı.
  
  
  "Mən dedim ki, gözləyin", - прорычал mən.
  
  
  Bizim gözləri bir an görüşüb, daha sonra o, başını aşağı saldı, хватаясь görə yara altında ребрами. Bu kimi idi sadə bir yara əti, amma indi bu məni çox narahat edirdi. Onun yaxınlaşdı və dizləri üstə çökdü qarşısında стрелком. Ego gözləri açıq idi, və onun bədən hələ боролось ilə ядом. O biri idi ətrafında o, bir çox nadir insanlar idi təbii immunitet müəyyən zəhərli kimyəvi веществам ki, baxmayaraq ki tam deyil, заставляло кураре öldürmək ego yavaş-yavaş deyil, dərhal. Ona sevindim ki, bu belədir. Ola bilər, onun sabahkı cavab almaq.
  
  
  Bu anda mətbəxə daxil oldu Erik, ee revolver hələ vurdu. "Ego burada yoxdur", - deyə o bildirib.
  
  
  Onu tutdu неудачника üçün köynək və silkələdi. "Harada Stavros?" - tələb etdi, mən.
  
  
  Qadın mənə baxdı. "Nə sənin işinə?" O, daha bir ətrafında amerika фанатиков Ставроса, amma ego saçları deyil kimi uzun kimi Хаммера.
  
  
  Onun çıxardı "люгер" biri кобуры və bərk ego sol скуле quldur. "Əgər desən ki, mənə olduğu, onun əmin hamı üçün sən vaxtında məktubla müraciət edib həkimə xilas etmək üçün sənə". Əlbəttə, bu, yalan idi. "Əgər sən откажешься, onun нажму üçün siz trigger. Danışmaq".
  
  
  O, mənə baxdı, göz və qiymətləndirdi gördüklərim. "Dərzi, yaxşı, - boğuq səslə dedi. İnciklik artıq fəaliyyət göstərirdi ona. "Əgər sən, həqiqətən, спасешь məni".
  
  
  O, başını tərpətdi.
  
  
  "O getdi Mykonos".
  
  
  Onun переглянулся ilə Эрикой. Adası Mykonos biri idi ətrafında iki yerlərdə Stavros yaradırdı öz elit korpusu nəzarətindədir. "İndi isə danış", - dedim, прижимая Люгер k ego şəxsə. "O, qəbul haqqında bildiriş полковниках?"
  
  
  Mobster gülümsədi, sonra ego şəxs исказила ani bir ağrı. "Цанни zəng edib evə Коцикасу. Cavab bir копов. Dedi ki, leytenant və bu insanlar qaydada və полковники ölü".
  
  
  "Nə günahı var?" - deyə Spencer.
  
  
  Spenser təəccübləndim cavab isə yoxdur. Polkovnik Коцикас tez düşündüm ki, bu zaman zəng çalındı və verdiyi dəstəyi bir ətrafında polislər. Коцикас onlara məxsusdur və əgər o, verəcəyi də пентхауз saxta mesaj Stavros gedəcək oraya öz adamları. Biz Коцикаса vaxt yox idi uyğunlaşdırılması ilə keçirdiyimiz tədbirlər buna görə də o, getdi və hər şeyi ən yaxşı görünürdü. Bu idi ağıllı, ancaq polkovnik bilməzdi ki, revmatizm, ki, o, məcbur vermək полицейскому, imkan verəcək ki, Ставросу tərk talvar əvvəl biz oraya almaq.
  
  
  "Niyə Ставросу səyahət Mykonos?" - едко soruşdum ölüm arrow. "Sorğu-sual üçün qoşunlarının?"
  
  
  Daha bir hücum zərər əhatə etmişdir də onu. "Mənə həkim", - o, nəfəsini buraxdı.
  
  
  "Əvvəlcə danışacağıq".
  
  
  Bu sözləri pıçıldadı. "O çağırmışam hər iki düşərgənin. O, istəyir ki, qoşunları təslim edilmişdir Afina. Komandanı azn Миконосе deyə bir şey ki, heç bir hərəkət etmək üçün öz qoşunlarını, hələ ki, heç bir bildiriş alacaqlar təcrübəsi Минуркоса. Stavros çox qəzəbli idi ona. O, oraya gəlmişdim üçün şəxsən əmr edir".
  
  
  Onun böyüyüb. Kişi gərildi və diksindi. Ego şəxs artıq посинело.
  
  
  "Gedək burdan", - deyə mən. Onun çevrildi Спенсеру. "Burada qal."
  
  
  Bu ego səs böyük mənası yoxdur, narazılıq. "Mən yaralanıb, Karter".
  
  
  Onun baxdım onun. Bu idi, yalnız bir yara olan heç bir şey yox idi həyati vacib. "Səninlə hər şey qaydasında olacaq", - dedim. "Перевяжите bu повязкой və zəng Хоуку buradan. Deyin emu son hadisələrlə bağlı. Onun xahiş Минуркоса səbəb ola həkim olan qayğı, sizin göstəriləcək. Suallarınız var?"
  
  
  "Bəli", - deyə o bildirib. "Sən niyə istəmirsən ki, onu etmək idi səninlə Миконосе?"
  
  
  "Sənə nə lazımdır, bir az поправиться, Spenser.
  
  
  Stavros çox əhəmiyyətli üçün AX. "
  
  
  "Demək, bu Хоуку?" - turş deyə soruşdu. "O, məsləhət gördü məni müvəqqəti iş, bu vəzifə".
  
  
  "De emu ki, bütün istəyirsən". Onun çevrildi gün убирая "люгер" bu кобуру. "Gəl, Erik".
  
  
  "Nə siz məndən gözləmək, sadəcə, bir qədər gözləyin, mən almaq sizə bildiriş? - soruşdu Spencer.
  
  
  Onun dayandı və düşündü ki, bu barədə bir an: "Sabah səhər yeməyi zamanı üz əldə edə bilərsiniz. Qəzetlərə gec olacaq demək, bu tarixi haqqında. Qoy Минуркос zəng polisə və onlara xəbər verəcəkdir. Zəng polkovnik Коцикасу və xahiş dəstək ego Минуркоса. Həmin vaxt onun olacağam azn Миконосе və tapacağam Ставроса, əgər o, var. Onun üçün edəcək çox erkən almaq, hər hansı bir xəbər haqqında nə burada ev Коцикаса ".
  
  
  "Haqqında nə Серджиу?" - deyə Erik.
  
  
  "Biz göstəririk ego evə", - dedim. "O, yaxşı işləyib, indi o qayıda bilər, ailəsinə".
  
  
  "Carter", - deyə Spencer.
  
  
  "Hə?"
  
  
  "Növbəti dəfə daha yaxşı olacaq".
  
  
  Onun ona baxdı. "Yaxşı", - dedim. "Gəl, Erik. Bizə lazımdır tutmaq стервятника".
  
  
  Onuncu fəsil.
  
  
  Liman Миконоса qoymaq kimi böyük ограненный sapphire şüaları səhər günəş. Bu idi demək olar ki, tamamilə qapalı liman kiçik balıqçılıq qayıq və katerləri ilə daxilində və iki böyük круизными gəmiləri duran azn demir var dəniz divarları. Gəmilərin deyil заходили Mykonos. Sərnişinlərə düşürdü enməyə tərəfindən etibarsız трапам ilə baqaj əlində olan катеру olan kiçik qruplarla maaş verirdilər ih sahilə.
  
  
  Biz Эрикой deyil yaşamışıq, bu qısa macəra. Biz gəlmişik yeni hava limanı digər sonunda adanın cəmi bir saat bundan əvvəl və gedirdik avtobusla üzrə kələ-kötür yolda qədər kəndi. İndi onun oturdu sahil kafe altında навесом üzrə парусины, ola canlı sarı kafedrasının və müşahidə necə, yarım усатых yunan dənizçilərin aparırlar, bu yaxınlarda çirkli bir рыбацкую qayıq suya cəmi on beş yard məsafədə məni. Məndən hər iki istiqamətdə поворачивала bulvarı - bir sıra побеленных evi, kafe, mağazalar və kiçik mehmanxana. Onun etdim qurtum Nescafe, simvolik hörmət əlamətidir yunanlar amerika qəhvə kimi seyr mimmo проезжает qoca saman papaq, торгующий виноградом və gül. Bu şəraitdə çətin idi yada ki, mən burada öldürmək üçün insan.
  
  
  Эрики mənimlə yox idi. O, solğun bir labirent белоснежных bayrağı yaxınlığında, sahilyanı tapmaq üçün köhnə bir qadını, ki, o, bilirdi üzrə пребыванию azn Миконосе bir neçə il bundan əvvəl. Əgər sizə lazım idi heç olmasa hansısa məlumat Миконосе, siz müraciət темноволосым старушкам qara шали olan verirdilər, oda öz evlərində verir. Onlar hər şeyi bilirdilər. Erik getdi öyrənmək hərbi düşərgəsində ada, və harada tapmaq yaşaya bilər komandir, bu düşərgə, ona görə ki, biz, yəqin ki, tapa bilərsiniz, orada Ставроса.
  
  
  Mən bir başa "Нескафе" zaman Erik, раскачиваясь azn daş yolu qarşısında kafe idi geyimli, sarı şalvar, onun uzun, kürən saçları birlikdə tərtib edilmişdir sarı lent. Mənə hələ də anlamaq çətin idi, niyə belə bir gözəl qız kimi Erik idi, вовлеченной mənim dünya. Hey, gərək ərə getmək üçün zəngin insan виллой və uzun ağ sürətlə qayıq çalışan çəkiliş etməklə kənarda Təl-Əvivin. Bütün bunlar o ola bilərdi ki, öz görünüşü. Bəlkə də, o, bunu bilirdi. Bəlkə, yat, sadəcə onun вкусее.
  
  
  "Sən görünürsən turist kimi, Nick", - gülümsədi, - o, yanımda oturaraq dilləndi mənimlə. "İstisna olmaqla, pencəyinin və qalstuk".
  
  
  "Mənə bir saat", - dedim. "Siz nə bildiniz?"
  
  
  O, baxmayaraq biz istəyər, bir fincan isti çay və o getdi. "Yaxşı ki, mən getdi bir. Mariya əvvəlcə çox otel danışmaq. Bu adalarında çox uzaq kənar, və hər kəs ki, burada yaşayır, - özgə".
  
  
  "O nə etməli idi deyə?"
  
  
  Erik başladı danışmağa, amma hey, gözləməli idi, hələ ofisiant tərk hey, çay. O gedəndən sonra, o, насыпала bir az şəkər üzrə açıq kasa. "Yaxın çimərlik Орнос düşərgəsi var, və yalnız bir neçə adalarında olmuşdur daxilində. Komandir yaşayır icarəyə götürülmüş villa yanında düşərgənin. Ego adı Галатис. Odin ətrafında iki yerli таксистов onu iki amerikalılar otel" təşkil etmişdir ". ətrafında kəndi; Sonra həmin adam onu ih azn villa Галатиса ".
  
  
  "Böyük разведывательная işlər miss Нистром", - dedim. "Gəl, gedib, rəsmi orqanlarda".
  
  
  "Mən yalnız oturdu", - пожаловалась o. "Məndən hələ var полчашки çay".
  
  
  "Mən sənə, sənə bir fincan da sonralar". Onun atıb, stol, bir neçə драхм.
  
  
  "Yaxşı", - dedi o, tələm-tələsik şüşəni başına çəkib dedi hələ çay, sonra qalxıb riayət etmək mənə.
  
  
  Biz keçdi bulvar boyunca mimmo qəhvə və kiçik qruplar üçün açıq meydanda, harada qaldı avtobuslar gedən ətrafında. Poçt şöbəsi və qərargah polis qapıdan çıxsın meydana, orada oturmuşdu потускневшая bürünc heykəli qədim qəhrəman. Biz onlar bu sahə öz sahilde kiçik bir məhəllə və tezliklə gəlib, rəsmi orqanlarda. Bu idi səviyyəli otel inşa təpə üzərində, demək olar ki, tropik bağ qarşısında.
  
  
  Qamətli gənc arxasında qeydiyyatdan idi çox радушен. "Bəli, dünən gəlmişik, iki amerikalıların. Onlar sizin dostlar?"
  
  
  Necə ih adı nədir? "- soruşdum.
  
  
  "Ver-ka düşünmək." O, досталь, altında piştaxtadan jurnal və açdım. "Aaa. Mister Braun və mister Smit".
  
  
  "Bəli. Onlar dostları", - dedim. "Nə qədər onlar otaqda? Biz istəyirik ki, ih sürpriz".
  
  
  "Onlar 312. Amma artıq onlar getdilər. Onlar qeyd qayıdacaqlar nahar üçün otel günortaya qədər".
  
  
  Biz hələ yoxlanılır otaq. Onun qapını döydü, sonra içəri girdi ilə спецэффектом verilən uşaqlar ətrafında şöbəsinin xüsusi effektlərin. Biz bağlamaq üçün öz qapı və огляделись. Hər iki böyük çarpayı var idi, hələ заправлены isə gecə restoranda masanın üstündə oturmuşdu yarım boş şüşə viski. Stavros deyil, xüsusi gördüm, ona görə də onu fikirləşdim ki, bu idi ego tamah olan gətirdi ki, özü ilə olan və spirtli içki içib.
  
  
  Başqa скотча və bir neçə окурков, onlar daha heç bir şey yazmayıblar. Stavros, yəqin ki, götürüb özü ilə baqajın. Nə o, nə idi, heç çox vaxt aparacaqdır. Emu oldum haqqında məlumat telefon zəng insan назвавшегося Минуркосом və yoxlamaq sədaqət Галатиса komandiri düşərgəsinin. Həyat Галатиса idi bilavasitə təhlükə, əgər o, itaət əmrlərinə tabedir Минуркоса hərəkət deyil, hələ ki, heç eşitmək ondan sonrakı mesajları. Çünki Stavros dünən gəlmişəm, Галатис ola bilər, artıq ölü.
  
  
  "Bizə daha yaxşı getmək villa", - dedim.
  
  
  "Mən səninlə Nick".
  
  
  Sonra получасового xahiş nəhayət, biz gördük taksi sürücüsünü, потягивающего ouzo qəhvə. Yox idi bizim heç bir arzu tutur bizi villa, hələlik onu göstərdi emu qutu драхм, onda o, nə сгорбился apardı bizi taksi. Bu köhnə deyil, Шевроле 1957-ci ildə olmadan böyük bir hissəsinin rəng və yun торчащей üzrə обивки. Taksi sürücüsü götürüb özü ilə köhnə olan mühərrik vermişəm yüksək отрыжку zaman biz похали.
  
  
  Böyük hissəsi üz keçirilirdi tərəfindən pis вымощенной yol boyunca qayalı sahil adaları, harada sıldırımlı yenə enirdi, Ege dənizi. Biz demək olar ki, çimərlik Орнос, sürücü dayandırıb azn рваную гравийную yol tərəfində düşərgə və villa. Biz onlar yüksək hasar ətrafında tikanlı məftil bildik yalnız bir fikir görmək düşərgəsi, yaşıl binalar, притаившиеся uzaqlarda. Biz öz hasar, uzun yol ilə məşğul olan aparırdı üçün villa. Biz gəlib evdə ilə черепичной dam, onun xahiş taksi sürücüsünü gözləmək və o, deyəsən, çox həvəslə razılaşdı.
  
  
  Biz hər şeyə hazır idi, zaman onu döydü bol-bol bəzədilmiş taxta ön qapı. Biz Эрики yenidən idi belçika revolver, üz tucked üçün сумочкой, bu dəfə də o, ümid ego istifadə etmək. O, soyuqqanlılıqla oturmuşdu yanımda günü və gözləyirdi. Onu qoydu "люгер" yan dəqiqə pencəyinin və mənim əli onunla idi. Xidmətçi yaşlı yunan, qapını açdı.
  
  
  "Kali " yenilənib", - qarşıladı bizi. O davam yunan. "Görmək istədiyiniz komandiri?"
  
  
  "Bağışla məni", - deyə mən ehtiyatla отодвигая kənara ego. Biz Эрикой köçürülüb böyük qonaq otağı ilə bir şüşə divar çıxan azn yamac, təpə ağacları ilə.
  
  
  "Lütfən!" - dedi qoca, ingilis dili.
  
  
  Biz ehtiyatla keçirdi vasitəsilə otaq otaq və nəhayət görüşdük, böyük bir otaqda. Orada heç kəs yox idi.
  
  
  "Hanı komandir?" - deyə Erik var qoca.
  
  
  O, zorla başını yellədi vasitəsilə yan. "Heç bir villa. Qonağımızsınız".
  
  
  Onun soruşdu. "Harada?"
  
  
  "Getdi, amerikalılar. Düşərgə".
  
  
  "Эфаристо", - dedi, - mən, təşəkkür onu.
  
  
  Biz çıxdıq və bir daha elə bir oyun kabinəsinə. "Отвези bizim hərbi düşərgə", - deyə onu işıqlandırır.
  
  
  "Biz nə edəcəyik zaman orada almaq?" - deyə Erik.
  
  
  Taksi отъехало ev və двинулось geri гравийной yol. "Mən bir daha əmin deyiləm", - deyə mən. "Mən, sadəcə, hiss edirəm ki, biz gərək heç olmasa bir nəzər tərəfindən".
  
  
  Amma biz belə uzaq getdi. Bir zaman biz dönüb geri yol ilə məşğul olan paralel keçirildi забору və getdilər, orada bir neçə yüz metr, onu gördüm ki, yer izləri təkər çıxırdı ilə yolun hərəkət hissəsində və off sol yanında hansısa зарослей.
  
  
  Onun sürücüyə dedi. - "Stop!"
  
  
  "Nə oldu, Nick?" - deyə Erik.
  
  
  "Mən bilmirəm. Qal burada".
  
  
  Onun ətrafında ağ bir kabin və çıxardı "люгер". Onun yavaş-yavaş irəlilədi mimmo iz təkər üçün зарослям. İdi şəhadətnamənin döyüş yaxınlığında başqa yerlərdə idi припаркована maşın. Vuruş kollar, onun aşkar nə qorxdu. Görə густым kol yalançı yüksək arıq kişi ilə перерезанным горлом qulaq qədər qulaq. Belə çıxır ki, onun aşkar Галатиса.
  
  
  Onun qayıtdı, maşın və dedi Эрике və biz, sadəcə, oturub həm orada bir müddət qədər taksi sürücüsü bizə baxırdı arxa güzgü.
  
  
  "Biz Ставроса artıq idi tək olmaq üzrə bütün tabeliyində Галатиса zabit öz tərəfinə", - ağır-ağır dedi, mən. "Əgər biz tapacağıq Ставроса, sabah onun olacaq bu qoşunları Afinada".
  
  
  "Biz gedə bilərik arxasında düşərgə, Nik, - deyə Erik. "Ondan edəcək kiçik bir ordu, müdafiə etmək, ego var".
  
  
  "Biz qayıdacağıq otel, və ümid edirik ki, o, onlara dedi ki, Stavros, doğrudur - ki, o niyyətindədir ola günorta. Biz gözləyəcəyik ego var".
  
  
  Bu "Рении" biz Эрикой undetected var oda Ставроса. Biz заперлись və gözləməyə başladılar. İdi ortaları səhər. Çarpayı var idi заправлены, belə ki, biz oldum narahat qızlar. Onun tökülür bizə, həm də kiçik bir hissəsini viski və biz bu oyun kənarında yataq içərək bu.
  
  
  "Niyə biz ola bilmərik burada məzuniyyətdə, turist kimi?" - пожаловалась Erik. "Heç bir şey etməliyəm, başqa kimi iştirak yel dəyirmanları ilə gəzmək, çimərliklər və oturmaq üçün kafe, seyr yaşayır kimi dünya?"
  
  
  "Ola bilər ki, nə vaxtsa biz edəcəyik yanaşı, burada", - dedim, heç bir mö ' min bu, bizi bir dəqiqə. "Zaman başqa zaman, başqa bir halda".
  
  
  Erik ayaqlarını kiçik гиллетт ki, şell ilə şalvar. Orada idi, yalnız şəffaf bluza, заправленная şalvar. O, yenidən yataq, yataq, onun ayaqları hələ də dayanmışdı mərtəbəsində isə onun kürən saçları kəsilib расплывались sadə yaşıl покрывале.
  
  
  "Bizdə belə deyil, çox vaxt bir yerdə", - deyə o, tavana baxırdı. Yüngül meh daxil olmuş, açıq pəncərə, yüngül dəniz breeze. "Necə olursa olsun, bütün bu işləri".
  
  
  "Mən bilirəm."
  
  
  "Mən istəyirəm ki, gözləyin hansısa mümkün hal-hazırda və gələcəkdə birlikdə. Bəlkə də o, heç vaxt açılmayacaq". O, start расстегивать bluza.
  
  
  Onun baxdı bilər. "Erika ki, sən, dərzi şeytana, nə edirsən?"
  
  
  "Mən раздеваюсь", - deyə o, baxmadan məni. Bluza qaldırdı. O, расстегнула kiçik bir bra və смахнула ego. Onun baxırdı həm yuxarıdan aşağı.
  
  
  "Siz başa düşürsünüz ki, Stavros daxil ola bilər, buraya hər zaman?" Onun soruşdu.
  
  
  "Bu, yalnız ona görə ki, am". O, расстегнула latch sarı şalvarının bel və стягивала ih vasitəsilə bud. Onun altında yalnız parçası qısa tuman, kiçik bir parça parça edən, demək olar ki, heç bir şey прикрывал.
  
  
  Onun yadına düşdü və var, boğazı quruyub boğaz. Onun yadına düşdü təmiz heyvan zövq ki, təcrübəli onunla.
  
  
  "Erik, mən hesab edirəm..." - cəhd etiraz mən.
  
  
  "Vaxt var", - o, məni inandırdı, süzgün hərəkət üzrə çarpayı. Onun baxırdı bədəni hərəkət edir və uzanır. "Sən özün dedin ki, Stavros, yəqin ki, bütün səhər olacaq переговариваться yeni komandiri düşərgəsində".
  
  
  "Biz buna əmin ola", - deyə onun, o расстегивала mənim kəməri. Mənim nəbzim участился və o hiss etdi tanış daxili reaksiya onun touch.
  
  
  O, притянула məni özünə və двинулась mənə. Mənim sol qolu öz xahişi ilə переместилась döş.
  
  
  "Biz necə əmin olmalıdır, Nick", - выдохнула o, sanki əlini mənim paltar.
  
  
  "Yaxşı nə günahı var, - deyə fikirləşdim. Qapı bağlı idi. "Люгер" olacaq asan zəngin ərzində. Biz eşidəcəyik Ставроса o qədər onun kimi daxil otaq. Və məndə idi, eyni hissi ki var Эрики. Ola bilsin ki, bu, son dəfə.
  
  
  Onun çevrildi və icazə gözlərinə uçmaq üzrə bədən Эрики və yanımda da atam пылающих saç düşən, onun süd omuz, və düşündüm ki, görəsən nə vaxtsa qadın daha arzuladığı daha Erik Нистром. Hər yerdə. İstənilən vaxt.
  
  
  Onun öpdü ee və ee ağız idi, isti və nəmli və necə söykəndi dodaqları mənim, ehtiyac var idi. Biz öpüşür, o, məni раздевала və onun останавливал onun. Sonra biz birlikdə qoymaq üçün yataq, və onun стягивал şəffaf qısa tuman ilə onun itburnu və oberschenkel. Sonunda o mənə kömək, сбив ih heç nə.
  
  
  O, yataq geri ilə demək olar ki, gözləri qapalı və çatdı mənə. Onun, yaxınlaşdı ona, və o притянула məni özünə. Biz yenə ehtirasla öpdü, və qızcığazın məni oxşadı. O втянула məni özü idi zaman, onun ağız açılıb zövq ilə, sonra isə onun boğaz çıxıb aşağı inilti.
  
  
  Onun itburnu hərəkət mənə qarşı göstərərək təşəbbüsü və требовательно. Ona dedim çox basmaqla ee. Uzun bud оторвались təcrübəsi yataq və заперлись arxamda məcbur məni dərindən nüfuz içəri.
  
  
  Sonra isə bizə partlayış törədilib. O, gəlmişəm, əvvəllər də daha çox güc, daha onun heç fikir məcbur əti əsmək və əsə-əsə öz çılpaq qüvvələr və keçən, yalnız bundan sonra, biz həm də allahın bütün qarışıqlıq, məşğul olan нарастала daxilində bizi. Biz qaldı yumşaq рябью əyləncə ilə məşğul olan daxil ən dərin və ən daxili hissələrini bizi.
  
  
  Одевались yavaş-yavaş. Hələ gec olmayaraq səhər. Lakin onun ehtiyatlanmağa başladı ki, Stavros görünür bilər. O, bəlkə hava limanında gözləyən təyyarə Afina. O deyə bilər ki, geri günorta yalnız salınması üçün hər hansı bir преследователя öz əsər-əlamət.
  
  
  Var idi on bir otuz. Erik bir az da içdim viski, həm daxilində, həm gərginlik artırdı ki, aydın əks olunurdu, onun simasında.
  
  
  "Mən gedirəm vestibül", - deyə o, on bir otuz beş.
  
  
  "Niyə?"
  
  
  "Ola bilər ki, o, zəng edib və dəyişib ki, öz planları", - deyə o, tez затянув uzun siqaret. "Onlar bir şey bilmək".
  
  
  Onun heç bir cəhd onu dayandırmaq. O, bütün həyəcan, baxmayaraq ki, biz əvvəllər sevişmişik.
  
  
  "Yaxşı, - dedim. "Lakin əgər siz qarşılaşacaq ilə Ставросом, heç vaxt ego özünü. Qoy o, uyğun buraya".
  
  
  "Yaxşı, Nik. Söz verirəm".
  
  
  Sonra qulluq Эрики onun başladı расхаживать otaq. Onun sam əsəbiləşirdi. Vacib idi ki, biz buraya gətiriblər Ставроса. Biz təqib ego kifayət qədər uzun.
  
  
  Vaxt keçir, cəmi beş dəqiqə sonra necə Erik düşdü qarşı duruşu otelin zaman, onun səs-küy eşitdim dəhlizdə. Onun çıxardı 9 mm люгер və yaxınlaşıb gün. Onun qulaq verdi. Qapının daha bir səs. Onu gözləyirdi, lakin heç bir şey baş verdi. Onun yumşaq və sakit отпер qapı. Приоткрыв onu qarış, onun başını pəncərədən dəhlizinə. Heç kəs görünmürdü. Onun durmaq baxdı də hall baxdı ora-buraya.
  
  
  Heç bir şey. Dəhliz омела açıq tağları, aparıcı bağ. Mən getdi, baxdı və yenə də heç bir şey gördüm. Təxminən əlli fut dəhlizi üzrə idi, bağ gəlir. Onun tez düşüb ora, uşaqlara baxdı və nəhayət, təslim oldu. "Yəqin ki, mənim sinir idi həddindədir, - fikirləşdim mən. Onun geri приоткрытой gün otağa daxil oldu.
  
  
  Kimi, yalnız onun схватился görə qapını bağlamaq üçün onun özü ilə, onun diyarı göz gördü hərəkət, lakin idi üçün çox gec reaksiya. Xırtıldayan zərbə затылку səbəb var головокружительную ağrı, baş və boyun. "Люгер" выскользнул ətrafında mənim əlləri. Onun схватился üçün qapı jamb və dözə bilmədi, zaman onun оперся ona. Onun fikir gördüm şəxs qarşısına və hiss nen nə gördüm пентхаусе Afinada. Bu ağır idi хмурое şəxs Adrian Ставроса. Onun vermişəm heyvani səs, boğaz, əlini bu уродливому şəxsə. Lakin sonra hələ ki, bir şey yenidən zərbə vurdu mənə, baş və daxili təlatümlər parlaq işıqları. Onun tutulmuşdu, dəniz, qara rəng arasında da qara dənizi və qara səma yox idi, xətti, üfüq. Bütün bu сомкнулось mənə və qarışmışdır bu клубящуюся qaranlıq ton.
  
  
  On fəsil.
  
  
  "O, ayıldı".
  
  
  Onun səs eşitdim anlaşılmaz tərzdə, sanki o, şell, mənə başqa bir otaq. Mənim göz açdı, amma mən bilməzdim ih ona cəlb etmək istərdik. Onu gördüm, öz ətrafında üç narahat formaları.
  
  
  "Əslində, aç gözlərini".
  
  
  Səs tanış idi. O, mənsub Adrian Ставросу. Onun üçün cəhd diqqət onun mənbəyi. Ego şəxs aydınlaşmışdır, mənim görmə. Onun baxdı sərt, sərt sifəti ilə залысинами, qara saç və buz soyuq soyuq gözləri və nifrət özünü nə üçün icazə emu məni almaq. Onun tərcümə baxışları ilə ona iki digər şəxslərin tərəflər. Bir məxsus sağlam смуглому oğlan ilə голубоватым göz üzərində sol göz. Onun qəbul ego üçün braziliya телохранителя Ставроса. Başqa bir kişi olduqca gənc və geydiyi forma xaki. Onun догадывался ki, bu, həmin zabit, bir əvəz edam edilən Галатиса.
  
  
  - Beləliklə, - deyə Stavros zəhərli səsi. "Мойщик-up". O vermişəm növ горловой gülüş. "Kim sən ən delle?"
  
  
  "Kim sən ən delle?" O, cavab verdi, çalışaraq başını təmizləmək istəyərkən düşünür. Onun yadına düşdü Eric və düşündü, tapdı olub, onun da.
  
  
  Stavros çıxardı məni vurdu, məni atmaqla tərəfi xurma, və yalnız bundan sonra onun və gördü ki, oturmuşam, birbaşa kafedrasının. Onlar bağlayırdı məni, amma "Люгера" yox idi. Хьюго hələ də oturmuşdu və mənim предплечье altında расстегнутой курткой. Onun az qala düşdü kafedrasının zaman təsadüf zərbə.
  
  
  Stavros tərəf əyildi, mənimlə əbədi və o, danışdı, onun səsi kimi idi growl самке bəbir. "Mən görürəm, sən məni tanımayacaqsan", - прошипел o. Onu gördüm, ordu zabiti ona baxdı. "İndi siz bilirsiniz, nə qədər kişi var işidir".
  
  
  "Bəli, псих, - fikirləşdim mən. Amansız bir adam охотящийся başqa. İndi onu anladım ki, nə üçün onlar adlandırdılar ego Стервятником. Bu dəfə onun saxlanılır ağzımı bağlamaq. O dikəldi, tutdu köynək qarşısında və kəskin yarıb onun. Onun baxırdı kütləvi yara onun торсе, görünür, oddan. Məlum oldu ki, onlar покрывали böyük bir hissəsini ego bədən.
  
  
  "Siz bunu görürsünüz?" - прорычал o, onun gözləri заблестели çox parlaq. "Aldım bu yanğın zamanı mənzildə olan zaman oğlan idi. Atam aldı özü ilə yataq закуренную siqaret oldu ki, son seriyası безответственных fəaliyyət münasibətdə ego ailə. Amma sağ, başa düşürsünüz. Elə düşünməyin ki, mən попаду cəhənnəm, çünki artıq mən orada idim ".
  
  
  Belə ki, bu, böyük idi çatışmayan hissəsi puzzle Ставроса. Yanğın bir şey защелкнул onun daxilində. O, выжег üçün sol ki, bütün ürəkdən, qalıb обугленное nüvənin. O, застегнул köynək, onu başa düşdüm, niyə o dayanıb ki, açıq şəkildə. Olmalıdır, bütün ego torso idi sərt görə зарубцованной parça.
  
  
  "İndi sən başa düşürsən", - прошипел o, mənə. "İndi sən deyəcəksən mənə, kim, sən nə edirsən, burada, Миконосе, шпиония görə mənə".
  
  
  Boğuq темнолицый oğlan yanında çıxarıb ətrafında cibindən nə isə qısa görünür, tırmanıştır bir klub, hər ehtimala qarşı, əgər ona olardı kifayət qədər axmaq etiraz etmək Ставросу.
  
  
  "Bu, MKİ-nin?" Mənə çatdı eybəcər səs Ставроса. "Siz zəng Галатису, bil Минуркасом?"
  
  
  Onun idi, ehtiyat özünü başqa bütün olardı şey qurtardı. Əgər Erika əziyyət arxasında otelin məlum olub ki, o, tezliklə qayıtdı olardı bura. Əgər mənə xoşbəxt və o, diqqətini, o daxil olacaq otağa olacaq ih пленницей. O, bununla mübarizə aparmaq, və mən gərək şüurlu göstərmək üçün hey yardım.
  
  
  "Bəli", - dedim. "Onun CIA".
  
  
  "Ağa, həqiqət üzə çıxır", - dedi Stavros. "Və siz burada təşkil etmək çevrilişi mənə qarşı?"
  
  
  Göz Ставроса сверкнули mənə маниакальной nifrət.
  
  
  "Ki, kimi bir şey."
  
  
  "Nədir bu detalları sui-qəsd CIA?" - tələb etdi, cavab Stavros.
  
  
  Onu tərəddüd. Əgər onun dedim, çox, bu, səsləndi olardı фальшиво. Boğuq yenidən qaldırdı, tırmanıştır bir klub.
  
  
  "Gözlə", - deyə gənc zabit güclü bir vurğu ilə. "Bu yaxınlarda Yunanıstanda öyrəndik, müəyyən texnika imkan verən edək ki, məhbusların tam əməkdaşlığın. Lakin çox səs-küylü, başlamaq üçün, belə bir şəxsin münasibətlərini müəyyənləşdirir və dindirməyə burada.
  
  
  Hər halda biz geri düşərgəsi. Biz götürək ego özü ilə ".
  
  
  Stavros bir an fikrə getdi. "Yaxşı, - qaşqabaqlı dedi.
  
  
  Onlar tərəfindən seçilmiş məni stulun. Maraqlıdır, görəsən, harada, dərzi şeytana, Erik? O etməli idi qayıtmaq vasitəsilə dolduran, qeydiyyat. Bəlkə, onlar, hər halda, tapdı onu. Amma onun heç bir xahiş edə bilər.
  
  
  Onlar idarə edildi məni ожидающую maşın yaxın ev, uzaq girişində park, onun haqqında fikir ondan ibarətdir ki, cəhd qaçmağa köməyi ilə стилета. Əgər onlar apardılar məni o düşərgə, onu heç vaxt tərk ego diri-diri.
  
  
  Amma yox idi, yaxşı həllinə пошевелиться ilə bıçaq. Boğuq kişi saxlanılır gun məndə altında ребрами, digər tərəfdən isə məni oturdu Stavros. Zabit maşın aparırdı.
  
  
  Yolda şəhəri ətrafında üzrə sıldırım yolda onun hər zaman fikir Эрике. İdi ki, anlamaq çətin, onunla baş verib. O bilirdi ki, hey lazımdır ki, geri otağa necə dərhal, yalnız görünür Stavros.
  
  
  Biz şəhər-məsələn, майл zaman öz dik soraq gördük остановившуюся maşın cəmi iyirmi yard qarşıda bizi dar yol. Onu xatırladım ki, gördüm, bu maşın, припаркованную var otel əvvəllər, və belə qənaətə gəldim ki, o məxsusdur menecment. Zabit basdı sataşma və hərbi maşın dayandı, bir neçə fut-dən başqa bir maşın.
  
  
  "Bu nədir?" - qısaca soruşdu Stavros.
  
  
  "Sanki a broken maşın", - donquldandı zabiti.
  
  
  "Gəl, gəl, gonbul onun yolları", - komanda verdi: Stavros.
  
  
  Sağ bizim maşın idi, uçurum, digər tərəfdən isə dik uçurum. Zabit çıxdı, sol tərəfdən və ehtiyatla irəlilədi avtomobil, преградившей yol. Stavros oturmuş, mənim sağ qapını açdı tərəfindən döyürdü ayaq saxladı, səkidə, seyr. Onun idi, maşında tək boğuq kişi, державшим gun yanımda.
  
  
  "Сбрось onu uçurumdan!" - əmr Stavros yana ilə bizim maşın.
  
  
  "Mən çalışacağam", - zabit dedi.
  
  
  Bu ego son sözləri idi. Zaman dayandı yanında başqa bir maşın onu gördüm, necə məqsədi Эрики взлетела üzərində обрывом. O, görünür, подслушивала kənarda mehmanxana nömrələri və eşitmiş, onlar kimi qərar tutur məni düşərgəsi. O, угнала avtomobil, otel və dayandırıb bizim yol.
  
  
  "Ehtiyatlı ol!" - qışqırdı Stavros zabitə zaman gördüm ki, Erik etdi revolver kişi.
  
  
  Yunan döndü zaman, bir gun Эрики vurdu. Alnından var zabit çıxdı дырочка. O, geri çəkildi və hit zaman maşın Erik etdi gun azn Ставроса. O, вытаскивал öz gun heyran onun Эрикой görə ki, ilk çıxardı zabiti, çünki mən bilirdim ki, o, otellərin пристрелить Ставроса. O, прицелилась bu Ставроса, və onun bir gun yenə рявкнул və vurdum ona.
  
  
  Boğuq kişi mənimlə maşında целился mənə heç nə dərk etmək, ilk növbədə. Nəhayət, zaman Stavros yaralanıb, o, qərara əvvəlcə off başa məni, sonra getmək üçün Эрикой. Onu gördüm, necə побелел ego barmaq спусковом çəngəl silah. Onun взмахнул əl edib onu ego dair əlində bir tapança ilə, və silah выстрелило qıraraq pəncərə şüşəsi yanımda. Стилет idi mənim xurma. Keçirilməsi gun məsafədə, onun çox sövq bıçaq və hiss etdim ki, onun kimi daxil ego əlini. Onun üçün hər şey idi.
  
  
  Ставроса yaralayıblar çiyin, amma bu idi ki, cəmi bir yara. O, yerə düşdü və cavab atəşi Эрики zaman onun atıldı ətrafında uzaq sonuna maşın. Пригнувшись və istifadə avtomobil üçün sığınacaq, onu, getdim ki, başqa maşında bir tapança ilə əlində. Stavros yenə məcbur Eric gizlətmək üçün, bəlkə. Onun oteli, nə ona dəqiq shot ilə yerlərdə o, ən az bunun gözlənilir, çünki o, düşünür ki, mən hələ də əsirlikdə.
  
  
  Lakin zaman onun yaxınlaşdı, digər maşın Stavros gördü məni. O iki güllə və güllə взметнули yanımda ədəd asfalt. Onun və göyərçin görə bucaq maşın və getdi xətti ilə atəşin. Növbəti an Stavros yenidən düşüb hərbi maşın. Məqsəd Эрики tərəfdən ətrafında döyürdü, və o выстрелила avtomobil, amma промахнулась. Sükan arxasında idi Stavros. Mühərrik qədər yara.
  
  
  Onun ayağa qalxdı və vuruldu ona. Birdən-birə maşın накренилась və полетела ödənişlərin birbaşa mənə. O, çalışırdı tutqac, məndən başqa bir maşın. Onun azad bir бесцельный shot və göyərçin kənara yaxınlaşan maşın. O, ucadan hit başqa bir maşın. Onun yalançı çox yaxın yerdə, vuruş, gizli üzə və ümid edir ki, раздираемый metal deyil врежется mənə. Stavros açdı, maşını arxa gedişi və kəskin çevirdi kənara yer vuruş. O, döndü bir şəhərdir. Daha sonra pay saniyə o yolda. Onu diqqətlə tapanca hit şin və yarıb onun, amma o davam etdi, getmək lazımdır. Erik azad açılan iki, güllələr fit çala-çala отлетели təcrübəsi maşın və hit Ставроса.
  
  
  Onu eşitdim ki, onun fəryadı. - "Dərzi!"
  
  
  Onun, ayağa qalxdı, qapını açdı, dağılmış maşın. Qapı düşüb əlimə və ударилась haqqında səki. Onun sel, avtomobil və cəhd verərsə, maşını. Üçüncü cəhdləri hər işə başladı.
  
  
  Erik qarşıladı məni mən maşın zaman onun daxil bilər.
  
  
  Biz nərilti ilə мчались yolda azn Ставросом. Biz saxlanılır ego baxımından sahəsində, nə qədər ki, var, şəhərin, sonra isə aşkar брошенную maşın yanında bulvar. Biz свалились baxdılar nəzərəçarpacaq dərəcədə benzin sona çatdı.
  
  
  "O, uzaq ola bilməz, buradan", - deyə Erik. "Mən загляну kafedə".
  
  
  "Yaxşı, onu görüm azn qayıq. Ehtiyatlı olun".
  
  
  "Sən də, Nick", - deyə o bildirib.
  
  
  O getdi track olan kafe. Var idi bir çox yerlərdə gizlətmək mümkün idi. Onun çıxdı kiçik bir körpünün olduğu bir neçə turist gözləyir qayıq. Mən necə dəfə soruşacaqdım Ставроса eşidəndə nəf motor qayıq. Sonra onu gördüm ego katerdə sonunda tutub. Qayıq отходила.
  
  
  Onun qaçdı, ona ancaq gecikdim. O, yolu. Onun нацелил ona tapança, lakin shot deyil. Görüb mənim yanımda kiçik qayıq, onu yerindən sıçrayıb xaricdə sahibi ilə olan dayanmışdı ilə отвисшей челюстью seyr bütün bu. Mənim hələ bir gun idi.
  
  
  "Zavod", - deyə mən.
  
  
  O, sakitcə əmrə itaət etdim. Motor взревел.
  
  
  "İndi isə get onun arxasında".
  
  
  "Amma..."
  
  
  "Rədd ol, dərzi şeytana!" - deyə mən.
  
  
  O getdi. O saniyədə onun idi, sükan arxasında və отъезжал limanından bar ardınca Ставросом. Onun baxdı və gördü Eric uzaq sonunda panel, выкрикивающую mənim ad. Mən qayıda bilər. Onun отмахнулся təcrübəsi nax.
  
  
  Onu eşitdim ki, onun fəryadı. - "Ola ehtiyatlı olun!"
  
  
  Mən təəssüf edirəm ki, o, ola bilməz mənimlə, ona görə ki, Stavros üçün idi, həm vacibdir. Lakin hallar istifadə olunmuşdur başqa. Onu gördüm, necə Stavros keçdi giriş vasitəsilə daxili liman tərk özü təmiz ağ sonra. Kənarda bu qorunan ərazi idi kiçik, изменчивые dalğa, və zaman onu ora, oraya, mənim kiçik bir qayıq başlamaq раскачиваться və брызгала mənə şəxs duzlu su, ətrafında tünd-göy, Ege paltar. Aydın idi ki, Stavros indi bu необитаемому ada, bir yanında olub Делосом.
  
  
  Mənim qayıq idi, daha sürətli kater stole olan Stavros, ona görə də, çıxılmaz yapışaraq, öz kiçik gəmisi, onun yavaş-yavaş yakalanmış onun. Bu zaman onun haqqında düşünür Эрике orada Миконосе. Polisə lazımdır izahat vermək. Amma zəng polkovnik Коцикасу demək hökumətinə ki, bütün bunlar mehmanxana bilmək olardı. Vaxt, zaman onun qayıdacağam, onlar, yəqin ki, наградят Eric medallarla təltif olunmuşdur. Əgər onun qayıdacağam.
  
  
  Birdən-birə onun düşdüyü zəngin ərzində, lakin Stavros məni qabaqladı. O, iki dəfə atəş açdı mənə, və onlar məğlub qabaq şüşə qayıq. Nəzərə alsaq ki, mənim bir qayıq прыгала, bu oldu əsl feat ki, Stavros hara düşdü. Onun çıxardı tapança və diqqətlə tapanca siluet Ставроса. Onu atəş və buraxılmış. Məni tərk cəmi iki shot.
  
  
  Biz rəhbərlik kiçik tərk rayonu, ada, və su sakitləşdi. Stavros qaçdı разрушенным остаткам parlaq, выгоревшего günəş panelləri. Yolda onu gördüm, o перезаряжал gun, belə ki, var idi üstünlüyü боеприпасах. Подъезжая üçün причалу, o, iki dəfə atəş açdı, məni saxlamaq üçün mənə uzaq. Onu açıb qayıq geniş dairəsi barədə outsmart üçün çalışırıq. Lakin onun geri keçirilən yanğın. Bilmədim boş yerə israf çekim.
  
  
  Stavros əyildi başlanğıc, bir şey üzərində işləyib. Qayıq artıq idi пристыкован. Onu, fikirləşdi ki, ola bilər bu mənim üçün bir şans və təkrar etdi qayıq içəri. Kimi, yalnız onun yaxınlaşdı kifayət qədər yaxın etmək, vurmaq, gözündə çıxdı Stavros və atdı hansısa mövzu mənim qayıq. O, endi burada açıq demək mənim kabin. Onu gördüm, necə yanır запал, və bilirdim, ki, Stavros aşkar dinamit. Azn Миконосе ego istifadə üçün yeni yolun çəkilişi uzaq sonunda ada. Mən heç bir vaxt cəhd atmaq ego bayıra. Fuse qısa oldu. Sanki bir gun görə, kəmər, onun göyərçin bayıra və tutulmuşdu.
  
  
  Partlayış yarıb mənə qulaq və сотряс isti hava qaldırıb suya böyük dalğa. Mənə ətrafında посыпался zibil, lakin onun проплыл üz. Onun baxdı və gördü alovlu bir anda suyun səthində qara tüstü yayma göyə.
  
  
  Bəxtim gətirib. Onun sözünə davam üzmək sahilə, прилегающему üçün port bar. Stavros gördüm, məni və onda iki shot. Güllə düşdü suya ödənişlərin birbaşa mənə görə. O, atəş üçüncü dəfə ilə yarmaq mənə предплечье. Onun söyüş söydü altında özünü burun. Hətta onun almaq lazımdır sahil, onun qala bilərəm olmadan silah, ona görə ki, ammo bu пистолете bilər намокнуть.
  
  
  Zaman Stavros gördüm ki, mən davam sahilə, o, geri döndü və qaçıb заросшего yosunu tutub. O, shell düz, aşağı hissəsi ada ödənişlərin birbaşa bizə müraciət развалинам, yarım balıqçılıq лачуг idi ki, çoxdan tərk. O, açıq-aydın, nəzərdə təşkil mənə lakin əgər orada.
  
  
  Onun çətinliklə qürub azn köhnə dəniz divar ilə məşğul olan olmuşdur dok bucaq. Onun baxdı açıq məkan mənim qarşımda, amma Ставроса görmədim. İsti günəş əvvəli quru duzlu suya mənə, hələ ki, onun tədqiq ərazi açıq qabaqdadır. Məsafə təxminən üç yüz yard bütün ərazisində otelin idi və nisbətən düz istisna olmaqla, səpələnmiş daş nəticələri və boulders saxlayırdı, ətrafında və yaradırdılar fon üçün qısa xətt осыпающихся daş лачуг. Onların arxasında qayalı təpə olduqca sərin qaldırılmışdı mərkəzi adalar isə bir təpə üzərində idi daha bir bina. Bu ikimərtəbəli ev olmadan dam və bir divar, yəqin ki, hansısa ictimai tikili.
  
  
  Onun прищурился parlaq işıq ümid görmək Ставроса, amma o, qaçıb gizlənirdi.
  
  
  Amma indi həmin revolver görə, kəmər, onu çıxarıb döyüş sursatı və sildi, ih. Onun açdı tapança və baxdı beyin. İçərisində metal boru abidəsi işıldayırdı bir damla su, parlaq bir отраженном günəş işığından. Приставив, az ağız, onun продул beyin təmizləmək üçün ego. İki patron ki, onun belə diqqətlə qoruyub verə bilər uğursuz zaman onun зависел onlardan. Başqa bir silah yox idi, çünki "Люгер" qaldı, otel və стилет торчал üzrə boca стрелявшего yolda, aparıcı hərbi düşərgə. Erik üz tutacaq ih, ancaq indi bu mənə kömək etmir.
  
  
  Lakin Stavros əmin idi ki, mən olacağam vurmaq, əks halda o, heç də qaçıb olardı. Bu, kiçik bir fasilə mənim fayda. Qəbul edərək, bu kimi yaxşı ki, var idi, onun qalxdı ilə divar və biləndir коттеджу tapança ilə əlində. Əgər ona göstərdi gun, onun bilərdi məcbur Ставроса düşünmək, ki, hazıram götürsək, ondan, rütubətli, ya yox, məcbur ego müdafiə olunmaq. Amma mən ümid edirəm ki, vəziyyət o yerə gəlib çatmayacaqdır.
  
  
  Onu ehtiyatla yaxınlaşdı daş домикам. Hər yerdə artıb yüksək ot, hətta daxilində скелетов kiçik tikililərin olmadan qapı və pəncərələr. Ot qədər шевелилась altında isti bir breeze, harada ona idi. Günəş burada elə bir parlaq, daha qonşu Миконосе. O, isti, külək yavaş-yavaş qurudardılar mənim köynək və şalvar, lakin mənim isveçlilərin hələ прилипала mənim bədən.
  
  
  Onu ehtiyatla şell uzun qəhvəyi ot. İki kərtənkələlər, boz, доисторического növ прыгнули üzrə daşlarına getmək üçün mənim yol. Burada heç bir iyi gəlirdi küçəsi. İsti hava daxil, mənə burun və demək olar ki, задушил məni öz iy гниения. Milçəklər жужжали üzrə заросшему alaq sahələri arasında kotteclər və mənim qəlbimin dərinliklərində onu gördüm Алексиса Саломоса yatan hörülmüş niyyəti ilə sinek azn nen. Sonra onun qeyd hərəkatı qarşıda yanında ən yaxın kottec.
  
  
  Onun rubbed əl, göz və yenidən baxdı. İndi orada heç bir şey yox idi, görünür, heç bir gələcək hərəkəti, amma mən hiss etdim ki, Stavros var idi. Onun hiss, bu, hər bir sümüyü mənim bədən посылала xəbərdarlıq siqnalları.
  
  
  Onun qaçdı валуну hündür üzrə sinə yanında ilk kottec, dondu orada baxırdı və dinləyirdi. Qulaq daimi səs-küy gəlirdi həşərat. Onun переместил əlini qənbər qoydu ee ящерице geri. O, отскочила, напугав məni. Bu anda Adrian Stavros başını vurulmuş görə ikinci kottec, xətlərinin və shot üzrə пистолету.
  
  
  Shot görünürdü, əks разнесся bu липком havada. Таращить göz расколола daş yanında mənim sağ əlləri. Sonra bir an əvvəlinə ikinci shot hit daş və рассыпал qum taxıl üzümə. Onun tüpürdü və сморгнул. Zaman onu yenidən шталь görmək, Stavros itdi. Amma licks mənə arasında birinci və ikinci kotteclər, onun qeyd hərəkatı ot.
  
  
  Stavros, görünür, qərara aldı ki, mən vurmaq üzrə nəm gun. Bunun əvəzinə onu təqib ego, o idi məni.
  
  
  "Ovçu qurbanı olur!" - səsi eşidildi görə, onların təqib aşağı, qan donduran gülüş.
  
  
  Bu kar crazy səs elə gəlirdi çox güman ki, mənim baş, daha çox ətrafında kotteclər. Bilmədim dəqiq demək olduğu Stavros, səs.
  
  
  "Onda get və забери məni, Stavros", - deyə mən.
  
  
  "İlyas", - haradansa düzəltdi məni Stavros. "Aleksandr - bu adı". Bunun ardınca daha bir partlayış gülüş, yüksək, психотический bir tərəddüd isti breeze.
  
  
  Onun səs-küy eşitdim, tez-tez mən ilk kottec. Onun baxırdım arasından boş göz разбитых up və heç bir şey görmədim. Sonra eşitdim onun səsi mənim sağ və bir az geridə məni, hündür ot.
  
  
  "Gun бесполезен, elə deyilmi?"
  
  
  Onun çevrildi və gördüm Ставроса, arxasında dayanan məni tamamilə başqa mövqe, çox eşitmişəm, onun sonuncu səs. O, ola bilər, bir dəli, amma yenə də çətin idi. O mənə bir gun atəş açdı.
  
  
  Onu, düşdü yerdə düz yerin yanında валуном, o basdı bəhanədir çəngəl. Daş olmasın aramızda. Таращить göz разорвала qollu köynək və поцарапала sol əlini. Onun çevrilmiş bir dəfə o, yenə də atəş açdı. Таращить gözlərini qaldırdı, toz yanımda. Mən ümidsiz нацелил ona revolver, o, üçüncü dəfə tıklayan siz trigger. İdi ki, o, bir boş cam. O, mənə baxdı, bu zaman onun нажимал üçün siz trigger öz gun. O da щелкнул olmadan shot
  
  
  Şəxs Ставроса dəyişib və o, güldü yüksək vəhşi bir gülüşlə daxil ammo öz silah. Onun atdı gun зарылся ayaqları torpağa və şir idi.
  
  
  Onun hit Ставроса zaman o, mənə baxdı və bir gun. Yox idi həllinə təkan siz trigger, hələlik onun схватился onunla. Bir gun düşdü, zaman biz həm ударились haqqında möhkəm yer пиная və царапая yüksək ot.
  
  
  Onun çox hit Ставроса üzrə çənə düşdü və o, geri. Lakin zaman onu yenidən qaçdı ona, ondan hələ də qalırdı çox бешеной qüvvələr. O, hansısa bir şəkildə tapdı, boş tapança və zaman onu yenidən idi nen, o, zorla onu vurdu namlulu silah mənim asılıdır. İdi ki, o, commerzbank zərbə və o düşdü ilə ona.
  
  
  Zaman onu yenidən bildi diqqət nen, o, ayağa qalxdı və qaçdı двухэтажным руинам təpə üzərində görə kotteclər. Mən çalışıram ki, taxta qapı, yöndəmsiz asılmışdı bir loop və zaman onun daxil olub, o yenə sakitcə скрипела. Stavros keçdi bu yolu.
  
  
  Onun yavaş-yavaş girdi полуразрушенное bina. İçərisində ot idi, demək olar ki, nə qədər eyni, nə qədər kənarda sahəsində. Bəzi yerlərdə idi примята, harada keçib Stavros. Amma mənə çox xoş idi ki, xatırlayıram, bu insan belə təqib özünün bütün mənalı həyatını və o, bilmişdir yaşamaq. Zaman onun обогнул bucaq обвалившейся divarları, gördüm onun baxışları dəli ego şəxslər, sonra isə paslı dəmir пруток swung mənə baş. Onun пригнулся və штанга задела mənim saç və врезалась bu daş divar yanımda.
  
  
  "Dərzi!" - mızıldandı mən. O, aşkar bir parça dəmir tərəfindən son sakinləri adaları. Və yenidən var idi üstünlüyü qarşısında mənə.
  
  
  Onun схватился görə ştanqı, ancaq itirilmiş tarazlığı. O məni yoldan ilə ayaq, və o itirilmiş хватку. Bir an sonra o, yenidən взмахнул silah. O, спустилось mənim şəxsə və разбило olardı başını, əgər keçdi. Onun перекатился və штанга задела mənim haqq qulaq və güclü ударилась torpaq altında mənə.
  
  
  Onun yenidən tutdu ştanqı üçün çalışırıq, qoparmaq, onu tövsiyələr Ставроса və biz də itirdi. Stavros çevrildi və взбежал üzrə осыпавшейся pilləkən üst səviyyə binanın harada idi sonu, ikinci mərtəbədə. O, səmimi idi mənimlə əbədi zaman o, ayağa qalxdı. O tutdu böyük bir parça daş atdı ego məni. O, соскользнул mənim çiyin və ağrı пронзила onun. Onun başladı qalxmağa tərəfindən daş pillələri. Onun fikrində tutmaq Ставроса və öldürmək ego çılpaq əlləri ilə.
  
  
  Zaman onun zirvəsinə çatdı, mənə uçdu, başqa bir parça daş. Onun пригнулся və o gurultu ilə aşağı düşdü. Stavros dayanıb arxa xətdə dar bölməsində yubka, açıq tərəfi dizayn arxasında idi. Ümidsizlik yaranıb ego kvadrat şəxs, zaman dayanmışdı və хмуро mənə baxırdı. O baxdı возвышающуюся torpaq arxasında binalar, усыпанную валунами və yerli alimləri çaşqınlıq içində qoydu. Sonra kiçik dəyişməsi o atıldı.
  
  
  Onu gördüm, o ударился haqqında daşlar və toyuq kimi. O, схватился üçün ankle və ego şəxs contorted təcrübəsi zərər və qəzəb. O, подполз üçün xüsusi öz adımdan валуну, təhlükəli oturdu daş уступе. Qənbər idi, təxminən, üç fut diametri isə altında ego ön diyarı qədər əyilmiş karniz haqqında eşitdim ətrafında daş və ot idi зажат daş kiçik ölçülü. Stavros, əlini üçün kiçik bir daş istifadə etmək üçün ego mənə qarşı.
  
  
  Onun спрыгнул torpaq bir yanında, və zərbə ужалил mənim pəncənin. Onun irəli düşdü, amma tez ayağa qalxdı, невредимый. Stavros çıxılmaz təcrid bir az itələdi, daş təcrübəsi qaya parçasının üzərindən qarı təmizləyib. Zaman onu, getdi arxasınca, o сверхчеловеческим səy выдернул daş və orada qaldı, ağır-ağır nəfəs və gözləyirdi məni.
  
  
  "Get, - прошипел o. "Mən разобью sənə kəllə. Onun..."
  
  
  Biz də gördük hərəkatı, eyni zamanda. Qənbər yanında dəstəyi olmadan uzaq daş başladı aşağı hərəkət üzrə maili səthi скального уступа aşağıda ayaqları Ставроса. Adama elə gəlirdi ki, bir an dayandı, o qədər ona baxırdı ilə dəhşət, sonra o, irəli getdi kiçik bir parça ilə уступа üçün ona.
  
  
  Çünki ağır daş, ki, o, əlində, və broken ankle o, hərəkət edə bilər ki, kifayət qədər tez. Onun başladı выкрикивать xəbərdarlıq, lakin sonra dərk etdim mənasızlıq bu. Şəxs Ставроса contorted təcrübəsi dəhşət zaman qənbər çatıb ego.
  
  
  "Yoxdur!" - dua o zaman anladım ki, bir insan kimi, упавший ilə yüksək binalar ki, неминуемая ölüm idi, cəmi bir neçə saniyə.
  
  
  Zaman qənbər çatıb Ставроса, накрыв ego, o, əl atıb ki, guya otel dayandırmaq ego təşviqi, lakin o, əldə çox böyük bir sürət. O, yavaş-yavaş прокатился üzrə ego sinə, bir az ayaq üstə ləngər vurdu və orada qaldı. O, ilk toxunub ego üzrə ego boğaz dolu kəskin şiddətli cry. Sonra o birdən çox заглушился, sanki kimsə söndürüldükdə radionu.
  
  
  Мрачное onun yaxınlaşdı yerə onu görmək bilər, baş və omuz Ставроса, sallaq altından qaya parçasının üzərindən qarı təmizləyib. Ego gözləri açıq idi, o невидящим baxışları ilə baxırdı ağ, isti göy. Əli dayandı və дернулась zaman vəfat əzələ sonra o, шталь ilə formula edilmişdir.
  
  
  On ikinci fəsil.
  
  
  Никкор Минуркос və onun altında oturdu sərin навесом, sahil kafe və baxdı mimmo parlaq раскрашенных balıqçılıq qayıqlar azn кобальтово-mavi Ege. Bu, xoş idi, səhər və biz idilər.
  
  
  "Polkovnik Коцикас və ona hər şeyi izah hakimiyyətinə və onlar sizə çox minnətdarıq və Эрике", - dedi mənə Минуркос.
  
  
  Erik çıxıb üzrə qəhvə bir neçə dəqiqə idi yaxınlığında mağaza, harada gedib ingilis qəzeti.
  
  
  "Biz, olmalıdır, səbəb, burada bir az həyəcan, yerli səviyyədə, - gülümsədi, mən, - nə qədər ki onlar var, izahat, bütün atəş. Onun üzüldüm Галатисе. O, çıxış etdi qarşı Ставроса bu yanlış zamanda".
  
  
  "Hər bir müharibədə, böyük və ya kiçik, qurbanlar var", - deyə Минуркос, допивая ouzo.
  
  
  "Bir kişi vura biləcəyi çox çatdırılmışdır", - deyirəm mən.
  
  
  "Stavros bilər ki, səbəb, daha çox, əgər siz dayandırdıq ego", - deyə Минуркос. Səsi "nə üçün onun buraya gəldim, Mykonos üçün təşəkkür edirəm şəxsən. Коцикас da istəyir ki, sizə təşəkkürümü bildirim. O, istəyir ki, sizə təqdim etmək və miss Нистром ilə fərqlənmə azn ictimai mərasimində Afinada, siz qayıdacaqsınız".
  
  
  Onun başını yellədi. "Поблагодари ego görə, bu fikri", - dedim. "Lakin mənim delle bizə icazə vermir ictimai fərqlənmə". Onu təsəvvür edə reaksiya Хоука azn ictimai mərasimi.
  
  
  "Lakin ordeni", - dedi Минуркос. "Biz heç olmasa göndərmək ih sizə və miss Нистром?"
  
  
  Onun gülümsədi. "Niyə yoxdur? Sən yenə пентхаусе?"
  
  
  "Mən bu gün gedirəm bu yer", - deyə Минуркос. "Bu epizod mənə dərk edir ki, bir kişi edə bilməz və etməməlidir gizlətmək xarici dünyadan. Onun, hesab edirəm ki, mənim hələ var, nə mənim ölkəm üçün, və mən bundan daha artığını sağ olun, şəxsi əlaqələr. Bu, mənə gətirir digər səbəbdən ki, mən buraya gəldim görmək üçün səni ".
  
  
  Onun içdi ouzo baxdı Минуркоса. Xoşuma gəldi ego şəxs. O, insan idi, onun mümkün idi hörmət. Onun soruşdu. - "Bu nədir, ser?"
  
  
  Ego qara göz baxdı ki, mənim. "Mən borcludur sənə həyat, Nik. Lakin daha çox, sən mənim xoşuma gəlirsən. Mən istəyirəm ki, sən eləsən. Onun istəyirəm ki, sən шталь işləmək mənə. Onun istəyirəm ki, kişi nəzarət, mənim təhlükəsizlik sistemi və mənim yanımda idin. Sən mənə lazımdır, Nick ".
  
  
  Onun danışmağa başladı, lakin o, mənim əlimdən tutdu.
  
  
  "Sizdə olacaq əməkhaqqı ki, bir ona əminəm ki, sizə kifayət qədər daha çox olacaq. Və onun olardı sizə verdiyi pay gəlir gəmiçilik xətləri. Mən gedirəm əbədi yaşayacaqdır. Siz nəticədə olmaq çox zəngin".
  
  
  Onu götürdü ee tutub. "Mən çox arzulayıram, mister Минуркос ..."
  
  
  "Никкор".
  
  
  "Yaxşı, Никкор. Bağışla, amma mən edə bilmərəm".
  
  
  "Niyə də yox?"
  
  
  Onun etdim dərin nəfəs alın və nəfəsini buraxdı. Onun baxdı mavi liman, ora, harada üz indi bizə parlaq ağ kruiz layneri. "Bunu izah etmək çətindir", - dedim. "Mən deyirəm ki, özüm bir neçə dəfə, mən dəli üçün bu işləri davam edir ki, bu неблагодарная iş ki, heç istəmirəm. Amma insanlara onsuz da. Baxmayaraq pis ödəniş uzun saatlar və təhlükə bu hissəsi mənə. Odur ki, mən bacarmıram ən yaxşı Никкор. Harada bu, ona daha çox lazımdır".
  
  
  Sonra uzun bir sükut çökdü. Qağayı parladı qanadları günəş. Nəhayət Минуркос danışdı. "Mən başa düşürəm."
  
  
  Bir an sonra Erik oturmuşdu kafedrasında ilə london qəzeti. "Mən bilmirəm, onlar necə ola bilər прилетать buraya hər gün və borc tak malo драхм görə parıldayan", - deyə o bildirib.
  
  
  Onun soruşdu. - "Orada qeyd Ставросе?"
  
  
  O qaldırdı qəzeti belə ki, bilək oxumaq mövzu: YUNAN OLİQARX ARAŞDIRDI, orada olub şəkil Минурка.
  
  
  "Ola bilər ki, bu qaldıracaq dəyəri görəcək sizin fond", - dedim, gülümsəyərək.
  
  
  Onun ayağa qalxdı və qucaqladı Eric. Onun keçirmək niyyətində idi, onunla bir neçə günü "Рении" kimi bizə asdılar David Xok. O, onlara məxsusdur ki, biz bu hüququ.
  
  
  "Biz qayıdacağıq otel", - deyə onun Минуркосу. "Getmək istəyirsiniz bizimlə?"
  
  
  O, başını yellədi. "Düşünürəm ki, onu tanıyıram, zaman iki insan istəyirəm qalmaq üçün tək. Onun yalnız əyləşərək burada gediş əvvəl bir təyyarə və izləmək kimi gəlir kruiz layneri. Mən həmişə xoşuma gəldi baxın, necə gözəl bir gəmi qəşəng olur liman".
  
  
  "Onda xudahafiz, Никкор", - dedim. "Ola bilər ki, bizim yolda yenidən пересекутся ən yaxşı zamanı və digər hallarda".
  
  
  "Bəli", - deyə o bildirib.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Ватиканская cavab
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  
  Ватиканская cavab
  
  
  
  tərcümə Aslan Шкловский
  
  
  
  Orijinal adı: Vatican Vendetta
  
  
  
  
  
  
  Fəsil 1
  
  
  
  
  
  
  
  
  Oldu gec axşam və onu gözləyirdi üçün обыскать sayı Maksim Jukov. Qadın ilə məşğul olan gözləyirdi mənimlə idi Dafna. Saat прикроватной içində göstərirdilər dörddə onuncu. Onu bilirdim ki, o, öz otağına villa Sevimli, hər gecə, təxminən 9:30, belə ki, vaxt hazırlaşır. Onun qalxdı böyük mis köçürmək olan Dafna qoymaq gözəl nude , onun uzun qara saçları развевались üzrə yastığı, onun böyük gözləri və geniş ağız gülümsədi olan geniş və son məmnun. Yatmaq bədən ağ простыне, baxmaq kimi canlı kukla.
  
  
  Onun geyindim yerini rahatladı. Zaman onun застегивал наплечную кобуру üçün öz 9 mm tapança "Люгер" olan, onu yumşaq, zəng Вильгельминой, - Dafna baxdı mənə öz böyük yaşıl gözləri. "Niyə sən одеваешься, əzizim?" deyə soruşdu. 'Hələ tezdir.'
  
  
  "Məgər mən sənə demişəm, bu barədə? Məndən sonra işgüzar görüş.
  
  
  "Dəhşətli dayanmaq belə ki, tezdir", - надула o.
  
  
  "Təvazökarlıq - bu yaxşı insan üçün", - dedim. Amma zaman Dafna imkan verdi ki, öz uzun həssas бедрам uçmaq üzrə простыне, mənə idi qayğı təvazökarlıq. Cəhənnəm olsun Jukov! Onun çıxardı "люгер" biri кобуры və yoxlanılır ammo. Və hələ ki, Dafna очарованно müşahidə etmişəm, onu irəli sürüb çekim və yoxlanılır mağazası. Belə bir şəxs necə Böceği, olmaz, çox diqqətli ola. O, agent Kolleksiyasını Del şöbəsi "Ağır del" KQB. Kimi və onun, o, səlahiyyətlidir, öz hökuməti tərəfindən belə hərəkət kimi o fikir gərəkli; yəni öldürmək lazım gələrsə.
  
  
  "Mən səni gözləmək, Nick?" soruşdu Dafna.
  
  
  Bir müddət onun bu barədə fikir. "Bəlkə də, artıq çox gec", - dedim. 'Onun sənə zəng edəcək.'
  
  
  "Siz əminsinizmi ki, heç qala bilər?" o mızıldandı.
  
  
  Onun игриво похлопал onun ягодицам. 'Geyin.'
  
  
  O, belə də etdi, kapkaç, bir söz ki, mən aldim hey; və nəhayət o çıxıb getdi. Onu bilirdi ki, bəlkə də, daha heç vaxt onu görəcəyəm, amma bu mənim işimdir.
  
  
  Onun пристегнул стилет, окрещеный şöbəsinin müdiri, xüsusi effektlərin AX Hugo HQ və taxdı jaket üstündən silah, onun təlim keçmiş insanlar öldürmək bir çox müxtəlif yollarla, amma heç bir üsul əvəz edə bilməz iki əsas silah. Mən həmişə yükü özü ilə . Люгер və стилет спасали həyat mənə daha çox dəfə bilərəm ki, onu xatırlayıram.
  
  
  Onun yenidən haqqında fikir Максиме Жукове. Bu idi худощавый жилистый rus olan bu gənc xidmətə başlamış DTK-da.
  
  
  Çoxdan ego verilir "victimizer" bölməsinin Yaş İşə, və o mən perfeksionist idim, həmişə любившим öz işini . Bizim yol əvvəllər kəsişmək yalnız bir dəfə Каракасе. Biz təsadüfən görüşdük otaq otelin və o, təklif almaq oğurlanmış çin sirlərini üçün amerika Birləşmiş Ştatları. Zaman emu sifariş təklifi rədd çalışırdı məni öldürmək. Emu bu, demək olar ki, mümkün oldu. Bunun sübutudur - шрамм müraciət məndə qarın; və o gecə oteldə onun hələ də soruşmuşam özünü ona nifrət ilə məşğul olan, ola bilər вытеснена yalnız zaman, və ya ego ölüm. Amma öldürmək Jukov idi mənim işlə. Mənə yalnız lazım idi ki, onun qarşısını almaq mümkün. Mənim vəzifəm ondan ibarət idi belədir: hələ ki, ego yox idi, daxil ego otaq və tapmaq sənəd, o ego приспешники üzrə DTK-nın oğurlanmış var ali məktəbin kuryer görə, bir neçə gün bundan əvvəl Римэ və ki, o, çatdırmaq niyyətində idi KQB. Sənəd edir rəsm yeni yazır nüvə silahı cihaz edən etmişdir tətbiqi taktiki nüvə silahı daha практичного və asandır. Bu cihaz uzunsürən, amerika Birləşmiş Ştatları örtülü hərbi üstünlüyü üzərində Sovet İttifaqı və buna görə də, əlbəttə, недолжно ьыло almaq üçün Moskvaya.
  
  
  
  Saat onun yarısında onu götürüb taksi ilə qədər otel "Villa Sevimli" Via Yoxdur. Olsa idi şənbə gecəsi, o Римэ idi, çox sakit. Yalnız səslər jurnalının nüsxələri paylanıb ətrafında intim terraslar ilə parlaq освещенным elə də çox deyil , ya ближайего мотороллера olan oturmuşdu смеющаяся gənc cüt.
  
  
  Olmalıdır, villa Sevimli adını aldı dəfə ən yaxşı. Bayırdan heç bir şey yox idi ki bilərdi təşviq səyyah aparmaq, orada gecə. Azn оштукатуренном fasadında idi çatlar və сколы can boya отслаивалась. Yuxarı windows asılıb köhnə oynaqların . Daxilində cızılmış idi alınması üçün etdiyi yuxuda köhnə italiyalı. Onun səssizcə keçib mimmo o, pillələri qalxıb bir arxa hissəsində kiçik вестибюля. Onun dayandı ikinci mərtəbəsində və baxdı, solğun işıqlı dəhlizdən otağa 307. Sükut. Onun yaxınlaşdı gün otaqları və qulaq verdi. Daxilində sakit idi, və onu görmədim dünya. Lakin bu, demək deyil ki, Maksim Böceği deyil gözləyirdi daxilində. Onun досталь ətrafında cibindən xüsusi aça biləcək bir şey axtarırdı və seçilmiş əsas açan kilid, cd sistem. Onun səssizcə daxil, əsas kilid çevirdi və buz dolu nepalese. Açar cingildədi. Onun yavaş-yavaş qalxıb qapının dəstəyini burdu və qapını itələdi. Daxildən yox idi, bizə səs, bizə əngəl . Onun çıxardı "люгер" və tez içəri girdi. Bir baxışda qaranlıq otağa məni razı saldı ki, Böceği həqiqətən törədir axşam gəzintisinə yaxın qəzet köşkü almaq üçün qəzet. Onun bağladı, özü ilə bir qapı ...
  
  
  Bir neçə dəqiqə göz vərdiş тусклому işıq. Onun baxırdım, bundan sonra da , əmin olun ki, mən həqiqətən tək idi, sonra gizli Люгер " bu кобуру və otağa göz gəzdirdi və прилегающую vanna otağı Otağı idi təchiz обставленной və xoşagəlməz qoxu. - biri çirkli mərmi, taxta döşəmə, və пропотевшего döşək ilə birlikdə toz həşərat. Yerləri üçün yemək şeylər az idi. Mebel ibarət geniş yataq прикроватной тумбочки, kiçik yazılı stul, birbaşa stul və kreslo. Kresloda idi çox olan vasitəsilə həyata yapışdırılması набивка. Bu, deyil "Кавальери Hilton", ancaq Böceği bilər, orada gizlətmək indiyə qədər araştırmak .
  
  
  Onu başa düşdü ki, Böceği yox idi bu sənəd. Əlbəttə ki, bu, mümkün idi, lakin buna zidd olardı, bütün qaydalara bizim peşə. Siz saxlamaq özünə vacib predmeti yalnız bu qədər vaxt, nə qədər lazımdır, və sonra keçmək ego, kiməsə başqa cür, ya da tapmaq üçün müvafiq yer кормлений qədər ego deyil verərsiniz . Bu halda onun gözləyirdim ki, açılan burada olacaq, otaqda Jukov.
  
  
  Zaman on beş dəqiqə ona heç bir şey tapılmadı, onun təəccüb başladı, heç bir səhv olub mən. Onun sözün вывернул otaq tərsinə çevirdi. Döşək Jukov idi клочьях isə döşəmədə uzanıb doldurucu. Kreslo görünürdü ki, eyni. Qutular kafedrasının və прикроватной тумбочки onun çıxardı və döşəməyə atdı. Hər şey diqqətlə обыскано, hətta batırmaq унитаза. Və ona heç bir şey tapılmadı.
  
  
  Onun, pəncərəyə yaxınlaşıb və saatına baxdı. İdi artıq olmadan on on. Əgər Böceği saxlayacaq öz adi gündəlik bir gün o qayıdacaq on saat, və ya qısa bir müddət sonra bu. Onun söyüş söydü altında özünü burun. Mənə lazım idi ki, tapmaq, bu sənəd, əvvəl o qayıdacaq. AX onlara məxsusdur ki, o, versin ego öz daşıyıcıya səhər tezdən gələn gündən belə idi ki, bizim yeganə qaytarmaq şansı ego.
  
  
  Bir də onu gördüm ki, otağında yox ventilyasiya щелей və qeyd şübhəli ki, yaxşı heç vaxt olmamışdır. Sakinlər, yəqin ki, icarəyə fan alt zaman idi ki, isti və yaxşı üzünə açılsa da, bağlandıqda, zaman soyuq idi. Bu, həqiqətən olmuşdur otel üçüncü dərəcəli, onların vasitəsilə, harada yataq bulaqlar bütün gecə soxmaq sizə geri, və burada heç bir isti su kişilər üçün .
  
  
  Çünki divarlarında yox idi deşik tədqiqat üçün onun qorxuram başladı ki, mənim axtarmaq kəskin dayanmışdır. Mən necə dəfə üzünü, daha nəzər salmaq, vanna otağı, eşidəndə dəhlizdə səs-küy. Onu tutdu "Люгер", yaxınlaşıb bir gün durdu yanında və qulaq verdi. Onun eşitdi bir səs dəhlizdə - istifadəyə verilən və закрывающаяся qapı . Onun rahat və etmek люгер geri dəqiqə. Zaman onun çevrildi hamam, qapı açıldı.
  
  
  Bu Böceği.
  
  
  Onun çevrildi. Mənim əl полетела üçün Люгеру.
  
  
  "Əbədi", - sakitcə dedi Böceği, наставляя rus revolver mənə sinə. Onun əlini aşağı; o, qapını örtdü və mənə yaxınlaşdı.
  
  
  O, təxminən mənim artım və olduqca худощав. Amma var idi жилистая, güclü fiqur ki, qiymətləndirməmək olmaz. Ego şəxs baxdı gənc olmasına baxmayaraq, təzə saç.
  
  
  O, qürub mənim pencək aldı "люгер" etdi revolver mənə sinə. O, atdı Вильгельмину разрезанный azn döşək.
  
  
  "Belə ki, bu sən, Karter", - deyə o, bir neçə addım geri.
  
  
  "Sən geri tez". - Mən tez düşündüm ki, qarşıdakı söhbət. Mənə maraqlı idi, kimi uzun o, danışmaq üçün hazır əvvəl həll siz trigger düyməsini basın.
  
  
  "Mən tuturam vərdiş dəyişdirmək, öz davranışı, öz istəyi ilə", - deyə o təbəssümlə. "Bu, saxlayır, mənə həyat. Nə qədər ki, səni, mənim və digər AX, mən düşünürəm ki, mənə lazım idi daha yaxşı olardı müraciət səninlə Каракасе ".
  
  
  Mənim qan təzyiqi başladı dreadlocks. Onun səsi də, yenə düşdü o tərəfə silah Jukov. Və bu zaman o çalışacaq daha çoxdur.
  
  
  "Üzr üçün bir mess edir", - jest ilə ona dedi. "Lakin bu otaqda bilər bu hesab yaxşılaşdırılması".
  
  
  O, soruşdu. - "Siz deyil tapıb ego, elə deyilmi?" Ego təbəssüm oldu genişdir.
  
  
  "Yox, sən bunu yaxşı gizlədiblər. Əlbəttə, var idi, çox az vaxt ".
  
  
  "Əlbəttə, - dedi.. çünki sən hələ də burada, Karter, qorxuram, səndən qalıb daha az vaxt.
  
  
  "Düşünürəm ki, onu bilirəm, bəs bu".
  
  
  'Bəli?' - səbirsiz dilləndi dedi. O, hazır idi vurmaq, amma emu maraqlı idi.
  
  
  "Yer deyil, əbədi düşünmək", - deyə onu. "İnsan üçün sənin intellekt".
  
  
  Təbəssüm dəyişildi qəzəbli baxışları. - "Olduğu üzrə-sənin o üz tucked, Karter? Olacaq son nəticə doğru və ya səhv?
  
  
  "Mən düşünürdüm ki, var idi". Onu da qeyd vanna otağı qapı, zaman dayanmışdı arasında qapı və Жуковым . Eyni zamanda, onun gərgin əzələlərin bazu və стилет sessiz slid mənim xurma.
  
  
  Onun eşitdim Böceği gülümsədi üzərində mənim səhv ehtimalı, lakin əvəzinə ətrafında dönüb ona şəxsin, onun düşdü torpağa. Revolver Jukov выстерил, таращить gözü düşüb mənim jaket zaman onun откатился və bıçaq atdı.
  
  
  Bu crazy cast, lakin xoşbəxtlikdən, стилет hələ вонзился Жукову sağ çiyin. O vermişəm cry və əl ilə револьвером düşdü, onun, atıldı ona torpaq. Biz ударились haqqında divar. Onun çevirdi ego əlini revolver uçdu, ударился barədə cins və соскользнул küncə.
  
  
  Yaxınlaşaraq, ona, onun tez vurdu, sağ əli ilə zərbə ego dar şəxsə olan zamanı onun eşitdim çartıltı sümük . Onun otel vurmağa başladı ikinci zərbə, lakin gördüm ki, bu daha heç bir ehtiyac yoxdur. Ego döyüş ruhu getdi.
  
  
  Onun üzərindəki bıçağı ilə ego çiyin. O, geniş gözlərini açdı və зашипел daha ağrılı. Onu bərk-bərk стилет k ego sözünü kəsdi və diqqətlə baxdı pis olan şəxs. Onun soruşdu. - 'Burada, bu salonda?' - O, inildədi. Onun hit ego üzrə şəxsə və silkələdi geri və irəli. "Mənə de görüm, harada üz tucked sənəd Böceği", - dedim.
  
  
  "Ego burada yoxdur", - deyə o, tələsik nəfəs.
  
  
  "Gəl, danışmaq olar, - dedim. "Artıq çox gec oyunlar üçün".
  
  
  O, başını yellədi. Onun çox bərk ucu стилета k ego cılız boyun qədər qan axmağa başladı daxil. Onun səs eşitdim dəhlizdə. Shot idi eşidilmir. Kimsə soruşdu ki, italyan, hər şeyin qaydasında.
  
  
  Onun сазаал. - "Va Bene!" Bütün yaxşı!' Onun yenidən döndü Жукову. - "İndi görürsən? İndi səndən az qalıbdır. Polis olmalıdır, burada hər dəqiqə. Onu bilmək istəyirəm, harada zalında bu sənəd. Danışma!'
  
  
  O zorla mənə baxdı və ağır-ağır nəfəs alırdı. "Siz düşünürdünüz ki, mən adi bir insan, bir рассказажет sizə yalnız ona görə ki, siz məndən əvvəl ölüm? Qorxuram ki, siz çox yaxşı bilirsiniz, Maksim Jukov ".
  
  
  Ancaq onu bilirdi ego daha yaxşı düşünürdü. Onun yadına dosye AX idi ki, onu. Maksim Böceği yalnız idi болтуном, həm də bir ovçu görə qadınlar. O, çox fəxr etmişəm, öz потенцией, омела qadınlar bütün açıq hovuz və nüfuzu var idi olanın xeyli cinsi iştaha. "Yaxşı, Böceği", - sakitcə dedim. "Mən səni öldürmək. Onun saxlayım hissəsi sənin bədənin olan sən belə гордишься, - mən отрублю bu чертову parıldayan ".
  
  
  Təkəbbür yoxa çıxmışdı ilə ego pis şəxslər. 'Nə? H-nə?
  
  
  Dəhlizdə addım səsləri eşidildi yeni səs: "Siz eşitdiniz ki, mən dedim".
  
  
  O, qorxa-qorxa mənə baxdı. "Deyilsə, bu!"
  
  
  'Edəcəyik.'
  
  
  "Sən dəlisən", - o dedi və onun üst qubada çıxış edib tər.
  
  
  "Axmaq" .
  
  
  Onun rəmzi emu ширинку. "Belə Ki, Böceği?"
  
  
  'Məni öldür!'
  
  
  'Xeyr. = Bu ценымногие daha çox əyləncə.-- Yaxşı?' Onun saxlanılır стилет azn резинке ego alt. Onun var revmatizm edən istəyirdi. Çaxnaşma o pəncərədən baxırdım. Sonra o, gücü əldə etmişdir keçirildi. "Yox, - dedi. Lakin, çox gec. Onun, qaçdı pəncərəyə tərəf itələdi ego, лежбище отломилась və düşmüşdü сточную канаву. Orada kənarında sağ lük idi спрятана kağız.
  
  
  Yataq lük ibarət idi, üç qat ağac müxtəlif dərəcədə гниения. Bu günəş qapaqları orta təbəqə сгнил daha sürətli boyalı xarici qat və böyük ədəd ağac düşdü, yaratmaqla fəaliyyət sahəsi . Bu otaqda idi tikilmiş kağız bir hesabatı. Zaman lyuk bağlanıb diyarı olan pəncərə çərçivəsində, kağız bağlanıb.
  
  
  'Yox!' - qışqırdı Böceği, подползая mənə durmaq üçün çalışırıq.
  
  
  Onun çıxartdı və kağız ətrafında тайника açdı.
  
  
  Bu, həqiqətən idi rəsm mexanizminin yandırma. Mən necə dəfə клал ego dəqiqədə zaman Böceği göyərçin görə револьвером.
  
  
  Əvvəl onun, yaxınlaşdı ona, o tutdu revolver və tapanca mənə. Onun göyərçin üçün порванному матрасу olan yalançı "Люгер" . Revolver Jukov çəkilmiş таращить göz поцарапала mənə sağ bud. Onun endi döşək və dərhal tutdu Люгер. Zaman Böceği yenidən tapanca, onun qaldırdı "Люгер" və buraxmışdır iki sürətli shot deyil прицеливаясь. Birinci таращить gözləri düşüb qapı. Dəhlizdə jurnalının nüsxələri paylanıb yüksək qışqırıqlar, qapı стучали. İkinci таращить gözləri düşüb Beetle bir qədər aşağıda ürək. O, dik atıldı və aşağı mərtəbəsində oturan. O, oturdu bir an ilə geniş açıq gözlə, sonra düşdü ölü.
  
  
  Dəhlizdə qışqırırdılar: "Полизия! Полизия! "Vaxt var idi, yox. Onun çıxdı vasitəsilə pəncərədən шаткую yanğın nərdivanı və altında завывания var bir az uzağa düşüb, tünd zolaqlı.
  
  
  
  
  
  
  Fəsil 2
  
  
  
  
  
  
  O axşam, kimi daha çox tedbirler, onun dayandı, başqa oteldə. Mənim yeni iqamətgahı idi yaxınlığında Via Marko Аурелио, kiçik bir təpə üzərində, əksinə Колизея. Bu idi бедняцкий rayonu, daha sonra isə o, kimi mən həll kiçik boğucu otaqda məni daha çox narahat хищный, nə KQB. Onun keçirib беспокойную gecə .
  
  
  Növbəti səhər onun erkən qalxıb, досталь sənəd üzrə тайника, heç də belə изобретательного kimi Jukov və geyindim. Amma vaxt ötürülməsi üçün sənəd yaxşı idi. Onun qarşıladı olardı kuryer hava limanında Şer heç zaman çatdırmışdır emu sənəd, o, artıq alıcı təyyarə ilə qədər Nyu-York. Ağlıma gəldi ki, əgər Böceği xilas sənədin gün ərzində, o, ola bilər ki, bu gün sağdır.
  
  
  Zaman onun çıxdı qəhvə qoyub ona ego, öz otağında. Kimi və Böceği, onun otel üçün o, mənimlə idi, artıq bu lazım idi. Həvəskar hissəsi düşünür ki, maddələr təhlükəsiz olacaq, o, ih daşıyır özü ilə. Amma peşəkar bilir ki, əgər bir şey gizlətmək yaxşı тайнике, orada daha təhlükəsiz olacaq. Təcrübəsiz zabit bu, adətən narahat edir, amma bu, narahatlıq olmamalıdır çərçivəsindən kənara çıxmaq keyfiyyətləri sığınacaqlarda.
  
  
  Onun keçirib səhər перепроверив zamanda, təyyarənin qalxma mənim daşıyıcının və закодировав qısa mesaj üçün Devid Хоука, mənim bilavasitə rəis və direktoru AX Vaşinqtonda. Хоук otel tapmaq mümkün qədər tez bir zaman hər hansı başqa şəraitdə aşkar edilmişdir sənəd. Kuryer çatdırdı emu mesaj.
  
  
  Heç bir zaman onu çıxarıb bir sənəd yerlərdə yemək qoymaqla da gümüş portsiqar qoydu portsiqar dəqiqə. Hava limanında onun idi təklif курьеру siqaret və sonra da keçirilməli mübadiləsi iki eyni maddələr.
  
  
  Onun заказывал taksi oteldə yox, sadəcə düşüb ilə təpənin Colosseum. Amma bu dəfə ehtiyat kifayət idi. Bundan cəmi bir neçə dəqiqə sürücü onu gördüm ki, bizi güdür qara Fiat.
  
  
  "Сверни burada sola", - deyə onu işıqlandırır.
  
  
  "Lakin siz isə dediniz ki, istəyirəm, hava limanına!"
  
  
  "Unut bunu, hələlik".
  
  
  "Che sergey o coraggio!" - donquldandı kişi dönüş görə bucaq.
  
  
  Onun başını pəncərədən arxa pəncərə və gördüm следящий mənə görə "Фиат". İndi mənim öz növbəsində ворчать. Onu düşünürdüm ki, hər şey yaxşı getdi və sonra o, onun kimi hər şey dəyişdi. Amma bir şey məni tapdı dostlar Jukov.
  
  
  Biz tez завернули görə bucağı daha iki dəfə çalışır, onları qurtarmaq üçün. Sürücü tapmaq üçün bir maşın gedir, bizim üçün, fürsətdən istifadə edərək, nümayiş etdirmək üçün sürücülük vərdişləri. O, потащил bizi aşağı Via Лабикана, geri mimmo Колизея və yuxarı Via dei Фори Империали, sonra mimmo Bazilika Konstantin və bəyaz Roma Forumunun ilə ego разрушающимися храмами, кипящими azn полуденном günəş.
  
  
  "Bəs indi hara, синьор?"
  
  
  "Sadəcə get açıq", - dedim baxaraq, "Фиат". Baxmayaraq ловкое idarə maşın taksi sürücüsünü , biz saxlanılıb yol nəqliyyat, və "Фиат" dən geri qalmırdı bizi; o, çox yaxın məsafədə mənə. Biz getdilər üzrə Corso Vittorio Emanuele qədər Тибра, keçdiyi Ponte Vittorio Emanuele və rəhbərlik tərəfinə Vatikanın. Qara maşın hələ гналась bizə. Əvvəlcə onun подумывал gizlətmək sənəd bir yerdə taksi, lakin, çünki агентыы arxasında bizi опознали maşın, bu plan sonda ona çox riskli. Belə ki, biz davam gəzinti küçəsi Via della Conciliazione meydanına qədər Piazza XII Pius. Qarşımızda маячил Müqəddəs Pyotr məbədi . Zaman onun baxdı sahəsi ilə böyük fəvvarə ortasında, məndə birdən-birə bir ideya yarandı. Aydındır ki, bu idi штопора ya indi, ya heç vaxt.
  
  
  "Dayan, sürücü", - deyə onun tez və eyni zamanda baxdı və gördü ki, "Фиат" geridə bizə daha heç iki yüz metr . Onun üstünə bir qutu lir sürücü də əl və o, təəccüblə yuxarı qaldırdı və qalın qalın qaşlar.
  
  
  "Бениссимо !" - deyə o, mənə daha sonra, zaman onun çıxdı. "İn bocca al lupo!"
  
  
  Amma sonra onu anladım ki, mənə lazım olan daha çox ego xoş arzularını yetirdi.
  
  
  Onun sıçrayıb addım; zaman onu yenidən, tez baxdı vasitəsilə çiyin, gördüm ki, onun, Fiat, dayandı, digər tərəfdən sahəsi . Ön oturacaqda oturan iki kişi; ih şəxslər idi görünməz şüaları полуденного günəş. İh zahiri qətiyyətsizlik подстрекала məni . Onu bilirdi ki, əgər bilsəm daxil muzeyi базиликой , mənim üçün bir şansı olacaq ayrılmaq onlara mühit dəstə-dəstə turistlərin.
  
  
  Belə ki, mən yenidən qaldırdı addımdır və tələsik vasitəsilə колоннаду, mimmo nəhəng sütunların Бемини üçün muzeylərə, onun hüdudlarından kənarda da. Onun yenidən baxdı. Hər iki kişi çıxıb, ətrafında mürtəce növ qara maşın və ardınca mənə görə.
  
  
  Birdən-birə onun рванул sağa, göyərçin kölgə ilk iki muzey və itaətkar halda qızla üçüncü, qaranlıq bina. Girişində idi mühafizəsi formasında. Onun keçirilib mimmo, onlardan saldıqda, daxil zalı turistlər dolu suvenir dükanları. "Dərzi şeytana", - mızıldandı, onun; bu uşaqlar gözlərini kəskin idi, çox onu düşünürdüm.
  
  
  Odin onların ətrafında artıq daxil zalı zaman onun qaldırılmışdı pilləkənlə iki pillə uğrunda dəfə. Var idi zamanda, qeyd etmək озабоченное ifadə ego угловатого точеного şəxslər. Bu idi мускулистый kişi qaranlıq saç ilə geyinmişdi невзрачный azad boz kostyum. Və yəqin ki, o, idi KQB.
  
  
  Yuxarıda, pilləkənin, harada onun ağır-ağır nəfəs, осмотрелся, onu gördüm ki, ben qalereya, kitabxana Vatikanın. Bu idi ki, uzun dar məkana, tərəflər onun dururdu şüşə vitrin ilə hədiyyələr Dads Пию IX, Şir XII və Пию X. idi, əsl xəzinəsi bəzədilmiş qiymətli daşlarla скипетров, gümüş yarısı və şəfəqli gözəl fənəri xatırladırdı qızıl qablar, dini əşyalar; mərtəbəsində arasında витринами dururdu qədim vaza . Sol qalereya onu gördüm xarici divar, выходившую həyətə olan onun məsulları bir neçə saniyə əvvəl .
  
  
  Onun просканировал otaq və шталь axtarmaq üçün ən yaxşı yer üçün yemək sənədin. Çox riskli saxlamaq ego özü də o, bilirdi ki, əgər uğurlu edirsinizsə, DTK əməkdaşları heç vaxt bilərlər ego tapmaq, əgər onun спрячу ego münasib yer.
  
  
  Əməkdaşları forması dəhlizlərində gəzirdilər, hər tərəfdən qalereya. Onun cırıltı eşitdim половиц, hələ ki, texniki heyət расхаживал geri və irəli . Sonra onun горстью onun öz hərəkətləri üzrə kar səsləri addımlar, onlar üçün deyil, görmək bilər ki, mən edirəm. Onun çıxartdı ətrafında cibindən gümüş portsiqar. Hər an yarana bilər arıq, qarasaçlı idi DTK-nın agenti. Onun tez etmek сложенную kağız sağ əlini üstünə əyləşdi geri dəqiqə камзолы. Odin üzrə xadimləri arasında насвистывал. Onu dayandırdı və bir görünüş etdi ki, heyran gümüş əşyaları bir ətrafında vitrinlərin, daim seyr işlər naziri, o qədər gizləndi üzrə nəzərdə tutulur. Sonra onun üstünə sənəd этрусскую vaza ilə məşğul olan, oturmuşdu var vitrin, sonunda qalereya. Oldum yenə bir qat kağız yarısında üçün просунуть onun vasitəsilə dar горлышко.
  
  
  Onun yalnız yaxınlaşdı, başqa bir vitrin kimi rus çıxdı qapıda. O, içəri girdi tez, gördüm ki, mən durmuşam, və притормозил. O, həmçinin dayandı qarşısında vitrin və baxdı məzmunu.
  
  
  O, əmin idi ki, heç kim gördü ki, mən onun кладу sənəd vaza. Ümid baxmaq adi turist, onun hələ bir neçə min осматривал sərgini. Sonra onu yavaş-yavaş çıxıb vasitəsilə otaqları və buna cavab vəzifə olaraq дверном проеме. Zaman onun idi, dəhlizdə, onun, pəncərəyə yaxınlaşıb həyətə baxdı. Bir də onu gördüm ki, binanın girişində gözləyirdi start ikinci rus .
  
  
  Mən getdi. Belə ki, onlar düşünsünlər ki, tutdu məni tələyə. Lakin əgər onlar belə fikir var daha yox idi, bu kağız. Bu sənəd idi daha etibarlı saxlamaq isveçrənin təhlükəsiz. Mənim daşıyıcıya sifariş edilib təxirə ego səfər iyirmi dörd saat, əgər mən gələcəyəm ki, bu da normaldır. İndi hər şey etmək lazımdır, bu üz, bu iki rus diri-diri.
  
  
  Onu pilləkənlə aşağı endi, ilk mərtəbədə binanın olduğu aşkar dəhlizi ilə bir neçə tualet. Onun arxasında idi əsas dəhlizi ilə kiçik вестибюлем, aparıcı olan, qulluq mövqeyindən, əqidəsindən tətbiq. Onun, keçib iki başa qısa вестибюля, onu görə bucağı və шталь gözləyin. Demək olar ki, dərhal görə bucağı atdı чекист - görünür, fikirləşib ki, mən yoxa xidməti vasitəsilə daxil olun .
  
  
  O, шталь görkəmli onun, uzatdı əlini tutdu ego və bərk olan inilti. Onun bilərdi öldürmək ego, lakin mütləq deyil. Mənə hələ lazım idi aradan qaldırılması üzrə sənəd qalereyası, və hələ ki, onun bunu, o heç lazım istintaq qətli polis tərəfindən. "Sən gecikmişəm", - yalan mən, прижимая ego k ah. "Sənəd getdi Vaşinqton".
  
  
  Onun hit ego yumruq həyatında. O, lianlar daha ağrılı. Onun hit ego boyun və o, düşdü dizi üstə. Zaman onun fikrində qaçmaq ona o, birdən-birə məni tutdu ayaqları və özünə sarı çəkdi.
  
  
  O, oldu. - 'Sən врешь!'
  
  
  O, əlini uzatdı ki, mənim üz və buraxılmış bir neçə millimetr mənim sağ göz. Onu dayandırdı ego əlini yumruq vurdu üzrə ego мясистому şəxsə. O, qışqırdı və yerə düşdü divar. Onun ayağa qalxdı və o zaman idi qalxa , yenidən hit ego üzrə şəxsə. Zərbədən qol-ego отлетела kənara. O, hit divar , onun hit keçib sümüklü barmaqlarıyla bu ego диафрагму. Hava çıxıb vasitəsilə ego ağciyər, və o, yenidən dağıldı. Onun hit ego ayaq qol. O, düşüncəsiz.
  
  
  Aydın idi ki, heç bir əsas dəhlizi haqqında eşitdim dava. Onun yaxınlaşdı, qulluq mövqeyindən, əqidəsindən tətbiq və gördük ki, qapı, mən gözlənildiyi kimi, kilidli. Amma mənə elə gəlirdi ki, mən bilmərəm keçmək mimmo başqa bir zabit var, əsas giriş . Səsi niyə onu götürüb, öz xüsusi aça biləcək bir şey axtarırdı, amma əmin idim ki, o əməliyyatından ilə böyük köhnə qala. Onun çalışıb bir neçə dəqiqə, daim ümid deyil ki, görünür xidmət heyəti. Nəhayət, onun açdı kilid, cd sistem.
  
  
  Geridə eşitdim, onun inilti чекиста. O, özünə gəldi. Onun çevirdi qələm və qapını açdı. Otağa girdiyi günəşli брылев . Onun çıxdı kiçik bir park üçün bina və çatdı bucaq olduğu taksi gözləyirdi. Sürücü дремал sükan arxasında. Onun tərəf əyildi və silkələdi ego çiynindən.
  
  
  "Mən istəyirəm ki, səyahət, otel Della Lunetta", - dedim.
  
  
  "Mi si live dai piedi", - dedi ; əgər onu, sadəcə olaraq, otel gəzmək.
  
  
  Onun təqdim etdi emu qutu lir və sel taksi o qədər fikir, pul. O başa, o, güldü.
  
  
  "İndi isə, tez".
  
  
  "Sizin, sizin, синьор".
  
  
  O gətirdi ki, mühərrik, переключил ötürülməsi və biz getdik əsas tətbiq, mimmo turistlərin və чекиста. Onu götürdü qəzeti ilə oturma yanında sürücü tərəfindən saxlanılır və onun qarşısında zaman biz bir qədər sürüyən kimi daxil подъезду. Biz проезжали mimmo, onun vasitəsilə kənar əllərindən agent DTK-nın, insan aşağıdakı artması, daha ego həmkarı. O, bir fikir baxdı haqları, dönüb baxdı bina, elə bil, gözləyirdi görmək, onun həmkarı .
  
  
  Biz gedəndə vasitəsilə sahəsi Müqəddəs Pyotr çay, onun saldı qəzet və rahat. Sənəd təhlükəsiz idi - artıq bəzi хорька. İndi mənə lazım idi bir yol tapmaq, yenidən əldə ego əvvəl kuryer qayıdacaqdır növbəti gün.
  
  
  
  
  
  Fəsil 3
  
  
  
  ;
  
  
  Onun bilmədi əlaqə daşıyıcı ilə qədər, növbəti gündən, lakin bu ehtiyac yox idi. O ki qaldı sənədin Vatikan muzeylər bağlandı yarım saat sonra necə getdi haqları və açılsın, yalnız növbəti səhər. Belə ki, sonra rahat yemək onun köçürülüb, üçüncü otel halda, əgər DTK-nın присмотрит başlanması ilə ikinci. Sonra nahar getdim kiçik bar, sifariş чинзано və yavaş-yavaş ego içdi . Ağlıma gəldi ki, əgər Хоук məlum olduğu zalda sənəd, o ola bilərdi məmnunam ki, mən onunla etdim ki, mən artıq icad yol qaytarmaq sənəd. Onun bura əczaxana və alıb удлиненный докторский maqqaş. Növbəti səhər onun gedim qalereya ilə maqqaş altında курткой və əgər heç olmasa yaxın, опущу maqqaş bu этрусскую vaza və вытащу kağız. Onun gələcəyəm evə tez getmək kimi yalnız muzeyi açılacaq , turistlər üçün az idi.
  
  
  Onun yalnız inkişaf planları, bir qız yaxınlaşdı və oturdu, mənim masa. Onun ona tamaşa, hələ ki, hələ fikir Vatikanda. Aydındır ki, o idi шлюхой: nazik, ilə nazik qara saç və çox накрашенная. Orada idi, ucuz zolaqlı sviter və yubka ilə məşğul olan güclə ilə obscured onun bud. "Salam, Johnny. Siz amerika, hə?
  
  
  'Evet.'
  
  
  "Əhval-ruhiyyə əylənmək, hə?"
  
  
  "Yox, bu gecə."
  
  
  Ona bir şey yoxdur qarşı deliği. Yalnız əksəriyyəti onların ətrafında görünür изуродованными emosional, və mən istəyirəm ki, qadın sağlam idi, nəinki bədəni, həm də ağıl.
  
  
  O, israr etdi. - Sən əminəm Johnny?"
  
  
  "Bəli", - dedim. 'Onun inamla.'
  
  
  "Hey, onu tanıyıram, siz kimsiniz", - birdən o dedi. - "Siz amerikalı polis ".
  
  
  Onu diqqətlə baxdı bilər. 'Sən niyə belə fikirləşirsən?'
  
  
  'Əlbəttə ki! Polis! Bilərəm ki, bu ona görə? Siz işləyirsiniz ilə roma polisi ?
  
  
  "Mən heç kopp", - dedim.
  
  
  O, sərt şəkildə gülümsədi mənə. "Salam, Coni, - dedi, - bir var ki, kim ilə, хема sən otel tanış olardı. Salam, Gina! Фавориска ! Əvvəl onun macal etiraz çəkib apardı və o, bir qız ilə məşğul olan bizə yaxınlaşdı və tərəddüdlə dayandı var kafedrasının baxaraq mənə üzünü. Bu heç bir oxşar idi шлюху. Və o, çox хорошенькой.
  
  
  "Si encodi!" - deyə slim хорошенькой qız стуча üçüncü stul. Sonra o, наклонилась irəli конфиденциальным tonda dedi: "Gina yaxşı ingilis dili bilir. Hey kimi, amerikalılar. İstəyirsinizsə, onunla danışmaq, hə?
  
  
  Gina otelin etiraz dəvət cılız bir qız, amma sonunda icazə danışmaq özü oturub.
  
  
  "Gina gözəl, hə?" - dedi тощая qürur.
  
  
  "Nə дьяволо!" - dedi Gina və erkən qalxmaq.
  
  
  Cavab gözəl, Gina, - dedim. 'Mənim adım Ləqəb. Lütfən, bir az otursan, özün bizimlə ".
  
  
  O, bir an tərəddüd etdi, sonra sheepishly arxasına söykəndiyini görüb geri. Mən nax idi, gözəl üz xüsusiyyətləri və açıq-şabalıdı saçları şimal sakinləri Milan və Виченцы. Saçları var nax idi, uzun və sıxdır ilə işıq quş. Ee gözləri idi карими, ağzını geniş idi və şəhvətli altında isə kilsə həmişə cavab блузкой və qısa tam yubka ee rəqəm idi çox əla.
  
  
  "Biz Cinlər var кузина Amerikada", - dedi bir qız, unutqan düşüncələrinə Cinlər. "Lakin o, deyir-американски, onun daha yaxşı. O danışsın. Sonra o, ayağa qalxdı və getdi, əvvəlcə göz vuraraq mənə.
  
  
  Onun soruşdu. - "Bu nə deməkdir?"
  
  
  Джине idarə təbəssüm etdi. "Qızılgül sevir tanış məni kişilərlə. O, düşünür ki, mən tək qalmışdır.
  
  
  "Bu sənsən?"
  
  
  O, sonra da atdı məni tez fikrimcə, sonra bağışladım mənim baxış. Bütün bəzən tək-tənha, elə deyilmi?
  
  
  "Bəli", - deyə mən xatırlayaraq ki, bu, mütləq əslində, mənim sənət. "Sən burada işləyirsən, Gina?"
  
  
  Onun iqtisadçı, sahibə, əgər istəyirsinizsə, belə zəng etmək. Amma mən yox, kişi ilə iş ". Son sözləri o, bu yavaş-yavaş və qətiyyətlə. Mən вдавался ətraflı. Sizin girlfriend Qızılgül düşünür ki, mən polis, amma ən delle bu, mənim işim deyil.
  
  
  "Mənə olardı hər halda, əgər bu idi sizin işinizdir.
  
  
  Onun soruşdu. - "Mən sizə nə təklif?"
  
  
  O, diqqətlə mənə baxdı. - "Mən məmnuniyyətlə, Nik, - o dedi, - ancaq, bayaq dediyim kimi, mən fahişə".
  
  
  Ona gülümsədi. - "Mən elə belə də düşünürdüm. Sən nə içmək istəyirsən?"
  
  
  Bunu bildirən ofisianta və o, baxmayaraq qəlyanaltı. Biz bir az поболтали. Ona dedi ki, amerika idi, rəsmi şəxs, o cümlədən səfirliyi Римэ.
  
  
  "Sən hardan Amerikada?" - soruşdu Gina.
  
  
  "Ətrafında Nyu-Yorkun".
  
  
  "Mən həmişə otelin ki, oraya getsinlər. Qardaşı Gül разговаривала həyat haqqında, Nyu-Yorkda. O, yüksək qiymətləndirir kafe və restoranlar. Onlar, həqiqətən, belə ki, yaxşı, o necə danışır?
  
  
  Onu bir az da gözlədi. "Ah, - dedim, - onlar yaxşı öz istədiyi kimi. Necə uzun, sən işləyirsən, bu bar, Gina?
  
  
  'Uzun deyil. Mən çətinliklə ödəyə bilər icarə haqqı ". O gözlərini aşağı saldı. "Mən tezliklə evə getmək olacaq", - qorxa-qorxa dedi. "Bu gün burada heç bir iş, və bu onlara lazım deyil. Əgər istəyirsən, gedə bilərsən mənimlə içmək. "Niyə də yox, - fikirləşdim mən. "Məmnuniyyətlə" - dedim.
  
  
  Onu çağırdım, taksi, və biz getdik otağa Cinlər. Bu idi otağı və dam köhnə ev Via delle Кватро bir fəvvarə. Biz başladıq bir yol dördüncü mərtəbəsində, və biz выдохнули başlanması ikinci meydançasında, onun aşağı əyildi və ehmalca öpdü. Ee dodaqlar yumşaq idi, səmimi və incə .
  
  
  Otaqda biz söhbət etdik, şərab içə. Gina danışırdı ki, o dövrdə, o zaman idi любовницей nüfuzlu boss roma cinayətkar dünya, hansısa Giovanni Фарелли. O, işə başlayanda kimi sadə quldur, sonra isə qazanılmış milyonlarla azn dələduzluq daşınmaz əmlak. Üzrə ee sözlərinə görə, o, pis onunla müraciət etdim.
  
  
  "Amma bu, keçmişdə qalıb. İndi onun держусь uzaq belə kişilər kimi Giovanni. Onun durmaq, ayaqları və vicdanla зарабатываю pul ".
  
  
  Mənim qan təzyiqi qalxıb gördükdə onun təbəssümün. Bir müddət o baxırdı mənə, sonra ayağa qalxdı və повернула keçid üçün bir otağa gəldi ki, yalnız müqəddəs ətrafında eşitmə pəncərə . O, разделась, heç bir şey dedi. Ee sarışın saç ниспадали hey, üzərinə isə tam sinə xahiş toxunmaq. Onun притянул onun isti bədən, özünə, və o растворилась mənə, mənim əlləri yumşaq пробежались onun yumşaq dəri yaradır. Ee dodaqlar, birdən-birə isti tapsın, mənim və bizim рты açılıb də qarşılıqlı öyrənilməsi. Bədən olan onun ifa idi çevik və hamar kimi шестнадцатилетнего yeniyetmə.
  
  
  "Məni apar, Nick", - pıçıldadı o, mənə qulaq.
  
  
  Onun разделся və o gördü "Люгер". "Deməli siz polis".
  
  
  "Mən dedim də sənə həqiqəti", - dedim. Onu qucaqladı ee, o yaddan çıxarıb пистолете.
  
  
  "Yataq", - pıçıldadı. "Уведи məni yataq".
  
  
  Onun bu etdi. Zaman onun yalançı onun yanında, mənim əlləri ласкали bədəni o qədər раздвинула öz uzun, arıq bud, və o, aparıb tərəfdən yumşaq, hamar, daxili hissəsi.
  
  
  "Va benissime!" o mızıldandı.
  
  
  Ona imkan verdi ki, əlində yuxarıda artacaq.
  
  
  "Gedək", - выдохнула o.
  
  
  Onun öpdü dolu sinə, və o затаила nəfəs. "Баста", - çəkib apardı və o,. 'Kifayətdir. İndi. Onun istəyirəm ki, səni indi.'
  
  
  Onun yavaş-yavaş nüfuz da bilər. Хриплые ağlayır bu üzdən ətrafında onun boğaz. Bədəni извивалось təcrübəsi ehtiras və məni подстегнуло güclü və qarşısıalınmaz fiziki arzusu. Onu hiss etdim, onu necə nəm bud сомкнулись mənə ətrafında və səs onun свистящих, boğulmaqda olanlar qışqırıqlar əks разнесся mənim qulaqları. O, почесала mənim əllərinizi vanna, обвила əlləri ilə mənim boyun və omuz və потянула məni aşağı, demək olar ki, dəli istəklərini başa odur ki, başladıq.
  
  
  Sonra gəlib an, hər fikir, hər bir iradə улетучились. "Daha, daha, Nick!" qadının nəfəsi daralırdı. Mənim dodaqlar скривились bu ухмылке ki, məşğul idi, yarım сардонической, yarım понимающей. O, mənə sarıldı, daha möhkəm, daha hakim və onun bud başladı раскачиваться, o zaman nəzarəti itirib. Son судорожный titrəmə, və biz bir araya gəlib həll etmək üçün nə başladı; o, zorla застонала mahnı həsrət, və zahirən sonsuz zövq.
  
  
  
  
  Zaman onun səhər uyandýrdý, an idi, vahimə; ilk flash qorxu zaman onun baxırdı tanımadığı mənə ətrafı. Yanımda bir şey sakit пробормотало isti bədən. Onun baxdı və güldü, görən спящую rəqəm Cinlər. Onun saçları qarışıq yastığı - mis halo ağ kətan. Çox ehtiyatla onun ускользнул təcrübəsi nax, hələ ki, onun əli deyil düşdü, mənim sinə. Bir an üçün o, пошевелилась , sonra onu yenidən nəfəs aram oldu, və o, girdi dərin yuxu.
  
  
  Səssizcə üçün deyil, oyanmaq və onu vermək hey soruşmaq onu haraya getmək, onu ayağa qalxdı, yataq və yığıb öz geyim. Onun təəccübləndim ki, geri otel isə keçirib bütün gecə ilə Джиной əlində. Ancaq mənim otel nömrəsində heç bir şey yox idi dəyərli, çünki этрусская güldan, Vatikan kitabxanasında hələ saxlayırdı qiymətli sənəd olan ee ölümcül sirrini. Amma indi mənə qoruyub saxlaya bilib sənədi əlindən DTK-da onun idi, onun geri gətirmək, və mümkün qədər tez. Одевшись, onu istədiyinə saç barmaqları bir daha baxdı yataq ilə смятыми nəm, простынями və hədiyyə kimi gözəl, gənc bədən Cinlər və biləndir gün.
  
  
  Ona ağla deyil ki, yuxudan onun kimi onu bilirdi ki, o, ağla deyil . Amma AX idi mənim əsl sevgi və qadın əyləncə heç vaxt idik cilovlamaq məni işlər başa çatdırmaq lazım idi. Onun atıb, nax son ehtiraslı baxışları. O, heç nə demədi; onun döş yüksəlmiş və ağlasığmaz göründü ilə hər nəfəs . Onun выскользнул vasitəsilə otaqları və sakitcə bağlayıb, özləri üçün qapı .
  
  
  Vaxt atmaq ətrafında baş bütün fikirləri Джине. Oldum diqqət almaq sənəd, onu almaq, heç bir diqqət cəlb. Əgər məni təsadüfən tutuldu, пытавшегося qaytarmaq sənəd, hər hansı olardı, yumşaq deyirəm , ciddi fəsadlar. Birincisi, ən pis, ola bilər ki, agentləri ilə - ölümdən başqa, əlbəttə ki, bu, diqqət cəlb ictimaiyyətinin. Ki, imkanı mənim camo просвечивается, kifayət qədər riskli, lakin əgər məni heç zaman onun çalışıram tutub, kağız, sənəd olacaq baxıla və öyrənmək hər hansı bir italyan polis olan kəs görmək ego. Hətta əgər onun bilərəm nəhayət, inandırmağa, hakimiyyəti ondan ibarətdir ki, sənəd məxsusdur ABŞ hökumətinə, gizli itirir ola sirr heç bir zaman. O, əmin idi ki, heç də bütün əməkdaşları italiya polisinin deyil, satmaq istəsələr belə üst-gizli sənəd də ki, kimin əlində böyük idi qutu lir.
  
  
  Və əgər desəydilər, rus, harada zalında sənəd, onlar çalışdılar almaq, onun əvvəllər məni. Çıxarış sənədin üzrə этрусской вазе indi əsas məqsədim. Başqa hər şey əhəmiyyətsiz idi . Xoşbəxtlikdən, onun erkən oyandım olmaq üçün Vatikan kitabxanasında, o açılacaq.
  
  
  Onun idi meydanda, İçmək, XII, girişində Vatikan zaman gördüm böyük izdiham yaradılmış meydanında qarşımda, Müqəddəs Pyotr meydanında. Bu yox idi, qeyri-adi. Papa hissəsində görünür balkonda öz sarayının, xeyir-dua üçün iman və zəvvarlar duran meydanında. Amma bu gün səhər izdiham turistlərin və romalılar kimi daha çox adətən.
  
  
  Oldum wade izdiham arasından, muttering hər addımda üzr istəyir. Baş qaldırılmışdır üçün pəncərələri Pontifik sarayının və bir dəfə onun yaxınlaşdı kənarında sıx dəstə-dəstə, qışqırtı eşidildi görə, onların ardınca qəribə, demək olar ki, dəhşətli bir sükut sükut bürüyən tamaşaçı. Onun hərəkətsiz dayanmışdı, baxırdı zaman yuxarı aydın olmuşdur geyimli, ağ rəqəm Papa Pavelin VI.
  
  
  O, əllərini qaldırdı əlaməti olaraq, xeyir. Lakin o, yalnız açılmış xeyir, zaman kəskin zərbə расколол göy, ildırım kimi. Əvvəlcə fikirləşdim ki, bu avtomobil глушитель.
  
  
  Təəssüf ki, hər şey idi, daha ciddi.
  
  
  Sonra split ikinci broken şüşə uçmuşdur Daddy zaman böyük витраж ego eyvan və gurultu ilə qəzaya uğrayıb. Kimsə izdiham altında balkon başladı qışqırmağa, və Papa yox növü üzrə, zaman insanların bir izdiham meydanında düşdü, daha çox şüşə.
  
  
  Ağlayır tərəfindən seçilmiş digər zaman izdiham təlaş bürüdü. Onun baxdı bütün tərəflər üçün görmək, haradan shot; shot, görünür, göndərilmişdi Baba və buraxılmış bir neçə düym .
  
  
  "Bu, Ata!" qışqırdı şiddətli italyan səs.
  
  
  "Onlar çalışırlar öldürmək ego!" qışqırdı başqa.
  
  
  İnsanlar qaçdı ko tətbiq Vatikana və səs-küy ih панических səsləri qalxdı, havada, necə ah-zar sizin kədər və ümidsizlik. Şüşə parçaları hələ də düşən sahəsi, amma aparıcı hissəsi dəstə-dəstə qaçıb qapı və düşmədi altında yaşadığım fraqmentləri.
  
  
  Onun bir daha baxdı balkon, və bu anda oldu görünən iki rəqəmlər решетках. Onlar наклонились kömək etmək üçün Pontifik yüksələcək. Olduğu yerdən onu saxlayıb, onu görmək bilər ki, o, görünür, heç bir zərər.
  
  
  Mənə arxasında, ətrafında dəstə-dəstə qapının daha bir nəf. Onun baxdı vasitəsilə çiyin və gördüm ki, uzun, qara bir maşın, уносящуюся üz sahəsi. Olub bu, sadəcə təsadüfdür, fikirləşdim ki , ya maşını elə onunla bağlıdır ki, mən yalnız seyr?
  
  
  Bilmirəm, onu niyə birdən-birə baxdım yan muzey, kitabxana, Vatikan, hara onun shell. Lakin zaman onun baxdım, sonra gördüm ki, vertolyot enir və itir görə binası. O, açıq-aydın qardaşı amerika hərbi vertolyot Skyhook.
  
  
  Mənə yox idi bu barədə düşünmək bizə bir anlığa.
  
  
  Onlar arasından izdiham onu başa düşdüm ki, gərək mümkün qədər tez çatmaq kitabxananın. Onun протиснулся vasitəsilə təsir insanlar və getdi əsas meydanında, muzey колоннадой. Zaman onun girdi əsas həyətə, vertolyot yenidən шталь görkəmli. O, yavaş-yavaş düşürdü səmimi üzərində kitabxanası Vatikanın. Sonra onu anladım ki, bir şey deyil; dəhşətli, düzgün deyil.
  
  
  Onun başladı qaçmağa, çünki bilmədi itirmək bizə saniyə. Onu hiss etdim ki, mənim qat dollar pounding və adrenalin axşama yaxın mənim axan, hələlik onun несся girişinə muzeyi . Eyni zamanda паникой sıx dəstə-dəstə əməkdaşları şəkildə demək olar ki, bütün sol öz vəzifə qarşısında papal kitabxanası. Onlar пробежали mimmo məni, ih göz dondurulmuş qorxudan. Onun baxdı əvvəl, balkon, haradan çıxdı Baba. Balkon idi пустынен; yalnız şüşə parçaları qaldı безмолвными şahidi ki, mən yalnız gördüm.
  
  
  Belə görünür ki, onlar hələ bilmirdilər vəziyyəti haqqında st; wouldnt dəqiq deyil разгневанная, паникующая izdiham. Gözətçilər ətrafında çalışan meydanında geri və irəli, elə bil axtarır izləri. Amma mən bilirdim ki, onlar heç bir şey tapa bilərsiniz , və əmin idi ki, döyüş və ümumi неразберихе daha çox idi ki, sanki səthi.
  
  
  İndi göründü start ikinci parlaq qara sükunət. Onun göyərçin bir sütunların ətrafında girişində kitabxana. Maşın ilə визгом dayandı. Скрипнули zorbalık, ətrafında maşın çölə atıldı iki широкоплечих qalın kişi və zorla bina. Eyni zamanda, lyuk dib vertolyot açılıb və onun tutulan bir sıra hərəkətləri, təyyarədə.
  
  
  Sükan arxasında лимузина oturmuşdu qaranlıq kölgə rəqəm. Şəxs, kişi mümkün deyildi görə, zaman maşını рванулась irəli və təyyarə mimmo məni . Onun прищурился çalışdım yaza maşın nömrəsi. Amma hətta əgər maşın dayandı, siz hələ oldum olardı x-ray göz görmək üçün rəqəmlərdir. Valı əhatə olunub обложкой kobud непрозрачной qara parça.
  
  
  Zaman maşını gizləndi üzrə nəzərdə ona yönəldi yol. Girə bilmədim kitabxana, hələ maşın idi, onun qarşısında, ancaq indi o уносилась üz, onun qaçdı girişinə папский abidə və içəri baxdı. Bəzi əməkdaşları əsəbi deyirdilər ki, baş verdi.
  
  
  Amma iki kişi möhkəm bədən, yalnız ki, выпрыгнули ətrafında maşın, heç yerdə görünmürdü. Və heç kəs ətrafında həyəcanlı muzey əməkdaşları ih, deyəsən, olmadı. Bəlkə, onlar gördük, kişi kimi вбежали kitabxana, amma onu gördüm. Onun yaxınlaşdı, nərdivan, aparıcı qalereya və dərhal artıq gənc sarışın qızın iki shot. Bu AX onun keçirilib çox mürəkkəb kurs баллистики , və mən heç bir problem nədən ibarətdir ki, çekim gedir, sonra qalereya, harada onun gizli üst-gizli şəkil.
  
  
  Onun взбежал pilləkənlə üç dis tutaraq "Люгер" əlində tutaraq barmaq спусковом çəngəl. Zaman onu, çatdı və birinci mərtəbədə, mənim ən pis şübhələri təsdiq edilmişdir. Xidmətçi şəklində olan qalmaq qərarına gəlib öz yerində, hələ macal getmək, indi yalançı gün böyük луже qan. Mənə lazım deyil idi əymək, onun üzərində görmək üçün, ki, o, ölüdür.
  
  
  Çox gec, onu gördüm ki, kütləvi həkk palıd gün qalereya içəridən bağlanır. Onun qaçdım oraya, lakin kifayət qədər tez. Hətta əgər onun istifadə Вильгельмину olardı qarşısını almaq mümkün deyil захлопывание qapı.
  
  
  Onun eşitdim klik əsas qala. Onun basdı siz trigger, və ağac ətrafında qala раскололось. Amma таращить göz пробила yarım qalın taxta gün. Sonra onun eşidəndə daha bir zərbə və başa düşdüm ki, eyni şey baş verir, digər tərəfdən uzun dəhlizinin. Qalereya bağlanıb daxilində belə bir səmərə ki , aydın idi ki , əməliyyat - hər şey ola bilər, özü - aparılmışdır lazımi ixtisasa və hazırlanması.
  
  
  Onun vəhşicəsinə огляделась öyrənmək üçün imkan varmı daxil qalereya. Arxamda eşidildi boğuq səs. Onun daha çox risk etmirdi. Onun geri bərpa zaman görə küncündən çıxıb üç turistlərin. Bir onların ətrafında краснолицая qadın parlaq don, baxdı və "Люгер" və qışqıraraq.
  
  
  Ee yuh побудил məni fəaliyyət. Onun qaçdı bir sıra pəncərə yaxınlığında qapalı qapı qalereyaları. Onun отпер latch açdı ətrafında bir pəncərə və irəli əyildi üçün hər il həyətə. Təxminən otuz yard helikopter düşüb metal səbət daha üç fut diametri və hündürlüyü, прикрепленная üçün kök polad тросу . Daxili səbət oturdu скорчившийся kişi və mən gördüm ki, səbət edildi üzrə бронированной oldu - həmin metal ki, örtüklər bəzədilirdi dib vertolyot.
  
  
  İndi aydın oldu ki, nə onun ilk guessed, həqiqətən, doğru idi. Hücum Baba idi отвлекающей taktikası diqqəti yayındırmaq üçün real cinayətin ki, indi həyata keçirilmişdir. Onlar kim idi, bu, heç vaxt düşmənlər öldürmək Baba. Bu hücum törədilib üçün səbəb ola çaxnaşma və ümumi çaşqınlıq yaradıb. Bu məqsədlə kolleksiyası, qızıl və gümüş xəzinə qalereyası tərəfindən Vatikan kitabxanasının, - o, ən qalereyası olan onun gizli, bu lənətə gəlmiş, əvəzsiz gizli şəkil.
  
  
  Ağlayır напуганного turist diqqəti cəlb edir ki, digər qonaqlar muzeyin. Onun baxdı və əli ilə onlara əmr uzaq gəzmək - yəni, onun kimi elədi, разожгло həyəcan растерянной və напуганной dəstə-dəstə. Onun qayıdıb qapı qalereyaları, əyilib diqqətlə qulaq verdi . Onun eşitmək kimi daxil sınıq şüşə, və dedi ki, vitrin qalereyasında olmuşdur взломаны və tezliklə oğurlanmış ih qiymətli xəzinə - bütün hədiyyələr hakim avropa монархов, qiymətsiz əsərlər çatdırılır pontifik biri kings və ruhani knyazların . Onların arasında isə kağız idi ki, onun idi qaytarmaq - nəyin bahasına olursa-olsun.
  
  
  Haradasa muzeydə həyəcan zəngi çaldı. Amma heç kəs bilmədi qoymaq mövzu ən qəddar ограблению tarixində İtaliyanın. Mən bilməzdi heyran изобретательностью plan və səmərəliliyi və peşəkarlıq olan cinayət törədilmişdir. Lakin istədiyiniz, mənə sənəd idi этрусской вазе, görünməz görə möhkəm və bağlı qapılar arxasında qalereya.
  
  
  "Zəng xidmət personalı!" - Mən qışqırdı bu gənc, riyaziyyat üzrə duran yanımda, və ego geniş açılmış gözlər və ağız dəyişib zaman onun столкнул ego pilləkəndən.
  
  
  "Bəli, ser", - deyə o, ego kamera rəqs onun sinə qədər o, laquna tərəf yönəldi arasından həyəcanlı, turistlərin .
  
  
  "Onlara deyin ki, папскую qalereya qənimət!" Onun çağırdı ego sonra.
  
  
  Bəlkə də bu idi inandırıcı səs mənim komanda ya faktı demişəm, ingiliscə, amma ki olsa da, bu, bizə idi, tamaşaçılar sakitləşdilər. Onun işarə onlara təhlükəsiz поручни pilləkən hüceyrələri. Hətta qadın ilə məşğul olan qışqıraraq, görən mənim "Люгер", sakitləşdi və deyəsən, yenə oldu təşkil edir.
  
  
  Onun yenidən çevrildi gün. Расколотое, опаленное ağac üzərində qala elan edib yol mənim ilk shot. Açıq-aydın kifayət qədər olsaydı, bir güllə . Ola bilər, bu, dəyişib ikinci və hətta üçüncü güllə ilə. Onu diqqətlə tapanca və azad üç shot dalbadal.
  
  
  Gün застонали nəzərə almaq ağır güllə. Metal kilid, ucadan скрипнул və içindən tüstü və ağac parçaları, bir də onu gördüm ki, qala kobud şəkildə hücumu. Вильгельмина yenidən təsdiq edib öz dəyərini zaman onun yenidən vurularaq ağır qapını. Arxamda etməyib başqa bir qadın və перепуганные turistlər çaxnaşma kor-koranə qaçdı pilləkənlə aşağı lobbisi.İndi onlara daha heç bir təhdid, təhlükə, onun geri çəkildi, ayağını qaldırdı və başlayıb ayaq. Tae Ex Do bir-birinin ətrafında ən yaxşı mübarizə üsulları. Zərbə yuxarı Olacaq, Cha - Gi, gün раскололись. İkinci vərəqə və metal kilid слетели ilə taxta edir və gurultu ilə düşüb döşəməyə.
  
  
  Sonra bir gün açdı, və onun hədsiz gördüm iki yaxşı irəli hərəkət kişilər çıxmış ətrafında qara лимузина . Adama elə gəlirdi ki, bu baş verib, bir neçə saat bundan əvvəl. Lakin vaxt keçir artıq, on və ya on beş dəqiqə onlarla хорька kimi iki kişi - ih yoldaşları vertolyot - boğuldu muzeyi.
  
  
  Onlar запихивали bir qiymətli artifact-birinin ardınca bir neçə artıq sıxılmış ağır полотняных çanta. Metal səbət ki, onu gördüm, asılmışdı qarşısında açıq pəncərə qalereya idi və əlavə geniş daş подоконнику iki metal qarmaqlar . Üçüncü qədər dolu льняные çanta səbətə. Şüşə vitrin məğlub edildilər və cilalanmış döşəmə idi əhatə осколками şüşə .
  
  
  Kimi, yalnız onun выломал qapı və ilk baxışdan baxdı hadisə yerinə ən yaxın mənə oğru çevrildi və doğru yola mənə revolver. O, çağırıb iki tələbə yoldaşları və bir onların ətrafında düşdü döşəməyə kətan bag atəş başladı qarasına.
  
  
  Onun göyərçin görə jamb zaman havada просвистели güllə. Mənə ətrafında səs eşidildi рикошетирующего qurğuşun . Güllə врезались bu qapı jamb və az qala edib mənə baş və sinə. Onun sakit söyüş söydü çəkildi və bir az da .
  
  
  Daha bir таращить göz просвистела mimmo giriş imkan vermirdi. Onun ralf bir an sonra isə başını vurulmuş görə, bucaq və shot. Qalereya demək olar ki, heç bir xidmət pərdəsi üçün üç kişilər. İnsan daxil olmaqla ilk çekim yayınmaq üçün cəhd. Amma Вильгельмина idi, daha sürətli, və onun bəla onun ilk məqsədi güllə, düşən ego sol предплечье.
  
  
  Ego dodaq alt-üst oldu сдавленный cry. O, inildədi və düşdü разбитую vitrin, revolver yağan üzrə ego безвольных və yararsız barmaq. Mənim fikrimcə düşdü, ikinci bir adam o an, o atəş açdı mənə.
  
  
  Bu təslim olmaq niyyətində deyil, belə asan, kimi ego, digər tərəfdən. O, подтащил öz ağır bag açıq pəncərəyə, mən istəyirəm qoymaq xəzinələri metal səbət. Onun basdı siz trigger "Люгера", cəhdi boşa çıxdıqda qarış qədər ego, sol bud və emu idarə çatdırmaq bag üçüncü edən kişilər, hələ də, açıq pəncərənin.
  
  
  Geridə vardı şüşə vitrin, digər sonunda otaq. Ötən gün этрусская vaz yanında olmuş, bu vitrin. Amma indi zaman onun baxdı, ağız, boğazı quruyub. Vaza yox idi.
  
  
  Problemin - böyük problemləri var. Əgər dayandırmaq oğru və geri vaza, nəticələri gözlənilməz olacaq. Mən uzun müddət düşündüm üzərində vəziyyətlə, amma qaçdı qalereya, atəş. Onun tapanca da yaralanmış və başladı, ikinci dəfə atəş emu sağ bud. O, нокаутирован, qaldı yalnız iki ego yoldaş.
  
  
  Adam onu gördüm terek sahilə enən metal səbətə yenidən fəth daxilində; olduğu yerdən onun durmuşdu idi görünən верхушки tam iki льняных çanta. Arıq, qarasaçlı idi kişi, kömək edən emu idi tərk etməyə hazırdır. Qalereya idi, demək olar ki, boş məhrum öz qiymətli xəzinələri. Zaman bu adam açdı mənə atəşi, onun çökdü yerə. Güllə qədər təhlükəli свистели ödənişlərin birbaşa başım üzərində. Amma mən davam vurmaq, ağac və şüşə разбились ətrafında məni. Onun kimi hiss şüşə parçaları düşüb mənə bud, döş.
  
  
  Əgər onu həlak olub, digər iki kişilər, əgər onu qəbul sənəd geri этрусской vaza, Хоук mən heç vaxt mənə bağışladı, yumşaq deyirəm.
  
  
  "Papaq caita!" - qışqırdı nəfər pəncərənin, inandırıcı yoldaşı tələsmək. O, пригвоздил məni öz çekim zaman yaralı заковылял pəncərəyə qoyub mərtəbəsində qanlı sonra. Bir an sonra iki kişi idi, bir metal səbət öz yoldaşı .
  
  
  Onun, ayağa qalxdı və shot daha iki dəfə, zaman səbət взлетела üçün зияющему yatmışdı, парящего vertolyot. Lakin zaman onun, pəncərəyə yaxınlaşıb və yenidən atəş baxaraq zahiri, səbət olan, onun insanlar artıq yoxa daxilində жужжащей maşın.
  
  
  Броневая panel gəlsin yer, və mənim son таращить göz отскочила təcrübəsi metal. Onun söyüş söydü, bir neçə музейщиков və a çox polis zorla həyətə səmimi mənə aşağıda. Onlar atəş vertolyot, amma heç bir nəticə yoxdur.
  
  
  Dayandırmaq quldur mümkünsüz görünürdü. Onun умчался bir pəncərə, dəhliz, unutqan qalıqları arxasında mənim qalıqları olan son vaxtlara qədər saxlanılırdı ən qiymətli xəzinə muzeyin. Bir neçə maraqlı istəyən turistlər əyləncə - və onlar bu var - hələ жались yuxarıda, pilləkənin. Mən bir onların ətrafında, tolstoyun insan şort-bermuda yerləşir, boyun idi durbin.
  
  
  "Mənə öz durbin", - dedim.
  
  
  O, mənə baxdı və ikrahla фыркнул. - 'Get cəhənnəm olsun.'
  
  
  Onun dərhal нацелил ona "люгер". "Durbin", - deyirəm. "Səmimi və indi".
  
  
  Birdən o, qorxdum. O, əsəbi titrək barmaqları mənə uzatdı durbin. Onun köpek aldı durbin üzrə ego silah, qaçdı geri pəncərəyə və нацелил durbin vertolyot.
  
  
  Lyuk yarı idi, indi tamamilə qapalı, müdafiə sərnişin və xəzinələri Vatikan toplanması , habelə sənəd onu, təəssüf ki, gizli olaraq этрусской вазе. Vertolyot başladı havaya və azan-dən muzeyin. Onun baxdı durbin vertolyot, amma nen yox idi tanınma simvol imkan verən müəyyən sahibləri. Sonra onun etdik durbin və pəncərə sol tərəfdən bir vertolyot və tutdu üzünü görə, bu pəncərə. Bu idi şəxs olan saç baş arxasında qalxıb дыбом. "Gözəl", - fikirləşdim ki, davam baxmaq profili olan şəxs gördüm çox-çox əvvəllər də bir neçə dəfə .
  
  
  Məni aldatdılar bizi gözlərim, bizə tamaşaçı. Onun idi inana ki, gördüm. Bu idi şəxs oxşar kəllə - boş, dəri kimi пергамент, sıx və vardı. İnsan göz təmsil öz şər змеиные gedirdi ilə incə угольно-qara зрачками azn желтоватом кожистом üz. Geniş, ağız nazik dodaqları свернулись bu черепе усмешку. Bu idi profili olan, onun hər zaman baxırdım: biri tərəfi şəxsin özünə məxsus развратному və dəyərli olmasını riyaziyyat, olan, o, heç bilirdi. Onun düşünürdüm ki, onu xilas əbədi o gün, o zaman qərq Niaqara şəlaləsi.
  
  
  Görünən odur ki, o, yaşadı düşməsi. Judas hələ edilib diri-diri.
  
  
  Vertolyot tez artıb, yenə də onu və bir an yoxa çıxdı.
  
  
  Onun geri qalereya və otağına baxdı. İşsiz тронутыми yalnız bir neçə vitrinlərin, şübhəsiz ki, ona görə, ki, ih məzmunu kifayət qədər qiymətli. Görünür ki, oğrular dəqiq bilirdilər, nə istədiklərini əvvəl başlamaq otağa .
  
  
  Onun yenidən xahiş etdim ki, этрусскую vaza, çıxılmaz ümid edir ki, onun yalnız сдвинули və ya qırdı . Amma vaza yox idi və heç bir növ növbə çatır ki, o, dağılmışdır zamanı soyğunçuluq. Onu bilirdi ki, güldan var, mühüm bazar dəyəri. O şey idi, yalnız коллекционерам. Mənim üçün atəş sergey. Yəhuda, adam belə ki, uzun müddət mane olub təşkilatların AX , xüsusi maraq göstərir qədim italyan артефактам. Mən şübhə etmirdim ki, mənim göz gördüm hamı doğrudur. Yəhuda, hələ sağ idi. Və o, təşkil, ən fantastik qarət bizim vaxt . Və onun yanında idi этрусская güldan, ona görə ki, o, xüsusi проинструктировал öz adamları onu ala da.
  
  
  Onun diksindi, zaman təqdim ego sevinc tapmaq üçün sürpriz üz tucked вазе. Bu idi xoşagəlməz fikir.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Fəsil 4
  
  
  
  
  
  
  
  
  "İnanılmaz!" - deyə Şahin, zorla расхаживая qarşısında masa ətrafında qırmızı ağac öz müvəqqəti paris qərargah-mənzilində küçədə Ryu-de-Fleur. "Tamamilə inanılmaz!" O, turş, mənə baxdı və itaətkar halda qızla bundan sonra da öz твидовом kostyum. Ego boz saç idi растрепаны və o, qəti жевал incə незажженную başladı məşğul olan подпрыгивала arasında ego diş.
  
  
  "Mən çox təəssüf edirəm, - dedim.
  
  
  "Bu, heç də belə wouldnt çətin tapşırıq, Nik, - sərt-sərt dedi. "Sənin əlində idi, bu lənətə gəlmiş bir sənəddir. Sonra isə... hə, onun heç vaxt eşitməmişəm belə bir qəribə hekayə, necə ki, siz mənə yalnız danışdılar.
  
  
  'Məndə heç bir seçim idi. Onun idi, belə etmək. Bu sadəcə axmaq təsadüf ki,
  
  
  "Bilirsiniz, kimsə onun lazımdır, buna görə cavab verməlidir?" Şahin kəsdi mənə. "Bu idi birgə əməliyyat xatırlayırsınız? Var insanlar tərəfindən hərbi kəşfiyyat. Onun məlumat verməlidir, bu barədə Pentaqon və ... ya Rəbb, sən heç olmasa, təsəvvür edirsən, prezident kimi reaksiyası bu? Zaman onu qoymaq lazımdır dəstəyi, sonra söhbət ilə onlara, mən bilmərəm yatmaq, sağ qulaq bir həftə " .
  
  
  "Qulaq asın, - əsəbi halda dedim, - əgər istəyirsinizsə, məni məhrum tapşırıqlar ..."
  
  
  Şahin bir anlığa diqqətlə mənə baxdı, elə bil, gördüm ki, mən oturmuşam, orada ilk dəfə. İfadə ego şəxslərin dəyişib. Şok pis ərazisində баренцева dəniz görünürdü azalıb. Allahım, Ləqəb, dedi, deyil обращай mənə diqqət. Mən sizə günah, bütün, onu bilirəm. Baxmayaraq ki, bir çox insanlar iddia edəcək bunu. Varsa heç olmasa hansısa şərab, onun bundan sonra разделю. Bilirsiniz, çox idi narazılıq belə ki, prezident tapşırıb ki, bu vəzifəni AX . Hazır mübahisə etmək, onlar прыгнут bizə boynuna .
  
  
  "Mən bilmirəm ki, daha ona nə edə bilər", - dedim. "Ola bilər... Mən istərdim ki, bunu bir yol, başqa cür.
  
  
  Boş şeydir. Əgər bu oğurluq deyil, baş məhz bu səhər, siz ki, artıq polad, böyük qəhrəman. Səmimi deyirəm, sizin tərəfdən oldu, kifayət qədər ağıllı gizlətmək sənəd bu вазе .
  
  
  Onun zəif gülümsədi. - "Necə gözəl ki, siz bunu demisiniz. Etiraf etmək lazımdır ki, onun özü belə düşünür ".
  
  
  Amma siz, əlbəttə, başa düşürsünüz ki, inandırmaq, bu kimsə, mənasız - turş dedi. "Biz böhran qədər qaytaracağıq bu sənəd. Yeri gəlmişkən, bəs siz necə çıxıb ətrafında bu muzeyin, sonra yoxa vertolyot?
  
  
  "Onun shell xidməti tətbiq üçün tutulduğunu охранникам bina.
  
  
  Lakin yol boyunca, ora onun shell odin dəhlizi ilə ön planda mərtəbədə, harada ki, pəncərə açıq idi ki, yalnız умоляло istifadə etmək. Onun спрыгнул məsələn, beş fut, səsvermə, və bütün.
  
  
  "Hmm", - прорычал Хоук. "Yaxşı, ən azı, səni tutdu. Siz əminik ki, gördüm İudanı?
  
  
  "Əgər bu, o deyil, bu, olmalıdır, onun əkiz qardaşı", - dedim. "Şəxs baxdı eyni cür. Хоук başını yellədi. O çıxartdı və başladı ıso tərəfində rta, yan qorunması və stula çökdü. "Judas hələ də sağdır. Hm ... Biz gördük ego bədən, o, düşdü şəlalə. Belə ki, bu, mümkündür ".
  
  
  "Mən bu barədə düşündüm ki, bu oğurluq incəsənət", - dedim. "Üslubuna o, xatırladır, bir sıra digər oğurluq incəsənət əsərləri, törədilmiş və İtaliyada son bir neçə il ərzində. Görəsən ola bilər mi Judas ola ilham mənbəyi, bütün bu ограблений?
  
  
  "Mən hesab edirəm , - deyə cavab verdi Xok, - ki, əgər bu seriyası oğurluğun işi Yəhuda, onu etməyə hazıram ki, bahis var, digər məqamlar istisna olmaqla, maliyyə fayda var. 'Mümkündür. Amma indi məni daha çox narahat edən sənəd çox böyük planlarımız Yəhuda. O, mütləq tapacaq ego bu вазе, və ən azı, o nə edəcək, bu satacaq ego rus və ya çinlilərin bütün uğrunda nifrət Qərbə.
  
  
  Bu кожаном kresloda, masa arxasında Хоук baxdı, çox kiçik və çox уставшим. Məni narahat edən o idi ki, mən обременял ego bu qayğıları.
  
  
  "Əgər bu yazır скопируют başqa, Nik, - sakitcə dedi, - bizdə ciddi bir problem ola bilər. Mən вдавался ətraflı zaman verirdi sizə bu tapşırığı, ona görə ki, sizə heç lazım idi belə bir məlumat üçün işləri yerinə yetirmək, amma mən hesab edirəm ki, indi bilməlisiniz ki, biz itirilmiş, əgər məlumat olarsa əlində potensial düşmən. . '
  
  
  "Köməyi ilə bu ədəd, Ləqəb, siz yarada bilərsiniz nüvə ittihamlar çox kiçik miqyasda. Minaatanlar və гаубицы ola bilər doldurulmuş kiçik nüvə başlıqlı kimi танковые gun. Bir shot ilə, tank top öldürmək bilər ki, yüzlərlə insan".
  
  
  "Və heç bir danışıqların тактическому silah yoxdur", - dedim.
  
  
  Mən inanmıram ki, biz istifadə olsaydı, belə bir silah olsa belə, biz ego конструировали və istehsal edir. Amma ruslar bilər vermək üçün özünüzü bu məhdudiyyət. Qazaxıstanda nüvə silahı üçün ideal olardı kiçik əsgər deyil ki xitam verilir azn ih sərhədləri ". Onun başını yellədi. - "Ümid edirəm ki, onun səhvsən barədə Yəhuda. Biz olmadan ona və onunla bağlı ağırlaşmalar. Onu heç vaxt unutmaram əməliyyatı ki, o, keçirdi, bir neçə il əvvəl zaman nəzərdə tərk etdikdən sonra Amerikada - dövri elektrik kəsilməsi, qara duman, çirkli su, qan-qırmızı çaylar və göllər ".
  
  
  "Ən delle, - dedi, Xok, - amma indi bizi maraqlandıran yalnız bir - biz almaq lazımdır ki, bu sənəd Yəhuda və ya kimə olsaydı, bu, bizə çox idi ki, bu vertolyot. Polis Римэ, görünür, sizin tərəfinizdədir, amma mən gözləmirdim, onlardan çox şey gözləyir. Heç onlara getmək üçün, əgər tapa bilərsiniz ki, onlarda var, dəqiq təlimat ".
  
  
  "Bəs interpol-un bu Римэ? Onu bilirəm ki, orada bir neçə şəxs var və onlar yəqin ki, olacaq işi aparmaq, bu iş üzrə ".
  
  
  "Mən işləmək üçün onlarla. Əlbəttə, onlar bilmirlər dəqiq bilmək üçün, siz nə ilə məşğulsunuz ".
  
  
  'Onu başa düşürəm.'
  
  
  "Var idi imkanı görmək qalereya, kitabxana Vatikanın o qədər, necə oldu, belə tez getmək?"
  
  
  "Mən tez осмотрелся".
  
  
  "Bəli, mən hesab edirəm ki, bizə lazımdır, yaxşı-yaxşı nəzər bu vəziyyəti orada", - deyə Xok, daxil başladı geri dişləri və прикусив onun.
  
  
  "Lakin biz bunu necə etmək? Hələ ki, polis istintaq başa olacaq ikiqat mühafizəsi.
  
  
  "Ola bilər ki, səni bu keçirəcək dostu tərəfindən İnterpolun", - düşündüm Хоук. Amma biz bunu gözləyirik. Mən hesab edirəm ki, yaxşı ki, dərhal getmək üst rəqəm ".
  
  
  "Komissar Рифму?"
  
  
  "Yox", - qımışdı Xok. "Atam".
  
  
  Onun подался irəli kresloda. "Danışmaq Dad?'
  
  
  'Niyə?'
  
  
  "Allah, onun olsaydı, bilmirdim nə etməliyəm. Mən demək, sizdə var dəqiqə, hər nədir. Başqa kimsə bunu edə bilmir ? Onun nifrət ilə görüşmək görkəmli siyasətçilər, bəs nə təklif Хоук idi tamamilə yolverilməzdir .
  
  
  "Ləqəb, sənə lazım icazə axtarış yerləri, cinayət. Demək, sən elə kişi ola bilər ki, danışmaq Roma papası ilə. Onun inanıram ki, tapa bilərsiniz Paul VI cazibədar adamı ".
  
  
  "Lakin o, qəbul edəcək mənə?"
  
  
  "Əgər prezident zəng edib emu, bəli. Əgər bizə oldum yenidən cəhd qaytarmaq sənəd Jukov, Papa bilər imtina edə bilər, çünki o, müdaxilə olmasaydı, bu məsələ iki ölkə arasında dünya dövlətləri. Çünki lakin aydındır ki, bizim dövlət sirri idi, təsadüfən oğurlanmış cinayətkarlar, onun inanıram ki, Papa xoşbəxt olacaq bizə kömək etmək, hər hansı bir mümkün vasitə ilə. Və əgər o deyəcək ki, siz yoxlamaq kitabxana, polis çətin ki, bir kəs sizi dayandıra ".
  
  
  Onun dərindən ah çəkdi. - 'Хорошио. Zaman onun qayıdacağam Roma?
  
  
  "Bu gün axşam", - deyə Хоук. "Yəni, əgər bu zərər sənin planlarına bu axşam". Son comment səsləndirilmişdir sarkastik ton.
  
  
  Onun dediyi ilə невозмутимым adı: "Bəli, bu kiçik stüardessa ilə təyyarənin. Mən nax iyirmi dörd saat istirahət növbəti yarış, və o, dedi hey ... "
  
  
  "Bəsdir, Nick", - qaşqabaqlı dedi Хоук.
  
  
  Onun, gülümsədi və ayağa qalxdı. 'Onun təqdim olunub davam edəcək.'
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Fəsil 5
  
  
  
  
  
  
  
  
  İsti hava Римэ bitdi; bu buludlu idi, yağış yağacaq. Bu Колизее idi, dərin hovuz, отражавшие qədim memarlıq böyüklük. Pavers zolaqlı idi вымыта və turistlər getdi rəngli çıxarmaz vasitələri ilə olan su damcılayırdı.
  
  
  Qəzetin dolu idi mesajları haqqında грабеже Vatikanda. Amma kimi gözəl idi az adam elə bilirdi ki, baş vermiş ən delle. Bəzi hekayələrində bildirilib ki, десантники endi ətrafında təyyarənin muzeyin həyətində. Digər şahidlərin, əmin idi ki, yırtıcı idi maskalı. Bir qəzet bildirib ki, binada yerləşirdi a çox kişilər, bütün onlar silahlı idilər pulemyot və təhdid turistlərə ölüm. Başqa bir qəzet bildirib ki, qərib bir maska meydana çıxdı və ətrafında heç bir yerdə və həyatını xilas kimə o, təhlükəli cinayətkarlar. Bu qərib maska bildirilir idi alman odlu silah və demişəm və ya slavyan dilində, ya ivrit.
  
  
  Onun yalnız ümid edirdim ki, polis daha yaxşı olacaq məlumatlandırılıb. Təəccüblü deyil ki, şayiələr və ehtimallar, belə geniş yayılsın, sonra bu sensasiyalı cinayət, amma mən onu görməmişəm üçün mətbuat idi belə bir çaşqınlıq içindədir. Onu oxumaq bizə bir maddə ilə məşğul olan məhz описывала olardı ki, baş bununla günəşli səhər.
  
  
  Yaxşı ki, mən indi bunu - bu əlaqə dostum Antonio Бенедетто də qərargah-mənzilində interpol-un bu Римэ . Antonio gənc idi, gözəl müfəttişi, bir iki dəfə mənə kömək faylları keçirmək İnterpolun. Onun düşündüm ki, yenə bilərəm ki, ona etibar. Onu yaxşı hesab şəxs olan şəxs onu yaralayıb qalereya və istədim öyrənmək üçün şəkillər cinayətkarların. Onu bilirdi ki, etibar edə bilərsiniz Toni olunacaq saxlamaq mənim şəxsiyyət zamanı özünə və suallar deyil.
  
  
  Onun, yaxınlaşdı ona, gec-tez səhər. Ego səsi idi, isti və mehriban.
  
  
  "Nik, - deyə o, kar стуком, - nə sürpriz yenidən eşitmək, səni амиго. Sən nə edirsən bu Римэ? Siz bir təşkilatçısı möhtəşəm soyğunçuluq Vatikanda? Ego gülüş idi заразительным.
  
  
  "Bu, mənim işimdir", - dedim. "Mən demək, məsələ təkcə bu pul. Banklar. Кассиры və sair.
  
  
  O, yenə də güldü. "Lakin bu halda tələb etdim ki, böyük təxəyyül, амиго".
  
  
  "Bəli", - dedim. "Səmimi deyirəm, onun idi, bir növ cəlb edilib".
  
  
  "Давверо ?"
  
  
  Mən вдавался ətraflı. "Toni, onun olardı otel hər il bir neçə şəkil. Siz bu təşkil?
  
  
  'Əlbəttə. Mənfəətin bu gün heç zaman. Daha yaxşı nahar eləyirik, hə. Onu bilirəm yaxşı kafe yaxınlığında buradan.
  
  
  'Mən bu gün deyə bilmərəm. Məndə təyin görüş.
  
  
  Oh. Nə edəsən, ümid edirəm ki, o, gözəl qadın ".
  
  
  "Mən dedim, "Xeyr. - "Dad".
  
  
  "Mümkün deyil ! - deyə Antonio.
  
  
  'Bu, belədir. Müqəddəs Ata edir, mənə saat ikidə bir gün ".
  
  
  'Mərhəmət!' - yumşaq dedi. "Mən səni daha çox təsiri onu düşündüm, амиго".
  
  
  "Bəzi köməyi ilə Vaşinqtonun", - dedim. 'Onun danışacağam sənə sonra. Bilərəm ki, onun sizə gəlib ofis səhər? '
  
  
  "Бениссимо" , - deyə Antonio. "Görünür, sən həmişə məni возбуждаешь, Nick".
  
  
  Həmin gün onun və geri Vatikan. Ərazisi ətrafında muzeyin idi оцеплена və polis idi gözə hər yerdə. Geri qalereya icazəsi olmadan hakimiyyətin qeyri-mümkün olardı . Eyni ilə uğurla siz cəhd edə bilər nüfuz Fort Knox adı ilə tanınır.
  
  
  Təhlükəsizlik Papa idi indi ценымногие daha yaxşı görünürdü əvvəlcə. Təqsirkar qorxuram idi güllə ilə istehsal olunmuş, onun bir gün, soyğunçuluq və heç kim bilmədi yanaşma olmadan ona qoyulması sənədlərin, sonra isə hərtərəfli yoxlanılması.
  
  
  Birinci müdafiə xətti idi ətrafında bir neçə polis girişində bir флигель yerləşdiyi papal yaşayış və ofis. Bu idi, yaxşı təlim keçmiş, uşaqlar var, onlara da vaxt apardı yoxlamaq üçün məni.
  
  
  Əlbəttə, qoyub onun bütün silah - və xüsusilə Вильгельмину - oteldə. Onlar tapa bilmədilər şübhəli bir şey verdilər, məni полицейскому mülki geyimdə olan çatdırdı məni Vatikan qvardiyanın.
  
  
  Nəhayət, məni сопроводили bu papal покои. Otaq idi zəngin tarixə qərb sivilizasiyası. Обшитые panellər divar ilə bəzədilmişdir freskleri, tavanlar idi mozaika, saysız-hesabsız internet və выцветшие qobelenlər. Və hələ də nen hökm sürürdü asketizm, demək olar ki, asketizm. Ki, hissi var yarandı zaman onun огляделась idi hissi təntənə, tam olmadığı silahlandırın.
  
  
  Mənə göstərdi yer böyük bir salonda gözləmə, hələ onu gözləyir, fikir, onun оборудова bütün fəsillərində dövlətlərin və yüksək vəzifəli şəxslər ki, oturub otaqda. Və indi, öz növbəsində Nick Carter Killmaster N3 AX. Mən bilmirdim рассмешило olub mənə bu müqayisə və ya опечалило.
  
  
  Keçdi, ən azı yarım saat, və başladı bir az sinir zaman qapı açıldı. Qəbul otağına daxil oldu yüksək, знатного növ kişi огненно-qırmızı arbitraj fundamental materialı.
  
  
  "Monsenyor", - dedi, - mən ayağa qalxıb çox tez.
  
  
  O, mənə yaxınlaşdı ilə невыразительным şəxs. "Mən güman edirəm ki, siz cənab Karter?" - sakitcə soruşdu.
  
  
  'Evet.'
  
  
  "Onun kardinal İçki. Ego-Müqəddəsləri qəbul edə bilər, sizi indi. Bilərsən, məni izləmək üçün ". O da qeyd otağı olan yalnız ortaya çıxdı.
  
  
  Onun təqib ona diqqətlə, eşitmə, səs öz addımlar. O bağladı üçün bizə qapı, onun başını tərpətdi digər iki кардиналам, görünür, fəxri караулу. İh dar deyil, pis göz deyirdilər ki, mənə görə mənim hər addım diqqətlə izləyir, əgər qiymətləndirirlər.
  
  
  Salonun sonunda dayanmış iki rahib qəhvəyi geyimdə. Cəmi mənə müşahidə beş kişilər zaman onun yavaş-yavaş başını aşağı endirdi, çünki bilirdi ki, hələ yoxdur. Açıq qarşımda əhatəsində iki rahiblərini, oturub Ata Paul. O, ağ əynində cındır xalat və чепце isə sinə idi və böyük qızıl xaç.
  
  
  Kardinal İçki heç bir şey dedi. Ancaq заметная dəyişiklik ifadə ego şəxslər məni kəskin addım irəli. "Zati-Müqəddəsləri", - dedim, yenə başını aşağı salıb, bilmirəm, rüku, ya yox. Təbəssüm sürüşdü üzrə поджатым vardır, Papa. Bəlkə də o gördü ki, mən narahat hiss . Bəlkə də, o hiss inamsızlığı ilə məşğul olan kimi, mən düşündüm, отражалась mənə. Hər halda, onun təbəssümü məni çox успокоила. "Mister Karter, - deyə o, gözəl ingilis, - присядьте edin". O da qeyd kafedra bir sıra özü ilə, həm ego папское ring bir an засверкало işığında.
  
  
  Onun sel, dözülməz olduğunu bilərək ki, nüfuzu, mənim hökumət demirəm artıq Ястребе və AX, indi qoyulub kartına. Amma снисходительное davranış Papa idi заразительным və tezliklə onu hiss etdim ki, başlayıram istirahət etmək.
  
  
  Kardinal İçki mövqe tutub sağ Papanın. "Bu gənc adam göndərdi amerika Birləşmiş Ştatlarının prezidenti , Zati-Müqəddəsləri, - deyə kardinal.
  
  
  "Bəli, onu xatırlayıram ki, bu аудиенции idi tələb".
  
  
  Papa VI Pavel, mənə döndü və ego baxış an затуманился. "Görünür ki, sizin hökumətiniz oldu aidiyyəti olan yaxınlarda - çox прискорбному, çox прискорбному - воровству".
  
  
  "Bəli, Zati-Müqəddəsləri, - dedim. "Birlikdə папскими hədiyyələr oğurlanmış çox mühüm sənəddir. Müdafiə etmək üçün ego təcrübəsi ..., e ..., düşmən elementləri, onun öz üzərinə götürüb cəsarət gizlətmək ego bir ilə salamladı sizin gözəl etruscan vaz. Bəzi maddələr müşayiət məni muzeyi; insanlar otel ala məndə sənəd ".
  
  
  Onu bilirdi ki, ben sürüşkən yer ərazisində beynəlxalq diplomatiya. Ona görə də onun maksimum diqqətlə подбирал sözləri. Papa başını tərpətdi, sanki razısınız mənimlə, ona sevindim ki, baxmayaraq, qeyri mənim qısa izahat, onu aydın bir ifadə işlətdi ki,.
  
  
  "Sizin prezident, - dedi, - dedi ki, bu ..., bu sənəd, necə ki, siz deyirsiniz ki, ego var müstəsna əhəmiyyətini".
  
  
  - Ən delle, zati-Müqəddəsləri. Səsi niyə bizə belə görmək istədim qalereya və bəlkə də bir neçə sual əməkdaşlarına muzeyin. Biz başa düşürük ki, polis keçirir hərtərəfli araşdırılması. Lakin bu sənədin əhəmiyyəti mənim üçün hökumətin biz hesab etdik ki, zəruri öz keçirilməsi ... e ... ehtiyatlı istintaq ". Kardinal İçki başını tərpətdi, axtarır, əvvəlcə Ata, sonra yenə mənə. Mən getdi.
  
  
  "Məsələn, bizə lazımdır ki kimin daxil olub vaza o cümlədən oğurlanmış. Əlbəttə, ehtimal var ki, o, tərcümə etruscan muzeyi, bundan sonra, onu necə tərk kitabxana ".
  
  
  "Mən belə düşünmürəm, - deyə kardinal, - İçki.
  
  
  "Ən delle", - deyə Papa. "Güman edirəm ki, cənab Karter, inventarlaşdırılması başa çatdırılmışdır. Onun yalnız sərbəst baxdı bilər, amma yadıma gəlmir ki, onunla idi этрусская güldan. Əlbəttə, böyük bir hissəsi oğurlanmış şeyi həvalə vitrinlərin ". O, dayanıb baxdı mimmo mənə qarşı divar. Sanki, zaman gedir yavaş-yavaş, lakin ona heç nə demədi. Nəhayət, o, yenə mənə baxdı . "Əla, cənab Karter", - deyə o bildirib. "Sizə icazə qalan sərf gündən-qalereya və digər otaqlarda kitabxana. Onu da icazə verməyib etmək sorğu - yəni olmadan əlavə informasiya təmin etmək, amma, mənə yəqin ki, ehtiyac yoxdur hesabat, sizə, - bu этрусском muzeyində ".
  
  
  "Bu, çox xahiş ki, sizin tərəfinizdən, zati-Müqəddəsləri".
  
  
  O çevrildi кардиналу Пею. "Приготовь məktub üçün onun bilərdi ego imzalamaq. Mən mister Karter olmamalıdır lazımsız məsələləri ilə bizim polis tərəfindən.
  
  
  "Zati-Müqəddəsləri", - deyə kardinal yenidən кивнув.
  
  
  "Əmin olun ki, bu baş verərsə, dərhal". Atam yenə də mənə tərəf döndü. "Biz şəxsən arzu edirik ki, gördük bu sənəd, cənab Karter".
  
  
  "Çox sağ olun, Zati-Müqəddəsləri", - dedi, - mən ayağa qalxıb edilməsi, bir neçə addım geriyə. Onun, baş əydi və çıxıb vasitəsilə otaqları, ardınca mənə shell kardinal İçki.
  
  
  İyirmi dəqiqə onun almışdır ilə qeyd imzası və möhürü ilə təsdiq Papanın. Mənə: - qurtardı fəal istirahət asanlaşdırmaq. Mənim аудиенции var Papa Pavelin VI yaxşı keçdi, amma bu idi ən sinir hissəsi mənim missiya.
  
  
  
  
  Onun ilk getdi etruscan muzeyi. Bütün ərazisi idi müvəqqəti olaraq bağlanıb. Yox, bizim qonaqlar, bizim turistlərin, belə ki, problem yasamadim alınması ilə məlumat. Kimi və digər muzeylər, Vatikan, bu daha çox gəzdim azn sarayı daha bir şey daha. O, воткнуть dəyərləri və abidələrin этрусской dövrün. Onu xatırladım ki, çox şey aşkar edilmişdir yaxınlığında Этрурии qazıntılar zamanı Papa Gregory XVI. Onun heç bir fikrim var idi ki, muzeydə olacaq qədər vaz, şüşə qablar və digər xəzinələri. Təəssüf ki, ümidlər mən nə edə bilmək vaza, qaldı тщетной. Lakin istifadə edərək, bəzi adamların ətrafında muzeyin ih geniş arxiv onun və aşkar ki, güldan verilib Ватикану demək olar ki, iki il əvvəl , və ki, heç bir yazıların onun qaytarılması.
  
  
  Daha sonra elə həmin gün onun, danışdım, bəzi əməkdaşları tərəfindən qalereya ki, təsdiq etdi ki, güldan, nə qədər onlara məlum idi qalereyasında səhər soyğunçuluq. Bu, məni buraxdı çıxarılması ilə olan, onun artıq idi: yırtıcı tutdu ee.
  
  
  Onu aparıb bir hissəsi gün qalereyasında, sonra hərtərəfli yoxlanılması polis. Gənc polis, mülki geyimli şübhəli baxdı qeyd papanın.
  
  
  "Bu, yoxlamaq lazımdır, синьор".
  
  
  "Sonra bunu tez - dedim. "Var zamanda ətrafa baxmaq, yalnız bu gün".
  
  
  'Var, müəyyən prosedur
  
  
  "Baxın", - dedim. "Atam özü mənə dedi ki, məndə problem olmasa, bu запиской. Gərək olub o, bildirmək istəyirəm ki, siz bu inandırıcı deyil?
  
  
  Gənc adam bir an mənə baxdı. Sonra o, yenidən baxdı qeyd. "Sadə, - deyə o bildirib. O, çıxdı qalereya və çatdırmışdır qeyd ikinci полицейскому mülki geyimli. Kişi bu oxumaq. Sonra onlar baxdılar, mənə də bir şey sakit dedilər-birinə dost-təkrarladı. Bir adam dayandı, gün çıxdı, işarə məni, sonra da qətiyyətlə deyirdi başqa детективу. Revmatizm idi, sakit və müşayiət unutqan dalğa əlləri. Gənc qaytardı mənə bir qeyd. "Mənim rəisi deyir ki, siz getmək qalereya", - qaşqabaqlı dedi .
  
  
  "Ç" , - dedim və qeyd etdi.
  
  
  Onun daxil olub və uşaqlara baxdı. O cümlədən, gənc bir insan idi, üç polis əməkdaşı. Onlar sakit söhbət bir-biri ilə. Uzun zalına baxdı daha fərqli, ilk dəfə onun ego gördüm. Pəncərə bağlı idi, ona görə ki, şell yağış; qaşqabaqlı idi. Broken örtüyü şüşə vitrinlərin çıxarıldı və tədqiq predmeti barmaq izi. O, əmin idi ki, əgər oğru sol, hər hansı bir maddi sübutlar, polis artıq onu götürüb olardı ih. Lakin ətrafında nə gördüm, lakin səhər, mənalı bir şey qalmayıb ki, əgər bu idi çap barmaq ...
  
  
  Onun baxdı qapı. Qeyri-mümkün olardı müəyyən ayrı-ayrı çap ayaqqabı mühitlərdə çox olan, əgər onlar olmuş, var, pəncərə çərçivələri və ya digər konkret yerlərdə idi, yalnız bir quldur.
  
  
  Onun yenidən xahiş etdim ki, этрусскую vaza, baxmayaraq ki, əmin idi ki, onun heç bir əsas zalında . Onun soruşdu polisə istifadə olub vaza və ya bu vaza kimi, bir dəlil. O, bildirib ki, bu, belə deyil.
  
  
  Onun geri dəhlizi yadda çalışır ki, mən gördüm, pilləkənlə bu səhər: ölü qulu və yalnız захлопнувшиеся gün. Onun döndü və geri qalereya. Sonra onun yaxınlaşdı yerə orqan idi və gördüm ki, nen hələ də görünən ləkələr qan. İndi günü idi, geniş, açıq, və zaman onu baxdı, sağ qapını, gördü ki, qırıq kilid, hələ heç bir təmir olunmuşdur. Polis, yəqin ki, maraqlı idi bilmək 9 mm пуле ki, onlar sürüklənəcəklər ətrafında ağac. Onun, baxdı, torpağı, gördüm ki,-daha nə. Qapı прижималась üçün ah-metal çəngəl mərtəbəsində olan cinsini göstərən bu gözə aşağıda gün. Bu maraqlı idi. Bu o demək idi ki, bağlamaq üçün gün ворам uçota durmaq üçün qapılara azad etmək üçün qarmaqlar . Onun əyilib baxdı yarım. Nazik qatı toz qapı arxasında qoyub aydın sonra, yaxınlarda ayaqqabı .
  
  
  Çox güman ki, dizi etdi, adam öldürdü təhlükəsizlik və kilidləri gün bu tərəfdən qalereya . Mənə elə gəldi ki, o, креповой yeganə kifayət qədər qeyri-adi клетчатым model. Onun yan dizi, отцепил qapı çəngəl və qapını itələdi üçün впустить daha yüngül . Onun çıxardı ətrafında cibindən miniatür kamera ilə сверхчувствительной qara-ağ film. Onun etdim üç şəklin izi ayaqqabı qoymaq kamera geri dəqiqə. Və zaman onun təkrar dikəldi, sonra gördüm ki, yanında отпечатком əvvəl poçt qurudulmuş ağ kir. Çox güman ki, bu отвалилось təcrübəsi ayaqqabı olan yerləşdirilib dizi. Onun çıxartdı və ətrafında başqa cibindən dəsmalını, aldı bir parça gil və qəbul ego yaylığı, həm yalnız gənc əməliyyat qayıtdı. O qədər baxmışam, onun yenidən qapını itələdi və застегнул çəngəl.
  
  
  "Bir şey deyil, синьор?" o, soruşdu. Üzrə ego ton tərəfindən verilmiş olardı ki, o, güman etmişdir mənə görə назойливого qonaq.
  
  
  Mən niyyətində deyil onu demək idi послеявляется. Əgər mümkünsə, onun otel tapmaq İudanı əvvəl polis. Biz polis müxtəlif ola bilər, təqdim mülkiyyət hüququ haqqında sənəd və başlaya bilər beynəlxalq intriqa əvvəl onun верну ego - və yalnız sonra o, italyan kimi hərbi hakimiyyəti diqqətlə ego araşdıracaqlar.
  
  
  "Mən indicə gördüm, bu ləkələr qan mərtəbəsində", - yalan mən. "Dəhşətli vəziyyətdir".
  
  
  "Bəli, dəhşətlidir", - успокаивающе dedi.
  
  
  "Təşəkkür əməkdaşlıq", - dedim, çönərək, tərk etmək.
  
  
  O, məni dayandırdı. "Bir deyin görək, синьор, siz İnterpolun və ya, ola bilər ki, bütün mətbuatın?"
  
  
  "Bizə bu, bizə başqa", - dedim. "Onun professional qonaq muzeyin. Onun getmək muzeylər bütün açıq hovuz, sonra təsvir və каталогизирую məzmunu müxtəlif nəşrlər. Hələ ki, onun ziyarət və artıq on min. Mən gözləyin bilmədi açılış qalereyası, ona görə ki, hər ikisi sonuna bazar günləri mən hələ bir əlli üç muzeyin yeddi digər avropa şəhərlərində. Mənim getmək vaxtımdır , ona görə ki, bu gün mənə lazımdır ki, səfər hələ bir neçə muzey, burada Римэ ".
  
  
  "Əlbəttə", - deyə o bildirib.
  
  
  Zaman onun getməyəydi cavan oğlan mənə baxırdı heyrətlə, hələ bilmək olmaz, heç aldatdılar olub.
  
  
  
  
  Ofis İnterpolun yerləşirdi ünvan: Via Filippo Turati, 23, невзрачном binada. Hava прояснилась və havada витал canlandırıcı bahar havası. Bu, olardı gözəl səhər vasitəsilə cövlan etmək üçün Риму və özünüzü batırmaq ab - getmək Bağlar Gəlirdi, Hamam Каракаллы və ya məşhur villa Adrian. Amma işlər hələ görülməli idi və bu iş gözləyirdi görə sönük fasad qərargah-mənzilinin İnterpolun.
  
  
  Onu tapıb və öz dostu Toni Бенедетто bu ego kiçik bir ofisdə ikinci mərtəbədə. Divar donuq və mebel ofisində işıqlandırıldı günəş, işıq, проникающим vasitəsilə açıq pəncərə və geniş bir təbəssüm Tony .
  
  
  "Ləqəb, mənim başqa!" deyə onu salamladı mənimlə yan öz kreslosu üçün mənə tebrik.
  
  
  "Buon giorno, amico", - deyə o ilə verməyiniz.
  
  
  Toni idi, demək olar ki, mənim artım ilə qalın qara saç və parlaq gözləri ilə. Biz əvvəllər də kömək birinə dost və birlikdə fun bir çox vaxt keçirirdilər. Toni xoşuma gəldi və bir az əylənmək.
  
  
  Biz belə bir oyun. Onun qutusunu çıxardı, Lucky Strike və təklif etdi ki, Toni siqaret.
  
  
  'Ah! İndi onu xatırlayıram, sən niyə mənə belə ki, xoşuma gəlirsən, Bambino. Ona görə var ki, yaxşı, amerika siqaret.
  
  
  Onun прикурил, və biz bir müddət səssizcə oturublar və səssizcə kurilə. "Belə ki, sən indi nəzarətçisi?" - ona dedi nəhayət.
  
  
  O, çiyinlərini çəkdi. "Əgər siz varsınız təşkilində kifayət qədər uzun, siz nəticədə boss olmaq, xoşunuza gəlir, ya yox". O, mənə gülümsədi diş macunu.
  
  
  "Bəlkə mən getmək daha yaxşıdır üzrə AX əvvəl boss, istefaya getsin", - dedim. "Düşünmürəm ki, olacaq, öhdəsindən ofis işləri".
  
  
  "Mən də", - deyə Toni. "Xoşbəxtlikdən, mənim kiçik bir tanıtım imkan verir, mən də işləmək üçün açıq havada". İndi tünd-qonur gözləri polad ciddi. "Mən bir məsələ haqqında ограблении Vatikanda, Nik. Siz buna necə ortaq?
  
  
  Onu deyə o, nə baş verdiyini bu günə qədər araştırmak. Onun danışdı emu haqqında sənəd deyil ki, o, olan. O, qaşqabaqlı dinlədim. "Mən otel görmək sənin polislər şəkilləri" , - fikirləşdim mən. "Mən yaxşı разглядел insanı yaralayıb ".
  
  
  "Biz görək ih bərabər, Ləqəb, - deyə o bildirib. "Mən göndərdi insan Vatikan, lakin o, heç bir şey tapılmadı. Ola bilərmi ki biz birlikdə işləyəcəyik bu məsələ üzərində? "
  
  
  "Ola bilər", - dedim. "Lakin rəsmi. Onun üçün üstünlük İnterpolun tanıya bilmirdi səbəbini mənim iştirakı ".
  
  
  O, başını tərpətdi.
  
  
  "Bir də ki,-ki", - deyə mən. "Əgər biz tapmaq üçün bir sənəddir, bu, mənim. Siz hətta qeyd mövcudluğu haqqında ego öz rəhbərliyə ".
  
  
  Toni düşündüm bu haqda. "Yaxşı, Nik, - deyə o bildirib. "Biz maraqlıyıq ki qaytarılması xəzinələri Vatikan, bizə lazım deyil qazmaq dövlət sirlərdən Америк". Təbəssüm yavaş-yavaş geri döndü öz şəxsə. "Məndə belə bir hiss var ki, зацепка".
  
  
  Onun çıxartdı ətrafında cibindən miniatür kamera. Bu idi minolta bilirik və çox sürətli çekim, və onun istifadə, onun суперпанхроматическую film. "Düşünürəm ki, bu, sizin üçün maraqlı olar", - dedim. "Necə sürətli ola bilər göstərilmişdir ?"
  
  
  "Bizdə də var, kiçik bir qaranlıq otaq", - deyə Toni. "Və professional. Təxminən, günortadan artıra biləcəyik image ".
  
  
  "Əla" - dedim. Onu götürüb yaylığı açdı onun. - Sonra onun otel bilmək istəyirəm, haradan bu parça gil . Siz əldə edə bilərsiniz?
  
  
  "Bu bir az çətindir, амико", - o əyilib irəli baxdı, bir parça gil. - "Mən verirəm ego bizim химику. Başqa bir şey?'
  
  
  'Heç an. Gəlin, qısa nəzər sizin foto albom ".
  
  
  Biz daha çox saat sərf bax polis şəkillər, böyük boz otaqda dolu картотечными шкафами, masa üstü və qadın-клерками. Biz başa, onu опознал bizi bir şəxsin bütün məzmunun ki, bilirdi.
  
  
  "Mən əmin idim ki, bu oğlan olacaq", - dedim. "Əgər bir adam görmüsünüz idi, Yəhuda, - deyə Toni, alqış son albom, - o, yəqin ki, çox ehtiyatla uyğun seçilməsi, onların insanlar".
  
  
  'Dəqiq. Lakin bu qarət ediblər əsl peşəkarlar, və adətən, insanlar bu səviyyəyə malikdirlər cinayət rekord ".
  
  
  Toni mənim çiyin əl qoymaq. "Biz şəkillər var və bir parça gil", - deyə o bildirib. 'Yaxşı, gəl elə. Biz yaxşı nahar eləyirik, hə , окропим günorta əla şərab və sonra geri gündəlik iş освеженными.
  
  
  Onun, gülümsədi və başını tərpətdi. Ki, bir şey ilə məşğul olur, mənə yaman Toni. Ego və qayğısız davranış səmimi idi, lakin mən bilirdim ki, небрежностью odur ki, ağıl və hiylə sadiq polis.
  
  
  "Sən haqlısan", - dedim. "Biz bir şey edə bilmirik, burada nə qədər hazır olacaqdır foto".
  
  
  Biz getdik, kafe Mediterraneo və bu oyun terrasında. İndi bulud dağıldılar, isti olurdu, amma külək hələ də güclü idi. Üzrə tövsiyələr Toni biz sifariş qızardılmış balıq. Əsas kurs əvvəl, spagetti və sonra ağ pendir. Bizim yüngül ağ şərab ləzzətli idi. Biz haqqında söhbət былых dəfə, və Toni təkzib meydana kiv mesajları mənə bir qız ki, hər ikimiz bilirdik. Biz çox güldü və bir müddət təzyiq keçən bazar günləri qonağın birisinin gedib digərinin gəlməsiylə və o bildi istirahət.
  
  
  Sonra daha bir saat geri ofis İnterpolun. Şəkillər idi göstərib və genişləndirilmiş qədər 18х24. Toni çıxarıb ih ətrafında qovluq verdi mənə, heç onlara baxaraq.
  
  
  "Onlar çox yaxşı işləyiblər", - dedim. "Oldu".
  
  
  O, tədqiq birinci şəkil. "Bəli, - dedi, - bu mənzərə aydın gözə çarpır. Düşünmürəm ki, heç gördüm ki, belə şey , Nik. Çox qeyri-adidir.'
  
  
  "Mən razı deyiləm, və bu, uğurlu, bizim üçün".
  
  
  'Xüsusilə. Onun edəcəyəm hələ çap olunur və seçəcək tipli ayaqqabı ".
  
  
  Biz girdi, qaranlıq otaq və laborant dərhal vəd etmək, daha surəti ən yaxşı şəkillər. Sonra Toni etdi siyahısı ayaqqabı mağazalar şəhərində isə onu etdi, bir neçə telefon zəngləri yoxlamaq üçün ayaqqabı istehsalçıları. Bütün İtaliyada ih a çox idi.
  
  
  Hələ ki, Toni əmr etdi ki, bir neçə kişi ziyarət обувные mağazalar, onun geri otel üçün kod məruzə üçün Хока. Oldum qoymaq ego "poçt qutusu", haradan ego kuryer üz tutacaq və göndərir, bu Xok. AX heç bir telefon istifadə, hətta преобразователем nitq hallar istisna olmaqla, tələb çatdırmaq üçün təcili mesaj. Onun yazıb, öz məruzə və getdi ego poçt qutusu.
  
  
  Qayıtdıqdan sonra öz otağına, onu gördük ki, Toni xahiş edir ki, zəng emu.
  
  
  "Biz gördük istehsalçı", - deyə o bildirib. "Bu veb-şirkət ölkədə məşğul olan istehsal, belə bir dizayn. İndi biz təşkil edirik siyahısı pərakəndə əsasında mühasibat kitab istehsalçısı " .
  
  
  "Yaxşı", - dedim. "Mən gələcəyəm, əvvəl siz tamamlayın. Mənim komplimentlər üçün sizin səmərəliliyi ".
  
  
  -
  
  
  Zaman onun geri Toni licks, axşama doğru ona məlum oldu ki, ayaqqabı fabriki zalında Milan və "adlı Yeni müasir cəmiyyət". Nümayəndəsi Римэ alıb ilə zavodlarının yalnız kiçik partiyasının ayaqqabı satılan ih yalnız iki alış-veriş şəhərində. Odin ətrafında bu mağazalar обанкротился təxminən bir il bundan əvvəl. Nəticədə qaldı yeganə магазинчик şəhərin kənarında .
  
  
  Xahişi ilə biz müəyyən etmişik ki, mağaza sahibi idi, bir Luigi Фарнезе.
  
  
  "İndi biz ego tapacağıq", - dedim. "Yəni, əgər bizim kişi alıb balet terlik Римэ".
  
  
  "Çox güman ki", - deyə Toni. "Biz düşünürük ki, biz də опознали sizin parça gil, амико. Bizim kimyaçı düşünür ki, bu, Sicily.
  
  
  "Hmm", - dedim. "Mobsters".
  
  
  -
  
  
  Biz Toni idi, başqa işlər var, ona görə də getdim mağaza taksi tək. O idi dar lane bir ətrafında yeni rayon Рифму. Satılan ayaqqabı və digər məmulatlar üzrə dəriləri. Фарнезе, aşağı qalın kişi ilə dar çıxdı, amma çox kömək etdi.
  
  
  "Üç alıcının bu yaxınlarda alıb bu ayaqqabı креповой ayaqqabı", - deyə o bildirib. "Mən qeyd ih adları".
  
  
  Onun baxdı adları. Барзини. Aranci. Паллотти. Mənə heç bir şey dedilər.
  
  
  Onun soruşdu. - "Mən onun yenidən adlar?"
  
  
  'Əlbəttə ki; estestvenno.'
  
  
  Onun belə etdi, təşəkkürünü bildirdi, satıcı və getdi.
  
  
  
  
  Növbəti gün Toni çəkdi məni polis idarəsi, harada onun olmalı idi ego köməkçisi və emu qərarına keçirmək həcmli faylları. Günorta biz gördük ki, bir şey istədilər. Biz Rocco Барзини idi cərimə vərəqi. Siyahısı idi, köhnə, həm də nen qeyd yalnız незначительном cinayət. Bir saat sonra biz gördük ego mühit polis şəkillər. Bu adam onun подстрелил Vatikanda .
  
  
  Toni qısaca посовещался ilə архивистом.
  
  
  "Polis haqqında eşitmiş Барзини kifayət qədər uzun müddət, - o dedi, - və onlar itirilmiş ego üzrə nəzərdə tutulur".
  
  
  "Məgər onlar bilmirlər ki, haradadır o?"
  
  
  "Onlar yoxdur".
  
  
  "Bəli, biz bilirik ki, o, bu yaxınlarda Sicily".
  
  
  "Bəli, əziz başqa, amma bu bilik də bizə bir az yaxşı. Sicily - böyük ada ilə неразговорчивым əhalisi. Siz görəcəksiniz ki, çox çətin olacaq məcbur kimsə danışmaq Барзини və ya kimsə haqqında hələ ". Onun razılaşdı onunla. Sonra onu birdən-birə fikirləşdim haqqında Джине, qız ilə məşğul olan bağlı idi mafiya ilə. "Bəlkə də, - dedim, - biz edə bilərik haqqında bir şey öyrənmək, bizim bir-birimiz ilə креповой yeganə burada Римэ ".
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Fəsil 6
  
  
  
  
  
  
  
  
  Həmin axşam mən getdim, ziyarət Джину. O bilirdi ki, mən gələcəm və bişirilmiş dadlı edu. Əsas yeməyi idi scallopini alla Florence ilə расплавленным pendir azn ətdə və шпинате. Əvvəlcə idi spagetti, sonra dana əti və nəhayət, pendir və kvadrat hədiyyə. Qırmızı şərab üstün idi.
  
  
  "Məgər də bütün итальянки belə yaxşı hazırlayırlar?" - soruşdum, biz nə vaxt belə oyun oturacaqlardan.
  
  
  Gina sarılıb məni çiyninə qoydu. "Hamısı onların ətrafında, - dedi, - amma əksəriyyəti italyan qadınlar". O, подтянула ayaqları altında özünü və onun yubka sürüşdü yuxarı бедрам göründü ağ arka.
  
  
  "Onlar çox şey yaxşıdır", - sakitcə dedim.
  
  
  O, gülümsədi və dovşan məni öpdü boyun. "Mən elə bilirdim, sən əgər geri almaq mənə, Nik", - pıçıldadı.
  
  
  "Qorxuram ki, bu biznes", - kandiyə dedi mən. "Ən azı, bu, əsas məqsədi bu gün axşam".
  
  
  O, əlini geri çəkdi və əlini. "Bu, olduqca xoşdur, elə deyilmi?" - o dedi, надуясь.
  
  
  Onun gülümsədi və притянул onun özünə. "Bu, çox vacibdir, lakin bu, o demək deyil ki, mən səni görmək yenə".
  
  
  Onun çevirdi şəxs onun özünə və öpdüm, dodaqları. O, mənə sarıldı görə boyun. "Belə ki, ценымногие daha yaxşıdır", - o mızıldandı. Sonra o, вырвалась azadlığı. "Sizdə hansı biznes sonra?" deyə soruşdu. - "Mən elə bilirdim, siz,"diplomatik xidmət.
  
  
  "Müəyyən mənada, - dedim. Gina, mən dəqiq deyə bilmərəm ki, niyə onu Римэ. Lakin, ola bilər ki, sən mənə kömək edə bilər, əgər ki, sən mənə danışdı və özünüzü , doğrudur " .
  
  
  O, məni öpdü də мочку qulaq. 'Sən nəyi nəzərdə tutursan?'
  
  
  "Siz dediniz, bilirsiniz ki, insanların cəhənnəm".
  
  
  O, bir az kənara sıçradı. - "Amma sən heç polis".
  
  
  Onu tərəddüd. Sonra onu demək qərarına gəlib hey, mümkün qədər çox. "Hansısa səbəbdən mən sizə izah Gina, - dedim, - məni maraqlandırır ki, baş Vatikan kitabxanasında bir neçə gün bundan əvvəl ".
  
  
  Onun qara gözləri oldu, hətta həmişəkindən daha çox.
  
  
  "Дьяволо ! Sizi maraqlandıran qarət Vatikanda?
  
  
  "Bəli", - cavab verdim.
  
  
  'Ah. Mən bilmirəm. Müəyyən növ cinayətlərin, haqqında olan heç bir məlumat əldə edə biləcəklər. Bu elə bir cinayətdir. Heç kim bizə haqqında çox bilmir ".
  
  
  "Onu da, bax, gözləyirəm sizdən haqqında məlumatların cinayət", - dedim. "Mən yalnız ümid edirdim ki, sən расскажешь barədə mənə bir insan".
  
  
  O, çiyinlərini çəkdi. 'Kim bu adam?'
  
  
  "Ego adı Барзини", - dedim. "Rocco Барзини".
  
  
  O, fikrə getdi bir an. Sonra dedi: "Mən bilmirəm bunun adına".
  
  
  "Fikirləş yaxşı-yaxşı, Gina", - dedi və mən onun əlini öpərək. "Bu, mənim üçün çox vacibdir".
  
  
  Sonra bir anda, o dedi: "Yox, Ləqəb, mən bilmirəm bu adam".
  
  
  Onun dərindən ah çəkdi.
  
  
  "Biz ən polis heç bir dəlil, bu delle", - davam etdirib, o,. "Daha yaxşı olardı, əgər siz atılan bu məsələ ətrafında baş".
  
  
  Onu gördüm, narahatlıq onun gözündə. "Gina, - dedim, - mən bunu edə bilmərəm".
  
  
  O, arxasına söykəndiyini görüb taxt və fikirli прикусила alt qubaya. "Nə deyirəm ki, - yavaş-yavaş o dedi, - əgər mən bilmərəm inandırmaq sənə təslim edə bilərik ki,-nə etmək".
  
  
  'Bəli?'
  
  
  "Qadın da var. Onun onunla tanış vasitəsilə Gül, mənim girlfriend üzrə kafe ".
  
  
  "Mən xatırlayıram Gül", - dedim.
  
  
  "Bu qadın bilir борделем meydanında Монтечиторио. O, bilir ki, roman cinayətkarların daha yaxşı qardaşları. Bəlkə də o, istəyir ki, səninlə danışmaq. Haqqı üçün.'
  
  
  "Mən pul verəcəyəm", - dedim.
  
  
  "Sənə getmək, oraya bir-bir. O yaxına buraxmır qadınların öz ev, başqa qızlar var ki, həm iş görürlər ".
  
  
  "Mən onu görmək, onun bu gün axşam?"
  
  
  "Mən görüm."
  
  
  O, yaxınlaşdı, telefon, məktəblərə imtahan verənlərin sayı və sözə başladı: bağlıdır ton. Bir neçə dəqiqə o asılıb və yanımda oturdu azn divan.
  
  
  "Hər şey qaydasındadır", - kədərli dedi. "Getmək bilər, sonra on saat.
  
  
  O, hazırdır, sizinlə danışsın. Onun упомянула adı olan şəxs axtarır. O, qorxur ki, onun telefon, bəzən qulaq polis ".
  
  
  "Sağ olun, Gina", - dedim. Onun, saatına baxdı. İdi, demək olar ki, on saat. "Onda mənə getmək daha yaxşıdır", - dedim.
  
  
  "Hələ də var ki,-ki".
  
  
  'Bəli?'
  
  
  "Sizin səfəriniz baxdı normal tapın bir ətrafındakı qızların edə bilər əvvəl danışmaq missis Vasari".
  
  
  Onun qaldırdı şəhadət barmağıyla onun угрюмый çənəsi. "Ola bilər ki, mənə bilsə, bunun qarşısını almaq olar", - dedim.
  
  
  O, ciddi görünürdü. - "Heç bir oyun oynamaq, missis Vasari, Nik. Onu dedi ki, ə, sən nə заплатишь üçün, bir qız bir də ki, sən gərək geri ödəyə pul ".
  
  
  'Onu görüm.' İdi və heç bir xoş fikir atmaq Джину və yatmağı xoşlayıram ilə fahişə. - "Qorxma, əbədi. Mən nəzərdə tuturam qız. Qızılgül inandırdı ki, missis Vasari çox ciddi sağlamlıq cəhətdən ".
  
  
  Onun ayağa qalxdı. "Əgər səninlə hər şey qaydasındadır, onun qayıdacağam buraya sonra necə danışaram onunla".
  
  
  O, mənə baxdı göz yaşları. "Mən bunu çox bəyəndim", - deyə o bildirib.
  
  
  
  
  Onu götürüb taksi ilə qədər Piazza Монтечиторио. Sahəsi idi çirkin hissəsində, şəhərin üçün axşam gəzinti. Ev çox yaşlanmışdı ilə обветренным fasad. Bütün pəncərələr işıqlandırılmışdı, baxmayaraq ki, ön planda mərtəbədə kor idi çıxarılmışdır isə ağrı və onların üzərində bağlanıb, yalnız tərk zolaqları sarı işıq .
  
  
  Zaman onu, o səki ilə, onun insan gördüm, dayanan qonşu eyvanda. O, baxdı mənim tərəfə, amma ego iştirakı ilə mənə sayıq olmağa. Məni впустила slim gənc qız. Daha bir neçə müştəri köçürülüb böyük qonaq otağı, harada və qarşıladılar qızlar; hələlik onu gözləyirdi lobbisi qarşısında böyük zalı, bütün bunlar, sanki, bilirdi mənim iştirakı ilə.
  
  
  Mənə yaxınlaşdı qamətli qadın orta yaş ilə qara saç, ciddi зачесанными əvvəl. Onun soruşdu. - "Missis Vasari?"
  
  
  O, хрупко gülümsədi. "Yox, onun öz missis Vasari. İstədiyiniz qız?
  
  
  Onun bilirdi, necə cavab verim. 'Evet.'
  
  
  Biz qonaq otağına girdilər, bir neçə qadın baxdılar bizim yol. Bizə yaxınlaşdı gənc sarışın. Onun qısa idi, qara şalvar, обнажавшие böyük bir hissəsini onun itburnu və sinə. Onun yüksək qiymətləndirib, onun təxminən on səkkiz; Onu hiss etdim ki, daha bir touch təqsirsizlik k ee сердцевидному şəxsə. O, məndən soruşdu italyan, ola bilərmi ki, o, məni tuta . Onun bu nəticəyə gəldi ki, o, bu cür yaxşı, ya belə isə pis kimi və başqaları. O, başını tərpətdi.
  
  
  O, gülümsədi və собственнически onun mənim əl. Öz missis Vasari getdi, qız soruşdu ki, istəmirəm olub, mən ona bir şey içmək, əvvəl biz gedib onun otağına. "Yox, - dedim, - gəl, açıq şəkildə indi yuxarı".
  
  
  "Ah, sən də səbirsizliklə gözləyirsən bu, hə?" O qız məni pillələrlə yuxarı otağa ön planda mərtəbədə.
  
  
  Bir dəfə bizə bağlanıb, qapı, başladı, o soyunmaq məni. - Siz ingilis, hə? Mariya edib çox ingilislərin ".
  
  
  Ona icazə hey bir müddət öz axarı ilə getmək. Görünür, hey, xoşuma gəldi. Onun özü ilə götürürdü tüfəngi, riskli addım deyil, amma mən istəyirəm cəlb lazımsız diqqət bu yerdə . Onun селл kənarında dəmir çarpayı və çıxardım balet başmaq və şalvar, və Maria ağılla ayaqlarını öz incə bir geyim. Mən nax idi, gözəl, gənc, bədən nazik ilişdi və elastik tam südü. Sol hip var nax idi qançır, şübhəsiz tərəfindən isti müştəri.
  
  
  "Sənin kimi Mary?" deyə soruşdu.
  
  
  Onun ayağa qalxdı yaxın yataq və çıxardım qalan paltar. "Bəli, Mariya, sən çox gözəlsən". Onun gülümsədi idi və bu nəzərdə tutulur .
  
  
  O, kəndin döşəməyə mənim ayaq və oldu ütülü mənə бедрам. "Sən çox gözəlsən", - deyə o bildirib. Onun əli qalxıb mənim гениталиям məşğul orada. O, наклонилась irəli öpdü məni bud. Onun селл kənarında yataq və o, yaxınlaşdı, mənim бедрам üçün yatmak daha bir-birinə.
  
  
  Zaman otağa girdi, hər şey haqqında çox düşündüm onu, bir söhbət idi, missis Vasari. Amma ən azından, Mariya işləyib mənimlə çox məharətlə, mənim həyəcan artırdı, və zaman zaman o, растянулась yataq və сунула yastıqları altında özünü bud, onun hazır idi.
  
  
  O, öz peşəsini çox yaxşı bilirdi. O dəqiq bilirdi ki, zaman nə üçün mənə gətirmək qədər partlayıcı nöqtəsinə çatdı. Zaman hər şey bitdi və biz qoymaq tər azn скомканных evimdə gəzən o xoşbəxt görünürdü ki, mən fiziki məmnunam. Digər, o gözləmirdim. Nə qədər ki, məni... bəli, bu o idi ki, mən ödənilir.
  
  
  Onun haqqında soruşdum missis Vasari.
  
  
  'Ah. Siz kim oteldə danışmaq madam.
  
  
  'Bəli. Bilərsən ayırmaq məni ona?
  
  
  'Gəl mənimlə.'
  
  
  O, mənə gətirdi başladı, ikinci mərtəbədə, biz keçib üzrə темному dəhlizi ilə arxa otağa. O, iki dəfə döydü və zaman öz açılıb, getdi.
  
  
  - Danışmaq istəyirəm, missis? - soruşdu, qara saçlı qadın.
  
  
  Onun baxdı mimmo nax otağa. O, yumşaq haqda qırmızı və mavi işıq. Bu dəhliz itib iy buxur .
  
  
  "Bəli, o, dedi ki, məni görmək istəyir", - dedim.
  
  
  "Daxil ol", - dedi qadın, geri kənara.
  
  
  Onun otağa daxil oldu, və bir iy шталь удушающим. Rəqəm lüks ipək arxasına söykəndiyini görüb aşağı бахарев ilə bir otaqda qalın xalça . Gələn licks, onu gördüm ki, bu, qeyri-adi yağ qadın. Hey, olmalı idi az olmayan yetmiş, amma o, güclü накрашена, xəbərdarlıq kimi, bütün erkən səs film. Ee çevik морщинистое şəxs idi əhatə makiyaj, gözləri qara idi, amma əbədi - tünd-mavi . Ənlik idi размазаны üzrə qalın yanaqlar isə qırmızı pomada verdi təhsil saxta ağız. Bütün bu idi прикрыто narıncı parik. Onun qalın ağ əlləri yapışdırılması ətrafında ipək paltar kimi iki сморщенного комка test, sonra isə dəri barmaqları ilə bəzədilmişdir ən azı дюжиной üzük.
  
  
  "Bu, cənab Karter?" artırıb, onun köhnə səs.
  
  
  "Bəli, mem", - dedim.
  
  
  Köməkçisi подтолкнула stul gətirib divana jestlə məni dəvət oturub. "Üzr istəyirəm пахучих maddələrin", - pıçıldadı. "Biz madam qəribə iy bədən, bir o sürüşür və buxur".
  
  
  Onun başını tərpətdi və селл.
  
  
  "Boşla шептаться və ətrafında xəbərçi barmaqlarının ucunda", - deyə missis Vasari qadına. "Sən bilərsən tərk bizi bir an tək".
  
  
  "Bəli, mem." O, dönüb getdi vasitəsilə otaqlar. "Siz yaxşı görünürsünüz", - deyə missis Vasari, ingilis dili. "Siz etiraz etmirsinizsə, əgər onun sibili bu parik? Çox isti ".
  
  
  "Əlbəttə, yox", - cavab verdim.
  
  
  O, поджала shriveled dodaqlar və ayaqlarını narıncı parik ilə rəhbərləri. O, demək olar ki, лысой və burada və orada yapışdırılması şüaları boz saç. Bu, parik taxan o, ən şıltaq qadın ki, ona heç gördüm. Heç parik o idi karikatura azn kədərli старуху. Nə qədər qəribə olsa da, o, mənim xoşuma gəldi.
  
  
  "Yaxşı", - dedi ломким səs qoca. "Mən belə başa düşürəm ki, siz gəlib xahiş məlumatları". Bu söhbət var, nax перехватило nəfəs.
  
  
  "Ən delle, mem", - dedim.
  
  
  "Sadəcə, çağır məni Nelly".
  
  
  "Nelly?" - soruşdum əvvəllər.
  
  
  "Atam ingilis моряком. Baxmayaraq etirazlar mənim italiya ana, o, iddia etdi ki, mənə vermək adı Nelly ".
  
  
  O, сморщила incə boyalı dodaqlarını гротескной təbəssüm. "Siz ki, etibar edir, mən nə idi, çox cəlbedici qadın?"
  
  
  'Əlbəttə.' Onun ümid edirdim ki, mənim səs səslənir дружелюбного.
  
  
  "Mən on yeddi yaşı var idi, mənə təklif etdi, təcrübəsi venesiya zadəgan", - прохрипела o. 'Onun imtina edib. Başa düşürsünüz, onun otelinin daha spa-nikah.
  
  
  Onun səssiz qaldı, ona görə ki, bilmirdim nə deyim.
  
  
  "Zaman onun əsasında bu ev, onun edirdi bəzi ətrafında ən görkəmli insanların, Avropanın, mister Karter. Qızlar bilirdi, dövlət xadimləri və yüksəkrütbəli məmurlar. Adı hansısa nazirin idi ki, məlum olduğu üzrə, bütün İtaliya . O, heç vaxt yuxuda qızlar. O izləyib, onlar kimi раздеваются, sonra isə xahiş etdi ki, ih ayağa qarşısında nude o qədər ifa özü özü ilə. Heç bilirsən, nə qədər arzu var, hər bir insanın ".
  
  
  O, artıq задыхалась bu söhbət. "Sonra, - deyirdi, - buraya hissəsi gəlib nümayəndələri cinayətkar dünya. Mobsters və başqaları. Onun bilirdi ih bütün mister Karter. Mənə çox şey danışırdılar, amma mən heç vaxt satırdım haqqında məlumat insanlara ki, mənim xoşuma gəlirdi " .
  
  
  Üfunət otaqda vəziyyətdə qalmışdı məndə artıq burun. Qırışmış dəri maskası davam etdirilmişdir. "Siz gəlib barədə soruşmaq kişiyə".
  
  
  'Evet.'
  
  
  'Ego adı?'
  
  
  "Rocco Барзини".
  
  
  Gözləri üzrə морщинистой dəri uzun müddət baxdı ki, mimmo məni, sonra geri döndü mənim üz. "Mən ego bilirəm . Nə məlumat hissəsindən istifadə edilir? '
  
  
  "Siz mənə, harada ego tapmaq?"
  
  
  "Ola bilər", - deyə boğuq səs. "Əgər məlumat dəyər çox pul sizin üçün".
  
  
  "Pul var", - dedim.
  
  
  "İyirmi min lir?"
  
  
  Onu tərəddüd. Bu, böyük pul idi, amma var idi ki, fikir ilə Nelly Vasari iş olmaz.
  
  
  'Yaxşı.'
  
  
  "Sənin var-bu, özü ilə?"
  
  
  Onun полез dəqiqədə çıxartdı qutu lir, отсчитал iyirmi min və çatdırmışdır pul Nelly. Götürdü ego və yenidən пересчитала öz clumsy köhnə barmaqları ilə. O zaman başa vurub, o, поднесла üçün gözlərinə банкноту və öyrəndiyini гравировку və kağız faktura.
  
  
  Onun soruşdu. - "Razıdır?"
  
  
  "Olmaz, çox diqqətli ola işimdə, - o cavab verdi, - hətta ilə məşğul olan amerikalılarla. Ancaq pul ilə hər şey qaydasındadır, belə ki, mən deyim sizə ki, bütün bunları bilirəm паразите Rocco Барзини.
  
  
  O, nail pul oyma şərq stul, divan yanında, yumşaq əti onun çiyin раскачивалась geri və irəli.
  
  
  "Барзини gəlib buraya zaman-zaman. O, kiçik воришкой ki, pis müraciət etdim ki, mənim qızlar. O, oturdu, həbsxanada. Adətən, o, yaşayır və işləyir Римэ, amma bəzən itir, bir neçə il. O, bir müddət keçirdi, Neapolda, harada keçirilir fahişəlik və narkotik. Bu yaxınlarda isə o, geri Roma ilə insan, onun adı ola bilər ki, siz bilirsiniz, - Giovanni Фарелли ".
  
  
  "Mən buna inanmıram", - dedim. Amma xatırladı, onun adı ətrafında hekayə Cinlər.
  
  
  "Hər polis bir Римэ bilir bu adı, mister Karter. O, zəngin adam, ondan bir neçə qanuni del. Ən gəlirli - bu, uğurlu девелоперская və tikinti şirkəti Makelaardij Farelli . Amma bunun arxasında hörmətli fasad синьор Фарелли liderdir cinayətkar dünya, tacir narkotik və digər qanunsuz bizneslə. O, bağlıdır mobsters, mister Karter və ego adı ilə bağlıdır кражей sənət ilə məşğul olan baş Venesiya təxminən bir il bundan əvvəl.
  
  
  "Maraqlıdır", - mızıldandı mən.
  
  
  "Zaman Rocco Барзини Roma döndü, o телохранителем Фарелли".
  
  
  'Sadiq. Və Фарелли yaşayır Римэ?
  
  
  "Biz синьора Фарелли bir çox yaşayış", - прохрипела o. "Var yerləşdirmə şəhərində, lakin o, demək olar ki, heç olmur. Var villa şimal Şer və otaq-lüks oteldə Capri onun bildiyi . İl bu vaxt o, demək olar ki, həmişə Capri.
  
  
  Götürdü flakon və распылила ətirli iy otaqda. Maye edirdi ee saçları nəm və parlaq yumşaq işığında. O, нюхала şirin ətir, вздымая burun, sonra zorla закашлялась.
  
  
  Onun soruşdu. - "Sən qaydada?"
  
  
  "Bəli, Bəli", - dedi. "Yaxşı, gənc insan".
  
  
  "Siz inanırsınız ki, Барзини və Фарелли ola bilər, bu oteldə azn Capri?"
  
  
  "Çox güman ki, cənab Karter. Otel "adlanır Sezar Avqust" və mərkəzində yerləşən ada ".
  
  
  "Siz mənə çox kömək etdi."
  
  
  "Mən həmişə qiymətləndirirəm insan pul üçün". Onun накрашенный кожистый ağız əyri gülümsədi.
  
  
  Onun ayağa qalxıb getmək üçün.
  
  
  "Ödəmək üçün on beş min lirə görə qız", - прохрипела missis Vasari. "Siz ödəmək üçün aşağıda. Və qayıtmaq, bir daha, cənab Karter.
  
  
  "Sağ olun", - dedim.
  
  
  Dəhlizdə onu dərin bir nəfəs. Aşağıda onun yalnız tünd saçlı qadına görə недолгое olması ilə Mariya və getdi. Küçədə təzə hava daha heç vaxt qasıq belə ki, yaxşı.
  
  
  O, mənə dedi ki, mən taksi tapmaq bulvarda bir az daha, ona görə də getdim eyni istiqamətdə. Bu idi qızmar axşam, xoş bir axşam. Amma yarı yolda vasitəsilə növbəti rüb, onun eşitdim shaggy. Onun çevrildi və gördüm ki, sürətlə yaxınlaşan iki kişilər .
  
  
  Məndə yox idi, səbəb güman ki, mənə təhdid hər hansı bir təhlükə, ancaq onlar yaxınlaşdı, onun прижался üçün стонами ev. Onlar притормозили. Odin onların ətrafında keçdi mimmo məni, başqa bir - sıra. Sonra kişi, olan keçmişdir mimmo, dönüb kəsilib məni . Mənə elə gəldi ki, mən öyrəndim şəxs gördüm ev Nelly Vasari.
  
  
  "Firth mar!" - dedi, xeyli aşağı idi.
  
  
  Mənim heç bir seçim idi. "Mən soruşdum. - "Nə olub?" . "Хофретта!"
  
  
  Onun tələsirdi.
  
  
  "Nə danışdınız missis Vasari?" - soruşdu, ingilis dili başqa, az мускулистый kişi.
  
  
  Onun baxdı kvadrat, рябое şəxs bu insanın birdən-birə hiss etdim özümü çılpaq ətrafında olmadan люгера və туфлей azn шпильках.
  
  
  "O, mənim köhnə başqa".
  
  
  Böyük kişi bic tərpəndi. Siz heç vaxt orada olmayıblar, синьор.
  
  
  Onu itələdi. - 'Подвинься!'
  
  
  "Yox, hələ ki, sən nə deyirsiniz, nə danışırsan, Madam", - deyə o bildirib.
  
  
  "Mən artıq bunu dedim. Bu idi bərpa köhnə dostluq ". Onun otel keçmək mimmo onlara.
  
  
  Мускулистый kişi vurdu məni yumruq da başa çatıb. Onun üzərinə düşdü onun yoldaş, imkan olan öz кулаку daxil həyatda mən. Qarışığı iki zərbələr bir an вырубила məni . Onun güclü ударился haqqında ev və gasped balıq kimi . Bir də onu gördüm ki, daha bir yumruq yaxınlaşır mənə və cəhd yayınmaq ondan, lakin qəbul sürətli zərbə yanaq. Sonra bir neçə saniyə məni arxadan tutdu. Şəxs tərəfindən əlamətləri çiçək двигалось qarşımda.
  
  
  "Danış bizə bu barədə söhbət", - oğlan dedi, o.
  
  
  'Get cəhənnəm olsun.' - простонал mən.
  
  
  Yumruq vurdu məni sinə. Əvvəl onun özünə gələ bildi zərbədən, onun başlanması ikinci aldığı zərbə şəxs. Onu hiss etdim ki, mənim qol əyilir kənara. Bu gangsters bilirdi öz işidir. Yəqin ki, onlar hətta heç bir əlaqəsi yox idi, bununla kişi, olan, ona istərdim, amma hal-hazırda bu çox az şey dəyişdi.
  
  
  "Dayandırmaq", - прорычал o. Onu gördüm, flash bıçaq, sonra стилет, зажатый məndən burun altında.
  
  
  "De ki, bu, ya o səni порежу!"
  
  
  Onun yenidən nəfəs bilər. "Yaxşı", - dedim. "Mən deyirəm bu". Bıçaq deyil, itdi paz, amma sabit qaldı.
  
  
  İndi onun öz gücünü bərpa etdi. Dar blade bıçaq idi, cəmi üç düym mənim sol göz. Onun idi, çox yaxşı bilirik ki, edirəm.
  
  
  "Biz danışdıq et seq aktları poçt бизнесявляется", - dedi, - mən, hələ də ağır-ağır nəfəs. Onun переместил sağ ayaq, belə ki, o, oldu arasında ego splayed ступнями . "Şirkətin missis Vasari?" - şübhəli soruşdu. 'Niyə?'
  
  
  Başqa bir kişi saxlanılır mənim üçün əlləri bir qədər az möhkəm.
  
  
  "Bəli", - dedim, hazırlaşarkən fəaliyyət. "Bilirsinizmi, onun otel, xahiş onun açmaq ev Milan".
  
  
  'Nə? Missis Vasari heç vaxt ... "
  
  
  Onun подтащил əsas adam irəli bir addım və çox hit və sağ diz da мошонку. Ego şəxs contorted. O, уронилил стилет küçəyə. Zaman onun aşağı ayaq, ona gəldi ki, sağ ayaq lift коренастого kişi . O, bağırdı və ego hakimiyyət zəiflədi. Iso bütün qüvvələrin edib onun sol dirsək və bu ego грудную oturacaqlar. Onun eşitdim çartıltı. O, bağırdı düşdü yan və hit divar arxasında bizi.
  
  
  Digər vurdu məni. Onun maneə zərbə sol əl və cavab zərbəsi, sağ. O, yerə düşdü, o da əlini uzadıb görə стилетом, amma o соскользнул qaranlığa. Sonra onu hiss sarsıdıcı zərbə geri. Здоровяк прижался üçün ah, yenə hücum etdi məni. Ego yumruq vurdu məni затылку və o, düşdü dizi üstə. Onun üzərinə düşdü yan. Bərk çəkmə məni vurmaq üzrə şəxsə. Onun hit atmaqla tərəfi xurma və o, отлетел.
  
  
  Zaman məni yenidən vurdu ayaq yan, onu yüksək səslə zarıdı. Onun əlini ботинком və buraxılmış. Мускулистый kişi yenidən ayağa qalxdı .
  
  
  "Basta keçirilir cosi!" dedi. "Si sbrighi! O tərk seçdi.
  
  
  Ego yoldaş tələsik arxasında və onlar itdi köşedeki. Onun çətinliklə sel. Onu hiss sanki məni buraxılmış vasitəsilə nəhəng bir grinder. Var idi belə güclü ağrı, bədəndə ki, mümkün deyildi kimə, hansı sahələri zədələnmiş edilmişdir. Onun onun əlini üz. Bu qanlı olub mash-up.
  
  
  Onun bir neçə dəqiqə söykənib ev ümid edir ki, ağrı bir qədər sakitləşmək. Onun idi, çox nikbin görürəm. Onun спотыкался qaranlıq küçədə bir neçə yüz metr və nəhayət çatdı bulvarın. Kimi dedi , tezliklə meydana taksi. Onun çağırdı ego və zəng içəri.
  
  
  "Nə дьяволо !?" dua sürücü görəndə mənim üz.
  
  
  Verdi emu ünvan Cinlər Romano. O, getdim üçün tez mümkün qədər tez çıxarmaq, məni öz ətrafında taksi. Onun, pillələri qalxıb clapped edib Джине qapını. O, açdı, onun gözləri genişləndi şokdan.
  
  
  "Dia mio!" qız qışqırdı.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Fəsil 7
  
  
  
  
  
  
  
  
  Mənim qolun ağır idi, amma ağız, boğazı quruyub. Onun üçün cəhd etmişəm özümü. Bütün, mən ola bilər ki, geri sonra görüş Джиной, bu nə bildim tək qədər Хоука ilə telefonla преобразователем səs bildirmək üçün emu bu barədə . O, dedi ki, перезвонит səhər. Onun пошевелил bir ayaq. Onun hiss altında mələfə başqa əti . Onun keçirib tərəfdən dərəcədə "yumşaq" вздутию həyat теплому yerdə соприкасались budları. Gina mənə çevirdi. Onun sol döş toxundu mənim boca və mən kimi hiss məmə slid mimmo məni. Onun, onun ağcaqanad əl altında простыню toxunub və onun yumşaq, isti dəriləri . Çalışırıq, heç diqqət ağrı, onun, dönüb yan , bərk sıxaraq dairəvi ягодицу.
  
  
  "Mm", - deyə o, hələ də gözlərini yumub.
  
  
  Söykəndi mənim bədən və mənə sarıldı belini. Sonra o, azad bir səs, və onun gözləri açıldı, моргая.
  
  
  'Nik? Siz əminik ki, daha yaxşı hiss?
  
  
  Onun подтянул onun bud mənə, həm o перебросила əlini mənə çiyin üzərində. Onun döş snuggled mənim çılpaq sinə.
  
  
  "Elə bir şey yoxdur", - mızıldandı mən. "Amma mən hesab edirəm ki, yaxın vaxtlarda vəziyyət yaxşılaşacaq".
  
  
  O, açmışdır dolu dodaqlar. Вылупившийся dili idi, isti və şirin olur. Onun bud yumşaq подпрыгивали mənə. Bir öpücük bizi məcbur ахнуть. Gina перекинула sağ bud mənə bud, və mənim ağrıyan bədən unudulmuşdu qamış, bizi əhatə edən zaman onun üzünü qaldırdı ee orqan almaq üçün mənim təkan vermişdir. O, yanıma gəlib böyük həvəslə, eyni zamanda, biz kulminasiya nöqtəsinə çatdı.
  
  
  Sonra onun uzanaraq geri istirahət etmək. Gina arxasında mənimlə ixtiyarınızdadır tavan. Nəhayət, onun əlini qaldırdı və ehtiyatla toxundu rea üzərində sol göz və sağ yanaq. Onlar quru, amma mənim yanırdı bütün tərəfi şəxslər . Hansısa möcüzə mənim dişləri, elə yerində qalıb. Onun стянул простыню və gördüm ki, onun торсе bir neçə синяков.
  
  
  "Onlar mənə yaxşı edirdilər, - dedim, - amma mən şübhə etmirəm ki, onlar hərəkət edə biləcəklər belə ki, rəvan, bu gün səhər".
  
  
  "Yazıq oğlan", - sakit мурлыкала Gina. O, göstərir əlini mənə hip.
  
  
  "Ümid edirəm ki, onlar heç narahat Nelly Vasari", - dedim.
  
  
  "Tərk etməsələr, Nik. Mən həm çox nüfuzlu dostlar ".
  
  
  "Mənə elə gəldi ki, bu сицилийцы", - dedim. 'Baxmayaraq ki, birbaşa bağlı yox, indiyədək Барзини və ya Фарелли eşitdim "
  
  
  .
  
  
  "Nick", - dedi Gina çönərək mənə şəxs. "Olacaq Capri?"
  
  
  Onun soruşdu. - "Siz nə istəyirsiniz, bunu bilmək?"
  
  
  "Zaman siz dünən axşam dedilər mənə hər şey onun iştirakı ilə oğurluq, ola bilsin ki, siz bunu bilirdik, amma məcbur etdi məni sizə yardım", - o, cavab verdi. "Və onun sizə kömək edə bilərəm. Eyni ilə uğurla bilərsən tam etibar etmək, mənə indi sən mənə etibar çoxdan. Onu bilirəm ki, bu Фарелли. Xatirinizdədir , onu deyirdi ki, sizə mən idi ego любовницей. Onu bilirəm ego bütün ego, id, eqo vərdişləri. Onun bilərəm olmaq sizə faydalı ".
  
  
  Onun soruşdu. - "Necə uzun siz ... ilə Фарелли?"
  
  
  O, избегала mənim baxış. 'Bir neçə ay. O alıb mənə çox şeyi, amma ego qəddarlıq idi mənim üçün dözülməz ".
  
  
  "Mən necə əmin ola bilər ki, sən indi поможешь mənə qarşı?" Onu hiss bundan sonra.
  
  
  O, сузила gözləri. "Mən nifrət Фарелли, Nik. Allaha and olsun, sən bilərsən, mənə etibar.
  
  
  Onu düşündüm və cəhd etmək qərarına gəlib. "Yaxşı, - dedim, - mən apararam səni Capri. Bizimlə gedir, mənim və digər İnterpolun " .
  
  
  "Gətirmək polis?"
  
  
  'Evet.' O dayandı. - "Фарелли əmlakın talan Vatikan, Nick?"
  
  
  "Yaxşı bir şans var ki, bu".
  
  
  "Bəs nə üçün sizin hökumət gərək bu barədə qayğı?" Onun fikirli baxdı bilər. "Zamanı soyğunçuluq idi oğurlanmış ki, - nə məxsusdur mənim hökumətinə. Sizə lazım deyil daha çox bilmək Gina. Daha heç nə soruşma, mənə ".
  
  
  
  
  "Yaxşı, Nick".
  
  
  Telefon çaldı. Cin ayağa qalxdı, keçdi başqa ниткой otaq götürdü dəstəyi. Ee, çılpaq bədən hələ də cəlbedici görünürdü. Bir an sonra o, geri döndü . 'Bu sizin üçün.'
  
  
  Bu olmalı idi Xok. Bu o idi.
  
  
  "Kim, dərzi şeytana, bu idi?", o, ревел vasitəsilə bir çox mil okean.
  
  
  Onun gülümsədi baxmayaraq, sərt ağrılı şəxs. "Ah, bir qız", - günahsız cavab verdim.
  
  
  "Bəli, dərzi şeytana, qız!"
  
  
  "Hər şey qaydasındadır, - dedim. "Onun yalnız vermişdir ki, onun təxmin edilən cədvəli".
  
  
  "Hansı həcmdə?" Səs görünürdü turş.
  
  
  "Bilirsən, onu heç vaxt lazımdır götürməyə səni üçün pul deyil" , - dedim. "Mən muzdlu Джину müvəqqəti əsasda. O, qoşulur mənə mənbəyinə, o, mühüm məlumatın mən sizinlə müzakirə etmişəm.
  
  
  "Nə qədər ki, siz bilirsiniz ki, edirik!" O, durduruldu tapmaq üçün сарказм. - "Ümid edirəm ki, sən yaxşı keçirdi gecə, Nick".
  
  
  Ego niyyəti aydın idi, amma onu biganə qaldı. "Bəli, ser. Onu hiss ценымногие daha yaxşıdır.'
  
  
  "Qulaq as, sən qaydada? Keçən gecə, sən səsləndirilmişdir bir az побитым.
  
  
  "Mən qaydasındadır", - dedim.
  
  
  "Baxdıq faylları Yəhuda, - o, davam etdi, - və bizdə xəbər yoxdur sizin üçün. Adı Фарелли yaranıb dosye Yəhuda bir neçə il bundan əvvəl. O, oğurladığı bəzi dövlət sənədləri, İngiltərədə. Фарелли - böyük oğlan. O, heç bir mobsters, ya da sıx onlarla bağlıdır " .
  
  
  'Bəli. Növü bundan oğlan təmin edə biləcək işçi qüvvəsi və texnika üçün bir sıra ограблений, придуманных Yəhuda ".
  
  
  "Вотум şey onun gəlib, Nik. Mən güman edirəm ki , siz daha yaxşı getmək Capri.
  
  
  "Mən вылечу Napoli sonra".
  
  
  'Yaxşı. Al məni xəbərdar. Bu işi ola bilər böyük ölçüləri, biz nə düşünürük ".
  
  
  'Dəqiq.'
  
  
  "Çalış yap gecə".
  
  
  Onun gülümsədi. Onu bilirdi ki, Хоук də gülümsəyir, öz arıq üz. "Bəli, əlbəttə, - dedim.
  
  
  -
  
  
  Daha sonra bu səhər mən getdim ofis İnterpolun məlumat verdi Toni Бенедетто son hadisələrlə bağlı. Var idi sanballı dosye azn Фарелли. İstinad edilmişdir "mister C.". Tarixi idi, sonra daha göstəriş AX.
  
  
  "Yəhuda və Фарелли, görünür, polad yaxşı dost, - dedi, Toni.
  
  
  O, cavab verdi. - "O ki qaldı Фарелли, mən bilmirəm". "Amma hələ heç kim Judas. O, yalnız dəstəkləyir amansız işgüzar əlaqələr ". Baxdı qovluq faylları ilə. "Yəhuda deyil insan, bilirsinizmi, gənc vaxtlarında itirib əlləri bədbəxt hadisə nəticəsində, və ondan süni əlləri kimi baxmaq edən, əti və qanı, amma altındadır" dəri "dən güclü oldu. Bu silah həm adam. Bir gün o, öldürdü məni onlar.
  
  
  "Biz, dua yox idi, başqa şans", - deyə Toni.
  
  
  "Siz hazır səyahət Capri?"
  
  
  'Bəli . - Nə qədər, üz uçur bizim təyyarəni?
  
  
  'Dörd saat. Bir saat sonra biz Neapolda isə erkən axşam adada ".
  
  
  
  
  Hələ vaxt qalırdı, nurlu, hələlik biz фуникулере доехали qədər şəhərin Capri bu залитом gül, ağ adası. Ada idi, o qədər balaca ki, кобальтово-mavi dəniz idi, görünür, demək olar ki, hər hansı bir şəhərin xal. Dar burulma daş döşənmiş küçələr var idi, saysız-hesabsız addımlar, aparıcı yuxarı və aşağı digər səviyyələrdə. Turistlər dolu kiçik bir sahəsi mərkəzində oturub, içə чинзано qürub. İki blok meydanından edib hotel "Sezar Avqust" - çox gözəl bina ilə бугенвиллией üzərində giriş.
  
  
  "Səs bütün", - dedi Gina zaman biz dayanırdı qarşısında. "Lüks, yaşadığı Фарелли zalında üçüncü mərtəbədə. Buradan göründüyü kimi, eyvan. Zaman Фарелли orada, ondan iki телохранителя, amma siz bilərsiniz, yalnız bir və onların ətrafında. İkinci, o, gizlədir zaman qonaq gəlib kənar . Kiçik bir otaqda yanında oturma dəyər metal stul olan, həmişə запирается. Bu ola bilər ki, hansısa vacib ". Sonra o soruşdu: "Nə üçün gedir, zaman gələcək Фарелли?"
  
  
  "Saxlamaq bizim insanların gizli, kimi uzun mümkün kimi", - dedim. "Biz edə bilərik haqqında məlumat yer və ya evlərində adada. Əlbəttə, onun, ümid edirəm ki, ego yoxdur, ona görə ki, bizdə kifayət qədər dəlillər onun əleyhinə üçün onu həbs etmək. Yəhuda, - o adam ki, mənə lazımdır. Ümid var ki, mən axtarıram ". Sonra: "Sən bilərsən yuxarı qalxmağa".
  
  
  "Niyə də yox, Nik? Onun bilərəm gözləmək dəhlizdə, hələ ki, siz soruşun.
  
  
  "Yox, bu, çox təhlükəlidir. Siz gedin, kafe meydanında üçün içmək ".
  
  
  "Yaxşı", - təəssüflə dedi Gina.
  
  
  "Əgər siz almaq deyil, bizdən xəbərlər saat ərzində sil oteldə nömrə Paradiso".
  
  
  'Onun bunu edəcəyik.' - O, çiyinlərini çəkdi və getdi sahəsi.
  
  
  Toni gülümsədi və başını buladı. "Yaxşı информатор, амико ", - o, mənə göz vurdu.
  
  
  "Siz ki, gördüm Nelly Vasari", - dedim.
  
  
  İlə qarşılaşan vəziyyətdən belə, ona olan oldu, biz Toni, biz idik oynamaq touch . Bu kimi oyun şahmat, çünki sonra ilk iki və ya üç sürücü artım görünür imkanlar çoxdur. Belə ki, biz getdik, mənzil çox daşımayan ilkin ideyaları. Biz döyüldü, ümid edir ki, cavabın olmayacaq . Lakin qapı açıldı, gördük duran qız . Mən nax idi platin sarışın saç və çəhrayı pomada azn пухлых dodaqlar. Ev palto ilə çiçək naxışlı, azad застегнутое bel cəsarətlə, heç скрывало onun lüks formaları. Aydın idi ki, altında palto, o çılpaq idi. Onun uzun sulu bud və sulu sinə cəlbedici выглядывали görə bucağı gündən onun ağır addım. Və belə görünür ki, хриплому бормотанию və şəki addımlara belə idi isə, aydındır ki, hey lazım deyil içki olan qızcığazın əlində. "Mister Фарелли burada?" - Toni istədi.
  
  
  "Yox, - dedi, ingilis dili ilə скандинавским vurğu, - mister Фарелли burada yoxdur". O, söykənmişdi gün və katlanmalarda ev müəllifi раздвинулись daha çoxdur.
  
  
  "Bağışlayın, - dedim, çalışaraq baxmaq deyil, onun сочное bədən - biz uzun bir yol qət etdik, onu görmək üçün. İlə хема hələ danışa bilərik?
  
  
  "Siz mənimlə danışmaq, boss", - deyə o bildirib gedirlər. "Onun burada həmişə olduğu kimi, tam bir". O, göstərir ki, əl qapı jamb, sanki qərara aldım ki, tamamilə pozmaq, paltar. Toni mənə baxdı və yüngülcə gülümsədi. "Biz böyük məmnuniyyətlə qəbul edirik, dəvətinizə, синьора".
  
  
  O, поманила bizi və захлопнула öz arxasınca qapını. Otaq idi səxavətlə обставлена, lakin təmizlik aydın idi, güclü tərəfi qız. Hər yerdə idi, boş şüşə dolu külqabının və полупустые içki qədəhləri isə qalın xalça idi усыпан qəzet və иллюстрированными jurnallarla.
  
  
  Unutqan jest qız jest dəvət edib, bizi otur. 'İstəyirəm ki, bir şey içmək?' o, əlləri, dişləri ilə хихикнула. Onun başını buladı və onun dodaqları təəssüflə скривились . "Bəxti", - deyə o bildirib.
  
  
  Elə hey vurur, sarışın yaxınlaşdı bench əksinə, iki stul var olan oturdu, biz Toni. İlə yüksək və ağrılı-acılı bir ah çəkdi o düşdü azn divan və azad node kəmərinin развязался tərk demək olar ki, heç bir şey etmək mümkün idi təxmin haqqında, onun böyüklər illərdə bədən. Şübhəsiz ki, biz üz-üzə ilə любовницей Фарелли. 'Sən nə istəyirsən?' deyə soruşdu. "Sən mənə deyə bilərsən. Giovanni saxlayır məni xəbərdar cəmi ". Ee sözləri hələ də səsləndi вымученно, amma o heç belə ki, sərxoş olan vaxt bədəni nəsə, mən düşündüm ilk.
  
  
  Zaman Toni izah edib ki, biz istəyirik almaq villa, ada, onu, dönüb baxdı və kiçik qonşu otağa keçir, onun haqqında deyirdi Gina. Olduğu yerdən onun oturdu, onu görmək bilər metal stul ilə telefon küncündə.
  
  
  "Capri satılır çox az villa, - deyə sarışın ilə məşğul olan, yalnız yarandı Гертой, - və əgər kimsə bir şey satır, bu, çox yüksək qiymətə. Cənablar digər əziz jirinovski şeylər? Son söz idi задано, bir işarə ilə..
  
  
  "Ən delle", - deyə Toni, o, gülümsəyərək hey. Onun прочистил boğaz. - "Герта, onu görürəm, telefon, başqa bir otaqda. Ola bilərmi ki, mənim hələ zəng bizim otel? '
  
  
  Toni qaşlarını çatdı.
  
  
  "Əlbəttə", - deyə o, boğuq səslə. "Mən включу səni müqəddəs". O, ayağa qalxdı ilə divan və paltar bir an соскользнул ilə onun itburnu, обнажив ee işıqlı üçbucaq.
  
  
  O, içəri girdi, başqa bir otağa daxil etmək üçün müqəddəs, Toni yuxarı qaldırdı və onun qaş qaldırmaq. Zaman keçdi mimmo nah keçmək üçün o biri otağa götürdü ego tutub.
  
  
  Bir də onu gördüm ki, o onu qucaqladı çılpaq sağ sinə. O yellədi geri və irəli və gülümsədi. Toni otağına getdi və qapını bağladı. Герта yaxınlaşdı mənim стулу və ayağa qalxdı yanında qoyaraq, əlini mənə çiyninə: "Sən gözəl bir kişi", - deyə o bildirib.
  
  
  Onun baxdı bilər. "Sağ olun", - dedim. - Deyin, Герта, mən mister Фарелли çıxdı, son vaxtlar yeni-yeni dostlar və biznes? Onu eşitmişdim, onun meydana yeni tərəfdaş ". O, geri döndü, divana ilə içki əlində. "Biz Giovanni həmişə görünür ki, yeni simalar", - asta-asta dedi. - Amma etməlidir danışmaq yalnız Giovanni? Axı siz və sizin hələ yaşamaq deyil, yalnız сыч biznes, elə deyilmi?
  
  
  "Siz, əlbəttə, çox qonaqpərvərdir", - dayandırdı, onu et seq aktları. Onun, ümid edirəm ki, Toni məşğul обысками o stulun.
  
  
  - Bilirsən, belə, onu necə. Həmişə belə olubdur. Məndə bir şey var ki, onlar istəyirlər. Onun səni шокирую?
  
  
  "Heç də yox", - cavab verdim. Ki, Toni orada edir?
  
  
  'Böyük bir işdir. Onun şadam ki, sən də şokdadır. Onda sən belə elə, onu necə. Siz də bilirsiniz ki, gərək fürsətdən istifadə edib, o, görünür, elə deyilmi?
  
  
  "Bəli, elədir", - dedim əks etdirən, qonşu otaqda.
  
  
  Герта stəkanı döşəməyə və tənbəl-tənbəl çatdı azn taxt. O, təsadüfən расстегнула xələt zaman Toni daxil olub.
  
  
  "Бениссима !" - yumşaq dedi.
  
  
  Герта bizə baxdı. "Mən bilirəm, sən nə istəyirsən", - deyə o, boğuq səslə. "Sən edə bilərsən, bunu. Hər kəs növbə ilə və ya hər ikisi eyni zamanda. Eybi yox, mən demirəm ki, Giovanni.
  
  
  Toni əvvəl dayanıb ona baxırdı, onun çılpaq bədəni. "Nick", - deyə o bildirib ilə пересохшим ağzı - "bəlkə də, bizim var, hələ bir neçə dəqiqə, yaxşı?"
  
  
  "Ey rəbbim, xeyr, Toni".
  
  
  - Onda get. Onun görəcəyəm səni, sonra.'
  
  
  "Tony, o qayıdacaq hər an!"
  
  
  Toni baxdı divan və mənə tərəf döndü. "Sənə asan zaman qız səni gözləyir meydanların ". İndi o, kədərli və bir az qəzəbli. Yox, məni isə vəziyyəti. O bilirdi ki, mən haqlıyam.
  
  
  "Etmək istəyirəm ki, - dedim, - amma mənə məlumat almısınız telefonla".
  
  
  Ego şəxs dəyişib. - "Bağışlayın, Nik. Sən haqlısan.' O, atdı sonuncu uzun bir nəzər Герту, sonra üzünü və biləndir gün.
  
  
  "Üzr istəyirəm, əzizim", - deyə onun çılpaq qız. "Sadəcə, yeri və vaxtı deyil".
  
  
  Герта mənə baxdı bir neçə озадаченно. "Məgər sən istəmirsən переспать mənimlə?"
  
  
  "Siz ən arzuladığı qadın adada, - dedim, - amma bizdə bir-biri ilə var təxirəsalınmaz işlər" .
  
  
  
  
  Toni səssiz idi, biz hələ ki, var idi bir lift. Biz daxil vestibül, ona dedi: "Bax bu, digər tərəfdən, амико. Siz əldə edə bilərsiniz problemi ".
  
  
  Toni güldü. 'Mən hesab edirəm ki, soyuq duş otelində ...'
  
  
  Onun soruşdu. - 'O nədir?'.
  
  
  'Bax. O adam. Bu Фарелли.
  
  
  Yüksək смуглый kişi yaş qırx daxil lobbisi başqa bir oğlan. Onu diqqətlə baxdı ego öyrənmək üçün növbəti dəfə. Sonra onun baxdı başqa bir adam, ковыляющего, əsa və hiss ego. Bu idi Барзини olan vurularaq ona bud zamanı soyğunçuluq Vatikanda . Zaman iki kişi yaxınlaşdı yaxın counter onun çevrildi qəzet sütununa üçün Барзини görə bilmədi mənim üz.
  
  
  "Məni hələ soruşurdular?" - soruşdu Фарелли qapıçı.
  
  
  "Yox, синьор Фарелли".
  
  
  'Əla. İstədiyiniz yemək, üç yuxarı. Deyək ki, тальятелле alla болгнесе.
  
  
  "Mən əmin etmək lazımdır bu haqda, синьор Фарелли".
  
  
  Фарелли və Барзини getdi лифту, heç görüb bizi. Барзини çox хромал. Sonra bir neçə dəqiqə qapı lift, onlar üçün bağlanıb.
  
  
  "Ego" balet başmaq", - dedim.
  
  
  "Biz Барзини?"
  
  
  'Bəli. Onun креповая outsole.
  
  
  
  
  Qayıdanbaş meydana Toni çıxardı ətrafında cibindən kağız parçası. "Mən açdı, bu kafedra istifadə edərək sizin rahat zaman ermənilər və aşkar iki maraqlı şeylər. Bir idi pad ünvanı ilə Yəhuda. Onun bu расшифровал. Bu, bir daha təsdiqləyir ikinci улику ki, siz aşkar Vatikanda ".
  
  
  Onun baxdı vərəqəsi. Şəkli çevirdi, arxasında yazılmışdı idi: "Baş. Yəhuda, San-Marko Импортс, Via Сашетти, Панчино, Siciliya " .
  
  
  "Əlbəttə", - dedim. "Qərargah-mənzilinin Yəhuda zalında Sicilya, belə ki, yəqin ki, məhz orada o, muzdlu quldurlar".
  
  
  "Bu o deməkdir ki, bizim maraqlarımız da köçkün olunur oraya. Əgər oğurlanmış şey indi var Siciliya, mənim işim həll olunacaq, biz ih tapacağıq.
  
  
  "Həqiqətən də, - dedim, - baxmayaraq ki, mənim iş deyil, belə ki, asanlıqla yerinə yetirmək. Yox, əgər Judas aşkar sənəd вазе " .
  
  
  - Çevirin vərəqəsi, - deyə амико Tony, o vaxt oxumaq olacaq ki, mən kopyalanır. Bu yazılıb notepad. Bu, bir şey sizin üçün nə deməkdir?
  
  
  Onun dayandı altında işıq kiçik otelin qonaqlarına və tədqiq yazı Tony. Onu oxumaq: "Yük Leonardo" plus tarixi.
  
  
  "Yəqin ki, bu swap üçün украденным əşyalara, - deyə Toni, - və Leonardo ola bilər коллекционером, покупающим ih".
  
  
  'Ola bilər.'
  
  
  Bir şey qeyd məni заинтриговало. Əgər söhbət gedirdi sadəcə nəqli barədə oğurlanmış malların , bu deyildi mənim işlə, çünki o, əmin idi ki, güldan, nəzərdə tutulub üçün özəl kolleksiya Yəhuda. Amma var, hissi var idi ki, hansısa səbəbdən dövr üçün real əhəmiyyəti var mənim üçün daha çox üçün hər kəsdən !
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Fəsil 8
  
  
  
  
  
  
  
  
  Sonra 48 saat gəlmişik Sicilya. Ada idi alınan və каменистым ilə soyuq, amma səhnə görünüşü. Biz tədqiq ilk kəndə və gördük ki, onun sakinləri də var idi təxminən belə təsvir edəcək. Kişi və ya рычали неразборчивых bu cavab, bizim suallara, ya da, ümumiyyətlə, игнорировали bizi. Qadınlar yox, biz çıxdıq hadisə yerinə. Nəhayət Toni xahiş qoca bizə olduğu zalda Via Сашетти. Bu idi arzusu, yol, daşlı və əyri damaq aparan digər axını ada. Öyrəndik ki, şirkət San Marco Imports bağlanıb kifayət qədər uzun olsa, onu alıb bir əcnəbi. Onun sözlərinə görə, qoca, bina idi söykənib qaya rəngə çalırdı, dəniz üzərində.
  
  
  Biz bilirdik ki, evi, şübhəsiz ki, olacaq hesab olunur, ona görə də, əgər biz gedək orada da oturaq taksi, bu şərtlə ki, biz taksi tapa bilərik kəndində, bizdə dərhal problemləri olacaq. Ona görə də biz qərara gəldik ki yanaşmaq убежищу Yəhuda digər tərəfdən, bir qayıq.
  
  
  Növbəti səhər gəldikdən sonra biz muzdlu рыбацкую qayıq və etdik onu yerə qara qaya возвышалась üzərində bizə təxminən iki yüz metr. İlə танцующей qayıq uçurum görünürdü demək olar ki, şaquli. Biz qoyduq kiçik ağ qayıq dar çimərlik qaya ətəyində.
  
  
  "Ola bilsin ki, biz gərək getmək əziz, mənim başqa" , - hit Toni , откидывая baş öncə araşdırmaq üçün qaya üzərində bizə. "Mənə elə gəlir ki, onu görürəm qalxma".
  
  
  Gina yanında oturmuşdu, bizə qaranlıq qum, onun sarışın saç колыхались kimi saçları külək. "Nik, - dedi, - mən лазить qayalar üzərində yalnız ayaqyalın ".
  
  
  "Sən bizə deyil ki, лезешь", - dedim. "Qalacaqsan burada qorumaq üçün qayıq".
  
  
  "Yox", - o etiraz etdi. O tərəf döndü Tony. O, qaldırıb çiyninə.
  
  
  "Heç bir etiraz", - dedim. "Təsəvvür edirsinizmi, bizim üçün böyük dəyərdir, əgər daha cəhd взобраться bu qayaya. Əgər siz eşitmək atəş, gözləyin 15 dəqiqə. Əgər bizə odin bizə ətrafında deyil, görünür, bu saat get qayıq. Başa düşdüm?'
  
  
  "Bəli", - qaşqabaqlı dedi. 'Saat dörddə.'
  
  
  "Yaxşı", - dedim və gülümsədim. "Diqqətlə baxın qayıq. Yaxın vaxtlarda o, bəlkə də bizim yeganə çıxış yolu. Biz qayıdacağıq bir saat sonra.
  
  
  Biz yazmayıblar Джину qayıq və başladı qalxmaq. Bizə edilmişdir yüngül ветровки və ayaqqabı üçün rezin ayaqqabı ki, biz alıb kənddə isə Toni çiyin üzərində idi ip yumağı. Mənim kəmər свисали qarmaqlar qalxmaq.
  
  
  Qaya ətəyində keçirilib dar karniz. Bizim seçdiyimiz yol, bir aparırdı oradan. Onun o irəlidə, axtarır, çətin yerləri və işarə ih Tony. Üzrə ego tutqun ifadə onun şəxslər deyə bilər ki, ego iş Интерполе ümumiyyətlə başqa idi. Məsələ ondadır ki, Toni nadir müalicəvi düşürdü tərk sivil rahatlıq . Mənə maraqlı idi, nə qədər ödəyir İnterpolun ilə müqayisədə AX.
  
  
  Almaq üçün ortalarına qədər uçurum etdi və yalnız bir neçə dəqiqə, lakin başqa idi nəzərəçarpacaq dərəcədə yavaş. Trailheads, demək olar ki, yox oldu , və biz idik tapmaq dayaq üçün əl və ayaq, bu расщелинах. Bu idi riskli işdir. İndi biz olmuşuq ki, yüksək, əgər biz azalıb, demək çətindir ki, bizimlədir. Və biz təxminən otuz fut aşağıda zirvələri, Toni kayması рыхлом daş, itirilmiş tarazlığı və düşməyə başladı.
  
  
  "Протяни əlini!" - взревел mən.
  
  
  O, gedək sağ əlini tutdu məni. Onu tutdu ego əl və ego аленка yoldan mənim sol ayağı ilə dəstəkləyir. Zaman onun kayması və cəhd пошевелить ayaqları onu, fikirləşdi ki, düşmək. Lakin sağ əli ilə onun ухватился üçün kəskin daş üzərində baş və möhkəm dartıb.
  
  
  "Tapın ki, bir şey görə bilər ki, keçirilməsi və ayaqları", - прорычал mən. Mənim аленка başladı zəiflətmək daş. Elə keçdi bütöv bir əbədiyyət əvvəl Toni yenidən aşkar dəstək üçün öz ayağı və gedək mənim üçün onun bilərdi yenidən qoymaq sol ayağı da yalın nah.
  
  
  'Nədir?' - soruşdu, mən ağır-ağır nəfəs.
  
  
  "Onun", - прорычал o испуганным şəxs.
  
  
  Ona heyran Tony. O, daha çox qorxdu, yoxuş, nə onun, lakin başladı ego etiraz etmədən .
  
  
  "Bu, yaxın, - dedim.
  
  
  Onu diqqətlə seçilmiş yer olan mümkün idi tutmağa davam etdi. Gina çevrilib kukla uzaq aşağıda dar çimərlik.
  
  
  Nəhayət, gəlib çatdıq təxminən əlli metr aşağıda zirvələri ilə Toni bir qədər aşağıda məni. Ego костяшки ağ, dodaqlar sıxılmış edilmişdir. Onu götürüb, onun ip və продел loop vasitəsilə альпинистский ki, çəngəl, onu tutdu, onun kəmər . Möhkəm keçirilməsi üçün sağ əli ilə qayaya , onun yol verdi крюку başqa birisi ilə ip sərbəst свисать yan atdı və bütün bu zirvəsinə bir uçurum.
  
  
  Çəngəl yoxa görə diyarı uçurum. İp asılmışdı yanımda. Onun потащил ee. Bir neçə дециметров çəngəl görə ki, bir зацепился və dayandı. Onun натянул ip baxdı Tony. "Biz demək olar ki, bir məqsəd var", - dedim.
  
  
  Ego şəxs olduğunu şübhə altına. Onun схватился ip ilə qovşaqlarının və полез. Əl-ələ verib, onu fəth zirvəsinə. Yarı yolda çəngəl gedək onun üzərinə düşdü üç дециметра, sonra çəngəl yenidən зацепился. Onu hiss etdim ki, tər dodaqlar və gözləri.
  
  
  Onu ehtiyatla ayağa qalxdı, sonra, nəhayət, başını pəncərədən görə zirvələri. Cəmi iyirmi metr aralıda ona dururdu ilə əhatə ağ suvaq binanın şirkətinin San Marco Imports. Bu idi невысокое одноэтажное bina ilə заколоченными windows görə isə yüksək проволочным hasar, окружавшим bina, böyüsünlər, alaq otları .
  
  
  Onun arakəsməni aşıb vasitəsilə kənar və пополз harada çəngəl möhkəmlənib üçün kəskin daş. Onun затянул ego, sonra baxdı Toni və başını tərpətdi. O qədər üzrə ip. Emu aldı, bir qədər səy, amma nəhayət, o etdi, və bu sel mənim yanımda.
  
  
  "Siz ağılsız bir fikir амико ", - deyə o bildirib.
  
  
  "Mən bilirəm", - deyə o gülərək. Onun yaxınlaşdı, uçurum kənarında və elədi Джине üçün o bilirdi ki, biz firavan yuxarı qalxdılar. O yellədi də revmatizm. Onun baxdı yerli alimləri çaşqınlıq içində qoydu yerə. "Təxminən yarım mil buradan daha asan yol aşağı", - deyə o, Toni. "Biz bundan istifadə edəcəyik, sonra onları".
  
  
  "E-Конте", - deyə o bildirib . "Mən razıyam ".
  
  
  Biz подползли üçün qapısı. Heç bir əlaməti yaşayır.
  
  
  "Mən tez görüm, - dedi, Toni. O, пополз ilə вспотевшим üzə küncündə проволочного hasarın. O baxdı binanın fasadı, sonra döndü yanıma.
  
  
  "Biz əsas girişində gözətçi dayanır ki, mənə elə gəlir ki, silahlı", - deyə o bildirib.
  
  
  'Onun belə düşündüm.'
  
  
  "Hələ ən azı bir maşın припаркована qabaqda, ancaq mən onu gördüm, xidməti giriş yan inilti. Onun inanıram ki, bu, bizə imkan verəcək ki, giriş belə ki, gözətçi bizi olmadı ".
  
  
  "Yaxşı", - dedim. "Lakin mən yalnız aşkar bu hasar işıqlarını. Biz bu ilə bir şey etmək ".
  
  
  Hələ on beş dəqiqə getdi üçün improvizə sapma sistemi siqnalizasiya, bilək vasitəsilə və sweep dilim kiçik deşik altındakı hasarın. Sonra biz заползли daxilində və rəhbərlik yan gün ki, aşkar Tony . Biz var yerləri, biz eşitdik ki, gözətçi görmür bizi öz mövqeyini qapısı. Onun kayması bilər mimmo binalar, hələlik bilmədi yaxşı ego hesab edir. O, расстегнутой köynək, altında isə siçan saxlanılır avtomat AK-47. Yanında qapısı idi, kiçik bir köşk və təhlükəsizlik; K qutusu idi bağlı bir şey Toni gördüm: böyük alman çoban. Xoşbəxtlikdən, külək bizim səmtə belə ki, it bizi учуяла . Amma mən bilirdim ki, bizə lazım davranmaq çox sakit, biz açdıq, xidməti giriş.
  
  
  Biz подкрались üçün metal günü tərəfindən kilid, cd sistem. Açıq ego çətin deyildi; istifadə xüsusi zaman ermənilər bu bürcün cəmi bir neçə dəqiqə. Onu ehtiyatla qapını itələdi və içəri baxdı.
  
  
  "Gəl", - pıçıldadı onun Tony.
  
  
  Biz sürüklənəcəklər tapança və girdilər içəri. Toni bağladı üçün bizə qapı. Biz dəhlizdə aparan bu фасаду kiçik bir bina. Haradasa uzaqlarda o kar жужжащий səs. Sanki o, o aşağıdan, amma pilləkənlər görünmürdü.
  
  
  Onun jest xahiş Toni qala yanımda, hələ ki, biz подкрались qarşısında bir ev. Biz qalmışıq, bir növ, gözləmə otağı və ya ofis. Masa arxasında oturan adam ağ əynində cındır xalat ki, mənə göründü hansısa bir texnik tərəfindən. Küncündə gözətçi oxumaq italyan qəzeti. Ətrafında heç kim onlardan bizim görməmişəm və eşitməmişəm.
  
  
  Qarşısında masa arxasında oturmuşdu L-yaradır rack, отделявшая kişini açıq giriş gün və saat. Zaman onun başını tərpətdi Toni, keçdi o qapıdan, bu duruşu və o, bir neçə addım охраннику.
  
  
  "Əyləşin", - deyə o, italyan.
  
  
  Gözətçi, ayağa qalxdı öz yerindən ego əl çatdı üçün револьверу hip, amma o, sonra gördüm ki, mənim "Люгер" нацелился emu sinə. Kişi ağ əynində cındır xalat baxdı Toni, sonra mənə, yavaş-yavaş ayağa qalxıb öz yerindən.
  
  
  "Harada Judas?" - soruşdum mən, gözlərini tapança və çox baxışdan ilə təhlükəsizlik işçisi.
  
  
  "Nə üçün o, sizə?" - soruşdu gözətçi.
  
  
  "Gəl, gedək", - deyə Toni, вонзив öz "Беретту" 38 çaplı geri kişiyə. "Heç испытывай bizim səbir".
  
  
  "Yəhuda burada yoxdur", - dedi kişi. O, cavab verdi italyan, lakin görünürdü, alman və ya, bəlkə də, скандинавцем. İndi o, bizə tərəf çevrildi və diqqətlə baxdı, bizim şəxslər. Bu idi худощавый kişi eynək olmadan, rim və soyuq, mavi gözləri. O qədər oxşar idi şəxsin muzdlu olardı Judas. Amma əgər o, texnik, nədən ibarət idi ego xüsusiyyətləri burada?
  
  
  "Siz müraciət saat kənarda?" Onun soruşdu.
  
  
  "Bəli", - o cavab verdi.
  
  
  "Demək deyil, onlara!" gözətçi küncə cumdu.
  
  
  Onun, yaxınlaşdı ona, çıxarıb ətrafında кобуры ego revolver və etmek özünə kəmər altında. Sonra onun çevrildi texnika: "De bu saat kənarda, o buraya daxil", - dedim.
  
  
  "O bilməz tərk etmək öz vəzifəsini!"
  
  
  "İstəmirəm onlarla!" - israr gözətçi.
  
  
  "Kəs səsini, axmaq!" dedi texnik buz soyuqluğu ilə.
  
  
  "Ona deyin ki, var idi ki, mister Judas telefonla danışır və vermək istəyir emu xüsusi şəxsi təlimat", - dedim.
  
  
  Kişi tərcümə baxışları ilə məni Tony. "Bunu etmə, o deyir, - deyən Toni.
  
  
  Texnik qutusu açdı, onun qorunması və aşkar transmitter. O, düyməsini basdı və dedi: "Karlo". Bura gəl. Mister Judas istəyir ki, siz danışdıq onunla telefonla.
  
  
  Biz sakitcə gözlədi, hələ ki, vaxt gedir qapısı binaya ilə təhlükəli AK-47 altında siçan. O, yaxınlaşıb bir gün gözətçi küncündə qışqırdı: "Ehtiyatlı olun! Silah var!
  
  
  Kişi дверном проеме baxdı Toni və məni, sonra qaldırdı avtomat. Onu vurdu və getdi emu sinə. O zaman düşdü qapı, fara çox загремел. Güllə вонзились mərtəbə, rack və sinə qarovul səbəb olan xəbərdarlıq. O, hit divar və düşdü kafedrasının olan oturdu. Hər iki ölü idi.
  
  
  Onun yaxınlaşdı gün baxdı. Heç kəs görünmürdü. Zaman onu yenidən döndü texnika, onun üzü ağ idi.
  
  
  "İndi gedək, - dedim. "Məgər də Judas getdi?"
  
  
  "Mən burada tək, - deyə o bildirib. Üzrə ego səs onu deyə bilər ki, o, həqiqəti danışıb.
  
  
  "Harada hasilatı?" - Toni istədi.
  
  
  'Nə?'
  
  
  "Xəzinə Vatikanın. Onlar harada gizlidir?
  
  
  "Ah, sən düşünürdüm ki, xəzinə burada?"
  
  
  Onun keçirilib üçün rack və bərk Люгер üçün sol qulağına kişi. 'Onlar harada?'
  
  
  Ego şəxs idi, ağ kimi təbaşir və o, ağır-ağır nəfəs alırdı. "Mən eşitmişəm onlar haqqında danışdıq mağara", - deyə o, сглотнув.
  
  
  Onun soruşdu. - "Nə üçün mağara?"
  
  
  'Змеиная mağara. Haradasa burada.
  
  
  "Mən bunu bilirəm, - dedi, Toni.
  
  
  Onun güclü bərk-bərk Люгер k qol insan. "A ki, burada torpağın altında?"
  
  
  Onun sifəti meydana ifadəsi olan dəhşət. 'Belə şey!' - ucadan dedi.
  
  
  Biz Toni baxdılar bir-bir. Onun soruşdu. - "Əgər xəzinələri gizli mağara yaxınlığında, siz necə düşünürsünüz, nə üçün binalar altında bizə?"
  
  
  "Mən düşünürəm ki, biz gərək bunu anlamaq", - deyə Toni.
  
  
  "Bağlamaq, onun, - dedim. "Bizdə cəmi bir neçə dəqiqə əvvəl Gina gedəcək qayıq".
  
  
  Toni заткнул kişiyə ağız tıxac üzrə ego öz qalstuk əlaqələr yaratmaqla ego ip, hələlik onun istəyirdi nərdivan. Pilləkən yox idi, amma zaman ona qapını açdı чулана üçün метел, gördü ki, lift.
  
  
  Onu deyə. - "İrəli Tony!" "Biz enmək".
  
  
  Biz daxil balaca lift və səssizcə düşdülər, bizə maraqlı idi hər il ki, biz tapa bilərsiniz aşağıda. Sonra bir neçə dəqiqə çıxdıq ilə geniş açıq gözləri.
  
  
  'Allah bağışlayan və rəhm edəndir!' - deyə Toni.
  
  
  "Sən haqlısan", - deyə onu sakit присвистнул.
  
  
  Biz daxil inanılmaz yeraltı kompleksi. Biz görmək bilər dəhlizləri və otağın bütün istiqamətlərdə , başqa uçurum. Hələ ki, biz getmişik, mən küfrə deyil. Bir bölmə содержала tam nüvə "fabriki" isə qonşu binalarda yerləşirdi bağlı hər şeyi onunla avadanlıq və mexanizmlər. Judas шталь alim-атомщиком! Nəhayət, biz gördük növ laboratoriya ilə böyük bir masa və təhlükəsiz. Toni başladım ilə iş üçün təhlükəsiz olan kimi o sevinclə dedi, aça bilər, hələ ki, onun осматривал kreslo. Zaman seyf açıq idi, biz aşkar bir neçə maraqlı sənədlər. Göstərmişik ih kreslo.
  
  
  "Keçmiş həll edilməmiş oğurlanmış incəsənət əsərləri", - deyə Toni. "Yəhuda və Фарелли olmalıdır, hər zaman birlikdə işləmişik".
  
  
  Onun çıxartdı ətrafında seyfin kağız parçası və ona baxdı. "Allahım, - dedim. "Judas illərlə kral sirləri var ölkələrinin NATO-ya . Və nəhayət idi ih kifayət qədər toplamaq üçün öz atom bombası ".
  
  
  "Yəqin ki, buna görə də o, başladı bu soyğunçuluq", - deyə Toni. "Bu layihənin maliyyələşdirilməsi üçün".
  
  
  Onu götürüb, digər kağız və uzun baxdı bilər. "Yaxşı-yaxşı, - turş sonra gülümsəyib zarafatla əlavə elədi, dedim. Bu idi oğurlanmış sənəd qoymaq onu этрусскую vaza.
  
  
  "Bu nə idi sən istəyirdi, Nick?"
  
  
  'Evet.' Onun səliqə ilə qatlanmış kağız qoydu dəqiqə.
  
  
  "O zaman sənin yaşayış məntəqəsi rusiyanın başa çatmışdır, - deyə Toni, - və onun getməyə hazıram zaman yığan sənət xəzinələri bu mağara".
  
  
  Onun uzatdı emu bir neçə təsvirlər tuş. "Xeyr, mənim yaşayış məntəqəsi rusiya başa çatıb. Biz düşünürdük ki, Judas satacaq, bu sənəd rus, lakin, görünür, o özü bilər, onlara fayda. Bu hərtərəfli inkişaf rəsm sənədin ki, onun və qoymuşdur dəqiqə. Digər kağızlar var haqqında qeydlər dizayn cihazlar ".
  
  
  "Sən demək istəyirsən амико ki, sənəd bilmeden stole Judas edir planı hissəsində atom bombası?"
  
  
  "Bəli", - cavab verdim. Aydın idi ki, Judas gördüm ki, yazır edəcək ego arsenal daha səmərəli və buna görə də hotel ego istifadə etmək. Bu da göstərir ki, bomba Yəhuda balaca - bəlkə, portativ. Ağlıma gəldi ki, hətta daşınan bomba bilər tamamilə məhv böyük bir şəhərdir.
  
  
  "Necə düşünürsünüz, o, bir dəfə tətbiq edir?" - Toni istədi.
  
  
  "Bu, onu dəqiq bilirəm".
  
  
  "Sonra harada bomba?"
  
  
  Onun fikirli ona baxdı. "Güman ki, bomba etməyə hazırdır", - dedim. "Mən Yəhuda idi zamanda, istehsal cihaz və yerləşdirmək ego öz bomba. Tutaq ki, hər şey hazırdır, və bomba harasa uçmaq?
  
  
  "Ah", - mızıldandı Tony.
  
  
  O, götürdüm bir kağız hesabatı və tədqiq onun. "Bax bu, Nick".
  
  
  Bir şey idi şəkli çevirdi, arxasında yazılmışdı qələm, kağız üzərində. İdi ki, o, italyan və bəyan edirdi: "Gücü bir мегатонну ilə səthindən hündürə çıxan məğlubiyyət qırx beş kilometr, yer səviyyəsində".
  
  
  "Ya rəbb, - dedim.
  
  
  "Ancaq o nə olacaq bu gun?" - Toni istədi.
  
  
  "Bilmirəm", - cavab verdim. "Amma niyə o, bizə otel, rəsm ətrafında vaza etdi ego planı daha real . Və onu hiss məsuliyyət ".
  
  
  "Boş şeydir", - deyə Toni. "Heç kim qabaqcadan belə inanılmaz səbəb-nəticə istintaq işi".
  
  
  Onu götürdü çap surətlərini broşura ilə məşğul olan düşübdür altında kafedrasının. "Bu, maraqlıdır."
  
  
  "Nə oldu, Nick?"
  
  
  "Hərəkət cədvəli gəmilərin xətlərinin İtaliyanın". Onun baxdı siyahısı kruiz təyyarələrini əhatə broşür və gördüm ki, adı baş verən mənim asılıdır. Səsi "Leonardo ".
  
  
  Toni прищурился. "Leonardo. Hey, biz... "
  
  
  "Uyğun olaraq Фарелли", - təkzib meydana kiv mesajları onun emu. - Bu, siz расшифровали. Azn nen yazılıb: "Yük " Leonardo" üçün etdiyi bir tarix lazım idi. Dünən idi.
  
  
  - Mallar üçün Leonardo, - yavaş-yavaş təkrar Tony. "Che diavolo, dostum. Necə düşünürsünüz, bu qeyd aiddir ... "
  
  
  "Bu, mənə elə gəlir ehtimal". Onun açdı qovluq və aşkar siyahısı, gediş tarixləri müxtəlif gəmilər. Yanında olan "Leonardo" tarix idi обведена qırmızı. Zaman onu gördüm, nə idi sayı, onun söyüş söydü altında özünü burun.
  
  
  Toni baxdı vasitəsilə mənim çiyin, sonra mənə baxdı. "Tamamilə fantastik", - dedim. "Leonardo" yenə yola düşəcək, üzgüçülük dörd gün sonra . Yəqin ki, onda təyyarə atom bombası. Sonra yola düşəcək, o, Nyu-Yorkda ".
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Fəsil 9
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Sonra biz Джиной geri Roma. Toni Бенедетто qaldı Siciliya üçün gözləmək, öz həmkarları tərəfindən İnterpolun almaq və xəzinə Vatikan ətrafında mağaralar Yəhuda. O, artıq noutbuklar texnika, siciliya polis və xahiş etdi ki, İnterpolun bu Римэ cəlb vasitəsilə polis Şer və Capri üçün həbs Giovanni Фарелли və İudanı kimi yalnız onlar olacaq .
  
  
  Oda ətrafında Cinlər biz zəng hava limanı və dolu yerləri təyyarə Napoli növbəti səhər. "Leonardo" idi, Neapolda və oradan отплывет Nyu - Yorkda.
  
  
  Heç bir zaman onun ilə əlaqə saxlayıb Хоуком. O, xoşbəxt idi ki, eşitmək aldım sənəd geri qaldı və yaxşı əhval-ruhiyyə, dediyim qədər emu ki, Judas demək olar ki, artıq задействовал yazır.
  
  
  'Nədir?'
  
  
  "Düşünürəm ki, o, müəyyən etmişdir ki, bu atom bombası board "Leonardo" , - dedim, - və gəmi yola düşəcək, Nyu-Yorkda".
  
  
  "İlahi, sağ", - mızıldandı Хоук. "Necə düşünürsünüz, o, istifadə etmək niyyətindədir, bu bomba burada ?"
  
  
  "Mən təsəvvür edə bilmirəm başqa heç nə", - dedim.
  
  
  Yaranıb uzun bir sükut çökdü, нарушаемое yalnız ağır nəfəs Хоука digər tərəfdən. Onun dərindən nəfəs aldı və davam etdi, heç istəyən vəziyyəti təsəvvür etmək iris, əgər onu bilirdi ki, o tamam başqa.
  
  
  "Bildiyiniz kimi, biz onun yaratdığı bomba radius məğlubiyyət təşkil on beş mil. Demirəm artıq orta və ali zərb dalğalar. Güman ki, tapılan mənim təsvirlər, emu bilib cəmi bir neçə gün ərzində nə bomba, kifayət qədər kiçik ki, onu etmək mümkün idi saxlamaq станционном təhlükəsiz . Amma ölçüsü ilə heç bir əlaqəsi yoxdur dağıdıcı qüvvə ... '
  
  
  "Bəli, onu, başa düşürəm, bu, Karter. Bunun üçün getmək, - dedi Хоук, açıq-aşkar səhvlər yazaraq rahatsız faktlarla ki, onun emu bildirdi.
  
  
  "Lazım olan hər şeyi etmək idi Judas - bu bomba atmaq bayıra. Sonra o, yatan bilər dibində liman Nyu-Yorkun bir neçə gün, hətta bir həftə. Bəlkə də, aylarla. İndi var, yazır ki, bütün emu etmək lazımdır, bu əlaqə ego ilə детонатором uzaq tədbirlər. O, bəlkə ekskursiyalar Philadelphia və emu yalnız lazım idi düyməsini basın. Sonra isə... əlvida, Nyu-York ".
  
  
  'Niyə?' - soruşdu Хоук. - Fərqi yoxdur, скинет olub, o, bomba ilə gəmi, Karter. Onu bilmək istəyirəm, niyə o, помешан bu cür nəqliyyat vasitələri baxımından " .
  
  
  "Çünki Yəhuda aldatmaq , ser. Siz bilirsiniz, bu, heç də pis məni. O, nifrət, bizi və ölkəmizi; xüsusən onda bizim son görüş Niaqarada. Ola bilər, bu, ego konsepsiyası köçürülüb, - kim bilir.
  
  
  'İntiqam?' - deyə Xok, və indi o, demək olar ki, hirsləndi, məni nə üçün mən qoydum ego qarşısında mənim təqdim edilməsi barədə извращенном xarakteri Yəhuda. "Öldürmək, on milyon insan, Karter? Aman allah, kişidir, bizə lazımdır, onu dayandırmaq əvvəl bu işi həqiqətən çıxacaq nəzarət. Sən tapmaq lazımdır, bu bomba, Karter. Və, əlbəttə, İudanı ".
  
  
  "Hazırdır, bahis - tez dedim. - Amma əgər bu sizin утешит unutmayın ki, pul ki, Judas heç kimə gedib bizim gizli yazır. Ən azı, hələlik . Diqqətlə oxuduqdan sonra sənədlər onun aşkar laboratoriya, onun şübhəli çatdırdı ki, o, planları, işçilərin bir neçə фрагментах. Beləliklə, heç kəs bilmir ki, bütün cihaz; hər kəs yalnız bir hissəsidir. Ümid edirəm ki, bizə daha çox lazım deyil, bu barədə narahat olmağa dəyməz, biz схватим İudanı ".
  
  
  "Əgər Nyu-York əvvəlcə deyil, partlayışa səbəb, nəzərdə tutursan".
  
  
  "Ən delle, ser", - dedim.
  
  
  "Yaxşı, gəl, Nik. Səh. zaman mənə məhz "Leonardo" gələcək Nyu-York üçün hadisə yerində agentləri idi. Siz tapa bilərsiniz bomba əvvəl buraya gələcəkdir gəmi . Əgər yox, mənə lazımdır xəbərdarlıq bir çox insanlar ".
  
  
  'Onun bunu bilirəm.'
  
  
  
  
  
  Zaman onun bitirib, zəng biz Джиной getdi ofis İtaliya. Deyildi ki, reyslərin cədvəli bu yaxınlarda dəyişdi və mən getmək kapitan port Neapol və ya nümayəndəsinə italyan xətti .
  
  
  Пообедав bir bütün sevimli restoran Cinlər, biz geri onun otağına. Onun heç bir şey edə bilmədim növbəti səhərə qədər sonra təyyarə улетал Napoli. Onu da zəncirlər qorunur, qərarın yer üçün Cinlər, amma hələ bildirib hey.
  
  
  Sonra o, ona necə tökülür içmək, Gina ilə məşğul olan idi geyimli şəffaf və gecə köynəyini yaxınlaşdı və yanımda oturdu kiçik divan və yanağıma sıxdım mənim əlimdə.
  
  
  "Bu, bizim son gecəsi birlikdə, Nick?"
  
  
  Onun baxdı, bu qara gözləri və başa düşdü, kimi bir çox Gina Romano etdi mənim üçün. Ona olardı çox ona cansıxıcı oldu, əgər, bizə bir hissəsi idi. Bu idi uğursuzluq mənim iş. Siz almaq emosional çətinliklər. Bu, sadəcə ağrı verir. Belə ki, daha yaxşı olardı, əgər bu, bizim son gecəsi. Amma AX hələ lazım idi Gina .
  
  
  "Düzünü deyirəm, - cavab verdim, - bu, bizim son gecəsi. Yəni, əgər siz işləmək AX hələ bir müddət " .
  
  
  "Hə, bəlkə də, - dedi Gina. O, məni öpdü, - mənim kəskin təzyiqi qalxıb.
  
  
  "Gözləyin, hələ ki, siz görəcəksiniz ki, bu işlər, əvvəl siz çox увлечетесь", - deyə o təbəssümlə.
  
  
  "Mən onun qalmaq səninlə?"
  
  
  'Evet.'
  
  
  "Onda hər şey yaxşı olacaq".
  
  
  Onun baxdı nipples ki, темнели altında şəffaf gecə özüllər. Diqqət Judas idi, nəinki ".
  
  
  "Gina, - dedim, - sənə deyil bilmək lazımdır ki, bəzi şeylər gizli onu səndən indiyə qədər araştırmak".
  
  
  O baxdı ciddi gözləyir, mənim izah edir.
  
  
  "Biz test reyslərin cədvəli" Leonardo ", ona görə ki, hesab edirik ki, təyyarə atom bomba".
  
  
  "Nik, sən nəzərdə tutursan kiçik bir atom bombası?"
  
  
  "Müəyyən bir növü, bəli". _
  
  
  "Amma nə dəxli var ограблению Vatikanda və Giovanni Фарелли?"
  
  
  "Biz düşünürük ki, Фарелли və bir Judas və ya bəlkə yalnız bir Judas onlar gətirdilər bomba xaricdə gəmi lazımdır ki, giderim, Nyu-York. Onlar yaradıblar bomba istifadə edərək, oğurlanmış məndə sənəd " .
  
  
  "Nick, bu, inanılmaz səslənir".
  
  
  'Amma bu belədir. Onu tapmaq lazımdır, bu bomba əvvəl Yəhuda onun взорвет. Əgər Judas təyyarə, o, yəqin ki, olacaq замаскирован. O, master gizlədilməsi, ona görə də mən ümid onun açıqlanması. Onun etməlidir dərhal başlamaq axtarmaq bomba ".
  
  
  "Və sənə kömək lazımdır bu?"
  
  
  "Mənə narahat xahiş səni, Gina. Lakin Toni Бенедетто məşğul axtarışı Фарелли, və mən bilmirəm daxil olub İnterpolun məncə, zaman biz bir gəmi. Siz yalnız yerinə yetirmək mənim əmr və siz keçmək olacaq bir gün qalacaq mənim üçün qapalı ".
  
  
  Bir an üçün o qədər baxdı mimmo məni. "Səslənir təhlükəlidir", - yumşaq dedi.
  
  
  "Bəli, bu, bəlkə də həyat üçün təhlükəli".
  
  
  "Ancaq siz inanırsınız ki, Giovanni спланировал ki, bu dəhşətli bir şeydir?"
  
  
  "Mən güman edirəm ki, o var idi, bu məsələyə hansısa münasibət".
  
  
  O, dərindən nəfəs aldı. "Mən nifrət Giovanni Фарелли", - asta-asta dedi. "Əgər onun biləcəyəm bir şey etmək, dayandırmaq ego, onu edəcəyəm ki, çox xoşbəxtəm . Amma, - o, fasilə etdi, - hələ də var ki,-ki. Mənim qardaşı Anna yaşayır, Nyu-Yorkda. O, mənim son qalan qohumum, həm mən onu çox sevirəm. Məgər da, onun həyatını da təhlükə olunacaq görə, bu bomba?
  
  
  "Çox güman ki, - deyə mən.
  
  
  "Sonra onun gedim səninlə, Nick".
  
  
  "Yaxşı", - dedim. "O zaman siz hələ də əldə edəcək məbləğdən". Onun stəkanı və qucaqladı ee. Ee ağız isti idi və səbirsiz. Nipples idi, bərk altında gecə özüllər.
  
  
  "Mən şadam ki, mən sənə lazımdır, Nick", - pıçıldadı.
  
  
  "Hazır mübahisə etmək, - dedim.
  
  
  "Və sən mənə доверяешь".
  
  
  Onu deyə bilərdim ki, hey ki, bu, heç kimə etibar etmir, lakin heç bir mənada məyus onun və ya saymazyana cavab verdi ki, haqqında danışmaq o idi etmək üçün AX. Onun basdı onu divan və biz прижались birimizə və bir müddət bizə heç bir iş yox idi, bizə qədər Yəhuda bizə qədər Giovanni Фарелли, bizə qədər "Leonardo" ilə törədilməsində alət ölüm bortunda. İdi, yalnız isti dəri, şəhvətli ətrlər, səslər və ərköyünlük, Cinlər və uğultu campfire cəhənnəm, ki, o, yaratmaq mənə.
  
  
  Növbəti səhər bu idi ki, qısa uçuş Napoli. Biz endi dərhal sonra səkkiz saat etdi taksi, hava limanında və gətirildi açıq rayonunda liman Neapol, haradan gəldi və getdi, bütün böyük lüks sərnişin gəmiləri. Biz gəlib oraya saat doqquzda çıxıb ofisi qarşısında master qapısı. Bir neçə dəqiqə biz oturub kabinetində ego ustaları və haqqında söhbət Leonardo.
  
  
  - Getmək istəyirsiniz azn Leonardo , синьор? - soruşdu gənc.
  
  
  'Evet.'
  
  
  "Hə, onun burada yoxdur".
  
  
  'Necə?'
  
  
  "Mən əminəm ki, ego yoxdur, liman, синьор Karter", - deyə o bildirib. "Lakin əgər siz подождете bir dəqiqə, onun kontrol edəcəyik". Çıxanda üzrə ofisinə, Gina mənə baxdı. "Bu qəbul edilməməsi üçün pis şans, elə deyilmi?" deyə soruşdu.
  
  
  'Ola bilər.'
  
  
  Zaman gənc italiyalı daxil olub, onun altında siçan vardı böyük bir kitab, məşğul olan çəkisi ən azı on kiloqram. O, ağır-ağır düşdü ego stul.
  
  
  "Вотум o, mister Karter", - deyə o bildirib. "Leonardo sailed iki gün bundan öncə uyğun olaraq yeni hərəkət cədvəli italyan xətt".
  
  
  "Ya rəbb, - acı dedim.
  
  
  "Məlumat əldə edə bilərsiniz, burada bir şirkətin ofisində Italy Line zaman gəlməsi gözlənilir gəmi Nyu-Yorkda".
  
  
  Onun soruşdu. - "Nə qədər getdi gəmi?"
  
  
  O baxdı. "Əgər onu düzgün xatirimdədir, bu, tez bir gəmi.
  
  
  Gərək ki, artıq yarım yol. Onun yavaş-yavaş başını yellədi. Bomba mütləq idi təyyarə. Və bir az daha üç gündən sonra gəmi gələcək, Nyu-York. Onun üçün cəhd harada yadda zalında yaxın hərbi komandanlığı ABŞ. Mənə lazım idi ki, tez çata telefon.
  
  
  Onun ayağa qalxdı. "Sağ olun", - deyə onun gənc riyaziyyat üzrə.
  
  
  
  
  Əgər sizə təcili olaraq hərbi yardım lazımdır, danışmaq lazımdır gərəkli adam. Onu tapıb bu insanın üzünü general Макфарлейна. Ona zəng edib emu yaxın gələcəkdə baza ABŞ HHQ. Hələ ki, biz danışdıq, o, yoxlanılır, mənim şəxsiyyət vəsiqəsi ilə digər xətt.
  
  
  "Mənə narahat xahiş general, - dedim, - ancaq mənim olmalıdır təyyarə bilər ki, tutmaq "Leonardo".
  
  
  "Deməli, bu təyyarə tezliklə olmalıdır, burada", - deyə general. 'Onun bunu bilirəm. Var bir şey?
  
  
  Sonra qısa sükut çökdü. "Var суперкарго ki, onlar hazırladıq üçün вылету Vaşinqton. Biz продвинем səyahət irəli və edəcəyik ki, sizin üçün kiçik çəngəl. Sən necə düşünürsən, bu, normal haldır?
  
  
  "Böyük səslənir, general".
  
  
  "Təyyarə olacaq hava limanında Napoli saat on bir. Onun olacağam təyyarə üçün опознать sizi.
  
  
  "Əla, general, - dedim. "Bizə lazımdır iki yaddaşlarda qalasınız və xilasetmə sal".
  
  
  O, soruşdu. - "İki yaddaşlarda qalasınız?"
  
  
  "Mənimlə bir gənc qadın, general. O, çalışır AX.
  
  
  'Yaxşı qalacağıq bu barədə, cənab Karter.
  
  
  "Çox sağ olun, general".
  
  
  Geri dönərkən hava limanında onun soruşdu Джину, прыгала olub, o, nə vaxtsa ilə paraşütlə tullanma üzrə bütün müstəvidə. O, mənə baxdı, sanki onun crazy.
  
  
  Onun soruşdu. - "Sən necə düşünürsən, sən bilərsən bunu?"
  
  
  O, köks ötürdü. Həmin vaxt onun выясню bu.
  
  
  Biz прыгаем dənizdə, ona görə də приземляемся bir az yumşaq, nə quruda, - dedim. "Əlbəttə ki, siz xilas yaddaşlarda qalasınız, siz упадете suya, əks halda sizdə problemlər olacaq. Kimi tezliklə biz çıxacağıq paraşüt, bizim olacaq xilasetmə sal ".
  
  
  Düşünürəm ki, onun bunu edə biləcəyəm, - dedi, amma baxdı sinir. Qısa bir müddət sonra o, kimi, biz beynəlxalq hava limanına gəldilər, yaşıl fonda endi böyük nəqliyyat təyyarəsi . General və adyutant ivan qarşıladılar bizi Джиной binada vağzalının. General idi, hündür adam, bir летчиком . O, diqqətlə baxdı, mənim şəxsiyyət vəsiqəsi. Daha sonra o geniş gülümsədi mənə.
  
  
  "Hərbi hava qüvvələri çatdırmaq sizi hadisə yerinə mister Karter. Nə qədər təcili, bu səfər ən delle?
  
  
  "Mən yalnız bunu deyə bilərəm ki, siz board "Leonardo" var təhlükəli insan , general, və biz ego "tapmaq".
  
  
  General Макфарлейн поджал dodaqlar; o, otel xahiş hələ, amma bilirdi ki, mən ona cavab idi. Nəhayət o, əlini uzatdı və dedi: "sizə hər cür uğurlar Arzulayıram".
  
  
  "Sağ olun, general, - dedim. "Bizə yaxşı indi getmək".
  
  
  General qayıtdı yük təyyarəsi. O, dedi ki, ona lazım idi, bir şey ilə məşğul olmaq, Neapolda və sonra bu, o qayıdacaq baza. Biz попрощались onunla var yük gün binanın stansiyası və getdi самолету müşayiəti ilə nəfərə qədər kazak. Mühərrikləri artıq işləyib və biz də qalxıb xaricdə güclü küləkdə. Qısa bir müddət sonra o, bizim kimi təqdim полдюжине əsgər və zabit formasında, biz artıb.
  
  
  Xətti İtaliya vermişdir, bizə ətraflı plan səyahət Leonardo və bizə dedilər ki, məsələn, biz harada ego tapacağıq. Bundan başqa, biz ilə əlaqə saxladıq kapitan, kapitan Бертольди və o bilirdi ki, mən təqib etmək üçün iki парашютиста deyil, dənizdə batdı. Son yarım saat əvvəl bir əlaqə arasında təyyarə və gəmi təmin olunacaq radiorabitə .
  
  
  Pilot sayıbdır, nə qədər vaxt lazım keçmək üçün Leonardo və вычислил dörd-beş saat. Bu, məni çox qane edirdi , çünki vaxt olurdu mühüm amildir . Yediyimiz soyuq qidalar, hələ ki, maşın üzərində uçtu cənubi Fransa. Biz olmuşuq, материковая Avropa arxada qaldı.
  
  
  Biz almışıq парашюты və çox dözümlü amerikalı çavuş göstərdi Джине, onlar necə və nə vaxt gəldiyi zaman. Onun baxırdı və dinləyirdi.
  
  
  "Və mən nə etmək lazımdır, bu, çəkmək üçün üzük? - soruşdu Gina.
  
  
  "Tamamilə fantastik, mem", - deyə çavuş. "Lakin əvvəlcə siz tamamilə ayrılmaq təyyarə, bunu unutmayın".
  
  
  'Bəli. Onun gərək yavaş-yavaş on saymaq ", - deyə o bildirib.
  
  
  Düşünürəm ki, hər şey yaxşı olacaq, çavuş, - dedim.
  
  
  "Bəli", - tərəddüdlə cavab verdi Gina. Baxmaq kiçik və kövrək, mən durmuşam yaşıl zaman belə bir hava limanı kostyum, ki, hey olub. O, убрала saç şəxslər. - "Mən bunu edə bilər".
  
  
  "Yalnız отпускай bu üzük", - deyə çavuş. "Siz uzaq düşmək, əvvəl yenidən поймаете ego".
  
  
  "Heç buraxmaq üzük", - deyə bəhs edir.
  
  
  Bu arada pilot ilə əlaqə saxlayıb "Leonardo" dedi kapitan haqqında bizim tullanmaq və olduğu barədə bizi axtarmağa. O xahiş etdi ki, kapitan almaq bizim xaricdə və kömək hamıya çox olar .
  
  
  İdi, insanlar fahişə övladlarıdır gün. Biz Джиной baxdı, pəncərə, nə qədər ki, gördülər uzun ağ okean layneri ki, sanki hərəkətsiz uzanıb altında bizə кобальтово-mavi dəniz.
  
  
  Çavuş başını tərpətdi mənə. "Biz hazırıq прыжку, mister Karter".
  
  
  Bir neçə dəqiqə biz artıq yanında durmuşdu açıq günü müstəvidə. Bizə ətrafında свистел külək. Heç bir şey yox idi, görünür, başqa mavi, göy və mavi paltar.
  
  
  Yaxşı, Gina, - dedim. Onun hörmət onun üçün onun cəsarətini. - "Baxma aşağı. Sən sadəcə шагаешь üçün qapı və saxlamaq ring. Сосчитай manatdan on və тяни onun üçün.
  
  
  Onun olacağam səmimi görə sənə ".
  
  
  Yaxşı, deyə o, ıso bütün gücü ilə çalışır, təbəssüm etdi.
  
  
  Cip döndü və прыгнула. Onu gördüm, necə düşüb, sonra gördüm выпуклость ağ ipək arxasında bilər. Hey oldu. Onun başını tərpətdi сержанту və atdı ətrafında təyyarənin.
  
  
  Siz jump və tac hissəsinin, ilk bir neçə saniyə sonra jump sizin mədə olacaq qəribə incidir. Mənim naçararyan bərkdən güldü, yuxarı və aşağı, zaman onun нырял dəniz altındakı və külək свистел ətrafında mənim qulaqları və başları gecikdirən nəfəs. Yatmaq üzük, onun kimi seyr o gedən zaman bunu flips enən mövzu seçmə hava. Birdən paraşüt kəskin дернулся. Növbəti an onun yavaş-yavaş tutulmuşdu üçün сверкающему dənizə, ağ bir balloon başım üzərində. Səmimi mənə aşağıda Gina парила, ee paraşüt yumşaq покачивался külək. Heç də qabaqda idi, yavaş-yavaş genişlənir, ağ korpus "Leonardo" rəsm köpüklü sonra sakit dəniz.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Fəsil 10
  
  
  
  
  
  
  
  
  Gina врезалась tünd-göy, su, Atlantik okeanının bir neçə yüz yard aralıda dolğun, ağ korpus "Leonardo" , остановившего maşın və казавшегося demək olar ki, tərpənməz olur. Zaman onun düşürdü k & nb onu gördüm, necə gəmi спускают спасательную шлюпку . Əbədi mənimlə dalğalanırdı üçüncü ağ paraşüt, bizim xilasetmə sal. Vasitəsilə saniyədə sonra necə bir onu gördüm ki, masa, onun göyərçin dəniz.
  
  
  Onun tamamilə qərq su isə zaman yenidən ayağa qalxıb, onu çıxardım kəmərləri yaddaşlarda qalasınız. Duzlu su задела gözləri. Onun sildi ih çalışdım görmək Джину görə dalğaları. Nəhayət onu aşkar ee iki yüz yard məndən . Masa endi, az qala licks üçün поднимающемуся burun gəmi.
  
  
  Onun tutulmuşdu üçün Джине. Zaman ona olmuşdur, əlli yard təcrübəsi həm də onu gördüm ki, o qaydasındadır. O, ayaqlarını paraşüt və поплыла mənə. Biz görüşdük qaynar & nb və onun əhatə ee belini.
  
  
  "Mən bunu Nick!" - qız qışqırdı ilə лучезарной üz bir təbəssüm.
  
  
  Onun gülümsədi. - "Gedirik, - dedim. "Gəlin вылезем vasitəsilə su".
  
  
  Artıq sahəsi var olmadan əmək və bundan sonra onu necə açdı, kəmərlər, açıb сверток. Zaman onun çıxardı valve yan, artıq gənc sarışın qızın cızırdama seçmə hava, səs-küylü cızırdama dəniz üzərində və sarı sal надулся. Onun qalxdı xaricdə və втащил Джину .
  
  
  "Ah!" - o dedi, düşmə geri masa. "Nə relyef!
  
  
  "Biz gəmidə daha tez siz bunu biləcəksiniz", - dedim. "Bax." Və onu da qeyd balaca bir qayıq gedən bizə.
  
  
  Шлюп oldu, bizimlə çox tez. Təyyarə bir neçə gənc italyanlar. Onlar погрузили bizim qayıq, onlar təəccüblə baxdılar bir-bir, görən kimi Gina çəkir öz uçuş papaq, belə ki, onun nəm saçlara düşüb bax üzərinə . Odin ətrafında kişilər fit çaldı, lakin Gina qatılmayıb ego və вцепилась mənim əlini.
  
  
  
  
  Biz qalxdıq xaricdə, ekipaj üzvləri qaçdı bizi təbrik edirdi. Bir neçə sərnişin толкнулись, lakin kapitan, heç bir yerdə yox idi. Onu fikirləşdim ki, əgər Yəhuda idi, təyyarə, gəmi, o, yəqin ki, artıq bizim gördüm. Bu, bizim üçün pis, amma biz heç bir şey edə bu barədə nə.
  
  
  Bizə ayrılan müddətdə корабельному həkim iddia edən bu qısa baxışın. O, çox любезным, lakin ingilis danışıb.
  
  
  Sonra istintaq gənc корабельный zabiti aparmış, bizə boş bir kabin birinci sinif.
  
  
  Onun soruşdu, o zaman niyyətində idi. - "Zaman onu edə bilərəm danışmaq sizin kapitanı?"
  
  
  "Mən sualımı verəcəyəm, onu синьор", - deyə o, həsrətlə baxaraq Джину.
  
  
  "Ən azı onlar olub, bizə quru paltar", - dedi Gina işarə paltar, üzərində iki yataq. Üçün Cinlər idi, bluza, yubka və yun sviter isə mənim üçün kostyum tropik üslubunda və idman köynək. Hələ oni olub bizə yumşaq dəri sandal.
  
  
  "Onlar görünür çox беспечными ilə bağlı bizim gəldiyimiz", - dedim. "Əgər zabit промедлит, onu özüm tapıb ustaları".
  
  
  Biz tez geyimli olmuşlar. Gina zəhmli görünürdü öz materialı. Onun kimi idi siciliya жиголо. Onun açdı möhkəm suya bir paket idi, mənə baxdı və onun silah, люгер və studs. Onun пристегнул кобуру üstündən köynək, qısa qolları və gizli Вильгельмину. Amma mən bir az da gözlədim, hələlik Gina gedəcək kiçik vanna otağı üçün причесаться əvvəl yerləşdirmək Хьюго və пристегнуть onun özünə предплечье. O, qayıtdı kabin, mənim jaket ilə obscured artıq silah.
  
  
  "Sən də gözəl görünürsən", - dedi Gina.
  
  
  "Sən də", - dedim. "Gedək baxaq. Vaxtımız azdır ".
  
  
  Biz çıxıb göyərtə. Belə bir böyük gəmi idi çətindir anlamaq, necə çata pier. Biz gedirdi təxminən iyirmi dəqiqə əvvəl nəhayət var, üst sərnişin katlı.
  
  
  "Biz harada tapa bilərik usta?" Onun soruşdum dənizçi.
  
  
  "Master, ser? Bu, mümkün deyil.'
  
  
  "O, məni gözləyir", - dedim.
  
  
  O, bir az şübhəyə düşdüm. "Bəlkə də, sənə dəyər soruşmaq стюарда".
  
  
  "Cəhənnəm olsun ego! Harada baş köməkçisi? ".
  
  
  "Ah, mister Фикуцца. Bu, olmalıdır мостике.
  
  
  "Sağ olun", - deyə o getdi mimmo onun üçün nərdivan, qarşısında olan zəncir asılmışdı. O, əlini uzatdı.
  
  
  "Siz və xanımı, gərək əvvəlcə getmək üçün öz экскурсоводу, ser".
  
  
  "Вада əl диаволо!" - ucadan dedi Gina. "Nə typo!"
  
  
  O, отругала onun. Onun qoymuşdur hey əlini çiyninə.
  
  
  "Bax", - dedi onun моряку. - Biz gedək ora axtarmaq mister Фикуцца, sizin şirkət ilə və ya olmadan bilər. Siz üz bizi ona?
  
  
  O, bir an baxdı mənim мрачное şəxs. "Əla", - deyə o bildirib. - "Gedin, mənə görə."
  
  
  O, gedək zəncir üçün pilləkənlər və biz də onun ardınca olan körpü. O, bizdən xahiş etdi ki, gözləmək koridorda o qədər yüksəlir körpü üzərində. Onun fikir gördüm kişilər ağ formaları və bir neçə dəqiqə bir-bir onların ətrafında çıxdı. İlk dəfə idi ki, köməkçisi Фикуцца.
  
  
  "Amma, cənab Karter və miss Romano", - deyə o, böyük bir təbəssüm ilə.
  
  
  Onun soruşdu. - "Harada kapitan?"
  
  
  "O dedi ki, tezliklə увидится sizinlə".
  
  
  Onun başladı narahat olmağa dəyməz. Xətti-qərargah İtaliya deyərdim emu, nə qədər kursun bizim yaşayış məntəqəsi, rusiya, hətta əgər o, bilmirdi ətraflı.
  
  
  "Biz istəyirik ki, ona danışmaq və indi", - dedim. "Bizə lazımdır ki, müzakirə çox vacib штопора".
  
  
  "Amma, cənab Karter, kapitan çox məşğul olur. O, ... "Dərzi şeytana, Фикуцца", - dedim. "Karta qoyulub təhlükəsizlik bunun gəmi və ego sərnişin. Vaxt gedir.'
  
  
  O, kədərli görünürdü. Sonra o dedi: "Baxın, mənim".
  
  
  Sonra kiçik bir gəzinti idi, biz qapı ağzında капитанской kabin. Фикуцца döydü. Zaman eşitdik səs daxilində, Фикуцца qapını açdı və biz üçümüz girdi içəri.
  
  
  Üçün taxta masa arxasında oturan yüksək qalın kişi ilə серебристо-седыми saç. O, ayağa qalxdı və sonra necə Фикуцца təqdim etdi bizi , səs-küylü bizi salamladı.
  
  
  O, dedi; - "Belə ki, onlar iki десантника!" bu, səsləndi yumşaq. "Dramatik şəkildə almaq üçün board, sizə elə gəlmirmi, mister Karter?"
  
  
  "Qorxuram, bizim seçimimiz yox idi, kapitan", - dedim.
  
  
  "Oturun, edin", - deyə o, işarə, iki stul.
  
  
  Biz belə bir oyun.
  
  
  "Yaxşı, - dedi Бертольди. "Mənim şirkəti mənə məlumat verdi ki, siz axtarır hansısa sərnişin mənim gəmi. Deyin görüm , cənab Karter, niyə həbs etmək olmaz, bu insan, əgər o, çıxacaq sahilə Nyu-Yorkda?
  
  
  İlk növbədə, - dedim, - şübhəsiz ki, bu adam замаскирован, ona görə də biz tapmaq lazımdır, əvvəl biz almaq, Nyu-York. İkincisi, mən polis deyiləm, və hətta əgər onun onlara idi, bu adam tərk olardı canlı şahid. Belə ki, məsələ heç də sadə həbsi ".
  
  
  "Bəli, əlbəttə, - dedi, kapitan. "Mən onu görmək sizin şəxsiyyət vəsiqəsi, mister Karter?"
  
  
  Onun emu göstərdi, şəxsiyyət vəsiqəsini.
  
  
  "Ah, amerika kəşfiyyatı. İsə gənc xanım?
  
  
  "O bizə işləyir", - dedim.
  
  
  "Əslində." O, понимающе gülümsədi. "Mister Фикуцца sizə kömək edəcək salamladı sizin xahiş etdim ki, cənab Karter. Siz istifadə edə bilərsiniz odlu silah bu gəmidə hallardan başqa, özünümüdafiə və siz hörmət etməli, şəxsi mənim digər sərnişin. Bundan başqa, siz əlimizdən gələni etməliyik ki, heç bir əlaqə, onlarla ".
  
  
  Onun yenidən başladı qəzəbli olan. - "Kapitan Бертольди, - dedim, - mən hazır, mübahisə. Onun təklif dinləmək ki, mən demək istəyirəm ki, əvvəl siz qərar versəniz ki, biz, bəs deyil edəcəyik ".
  
  
  Бертольди və Фикуцца acıqla bir-birinə baxıb gülümsədilər. "Mənim yox bütün gün üçün müzakirə bu штопора, mister Karter", - soyuq tərzdə dedi Бертольди. "Əgər sizə bir şey demək , xahiş edirik, deyirsiniz qısaca".
  
  
  "Kapitan, - dedim, - biz nəinki bu barədə insan. Biz güman edirik ki, o, gətirmişəm, bu gəmi çox təhlükəli silahdır .
  
  
  'Silah?'
  
  
  'Belə ki, səsvermə.' Onun baxdı, açıq şəkildə ona. - "Nüvə silahı".
  
  
  Ego gözləri bir az da genişlənib.
  
  
  "Biz hesab edirik ki, bu kiçik bir atom bombası".
  
  
  Фикуцца ayağa qalxıb stulun. - "Дьяволо!
  
  
  Şəxs kapitan Бертольди çıxdı işarə şok, sonra tez qayıdıb öz скептическим baxışlarına. - "Hansı sübutlar var bunun üçün?"
  
  
  - Heç bir dəqiq sübut, - deyə mən. "Qeyd başlığı ilə sizin üçün gəmi və bir çox daha çox məlumat. Lakin birlikdə onlar gətirib çıxarır ağıllı nəticəyə ". Повисло uzun, dərin sükut. "Lakin siz əmin deyilsinizsə ki , mənim gəmi var bomba?"
  
  
  "Bu, çox güman ki, kapitan", - dedim.
  
  
  "Və siz istədiyiniz обыскать gəmi xahiş etdim ki, mümkün bomba?" - Kapitan, - dedi Фикуцца, - mən bilərəm qoymaq, bu, bir neçə nəfər .
  
  
  "Bizə lazım olan minimum a çox kişilər", - dedim. "Bu, böyük bir gəmi, və vaxt bitmək üzrədir. Biz başlamaq lazımdır axtarış kabin bütün sərnişinlər ki, bu oyun Neapolda , ona görə ki, mən əminəm ki, bu şəxsin adı, onun axtarırıq, Yəhuda, siyahıda sərnişin. Əlbəttə, gərək biz bunu yoxlamaq ".
  
  
  "Ən sərnişin, batan Neapolda, mister Karter, - dedi, kapitan. "Siz istəyirsiniz narahat edir və üzür bu insanların . Bilirsiniz, mən bir sərnişin var, müəyyən hüquq.
  
  
  Və bir şey onların ətrafında - bu hüququ təhlükəsizliyi, təyyarə bu gəmi, - dedim. Onu da xahiş edirəm ki, siz tapşırdıq ki, mənə axtar, çünki təcrübəm var belə şeylər. Sonra isə onun olardı otel üçün siz притормозили gəmi üçün bizdə daha çox vaxt var idi.
  
  
  Yavaş getmək! - acıqla dedi Бертольди. Bizə görə ki,. Onun əməl etməlidir çizelgeleri. Mənim sərnişinlər də var ki, öz cədvəli. Siz hətta bilmirəm var mı təyyarə bomba. Yox, gəmi saxlayır normal kruiz sürəti.
  
  
  Kapitan!
  
  
  "Və, - sözünü kəsdi, o mənim - yəni rəhbərlik edir mister Фикуцца. Siz almaq, onun əmr, mister Karter, əks halda axtarış ümumiyyətlə yox olacaq. Bu, aydındır?
  
  
  "Aydın olur".
  
  
  Kapitan Бертольди çevrildi Фикуцце. "Take on adamdır və bu iki nəfəri və обыщи kabin. Başla ilə üçüncü sinifdən dur oradan ".
  
  
  "Kapitan, - dedim, - çətin ki, biz Yəhuda olacaq ki, bir şey, başqa first class qoymaq kabin".
  
  
  "Yenə də deyirəm, mister Фикуцца, başlayın üçüncü sinif", - deyə Бертольди. "Əgər orada axtarış mümkün deyil, biz görək lazım olub обыскать digər hissəsində gəmi".
  
  
  Axmaqlıq bu adam inanılmaz idi. Onun qərarına телеграфировать də qərargah şirkətinin ki, o mane olur полномасштабному обыску.
  
  
  "Təşəkkür əməkdaşlıq, kapitan", - soyuq tərzdə dedim və ayağa qalxdı.
  
  
  "Sizin xidmətinizdədir, mister Karter", - deyə o bildirib. - Hələ ki,-ki, mister Фикуцца. Əgər var ki, sərnişinlər imtina axtarış öz kabin , bunu aradan götürün. Göndərin ih mənə və mən izah edərəm ".
  
  
  "Kapitan, bizdə heç vaxt belə ...
  
  
  "Siz getmək bilər, mister Karter".
  
  
  Onun hiddətlə baxdı. - "Yaxşı", - dedim. Onun döndü və otaqdan çıxdı üzrə kabin ilə birlikdə Джиной isə Фикуцца məni təqib.
  
  
  Фикуцца idi ценымногие faydalıdır öz sahibini. O, tez tutdu xəzinədar Fabrizio və onlar birlikdə toplanmış doqquz edən dənizçilərin idi axtarış, bizimlə birlikdə. Onun olardı otel üçün bu yox idi belə böyük iş üçün onu idarə edə bilər və onunla özünüzü.
  
  
  
  
  Vasitəsilə dinamik elan edildi ki, sonra nahar bütün sərnişinlər üçüncü dərəcəli qalmaq lazımdır, onun kabin üçün yoxlama baqajın. Bu, oldu olacaq bir xəbərdarlıq Judas ilə bağlı nə baş verir , amma, deyəsən, yox idi müəssisələrinin saxlamaq üçün bizim tədbirlər gizli saxlanılır. Bütün gecəni biz обыскивали baqaj, lakin heç bir şey tapmadılar. Əgər sərnişin yox idi kabin, axtarış işləri aparılmayıb komanda ev sahibi. Xoşbəxtlikdən, ən çox sərnişin var idi. Gecə yarısı idi dayandırmaq - də əmri ilə kapitan.
  
  
  Sonra bir müqavimət, o, həll bizə обыскать maşın şöbəsi, amma biz heç bir şey tapmadılar.
  
  
  
  
  Növbəti səhər bir qrup dedektifler, o cümlədən bizim Джиной, bir az отдохнула. Biz bunu etmişdir. İtalyan ekipaj üzvlərinə грозила təhlükə yuxulamaq və biz də vardı yorulub əldən düşmüsünüz. Bir qədər əvvəl günorta biz tez перекусили və davam yol. Onun razı getmədim Бертольди dərhal getmək üzrə üçüncü dərəcəli ilk bilək tərk start ikinci sinif nəhayət. Axtarışlar davam edir bütün günü. Sərnişinlərin ən çox uydurmuşdur. Bəziləri təkid edirdilər ilə görüşdə kapitan, amma sonda razılaşdıq axtarış öz şeylər.
  
  
  İlin sonuna qədər ikinci gündür ki, biz bir olub, bütün sərnişinlərin siyahısı, lakin gördük ki, heç bir şey xatırladırdı olsaydı, atom bombası və gördüm heç kim, heç olmasa, uzaqdan xatırlatdı İudanı. Əgər o, təyyarə, o, yaxşı, qaçıb gizlənibdir, ya ego ziyarət ətrafında bir digər on bir nəfər yerinə yetirən bu işi. Lakin biz, hələ də əliboş.
  
  
  Üçüncü gün biz xahiş Бертольди, bilərikmi обыскать üçün otaqlar ekipaj. O, qəzəbli idi. "Məgər indi belə görünür ki, siz səhv haqqında nə bomba , mister Karter?"
  
  
  "Heç də yox", - cavab verdim. "Və əgər siz verəcəksiniz mənə icazə bu araşdırma, ona телеграфирую sizin qərargahının. Sonra onun da свяжусь Vaşinqtonla ki, sonra əlaqə saxlayacaq sizin hökumətinizlə Римэ ".
  
  
  Təkəbbür соскользнуло ilə üz Бертольди. - "Bu təhlükə, mister Karter?"
  
  
  - Siz zəng edə bilərsiniz, bu necə istəyirsiniz, kapitan. Onun üçün əlimdən gələni edəcəyəm обыскать bu gəmi. Biz tam sürətlə üzmək, Nyu-York və прибываем oraya sabah heç zaman . Bu şəhərdə yaşayır on milyon nəfər. Əgər siz heç narahat öz sərnişinlər barədə düşünün, bu insanlara. Əgər təyyarə atom bombası ilə məşğul olan partlayışa səbəb ola bilər hər hansı bir zamanda, siz otellər olardı ki, sizin vicdanınıza da baş verdi belə bir fəlakət? Yəni, əgər siz выберетесь canlı, nədir, onun ciddi şübhə yoxdur.
  
  
  Фикуцца sakit dedi: "Kapitan, ola bilsin ki, komanda etiraz etməyəcək, bu problemin".
  
  
  Бертольди ayağa qalxdı görə kafedrasının başladı расхаживать. O, mənə tərəf döndü, onun sifəti ciddi idi. "Yaxşı, mister Karter", - deyə o bildirib. "Siz öz tədqiqat aparmaq. Amma mən şəxsən sərf sizin kabin mənim zabitlər ".
  
  
  "Necə istəyirəm", - dedim.
  
  
  Axtarış тянулся yavaş-yavaş, günortaya qədər. O, heç bir şey verdi və səbəb qəzəbli şərh master-Бертольди. O, xüsusilə qəzəbli, biz qısa baxdıq və ego покои. O, soruşdu. - "İndi siz biləcəksiniz ki, bomba yox?"
  
  
  "Ona dedim. - "Xeyr, indi onun istəyirəm обыскать əlavə qədər xilasetmə шлюпок".
  
  
  "Cəfəngiyyatdır!" - o mızıldandı, ancaq gəlin bundan sonra. Фикуцца müddət bizə kömək edirdi; sonra biz bundan ilə Джиной qaldı tək. Biz baxdıq yol, кладовые, bütün pit və açılar böyük bir gəmi, lakin heç bir nəticə vermir.
  
  
  "Ola bilər ki, kapitan hüquqlarının, Nick", - dedi Gina nahar vaxtı o axşam. - "Ola bilər, təyyarə, heç bir bomba. Ola bilsin ki, Judas buraxılmış öz şans görə, dəyişikliklər cədvəli uçuşlar ".
  
  
  "Mən otel üçün bu doğru idi", - dedim. "Mən, həqiqətən, istəyirəm ki, Бертольди haqlı idi. Amma mən onu bilirəm İudanı, Gina ". Onun qaşları çatıldı. "Gərək ola ki, yerlərdə biz обыскали. Və ya, ola bilər, bir vasitəsilə bizim köməkçiləri pis öhdəsindən işlə. Biz bilmirik. Sabah isə biz заплывем liman, Nyu-York . Onu göndərmək lazımdır Хоуку mesaj üzrə radio-bu gün axşam. '
  
  
  "Sən nə deyirsən?"
  
  
  "Sadəcə biz deyilik ki, aşkar İudanı və ego bomba. Хоук bir şey придумает.
  
  
  
  
  Onun yuxuda narahatlıqla. Zaman onun səhər uyandýrdý və baxdı Джину ilə məşğul olan, hələ də yuxuda başqa bir hissəsində kabin , onun düşündü ki, necə yaxın idik üçün Nyu-York . Səhər yeməyi zamanı aldıq bülleteni, orada deyilirdi ki, yol çəkir, hələ üç saat.
  
  
  "Həll olub gəmiyə пришвартоваться?" - soruşdu Gina.
  
  
  "Əgər bu, belə olacaq встречающий komitəsi", - dedim.
  
  
  Hələlik digər sərnişinlər gedirdi və hazırlaşırdıq высадке, onun qaldı bizim kabin ilə Джиной. Təxminən on saat getdi və göyərtə birinci sinif, ümid görmək kimsə ola bilərdi oxşar İudanı. On birin yarısı olardı göründü materik və bir qədər əvvəl, günorta, biz причалили liman, Nyu-York. Sərnişinlərin ən idik, göyərtə, haradan açdı görünüşü üfüq Manhattan və Azadlıq Heykəli.
  
  
  Mən gözlənildiyi kimi, bizi qarşıladılar. Sahil mühafizəsi поймала "Leonardo" biz liman və xahiş ego dayandırmaq. Kapitan itaət, amma mən gördüm ki, o, acıqlı-acıqlı выкрикивал əmr öz zabitlərinə. Qısa bir müddət sonra günorta xaricdə qalxıb, bir neçə zabit və əsgərlər sahil mühafizəsinin müşayiəti ilə bir neçə agentləri AX, meri Nyu-York və Devid Хоука.
  
  
  Kapitan Бертольди xahiş görüş barədə öz kabin. Orada idik getmək üçün iki yaşlı zabit sahil mühafizəsi, meri, Xok, Фикуцца, Gina və onun. Şahin закусил незажженную başladı, bu zaman onun məlumat verdi ego bizim uğursuzluqlar.
  
  
  "Mən inanmıram ki, Judas təyyarə", - deyə o bildirib. "Və əgər o, təyyarə, bu bomba, yəqin ki, yenə də orada". O baxdı Джину. - "Siz işə, gözəl qadınlar, Nik, - deyə o bildirib.
  
  
  Gina başa düşdüm, kompliment deyil, сарказм. "Q ", - dedi və gülümsədi.
  
  
  "Прего" , - deyə Devid Xok.
  
  
  Onun otel рассмеяться, amma fikir Judas потянула guşələri mənim tərəfində rta aşağı.
  
  
  "Siz обыскали bütün gəmi?" - soruşdu Хоук.
  
  
  "Yuxarıdan aşağı", - dedim. "Сыч allah, biz hətta tualet заглядывали. O, sadəcə, daha heç nə bilmirəm ".
  
  
  Mən heç bir şey deyib. Xok və Gina baxdılar mənə.
  
  
  'O nədir?' - soruşdu Хоук.
  
  
  "Mən sadəcə düşündüm, başqa bir yerdə", - dedim. "De Бертольди, indi mən nə edəcəyəm".
  
  
  Onun tələsdi masa xəzinədar, yada salaraq ki, əvvəlində bizim axtarışlar sayman mənə bir insan haqqında olan masaya yaxınlaşıb kapitan haqqında danışmaq üçün saxlanılmasının şeyi . Bu qiymətli şeylər. Bu o demək idi ki, təyyarə olmalıdır seyf.
  
  
  "Bəli, cənab Karter", - deyə Fabrizio zaman onun soruşdu ego bu barədə. "Bizim ofisdə böyük seyf. Amma mən təsəvvür edə bilməz ki, bu bir şey var ki, ola bilər, sizi maraqlandıra.
  
  
  "Bəlkə də, bizə daha yaxşı bir nəzər", - dedim. Fabrizio bizi раздражал. O, hətta lazım bilməyib səbəb ustaları. Sonra bir neçə dəqiqə təhlükəsiz ölçüsü ilə insan açılmışdır. Onun склонил başını və onu təqib içəri. Biz bütün baxdılar. Böyük bir paket oldu gümüş artifact üzrə İspaniya. Bu idi məyusluq.
  
  
  "Mən çox təəssüf синьор", - deyə Fabrizio.
  
  
  "Bəli, bu idi sadəcə bir ideyadır".
  
  
  Tərk ona ego və geri masa kapitan. Bir şey крутилось mənim başlıq, amma mən anlaya bilmədim bu.
  
  
  Onlar başladılar ofisində. Kapitan itaətkar halda qızla öz stul. Hər kəs oturub, başqa Хоука durmuşdu ki, küncündə ilə siqar zövq guşəsində tərəfində rta və ego arıq əlləri idi скрещенны sinə. Onun, yaxınlaşdı ona və başını yellədi, göstərərək ki, məndə heç nə alınmadı .
  
  
  "Amma, cənab Karter baxdı, bu gəmi yuxarıdan aşağıyadək!" - dedi Бертольди. "Əgər belə bir şey idi, təyyarə , o ki, onu tapdı".
  
  
  "Bağışla məni, kapitan", - deyə baş tərəfindən iki zabit sahil mühafizəsi, kapitan-leytenant-komandir. "Biz yol verə bilmərik ki, bu gəmi limana Nyu-York qədər keçiriləcəkdir daha dərindən araşdırılması".
  
  
  "Əslində", - razılaşdı meri. - "Biz üçün axtarış davam etməlidir. Karta qoyulub milyonlarla insanın ".
  
  
  Бертольди atdı mənə baxdı fikrimcə, sanki onun saldı ego bu неловкую vəziyyəti. - "Olacaq, - o soruşdu, - tərk mənim sərnişinlərin burada dənizə qədər, siz davam etdirirsiniz axtarış mənim gəmi?"
  
  
  "Yox", - cavab verdi Xok adından zabiti sahil mühafizəsi. Bütün baxdılar ona. - "Biz ən yaxşı bir plan ценымногие təhlükəsiz sərnişinlər üçün. Hal-hazırda burada getdi bir neçə bərə. Sərnişinlər пересаживаются bu bərə olmadan baqaj və ya göndərilir port . Onlar üçün yaxşı olacaq qayğı, hələ ki, gəmi olacaq yenə обыскан. Özü gəmi olacaq qaytarılıb açıq dənizə və təhqiqat aparılacaq, mənim insanlar və insanlar kapitan-leytenant, mənim rəhbərliyim altında.
  
  
  "Bundan əvvəl açıq dənizə!" dedi Бертольди kar ton. "Hərəkət mənim sərnişinlərin?"
  
  
  "Mən hesab edirəm ki, bu, yeganə təhlükəsiz qərar kapitan", - deyə Хоук. - "Tezliklə buraya gələcəklər bərə", - deyə kapitan-leytenant.
  
  
  "Lakin siz hüququ yoxdur!" deyə Бертольди. "Bu, çox böyük axmaqlıqdır".
  
  
  "Kapitan, - buz soyuqluğu ilə dedi Xok, - ağılsız olardı diqqət azn təhlükə yaradır".
  
  
  Kapitan Бертольди ağır-ağır stula çökdü. O, gözlərini öz əlləri. - "Əla" - deyə o, bildirib. "Amma əgər bomba tapılmasa, cənablar, onun aşkar təklif mənim şirkətlər buna etiraz прискорбного hadisə".
  
  
  "Bu ona yanaşsalar, bütün hörmət", - deyə cavab verdi Xok. "İndi isə, kapitan, onun hesab edirəm, sizə daha yaxşı məlumat vermək sərnişin ki, baş verir".
  
  
  Fikrini məşğul olan крутилась mənim baş, birdən-birə əldə etmiş forma. Onun gözlədi, hələ ki, başqa kişilər keçəcək. Zaman yalnız kapitan, Şahin, Gina və onun hələ olmuşdur kabin, onun soruşdu: "Kapitan, doğrudurmu ki, sərnişinlər gəlmək üçün üçün sizə təhvil qiymətli əşyaların dəyəri artıq müəyyən məbləğ?"
  
  
  Бертольди bəxş məni narazı baxışları. Onun, hesab edirəm ki, o fikir mənim öz şəxsi мучителем. "Həqiqətən, mister Karter", - deyə o bildirib .
  
  
  Хоук üzümə baxdı, anlamaq üçün çalışırıq, bir şey haqqında düşünürəm.
  
  
  "Bir çox var idi, belə xahişlərə, bu səfər zamanı?"
  
  
  "Ola bilər ki, beş ya altı".
  
  
  "Sonra da həmin adamlar gəlir, bu ofis, elə deyilmi?"
  
  
  "Bəli, Bəli".
  
  
  "Sən nə düşdü, Nick?" - soruşdu Хоук.
  
  
  "Mən рассуждаю, ser", - dedim. "Odin ətrafında bu sərnişin qoydu öz soyunma olduqca böyük bir paketi ?"
  
  
  'Bəli, ən delle. İh bir neçə var idi ".
  
  
  "Və sənə tərk etməli oldu bir, ətrafında bu insanların bir bu kabin, heç olmasa, qısa zaman?"
  
  
  O, qəribə şəkildə mənə baxdı; sonra onu gördüm ki, o, bir şey yadıma düşdü. İlk dəfə olaraq onlarla хорька, onu necə qarşıladı mən o deyirdi, bəzi paylarının qorxu səs. "Bəli, doğrudur", - asta-asta dedi. "Burda adam var idi..."
  
  
  'O necə görünürdü?' - soruşdu Хоук.
  
  
  "Var idi, saqqal. Çox qəribə kişi axtarır. Çox pis olan şəxs.
  
  
  'Judas!' - deyə Şahin.
  
  
  "Mən də belə güman edirəm", - dedim. "Və ola bilsin ki, o, öz planlarını dəyişib olarkən bu kabin. O , bəlkə də, nəzərdə yerləşdirmək bomba böyük təhlükəsiz , amma , bəlkə də, qərar, o zaman burada bir tapmaq üçün ən yaxşı yer. Və ya, ola bilər ki, o, istəyirdi salmaq maraq xəzinədar ilə bağlı bu mövzuda ".
  
  
  Бертольди порылся qutusuna kafedrasının çıxardı və kağız bir hesabatı. O baxdı nax bir an. "Səs ego adı", - deyə o bildirib. - Benedict Arnold. Var birinci dərəcəli kabin sayı on iki göyərtə A. '
  
  
  Bu an qapı çıxdı meri ilə kağız vərəqi əlində və испуганным ifadə şəxslər.
  
  
  "Cənablar, əgər edildi hər hansı şübhə ciddi vəziyyət, ih ble aydınlaşdırmaq indi".
  
  
  'O nədir?' - soruşdu Хоук.
  
  
  "Mənim ofisə ki, var bu teleqram vasitəsilə Рифму", - deyə o bildirib.
  
  
  Хоук etdi kağız bir hesabatı oxudu ucadan:
  
  
  
  
  
  "Mister mer. Atom bombası yerləşdirilib belə bir yerdə ki, sizin yaşadığım dağıtmaq olar bir düğmesinin touch . Siz iman lazımdır bizə, biz deyirik ki, bu, zarafat deyil. Bunu sübut biz burada kodlu nömrəli bizim mexanizmi alışdırma: HTX 312.
  
  
  Bomba olacaq partladılmış, 48 saat ərzində deyil, əgər ödənilmədikdə məbləği yüz milyon dollar dəyərində qızıl слитками. Bu, təxminən on dollar həyat Nyu - Yorkda. Buyurun, fikirləşin bu barədə çox diqqətlə. Bir çox mənbələrdən əldə edilən pul. Siz almaq ikinci mesajı ilə adı təlimatları, gün ərzində.
  
  
  
  
  
  Хоук mənə baxdı. "Bu o, idi", - deyə o bildirib. Sonra o soruşdu: "təsəvvür edin ki, o nə edə bilər nömrələri ilə milyonlarla dollar ?"
  
  
  "Bilirsiniz, kim göndərdi, bu məktubu?" - deyə mer.
  
  
  "Adam axtarırıq", - deyə cavab verdi Xok. "Teleqram olmalı idi göndərilmişdir üzrə bir ego co-conspırators bu Римэ , belə ki , o, üst-üstə gəlməsi ilə "Leonardo" Nyu - Yorkda."
  
  
  "Yəqin ki, Фарелли", - mızıldandı mən.
  
  
  "Əksinə", - dedi, kapitan. "Burada heç bir şey haqqında deyilir "Leonardo" , ümumiyyətlə heç bir şey ".
  
  
  "Məlum səbəblərdən", - mızıldandı Хоук. "Aydındır ki, bu otellər cəlb diqqəti bu gəmiyə mister Бертольди".
  
  
  Onun qeyd ifadəsi göz kapitan zaman Хоук məktubla müraciət etdim olmadan ona ego adi bir mövzu. Ego, təkəbbür rahatsız, amma heç kimi ego istəməməsi mənə kömək. Amma indi командовал Хоук və Бертольди alırdı əmr təcrübəsi AX, emu bunu istəyirəm, yoxsa yox.
  
  
  "Mənə dedilər ki, prezident və qubernator var eyni teleqramlar", - dedi meri. "Onlar istəyirlər ki, biz birlikdə toplanan zəruri pul. Amma yüz milyon qızıl, aman allah, bu, nə axmaq?
  
  
  "Dəli olduğu yanaşmalıyıq çox ciddi, cənab mer. - Quldur-психопат olan əzmindədir yerinə yetirmək üçün təhlükə, əgər qızıl külçə deyil təslim ediləcək, - dedim.
  
  
  "Absurd, cəfəngiyatdır, - qaşqabağını tökdü Бертольди. "Bu, bir zarafat, - pis amerikanın bir zarafat".
  
  
  "Mən istəməzdim ki, gülmək, əgər bomba partladı", - deyə Хоук. O uzatdı boyun gün və zabit çağırdı, sahil mühafizəsi, стоявшему qapı arxasında.
  
  
  'Bəli, ser?' dedi, kapitan-leytenant, o gəldi.
  
  
  "Mister Karter və onun обыщем bu хижину. Hələlik isə, götürün öz nəfərə qədər kazak və bir neçə mənim zabit və görün olacaq tapmaq Benedict Arnold da двенадцатой kabin göyərtə A. ola bilər, lakin insan idi. Bəli oh, kapitan, - deyə Xok, - o, yəqin ki, olacaq, silahlıdır və təhlükəlidir. Ona görə də prima qayğı üçün bütün mümkün tədbirlər alınmalıdır ". Zabit başını tərpətdi və üzünü.
  
  
  "Onun saqqal, - deyə kapitan. Əvvəlki воинственность demək olar ki, tamamilə yox oldu, və onun обветренном insan ortaya narahat görünüşünü azaldır. "Və çox, uh, тощее şəxs. Bəli, onun yadımdadır, hələ bir şey ".
  
  
  'Nə?' - рявкнул Xok, diqqətlə izləmək üçün hər bir yazı ilə master.
  
  
  "Bəli, mən bilmirəm, əhəmiyyətli olub, - tərəddüd Бертольди, - amma o, məndən soruşdu almaq olarmı insulin üçün təyyarə. Onun şübhələnir var diabet.
  
  
  "Təəccüblü deyil ki, o, belə pis görünür", - sakitcə dedim, görən qarşısında öz mind gözü spooky profil Yəhuda. Хоук başını tərpətdi. - "Və kapitan, siz пришлете bura mənim iki ekspertlərin минированию ki, onlar hazırlaşıblar bütün gözlənilməz hallar ? Və bizə bildirin zaman "Arnold" aşkar olunacaq ".
  
  
  "Hər şey qaydasındadır, - deyə kapitan-leytenant. O, çıxdı bütün kabin. Gina oturdu yanımda, переплетая barmaqları arasında mənim. - "Nə onun sizə kömək edə bilərəm?" deyə soruşdu.
  
  
  "Get və iç bir fincan qəhvə hall", - deyə Хоук. "Tam haqqın var, sən bu."
  
  
  Gina gülümsədi mənə və çıxıb üzrə kabin. Kapitan üzrə nəzakət onun ardınca getdi. Nəhayət, o, başladı göstərmək bir az hörmət. Biz ilə Хоуком qaldı bəzi kabin, o, mənə döndü və gülümsədi.
  
  
  "Onun deyil, belə ki, çox çalışıram açıq havada, Nik, - o dedi, - və bu, mənim sadəcə xoşuma gəlir. Var hələ hər hansı bir sehrli fikir?
  
  
  'Xeyr, ser. İndi isə gəlin вывернем bu kabin tərsinə çevirdi.
  
  
  Və biz bunu etdik. Onu bilirdi ki, bərə, artıq yolu və sərnişinlər yaxın zamanlarda çıxacaq sahil ki, mənə bir az sakitləşdirmişdi. Amma əgər Judas əlində yazır bomba, o bilərdim partladılması bizi hər an.
  
  
  Biz порылись bu restoranda masanın üstündə ustaları, обыскали kabinetlər, baxdılar, bütün kabin. Хоук tez yorulub. O, sel kresloda, masa arxasında kapitan və o , gördü onun alnına isə geri qaldığından bank.
  
  
  "Mən qocalıram, Nik, - deyə o bildirib. "Görünür, burada cəhənnəm havasız".
  
  
  "Sən haqlısan", - dedim. Onun, baxdı yan divar kabin, gördüm barmaqlığı və ventilyasiya düşündü.
  
  
  Onun oturdu yanında barmaqlığı. O yerləşdirilib kifayət qədər böyük panel ilə məşğul olan idi anchored olan ah-шурупами. Odin ilə vida idi ослаблен.
  
  
  Onun soruşdu. - "Var qayçı dırnaq üçün?"
  
  
  "Bəli", - deyə o, залезая dəqiqə və uzatdı mənə qayçı.
  
  
  O zaman gördüm ki, mən başlayıram откручивать vintlər, panel, o, gəldi və maraqla durub yanımda. Onun qızdırmalı işləyirdi, baxmayaraq ki, panel, bir müddət прилипала bir küncündə mənə, nəhayət, nail ondan ayırmaq onu.
  
  
  Biz dayandırılması da воздуховод və orada gördük: tam uzunluğu üç fut bükülmüş qəhvəyi kağız. O, заполнял deşik hava girişi qısqacı və покоился sonu yerdə воздуховод изгибался və yola yatay bir kabin.
  
  
  "Dərzi şeytana, - dedi Хоук.
  
  
  Qayçı onun ilə yarmaq kağız дырку baxdı məzmunu. Bu idi qutusu ətrafında yüngül metal və yəqin ki, bütün alüminium xəlitəli. Kənarda idi mexanizmləri, o cümlədən miniatür elektron alıcı uzaq tədbirlər. Parlayırdı kiçik qırmızı ampul, şübhəsiz ki сигнализирующая ki, bomba idi hazırdır dərhal partlayış.
  
  
  Onun geri çəkildi.
  
  
  "Mən aldim üzrə mütəxəssislərə минированию", - sakitcə dedi Xok. "Mən də adam var ki, bu sökülüb".
  
  
  Onun soruşdu. - Biz bunu sərnişinlərin?" "Gərək varmı biz düşmək üçün ilk?"
  
  
  Хоук fikirli сузил soyuq gözləri. "Mən belə hesab etmirəm. Hər an biz də üzləşə bilərik ilə qarşıdurmada Yəhuda. Bundan başqa, biz güman ki, bomba partlaya bilər ödənişlərin birbaşa bizdə burun altında bir dəqiqə az, bəlkə də bir anlığa. Biz lap yaxın liman. Əgər burada bomba partlatmağı, materik üzərinə düşən belə zərər kimi, əgər biz limanında . Yox, Ləqəb, biz gərək cəhd aradan ego ".
  
  
  Onun başını tərpətdi, həlledici kimi və Şahin, keçmək İudanı. O, çıxdı üzrə kabin üçün mütəxəssis. Onun kilidləri arxasınca qapı və yenidən baxdı dəhşətli сверток.
  
  
  Qırmızı müqəddəs saxlanılır qədər təhlükəli parıltı daşıyan barədə dəhşətli və dağıdıcı gücü bomba. Sonra onun düşündüm ki, doğrudanmı Judas нажмет düyməsini взрывателя, hətta əgər bu öldürəcək ego özü . Bu adam kimi, mən onu tanıyırdım üzrə keçmiş təcrübə idi təcəssümü pis. Ola bilsin ki, əgər o, öyrəndim ki , biz aşkar bomba, o, tərəddüd etmədən həyata keçirmişdir ki, özünün бесчеловечный planı, hətta əgər partlayış ego öldürdü. Biz bilmirdik risk idi, mütləq, xüsusilə zaman, biz ilə məşğul adam idi, o qədər gözlənilməz və beləliklə, ruhi извращенным kimi Judas.
  
  
  Onun gözlənilən dəhşətli nəticəsi bu kabus - грибовидное bulud yayan öz atom kin. Milyonlarla insan radius məhv qırx beş kilometr məhv edilir. Bir çox minlərlə həlak zamanı orta və ali şok dalğaları. Və hələ minlərlə ölmək yavaş və dəhşətli ölüm, radiasiya.
  
  
  Mənim fikirlərimi qısa kəsilmişdi стуком qapını. Onun yaxınlaşdı gün və soruşdum ki, bu kimdir. Yalnız Şahin adlandırıb ego adı, onun отпер qapı və geri çəkildi üçün yan впустить onun.
  
  
  Ardınca ardınca kapitan Бертольди və üç kədərli görünüşü kişilər, onların bilmirdim. "Bax bu, Бертольди", - hirslə dedi Şahin, ilə qidalanır inamın olmaması və olmaması mərhəmət master. Бертольди rəngi ağappaq idi. O, dayandı, yaşca, əllərini fists təcrübəsi gücsüz qəzəb.
  
  
  "Və hələ də buradan, ser", - рявкнул Şahin göstərərək mənə, onun üçün sərf master gün .
  
  
  Бертольди şell üzrə taxta pillələri, onun gözləri qəribə baxdı ki, burada açıq demək qarşısına. Onun kilidləri arxasınca qapı və yenidən döndü Хоуку və троим başqa. "Mister Готтлиб, Nick Carter", - deyə o bildirib.
  
  
  Onun əlini sıxdı худому və жилистому kişiyə eynək olmadan, rim - stereotip alim. Xok başa saldı ki, Готлиб icad yazır , cihaz imkan Judas və ego yoldaşları yaratmaq bomba.
  
  
  Bu arada iki ekspert tərəfindən зажиганию tutulmuşdu müəyyən qablaşdırma ilə bomba. "Dözülməz olardı... dəhşətli dərəcədə, - mızıldandı Готлиб, - əgər qurğusundan istifadə olunurdu beləliklə".
  
  
  Bu, əlbəttə, idi преуменьшением. Готлиб qoşulub digər iki kişi, склонившимся üzərində bomba. "Siz əminik ki, bu o?" - soruşdu ego Хоук.
  
  
  Готлиб başını tərpətdi. 'Bu barədə şübhə yoxdur. Adam bu toplayıb, gözəl çıxır термоядерном расщеплении. Təəssüf ki, biz daha da genişləndirdik, bu bilik " . Хоук, mənə baxdı və onun поморщился. Готлиб və iki kişi bütün AX üzərində işləmiş bomba. Qırmızı yanan xəyali светился təcrübəsi ih üzlərinə Готлиб щелкал dili və burnunun altında. "Bax, - dedi, - nəhayət. - Səsi var tel. Bəli, bu o,. Yox, o, başqa.
  
  
  Biz ətrafında dolu fanarlar da nalan. Onun çalışırdım ki, heç nə düşünmək olur, əgər bomba partlatmağı səmimi indi, hətta onun üçün heç bir şey hiss etsəm. Biz insanlar üzərində işləmiş bomba görünürdü idi polad sinir. Хоук yaxınlaşdı gün və soruşdu məlumat verdim olub artıq kapitan-leytenant. Bu, belə deyildi.
  
  
  "Malik olub-bu şey o qüvvə ki, onlar hey kreditinə? - soruşdum Готлиба.
  
  
  O, deyib yavaş-yavaş, heç baxaraq mənim bir kənara, çünki bütün ego diqqət diqqət möhkəmlik. - 'Onun belə düşünmürəm. Buradan bomba məhv edəcək, bütün radius altmış, yetmiş kilometr ". O, diqqət mexanizmi yazır və sonra, sanki vurğulayaraq öz fikirlərini bildirib: "Bizə, kimdə deyil, bizə vahid bir şansdır".
  
  
  Mən hər şey edə bilər, bu покачать başını. Готтлиб, bir insan kimi, moizə edən ölümcül elmihal, davam, davam müşahidə işlə mütəxəssislər: "Lakin ilk partlayış, ilk zərb alətləri dalğa olmazdı işin sonu. Yağıntı, приливные dalğa - şüa xəstəliyi və sahəsi необитаемой torpaq sahəsi Ölü donu. Manhattan olacaq neytral zona , tamamilə yararsız üçün şəhər onilliklər bundan sonra ".
  
  
  Onun daha çox soruşmuşam. Готлиб verdi mənə kifayət qədər zingilti üçün fikir.
  
  
  'Necəsən?' - əsəbi halda soruşdum ki, Xok, hələ жуя протертую başladı.
  
  
  Odin ətrafında kişilər tərəf dönüb ona. "Bizdə daha bir riskli işdir, ser", - deyə o bildirib. Tər kapal ilə alnından şəxs.
  
  
  Biz Хоуком склонились üzərində qalan və diqqətlə müşahidə edirdik.
  
  
  Bir anda zaman onu fikirləşdim ki, onlar demək olar ki, başa, Готлиб qışqırdı: "Xeyr, dərzi şeytana! Deyil bu!'
  
  
  İşləyən adam ilə cihaz, dayandı və söykəndi, başını üçün inilti. Onu gördüm, necə ego, əlinə bir az titrədi, zaman o, gözlərini yumub dərindən nəfəs aldı. Sonra o, встряхнулся üçün özünü ələ almaq. O, davam etdi ilə digər iki və daha az on dəqiqə üç kişi mənə arxa çevirdi, və ih dodaqlar yaranıb soyuq xətti məmnun.
  
  
  "Oldu", - pıçıldadı Готлиб. - "Bomba " zərərsiz".
  
  
  Biz Хоуком baxdılar bir-bir. O, nəfəsini buraxdı. "Bu, çox idi mənim üçün уставшего bədən", - deyə o bildirib. O söykənib masa kapitan və dərindən nəfəs aldı.
  
  
  Onun ayağa qalxdı və cəhd təbəssüm etdi.
  
  
  Хоук etdi və yeni başladı, yandırdı, onu və ehtiyatla выдул dairəsi. O qalxırdı tavan kabin, o zaman baxırdım açıq məni. "İndi görülən zaman, Ləqəb, nə üçün sol yalnız bir".
  
  
  O, başını tərpətdi. "Judas", - dedim. "Və əgər belə demək olar, ser, yaxşı ölü, nə diri".
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Fəsil 11
  
  
  
  
  
  
  
  
  Dərhal ləğv edilib və həyəcan üçün sərnişin, kapitan Бертольди görə bizə təşəkkürünü bildirdi yaxşı gördüyü iş. Bərə, yalnız gələn gəmi göndərdi geri körpü. "Leonardo" daxil liman gec, bir neçə saat.
  
  
  Qısa bir müddət sonra necə verilib əmr, kapitan-leytenant sahil mühafizəsinin gəlib, körpü, biz hara ilə Хоуком getdi məsləhətləşmək kapitanı. "Benedict heç yerdə yox idi", - məruzə etdi Хоуку kapitan-leytenant. "Sizin adamlar davam araşdırma, amma o gizlənir və ümid qaçmağa bizdən zaman başqa sərnişinlər çıxacaq sahil".
  
  
  "Eybi yox, - turş dedi Хоук. "Bu qarışıqlıq zamanı sərnişinlərin çalışan düşmək, bizə olacaq, demək olar ki, mümkün deyil, yaxşı ih, bütün baxmaq. Və, əlbəttə, o, həmişə edə bilər, yenidən dəyişdirmək görünüşü ".
  
  
  "Düşünürəm ki, biz bunu gözləyirik", - dedim.
  
  
  Gəmi пришвартовался beş saat. Azn New York Post artıq idi, xüsusi buraxılış, küçədə ilə cəsarətli başlıqları. İzdiham столпилась azn port bar və ətrafında nax; polis cəhd ih saxlamaq. Hesabatlar və fotoqraflar idi, hər yerdə.
  
  
  Şahin yerləşdirib zabit əvvəlində və sonunda keçir.
  
  
  "Bu andan etibarən onun yaxşı edəcəyəm tək", - deyə ona emu.
  
  
  "Yaxşı", - o cavab verdi. - "Mən qalacağam təyyarə bir müddət, biləsiniz, mən harada, əgər mən sizə понадоблюсь".
  
  
  Biz Джиной tərk edərək gəmi ilə qədər düşməsi sərnişin. Onun verdim ee bina gömrük və dedi ki, o, qalıb orada.
  
  
  Limanından bar hərc-mərclik olubdur və mənim idi пессимистическое hissi ilə bağlı nə tapacağam İudanı.
  
  
  "Siz qalmaq yaxın deyilmi?" - soruşdu Gina.
  
  
  "Yox, onun gedirəm обыскать bütün marina. Əgər biz itirəcək başqa bir, nömrəsi olan otel "Hilton" və qal, orada qədər sənə bildiriş məni ".
  
  
  "Yaxşı", - dedi öpərək məni yanaq. - 'Ehtiyatlı olun.'
  
  
  'Sən də.'
  
  
  
  
  Reportyorların ilə yoğrulmuş любопытными ətrafında port bar və polis imtina etməli öz səylərinin dəstəklənməsi üzrə asayişin. Onun yanında dayandı keçid olduğu, həmçinin dayanmış digər iki agentləri AX. Bir dəfə onlar dayandırdıq sərnişin ilə saqqal və möhkəm saxlanılır ego. Onun tez yaxınlaşdı onlara dedi ki, onlarda deyil . Saqqal idi bu.
  
  
  Dərhal sonra altıncı saat onun bir insan gördüm ki, indicə gəlib ilə katlı. Əksinə getmək üçün gömrükxanaya, o, keçdi iki başa bina qapısı, burada duran gözətçi . İlk onu gördüm, ego yalnız ilə geri. O, yaxşı geyimli, və şell əsa ilə. Ego yerişi göründü mənə tanış. Onun daha diqqətlə və gördüm безволосую əlini держащую portfeli. Bu kimi idi, əsl azaldır. Və əl deyil сгибалась ətrafında qələm, çanta, bu kimi etdi olardı bu əl. Belə isə , onu necə getmək niyyətində bunun ardınca, o, baş çevrilmişdir və onun bilərdi görmək ego şəxs. Var idi bığ və günəş nöqtələrində, ancaq bu kəllə olmaz idi səhv salmaq bizi daha. Bu idi Judas. Məni görən kimi, o tələsdi mövzu binalar. Bizim aramızda bir çox insanlar, və mən gedə izdiham vasitəsilə. Onun yavaş-yavaş irəliləyib və zaman keçdi, Yəhuda artıq idi qapısı. Zaman onun uzadıb Вильгельмину və qaçdı, onu gördüm ki, o, yoldan ilə ayağı təhlükəsizlik və keçdi, qapıdan bir park.
  
  
  Zaman ona yaxınlaşdı, Yəhuda gizləndi üzrə nəzərdə tutulur. Gözətçi, вскочивший ayağa, məni dayandırmaq üçün cəhd, lakin mən qışqırdı, mən kiməm və qaçdım, qapıdan. Sonra yaşlı bir sıra park maşın , onu gördüm подъехавшее taksi. Yəhuda mənə baxırdı vasitəsilə arxa pəncərə.
  
  
  Onun soxub "люгер" bu кобуру və qaçdı duran orada мотоциклу. Yanında bir qrup idi длинноволосых gənc insanlar, və mən, başa düşdü ki, motosiklet məxsusdur onların ətrafında. Onun baxdım və gördüm ki, açarı yandırma. Onun запрыгнул bu yəhər. Bu, böyük idi "Хонда" üçün nəzərdə tutulmuş magistral və mühərrik vermişəm ümidverici bir səs. "Salam!" - проревел ətrafında bir gənc.
  
  
  "Mən yalnız одолжу ego vaxt!" - deyə ona revmatizm. Onun рванул yerindən özünü itirərək qaçmaq istədi üçün taksi.
  
  
  Zaman onun çıxardı küçəyə, taksi yalnız повернуло sol, iki blok məndən. Onun sürüb vasitəsilə hərəkət. Onun başladı обгонять taksi və fikir tutmaq ego trafik işıqları. Sonra ittiham əsas transfer qırmızı брылев. Judas ya verdiyi sürücüyə bir dəstə pul, ya приставил k ego baş gun. On dəqiqə idi şossesi, aparıcı beynəlxalq hava limanı, kennedi, ny . Yolda taksi отъехало məndən, amma fikirləşdim ki, düşüb istədiyiniz yerə. Mən başa düşmədim, necə Judas bilərdim oturub təyyarə üçün onun yakalanmış ego hava limanında.
  
  
  Ona olmuşdur doğru deyil. Zaman onu dayandırıb yolu ilə binaya stansiyası və cəhd azaltmaq arasında məsafə mənimlə taksi , onun üzərində çıxardı залитый yağı göstəricilərinə və biker выскользнул açıq qarşımda.
  
  
  Xoşbəxtlikdən, onun, endi kurqanları, заросшей yüksək кустами, və məndə idi, yalnız qançırlar, qançırlar və порванный kostyum. Lakin motosiklet, daha olmaz istifadə etmək lazım idi. Onun qərarına kompensasiya sahibinə sonra getdi gəzmək hava limanına. Onun останавливал bütün yol keçən karvan əhli maşın, amma onlar daha çox almamışıq автостопщиков .
  
  
  Nəhayət, məni sıçrayıb yük maşını, və biz beynəlxalq hava limanına gəldilər, ən azı, sonra 45 dəqiqə sonra Yəhuda .
  
  
  Onun излучин arayış və aşkar ki, bu axşam idi uçmaq a çox xarici reyslər. Biri də onların ətrafında idi yarış Pan Am Romada. Bəli, son dəqiqə yoxlanılır kişi. Bir mister Benedict.
  
  
  Onun soruşdu. - "Bilərəmmi mən onu hələ çata ona?".
  
  
  Kişi geri dönüb, yoxlamaq üçün reyslərin cədvəli sonra saatına baxdı. "Yox, - dedi.
  
  
  Təyyarə üz uçtu, on dəqiqə bundan əvvəl. Ривненской vaxtında cədvəli.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Fəsil 12
  
  
  
  
  
  
  
  
  İdi aydındır ki, Yəhuda, gecikmədən uçmaq ki, səsləri saçır geri Roma. Orada o olardı yaxınlığında öz qərargah-mənzili və Фарелли öz quldurlar. O, yəqin ki, heç bilmirdim ki, biz aşkar ego yeraltı kompleksi Sicily.
  
  
  Növbəti səfər Roma улетал yalnız növbəti səhər. Amma vasitəsilə yarım saat idi təyyarə londona qədər sonra səfər Roma, belə ki, biz gəlmək üçün səhər yeməyi, məsələn, bir saat, sonra açılış Yəhuda .
  
  
  Ona zəng edib Джине və o, taksi təcrübəsi Хилтона qədər təyyarə, hələlik onun alırdım, bu bilet. Onun otel üçün o, mənimlə idi, çünki o, yaxşı bilirdi Giovanni Фарелли. Zaman ona zəng edib Хоуку üçün üzr istədi zərər Yəhuda dedi: "Nə olar, onu edəcək tapmaq asandır Римэ. Amma yadda saxla ki, əgər o, сбежит, yazır qalacaqdır var ".
  
  
  "Gərək olub ona müraciət polis Римэ və ya İnterpol, onlar cəhd və onu almaq zaman, o, приземлится?"
  
  
  "Yox, - dedi Хоук. Bu ego səs idi, o, sərt, soyuq bir səs ki, o, bəzən istifadə edir. - "Əgər polis tutacaq ego, siz bilirsiniz ki, ola bilər. Nick, onu görmək istəyirəm ego ölü kimi özün təklif edib.
  
  
  Mən də təəccübləndim, bu eşitmə.
  
  
  O vaxta kimi biz artdı, biz Джиной idi tamamilə измотаны və проспали böyük bir hissəsini yolu. Mən yuxuda möhkəm, lakin kifayət qədər istirahət, davam etmək üçün bir yol. Gina yatırdı, bir uşaq kimi.
  
  
  Londonda bildik tez və asanlıqla пересесть və mənfəət Roma dərhal sonra səkkiz saat. Aydın idi günəşli səhər. Verdi таксисту ünvan mənzillər ki, mənə verdi Gina. Фарелли həqiqəti anlaya oraya öz qadınlar və Gina dedi ki, o, bəzən istifadə ego görüşlər üçün başqaları ilə bosses cinayətkar dünya. Polis bilmirdim mövcudluğu haqqında mənzillər, amma mənə elə gəlirdi ki, Judas bilirdi . Əgər o, zəng Фарелли dərhal sonra enmə , emu olardı dedilər ki, getmək Sicilya təhlükəli olan . Belə ki, onlar həll edə bilər ki, bu mənzillər idi, ən təhlükəsiz yer, və çox güman ki, onlar görüşəcəklər, orada müzakirə etmək və gələcək planları .
  
  
  Sonra, təxminən bir saat sonra açılış biz dayandıq, çoxmənzilli binanın qarşısında bir ev. Biz artıq bir yerə daxil olan zaman, onun səs-küy eşitdim görə bucağı.
  
  
  "Dayan burada sakit", - deyə onun Джине.
  
  
  Onun, gedən уголу ev və gördüm ki, iki kişi çıxıb üzrə yan gün yaxınlaşdılar gümüşü rəngə Lancia, припаркованной vasitəsilə yol. Odin ətrafında iki yüksək idi, parlaq Фарелли, digəri isə Judas bənzər Ölüm onun kostyum . O olmadan gizlədilməsi, lakin hələ də həll özləri ilə bir qamış.
  
  
  Qərara hit dərhal. Onun çıxardı Вильгельмину. "Bu kifayətdir, - deyə mən. "Roma - sizin son dayanacağı".
  
  
  O, cavab verib ценымногие daha sürətli, daha onu düşünürdüm. Zaman vurdu, o gedən maşın. Вильгельмина выстрелила, amma mən buraxılmış və таращить göz вонзилась bu брусчатку səmimi arxasında. Onun shot daha hit üzrə бамперу və o, maşın arxasında gizləndi.
  
  
  'Lənətə gələsən!' - Mızıldandı mən.
  
  
  Daha sonra shot Фарелли. Таращить göz отлетела təcrübəsi, qonşu ev. Onu gizlətmək məcburiyyətində zaman o, yenə də atəş açdı və hiss etdi колющую yara kənarda mənim sol əlləri. Digər tərəfdən, maşın onu gördüm ki, qapı açıldı, amma mən çox məşğul idi vermək üçün nəzərə almaq məni Фарелли .
  
  
  Birdən qışqırtı eşitdim Cinlər. O, qışqırdı. - "Çək, Nick!" "O, qorxur atəş!"
  
  
  Seyr necə Фарелли çevrildi Джине, onu xatırladım ki, o ego любовницей. O zaman gördüm onu, onu bir an əhatə etmişdir qəzəb. O, tapanca və shot bilər. Таращить göz keçirilib mimmo nax bir neçə düym.
  
  
  Onun açdı cavab atəşi. Mənim ilk shot hit divar yanında Фарелли; başlanğıc ikinci hit emu boyun. O, əsəbi дернулся və dağıldı azn səki.
  
  
  İki güllə, летевшие görə, maşın, свистнули mənim ayaq. Bir an sonra взревел mühərrik və Yəhuda qaçdı üz dar lane. Onun shot maşın, amma bildim etmek yalnız arxa şüşəyə.
  
  
  'Sən qaydada?' - soruşdum Джину.
  
  
  'Evet.'
  
  
  Get öz mənzil və orada qal, - dedim. "Mən gələcəyəm, sonra sizə".
  
  
  O, запротестовала, amma artıq gedən Alfa Romeo 2000, припаркованному eyni səkidə. O, bağlı idi. Gətirdi motor проводами yandırma, onun atıldı avtomobil və özünü itirərək qaçmaq istədi üçün Yəhuda ilə.
  
  
  İki məhəllənin gördüm, onun ego. O, sürüb üç rübü qarşımda və kəskin çevirdi düz çalışırıq məndən qurtarmaq üçün. Onun, keçib göstəricilərinə ilə səliqəli пробуксовкой arxa təkərlər və визгом покрышек . Qarşıda məni Judas dayandırıb sol, kiçik bir küçəyə baxdım ilə məşğul olan aparırdı olan sənaye zonasında. Beş dəqiqə biz qorxutdunuz yarısı piyadaların və demək olar ki, rast, iki maşın. Amma Judas deyil ləngidi, və onun da. Əgər biz gedirdik üzrə şossesi, "Alfa" yetişdi olardı , lakin belə üsulla sürücülük sürətli maşın idi, demək olar ki, eynidir və Yəhuda bunları başa düşdüm.
  
  
  Hələ beş min Judas təşəbbüs etdi və onun ego itirdi. Lakin zaman onun çevirdi görə bucaq anbarı, onu gördüm ki, maşın asfalt üzərində ilə распахнутой qapı. Onun ilə визгом əyləci basdı, atdı və uzadıb "люгер". Yəhuda heç yerdə yox idi. Onun baxdı anbarlar və düşündü ki, bura da olub orada. Onun o yanına, ona zaman mənim fikrimcə düşdü qapağı baca. Bu qeyri-adi heç nə yox idi istisna olmaqla ki, o, qədər наклонен. Onun, yaxınlaşdı ona diqqətlə baxdı qapağı . Обод qoyub, dizi də, küçə kir. Onun tərəf əyildi və qulaq verdi. Onun eşitdim boğuq shaggy. Şübhəsiz ki, bu idi shaggy Yəhuda.
  
  
  Baxmayaraq özünü, heyran, onun ego hiyləgər. Buna baxmayaraq, zəif səhhətinə və süni əllər, bu adam ağıllıdır, kimi bədnam tülkü. Onun tez təxminən qapağı lük və enib, hələ ki, mənim ayaqqabı deyil, toxunub, üçüncü, tirə metal pilləkən otağı. Mənə ətrafında qalxdı kəskin qiyaməti. Belə bir cüt çətinləşdirir nəfəs, və daha dərin onu çuxura düşürdü o qədər qaranlıq olurdu. Qaranlıqda mənə aşağıda onun eşitdim шарканье siçovulların. Əgər Judas сбежит istifadə edərək geniş yeraltı şəbəkəsi kanalları və keçid təşkil edən yığılaraq kanalizasiya sisteminə Рифму idi ki, yaxşı bir şans, mən bir daha heç vaxt ego deyil tapa bilərsiniz.
  
  
  Və bu idi ki, son zamanlar nə ona bir otel.
  
  
  O, ускользнул məndən Niaqara şəlalənin. Amma indi o heç шталь qarşısını almaq olardı məni, indi, bu zaman yalnız idi aramızda iki kişi. Onun sürəti artırıb və tez düşüb ilə örtülmüş слизью metal pilləkən.
  
  
  Zaman və nəhayət, onu əldə dibinin, onun rast gəldi dar daş escarpment. Jet, çirkli və üfunətli su yavaş-yavaş arxda qədim daş. Üfunət idi, demək olar ki, dözülməz, hava çətin olardı nəfəs.
  
  
  Zəif dərnəyi işıq düşən küçə ilə əbədi mənimlə bir fikir verirdim. Onun hərəkətsiz dayanmışdı və qulaq qara, qara sahəyə тенях. Sonra onu eşitdim bu yenə səs торопливых addımlar əks отражающийся qaranlıqda, məsələn, bir mina yard sağ məndən.
  
  
  Вильгельмина qoymaq mənim əlimdə. Onun низменному əyildi və getdi görə Yəhuda tutqun qaranlıq.
  
  
  İsti волосатая şey toxundu mənim ayaq. Onun az qala qışqırdı təcrübəsi bayraq icazə icrası, amma приглушил zaman səs siçovul təyyarə mimmo mənim писком və qaçdı üzrə dar выступу. Çətin idi saxlamağa, tempi, üstəlik escarpment sürüşkən olurdu və rütübətli görə мшистого qat köhnə, выветренных daşlarında.
  
  
  İlə aşağı tavan свисали böyük безглазые həşərat. Onun olmasaydı, təəccübləndi, əgər gördüm və bats . Hər yerdə damcılayırdı lil hava idi душным və давящим. Amma heç yarısı qədər də гнетущим kimi Judas.
  
  
  Onun diqqət onun затихающих addımlar. Bir şey блестнуло qarşıda məni, qaranlıqda. Onun прижался üçün ah və nəfəsini. Amma sonra Yəhuda tələsdi, bundan sonra, o onu təqib ilə Вильгельминой əlində.
  
  
  Zaman onun çevirdi görə, bucaq, birdən-birə məni məcbur dalış, onun az qala itirilmiş tarazlığı və heç düşdü kanalizasyon. Yüksək əbədi mənimlə просвистела таращить göz, və onun yenidən eşitdim topal Judas. Onun onu təqib sanitar boru kiçik ölçüsü, qaranlıq dəhliz, daha çox dar, nə də birinci.
  
  
  O, yenidən üzünü çevirdi görə bucaq; Onun, tapanca və shot. Таращить gözləri düşüb təməl daşı və отскочила. Onun, buraxılmış və qaçdı görə Yəhuda əvvəl o, bildi ki, mənə çox ağır üstələsin .
  
  
  Bu klassik oyun bir pişik-siçan. Hər ego hərəkət ona cavab eyni гамбитом. Lakin zaman onun çevirdi görə, bucaq, onun heç yerdə yox idi. Bu sahə çirkab sulardan daha çox istifadə edilmişdir. İdi, quru və demək olar ki, heç bir iy. Bu, mənim ilk təəccübləndirdi. Lakin tezliklə onun aşkar səbəb olan Yəhuda seçdi bu keçid, aşağıda küçənin. Onun gördü çuxur inilti ilə məşğul olan bağlanıb жестяной lövhəli. Bu ev lyuk. Onun ayaq saxladı, qulaq verdi və səs-küy eşitdim o tərəfə fanarlar. Sonra qürub.
  
  
  İndi onun dözə açıq. Onun düşdüyü tunel, заваленном növ və müxtəlif daşlarla. Hələlik onun var idi, onun səs eşitdim uzaqlarda. Görünür, Yəhuda bilirdi ki, bu yol, kanalizasiya və otel istifadə qurtarmaq üçün məni. Tezliklə ona məlum oldu ki, o, necə istəyir bunu. Qarşımda meydana sergey və onu gördüm İudanı bu силуэте. O, atəş məni iki dəfə. Bir таращить göz, demək olar ki, пробила mənə kol. İndi həvəslə oldu daha təhlükəli görə qaranlıq.
  
  
  Onun yaxınlaşdı освещенному отверстию. Добравшись ondan əvvəl, onu gördüm ki, tunel aparır, kiçik otaq, harada asma ampul. Onun огляделась. İndi onu bilirdi ki, orada biz. Yeri də nalan qoymaq sümük təxminən əlli nəfər, kəllə kimə dizilir yuxarıdan və onlar qaşqabaqlı mənə baxdı. Judas gətirdi məni katakombaları altında tunellər şəhərin, harada ki, ilk xristianlar прятались öz мучителей. Onun bu nəticəyə gəldi ki, bu, olmalıdır katakombaları Müqəddəs Калликста, ən məşhur üzrə bütün roma katakombalarının. Baxmayaraq ki, burada bir adama, turizm siyahısında bu yerləri yox idi.
  
  
  Onun, keçib otağa getdi görə Yəhuda. Yenə oldu lap qaranlıq, baxmayaraq ki, burada və orada asılıb ampul . İndi onun eşitdim Judas ağır-ağır nəfəs alırdı, sübut edir ki, o, zəifləyir. Onun sayıbdır ki, keçib, vaxt kifayət qədər çox o vaxtdan хорька kimi emu etdi inyeksiya edilməsi, insulin, və ki, arxasında pozub ego maddələr mübadiləsi. Uzun müddət o, olmasaydı uzatdı. Ancaq mən istəmirdim ki, o, gəlib nöqtəyə bilərdi ilə qaynayıb-qarışmaq turistik . Onun qaldırdı, tempi.
  
  
  Tezliklə onun daxil ikinci otağı ilə eyni işıqlandırma, ilk kimi. Onun görməmişəm İudanı, ona görə də otağa cumdu. Kimi birinci otaqda, rəflərdə divarları qoymaq hemoroid sümükləri ilə görürük. Onun yolu yarım idi otağa eşidəndə ağır-ağır nəfəs sağ özünü.
  
  
  Onun tez qapıya baxdı. Judas söykənib груде quru, kövrək sümük. Ego şəxs idi пепельно-boz və вспотевшим. İnsan - dəri və sümüklər və kəllə idi, daha çox oxşar kəllə rəflər , nə məqsədi, canlı insan. Əvvəllər o, çirkin adam idi, lakin indi o, шталь пугающе гротескным.
  
  
  O, güclə nəfəs alırdı yanlış ilə хрипом. Onun alt qubada idi qatı köpük. Əlində o saxlanılır qısaldılmış revolver Smith & Wesson .44 Magnum. Əgər o idi ki, məni ondan, onu olsaydı, çox tez qoşulub qalan останкам catacombs.
  
  
  O, boğuq səslə güldü, hələ ki, onun öz sizin növbəti hərəkət. Gülüş выкатился biri onun kimi галька üzrə оконному şüşə; protezlər etibarsız замахали qadın ego дрожащих barmaq. Sağ əli ilə револьвером idi hamar və mum .
  
  
  "İndi onun nəhayət bilərəm səni öldürmək, Karter", - oldu, o,.
  
  
  Onun göyərçin yerə endi və sümükləri arasında olan kimi mən onu hiss etdim, mənə aşağıda yoxlayın. Revolver Yəhuda рявкнул - və buraxılmış azn paris. Onun ayağa qalxdı və нацелил "люгер" emu sinə. Mənim barmaq sıxdı bəhanədir çəngəl, lakin o, heç bir shot.
  
  
  Judas düşdü, əl ilə револьвером özünə diz və yenidən düşüb arasında sümükləri. Ego şəxs təhrif edilib, gözləri остекленели. Bir an nəfəs darlığı görünürdü çox səs və sonra qəflətən kəsildi. Ego bədəni gərildi və revolver yağan üzrə ego əlləri. Sonra ego məqsədi ударилась haqqında divar - ego gözləri geniş açılıb ki, diabetik koma.
  
  
  Onun ayağa durub yaxınlaşdı, ona. O an onun tərəf əyildi, onun üzərində, onun bədən kəskin дернулось və dayandı. Onun пощупал ego nəbzini. Ürək dərəcəsi yox idi.
  
  
  Onun ayağa qalxdı, üstünə "люгер" bu кобуру baxdı geyimli skelet mühit çılpaq sümük. Judas ölü idi, ayrılması nüvə yazır təhlükəsiz idi, və o, onlar birbirini sevə bilməzlər üzrə günəş işığı.
  
  
  Onun qoyub, bədən var, və getdi vasitəsilə daha yaxşı işıqlı tunel ko tətbiq bu katakombaları. İudanı mümkün deyil tapmaq o qədər шталь olardı oxşar digər skeleti bu tunellərdə. Əgər ego tapılmadı əvvəl ego, isveçlilərin сгнила, ego olardı hesab qalıqları erkən xristian. Az qala onun idarə впитаться qara yumor bu fikir kimi gəldi ki, bir qrup turist, направлявшихся çıxış.
  
  
  İtalyan bələdçi mənə baxdı. O, bildirib. - 'Yaxşı gəl axı!' - Siz qalmaq şirkəti ilə синьор! Bütün demək olar ki, arxada qalıb ".
  
  
  Onu qoşulub onunla getdi işıq qarşıda bizi. "Sadə, - deyə onun гиду. "Məni saxlayıb, kifayət qədər dəhşətli səhnə".
  
  
  Müavinət gülümsədi. - "Ən pisi hələ qabaqdadır, синьор".
  
  
  Onun haqqında fikir illərdə və tapşırıqları ki, mənə hələ предстояли, əgər onun olacağam ilə ayaqlaşmaq həyat. "Mən ümid edirəm ki, siz qohumu peyğəmbər Нострадамуса", - dedim.
  
  
  Görünür, o, həyata zarafatlar.
  
  
  Lakin bu, məni heç çıldırdı. Bir şey olar deyə yəqin ki: Judas ölü idi. Heç kəs bilmirdi ki, məni gözləyirdi da. Ona görə də düşünmək əvəzinə, gələcək haqqında, onun qayıtdı, indi burada və indi. Sonra isə onun haqqında fikir Джине və smiling başladı. Ən yaxşı усмешка, nə qədər, yalnız təsəvvür etmək olar.
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kitab haqqında:
  
  
  
  
  
  Bu necə ola bilər? Nick Carter idi, birdən-birə məcbur gizlətmək sənəd muzeydə Vatikanın zamanı gündəlik iş . Təsadüfi этрусская vaz görünürdü uyğun, bu məqsəd üçün.
  
  
  Lakin məsələ heç də bu Nike Картере və ego fəaliyyəti, sonradan məlum olduğu kimi, zaman Karter tapmaq üçün cəhd sənəd. Ona görə ki, həmin vaxt o, gözlənilməz şahidi высокопрофессиональной oğurlanmış incəsənət əsərləri.
  
  
  Və həm bədii dəyərləri, o cümlədən этрусская vaz, yoxa çıxıb bir-birinin ardınca pəncərədən , Karter baxdı, açıq-aşkar bir şəxs öz köhnə düşmən - Yəhuda.
  
  
  Judas bildi, nə bu sənəd daha çox Xok və Karter bilər, hətta təsəvvür etmək onların ən dəhşətli yuxular ...
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Əlamətidir кобры
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Əlamətidir кобры
  
  
  tərcümə Aslan Шкловский
  
  
  tarixi yaddaş ilyas oğlu Anton.
  
  
  Əsas simvol:
  
  
  NİCK CARTER
  
  
  ləqəb N3 agent AX
  
  
  "ŞİVA"
  
  
  təşkilatın rəhbəri "Cobra"
  
  
  ASHOK ANAND
  
  
  agent hindistan secret service
  
  
  ПУРАН ДАСС
  
  
  dövlətimizin hindistan secret service
  
  
  НИРАД və РАНДЖИТ
  
  
  təşkilat üzvləri "Cobra"
  
  
  RİVA SİNGH
  
  
  nəvəsi Şivanın
  
  
  
  1
  
  
  O, свернулась mənim qucağı, mülayim və kövrək, və hal-hazırda tamamilə удовлетворенная. Onun nadir müalicəvi idi ki, belə bir qadın kimi Riva. Onun downtown dəri və qara saç ifa kölgə; bir an mənə elə gəldi ki, mən saxlayıram, əlində сбывшуюся yuxu. Otaq qaranlıq idi, onun saldı oynaqların. Və, xoşbəxtlikdən, oteldə idi kondisioner sistemi seçmə hava gecə istilik Nyu-Dehli.
  
  
  — Sən mənə niyə, — pıçıldadı Riva. Onun yumşaq, isti dodaqlar zərif toxundunuz çökəkliklər arasında mənim boyun və çiyin, onun döş прижались mənim əlimdə.
  
  
  Onun çevirdi, onun şəxs və baxdı xətti ee пухлых verir. Bundan sonra мочка idi нахмурен ilə inadkar ifadə şəxslər, qadınlar, привыкшей almaq üçün bütün, o istəyir ki,... olan bir qadın ilə məşğul idi, hələ uşaq. - Ki, Рева? – soruşdum, apararaq ucu barmaq ilə yumşaq, hamar, onun həyat.
  
  
  - Niyə gəlmisən bura, Nick? O, çəkildi, başını aşağı salıb yastıq. Uzun qara saçları образовывали ağ parça yastıqları веер oxşar halo olan обрамлял onun sifəti ilə mükəmməl xüsusiyyətləri... şəxs отражавшее bu dəqiqə daxili un və anlaşılmaz inamsızlıq.
  
  
  — Mən axı demişdim sənə, — dedi, - mən istəyərkən səs səbirlə və inandırıcı. - Mənim şirkət göndərib, mənim üçün danışıqlar satınalmalar haqqında. Parça, ipək, zərxara... söz, hər şey. Bütün dayanır ki, bu ölkədə daha ucuz olduğu bir daha.
  
  
  Əlbəttə ki, ona yalan. Əlbəttə, o, heç nə deyə bilmədim Риве, kim onu belə. Hər halda, nə fərqi var? Heç səbəbləri cəlb qız, yandırmaq, mənim örtüyü açmağa hey ki onu Nick Carter, agent AX, hazırda missiyasını yerinə yetirən Nyu-Dehli.
  
  
  Erkən səhər, eyni axşam ona, uçdu reyslə Air-India. Və son adam olan onun gözləyirdim rast gəlmək qadın idi sanki Ривы, gözəl həyat yoldaşı, ki, ümid edə bilməzdi bizə bir kişi. O oturmuşdu, bar, otel, zaman onun geri üzgüçülük hovuz var. Onun ideal fiqur idi закутана da mavi ilə gümüş sari; biz də hiss etdik bilavasitə fiziki meyl ilk baxışdan. Sonra bir söz səbəb özü başqa, mən, demək olar ki, heç dərk edərək, bu dəvət onun nahar.
  
  
  Biz getdik bir fransız restoran Чанакьяпури, qırmızı-qara oasis gəlmək mərkəzində душного şəhəri. Bu imkanı oldu cazibe onu inandırmaq gecəni birlikdə.
  
  
  Məlum olub ki, mənə yox idi çox çalışmalıyıq ki, razı onun.
  
  
  Onun gözləri parlaq və şəhvətli kimi onun saçları, deyirdilər aydın. Əlbəttə, suallar, söz oyunları... adi təcrübə sənət tamah. Prelüdiyası gecə sevgi və ehtiras.
  
  
  
  Deməyə ehtiyac yoxdur ki, Nyu-Delhi bir əhəmiyyəti yox idi mənim üçün (və AX) daha çox Рева Singh. Ona göndərildi Hindistana Хоуком, və baxmayaraq ki, onun hiss edirdi ki, bu çıxılmaz затея danışmaq Qoca mümkün deyildi. - Amma bizdə yoxdur, bizə heç bir sübut ki, bu adam var! - deyə mən.
  
  
  — O qədər çox səbəb olsa ora, Nik, — dedim Хоук ilə саркастическим gülüş. - Бунты və qarışıqlıq - bu sübut deyil? Kolkata zalında edə полуанархии. Kim təchiz бунтовщиков silah? Ammo böyüyən ağac, əgər dəqiq olmalıdır.
  
  
  "Bu problem daxili təhlükəsizlik hindistan hökumətinin", — mən etiraz etdim.
  
  
  - Əslində. Tamamilə fantastik. Onun tamamilə razıyam. Ən delle, əgər bu idi, sadəcə, iğtişaşlar və бунты, bu, olmasaydı, missiyası, Nik.
  
  
  - Nə sonra?
  
  
  - Bu nəzər. - O, mənə uzatdı tikilmiş kağız bir hesabatı. - Bu, sizə xəbər verəcəkdir haqqında daha bizim qəribə adam мистере "Şiva"... ola bilsin ki, hansısa bir dumanlı bir işarə edir ki, digər tərəfdən, həqiqətən, mövcuddur. Acı tüstü onun siqar обжег mənə burun və mən пересел uzaq kafedra oxumaq üçün sənəd.
  
  
  Sonra məqalə oxu var idi, olduqca yaxşı bir fikir, nə ilə məşğul Хоук.
  
  
  Rəisi bildirib ilə ухмылкой. - Gördüyünüz kimi, bu çirkli işi, razısınız?
  
  
  - Mən deyərdim аморальное.
  
  
  - Afərin, yaxşı deyib, Nik. Bizim adam gedir переправить amerika Birləşmiş Ştatları heroin xam on milyon dollardır. Lakin, gördüyünüz kimi, bu, ən təhlükəli element. Əgər bunlar yalnız narkotik, onun olsaydı, zəng vurub kiməsə başqa cür. Ancaq söhbət beynəlxalq diplomatiya... və dünyanın bütün dünyada... sonra onun sadəcə borcludur etibar, bu vəzifəni sizə.
  
  
  Onun başını tərpətdi, açmadan tərəfində rta.
  
  
  Sənəd onu yalnız oxumaq idi Овального kabinetinin. Mümkün yuxarıda artacaq. O nəzərdə ki,-ki, nədən onu oxumaq qəzetlərdə, bir halda ki, biz onu heç vaxt fikir ilə bağlı olacaq AX, demirəm artıq mənim sahəsində fəaliyyət.
  
  
  Kimsə zəng etdi, sovet səfirliyi Vaşinqtonda çəkdirən amerika Birləşmiş Ştatlarının prezidenti. Səsi idi, həm сымитирован. Bu, ola bilər, bir zarafat, yalnız bir söz var idi, tamamilə günahsız deyil. "Prezident" gəlirdi təhdid подстрекательского xarakterli təhdid edən побудили sovet səfiri поспешить ilə məruzə Moskvaya.
  
  
  Nəhayət, anlaşılmazlıq idi aradan qaldırılıb və Ağ ev gətirdi çoxsaylı üzr istəyir. Bu bilərdi və başa çatdırmaq, lakin bunun əvəzinə olardı davamı. Birinci katibi, kp MK-nın əsas siyasi xadim, Sovet İttifaqı söhbət prezidenti tərəfindən "qaynar xətt". Yalnız o, heç də birinci katibi idim. Düzünü deyirəm, nə Vaşinqton, nə də Moskva heç kəs bilmirdi ki, kim имитировал rus səsi. Mübadiləsi sözlə uzaq idi, heç bir dostluq və побудил prezidentinin tələb çağırış növbədənkənar iclasının milli təhlükəsizlik Şurasının.
  
  
  Yenə də hər şey aydınlaşmışdır... lakin qısa müddətə. Onlarla хорька, azı iki həftə bundan qabaq baş vermiş bir sıra oxşar insidentlərin; mübadiləsi təhdid və оскорблениями arasında Hindistan və Pakistan arasında İsrail və Misir arasında, kommunist Çin və Yaponiya. Hər dəfə səsi hər hansı bir diplom həm имитировался ki, gətirib çıxarırdı обилию гневных təhdid və təhlükələrlə qarşı-qarşıya.
  
  
  Dünya idi astanasında nüvə müharibəsi. İndi, sənədə əsasən, Ağ ev, kimsə cəhd atmaq bizi bütün uçurum. - Deməli, siz şübhəli ki, bu sirli "kimsə", именующий özünü Шивой, bir beyin adlı təşkilatın "Cobra" və ki, o, məsuliyyət daşıyır baş verənlər... - deyə mən cavab baxışda Хоука.
  
  
  - Ola Bilsin Ki, Nik. Bu şərtlə ki, Şiva — şəxsiyyət deyil, başqa bir şey, — deyə Boss. - Biz dəqiq bilirik ki, "Cobra" var. Və biz demək olar əminik ki, bu təşkilat üzrə ticarəti, silah və narkotik. Lakin bu trivia ilə müqayisədə bu, - əsəbi halda izah etdi o, tıqqıltı barmaq sənədə görə ki, onun yalnız başa baxmağa. - Bu Shiva real insan? Və ya bu baxımdan, hansısa qəribə, beynəlxalq təşkilatlar, отдающей əmr Кобре? Səs bizə nə anlamaq lazımdır... cəsarət et, necə olar çox güman ki.
  
  
  - Deməli, siz inanırsınız ki, əgər Shiva kişi, o mimics səs, həqiqətən?
  
  
  Хоук yorğun başını tərpətdi.
  
  
  - Amma sən heç bilirsən, varmı Shiva.
  
  
  - Bu alma.
  
  
  - Beləliklə, onu tapmaq lazımdır, insan olan kəs heç vaxt görməmişəm, ola bilər ki, bir dövlət təqlid səsi, bəzi simvol, çünki o, bunu edə bilər... nədən mənə başlamaq, sizcə?
  
  
  - Əbəs yerə səni adlandırırlar Qırıcı №3, Karter.
  
  
  Bu idi o, revmatizm, bir ümid onu almaq. Lakin, dediyim kimi, bəzən razı deyil, belə bir şəxs kimi, Şahin. Belə ki, oldum объехать bütün dünyanı mən xahiş etdim ki, kimsə və ya nəsə, kim olduğu iddia Шивой.
  
  
  Onun məlumdur ki, bu ləqəb, sonra isə sənədlərin öyrənilməsi ev. Ən delle Shiva idi индуистским allah, geniş tanınmış kimi Destroyer. Müharibə, aclıq, ölüm... bu fəlakət idi ego mütləq və inkaredilməz bir qayda əsasən, nəzarət altında ego iqtidar. Amma çox idi; kitab, onlarla tanış oldum, onun olan illüstrasiyalar və şəkillər, heykəllər, təsvir Шиву, bəzədilmiş şöhrət змеями. Bu, adi ilan isə кобры, ölümcül hindistan vipers.
  
  
  Və budur, mən getməli oldum üzrə cığır görünürdü ki, несуществующим və qeyri-mümkün kimi... hesab qum taxıl sahillərində Ганга!
  
  
  Amma əgər Shiva idi meyvə someones извращенного təxəyyül, onda Riva Singh məhz onlar idi. Qız idi, bu, xoş, yumşaq və gözəl canlı.
  
  
  
  Onun, ona dönüb həlli elmi-tədqiqat vəzifələri ee штопора, dovşan, dodaqları ilə onun пухлому ağız. Onun qızıl dəri, əhatə olunub yüngül pərdəsi bank və zaman onu прижался südü bu olmayan üçün çox yetişməmiş və möhkəm грудям, məni bürüdü неудержимое arzusu.
  
  
  — Yox, dedim, — pıçıldadı və mən o zaman cəhd təyin növbəti bir sıra məsələlər, yeri gəlmişkən, başlayanda məni narahat. - Mən Ləqəb, sən isə Рева... sənə lazım deyil daha çox bilmək... bu an. Onu möhkəm qucaqladı ee, və o подавила inilti.
  
  
  Sürüşmə ayaq yorğan yataq, onun möhkəm bərk-bərk ee özünə. Biz Ривы geniş açılmış gözləri, lakin o, elə baxırdı ki, hansısa başqa sonunda otaq. Bu anda onun başa düşdüm ki, narahatlıq idi.
  
  
  Onun səs-küy eşitdim. Vasitəsilə saniyədə onun müəyyən mənşəyi, metal скрипа olan kimi boğuq pıçıltı, gəlirdi bir gün... Kimsə mənasız qala. Mənim "smit-və-вессон" yalançı üst ray тумбочки yataq yanında, lakin hal-hazırda o, əlçatmaz, mənim əlləri. Zəif səs-küy dayandı, sonra basın... və burada onu başa düşdüm ki, heç успею схватиться görə gun.
  
  
  Onun подпрыгнул doğru kimi yalnız bir qapı açıq partlayış. Fonunda işıq gedən dəhlizi üzrə verilir rəqəm iki бородатых kişilər geyimli, ağ naxışlı köynək və парусиновые şalvar, oxşar пижамные, hansı daşıyır ən ındians. Amma daha çox isveçlilərin məni heyran короткоствольный gun ki, bərk əl keçirilən bir ətrafında simalarından тюрбанах.
  
  
  Bir gun göndərilmişdir məni, və mən heç nə edə bilməzdim bu barədə nə. Qapı yumşaq bağlanıb görə, iki kişi və безоружный daxil müqəddəs oda.
  
  
  Onun моргнул təcrübəsi qəfil свечения və seyr iki нападавшими, çıxış yolu tapmaq üçün çalışırıq. Onlar güclü və мускулистыми, ih saqqallı şəxsin heç bir şey edirdi, və güman ki, ih бородам və тюрбанам, onlar həm də сикхами.
  
  
  - Axşamınız xeyir, "sahib", - deyə o, ki, bir tapança ilə, və salamını çevrildi непристойную ухмылку o zaman başa düşdüm ki, biz Ривой çılpaq, deməli, daha da həssas.
  
  
  Hal-hazırda yeganə kart ki, mümkün çıxış idi qalmaq pərdəsi altında turist və iş adamı. Zülm tərzdə ona cavab verdi: - Nə üçün tarix? - Mən jest qamarlamaq üçün telefon dəstəyini, amma безоружный hind şairi-sikh saymaq tələsik hərəkət köhnə telefon yanımda.
  
  
  - Bu nə cəfəngiyyatdır, "sahib"! — deyə o, ухмыляясь. - Heç kim verməyib, sənə icazə hərəkət, hətta "мем-sahib", - deyə barmaq Риву ilə məşğul olan натянула yorğan və свернулась yumrulanıb uzanıb altında простынями.
  
  
  — Bax qutuları, Мохан, — əmr etdi ki, öz yanındakı oğlana adam tapança ilə.
  
  
  "Əgər bu, soyğunçuluq, siz heç bir şey tapa dayanan üçün oğurluq", — xəbərdarlıq, onun ih. - Mənim yalnız edər. Bizə rs, bizə ABŞ dolları.
  
  
  Onlar deyil впечатлились. Qətiyyən.
  
  
  Ancaq hələ ki, ona danışıb, onun başladı cəmləşdirir hazırlayaraq, öz bədən və fikir üçün бурному və неразделимому dünyada birləşmələr. Son dəfə onun idilər arasında fasilə missiyaları, Şahin iddia etdi ki, onun üçün imtina adi müddət istirahət və məzuniyyət keçmək üçün intensiv təlim dövrü təkmilləşdirmək üçün öz bacarıqlarını ən qeyri-adi formalarda özünü müdafiə. Mühit, müxtəlif texnik ki, onun mənimsəmiş, idi də forma самовнушения, olan mənə öyrətdi, qara kəmər sahibi, "ретте dan", çempion taekvondo, koreya versiyası "kung"". Təlimatçı də hazırlanıb məni taekvondo. Bu forma karate əsaslanır istifadə qüvvə və təcil, alınan istifadə hesabına bütün bədənin, xüsusilə itburnu və ступней.
  
  
  Belə ki, bir zaman bir-birinin ətrafında iki hücum başladı vasitəsilə mənim şeylər və açmaq niyyətində idi, mənim bütün şəxsi arsenal onun hazır idi bunu birinci addımdır. Onun təmsil özünü gərginlik yaz, qadir jump ətrafında zibil və швырнуть bədən məkanında.
  
  
  Onun sövq Риву və спрыгнул yataq, приземлившись, pişik kimi, heels. Таращить göz просвистела başım üzərində zaman onun döşəməyə düşdü. Biz ortaq Мохана azn пистолете idi, güclü глушитель.
  
  
  - Nick... yoxdur! — qışqıraraq Riva, sanki, dua, məni deyil, başlamaq üçün bir mübarizə və ya heç cəhd müqavimət iki kişi.
  
  
  Amma mən niyyətində deyil daha çox vaxt itirmək.
  
  
  Мохан və yoldaşım heç bir təhdid qız isə köçürülüb mənə скривив dodaqlar eyni ухмылке. İh diş və diş edilmişdir qırmızı rəngli təcrübəsi bol жевания yarpaqları паана. Bu ослепительном lampa işığında ih рты idi, cinayət başında, sanki onlar yalnız доели ədəd çiy ət.
  
  
  - Siz bizi недооцениваете, - sahib, - gülümsədi o idi ki, bir tapança ilə. — Biz öldürmək bilər, və bir qız, amma biz əvvəlcə yataqxanalarda olardı, çox yaxşı üzərində işləmək sizin.
  
  
  Onun шталь görmək üçün gözləmək, hansı "işi" o, nəzərdə tuturam. İlə пронзительным yuh "ki-" app ki, dərhal etdi, iki kişi, müdafiə olunmaq, onu sıçrayıb ayağa qalxdı və zolağına hücum edib. "Mən başa düşürəm,-rio-ca-gi" — dairəvi zərbə ayağı olan bütün аленка балансируется əvvəl. Onun gedək ego ıso, bütün qüvvələr və bütün ağırlıq ki, qadir idi. Onun tamam, sağ ayağı və hit məqsədi.
  
  
  İyrənc бульканье сопровождало inilti insan tapança ilə; mənim ayaqyalın daban vurdu, ego günəş plexus. Hava çıxıb vasitəsilə ego ağciyər, o, çökdü mərtəbə, nəfəssiz. Bir gun asdı onun ayaq, amma o zaman qaldırdı silah etmək üçün daha bir shot, onun üzərində atladı onun vasitəsilə və şir Мохана əvvəl o, рванул.
  
  
  - Qorxma, qardaş, - pıçıldadı, mən hələlik başqa bir çıxılmaz cəhd işğalçı mənim ayaqları üçün açılan əvvəl. Onun daha sürətli idi onun.
  
  
  Burada onun idi təltif üçün səy məşğul olmağa başlayanda taekvondo və kung-fu.
  
  
  Onun əlini qaldırdı, sanki bu idi ki, saç üçün ölümcül "колониа-kanal-chi-ıng", formaları hücumları ki, siz onu tədqiq mükəmməl. Mənim əl hərəkət hava ilə müəyyən nöqtədə məkanının doğru məqsədə Мохана. Və mənim barmaqları sərt toxundunuz əsasları ego burun, mənə lazım deyildi tibbi təhsil anlamaq üçün ki, bu adam ölü.
  
  
  Onun вонзил bir parça sümük emu beyin, dərhal həlak onu. Üzrə ego tərəfində rta yayıldı qan axını, onun baxışları üzərində dayandı mənə... sonra ego göz затуманились olmaq əvvəl geniş açıq və стеклянными kimi, iki ədəd qara mərmər. Boğuq, сдавленный səs çıxıb vasitəsilə ego tərəfində rta zaman o, döşəməyə düşdü. Инертная kimi bir bez bebek ilə неузнаваемым burun, qırmızı və раздавленным, sap kimi спелого meyvənin.
  
  
  Мохан daha çox idi "qatil", "o трупом.
  
  
  Amma bir neçə saniyə ki, mənə lazım üçün off başa ego, ego şərik bərpa o qədər çalışdım ki, geri qalıb. Onu hiss etdim ki, o, onun tərəfindən yarı açıq arxasında məni, və mən heç bir vaxt iki dəfə düşünmək.
  
  
  Onun hazır idi, dərhal. "Hanna, abş dolları dəyərində, seth"... bir, iki, üç... Mən özüm də düşündüm. Sonra onun дернул sol dirsək əvvəl dəhşətli "pal-dəstə chi-ki".
  
  
  Onun hit rəqib burada açıq demək altında çənəsi. O, qışqırdı və o, geri döndü, yalnız seyr etmək üçün sol nə ideal dəsti, diş. Ona görə ki, indi çənə tamamilə болталась, раздробившись. Jet qan стекали üzrə ego sözünü kəsdi və boyun əldə qüsursuz köynək. Alt hissəsi şəxslər idi sanki arxadan cırıldığını ədəd; синюшный qançır artıq расползался təcrübəsi almacıq sümükləri üçün gözlərinə.
  
  
  Kişi üçün cəhd danışmağa, amma ətrafında ego tərəfində rta çıxıb, yalnız сдавленный səs; amma əvvəl onun macal ego нокаутировать, o, macal tapıb basın siz trigger gun. Onun irəli düşdü, uzun лежу mərtəbəsində. Daha bir крупнокалиберная таращить göz просвистела iki düym əbədi mənimlə вонзилась də əks divar. Bu idi таращить gözləri "doom-əzab", qadir выпотрошить insan kimi свежезабитого toyuq hazır olan qızartma zamanı qarışdırma. Kişi ayağa qalxdı və попятился gün.
  
  
  Macal tapmamış azad bir vasitəsilə öz адских güllə onun зигзагом getdi xətti ilə məşğul olan qoşulur, məni səmimi-qəlbdən k gündür. Amma o getdi əvvəl onun macal almağa gun üzrə ego əlləri. Ona qaçdı dəhlizi və gördüm ki, baş verən qanlı əvvəlinə və eşitdim ağır шарканье metal pilləkən uzaq sonunda dəhlizi olmadan xalça.
  
  
  Onun qayıdıb otağa натянул şalvar olan atdı yataq yanında. Riva, mənə baxdı geniş açaraq, испуганными gözləri. Onu deyə hey. - Acığın tutmasın, lütfən! - Satışı zamanı toxumaların həmişə sərt rəqabət.
  
  
  - O güldü. Onun qoyub onun tək окровавленной rəqəm məşğul olan zaman bir kişi idi.
  
  
  Sonra bu qaçdım onun ətrafında otaq. Heç kim gördüm ki, o, гнался görə нападавшим. Onun hökmən idi onu tutmaq, çünki indi zaman Мохан ölü idi, heç bir həll tapmaq, хема o, ən delle. Mən düşünürdüm ki, onlar вульгарные oğru; onlar nümayiş etdirdilər daha yüksək bacarıq, çox adi cinayətkarlar.
  
  
  O, əmin idi ki, onlar heç hərəkət illüziya xahiş pul. Bir şey рушилось mənim qol, bir şey ki, həmin an onun bilmədi formalaşdırmaq. Bu kimi idi, tapmaca... bir şey ki, məni yenidən, nə mənə dedi Хоук. Ola bilərmi ki, kimsə artıq açıqladı mənim şəxsiyyət, çünki onun gəlib Hindistana üzrə turizm вайзе? Bir çox məsələlər ola bilər qalmaq cavabsız, əgər onun поймаю birleşmek Мохана.
  
  
  Otel lobbisini idi, demək olar ki, пустынен, gecə qapıçı yuxuda arxasında. Onu gördüm, çox sürətli hərəkət üçün занавесками, скрывавшими böyük şüşə gün, aparıcı daxili həyəti və bağçası. Ayaqyalın onun yanına qaçdı палаткам, təxirə salıb ih tərəfə qaçdı qaranlıq bağ.
  
  
  Ot ayaqları altında idi nəm və soyuq. Ay gizləndi üçün bir dəstə bulud, закрывавших onun оранжевое şəxs. Bundan sonra onu gördüm əksini, buludların hövzəsində yerləşir, onun törətmiş məşhur заплыв ilə görüşdən əvvəl Ривой və nahar onunla. Getdi zəng бокалов, ritmik bir hərəkət качелей, гортанные ağlayır küçə satıcıları.
  
  
  İndi idi, yalnız bir səs, mənim nəfəs, биение mənim ürək dərəcəsi. Onu ehtiyatla пополз irəli, mənim hissləri напрягались zamanı hər hansı bir hərəkət, hər hansı bir səs-küy, edən, mənə bildirin tapa öz yırtıcı... əvvəl o, aşkar edilmişdir.
  
  
  Tələsik o, macal əldə gun. Belə ki, mənə etibar etməli, yalnız öz intellekt və öz əlləri. Hətta, kəşfiyyat və əlləri etibar lazım deyil, zaman tapa bilərsiniz tapança ilə глушителем yönəlmiş həyat.
  
  
  Mənim təlimatçı bilirdim məni ləqəbli "Çu-Sınaq", ki, tərcümə koreya deməkdir "Yumruq". Amma o zaman yox idi həllinə tətbiq praktikada ki, mən araşdırdım. Bağda hər şey sakit idi. Yarpaqları баньяна yalnız yüngül yelləndi, gizlətmək, öz nəhəng namlulu hissəsi вольера.
  
  
  Onun olardı izləri amerika qan zaman hiss insan flash, сопровождаемую zorakı шипением смертоносной güllə. Bu dəfə qışqırdı mən. Sonra onun əlini onun ağız, таращить göz оцарапала mənə çiyin.
  
  
  Bu idi səthi yara, lakin o, ağır жгла. Onun стиснул diş və шталь gözləmək hiss daha həssas, daha heç. Atıcı, amma, istəmirdim daha çox risk və gözləyin ki, mən нападу ona cavab olaraq.
  
  
  O, başladı qaçmağa gətirib забору. Onun, özünü itirərək qaçmaq istədi, onun arxasında həm də ona görə ki, istəmirdi imkan var idi, məncə, heç bir преподав emu dərs. Belə çıxır ki, o, bərpa müraciət edən onun atıb ego bundan bir qədər əvvəl, belə ki, üzərində atladı vasitəsilə sərhəd, divar, gözəl çeviklik. O, hərəkət çox güman ki, pişik kimi daha bir insan kimi. Ancaq buna baxmayaraq, ağrı, əlində onu hiss eyni daşınar. Onun arakəsməni aşıb, divar vasitəsilə və endi ayaqyalın sahəsinə strewn гравием torpaq. Daha bir zəng partladı, mənim qulaq, amma bu idi shot.
  
  
  Hind ağ sarıqlı bilmişdir almaq мотороллера, припаркованного sonunda гравийной yollar görə hasar. Nərilti ilə mühərrikin мотороллер tərpəndi yerindən, və, hind, hətta baxdı. Onun bilərdi cəhd tutmaq taksi və ya велотакси, lakin mən bilirdim ki, adam tapança ilə artıq yoxa labirent şəhərin küçələri.
  
  
  Ona görə də, əvəzində davam казавшуюся indi dəyərsiz ov, onun geri забору və уцепившись iki taxta altıncı, yenidən arakəsməni aşıb, onun vasitəsilə. Bu dəfə o, daha az səy. Ot idi, bu relyef üçün mənim ayağı ilə müqayisədə гравием. Onun rəhbərlik hövzəsinə, yuyulur əl keçdi çəmənliyi, səssiz проскользнув lobbisi.
  
  
  Qapıçı oyandı, onun türbələr, şübhəsiz ki, imkan verdi ki, iki индейцам sessiz qalxmaq otağa. Ancaq mən niyyətində deyil qınamaq ego o трупе ki, onun sol üstdə olan və mənə lazım idi qurtarmaq üçün. - Yuxusuzluq, "sahib"? — deyə soruşdu, mənə də əsnədi, yavaş-yavaş ayağa qalxıb. Sonra перегнулся vasitəsilə alınması, atdı mənə baxışları, açıq rədd edilməsi... həqiqətən delle, onun idi, təkcə şalvar. - Göndərəcəyəm görə снотворным üçün səni, hə?
  
  
  "Sağ ol, lazım deyil," mən imtina ilə натянутой bir təbəssüm.
  
  
  Əgər o, hiss uzun qanlı царапину, оставленную mənə güllə индейца-сикха, o, bunu növüdür ki, heç bir şey baş verdi. Onun əllərini cibinə soxub getdi lift ki, məni heç kim görməyib. Heç bir şey onun üçün hiss смущенным, bildiriş; amma mən edərdim diqqət çəkməmək. Истребителю № 3 AX mütləq olmalı idi insan tapmaq adı ilə Shiva.
  
  
  
  2
  
  
  Ривы Singh yox idi yanında, kömək üçün mənə убраться otaqda.
  
  
  Qapı mənim yataq yarıaçıq idi, baxmayaraq ki, heç kim gizləndi görə onun üçün işlərini davam etdiyi belə bir müraciət Мохана və ego ortaq. Otaq boş idi, əgər hesab застывшего meyit şəxs onu öldürdü метким zərbə karate. Hind yalançı, расставив əlləri və ayaqları, qəribə duruş, demək olar ki, batmış лужу qaranlıq qan ilə məşğul olan davam растекаться.
  
  
  Смятые ədyal olduğunu göstərirdi ki, böyük bir hissəsini pm keçirib onu Ривой. Görünür, qız xəstə və o выскользнула vasitəsilə otaqlar əvvəl onun macal onu dayandırmaq. Mən kifayət qədər axmaq idi ki, hətta ikinci ola bilmərəm, ümid onu sükut çökdü. Ona görə də onu dəyişmək qərarına otel növbəti səhər. Onun heç bir hotel üçün kimsə üzrə polis Nyu-Dehli, mənim yanıma gəlirdi və забросал məni məsələləri. Onun idi, cavab çox yalan qorumaq üçün öz örtüyü.
  
  
  Amma bundan narahatlıq haqqında Риве Singh ilə məşğul olan bilmirdim olacaq, o, ağzımı bağlamaq saxlamaq, ya yox, onun idi narahat Мохане. Əlbəttə ki, çəkmək ego mənim otaq, asan deyildi, üstəlik, onun otel nəyin bahasına olursa-olsun qarşısını almaq üçün hər hansı bir səs-küy. Xoşbəxtlikdən, qalan qonaqlar mərtəbədə yuxuda möhkəm yuxu. Bizə bir qapı açılıb, hələ ki, onun тащил orqanı tərəfindən пустынному dəhlizi. Bizə bir испуганное şəxs deyil bilərsiniz, mənim qırmızı yorğunluq göz раненую əlini və mənim qanlı geymək.
  
  
  Onun qoymuşdur ego qarşısında lift və aşkar şey ki, mənə lazım idi, cibinizdə şalvarının. Polad blade mənim перочинного bıçaq çıxdı çox faydalı приспособлением; ən delle перочинным bıçaqla onun bildi qapı açmaq və bağlamaq kabin yuxarı mərtəbədə azad mina lift кинув bədən, bir neçə on metr aşağı.
  
  
  Bu yer əbədi istirahət Мохана.
  
  
  O, artıq idi, baş və çiyinlərini havada qalan hissəsi ego bədən hazır idi, son толчку dərin çuxur quyusunda zaman onu qeyd elə bir şey ki, mənə подпрыгнуть təcrübəsi bayraq icazə icrası. Kol hindistan курты idi закатан zaman onun тащил orqanı tərəfindən dəhlizi indi mənim gözlərinə üz qoydu detal, onun əvvəllər heç hiss etmirdi.
  
  
  Bu idi tatu, eleqant və несмываемыми mavi mürəkkəblə ilə məşğul olan seçilirdi azn предплечье; və zaman onu başa düşdüm ki, təsvir rəsm, mənim şübhələri təsdiq edilmişdir. Tatu edirdi, özü свернувшуюся üzük kral кобру, поднимающуюся ilə yuxarı tərəfdən характерном üçün hücum vəziyyətdədir. Клиновидная məqsəd və трепещущий dil терялись bu замершей əti Мохана.
  
  
  Belə yaranıb Cobra. Onlar göndərdik Мохана və ego birleşmek ki, təmin etmək üçün Nick Carter deyil разоблачит ih gizli təşkilat. Yalnız plan iflasa uğradı. Odin ətrafında iki agentləri ölü idi, amma burada başqa bir sınıq şəxs heç vaxt almaq hər hansı bir məlumat, hətta ən kiçik, sübut edir ki, mən həqiqətən idi, Qırıcı № 3, agentin xidmət AX.
  
  
  Xal mənim fayda, əqli deyə mən одергивая qollu köynək мертвеца və basmaqla meyit ayaq. Əbədi bir varlıq bədən Мохана полетело aşağı off dönen qaranlıq divarların mina lift. Onu eşitdim ki, o, necə çatdı son təyinat... küt taqqıltı eşidildi düşmüş bədən. Əgər Shiva hələ ki, kömək edə emu, heç bir şey buna qarşı olardı.
  
  
  Problem ondan ibarət idi ki, mən indiyə qədər araştırmak bilmirdim mövcud olub heç bu sirli xarakter, beyin fəaliyyət göstərən pərdəsi Кобры seçilmiş mənasını, дергающий görə ниточки bu beynəlxalq şəbəkə.
  
  
  
  Nəqliyyatın hərəkəti yavaş-yavaş двигалось park Nehru. Üçün скоплением avtomobil, велотакси, scooters və velosiped ağ sütun Connaught Sirk izləyirdik izdiham piyadaların, sanki безмолвные saatlıq. Kişi geniş, ağ şalvar, ağ "куртами" az daha отличавшимися təcrübəsi geyim Мохана və ego peyk gedirdi sürətli, ciddi və самодовольно. Черноволосые qadınlar закутывались da "sari", digər ipək tutors və təvazökar "чуридар" (şalvar, обтягивающие ankle və bel). Bütün onlar yaratmışlar растерянную izdiham üzərində olan vəziyyətdə qalmışdı hissi безотлагательности, eyni zamanda, gözləmə.
  
  
  Lakin daha yerləri və səslər şəhərin, daha çox ekzotik ab-hava ilə məşğul olan edirdi Nyu-Dehli unikal şəhəri, mənim maraq idi, diqqət yalnız bir.
  
  
  Şiva.
  
  
  - Siz demək istəyirsiniz ki, mənə sizin Xidmət yalnız haqqında eşitmiş Кобре, elə deyilmi? - soruşdum, insan сидевшего əksinə məni, hələlik biz ikimiz də intizarla gözləyən nanə çay уличном kafe yaxınlığında park.
  
  
  Bir səhər onun əlaqə hindistan məxfi xidməti. Mənim "əlaqə" idi zabit gizli xidmət, onun mənə xüsusilə tövsiyə etdik. Ashok Anand kişi idi, təxminən mən yaşda olan, lakin arıq və изможденным, iti və dərin baxışları, aqressiv ifadə şəxslər... ifadəsi insan, bilən bütün oyun qaydaları, fərqi yoxdur, гнусны onlar, ya yox. .
  
  
  - Eşitmişəm Кобре? — demək o, dilxor oldu. O, onun bir fincan üçün tətbiq etdi və böyük bir qurtum çay davam əvvəl. - Əlbəttə, mister Karter. Biz eşitmişəm Кобре... ətrafında Кашмира üzrə Калькутты, Мадраса, Бомбея... bütün ölkəmiz. Harada бунты və üsyan, orada həmişə Cobra.
  
  
  - Bəs Shiva? - mən israr etdim.
  
  
  - Sən də görürsən? - cavab Ананд işarə səthi bir stul, bir çox parlaq bir taxta at. - O, hamar, biçimsiz, görürsən?
  
  
  O, cavab verdi başının işarəsi baş.
  
  
  - Yaxşı, sonra siz başa düşəcəksiniz zaman ona deyim ki, Şiva бесформен, heç bir şəxsin, heç bir şəxsiyyət, mister Karter. Və перегнувшись vasitəsilə kreslo, o mənə baxdı полузакрытыми qara gözləri. - Bu, sadəcə, adı, заимствованное var pis tanrı, hətta bizim üçün İİSA, hindistan secret service.
  
  
  Onun səsi də başlanğıc nöqtədə, eyni bir yerdə idi ərəfəsində... yalnız mehmanxana başqa. Хоук imkan verdi ki, mənə qoşulmaq üçün əlaqə, bu abş, baxmayaraq ki, və mənə məsləhət deyil etibar ih yardım.
  
  
  Ən delle söz-söhbət gəzirdi ki, mühit hindistan омелой yer "xəyanət". Baxmayaraq ki, ego hindistan həmkarı və əmin Хоука də son dərəcə səy, lakin heç bir mənası getmək istenmeyen riskini, xüsusilə karta qoyulmuşdur ki, mənim həyat və uğur mənim missiya.
  
  
  - Edə bilər, onu öyrənmək, nə üçün sizin hökumətiniz elə tapmağa çalışır, bizim Шиву? — dedi Ананд eyni tonda, diqqətlə və ehtiyatla.
  
  
  — Heroin, — dedim. - Yük on milyonlarla dollar üçün nəzərdə amerika Birləşmiş Ştatları. - Mən düşünürdüm ki, çox раскрою öz məqsədləri, əgər danışaram onunla barədə əsl səbəbi isə məhz ki, mən cəhd iz mənbə səs oynayırdı ki, son aylar çaxnaşma yaratmışdılar mühit beynəlxalq diplomatiya açıq təhlükə qarşısında qoyaraq, dünya, yer üzündə.
  
  
  - Ah, bəli, narkotiklər - bu, həqiqətən, pis bir iş! - Amerika hindistan gülümsədi almaq başladı. - Xahiş edirəm, məni bağışlayın bir dəq, amma mütləq zəng edəcək rəisinə. Ola bilər, o kəs mənə vermək haqqında daha ətraflı məlumat Кобре.
  
  
  — Əlbəttə, — dedim. Ананд təxirə salıb kafedra və keçdi terras.
  
  
  Onu seyr edir, ona o qədər içərisində itdi. Sonra onun baxdı, alt fincan, demək olar ki, сожалея ki, belə öyrəndim, heç vaxt oxuya taleyini üzrə çay листьям. Kim bilir, əgər onun öyrəndim, o, bildi ki, indi ürəyindən uğur və ya uğursuzluq, öz missiyası.
  
  
  Onun geri oturdu əvvəl və imkan verdi ki, öz göz скользнуть üzrə dolu terras üçün nəqliyyat потокам, петляющим ətrafında Connaught Sirk. İdi, belə ki, bir çox məsələlərin, çox boşluqlar ilə dəniz, mənə nə oldu olacaq bir çox порезвиться nail olmaq üçün, heç olmasa, hansısa bir irəliləyişin. - Hələ çay, ser?
  
  
  Onun diksindi və gördüm ki, ofisiant kimi əyildi üzərində qəhvə masa. — Gətir iki, — dedi, - mən işarə boş fincan Ananda.
  
  
  — İki мятных çay — təkrar ofisiant. - Bilərəm ki, onun təklif пакоры, ya centlmen istəyir dadmaq iş hind yemək, ət medvedev "adlı самоса"? Onlar böyük, "sahib".
  
  
  O, cavab verdi утвердительным başının işarəsi, yüngül vurulan heç nə ego doğru yanaşmadır. Kişi qaldırdı boş qədəh, o, dönüb qayıtmaq üçün mətbəxə, onu tutdu ki, şok baxıram, onun çılpaq əlini. Mən heç vaxt uzun baxmaq, həm də kifayət qədər vaxt üçün sökmək ki nen отпечаталось.
  
  
  Laxtalanmış cobra - bu ki, asan, unutmaq! Onun kəskin təxirə salıb kafedra və sıçrayıb ayağa qalxdı.
  
  
  "Kuda, dərzi şeytana, делся Ананд?" — fikirləşdim ki, onlar arasında ailəliklə. Zəng qab пронзил mənim qulaqları, визг olan смешивался ilə гудками və səsləri maşın ətrafında qəhvə və parkın Nehru. Lakin ən azı onun yox idi, çünki zəif kimi, ötən gecə, mən oldum müdafiə iki sikh daxil olan mənim bir otel otağı.
  
  
  Bu кобуре ki, onun geydiyi çiyin üzərində idi əzizim Вильгельмина, Люгер 38-ci çaplı ki, məni xilas ətrafında bu qədər безвыходных hallar daha çox onu sevirdi xatırlayıram. Və bu halda bir gun olacaq kifayət qədər var idi Хьюго, mənim стилет üz tucked ножнах altında kollu köynək.
  
  
  - Siz nə istəyirsiniz, "sahib"? — soruşdu, məni bir bütün waiters ağ gödəkçələr.
  
  
  — Telefon, — dedim.
  
  
  O da qeyd fırlanan gün, aparıcı otağa. Məni vurdu ki, Ананд çox uzun telefonla zəng. Bu, başqa tatu ki, onun qeyd tərəfdən istəyər, məni narahat hiss.
  
  
  Onun aşkar telefonu aşağıdakı istiqamətləri insan ağ jaket, bir sıra qara və köhnə telefonlar quraşdırılmış, sol nalan dar dəhlizi. Onun tez uşaqlara baxdı və gördü табличку gün mənim sağ. Ola bilər, onun sinir olmadan xüsusi səbəbləri, ola bilər, onu narahat üzrə пустякам.
  
  
  Yaxşı, yalnız bir yol təmin etmək.
  
  
  Onun, onun ağcaqanad əl altında öz yüngül yay pencək hiss ободряющее touch рукоятке Вильгельмины və getdi dəhlizlə gün bir kişi var. Keçid idi пустынен. Qapını açıb, onu tamam, sağ ayaq irəli.
  
  
  Qapı ilə скрипом açıq partlayış daxilində, imkan verdi ki, mənə tez nəzər vanna otağı, выложенную qara-ağ plitələr. Orada deyəsən heç kəs yox idi. Onun irəli çəkildi, imkan gün распахнуться mənə görə. - Mən pıçıldadı. - Ашок? - Gündə üç soyunub-geyinmə otaqları bağlanıb.
  
  
  Onun gözlədi ikinci və yenə axtardı. Cavabsız. Səssiz, necə pişik ilə обостренным qorxu hissi ola başında tələ, onun çıxardı "люгер" biri кобуры və yüngül согнул barmaq спусковом çəngəl. Çox hissəsi müasir Люгеры var нечувствительный bəhanədir çəngəl; amma Wilhelmina idi модифицирована xüsusi olaraq mənim üçün uşaqlarla üzrə laboratoriya AX bu qərargah-mənzilində Vaşinqtonda. Siz trigger hazır idi выстрелу kimi yalnız onun olardı basdı siz trigger.
  
  
  Mən birinci getdi tualetə sol. Möhkəm keçirilməsi üçün metal qələm, onun qapını itələdi və tez bağladı onun. Birinci soyunma boş idi, kimi ikinci. Üçüncü əsaslanaraq опущенное oturacaq унитаза, xarabalığa çevrilmişdi неподвижное, cansız bədəni Ашока Ananda.
  
  
  Onun, uzatdı əlini qaldırdı ego başını. - Ублюдки! - прошипел onun özünə burnunun altında. Mənə baxdı geniş açılmış gözləri Ananda. Onu aparıb barmaqlarını üzrə ego əsrlərə стирая beləliklə изумленное ifadə qoyduğu ölüm ego insan.
  
  
  İncə полоска, indi qara, ağ, qırmızı, abş-ın ego boyun. Заглушили dal, deyə mən görən qançır. Onun açdı, yaxası ego köynək üçün daha yaxşı hesab qançır və gördüm izləri olan iki kiçik проколов, aralarındakı məsafə az da. "Niyə axı?" — xahiş onun özünü. Aydındır ki, Ананд idi тушеные ölü, çünki ego, dil свисал ıso tərəfində rta; lakin bu izləri boyun görünürdü, qaldı diş ilan.
  
  
  Bir müddət əvvəl arasında bir missiyası və digər mənə nəsib oldu oxumaq, bir neçə kitab герпетологии, elm haqqında рептилиях. Və o da məlumdur ki, reaksiya sokması zəhərli ilan adətən başlayır vasitəsilə dörddə bir saat, ya da yarım saat sonra bite.
  
  
  Ашока Ananda bitten dragon, amma bu, səbəb olmuşdur ölüm ego: ola bilsin ki, bu əlamətləri getməsi demək xəbərdarlıq və ya təmsil öz dini rəmzidir. Bir şey aydın idi: o, qalmaq niyyətində deyil, orada anlamaq üçün bunu.
  
  
  Onun yığışdırmaq "люгер" və выскользнул ətrafında kabin. Tualet idi, hələ пустынен. Əgər mən getdim, bundan əvvəl də eyni yolla ki, əvvəllər də, o, şübhəsiz ki, rast gəlmək olardı istəyər. Nə qədər onun bilərdi mühakimə, o, yeganə, kim işləyib, bar, gələn təşkilatı "Cobra".
  
  
  Onu xahiş etdim ki, başqa çıxış yolu. Застекленное pəncərə üzərində çini sink выходило azn tozlu yolları parkın Nehru. Onun arakəsməni aşıb vasitəsilə kənar əməliyyat və çölə baxdı. Pəncərə açılırdı arxa kafe, diqqətdən kənarda ziyarətçi, oturan terrasında olduğu üçün masalar göstərilən xidmətləri ofisiantlar, татуированные, ya yox.
  
  
  Onun açdı оконную barmaqlığı стилетом və onu qaldırdı, отцепив ржавые metal qarmaqlar çərçivə.
  
  
  - Var, daha rahat yollar çıxış, "sahib".
  
  
  Çox gec выхватывать Вильгельмину indi. Onun çevirdi, başını gördüm ухмыляющееся şəxs istəyər tapança ilə. - "Беретта" 22-ci çaplı целилась mənə açıq göz. Silah, kiçik çaplı, lakin onu kifayət qədər yaxşı bilirdi Беретты bilmək üçün nə dərəcədə təhlükəli ola bilər ki, onlar yaxın məsafədən.
  
  
  — Onun yalnız bir otel və təzə hava nəfəs, — deyə mən.
  
  
  O gülümsədi, sadəcə взмахнул gun verilməsi, mənə işarə əlləri qaldırmaq başı üzərində və jump mərmi. O, saxlanılır наведенную mənə Беретту. Mənə qalırdı yalnız qəbul ego dəvət. Onun endi cins və qaldırıb gözlərimi ona zillədim. Aydın idi ki, o, нервничает üzrə ego göz görünürdü ki, onun təcrübə azdır, bu cür hallar.
  
  
  — Mən düşünürdüm ki, abş — qonaqpərvər xalqıq, — dedim. - Görünür, mənim başqa orada - getdi onun başını kənara чулана, harada onun aşkar bədən Ananda, - qəza...
  
  
  - Eyni şey baş verəcək və sizinlə, "sahib", - qımışdı ofisiant edərək, irəliyə doğru addım, indi "беретта" целилась mənə həyat. - Tezliklə, yəqin ki, biz eşidəcəyik güclü çartıltı kənarda, dəhşətli mess. Olacaq o qədər səs-küy ki, bu заглушит shot üzrə пистолету.
  
  
  Belə ki, o, yeganə барре, kim ilə bağlı idi Коброй. Onlar necə öyrəndim, mənə tapmaq üçün harada və necə öyrəndim barədə Ананде — qalan iki cavabsız məsələnin əlavə digər edən məndə yığılıb qalmışdır.
  
  
  - Ciddi? - dedim, özünü məcbur арийцев рассмеяться. - Məsləhət görürəm ki, təkrar bu полицейскому geridə.
  
  
  O, haqlı idi.
  
  
  Ofisiant idi неопытен, pis tanıyıram belə bir işlə bilmirdim, hətta bu ən köhnə oyun. Mən macal sözünü ağzında qoydu söz kimi, o, sərt hərəkətlə geri döndü üzə несуществующему полицейскому. Və bir split ikinci idi, onun fəaliyyət.
  
  
  Onun irəli atıldı və başlayıb, ofisiant boyun. O, bağırdı zaman outsole mənim boot vurdu, ego üzrə ключице. Onun aşağı ayaq və vurmuşdur emu ölümcül zərbə sol olan dalaq. "Беретта" улетела zaman kişi sıxdı əl yara yeri isə qusma закапала tərəflər ego tərəfində rta.
  
  
  O, düşdü qabağa, qaldırdı, onun hər qəbilə və yenidən hit ego üzrə şəxsə. Onun cırıltı eşitdim dişlərin o an mənim hər qəbilə toxunub ego tərəfində rta. Kişi соскользнул mərtəbə. Yanında tualet bərkdən загрохотала qab yuyan maşın, arxasınca təqib zəng qab.
  
  
  Əlbəttə ki, bu plan nəzərdə заглушить shot üçün nəzərdə tutulan məni. Onu götürdü "беретту" və etmek onun dəqiqədə льняных şalvar, üçün kifayət qədər böyük gizlətmək gun.
  
  
  Sonra onu tutdu insan üçün saç və qaldırdı ego başını, sanki o idi əlaltısı olan kəsilmişdir saplardan. - Sən pis görünürsən, kişidir! - deyə onun aşağı səs.
  
  
  O, dedi ki,-nə eşitmədim, həyata spitting, qan və broken diş обмазывая çənəsi. - Haradadır o? - tıklayan. - Mən bilmək istəyirəm, harada tapmaq mənə sənin boss... Шиву.
  
  
  — Şivanın... Şivanın yoxdur, — dedi, ofisiant, başımı sallayıb gedirəm başını. Kişi gözlərini bağladı və ego ağız yenidən залился qan.
  
  
  — Fikirləş bir daha, — прошипел mən qaldıraraq, əlini. Onun öz barmaqlarını formada гарпуна, udar "adlı penn-колониа- - sahəsində" ci-ru-ki-ki," idi, ortaya emu dili. Və bu mənə ego açmaq затуманенные ağrısı gözləri.
  
  
  Daha bir ürəkyandıran inilti müşayiət zərbə. Lakin bu piç fikir deyil öldürüldüyünü Ananda, belə ki, mən əhval-ruhiyyə cür ola bilər самаритянином. Onun soxub dırnaqları emu altında əbədi sıxaraq ego göz alma.
  
  
  Ofisiant, сотрясаемый конвульсивной дрожью, geri çəkildi. Ego məqsədi ударилась barədə mərtəbə, lakin bir saniyədə onun, atıldı ona yuxarıdan, yenidən götürdü, barmaqlarını emu səmimi göz. Onun bilərdi kor ego bir ömür boyu. Lakin bununla yanaşı köçüb ölüm hind agent onun otel almaq və revmatizm.
  
  
  - De: harada Shiva? - onu təkrar.
  
  
  Bu idi xoşagəlməz mənzərə; üz xüsusiyyətləri insan idi təhrif qorxu və ağrı. Ego şəxs qarşısında ayaqqabıdan artıq mümkün deyildi seçmək, onlar перемазаны qan və рвотными kütlə, gözləri вотум-вотум вылезут ətrafında orbit, o, nəfəs bilər.
  
  
  - Bu... bu... - простонал o.
  
  
  - O, harada zalında? - рявкнул mən. - Harada?
  
  
  Lakin əvvəlki döyülməsi ilə əlavə qəbula, "böyük barmaq göz" выбило ego üzrə gauge. Ofisiant geri oturdu əvvəl və xilas fiziki əzab imkan verib ki, özünüzü batırmaq забытье.
  
  
  Onun yığışdırmaq barmaqları və əbədi yumdu ego gözləri. Onun üçün cəhd canlandırmaq ego, güclü silkələmək, amma adam şüursuz və çevrilib kölgə salır özünü. Onun artıq gedirdi затащить бездыханное bədən dolab, aşağı endirmək üçün başını su altında və səbəb ego, şüur, zaman ayaq səsləri eşitdim addımlar. Kimsə şell dəhlizi ilə gedərkən bu gün tualet.
  
  
  - Нирад? - Axtardı che bir səs.
  
  
  Deməyə ehtiyac yoxdur ki, Нирад cavab verə bilmədi.
  
  
  Bu dəfə onun imkan verməzdi застать özünü sürpriz. Onun yaxınlaşdı, sink və fəth azn farfor kənar; rama windows ki, onu azaldıb əvvəllər, yarıaçıq idi.
  
  
  Onun sövq оконную çərçivə irəli azad əli. Qapı arxasında tualet Нирада yenidən çağırdı встревоженный səs.
  
  
  Xoşbəxtlikdən, pəncərə vardı üçün kifayət qədər böyük пролезть. Dəstəkləyən şüşə panel, bir tərəfdən onun, şir terrası aşağı baxdı və geri tualet.
  
  
  Qapı açıq partlayış, mən də əqli şəkli etmişdir şəxs ilə недоумением смотрящее azn окровавленное bədən Нирада. Bu idi tanımadığı şəxs onun əvvəllər heç vaxt ego görməmişəm. Amma mən bilirdim ki, yenə görəcəyəm, gənc индийца ki, əvvəllər baxırdım hərəkətsiz qolunu görən rəqəm Нирада bu anda... və yəqin ki, yaxın vaxtlarda.
  
  
  
  
  3
  
  
  "Mən Hətta qərb müşahidəçi asanlıqla aşkar etmək üzrə ikiqat təcəssümü Şivanın-кобры əsl mahiyyəti allah. Происходивший biri доведического tanrıları, bu, çox qədim bir üzvü hindistan троиц olmalıdır son sayır ilə bağlı фаллической simvolizm. Əslində, ego iconography biz hər zaman tapmaq набухший başlıq кобры hücum mövqeyində. Ona görə də təəccüblü deyil ki, Şiva çox hissəsində təsvir ilə, geyim üzrə bütün dəriləri кобры, серьгами, həmçinin, hansı fotoşəkil üzrə dəriləri, умилостивляющим шнуром və kəmər ətrafında canlı vipers..."
  
  
  
  Onun kitab bağlamaq və baxdı pəncərə kitabxana, скользя gözləri geniş daş pilləkən, aparıcı terrası kafe yanında park Nehru. Heç kim olmadı mənim tez qayğı ətrafında arxa klub.
  
  
  Mən gözləmirdim ki, yoldaşım, Нирада закричит və ən delle yanılmadım. Onu da gördüm ki, hadisə yerinə gəliblər maşın, təcili yardım və ya polislər, maşın almaq üçün bədən Ашока Ananda. Gəldi və getdi, turistlər və iş adamları var. Bar davam fasiləsiz və öz müşahidə məntəqəsi kitab mağazası azn Коннот-плейс hətta onu görmək bilər, birleşmek Нирада, gənc индийца formasında istəyər.
  
  
  O ki qaldı Нирада, onda ego heç yerdə görmədim bizi duran, bizə necə danışaq. Ego başqa, yəqin ki, onun gətirdiyi ego hansı bir ayrıca otaq və ya restoran üçün o, sağaldı. Şübhəsiz ki, iki nəfər müəssisə haqqında bilirdi, ikinci dərəcəli öz işçilərinin fəaliyyəti, əks halda olardı təcrübə göstərir ki, qeyri-adi bir şey.
  
  
  Hər halda, onun müəyyən edilmişdir davam müşahidə artıq o хорька, hələ ki, bir və ya hər iki ofisiant deyil, öz iş. Нирад "getdi" əvvəl onun macal almaq üçün ondan nə qədər-nə məlumat. Ona görə də, olmayan digər həqiqi dəlil veb-зацепка olan mümkün idi riayət idi слежка görə, iki киллерами Кобры.
  
  
  Mən kifayət qədər axmaq idi ki, düşünmək üçün onlar çıxaracaq, məni səmimi-qəlbdən üçün таинственному xarakter, lakin mən demək olar ki, əminəm ki, bir dəfə mexanizmləri olacaq çalışan, Şiva, əgər o, həqiqətən, mövcuddur, o, gec-tez görünür.
  
  
  Belə ki, onun davam iddia edir ki, çox maraqlanıram kitab, выставленными mağazada qədər alış-veriş tom barədə hindistan рептилиях ki, onu oxuyub. Zaman onun, nəhayət çıxdı üzrə şkaf, onun qaçıb gizləndi, kölgə olmaq üçün çalışırıq, demək olar ki, görünməz. Yaxın kifayət qədər idi turistlər, belə ki, mən belə görünür. Ən az ona otel diqqətini cəlb etmək.
  
  
  Uzun illər ərzində xidmət AX, onu başa düşdüm ki, səbir — ən faydalı fəziləti. Ən delle zaman twilight başladı сгущаться göy, nəhayət, onu gördüm ki, mənim insanlar çıxır üzrə qəhvə. Onlar спускались üzrə geniş daş pilləkən, yavaş-yavaş, addım-addım.
  
  
  Gənc adam, склонявшийся üzərində окровавленной rəqəm Нирада aparmışdır öz peykinin. Göz Нирада idi əsaslanır; ego yoldaş aparırdı ego kimi, əgər o, kor idi. Nə qədər onu başa düşdüm, müvəqqəti korluq istəyər ki, nəzərdə Cobra var bir agent azdır.
  
  
  Onun irəli çəkildi və gözlərini saxlanılır, onlardan iki nəfər, onlar üçün выскользнули müşahidə bundan sonra, mən onu sərf ih ərəfəsində bütün günü. Коннот-плейс idi dolu iş və клерками, возвращавшимися ev ilə iş. Onun artıq gedirdi keçmək людную sahəsi, zaman mənim iki kişi etdik ani bir jest; lakin mən təcrübəli relyef zaman gördüm ki, başqa Нирада dayandırdı велосипедное taksi idi və onun çalışan mate oturacaq dar maşın.
  
  
  Gənc amerika hindistan əlini yellədi və моторизованное taksi ilə kəskin gurultu нырнуло axın. Tək duran, səkidə bir gənc gözü ilə грифона çevirdi, başını mənim tərəfdən, görünür, bilmirəm nə edim.
  
  
  Əgər o, tərəddüd edir, o, onun idi.
  
  
  Onu qaçıb gizləndi görə ağ sütunlar, gözləyir ki, o, nə olacaq. Bir dəqiqə də tərəddüd edir və o, nəhayət enmək ilə səkinin. O, əlavə edib iki barmaq üçün vardır və qulaqbatırıcı fit səsi eşidildi dayandırmaq üçün daha bir велотакси.
  
  
  Azn официанте, hələ də ağ форменные şalvar, amma o, dəyişdi pencək. Onun əvəzinə azn nen qaranlıq idi köynək açıq воротом. Ki, bir bürünc və metal əşyaları shone, onun boyun əks etdirən закатный müqəddəs, güzgü kimi. Gənc adam, sel də velosiped velosiped, və sürücü bərk qaz pedalına aşağıdakı axını maşın ətrafında park Nehru.
  
  
  Onun daha heç vaxt itirirdi.
  
  
  Keçməmiş saniyə, o, necə oldu zibil qutusuna atmaq saxladı və digər taksi itirmədən üzrə nəzərdə istəyər.
  
  
  Zaman ona idi ветхой köhnə maşın onun üstünə sürücüyə əli qutu əskinazlarının, heç verib ona vaxt idi etiraz.
  
  
  — Sən mənim üçün bir-biri oraya, — deyə mən.
  
  
  Sürücü xüsusi diqqət əvvəlcə pul ki, ona emu verdi, sonra isə велотакси olan ofisiant dayandırdı az dəqiqə əvvəl tərəddüd etmədən tabe olmadı. O, tutub birinci zolaq və qarşı söykədilmək сиденью, gözlərini gözləri ilə велотакси ki, o, ümid da yaxınlaşdıracaqdır məni bir addım неуловимому və таинственному Şiva.
  
  
  Hələlik hər şey yaxşı getdi, dedi, onu özünə inamlı, nə də ofisiant gördüm ki, mən onu gözləyirdim ego çıxış bar ətrafında və ya alıcı taksi ki, ona əməl edin. Onun əmr etmişdi ki, sürücü çünki artıq, hələ ki, bir gənc, ofisiant bizə отделяло cəmi üç maşın.
  
  
  - Hara, mənim başqa göndərilir?
  
  
  Təcrübəsi Коннот-плейс biz köçürülüb kənara Коннот-серкус üçün o, yoldan zolaqlı, aparıcı kənara ticarət mərkəzi Nyu-Dehli. — Köhnə şəhər, — deyə sürücü. Sonra кинул mənə sürətli baxış və əlavə etdi: - O, səni əmlakın talan, sahib? Əgər yox, onda mən zəng polisə...
  
  
  — Yox, belə bir şey, — arxayın, onun ego və перегнувшись vasitəsilə oturacaq, pıçıldadı ki, bir emu qulağına.
  
  
  O, kimi qızardı altında mis dəri. - Başa düşdüm, "sahib". Siz necə deyirsiniz... görüşləri, nə olub?
  
  
  - Dəqiq, - deyə onu böyük bir təbəssüm ilə, fərz edin, gənc bir adam, gedən romantik bir tarix.
  
  
  - Ehtiyatlı ol, "sahib", - xəbərdarlıq məni taksi sürücüsü. - Делийские qadınlar çox ağıllı, - o сопроводил təklif daşları qarşı silinən thumb haqqında indeksi vurğulamaq üçün öz müşahidə.
  
  
  — Bəli, amma sən özünü itirmə üzrə nəzərdə dostumuz, — dedim.
  
  
  Artıq demək olar ki, hava qaraldı, sonra getmək üzrə Коннот-Серкус hərəkət azalmışdır. Sürücü mövzusunda dəyişdi və yetirdim mənim diqqət abidələri. Sonunda geniş пыльного prospektinin o da qeyd məşhur minarələr Джама Масджид, böyük məscidin ətrafında qırmızı qum kimi qala.
  
  
  Amma burada açıq demək qarşısında məscidi və близлежащим базаром duran bir abidə ətrafında qırmızı daşdan böyük kompleksi tərəfindən императорами Böyük Моголов, Qırmızı fort. Onun düşündüm ki, ofisiant yox, bazarda, amma, görünür, o, anladı ki, onun arxasında izlənilir. Əksinə çıxmaq üçün yaxın məscid və bazar açıq səma altında, o çıxmışdır велотакси burada açıq demək qapısı qarşısında, aparıcı fort.
  
  
  "Dayan", — dedi onu işıqlandırır.
  
  
  O, ayaq saxlayıb bir an, zaman ofisiant gizləndi görə qapısı. Onun çıxdı, öz növbəsində, və tələsik öz insan, razı edilir ki, qaranlıq təmin mənə hansısa sığınacaq. Qapısı qarşısında dayanmışdı прилавки ilə "suvenirlər", открытками, путеводителями, yerli delikateslər.
  
  
  Lakin mən bir turist və mən heç vaxt dayandırmaq və heyran edə bu "sevindirdi". Ony bir məsafə uzaq, onun oradakı çalışmaları izlədim baxışı üçün ağ şalvar və tünd özüllər istəyər.
  
  
  Ən azı, o, heç vaxt məni gördü, deməli, məni tanımırdı. Əgər yalnız "Cobra" deyil yayıb mənim şəkil, bu halda Nick Carter шталь az anonim, onun daha bir otel etiraf etmək.
  
  
  Qarşıda sonunda подъездной track qarşısında dar taxta будкой ofisiant dayandı. Lövhə возвещала başlandığını göstərir "Lümyer və oğlu". Zaman onu başa düşdüm ki, gənc hind şairi bilet alıb tamaşaya, mən раздумывая, onu izlədi.
  
  
  Bu tarix dərsi, "səyahət" hər kəs yardım психоделиков. Гравийная yol aparırdı təcrübəsi билетной kassa daxili həyət qala. Burada, bağ, sərhəd mərmər saraylar tikilmiş императорами, tamaşaçılar üçün idi hər çoxsaylı sıralarına stul.
  
  
  Projektor verirdi sarı işıq şüası da sütun qarşısında mərmər binalar isə аудиокомментарии yayımlanıb vasitəsilə dinamiklər. Natiq təsvir Павлиний taxt, oğurlanmış персидскими hordes, вторгшимися Hindistana xvııı əsrdə.
  
  
  Sonra müqəddəs söndü və arxamda taqqıltı eşidildi копыт. Onun çevirdi, başını, demək olar ki, gözləyir, ola ortasında обезумевшего sürü.
  
  
  Bunun əvəzinə, onun düşdüyü yolunda kəskin ülgüc кинжала.
  
  
  Blade зашипело, qoparmaq sol kol mənim камзолы. Düşünmədən onun çəkildi və bir tərəfdən başlayıb qəbulu "колониа-kanal mak-key". Hindistan ofisiant шталь yaşamağa uğurlar ci ilin əvvəlindən ikinci dəfə.
  
  
  Ego ağ diş сверкнули bu сардонической təbəssüm blade стилета закружилось havada. Sonra projektor tam o ego şəxs ослепив onun. Gənc adam qaçdı arasında keçid satır, stul və qaçdı.
  
  
  Tamaşaçılar, əsasən qərb turistlər, elə inanırdılar ki, amerika hindistan hissəsi idi göstərir. Kimsə başladı, əl çala isə havada раздавался ayaq конских копыт. Ətrafında dinamikdən dumandan səs borular, müşayiət olunan döyüş döyüşə səsləyirdi. Onun qaçdı görə нападавшим.
  
  
  Mən bilmirdim ki, o, necə anladım, kim onun belə, və ya ki, mən onu izlədi. Amma onun hələ də bilər eşitmək cızırdama ego bıçaq кинжала, рассекающего hava və разрывающего kol mənim камзолы. O, demək olar ki, пронзил mənim azaldır.
  
  
  Heç переставая qaçmağa, onun полез də jaket görə gun. Ətrafında heç kim tamaşaçı heç bir şey aşkar qəribə bizim hərəkətlərində və zaman projektor запылил mərmər binalar, ослепительное öz əksini обрамило sığınacaq istəyər.
  
  
  "Kral hamam..." — elan dastançı.
  
  
  O olub bir ətrafında mərmər sütunların daha əvvəl projektor tutdu məni. Onun сузил gözləri və шталь axtarmaq ətraf kölgə. Kəskin qoxusu mamır seyr edir və bitki пропитал sarayı olmadan divarları. O gizləndi orada, gözləyir, bu zaman onun попаду tələ ki, mən indi anladım, расставили mənim üçün.
  
  
  Onun bilərdi ətrafında dönüb geri otel, yoxlamaq üçün növbəti addım; lakin mən imtina etdim, bu fikir, indi hiss etdim ki, yaxın açıqlanması çirkin əməliyyatlar Кобры... və Şivanın. Daha əvvəl onu tapıb bu adamın, bir o qədər yaxşı olacaq, hamı üçün.
  
  
  Səs addımlar gənc ofisiantın müşayiət kar стуком. Onu eşitdim, o qaçır geri binanın bütün bundan sonra da və daha edən turistlər baxdı tamaşaya bağ. Onun idi və buna sevinirəm həm də ona görə ki, istəmirdi ki, günahsız tamaşaçı cəlb olunub amansız qarşıdurma ki, səsvermə-səsvermə olmalı idi.
  
  
  Onu qaçırdım, stolun iki dəfə, bir sütun üçün колонне, навострив qulaqları hər zaman шорохе. Çətin idi eşitmək hər hansı səsləri, başqa ki, o verir, fon qeydə tarixinin. Tutqun inilti ayılan ilə nağara dəsti дробью, gücləndirilmiş güclü səs sistemi, quraşdırılmış bağ. Əgər ağ şalvar olub ki, kişiyə, o, şübhəsiz ki, mümkün olardı gizlətmək, kölgədə.
  
  
  Amma zaman söndü müqəddəs, onu gördüm ego bir daha. O, keçdi qısa mərmər pilləkən, соединявшую bir bina başqa, indi растянулся mərtəbəsində.
  
  
  Onun artıq saxlanılır barmaq спусковом çəngəl bir gun. Siz trigger щелкнул o an onun basdı bəhanədir çəngəl. Bu səsləri zərb alətləri, доносившимся ətrafında dinamikdən, qoşulub hürən çekim, маскирующий mənim shot.
  
  
  Onu gördüm, necə таращить göz vurulmuş mərmər колонне havaya qaldırıb bulud ağ tüstü. Shot заглушила digər оглушительная aktiv istirahət, istehsal olunan топотом копыт atlar. Mən ilk məqsədi, ona görə də irəli qaçdı. Ofisiant sıçrayıb ayağa qalxdı və ego heç yerdə görünmürdü.
  
  
  Onun azalıb qısa bir nərdivan sahə üzrə o yalnız qaçdı, və oldu ortasında dar травянистой yolları ilə əhatə mərmər binalar. Arxamda eşitdim cızırdama someones ağır nəfəs. Faydasız düşünmək vurmaq üzrə пушке. Belə ki, mən qaldırdı, кружась hər iki dirsək. Onun hit gənc индейцу o, qabırğa, lakin, baxmayaraq ki, o, bir an задохнулся, emu idarə оттолкнуть məni bir addım geri.
  
  
  Öldürmək ego yox idi mənim planlarımız vardır. Ölü o olardı бесполезен mənim üçün, həm də təbiət yolları ilə məşğul olan etməli idi məni gətirib Şiva, обрывалась orada, daxili həyətində Qırmızı fort. Canlı ofisiant bilərdi təmin mənə dəyərli məlumatlar.
  
  
  Birdən ətrafında qaranlıq arxamda eşidildi boğuq, çətin слышный səs.
  
  
  - Əla, Ранджит.
  
  
  Güclü zərbə təxminən onun sağ ayaq geri və daban mənim ayaq приземлилась kimin onda hər qəbilə. Başlanğıc ikinci нападавший zarıdı təcrübəsi zərər və geri çəkildi. Onun отпрыгнул doğru ağır-ağır nəfəs və geri addım atdı, нацелив Вильгельмину iki hücum.
  
  
  İki qarşı bir Ранджит idi официантом, insan üçün etdiyi təqib və onu; amma, başqa da qərib idi. -- Səsvermə, biz görüşüb yenidən -- sahib, -- dedi, o kobud, məcburi verməyiniz. Sözləri вырывались var, ıso tərəfində rta, bəzi əməyi, ona görə ki, aşağı hissəsi ego şəxslər idi обмотана ağ повязкой.
  
  
  — Ağa, — dedim, öyrənmək ego: o işlər hesab Мохана, бородатым сикхом olan onun qırdı çənə ötən gün axşam.
  
  
  Ранджит istifadə etdi qısa mübadiləsindən sözlə üçün пригнуться görə, sütun, bir an yoldan asılı qaçılmaz olmuşdu trajectory "Люгера". - Davam faydasız, "sahib", - deyə hindistan sikh saymaq. - Siz öldürmək bizi, siz heç bir şey öyrənmək lazımdır.
  
  
  - Nə olacaq, əgər onun səni öldürmək edəcək? - soruşdum. Lakin bu, bir an, bir qismini saniyə, bir bürünc və metal əşyaları tez пересекло mənim görmə. Onun geri bərpa və tıklayan siz trigger. Таращить göz təyyarə hava, отскочив təcrübəsi выступа divar boyu binalar. Daha sonra isə həmin tapança sözün выскользнул ətrafında mənim barmaqları ilə namlulu, обмотанным metal başqa birisi.
  
  
  Ранджит çıxdı vasitəsilə öz sığınacaq və tutdu gun. Onun həyata onda idi ki, nə gördüm, əvvəllər predmeti olan блестел ətrafında ego boyun. Bu bir parça idi mis məftil, şübhəsiz ki, tələ ki, istifadə öldürmək üçün Ашока Ananda.
  
  
  "Sən belə ağıllı, sənə kimi görünür", — sahib, — ilə verməyiniz bildirib digər индус.
  
  
  Onun geri çəkilməyə çalışdı, amma Ранджит vaxtını əbəs yerə itirmədi. Ofisiant приставил gun mənim sinə, xəbərdarlıq etmək üçün kifayət qədər kəskin dayandırmaq məni. Və mən yaxın kifayət qədər idi, cəhd etmək, qoparmaq gun üzrə ego əlləri. Və əgər onun üçün cəhd zərbə vurmaq, ayaq, o, əmin idi ki, gənc черноволосый ofisiant, çəkinməyin, нажмет üçün siz trigger.
  
  
  - İndi isə извольте əlləri qaldırmaq başı üzərində, "sahib", - əmr etdi ki, yeniyetmə. Və o addım irəli, onun ağız скривился bu cəhənnəm təbəssüm.
  
  
  Onun əllərini qaldırdı və diqqətlə baxdı, kənara, başqa сикха. Ранджит uzatdı emu mis tel. Məftillər загудела zaman kişi обмотал bitir ətrafında öz запястий.
  
  
  "Мохан ölü", — deyə o, demək olar ki, неслышным səsi altında musiqi лившуюся ətrafında natiqlər. Şou hələ gəlib çatıb sonuna kimi həyat Qırıcı № 3, kimi ümid edirdim. - Гурнек, ancaq, daha canlı, "sahib". - Hindistan sikh saymaq mənə yaxınlaşdı, zaman Ранджит yaxınlaşdı licks
  
  
  Məndən burun altında idi barel люгера Вильгельмины və birdən ağlıma gəldi ki, o, artıq mənim köhnə hələ. Demirəm artıq filiz teldə, bir Гурнек saxlanılır, həm də əlləri ilə.
  
  
  "Sən заслуживаешь pis, — sahib, — çox pis", — deyə ofisiant.
  
  
  O, ifa ilə "asan" курком. Kifayət idi ki, çox asan təzyiq və Хоуку oldum olardı işə Qırıcı № 4. Amma əvvəl bir gənc gətirdi icra öz təhdidlər, Гурнек yönəldi mənə görə. Ancaq bu dəfə mənim zərbə ayaq əvvəl daxil itirilmiş almış havada, vuruş deyil məqsəd.
  
  
  Loop uzandı mənim boyun və mənə yenidən idi əlləri qaldırmaq. Onun baxırdım açıq дулом "Люгера", ancaq Ранджит gedək siz trigger və tıklayarak tapança, məni vurmaq butt ilə alın. Eyni zamanda, onu geri itələmək üçün cəhd mis tel olan zaman təzyiq göstərməyib, mənim sizin nəfəs borusu enən.
  
  
  Mövzu разрезала mənə dəri, mən nəfəs bilər. Onun vermişəm сдавленный səs və Ранджит, sonra gülümsəyib zarafatla əlavə elədi, qaldırdı hər qəbilə və hit məni qasıq. Ağrı məni застонать məcbur согнуться.
  
  
  Hər qəbilə qalxıb ci ilin əvvəlindən ikinci dəfə məcbur etdi məni partlayışa səbəb olan dözülməz ağrı. - Axmaq, sən, "sahib"... Cobra bilir... Cobra hər şeyi bilir, mister Karter.
  
  
  Ego səs elə gəlirdi ətrafında qaranlıq tunelin. Onun ıso bütün gücü ilə çalışdı azad, оттолкнуть məftil olan Гурнек məni душил. Amma mən bilməzdim sizə görə bilər, o, çox gözəl. İlə inilti buraxmaq, onu düşdü qabağa, nəfəs almaq üçün çalışırıq.
  
  
  Sonra qundağı gun hit mənə qol isə uzaqlarda səs ətrafında dinamikdən elan etdi: - Əgər varsa, yer üzündə cənnət, o, burada... burada!
  
  
  Onun həvalə emu. Bu arada onun merak olacaq, məndə heç bir şans hələ inanmaq hər bir şey.
  
  
  
  
  4
  
  
  Əvvəlcə asan idi.
  
  
  Möhkəm, yumşaq və hamar, qaranlıq və rahat haze. Qoruyucu, qaranlıq ilə məşğul olan vadar etdi mənə təbəssüm etdi. Lakin sonra o əvvəlinə baxmaq üçün adam lazımdır, kəsmək mənim dərini kimi parçaları битого şüşə. Onun getməli idi, yoxsa o, разорвала olardı mənim bir hissəsində, содрала ilə məni diri-diri azaldır. Belə ki, mən irəli cumdu, sanki вынырнув dibindən dəniz. Və daha yuxarıda öz qaldırılmışdı, daha məni разрывало hissəsi.
  
  
  - Yox! Onun... onun istəmirəm! - Mən eşitdim səsini. Onun təkrar qaraçuxurlu, çalışır, ağırlıq qaldırmaq, давившую mənə göz. Onun моргнул və nəsə qeyri-müəyyən bir rəng başlanğıc irəli və geri hərəkət etmək, mənim qarşımda, вибрируя məkanında, həm də ondan kənarda.
  
  
  Onun gözləri açıldı ci ilin əvvəlindən ikinci dəfə, sonra üçüncü və eyni zamanda onun çalışıb irəli getmək, hələ ki, mənim məqsədim deyil ударилась оборудова bir şey qəti. Vibrasiya kəsildi və o, yenidən enib, çox zəif və sleepy etmək üçün daha bir hərəkət.
  
  
  Mən bilmirəm, nə qədər vaxt keçib, sonra bunu. Onu hiss etdim ki, məni ələ yuxular və hər dəfə onun üçün cəhd оттолкнуть ih və göz açmaq, amma bir şey царапало mənim dəri, bir şey жгло. Nəhayət, onun başladığı bütün əvvəlcə, irəliyə gedir mühit alternativ dalğa vlad və zərər.
  
  
  Sonra "şey" yaranıb. Bu divar vardı, земляная divarı ilə məşğul olan qarşımda oturmuşdu, genişləndirilmiş və ya miqyaslı aşağı... sonra isə normaldır. Mənim məqsədim idi раздавленой yumurta скорлупой... sanki onun içmək üçün deyil, ay dalbadal. Onun dayanmışdı söykənib yaxın ah, dinləmək özü gözəl səs dünyada, səs mənim sinə вздымающейся və опускающейся ilə hər nəfəs.
  
  
  Ki, царапало və рвало mənim dərini zamanı bu uzun чистилища arasında şüur və бессознательным, çünki bu, подстилка olan, onun arxa yalançı. Yalnız onu başa düşdüm ki, mən sağam, onun спустил ayaqları ilə oturacaqlar, qaranlıq соломой və qorxudan əsir, ayağa qalxdı.
  
  
  Onun упираюсь tərəfdən divar durmaq üçün. Onu hiss наркоманом bu ломке, məni тошнило. Zərbələr ki, onun baş alıb plus затяжение tel boğaz, вырубили məni.
  
  
  İndi, hər şeydən əvvəl, onun üçün idi, öz gücünü bərpa.
  
  
  Bunu bir neçə addımlar hələ ki, mənim diz dayandırıb əymək. Onun yan mobil kamera... kvadrat каморку ilə глиняными divarları və döşəmə. Yox idi bizim, windows, hətta bizi qapı. Daha sonra, əgər gələcək idi, o, əmin idi ki, bunu tapmaq oynaqların bu inilti, harada olmalıdır qapı, çünki kimsə.... Və hər kəs çıxardı ki, mənə.
  
  
  Bir sonunda kamera, sol поддона, divar idi вмурованы iki verilir. Onlar hər ikisi də gəlib çatırdı qədər mənə bel və əhatə olunub telde mesh. Onun, əlbəttə, niyyətində deyil gözləyin, hələ ki, məni təqdim etmək, öz мучителям, ona görə də ona yaxınlaşdı перилам üçün çalışırıq bərpa zərər, ki, veribdir mənə bir zərbə Ранджита butt gun.
  
  
  Amma əvvəl toxunmaq telde grid və yoxlamaq iki hörmələr üçün hər il olarmı ih çıxarmaq, onu çıxardım ayaqqabı. İnsanlar tarixdə məni tərk məni köynək və şalvar. Стилет yoxa kimi, "Беретта", və, əlbəttə, "Люгер". Onun hətta камзолы görməmişəm, amma digital kamera soyuq idi... ən azı hələ ki.
  
  
  Onu götürdü ayaqqabı atdı ego barmaqlığı. Heç bir şey baş verdi. Yoxdur искр. Allaha şükür, hörmələr idi электрифицированы. Onun yenidən taxdı balet başmaq, əlini bir ətrafında dörd metal vida etdiyi hörmələr крепились bu inilti. Lakin zaman mənim barmaqları toxundunuz yaxşı, sakit səsi eşidildi, bir səs, bir mənə durub gəzişməyə.
  
  
  - Sabahınız xeyir, cənab Karter. Ona görə ki, indi gün, bilirsiniz olub. Ümid edirəm, sənə приснились yaxşı yuxular "sahib"...
  
  
  Səsi eşidildi görə bir ətrafında iki barmaqlıqların. Şübhəsiz görə, metal ekran gizləndi gücləndirici. Amma ən çox настораживало nə səs tanış idi... пугающе tanış.
  
  
  "Salam, bu Karter, deyir agent № 3. Əslində; Şahin danışdı sənə оборудова mənə hər şeyi. Belə ki, sizin bu agent, Ананд, görünür, belə ki, ego adı. Bəli, o, gəlmədi görüşə. Yox, üzr istəməyə ehtiyac yoxdur. Biz bilirik ki, bizim insan недосягаем və... Haqqında yox, tamam yox! Ego yoxdur, səsə və bütün. Yox, sabah onun qayıdacağam Vaşinqton. Cobra? Onun çox qorxuram ki, bizim hökumət bilməz işinə müdaxilə hindistan təhlükəsizlik xidməti. Siz başa düşürsünüz, əlbəttə ki... Bəli, təşəkkür üçün qayğı. Deyin мистеру Ананду ki, mənə çox təəssüf ki, məndə yox idi qərarı ilə görüşmək".
  
  
  Ardınca uzun fasilə. Sonra yenə sükut çökdü. Onu yola hörmələr və geri yataq. Baxmayaraq boşluğu, mədə, baxmayaraq dəhşətli bulantı hissi, onun idi, bir şeyi etiraf etmək Shiva idi, bu, amansız, хладнокровным головорезом, hiyləgər düşmən, hansı ona daha rast gəlməmişəm.
  
  
  Yalnız dinlədiyimiz etdiyim qısa söhbət, telefon danışığı olan, şübhəsiz ki, artıq olub idi uttered tamamilə tanış səs. Bu idi mənim öz səsi ilə, eyni ideal intonasiyası hopmuşdur, nitq və intonasiyası hopmuşdur.
  
  
  Şiva çerçeveli məni və vaxt itirmədən, yığışdırmaq səhnədən hind nəğməsi məxfi xidmət. Hətta Ананд artıq üzə çıxmadı masası, heç kim haqqında fikir üçün bizə qoşulmaq iki. Bəs niyə, axı? Məgər "Nick Carter" heç bir zəng edib bir qədər bundan əvvəl və bildirdi ki, onlara Şiva — uydurmadır? Həmin "Nick Carter", göstərir ki, hətta "Cobra" həqiqətən var təşkili ilə məşğul olan belə narahat edən bu ölkənin hökuməti ilə heç bir əlaqəsi yoxdur sirli xarakteri.
  
  
  "Nick Carter", deyə оборудова bütün bu. Və görünən odur ki, o, artıq indi ev qərargah-mənzili AX Vaşinqtonda. - Mən çox heyran, Shiva. Sizə, ümumiyyətlə, idarə yeniden səsimi?
  
  
  "Sizin otel nömrəsində müəyyən edilmişdir audio cihaz, mister Karter", — dedi, - mənim səsimi, воспроизведенный elektron üsulla, belə dəqiqliyi ki, mən bilməzdi durub gəzişməyə eşidəndə özünü.
  
  
  - O zaman, lütfən, deyin, mənim komplimentlər sizin электронщикам. Onun обыскал bu otağa dörd dəfə və aşkar heç bizə bir mikrofon... hətta ən немыслимых yerlərdə, - mən etiraz etdim artırmaqla, səs, elə bil bir an belə tərəddüd etmədən, ki, o, məni eşidir. Onu görə bilmədi, gizli mikrofonlar, baxmayaraq ki, indi aydın idi ki, o vaxt uğur otel otağı, o olmadan əmək поместит odin kamera.
  
  
  - Bu, bir ətrafında son ixtira Hacı; son dərəcə həssas, güclü, малогабаритный mikrofon, - deyə cüt mənim səs.
  
  
  — Hələ ki, tapmaq, iynə ot tayası, — dedim.
  
  
  Mənim gülüş eşidildi havada, sonra səsimi davam etdi: "Çox yaxşı, mister Karter. Şadam ki, sən itirmiş və yumor hissi. Lakin Hacı, əgər siz nen eşitmişəm, — web layiqli şey Albaniya экспортировала son iyirmi il. İndi isə o, çalışır ki, məni də, Кобру... azn Шиву! - Səs bayram etdi və nəhayət.
  
  
  - Хема işləyir?
  
  
  - Siz çox gözəl bilirsiniz ki, cənab Karter. Nəhayət, AX göndərib sizi Hindistana yalnız aşkara çıxarılması üçün bir qrup silah satıcılarının və ya героином! Sizi maraqlandıran möcüzəvi açılması Hacı, ego usta ixtira... Saklamak!
  
  
  - O qızı? - onu təkrar.
  
  
  - Ləqəb имитатора səs, onun ixtira, oynaya biləcək hər bir mövcud vokal səs. Və o, balaca, mister Karter, hətta sizin standart миниатюрным modelləri. Heç bir daha çox paket siqaret... lakin çox təhlükəli idi, əlbəttə ki.
  
  
  Onun soruşdu. - Sən nə istəyirsən bunu öz шкатулкой? Mən gözlərini saxlanılır metal ekran, sanki barmaqlığı bilər, tutmaq mənim hər bir hərəkət.
  
  
  - Sən elə bilirsən, onu dəli, elə deyilmi?
  
  
  - Псих? Belə deyil, Shiva. Siz ценымногие asan; adətən crazy bilməz gəlmək belə çətin planı.
  
  
  - Sağ olun, cənab Karter. Onun qiymətləndirirəm sizin kompliment. Yox, əslində delle onu dəli, ən azı, mənim nöqteyi. O ki qaldı Qutusu, ixtira Hacı, onda sizin xidmət artıq əmin oldum nə qədər çox istedadlı aktrisadır və effektivdir. Bu hadisələr sadəcə тестами, təcrübələr, əgər dəqiq olmalıdır.
  
  
  "Lakin tezliklə, bir dəfə Hacı vermişdir bəzi dəyişikliklər öz cihaz, qəza dayandırmaq ola sadə təcrübələr. Səsvermə görürsünüzmü, cənab Karter, Hindistan hal-hazırda bir neytral güc arasında Çin və Qərb. Köməyi ilə mənim tərəfdaşları Pekində bu tərəfi çıxış edən kimi qarşı, qəza edəcək bir an, onda da arzusu yerinə yetəcək mənim ata-baba zaman Çin və Hindistan yarımadası возьмутся əlləri necə mehriban, müttəfiq, birliyi davam edəcək artıq hər hansı digər dünya tarixi".
  
  
  - Onun soruşdu. - Nə üçün ittifaqa? Onun əqli yazı yazırdı, dedi, hər şey o deyirdi qazanmaq üçün çalışırıq zaman. Bu anda gözümün diqqətlə tədqiq hüdudlarından kamera. Onun ayağa qalxdı yavaş-yavaş üçün шуметь; Bu otel üçün Shiva eşitdim, mən necə hərəkət, ya eşitdim, mən скребусь haqqında divarları üçün çalışırıq açmaq hər hansı bir yarıq. Gərək qapı, yalnız onun bundan sonra da görmədim.
  
  
  - Çin-hindistan ittifaqı, mister Karter, alternativ hər iki millətlərə üçün dünya xilas müharibə blok. Yox, mən heç bir manyak böyüklüyü, mənə kəsin ki, dünya düşür səcdə mənim ayaq. Var pul, daha çox onun bilərəm sərf etmək. Məndə də var, bəzi вллияние mənim hökumətində. Lakin Çin və Hindistan olacaq bir millət, mənim xalqım artıq olmayacaq "голодной orda" kimi başqa bir zəng ego qərb jurnalistlər. Biz olacağıq qüdrətli kimi Бхарат, qədim Hindistan. Və o zaman mənim xalqı yenidən qayıdacaq qədim tanrı və Нагам... змеиным ilahələri mənim ata-baba.
  
  
  - Biz xx əsrdə, Shiva. Asan yetirmək milyonlarla insan. Bu gün insanları daha çox maraqlandırır doldurulması mədə, çox ibadət ilan.
  
  
  Sən çox az bilirsən hindistan haqqında mentalitet Karter. Onun gəlir üzrə kral ailə, ailə, yüksələn olan Нагу, змеиному предку. Onun geymək hicab, sanki bir əjdəha, laxtalanmış üzük cobra ilə prideful baş покоившаяся mənim alın, - dedi, - Shiva. Bir səs... bir səs ego шталь soyuq kimi sürünənlər var. Ona idi ikiqat heyran, nə o danışa bilər və tərcümə emosiyaların sağ olun изобретению Hacı.
  
  
  - Niyə sənə əvvəlcə deyil qidalandırmaq onların insanlar? Əgər sənin çoxlu pulun, niyə sənə çatdırmaq ih üçün hökumətə uşaqlar ac? Ya siz, qorxuram ki, onlar üçün təşəkkür edirik, sizin jest deyil ki, istəsələr qarşılamaq görməmiş xahişlər? Onun irəli uzada-uzada başını шталь acılamaq ego arzu, o dəhşətli məqsədi, ki, o, özü qoydu.
  
  
  Amma Shiva deyil idilər təşkil edir.
  
  
  "Mən çox demişəm, Karter," dedi. - Amma onun otel, siz biləsiniz ki, siz, həqiqətən, stumbled var змеиное yuva, və ki, mən dözməyəcəyəm, belə gənc insanlar kimi, siz də. Sizin hökumət təmsil polis sülh və heç kəs mənə mane ola görmək, həm mənim, arzular çin olur. Artıq indi çin kommunist qoşunları сосредоточили öz diqqətini ölkəmizin şimal sərhədində hazır xilas Hindistana və digər слаборазвитые ölkənin iga yoxsulluğun.
  
  
  - Sən yuxu, Shiva. Hakimiyyət Pekinin ortaya atdılar ki, bunların səni слабоумным, sən də uddu наживку... həm də sonuna. Yalnız qoşunları пересекут şimal sərhədi Hindistan, əmin olun ki, Qərb olmayacaq бездействовать üçün hər il nə baş verəcək. Siz müharibə ilə məşğul olan silmək olmaz, bəşəriyyət yer üzündən. Belə ki, ola bilər... lakin bu dəqiq olaraq yalnız ilan, ınfinity ilan olunacaq dırmaşmaq üzrə səhra və радиоактивной planet.
  
  
  Onun söykənib inilti və nəfəs keçirilmişdir. Necə olar ki, səbəb nədən o, belə bir şəxs kimi Shiva? Və mən danışa bilər ağıllı, zaman, hər, şey haqqında onun hesab edə bilər, bir yol var idi escape? Onun bilirdi crazy həyat, lakin belə логичных və dəlilik, bir insan kimi özünü Шивой.
  
  
  Yox, o, istəyirdi ki, istisna etmək lazımdır ki, dünya, o, sadəcə, otel keçmişə qayıtmaq, qiyməti yenidən üçüncü dünya müharibəsi. Və o, o idi ki, kar mənim qeydlərinə ki, görməmişəm təhlükə öz dəli plan, məndə üzrə geri qaçdı мурашки.
  
  
  "Hər halda, cənab Karter, siz mühitlərdə çox insanların deyil ki, görəcəksiniz ki, burada belə bir faciəli, həm də sonuna. Гурнек mənə ölüm haqqında Мохана; Onu tapıb bir neçə verə imkanları. Мохан üçün Karter, Karter üçün Мохана. Yalnız bu zaman ölüm deyil, sürətli və ani. Siz bilirsiniz, nə qədər insan edə bilər, əziyyət əvvəl ölmək bite ilan, mister Karter? - soyuq deyə Şivanın.
  
  
  - Bu asılıdır ilan.
  
  
  — Əslində, — razılaşdı Shiva. - Mən şadam ki, sən hələ bilərsən səbəb, Karter. Amma bu halda, əgər siz miss hansı bir məlumat, onu təqdim etməyə hazırıq zəruri məlumatlar.
  
  
  Onun söykənib çirkli, nalan, o, axtarış bir gizli qapı və dönüb geri спрятанному üçün metal ekran dinamikasını. — Gedirik, Şiva, — quru cavab verdim ona. - Mən bütün diqqət.
  
  
  "Onun bizə saniyə şübhə etmirdi ki, bu, cənab Karter, — o güldü. - Amma mən qısa olacaq, çünki var, daha vacib işləri. Герпетология mənim hobbi artıq bir neçə ildir ki, cəsarət et ki, mən bir real nüfuzu sahəsində sürünən, xüsusilə də zəhərli. Var toplusu, təxminən on iki müxtəlif növləri.
  
  
  - Bəs sən hansı seçdi, mənim üçün?
  
  
  - Beş ilan, Karter. Siz öyrənmək ih ilk baxışdan, amma onlar mütləq sizə bilmək. İlan var, dərin hissi ərazi. Onlar heç bir zaman digər ih narahat olaraq ih ev. Asılı olaraq ih ölümcül bir bite insan edə bilər, əziyyət iki saat artıq yeddi-səkkiz gün.
  
  
  — Əgər dişlidir gürzə вонзит dişləri sizin əti, siz tezliklə ıso bütün хорька yalnız qan mister Karter; olacaq, onların qan tüpürcək, sidik qırmızı olacaq. Siz əziyyət dözülməz ağrıları da qarın isə ölüm gələcək nəticəsində qanaxma beyin".
  
  
  - Həqiqətən cazibədar! - deyə mən çəkəndə duydum, göz hər hansı bir hərəkəti axtarır, təsdiq, nə idi, heç sadə bir təhlükə.
  
  
  - Əgər seçdiyiniz mənim sevimlisinə, kral кобру, onda ölmək təcrübəsi аноксии, yavaş və iztirablı formaları удушья. Digər tərəfdən, əmisi kral кобры, asiya cobra var zəhər edən nümayiş etdirilib, iki dəfə токсичнее стрихнина. Belə ki, seçim sizin, cənab Karter. Əgər siz seçdiyiniz кобр, ölmək nisbətən yazıq, ölümü, bir neçə saat sonra; seçerseniz vipers, hazır olun, ən гротескной və dözülməz zərər, nə qədər yalnız olar ki, təsəvvür.
  
  
  - Yox, əgər onun heç bir şey seçəcək, Shiva? Nə baş verir?
  
  
  Sənin heç bir seçim Karter, alternativ yoxdur. Nəhayət, dərk edəcək, nə onun ciddi adam! Belə ki, hələ ki, mən baxaram sizin varisi, дозволительно, xoşuma gəldi bu söhbət davam sizinlə. Var maraqlı məlumatlar, mister Karter. Çox maraqlıdır.
  
  
  Bu idi ki, son mən eşitdim "özünü", daha doğrusu, təcrübəsi Şivanın, onun səsi. Yenə sakitlik çökdü, нарушаемая yalnız mənim nəfəsi. Onun tamamilə похолодел, inamlı ki, bu, uydurma təhlükə. Şiva müəyyən edilmişdir məni öldürmək görmək üçün ölüm kimi gəlir mənə əzab. Ola bilsin, o müəyyən edilmişdir verməkdə kimsə onu ağrı kimi o подпитывала ego absurd arzu və istəkləri.
  
  
  Amma hansı səbəbi побуждала bizi ego, o, heç şübhə etmirdi, səmimiyyət ego söz. Onun baxdı kiçik kamera gözü ilə; və onun bütün çıxılmaz istəyirdi çıxış, zaman hansısa kazıma və ya, daha doğrusu, yüngül bir uğultu məni yetirmək görünmə iki verilir.
  
  
  Bir yavaş-yavaş qalxıb, yox etmək üçün daxil nalan. Dörd metal vida idi faydasızdır, çünki ekran управлялся elektron üsulla. Bu anda ego artıq görünmürdü; onun yerində kvadrat deşik. Ümumi mənada tapşırmışdı-saxlamaq üçün sükut və səssizlik, bu nə dərəcədə mümkündür.
  
  
  Lakin oldum etmək сверхчеловеческое səy yerdə qalmaq üçün zaman bir dəqiqə sonra kral cobra uzunluğu ən azı on metr выкатилась deşik vasitəsilə döşəməyə kamera.
  
  
  
  
  
  5
  
  
  Kral cobra artıq qalxıb, bu атакующую mövqe приподняв baş, boyun, zaman deşik ətrafında nalan nəsib oldu bir əjdaha. Mən öyrənmək bilməz, onun adı, amma mən nax idi möhkəm və sıx tərəzi, və o раскладывалась mərtəbəsində o, издавала qəribə cızırdama, oxşar səs yanğın.
  
  
  Onun slid divar boyu almaq üçün çalışırıq saman yataq. Şiva dedim ki, göndərin mənə beş ilan. Üçüncü, uzunluğu bir metr yarımdan artıq, bu anda спускалась ətrafında deşik. Bu idi asiya cobra növü olan, onu dərhal tanıdım üzrə xarakterik клиновидным отметинам azn baş arxasında.
  
  
  Ee inciklik iki dəfə ядовитее стрихнина, yadıma düşdü, onu yavaş-yavaş hərəkət etmək тюфяку, приподнятому yer üzərində.
  
  
  Bu шипению və свисту üç sürünənlər azğın ermənilərin mənim dəli gülüş ətrafında dinamikdən, спрятанного barmaqlıqlar arxasında, gülüş, наполнивший kamera, öz eerie nəqarət. Güldü Shiva istifadə edərək ixtira alban alimi yeniden gülüş mənim, öz səsinə və o, зазвенел mənim qulaqları.
  
  
  - Hələlik, cənab Karter! — бодро dedi: mənim görünməz düşmən. - Yaxşı gün!
  
  
  Gülüş öldü ilə birlikdə гротескным ın final припевом. Onu gördüm раздвоенный dili və parlaq göz dördüncü ilan haşiyələnmiş çərçivədə rəqəm də проеме. Bu idi крайт, bir növ asiya кобры; o, sürüşdü azn çirkli döşəmə.
  
  
  Onun açdı burun; havada dayanıb güclü iy, hansısa прогорклый dadı. Bu iy, xatırladan, müşk. Onun nəfəs keçirilmişdir, lakin iy шталь güclüdür, demək olar ki, çox aktualdır, bu dar hallarda kamera.
  
  
  Şiva hər şeyi planlaşdırırdı.
  
  
  İlan ilə ih kəskin обонянием görünürdü daha раздраженными: nə təbiət, onlar bizə idi, qoxunu обостряли ih qıcıqlanma qədər исступления. Kral eynəkli ilan, iki dəfə artıq qalan, qəşəng скользила mərtəbə. Onun sözünə davam yaxınlaşmaq yatağı ilə тюфяком aradan qaldırılması, sürətli hərəkətlər edə bilər ki, səbəb рептилию ölümcül hücum.
  
  
  Bir dəfə mənim əsaslarla toxundu sonuna taxta skamyanın, beşinci dragon çıxdı ətrafında qaranlıq dəliklərin qarşı nalan. O, ən kiçik üzrə bütün, xüsusilə müqayisədə kral коброй. Amma ölçüsü ilə əlaqəsi var idi, onun qabiliyyəti öldürmək; və onun qorxdu bu son sürünənlər kimi qalan dörd birlikdə qoymaq. İndi onlar yaxınlaşırdı mənə duran arxası inilti.
  
  
  Xoşuna gəlir, ya yox, mənə idi keçməlidir.
  
  
  Onu atdım qabağa, yer, əvvəlcə köməyi ilə gərgin əqli konsentrasiyası, sonra bound ildə mərtəbə endi покрытую соломой oturacaqlardan. Kral cobra свистнула və üz qoydu məni. Onu görmək bilər damla zəhər, блестевшие onun kəskin ülgüc клыках.
  
  
  Onun çəkildi zaman hiss etdim ki, o bitten ass mənim boot. O bilmədi, yemək üçün mənə ankle. Zəhərli maye sarımtıl parıltısından rəng damcılayırdı azn солому, burada onu saxlayıb. Cobra поползла üzrə çarpayı. Onun tez açdı, köynək və высвободил əlləri ətrafında qollarının.
  
  
  Başlıq ilan görünürdü daha geniş əvvəl və рептилия раскачивалась sağdan sola, hazır vurmağa başladı, ikinci zərbədir. Eyni zamanda, qalan dörd извивались mərtəbəsində, bütün licks və licks yanaşma тюфяку. Onun geri çəkildi, belə güclü, bir dəfə ola bilər, və расправил köynək kimi matador saxlayır qırmızı parça qarşısında разъяренным быком.
  
  
  Zaman cobra üz qoydu üçün irəli вонзить dişləri mənim əti, onun накинул azn həm öz хлопчатобумажную köynək və əyilib yan. Köynək шевелилась kimi canlı. Altında parça шипела və извивалась рептилия, çıxmaq üçün çalışırıq ətrafında bədahətən tələ.
  
  
  Mən niyyətində deyil gözləyin cobra вырвется azadlığı, ona görə də tez açdı, dəri kəmər şalvar. Tutaraq onun sonu buckle bir neçə düym üzərində соломой, onun yaxınlaşdı, arxa oturacaqlar. Bu anda yalnız bir şey etmək lazım idi, bu cəhd almaq deşik nalan.
  
  
  Elektron idarə olunması, metal həbsdə yox idi активировано onlarla хорька kimi ekran qalxdı divar. Giriş, belə görünür ki, harada onun dayanmışdı uzaq sonunda kamera, görünən kifayət qədər böyük, mənə vermək üçün mümkün yol escape.
  
  
  Və ümumiyyətlə, əbədi idi cəhd edin. Əks halda, sürünənlər getdi olardı hücum bütün birlikdə və onda olmazdı xilas ожидавшей məni zorakı və dözülməz ölüm. Dragon ilə kələ-kötür чешуей извивалась bütün uzunluğu çarpayının kənarında.
  
  
  Bu idi рептилия, onun haqqında mənə danışırdı ki, Şiva, belə güclü ядом ki, əgər o bitten, o səbəb olardı qanamalar zamanı daxili orqanları və məcbur etdi ki, mənə истекать qanı üzrə bütün хорька. Qalan üç ilan cəlb шипением kral кобры, поползли mərtəbə üçün развевающейся köynək altında olan bağlanıb böyük рептилия.
  
  
  Dragon, digər tərəfdən, sanki ilə maraqlandı yalnız mənə mövzu ilə soyuq gözləri görünürdü ki, əks qan. Və məncə, bu idi cobra isə gürzə-рептилия olan Şiva tapa bilər, öz təcəssümünü tapmışdır.
  
  
  O, təxminən altmış sm uzunluğu ilə təmin бледными və qara naxışlı azn чешуйчатых cavan dəri ortaya çıxarır. Onun hərəkəti yox idi оборонительными isə cızırdama ki, o, издавала, заползая kənarında тюфяка, mənə durub gəzişməyə.
  
  
  Onun натянул mövzu kəmərinin qaldırdı ego yüksək hava və həmin anda щелкнула dragon ilə inanılmaz sürəti, метнувшись hava. Onun saldı mövzu kəmərinin ilə пряжкой baş sürünənlər. Metal rebounded güzgünün dəyirmi səthi чешуи, lakin zərbə məcbur vipers sürüşmək əvvəl свернувшись üzük dostu vardır.
  
  
  Bu an kimin onu gözləyirdi.
  
  
  Diyar onun gözləri gördüm спрятанную başlıq altında baş kral кобры, вылезающую altında olan köynək. İndi mənim həyat asılı idi bundan, necə sürətli hərəkət; Onu dərin bir nəfəs və şir kimi yüksək təkcə bilər, kənara.
  
  
  Zaman onun yanına qaçdı отверстию qarşı nalan, beş sürünənlər засвистели və зашипели, sanki, xor qəzəbli demons. Onun baxdı ki, çiyin üzərində. İy hiss etdim ki, onun əvvəllər шталь güclü зловонные миазмы belə idi проникающими ki, görünürdü осязаемыми.
  
  
  Sürünənlər indi yaxınlaşırdı mənə, hazır zərbə vurmaq və öldürmək. Zaman onun var fanarlar da nalan, onlar daha az iki metr məndən. Onun dikəldi, amma eşitdim cızırdama кобры belə ki, yaxın çevrildi və çox топнул ayaq üzrə грязному yarı.
  
  
  Onun əyilib, ildırım kimi, başını qaldırdı, bir ovuc torpaq atdı və onu грозную baş кобры. Рептилия вскинула başını və onun göyərçin çuxur yapışaraq sonunda dar keçid.
  
  
  Son zamanlar, haqqında çox düşündüm onu, o idi, hara aparır, tunel, ya siz koridorda digər sürünənlər. Bir şey ударилось haqqında dəri подошву mənim boot, bilmir, nüfuz vasitəsilə bilər. Onun отдернул ayaq və yönəldi qaranlıq keçid ударившись başını yuxarı aşağı hissəsi dar tunel.
  
  
  Yer yox idi ki, başını çevirmək və hər il ardınca olub, mənə görə tunel hansısa ətrafında dragon olaraq rəqəmsal kamera. Onun, irəli getdi, hər şey daha eşitmə бешеное cızırdama sürünənlər geridə. Allaha şükürlər olsun ki, ən azından, o, irəliləyib, koridorda, səs getdikcə sessiz.
  
  
  Olan yol getdim idi, yeganə mümkün alternativ düzgün ölüm. Hətta əgər mənə öldürmək üçün idarə, bir neçə ilan, lakin əmin edə bilərlər вонзить öz клыки mənim əti əvvəl onun bilərəm ih dayandırmaq. Və hətta əgər onun aradan qaldırdı bütün beş, o, əmin idi ki, Şiva, tərəddüd etmədən göndərir kamera ikinci qrup zəhərli гадов. Belə ki, müəyyən mənada onun bilərdi hesab özünü təhlükəsiz.
  
  
  İndi zaman onun seçim etdi, onun davam dırmaşmaq üçün tortlar. Tunel görünürdü, bir az qaldırıb idi, güclə nəzərə çarpan olunur. O idi sönük haqda; əks dünyanın отфильтровывалось arxamda və solğun görünüşlü yuxarıdan aşağı düşürdü. Amma daha çox qaranlıq olurdu. İşıq deyil шталь daha da sürətlənir. Onu ancaq görmək bilər, əllərini zaman şell üzrə dar koridorda.
  
  
  Mənə ətrafında idi yalnız nəm palçıq və затхлый iy. Onun sözünə davam yol bir neçə dəqiqə və, nəhayət, dayanıb, nəfəs tutmaq və проветрить başını. Ona hazır idi onun həyat qoymaq ki, elektron cihaz, müəyyən edilmiş Шивой olaraq rəqəmsal kamera yox idi video və elektron gözləri... yəqin ki, o, yalnız məni dinləmir, hətta onu demişəm. Amma mən demək olar ki, əminəm ki, yox idi həllinə müşahidə mənim hərəkətləri.
  
  
  Vaxt sanki dayanıb, hələlik onu tapmaq üçün cəhd mövzu tunel, eyni zamanda, anlamaq, onu harada olduğumu, bir yol tapmaq çıxmaq ətrafında şəbəkə Şivanın və ifşa ego planları çin-hind ittifaqı. Onun artıq heç bir hiss bizi шипения гадов, bizə nə зловонного iy... ki, разлился digital kamera.
  
  
  Nəfəs seçmə hava toxunub mənim şəxslər незаметное əsmə. İnamlı zəhmətkeşliyi, davam etdirmişdir onun hərəkət. Heç siqnalizasiya deyil сработала, ən azı adi zənglər və ya siren. Aydındır ki, Şiva əmin idi ki, xilas Nick Carter.
  
  
  Amma bunun əvəzinə, Nick Carter demək yalnız dost Шиву, ağıl, Кобры və eqo güclü silah... Шкатулку. Əgər onun yardım AH plan ixtira və ya özü штуковину, bütün dünya bilməzdi ilə məşğul Шивой. Ki, verdi mənə yaxşı bir fikir olduğunu yönəldilmişdir ego planları. Amma Shiva buraxılmış üzrə nəzərdə mühüm şey: o, açdı mənə, o, necə istifadə edəcək, öz Шкатулку nail olmaq üçün inanılmaz qol.
  
  
  Onun gəldim, Hindistan, задаваясь məsələ, həqiqətən də olub-var Şivanın. Və indi onun ego aşkar, o, hələ qaldı безликим xarakteri, baxmayaraq ki, əti və qan. Belə ki, onun düşdüyü məlum olmayan, həll edilməmiş уравнением. Oldum olardı ələ keçirmək ixtira Hacı, əsasən ona görə ki, mən heç bir fikir idi, necə istifadə etmək olar имитатор səs bərqərar olması üçün mütləq hakimiyyət bütün dünyada.
  
  
  Nəm divarları ilə утрамбованной torpaq царапали mənə silah və omuz, sinə kapal tər. O, dayanmaq bilmədi, indi, amma tunel сужался və mənə lazım idi və irəli hərəkət davam edir, hətta səthi divarları сдирала ilə məni qoruyur.
  
  
  Mənə oldu görmə özünü, застрявшего tunel, ətrafında heç bir yol yoxdur. Mənim dırnaqları qırıldı və окровавлены, mənə elə gəlirdi ki, mən mole olan maddələr sərnişinlər öz jurnallar. Lakin bir dəfə onun başladı ümid itirmək, mənim fikrimcə dayandırdı, bir şey ki, məni birdən-birə dayandırmaq.
  
  
  Mənim qarşımda idi maneə. Süni müqəddəs nüfuz vasitəsilə iki yerə taxta panellər kvadrat şəklindədir. Heç rəyasət heyətinin bizə səs, onun пополз irəli волоча öz согнутое bədən bu tunel.
  
  
  Digər tərəfdən taxta maneə deyil доносилось bizə səs. Onun прижался bir göz k gedirdi olmadan bizim kiçik təsəvvürlər ki, onun arxasında. Bir neçə qayaların, daşların, böyük ədəd ağac və böyük gölməçə daimi su ilk idi, nə mən gördüm. Sonra eşitdim tanış cızırdama ilan.
  
  
  Вынырнув altında boulders uçurum, dəniz ilan qaldırıb öz uzun стройную boyun təəccüblü kiçik başı üzərində səthi daimi hovuzlar, su. Bir şey düşüb yuxarıdan, çiy окровавленное ət. Demək olar ki, dərhal ego сожрала hungry dragon. Sonra böyük kərtənkələ atıldı də görüşüb. Kral cobra ölçüsü, deyək ki, o, ki sol ona digital kamera qalxdı də xarakterik üçün həm mövqeyi üçün hücum edir.
  
  
  Kərtənkələ üz qoydu bu qayalar, amma cobra olub daha sürətli edir. Склонив набок baş başlıqlı, o qaçdı irəli впиваясь dişləri də чешуйчатую boyun heyvan. Kərtənkələ mübarizə ikinci və cobra sürüşdü əvvəl; Onu gördüm, necə укушенное heyvan двигалось kimi пьяное əyilərək tərəfində və əsəbi тряся лапами. Sonra cobra проглотила ee başını irəli.
  
  
  Насытившись, böyük рептилия свернулась ətrafında qayalı qaya parçasının üzərindən qarı təmizləyib, sanki qədər nemlendirici полуденном günəş. Bu-nin düşürdü daha çox yemək - siçovul, kərtənkələlər, çiy ət. Onun başını qaldırdı, görmək üçün çalışırıq, kim verir, onları kolleksiya dragon Şivanın.
  
  
  Lakin deşik омелой daş divar və taxta lyuk, aşağıda yerləşən, vermədi, mən tam sorğunun. Zaman dragon покормили, cızırdama стихло. Onu başa düşdüm ki, sonra Şiva istifadə tunel cazibe ac sürünənlər, mənim kamera, şübhəsiz ki, разбудив ih pis kokulu qoxusu ki, o, yayıb balaca otaqda.
  
  
  İndi taxta lyuk idi çıxarılmışdır və mən gözlərini saxlanılır gedirdi gözləyir, hələlik bütün sürünənlər olacaq fed. Dünyada heç bir şey mənə qaçmağa cəhd, hələlik hər bir dragon deyil, daha çox сыта. Sonra yemək onlar belə aqressiv kimi beş nümunələri olan saxlayıb ona digital kamera. Onun kifayət qədər yaxşı bilirdi vərdişləri sürünənlər, nə üçün hər hansı bir qəfil hərəkət təhlükəlidir ih təhlükəsizlik məcbur ih hücum edəcək, hətta aclıq, bir qədər sakitləşmək.
  
  
  Belə ki, gözləyirəm, hələ ki, onlar сожрут bütün son ana qədər parça. Bu idi iyrənc mənzərə: ilan, кобры və digər sürünənlər dəfələrlə hücum, проглатывая öz qurbanlarının ki, конвульсивно брыкались. Və onun bu anda cəhd kim anlamaq üçün məsuliyyət daşıyır paylanmasını yemək. Nəhayət onu gördü uzun извилистую əlini протянувшуюся üzərində diyarı змеиной pit.
  
  
  "Yemək lazımdır ki, bütün onlara verir", — deyə soyuq sarkastik bir səs.
  
  
  Əgər Shiva hələ də qalırdı безликим səslə, yəni bu dəfə şəkli mənə təqdim etdi. Səsi idi, mənə dəhşətli dərəcədə tanış. Sonuncu dəfə onu eşitdim ki, onun iki gün bundan əvvəl, o zaman шептала mənə incə sözlər sevgi. Sonra onu, hiss, arzu, ehtiras. İndi onun kimi hiss mənə закипает qəzəb.
  
  
  Bu idi Riva Singh, bir gözəl tünd saçlı qız ilə məşğul olan рулей dragon.
  
  
  
  
  6
  
  
  Ola bilər, mənə dəyər deyil, belə təəccüb. Ola bilər, mənə dəyər yanaşmalı, bu adi цинизмом olan, məni belə ki, bir çox ittiham edirlər, zəng soyuq, sərt, bilmir üçün emosiyalar. Axı zaman hissəsi öz həyatlarını riskə olmaz olmaq "sərin" ilə daha amansız səviyyəyə цинизмом baxmaq şəxs qəddar dünyanın reallıqlarına.
  
  
  Və hələ onu saxlanılır Риву öz qucağında olmadan kobudluq, lakin hissi ilə incə zəriflik ki, nadir müalicəvi təcrübəli əvvəl. Baxmayaraq ki, o, незнакомкой, onu xatırladım, həmin istilik və arzu edir ki, o, qəlbində mənə olan bu nəfis zövq ki, o, mənə доставила. Təcrübə unutmaq asan deyil.
  
  
  Lakin, eşidəndə onun sözləri, başa düşdülər ki, bu, yalnız idi yemi, yemi çağırılmış yayındırmaq zaman mənə Мохан və Гурнек zorla mənim otel nömrəsi, onun crazy təcrübəsi qəzəb. Escape indi шталь daha çox, sadəcə olaraq, məsələ ilə yaşaması. Onun otel üçün Riva hiss eyni azğın dəhşət, ona məruz qalmış, onu digital kamera, eyni dözülməz ağrı.
  
  
  Uzun, incə bir əl yox, bütün sahələri baxımından. Son qurbanı oldu qara siçan, укушенная və проглоченная ilan bir qurtum aldı. Nəhayət, zaman sakitlik çökdü, onun əlini uzadıb başladı ehtiyatla təkan taxta lyuk, çökmüş arasında mənə və azadlığı.
  
  
  Heç bir şey mənə mane indi qaldırmaq panel, lakin onun yenə də tələsirdi. Oldum hərəkət etmək son dərəcə ehtiyatla etmədən səhv sürücü gəlir. Onun göz gəzdirdi ilə görüşüb halda, əgər hansısa ətrafında dragon deyil sakitləşdi. Amma heç bir şey двигалось. Başqa heç nə taxta azaldır.
  
  
  Nəhayət, qaldırıb lyuk, onun slid geri kölgə və nəfəs keçirilmişdir. Və burada paylanması, vaxt var idi vacib elementi, həlledici bir hissəsi mənim planının. Onun hələ də dayanmışdı tortlar; divar tunelin царапали mənim вспотевшие silah və omuz. Bu asan olmayacaq, birincisi, özünüzü çəkin vasitəsilə aşırım, sonra deşik keçmək üçün взобраться azn kobud daş divarları.
  
  
  Amma bəli, bu son yaşayış məntəqəsi olan rusiyanın heç də asan idi, lap əvvəldən. Təhlükə — mənim güclü tərəfi, zəng əsası mənim mövcudluğu; Onun mütləq deyil шталь olardı Qırıcı 3 saylı görə öz gözəl şəxslər. Belə ki, bu halda deyil, mənim ki, təcrübə onu əldə işləyərək AX uzun illər ərzində.
  
  
  Səsi niyə onun risk etmək istəmir. Onun сдерживался qədər хорька, hələ gördüm ki, mənə heç bir təklif heç bir başqa həllinə başqa, o, məşğul olan idi mənim hal-hazırda. Yalnız bundan sonra onun перебрасывался özünün bütün çəki vasitəsilə, yan korrupsiya azad kobud divarları tunelin.
  
  
  Gözümün artıq vərdiş işıq, ona görə də, onun artıq hiss кротом kənarda ego yuva. Onun tamam baş və omuz və irəli diqqətlə baxdı çuxur. Kral cobra hələ свернулась калачиком böyük валуне, отвернув baş капюшоне; qalan ilan aid rahat, неагрессивной yaradır.
  
  
  Qaç, Karter, qaç tez!
  
  
  Onun пополз irəli, hələ stolun iki dəfə. Bizə bir maraqlı baxışda məktubla müraciət edib mənim tərəfə, дыре heç bir şey шевельнулось. Yaxşı, hələ ki, hər şey yaxşıdır. İndiyədək onun tamamilə çıxdı, ətrafında tunel və hiss sedum iy sürünənlər, висевший kimi duman, dibində ih yuva.
  
  
  Onun tez вычислил arasında məsafə həyat və ölüm, ölüm və sonra uzun bir əzab olan bir bite ilan. Mənə lazım idi çata qarşı divar və забраться üst deşik əvvəl ilan qeyd etdiniz ki, baş verir.
  
  
  Onun hərəkət, hələ tam deyil, ayağa qalxdı divarına söykənib inilti. Onu eşitdim, kimsə köçürülüb və üzərində önündə dayanarkən, чте, bu, asan шарканье. Onun, buna ümid bəsləyirdim ki, Riva vardı, amma bunu bilmək mümkün deyildi. Onun dərin nəfəsi, kəskin dikəldi və irəli atıldı.
  
  
  Onun endi свернувшуюся спиралью geri kral кобры. Yalnız öz əlbəttə ki, bu, yox idi planlaşdırılır. Amma onun heç bir шталь gözləmək, hansı reaksiya olacaq кобры. Onun artıq mark yapışdı görə böyük daş qayalar, təşkil edən xarici divar burrows zaman təkrar eşitdim tanış cızırdama ilan.
  
  
  Məndə heç vaxt baxmaq çiyin üzərində. Onun ıso bütün gücü ilə itələdi bədən irəli güclü itələyərək ayaqları və eyni zamanda hərəkət. Bir də onu gördüm ki, mənim çəkmə aid nəsə yumşaq, amma baxdı ki, hər il idi ki,. Onun əlləri dartıb diyarına daş divar və arxada vasitəsilə kənar pit.
  
  
  Deşik idi dolu шипением və визгом проснувшихся sürünənlər. Onlar раскачивались, прыгали havada перелетали ilə daş daşı; mənim üçün bu kimi idi bax təkrar göstərir. Mən heç vaxt dayandırmaq və mənim nəfəs tutmaq üçün görünə. Sonra pay saniyə onu yenidən ayağa qalxdı və eyni anda Riva Singh vermişəm cry bayraq icazə icrası.
  
  
  Onun, qaçdı, qız və vedrəni hey ağız, əl, сдерживая etirazçılar ağlayır. Bir müddət o, qəti mübarizə, лягаясь və царапаясь kimi balaca heyvan; lakin nəhayət o, susdu. O, yalnız bitirib qidalandırmaq digər sürünənlər olan kiçik şüşə hüceyrələri, otaqda ilə məşğul olan edirdi, özü birləşməsi özəl zoopark və герпетологической laboratoriya.
  
  
  Onun согнул onun əlini o qədər aşağı düşüb irəliyə; Onu gördüm ki, onun sümükləri скрипнули. Mənə yayılan məlumatda iranın sokak fikir... zikr barədə onun yumşaq, isti bədən, bir zaman onu saxlayıb, onun əlində. Riva idi üzrə bir ən seksual qadın olan, ona heç rast gəlməmişəm. Və indi onu başa düşdüm ki, o, məni обманула təqdim etdi!
  
  
  - Demə! - прошипел mən. - Heç bir söz!
  
  
  Onun qaldırıb onun tube birds daxil tərəfdən daha yüksək və vedrəni cinayət başında barmaqları ee ağız. Qadın çaxnaşma задыхалась. Onun soruşdu. - Sürpriz? - - Yalnız mənə deyil ki, sən biləsən ki, mən burada, fahişə!
  
  
  O, çalışırdı danışmaq, və sonra onun bir qədər оторвал əl ee tərəfində rta üçün o, mızıldadı: - Mən... mən heç bilmirdim ki, and içirəm...
  
  
  - Ağa, sən necə bilmirdim Мохане və Гурнеке, hə? Bu oyun deyil, Riva, bu həyat, bunu xatırlayırsınız.
  
  
  O, hiddətlə замотала baş rədd edərək mənim ittiham irəli sürülüb. Onun yenidən azaldıb хватку onun dodaqlar bilməsi üçün danışmaq.
  
  
  — Mən bilmirdim, — deyə o, ağır-ağır nəfəs zaman onu saxlayıb, onun əlini arxasında. - Mən heç bilmirdim ki, Nik. İnan mənə, ona, sənə yalvarıram! Siz iman mənə.
  
  
  - Afərin sənə, əldə güllə başına kimi... bu, baş verməli idi, o gecə? - soruşdum, gözlərini gözləri ilə gün laboratoriya. - Açar haradadır? - Amma onun yox шталь qədər gözləyin Riva mənə cavab. Onun полез dəqiqədə ego müəllifi və gördük ki, bir şey istəyirdi. Onun потащил qız özü; et seq aktları pambıq başmaq скользили üzrə грязному yarı.
  
  
  Onun bağladı qapını içəridən qoydu əsas dəqiqədə; sonra onun оттолкнул Риву geri uzaq mövzu uzun dar otaq. O, artıq müqavimət zaman onun əlini bərk-bərk onun çevik bədən, onun hiss учащенное биение onun ürək.
  
  
  — ... O, heç vaxt bir şey haqqında mənə sənə deyil, bağlı — простонала o.
  
  
  - Kim?
  
  
  - Shiva... əmim.
  
  
  - Sizin kim" ?!
  
  
  - Əmim. O, mənim əmim. Nick edin, icazə ver, mənə izah edir ki, o, mənimlə etdi... - o mızıldandı. - Qulaq as, sonra isə... sonra isə, əgər sən mənə heç поверишь, get, nə istəyirsən.
  
  
  Onun qaldı невозмутимым. Onun olmasaydı, özümü ci ilin əvvəlindən ikinci dəfə обмануться qadın tövsiyələr bu kiçik qız. Buna baxmayaraq, qorxulu heç bir şey yoxdur ki, bu, eşitmək, hökm onun, üstəlik, bu zaman insan yalvarır, onun həyatını xilas, o hissəsində həqiqəti deyir. Sonra isə Riva, əgər o, həqiqəti söyləyir, yaxın idi тропой olan Şiva.
  
  
  "Bəli, onun çalışırdı, sizinlə tanış olmaq üçün məlumat almaq, onu etiraf", — yenə задыхалась o zaman onu məcbur onu tutmaq taxta stul.
  
  
  Mənim heç bir silah, başqa əlləri, ancaq mən düşünmürdüm ki, qız silahlanmışdı və oynaya bilərdi mənimlə havoc.
  
  
  - Belə idi sənin. Niyə sən yalan və danışmaq, Riva? Sən həqiqətən məni lap əvvəldən, etiraf elə!
  
  
  O, başa düşürdü bütün sözlər, lakin görünürdü, indi-indi başa düşürəm mənasını nə mən hey danışırdı. "Mən yalnız idim sizə bir neçə sual vermək", — o, cavab verdi. - Öyrənmək, niyə gəlmisiniz, Hindistan. Mənim əmisi daha heç nə mənə dedi, o, heç bir qeyd və iki kişi olan boğuldu sizin otaq!
  
  
  O, повернула mənə üz, наивное və озорное üz ilə, прядями qara saç, спадавшими hey мочка. O pıçıldadı, onun sözləri idi güclə eşidilir. Əgər o, yox idi, belə ki, günahsız kimi, iddia olardı, o, artıq qışqırmağa cəhd, hökm mən cəlb etmək üçün kiminsə diqqət. Amma, ola bilsin ki, o, çalışırdı vaxt qazanmaq, düşünür ki, qalan görəcəksiniz olmamasıdır. Onun heç qəbul edə bilmədim, verilən, iman.
  
  
  Beləliklə, sənə tapşırılıb almaq üçün bəzi məlumatları. Niyə? - davam onu soyuq səslə.
  
  
  - Ona görə ki, Şiva məni məcbur etmək üçün bu Ləqəb. Mən bilmirdim ki, sən burada. Ümumiyyətlə, onun hətta bilmirdim ki, səninlə olub, sonra necə çıxıb onun ətrafında otelin. Mən orada qalmaq, zaman Мохан ölü idi...
  
  
  - Belə ki, o, səni "məcbur"? - onu təkrar.
  
  
  — Xahiş edirəm, mənə qulaq as, — o mızıldandı. - Mənə hər şeyi izah əvvəldən.
  
  
  Onun yenidən qeyd şübhəli, ki, o, vaxt udmağa çalışır, amma ton səsləri ego səmimi idi, narahat. Onun idi, onun dinləməyə. Əgər o, həqiqəti söyləyir, Riva bilərdi məni gətirib Кобре; əgər o, yalan, mənə hələ də idi ki, onu dinləmək və cəhd tutmaq, onun sözləri heç olmasa, hansısa bir ipucu ki, bütün uzunsürən mənə bu ipucu. Onun dayanıb onun yanında hazır kəskin dayandırmaq onun hekayə, əgər kimsə görünür laboratoriya.
  
  
  Riva nə yalan hərəkəti. Səs onun ton dəyişməyib, o zaman başladı ki, izah etməyə Shiva etdi, onun qoşulmaq təşkilatının "Cobra". - O, saxlayır və öz atamın, Nick... ego böyük qardaşı, və əgər onun müraciət edib polisə və ya kiməsə ətrafında hökumət, o шталь olardı раздумывать əvvəl öldürmək ego. Atam çox xəstə, çarəsiz xəstə. Əmim təhdid deyil, yalnız öldürmək ego, həm məhrum ego hər hansı müalicə... əgər mən yerinə yetirəcəyəm ego əmr.
  
  
  - Bəs indi sənin ata?
  
  
  - Mən bilmirəm. Şiva saxlayır ego haradasa əsirlikdə, lakin bu ev.
  
  
  Mən həmişə fikir özünü alim insanların etməyi bacaran tapmaq, səmimi insan, ya yox. Və indi, baxmayaraq ki, onu saxlayıb, qulaq gözləyir, hər hansı bir torpaq səs ilə məşğul olan verə bilərdi, onun baxmayaraq, mənim ilkin qəzəb, onun aşkar həvalə hekayəsi Ривы. Hər şeydən əvvəl ona görə ki, bu mənada. Xüsusilə, əgər Shiva intihar edəcəyi, onun ucbatından ata məcbur etmək, onun iştirak ego çirkin planları.
  
  
  — Hələ də var ki,-nə etmək lazımdır ki, izah etmək, — dedim.
  
  
  Amma bu dəfə mənə belə bir müraciət. Kimsə hərəkət üzrə o tərəfə gün. - Riva? — axtardı kişi səsi. - Niyə, qapı bağlıdır? Burax məni!
  
  
  - Bu kimdir? - pıçıldadı, mən də məcbur qız ayağa qalxıb stulun.
  
  
  - Odin insanların ətrafında mənim əmim, Нирад.
  
  
  - Mən bilirəm onu. Elə növüdür ki, heç bir şey baş verdi. Sözlərə o qədər də hey, riskli idi, lakin bu an mənim heç bir seçim idi.
  
  
  - Bir dəqiqə! — qız qışqırdı Riva. Və o, sonra da atdı məni öz növbəsində fikrimcə, zaman onun təqdim etdi hey əsas və sövq onun üçün bir gündür.
  
  
  Onun tez laboratoriyasına baxdı, lakin heç bir şey tapa bilmədim ki, mənə olardı lazım silah kimi mübarizə üçün Нирадом. Yaxşı, hər halda, ötən gün onun göstərdi emu bir neçə şey, belə ki, mən təşkil əmək bunu öz istədiyi kimi. Onun durub qapının arxasında gözlədim, навострив qulaqları, hələ ki, gənc amerika hindistan davam kıvrılması üçün, tələb Риву açmaq ee.
  
  
  Daha əvvəl o, daxil olacaq, o qədər də tez ego обезврежу, qərar onun.
  
  
  İdi Нирад, Ранджит, Гурнек, Хакши, Şivanın və Allah bilir, hələ nə qədər. Hər halda, deyə onun üçün özünü, mənə lazım idi, bir şey üçün axtarış başlamaq, səs имитатора bildiyi Şiva və Нирад idi, yaxşı başlanğıcı kimi və hər kəs.
  
  
  Riva uzatdı дрожащую əlini, daxil, əsas kilid, cd sistem.
  
  
  Əgər o, dəyişib indi mənə, bütün olardı çətindir; amma bu idi öyrənmək üçün yeganə yol, солгала olub ki, bu da mən. Bu zaman o, поворачивала açarı qapı açmaq üçün laboratoriya.
  
  
  
  
  7
  
  
  - Bu nə deməkdir bu? — soruşdu Нирад. Amerika hindistan artıq geydiyi бинтов və əvəz edib forma istəyər ənənəvi geyimləri.
  
  
  "Mən heç... mən başa düşdüm ki, qapı bağlıdır", — cavab verdi Riva geri çəkilərək əvvəl. Onun gərildi, çünki daha əmin idi ki, o, heç bir xəbərdarlıq edəcək Нирада haqqında mənim iştirakı ilə qapı arxasında.
  
  
  Gənc adam deyil удосужившись ətrafına daxil laboratoriya və çarpdı öz arxasınca qapını. - Qoy, bu, daha çox təkrar deyil! — deyə o, belə ki, təkəbbür kimi щеголял bu барре.
  
  
  Riva etdi, geri addım, görünür, yaxın üstəlik, itirmək nəzarəti нервами. Ego gestures verilirdi ego əsəbilik. Və sonra onun həvalə hey qərarına etibar hey, hətta sonra nə baş verdi.
  
  
  — Sizin dayı kimi görmək istəyir sizə öz otağında, — quru elan amerika hindistan. - Dərhal.
  
  
  Söz повисло kimi havada siqnal побудивший məni fəaliyyət. Yenə də, bu idi "taekvando" ki, bunların arasında isə olmasaydı, mənə çətin vəziyyət. Onun atdım qabağa, demək olar ki, uçuram, hava üçün güclü zərbə vura.
  
  
  Onun целился da dalaq Нирада; ударная güc "ça-ça-gi" повалила ego yer. Hind перекатился tərəfində, onun üz исказила гротескная ağız zərər.
  
  
  Onun ayaq tərəfində oturdu корточки və istifadə bütün аленка sinə və oberschenkel üçün hit ego çənə. Нирад düşdü навзничь zərbə altında "zi-lu-ki", ego məqsədi свесилась набок; Onu başa düşdüm ki, костяшки mənim əl раздробили emu лицевые zar. Lakin o, imtina etmədim.
  
  
  - Yaxın qapını! - прошипел ona Риве. Qız üz qoydu daxil açarı kilid, cd sistem.
  
  
  Нираду nail ətrafında dönüb durmaq. O, задрожал və полез üçün kəmər öz şalvar, onu gördüm nəzarət düyməsini gun ki, o, cəhd saxlamaq. Bundan sonra bütün baş verən kimi спутанном yuxuda silsilə tədbirlər продиктованная düşüncələri. Onun tez метнулся sağa və geri bərpa qaldıraraq sol hər qəbilə kəmər. Bir ayağı durmaq, onun endi hər qəbilə və dərhal gərgin sol ayaq mükəmməl zərbə.
  
  
  "Джоп-ki,-gi" onun ego üzrə запястью, выбив gun mərtəbə. İndi o idi безоружен, gənc amerika hindistan mənə baxırdı, vəhşi gözləri. Təcrübəsi qorxu ego adi təkəbbür испарилось, o çəkilməyə başladı və onun çənə təcrübəsi bayaq dəyən zərbədən başladı genişlənəcək tünd-göy qançır.
  
  
  O, ağzını açdı ki, закричать, və sonra onun sözün подпрыгнул k ego boğaz, прижимая böyük barmaqlarını gətirib bilərlər. Нирад, sanki, təngnəfəs olmuşdu, amma mən nax hələ kifayət qədər qüvvələrinin qaldırmaq ayaq və hit məni qasıq. Ослепляющая ağrı məni zəiflətmək хватку boyun başqa. Onun sarsıldı, nəfəs tutmaq; Mən oldum, əyilmək mərtəbə, əllərini əlləri sinə.
  
  
  Нирад qaçdı gün. Onun irəli atıldı, hələ də özünə təcrübəsi əldə dəhşətli vuruş. Onun, atıldı ona, acgöz ayaqları. O, düşdü ilə kar стуком.
  
  
  Onun dərhal çıxdı nen yuxarıdan, упершись diz ego bud. Onun soruşdu. - Sənin kimi göz Нирад? - Hələ də izi görünür müraciətlər ki, onu çağırdım, emu bar, harada işləyib.
  
  
  Cavab vermək əvəzinə, o qaçdı irəli özünün bütün çəki istəyərkən yenidən məni. Əgər onun qırdı emu ключицу, onun olardı проломил emu və грудную kvadrat, və o, daha çox bilməzdi yüksələcək. Ona görə də onun əlini qaldırdı qəbul karate.
  
  
  Amma Нирад olmalıdır, bir fan oldu film haqqında döyüş, əks halda kimsə öyrəndim ego əsasları karate. Bir dəfə onun əlini qaldırdı, o, həqiqətən, etiraz etdim, mənim kəsmə zərbə "колониа-kanal mak-key". Bu, demək olar ki, olmalı idi дракой, və bu o idi, nə ona bir otel.
  
  
  — Belə... sən onun daha yaxşı düşünürdüm, — deyə mən üz çekme üçün yenidən ayağa.
  
  
  O, da ayağa qalxdı və sarsıldı zaman onun başladı fırlanması onun ətrafında. İlə boğuq yuh onun, qaçdı irəli vurmuşdu ölümcül zərbə günəş plexus, sonra isə dirsək də çənə. Birgə fəaliyyət "pan-te ji-lu-ki -" və "pal-dəstə çi-lik" ölkələri üçün kifayət qədər idi, nəinki sarsıda ego və əminlik, həm də qırmaq emu iki qabırğa.
  
  
  Нирад geri çəkildi geri, çayın gözəl ətrindən məst olan ağrı. O, imkan verəcək ki, özünü тронуть. Şiva müəyyən edilmişdir məcbur mənə dəhşətli ölüm ölmək və yaddaş haqqında убийце Ашока Ananda, hələ də sağ idi, mənim xatirimdədir. Üstəlik, Ашока təsəvvür heç vaxt ciddi təhlükə bizim Şiva, bizim qeyri-qanuni əməliyyatlar Кобры.
  
  
  Ona görə də onun heç bir hiss, təəssüf Нираду. O, bir tamah... киллером xidmət dəli qatil. Kim недооценил mənə məhəl qoymayaraq, mənim əzm və instinkt.
  
  
  Mən düşünmürəm ki, o, bacardı yenidən mübarizə ilə dağılmış челюстью və iki broken ayaq dayandırmaq ребрами. Ola bilər, hətta проколотым asan.
  
  
  Lakin hələlik onun bir tamaşa onlara, o, davam mübarizə fiziki агонией onun həyat bahasına. O, sözün царапал cins qamarlamaq üçün çalışır упавший gun. O, hətta arada almaq ego barmaqları əvvəl onun macal dayandırmaq ego.
  
  
  - Mən elə bilirdim sən, nəhayət, başa düşdüm mənim hərəkət, fikir, Нирад... - dedim və пинком atdı olaraq emu barmaqlarını, yenidən göndərməklə gun uçuş. Silah отскочило bir ətrafında laboratoriya masa və döşəməyə düşdü.
  
  
  Söhbət artıq gedirdi haqqında çıxarmaq üçün gənc индейца üzrə montaj an. O, çox gördüm, xüsusilə qaldıqlarını Ривы. Hətta əgər onun свяжу ego və заткну ağız, gec-tez o demək Şiva kimi ego qardaşı mənə kömək qaçmağa.
  
  
  Mənə elə gəlir ki, onun hiss və işarə şəfqət бедолаге. Ancaq mən dərk edirdi ki, nəticədə idi implicated heç bir insan və milyonlarla insan həyatını. Əgər Shiva həyata keçirib, öz planlarını Qərb шталь olardı şahidi təhsil индокитайского blokun müdaxiləsi olmadan. Bu zaman olardı cəlb olunur, bütün arsenal nüvə silahı ilə başlayan межконтинентальной ballistik raketləri "Eft ilə" nüvə боеголовкой. Son nəticə isə qorxuducu idi, hətta ən bərkimiş və хладнокровных kişilər.
  
  
  "Хладнокровный" - deyil, bir tərif ki, mənə uyğun. Mən садист, amma zaman keçdikcə, təcrübə və mən, əlbəttə, "ожесточился". Нирад mənim yol idi, yolu, gətirib çıxaran uğur mənim missiya. Reallığı qarşılaşacaq idi vəziyyət. Belə ki, hələ gənc amerika hindistan скорчился mərtəbəsində, fəryad, fəryad kimi, bu da öz növbəsində uşaq, onun hərəkət etdirin məcbur ego ayağa və sövq daş ah-змеиной pit.
  
  
  Ego şəxs idi залито qan, niyə yanaqlar образовывались qəribə naxışlar, ağız idi полуоткрыт isə dil свисал kimi sınmış qanadına bir quş. - Yox... "sahib"... edin, yox... mən...
  
  
  - Sən, sadəcə olaraq, əmri yerinə, onu bilirəm, - onun sözünü kəsdi: - mən, bitən söz. - Mən də, Нирад, onun da.
  
  
  Onun arxasında onun eşitmək kimi sürünənlər свистят və шипят, ударяясь haqqında daş divarları pit. Нирада deyil, məcbur işləmək Кобру, o getdi, bu, öz xahişi ilə. Burada, o, indi başa öz işini çox-çox əvvəllər, çox güman etmirdim.
  
  
  O zaman başa düşdüm ki, mən bunu nəzərdə ego cüt birdən-birə dəyişdi. O, çalışdı azad ayağı ilə məşğul olan düşüb mənə şəxs və прошипел: - Shiva görmək istəyir, səni ölü! - Onun heç шталь bağladı almaq, bu müddət.
  
  
  "Ola bilsin ki, Нирад, amma səni burada yox olacaq və sən görəcəksən ki, baş verəcək". - Mən bilməzdim bir daha vaxt itirmək. Mənim yumruq vurdum ona idi çənəsi, o da düşdü навзничь. Onu tutdu ego görə şalvarının kəmər. Нирад cəhd закричать, amma broken qabırğa ona imkan yox idi, yalnız приглушенно застонать. - Uğurlu səfər! — dedi, mən atdı ego vasitəsilə kənar pit.
  
  
  O, çalışdı asılı qalmaq üçün kənar, amma edə bilmədi. Ego ayaqları затрепетали havada, sonra amerika hindistan düşdü навзничь oldu və süni hovuz, yerdə onu gördüm, necə qorxunc dəniz ilan шевелили öz başı.
  
  
  Бульканье ilə & nb, шевеление üzük və хвостов. Bədən Нирада endirdi əzab. Hind dönüb, çiyin-çiyinə çalışaraq çıxmaq üzrə daimi su. Dəniz dragon вонзил öz qısa diş ego предплечье; sonra o, özü çıxdı vasitəsilə su, etibarsız hərəkət onun elementləri. Amma o qaldı öz клыками, вонзившимися əli kişi ilə tək dəhşətli görəcəyik.
  
  
  O, nəhayət, atdı öz hasilatını isə Нирад cəhd ayağa kimi обезумевший, müdaxilə kral cobra göstərmək üçün, ki, heç kim narahat onun rahatlıq onun ərazisində. Onun izləmişəm bu səhnə ilə, hansısa зачарованным dəhşət. Bu, o idi ki, ilə gəldi, mənim üçün Shiva. Cobra ayağa qalxdı və закачалась havada.
  
  
  Нирад macal bizə закричать, bizə düşünmək qaçış. Рептилия мчалась ildırım sürəti ilə, eyni zamanda, dişlidir чешуйчатая gürzə вонзила öz клыки bu ankle gənc индейца. İlə dodaq Нирада сорвалось судорожное бульканье. Onun tamaşa onlara, hələ ki, yama оживала fit çala-çala, шипением, хлыстами.
  
  
  Спазматическая üşümək сотрясала bədən индейца. Ego ayaqları подкосились, əlləri вцепились bu köynək yaxası, sanki o, nəfəs bilər. O, nəfəsi zəhər кобры olan парализовал sinir mərkəzləri nəfəs.
  
  
  İnsan və əlində Нирада çıxdı qırmızı ləkələr; idi, daxili qanaxma. İlan heç переставая шипеть, dəfələrlə idi ego, вонзая dişləri də измученную əti sıra ölümcül ağcaqanad. Onun üzünü çevirib zaman dil Нирада cek ıso tərəfində rta, indi o bilər, bizim sözləri tələffüz.
  
  
  Knock изуродованного bədən падающего alt pit, qaçılmaz idi dəfn mahnısı; Ölüm gələcək, bir neçə dəqiqə. Lakin bu deyildi mənim növbədə, xoşbəxtlikdən.
  
  
  "Bu otel mənim üçün sənin dayı", — deyə o, Риве. - Bir bite-birinin ardınca.
  
  
  O, kresloda oturub, gizli üzə əlləri. Zaman ona danışdıq, o, baş qaldırdığını və mənə baxdı göz. Ee çubuqlar idi мокры olan şirin badam yağı və qara göz baxdı ciddi və soyuq. O, üzərində nəzarəti itirib, öz нервами, hətta sonra dəhşətli tamaşalar, şahid olan o oldu.
  
  
  — Yaxşı, — pıçıldadı. - Mən xoşbəxtəm. Nə vaxtsa onu da deyim sənə оборудова bütün haqqında yırtıcı və alçaldıcı şeylər əmim məni məcbur edirdi bunu öz adamları... donuz, çalışır ki, ona ibadət edən və ona var idi, sanki o idi Нагом, allah. Нирад layiq pis, sizi əmin edirəm.
  
  
  Yalnız bundan sonra Рева görünürdü həddində olubdur обморока, onun simasını əks etdirən güclü emosiyalar. Onu ehtiyatla onu qaldırdı və götürüb öz əlləri. Qız tir-tir əsirdi. Onu bərk-bərk ee özünə, toxunub, onun boyun asan bir öpücük. Tezliklə, onun ümid edirəm, vaxt gələcək və bizim üçün, zaman zaman heç kim dayandırmaq edəcək. Amma indi onun getməli idi və çox güman ki, onun gedərəm, bir o qədər yaxşıdır.
  
  
  O hiss mənim narahatlıq və отстранилась məndən.
  
  
  - Mən soruşdum. - Biz harada? Hansı yaxın şəhər?
  
  
  — Mən hər şeyi danışmaq istəyirəm, — o, cavab verdi. "Amma əvvəlcə gərək sən keçid məni, əks halda əmim başa düşər ki, mən sənə kömək qaçmağa vermək ölmək mənim əvvəl atası". Məni, yəqin ki, o da öldürəcək.
  
  
  O getdi görə, ip, və onu da qeyd stul. Sonra, o, izah etdi ki, bütün mənə lazım bilmək, onun обмотал ip onun belini və ankle, mən istəyirəm ki, səhnə baxmaq üçün estestvenno.
  
  
  Onun qısaca danışdı hey, məqsədi nədir mənim missiya; Onun etibar edə bilər hey, indi o oldu dəyərli müttəfiqidir. Lakin mən istəmirdim ifşa onu təhlükə.
  
  
  Və zaman onu başa düşdüm ki, mən hey lazımdır, bəlkə də, daha çox o mənə, son şübhə yoxa çıxmışdı keçməsi, yer özünə tam etimada.
  
  
  — Aqra cəmi bir neçə kilometr uzaqlıqda, — izah qız. - Dərhal görə виллой gedin üzrə əsas yol: bu, səbəb olacaq, sizi burada açıq demək şəhərə. Biz gərək görüşək bu gün axşam: mən çalışacağam ki, daha ətraflı məlumat almaq. Sənin üçün.
  
  
  - Bizim üçün, siz nəzərdə tutursunuz. Uğrunda həyatını xilas sənin ata - təkzib meydana kiv mesajları onu hey.
  
  
  Zaman idi ki, təyin olunmuş vaxtda görüş, onun tapdı üçün şkafda hansısa bez заткнул hey, ağız adam idi. Onun son dəfə gördüm ki, qaytanı sıx sıx üçün heç bir səbəb şübhələr var Şivanın.
  
  
  Bir gun Нирада mərtəbəsində qoymaq. Onun etmek ego arxa dəqiqə sonra tutdu qısa ağ paltar, boynunda, висевшее üçün şkafda və taxdı ego... yeritməyə çalışırlar köynək ilə məşğul olan, ən azı təmin olardı mənim zəruri ehtiyaclarını.
  
  
  Riva üzünü çevirdi. Göz yaşları başladı увлажнять onun çubuqlar. Onun otel geri vermək, hey başa düşürük ki, hər şey yaxşılığa doğru; ancaq bir şey belə məni, bəlkə qorxu, bir daha heç vaxt onun görmək. Onun haqqında fikir Риве Singh, amma ilk ağlına gəldi hissi agent AX. Onun bilərdi məyus Риву, amma mən bilməzdim məyus öz hökuməti və etibarın, bir o göstərdi mənə... heç bir zaman milyonlarla insan həyatını risk idi biri absurd xəyalları, cinayətkar planlaşdırma crazy.
  
  
  
  
  8
  
  
  Atalar sözləri rahat istifadə etmək, çünki onlar yığcam ifadə edir ümumbəşəri həqiqət: onlar asanlıqla uyğunlaşırlar ko всевозможным hallar. Ki, gəlib mənə baş zaman onun sol Риву Singh bir laboratoriya ilə kolleksiyası zəhərli sürünən və гротескный yalançı aşkar otağının bədən istəyər idi: "nə Zaman yağış yağır, mütləq bütün промокнут".
  
  
  Hadisələr olurdu az; onlar sanki uçulub mənə onlarla хорька, o, necə gəlib, Nyu-Dehli, iki gün əvvəl. Bu qısa müddətdə, daha sonra o, onu necə dəfələrlə merak deyil, tabe olub, onun üçün böyük bir heç-heçə ilə məşğul olan заведет məni dalana, Shiva bilmişdir cazibe məni öz yuva. Bu, çətin bir yol idi, və mənə nəsib görmək sirli Шиву... son ana Хакши və beyin Кобры. Lakin mən kifayət qədər çox sübut, inandırmağa özünü deyil ki, uydurmadır. Adam var idi, baxmayaraq ki, biz heç görüşdük, üz-üzə.
  
  
  Gec-tez bu da olacaq, əvvəl o, öyrənir ki, mənə var ki, ona demək idi. Amma indi bu, mənə lazım idi çata Ağrı əvvəl o, ya ego qorilla heç mənim escape əvvəl onlar заглянут kamera və tapa bilməz, onu boş, əgər saymaq deyil, beş разъяренных ilan.
  
  
  Laboratoriya çıxırdı dar dəhlizi ilə утрамбованными земляными divarları. Divarları arxasında saray Şivanın, onun eşitdim aşağı, гулкие səslər удода. String "Ny...ny...ny" dəyişildi həyəcan siqnalı olan kimi отражался hər bir mənim fikir, hər bir hərəkət. Mən barmaqlarının ucunda keçdi dar koridorda, və eyni anda havada səsi eşidildi, əks qoyanın bütün uzaq, həm də sonuna koridorda.
  
  
  - Нирад? Sən burada neyləyirsən? Özün də bilirsən ki, o sevir, gözləyin...
  
  
  Olmalıdır, bu idi Ранджит və ya Гурнек, yəqin ki, ilk belə ki, bir şəxs kimi Гурнека hələ var idi забинтовано. Onun tutuldu səbirsizlik səsində kişi oturdu yeri dəhlizdə zaman mənə yaxınlaşırdı shaggy. Onun baxdı və gördü Ранджита. Ego köynək idi расстегнута sinə isə удавка ki, o, geydiyi boyun, излучала metal parıltı. Hind qapını döydü laboratoriya və onun шталь gözləmək reaksiya ego.
  
  
  Сгибаясь iki, onu qaçdı digər dəhlizi, hansısa bir labirent. Onun idi, villa, hökm mən isə adətən villa var qapı, və daha çox. Onun aşkar ee anda. Onun sövq massiv, причудливо инкрустированную taxta qapı və моргнул üçün çalışırıq istifadə ослепительному işıq səhər günəş.
  
  
  Daxili həyəti görünürdü, tamamilə təxirə ətrafında hansısa aralıq dənizi yeri. Məxmər bitkilər, çiçəkli kol, sulu bitkiləri. Belə çıxır ki, Şiva heç də peşman vasitələrinin yeniden dəqiq surətini yerində münbit kənd Fransanın cənubunda.
  
  
  Yumşaq qapını bağlayaraq, onun qaçdı ilə strewn гравием musiqi ilə məşğul olan başlayırdı bir gün yan fasadında. Cığır qoşulur густому toplanmasına kömək ardıc kolları əkilmiş, səliqəli подстриженных və ухоженных. Ümumi narahatlıq hələ сработала və onun, əlbəttə, niyyətində deyil gözləyin, hələ ki, o əməliyyatından. Sürətli göz vasitəsilə mənim çiyin təsdiq etdi ki, Ранджит hələ macal xəbərdarlıq qalan.
  
  
  Amma mən bilirdim ki, bu işi bir neçə dəqiqə. Tapa bilmədim bizim qapısı, bizə başqa çıxış yolu hasar ətrafında ağac. Onun вжал baş və boyun, omuz və irəli çəkildi, çılpaq barmaq keçəcək maneə ətrafında qollarının. Onun etdik, daha çox səs-küy, daha çox otel, lakin bu yaşayış məntəqəsi rusiya artıq geri döndü fəlakət əvvəldən və səmimi indi işin getdi sağaldı.
  
  
  Filial sözün ya onun mənə paltar, хлестали üz və gözlər. Mənə arxasında onun eşitdim yüngül hərəkət, qarışıqlıq səs olurdu, bütün отчетливее. Onun sözünə davam wade vasitəsilə filial və nəhayət, onlardan; Onun kənarında dayanıb tozlu cığırlar aparıcı boyunca villa.
  
  
  Yox idi, hətta vaxt mənim nəfəs tutmaq üçün görünə. Onun qaçdı, aldığınız hər bir addım, klublar toz. Qarşıda məni əks jurnalının nüsxələri paylanıb zəif səsləri приглушенной musiqi: mən təqib səs, ümid edir ki, o, gəlir yük maşını və ya фургона yol Агру.
  
  
  Əgər onu düzgün yadda coğrafi mövqeyi, Aqra idi, təxminən üç saat sürücü Nyu-Dehli idi və dünya kimi tanınır yer zalında Tac-Mahal. Əgər səfərlər, şəhər daxil idi mənim planları, sonra Şiva idi.
  
  
  Onun çıxdı əsas yol. O, olduqca dar, web zolağı olan hərəkət getdi hər iki istiqamətdə. Mövsüm муссонов başlayacaq və bir neçə ay sonra, ona görə də yol yatağı idi çılpaq ətrafında və boş, vahid məkan qaranlıq toz. Üzrə обочинам yollar olunub shriveled ağaclar isə искривленных filialları oturan стервятники, безмолвные пожиратели устрашающих, meyitlər ilə çılpaq rəhbərləri.
  
  
  Biz Ривы heç vaxt mənə vermək ətraflı təlimat. Onun aşağı baxdı yolda hər iki istiqamətdə, lakin gördüm ki, heç bir şey göstərirdi olardı mənə dəqiq yolu Агру. Onun прищурился parlaq günəş, və sonra bir an gördüm ailə, согнувшуюся ətrafında kiçik bir ocağın digər tərəfdən yollar.
  
  
  İki böyüklər və dörd uşaq mənə baxdı ilə нескрываемым maraq. Onun qərarına risk və qaçdı küçə arasında kəskin danışan zaman добежал qədər qrupu. Худощавый kişi geyimli yalnız zonasında bel qaldırdı şəxs üçün hər il məni heç durmaq üçün çalışırıq. O idi, gərək ki, on il məndən, amma морщинистое, впалое şəxs edirdi, ego növü ценымногие yaşlı.
  
  
  - Aqra? - soruşdum, yalnız müəyyən edilmişdir ki, heç kəs onların ətrafında deyil, ingilis dili bilir. Onu da qeyd küçə və yenidən soruşdu: - Aqra?
  
  
  Ana və ata apardıq amused baxışları isə iki ilə dörd uşaq başladılar дергать mənim üçün şalvar. - "Бакшиш, бакшиш!" - deyə tamamilə çılpaq qız, bir tərəfdən дергая mənə görə штанину və digər işarə ağız. Ego incə, скулящий səs davam etdi yalvarmağa.
  
  
  Villa onlar apardılar, mənim jaket ilə birlikdə pul və pul ki, onu saxlayıb, daxili cibində, belə ki, hər şey var idi, özü ilə, — bu bir ovuc rs ki, onun aldığı Ривы. Səs daha bir problem əlavə edə bilərsiniz başqa. Amma onun aşkar медную sikkə və onun qoydu xurma протянутой əllərini ac uşaq.
  
  
  — Aqra, — təkrar əsəbi поглядывая azn pərdə və səddin üzərində скрывавшую villa. - Taj Mahal...
  
  
  - Ah, "sahib", Tac-Mahal! — dedi kişi. O, hələ də dayanmışdı çömelme, amma qaldırıb öz костлявую əl göstərmək üçün mənə yol sola təcrübəsi villa.
  
  
  Onun yenidən qaçdı, hiss kəskin ağrı, itburnu. Qalırdı yalnız ümid edək ki, avtomobil, araba, hər hansı bir vasitə проедет mimmo üçün mənə kömək almaq Ağrı. Amma əvəzinə avtomobil və ya фургона onun səs-küy eşitdim, dərhal qaytardı məni мешанине baş vermiş hadisələrin ilk gecəsi andan gələndən Nyu-Dehli. Bu idi öskürək, sonra isə uğultu motosiklet arxasında məni.
  
  
  Onun qaçmağa davam çönərək hər d. İlə yolları ilə məşğul olan mühitdə böyümüşəm villa, əsas yol mindi motosiklet ilə iki nəfər təyyarə; ih rəhbəri idi замотаны qadir marağayi gəlir və onlar göndərildiyi mənə. Onu tutdu gun Нирада saxlanılır ki, cibində şalvarının.
  
  
  Bu idi Astra.32 biləcək hedefe radius nömrələri metrdir. Şirkət Astra istehsal tapança, eyni пистолетам Colt və lindner hotel yerləşir (dəyəri xeyli baha), və o, istifadə ih dəfə keçən. Lakin zaman onun dayandı üçün məqsəd və basın siz trigger, onu başa düşdüm ki, bir gun boşaldıqda. Onun üstünə bir gun geri onun eni şalvar və yenə qaçdı, hətta bir neçə düym məndən eşidildi təyyarə таращить gözləri və bir parça qabıq отлетел ağac bir neçə addımlar sol məndən.
  
  
  Kim vurdu idi bəzi təcrübə və наметанный göz. Onun başladı qaçmağa зигзагами də xahiş etdim ki, bir sığınacaq ki, imkan verərdi mənə üz almaq üçün yolları, aradan qaldırılması ki, güllə сыпались, fıstıq kimi. Hələ shot, bu dəfə də таращить göz задела mənə sağ çiyin. Əlli metr irəlidə onu gördüm taxta лачугу üzrə kərpic boru olan qaldırılmışdı sütun qara tüstü.
  
  
  Onun nə yox idi, bu idi, amma davam qaçmaq kimi heç vaxt həyat deyil qaçırdım. Motosiklet сокращал məsafə, amma toz, поднимавшаяся ilə yollar, sürücüyə mane olurdu görmək, deməli, apara nəqliyyat vasitəsi ilə qədər maksimum sürəti. Onun istifadə bu və qaçdı həyətə, заваленный zibil isə bir ətrafındakı iki kişi əmr etdi ki, öz yanındakı oğlana dayanmaq və getmək gəzmək.
  
  
  Yəqin ki, bu idi Ранджит və Гурнек, fikirləşdim ki, baxmayaraq ki, əmin idi ki, Şivanın daha iki телохранителей. Yan binanın açılıb taxta qapı; qapı asılmışdı yalnız biri üzrə ржавых loops. Onu içəri qaçdı və dərhal da burun hit тошнотворный iy qan və экскрементов heyvan.
  
  
  Onun idi скотобойне və hiss etdim ki, sanki qayıtdı, on doqquzuncu əsrə. İnduslar yemək deyil, mal əti, müsəlmanlar yemək. Мычание iribuynuzlu mal-qara, səbirsiz knock копыт iribuynuzlu mal-qaranın və изумленные baxışları insanların готовившихся kəsmək inək, açıq-aydın göstərirdi ki, gəlmişəm ən münasib gizlətmək üçün bir yer.
  
  
  Kişi başladı qışqırmağa, aldığınız fists. Onun idi, onlar üçün незваным qonağı olan əlaqəsi var idi heyvanları ilə kimə lazım idi öldürmək. — Üzr istəyirəm, dostlar, — mızıldandı mən, метнувшись arasında iki böyük коровами üçün hamam, tam qan ilə məşğul olan aparırdı xarici drenaj.
  
  
  İy idi, belə ki, hər bir сворачивал mədə; Onun otel üçün saxladı, головорезов Şivanın. Hava gəlirdi разделанным ət və qorxu. Scott çaxnaşma başladı ерзать, ego dırnaqlı bir şey стучали üzrə грязному yarı. Mənə arxasında onun eşitdim mübadiləsi sözlə dilində olan başa düşmədim. Sonra səs-addım yaxınlaşan mənə, əks-səda verirdi перекрывающий səs-küy heyvan.
  
  
  - Karter! — qışqırdı Ранджит. - Biz, sadəcə, istəyirik ki, danışmaq. Şiva istəyir müqavilə bağlamaq!
  
  
  Yaxşı işi, hökm onun: mənim həyat onun üçün heç bir dəyər...
  
  
  Heyvanların böyük hissəsi olmayan, hədə-qorxu dolu qaçmağa hamısı bir yerdə. Onun da yol verdi bu. Ola раздавленным herd dəlilik off dəhşət inək yenə də instinkt özünü. Yalnız öz təbii ki, onun hiss və eyni instinkt. Buna görə də onu davam qaçmağa, və daha bir таращить göz просвистела başım üzərində, отскочив təcrübəsi ступенек yanında vanna otağı.
  
  
  Таращить gözlərini qaldırdı, sprey, qan, peyin və sidik ki, испачкали mənim şalvar. Onun qaçıb üçün ölü nöqtədə, inilti arxa hissəsində böyük bir otaq, yerdə görünmürdü bizə, windows, bizə qapı.
  
  
  O, istəyirdi ki,-nə verəcək mənə, bir neçə qiymətli saniyə vaxt. Onun qədər kənar кадки və tutdu pitchforks, gördüm ki, üzərində bir dəstə feed. - Karter! Səs yenə qışqırdı. - Hər şey qurtardı, "sahib"!
  
  
  - Yox! - ucadan dedim keçirilməsi pitchforks kimi, nizə.
  
  
  Ранджит etdi daha bir shot, amma həmin anda dörd kəskin dalğa ville вонзились emu sinə. Onun atdım paslı vasitədir, belə ki, çox kimi ola bilər. İndi onun hərəkətsiz dayanmışdı, seyr, bir gənc kimi, hind diksinib geriyə çəkilir geri, açıq, ağzı və əlləri ilə стиснутыми taxta древке bu silah.
  
  
  Гурнек çökmüş arxasında öz peyk tamamilə mənə игнорировал, böyük heyranlıqla ona baxaraq dörd isə geri qaldığından qan брызнувшие ətrafında yaralar. O, çalışdı azad pitchforks, amma Ранджит davam etdi fəğan, vəhşi qışqırığı zərər getdikcə zəif hər saniyə.
  
  
  Bu, şiddətli bir qışqırıq Ранджита, ego nalan qəzəb və əzab zaman Гурнек cəhd çıxarmaq pitchforks üzrə ego sinə məcbur inək, bütün bir çox, dəlicəsinə рваться dar keçid üçün водосточной boru. Onun eşitdim ih kar рокот, knock копыт, мычание; Onun atıldı və başladı dırmaşmaq üçün kanalizasiya.
  
  
  Гурнек bağırdı salınan əlləri havada. Ego vurdu buynuzu geri və sözün подбросили havaya, o, endi yanında böyük vanna otağı. Ранджит çökdü mühit обезумевшего sürü mal-qaranın. Son inilti zərər kəsildi ilə ego dodaq zaman onun əlləri разжались və сомкнулись bu гротескной parodiya yumruq.
  
  
  Sonra зловонное nəfəs heyvan toxunub mənim yanaqlar və mən qaçdı koridorda aşağı, daim ударяясь divar uzaq sonunda slaughterhouse. Çirkli və pis kokulu ilə опухшим şəxs покрытым qan və sonra onu olmalıdır, heç bir təsəvvür özü xoş, - deyə o, zaman çıxdı yola geridə qoyaraq bu səhnə dəhşətli döyüş.
  
  
  Mən əminəm ki, oldu iki, bu abş. Гурнек, yəqin ki, qaldı olardı sağdır, lakin mən ümid edirdim ki, yaralarını ville birdəfəlik aradan qaldıracaq Ранджита. Yaranmış zamanı və digər hallarda mənə elə gəlirdi ki, mən dəyərli işlər görmüşdür.
  
  
  İnsanlar dəhşətli, olmalıdır da var idi, insanlar Şivanın. Onun шталь qədər gözləyin, onlar çıxış edəcəklər irəli intiqam almaq üçün öz yoldaşlarını. Mən getdi küçəsi, düşüncə, mən necə razı kimisə aparım, məni belə çirkli.
  
  
  Mimmo sürüb köhnə Ford. O, indi də Агру, amma hiddətlə махать əl çağıran dayandırmaq, mənasız idi. Onun fikir gördüm mis-qırmızı bir şəxs, sonra bir maşın yox bulud, toz, bir поднималось, o проезжала mimmo.
  
  
  Onun sözünə davam getmək qərar dayandırmaq deyil.
  
  
  Mənə lazım idi vanna otağı, təmiz, isveçlilərin, pul və silah. Bildiyimə görə, hökumət ABŞ-ın yox idi bizim konsulluq, bizim nümayəndə heyətinin Агре. Yaşadığım idi, çox yaxın, Nyu-Dehli. Lakin, ola bilər, onu tapa bilməzdi ki, bir şey lazımdır, oteldə.
  
  
  Və hər halda, onun nə idi bu. İdi artıq günorta və həmin axşam mənim təyin edilmişdir görüşü ilə Реевой. Hələ çox şeyi etmək lazım idi, ona görə də onun başını qaldırdı, tempi. Riva dedi ki, Aqra zalda cəmi bir neçə kilometr villa.
  
  
  Bir neçə mil və ya yox, bu, həmişə изнурительная gəzmək. Полуденное günəş amansızcasına bütün mənə baş, göy yaratmışdı, özü ослепляющую безоблачную havası, усеянную yalan отблесками. Keçdi, on dəqiqə, bir saat dörddə, əvvəl mənə yaxınlaşdı hansı bir araba. Bu idi köhnə infrastrukturları, o cümlədən повозка ki, тянула neçə arıq öküz, везущих üst-hay.
  
  
  Onun əlini yellədi вознице, седобородому мужику olan натянул reins keçirilməsi və dayandı повозку var kənarındakı. - Sən deyirsən ki, ingilis? - soruşdum kəndli.
  
  
  "Təmiz ingilis dili", — deyə o bildirib. - Yox, ingilis...
  
  
  Onun işarə barmaq, əvvəlcə ona, sonra özünü. - Aqra? - Xahiş etdim. - Aqra?
  
  
  - Aqra? - təkrar etmək, kəndli, bir tərəfdən yan tərəfdən jest ki, universal dil deməkdir: "Bəli".
  
  
  Onun qəti başını tərpətdi və fəth bu телегу ortasında sena. Kişi geniş, mənə gülümsədi göstərərək diş və diş испачканные "пааном". Sonra o azaldıb o, və волы yenə getdi öz yavaş addım, ki, hər şey eyni idi, daha yaxşı, daha uzun gəzmək gəzmək.
  
  
  Onun off yarıyuxulu, убаюканный ritmik покачиванием və скрипом arabanın. Mənə lazım idi ki, yap var, qoy hətta cəmi bir saat. Ancaq bir fikir mənim kəsdi əbilov zümzümə, zümzümə ki, getdikcə daha ucadan ən azından повозка катилась günəş yolda.
  
  
  Qeyri-iradi насторожившись, onun baxdı. Çünkü qalxıb, toz, kiçik bulud kiçik qum gizli mənbəyə səs-küy, edən, onun eşitdim. İstəmirəm artıq risk deyil, belə ki, gözdən salmaq, bizim həyatımızı, bizim uğur missiyası, onun tələsdi batırmaq благоухающее hay, навалив yuxarıdan olduqca çoxdur etmək üçün özünüzü görünməz.
  
  
  Mən başa düşə bilmirdi ki, yaxınlaşır. Onun вглядывался də olardı taxta mikroavtobusda dinləmək daimi реву bir neçə motorların. Və zaman onu gördüm ki, bu nədir, onun daha dərin qərq hay və nəfəs keçirilmişdir.
  
  
  Bu, edilmişdir, yeni simalar, amma bu andan etibarən onun bilmədi ih unutmaq. Üç kişi, bütün abş-сикхи... моторизованный dəstəsi göndərdi Шивой tapmaq üçün məni və aşağı ov, öldürmək və ya qaytarmaq villa ərəfəsində son əmrlərin, Ulu öndər. Onlar nərilti ilə промчались mimmo arabaları ilə волами; hər üç motosiklet rəhbərlik Агру.
  
  
  "Əgər Хоук edə bilər məni indi!" — fikirləşdim mən.
  
  
  Onun çirkli idi, heç bir qəpiyin də cibində, silahlı yalnız незаряженным tapança və mənim bilik taekvondo və idmanın karate növü. Çətin deyildi proqnozlaşdırmaq, əgər mənim qərar haqqında Şiva, həqiqətən, ki, qarşıdakı gün gərgin olacaq
  
  
  
  
  9
  
  
  Onun gəlmişəm Агру bir saat sonra, van высадил mənim şəhərin kənarında. Tozlu немощеные küçələri, əyri-üyrü zolaqlı, labirent zolaqlı görünürdü ki, yaradılmış xüsusi çaşdırmaq üçün təsadüfi qonaq. Alan bəzi məlumatlar, onun qarşısında qalıb ofisi American Express.
  
  
  Heç bir şey üçün mənim vəziyyət xüsusilə məzəli, amma o, məni рассмешила. Onun səsi, uzaq tərzinin adi amerikalı bir turist, heç bir pasportun və heç bir pul deyil, əgər hesab bir neçə rs olan Riva mənə verdi əvvəl məni bağladı.
  
  
  Onun fikir icarəyə maşın və geri Nyu-Dehli, amma yol tutub olmasaydı, az altıncı saat vaxtım çatmadı. Mənə lazım idi əlaqə Хоуком və görüş üçün hazırlamaq ilə Ривой həmin gün. Belə ki, Nik Karter, çirkli, оборванный, исцарапанный və əgər yenə, расправил omuz, dərindən nəfəs aldı və getdi qapını səliqəli binalar, yeganə ümid tanımadığı şəhərdə, mənim üçün dəhşətli düşmən.
  
  
  Aqra deyil, metropolis. Üç nəfərlik motosiklet bilər bir xəstəlik прочесать bütün şəhər. Mənim başlıq artıq вырисовывался mərtəbədə zaman onun girdi ağ bina xahiş kabinetinə idarəetmə.
  
  
  Mənimlə əvvəl baş düşməyə çətin vəziyyətdə, lakin bu граничило istehzayla. Olmadan qəpik, satın silah və ya geyim və ya icarəyə maşın yoxdur olardı həlli ilə məşğul Шивой və ego şəxsi komanda gorillas. Mənim pasport ilə pul və mənim şeylər idi təhlükəsizlik otaq otel, Nyu-Dehli; amma qalan hissəsi isə mənim idi Агре, üç saat sürücü paytaxtın.
  
  
  Kimi, yalnız onun daxil bina, mənə bir qapı gəldi gözətçi formasında. Onun, guya, məhz o bilmədi günah бедолагу, xüsusilə zaman gördüm ki, güzgü öz əksini стонами... obrazı çirkli və оборванного bum.
  
  
  "Mən görmək istəyirəm idarəetmə", — elan edib onun охраннику. - Bədbəxt hadisə baş verib.
  
  
  - Direktoru sessiyasında, onu olmaz, narahat, "пукка hippie"... - kişi cavab verdi ataraq təhqir üzümə.
  
  
  Yaxşı, məndən iy verirdi козами və guya məhz onun idi манекенщиком, ancaq məndə yox idi niyyət orada durmaq və mübahisə ilə gözətçi deyil... o zaman hər şey, o cümlədən "Америкэн Ekspress", düşə bilərdi, əgər Shiva претворил öz planlarını həyata.
  
  
  "Məni narahat etmir ki, o sessiyasında", — acıqlı partladı onun. - Bu, təcili haldır. - Və onun başladı itirmək səbir, zaman digər шталь təkan məni bir gün atmaq niyyəti ilə yola. - Belə rəftar etmək olmaz ilə centlmen! — deyə mən стиснув diş.
  
  
  Gözətçi qoydu əlini кобуру табельного gun. Səhv sayı iki. Mən sevmirəm "bullies", daha mənim xoşuma gəlmir ki, məni sövq edilir. Belə ki, sürətli dalğa əlləri və zərbə почку onun sahilində uzun kişini распластаться azn полированном mərmər yarı. Odin üzrə клерков başını qaldırdı və sıçrayıb ayağa qalxdı.
  
  
  — Lazım deyil, narahat — arxayın ona ego. - Yeri gəlmişkən, menecer mənim, hələ bir... və danışmaq lazımdır, onunla işi üzrə. "Dərhal." Mən gedirəm burada oturub gözləmək orada sənin həmkarını... - mən işarə rəqəm təhlükəsizlik, - həll etmək üçün, презентабелен onun cəmiyyətdə, ya yox.
  
  
  Olmalıdır, bu, mənim ton səs və ya tələsiklik olan onun gedək təhlükəsizlik, məsələ ondadır ki, gənc клера tələsik başını tərpətdi və gedən bir sıra masaların. Onun hərəkətsiz dayanmışdı lobbisi ilə приклеенной üçün tətbiq ухмылкой, hazır yenidən çıxmaq üçün öz ətrafında, əgər, bir an sonra heç bir fəaliyyətə başlayacaq.
  
  
  Kargüzar idi индус, lakin insan, протянувший mənə əlini idi американцем, yüksək, худощавым oğlan bir neçə yaş böyük idi. O baxdı, demək olar ki, narahat öz zolaqlı kostyum, безупречном isə mənim isveçlilərin idi çirkli və изодранной.
  
  
  - Nə ilə onun sizə kömək edə bilərəm? — deyə o, məni görən məni ayağı ilə qədər baş.
  
  
  - Demək yaxşı deyil, açıq - onun sözünü kəsdi ego.
  
  
  - "Bağışlamaq?" — deyə o, qaşlarını çatır təcrübəsi heyrətdən.
  
  
  - Mən sizə məsləhət görürəm ki, gedib öz kabinetinə. Onun çalışıram hökuməti, hökumətiniz. Xüsusi gizli xidməti.
  
  
  - Спецслужба? - etiraz etdi клера gülərək. - Bəli, yaxşı, sən istəyirsənsə, zarafat əbədi mənə! Ki, bu, bir zarafat?
  
  
  - Heç zarafatlar. Və əgər siz məni görə öz otağında, mənə lazımdır özləri üçün bakmak. Amma mən istəməzdim ki, vurmaq sənə ağrı...
  
  
  Gözətçi özünə gəldi və getdi, bizə. Onun sözünə davam baxmaq kargüzar, göz, ümid edir ki, o, razı olardı. Onun həyata ego vəziyyəti: nə qədər bilirdi, o, rast dəli ki, dəli am və pis qasıq.
  
  
  O, baxışlarını məndən nəzər baxdı təhlükəsizlik işçisi. İkinci və o, qərarsız idi, lakin, nəhayət, baxdı mənə və yavaş-yavaş başını tərpətdi. — Mən bilmirəm ki, bu nədir, amma sizi əmin edirəm ki, mən sizdən qorxmuram, — dedi, - gərgin səslə.
  
  
  - Yox, əbədi heç kimi qorxmaq. Axı, onun hələ də müştəri, baxmayaraq ki, mənim akkreditiv qaldı Nyu-Dehli.
  
  
  Onun sonra onun vasitəsilə bir sıra masa kiçik ofisi ilə taxta panellər, miniatür Wall-əzik Hindistan yarımadası. Onun baxdı adı, выгравированное azn табличке masa, sel də dəri kresloya, boğazını arıtladı və izah etməyə başladı, öz tarixini əvvəldən.
  
  
  Onun qeyd etməyib adı Şivanın, heç dəqiqləşdirilir, biz, əslində, onun missiyası, bizə öz münasibətləri ilə AXE. Ona özünü agent xüsusi şöbəsinin MKİ-nin, olan ofis ola bilər üçün direktorunun çox xüsusi əhəmiyyət kəsb edir. Onun izah emu öz mövqeyini göstərməklə ki, mənim sənədlər və pul qalıb Nyu-Dehli və mənim yaşayış məntəqəsi, rusiya imkan vermir mənə geri paytaxta, ola bilər, bir neçə gün.
  
  
  Zaman onu başa hekayə ilə, o cümlədən, onda niyə ona özünü бомжом meneceri istəsəydi, öyrənmək mənim ad və yoxlanılır məlumat kompüter vasitəsi ilə dayanan bir sıra ilə bir masa arxasında əyləşir. Adətən onun pis справляюсь nömrələri ilə, amma heç vaxt lazım bilməyib yadda saylı öz kartları. Belə ki, mən sadəcə adlandırıb mister Рейнольдса, menecer, tam adı, ünvanı ilə Vaşinqtonda olan kart.
  
  
  Bəzən hava limanlarında mənə almaq olur "öldürmə" və ya casus kitab, maraqlı oxu kömək edən istirahət və başını təmizləmək. Amma, mənə heç vaxt belə tapa təsvir olunan vəziyyəti, heç olmasa, uzaqdan müqayisə ilə o, olan onun oldu. Necə bilmək, sərəncamda qəhrəmanları kitab həmişə баснословные məbləği müxtəlif valyutalarda, onlar heç vaxt bunu başa çatdı bizim pasport, bizi sərnişinin şəxsiyyətini təsdiq edən sənədlər, bizim silah. Amma o, yox idi, baş qəhrəman kitab "sirlərini".
  
  
  Bütün ki, mənimlə baş idi lənətləmək "əsl". Ofis American Express idi bu kimi yaşadığım Aqra. Bütün baş vermişdir ki, şəxsən mənimlə. Onu diqqətlə izləyib görə reynolds tərəfindən, изучавшим kompüter məlumatları. Əgər o, mənə kömək etdi, onun olardı dövrünün dünya görüşündə batıb qaldığını üzrə boğaz. Asan və sadə.
  
  
  — Yaxşı, mister Karter, siz heç xəyal, — nəhayət, dedi Reynolds oxuduqdan sonra, məlumat. - Sən də məşğul oğlan, mən əlavə edin. Siz səyahət açıq hovuz, hə? Onun üzünə təbəssüm yarandı, sonra meneceri üzr istədi, kimi bir şey, mənimlə обошлись.
  
  
  "Ən azı, siz kim dinləməyi bacarır", — deyə mən. - Bu, keyfiyyəti, onun indi çox çatmır.
  
  
  — Qorxuram, bunlar hamısı, — o razılaşdı. O, mənə təklif etdi ki, siqaret istədi, istəmirəm olub, onu göstərmək, özünü qaydaya onun evində, o, zəng edir, jin, o göndərmişdi шофера mənə görə.
  
  
  Onun yüksək qiymətləndirib, təklif, amma istəmirdim çatdırmaq, ona çətinliklər var idi. Çox az insanlar onun втягивал bu, daha yaxşı oldu hər kəs üçün. Onun təşəkkürünü bildirdi ego görə yaxşılıq, lakin dəvəti rədd. "Lazımdır ki, ilk növbədə, bir neçə yüz dollar hindistan valyutada, əgər bu, bəlkə də, sizin ofis, zəng etmək üçün mənim rəisinə Vaşinqtonda.
  
  
  "Heç bir problem, — məni arxayın Reynolds. O, tez ayağa qalxdı görə, bir stul, bütün xoşbəxt və həyəcanlı iştirak etmək imkanı olsa da, daha kiçik formada fəaliyyəti üçün bu cür gizli və подпольного xarakter.
  
  
  İyirmi dəqiqə sonra, распухшим карманом şalvarının bir paket əskinazlarının, onun stol arxasında oturub direktoru gözləyir, hələlik Хоук очухается otto türbələr. - Amma sən anlayırsan ki, artıq gecə yarısı? — o mənim boss.
  
  
  - Mən elə bilirdim sən heç vaxt ложишься yatmaq əvvəl üç.
  
  
  - Üç saat?! Dərzi, mənə həmişəlik almaq üçün altı, Üç Nömrəli!
  
  
  Mən həmişə № 3, zaman Хоук nədən hirslənib özlərindən çıxırlar; Onun da Nick Carter və ya o zaman daha сердечном əhval-ruhiyyə. Əlbəttə ki, Ulu Öndərin deyil bağışladı olardı ki, mənə unutdum fərq haqqında vaxtında arasında Vaşinqton və Hindistan.
  
  
  - Yaxşı, - oğlan dedi, mən. - Mən gidelim səni geri yataq, bir an sonra; Onu düşündüm, ancaq ki, sizə maraqlıdır ki, baş...
  
  
  — Mən dəqiq bilirəm ki, baş partladı, o,. - Mən artıq demişəm ilə hindistan təhlükəsizlik xidməti. Mənə dedilər sizin zənginizi. Nick, gəl etməyək ilə başlamaq o, eyni köhnə tarix. Onun etiraf edirəm ki, səhv etmişdim. Ondan başlayaq ki, Şivanın heç vaxt mövcud olmayıb.
  
  
  - Yenə də düzgün deyil. Şiva var, ümid edirəm ki, qısa...
  
  
  - Nə danışırsan? — qışqırdı Хоук. - Mən bilirdim ki, sən başa ki, sən haqqında uçmaq evə.
  
  
  — Ola bilər ki, gələn həftə, hər şey yaxşı gedir, — elan etdim mən. Onun danışdı Хоку detalları, mənim ilk tanışlıq Моханом və Гурнеком qədər qətl Ananda, mənim öz hakimiyyətini Qırmızı forte, o, sonra nə oldu. Zaman onun danışdı emu ki, bütün bilirdim Шкатулке, o idi sanki heyran.
  
  
  Digər iki başa line dumandan kəskin g? n? rale vasitəsilə minlərlə kilometr əvvəl gəlib revmatizm. Səs Хоука absurd yumşaq və incə, amma mənə lazım deyil idi tərcüməçi anlamaq üçün, ki, o, dərin narahatdır. - İndi sən bilirsən, nə onun istəyirəm səndən, Nick...
  
  
  — Var fikrimiz, — dedim. - Qaladan, elə deyilmi?
  
  
  - Mən daha çox istəyirəm. Onun istəyirəm Шиву və Hacı, lazım olsa. Və mən istəmirəm ki, ih tərəfindən haldadır, onun aydın выразилась, Nick?
  
  
  - Əla. Onun artıq qərar sərf vəziyyəti sizin meyarlara. Amma mən nə etməliyəm çatdırılması heroin? Gərək olub onu davam bununla mübarizə aparmaq?
  
  
  - Əvvəlcə разберись ilə Шивой. Qalan onun свяжусь ilə hindistan təhlükəsizlik xidməti. Qanun çox vacibdir, əlbəttə ki.
  
  
  — Əlbəttə, yalnız öz təbii ki, mızıldandı: - mən.
  
  
  - Siz işləmək istəyirsinizsə, tək və ya tercih üçün onu xahiş etdim ki, hindistan müdaxilə və kömək?
  
  
  — Hələ yox, — cavab verdim. - Əgər Shiva заподозрит ki, hindistan təhlükəsizlik xidməti gedir mane ego planlarına, o, şiddətli cəza verməsindən və qaçmağa ətrafında ölkə üçün gizlənmək, Çində, və sonra biz ego bir daha heç vaxt tapa bilmərik. Lakin hal-hazırda mən düşünmürəm ki, o, görür, mənə birbaşa təhlükə ona görə də sizdən xahiş edirəm ki, heç bu barədə danışmaq zaman siz zəng rəsmi şəxslərə Nyu-Dehli. - Mən hesab edirəm ki, Ананд mənə verdi anlamaq üçün, kimi, üzrə ego sözlərinə görə, baş verən "sızma" məxfi məlumatların yüksək dairələrində ego Xidmətin. - Mən istəmirəm ki, bizim başqa üz uçtu, əvvəl mənim imkanı yaranacaq daramaq qanadları emu...
  
  
  — Və ощипать ego lələk, — deyə Хоук.
  
  
  - Oh, biz götürək шкатулку var, əlbəttə.
  
  
  Sonra biz aşkar parol, kod adı üçün o ola bilər əminəm ki, söhbət əsl Nick Carter ilə deyil, elektron səs, parlaq ixtira alban alimi. - Bu, mühüm məsələdir, Nik. Bizim Moskva, bizim Vaşinqton olacaq izləmək, Çin kimi hazırlanır udmaq sub olmadan ih müdaxilə. Onlar məcbur olacaqlar ki, təşəbbüs göstərmək, müharibə, ya yox. Buna görə də...
  
  
  — Bəsdir, — sözünü kəsdi, onu mən çalışır рассмеяться, amma edə bilmədi. - Var, əlaqə təşkilat daxilində. Onun nizamsızlığı qəbul etmirəm məğlubiyyət.
  
  
  — Bəli, biz bilirik, — köksünü ötürdü, Хоук. - Səsi niyə mən səni itirmək açıq indi... və mən bilmərəm itirmək Шкатулку.
  
  
  "Və Шиву da", — deyə mən. - Heç vaxt unutmayacağıq revmatizm Hindistan Aleksandr Македонскому... və ya, daha yaxşı demək Hitlerə?
  
  
  - Mən düşünmürəm ki, köhnə Адольфо idi belə çətin və ya hətta, belə bir qəti, Nik. Uğurlar; Onu səbirsizliklə bax, gözləyirəm cavab yaxın vaxtlarda sizi.
  
  
  - Daha sürətli, boss. Söz verirəm, tezliklə.
  
  
  Bir saat keçəndən sonra çıxdı, onun ətrafında öz mehmanxana nömrələri, выглядя tamamilə əks halda, çox zaman onun daxil ofislər American Express. Onun üz cübbə, şalvar və balet başmaq əvəz ih tipik yerli geyim: ağ pambıq özüllər, yay şalvar, dəri сандалиями. Anonim isveçlilərin. Onun yağışına, diqqətlə побрился və nəhayət, натер üzü, əlləri və ayaqları qat yağlı rənglər.
  
  
  Nəticədə idi mis rəngi, və bu makiyaj imkan vermədi mənə çox inteqrasiya ilə izdiham. İnsanlar Şivanın istəyirdi выходца ilə Qərbin, və əgər onlar kifayət qədər ağıllı qorumaq üçün çıxış yolu üzrə Американ Express, onun otel istərdim ki, onlar kifayət qədər ağıllı ki, təsəvvür etmək, nə dəyişdirmək lazımdır mən öz geyimi və xarici görünüşü.
  
  
  Клера arxasında dəhlizdəki otelin idi тактичным olsa da, ağıllı, öz həmkarları tərəfindən Nyu-Dehli. Ən delle, seyr etdiyim ilə нескрываемым maraq (ona tamamilə kimi daxil yalnız insan), o qeyd etməyib, bizə dəyişiklik haqqında mənim geyim haqqında bizə травмирующем rəng dəyişikliyi, sürətli artırılması rəng mənim dəri.
  
  
  — Onun otel olardı göndərmək teleqram, — dedi, - ona emu.
  
  
  "Bağışlayın, amma bizdə yoxdur lazımi avadanlıq, — sahib, — o cavab verdi. Sonra altında piştaxtadan o досталь топографическую kartı Ağrı ilə rəngli illüstrasiyalar görməli yerlərinə, o cümlədən, əlbəttə ki, Tac-Mahal. - Siz getmək teleqraf azn Гвалиор-nəsli. Oradan göndərə bilərsiniz teleqram, - deyə o, işarə nöqtəsi kağız üzərində qırmızı karandaşla.
  
  
  Onun təşəkkürünü bildirdi mən öz kart və dayandı велотакси ödənişlərin sağ otelin. "Bu poçt şöbəsi Гвалиор-gender", — deyə onu işıqlandırır. Mənim diqqət və mənim söhbət mütləq uyğun rəng mənim dəri. Sürücü mənə baxdı, seyr mənimlə eyni maraq və qulluqçusu otelin.
  
  
  Lakin ona heç bir şey etmədi təmin etmək üçün ego maraq. Mənə qaşınma edirmi almaq teleqraf göndərmək üçün teleqram edən otel, Nyu-Dehli və hesabat emu ki, mən qayıtmayacağam bir neçə gün ərzində. Və nəhayət, onun qərar zəng hind nəğməsi xidmətə təhlükəsizlik, onlara bildirin ki, baş ih agent Ашоком Анандом.
  
  
  Və nəhayət, mən bir neçə icra tapşırıqların əvvəl görüşmək Ривой yeddi. Vaxt itirmədən, taksi sürücüsü rəhbərlik tərəfində poçt. Bu anda onun оглядывался ətrafında настороженными gözü ilə, xüsusilə də zaman, gördüm kimsə bir motosiklet.
  
  
  Nə qədər onun bilirdi, insanlar Şivanın hələ də istəyirəm, məni buna görə mənə lazım idi gözədəyməz qalmaq mümkün. Yaxşı, mənim yeni isveçlilərin və makiyaj mənə çox kömək etdi, lakin mən istəyirdim ki, lazımsız risk.
  
  
  - "Sahib" - aktyor? - Risk xahiş sürücü, подъехав üçün почтовому bölməsinin azn Гвалиор-nəsli.
  
  
  - Kimsə hesab edir ki, məni aktyor... - dedim.
  
  
  - Onda, bəlkə, "sahib" vermək istəyir, mənə öz avtoqraf... - hind şairi досталь, qələm və kağız, təbəssümlə onun adı müxtəlif kağız parçası, bir mənə verdi. продержался. - Çox sağ olun, "sahib"! — deyə sürücü ilə xoşbəxt bir təbəssüm.
  
  
  Onun шталь gözləmək reaksiya ego kimi, yalnız o расшифровал doodle. Axı hamı bilir ki, James Bond, artıq bir neçə ildir ki, təqaüdçüyəm.
  
  
  Mərkəzi qapı poçt şöbəsi boş idi; Onun daxil deyil etməklə xüsusi diqqət və görən üç motorlu gorillas Şivanın.
  
  
  Onun teleqram göndərib, pulunu verib, yeni-yeni parlaq банкнотами; sonra onlar müəyyən etmişlər mənə qonşu otağa üçün yerli və şəhərlərarası zənglər. Qarşısında mətanətli выстроилась uzun növbədə, ona görə də keçib, hələ iyirmi dəqiqə əvvəl gəldi mənim növbədə daxil telefon qutusu qədər operator mənə təqdim xətti üçün Nyu-Dehli.
  
  
  Baxmayaraq ki, nömrə otelin uçdu məndən ətrafında baş, onun unudulmuş telefon nömrəsi rəisi Ашока. Onun селл azn taxta oturduğum kətil və bağladı, özü ilə şüşə qapı. Zaman telefon zəng vuraraq, onu götürdülər və dərhal olub xəttində hind həmkarlar Хоука, insan adına Пуран Дасс.
  
  
  Hindistan gizli xidməti bilmirdim əsl məqsəd mənim missiya. Əlbəttə ki, söhbət bu partiyanın heroin, lakin heç bir eyham azn имитатор səs Hacı.
  
  
  Hətta onu demişəm, indi rəisi ilə Ananda. Lakin onun rəvayət emu oldu ki, ego agent. Mən və şübhəli, onlar hələ də aşkar bədən. Verdi Dassu bütün zəruri məlumatları, o cümlədən ünvan küçə kafe yanında park Nehru Delhi.
  
  
  "Siz dediniz ki, sizi yox idi qərarı ilə görüşmək Анандом", — deyə mənə Дасс sonra o, söylədiyim kimi, emu bütün detalları ölüm Ашока. - Hər halda siz söhbət mənim köməkçim, görünür, yalnız dünən bir...
  
  
  — Qorxuram, izah etmək sizə çox uzun, — dedim. - Mən, təzyiq altında, əgər siz bilirsiniz, mən nədən...
  
  
  — Yox, mən başa düşürəm, mister Karter, — quru deyib Дасс. - Və mənə heç gülməli deyil ki, mənim agent ölü. Mən başa düşmürəm ki, baş verir; bir gün siz hesabat ki, bizə heç vaxt görüşmüşük ilə Анандом, növbəti gün siz mənfəət və hesabat bizə ki, o, öldürüldü. Bəlkə də, belə vəziyyət nə yerdədir ölkənizdə, amma burada, Hindistanda, biz ən çox qiymətləndiririk, insan həyatı.
  
  
  - Qulaq as, Дасс: mən zəng edib sənə oxumaq üçün mənə mühazirə. Zaman onu dedi ki, mənə утопление, onu nəzərdə tuturam ki, kimsə приставил gun mənim затылку, sifariş mənə demək dəqiq nə mən deyə. İnanın ki, ölüm sizin agent dərindən narahat etdi məni. Və əgər bu, ola bilər, sizi ürək-dirək vermək, sizə məlumat verirəm ki, qatil Ашока daha oynaya bilməz rol cəllad adı Кобры.
  
  
  - Bilərəm ki, onun xahiş indi haradasınız var, cənab Karter?
  
  
  - O verə məlumat: hələlik, hər halda.
  
  
  - Gərək olub ona xatırlatmaq ki, sizin fəaliyyət azadlığı bu ölkədə hesab любезностью verilən hökumətinizə?
  
  
  - Mən çox gözəl bilirəm əməkdaşlıq haqqında madam Qandi.
  
  
  - O zaman belə mehriban olun, mənə deyin, hansı səbəbləri побудили sizi gəlmək Hindistana. Onun artıq verə bilərəm sizə hərəkət azadlığı, əgər edəcəyəm оборудова qalmaq üçün hər kəs xəbərsiz...
  
  
  Nə oldu ki, belə deyil.
  
  
  Onun yadına düşdü informasiya sızması olan mənə danışıblar Хоук və Ашок Ананд. Дасс idi, nə qədər şey, yalnız heç bir səmimi və hazır əməkdaşlığa, o deyirdi quru, demək olar ki, aqressiv. Onun belə bilmədim necə öyrənmək iki hitman "Кобры", Ранджит və Гурнек, məlum oldu ki, mənim ilə görüşdə Анандом kafedə olan parque. Əgər onda bu elə təsadüf, indi onun idi, demək olar ki,...
  
  
  Əgər yalnız qurarkən onun, əgər Дасс heç bir xəbərdarlıq ih.
  
  
  Əlbəttə emu olardı çətin deyil və ya adətən xahiş agent, hara gedir mənimlə görüşəcəkdir. Sonra bu, bəlkə də o əlaqə Шивой ümid öldürmək iki зайцеву bir güllə ilə.
  
  
  — Yaxşı, mister Karter, — səbirsiz dilləndi dedi Дасс. "Siz əzmindəyik davranmaq mənimlə belə ki, sanki o idi sizin rəisi, mister Xok, və ya siz təkid etmək üçün ofis yanaşırdı sizə necə lazımdır?"
  
  
  - Yox, mən belə deyil, arzu, mister Дасс. Və çünki siz belə təkid sizə bildirirəm ki, telefona görə Бомбея. - Mən qeyd mehmanxanaya, olan qalan bir neçə il bundan əvvəl, və əlavə etdi: - Əgər istəyirsənsə, mənə göndərə bilərsən bir vasitəsilə öz adamları. Onun adı altında qeydiyyatdan Kent, Klark Kent, otaq 747.
  
  
  Əgər o olardı американцем, o, olsaydı hər şeyi başa düşdüm. Lakin o, anadan Hindistan, ona görə də heç bir şey aşkar qəribə ki, mən həll oteldə altında uydurma adı ilə. Ola bilsin ki, onun недооценил ego, bəlkə də, onun yalnız раздражала yardım запрошенная AX.
  
  
  Eyni zamanda, amma mümkün idi, ki, mənim şübhə ego sədaqət və əlaqələr təşkilatı ilə Şivanın idi tamamilə əsassızdır. Və mən risk, çünki Shiva salonda azadlığı və sahibi Шкатулкой.
  
  
  "Mənə gözləmək mümkün deyil danışmaq, bəzi üzrə salamladı sizin insanların, mister Дасс", — deyə mən. - Onu bildirmək istəyirəm başsağlığı ölümü ilə əlaqədar Ananda. Ümid edirik ki, sizin agent bu gün axşam.
  
  
  — O, təxminən on, mister Karter, — tez dedi Пуран Дасс. - O adam привыкший açmaq üçün ən çətin vəziyyət. Və onun istifadə yerləşir mənim tam inam vardır.
  
  
  - Mən ümid edirəm ki, eyni mister Дасс.
  
  
  Mənə yazmaq çətin сарказм olan грозил açıq-aşkar mənim səs. Amma nəzərəçarpacaq kargüzar, heç bir şey olmadı. Onun dəstəyi asdı və ayağa qalxdı, потянувшись şüşə дверце telefon köşkləri.
  
  
  Kənarda kimsə преградил mənə yol. Və o tanımadıqları.
  
  
  
  
  10
  
  
  Mən bilmirdim, demək olub, mənə "salam" və ya "bye".
  
  
  İkinci ifadəsi idi sonsuz üstünlük nəzərə alsaq ki, insan qarşımda görə, sürüşmə şüşə qapı, üç biri idi sikh olan, onu gördüm, мчащимися tərəfində Ağrı, преследующими məni.
  
  
  - Siz tamamilə dəyişib öz xarici görünüşü, "sahib" Carter , - deyə kişi, уперев hər qəbilə qapı və keçəcək, onun bir neçə bax bir tərəfdən o, saxlanılır küt bir gun. Niyyət индейца idi tamamilə интуитивными.
  
  
  — Sən bilirsən ki, adamlar deyirlər ki, — dedi, - mən натянутым verməyiniz. - Mən Римэ, выгляди, romalılar kimi.
  
  
  O, la oyununu şərh edib. - Sən Hindistan, sən nə abş, hə?
  
  
  - Üçün estestvenno. Məni həmişə hesab özünü xeyirxah şeytan, bütün bunları nəzərə alaraq hallar. Amma heç vaxt olub ki, sən mənə dua edin, sənə "sahib"? Və ya tercih başa söhbətimiz daha partlayıcı qeyd? - Gun göndərilmişdir səmimi mənə sinə.
  
  
  Hindistan sikh saymaq deyil, gic olub. Və ego deyil забавляло mənim qafil və qafil münasibət. Onun oynadığı komediya səbəb olmadan; Onun yalnız bir otel vaxt qazanmaq. O, qapını açdı və jestlə məni dəvət getmək onunla.
  
  
  - De görüm, sən necə məni tapdı?
  
  
  - Sən həmişə belə саркастичный, "sahib" Karter?
  
  
  - Yalnız zaman çalışırlar gələ mənə daban, "мем-sahib", - etiraz etdim onu, zəng ego kimi müraciət edirəm ki, qadına.
  
  
  Bu revmatizm azn təhqir sikh saymaq mənə tərəf döndü geri gun 45-ci çaplı və bunu iddia edir, mənimlə gözəl söhbət, mənə gətirib vasitəsilə vestibül poçt şöbəsi üçün fırlanan qapı, aparıcı küçəyə. "Xidmət edən otel, digər rs", — qımışdı o, nəhayət, cavab mənim штопора. - Bəs Агре az otellərin. Yalnız göstərin foto "sahib" pul mükafatı , burada isə qulluqçusu otelin deyir: "Bəli, bu kişidir, yalnız sol, poçt, on dəqiqə bundan əvvəl...". "Sahib" Karter düşünür ki, o, çox ağıllı, ki, o, gülür üzərində Шивой! Amma indi "sahib" Karter başa düşür ki, axmaq o deyil, insanlar Кобры.
  
  
  Səs индейца idi işarə boş və təntənəsidir. Lakin məni daha çox narahat edirdi mənim isti imkan olmadan, qida, daha ego, qürur. Görə стеклянными qapılar onu gördüm iki ego əhli oturan azn motosiklet, ih göz устремлены gün poçt.
  
  
  - Siz istəmirəm verməkdə bütün evlərdə ətrafında günahsız qadınlara və uşaqlara? - soruşdum onun yoldaşı isə o, приставил gun mənim bel, sifariş qapı açmaq. - Fikirləş, nə qədər qan tökülmüşdür nahaq, "sahib"!
  
  
  - Bu, sizin qan, "sahib" deyil, özgədir.
  
  
  — Belə olan halda ayırın беззащитного dilənçi, mızıldandı: mən əlini uzatdı və прижимая раскрытую ovuc günü. Açıq qarşımda üzrə qalxmağa başladı ilə dözülməz медлительностью тащилась qalın грузная qadın. Onun надавил qapını, приоткрыл onun bir neçə sm, bəli belə ki, eşitdim xışıltı küy uzun ipək "sari" bu mərmər pillələrində. Günəş bir an təsir göstərib драгоценном daş bir qadın geydiyi burun zaman o, üst çatdı nərdivan.
  
  
  O, baş qaldırdı və başladı qapı açmaq üçün.
  
  
  "Buyurun" deyib onu ucadan, уклоняясь kənara. O, əmin idi ki, sikh saymaq olacaq basın siz trigger belə yaxın olan bir qadın. O gülümsədi, bir az кивнув, həm də əlləri ilə sıxaraq paketə bükülmüş bir vərəq qaranlıq kağız və bağlı möhkəm bir ip.
  
  
  — Ümid edirəm ki, o, kövrək, — mızıldandı, mən alaraq сверток ətrafında onun əlləri.
  
  
  Ağız qadınlar açmışdı təcrübəsi bayraq icazə icrası. O bilmirdi oynayır olub Shiva öz insanlara əmr qaytarmaq məni villa diri və ya ölü; amma mən niyyətində deyil hesabat özü bu barədə. Onun atdı paketi индейца; barmaq спусковом çəngəl щелкнул və таращить göz просвистела havada.
  
  
  Shot cəlb ümumi diqqət. Qalın qadın kəskin вскрикнула və atıcı çaxnaşma qaçdı gün. İnsanlar, poçt və başladı qışqırmağa və ətrafında çalışan bütün tərəflər, zaman amerika hindistan cəhd qaçmaq. Onun heç bir hotel üçün o qədər də asan ускользнул.
  
  
  Onun щелкнул sol ayağını vurmuşdu güclü zərbə kişiyə altında hər qəbilə. O, sarsıldı və yenə istər-istəməz basdı siz trigger. Üst şüşə gün cadar. Səs çekim və битого şüşə həlli elmi-tədqiqat vəzifələri əsəbi ağlayır iştirak edən, считавших özünüzü daxil kilidli olmadan poçt şöbəsində.
  
  
  Döşəmədə və mərmər pillələrində idi səpələnmiş böyük şüşə parçaları. Onun qaçdı özünün bütün çəki, çox tez sürüşmə ilə, ayaqları ilə, bir səmimi irəli, sol az согнута üçün qoruyub balans. Və hit индейца dizinə ilə qüvvəsi, üç dəfə artıq qüvvəyə ilk zərbə.
  
  
  Ego əsaslarla kəskin подогнулась, o, cəhd asılı qalmaq üçün qapı jamb; Bu, açıq arxasında. O baxdı, zaman cəhd qalxmaq, ayağa. Onun çəkdi əlləri əvvəl, belə ki, fists уперлись aşağı qabırğa; sonra onu vurub dəhşətli zərbə sol edən раздробил ona idi sümük.
  
  
  Kişi bilmədi saxlaya qorxudan cry əvvəl скользнуть irəli. İndi onun əlləri idi, onun çiyinlərində basaraq ıso, bütün gücü. Kənarda digər iki спрыгнули öz motosiklet. Silah отбрасывало pis müqəddəs günəş, onlar мчались gün.
  
  
  Öldürmək ih bir-bir mənə daha rahat idi, çox aradan qaldırmaq və hər üç yerdə. İlk amerika hindistan davam inilti çalışır, əlindən qurtulmağa can atırdı mənim tövsiyələr. Mənim əzələlərin gərginləşib zaman onun ıso bütün gücü ilə çalışırdı buraxmaq ego baş və omuz aşağı olan parlaq осколкам şüşə.
  
  
  O, ayağa qalxdı ilə dəhşətli inilti buraxmaq, bir başa пронзительным yuh zaman ilk parçalamaq şüşə пронзил ego və əti. Onun sözünə davam təkan onu seyr şüşə kimi пронзает ego dəri əvvəl daxil ego бычью boyun.
  
  
  Daha bir shot həlli elmi-tədqiqat vəzifələri xor истерических qışqırıqlar isə таращить gözləri az qala оцарапала mənə başını. Bir tərəfdən qoruyurdum, onun индейца, digəri isə çalışıb, qoparmaq, onun yanında tüfəng. İndi onun gücü qalmamışdı zaman parçalamaq şüşə пронзил ego мускулистую boyun, yavaş-yavaş qədər sümük.
  
  
  Zaman şüşə gəldi emu bu сонную arteriya, onu sanki, ikimərtəbəli, bağ hose. Вырвалась dolan qan və брызнула mənə şəxs qarşısında köynək. Kişi vermişəm cry olan çevrilib растерянное бульканье zaman onu atdı ego torpaq распластавшись böyük осколках şüşə. Barmaqları разжались və тупорылый gun döşəməyə düşdü. Hind çalışdı, başını qaldırmaq, amma qan dəstə də çox bol üçün dərin yaralar boyun.
  
  
  Sonra ego bədən oldu конвульсивно silkələmək, əlləri pendulum havada, elə bil, otellər, kimsə danışıq... son rəqs обезглавленного cücə ilə onun вытекаетет qan.
  
  
  Mənə hələ lazım idi zərərsizləşdirmək digər iki kişilər. Onlarda yox idi, təcili qayğı və günahsız зрителях faciələrdən, və onlar yenidən atəş etməyə başladı mənə.
  
  
  Таращить gözləri düşüb kişini olan корчился mərtəbəsində dəhşətli əzab. Əgər şüşə, врезавшееся bu сонную dalından hələ metodu öldürdü ego, таращить gözləri onun iş görmüşdür. Kişi çökdü ilə конвульсивным подергиванием sinir və əzələ.
  
  
  Onun arxasında dayanıb бездыханной rəqəmlər, шаря mərtəbə ayaq aşkar qədər gun. Onun qaldırdı silah və açmış, cavab atəşi digər iki sikh. Kimsə daxil işıqlarını. Onun olmaq istədim, burada, zaman gələr, polis, həm də ona görə ki, həbs mane olardı, mən getmək ilə görüşə Ривой.
  
  
  Belə ki, əvəzinə vurmaq üçün iki yaraqlı, ona целился də ön təkər motosiklet, припаркованного qarşısında poçt şöbəsi. Таращить göz vurulmuş nen kimi yağda. Cızırdama çıxan seçmə hava etdi bir ətrafındakı iki kişi çevirmək üçün hər il baş verir ki,.
  
  
  Onun yenidən basdı siz trigger və eşitdim fit güllə havada. Onun целился индейцу geri, lakin əvəzinə проткнуть ego bel, таращить gözləri düşüb emu arxa hissəsi bud. Xəsarət məlum olmayan ölümcül, amma kişi artıq gəzmək bilməz. Ən delle, o обмяк kimi kağız bir hesabatı zaman onun uşaqlara baxdı də xahiş etdim ki, başqa çıxış yolu.
  
  
  Mən düşünürdüm ki, məni təqib edəcək son üç killer Кобры. O, üzərinə əyildi bədən öz dost və zaman onu basdı siz trigger üçün off başa onu başa düşdüm ki, edilən son shot. Və onun hələ macal almaq üçün döyüş sursatı Астры ki, onun aldığı Нирада əvvəl onu yola ego cəhənnəm olsun.
  
  
  Onun soxub əlini arxa dəqiqə. Onu götürdü Астру, atdı ee cins və qoymuşdur onun yerində gun 45-ci çaplı idi ki, daha yaxşı "Астра", daha asan bir gun. Demirəm artıq ki, mən heç keçirmək istədi, iki gun. Bir var idi, kifayət qədər daha çox, daha mən bəzi iftixar hissi ilə aşkar ki, mənim zərbələr əlləri və ayaqları çıxdı, az qala, daha etibarlı formada qorunması, daha люгер Вильгельмина.
  
  
  Onun döndüm və gördüm ki, ətrafında bir sikh kömək edir, öz раненому товарищу tutmaq motosiklet yazıları ilə шинами. Mənim sandal ucadan заскрипели zaman onun vasitəsilə süpürülmək vestibül və метнулся piştaxtanın arxasına poçt şöbəsi.
  
  
  Var idi hemoroid çanta, tam poçt. Onun kayması bilər arasında мешками və dəli kimi qaçdım burun altında heyran почтальонов, замерших qorxudan. Poçt-teleqraf işçiləri sanki vəziyyətində hipnoz. Onlar açdıq рты, heç bir hərəkət və yalnız izləyirdik, mənim gözləri.
  
  
  Arxa otağı ola bilərdi погрузочную platforma. Zəng həyəcan davam cingilti isə çünkü artıq слышался tanış vail polis var. Mənə maraqlı oldu, bildilər olub, iki ındians, onların onu qoyub sağ qalanlar qaçmağa. Əgər onlara bu, mümkün olacaq, ona əmin idim ki, onlar выслеживать məni, hələ ki, qalıram, onun Hindistan. Amma mən istəyirdim ki, itirmək üzrə nəzərdə bizə ih, bizə Риву... bizə AH. Хоук dərhal başa düşdüm vacibliyini mənim missiyasının, buna görə də mənə lazım əldə Шкатулку əvvəl Shiva dəfə tətbiq et seq aktları.
  
  
  Məni ən çox narahat edən nə idi mənim ноющую fikir zaman onun спрыгнул ilə loading dok platforma üçün промчаться arasında iki фургонами, o idi qalacaq olub Shiva, burada hələlik mənim üçün bir şans var pozmaq ego planları. Əgər ego insanlar geri villa, bir güllə də ayaq üçün bildirmək istəyirəm ki, digər ölü, Shiva olardı tamamilə qadir yığışıb yox, əgər onun haqqında məlumat verdi, nen də hind nəğməsi polisə. İstisna deyil ki, o, artıq atdı shaggy hazır olmaq üçün ölkəni tərk etmək.
  
  
  Əgər, əlbəttə, Riva bilməz ego saxlamaq. Hələ ki,-ki, edə bilən inandırmaq Шиву ki, mən təsəvvür etmirəm bilavasitə təhlükə ego planlarına idi əsaslanır mənim şəkk-şübhə ki, Пуран Дасс olmuşdur işlər hesab planı sözü Кобры. Əgər Дасс danışdı Шивой sonra mənim telefon zəng (bu isə o demək idi ki, mənim şübhə sədaqət zabit основывались azn təkzibedilməz faktlara deyil, yalnız intuisiya), Shiva aydın olardı ki, mən yalan zaman bəyan edib ki, ben bombay kimi eyni, və ki, mən şübhəli Дасса. O zaman ki, o da guya ki, mən əqidəli bir aidiyyətinin Дасса üçün заговору ilə Коброй, onun əgər bu qeydlərə əlaqə ilə bizə bir hind polis idarəsi... və ya hər hansı bölməsi gizli xidmətləri.
  
  
  Bu idi, sadəcə, fərziyyə, amma mən bilməzdim risk nə hindistan polisi ictimai rəyinə hesablanıb mənim missiya və mən bilməzdim imkan Şiva uçmaq Çin ilə Шкатулкой bu ego sərəncamda. Riva yeganə şəxs idi təcrübəsi olan bilərdi məlumat almaq, qısaca izah öz tapşırıq və ortaya absurd və qorxulu plan onun əmisi. Qız пообещала mənə kömək. Bu, artıq штопора самаритянского jest isə штопора ümumi mənada. İmkan onu əmim qaçmağa əvvəl mən onun перехитрю Шиву, demək düzgün ölüm ego, ata.
  
  
  O, hətta harada olduğunu bilmirdim Shiva saxlanılır əsirlikdə onun atası, çünki o, imkan vermədi hey danışmaq, onunla yalnız telefonla. Onun üçün idi, bunu anlamaq, lakin əgər Shiva itdi paz ətrafında ölkənin əvvəl var idi şans missiya başa çatdırmaq üçün bizim həm пропадала hətta ən kiçik bir ümid azad edilməsi və bağlanmış. Xoşbəxtlikdən, bildim üz poçt əvvəl məni olunmasına maneçilik törətdi olardı hindistan polisi.
  
  
  Siren hələ выли zaman onun düşdüyü az gedəndən sonra o, çoxsaylı mağazalar digər tərəfdən poçt şöbəsi. Onu dayandırdı üçün baxmaq, və davam getmək, проскользнув kiçik dükan, harada idi, böyük qarışıqlıq əşyaların və malların ki, sanki, gizli bir o qədər də günahları.
  
  
  İki yaşlı oğlan ilə сутулыми çiyinlərini, amma kifayət qədər ağıllı üçün dərhal tanımaq ehtimal alıcının irəli çəkildi kimi yalnız onun daxil mağazası. Kişi deyirdi ingilis güclü britaniya diqqət və zaman ona izah etdim ki, mənə ehtiyac ego malların, o, kifayət qədər ağıllı deyil, dayandırmaq mənə, sual maraqlı məsələlər barədə mənim amerika акценте.
  
  
  Baxmayaraq uyğunsuzluğu, mənim diqqət və hindistan geyim, bu deyildi mənim belə ki, sanki bu, yox idi qəribə bir şey. O bilmədi təmin mənə sursat üçün silah 45-ci çaplı ki, onu aldı сикха, amma mənə təklif etdi ki, böyük буйволиной dəriləri. Dərini kimi mən artıq başa düşdüm zaman alırdım sandal, Hindistan, asan deyildi tapa. Amma буйволиный knut idi, yaxşı vəziyyətdə, necə və pambıq "gödəkçə". Köynək ilə məşğul olan oldu mənə oldu, bütün qan içində, həm də mağaza sahibi bu, deyəsən, çox maraqlandırdı. Rs həmişə qalır рупиями və bu, əsasdır.
  
  
  Onun dəyişərək geyim mağazasında. Zaman onun çatdırdı əli qanlı "pencək" sahibinə, o onu, onun qovşaq və tökmə taxta alınması mağaza arxa. - İstəyirsən, hələ nə vaxtsa, "sahib"? — soruşdu, o parıltılı gözlərində zaman onun досталь, bir neçə banknotlar üzrə-paket, onu saxlayıb, cibində.
  
  
  - Sənin var süpürgə?
  
  
  - Süpürgə? — demək, o, həyata deyil.
  
  
  — Məhz süpürgə, — deyə onun və etdi jest, подметая əlimlə.
  
  
  - Ah, bəli, onun başa düşürəm! — o cavab verdi, сияя. O, uşaqlara baxdı də almışam, nə onun ego xahiş etdi.
  
  
  Yəqin ki, bu idi və sürücü ən süpürgə olan o подметал sizin mağaza, amma o gözləyin bilmədi vermək, onu mənə, əlbəttə ki, düzgün qiymət. Qiymət, şübhəsiz ki, olduqca yüksək qiymətlərlə Ağrı, amma, eyni zamanda, казавшаяся mənə ridiculously aşağı. Kişi otel завернуть süpürgə hesabatı qaranlıq kağız, lakin onun bir təbəssüm ilə izah edib ki, saxlayım necə var.
  
  
  O baxdı, bir neçə halda, belə ki, qaşlarını çatdı və başını aşağı saldı, demək olar ki, incidir və təhqir nə mən лишаю həll etmək şərti ritual, sonra alış-veriş predmeti. O, soruşdu. - Kifayət qədər "sahib"?
  
  
  - Bəli, mən hesab edirəm ki, süpürgə və буйволиная loop, məlumatların başqa şəraitdə kifayətdir. Səndə yoxdur, patron, elə deyilmi?
  
  
  Kişi bir neçə dəfə başını yırğaladı. Onun çıxardı daha bir parlaq yeni купюру və etmek hey bu xurma. - Sən məni heç vaxt gördüm, başa düşdüm?
  
  
  — Heç vaxt, heç kəsi görmədim, — təkrar iki mağaza, bizim saniyə tərəddüd etmədən götürdü, pul dəqiqə.
  
  
  Onun досталь daha bir купюру və təkrar əməliyyat. - Ola bilər, siz təklif etmək mənə, onu harada tapa bilərəm sursat? Mənim başqa məni dəvət ov yaşadığım...
  
  
  - Düzünü deyirəm, "sahib", mən bilmirəm, burada tapa bilərsiniz özünüzə ammo. Biz dinc insanlar burada Агре. Silah sahibi yalnız hakimiyyəti.
  
  
  - Sən əminəm ki, heç yadındadırmı bir mağazalar, onun harada ola bilər ki, bir şey lazımdır? - israr etdi ki, onun, deyirəm, uzatdı emu pul.
  
  
  O, bildirib. - Bir məqamı!O qoydu купюру dəqiqə də keçdi uzaq axını mağaza. Onun baxırdı o, nə isə müxtəlif hesabatında qaranlıq kağız. O uzatdı, mənə bir kağız parçası, onun baxdı adı və ünvanı yazdığı nen. - Bu, ən yaxşı, mən nə edə bilərəm, - sahib, - üzr istədi kişi. "Əgər biz Бэшема heç nə lazımdır, mən düşünmürəm ki, siz ammo tapa bilərsiniz, burada Агре. Bu təvazökar yaşadığım... biz satırıq, hər şeyi yalnız turistlər üçün. Siz başa düşürsünüz, elə deyilmi?
  
  
  — Əlbəttə, — arxayın, onun ego.
  
  
  Belə ki, onun küçəyə çıxdı, silahlı süpürgə, qamçı ilə dəriləri və tapança 45-ci çaplı edə biləcək yararlı, əgər o, yalnız bilər vurmaq. Amma bu məqamda onu, əlbəttə ki, heç bir şikayət edə bilər. Hər halda, onun hələ sağ idi. Kifayət qədər qənaətbəxş bütün bunları nəzərə alaraq vasitəsilə mənə getmək idi.
  
  
  
  
  11
  
  
  Bu, inanılmaz göstərilməsi, ibtidai və nəzarətsiz fiziki qüvvə ki, onun nadir müalicə gördüm. İnsan hərəkət təəccüblü cəldlik və elə çeviklik ki, mən istər-istəməz, geri söykəndi, hiss судорожное azalması, əzələ həyat. O, подпрыгнул hava və спикировал aşağı, pələng kimi, ilə pişik грацией ilə məşğul olan ayrılmaz hissəsi olub ego смертоносной şücaət.
  
  
  Və bu kimi bir pələng var idi лапообразные barmaqlarını, silahlı iti kimi dırnaq, dırnaq. Növbəti saniyə, o, istifadə öz ölümcül silah üçün danışıq şəxs digər şəxsin tərk böyük qanlı yaralar görünürdü вырезанными əti.
  
  
  Qan başladı damcılatmaq, багровые ручейки хлынули ətrafında dərin порезов zar. İnsan görünürdü безликим, onun xüsusiyyətləri idi неузнаваемы, ego əti свисала kəsik-küsük, sanki содранная dəri. Пошатываясь, o, geri çəkilməyə çalışdı, amma yenə hücum edilmişdir.
  
  
  Heç bir dövlət belə ki, çevirdi üzünü düşmən qanlı bir Pələng спикировал ona. Onu gördüm, dişləri iti kimi qılınc, iti dişli və qırmızıdır. Məni əsməcə tutmuşdu təcrübəsi ikrah, amma mən bilməzdim qoparmaq göz bu səhnə, o, vəhşilik və deputatı "bakı" insan həyatında.
  
  
  Onun sözünə davam elədi böyük heyranlıqla ona baxın. Şəkil deyə bilərəm əlini qaldırdı, zərbə vurmaq üçün qəti xurma: bu, ən mükəmməl zərbə колониа-kanal-chi-ki-ki, onun heç gördüm.
  
  
  Səsvermə xəbərdarlıq edir ki, mən bilmədim, sadəcə ignore haqqında, ola bilər ki, zaman müəyyən bir "nizam-intizam", xüsusilə də karate və "kung-fu" üçün istifadə olunur ağrıyan üçün deyil, ədalətli əməllər. Onun heç vaxt inanmırdım belə bir cəza və ya zorakılıq сыч zorakılıq. Onun kədərli başını buladı və baxdı parlaq saat üz.
  
  
  Onu alıb bir saat yapon markalı səhər tezdən həmin gün. Hələ yox idi beş saat. Məndə qalırdı iki saat, buna görə də onun yenidən diqqət yetirdim film, dram гонконгском stil.
  
  
  Şimali kino idi baxan Tac-irqi, sadəcə, xatırlatmaq istəyirəm ki, mənə başqa idi ziyarət məşhur Tac-Mahal. Ancaq o, cəsarət, üzünü göstərmək üçün belə bir məşhur və izdihamlı yerdə. Onun, əlbəttə ki, təkcə oturmuşdu kinoteatrında, o yalnız əyləncə üçün, коротая gün. Çünki onun, əmin idi ki, insanlar "Кобры" hələ рыскают şəhər tapmaq üçün çalışırıq, mənim üçün son mənimlə onun seçdi kinoteatrı qalmaq üçün gözədəyməz kimi uzun mümkün kimi.
  
  
  Var idi vəsvəsə fikir qayıtmaq saray Şivanın üçün üzləşdirmə onunla, amma o, bilmirdi ki, nə qədər телохранителей idi xidmət canavar və onun hətta bilmirdim olub, o, hələ də var. Görüş Ривой təyin edilmişdir yeddi saat şəhərciyində kilometr iyirmi təcrübəsi Ağrı.
  
  
  Bir yerdə idik görüşmək idi məlum olduğu kimi Фатехпур-Сикри, tərk şəhər ətrafında mərmər və qumdaşı. İstifadə rehber olan, onu alıb elə həmin mağazada, harada alıb, bir saat, onu mümkün dizi öz təxəyyül топографическую kartı bu yer. Burada çoxlu saray, bəzi böyük pilləkənlər və eyvan views ilə geniş həyət. Çoxdan tərk edilmiş binalar kompleksi шталь mükəmməl cənnəti, bizim üçün hər yer bilərdilər sakit danışmaq olmadan tapılması yaxşı təhsilli agentləri Кобры.
  
  
  İdi gecəsi, zaman oraya var və bu da mənim xeyir. Qaranlıq qoruyacaq məni prying eyes моторизованной briqada Şivanın. Amma mənim yeganə problem olaraq qalmışdır bilməməsi almaq üçün döyüş sursatı gun.
  
  
  Onun təqib şurasına mağaza sahibi və getdi qonaqlar üçün индейцу adına Башам. Var idi dəmir-dümür dükanı mağaza yanında базаром, kiçik магазинчик, harada tapmaq mümkün idi hər şeyi молотков artıq tiryək. Amma ammo üçün bir gun o ego sıra daxil idi. Məsələ heç də pulda və mövcudluğu.
  
  
  - Mənə lazım deyil, az sutka, "sahib", - deyə ev sahibi dükanları zaman onun baxışlarını kənara ego izah etmək ki, mən arıyorum.
  
  
  — İyirmi dörd saat — bu, çox uzun, — dedim.
  
  
  O, əllərini qaldırdı xurma yuxarı. Boş, kimi boş bir gun-45-ci çaplı ki, nə vaxtsa məxsus riyaziyyat üzrə olan "Кобры", истекшему qan poçt. Onun qutusunu çıxardı, banknotlar və Бэшем həyəcanla licked dodaqlarını, gözlərini gözləri ilə pul olduğu, onun mahalı qarşısında ego burun.
  
  
  - Mən çox şad olardım ki, xidmət üçün sizə, "sahib"... lakin mənim əlləri bağlı. Ammo olan siz məndən soruşursunuz, tapmaq asan deyil, Hindistan. Mənə lazımdır ki, ən azı bir gün tapmaq üçün ih...
  
  
  - Bu, əsl biabırçılıqdır... bizim üçün hər ikisi. Səbr!
  
  
  "Lakin, ola bilər, bilmirəm, onu göstərir ki,-ki, hələ", — deyə dükançı və yoxa mağaza arxa yalnız çıxmaq üçün bir anda ilə fərah, canlı, idman стилетом ki, o, əlində kimi qiymətli predmeti və ya подношение qorxutmurdu. Əgər tanrı-sürünənlər, Надь müşahidə edən bu səhnə, onun inamlı ki, onlar olmazdı məmnunuq. İndi стилет əlavə edilib mənim предплечью çox ağciyər ножнах, demək olar ki, eyni zamanda ki, onun geydiyi zaman insanlara Şivanın idarə обезоружить məni.
  
  
  Belə ki, məndə idi, bıçaq, süpürgə (simvoluna çevrilmiş iki eyni dəyənək uzunluğu təxminən fut hər) və knut üzrə буйволиной dəriləri. Hər şey nə olmalı idi əvəz gun. Mən tamamilə silahsız, yaxşı, amma onun yox idi ходячим arsenal.
  
  
  Lakin, əgər hər şey plan üzrə, bəlkə də, hətta mənə yox idi, istifadə etmək istədiyiniz bir gun. Mən heç bir niyyəti ilə görüşmək kişilər Кобры, hələ ki, onun hazır deyildi qarşıdurma ilə Шивой daha çox şəxsi zəmində, daha əvvəlki dəfələrlə çoxdur.
  
  
  Ona görə vacib idi ki, görüş Реевой keçirilib rəvan. Onun vəd qız tapmaq və onu azad ata. Öz növbəsində o, göstərdi ki, artıq hazırdır almaq üçün cəhd edin, hər hansı bir mümkün məlumat. Pakt, anadan və məhbus üzrə formaları qarşılıqlı ümidsizlik. Riva lazım idi mənə, onun ehtiyacı onun az deyil, əgər heç bir daha çox.
  
  
  Belə ki, mən sel yer və davam film izləmək, dinləmək, несинхронизированные səs, rəng belə parlaq və gözəl, necə alüminium christmas ümid edir. İmza, bir hind, başqa azn benqal, toplayan yəqin ki, çox az uyğun mənasına ingilis dialoqun. Amma ritm, inanılmaz bacarıq baş qəhrəmanı incəsənət "kung-fu" завораживали mənim mənası.
  
  
  Film sona çatdı yarısında beşinci. Proqramı elan davam kino, ona görə də onun ayağa qalxdı öz yerindən və getdi, birinə, ətrafında çıxışları ilə mingling болтающей və комментирующей izdiham. Kimi, yalnız onun oldu, küçədə, mən təşkil əmək gözədəyməz getmək, hələ onun aşkar taksi hazır tutur məni tərk yaşadığım Фатехпур-Сикри.
  
  
  Sürücü, yaxşı выбритый və heç bir hicab, xoşbəxtlikdən (bu an onu hər yerdə gördüm sikh) xahiş etdim ki, mənim əlli rs görə получасовую səfər. Qara bazarda bir dollar bunlardan on iki rs. Ağlabatan qiymət, ona görə də verdi emu pul və irəli селл arxa oturacaq köhnə Ситроена.
  
  
  Bizə heç уехало bizə bir motosiklet haqqı cəhd keçmək. Dəqiq desək, səyahət Фатехпур-Сикри keçib olmadan hadisələri. Bu idi, eyni olan yol getdim, sonra necə qaçdı ətrafında saray Şivanın. Onun растянулся oturacaq, biz onlar bir sıra hedcinqi, ограждавших bir ev, küçə. Heç kəs görünmürdü və saray ilə утрамбованными земляными divarları görünürdü boş və atılmış hesab edirəm.
  
  
  Bu, məni, əlbəttə, sevindirdi, çünki Şiva haqqında düşündüm, Hacı və hətta haqqında Риве, səməd vurğun üçün çin sərhədi. Nə olar, deyə, onu zaman göstərəcək.
  
  
  Onun yenidən saatına baxdı və cəhd istirahət. Vaxt var idi, hələ kifayət qədərdir, amma çox yalama onun göstərən заброшенному şəhərə daha çox sinir və тревожился. Onun istifadə imkanı başa çatdırmaq üçün nə başladı alıb süpürgə və буйволиный knut.
  
  
  Бэшем kifayət cür idi borc mənə əl qazmaq. Onun просверлил iki deşik yaxud süpürgə, bir-bir hər ilin sonunda dəyənək. İndi onun qədər vurdu, qamçı буйволиного qamçı əvvəlcə bir deşik, sonra başqa, sıx закрепив шнурком tərəflər. Beləliklə, iki ölkə arasında çubuqlar, onu var kimi bir şey натянутого dəri lento. Onun yoxlanılır qovşaqları; deşik древесине çubuq vardı kiçik, təhlükə отслоения məlumat yox idi.
  
  
  Zaman onu başa qurmaq üçün cihazlar, onu gördüm ki, uzaqda рифленые minarələr böyük məscidin Cami-Масджид. Amma массивное bina görünürdü kiçik ilə müqayisədə nəhəng divar возвышавшейся cənub tərəfdən məscidlər. Divarları tikilib şərəfinə qələbə Əkbər, imperator Böyük Моголов, основавшего əfsanəvi yaşadığım Фатехпур-Сикри. Divar çıxırdı, ətraf kənd və bir qrup убогих huts təşkil kənd ətəyində şəhəri tərk edilmişdir.
  
  
  - "Sahib" istəyir ego burada дожидались? - təklif taksi sürücüsü, притормаживая dayandırmaq üçün mən giriş пустынную park yanında безлюдным və naməlum şəhəri. - Mən verəcəyəm sənə yaxşı qiymət: otuz rs üçün tutur, səni geri Агру.
  
  
  "Üzr istəyirəm, ancaq mənim digər öhdəlikləri", — deyə, mən, запихивая çubuqlar ilə буйволиной шкурой dəqiqədə şalvarının. Onun, qapını açıb çölə çıxdı, ətrafında maşın.
  
  
  - Dirijorlar, burada artıq yoxdur, "sahib", - deyə taksi sürücüsü. - Məgər sən istəyirsən ki, göstərdi ki, onun sənə cür? Onun işarəsi ilə Фатехпур Сикри. Onu da göstərmək lazımdır, o, daha nə görmədim, bizi bir turist...
  
  
  — Şübhə etmirəm, — mən razılaşdım, gülə-gülə. - Amma mənə lazım görüşmək mənim hind bələdçi vasitəsilə bir neçə dəqiqə. Yaxşı yol, "sahib"!
  
  
  - Necə istəyirsiniz, - təəssüflə dedi sürücü. O gətirdi ki, mühərrik, onu görə bucağı və getdim tərk sonra özünü toz bulud.
  
  
  Onun yolunu davam etdirmişdir gəzmək.
  
  
  Son turizm avtobus artıq getdi Агру. Tacirlər ki, выставляли öz mallarını həyətdə məscidin ətrafında, həm də qayıdıb bu kəndə, tərk binaların ətrafında mərmər və qumdaşı заброшенными. Onun tez keçdi daxili həyət, сверился kartı ilə onu parçaladı üzrə rehber, və aşkar binası kimi tanınan "ev Маруама".
  
  
  Məhz orada Riva təyin edib mənə görüş bir saat daha az. Onun heç bir şey hiss etdim və gördüm ki, heç bir hərəkət, bir bilərdi salmaq mənim şübhə. Bina ilə qızıl rəngdə olan kontakt sahəsi freskleri və расписными tavanlar baxdı şəstlə və təntənəli ki göstərirdi zənginliyi və siyasi hakimiyyət Əkbər. Onun oturdu birinci ступеньке dar mərmər pilləkən, aparıcı balkon, огибавший bütün ev.
  
  
  Və başladı gözləyir. Onun, sadəcə olaraq dua etmək Riva Singh deyil açıqlayıb məni.
  
  
  Yeddi onun başladı sinir. On dəqiqə yeddinci onu narahat oldum ikiqat. Amma dörddə yeddinci onun səs eşitdim остановившейся park maşın. Sonra zəif bir səs əks-addımlar разнесся üzrə выложенному mərmər daxili həyətində olan образовывал şəkil böyük şahmat taxtasının.
  
  
  Aydındır ki, Əkbər şahmat oynadı istifadə edərək, öz məşuqəsi və rəqqasələr kimi canlı пешек. Onun da, yavaş-yavaş ayağa qalxıb, hiss пешкой, daxil oyun, lakin bu cür решившей qoymaq mat düşmən. Şiva əmin idi, nəzarət edə bilərsiniz ki, mənim bütün hərəkət, диктуя öz çirkin qaydaları.
  
  
  Amma əgər imkanı var idi demək və ya bir şey etmək, şübhəsiz ki, bu, olardı ən son oyun idi ki, oynamaq dahi cinayətkar.
  
  
  - Nick? Nick, sən orada?
  
  
  Bu tanış səs idi, amma bir toxunuş ilə qorxu, vahimə. Hələ lap hava olsa da, səma qaranlıq düşürdü, onun bilərdi görmək qamətli rəqəm Ривы, sürətlə пересекающую həyət. Orada idi qərb paltar açıq воротом. O daha gözəl, daha onu xatırladım, amma indi aydın idi, heç vaxt belə fikir.
  
  
  Məni görən kimi, Riva qaçdı, ee sandal, sürətli tempi стучали üzrə мраморным плитам.
  
  
  - Yalvarıram sənə, burax, - dedi, məni möhkəm! — o mızıldandı. - Səmimi olaraq onu indi istəyirəm, bu, dünyada hər şeydən çox, Nik.
  
  
  Onu götürdü ee əlləri və bərk-bərk özünə. Qız tir-tir əsirdi, üşümək пробежала bütün onun bədən; o прильнула mənə qoyaraq başını mənə sinə.
  
  
  — Sənə qorxmaq lazım deyil, — pıçıldadı mən. - Mən sənə söz verirəm ki, hər şey alınacaq yaxşı. Sən yenə görərsən atasının və onun üçün də hər şey dəyişəcək, narahat olmayın.
  
  
  O, başını qaldırdı və cəhd təbəssüm etdi. Onun dovşan öpdü ee dodaqlar: o, geri çəkildi əvvəl və откинула saç падавшие bax göz. — Mən sənə etibar edirəm, Nik, — yumşaq dedi. - Əmi, mənə öyrətdi heç kimə etibar yoxdur... Bu belə влезло mənə baş, mən hesab edə bilməz, öz beyin! Amma mən inanıram sənə, Nik. Mən heç bir seçimi var. Əgər sən bilmirsənsə, mənə kömək edəsən, əgər sən bilmirsənsə xilas atamın, o zaman dünyada heç kim bilməyəcək. Və mən daha heç kimə müraciət etmək, Nick! Bizə kimə.
  
  
  Qara gözləri ilə ih kədərli və испуганным bir ifadə də var idi qəti bir nəzər. — Biz addım irəli, — təsəlli, onu et seq aktları. - Gəlirik iki başa, səs görərsən. Onun keçirib onu bina və o, kəndin pillə çalışır, sakitləşmək.
  
  
  Bu, asan deyildi, çünki o iztirablar, gərginlik və qorxu ilə məcbur edən, onun əsmək baş ayağı. "Mən heç bir fikir gəlib görüşə", — deyə o, bir saniyə sonra. - Gəlmək idi bəhanə, demək əmim ki, təhsil Агру alış-veriş üçün. O, otel göndərmək məni bir ətrafında, öz insanları, ancaq mənə nəhayət bilib, onu inandırmaq ki, buna ehtiyac yoxdur.
  
  
  Onun qısaca danışdı hey, hadisələr barədə gün danışan оборудова ki, bütün baş onlarla хорька, o, necə getdi bilər.
  
  
  - Nə qədər kişilər var qalıb? - soruşdu, mən bitirib, öz hekayə.
  
  
  - Beş nəfərdən çox deyil. Ранджит xəstəxanada deyil, amma mən düşünürəm ki, o, yaşamaq olardı. Ego yüngül dağıdılıb daxili üçün qan axını.
  
  
  - Bəs, digər güllə isə ayaq?
  
  
  - Onlar aparıblar ego geri villa. O getmək bilməz, belə ki, təqdim etməlidir, bizim üçün təhlükə var. - Qız başladı danışmağa, nə, zaman, onu tapıb bağlı və tıxac ağız. Hazırda bu, inandırıcı görünə bilər, bizim üçün iki, lakin Shiva şübhəli idi növü. Buna baxmayaraq, göz yaşları, yalvarış Ривы, o, yenə də imtina hey həllində görüşmək ilə ata. O, həmçinin açdı hey, harada saxlayır əsirlikdə qardaşı.
  
  
  - Mən разговаривала atası ilə telefonla. O, çox zəif, o, ola bilər ki, yalnız пробормотать bir neçə söz, Nik, - deyə Реева отстраненным səs. - Əgər sən bilməzsən, onu azad etmək, harada bizim idi, mən düşünmürəm ki, o, uzun проживет...
  
  
  — Ego azad etmək, — arxayın onu ee, olsa idi, bizə heç bir təsəvvürləri, harada axtarmaq ata Ривы. Hər şeydən əvvəl, onun idi zərərsizləşdirmək Шиву. Baxmayaraq ki, bildim bu tələlərin qaçmaq, расставленных чудовищем, onun yaxşı başa düşürdü ki, almaq, onun olacaq, nəinki. "Bilirsinizmi barədə bir şey ixtira Hacı haqqında дьявольском olan cihaz sizin dayı çağırır Шкатулкой?"
  
  
  - Mən cəhd nüfuz laboratoriya, amma mühafizəsi, mənim əmim məni buraxmadı. Lakin onu bir şey hiss... — O, gözlərini bağladı və нахмурилась yadda çalışır. - Bəlkə bu heç vacib də deyil... - deyə o, əlavə edib vasitəsilə bir an.
  
  
  - Hamısı əhəmiyyətlidir. Bu barədə nə?
  
  
  - Yaxşı... Mən eşitdim Şiva ilə хема bir acın və deyirdi ki, bir şey haqqında bombay kimi eyni. O anda mənə elə gəldi qəribə çünki yoxdur делл bu bombay kimi eyni... və ya ən azı, heç bir şey, nə onun bilirəm.
  
  
  Mənim baş зазвенел zəng və çətin ki, bu, xoş idi, səs. - Sən əminsənmi? - mən israr etdim. - Eşitmişəm ki, bir şey daha öyrəndim ilə хема o söhbət?
  
  
  Riva başını buladı. - Mən eşitdim ki, o yalnız bildirib ki, "Бомбей". Barədə bir neçə kəlmə otel, səs vermək və bütün. Lakin o, yola telefon, əmim deyil baxdı məmnun.
  
  
  O, acın, əvvəl və ya sonra necə ego insanlar geri görə Ağrı?
  
  
  - Dək. Bu onun sakitləşdi. Onlar iki gəldilər, bir yerdə bir saat, bəlkə də daha az, - cavab verdi Реева. - O, acın bundan əvvəl onlar kimi gəliblər.
  
  
  Belə ki, Пуран Дасс olmuşdur işlər hesab Кобры!
  
  
  Bütün başlanğıcı mənada edəcək, əldə məna daşıyır. İndi onun necə həyata insanlar Кобры, öyrəndim ki, mən уличном kafe, o zaman səhər biz Ашоком görüşüb. Bu, təsadüf idi. Дасс bütün quraşdırılmış, açıq-aydın tabe əmrlərinə tabedir, Şivanın. Təəccüblü deyil ki, hindistan gizli xidməti qarşısında qaldı divar, onlar anlamaq üçün çalışırıq, arxasında kim durur Коброй. Təəccüblü deyil ki, onlar bir o qədər səmərəsiz və az effekt verir zaman, son yarım il ərzində Hindistanda вспыхивали бунты və iğtişaşlar.
  
  
  Nə görə mən bilirdim təşkili haqqında Məxfi xidmətinin Hindistan, Дасс idi, yüksək nüfuza malikdir.
  
  
  Məlumat çıxdıq üzrə ego kabinetinin. Хоук barədə danışmışam "утечках" daxilində İİSA, əks-kəşfiyyat, amma o, heç vaxt heç bir şübhəli şey o qədər ciddi. Xoşbəxtlikdən, onun qərar, hərəkət biridir. Qərar hazırkı vəziyyətdə şeyi artıq oldu, üzrlü.
  
  
  - İdarə daha çox öyrənmək?
  
  
  Riva yenə başını buladı. - Bağışla, Nik. Onun çalışırdı ıso bütün qüvvələrin, lakin məndə belə təəssürat yaranır ki, əmim etibar etmir mənə... indi bir az daha. O, Hacı söhbət günün çox hissəsi, lakin mühafizəçilər heç vaxt tərk etməmişdir laboratoriya. Mən heç bilib daha heç bir şey öyrənmək.
  
  
  - Mən başa düşürəm. Sən etdi ki, bütün bilərdi və bu, əsas odur ki, - deyə onun hey. Ona görə də mən heç bir başqa çıxış yolu kimi geri villa. Bir var onu almaq lazımdır təşəbbüs fəaliyyət.
  
  
  Lakin bu, böyük risk idi. Demək olar ki, böyük.
  
  
  Əgər mən almaq üçün cəhd Шкатулку əvvəl o, yenidən istifadə olunacaq, heç kim deyə bilər ki, etdik ki, Şiva ilə üç тузами hole... hətta əgər onun qoyub, dördüncü barədə ehtiyatı. Onun qalmaq olmaz, indi, sonra necə bir qədər uzaqdır.
  
  
  "Mənə qayıtmaq lazımdır səninlə villa, — ona izah Риве. - Sənə dedim ki, o, nə olacaq ilə Шкатулкой. Əgər biz gözləyəcəyik, bütün gedəcək üzrə-ego planlarına, istəyirik ki, biz bu və ya yoxdur. Məndən başqa seçimi yoxdur, Riva.
  
  
  — Mənim də, — pıçıldadı. O, öz üzərinə götürdü, mənim əlini sıxdı, mənim barmaqları öz. - Mən tərk maşını kənarda, o, yalnız bir neçə addımlar.
  
  
  Biz küçəyə çıxıb, geridə qoyaraq расписанные freskleri otağı "ev Маруама". Göy idi малиново-qırmızı günəş solğun-narıncı ləkə uzaq üfüqdə.
  
  
  Riva hələ də keçirilən mənim əl və o, qulaq bu səs bizim addımlar стуча öz сандалиями üzrə выложенному plitələr həyətində. Sonra bizim qulaqlarına törədilib kəskin çartıltı, uğultu, təcrübəsi olan, əksər insanların qan похолодела olardı. Ancaq uzun illər məşq və təcrübə etdik, məni möhkəm çevirərək mənim sinir polad məftil. Bununla yanaşı, onun yalan olardı, əgər dedi ki, qorxuram.
  
  
  Громовым əks разнесся mühit tərk binalar. Riva saxlaya bilməyib qışqırmağa və mənə sarıldı, dəhşət dəhşətlidir mənim əl. Vasitəsilə saniyədə məni ослепила fara motosiklet ilə məşğul olan göndərilmişdi üzümə.
  
  
  Var idi üç sikh, hər bir motosiklet kimi, süvari dəstəsi. Onlar başladılar mənə ətrafında fırlanması; ih sarkastik gülüş пронзил kimi mənim çoxsaylı bıçaq yaraları. Şiva yenidən atıyorum zəng. Amma əgər onun oynamışdır oyun üzrə ego qaydaları, Nick Carter tezliklə olardı мертвецом. Ki, bir şey o olardı dəqiq imkan vermədi.
  
  
  
  
  12
  
  
  İki kişi ona məlum olan, demək olar ki, dərhal. Biri də onların ətrafında idi Гурнек ilə повязкой şəxs çayın mənzərəsi, oradakı gəmilərin scarred, amma hələ də canlı və sağlam. Digər adam ilə poçt, o, ən, olan idarə apara yaralanmış və yoldaş. Üçüncü, saqqallı və baş обмотанной чалмой başqaları kimi idi mənə məlum deyil. Amma mən bilirdim ki, o nə düşünür, halbuki, biz heç vaxt görüşmüşük.
  
  
  "Sən səbəb şübhələr var əmisi, Riva, — deyə bir ətrafında üç. - Səsi niyə o bizə əmr izləmək sənə, mən bilirəm ki, siz приведете bizə açıq olan "Сахибу" Картеру ...
  
  
  Biz Ривой hərəkətsiz dayanmışdı замерев. — Danışmaq bizə söz — pıçıldadı onun qız. - Sən dəqiq nə mən sənə deyirəm də, hər şey yaxşı olacaq.
  
  
  - Onlar bizi öldürəcəklər, Nick!
  
  
  - Yox. Sənin əmisi - maniac ilə манией böyüklüyü: əgər kimsə ölmək lazım, onun əminəm ki, o, istəsə öldürmək ego şəxsən.
  
  
  Onun saldı, gözləri parlaq işıq yuyucusu, və uşaqlara baxdı. Hər agent Кобры idi, silahlıdır tapança 45-ci çaplı ki, həmin an idi yönəlib, mənim bir sinə, bir baş, üçüncü geri. - Belə ki, sən nə istəyirsən, vurmaq, hər ikimiz? - deyə mən üçün eşidilmirdi arasından uğultu motosiklet.
  
  
  - Çəkmək, səni, "Sahib" Karter ? Odin ətrafında kişi gülümsədi. Bu idi o, heç kimə, mən bilmirdim, yüksək, tam bir gənc olan, açıq-aydın xoşuma gəldi və məni görmək belə vəziyyətdədir. - Çox asan. Yox, Şiva bizə verdiyi xüsusi şəxsi göstərişlər. Bu, hər şey çox aydındır. Siz bilməzsiniz müqavimət bizə, ona görə ki, əgər siz bunu cəhd biz öldürəcəyik qız; sonra biz gətirəcəyik sizi geri villa, Shiva məşğul sizinlə şəxsən.
  
  
  "Sən necə başa gəlmişdi ilə Нирадом", — deyə Гурнек.
  
  
  Şəkil yanğınlar baş vermiş və mənim şüurunda. Onu gördüm, necə Нирад düşür başını pit ilə змеями, onu gördüm, sürünənlər dəfələrlə hücum ona və onun eşitdim ego ağlayır və başa sevinc Şivanın görən kimi mən də əziyyət çəkir, o isə ölümcül əzab.
  
  
  — Əlbəttə, mən deyə bilmərəm müqavimət, — mən etiraz etdim. - Üç qarşı bir deyil, idman, cənablar. Lakin обижай qız; o, var buna heç bir münasibət.
  
  
  - O, sənə kömək qaçmağa.
  
  
  - Mən öldürdü onu, əgər o, bunu etdi. Ego ata — dustaq sizin ana. O, heç bir qayğı, bizə başqa bir şey. Mənə tüpürmək, yaşayıram, ya ölürəm. Onun çevrildi Риве baxdı hey şəxs. - Eləmi, fahişə?
  
  
  Onun əlini qaldırdı və verdiyi hey güclü bir yumruq. Onun pıçıldadı. - Gəl, qaç onlara... Nə mən sənə deyirəm! -
  
  
  İkinci qız пошатнулась, ошеломленная və испуганная. O, başa düşürdü ki, mən edirəm, lakin sonda qaçdı, крича bütün глотку. - O, çalışırdı ki, məni öldürmək!
  
  
  Men anlamırdılar ki, baş verir.
  
  
  Гурнек сойди ilə мртоцикла isə Riva, ona doğru qaçmağa başladı. Bu an kimin onu gözləyirdi. Digər iki sikh vermişdir göz bazası ih çəkmə скользили üzrə мраморному yarı, onlar artıq gəzinti ətrafında məni.
  
  
  Riva sözün üz qoydu ayaqlarına Гурнека, fəryad, fəryad, kimi истеричка. O böyük rol oynamışdır verərək, görünürlüğünü həqiqiliyini ki, sanki, обезоружило Гурнека — ən azı vermək üçün kifayət qədər mənə vaxt almaq стилет ətrafında ножен və метнуть xəncər ilə incə лезвием.
  
  
  Bir anlığa hər şey eşitdim idi fasiləsiz ürəkyandıran inilti Ривы. Sonra Гурнек geri çəkildi, əsəbi схватившись əlləri ilə üzünü. Стилет вонзился emu sol göz разрезав луковицу yarısında. Qanlı студенистая kütləvi damcılayırdı emu şəxs; o vermişəm ürəkyandıran fəryad çəkməyə çalışdı və xəncər.
  
  
  Mən durub baxmaq deyil ki, baş verir.
  
  
  Onlara əmr edilmişdir almaq, məni diri-diri... ancaq mütləq deyil, bütöv və salamat. Əlbəttə ki, ilk növbədə onlar çalışacaqlar xilas etmək, öz üzərində, və əgər mən, tez hərəkət etmək, bütün hesab etmək olar itirilmiş. Onun qaçdı, qalanları isə спрыгнули ilə motosiklet. Bu, ikinci səhv допущенная гориллами Şivanın, çünki o, arada залезть bir dəqiqə almaq üçün iki dəyənək edilən ətrafında süpürgə.
  
  
  Onun yaratdı ki, bir silah ilk baxışdan görünürdü безобидным. Amma ən delle iki dəyənək, amerika birləşmiş bir parça bərk və möhkəm плети ətrafında dəriləri camış, təmsil özü çox təhlükəli, demək olar ki, ölümcül təhlükədir.
  
  
  Bu idi "нунчаку", o da ki, onu etdi, şərq cihaz onu ilk dəfə gördüm zamanı qəddar nümayiş törədilən mənim master karate qərargah-mənzilində AX Vaşinqtonda.
  
  
  Silah, tipik üçün döyüş malik бесспорной yönlü və bu halda onun üçün nəzərdə sınaq onunla.
  
  
  Tutaraq bir stick bir tərəfdən, onun başladı kıvrılması, digər axın, hələlik o, bu dəfə kifayət qədər gücü və sürət. Таращить göz vurulmuş mərmər plitələrə mənim ayaq, amma mən qaçmağa davam unutmadan оборудова bütün başqa сикха olan seçdi öz gələcək qurbanı və o, kim olacaq və mənim məqsədim.
  
  
  Гурнека deyil, silahsız, lakin o, yaxşı formada. Onun qışqırtı eşitdim Ривы təcrübəsi dəhşət zaman daha bir таращить göz просвистела havada və поцарапала mənim sol çiyin. Onun hiss dəhşətli yanan bir doğurdu mənə огненно-red sonra. Amma таращить göz düşmədi mənə əlini. Yaralar скривила mənə ağız zərər, amma bu, mənə mane davam kıvrılması нунчаку.
  
  
  - Mən səni öldürmək edəcək, Karter! — qışqırdı qadın.
  
  
  - Əksinə olaraq, əmri ilə Şivanın? - dedi ki, ona ухмылкой. Amma bir gun 45-ci çaplı göndərilmişdir mənə sinə. Risk — bu bir və davranmaq axmaq — tamam başqa şeydir. Onun əlini hələlik estafetini itirilmiş sürəti və, nəhayət, havadan asılı qalıb mənim bilək.
  
  
  - Rədd olsun bu дрянь! - əmr etdi ki, amerika hindistan.
  
  
  - Sizin əmrinizlə, usta, - dedi: mən azad "nunchaku" vasitəsilə barmaqlarını.
  
  
  Sikh saymaq hələ целился mənə; amma yalnız onun gedək çubuqlar, o, aşağı əyilib qaldırmaq üçün ih. Bu idi ego üçüncü səhv son dəqiqələr.
  
  
  O qədər сгибался, onun кинулся ona. Onun сомкнул barmaqlarını ətrafında bilək əlləri ilə məşğul olan keçirilən tapança ilə bütün qüvvə ki, qadir idi. O, bərk siz trigger və az qala, gəlib mənə qədər. Lakin bu dəfə onun müəyyən edilmişdir qalan sərf öz gün, передвигаясь kimi калека üçün qalan hissəsi mənim bədən olaraq bütün və bütöv.
  
  
  Agent Кобры geri çəkildi, azad olmaq üçün çalışırıq. Mənim əl tapdı ki, məqsəd istəyirdi: yana uzadılmış, o çevrilib oraq, ətrafında sümük və əzələlərin. Sərt tərəfi xurma приземлилась boynuna kişilər; eyni zamanda onun sinxron щелкнул sağ ayaq.
  
  
  Sonda alınmış "ça-ça-gi" bilmədi qırmaq emu baldır, amma ağrı vuruş verirdi mənə bir neçə saniyə əlavə, olan o naəlaclıqdan lazım idi. Onun əlini tutdu ilə məşğul olan keçirilən gun əlimlə. Hind-sikh saymaq çıxılmaz корчился üçün çalışırıq отодвинуться, hətta zaman gördüm ki, az bir gun bir daha yönəlib ona.
  
  
  Mənə arxasında ani hərəkət. Üçüncü qatil, мускулистый gənc amerika hindistan olan, onu heç vaxt görməmişəm, artıq bu axşam, qaçdı yardım öz yanındakı oğlana. Baxmayaraq ki, bir-biri ilə mübarizə idi artıq ağırdır: öhdəsindən gəlmək iki мужиками silahlı tapança olacaq, nəinki.
  
  
  Buna görə də yalnız mənə müvəffəq almağa silah ətrafında barmaq ilk məcbur ego düşmək mərmər tüpürmək, onun tələsdi ala упавшее ayaqlarına "нунчаку". Yalnız mənə lazım beş saniyə almaq üçün ona lazımi sürət və təkan verəcəkdir.
  
  
  Üçüncü adam düşünmədən getdi hücum. Onun отпрыгнул əvvəl və endi açıq ego işlər hesab. O zaman da, onun artıq целился stick kəllə ego başqa.
  
  
  "Nunchaku" indiyədək əldə qüvvələr bir neçə dəfə artıq o, nə üçün lazım sümük sınıqları insan.
  
  
  Nə oldu, ona heç vaxt həyatda görməmişəm.
  
  
  Kəllə индийца sanki partladı. Harada idi, hicab свернутый, hələ пульсировала желеобразная kütləsi. Ədəd sümük parçaları ilə прилипшими onlara клочьями saç və scalp брызнули mənə şəxs isə beyin, серовато-ağ qəribə спиралях, рассыпался hava lava kimi ətrafında извергающегося vulkan. Amma əgər "нунчаки" yaxşı işləmisiniz, məni vur iki düşmən. Гурнек sağ idi, baxmayaraq ki, bir göz ilə. Və diri-diri idi, gənc amerika hindistan, ki, gəldi, çox gec xilas etmək üçün öz həyat yoldaşı.
  
  
  Мускулистый sikh saymaq dayandı, ifadə ikrah və inamsızlıq contorted onun üzünü. Onun yenidən başlayıb ölümcül dəyənək və o, əsəbi halda попятился yönəldilməsi gun üzümə.
  
  
  - Öldür məni, və Şiva скормит səni ilan. Mənə lazımdır ki, hesabat emu hansı-hansı mühüm məlumat, və əgər o heç eşitmək, onun ətrafında mənim ust, sən unuda bilərsən ki, var... - прошипел onun içindən diş.
  
  
  Onun блефовал. O baxdı неузнаваемую rəqəm öz birleşmek. Onun istifadə paylarının saniyə, gedək "нунчаки olan" uçdu hava kimi "bumeranq" bir axın. Onun əvvəllər heç vaxt istifadə ego, beləliklə, heç bilmirdim ki, o, necə işləyəcək.
  
  
  Xoşbəxtlikdən, primitiv silahlar mənim deyil разочаровало. Bir və ya hər iki dəyənək (dəqiq deyə bilmərəm ki, "нунчаки" uçurdu ilə inanılmaz sürətlə) врезались az bir gun индийца. Təsir qüvvəsi выбила silah üzrə ego əlləri. Bir gun endi bir neçə addım arxasında idi. Böyük sikh saymaq qaçdı mənə hücum kimi cinli ayı ilə captcha təcrübəsi qəzəb şəxs.
  
  
  Karate, ya yox, bu dəfə bu idi mənə görə.
  
  
  Əvvəl onun macal dayandırmaq ego əvvəl onu başa düşdüm ki, baş nəfər olmuşdur ki, komandanın bir hissəsi Şivanın və "qəbul komissiyasının", обрушился mənim kimi, ton kərpic. Nəfəs qaçıb məndə ətrafında boğaz zaman onu düşdü навзничь, ударившись başını mərmər plitələr, ətrafında olan ibarət böyük şahmat taxtası daxili həyət.
  
  
  Nə isə isti və слизистое капнуло mənə şəxs, bir an ослепив məni. Göz yaşları axırdı mənim və istənilən an zaman onu yenidən cəhd gözlərini açmaq. Və yalnız onun yenidən bildi görmək, onu qaldırdı, baxışları və gördüm Гурнека dayanan yanımda. Yaralı göz, az nə onun qalıb davam выталкивать студенистое və кровянистое maddə kimi kran tərəfindən açıq.
  
  
  Sonra ayaq индейца əyilib həmin an onun üçün cəhd ayağa. Onun стиснул diş zaman polad ucu ego boot vurdu məni затылку. O, yeganə olan üç kişi, kim geydiyi sandal. Və indi o, istifadə, öz motosiklet ayaqqabı döymək üçün mənə sinə.
  
  
  Onu görə bilmədi Риву görə, bu zərər, затуманивающей mənim görmə. Onun hətta bilmirdi, o, harada ki, onunla edilən Гурнек, amma o, mənə kömək edə bilər, bu dəqiq. Var, hissi var idi ki, mənim döş qəfəs трескается ki, mənim sümükləri разлетаются hər dəfə zaman Гурнек yenidən vurdu məni.
  
  
  Onun güclü встряхнулся kimi vəhşi at etməyə çalışan yenidən atlı. — Shiva indi etməz, Karter, — dedi Гурнек verən nə anlamaq ego başa düşürlər, baxmayaraq üzərini gizlədən alt hissəsi ego şəxslərə. - Mən səni öldürmək edəcək, belə ki, səninlə olacaq şey bitib, bir dəfə və əbədi!
  
  
  Ton tərəfindən verilmiş səslər ego onu başa düşdüm ki, o, bunu nəzərdə tuturam. Digər amerika hindistan, həmin ki, hücum etdi məni, повалив torpağa bir an əvvəl cəhd qamarlamaq üçün mənə ayaqları. O, oturdu əbədi mənə isə onun davam брыкаться, necə çıxılmaz bir insan, xüsusilə əsaslarla Гурнека yenidən дернулась vurmaqla sarsıdıcı zərbə mənə sinə.
  
  
  Məhz bu anda onun uzatdı və hər iki əlini tutdu və kişi üçün ankle, var gücü ilə согнув ego ayaq. O, çalışırdı ki, balans itirmək deyil. Sonra başqa bir sikh saymaq вонзил öz qüdrətli yumruq mənə həyat. Bu idi dözülməz ağrı. Mən nəfəs bilər, lakin əgər ona təslim oldu səmimi indi, bu iki əlavə edərdim, məni öz şərəfli siyahısı kuboklar.
  
  
  Ətrafında son qüvvələrin ki, məndə qalıb, onun ухватился üçün ankle Гурнека və davam kıvrılması ee, mən istəyirəm ki, tezliklə eşitmək crunch ломающейся zar. Bunun əvəzinə, kişi düşdü, irəli itirərək tarazlıq. Və onun высвободил öz ayaqları üzrə tövsiyələr başqa индейца. Развернувшись əvvəl, onun sıçrayıb ayağa qalxdı.
  
  
  Onu gözləyirdi ki, böyük dost Гурнека yenidən mənə hücum etsə, lakin bunun əvəzinə o, qaçdı, əks istiqamətdə. Onun bilmədi buraxmaq ego uzaq, həm də ona görə ki, o, qaçıb görə упавшим gun. Onun arxasında idi və zaman onu o tərəf əyildi qaldırmaq üçün silah. Onu edilən böyük sıçrayış hava və gərgin saxlamaq üçün vurmaq "uçan" zərbə.
  
  
  Güc vuruş, vuruş, mənim ayaqları haqqında arxa hissəsi индейца, dalı ego yer. O, bir neçə dəfə перекатился üzrə мраморному yarı, və tapança endi bir neçə yard ondan, əlçatmaz.
  
  
  Amma hətta o zaman, əvvəl qamış ala gun onun əsəbi halda baxdı sonra çiyin. Гурнек idi ətrafında olanlar asanlıqla verilir. O, ayağa qalxdı və rəhbərlik mənə. Baxmayaraq ki, o, хромал sinə gərən, özünün bütün аленка bir ayağı o hələ də bilər gəzmək. Amma ən dəhşətlisi idi pis bürünc və metal əşyaları yaradır ki, mənim diqqətimi cəlb etdi... metal olan капало студенистое maddə üzrə рассеченного yarısında gözləri индейца.
  
  
  Geridə Гурнека qeyri-səlis rəqəm предвечерних тенях. Riva Singh, nəhayət, qayıdıb səhnəyə. Bundan bir qədər əvvəl o, əla oynadı, öz rolu və öz shouts dəhşət və qaçıb canını qurtarmağa imkan verdi mənə getmək müdafiə fəaliyyət üçün наступательным.
  
  
  İndi onu gördüm, o вскарабкалась bu yəhər, припаркованного həyətində motosiklet. Гурнек run bilər; davam etdi yumşaq edir, zaman onun попятился, stolun yarısında. Amma mən просчитался öz hesablamalarında ki, mö ' min o hücum etdi, məni artıq necə istifadə стилет, bir əlində.
  
  
  Hind üz əlini çəkdi, sonra əlini uzatdı və метнул bıçaq. Blade ilə шипением рассекло hava. Və bu dəfə Гурнек az qala промазал.
  
  
  İti ülgüc blade вонзилось mənə əzələ bud. Mənim diz подогнулись, onun hiss zəifliyi. Onun otel закричать, amma подавил qışqırtı ki, sanki, belə ki, ilə, mənim dodaqlar. Ağrı пронзила məni, скрутив sinir. O, вонзался mənə, nə isti iynə, daha dərin və daha dərin, hələ ki, mənim bütün bədən онемело, indi artıq tükənmək üzrədir fiziki müqavimət.
  
  
  Gərək belə olmayaydı.
  
  
  Onun sıxdı fists, стиснул dişləri qədər скрипа çalışdım заглушить ağrılı, ağrı. Sonra onun əlini saldı, bir anlığa gözlərini qapadı və, nəhayət, bıçaq çıxardı ətrafında bud. Vaxtım yox idi dayandırmaq qan axını. Lakin, xoşbəxtlikdən, стилет uğursuz qan damarlarının əzələ bud.
  
  
  Hər halda, onun hələ истекал qan kimi забитая donuz.
  
  
  Parça şalvar və vurulmuş mənim ayaq, harada расползалось böyük qaranlıq ləkə, yaş qan ki, onun artıq itirmişdir. Dəli bir gülüş Гурнека əks разнесся hava. Hind meydanına yaxınlaşmağa başladı, mənə isə onun çalışdı доползти bir qədər ətrafında binaların, onlarla birlikdə olan adamları həyət. Bildim qat emu ankle və o, gəzmək bilməz, heç хромая. Lakin o, hələ də hərəkət edə bilər. O, irəli çıxdı, zaman üçüncü agent Кобры də hərəkət etməyə başlayıb arxasında məni.
  
  
  Onun baxdı və gördü bir gun bir kişi tapdı. Onun qaldı ilə кинжалом, çünki "нунчаки" idi, əlçatmaz. "Riva", — təkrar etdi onu. "Sən hara getdi?"
  
  
  Ola bilsin ki, bu, telepatiya idi. Lakin necə olsa da, bu, bizə yox idi, o, məni "eşitdim".
  
  
  Uğultu motosiklet омела qüvvəyə xeyir, притупившего mənim ağrı və fiziki un. O, çıxdı vasitəsilə qaranlıq обрисовывая rəqəm Гурнека işığında böyük mayak, silueti olan вырисовывался fonunda kölgə ön qürub. Hind çevirdi, başını və əllərini qaldırdı, sanki, istəyirəm avtomobil dayandırmaq. Ego həmsöhbət, мускулистый gənc sikh saymaq, əksinə, baxdı, elə bil, istəmirdi dəyişmək öz proqramı. O, davam etdi yaxın mənə. Onun схватился görə xəncər üçün çalışırıq deyil, diqqət azn çırpıntı ağrı olan tam онемела əsaslarla.
  
  
  Гурнек cəhd gizlənmək bir tərəfindən безлюдных və tərk mərmər saray. İndi o, daha çox təmsil bilavasitə təhdid və təhlükə sağ olun Риве onun bildi öz diqqətini onun сообщнике. Bir gun рявкнул və задышал yanğın, amma qəfil zülmət ilə məşğul olan görünürdü töküldü yağış göydən zaman погасли son сумеречные işıqlar, ona mane oldu diqqətlə məqsəd və таращить göz təyyarə bir neçə metr məndən.
  
  
  Onun nəfəs keçirilmişdir və o, hər bir tayfanın, yatmaq травмированную qədər əvvəl. Onu görmək bilər, ağ hicab нападавшего və hətta barel gun. Onun сбился hesabından израсходованным onlara пулям, belə ki, bilmədi saymaq olub gun boşaldıqda və ya ondan daha az vaxt qalmışdı ki, bir neçə çekim.
  
  
  Zaman onu eşitdim klik курка, onu özüm hazırlanmış üçün выстрелу. Bunun əvəzinə hind şairi sakit söyüş söydü. O, atmaq, silah, və bu ilə kar стуком düşdü mərmər plitələr. Nəhayət, elə deyil, hər şey заговорено mənə qarşı.
  
  
  Ola bilsin ki, Riva yoludur Гурнека o, "bucaq". Əgər kifayət qədər deyil, "bucaq", yəni amerika hindistan kənardaydım. Onun bilərəm zərərsizləşdirmək ego sonra, вырублю ego ortaq. Onu bilirdi ki, Гурнек безоружен, belə ki, Riva öhdəsindən gələ biləcək vəziyyətə özünüz.
  
  
  İndi mənə qaldı, yalnız ilə məşğul tanımadıqları индийцем, şəxsi agenti Şivanın. Onun gərgin və nəfəs keçirilmişdir. Adam, sadəcə, kütləvi forması, появляющейся ətrafında qaranlıq. Bulud bağladılar, ayı yaradır parlaq siması, həyət Фатехпур-Сикри qərq kölgə. Onun прищурился çalışdım diqqətlə qaranlıqda. Mənim rəqibi risk etmək istəmir, ona görə ki, mən eşitməmişəm ego hərəkəti. Mən əmin idim, gördüm olub, o zaman mənə onun çıxardı bıçaq ətrafında bud, məlum olub ki, mən, silahlıdır.
  
  
  Стилет шталь qiymətli silah, indi onun itirdi "нунчаки". Və onun ümid edə bilməzdi öz dərin bilik karate ilə çıxan üzrə montaj ayaq təcrübəsi yaraları ilə məşğul olan bütün vaxt, zaman кровоточила, və ki, mən macal şəfa. Onun dəstəsi qan etmişəm, məni bütün zəif və zəif olur, və əgər onun перевязал ayaq, mənim tezliklə olardı problemləri.
  
  
  Onun bağırdı. - Gəl, piç! Nə gözləyir? - Yəni küfr, эпитеты və təhqir edən Hindistanda dərhal təsir qürur insan. Ola bilsin ki, "piç" olmayan biri idi, onların ətrafında, amma artıq mənim haqqında bilik adət və adət-sub, qastrolların yaxşı deyil. - Sən испуган? Bu, doğrudur? - mən başladım qışqırmağa, tapmaq üçün çalışırıq kölgəsində ego, kütləvi şəkil alıb.
  
  
  Fara motosiklet olan запрыгнула Реева deyil göndərilmişdi mənim tərəfə. Hər saniyə, adamın bütün qaranlıq və qaranlıq isə onu davam etdi, ümid tapmaq kimsə əti və qan. Sonra mənə навалилась böyük ağırlıq. Məni отбросило geri, mənim раненая əsaslarla sübut поджата mənə aşağıda.
  
  
  Ağrı idi запредельной, gözləri qarşısında плясали qəribə nəzər фосфоресцирующего işıq. Onun başını silkələdi və cəhd qovan dünyanın. Подвернув ayaq yarısında, o idi sanki прижат yer kütləsi тучного gənc сикха. Amma mən sözün kimi hiss отрываюсь yerin zaman onun yumruq vurdu məni çənə. Onun склонил baş набок ağır-ağır nəfəs. - Çirkli piç! - прошипел mən, nəhayət xatırlayaraq doğru söz.
  
  
  Emu, görünür, heç bir seçimi xoşuma gəldi эпитета, o da hit yumruq başlamaq üçün ikinci dəfə. Onu hiss etdim ki, onun sifəti isti зловонное nəfəs kişi. O, heyvan idi, быком insan обличье. Və o cavab verdi sözlər olmadan... yalnız yumruqları. Sonra emu idarə tutqac əllərini mənim бедрам və salmaq mənim травмированную ayaq.
  
  
  Mənim səviyyədə hələ кровоточила, o, xəstə idi, güclü, daha heç. Blade стилета заскребло üzrə mərmər kafel. Amma onun hələ bilmirdim, qeyd olub, hind-sikh saymaq, mən ki, silahlıdır. - Mən верну səni Şiva, Karter! O, təngnəfəs olmuşdu, прижимая məni yarı. - Amma heç də hər bir yığın!
  
  
  - Necə qorxuram! - mızıldandı, onun насмешливым ton, скривив dodaqlarını гримасе ağrıyan zaman o, уперся diz mənim bud. Mənim əlləri və barmaqları başladı неметь, ətrafında yaralar qan damcılayırdı və amerika hindistan saxlanılır mənim əlləri. Bir neçə saniyə və onun daha çox bilmərəm saxlamaq qılınc. Və əgər bu baş verib, o mənim üçün hər şey qurtardı.
  
  
  Onun başladı irəli əlini irəli çalışaraq yaxınlaşdırmaq kəskin, daha окровавленное blade k aparılmış hesablamalar индейца. Onun pıçıldadı. - Adın nədir? Axı biz hələ deyil... представились!
  
  
  — Hürən, — deyə o, усмехнувшись. - Muzaffer Hürən.
  
  
  — Hürən, неудачница, — düzəltdi onun ego, və birdən-birə двинул əlini bıçaq k aparılmış hesablamalar mənim düşmən. Bu getdilər bütün qüvvələr məndə qaldı, o həddə qədər.
  
  
  Amma bu işə düşüb. Allaha şükürlər olsun ki, bu işə düşüb.
  
  
  Лезвием kəskin bıçaq partladılmış хлопчатобумажную köynək gənc сикха kimi yağı. Onu dayandırdı. Onun погрузил xəncər dərin, o zaman qaldırdı, diz, çıxmaq üçün çalışırıq. Çox gec dəyişdirilməsi üçün taktika. İndi o, daha çox bilmədi məni dayandırmaq. Onun вонзил стилет arasında iki ego ребрами, разрезая əti və gücünü kimi qəssab acı göz yaşı, dana.
  
  
  Gənc amerika hindistan перекатился azn yan-və ağır-ağır düşdü geri zaman onu azad bıçaq. Var gücü ilə ümidsizlik onun переполз onun vasitəsilə iş başa çatdırmaq üçün, dayanmadan bizə ikinci, hiss etmək üçün bu ağrılı, ağrı, mənim кровоточащей ayaq. Стилет üzrə ən рукоять вонзился o yan-Лайя. Kişi təngnəfəs olmuşdu, nəfəs almaq üçün çalışırıq. Onun çevirdi рукоять bıçaq deyil, ipləri onun.
  
  
  Axını qalın, isti qan yayıldı üzrə ego boca zaman ona вонзил xəncər, ülgüc прилипло k ego sinə. - Donuz! - Nəfəsi amerika hindistan. - Həm də... ölmək... ölmək Карр...
  
  
  Bu ego son sözləri idi.
  
  
  Onun oteli, onlar üçün sübut peyğəmbərlik.
  
  
  
  
  13
  
  
  Mənim əlləri idi sürüşkən və липкими qan Лайя. O, davam etdi bol хлестать zaman onun rəmzi emu sinə, dayanmadan, hələ ki, onun deyil, tamamilə əminəm ki, o ölüdür. Üzrə ego boğaz qaçıb бульканье; o, artıq danışmışam, lakin əsəbi вздымал və опускал sinə. Nəhayət пыхтение dayanıb; Onun əl qoymaq emu azn qat dollar. Paketin əzələ səbəb судорожное ürək üçün olan ardınca непроизвольная sinir üşütmə, titrəmə, сотрясавший ego baş ayağı.
  
  
  O, bir daha пошевелился, sonra da dondu.
  
  
  Onun соскользнул bundan əvvəl mənim раненая əsaslarla вытянулась qarşımda. Sürətli hərəkəti onun çəkdi köynək, rəmzi onun кинжалом başladı перевязывать yara bir ev edib bint. Onu götürüb iki zolaqlar etmişdim üçün промокнуть qan ilə məşğul olan bütün vaxt, zaman axdı tərəfindən dərin yaralar.
  
  
  Bir müddətdən sonra onun yenidən cəhd ayağa отыскивая Риву gözləri. Qız əla yetirməlidir, öz işləri ilə və indi ki, mənə kömək etmək lazım idi hey zərərsizləşdirmək Гурнека. Sonra... hə, əvvəlcə onun ликвидирую Гурнека sonra məşğul olacağam növbəti gedişi.
  
  
  Onun qulaq verdi və demək olar ki, dərhal eşitdim zəif zümzümə... zümzümə motor motosiklet, звенящий uzaqlarda. Həyət qapılır işığında zaman bulud, скрывавшие ayı, yox. Məni vurdu ki, təbiət qüvvələri var idi mənim yanımda, sanki onlar olub, sözü qorumaq idi. Əvvəlcə qaranlıq idi, və olmaması dünyanın защищало mənə imkan döymək və öldürmək Лайя.
  
  
  Amma indi gənc sikh saymaq ölü idi, vurdu mənim qüvvə və ya hiyləgər, ay qayıdırdı, leysan, daxili həyəti tərk edilmişdir şəhərin öz solğun parlaqlıq. Onun baxdı rəqəm Лайя olan arxa yalançı, ego ağ köynək idi перепачкана запекшейся qan. Ego dodaqlar скривились bu усмешке göstərən ego düzgün ağ diş və diş edilmişdir qırmızı ləkələr olan "паановой" жвачки. Meyit hərəkətsiz yatan mərmər plitələrə, скорчившись yaradır, dəhşətli əzab.
  
  
  Onu heç bir hiss, vicdan əzabına etiraz etmədi qarşı ölüm gənc индейца, o cümlədən ona görə idi ki, штопора yaşamaq. Və ya Qabıq və ya onun. Onun baxışlarını baxışda olan застывшего, окровавленного bədən, və yenidən cəhd ayağa. Mən bunu bir neçə dəfə, əvvəl onu saxlaya bilmişdir ayaq üstə.
  
  
  Onun волочил раненую ayağı ilə məşğul olan davam döymək və hələ онемела zərər qan. Mən getdi həyət, danışan an qaldırmaq üçün öz "нунчаки" orada, harada ki, onlar azalıb və eyni zamanda, ala gun Лайя.
  
  
  Bildiyimə görə, Гурнек idi безоружен. Məndə eyni idi primitiv şərq silah və qiymətli alman стилет iti ülgüc лезвием xilas edən, mənə həyat. Və üstəlik, biz Ривы motosiklet idi. Şübhəsiz ki, qız və Гурнек bilirdi топографию Фатехпур-Сикри daha yaxşı, mənə nə olub, eyni zamanda da üstünlüyü və çatışmazlığı. Ona görə ki, əgər çıxış yolu idi, ətrafında bu labirent boş və tərk edilmiş binalar, Гурнек, yəqin ki, bilməli idi ki, əgər yalnız Riva bilməyib, kilidi ego escape və saxlamaq ego tələyə qədər mən almaq lazımdır bilər.
  
  
  Onun bir an dayandı üçün dinləmək və yenidən eşitdim zəif uğultu мотоциклетного mühərrik. O gəlirdi üçün xüsusi zal üçün аудиенций, "divan-və-xas". Onu xatırladım ki, gördüm bir illüstrasiya sarayının купленном mənim travel guide, qara-ağ bir fotoşəkil внушительного binanın böyük mərkəzi sütun, təcrübəsi olan ответвлялись dörd eyni dəhlizdə доходивших qədər yanlardan yuxarı eyvan şəklində meydanların.
  
  
  Heç bir həlli tez gəlib qız yardım. Oldum hərəkət etmək, addım-addım, волоча ayaq görə də özü kimi həcmli baqaj. Ağrı azaldı, indi onun перевязал yara saxladı və qan. Amma mənə ağrılı idi. Nə pis, bu, etdi məni daha həssas, daha çox замедлив mənim hərəkət, mənim qabiliyyəti ilə hərəkət adi sürəti.
  
  
  İstifadə haqqında vuruş karate ayaq indi söhbət gedə bilməz, amma hər bir hərəkət zərbə əlləri və yumruq olub problemli və çətin, çünki lazım olsaydı, böyük səy saxlamaq üçün adekvat ağırlıq mərkəzinin və balansın. . . . İndi daha çox çox əvvəllər, mənə etibar etməli, demək olar ki, yalnız "нунчаки" və стилет.
  
  
  Daha yalama onun göstərən Холлу, bununla qaraçuxurlu гудел qulaq mühərrik maşın. Nə əvvəl var idi, uzaq və qaranlıq гулом çevrildi kar рокот, tutqun nəf. Onun mark yapışdı bir ətrafında, xarici sütunların ilə məşğul olan омелой təəccüblü forma və xatırladırdı бивень nəhəng fil. Onun dayandı, istirahət etmək və almaq fikirləri ilə. Güclü işıq şüası пронзил nöqtəsi qarşımda. Sonra səs qaçan addımlar.
  
  
  - Nəf! - Mən bağırdı. - Haradadır o?
  
  
  O, mənə cavab verdi, lakin bir an binanın ətrafında çıxdı Гурнек və qaçdı daxili həyətində. Onun шталь təqib ego, halbuki çox gözəl bilirdi ki, mən ona qədər əlçatan deyil. O, qaçdı, demək olar ki, normal addımdır, belə ki, mən başa düşdüm ki, ego лодыжка daha çox ağrıyır. Məhz o səhnəyə çıxdı Рева. O, прогрохотала mimmo məni və jestlə mənə əmr yerdə qalmaq. Şəxs ego idi напряжено, мочка сморщен; bu idi şəxs выдававшее mütləq qətiyyət, maska və soyuq da müəyyən edilmişdir.
  
  
  Mən bilməzdim ki, inkar lənətləmək fəxr edirəm onunla. O, əla yerinə öz işini tutaraq Гурнека qorxu kimi пойманного heyvan qədər bilmədim qurtarmaq Лайя. Və indi Hürən ölü idi, qalıb düzəltmək yalnız bir agent Кобры. Onun qaldırdı dəyənək нунчаку başı üzərində, möhkəm sıxdı bir atdım ikinci.
  
  
  Həmin əllə dairəvi hərəkət əlləri çıxardı stick hərəkət... ki, mən necə ümid qətiyyətlə pozmaq olacaq planları Гурнека... və özü ego həyat. Riva hər hansı azn индейца uzaq, həm də sonuna həyət. İşıq şüası təcrübəsi mayak o kabus kimi arcade və колоннады kral sarayının обрамляя yaxşı, kimi экспрессионистской şəkil.
  
  
  Amma heç bir şey yox idi mənzərəli necə Гурнек hərəkət etməyə başlayıb, təkrar öz shaggy. Gördü məni, indi yox idi qərarı ilə toqquşma qarşısını almaq, zaman Riva гналась arxasında bir motosiklet kimi моторизованный çoban, пытающийся tutmaq itkin scott. İndi amerika hindistan çevrilib heyvan üçün побоялся, напуганное və отчаявшееся.
  
  
  O, ətrafında almaq üçün cəhd məni, amma yenə Реева göstərdi bacarıq gələrək ego yol. O, demək olar ki vurdu onu. Qız edirdi əlimizdən gələni qarşısını almaq üçün, birbaşa toqquşma və o, bilmirdi onun günah. Onu da istəmirdi ki, onun təxminən off atıldı ilə motosiklet.
  
  
  Lakin, hətta toxunmadan ona hey, idarə saxlamaq ego yolunda deyil verərək ona idi, məncə. "Nunchaku" закружились başım üzərində və zaman Riva yenidən двинулась irəli məcbur Гурнека giderim mənə, onun gedək bu alət, ölüm də baxdı, o, yatırdır hava.
  
  
  Çubuqlar-"killer" yenə oldu çox yeri gəlmişkən. Onun hələ də izləmişəm bu səhnə edilməsi addım irəli, zaman Гурнек deyə çığıran və əyilib набок: dəyənək hit emu sinə. Zərbə idi oxşar zərbə vurub knuckle mərkəzi və onun перехватило nəfəs. O, sarsıldı, sərxoş, nə zərər, bilmir, tarazlığı saxlamaq.
  
  
  Onun хромал irəli hərəkət mümkün kimi sürətli kimi keçirilməsi стилет irəli uzatdığı əlində. Olmaz idi ki, vaxt itirmək, çünki sonra aradan Гурнека mənə hələ lazım idi görüşmək Шивой, adam, kimin cəhənnəm tələlərin onu xilas, lakin əvəzində mənə göstərdi, öz şəxslər.
  
  
  Гурнек yenə sıçrayıb ayağa qalxdı, əvvəl onun çatdı ona. O tutdu "нунчаки", amma, görünür, həmin vaxta qədər görməmişəm və heç istifadə bu gun. O, bilmirdi ki, necə müraciət etmək, onunla, ona görə də sadəcə atdı ego məni. Dəyənək düşüb, o tərəf əyildi qaldırmaq üçün yaxşı, elə o an Гурнек başladı mən tərəfə.
  
  
  Onun gördük ki, yenə растянулся geri mübarizə üçün öz həyatını isə, hind idi, məni yumruqları. O, artıq danışmaq edə bilərlər: üzrə ego вырванного göz damcılayırdı студенистая və qanlı bir maddə var idi, bu şəxs sadəcə crazy şəxs isə canavarlar.
  
  
  O vurdu məni сгиб dirsək və mənim barmaqları istər-istəməz zəiflətmişdir хватку. Xəncər выскользнул ətrafında mənim əlləri. Onu kor-koranə əlini uzatdı, lakin amerika hindistan yenidən vurdu məni boğaz ладонью əlləri. O, bilirdi karate ilə məşğul olmuşam, ancaq, gərək, bir şey öyrəndim zamanı əvvəlki görüşlərimizin. Və indi o, istifadə sizin аленка və ağıl üçün off başa məni.
  
  
  Motosiklet Ривы dayandı ilə пронзительным inilti buraxmaq осветив bizim переплетенные bədən лучом işıq. Onu eşitdim, o слезла ilə maşın, amma bilirdim ki, o mənə kömək edə biləcək. Çünki Гурнек пинал mənim травмированную ayaq, tez və asan qələbə haqqında olan arzusunda onun yox idi və ola da bilməz. Kişi vahimə içində idi, və bu, verib ona ikiqat güc və cəsarət. O, mübarizə həyat üçün.
  
  
  Onun da.
  
  
  Onun üçün ayağa qalxdı, xurma və cəhd, yenidən onu. Onun перекатился azn yan, amma o yenə düşdü mənə. Bu arada, lakin bildim tutub, dəyənək, bir-bir hər əlində bir parça ilə плети ətrafında dəriləri camış ortasında. İndi yox idi, başqa müəssisələrin silahdan istifadə, metodu olan, onun daha təcrübəli deyil. Əgər ona yalnız bilərdi uzatmaq dəri шнурок boyun ətrafında Гурнека, iki dəyənək kömək olardı mənə istifadə ego, bədən.
  
  
  O, уперся mənə diz da yan və məni vurdu yumruq da почку, niyə onun zarıdı, nə də zərər. Mərmər изразцы, sanki rəqs gözləri qarşısında isə uzaq sütun двоились, троились. Onun çalışdı ona cəlb etmək istərdik öz görmə qabiliyyətini, amma bütün baxdı qeyri-müəyyən, приблизилось, sonra isə yoxa çıxmışdı.
  
  
  Гурнек, indi hakimiyyətdə безумства, выплевывал sözləri hind ləhcəsində olan mən anlaya bilmədim. Amma əgər onun eşitmədim ki, məhz o, бормочет, o, mənə çətin idi tutmaq mənası ego rabitəsiz söz; idi, yumşaq deyirəm, heç оптимистическая deyil, dostcasına söhbət.
  
  
  Onun hiss ağrılı spazmı, bu ayaq, согнутой altında ego ağırlığı. Onun çevirdi, başını elə o an, hind, əlini üçün стилетом, переместив öz аленка sağa qaldırmaq üçün bir xəncər. Bu anda onun başladı qalxmağa hər bir qəbilə.
  
  
  Amma o, yox idi, belə ki, yalnız təslim olmaq.
  
  
  O qaçdı ilə irəli kor zərbələr кинжала istifadə üçün bıçaq zərbə vurmaq. Onun отодвинулся mümkün kimi çalışaraq məsafə saxlamaq. Birdən arxasında обезумевшего индейца çıxdı Riva və başladı döymək ego yumruqları ilə geri və onun çiyinlərində. Olub bu ona zərər idi, ya yox, bunun əhəmiyyəti yox idi. Onun müdaxiləsi отвлекло gənc сикха belə ki, bildim qarşısını almaq окровавленного bıçaq стилета və kesmek dəri шнурок ətrafında ego boyun.
  
  
  Hər şey necə başladı: əvvəlcə hücum otel otağı, sonra Ашока Ananda, заглушили dal tualet bar. Və səsvermə indi pərdə вотум-вотум idi aşağı düşmək daha bir nümayəndəsi həyata ki, pis dəstənin головорезов xidmət Şivanın.
  
  
  Onun möhkəm sıxdı iki dəyənək, uzatmaqla шнурок üzrə буйволиной dəriləri boyun Гурнека. Hind vermişəm cry heyrətdən və dəhşət, eyni zamanda, выронил стилет üçün çalışırıq оттолкнуть шнурок bir boğaz. O olmasaydı, sağ olsaydı, onun davam kompres.
  
  
  Onun скрутил çubuqlar, ətrafında özünü və gəlib onlara görə. Mən görməmişəm şəxslərin Гурнека və hotel ego görmək. O, çalışırdı alir hava onun nəfəs idi астматическим və свистящим, amma hava heç bir hərəkət etmişdir yüngül. Dəstək ümidsizlik, o uğrunda mübarizə aparmış, öz həyatını isə qalan qüvvələri tərəfindən. Və bu, kifayət deyil.
  
  
  İndi onun nəzarət özünü baxmayaraq онемевшую ayaq və yorğunluq. Onun güclü натянул шнурок, sağ olun палочкам ki, imkan göstərmək lazım olan təzyiqi. Daha bir бульканье сорвалось ilə dodaq индейца, sonra kişi təslim oldu, bir daha göstərərək, bizə heç bir müqavimət. Ego bədən рванулось irəli və üz aşağı düşdü. Amma hətta onu buraxmırdılar "нунчаку" qədər idi tamamilə əminəm ki, Гурнек geri bətnində öz allahları, ilan-нагов olan o belə ürəkdən inanırdım.
  
  
  Zaman onun, nəhayət, başa düşdüm ki, o, безжизненен ki, ego bədən hərəkətsiz üzərinə düşür soyuq mərmər döşəmənin və yalnız bir əzələ də ego hip əsəbi titrəmə, onun aşıb ego və azad boyun ölümcül dəri strings. Ego şəxs idi синюшным, dil idi прикушен, demək olar ki, перерезан iki diş, ki, o, стиснул təcrübəsi dəhşət.
  
  
  — Pis ola bilər, dostum, — dedi, mən. - Bir fikirləş ki, baş yoxsul Нирадом...
  
  
  Amma mənim o qeyd eşitməmişəm. Böyük bir səy ilə onun yavaş-yavaş ayağa qalxdı, gözlərini ilə göz rəqəm Гурнека. Lakin o, yenidən ətrafında ölü. Hind çıxılmaz mübarizə, əbədi vermək emu verilən. Amma sonda hər şey bitdi, heç nə.
  
  
  Bu ölü idi.
  
  
  — Mənə aradan qaldırılması ilə onun paltar, — deyə o, Риве aradan qaldırılması baxışdan qızlar ilə məşğul olan görünürdü etdi məni narahat, səssiz göz.
  
  
  O, müəyyən məsələlərin, o gördü ki, mən olmadan köynək isə sağ tərəfi şalvar məğzinə qan. O, aşağı əyildi və üz dönüş oldu onun köynək açmaq Гурнека. Hindistan "gödəkçə" idi запятнана qan, amma bu, hələ heç bir şey daha yaxşı.
  
  
  Riva heç vaxt baxdı bir zaman olmayacaqdır, heç bir hörmət ya təvazökarlıq, amma adam idi, xoşagəlməz bir tamaşa, və mən bilmirdim günah qız nə üçün o, çalışırdı baxmaq deyil, bu опухшее, окровавленное şəxs ilə высунутым mavi dili. Sümüyü ətrafında вытекшего gözləri qəribə parıldayırdı bu сияющем şüalarının altında atılıb düşən мотоциклетной işıqlar.
  
  
  Sonra onun yadına düşdü ki,-nə ki, Riva упомянула mənə həmin gün, orada saray Şivanın. O, вдавалась ətraflı, lakin uzun zaman aldı anlamaq üçün, ki, o, омелой nəzərdə tutulur. Onun əmisi istifadə onun üçün ən мерзкого görə садистского dad məcbur onu qane ehtiras ego kişilər.
  
  
  Və indi mən heç hiss vicdan əzabına bizim Гурнека, bizə haqqında, digər iki kişi olan qoymaq ölü həyətində, qurbanları kimi, mənim qəzəb, nə qədər mənim müəyyən diri-diri qalmaq və missiyasını həyata.
  
  
  Təmizlənməsi окровавленные sarğı etdiyi обмотал onun ayağı, onu da çıxarıb şalvar və sol Риву присевшей yanında bədən Гурнека. Onun keçib həyətə tərəf yönəldi daş hovuza ki, qeyd əvvəllər. O, dolu idi, yağış suyu. Onun oturduğu bir hər qəbilə və промыл yara çalışıb yaş kontrol yamalar təcrübəsi cırılmış köynək qarşısını almaq üçün yara infeksiyası və гангрену ayaqları. Hətta onu əmin idi ki, su bulaşmış, amma o zaman mənim heç bir seçim idi, ona görə də onun qərarına etmək.
  
  
  Zaman onun geri Рееве, qız ayaqlarını ilə bir zaman olmayacaqdır şalvar və курту. Onlar bir az böyük bel, lakin onun компенсировал bu kəməri mərhum Гурнека. Riva mənə kömək don köynək, sonra geri çəkildi geri, daşları qarşı silinən əlləri, sanki hey, soyuq idi.
  
  
  O, pıçıldadı. - Bizə nə indi, nə Nik?
  
  
  "Gəl götürək sənin maşın və geri villa", — dedim. Ego şəxs gərgin idi, batmış yanaqlarıyla üzüaşağı, sanki məhrum bütün duyğulara. O, keçdi daha, və, hər halda, o, hələ artıq idi, daha qətiyyətli, daha heç. Onu xatırladım, onun atasının, задаваясь məsələ malik olub, eyni böyük daxili qüvvə kimi ego qızı. Belə olan halda o, edə yaşamaq və həyata keçirilməsi, hələlik biz ego deyil tapacağıq.
  
  
  - Bundan sonra nə olacaq? - Riva ilə maraqlandı. - Kimi... sən necə istəyirsən bunu? əlavə etdi ki, o, işarə, mənim раненую ayaq.
  
  
  Böyük bir hissəsi zərər azalsın, onun bilərdi gəzmək az səy ilə daha əvvəl. Onu qoydu "нунчаки" etmek ih-də arxa dəqiqə şalvarının isə стилет atdı dəri ножны ki, onu keçirilən görə предплечье.
  
  
  - Necə? - onu təkrar. - Narahat olmayın. Onun tapıb hansı bir yoldur.
  
  
  "Sən həmişə bir şey находишь", — o cəhd рассмеяться.
  
  
  O, mənə dedi ki, ego dayı qaldı beş kişi, sayılması deyil Ранджита və gənc сикха olan onu yaralayıb ayaq poçt şöbəsində Ağrı. Belə ki, öndə qaldı iki kişi istisna olmaqla, Şivanın və Хакши. Bu, asan olmayacaq... amma, bu yaşayış məntəqəsi rusiyanın asan idi, lap əvvəldən.
  
  
  
  Biz gedirdik səssizcə. Riva keçirilən hər iki əlləri sapı bar üzərində kiçik bir maşın. Zaman Фатехпур Сикри qaldı arxada, bizim окутанная qaranlıq və atom, toz, və, o, повернула başını göstərdi qutusu tablosuna.
  
  
  — Onun првезла sənə hədiyyə, — qız sözünə davam etdi. - Bağışlayın ki, vermədi ego sənə əvvəl, lakin mən bilirdim ki, o sənə lazım olacaq.
  
  
  Onun açdı qutusu atdı, onun əlini, ощупывая qədər toxundu приклада gun. Onun baxdı gun işığında alət lövhələr: bu idi ki, kiçik bir "беретта" 22-ci çaplı, olduqca qeyri-adi bir şey xanımlar üçün.
  
  
  Amma Riva da var idi незаурядной qızla hər cəhətdən.
  
  
  "Беретта" idi effektiv silah yaxın məsafədən. Onun üçün idi, bunu xatırlamaq, deyə onun yoxlanılması gun razı nə Riva unutmaması ego tapşırılsın.
  
  
  - Biz окажемся daxilində görünən odur ki, villa, притормози və bunun üçün getmək kimi heç nə olmayıbmış, - əmr etdi ki, onun qız потягиваясь oturacaq üçün məni görünmürdü. Xüsusilə bu xəstə ayaq məni gözləyirdi ağır sınaqdır, amma əgər hər şey belə ki, o, ümid edirdi, onun tezliklə qayıdacağam forması.
  
  
  - Yaxşı olmazmı ki, çağırmaq, kimisə köməyə, Nick? Bu, mənə elə gəlir ki, belə bir riskli, birlikdə hamısına qarşı yaxşı... mən nəzərdə tuturam, - deyə o əsəbi halda, gözümün içinə baxaraq, - ki, biz getmək olacaq dəhşətli risk.
  
  
  "Bu, yeganə yolu-irəli", — cavab verdim və söz açdı hey, hər şeyi bilirdi haqqında Пуран Дассе, eləcə də, səbəbləri, o məktubla müraciət edib yardım hindistan məxfi xidmət üçün keçirilən əməliyyatlar. Vaxt, zaman onun başa izah hey tarixi haqqında "утечках" baş kabinetində Дасса və haqqında ego əlaqələri ilə Шивой, biz artıq idi baxımından sahəsində ev.
  
  
  Onun ayaq tərəfində oturdu oturacaq zaman Riva замедлила hərəkət. - Bu andan etibarən sən mənim gözlərimə, - pıçıldadı və mən. - Nə görürsən?
  
  
  - Hələ ki, bir şey.
  
  
  Onun tez baxdı həm aşağıdan. O, gərgin oturub sükan arxasında, dovşan geri сиденью, ee göz qeydə alınmışdır burada açıq demək qarşısına. O dayandırıb ilə şose orta sürəti; галька və daşlar отскакивали altında maşın.
  
  
  Birdən Riva затормозила. - Orada iki! — o ucadan dedi. Bir - iki mühafizəçi!
  
  
  Ardınca atəş səsləri. Sonuncu dayanacaq. Bu andan etibarən mən ödəyə bilməz, lüks etmək, heç olmasa, bir səhv.
  
  
  
  
  14
  
  
  Onun bağırdı. - Uzan aşağıdakı! -
  
  
  Onun, uzatdı əlini çəkdi, onun oturacaq. Riva oldu, çox asan bir hədəf. Güllə hiddətlə свистят və рикошетят. Yağış üzrə qurğuşun şüası qabaq şüşə, niyə bizə düşən kimi böyük şüşə parçaları.
  
  
  — Yalan sakit və жди qədər mən verəcəyəm sənə siqnal davam etdirmək, — xəbərdar edib onun Риву. Onun saldı qələm və qapını açdı, ползя üzrə tozlu yolu. Qapı заслоняла mənə, güllə свистели başı üzərində. Bütün ərazisində otel isə əks-cavab verdi və səs qaçan addımlar. Onu qaldırıb "беретту" və başını qaldırdı ривненской belə məqsəd üçün.
  
  
  Atıcı sarıqlı kimi düşdü bəlli olmadı əsgər.
  
  
  Kimsə gözləyirdi məni orada idi və bu heç də Çılpaq, bu onun idi, olduqca əminəm. Onun hit kişiyə açıq sinə. Fərqli olaraq onun əshabının, onun ölümü idi, tez və nisbətən pain pulsuz. Ancaq başqa qarovul heç yerdə görünmürdü. Onun сузил göz baxdı yə başlayıb vasitəsilə yan tərəfdən, bu halda, əgər o çalışacaq застать məni sürpriz və налететь məni arxadan.
  
  
  - Qal altındakı! - mızıldandı, onun Риве üçün o çıxıb, ətrafında maşın. O, start сползать ilə oturacaqlar, lakin kəskin şəkildə dayandı və etdi məhz belə ki, o, əmr etdi.
  
  
  Qapının daha bir shot verib mənə yaxşı bir fikir укрытии görünməz arrow. Səs eşidildi: sağ, yüksək və qalın divarlı canlı çəpərin, окружавшей villa. Geniş və ardıc tamamilə gizlədirdilər mənim düşmən. Əgər o, bura mənə arxasında, olduğu yerdən ona idi pərdəsi altında bir gün yox idi ki, biz vahid bir şans idi. Ona görə də mənə lazım idi, hərəkət etmək və sürətli edir.
  
  
  Onun tez baxdı küçə və aşkar şey ki, mənə lazım idi; Onun barmaqları ilə sıxdı daş ölçüsü ilə yumruq fərq edən kənarında tozlu yolları. Sürətli hərəkət перекинул onun ego vasitəsilə maşının qapısını və küt taqqıltı eşitdim, o, yerə düşdü, təxminən on metr qarşımda.
  
  
  Daha bir таращить göz просвистела havada. Onu görə bilmədi стрелявшего, amma o görə bilmədi məni. Onun qulaq verdi və tezliklə mənim səbir idi вознаграждено səs qaçan addımlar, amma heç mənə isə əks istiqamətdə. Gözətçi Şivanın, son qorilla, стоявшая arasında crazy və mənə məsulları mimmo, спрятавшись üçün qalın pərdə və səddin üzərində.
  
  
  Onu atıb başqa bir daş, bu dəfə daha bir ilk. Yenə рявкнул gun таращить göz взметнула mərkəzi dar track gözəl крошку. İlə, mənim dodaqlar belə ki, qışqırtı, şiddətli inilti dözülməz ağrı. Pis deyil üçün, heç kim məşğul teatrı, hökm mən. Bu idi ben cry eşitmək bilər ki, bir ilə böyük məsafə, lakin bu, həqiqətən donduran cry və o, istehsal təsiri.
  
  
  Canlı çəpərin dağıldı, itkin forma ilə baş закутанной sarıqlı. Çox gec anladı ki, cığır yoxdur мертвеца. Çox gec anladı ki, fəryad idi уловкой çəkmək üçün ego ətrafında sığınacaq. O, çəkildi, hətta baxaraq mənim tərəfə. Amma indi onun heç bir vaxt qalıb... əbədi, onun ümid edir.
  
  
  Bir gun 22-ci çaplı вонзил güllə emu çiyin, закрутив onun kimi марионетку, belə ki, güclü emu idi suvaşmaq pərdə və səddin üzərində istəyərkən müvazinətini saxlamaq və sığınmaq. Onun yenidən basdı siz trigger, və müşahidə, o necə ifa edir spooky bir rəqs zaman ikinci таращить göz пробила ortasında bir çuxur ego geri atdı.
  
  
  Bizim səs сорвалось ilə dodaq kişi.
  
  
  Tutdu ослепительном işığında yuyucusu, o, əllərini qaldırdı etdi ki, bir daha faydasız shot üzrə пистолету. Sonra o, yavaş-yavaş соскользнул, sanki otel oturub track ortasında yatmaq qarşısında öz ayaqları əyərək bədən irəli başımı sallayıb gedirəm başını sinəsinə.
  
  
  Riva başını qaldırıb, ayağa qalxdı və выглянула görə, sonuna alət lövhələr. - Amma əmim... -- başlanğıc idi o.
  
  
  — O da olacaq, burada yaxın vaxtlarda sizi əmin edirəm ki, — pıçıldadı və mən. Onun sayıbdır ki, "Беретты" qalıb bir neçə ədəd patron, daha ağır пистолете сикха 45-ci çaplı. Belə ki, mən шталь alaraq silah. Onun yavaş-yavaş ayağa qalxdı və çıxıb görə изрешеченной güllə çıxarıb maşın. Yolda qoymaq ölü, iki kişi, qurbanı öz sərsəmlik, öz sadəlövh inam allahdan ölüm Şivanın.
  
  
  Amma o qızı idi bu. Ego planları fəth bütün Hindistanı da realdır və keçirməkdə qətiyyətli mövqeyə malikdirlər. O, danışdı, "humanitar" ehtiyacları, arzu qidalandırmaq və geyinmək, öz xalqını, amma Shiva idi: zalım, стремившимся ən безжалостной диктатуре və ego vasitələrinin nail olmaq, hakimiyyəti eyni idi бесчеловечными, nə olardı ego üsulları, əgər o güc var.
  
  
  Uzun xətt hedcinqi birdən qıl edilib, zaman ətrafında ev var idi; işıqlar, böyük civəli lampanın məni geri geri прикрывая gözləri parlaq işıq. Yüzlərlə həşərat, мотыльков və nəhəng комарову görünürdü парили də şüalarının altında atılıb düşən işıq mənim yol. Onlar tapılmadı edib, qarışaraq ilə və havada toz və ölüm qoxusu.
  
  
  Böyük milçəklər кружили kimi, miniatür грифы düşən iki окровавленных meyit və aldığınız havada əbilov оглушительный zümzümə. Bir səs, bir mənə durub gəzişməyə zaman onun навострила qulaqları mən xahiş etdim ki, başqa səs-küy. Mən eşitməmişəm başqa bir şey uçur, bizim səs ilə parlaq yanan villa.
  
  
  - Ravi! Арун! - birdən gəldi metal səsi səs deyil, oxşar bizi, kimsə onun özündən başqa.
  
  
  Onun baxdı Риву və o qədər müsbət başıyla mənə. - Shiva, - pıçıldadı. - Bu, mənim əmim. Ehtiyatlı olun, Nick edin!
  
  
  - Lənətə gəlmiş бездельники! Harada? Nə oldu? Арун? Ravi? - Shiva yenidən çağırdı iki kişi və ego səsi, sanki tutulmuşdu mənə, əks-səda kimi köhnə boşqab.
  
  
  Vaxt gəlib çatıb ki, birbaşa qarşıdurma, toqquşma, üz-üzə. Onun toplaşdı ilə ruh və jestlə əmr Риве qalmaq mənə arxasında və durmadan getdi üzrə cığır. Şiva yenidən bağırdı, amma ego телохранителей idi, cavab vermək iqtidarında. Söhbət dəstəkləmişik uçur, otaqlar прожорливых uçur ki, налетали azn cansız bədən, iki hindistan.
  
  
  - Öldürəcəyəm hamısını sizə görə sizin axmaqlıq! Şiva bağırdı пронзительным səs выдававшим qəzəb və qorxu.
  
  
  Ancaq o, cəsarət çıxmaq üçün müqavimət mənə. Yenə də havadan asılı qalıb sükut. Onun oturdu ıso bütün gücü ilə çalışır ki, ayaq deyil онемела. Sonra bir neçə bükülməsi diz sürətli ardıcıllıqla qan oldu dövr müntəzəm. Bir tərəfdən təxirə salıb, onun qalın kol.
  
  
  Buradan onu görə bilərdi daxili bağ, sulu və səliqəli. Və bir daha məni vurdu ki, bu bağ idi диссонирующей ноона, belə sulu və плодородный üçün öz qışı quraq ərazilərdə çox zəngin bitkilər və güllər üçün becərilməsi, ego, elə bir quru və tozlu düzündə yerləşir. Amma bəli, biz Şivanın pul idi, рупии və dollar cazibe Hacı öz şəbəkəsinin. Bu ego sərəncamında idi limitsiz vasitə, vəsait imkan verən, ona nail olmuşdur hakimiyyəti və çoxsaylı bağlı müvafiq dairələrdə. Mənə maraqlı idi, nə qədər o verir Dassu saxlamaq üçün başçısını hindistan təhlükəsizlik xidmətinin öz ödəniş cədvəlində. Ya Дасс fərqli idi fanatik, kor-koranə qismət olmayıb, bu yuxu Şivanın şöhrət qızıl əsr Hindistan, güclü sivilizasiyasına Mori və Гуптов.
  
  
  Hansı ki, bu bizə edilmişdir motivləri bu insan üçün təhlükə bütün dünya qalmışdır. Amma bu cür təhlükəli və məkrli kimi özü Shiva. Onun втиснулся da sıx budaqları canlı çəpərin ki, ümid xışıltı küy və cırıltı təhvil verməsinlər mənim iştirakı.
  
  
  - Karter? Axtardı səsini olan səsləndi daha çox bir şey, daha sadə notları сарказма. Bu idi dəyişdirilmiş səs qəbul edən dramatik ton. - Bu sən, digəri isə? Mənim yanıma gəlmisən qonaq?
  
  
  O, yenidən шталь soyuq, nəzarət edir. Onun idi, əhval aparmaq söhbət və ya tabe ego каламбурам. Onun edərdim başa diskussiyaya daha sərt şəkildə qeyd. Amma bilmədim bunu görmək. Onu dayandırdı və təxirə salıb filial, gözlərini ilə göz günü olan tələsik çıxdı... elə gəlirdi, bazar günləri, geriyə deyil, saat.
  
  
  Ki,... ki, dərzi şeytana!...
  
  
  Onun моргнул baxdı və bir daha inandırmaq üçün özünüz ki, bu, yalnız hiylə, optik illüziya. Amma, yox, gözləri məni aldatma. Bu idi Shiva, lakin o, qətiyyən oxşar idi şəxs onu təsəvvür də nen heç bir şey yox idi ətrafında nə mən təsəvvür edirdim. O, tamamilə kimi deyil, bizi bir şəxs ona heç gördüm həyatda.
  
  
  Əvəzinə sağ əlləri, əvvəldən xurma... ya orada, burada, adətən, barmaqları var, kişi geydiyi protez üzrə paslanmayan polad... artıq çiyin. Yox idi, sağ əlləri, amma дьявольский və hiyləgər əmisi Ривы deyil daşıyırdı, bizim adi protezi, bizim adi maddələr, bizi taxta və ya plastik əlləri. Yox, ser.
  
  
  Прикрепленная çiyinə polad cobra hərəkət geri-irəli havada, "cobra", bütün sahələrdə xatırladan canlı рептилию ilə metal diş kapal сильнодействующий inciklik!
  
  
  Demək idi ki, fantastik və inanılmaz idi преуменьшением. Onun sözünə davam моргать, lakin bu heç də ilğım deyil галлюцинация. Bu idi ki, belə n/, dəhşətli və пугающе nədir n/! Biz polad кобры bütün anatomik detalları idi dəqiqdir qədər ən incə detalına: клиновидная qol başlıqlı açılan və закрывающиеся çənə. Diş, şübhəsiz ki, təmsil öz şprislər üçün подкожных iynə biləcək daxil ölümcül inciklik sürünənlər qan qurbanlar.
  
  
  Onun baxışlarını baxışda olan qəribə və cihazlar üçün təhlükə yaradan, diqqət çəkərək şəxs Şivanın. Soyuq угловатое şəxs bənzər şəxs sürünənlər. Var idi dar qara gözləri, qalın кустистые qaşlar. O, orta boylu, ilə худощавым, поджарым bədən kimə gəlirdi ruh демонической kin.
  
  
  O, heç də adi rəqib isə insan kimi, əksər mənim düşmən toplaşmış bir qrup... kimi insanların Карак, tutulmaz Werewolf və ya heykəl demon, özünü "mister Judas".
  
  
  Sanki polad кобры kifayət idi, kimi qoruyucu silah (zərurət olduqda isə həm də hücuma silah kimi), sağlam əlində Şivanın bir gun-45-ci çaplı, dünya məşhur amerikalı Кольт. Şiva-mahal gun geri-irəli gözləyir, hər hansı bir hərəkət və ya səs edə bilər ki, aşkar mənim yer mühitdə canlı çəpərin.
  
  
  - O, qışqırdı. - Vallah, Karter! - Mən çək. Bizə lazımdır danışmaq, müzakirə etmək... hətta sizin ilə söhbət mr Дассом bu gün heç zaman, yeri gəlmişkən. Və biz hələlik burada, mənə deyin ki, siz bunu mənim qardaşı, хорошенькой miss Singh? Mən tapa bilmirəm bu, şirin bir qız.
  
  
  Mən heç bir cavab verdi.
  
  
  Bunun əvəzinə, onun qaldırdı "беретту" və tapanca, целясь Şiva sinə. Yavaş-yavaş onun basdı siz trigger, düşünür, öz-özümə ki, kabus tezliklə başa çatacaq. Kişi əla verilirdi və mən bilməzdim arzulamaq daha asan hədəf: ən delle müqəddəs, лившийся bir gün bunun arxasında tamamilə işıqlı ego qamətli rəqəm.
  
  
  Lakin bunun əvəzinə görmək kimi, o, düşdü dizi üstə eşitmək əvəzinə ego son tutqun qışqırıq və ya necə görmək o корчится əzab, onu heyran idi, zaman gördüm ki, таращить gözləri olan "Беретты" отскочила onun sinə. Sonra таращить gözləri düşüb qədim daş heykəli mərkəzində bağçası.
  
  
  - Belə sən var! - gülümsədi amerika hindistan və tıklayan siz trigger кольта azad ölümcül güllə ilə bir neçə santimetr mənim baş.
  
  
  Onun qeyri-iradi lianlar yarısında, hələ də heç bir mö ' min öz gözlərinə. Таращить göz отскочила onun sinə, amma heç bir şey onu göstərirdi ki, Şiva geydiyi пуленепробиваемый korset altında öz ağ "куртой". Həqiqətən, onun görmək bilər ego çılpaq sinə altında özüllər, kontur sinə, gücünü də. Hər şey yaxşı görünür, mənim недоверчивым gözlərinə.
  
  
  Əgər təkcə o da deyil, polad, bağlamışdır onu. Lakin bu, mümkün deyildi. İnsan robot deyil..., ya yox?
  
  
  Yox, əlbəttə, yox idi, amma inkar etmək olmaz ki, mən gördüm, və mümkün idi ki, inkar Shiva, sanki idi fövqəltəbii səlahiyyətləri ilə bəxş edilir. Onun tapanca ci ilin əvvəlindən ikinci dəfə tıklayan siz trigger. Onun целился baş индейца, amma həmin anda, o, geri çəkildi və таращить göz vurulmuş дверном косяке, ancaq vuruş deyil məqsəd.
  
  
  Belə ki, o, həssas, və ya, ən azı, o, həssasdır, bəzi hissələrində öz bədən. Çünki mən bilirdim ki, nə qədər ki, patron var, mənə qalmayıb, onun шталь qədər gözləyin Shiva çıxacaq ətrafında saray. Sürətli hərəkət baxmayaraq травмированную ayaq oğlan qızı itələdi zəngin pərdə və səddin üzərində və запетлял üzrə bağ. Onu bilirdi ki, ego gun bilər рявкнуть hər an. Bu səs idi ki, onu heç eşitmək istəyirdi, amma yenə də risk, əqli помолившись üçün kişi qaldı diqqətdən kənarda, hələlik onun достигну lateral fasad villa.
  
  
  - Sən kimisə axtarır?
  
  
  Onun geri bərpa və eyni zamanda basdı siz trigger. Lakin "Беретта" susdu: mağazası idi пустынен. Bir klik və bütün. Onun atdım revolver təhrif edilmiş, ухмыляющееся şəxs Şivanın. Metal əl formasında кобры взлетела yuxarı. "Беретта" отскочила təcrübəsi metal əlinə düşdü yerə.
  
  
  - Heç də hərəkət edin, cənab Karter. Bizə addım - əmr Shiva. O, saxlanılır кольт yönəlmiş səmimi mənə sinə və mən niyyətində deyil ayırmaq özünü bu anatomik hissəsində öz bədəninin... ən azı, belə deyil tezdir.
  
  
  - Nə, sən gözləyirsən, Shiva? Niyə sənə vurmaq deyil, belə ki, gəl onu aşmaq bu?
  
  
  - Bax, kimi sən giyim boyama deyil претерпев yazıq, ölüm, əziz başqa? Yox, qorxuram, bu mənim stil. Axı mənim gözəl ilan hələ də ac olmasına baxmayaraq, bol edu təşəkkür edirik, onlar gənc Нираду. Mən düşünürəm ki, oğlan çox faydalı kimi istəyər. Amma mən istəyirəm ki, "Cobra" vahid idi və kompakt təşkili. Bəs belə necə böyük qardaşı Нирада artıq mən bir xidmət, mən görməmişəm səbəblər işə və oğlan. Təəssüf ki, fikirləşməmişdiniz başa çatması barədə öz karyera. Canavar giley dolu цокнуло dili keçirilməsi gun etməlisiniz, mənə də yığın dollar.
  
  
  Mənə arxasında onun, eşitdim, kimsə kimi ehtiyatla hərəkət. Onun çevirdi, başını gördüm rəqəm сикха olan onu yaralayıb bu gün heç zaman, qarşısında poçt bölməsi də Агре всадив emu güllə sağ ayaq. - Ah, bu sənsən, Krishna! - sevinclə deyə Shiva. Sonra o mənə baxdı ilə подмигиванием. - Mən hesab edirəm ki, siz iki bilirsiniz, başqa, digər.
  
  
  — Biz oldu zövq görüşmək üçün bu gün, heç zaman, — mızıldandı mən.
  
  
  - Artıq. Onu xatırlayıram ki, Krishna bağlı mənə daha ətraflı görüşünüz. Amma siz heç bilirdiniz bir mister Karter isə məhz ki, Krishna — böyük qardaşı Нирада. O şərəfinə adlandırılmışdır индуистского allaha sevgi, baxmayaraq ki, tərbiyə kimi dindar sikh saymaq. Lakin bütün bunlar indi etməz — Shiva onun sözünü kəsdi. - Bunu demək kifayətdir ki, Krishna qidalandırır sizə müəyyən bir nifrət, əziz Karter, üstəlik, o, aşkar, ki, siz günahkar faciəli ego qardaşım.
  
  
  "Əgər onu öldürdü Нирада, o, həlak olmasaydı, məni", — dedim. - Sən çox gözəl bilirsən, Shiva. Bu qanun jungle qalmamışdır güclü.
  
  
  — Həqiqətən, əslində, — qımışdı hind şairi. — Ancaq siz mənə olduqca təəssüf ki, sizə bu, danışmaq, artıq ən güclü, mister Karter.
  
  
  Krishna dedi, bizə söz. Təəssüf ki, o, heç bir qeyd qabarıqdır "нунчаки" arxa cibində. Lakin zaman bir gun göndərilmişdir mənə sinə, digəri isə arxadan, o, cəsarət etmək səhv addım, əks halda, onlar həm də нажмут azn курки. Belə ki, mən durub orada çalışaraq, çox нагружать травмированную ayaq.
  
  
  — Sən hələ cavab verməyib mənim штопора, Karter, — deyə Şivanın. - Siz dediniz ki, mənə nə oldu mənim хорошенькой qardaşı...
  
  
  - O, ölüdür.
  
  
  O, qaşlarını qaldırıb, zaman ego nəhəng qara göz yarandı bir baş. - Ölü?
  
  
  - Ölü - yalan mən. - Гурнек öldürdü, onun əvvəl onu dayandırmaq mümkün ego. O, vəfat anında, əgər bu, ola bilər sizə təsəlli.
  
  
  — Heç də yox, — cavab verdi Şiva ilə насмешливым gülüş. "O, həmişə yalan, qazlı шлюхой uşaqlıqdan. Amma xüsusilə onun miss edəcək, ona görə ki, o, nə ilə mənim kişi, və onlar tapıblar və belə məzəli bir dəfə o, жилке mənimlə...
  
  
  - Çünki o sənin пленницей, nəzərdə tutursan.
  
  
  - Siz necə, üstünlük, fərq etməz. İstisna olmaqla ki, onun zavallı ata... mənim sevimli qardaşım olacaq dərin əziyyət zərər görə öz əziz qızı.
  
  
  Hər saniyə onun başlanğıc və başa düşmək necə asan nifrət, bu insan. O, извращенцем, canavar ağıl ilə, oxşar polad tələsinə düşə, parlaq, lakin извращенным, deli. Kişi licked dodaqlar və mənə gülümsədi, bu təbəssüm olmalı idi ifadə садизм və сарказм.
  
  
  "Mənə fun bir çox olacaq, səninlə, Karter", — deyə o bildirib ilə verməyiniz. - Səs görəcəksən, onda az vaxt ki, biz birlikdə keçirməyi olacaq şən!
  
  
  - Mənə bir şey daha, Şiva, sadəcə, protokol, - sözünü kəsdi, onu mən artırmaqla, səs, ümid Riva məni eşidir, və bu halda, əgər o keçməsinə icazə verməmişdir ilk sətri dialoqun. - Harada, ata Ривы? Mənə bu barədə məlumat vermiş, qız və... istəyirəm ki, bu məlumat? Onun hey, əmanəti...
  
  
  Искаженная psixologiya Şivanın сработала məhz belə ki, mən və ümid.
  
  
  "Sən axmaq edirik ki, şübhə mənim племяннице", — etiraz etdim amerika hindistan. - Qardaşım təhlükəsiz və səs, cəmi bir neçə addımlığında bizi. Əgər onu düzgün xatirimdədir, həmin gün siz getdi скотобойню. Siz harada развязали cəhənnəm, mən əlavə edin.
  
  
  - Bəs hanı o?
  
  
  - Ki, cənab Karter? Mənim qardaşım deyil, o vəziyyətdə zərər üçün bütün evləri ətrafında, səsi və hər şeyi; daha dəqiq desək, o, mümkün deyil verə bütün evlərdə ətrafında akvatoriyasında. O, злорадствовал, zövq, güc, onu öz əlində.
  
  
  Və onun dayandı yerində, bilmir, bir addım da geri vəziyyəti. Onun idi hədəfində iki tapança, ön və arxa, hazır saniyə çevrilə parça isveçrə pendir. Bu, heç də ən yaxşı vaxt üçün mənim sevimli tövsiyələr, xüsusilə Кришной, bir çox otel пристрелить mənim üçün ölüm intiqam almaq üçün öz qardaşı.
  
  
  Lakin birdən-birə таращить göz оборвала ego yuxu haqqında bir səhifə. Shot edildi üçün canlı çəpərin olduğu пряталась Riva. Biz qızlar ideal idi məqsədi. Onun bound ildə geri kənara aradan qaldırılması gun Şivanın və diyarı göz baxdı Кришну: ön onun ağ köynək meydana aloe ləkə. O, kimi düşdü подкошенный, zərbə güllə atdı ego açıq gün yan fasadında villa.
  
  
  Onun ümid an bayraq icazə icrası Şivanın. Onun irəli atıldı zərbə vurmaqla tərəfdən, державшей gun etmək üçün ego buraxmaq gun. O, macal tapıb götürsək, zaman, polad əl formasında кобры aşağı düşübdür mənə çiyninə.
  
  
  Diş истекающие ölümcül ядом idi, iki düym mənim boyun. Onun hit индийца bu çənə aradan qaldırılması ego sinə, çünki hələ də başa düşmürdü ki, o, daşıyır altında курткой", istəmirdim разбивать əlini haqqında polad boşqab.
  
  
  - Sənə məğlub deyil, Karter! Heç vaxt! - прошипел kişi, zaman onun hit ego ладонью əlləri çökəyə arasında boyun və çiyin. Zərbə müşahidə olunur; kişi bir an azaldıb хватку və tapança yerə düşdü.
  
  
  Onun отшвырнул ego yan gun getdim üzrə гравийной yolu. — Deməli, biz квиты, — dedim edilməsi, geri addım. Onun etmek əlini dəqiqədə aldı "нунчаки".
  
  
  Şiva сузил gözlərini, onlar qədər çevrilmişdir iki incə щелочки, ego şəxs daha çox, daha xatırladırdı şəxs sürünənlər. Mən düşünürəm ki, o bilirdi ki, belə "нунчаки", lakin o, mütləq başa düşürdüm ki, bu, heç də günahsız silah. O, попятился gün переступив vasitəsilə cəsədi Кришны... və eyni anda, yenidən eşidildi shot. Amma bu dəfə Riva прицелилась heç belə dəqiq və таращить göz vurulmuş toz və гравии var, ayağı əmisi.
  
  
  — Deməli, fahişə canlı, — qımışdı canavar. - Qısa, Karter, əmin edirəm səni.
  
  
  - Siz iqtidarında sığortalanmaq bədbəxt hadisə! - istehza ilə dedi: mən, ony məsafədə görə, dişlərin кобры. Parlaq dişləri azn metallic test xatırlatdınız mənə haqqında özünəməxsus dəlilik Şivanın, onun садистских metodları.
  
  
  - Yol sıxışan! Heç tumurcuqları, Nick! Səs Ривы пронзительно звенел təcrübəsi çaxnaşma görə ortasından cığır qalın.
  
  
  - Qal, orada; getmə! - deyə ona hey öz növbəsində.
  
  
  Oldum istifadə "нунчаки üçün" размозжить монстру rəhbəri və ya onu boğmağa. Amma bilmədim yanaşmaq, ən azı qədər.
  
  
  - Siz, əlbəttə, başa düşdük ki, dişləri mənim "кобры"... - çox qara gözləri индийца bir an müraciət metal əl - ...onlar dolu od-zəhər, qarışıq, savadlı ətrafında zəhər dörd ilan. O, çalışırdı tələsməyək, dayandırılması təsviri dragon. - Onun etdim qarışığı bütün zəhər yaşıl мамбы, чешуйчатой ı, avstraliya ilan və mənim sevimli sürünənlər səbəblərə görə, haqqında danışdığınız, bəlkə, nə isə məhz kral кобры. Bütün birlikdə, cənab Karter, onlar təəssüratı ilə müqayisədə olan ölüm gənc Нирада görünür, mərhəmətli olduğunu görər hədiyyə sanki oğlan deyil yaşadı. Amma sən ki bilirsən, necə çox o əziyyət, elə deyilmi, Karter?
  
  
  - Harada Qutusu, Shiva? - soruşdum, unutqan onun qısa bir söhbət və сатанинскую ухмылку, скривившую ego dodaqlar. - Mən hazır deyiləm bağlaya sizinlə məşğul mübadiləsi. Sizin həyat ixtira Hacı.
  
  
  - Müqavilə? — demək o, gülərək. - Sən zarafat edirsən, Karter. Təsəvvür edin, hətta onu qəbul edib tədbir məhv bütün qeydlər və qeydlər Hacı halda, əgər o nə vaxtsa задумает qaçmağa! Yoxdur, burada yalnız bir Qutusu, və o mənim, Karter. Başqa heç kəs onu əldə edəcək.
  
  
  - Deməli, yaxşı uşaqlar Pekində verəcək sənə kartlar-akt onun hə? Sən aldatma özünü, Shiva. Demirəm artıq ki, sən тратишь mənim qiymətli vaxt.
  
  
  Nə qədər onun bilirdi, hind şairi блефовал. Ola bilsin ki, албанец Hacı bu anda ускользал təcrübəsi villa, onlarla özü ilə qiymətli ixtira. Onun bura çox uzaq görmək üçün, mənim yaşayış məntəqəsi rusiya ilə gurultuyla проваливается. Buna görə də onu və qərar qəbul edib. Hələlik onun держусь əlçatmaz metal əl-кобры, mənə bu enməsi ilə əl.
  
  
  Onun addım atdı irəli və Şiva попятился. O, qorxdu, baxmayaraq dəhşətli silah, казавшееся ayrılmaz hissəsi ego bədən ego canlılar. İlə ухмылкой davam etdirmişdir onun волочить ayağı ilə strewn гравием подъездной yolu. O, yenidən попятился, lakin bu dəfə onu geri çəkildi kənara və qaçdı gün üçün çalışırıq atmaq üçün onlara macal tapmamış olardı сманеврировать mənim metal əli ölümcül zərbə.
  
  
  Hərəkət tələb edirdi vaxt hesablanmış dəqiqliyi ilə qədər yüzdə dolly saniyə, vaxt, edən etdi, uzatmaq üçün dəri шнурок boyun ətrafında canavar, və vaxt yayınmaq üçün və qarşısını almaq bite подкожных diş. Eyni an da, onun irəli atıldı üçün çalışırıq kesmek oğlan гаур ətrafında boğaz Şivanın, polad əl качнулась aşağı və перерезала шнурок yarısında. Onun уперся stick "nunchaku" bu metal rod lənət olmalıdır, cihaz, lakin ağac скользнуло hamar səthlər.
  
  
  Zəhərli diş qədər təhlükəli yaxınlaşmışıq mənim boyun. Onun sövq Шиву üçün фасаду, gedək o ki qaldı mənim "нунчаков" (keçmiş süpürgə) və tutdu polad кобру əlimlə. Kişi ağır-ağır nəfəs alırdı, və süni əl ayağa durdu qarşımda. Mən bilirdim o necə işləyir, amma mən bilməzdim dayandırmaq üçün bu barədə xahiş.
  
  
  Mənim dirsək toxunub sinə kişi. Azn индейце idi ki,-yəni bərk, amma heç bürünc və metal əşyaları. Yəqin ki, bu idi plastik. Şiva davam ухмыляться, hətta mübarizə, və sanki mənim fikirlərimi oxuyurmuş kimi, dedi: - Çox asan və пуленепробиваемый. Daha bir gözəl ixtira biri Hacı. - O hərəkət kimi, manyak, hətta ən безвыходных hallarda.
  
  
  O idi, belə ki, fəxr özünə əmindir. Bu arada плюющиеся ядом diş bütün licks və licks, yanaşsınlar mənim boyun. Əli malik fövqəltəbii qüvvə kimi robot isə digər tərəfdən индейца bilməzdi aradan qaldırmaq mənim fiziki gücü. Amma dragon güclü idi, və o, çıxılmaz üçün mübarizə parlaq metal dişləri olmayan вонзились mənə boyun.
  
  
  Onun qaldırdı hər bir qəbilə və getdi, üstündən bir parlaq ego qasıq. Şiva vermişəm inilti, stolun yarım; eyni anda onun вонзил зубоподобные iynə üçün подкожных injection ego əti ego incə, мускулистую boyun.
  
  
  Birinci ifadə heyrətdən və bayraq icazə icrası olmadı ifadə dəhşət, исказившее ego xüsusiyyətləri.
  
  
  Onun çəkildi üçün polad əl deyil, mənə yumruq atdı birinci başlamaq ikinci dəfə ayaq saxladı, necə seyr Shiva boğulur, nəfəs almaq üçün çalışırıq. Narazılıq başladı hit tənəffüs mərkəzləri, dəri ortaya qəribə кровянистые ləkələr. Dəri sürətlə meydana tünd-qırmızı ləkələr - daxili qanaxma.
  
  
  - Maşın... Karter... ann... vasitə... - простонал o, çalışaraq hərəkət ayaqları üçün yenidən daxil villa və yəqin ki, almaq laboratoriya. Amma ego ayaqları artıq idi iflic.
  
  
  Şivanın yerə düşdü, корчась güclü судорожной дрожи ilə məşğul olan сотрясала bütün ego, bədən.
  
  
  Yanımda çıxdı Riva.
  
  
  Lakin o, heç bir səbəb baxışdan və уткнулась başını mənə sinə. O oturmuşdu orada, yaşca axtarır, kimi ölür onun əmisi, heç переставая baxmaq корчащуюся rəqəm становящуюся hərəkətsiz və soyuq qarşısında ölüm.
  
  
  Ona görə ki, məhz ölüm insanlar bu şou var, bu bağ görünürdü ki, belə yersiz, belə плодородным və yaşıl, və belə bir yersiz quru yoxsulluq çılpaq və tozlu Hindistan.
  
  
  Bu idi xoşagəlməz ölüm. Lakin, bu Şiva heç vaxt rahat adam idi.
  
  
  
  
  15
  
  
  Deyə bilmərəm ki, nəticədə, hər şey bitdi, firavan, yəni gözəl paketi ilə шкатулкой, перевязанным haldadır, ziyafət qapı ağzında AH. Ən delle, sonra Şivanın ölüm yalnız bir riyaziyyat (qaldı bircə) idarə çıxmaq üzrə şəbəkə təşkilatının, называвшей özünü "Cobra".
  
  
  - Xok mənə dedi ki, o, bilir ki, bütün etibarlı mənbədən ki, Hacı keçdi hind nəğməsi sərhədi yox etmək üçün də böyük Çin əraziləri. Sonra bu barədə alban alim daha heç bir şey məlum idi. Lakin mən o qədər sadəlövh üçün inanıram ki, gec-tez, yaxın gələcəkdə biz görəcəyik ego öz yolu var.
  
  
  Kimi və Şiva, əvvəlcə Hacı hələ də təmsil özü, tapmaca, безликую təhlükə, onun elmi ixtiraçılıq, yəqin ki, artıq istifadə olunub insanlar правившими Pekinin.
  
  
  Hər halda, bu, mənim işim deyil... ən azı hələ ki.
  
  
  On gün bundan öncə mənə lazım idi ki, bunu başqa şeylər isə məhz öldürmək Шиву ala шкатулку. Şiva ölü idi. Saklamak ki, biz Ривой tapıb təhlükəsiz villa crazy artıq idi əlimizdə. Sonra bu onun sol tərəfindən Ağrı almaq üçün öz şeylər Nyu-Dehli götürərək Риву. Və bu anda qardaşı Şivanın arxasında mənim yanımda böyük циновке qızıl qum kiçik bir çimərlik boyunca Малахарского sahil. On dəqiqə gəzmək idi mənzərəli yaşadığım Панаджи, nə vaxtsa azərbaycanın işğal португальцами. Biz Goa azn заслуженном olma.
  
  
  Riva свернулась mənimlə və bir şey бормотала yuxuda ee стройное загорелое bədən благоухало ətirli krem üçün yağı. Yumşaq, ritmik tədbirdə, həmçinin, dalğa, плещущихся haqqında sahil, doğururdu məndə dərin yuxuya, möcüzəvi hissi. Daha mənə heç bir təhdid, daha mənə ehtiyac yoxdur, qaçmağa mən hiss ümidsizlik. Onun artıq uğrunda mübarizə aparmış, öz həyatını deyil rast ki vəziyyətlərdə bir çox hallarda açıq-aydın görünürdü mənə qarşı, amma demək olar ki, heç vaxt благоприятствовали mənə.
  
  
  Amma artıq onda var idi imkanlarının çox az halda. Bütün bu vaxt məhz Shiva yaratdığı vəziyyət, диктовал oyun qaydaları. Sonda o, özü проигравшим, nə mənim fikrimcə, o, fikir heç vaxt mümkün. Hətta partiya narkotik on milyonlarla deyil, həm də çatdı təyinat sağ olun operativ müdaxiləyə hindistan hökuməti.
  
  
  Vertolyot, перевозивший heroin Çinin ətrafında idi, qısa HHQ-nin təyyarələri Hindistanda o an, o zaman sərhədi keçdi və təqib marşrutu üzrə göyə Hindistan.
  
  
  İki gün sonra naziri intihar edib: ölüm ego xəbər verirdi ego əlaqələri təşkilatı ilə "Cobra". O ki qaldı Пурана Дасса, keçmiş zabitin hindistan kəşfiyyat, onda uzun əl, Qanun, nəhayət, sübut etdi ki, öz səmərəsini.
  
  
  Дасс idi həbsxanada Nyu-Dehli sınaq gözləyir. Emu olardı ki, demək hakimlərə, üstəlik, hökumət söz verib emu qarşısı ölüm cəzası hökmü çıxarılması, əgər o, razılıq aşkar hər şeyi bilirdi əməliyyatlar haqqında "Кобры".
  
  
  Güman ki, bundan, onu necə ego bilirdi, mən şübhə etmirdim ki, Дасс şahid olacaq, hazır əməkdaşlıq izah hökumət məmurlarına, bütün ki, onlar bu otellərin bilmək, və ola bilər, və daha çox.
  
  
  Beləliklə, yaranmış vəziyyətin, boşluqları ilə dolu idi. İstisna olmaqla, Hacı, bildim, bu явному ödənilməsinə Хоука, tapşırıqları yerinə yetirmək. Hətta onu unutmamışam, bir söz bu Риве. Tapdıq atasının gizli yerdə, orada скотобойне.
  
  
  İndi yazığı eşşəyin госпитализировали ayrı-ayrı palatasına yaxşı xəstəxanalar, Nyu-Dehli, harada ki, heç bir zaman və gecə yardım etməsini həkimlər və tibb bacıları ki, bunu üçün əlindən gələni ego şəfa diləyirəm. Belə ki, onun sözü yerinə yetirmişəm, bu Риве və AX.
  
  
  "Götürün, məzuniyyət, ayda", — deyib Хоук uyğun великодушия indi onun missiyasını başa bəzi müvəffəqiyyət ilə.
  
  
  Yara ayaq başladı заживать, hər heç bir zaman mənə yaxşı olurdu. Və məndə idi foreboding ki, bir neçə həftə sonra mənə перезвонит mənim rəisi üçün взвалить mənim geri yeni bir missiya... nə mən imtina edə bilməzlər.
  
  
  Bütün bu fikirlər роились mənim başlıq qədər onun yalançı çimərlik basking günəş tan.
  
  
  Onun əlini uzatdı və bükülmüş onun ətrafında çiyin Ривы etməklə onun özünə. Amma kimsə dedi mənə qabırğa...
  
  
  Yuxululuq yox oldu, və onun dərhal sıçrayıb ayağa qalxdı. Riva расхохоталась, zaman biz həm də mənə arxa çevirdi üzə бородатому kişiyə qoymaq ki, qum böyük плетеную səbət. - Xahiş edirəm, az-az, "sahib", - geniş təbəssümlə deyirdi kişi. - Cəmi iyirmi rs, və mən sizə göstərərəm, necə зачаровываются ilan... Çox zəhərli, "sahib"... кобры!
  
  
  Verdi emu iyirmi rs, danışmaq, bizə söz.
  
  
  İyirmi rs, bir şey üçün "yox" kimi çıxış заклинателя ilan isə malik olmaq imtiyaz deyil, görmək qarşısına кобру, hətta əgər o, приручена.
  
  
  "Bilirsən, sənə olardı xoşuma gəldi şou", — fond verməyiniz deyə Riva.
  
  
  — Çox deyil, mənim kimi sən xoşuma gəlirsən, — dedim, yenə isə onun.
  
  
  Yuxarıda, bu безоблачном göy, парили qağayılar. Xoşbəxtlikdən, onlar стервятники, fikirləşdim mən. Sonra isə onun unudulmuş və стервятников və dragon, unuttum, hətta Hindistana.
  
  
  Mənimlə idi Riva, və bu idi ki, kifayət qədər çox tuta my mind.
  
  
  MÖVZU.
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Adam satılır öz ölümü
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Adam satılır öz ölümü
  
  
  tərcümə Aslan Шкловский xatirəsinə погибшем oğlu Антоне
  
  
  Orijinal adı: The Man Who Sold Ölüm
  
  
  
  
  Proloq
  
  
  Хсян Shu Zhang gözləyirdi. Bir, полярной gecə. O, oturdu залитом лунным işıq qar, kimi dragon hazır olan hücum. Ego burun трепетали və çıxarıblar klublar cütün. Ego göz dəlicəsinə блеснули üzərində öz ardınca.
  
  
  Ağ камуфляжный plaş az müdafiə ego жилистое bədən kəskin külək və temperatur mənfi terminalları ilə əlaqədə olduqda. Ardınca, раскинув pəncələr daim dəyişən qar qoymaq ego ölü sürücülük it. Ego нарты idi əzik воем qəzəb предсмертной əzab itlər. İnciklik, indi Хсян bilirdi. İnciklik, yavaş hərəkətlər. Fərqi yoxdur, o düşündü. Хсян daha çox fikir deyil qaçış. O, artıq yaşamaq haqqında düşünmürdüm. Düşünürdü, yalnız ölüm haqqında və пистолете hip idi ki öldürmək ego.
  
  
  Yüz mil şərqə, uzaq kabus kimi landşaft, hələ тлели xarabalıqları iş bütün ego həyat. Şiddətli cry звериной qəzəb dolu ətrafında ego boğaz yadda zaman оборудова bütün illərdə, ki, o, onu qoyub, və haqqında ego qəddar, qəflətən dağıdılması. Ego laboratoriya. Bir an üçün o, dözə fikirlər üçün olan bu idi ki, əvvəldən. Bir an üçün o, təqdim etdi, hansı viran idi səbəb.
  
  
  O, təqdim özünə geniş sahələri amerika buğda, чахлые artım və гниющие yandırıcı günəşin altında, запятнанные və pis kokulu təcrübəsi ölümcül грибка ego-laboratoriya. O, gördü ki, ruslar bürokratlar naəlaclıqdan lazım bir yeni taxıl ehtiyatları üçün голодающего əhalinin ki, onlar heç bir yerdə tapa bilmədi. O, anlamadan gülümsədi.
  
  
  Amma yalnız bir qismini saniyə. Külək yoluq bir təbəssüm ilə ego dodaqlar, xatırladan, harada idi, kim dəyişdi ego taleyini. Olmayacaq dani hörmət Хшангу Сджо Джану. O, uğursuz. Və ego liderləri olardı bundan narazıyıq.
  
  
  Lakin o, qayıdacaq görüşmək üçün onlarla üz-üzə. Хсян bilirdi ki, öləcək, burada снегах vəhşi genişlik, bu sonsuz gecə. Lakin əvvəl o kəs ölüm dadmaq, o ödəyəcəkdir öz susuzluq qətl: ölüm, bu amerika.
  
  
  Хсян əmin idim ki, tezliklə gələcək yüksək amerika, ona görə ki, bu, amerikalı idi, əsaslı bir adam idi. O, diqqətlə onları Сунга və Цзяна , qatil-самоучек. Və sonra da öldürülməsi, bu iki saat, o getdi daha yüklemek üçün gözəl bomba. Məhv laboratoriya idi tam.
  
  
  Amerikalı zərbə vurmuşdur qədər Хшанг yatırdı. O oyaq olan son sessizleştirildi partlayışlar və gördüm alov dilləri, вырывающиеся ətrafında olan bütün qapı və pəncərələr.
  
  
  O, qaçdı, öz саням və itlərin, qaçan o qədər rəqəm, amerika haqqında olan эскимосы шептались cənubi qəsəbəsində əvvəllər bu həftə.
  
  
  Zaman it öldü yolu Хсян başa düşdüm ki, amerika etmişdir ehtiyat tədbirləri. O buraxmaq niyyətində deyil Хсьянга, ona görə də aydın idi ki, amerika ətrafında olanlar yaradır ki,-ya istər hadisəsi. O, gələcək əmin olmaq üçün ölüm Хсьянга .
  
  
  Хсянг titrəyərək qəzəb. "Ölmək, amerika, — pıçıldadı o gecə. "Ölmək ilk".
  
  
  Bir saat, iki saat. O, oturdu, çömelme согреваясь nifrət. Və budur, nəhayət, zəif təcrübəsi güclənən külək, hürən itlər.
  
  
  Хсянг tez içəri çəkdi sağ əlini ətrafında рукавицы azn овчине və etmek onun dəqiqədə avtomobil dayanacağı. Barmaqları сжались ətrafında avtomatik tapança. Çinlilər bilirlər ego Növü kimi, 54, ih surəti rusiya 7,62 mm TT M 1933 Токарева . Хсьянг yavaş-yavaş досталь gun ətrafında cibindən və gətirdi otağa odin üzrə səkkiz маузеровских ədəd patron, kifayət qədər ağır, çətin ki, qırmaq ft şam. Sonra o, oturduğu abdominal qar, açıq arasında əlamətləri, оставленными ego istənilən qəza kirşəni və baxdı, içindən günlük silah.
  
  
  Bu, olmasa çətin güllə ilə ay işığında. Aydın очерченная məqsədi yaxınlaşır, ona səmimi qabaqdadır. Хсян yığışdırmaq gun geri dəqiqə, başını aşağı saldı ağ cap və müharibə demək olar ki, görünməz qar. Sonra başladı hesab edilsin. Biz amerika olardı yaxşı itlər, elə bilər ki, yaşamaq manatdan otuz beş yaş. Amma düşürdü hesab əsaslarına ilə: iyirmi beş saat. Təxminən iki il yarım dəqiqə azn kilometr. Dörd yüz metr dəqiqə. Yeddi saniyədə metr.
  
  
  O, yenidən səs eşitdim, o шталь aydın. Amma насторожив qulaqları, o, mümkün ayırmaq səslər müxtəlif itlər. Sonra bir an o скрежет саней.
  
  
  Хсжан əlimi tapançaya atdım. O, görməmişəm, sani, hələ ki, ortaya yüz yard aralıda ona. O, atdı görə, qar fırtınası: ağ it ухабистая dəstə укрытых yorğan sursatının qaçdı uzunluğu boyunca саней, sonra isə yüksək bir qaranlıq fiqur высовывалась ətrafında arxa полозьев, раскачиваясь içindən kabus kimi landşaft.
  
  
  Хсян yavaş-yavaş сосчитал əvvəl on, sonra atəş açdı. Axtarıram üstündən onu götürüb başına qaranlıq fiqur duran görə набегающими itlər, Хсьянг gördüm ki, kiçik bir dayaz, rəngi, bəlkə də, kəllə və saç bir an дымился ay işığında əvvəl düşə qar. Lakin hərəkətsiz возница və лающие it davam нестись.
  
  
  Хсьянг vurularaq, bir daha və bir daha. Və yenə də. İt нарты və nəfər davam грохотать, нависая yüksək üzərində ego забралом. İndi o bilmədi промахнуться. Barmağı Хсьянга yenidən sıxdı bəhanədir çəngəl. Bir gun загрохотал.
  
  
  Ego baxımından sahəsində idi dolu vəhşi собачьими gözləri, dil, свисающими üzrə слюнявых пастей, лапами, скрежещущими üzrə qarlı çovğun olacağı kimi поршни убегающей cəhənnəm maşın. Хсжан qalxıb diz və yenidən atəş yarıq öz aralarında və rəqəm qaranlıq parque. Sonra o, qaçdı yolu ilə несущихся саней.
  
  
  Yaxın zaman sani пронеслись mimmo, Хшанг gördüm ki, rəqəmlər heç bir şəxs. Parkın boş idi. O, sərf öz qiymətli güllə üçün ilk. Növbəti an o, gördüm, yük kimi azn sled qalxdığı zaman uçan rəqəm выпорхнула ətrafında öz sığınacaq yorğanın altında.
  
  
  İncə blade блестел ay işığında.
  
  
  Хсьян взмахнул gun yuxarı, bədən zərər vurdu onu və o, растянулся geri qar. Güclü bir əl onun ego görə bilək və раздробила sümük.
  
  
  Zəif Хсян yenidən cəhd qaldırmaq gun.
  
  
  'Kim sən?' o, dedi. "Sən kimsən, kim belə yaxşı ölüb?" Стилет сверкнул aşağı.
  
  
  Son qısa anda öz həyat Хсян eşitdim iki şeyi.
  
  
  Damlama ego qan azn qar.
  
  
  Adı: "Nick Carter".
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Adam satan, öz ölüm
  
  
  
  Original adı: The Man Who Sold Ölüm
  
  
  
  
  
  
  
  
  Proloq
  
  
  
  
  
  
  Xiang Shu Yang gözləyirdi. Bir полярной gecə. O, скорчился bu залитом лунным işıq qar, dragon kimi, hazır hücum. Ego burun silkələmək başladı və azad klublar cütün. Ego göz gic глядели bu ego öz cığır.
  
  
  Ağ камуфляжный xələt az müdafiə ego жилистое bədən kəskin külək və mənfi temperatur. Onun üçün yatmaq pəncələr daim dəyişən qar qoymaq ego ölü sürücülük it. Ego sani раздавила воющая qəzəb itlər. İnciklik, indi Xiang bilirdi. Yavaş-yavaş fəaliyyətdə olan kin. "Vacib deyil, - o düşündü. Xiang daha çox fikir deyil qaçış. O, artıq yaşamaq haqqında düşünmürdüm. Düşünürdü, yalnız ölüm haqqında və пистолете hip idi ki öldürmək ego.
  
  
  Yüz mil şərqə, uzaq da ghosts, hələ тлели xarabalıqları işlər ego həyat. Şiddətli cry звериной qəzəb dolu ətrafında ego boğaz zaman haqqında xatirələrdə bütün illərdə, o вкладывал bu, və bu barədə qəddar, qəflətən dağıdılması. Ego laboratoriya. Bir an üçün o, təslim fikirləri, nə üçün nəzərdə tutulmuşdur. Bir an üçün o, təqdim özünə məhv edən bu idi səbəb.
  
  
  O, təqdim özü böyük bir sahəsində amerika buğda, чахлые artım və гниющие yandırıcı günəşin altında, испачканные və воняющие ölümcül göbələk üzrə ego-laboratoriya. O, göründüyü kimi, rusiya bürokratlar naəlaclıqdan lazım bir yeni taxıl ehtiyatları üçün ac əhalinin, onların heç bir yerdə tapa bilmədi. O, şüursuz gülümsədi.
  
  
  Amma bunların heç oldu, yalnız dolly saniyə. Külək срезал təbəssüm ilə ego dodaqlar, xatırladan, harada idi, kim öz taleyini dəyişmiş oldu. Mükafatlar Xiang Shu Yanvar olmayacaq. O, uğursuz. Və ego liderləri olardı bundan narazıyıq.
  
  
  Lakin o, heç bir yerdə olmaq, onlarla üz-üzə. Хсян bilirdi ki, o, öləcək, burada qar vəhşi genişlik, bu sonsuz gecə. Lakin əvvəl o kəs ölüm dadmaq, o ödəyəcəkdir öz susuzluq qətllər: öldürəcək bu amerika.
  
  
  Xiang əmin idim ki, tezliklə gələcək yüksək amerika, ona görə ki, bu amerikalı idi дотошным insan idi. O, səliqəli öldürdü Сунга və Jiang, самоучек-qatil. Və sonra da öldürülməsi, bu iki zaman, o, var qüvvəmlə çalışdım qoymaq üçün gözəl bomba. Laboratoriya tam dağılmış bir vəziyyətdə idi.
  
  
  Amerikalı zərbə vurmuşdur zaman Xiang yatırdı. Ego oyadıb son boğuq partlayış və o, gördüm, alov kimi çıxır, ətrafında olan bütün qapı və pəncərələr.
  
  
  O, qaçdı, öz салазкам və itlərin, qaçan o qədər rəqəm, amerika haqqında olan эскимосы шептались cənubi qəsəbəsində əvvəllər bu həftə.
  
  
  Zaman it həlak olub, yolda, Xiang bilirdi ki, amerikalı qəbul ehtiyat tədbirləri. O, gedir qoy Сяну qaçmağa, ona görə də aydın idi ki, amerika adam deyil, ola bilər ki, heç bir şey tərk azn iradəsi hadisəsi. O, gələcək qurmaq üçün ölüm Сянга.
  
  
  Xiang titrədi edirik qəzəb. "Ölmək, lənətə gəlmiş amerika", - pıçıldadı o gecə. "Ölmək ilk".
  
  
  Bir saat, iki saat. O, oturdu, çömelme basking nifrət. Və budur, nəhayət, o zəif azn поднимающемся külək hürən itlər.
  
  
  Xiang tez çəkdi sağ əlini ətrafında öz рукавицы ilə овчиной və etmek onun dəqiqədə öz камзолы. Barmaqları сжались ətrafında avtomatik tapança. Çinlilər bilirlər ego kimi Tipi 54, ih surəti rusiya 7,62 mm TT M 1933-cü ilin Токарева. Sən yavaş-yavaş çıxartdı ətrafında cibindən tapança və взвел çekim bir tərəfindən səkkiz ədəd patron "Маузер", kifayət qədər ağır, çətin ki, qırmaq ft şam. Sonra o, oturduğu abdominal qar açıq arasında əlamətləri, оставленными ego istənilən qəza нартами, baxdı görə визир öz silah.
  
  
  İşığında ay bu, çətin olmayacaq. Aydın очерченная məqsədi yaxınlaşır, ona burada açıq demək qarşısına. Хсян etmek gun geri dəqiqə, başını aşağı saldı, ağ кепке və шталь demək olar ki, görünməz qar. Sonra da o, başladı hesab edilsin. Biz amerika yaxşı olacaq itlər, sürəti olan çıxa bilər manatdan otuz beş kilometr saat. Amma əsaslarına ilə hesablaşmaq lazım gəlirdi: iyirmi beş saat. Məsələn, iki yarım dəqiqə kilometr. Dörd yüz metr dəqiqə. Yeddi saniyədə metr.
  
  
  O, yenidən səs eşitdim, o шталь aydın. Və насторожившись, o bilər ayırmaq səslər müxtəlif itlər. Bir an sonra o скрежет саней.
  
  
  Хсян çıxardı gun. O, görməmişəm, sani, onlar qədər düşmüşdür sta yard ondan. O, atdı üzrə qarlı pusqu: мчались it ухабистая dəstə ilə örtülü ədyal sursatının тянулась uzunluğu boyunca саней, sonra isə yüksək bir qaranlıq fiqur, высовывающаяся geri салазок, hiss edirdi vasitəsilə avrozonaya mənzərə.
  
  
  Sən yavaş-yavaş сосчитал manatdan on və atəş açmışdır. Baxaraq vasitəsilə örtü başına qaranlıq rəqəmlər arxasında набегающих itlər, Xiang gördüm ki, kiçik paketin, bəlkə də, baş və saç, bir an показавшиеся ay işığında əvvəl dalış qar. Lakin sabit sürücü və hürən it davam irqi.
  
  
  Xiang vurularaq yenidən və yenidən. Və yenidən. İt sled və nəfər davam шуметь, нависая üzərində ego засадой. İndi o bilmədi промахнуться. Barmağı Сянга yenidən обвился ətrafında спускового off. Bir gun törədilib yenə.
  
  
  Ego baxımından sahəsində doldurub vəhşi gözləri itlər, dil, sallaq üzrə слюнявых пастей, pəncələr, скрежетавшие üzrə метельчатому qar kimi поршни убегающей cəhənnəm maşın. Xiang qalxıb diz və yenidən çəkilmiş, sonra fasilə arasında onunla rəqəm qaranlıq gizlətdi. Sonra o, qaçdı ilə trajectory мчащихся саней.
  
  
  Yaxın zaman пролетели sani, Сянг gördüm ki, rəqəmlər heç bir şəxs. Parkın boş idi. O, sərf öz qiymətli güllə üçün ilk. Növbəti an o, gördüm, yük kimi azn sled qalxdığı zaman ki, sözlər ağzından güllə kimi çıxdı ətrafında sığınacaq yorğanın altında.
  
  
  İncə blade блестнул ay işığında.
  
  
  Хсян взмахнул gun zaman yuxarı стилет hit göndərməklə ego geri qar. Güclü bir əl onun ego görə bilək və раздробила sümük.
  
  
  Хсян yenidən cəhd qaldırmaq gun.
  
  
  O, bağırdı. - 'Kim sən?' "Kim, kim belə yaxşı ölüb?" Мелькнул стилет.
  
  
  Son qısa anda öz həyat Xiang eşitdim iki şeyi.
  
  
  Necə damlama qan azn qar.
  
  
  Adı: "Nick Carter".
  
  
  
  
  
  Fəsil 1
  
  
  
  
  — Sən tamamilə əminəm ki, Хсян ölü, Nick?
  
  
  Elə anlar olur, zaman Devid Xok " qıcıqlandırmaq bilər, və bu bir idi ətrafında belə anlar. İclasları da qərargahının-AH mənzil Vaşinqtonda isə ego əzilmiş твидовый kostyum пропах вонью ego ucuz siqar, Xok çəkilib öz quruluşunda "Mükəmməl bürokrat".
  
  
  Qəhvəyi rəngli qovluq nişanlı "Carter-Хсян" qoymaq qarşısında çapraz və Хоук çəkərək siqareti, var qüvvəmlə çalışdım ki, əmin deyiləm ki, görüm bir şey ətrafında ego məzmunu. Bundan başqa, qovluq və siqarlar, ego əsas костылем idi, mən də çalışıram ki, перьевая qələm ilə məşğul olan yazmağa davam etdim qovluq, hələlik onun təsvir hadisələr Arktikada.
  
  
  Onun, saatına baxdı və gözlərini mavi bulud, tüstü, нависшее üzərində boz baş Хоука. "Хсян ölü ривненской əlli dörd saat yeddi dəqiqə və on altı saniyə", — dedim.
  
  
  Qələm Хоука davam kazıma edirik kağız.
  
  
  "Emu iki dəfə вонзили boğaz стилет. İlk xəsarət zərər сонную dalından ikinci üzə çıxartdı sizin nəfəs borusu enən. Bədən hələ də var. Əgər siz getmək istədiyiniz və görmək bədən, onun sizə danışa bilərəm haqqında nen boyunca və aşağı.
  
  
  — Yaxşı, yaxşı, Nik, — dedim Хоук. — Belə düşmən. Siz elə bilirsiniz ki, vəziyyət necədir, bizim Vaşinqtondakı. Biz yaşayırıq kağız öz təkliflərini ali məclisin deputatlarına. Daha necə edə bilərik özünə haqq qazandırmaq? Belə agentləri kimi siz плейбои Killmaster alırlar bütün əyləncə, bütün macəra, bütün səyahət. Heç жалей bizə bu çox acınacaqlı məqamların.
  
  
  Хоук gülümsədi mənə eni təxminən uzunluğu окурка ego siqarlar. — Yaxşı, Nik, — deyə o bildirib. 'Sağ olun. Yalnız öz adımdan və AH. Var, bəzi yüksək vəzifəli hökumət rəsmiləri, istəyirəm ki, siz biləsiniz ki, onlar bunu qiymətləndirirlər ki, siz orada görmüşük".
  
  
  Onun vermişəm müvafiq səslər minnətdarlıq.
  
  
  "Хсян çalışıb çatdırmaq üçün bizə çox ciddi çətinliklər", — deyə o bildirib. — Onun, qorxuram ki, indi biz görəcəyik, bir daha belə, o,. Bundan başqa, ki, bu, olduqca bahalı hobbi, müharibə oldu olduqca nadir. Yəni müharibə köhnə üsulla, orduları ilə və silah ilə kütləvi разрушениями təmiz sahəsində.
  
  
  Хсян əsgər olmuşam yeni növü: iqtisadi döyüşçü. Az nüsxə, daha çox beyin. Demək olar ki, cərrahi bilik wen, dünya iqtisadiyyatının və istəklərini маньяка açmaq ih. Nəticə qalır: ölüm millətlərin və xalqların ниспровержение bütün sivil sistemlərinin yaratdığı həyat. Lakin əməliyyatların dəyəri aşağıdakı məqsədlər isə asanlıqla gizlətmək".
  
  
  Xok çıxarıb ıso tərəfində rta başladı, əyilib, yuxarıda öz stol və dedi ki, çox yavaş-yavaş, çox aydın və çox düşünülmüş. - Amma təhlükə də az deyil.
  
  
  O, əlini yellədi qarşısında, sanki, стирая görünməz dəhşət.
  
  
  "Gördünüz çiçəklənmə сакуры, buraya gələrkən?" o, soruşdu.
  
  
  — Bəli, — dedim.
  
  
  "Yaz Vaşinqton çox şey təklif edə bilər", — deyə o bildirib.
  
  
  Onun, ona baxdı və kəskin. Mən bilirəm ego qəribə şəkildə qədər çata əslində, mənə çətin idi заподозрить ego ki, o, çalışır обременить məni hansısa конторской işlə. Onun bilməli idi ego yaxşıdır.
  
  
  "Necə yaxşı olardı bizi idi Vaşinqton, — dedi, — mən güman edirəm ki, elə yerlər var və daha yaxşı".
  
  
  — Yox, sənin üçün, — dedim.
  
  
  Хоук güldü. — Necə məzuniyyət, Nick?
  
  
  Mənim qaş взметнулись xətti saç artım, lakin əvvəl Xok macal zövq öz kiçik sürpriz, onun yenidən aşağı ih.
  
  
  Onun soruşdu. - "Bu nə zarafat?" .
  
  
  'Bir zarafat?' — dedi, закуривая bir daha öz çirkin başladı.
  
  
  — Sən məni eşitdim, — dedim.
  
  
  Хоук oynayır обиженную təqsirsizlik. Nə vaxtsa onun pul verəcəyəm kiməsə pul bir çox etmək üçün nə onun surətini "Oskar". — Sən niyə сомневаешься mənə, Nik? Onun nə vaxtsa yalan sənə?
  
  
  Bizə hər iki idi рассмеяться.
  
  
  — Ciddi, — deyə o bildirib. — Necə, səfər? O, geri oturdu oturacağın fırlanan kreslo, onun gözləri tədqiq tavan, əgər kimi bu idi ki, dünya xəritəsi.
  
  
  "O, hər hansı bir xoş və isti yer qurtarmaq mümkün arktik soyuq", — dedi.
  
  
  Onu gözlədim, heç bir şey demirəm.
  
  
  "Ah, məsələn, Fransız Ривьеру. Onu eşitdim ki, sonra yaz, orada gözəl, kimi daha əvvəl ora turistlər axın. Yeri kimi Nice. Məndə kifayət qədər məlumatlar var. — Qulaq asın, — dedim. "Sən deyirsən barədə məzuniyyətdə və ya iş haqqında?"
  
  
  Fikir Хоука haqqında честном cavab idi, yeni bir məsələdir. — Sən ki bilirsən, indi kim Nice?
  
  
  — De görüm, — dedim.
  
  
  "Yalnız bir ətrafında ən yaxşı film ulduzları Америк".
  
  
  Onun dedi. - 'Həqiqətən?'
  
  
  — Hə, doğrudan, — dedi Хоук ilə акульей ухмылкой. — Və o, görünür, bu da bir. Ötən gecə o, orada tamam bir Sarayında Медитерране oynamışdır və проигрывала rulet və heç kim bilmədi, onu təsəlli etməyə. Хоук başını yellədi təcrübəsi "sizin kədər" bunların. — Yaxşı, — dedim. 'Onun сдаюсь. Bu kimdir?'
  
  
  Ego gözləri az qala сузились zaman o cavab verdi: "Nicole Qara".
  
  
  "Nicole Edir, — dedim, — həlak təyyarə qəzasında dörd il bundan əvvəl".
  
  
  'Həqiqətən?' — dedi Хоук, кладя mənim sərnişin təyyarəsi vasitəsilə nəcis.
  
  
  
  Fəsil 2
  
  
  
  
  O, bu soz.
  
  
  Onun, dayanıb baxırdım ona ego şüşə qəfəsdə hiss etmədən başqa bir şey ego iş. Kiçik olan məqsəd, sinir gözləri parıltı üçün bir neçə xal примостившихся uzun клюве burun. Ego костлявое bədən дергалось təcrübəsi əsəb, gərginlik, sanki o, həmişə hazırlaşırdım qaçmağa zaman qorxdum. Никотиновые barmaqları перелистывали şəkillər ego, покрытом kül sürüşdürün. Bir də öz kiçik bir otaqda, yaxşı icmalı öz шкафов üçün sənədlər dururdu orada, necə böyük sıralarına надгробий azn dolu qəbiristanlıq, o, hiss, onun elementləri. Хьюберт Уиклоу, sədaqətli faktlar, qapıçı xatirələr, daşıyıcı unudulmuş məlumat. Ego imperiyası idi, tozlu arxiv Vahid milli informasiya agentliyinin.
  
  
  İşıq şüaları, пробившиеся içindən çirklənmiş nyu-yorkdakı hava vasitəsilə yüksək pəncərə otaq verirdilər, yalnız relyef. Hava повис hərəkətsiz və ağır toz otaqda.
  
  
  Bu böyük məqbərəsində забальзамировано keçmişi: jurnalist tapıntılar polkovnik, правивших yerdə Latın amerikası həftə və ya ay; qatillər, onların cinayət возбуждали ictimaiyyəti ətrafında on dörd gün; kələkbazlar, idmançılar, prezidentlər, baş nazirlər, didərgin düşmüş krallar, böyük beynəlmiləl вереница olan insanlar bir an qazanmışlar kür diqqətlə mətbuat sonra проскользнули uzaq olmaq üçün, demək olar ki, забытыми. Lakin Хьюберта Уиклоу.
  
  
  Nəhəng gizlin ego ağıl громоздились adlar, faktlar, məlumatlar və statistika kimi xəzinələri скряги. Odur ki, o bilmirdi, dərhal geri yaddaş, o, tapa bilərsiniz on dəqiqə çıxararaq keçmiş ətrafında bənzər məzarlarını qutuları картотечных шкафов.
  
  
  İnsanlar var, edə bilər ki, belə bir yaddaş gəlirli, amma yalnız Хьюберт Уиклоу. Qoyun ego mühit kənar, məcbur ego çıxış və deyin emu kimi zəngin təqdim etməklə, cəmi sadə fakt, və bütün ki, qaçıb ətrafında incə ego, дергающегося tərəfində rta idi aciz заиканием. O, пожимал çiyinlərini uzatdı əllərini xurma yuxarı. O, zəif başını yellədi. Damla bank ifa onu alın və скатывались üzrə burun.
  
  
  Хьюберт Уиклоу idi malikdir qəribə və incə bir dahi. Qəribə idi, onun üçün yaxşı bir yazı ilə. Digər tərəfdən də.
  
  
  Onun прочистил boğaz.
  
  
  Diksinib, o, gözlərini qaldırdı. Əl toxundu və hemoroid şəkillər mərtəbəsində. Ego şəxs покраснело. Əl шлепнула üzrə fani olan пепельнице сигарете, промахнулась və покатила siqaret stola.
  
  
  — Dərzi götür, — o dedi. 'Lənət.'
  
  
  — Sakit ol, — dedim. "Bu, sadəcə olaraq, mən."
  
  
  Emu idarə tapmaq siqaret və indi stolun yarısında kresloda, o, səylə выискивал şəkillər altında öz stolu.
  
  
  Ego sözləri закружились vasitəsilə klublar tüstü. — İcazə verin, əvvəlcə təmiz mess. Bax orada. Lənət.' Onu eşitdim ki, o, necə ударился başını kreslo altındakı sonra yenə çıxdı öz foto; покрасневший, amma доволтный.
  
  
  O, səliqəli qoymaq ih stul, ayağa qalxdı və əlini uzatdı. — Necəsən, Nick?
  
  
  — Həmişə olduğu kimi, — dedim. 'Sənə?'
  
  
  "Mən hər şey edirəm ki, edə bilərəm", — o deyib.
  
  
  O, götürdü yığını şəkillər stulun bir küncündə öz otağının qoydu ih mərtəbə. — Əyləşin, — dedi.
  
  
  'Otururam.'
  
  
  Пристроив öz skelet geri вращающееся kreslo, o, siqaretini söndürdü, yan-yörəsinə, yandırdı başqa, приставил onun məkanına tərəfində rta və tez uzanıb. Kül oldu, hava və endi emu azn köynək. "Hələ объединеные mətbuat və teleqraf xidmətinin?" Bu ləqəb yalnız biri idi ki, o, heç işarə запретную mövzu mənim iş. — Doğrudan da, — dedim.
  
  
  "Yaxşı, biz nə edə bilərik, bu gün üçün həmkarlarımızın-jurnalistlərin?" — oğlan təbəssümlə soruşdu.
  
  
  — Mənə məlumat lazımdır, — dedim.
  
  
  Хьюберт slid irəli stola. — Mənə deyin, bu barədə, — dedi.
  
  
  — Nicole Edir, — dedim.
  
  
  "Həlak 3 mart 1972-ci ilin Frankfurt hava limanında təyyarə qəzası nəticəsində həlak olan otuz altı sərnişin və ekipaj "Каравеллы", kirayəyə götürülmüş..."
  
  
  Onun əlini qaldırdı. "Хууууууу ".
  
  
  "Mən səni məcbur hiss edirəm ki, mənim orada daha yoxdur".
  
  
  — Bu, hətta ağlıma gəlməmişdi, — dedim. "Gəlin nəzər ətraflı. Birincisi, siz əminik ki, o, ölü?
  
  
  'Şübhəsiz.'
  
  
  Onun soruşdu. — "Məgər siz bir şey eşitməmişik geriyə? "Şübhə tanınmasında tel Şayiələr ki, siz həmişə eşitmək belə hallarda: tam öldü, dəhşətli изуродован, заперт haradasa mehmanxana?"
  
  
  — Yox, — dedi Хьюберт. — O, ölüdür. Heç kim, hətta фанг-klub deyil söylədi digər fikirlər".
  
  
  "Heç vaxt heç bir göstəriş azn əksi?"
  
  
  "Yox, tamamilə yoxdur".
  
  
  — Yaxşı, — dedim. "Start ikinci və sonuncu штопора: tutaq ki, onun qadın cavab məşğul olan görünür, dəqiq, necə Nicole məcbur Edir, belə ki, demək, tam zəng. Kim bilir, bu o ya самозванка?
  
  
  — Çətin vəzifə, — dedi Хьюберт. O, потушил siqaret, əlləri qoymaq üçün başını geri oturdu əvvəl gözlərini yumdu. — Nicole Edir, — deyə mızıldandı. Nicole Edir. Siz bilməlisiniz, onun məlumatları. Аленка, boy, göz rəngi, saç. O, sarışın təbiət və ya idi. O, deyirdi fikirli. "Ən mühüm məlumatlar — bu, sadəcə bir faktdır. Sizə lazım olan xüsusi bir şey, nə siz hələ görmədim, kino".
  
  
  'Səsi məhz?'
  
  
  "Kimi kiçik родинка, çox yüksək daxili tərəfində onun sol bud".
  
  
  'Tam olaraq?'
  
  
  "Yalnız daha çox şayiələr", — deyə o bildirib. "Mən xatırlayıram bilməz, haradan bu ona oxudum, amma mən buna inanıram. Düşünürəm ki, sən bilərsən, bu ümid, Nik. Bu, yaxşı ki, mən sizə təklif.
  
  
  Onun ayağa durub əlimi emu əlini. "Mən bilmirəm, siz bunu necə edirlər, — dedim, — amma sən möcüzədir".
  
  
  Хьюберт özümü olduqca ухмыльнуться və ayağa qalxdı. "Hələ də var ki,-nə ki, sənə lazım ola bilər bilmək, Nick". Onun atdım, ona sual baxış.
  
  
  "Siz başlamaq ikinci adam проявляющий böyük maraq Nicole Qara, ki bura, mənim yanıma son altı həftə".
  
  
  — Sən, — dedim.
  
  
  "Bildiyiniz kimi, Uni-National News var münasibəti deyil, yalnız mətbuatda. Biz də kommersiya agentliyi. Hər kəs gedə bilər buraya almaq ki, biz nə təklif edirik. Əsasən bu şəkillər üçün əsasən kitab. Təxminən altı həftə bundan əvvəl buraya qədər oğlan və otel almaq surətlərini bütün şəkillər Araba bizim arxivində".
  
  
  "Siz artıq idi belə xahişlər, elə deyilmi?"
  
  
  — Bəzən, — dedi Хьюберт. "Adətən, lakin, onlar ilk bura gəlib baxmaq üçün bütün şəkillər isə yalnız ondan sonra ki, onlara demək istəyirəm. Bu adam alıb axtarır. Bu, ilk qeyri-adi xüsusiyyəti.
  
  
  — Bəs ikinci?
  
  
  "İkincisi, son bir neçə il idi ki, xüsusi maraq Nicole Edir. Sonra onun ölüm verilib, bir neçə kitab var. Çıxıb birdəfəlik memuar фанг-klub. Və bütün idi. Sonra biz aldıq, sorğu bir şəkil göstərmək üçün məşhur bir hekayə həmin il. Belə ki, xahiş bilər ki, hər şey var idi, başladı, ikinci ego qeyri".
  
  
  — Bəs üçüncü? .
  
  
  — Səndən bir qız adı ilə Вильгельмина. Bu idi təsdiqi deyil, штопора.
  
  
  Вильгельмина — olduqca смертоносная girlfriend, daha doğrusu, tipli tapança Люгер. O, heç bir zaman var idi uzaq məndən. Daha çox Хьюго, mənim стилет və Pyer, qaz bomba.
  
  
  — Bu oğlan idi bu qız, — dedi Хьюберт. "Altında sol подмышкой".
  
  
  'O necə görünürdü?'
  
  
  — Здоровяк, — deyə o bildirib. — Bir ilə bu широкоплечих, коренастых nümunəvi. Bir şəxs kimi, biz bir şəkildə neandertal. Gözlərin gizli görə gözlük. Шрамм müraciət sol скуле, təxminən iki yarım düym uzun.
  
  
  — O dedi ki, gedirdi, nə bu şəkillər? "Demək olar ki, bütün o dedi. O, dedi ki, oğlan, onun işləyib idi, crazy bilər.
  
  
  — Sən bilirsən ego adı?
  
  
  Хьюберт порылся bu it daxilolmaları qutusuna kafedrasının. "Sənə zövq, Nick", — deyə o, seçilməsi, bir.
  
  
  Onun baxdı kağız, ki, o, mənə uzatdı. İmza müştəri aşağıda idi. Yaxın doodle ki, опозорили olardı шестилетнего uşaq: John Smith.
  
  
  "O, belə isə çox gözəl, kimi görünürdü", — deyə Хьюберт. Olmalıdır, o, necə o, baxdı onun köhnə dostu, bir şey idi обвиняющее, çünki ego səsi, demək olar ki, absurd kimi müdafiə. — Gedirik, Nik. Haradan onun ağlına? Hər hansı gedə bilər ki, buraya hər şeyi almaq istəyir".
  
  
  — Heç обращай mənə diqqət, — dedim. — Axı, bu adam ola bilər, tamamilə peterburq. Ola bilər, bu yalnız təsadüfdür.
  
  
  "Əlbəttə" dedi Хьюберт zaman onun shell k gündür. 'Var və belə bir şans.'
  
  
  Onun yenidən sıxdı emu əlini və sağollaşdı. O, davam etdi baxın, hələlik onun gedirdi üzrə длинному dəhlizi üçün лифту.
  
  
  "Əlvida, Nick", — eşitdim, onun səsi ego. 'Özünüzü qayğı. Ehtiyatlı olun.'
  
  
  
  Fəsil 3
  
  
  
  
  'Özünüzü qayğı. Ehtiyatlı olun.'
  
  
  Bu sözləri bilmədi заглушить hətta qəzəbli nəf mühərrikləri otuz min fut üzərində Atlantika. Bütün bu idi narahat eləyir. Bayram idi ki, məzuniyyətdən. Lənətə Gəlmiş Şahin. Gözəl qız, ilə məşğul olan, ola bilər və ya ola ölü.
  
  
  Onun baxdı öz sini ilə yemək. Üzrə paltar qəhvəyi souza, окружавшего parça недожаренного ət, sanki göz oldu, bu da öz növbəsində əllərindən bir parça luke.
  
  
  Kölgə пересекла mənim fikrimcə.Onun eşitdim stüardessa soruşdu. - 'Ac deyil?'
  
  
  Onun başını yellədi.
  
  
  Onun uzun nazik-ələ keçib qarşımda almaq üçün sini.
  
  
  Onu qabaqladı alaraq, bir şüşə viski. — Mən bunu istəyirəm, — dedim. — Ola bilər, bu, mənə kömək edəcək və yalnız suya çatanda söndü.
  
  
  — Bəli, — dedi. — Bu da odin bütün yolları. Onun baxdı bir neçə parlaq mavi göz və озорную təbəssüm.
  
  
  "Mən eşitmişəm ki, var və digər içkilər".
  
  
  — Bəli, — dedi. — Və sənin üçün daha yaxşı bişmiş.
  
  
  Onun bir siqaret yandırdı öz ətrafında siqaret qızıl мундштуком. — Və üçün ağ ciyər də, mən hesab edirəm.
  
  
  — Bəli, — dedi. — Üçün ağ ciyər də. Siz dayandırmaq Parisdə?
  
  
  'No. Məndə пересадочный səfər Orli vasitəsilə qırx min, sonra necə, biz orada приземлимся.
  
  
  'Təəssüf ki,. Əks halda ona bilərdi göstərmək yerləri.
  
  
  — Bəli, əlbəttə, — dedim. — Ancaq ola bilər, başqa bir dəfə.
  
  
  'Ola bilər.'
  
  
  Götürdü hesabatı və getmək üçün çıxdı .
  
  
  "Düşünürəm ki, sənə bir yaxşı gətirmək üçün mənə hələ viski", — deyə o, hey, arxadan.
  
  
  Qanlı Хоук, yenə düşündüm. Hətta izolyasiya kömək olardı mənə.
  
  
  Onun hələ olmuşdur pis əhval-ruhiyyədə olanda həmin gün hava limanında endi Nice marşrutu ətrafında Parisin. Üzrə taksi ki, поставляло məni otel Beau Rivage Quai des Etats-Unis , onu görmək bilər залитую günəş genişlik, Aralıq paltar bir tərəfdən. Digər tərəfdən, demək olar ki, fasiləsiz xətti otel, villa və çoxmərtəbəli binaların, толкающих başqa, digər qadın избалованных uşaqlar əfsanəvi oyun meydançalarında istifadə edilib.
  
  
  Mənim otaq idi dəniz views ilə. Yüksək fransız gün sərin meh əsirdi. Onun распаковал öz çanta qoyaraq Вильгельмину, Хьюго və Pyer iki свернутых dəsmal və bildirib ki, ih azn çınqıl çimərlik.
  
  
  Bir saat onun yalançı gözləri qapalı ilə dinləmək, pıçıltı su haqqında sahil.
  
  
  Zaman onun qayıdıb öz otağına, ehtiyac yox idi, bunu normal yoxlama. Olmaz idi ki, inkar kimsə içərisində idi.
  
  
  Səhər yeməyi masa idi, böyük səbət meyvə ilə. Biz bəşəriyyətin idi, ağ kartı, прикрепленная üçün yaşıl tape. Yazı məxsus hansısa fransız dükançı, amma orijinal ötürücü şübhə yox idi. "Xoş gəlmisiniz, Fransız Ривьеру", — гласила açıqca. — Qoy, sizin bayram olacaq, hər kəs ki, ümid edə bilərik.
  
  
  Şahin - bugger! Bu andan etibarən mən qayıtdı hovuz, o məni narahat edirdi, бесил, güldü mənə əbədi. Əvvəlcə güman edilirdi ki, Хсян bilər qaçmağa məndən. Bu o vaxtlar idi ki, o qədər bariz dəvət etmək o qədər də aşkar məzuniyyət. Keçmişdə də zaman idi Хоук скупился azn detalları barədə tapşırıq. Onun bilərdi bunu başa düşmək olar. Olub belə şeylər kimi o da bilirdi, yox idi, belə ki, təhlükəsiz, onu necə bilirdi nəzərə alaraq, risk ola схваченным. Üstəlik, mənə lazım deyil idi, hər şeyi bilmək, yerinə yetirmək üçün öz tapşırıq. Amma, düzünü demək, onun heç bir омела bizə kiçik təqdimat, niyə onu Nice. Hansı işə Хоуку, canlı Nicole Edir, ya yox?
  
  
  Mənim əlləri sıxılmış edilmişdir fists. Qan dəli kimi стучала qulaqları. Sakit ol, dedi öz özünə. Fərz edək ki, qoca öz дыре azn Дюпоне Dairəsi Vaşinqtonda bilir ki, edir. Sonra, siz bilirsiniz ki, bu, belə bir cəhd bir şey öyrənmək. Yalnız icazə verin şeylər baş verəcək. Məhz bu cəhalət verir sizə bu qədər narahatlıq.
  
  
  Fəaliyyət. Bu, o idi ki, mənə lazım idi. Onda mən həmişə daha yaxşı hiss. Gözləmə vaxtı gəlib çatıb sonuna. Onun qəbul duş və geyindim, axşama doğru. Daxili cibində камзолы idi mənim yeni pasport adı Nikolas Anderson. Hara ki, onu bizə getdi, bir gun стилет və qaz bomba şok bilər, xüsusilə də əgər, mühafizəsi idi проницательна kimi mən dedi.
  
  
  Bu dəfə Вильгельмина, Хьюго və Pyer qalacaq. Onlar peyk Ofisinin Anderson, turist. Lakin insan adına Nikolas Karter dərəcə Killmaster AH olardı varlı, əgər çıxıb biridir. Onun воткнул bu yaxası iki bıçaq ilə bir kəsici hüdudu . Üçüncü idi kəmər geri. Onlar qoymaq düz olmaq, görünməz, ümidverici və ölümcül.
  
  
  Mənim hələ vaxt olacaq şam əvvəl başlayacaq axşam işdir. Çıxıb otel ətrafında, onun çevirdi sol, keçdi Quai des Etats-Unis, növbəti sağ və başladı uzun извилистую boyunca gəzmək dress liman, nahar üçün haradasa təmiz havada tək-tənha zamanı şam, qızarmış krevetlər, рататуем və ağ şərab. .
  
  
  Onun tələsirdi. İndi ona hazır idi hərəkət etmək, onun itirilmiş bu həddindən artıq стимуляцию . Onun idilər yemək və ətraf mühit. Digər tərəfdən, liman gecə заходили yaxtalar və траулеры. Göy потемнело çevrilərək, ətrafında mavi qara. Restoranlarda vasitəsilə yol мерцали işıqlar. Onu etdi, son qurtum şərab və потушил siqaret.
  
  
  Əgər məndə idi, məzuniyyət, o olardı, artıq sona çatdı. Vaxt var idi başlamaq.
  
  
  İlə çılpaq döş, dəstəklədiyi gənc əlləri ilə o, ayağa qalxdı üzrə paltar yüksək ot və qıp-qırmızı rəngli, solğun сладострастная предвестница qaranlıq zövqlərə və всепроникающих zövq edənlər üçün hazır uymaq daxilində müqavimət, kremli və binalar. geridə bilər. Əgər heykəli var idi, adı heç kimə olardı və heç ağlına gəlməmişdi ego əlavə edin. Amma nəzərə alsaq, vəziyyəti, daxil casino, ola bilsin ki, bu səylər idi излишними. Ledi Tale kifayət qədər olacaq.
  
  
  Palais de la Méditerranée İngilis bulvar Nice deyil, bizə yaxşı, bizə pis casino côte d ' azur. Bununla belə, o, peşəkar, səmərəli və eyni mehribanlıqla kimi turistlərə ограничивающим öz riski on-iyirmi dollar gecə, həm də oyunçular cəlb edən daha yüksək dərəcələri.
  
  
  Yuxarıda ikiqat əyri pilləkənlər, aparıcı başladı ki, ikinci mərtəbədə uzanan bütün istiqamətlərdə kimi tanınan Les Salons de la Mer , onun çevrildi Katibliyinə. Əks arxasında, daha çox походившим azn şkaf, oturub iki kişi fraklarda, solğun, görünüşü ilə нерушимого skeptisizm. Onların yanında oturan bir gənc qadın ağır gözləri geyinmiş bir olunan anım paltar və делилась öz şübhələri barədə bəşəriyyətin проносившимися qarşısında ih yorğun gözləri. Bir neçə turist, açıq-aydın bir ətrafında çoxsaylı konfransların, daim keçirilən şəhər şurası tərəfindən Nice araya var kafedrasının.
  
  
  Gəlmələrin texnologiyaları arasından onların arasından, onun əsasını qoydu, öz pasportunu və пятифранковую sikkə alınması. Pul kifayət qədər giriş bileti bir axşam. On beş frank da var, bir həftə, otuz ay ərzində, altmış mövsüm. Hər şey mənə icazə etmək daxilində, onun etdim böyük догадку burada. Onun qoymuşam, çox uğurlar qoyarkən ki, bir axşam onu qazanmaq nə göndərdi mənə Хоук.
  
  
  Odin bütün şübhə выглядевших kişi açdı mənim pasport "Nikolas Anderson", tikdi bir şəkil, və sonra baxdı mənim üz.
  
  
  Onun dolu bir forma hələ ki, o yoxlanılması mənim pasport arxivdə küncündə onun arxasında. Razı, o, müxtəlif mənim ad azn sarı kart, casino, iki бордовыми zolaqları yan və пододвинул onun mənə.
  
  
  İki mühafizəçilər girişində Les Salons de la Mer кивнули zaman mənə ona yaxınlaşıb gün.
  
  
  Onun dayanmışdı üst üç mərmər pilləkən, aparıcı dəbdəbəli, zalı; otaq müxtəlif səviyyələrdə geniş və uzun kimi futbol sahəsində tamamilə örtülmüş qırmızı. Əksinə, məni al pərdələr обрамляли pəncərə dəniz views ilə. Kiçik балконах kənarda залитых лунным işıq və nəm весенним a breeze cüt, içkilər içmək və söhbət etdik, üstündə rahatca küçə səs-küy, hərəkət. Mənimlə onun arasında eyvan sol və sağında dayanmış, masalar. Rulet, sümük, баккара, blackjack, écarté , trente et quarante . Altında yumşaq işıq qan-qırmızı ekranlar fikir mübadiləsi gümüş ötürücü, kart шептались haqqında yaşıl parça, стучали oyun sümük və axdı, fiş davamlı burulğanına zərər və mənfəət.
  
  
  Onun, tez keçib otağa danışan bir ətrafında iki size üçün içmək. Xalqa mövsümün əvvəlində, az idi. Bir neçə masalar bağlanıb. Zaman-zaman üzərində гулом kəskin раздавался səs: "Риен ne va plus" və burada onu eşitdim тиканье top ilə fil sümüyündən haqqında divarları rulet.
  
  
  Xüsusi bir şey ictimaiyyətə yox idi. Amerikalılar ətrafında dolu masa üçün блэкджека və zar oyun . Qrupu баккара idi, əsasən vasitəsilə britaniyalı, həm yaşlı insanlar, həm beynəlxalq səhnə idi ətrafında mərkəzi masa üçün rulet. Orada bir neçə вездесущих yapon göy kostyum, ağ köynək və bu галстуках, iki ərəb, bir ovuc yunanlar, bir neçə scandinavians, ispan, almanlar, ingilislər və amerikalılar.
  
  
  Oturan xidmətlər stul, gərgin yaşlı qadınlar, silahlı огрызками karandaş склонились üzərində vərəqələri kağız qaldırılmasının ciddi sistemi kimi D ' Аламбера və Ləğv edilməsi .
  
  
  Onun arxasında durub bir ətrafında bu köhnə qadınlar masa arxasında ən yaxın girişinə. Orada idi baxımından sahəsində deyil ki, imkan verirdi ki, heç kimə nüfuz gözədəyməz vasitəsilə əsas giriş.
  
  
  Verdi bir-bir stickman iki yüz əlli frank. "Bu фишках beş", — deyə ona emu. Əsginazlar yoxa masa üstü təhlükəsiz vasitəsilə жадную yarıq ilə латунным носиком. Ətrafında сокровищницы, tam rəngarəng ayələr müxtəlif ləyaqət, mənə скользнуло əlli sarı disk. Ona imkan verdi ki, onlara yağış qurutmaq dəqiqədə камзолы.
  
  
  Bir müddət ona özümü yatmaq altında cingilti dərəcələri, gurultu təkərlər, nəşr edir shouts stickman, слитыми sonsuz ritm:
  
  
  - Nave . Ənlik. Pozulması. Faites fox jeux. Риен deyil ci plus. Кинз. noir. Pozulması. Faites vous jeux. Риен deyil ci plus. Vida-хуит. Ənlik. cüt. '
  
  
  Hər zaman bir qapı açılırdı, onun ümidi ilə qaldırmışam gözləri, amma əbəs yerə.
  
  
  Onun полез dəqiqədə başladı bahis. Bəzən kafedra забирал mənim fiş, bəzən verirdi. Mənim fikirlərim idi, yalnız yarım haqqında təkər. Onun ifa üzrə daha yüksək dərəcələri.
  
  
  Keçib, yarım saat. Заскучав, onun keçid dərəcələri ayrı-ayrı sayının. Onu yalnız qoymaq məbləği sözün Nike Картере, доведенная manatdan on — də uduzdu. Onu yalnız qoymaq məbləği sözün Николасе Андерсоне qoydu, on altı və yenə uduzdu. Onu yalnız qoymaq məktublar Devid Хока qoymaq doqquz və uduzdu. Onu başa sayı sözün Nicole Edir və yenidən qurulub on.
  
  
  Mənim xüsusiyyət olub yalnız cümlədən yaşıl hesabatında, şans, 37 1. Stickman шевельнул bilək və böyük təkər əvvəlinə qayıt saat əqrəbinin əksi istiqamətində. Top ilə fil sümüyündən метнулся təkər saat əqrəbi istiqamətində, qarşı axını qara ağac, sanki, meteor gecə göy. 'Риен ne va plus — рявкнул stickman. Təkər azalıb. Top yağan altında ободка, перескочил vasitəsilə arakəsmələr, ləngidi, подпрыгнул dəfə, başqa düşdü qutusu sayı on. Dırmıq sövq mənə yığını sarı fiş və bir çəhrayı стофранковую.
  
  
  Onun sıçrayıb ih, üstünə bir qədər sarı stickman verən ipod, və əyilib toplamaq üçün qalan.
  
  
  Zaman onu yenidən qaldırdı fikrimcə, o, orada idi, səmimi əksinə məni, digər tərəfdən kafedrasının. O, maraqlı idi. Медово-sarışın saç, убранные ilə onun загорелого şəxslər və перевязанные solğun-yaşıl lent, обнажали yüksək almacıq sümükləri, подпираемые gözəlliyi ilə onu edə bilməz iz vaxt. İncə ağ paltar aşağı olan boyun, göstərmək üçün onun əzəmət dolu bədən ürəklərdə свисало ilə onun zəngin kamil bir bədən. Bir də onu gördüm ki, heç bir şey mane olmur, onun möhkəm соскам qısılmaq sərin, yumşaq parça.
  
  
  O, полезла pul çəkdi банкноту yüz frank. "Beş fiş", — deyə o bildirib stickman.
  
  
  O, ağılla bükülmüş купюру ətrafında taxta disk dövriyyəyə buraxmışdır onun mis sahəsindən nov çəksin ненасытного аркой. Götürdü bag altında siçan və hər iki əlləri ilə sıxdı fiş bir uşaq kimi, сжимающий dağ peçenye. Jest idi və o qədər günahsız, mənə nə təbəssüm idi. Bu anda o, gözlərini qaldırdı və уставилась vasitəsilə mənə kreslo, gözləri parlaq, kimi güzəştli zümrüdlər. Sonra o, yenidən aşağı saldı, gözləri ilə замешательством bu almacıq sümükləri və davam baxmaq stul. Onun üz ifadəsi olmuşdur ciddi, soyuq. Uzadıb əlini arasında oturan oyunçular, o uzatdı bir ətrafında öz sarı fiş azn yeddi dövlət sırasına. O, məğlub oldu, qoyulub, on altı məğlub oldu. O qoyulub azn on yeddi məğlub oldu. O qoyulub azn on doqquz və məğlub oldu. O qoyulub ki, iyirmi altı və məğlub oldu. O qoyulub otuz üç və məğlub oldu.
  
  
  On dəfə dalbadal o ставила bir sayı, pis şansı masa və on dəfə dalbadal проигрывала. İndi onun nəfəs sürətlə artıb və həyəcan onun döş hərəkət yuxarı və aşağı, dağıdıcı seçin nazik parça paltar. Əllərini çəhrayı лакированными vanna, сжимавшие onun тающее xəzinə, titrədi, sonra daha iki turdan o, bildi ki, saxlamaq qalıb, bir tərəfdən.
  
  
  Onun heç vaxt düşünürdüm ki, o, əyləncə üçün oynayır. Nazik təbəqə bank блестел onun boyun aşağıdan, və bir dəfə nə zaman təkər повернулось, o прикусила qubaya. Onun kimi baxdı, barmaqlarını onun sağ əlinə sürüklənəcəklər bir sıra reset üzrə azalan ehtiyatının, onun sol əlinin.
  
  
  O onun üzünə baxdı. Ee dodaqlar olmalıdır lal sözləri. — Buyurun, — dedi. 'Edin.'
  
  
  O, qarşısına çip ci nömrə altında doqquz. Mərasim повторялся: fırlanan təkərlər saat əqrəbinin əksi istiqamətində, zalı başqa səmtə; o an top düşdü, qışqırtı eşidildi: "Риен ne va plus" və sükut edən gözləyirdik oyunçular var.
  
  
  Hətta əgər ona kar idi, bütün, nə etmək lazımdır, bu, hər il hey, göz öyrənmək üçün bir nəticədir. İki göz yaşları хлынули altında onun əsr balans orada etmək üçün daxil sürüşmək onun yanaqlar. Bir də onu gördüm ki, bədəni gərildi. O, çətinliklə сглотнула və onun göz yaşları dayandı.
  
  
  O, mənə baxıb, öz əlini. Qalan altı fiş. Onun uzun qəhvəyi əl barmaqlarımı bir onların ətrafında və qoyun onun altında sayı iyirmi dörd. Bu dəfə o, gözlərini yumdu, zaman çarxı повернулось. Bu nəticə yaxşı deyil. Heç vaxt keçib və on dəqiqə, kimi, mən həm sol, cəmi iki fiş. Həyəcan onun azalmayıb, amma indi o, sanki, demək olar ki, смирилась öz несчастьем. O, tərəddüd etdi. O, qarşısına çip ci nömrə altında on üç.
  
  
  — Xoşbəxt, — çağırıb, onun və daha sonra kafedra.
  
  
  O, mənə baxdı və yenə də cəhd edəcəm təbəssüm etdi. Amma o bilmirdi dayandırmaq üşümək çənə və dodaq isə onun gözləri parıldayırdı olan şirin badam yağı. O, yenidən прикрыла ih aradan qaldırılması, mənim baxış.
  
  
  Onun sözünə davam baxmaq bilər. Arxa fonunda top qapı açıldı. Daxil kişi. O qədər oxşar idi o здоровяка olan məlumatlar toplayırdı, onun haqqında.
  
  
  
  Fəsil 4
  
  
  
  
  O dayandı, orada cəmi bir qismini saniyə əvvəl ego iti gözləri aşağı izlenir və s. Sonra ego суперглянцевые qara dək balet başmaq gurultu ilə скатились pilləkənlə aşağı olan qırmızı xalça. Onun artıq uyğun stulun ətrafında onun.
  
  
  Səmimi görə onun, gülərüzlü olan uşaq əyləncə ki, сморщило ego шрамм müraciət edir yanaq, o, əlini qaldırdı və вонзил öz dolğun barmaqlarını əti onun sağ əllərini, az qala, yuxarıda dirsək. O, nəsə pıçıldadı hey qulaq.
  
  
  O, напряглась, şəxs onun bəxtiyar qorxudan. Qətiyyətli, amma осторожная qorxur səbəb narahatlıq, o, cəhd çıxmaq ətrafında ego настойчивой tövsiyələr. Ee qaralmış dəri виднелись ağ ləkələr və kobud təzyiq tövsiyələr ego.
  
  
  Onun yaxınlaşıb, ona digər tərəfdən, bütün yaxşılıq və təqsirsizlik.
  
  
  "Ah, sən orada" əks-təkrar. — Mən artıq düşünməyə başladı ki, itirdim səni. Əgər sənə adi rulet, içmək istəmirsən?
  
  
  Bu последовавшей sükutla onu eşitdim diler bildirib: "Vahidi ". O, yenə məğlub oldu.
  
  
  Zaman ucuz ətir окутали onun kimi qiyaməti üzrə kanalizasiya, onun qara ipək kostyum заблестел yumşaq işıq casino, Поллард Willow əlini aşağı etdi, mənə özünün bütün ruhi qabiliyyət. Baxmayaraq ətir baxmayaraq, kostyum, o, həmişə olacaq cür insan, sərf edən həyatımın ən харчевнях yerdə milçəklər снуют üzərində пирогами.
  
  
  — Kim, dərzi şeytana? — pıçıltı ilə soruşdu. Bu, yaxşı əlamətdir. O gedirdi qane səhnə.
  
  
  'Bəlkə mr. Smith? mənim revmatizm.
  
  
  O, bildirib. - " Hə ?"
  
  
  Onun шталь baxmaq. — Yaxşı, içmək istəmirsən? — deyə onu hey. — Sən görünürsən sanki səni pis освежиться.
  
  
  — Bəli, — dedi. 'Bəli, sağ olun. Əlbəttə ki, bilər.
  
  
  — Nə olar, sonra bu gözəl, — dedim. - "Gedək?"
  
  
  — Bu xanımlar təyin görüş başqa yerdə, — dedi.
  
  
  — Sən ki deyirsən bu, — dedim. — Amma qəribədir ki, o, mənə bu barədə dedi.
  
  
  — Qulaq as, uşaq, — deyə o bildirib. — Послушайся məndə yaxşı şurasının və rədd ol buradan. Heç ra sui öz burnu ki, sənə aid deyil.
  
  
  "Bəli, amma o isə məni" dedim. — Siz eşitdiniz gənc xanım. O, istəyir içmək mənimlə.
  
  
  Ego şəxs покраснело. "Heç заставляй məni xahiş səni çox dəfə", — deyə o bildirib.
  
  
  Ego əl etinasız откинула jaket, qəsdən göstərən, mənə nə idi заткнуто görə, kəmər, eləcə də featuring ki, mənə ondan daha çox cəsarət sağlam düşüncənin və təhlükəsizlik Pale - de-la - Медитеране deyil etibarlıdır kimi düşünürdü. Güman ki, o, dolly saniyə ki, mən gördüm ki, bu silah, mənə elə gəldi ki, o dəstəklədi öz transmissiya мексиканским Trejo .22, Model 1. Meksika, ola bilər ki, məlum deyil, öz оружейной sənayesi, lakin eyni zamanda bir neçə красотками ki, əslən oradan gəlib eyni миролюбивы kimi пироманьяк azn пороховом gəmi. Model 1 — çirkli və çox qeyri-adi silah. Var selector sol üst küncündə mağazanın. Zaman переворачиваете ego və basın bəhanədir çəngəl, bir gun edir səkkiz çekim avtomatik növbə.
  
  
  Qız задыхалась. — Heç olub, gic, Guido, — deyə o bildirib.
  
  
  — Mən düşünmürəm ki, sən ego istifadə edirsən, — dedi, - ona emu.
  
  
  — Mən heç шталь risk.
  
  
  — Mən ümid edirdim ki, sən bu deyəcəksən, — dedim.
  
  
  Onu ehtiyatla aldı onun əlindən, və biz birlikdə tərəf getdilər gün. Arxasında bizi Guido mızıldandı lənət.
  
  
  Ego, ağıl, və ya ki, orada gizlədilibdir görə, bu неандертальским alnını idi keçmək böyük mübarizə üçün belə qənaətə gəlmək və ya geri ki, kimsə əmr etmişdi ki, ona etmək idi. O, heç kimi göründü mənə növü olur ki, dahi bölməsində müstəqil düşüncə.
  
  
  Bununla yanaşı, ehtimal ki, o, atəş açacaq, уменьшалась hər дюймом zaman biz artırırdı məsafə var aramızda. Guido idi, təlim hərəkət deyil, düşünmək, və əgər o, dərhal fəaliyyətə başlayacaq işə, düşün vəziyyəti bizim üçün kifayət qədər vaxt olacaq cövlan qədər Parisin.
  
  
  Hələlik qoruyurdum, onun gərgin bədən qızlar xətlərinin, yanğın, biz tez olan bir gündür. Biz Guido daha çox cəsarət ümumi mənada, lakin hər saniyə sübut etmişdir mənim əqidəmdir ki, o, proqramlaşdırılmış qarşısını almaq parlaq səhnələr.
  
  
  Bu idi ki, cəmi bir neçə saniyə əvvəl əldə etmişik zirvələri pilləkən, amma bu həmişə elə gəlir uzun zaman bir-birinin ətrafında bu razı kuryer müştəri, onun nə isə öz asılıdır.
  
  
  Keçərək qapını, biz keçmişdir qonağı qarşılamaq üçün dəhlizə üçün sol qanad pilləkən ilə məşğul olan iki tağları спускалась aşağı ko tətbiq Sarayına Медитерране .
  
  
  Bir neçə dəqiqə onun eşidəndə ağır shaggy başqa bir nərdivan və выглянув o tərəfə, gördüm ki, Guido məsulları aşağı, demək olar ki, bizim yanımızdadır. Ego göz altında сомкнутых qaşlar qəzəb dolu idi.
  
  
  O, cəmi iki-üç addımlığında bizi biz çölə atıldı üzrə ön günü Sarayın sərin gecə. Axtaran zövqlərə hələ gəlib, olsa da az miqdarda. Zaman onun baxdı ki, girmədən əvvəl проскользнули qara "Ситроен" və ağ "Mersedes". Biz keçirdi mimmo heykəllər Xanımı, Tale, onu gördüm ki, Guido dəyər hərəkətsiz пухлый silueti fonunda odlar casino, o qaldırır, yumruq və dalğaları əlini onlara.
  
  
  — Qaç, — deyə onu bir qız.
  
  
  — Bəli, — dedi. 'Onun bilirəm.'
  
  
  Biz qaçdı üzrə İngilis bulvar. Yüngül duman, gedən daxili suşi, paltar, покрывал zənciri odlar girişində buxtasını Mələklər kimi yumşaq parça. Ağır hava boyunca dirəyi безвольно asılıb трехцветные вымпелы olan idik verməyə yolda bayram növüdür. Hərəkət успокоилось, sakitlik, peyğəmbərin nadir nəf mühərrik.
  
  
  Qəribə, pis hava asdı üzərində biri sahili, hissi xam çürük, yüksələn xətt zülmət, rəbb əsl веселости gün axşam, indi çox крадущейся gecə.
  
  
  Sükutla biz tez içindən müqəddəs və kölgə. Terras otelinin "Westminster" idi шататься sarı lampaları isə sarı şam мерцали azn masalar kənarda yerləşir yaşlı qonaqlar укутавшись rütubət, qəhvə içdik və mübarizə ilə silah tək dam örtüyüdür. Üçün otel виднелась полуразрушенная villa Pratt, безжизненная adı arxasında ətrafında xurma və обветренных ставней.
  
  
  Onun baxdı. Təcrübəsi Guido əsər-əlamət qalmayıb. Bununla belə, məndə hissi idi ki, bizi izləyir. Biz onlar otel "West End" və muzeyi Массена , harada arasında xurma ağacları üçün dəmir qapısı ifa spotlights. Qarşıda fonunda залитого лунным işıq, səma, elə bil, пухлая qadın sinə, biləyində günbəz otelinin "Негреско".
  
  
  Onun dayandı və üzünü çevirdi qız özünə şəxs . Onun sifəti покраснело-dən başlanmasının isə göz заблестели. Ee bədən an скользнуло mənə.
  
  
  — Sağ olun, — dedi, nəfəssiz. 'Sağ olun, ser...'
  
  
  — Anderson, — dedim. "Nikolas Anderson".
  
  
  — Bəli, təşəkkür edirəm, cənab Anderson.
  
  
  — Hələ ki mənə təşəkkür etdi, — dedim. — Mən əminəm ki, sən artıq çıxmısan vasitəsilə meşələr. Düşünürəm ki, sizin dost Guido idi, qorxu nə baş casino.
  
  
  — Yox, — dedi. "Dəqiq yoxdur. Daha çox çətinliklər var. Daha bir problem.
  
  
  — De görüm, — dedim. — Adın Nicole Edir?
  
  
  O, uzun müddət baxdı, mənə göz. Gözəl üz olan təqsirsizlik elə смешивалась vədi ilə zərif ehtiras, indi bildirmişdir ümidsizlik.
  
  
  "Bir çox insanlar buna inanır", — o, cavab verdi. "Ən azı bir nəfər özünə güvənən".
  
  
  Bu idi revmatizm ki, heç bir şey həll edirdim, ancaq əvvəl onu macal demək daha ümidsizlik ifadəsi yoxa çıxmışdı ilə onun üz. O, озорно вскинула başını. — Cənab Anderson, — deyə o bildirib. — Mən güman edirəm ki, siz otellərin təklif mənə içmək. Varmı ən yaxşı vaxt, nə indi?
  
  
  Bar Негреско demək olar ki, вымер. Böyük otağı xatırladırdı tutqun mağara zəif çəhrayı işıq, seçilmiş üçün льстить увядшей dəri старух.
  
  
  Biz oturmuşduq yaxında azn mavi skamyada dəyirmi masada ilə mərmər столешницей, покоившейся azn süni леопардовой ağır yol.
  
  
  Onun yenidən hiss etdim kövrək gözəllik qızlar, istilik və onun möhkəm bud yanında mənim mavi skamyada, bend, onun bədən ürəklərdə, klassik forma, şəxsin, əzəmət qızılı-каштановых saç ... emerald həyəcan onun gözündə.
  
  
  Ofisiant ağ jaket подплыл bizə заученным унижением otelin meylli угождать ifrata zamanı dadı.
  
  
  'Sən nə içmək istəyirsən?' — soruşdu qız.
  
  
  O, açıq şəkildə güldü, yeniyetmə kimi onun azad azn villi bir qəhvə mağazası.
  
  
  — Ah, — dedi. — Mən, həqiqətən, elə bilirdim bu haqda. Etiraf etməliyəm ki, mən tamam bilicisi выпивки, amma bir dəfə ona baş içmək bütün коктейльную kart.
  
  
  Шаркая ayaq, ofisiant bildirmişəm sakit mix narahatçılıq və sonsuz rədd edilməsi xoş bir söhbət. Var idi temptation təklif emu təqaüd teatr məktəbində.
  
  
  Əl qızlar порылась arasında iki блюдцами ilə zeytunu və крекерами seçmək üçün kart.
  
  
  "Təkrar sınayacağam bu," dedi.
  
  
  Kart yazılıb: "Kral Негреско 14 F".
  
  
  Bu idi kompozisiya üzrə кирша, moruğu şərbət, portağal şirəsi və şampan Moet. Yalnız oxuduqdan sonra bu, mənim mədə alovlanıb təcrübəsi üsyan.
  
  
  "Yox, mən düşünmürəm ki, siz ekspert", — deyə onu hey.
  
  
  Onun ofisianta dedi: "Bir Kral Негреско". Amma izolyasiya buzlu. O, baş əydi və çıxıb getdi.
  
  
  Bu барре Негреско çətin gizlətmək. Ən delle, bu böyük bir başa hərbi město olmaq üçün çox görkəmli, ona görə şad oldum ki, orada olmaq. Bu idi səbəb olan getdim, buraya sonra necə, biz tərk casino. Ki, bu da öz növbəsində, etdi məni yalnız xoşbəxt ki, qız seçib bu yer üçün içmək. Bu anda döyüş onun niyyətində deyil getməyə yeraltı. Onun otel haqqında daha ətraflı məlumat qız haqqında daha Guido və daha çox, daha çox adam göndərib bu caveman Sarayına Медитерране. Və onun bu otel tapmaq, bu zaman arxayın ki, məni heç kim axtarır.
  
  
  İndiyə qədər хорька axşam mübarək edilmişdir. Onun aşkar qız. Bu oyun başa çatdı yaxşıdır. Guido tapdı məni. Və əgər o, haqlı idi, görünməz adam шталь olardı şahidi bizim tələm-tələsik aradan də "Негреско". Və bu axşam yalnız idi mübarək, ancaq və ancaq başlayıb.
  
  
  — Madam, — dedi, ofisiant. Склонившись bel, o, qoydu ee içki dairəvi kağız salfetka ilə məktub "İmperator N" və "sözləri Негреско" və "Nice" üç mavi üzük.
  
  
  "Müsyö".
  
  
  Onun döndü qız qaldırdı və öz stəkan. — Xoşbəxtlikdən, — dedim.
  
  
  O, mənə baxdı üstündən sonuna stəkan. Nadinc və şən baxış yoxa ətrafında onun göz. Onun yenidən göz yaşlarını gördüm.
  
  
  "Yox, onu dedi. — Mən belə başa düşürəm ki, sənin üçün bu deyildi wouldnt xoşbəxt axşam.
  
  
  — Yox, — dedi. "Əlbəttə, yox". Onun səsi idi, zəif və çarəsiz.
  
  
  "Əgər siz məni bağışla, bu kobud comment, — dedim, — siz bilirsiniz рулетке qədər eyni, nə qədər və zövq istəyirdi ki, içməli nəzərə alaraq, sizin oyun bilər".
  
  
  — Mən bilirəm, — dedi.
  
  
  — İnsanlar həmişə belə edir, — dedim. "İnsanların çoxu gəlib ora əylənmək, ancaq siz açıq-aydın istehsal təəssürat insan, məşğul olan daha ciddi işlərlə".
  
  
  O, başını buladı. Hətta solğun işığında onun saç parıldayırdı . "Xeyr, cənab Anderson..."
  
  
  — Düşünürəm ki, sənə yaxşı mənə zəng Nik, — dedim. — Yaxşı, — o dedi. 'Nik.'
  
  
  — Belə yaxşıdır, — dedim.
  
  
  "Yox, onun idi o casino deyil, əyləncə üçün".
  
  
  "Siz itirilmiş doxsan beş frank," dedim.
  
  
  — Sən уделяешь mənə çox diqqət, — deyə o bildirib. "Yaxşı, — dedim, — mən bir Nice, sizi də çətin idi etməmək".
  
  
  O, qısaca gülümsədi. 'Onun, güman edirəm ki,...'
  
  
  O, полезла öz kiçik çanta. Onu gördüm, ağ yaylıq, pasport, boyası pomada və son, sarı parça. O, çıxardı ego, və asan klik nail azn mərmər столешницу. — Beş frank, — pıçıldadı.
  
  
  "Bu, bütün pul ki var, elə deyilmi?"
  
  
  'Bəli. Məgər də bu, belə asanlıqla görmək?
  
  
  "Qorxuram ki, belə."
  
  
  — Ən delle deyil, beş frank, — deyə o bildirib. "Bu bir parça plastik".
  
  
  Onun soruşdu. - "Nə üçün səni belə ki, bir çox demək qalib bu casino?"
  
  
  İlin əvvəlindən ikinci dəfə gecə ərzində onun gözləri tədqiq mənim üz.
  
  
  — Sən görünürsən kasıb, — dedim, — sən görünürsən голодной. Heç kimi, sənə nə lazımdır, isveçlilərin və sığınacaq. Məndə heç bir təəssürat yaranmışdı ki, qazanmaq üçün cəhd məzuniyyət və ya gəzərək daş-qaş. Xəsislik də söhbət gedə bilməz.
  
  
  — Yox.
  
  
  "Lakin siz ifa etmək üçün pul bir çox qazanmaq. Bu idi sənin üçün çox əhəmiyyətlidir.
  
  
  — Bəli, — dedi. — O səs.
  
  
  — Düşünürəm ki, onun otel bilmək istəyirəm, niyə.
  
  
  O, yenidən oxuyub mənim şəxs bu ağıllı yaşıl gözləri, indi soyuq və dərin dəniz kimi.
  
  
  'Sən nə görürsən?'
  
  
  "Təhlükə", — deyə o bildirib. "Çətinliklər".
  
  
  — Sən bilərsən, mənə etibar, — dedim.
  
  
  — Bəli, — dedi. — Mən də belə düşünürəm.
  
  
  "Bundan başqa, — dedim, — olan, cəmi bir sətir yenidən beş frank sizdə deyil, belə ki, bir çox seçim".
  
  
  Onun nəm, isti dodaqlar оторвались təcrübəsi ровных ağ dişlərin невольной təbəssüm. — Amma əgər onun sənə etibar, onun olardı getdi, — dedi. "Sonra onu olardı tapmaq üçün cəhd kimsə başqa".
  
  
  — Bu belə vacibdir?
  
  
  'Evet.' Götürdü öz stəkan etdi və böyük bir qurtum aldı.
  
  
  — İstəyirsən yenə?
  
  
  "Mən istifadə içmək, — deyə o bildirib. "Bununla belə, onun hesab edirəm ki, istəyirəm bir stəkan. Mən bilmirəm, istəyirəm olub, onun olmaq, sərxoş etmək, unutmaq və ya qeyd. Bəli, Ləqəb, hələ bir.
  
  
  Onun ofisiantı çağırıb və biz səssizcə подождали o qədər gətirdi daha bir "Kral Негреско".
  
  
  O, atıb bir qurtum aldı, və o zaman başa vurub, o, elə, belə qərara gəlib. — Bəli, — dedi. 'Ona etibar edirəm sənə. Ümid edirəm ki, siz bu uşaqlar, kömək edən. Bu, tamamilə mənim üçün deyil, yalnız qız olan sən, bir gün tanış bir casino.
  
  
  — Mən bilirəm, — dedim, assuaging onun.
  
  
  "Bu çərçivəsindən çıxıb, sizin və mənim. Bəli, mənə lazımdır, pul bir çox qazanmaq və sürətli edir. Sən bunu gördüm. Mənə bu lazım etmək üçün işə kimsə.
  
  
  Onun qaşlarını qaldırıb, bir невысказанном məsələsində.
  
  
  "Kimsə çox xüsusi", — davam etdirib, o,. "Mən hətta bilmirəm, bu nə qədər lazımdır. Sən bilirsən, Nik? Sən bilirsən, nə qədər dəyər işə qatil?
  
  
  Onun, uzatdı əlini götürüb stulun sarı parça. — Beş frank, — dedim.
  
  
  
  Fəsil 5
  
  
  
  
  Bir an onun üz ifadəsi dəyişdi, bu, təəccüblü. Sonra dönüş mənə растерянное şəxs, o uinstonun qarşısında oturdu, əlləri mənə. Onu gördüm, onun gözləri, indi освещенные пресловутым yanğın zümrüd, onun dodaqları aralandı, yaxın mənim.
  
  
  Növbəti an o напряглась. Ee şəxs oldu пепельным. Ee baxış idi, azərbaycanda bir şeyin siqnalını verir mənə arxasında, yan qapı bar "Негреско".
  
  
  Onun çevrildi. Guido ilk idi, kim onu gördüm, bir neçə ухмылявшегося. Sonra onu gördüm угловатого, жилистого çinli, onun yüksək стройное bədəni idi və gizləndiyi qara ayağı ilə qədər baş. Onların arasında isə, mühitin bu ego qulluqçuları, iyrənc məxluq olan onun olacağam necə doktoru Уайта. Лотар Инурис. Həmin an zaman onu gördüm ego ilk dəfə o, ıso bütün gücü ilə çalışırdı ki, nəzarət qəzəb bürümüş onu görəndə qız, hazır yatmak, dodaqları mənim. O, bərpa etmiş, öz üz ifadəsi və стянул ego складку xeyirxah səmimilik. Bu ifadəni yaxşı сочеталось ilə ego geyim: yaxşı скроенный mavi блейзер, boz şalvar, köynək ilə məşğul olan провозглашала özünü biri ətrafında son yaradıcılığının Turnull & Asser bu Джереминстрит Londonda, ipək eşarp və balet başmaq Gucci.
  
  
  Lakin buna baxmayaraq, bütün qayğı və xərcləri getdi, onun paltar, doktor Инурис malik intellekt, порабощенным извращенным və güclü влечением.
  
  
  Ego göz эбеновые muncuq, qul ego emosiya gizlətmək, öz həqiqi niyyətlərini əkilmişdir kiçik шаровидную baş увенчанную qalın qara saçlı, зачесанными əvvəl dar alnına. Özü məqsədi ilə incə bənövşəyi, dodaqları və dar nostrils, böyük burun görünürdü карликовой ilə müqayisədə uzun və geniş туловищем. Və hələ o uzunsürən işarə gücü isə yalnız fikir yumşaqlıq, коренящейся əbədi потакании öz слабостям. Əl var idi, qeyri-adi. Uzun xurma, qeyri-normal, uzun, sıx işarə barmaqlarını, qısa dırnaqları. Əlləri cərrah və ya душителя. Hamar, безбородое şəxs və qəribə ağrılı-solğun dəri təəssürat yaradırdı ki, железистое tarazlıq pozulub, əvvəlcə разлагая bədən, sonra məcbur ağıl xidmət qeyri-təbii müdaxilə ideyalarına. O baxdı, bir insan kimi, bir zövq alır vermiş, kiməsə ağrı və подчиняя digər öz tərzinin heyrətamiz извращениям ki, onlar idarə edirlər. O, acıqlı-acıqlı nəfəsini buraxdı. Bir də onu gördüm ki, ego eşarp qədər azaldı, göründü cüt bir sıra warts, покрывавших ego incə tikanlı boyun, sanki гротескный yaxası ətrafında сморщенных göz.
  
  
  Digər oxşar emu, пересекали, mənim yolumdur. İh da ayırmırdı ruh ifrat uğurlu törədilməsində немыслимых del və inam öz dahiliyi ilə məşğul olan əmin ih-də непроницаемом иммунитете üçün возмездию. Daha əvvəl o, danışdı, onun artıq bilirdi doktoru Лотара Инуриса artıq bir insan kimi, onun təbiəti, imkan vermirdi heç bir başqa yalan.
  
  
  O, gülümsədi və başını tərpətdi. O, başını qaldırdı, bir ətrafında öz çevik əl нерешительном salam və mənə yaxınlaşdı. Onun ayağa qalxdı üçün salamlamaq onun.
  
  
  — Hə, — o dedi. — Bir anlıq onu fikirləşdim ki, biz itirdi səni. Və bu olardı, çox kədərli. Amma məni bağışla. Bağışla mənim невоспитанность. Mən hələ özümü təqdim. İcazə ver mənə. Onun doktor. Лотар Инурис.
  
  
  Əlində ki, o, mənə uzatdı, yox idi qüvvələr. Onu çağırdım, emu bütün yaxşılıq etdiyi qadir idi. — Xoş tanış olmaq, doktor, — dedim. "Mən, Nikolas Anderson".
  
  
  "Amerikalı, onun, güman edirəm," deyə o, bildirib.
  
  
  — Doğrudan da, — dedim.
  
  
  "Əziz jirinovski adamlar, — dedi. "Avropanın bir çox sizə borcludur".
  
  
  "Sağ olun ki, dediniz bu, həkim", — dedim. "Əks halda, nə qədər onun oxumaq, burada bizə heç də həmişə şadıq".
  
  
  — Bəli, — deyə o bildirib. "Var onlar, kim unuttum, ancaq onun ətrafında ih nömrələri. Hər kəs üçün unudur, yaxşı münasibət — bu dözümlülük".
  
  
  "Hə, doktor bilərəm ki, onun təklif içmək üçün bir şey?"
  
  
  O, təəssüflə başını yellədi. — Mən təşəkkür edirik alicənablıq, cənab Anderson, amma, qorxuram ki, mənə lazım imtina etmək. Səbəbi, onun burada heç bir dünyəvi isə sırf peşəkar".
  
  
  Onun ayağa qalxdı arasında ona və qız məşğul olur qaldı masada. Baş əydi, onun tərəfini, daha deyə onun onsuz da yumşaq, mədəniyyət səs.
  
  
  Bu səs idi, разрывающийся təcrübəsi göstərişlər. Və məhz bu başlanğıc ikinci səs çağırılıb impress dinləyici. Üstün intellekt Инуриса, ego üstün qabiliyyəti, onun səmimiyyət bütün yaxşı məqsədilə atmırıq və əgər bütün bu olacaq və kifayət qədər təhlükə acılamaq insan, onun iki yoldaş ola bilər saylı bacarıqlı güc tətbiq.
  
  
  "Əgər siz ilə tanış Avropa, cənab Anderson, — o dedi, — və xüsusilə Cənubi Amerika, siz, ola bilər, bilirsiniz ki, adı doktoru istifadə olunur və kifayət qədər azaddır. Amma mənim halda, bu, adı, əldə olunan və əldə etdiyimiz sonra bir çox ildir ki, ağır təlim. Onun tibb elmləri doktoru, cənab Anderson, mütəxəssis cərrahiyyə ilə məşğul olan müəyyən dərəcədə təmsil mexaniki incəsənət. Etiraf, bu, niyyəti olmadan ignore стимуляцию kəşfiyyat, onun üçün cəhd əldə əlavə ixtisas. Onu da psixiatr təcrübə ilə məşğul olan, — o сверкнул gözü ilə bir qız üçün — həsr ən mürəkkəb hadisələr.
  
  
  O, onlara məxsus olardı ki, normal расшевелить ego, öz glee. — Beləliklə, siz master?
  
  
  Ona idi təltif дрожью, пробежавшей üzrə ego bədən. — Bəli, — dedi, - çalışırıq засмеяться. — Güman edirəm, belə ki, bizə deyirlər, Amerikada. Çox maraqlı və primitiv termini. Amma mən çevirirsən. Mən də hazırlaşırdım, demək, bu gənc xanım idi bir ətrafında mənim xəstələrin.
  
  
  Onun oradan səs qədər ошеломленной qorunur. — Siz nəzərdə tutursunuz ki, o, xəstə oldu, doktor?
  
  
  Doktor Инурис ıso bütün gücü ilə çalışırdı ki, ola терпимым, amma mən gördüm ki, ıso, bütün qüvvələrin duyuram ego səbir. — Bəli, bu olduqca ümumi müddəti, əgər belə demək olarsa. Peşəkarlıq baxımından hər şey çox çətindir. Amma, belə deyək ki, heç bir qırılma arasında münasibətlərin həkim və xəstə və varmadan texniki təsviri ki, gənc xanım əziyyət çəkir ciddi emosional bozukluğu".
  
  
  — Başa düşürəm, — dedim. — Sən edə bilər məni aldatmaq. Və sən надеешься ki, bu, belə dedi öz özünə.
  
  
  "Bütün emosional xəstəlik özünü belə ki, ih bilər, asanlıqla tanımaq неспециалисты sizin kimi".
  
  
  — Güman edirəm ki, yox, — dedim.
  
  
  Doktor Инурис gülümsədi mənə. "Mən şadam ki, sizin belə bir geniş dünyagörüşü, cənab Anderson, — deyə o bildirib. "Guido aydın şəkildə mənə başa düşürük ki, sizin davranış qarşı ona casino idi, necə deyərlər, bir neçə döyüşkən".
  
  
  — Bəli, — dedim. — Amma, digər tərəfdən, bu sizin centlmen idi, deyil ki, siz deyirsiniz mehriban ilə bu gənc xanım. Mən onu nəzərdə tuturam ki, o, veribdir hey ağrı, və o, deyəsən, xüsusilə etməyə çalışmışdır ego şirkətlər.
  
  
  -- Onun yenidən xahiş etməlidir sizdən üzr istəyirəm, -- dedi doktoru Инурис, o zaman mənə müraciət etmişdi ilə ikiüzlü parlaq bir təbəssüm. "Zaman-zaman Guido olur, çox çalışqan. Onu da, güman edirəm ki, o, qorxdum, mənim qəzəb. Bilirsinizmi, onun управляю adi клиникой. Gənc xanım idi доверена mənim qayğıma villa yaxın buradan da, bu mərhələdə müraciət onunla məqsədəuyğun deyil, belə ki, onun özü də ki, biz sizinlə hesab edirik ki, normal sosial отдачами.
  
  
  "Keçən həftə, — o, davam etdi, — hey, idarə tərk villa üçün icazəsiz yürüşün casino. Guido deyil, professional медбрат, və, bəlkə də, ona görə ego tərəfdən gözləmək lazımdır səhvlər. Bununla belə, müvəqqəti yox qızlar çox рассердило məni Guido və o, təntənəli şəkildə söz verdi ki, qız daha olmayacaq ускользать onun escorts. Bununla belə, hey ki, idarə təkrar bu axşam.
  
  
  Belə ki, aydın deyilmi ki, Guido, necə deyərlər, olduqca azərbayjan ərazisində onunla? Və, — dedi həkim. Инурис açıq dedi: "bu Da aydındır ki, olan amerika centlmen, siz nəcib, вмешались qorumaq üçün onun bir şey var idi ki, sizin üçün tamamilə yolverilməz davranış".
  
  
  — Hə, doktor, — dedim, — mən heç özü bilmirdi ki, bunun arxasında çox cəmi. Sadəcə, mənə elə gəldi ki, sizin qulunuzam bir şey düşdü.
  
  
  "Xarici hissəsi olur, aldadıcı hal", — deyə o bildirib.
  
  
  "Bəli, многда," mən də razılaşdım. "Dərzi şeytana, onun heç vaxt düşünürdüm ki, o, xəstə".
  
  
  Doktor Инурис güvən şəkildə похлопал mənə əlində. -- Yaxşı, yaxşı, -- dedi. "Sizdən tələb etmək çox şeyi anlamaq əsasında qısa bir müşahidə, hətta tibb elmi bəzən сбивается heç nə".
  
  
  — Aydındır, — dedim.
  
  
  — İndi isə, cənab Anderson, anlamaq lazımdır, zaman lazımdır, xahiş edirəm icazə ver mənə... eh... mənim işçilərinə bitirmək sizin axşam bir qız ilə tutur, onu geri bizim villa. Mən bilmirəm, nə qədər ki, siz onunla söhbət hələ bir-biri ilə amma əgər siz mənə vermək, hər hansı bir yaxşı mənası şurası, sizə olacaq, ağıllı nəzər hər şeyi o bilər deyə, işığında onun xəstəliyi. Bəzən biz həm yaranır temptation demək ki, hər şeyi ilk baxışdan görünə bilər правдоподобными, lakin təəssüf ki, onlar səbəb ee xəstəlik ki, onun ümid edirəm ki, mənim qüvvələrində müalicə".
  
  
  Onun, razılıq əlaməti olaraq başını tərpətdi. — Mən çox ümid edirəm ki, siz вылечите onun, doktor. Görünür, belə bir rüsvayçılıq ki, belə bir şirin qız kimi, o,..."
  
  
  "Məndə hər şey var ümid, — deyə doktor Инурис. "Lakin müalicə müddəti, çox güman ki, ola bilər, kifayət qədər uzun".
  
  
  — Çox pis, — dedim.
  
  
  "Həqiqətən," dedi, bir toxunuş ilə səbirsizlik oxunur. — Ancaq indi biz, həqiqətən, getmək lazımdır. Mənim üçün xoş idi, sizinlə tanış olmaq, cənab Anderson. Həqiqətən gözəldir.' O, щелкнул barmaqları və Guido getdi, hazır fəaliyyət.
  
  
  O, lazımdır. Qız ayağa qalxdı, сунула çantası altında, siçan və yaxınlaşdı onlara. Doktor mehribanlıqla gülümsədi hey.
  
  
  İfadəsi ilə неудержимого ikrah keçib mimmo doktoru və Guido üçün fırlanan gün qapıdan onlar daxil oldular. Yüksək, angular çinli преградил yolu hey, amma o da yaxınlaşıb, ona o getdi üçün yan распахнуть onun qarşısında qapı və onun ardınca getdi. Guido təqib нимиЕ1 .
  
  
  "Bağışlayın ki, побеспокоил sizi, — dedi doktoru Инурис mənə.
  
  
  Onun başını yellədi: "çox təəssüf, — dedim. "Belə bir cute qız..."
  
  
  "Çalışın ki, unutmaq onu əziz insan" dedi doktoru Инурис zaman getdi günü.
  
  
  — Mən sizi ötürərəm, — dedim.
  
  
  — Lazım deyil, əziz başqa, — dedi, - елейным səs. — Ah, — dedim. — Bunun olmasını çox istərdim.
  
  
  Şəxs doktoru помрачнело. - 'Necə istəyirsən.'
  
  
  Onun onu təqib gün. Ağ "mersedes" dayanmışdı var kənarındakı. Onu öyrəndi, onun maşını, onu gördüm ki, biz çıxmışıq vasitəsilə kazino. Yanında dayanmış qız, Guido və alırdılar.
  
  
  Doktor clapped edib-birinə vurub. O, bildirib. - "Nə gözləyirik ki?"
  
  
  Китайец arxa qapısını açdı, sonra irəli çəkildi və sel sükan arxasında.
  
  
  Блеснув öz uzun təsirli ayaqları, qız sürüşdü arxa oturacaq. Onun, gördü ki, onunla idi və balet başmaq-лодочки yüksək daban. Bizim günlərdə qadınlar nadir müalicəvi ih geyinmək, lakin hələ bizə bir ayaqqabı deyil украшала qadın ayağı belə ki, yaxşı. Siz gördünüz ih hələ bir neçə il əvvəl zaman Nicole Qara hələ sağ idi.
  
  
  Doktor Инурис slid içəri. Guido qapını örtdü və sel yanında çinli. Mühərrik artıq işləyib, maşın отскользнула təcrübəsi kənarındakı.
  
  
  Onu izləyib, onlar kimi gedirlər, zaman yadda nömrə nişanı. Mersedes dayandırdı döngəsində. Sonra arxa pəncərə onu gördüm, necə doktor əlini qaldırdı gözəl üz.
  
  
  Sonra fikrimdən daşındım. Böyük əl расслабилась kimi böyük bir hörümçək. Sonra bir an ətrafında əlləri yapışdırılması yalnız və şəhadət barmağı barmaqlarını.
  
  
  Zaman призрачная maşın ona bükülmüş görə, bucaq, doktor. Инурис çox yavaş-yavaş, əlini uzatdı, ehtiyatla və bir təbəssüm ilə güclü əyləncə və qoymuşdur barmaqlarını sizin nəfəs borusu enən qız və başladı onun kompres.
  
  
  
  Fəsil 6
  
  
  
  -
  
  
  Onun, döndü və getdi geri bar. Əgər Daha Çox. Инурис nəzərdə tez ölüm, o, olardı icazə Guido bunu. Ola bilsin ki, doktor yaman yavaş ölüm, o, heç şübhə etmirdi ki, bu. Amma əgər o, otel bunu o seçsin daha rahat yer, nə arxa oturacaq avtomobil.
  
  
  Onun yenidən sel görə, stul, altında tənqidi baxışları, ofisiant, baxdı ki, bir neçə yüngül, zaman onun geri mənim kiçik bir gəzinti küçəyə doktoru, Инурисом və ego yoxlamaq kiçik bir dəstə. Mən обольщался ki, ofisiant narahat mənim, təhlükəsizlik və ya haqqında sübut. Onun şübhəli ego real maraq var idi mənə, fərz edir ki, mən kifayət qədər sağlam ödəmək üçün öz hesabına öyrənmək üçün edə bilərsiniz kimi, mən də bir çox turistlər, bilmirəm ki, bir tip idi hesabına daxil, və buna görə də ödəmək emu iki dəfə.
  
  
  Onun jest etdi havada və o, tələsik stola yaxınlaşır, ehtiyatla aşağı salıb gözlərini təkan mənə hesab мрамору. Zaman onun oradakı çalışmaları izlədim trajectory hərəkət ego əlləri, mənim fikrimcə düşdü dəst-xətti var. O idi, bir kağız altlığı, təhrif olunmuş ножкой stəkan, ətrafında olan qız gördüm.
  
  
  Onun qaldırdı şüşə və kağız götürüb. O vaxt olduğu kimi Başqa. Инурис və onun yalan-birinə dost idi, o daha çox məşğuldur.
  
  
  O, yazdı öz mesaj rəngləndiricisi. "Villa Nərgiz ", o dedi: "Cap-Ферра. Mənə kömək et, костя allah. 'O imzalanmışdır və mən başa düşdüm ki, indiyə qədər araştırmak bilmirəm, o kim.
  
  
  Amma mən bilirdim nə idi: ağlı başında, baxmayaraq ki, bütün dedi doktoru Инурис. Gözəl, çıxılmaz və kifayət qədər inamlı üçün özünə ilə getmək üçün narahat eləyir doktoru müqavimət olmadan. Amma хема o idi ki, qaldı sirr.
  
  
  Bu, bir sirr idi ki, onu açmaq niyyətində idi, həm də sonu pm.
  
  
  Amma onun hərəkət etməlidir tez. Onun, saatına baxdı. Məsələn, ikinci yarısı və doktoru Инуриса idi böyük üstünlükdür. Onun yalnız hesabı, vermədi tip isə xüsusi məyusluq, ofisiant, çıxdım "Негреско" vasitəsilə əsas giriş. Taksi gözləyirdik sərnişin. Bu "reno" irəlidə növbə sürücü, толстолицый kişi, yalançı, запрокинув başını və ağır snoring edilib sükan arxasında. Zaman onun похлопал ego çiyin, o, dərhal oyandı. O, mənə baxdı, сияя bir təbəssüm ilə məşğul olan idi qarışığı heyvan самонасмешки və intriqalar, təbəssüm keçmiş əsgər. — Müsyö, — dedi, - belə bir tərzdə, sanki diqqəti cəlb etmişdir.
  
  
  Onun soruşdu. — Bilirsiniz, Cap-Ферра?
  
  
  — Əlbəttə, — dedi.
  
  
  — Bilirsiniz Villa Нарциссу ?
  
  
  "Bəli ".
  
  
  — Sən bilərsən, məni almaq üçün ora?
  
  
  — İstədiyi kimi, ser. Amma bağışlayın, bu qəribə yerdir.
  
  
  'Həqiqətən?' — dedim, hərəkət etdirin açaraq arxa qapısını ego "reno" və əyləşdi. "De mənə nəyə görə, hələlik isə gəl поторопимся".
  
  
  Maşın sürüşdü qərbə boyunca дощатого настила və başlanmışdır ön planda isə dönmə.
  
  
  "Orada heç kim yaşamır. Burada boş olur, — dedi.
  
  
  — Sən orada idi bu yaxınlarda?
  
  
  — Xeyr, mən bunu deyə. Lakin orada artıq neçə ildir ki, heç kim yaşamır, m-сье. Onu bilirəm ki, bu dəqiq. Bir neçə həftə öncə, bəlkə də bir ay bundan əvvəl onun gedəndə mimmo onlara gecə. Arasında виллой və bahalı daş divar və qapısı dəmir darvaza. Onun, baxdı qapıdan. Dünyanın yox idi. Hiss edirsiniz, bu zaman bir ev, heç kim yoxdur. Bu villa idi bu ev.
  
  
  — Bilirsiniz, kimə məxsusdur?
  
  
  — Yox, ser, mən bilmirəm. Mülkiyyət hüququ, burada keçir bir sahibi üçün fərqli və bəzən iştirakı ilə kənar insan sadəcə o deməkdir ki, iki icazə verilib yaşamaq villa".
  
  
  "Reno" indi набирал sürəti. Onu gördüm, necə otel Beau Rivage yoxa arxasında bizi, sonra biz öz əyilmə yolları ilə məşğul olan спускалась liman ilə əziz, вырубленной qayalarda, возвышавшихся dəniz üzərində.
  
  
  "Bu виллах həmişə var yeni simalar, — deyə sürücü.
  
  
  "Sizin Orta Qvineya Cormiche? ", — dedim.
  
  
  "Bəli, ser."
  
  
  İndi biz yüksəlmiş və şəhər Nice qaldı geridə. Mənə aşağıda, sağda, dəniz xarabalığa çevrilmişdi hərəkətsiz pərdəsi altında duman.
  
  
  — Şükür olacaq, — dedim, — əgər siz довезете mənim qədər qol villa Nərgiz isə imkan düşmək azn kilometr əvvəl.
  
  
  — Başa düşdüm, — sürücü dedi. Yəqin ki, o, yaxşı əsgər. Qalın və ağıllı, hətta sonra. Anlayış verəcəyini emu, əgər o, başa, və bunu unutmaq başqa. İlk növbədə, qoruyun özünüzü və выживайте. Yaşamaq həmişə yaxşı adware əsgər nə edə bilər özləri üçün.
  
  
  O, bir az tez və rəvan zövq bir problem ətrafında ən maraqlı yollar dünyada. Yol irəlidə idi, tək və yandırdı, bir neçə sarı işıq qırmaq üçün örtük duman. Baxmayaraq ki, gecə sakit, sürəti yaradırdı xoş meh.
  
  
  — Bax, — deyə o bildirib.
  
  
  Lövhəsi üzərində "St. Jan-Cap-Феррат вырисовался və süpürülmək mimmo. Sağda, məndən ki,-burada düzgün quruluşlu işıqları, Cap Ферра yalançı kimi böyük barmaq həyata yapışdırılması dəniz. Mühərrik "reno" заскулил zaman sürücü keçid пониженную ötürülməsi, hazırlıq спуску ilə çox yaxşı-Corniche.
  
  
  — Biz tezliklə edəcəyik ki, orada, — dedi, - bir toxunuş ilə fun. — Səni gözləyir, sənin dostlar?
  
  
  Ona deyildi qarşı cavab emu. — Yox, — dedim, — qorxuram ki, yox.
  
  
  — Bəlkə, sən də bunu istəyirsən?
  
  
  O, bir əlini sükan, digər tərəfdən o, ki, o groped oturacağın altında. O, çəkdi ego əvvəl, əlində var idi монтировка. O, güldü. — Bəlkə, sən də istifadə edilə bilər bu?
  
  
  'Mümkündür. Amma mən обойдусь bu olmadan. Təşəkkür edirəm, sizin yaxşılıq.
  
  
  — Fərqi yoxdur, — o dedi. — Qəribə yer bu villa. Çox çalışıram. Çox недружелюбая. Bu, heç də o ev, harada rahat hiss və sizə şadıq".
  
  
  — Mən heç vaxt orada olmamışam, — dedim. — Amma mən sənə inanıram.
  
  
  "Mən выключу müqəddəs", — deyə o bildirib. "Bu kömək sənin gecə görmə".
  
  
  Onun soruşdu. — Ordu?
  
  
  "Xarici legionu", — o cavab verdi. "Gözlərinizi bağlayın və bir neçə dəqiqə. Ona desəm ki, biz orada almaq.
  
  
  Bir müddətdən sonra maşın dayandı. — Yaxşı, — dedi.
  
  
  Onun yenidən gözlərini açdı. Bizə ətrafında idi кромешная qaranlıq. Onun etmek sürücüyə pul yığını.
  
  
  — Uğurlu, — deyə o bildirib.
  
  
  Onun çıxdı, ətrafında maşın.
  
  
  Sürücü cek. — Kilometr açıq. Sağ. Daş divar. Üç metr hündürlüyü. Qırılmış şüşə yuxarıdan. Qapıları yeddi metrdir. İtilənmiş üstün gəldi. İçində heç bir şey duran oğurlamaq. Ən azı bir ay əvvəl. Amma, ən azı, uğurlar.
  
  
  O, hələ də gülümsəyirdi, hələ maşın sakit məsafəni arxaya gedirdi yolunda. Onun gözlədi, hələ dayandırmaq ego eşitmək, sonra isə getdi. Hələlik onun shell, onun yoxlanılması ki, bıçaq traş maşın hələ də yerində.
  
  
  Ədəd palıd yosunu валялись köhnə inilti, sanki cücərmə çürük. Pas облупилась dəmir qapısında. Ay sergey пробивался arasından sıx сросшиеся iynəyarpaqlılar ağaclar, поднимавшиеся ətrafında клочков duman və ifa нечесаной ot, торчавшей ətrafında torpaq kimi saqqal тушку.
  
  
  Yol az idi ki, görünür. Yalnız yol maşınları, yalnız keçdiyi nəzərə alaraq, adət-də примятой ot. Hündür ağaclar duran kimi saatlıq arasında любопытными baxışları və виллой.
  
  
  Bir müddət onun arxamda durubdur, qapısı və qulaq. Sadəcə, sükut. Heç bir it сигнализирующих haqqında mənim iştirakı ilə. Heç bir altıncı hissləri markalanması üçün патрулей, hisslər, bir o qədər dəfə спасало məni.
  
  
  Onu çıxarıb, gödəkçəsini atdı, onun üstündən divar qorumaq üçün əlləri çirkli növ şüşə olan qoymaq üçün daşlar, gözləyir ki, bir maraqlı silinər qan. Onun подпрыгнул, aşkar etibarlı dayaq və bir hərəkətlə özüm qədər çıxardı yuxarı çəkərək jaket özü ilə.
  
  
  Crouching ətəyində divarları, onun ayaq saxlayıb qulaq verdi. Yalnız buradakı sükut! Пригнувшись və istifadə ağaclar kimi sığınacaq, onun irəli getdi, paralel cığır. Onun hərəkət yavaş-yavaş. Mənim ayaq ступали nəm ot. Duman iyi хвоей və dəniz suyu, клубился ətrafında məni.
  
  
  Onun qaldırılmışdı azn təpə, və birdən gördüm parıltı işıq içindən ağac və içindən duman. Bir neçə saniyə sonra onun çatdı açıq sahələri.
  
  
  Onu dayandırdı опушке ağac və gördüm ki, izləri maşın mənim sağ сворачивают sola, sonra təkrar поворачивают sağ ko tətbiq bir villa. Ağ "mersedes", demək olar ki, kamuflyaj duman, dayanıb, qaranlıq və səssiz, azn подъездной yolu.
  
  
  Özü villa ilə hava soyuq daş, витающая gecə dəniz, hava, вырисовывалась ətrafında duman kimi, yer dəhşətli bir kabus. Yüksək pəncərədə əhatə, свисающими görünürdü, bir parça südlü ağ pərdələri tutdu yanan ay və baxırdım səhnəyə aşağıdakı kimi невидящее göz. Üst iki mərtəbəli villa qaranlıq idi. Sergey yanan üç windows ön planda mərtəbədə.
  
  
  Ony daxilində xətti ağac, onun tez обогнул ev. Arxa hissəsi tərəf digər tərəfdən də ön hissəsi, qaldı qara və безмолвными. Onun meydanına yaxınlaşmağa başladı tərəfindən sərt ot. Yalnız incə hazırlanmış örtük прикрывала haqq pəncərə. Yüksələn корточки, onu içəri baxdı.
  
  
  Bu idi mətbəxi. Yüksək çinli oturmuşdu, mənə kürəyini üçün taxta masa və sərxoş fincan buxar çay.
  
  
  Onun пригнулася yaxınlaşdı və başqa pəncərəyə, xeyir-dua nəm ilə məşğul olan приглушала mənim shaggy. Yavaş-yavaş onun yenidən başını qaldırdı və aşkar ki, baxıram otağa, olan oldu, yalnız bir yataq. Guido yalançı, bu yataq söykənib başını üçün ah və листал jurnalı. Onu gördüm, o, necə çıxardım pencək və переложил tapança ilə kəmər də наплечную кобуру.
  
  
  Üçüncü üç işıqlandırılmış otaq idi azn xeyli məsafə ilk iki. Və hələ ki, onun o oraya keçirilməsi səviyyəsindən aşağıda подоконников, onun səs eşitdim doktoru.
  
  
  — Əzizim, — dedi. — Mən çox çalışdım ki, səbr səninlə. Və onu tapıram ki, səbir deyil təltif anlaşma və minnətdarlıq hissi ilə sizin tərəfinizdən; yalnız vəfasızlıq və xəyanət. İndi isə, təəssüf ki, mənim səbir qurtardı sonuna.
  
  
  İndi onun səviyyəsində idi pəncərə. İdi ki, o, açıq və səs doktoru, doldurulmuş təhlükə idi, açıq-aydın görmək. Onun yaxınlaşdı подоконнику. Daha hissəsi nazik ağ pərdələr, yalnız qismən задернутой, asılmışdı otaq, hörümçək toru kimi məzarı. Выглянув vasitəsilə windows, onu açıq-aydın gördü doktoru Инуриса və qız. Doktor çəkdi pencək və накинул eşarp yer, lakin bir neçə ikili warts hələ də ataraq öz сморщенный bədxah baxış katlanmalarda ipək lentlər.
  
  
  Bir də onu gördüm ki, qız hələ də idi geyimli kimi eyni zaman onu qarşıladı ee. Əlləri var nax idi сцеплены arxasında, uşaq kimi, onun отчитывают pis davranışına görə, məqsəd yüngül склонена və parlaq saçlar hələ də bağlıdır solğun-yaşıl lent.
  
  
  — Mən ümid edirdim ki, siz göstərəcəksiniz mənə müəyyən təşəkkür, — dedi həkim. "Mən ümid edirdim ki, sən gəlib mənə öz залп xəzinə olan verə bilər yalnız, ki, qadın, sən başlamaq отплачивать üçün mənə ithaf ki, onun излил sənə belə aydın və daim. Siz mənə iman deyil, lakin bu, həqiqətən idi, mənim ən səmimi ümid edir. Amma, bəlkə də, onun çox ümid edirdim. Bu birinci dəfə deyil. Ona görə də, onu da bilirəm ki, nə verilmir könüllü ola bilər götürülüb qüvvə". Qız baxdı, açıq şəkildə ona. O, deyirdi yavaş-yavaş və düşünülmüş. — Sən dəhşətdir, — qız dedi.
  
  
  Şəxs Инуриса contorted qəzəb. O, əlini qaldırdı və yenidən saldı. — Bu, artıq başlamaq ikinci dəfə bugünkü gecəyə görə, zaman sən olaraq məni belə ki, mən istədim göstərmək qəddarlıq, sənin bu qeyri-adi gözəl bir üz. Amma mən bunu etmək, elə deyilmi? Onu axtarır belə dəhşətli. Bəli, onun belə başa düşürəm ki, mənim xüsusiyyətləri tapa sizdə razılıq. Digər artıq izah etdilər mənə.
  
  
  — Mənə yanlış əldə etməyin, doktor, — dedi qız. — Mən demişəm ki, sənin görünüşü. Mən tuturam ki, bu ən az haqlıdır.
  
  
  'Oh mu?' — dedi həkim.
  
  
  — Yox, — dedi.
  
  
  — Nə isə, mənim şirin?
  
  
  "Sən mənə əks ona görə ki, siz belə bir невыразимо pis, — deyə o bildirib.
  
  
  Həkim güldü, şiddətli gülüş dolu ətrafında ego непристойного boğaz.
  
  
  — Pis, — deyə o bildirib. "Az bilirsiniz haqqında pis danışmaq üçün nen asandır. Lakin tezliklə öyrənmək və bu barədə daha çox, və mən özüm olacağam sizin bələdçi, sizin müəllim, sizin tərəfdaşı".
  
  
  — Heç vaxt, — dedi.
  
  
  "Bəli, əzizim," dedi doktoru Инурис. — Çox tezliklə. Burada, sənin otaqda azn sənin çarpayının.
  
  
  Qız tez baxdı qapı.
  
  
  Həkim başını yellədi. — Yox, — dedi. — Bu sizə kömək edəcək.
  
  
  Qız скривилась.
  
  
  Bu məqamda istərdim ki, hərəkət, jump və otaq görmək üçün doktoru Инуриса və eşitmək ego yumşaq, проникновенный səs. Amma mən məcbur özünü sakitləşdirmək. İndiyə qədər хорька o, heç bir şey edirdi, başqa söhbət. Qız çəkmək deyil. Və gözləyir, mənim olacaq, hər şey daha çox və daha çox xüsusiyyətləri ilə bu barədə daha ətraflı öyrənmək извращенном insan və ego sirli пленнице ilə məşğul olan, öz fantastik şəxs və qüsursuz bir bədən qəlbində ego təhlükə yaradır.
  
  
  Ухмылка vəhşilik və предвкушения оскалила ego diş. "Bəli, mənim qat dollar" dedi. — Mən verirəm ki, sənin üçün son şansdır. Verdi sənə bütün yaxşı. Versən olub, sən mən əvəzində nə sənin qüvvələrdə, ya da bu, olmalıdır götürülüb sənin?
  
  
  "Siz məni almaq, doktor, — qətiyyətlə dedi, — ancaq siz də bilirsiniz, mən də bilirəm ki, siz heç vaxt malik mənə".
  
  
  Şəxs doktoru побледнело isə çənə сжались qəzəb. Vyana пульсировала onun виске, elə bil, əjdaha, laxtalanmış altında ego kölgədə əti. O, yaxınlaşıb bir qız ilə məşğul olan oturmuşdu sakit və rahat axtarır mimmo ona, elə bil, eqo artıq mövcud deyildi. Ego böyük bir əl qalxdı və вырвала lenti kəsdi ətrafında onun saç düşmüşdü ki, hey, üzərinə qızıl şəlalə.
  
  
  Qəzəb yanğınlar baş vermiş və bu iyrənc hissəsində ego şəxslərin усилившись ki, onlar bir neçə saniyə çəkdi ki, emu qamarlamaq üçün yaşıl lenti kəsdi və швырнуть onun döşəməyə. O, durduruldu bir an üçün bu idarə etmək və hazırlamaq хладнокровному hücuma bilər. Qız sözünə davam etdi baxmaq mimmo ona, elə bil, eqo niyyəti daha çox bağlı olan və onun kimi vızıltı milçəklər.
  
  
  Doktor yenə əlini uzatdı. Ego uzun nazik barmaqları сомкнулись azn nazik вырезе onun paltar isə barmaqlarının sümükləri qəsdən nahar da gur odur arasında onun грудями.
  
  
  O sürətli hərəkət bilək və стянул parça ilə onun bədən. O, hərəkətsiz halda oturmuşdu, o zaman стянул parça ilə onun omuz və icazə hey ilə arasıkəsilməz düşmək mərtəbə.
  
  
  O tərpəndi qorumaq üçün çılpaq sinə təcrübəsi жадного başlanması, şiddətli bir ego gözü. Onun əlləri tərəf asdı. Orada idi yalnız ağ tuman və balet başmaq-лодочки.
  
  
  Nəfəs doktoru вырывалось ondan, шипя. "Ah, belə ki," deyə o, bildirib.
  
  
  Hələ ki, onu getməyə məcbur özünü ignore вопящий mənə səs призывавший qırmaq ego змеиную boyun, onun əlləri çəpinə onun бедрам isə onun qısa tuman başladı скатываться üzrə загорелым бедрам.
  
  
  Хьюберт idi hüquqları haqqında Nicole Edir, əgər o Nicole Edir. O, sarışın idi, təbiət.
  
  
  Yataq idi, mənim sağ küncündə arasında divar və pəncərə. Qız hələ də неподвижная idi, sol tərəfimdə isə doktor Инурис arasında onunla yataq.
  
  
  Artan diz qədər nəfəssiz həyəcan və yorğunluq, o, zaqatala qısa tuman hey ankles qədər onun.
  
  
  Doktor Инурис ayağa qalxdı, ayaq tutdu ee əl başladı ov geri yataq.
  
  
  Ona imkan verdi ki, hey, nə bir addım, digər tərəfdən isə, sadəcə olaraq əmin olmaq üçün. Daxili tərəfinə onun sol bud moles yox idi. Heç də yox. Sonra onun üzərində atladı pəncərənin və göyərçin otağa.
  
  
  Doktor üzünü öz oxu ətrafında görmək üçün məni. Qız sürüşdü geri öz paketin xarab olmuş geyim.
  
  
  Eşarp свалился ilə boyun doktoru, обнажив ego тошнотворный yaxası ətrafında warts. Əvvəl onun macal boşluğu aramızda, o, qət edib öz heyrətlə.
  
  
  — Guido! o, qışqırdı. — Guido!
  
  
  
  Fəsil 7
  
  
  
  
  Diyar onun gözləri gördüm, qız kimi qaldırıb öz изодранное paltar basdı лоскутки parça öz чувственному bədən. Doktor Инурис idi зажат, hörümçək kimi tələyə sərf vaxt gəlməsi ölümcül Guido.
  
  
  O, qaçmağa cəhd deyil bu gün. Məndə мелькнуло bu qolları, ki, o, yəqin ki, qorxdu qarşılaşa öz kiçik victimizer qaranlıq dəhlizdə, sonra isə ödəməyə görə cərimə ущербный kəşfiyyat və moodiness Guido şəklində пистолетной güllə 22-ci çaplı bu отморозка. Eyni zamanda, məndə yaranıb мысленная şəkil cırtdan-caveman, спрыгивающего yataq, выдергивающего altından siçan öz gun Трехо və пустившегося qaçmaq üçün otaqda bir qız.
  
  
  Necə загнанный küncə boksçu doktoru Инурис hərəkət sol sağ divar boyu otaqları, ego, xurma səfərbər üzə sanki bir jest barışıq.
  
  
  Məndə olmasaydı, çox vaxt. Doktor təmsil eyni fiziki təhlükə kimi şirin pambıq, amma qalxmaq arasında onunla Guido heç bir məqam var idi. Veb-dava, ki, o, bilərdi iştirak etmək idi disk olan bir şans idi, onun tərəfində.
  
  
  Ona icazə emu yanaşmaq, взмахнув çiyin və sol əl. O, məni başlayıb, хватаясь görə mənim sağ əlini. Onun gedək zərbə və layiqincə onun ego çənə. O, hit divar, sonra соскользнул aşağı, huşunu itirərək, qan струилась üzrə ego пурпурных verir.
  
  
  Onun шталь tələsmək, zövq tamaşa isə dönüb qaçdı gün. Gec. O, açıq partlayış.
  
  
  Guido var idi. Trejo idi yönəlib, mənim həyat. "Dayan diqqət", deyə o bildirib.
  
  
  Onun əllərini qaldırdı. O, onlara məxsusdur, həmin an var Ofisinin Anderson, müdafiəçi qızlar düşmüş, narahatlıq yox idi, xüsusi səbəbləri ilə məşğul Guido. Bu yox idi, mütləq ehtiyac.
  
  
  Bir gun qaldı tərpənməz olur. Doktor idi, hələ tək indi. Guido gülümsədi. — Belə bir sən уложил bu ублюдка, elə deyilmi? Yaxşı səsi və bütün düşünürəm. Amma yenə də mən təsdiq edə bilərəm, dostum. Bu, o deməkdir mənim üçün pis. Və bu, mənim xoşuma gəlmir. Sən gərək idi qaçmağa zaman onun dedim sənə. İndi siz təəssüflənirəm bu barədə.
  
  
  İti gözləri Guido qeyd qız və genişlənib. — Geyin, — deyə o bildirib. — Çağır və Тьсоенга . De emu ki, doktor, yardım lazımdır. Və пытайся dəlidolu.
  
  
  Qız dönüb bizə arxa, çıxardı altında olan yataq çamadan, seçdi, bir neçə geyim əşyaları və başladı geyinmək.
  
  
  — Sən, — deyən Guido, — özün üçün bir parça divar və göstərmək üçün onun əllərini.
  
  
  Onun etdim, mənə dedilər. Guido sərf mənim məqbul axtarış. Yəqin ki, o, kifayət qədər hissələri olurdu obyekti belə zarafatlar öyrənmək üçün sənətə. Ego axtarış bilər gətirmək emu tapança, bıçaq və qaz bomba, lakin o, kifayət qədər gözəl idi ki, əldə üç ülgüc. Guido deyil seçilirdi təxəyyül. — Yaxşı, — dedi, — siz təmiz. Повернитесь, əlləri qoymaq üçün başını saxlamaq ih var, hələ ki, mən sizə buraxmaq ih".
  
  
  Qapı arxasında eşidildi shaggy. Qız qayıtdı ilə çinli olan ness dəsmal və oxşar bir şey üçün kiçik bir fincan su ilə. Onun ilk dəfə gördüm ego əlləri. Dırnaqları указательных ayaq və мизинцах yapışdırılması kimi четырехдюймовые xəncər.
  
  
  "Müəyyən doktoru, Тьсоенг ", — deyən Guido.
  
  
  Китайец başını tərpətdi.
  
  
  — Sən, — deyən Guido qız — dur bunun yanında onun ağ cəngavər və heç bir zarafatlar. Onun qidalanır, sənə boğaz. Əgər bu asılıdır, mənim, onun olardı gəlib sizi həm səmimi, burada yerində. Sonra mənə olardı sakit.
  
  
  Çinli преклонил diz yanında doktoru Инурисом, silinerek ego şəxs dəsmalla. Həkim zarıdı və ego baş свесилась ilə çirkin boyun. Ego göz моргнули. Çinli davam ödəmək ego, hələ ki, həkim geri çevirmədi ego istiqamətində çalışırıq toxunmaq ego uzun dırnaq. — Mənə qalxmaq, Chang, — deyə o bildirib.
  
  
  Çinli tutdu ego altında siçan və yuxarı qaldırdı. O, davam etdi прислоняться arxası inilti. — Gətir mənə brendi, Chang, — deyə o bildirib.
  
  
  Çinli çıxdı vasitəsilə otaq və bir an geri şüşə konyak. Doktor heç bir şey öz donuz ağız şüşə və nəfəsi cüt əvvəl içmək. Azad tərəfdən o, ощупал görünən çənə. Sonra o, mənə tərəf çevrildi ilə yorğun təbəssümlə. "Heç bir real zərərin, cənab Anderson, — deyə o bildirib. 'Ən azı mənim üçün. O ki qaldı sizə... bəli, bu ola bilər, bu, tamam başqa şeydir.
  
  
  — Qulaq as, — başladı, mən.
  
  
  Amma Guido kəsdi mənə: "kəs səsini, — dedi.
  
  
  doktor Инурис отмахнулся onun kimi дрессировщик olan ilə məşğul тявкающей gənc it. — Kifayət qədər Guido, — deyə o bildirib. "Замолчи."
  
  
  Guido insanlar kobud ona baxdı. Görünən odur ki, ih münasibətlər qurulsun azn bağlılıq. Guido olardı eyni xoşbəxt yönəltmək az öz avtomatik tapança doktoru Инуриса sanki, qız və mənim üçün hər il olduğu kimi biz рухнем altında ego güllə.
  
  
  — Nə deyirəm, cənab Anderson, mən hesab edirəm ki, vaxt sizə və mənə gələ isə qəti anlayışı. Mənə elə gəlirdi ki, mən izah etdim və sizə orada Негреско ki, qız ilə məşğul olan cəlb sizin diqqətinizi ən delle çox xəstə. Və sizin iştirakı ilə burada bilər yalnız gərginləşdirmək və çətinləşdirir onun xəstəliyi. Onun hazırıq ilə barışa olduqca dramatik şəkildə etdiyi siz belə dözülməz nümayiş etdirdilər, öz sədaqət, çünki, görünür, heç bir zərər idi vurulub. Lakin siz anlamalısınız ki, mən elm adamı və dözməyəcəyəm heç bir müdaxilə məşğul olan zaman isə çox ciddi məsələnin müalicə xəstənin insan".
  
  
  — Əgər kimsə bu otaqda və xəstə, doktor, — dedim, — belə ki, bu siz.
  
  
  Onun yenidən hiss etdim qüvvəyə ego səyləri сдерживанию qəzəb, bir təhdid pozmaq ego maska благожелательного həkim vermək üçün çıxış извращенному qəzəb, пылавшему onun daxilində.
  
  
  Üşümək пробежала üzrə ego bədən. O, hələ nəfəs brendi. Ego göz baxdı янтарную maye, o qədər крутил brendi əlində. O, başa düşdüm ki, mən eşitdim və gördüm ki, daha çox o, şübhəli. — Cənab Anderson, — dedi, - biri ilə ətrafında öz снисходительных smiles. "Var belə hallar arasında həkim və xəstə görünür ki, necə deyərlər, qəribə üçün hazırlıqsız bir müşahidəçi. Səhnə ilə məşğul olan görünə bilər şok riyaziyyat üzrə belə sizin kimi olsaydı, dərhal aydın bir ətrafında həmkarlarım.
  
  
  — Bəsdir, doktor, — dedim. "Mən bunu qəbul etmirəm, əgər sən belə fikirləşirsənsə, onda sən daha crazy onun daha şübhəli və mən dedi ki, sən tamamilə axmaq və позоришь öz peşəsini".
  
  
  Doktor etmek, öz ağız da шаровидную fincan onun üçün badə konyak və dərin bir nəfəs, daha əvvəl впиться də məni gözlə.
  
  
  — Biabırçılığa bax, — deyə o, kədərli bir təbəssüm. — Çox təəssüf. Sənin üçün. Siz axmaq, cənab Anderson. Əgər siz yalnız dinlədilər mənə, edə bilərsiniz, belə ki, indi zövq perspektivi batırmaq çox zəngin beauty Лазурного Sahil. Lakin bunun əvəzinə sənin inad məcbur etdi səni müdaxilə mənim planlarımız vardır. Və bu, ser, çox təəssüf.
  
  
  — Bədbəxtlikdən sizin üçün, — dedim. "Lakin qız üçün, o, burada, mən düşünürəm."
  
  
  — Qəhrəmanları məni забавляют, cənab Anderson, — deyə o, отхлебывая brendi. "Ola bilsin ki, sizin iş gedir kökləri вестерны kimi, sizin bir çox soydaşlarımız, amma mənim faktlara əsaslanır. Və ona görə də, ümid edirəm ki, siz iman zaman mənə onu deyim ki, əsas mənim ətrafında xeyli təcrübə, insan ölümü qarşılayır, daha çox qəhrəmanların daha alt. Və onun inamlı ki, bu, belə arzuolunmaz onlar üçün, kimi üçün ih kiçik, lakin daha müdrik qardaşları. Amma kifayət qədər философствовать. Təkcə onu demək kifayətdir ki, siz bunu bizə özü, bizim qız одолжения. Amma mənim üçün sən daha çox yüngül əziyyət verdim.
  
  
  — Bu hələ anlamaq, doktor, — dedim.
  
  
  — Doğrudan, — dedi. "Və bu, indi görünür".
  
  
  Doktor Инурис stəkanı. — Тьонг toplamaq, bütün sizin baqaj və bütün gətirdik maşına. Biz tərk mümkün qədər tez.
  
  
  O, yenə də mənə tərəf döndü. — Bax, cənab Anderson, siz gətirdik mənə narahatçılığa. Onu mən bundan imtina ev indi. Tezliklə Guido, Chang, onun gənc xanım, onun rifahı, sizi belə narahat edir, gedək. Biz axtarmaq yeni mənzil kimi tedbirler qarşı hər hansı iğtişaşlar səbəb ola bilər ki, insanlar, kimə maraqlı oldu öyrənmək sizin harada. Və işlərdə, — ego incə dodaqlar açılmışdır də qazlı təbəssüm, gözləri isə метнулись qız, — qədər davam edəcək, onun qaçılmaz, həm də sonuna.
  
  
  Guido əlini tapança mənim tərəfə. — Və onunla olacaq?
  
  
  "Ah, Guido. Əziz Guido, — deyə doktor Инурис. 'Потерпи. Biz выпишем resept мистеру Андерсону doğru zamanda. Hələlik isə sizə üz ego bir tərəfindən zirzəmi otaqlarının və möhkəm bağlamaq orada. Xahiş Çanqın getmək sizinlə. Sonra zaman Chan bütün упакует, siz isə gedib download araba, biz baxaq görək biz nə edə bilərik ağrısı ilə mister Anderson üzrə-ego ayrılıq, bu gənc xanım.
  
  
  — Get, — deyən Guido işarə edərək mənə bir qapı.
  
  
  Chang bizə qoşuldu kənarda dəhlizdə. Ən delle onlar yaxşı komanda var. Chang geri çəkilərək, qarşımda dəhlizi üzrə, deyərək kifayət qədər uzaqdır mənə. Guido qaldı kifayət qədər uzaq arxasında mənim üçün bilmədim, tez hərəkət silah üçün.
  
  
  Sonunda pilləkən az idi лестничный yaz, aparıcı aşağı. Ətəyində pilləkən biz daxil kiçik комнатку, boş, əgər hesab kafedrasının taxta önə baxan və выкрашенного ağ boya ilə nəcis olan zəif işığında çılpaq armud, ввинченной tavanı, виднелась səliqəli сложенная qəzeti. Masa altında, səliqəli свернутые, sanki ih qoymaq oraya birbaşa təyinatı üzrə, aid parçalarını görə bildilər ip.
  
  
  — Əyləş, — deyən Guido.
  
  
  O, səmərəli işçi. Emu qeyd cəmi bir dəqiqə üçün snap mənim əllərini vəziyyətləri stulun ayaqları isə bu ножкам.
  
  
  — Gedə bilərsən, Chang, — deyə o bildirib.
  
  
  Китайец saldı başını небрежном baş əydi, sonra sakitcə ayağa qalxdı pilləkənlə.
  
  
  — Mən onu göndərdi, — deyən Guido, — ona görə ki, sizə bildirmək istəyirəm ki,-nə deyim.
  
  
  'Oi?'
  
  
  — Həkim düşünür ki, sən hansısa шутник, dost. Sən məcbur edirsən ego gülmək. O dedi дулом gun mənə altında çənəsi və təxminən başını geriyə. — Amma mən heç inanmıram ki, sən belə bir komik. Sən arzusunda mənə çoxlu çətinliklər bu gün axşam və bu, mənim lap xoşuma gəlmir. Belə ki, mən sizə deyim, belə ki, doktor запланировал sizin üçün ola bilər, o, sizi tərk diri — ölmək. Onun qayğı lazımdır ki, getmək üçün buraya əvvəl biz gedəcəyik. Sonra isə onun səni öldürmək edəcək. Həkim bilər müddət qəzəbli mənə, amma o, hələ də çox razıyam mənə. Və bir saat və ya belə ki, o qərar ki, ən delle etməz. Belə ki, sən ölü, və mən çox xoşbəxtəm.
  
  
  Ona mənsubdur ki, onlara mane məcbur bu meymun inanıram ki, o, var ilə məşğul слабаком. — Məndə çox pul Guido, — dedim. — Əgər sən məni отпустишь, onun bütün sənə verirəm.
  
  
  — Ah, dostum, — dedi. "Mən sevirəm, məni xahiş olunur".
  
  
  — Sən bilərdi zəngin olmaq, Guido, — dedim. 'Gedək. Edin.'
  
  
  — Mən sizə demək istəyirəm yalnız bir şeyi, — dedi, bir az da güclü basaraq gun. O, oradan səs qədər pıçıltı ilə. — Ölmək, dost. O, çıxarıb bir gun tez çıxıb qapını. Onu gördüm, necə ardınca bağlanıb, qapı və eşidən kimi açar cingildədi. Onun başladı шевелить barmaqları var kəmərinin. Bir neçə saniyə sonra onun çıxardı blade ətrafında тайника və artıq çalışmışdır веревками. Guido bilər və flirted ilə Николасом Андерсоном, amma Nikolas Karter — tamamilə başqa məsələdir. Ekskursiya günahsız turist başa çatdı. Mənə lazım deyil otuz saniyə üçün перепилить ip.
  
  
  Onu götürüb qəzet kafedrasının. Bu Матен kifayət qədər qalın üçün crank oyun. Onun açdı, qəzet və onu tərk etdi сложенной yalnız bir dəfə. Sonra onu, onun bundan sonra çapraz olaraq tarım silindr və согнул iki dəfə. Hazır məhsul idi коническую nəzarət düyməsini və möhkəm, kimi qaya, baş. Bu idi, ucuz silah, amma ölümcül.
  
  
  Onun sıçrayıb обрезанные ip sərbəst bağladı ayaqlarını стулу və onun ağcaqanad əlləri oturacağın sıxaraq qəzeti arxasında.
  
  
  Mən heç oldum, uzun müddət gözləmək. Ego shaggy загрохотали pilləkənlə və kilid щелкнул. Şəxs Guido idi parlaq-qırmızı. O bilmişdi qapı.
  
  
  — Çirkli ублюдки, — deyə o bildirib. — O, otel üçün Chan öldürdü səni. Cəzalandırmaq üçün məni. Bəli, onlar hər şeyi əldə edə bilər bok mənim üçün. Vaxt, zaman onun başa, sən трупом.
  
  
  — Bunu etməyin, Guido, — dedim.
  
  
  "Кончай öz namaz dost", — deyə o, yanaşma mənə silah hazır.
  
  
  Onun az qala приоткрыл ağız üçün o düşündü ki, mən onu demək istəyirəm ki, bir şey daha. Sonra onun метнул биду üzrə özü üçün və o стукнула üzrə ego əlində bir tapança ilə. Silah пролетело qövsə üzərində ego çiyin və врезалось torpaq onun arxasında.
  
  
  Göz Guido genişlənib. O, oturdu, обороняясь hiss ушибленную əlini шаркая ayaqları. Ego nəfəs вырывалось ətrafında вздымающихся ağciyər zaman onun адреналиновая sistemi приспосабливалась üçün всплеску zərər. Ego parlaq gözləri heç vaxt üzümdən çəkmirdi.
  
  
  Mən ardınca getdi zaman, o, заскользил əvvəl. O, artıq rub раненую əlini. O, əllərini uzatdı əvvəl нащупывая gun.
  
  
  Birdən o, düşdü dizi üstə çöküb ego sağ əli метнулась silah üçün. Onun gözlədi, hələ ki, o tam вытянет əlini, daha sonra щелкнул qəzeti bu ego qoluna dəyirdi. Sümüyü qırılıb və звериный vail kəsildi ilə ego verir.
  
  
  Haradasa yuxarıda eşitdi onun səsini doktoru... — Guido? o, bildirib. "Guido! Harada?'
  
  
  Guido idi künclü bu qaranlıq подвальной otaqda, onun üz contorted təcrübəsi ağrıyan zaman onun невредимая əl метнулась silah üçün. Ego barmaqları сомкнулись ətrafında crank zaman, ona imkan verdi ki, öz silah hit ego üzrə burun aşağıdan üzrə ноздрям. Ego burun idi раздавлен isə bu sümük nüfuz ego ancaq qorxudan qətli beyin.
  
  
  Ego окровавленного şəxslər belə ki, şiddətli ağlayan, fəryad. Sonra o düşdü, geri дернулся və dondu. Onun ayağa qalxıb diz переложил биду sol əl isə sağ tutdu gun.
  
  
  Qaldırıb gözlərini, onu gördüm призрачную rəqəm одетую qara, yuxarıda, pilləkənin. Ego əlləri idi uzanırdı, və dörd кинжалоподобных dırnaqları yavaş-yavaş damcılayırdı qaranlıq maye. O dayandı yuxarıda, pilləkənin, orada da mən ilk dəfə eşitdim Zhang deyir və iki söz ki, o, dedi, mənim damarlarında mühitində ilişib qalacaq тромб.
  
  
  '" Латродектус Мактаны " — monoton ayarı dedi.
  
  
  Təşəkkür edirik сомнительному удовольствию baltalar təlim yaşaması Onu bilirdi ki, damlama ilə ego dırnaq: qatılaşdırılmış inciklik qara dul.
  
  
  
  Fəsil 8
  
  
  
  
  Belə də olub. Yox idi hüququnun səhv. Və ya onun избавлюсь təcrübəsi Çanqın, tez və dəqiq, ya da o, almaq, məni və разорвет mənim əti üzrə bir ən pis zəhər ayrılan hər bir varlıq Yer üzündə. Kin on beş dəfə daha güclü, daha гремучей ilan. Amma ölüm, əgər bu idi ki, nə bir təsəlli, çox güman ki, gəldi ki, yaxın vaxtlarda bu дряни ekvivalent яду min örümcekleri, təcrübə damlama ilə hər bir nəhəng dırnaq bu çinli.
  
  
  O, mənə yaxınlaşdı, sanki o idi безоружен, addım-addım, kimi, kimsə, gedən cənazə alayı. Onun arxasında, üst pilləkənlər, насмешливой təbəssüm axtarır aşağı doktoru Инури etdim müəyyən vida jest sanki mənim ilə vidalaşan zaman iki oyunçular stolüstü tennis və yoxa bütün sahələri baxımından.
  
  
  Onun verdikdən sonra otağa qoydu покрашенный ağ boya ilə kafedra öz aralarında və qarşıdan gələn Чангом. Şəxs ego qalırdı невыразительным, nəfəs неутомимым, qara gözləri hələ.
  
  
  Onun qoyub ayaqları birlikdə. Bu, heç vaxt pis nəticələr atəş. O, haqlı idi gun haqqında Guido. Bu idi "Трехо" 22-ci çaplı modelini 1. Qələm keçirici yüklü edilmişdir скорострельность: zaman onun нажимал üçün siz trigger, разрывалось səkkiz ədəd patron və onun otel, onlar üçün hər şey edib костлявую sinə Çanqın. Əgər onun целился emu baş şans idi ki, bir hissəsi güllə промахнется görə qayıtmaq ego " mexanizmi.
  
  
  Chang dayandı ətəyində pilləkənin yanında otağı, kölgədə закрывавшей ego впалое şəxs. Sonra isə əlləri qara рукавах, bu iyrənc əlləri, гипнотически раскачиваясь geri və irəli, kimi soyuq başlanğıc üçün балету ölüm, çəpinə vasitəsilə ərəfəsində.
  
  
  Onun qaldırdı gun əlimlə. Yavaş-yavaş, əyri qəbir əlləri корчились kimi nəhəng acne bu ритуальном təqdim, və zaman-zaman bir damla qatı zəhər doğru irəliləyirdi üzrə ногтю yer.
  
  
  Onun kimi hiss gun dəyişir əlimdə, amma поборол arzusu atəş açmaq. Onun otel üçün Chan irəliləyibdir bundan sonra da otağa işıq.
  
  
  Onu ehtiyatla aşağı silah yükünün əzələ və dəstə təcrübəsi gərginlik gözləmə. Və bu anda Zhang üzərində atladı vasitəsilə nəcis.
  
  
  Heç vaxt iki əlləri. Daha heç vaxt hərtərəfli прицеливание. Dalğa bud onun qaldırdı tapança və tıklayan siz trigger.
  
  
  Partlayış baş verdi... tam sakitlik.
  
  
  Gözəl maşın ölüm Guido vurulmuş.
  
  
  Chan duran digər tərəfdən, bir stul, bir тыча barmaqları mənə göz. Нырнув, onun hit kağız yarasa, amma görüşüb, yalnız hava, o zaman yığışdırmaq əlləri. O, tez yan kreslo, hərəkət yan, amma o, hərəkət, onun eyni şeyi etdi, saxlanılması, bizim aramızda eyni məsafə var.
  
  
  İnterval cəmi микросекунды qara, маслянистые dırnaqları çaxdı kimi irəli dörd ox axtarır gözlərim. Onun üstünə tapança dəqiqədə salınan yarasa geri-irəli, nəzərə almaq yalnız havanı.
  
  
  Hər qram концентрациях mənim beyin və göz напрягался qiymətləndirmək üçün istiqaməti və sürəti hər bir potensial ölümcül hücum Çanqın.
  
  
  Və hipnotik naxışları ki, o, uşaqları mənim üçün idi, yalnız bir hissəsi daha замысловатого наброска köhnə plan hücum edən, nəhayət, sona çatdı olardı ölüm. Пронзающие hava dırnaqları вспыхивали bütün licks və licks, əlləri daha раздвигались, gözləri daha çox напрягались ilə ayaqlaşmaq üçün tünd zəif hərəkət. Sonra an idi беззаботности, kəskin ağrı təcrübəsi вонзающихся əti dırnaq, sonra isə əzab və ölüm.
  
  
  Əgər yalnız ölüm deyil, gələcək üçün Çanqın əvvəl.
  
  
  Onun нацелился дубиной emu bu çənəsi və o отдернул başını geri, onun ıso, bütün qüvvələr sol əl врезал kafedra emu həyatında. O, задохнулся geri çəkildi, ancaq, tez tarazlığı bərpa etdi və yenidən zolağına hücum edib.
  
  
  Onun, yaxınlaşdı ona, irəli sürərək öz qarşısında stul. Chan durdu öz yerində.
  
  
  Ego sol qolu birdən метнулась mənim gözümə. Onun təxminən başını geri, lakin çox gec başa düşdüm ki, bu sünilik. Ego sağ əli göndərilmişdi aşağı, iki zəhərli nizələr idi yönəlib şəbəkəsi venaların bilək, mənim əlləri ilə məşğul olan толкала kreslo irəli.
  
  
  Son anda onun отдернул kafedra və Chan ıso bütün gücü ilə çalışdı kompensasiya onların hərəkət. O, gecikdim. Ego çeçələ barmağını gəldi keçdi üzərində məqsədi isə ucu uzun dırnaq onun qalıqlarını şəhadət barmağımdan təmizlədim barmaq hit столешницу.
  
  
  Sağ əli ilə vurdu onu ego yarasa ilə başa çatıb. O, əyildi, qarşısını almaq üçün, onun zaman onun повернула kafedra başqa səmtə. Ona idi təltif kövrək потрескиванием. Шипящее nəfəs, hirs ilə qarışıq недоумением, сорвалось ilə dodaq Çanqın. Четырехдюймовый dırnaq edib, qorxudan əsir, ucu dərin ağac.
  
  
  Onun yenidən пододвинул üçün ona stul. Тьонг deyil otel, daha bu barədə eşitmək. Kafedra maneçilik emu o ego niyyət. Ego sol əl istəmirdi, mənim üz və gözlər isə sağ схватилась görə kafedra və cəhd almağa ego mənim möhkəm tövsiyələr.
  
  
  Aramızdakı крашеном ağ boya ilə ağac tir-tir əsirdi запятнанный qırıq dırnaq; bıçaq yarımdan artıq olmayan millimetr yumşaq yemək kimi, miniatür ox, bütün yad ölümcül ядом, təcrübəsi kəskin artıq треснутой digər tərəfdən .
  
  
  Уворачиваясь bir, ətrafında yüksək zərbələr Çanqın sol tərəfdən vurdu, onun yarasa tərəfindən ego sağ tərəfdən, məşğul olan цеплялась görə nəcis. Chan geri parıltılı başlanmasının gözündə.
  
  
  Onu bilirdim ki, o, gözləyirdi: bir an безрассудства. Zaman onun aşağı əyildi masa üzərində etmək, zərbə vurmaq, mənim spin və boyun oldu müdafiəsiz qarşısında ego sol əl.
  
  
  Əgər o, dözə bilmədi, yerində və davam keçirilməsi üçün alt hissəsi bir stul, bir dəyişmiş olardı ki, daha çox yara bilək təmiz və son zərbə sol əli ilə mənim boyun. Bu təklif edildi ki, mən təkrarlamaq niyyətində idi, baxmayaraq ki, Chan, ümid edirdi ki, mən bunu edəcəyəm.
  
  
  Onun yavaş-yavaş подтолкнул üçün ona stul, bir qədər təhlükəli salınan дубиной. O an ağac yenidən çıxdı zəngin ərzində, Chang uzadıb sağ əlini və həyəcanla схватился görə nəcis.
  
  
  Biz yenə öz mövqelərini tutublar üçün перетягивания qazan stulun ətrafında uzadaraq ego əlini mənim məqsəd isə onun hopped geri və irəli, уклоняясь onun amansız hücumları.
  
  
  Birdən onun üzərinə düşdü dizi üstə atdı altında kafedrasının.
  
  
  Başlanğıc ikinci uzun dırnaq sağ əlində Çanqın отломился və səssizcə döşəməyə düşdü.
  
  
  Macal tapmamış geri bayraq icazə icrası, onun yenidən ayağa qalxdı. Və səsini ilk dəfə onu gördüm ki, qorxu ego gözü. Silah ego sağ əlində idi indi tamamilə küt.
  
  
  Onun yenidən схватился görə nəcis. Bu addım idi ki, Chan bilər ignore yalnız bahasına ölümcül təhlükə. Yatmaq sol əlimi o, yenidən ухватился üçün alt hissəsi ağac. Və səs dayanmışdıq kimi orada iki дуэлянта səthində ölçüsü ilə yaylıq, cəmi bir neçə hərəkəti və ölüm çox yaxındır.
  
  
  Onun mübarizə ilə temptation yanaşmaq Чангу altında bu смертоносными кинжалами, risk etmək, həyat размозжить o şəxs bir zərbə dəyənək. Hər saniyə şansı olurdu, daha mənim fayda. Onu iki dəfə azaldıb arsenal qarşımda. Onun təyin edə bilər, özünüzü gözləyin. Amma Chang pozuldu. O, qaçdı, sonra kafedra, sonu olmayan, başını irəli, bir insan kimi nizə.
  
  
  Onun atdım биду, atıldı kənara tutdu ego bilək, hər iki əlləri ilə. Ego claws istəyirdi mənim əti, sanki bir cüt qara parlaq canines. Ego мускулистое bədən растянулось masa üz aşağı.
  
  
  Onun yığışdırmaq bir əl ilə ego bilək və dirsək və bərk-bərk ego boyun masa, və digər verdim ego əlini geri. O, mübarizə ilə mənim çəki və mənim хваткой, sinir və əzələlərin порвались və sümüyü qırılıb. Ego ağız açılıb безмолвном крике. Zaman onun azaldıb təzyiq, onun əli aciz düşdü kənarında stul. Тьонг uzanıb ağır-ağır nəfəs. Ego göz bildirmişik ağrılı, ağrı və безмерную nifrət.
  
  
  Onun geri çəkildi geri baxdı.
  
  
  Biz də gördük bu, eyni zamanda: broken dırnaq hələ торчал ağac və o, bilirdi ki, Chan qərar tutub, onun baxmayaraq, ağrı və yararsız əl, istifadə etmək üçün ego onun son qalıb. O, ayağa qalxıb öz невредимой sağ əlində onun yan ego və vurmuşdur emu zərbə karate üzrə boyun yan tərəfi əlləri niyə ego şəxs треснулось haqqında ağacı.
  
  
  Dəhşətli bir qışqırıq dolu ətrafında ego içalat, o, шталь fırlatmaq, dragon kimi, качаясь geri və irəli üstündən ağ qurbangahın stul.
  
  
  Sağ göz ətrafında торчал parçalamaq təcrübəsi dırnaq. O, hələ qışqıraraq zaman onun bədən сдалось яду, соскользнув kafedrasının və kar стуком приземлившись mərtəbə.
  
  
  Mən heç vaxt sərf ego-bizim pərəstiş qarşısında ölü, bizim üçün davam baxmaq cəsədləri Guido və Çanqın bu cansıxıcı aləmdə. Var idi burda nə işi doktor Инурису onun tez pillələri qalxıb.
  
  
  Ev xaricində, onun eşitdim nəf motor "Мерседеса". Onun çıxdı vasitəsilə qapı rozetkası o anda, zaman maşını откидывая çınqıl, выехала ilə подъездной track və gizləndi köşedeki ev. Onu gördüm, qız ön oturacaq, борющуюся ilə iyrənc dəli.
  
  
  Zaman onun çatdı bucaq villa, maşın idi üst yamac, спускавшегося üçün qapısı. O, olardı qapısı əvvəllər məni, amma doktoru Инурис dayanmalıdır açmaq üçün mənzil. Sonra isə onun ego догоню və размозжу emu kəllə anakardiya. Doktor Инурис olmalıdır, belə düşünürdüm.
  
  
  Sağ qapı açıq partlayış və bədən qızlar, закрученное ego tərəfdən, sözlər ağzından güllə kimi çıxdı, başını irəli.
  
  
  Onun, qaçdı, onun zaman maşını рванула üçün qapısı. Aşağıda завизжали zorbalık zaman Инурис kəskin saxladı və onun вынырнул, ətrafında maşın. Yüngül fara o, çıxılmaz cəhd aç qapıları.
  
  
  Məndə indi var idi bu vaxt.
  
  
  Onun dizləri üstə çökdü yanında bir qız aldı, başını əlləri. Axtarır hey şəxs, onun yenidən eşitdim nəf mühərrikin zaman Инурис mindi ətrafında qapısı.
  
  
  Qız зашевелилась.
  
  
  Şərqdə göy oldu yüngül. Duman çəkilmişdi və paltar əsirdi güclü külək.
  
  
  Qız birdən gəldi şüur, onun gözləri genişləndi qorxudan.
  
  
  — İndi hər şey qaydasındadır, — dedim, möhkəm əhatə onu. "O getdi, və mən düşünmürəm ki, o, nə vaxtsa qayıdacaq buraya".
  
  
  Onun kimi hiss gərginlik onun bədənində zəiflədi və bir neçə dəqiqə o, mənə baxdı və bilmişdir təbəssüm etdi.
  
  
  Bu çox gözəl idi.
  
  
  
  Fəsil 9
  
  
  
  
  Oturduq pillə крыльца ilə təchiz edilmişdir ki, onu içəridən çıxarıb. Bu скотче idi ki, biz Инуриса, yox idi, heç bir şey olmaz. Qız baxdı normal istisna olmaqla, bir neçə cızma azn dirsəklər.
  
  
  Onun soruşdum istəmir olub ki, bu da daxil, ancaq o, başını buladı. Bilmirdim günah onun. Bu нарастающем sübh villa baxmaq deyil, çox cəlbedici. Ədəd отколотой və dağılmış çəhrayı suvaq вздулись və qara ləkələr pas yayıldı və yerüstü kimi лопнувшие, gənc burun köhnə пьяницы.
  
  
  Yox, o, bilmədi günah onun nə üçün o, daha çox istəyir gedin. Üçün həm bu idi ki, həqiqətən ev haunted ilə xatirələrini bu ужасах, hətta olmadan, meyitlər Guido və Тьонга əlavə olaraq, dəhşətli qeyd edir.
  
  
  O, söykənmişdi bir ətrafında облупившихся taxta sütun küncündə pilləkən və уставилась dəniz.
  
  
  Onu deyə hey ki, Guido və Тьонг dayanır. Xəbər o qarşılayıb başının işarəsi, sanki belə şeylər qaçılmazdır olduğu bir dünyada, haqq-ədalət həmişə öz axarı ilə gedir, və pis deyil qarşısını almaq bilər hesab.
  
  
  Mən təkid etmək üçün o, deyirdi. O, bunu edəcək kifayət qədər zaman hazır olacaq. Onun bu bilirdi. Amma hey, əvvəlcə lazım idi oturmaq və zövq təzə a breeze ətri, iynəyarpaqlı ağac və ləzzətli şüur ki, o, azad doktoru Инуриса və ego kiçik bir dəstə.
  
  
  Запрокинув başını, qızıl saç ilə, oxşar yastıq köhnə колонне, o наслаждалась təmiz hava, yeni gün.
  
  
  O, nəhayət, dilləndi, onun səsi absurd fikirli. "Burada belə gözəldir", — deyə o bildirib. — Oh, mən demək, burada açıq demək, burada, bu yerdə. Mən demək, burada boyunca Riviera ilə, ağacları, güllər, dəniz, səma və günəş. Otel olsaydı, onun buraya gəlmək, başqa vaxt хема-başqa bir şey. Lakin hətta belə bir insan kimi doktoru Инурис bilməz silmək ego gözəllik. Və indi burada yoxdur, onun otel olsaydı, burada qalmaq. Ən azı bir müddət. Amma bu, ola bilməz, deyil indi. Məndə var, başqa işi var. Qaçması Инуриса idi, yalnız başlanğıcdır, ən azı mənim üçün. Sən elə bilirsən ki, o qayıdacaq, Nick?
  
  
  Onun başını yellədi. — Yox, o, buraya qayıdacaq, — dedim. — Amma bu o demək deyil ki, o, artıq görünür. Onu bilirdi ki, belə adamları kimi, o, əvvəl. Onlar heç bir zaman digər ih təhqir. Onlar bilmirlər imkan verə ih planları korlanmışdır. Və onlar bunu, onlar, bir qayda olaraq, intiqam almaq istəyirlər. Onlar istirahət, hələ отомстят, hətta bunun üçün illər lazımdır. doktor Инурис məhz belə bir insandır.
  
  
  — Sən necə ih останавливаешь?
  
  
  — Sən убиваешь ih. Kimi quduz it.
  
  
  Orada idi, mavi işçi köynək bir neçə расстегнутыми ədəd düymə yuxarıdan və выбеленные jeans. Səhər, sonra dəhşət gecə və geyim ki, o, tələsik onun ətrafında çamadan, öz otağında, burada bir yanlış hərəkət edə bilər Guido götürsək, baxmaq elə yaxşı, yaxşı deyil, əgər, necə və səhər, kazinolarda, o an onu ilk dəfə gördüm ee.
  
  
  O, подтянула diz və barmaqlarımı ih əlləri. O, склонила başını bağlamaq üçün şəxs öz qızıl плащом, закрывавшим başqa hər şey göz və alnından. O, mənə baxdı ilə ... əlavə öz diz.
  
  
  "Sən bilərsən oturmaq burada, Ləqəb," dedi. "Sən məni qurtardı doktoru Инуриса. Bu, bütün ki, mən xahiş.
  
  
  — Onun, görünür, nəsə mənim də yadıma düşdü pro sifariş öldürüldüyünü beş frank, — dedim.
  
  
  O, başını qaldırıb gülümsədi. "Mən hesab edirəm ki, müqavilənin yerinə", - deyə o bildirib. "Mən hesab edirəm səni хема kimi bir şey Guido öldürən bir сыч əyləncə".
  
  
  — Uzaq deyil, — dedim. "Lakin bəzi insanlar sadəcə, gərək qətlə yetirilmişdir. Və mənə elə gəlir ki, doktor Инурис — biri ətrafında belə insanların.
  
  
  — Sən haqlısan, daha çox düşünürsən, — deyə o bildirib. — Amma bu, ola bilməz sənin, bir problem. Ola bilər, onun sabahkı tapmaq yardım, başqa yerdə, əgər o, mənə lazımdır.
  
  
  — Düşünürəm ki, indi bu, mənim problemim, — dedim. "Ola bilsin ki, sonra doktoru Инурис istəsə ilə məşğul sənin, onun, fikirləşdim ki, ondan da var, hansı ki, mənim üçün. Onun sənə demişəm ki, bu cür insanlar kimi, o, heç başqa zaman onlara mane olan ih planları. Və ona inanıram ki, bir az pozdu ego planları. Bu məcbur edə bilər məni pis yatmaq, hələ bilmək olmaz ki, o harada ki, o, замышляет, ya, bəlkə, düşünür ki, o, затевает hansısa intriqa ilə məşğul olan belə ola bilməz ki, guya üçün faydalı mənim sağlamlıq.
  
  
  — Məncə, sən haqlısan, Nik, — deyə o bildirib. — Ancaq sən bilərsən qayğı deyil. Sənə lazım deyil bağladı almaq üçün mənə və mənim edir.
  
  
  Onun saxlayıb. — Sən istəyirsən ki, bu belə idi?
  
  
  O, mənə baxdı və heç nə demədi. O, sadəcə, diqqətlə mənə baxdı. Onu gördüm, göz yaşları kimi çıxış etdilər, onun gözlərində. O, başını buladı və ağır сглотнула.
  
  
  Onun sel onun yanında və qucaqladı onun çiyninə qoydu. 'Onda hər şey qaydasındadır. Deyərdim ki, bu, bizə çox idi ki, biz bütün düzəldək birlikdə. Yaxşı?'
  
  
  — Yaxşı, — dedi, geniş təbəssümlə.
  
  
  "Yeri gəlmişkən, — dedim, — mən düşünürəm ki, axmaq разбивать qalib birləşməsi. Onun bizə görə deyil ki, buraxılmış axını bu dünya".
  
  
  — Sağ olun, Nik, — deyə o bildirib.
  
  
  — İndi isə bir — dedim.
  
  
  'Nədir?'
  
  
  "Səmimi indi, tez, əvvəl başqa bir şey baş verərsə, bilər ki, siz sadəcə olaraq, demək mənə adınızı, və bütün bu, nədir belə?"
  
  
  — Bu, uzun bir hekayə, — deyə o bildirib. "Niyə sənə tökmək özünə daha içki və aşağı oturmaq və buraya var sütun, harada olacaq sənin yerini rahatladı".
  
  
  Onun saxlayıb. "Mən hər şeyi etməyə hazır deyil. Ancaq əvvəl onu edəcək daha bir addım əvvəl göy dağılır, ya dam крыльца düşəcək sizə, ya споткнусь haqqında ərəfəsində və сломаю özünə boyun, onun otel bilmək istəyirəm ki, siz kimsiniz və biz nə etməyə çalışırıq.
  
  
  Bu sözlər ağzından güllə kimi çıxdı üzrə nah kimi автоматная növbədə.
  
  
  "Mənim adım Qəpik Doane və biz çalışırıq oğurluq qarşısını 15 milyard dollar Birləşmiş Ştatların".
  
  
  
  Fəsil 10
  
  
  
  
  Kuruş Doane. Onun bir neçə bu adı bir neçə dəfə özüm qədər karıştırma dondurma ilə möhkəm içki olan tökülür özünə. Bu ad hey uyğun. Bu günlər onun жизнерадостности, onun qızıl saçları, qaralmış dəri və onun hazır almaq bu zaman şansını üz tutmuşuq qarşı bilər.
  
  
  Onun sel əksinə nax ətəyində sütun. "Yaxşı, Qəpik, danış mənə bu hekayə".
  
  
  Söykəndi, başını üçün колонне üçün günəş обогрело onun усталое şəxs. "Tarix Qəpik Doane, — başladı, o, yumşaq və kədərli səslə, — ilə başlayır tarixi Filipp Доуна, mənim atam..."
  
  
  Filipp Doane anadan olub, Çində ailədə amerikalı missioner. Onlar yaşamış olduğu kənddə nursed xəstələrə, yoxsullara kömək və harada keçib, uşaqlıq Filipp Доуна. Çin həyat tərzi yeganə adam idi, bilirdi ki, gənc Filip.
  
  
  Ətraf mühitin bir çox dostları, gənc Filipp Don qoca idi Ji Shan Joe. Bu idi худощавый горбатый kişi ilə uzun ağ çıxdı, amma свисавшими üzrə hər iki tərəfə tərəfində rta. Ego dəri oxşar idi пергамент, amma əlləri idi, çevik, həm yeniyetmələr. Gənc yaşlarında Manan Shan Joe idi tanınmış фокусником.
  
  
  Filipp Doane sevimlisi idi qoca kəndində, və o, öyrəndim Filipp bəzi öz трюкам. Ji sevilən bulmacalar və mürəkkəb məsələlərdir. O, bir çox saat sərf edə bilər, вырезая maddələr kimi mürəkkəb qutuları ki, o, çağırırdı, - bir qutu içərisində karton qutusu içərisində, ki, aça bilər, ancaq o, bilirdi ih mürəkkəb, amma sadə bir birləşməsi. Tap bir yer, asan tıqqıltı başqa заставляло qutusu açılır.
  
  
  Ji Shan Joe öyrəndim gənc Filipp sənətinə bu tövsiyələr, və zaman zaman Филипу idi apara onların valideynləri Amerikaya, ki, o, heç vaxt bilirdim, o, шталь çox mahir yaradılması ih. Çətin bulmacalar Joe . Yaddaş və şərəfinə ih dostluq qoca bəxş Филиппу bir ətrafında öz шкатулок, incəsənət əsəri ilə əhatə gözəl oyma ilə fil sümüyündən. Филипу Доуну idi, on il, nə zaman, onun valideynləri geri Amerikaya. O, heç vaxt unutmamışam, bizim qoca, bizim ego deyə bilmərik. "Həyat dolu sehrli", — deyə Manan . Shang Joe hissəsində demişəm, bir oğlan. "Heç bilirsən, hansı fəndləri o oynayacaqdır və ya hansı möcüzə təşkil edəcək. Bu, çox böyük şou bütün zamanların".
  
  
  Yaşayaraq, Amerikada, Filipp davam həll bulmacalar və fokuslar. O, sevilən qalalar. Qalalar əsas kod qala — bütün bunlar завораживало onun. Zaman Philip universitetinə daxil olmuşdur, o, oxuyub mühəndis işi və bir anda getdi işləmək firma ilə məşğul olan hazırlamış təhlükəsizlik sistemi üçün bank. Bu idi ideal iş üçün Filipp Доуна.
  
  
  Olduqca erkən karyerasında başladı əldə etmək üçün müəyyən nüfuz edirik, öz istədiyi açıq-aydın волшебному istedadı dizayn təhlükəsizlik sistemləri. Zaman üçün ona müraciət ediblər digər firmalar, o, özü bizneslə məşğul. Nəzərə alsaq ego nüfuzuna, təəccüblü deyil ki, hökumət tezliklə связалось ilə onun üçün aldığı tapşırığın.
  
  
  Золотохранилище və Fort Knox adı ilə tanınır, polad, ABŞ-ın demək olar ki, müraciət edin. Lakin insanların çoxu bilmir ki, indi saxlama Federal rezerv sistemi altında Нассау-əzik Manhattan daha çox qızıl, çox yerdə hələ dünyada. Və bu zaman hökumət qərara aldı təkmilləşdirmək, bu anbar, bu müraciət Филипу Доуну.
  
  
  Kuruş Doane переместилась və поджала ayaqları altında özünü. Onun gətirdi hey, hələ stəkan və o, atıb bir qurtum aldı, izah da öz tarixi var.
  
  
  — Yaxşı ki, Filipp Don — dürüst insandır, — dedim.
  
  
  — Hə, — pıçıldadı o, — amma bu hekayə deyil, onun haqqında. Haqqında, onda bəli, — deyə o, tələsik. "Heç yolunuzdan çıxın, bu hesab. Pul, qızıl və ya normativlərin; - müəyyən, və ya ki, onlar bizdən xahiş ediblər ki, ego qorumaq, onun bu çıldırdı. Onun üçün idi ki, çətin inkişaf etdirmək və belə bir şey daha Ji Shan Joe idi fəxr olardı. Səs ki, двигало onlara. Dizayn qalalar idi ki, sadə və mürəkkəb, eyni zamanda".
  
  
  "Ona görə də sisteminin müasirləşdirilməsi təhlükəsizlik saxlama Нассау-yer üzündən silinmiş ego idi, ən böyük vəzifədir", — dedim. — O da başa çatdı?
  
  
  O gülümsədi, sirli bir təbəssüm. 'Ah, bəli. O etdim. Bu, böyük oldu bir şah, bu ego həyat..."
  
  
  Hökumət sevir demək ki, heç kim bilmir birləşməsi üçün zəruri olan kəşflər seyfin ki, bizə, kimdə yoxdur, lazım olan informasiya üçün bir nüfuz var. Lakin, əlbəttə ki, Filipp Doane yeganə insan bilir ki, ego. Və onlarla хорька kimi o спроектировал saxlama, hökumət наняло ego məsləhətçi kimi saxlamaq üçün keyfiyyətli ih təhlükəsizlik tədbirlərinin. O verir və bütün lazımi düzəlişlər uyğun olaraq son xəbərlər sahələrdə, təhlükəsizliyin və ya texnika, oğurluq. O, özü barədə yekun qərar qəbul edir ki, kim işçi kimi silahlı mühafizə mühüm hissəsi sistemi ilə müdafiə. Filipp Doane bilərdi yaşamaq, uzun və xoşbəxt həyat. Həyat yaxşı idi. O, çox hörmətli bir vəziyyətdə, o, evli gözəl cin, onlarda bir qızı var idi, olan onlar həm də çox sadiqdirlər: Qəpik.
  
  
  Amma həyatı dolu idi heç bir gimmicks, Ji Shan Joe demişəm, bu, çox dəfə. Və bir gün bu ölümcül sehrli hər şeyi dəyişdi.
  
  
  İdi, bürkülü yay günü və ailə Doane getdi çimərlik xilas etmək üçün təzyiqçi şəhər istilik. Onlar geri axşam, xoş yorğun və отдохнувшие, Onlar cəmi bir neçə mil ev, bu zaman baş verib. Avtomobil sürücüsü, ехавшего digər tərəfdən, öhdəsindən gələ idarəsi və мочка bu мочку rast avtomobil Доуна. Həyat yoldaşı Filipp idi qətlə dərhal. Ən Filipp idi ki, cəmi bir neçə cızma. Lakin Qəpik Doane keçdi, başını vasitəsilə qabaq şüşəyə. O, dəhşətli изуродована.
  
  
  Həkimlər перевязали qız, necə ola bilər, amma dedilər Филиппу ki, daha çox onlar heç bir şey edə bilməz. O, qalacaq scarred bir ömür boyu deyil; Filipp Doane idi zərər hissi günah görə, bu, bədbəxt hadisədir, olmayan belə dəhşətli nəticələri ego uşaq. Kuruş artırdı ilə bağlı qəddarlıq, biləcəyi göstərməyə digər uşaqlar: насмехаясь onun üzərində изуродованным, покрытым scarred şəxs. Görünür, Philip bu təsirli zərbi endirdi daha çox Qəpik. O, hər vasitə ilə баловал Quruş kompensasiya etmək üçün onun çirkinlik deyil, olan oldu, onun üçün bir şey müdaxilə fikir. O, возил onun ekstravaqant səyahət göndərirdi ən yaxşı məktəb, нанимал müəllimlərin fortepiano və oxuma, müəllimlər rəqs, başına dolandırırdılar ki, getdiyi onun konsertlərinə ki, balet, teatr, bütün nax. Və, əlbəttə ki, başına dolandırırdılar ki, getdiyi ee bütün plastik хирургам ölkə.
  
  
  Sanki, hər ay idi ki, başqa bir həkim, hər ay bir və eyni revmatizm: çapıq toxuma, deformasiya çox tam. Daha heç nə etmək olmaz. Böyüdükdən sonra, əməl edərək məktəb diplomu alan, Qəpik öyrəndim yaşamaq öz scarred. O, yaxşı приспособилась və hesab edirdi ki, onun həyatını başa çatıb. Lakin onun atası упорствовал, əksinə onun протестам, o xahiş etdi ki, bu sehrli cərrah olan yox idi.
  
  
  Lakin məlum oldu ki, o, mövcuddur. Və bir dəfə o, heç bir xəbərdarlıq edilmədən və gözlənilmədən oldu ofis Filipp Доуна Manhattan. — Mən belə başa düşürəm, — dedi, - bu adam, — siz axtarır cərrah üçün öz qızı?
  
  
  - Bəli... lakin siz kim...?
  
  
  — Mən o cərrah, — dedi kişi. 'Bilərəm ki, onun təqdim özünü? Doktor Лотар Инурис.
  
  
  
  Fəsil 11
  
  
  
  
  Belə ki, daha çox. Инурис demək asan barter: giriş mağaza Federal rezerv sisteminin qarşılığında yeni şəxs üçün Qəpik.
  
  
  Bu, gülünc görünürdü. Yalnız crazy təklif etdi ki, bu, yalnız və yalnız crazy etmişdir olardı bu. Bu, o demək deyil ki, Лотар Инурис və Filipp Doane idi bərabər crazy. Əgər Filipp Doane və crazy, o, crazy sevgi bir qızı. Bütün valideynlər istəyir ki, o, nə üçün onların uşaqları; Filipp getdi ifrata. Və qiymət idi yüksəkdir üçün Don Philip. Ego xahiş ödəmək ən yüksək qiyməti ki, o bilər ödəyə: məhv ego şah. Crypt ki, o, спроектировал var dəmir-beton divar. Bu iyirmi yeddi metr aşağıda küçənin Нассау. Bayırdan, darvaza ilə замысловатой sistemi dual-key. Lakin çıxışı ən mağaza vasitəsilə həyata dar keçid vasitəsilə трехметровый девяностотонный polad silindr. Silindr döner yüz сорокатонной çərçivəsində. Zaman giriş bağlanıb, silindr dönmüş qədər uzaqdır ki, rama doldurulur bərk polad, sonra gedir bir santimetr kimi böyük tıxac şüşə. O, герметичен, suya davamlı və заперт vaxt demirəm ki, artıq bütün e-аппаратуре, televiziyada və başqa прицельном avadanlıq, eləcə də təhlükəsizlik sistemində insanların ibarət ətrafında bir ətrafında ən böyük ədəd bu cür ölkədə: снайперы mütəmadi olaraq məşq edirlər. ilə atıcı silahlarla silahlanmış və avtomatik silahlarla.
  
  
  Həyəcan sistemi kilidi bilər, hər hansı bir çıxış yolu ətrafında binalar. Daxilində isə saxlama var запертые compartments, üç qalalar. Onlar ehtiva təxminən on dörd min ton qızıl külçə ilə ABŞ və təxminən yetmiş digər ölkələr. Hər брусок ağırlığında təxminən on iki manat. Bu, nə olar keçirmək, cibinizdə və uğursuz olacaq, bunu hiss ilə bir yük maşını park.
  
  
  Əldə oradan qızıl idi, sirr ilə məşğul olan Zhang Zi Joe xoşuma gəldi olardı. Və emu də xoşuma gəldi olardı qərar Filipp Don. Bu, sadəcə yox idi və çətin zamanda.
  
  
  İlk görüşündə iki kişi rast ilə üz-üzə, öz şərtləri. Filipp Don, insan ancaq qorxudan faciə qızı, dərhal qərar mübadiləsi öz unikal sehrli, sehrli doktoru Лотара Инуриса. Veb-problem ondan ibarət idi inam.
  
  
  -- Amma, əzizim, -- dedi doktoru Инурис: "Biz həm etibar edə bilərsiniz dost-birinə. Onun inanıram ki, siz çatdıraq ki, bu layihə uğurla başa çatdıqdan və siz mənə etibar uğurlu əməliyyat qızı. Seçim yoxdur.'
  
  
  — Əlbəttə, sən haqlısan, — dedi, - Filip Doane. — Heç, deyirəm, heç nə edə bilər, nə edə bilərəm onu. Onun təkmilləşdirmişdir ən qabaqcıl metodları. Mənim öz üsulları əsasında çoxillik tədqiqatlar.... Onun yeganə cərrah edə bilər ki, dünyada müalicə рубцовую parça, поразившую sizin qızı vermək hey, nəinki yeni, həm də gözəl üz".
  
  
  — Bəs onun, — laqeydcəsinə dedi Filipp Don, onun dünyada yeganə kimin haqqında tam məlumat təhlükəsizliyi ilə məşğul olan tələb istəyinizlə.
  
  
  ', Məhz belə. Deməli, heç kim bizə sərf etmir xəyanət inam hələ başqa, elə deyilmi? Nə xahiş etdik ki, hər iki kişi idi, böyük müəssisədir. Инурис istəyən qaçmağa ilə təxminən altıncı hissəsi qızıl, dünyanın çıxarılan qədim zamanlardan, razılıq verməyə Филипу Доуну düzgün heyət qədər çox vaxt lazım olacaq. Lakin сыч öz təhlükəsizliyinin o, imtina adlandırmaq fəaliyyət göstərən digər aidiyyatı olan bu böyük ограблению. Əvəzində o, razılaşdı təşkil əməliyyatı Qəpik, əgər Filipp nümayiş etdirəcək və öz əməkdaşlığını təmin etməklə daxil qızıla. Yalnız uzunmüddətli planlaşdırma çatacaq бесповоротной mərhələ başlayacaq çevrilmə Qəpik. Azn oğurluq qızıl getmək, aylar, bəlkə də illər. Əməliyyat davam kiçik bazar.
  
  
  Daha əvvəl başa ih ilk görüş, Filipp Doane və Инурис sistemi inkişaf imkan əlaqə saxlamaq. Və Filipp doktor dedi ki, məlumat emu zaman hazır olacaq başlamaq yerinə, öz planının.
  
  
  Bu gün Filipp Don görünürdü qızı, tamam başqa bir adam idi. İlk dəfə bir çox illər ərzində o, elə xoşbəxt və şən. Qəpik deyil, müəyyən məsələlərin bu barədə rəng dəyişikliyi, sürətli artırılması. Hey, mən inanıram ki, o, nəhayət, vəziyyətlə barışıb. Amma bu xoşbəxtlik idi olmaması. Qəpik tapılmadı ki, ee ata zamanla idi dalmış лихорадочным enerji və zaman o, öz narahatlığını ifadə edib, o, izah etdi, bu həyəcan, yeni layihə. Kuruş dayandırılıb bu. O, şadam ki, o, artıq drags ee, ölkə üzrə, hər həkimlərə, və ki, o, dalmış öz işi. O, hətta heç bir fərq ego dəyişmiş görünüşü; ego saç ilə illərlə поседели təbiət; lakin zaman keçdikcə biri ego "yeni layihə" o, arıqlamısan lianlar. Ego şəxs idi морщинистым və köhnə. Nəhayət, bir gecə o, dedi ego fiziki dəyişikliklər.
  
  
  O, evə gəldi ki, tezdir, yaxşı əhval-ruhiyyə və tökülür iki stəkan öz yaxşı хереса, odin, ətrafında olan verib hey. — Tost, Qəpik. İçək üçün sehrli həyat".
  
  
  Kuruş baxdı atasının ilə şən недоумением. İllər keçdi, o vaxtdan хорька kimi o olub ego belə xoşbəxt. — Bəli, olur ki, papa?
  
  
  Filipp Doane sel onun sevimli kreslo. — Sabah axşam olacaq, cərrahiyyə əməliyyatı aparmaq cərrah. Və zaman oyatmaq olacaq yeni bir üz. Heç əsər-əlamət də qalmayacaq təcrübəsi sənin köhnə yara və izlər əməliyyatlar. Kuruş şübhəli ona baxdı.
  
  
  — Bu, doğrudur, — deyə o bildirib. O, stəkanı qaldırdı, əlini, sanki клянясь. — Mən tam ciddi. Onu gördüm, həmin şəxsin iş və sizə deyirəm, emu yoxdur yerləşir günəş".
  
  
  — Ancaq, baba, — dedi Qəpik. "Mən, həqiqətən artıq hamı bərabərdir". Filipp Don başını tərpətdi. — Mən bilirəm, — dedi. — Və buna görə də o, səninlə fəxr edirəm. Lakin, Qəpik edin, gəl biz mübahisə. Hətta, əgər sənə yenə də, səndən xahiş edirəm bunu mənim üçün, üçün bir qoca. Sənin ata gətirmək üçün emu xoşbəxtlik və sevinc.
  
  
  Qəpik deyil artaraq əmək qəbul etmək belə xahişi. O, yaxınlaşdı, əvvəl ata və öpdü ego yanaq. Filipp qucaqladı Doane et seq aktları.
  
  
  — Allah sizdən razı olsun, — dedi. Göz yaşları axırdı ego yanaqlar. "Heç сойди, ata", — dedi. "Yalnız bir sevinc". O, fikrə getdi. "De mənə, necə mən necə görünür?"
  
  
  — Düzünü danışmaq, mən bilmirəm, — dedi, - Filip. "Mən hər şeyi tərk həkim. O, bunu bilir. Lakin o, mənə dedi ki, çox sən çox, çox gözəl.
  
  
  "Deyəsən, o, çox böyük insan".
  
  
  — Bəli, çox gözəl, — dedi, - Filip.
  
  
  "Danış mənə nen?"
  
  
  "Bu barədə xüsusi heç bir şey demək. Amma çox gözəl insandır. Səsi var idi, zəif, fikirli.
  
  
  — O necə? Bu kim? Harada o?
  
  
  "Vacib deyil". O, elə demək olar ki, рассерженным azn et seq aktları məsələləri. "O, yaxşı, öz sahəsində və bu, yeganə məqam, elə deyilmi?" Ego ton смягчился. "Ata, — dedi Qəpik, — sən heç bir şey istəyirsənsə mənə demək?"
  
  
  — Yox, yox, — deyə Filip süni təbəssüm. — Bu heç də belə deyil. Səsvermə yalnız nen xüsusi heç bir şey demək. Mən demək, nə fərqi var? Mühüm bir nəticədir".
  
  
  — Bütün bunlar çox qəribədir, atacan, — dedi Qəpik.
  
  
  "Hə, bu hələ olmayıb,
  
  
  Nə demək olar? Və onun bir az həyəcanlıyam, səs və bütün, indi bu qədər yaxın. Və sizin yalan məsələlərin də yoxdur ego yaxşıdır.
  
  
  — Hə, mən görürəm, bu zərər. Bu, estestvenno. Nəhayət, bu, vacibdir. Mən demək, siz məni tərk hansısa подозрительному doktor.
  
  
  Filipp Don ayağa qalxdı ki, elə bil ego пнули.
  
  
  'Atacan.'
  
  
  O, başladı ağlamaq. Ego qızı kürsünün diz yanında. — Düşünürəm ki, sənə daha yaxşı danışmaq mənə hər şey, — dedi. Filipp onun əlləri üzə. — Mən bilmirəm, — deyə o bildirib arasında рыданиями. 'Mən bunu edə bilməz.'
  
  
  — Sən gərək, — dedi Qəpik.
  
  
  Zaman isə рыдания kəsildi, Don Filipp hələ ki, gizli üzə əlləri ilə danışdı ki, onun qızı o idi. O danışdı ki, o, necə də sirli doktoru Инурис bildi, bir neçə il ərzində qoymaq, yeni-yeni insanların, sadiq doktor, bütün postlara təhlükəsizlik ətrafında anbarlarının. Bəzən Филипу Don bu mahnıları, məsələn, zaman уходила mən çalışıram ki, qvardiyanın və uçota işə yeni. Filipp Don təşkil etmək üçün zaman yeni bir insan həqiqəti anlaya doktoru Инурис tot seçilmiş və təyin edilib. Amma bu, hələ hamısı deyil. Kişilər gedirdilər nadir müalicəvi. Məlumat toplanmış və verilən Filipp, Инурис təşkil etmişdir ki, o, adına "sehrli исчезновениями". Gözətçi, itdi paz, lakin heç kim bu barədə bilmirdi. Çünki dərhal tutmaq üçün ego yer və iş yerinə yetirmək ego olmuşdur mükəmməl zəng yaradılmış doktoru Инурисом.
  
  
  Bir müddət sonra bütün sistem depolar idi nəzarəti altında bütöv bir komanda сосредоточенной bir: oğurluq qızıl.
  
  
  Qərar tapılmış Don Филипом idi, o qədər sadə, nə də mürəkkəb. Çətindir, bütün idi əvəz kişilər, amma doktoru Инурис etdi. Və sadəlik ondan ibarət idi ki, Filipp Doane əvvəldən bilirdi ki, heç bir mənada istifadə kobud güc üçün daxil yaratdığı неприступное saxlama. Metal yox idi, zəif yerləri. Zəif yerini o da bilirdi idi охранниках.
  
  
  İndi əməliyyatı oldu xeyli asandır. Böyük hissəsi qızıl məxsus olan ABŞ-ın. Bəzi üzrə külçə aid digər ölkələrə və nə vaxt lazım idi ki, borcunu ödəmək, "укладчики qızıl" öz xüsusi ayaqqabı перемещали qızıl istədiyiniz bölməsində istifadə edərək, hidravlik qaldırıcılar və lent konveyerlər.
  
  
  Hər gün qrafik üzrə müəyyən etdiyi Don Филипом, hər gözətçi перемещал qızıl слиток və заменял ego saxtalaşdırılması, saxta, bu zaman heç kim bilmirdi ki, onun özündən başqa, təhlükəsizlik və o, yox idi, bu barədə danışmaq. Qarışqalar kimi разъедают ev. Yavaş-yavaş, lakin səmərəli. Bir neçə il ərzində yoxa min külçələrin. Adətən, zaman, şərait hesab olunurdu tamamilə təhlükəsiz, yük maşını забирал və maaş verirdilər böyük yükləri. Müəyyən müddətdən sonra miqdarda qızıl külçələrin, qalan saxlama oldu, az sayda külçə saxta qızıl. Milyardlarla oğurlanmış edilmişdir. Bu zaman qızılın qiyməti dünya bazarında sabit olaraq qalsın: 35 dollar onsu. Sonra birdən-birə birləşməsi qüvvələrinin başladı sormaq qüvvəyə dollar. Çap edilib və çox dollardır. Çox çox idi, kağız pul. Etimad dollara başladı zəifləməyə başlamışdı. Xalq otel qızıl.
  
  
  Rəsmi qızıl idi, daha qiymətlidir. Rəsmi olaraq dollar bunlardan az və başlanmışdır böyük qaçan qızıl, uzaq dollar. Zaman böyük maliyyə stres sülh yaratmaq qərarına azad bazar qızıl, qiymət взлетела artıq sta dollar onsu.
  
  
  Hər şey üçün hazır maliyyə vuruş. doktor Инурис və ego dostlar nəzarət, demək olar ki, altıncı hissəsi bütün qızıl dünyada. Onlar idi real аленка bazarda və təmin etmək üçün yüksək qiymətlər və yüksək tələblər.
  
  
  O gecə Filipp Don hər şeyi izah Quruş və o oldu ki, təkid etmək üçün o, getdi hakimiyyətə, o, imtina edib.
  
  
  'Hələ yoxdur. Bu, indiki mərhələdə olardı fəlakət. Bir şey просочится zahiri və iqtisadiyyat Birləşmiş Ştatlarının daxil endirmək imkan xaos. Nəticə olardı, o qədər fəlakətli ki, tamamilə heç kim qaldı olardı bakir. Sənaye dağılır, işsizlik kəskin şəkildə artacaq və fond bazarı dağılır. Ancaq hələ ki, biz susuruq, bu barədə hələ də bir şans var ki, ABŞ-ın yenidən tapacaqdır öz qızıl. Mən indi də deyirəm, siz yalnız məhv etmək üçün bir yaxşı şey bütün bu tarixi: yeni bir həyat sizin üçün. Əgər biz səssiz qədər əməliyyat, hər şey yaxşı olacaq. Hökumət eşitmək vaxtilə, amma heç bir səbəb yoxdur şaşdırmaq bəndi qədər biz alacağıq, bizim gəlir. Biz əməkdaşlıq etməliyik, indi başqa nə mən görəcəyəm öz işində, bu çirkin qız və atası, hökmlü, bir oğru kimi". Kuruş tez сообразила. Ee atam haqlı idi. Onun yeganə şans ondan ibarət idi ki, cərrahiyyə əməliyyatı aparmaq, bununla da ləğv edən və əqdi arasında Филипом Доуном və doktor Инурисом. Və sonra bunu o, hələ də bilər əlimizdən gələni etməyə, vəziyyəti düzəltmək üçün.
  
  
  Ata sanki oxudum, fikir. "Yalnız bu əməliyyat görəcəklər, — dedi, — doktor Инурис borcunu ödəyəcək, qarşımda mənim, müqavilə də onunla gedir. O, Kuruş, sən edə bilər ki, bir şey lazımdır.
  
  
  Və buna görə də o, öpdü atasının vida növbəti gecə. Qarşısında ih ev, maşın gözləyirdi. Yüksək çinli öz yerini tutubdur, sükan arxasında əvvəl o, bilib oturub arxadan. Kişi arxadan onun yanında oturmuşdu kölgəsində. Ego səsi eşidildi biri ego полускрытого şəxslər. 'Onun doktoru Инурис, deyə o bildirib. "Sizin cərrah, miss Doane".
  
  
  Əvvəl onlar mil onun ev verdi hey preparatın. İsə Qəpik Doane idi şüursuz, onlar var hedef.
  
  
  
  Fəsil 12
  
  
  
  
  Onu başa düşdüm ki, baxdı şirin şəxs Qəpik Doane zaman o, danışırdı bu əhvalatı. O bir an susdu, onun mübarizə ilə bir çox məsələlər və problemləri qaldırılan ee tarixi parlaq günəşli gün. Qalırdı daha çox незавершенных obrazların ki, ümid onu, o, başa çatdıracaq. "Deməli, bu, yaxşı həkim, sənə bənzər Nicole Araba", — dedim, вертя əlində qalıqları выпивки.
  
  
  "Bəli, təsiri altında obrazı кинозвезды ki, o, səcdə eləyirdi". Ee bədən тряслось təcrübəsi təmkinli gülüş. — Ah, əlbəttə ki, ona minnətdar idi. Mən gəlib öz gözlərinə, ilk dəfə gördüm, özünü güzgüdə. Yeni bir üz, gözəl üz. Sonra onu başa düşdüm ki, əvvəllər heç vaxt bilirdim ki, gözəllik, fiziki gözəllik — bu əsl gözəl hədiyyə. Amma hədiyyə, — o, davam etdi gərgin olan xoşagəlməz xatirələr səs — tələb edir ki, yüksək qiymətlər.
  
  
  Инурис izah etdi ki, Qəpik idi şüursuz bir az daha 72 saat. Hələ плененная nəfis gözəlliyi onun yeni şəxslər bəndələri, вернувшим onun восхищенный göz ətrafında güzgülər, o hiss eləmirəm приближавшегося ona doktoru. "Kişi bilər, həyat axtarmaq qadını", — o deyib, durmuşam açıq şəkildə onun yanında. "Mən heç bilmirdim Nicole Edir. Amma mən etiraf edirəm ki, çox verərdim bilmək üçün onun. Və onda ki, mən görürəm səni belə, məhrum edir məni рассудка.
  
  
  Birdən o, əlini uzatdı və притянул onun özünə. Əl sarıldı ee. Ego azad əl потянула incə gecə köynək və kobud sıxdı onun sinə. O, прижался onun forma və soxub öz dilini arasında onun dişləri.
  
  
  Diksinib, Qəpik вырвалась azadlığı. "Heç трогай məni!"
  
  
  "Mən hesab edirəm ki, sizə yaxşı qəbul öyrənmək mənim diqqət", — gülümsədi doktoru.
  
  
  Qəpik istədi ego tərk edir. Sonra həkim dedi hey, o, harada salonda: Fransanın cənubunda, villa. Və o izah edib, hey, imkan getmək, hələ ki, o və onun atası başa müqavilə. Biz bir Qəpik yox idi, başqa variant kimi qalmaq əsirlikdə. O, притворилась ki, bilmir haqqında sazişdə arasında Филипом Доуном və doktor Инурисом ki, sən demə bu onun xeyrinədir. O, qərara gəldim ki, ən yaxşı strategiyası üçün həm olacaq müti body davranış və cəhalət. Hey, icazə tərk villa bizə, bu zaman hər hansı başqa şəraitdə.
  
  
  Doktor Инурис, görünür, başa düşdülər ki, ego ilk kobud ona yanaşma, ciddi idi просчетом, bir neçə gün atmayıb fiziki səy. Lakin o, atıb onun "блицкригу" öz извращенного düşündüyü. Və "işçi", Guido və Тьонг başladılar az sayıq.
  
  
  Инурис hey danışdı, özü haqqında. Və ətrafında ədəd informasiya, ki, o, bir yerə toplayıb, müşahidə edərək və dinləyərək, o, təqdim edə bilmişdir извращенного, изуродованного kişi, держащего onun əsirlikdə.
  
  
  Birincisi, Инурис asılılığı героину. Ego və sevgi неприкрытому istifadə şpris idi aydın. O, alman mənşəli və müharibə zamanı tələbə idi-həkim işləyib. Bu müddət ərzində o, mümkün təcrübə və inkişaf cərrahi üsulları azn узниках konsentrasiyası düşərgələrinin olan o əlavə olunur. Nə qədər yüzlərlə insanların o покалечил, öldürdü, təkmilləşdirmək üçün metodları, onlarla o, indi хвастался? Sonra müharibə qaçdı İsveçrəyə olduğu açdı kiçik bir klinikaya. O, deməliyəm ki, sağ olun фанатичной arxasında yeni молодостью qadınlar, yaşlı. Ego artan sərvət təkan ego, xəsislik və o, tamamilə diqqət утолении öz susuzluq sərvət.
  
  
  Bütün xatirələrində o bizə bir dəfə də olsun, qeyd yoxdur, haradan o öyrəndim Филипе Доуне. O da deyil, söhbət Qəpik barədə ih işgüzar münasibətlərdə.
  
  
  Bir neçə gün keçdi ilə hekayələri Инуриса, bu zaman Qəpik, загорала bağ və villa. Sonra, bir gecə, o zaman hiss etdim ki, Инурис və ego mühafizəsi kifayət qədər успокоены üçün yatmaq təşəkkür et seq aktları törətməyən aşkar əməkdaşlığa, hey, idarə sürüşmək və almaq Nice. O, bir necə dəfə gəlib casino zaman onun yakalanmış Guido. Zaman onun qaytardılar villa, Инурис gəldi qəzəb və непристойными təhdid ordunu onun təkrar etmək pm.
  
  
  Bir həftə sonra hey yenidən nail sürüşmək. Və Guido yenidən onu tapdım. Amma bu dəfə bir adam idi adına Nikolas Anderson...
  
  
  Onun присвистнул. "Bu, tarixi çox maraqlıdır mənim üçün. Lakin bir şey daha var. Əsl adı Ofisinin Anderson — Nick Carter. O, agent hökumətinin amerika Birləşmiş Ştatları.
  
  
  Göz Qəpik geniş açıldı isə ağız yaranmışdır kiçik безмолвную məktub O.
  
  
  "İndi ki, sən belə açıq-aydın, bütün объясняешь, — dedim, — mən fikirləşdim ki, bunu, eyni".
  
  
  "Mənə lazım gələcək istifadə üçün buna", — dedi Qəpik. "Amma mən onu görürəm ki, bu şey dəyişdi".
  
  
  — Mən də, — dedim. "Biz hər ikimiz hələ də istəyirik ki, əbədi işğalçı Инуриса, hələlik o, bizim deyil, öldürdü. Və biz ego схватим onun istəsəm, öyrənmək bir az daha bu barədə qızıl və haqqında olan tərəfdaşları Инуриса. Axı sən başa düşürsən ki, əvvəl ata, sənin bilər hansısa cəza?
  
  
  Qəpik aşağı saldı, gözləri. — Bəli, — dedi. 'Onun bilirəm. Amma mən düşünürəm ki, o da bilir. Və emu olacaq hələ. Yalnız bir şey haqqında o daha çox narahat idim, bu оборудова mənə. Və indi оборудова mənə позаботятся.
  
  
  "Dərzi şeytana, əgər bu, doğru deyil, Qəpik Doane, — dedim. "Sən çox gözəl qadın."
  
  
  Orada разваленном eyvan, o, qızardı. "Mən hələ öyrəşib belə комплиментам, — deyə o bildirib.
  
  
  — Bəli, mən hesab edirəm ki, sənə bir yaxşı alışma, — dedi, - mən ayağa qalxıb ilə ступенек.
  
  
  — Bütün bunlar belə qəribədir, — o dedi. "Bilmirəm, ola bilərmi ki, onun nə vaxtsa bu istifadə almaq".
  
  
  Onun, yaxınlaşdı ona və onu qaldırdı. — Mən kömək edərəm sənə cəhd, — dedim. "Bu, sadəcə штопора, təcrübə". Onu götürdü ee şəxs öz əlinə və onun onun ağzını öz vardır. O, məni gözləyirdi. Onun əlləri обвились ətrafında mənim ee bədən oyun bərk bal və плавных xətləri qarışmışdır mənim. Onun əlləri qalxdı və вплелись mənim saç.
  
  
  — Ah, — dedi, — ah, Nik.
  
  
  O, ağır nəfəs deməkdir верхушки onun bədən ürəklərdə выпирали uzun V-образном вырезе köynək. Onu görən kimi gözləri qızın yandırılmış yaşıl yanğın. Onun əlləri обвили mənim boyun və onun dodaqları toxundunuz mənim, isti və nəmli bir ehtiras ilə məşğul olan olub daha çox, sadəcə, təşəkkür. Onun bud прижались mənim бедрам ritm неудержимого istəyir. Və ee əlləri, qız onun istəklərini köçürülüb üçün aşağı toxunmaq mənim itburnu. Onun açdı, onun köynəyini götürüb, onun döş əllərini öpdü bərk nipples. O, imkan verdi ki, köynək səbirsizliklə sürüşmək ilə çiyin. — Daha sürətli, Nik, — выдохнула o. 'Daha sürətli edir.'
  
  
  O, dayandı zaman onun стянул ilə nax выбеленные jeans və qısa tuman. Və ee barmaqları və mənim qaçdı çəkmək mənə paltar, əvvəl biz artıq birlikdə düşüblər azn росистую ot, burada onun əlləri və ayaqları əsir məni məxmər əti. Ee ağız возбужденно at inləyirdi mənim qulaq, sanki bir səs bütün dolu, поднимающий bizi yenidən опускающий bu burulğanına düşüb unimaginable əyləncə. Yenidən və yenidən, hələ ki, biz heç ilə başa громовым partlayış və qalmayıb sakit, səmimi və yaxın dost dostuna, günəş, yeni günə.
  
  
  Orada yatan ot, onun шталь izah hey ki, düşündüm. doktor Инурис otel almaq üçün onun özü ilə zaman qaçdı. Əgər emu bu bilib, hər şey yaxşı olardı, ən azı, onun üçün. Sonra emu mümkün olmazdı saxlamaq Qəpik əsirlikdə qədər хорька qədər oğurluq qızıl deyil başa çatacaq. Lakin o, uğursuzluğa düçar olub. Emu idi atmaq Qəpik ətrafında maşın yayındırmaq üçün məni və qaçmağa. Hələ ki, o diri-diri, o, təhlükə idi. Amma o bilmədi risk geri villa. Çox təhlükəli idi. Gec və ya tez kimsə tapa Guido və Тьонга ölü zirzəmi. Və dərhal sonra bunu kimsə etməyə, sual bir çox məsələlərin insan haqqında снявшем villa.
  
  
  xeyr, doktor. Инурис geri heç vaxt. O, run, və daha çox. Mübarizə idi oyun ego. O canı çıxaçıxa gözləyəcək və hazırlayacaq intiqam üçün öz палачей ki, çıxış orada. Qızıl əməliyyatlarının o, texnik, yaradıcısı demons yaradıcısı əvəz охранникам edən "sehirli şəkildə" yox. Onu bilirdi ki, bu nə deməkdir. Həmişə olarkən kimsə, kimin yaxşı idi terminlər üçün bu kimi "ləğvi" və ya "şərtsiz fəaliyyətinə xitam verilməsi". Bu gözətçilər və ölü idi, ih ilə əvəz edilmişdir. Aleksandr idi töhfə Инуриса üçün oğurluq qızıl.
  
  
  Başqası göstərir işçi qüvvəsini, gücünü və bir beyin üçün lazım olan əməliyyat, bu cür geniş miqyaslı və çətinlik. Mən bilmirdim kim dəqiq, amma mən onu tapdım iştirakı ilə Guido və Тьонга yanında doktoru, çox maarifləndirmə. Onlar görünürdü köhnə dostları doktoru və ya köhnə dost başqa. Bu bənzəyirdi, sanki Guido və Chang təyin edilmişdir doktoru kimi müavinət üzvləri alyansın.
  
  
  Belə ki, zaman doktoru qaldı olmadan телохранителей və itirilmiş bir qız ki, emu gərək uzaq saxlamaq, başqalarının göz, onu etmək idi, belə ki, o, mümkün qədər tez göndərilir dostlara də mən xahiş edirəm ki, müdafiə. Əgər o kifayət qədər sürətli ola bilər geri onun əshabının, demək ki, onlara baş verib və etibar həllinə ki, onlar əfv ego ya ən azı, heç накажут, hələ ki, bir şey vacibdir ki, getməyəcək, belə deyil.
  
  
  Bu arada ego tərəfdaşlar edə bilər təmin etmək üçün əlimizdən gələni ki, heç bir şey yanlış getdi, выслеживая qız və bəlkə də, "Nikolas Anderson". Onlar позаботятся ki, ih ağız möhürlənmiş edilmişdir əbədi.
  
  
  Əgər mənim fikrimcə -- idi doğru doktoru Лотар Инурис qayıdır, Nyu-York.
  
  
  "Bu yaxşı səslənir mənim üçün", - deyən Qəpik.
  
  
  Ona danışmaq istəyirdim burada ikinci, yaxşı səbəb olan doktor Инурис, yəqin ki, Nyu-Yorkda oldum. Daha yoxdur. — Yaxşı, — dedim. 'Gəl. Lazımdır ki, bir daha bu evə?
  
  
  Kuruş başını buladı. - "Mən lazım olan bütün, bu, mənim pasport, və o mənim cibinizdə. Gedək.' Ee əli sürüşdü mənim, biz gedirdi track olan qapısı vardır və giriş villa Nərgiz. Parlaq shone, günəş, və gözəl idi, ayrılmaq мрачными развалинами villa et seq aktları ölü sakinləri.
  
  
  — Biz gedək автостопом Nice, — dedim. — Bizə daha keçmək lazımdır mimmo mənim otelin. Onu sadəcə hiss edirəm ki, mənə lazım olacaq dostlarım var, biz hara gedək. İh adı Хьюго, Вильгельмина və Pyer.
  
  
  Tezliklə biz yenidən çıxdıq ətrafında otelin. Biz götürüb taksi ilə qədər, hava limanının Nice şəhərin şərqində və zaman dayandı binası qarşısında hava limanının Qəpik дернула mənə görə kol.
  
  
  "Bax, — deyə o bildirib.
  
  
  Park kənarda — yaxşı, demək, dəyən — dayanıb ağ "Mersedes".
  
  
  — Biz düzgün yoldayıq, — dedim. "Yəqin ki, o, təyyarə ilə uçuş Air France Paris, 7:30 am".
  
  
  Uçdu reyslə İnter ətrafında Nice 9:30 ilə пересадкой Parisdə və Nyu-Yorkda.
  
  
  Bizdə qalırdı az vaxt artıq gediş. Onun gətirdi qəhvə, bizim üçün, həm də, bir neçə круассанов və nüsxəsi "İnternəşnl геральд tribun". Böyük bir mövzu ilk səhifəsində dərhal mənim diqqətimi cəlb. Qızıl qiyməti nöqtəsinə çatmışdı. Tələbat idi rekord səviyyədə, beynəlxalq bazarlarda və narahatlıq gələcəyi ilə bağlı dollar möhkəmlənib.
  
  
  O, çıxılmaz bir otel, məlumat əldə edənlər dayanıb görə, bütün bu əməliyyat üzrə oğurluq qızıl, əgər daha bir şans idi qarşısını almaq üçün bütün fəlakət. Əgər böyük bir hissəsi qızıl, ABŞ утекла, beynəlxalq böhran ilə qızıl çevrilib olardı beynəlxalq çaxnaşma. Kağız dollar обесценились olardı. Loaf çörəyin qiyməti olardı milyon. Onu xatırladım ki, haradasa oxumuşam haqqında Germanium sonra Birinci dünya müharibəsi. Bir neçə il ərzində dəyəri markaları düşdü dörd markalı dörd milyard marka. Hər şey hazır idi etmək üçün tarixi hadisə gürcüstanın, amma bu dəfə amerika Birləşmiş Ştatları.
  
  
  Səfər Paris nazil edilmişdir olmadan hadisələri. Təyyarə вильнул körfəzi üzərində Mələklər yığmaq üçün hündürlüyü, sonra takeoff.
  
  
  "Mən qayıtmaq istəyirəm buraya tez", — dedi Qəpik.
  
  
  — Bütün bu zaman başa çatacaq, — deyə onu hey.
  
  
  "Zaman" və ya "siz"?"
  
  
  Parisdə biz пересаживались təyyarələri və böyük bir "Boeing-747" uçdu vaxtında üzrə Qartal . Əgər mənim fikrimcə -- idi, sadiq, Лотар Инурис qabaqladı bizi daha iki saat. Biz gedirdi ego tutmaq, amma, ən azı, onu hiss etdim ki, biz hərəkət düzgün istiqamətdə. Atlantik okeanı üzərində Qəpik yuxuda mənim çiyin. Onun vinil onun. Mən nax idi, ağır gecə. Onu da yorğun, əgər o getdi, lakin mən istəyirdim ki, yatmaq. Mənə heç xoşuma gəldi oturmaq kilidləri bu təyyarədə. Onun otel ola, yer üzündə və dalınca Инурисом və ego əhli. Lakin, nəhayət, kimsə üzrə kadr yaxınlaşdı daxili rabitə və dedi, bizə пристегнуть kəmərləri. Bu elanı разбудило Qəpik. O, əsnədim, çatdı, sonra yanağıma sıxdım mənə və gözlərini yumdu.
  
  
  — Hey, sonya, — dedim. O, açdı bir yaşıl göz və mənə baxdı altında öz qalın qızıl saçları. - 'Zamanda oyanmaq. Bizə vaxt işə.
  
  
  O, başını qaldırdı və откинула saç bundan əvvəl. "Əvvəllər daha yaxşı", — dedi. 'Sən nə düşdü?'
  
  
  — Biz olacaq ziyarət sənin ata, — dedim. — Bu, birinci bəndin gündəliyin. O, ən yaxşı зацепка ilə məşğul olan var ilə Инурисом. Unutmayın, var idi sistemi ilə bağlı Инурисом, mən bilmək istəyirəm ki, bu nədir.
  
  
  Taksi dayandı qarşısında biri ətrafında çoxmənzilli yaşayış evlərinin əlli il qabaq çəkilmiş azn Riverside-drive.
  
  
  Zaman onun pulunu verib, sürücü ilə, onun tez uşaqlara baxdı. Heç küçədə deyil, mənə elə gəldi ki, qeyri-normal. Əgər kimsə və izləmişəm mənzillə, o, yaxşı üz tucked.
  
  
  Onu götürüb öz çamadanı zaman taksi yenidən отъехало.
  
  
  'İndi bir saat?' — soruşdu Qəpik.
  
  
  Onun, saatına baxdı. '5:20.'
  
  
  — O evdə bir dəqiqə, bir dəqiqə.
  
  
  Biz qalxdıq səkkizinci mərtəbədə azn тихоходном lift. Onun çıxartdı Вильгельмину üzrə кобуры və etmek onun dəqiqədə камзолы keçirilməsi barmaq спусковом çəngəl. Caliper Qəpik сжались zaman, o gördü Люгер. — Gəlin sadəcə zəng adi tədbir ehtiyat, — dedim. "Mən ilk olacaq, kim çıxacaq bütün lift".
  
  
  Kuruş başını yırğaladı. Zaman lift dayandı, onun oturdu arxasında duran çamadan və ehtiyatla qapını açdı. Əgər kimsə gözləyirdi dəhlizdə, o, olardı oldum vurmaq kiçik, aşağı hədəf almaq üçün yarıq gün. Sonra emu olmaq daha yaxşıdır, həqiqətən, yaxşı və sürətli.
  
  
  Onun basdı qapı taybatay baxdı digər tərəfdən. — Hər şey yaxşı, — dedim.
  
  
  Biz bir Qəpik hazır idi sıra düymələri. — Dur uzaq gün, zaman aşkar edir, onun, — deyə onu hey. Və icazə ver mən daxil bir ilk.
  
  
  O an qapı açıldı, onu başa düşdüm ki, mənzildə heç kim yoxdur. O dolu idi спертым hava və toz zərrəsi, demək olar ki, hərəkətsiz asılıb işığında yanında dayandığı pəncərədən düşən windows косыми dəstələri. Kuruş bağladı üçün bizə qapı. 'Atacan?' - qız qışqırdı.
  
  
  — Düşünmürəm ki, o, evdə, — dedim, убирая gun.
  
  
  — Yaxşı, onda bu, azacıq, — o dedi. O, açdı bir pəncərə və налила mənə хереса Filipp Доуна. — Bu ki, hər şey var, — dedi.
  
  
  — Hər şey qaydasındadır, — dedim.
  
  
  — İndi bir saat?
  
  
  "Yarım altıncı".
  
  
  — Устраивайтесь yerini rahatladı, — deyə o bildirib. "Mən gedirəm duş almaq və dəyişmək. Əgər o, gələcək, hələ ki, mənə deyil, sizə lazım özünü təqdim.
  
  
  Onun ayağa qalxdı, asanlaşdırdı qalstuk və onun köynək açmaq başladı.
  
  
  "Mən edərdim ki, siz ilə razılaşdırılmış təklifləri isə onun tək bilər, duş qəbul", — dedim.
  
  
  Onu götürdü ee tutub. O, sonra da atdı məni nadinc baxış, və qız məni dəhlizlə.
  
  
  "Sənin kimi yaşamaq təhlükəli deyil?"
  
  
  — Bilərsən, deyə bilərəm ki, — dedim.
  
  
  O, хихикнула. "Mən bilmirəm, nə baş verəcək, o zaman evə qayıdacaq, amma biz hələ, biz soul".
  
  
  — Biz deyə bilərik ki, "salam", — deyə təklif etdim.
  
  
  Geniş vanna otağı idi, duş. Biz təxminən off atıldı geyim və gəlib altında nah. Onun yenidən heyran пышностью ee bədən.
  
  
  "Siz bunu istəyirsiniz?" — soruşdu tutaraq əlləri кранах.
  
  
  — İsti və güclü, — dedim.
  
  
  Ətrafında лейки duş вырвалась kəskin dolan. Onun rushed sabun isə Qəpik, yüngül dovşan ana südü mənə oturmuşdu altında bir şəlalə. Onun imkan мылу zərif uçmaq üzrə ee geri. Onun əlləri elə və притянули məni özünə. O, əldə silah, mənə üzərinə və oturmuşdu, bir az раздвинув qədər ayaqları onu cəzb edirdi track boyunca köpük arasında ee bədən ürəklərdə, sonra isə daha aşağıdır, onun плоскому mədə və oraya-buraya arasında onun budları.
  
  
  "Mən olmaq istəyirəm sənin üçün bir süngər hamam", — deyə o, прижимаясь mənə onun bədəni, ff hamar, пенистая əti колыхалась ətrafında məni. Onun потерся haqqında nax. O, tənbəl-tənbəl gülümsədi mənə, geniş açdı gözlərini.
  
  
  — Помой məni, — dedi. "Помой məni hər yerdə".
  
  
  Onun əlləri сомкнулись mənim boyun ətrafında. Onun uzatdı əllərini qaldırdı və onun ayaqları onlar qədər düşmüşdür mənim itburnu, sonra bərk-bərk onun arxası ah, vanna otağı və daxil bilər. Yüngül, uzun "ah" сорвалось ilə onun dodaqlar. Sonra isə bizim öz vəhşi, cari kainatın biz yaratdıq qəzəbli enirdi, sonra isə qasırğa qarşısı alına bilməyən cəlbedici mənbədir udma ki, bizim унесло, biz də yoxa girdabında təmiz başlanmasının.
  
  
  Biz harada bizim idi, biz də qayıdıb səs-küy altında su təyyarəsi bizim tikilmiş orqanları.
  
  
  — Mən əmin idi ki, o, burada, — dedi Qəpik, biz qayıdıb qonaq otağına.
  
  
  Onun допил öz içki və siqaret yandırdı. Onun hələlik danışmaq hotel-hey, nə haqda düşünürəm.
  
  
  Qəpik olan заерзала kafedrasında. — Ola bilər, o, qərar, işə gecikə, — dedi. — Axı, o, bilməzdi ki, mən bu gün gəlirəm evə.
  
  
  Onun heç bir şey demədim. O, yəqin ki, artıq подозревала eyni şey ki, onun, lakin hələ də bir oteldə bu iman. Kuruş Don idi crazy.
  
  
  — Mən aldim bu ego ofis, — deyə o bildirib. Foyesində idi telefon. Onu eşitdim, o, bu dəfə bir nömrəli, sonra isə başqa. — Mərkəzi, — deyə o bildirib. "Alıram автоответ ki, nömrə, kim onun üçün çalışıram tək, unlocked. Onun, hesab edirəm ki, bu, olmalıdır, bir səhv. Onun eşitdim, o adlandırıb nömrəli, bir anlıq sakitlik çökdü, əvvəl o, yenə sözə başladı. — Sən tamamilə əminəm ki? Mən heç bir cavab eşitdim, amma bilirdi ki, bu belə idi.
  
  
  O, geri qayıdıb qonaq otağına və mənə baxdı. — Bir şey deyil, — dedi.
  
  
  Onun drained və öz stəkan. - 'Onu bilirəm nə işi.'
  
  
  — Sən bütün bu vaxt məlum deyil? o, dedi.
  
  
  O, başını tərpətdi. — Mən hesab edirəm ki, sizin ata girov saxlayırlar. doktor Инурис saxlanılır səni əmin etmək üçün, sənin atan deyil, edəcək bir şey qarşısını almaq üçün həmin oğurluq qızıl son dəqiqə. O, itirdim səni, o ego dostlar müraciət qarşısında ata, sənin üçün əmin olun ki, sən mümkün deyil ki, heç bir şey ola bilərdi məhv ih planları.
  
  
  "Lakin, nə qədər bilirdi, — dedi Qəpik, — mən heç bilmirdim ki, nə baş verir arasında onunla mənim atam".
  
  
  "Zaman payı on beş milyard dollar, onlar risk etmir", — dedim. Və bundan başqa, bu, indi, təxminən 45 milyard dollar. On beş milyard — bu rəsmi qiymət, hesablanmış üzrə otuz səkkiz dollar onsu ki, hökumət заплатило görə qızıl. Sərbəst bazarda qiymət demək olar ki, üç dəfə çoxdur".
  
  
  Kuruş присвистнула. - 'Bəs biz indi nə edək?'
  
  
  — Sən heç olmasa, təsəvvür edirsən, sənin kimi atam həmişə saxlamışam ilə doktor? Инурис?
  
  
  O, başını buladı. "Yox, — dedi, — o, mənə deyirdi".
  
  
  "Vəziyyəti nəzərə alaraq evdə, — dedim, — o, etiraz etmədi".
  
  
  "Ola bilər ki, onlar əlindən ego buradan, — dedi Qəpik, — ola bilər, ofisdə".
  
  
  Onun başını yellədi. "Mən yanlış ola bilər, — dedim, — amma çox deyil, çünki bu ofis binası. Yaxın лифтеры. Bir çox insanlar hər yerdə, подъездах, küçədə bilər ki, bir şey görmək və xatırlayıram. Yaşayış evləri ценымногие yaxşı, sessiz. İnsanlar öz işi ilə məşğuldur. Olardı çox sadə və daha az riskli işğalçı sənin atanın öz ego ev. Nəzərə alaraq, vaxt fərqini arasında bu yer və Avropa ilə, dostları üçün Инуриса deyil artaraq əmək almaq üçün buraya evə tez getmək, əgər həkim çağırıb, onlara hava limanında.
  
  
  — Hara olar ki, onlar ego apardı?
  
  
  — Bilmirəm, — dedim. — Amma sonra nə danışdılar, mənə öz atası, o, ətrafında olan insanlar həzz alırlar tərk haradasa зацепку.
  
  
  — Sən haqlısan, — dedi Qəpik. 'Amma harada?'
  
  
  — De görüm, bu sən, — dedim.
  
  
  Göz Qəpik заметались otaq. "Hər şey görünür eynilə, — dedi, — hər şey öz yerində. Onun olardı fərq, əgər belə olsaydı. O, dəhşətli опрятен. O, подсунула ayaqları altında özünü kresloda və əzici свернулась калачиком.
  
  
  — Fikirləş, — dedim.
  
  
  Kuruş gözlərini yumdu. Otaq sakit idi. Pəncərədən çıxan Fhn, onu görmək bilər, narıncı top batan günəşin parlaq açıq üfüqdə yuxarıda. Onun, saatına baxdı. Saat altı idi üzrə nyu-york vaxtı. Banklar, bütün Amerikada bağlanıb. Dünya idi, sakit və təhlükəsiz, ən azı, sabaha qədər. Və onda, bəlkə, çaxnaşma qoymaq üçün bütün mövzu.
  
  
  Birdən Qəpik, ayağa sıçradı. — Mən başa düşdüm, — qız qışqırdı.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Fəsil 13
  
  
  
  
  Onun подпрыгнул öz kreslosunda.
  
  
  'Sən nəyi nəzərdə tutursan?'
  
  
  "Mən bilirəm ki, o, harada tərk edəcək, bu ipucu", — deyə o bildirib. "Əgər o, onu buraxdı."
  
  
  'Harada?'
  
  
  "Qutusu Ci" .
  
  
  Onun baxdı nax sorğu edilir.
  
  
  "O qutu ilə fil sümüyündən olan köhnə Manan hədiyyə mənim əvvəl atası, o gedəndə üzrə Çin. Bu nen saxlayır, onun bütün qiymətli kağız. Əgər o, haradasa qoyub улику, o olmalıdır, bu qutusu.
  
  
  "Harada ki, bu qutu?"
  
  
  "Bu ego otaqda", — dedi Qəpik, və artıq мчалась dəhlizi üzrə onun arxasında.
  
  
  O, döndü bir anda. Bu gözəl işlər, düzbucaqlı günəş eynəkləri ilə fil sümüyündən, hər qarış tərəflər və yuxarıdan ilə bəzədilmiş gözəl relyefli, sanki bütün akla heyvan. Qəpik verdi mənə ego.
  
  
  Onu tutdu qapağı və özünə sarı çəkdi. Qutu qaldı sıx bağlıdır. Qəpik, mənə baxdı ilə жалостью.
  
  
  "Bu, asan deyil, — deyə o bildirib. "Ji развлекался nə qutular toplayırdı idi ki, bulmacalar ilə, yadındadır?"
  
  
  "O necə açılır?"
  
  
  "Bilmirəm" idi revmatizm.
  
  
  — Bizdə iki variant var seçim, — dedim. "Biz heç etmek ego, nə ona istəməzdim bunu, ya da biz açmalıyıq bu sirr deyil".
  
  
  "Bu, çox dəyərli bir şeydir ki, onu sındırmağa", — dedi Qəpik. "Atam heç vaxt olsaydı, mənə bağışladı".
  
  
  "Qırx beş milyard dollar da çox dəyərlidir", — dedim. "Mənə tamamilə противны hər kəs çalışır rob hökuməti və amerika Birləşmiş Ştatları. Ya da biz bilmək tez, ya da töhfə Filipp aradan qaldırılması üçün bir çox çətinliklər — bu dəstə dağılmış fil sümüyündən.
  
  
  Onu ehtiyatla götürüb qutusu, повертев onun əlindədir. Onun похлопал üzrə qapaq, dənizin dibi və tərəflər. Onun basdı. Onun пощипывал və ощупывал açılar. Cəhd birləşməsi постукивания və tıklayarak. Onun тряс onun. Heç nə kömək etmədi.
  
  
  Onun baxdı Qəpik. - 'Bir fikir?'
  
  
  O, başını buladı. Deyərdim ki, bu, bizim üçün idi, bu, olacaq, eyni zamanda, sadə və mürəkkəb. Aleksandr yol idi Ji . Vermək problemi ilə məşğul olan görünürdü olduqca çətin, amma həlli hər zaman смотрело olardı sizə səmimi adam.
  
  
  — Bütün bu vaxt смотрело sənə üz — təkrar. 'Yaxşı.
  
  
  Güman ki, bu "qərar".
  
  
  Qutu idi mənim qucağına. Onun baxdı qapağı. Başqa heç bir heyvan. Şir, pələng, meymun, panther, lamanın, fil, ilan, ayı, zürafə, porsuq, whales, bayquş, qorilla, antilop.
  
  
  Kuruş güldü.
  
  
  'O nədir?' — soruşdum, baxaraq bilər, hələ o наклонялась yoxlamaq üçün qutu.
  
  
  "Ah, mən elə fikirləşdim haqqında köhnə Manan . Yəqin ki, ona olardı bu xoşuma gəldi. Qutusu görmək ki, o, edilən kiçik oğlan üçün, причиняло çox narahat edir.
  
  
  — Mən ценымногие xoşbəxt, əgər köhnə Manan riayət daha sadə tövsiyələr, — dedim.
  
  
  — Amma bu, sadəcə, — dedi Qəpik. 'Onun sakitləşdi.'
  
  
  "Mən verirəm разгадывание on beş dəqiqə sonra isə разобью onu parça-parça", — dedim. "Bu arada, görün harada var qələm və kağız".
  
  
  Kuruş dərhal geri qayıtdı.
  
  
  Onun başladı hesab edilsin. — Web-hosting, — dedim. "Əlli dörd heyvan üstdə. Üzrə on üç, hər iki tərəfdən. Dibində bir şey. Cəmi altı yüz. Altı şir. Səkkiz filler. Meymun, beş. Ayı, üç. İlan, beş. İki bayquş. Whales, dörd. Lamanın, beş. Üç zürafə. Bir panther. Qorilla, dörd. Buffalo, beş. Beş tovuzquşu və üç dandi.
  
  
  Onun sözünə davam hesab edilsin. Kuruş yazmağa davam etdim qədər mən dedim: "Bu, bütün".
  
  
  — Bir yerdə, — dedi. "Bu, cəmi yüz altı."
  
  
  Onun aldı nax siyahısı və tədqiq ego, hələ ki, o dayanıb mənə çiyin üzərində. — Görürsən ki,-heç bir qeyri-adi? Onun istədi.
  
  
  Kuruş başını buladı. "Artıq olmayan siyahısı qonaqlar tərəf Ноевом gəmidə", — deyə o bildirib.
  
  
  — Ola bilər, прощальная pm, — dedim. "Zamanı gələndə hamı düşmək sahilə cüt".
  
  
  Kuruş hələ diqqətlə baxır siyahısı. - O vaxtlar çətin olacaq.
  
  
  'Sən nəyi nəzərdə tutursan?'
  
  
  — Üçün пантеры və porsuq, — deyə o bildirib. "Yalnız bir var onların ətrafında. Necə düşünürsünüz, onlar ki, heç bilirlər?
  
  
  Sonra onu gördüm, bu. — Düz deyirsiniz, onlar bir şey bilirlər. Test edin ih.'
  
  
  — Mən baxaram, — dedi Qəpik.
  
  
  — Sən heç bir şey onlara heç bir bildiriş vermədi?
  
  
  — Xüsusi bir şey, — dedi. "İstisna olmaqla, ki, yalnız bir var onların ətrafında və digərlərindən daha çoxdur".
  
  
  Onun əlindən var nax siyahısı. Onun saxlanılır qutusu bir tərəfdən isə, kağız başqa. — Yaxşı, — dedim. "Hər bir heyvan daha iki görə, üç hal istisna olmaqla".
  
  
  — Bəli, — dedi. "Bir neçə bayquş, panther və porsuq".
  
  
  'Doğru. Bəs belə bir bayquş?
  
  
  — Simvol hikmət, — o dedi.
  
  
  — Bir daha. Bəs bu bayquş?
  
  
  — Açıq üzərində пантерой və барсуком, — deyə o bildirib. 'Belə?'
  
  
  — Panther və porsuq, — təkrar.
  
  
  Kuruş нахмурила qaşlar.
  
  
  "P və D", — dedim. "İnisialları Filipp Доуна".
  
  
  Onu, basdı пантеру. Heç bir şey baş verdi.
  
  
  — Haqqında, Nik, — sakitcə dedi Qəpik.
  
  
  — Vermək, — dedim. — Biz cəhd edə bilərsiniz ki, bir şey daha.
  
  
  Onu qoydu bir barmaq пантеру isə digər porsuq. Onun baxdı Qəpik. — Səs dedi.
  
  
  Onun basdı. Hər iki зверька çəpinə altında mənim thumb. Haradasa daxilində qutusu eşidildi, ancaq слышный basın. Onun əlini çəkdi və qapağı açıq partlayış. Məsləhət Filipp Donna, birinci idi ki, gördük.
  
  
  
  Fəsil 14
  
  
  
  
  Bu, az idi, amma bunun üçün kifayət qədər idi: bir vərəq ağ kağız-qara çap hərfləri.
  
  
  Fu Куан Йонская акробатическая truppası. İndi Sun Teatr Dəq .
  
  
  Bir küncündə kiçik səliqəli xətlə, bir Qəpik опознала kimi yazı atasının dururdu vaxt və həyata keçirilmə tarixi: 8:05 am doktoru Инурис vaxtını əbəs yerə itirmədi. Mən güman edirdim ki, o, yəqin ki, zəng edib həmkarına aeroportun ətrafında Nitsa və əmr etmişdi ki, o, mümkün qədər tez ala Filipp Доуна. O saxlayacaq izahat gələnə qədər Nyu-York.
  
  
  Deməli, səhər tezdən kimsə səfər etmişdir Филипу Don. Yəqin ki, o, müşahidə, lakin kifayət qədər müşahidə saxlamaq üçün qoca təcrübəsi qoymaq kağızı da шкатулку üzrə fil sümüyü; yəqin ki, o qədər geyimli edilib.
  
  
  — Gedək, — dedi Qəpik.
  
  
  'Heç belə tez.' İfadə mənim şəxsin o, başa düşdüm ki, mən istəmirəm ki, o mənimlə idi.
  
  
  — Sən axı bura çıxmaq odin?
  
  
  — Qorxuram ki, mənə lazım olacaq, — dedim. "Burada biz расстанемся, ən azı bir müddət."
  
  
  "Mən getmək istəyirəm, Ləqəb," dedi. — Mən затащила səni buraya. Və, o, mənim atamdır.
  
  
  Onun başını yellədi. "Sonra qaranlıq olur, onun gedim o, teatr və orada bir az поковыряюсь.
  
  
  Onu bilirəm ki, bu teatr var. O, qovuşuğunda yerləşir Бауэри və Чайнатауна. Sən nə çox seçilirdi var.
  
  
  'Nə var ki?' — Bəlkə, bu dəyər onlara bildirin ki, biz burada. Ola bilər, bu, ih выманит.
  
  
  "Və güman ki , bu, baş verəcək", — dedim. — Ki, əgər onlar allah bizi həm?
  
  
  "Onlar qazanır, biz isə проигрываем", — deyə o, çiyinlərini.
  
  
  — Mən bilmirəm bunu özümə rəva, — dedim. "Və amerika Birləşmiş Ştatları hökuməti də. Bu, mənim oyun "sabah" alırsan daha bir şans. Əgər onlar qazanacaq, amma biz uduzarıq, bu axını deyil, yalnız sənə, mənə, əvvəl ata, sənin, həm də bir çox digər insanlara. doktor Инурис və ego dostlar, indi gərək ki, bir az qorxuram. Sənin escape və ehtiyac almaq ata girov kifayət qədər pozmaq üçün ih planları məcbur etmək ih sinir. Unutmayın ki, doktor Инурис hansısa səbəbdən istisna etməyib ətrafında müraciətlər. Bu, oğurluq qızıl yaxınlaşır və öz kulminasiya nöqtəsinə. Hazırda onlar əmindirlər ki, biz orada, amma, ən azı, onlar lazımdır ki, şübhəli biz yaradırıq, onlara problemlər var. Belə ki, bir şans var ki, onlar sürətləndirmək əməliyyatı. Əgər biz səhv hesablaşmalarda, onlar azaddır, quş kimi və fəlakət üz verdiyi kimi, ABŞ yəqin ki, bütün qalan dünya. Mən düşünmürəm ki, sən istəyirsən ki, bu sənin vicdan, Qəpik-Don.
  
  
  O gözlərini aşağı saldı.
  
  
  — Qulaq as, mənə sabah səhər doqquz. Əgər mən qayıtmayacağam zaman zəng də Vahid xidmətə mətbuat və teleqraf Vaşinqtonda və xahiş insan adına Хоук. Danış emu hər şeyi bilirsən. Sonra nə istəyirsən. Bütün bunlar haqqında daha onu sizdən xahiş edirəm. Ən azı, belə ki, sənin üçün bir şansı olacaq təkrar görmək, onun ata.
  
  
  Kuruş görə, başıyla təsdiq elədi. — Ki, səninlə olacaq, Nick? Mənə söykəndi, öz isti bədən.
  
  
  — Narahat olmayın, — dedim. "Mən yalnız xatırladım ki, mənə var сыч nə yaşamaq".
  
  
  O, bilmirdi təbəssüm etdi. — Onda çalış saxla bu, — dedi.
  
  
  — Bu, məni çox отвлечет, — dedim.
  
  
  O, bir addım atıb mənə. "İndi hazır olun getmək" dedi.
  
  
  Mənə asan idi блейзер, tünd-boz şalvar və tünd-göy водолазка ki, onun досталь ətrafında çamadan. Вильгельмина, Хьюго Pyer və dağıldı öz adi yerlərə isə onun üstünə bir neçə бритвенных bıçaq da katlanmalarda водолазки.
  
  
  Kuruş azad etdi məni. — Ehtiyatlı ol, Nik, — deyə o bildirib.
  
  
  — Heç впускай başqa heç kim məni, — dedim mən.
  
  
  — Narahat olmayın, — dedi.
  
  
  Ola bilər ki, bu idi Teatrı Sung Min şən idi cı hit , lakin mən buna şübhə edirəm. Bir şey olar deyə yəqin ki: əgər mən ona bir zaman idi, onun çiçəklənməsi, əgər fərz etsək ki, o, heç idi, bu çoxdan olub. Böyük, köhnə bir kvadrat bina görünürdü спряталось kölgəsində Манхэттенского körpü нависавшего onun üzərində аркой. O, qaldı daimi полутьме, sanki съеживаясь göstərmək üçün parçalanma, постигшее ego bu illər ərzində.
  
  
  Öz böyük səhnə o, çoxdan itirdi və ilin ən xidmət kinoteatr. Nə olar, yenə də, heç bir halda hollivud qonaqlar səbirsizliklə gözləyir, onların baş. Var idi köhnə вестерны və ucuz idxal kino sənayesinin hong Kong. Bir və ya iki dəfə bir il səhnəyə çıxırdı, akrobatlar ətrafında Tayvan. Xeyli şərəfinə bu dəfə çatmışdır Куану Йонскому dəstəsinə.
  
  
  Onun скорчился çirkli dam, axtarır bir ətrafında, tozlu işıq barmaqlığı. Mənə aşağıda, səhnədə, onu görən kişi, çılpaq qədər kəmər, və qız paltarı ilə оголенной geri кланяющихся tamaşaçı. Elə zəif alqış.
  
  
  Onlar atılaraq geri səhnəyə qalxıb uzaq bir-birindən. Bir tərəfdən qız, digər tərəfdən isə kişi. Azn qolu taxta masa oturmuşdu şüşə ilə дротиками ilə verir.
  
  
  Qız çıxardı və bir tərəf döndü kişiyə durmuşdu ki, onun da böyüyür. O, согнула əlini və ıso bütün qüvvələrin метнула dart emu geri. Dart задрожал bu ego dana isə bir-dəri altında çıxış damla qan.
  
  
  Onun baxdı, bir az da, daha sonra ehtiyatla getdi üzrə просмоленной dam. Orada bir işıq lyuk, lazım olan araşdırmaq. İdi ki, o kobud, lakin qeyri-şəffaf və aşağı axtarıram içindən köhnə şüşə, mənim nəbzim участился. Oda mənə aşağıda dayanmışdı doktoru Лотар Инурис.
  
  
  O, tək deyil. O, şirkətin daha iki kişilər. Və baxmayaraq ki, onun əvvəllər heç vaxt gördüm ki, bizim bundan bizə başqa, o, dərhal məlum oldu ih. Onu gördüm ih şəkillər və işlərində AH.
  
  
  Odin onların ətrafında idi, hündür və arıq, qaranlıq dalğalı saç və смуглым gözəl üz. O, dərhal bəlli olub nen Don Mario Prinsipi. Əgər mafiya idi futbol komandası, o, olardı ən skorer və futbolçu yaş, eyni zamanda. O, yeni mafiya; ABŞ-da doğulub, yaxşı savadlı, ağıllı, təcrübəli və sərt. O, шталь istifadə etmək gücünü də harada istifadə edə bilər, ümumi mənada. O, bilirdi qanun boyunca uzaq və geniş istifadə hər bir boşluğu ki, tapa bilərsiniz. Siz заподозрить ego bir çox şeylər — ограблениях, ростовщичестве, narkotik, fahişəlik və mərc oyunlarında — lakin bu, sübut edir. Ego adlı "şahzadə", hətta köhnə доны vermişik idi ona görə. Bu köhnə bir it ilə köhnə трюками. Şahzadə bilirdi ki, yeni. O, çevik отмывать çirkin görə pul okean. O, bilirdi kimi nüfuz və almaq hüquq narahat olmadan biznes haqqında qanun. O, hər şeyi bilirdi tövsiyələr və tələlərin polis və min bir yolu qarşısını almaq ih. Əgər kimsə və ovlamaq üçün 45 milyard qızıl, davamiyyət şahzadə həqiqətən mənada.
  
  
  Heç də az maraqlı idi və üçüncü kişi otaqda. Var idi коренастое, güclü bədən və düz üzünün cizgiləri tam ay. Hətta olmadan униформы ego idi və öyrənmək üçün asan. Oğlu Воен, daha doğrusu, polkovnik Oğlu Сье. İşləyir çin ordu kəşfiyyatı , böyüyüb qərbdə qəbul iqtisadi təhsil Oksford. Hərbi cəhətdən, o, hesab parlaq strateq. O, nüfuz qazanıb первоклассного rəhbəri kəşfiyyat agentliyi kimi tanınan Moonrise kənarda Makao, 1950-ci illərdə. O təşkil edirdi əməliyyatlar və hərbi kəşfiyyat Şimali Koreya və Hanoi. Rus kəşfiyyatı hesab ego ən təhlükəli çin agenti olan onlar heç rastlaşmışıq. Deyirdilər ki, o, eyni kəs kimi parlaq, və elə o qədər iddialı, nə qədər və хладнокровным. İndi bu, sanki, sülh yaz gecəsi, o, düşdü захудалом манхэттенском teatrında və güman ki, ifadə ego şəxslər, çox qəzəbli idi.
  
  
  Onun bilmədi ki, eşitmək demişəm, polkovnik Oğlu oturdu kafedrasında ilə birbaşa önə baxan üçün taxta masa boş otaqda, amma mövzu ego, qəzəbi, heç bir səhv. Ego şəxs təhrif hirs. Qaranlıq qan axdı burada açıq demək altında ego dəri, və hələ ki, o deyirdi barmağı sağ əl метнулся костлявым nizə üçün Лотару Инурису.
  
  
  Şahzadə durdu kənarda, скрестив əlləri sinə və nifrətlə gülümsəyirdi коварному doktor.
  
  
  Инурис, əllərini uzatdı polkovnik bir jest barışıq. Lakin çinli, istəmirdim bu barədə bilmək. Doktor Инурис cəhd danışmağa, amma, revmatizm polkovnik Oğlu, ayağa qalxdı və yumruq vurdu stola. O, eşitməmişəm bizim ola bilər. Hətta səs knuckle polkovnik Oğlu stola idi eşidilmir.
  
  
  Ancaq onu təsəvvür edə bilər ki, baş verir. Doktor Инурис qayıtdı, yaşadığım dedi Riviera ətraflı öz uğursuz müəssisələr. Və polkovnik Oğlu reaksiya verib qabaqcadan. O, nüfuzu var idi перфекциониста. Və o səs partladı. Инурис varlı idi. Ego rol əməliyyatlar kifayət qədər sadə: saxlamağa qız üz. İndi o, məhv planı. Heç bir dəfə, iki dəfə. İndi isə o, qaçıb. Demirəm artıq bu barədə nəcib американце Николасе Андерсоне, пришедшем hey, kömək edir.
  
  
  Polkovnik Oğlu dayandı. Ego əlləri edirdilər рубящие hərəkət o qədər demişəm. doktor Инурис çalışırdı kimi ola bilər незаметнее ki, çox vacib bir otaqda cəmi üç nəfər.
  
  
  Xoşuma gəlirdi görmək, bir həkim kimi Инурис var побои. O var ki, layiqdir, və hətta daha çox, lakin baxın, təkbaşına heç bir kömək olardı, mənə daha irəli bir addım.
  
  
  Polkovnik sakitləşdi. O, geri döndü və öz masasına. O, yandırdı uzun siqaret, dərin bir nəfəs tüstü və yavaş-yavaş azad ego, ətrafında qalın burun. Tüstü струился iki bərabər струйками. O, yenə də danışmağa başladı.
  
  
  Onun göstərdim, qulaq çərçivəsində işıq lük, lakin heç bir şey eşitdim. Və zaman onu ehtiyatla пригнулся üçün световому люку əsaslanaraq onun bir əli üçün balans, onun kimi hiss ətrafında bir pəncərə шевельнулось altında mənim barmaqları ilə. Onun отодвинулся uzaq, axtarır otağa. Sanki, heç kim ətrafında oturanların heç bir şey eşitmişəm. Polkovnik Oğlu sadəcə davam, əvvəllər olduğu kimi.
  
  
  Mənim barmaqları tədqiq незакрепленное şüşə. Стяжка, удерживающая ego yerində olmalıdır, qurumuşdur çox-çox illər bundan əvvəl. Şüşə двигалось asandır. Onun шевельнул əl və Хьюго, стилет, slid mənə əlini. Onun səssizcə шталь kəsmə замазку. Sonra onun səliqəli hökumətinin bıçaq blade bir taxta çərçivə və поддел onun. Ucu стилета qaldırdı onun şüşə və sonra onun. İndi onun səs eşitdim Oğlu . "Hazırda biz, sadəcə, lazım olan hərəkət. Bu əsl peşəkarlar, səs kimi, bu idiot", — işarə barmaq doktoru, Инурис — "düzgün yerinə yetirib, öz təlimatları". O, yenə də uzanmış tüstü ətrafında siqaret və yenidən azad ego vasitəsilə burun. "Əslində, biz davranmaq lazımdır, belə ki, sanki, bu qızın və mister Anderson, mövcud deyil. Bəlkə də, onlar üçün təhlükə bizim əməliyyatları, amma var və ehtimal ki, bu, belə deyil". O baxdı Инуриса. — Siz düşünürsünüz ki, bu qız haqqında heç nə bilmirdi, bizim əməliyyatları. Onun ümid edirəm ki, siz başa düşdünüz bu, doğru deyil. O ki qaldı bu Anderson, onda ego iştirakı ilə görünür ki, daha çox uğursuz təsadüf. Hər halda, indi artıq çox gec qoymaq üçün mövzu planlarımıza. Çox çox pay da, bizim hamımız üçün, və indi biz yaxınıq sonuna.
  
  
  "Bununla belə, onun hesab edirəm ki, bəzi dəyişikliklər zəruridir". O, докурил siqaret. — Mən обсужу bu, sizinlə bir neçə dəqiqə. Lakin ilk, — o, ayağa qalxıb stulun çıxartdı ətrafında cibi boş bir qutu siqaret və скомкал onun — mənə lazım siqaret. O, çıxdı vasitəsilə otaqlar.
  
  
  Onun sözünə davam baxın. Doktor Инурис baxdı Don Mario. Bir də, bu iyrənc, пронзительных, sinir смешков çıxıb ətrafında ego бородавчатого boğaz. Ego sinir idi, bir az напряжены zaman polkovnik Oğlu yox idi, otaqda. Don Mario soyuq baxdı.
  
  
  "Narahat olmayın, — dedi doktoru Инурис emu. 'Hər şey yaxşı olacaq. Onun bu dəqiq bilirəm.
  
  
  Don Mario uzun müddət gözlədi, əvvəl cavab. Ego səs ikrah dolu idi. "Heç play глупее daha çox lazımdır", — deyə o bildirib. "Hər şey yaxşı, hələ sən qərar deyil ki, mən edilə onun sevgilisi".
  
  
  — Hər şey yaxşı olacaq, — dedi Инурис. 'Narahat olmayın.'
  
  
  — Qulaq as, — dedi Don Mario, — bütün insanlar narahat olmağa, sən də ön sırada yer. Əgər bir şey yanlış gedir, sənə narahat оборудова mənə və полковнике Oğlu, sən, bədbəxt piç, əgər sən burada. Yox, əgər yoxdursa, onda həmişə var, narahat bir şey yoxdur".
  
  
  "Səs görərsən, — dedi doktoru Инурис. 'Hər şey yaxşı olacaq. İnanın mənə. Güman etmək olar...'
  
  
  Qalan onun eşitməmişəm. Növbəti saniyədə mənim nəfəs kəsildi, zaman metal zəncir сомкнулась ətrafında mənim boğaz. Hələ ki, onun uğrunda mübarizə aparmış bir qurtum seçmə hava altında polad təzyiq разбивать, вгрызающейся bu yaxası mənim kazak, mənim əl qeyri-iradi çatdı üçün люгеру. Mənim dil cek ıso tərəfində rta. Mənim gözləri görünürdü прыгали daha ağrılı. Haradasa mənim beyin törətdiyi oksigen, onu bilirdi ki, o, kim idi mənə arxasında, istifadə ölümcül нунчаки , belə sevimli döyüşçüləri karate.
  
  
  Zəncirvari arasında iki qələm выжала mənə ətrafında bütün həyat. Amma mənim əlim hələ тянулась üçün пистолету.
  
  
  "Yox, yox, Karter, bunun ətrafında heç bir şey çıxacaq", — səsi eşidildi. Sonra sonra kəskin zərbə mənim затылку və flash тошнотворных odlar əvvəl məni up udduğu qaranlıq.
  
  
  Fəsil 15
  
  
  
  
  Zaman onun gəldi şüur, sonra gördük ki, лежу mərtəbəsində kiçik bir otaq backstage. Mənim əlləri və ayaqları bağlı idi, və baş arxasında elə bir təəssürat var idi ki, guya kimsə səsini batırdı ego bag qum ilə. Polkovnik Oğlu, Don Mario və Инурис dayandı və mənə baxdı.
  
  
  — Sən hiss edirsən özünü bir az daha yaxşı? — soruşdu polkovnik Oğlu.
  
  
  Onu ehtiyatla keçirərkən həmin altlığı hərəkət etdirərək, başını irəli və geri. — Görünür, heç bir şey сломано, — dedim.
  
  
  Polkovnik Oğlu bir siqaret yandırdı ətrafında öz uzun siqaret və icazə tüstü bürüyürdü keçə və burun vasitəsilə. "Ən delle, sən заслуживаешь ölüm", — deyə o bildirib. — Heç olmasa, ona görə ki, sən belə неосторожен. Səhlənkarlıq, bizim işimizə yaramaz, bilirsiniz olub. Və sənin tərəfindən idi, çox ehtiyatsız çıxarmaq, bu, pəncərə ətrafında işıq baca. Sizə heç vaxt ağlına nə zaman убираете şüşə, təravət seçmə hava otaqda artır? Daha doğrusu, çox kiçik axını seçmə hava. Amma isə geri qaldığından kifayət qədər dağıtmaq üçün klublar tüstü ətrafında mənim burun. Mənim müşahidə tüstü bir neçə dəfə спасало mənə həyat". O gülümsədi. "Mən demək olar ki, bir tərəfindən o bir neçə insan dünyada olan siqaret onun üçün sağlamlıq".
  
  
  — Əgər onu edə bilər, onu olardı əyilib, əvvəl sizin наблюдательностью, polkovnik, — dedim. — Amma, qorxuram, mənim indiki vəziyyətdə bu bir az çətindir.
  
  
  "Mən görəcəyəm bu fikri Karter," deyə o, bildirib. O, atdı гневный baxış doktoru Инуриса. — Bəli, bu, Karter, axmaq. Nick Carter deyil, hansısa bir Nikolas Anderson. O, bir agent AH.'
  
  
  doktor Инурис ağzını açdı. Don Mario heyrətlə izləyib.
  
  
  -- Onu yox idi... -- başladı doktoru Инурис.
  
  
  'Sakit!' - Polkovnik, Oğlu onun sözünü kəsdi. — Əlbəttə ki, sən anlayışı yox idi. Bu sizin beyin sənin parmaklarınızın ucunda, bu промежности, ola bilər, hər bir yerdə, başqa bir baş. Belə ki, siz elə bilirdiniz ki, o, yalnız bir turist, olduqca галантный назойливый bir adam təsadüfən gəlib kömək düşən bəla, qız? Sən daha axmaq, daha çox onu düşünürdüm. Adı bu insan Nick Carter. Hər уважающей özünü xüsusi xidmət orqanları Yer üzündə var dosye ona. O, master qatil tərəfindən AX . Polkovnik Oğlu mənə baxdı. "N3, elə deyilmi?"
  
  
  Ona heç bir şey dedi və cəhd oturma mövqeyi getmək. Mənim qola parçalanırdı.
  
  
  "Bundan başqa, ego görünüşü, — davam polkovnik Oğlu, elə bil, oxu, mühazirə — Karter də tanınır sizin arsenal silah. Люгер kimi tanınan Вильгельмина. O, götürdü ego kafedrasının və elədi onlara. "Стилет kimi tanınan Хьюго". O, təkrar göstərir. "Kiçik, lakin смертоносная qaz bomba, məlum olduğu kimi Pyer".
  
  
  Doktor Инурис yırğalayır üçün təqdim olunan hər bir emu predmeti. Ego şəxs əldə etdiyi qırmızı rəng, və onun yenidən gördüm çırpıntı mina kimi mavi qurd, altında ego виском. Emu idi udmaq çox təhqir və bu emu heç xoşuna gəlirdi. O, tir-tir əsirdi, qəzəb.
  
  
  Birdən o, irəli çəkildi və məni vurdu ayaq üzrə ребрам. Onu düşdü və откатился. Zərbə deyil düşdü mənə, amma перекатывание çox kömək etdi, mənim asılıdır. Ağrısı ilə onun yenidən sel.
  
  
  Polkovnik ayağa qalxdı görə kafedrasının. Əlində var idi стилет. Bir anlıq onu fikirləşdim ki, o, gəlir mənə, amma bunun əvəzinə, o, gəlib azn doktoru Инуриса ki, geri çəkildi geri, hələlik ego parçalanması idi ki, biz divarları olmadan başqa çıxış yolu. Polkovnik Oğlu занес bıçaq altında çənəsi. O, deyirdi çox sakit, yalnız усиливало ego, hirs.
  
  
  — Diqqətlə qulaq asın, — dedi. — Siz artıq gətirdik bizə kifayət qədər çətinliklər var. Sənə bəxti gətirib ki, mən səni hələ onu öldürməyib.
  
  
  Yalnız mənim şərəf buyurub tərk sizə sizin iştirakınız bu əməliyyatlar. Və sizin yerdə onun olmasaydı, çox arxalanırdı bu şərəf. Belə ki, dinlə mənim şurasına və bərəkətli bu çox yaxşı: sakit saxlamaq. Heç bir şey торопи; bəlkə sən выживешь. Amma əgər sən пренебрежешь mənim şurası, onun olmadan, heç bir tərəddüd перережу sənin отвратительную глотку. O ki qaldı, Karter onu və yalnız onu избавлюсь ondan o an mənə olacaq bir şey deyil əvvəl. Onun aydın ifadə işlətdi ki?
  
  
  O qədər vurğuladı штопора ucu стилета doktorluq boğaz. Надавил boynuna Инуриса ривненской belə ki, danışıq, lakin onu deşmək üçün cəhd. Göz doktoru əllərində xaç ətrafında orbit. Emu idarə qısaca кивнуть təsdiqi.
  
  
  Polkovnik Oğlu yola ona və yenidən öz yerini tutmuş, masa arxasında. — Yaxşı, — dedi. — İndi isə cənablar, — dedi, - aşağı baxmaq hər tərəfindən bizə. "Geri əslində işin. Əvvəl biz покинем bu otaq bu gün axşam, onu istəyirəm ki, hamı xəbərdar idi, son hadisələr. O, mənə gülümsədi. — Hətta sən, Karter.
  
  
  — Etməyin mənə одолжений, polkovnik, — dedim.
  
  
  'Отдолжение?' - o güldü. 'Çətin. İcazə verin, mən sizə deyə, ki,-ki, — dedi, irəli əyilərək öz kreslosunda. — Sən ölmək çox yavaş-yavaş və çox əziyyətlə. Və onun istəyirəm, siz biləsiniz ki, onların bir hissəsi zərər olacaq fikrinizi. Bəzi onların ətrafında ilə bağlı sizin bədən, amma mən sizi əmin edirəm ki, nə düçar olacaqlar fikrinizi mütləq olacaq daha ağrılı olur. Hələlik onu qurtarmaq, sən mənə dua ölmək. Siz davam etdirəcəksiniz xahiş edirəm".
  
  
  — Heç olun çox arxayın, polkovnik, — dedim.
  
  
  Polkovnik Oğlu əlini qaldırdı. "Lütfən, Karter, çatdırmaq məni sənin бравады və icazə ver mən davam nə deməliyəm. Məni narahat etmir ki, sən burada oturmaq və onun partiya bizim bu söhbət. Onun sizə bildirmək istəyirəm ki, siz onlara uğursuz. Və nə qədər ki, sən sağ və ya, daha doğrusu, hələlik onun edək ki, sənə yaşamaq, onu istəyirəm ki, haqqında bilik sənin uğursuzluq давило sənin kimi yalançı sənə böyük bir daş, выжимая ətrafında səni bütün istər həyat". O, oradan səs. "Mən istəyirəm ki, sən fikirləşdim ki, bu barədə Karter, zaman keçdikcə".
  
  
  O, clapped edib-birinə vurub, sanki, məhv etmək, yazım.
  
  
  "İndi birinci bənd — qız".
  
  
  — Heç вмешивай onu, — dedim.
  
  
  — Səssiz, Karter, — deyə polkovnik Oğlu. "Mən istərdim ki, ən böyük gic deyil, əgər istifadə тупостью öz həmkarları, doktor Инуриса. Sənin meylləri üçün рыцарству qətiyyən var, mənə münasibətləri. Hətta sənə etiraf etmək lazımdır ki, olardı ağılsız deyil çıxarmaq et seq aktları.
  
  
  — O, bunu bilir, — dedim.
  
  
  "Mən güman edirəm ki, o, həqiqəti deyir, — dedim, doktor Инурис. "O, mənə dedi ki, heç bir şey bilir münasibətləri haqqında onun atasının mənimlə".
  
  
  Ya Лотар Инурис böyük idi gic daha çox görünürdü, ya ego dəli mənasını hələ də dururdu fikir bölüşmək yerdə sevgi yuva ilə ego şəxsi qiyamət Nicole Edir. Hər halda, bu, mənim deyil, çıldırdı.
  
  
  Amma polkovnik Oğlu bilir... — sənə dedim, susdurmaq, — deyə o bildirib. Həkim dedi ki, bir şey haqqında cəhdi kömək və ağzını bağladı, lakin сжался altında презрительным baxışları polkovnik Oğlu.
  
  
  — Yox, Karter, qorxuram, bir qız olacaq neytrallaşdırmaq. Sizə deyirəm, kimi həmkarı. Onun, sizdən xahiş edirəm ki, özünüzü qoymaq mənim yerimə. Tutaq ki, siz deyirsiniz ki, qız heç nə bilmir. Lakin mən əlavə edə bilərəm ki, mən güman edirəm, bu, ona görə ki, bu, həmçinin nəzərdə tutur ki, mən sizə etibar isə ona heç vaxt inanmaram. Lakin fərz edək ki, qız heç nə bilmir. Yəni heç bir şey haqqında ki, işgüzar münasibətlərdə arasında onun atası və doktor Инурисом. Ancaq bir şey var ki, o, gec-tez aşkar edərsə, əgər o hələ açdı ee. Gözləri Oğlu polkovnik gözlərini qırpmadan mənə baxdı. - "Bu da odur ki, onun atası itkin düşmüşdür".
  
  
  Onun çalışırdı saxlamaq бесстрастное üz ifadəsi.
  
  
  — Bəs, əgər o, öyrənir və bu barədə, yəqin ki, наведается haqqında ego yeri; istintaq olan iştirak edəcəklər hakimiyyət orqanları. Və zaman hakimiyyət başlayacaq dindirmək onun haqqında bir ata, gənc xanım, heç şübhəsiz, deyir ki, onun atası ilə məşğul doktoru Инурисом, həkim olan edirdi hey əməliyyatı. Və hətta, əgər o qəbul saxta şəxsiyyət ego, bacarıq, onun sənət elədir ki, ego əsl şəxsiyyət tezliklə çölə açılır. Lakin o, heç istifadə вымышленное adı. Və onda hakimiyyət heç, ki, bu doktor Инурис alıb müəyyən şöhrət, əgər siz düşünürsünüz ki, adı ola bilər tanınmış, əgər o, anlamaq məhkəmə protokollarında bir sıra ölkələrin. İstəmirəm artıq xəcalətli öz həmkarını, lakin bəzi üzrə-ego cinayətlərin var, xüsusilə неблагоприятную nüfuzuna hətta cəmiyyətlərdə olduqca tolerant üçün cinsi излишествам. Digər toxunmaq və ya güman sui-istifadə, narkotik vasitələrin, xüsusilə də şəxsi məqsədlər üçün istifadə. İsə üçüncü güman aidiyyəti шпионажу. Demirəm artıq bəzi əleyhinə cinayətlər yetkinlik yaşına çatmayanların ki, qısa olaraq demək olar ki, asan kimi xarakterizə hərbi cinayətlər".
  
  
  Onun baxdı Инуриса. O, başını aşağı saldı, hələlik üç kişi ona baxdı ilə tam ikrah hissi. Amma eyni zamanda ona təklif edilib qaynar nifrət etməyə predmeti ola bilər, bu cür ictimai əzablara tərəfindən Oğlu polkovnik. Onu özümə düşündüm ki, əgər nə vaxtsa imkanı olacaq, zaman doktoru Инурис bilərdi məcbur çinli ödəmək, o, məmnuniyyətlə edərdim bunu.
  
  
  Polkovnik Oğlu davam etdirib... Və ona görə də hakimiyyəti istər-istəməz getdi olardı olan doktor Инурису və s. Инурис kimi, biz artıq gördük ki, o, tamamilə asılıdır və öz zövq. O, ona güclü bir əyləncə. O, ужасается hər hansı неудобству. O qorxur zərər ilə unimaginable трусостью. Özünüzü ego əlinə hakimiyyətin подвергните ego ən ağrılı, bunun nəticəsi nə olacaq? O, выболтал ki, bütün ümidi xilas etmək üçün öz отвратительную göstərilir. Və niyə? Ona görə ki, biz unutmaq neytrallaşdırmaq qız. Polkovnik Oğlu başını yellədi, sanki насмешливом jest təəssüf. — Yox, qorxuram, gərək biz onu ala. Sən razı deyiləm, Karter?
  
  
  Sənə demək çox var.
  
  
  — Onu mən qəbul sükut görə razılıq Karter, — deyə polkovnik Oğlu. "Və bu, bizə gətirir qaçılmaz məsələyə: harada qız?"
  
  
  — Qorxuram, bilmirəm, polkovnik, — dedim.
  
  
  Polkovnik mənə gülümsədi. — Karter, bu yaxınlarda biz danışdıq ki, sənin etibarlılıq. Əsasında, əlbəttə ki, sizin məşhur nüfuzunun. Onun sizə demişəm, o vaxt sizə deyim daha: mən sizə etibar edirəm.
  
  
  Polkovnik Oğlu yandırdı, hələ uzun bir siqaret yandırdı və bir ətrafında iki taxta kibrit, ki, o, досталь üzrə laklı qutular, cibinizdə palto. Sonra o, götürüb stulun mənim стилет və шталь заострять başqa bir kibrit.
  
  
  — Xahiş edirəm, heç заставляй məni vurmaq sənə ağrı, Karter. Zaman keçdikcə, onun причиню sənə ağrı bütün formalarda, ancaq mən ümid qarşısını almaq adi işgəncə. Unutmayın, mənim heç bir real ikrah ki, sizə zərər ağrı, amma mən bilirəm, zövq ki, mənim nalayiq həmkarı burada, - o мотнул başını kənara doktoru. Инурис: "Bunu etdi ki, mənə bunu. O, layiqdir sürücü.
  
  
  — Davam edin, polkovnik, — dedi, - ona emu. Daha əvvəl başlayacaq, bir o qədər yaxşıdır. Bu пытке zaman bir məqam var, sizin mind daha çox olur barədə məlumatlar, zərər, посылаемые bədən, hətta əgər siz varsınız şüurunda. Sonra duş üzüb gedirdi недосягаемом səviyyədə, azad və təhlükəsiz. Onun bilərdi səbirsizliklə gözləməli, bu və bilməlidir ki, əgər onun bilərəm o səviyyəyə çatmaq və orada qalmaq səhərə qədər Qəpik Doane ввдет Хоука kurs işi.
  
  
  Polkovnik ayağa qalxdı, yan qorunması və dayandı qarşımda. O, əyildi, mənə tutdu əl-ələ, bağlı yerdə воткнул ucunda kibrit altında dırnaq onun qalıqlarını şəhadət barmağımdan təmizlədim barmaq sağ əlləri. Sonra o, toxunub серной, yaraşıqlı раскаленным ucu siqaret və o ilə qəzəbli шипением загорелась.
  
  
  Onun oturdu və baxırdım, alov kimi прожигает kibrit tərk qara buruq və qalıqları. Polkovnik Oğlu, əlini stola yaxınlaşır tutdu стилет və onun ego parlaq ucu payına da, mənim göz.
  
  
  "Heç bir hərəkət yoxdur, — dedi, — isə sənin göz çevrilə bilər оливку azn шпажке".
  
  
  Bir də onu gördüm ki, kibrit yanmağa davam edir.
  
  
  "Harada qız?" — dedi polkovnik Oğlu.
  
  
  Onun kimi hiss istilik yaxınlaşır skin.
  
  
  — Heç bir hərəkət yoxdur, Karter, — xəbərdarlıq polkovnik.
  
  
  Ağrı gücləndi və mən kimi hiss, mənim əzələlərin qeyri başlayır напрягаться. Blade idi zəif ləkə qarşısında mənim baxışları.
  
  
  Sonra birdən-birə hər şey bitdi. Polkovnik Oğlu uzatdı azad əlini söndürdü, yan-yörəsinə alov. — Mən bilməli idi ki, yox idi cəhd, Karter, lakin idi. Sən heç vaxt biləcəksən bu.' O çevrildi Don Mario və gülümsədi.
  
  
  "Mən özümü olduqca mürəkkəb vəziyyətdə, — deyə polkovnik Oğlu. "Mən verə verilən Картеру, o, onun əminəm ki, verən olsaydı, mənə görə. Biz həm müsbət və çox yaxşı. Baxmayaraq ki, dəyər etmək, görmək, ola bilərmi ki, o, həssas olan daha sadə formaları işgəncə, qəlbinin dərinliyində onu bilirdi ki, bu belə deyil, daha çox onun". O, mənə tərəf döndü. — Ümumiyyətlə, sən necə qarşıladı bu fikir, elə deyilmi, Karter? Siz ümid edirdik ki, keçəcəksiniz başlanğıc mərhələsi səviyyəsinə tam uyğun olsun, nə qədər ki, biz bütün ego bilirik. O, güldü. "Bu, demək olar ki, mən oxumaq fikirlərinizi, elə deyilmi?"
  
  
  Don Mario onun sözünü kəsdi. — Yaxşı, polkovnik. Düşünürəm ki, vaxtı dayandırmaq zarafatlar və oyunlar.
  
  
  Polkovnik Oğlu saatına baxdı. — Bağışla məni, — deyə o bildirib. "Heç lazım deyil, boş yerə vaxt sərf. Bizdə də çox-del-bu gün axşam.
  
  
  — Mənə bir bıçaq, — deyə Don Mario.
  
  
  İlə yüngül təzim edərək polkovnik təqdim etdi emu parlaq стилет.
  
  
  Don Mario восхищенно взвесил ego əlində. Sonra o mənə baxdı, öz buz soyuq, mavi gözləri. "Az daha on beş dəqiqə sən deyəcəksən mənə, harada ki, bu qız, Karter".
  
  
  O getdi otaq və nəsə pıçıldadı doktor qulağına. Həkim başını yırğaladı və otaqdan çıxdı vasitəsilə otaqlar. Bir neçə dəqiqə o, geri döndü və başını tərpətdi Don Mario. Don Mario cavab verdi qısa утвердительным başının işarəsi. İstərdim ki, siz bizə deyirdilər haqqında nen, o insan idi ki, sərf sözləri boş yerə. Polkovnik Oğlu yenidən sel görə nəcis. Onun heç bir fikir idi, nə biz gözləyirdik.
  
  
  Heç vaxt keçib və on dəqiqə, kimi mən onu eşitdim kəskin qapısını döymək.
  
  
  'Kim var?' — soruşdu Don Mario.
  
  
  "Vito", — idi revmatizm.
  
  
  — Yaxşı, — dedi Don Mario.
  
  
  Qapı açıq partlayış və otağa, gümbəzli ворвалась kiçik избитая heykəlciklər və çökdü mənim ayaq. Ego şəxs idi перепачкано, köynək порвана. Bir şüşə üzrə ego xal idi. Buna baxmayaraq, qarışıqlıq, kifayət qədər yalnız bir sürətli baxmaq, anlamaq üçün ki, acınacaqlı varlıq mənim qarşımda idi хема başqa Филипом Доуном.
  
  
  — Sən bilirsən, kimdir, elə deyilmi? — dedi Don Mario.
  
  
  Əgər bu qəbul edilmişdir kimi штопора, o, artıq bilirdi ki, revmatizm, güman ki, nə mənim üz промелькнуло узнавание, bəlkə də, payına saniyə.
  
  
  — Saxla, — dedi polkovnik Oğlu — var planları haqqında mister Доуна.
  
  
  — Narahat olmayın, — dedi Don Mario. — Mən bilirəm ki, sənin planları. Siz hələ almaq ego geri hissəsi.
  
  
  — Çox yaxşı, — dedi polkovnik Oğlu.
  
  
  — Var, əl dərman, doktor? — şahzadə soruşdu.
  
  
  "Bəli, — dedi doktoru Инурис.
  
  
  "Gətir ih buraya. Ehtiyacım var sıxılma və кляповые lentlər və, ola bilər, bir az морфия qədər biz qaytaracağıq ego şüur. Və qəbul et ki, hər şey səndə var, qanaxma dayandırmaq üçün.
  
  
  Polkovnik Oğlu gördüm ki, mənim gözləri genişləndi adı çəkiləndə narkotik
  
  
  "Düşünmürəm ki, sən eşitdim ki,-nə yox idi eşitmək, Karter, — deyə o bildirib. — Yaxın gələcək sən özün olacaqsan altında наркотой.
  
  
  Doktor Инурис qaçdım ətrafında otaqları və geri ilə qara zippered çantası.
  
  
  Filipp Doane yalançı mərtəbəsində, zaman-zaman постанывая. Don Mario enib onun yanında dizi üstə aşıb, onun, o qədər ki, çıxdı bir şəxs yuxarı, bir az nəfəs kimi, balıq, вытащенная ətrafında su.
  
  
  Sol əl Don Mario метнулась irəli tutdu qoca görə, alt çənə və məcbur ego ağız açmaq. Sonra o, daxil ucu стилета və bərk ego k yanaq, hələlik onu gördüm, necə bir dəri выпячивается mənim gözlərim qarşısında.
  
  
  Don Mario mənə baxdı. "Qulaq as, Karter və tez fikirləş. Onun mütəxəssis ножам. İnan mənə. Onun da qarşı ego istifadə. Onun soruşuram səndən, harada qız. Onun istəyirəm ki, tez və düzgün cavab. Heç bir zarafatlar. Heç bir yalan, bir dəlil. Əgər mən deyil, mənə cavab, onun порежу qocaya yanaq və sualımı verəcəyəm yenə.
  
  
  Polkovnik Oğlu просиял. Mario, yəqin idi близкти emu ruh adamı.
  
  
  Don Mario söhbət saxlanılır. "Və əgər mən almaq revmatizm ki, mən istəyirəm, onu edəcəyəm, bir az da. Sonra onun beru digər yanaq və soruşuram, səni yenidən. Sonra onun üzərində işləyirəm, qulaq və burun. Onun вырежу göz, barmaqları, əlləri. Barmaqlarını ayaq. Bir ayaq. Doktor saxlayacaq emu həyat, çünki o, lazım polkovnik diri-diri. Lakin o, развалиной və hətta həkim bilməz ego подлатать. Və sən kim günahkardır. Tutaraq öz ağzımı bağlamaq kimi böyük qəhrəman, Karter. Siz bunu istəyirsiniz?
  
  
  O, demək olar ki, görmək bilər blade içindən xəstədir, худую yanaq qoca. O, yalançı gözləri bağlıdır, onun nəfəs fit çala-çala вырывалось üzrə ссутулившейся sinə. Хема ki, o, bizə idi, Filipp Doane xüsusi deyil idi ki, baxın. O, veribdir mənə bir çox çətinliklər, ancaq bu az idi, cəmi. Nə o etdi, грозило fəlakət milyonlarla insanlar var. Belə ki, bir tərəfdən, ego dəyməz xilas. Amma öz sahiblik, o, belə wouldnt və pis. Onun güman ki, ego öz şüurunda açdı yalnız bir neçə qapı bir neçə insanlara qarşılığında nə üçün həyat qızının parlaq. Əgər ona imkan Don Mario dilim ego ədəd, bunu xilas edə bilər Qəpik. Və xilas onun, bəlkə bilsəm, onun xilas qızıl.
  
  
  Digər tərəfdən, əgər onun ağız açım və deyim onlara, harada və necə əldə Qəpik, bu verə bilər, qocaya fikir ondan ibarətdir ki, o həm etdi. Yəqin ki, o buna layiqdir, şansı görmək, onu bir dəfə: gözəl.
  
  
  Amma çox güman ki, bir fikir salamat açıq hovuz təxminən qırx beş milyard dollar.
  
  
  Ciddi peşəkar səviyyədə onun verə bilər, yalnız bir revmatizm. Və bu idi tam sükut.
  
  
  Onun ağzını açdı və dedi: "Siz tapa bilərsiniz, onun mənzilində, onun ata. O məni gözləyir.'
  
  
  
  Fəsil 16
  
  
  
  
  Polkovnik Oğlu hit Mario üzrə geri. — Gözəldir, — dedi o, kifayət qədər geniş bir təbəssüm üçün lay dəsti polad köklü dişlərin. "Yalnız gözəl."
  
  
  Don Mario cavab vermədi emu. — Vito, — deyə qışqırdı. 'Gəl.'
  
  
  Quldur ilə snout хорька onun ağcaqanad başını qapı. Don Mario atdı emu verib düymələri.
  
  
  — Qayıtma evə bir qoca, — dedi. — Orada tapa bilməzsən qız. Уведи onun gəmi. Orada görəcəksiniz.'
  
  
  — Yaxşı, — dedi araştırmak və yoxa çıxdı. Buna baxmayaraq, mənim təlimat Qəpik, mən şübhə etmirdim ki, araştırmak ağılla yerinə ego komanda. O səs eşitmək, əsas qala və həll edib — baxmayaraq ki, bütün danışdıq dost dosta ki, onun atası hələ gəlib və indi bu qapını açır. Yalnız bu deyil, o,.
  
  
  Polkovnik Oğlu maraqla mənə baxdı.
  
  
  Əlbəttə ki, onun etiraf edirəm ki, bu, elə dəlilik, xüsusilə gözündə bir sənətkar kimi polkovnik Oğlu. Onun az qala gülə-gülə. O, учуял tələ. Onun üçün heç bir izahat nə qız çalışırdı atası saxlamaq. Onun üçün yox idi, tamamilə heç bir fayda. Çünki üzrə ego fikrincə, bizə var, qoca, bizə məndə, bizə qızın yox idi, böyük bir gələcək.
  
  
  Bilmirdim günah onun. Mövqeyindən ego, oyun idi, demək olar ki, başa çatıb və o qazandı. Bir qız ilə ego hakimiyyət var idi, demək olar ki, bütün kartlar: sirli cənab Anderson bir hit ego əlləri ətrafında heç bir yerdə oldu agent AX; qız ilə məşğul olan bilərdi səbəb emu böyük narahatlıq; və Filipp Doane ki, olmalıdır, həmişə bir sirr polkovnik Oğlu, çünki qiymət oğurluq qızıl olmalıdır görünürdü ona olduqca aşağı.
  
  
  Onun шталь hesabat emu öz motivləri. O, olmasaydı onsuz da, bu aydın deyil. Əlbəttə ki, onun bütün qaydaları pozub. Bu qaydalar deyirdilər: "islamdan döndərmək bu qoca. Yetirin vaxt qız almaq üçün Хоука. Тяни vaxt. Otur bax, necə Don Mario azalıb Filipp Доуна ədəd. Притворись ki, görmürsən qan, dəhşət və dözülməz zərər. Təsəvvür edin, bütün yaxşı, siz nəyə nail olacaqsınız, отсидевшись. Silin şəkillər qan льющейся ətrafında üz və göz qoca. Edin özünüzü невосприимчивым üçün крикам. Sadəcə düşünün ki, yazılı təlimatları.
  
  
  Bəzən bir kənara atmaq təlimat. Bir şey daxilində məni ucadan dedi "yox" ideyasına ki, don Mario разрубит qoca ədəd isə polkovnik Oğlu əl çalır isə Инурис облизнул olardı dodaqlar və ego göz остекленели olardı zövq. Bu idi гиперчувствительность. Bir şey daxilində, məni mənə deyirdi ki, o an onu buraxdı Don Mario istədiklərinə nail ola пытая Filipp Доуна, onun başladı olardı etiraf edirlər ki, проигрываю. Və onu ən-della-yalnız otel qazanmaq nə qədər ki,. Onun otel qazanmaq üçün hər şey.
  
  
  Onun otel geri qızıl qaytarmaq köhnə Filipp Доуна ego qızı bir-salamat və köməyi ilə mikrofonlar və natiqlər puanları. Onun otel silmək ih yer üzündən. Bu, böyük idi macəra. Amma zaman işini gəldi işlərə, o an Don Mario dedi ucu bıçaq yanaq Filipp Доуна ki, o, daxilində dərin mənə dedi: выбрось bu чертову kitab qərarın və oynamaq istədiyi kimi. Polkovnik Сину başa heç vaxt. O, oyunçu faiz. Və mənim prinsip ondan ibarət idi ki, hələ onun deyil, ölmək var, bir şans qazanmaq. Oğlum baxdı heyrət dolu. — Mən təəccüb edirəm, Karter. Doğrudan da təəccüb edirəm. Və bir az məyus oldum. Onun fikir, sən покажешь daha çox cəsarət.
  
  
  — Heç uyğun deyil, polkovnik, — dedim.
  
  
  "Ola bilər ki, yoxdur, Karter," deyə o, bildirib. — Amma sizdə idi nüfuzuna, insan çox yaxın olan bu. Və inan mənə, mənim haqqında hesabatlar, səni lap təzə. Kifayət qədər son anlamaq üçün sizin son görüşü ilə mənim yaxşı dostum Хсянгом Arktikada, dursun doktoru Инурисе. O çevrildi Инурису ilə заговорщицкой bir təbəssüm. — Yadınızdadır, Хсянга, eləmi, doktor? Mən demək, ən azı, siz gördünüz şəkil ego, elə deyilmi? Лотар Инурис başını tərpətdi.
  
  
  "Bu, yaxşı bir iş idi — sənin maraq Хсянга", — dedi mənə polkovnik Oğlu. — Çox gözəl və bir qədər vaxtında mənim tərəfimdən. Əgər Хсьянгу nail olub uğur ego müəssisələr çox uğurla qarışmışdır olmasaydı, bu məsələ ilə yekun mərhələsi olan qoşulur, məni ölkənizə. Lakin ona inanıram ki, dünya gözləyir, çox çətin gələcək, hətta səy olmadan Хсьянга" . Mən heç bir cavab onu öymək deyil. O, mənə gülümsədi. — Səni də, Karter, gözləyir, çox çətin gələcək. Biz edəcəyik, Çində, biz çox uzun söhbət. Və sən mənə çox şey расскажешь. Lakin əvvəlcə sizə qarşıda uzun dəniz səyahət ki, biz başlamaq, bir neçə saat sonra. Elə deyilmi, Don Mario? Don Mario başını tərpətdi. — Gəmi işləyir, — dedi. - "Biz hadisələri sürətləndirdi".
  
  
  — Biz отплывем hələ səhərə qədər, — polkovnik dedi, Oğlum, sağ ol, sizin əməkdaşlığa, Karter. Mister Doane burada, — o qeyd qocanın ki, hələ yalançı qolu yarı, — qoşulacaq bizə, çünki sizdə də evdə var, bəzi bacarıqları biz yataqxanalarda olardı. O ki, qaldı qızlar... Polkovnik Oğlu irəli uzada-uzada başını шталь hesab tavan. — O ki qaldı qızlar, Лотар, ola bilər, ona подарю onu sənə daha sonra, zaman biz almaq qədər təhlükəsiz liman. Biz hələ ki, dəniz fun ola bilər, onunla belə biz heç bir risk yoxdur, belə ki, bu təhlükəsizlik kimi Riviera. Kimi tezliklə biz almaq qədər Çin, sən bilərsən, orada qalmaq, nə qədər istəsən, bir qız ilə. Amma, mən bilirəm səni, Лотар, onun şübhələnir ki, sən устанешь təcrübəsi nax əvvəl biz oraya almaq. Əgər belədirsə, biz onu əlimizdən uçuşlara dair sorğuda göstərilmiş aerodromlardan bilər ki, bunu onunla hər şey istəsə; onda biz də çıxacağıq bilər. Bu, bizim üçün var praktiki dəyərlər.
  
  
  Doktor Инурис просиял zövq və царственно baş əydi. — Təşəkkür edirəm səxavət, — o deyib.
  
  
  "Bilirsiniz, ən delle siz buna layiq deyil, — polkovnik dedi, Oğul, — amma mən inanıram ki, hər şey yaxşı olacaq, tezliklə qız altında olacaqdır bizim qəyyumluq və buna görə də hazır, onu bağışlamaq sizin неосмотрительность bu Riviera".
  
  
  — Təşəkkür edirəm, polkovnik, Oğlum, — dedi doktoru Инурис.
  
  
  Polkovnik Oğlu çevrildi mobsters. — O ki qaldı sizə, Don Mario, o, qorxuram, məndə heç bir xüsusi vida məlumat, baxmayaraq ki, siz ego tam, layiqli. Xoşuma gəldi var, sizinlə bir işdir. Əgər adam tez-tez və sizin inam, biz gördük ki, bu gün axşam, yüksək dərəcədə gözəl. Onun, həqiqətən, otel bildirmək istəyirəm, sizə öz dərin hörmət.
  
  
  — Mən almaq lazımdır ki, burada, — deyə Mario işarə stul. — Çox tutarlı, — dedi polkovnik. "Çox uğurla ki, sən rəhbərlik edən qorxunc agent AX, Karter bu предательству gənc qadın, шталь varisi ego arsenal. Bu, demək olar ki olmuşlar yerinə düşər. Çox yaxşı, Don Mario. Sən alacaqsan ego Люгер, ego стилет və ego kiçik qaz bombası. Oxuyun ih, onun kuboklar.
  
  
  Don Mario qoymuş bomba dəqiqədə isə tapança və bıçaq görə çıxmışdı.
  
  
  Polkovnik Oğlu saatına baxdı. — Bizdə bir neçə dəqiqə gələnə qədər yük maşını, siz və razılığa gəldik. O, mənə dedi: "o gələn, Karter, biz başlamaq bizim səyahət. Enjoy bu necə olar ki, daha çox olacaq, çünki sizin son səfər. Siz səyahət Çin ilə qızıl qırx beş milyard dollar kimi, siz, yəqin, artıq bilirsiniz. İstifadə doktoru Инуриса köməyi ilə незадачливого mister Don və əvəzolunmaz yardım Don Mario səbəb zəruri işçi qüvvəsi, bilmişik выдоить Federal ehtiyat".
  
  
  "Sabah bütün açıq hovuz olacaq tüğyan etməyə başladı şayiələr ki, böyük bir hissəsi qızıl ehtiyatının ABŞ və qızıl ehtiyatının bir çox ih sadiq dost yox oldu. Sizin hökumət azad olacaq ümidverici mesajları, amma şayiələr qalacaq və getdikcə daha güclü. Və tezliklə bankirlər və hökumətin digər ölkələrin tələb zəmanət və nəhayət, sübut edir. Onlar sübutlar təqdim edə bilərlər. Sonra dollar heç bir şey başa gələcək, ona görə ki, inam gətirib, ona dağıdılıb. İnsanlar vardır dollar çalışacaqlar ih mübadiləsi, amma ki,? İngilis funt обесценится. Alman markaları, hətta isveçrə franks olacaq обесценены, çünki heç kim daha çox olacaq etibar kağız pul. Qızıl, qaldı ki, dünyada əvəzolunmaz olacaq. Kimdə bu varsa, o da qoruyub saxlayacaqdır ego. Onlar, kimin ego yox olacaq, çaxnaşmaya.
  
  
  İki mağazanın ilə буханкой çörək imtina satmaq, əgər bulka ödəmək deyil, başqa bir şey, başqa kağız pul. Riyaziyyat, kimə lazımdır, həkim, olmur olacaq, ona görə də ödəmək, başqa lazımsız kağız pul ki, həkim qəbul. Səhnə belə, bu, təkrar olacaq çox dəfə, müxtəlif yerlərdə. Və tezliklə bir dəstə olacaq gezmek küçələrində və qarət mağazaları mən xahiş etdim ki, onlara yaşamaq lazımdır. Zavodlar olacaq iflic, çünki heç kim ödəyə bilməz maşın, paltaryuyan maşın, televizor, onlar istehsal edir. Amma iş уволят. Ərəb şeyxi Fars körfəzində tələb ödənilməsi qızıl göndərməzdən əvvəl öz neftinin. Və olmayacaq qızıl ödəmək üçün. Belə ki, neft və olmayacaqdır. Və yaxın zamanlarda olmaz bizim maşın, bizim qatar, bizim təyyarələr isə zavodlar olacaq yalnız простаивать, amma faydasızdır. Amerika birləşmiş Ştatları, nə siz ih bilirsiniz olacaqdır iqtisadi atmaq kifayət edirdi. Şəhərin olunacaq dolu голодающими. Kənd yeridir olacaq sonra dirilmə yad мародерствующими dəstələri öldürmək olan scott bella qida oğurlayırlar və tərəvəz". Onun istəmirdim daha heç bir şey eşitmək. Onun baxdı Don Mario. O, sanki, heç çəkəcək, bu, heç bir diqqət.
  
  
  Onun dedi. - 'Bəs sən?' "Bu sənin bir ölkədir. Sən yaşayırsan, burada. İstəyirsən bu?'
  
  
  Polkovnik Oğlu güldü. "Don Mario — məhsul, yeni mədəniyyət, Karter. Gözləmək lazım deyil ki, o, rəhbər hissləri. Ego işi — yaşamaq və mənfəət deyil, rəğbət. Biz tərəfdaşlar, bu müəssisədə. Biz lakin bizim yalnız bir baxımdan, bizim seçim ödəniş bizim iştirak etmişdir. Çin, yoxsul qızıl seçdi qızıl. Don Mario az maraqlandırır qızıl. Oh,-o, tərk edərkən özü tapır, bu, çox напыщенным və prinsipcə, fəlsəfi nöqteyi-nəzərdən, maraqsız olmaq. Amma bir yükü var ki, Çində bol yükü olan böyük mənfəət vəd edir, əgər satmaq ego ağıllı.
  
  
  Bu isə Karter, mak və nə etmək olar, bunun ətrafında işıq: heroin. Bilirsinizmi, Karter zaman dollar обесценится, vaxt gələcək, insanlar axtarmaq başqa ödəniş vasitəsi. Və bu vasitə mübadiləsi təklif edir ki, təqdim Don Mario, — heroin. Sənə elə gəlmirmi ki , bu, bir şey edir ki, insanların unutmaq, onların problemləri haqqında? Və sizi əmin edirəm, onların problemləri olacaq. Müəyyən insanlar sizin hökumətdə maraqlı olacaq bərpası, təxminən, nəyin bahasına olursa-olsun; və əhali sevinclə дуреющее heroin olacaq cəlbedici temptation. Siz belə düşünürsünüz, doktor?
  
  
  Polkovnik Oğlu deyil шталь cavab gözləmək. — Bilirsən, özü həkim çox sevir, mak, elə deyilmi, Лотар? Belə ki, görürsünüz, Karter ki, Don Mario, sağ olun ego tərəfdaşlıq bizimlə olacaq tükənməz ehtiyatı. Və bu ehtiyatı verəcək emu böyük güc. Belə ki, zaman keçdikcə sizin ölkəyə qayıdacaq bir əmin-amanlıq, Don Mario qazanmaq, daha çox dəyərinin qızıl, ki, o, satılır дн. Ego mənfəət üçün nəzərdə tutulmuş olacaq baxımından güzəştlər qanunlarına ki, indi qadağan bəzi üzrə ego fəaliyyət. Bu hədəflərə hesablanmışdı zamanı torpağa sahiblik, tükənməyən mənbə olan o скупит istifadə edərək, heroin".
  
  
  Və zaman çaxnaşma bir qədər sakitləşmək, başqa ölkələr görəcəklər hikmət перепрофилировать o ki, qaldı sizin əhali üçün müəyyən dərəcədə sənaye fəaliyyətinin, sonra Don Mario öz üzərinə götürəcək idarə фабриками. Əhalisi olacaq motivasiya edir ehtiyac героине, necə ki, indi insanların həvəsləndirici ehtiyac dolları. İsə Don Mario olacaq faktiki ölkənin hökmdarı, heç deyirəm ki, artıq ondan ibarətdir ki, eyni zamanda, o olacaq, onun законодателем. İndi insanlar bilmək ego, həm şahzadə, lakin sizi əmin edirəm ki, Karter, tezliklə insanlar səcdə emu kimi kral.
  
  
  — Sən dəlisən, — dedim.
  
  
  Polkovnik Oğlu əlini qaldırdı. — Xahiş edirəm, Karter, onun, yalvarıram sənə. Ola real. Yoxdur meylləri üçün безумию. Cəhd haqqında düşünmək героине kimi yeni valyutada. Məgər daha məntiqi qiymətləndirmək tac qutu ağ toz, daha hansısa sarı metal və ya rəngli kağız? Yox, Karter, bu, belə deyil. Emu yalnız vermək lazımdır, başqa forma inam. Düzəliş. Və bütü olan qarşılaşacaq sizin tərəfinizdən təmin edir vəsait həyata keçirilməsi üçün bu düzəlişlər. Onun etiraf edirəm ki, bu, radikal uyğunlaşma, amma belə bir uyğunlaşma zəruridir Don Mario həyata keçirilməsi üçün iddialarının ego. Bilirsinizmi, qızıl deyil gətirəcək emu heç bir fayda. Sahiblik qızıl, indi подчиняло olardı ego qaydaları və düşüncəsi, aktual hal-hazırda. Və bu qaydalara və bu düşüncəsi Don Mario cinayətkar deməkdir oğurluq öz əmlakının. Yox, əvvəl Don Mario əldə edə statusu olan ego kreditinə ego ehtirası və sakit dahi, əvvəlcə gərək baş inqilabı. Və onun dəstəsi qızıl səbəb olacaq inqilabı amerika Birləşmiş Ştatları.
  
  
  O ki qaldı olanlar qızıl, biz əminik ki, dünyada həmişə yanlış insanlar olunur qızıl. Ki, belə demək qoruyub saxlayacaqlar köhnə iman. Çin ilə ego маками və qızıl olacaq ikiqat zəngin olsa da, xeyli hissəsi bizim məhsul mac üçün nəzərdə tutulmuşdur Don Mario uzun illər ötür. Çin və ABŞ olacaqlar çox yaxşı dost.
  
  
  Və onun inamlı ki, onlar, kim inanır, qızıl, və onlar, kim inanır, mak, yaşayacaq birlikdə uzun əsrin".
  
  
  Səsini belə. Bütün plan. Bu dəhşətli idi. Onun zəng edə bilər, bu, ağılsızlıq. Amma arasında bir xətt dəlilik və гениальностью узка və bir polkovnik Oğlu haqlı idi. Faylları AX heç bir şey yox idi ki göstərirdi olardı ki, ego-şüur bir şey deyil. Nə o istəyir, nə idi, başqa bir şey deyil мастерским gedişi; təbii son məhsul keçid ixtisası iqtisadçı və soyuqqanlı hərisliyə əsgər, məşhur öz bacarığı ilə müharibə aparmaq. Və güman ki, bundan o, bildirib ki, emu qaldı cəmi bir neçə saat qalmış onun yerinə. O, yenə saatına baxdı. — Hələ bir neçə dəqiqə, cənablar. Sonra o, mənə tərəf döndü, bir-bir. — Karter, bir dəqiqədən sonra постучат qapını. Bu zaman, bu o deməkdir ki, kənarda bizi gözləyir yük maşını. Bu yük maşını qovmaq bizi doklar, harada movers Don Mario tez nazil qızıl xaricdə gəmi. Siz сядете bu gəmi bir neçə saatdan sonra biz отплывем.
  
  
  İndi xahiş don Mario ortaya sənə ayaq. Və onun xahiş edəcəyəm, siz durmaq və sakitcə çıxmaq, bu otaq və oturub yük maşını. Biz almaq qədər gəmi, onu istəyirəm ki, siz sakit və rahat qalxıb xaricdə və oraya getdik, sizi hara aparırlar. Əgər sən yaxşımı, mən xahiş edirəm, sən избавишься təcrübəsi lazımsız zərər. Amma, mən bilirəm, sizin meyl qəhrəmanlığına, onun qəbul etməlidir ehtiyat tədbirləri.
  
  
  O, götürdü нунчаки kafedrasının. Onu gördüm taxta tutacaqları və zəncir висевшую onların arasında. Polkovnik saymazyana перекинул zəncir vasitəsilə mənim baş və натянул tərəflərini kifayət qədər sıx etmək üçün onlar прокусили mənə boğaz və hit sizin nəfəs borusu enən.
  
  
  — Siz board gəlib müstəqil, — o dedi, — və ya şüursuz. Решай.'
  
  
  Don Mario qalxıb diz mənim ayaq və başladı ip. 'Doktor Инурис, — deyə polkovnik Oğlu işarə Filipp Доуна. "Qaldırın qoca. Onun, istəyirəm ki, o, gözəl təhsil, zaman və biz прибудем Çin". O, güldü. "Başa düşürsən, Karter, bizə lazım olacaq yeni"seyf".
  
  
  Dumanda, сверкнуло ay işığında, paslı korpusu yük gəmisinin asdı dərin & nb azn якорной park var покосившегося pier. Baxmayaraq aşağı hündürlüyü, yem çirkli gəmi
  
  
  "Sara Чемберлен-Cardiff" возвышалась üzərində etdiyimiz zaman biz dayanmış, xaricdən yük maşını. Bundan sonra da, sonunda estakada, böyük bir kran ilə стонущими тросами qoydu xaricdə nəhəng konteyner.
  
  
  — Qızıl, Karter, — deyə polkovnik Oğlu. Altında diyarı прогнившей dam köhnə сераля, тянувшегося boyunca estakada, горело bir neçə çılpaq xülya yüngül ampüller, rut track sarı işıq şüaları. "Baxın sizin vasitəsi şərq. Elə bir şey yoxdur, hə?
  
  
  O, шталь cavab gözləmək.
  
  
  — Ancaq xarici görünüş aldadıcı, Karter. Bu çirkin выглядящая yük axırdı manevr edir və üzən sürətli qırıcı. Bundan sonra elektron avadanlıq və işlər belə, etmək üçün ego radarlar üçün görünməz. Ancaq mən şübhə etmirəm ki, "Sara Чемберлен" olmalıdır ki, təmin etmək üçün hər hansı bir dəlil, öz gücünü. Kim öz ağlı шталь olardı diqqət yoxsul köhnə bir yük gəmisi britaniya bayrağı altında?
  
  
  — Yaxşı, Oğlum, — dedi, - Mario. "İndi onun прощаюсь. Mənim adamlar mənə dedilər ki, onlar var, son heroin, bir neçə saat əvvəl isə iki saatdan sonra onlar təmin edir, qalan hissəsi sizin yük xaricdə. Sonra bu bilərsən üzmək hər an". Onlar жалели-birinə dost əllərinə.
  
  
  Polkovnik saatına baxdı. — Mən sənə ümid edirəm, Mario, — deyə o bildirib. "Mən göstəriş verəcəyəm üzmək saat gün".
  
  
  — Narahat olmayın, — dedi Don Mario. "Mən qalacağam öz otağında, hələ ki, siz gedəcəksiniz üzgüçülük, əmin olun ki, hər şey qaydasındadır".
  
  
  — Əla, — dedi polkovnik Oğlu. — Tipik sizin основательность, don Mario. Onun inanıram ki, bir gün biz yenidən görüşəcəyik".
  
  
  — Onda xudahafiz, — dedi Don Mario. O baxdı doktoru Инуриса, поддерживавшего Filipp Доуна . "Tutun, Doc," deyə o, bildirib. "Cəhd elə davranmaq, necə yaxşı oğlan".
  
  
  doktor Инурис hesab etmir ego layiqli cavab.
  
  
  "Şanslı, mənə Karter, — deyə o bildirib. O, похлопал özünü üzrə ремню olduğu Хьюго və Вильгельмина edilmişdir gizli altında курткой. Üçün təşəkkür edirik "suvenirlər". O, дернул düyməsini gün yoxa çıxdı anbar.
  
  
  — Yaxşı, — dedi polkovnik Oğlu. "Bütün xaricdə. "Sara Чемберлен" icazə üzmək səhərə qədər, — o, güldü, — yük oldu.
  
  
  Polkovnik Oğlu дернул crank нунчаку məcbur zəncir натянуться mənim boyun, sanki soxub yola düzəldi at. Davam etdirdik yolu пирсу ayağa qalxdılar üzrə сходням. Onun başını qaldırdı və gördü ki, çin kapitan bizə baxır yüksək pier. Çin ekipaj üzvləri gələnlər girişdə toplaşaraq yolu bağlamasın hər yerdə məqsədyönlülüyü ilə məşğul olan характеризовала hə, yaxşı təlim keçmiş əsgər.
  
  
  Hansı mexanizmlər və elektron avadanlıq və bizim idik, təyyarə, "Sara Чемберлен" deyildi qısa təsviri xx əsrin məşğul olan zaman əskik həbsxana sahələrinin. Altında палубой polkovnik Oğlu подталкивал mənim qədər çatdı dəmir gün kamera ilə зарешеченным pəncərə olmadan şüşə. Qarşısında dayanmış, iki çinli, silahlı avtomatı. Polkovnik Oğlu üzərindəki mənim boyun нунчаку və досталь ətrafında cibindən verib düymələri.
  
  
  O, qapını açdı kamera. — Gəlin, Karter. Və mister Doane da", — dedi, - doktor Инурису.
  
  
  Mərtəbə idi, dəmir, örtülü соломой doktoru Инурис gedək Don Filipp edən düşdü солому. Mühafizəçilər dayanmışdılar açıq günü, doula ih silah saxlanılır bizi прицеле.
  
  
  — Bilərsən tərk qoca, kimi var, Лотар, — dedi polkovnik. "Carter, qorxuram, sənə olacaq, qandal və ayaq-qandal".
  
  
  Onun çiyinlərini çəkdi. Qandal və ayaq-qandal var idi пристегнуты üçün divarları. Bir cüt əl, bir cüt üçün ayağı. Onun itaətlə daxil olub. Polkovnik Oğlu kilidləri ih öz açarı.
  
  
  — Mən də закрою qapı kamera, — deyə o bildirib. — Onu da istəyirəm ki, sən ki, bilirdi, Karter. Məndə veb-dəstə düymələri. Belə ki, hətta düşünməyin подшучивать üzərində gözətçilər tərəfindən. Orada, həqiqətən, heç bir şey edə bilmirlər etmək sizin üçün. Amma shoot onlar çox yaxşı bacarırlar. Onun edərdim, əlbəttə ki, bu, heç vaxt olmasın, amma əgər yaranarsa, onun заставлю özünü anlamaq.
  
  
  O, çəkildi geri ətrafında kamera. Qapı bağlandı və polkovnik açarı burdu qala. O, yenə ayağa qalxdı və elədi mənə sonra barmaqlığı. — Zaman-zaman onun olacağam gedib səni, Karter, bəlkə də biz danışacağıq. Amma indi hər şey mən deyə bilərəm ki, bu, sizə yaxşı yol. O, geri döndü və getdi bütün sahələri baxımından.
  
  
  Bir neçə dəqiqə gözətçilər, yaxın sürüşmə baş, mənə baxdı və onun barmaqlığı. Mən heç bir fikir onlara diqqət. Tezliklə onlara oldu cansıxıcı və onlar itdi.
  
  
  Vaxt keçir, yəqin ki, yarım saat, zaman, onun səs eşitdim kənarda kamera. Qarşısında barmaqlığı yenidən meydana şəxs polkovnik Oğlu. O, gülümsədi və ego зазвенел açarı. Qapı açıq partlayış və o, gördü Oğlu, iki mühafizəçilər və bir Qəpik Doane.
  
  
  
  Fəsil 17
  
  
  
  
  — Nik, — sözlərini Qəpik. 'Atacan.' O, вбежала kamera düşdü diz yanında Филипом Доуном.
  
  
  Polkovnik yaxınlaşdı, onu və tutdu əlindən. "Sizin sədaqət layiqdir heyranlıq, miss Doane, — deyə o bildirib. — Ancaq mən təəssüf ki, sizin azadlıq düşür, bir neçə məhdudlaşdırmaq. Sən qandallı kimi sənin başqa Karter. Ən azı, biz hələ ki, heç bir dəniz. Və sonra sizə imkan verilməyəcəkdir qayğı sizin ata, — o təmkinlə güldü, — bu şərtlə ki, doktor Инурис bilər miss sənə. Nə vaxtsa dənizdə, onu görüm, biləcəyikmi, biz bir az azaltmaq həyat qarşısında ata sənin. Ancaq hələ ki, biz dəstək maksimum təhlükəsizliyini. Onun ümid edirəm ki, siz də başa düşəcəksiniz.
  
  
  O, заковал onun qandal çıxdı kameralar vasitəsilə. O, yenidən açarı burdu qala.
  
  
  Biz eşitmişik kimi ego shaggy стихли dəmir dövrünə ildən dəhlizdə. Sonra sükut çökdü.
  
  
  Qəpik, mənə baxdı kamera vasitəsilə.
  
  
  — Haqqında, Nik, — deyə o bildirib. "Nə olacaq?"
  
  
  — Quruş Doane, — dedim. "İnanın mənə, ya yox, biz məhv olacaq, bu layihə".
  
  
  Filipp Doane zarıdı və поерзал arıq bədən azn saman zibil.
  
  
  — Mənə lazımdır ki, o, oyandım, — dedi və ona Qəpik.
  
  
  — Yaxşı, — o dedi. Başladı, o zəng. 'Atacan. Atacan. Bu onun. Kuruş.
  
  
  Qoca yenə зашевелился.
  
  
  "Qalx, papa. Sən mənə lazımdır.'
  
  
  Ego göz дернулись və o, məcbur özünü oturub. — Bu sənsən, Qəpik? o, bildirib. "Burada belə qaranlıqdır. Mən tapa bilmirəm öz nöqtələrində".
  
  
  "Bu, yanında sənin sol əli ilə, ata", — dedi.
  
  
  Gah o groped ih tutdu və taxdı burun. Baxmayaraq olmaması üçün linzalar, indi o görə bilərdi. Ego şəxs просветлело, o zaman gördüm onun. "Allahım, — dedi. — Bu, həqiqətən sən, Qəpik?
  
  
  — Bəli, dads.
  
  
  — Sən çox gözəl, — dedi. 'Gözəl.' Və o, ağlamağa başladı.
  
  
  "W-w-w , atacan", — dedi Qəpik. "Sənə lazım deyil ağlamaq".
  
  
  "Mən heç bir şey edə bilməz və özü barədə nə, — deyə o bildirib.
  
  
  "Ata, bizimlə burada kimsə var. Biz ehtiyac duyuruq ki, sənin yardımın. İlk dəfə qoca dərk etdi ki, onlar Qəpik digital kamera tək deyilik. O, üzünü və gözlərini mənə.
  
  
  — Bu Nick Carter, atacan, — dedi Qəpik. — O istəyir ki, bizə kömək buradan çıxmaq.
  
  
  — Əslində, mister Doane, — dedim. "Mən istəyirəm çıxarmaq, sənə bir Qəpik də buradan vermək gəmiyə getmək endirmək. Amma mən bunu edə bilməz olmadan, sənin yardımın.
  
  
  'Mən nə edə bilərəm?' o, dedi.
  
  
  — Bəsdir, zingilti, — dedi, - ona emu. — Штопора yalnız o, olacaqsan edirsiniz bunu?
  
  
  "Əgər onun bilərəm ki, onun bunu edəcəyik", — deyə o bildirib. — Mən daha heç nə lazım deyil Лотару Инурису. Mənim müqavilə onunla sona çatdı o an, o прооперировал Qəpik. Amma o ego məkrli dostlar aldatdılar məni. Onlar gəlib mənə, bu gün səhər-səhər. Və onlar məni etdi bu gəmi atdı və bu kamera. Zaman onun izahat tələb etdi, çinlilər güldülər və adını mənə gic. Mən kömək edərəm sənə, Karter. Onun qoca və bacarmıram mübarizə, amma mən kömək edərəm sənə. İndi zaman Qəpik, hər şey qaydasındadır, hər halda mənə, nə olacaq doktoru Инурисом və ego dostları, və ya mənimlə. Bütün bunlar ikili oyun".
  
  
  'Sən nəyi nəzərdə tutursan?'
  
  
  "Onlar düşünürdülər ki, mən, sadəcə, köhnə, axmaq adam. Köhnə idiot. Amma bu idi ki,-ki, nə onlar bilmirdilər оборудова mənə. Onun doğulub Çində. Onun deyirəm azn ih dilində. Və bu gün onun haqqında eşitmişəm, çin, nəsə edilən əməliyyatı ifadə ikili oyun.
  
  
  — Sən, — dedim.
  
  
  "Tom qəbul etmək, onun iştirak etmişdir. Ona belə başa düşürəm ki, Qəpik verib sizə bu barədə?
  
  
  O, başını tərpətdi.
  
  
  — Yaxşı, onda, onun güman edirəm ki, siz bilirsiniz, mənim rolu. Onun girdi işi haqqında Qəpik. Amma onun həm də bilmirdim, kim ego dostlar. Bu günə qədər. Sonra isə ona məlum olub ki, mühit ego dostları idi çinlilər və amerikalılar tərəfindən mafiya. Bəs əqd ondan ibarət idi ki, mafiya ilə çıxış edəcək çinlilərə qızıl qarşılığında heroin. Deyə bilmərəm ki, bu, mənim çox xoşuma gəlir, amma mən də hesab edirəm ki, o mövqe üçün şikayət edir. Yaxşı, əvvəlcə hamı məndən üz gətirərək məni buraya выдав polkovnik Сину. Amma başqa bir xəyanət hələ də mövcuddur. Çinlilər aldadırlar mafiya".
  
  
  Onun soruşdu. - 'Necə?'
  
  
  "Bu heroin, — dedi, — zəhərli".
  
  
  'Sən nəyi nəzərdə tutursan?'
  
  
  "Məhz odur ki, mən deyirəm" dedi Filip Doane. "Mən bilmirəm ki, onlar ona qoyurlar, amma mən bir şeyi bilirəm: heroin dolu iki müxtəlif tipli plastik paket. Hər şeyi yaşıl çanta, tez öldürürlər. Hər şeyi mavi çanta iş yavaş-yavaş. Lakin əgər hər hansı bir onların ətrafında torpaq bədən, ölmək lazımdır.
  
  
  Oldum aradan qaldırılması papaq qarşısında polkovnik Сином. Qırx beş milyard dollar qızıl emu çatmadı. Heç bir shot və o, обанкротит amerika Birləşmiş Ştatları və öldürmək milyonlarla insan. Bu, daha yaxşı idi nüvə müharibəsi. Olmasaydı, bizi radiasiya, bizə sənaye dağıntılar. Sadəcə olaraq, əhali, ölü və durmadan умирающее olmayan qüvvələrin özlərini qorumaq.
  
  
  Ona da əmin idi ki, Çin anlayacaq planları Oğlu və istifadə etdikləri tam. Don Mario həqiqətən kralı olacaq: kral qəbiristanlıq. Haradasa ego заначке idi, yəqin ki, bir neçə min funt bu heroin. O, bu yoxlanılır, və belə qərara gəldim ki, polkovnik Oğlu vicdanla fəaliyyət göstərir. O, bilməli idi yaxşıdır. Lakin bir səbəb təəssüf ki, ona yox idi. O, yalnız bir az daha greedy daha emu lazım idi. Fikri ego aldatdılar, сводила məni dəli sevinc. İstisna olmaqla ki, əgər o, dərk etdi, polkovnik Oğlu oturub olardı qızıl top, çox sayda günahsız insanlar olardı мертво və ya умирало sonra uzun küçələrdə amerika Birləşmiş Ştatları.
  
  
  Amma yox, əgər, mənə nə sözünüz var bu barədə.
  
  
  — Yaxşı, qulaq as, — dedim, çönərək üçün Филипу Доуну. — Var, sənin üçün işlər görülür. Və sizə olacaq, bunu tez. Amma mən düşünürəm ki, sən выживешь, nəzərə alsaq ki, Qəpik dedi ki, sənin haqqında.
  
  
  "Mən əlimdən gələni edəcəyəm" dedi. 'O nədir?'
  
  
  "Qəpik mənə dedi ki, siz ekspert onları və bilirsiniz ki, onlar haqqında bilmək lazımdır hər şey".
  
  
  "Bu, doğru ola bilər" dedi Don Filip.
  
  
  — Yaxşı, — dedim. "Mən istəyirəm ki, sən məni qurtardı, bu buxovlar və mənə nazil qapı".
  
  
  "Bu, ağır iş" dedi qoca. "Xüsusilə olmadan heç alətləri".
  
  
  "Tutaq ki, onun deyərdim ki, siz var hər hansı bir alətlər primitiv, lakin alətlər".
  
  
  'Harada?'
  
  
  — Rəhbərliyim altında yaxası, — dedi, - ona emu. — Sən orada taparsan iki ülgüc.
  
  
  Qoca ayağa qalxdı torpaq və поковылял mənə негнущихся ayaq üstə. O, təxminən yaxası və sonra iki bıçaq. — Yaxşı polad, — deyə o bildirib. "Bəli, mən hesab edirəm ki, biz istifadə edə bilər ih. Qalalar, gülsarı ən delle daha bəsit, — dedi, - sonra qaçaq baxış. "O ki qaldı giriş mexanizmi, siz görəcəksiniz ki, bu da problem deyil".
  
  
  "Nə qədər vaxt ala bilər?"
  
  
  Ego gözləri işıqlandı təcrübəsi perspektivləri yenə də faydalı olmaq sənətkarlıq ki, o bilirdi, yaxşı. — Bu asılıdır necə uzun müddət işləmək lazımdır. Ola bilər ki, iyirmi dəqiqə.
  
  
  — Tələs, — dedim. "Əgər kimsə gəlib, gizlədin bu bıçaq altında соломой".
  
  
  Qoca artıq вытянулся bütün artım yarı tutaraq əllərini kvadrat spot işıq, льющемся içindən зарешеченное pəncərə. Mən görməmişəm ki, o etdi, amma eşitmişəm zəif metal sürtünmə qədər ego əlləri tinkered altında nəm təbəqələri saman.
  
  
  Onun çalışdı təmizləmək ağıl qədər işləyib. Onun çalışırdı ki, heç bir güc sərf azn narahat həcm, mükəmməl vurğu və li ego güc və cəsarət varmı Oğlu polkovnik birdən-birə daxilində getmək üçün hər il olduğu kimi поживают ego məhbuslar. Onun üçün cəhd qovmaq ritmik скрежетание bıçaq üzrə beton, yavaş nəfəs və unuda vaxt. Lakin kənarda, onu bilirdi ki, bu kran раскачивался kimi böyük bir pendulum arasında причалом və gəmi, набивая ego трюмы ton qızıl. Onun edə bilər, özünüzü məcbur deyil barədə düşünmək üçün vaxt, lakin bilmədi dayandırmaq ego həyatında. Və o an bu kran edəcək, özünün sonuncu addım başlayacaq триумфальное polkovnik səfər Oğlu. Onda çox gec olacaq mənim üçün, nə mən etmək üçün nəzərdə.
  
  
  — Yaxşı, — eşitdi onun səsini Filipp Доуна.
  
  
  O, ayağa qalxdı və ego əlində bir onu gördüm ki, ətrafında bir bıçaq, ya bir şey ona qalıb. Baxdı, elə bil, o, ilk bölünür ego yarısında boyunca və oğlan dedi ki,-ki, ətrafında nə qalıb. O, yöndəmsiz yönəldi mənə tutdu kilid манжете mənim sağ əlləri. O, imkan verdi ki, остроконечному metal скользнуть daxili keçirilməsi qulaq yaxın olan qalaya qədər. O, bir az поковырял ev açarı arasında böyük və şəhadət barmaqları, sonra ehtiyatla çevirdi onu.
  
  
  — Təxminən, — dedi. "Amma kifayət qədər yaxşıdır".
  
  
  O yenə getdi həmin meydanı dünya, yenə də onu eşitdim скрежет metal və beton üzərində.
  
  
  — Bu, belə də olmalıdır, — dedi o zaman qayıtdı.
  
  
  Tam bir güvən, o, yenidən daxil точеное blade qala və kəskin çevirdi bilək. Sakit sükutla kamera eşidildi basın. Kilid распахнулся. Şəxs Filipp Доуна baş verən həyəcan. — Qalan indi yalnız, — o pıçıldadı. Bir neçə saniyə sonra o, azad, mənim başqa əl və ayaq.
  
  
  Onun daha da yaxınlaşdırıbdır öz ağız k ego qulağına.
  
  
  — Yaxşı, — dedim. — İndi isə azad Qəpik, çox sakit. Sonra da məşğul olacağıq qapı kamera.
  
  
  Qoca başını tərpətdi mənə. Dəqiqə keçməmiş kimi, əlləri və ayaqları bir Qəpik pulsuz idi.
  
  
  Onun çağırıb göstərdim, qoca özünə dedi, yenə шепча: "sən Necə откроешь qapı kamera?"
  
  
  O, əlini uzatdı. Bu ego xurma yalançı start ikinci blade, hələ qırıq. O, götürdü ego azn тупую kənara və başqa böyük və şəhadət barmağı sərf лезвием irəli və geri.
  
  
  "Mən gedirəm" adlanır лоидинг ". Adətən bunu полоской целлулоида. O malikdir, möhkəmlik kimi, həm də rahatlıq üçün geri itələmək dili qala geri. Blade eyni edəcəyik.
  
  
  — Bu, çox шумит?
  
  
  — Bilmirəm, — qoca dedi. "Real" loiden " olmalıdır, çox sakit. Ancaq bu dil düşür geri, mən bilmirəm, nə baş verir. Bizə sadəcə getmək üçün bu risk.
  
  
  — Bizdə heç bir xüsusi seçim, — dedim. — Mən qoymaq lazımdır Qəpik küncə arasında qapı və divar zaman qapını açıq olacaq. Əgər bir şey yanlış gedir, o, bir kənarda line, atəşin. Ki, səndən əvvəl hər şey yaxşı gedir, sən mənə сигналишь zaman kilid pulsuz, sonra встаешь yanında Qəpik. Zaman onun çıxmaq üçün qapı, heç bir hərəkət yoxdur. Qal orada, harada olduğun qədər mən позову səni. Bu şərtlə ki, mən hələ olacaq çağırmaq.
  
  
  Qoca ayağa qalxıb dizləri üstə, gün başladı bıçaq tarama qala.
  
  
  Onun çalışırdı saxlamaq düz nəfəs. Var idi temptation tamamilə dayandırmaq üçün, nəfəs idi, tam sükut.
  
  
  Ego bilək шевельнулось dəfə, iki dəfə, üç dəfə. O, işləyib məkanında arasında qapı və sürət qutusu. Sonra o, dayandı.
  
  
  Qoca çevirdi mənə üzünü və başını tərpətdi. Vaxt var idi, işə başlamaq. Və bu iş idi ki, ələ keçirmək, bir neçə tapança-pulemyot.
  
  
  
  Fəsil 18
  
  
  
  
  Onu, qaçdım üçün bir qapı kimi bull, üzü görən təcrübəsiz тореадора, сгорбленный, şiddətli və eyni zamanda yığılmış.
  
  
  Onlar dəhlizdə dayanmışdı, biri mənim sol, digər sağ və ih fikirlər kifayət qədər yavaş, onlarda отвисли çənə, onlar gördülər ki, mənim yaranması. Развернувшись sol, onun əllərini qaldırdı kimi, bıçaq və doğranmış çiyin qarovul qədər o, hələ də götürdü, öz oğlundan. O, gurultu ilə yerə düşdü, tutdu onun ego, bir tərəfdən sıxaraq sakitləşdi o ağız ki, o, bağırdı və digər əli ilə belindən dəstəkləmək üçün ego. Onun sövq ego açıq ego ortaq maksimum tez keçərək boşluğu, onların arasında belə ki, başlanğıc ikinci gözətçi qarışıq ilə öz silah altında siçan onun çalışan mate. Onun əlini qaldırdı ki, saxlanılır, bel kişi və рубящим hərəkatı vasitəsilə ego сломанное çiyin atdım boynuna sağlam təhlükəsizlik işçisi. Bu idi mükəmməl zərbə, lakin o, склонил boyun bir tərəfə. O, yenə əlini onun vurub zərbə yuxarıdan burada açıq demək emu şəxs. Sümük сломались altında mənim суставами və qan dəstə tərəfindən iradəsiz tərəfində rta. Ego məqsədi güclü ударилась haqqında divar və o şüursuz сполз yer. Onun açıb ego başqa, və doğranmış ego nazik ладонью macal tapmamış istifadə belə ki, mən daha heç прикрывал emu ağız.
  
  
  Onun оттащил bədən kənara yığıb silah və etmek baş kamera. — Yaxşı, — dedim. "Hazırda tərcümə ruh".
  
  
  Kuruş və onun atası tez qoşulub mənə. Verdi emu odin ətrafında avtomat. "Mən istəyirəm ki, düşmək, bu gəmi istifadə ih", — deyə ona emu. "Biz getməyəcəyik vasitəsilə üst, biz qayıdırıq vasitəsilə bu göyərtə. Onu bilirəm ki, axtarıram. O, olacaq kənarda pier. Məni izləyin və əgər biz üzləşəcəyik хема-heç, qoy ih mənə. Və əgər mənə bir şey olsa, sən bilərsən bu gun istifadə etmək məcburiyyətində qalacaq хема istədiyiniz qədər o хорька qədər var, nə ilə məşğul ola bilər. Onu gördüm, onu, biz qalxıb board: kiçik дверца sol təyyarə "Sarı Чемберлен". Biz rəhbərlik oraya üzrə sönük освещенному dəhlizi üçün növbəsində sərt. Hərəkət ehtiyatlı ol, amma heç kimi qarşıladılar.
  
  
  Qapı bizi gözləyirdi.
  
  
  — Mənə bir silah, — dedim.
  
  
  Onun дернул çəkin və ehtiyatla qapını açdı. Onun baxdı tutqun, hərəkət edən su İst-River beş metr aşağıda yanımdadır.
  
  
  — Sən birinci, Qəpik, — dedim. "İlk ayaq. Özünüzü повиснуть kənarında. Sonra isə sadəcə отпускаешь. Daha az məsafə siz düşmək, daha az səs-küy. Sonra плыви kimi olar sessiz üçün пирсу və жди məni orada. Eyni şey sizin üçün də, mister Don. Orada tapa bilərsiniz nərdivan, aparıcı üçün пирсу, dərhal ox sağ bead.
  
  
  Keçib etmez. Onun qapını bağladı, necə ola bilər, əvvəl düşə ilə sona. Qalırdı yalnız ümid edək ki, bizə bir yolçu deyil удивится parlaq işıq sol top "Sarı Чемберлен" . Ancaq mən şübhə edirəm ki, kimsə ətrafında komanda idi sahilində. Vaxt yola çox yaxın idi. Digər tərəfdən, bizdə həmişə uşaqlar bir Don Mario olan lazım idi ki, narahat olmağa dəyməz.
  
  
  Polkovnik, Oğlu yox idi, belə ki, səy göstərmək mənə gəmi. O mənə imkan verdi ki, qeyd etmək qapı və pilləkənlər, aparıcı olan körpünün, k & nb.
  
  
  Kuruş və onun atası gözləyirdik, məndən pilləkən, топчась yerində.
  
  
  — Yaxşı, — dedim. — Mən поднимусь bu nərdivan və çamadanlardan silah. Edin mənə görə, yuxarı. Kimi tezliklə biz almaq qədər zirvələri, onun gedəcəyəm üçün Don Mario. Onun istəyirəm ki, siz iki убрались buradan. Qaç uzaq və kimi sürətli kimi yalnız bilərsən.
  
  
  — Yox, Nik, — dedi Qəpik. 'İndi.'
  
  
  — O, hüquq — dedi qoca. - "Sizə köməyə ehtiyacınız olsa".
  
  
  — Mən bilirəm, — dedim. — Onu almaq onun Don Mario. Ən azı, ən yaxından kömək. Amma mən istəmirəm ki, siz iki nəfər də mənimlə bir yerdə idilər. Faydasız vurmaq sənə ağrı.
  
  
  — Mən getmək səninlə, Nik, — dedi Qəpik.
  
  
  Onun başını yellədi. — Əgər istəyirsən ki, o, mənim üçün nə edə bilərsən. Lakin bu bir şey deyil, siz nə edə bilərsiniz burada.
  
  
  "Sonra bizə deyin ki, istəyirəm," dedi qoca.
  
  
  "Mən istəyirəm ki, siz zəng Дэвиду Хоуку. Kuruş bilir, harada ki, onunla əlaqə, Birgə mətbuat xidməti və teleqraf xidmətinin Vaşinqtonda. Deyin emu ki, "Sarah Чемберлен" lazımdır dayandırmaq nəyin bahasına olursa-olsun. De emu ki, Nick Carter dedi, sənə zəng emu. Siz bunu istəyirəm?
  
  
  "Əgər bilsək, onu edəcəyik", — deyə o bildirib.
  
  
  — Yaxşı, — dedim. 'Gəl. Vaxt azdır. Onun başladı qalxmağa pilləkənlə. Yuxarıda onun başını pəncərədən üçün kənar pier. Bu, yaxşı baxdı. Bütün baxışlar olunacaq riveted üçün xüsusi daxilində bir kran birləşdirəcək. O, hələ hərəkət, indi artıq qayıdaraq пирсу. Onun yalnız idi ümid edək ki, o zaman, heç olmasa, bir konteyner ilə qızıl və ego iş gecə hələ hazır deyil. Onu bilirdi ki, mənim işi də hələ tam başa çatıb.
  
  
  Onun eşitdim Qəpik və onun atası ayağa arxasında məni. Qoca ağır nəfəs alırdı. Onun çevirdi onlara qarşı baş. "Qalın aşağı səviyyədə və qalın kölgəsində. Onun прикрою səni. Rədd ol, dərhal. Qaç!' O, tək idi, dairələrində mafiya və çin, vaxt və uyğun sonuna.
  
  
  Onun полз track qarın olan körpünün, bu длинному провисшему навесу, hara getdi Don Mario. Artan müdafiə qapı çərçivələri, onun подергал latch.
  
  
  O, bağlı idi. Onun tez kayması bilər onun vasitəsilə qaranlığa.
  
  
  Bundan sonra da, çayı, onu gördüm ki, müqəddəs. Getdim bu istiqamətdə avtomat hazır əlində. Onun olmalı idi hazırdır pis. Əgər bəxtim gətirdi, Don Mario heç bir qeyd olardı mənə. Onun, ümid edirəm ki, məndə hər şey alınacaq.
  
  
  Пригнувшись, onun davam getmək, hələ ki, görmədim yanan müqəddəs ofisində windows ilə hər yerdə üzləşdiyi anbar və çay. Ofis bütün eni çayı.
  
  
  Don Mario oturdu крутящемся kafedrasında üçün yazılı masa baxaraq "Sarah Чемберлен" . İstisna olmaqla, bir neçə telefon nömrələri və surəti reyestrin олдерменов Ллойда , stul idi пустынен.
  
  
  Özü qalaraq, anbar və gizlətmək özünü gəminin, onun hərəkət etdirin qapını açdı etdi barel unutmaq lazım deyil. — Çox sakit, Mario, — dedim. O, пошевелился. O sadəcə davam baxmaq pəncərə gəmi.
  
  
  — Bu Karter, — dedim. "Mən istəyirəm ki, siz qalxıb və задернули pərdə pəncərə, выходящем azn gəmi. Sonra yenidən oturun. Onun danışmaq istəyirəm səninlə. Əlləri şəxsdən zaman yenidən сядете. Var sənin üçün xəbərlər sənin haqqında çin dostları, hesab edirəm ki, istəsən eşitmək.
  
  
  "Nə görə, nə demək istəyirsən, onu olardı otel eşitmək, Karter, — deyə o bildirib.
  
  
  — Sənə heç bir şey lazım deyil qulaq asmaq, Mario. Lakin əgər sən heç bir послушаешь, bu, ola bilər фатально, — dedim. "Sonra bütün sizin iş siz isə otellər olardı vəziyyətə düşə "kral ölü, yaşasın kral ", elə deyilmi?"
  
  
  Bu revmatizm Mario təxirə salıb stul, pəncərəyə yaxınlaşıb задернул pərdəni. Onu otağa girdi və rast gəldi ona, o yenə sel.
  
  
  — Demə, tez — deyə o, bildirib.
  
  
  — Məhz bu, mən gedirəm, — dedim. "Sənin dostlar dəyişib sənə".
  
  
  Mario güldü. — Əlbəttə, süvari da gedir.
  
  
  — Sənə də yaxşı başlamaq iman bu, — dedim. "Sənin hissəsi sövdələşmələr həyata keçirilməyib. Yeganə штопора qalır bilərmi dostu polkovnik Oğlu, qaçmaq, azadlığa bundan sonra, o, necə aldatdı səni.
  
  
  — Yaxşı, Karter, bəsdir загадывать bu bulmacalar. Bu nə məsələdir?
  
  
  "Heroin".
  
  
  — İlə героином hər şey qaydasındadır, — deyə Don Mario. "Ego yoxlanılır etdiyi insanlar ona etibar edirəm".
  
  
  — Sən bütün yoxlanılır?
  
  
  "Əlbəttə, yox, — o dedi. "Lakin biz öz nümunələri ilə bir neçə ton".
  
  
  "Bu yaxşı material" dedim. "Qalan отравлены".
  
  
  — Boşla, Karter, — deyə o bildirib. "Mən heç loch. Var bir şans milyon partlatmaq üçün bu bir işdir və bu, o deməkdir ki, siz konfiqurasiya, mənə qarşı Oğlu. Onun heç bir ehtiyat edir.
  
  
  "Mən burada tənzimləmək üçün sənə qarşı Oğlunun görə ki, o, dəyişdi sənə. Heroin zəhərli . Bu, həqiqətən də zibil. Və ən çirkli yaşıl çanta.
  
  
  Mario sıxılmış dodaqları. — Bilirsən, Karter. Sən başlayırsan məni maraqlandırdı. Sən hardan bilirsən bu yaşıl çanta?
  
  
  — Necə ki, mən onu bilirəm mavi çanta və yemək. Əgər sizdə hələ təyyarə bu gəmi, olan da başa çin, siz ki, bunu bilirdi. Bu qoca anadan olub, Çində.
  
  
  "Tezliklə, biz edə bilərik test?" — dedi Mario. — Şeytana ilə gəmi hissəsi bu son zibil. Yaşıl çanta. Odur ki, yaşıl çanta, ölüb, daha sürətli bütün.
  
  
  Mario cavab verdi odin ilə telefonlar. — Vito, — deyə o bildirib. — Gətir, mənə bir-bir, ətrafında yaşıl çanta. Dərhal.'
  
  
  O, atdı dəstəyi və mənə baxdı. — Yaxşı, Karter, səndən bir şans var. Bir addım geri. Əvvəl mənim masa var lyuk. Bir dəqiqədən sonra o, açılır və Vito qalxır yuxarı. Heç нервничайте öz silahları ilə. Vito edəcək, mən necə deyim. Siz əmin ola bilərsiniz ki, o, heç bir şey etmək olmaz.
  
  
  Mənə aşağıda uğultu eşitdim, və bir hissəsi cinsindən соскользнула, обнажив хорькоподобное şəxs Vito, вглядывающегося otağa.
  
  
  — Hər şey qaydasındadır, Vito, — deyə Don Mario. "Çətinlik yoxdur".
  
  
  Vito fəth otağa və половица yenidən aralandı. O qoydu yaşıl bag kafedra Mario.
  
  
  "Bizə lazımdır qvineya donuz", — deyə o bildirib. "Və mən düşünürəm ki, bilirəm uyğun insan bunun üçün". O, götürdü telefon. Polkovnik, Oğul, — dedi. 'Tez.' O gözlədi. O, yenidən sözə başladı, onun səsi absurd israrla. — Polkovnik, Oğlum? Don Mario. Qulaq as. Bədbəxt hadisə baş verib-biri ilə ətrafında mənim kimi oğlanlar. Отправь doktoru Инуриса öz portfelinin. O, bizə tezliklə lazımdır.
  
  
  O, tökmə boru, heç verib, polkovnik Сину həllinə sual. Keçəcək pərdəni payına da, onun baxdı gəmi. Qısa bir müddət sonra bu угрюмый doktoru Инурис çatdı, həm də sonuna off və aşağı enməyə başladı üzrə пирсу.
  
  
  — O gedir, — dedim.
  
  
  — Götür, Vito, — deyə Don Mario. Vito çıxdı vasitəsilə otaqlar. — Narahat olma haqqında, Vito, — deyə Don Mario. "Vito davranır vicdanla. Bütün , nə sənə lazımdır, narahat, bu heroin. Amma, ən azı, sən etiraf etməliyəm ki, mən verirəm sənə şans Karter. Kimsə yaxşı kimi istifadə подопытного dovşan, nə həkim-junkie?
  
  
  Onun eşitdim shaggy və ayağa durub orada, harada ki, düşündüm достану Don Mario və Vito qısa növbə, əgər onlar çalışacaqlar ki, bir şey etmək. Qapı yavaş-yavaş açıldı, və doktoru Инурис otağa girdi, Vito onu izlədi.
  
  
  Ego gözləri genişləndi təcrübəsi bayraq icazə icrası, o zaman gördüm ki, mən durmuşam var. "Karter!"
  
  
  — Əslində, doktor. Sənin köhnə hələ. Onun onun barel avtomat emu altında çənəsi.
  
  
  O, soruşdu. - "Bu nə deməkdir?"
  
  
  Onun hit namlulu silah üzrə ego дыхательному boğaz. — Kəs Səsini, Dok.
  
  
  — Doktor, — dedi Don Mario. "Karter və onun istəyirik ki, təşkil etmək, kiçik bir pul. Bu, ona görə heroin.
  
  
  Onun geri çəkildi əvvəl silahla.
  
  
  — Oldu ki, bu героином? xahiş Инурис. "Bu, adi qəhrəman".
  
  
  — Bir səs ki, mən demək istəyirəm, doktor, — dedi Don Mario. — Amma Karter başqa deyir. O, deyir ki, o, zəhərli.
  
  
  -- Ona fikir vermə, -- dedi doktoru Инурис. — O ki bilir bu haqda?
  
  
  — O deyir ki, bilir ki, kifayət qədər doktor.
  
  
  — Sən поверишь emu? xahiş Инурис. — Agentinə AX?
  
  
  "İndiyə qədər хорька, o doğururdu məndə maraq doğurur".
  
  
  "Polkovnik Oğlu deyil шталь olardı sizi aldatmaq, — deyə doktor Инурис.
  
  
  "Bəli, bu odur ki, çalışıram demək Картеру," dedi Don Mario. "Və yenə də emu idarə inandırmaq ki, mənə ən yaxşı ilk əmin, daha sonra peşman olar. Səs nə üçün biz sizi buraya dəvət. Ona görə ki, mən öz-özünə dedi: "Mario, — dedim, — kim yaxşı bir insan üçün mühakimə etmək, yaxşı bu heroin, ya yox?", və sonra ona cavab verdi özünə: "Hə, başqa heç kimi bizim köhnə hələ doktoru Лотар Инурис oldu ki, üstün alim və sədaqətli dost". Belə ki, doktor, sizə pulsuz bir nümunə.
  
  
  "Mən bunu istəyirəm, — dedi doktoru Инурис.
  
  
  — İstəmirsən? — dedi Don Mario. 'İstəmirsən? Sən eşitdim bu, Vito? O, deyir ki, istəyir ki, pulsuz nümunə.
  
  
  "O, zəngindir?" — dedi Vito. "Mən əvvəllər heç vaxt görməmişdim ki, narkoman imtina pulsuz nümunə".
  
  
  — Mən düşünürəm ki, o, həqiqətən nəsə etmək istəyir, Vito, — deyə Don Mario. — Necə, hər hansı bir narkoman. Amma o, çox düşüncəli. Siz sadəcə nəzakət, eləmi, doktor?
  
  
  Çürük şəxsin Инуриса çıxış damla bank. — Mən bunu istəyirəm, — dedi o.
  
  
  -- Hə, hə, doktor, -- dedi Don Mario. — Sən çox uzaq bura bu любезностью. O, çəkdi mənim шпильку görə, kəmər etdi kəsik yaşıl bag. Высыпалось bir az ağ toz.
  
  
  — Hə, doktor, biz gedirik təşkil burada прощальную tərəf. Bizdə heç bir şam, amma var kibrit və Vito, mən hesab edirəm ki, tapa bilməzsən впрыскивает və иголки, əgər baxırsan, bag doktoru. Və mən təəccüb deyil, əgər orada olacaq bir parça резинового hose və ola bilər ki, hələ bir neçə şey ki, bizə lazımdır". Vito əlini uzatdı və köpek aldı bag ətrafında əl doktoru. Don Mario açdı ego, və başladı vasitəsilə nen.
  
  
  "İmkan verməyin, onlara bunu Karter" dua doktoru Инурис. — Niyə də yox, doktor? Onun dedi. "Mən görürəm ki, bütün evlərdə ətrafında nə qədər ziyan vura bilər. Əgər doğru deyirsinizsə, onda var.
  
  
  — Xahiş Edirəm, Karter. Edin.'
  
  
  O, mənə baxdı. Ola bilər ki, o, hotel, hər il məni. Lakin o, bilmirdi. O bilmədi qoparmaq göz kafedra görə, onunla məşğul idi Don Mario və Vito. Və davam etdi yalvarmağa. Sözləri лились, hava kimi ətrafında проколотой daxili boru.
  
  
  "Qızıl Karter. Onun verəcəyəm sənə qızıl. Mənim payı. Siz zəngin olmaq. Sizə bir daha heç vaxt heç bir iş olacaq. Pul çox. Daha siz heç görəcəksiniz ilə AX. Sən bilərdi yerə getmək. Ola bilər zəngin. Yalnız xilas məni buradan. Sən bilərsən, bu etmək. Onu bilirəm ki, sən bilərsən. Onun bunu layiqli sizin üçün. Siz peşman.'
  
  
  Don Mario ayağa qalxdı görə kafedrasının. Vito dayanmışdı, yanında tam шприцем əlində.
  
  
  — Razı ola bilmərəm, doktor, — dedim.
  
  
  — Heç kim sizi deyil eşidir, doktor, — dedi, - Mario. "Xaricdən çox səs-küy. Bu kran dəhşətli шумит.
  
  
  Doktor Инурис düşdü diz. Tər струился üzrə ego şəxsə. — Bunu yoxdur, — dua verdi. 'Heç bir şey etməyin. Xahiş edirəm. Etməyin bunu mənimlə.
  
  
  Mario hit ego üzrə şəxsə. — Kəs səsini, axmaq it, — deyə o bildirib.
  
  
  O tutdu Инуриса görə sağ əlini və дернул kol ego jaket və köynəklər, yuxarıda dirsək. Пуговица aləti ilə köynək və откатилась. Vito qarşısında duran doktoru ilə шприцем əlində.
  
  
  Doktor Инурис başladı хныкать. Don Mario yenidən hit ego. — Siz sakit, doktor, — dedi Don Mario. 'Baxmaq üçün işıqlı yol. Bir neçə dəqiqə siz gedəcəksiniz xoşbəxt səyahət... və ya ölmək. Hər halda, sənin problemin arxasında, əzizim.
  
  
  Göz doktoru girdələndi qorxudan.
  
  
  — Yaxşı, Vito, — deyə Don Mario.
  
  
  O, hərəkət etdirin qoydu Инуриса ayaq və uzadıb çılpaq, покрытую scarred əlini.
  
  
  Инурис cəhd вывернуться. O, başlayıb Vito və məcbur ego отскочить.
  
  
  Şəxs don Mario помрачнело. — Heç vaxt, — o, donquldandı.
  
  
  Лотар Инурис hələ корчился. Don Mario bir tərəfdən qucaqladı ego üçün boyun və digər saxlanılır вытянутую əlini doktoru. "Yaxşı, Vito, — dedi, — gəl, cəhd edək".
  
  
  Vito ehtiyatla yaxınlaşdı yan, sanki тореро ilə миниатюрным qılınc üçün son vuruş. Göz doktoru Инуриса əllərində xaç ətrafında orbit. O, çalışdı demək: "Yoxdur, yoxdur, yoxdur", lakin heç bir şey alınmadı, başqa uzun, ağrılı-acılı 'ННННН' ıso tərəfində rta.
  
  
  Vito indi onun yanında idim və təklif iynə üçün çılpaq, əlində isə don Mario kömək emu tutaraq əlini hərəkətsiz tapmaq üçün vyanaya. Ucu iynə vurdum dəri altında və Vito sövq piston aşağı. Don Mario azad Инуриса. O, Vito və geri çəkildilər. doktor Инурис ayağa qalxdı. O, одернул qollu köynək və камзолы. — Mən indi çıxıb gedəcəyəm, — dedi, - gərin səslə danışırdı, — siz mənimlə sona çatdı.
  
  
  Onu gördüm, əl Mario çatdı üçün люгеру.
  
  
  doktor Инурис gülümsədi emu. — Mənə lazımdır, mənim portfeli, — deyə o bildirib. O, bir addım atdı masa. İki addım.
  
  
  Onun etdim avtomatik Don Mario.
  
  
  Инурис mənə baxdı. — Çox pis, Karter, — deyə o bildirib. "Sən ola bilərdi zəngin". Bu ego gözlərində qəribə idi, остекленевшее ifadəsidir. — Amma sən шталь qulaq asmaq. Üzr İstəyərək, Karter. Amma o deməkdir ki, arzu bu kəlam? Kim gülür son...
  
  
  ha-ha-ha..."
  
  
  Və sonra ıso tərəfində rta onda deyil, məsələ başqa heç nə qan. O, axıb tökülürdü üzrə ego köynək, пачкая ağ parça. O, maraqla baxdı ужасающее daşqın, sanki o, mənsub idi, kiməsə başqa cür.
  
  
  Böyük qıcolma onun ego, bədən və dalı yer. Qan hələ tökülürdü, обвивая ego boyun üz verir yanaşı bir eşarp ətrafında maye yaqut. Doktor Инурис şok oldu. Ego daban ударились haqqında mərtəbə. Sonra o, uzanaraq, hərəkətsiz.
  
  
  — Ya rəbb, — pıçıldadı Vito.
  
  
  
  Fəsil 19
  
  
  
  
  — Yaxşı, Karter, — deyə Mario. — Siz düşmüşdür haqlısınız. Gəlin, indi danışaq.
  
  
  — Biz səninlə bağlamaq barışıq, — dedim. — Biz birlikdə işləmək üçün polkovnik Oğlu deyil qaçdı qızıl. Sonra bu, hər yenə də özü üçün.
  
  
  — Səslər kifayət qədər ədalətli, — deyə o bildirib.
  
  
  Mario etdi odin üzrə öz telefon. — Перекройте kran, — əmr etdi.
  
  
  Onun başını pəncərədən pəncərə. Səs крановой maşın başladı səbəbindən. Yüksək üzərində gəmi üzərində lük asdı ətrafında bir konteyner.
  
  
  Don Mario çevrildi Vito. — Спустись aşağı, — deyə o bildirib. "Şeytana oğlanlar. De, onlar üçün də onlar gətirdilər bütün atəşfəşanlıq ki, yığa biləcəklər. Bizə bu lazımdır. Və gətirin daha dinamit və benzin.
  
  
  Vito yoxa vasitəsilə lyuk.
  
  
  "Nə qədər ki, biz bir tərəfdə, — dedim, — mən istəyirəm ki, geri qaytara silah".
  
  
  — Əlbəttə, — dedi, - Mario. O, çıxardı görə, kəmər "люгер" və стилет.
  
  
  — Unutma ki, bu kiçik şey cibində, — dedim.
  
  
  O, çıxarıb bir Pyer. - "Qaz bomba nəhayət, elə deyilmi?"
  
  
  — Ehtiyatlı olun, bu, — dedi, - ona emu.
  
  
  Mario gülümsədi. "Biz bir yerdə işləyirik, Karter". O, verdi ego mənə, qoydu onun ego dəqiqə.
  
  
  İnsanlar Mario başladılar qalxmağa, pilləkənlə doldurulması kabineti. Əllərini qaldırıb, Mario geniş ölkə üçün sükut edir.
  
  
  "Bu, Karter. O, işləri bizimlədir. Belə ki, нервничайте, əbədi deyil ki, siz bunu səhv zaman işlərimiz bir az belə deyil. Biz müxtəlif bu gəmi. Onun istəyirəm ki, ego maşın partladılmış, və mən istəyirəm ki, bu, tez baş. Əgər hər hansı bir çinli, istəsə, sizi dayandıra, скосите ego. Bizi aldatdılar. Gedək.'
  
  
  Men qaçdı ətrafında kontorları vasitəsilə uzun saray, çıxış track pier. Bütün ih idi ki, bir adam iyirmi, o cümlədən Mario və məni. Şahzadə etdi tapança-pulemyot. "Ehtiyatlı ol, bu штукой", — xəbərdarlıq, onun ego. "O, & nb".
  
  
  — Sağ olun, — dedi, - Mario. "Təkrar sınayacağam, və əgər bu əməliyyatından — o похлопал özünü üzrə подмышке, — məndə bir az var, ehtiyatda".
  
  
  Limanından bar qaldırdı onun gözləri bir vaxt necə görmək polkovnik Oğlu ilə мегафоном əlində görünür перил körpü isə onun yanında kapitan.
  
  
  — Orada nə baş verir, Mario? o, qışqırdı. "Niyə kran dayandırdı?"
  
  
  Birinci ətrafındakı insanların Mario qaçdı üçün сходням.
  
  
  Mario qaldırdı avtomat və shot qısa növbə ərzində buraz tap. Çıxdı klubu göy tüstü, sonra clapped edib натянутый buraz, bir порвался. Böyük konteyner накренился və оглушительным стуком hit keçirmək " Sarı Чемберлен ". Ölümün baş verdiyi və sükut, sonra onu eşitdim ağlayır.
  
  
  Polkovnik ehtiyac yox idi ki, kimsə izah emu vəziyyəti. Növbəti həmin an o, üzünü etdi əlaməti kapitan məcbur ego qaçmaq üçün cox рубке. O, перегнулся vasitəsilə qorxulu pier verdi və əmr öz insanlara göyərtə. Çinlilər, salınan balta, qaçdı üçün перилам. Onu gördüm, metal parçalanırdı zaman baltalar başladı parıldamaq, рубя qalın dəstə ipləri etdiyi "Sara Чемберлен" крепилась üçün пирсу.
  
  
  Mario dayandı yarı yolda olan ramp paint. O, başını qaldırdı, avtomat. Yaşadığım güllə ehtiyatı qorxulu, дергая metal və əti. Kişi qışqırdı və düşmüşdü...
  
  
  Onun saldı "люгер" körpüdə atəş açdı. Polkovnik Oğlu пригнулся zaman таращить gözləri kəskin задела polad windows altında cox qırmalar aparılır. O, qayıtdı, əlində var idi bir gun. Biz göyərtə. — Vito, — nəfəsini buraxdı Mario. — Sən və yarım kişilər gedirsən ilə Carter. Şeytana dinamit. Qalan пробираются üçün cox рубке.
  
  
  Kiçik araştırmak başını tərpətdi. Mario artıq getdi və shot vasitəsilə ticarət avtomat üzrə göyərtə. Onu gördüm, çinli, схватился görə başını düşdü qanlı dumanda.
  
  
  Daha sonra isə onun qalıb gəminin daxilində isə Vito və qalan insanlar Mario gedirdi mənə görə pilləkənlə. Aşağıda çinli, oturduğu bir hər qəbilə və qaldırdı tüfəng. Yanımda eşidildi shot və o, gördüm, oxlar kimi схватился üçün həyat və düşdü irəli.
  
  
  Diyar onun gözləri gördü ki, Vito ухмылялся, biz tələsik aşağı göyərtə görə палубой. Onun eşitdim atəş arxasında bizim odin insanların ətrafında Mario vermişəm tutqun qışqırıq düşdü sonu pilləkən kabin.
  
  
  Atışma dayandı. İndi yalnız ayaq ayağı ilə, dəmir qalxmağa başladı, və irəlidə onu gördüm əlaməti arrow ilə указывающей azn maşın şöbəsi.
  
  
  Biz dəhlizdə. Qarşıda açıq partlayış metal qapı və magistral avtomat başladı vur bizi. Bu, çox yüksək və uzaq güllə царапали divar və tavan. Onun suya baş vurdu yerə və yenə sıçrayıb ayağa qalxdı ilə люгером əlində. Onun gördüyü bir dəfə. Qışqırıq eşidildi və magistral silah çökdü aşağı. Onun başını pəncərədən vasitəsilə ərəfəsində və aşkar ki, baxıram mimmo jurnal, спускающегося başqa bir pilləkən пролету. Таращить göz просвистела başım üzərində və врезалась bu водонепроницаемую переборку. Onun jest əmr etdi ki, Vito və kişilərə qalmaq. Onun aşağı baxdı, bu maşın şöbəsi. Böyük поршни, начищенные qədər mükəmməl, hamar, parlaq, başladı yavaş-yavaş hərəkət. Onun gördüm və mühəndis formada zorla жестикулирующего, və insanlardan qaçan, öz yanına mesajları.
  
  
  Daha bir shot tərəfdəki başım üzərində. Digər tərəfdən, maşın şöbələri vasitəsilə qapı giriş boğuldu a çox shooter, распластались azn трапе və atəş açıb.
  
  
  Onun отполз günü və çarpdı onun, zaman həm hit shot. Onun çevrildi Vito. "Onlarda giriş hədəfdədir".
  
  
  'Biz nə edirik?' deyə soruşdu.
  
  
  "Mənə динамитную шашку".
  
  
  O idi, mən tərəfdən demək olar ki, əvvəl onun bitmiş штопора. Onun поджег fitil. "Mən çalışaram ki, bu partlatmaq böyük trap", — deyə onun Vito. "Zaman bu şey partlayışa səbəb, bütün onların qapıdan. Qalın göyərtə.
  
  
  Göyərtə altında bizə başladı silkələmək, mühərrikləri qərarı ilə artır. Əgər polkovnik Oğlu özünü tələyə yuxarıda, və bildim azad gəmi bir iplə, "Sara Чемберлен" artıq olmalı idi dənizə çıxa. Onun, buna ümid bəsləyirdim ki, Don Mario dayandırmaq ego.
  
  
  Onun ayağa qalxdı yanında suya переборкой yandırdı və fitil. Sonra onun açdı, qapı və atdı dinamit böyük otaq. Onun geri çəkildi. Eşitmə, pambıq, onun yenidən açdı qapını. Bu idi kaleydoskop ölüm: trap прорвался ortasında, ok tuşlarını истекая qan хватались üçün bir şey görə ki, olardı tutmaq və разбивались zaman metal ayrılmamışdır təcrübəsi montaj bal. Heç vaxt davam bax. Ağlayır artıq danışdılar bütün tarixi.
  
  
  Onun ayağa qalxdı, arxada ərəfəsində və tez pilləkənlə aşağı endi. Matros tutdu məni, əl edib, onun ego butt люгера üzrə burun. Sümük треснула.
  
  
  Sürücü duran yaxın və çıxardı görə, kəmər gun. Onun vurularaq ona və gördü ki, altında ego köynək, altından mavi камзолы, qan sızma.
  
  
  Mənə arxasında onun eşidəndə daha çekim və ağlayır. Çinli çıxardı balta ilə divar clip və mənə tərəf döndü şəxs. Səthi, işıq-diodların blade повисло üzərində ego başını zaman onun onun Люгер k ego ağız və tıklayan bəhanədir çəngəl. Ego məqsədi itdi isə balta düşdü.
  
  
  Mimmo məni просвистела таращить göz qoparmaq boru. Bir də onu gördüm ki, ətrafında bir ekipaj üzvlərinin целился bütün tüfəng. Onun üzərinə düşdü hər bir qəbilə və shot. O, dedi geri çəkildi geri. Mənə ətrafında onu eşitdim адское стаккато çekim və vail, və fit рикошетящих güllə. Təsadüfi cry lənət sözü, growl, zərbə bədən опрокинутого zərbə güllə. Mimmo məni süpürülmək отрубленная qol. Odin insanların ətrafında Vito, qurbanı balta. Sonra atışma dayandı.
  
  
  Onun uşaqlara baxdı. Onu gördüm Vito. O, bərk-bərk əlini aparılmış hesablamalar. Arasında ego barmaqları sızan qan. O, başını qaldırdı, digər tərəfdən və qalib bir əda ilə взмахнул gun. Ego şəxs расплылось bu rat ухмылке. Yol azaddır, — deyə qışqırdı.
  
  
  — Yaxşı, — dedim. "Dinamit qoymaq və gedəcəyik buradan".
  
  
  Ego üzrə mütəxəssislər взрывчатке artıq qoyanda динамитные dama maşın.
  
  
  — Mən подожгу fitil, — dedim. "Qalan gedir, geri, yuxarı pilləkən, qapı".
  
  
  Onlar baxdı, çox xoşbəxt etmək üçün onlara imkan verdi ki, bu etmək. Vito yüngülcə sola əyildi üçün yaralar azn aparılmış hesablamalar, amma bir ətrafında qalan удержал ego dik.
  
  
  Onun tez mətləbə keçir və deyirdi bir paket başqa keçirilməsi, kibrit var запалов. Onlar başladılar шипеть kimi christmas ulduz.
  
  
  Vaxt yox. Onun baxdı qapı. Vito mənə baxdı, sonra işarə tapşırmışdı tələsmək. Sonra onu eşitdim çekim və ağlayır dəhlizdə ego geri. Göz Vito genişlənib. O, схватился görə geri, sonra lianlar yarısında. O, artıq demək olar ki, ölü zaman, nəhayət, başı önde pilləkənlə aşağı endi.
  
  
  Брылев mühərrik otağında şöbəsində söndü. Metal qapı örtüldü. Onun idi tələyə.
  
  
  Tələyə meydança qaranlıq, нарушаемой yalnız sarı atəşfəşanlıq yanan фитилей. Onun həqiqətən dayandırdı olardı "Sarah Чемберлен" . Amma bu, olardı ən son nə etdim.
  
  
  Bir neçə saniyə ərzində bu beş paket dinamit взорвут bütün poop gəmi polkovnik Oğlu çevirərək ego uçan tabut Nick Carter.
  
  
  
  Fəsil 20
  
  
  
  
  Amma heç bir halda, əgər onun fəaliyyət göstərirdi tez.
  
  
  Onun tələsik üz pilləkən, göyərçin ilk запал və sizə. Bu saat qarşı irqi və onun qazandı. Zaman обезвредил son запал, keçib, yəqin ki, on saniyə.
  
  
  Onun yandırdı, kibriti, döndü, pilləkənlə yuxarı qalxdı. Gec və ya tez kimsə yoxdur giriş bu qapını əgər polkovnik Oğlu istəsə üçün ego gəmi sailed. Və bu zaman baş verərsə, ona hazır idi. Mənim əlim sürüşdü, onun eni və сомкнулась ətrafında qaz bombası.
  
  
  Onun, ümid edirdim ki, mənə gözləmək çox uzun. Onu da düşünürdüm ki , belə olacaq.
  
  
  Oğlumun yanında deyil, bir vaxt var idi, əgər fərz etsək ki, o, məşğul idi Don Mario.
  
  
  Amma yalnız onu alıb öz şans, onun idi və sürətli ola bilər. Mən ödəyə bilməz промахнуться. Onun, buna ümid bəsləyirdim ki, kim bizə idi xaricində kim bizə rəhbərlik kiçik ekspedisiya, уничтожившую Vito və qalan ego döyüş qrupunun başladı itirmək səbir.
  
  
  Əgər o, gördüm güzəştli запалы əvvəl çarpdı qapı, o, yəqin ki, partlayış gözləyirdi və indi şərhçi, niyə indiyə qədər хорька ego deyil eşitdim. Əgər o, gördüm, yaxşı, onda, yəqin ki, перегруппировывался hazırlayarkən onların insanları məhv bütün canlı işğalçılardan mühərrik otağında şöbəsində.
  
  
  Hər halda, o, idi, tez hərəkət etmək, çünki bilirdim ki, polkovnik bir Oğlu qalıb çox vaxt deyil. "Sara Чемберлен" yerə getməyəcək qədər ego insanlar maşın nəzarət şöbəsi.
  
  
  Qapı açılırdı uzun əslində — bir hər tərəfdən. Heç kəs irəli ego zahiri deyil, переместив içəri. Bu idi mənim fayda. Onun olsaydı, təəccüb etmədim heç. Onu qoydu parmaklarınızın bir əlləri qolu hər sinir ehtiyatla reaksiya vermədi kiçik əlamətləri hərəkət. Digər tərəfdən, məndə idi, Pyer.
  
  
  Sonra bu oldu ki, demək olar ki, gözlənilməz, belə tez, mən az qala itirilmiş qolu. Sergey parlaq зажегся. Bu zaman ilk şüaları altında işıq onun saxlanılır Pyer взведеным. Onun atdı бомбочку bu dəhliz və ıso bütün gücü ilə qapını örtdü.
  
  
  Onun eşitdim tutqun partlayış, sonra isə daha heç bir şey. Onu bilirdi ki, indi insanlar хватаются görə boğaz dəhlizdə, kənarda və ölmək. Sonra bir anda hər şey bitdi! Heç kəs tərk edəcək. Sonra isə bir fərqli olar təhlükəsiz buradan çıxmaq. Pyer tez etdi, öz işini və izsiz yoxa çıxdı.
  
  
  Yuxarıda, pilləkənin onun parsons düyməsini gün aşağı baxaraq saat. Bir yarım dəqiqə onun azaldıb хватку və aşağı endi geri maşın şöbəsi.
  
  
  Bu dəfə onun müəyyən edilmişdir imkan verməmək üçün bir şey yanlış getdi. Onun поджег запалы, взбежал pilləkənlə hərəkət etdirin və qapını açdı. Bədən idi свалены dəhlizdə. Onun çarpdı öz arxasınca qapını belə tez qaçdı, kimi yalnız bilərdi hesab edir yolda. "İyirmi bir... iyirmi iki..."
  
  
  İyirmi dörd onu göyərçin üçün göyərtə. Eşidildi оглушительный partlayış сотрясший bütün gəmi. Başım üzərində замерцали işıqlar, gəmi yenidən выровнялся. Toplaşıb qüvvələri ilə, onun başladı qalxmağa doğru burun. Tərk ona Mario миделе olduğu пробивался irəli. Mən bilmirdim ki, o, bunu etdim, amma əgər onun bilərdi yaxınlaşmağa doğru burun, onun olardı oldu arxasında ekipaj. Ola bilər, o, istifadə edə bilər qırmızı siyənək manevr.
  
  
  Onun, pillələri qalxıb tələsik üzrə uzun dəhlizlərində. Onu hiss etdim ki, задыхаюсь bir az. Sonra onu anladım ki, getmək bir az dağı. Korpusu "Sarı Чемберлен" разломился iki yerə. Gəmi ı batma edilmişdir. İndi su axırdı maşın şöbəsi.
  
  
  Mən bilmirdim nə qədər onun məsulları, amma bucaq get-gedə getdikcə soyuducu. Qarşısına onu gördüm lyuk yuxarıda, pilləkənin. Onun, pillələri qalxıb başını vurulmuş. Onun, döndü və getdi göyərtə. Məni heç kəs görməyib.
  
  
  Burada hələ davam atıcılıq. Onu gördüm, necə görə lük atəş üç çin. Mənim barmaqları сомкнулись ətrafında "люгера". Onun gördüyü hər bir vasitəsilə onlara bir dəfə.
  
  
  İndi mənim yanımda göyərtə sakit idi. Flash avtomatik yanğın hələ də görünən миделе.
  
  
  Пригнувшись, onun qaçdı insanlara Mario. Bir də onu gördüm ki, onlar istifadə спасательную шлюпку qalxan kimi. Qalıb yalnız Mario və daha iki nəfər. Odin onların ətrafında da yaralanıb.
  
  
  Onun göyərçin onların yanında. Onun soruşdu. - 'Necəsən?'
  
  
  Mario atəş kənara körpü. O, qaldırıb çiyninə. "Mən itirmiş çox adamlar, — dedi. — Polkovnik hələ də orada kapitanı.
  
  
  "Vito və qalan ölü", — deyə onu onlara. — Amma maşın şöbəsi взорвано.
  
  
  — Bəli , — dedi, - Mario. "Biz eşitmişik, partlayış. Yaxşı. Amma mən heç də rahat hiss edərəm özümü qədər aydınlaşdıraram özü ilə polkovnik rütbəsi verilib.
  
  
  — Niyə sənə bu tərk etmir mənə, Mario?
  
  
  — Yox, — dedi. — Bu, şəxsi işdir. Heç kim aldadır məni cəzasız".
  
  
  Güllə врезались mənzil xilasetmə lander.
  
  
  — Burada qalmaq üçün əhəmiyyətsizdir, — deyə o bildirib. — Sən bizə deyil ki, razıyam. Onun getmək onlara yuxarı. Mənə bir ətrafında bu канистр ilə benzin.
  
  
  'Nə sən планируешь məşğul olmaq?'
  
  
  "Biz gedək hücum", — deyə o bildirib. — Biz gedək pilləkənlə o, körpünün altında. Biz altında çətin bucaq ona, amma heç bir mənası yoxdur, burada qalmaq.
  
  
  — Mən getmək səninlə, — dedim.
  
  
  — Nə istəyirsən, Karter. İndi var, öz işimizdir. Getdi, oğlanlar.
  
  
  Onlar çölə atıldı hər iki tərəfdən xilasetmə lander. Körpü yağışına çekim. Hər qəbilə yaralanmış согнулось iki dəfə, və o, slid üzrə göyərtə altında relslər. O, bağırdı əvvəl bir dəfə düşə azn pierce.
  
  
  Onun formalaşdırıb арьергард. Güllə впились bu göyərtə bizə ətrafında, amma indi biz üçümüz idi pilləkəndə. Mario haqlı idi. Var polkovnik Oğlu və master idi, pis bucaq atəşə. Güllə свистели üzərində bizə. Odin ətrafında avtomat uçdu aşağı və gurultu ilə yerə düşdü göyərtə. Bu o demək idi ki, onlarda radələrində döyüş sursatı. Mario açdı daşına bilən ilə benzin. O zirvəsinə çatdı pilləkən, Oğlu və kapitan çıxıb, qapını cox qırmalar aparılır. Son shot hit yoldaşı Mario. O, схватился üçün həyat və lianlar yarısında. İndi мостике bizim idi, yalnız iki ilə polkovnik Сином və kapitanı da cox рубке. Mario gülümsədi mənə zaman biz нырнули altında xətt yanğın.
  
  
  "Sən görürsən ki, mən də onun?"
  
  
  O, qeyd согнутым barmaq windows cox qırmalar aparılır. Güllə qazdılar da nen зияющие deşik. Mario göstərmiş, böyük barmaq daşına bilən ilə benzin və gülümsədi. Sonra onu qaldırdı və başladı bir deşik vasitəsilə заливать benzin.
  
  
  Qapı açıq partlayış. Onu gördüm, kapitan diqqətlə целился Mario. Onun shot etibarsız qapı мочку və göz. Onlar yoxa qırmızı dumanda, və bədən kapitan соскользнуло körpü.
  
  
  Zaman onun baxdı ki, Mario, o, ayağa qalxdı və atdı kibrit qutusu.
  
  
  Onda polkovnik Oğlu gəlib onu.
  
  
  O, bir az gecikdim. Kibrit düşüb рулевую рубку. Uğultu eşidildi, sonra isə bütün kabinəsi загорелась.
  
  
  Mario hələ də dayanmışdı ilə axmaq ухмылкой üz.
  
  
  O, mənə baxdı və başını qaldırdı, böyük barmaq yuxarı. "Hey, Karter, sən necə düşünürsən, onun indi əmisi, Sam?"
  
  
  Sonra o, sel və düşdü набок. Onun, yaxınlaşdı ona və пощупал ego nəbzini. Ürək dərəcəsi daha çox idi. Dil yanğın sızan vasitəsilə разбитых windows başladılar dırmaşmaq üzrə облупившейся orada boya çalışır ki, bir hissəsi idi maskeleme "Sarı Чемберлен".
  
  
  Vaxt var idi. Onun yaxınlaşdı nərdivan. Таращить göz отскочила təcrübəsi metal. Onun geri bərpa öz oxu ətrafında və tıklayan siz trigger "Люгера". Таращить göz vurdu, boşluq.
  
  
  Onun dayanmışdı baxaraq почерневшее şəxs polkovnik Oğlu. Ego dəri idi обуглена və сморщена kimi, mumiya var. Ego dişləri insanlar kobud оскалились mənə. Az помахав əl qaldırdı gun.
  
  
  Ona artıq idi transa ildə o zaman basdı siz trigger. Стилет artıq idi mənim əl və вонзил onun ego həyatında. İdi, çox gec qalmaq zaman onun eşitdim zərbə çəkic üzrə boş otaqda. Bıçaq slid içəri. Polkovnik Oğlu gasped.
  
  
  Onun отдернул bıçaq. O, geri çəkildi, zaman yanğın top вырвало ətrafında cox qırmalar ətrafında ego, üz və saç.
  
  
  Onun güman ki, o, artıq ölü zaman geri çəkildi təcrübəsi перил və перевалился onların vasitəsilə. O, mütləq ölü idi, zaman onun beyin qəzaya haqqında göyərtə altında. Потрескивающее alov başlanğıcı расползаться kənarı körpü. Onu pilləkənlə aşağı endi.
  
  
  Onun оцепенел və fiziki cəhətdən yorğun, zaman qaçdı pierce. Vail yaxınlaşan var sızan mənim şüur və son baxış arxasında mənə dedi ki, mənə bu idi heç pis bir yuxu. İlk yanğın yük maşınları artıq dayandırılıb. İh işıqlar idi, zəif işıq ilə müqayisədə parlaq, пылающим свечением körpüdə gəmi.
  
  
  Bundan sonra, mimmo estakada, onu gördüm, çox da hündür bir kişi də мятом твидовом kostyum, потягивающего başladı.
  
  
  Onun, yaxınlaşdı ona. Kimi salam o, əlini qaldırdı. — Bəli, Nikolas, — deyə o bildirib. 'Sən? Burada? İsə onu düşünürdüm ki, göndərdim səni məzuniyyət.
  
  
  
  Fəsil 21
  
  
  
  
  Ofis əvvəlki smelled sonra hər şey eyni şəkildə: сигарным tüstü və köhnə твидом. David Хоук əyləşir və narazı sarsıldı edir baş.
  
  
  — Çox ehtiyatsız, Nikolas, — deyə o bildirib. "Çox etinasız".
  
  
  — Qorxuram, bu yaxşı idi, nə edə bilərdim data başqa şəraitdə, — dedim. "Ən əsası yox idi vermək polkovnik Сину уплыть qızıl. Kimi, yalnız o, var artıq açıq paltar, hər şey bir az çətin ola bilər. Və поползли olardı şayiələr пропаже qızıl.
  
  
  Хоук uzanmış siqar zövq. "Bildik, bunu əngəlləmək bud", — deyə o bildirib. "Nə qədər ki, siz dünən отсыпались, hökumət atət-təsirli barədə statistik məlumatlar ticarət balansında, предсказав yaxşılaşdırılması, iqtisadiyyatın, gələn il, eləcə də təsdiqləyib öz qəti imtina qaldırmaq rəsmi qiymət qızıl. Nəticədə, qızıl qiyməti sərbəst bazarda Sürix, Paris və Londonda düşüb isə dolların məzənnəsi ilə bağlı digər valyutalara yaşayır, ən yaxşı gün, son aylarda. Onu da, güman edirəm ki, kifayət qədər насильственная vəfatının polkovnik, Oğlu artıq gəldi, artıq insanlar gözləyirdilər siqnal "Sarı Чемберлен". '
  
  
  — Nə olar, — dedim. Deyəsən, işlər gedir sağaldı.
  
  
  "Hələ çox işlər görülməlidir təmizləmək", — deyə Хоук. "Mən sevinc hissi ilə deyə bilərəm ki, hakimiyyət Vaşinqtonda göstərmişdir mənə çox böyük kömək edir. Yanğın xidməti endirib yanğın təyyarə, gəmi minimuma. Polis xoşbəxt idi qurtarmaq Mario və ego ailə, o cümlədən tapmaq heroin. Var idi layiqli məbləği, orada altında bununla пирсом, bir anbar altında руслом çay". Xok onun kibrit üçün təzə сигаре. "Sonra vəziyyətin aydınlaşdırılması Don Mario polis idi, yalnız şadam uyğun hər hansı bir bizim xahişimizi. Ətrafında gəmi qeyri-adi dərəcədə ciddi, lakin gözəl mühafizəsi. Qaytarılması qızıl saxlama iştirak məmurlar xəzinədarlıq və yüksək sıralarında hərbi kəşfiyyat. Bütün gözətçilər ilə bağlı olan anbar, Federal ehtiyat sistemi və bütün zabitlər ilə bağlı ego təhlükəsizliyi götürülmüşdür altına alınır. Yəqin ki, bizə lazım olacaq böyük bir qismi bazar üçün bütün aydınlaşdırmaq, lakin sonuna bazar günləri biz gözləyirik ki, qızıl qayıdacaq vault isə saxta qızıl olacaq выброшено. Конфискованный heroin məhv edilir.
  
  
  — Siz dediniz ki, bütün iştirak edən mühafizəsi anbarlarının, alındı həbsə? Onun dedi. Хоук uzanmış siqar zövq əvvəl cavab. — Nə olar, — dedi. 'Deyil. Başqa bir insan.
  
  
  — Filipp Doane?.
  
  
  Хоук başını tərpətdi. "Dünən onu gördüm, ego qızı, — dedi. "O, mənə zəng vurdu ötən gün axşam o, dedi, burada onu tapmaq. Ona görə də, zaman limanından bar ətrafa sükut çökdü, mən getdim, ziyarət onu. Biz uzun müddət söhbət edib. O, mənə dedi ki, sən çox kömək hey, Nik. Və ona dedi hey, ki, o, bizə çox kömək etdi. Ona görə ki, istənilən halda, əgər səninlə nə baş verib, təyyarə, gəmi də o zəng vurdu ki, bəli, mən bilmirəm, hansı vəziyyətdə olsaydı, bu gün bu ölkə. Bir az kül olan siqarlar düşdü emu azn гиллетт. O, sanki, heç hiss etmirdi.
  
  
  — Bəs atası?
  
  
  Хоук azad сизый tüstü və etmek başladı külqabına atırdı. "Filip Doane ölü, — deyə o bildirib. — Mənə dedi qız. O, öldü, tezliklə bundan sonra, onlar evlərinə qayıdıblar. Onun güman ki, test və müsibətlər bu gəmidə утомили onun. O, mənə dedi ki, onlar qayıdır evə, və o xoşbəxt görünürdü. O, вымылся və sel bir kafedrasında oturma otağında. O xahiş etdi ki, bir stəkan хереса və xahiş etdi ki, onun bütün hekayə demək ki, onunla baş verib. O, heyran oldum sənə, Nik. O, bildirib ki, var köhnə çinli...
  
  
  — Bəli , — dedim.
  
  
  "Bəli, bu, belə də adlandırırdılar", — deyə Хоук. "Bəli, o, dedi ki, onun atası, düşündüm ki, bu Ji восхищалась olardı səninlə. Sən nə idi, hansısa bir sehrbazdır. İnsan, üstün olan, bəzi olduqca sehrli işlərində. Sonra o, geri söykəndi və heyran qızı. O, mənə dedi ki, sonra qaldırdı və öz stəkan və tost dedi. "Ey волшебстве həyat". Sonra o qurtum, stəkanı və gözlərini yumdu. Kuruş dedi ki, bilirdim ki, o öldü.
  
  
  — Bağışla, — dedim. "O, veribdir bir çox çətinliklər, amma ruhum o pis insan idi. Ego səhv ondan ibarət idi ki, emu idi, hər nə olursa olsun, başqa ego qızı.
  
  
  — Ego dəfn bu gün səhər, — dedi Хоук. 'Hər şey normaldır. Qız da belə düşünür. Əgər o, sağ idi, biz istiyorum təqdim etməli idi ona ittiham irəli sürülüb. O, olardı sərf həyatlarının qalan barmaqlıqlar arxasında".
  
  
  — Mən heç шталь bu qoymaq, — dedim.
  
  
  Хоук qaşqabaqlı gülümsədi. "Bəli, mən bilirəm, ego istedad, onun olsaydı da heç шталь onu qoymaq", — deyə o bildirib. "Amma mən bilirəm ki, ego qızı yaxşı hiss, o, çox güman ki, heç bir səbəb olardı hey, çox əngəl. Bundan başqa, o, üçün əlimdən gələni etdim dönməlidir. O, sol tam dəsti təsvirlər, yeni təhlükəsizlik sistemi depolar. Sonunda o yazıb ki, hətta o, hələ gördük müəssisələrinin pozmaq vasitəsilə bilər".
  
  
  — Deməli, hər şey qurtardı, — dedim. "Hər şey bitir, deyəsən, yenidən bağlıdır. doktor Инурис, polkovnik Oğlu, Don Mario, Don Filipp: bütün dayanır. Qızıl təhlükəsiz və heroin müsadirə edilib.
  
  
  "Tərəflər yenidən təhlükəsizlik", — deyə Хоук. "Ən azı hazırda." O, güclü, uzanmış siqar zövq. — Hər halda, Nikolas idi, necə oldusa, təsadüfən. Sonra o, gülümsünüb, uzatdı əlini tutdu mənim. "Bir daha, — dedi, — mənim təşəkkürümü və minnətdarlığımı təcrübəsi görkəmli выборного vəzifəli şəxsinin".
  
  
  — Sağ olun, — dedim.
  
  
  "Biz minnətdarıq", — deyə Хоук. "Yaxşı, Ləqəb, mən düşünürəm ki, sən əməkdar məzuniyyət".
  
  
  — Bir dəqiqə, — dedim.
  
  
  Хоук əlini qaldırdı səsləyirdi sükutla. — Yox, bu dəfə onun ciddi. Sən əməkdar bu. Bir müddət. Get hara istəsən.
  
  
  'Mən buna inanıram.'
  
  
  'Попытайся.'
  
  
  — Bəlkə də, — dedim, nəsə tərk kabineti.
  
  
  — Ah, — dedi Хоук. 'Dayan bir saniyə. Onun ki-ki, unuttum. O, əlini uzatdı ki, öz stoluna. "Qız xahiş etdi sizə çatdırım bu. O bildirib ki, ee ata-otel istərdim ki, o, sənin. O, başını qaldırdı, düzbucaqlı сверток bükülmüş qəhvəyi kağız və перевязанный ip.
  
  
  Onun yenidən sel və распаковал onun. Qutu Ji . "Qız dedi ki, hələ ki-ki. — Dai-ka, hər il idi ki, bir daha? Daha bir ego zarafat. — Yalnız mənə deyil ki, sənin yaddaş gətirir səni. Ee mesaj bəyan edirdi: "bir Deyin görək, мистеру Картеру, onun qoyuram beş frank ki, o, heç düşünürəm, necə açmaq, bu dəqiqə".
  
  
  Ona gülümsədi basaraq пантеру və porsuq. Qapağı qutusu отлетела.
  
  
  Onun içərisində gördüm siyahısı, gediş vaxt təyyarələrin обведенный sayı səfər və vaxt. Tez qapağını bağladı, əvvəl Хоук gördüm ki, içində. Onun, saatına baxdı və ayağa qalxdı. — Hə, onu yaxşı gedəcək. Хоук da ayağa qalxdı və yenidən əlimi sıxdı. — Oh, Nikolas, — deyə o bildirib. "Mütləq yaz mesaj, harada biz sizi tapmaq".
  
  
  — Əlbəttə, — dedim. 'Səy olmadan. Siz tapa bilərsiniz, mənim hong Kong. Cəhd edin otel " Пенинсула ".
  
  
  Onun elədi emu və tələsik bu gün. O, var idi, ухмыляясь kimi чеширский pişik, курящий siqarlar.
  
  
  Yüksək dağlar üzərində Ривьерой, kiçik şəhər yolun sonunda dəyər mehmanxana, divarları ilə əhatə olunmuş. Onlar, kim daxilində bilər, görmək üçün bütün xaricində. Lakin o, kim kənarda deyil bilərsiniz içəri. Bu yer отгораживает dünya.
  
  
  Arxa divarları maraqlı mənzərə portağal ağacları və üzüm bağları, спускающихся üçün uzaq ослепительному Aralıq dənizinə. Daxili divarları var bağları ilə bir çox ağac və gül və parlaq раскрашенными quşlar. Heç bir zaman günəş, parıldayan köhnə daş divarları arasında isə mavi su hovuz призывно çağırmaktadır, özünə bir bədən.
  
  
  Axşamlar sergey şam yumşaq, hamar və təravətli masalar çöldən yumşaq parıltı və yaxınlıq altında sərin hava усеянным ulduzları.
  
  
  Bəs onda siz hələ vaxt var arasında, axşam və aşağıdakı heç bir zaman...
  
  
  Ay müqəddəs залил otağa, onun sifəti idi залито gümüşü parlaqlıq. O qalmış mərtəbəsində zibil, onun dəri yumşaq idi və rütubətli, прижимаясь mənə.
  
  
  — Var, şampan şərabı?
  
  
  O, gülümsədi və başını buladı. "Hava onsuz da məstedici". O, наклонилась licks mənə: "Nick?"
  
  
  O, əldə başını mənə çiyninə. Onun nəfəsi şirin ətir onun saç . 'Nədir?'
  
  
  'Fərqi yoxdur.'
  
  
  "Yox, onu dedi. 'Davam et. Sən nə demək idi? Ee əli sürüşdü mənim бедру. 'Fərq etməz.'
  
  
  — Yaxşı, — dedim.
  
  
  — Sadəcə mənə maraqlı idi...
  
  
  'Nədir?'
  
  
  "Bu mənasız bir şeydir". Ee əl idi, həqiqətən çox istedadlı və incə.
  
  
  — Heç nə, — dedim. "Vacib deyil ki, bu mənasız bir şeydir".
  
  
  "Bəli, bu axmaq .
  
  
  "Yaxşı, əgər bu səni narahat edir, sən bilərsən, dərhal demək", — dedim.
  
  
  O, bir an нырнула altında простыню. Biz həm də çox gözəl idi bir fikir var ki, bunu.
  
  
  Oynaq edir, надутая və нахмуренная eyni zamanda, o, yenidən вылезла altında vərəqələri. Əli yenə də məşğul idi.
  
  
  — Yox, — dedi. "Mən, həqiqətən, lazım deyil soruşmaq".
  
  
  — Buyurun, — dedim. 'Yalnız soruş. Çatdırmaq üçün mənə zövq verir.
  
  
  Ee indi əl idi, çox məşğuldur. — Siz ağla deyil?
  
  
  "Yox, onu dedi. — Əminəm ki, mən buna etiraz etmirlər.
  
  
  'Sən əminəm ki?'
  
  
  "Tamamilə, tam əminəm".
  
  
  — Bilərəm ki, onun sizə iki sual vermək?
  
  
  "Mərakeş günlərinin mənə üç, beş, yüz məsələləri".
  
  
  — Bura gözəldir, doğrudur, Nick?
  
  
  — Bu, odin ilə salamladı sizin məsələlərin?
  
  
  — Yox, — dedi, dovşan, dodaqları mənim. — Onun yalnız bir otel təşəkkür edirəm sənə.
  
  
  — Bəs bu məsələlər?
  
  
  — Yaxşı, — o dedi. "İlk штопора: heç qaytaracaqdır siz mənə beş frank ki, siz mənə gərək?"
  
  
  Onun revmatizm, əlini üçün nightstand və досталь ətrafında cüzdan ee банкноту beş frank. Onun verdi hey.
  
  
  — Başlamaq, ikinci штопора?
  
  
  "İndi insanlar deyirlər ki, mən çox gözəl. Və hələ insanlar həmişə deyirlər ki, gözəllik kənara çıxmır xarici. Nick, əgər onun gözəl, mənim gözəllik yalnız çöldən?
  
  
  Lazım deyil, söz idi. O, revmatizm, onun, rast gəldi onun bədən.
  
  
  * * *
  
  
  
  Kitab haqqında:
  
  
  Nick Carter görmüşəm, Nicole Şir casino Fransız Riviera. Amma... Nicole daha çox idi. Bir neçə il bundan əvvəl o, avtomobil qəzasında həlak.
  
  
  O zaman kim idi bu qadın şəxslə ölü qız? Vəzifə Karter ondan ibarət idi ki, bunu araşdıraq.
  
  
  Lakin bir neçə adam hesab edirsiniz ki, özünüzü ego, dəhşətli vəziyyət dəyəri milyonlarla dollardır. Bu arada kimsə götürür xeyli hissəsi dünya qızıl ehtiyatlarının vasitəsilə casus sui-qəsd edən uzanır lüks fransa çimərliklərinin yaxınlığında "maye" bulvar Nyu-Yorkun...
  
  
  Hansı воодушевляющую rol Qəpik Down oynayır, bu сомнительном delle?
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"