Carter Nick : другие произведения.

81-90 versameling van speurder stories oor Nick Carter

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  
  Nick Carter
  
  81-90 versameling van speurder stories oor Nick Carter
  
  
  
  81. Die Kremlin geval http://flibusta.is/b/663741/read
  
  Die Kremlin Lêer
  
  82. Spaanse verband http://flibusta.is/b/607273/read
  
  Spaanse Verband
  
  83. Die Dood Kop Sameswering http://flibusta.is/b/607245/read
  
  Die dood se Kop Sameswering
  
  84. Die Dossier Beijing http://flibusta.is/b/690087/read
  
  Die Dossier Peking
  
  85. Die horror van die ys Terreur http://flibusta.is/b/691313/read
  
  Ys-trap Terreur
  
  86. Killer: Kode naam Aasvoël http://flibusta.is/b/612804/read
  
  Moordenaar': Kode Naam Aasvoël
  
  87. =================================
  
  88. Vatikaan Vendetta http://flibusta.is/b/635621/read
  
  Vatikaan Vendetta
  
  89. Die Cobra Teken http://flibusta.is/b/671056/read
  
  Teken van die Kobra
  
  90. Die man wat die verkoop van sy dood http://flibusta.is/b/678851/read
  
  Die Man Wat Verkoop Dood
  
  
  
  
  Die Kremlin geval
  
  
  vertaal deur Lev Shklovsky
  
  
  in die geheue van my seun Anton
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 1
  
  
  
  
  
  
  
  Die kaping van'n Amerikaanse vliegtuig is nou onmoontlik. Jy weet dit, ek weet dit, en elke stoot wat ooit lees'n koerant weet dit.
  
  
  Maar hoekom was die lugwaardin van Ras 709 op Grand Lachlair Eiland so naby met'n donker velkleur, swart-harige passasier sit op een rondom die voorste sitplekke? Was sy flirt met hom?
  
  
  Die kort-met loop ding wat sy het onder haar uniform al die tyd, opwarming tussen haar borste, wat ek wil graag om te kyk na van die heel begin van die vlug. Almal gelyk aan die slaap, en ek het eers gedink die man was aan haar'n bietjie en laat die emu doen wat dit nodig het om te doen. In goeie aanbied, die kliënt is nog steeds die koning. En toe sy het die rits van haar styf tuniek'n bietjie, sy was reeds op soek daarna uit om'n peeping tom spel. Totdat sy getrek uit'n blink stuk metaal wat blink kortliks in die lig.
  
  
  Sy ego in die ego se kant, draai om, en stap deur die deur na die vorentoe kajuit. Die man staan op en kyk af in die paadjie weer, die wapen duidelik sigbaar in die Ego se regterhand. Ek het'n Luger in'n skouer holster onder my baadjie, maar ek het geweet ek sou onmiddellik trek die ego se aandag as ek het'n stap in die rigting van dit. Die stilet was omhul in'n suede leer skede naby sy regter voorarm. Dit kan gebruik gewees het deur'n stil lente meganisme om die ego te laat in my hand sonder om opgemerk, maar die verlaat van die ego is'n ander saak geheel en al. Die man sal sien. Hy het'n kans om te skiet voor haar ego sou, byvoorbeeld.
  
  
  Terwyl ek nog probeer om te besluit watter aksie het die beste kans van sukses in die gegewe omstandighede, die besluit was nie gemaak deur my. Almal wakker word na die geluid van'n skietwond in die kajuit. Hy kon hoor die verras klanke van die passasiers op en af spring in hul sitplekke al rondom hom. Dan is die groot stem van die oplossing van sagteware navorsing probleme. "Almal bly kalm. Die vlug rigting verander. In Havana, kan jy bly veilig en gesond. Daar is geen rede om paniekerig te raak."
  
  
  Sy aksent was spaans. Langs my, Tara Sawyer het'n diep asem, en agter haar, Randolph Fleming se asem gevang in sy keel.
  
  
  'Kalmeer.. Hy fluister die woorde sonder die beweging van sy lippe," Probeer om die stilte van die vrou."
  
  
  'Kuba? Maar wat oor die anti-kaping verdrag?
  
  
  Daar was geen tyd om te verduidelik. Die enigste mense wat kan wegkom met dit in Kuba was Castro se agente of die ego's van'n groot vriend in die buiteland. Maar as sy dink oor dit en gesluit, sy kan uit te vind vir haarself. Sy was nie dom nie.
  
  
  Die man se donker oë gevee oor die passasiers. Ego se oë rus op ons vir'n oomblik, dan het hy sy ih om vas te stel die reaksie agter ons.
  
  
  Haar kop stadig draai na die kant, asof dit probeer om te praat met die meisie langs my. Gedek deur my gedraai skouer, my hand gly onder my lapel in die rigting van die Luger . Die man het my geïgnoreer.
  
  
  Dit is aanvaar dat die passasiers was nie gewapen nie. Hy sit die geweer in sy linkerhand. Hy sit in die paadjie op die regte kant van die vliegtuig en kan maklik sit ego af sonder om op te staan. Hy trek die sneller.
  
  
  Die geweer gevlieg uit oor die ego van die hand, en het haar af te weer. Die voorkant van die sneeu-wit hemp se ego blyk red. Hy het agteruit teen die deur en hang daar, asof vasgespyker aan dit. Ego se mond val oop by die gil wat nooit gekom het uit. Ego se knieë skud en hy geval het. Iemand gestoot die deur oop te maak uit die ander kant, maar die ego liggaam geblokkeer die gang. Dan is my twee Eerste skoot haar, spring vorentoe.
  
  
  Agter hom, het hy gehoor het haar histeries gil van'n vrou. Moraal begin om te spiraal buite beheer. Die lyk sleep haar weg deur een been, en die deur swaai oop. Die lugwaardin se rewolwer het in die deuropening. Gaap jaag deur my onderarm, raakgesteek my baadjie, en het voortgegaan om op sy trajek tot'n geroep uit die agterkant van die vliegtuig het my meegedeel dat iemand moes seergekry het. Hy het geduik, gryp die meisie se pols, en swaai haar rond totdat sy laat sak die rewolwer. Sy het gesukkel om haarself te verdedig, die toets van haar lang, skerp naels op my gesig, en ek het te laat val my luger om haar te klop met'n karate skop om die nek. Sy het slap in my arms, en ek gooi haar op die dooie liggaam van haar vriend. Hy het drie rewolwers, verpand twee in'n minuut, en het die Luger gereed.
  
  
  Ek het nie geweet wat was in die kajuit. Die vliegtuig sidder, skielik van rigting verander en skielik begin om te val in die see. Ek verloor my balans en gaan vlieg deur die kajuit deur, en ek het om aan te gryp om die kosyn.
  
  
  Die vlieënier was lê gesig af in sy stoel, buiging op die beheer stok. Daar was bloed loop rondom die koeël-wond in sy rug. Die navigator staan oor hom. Die co-pilot maak dan woes pogings om te kry om die vliegtuig terug op die reguit spoor. Die navigator trek die vlieënier van die wiel en probeer om die bloeding te stop met'n sakdoek. Hy kan net so goed probeer om te stop Niagara Falls. Die mede-vlieënier dan het die beheer van die vliegtuig en oorgeskakel na die auto pilot. Hy het omgedraai, waarskynlik om te help om die navigator, sien my, en vries. Natuurlik, hy het gedink ek was Private nommer drie.
  
  
  Die Luger selfoonsakkie dit en knipoog vir Emoe. "Ons kan vlieg na Grand Laclair. Hulle verloor die oorlog."
  
  
  Die eerste medevlieënier kyk mimmo my by die gemors in die paadjie af. Die navigator skielik draai, hou die vlieënier af met die een hand, en staar na my. Dit was noodlottig poeieragtige. "Wat die hel is jy, maat?"
  
  
  "Янтье Параат". Haar, knik na die vlieënier. "Is sy dood?"
  
  
  Hy het sy kop geskud. Die mede-vlieënier het na my gekyk.
  
  
  "Sy geskiet Howie ... vlugkelner!" Dan is die ego brein verskuif in tweede rat. "Jy . .. Hallo daar . .. wat doen jy met'n geweer?
  
  
  Haar, emu lag. "Is jy nie bly hy was met my? Jy beter kontak JFK Lughawe, ny en terug te rapporteer. Dan kan jy dadelik vra as Nick Carter het'n permit om'n geweer aan boord. Hulle vertel om te raadpleeg Timoteus Whiteside. In die geval jy vergeet het, hy is die president van die lugredery.
  
  
  Hulle kyk na mekaar. Toe het die medevlieënier val in sy stoel, hou sy oë op my, en het die radio kontak. Die rumatiek gekom het na'n rukkie. Hulle het waarskynlik te neem Whiteside uit vir die gemors. Die ego stem is ongelooflik ontsteld en woedend. Hare, geweet het wat hy gedink het van die versteuring. Hy was reeds in staat om van die moord as een van die ego vliegtuie aangekom het'n minuut laat.
  
  
  Intussen, die ander twee lugwaardinne in die kajuit by die huis gekom het. Hulle het vinnig gevoel dat die situasie is onder beheer weer, en gespeel strelende boodskappe deur middel van die klank stelsel.
  
  
  Die vlieënier het haar pols. Dit was onreëlmatig. Hy het die navigator oor hierdie en aangebied om te sit ego in die leë sitplekke in die rug.
  
  
  Haar emu nog steeds nie wil dit baie, maar hy verstaan dat die emu my hulp nodig het. Ons haak die vlieënier en druk die ego terug oor die lyke in die paadjie af. Die uniform blond was gelukkig genoeg om te stapel om die armleunings tussen die drie leë sitplekke so ons kon lê die ego. Hy was nie juis in'n gemaklike posisie, maar ek het'n gevoel dat die ego sal nie gepla word vir veel langer.
  
  
  Een van die kajuitpersoneel begin om noodhulp te gee, en Tara Sawyer staan langs haar. Sy kyk vir'n oomblik en dan sê, " Laat my alleen. Ek kan dit hanteer. Jy het nog baie om te doen."
  
  
  Die navigator en ek het die vlieënier aan die meisies. Ons het die steeds bewustelose vlugkelner om'n leë sitplek agter die vlieënier.
  
  
  Hy het gesoek haar deeglik, maar het nie meer wapens. Hy bind haar hande, enkels en polse styf, net in geval sy wou om te probeer om iets met haar giftige naels wanneer sy wakker word. Ons sit die dood kaper in die kas, sodat die passasiers sou nie sien nie, ego, en op pad terug na die kajuit. Maar die medevlieënier nog steeds lyk bleek en bekommerd. Hy het gevra oor die vlieënier se toestand, en my rumatiese ego was nie gelukkig. Hy vervloek. - Koehler ... Hoe kon hulle kry aan boord met hierdie gewere? En jy?"
  
  
  "Ek het toestemming om dit te doen, soos ek vir julle gesê het. Twee rewolwers was weggesteek onder haar bra. Elegante, dink jy nie? Sover ek weet, is die bemanning is nie nagegaan word vir wapens.
  
  
  Die twee mans het gesnuif geluide as hulle erken die veiligheid oortreding. Ek het gewonder wat dit was soos vir die mede-vlieënier. Ons het nog'n lang pad om te gaan.
  
  
  "Het jy dink jy kan nog steeds kry die vliegtuig te Port van Spanje, of wil jy haar om oor te neem?"
  
  
  Ego se wenkbroue boog. Hy het gedink ek was pret te maak van hom. "Is jy sê dat jy kan vlieg die vliegtuig?"
  
  
  Het hy getrek uit haar beursie en het haar haar lisensie. Hy het sy kop geskud. "Dankie vir die aanbod, maar ek sal dit self doen."
  
  
  "As jy verander jou gedagtes, sal ek neem oor," het ek gesê. "Ek sal reg wees daar."
  
  
  Hy lag, en sy het gehoop hy ontspanne. Haar, het uit alle oor die kajuit. Die vlugkelner bedien drankies en probeer om die passasiers te kalmeer af. Die ander het suurstof na die ou man. Hy het waarskynlik'n hartaanval. Tara Sawyer was nog besig met die vlieënier. Stil en doeltreffende. Ek hou van haar stem meer en meer. Nie baie vroue is gemaklik met hierdie situasie. Sy kyk op toe haar man langs haar staan. "Hy kan nie neem dit, Nick."
  
  
  "Nee, ek sien."
  
  
  Sit agter die vlieënier, die bind vlugkelner begin om te herstel. Haar oë oopgemaak het, een vir een, en sy wou om te samel om haar hand te streel haar seer nek. Toe het sy opgemerk dat haar hande was vasgebind, sy het probeer om rond te kyk. Die prik van die pyn wat veroorsaak word deur hierdie beweging is die enigste oordrag van sl. 'Oi . .. ", het sy gekla. "My nek.'
  
  
  Sy kyk op na my.
  
  
  "Nie gebreek nie," het hy aangekondig lakoniek. "En jy hoef nie te neem die bose oog van skiet."
  
  
  Sy het haar oë toegemaak en pouted. Haar nie te gaan na die hotel, sodat sy weer sy bewussyn verloor, en roep een om die ander lugwaardinne. Hy het haar gevra om te bring'n glas whiskey en water en haar gevra om seker te maak haar kollega het'n drink. Sy het aandagtig geluister na my bestellings, leun oor die meisie in die stoel, die opheffing van haar kop deur die ken en giet'n drankie in haar keel af. Die meisie sluk, mond gesnoer, en snak as die vlugkelner gegooi die whiskey in die atmosferiese lug. Sommige van die whiskey het op haar uniform.
  
  
  Ek het haar gevra: "Het jy al ooit gesien het haar voor, voor hierdie vlug?"
  
  
  'n lang lugwaardin met cerro-rokerige oë trek haar rug en kyk na my. Nou dat sy klaar help om die passasiers, was daar'n wenk van ingehoue woede in haar stem. "Nee, Edith, die meisie wat gewoonlik vlieg met ons, die sogenaamde kort voor die vlug te sê dat sy siek was, en hy het'n vriend. Check uit hierdie vriend!
  
  
  "Gebeur dit dikwels?"
  
  
  "Sover ek weet, was dit die eerste keer. Gewoonlik is daar friends cabinepersoneel by die lughawe, maar vandag is een van hierdie meisies het nie gekom om ons."
  
  
  Sy betwyfel. "Het jy nie iemand dink ook dat dit was meer as'n toeval?"
  
  
  Sy het net na my gekyk. "Meneer, in die lugvaart-pos besigheid, jy kan altyd verwag dat iets op die laaste minuut. Ons het die meisie gevra om'n paar vrae, en toe dit blyk dat sy verstaan van die beroep, ons het haar saam met ons. Watter soort van die cop is jy in elk geval?"
  
  
  "Die een wat gelukkig vandag. Kan jy gooi'n kombers oor die vlieënier? Al hierdie mense sal dink hulle sien'n lyk."
  
  
  Sy kyk bitterlik by die rooi-harige vlugkelner, wat is stadig herstel in haar sitplek, en teruggedeins.
  
  
  Sy kyk na my soos'n gewonde voël hop af in'n bos pad na'n honger kat. Haar sel is langs haar. Dit is makliker vir vroue om te praat met my as ek nie skrik haar. Hy het probeer om te kyk so simpatiek as moontlik.
  
  
  "Wanneer jy uit die tronk, jy sal nie lyk so smaaklik as wat jy nou doen, Suster. 'n meester aanklag van moord plus alles wat hulle bereid is om te gee jy vir die kaping van'n vliegtuig. Maar aan die ander kant, as jy saam met my werk'n bietjie, gee my'n ordentlike rumatiek toets, miskien kan ek iets te doen vir jou. Wat is jou naam?"'
  
  
  Het sy geantwoord, en ek het gedink ek het iets gevang van hoop en afwagting in haar dun, gespanne stem. "Maria Austin."
  
  
  "En jou kêrel?"
  
  
  "Juan ... Cardosa ... Waar is hy?"
  
  
  Dit was gesê deur hey, sonder verdere uitstel. "Dit is te laat om na te dink oor nen.'
  
  
  Ek nodig het om te weet haar reaksie. Sy kon my vertel as sy regtig het iets te doen met die mistel. Haar gesig lyk soos dit is geruk deur haar stapel dollar note op tel. Nah begin om te huil.
  
  
  Hy het voortgegaan om in'n vriendelike toon. "Vertel my meer oor Juan, Maria. Wat was hy?'
  
  
  Haar stem is gedemp soos sy gepraat het tussen die snikke. "'n Kubaanse vlugtelinge. Hy was alles-in, en emu het om terug te gaan. Hy het gesê dat hy was wat verband hou met Castro, en dat hulle nie veroorsaak emu skade vir dit."
  
  
  Ek het gedink hy lyk meer soos'n geheime polisie beampte. Wat is die probleme van die neem in vlugtelinge; jy nooit weet wat regtig hardloop weg, of wat werk vir die vyand ."
  
  
  "Hoe lank ken jy die ego?"
  
  
  'Ses maande.'Hy lyk soos'n kind huil oor'n gebreekte speelgoed. "Ek het hom ontmoet toe ek besig was vir die Eastern Airlines op'n vlug na Miami. Twee sondae gelede, hy het my gevra om op te hou my werk. Em my hulp nodig het. Hy sal beërwe'n klomp geld in Kuba, en as hy kry dit, ons kan trou. Nou ... het jy vermoor die ego."
  
  
  "Nee, Maria, jy het hom vermoor wanneer jy het em die geweer en het hom geskiet."
  
  
  Sy snik hard. Die passasiers kyk rond in die verrassing, sommige van hulle nog steeds bang.
  
  
  "Ek afgedank ... dit was'n ongeluk ... die navigator toegesak op my ... hy het my getref ... my ... ek het nie wil hê om die sneller te trek op ... haar ... sy net wag vir die oni om van kursus te verander ... '
  
  
  Haar gekry het, sit die armleunings af, en sit haar op die drie sitplekke. Sy sou gewees het gevra deur Hawka om iets te doen vir nah. Op die heel minste, sy het nie weet wat die eerste reël van die gebruik van'n wapen: nooit'n rewolwer as jy nie van plan om dit te gebruik. Tweede reël: die kinders moet nie speel met rewolwers.
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 2
  
  
  
  
  
  
  
  Wanneer my baas, David Hawke, noem my N3, wat is my amptelike kode, as die eerste Killmaster, ek weet hy gaan om te gee my'n onmoontlike taak.
  
  
  Gewoonlik, wanneer niemand is rond, hy noem my Nick. Maar wanneer hy hoes en sê N3, haar eerste gedagte is dat ek nodig het om te dubbel my lewe versekeringspolis. Ongelukkig, geen maatskappy was mal genoeg is om te verseker vir my, so dit maak nie saak nie.
  
  
  Ek het gekom om verslag te doen van haar. BYL het die armste hoofkwartier-die PO woonstelle van al die intelligensie dienste. Die ouens rondom die CIA en die FBI is draai hul rug op dit, en die geheime Diens en lede is selfs moeiliker om te asseblief. Hulle dink hulle is die beste keuse, want hulle het om te die beskerming van die president.
  
  
  Hy was moeg. Hy voltooi'n vervelige taak en is op soek daarna uit om'n paar weke van die vissery in die noord-Michigan. Hawk stoot die koerant oor die stoel, hoes, en het gesê, " N3, het jy nie verstaan wat dit beteken?"
  
  
  Dit kon gewees het gegee om te rumatiek voor die lees van die kop wat skree " Probleme."
  
  
  
  
  ALGEMENE HAMMOND
  
  
  VERMOOR IN FLYRE
  
  
  
  
  Ek dink nie baie Amerikaners weet Hammond. Om dit te doen, wat hulle nodig het om te weet oor die eiland van Grand Laclair. Die generaal was'n diktator daar. Die eiland het'n ingewikkelde geskiedenis. Na dit was verower deur die spaanse, dit val in die hande van die franse, en dan is gevange geneem deur die Britte. Die bevolking was 90 persent swart, afstammelinge van slawe het om Afrika te werk op die suikerplantasies en in die digte bosse. Tien jaar gelede, die Eiland het besluit om in'n referendum om te breek met die Britse en verklaar dat'n onafhanklike republiek. Tam stahl moet reël Randolph Fleming
  
  
  Fleming was die mees begaafde en gewilde persoon op die eiland. Hy het belangrike veranderinge en Stahl was'n ware vader figuur aan sy mense. Dan is die ego was laat val. Hy het nie te veel aan die militêre, en hulle was woedend. Fleming het gevlug na die Verenigde State, waar die Emoe is toegestaan politieke asiel. Hammond aan bewind gekom het en verslaaf die mense, as'n militêre diktator moet. Nou Hammond dood was. 'n ongeluk? Miskien nie. Dit maak nie saak nie. Hy het'n krag vakuum. Enigiemand wat tekens van leierskap onder die diktator in aanhouding was of andersins geneem uit die land tydens Hammond se reël, en hy was bang hy reeds geweet het wat die diplomate is op soek om te help om orde te herstel na die eiland.
  
  
  Hawk snork: "Ons het intelligensie wat aandui dat die Russe is die opstel van'n missiel basisse op die eiland. Van die kursus, baie kalm, soos altyd. So sal ons ook om stil te werk en onderdak. Om ons te lei, Kuba is die maak van'n baie van geraas oor Grand Laclair. Hulle wil hul bure te help in nood. Maar ons weet dat alles is in die hande van die Russe, en dat die doel van die "hulp" is om te installeer missiele op die eiland. So hierdie operasie eindig in die Kremlin se dossier."
  
  
  David Hawke geput sy vingers op die rand van sy stoel en kyk na my ernstig. "Hierdie is'n een-man-operasie, N3. Ons regering wil nie'n tweede Kubaanse missiel bekendstelling. Jy moet kry Randolph Fleming te Grand Laclair so gou as moontlik."
  
  
  Hy het getwyfel dat die militêre sou sit nog steeds of iets sê oor dit.
  
  
  "Dit is jou taak om seker te maak dat hulle nie skade veroorsaak nie. Jy moet neem Fleming na die presidensiële paleis. En jy sal hê om op te tree in so'n manier dat niemand sal weet wat in ons land het iets te doen met dit."
  
  
  Haar sarkasme was duidelik: "ek is wat gebruik word om te geskiet word, vergiftig, gedreig het om in elke moontlike manier, daar is niks spesiaal oor dit, maar ek het nie gevind dat dit nog: maak myself onsigbaar. Hoe wil jy om te maak haar stahl onsigbare? '
  
  
  Sy goed op baie dinge, maar die maak van'n Sperwer lag is nie een rondom hulle. Hy is heeltemal onsensitief. Hy het nie eens glimlag.
  
  
  "Dit is reeds versorg. Gelukkig Fleming en Tom Sawyer is goeie vriende ."
  
  
  "Ek hou van Huck Finn beter, maar hoe kan die Mark Twain se boek my help?"
  
  
  Hawke nie hou nie dat die soort van humor, so hy gee my'n suur kyk. Thomas Sawyer. Jy kan gehoor het van nen. Hy is die president van die Sawyer Hotel Group, die grootste in die wêreld. Drie jaar gelede, Algemene Hammond het Em'n plot van die land op die strand te bou aan'n hotel en casino waar ryk toeriste kan pret hê en kry wat hulle sou hul geld spandeer op. Albei van hulle het dit verdien. Jy verstaan nie, natuurlik, dat Sawyer nie voordeel trek uit'n oorname dat onmiddellik nationalizes die ego van'n winsgewende maatskappy. Ek hoop jy verstaan nou dat Sawyer belowe al ons help in ruil vir Fleming se belofte dat die besigheid se ego sou nie in die gedrang word in die toekoms. En Fleming het sy woord ."
  
  
  Hy knik vir haar. Die politiek maak vreemde metgeselle vir die asblik. Patriot Fleming en ywerige sakeman Sawyer. En ek sal hê om te sit die twee van hulle saam. Sy het hawke's té sober kantoor met die banale idee dat die wêreld was'n gemors.
  
  
  Al Sawyer in New York Stad lyk soos al die ander hotelle in dieselfde prysklas: 'n klein lobby omring deur duur winkels. Maar een ding was anders. Daar is'n privaat hysbak wat gelei het openlik aan die boonste verdieping. Toe ek by die top van die trappe, ek stap uit op die sagte mat van die ruim saal, waar'n elegant geklee blond wag vir my. Duur Zjirinovskij boeke op die Internet was hang op al die mure, maar die enigste een rondom hulle kan nie vergelyk in die kwaliteit met die twee bene knipoog vir my van onder'n smal romp. 'n klein, skraal hand waai vir my. "Mnr Carter? Ek knik vir haar.
  
  
  "Haar naam is Tara Sawyer," het sy gesê. "My pa is op die telefoon soos gewoonlik en het my gevra om jou te sien."
  
  
  Sy het my haar hand en lei my in die gang af na'n kamer aan die ander kant. Die kamer het ons ingeskryf was een van die grootste wat ek nog ooit gesien het haar in. Glas vensters het toegang tot'n balkon gevul met plante en klein bome. Daar was geen stoele vir ons, geen kaste vir ons, geen gidse vir ons, net eilande van gemaklike stoele en rusbanke. En'n kroeg. Mnr Sawyer het geweet hoe om gaste te ontvang. Die meisie vrygestel van my en op pad na die kroeg.
  
  
  "Wat kan ek kry jy, Mnr Carter?"
  
  
  "Natuurlik, asseblief."
  
  
  Sy gooi vir my'n glas brandewyn en het gehelp om haarself te'n koeldrank. Ons het na die glas patio deure en kyk uit op die sneeu in die parque hieronder.
  
  
  "Wat'n skande," het sy gesê. "Daar is so baie mooi dinge, en niemand waag om daar te gaan in die nag.
  
  
  Ek het by myself gedink dat ek kon dink van'n baie van die plekke wat onveilig sou wees vir sommige mense, nie, selfs wanneer. Byvoorbeeld, hierdie kamer sou nie so veilig is vir Tara Sawyer as sy was nie bewus van haar vader se teenwoordigheid op dieselfde vloer. Sy was baie kurwes, 'n baie van vroulikheid onder die dun stof wat hang so losweg uit haar bors en omhels haar heupe styf. Sy was'n stil roosterbrood deur nah om seker te maak my bewondering het nie weg te glip uit nah. Dan gaan die deur oop agter ons en dit was alles oor.
  
  
  Thomas Sawyer was nie wat ek verwag het om hom te wees. Ek het gedink haar soos'n lang, energieke man, uitstraal sukses en sterkte. In plaas daarvan, sien hy'n man wat nie ses voet lank, maar die helfte van'n kop korter, maar met'n vinnige bewegings. Ego is net sterk punt in nen was sy onverwags'n lae stem. Hy het gestop om'n paar meter weg van my en kyk my op en af, soos iemand op soek na'n motor wat hulle dink van die koop. "Mnr Carter?" Hy was nie seker nie.
  
  
  Hy knik beskeie.
  
  
  "Jy is nie wat ek gedink om haar te wees."
  
  
  Hy was nie om te kla, en hy het dit geweet. Die meeste mense dink dat die super-agent lyk soos'n kruis tussen Bogart en Meneer Ogilvie Rennie, die ongelukkige man wat was die naam van "C" deur die Britse departement van M. I. 6, die man wie se dekking storie is verwoes deur'n artikel in die duitse tydskrif Der Stern. En dit is nie hoe ek kyk na al.
  
  
  "Haar hotel wil graag om te praat met jy op die tafel grens," die hotel mogul voortgesit. Maar dit kan wag. Jy en Tara het'n vliegtuig te vang, en die tyd is besig om uit te loop. Jy laat rondom JFK Lughawe, NY by vyf minute afgelope twee.
  
  
  So het die blond verhuis. Die saak is om meer interessant. Hy raak aan haar elmboog. "As jy het reeds verpak jou dinge, ons wil beter gaan. My sakke is reeds onder, maar voor ons kan laat, ek nodig het om te praat met die Dame Hema."
  
  
  Sy het in die ander kamer as Sawyer begelei my na die saal. 'n oomblik later, het sy teruggekeer met'n mink hoed en'n bypassende mink baadjie oor'n ligblou rok. Sy was die uitvoering van'n aktetas, wat sy doelbewus gooi by my uit vyf meter weg. So sy het geweet hoe om te beperk haarself. Iets wat ek kan waardeer. Haar tas gevang haar en kyk na haar totsiens te sê haar pa.
  
  
  In'n limousine dit was groot genoeg om te maak'n bendelid se kar lyk soos'n arme Toyota, wat sy gesluit die sondak wat ons geskei het van die bestuurder en skielik het oor haar besigheid. "Nou kan ek verlig jy op'n paar dinge. Dr Fleming, ek het absoluut geen idee wie jy werklik is, of wat jou regte werk is. Hy moet dink jy is gehuur deur my vader, as'n sekuriteitswag by die hotel. Hy het hierdie vreemde trots, noem dit onskuld as jy wil, en as hy geweet het dat die ander behalwe die ego van sy eie mense sou hom help om te klim na die troon, hy kan gee tot die presidentskap.
  
  
  "Ja?' - Ek het gesien hoe haar reaksie. "Is hy nie weet dat jou pa het net gekoop het'n leër?"
  
  
  Sy ruk die hoeke van haar mond vir'n oomblik, en haar lippe was om te sit'n lelike woord, maar sy het besluit om nie om te verhoed dat die onderwerp. "Hy het geen idee, en hy sal nooit weet beter. Hy dink die militêre dink hy is die enigste een wat kan hanteer die huidige situasie. Maar my pa is nie seker dat die weermag opdrag sal hou sy woord en jy sal hê om voorbereid te wees vir onaangename verrassings van hierdie kant.
  
  
  Slegs dan het ek verstaan haar. Pa het sy oulike dogter om seker te maak ek doen my werk. Dit was nie net die Grand Laclair se weermag wat hy nie vertrou. Hy het nie ons vertrou Aces, ons, my, en hy was bereid om te gooi sy sappig dogter in as aas om seker te maak alles het sy manier. Wel, dit was'n aas ek was bly om te neem.
  
  
  "In daardie geval, moet dit nie lyk soos ons behoort aan'n ander vriend. Van die kursus, Thomas Sawyer se dogter sou nie gaan met'n klein dienaar. Dit is dieselfde met Fleming. Maar jy het om dit te los."
  
  
  Haar voorgestel dat almal neem'n taxi afsonderlik te kom by JFK Lughawe, NY afsonderlik. Naas, hey, daar is geen behoefte om te weet dat ek nodig het om iets te doen anders. Ek was laat val op die lugredery se Manhattan kantoor, het my dokumente aan die lugredery se president, en wag terwyl hy kyk na die rekords oor die telefoon by die BYL hoofkwartier in Washington. Haar hotel aan boord gewapen en kan nie bekostig om aandag te vestig op homself wanneer die beheer van die passasiers.
  
  
  Hawke se reaksie was indrukwekkend genoeg dat die president het dadelik die hoof uitvoerende beampte by die lughawe, en toe ek daar gekom het, ek was persoonlik vergesel na die vliegtuig.
  
  
  Tara Sawyer was reeds op die vliegtuig, praat met'n mooi, opgevoed in die gesig, donker velkleur man sit in'n ry van drie sitplekke deur die venster. Sy vermoed dat dit was Randolph Fleming, Thomas Sawyer se nuwe juweel op Grand Laclair Eiland. Ek kyk na hom as ek gaan sit langs haar en het opgemerk dat hy uitstralen leierskap en eerlikheid. Hy kyk na my vir'n oomblik, dan geïgnoreer my weer.
  
  
  Hulle het waarskynlik gedink ek is'n noodsaaklike pad noodsaaklikheid. Haar ego kon lees haar gedagtes. Sodra hy by die eiland, sou hy veilig voel, maar so lank as wat hy was nie in die presidensiële woonstelle, hy was'n maklike teiken.
  
  
  Ek wonder vir'n oomblik hoekom Sawyer het nie gebruik word om een van sy private vliegtuie om ons te vervoer, en toe dadelik gedink van die trots Tara genoem het: Fleming sou geen twyfel gegee het tot op so'n ding, want dit mag dalk lyk soos'n terugkeer van die naskokke. Fleming se stem was sag, sy woorde gemeet, en hy het om te Tara in'n saak van die feit toon. Dit was vir die passasiers wat hulle was in gesprek oor niks. Wanneer ons was in die lug, die vlugkelner gebring kussings en komberse. Gou, die meeste van die passasiers het hul ligte, en die gesprek bedaar. Slaap is uit van die vraag vir my. Eerste van alles, natuurlik, ek het om te hou'n oog op Fleming, maar behalwe dat, Tara se verleidelike teenwoordigheid langs my het nie maak my lewe enige makliker te maak. En haar, het gevoel dat die spanning is wedersydse. Al wat ons kon doen, was om te probeer om te dink van iets anders. Ten minste, dit het my wakker gehou het.
  
  
  Ek was net ingestel te Fleming na die kaping voorval het die beheer van haar. Hy het toe teësinnig erken dat dit was'n gelukkige toeval dat die nuwe sekuriteit beampte by die Sawyer Grand Lachlair Hotel was op dieselfde vlug. Hy het gehoop dat die ego van die eiland en die ego van die inwoners sal byval vind by my.
  
  
  Dan, as voorbeelde vir die nog steeds rusteloos passasiers, het hy laat sak die rug van sy stoel en hom toegelaat om te val in'n rustige slaap.
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 3
  
  
  
  
  
  
  
  Grand Laclair Lughawe was nie so groot soos Chicago o'hare Lughawe, maar dit lyk soos die laaste vliegtuig het gestort al die passasiers by die Grand La Clare. Die lughawe was so moderne dat ek gewonder of Sawyer het betaal vir dit om van die opbrengs van sy hotel en casino. Die helderkleurige eilanders was terug gehou deur'n groep van soldate in'n kortbroek en kortmou hemde. Afgesien van hul wapens, hulle gestalte'n groot Boy Scouts. Sommige rondom hulle gevorm'n kordon rondom die vliegtuig en die swart limousines wag vir die ih.
  
  
  Die vlugkelner aangekondig dat ons was al te bly in ons sitplekke totdat Dr Fleming links rondom die lughawe. Die trappe genader, en die deur oopgemaak. Hy het reeds gesien dat die groot skare, en nou het hy kon hoor die oorverdowende gejuig as die nuwe president van die eiland voet op sy eie grond.
  
  
  Langs my, Tara Sawyer fluister:: "Kyk na die houding teenoor hom. Sy wil graag ons om te wees aan die onderkant en kyk na hom gaan sit."
  
  
  "Jy sou gewees stoot weg deur sekuriteit." Wees bly jy is hier, " sê ek.
  
  
  Deur die vensters, het ons gesien Fleming, wat is nou aan die voet van die vliegtuig se oprit, lig sy hand om te groet die eilanders. 'n vet man in'n ligte uniform gegroet het, stap dan oor na Fleming en skud em se hand. Fleming glimlag.
  
  
  "Kolonel Karib Jerome," Tara gesê. "Hoof van die Weermag Personeel. Die man wat gereël Fleming se terugkeer.
  
  
  Dit was my kontak. Hare, kyk na hom versigtig. Ego blackface was nie swart. Hy het oosterse oë, hoë wangbene, en olyf vel, wat aandui dat hy'n afstammeling van die Brasiliaanse Indiërs wat verower die eiland in die prehistoriese tye. Hy kon geslaag het vir'n groot Viëtnamese. Jerome sit sy lippe te Fleming se oor so dat die ego kan gehoor word in die massa histerie.
  
  
  Ek kon vertel deur die kyk op haar ego wat hy wil gewaarsku Fleming oor moontlike gevare. Hy het Fleming se hand en lei Ego's na die wag limousines.
  
  
  Fleming glimlag, skud af Jerome se hand, en stap oor na die skare agter die polisie kordon om hande te skud met die mense - aksies wat sy is, soos enige normale polisie beampte en sekuriteitswag, gehaat. Die applous het nie ophou wanneer hy het in'n groot motor met die amptelike vlae op sy vlerke; 'n paar omstanders het daarin geslaag om te breek deur middel van die polisie kordon en probeer om te stop die bewegende motor. Ons het om te wag op die vliegtuig tot die militêre polisie aan boord gekom het om in hegtenis te neem die lugwaardin wat probeer om te kaap die vliegtuig. Sy kyk na my soos wat hulle gelei het om haar weg, angstig en ondervraging. Hy glimlag en knik. Miskien'n ligter vonnis kon verskaf het dit, na alles, het sy die slagoffer van'n ou truuk. As sy loop af met die trappe, omring deur soldate, die gehoor beskou haar'n VIP en luidkeels toegejuig. Die publiek was waarskynlik nie ingelig oor die poging tot kaping. Ten slotte, ons het toestemming om uit te gaan. Die skare was nog juig. Ons het met die bekende Dr Fleming gevlieg. Tara lag en waai om die gehoor se aandag. Niemand betaal enige aandag aan my. Ek was bly om van daardie. Een van die ergste dinge wat kan gebeur met'n geheime agent is om blootgestel te word. Ons is na'n relatief stil doeane-kantoor, waar ons gewag het vir ons bagasie te kom op die vervoerband. Hare was Tara se bagasie nommer en sy. Die tasse is verwyder uit die wa deur die doeane-beamptes en geplaas is in die voorkant van ons, sodat ons kan oopmaak.
  
  
  Die ondersoek was baie deeglik. In die Caribbean, so doeane is gewoonlik baie algemeen. Hulle het gewoonlik gaan met welgestelde toeriste wat hulle wil nie aanstoot te gee of te skrik. En wat my verras selfs meer was die manier wat ek is gesoek. Hulle het gevind dat my skouer holster, knoop my baadjie,en frons op die Luger .
  
  
  "'n verduideliking, asseblief." Hierdie man het nie lyk soos hy gaan om my te behandel soos'n ryk toeris wat moet nie aanstoot neem nie.
  
  
  Ek het vir hulle gesê ek was die nuwe sekuriteit beampte by die Sawyer Hotel. Dit maak nie beïndruk'n mens. Hy klap sy vingers, en dan twee polisiemanne, wat staan onopvallend in'n prominente posisie, na vore getree in die hoek van die kamer. Hy het my beveel om na die polisiestasie geneem vir ondervraging. Een van die beamptes is geneem deur my Luger. Tara lyk soos sy gaan om te veg openlik op die plek. Ek trap op haar tone so sy sal nie iets doen dom. Daar was geen punt in'n argument met die owerhede hier. Ek het vir haar gesê ek wil sien haar later by die hotel en het met die beamptes van die polisie van buite die lughawe. Ek was toegelaat om te neem my tas met my. As Dawid Hawke moes hoor, sou hy gesterf het van verontwaardiging. Hy het'n minagting vir die gewone polisie beamptes. Dit was'n tien kilometer ry na die hoofstad, en die pad was lank. Die skare was nog lined up langs die pad, en voor ons Fleming se optog beweeg op drie myl'n uur. Ons beweeg langs die verlede konvooi van motorfietsryers. Die mense wat my geneem het om die stasie was, soos al die ander polisie regoor die wêreld, noukeurige en vervelig. Hieronymus verklaar'n dag af en die georganiseerde'n party wat veronderstel was om te begin in die aand. Vir hierdie ouens, natuurlik, dit is net bedoel om meer werk. Wanneer ons verby die mimmo van die Sawyer Hotel, mense is nog steeds staan in die derde en vierde rye. Die groot grasperk in die voorkant van die hotel was gevul met toeriste neem foto's. Die hotel se argitektuur was steriele, wat ontwerp is om ontsag-inspirerende en hou toeriste uit te vergeet wat hulle hier vir: verlies van hul dollars teen dobbel tafels met die illusie dat ih was aangenaam vermaak. Die groot gebou uitgestrek op die boulevard langs die hawe en is geleë op die rand van die besigheid distrik. Ek het drie groot plesier seiljagte in die hawe en gedink dat die casino sal goed werk met mense wat nie kon bekostig om sulke speelgoed.
  
  
  Die polisie stasie was geplaas in'n onopvallende plek, waar hy sou kom nie oor die skerp oë van die toeriste. En dit was byna as nuwe as die lughawe. Sawyer goed betaal vir sy land en sy regte. Was daar'n teken in die wag kamer prys ego vrygewigheid. Ek was in gebring het deur die agterdeur. Die lugwaardin wat geskiet die vlieënier was die sit op'n hout bankie. Nah was geboei en huil saggies met haar oë gesluit. Sy het waarskynlik gedink die verskriklike dinge wat kan gebeur met haar. Haar sel is langs haar, en stahl is massering hey se nek. Hy het my'n paar wenke, het vir my gesê om net die waarheid vertel en probeer om nie om te lieg, en weer belowe dat ek sou probeer om iets te doen vir nah. Na alles, sy was te aantreklik om te spandeer haar lewe in digitale kameras. Sy probeer om te glimlag by my, maar sit met haar kop op my skouer en snik. 'n sekuriteitswag het die kamer binnegekom het en het haar weg. Hulle het nie wil hê haar om gemaklik te voel.
  
  
  Sy het een uur gelaat. 'n truuk wat sal nie maak dat jy ongemaklik. Haar bekommerd. Ek kon nie openbaar my ware identiteit, en ek het nie regtig wil om te kry Sawyer se hulp op hierdie punt. Ek het besluit om te speel'n swaksinnige en sien wat gebeur rondom dit.
  
  
  Ten slotte, die twee polisiemanne het tot die einde van die wag tydperk. Sy het deur'n deur gemerk administrasie. Een was die bestuurder van die motor in wat ek was gebring het, die ander was in siviele klere.
  
  
  "Ek is jammer ek het jou wag," het die laaste sê. Hy klink ook opgewonde. "Hoekom het jy steek die geweer in jou skouer holster?"
  
  
  Ek het nie om jou te vertel em enigiets. Hy het gesê, " ek dink dit is die mees gemaklike plek vir die ego dra."
  
  
  Em het nie soos dit. "Net die plaaslike owerhede het die reg om wapens te dra, Mnr Carter, jy het die wet gebreek het ... '
  
  
  "As die hoof van sekuriteit by die Sawyer Hotel, het ek nie het die reg om te dra'n geweer?
  
  
  "Net by jou werkplek. Soos ek was oor om te sê, jy oortree het ons wette, wat is die gronde vir die feit dat in die buiteland gestuur as'n ongewenste vreemdeling.
  
  
  Haar, hy lag by die gedagte van die Hawke se reaksie as ek genoem Emu en het vir haar gesê ek wil skop af die eiland. Ek het besluit om aansoek te doen akupunktuur om die senuweestelsel van die beliggaam persoon. Haar pa het gesê ingedagte: "Dan wil ek beter roep Tom Sawyer. Emu sal nie soos dit.
  
  
  Dit het gewerk. Hy krap onder sy hemp met een vinger, as as sy ego het skielik is gebyt deur parasiete. 'Um-m-m... ons het dit soms... Um ... 'n persoonlike verhouding met Mnr Sawyer?
  
  
  "Ons is stiefbroers. Hy is die oudste.
  
  
  "Ahem... ek sal check dit uit met my meerderes.... Hy draai na die ander agent. "Howard, neem ego aan die sel. In die tussentyd, ek sal sien wat... "Hy het nie sy sin klaar en haastig verdwyn deur die deur gemerk" administrasie ".
  
  
  Nie een van hulle sal ooit in diens geneem word deur my polisiemag. Die Luger het reeds verward nu so baie dat hulle het nie eens die moeite om enige verder te kyk nie. Die stilet ek dra op my voorarm het nie, is gevind. Maar ek het nie wil om te veroorsaak dat enige meer moeilikheid totdat dit was absoluut noodsaaklik. Nuus van my rol in die kaping storie het nog nie bereik hierdie amptenare nie, maar op'n hoër vlak is dit sou gewees het bekend. Hy het Howard tot'n groot sel in die kelder van die gebou.
  
  
  Die sel is ovaal in die vorm met banke in die gesig staar mekaar in die twee mure. Op een van die bankies sit'n vet man, waarskynlik'n Amerikaanse sakeman. Hy was moeg, en hy het een swart oog wat besig was om blouer en blouer. Hy het soveel afstand as moontlik tussen hom en die ander gevangene, 'n dodgy Swart man. Wanneer Howard links, die Neger het opgestaan en snork, en Stahl probeer om te loop rondom my. Haar, draai om hom.
  
  
  "Staan nog steeds," het hy gesê.
  
  
  Hy het probeer om te kry rondom my, maar ek het om seker te maak hy was voor my. Sonder die ego se waarskuwing, 'n vuis my gevang in die middel.
  
  
  Ego gryp haar deur die pols en omgekeer haar oor, klop haar terug na die grond. Hy lyk tevrede, as as dit was wat hy wou hê. Hy spring op sy voete en begin om weer te val, maar toe hy sien dat die stilet dat hy hou uit vir hom, het hy op sy planne, haal sy skouers op, en verkoop. Ek het die indruk gekry dat hy was geen gewone twis, maar emu betaal af te skrik sy cellmates en krag ih om te bely alles wat hy gesê het aan die polisie tydens die ondervraging. Hy was van plan om'n middagslapie te neem op die digitale kameras, maar nou is hy het besluit dat dit beter was om te bly en kyk na die Neger. Egter, vir die volgende half-uur, het hy nie doen enigiets anders.
  
  
  Dan Howard weer verskyn, het die deur oopgemaak, en beduie vir my uit. Die dronk Amerikaanse probeer om uit te loop, maar groot Swart gryp ego en klop hom af. Haar moeg van hom, en geklap sy hand op die ego se nek. Hy het in duie gestort op die grond, en ek vermoed dat hy sou gaan slaap.
  
  
  "Sit die ego iewers anders," het Howie het vir haar gesê. "Of ek sal praat met ons konsul." In elk geval, sy gaan om te waarsku Fleming dat hierdie varkhok was gaan om te skoongemaak word vir ewig. Dit lyk redelik om te Howard dat hy nie huiwer om te volg my orde, sleep die bewustelose man uit in die gang en die verlaat van die ego is daar.
  
  
  Tara Sawyer was sit by die bar. Sy hou my Luger, en vir'n oomblik het ek gedink sy was mal genoeg is om my te help. Sy was baie avontuurlike. Maar dan sien sy die senuweestelsel uitdrukkings op die gesigte van die drie polisiemanne agter Nah. Die man wat bevraagteken my sweet.
  
  
  "Jou arrestasie was'n fout, Mnr Carter. Ek vra om verskoning vir die misverstand." Hy het my my tas.
  
  
  Tara bedien my Luger. Ego sit dit in sy skouer holster, en saam het ons uit die deur, wat was geopen deur die twee beamptes. Nou het ek opgemerk dat die kamera het een voordeel: dit was nie so warm is as buite. Selfs in februarie, die hitte opgestaan het uit die plaveisel klippe en weerspieël af van die mure van die huise. Hy kyk na Tara vraend. Sy het nog steeds gelyk verontwaardig.
  
  
  "Wat'n belaglike gesig. Haar, het openlik te Fleming; ego se eerste amptelike optrede was om te om jou vry te laat en toelaat dat jy te voer'n geweer op enige plek, enige tyd. En hierdie aand het hy adresse van die Parlement op'n buitengewone vergadering. Hy het vir ons kaartjies vir die openbare gallery, hy wil hê jy om te hoor ego voer. By 2: 30. So ons het nog tyd vir middagete en drink."
  
  
  "Is dit al?" net haar gevra.
  
  
  Sy gryp my arm. "Voor die prestasie, te. Ek wil nie om te jaag jy, Nick. Buitendien, sy is te honger.
  
  
  Ek kon dit nie vind'n taxi. Die strate was gevul met mense dans, sing en juig. Hulle het nie wil hê om te wag vir die aand te vier. Probeer om te breek deur middel van die skare, het ons geslaag om'n mimmo van "tuisgekweekte mark stalletjies" wat op voorwaarde dat toeriste met aandenkings gebring rondom Singapoer.
  
  
  Daar was'n ry van die besigheid geboue tussen die mark en die hotel, sowel as'n wye pad wat gelei het direk na die hoofingang van die hotel. Die voorportaal was buitengewoon groot, omring deur die groot vensters van die winkels, en op die regterkant van die ingang na die casino. Hy begin in die rigting van die balie, maar Tara visgevang die sleutel uit haar sak. Sy is reeds bespreek'n kamer vir my. Ons het ons pad deur die skare van toeriste na die hysbak en het na die boonste verdieping.
  
  
  Tara het my my kamer, 'n groot woonstel met'n uitsig oor die baai. Hy kyk uit op die grasperk van die palm bome, die wit strand, en die vaar seiljagte wat die helder groen water. Geld. Daar was'n baie van die geld oral. Na'n nag vlug en word blootgestel aan digitale kameras, sy het selfs gevoel te vuil om te sit op die duur meubels. Hy geloop het deur middel van die slaapkamer en in die badkamer. Die stort was groot genoeg vir twee mense. Tara haar genoem het. "Bring'n paar skoon klere, sodat ons kan was'n ander een."
  
  
  "O, nee," het sy gesê met'n lag. "Nie op'n leë maag. My kamer is langs die deur, en ek gaan om te bad is daar."
  
  
  Wel, ten minste het ek probeer. Hy hoor die koppeling deur oop-en toemaak, het beveel dat twee drankies op die selfoon, afgestof sy klere af, en draai op die stort. Hy laat die strelende warm water vloei oor my tot my hele lyf is rooi, dan oorgeskakel na koue water. So, selfs sonder kelders, het ek altyd voel soos'n nuwe mens.
  
  
  Teen die tyd Tara aangekom het, die dra van'n lae-snit rok wat ooreenstem met haar pragtige blou oë, hare was terug in haar eie klere. Die oomblik het hy haar gegroet het, het hulle gebring drankies.
  
  
  Hulle het die Martinique punch in'n lang, verkoelde glas, maar toe sy klaar is, het sy nog nie haar gedagtes verander, so ons het die hysbak af. Rondom die hotel se vier restaurante, Tara het een op die tweede vloer. Ons spel gespeel op'n tafel onder'n lig sambreel, en sy het my vertel dat daar was'n bekende kreef bedien met botter en suurlemoensap.
  
  
  Ek het gewonder wat voorlê wanneer die Russe maak hul volgende skuif. Dit was die wiele gery deur ih se poging om dood te maak Fleming, die verlaat van die ego om te verrot in'n Kubaanse die tronk, so nou het hulle sou hê om te ontwikkel van'n hele nuwe program.
  
  
  Maar daar is geen punt in die honger terwyl ih was wag vir haar om terug te keer die beweeg. Ons gekoester in ons opvoeding, dan loop hand in hand aan die regering gebou vir Fleming se toespraak.
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 4
  
  
  
  
  -
  
  
  Ons moet nie hier gekom het veel later. Al die sitplekke is reeds geneem, behalwe vir ons bespreekte sitplekke, en die algemene gallery blaas die hitte van'n stampvol saal. Randolph Fleming gaan sit op die platform aan die een kant, tussen die hoof van die Wetgewer en Karib Jerome se leë stoel op die ander. Die kolonel staan agter die mikrofoon en die opening van spraak.
  
  
  Toe hy klaar is en Fleming opgestaan, die mure byna duie gestort het in die dawerende applous. Hare was ook geklap, en Tara waai, haar oë klam met opwinding.
  
  
  Fleming wag vyftien minute vir die applous bedaar genoeg om heeltemal te sterf af, die verhoging van beide hande. Toe was dit stil genoeg, 'n ego-warm stem lui uit rondom die sprekers. Hy was bly en gelukkig is om die huis te wees, en dankbaar dat die mense weer'n uitgestrekte land, ego om die land te lei. Hy het'n program wat nie lyk betekenisvolle, en het belowe openbare verkiesings binne'n jaar, sodat hy sou'n militêre bevel vir slegs een jaar. Hy het gepraat vir'n uur, en dit was een van die beste politieke toesprake wat sy nog ooit gehoor het.
  
  
  Daar was nog'n minuut se staande ovasie, en'n kordon van die soldate voorkom Fleming uit om in die arms van die skare. Die drie mans, vergesel deur sekuriteitswagte, dan het die gebou deur middel van'n kant deur. So ver, het die militêre gevolg van sy ooreenkoms met Sawyer. En dit lyk vir my dat hulle kon nie anders gedoen, gegewe die oorweldigende gewildheid van die nuwe president. Tara en ek het gewag vir die paniek by die uitgang te bedaar'n bietjie. Sparklers skitter in Tara se oë. "Wat dink jy van daardie, Nick? Weet jy wat Fleming het? Algemene Hammond se familie woon steeds in die binneplaas van die paleis, en Fleming het vir hulle gesê om te neem hul tyd en kyk vir iets anders. Hy bly in die hotel vir'n lang tyd en het'n hele vloer onder ons s'n."
  
  
  Iemand bedoel om te maak my werk makliker. Dit bykans onmoontlik sou gewees het om te volg Fleming in die presidensiële paleis, waar ek het niks om te doen, na alles. En hierdie gebeurtenis het ego openlik in my amptelike gebied van die aktiwiteit. Toe tref dit my. "Jy het nie maak ego doen dit deur'n ongeluk, het jy?"
  
  
  Haar glimlag bevestig my vermoedens. "Wat'n bietjie samesweerder!
  
  
  "Dankie vir jou hulp, ek kan nou hou'n ogie op hom."
  
  
  Die meeste van die mense het deur middel van die uitgang, en ons was laat as goed. Die houer was hang van my arm. "En nou is die plig gedoen ..."
  
  
  "Het jy dit gemis het jou kanse, jong dame. Die skuld is ver van vervul. My dag is ten volle beset. Ek sal neem jy na jou hotel, stem, en dit is dit. Die beste manier om te reageer op die boelie is om terug te veg, so dat dit nou Tara kan gaan na die maan vir een keer. En ek is regtig het om dit te doen'n baie van die dinge: praat met die hotel-bestuurder, besoek Fleming, en kry'n paar slaap. Ek het nie in staat was om te slaap vir die laaste ses-en-dertig uur, en ek het'n vermoeiende nag voor my.
  
  
  Sy kyk na my agterdogtig en pouted'n bietjie as ek sê totsiens aan haar by die hysbak. Goed, ek het gedink. Die bestuurder het gevra vir dit en het opgemerk dat die Ego het reeds geplaas is in die vlerk. Hy was nie gelukkig met my teenwoordigheid in die ego staat. Miskien het hy gedink dit was as gevolg van die foute wat hy gemaak het. Hy het my aan sy hoof van sekuriteit, Lewis, en dan het ons uit die ego kantoor so gou as moontlik.
  
  
  Lewis was'n lang, Swart man wat gebruik word om te speel professioneel op'n rugby span in die Verenigde State van amerika. Hy was onbeskof om my totdat hy het haar ego "express" ('n bynaam die pers geskep vir hom by die tyd) en ontken emoe se berigte in die media oor'n paar van die ego se beste wedstryde. Dit het die ego opdirken en tree meer vriendelik. Hy het my vertel oor die spesiale maatreëls wat hy geneem het om die beskerming van die president, en het my na Fleming se kantoor te stel om my in sy span.
  
  
  Daar was vier van hulle, almal fris Amerikaanse Negers, weggesteek in die hoek van die saal. Lewis vervloek onder sy asem en gebrom op die arrogansie van die offisiere. Nog steeds, het hy grom, altyd dink dat hulle dalk stel almal eenkant. Ego is vererg dat die luitenant en twee soldate is lined up in die wag huis op Fleming se deur na die stuur van die Ego se manne weg. Daarbenewens het hulle ook weggestuur twee ander mans wat mekaar fluister oor die kamer: vet, kort, vet italiaanse-Amerikaners. Dus, die mafia ook beskerm Fleming, en saam met hom, hul belange in die casino.
  
  
  Ek is ingestel om die mense rondom die hotel, dan na die drie soldate staan in die voorkant van Fleming se woonstel. Die luitenant het haar gevra of die president was terug. Hy kyk na my soos'n emoe is die maak van'n onsedelike bied. Lewis blaf dat ek was Sawyer se persoonlike sekuriteit detail en dat hulle kon beter gewerk het met my. Die luitenant het nog steeds nie sien my; hy het net omgedraai en klop aan die deur. Ego is geopen deur'n lyfwag op die ander kant. Fleming het my oor die top van die aanval vaardigheid waarde van die ander in die kamer en wink my oor.
  
  
  Die kamer was gevul met alle vorme van regering amptenare wil om te wees soos ble lekke k spesiale mense in wiskunde. Kolonel Jerome het beter as enigiemand anders. Hy het nie lank bly nie, net lank genoeg om te bedank Fleming en geluk ego op sy toespraak. Hy was kop oor hakke in die liefde met die organisasie van sy regering, maar hy was geïnteresseerd in my welsyn. Hy het gehoop ek sou nie in enige meer moeilikheid op die eiland. Ego bedank haar en links.
  
  
  In die voorportaal, Lewis het my gevra as ek kon hou haar veilig aan die ander vloer. Ons het'n vloer en sien soldate, private lyfwagte, en die mafia oral. President Randolph Fleming was goed beskerm.
  
  
  Lewis het haar bedank, verskoon homself, en gaan na sy kamer. Die klein strikke hy het vir haar was nie geraak nie. Niemand gepla om te soek na my kamer. Hy het gewonder as Grand Laclair se inligting oor die onbetroubaarheid van die troepe het kom uit die suspiciousness van'n paar oorwerkte soldaat. Hy het haar by die hoofkwartier en gewag vir die Hawke se stem kom oor die telefoon.
  
  
  Vra hy in'n hoë-frekwensie toon waarom sy nie nagegaan in vroeër, reg na die landing. Toe hy vertel Emu oor die Luger voorval, hy kom uit sy gal weens oorywerige kliënt diens, en toe hy omgedraai het en sy woede genoeg, hy het Emu'n kort rekening van die gebeure.
  
  
  "Ek is seker dat die kaping van die vliegtuig was gereël deur die Russe," sê ek. "Maar dit is gedoen in die donker. Die lugwaardin het nie geweet sy was wat gebruik word. Ek het nie gedink sy was baie slim, of ten minste sy paniekbevange. Doen iets vir nah." Daar was'n pouse as hy het'n nota, dan is gevra, " Fleming, het hy nie vermoed dat dit wanneer hy was aan boord? Hy is nie dom nie.
  
  
  "Ek dink nie hy verstaan hoekom sy hier is. In elk geval, al is goed op die eiland. Mense tree as die nuwe president is God."
  
  
  "Uitstekend. Ek wonder hoe ons vriende sal reageer op hierdie. In elk geval, hou jou oë oop."
  
  
  Ek soen die selfoon totsiens, sit dit af, en gaan oor na die glas whiskey hulle wil het my in my kamer. Ek het'n heildronk op my baas, genoem die voorkant lessenaar en sê ek wou om te word wakker by vyf, en flopped af op my bed.
  
  
  Toe my selfoon lui op vyf uur, 'n glimlag verskyn op my gesig. Hy gaap wyd en genoem Tara. Ons ontmoet by die bar by 5: 30, en voor dit, haar ferret freshened in die stort. Dit het gevoel soos'n hel van'n vakansie. Toe ek by die bar, sy was reeds daar, twee martinis in verkoelde glase in die voorkant van haar. Al die manne in die kroeg was besig uittrek haar met hul oë. Fantastiese! Sy was in die bui vir'n verleidelike arend, en hare was in'n goeie bui. Sy het geweet'n goeie restaurant op die ander kant van Sturt Baai, met'n terras met uitsig oor die hawe. Ons het begin met die haai vin sop, maar ek was te besig met Tara om te onthou wat anders om te doen.
  
  
  Die ligte wat gekom het na die donker gevorm'n glinsterende silwer halssnoer rondom die strand. Klanke van die viering lui uit die banier. "Laat ons aan te sluit in," het ek voorgestel.
  
  
  Op die mark, die fees is verhoog deur die orkes. Die eilanders was dronk, die toeriste geniet die plaaslike aktiwiteite, en die kinders was moeg. Ons het gedans voortdurend op die pad terug na die hotel. Die sekuriteitswagte op die boonste verdieping is vervang, maar my spesiale ID kaart sal toelaat dat jy om vinnig te slaag. Sonder om iets te sê vir ons, Tara gestop by die deur van my kamer. Dit is geopen deur die ego, wat gehou terug, soos hy gewoonlik gevra vir enige tekens van inbraak, maar niks gekry nie. Tara afgeskop haar ballet pantoffels en gespeel met haar tone in'n diep paal van die muur om te kla, terwyl haar pa skink vir ons'n warm whiskey. Sy het dit geproe het, haar kop gekantel terug, en stadig gooi die glas in haar keel af.
  
  
  "Nou," het sy gesê in'n hees stem,"ek sal jou aanbod aanvaar om te stort saam."
  
  
  Jy kry nie baie van hierdie aanbiedings op Grand LaClare, so dit is altyd wys om te neem voordeel van hulle. Ons het na die slaapkamer te kry afsny, en Tara gewen het die wedstryd, want dit blyk dat Nah het niks onder haar rok. Nah het'n lang, slank, vol, gladde lyf.
  
  
  Sy stap voor my in die stort, draai die kraan op die volle, effens warmer, en klim in die stort. Die kamer was sowat twee meter by twee meter. Ons kon wals daar. Hey het nie omgee as haar hare het nat, staan sy in die voorkant van my, dan tree terug sodat haar kon kry ook haar lyf nat is nie. Haar begin lathering haar. Ee gesig, keel, bolyf en voete.
  
  
  Wanneer sy was al gladde, ee gryp haar en druk haar teen my. Ons het omgedraai om af te was die seep, en hy druk sy lippe aan haar. Ons soen lank en passievol, en hy kon voel haar bewende met begeerte.
  
  
  Sy is opgetel deur ee, en op die pad na die slaapkamer, gryp hy'n bad handdoek, vou dit om Tara, en sit dit op die bed. Hy vee dit af, dan skeur af die handdoek. Toe was dit vinnig droog af, alles was gereed. Haar, het nah in een vinnige beweging as sy boog haar rug na my ontvang. Sy was fantasties, het presies geweet wat ek wou, en verskuif glad verloop met my. Ek kan nie onthou hoe lank dit geneem het, maar ek het aan die slaap byna dadelik toe ons gedoen het. Ek was heeltemal uitgeput deur haar.
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 5
  
  
  
  
  
  
  
  Ons het ontbyt in die restaurant. Tara het'n paar tropiese vrugte, haar twee dosyn oesters. Voor haar ih aangekom het, Tara het uit die bed gespring om te stort en kry geklee in haar eie woonstel. Ek het'n volle dag af. Terwyl sy in die stort, lui die telefoon oor die geluid van lopende water. Ek het probeer om dit te ignoreer, maar die persoon aan die ander kant van die lyn was'n gereelde. Hy ontken dat die berigte in die media oor Smous. Ek laat dit vloei en hardloop na die foon, laat'n spoor van druppels agter.
  
  
  Die fluister op die ander kant van die lyn was sameswerende. "Goeie môre, Mnr Carter. Dit is Carib Jerome. Kan ek met jou te praat vir'n paar minute?"
  
  
  Ek was gewaarsku oor Jerome. BYL amptenare het gedink hy kon gewees het, 'n russiese agent op die eiland. Maar miskien was dit net'n vergunning noem. In elk geval, dit sou wees om so neutraal as moontlik. "Gee my tien minute om aan te trek," het ek gesê.
  
  
  Ek genoem kamer diens, bestel'n warm koppie koffie en'n ekstra koppie, droog af, sit op ballet pantoffels, en verander in'n skoon klere en'n baadjie om weg te steek my skouer holster wanneer die koffie en die kolonel aangekom het. Intussen, ek het deur wat Smous het my vertel oor Jerome.
  
  
  Jerome was'n ses-en-dertig-jaar-oue lid van'n vooraanstaande familie, maar nie van die eiland. Hy was opgevoed by die universiteit van Oxford en het'n spesiale kursus by die Sandhurst Militêre Akademie. Na wat, hy het'n naam vir homself as'n prokureur. Wanneer Randolph Fleming was die eerste verkose president en die Britse troepe het die eiland, die Parlement het gevoel dat die eiland nodig is om sy eie leër. Fleming aangestel as die Hoof van die Polisie-Generaal van die nuwe weermag. Jerome het opgestaan om die posisie van hoof van die Personeel. Hawk het gesê: "Kolonel, jy verras ons. Volgens die CIA, hy was polities ambisieuse en wou om die mag te gryp nadat Hammond se dood. In plaas daarvan, het dit onmiddellik terug Fleming."
  
  
  Hawke se denke masjien grootliks besig homself met moontlike ego motiverings. Hoekom het'n ambisieuse man wat'n kans gehad om die mag te gryp stuur'n brief aan'n politieke teenstander wie hy voorheen gehelp omver te werp? Ons kundiges glo dat Jerome was slim genoeg om te besef sy ongewildheid. Hy het geweet dat die parlement sou nooit ondersteun hom. Maar as hy stel Fleming as president, hy kan'n sterk persoon agter die troon.
  
  
  Hawke het haar gevra as Jerome Mistel het enige idee van my ware identiteit. Maar so ver as hy geweet het, was hy niks meer as'n verteenwoordiger van Thomas Sawyer.
  
  
  Die Kolonel het uit deur middel van die kamers in die voorkant van die kelner en staan openlik, nie eens glimlag, totdat ons alleen was. Net die ego se donker oë verskuif. Hulle wou. Hulle kyk na die groot bed, die kombers op die vloer, die whiskey en glase op die tafel. Hy het my vir'n lang oomblik as sy gooi Emu'n koppie koffie. Swart, geen suiker nie. Nog steeds geen glimlag. Ek het besluit om dit te speel noukeurig. Die deur gesluit het agter die kelner. Jerome gesink het in'n diep stoel en vat'n sluk van sy koffie.
  
  
  "Jy het hulle in mooi," die hees stem klink emosieloos. Daar was'n kurktrekker agter die vraag. Ek sou gedink het dat baie gouer. Dit was'n suite, 'n VIP. Wat is ek veronderstel om te doen as'n sekuriteitswag hier? Hy kyk na die duur meubels met oormatige bewondering en jaloesie en het'n kort lag.
  
  
  "Hier kan jy sien hoe moeilik dit is om te wees in die beste posisies. Ek kan dit ruik, want die hotel is vol. Ek gaan om te word verskuif na die kelder gou. Hierdie seisoen, alles het om te wees gevul in, en die kolonel weet dit. In lande soos Grand LaClare, kalwers moet hand oor hul gaste boeke aan die polisie.
  
  
  "Baie sleg vir jou. Hy het bly kyk vraend na my. Dan het hy opgewek het sy wenkbroue, en laat val die onderwerp. "Haar hotel neem hierdie geleentheid om dankie te sê vir jou werk op die vliegtuig. President Fleming - en ek was baie gelukkig om jou te hê op die vliegtuig. En gewapen ." 'n frons. "Was dit bekend op die dell self dat jy het'n versteekte wapen?"
  
  
  Hy het nie knip. Hy glimlag by die emu, soos'n wiskunde groot om weg te gee nog'n raaisel. "My werkgewer weet dat ek dit geniet om saam met my eie wapens. As jy weet, hy het'n paar invloed ."
  
  
  Goed goed. Nou, vir die eerste keer, hy glimlag by die gedagte van my besondere voorreg. "Ek is baie gelukkig weer. As jy nie reageer behoorlik, President Fleming sou reeds dood is of in die verkeerde hande. Om te reageer so vinnig, wat jy nodig het om te wees'n baie ervare sekuriteit beampte." Nog'n kurktrekker oor'n dubbele bodem. Wat was meer aan haar as net'n hotel sekuriteitswag? Haar gebly versigtig.
  
  
  "Ek vergesel Mis Sawyer. Sy kan beseer word of gedood, en my reflekse skop in wanneer iemand punte'n geweer by my.
  
  
  "O? So dit was regtig'n verrassing? Het jy geweet dat die President Stahl was'n teiken? Maar dan, natuurlik, in jou plek, jy kon nie geweet het dat hulle probeer om te ontvoer die ego en neem dit na Kuba."
  
  
  Haar vraag was ongelowig. - "Wat is hierdie p/?""Hierdie vlugkelner bely?"
  
  
  Ego se oë, sy hees stem, was uitdrukkingloos. "Ons het inligting ontvang van'n ander bron. Die meisie ontsnap voordat hy kon haar vraag.
  
  
  Ontsnap deur die gevangenis sy was in? Hy het gedink weer van haar geskrik voorkoms. Kon sy regtig'n agent goed genoeg om te mislei my, na alles? Jerome geraai my gedagtes. "Haar beweerde onskuld mislei die vroulike sekuriteitswag. Sy gebruik'n karate beweeg, gesteel het haar klere, en net links."
  
  
  "Maar waar kan sy gegaan het?"
  
  
  'n rustelose skouers. "Hierdie luukse cruise skepe kom en gaan hier. Ek dink sy is slim genoeg om te kry op die raad van een van hierdie bote.
  
  
  Ek het gevind dat dit moeilik om te glo. Maar sy het ook nooit geglo dat'n vlugkelner kon smokkel twee rewolwers aan boord van'n vliegtuig. Die Kolonel waai die saak gesit en leun terug in sy stoel. "Dit maak nie saak nie. Dankie dat jy die president het aangekom veilig. Die militêre is daarvan oortuig dat hulle sal beter af wees as hulle gee emoe-volledige ondersteuning, so hierdie probleme opgelos is tot almal se bevrediging." Hy het klaar sy koffie en staan op. "As ek ooit kan help met enigiets, jy sal my vind in die paleis."
  
  
  Ek skud die hand wat hy gehou het en hom vrygelaat. Hy het geweet meer oor my as hy erken. Dit was duidelik uit die ego van die applikante dat die weermag sou bly stil. Net dankbaar vir die kaping voorval sou nie gemaak het Jerome maak politieke stellings tot'n blote hotel sekuriteitswag. Ek vermoed dat hy probeer om my te laat weet dat ek nie meer nodig het om te speel my dubbele rol met hom.
  
  
  Hy wag'n oomblik totdat hy besef dat hy die hotel verlaat, dan links deur die kamers. Daar was geen meer soldate op die boonste verdieping. Lewis se manne ook verdwyn. Slegs dit is nog steeds vol van die mafia.
  
  
  Hy het af te Fleming se woonstel op die vloer hieronder. Slegs die sindikaat se mense teenwoordig was. Ek was vertel dat Fleming was nog aan die slaap. Ek het gevind dat die dieselfde skildery op die vloer onder haar. Vreemd! Ek het gedink ek wil'n blik op die Casino. Ek wil graag haar antwoorde, en miskien kan ek vind hulle daar.
  
  
  Roulette, dobbel, en poker tafels gevorm'n reghoek om die bank, omring deur fluweel-toegedraai kettings. Niemand was toegelaat om in die hier, behalwe die croupiers en kassiere. Die tafels was stampvol met toeriste. Daar was geen vensters om te kyk na, geen klok om te wys die tyd. Net die klink van die muntstukke, die geknars van skyfies, opgewonde skree en vloek. Dit is nie my spel. Ek maak my verbintenis met haar elke oggend: dat ek sal terugkeer na die bed veilige en gesonde in die nag. As ek probeer om te stoot my pad deur die skare, ek was half-jostled deur'n opgewonde skare op pad soos'n trop olifante vir die jackpot wenner. In bykomend tot die motor lui, sy was skielik hoor lui in my kamer bo. Die rede was tien meter weg, lippe krul in ontevredenheid, wenkbroue by die oë van al die opwinding.
  
  
  Dit flikker soos'n baken. Lang rooi hare, en'n pantsuit met bulte in al die regte plekke.
  
  
  Terwyl ek wag vir haar om te slaag'n trop olifante, ek het haar draai en verdwyn deur'n verborge metaal skuifdeur iewers naby die kasregisters. Hy het na die dieselfde plek. Dit het my besoek nog meer dringend.
  
  
  Die gelukkige man het na die kasregister voor my. Wag vir Clare te neem die chips en betaal die man. Wanneer die gelukkige wenner was weg, die kneg kyk na my leë hande en sê in'n verveeld toon, " Wat kan ek doen vir jou, anders?"
  
  
  Ek haat dit wanneer iemand noem my'n vriend, en ek het nog nooit gesien dat hierdie persoon voor in my lewe. Ek moet die Chip Cappola. Ek wil om te praat met hom."
  
  
  Die onaangename gesig het selfs meer onaangename. "Ek het nog nooit gehoor van dit.'
  
  
  Ek sit my nuwe ID-kaart op die toonbank. Die nen het gesê dat haar nuwe hoof van sekuriteit by die Sawyer Hotel. Die man het net na my gekyk. "Hoekom het jy nie vir my sê dit voor?"
  
  
  "Jy het nie vra vir dit. Mnr Sawyer verwag ego gaste om hoflik te wees om te ego personeel. Wat is jou naam?"'
  
  
  Hy het nie verwag dit, en em het nie soos dit. Hy was al rondom hulle, wat onmiddellik cringes wanneer hy kan nie blaf nie. "Tony Ricco". Dit was niks meer as'n mompel.
  
  
  "Jy het een waarskuwing. Moenie altyd reken op ons, vir'n tweede! Moenie laat ek jou hoor kla nie. Nou, waar is Cappola?
  
  
  "Deur die deur." Hy wys in die rigting waar die rooikop het verdwyn. Hy druk'n knoppie onder die toonbank en die dik metaal deur swaai oop. Sy dop, deur middel van die blinde slaag. Die gebou hier soos'n veilige, en het ook gedien as'n veilige. 'n lang, swart man sit by'n lessenaar half-gevul met'n paar soort van beheer paneel. Hy was geklee in'n kakie-uniform sonder'n wapen en kon geslaag het vir'n hotel polisie beampte. Hy was so vriendelik as die kassier. Wanneer hy gekom het, sy koue, onvoldoende oë was op soek na my.
  
  
  "Ek moet Cappola," sê ek, wys my ID-kaart.
  
  
  Hy leun in die gebou-in mikrofoon en het gesê in'n diep grom, " Carter hier. Nuwe sekuriteitswag.
  
  
  Rumatiek klink op die interkom. "Stuur die ego."
  
  
  Hy druk'n knoppie, en die swaar metaal paneel geopen in stilte weer. Agter hom is'n groot kamer met kaal geel mure, 'n leë stoel, 'n paar leë stoele, en'n diep een van die rusbank waar die rooikop sit. Die sigaret tussen haar lippe vrygestel van'n dun blou rook in'n straaltjie tussen haar half-geslote oë. Sy het na my gekyk asof ek was'n ou bekendes.
  
  
  Chip Cappola was die toonbeeld van'n man wat wou om te kyk dertig jaar jonger as homself. Ego se wit kant pak baadjie hang gekerm op die rak. Ego se ligte pers hemp met'n donker rooi monogram op die mou was die enigste ligpunt in die grys kamer. Ego se stem was net so kleurloos. "Hierdie jaar het die ganse gevlieg suid."
  
  
  "Hulle het nie bly in Miami," sê ek.
  
  
  Ek weet nie wat het met hierdie idiotiese kode woorde. Hulle moet lyk onopvallende, maar op dieselfde tyd wat hulle moet nie iets wat kan gesê word per ongeluk. Cappola het my'n afwysende kyk.
  
  
  Nick Carter, eh? Killmaster? Jy moet nie lyk soos die moordenaars ek weet. Maar laat my nie beledig jy in die voorkant van die dames." Hy wys na die rooikop. Mitzi Gardner. Miskien het jy gehoor het van haar.
  
  
  Ek het haar hoor. Maar dit het nie lyk my as tipies van Mitzi. Nie dom genoeg. Volgens my inligting, sy is die eienares van'n groot aantal van die mafia leiers, vier van hulle was reeds dood. Sy sou waarskynlik neem sorg van smokkel geld vir hulle. Mafia poppe onder slot en sleutel tot die Switserse banke. Dit behoort nou te Chip Cappola, 'n hoë-posisie gangster wou in die Verenigde State van amerika. En so'n man nou gewerk het vir die BYL.
  
  
  Cappola was nie geïnteresseerd in die nasionale sekuriteit. Ego lojaliteit was eksklusief aan onderwêreld nasies. Maar een ding is vir seker: hy het nie wil hê dat die Kommuniste om oor te neem van die casino, so dit was te Emoe se voordeel te ondersteun Randolph Fleming. Met Fleming in die saal, Cappola se besigheid by die Grand Laclare het voortgegaan om onbelemmerd, net soos dit het in die Algemeen Hammond se tyd.
  
  
  Cappola wys na'n stoel, en hy het die aanbod aanvaar. "Ek is verdoem bly jy is op die vliegtuig Fleming gekom het. As ons hom verloor, ons is almal die gevaar om ons eie vel. Dan sal ons vergeet van ons casino, en Sawyer sal alles verloor."
  
  
  "Ons het nog nie verlore gaan nie ons ego nie," het sy mafioso ontken berigte in die media. "Hy is die president, en Kolonel Jerome sê dit is okay."
  
  
  Dit onmiddellik sel. "Het jy gepraat het, Jerome? Sê emu, wie is jy? Hy gespoeg uit die woorde verwoed.
  
  
  "Hoekom is jy so kwaad?"
  
  
  "Het jy vir emoe?"
  
  
  "Natuurlik nie. Wat het jy teen hom in elk geval?
  
  
  Hy sit sy hande op die stoel en leun vorentoe. "Carib Jerome het beveel dat die ontvoering van Fleming."
  
  
  Haar neutraal gebly. "Waar het hierdie idee kom uit, Capolla?"
  
  
  "'n idee? Ons weet. Dink jy net BYL weet wat gaan aan? Ons het'n man in Kuba. Hy is soos wat met Castro." Hy druk twee vingers saam. Jerome wil Fleming permanent verwyder word.
  
  
  Ek was nie beïndruk. Wat ook al die inligting Gordeev se Bok het vir ons, dit kan nooit swaarder as ons s'n. Naas, dit het nie pas by die kolonel se gedrag. Fleming was in die Verenigde State van amerika. Jerome genoem em terug.
  
  
  Cappola glimlag. "Luister up. Terwyl Fleming was op die vasteland, Jerome kon nie eens trek af sy staatsgreep met die hulp van die Russe. Die Amerikaners sal stuur Fleming in op die regte oomblik om te verwar dinge. En wat sou wees Jerome se vloei. Maar met Fleming in die gehoor in'n Kubaanse tronk, Jerome kan flous die publiek dat hy sal vrylating Fleming wanneer hy aan bewind kom. Hy sal slaag, en dit sal die laaste ding wat ons ooit sal hoor van Fleming."
  
  
  Ek luister altyd na iets wat nie onmiddellik lyk soos nonsens. Maar ek wil nie te wees verstom deur die bende lede ' skree. Selfs as dit waar is, Jerome se hande was vasgebind openlik nou. Daar was'n buzz, drie kort biep. Cappola opgespring, lees die twyfel op my gesig, en sê vir die rooi-harige vrou:: "Kom op, ontspan. Hy was in'n haas om te kry uit die kantoor.
  
  
  Mitzi Gardner staan op en gooi haar handsak oor haar skouer. Sy het haar tyd en kyk na my appraisingly en'n bietjie skertsend. "Iemand het'n hart aanval by die casino," het sy gesê botweg. "Elke keer in'n rukkie, daar is'n groot wenner of'n groot verloorder." Nah se stem was effens hees. "Kom ons gaan vir'n rit, heuning."
  
  
  "Die sekuriteit hoof hardloop af met'n dame? As jy dink Jerome wil te ontvoer Fleming, ek wil beter maak seker dat hy nie.
  
  
  Sy trek haar skouers op. "Daar is nog steeds mense in die casino. Fleming is absoluut veilig vandag. Hy slaap, en Em sal nie hoef te verlaat die hotel vanaand. Buitendien, ek het iets om jou te vertel en iets om jou te wys." Sy het gesê vertroulik aan die swart beertje,"Ons sal gaan af, Duke."
  
  
  Hy glimlag breed. Hy is lief vir haar'n duisend keer meer as wat ek gedoen het. Die knoppie hy nou gedruk het die hysbak oorkant die casino ingang, wat het ons na'n kelder garage wat kan akkommodeer vier motors. Daar was'n Volkswagen-bussie en'n ligte pers Cadillac. Gerieflik vir gebruikers wat nie wil ih om gesien te word. Ek het vir haar gesê iets oor dit.
  
  
  Sy glimlag wrang. "Die hysbak gaan ook aan die Chips se woonstel op die dak. "Waar is Fleming nou?"
  
  
  Sy het agter die wiel van die Cadillac. Haar sel is langs haar. Steek op die vloer totdat ons kry om die hotel, " het sy vir my gesê. Jerome sou vra jou om hom te volg as jy het jouself in die voorkant van die herberg was nie."
  
  
  Hey gespeel saam, laat Hey bang vir my, en doen'n bank pers, terwyl Mitzi druk die knoppie. 'n staal luik oopgemaak. Sy draai die enjin af en ons ry weg. 'n dowwe eggo van buite het vir my gesê ons was wat deur'n groot garage. Die bande kraak as ons afgerond die hoek in die berg. Sy draai op die boulevard en na'n kilometer vrygestel van my om my skuilplek. yahoo se gemors laaste nag was gevee, en die straat was weer stil. Die skare was weg.
  
  
  "Jerome," sê ek. "As Cappola reg was, waarom het hy nie die dood van alexander Fleming? Hoekom het hy stuur sy ego te Kuba?"
  
  
  Sy het nie kyk na my. "Niemand wil'n lyk. En die lewende Fleming kan nog steeds gebruik word as'n voorwerp van onderhandelinge met Rusland ."
  
  
  "Miskien. Haar ook wonder hoekom Jerome wil haar om hom te volg."
  
  
  Sy kyk na my in die verrassing. "Hy het reeds struikel oor wat jy een keer. Al hierdie bohaai oor die geweer was nie'n ongeluk, natuurlik. Hy wil hê jy moet hier uit. Hoeveel keer het jy regtig nodig het om te tik op die koppe te draai op jou verstand? '
  
  
  Sy gehad het om dit alles te sit op die rug opnemer. Fleming was veilig in Cappola se penthouse, en nou het ek tyd gehad om te dink dinge deur. Ek doen dit die beste wanneer ek ontspan. So ek het besluit om te ontspan.
  
  
  Ons geslaag het, mimmo mark en die paleis. Verder teen die berg, sien hy'n vervalle fort wat gedien het as'n gevangenis in die ou dae. Die kelder is vol van politieke gevangenes. 'n vuil plek. Die ou dorp is gebou aan die voet van'n heuwel. Die pad vernou daar. Mitzi gevind dat dit moeilik om te maneuver in die motor mimmo karre speel met kinders en vroue met kruideniersware. Hier sal jy vind die ware kleur en sjarme van die eiland. Ons het nie enige toeriste.
  
  
  Ons het'n ou hotel wat in'n staat van verval. Dit lyk soos peperkoek. Die grasperke is toegegroei met gras, en die vensters en die vensters is aan boord met laaghout. 'n honderd jaar gelede, was dit'n luukse hotel.
  
  
  "Ek probeer Poinciana," Mitzi gesê. "Toe dit gebou is, was dit die beste hotel in die Karibiese eilande. Nou is dit'n termiet die paradys. Soms is die ego van die krimpvarkie is nog steeds gebruik word deur berg bewoners wat kamp daar wanneer hulle nodig het om te wees naby aan die stad ."
  
  
  'n paar dinge op die meisie was verkeerd. Sy het nie klink soos'n hoer. Daar was opvoeding en intelligensie in haar stem. En vir'n eenvoudige geld koerier, haar mening'n groot verskil gemaak in die mafia. Hulle het selfs gesê hey my ware identiteit. Dit het my nuuskierig. Ek het haar gevra oor dit. Het sy geantwoord met'n Mona Lisa glimlag.
  
  
  Wanneer die Chip was bekommerd dat hy dalk verloor die casino, Davey het haar geroep en gevra ego te stuur jy hier om die dag te red."
  
  
  Davey? Davey Smous? Was Hawk volgende bevele uit hierdie chick? Ek voel soos ek wil geslaan onder die middellyf. Was Mitzi Gardner'n BYL agent? Was Hawk speel sy spel weer en laat my dinge uitwerk vir myself weer? "Liefie," het ek gesê, " ek is baie lief vir grappies nie, maar wat die hel is jy?"
  
  
  Sy antwoord my kurktrekker vraag in rumatiek. "Wat hoed moet ek dra vir jou?"
  
  
  Hy gesweer het onder sy asem. "Ek wil eerder jy val hulle almal."
  
  
  Sy het nie verloor haar vertroue. "Jy is gelukkig. Die tyd is amper hier."
  
  
  Ons was nou ry deur middel van'n oop gebied met'n digte oerwoud plantegroei. Dan was daar die suikerriet vlaktes en klein piesang plantasies. Sy het my vertel oor die verandering van die ekonomie van die gebied. Piesangs is meer winsgewend as die suikerriet. Hulle noem dit groen goud. Vleis, naeltjies, turkye, en geurige tonka bone is ook toenemend aantreklik om te groei. Sy het gesê dat Nah het haar eie klein plantasie op die ander kant van die eiland.
  
  
  Die pad was nie reguit op alle. Sy loop langs die kus vir'n rukkie, dan is genader om die berge wat uitgestrek soos'n rif deur middel van die sentrum van die eiland. Wanneer ons verlaat die plantasies, die gebied het moerasagtige op die weste kant, en aan die ander kant sien ek diep klowe oorgroei word met bome en plante. Ons was omtrent tien kilometer uit die dorp toe Mitzi draai die swaar motor van die snelweg af op'n land pad, gevolg dit vir die helfte van'n myl, maar dan gestop by'n strandmeer.
  
  
  Sy draai die enjin af, skop haar sandale, en die deur oopgemaak. Hy gaan sit vir'n oomblik om te kyk na die oog. Vir die donker blou water, oor'n myl weg, jy kan sien die hele hotel gebied, en die terrein is daar rose steil, en jy kan nog steeds sien die spore van die ou vesting.
  
  
  En die lig van die uitbetalings reg in die voorkant van my is selfs beter. Mitzi het af al haar klere en hardloop na & nb. Sy draai om en waai vir my uitnodigend. Maar ek het nie nodig om die tweede wenk. Hy het vinnig uitgetrek en haar gevolg.
  
  
  Daar was net'n ligte buite aktiwiteit, en die water was byna warm. Die meisie geswem met'n vinnige, gladde beweging, en was net vasgevang deur haar ver van die kus. Kon nie bly staan nie nie haar, maar ons was & nb. Haar vel voel sag. Ek het probeer om aan te trek om haar af deur haar heupe, maar sy gooi haarself terug en duif rondom my. Niemand rondom ons was heeltemal gereed wanneer sy opgeduik, sug, en duif terug in my. Daar is niks om te hou op om in die diep, maar ons het nie nodig om te. Sy was pragtig.
  
  
  Wanneer dit verby was, het sy opgeduik. Ek geswem het tot haar en ons gerus. Haar aan die slaap geraak in'n kalm warm & nb. Ek het nie opgelet dit tot my teiken val neer en gedompel in die warm sout water.
  
  
  Die meisie was weg. Ek kyk terug en sien dat sy was reeds op die strand. Op haar maag, op'n bruin agtergrond van die wit sand. Haar opgemerk dat jy nie sien die split op haar swembroek. Hy geswem na die strand, flopped af langs haar, en gaan terug om te slaap. So ver, dit is nie my enigste oordrag van haar hees stem. "Goeie môre, Carter. Jy is oor om te voldoen aan'n bondgenoot.
  
  
  Hy maak sy oë oop en sien dat die son was reeds die opstel in die weste. Daar was niemand in sig op die strand. Net'n paar krappe, en baie van die sand. Dan het sy gewys op'n heuwel oorkant die water. Iets wat ons genader oor die water, maar dit was nie'n boot.
  
  
  Dit lyk soos'n menslike figuur. Hy knip sy oë, skud sy kop, en kyk weer. Hy was nog steeds daar. Drie honderd meter weg, en in die plek waar hy opgemerk het dat dit absoluut onmoontlik is om hier te staan, 'n man het uit. Sy was lank, dun, en geklee in'n lang wit rok wat fladder soos'n fan. Hy het ons genader met'n statige maar bepaal benadering. Dit was ongelooflik.
  
  
  Die meisie langs my staan en waai. Sy trek rustig. Ek het geweet dit was'n hallusinasie. Toegegee, die water is sout en geproe soos stroop, maar hy byna verdrink toe hy aan die slaap geraak in dit.
  
  
  Die man was besig om nader. Sowat tien meter van die strand, het hy opgetel het sy kleed, gedompel in die water tot sy dye, en weer opgestaan het, nader aan die strand. Ek het gedink hy was omtrent ses voet lank. Hy was oud, met'n lang wit baard en hare. Hy was'n dun, maar taai.
  
  
  Hare sit naak op die sand, en staar in die donker oë en wye mond, glimlag by Mitzi Gardner. Sy sit langs my, en hy het haar hand met die vingers wat kon bereik het vir'n basketbal, saggies, asof dit was'n eier. Sy het gesê'n paar woorde aan die emu in'n taal wat ek nie herken nie, en hulle het gelag. Sy het na my gekyk en gesê: "Dit is Noag, Nick. Hy is hier meer as wat enigiemand kan onthou. Hy is ook'n teenstander van die kommunistiese missiele op die eiland."
  
  
  Sy het opgestaan. Wat anders kon hy het aan haar gedoen?
  
  
  Noag het na my gekyk versigtig, dan skud my hand. My heeltemal verdwyn in die ego palm, maar hy druk my Rivnenskaya hand net genoeg om jou te inspireer eerlikheid en vertroue. Hy aangeraak haar vlees, warm, met bloed binne-in, in die lewe.
  
  
  "Ek het regtig bewonder jou, Mnr Carter. Hy het'n besliste Britse aksent, en'n stem wat hy kon grom as hy wou. "Mitzi het my vertel oor jou dade, wat gesementeerde my geloof in julle."
  
  
  Hy sluk dit. "Jou geloof in my?" "Ten minste is ek nog te doen wat ek kan. Ek is bang jy oordryf geweldig.
  
  
  Hy kyk by Mitzi. Daar het'n noue verband tussen hulle. Dit is duidelik dat, om respek, vriendskap en begrip. Dan draai hy sy aandag terug na my.
  
  
  "Ek moet vra om verskoning, Mnr Carter. Mitzi het haar gevra om te bring jy hier voor jy te besig is met jou werk. Ongelukkig, daar is'n probleem hier ." Hy wys na die berg. "Ek moet verban'n ernstige siekte. Ek kan nie bly nou, maar ek het gedink ek moet ten minste ontmoet en die belofte wat jy my help as jy dit nodig het. Ek hoop jy sal besoek my weer."
  
  
  Hy leun af, soen die meisie se oorskulp, knik na my, teruggekeer na die & nb, tel die kleed, en verdwyn net soos hy gekom het.
  
  
  Hy kyk na hom. Mitzi giggel. "Wat is links van jou kalmte? Ek dink jy sien'n spook.
  
  
  Hy wys dit uit na die laaste asem uitgeblaas. "Hoe...?'
  
  
  Sy het ernstige, kyk na my vir'n oomblik, en het gesê: "Moenie vra nie te veel nie, Nick. Sy het regtig gesien ongelooflike dinge met hulle ferret as met hierdie man. Jy sal ervaar dit ook. Nou wil ons'n beter terug te kry om Fleming se voor hy wakker is en nie wil hê om te neem'n loop."
  
  
  As wat sy aangetrek het, het hy kyk terug op die lang, donker figuur wat skielik verdwyn uit die rotse aan die voet van die gebergte heuwel. "Vertel my meer oor jou vriend," het hy haar gevra.
  
  
  Sy haal'n bruin skouer.
  
  
  "Dink oor wat ek vir julle gesê het. Voorberei word vir die verrassings. Noag kan verskaf wat jy met baie rondom hulle, en ek is seker ek het nog nie gehoor of gesien het nie almal van hulle nie."
  
  
  Sy hardloop voor my na die motor. Wanneer haar pa het in die enjin was brullende. Voor ek die deur gesluit op haar, sy trap op die versneller en ons ry op volle spoed langs die spoor terug na die pad.
  
  
  Hy het nie vertel ons vir'n oomblik dat hierdie ou Noag het'n spesiale magie. Ek het net gedink hy was baie slim en geslepe. "Is hy'n kluisenaar?" Mitzi het haar gevra. Niks, maar dat. Hy is die leier van'n stam van meer as'n honderd mense. Hulle woon in'n ou vesting. Hy sê dat die ego, die mense hier gevestig het'n paar honderd jaar gelede, toe die slawe-opstande. Saam, dit is'n creepy groep. Hulle kan oral in die oerwoud en jy sal nie in staat wees om te sien ih as hulle nie wil nie."
  
  
  "Hoe het jy geweet die ego?"
  
  
  Sy saamgeperste haar lippe en kyk na my.
  
  
  "Dit was ook baie vreemd. Hare was swaai in die strandmeer toe hy skielik af gekom het om te gee my'n boodskap. Chips se assistent by die casino was dood, en Chip het haar gevra om dit te slaag op na Miami. Hierdie man is vermoor by tien minute afgelope drie. Noag het vir my gesê by'n kwart verlede drie.
  
  
  Dit is makliker dat die manier. Ten minste het ek het'n paar vaste grond onder my voete nou. "Die oerwoud drom," ek het gelag. "Selfoon in die oerwoud".
  
  
  "Waarskynlik. Maar later, het sy gesien dat een dag die genesing van'n baie siek vrou met voodoo. Hy het gesê hy was haar duif. Sy staan nog steeds, en dit is nou beter ."
  
  
  My kop tingled. Die meisie langs my was sterk genoeg is om te oorleef in die harde wêreld van die mafia. Om dit te doen, jy nodig het om'n praktiese houding teenoor alles. Nou is sy praat oor voodoo en swart magie asof sy geglo het in hulle. Ek het nie haar vra nie meer vrae.
  
  
  Ons ry in stilte vir vyf minute. Skielik was daar'n swart man in die middel van die pad. Hy beduie vir ons om te stop. Mitzi vertraag en die venster oopgemaak. Hy was verbouereerd; sy het gevra ego iets in die plaaslike dialek, en hy het sy kop geskud. Sonder'n woord te sê vir ons, Mitzi gerugsteun, omgedraai, en versnel.
  
  
  "Noag gevra oor ons," het sy gesê. "Daar was'n stormloop. Iets gaan gebeur, maar hy wou nie sê wat.
  
  
  Hy kyk by Mitzi en dan weer terug op die boodskapper. Die pad is verlate. Wanneer ons het in die volgende bordjie, die pad was baie sleg. Ons sal moet'n Jeep om maklik te oorkom al die struikelblokke. Ek het gestop half-pad in die voorkant van'n groot slaggat in die pad.
  
  
  "Ons het om te gaan hou," Mitzi gesê.
  
  
  Jy sou nie noem dit loop. Ons klim die bome soos die berg bokke totdat ons uiteindelik bereik'n hoë muur gebou rondom die skalie. Die fort beset die hele kaap en kyk onneembare. Wanneer ons geslaag het deur die hek, die binnehof mure is ook gemaak van leiklip. Klip geboue is gebou teen dit, 'n paar vervalle en ander in'n uitstekende toestand. Ih dakke gedien as'n platform vir die muur. Mense versamel rondom die instelling van die figuur van Tony gewen het. Hulle het die donker gesigte van die Inheemse Amerikaners. Die mans het net'n lende doek, terwyl die vroue gedra het kort kleurvolle rompe. Almal was stil, die bui was depressief.
  
  
  Soos ons aangegaan het, het Noag het vir ons. Ego se gesig was woede, maar die ego se houding gebly het met trots en waardigheid.
  
  
  Hy breek die nuus aan ons sonder om te blik'n oog. Dr Fleming was ontvoer. Chip Cappola gesterf het probeer om dit te voorkom. Jerome het oor die hotel. Cruise skepe is ontruim en alle Amerikaners en Europeërs."
  
  
  Ek het haar gevra, " Waar is Tara Sawyer uit?"
  
  
  Dit was nie tot later dat dit tot my deurgedring waar haar inligting is afkomstig van. Maar tydens ons stil Cadillac ry, sy het nie hoor die oerwoud drom faksie op alle.
  
  
  Die boodskap het nie sê enigiets oor haar, " Noag het vir my gesê. In elk geval, die boodskap was daar. Daarom, hy het nie staatmaak op die gesigte. "Hoe het jy weet al hierdie dinge?"
  
  
  Hy kyk na die mense rondom hom, en hy het gesien dat die ego se mond was teer ongeduldig. "Asseblief moenie twyfel my, Mnr Carter. Nie genoeg tyd nie. Dr Fleming is gehou in die kerkers onder die ou fort, en Ego behoeftes om gered te word. Jou Mis Sawyer was waarskynlik huis toe gestuur op een van die skepe.
  
  
  "Dit lyk onwaarskynlik dat me. Ek dink nie Jerome sou haar laat gaan as hy kon gehou het haar vir'n losprys."
  
  
  "Hierdie is'n argument. Maar dit is nie al nie. Beskrywings van beide van julle is versprei, en tien duisend dollar is aangebied om vir jou te vang.
  
  
  Hy het gesweer hardop. "So gou As wat ek is oor te maak'n bietjie ompad, die lug af gaan."
  
  
  "Bly jy gemaak dat ompad," Noag gesê. "Anders, jy sal dood wees deur die nou." Ten minste kan jy nou terug te veg."
  
  
  "Ek wil eerder om iets te doen," het ek ingestem. Haar, kyk na die meisie. "Bly hier. Jy is veilig hier. Haar beru jy het'n motor."
  
  
  "Ons is welkom. Jy nie weet wat die gebied. Ek ken haar, en ek het nog steeds het'n werk om te doen." Daar was'n metaal-noot in haar stem wat laat deurskemer by die karakter eienskappe wat verdien haar'n plek in die mafia broederskap.
  
  
  "Sy is reg," Noag gesê. "Jy kan nie terug te gaan na die Hawe van Spanje deur die kus pad. Jy sal hê om te gaan deur middel van die berge, en dan sal jy in staat wees om te gebruik wat ook al die hulp wat jy kan kry." Hy wys'n lang vinger na een vet, donker man, en dan die ander. "Broek, hemp. Opskud. Jy kom saam met my."
  
  
  Ek het nie soos dit. Hoe kan ek seker wees dat Tony se storie is waar? En wat nodig sou wees om hierdie begelei op'n reis wat God weet hoe dit sal eindig? Maar ek het geen keuse. Noag en Ego mense het die meerderheid, en selfs Mitzi kante met Tony gewen het. So ek het ingestem, ten minste vir nou. Teen die tyd dat ons by die Cadillac, die egpaar was daar, ook, grinnik. Ons gidse is nou dra knie-lengte katoen broek en wit hemde met opgerolde moue. Hulle het pangas verborge in hul gordels.
  
  
  Hulle speel die spel van agter.
  
  
  Daar was nêrens om te draai, en Mitzi het om te stoot die motor heen en weer vir vyf minute, totdat ons uiteindelik in staat was om te kry van die berg af. Die belangrikste pad was reeds sleg is, en hierdie een was verskriklik. Ons ry in'n lae rat oor wat lyk soos die Switserse kaas met gate in dit, en om sake te vererger, het ons beland op'n krans aan die ander kant van die rant. Ons het omgedraai en het'n smal pad wat gelei het stadig af. Die motor aan die een kant gesmeer die berg, en op die ander sy staar in'n afgrond van die onpeilbare diepte. Hy het nie sê enigiets, so as nie om te lei Mitzi. Hy kon om beter te konsentreer op die bestuur.
  
  
  Na'n paar kilometer van hierdie swaarkry, ons gery het deur die bosse weer, en ek was in staat om vrylik asem te haal weer. "So jy weet die pad," Mitzi het vir haar gesê. "Hoe kry ons in Jeronimus se dungeons?"
  
  
  Sy skud haar kop. "Ons het om uit te vind iets oor hierdie eerste. Eerste keer wat ons nodig het om te gaan na die ou hotel dat sy gewys het op die pad na jou eerste vergadering met die Nov. Daar kan ons die ontwikkeling van ons planne ."
  
  
  Dit was donker toe ons uiteindelik gekom het uit op'n pad breed genoeg vir'n Cadillac. Ons kon sien die ligte deur die plantegroei hieronder. So, ons was nie ver van die stad. Mitzi draai op die hoofligte om uit te kry op die pad.
  
  
  'n straal van die lig verlig die uniform man. Hy wys'n geweer by ons. Die meisie het dadelik stadiger, sit die motor in omgekeerde, en versnel weer. Haar instinktief omgedraai. Die agterligte gevang nog'n soldaat wat net draai sy geweer op. Voor die ego haelgeweer was hoog genoeg om te tref almal rondom ons, my Luger afgedank. Op dieselfde tyd, die voorruit gebreek. Daar was'n baie van die skrapnel op Mitzi, maar sy het aangehou met ry. Sy was geskiet deur die gaping waar die voorruit gebruik te word, en die soldaat in die voorkant van die motor het.
  
  
  Mitzi gestop die motor, en ek het tyd om te kyk na ons gidse. Nie een van hulle is beseer. Hulle was opgekrul in die agterste sitplekke, en nou het hulle is versigtig om weer op. Ek het om uit te neem'n nader kyk na die geskenke Kolonel Jerome het aan ons gegee het. Twee soldate is dood. IH het haar uniform en wapens en gooi hulle in die agterste sitplek. Tony Gewen se manne het hul gewere. Ek het vir haar gesê. "Kan jy dit hanteer?"
  
  
  Hulle kon. Hulle het gedien as paleis wagte wanneer Fleming was die voorsitter. Miskien eendag sal ons in staat wees om hierdie kennis te gebruik. Vir die tyd wat, hy het sy wapens om homself en het beveel dat die twee van hulle te sleep die lyke in die bosse, waar hulle sou lê stil-stil tot'n paar honger dier verskyn.
  
  
  In elk geval, die pad blokkade bewys dat die inligting Tony gewen het korrek was. Hierdie ou man het meer op sy mou as sy bereid was om te erken. So Jerome was in beheer, Noag gesê. Dit was tyd om te dink van'n manier om gratis Fleming. Tony se gesag ook aan my gegee het meer vertroue in my ego vriende. Na alles, hulle het hulself, en nou dat hulle het bewys hulle kan hanteer wapens, hulle kan nog steeds nuttig wees.
  
  
  Ons het geen moeite om na die hotel, en Mitzi parkeer die motor in'n verlate skuur agter die gebou. Van daar, ons het na'n vervalle lobby. Die reuk van muf en vrot hout meegeding vir die oppergesag. Ons gidse het ons die krakende trappe na die kombuis. Dit was'n groot kombuis met rakke langs die een muur en'n werktafel in die middel. Ons was nie alleen nie. 'n kers brand op die tafel, en die drie mans was om te eet iguana, 'n plaaslike lekkerny wat my maag grom.
  
  
  Dan, met die twee mans en ons het twee gidse opgewonde gesels met die drie inwoners, ons is uiteindelik in staat om te eet. Toe my wreed honger was tevrede is nie, sy voel'n bietjie minder soos'n yo-yo op'n tou van verrassings en probleme. My bord was nog half vol wanneer die drie naturelle linkerkant. Hy was bly om hulle te sien gaan. Ons nodig het om uit te werk ons taktiek, en ek het nie voel soos'n ongenooide party.
  
  
  Noag het vir my die name van ons gidse, maar aangesien ek het nie die taal ken nie, ih vergeet dit. Ek onthou dit net, want dit was lank en het'n baie van die konsonante. Maar nou wou nie aanstoot te gee haar deur net roeping ih Tom of Harry, so verduidelik hy sy probleem tot haar en vra ih vir sy mening.
  
  
  Die groter van die twee gelag en gesê: "Jy kan my bel Lambie." Hy uitgespreek dit'n soliede "vier".
  
  
  Mitzi het in my oor, " Lambie. dit is'n groot clam. Hulle eet ego vleis te verhoog hul krag."
  
  
  Nen het styl, " ek glimlag. "Die prys van baie mense is beter as, byvoorbeeld, my naam is N3. En jy?"Haar, kyk op nommer twee.
  
  
  Sy glimlag breed. "Militêre personeel.'
  
  
  "Kort genoeg," ek het ingestem. "Wat beteken dit?'
  
  
  Hy het weer gelag. "'n voël van die prooi. Baie gevaarlik.'
  
  
  "Uitstekend.'Ih lief vir haar. Hulle kan'n grap oor die vooruitsig van die stryd teen die hele Grand Laclair weermag. Miskien het ons nog'n klein kans.
  
  
  "Jy verstaan dat ons nodig het Dr. Fleming. Kry Fleming uit die tronk vir ewig. Maar die eerste wat ons nodig het om te kry daar. Nie almal rondom jou weet enigiets oor ontsnap roetes, soos tonnels dat gevangenes kan gegrawe in die verlede?
  
  
  Rumatiek was negatief. Daar was een. Te nou om om te draai en te steil om te kruip terug in die sel. Waar die gaping oopgemaak het, was daar nou'n yster hek. Oorkant haar, die verbleikte skedel van die ongelukkige man wat het'n laaste poging om te ontsnap nog steeds lê. Dit was'n lang tyd gelede. So ons het om te werk op ons gut instink, en dit dikwels blyk te wees bloedige. Ek het vir haar gesê wat ek gedink het oor dit. "Waar het jy dink jy wil om te begin?"
  
  
  Oni Ariërs voel jammer vir hul skouers. Ek sê dit vir beide van hulle. "As Fleming sterf, so sal ons. Jerome wil om'n vuurpyl te bou stasie op ons planeet. Ons sal veg, maar ons het nie genoeg manne en wapens te stop ego."
  
  
  Ek begin hou van die paar meer en meer. Ih ouderdom was moeilik om te raai, maar ih vel is glad en ih koördinasie was fyn. Hulle beweeg met die genade van die tiere. Hy het gewys op die uniform. "Sit dit op. Jy sal speel die rol van die soldate. Jy het gevang Mitzi en my, en jy gaan om ons te neem na die vesting. Jy sal sê Jerome beveel ons opgesluit op Fleming se digitale kameras.
  
  
  Die meisie se oë vernou vir'n oomblik. Ek het nie soos die gevaar van haar lewe, maar ons "trick" sou gewees het meer oortuigend as sy was ook daar.
  
  
  Die militêre en Lambie het hul hemde en broeke, aarsel met hul loincloths vir'n oomblik, dan skaam omgedraai en het hul ih ook. Beide van hulle het owang, vir die stryd amulette op hul gordels, om hul nekke. Seker, die wapens is handig, maar miskien het hulle gedink dit sou nie seer'n bietjie ekstra beskerming. Hulle sit op die weermag doublets oor hul amulette, sit op broek, en as hulle geweet het ons is gereed om te gaan.
  
  
  Mitzi ry. Haar sel was langs haar, en twee van ons vakmanne was sit in die rug, gewere uitgewys op ons nekke. Op die pad na die vesting, die meisie het die meeste van die kort pad. Die strate was verbasend leeg. Almal het binne-in en het die gordyne toe. Die winkels was donker en aan boord van die plunderaars. Port van Spanje was skielik'n donker stad, baie verskil van die pret van die vorige nag.
  
  
  Die kamp was geleë op'n lae heuwel. Die groen grasperk in die voorkant van hom het sy beste te maak dat dit lyk vriendelik, maar dat die effek was verwoes deur die yster heining rondom hom en die kanon gemonteer in die middel van die grasperk. Parkering in die voorkant van die hek het nie die plek nie meer gemaklik.
  
  
  Kapralov en twee soldate het ons ligte en geblokkeer die pad, gewere getrek. Mitzi vertraag en gestop om'n paar voete in die voorkant van hulle. Agter my, Lambie uitgeroep, " Kapralov, laat ons gaan en sien wat ons het. Vet vang! Hy stoot my vorentoe met die loop van sy geweer en lag hartlik.
  
  
  Kapralov genader versigtig. Die hotel eerste het'n blik op hierdie. Die stomers het'n sukses storie oor hoe hulle ons en die onoorkomelike uitdagings wat hulle gehad het om te oorkom. Kapralov was beïndruk. Wanneer hulle klaar hul storie, het hy stadig het die geweer en wys dit by my.
  
  
  My lewe gekrimp. Hy sou nie skiet Mitzi. Hy was seker van dit. Nee wat hulle kon neem'n borgtog of'n losprys. Maar wat Jerome het beplan vir my was heeltemal anders. Kapralov het my in die donker vir'n oomblik, kyk na my deur die toesighouer. Dan blaf hy'n opdrag. Die soldate die skoonmaak van'n pad. Kapralov het in die motor en het beveel dat Mitzi om te gaan na die vesting. Dit was'n grys gebou. Geen vensters nie en net een deur in die middel, soos'n oop mond. Daar was selfs'n hout tong uit te steek van dit. Mitzi het gestop en geparkeer in die geteël parkeerterrein, en nou is hy kan sien dat die hout tong was'n valbrug oor'n diep sloot. Daar is onkruid groei in nen nou, maar'n lang tyd gelede was daar'n tou van slawe hier sit. giet water oor haar ego deur haar rok. Elke aanvaller het om te vertrou op'n exciting. 'n soldaat staan in die middel van die brug, en die hele gebied was verlig deur die helder spreiligte. Kapralov uitgegaan. "Neem ih terwyl ek hou dat die man'n vuurwapen aangehou."
  
  
  Ek was gestoot rondom die motor. Mitzi het uit op die ander kant. Die militêre en Lambie het hul gewere gedruk om ons rug. Kapralov gloated'n bietjie meer en dit het binne-in. 'n paar minute later, kom hy weer, vergesel deur'n luitenant. Die soldaat op die brug van rou gegroet, en die nuweling se houding het my vertel dat hy was in beheer hier.
  
  
  Kapralov gesels met besige gebare tot die beampte stilgemaak ego met'n gebaar. Van die sterre in haar ego oë, hy kon raai wie sou gewen het die toekenning as dit is'n ware vang.
  
  
  Lambie het opgemerk, " die Bevele van die Kolonel. Hierdie twee moet opgesluit word, aka digitale kameras, net soos Fleming. Jy sien, al die voëls gevang is saam.
  
  
  "Ek sien," het die luitenant gesê kort. "Neem ih om die wag huis."
  
  
  Hy het omgedraai, en ons was gedwing om hom te volg af'n klip gang wat eggo eerily. 'n ware nagmerrie vir diegene wat ly aan claustrofobie. In die wag huis, die luitenant te kenne gegee dat ons moet soek.
  
  
  Die militêre vinnig gesê, " Ons het reeds gesoek ih, Luitenant. Hulle is een honderd persent suiwer."
  
  
  Die luitenant lag, " Baie goed.'"Nick Carter, is hy nie? "Baie gevaarlik," sê die Kolonel. Maar ek dink jou tande sal getrek word uit vanaand."
  
  
  Hy haal sy skouers op en probeer om te kyk soos'n hond geslaan. Nou draai hy sy aandag aan Mitzi. Selfs met trane in haar oë en vreesbevange soos'n bang kat, sy is nog steeds die moeite werd te sien. Miskien emu dit graag wanneer sy was'n bietjie onderdanig. Vir'n oomblik, haar heupe wieg heen en weer, en hy lig haar ken met een vinger.
  
  
  Die kolonel sê jy is die moeite werd om'n baie van die sindikaat. Dat hulle wil hê om te betaal om jou terug te kry. Ons weet dat." Mitzi kyk selfs meer vreesbevange, klap haar hand oor haar mond en snikkend. "Asseblief, meneer, moenie stuur vir my aan hulle. Hulle sal my doodmaak."
  
  
  Hy lig sy wenkbroue. "As jy lief is ih so veel nie, waarom sou hulle dit doen?"
  
  
  Sy byt haar lip vir'n oomblik, dan, asof sy geweet het die luitenant sou in staat wees om te maak haar praat, het sy gefluister, " ek weet nie.: "Ek nodig het om te bring'n bietjie geld iewers. Maar ego het nie lewer dit. Nou, daar is'n dollar tekens in die ego se donker oë. God, hy het'n verbeelding. Hy is absurd ongeduldig. "Waar is hierdie dollars nou?" Sy het skielik kyk hoopvol. "Ek kan jou wys waar ... As jy laat ons gaan, ek sal ..."
  
  
  Ego se lag was onaangenaam.
  
  
  "Jy wil'n baie, heuning. Soos vir Carter, as ek wil verloor haar ego, sou die kolonel het my geboei plaas. Hy lig sy skouers. "Vir een of ander rede, hy is eintlik dink oor hierdie man hier."
  
  
  Die meisie vryf haar hande saam, gehou uit haar ih emu, en het gekom lek aan hom onderdanig en gewek by elke stap.
  
  
  "Net haar, dan?" Net jy en hom?'
  
  
  Lust is sigbaar op sy gesig. Sonder om sy oë af van ons, hy het vir ons twee mans. "Een persoon rondom jou sal hier bly, die ander sal neem Carter na die sel."
  
  
  Ek het'n vreesaanjaende oomblik toe ek gedink het dat die luitenant wou om alleen te wees met die meisie. Dan haar, besef hy kon stuur vir my met een van die ouens rond. Hy gebuig sy spiere'n bietjie, asof ek hou van die idee en hy was van plan om aan te val die persoon langs die pad. Mitzi kan hanteer'n luitenant, maar is daar dalk'n stryd, en ek het nie nodig om'n voorval wat sou mobiliseer meer soldate. Die luitenant het my bewegings, glimlag, en besluit om te kom met my in elk geval. Hy stap uit die deur voor Lambie en my. Mitzi genoem na die emu in'n soet toon, " Luitenant ... sien julle later, ja ..."
  
  
  Hy stap in die gang af, en ek het opgemerk dat sy gang was meer opgewonde as sy militêre gang. Die luitenant se gedagtes was nie oor die ego plig. Aan die einde van die gang, het hy'n dik klip deur, beduie ons in, en slaan dit agter hom. Haar vermoede was dat met hierdie graniet blok agter ons, geen geluide kon dring deur middel van die kerkers op die grond vloer. Ons het'n klip trap en het'n laer gang. Water drup en daar was'n muwwe reuk. Daar is geen vrede nie, maar die luitenant se lantern, en hy het die pad weer, verby twintig uitgesluit deure op óf kant van die stink gang. Aan die einde van die gang, hy het'n koper sleutel sowat vier duim lank, ontsluit die deur, en staan deur die sel.
  
  
  Dr Fleming sit teen die muur, die een hand saamgeperste aan elke stam. Hy strek sy ander been uit in die voorkant van hom. Dit lyk lelik en geswel. Hy sit op die groen mos wat onder die klip vloer, en een van die Ego se arms hang oor sy kop op'n yster smash verbonde aan die kreun.
  
  
  Hy het opgekyk, knip, en het Verkoop en my. Toe sien hy my wag en uiteindelik die luitenant. Sy skouers weer gedaal, en selfsug sak vooroor in neerslagtigheid. Die beampte het oor hom gestaan, glimlag. Hy unfastened sy holster, getrek uit sy rewolwer, en trap sodat hy kon sien Fleming en my duidelik, stadig met die oog die wapen op my lyf.
  
  
  "Meneer die President," die stem klink glad. "Was jy hoop om te vind'n goeie bondgenoot op die eiland? 'n man wat reeds gered is jy een keer, en kan in staat wees om dit weer te doen? Ek bied die ego aan jou. Hy kan bly met jou."
  
  
  Agter my, Lambie was natuurlik hou sy asem. Ek het'n paar opsies. Ek kon staan eenkant en laat my wiskunde klas en geskiet die luitenant. Maar miskien is die beampte was vinniger, en hy het begin om te verstaan Lambie meer en meer. Of ek kon geneem het om my gedagtes af van dit en trek uit my Luger.
  
  
  Terwyl hy dink hierdie, 'n rot die grootte van'n kat hardloop deur middel van die sel deur middel van die luitenant se stewels. Sergei ego lanterna waarskynlik bang die dier. Die luitenant spring uit die pad en haar geskiet. Dit het my genoeg tyd om te gryp my Luger. Haar geskiet Luitenant Frank in die kop. Die lantern deur die lug gevlieg. Ego was in staat om dit te vang met sy vry hand, brand sy vingers op die warm lamp, maar hy was in staat om vinnig sit dit af sonder om te breek dit. Die luitenant het op sy gesig. Die groen mos op die vloer stadig draai rooi. Lambie snork met tevredenheid. Ek was bly dat my beweeg het nie'n ego deur die verrassing. Ten slotte, deur refleks, kon hy die sneller trek en skiet my. Hy bedank hom met'n klop op die skouer.
  
  
  Fleming knip. Hy het nog steeds nie gebruik word om te die lig. Hy was skaam.
  
  
  "Ek het nie verstaan nie enigiets anders," het hy mompel. "Kolonel Jerome is my vra om terug te kom en die land loop. Waarom is ek dan in hegtenis geneem nou? Hoekom het hulle bring jou hier?" Hoekom is jy so goed toegerus is vir hierdie soldaat?
  
  
  "Later," ego haar stil. "Daar is geen tyd nou." ONS Dawid Hawke, ONS Tara Sawyer sou nie wil Fleming om te weet oor die BYL se inmenging. Na Jerome se verraad, hy was in die versoeking om jou te vertel Em alles. Maar as Hawk en Tara was reg, as Fleming begin optree hardkoppig en het nie wil hê om te speel nie, wat sou Frobel Eiland word? So ek sal hê om te lieg. Hy wys na sy been. "Hoe erg is jy beseer?"
  
  
  Hy het nog steeds kyk verbaas, maar sy ego was probeer om te lei sy aandag van politieke onderwerpe.
  
  
  Hy sug. "My begin is gebreek."
  
  
  Hy het begin soek op die luitenant se sakke en gevra vir die sleutel tot die boeie. Die ego is nie met jou. Ek kon afgevuur op die ketting, maar ek het nie veel ammunisie. Ek moet dalk'n paar koeëls boontoe. Ek sit een voet op die muur en trek haar. Die mortier tussen die klippe is eeue oud, en was verswak deur die aksie van die vog. Hy voel die ketting buig'n bietjie, maar dit het nie kom af. Haar ruk'n paar keer, maar dit was nutteloos. Ons het om te grawe hierdie ding uit. Haar, ek het'n vinnige beweging met my hand, en die stilet het van sy suede skede in my krom vingers. Die vlymskerp metaal bietjie in die mortier, klop adobe oor baksteen. Lambie begin help. Dit het langer geneem as wat hy gedink het. Ten spyte van die koue, was hy sweet. As die luitenant nie kom gou, dit kan voorkom na iemand om te gaan uit te vind wat met hom gebeur het.
  
  
  Sy het'n diep groef op die een kant van die bracket. Dan trek hy die ketting met al sy mag, saam met Lambie. Wanneer dit gebreek gratis, ons het tot die gladde mos. Fleming was getrek vorentoe. Lambie en ek het ons ego's. Hy kon staan op sy goeie been, hoewel hy was baie swak, en sy kop draai van die geraas wat ons gehad het om te maak. Het haar verlaat, Lambie om te hou haar ego terwyl hy foto's van die luitenant se baadjie. Ego het ook haar gordel en rewolwer en het hulle almal om te Lambie.
  
  
  "Neem af hierdie baadjie en sit hierdie een op. Jy het al bevorder ."
  
  
  Lambie gehoorsaam. Met Fleming tussen ons, het ons teruggekeer na die wag huis.
  
  
  Mitzi Gardner se fyn bors boog in verligting. Sy gryp'n stoel vir Fleming, en as hy gesink het in dit, het sy gevra:: "Waar het jy al vir so lank? Ons wil net om uit te gaan en te sien. God, wat het hulle gedoen om hom?
  
  
  "Sleutels. Kyk in die laaie.
  
  
  Hy het die boonste laai en gooi vir my'n handvol. Ek het probeer om dit'n paar keer voordat hulle uiteindelik die vind van die regte een. Wat meer is, die slot was so geroes dat ek het om te klop die ego met'n paperweight voordat dit oopgemaak. Slegs wanneer die boeie verwyder het hy sien die naels binne en die bloed rondom die wonde op Fleming se pols. Die roes van die ou breek was in die wonde, maar dit was onmoontlik om dit af te was. Daar was geen medisyne in die wagkamer. Jy moet wag.
  
  
  Hy het my vertel hoe hy gaan om te verlaat die fort. Patrick Lambie staan met sy rug na die muur in sy nuwe uniform. Ek het om te sê die soldaat op die brug wat die luitenant wou om te sien ego. As hy gekom het, het ons vasgebind die ego en mond gesnoer die emu. Mitzi dan hardloop na die motor en het ee aan die valbrug. Ons het Fleming uit op die brug en Ego sleep haar na die motor. Lambie, in sy luitenant se baadjie, sit in die voorste sitplek, tussen Mitzi en die Ander.
  
  
  Op die guard post, Lambie sou punt van die luitenant se rewolwer by Mitzi, draai in die rigting van haar so dat die wag nie sou sien nie, selfsug. Hy sou vertel van die korporaal dat Jerome het beveel dat die meisie te word geneem om hom. As dit gewerk het, ons sou geslaag het. As dit nie werk nie, sal ek nog steeds die Luger. Lambie en die Weermag is ook gewapen. En drie tot drie is'n baie gunstige verhouding.
  
  
  Ons het daar in'n Cadillac, geen probleem. Mitzi draai op haar hoofligte en ry af in die berg. Die wagte het gesien dat ons was in Eden, en hulle het langs die pad sonder die sluit van ons in die minste. Hulle het nie verwag dat'n ontsnapping poging.
  
  
  Kapralov lig sy hand om te maak'n roetine-ondersoek, en Mitzi gerol af in die venster. Hy leun vorentoe te dek Lambie se gesig en probeer om te kyk ongeduldig. "Die kolonel het sy gedagtes verander. Hy wil'n meisie, na hom gebring. Nou.'
  
  
  Kapralov lyk bekommerd. "Luitenant, as jy bring ee jouself, wie is in beheer hier?"
  
  
  "Jy," het Lambie gebreek. "Moenie toelaat dat iemand verbygaan totdat ek terug te kry.....'
  
  
  Kapralov gespring terug. Lambie se stem het nie klink soos die luitenant se. "Hey ... wag... jy is nie ... hey ... wat beteken dit?"
  
  
  Hy hoor die skoot en het op sy knieë. Die militêre geskiet die korporaal. Die soldate was nie op hul wag, maar as Mitzi gery het vinnig, een van hulle daarin geslaag om te sit sy hand op die deurknop. Hy verpletter haar arm met die kolf van sy luger en dan geskiet die soldaat. Die ander man wat daarop gemik sy geweer, maar het nie tyd om die sneller te trek. Dit was net in tyd om te pomp lei in die emoe se maag.
  
  
  Dit was groot. Ons is nou vinniger af in die pad op volle spoed. Ons was aan die onderkant van die heuwel toe ek hoor'n motor. Sy het geweet dat die klank al te goed. Ons is uit gas. Mitzi gestop die motor, kyk na my, en haal sy skouers op. Sedert nood wette is in effek al oor die eiland, daar was geen kans van brandstof. Al die gas-stasies is gesluit. En Fleming was nie in staat om te loop twintig kilometer in die berge.
  
  
  Ons mag dalk in staat wees om te neem ego aan die Tony Sal hotel, maar wat is volgende? As Jerome het besef dat Dr. Fleming ontsnap het, het hy sou nie veilig wees op enige plek naby Port van Spanje. Ek het om te vind'n ander motor. Van waar is ons nou, ek kon sien die kus pad hieronder. 'n Jeep was geparkeer naby die ou stad. Donker figure staan rondom hom, en lanterns is aan die brand op die pad. Dit was'n padblokkade. Sy besluit.
  
  
  "Dit is ons nuwe modus van vervoer. Ek weet nie hoeveel soldate ons sal hê om uit te neem van die vergadering, maar ons kan nie die risiko afvuur van skote.
  
  
  Miskien is daar ander mense wat kan stap in. Jy twee nader om hulle en lei hierdie ouens. Ek sal sorg van hulle. Probeer om ih saam. Mitzi, jy het'n rewolwer?" Sy het aanstoot aan my."Ek kyk naak is?"
  
  
  "Bly hier met Fleming. As iemand kom, ag, hier, as daar is geen ander manier uit, maar eers probeer om te sien of dit is nie'n truuk."
  
  
  Lambie en die Militêre weg. Hy loop om die huise op die heuwel. Wanneer mimmo van die huise verby dit, dit was ondersoek deur die omgewing. Nou is sy kon duidelik sien die padblokkade ligte. My shaggy kinders verdrink uit varings en ander plante. Hy stap oor na die jeep en kyk rond versigtig totdat hy gesien het die patrollie motor. Ih het nie verstaan haar, maar wat ook al Lambie en die Militêre vertel ons, dit moet gewees het'n baie pret. Die vier soldate staan in'n groep om my twee seuns was gebuig oor die lag. Hulle het hul rug op my. Hy het vinnig opgetree, bang dat hulle sou draai. "Sy het hulle gevolg met die Luger gereed," het ek gesê skerp. "Jy is al geteiken. Ons is'n enkele beweging! '
  
  
  Die lag skielik gestop. Hulle staan gevries. Lambie het'n paar stappe terug en het ten doel. Die goue braid van die ego kamisool se skouers nie blink in die duisternis. Hy hardloop na die jeep, bereik het in die agterste kompartement, en teruggekeer met'n tou. Die res was vinnig gedoen. Wanneer ek wil vasgebind die laaste vier etes en haar mond gesnoer het, het ek kyk na die Jeep se gas voorsien. Tot my verligting, die tenk was vol. "Sit ih in die bosse en die ligte van die pad," het ek gesê. "Ek gaan om af te haal Fleming."
  
  
  Hy het die Jeep terug na waar ons wil links die Cadillac. Net nou het hy sien dat die jeep se hoofligte was nie werk nie. Damn dit!
  
  
  Mitzi het my gehelp om oordrag Fleming na'n kleiner motor. Sy het in die volgende na my toe haar pa het agter die wiel en ry af. "Lamby en die Militêre het om te kry om die hotel op hul eie. Van daar, het hulle veilig kan terugkeer huis toe ."
  
  
  Die Jeep moet gewees het'n goeie, maar dit was nie die perfekte oplossing. Met geen hoofligte en geen tjeks te red, ek het nie het om te dink oor die ry deur die berge. Die gedagte van die ry soos hierdie, oor die draai mimmo paaie met alle vorme van afgronde, het my hoendervleis. Dit moet risiko ry langs die kus pad.
  
  
  Lambie en die Militêre het nie soos om te val agter, maar hulle het dit gesien as die enigste oplossing.
  
  
  Toe hulle vertrek, sy was terug gebring in die Jeep. Nou ek is uiteindelik in staat om te gee Fleming die spin wat tormenteer my vir'n rukkie. Haar sien, roep hy oor sy skouer: "weet jy wat het gebeur met Tara Sawyer? Hulle laat haar gaan?
  
  
  "Nee. Die soldate wat my gevang het gesê hulle sou die vraag'n miljoen-dollar losprys vir nah. Waar is jy my in elk geval?"
  
  
  "Noag."
  
  
  Ego se stem eggo met pyn en vrees. "Ja, dit is die eerste een. Dan sal ek het om te gaan na die stad. Mense sal luister na my."
  
  
  Hy laat die emu dwaas hom. Ek het genoeg probleme om myself nie te argumenteer met hom. Ek was bekommerd oor Tara Sawyer. Ek kon nie toelaat dat enigiets gebeur met haar. Haar, stap op die gas. Hoe gouer ek dit kry om te Fleming en Mitzi, hoe gouer ek kan terug te kry om die dorp. Ek draai die hoek en sien die ligte op die pad vorentoe. Nog'n struikelblok.
  
  
  "Duik af," Mitzi sis op haar. "En kry gereed."
  
  
  Ek het haar af. Haar hotel, sodat hulle sou dink ek was van plan om te stop, net om te breek deur die versperring op die laaste minuut. Ek het dit net tien meter weg: 'n groot vragmotor met'n klein vinnige houwitser in die stam. Dit geblokkeer die hele pad. Daar was geen gang.
  
  
  Aan die een kant van ons, die olierige water uit die moeras weerspieël die heilige lig van die lanterns. So ek sou nie gegaan het nie verder daar. Aan die ander kant was palmbome. Hulle groei nie in & nb, so daar sou gewees het soliede grond, maar die bome was lekke aan mekaar as wat ek sou wou hê. Ek het gewonder as ek kon slaag dit in'n Jeep. Maar dit was die minste slegte opsie. Haar stuurwiel draai en sy gly van die pad af met die throttle op die bord. Ek het gehoor hoe hulle skree," Stop, " en dan het'n skietwond. Gaap jaag hoog deur middel van die palm blare.
  
  
  'n waarskuwing geskiet.
  
  
  Mooi mense! Mitzi het in haar stoel en teruggeskiet, maar nie so versigtig, nie in die lug. Ek het nie terug kyk nie. Ek het gevoel soos ek was die ry van'n wilde hings vir die eerste keer in my lewe. Hy stort neer in'n boom, spring die ander manier, op twee wiele, en amper gerol oor. Hulle geskiet by ons, maar hulle het nie sien ons. Ek het probeer om te kry terug na die pad, maar toe ek dit gedoen het, ek het nog'n verrassing daar.
  
  
  Daar was'n Jeep op die pad, en vier soldate hardloop na dit. Fleming laat skree van die pyn agter my. Dit was nie pret vir hom. Mitzi'n skoot afgevuur oor Fleming se kop op die Jeep wat jaag ons toe sy gestoot so ver as wat sy kon deur die klein motor bestuurder. Dit was nie vinnig genoeg nie. Die een om ons bande was leeg.
  
  
  "Nick, hulle is besig om op ons." Mitzi geskree.
  
  
  Hey, het jy nie het om my te vertel. Ih Lummel klap in die metaal Jeep byna op dieselfde oomblik as sy hoor die skote. Hy het vir my'n Luger.
  
  
  "Probeer om te kry in die groep. Doel en skiet weer." Sy gebruik albei hande, maar dit is baie moeilik om te streef na'n bewegende teiken wanneer jy word geskud van kant tot kant. Dit was een van daardie tye wanneer ek het gewonder of my naam sal bygevoeg word om die lys wat Hawke hou in sy veilig is, en elke naam het'n asterisk om aan te dui dat die persoon in die vraag is dood.
  
  
  Mitzi geskree. Haar, het gedink sy was seer, maar sy sit openhartige. Ek het haar crash in die truspieëltjie. Agter ons, die Jeep gespin uit van beheer en jaag op volle spoed in die moeras, waar dit stadig en statig gesink na die bodem. Haar, het die hoofligte flits kortliks voor uit te gaan.
  
  
  Mitzi stoot die luger tussen my bene en omgedraai. Ons ry op die dieselfde pap band. Dit was nie die enigste geluid in die nag. In die oerwoud, die klank van bamboes stokke slaan hol hout tromme gehoor kan word. Dit was'n gedempte, onheilspellende klank. Hy het gewonder as die Militêre en Lambie kan stuur'n draadlose boodskap aan die stam. Miskien was dit'n boodskap oor ons ontsnap, gestuur deur onsigbare syfers in die reënwoud.
  
  
  Die ritme opgetel. Dit was soos'n ramp. Agter my, ek het gehoor haar flou stem van Dr X Fleming. "Ons is gekyk, en hulle is vinnig om op te vang met ons."
  
  
  Sy was gestoot tot op die laaste spoed deur die jeep se sagteware.
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 6
  
  
  
  
  
  -
  
  
  Reg in die voorkant van ons op die pad, iemand met'n lantern beduie ons om te draai op'n land pad. Stahl het nie haar vra enige vrae en uitgeswaai. Hy het die motor gery het oor die sand na'n ander fakkel deur die water se rand, gedraai op die aansitter, en klim uit.
  
  
  Noag was daar, nou sonder'n wit rok en die dra van'n lende doek. Op die pad het ons net ry af, ek het gehoor die geluid van'n motor nader. Ons het nie genoeg tyd nie. Ons staan met ons rug na die see. En my Lugger was verlate.
  
  
  Mitzi gekom het om uit te. Noag getrek Fleming tot sy knieë onder sterk hande.
  
  
  "Kom saam met my, Carter. Neem Mitzi se hand en nie laat gaan. Bly agter my."
  
  
  Luger ingesteek haar in sy gordel, het haar hand, en die gevolg Nov. Wat anders kon hy doen aan haar? Ons gaan binnekort sterf in elk geval. En miskien kan ons selfs swem so ver weg dat ons vervolgers sal dit nie vind ons as ons net aanhou om ons koppe laag genoeg in die donker golwe.
  
  
  Noag stap rustig en met selfvertroue in die see. Dit is maklik oplosbaar deur Fleming. Die see het rondom die ego se been, tot in die middel van die ego se dye, dan is dit skielik begin om te styg weer, stap vir stap.
  
  
  Op die volgende stap, het haar toe tref iets hard. Hy byna struikel, dan lig sy voet. Haar voet geskraap'n rots en'n bietjie hoër voel die harde grond. Haar, om jou alenka op dit. Ek het na elke stam, en ek het gevoel asof ek was'n stap bo die eerste een. Ons het vier stappe en geloop het openlik op ongelyke klip oppervlaktes, miskien ses duim onder die water.
  
  
  Hy lag saggies. Haar was goed vertroud in hierdie inkantasie. Dit was die eerste keer Tony in Besit geneem het haar gesien, loop langs hierdie klip pad. Hy het egter besef dat dit was'n ou klip struktuur, waarskynlik'n vloed versperring wat het lankal gesink onder seevlak as gevolg van'n aardbewing. Ek het nie dink Noag het ooit gesien ego oor die water. Hy waarskynlik ontdek die ego deur'n ongeluk terwyl swem, en ten spyte van wat nie'n sirkusbaas, gebruik hy dit om te skrik sy bygelowige volgelinge.
  
  
  Agter my, Mitzi hoor haar giggel. "Dit is'n groot eer vir jou, Nick. Nou weet jy iets wat is'n raaisel vir byna almal. Kyk uit vir die gladde gebiede en in die middel bly. Die muur is net die helfte van'n meter breed ."
  
  
  Hy druk haar hand. Sterk genoeg nie. "Jy het geweet en het probeer om my te vertel stories oor Santa Claus, jy vuil hoer. Hoe het jy bekend geword het?'
  
  
  "Terwyl swem. Sy druk haar kop op dit en sy bewussyn verloor. Noag het my gered. Hy het nie vir my sê wat ek wil gestruikel oor tot haar gedreig Emu wat ek wil neem sorg van myself. Hy het gesweer om te hou dit'n geheim."
  
  
  Ons was amper aan die ander kant wanneer'n paar van die spreiligte skyn oor die water. Daar was uitroepe van toestemming om uit te voer en woede. Hulle het gevind dat die jeep, maar daar was geen mense. Ons was reeds uit van die wêreld se bereik, sodat hulle kon nie sien ons. Ons het gekom om'n steil krans met'n smal trap uitgekap in dit. Dit was'n lang en moeilike klim, maar Noag, die uitvoering van Fleming, het geen tekens van moegheid as hy by die top stap en gespring vyf voete af op die platform wat nou bedien beide as'n keerwal en die dak vir die huise hieronder. Ek het gedink dat hy sou slaag as'n fiksheid-afrigter, in die BYL program. Hy oorhandig Fleming in sy uitgestrekte arms, en die president is vinnig ingelui in die kamer.
  
  
  Toe ons daar aankom, het ek opgemerk dat die kamer was reeds toegerus vir die ego behandeling. Brandende fakkels hang van die klip mure. In die middel van die vloer was'n bed bedek met geurige blare. Ons het'n soort van eer wag bestaan van stamlede, elkeen van wie aangeraak Fleming liggies, asof om te gee die emu sommige van hulle krag.
  
  
  Wanneer Fleming was gelê op die bed, hy het vir haar gesê: "Sy been is gebreek, en daar is roes op sy pols. Hy moet die bloed vergiftiging, en ek het nie tyd om te gaan na die apteek vir die antibiotika. Die emoe moet dit nou. Is daar'n manier om te kry dit hier? '
  
  
  Die lang, donker velkleur man het na my gekyk koel. Fleming se stem klink swak, maar hy glimlag. "Dankie vir jou besorgdheid, Mnr Carter, maar ek is in goeie hande. Haar verbintenis op Tony se mediese kennis is hoër as dié van die duurste spesialis op die Park Avenue."
  
  
  Die patriarg saggies gesê ," Ons is in kennis gestel van die aard van jou beserings, en ons kan begin met behandeling onmiddellik."
  
  
  Twee vroue uit Fleming. Noag kniel langs hom en'n spons gedoop in die vloeistof wat reeds sit in die bakkie langs die bed. Met dit, het hy skoongemaak die wond op Fleming se pols. Daarna het hy versprei'n dik groen jellie op die nah.
  
  
  "Dit is'n warm mengsel van coca blare en groen seep," Noag gesê. "Ons sal'n blinddoek op hom. Hierdie materiaal sal trek uit die grond rondom die wond, en dan die arm sal vinnig genees."
  
  
  Die behandeling van die bene was'n bietjie meer moeilik. Noag trek sy been. Dan, hy steek sy vinger in'n bak van donker rooi dik stof. Met dit, hy het'n sirkel rondom die wond, en binne-in die sirkel, hy het'n "X".
  
  
  Hy glimlag na my. "Haan se bloed," het hy verduidelik. "Te besweer die duiwel deur die been." Nou'n paar lae van die gekruide blare is gekoppel aan die been, op die top van wat was'n pasta van die warm meel. Styf verband om die hele been.
  
  
  Ek wonder hoeveel van dit was'n manifestasie van die primitiewe medisyne, wat het bewys sy doeltreffendheid oor die eeue heen, en sielkundige invloed.
  
  
  Ek het nie geweet haar. Maar Fleming geglo het in dit, en miskien dat geloof kan genees die ego. Soos baie vooraanstaande politici, kan hy in die geheim diep godsdienstig.
  
  
  En as hy het nie erken dat dit in die openbaar, miskien diep hy aanvaar die verbode mistiek van voodoo. Maar ek het nie tyd om te wag en sien hoe dit sou uitdraai vir hom.
  
  
  Tony het haar eenkant en gevra Wat is die saak: "Het die dromme ook vertel dat Fleming wil om terug te gaan na die stad en uit te voer in die voorkant van die mense?"
  
  
  Die ou man glimlag wrang. Fleming is'n idealis, en baie hardkoppig in sy oortuigings. Maar toe kry hy oor die skok, ek sal jou vertel em die waarheid. Ek veronderstel jy wil om terug te gaan en gratis Mis Sawyer?"
  
  
  Ek het nie vertel Em wat ons wil sê oor die hotel magnaat se dogter. Hy het geweet dat'n groot deal vir iemand wat geleef het so ver op die heuwel. Miskien was dit die dromme wat gehou word om die ego ingelig is, gekoppel is, natuurlik, met die vermoë om korrek te verduidelik hierdie seldsame oerwoud tekens.
  
  
  My gesig het'n bietjie styf soos ek gesê het, " As ek nie haar terug te kry in een stuk, ek dink nie ek sal oorleef op my eie."
  
  
  Mitzi was meeluistering. "Jy is mal as jy probeer om hierdie. Maar as jy dit doen, sal ek gaan met jou."
  
  
  "Verkeerde aanname," sê ek. "Ek kan nie gebruik om jou. Noag, maak seker dat sy bly hier.
  
  
  Tot my verbasing, het hy knik. "Ek sal gee jou lei ..."
  
  
  "Nee," ego onderbreek. "Ek sal net terug te gaan die manier waarop ons gekom het."
  
  
  Hy lig sy wenkbroue. Ek het geweet dat in die einde, hy sou nie in staat wees om my gedagtes te verander. Hy haal, het Mitzi se hand, en gaan terug na Fleming.
  
  
  Hy stap oor na'n leer in die rots uitgekap. Agter hom, kon hy hoor haar opruiende stamgenote sing, waarskynlik bedoel om jou te help Fleming herstel. Haar trap oor die muur en in die water terug na die ander kant. Die Jeep het haar vaagweg. Dit lyk verlate. Daar was geen teken van die soldate.
  
  
  Halfpad af, my voet getref'n glibberige klompie van seewier groei tussen die rotse, en hy gegly. Hy staan op, spoeg modder. hy het regop geloop en meer versigtig.
  
  
  Toe ek by die strand, ek het geweek.
  
  
  Hy het sy klere af en probeer om te wring hulle uit as die beste wat hy kon. Luger gedroogde dit as die beste wat hy kon, en laat val die geweer op die voorste sitplek van die Jeep. Hy gedrapeer haar klere oor die kap, sodat hulle kan droog in die warmte van die enjin.
  
  
  Haar boot was nog op. Hulle is nat, maar ek nodig het om hulle vir die rit.
  
  
  Ek was op soek daarna uit om'n goeie reis met'n pap band en was nie teleurgesteld. Toe sy by die plek waar die ander Jeep het ingeskryf het vir die moeras, het sy gestop om te laai die Luger . Ek het haar gesien, aktiwiteit op die plek, drie of vier mans op die kant van die pad. Miskien is die mense wat was in die motor het nie verdrink, maar ek het nie sien wat hulle doen.
  
  
  Die Odin rondom hulle skielik trap in die middel van die pad en beduie vir my om te ry nader. Sy was byna platgeslaan deur die Ego nogi, maar hy het die lende doek net in die tyd. Sy het nog haar Luger gereed en gery tot Lek. Ek hoor haar lag, 'n soort van triomfantelike klank, en dan die Jeep se neus geskiet deur middel van die moeras. Hulle het uit die ego. Dit was verlate. Geen dooie liggame.
  
  
  Tony Gewen se oerwoud helpers getrek uit die spaarwiel en gerol die ego terug na my. Ek klim uit en sien die twee mans rondom hulle hef die voorkant van my Jeep, verander die wiel, en sit die motor terug in met'n groot glimlag, wat beteken alles was goed nou. Dan is hulle vinnig verdwyn onder die palm bome. So'n vinnige, sou hy nie gesien het as hy net wil knip.
  
  
  Sy ry vinnig, raai wat ek sal vind wat voorlê, waar'n groot vragmotor het geblokkeer die pad. Tony Marshall se manne besig was ook daar, maar die motor was te swaar en hulle kon nie beweeg nie. Hy klim uit, het agter die wiel van die vragmotor, en beduie hulle uit die pad. Ek sit dit in reverse en spring uit. Dit was'n pragtige gesig om te sien die truck slide in die moeras. Net die geweer vat was nog effens bo die water.
  
  
  Op my verdere reis na'n afgeleë hotel, niemand het haar ontmoet. 'n paar van die mense speel in die kombuis. Die spel is nuut vir my. Elke man het'n gepoleerde chip wat lyk vreemd soos'n menslike vinger. Hulle het beurte rollende ih om die tafel. Wat gekom het tot lek die klowing in die middel van die maag van die stoel, - sê die Eerste Minister, te oordeel deur die opwinding wat dit veroorsaak het. Koko was die laaste om te rol. Hy laat'n groot stem geroep as sy vinger het in die kraak. Die verloorders betaal emu twee keer soveel. Wanneer hy en Lambie my sien, het hulle opgehou speel. Toe ek hulle vertel ek wou hulle om my te neem na die Sawyer Hotel, hulle het nie lyk baie opgewonde.
  
  
  Lambie hoes aansienlik. "Dit is riskant genoeg om te mislei die luitenant in die vesting," het hy gesê. "Maar mislei die kolonel? "Ek weet nie."'
  
  
  Ek nodig het'n paar van die assistente. Dit was belangrik dat hulle vertrou in die sukses van die operasie. Senuweeagtig en twyfelagtige mense het nie nodig om ons. "Noag weet waar ons gaan," ek aangekondig. "En hy sal ons help."
  
  
  Hulle was magic woorde. As Noag het gedink dit kan werk, dit sou. Ons het in die Jeep in'n goeie bui.
  
  
  Die strate van die stad is nog leeg. In totaal, ons het geen meer as'n sesde persoon. Toe hulle hoor die Jeep, hulle is so bang soos muise. Daar was geen verkeer, alle openbare geboue was gesluit, en die vensters was donker, behalwe op die grondvloer van die Sawyer Hotel.
  
  
  Hy wys'n geweer op my rug soos ons gery het na die hoofingang. 'n wag in die skadu gekyk ons die hele dag.
  
  
  Hy spring uit en beduie vir my om hom te volg. Haar pa het na haar opgegaan, vergesel deur die Militêre en "Luitenant" Lambie. Die wag het ons gestop. "Ek is jammer. Die kolonel het gesê niemand kom vanaand.
  
  
  Lambie uitgestrek en gluur die soldaat. "Ons sal binne te gaan. As jy wil om te stop ons, jy kan eindig om seer te kry. Hierdie gevangene is Nick Carter, die man vir wie Jerome aangebied om'n duisend dollar. Kry beweeg.
  
  
  Die wag het daarop'n geweer by my en lek sy lippe. "In daardie geval, ek sal bring haar ego daar."
  
  
  Lambie grom. "O, nee, jy sal nie ry jou ego. Ek sal dit myself. Jy dink jy kan neem hierdie toekenning weg van my. Terug te kry, jou bliksem! '
  
  
  Die wag kyk skuldig en het nie beweeg nie vinnig genoeg nie. 'n militêre man verby mimmo my en druk sy ego met die kolf van'n geweer oor die oor. Op dieselfde tyd, het hy per ongeluk raak die sneller. Gaap my been jaag verby, tussen, hoër as wat dit behoort te gewees het. Dit was die begin om te realisties. Lambie het sy tande weer. "Kolonel. Waar is hy?'
  
  
  Die nou eerder die indruk wag mompel byna unintelligibly: "By die casino, Luitenant. Gids jy?"
  
  
  "Ek dink ons kan dit vind onsself." Daar was'n waarskuwing in Lambie se stem. "Bly by jou post."
  
  
  Hy stoot my in die voorportaal. Thomas Sawyer sou gewees het geskok om te sien die skade. Die groot banke is uitgelê. Die rakke van die koerante en tydskrifte was omgeslaan het, maar nie een van die vertoon gevalle is onaangeraak gelaat. Die winkel rakke is leeg. Wat'n gemors!
  
  
  Kolonel Karib Jerome dalk'n goeie samesweerder, maar hy was'n slegte bevelvoerder. As hy nie toegelaat word om sy manne om hom te beroof, hy sou gewen het meer as sy planne was suksesvol, natuurlik.
  
  
  Die casino was selfs erger as die lobby. Duisende van speel tafels is vernietig en kan nie herstel word nie. Op die Internet, naak bo die verlengde bar was gekrap, die syfers is gesny uit. Die militêre en Lambie fluit. "Goeie nuus gemis het."
  
  
  Glasware was verpletter op die vloer rondom die bar. Daar was geen bottels. Die militêre manne en Lambie kyk ongemaklik rond die leë kamers. "Waar het almal gaan? Waar is die kolonel?"
  
  
  "Hy is die slaap van'n dwaal. Hoe oor daar is drie honderd kamers met gemaklike beddens. Soos vir Jerome, ek dink hy is in die Cappola Chip kantoor tel casino geld. Kom ons gaan na hom.
  
  
  Ons geslaag het, mimmo kasregisters. Hulle bly onaangeraak. Maar daar was geen stapels van die munte agter die glas muur, geen rekeninge in die oop laaie. Die soldate was gehou weg van hier. Hy druk die knoppie wat gewoonlik geaktiveer die gly metaal deur.
  
  
  Sy geslaag het tussen die ouens. Die onvriendelike swart sekuriteitswag by die beheer lessenaar was onkant gevang. Hy bereik vir sy rewolwer, maar toe sien hy dat Lambie se geweer was op my rug, voel my, en lag.
  
  
  "Nee, maar, Mnr Carter. Waar het jy dit vind, Luitenant?"
  
  
  Hy kan aangeskakel kante, maar dit was meer geneig om my dat hy het Jerome se spioen al langs.
  
  
  "Aangehou by'n kontrolepunt. Vertel die kolonel ons hier is.
  
  
  Maar die neger was nie van plan om ons te laat in nie. "Mitzi hier links met Carter. Waar is sy?'
  
  
  Lambie Ariese haal sy skouers op. "Sy was nie saam met hom. Miskien het sy is weg."
  
  
  "Wel, dit is nie belangrik nie." Hy druk die voordeurklokkie. "Kolonel, jy het maatskappy."
  
  
  Dit maak nie veel sin om te kry opgewonde. "Ek het jou gesê dat ek ..."
  
  
  "Twee soldate het gekom om te lewer Mnr Carter."
  
  
  Stahl se stem is skielik helderder nou. "Dit is'n groot. Laat ih in.
  
  
  Die deur swaai oop. Karib Jerome was sit by Cappola se lessenaar. In die voorkant van hom is hope van banknote en monettes. Onlangse casino en hotel inkomste en lobby stores: groot sindikaat en Sawyer geld.
  
  
  Haar vriend het geglimlag. "Het jy gevind het'n manier om ryk te word, Jerome?"
  
  
  Hy glimlag by die rumatiek. Net die ego se glimlag was'n bietjie kouer as myne. "Jy het om te erken dat dit is'n goeie manier." Hy kyk na Lambie. "Luitenant, waar het die meisie wat studeer met hierdie man vandaan kom?"
  
  
  Haar, blaker dit uit. Se dood. Sy het verdrink.
  
  
  Die swart oë vernou. "Sy swem soos'n dolfyn, Mnr Carter. Moenie probeer om te mislei my. Dit is die moeite werd om'n baie in Miami."
  
  
  Hy kyk oor sy skouer by die deur, wat was nog steeds oop. Die Neger was na aanleiding van ons gesprek. Toe hy agter my manne, ek kon nie my luger. Dit sou beteken het die dood van Tom en Lambie. Hy het haar gevra om die deure te sluit, en het gekies om die vinnigste manier om in kennis stel van die kolonel van die veiligheidsraad van die ego se aandag.
  
  
  Haar hy het gesê uitdagend te Jerome: "Jy kan kry'n goeie losprys vir Mitzi, maar ek hou van die geld, dit luitenant sal nooit sien sy duisend dollar." Dit was genoeg. Die deur toegeslaan. Jerome leun in die hoop van die geld op die tafel. Wanneer hy kyk weer, hy was op soek openlik, byna direk op my luger.
  
  
  "Neem wat jy nodig het," Lambie en die Militêre het vir haar gesê as die ih pistole verskuif weg van my, baie om te Jerome se verbasing. Ego se gesig verskerp. "Hoogverraad, Mnr Carter? Koop die soldate! Hulle sal die hof-martialed so gou as wat dit is oor. .. '
  
  
  Hy was vinnig. Ek vermoed dit. Maar nog steeds nie vinnig genoeg nie. Hy was op die lessenaar, en sy hand beweeg vinnig na sy holster. Hy was'n bietjie vinniger, swaai die luger om sy regterarm om sy linkerkant, gooi die stilet in sy hand, en gooi. Die stilet vasgepen ego se hand om die holster en ego nie.
  
  
  Ek erken dat hy was nie'n lafaard. Dit was'n groot risiko vir hom. Maar as hy kan maak om my te skiet, of as hy kon skiet homself, dit sou alarm die niggas buite en my kanse sou verlore wees. Hy rustig sel. Hy het haar met'n Luger en het beveel dat die emu om op te staan teen die muur. Sy klein swart oë was vol haat, maar hy het gedoen soos die emoes vertel.
  
  
  Lambie geplaas om die geweer op die top van'n stapel van banknote en het die kolonel'n deeglike soektog. Hy trek my stilet, my rewolwer, en gevind dat'n spaar een in een van die sakke al oor die plek.
  
  
  "Nou op die bank sit, sodat ons kan praat. Waar is Tara Sawyer? Ek het vir haar gesê.
  
  
  Jerome het nie eens knip. Hy gaan sit gemaklik op die bank en sy bene gekruis. Hy krul sy bolip sarkasties en het'n toonbank-spin. "Waar is Mitzi Gardner?"
  
  
  Ek het nie die tyd of lus om te speel Q & A. natuurlik, hy het Tara by die hotel. Maar ek kon nie reken op Jerome se hele weermag slaap, en ek het nie wil waag om te soek die hele hotel. Hy trap in die voorkant van die kolonel en klap die loop van die luger in sy ego. Dit was'n lelike nuuts af. Haar ego nie wil hê om haar dood te maak; hy was die enigste persoon wat kan beheer oor die weermag op daardie tyd, en hy het nog steeds nodig nen. Maar eerste van alles, ek was bekommerd oor Tara se veiligheid. Hy het vir haar gesê om dit te Jerome en bygevoeg, " ek sal nie spyt wees skending van jou gesig as ek het om te."
  
  
  Hy was'n mooi man. Hy het geweet dat, en hy was tevergeefs. "Alles reg," het hy gesê. "Jy kan nie vrye haar in elk geval. Mis Sawyer is in die saal in haar suite op die boonste verdieping. Daar is ses honderd van my soldate tussen die onderste en boonste verdieping."
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 7
  
  
  
  
  
  
  
  Terwyl Lambie het die kolonel op gunpoint, die Militêre en ek uitgetrek en Jerome se baadjie en hemp en skeur sy hemp in repies te bind hom. Ons laat die emu sit op die bank.
  
  
  "Hier bly om'n ogie te hou op hom," beveel hy haar. Het haar emoe-hoe die deur beheer gewerk het. "Wag totdat Lamby en ek kry om die deur. Jy maak dit oop te Rivnenskaya net genoeg om ons te laat slaag, en dan sluit dit weer.
  
  
  Lambie het die geweer om my weer terug, en ons begin loop. Die Neger was verdiep in'n speurder roman, en het nie kyk totdat hy druk dit onder sy neus soos'n emoe-luger. Toe ek gesien het wat hy was lees, ek het om te giggel. "Moenie dit lees, doen dit; dit was bygevoeg'n oomblik voor Lambie getref sy ego hard in die skedel met die kolf van sy geweer. Hy gerol uit die stoel en op die vloer. Of hy dood is of nie hang meestal op die dikte van die ego skedel. Ons gesleep ego van een van die casino se kasregisters en hom vasgebind aan'n stoel. Ons stap vinnig na die hysbakke. Halfpad af in die voorportaal, die hysbak deur skielik oopgegaan. Die soldaat het uit, sien ons, en probeer om te duik terug in. Stilet laat val haar en vir'n oomblik het gevind dat die ego in die ego Adam se appel. Lambie gesleep ego agter die ontvangstoonbank. Die sleutels te Tara se kamers nie daar was nie, sodat ons nodig het om te kry in so stil as moontlik.
  
  
  Ons gaan terug na die hysbak, en hy opgetel het die twee pangas wat het gegly uit die soldaat se gordel na die slaan van die ego. Nou ons het net 599 teenstanders.
  
  
  Op die top, ons hardloop na die deur van Tara se woonstel. Die slot is gebreek met'n stilet, en ons was binne voordat iemand anders verskyn in die saal.
  
  
  Die kamer was versmoor. Die lugversorger was afgeskakel. Tara Sawyer lê op die bed, arms en bene versprei. Sy was geklee in'n paar van onderklere en'n bra. Haar polse en enkels was vasgebind op die bed deur'n gordyn, sodat sy kon skaars beweeg. Nah het nie'n gag in haar mond, maar wat waarskynlik sou nie nodig gewees het. Die klank isolasie van die Sawyer Grand LaClare was uitstekend. By die meeste, dit kan gehoor word in die volgende kamer.
  
  
  Sy sien my en Lambie. Haar gesig is vertrek met wanhoop, en hy het gedink sy gaan om uit te roep. Ey sit'n hand oor haar mond. "Jerome se mense is hier. Wees kalm.'
  
  
  Haar oë flits te Lambie. Sy het gedink ek was gevang, ook. Dit was Ay wat verduidelik dat hy was aan ons kant. Haar mooi blou oë was nou groot en donker . Die vrees in haar oë was nou vervang deur woede. Hy verwyder sy hand om haar rta en soen haar. Dan het hy haar om haar los te maak skoenveter. "Hulle het my ego?"
  
  
  Haar geweet het sy was mistel met verwysing na Fleming. Ek het vir haar gesê. "Glad nie. Ons was in staat om dekking hom. Hy is beseer nie, maar hy is veilig in die berge met Noag."
  
  
  "Wie is dit?'
  
  
  Natuurlik, sy het nog nooit gehoor het van hierdie ou swart towenaar en ego-stam. "Wil jy noem my'n leuenaar as ek vertel jou meer oor November, maar as ons kry uit die dorp in die lewe, ek sal jy bekend te stel aan hom. En selfs dan, sal jy dit nie glo nie."
  
  
  Dit was vinnig losgemaak deur'n skoenveter om die pyn te verminder. Haar hande en voete was wit en geswel van die sirkulatoriese wanorde. Hey, dit was seer, en hy het gesien dat dit sou wees'n rukkie voordat sy kon weer loop. Egter, ek kon nie die risiko loop die uitvoering van die sl. As iemand probeer om dit te stop ons op die manier, sou ek desperaat nodig het om my hande, en waarskynlik Lambie ook.
  
  
  Hy afgevee Tara se polse en enkels met koue water rondom die bad. Dan het sy het uit'n dun katoen rok rondom die toilet. Sy lyk beter as sy was, maar haar onderklere en semi-deursigtige bra is nie net ideaal vir die reis gedurende die oorlog.
  
  
  Dit het Tara kosbare minute om te bly op haar voete. Ons het'n kamer-deur-kamer tjek van hierdie. Lambie het gestuur en haar in die gang af om seker te maak dat die uitgang was duidelik.
  
  
  'n oomblik later, het hy steek sy kop by die einde van die dag en wink vir ons. Ons hardloop na die hysbak so vinnig as Tara se toestand sou toelaat. So gou As ek die knoppie gedruk het, het ek haar gesien het as'n deur oopgemaak het in die gang.
  
  
  Ons bereik die eerste vloer en die hysbak deur stadig oop. Ek het'n soldaat deur die kraak. Selfs erger, Kolonel Karib Jerome was daar met'n geweer wys na ons.
  
  
  Hy koes agter die metaal deur en gelyktydig druk die kelder knoppie. Gaap wip af van die metaal mure van die hysbak. Dit was'n wonderwerk dat niemand rondom ons is beseer. Die deur gesluit en ons het binne-in. Dit voel soos ure geslaag het. As daar was geen motor in die garage, of die uitgang is geblokkeer, David Hawke kon geskryf het een af deur middel van sy agente. Tom Sawyer sou verloor het sy dogter, en Noag sou verloor het'n damn goeie assistent.
  
  
  Ek wonder waar die ander assistent Tony Besit was. Waarskynlik dood. As Jerome het oortuig Ego ego te laat gaan vir'n stewige bedrag, hy kan verwag dat'n koeël. Die Kolonel het geen rede om te hou sy woord. Dit is voor die hand liggend dat dit was'n fout om te laat die arme onnosel hier alleen met so'n karakter.
  
  
  Die hysbak druk die lug buffer in die kelder. Ons was in die garage. Daar was baie van die motors wat deel uitmaak van die gaste en hoër-betaalde personeel, maar ek het nie verwag om te vind die sleutels in hulle, en ek het skaars tyd gehad om te kyk ih alles. 'n militêre vragmotor geparkeer was by die uitgang. Dit was waarskynlik gereed om in geval van nood, en dit het gewerk vinnig. Behalwe dat dit was'n myl weg.
  
  
  Hy wys dit uit na haar. "Hardloop na sy motor," het ek gesê. "Neem ego terwyl ek bedek haar toevlug."
  
  
  Hulle hardloop. Ten minste patrick Lambie hardloop so vinnig as wat hy kon, net soos hy was om te sleep'n struikelblok Tara deur die arm. Die hysbak deure oopgemaak. Toe hulle oopgemaak het om twee duim, hy het geskiet deur die gaping, na aanleiding van Jerome se lei. Ek hoor haar gil en gehoop dit was die kolonel. Hy het aangehou skiet as die deur oopgemaak het selfs meer en meer gille gehoor. Uiteindelik, iemand het met die briljante idee van die stuur van die hysbak back-up. Hy het aangehou skiet totdat die deur was heeltemal gesluit. Nou ons het'n klein voordeel. Hy hardloop na die trok en spring in die volgende te Tara, wat vinnig begin die enjin en dan is gevestig in die sitplek langs die bestuurder. Gelukkige een. As dit was Mitzi Gardner, ons sou gewees het met die argument oor wat sal ry, en daar was geen tyd vir wat nou.
  
  
  Ek het agter haar in tweede rat en draai op die afrit. Die ego was nie versper. As mimmo geslaag het deur die hoofingang van die hotel en loer by die deur, het sy gesien het Jerome en'n paar van sy manne uit te loop. Hulle het gestop op die trappe om te skiet op ons, maar hulle was te vinnig. Die skote het'n lae-lieg.
  
  
  Ek sigsag dit te minimaliseer enige verdere kanse om getref deur die mikrofoon en luidsprekers, en gehoor Lambie afvuur van agter. Haar emu skree vir hom om te trek homself. Hy het my nie hoor. Of miskien het hy was te opgewonde om te reageer.
  
  
  Dit was te laat dan. Ek hoor haar gil kortliks, en in die truspieëltjie sien ek Lambie val uit rondom die motor. hy het net lê nog steeds in die middel van die pad. Die voorkant van die ego se hemp was geweek in bloed. Sy liggaam skud soos koeëls tref hom. Jerome het sy wraak op die emu nou dat ons was te ver weg om gevang te word.
  
  
  Hy gekonsentreer op ry, probeer om te ignoreer sy moegheid. Geen meer koeëls fluit agter ons. Jerome en sy soldate hardloop na die motors geparkeer by die ingang van die hotel. Ons was ver van die huis en veilig.
  
  
  Op die boulevard, ek uitgeswaai dit en stap op die gas pedaal. Die vragmotor was meer geskik is vir die uitvoering van swaar vragte as vir die verhoging van spoed. Ons het'n paar keer, maar dit was nie genoeg om te verhoed dat die kolonel se strewe.
  
  
  Ons was uit die dorp, en die hoof vir die Tony hotel Gewen het. Iets moes word vinnig opgelos. Ek kon nie verhoed dat Jeronimus op die kus van die pad. Ek het twee opsies. Die eerste is om weg te steek van die vragmotor in'n skuur op die ou herberg. Die ander was'n slegte pad kronkel deur die berge.
  
  
  Dit het by my opgekom dat die kolonel waarskynlik geweet het oor die inn se bestaan, en dat Noag gebruik dit. Emu sou nie eens het om te veg. Die hele gebou is van hout gemaak. Hy kon verbrand ons.
  
  
  So hy het die berg roete. Ons swaar vragmotor kon hanteer slaggate en knoppe waarskynlik beter as die ligter motors agter ons, en hulle kon nie gaan enige vinniger as wat ons op hierdie pad.
  
  
  Teen die tyd dat ons by die buig, hulle het nie opgelet ons. Sergey oorgeskakel dit af en draai die stuurwiel. Ons is nou nie met die oerwoud omgewing vir die twee Jeeps verby mimmo ons op die hoofpad. Groot. Hy gestop het, het uit die spreiligte rondom die houer, en stap oor na die laai dok om te kyk wat ons gehad het met ons. Of miskien Lambie laat val die geweer. My ammunisie voorsien hardloop laag.
  
  
  Ek kon dit nie vind die geweer tussen die rolle van die tou, die graaf, en die drie kratte. Sy was omtrent om te hardloop wanneer Sergey Lanterns laat val'n teks op een van die bokse al oor die plek: "Dinamiet". Hy trek die boks uit. 'n paar stafies het uitgeval, maar die meeste van hulle is nog netjies toegedraai in saagsels.
  
  
  As Kolonel Jerome uitvind ons het links van die hoofpad, hy sal ongetwyfeld draai. Maar ons is gereed om dit te aanvaar. Ons het oor die 100 meter in die oerwoud. Haar inloer om die vragmotor te sny en hardloop terug na die kruising, gereed langs die pad. Ek het dit gedoen deur die tyd Jerome se Jeeps het gekom in die oog. Hulle ry vinnig, spring uit die hoek, en haar koes die ih ligte. Hulle raakgesien'n vragmotor in die verte en ry in die rigting van dit, skree in triomf. As die eerste Jeep genader is, het die lont aangesteek dit. Hy gooi die stok van dinamiet in die agter sitplek en koes so ver as wat hy kon in die blare.
  
  
  Die ontploffing plaasgevind het onmiddellik en gooi my terug op die pad. Maar my fisiese toestand was veel beter as dié van die jeep se passasiers. Ek was nog steeds hou my asem toe ek hoor Tara se stem roep uit na my. Hy het vroeër as wat hy sou wou hê en beduie vir Ay om weg te bly, op soek na die diep krater wat gevorm het in die pad. Agter my, 'n tweede Jeep opgetrek om die draai. Die meisie en ek hardloop terug na die vragmotor. Ons was reeds ry op volle spoed wanneer die Jeep skree om'n stop by die krater van die krater. In die tru-spieël, sien sy Jerome se lang figuur leun oor'n groot slaggat in die pad. Koeëls jaag verby ons, maar ons was reeds te ver weg vir hulle om ons seer.
  
  
  Tara het nie verstaan wat gebeur het. Hy het verduidelik wat hy gevind het in die agterkant van die vragmotor, leun in om haar te gee'n vinnige soen, dan draai sy aandag terug na die pad.
  
  
  "Ons is veilig vir nou," het haar man gesê. "Hulle kan nie ry deur middel van hierdie put, anders sal hulle het om te kap bome. En dit neem tyd. Maak gereed vir'n rowwe see ry ."
  
  
  In die donker, ek het amper het in'n boom soos ek draai die hoek, wat my daaraan herinner dat ek nodig Sergey. Die risiko van om ontdek is minder belangrik as die risiko loop van die bestuur in'n boom. 'n blik op my horlosie het my vertel dat die nag was reeds einde. Teen die tyd dat ons by die mees moeilike plekke, sal dit amper lig. Dit het dit baie makliker om te doen so.
  
  
  Maar vir nou is dit nog donker was, en die heilige ligte geskyn het, deur die dik blare. Tara het om vas te hou aan die deur deur styl vir'n dag om te vermy slaan haar kop op die dak. Sy loop'n paar kilometer, dan lag bitterlik.
  
  
  "Nick," het sy gesê. "Ek dink nie ek is die regte persoon vir hierdie. Hy is opgewonde om hier te kom en ontmoet Fleming. Dit was so romanties ." Haar lag klink teleurgesteld. "Nou ek weet dit is eintlik Della Straat."
  
  
  Haar lag. "Is Sprokie Wêreld teleurstellend?"
  
  
  So sy was bang, praat te hou haarself in toom. Ons klim hoër en hoër, en dit sal nog moeiliker van nou af. Haar, het gedink dit was'n goeie verskoning om te laat gaan van die niere. Ten slotte, angs is'n stimulant, en seks is'n groot kalmerings. Hy het gestop en draai die sleutel in die aansitter. Dit was baie stil. Hy klim uit, loop om die motor, het die deur oopgemaak op Tara se kant, en trek haar uit. Ek sleep haar na die motor, sodat ek kan kyk op die gebied met die hoofligte op vir enige jakkalse of ystervarke wat kan bederf die pret. Haar mond was so honger soos myne. Hey, dit was net so moeilik as wat dit was vir my. Dit het'n lang tyd voordat ons uiteindelik gespeel so'n vragmotor spel heeltemal uitgeput en tevrede. Ek glimlag vir haar. "Is jy beter voel?' Sy knik, leun terug in haar stoel, en haar oë toegemaak.
  
  
  Teen die tyd dat ons by die krans gesig, was dit reeds lig. Ek het vir Tara om te hou haar oë gesluit vir'n rukkie, en seker genoeg, het sy dadelik het die ih om uit te kyk met belangstelling. Toe sy kyk uit die venster en sien net die afgrond, draai sy bleek. Sy sit regop, die opheffing van haar ken.
  
  
  As ons verby die gevaarlike deel van die kloof, het ek gedink van Fleming. By die punt waar die pad gekom het na'n dooie einde, ons klim uit en het voortgegaan om te loop. Nou is sy is ontdek deur iets wat ek het nie opgemerk voor. Die roete het gelei in'n steil kloof; buite die rand, aan die ander kant, was grotte waar die stam se voorheen surplus bevolking gesteek het. Op die oomblik is, niemand blyk te het daar gewoon het. Die dik hout hekke van die fort was gesluit. Hy geput dit met die kolf van sy geweer. 'n paar minute later, sy hoor die geratel van die kettings en die verskuiwing van hout boute. Dan is die hek swaai oop en'n man in'n wit hemp wink ons binne. Tara het gelyk asof sy'n spook gesien.
  
  
  Noag begroet die meisie liefdevol, het gesê dat Fleming was beter voel, dan oorgeskakel na die Barentsz-See-Gebied se slegte nuus afdeling.
  
  
  "Ons lyn gesny laaste nag. Ons het nie hoor iets van die binnekant van die krimpvarkie met hulle nadat jy links. Kan jy my vertel wat die situasie is in Port van Spanje?
  
  
  Hy vermoed dat die ou hotel aan die buitewyke van die stad is meer as net'n plek om te bly vir stamgenote wat wou om die stad te besoek. Dit veronderstel was om te wees die sentrum van die Barentsz-See-gebied vir boodskappe wat gekom het deur die stede en was oorgedra word met behulp van die oerwoud drom. As daar was geen meer verslae, dit beteken dat Jeronimus het'n klopjag Nach.
  
  
  Hy was baie moeg. Ure van die lang spanning begin om te versamel. Hierdie groot vesting was onaantasbaar. Konings, pirates, en rebelle het altyd tevergeefs probeer om uit te daag die hoë mure in hul antieke tye. Maar hierdie keer is die enigste beskerming is my Luger en'n handvol van die koeëls, Mitzy Gardner se fyn klein stalletjie, en'n paar kratte van dinamiet. 'n bietjie teen'n moderne toegeruste leër. Haar, leun teen'n dik klip kreun en ingeligte Tony van die oorwinning. Ek het vir emoe wat ek gaan doen met die dinamiet.
  
  
  "Ek moet opgeblaas dat krans dadelik," ek bely.
  
  
  "Maar ek het nie gedink dit dan, en nou is dit te ver weg. Maar ek is net om die draai hierdie roete in'n mynveld. Ek verwag nie Jerome om hier te kom in jeeps. Die ego is in vir'n verrassing. Ek moet poortwagters.
  
  
  Noag vergader die span en lei haar na die meisies.
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 8
  
  
  
  
  
  
  
  Mense getrek dinamiet om die vragmotor. Hulle is die neem van die pers oop boks van hier na die fort, die verlaat van'n volledige boks vir die toestelle, myne, langs die pad. Voor die vertrek van die vragmotor, dit is verwyder deur die verspreider rotor so dat niemand anders kon begin om die vragmotor. Hy het die pad in'n mynveld, om seker te maak dat die slagdoppies was so opgestel dat een persoon kan ontplof elke aanklag onafhanklik van die ander. As hy gewerk het, kon hy hoor die tromme in die vesting; hulle was nie-boodskappe, maar die seremoniële klanke. Haar raaiskoot was dat Noag was probeer om te verhoog die moraal'n bietjie.
  
  
  Teen die tyd dat hy klaar is, het hy gevoel was heeltemal uitgeput en honger. Hy het skaars het dit na die vesting. Inderdaad, daar was'n ritueel. Heilige voëls is dood en gekook in water te kook. Naak stamlede met spiese gedans rondom die pot. Hulle het uitstekende einde militêre wapens om te veg met bazookas en pistool gewere.
  
  
  Noag het sorg van daardie voordat hy'n kans gehad het om iets te eet. Ek was nie eens half aan die slaap nog. Toe Noag het hierdie enkele oordrag, haar was lê in'n koel donker kamer, op die skaduwee lyn op die dag van sy kon sien dat die son het reeds die middag posisie. Ek sit'n man op wag by die roete. Van hierdie plek, jy moet in staat wees om te hoor voertuie nader uit die verte. Nou was hy staan in die voorkant van November, en hy was baie opgewonde.
  
  
  
  
  "Die militêre genader om die vragmotor," Noag gesê.
  
  
  Sy het dadelik wakker geword. - "Hoeveel is ih?'
  
  
  "Hy kan nie tel nie." Noag het vir die bode.
  
  
  "Hy sê:"baie, baie dankie."
  
  
  Hy het opgestaan en hardloop na die hek. Deur die nou, hulle moet gevolg van die roete, en haar na die hotel om seker te maak hulle het nie enige dinamiet. Die oorlog dans was oor, en die mense wat gegaan het om hul grotte was die vlug terug na die vesting.
  
  
  Hy het die deur van Fleming se kamer en bly stil vir'n oomblik. Hy staan vir'n dag tussen die twee meisies. Daar was geen lelike rooi strepe op sy verbinde arm, geen grys strepe op sy sjokolade-bruin gesig. Ek het nie tyd om in te woon op dit, maar Fleming se vinnige herstel het my verras. Ek gooi dit om my kop as ek loop gehou. Hy hardloop deur die hek en af in die pad. As hulle was vinnig, haar kan hardloop in hulle, maar sy het om seker te wees.
  
  
  Toe ek by die slaag, het ek nog nie kon sien nie enigiets. Hy was in die oopte nou, en deur middel van die bome wat hy kon sien die vragmotor aan die onderkant van die kloof oor die helfte van'n myl hieronder. Die groep van sowat dertig mense staan kant deur kant het geen voorneme van die klim. Ek wonder hoekom. Toe hoor ek'n geraas agter my. Dit was Mitzi. Nah het rumatiek.
  
  
  "Daar is nog'n aanval van die ander kant, Nick. Bote in die baai. Baie van die bote.'
  
  
  Dit verduidelik hoekom die groep was nog steeds wag onder. Dit was'n gesamentlike aksie, 'n tang beweging wat sou begin gelyktydig op twee fronte. Ee sit sy arm om haar skouer. "Kan jy ontplof die myne?"
  
  
  "Dit was nog altyd my doel in die lewe. Wat moet ek doen?"
  
  
  Hy het haar hey die aansitter, oorhandig haar hey die ligter, en vertel haar wat om te doen. "Die pad tussen hierdie twee punte is booby-vasgevang." Hy het daarop gewys twee punte. "Die ontsteking op die reg steek die laagste lading drie minute na die ontsteking lont. Wanneer die eerste groep bereik die draai, die ee moet verlig word. Ek hoop dat dit genoeg sal wees, hoewel sommige soldate kan dom wees by tye. Neem jou tyd. Maar stop ih."
  
  
  "Met plesier.'Sy het my gesoen en ek het die indruk gekry dat sy soen my totsiens. "Sterkte met die vloot."
  
  
  Haar lag. "Dit sal werk. Vertrou Noag."
  
  
  Ek het haar verseker beter as wat ek gevoel het. Ons het nie die toerusting om te weerstaan'n beleg op beide kante vir'n lang. Ek veronderstel was om te doen wat ek kan, binne die beperkings van my vermoëns, maar iets het vir my gesê dat dit'n wonderwerk sou neem om te oorleef op hierdie dag.
  
  
  Groot veranderinge het plaasgevind in die vesting tydens my afwesigheid. Die stam was besig. Lere staan op'n soliede dak wat ook gedien het as'n beskermende muur, en skedel-grootte rotse gebring in emmers wat geslaag om hand-aan-hand soos'n vervoerband.
  
  
  Vreemd genoeg, dit was'n opbouende oë. Die ritmiese swaai van al die swart hande as hulle verby die materiaal soos'n lewende hand gegee het vertroue aan hierdie mense, wat waarskynlik nog nooit geveg het'n werklike oorlog in hul lewens.
  
  
  Noag het die verskynings, maar was minder vertroue as ego mense. Hy was in gesprek met Fleming in'n stil hoek deur die hek. Fleming leun op'n stoel en was om te probeer om te oortuig Tony van iets. Lizzie het gekom oor om te volg die gesprek.
  
  
  "Okay, Noag, ek wil om te glo dat Jerome speel'n dubbele spel. Maar ek kan nie toelaat dat jy en jou mense die risiko van jou lewe met my veroorsaak. As Jerome is wat sterk is, dan moet ek gehoorsaam, net soos ek het haar Algemene Hammond. Ek sal oorgee en word verban na die Verenigde State van amerika. Jerome is'n bekwame man, en hierdie eiland het, na alles, oorleef'n militêre diktatuur voor. Miskien kan ek selfs gee em bietjie raad. Haar wil jy om te gee hom was my boodskap.
  
  
  Stuur Jerome'n boodskap aan die wêreld was soos die ondertekening van jou eie dood lasbrief. Selfs as die Kolonel het Tony links Gewen en Ego stam alleen, sou sy nie het behoort aan die land van die lewe vir'n oomblik. Haar gedink het dit was sleg genoeg om te voldoen aan verslaan. Hy het dit gehaat. Maar dit is nog erger om te dink wat sou gebeur het om my as Jerome het as aanstoot neem as wat ek gedink het. Die Patriarg se reaksie was wag vir haar. Dit het gebreek in'n vervelige tirade.
  
  
  Fleming, ek respekteer jou idealisme, maar dit blindings jy. Wanneer die Algemeen Hammond het ontslae te raak van julle, mense nog geglo het dat hy nie sou verlaat die eiland na die Eiland. Hy kan bekostig om te verdryf jou. Karib Jerome kan nie so vrygewig. Hy is so ongewild soos hy is ambisieus. So lank As wat jy in die lewe, jy is'n bedreiging vir hom. En dit is nie net jou lewe wat op die spel is. As Jerome slaag, hy sal op sy beurt hierdie berg in'n missiel basis. Hy sal ry ons weg, en bring ons vyande hier. Hy kan nie bly in krag sonder Rusland se ondersteuning. Hierdie berg is ons heilige huis vir eeue. Hierdie mense sou eerder sterf as om te laat vaar hierdie berg."
  
  
  Die ou man het gepraat goed. Hy was oortuig deur Fleming, wat gewys het dat hy was nie sensitief vir redelike argumente. "Ek moet erken jy is reg, Noag. Sy is die lewe in'n droom wêreld vir te lank. Hoop soms neem op'n verleidelike lug. As jy dit nodig het, ek kan klippe gooi met die een hand."
  
  
  Hy aangeraak Tony Wen se arm in'n gebaar van respek, dan mank met sy goeie been aan die leuning.
  
  
  Noag wink vir my. Ek klim op die dak en kyk oor die weer van die strandmeer ingang. Die nader vloot weerlê media verslae aan my oor hoe die Britse ontruim Dunkirk tydens die uitbreek van die tweede WÊRELDOORLOG. Elke visvang boot, elke plesier handwerk, in kort, alles wat kan gevind word in Port van Spanje, was nader aan ons.
  
  
  Haar drome was van die Amerikaanse torpedo bote en wat lug monsterneming met'n vinnige vegters. Maar dit was'n pragtige dagdroom.
  
  
  Die eerste bote seil een na die ander teen die maksimum spoed op & nb in ons rigting. Die bote wat seil op hulle sal oorleef. Die eerste wat sal die gesig staar'n verrassing. Hulle het vinnig genader, blykbaar onbewus van die water dam wat sou gou stop ih uit beweeg. Tony se reputasie vir die wen sou skrik mense weg van hierdie klein hawe, so hulle het nie geweet iets oor die dam oorstroom.
  
  
  Hy het gekyk hoe die eerste twee seiljagte gejaag kant deur kant saam. Selfs sonder'n verkyker, kon sy sien die bazookas en masjien gewere dat die mense het op die dek. Hulle tref die dam by die dieselfde tyd as die geluid van metaal krake. Die boë grootgemaak, die romp skud, en die harsingskudding gegooi die manne van die dek in die see. En om te vier die skeepswrak, op dieselfde tyd, was daar die pop van die eerste aanklag dat Mitzi het ontplof.
  
  
  Agter die eerste twee ongelukkige seiljagte was twee tugboats dat dit nie langer kon rem. Hulle klap in die klip muur en hang teen'n hoek. Rondom die manne wat oorboord geval het, sommige verdrink onder die gewig van stewels en ander toerusting, ander het daarin geslaag om te vang op die dam. Die volgende bote daarin geslaag om te stop in die middel van die strandmeer. Maar drie bote gelaai met soldate, gewapen tot die tande getref die dam sonder die ontvangs van enige merkbare skade. Hulle het gevind dat'n onverwagte hindernis met stokke. Hulle lê op die hoogte van die vloed versperring op die trappe wat lei na die vesting.
  
  
  Mense rondom die eerste boot begin om te kruis die dam na die trappe. Die derde boot gerugsteun effens en afgedank n straat van die dek op die spoor.
  
  
  Ek het nie kennis van Noag kom die trappe, maar ek het kennis hom staan langs my. Hy het'n bamboes perikoop met'n ekstra spieël wat hom toegelaat het om te kyk openhartige oor die reling. Hy lig sy hand, gereed om te sein. Bruin syfers staan langs die spoor, elkeen hou van'n rots.
  
  
  Die klank van die soldate se stewels geword het meer en meer hoorbaar oor die geweervuur van die bote. Toe hoor ek'n grom op die ander kant van die muur, en ek het geweet dat die soldate was nou openlik onder ons. Noag laat sak sy hand. Daar was'n skielike beweging teen die muur.
  
  
  Die manne het vergeet oor die koeëls whizzing oor hul koppe, leun oor die agt-voet-dik muur, gooi rotse, en bedek weer. Die drie rondom hulle in duie gestort het uit hul wonde. Ander het ih en het ih sitplekke.
  
  
  Die dek vuur skielik gestop. Ek het haar langs die hoekvestings aan die onderkant van die trappe. 'n soldaat het haar val, 'n ketting reaksie van liggame rol in die rigting van die see.
  
  
  Tony se manne het weer, hulle het die klippe en voorberei vir'n herhaling sukses.
  
  
  Die dek vuur het hervat, en die dodelike lei fluit oor die hoekvestings weer, pons gate in die wind geslaan kla.
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 9
  
  
  
  
  
  
  
  'n tweede ontploffing skud die oerwoud. So Mitzi het aan die lig van die tweede aanklag eerste. Sy het nie nodig Noag nou. Dit is nog steeds kon nie druk op die bote van die Luger, en die koeëls rondom die ih artillerie het nie skade aan die muur te veel nie. Die ou reuse-beheer die trappe goed. Haar, hardloop na die pad. Mitzi gaan sit op die grond met die derde lont in haar hand en lyk bekommerd. "Hulle kry slimmer," het sy vir my gesê. "Die eerste keer wat ek moes sewe, en die tweede dis vier, almal saam. Maar nou gaan hulle die een na die ander. Op'n afstand van agt meter. Dit is'n skande, 'n hele skathuis vir een persoon.
  
  
  "Nee, hulle is nie die moeite werd," ek het ingestem. "Dit maak nie saak nie. Dit sal vernietig word deur die ih individueel ."
  
  
  Die soldate het vorentoe. Hulle het nie wil om te veg, maar hulle het, aangespoor deur die vloek van die beamptes agter hulle. Hulle het nie vorentoe kyk nie, maar na die kant en aan die grond in die vorm van sukkel strikke.
  
  
  Ek hardloop deur die bome na'n geskikte plek vir my. 'n uitstaande stuk van die rots wat betrekking het op die pad van onder. As hy kon kry daar vroeër as die soldate, kon hy werk konstruktief met sy Luger . Hare het net gekry daar wanneer die eerste persoon was binne bereik. Hy was kort, bonkige, en baie donker. Ego se gesig was deurdrenk van die sweet. Hy onderbreek sy asem op te vang, dan stadig stap terug, hou sy oë op die roete. Hy het die doel op die luger, dan verander sy gemoed en selfoonsakkie die ego weer. Daar is'n beter manier. Na alles, hy het nie geweet ek was daar.
  
  
  My aanbod van ammunisie veel te wense oorgelaat word in elk geval, en ek kon nie reken op dit net nog nie. Sy was unsheathed deur'n stiletto op haar regter voorarm. As die soldaat geslaag het onder my, hy spring op hom van agter. Sy was getref deur'n ego skop. Dit het gevoel soos'n klein voorbeeld van die lug wat hy gehad het in sy longe is geblaas uit hom uit. Dit is nie my gewoonte om dood te maak'n bewustelose teenstander. Maar hierdie keer het ek het geen keuse. Nou is hy kan nie bekostig om die luukse van die neem van gevangenes. Onwillig, het hy klaar sy werk, gesleep haar ego onder'n bos, het Ego se geweer en bandolier, en jaag terug na sy wegkruip plek. As hy voortgegaan soos hierdie, hy kon vernietig het'n hele paar van hulle, sowel as die opgehoopte'n voorraad van wapens. Gerieflik en redelike!
  
  
  Die volgende een steek sy neus om die hoek. Hy het gestop, 'n blik van verrassing in sy oë as hy gesien het die bloedvlekke op die grond in die voorkant van hom. Hy lig sy kop selfs meer, het omgedraai, en het my. Hy het'n pistool geweer gegord om sy maag, en dit swaai promisingly in my rigting.Hy het vinnig trek die pistool uit sy holster en afgevuur'n koeël in die emoe se kop voor kan dit die sneller trek. Sy was stil te bedank deur Hawk vir opleiding in spoed en ratsheid, wat alles van die beste BYL agente het om te doen op'n gereelde basis en wat sy gewoonlik verag, want hulle het'n gewoonte om altyd te sny op my ontspan. Maar soms is'n fraksie van'n sekonde meer spoed beteken die verskil tussen lewe en dood. Bly nederig, Nick, het ek gedink.
  
  
  Maar dit is nog steeds pragtig gedoen.
  
  
  Ongelukkig, die man gerol weg van die roete so ver dat hy nie meer in die blinde kol. Maar ek kon nie opgee op hierdie masjien.
  
  
  Met die luger in haar regterhand, hy spring af, hardloop na die lyk, en begin om vinnig te werk, nooit om sy oë af van die roete. Dit was gelaai met ammunisie soos'n pak muil. Die goue streep!
  
  
  Ego gerol haar neer aan die kant van die pad in die bosse, het sy wapens, en hardloop terug na sy sitplek. Niemand het gekom om die hoek nie. Vreemde. Ek is besig om vir'n rukkie. Hulle moet gehoor die Luger.
  
  
  Ek wag nog tien minute vir haar, maar niemand het opgedaag, en ek het begin om te voel asof ek mors my tyd. Hy het teruggekeer na Mitzi met sy buit. Van hier, hy kon sien die vragmotors en jeeps hieronder. Die soldate rondom die man met die walkie-talkie. Hulle was waarskynlik wag vir nuwe bestellings van iemand hoër op. Mitzi gewaardeerde ons nuwe wapens. Haar lag.
  
  
  "Hulle sal nie ophou om enigiets Jerome kan gooi by ons, maar ten minste het ons'n bietjie troefkaart. Daardie klein leër af sal daar weet ons is gewapen
  
  
  Hy het gewys op die groep hieronder. "Hulle is die verandering van hul planne. Die pad is te gevaarlik, en ek dink nie hulle sal maak nog'n frontale aanval. Maar hou'n oog op die ih en waarsku my as ek verkeerd is."
  
  
  Sy lek haar lippe. "Laat die geweer hier, sal jy?" Miskien het ek iets nuttig kan doen met dit."
  
  
  Ek het haar'n geweer en'n paar ammunisie. So gou As wat hy verlaat het, het hy gehoor het'n nuwe klank - 'n donderende my op die kus pad. Miskien is dit tyd om op te blaas die dinamiet weer.
  
  
  Hy het klaar laai dit wanneer die nuwe motors gestop aan die einde van die pad. Die soldate het toe gekom en ek het gesien hoe'n man met'n walkie-talkie. Hy het geen idee gehad dat hierdie soldate sou benadering in groepe. In plaas van te wag vir hulle om te versprei, Stahl ontplof die eerste aanklag.
  
  
  Dit ontplof onder'n jeep en ook vernietig twee vragmotors. Wanneer die geluid van die ontploffings bedaar, 'n sarsie van outomatiese vuur is afgedank by die motors agter haar. Die motors wat nog ongeskonde verskuif in trurat en versigtig beweeg terug. Dit lyk soos dit sou wees stil vir'n rukkie, so het hy besluit om terug te keer na die vesting. Die dak was raserig. Almal was in wegkruip as die bazookas en'n lang-reeks gewere het voortgegaan om te brand by die reling. Noag wink vir my om te kyk deur die ego perikoop. Ek het groot groepe van die soldate gaan deur die vloed versperring aan die trappe. Sommige van hulle het reeds by die trappe op en klim hulle. Noag kyk woede.
  
  
  Al die verkeer beweeg vinniger as wat ek sou wou hê. Indien die dekking het langer geduur het, sou hulle hul mans, maar ons kon hulle nie bereik tot die vuur gestop. Ek tik op die telefoon betaal en het vir Noag om my te laat weet wanneer hulle boontoe.
  
  
  Dit was egter nie nodig nie. Na'n paar sekondes, die dek vuur skielik gestop. Dit was'n teken vir my. Haar sole het om te lek as haar, trap tussen twee penne. Hy byna getref die soldaat in die gesig met'n pistool geweer, maar hy koes soos die soldaat het die finale stap. 'n skoot op die "vending masjien" gooi ego by die man agter dit. Albei van hulle het oor die rand. Hy het voortgegaan om die vuur totdat die trappe en die meeste van die dam is skoongemaak. Die laaste van die mans hardloop terug na hul bote en het oor die duik in die water.
  
  
  Daar was nie meer skiet. Die vloot verskuif na die ver einde van die dam en geanker waar Mitzi en ek was omhels mekaar in die soutwater. Dit was eeue gelede.
  
  
  Hy gaan terug na Noag. Ek sit terug en steek een rondom die lang, dun en heerlike sigarette gemaak veral vir my in Istanbul. "Dit was die eerste op te tree," het ek gesê. "Ons kan waarskynlik kry'n bietjie rus."
  
  
  "Dit mag dalk waar wees vir jou, Nick. Ek is baie dankbaar vir alles wat jy gedoen het. Maar die beleg is nie gebreek nie, net vertraag en nie vir lank nie. Jerome se weermag sal terugkeer. Ek weet dat my mense dink hulle het gewen, en dit is hoekom hulle verwag yahoo. As ek nie gee hulle'n fees, hulle sal dink ek is te vergeet van die gode te bedank vir die oorwinning, en hulle is bang die vogelverschrikkers sal nie ten gunste van ons enige meer. Dan sal hulle verloor die wil om te veg."
  
  
  Noag het my verlaat om'n fees te organiseer met heilige vuur, tromme, en seremoniële dans. Hy verdeel sy tyd tussen die kyk na die fees en kyk na die vyand vloot. Sommige skepe vasgemeer aan die kus. Hy was regtig verbaas dat die soldate het naby die bote en het nie probeer om te bereik die vesting deur middel van die strand. Walkie-talkies sal wees rooi-warm van bestellings en counter-verslae.
  
  
  Hy staan en kyk uit op die water wanneer hy voel'n hand op sy arm. Dit was'n warm hand klou aan my vingers. Ek kyk rond. 'n meisie leun oor my. Sy was naak van die middellyf af, en haar vel gloei van die seremoniële dans. Haar borste swel. my gesig. My asemhaling begin het om lewend te maak. En dit is nie al nie.
  
  
  Ek moet'n oog gehou oor haar nou dat almal besig was om partytjies. Maar diegene wat verdoem tromme nie werk nie op my nie. Ook, daar was geen merkbare aktiwiteit op die bote. Ek het haar af met die trappe. Ons het nog'n ander sagte blombedding rondom die blare in'n stil hoek deur die hek.
  
  
  Dan was dit alles oor. Die klank van die tromme was gedemp. Dit was'n bietjie soos om te bid, en hy het gevoel vreemd kalm. Hy het gehelp om die meisie, en ons stap terug, hand in hand. Ek het haar om terug te gaan na die leuning en kyk na die mure.
  
  
  Die vloot het uitgegaan na die see!!! Een boot was nog in die strandmeer, voor te berei om te wees die laaste te verlaat die natuurlike hawe. Wat die hel gebeur het? Ek het die trappe af in te lig Tony Marshall, wat het net gepraat Fleming en Tara. Ek het vir hulle gesê die nuus.
  
  
  "Nou kan ons kry Fleming en die meisies uit van hier," sê ek. "Miskien kan ons beweeg na'n ander eiland en stuur'n boodskap aan die Verenigde State van amerika. Dan kan hulle kies ons deur die vliegtuig. Dat die manier, ten minste Fleming sou bly lewe om weer te probeer. En ek kan later terug te kom om te ontslae te raak van die kolonel."
  
  
  Maar Fleming het nie wil hoor oor dit. Geen vliegtuie. Geen uitskakeling van Jerome. Hy het tot en wrang vertel em dat dit was'n ego, 'n persoonlike saak. Hy het net gehad het om dit op te los met November terwyl sy was op soek na die bote gestrand.
  
  
  Noag het'n paar mense om my te help. "Die beste swemmers," het hy gesê. Ek het nie nodig om swemmers, net poortwagters. Ek het die geleentheid om te vra hoe Mitzi doen.
  
  
  Dit is nog steeds waar ee gelaat het dit, maar daar was geen Jeeps onder dit. Slegs die vragmotor was nog steeds daar. Sy het vir my gesê hulle het, alles op een slag; waarskynlik op dieselfde tyd as die skepe geseil het. Ek het gesê dat dit aan haar, en sy het na my gekyk skeptically.
  
  
  "Jy dink nie Jerome sal gee, doen jy? Wat sal dit doen?
  
  
  Ek het nie vertel nie, Noag en Fleming wat ek regtig gedink het oor Della Straat. Maar hy kon gepraat het Mitzi. "Ek sal daarop let dat hy gesmeek Castro vir hulp. Ek voorspel dat ons kan verwag bomwerpers, gunboats, en alles anders dat Rusland kan stuur om ons kop deur middel van Kuba. Ek hoop ons sal nie hier wees nie." Ek het vir hom gesê oor die bote wat gestrand op die dam, en dat ek bedoel is om te raai Noag te stuur ego stam uit in die oerwoud vir'n rukkie nadat ons verlaat het. Die hele gebied van die hotel, en onder jou voete kan wees baie warm.
  
  
  Sy kyk na my pityingly. "Hopelose plek van Rusland. Sterkte met dit."
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 10
  
  
  
  
  
  
  
  Die wind van voor was sterk genoeg is om te skud die oppervlak van die water, maar dit skaars vertraag ons spoed. Die tug is nie ontwerp vir spoed, maar om te sleep die skepe dra produseer oor die binneland distrikte te Port van Spanje, en selfs al is ons vaar op top spoed, ek het die gevoel dat ons kruip.
  
  
  Met die hulp van die mense Tony het haar bevry hierdie boot, wat besig was om in die loop gestrand tydens die vyand aanval, en dan'n klein herstel sy het handig te pas gekom.
  
  
  Noag sy manne gestuur om die gebied op die ander kant van die berge, waar hulle versprei om te verhoed val in die hande van Jerome se soldate. Is dit dalk gemaak het Tony Obsal besef dat die fort is nie meer veilig nie, en hy het'n harde tyd om die Ego te kom met ons. Hy sou verkies het om te bly saam met sy stam, maar ek het aan hom uitgewys dat hy gedien sy stam beter deur te kom met ons en help ons. Behalwe, nou dat dit bekend was dat hy geneem Fleming onder sy vlerk, was hy ongetwyfeld gedwing om die prys te betaal. Fleming, ook sterk daarop aangedring dat hy saam met ons, en in die einde het hy onwillig gegee het.
  
  
  Nou gaan ons uit op die strandmeer op die gevange sleepboot boot. Teen die spoed wat ons gehad het voor, selfs na die naaste eiland, die reis het deels in'n nag reis. Egter, in die helder sonlig, ons is nou maklik prooi as vyand vliegtuie verskyn voor ons het die strandmeer. Dan het sy ons gevra om te probeer om te swem onder die dekking van die kus en ontsnap ongesiens, en dan oor die oop see in'n plek waar ons was nie verwag nie.
  
  
  Oral waar ons geseil het, het die sandbanke is vlak, maar ten minste het ek het nie sien nie enige vloed verdediging onder seevlak. As ons ontdek? . Dan sou ons het min hoop.
  
  
  Ek het die kurwe van die strandmeer. Die strand is toegegroei met oerwoud naby aan die water se rand. Die skalie het onder die water in'n onderwater canyon. Sy gehou so veel as moontlik lek aan die kus. Haar, met die hoop dat die tug op die donker blare sal nie sigbaar wees in die verte. Maar dit was'n vergeefse hoop.
  
  
  Ons is amper daar toe ons hoor die vliegtuig nader. Dit gevlieg stadig en laag is, het nie lyk om op te let ons totdat dit was openlik bo ons, en gevlieg om te maak'n vinnige draai. Die vliegtuig sal nie dra'n bom te laai, maar een of ander manier dit sal gewapen wees, anders sou dit nie die moeite vlieg terug.
  
  
  Die klein werkesel ons wil gesteel het'n goeie beweeglikheid en was vinnig om te draai. Noag stoot Fleming in die kajuit agter my, dan stoot Tara buite, uitgestrek op die dek.
  
  
  Die vinnige stad van die koeëls het vir ons na die kruising van die water. Dit verander natuurlik, en die koeëls gemis hul teiken. Wanneer die vliegtuig aangekom het, die tweede keer was dit gehoor deur die donder van ons masjien geweer. 'n vinnige blik aft het vir my gewys dat Mitzi was nog steeds'n goeie meisie. Die wapen was in Nah se hande, en sy het ook die teiken getref. Die gas tenk in een van die vlerke ontplof het, en die vliegtuig in die see neergestort. Mitzi laat sak haar pistool geweer en het vir my'n oorwinning teken.
  
  
  Sy het nog nie gewaag het om te juig. Die vliegtuig het beslis'n radio kontak met die basis. Nou dat dit is verby, die ander vlieëniers lyk geneem het voorraad. Maar dit kan'n geruime tyd neem, en ons was nie van plan om te wag vir die ih.
  
  
  By die mond van die strandmeer, die diepte was so vlak dat die sandbanke was duidelik sigbaar met die blote oog. Maar die tug het'n lig ontwerp, en ons geslaag het sonder probleme. Ek het haar uit die gebergte en uit na die see. En ih het dit gesien op een slag: twee vlymskerp prows van'n vinnige patrollie bote sny deur die water. Die skraal hounds was racing teenoor ons, op volle spoed, so gou as hulle sien ons nie. En hulle het ons dadelik. Ons vier-silinder Dodge sou nie in staat wees om te weerstaan die kragtige ih enjins in die enjin kamer.
  
  
  Al wat ons kon doen, was om te koop tyd. Miskien moet ons terugkeer na die twyfelagtige verdediging van die fort? Ek het gewonder of ons kan dit hanteer. Haar verskuif tug en gevra. "Is daar iemand hier wat weet hoe om te werk van'n boot?"
  
  
  Meisies kan dit doen. Natuurlik, hulle het net seil op seiljagte, maar die werking van die tug was nie veel anders nie.
  
  
  "Vervang my. Ons keer terug na die vesting. Ons sal hê om te wag totdat donker voordat ons probeer weer."
  
  
  Tara gegly in Fleming se mimmo en het die wiel. Het sy gesê in'n gespanne stem. "Hulle is te vinnig, Nick. Ons sal nie van hulle af weg.
  
  
  "My hinderlaag sal werk. Vertrou Oom Nick.
  
  
  Ek het nie tyd om te verduidelik. Hy hardloop na die quarterdeck, gryp'n pistool geweer en ammunisie, en gespring oorboord. Hy gewaad aan die kus en gedompel in die oerwoud. Die tug rammel lomp in'n reguit lyn in die rigting van die fort. Die patrollie bote het omgedraai en gelykgemaak hul masjiengewere. Net agter die sleepboot, daar is fonteine in die water.
  
  
  Maar hulle was te veel van'n haas. Hulle het voortgegaan om te swem kant deur kant. Hierdie manier waarop hulle kan nooit slaag deur middel van'n smal gang.
  
  
  Dit beteken nie werk nie. Eerste loop gestrand op'n skool. Die vinnige skip grootgemaak op, gooi die meeste van sy bemanning oorboord. Rond die oerwoud skuiling, hy is geskiet is deur die mense nog steeds op die skip.
  
  
  Maar die tweede patrollie boot ook dieselfde lot gely. Maar dit was buite die bereik van my masjien geweer. Ongelukkig is dit nie werk nie en hy verander sy posisie. Hulle kon my nie sien nie, en hulle het nie geweet presies waar ek was, maar twee masjiengewere was afvuur lang bars in die rigting van die bome wat lê tussen hulle. Hy het gewag vir haar agter'n dik teken totdat hulle moeg of hardloop uit ammunisie. In elk geval, dit was nie lank in die komende. Hulle het'n groter probleem as die pistool geweer op die strand, wat nog steeds kon nie getref ih. Die donderende ih van die enjin gestyg tot'n hoë-opgeslaan skree as hulle probeer om weg te trek uit die sandbank. Die stern skud wyd. Almal, maar die stuurman gespring oorboord te verhoed dat die skerp punt. Die boot beweeg duim vir duim, maar dit was te beweeg. En na die helfte van'n minuut van die werk af gekom het. Die bemanning aan boord gespring en teruggekeer na Port van Spanje. Haar, stap oor na & nb en kyk oor die water van die strandmeer aan die krans. Ons pluk aangekom veilig, en almal was net klim die trappe. Ek het gedink ek was bereid om'n aangename verrassing vir hulle. As een patrollie trek'n boot uit die sandbank so maklik, ons kan kry om'n ander een uit. Ons sou geneem het om die nen en seil vinnig af in die Grand Laclair. Sommige van die mense rondom ons sou gewees het om te sit op hul bemanning uniforms. As iemand op die kus het ons gesien, hulle sou geneem het om ons vir Jerome se manne. En om die boot uit die water moet nie veroorsaak dat enige probleme. haar, was haar plan om terug te keer na die vesting, haal haar mense, en stuur'n tug hier. As hy het genoeg krag om te sleep die skepe, kon hy maklik te trek uit die patrollie boot.
  
  
  Ek het skielik voel baie goed. Totdat ek hoor haar stem. En die klank van stewels gekraak op die heuwel agter my. Daar was ten minste vier mense. Hulle het met mekaar te praat. Waar die hel het hulle vandaan kom? Miskien ih was hier gelok deur die skiet. Dit was tyd vir my om te vind'n veiliger plek.
  
  
  Hy het gedink vir'n oomblik van die boot het hy gesien het op die aft dek van die patrollie boot. Maar dit het nie lyk soos die beste oplossing om uit te gaan in die oop water. As hulle my sien, ek wil dood wees. Hy kan probeer om in te swem na die fort onder die dekking van die oorhangende blare.
  
  
  Maar met al die bloed in die B & nb, hy kan seker wees van die maatskappy. Barracuda of die sharks. Die beste wat ek kon doen, was om te probeer om tred te hou met die soldate in die gebied wat hulle het reeds gesoek.
  
  
  Hy het tot op die grond en versigtig steek sy kop uit oor die bosse. Die derde patrollie boot geanker langs die strand, en Ego se sloep was lê op'n stuk van die sand aan die onderkant van die heuwel. Hierdie boot kan dra'n handvol van die mense. Wel, dit was nie veel nie, anders sou ek gehad het om meer te hoor stemme.
  
  
  Wat nou? Ek het nie wil hê om te wag vir die soldate om te verskyn in my veld van visie. Sy is'n jagter deur die natuur. Ek hou nie van om te wag vir die probleme om na my te kom. Ek is nie op soek na haar. Die aanvallende man het altyd die voordeel. Daarbenewens, ek het'n bykomende argument. Iemand wat sy ontmoet hier kan slegs'n vyand. En elke klank wat hulle gehoor kan word, die geluid van die een rondom hulle. Hulle sal hê om te wag om te vuur totdat hulle is seker hulle sal ons nie dood nie alleen deur middel van hul mans, en ek kan hom aanval so gou as ek sien of hoor nie.
  
  
  Hou die pistool geweer, sodat dit sou nie gevang kry in die groot blare en wingerde, het hy begin om stadig vorentoe beweeg op die grond. Dertig meter weg, ek het gesien iets bruin beweeg. Die man buk om te kruip onder die wingerdstok, sy aandag gefokus op iets wat voorlê, sy rug na my. Met een vinnige beweging, het hy skielik verdwyn in die blare, en haar ego uit die oog verloor van hom.
  
  
  Ek het hom gevolg. As haar ego kon haar dood te maak, sou dit laat'n gaping in die trou. En dat die gat groot genoeg sal wees om te mis Nick Carter.
  
  
  As ek wil hom geskiet het, het hy sou gewees het gelok weg deur die ander, maar hy kon het omgedraai op enige oomblik, my gesien het, en aan my gegee'n vol geskiet. Hy was nie binne trefafstand van die stilet.
  
  
  Hy het die pistool geweer in sy linker hand, skud sy stilet in sy regterhand, en begin om te sluip op hom. Hare was drie meter agter hom. Dan draai hy om. Hy het na my gekyk in die verrassing en het sy pistool geweer. 'n mes laat val haar. Dit gedompel in die emoe se keel voor dit kon trek die sneller. Dit duie gestort sonder om veel geraas. Ek het oor hom vir die stilet.
  
  
  Dan is my kop ontplof.
  
  
  Wanneer ek het gekom om my sintuie, my koppe het nie veel sin maak om te twintig klop groepe, elk speel'n ander lied rondom hulle. Hy kyk op na die bome en het drie lelik, gelukkige gesigte bo die weermag uniform. My hande was vasgebind onder my. Een van die drie was'n sersant, die ander twee was privates. Die sersant ingesteek my stilet in sy gordel, en die soldate het my pistool geweer en my Luger. Die sersant het my maak my oë oop, en lek het en geskop het my tussen die ribbes met sy boot.
  
  
  "Vir Belmont," het hy gebrom, en skop my weer. So Belmont se keel het reeds bedryf op. My keel sal die volgende wees. Met haar hande agter haar rug, daar was niks wat ek kon doen teen hierdie oormag. Hy vryf sy hande saam, tevrede met sy prys. "Staan op, Mnr Duisend dollar," het hy gesê. "En jy sal kry'n bevordering, ook."
  
  
  Ek het nie beweeg nie. So hulle gewaardeer my meer lewend as dood. As hulle is nog steeds gaan om te draai in my veilig, was dit redelik is dat hulle moet al die werk doen, ook. Die sersant klap sy vingers. Die soldate trek my aan my voete. Odin rondom hulle druk die luger teen my skouer lem en begin om te druk. Daar was twee opsies. Of anders sou hy gebreek sy skouer lem. Ek beweeg op.
  
  
  Hulle stoot my af van waar die boot op die strand. Die sersant blaf by die res van sy manne om op te hou soek. Hulle het my gevang.
  
  
  Twee stemme antwoord, en na'n rukkie, die soldate vergesel ih verskyn het oor die oerwoud. Hulle was almal baie tevrede met hulself.
  
  
  Die sersant het beveel dat die nuwe aankomelinge te voer'n dooie kollega, en ons is op ons manier. Die liggaam draers is in die voorkant van my, die ander twee langs my, en die sersant in die agterste. Hy het nie regtig omgee oor sy toekoms. Ek het waarskynlik het'n vergadering met'n klam kelder en'n sadistiese ondervraer, en dan'n vergadering met'n strop.
  
  
  Selfs as Hawk gevind uit oor my lot, daar was niks wat hy kon doen. In sy posisie, Emu gevind dat dit moeilik om te erken dat'n Amerikaanse agent betrokke was in die interne sake van die Groot Laclair.
  
  
  Toe ons halfpad na die strand, 'n skietwond lui uit rond die oerwoud. 'n geroep agter ons het ons al draai. Die sersant gestop. Hy was van plan om te val. Die voorkant van die ego uniform baadjie draai rooi. Die soldate toegesak op hom asof probeer om op te vang sy ego. Eluding hom, hulle het hul gewere aan die dik bome rondom ons. Nog'n geweer geskiet. Die soldaat aan my linkerkant, hou die agterkant van my kop, het'n kopstamp en op die grond geval. Die een op my reg paniekbevange, buk af en hardloop.
  
  
  Hy skop haar op die grond. Hy lê nog steeds. Die ander twee soldate wat hul hande hoog. Mitzi klim uit die onderbos, wys'n rewolwer by hulle. Sy geskiet voordat hy naby genoeg om te druk haar pols. Die res van die soldaat het sy hande selfs hoër.
  
  
  Sy gluur my. "Jy is nie om sentimentele, is jy, Carter? Ons het nie tyd vir die gevangenes." Sy trek haar pols gratis en swaai die klein arms terug by die soldaat, wat deur die nou gegaan het bleek.
  
  
  "Stop," het ek gesê. "Ek wil om te neem ih in die lewe. Hou my ego op gunpoint en sien as jy kan los te maak my polse met die een hand.
  
  
  Ek het omgedraai en sy het begin om los te maak die tou om my polse. Massering van die spasmas van my vingers, ek genader om die soldate het met'n tou en beduie dat ek was nie van plan om te verwurg ih met dit. Hulle verstaan wat ek bedoel.
  
  
  Die soldaat wat wil platgeslaan het opgespring om sy voete asof Nessus het'n ton van lei op sy skouers, en die twee soldate wat my gevolg het na die strand, Mitzi vir dekking. Die dun skip was nog steeds vas in die vlakwater. Ons gewaad in die water en hy het twee soldate van die landpunt. Hy het vir hulle vertel hoe om te stoot die boot, dan het Mitzi aan die stern, en het haar gehelp om op die dek.
  
  
  Sy het na die kajuit en begin die enjin. Ek hoor die enjin begin en het na die boog. Daar was'n hees mompel. Dan is dit gestop. Nog'n g? n? rale, en dan is daar niks op alle. My diagnose was: wanfunksionering. En hy kon bedank hom vir wat.
  
  
  "Stop dit," Mitzi skree op haar.
  
  
  Hy spring op die raad om seker te maak dat ek reg was, en opgespoor die gate gelaat deur my skote. Hy was reg. Dit tref die brandstof lyn wanneer afgedank by die span. Om sake te vererger, was die tenk leeg is aan die onderkant. Ons moet'n druppel petrol.
  
  
  Haar, voel magteloos. Ons brandstof, ons energie. Ons krag, ons patrollie boot, wat ons nodig het om die eiland te verlaat. Absoluut glad nie.
  
  
  Mitzi geskree oor die kajuit. "Nick, soldate. Hulle hardloop weg! '
  
  
  Haar skoot het afgegaan in die lug, en het hulle gestop. Met slumped skouers. Hulle was waarskynlik verwag dat'n koeël in die rug nou. Hy spring aan boord en gewaad oor aan hulle. Daar was geen punt in die behoud van ih, maar haar hotel, en die uitvoering van ammunisie nie. Ih beduie haar na die bank en het Mitzi.
  
  
  Toe sy gevang met ons, Ay toegelaat om haar te hou een van hulle'n vuurwapen aangehou, en die ander was bevry van sy skoene en broek. Hy vasgebind die bene van haar broek saam, opgestopte haar broek met koeëls, vasgemaak haar gordel, en swaai haar bene om sy nek.
  
  
  "Nou laat gaan van ih," het hy beveel dat die meisie. "Ons hoef dit nie meer nie, en hulle kan nie ons seermaak nie. Twee meer of minder nie veel verskil maak."
  
  
  Hy beduie vir hulle om te verlaat. Hulle het nie nodig om enige ondersteuning. Toe hulle weg is, Mitzi en ek op pad na die vesting so vinnig as wat ons kon. Noag was die braai vis, en die lug het my laat besef hoe lank ek wil ontbreek dit. En my bene het vir my gesê ek nodig het om te slaap. Alhoewel ek het werk om te doen en dit was nog donker was, sou dit'n rukkie voor die duisternis het, en ek het gedink dit was tyd om te neem'n blaaskans met rum, warm vis, en vrugte.
  
  
  Hy het gevind dat'n leë kamer, laat val op die klip vloer, en ontspanne. Mitzi sal verslag. Ek het geen idee hoe hoog sy was op Hawke se lys nie, maar as ons ooit het dit uit die lewe, deur'n paar mal draai van die lot, ek sal gaan na haar. Sy verdien'n spesiale medalje.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 11
  
  
  
  
  
  
  
  Dit is tyd om te vernietig die leer. Nou dat ontsnap deur die see is onmoontlik, Stahl kan nie meer dien om ons.
  
  
  Die vernietiging van so'n argeologiese skat was'n stap hy nie wil hê om te neem, maar dit was te gevaarlik toegang tot die vesting. Ons kon hoor motors nader langs die kus van die pad en langs die roete, maar Jerome dalk het die idee om te stuur om uit te roei bote in die nag en stuur sy manne op die trappe sonder dat ons dit agterkom. En daar is te min van ons om te kyk na al die fronte. Tony in Besit geneem se oë verduister as hy vertel Emu wat om te doen.
  
  
  Hy het die laaste geval van dinamiet, het uit twee stokke, en kyk na die ou patriarg. "Dit maak my seer te, Noya. As ons kry uit hier in die lewe, ek belowe haar dat BYL sal die bou van'n nuwe trap ."
  
  
  Dit was opgewek deur'n masjien geweer na die derde stap van die onderkant, geskiet verskeie gate in die harde lei, geadverteer dinamiet stokke op die sagter, nie-geoksideer deel, en die lont aangesteek. Hy was weer aan die gang en was reeds binne-in die mure toe die ontploffing plaasgevind het. 'n stortvloed van natuurlike klip dreun in die water, en toe die geluid gesterf het af, die krans het'n steil, verbied helling weer.
  
  
  So nou is daar net twee toegang paaie links om gebruik te word in die nag. Dr Fleming lyk redelik goed, en ek het geen twyfel dat ons sal in staat wees om te beweeg ego na'n ander eiland Nov. Die res van die groep was in staat om aan te sluit Tony se manne verslaan in die oerwoud. Ek sal gaan in die dorp, vind Jerome, en maak hom dood. As die militêre onthoof, sou dinge waarskynlik kalmeer en Fleming kan herstel word as president.
  
  
  Ek het aangebied om die plan te Noag, en hy het nie omgegee nie. Ons het ooreengekom dat hy sou wag om die kus van die pad wat die nag, en ek sou kyk na die roete. Sy voorberei is deur die ego, het gewys hoe om te ontplof myne en vertel alles oor die tydsberekening. Dan het hy verdwyn in die ander rigting. So lank As wat ons het dinamiet, niemand kon val ons in die nag.
  
  
  Tara wil om te help. "My pa het my gestuur om jou te help. Het jy nie vergeet nie oor dit? En wat jy nodig het om te rus. Dink jy ek kan nie blaas soos Mitzi wanneer ek nodig het om te?
  
  
  Beligting wedstryde is beskikbaar, ja. Maar hoe sou sy hanteer die opwinding? Maar ten minste ee, die maatskappy sou maak my ure meer aangenaam te maak. Buitendien, hy het nie verwag dat'n aanval in die nag. Die Kolonel se troepe het aansienlike verliese gely het, en hy vermoed dat daar na die verlies van die patrollie boot se ego, Jerome sal moet'n geruime tyd te lek sy wonde.
  
  
  Ek het vir die meisie ek wil kyk na die eerste paar uur, maar sy het nie wil hoor oor dit. Sy het gedink ek nodig het om te ontspan. Sonder betekenis iets spesiaal. So ek uitgestrek en laat slaap kry die beter van my.
  
  
  Dit was reeds helder oordag wanneer die son in my oë my wakker. Ek het gevoel soos'n mens weer, behalwe vir die stamp op my kop waar die soldaat het my getref. Tara gaan sit met haar rug na die boomstomp, wakker, maar slaperig. Nah het donker kringe onder haar oë. Haar gerol oor na haar.
  
  
  Haar stem is absurd hol. "Nick, sy is siek, my lewe is seer. Dit is gekry selfs erger in die laaste paar uur ."
  
  
  Ons was onder'n hoë boog, omring deur bome, en strepe van geel sonlig gefiltreer deur middel van die blare. Tara se vel is groen-geel en glinster met klein druppels van bloed. Daar was'n grys waas in die voorkant van haar oë. Sy is opgetel deur ee en hardloop op die heuwel aan die hek. Tony Marshall het gekom in en het vir haar. Haar, bang dat hy sou nog op wag. Na alles, hy is die enigste geneesheer wat ons ooit gehad het, maak nie saak wat die koste.
  
  
  Hy het die vesting'n paar sekondes na my. Tara het dit versigtig op die vloer, en Noag het dadelik aan die werk. Hy voel die kliere op haar nek, gryp haar pols, maak haar mond oop, en ondersoek haar palms. Voordat hy dit laat val ih het blase op sy vingers.
  
  
  Die ou man was nog nooit in so'n haas. Hy het gevlieg in een van die omliggende kamers. Ek het na hom gehardloop, maar voor ek by die deur, het hy weer met'n gevlegte mat en pampoene. Hy laat val die mat, geskop, en beduie vir my om te sit die klein dogtertjie in dit. Haar, besef dat hy nodig het'n heilige en daar was geen keer aan die lig flitse in een van die donker kamers.
  
  
  Hy lê haar neer op die mat en het haar rok. Skielik Mitzi was ook in die binnehof, eerste belangstel, maar dan bekommerd toe sy gesien het die meisie se bloedlose lippe.
  
  
  Noag gehou helfte van'n pampoen in die een hand om sy groot hande. Hy skud die inhoud, wat lyk soos'n mengsel van water en groen seep.
  
  
  """Terug". Ego se woorde was hard. Wanneer ons gehoorsaam, het hy opgehef Tara se kop, geopen Haai se mond, en gooi die vloeistof af Hey se keel. "Manchin," het hy gesê stadig. "'n baie giftige boom. 'n enkele hap uit die fetus ' ego kan veroorsaak skielike, pynlike dood. Selfs die aanraking van die stam kan wees baie gevaarlik. Net kyk na die arme kind." Skielik, Tara uitgestrek. Noag haar opgetel weer en gooi'n paar van die vloeistof in haar keel af weer. Soos sy lê op die vloer, snak na asem, haar pa onthou dat hy reeds geweet het oor manzinella. Dit was redelik ernstige, soos Noag net genoem.
  
  
  Die ou man het hulp nodig. Hy het gesê, " Gooi'n bietjie van die vloeistof op jou vingers. Nie drie!
  
  
  Ek het dit gedoen. Hy draai haar sodat ons kon sien haar rug. Dit was ook gedek in die blare. Sy was geblus met die vloeistof hey uitgestort op haar rug soos haar liggaam gebalde in pynlike spasmas.
  
  
  Ek hoor die ou man sug van verligting. "Ek dink ons het dit net in die tyd," het hy gesê. "Sy sal goed wees."
  
  
  Na'n rukkie, die stuiptrekkings gestop, en die meisie lê bewegingloos. Nou Noag sit die pampoen met die seep mengsel en opgetel die ander pampoene. Hy het begin om te maak'n dik emulsie rondom die wit poeier en wat lyk soos koper. Hy het die meisie oor en gooi'n glas. Dan het hy gelê haar op haar kant.
  
  
  "Nou is dit jou beurt.' Hy staan op, knoop my hemp, en draai dit binne en buite. Die lap is ook giftig. Hy vryf my hande met'n ontsmettingsmiddel, op sy beste, dan het dieselfde gedoen met sy eie hande en glimlag. "Ek het julle gewaarsku. Die oerwoud is gewoonlik verskillende, soms is die vyand. Neem die ander kant van die mat; ons is nou geestelik in die skaduwee."
  
  
  Tara het haar oë oopgemaak as ons het haar na een van die donker kamers en lê haar op'n bed. Sy was bewus, maar nog steeds baie siek is.
  
  
  Dit het beteken dat daar sou wees geen uittog deur middel van die fort. Ons was veronderstel om te dra Fleming en Tara, maar dit was nie moontlik. Nie op steil berge. Nie met al die gevare wat gedreig het om ons. Vir ewig wag. Hy sien haar sit langs die blonde, en skielik besef dat hy was meer bekommerd oor haar as wat hy wou erken. Ek hou van dit, en nou is dit duideliker vir my as ooit. As Noag het nie gevoel reg seer weg nie, sou sy dood gewees het deur nou. Die ou man het haar gered in die nick van die tyd, en dat hy weer opgestaan het in my selfbeeld. Ek ruik haar ontbyt. Ek was nie betaal aandag tot Noag genoem. Dan loop hy oor na die ander, wat reeds met middagete.
  
  
  Ek het'n verrassing wag vir my. Ons het die gaste. 'n donker velkleur jong man in'n lende doek. Hy het die nuus, en te oordeel aan die uitdrukking op Tony Gewen se gesig, dit was nie baie goeie nuus. Noag het vir my gesê in'n stem wat eggo met moegheid as Mitzi en Fleming staan mismoedig saam. Die stam was nie ledig nie daardie nag. Hulle het uit hul verkenners.
  
  
  Karib Jerome se soldate het nie sit af om hul hande af nie. Hulle stel'n cordon langs die strandmeer se rand aan die strand, waar'n derde patrollie boot vasgemeer was. Ons was omring. Met twee pasiënte, ek het nie eens het om te dink oor gaan deur die kordon. Ek vra die man of hy kon kry my uit, en die rumatiek was kort: geen. Hy het hier aangekom het voor die omsingeling was voltooi. Nou kon hy nie terug te gaan nie.
  
  
  So Tara het nie opgemerk het die bende bewegings. As hy nie aan die slaap, iemand kan hom gehoor het. Of miskien het hulle is te ver weg na alles. Haar, kyk na die stil figure rondom my, besef hoe swak ons is, en skielik sy was nie honger nie.
  
  
  Ek het dit op myself. Ten minste dit is wat my besig gehou. Na middagete, ons sit in stilte. Ons het gewag.
  
  
  Ek het gehoor dit die eerste keer, 'n split sekonde voor Noag het aan my gesig. Dit was die donker, lui gedruis van vliegtuie. Die ou man het stadig opgestaan en het gesê, asof nooi ons vir tee, " ek stel voor ons neem skuiling in die katakombes. Mnr Carter, sal jy Mis Sawyer met jou?"
  
  
  As Mitzi een keer vir my gesê, die ou man was vol verrassings. So hy het'n kelder onder die fort. Ek het gewonder hoe diep, en as dit kon weerstaan bomme, en as ons was nie daar begrawe is in die lewe. Mitzi se gesig paled, en hy het geweet sy het gedink die dieselfde ding nou. Maar weer, ons het geen keuse nie.
  
  
  Ek het om te kry Tara. Ek was verlig om te sien dat sy was reeds in staat om te sit haar arms om my nek. As hy gelei het haar buite, Noag het'n deur oopgemaak om'n dik lei muur wat hy nie gesien het nie voor haar deur.
  
  
  Mitzi en die seun was reeds buite sig. Fleming net loop deur die gat op krukke. Ek het hom gevolg. Noag gesluit die dik deur agter hom, laat ons in totale duisternis.
  
  
  'n oomblik later, het hy getref het'n vonk met'n stuk van die rots en steek die kers. Ons het'n heilige een. Noag oorhandig die kers aan die seun, opgetel Fleming, en stap af in'n paar stappe om die donker tonnel ingang, die klein vlam bo die seun se kop wink vir ons.
  
  
  Die tonnel is wyd genoeg vir ons om te slaag deur, maar die hoogte veel te wense oorgelaat word. 'n lang man sou hê om te buig af. Ek moes buig my knieë, en Mitzi haar kop gebuig om te vermy slaan my.
  
  
  Dit was'n lang loop. In elk geval, daar was genoeg rotse bo ons te weerstaan'n swaar impak. Wanneer ons bereik die onderkant, het ons onsself bevind ná'n skerp draai in'n redelik groot kamer.
  
  
  Ons gespeel het hierdie wedstryd op die vloer, en Noag het die kers. "Om te red lug," het hy gesê. 'n paar minute geslaag het. Die vliegtuie kon gewees het lank oor ons, maar daar was geen ontploffing te breek die stilte. Ons dienste. Ek het nie soos dit. Wat was hulle wag vir?
  
  
  Toe het hy gedink het van iets anders. In ons haas om te ontsnap van die volle titel, ons het heeltemal vergeet dat ons moet dalk'n ekstra uitgang. Na alles, dit is moontlik dat'n lug aanval sal sluit die deur na die katakombes. Daar was net een middel wat altyd gewaarborg ons'n manier om uit: dinamiet." En ons het dit op die top.
  
  
  Mitzi het'n pistool geweer, en tas vir haar ego in die donker. Hy het teen die trappe op, terug na die top, en stoot die swaar lei deur oop sowat drie duim. Die helder daglig van die heilige Here verblind my, maar ek gevang haar beweeg. Ek gebly het waar ek was tot in my oë aangepas aan die lig. Vier mans in die russiese uniforms verskyn. Seker nie. Die Kolonel wil Fleming geneem in die lewe, nie vermoor deur'n bom. Dan kan hy seker wees dat die ego was nie permanent uitgesluit.
  
  
  Hulle het'n outomatiese wapens. Na valskermspring af, het hulle geskei. Twee van hulle saam geloop het in een rigting, twee in die ander. Hulle loop rondom die kamers en was duidelik verbaas om te vind nie een nie. Geleidelik het, het hulle begin om vinniger te werk. Niemand rondom hulle was op soek in my rigting. Hy stoot die deur'n bietjie wyer en druk homself teen Kla, wat nou in die skadu. Ek het'n dom fout gemaak het. As ek wil vir hom gewag by die top, wil ek haar geskiet maklik. Nou ek het om hier te wag en probeer om te maak die meeste van dit.
  
  
  Dit het een van hulle'n lang tyd om te kry sy kop deur die deur waar hy het dit. Al die leë kamers gemaak ego sorgelose, sy geweer daarop af. Hy het'n paar stappe terug. Toe hy binne-in haar, ek slaan hom met die kolf van die masjien geweer op sy ego tempel. Hy het geval en het nie beweeg nie. Sy terug na die dag.
  
  
  Nommer twee oor die kamer met sy rug na my. Dit was naby genoeg vir'n stilet. Haar byna nooit mis nie, maar hy het omgedraai. Vlymskerp staal geslaag het, mimmo hom, breek in die muur en gekraak op die grond in die voorkant van die Ego se voete. Hy kyk rond in die verrassing en draai na my. Hy was reeds by die deur uit. Hy skree iets na die ander in staccato russies. Onmiddellik het rumatiek. Hulle beplan om te gaan met vuur. Dit was goed met my. Haar, het af die trappe na die katakombes. Soos ek verwag het, het hulle nie skiet nederige, maar blatante vorentoe, die gedruis van die een na die ander. Dit was in die helfte gesny deur ih in'n bars voor ih se eie volley was gedemp sodat die klank van my eie wapen sou nie alarm die vierde mariene.
  
  
  Ek kon nie hoor Mitzi kom die trappe agter my oor die geraas. Nou is haar stem kom van agter my. "Wat gaan aan?'
  
  
  "Ons het huise. Vier. Ek het reeds drie lê hier, een buite iewers.
  
  
  Haar man, het opgegaan na die deur, maar het nie die vierde persoon. Haar stem luidkeels geskree, maar hy bly verborge. Die binnehof was dood stil. Dit is te stil. Ek het geen idee waar hy was, en hy sou waarskynlik skiet my as ek steek my kop uit te ver rondom die poort, die gevaar van die verlies van my ego vinnig. Ek glo nie hy sou toelaat om homself te wees gelok weer hier. Miskien het hy was die slimste van hulle almal.
  
  
  Dit was gegooi by Mitzi deur'n russiese pistool geweer. "Kyk na die ammunisie."
  
  
  "Dit is genoeg.'
  
  
  "Hou die gedeelte onder beheer. Ek sal terug kom en vra as daar is nog'n manier om uit, dit is die enigste manier om uit."
  
  
  Na haar beskrywing van die situasie, Noag steek'n kers. In die dowwe lig van die vlamme, sien sy Fleming leun teen die muur. Tara het langs hom gesit, 'n paar meter weg. Sy was reeds op soek na'n beter, al het sy nog steeds kyk verdwaas. Hierdie donker gat diep in die berg, die reuk van die modder en skimmel, was nie'n ideale hersteloorde huis nie. Maar ek kon nie verander haar situasie totdat ek klop uit die vierde man. Noag het gesê dat iets aan die seun wat gebreek het deur middel van die lyn van Jerome se weermag. Die seun knik, het die kers,en wink vir my om te volg. Die dowwe lig val op'n geverf Holst se wat hang op'n soort van primitiewe altaar. Hy het'n kant van die doek. 'n gang verskyn agter hom.
  
  
  Hy het gehoop die seun het geweet dat die pad, want die stomp van'n kers sou nie brand vir'n lang tyd. Ons neergedaal die trappe en in'n tonnel met nisse in die mure. Wat-waar kerse is verbonde aan kreun in houers, gewoonlik hulle was saadjies verskeie cm lank. Daar was'n vuil, stink reuk. Ek het gou gesien die rede vir dit. Die meeste van die nisse is gevul met menslike geraamtes, en agter hulle, op klip rakke, was hol skedels. Dit was veronderstel om'n stam heuwel.
  
  
  My sin van rigting het vir my gesê dat ons sou gaan na die ander kant van die fort. Na'n rukkie, ek het dit gesien op die klip vloer van die sirkel van die wêreld. Bo dit was'n ronde kreun gat, skaars groter as my skouers. Ek kon nie kry om nah. Die seun het dit gesien ook. Hy het die masjien geweer van my, sit die ego op die vloer langs die kers, en het gehelp om my. Ek sit my hande op die top van dit en klim uit deur die nah.
  
  
  Ek kyk rond. Hare, staan teen die buitenste muur. Daar was geen beweging op enige plek. Hy sit sy hand deur die gat en opgetel die masjien geweer.
  
  
  Sy roer oor die rand van die dak en het haar vierde man. Hy lê op sy maag onder die valskerms, sy wapen wys na die deur waar Mitzi staan. Wanneer om onafhanklik te werk, hulle is gewoonlik nie baie indrukwekkend. Hy was jonk en skraal, maar dodelike as gevolg van die dodelike wapens in sy ego-infantiele hande. Ego genoem na haar in russies: "Het jy kyk in die hier nog?"
  
  
  Hy omgedraai. Hy trek die sneller. Totsiens, onbekende soldaat. Mitzi in die deuropening verskyn, het die liggaam, en het gegaan oor om dit te. Haar, spring van die dak af. In die knip van'n oog, die vyfde soldaat gevlieg uit van agter die half-oop deur. Hy klap die swaar rewolwer in Mitzi se nek. As hulle wil hom gevind en vermoor ego, ek wil het om te skiet Mitzi. Damn dit!
  
  
  Hy het na my gekyk en geskree in goeie afrikaans, " Gooi weg jou wapen."
  
  
  Hy het gesê dat iets aan die meisie. 'n pistool geweer laat val dit.
  
  
  "Kom hier, dit nie kry nie te naby. Staan teen die muur."
  
  
  Die ego vorm was om beter materiaal as dié van die ego kollegas. Nen was die dra van'n beampte se skouer bande, en'n walkie-talkie hang aan haar gordel. Selfs van'n afstand, Mitzi kon hoor haar swaar asemhaling. Hy omhels haar strenger, en sy stil.
  
  
  Hy lag. "Ek gee jou'n kans. Vertel my waar Dr Fleming is." As jy dit nie doen nie, sal ek skiet haar eerste. Dan sal jy sterf."
  
  
  My stilet was buite bereik in die agterplaas. Mitzi se stem het deur onbegaanbare tande. "Laat hom gaan na die hel."
  
  
  Ek draai stadig, sodat hy sou nie die sneller trek. Hy stahl dreig. "Ek het vir jou gesê het om nie te skuif."
  
  
  Hy voorgegee het om bang te wees. - "Moenie skiet. Ek sal jou vertel. Hy is wegkruip. Ek sal gaan kry om hom.
  
  
  Mitzi vervloek my. Dit kan ook werk. Wat'n moordenaar meisie. As hy laat my deur die deur, kan ek gryp'n geweer van een van die Russe. Maar die truuk het nie werk nie. Die russiese ook geweet waar sy kamerade was. Haar, ek het gesien hoe hy gedink het.
  
  
  Hy kon gebruik het Mitzi en my soos skilde en weg af in die katakombes met ons. Met ons as gyselaars, hy kan bestel Fleming om oor te gee. Maar wat as Fleming nie omgee oor ons lewens? Wat as hy skiet ons om die vyand te tref? Dit was'n geleentheid wat hy kon dit nie waag. So hy het die ander manier. Hy het waarskynlik besef hoe belangrik Mitzi was vir my, het hy geweet het van die spoed wat haar geweer laat val so gou as hy gryp haar.
  
  
  
  "Ja. Doen dit. Gaan na hom. Maar as jy probeer om iets, dat die stuk van die hoer sal sterf."
  
  
  Ek het om te speel dit af. Hy was'n kop langer as die meisie, en ek het geweet ek kan hanteer die Luger goed genoeg is om te skiet die emu in die kop, terwyl hy was op soek na my deur die poort wat hare gehad het.
  
  
  "Loop stadig," het hy beveel . Moenie buig oor. Ek kyk na jou."
  
  
  Ons het na die katakombes. Net voor ek by die trappe, het hy my gestop. Waarskynlik om jou oë te kry wat gebruik word om die lig. So hy was nie so dom.
  
  
  Ek is toegelaat om voort te gaan. Hy was nie na my nie. Wanneer haar af gekom het, haar voel'n hand op haar arm. "Ek het gesien en gehoor het nie. Kom saam met my." Noag in my oor gefluister.
  
  
  Hy het die hou van my en stoot my vorentoe. Ek gefluister emu wat ek was om te, en ego se vingers strenger op my pols.
  
  
  "Dit sal nooit werk nie. Jy kan nie sien nie agter jou. Die risiko van sien'n skaduwee en die trek van die sneller is te hoog. Ons sal probeer om'n ander manier. Die woord "skaduwee" het Noag'n idee. Ten minste, dit is wat hy het my later vertel. Hy steek'n kers, wat net dof verligte'n boks gevul met klein hout poppe. Noag het een rondom hulle, steek'n lang naald in dit, wat hy ook uit om die boks, dan het die pop in die voorkant van hom.
  
  
  Die ego se lippe het begin om te beweeg in die stil gebed. O my God, Mitzi sit buite met'n rewolwer uitgewys op haar nek, en Noag het nie geweet wat om te doen behalwe ontbied'n god van donder.
  
  
  Fleming en Tara was ook staar na die ou man met groot oë. Noag onder leiding vir die trappe, nog mompel by homself. Ek het hom gevolg.
  
  
  Ek het om dit te sien. Buitendien, sy sou gewees het wat vrygestel is deur Mitzi as die slimmigheid het misluk.
  
  
  Mitzi en die soldaat staan in die donker buite die deur, beide in die skaduwee. Nov en ek het op die trappe gestop ver genoeg weg te steek van hulle. Die russiese kyk senuweeagtig af met die trappe by die oop deur. Mitzi was gespanne en gereed om te gooi haarself op iemand om hulle as dit nodig is. Hy grom saggies aan homself. Onmoontlik! Jy sal nooit in staat wees om dit te bereik met'n paar mal truuk.
  
  
  Die ou man laat val die pop. Met'n skerp kliek, dit val op die klip vloer, die onthulling van self in'n straal van sonlig. Die russiese se teiken beweeg skielik in die rigting van die grond. Wag vir haar was die skoot wat sou die einde van die draad van Mitzi se lewe. Niks soos dit. Dit was Tony wat vervloek haar en gewen het. "Geen truuks," het die russiese gesê. Hierdie pop, met'n naald vas in sy rug, was die grootste super truuk dit nog ooit gesien het.
  
  
  Daar was'n skielike, wild beweging in die skadu. Die man ruk albei hande. Ego se vingers geskei asof hy getref is deur'n elektriese skok. Die geweer kletter op die grond. Hy steier, clutching sy bors met albei hande, draai op sy as, en dan val tot op die grond soos'n lewelose massa.
  
  
  Mitzi ego het'n geweer in sy hand voordat ek het selfs vir hulle. Sy laat die wapen hang slap as sy kyk van die soldaat aan die pop in'n dwaal. Sy draai die man om sodat hy op sy rug lê. Dit sterf. Ego se gesig vertrek in'n pynlike grynslag. Ego se oë peul. Die klassieke beeld van'n massiewe hartaanval.
  
  
  Dit was'n man vermoor deur vrees. Ek het dit geweet. Want dit was die enigste opsie. 'n soldaat wat het vier van sy vriende doodgemaak het in'n ou seerower vesting wat is die legendariese. 'n man omring deur vyande. Gespanne tot die maksimum. Al rondom, die simbool van die dood val op die ego se voete uit van nêrens. Die ego van die toevoeging van die dollar het gestop. Onmoontlik ?
  
  
  Haar, kyk na Tony gewen het. Die ou man was besig met die lyke. Hy gesleep vyf dooie soldate met valskerms. Hy staan kruis-bene teen die twee van hulle. Asof in'n ontspanne posisie. Hy het die derde om te kla, knieë gebuig en jou arms gekruis. Die vierde een was die dieselfde manier. Sy het die beampte in die tone stoel waar Fleming sit. Geskep'n groep tipe van die mense wat die taak voltooi en is nou wag.
  
  
  Vir wat? Van die kursus! Hoe kon ek so dom wees? As Fleming gevang is, het hy sou gewees het geneem weg. Die mans het om te word weg geneem met die gevangene. Binnekort deur die helikopter. Die vlieënier sal alleen te wees, want al die beskikbare ruimte moet beset word deur passasiers. Dit kan afgeskakel word deur die ego! Al wat ek nodig het, is'n beampte se radio.
  
  
  Ek gaan om dit te kry. Noag voltooi die wat nog lewe en verken die lug. . Hy glimlag. "Ons kry dit deur die helikopter. Dit mag dalk handig te pas kom iewers.
  
  
  Hy kyk na my asof hy wou te daag my aan te val die ego kuns van voodoo. Toe het hy gegaan het na die katakombes. Mitzi en ek wag deur die helikopter.
  
  
  'n halfuur later, hoor ons die geluid van die skroef lemme. Hy het laag gevlieg, omkring die vesting, en'n stem het oor die radio. Hy wil hê om te weet as ons Fleming. Dit is maklik, ek het nie eens het om te lieg. Ek het vir haar gesê dat ons het Fleming en dat hy nog gelewe het. Die vlieënier het gelag, gebreek kontak, en begin om te land.
  
  
  Dan gebeur daar iets wat ons het nie voorsien. Die valskerms was getrek deur'n skielike rukwind. Die lyke van die russiese soldate kantel soos'n wax figure.
  
  
  Die klank van die enjin onmiddellik verander in'n hoë-opgeslaan skree, en die helikopter geskiet. Toe ek haar om die deur met'n pistool geweer, die vliegtuig was met my vir ewig. Ek het nie sien die vlieënier. Dit was onmoontlik om te kry om die ego te land. Hy was geskiet, die helikopter onder die indruk. Hy verdwyn agter die leuning en verbrand in die water van die strandmeer. Ons vervoer het verdwyn. Hy kon getref het homself in die kop.
  
  
  Agter my, ek het gehoor Mitzi definieer'n paar vloeke wat nuwe, selfs vir my.
  
  
  Ons afgegaan. 'n kers brand, wat is weerspieël in die nuuskierige oë. Haar, hy het sy kop geskud. "Slegte geluk. Ons het om te verseker die strik. Noag was stil. Hy kyk ernstig en lig sy wenkbroue sodat sy hoë voorkop was gevoer. Hy het'n diep asem.
  
  
  "Daar is byna nooit enige storms in die winter. Gewoonlik slegs in junie, julie, veral in augustus. Maar dit maak nie seer om te probeer. Sal jy laat my alleen? Ek sal wees om te kry gereed vir die seremonie." Hoekom nie? 'n goeie show sal die dood van tyd voor Jeronimus se volgende aanval.
  
  
  Hy het gehelp om Fleming op die trappe agter die meisies en die jong moedertaal. Noag genoem uit na ons. Dit is'n belediging vir die gode." Die skielike woede in haar ego se stem bevry my.
  
  
  Sy was getrek uit die stoel by die beampte se lyk en toegelaat word om te sit op dit. Dan het sy het'n toestel aan te pas by die gat in die leuning. Ek het gesukkel om haar te sleep en uiteindelik daarin geslaag om te stoot hulle almal in die see. Dan is haar sel langs Fleming. Skielik Noag verskyn. Hy het gelyk soos'n heeltemal ander persoon. Hy was turbaned en hang met amulette en kettings, en die kalbasse hang van sy ego gordel gemaak gedempte musiek soos hy gesing het. Ego se oë was wyd oop, maar hy het nie lyk om enigiets te sien. Hy was om te ignoreer ons heeltemal en gaan teen die trappe op na die dak.
  
  
  Daar het hy begin om te dans en sing. Die voorwerpe op wat dit hang gemaak klanke in ooreenstemming met die ritme van die ego se bewegings. Hy versprei sy lang bene, gooi sy kop terug, en lig sy hande na die hemel. Die wind, wat sterker is as voor, deurmekaar Ego se hare en baard wild. Die stem wat ek voorheen gedink kan word bloeiende nou eintlik dreun.
  
  
  Nou het hy gaan staan en het in stilte geluister. Iets in die emu gereageer. Op die eerste, ek het gedink dit was'n donderstorm kom uit die verte. Ek ril. Dan het ek besef dit was'n ander klank. Nou was ek bewe selfs meer. Dit was nie'n donderstorm wat beantwoord, die rumatiek het gekom van die vliegtuie. bomwerpers. Blykbaar, Jeronimus en sy buitelandse assistente gegee het probeer om te vang Fleming lewe. Nou Fleming was net'n hindernis te verhoed dat hulle van die begin van die eiland.
  
  
  Ek het haar gesien vlieg oor die leuning, miskien twee myl weg. Sy hardloop na'n bladsy wat nie gee toegang. in die katakombes en wink na die ander. Die meisies en die seun was besig om Fleming se pers een, stoel en al, af na die tonnel. Noag het hulle gevolg. Hy opgetel het'n kers van die altaar, verlig dit, en gaan ondertoe.
  
  
  As ons ingeskryf het vir die ondergrondse kamer, was daar'n dowwe ontploffing. 'n ander een onmiddellik gevolg. En'n ander een. Stof en bitter dampe ingeskryf het vir die kamer en versamel. Daar was vyf stakings in'n ry.
  
  
  Tara was benoud. Sy hardloop met die trappe. Ek het na haar, gryp haar, en hou haar styf. Toe was dit stil. Daar was geen meer ontploffings. Die eerste aktiewe ontspanning vliegtuig verdwyn het. Nou was dit moontlik om te verwag dat die aankoms van helikopters en valskermsoldate en verkenning van die resultate van die operasie. Haar hotel sal betaal hulle af op tyd.
  
  
  Ek het begin om te klim, en gevind dat ek was nie die enigste een. Almal is moeg van hierdie begraafplaas af daar. Tara, Mitzi, en die seun het gevolg. Fleming en Noag gevolg, die ondersteuning van elke ander.
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 12
  
  
  
  
  
  
  
  Die altaar was bedek met puin, en'n gat is gemaak bo dit. Miskien Noag laat een af, om sy gode in sy weer dans. Die kamer bo was nog ongeskonde. Die uitgang is duidelik, behalwe vir die dik graniet deur wat was heeltemal afgebreek.
  
  
  Die binnehof was cratered, en puin lê van die muur te kreun. Die toring op die leuning het'n direkte getref. Dit was net nie daar nie. Verskeie kamers is gesloop, en'n muur is afgebreek om een van hulle.
  
  
  Die ou patriarg sit'n hand op Fleming se skouer, inspeksie van die skade. Woede is die voor die hand liggend ego van die persoon. Hy het omgedraai en kyk op na die berge, was om te dink vir'n oomblik, dan sê iets in sy moedertaal dialek te Fleming. Die president van die Grand LaClare laat uit'n vreemde, nadenkend lag.
  
  
  Die swart-en-blou lug gedryf na ons oor die boomtoppe. Die boomstompe wieg heen en weer, en'n sterk wind fluit deur die blare. Deur die gat in die buitenste gekerm gebied, sy kon sien die groot golwe in die strandmeer.
  
  
  'n lang grys figuur verskyn by die ingang van die strandmeer: korvetten. Ek wonder wat hulle wil hê uit hierdie lig skip. Die klein kanonne aan boord van die skip kon nie klop die gevolg van die bombardement.
  
  
  Langs my, Mitzi Gardner glimlag. "Wat dink jy Jerome se naval kragte gaan om weer te probeer?"
  
  
  "Die skip behoort nie aan Jerome. Oni seile onder die Kubaanse vlag, maar die meester se naam dalk meer soos Ivan as Juan. Dit is'n duikboot jagter, so hulle dra diepte koste en myne. Miskien het hulle dink hulle kan blaas ons deur die blaas van'n rots onder die water."
  
  
  As dit die geval is, sal hulle het om nader te kom of gebruik duikers, en ek kan hulle hanteer. Die ander het by ons, kyk versigtig, as die skip genader. Dit het byna geen spoed en beweeg met die grootste versigtigheid, tussen die vlak water, oop te maak vir die beskerming van die vloed. Ek het nie gedink hulle sou so ver gaan as om aan te val, maar ek was te wees in die hoop tot op die laaste oomblik.
  
  
  Maar dit het nie gebeur nie. Net buite die omvang van ons wapens, het hulle anker gegooi en gooi vier swemmers in die water. Hulle het met diepte koste. Ek het hulle tyd om te kry naby genoeg aan my masjien geweer, en dan afgevuur'n bars in die water, na aanleiding van die roete wat hulle waarskynlik gekies het. Die eerste fase was onsuksesvol. Maar die volgende een treffer ih al.
  
  
  'n fontein van water ontplof as vier aanklagte ontplof gelyktydig. Ton van die water en stukkies van die swart rubber gevlieg in die lug. Dit het veroorsaak dat'n golf wat gehandel het'n swaar slag vir die corvette. Die skip het begin om te laat die strandmeer, maar ek het die gevoel dat dit gely het aansienlike skade. En kyk uit op die rowwe see buite die strandmeer, wat hy gedink het hy kan nie maak dit aan die Port van Spanje. Die donker wolke is besig om vinnig nader. Die wind brul, stuur groot skuim koppe vlieg rond .
  
  
  Op die eerste, ek het nie hoor enige ander geluid by alle. Maar dan sien sy'n eskader helikopters nader. Dit was onmoontlik vir helikopters om te vlieg in hierdie weer, maar in sommige lande, die menslike lewe tel nie.
  
  
  "Neem dek," skree ek so hard as wat ek kon oor die wind. "Hulle sal probeer om ons aan te val hier en dan is die land hier met'n helikopter. "Maak gou! '
  
  
  Noag en die seun was besig pers Fleming van hier na die tonnel. Tara het hulle gevolg, en Mitzi en ek gesluit die lyn. Wanneer Tara bereik die trappe, het sy skielik omgedraai. "Maat, ek het genoeg gehad. Wys my hoe om te hanteer soos'n masjien. Ek wil om jou te help! '
  
  
  Nah het guts, en vir een of ander rede het hy was trots op haar. Hy het haar kort instruksies, vertel haar om nie te skiet totdat sy was seker dat die vyand was in die kamer.
  
  
  "Bly hier, Tara," het haar pa gesê. "Mitzi, van nog'n gat. Ek sal gaan na die ander kant. Dan is jy nie skiet op die bemanning totdat hulle kry. Miskien kan ons kry uit van hier na alles. Hy het gewag tot Mitzi het verdwyn in een van die omliggende geboue. Dan hardloop hy na die ander kant van die binnehof. Dit skaars weggesteek onder die dak as dit gevlieg deur as die laeveld ambassade berig, die stuur van'n stad van 50 mm koeëls in die mure. Wanneer die lyne geëindig het, het haar man uitgegaan na die agterplaas en geskiet by die naaste een. Hy het gevlieg soos'n dronk voël in die rigting van die oerwoud. Mitzi gehoor die kraak van die masjien geweer. Tref dit een van die helikopters, maar dit was nie'n effektiewe getref. Tara het verskeie lang bars, maar nie getref enigiets.
  
  
  As gevolg van die geraas van hul eie gewere, wat hulle waarskynlik nie eens hoor hulle geskiet word. Hulle het terug gekom om te vlieg oor ons weer, en bedek die landing van een van die helikopters, wat blykbaar probleme gehad. Swaar reën het begin om te val.
  
  
  Die helikopter laat val op die grond soos'n moeg voël. Die deur gaan oop op die ander kant, en twee masjien gewere afgevuur op die mure waar die meisies sit. Dan is die vlieënier het om die helikopter en loop rondom dit. Die meisies se masjien gewere brul. Hy het bloeding erg. Maar die tweede man in die helikopter was nog vuur in ons rigting. Ego kon nie sien nie haar van waar hy staan, sodat hy hardloop in die kamer rond en hardloop na die helikopter. Ek het na die stilte van die ego. Hy afgedank is deur die glas en sien die skut se teiken draai te red sentimentaliteit.
  
  
  Nou dit was swaar reën in vlae. Die lug het'n vuil groen. Daar was weerlig, en daar was'n oorverdowende donderslag. Die res, die ambassade het gesê, nie langer kon weerstaan die storm. Hulle probeer om die land op die strand.
  
  
  Ek was net oor om te gryp'n tou te bind op die landing helikopter wanneer Mitzi se geroep het my laat stop. Sy wys na die kamer waar Tara moet word.
  
  
  Ek het geweet dat dit, selfs nog voordat ek daar gekom het: Tara Sawyer was lê op die vloer. Haar pragtige liggaam draai in'n bloedige massa, uitmekaar geskeur deur die swaar koeëls uit die helikopter. Met'n vinnige oogopslag, het hy vinnig verdwyn in die kamer rond. Ek kon dit nie bekostig om in te woon op ons, op enigiets. Ek het om te bind hierdie een deur helikopter. Maar dit was nie maklik vir my, ek was baie bekommerd oor haar. Swak Tara! Hey, moet jy nie geveg het.
  
  
  Mitzi het my gehelp. Wanneer ons klaar is, ons het om te kruip laag-lê op die grond te vermy om weg geblaas deur die wind, wat is die hoë plekke op ongeveer 150 mph. Ons het nie gaan in die tonnel. Sy het nie wil om te sien Tara weer reg weg.
  
  
  Haar hotel is kalm te dink. Tony sal nie wil hê om haar te sien, óf. Hy het gevra vir'n orkaan en het sy ego. In Februarie! Haar gedink oor'n paar dinge.
  
  
  Ons sit langs mekaar, nie'n woord te sê, beide van ons vol van ons eie donker gedagtes. Die storm het voortgegaan om te woede vir nog'n uur voor daal. Skielik was daar'n onderdrukkende stilte. In die suide, orkane draai kloksgewys, in die noord - antikloksgewys. Die spoed toeneem vanaf die middel na die buitenste ring. As Noag kan nie net veroorsaak dat'n orkaan, maar ook verander die verloop van die ego, ons sal binnekort'n vol blaas uit die ander rigting.
  
  
  Hy kyk deur die gat wat die bomme het in die buitenste muur. Ek haar gesien het, die korvette. Die skip gestrand en wieg op en af. Die golwe wat'n paar meter hoë hom getref het met skrikwekkende geweld. Die meeste van die helikopters gekry het, gevang in die bome en neergestort het, en die patrollie boot gestrand verdwyn. Beskadig seiljagte swaai in die strandmeer is gewas wal en heeltemal vernietig.
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 13
  
  
  
  
  
  
  
  Noag vreemd genoeg omkring die helikopter en knik vir homself. Maar wanneer hy gekom het vir ons, sy gesig was donker en sy oë was somber.
  
  
  Hy sê in so sag'n toon as moontlik, "ek onderskat jy en ek moet erken ek verstaan dit nie, maar jy selfs ons gehuur om'n taxi te kry om ons hier uit."
  
  
  Hy het voortgegaan om te kyk woede. "Miss Sawyer is'n groot eer vir almal van ons. Die kuns het ek nie eie is die kuns van die opstanding. Maar ons kan ten minste gee jy'n plek onder ons helde."
  
  
  Tara se voodoo begrafnis? Ek het nie so dink nie. Sy kon nie eens dink dat haar pa sal dit waardeer. Hy was van plan om haar liggaam met hom, maar het besluit om nie om daaroor te praat nie.
  
  
  Noag was nie gedoen praat nie. "Die wind sal binnekort terug wees." Hy wys rond. "Die fort is erg verswak deur bombardement. Wanneer die storm treffers weer, die mure sal val. Ons wil beter kry."
  
  
  Hy het nie wag vir ons reaksie, maar loop af in die tonnel. Mitzi en ek het hom gevolg. Hy het skielik gedink het van Tara. Die gedagte van haar dood het my siek. Ek sou bly wees om te gebruik al die metodes van ons organisasie en organisasie wat ek weet teen Kolonel Karib Jerome.
  
  
  Twee kerse brand in die voorkant van die altaar. Waarskynlik een van die gode te bedank en een om te bedel ih vir die goeie van die toekoms. En ons kan gebruik om enige vorm van hulp. Noag was besig gemompel weer, miskien voorneme is om glad Tara se pad na die hiernamaals.
  
  
  Haar, voel onnodig. Haar, voel rusteloos en vasgevang. Ek het nie eens besef ek loop tot Noag het vir my gesê in'n lae stem, "Jy hoef nie hier te bly, Mnr Carter. Dit is'n doolhof, daar is ander kamers wat jy dalk wil om te verken as goed." Hy aangeraak het'n rots wat was om deel te wees van die muur. As'n resultaat, deel van die muur swaai na binne. Buite was dit'n gang.
  
  
  Ek kon hoor die effense kennis van verwyt in haar stem. Hy het waarskynlik gedink het ek was te meng met die seremonie en was bly dat hy in staat was om te verlaat. Daar was'n paar kerse in sy sak, en hy steek een. Dan het hy en Mitzi stap deur die oop deur, en Noag gesluit het dit weer agter ons.
  
  
  Ons bevind onsself in'n kamer met'n goed in die middel. So, dit was'n plek waar die water was gestoor word vir die duur van'n lang beleg. Die res van die kamers gedien as voedsel kelders. Hulle is cool genoeg is om te hou kos in hulle vir'n lang tyd. En dan het ons afgekom op'n hele butcher shop, 'n kamer gevul aan die rand met karkasse. Ek wonder hoe die ou man gevoed sy stam as hulle kon nie jag veilig buite die mure.
  
  
  Ons het'n uur loop deur die ondergrondse kamers, maar daar was baie van die vars lug monsterneming oral. Haar taak is om te vind die bron van hierdie. Ons stap af in'n kronkelende gang wat gelei het tot die oppervlak. By die punt waar ek vermoed ons was op die vlak van die binnehof, het ons oor'n uitgesluit hek sluit die gang. Hy tel die slot met sy stilet totdat dit oopgemaak. Ons het op en gevind dat'n trap wat lei na die hoek van die toring. Die lug gekom het deur die embrasures.
  
  
  Ons het oor'n geslote deur. Dit was ongebuideld, en ons het op'n vlug van die trappe om'n mahonie muur wat het direk gelei tot'n kamer op die top van die toring.
  
  
  Mitzi het gesê dat voor. Niemand het geweet dat al die truuks van hierdie ou bedrieër! Dit was'n radio kamer! Gevul met die oordrag en ontvangs van toerusting: die beste.
  
  
  Haar sel in die voorkant van die konsole en lag. Mitzi gereageer baie anders. Sy was woedend.
  
  
  "Nou laat ons praat met die ou huigelaar con kunstenaar!" het sy geskree. "Hy het almal lyk soos idiote. Hy stuur almal weg sodat hy kan bel op die gode in vrede, maar in werklikheid is hy gaan na sy radio kamer om te luister na die weer verslae. Geen wonder hy het geweet dat'n storm aan die kom was."
  
  
  "Neem'n maat, ja," het ek bygevoeg. "Hy het my hoor klanke wat nie bestaan het nie op alle. Jungle dromme! Ek dink dat iewers in die bosse, naby Port van Spanje, daar is nog'n wapen weggesteek, sodat jy kan sein die jongste nuus hier. Kom ons sien wat gebeur in die wêreld ."
  
  
  Ek omgekeer'n paar skakelaars, en Sergey verlig. Die toestel begin neurie. Maar die enigste geluid wat ons gekry het, was die geknetter van statiese elektrisiteit. Die storm was te sterk om iets te neem in. Hy draai die radio af. Die skuiwergate in die radio kamer was gesluit. Ons het nêrens om te kyk na buite, maar ten minste van die klanke wat ons hoor, ons kan jou vertel dat die storm was terug in volle krag.
  
  
  Ons gaan uit na die radio kamer, probeer om uit te vee alle spore van ons teenwoordigheid. Hy was nie gaan om te sê vir Noag dat hy oopgemaak die ego spel. En'n uur later, wanneer die ou man se mimmo geslaag het, deur te kyk na die helikopter rit deur middel van die storm, het hy probeer om te maak'n onskuldige gesig. Maar dit was nie al nie.
  
  
  Die storm is verby. Maar deur die helikopter, te. Al wat oorgebly het van dit was'n hopie van skrootmetaal teen een van die mure. Die skroef lemme is gebuig soos tentakels.
  
  
  Die radio was ons laaste kontak met die buite wêreld. En ons sal nie in staat wees om te gebruik ego vir die volgende paar uur. Selfs as sy in staat was om te kontak Hawk, sou hy nooit in staat was om te stuur'n helikopter in die storm wat was nog steeds woed. Al wat oorgebly het, was om te wag tot die volgende oggend.
  
  
  Ek het'n idee van wat die oog sou wees soos op die eiland op daardie oomblik. In elk geval, dit was voor die hand liggend dat al die paaie is geblokkeer deur die bome wat omgeval het. Selfs die swaarste tenks kan nie kruis die pad. So ons het nie verwag dat'n nag aanval. Ek het om te vertel hom die nuus oor die helikopter.
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 14
  
  
  
  
  
  
  
  Ons was die eet van edu, vir Tony se onuitputlike voorraad gewen het, wanneer die ou reuse skielik opgekyk. Hy het gehoor dit ook: die geluid van opgewonde stemme buite die hek. Noag was op die trappe in twee treë. Hy hardloop na hom na die hek.
  
  
  Die stam het teruggekeer. Noag stoot die hek oop en die mans het ingestorm. Noag vertaal die ih woorde vir my. Toe die orkaan getref het, het hulle weggesteek in die grotte versprei oor die eiland. Toe het hulle gehoor dromme uit die rigting van Port van Spanje: die hoofstad is vernietig, die weermag ontbind. En Jerome was dood!
  
  
  Hulle was geskok deur die toestand van die fort, maar nou dat hulle veilig weer, het hulle gehoop om die skade te herstel. Toe het hulle begin met die voorbereiding vir die vakansie nag, Mitzi en ek het dieselfde gedoen, al is dit op'n effens kleiner skaal.
  
  
  Ek sal hê om te wag tot die volgende oggend om seker te maak my opdrag is voltooi. Ek het om te sien die kolonel se liggaam met my eie oë en vinger afdrukke vir die POLISIE. Volgens stam amptenare, Tony in Besit geneem het se liggaam is nog steeds in die Sawyer Hotel, so ek nodig het om daar te kom so gou as moontlik. As die vragmotor nie vernietig is, kon hy het dit gebruik om te kry om die hoofstad vinnig. Ek wil neem haar saam met my, mans met pangas die pad skoon te maak waar nodig. Kom ons hoop dat die vragmotor het nie ly die lot van helikopters en bote in die strandmeer.
  
  
  Ten slotte, deur die middernag, ons was aan die slaap. Die volgende oggend, het hy besluit om nie te noem Hawke vir hulp net nog nie. Ek wil dit nie doen nie, en Hawke het gesê dit was belangrik dat hy dit gedoen het, alleen, sonder buitelandse hulp. Ek het nog'n kans om te help Fleming neem die presidentskap op sy eie.
  
  
  Fleming was ten gunste van die invoer van Port van Spanje so gou as moontlik. Maar Noag was minder vertroue. Die oerwoud dromme was pret, maar natuurlik het hy nie gehoor het nie iets op die radio nie. Iets wat hy beslis nie wil hê om te sê hardop. Hy het'n paar jong mans met pangas om duidelik die pad saam met my, en ek het saam met hulle na die vragmotor. Gelukkig, nie'n enkele boom val op dit. Ek plaas die rotor, gedroogde die vergasser, en toe die enjinkap. Mitzi Gardner sit in die voorste sitplek, om blare op die nat stoffering. Ee masjien geweer was lê op die paneelbord.
  
  
  Ek het nie protes. Nah het die reg om by te woon die sluitingseremonie. Nou is ons weer alleen, en slegs Tony Oorwin se mans was die skoonmaak van die pad vir ons. Dit kon erger gewees het. Die bome langs die pad was meestal klein, ih is maklik om te beweeg. Waar die pad het naby aan die see, soms hele afdelings is getel. Indien nodig, mense sit logs in die diep plekke so dat ons kan ry langs hulle sonder enige probleme.
  
  
  Die dag was duidelik. Die lug was'n onskuldige blou, en die see was kalm. Maar die strande is soos boot begraafplase, en die huise op die kus was meestal heeltemal vernietig. Die eerste groot gebou wat ons geslaag het, het die ou Poinciana Hotel, is net'n baie van die puin. Daar, die Tony Het die seuns spring uit om die motor in te voer die ongeluk en soek vir waardevolle vind onder die puin. Die hele dorp voor was'n hartseer gesig. Mense loop doelloos deur die puin, soms optel iets, dan val dit en beweeg aan.
  
  
  Ek probeer om te hou die berg fort, wat het verweerde so baie storms deurstaan hierdie slag as goed.
  
  
  Die regering Vierkante nog steeds lyk redelik goed, behalwe dat nie een venster was ongeskonde, en die pad is besaai met asblik. Die soldate in die gebied was ongewapen en loop soos verdwaas robots. In die besigheids distrik, 'n paar soldate was die skoonmaak van die puin, onder die leiding van die junior offisiere. Hulle kyk na ons as ons geslaag het, mimmo, maar hulle het nie probeer om jou te stop ons. Nou dat die kolonel was dood, hulle was blykbaar in'n krag vakuum. By die Sawyer Grand LaClare, die elegante hoë bome wat versier die grasperke is gebreek soos takke. Hulle is verstrooi hier en daar. In die hawe, verskeie bote was swaai met water gevul is. Die water is vuil in kleur. Die wit strand was in puin, omring deur verwoes ligstoelen en sambrele. Daar was geen soldate naby die inn.
  
  
  Hy opgetrek na die hoofingang. Ons het met ons wapens getrek. Hy het in ag geneem het dat Jerome het verskeie soldate bewaak hom as'n wag van eer. Ek het dit in ag te neem. Maar dit was nie die geval nie. Die saal was verlate, soos die casino.
  
  
  "Miskien in die Chip logs?" Mitzi gedink hardop. Ons het daar. Vir die kasregister, natuurlik, daar is geen swart sekuriteitswag. Tot my verbasing, die elektriese slot was nog steeds werk. Ons verhuis. Nog niemand in sig nie. Ons het die deur oopgemaak om te Capolla se kantoor met'n knoppie op die beheer paneel. Jerome was nie daar nie, maar die geld is daar. Langs my, ek hoor haar sug'n diep sug van verligting. Mitzi hardloop haar tong oor haar lippe toe sy sien die stapels van rekeninge.
  
  
  "Die seuns in Miami sal is lief vir om te hoor dat," het sy gesê. "Ek dink almal van Sawyer sal maak gou."
  
  
  "Maar waar is Jerome se liggaam?" Vra ek ongeduldig. Ek nodig vinger afdrukke. Mitzi voorgestel dat ek'n blik op die dak woonstel.
  
  
  "Gaan op, Nick. Ek sal laat haar geld hier. Enigiets kan nog gebeur, en sy sou nie wil hê dat die geld te verdwyn in die nick van die tyd."
  
  
  "Ek wil nie te verlaat jy hier alleen," het haar pa gesê. "In sulke situasies, hierdie stad moet wees uitzwerming met die plunderaars."
  
  
  Haar lip krul. "Die deur gesluit kan word van die binnekant, maar jy kan net maak dit oop rondom die saal. Dit is amper so veilig hier as wat dit is in die kluis. Weet jy hoe die hysbak beheer paneel werk?
  
  
  Ek het dit geweet. Ek het'n vinnige blik op haar, net soos sy gedoen het toe ons die eerste keer gebruik ego saam. Sy het skaars voel die hysbak stop, maar wanneer die deure oopgemaak het, sy stap uit op die dik mat van die boonste vloer.
  
  
  Die verkeer was te vinnig. Die hand met die rewolwer het my getref in die kop. Haar refleks leun in, maar ek was getref. My arm was'n oomblik verlam. My geweer op die grond geval, en ek kon nie buig my elmboog te gryp die Luger.
  
  
  Hy spring terug en gryp die pols van die man met die rewolwer met sy linkerhand: dit was Jerome.
  
  
  So hy was nie dood nie. Hy het'n wond op sy voorkop. Hy sou waarskynlik gewees het vir'n rukkie, maar nou is die ego spiere is heeltemal ongeskonde. En hy kon veg byna so goed as wat sy kon. Hy het geweet dat al die truuks.
  
  
  Terwyl my regterhand was nog slap en ego se linker pols was aangrypende dit, het hy my geslaan in die ken en dan onmiddellik die knieë my in die lies. Sy cringed as seer. Maar ek nodig het om tred te hou dat die geweer weg van my. Haar spiere strenger op die eerste, en dan skielik val op die vloer. In rumatiek, hy los sy greep. Hy het op sy knieë. Hy gepers sy pols gratis en probeer om te streef na die rewolwer. Hy is begrawe in sy tande in die ego se been en gehou byt. Hy het geskree in pyn en verdubbel oor my rug. Die rewolwer op die grond geval. Hy byt op haar weer. Het hy geskree, en ek voel die warm bloed loop af sy broek. Dan my vingers het gevind dat die geweer. Hy het opgespring om sy voete, gooi sy ego, het op een van die stamme, en geskiet Jerome.
  
  
  Hy vryf sy regterarm totdat hy voel sy krag terug te keer. Dan het sy was gesleep deur die lyk in die hysbak. Ek het nie tyd om te neem vinger afdrukke. Af te sny my vingers met Hugo, my stilet, was vinniger. Ih vasgebind dit met'n sakdoek en sit dit in'n minuut.
  
  
  Toe ek ingeskryf het vir die eerste vloer, ek was verbaas om te vind dat Mitzi was nog steeds daar. Toe haar selfoon lui deur die interkom, sy het die deur oopgemaak van die binnekant. "Het jy gevind dat die ego?"
  
  
  'Ego haar gevind.'
  
  
  "Nick, haar naam is. Kom ons neem'n vragmotor en lewer die geld te Noag, dit sal veilig wees daar."
  
  
  "Goeie. Hier wag terwyl ek neem die vragmotor tot by die garage."
  
  
  'n vragmotor het dit, en ons het die geld onder die tarp en ry terug na die heuwels.
  
  
  Ons is amper by die vesting, nie ver van die hoofstad, wanneer'n Jeep opgetrek uit die teenoorgestelde rigting en geblokkeer die pad direk in die voorkant van ons. 'n kolonel in'n russiese meisie het om die motor en getrek uit'n rewolwer. Hy skree iets by ons. "Dit is beveel dat geen voertuie toegelaat moet word op die straat. Jy weet nie... "Dan sien hy Mitzi se rooi hare en begin om te vermoed iets. "Wie is jy? Wat doen jy in hierdie vragmotor?
  
  
  Dit het uit die masjien geweer en skiet op dit. Nadat ek het ontslae te raak van die beampte en die bestuurder van die Jeep, was hy getref deur die gas op die pad. Dit is die rede waarom ons nie sien nie enige senior beamptes oral op die eiland. Selfs nou, hulle was sit in die fort en te luister na nuwe bestellings. Port van Spanje was onder die wette van die oorlog van'n buitelandse Mag!
  
  
  Wanneer ons was'n paar afstand weg van die stad, het ons teëgekom het Noag en ego mense. Met November in die lei en Fleming in'n hout palanquin, hulle was op pad ons pad.
  
  
  Haar grom en druk die intimidasie pedaal. Hoe kon Fleming het oorreed om die ou man om dit te doen so'n ding? God weet hoe baie buitelandse sake troepe is op die eiland. Hy gespring om die motor en stap oor na Noag. Ek het gevind dat ek nie langer kon beheer my stem met woede. Hy het selfs begin skree op hom, maar hy het nie dink oor gaan terug. Hy beskryf die situasie in die stad, die beslaglegging van krag. Geen reaksie!
  
  
  "Nou dat Jerome is dood, mense sal opstaan," het hy gesê. "Hulle sal ondersteun President Fleming."
  
  
  Hoe? Met'n panga? Pangas teenoor masjien gewere? Noag trap rondom my en edel stap op. Die stam het hom gevolg, verby'n mimmo vragmotor. Hulle het gesing en gespeel musiek op hul hout tromme. Haar, spring in die motor en begin om te draai die vragmotor. Maar Mitzi gryp die stuurwiel.
  
  
  "Ons sal nie terugkeer met hierdie vrag, liewe. Dit is'n rit op die berg vir ewig, selfs as ek het om dit te doen alleen."
  
  
  Vrou. Wel, Hawke net gehuur om haar in Fleming se geval. As sy daarop aangedring op die feit dat dood en het besluit dat sy sou besoek haar mafia vriende om ten minste die geld kry, hy kon skaars blameer haar. Ten minste is haar lewe gespaar sou word. Haar gespring om die vragmotor en hardloop na Fleming aan die hoof van die optog.
  
  
  As ons voortgegaan loop, het ek opgemerk dat die geroep agter ons was besig om harder. Om terug te kyk, het hy verstaan hoekom. Meer en meer mense, wat was om te verskyn uit die bloute, het by ons aangesluit het in die oerwoud.
  
  
  Die inwoners van die ou dorp gekom het uit die bos soos die tande van'n draak. Menslike riviere gevloei het uit die heuwels. Ons ontmoet deur die inwoners van die hoofstad.
  
  
  Dan is daar iets mal gebeur het. Die plaaslike weermag gekom het uit van die fort nie om ons aan te val nie, maar om ons aan te sluit. Hulle begin skiet in die rigting van die fort.
  
  
  Toe het ek verstaan haar. Jerome se soldate het hom totdat hulle uitgevind het wat hy was regtig aan, totdat die Russe het vir hulle gesê. Nou het hulle het'n rewolusie. Die soldate en die mense opgeruk op Fleming. En die soldate was saam met die offisiere wat in die stort vir Fleming. Die mense wat vir die Kubane en'n handvol van die russiese adviseurs is nou vasgevang in die vesting en omring deur'n massa van mense en soldate. En baie mense weet nou geen vrees.
  
  
  Skree en waai hul messe, die inboorlinge gevolg van die heffing van gewapende soldate. Baie van hulle is beseer. Maar baie meer het om te storm die mure van die fort. Hulle het geveg tot die skietery by die vesting gestop. Dit het nie neem meer as die helfte van'n uur. Mense wat gekom het deur die vensters en deur middel van die mure uitgestort deur die hekke. Hulle het nie het ons Kubane, ons russiese "adviseurs".
  
  
  Die soldate het'n vorming en verhuis na waar Fleming was die lees van die stryd. Hulle gegroet en het die geweer as'n teken van lojaliteit. Ek het geweet dat Fleming geneem is na'n plek waar my regering kon sien my ego.
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 15
  
  
  
  
  
  
  
  Net een vliegtuig op die lughawe kon nie neem af. Daar was net een skip in die hawe wat was gereed om te vaar. Alle buitelandse vlieëniers, beamptes en "adviseurs" is aan boord gebring en die land verlaat as ongewenste buitelanders.
  
  
  Fleming het begin om skoon te maak doeltreffend. Die Tony Sal stam het terug gegaan na die vesting. Die Hammond familie genooi Fleming te kom en leef by die paleis. Hulle sal verlaat sodra die lughawe heropen vir normale verkeer.
  
  
  Mitzi het'n koerier met'n nota. As sy was gevra deur Davey se hotel te sê vir die seuns in Miami, waar sy was en dat sy sal daar bly totdat sy ontvang verdere bestellings.
  
  
  "Tara Sawyer was gelê om te rus in'n pragtige seremoniële begrafnis," het sy geskryf. "Sy is begrawe in marmer iewers in die katakombes."
  
  
  Sy het nog'n week oor om jou te help Fleming, indien nodig. Maar daar was geen ander probleme, en die emu het nie nodig om my te help. Dit was'n soort van vakansie.
  
  
  Toe hy teruggekeer het na Washington, Sawyer ranted te Hawke oor sy dogter se dood. Hy het daarop aangedring dat sy begrawe word by die huis. Hy het nog nie ingelig Emu van Tara se lot. Hawk laat my uit te sorteer die probleem.
  
  
  Sawyer het probeer om haar te kalmeer en vertel haar oor Tara se wedervaringe. Hy het daarop gewys te emu die groot dankbaarheid van die inboorlinge en gesien dat sommige van Sawyer se woede en diep hartseer gehad het om te trots.
  
  
  Emu het nie vir haar gesê het oor Mitzi. Daar is geen punt in die begin van'n oorlog tussen hom en die mafia. As'n meisie wil om te verwyder die boonste laag van die room, ek het gedink sy verdien dit. Thomas Sawyer kon maklik betaal het vir die opknap met sy maatskappy se winste, en miskien is dit nou Mitzi kon gegaan het in die besigheid en het'n rustige lewe.
  
  
  Hy het hulle albei oor November. Hawke kyk na my asof hy nog nooit gehoor van die naam voor, maar Sawyer was baie beïndruk met die stories wat hy vertel haar oor nen.
  
  
  Wanneer Hawk en ek was alleen, ek het die pot van Jerome se vingers aan die stoel. Hawk kyk na Nah soos hy was op soek na'n pot van grondboontjiebotter. Dan, met'n floreer, het hy geplaas Mitzi Gardner se nota langs dit. Hy kyk na nah en dan kyk na my. Ek het nie'n spier te beweeg onder die perkament vel. Hy het nie eens knip.
  
  
  "Ek hou van jou werk.' Dit was sy gewone spa toon. "Ek wag vir jou verslag."
  
  
  Ek het dit begin met die klein besonderhede. Lugwaardin, "ek was redelik seker dat Jerome haar vermoor, maar ons kon nog check dit uit. Die tronk dat Fleming was veronderstel is om te inspekteer. Die kerkers hy het in laboratoriums vir die universiteit. Dan, met'n uitdrukkinglose gesig, het hy'n chronologiese oorsig van die aktiwiteite van Tony Gewen het.
  
  
  "Hy het geweet oor die orkaan twee uur voor," Hawke het vir hom gesê. "Daar is genoeg tyd om te wys wat hy is nie bang nie, en gee'n volledige prestasie. Ek wonder hoekom die res van die eiland was onkant gevang, so hulle kon nie hul skepe en vliegtuie te veiligheid in die tyd. Kan ek bel haar op die selfoon? '
  
  
  Dit was moontlik. Ek het die weer buro en het in kontak met een van my vriende wat daar werk. "Jim, wanneer het jy die orkaan waarskuwing verlede week?"
  
  
  Daar was iets soos'n vloek op die ander kant. "Damn dit, Nick, dit is te laat om te spaar nie. Die satelliet het dit nie sien nie totdat dit verby Grand Lachlair. Teen die tyd dat ons die waarskuwing, en dit was alles oor. Ons het nog nooit gesien dat'n orkaan beweeg so vinnig. En dit is in februarie! Selfs Noag het nie jou waarsku ons in advance."
  
  
  Ek het gedink ek gaan mal. "Wat weet jy van Noag?"
  
  
  "Hy is ons waarnemer in die gebied. N. O. A. H. (Noag) hierdie is'n ego-kode briewe. Hy is redelik damn goeie. Hy gewoonlik voorspel die weer so vinnig as wat ons doen. Hoe is dit? Dit klink'n bietjie vreemd.
  
  
  'Noag .. . niks soos dit. Dankie.'
  
  
  Ek hang op haar. Hawk sit die ander een. Ego se stem klink somber. "As hy het berig dat dit in die tyd, wat hy kon voorkom het'n baie van die skade. Baie lewens sou gered gewees het ."
  
  
  "En die eiland val in die hande van ons groot broer op die ander kant van die oseaan," het ek bygevoeg.
  
  
  Hy stap uit van die kantoor sonder'n woord en maak die deur saggies agter hom. Die weer satelliet is voortdurend fotografeer groot dele van die oseaan. En hierdie mal orkaan was nie afgeneem totdat dit tref die kus van die eiland. Het die satelliet nog nooit gesien dat'n storm voor?
  
  
  Hy steek'n sigaret en probeer om nie te dink oor dit nie meer nie. Haar sigaret was gegooi weg. Was hierdie werk besig is om te maak my seniele?
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Oor die boek:
  
  
  
  
  
  Daar is baie maniere om dood te maak'n persoon ... Chinese rowers verkies om'n mes, terwyl ander dood te maak met hul kaal hande.
  
  
  Amerikaanse bende lede gebruik'n groot-kaliber rewolwers, russies assassins gebruik dinamiet.
  
  
  Egter, daar is net een persoon wat nie kan oefen al die doodmaak van tegnieke. Ego se naam is Killmaster !!!
  
  
  Hierdie tyd, Nick Carter sal hê om te gebruik al sy vaardighede om te gaan met die slagters hy voldoen aan op die pad na die "Kremlin Dossier".
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Spaanse Verband
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Spaanse Verband
  
  
  Toegewy aan die lede van die Verenigde State van amerika Geheime Diens
  
  
  
  
  Die eerste hoofstuk
  
  
  Dit was Hawk, en hy was vreemd. Hy het nie veel praktyk op dit, en hy sou nie het uitgeblink by dit selfs as hy was in'n groot vorm.
  
  
  "Het jy gaan ski, N3?" hy het my gevra om op die selfoon.
  
  
  "Natuurlik, ek gaan ski. En baie goed, as ek so mag sê"
  
  
  "Versamel jou ski's. Jy gaan na Spanje."
  
  
  "Dit is moeilik om te ski in Spanje," sê ek. "Suiwer sneeu"
  
  
  "Die wysigings. Sierra Nevada. Vertaling. Sneeubedekte berge".
  
  
  "Wel, miskien is dit sneeu van tyd tot tyd ..."
  
  
  "Sal jy het'n metgesel."
  
  
  "Ook'n skiër?"
  
  
  "Absoluut fantasties. Ook'n kenner op die dwelmhandel. Dit is op die lening van die Tesourie se Drug Enforcement Administration."
  
  
  "Die sneeu voël?"
  
  
  "Dit is'n baie pret. Jy sal albei partytjies by'n ski-oord in die Sierra Nevada."
  
  
  "...Genoem?"
  
  
  "Sol y Nieve".
  
  
  "Oordrag:"die son en die sneeu / Nee, meneer. Ek bedoel, wie is jy?"
  
  
  "Ek sal laat jy weet later. In die tussentyd, neem die San Diego vlug te ense nada."
  
  
  "Ense nada?"
  
  
  "'n klein visvang dorp in Baja California."
  
  
  "Ek weet wat dit is, en ek weet waar dit is. Haar ego het selfs'n spesiale reuk. Wat is'n woestyn stad het te doen met die cross-country ski?"
  
  
  "Jy sal voldoen aan'n Tesourie agent daar."
  
  
  "Ah."
  
  
  "Lekker wees om te haar. Ons moet haar kundigheid."
  
  
  "Haar?" Klokke lui in my senuwee sentrums.
  
  
  "Ee."
  
  
  "Wat is dit? Sy moet'n oppas vir dwelmverslaafdes?"
  
  
  "Jy moet sien dat die vergadering plaasvind."
  
  
  "'n vergadering?"
  
  
  "Tussen dit en een van die skakels te breek Turkye-Corsica-Kalifornië. Hy wil hê om te sing. Ek wil om te hoor die musiek voor die emoe se keel is gesny."
  
  
  "Meneer, soms jy ..."
  
  
  "Moenie sê dat! Die adres is La Casa Verde. Vra Juana Rivera."
  
  
  "En dan?"
  
  
  "Bring haar na Washington met jou."
  
  
  "Wanneer?"
  
  
  "Op die volgende vliegtuig te ense nada."
  
  
  Hy het nie sien my gebalde vuis.
  
  
  "Nikolai!" Hawk sug. Hy vermoed my van ligsinnig.
  
  
  Ek hang op haar. Na die sluiting van'n geval in die Filippyne wat ruik soos oorryp kokosneute, hare gevlieg na San Diego uit Hawaii net twee dae gelede. Hy was net die begin om te ontslae te raak van die kinkels in sy spiere en die spanning in sy psige. Die dood is nooit lekker nie, sy oorskry sy kwota in Mo. En.
  
  
  Dit is die beste om te gooi dit uit deur die oë, om jou kop - met die hulp van'n kudde van die pragtige sterre in San Diego om te skiet'n TV-reeks. Maar nou...
  
  
  Ek het die klerk, vertel hom oor my mees ongelukkige kleur verander, die vinnige toename in die planne, en hom gevra om voor te berei my wetsontwerp. Dan het hy genoem die lughawe en het gevind dat die volgende vliegtuig te ense nada sou verlaat in'n uur en'n half.
  
  
  As ek onderbreek my puntig stort, ek sal net in staat wees om dit te doen.
  
  
  * * *
  
  
  Baja California is die stert wat hang af van Kalifornië behoorlike. Niemand was om te weet wat om te doen oor dit. Hierdie is die onderwerp van omstredenheid tussen die VSA en Mexiko vir baie jare. Na maande van geredekawel oor die eienaarskap van die woestyn strook, die Mexikane het uiteindelik in en het ingestem om dit terug te neem.
  
  
  Hy leun terug in sy sitplek en slaap al die pad na die klein lughawe op'n vuil strook naby'n klein vissersdorpie genoem ense nada. Die woord beteken eintlik "baai" of "klein stroom" as jy in interessante klein dingetjies.
  
  
  Toe ek op die vliegtuig helder sonnige heilige, die glans was so sterk dat ek sit op'n sonbril.
  
  
  'n nuwe Mustang taxi was geparkeer buite die bedryfstelsel toring, en die bestuurder geroep om haar te neem Ego terug na die stad. Na die verbygaan deur uitgeryde paaie, grasvlaktes toegegroei met als en vetterige bos, het ons uiteindelik gekom het om die belangrikste straat van die stad.
  
  
  La Casa Verde - wat veronderstel was om te wees groen as my spaanse nog pas, maar was eintlik'n soort van vervaag pastel kalk-was aan die einde van'n buiging blok, waar dit lê en bak soos'n akkedis op'n klip.
  
  
  Hy het uit die taxi, tel sy sak, en het in die voorportaal. Die motel is pikswart van die helder sonlig, maar ek kon sien die mustachioed tiener voorgee om te wees wat belangstel in my aankoms. Emu waai by haar en opgetel die telefoon by die huis.
  
  
  "Amer". Dit was'n meisie op'n miniatuur skakelbord.
  
  
  "Kan jy in verbinding bly om my te Senorita Juana Rivera?"
  
  
  Daar was'n kliek, en'n lang ring.
  
  
  "Amer". Dit was'n ander meisie.
  
  
  "Juan Rivera?"
  
  
  "Haar."
  
  
  "Het jy engels praat?"
  
  
  Daar was skommelinge. "Jess?"
  
  
  Haar, sy oë toegemaak. Dit was veronderstel om te wees een van daardie sending. Hy het sy kop geskud en gesê die kode frase, probeer om nie te voel absurd:
  
  
  "Oktober is die agtste maand van die jaar."
  
  
  "Ek smeek jou vergewe? O, ja! Dan die appels is ryp."
  
  
  "Goeie meisie! Dit is George Peabody." Dit was my huidige dekking naam, en Hawke het nie my vra om te verander my ego. So ek is nog steeds George Peabody.
  
  
  "Ag, Senor Peabody." Hy was bly om te hoor dat die aksent was weg. "Waar is jy?"
  
  
  "Ek is in die voorportaal," sê ek. "Moet ek pas haar?"
  
  
  "Nee, nee!" sê sy vinnig. "Ek sal benede."
  
  
  "In die barre," ek sug, en kyk uit op die baie donker vloei van die voorportaal, waar die man agter die toonbank was vee sy hande.
  
  
  Hy het omgedraai en op pad na die donker kroeg. Die kroegman het na my gekyk. "Senor?"
  
  
  "Pisco Suur," sê ek.
  
  
  Hy knik
  
  
  
  en omgedraai om dit te doen.
  
  
  Ek kon voel die swaar lug beweeg saggies agter my, bring die reuk van vars suurlemoen vir my. Hy het omgedraai en het'n skraal, donker oë, donker-harige meisie in haar middel-twintigs, met die byna liggewende bleek wit vel wat water lelies gewoonlik het.
  
  
  "George," het sy gesê in spaans. Dit was soos "Hor-hey".
  
  
  "Juana?" Ek het vir haar gesê, korrek die uitspraak van die ego halfpad tussen die "h"en " w".
  
  
  Sy hou haar hand uit. Ek sal dit vat. Dan het hy daarop om'n tafel teen die muur.
  
  
  Ons het vorendag gekom. Sy was elegant, skoon, en baie vroulik. Haar liggaam was lenig en pragtig gevorm. Ee bene ook. "Goeie ou Smous!" Ek het gedink van haar. Hoe uncharacteristic van hom!
  
  
  Ons speel hierdie spel.
  
  
  Sy bestel'n ystee, gevestig in'n stoel, en leun vorentoe, haar oë blink. "Nou is. Wat beteken dit alles?"
  
  
  Haar, hy het sy kop geskud. "Ek het geen idee nie. My beter in Washington sal kort ons."
  
  
  "Wanneer?"
  
  
  "Vanaand."
  
  
  Haar gesig was leeg. "Maar dit beteken dat ons nie vandag hier."
  
  
  "Es verdad".
  
  
  Haar mond val oop. "Dan is daar sal nie tyd wees vir..." Haar mond gebreek toegesluit.
  
  
  "Wat, Juana?"
  
  
  Haar gesig was pienk. "Hy is'n olvidado vir my."
  
  
  "Jy het'n kort geheue," sê ek, en klaar my pisco suur. Pragtige Aguardiente, het ek gedink. Eendag het ek sal hê om te besoek Pisco, Peru.
  
  
  Sy het opgestaan. "Pak jou sakke, Juana. Ons neem die volgende vlug uit hier."
  
  
  "Maar jy moet weet iets oor die sending..."
  
  
  "Dwelms," het ek gesê.
  
  
  "Natuurlik, sy oor dwelms"
  
  
  "En die Middellandse See. Ons gaan na Spanje."
  
  
  Haar mond gevorm'n o.
  
  
  "Gaan ski."
  
  
  Sy was om te drink ystee. "Kan jy herhaal wat?"
  
  
  Ek het dit nooit.
  
  
  Toe sy om die bos gelei my. Haar oë verlig. "Ah! Natuurlik, die Sierra Nevada! Daar is'n eerste-klas ski-oord naby Granada."
  
  
  Ek kyk na dit.
  
  
  "Kan jy ski?" vra sy my.
  
  
  Dit was die dag vir hierdie vraag. "Wat doen jy?"
  
  
  "Baie goed," het sy kalm gesê.
  
  
  En beskeie, het ek gedink. Hy kalm gesê, " Ons sal geniet."
  
  
  Die kroegman was kyk na my. Juana knipoog vir haar, en sy knipoog vir rumatiek. Dit was mooi, verfynde, en bereikbaar is.
  
  
  * * *
  
  
  As ons trap buite, 'n flits van die lig weerkaats die geweer vat het my blik na die swart gat aan die einde van dit. Hierdie man was lê plat op die dak om'n warm stegie oorkant die straat, en ek het geweet hy het my gesentreer in die middel van die omvang se ego omvang.
  
  
  Hy verstar vir'n oomblik. Dan het hy geteister dit te Juana se kant en die duif in die teenoorgestelde rigting, in die rigting van die skuiling van die poort. Die skoot klap oorkant die straat.
  
  
  "Hou op!" Hey genoem na haar.
  
  
  "Maar, Nick..."
  
  
  "Stil!" Ek sis.
  
  
  Hy het vinnig op en hardloop na die voorportaal venster. Ek bedek dit en kyk uit die venster. Die glans van die geweer vat gevang haar weer. Die man was nog op die dak van die droë goedere winkel.
  
  
  As haar man genader om sy geweer, hy het die geweer en weer gevuur. Aangaap oë gegrawe in die hout struktuur openhartige bo Juana se kop. Nou is sy kruip terug in die deuropening. "Goeie meisie!" Ek het gedink van haar.
  
  
  Wanneer sy kyk weer, die man weg was.
  
  
  Ek kon haar hoor hardloop voete. Ek kyk deur die stowwerige venster uit en sien'n man in'n swart pak uit te kom van'n winkel op die straat en kyk op na die plek waar die sniper was vir ons wag.
  
  
  Hy hardloop rondom die hotel, die waai by Juana om te bly binne-in, en het die droë goedere winkel se trappe, twee op'n tyd, na die boonste verdieping.
  
  
  Sy is te laat. Hy is weg.
  
  
  Daar was niks op die dak, maar'n baie van die Mexikaanse sigaretstompies en'n sombrero hy sou gekoop het twee dae vroeër uit die winkel hieronder.
  
  
  "'n buitelander," het gesê die twee mans in die winkel, 'n man met'n vet maag en'n glimlag in die gesig staar. Gonzalez.
  
  
  "Toeris?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "Kan jy beskryf die ego?"
  
  
  Gonzalez haal sy skouers op. "Oor jou hoogte. Bruin hare. Bruin oë. 'n dun man. Senuweeagtig."
  
  
  Dit is al.
  
  
  Juana het haar eenkant in die hotel lobby, terwyl ons gewag het vir'n taxi om ons te haal en neem ons na die lughawe.
  
  
  "Hy was hier twee dae gelede," het haar pa gesê.
  
  
  "Reg?"
  
  
  "Hoe lank het jy hier?"
  
  
  Toer."
  
  
  "Dink jy hy weet wie jy is?"
  
  
  Haar oë vernou. Sy het dit as'n belediging. Sy was latyns-amerikaanse, mooi, en vol van vuur. "Ek dink nie so nie!" Sy het gesê verontwaardig.
  
  
  Hulle het nie gedink dit was'n belediging.
  
  
  "Wat is jy besig om op voor jy is gekontak oor hierdie opdrag?"
  
  
  "'n druppel van die dwelm".
  
  
  "Breek dit?"
  
  
  Sy knik, die verlaging van haar oë.
  
  
  "Al hierdie dinge?"
  
  
  "Ja." Haar ken gelig uitdagend.
  
  
  "Een links?"
  
  
  "Miskien so," het sy gesê ontwykend.
  
  
  Hy het omgedraai en kyk uit van die poort by die top van die droë goedere winkel.
  
  
  "Ja," ek het ingestem. "Ek dink miskien so."
  
  
  Haar gesig gedraai met woede.
  
  
  Ee gryp haar aan die elmboog. Die taxi het aangebreek. Gelukkig Nick. Gered deur ense nada se maatskappy Taxi.
  
  
  "Kom op, Juana. Volgende stop, Washington, DC."
  
  
  Baie outoritêre. Baie dominerende.
  
  
  Sy kalm klim in die taxi, flikker'n pragtige stuk van die heup. Maar ek het amper nie agterkom nie.
  
  
  Twee
  
  
  Hawke sit by die konsole van die BYL teater beheer paneel, druk knoppies en die opstel van skyfies. Een knoppie om te speel die klank. Een lint knoppie. Een knoppie vir die 16 mm-film. Een knoppie vir'n regstreekse uitsending. Een knoppie vir'n ou swart-en-wit film.
  
  
  
  
  
  
  Een knoppie vir skyfies. Of, as jy wil om te rus jou oë, met een knoppie vir'n sagte vroulike stem te luister intelligensie tellings.
  
  
  Die gesprek tot op hierdie punt is'n informele praatjies. Haar uitgewis dit al om haar kop. Ek het net onthou dat ek kon sien Juana Rivera visueel, en ek het regtig. Maar iets in haar gedagtes was pre-bepaal, pre-getoets, en vrugteloos.
  
  
  Maar sy was mooi, en ek hou van mooi vroue. Ek het gedink van haar: "As hy net kon vee haar stem, soos'n Valk kan vee'n opname hy het nie wil om te hoor."
  
  
  Brylev heeltemal uitgegaan, en in die voorkant van ons is'n prentjie op die skerm wat betrokke is mettertyd verskyn op die kreun.
  
  
  "Enrico Corelli," 'n sagte vroulike stem gesê oor die beeld wat flits oor die skerm. Dit was nog'n foto, geneem ongeveer vyftien jaar gelede, en opgeblaas deur die kleinste deel van'n groter foto. Die agtergrond toneel was die Vatikaan rotonde.
  
  
  "Gefotografeer, byvoorbeeld, in 1954," die stem voort. "Dit is die laaste oorlewende foto van Corelli. Die res van die ego foto's is gekoop vir'n klomp geld. Die ondersoek kan nie bewys dat die geld kom van die mafia se koffers. Maar dit is wat hulle glo."
  
  
  Haar oë het'n lang en versigtig kyk na die foto. Die gesig is byna ononderskeibaar. Die gelaatstrekke is baie gewone: donker hare, ferm ken, vorm van die gesig sonder onderskeid. Dit was gememoriseer deur die ego as die beste wat dit kan, maar omdat dit blaas so baie keer om so'n klein stukkie van die korrel film, daar is byna niks in dit wat dit kan fokus op.
  
  
  'n kaart flits oor die skerm. Dit was'n kaart van Corsica. Die stad van Basria is soos uiteengesit in'n sirkel.
  
  
  "Dit is vasgestel dat Enrico Corelli lewens hier, in die voorstad van Basria, Corsica, in'n villa gebou in die Napoleontiese era. Hy het'n personeel van tien dienaars en twee lyfwagte. Hy woon saam met'n vrou met die naam Tina Bergson.
  
  
  "Corelli is nou vyf-en-veertig jaar oud. Hy het gewerk vir die italiaanse regering in Rime, maar is afgedank'n paar maande later. Hy was kortliks getroud, maar die ego vrou dood van longontsteking wanneer Corelli nie werk nie. Gewalg, het hy begin werk vir lede van'n bende van vervalsers en verban diewe regoor die Verenigde State van amerika wat gebore is in Sicilië en was mafia lede in New York en Chicago. Hy stahl is'n goeie enforcer en'n baie goeie sakeman vir hulle. Wanneer die apteek ketting gestig is, was hy een van die eerste mense om oop te maak'n punt van die vloei, naby Napels.
  
  
  "Die dwelm netwerk floreer in die 1960's, en teen die einde van daardie tyd, Corelli Stahl was'n belangrike figuur in die hele mafia ketting.
  
  
  "Met hulle om uit te vind, het hy verskillende minnaresse. Een probeer om dood te maak ego wanneer hy gestort het haar met'n ander vrou se uil. Sy is later gevind verdrink in die Baai van Napels."
  
  
  Die kaart verdwyn, en'n luukse jag ongeveer 180 meter lank vul die skerm met'n pragtige kleur gly.
  
  
  "Dit is Corelli se plesier jag, Lysistrata. Sy vaar onder die vlag van Frankryk. Corelli beskou homself as'n burger van Corsica, selfs al het hy was gebore in Milaan."
  
  
  'n foto van'n groot villa nou verskyn op die skerm.
  
  
  "Die Corelli Huis. Hoewel hy net twee lyfwagte om te waak ego, Ego manor is voortdurend gepatrolleer deur die helfte van'n dosyn gewapende mans."
  
  
  'n nuwe prentjie flits. 'n liggaam lê in die gras. Hy was verskeie kere geskiet. Die lyk was onherkenbaar, maar van die voorkoms van haar bly, het ek besluit dat die koeëls wat tref dit was dummy koeëls-gewone koeëls sny in lemme van die letter X. kogel dumdum Koeëls draai die sampioene in'n sny, die vernietiging van die vorm wanneer hulle die teiken getref .
  
  
  "Dit was'n franse agent met die naam van Emil Ferenc. Hy was probeer om te breek in Villa Corelli, soos die estate is genoem. Blykbaar, het hy ontdek is deur die patrollies en vermoor."
  
  
  Dan'n foto van die wildernis, woestyn-soos platteland verskyn op die skerm. Die lens ingezoomd op'n figuur staan naby die majestieuse Lombardy populier, die enigste boom van enige grootte in sig nie. As die syfer het, kan'n mens sien dat die man was van onbepaalde ouderdom, maar eerder lank en sterk gebou. Die gesig was in die skaduwee.
  
  
  "Enrico Corelli. Hierdie is die naaste beeld wat iemand het daarin geslaag om die foto in die laaste tien jaar. Die beeld is geneem met'n teleskopiese lens van die veilige stemdag punt op die teenoorgestelde heuwel. Hoewel die gesig is ononderskeibaar, die persoon se liggaam kan duidelik gesien word . Volgens rekenaar ramings, Alenka se ego was oor 182, hoogte-6 voete, sit reguit, en gesondheid-uitstekende einde van die militêre."
  
  
  Die skerm het swart. Dan'n film is van stapel gestuur. Dit was'n toneel op'n strand, moontlik op die franse Riviera. 'n pragtige blonde in'n klein bikini paradeer oor die sand, swaai haar heupe as haar lang blonde hare fladder om haar skouers. Sy het gestop vir'n oomblik en draai, asof iemand het haar gepraat. Sy kyk na die kamera en glimlag.
  
  
  "Tina Bergson. Hey, drie en twintig jaar oud. Gebore in Swede, het sy verhuis na Rome, waar sy het'n kort, maar onsuksesvol film loopbaan.
  
  
  
  
  
  Dan, twee jaar gelede, het sy verhuis na Switserland, waar sy betrokke was in geld manipulasie, blykbaar vir die voordeel van die mafia of'n organisasie soos die mafia. Sy is gevang, maar nooit het om te verhoor. Die meeste van die geld is gesê om te verander hande om haar te help ontsnap uit die Switserse owerhede.
  
  
  Kort daarna, het sy bevind haarself in Enrico Corelli se huis. Corelli het nie met haar trou, maar sy se sy konstante metgesel. Sy praat sweeds, frans, italiaans en spaans, sowel as engels. Ee se IK is gesê om te wees 145 gebaseer op die resultate van'n werklike toets geneem toe sy gevul is'n Switserse bank werk aansoek. Sy is'n groot skiër ."
  
  
  In die film, het sy nou flitse op ski's op'n helling. Haar gehad het om te erken dat sy was baie goed. Geen wonder Ay wou spandeer die winter maande op die ski-helling; sy was te lief vir sport.
  
  
  Nog'n kaart op die skerm verskyn. Hy het die wêreld in'n Mercator-projeksie met'n lyn wat uit die Midde-Ooste na Turkye, uit Turkye na Sicilië, van Sicilië te Corsica, die Riviera, terug te Corsica, en dan na Portugal, daarvandaan na Kuba. , dan na Sentraal-Mexiko, en dan na San Diego Kalifornië.
  
  
  Die dwelm ketting.
  
  
  "Daar is baie veranderinge in die belangrikste dwelm ketting oor die afgelope paar jaar. Tipies, swaar dwelms begin in die Ooste en eindig in die weste, oor die Middellandse See, waar dit verwerk word. Beheer van hierdie ketting is geanker in Corsica, net'n stop voor die belangrikste verwerking op die Riviera. Die dwelms dan terug te keer na Corsica en dan op na Kuba via een van drie tot stilstand kom: Portugal, Marokko of Algerië.
  
  
  Nuwe kaart. Hy het gewys op Corsica weer.
  
  
  "Uit hierdie statistieke, is die verspreiding lyne strek terug na die Midde-Ooste en verder na die finale bestemming, in die Weste. Geld uit die Weste kom hier, waar dit dan versprei onder die skakels in die netwerk."
  
  
  Die lens ingezoomd op die kaart, wat die Corelli estate in'n voorstad van Basria, omring deur'n sirkel.
  
  
  "Rico Corelli is die persoon wat in beheer is van die ketting. Hy kry sy bestellings van Sicilië, waar'n adjunk-bendelid beheer die oostelike helfte van die smash. Moenie in die wes-beheer die res van die smash, plus versprei."
  
  
  Die beeld het, en Sergey verlig.
  
  
  Ons sit in stilte vir'n rukkie.
  
  
  Hawk sy keel skoongemaak.
  
  
  "Interessant," sê ek.
  
  
  "Akademiese," Juana gesê.
  
  
  "Ek stem saam met haar," het hy voortgegaan.
  
  
  Hawk frons. "Dit is net'n inligtingsessie."
  
  
  "Wat oor Corelli?" Juana gevra.
  
  
  Hawk sy oë toegemaak en geruk terug in die gemaklike draai stoel.
  
  
  "Die bende het ontevrede is met die winste van die dwelm program," Hawk ten slotte gesê. "Ses maande gelede, het hulle begin die stuur van die mense van die binnekant uit om die stelsel te toets vir intelligensie. Corelli het'n beduidende bedrag - te veel, volgens die VSA Nie. Maar die Siciliaanse tweede kon nie dink van'n manier om die situasie reg te stel. By die vergadering, dit was besluit dat Corelli sou hê om te verlaat. Een persoon is gestuur om hom te tref, maar hy verdwyn deur die velde van die visie. Jy het gesien wat gebeur het na die so-genoem sloot agent wat probeer om te breek in die boedel.
  
  
  "Dan is die mafia capos besluit om aan te val Corelli deur Tina Bergson. 'n speurder wat beweer dat hy uit Switserland probeer om te arresteer haar een keer in Basria op'n ou Switserse beheer. Maar Odin se lyfwagte Corelli ingegryp en gered Tina. Hulle het toe gesleep die speurder hom na'n nabygeleë strand, gekoppel ego, en hom toegelaat het om te wag vir die gety om te draai voordat verdrinking. Die man ontsnap en links Corsica, nooit om terug te keer ."
  
  
  Hy lig sy hand.
  
  
  "Nick?"
  
  
  "Hoe weet ons al hierdie?"
  
  
  "Corelli het ons vertel."
  
  
  "Direk?"
  
  
  Hawk sug. "Ons het iemand naby aan Corelli, hoewel hy het nog nooit gesien dit. Corelli het uit die inligting op sy eie inisiatief."
  
  
  "Hoekom nie?" Juana gevra.
  
  
  "Hy het gesê hy wou om te verlaat vir'n goeie."
  
  
  "Om jouself te red en die meisie?" Ek het haar gevra.
  
  
  "Absoluut fantasties. En kry asiel in die verenigde State."
  
  
  "In ruil vir...?"
  
  
  "Die hele opdrag lyn, die korrekte ketting, en hoe dit werk."
  
  
  "Hoe weet ons dit is nie'n strik?" Ek het haar gevra.
  
  
  "Ons het nie." Hawk het sy oë oopgemaak lui. "Stem waar jy gaan". Hy het omgedraai om te Juana.
  
  
  Sy knik.
  
  
  "Met jou kundigheid, wat jy nodig het om uit te vind as Corelli is om ons te vertel die waarheid - of as hy lei ons af'n tuin pad."
  
  
  Hy sug. Soms Hawk se diksie is hopeloos Victoriaanse.
  
  
  Juana geïgnoreer die woorde. "Ek sal uit te vind."
  
  
  "Het daar iets is geïnstalleer?" Ek het haar gevra.
  
  
  "Ons sal ontmoet in Sol y Nieve. By'n ski-oord in Spanje. Het ek jou vertel oor dit?"
  
  
  "Kortliks"
  
  
  Hawk leun terug. "Elke jaar Tina Bergson gaan na die ski-oord, en Corelli gaan met haar. Hulle spandeer ongeveer'n maand daar."
  
  
  "Is hy gaan daar soos Rico Corelli?"
  
  
  "nie. Ons weet nie wat die naam wat hy gebruik. Maar ons weet dat hulle altyd gaan. En Corelli wil om my te ontmoet daar."
  
  
  "Dit kan'n opstel," mompel ek.
  
  
  "Natuurlik," Hawk gesê. "Dit is hoekom jy hier is, Nick. Stem waarom in die foto BYL".
  
  
  "Wag vir stakings."
  
  
  Hy knik. "Kom ons sê die bende lede geweet het oor Corelli se planne. Sou hulle nie wil om te kry ons nommer een enforcer
  
  
  
  
  
  
  en ons nommer een dwelm kenner? "
  
  
  Hy vryf haar ken. "Hoe doen ons sien die kontak?"
  
  
  Hawk het gesê: "Ons het'n man in Malaga. Hy het'n seun in Sol y Nieve. Corelli se lyfwagte sal benader hom. Jy sal ontmoet ons man in Malaga en hy sal reël vir'n vergadering met die seun by die oord. Dan sal jy voldoen aan Corelli van aangesig tot aangesig."
  
  
  Hy knik vir haar. "En dan?"
  
  
  "Dan Mis Rivera sal neem oor *
  
  
  "Het jy bereid om ons paspoorte?"
  
  
  "BYL Identifikasie dokumente. Jy sal nog steeds George Peabody, maar nou is jy'n professionele fotograaf."
  
  
  "Meneer, kan ek nie eens het die beheer oor'n Brownie, veel minder'n Hassel!"
  
  
  "Hierdie kameras is betroubaar vandag! Ook, hulle is goed om te weet die basiese beginsels. En jy, Mis Rivera, is'n model fotograaf. Al jou papiere is gedoen. Brand ih na die herdenking van jou verlede."
  
  
  "Is ek kaal poseer?" Juana gevra.
  
  
  Hawk was geskok. Ego se blou oë verbreed. Hy was die laaste van die ou, 'n heeltemal onderdrukte mens in'n samelewing waar seksuele vryheid is die reël. "My liewe meisie!"
  
  
  "Wil jy inhou in die kaal?" Ek het gevra vinnig.
  
  
  "Natuurlik," het sy gesê. "In'n professionele sin. Wanneer ek speel haar rol, speel ek haar al die pad."
  
  
  Hawke se gesig verander kleur. Dit was baie rooi. Hy staar na sy hande in'n gevoel van statiese. "As jy reeds gedoen het," het hy tussenbeide.
  
  
  Haar lag. "Gaan voort."
  
  
  "Ek weet jy sal nie omgee dat ons die opstel van jou dek as'n man - en-vrou-span," het hy gesê vinnig, sy oë blink.
  
  
  "Meneer," sê ek.
  
  
  "Mnr en Mev George Peabody van Meulenaars Val, MN."
  
  
  "Ek is lief vir dit!" Juana saggies gesê.
  
  
  "Ek haat dit!" Ek grom. "Dit is te vergesog nie! En dit veroorsaak komplikasies!"
  
  
  "Maar dit maak dit makliker vir Me Rivera om op te tree - as sy het om te." Hawke se gesig gespoel weer.
  
  
  "Ek volg nie die logika!"
  
  
  "'n ongetroude vrou, 'n meisie soos Mis Rivera..."
  
  
  "Ek het dit aanstoot!" Juana onderbreek.
  
  
  "... Dit sou baie moeiliker om te wees, o, bekruip, laat ons net sê, as'n getroude vrou. Sien?"
  
  
  Haar gesig was lê in die sand. Ek het regtig sien dit, die verdraaide logika.
  
  
  Hawk blyk te Juana. "Doen wat jy goed te keur?"
  
  
  "Heeltemal." Sy glimlag innemend.
  
  
  Hawk knik in tevredenheid. Dan kyk hy na my. "Enige nadele?"
  
  
  Damn hom! "Dit lyk betroubaar is," ek erken. "Ons het aan die opstel van'n soort van die alarm," het hy voortgegaan. "Ek bedoel, in die geval alles val uitmekaar. Ek wil in staat wees om te red Juana en my vel, maak nie saak wat nie."
  
  
  "Ons het'n man in Granada, net'n halfuur weg van die oord. Malaga sal u inlig."
  
  
  "Eintlik is. Dit moet bedek dit."
  
  
  "Jy kan stuur'n geïnkripteer boodskap wat jy wil via Granada."
  
  
  "Alles reg," sê ek. Hy het omgedraai om te Juana. "Het jy iets om te bespreek?"
  
  
  Sy kyk na my en dan by die Smous.
  
  
  "Ek dink nie. Sy sal ontmoet in jou arms totdat ek ontmoet Mnr Corelli. Dan sal ek kry op met dit."
  
  
  * * *
  
  
  Ek het net ingesluimer toe was daar'n skerp klop aan die geslote deur skeiding van my kamer van Juana is.
  
  
  Sy het opgestaan. "Ja?"
  
  
  "Nick!" het sy gefluister.
  
  
  "Wat is dit?"
  
  
  "Venster."
  
  
  Haar omgedraai. "Wat oor hierdie?"
  
  
  "Kyk na buite."
  
  
  Hy bereik vir die skouer holster hang van die bedstyl. Hy stap oor na die venster, hou in die skadu en snuggling up om te kla. Terug te trek die gordyne met die loop van sy luger, hy loer uit by die donker straat hieronder.
  
  
  Oorkant die straat was'n Cadillac, die beste motor op die blok.
  
  
  In die nen, daar was'n man sit op die bestuurder se kant, wat direk in die gesig staar my. Dan, as hy gekyk het, het die ander man haastig oor die straat na die Cadillac, het kortliks aan die bestuurder, en klim in die agterste sitplek.
  
  
  Die joggie het begin en het toe vinnig af in die straat, draai regs by die hoek.
  
  
  Haar gaan terug na die muur skeiding van ons kamers.
  
  
  "Het jy erken die ego?" Sl haar gevra.
  
  
  "ja. Haar, het hom om uit om die motor'n oomblik gelede. Hy kyk na my kamer - of joune. Haar ego gesig het dit gesien. En dan het hy haastig na die hotel lobby."
  
  
  "Wat is hy?"
  
  
  "Ek sien - ego by die Dulles lughawe vandag is nie. Toe ons daar aankom. Hy het'n klein leer aktetas. Rondom hulle is, waar jy kan sit'n wapen met'n teleskopiese oë."
  
  
  "Goeie meisie," het hy gesê afwesig.
  
  
  Daar was'n pouse. "Wat doen ons nou?"
  
  
  "Gaan slaap," het ek gesê. "Ten minste weet ons wat hulle weet."
  
  
  "Jy is nie van plan om te kyk vir'n ego?"
  
  
  "In Washington? Dit is'n groot stad."
  
  
  "Nick!"
  
  
  "Gaan na bed, Juana." Sy weg is in'n dag. "Soet Drome."
  
  
  Haar, het haar hoor mor onder haar asem, en dan loop sy weg in die dag. 'n oomblik of twee later, het sy gehoor die kraak van die bed as sy klim in en gaan sit.
  
  
  Dan was daar stilte.
  
  
  Hy was sit by die venster, kyk, wag. Maar niemand het gekom.
  
  
  Drie
  
  
  Ons geslaag het deur middel van die lae hange en geland op'n vliegveld naby Malaga. 'n taxi-bestuurder het ons in die stad deur middel van'n krul van miniatuur Europese motors van alle fabrikate en vorms.
  
  
  Ons bly in een van die grootste hotelle in die stad, met uitsig oor die hawe van Malaga. Daar was verskeie skepe en plesier bote vasgemeer of geanker naby die goed-gehou hawens.
  
  
  Juana was moeg. Sy sluit haarself in haar kant van die kamer, neem'n middagslapie, en gestort. Haar dadelik na die BYL veilige huis.
  
  
  Dit was'n klein kantoor, in'n huis, een blok weg
  
  
  
  
  
  
  strate en om die hoek.
  
  
  "Konstruksie verbetering," lees die teken vir die dag. RSS. RAMIREZ EN KELLY
  
  
  Haar, klop.
  
  
  "Quién es?"
  
  
  "Senor Peabody."
  
  
  "Haar."
  
  
  Die deur oopgemaak. Dit was Mitch Kelly.
  
  
  "Hallo, Kelly," sê ek.
  
  
  "Hallo, senor." Hy glimlag en laat my in. Dan, skrams op en af in die donker, antieke gang, het hy versigtig die deur gesluit.
  
  
  Haar, kyk na die kantoor. Dit was klein, met slegs'n gehawende lessenaar, 'n stapel van ou liasseerkabinet, en'n deur wat lei na die badkamer. Agter die lessenaar, 'n venster kyk uit oor die hawe en die stad van Malaga.
  
  
  Kelly klap my op die rug. "Het jy nie sien wat jy met hulle ferret, as die woord uit oor die rooi lemoene geval, Nick."
  
  
  Dit het gebeur in Griekeland. "Vyf jaar gelede, regtig?"
  
  
  "Eintlik is. Hawk het gesê jy kom."
  
  
  Hy het'n trekker en het'n fyn paar van Bausch & Lomb 30x verkyker, wat hy geweeg ingedagte in sy hand.
  
  
  "Ek kan het'n paar nuus vir jou."
  
  
  "Eina?"
  
  
  Hy sit die bril oor sy oë en draai om te kyk uit oor die hawe. Ek besef hy is kyk na die bote wanneer ek klop aan haar deur.
  
  
  Kelly het gelei TOPOR in Malaga vir ten minste drie jaar. Ego se werk was om te weet wat is en wat kom en gaan rondom Malaga.
  
  
  Hy was op soek na oor ego se skouer. Hy was die bestudering van die plesier beskuldigdebank in die middel van die hawe. Hy was veral geïnteresseerd in die groot seiljag geanker iewers in die middel.
  
  
  "Die stem is alles," het hy gesê. "Dit is Lysistrata. Corelli Seiljagte".
  
  
  Ek onthou die foto wat ek nog gesien het van haar in TOPOR se hoofkwartier.
  
  
  Hy gee my die verkyker. Dit was haar ego wat gefokus haar. Hy was uitstekend, Hy was baie goed gesien deur die jag. 'n paar bemanningslede is besige om op die dek. Almal was stil en rustig op die raad. Sy kon sien'n ry van die tente op die hoof dek met twee rye van tijdschift, wat beteken dat die tente is geleë op twee dekke hieronder.
  
  
  Dit was'n groot, pragtige plesier jag. Die franse vlag was die vlieg in die spieël.
  
  
  Mitch Kelly gaan sit in sy stoel en ritsel in die papier. Haar, het geweet dat hy wou haar om te betaal aandag aan wat hy sê. Soos hy was om oor te gee haar die einde, sien hy iemand in'n trui en broek uit te kom van die kajuit en op die dek. Dit was'n vrou met lang blonde hare. Sy was baie groot en het'n klein middellyf, en die styfpassende broek wat beskryf haar dye en boude niks aan die verbeelding. Onder diegene blou broek, Nah het goeie bene. Haar vel was billik en glad, en haar oë was blou. Stepping uit in die sonnige heilige lig, sy sit op'n donker bril en ingedagte gehou uit'n ih op die plek.
  
  
  "Tina Bergson," sê hy hardop.
  
  
  Kelly rek sy nek en loer uit by die venster, skreef in die sonlig op & nb. "Ja, vermoedelik."
  
  
  "'n perfekte meisie," sê ek.
  
  
  "Nog'n ding oor Nick Carter," Kelly snuif. "Hoe doen jy?"
  
  
  "Ek is net te doen wat die man in Washington sê," mompel ek.
  
  
  "Dit gekom het in gister," Kelly het gesê, skud die papier weer.
  
  
  Hy skeur sy oë weg van Tina Bergson se skraal skouers en trui-gedek bors en onwillig laat sak die verkyker. Kelly het dit opgetel, draai die stoel rond, en gefokus ih op Tina Bergson terwyl sy lees die getik inligting.
  
  
  CALLIE. RAMIREZ EN KELLY. 3 PASEO ZAFIO. AANKOMS OP DINSDAG AAN BOORD LYSISTRATA. DIE GEBRUIKER IS GEREED. TINA BERGSON SAL BRING EGO AAN DIE JAG. LATER STEL'N SKI-VERGADERING MET'N DWELM KENNER.
  
  
  "Romeinse neus!" - herhaal dit met'n glimlag.
  
  
  "Dit is Corelli se bynaam," Kelly gesê. "Mooi corny, is dit nie?"
  
  
  "Mooi corny, ja." Romeinse Neus was'n Indiese hoof.
  
  
  "Corelli beskou homself as'n uitgeworpene. Jy weet - van die mafia."
  
  
  Hy kyk na die boodskap weer. "Te oordeel aan die bewoording, ek dink sy is die vergadering van my, reg?"
  
  
  "Eintlik is. Sy weet jou hotel. Ek het reeds gestuur het vir haar'n nota."
  
  
  "Wanneer sal sy daar wees?"
  
  
  "Sy is veronderstel om jou te haal in die voorportaal op die middag." Kelly kyk op sy horlosie. "Wat gee jou die helfte van'n uur."
  
  
  "Wat oor Juana?"
  
  
  "Sy kan wag. Hierdie is'n voorlopige ondersoek."
  
  
  Haar, hy haal sy skouers op. "Wat is al hierdie nonsens oor?"
  
  
  "Romeinse Mys was bang. Ek dink hy wil om te weet as hy gevolg het."
  
  
  Of as jy kan, ek het gedink.
  
  
  * * *
  
  
  Ek wag vir haar in die saal op die middag.
  
  
  Wanneer sy geloop het, het al die oë in die voorportaal was op nah, die vroue kyk op met verontwaardiging, die manne op soek met rente. Die locals by die tafel skielik in vriendelik Lotharios.
  
  
  Hy het opgestaan en loop oor na haar. "Miss Bergson," het hy vir haar gesê het in afrikaans.
  
  
  "Ja," het sy geantwoord met net'n ligte aksent. "Ek is laat. Ek is regtig jammer."
  
  
  "Jy is die moeite werd om te wag vir nie," sê ek.
  
  
  Sy kyk na my koud. Hy het gedink van ysberge in die fjords. "Laat ons gaan, dan?"
  
  
  "Ja," sê ek.
  
  
  Sy het omgedraai en het my gelei rondom die voorportaal en in die helder sonskyn van Bryliv Eiland.
  
  
  "Dit is net oorkant die plein," het sy gesê. "Ons kan wandel"
  
  
  Hy knik en het haar hand galant. Na alles, hare was in Europa. Sy het my'n ego sonder kommentaar. Elke spaanse oog draai met'n brief te groet die twee van ons - my met bewondering, my met afguns.
  
  
  "Dit is'n pragtige dag," sê sy, neem'n diep asem.
  
  
  "Hou jy van Malaga?"Haar oë was gevestig op haar gesig.
  
  
  "O, ja," het sy gesê. "Dit is lui en maklik hier. Ek is lief vir die sonnige brylev. Ek is lief vir haar hartlik."
  
  
  Sy het gesê dat dit
  
  
  
  
  
  maar ek het nie noem dit. "Hoe was jou boot trip?"
  
  
  Sy sug. "Ons is vasgevang in'n gillen af van die Costa Brava. Anders..."
  
  
  "En joune is jou kameraad?"
  
  
  Sy kyk na my ingedagte. "Mnr Romeinse?"
  
  
  "Mnr Roman." Die charade voortgesit.
  
  
  "Jy sal sien dat ego gou."
  
  
  "Ek neem dit wat jy ski,"het ek gesê as ons genader om die marina bar.
  
  
  "Ek is lief vir dit." Sy glimlag. "En jy?"
  
  
  "Matig," sê ek. "Meestal in die Verenigde State van amerika. Aspen. Stowe. *
  
  
  "Ek wil om te gaan na Amerika een dag," Tina Bergson het gesê, haar blou oë warm en staar stip na my.
  
  
  "Miskien Mnr-er, Romeinse - sal hê om iets te sê oor dat."
  
  
  Sy lag. Sy tande was perfek. "Miskien is inderdaad." Sy kyk na my skerp. "Ek dink jy en hy sal kry saam net'n boete."
  
  
  Dan is ons op die waterfront, en die jong man by die einde staan op aandag, die regie van sy houding teenoor Tina Bergson. Hy was taamlik dun, maar hy kyk taai en sterk. Hy het krullerige swart hare en'n potlood dun snor.
  
  
  "Senorita," het hy gesê. Hy hou sy hand uit om te help om haar af in die klein, slanke motorboot wat gekoppel is aan die beskuldigdebank.
  
  
  "Dankie, Bertillo," het sy saggies gesê. "Dit is Mnr Peabody," het sy gesê em, wys na my.
  
  
  "Senor," Bertillo gesê. Ego se oë was donker en intelligente.
  
  
  Haar dan spring af na Tina Bergson en dan Bertillo weggestap het, het die fiets, en ons het'n boog om die jag drie honderd meter weg.
  
  
  Die baai skitter in die son, meeue skep afval van die strand, en as ons sny deur die water, het hulle gevlieg woedend in die lug, spat ons met seewater.
  
  
  'n paar minute later, ons is gekoppel is aan die jag. Haar naam, Lysistrata, kan nou gesien word. Bo ons, twee matrose kyk af en laat val die leer. Ons klim aan boord.
  
  
  In die kajuit op die hoof dek wat dien as die belangrikste sitkamer, sien sy'n gespierde man sit in'n gemaklike sitkamer stoel. Hy was rook'n sigaar wat gemaak stralekranse van die blou rook vorm oor ego se kop.
  
  
  Ons het in. Hy het opgestaan, sy groot teiken stygende in'n wolk van rook. Tina! hy groet haar, en sy het geglimlag by die rumatiek.
  
  
  "Dit is Mnr Peabody van die Amerikas," het sy gesê. "Mnr Peabody, dit is Mnr. ... er ... Romeinse".
  
  
  Ek kyk rond. Die omgewing is pragtig.
  
  
  Hy lag en skud hande. Ego krag was soliede. "Mnr Peabody, haar, ek neem aan jy gaan ski?"
  
  
  Hy knik vir haar. "Ek doen'n slalom."
  
  
  "So is Tina. Haar, ook, maar nie vir lank nie. Ons spandeer'n paar keer in Sol y Nieve. Ek neem dit wat jy gaan om daar te wees?"
  
  
  "Haar."
  
  
  "Met jou metgesel?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "Hierdie man. Hy verstaan die vergadering?"
  
  
  "Hy is'n sy."
  
  
  "Eenvoudig?"
  
  
  "My metgesel is'n vrou. Sy verstaan."
  
  
  Dit was bestudeer deur die "Romeinse neus". In die foto wat ek gesien het van haar, ek het besef dat hy kon maklik gewees het Rico Corelli. Trouens, hy was redelik seker dit was Rico Corelli. Hy was die regte ouderdom, hoewel hy nie wys sy ouderdom, soveel soos die meeste mans in sy e-pos besigheid doen.
  
  
  "Ek het nog altyd'n goeie verhouding met die Amerikaners," Corelli gesê.
  
  
  Tina glimlag. "Altyd."
  
  
  "Ons sien uit na u teenwoordigheid in ons land," het ek gesê. "Ten minste haar, ek verstaan dat jy..."
  
  
  Corelli wat'n hand. "Ek hoop om die reis te maak. As ons kan'n deal maak."
  
  
  "Dit neem slegs een vergadering," het ek gesê. "By'n ski-oord."
  
  
  Hy knik.
  
  
  "Wat is die rede vir hierdie voorlopige vergadering?" Ek het gevra skerp.
  
  
  "Sekuriteit," het hy blaf, gepruttel op sy sigaar. Dik rook het begin om te dwaal rondom die kajuit.
  
  
  "Dit lyk asof jy veilig genoeg." Hy leun vorentoe en praat saggies en opvallend. "Ek kan jou verseker, so lank as wat ek is rond, sekuriteit sal nie'n probleem wees nie."
  
  
  'n flou glimlag flikker oor sy lippe. "Waarskynlik nie."
  
  
  Die opsigter het die drankies. Haar, leun terug. Die vergadering is bespreek en ooreengekom. Dit sou maklik wees om hom te kontak by die oord en bring Juana saam.
  
  
  Ons gedrink het.
  
  
  Ons praat oor iets anders. Vyftien minute geslaag het. Ten slotte, Tina staan.
  
  
  "Ek glo Mnr Peabody-is baie angstig om terug te kry na sy hotel."
  
  
  Hy knik vir haar. "Dankie vir jou tyd, Mnr. Ek sien uit daarna om'n meer volledige bespreking in die sneeu land."
  
  
  Ons het na mekaar gekyk, en hy het omgedraai om te loop. Tina kom oor na my en het my hand.
  
  
  "Ek is jammer dat ek kan nie terug te gaan na die strand met jou. Maar Bertillo sal neem jou terug."
  
  
  Hy het stadig skud haar hand. "Baie dankie vir jou pragtige gasvryheid."
  
  
  Ons was op die dek, en het ek afgegaan na die boot. Sy waai vir my uit die dek as die boot begin om te draai en op pad na die hawe van bar.
  
  
  Ons het net vyftig meter wanneer daar was'n skielike geroep van die jag. 'n verrassende klank versprei vinnig en deurlopend oor die oppervlak van die water.
  
  
  Hy draai vinnig. "Stop, Bertillo!"
  
  
  Haar, sien Tina uit te gaan om die gimnasium, waar sy net links. Sy het gestruikel.
  
  
  'n reeks van oranje flitse uitgebreek het in die kajuit, gevolg deur die dawerende knal.
  
  
  Ek hoor haar gil.
  
  
  Nog'n skoot klap, en hy het gesien Tina Bergson val op die dek, haar stem afgesny in die middel van die-maag skree.
  
  
  'n figuur in'n donker exciting was vinnig beweeg oor die dek, soos'n man in'n boot.
  
  
  
  
  
  'n luiperd, en spring oor die reling op die ver kant in die water. Ek trek uit my geweer, maar ek kon nie skiet hom behoorlik.
  
  
  "Gaan rondom die boot!" Bertillo gebreek het op haar.
  
  
  Verbaas, bang, maar in staat is, het hy'n skoot afgevuur op die motorboot, en ons jaag deur op die stuurboord kant van die mimmo boog van die jag.
  
  
  Net die borrels het waar die man in die exciting gegaan het. Hy het sy scuba gear daar, wat baie was voor die hand liggend. Hy is vir ewig weg.
  
  
  Ons omkring vir'n volle minuut, maar hy het nie opdaag nie.
  
  
  Hy het teen die trappe op na die dek, waar die vier bemanningslede omring Tina, wat was swaar asemhaling maar kreun saggies. Haar trui se skouer was deurdrenk in vinnig droog van bloed.
  
  
  Haar, hardloop na die salon.
  
  
  Die groot man was lê op die vloer. Ego die teiken was byna heeltemal vernietig is deur die skote. Hy het gesterf voordat hy op die dek.
  
  
  Buite, hy kyk uit op die strand, maar die man in die exciting nie daar was nie.
  
  
  Sy is opgetel deur'n skip op pad na die strand en het Mitch Kelly. Hy was geskok, maar hy was'n pro. Hy het dadelik die Malaga Wag.
  
  
  Tina het haar oë oopgemaak.
  
  
  "Dit maak seer!" het sy gekla.
  
  
  Dan sien sy die bloed en flou geword.
  
  
  Vier
  
  
  Mitch Kelly geopen en die onderste laai van die kaste. Hy het gesien wat ek gaan deur. Ek het gekyk hoe hy uitgepakte die leer geval wat gehou is om die wireless sender.
  
  
  Dit was'n pragtige klein stel: Japanees gemaak, met vaste-toestand transistors. Jy kan amper gaan na die maan en terug te kom met dit.
  
  
  Dit neurie vir'n paar oomblikke nadat hy draai op ego, totdat dit opgewarm. Hy het nie kyk na my op alle, maar hy het om te werk, gekontak BYL na'n paar voorlopige oproepe, en kortliks gesels met die operateur in BYL Monitor, met behulp van die gewone R / T brabbeltaal.
  
  
  "Ek het'n Smous."
  
  
  Dit was beantwoord deur " Meneer?" Haar woede was skaars vervat.
  
  
  "Nick, dit is nie'n gemagtigde oproep! Haar, ek wil hê jy moet weet..."
  
  
  "Is ons skoon te maak?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "Skermutseling".
  
  
  "Dis reg." Hawke Stahl se stem was versigtig. "Wat is naby, Nick? Ek kry altyd vlinders wanneer jy voldoen aan veiligheidsmaatreëls."
  
  
  "Wat georganiseer is hierdie doel? Tesourie?"
  
  
  "Jy weet ek is nie gemagtig is om te praat."
  
  
  "Dit het'n snaakse reuk."
  
  
  "Sê dit weer doen?"
  
  
  "Dit stink! Corelli is dood."
  
  
  "Dood is?" Pouse. "Ag, haar liefling."
  
  
  "Wat gereël is hierdie?" Ek het gevra weer.
  
  
  "Ek kan nie..."
  
  
  "Dit was'n opstel. En elkeen wat dit gereël het dit gebruik om my dood te maak Corelli."
  
  
  "Geen manier! O, haar, ek weet wat jy bedoel."
  
  
  "Check dit uit, meneer, asseblief! As die mafia is skoon, dan is daar iets verkeerd geloop het op ons deel. As Corelli was die speel van'n spel, dan is die Tesourie was verneuk."
  
  
  "Is jy seker dat hy dood is?" Hawk gevra skerp. Die ego toon van sy stem het beteken dat hy herstel het van sy aanvanklike skok.
  
  
  "Die helfte van die kop was gesloop? O, ja. Hy is dood, meneer."
  
  
  "En sy metgesel?"
  
  
  "Sy is in die lewe, maar sy is gewond."
  
  
  "Ek dink dit was die regte ding om te doen," Hawke gesê. "Romeinse beheer nagegaan Corelli."
  
  
  "Romeinse beheer kan word betaal deur die mafia!"
  
  
  "Nicholas..." hy het my berispe.
  
  
  "Kyk, meneer, dat die omgewing van Rusland is verby."
  
  
  "Kalmeer, Nick. Ek sal terug te kry om jou so gou as wat ek'n paar oproepe."
  
  
  "Miss Rivera en haar sal nie beskikbaar wees vir verdere kommentaar lewer nie."
  
  
  "Daar bly! Ek wil om te maak dit duidelik."
  
  
  "Dit is reeds duidelik, Smous. Of miskien is'n meer akkurate termyn is gekarteer. Totsiens."
  
  
  "Nick!"
  
  
  Ek het ingeskryf vir dit.
  
  
  Kelly was uit die veld geslaan deur die gesprek tussen Hawk en my. Hy het nie betrokke te raak in die doelbewuste ongehoorsaamheid. Dit is die rede waarom hy het gepraat oor onbelangrike dinge. Hy het na sy lessenaar en gaan sit. Hy studeer het my stip aan, en wag vir die dak om te val op die top van my.
  
  
  "Dink jy dit was BYL?" het hy uiteindelik gevra.
  
  
  "Ek dink so, maar ek weet nie."
  
  
  "Lek?"
  
  
  Hy kyk af na sy hande. "Miskien."
  
  
  "Wat van die meisie?"
  
  
  "Juana? Sy weet regtig nie oor haar. As sy betrokke was, sy sal lank weg."
  
  
  "Waar is jy gaan?"
  
  
  Haar, draai na dag. "Kom ons gaan terug na die hotel. Ek wonder of sy sal daar wees."
  
  
  Sy was. Haar kon hoor haar gerommel deur haar kamer so gou as haar in haar helfte van die kamer. Ten minste, dit was soos nah. Net om seker te maak sy het uit haar Lugger en beweeg op na die aangrensende dag.
  
  
  "Juana?" Ek saggies gesê.
  
  
  "Ah. Nick?"
  
  
  "Mnr Peabody."
  
  
  "Hoe het dit gaan?"
  
  
  Dit was Juana, okay. Ek kon vertel deur haar stem. Sy was ondersteun deur Lugera, wat besluit het dat as sy was met die moordenaar, sou sy het reeds links Malaga, sedert haar deelname in die charade sou gewees voltooi.
  
  
  Hy het die deur oopgemaak en gegaan. Sy was geklee in'n baie streng, maar koel-soek pak wat laat deurskemer by die smaak en geld, maar was nie duur nie. Sy glimlag, wat bedoel sy nie geweet het nie iets oor Corelli.
  
  
  "Jy lyk moeg, Nick."
  
  
  "Haar. Vars op energie."
  
  
  "Hoekom nie?"
  
  
  Hy het haar tot op die rand van die bed en kyk na Nah. Haar hotel het die meeste uit van die wêreld wanneer die lees van haar gesig. Sy draai na my gesig, die sterk sonlig van Malaga giet in nah, verlig elke detail van haar gesig.
  
  
  "Rico Corelli is dood."
  
  
  Haar gesig paled. As dit gewerk het, Nah het'n uitstekende beheer oor haar arteriële stelsel. Enige fisioloog
  
  
  
  
  
  
  Tipes van die oordrag
  
  
  Teks Vertaling
  
  
  Bron van die teks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Vertaling resultate
  
  
  Dit sal jou vertel dat die arteriële sisteem is onwillekeurige.
  
  
  "Vermoor? Op'n seiljag?"
  
  
  Hy knik vir haar. "'n karakter in'n duikpak."
  
  
  "Wat oor die vrou wat studeer met hom?"
  
  
  "Tina Bergson is beseer nie, maar sy is nog steeds lewendig. Dit lyk soos'n opstel, Juana."
  
  
  "Wat doen ons nou?"
  
  
  "Ons wag," sê ek. "In die woorde van Smous. Dit het reeds aangemeld is."
  
  
  Sy was op soek na my. "Kon jy het gesien hoe die man wat vermoor Corelli?"
  
  
  "Net die ego silhoeët."
  
  
  "Het hy lyk soos die een wat geskiet is ons in ense nada?"
  
  
  Haar, hy haal sy skouers op. "Sy ego het nog nooit dit gesien nie."
  
  
  "Dit mag gewees het die man in die motor in Washington."
  
  
  "Hierdie keer het hy was geklee in'n duikpak. Hy kan die een. Hy kon ook Senator Barry Goldwater."
  
  
  Juana het dit geïgnoreer. "Hy tel ons op ense nada en ons gevolg te Malaga via Washington." Nou is sy positiewe en kyk openlik teen my.
  
  
  "Miskien."
  
  
  "Dit het om te wees!"
  
  
  "As jy so sê."
  
  
  Sy verhuis na my totdat sy was omtrent ses duim weg van my. "Hulle het gesê jy is die een rondom die beste. Hoe het jy toelaat dat dit gebeur?"
  
  
  Haar blik is gefokus op Nah, en nie toelaat dat enige uitdrukking om te wys op my gesig. Maar daar was so baie woede in my dat die golwe van die emosie moet bereik uit om haar aan te raak, want sy teruggedeins asof sy verwag van my om haar getref het.
  
  
  "Ek sal vergeet jy ooit gesê dat."
  
  
  Sy trek haar saam en skud haar kop grimmig. "Ek sal nie"
  
  
  Die telefoon lui.
  
  
  "Kelly is hier," het die stem gesê. "Ek is in kontak met Tina Bergson."
  
  
  "Eina?"
  
  
  "Die Burgerlike Guard het haar na'n private kliniek nie ver van ons, nie ver van Alcazaba. Dan is die dokter kry ons salaris."
  
  
  "Hoe gerieflik."
  
  
  "Sy is bewus. Sy wil om jou te sien."
  
  
  Ek het gedink oor dit vinnig. Goeie. Gee my die adres."
  
  
  "Ek het jou daar te neem."
  
  
  Goeie. Ek sal terug te kry om jou in vyftien minute." Kelly, hoe het die Burgerlike Guard weet waar om haar te neem?"
  
  
  Kelly lag. "Ons het ook'n paar rondom hulle."
  
  
  Glimlag, hy hang.
  
  
  "Wat was dit alles oor?" Juana het my gevra. Sy was nog sigbaar geskud deur die nuus van Corelli se dood. Op daardie oomblik, haar pa het besluit dat sy was onskuldig.
  
  
  "Tina Bergson. Sy is herstel. Ek sal gaan met haar praat."
  
  
  "Haar?"
  
  
  Haar hotel, sodat Juana was altyd sigbaar. "Jy gaan voort."
  
  
  Sy ontspanne. "Ag, goeie." Glimlag. "Ek wonder wat jy gaan om te doen met my."
  
  
  "Soos altyd, haar beru neem jy met haar. Jy is'n baie mooi meisie, en ek hou van mooi meisies." Haar lag.
  
  
  Sy eintlik bloos. Ek dink sy was bekommerd weer, vra haar oor haar gesonde verstand.
  
  
  * * *
  
  
  Mitch Kelly spandeer die meeste van die ry na die kantoor en klinieke te spog Juana Rivera. Hy speel die rol van'n baie cool, gesofistikeerde spesiale agent. In werklikheid, hy kan sjarme vroue, selfs wanneer hy nie speel'n rol. Juana was vasbeslote om te omhels die ego op te tree, natuurlik met behulp van hul belangstelling in Kelly aan te spoor my aan.
  
  
  Maar ek was nie betaal nie baie aandag, ek was te besig om te dink.
  
  
  Eerste, hy was woedend met homself vir nie vooruit op die produksie. Met hierdie sniper wat in ense nada en'n vreemde span kyk ons in Washington, moet ek gewees het voorberei vir moeilikheid in Malaga. Egter, voor haar, ek het gedink dat die moordenaars was na my en Juana, en nie Corelli. Hoe dom!
  
  
  Dit is wat ek besef in my gedagtes. Die honking horings buite die motor uiteindelik het my uit my daze, en hy het begin om te kyk mimmo my deur die smal strate van Malaga.
  
  
  Die motor getrek na die randsteen en ons het deur die nah. Die kliniek was geleë op'n smal straat in die skadu van direkte sonlig deur die geboue rondom die nah. Die geboue was skoon en goed onderhou. Dit was beslis nie deel van die krotbuurte van Malaga.
  
  
  Kelly het deur die hoofingang. Ons loop op die kronkelende marmer trap, gevolg deur'n vrou in'n wit uniform met'n gedugte eerder agterkant, wat ook gesels kortliks met Mitch Kelly as ons ingeskryf het. Soos ons stap af in die tweede vloer gang, 'n maer man in'n besigheid pak en swart das begroet Kelly met'n groot glimlag.
  
  
  Volgens Kelly, dit was Dr Hernandez, Tina Bergson se behandelende geneesheer. Van Hernandez se stralende glimlag, kon hy vertel dat die geld ALTYD betaal die ego se rekeninge en het die ego tot volle kook wanneer dit begroet sy werkgewers se slawe.
  
  
  "Hoe is sy?" Kelly gevra.
  
  
  Hernandez vou sy hande in die voorkant van hom, het'n diep asem, en bekommerd vir'n lang tyd.
  
  
  "Dit is'n koeël-wond, jy weet. So'n wond soms eintlik veroorsaak sepsis in die bloedstroom. Sepsis is oor wrok, " het hy het vir my gesê, asof hy was die belangrikste domkop in die groep. "Ek dink regtig sy kom uit van hierdie een fyn. Met God se hulp, dit sal kom uit!"
  
  
  "Hoe gou?" Ek het haar gevra.
  
  
  "'n paar dae," Hernandez het gesê, nadat'n oomblik se gedagte.
  
  
  "Ag," sê ek. "Dan is dit nie dat ernstige op alle."
  
  
  Ego se swart oë flits vir'n oomblik. Dan het hy geglimlag'n bekommerde, bekommerd glimlag. "Ernstig genoeg is, Senor Peabody," het hy intoned. Dit het beteken dat hy nie sou laat haar gaan dadelik. Ek het om die feit te aanvaar dat die ego weerstand kan word medies geregverdig is. 'n koeël-wond kan'n nare klein ding. "Maar dit is goed dat sy
  
  
  
  
  
  "sy het hier dadelik," Hernandez het voortgegaan. Sy was amper in skok. Wanneer dit kom by die koeël wonde, jy hoef nie te bekommerd wees oor die skok."
  
  
  Hy knik vir haar. "Kan ons gaan om haar te sien?"
  
  
  "Natuurlik, natuurlik," Hernandez straal, draai om Kelly en waai hulle in die rigting van die deur in die gang. "Tik asseblief."
  
  
  Kelly het die deur oopgemaak en het in'n groot, oop ruimte met'n hospitaal bed in die middel. Die blindings getrek, en'n lamp brand op die bedkassie.
  
  
  Tina Bergson is mooi, selfs as sy was toegedraai in'n baie ingewikkelde wit linne, en haar bors was bedek met die hospitaal komberse. Haar hare was pof uit oor die kussing, 'n stralekrans van gespin goud.
  
  
  Nah het haar oë gesluit toe ons geloop het, maar sy het ih as ons kyk af op nah.
  
  
  Haar lyk wou my. "Mnr Peabody," het sy gesê.
  
  
  Hy knik vir haar. "Ek is bly om te sien dat jy so goed lyk."
  
  
  Sy probeer om te glimlag. "Dit was... dit was..." En trane opwel in haar oë.
  
  
  Haar, het na haar opgegaan. "Tina, dit was verskriklik. Het jy iets om my te vertel?"
  
  
  Haar stem was'n fluisterstem. "Ek is so skaam. Ek..." Sy kyk na ons smekend.
  
  
  Haar omgedraai. Goeie. Duidelik die kamer. Sy wil om te praat met my alleen."
  
  
  Juana regop. "En my."
  
  
  Ons oë ontmoet. "Bly, Juana. Die res van julle, kom uit!"
  
  
  Hernandez en Kelly gehoorsaam het uit deur middel van die kamers met'n vrou in'n wit uniform.
  
  
  Hy het Tina se hand. "Wat is dit, Tina? Wat is jy skaam?"
  
  
  Sy draai weg van my af. "Die vang," het sy gesê. "Die spel wat ons gespeel het."
  
  
  "'n spel?" Juana se stem was skerp en selfs.
  
  
  "Ja," Tina het gesê senuweeagtig.
  
  
  "Vertel ons oor dit," het haar ai bestel.
  
  
  "Dit was Rico se idee. Ek bedoel, hy was bang en het geweet dat iemand probeer om jou dood te maak ego."
  
  
  "Hoe het hy geweet?"
  
  
  "Dit het reeds probeer."
  
  
  Goeie. Hy vermoed dat iemand probeer om jou dood te maak ego. As gevolg van'n ego reëling met ons?"
  
  
  "Ja," het sy gefluister.
  
  
  "As hy het geweet dat iemand gaan om te tref sy ego, hoekom het hy val in'n blatante strik?"
  
  
  "Hy het nie dit doen," het Simon gesê. "Hy het nie val in die strik. Dit is net dit."
  
  
  Hy draai om en staar na Juana. 'n vreemde gedagte by my opgekom. Haar pa benoud Tina se hand styf vas.
  
  
  "Gaan op," het hy haar aangemoedig het.
  
  
  "Dit was nie Rico op die boot," Tina uiteindelik gesê, rol haar oë smekend.
  
  
  Ryg! Geen wonder dat dit alles het so vinnig gebeur!
  
  
  "Nee?"
  
  
  Die persoon wat jy het om te was nie Rico Corelli. Hierdie was'n man Rico het bekend vir die jaar. Ego se naam was Basillio di Vanessi. Die Siciliaanse.
  
  
  "Wat oor Riko? Was hy op die boot?"
  
  
  "nie. Rico in die Sierra Nevada gym. So gou As wat die vergadering op die jag is verby, ons het om te stel die ego - en dan moet jy en hy sou ontmoet by die ski-oord. Hierdie voorlopige vergadering was'n toets. Die Rico-Hernini dek."
  
  
  "Guernini?"
  
  
  "ja. -Hoe is dit? "tweeling!"
  
  
  "'n doppelganger," Juana gesê.
  
  
  "Ja! Jy weet, om uit te vind as iemand probeer om jou dood te maak Rico. Sien?"
  
  
  Of die dood van my, het ek gedink.
  
  
  "Dit is vir die ware."
  
  
  "So dit is Vanessa wat dood is, nie Corelli?"
  
  
  Sy het gesê, " Ja. Dit is waar."
  
  
  Juana stoot my weg en gaan staan by die bed. "Jy lieg," het sy geknak. "Ek kan jou vertel."
  
  
  Tina half regop gesit in die bed, wilde-oog. "Hoekom is jy praat met my soos dit?"
  
  
  "Jy is nie die waarheid vertel nie! Corelli is dood! En jy probeer om te raam ons met'n vals!"
  
  
  "Dis nie waar nie! Ek sweer dit!" Tina se gesig was bedek in sweet.
  
  
  "Ek glo dit nie!" Juana hard gedruk.
  
  
  "Rico is nou in die Sierra Nevada. Ons vrygestel van die ego van'n seiljag in Valencia. Ek kan dit bewys"
  
  
  "Hoe?"
  
  
  "Sy... sy..." Tina gebreek het. Sy het begin om te snik.
  
  
  "Hoe?" Juana uitgeroep, leun oor en skud haar met geweld.
  
  
  Tina sidder en kreun, wat seer. Haar trane vloei. "Dit is waar!" snik sy. "Corelli is lewendig!" Nou is sy is openlik gehuil. "Valencia het rekords van die ego die verlaat van die jag!"
  
  
  Juana regop, haar oë vernou, maar tevrede. "Ons kan check dit uit."
  
  
  Juana liggies stoot haar eenkant, gee Nah'n betekenisvolle en die wete kyk. Juana was vet, en ek hou van wat. Nou het ons geweet het Corelli was nog gelewe het.
  
  
  "Waar is hy?" Hy het gevra Tina.
  
  
  "Ek het jou gesê. In die Sierra Nevada." Haar oë rol terug in afgryse.
  
  
  "Maar..."
  
  
  "Hy sal vir my sê waar hy sal voldoen aan jou."
  
  
  "Is hy incognito by die oord?"
  
  
  Tina knik desperaat. "Ja, Ja! O, Mnr Peabody, ek is so jammer oor wat verkeerd gegaan het."
  
  
  "Jy moet," ek het gebreek.
  
  
  "Sal jy gaan daar om te voldoen aan ego?"
  
  
  "Ons is welkom!"
  
  
  "Nee?" Haar gesig verkrummel.
  
  
  Haar "nee!" was kategoriese.
  
  
  "Hoekom, hoekom nie?"Sy het begin huil weer. "Hy... hy... my doodmaak!"
  
  
  "Ja," sê ek saggies. "Ek glo hy sal."
  
  
  Hoofstuk Vyf
  
  
  Daar is geen behoefte om die projek het gedink golwe om jou brein op iemand anders se. Ek het al probeer om hierdie vir die jaar, maar dit was tevergeefs. Maar op daardie oomblik het ek geweet dat ek was net veronderstel om te kommunikeer met Juana Rivera deur die brein golwe - die werklike psigiese persepsie.
  
  
  Hy vaste sy blik op haar gesig en het baie bedagsaam. Ek het gedink, " Kom na haar hulp, Juana." Jy is'n goeie man;
  
  
  Juana kyk na my, haar gesig gespoel, asof sy was skaam dat'n man was op soek na haar so nou.
  
  
  Ek het geweet dat my aanvanklike gedagte het nie binnegedring haar. Ek dink jy het my verloor een
  
  
  
  
  
  'n man, al is.
  
  
  Te hel met dit, het hy gedink het op die laaste. Ek het'n gevoel sy het dit gevang nie.
  
  
  Hy draai na Tina en gebreek, "Ons is nie toegelaat om aan!" en sê dit weer. "Dit is verby. Jy gelieg het aan ons die laaste tyd. Geen vergadering."
  
  
  Juana se oë vernou, en hy kon amper volg haar denkprosesse soos sy gekruis die konvolusie van speel en counterplay.
  
  
  "Wag'n minuut," sê sy vinnig. "Ons kan nie net laat Spanje sonder om te sien Mnr Corelli!"
  
  
  Tina opgehou huil en kyk na my hopelik.
  
  
  Hy staar na Juana soos'n tuin wurm op'n vars slaai. "O, ja, ons kan!" Ek het gesê woedend. "Hulle het gelieg vir ons, en dit is die draad."
  
  
  "Maar wat oor die inligting Corelli het om ons te gee?"
  
  
  "Ons het nie dit nodig het."
  
  
  "Jy hoef nie dit," Juana gepleit het, " maar ek het dit nodig! Hare is die een wat gestuur is hier vir hom. Jy is net'n lyfwag!"
  
  
  Ek kyk na Tina om te sien hoe sy het ons bietjie dramatiese improvisasie. Sy het in'n toeskouer op'n vinnige tennis wedstryd.
  
  
  "Ek sal kry in voeling met die BYL, "ek grom, om iets te doen soos'n laat-oesjaar Bogart. "Russiese plek skoongemaak!"
  
  
  "Laat my met hulle praat!" sê Juana, reeds verbouereerd. "Ek het'n baie op die lyn!"
  
  
  "Ons is nie veronderstel om te praat in die voorkant van haar," ek het gesê onwillig, waai by Tina.
  
  
  "Ek gee nie om wat dit hoor! Dit is my opdrag!"
  
  
  Ek het gedink oor dit, voorgee om te weeg die gevolge. Uiteindelik het ek vir haar gesê het: "wil jy regtig om te gaan en ontmoet Corelli?"
  
  
  Juana knik. "Natuurlik! Net omdat jy verwoes die eerste vergadering..."
  
  
  "En jy?" Ek onderbreek hom, draai na Tina. "Watter waarborg kan jy gee ons wat jy sal voldoen aan die werklike Corelli in die Sierra Nevada?"
  
  
  "Ek het reeds vir jou gesê het! Jy sal weet wanneer jy kry die regte inligting."
  
  
  Haar, hy haal sy skouers op.
  
  
  Juana onderbreek. "Wat ons nodig het om te voldoen aan Corelli," het sy gesê. "Dit is verskriklik belangrik vir my!"
  
  
  Goeie meisie, het ek gedink. Die behoud van sy gesig gevoelloos, hy leun oor Tina. "Ons sal probeer weer."
  
  
  Sy het haar oë toegemaak in die verligting en glimlag.
  
  
  "Jy sal hê om te werk nou saam met ons, Tina," het haar pa gesê. "Daar is geen rede om te aanvaar dat die moordenaar sal gaan nou huis toe. Hy sal wil hê om jou dood te maak, ook."
  
  
  Juana frons. "Hoekom nie? As Emu was betaal om dood te maak Rico Corelli, hy het uit sy kontrak."
  
  
  "Maar hy sal beslis vind uit oor sy fout. Die mafia weet dat Corelli is die lewe - of oor om te sterf. Dan is die hitman sal jaag Tina - om te lei ego te Corelli!"
  
  
  Tina snork.
  
  
  "Ons sal sit wagte in hierdie kamer," ek aangekondig. "Ek sal jou vertel Mitch Kelly."
  
  
  "Maar'n opgeleide moordenaar kan infiltreer op enige plek. Hoe werk die wag weet vir Hema om te volg?" Juana gevra.
  
  
  Haar voorkop frons. "Ons het geen idee wie die moordenaar is. Emu sal net om almal te hou weg."
  
  
  "Maar ons weet," Tina het gesê skielik, sit en wincing in pyn by die skielike beweging.
  
  
  Juana en ek het omgedraai na haar, ons monde hang oop. "Weet jy wat?"
  
  
  "Wat is die moordenaar. Dit is'n man met die naam Komar. Moet word. Hy is'n professionele moordenaar. Ego se regte naam is Alfreddo Moscato."
  
  
  "Hoe weet jy?"
  
  
  "Omdat'n rower probeer om te breek in Rico se villa in Corsica ses maande gelede. Daar is baie val en toestelle langs die mure, so hy kon nie kry binne-in. Maar toe hy probeer het, hy slaan die drade wat is die neem van infrarooi foto's. die foto's het, en hy het besef dit was Moscato."
  
  
  "Nie Rico Corelli weet Moscato?"
  
  
  "nie. Hulle het nog nooit ontmoet. Odin rondom Riko se mense is bekend as Moscato."
  
  
  "So jy sê Moscato nie weet Corelli deur die oë en dink hy vermoor ego."
  
  
  Tina knik. "Ek het nie daaroor gedink nie, maar ja, ek sou sê so."
  
  
  "Wat anders het jy weet oor die Moscato? Enigiets wat ons kan help identifiseer die ego?"
  
  
  Tina se gesig gedraai pienk. "Emu regtig hou van die meisies," het sy gesê.
  
  
  "Enigiets meer as dit?"
  
  
  "Emoes soos paartjies," Tina uitgeblaker, verleë.
  
  
  "In pare?" Ek het gevra vrolik.
  
  
  "Dit is nie snaaks!" Juana gesê skerp.
  
  
  Hy draai terug na Tina. "Hy het'n drie-storie seks gewoonte?"
  
  
  "Ja," Tina gesê. "Dit is gekoppel aan hom. Hy doen dit elke keer voor hy laat vir werk. Dit ontspan die ego."
  
  
  "Miskien kan ons hierdie kennis om hom te vind voordat hy ons vind."
  
  
  "Ons vind?" Juana bevestig dof.
  
  
  "Hy sal beslis probeer om sy weg te vind om te Corelli weer. Omdat hy nie weet wat die ego op die eerste gesig." Hy staar uit die luiken venster. "En die maklikste manier om te vang Corelli is om te kyk na ons."
  
  
  Juana se oë verlig. "Dan sal ons sien onsself in Malaga en hy kom vir ons."
  
  
  "nie. Ons sal vind die ego eerste." Maar ek nodig het om iets te los. "Tina, hoe kontak ek die ware Corelli?"
  
  
  Sy draai weg. "Jy sal hê om te wag totdat hy my roep."
  
  
  "Maar hoe sal hy weet waar jy is-ek bedoel, wat verborge is in hierdie spesiale kliniek?"
  
  
  Sy trek haar skouers op. "Hy sal. Ek kan jou waarborg dit"
  
  
  "Ek wil nie om te gaan na'n ski-oord en wag vir die ego is daar," sê ek.
  
  
  "Die dokter sê ek sal goed wees in'n paar dae."
  
  
  Hy knik vir haar. "Dan sal ons wag. In die tussentyd, ons sal probeer om te swat die Muskiet. Sy wil hom om te verdwyn terwyl ons werk op hierdie tydren."
  
  
  * * *
  
  
  Sy was vinnig op die hoogte deur Mitch Kelly
  
  
  
  
  
  
  'n minuut later, was hy op die telefoon, tricking die kommandant van Malaga in die toeken van'n lid van die Burgerlike Wag om te kyk na Tina Bergson. Op die pad terug na die hotel, het ek vertel Kelly oor die rigting van bedrywighede.
  
  
  Hy het gesê hy het nie gehoor dat Die Mosk was in Malaga, maar natuurlik het hy het nie op te spoor enige gevoelens in die gebied. Hy lyk om te dink sy ego was kritiek. Ek het hom verseker dat ek het nie.
  
  
  "Hel," het hy gesê. "Hoekom het jy nie neem'n blik?"
  
  
  "Wat onderwêreld?"
  
  
  "Malaga bredie," het hy gesê. "Stem van waar hulle leer oor die Muskiet. Maat, jy en Juana kyk heeltemal legitiem. Jy kan'n paar van die verdorwe expats probeer om te huur'n lyfwag. Ek het'n kontrak wat weet bredie binne en buite. Die ego se naam is Diego Perez. Luister, ek sal haar te stuur na jou vanaand. Dit sal jy omring."
  
  
  Haar, ek kyk op Juana, al prim en gespanne met my manlike chauvinisme.
  
  
  Goeie. Kom ons probeer dit."
  
  
  Ons het klaar die ry in stilte.
  
  
  Sodra ons terug na die hotel, haar selfoon lui.
  
  
  Dit was Kelly.
  
  
  "Odin. Ek het'n deal met Diego."
  
  
  "Alles reg."
  
  
  "Hy is vyf voet sewe duim lank, glad-soek, met'n klein snor, en baie intelligent. Moenie toelaat dat jou bande mislei jy."
  
  
  "Dit is reg"
  
  
  "Twee. Dit was net gedekodeer deur'n Interpol sein."
  
  
  "Interpol?"
  
  
  "Ek het hul beskrywing van die dooie man saam met die afdrukke. Dit is nie Corelli. Dit is Vanessa, okay."
  
  
  Hy knik vir haar. "So Tina se vertel die waarheid."
  
  
  "ja. Sterkte vanaand, Nick."
  
  
  * * *
  
  
  Diego Perez blyk te wees presies wat Mitch Kelly het beskryf - 'n gladde-soek escort tipe wat gedra helder, maar behoorlike klere en het'n bestendige stroom van onbelangrike geselsies te vermaak vir die dames, in hierdie geval Juan Rivera.
  
  
  "Haar naam is Diego Perez," het hy het vir my gesê toe ek laat hom in.
  
  
  "Hoe is jy?" Ek het vir haar gesê. "Dit is my vrou Juana."
  
  
  "Fair lady," het hy gesê met'n boog. Hy gesteel het'n blik op Juana. Sy probeer om te hou haar gesig nog steeds, maar ek kon sien die woede gebou binne-in haar. Sy vermoed ek was pret te maak van haar.
  
  
  "Mnr Kelly het vir my gesê die doel van ons aand," Diego gesê kort, gee my'n betekenisvolle kyk.
  
  
  "Waar begin ek?" Ek het haar gevra.
  
  
  Hy het die naam van'n plek, en ons het'n taxi en het'n wedstryd soos hierdie. Diego sit met Juana, stralend en gesels in die spaanse en dan engels. Hy kyk uit die venster.
  
  
  In Malaga, jy weet nie regtig waar bredies begin en waar klubs geëindig. Ons het begin met'n restaurant met'n uitsig oor die Middellandse See, langs die hawe, in'n gebied van die stad met die naam La Malagueta. Die son het oor die oppervlak van die Middellandse See, en ons eet vis en wyn gedrink en cognac. Die kelners kerse aangesteek met gekleurde glase, en die nag val.
  
  
  "Ek het'n idee, Diego," sê ek.
  
  
  "'n idee?" Diego het begin om te glimlag. Emu graag intrige.
  
  
  "Ek is'n ryk Amerikaanse toeris. Dit kan gesien word in die manier waarop ek gooi geld rond. Sy loop saam met my vrou. Maar ek is verveeld met my vrou. Ek wil haar om te gaan slaap nie net as'n eenvoudige boer meisie. Ek wil twee van hulle!"
  
  
  Diego was verheug. "Maar hoe verduidelik jy jou vrou se teenwoordigheid, senor?"
  
  
  "Sy is met jou, Diego."
  
  
  Ego se gesig gebreek het in'n stralende glimlag. "Ah!"
  
  
  "En toe vind ons twee meisies wat werk in pare, ons vind uit as ih is gevra om uit te voer in die laaste paar dae, veral die laaste nag."
  
  
  Diego se gesig was vol van bewondering: "Dan laat ons gaan."
  
  
  "Eintlik is. Ons sal sien wat gebeur volgende."
  
  
  Ons het begin gaan na die disco in Malaga. 'n Europese disco is in wese'n donker plek met'n lae plafon en'n paar vensters. Klein tafels is gereël om die platform in die middel. Uit die plafon hang allerhande snuisterye - gedroogde mos, bande, toue, kousbande, rieme, bras, swepe, byna alles wat jy kan dink.
  
  
  Daar is altyd'n harde stereo band speel iewers. Luidsprekers uitstraal geraas in alle rigtings rond verborge nisse. Stroboscopes flash multi-gekleurde ligte in alle rigtings. Kleur skyfies met kaal liggame en paartjies in verskillende posisies van seksuele omgang word geprojekteer op die mure. Die geraas is fantasties.
  
  
  Dan sal al die strobe ligte afskakel en'n groep van kitaarspelers in die stadium. 'n manlike of vroulike flamenco danser verskyn.
  
  
  Teen middernag, ons het verby die helfte van'n dosyn plekke met negatiewe resultate.
  
  
  "Alles reg?" Na'n rukkie, Diego het haar gevra.
  
  
  "Niks, senor," het hy gesê. "Daar is'n baie van die vroue beskikbaar-enkelspel, verdubbel, selfs verdriedubbel, maar onlangs het niemand uitgevoer drietalle."
  
  
  "So, sal ons probeer weer."
  
  
  "Ons is uit sitplekke." Diego se oë vernou. "Ek dink ons moet probeer om Molinos."
  
  
  "Waar is dit?"
  
  
  "'n bietjie verder suid. Op die Costa del Sol".
  
  
  "Meer disco?"
  
  
  "Die beste. Woon. Dier. Verdorwe."
  
  
  Hy knik vir haar. "Dit klink goed. Laat ons gaan."
  
  
  Byvoorbeeld, op die een-en-dertig ons het'n plek halfpad af in die hoofstraat van Molinos. Dit was'n donker plek. Ingehok diere was pacing heen en weer in hokke hang van die plafon by die ingang van die bar.
  
  
  Liggewende geverf stoele en tafels glinster in die donker. Die flamenco danser verdwyn in haar gewone stride
  
  
  
  
  
  
  Tipes van die oordrag
  
  
  Teks Vertaling
  
  
  Bron van die teks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Vertaling resultate
  
  
  s op'n klein stadium in die middel van die kamer. 'n skyfie van twee ekstase lesbiërs is geprojekteer op die muur. Versterk kitaar musiek meegeding met die oordrewe bekla van'n nooit-voor-bestaande sanger in'n skynbare poging om te stun al die beskermhere.
  
  
  Ons gaan sit, bestel sangria, en gekyk het.
  
  
  Diego was weg.
  
  
  Juana en ek staar na mekaar.
  
  
  My hand gryp my skouer. Hy swaai om, geskrik deur die onverwagte menslike kontak.
  
  
  "Ek het hulle," Diego het in my oor.
  
  
  Hy aangeraak Juana se arm, het haar gewaarsku om daar te bly, en gevolg Diego in die duisternis. Daar was'n klein opening aan die kant van die disco. Diego het my gelei deur dit, en ons loop in'n donker gang na'n kamer aan die einde. 'n vrou van onbepaalde ouderdom in'n vuil, verflenterde flamenco pas gaan sit by die tafel. In die kla bo haar kop, 'n flou elektriese brylev gloei. Nah het swart hare, swart oë, en swart sakke onder hulle.
  
  
  "Bianca," Diego gesê. "Dit is'n man."
  
  
  Bianca glimlag tiredly. "Ek hou van jou," het sy gesê.
  
  
  Hy glimlag vir haar. "Jou kameraad?"
  
  
  "Sy is nie so goed soos haar, maar sy sal daar wees."
  
  
  "Haar naam?"
  
  
  "Carla". Sy trek haar skouers op.
  
  
  "Bianca," sê ek. "Jy het om goed te wees. Ek wil nie te mors my geld."
  
  
  "Moenie jou geld mors op Bianca en Carla!" het die vrou snork. "Ons is goed. Baie goeie."
  
  
  "Ek wil nie amateurs!" Ek het vir haar gesê. "Ek wil om te weet as jy het saam gewerk het voor."
  
  
  "Natuurlik het ons saam te werk," Bianca het gesê, die waai van'n bemoedigende hand op my. "Moenie bekommerd wees oor dit. Ons sal verdeel die geld."
  
  
  "Hoeveel?"
  
  
  "Sewe duisend pesetas hê nie."
  
  
  "Dit is'n baie! Jy moet weet as jy is goed!"
  
  
  "Luister, iemand vra ..."
  
  
  Diego het gesê, " Wat, Bianca? Het jy enige aanbevelings?"
  
  
  "Natuurlik, ek het aanbevelings! Hierdie Fransman lewens in Marbella."
  
  
  Haar, hy het sy kop geskud. "Ek glo nie enige Fransman!"
  
  
  Sy lag. "Dit is goed. Haar kinders!"
  
  
  Diego en ek haal sy skouers op ons skouers.
  
  
  "Hey," het sy gesê. "Daar was een wat ons het net gister! Carla en haar. 'n ware bliksem, hy was! Hy weet alles! En onmiddellik! O, ek is wat jy vertel..."
  
  
  "Wat is hy?"
  
  
  Sy frons. "Ek weet nie. Hy het nie vir ons vertel sy naam. Hy is'n donker man. Jy weet. Hy kyk italiaanse of iets. Hy het nie praat spaans."
  
  
  Ek kyk na Diego, en hy laat sak die deksel van een oog.
  
  
  "Waar kom hy lewe?"Ek het haar gevra.
  
  
  "Ons het na die villa openlik hier in Molinos."
  
  
  Hy het in sy sak en getrek uit tien duisend pesetas. "Gee my die adres," sê ek,"en hou die tien duisend."
  
  
  Haar oë rek, en hy het gesien sweet breek uit op haar voorkop. Haar lippe was nat met speeksel. Sy was geskeur tussen gierigheid en versigtigheid. Nou is sy vermoed het dat haar dalk meer as net'n kliënt met vreemde seksuele begeertes. Maar sy was meer geïnteresseerd is in geld as twyfel.
  
  
  Sy bereik vir die geld.
  
  
  "Adres?"
  
  
  "Ek weet nie sy adres... ek sal jou daar."
  
  
  Ek het teruggegaan om haar geld en onttrek vyf duisend roebels. "Die res is wanneer ons daar kom, Bianca."
  
  
  Diego kyk verbaas. "Senor. Wat van die ander señora? Jou...?"
  
  
  "Gaan terug daar, Diego, en neem haar huis in die helfte van'n uur."
  
  
  Hy het gedink dat as iemand was om te kyk Diego, sou hulle volg hom en Juana terug na die hotel.
  
  
  Bianca gryp haar aan die arm en ons het die agterdeur van die disco.
  
  
  Dit was baie donker buite. Neon ligte verlig die voorkant van die gebou, maar die rug is amper pikswart.
  
  
  Bianca het gesê: "Wag hier."
  
  
  Sy linkerkant, en die helfte van'n minuut later'n taxi trek tot by die huis en sy beduie na my.
  
  
  Haar sel is langs haar, ruik die muwwe reuk van haar make-up, haar pot, en haar klere.
  
  
  Sy het die taxi-bestuurder, 'n hartseer-oog Viejo in'n beret, en hy weggery, kronkel deur die smal strate wat daartoe gelei het dat aan die voet op die buitewyke van die dorp. Ons het die spa afdeling van die Torremolinos-en in'n voorstedelike residensiële gebied.
  
  
  Tien minute later, Bianca leun vorentoe en tik die taxi-bestuurder op die skouer.
  
  
  "Aqua! Stem resultate".
  
  
  Hy beskou'n taxi.
  
  
  "Daardie een?" Ek het haar gevra, Bianca, die identifisering van die villa sy is verwys na.
  
  
  Sy knik.
  
  
  "'n man-het hy daar woon alleen?"Ek het haar gevra.
  
  
  "Dit is vir die ware. Daar is niemand anders nie."
  
  
  Ey oorhandig haar vyf duisend pesetas, het in'n taxi, betaal die bestuurder, en waai hulle albei op hul pad.
  
  
  Die taxi was weg.
  
  
  Ek sien dit in my skouer holster. Die Luger wag.
  
  
  Die villa dat Bianca aangeteken was'n klein pleisterwerk huis, omring deur'n goed versorgde tuin. Daar was'n hek oop in die voorkant van die huis.
  
  
  Haar man gekom het.
  
  
  Die huis was donker.
  
  
  Dit was omseil. Dit is voor die hand liggend dat die bewoner van die huis was óf buite of slaap in die asblik.
  
  
  Ek kyk uit die venster en sien die kombuis en die eetkamer.
  
  
  Die tweede venster oopgemaak op'n slaapkamer, en iemand was aan die slaap in een van hulle.
  
  
  Ek kyk rond om seker te maak dat geen een was kyk na my. Dan, die maak van so min geraas as moontlik, hy het na die kombuis venster en probeer om dit oop te maak.
  
  
  Tot my verbasing, dit was vrygestel en gevlieg uit.
  
  
  Dit het deur middel.
  
  
  Seks in die villa is geteël, en hare op dit geland het sonder'n geluid. Ek het dit
  
  
  
  
  
  Tipes van die oordrag
  
  
  Teks Vertaling
  
  
  Bron van die teks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Vertaling resultate
  
  
  Ek trek uit my Luger en op pad na die deur na die gang aan die agterkant van die kombuis.
  
  
  Die slaapkamer se deur was kier. Hy het vinnig gestap, deur die nah na die slaapkamer en het opgemerk'n lig skakelaar naby die venster. Hy het sy stuk aan die bed en draai op brylev.
  
  
  "Vries," sê ek, dink hy dalk'n geweer byderhand.
  
  
  Geen beweging. Niks. Ek kyk na dit. Sergey, wat is die oorstromings van die kamer, het vir my gewys wat gebeur het, en ek voel sleg. Die persoon wat lê in die asblik was nie meer daar nie. Die kussing en beddegoed was opgestoot om te lyk soos'n slaap.
  
  
  Voel'n oomblik van absolute paniek, ek bereik vir die lig om te blus my ego.
  
  
  Die geluid agter my het te vinnig. Hoewel hy gespin so vinnig as wat hy kon, draai die Luger te vang wie dit was, het haar nooit klaar beweeg. Dit is in die duisternis gedompel die oomblik'n harde metaal voorwerp tref my in die skedel.
  
  
  Die eerste ding wat ek besef toe ek sy bewussyn herwin het, was dat ek nie kon asem te haal. En dan het ek uitgevind dat my kop was seer ook. Die derde ding wat ek gevoel het, was die posisie in wat my liggaam was gedraai. Hare was in'n baie beknopte ruimte, skaars genoeg plek vir my seer bene.
  
  
  Ek snak na asem, probeer om skoon lug in te asem deur die mis van giftige dampe wat my omring.
  
  
  Ek het my oë oopgemaak en gesien het dat niks op die eerste. My oë gesteek, vervaag, en sy aktiwiteite. Skielik het ek besef dat ek kon nie beweeg my arms en bene.
  
  
  Probeer om te sit openhartige, ek sien in die dowwe lig wat ek was vasgevang in die voorste sitplek van'n baie klein Volkswagen. Die enjin loop, maar die motor is nie beweeg nie.
  
  
  Hy hoes en probeer om te skoon te maak sy keel, maar kon nie.
  
  
  Uitlaatgasse! Die gedagte flits deur my gedagtes, en hy gaan sit skielik, op soek rond, die merk vir die eerste keer hoe die slang was vas in die byna geslote venster.
  
  
  Die uitlaat is giet deur die slang in die folksy motor. Hy het geweet genoeg oor hierdie motors om te weet dat hulle is prakties lug-en water-styf binne-in. En met die aankoms van koolstofmonoksied, ek het nie veel tyd nie.
  
  
  My polse en enkels is gebind met stywe toue vasgebind sodat ek soos'n bul jaag'n bul hond. Hy reik uit, probeer om te gryp die sleutel in die aansitter om dit te draai, maar hy kon nie maneuver sy enkels hoog genoeg is binne die motor se grense te bereik die sleutel.
  
  
  Hy lê hygend in wanhoop. Ek het geweet ek sou nie tyd het om te asem vars lug in my longe.
  
  
  Ek het geweet daar was'n Muskiet wag buite, en na vyf of tien myl dit het in die garage, het die motor deur, draai die enjin af, en het my iewers vir aflewering. Hy heeltemal uitoorlê my!
  
  
  Ek kon bereik my enkels met my regterhand, maar ek kon nie die opheffing van die ih hoog genoeg is om te raak die staal lem verbonde aan die agterkant van my enkel. Hy gly uit van die sitplek en druk die gearshift hefboom, byna verloor sy ego vorm.
  
  
  En dan'n staal lem aangeraak haar.
  
  
  Ek bewussyn verloor vir'n oomblik, en my hele lyf was geteister deur'n pynlike hoes. Ek het nie tyd op alle.
  
  
  Die lem het uitgekom, en hy het probeer om te sny deur die toue hou my enkels. 'n minuut later, die tou gebreek. Sy kon nie asemhaal nie, en hou haar asem. Die duisternis het begin om te val op my van alle kante. Hy kon skaars beweeg sy vingers nou.
  
  
  Koolstofmonoksied het voortgegaan om te vloei in die motor.
  
  
  Dan my bene was wonderbaarlik vrygestel. Ih stoot haar weg van haar polse en stap op die gas pedaal met een voet. Volkswagen gespring, maar die boelie gehou op.
  
  
  Hy het die gearshift hefboom aan die kant en af te keer, en sit sy voet op die gas weer.
  
  
  Die Volkswagen geskiet deur die geslote garage deur en neergestort het in nah.
  
  
  Maar die deur nie oop te maak, selfs al het ek kon hoor die kraak van hout.
  
  
  Die Volkswagen was besig om haar vorentoe.
  
  
  My visie vervaag weer, en hy kon nie sien nie veel nie. My longe was skud van die giftige lug monsterneming.
  
  
  Weer terug, breek dit.
  
  
  Die dag verskuif uitmekaar.
  
  
  Ek het haar buite in die nag. Vorentoe.
  
  
  Die Volkswagen omgekeer dit weer, en deur die oop deure, dit geskiet in die oprit. Dit gegly tot'n stop in'n oop area. Vars lug gegooi deur die venster.
  
  
  Tot haar reg, 'n skielike vlaag van oranje vlam voorafgegaan die klank van'n geweerskoot.
  
  
  Hy sny die toue om haar polse en bevry haar polse. Hy ruk die deur oop en draai die venster, hoes in die vars lug. 'n minuut later, ek het die stuurwiel in my hande. Die Volkswagen-swaai dit rond, verlig die heilige lig, en daarop gemik is om die ego by die plek waar die skoot vandaan kom nie.
  
  
  Iemand het geskree. Nog'n skoot klap. Hy ry oor die oprit na die grasperk en onder leiding vir die struike wat gegroei het naby die garage. Toe ek haar gesien het, het ek'n menslike silhoeët spring uit van regoor die bosse en hardloop oor die grasperk. Dit was die Volkswagen wat gehou sal dit wys na hom.
  
  
  Hy het een keer, sy verskrikte gesig verlig deur die motor se helder hoofligte. Hy was'n kort, donker, ronde-faced man, met dik wenkbroue, lang bakkebaarde, en'n muggie - jawed blou baard.
  
  
  Hy het weer geskiet, maar gemis het, en was hard getref het op die gas. Die Volkswagen sprong vorentoe.
  
  
  Moscato zigza
  
  
  
  
  
  
  Tipes van die oordrag
  
  
  Teks Vertaling
  
  
  Bron van die teks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Vertaling resultate
  
  
  gged nou, probeer om skuiling te vind in'n klein binnehof. Ek druk op die gas pedaal en gedwing om die Volks om te gaan so vinnig as wat ek kon. Haar, het hom spring op'n baksteen muur en spring oor nah.
  
  
  Hy het sy voet af die gas pedaal en skielik druk die boelie knoppie. Die Volkswagen omgedraai sywaarts, opgegrawe gras, en getrek in'n baksteen muur.
  
  
  Die wiel is in my maag, maar ek was nie van plan om vinnig genoeg om ernstig te beseer myself.
  
  
  Hy klim om die motor gespring en op die muur, op soek na die warboel van plantegroei en bosse in die volgende erf.
  
  
  Daar was niemand in sig nie.
  
  
  Ek gaan terug binne en binne gegaan het. In haar slaapkamer, ek kon sien waar Komarov dit gehou het, en waar hy weggesteek het voordat hy my getref. Ek het gevind dat my Luger op die vloer waar haar ego laat val dit.
  
  
  Ego haar opgetel en begin loop uit deur die slaapkamers, die beplanning van'n lokval te stel vir Moscato. Vroeër of later, die emu sal hê om terug te kom.
  
  
  Skielik het ek besef dat ek nie alleen in haar huis.
  
  
  'n man staan in die gang, glimlag na my.
  
  
  Die eerste ding wat ek gesien het, was'n Webley Merk VI, 'n baie dodelike wapen. Byna onmiddellik, haar oë gefokus op die man met die geweer.
  
  
  Hy was'n groot, indrukwekkende man in'n gordels reënjas. Hy klou aan die Webley, byna terloops, asof dit niks meer as'n business card, sy ego wys reguit na my in die lewe.
  
  
  Ses
  
  
  Hy het'n lang, byna maer gesig met die donker oë en die golwende hare wat geval het roekeloos oor sy oë. En op dieselfde tyd, al is die ego se funksies is onbeweeglik in'n uitdrukkinglose masker van dispassion, sy lippe is skuins in'n plat glimlag.
  
  
  "Hy het gevlieg," het hy gesê ongelukkig, in baie Britse engels. "Nou, dit was die domste ding wat op jou deel om jou te laat die emu ontsnap."
  
  
  Emu waai by haar, versigtig wees om nie te streef sy eie by hom. "Kan jy asseblief dat gesig uit my gesig?"
  
  
  "wat? Ah!" Hy glimlag. Webley gegly in die kant sak van'n gordels payt en verdwyn. "Jy is'n Amerikaner, is jy nie?" Hy was hartseer oor die idee.
  
  
  "ja. En daar is geen punt in beskuldig my van weg te hardloop. As jy nie ingebars in hierdie gang soos V E II, haar ego sou doodgemaak het haar!"
  
  
  Hy haal sy skouers op. "Wel, dit gebeur soms, is dit nie?" "Wat dink jy? Sal ons hom volg?" Enige kans?"
  
  
  "Hy is reeds ver weg van hier," sê ek. "Ek is bevrees ons kan vergeet van die ego."
  
  
  Hy het my versigtig. "Ek het nie besef jy, buddy. Die CIA? Militêre intelligensie?"
  
  
  Haar kalm gesê: "ek is'n Amerikaanse toeris. Wat praat jy oor?"
  
  
  Hy lag. Adam se ego apple wip op en af soos sy teiken gekantel terug. Hy was'n groot, mooi man in'n tipiese Britse styl met'n tweed baadjie. "Jy het nie die vaagste benul nie, doen jy?"
  
  
  Hy sug. "Damn die maat. Haar Dominee. Barry Dominee. 'n Britse burger. Op vakansie in Spanje. En jy?"
  
  
  "George Peabody. Net so, sy vertroue."
  
  
  Hy het'n bitter glimlag. "Bullshit."
  
  
  "In die dell self, ja," het hy vir haar gesê het, ook lag. "Dit is donker in hier. Doen wat jy wil om te spel uit'n ego?"
  
  
  "Verskoon my, asseblief?"
  
  
  "Die uitleg van die ego. Jy weet. Wag vir die ego hier."
  
  
  "Ah. Handhaaf waarnemings? In die regstellende. Ek is dit heeltemal eens met jou, die oudheid."
  
  
  "Bel my George."
  
  
  Hy snork. "Dan Moet George."
  
  
  Haar, hy haal sy skouers op. "Ons sal wag." Hy stap oor na die bed en gaan sit op die rand van dit.
  
  
  Hy stap verby my en in duie gestort op die kussing, leun terug teen die kopstuk. Ek kon hoor hom vroetel in sy sak. Het hy getrek uit'n pak van die spaanse sigarette, inloer een in sy mond, en vinnig steek dit met'n lang was pas. Vra om verskoning. Rook?"
  
  
  Haar, hy het sy kop geskud. "Ophou".
  
  
  "Hoe het jy kry in dit in die eerste plek?" "Wat is dit?" het hy gevra skielik.
  
  
  "WAT?" Hy gryns, omdat hy geweet het hoe dom dit alles klink. Maar daar was altyd sekuriteit.
  
  
  "'n muskiet," Dominee sê, asof hy was heeltemal onbevoeg.
  
  
  Sy probeer om te sien sy manier om die korrekte dekking. "Hierdie vrou woon in Malaga," sê ek. "Sy is getroud met'n sakeman ek weet. Maar wanneer haar man begin om speletjies te speel in Switserland met sy minnares, die vrou besluit om'n verhouding met die man wat jy noem'n Muskiet. Nou is hy afpers haar, dreig om haar te vertel oor ih se verhouding met haar man. Sy tree op namens señora te kry Muskiet om te stop en gee op ego vou papier afpersing ."
  
  
  Sigaret rook rose in die lug. Dit was donker, maar ek kon sien dat die Dominee was glimlag in verwarring. Hy glimlag weer, baie saggies, baie veragting.
  
  
  "Jy weet hoe om te gebruik clichés," het hy gesê in die gesprek. "George? George, is dit nodig?"
  
  
  "Jy het gevra vir'n ware verhaal. Dit is'n ware verhaal." Haar, draai om hom. "En jy?"
  
  
  "Ah. Haar." Hy het'n diep asem. "Wel, Komarov, wat is aan my bekend in baie maniere, maar nie soveel as'n groot fan."
  
  
  "Wel," het ek gesê timidly.
  
  
  "Dit is meestal bekend vir my as die prezzolata pistool. Dit is'n gebroke latynse woord vir Tut man / Ego die regte naam is Alfreddo Moscato, vandaar Muskiet. Ego was gestuur deur Rym hier om te werk in Spanje, maar ek weet nie watter soort van werk. Muskiet van die Napolitaanse oorsprong "
  
  
  "Maar hoekom is jy jag hom?"
  
  
  "Dit is
  
  
  
  
  
  Tipes van die oordrag
  
  
  Teks Vertaling
  
  
  Bron van die teks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Vertaling resultate
  
  
  Op die eerste dit was'n nie-militêre saak, maar nou het dit verander in'n paramilitêre saak. Komarov toegeslaan op een van ons manne in Rime ses maande gelede en vermoor ego."
  
  
  "Sal Odin Po voldoen aan jou mense?"
  
  
  "Militêre intelligensie," Dominee sê droogweg opgemerk. "Ons is bekommerd oor dwelmhandel in die Middellandse See. Die gewapende magte is vol van dit. Ons het probeer om te stop die ego beide maniere sedert die begin van die tweede WÊRELDOORLOG. En ons is tans in die pyplyn wanneer Drie was vermoor deur Moscato." Die dominee bly stil ingedagte.
  
  
  Hy knik vir haar. "Ek sien. Vra om verskoning."
  
  
  "Ek was in Spanje verlede week toe ons ontvang'n kennisgewing dat'n Muskiet was hier. Ek het probeer om dit te vind, maar het misluk. Dan, net hierdie aand, ek hardloop uit van lei en haar ontdek dat jy praat met'n prostituut wat haar veronderstel is om te wees Haar net haar ondervra nadat sy gaan terug na die disco en hier gekom het vir'n te neem.
  
  
  "Militêre intelligensie?" Ek het om dit te gebruik. "MI6?"
  
  
  "Eintlik, vyf." Hy glimlag. "Jy is baie oplettend wanneer jy dink oor MI6. Die sesde is, natuurlik, spioenasie. En die top vyf is contraspionage. Reg? Nou ek sal nie die moeite wat jy oor jou spesifieke ID tag, want ek weet dat jy Yankees is vreeslik deurdagte oor veiligheid en alles wat. Dit moet egter nie bemoeilik ons verhouding. Ek stel voor dat ons werk in tandem en probeer om te kry ons man Moscato."
  
  
  "Wat is jou bestellings ten opsigte van Moscato?" Ek het haar gevra.
  
  
  "Ek smeek jou vergewe? Ouch. In werklikheid, Muskiet is'n baie irriterende speler. Ek was vertel om te tel my ego."
  
  
  "Totale ego?"
  
  
  "ja. Skakel die ego."
  
  
  "Wie dink jy is agter dit?" Ek het haar gevra.
  
  
  "'n mafia, geen twyfel. Hy het werk gedoen vir sy vaders, baie keer voor."
  
  
  "Ek is jammer oor Justin."
  
  
  "Drie?" Hy het my getoon'n leë gesig.
  
  
  "Die man wat vermoor is. Jou..."
  
  
  "O, Drie Delaneys. Ja.Swak Drie." Dominee sug. "Wel, hy het geweet wat hy besig was om homself in toe hy aangesluit het, het hy nie?"
  
  
  Hare, staar na hom in die donker. Haar, het gedink dit was net soos die Brits. Stywe bo-lip en alles wat.
  
  
  "Wat kry jy uit jou beskermheer?" Hy het my gevra sardonically.
  
  
  "Beskermheilige?"
  
  
  "'n verlore vrou?" Hy het'n pouse. "Jy het die Muskiet se plek in haar ... die liefde?"
  
  
  Ouch. My voorbladstorie. "Dit is suiwer'n chanson kurktrekker," het hy het vir haar gesê met'n glimlag.
  
  
  "Jy Yankees het regtig nie'n bietjie te veel outydse dapperheid. Goed gedoen!"
  
  
  Ons het stil.
  
  
  Na'n uur, het ons besluit dat Moscato was nie terug te kom.
  
  
  Twee ure later, is ons drink in my hotel kamer. Dan was dit "Barry" en "George". Hare was nog steeds agterdogtig, maar besluit dat dit kan lei tot inligting.
  
  
  * * *
  
  
  Juana sit in die deur van haar kamer, haar hare hang af oor haar skouers, haar oë vol van die boë, en haar pragtige gesig was frons.
  
  
  "Wat is hierdie visie van pulchritude?" Dominee geskree, die waai van sy glas brandewyn.
  
  
  "Dit is Juana," sê ek. "Hallo, Juana."
  
  
  "Is dat my señora jy my vertel het oor?" vra die Dominee, die maak van ingewikkelde gebare. Hy was amper so dronk as wat hy was.
  
  
  "Nee, natuurlik nie," sê ek. "Dit is my vrou!" Dominee het omgedraai om te kyk na my. Dan kyk hy terug en staar na Juana.
  
  
  "Ek sê, nou! Jy het'n groot smaak, ou man! Groot smaak!"
  
  
  Hy staan op en buig. "Dankie, Barry. O, Juana. Kom asseblief in." Ek is jammer ek is laat. Sy was ontmoet deur'n ou vriend van haar."
  
  
  Dominee glimlag. "Ja, inderdaad, my liewe. Dit is Barry Dominee se naam."
  
  
  "Dit is Juana Peabody," sê ek.
  
  
  Juana was reeds wakker. Sy het in die kamer, gluur my. "Wat het gebeur?"
  
  
  "Ek sal jou later vertel, vrou," ek het gesê, daaraan te herinner hey van haar status met die Dominee. "Dit is voldoende om te sê, ek het in my ou vriend Barry Dominee al meer as Ses."
  
  
  "Vyf," Dominee gesê.
  
  
  "Vyf-en-een is ses, soos ek gesê het." Hy glimlag vir haar. "Sluit by ons aan, Juana?"
  
  
  "Dit is laat en ek is moeg."
  
  
  "Jy het nie lyk moeg," Dominee sê, loop tot by haar en op soek na Nah stip. "Jy lyk baie vrolik." Hy leun af, lig haar ken, en gee haar'n vinnige soen op die mond. "Het jy sien?"
  
  
  Hy sluit sy oë, en wag vir die ontploffing. Dit het nooit gebeur nie. Toe ek my oë oopgemaak weer, ek sien haar glimlag by die Dominee en rook'n sigaret wat mettertyd geland in haar mond. Spaanse rook het rondom die ego gloeiende top.
  
  
  Haar pa leun terug op die bank, verstom. Wat het gebeur met die Bevry Juana?
  
  
  Juana is nou op soek na Parsons se oë, haar liggaam vry en oorkoepelende in die rigting van hom. "Jy is Brits, is jy nie?"
  
  
  "Die ou Shaggy Leeu in Dominee!" het hy gesê met'n lag. Hy omhels haar. "Jy Yankees is die skep van'n super ras van die vroue."
  
  
  Sy het nie skud dit af. "5?" sê Juana. "Wat bedoel jy, vyf?"
  
  
  "Militêre intelligensie," sê ek. "Contraspionage, eh, Barry?"
  
  
  Dominee knik. "Absoluut fantasties, man. Haar, sê ek, nie jy twee wil hê om te kom oor na my grawe site en het'n drink?"
  
  
  Juana glimlag helder. "Liefde."
  
  
  Hy het opgekyk swak. "Alles reg."
  
  
  "Kan jy ook kom, George."
  
  
  "Ek praat," het hy gesê, as opreg as wat hy kon. Hy het begin om te kyk soos Dawid Niven.
  
  
  * * *
  
  
  Ek het om te gee my ego te Juana. Sy gespeel het om die ego so goed as wat hy gespeel het om die sl.
  
  
  'n heilige was die brand in die sitkamer van Barry Dominee se villa. Dit is'n pragtig gemeubileerde woonstel.
  
  
  
  
  
  Tipes van die oordrag
  
  
  Teks Vertaling
  
  
  Bron van die teks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Vertaling resultate
  
  
  die binneland is versier in die gewone styl vir die spaanse kus-matte, tapisserieë, dik hout stoele, banke, tafels.
  
  
  Sy was nog steeds speel dronk toe ons die kamer binnegekom het. Aangesien dit was die naaste, haar pa stap oor na die bank en gaan sit op die rand, gooi sy kop terug en gapende verskriklik.
  
  
  Juana kyk na my, dan draai om en glimlag by die Dominee. Hy kyk in my rigting, glimlag, en opgehef Juana in sy arms. Hulle soen lank en diep. Hy kyk na hulle deur die splete van sy oë, en weer gewonder wat Juan Rivera se volkome kunstenaar was.
  
  
  "Que bruto! En nuestra casa! Mil rayos te patten!"
  
  
  Haar, wat sy kop. 'n vrou gaan sit in die poort, arms gekruis, op soek na Dominee en Juana. Sy was'n pragtige jong vrou met bruin hare, donker bruin oë, en romerige vel.
  
  
  Dominee getrek Juana van hom af weg en draai na die vrou in die deuropening. "Elena," het hy gesê. "Dit is George, en dit is Juana."
  
  
  "Hmm!" snork Elena.
  
  
  Juana loer by die Dominee, dan terug by die vrou. "Wie is jy?" "Wat is dit?" vra sy saggies.
  
  
  "Dit is my -" Dominee na my gedraai en was om te wink, " - 'n vrou."
  
  
  Hy knik vir haar. "Hoe is jy, Elena?"
  
  
  "Elena Morales," het sy gesê, en glimlag. Sy draai na Dominee, lig haar ken, kyk af op hom, en stap oor na die bed langs my te plomp up.
  
  
  Juana se gesig vertroebel vir'n oomblik, maar dan mettertyd skoongemaak as Dominee knyp haar en lei haar deur die kamers deur die deur Elena het ingeskryf deur. 'n oomblik later, het ek hom gehoor het huppelend glase en bottels. Meer drankies!
  
  
  Elena se kleed het van haar skouers. Sy was geklee in'n dun nagrok onder haar kleed, en hy kon duidelik sien die uiteensetting van haar borste. Nah het'n volle bou en'n pragtige vorm van kop tot enkels.
  
  
  "Is jy regtig getroud te Dominee?" Ek het haar gevra.
  
  
  Sy glimlag mischievously. "Hoekom wil jy weet?"
  
  
  "Omdat ek nuuskierig."
  
  
  "Ek sal julle op hoogte hou."
  
  
  "Sal jy nie vir my sê?"
  
  
  "Ek dink nie dit is'n groot deal." Sy bereik uit en knyp my neus. "Ek vermoed dat jy weet wat."
  
  
  Hy steek sy hand uit en gryp haar aan die skouers.
  
  
  "Hey, jou vrou," het sy gesê. "Sy is mooi. Ek dink Barry hou van haar."
  
  
  "Kom, dame," ek het vir haar gesê as sy leun teen my, die kleed gemaklik ongedaan gemaak.
  
  
  "Ek verstaan nie wat jy sê nie," het sy gelag.
  
  
  "Daar is altyd te veel praat, in elk geval," het sy gesê nugter. "Moenie jy dink so, George?" Sy het besluit dit was "Hor-hey".
  
  
  "Ja, vermoedelik."
  
  
  Ons het saam vergader, soos ons was in'n land van die donder, en hy onthou die aanhoor van die klink van bottels en glase in die volgende kamer. Maar dit was al. Wat ook al Dominee meng vir ons het nie die einde in enige bril vir Elena en my. Ek het nie haar weer sien, Dominee, of Juana.
  
  
  Elena het ook nie kommentaar lewer op die gebrek van alkohol. Sy was te besig om te wys vir my hoe baie ek wil gemis het haar in my hele lewe nie nah.
  
  
  Sy het'n groot plesier in my skouer holster, en my 38-sy Luger. Sy probeer ongedaan te maak die ego, en alles het deurmekaar. Dit was die laaste ding wat ek dra, en selfs meer as wat sy was. Een of ander manier, sy het my holster en laat val dit op die teël vloer.
  
  
  Haar gevoel-weerloos-sonder dat dit haar amper sê "naak".
  
  
  Sy bereik vir die lamp skakel en draai af van die brylev.
  
  
  Hy het opgemerk dat die geraas van die bottels in die volgende kamer het gestop.
  
  
  Sewe
  
  
  Te bereik en die Sol y Nieve Ski-Gebied, die hoof rondom Malaga op'n kronkelpad op die suidelike hange van die Sierra Nevada. Die Sierra Nevada hotel waar ons is geregistreer is by die onderkant van die Prado Llano, en Juana en ek was geklee in'n pak wat oor die hoof gesien die ski-helling.
  
  
  Die wit helling van Borreguilas skei die ski run omtrent halfpad tussen Picacho de Veleta en Prado Llano. Die laer kabel motor van die Prado Llano eindig, terwyl die boonste kabel motor begin van Borregilas. Die enjin kamer is in die buurt.
  
  
  Twee parallelle barrancas bevat die laer ski loop van Borregilas aan die Prado Llano. Hulle is geskei deur'n skerp rant oor graniet en mica, wat selfs na die swaarste sneeu net klein kolle van die sneeu is sigbaar.
  
  
  Die kabel motor wat loop van die Prado Llano te Borreguilas is bokant die belangrikste barranca, waar die lig roetes is geleë. Meer moeilik spore is geleë aan die ooste in'n nabygeleë kloof.
  
  
  Ek sit op die balkon wat gehardloop het om die hotel en kyk na die skiërs, maar gou het besluit dat ek sou eerder ski as om te kyk. Maar net om te bied my dek, ek het die helfte van'n dosyn foto's met behulp van Rolleiflex 1, wat ek het vir vry om die BYL stut departement om seker te maak dat die huise onder my sien.
  
  
  Dit was'n vermoeiende rit, en kort daarna, ek het binne-in, skop my skoene af, en met'n moeg sug, ek bank-gedruk op die bed. Maar ek kon nie slaap nie. Haar, dink oor die gebeure van die afgelope twee dae.
  
  
  Dit was twee dae sedert die muskiet vermoor die Rico Corelli tweeling, die tweede - in-bevel. Absoluut niks gebeur het in die twee dae na my vergadering met Barry Dominee en Elena Morales. Maar sy was in kontak met Mitch Kelly, en verskeie boodskappe gekom het van Hawk:
  
  
  ding
  
  
  
  
  
  
  Tipes van die oordrag
  
  
  Teks Vertaling
  
  
  Bron van die teks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Vertaling resultate
  
  
  Vraag: moet Asseblief nie probeer om te kommunikeer direk met Rico Corelli onder enige ander omstandighede. BYL se ooreenkoms met hom bly onveranderd. Geen teken van valsheid op die deel van die ego. Wag totdat jy'n kennisgewing ontvang van dit via Tina Bergson.
  
  
  POSISIE: Ons inligting dui daarop dat Moscato is nie tans in Malaga of Molinos. Moenie dit herhaal, moenie probeer om dit te volg. Hou'n ogie oor dit.
  
  
  post: Die Sol y Nieve vergadering is nog onder ontwikkeling.
  
  
  POSISIE: Die versoek om inligting oor Barry Dominee is nie beskikbaar nie. MI5 nie bekend of daar is so'n persoon. Dit is duidelik dat, die naam is'n skuilnaam; MI6 sal waarskynlik nie openbaar die ego se identiteit tot die ego voltooi sy huidige missie. Jammer, maar ons het nie die bevestiging, ons hoef nie weerlegging van die ego of ego rolle in hierdie skema.
  
  
  POSISIE: Moscato is'n moordenaar wat gewerk het vir die mafia vir baie jare. Hy het ook stakings in die algemeen.
  
  
  POSISIE: Elena Morales - min is bekend oor haar. Nah het geen rekord van vorige betrokkenheid in die spioenasie, contraspionage, of koverte werk in Spanje vir die Regering. Maar sy kan nie wees spaanse op alle, maar frans of italiaans. Geen lei op alle.
  
  
  POSISIE: Bevestiging van Moscato se teenwoordigheid in Mexiko teen die tyd dat die sniper aangeval jy in ense nada. Daarbenewens, daar is'n rekord wat hy gemaak reise na Europa op die dieselfde tyd as jy, alhoewel dit nie via Iberia.
  
  
  Dit was van Hawke.
  
  
  Op die tweede oggend na die moord van die adjudant Rico Corelli, ek het'n oproep terwyl hulle ontbyt met Juana.
  
  
  "Kelly," het die stem gesê. "Tina ontvang'n kennisgewing van die Romeinse Neus. Wat jy nodig het om te gaan na Sol y Nieve vandag."
  
  
  "Dis reg."
  
  
  "Moenie kyk vir die ego. Wag totdat die eerste nag. Teen middernag, gaan na die kabelbaan enjin kamer en voldoen aan die ego kontak daar. Kontak se naam is Arturo. Hy sal die opstel van'n vergadering tussen jou en Romeinse Nos teen watter tyd moet jy die opstel van'n vergadering met Juana. Maar die eerste twee vergaderings wat jy het om alleen te gaan."
  
  
  "Dit gekry het."
  
  
  "Die stem is alles," het Kelly gesê. "Goeie geluk."
  
  
  "Hou op. Hoe se Tina?"
  
  
  "Sluit by ons aan."
  
  
  "Wanneer presies is sy gaan na die plek?"
  
  
  "Niks is gesê. Hernandez het nog nie vrygestel ee nie en het nie gesê wanneer hy sal die vrylating van haar."
  
  
  "Enigiets oor die Dominee?"
  
  
  "Negatiewe".
  
  
  "Elena Morales?"
  
  
  "Presies dieselfde."
  
  
  "Julle ouens regtig hard werk, het jy nie?"
  
  
  "O, Nick!"
  
  
  * * *
  
  
  Ongeveer vier uur in die middag, ek gerol uit die bed en sit op my ski-broek, hemp en trui.
  
  
  Die skiërs is nog steeds op die hange. Hy kon sien hoe die mans in rooi baadjies, die meisies in groen baadjies, en die syfers van beide geslagte in baadjies loop af in die stegies van die belangrikste vloer. Na die verbygaan van die enjin kamer mimmo op die hoogste helling van die kabel kar, ek het die begin van die tweede helling, stygende te Borregilas in'n groot U-draai al die pad na die top van die hoogste val - Veleta.
  
  
  Die kabel motors was nog loop, gaan op en af op dieselfde tyd, verby'n ander een, gaan vervul, gaan sit leeg. Hy kyk ingedagte by die enjin kamer.
  
  
  Deur Rico Corelli. As sy geweet het wat hy regtig lyk soos. Die hotel is'n klein - jy kan neem jou plek in die voorportaal en om hom te ontmoet sonder al die belaglike-kaap en dolke wat Hawk en sy volgelinge so lief.
  
  
  Nog steeds. Een persoon het reeds vermoor. Rico Corelli was'n groot man op'n gevaarlike sending. Sekuriteit is belangrik.
  
  
  Hy klop op Juana se deur.
  
  
  "Ja?"
  
  
  "Kom ons gaan af, Juana."
  
  
  Ons het saam as man en vrou - ek probeer om te wees'n getroude paartjie wat in die vure van seks en die liefde het lank reeds geblus. 'n ba-man en'n maagd vrou.
  
  
  * * *
  
  
  Die lug was koud, maar helder. Die sneeu blyk te wees perfek vir ski, net'n ligte laag van die poeier in die regte plekke. Geen storm voorspel. Maar ek het gevoel dat daar dalk sneeu in die nag.
  
  
  Ons speel hierdie spel vir Odin om die laaste tafels in die Prado en intrek op warm sjokolade met cognac. 'n groep van vier het gekom af in die hange, geparkeer hul ski's en knuppels teen die kant van die diner, en gesoek vir'n stoel en stoele.
  
  
  Hulle het duits. Ek weet'n bietjie duits, so ek het aangebied om hulle die helfte van ons stoel. Hulle loer by Juana en vinnig ingestem. Die party het bestaan uit vier mense. Een was in sy veertigs en was natuurlik die leier van die groep; die ander drie was waarskynlik in hul laat twintigs. Die leier gepraat het duits nie, maar Delle was eintlik Switserse. Die ander drie was gemeng-'n Dane en twee Duitsers.
  
  
  Hulle kon nie hul oë af Juana, of selfs na Muchacho hulle gebring het vier stomende bekers van sjokolade.
  
  
  "Herr Bruno Hauptli," die groot man het gesê, uit te reik na skud my hand.
  
  
  "George Peabody. Regoor Die Verenigde State."
  
  
  "Ag, ja! Seker nie. Sy weet iets van die Amerikaanse aksent in jou duits."
  
  
  "Ek is jammer," ek lag. "Dit is Juana, my vrou."
  
  
  "So'n gelukkige man!" Bruno Hauptli uitgeroep, draai na sy metgeselle en verduidelik in die duitse dat sy getroud was met my.
  
  
  "Ja, ja," het die twee Duitsers het gesê, op soek na Juana. Die Dane gedoop in die sjokolade.
  
  
  "Is jy ouens gaan ski môre?" Herr Hauptli gevra.
  
  
  Juana knik. "Ons is van plan om te."
  
  
  "Ah! Ek sal nie wees op die hange môre, maar miskien die volgende dag of gou
  
  
  
  
  
  
  Tipes van die oordrag
  
  
  Teks Vertaling
  
  
  Bron van die teks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Vertaling resultate
  
  
  Herr Hauptli geklap sy heup opgewonde."Hoekom nie ons doen'n duet - 'n trio, ek bedoel," het hy gesê, onthou my.
  
  
  Juana gluur hom aan. "Ek wil dit!"
  
  
  "Herr Peabody?"
  
  
  "Ag, lief dit, lief dit!"
  
  
  Almal lag, want dit is voor die hand liggend dat ek was nie van plan om dit te hou.
  
  
  Die gesprek het voortgegaan. Hauptli skielik gryp Juana se arm, trek haar uit die stoel, en buk met haar oor hul ski's en pale. Hulle was diep in'n paar tegniese besprekings oor die slot hy het op sy ski's. Juana siedend en sis.
  
  
  "Herr Hauptli," het een van die jong mans het haar in duits. "Hy is'n sakeman, reg?"
  
  
  Die duitse langs my was klassiek blou oë en blonde. "Ja! Herr Hauptli is een van die mees suksesvolle sakemanne in die duitse mark," het hy gesê. "Nen het'n baie van die verantwoordelikheid."
  
  
  "Is hy op vakansie?" Ek het haar gevra.
  
  
  "'n groot vergadering sal gehou word in Parys in'n week. Nou Herr Hauptli is ontspan, geniet die son, die sneeu en..."
  
  
  Pouse.
  
  
  Die Duitsers het gelag, en die nie-baie-melancholie Dane geklap die tafel.
  
  
  "Meisies!"
  
  
  Lag.
  
  
  Dit het my herinner aan een van die ou duitse opera komediante wil ek gesien het in'n laat-nag prestasie - ou flieks uit die 1930's. Iets oor hierdie het lyk nie heeltemal reg vir my. Maar ek kon dit nie vind dit uit.
  
  
  * * *
  
  
  Die restaurant is opgestel soos'n tipiese eetsaal in'n ski-oord, met een lang tafel in die middel van die kamer in die styl van'n viaduct en klein tafels langs die mure van die kamer.
  
  
  Ons groep - Juana en sy vrou, saam met Herr Hauptli en sy vriende-was uitgesproke in die middel van die vergadering. Herr Hauptli het voortgegaan om te rattle op aanhoudend die Duitse chatter dat byna gelyktydig verstom en verbaas almal. Selfs diegene wat nie verstaan nie duits of engels was heeltemal betower deur die ego charisma.
  
  
  Hy het sy tyd gedurende die lang ete en noukeurig ondersoek die res van die hotel se beskermhere.
  
  
  Sy wou'n Romeinse Neus, probeer om te sien die werklike Rico Corelli in die see van gesigte rondom my. Daar het nie blyk te wees enige geleenthede.
  
  
  Dit was elf-en-dertig voor haar tyd was selfs bekend. Die brandewyn aangekom en sy het gaan sit, die genot van haar ego. Wanneer Herr Hauptli gestop om te vang sy asem, haar pa het aan Juana en het gesê: "ek gaan om uit te kry'n paar vars lug voor jy gaan slaap. Kom jy, liewe?"
  
  
  Sy het my'n kalm glimlag. "Nee, liewe. Vra om verskoning. Dit is te koud. Moenie laat wees."
  
  
  Hy glimlag en klaar sy brandewyn.
  
  
  "Herr Hauptli, dit is'n ware behandel. Sien julle môre of iewers - regtig?"
  
  
  "Ja," sê Herr Hauptli, sy gesig gespoel met wyn, brandewyn, en die opwinding van die eet van. "Auf weidersehen".
  
  
  Hy stoot sy stoel terug, buig na die twee Duitsers en die Dane, en loop deur die besige restaurant.
  
  
  Dit was baie koud buite. Die lug is koel. Hy steek sy kop uit en dan gaan terug boontoe na ons kamer en gekoop het homself'n paar oorfone en'n kous. Ek het ook op my windjekker, die beheer van die gewigte in die skouer holster, en seker te maak dat die mes was gegord om my enkel.
  
  
  Hy bereik die top van die kronkelende pad sonder voorval. Weg van die beskerming van die geboue, het ek gevoel kouer as die krimpvarkie gevoel met hulle wanneer ek aangekom het in die Sierra Nevada. Die wind sny deur my klere totdat ek voel half-naak.
  
  
  Daar is geen vrede in die enjin kamer. Daar was geen wenke op die berg nie. Hy loer oor sy skouer. Die geel strale van die son rondom die hotel kamers en rondom die vensters in die gesig staar die Prado gemaak goue patrone op die wit van die sneeu.
  
  
  Die gebou waar die stoeltjeslift motor is geleë was omring deur die sneeu. Die hoof ingang van die vallei gesien kon word. Die enjin kamer deur was gesluit, maar nie gesluit nie. Hy draai die handvatsel en stoot dit oop te maak. Die binnekant van die gebou was baie donker, alhoewel die weerspieëling van die sterre in die sneeu het'n bietjie vrede. Dit was ongelooflik hoe helder die lug was, selfs in die dood van die nag.
  
  
  Hy kon sien haar agter die wiel tot die U-draai, waar die kabel motors het in'n halfsirkel in die teenoorgestelde rigting. Daar was'n kabel motor in die middel van die halfsirkel se maag, wat gehou is om die krimpvarkie totdat die motor het begin in die oggend.
  
  
  Haar was oor om te loop vorentoe toe sy sien iemand wat deur die mimmo kabel kar. Wie was dit wat ingeskryf het, moet dit gewees het die binnekant van die gebou of aangegaan is deur'n ander ingang. Ek het gedink hy moet wag vir my. Dan, natuurlik, hy sal vir my'n kontak persoon.
  
  
  Arturo.
  
  
  Hy gryp sy stuk, getrek uit ego, en gespanne, om vorentoe te beweeg, die opening van sy mond te fluister " Arturo."
  
  
  Ek het nooit vir haar gesê het dat.
  
  
  Iemand anders het!
  
  
  "Arturo!"
  
  
  Die klank was om te kom van agter die kabel kar. Sy opgetel het'n stuk en het'n ego silhoeët daar. As hy genoem Arturo, dit was nie Arturo. En sedert sy was veronderstel om te wees genoem deur Arturo, haar, ek het geweet dat hierdie persoon sou wees om iemand anders wat sou probeer om uit te vind Arturo voor my, iemand wat nie aan my kant.
  
  
  "Ja?" "Wat is dit?" vra'n stem aan die ander kant van die groot enjin kamer.
  
  
  Onmiddellik, met'n groot stem lui uit.
  
  
  
  
  
  Tipes van die oordrag
  
  
  Teks Vertaling
  
  
  Bron van die teks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Vertaling resultate
  
  
  die eggo van'n skietwond-'n verslag wat wieg heen en weer in hierdie klein kamer, soos die dreun van honderde van die tromme. 'n flits van die oranje vlam verskyn en onmiddellik verdwyn. Ek hoor haar skree om my linkerkant.
  
  
  Sy het dadelik hurk en geskiet op die figuur agter die kabel kar.
  
  
  Iemand vloek in spaans. Aan my linkerkant, ek het die geluid gehoor van'n liggaam om te val en'n kreun. Haar geskiet weer, probeer om te sien die man vir die kabel kar. Ek kon dit nie maak uit'n enkele deel van die ego.
  
  
  Die deur gaan weer oop, en haar figuur was aan die lig gebring; hy het sy ontsnap. Sy afgedank een keer meer in die rigting van die geluid van die dag, dan hardloop deur middel van die duisternis na die plek.
  
  
  Daar was niemand daar nie.
  
  
  Daar was'n deur wat was die tweede ingang na die enjin kamer. Ek het dit oopgemaak en uitgekyk. Daar was niemand in sig nie. Hy het vinnig na buite gegaan en kyk op en af in die sneeu helling. Ons Odin. Niemand.
  
  
  Terug in die gebou, haar gehoor iemand snak en hyg, haar gevind dat die seun en Stahl kniel oor hom op die beton vloer. Ego kon haar nie sien nie op alle.
  
  
  "Arturo?" Ek het haar gevra.
  
  
  "Ja." Hy sidder.
  
  
  "Waar kan ek aan die persoon wat ek het gekom om te sien?"
  
  
  "Die top van Veleta is Picacho de Veleta. Twaalf uur. Môre nag."
  
  
  "Okay," het ek gefluister. Haar, buk af. Haar ego gehoor het gearbei, verskeurde asem. Dan, voordat hy kon sê enigiets anders, sy hoor'n bekende borrelende rasper dit klink baie soos'n ratel, maar dit was nie regtig'n ratel op alle.
  
  
  Iets anders.
  
  
  Die lewe blare van die liggaam.
  
  
  Arturo dood was.
  
  
  Hy het vinnig opgestaan en het deur middel van die enjin kamers, ry rondom die dagsoom met'n lang en gereed vind nie, totdat hy bereik die Prado Llano en hardloop na die hotel.
  
  
  Egter, hy kyk terug net een keer en sien dat die enjin kamer is verlig met'n heilige, en donker figure dwaal rond binne-in.
  
  
  Die skote was hard genoeg om te waarsku die hele Sol-ek-Nev polisie. Die Burgerlike Wag was daar.
  
  
  Geskok deur haar, ek klim die trappe op en stap deur die voorportaal, draai links na die bar, probeer om te vang my asem met'n sterk slukkie van cognac.
  
  
  Wat gehelp het.
  
  
  Verskeie.
  
  
  Maar nie regtig nie.
  
  
  8
  
  
  Die gedempte opwinding wat'n hoogtepunt bereik het onmiddellik na afloop van die skiet van Arturo en die daaropvolgende moord ondersoek het heeltemal bedaar binne'n halfuur. Die Burgerlike Wag gestasioneer by die ski-oord het sorg van die lyk en begin die lang, moeisame proses van ondervra besoekers en diens personeel by die oord.
  
  
  Hy het nie beny haar die werk van die polisie. Dit was uitmergelende, ondankbare, en veral ongemaklik werk op hierdie hoogtes op hierdie tyd van die jaar. Hulle was goeie mense.
  
  
  Ek was gelukkig. Niks het ih vir my.
  
  
  Ek hou van cognac'n bietjie. Ek hou my oë op die hotel lobby, kyk almal kom in en uit. Sy sou graag iemand wat lyk soos die man wat sy wil gevind in die asblik by die villa in Torre, die man wat ek wil kom om te glo is'n Muskiet.
  
  
  Ten slotte, het hy opgestaan en geloop het in die saal, en kyk na die Prado Llano. Daar was niemand in die buiteland nou.
  
  
  Ek het oor die voorportaal en opgegaan met die trappe na die tweede verdieping, waar ons kamer was geleë. Soos ek sit die sleutel in die deur, ek hoor haar lag in die volgende kamer. Juana se lag.
  
  
  Glimlag, Brylev gestoot die deur oop en draai dit op. So, sy sluit aan by Herr Hauptli in haar kamer. Ten minste het hy was snaaks, selfs in sy lompe Duitse manier. Die enigste troos was dat so'n ekstrovert persoon het'n paar verborge plooie.
  
  
  Hy loop tot by haar en sit sy oor haar.
  
  
  Giggel. Die pret gemors uit nah soos borrels rondom'n sjampanje glas. Herr Hauptli moet word beter af in die eetkamer as in die tekening kamer, het sy gedink ledig. Sy het nie vertroue in wiskunde.
  
  
  "Asseblief," Juana gesê. "En sit'n paar ys in daar, asseblief, Barry?"
  
  
  Barry!
  
  
  Sy loop weg van die dag, frons.
  
  
  Barry Dominee?
  
  
  Dan is haar ego kon hoor haar stem, gedempte maar onmiskenbaar - 'n onmiskenbare Britse aksent, gedempte vermaak, en gedempte opwinding.
  
  
  "Eintlik, Heuning. Een glas whiskey, alles reg!"
  
  
  Die laaste tyd het ons Dominee was in Malaga. Die volgende dag, ná die moorde van Rico Corelli se dubbel, hy en Elena het by Juana en my vir'n shopping trip en middagete. Ons het na ete saam met hulle die aand voor ons vertrek vir Sol-ek-Niev. Maar ons het nie vir enigiemand vertel om hulle waar ons gaan, want ons het nie geweet tot vroeg in die oggend. Hoe Dominee weet waar ons is?" En hoekom het hy volg ons? Het hy ontdek dat die Muskiet is ook na aanleiding van ons? Heel moontlik is. Komarov was hier - ek vermoed hy vermoor Arturo. Op die heel minste, dit was die mees voor die hand liggende moontlikheid.
  
  
  Maar hoekom was nie Dominee daar te stop die Muskiet as dit hom gevolg? En hoekom...?
  
  
  Die gedagte van'n Muskiet my gestop. Haar gedagtes vinnig sy aktiwiteite en skuifel die kaarte in'n heeltemal nuwe hand. Dan het ek besef dat dit moontlik was dat Barry Dominee dalk nie die onskuldige Britse MI5 beampte wat hy beweer om te wees.
  
  
  Dus:
  
  
  Tert sluit aan by my by die villa waar die Muskiet is wegkruip in Molinos.
  
  
  
  
  
  
  Tipes van die oordrag
  
  
  Teks Vertaling
  
  
  Bron van die teks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Vertaling resultate
  
  
  wat het gehelp em dien ego die nag voor.
  
  
  Ek het gevind dat'n man in die slaapkamer en het probeer om hom aan te gryp, maar ek was onderbreek. Die man het weggehardloop. Nog'n man, wat homself geïdentifiseer as Barry Dominee, in die slaapkamer, voorgee om te wees'n geheime Britse agent, dan'n muskiet.
  
  
  Veronderstel Dominee was nie'n agent op alle. Laat ons aanneem dat die persoon in die vraag is net John Doe. Kom ons sê Komarov adverteer John Doe daar en dan onderbreek my te laat die valse Muskiet verdwyn. En dan dink die emu daarin geslaag om my te oortuig dat die Muskiet was weg.
  
  
  Hy was'n Muskiet terug dan! Barry Dominee! En hy het net om my te volg om Sol-ek-Niev, my gevolg het om die enjin kamer, vermoor Arturo, waarskynlik die veronderstelling dat Arturo was vir my, en hardloop weg. Nou was hy in'n verhouding met Juana, met die hoop dat ego's sou lei tot die werklike Rico Corelli!
  
  
  Het hy uitgebreek het in'n koue sweet.
  
  
  Hy haastig antwoord die telefoon. Een in elke kamer van die suite. Haar opgetel die telefoon, en die stoel antwoord onmiddellik - nie so wouldnt maak baie oproepe in die dood van die nag.
  
  
  "Mev Peabody, asseblief."
  
  
  'n oomblik later, lui die telefoon in die volgende kamer.
  
  
  "Hallo?" Dit was Juana.
  
  
  "Geen woorde gespreek het aan ons. Dit is Nick. Ek kan haar hoor daar, Dominee. Dink dat dit is die verkeerde nommer."
  
  
  "Ek is regtig jammer. Haar, ek glo dat jy..."
  
  
  "Hou jou ego is daar. Ek sal voldoen aan Corelli teen middernag môre nag. Велета. Die kontak is dood. Hou Dominee daar die hele nag, as wat jy kan. Hy kon die persoon wat vermoor die Corelli lookalike."
  
  
  "Jy pla my, asseblief, en ek hoef nie te sit met dit."
  
  
  "Moenie vertel em enigiets. Hou jou ego in aanraking. As jy verstaan al hierdie en kan voldoen, so sê:"ek bedoel nie om ongeskik te wees nie, maar ek kan jou nie help nie. Dan hang die telefoon."
  
  
  "Ek bedoel nie om ongeskik te wees nie, maar ek kan jou nie help nie."
  
  
  Ek hang op haar. Sy kon hoor die Dominee se stem om die ander einde van die kamer.
  
  
  "Wat was dat, Juana?"
  
  
  "Verkeerde nommer. Sommige dronk Engelsman."
  
  
  Dominee het gelag. "Is jy seker hy is nie'n Amerikaner?"
  
  
  "Hy het die dieselfde aksent soos jy," Juana geantwoord.
  
  
  Goeie meisie! Dit was koel soos poeier.
  
  
  Hy kyk na sy stilet, sy luger, en verander in'n coltrui trui en baadjie. Ek was van plan om die bar weer. Haar hotel om oor te dink. En hy het nie wil om te bly in hierdie kamer vir beide kante van die nag. Miskien kan ek betaal die kroegman om my te laat gaan na die voorportaal langs die kroeg.
  
  
  Die heilige draai dit af en het stil-stil verlaat.
  
  
  Die kroeg was presies soos sy ego het dit gelos het. Ek kyk rond. Ek dink nie almal was aan die slaap nog.
  
  
  'n stoel het dit geproe het. "Waar is almal?"
  
  
  "Disco," Klera gesê, verbaas. "In die kelder."
  
  
  "Ek hoor nie enige geraas."
  
  
  "Dit is klankdigte, Sektor."
  
  
  Hy haal sy skouers op en gaan af met die trappe wat hy gedink het gelei tot die laer vlak van die hotel, waar die aanbod kamers is geleë.
  
  
  Drie deure onder leiding van die landing hieronder, en een het gesê: DISCOTHÈQUE.
  
  
  Hy het na die bar op die regte en bestel'n drankie. Die kroegman, geklee soos'n flamenco danser met'n lang bakkebaarde vas aan sy skedel, vinnig bereid om'n drink.
  
  
  Nou ek laat my oë dwaal versigtig oor die disco beskermhere. Hy het nie opgelet dat die plek: dit kon gewees het, die plek waar die Muskiet is wegkruip na die moord, as inderdaad die Muskiet was nie Barry Dominee.
  
  
  Maar ek het haar nie gesien nie, die persoon wat ek die eerste keer gesien in die slaapkamer van die villa in Molinos.
  
  
  Hy was omtrent om te sit toe hy sien'n kennis.
  
  
  Sy sit in die verste hoek, alleen, onder'n oorhangende afdeling van wat lyk soos'n groot, plat rots. In een van daardie helder oomblikke, Sergei geslaan haar openlik in die gesig, en sy knip en draai weg.
  
  
  Dit was natuurlik Elena Morales.
  
  
  Wat was haar rol in hierdie charade? Het sy weet hoekom Barry Dominee het gekom om Sol y Nieve? Sy Was deel van dit? Of was sy net'n onskuldige omstander, deel van'n vertoonvenster Dominee het om te beskerm sy eie deel?
  
  
  Of was hy verkeerd is oor die Dominee?
  
  
  Hy het na haar, skielik verskyn in die duisternis bo haar en glimlag breed.
  
  
  "Hallo, Elena."
  
  
  "George! Wat'n aangename verrassing!"
  
  
  "Wanneer het jy kom?"
  
  
  "O, Barry, en hom het hier rondom elf. Ons het albei gestort, verander, en het openhartige na die eetkamer, maar natuurlik was dit tyd om te eet. En ons het jou vrou. Sy het gesê jy geëet het gegaan." Haar oë skitter. "Op die besigheid."
  
  
  "Maar nou is jy alleen!"
  
  
  "Wel, ons het hier, die drie van ons. Daar was nog'n sjarmante persoon hier. Duits. Barry het om te gaan boontoe om te sorteer iets uit met sy bagasie. Hy het teruggekeer oor die helfte van'n uur later. te verlaat. Dan het ons gedans en ... "
  
  
  "Hoe lank het die duitse bly?"
  
  
  Elena glimlag. "Is dit wat jy noem kruis-eksamen, George?"
  
  
  Haar lag. "Natuurlik nie. Wat het gebeur na Barry het terug gekom deur die bagasie?"
  
  
  "Die duitse links, soos ek gesê het, en dan rondom twaalf-dertig Barry het gesê hy sou neem Juana na haar kamer. Juana was moeg. Hy het vir my gesê om te wag hier." Sy frons uitgevaar. "Ek is nog steeds hier."
  
  
  Haar bestel drankies.
  
  
  "Wat gebeur as Barry nie bel jy?" Sy was gevra, g
  
  
  
  
  
  
  Tipes van die oordrag
  
  
  Teks Vertaling
  
  
  Bron van die teks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Vertaling resultate
  
  
  onthou wat ek opdrag gegee het om Juana.
  
  
  Sy glimlag. "Ek gaan slaap alleen."
  
  
  "Miskien skoon te maak."
  
  
  Haar oë gefokus op my gesig. "Is jy vertel my iets?"
  
  
  "Miskien."
  
  
  "Okay," het sy gesê, draai na my en sit haar hand op my heup. "Stem wat ek sal jou vertel. Hoekom het jy nie neem die bottel en gaan na my kamer? Ons sal wag totdat Barry kry terug daar."
  
  
  Ek het haar'n bottel cognac en ons het op die trappe saam. Elena was'n bietjie van'n wewer, maar sy het die drank goed.
  
  
  Die ih kamer was op die derde vloer. Elena het'n sleutel uit sy sak en oorhandig dit aan my. Hy het die deur oopgemaak en laat haar in. Sy geabsorbeer die heilige, en hy maak die deur agter ons.
  
  
  Sy het uit'n paar papier koppies, het die bottel, gooi cognac, en begin om te drink, sit op die rand van die bed.
  
  
  "Jou vrou is baie mooi," Elena gesê.
  
  
  Hy knik vir haar.
  
  
  "Het jy familie probleme?"
  
  
  "Nie meer as enigiemand anders."
  
  
  "Maar dit blyk dat jou Jean daarvan hou om ander mans."
  
  
  "Hoe se Barry?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "Is Barry jou man?" Ek het haar gevra.
  
  
  Sy skud haar kop. "Ons is vervalsen dit." Sy glimlag.
  
  
  "Hoe lank het jy bekend ego?"
  
  
  "Ah. Miskien'n maand."
  
  
  "Waar het jy aan ego?"
  
  
  Sy lig'n wenkbrou. "In Malaga."
  
  
  "Wat beteken Barry doen vir'n lewe?"
  
  
  Sy lag. "Hy is liefde maak."
  
  
  "nie. Ek bedoel, wat is die ego ding?"
  
  
  "Ek wil nie meng in mense se sake."
  
  
  Hy knik vir haar. Seker nie. Sy sou nie. Sy was spaans. Die Spanjaard nie betrokke te raak in haar man se "ander" lewe - ooit.
  
  
  "En jy," het sy gesê met'n glimlag. "Wat doen jy?"
  
  
  "Ek is'n fotograaf," ek het gesê, probeer om te onthou wat is op my dek na'n oomblik van algehele geheueverlies. "Ek verkoop aanlyn."
  
  
  Elena kyk na my versigtig. "Jy weet, ek het nog nooit gesien jy met'n kamera."
  
  
  "Ons is op vakansie," ek het gesê lamely.
  
  
  "Wel, dit is eintlik vir die Brits, ook," prewel sy saggies.
  
  
  "Barry nooit werk nie?"
  
  
  Sy skud haar kop. "Hy sê dat hy is'n verteenwoordiger van die maatskappy in die verenigde KONINKRYK. Verkope verteenwoordiger".
  
  
  Dit was nuut. Dit was natuurlik die Dominee se legende. Ek het besluit om meer te leer oor nen.
  
  
  "Wat beteken hy verkoop?"
  
  
  "Ek weet regtig nie. Ek het hom nie vra nie."
  
  
  "Het hy ooit stem ooreen met die verenigde KONINKRYK?"
  
  
  "Ek dink nie so nie. Ek het nog nooit gesien hom skryf briewe. Maar hy maak'n baie van die telefoon oproepe."
  
  
  "Ah."
  
  
  "Ek dink hy het'n sekretaris. Hy het altyd praat met haar."
  
  
  "Ek sien." Haar voorkop frons. "Waar is sy?"
  
  
  "Ek weet nie. Hy is op die foon, en ek weet nie regtig waar hy se roeping, want ek is nie in die kamer toe hy begin. Of wanneer sy noem emu, dit moet gegee word aan die emu deur die telefoon, en hy wag vir haar om die kamer te verlaat."
  
  
  Hy knik vir haar. "Jy spaanse meisies is wonderlik," het ek gesê. "'n Amerikaanse vrou was afluister by die deur. Of luister na die ego." "Maar om te verhoed dat meeluistering, wat jy nodig het spesiale dissipline."
  
  
  Sy knik. Dan het sy geglimlag. "Te veel vir my."
  
  
  "Is jy luister?"
  
  
  "Ek doen nie."
  
  
  Haar lag. "Goeie meisie."
  
  
  "Maar dit het nooit praat oor wat die pos besigheid is. Hy is altyd praat oor mense. Mense wat ek nie verstaan nie. Hy noem ih " die een, of self, of'n man, of'n vrou ."
  
  
  Vir'n agent is, is dit nie veel sin maak, soos'n goeie praatjies.
  
  
  "Het jy al ooit gepraat van die ego sekretaresse?"
  
  
  "ja. Ek het vir haar'n bietjie aksent te maak haar dink ek is dom." Sy glimlag na my met'n skielike pixies-soos die flits van humor.
  
  
  Hy druk haar dye. "Jy is nie dom nie op alle, Elena."
  
  
  "Maar sy dink ek is dom."
  
  
  "WAT?"
  
  
  "Chris. Die vrou Barry is praat."
  
  
  "Weet jy haar ander naam?"
  
  
  Elena het haar kop geskud.
  
  
  "Het hy praat met haar vir so lank as wat jy ego het geweet?" Ek het haar gevra, maar ek het nie geweet waar ons gaan, net voort te gaan op die gewone pad van die insameling van inligting.
  
  
  "Ag, ja. Hy was altyd in kontak met haar. Hy het'n lang-afstand getalle op te los sommige van sy besigheid sake."
  
  
  "In Engeland?"
  
  
  "Ag nee, nie altyd nie. Soms in Frankryk."
  
  
  "Is jy seker dit was Frankryk?"
  
  
  Sy frons. "Ek dink nie so nie. Ek het nie altyd luister na haar so versigtig, George. Ek het nie altyd kry die regte kans. Hoekom is jy so belangstel?"
  
  
  "Ek hou van Barry." Hy glimlag vir haar. "Ek is net wonder watter land die besigheid is in, dit is in die gehoor."
  
  
  "Ek hou van Barry ook."
  
  
  "Weet jy die nag Barry en ek het huis toe gegaan na die villa met Juana?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "Waar was hy daardie dag?"
  
  
  "Hy is by die huis die hele dag. Ek dink."
  
  
  So hy het nie skiet Corelli - dit was'n Muskiet of'n onbekende groep. Barry was nie'n Muskiet - geen kans.
  
  
  "En hy het gepraat met Chris daardie dag?"
  
  
  "Chris?"
  
  
  "'n meisie. Sekretaris".
  
  
  "Ah. Geen. Ek dink nie so nie. Hy gebly het by die villa. Ons het na die strand."
  
  
  "Die strand? In die winter?"
  
  
  "Ons sit op die sand in die son." Sy giggel. "Dit was groot pret."
  
  
  "Hoe oor die volgende dag? Oproepe na Engeland?"
  
  
  "nie. Niks van daardie dag."
  
  
  "Later?"
  
  
  "Wel, ek dink sy is die roeping van hierdie oggend. Jy weet, dit is vroeg vandag."
  
  
  "Chris se vriendin?"
  
  
  "St. Sy is'n mooi meisie. Baie effektief. Ek het'n foto van haar in my kop kantoor. Jy weet wat? Sit by'n lessenaar in die kantoor. Baie formeel."
  
  
  Hy knik vir haar.
  
  
  "Ek sien haar oor die telefoon. Haar, ek kan haar sien praat met Barry. Sy dink ek is sleg, en sy, hey, hou nie van my." Elena het haar tande.
  
  
  "Sy weet oor jou en Barry?"
  
  
  "O, natuurlik. Kristina en ek..."
  
  
  bereik dit
  
  
  
  
  
  Tipes van die oordrag
  
  
  Teks Vertaling
  
  
  Bron van die teks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Vertaling resultate
  
  
  hy gryp ee se arm. Sy het byna gestort haar drink. "Wat is dit?" Sy oorgeskakel na'n aksent.
  
  
  "Kristina? Jy sê Chris."
  
  
  "Dit is die dieselfde naam. Is daar iets verkeerd?"
  
  
  Iets is verkeerd. Iets was baie reg. Nou is alles in plek geval het. Chris was Christina. Christina was Christina. Christina, afgesny in die middel met die voorste deel ontbreek, was Tina.
  
  
  Elena sug. "Is jy verlaat?"
  
  
  Haar, hy het sy kop geskud. "Wat het jou daardie idee in elk geval?"
  
  
  "Jou gees het reeds weg iewers anders."
  
  
  Hy bereik uit en haar opgetel. "Nie meer nie. Kyk. Daar is nie meer cognac. Enige idees?"
  
  
  "Ek dink oor dit," Elena gesê, breek vry om my arms. "Ek dra iets meer gemaklik."
  
  
  Sy het opgestaan en het na die badkamer.
  
  
  Toe sy gekom het uit, sy het nie voel meer gemaklik in enigiets.
  
  
  En ek was heeltemal gemaklik.
  
  
  Nege
  
  
  In die oggend, het haar ontbyt was amper klaar toe Juana het in die hotel eetkamer en het my genader. Sy het net gestort en glimlag.
  
  
  "Goeie môre, Mev Peabody," sê ek, sit en voorgee om te buig by die middellyf.
  
  
  "Goeie môre, Mnr Peabody," sê sy droogweg opgemerk.
  
  
  Sy gaan sit.
  
  
  "Jy kyk geirriteerd," sê ek, buttering'n croissant. "Die rotse in jou asblik?"
  
  
  Sy kyk rond om seker te maak dat geen een was te luister. Op die oomblik, daar was net ses ander kliënte in die eetkamer.
  
  
  "Ek het die ego is daar die hele nag, net vir jou!" het sy aangeval my onder haar asem.
  
  
  "Dankie," sê ek. "Ek is seker jy het dit geniet."
  
  
  Sy bloos verwoed. "Nou wat is alles oor?"
  
  
  "Ek het jou gesê. Ek is nie eens seker nog dat Barry Dominee is wie hy sê hy is."
  
  
  Sy kyk rond. Die kelner opgedoem oor ons. Met'n glimlag, het sy beveel het, en die kelner haastig weg. Sy draai na my. "Ek ook," het sy bely.
  
  
  Haar opkyk. "Eina?"
  
  
  "Jy het gesê hy kon gewees het, die persoon wat vermoor die Corelli lookalike."
  
  
  "Haar beru is terug. Hy kon dit nie doen nie. Hy het'n alibi."
  
  
  "Maar hy lyk om te weet'n baie oor die mafia."
  
  
  Haar, hy haal sy skouers op. "Hy beweer om te wees'n agent. En dat die Britse militêre intelligensie is besig om te probeer om te ontslae te raak van die mafia se dwelm-netwerk."
  
  
  "Ek weet al hierdie dinge. Maar hy lyk dit onwaarskynlik."
  
  
  Interessant, ek het gedink. Ek het altyd het dieselfde idee.
  
  
  "Waar was jy die hele nag?" "Wat is dit?" vra sy skielik.
  
  
  Die kelner het vir haar'n skinkbord van kontinentale ontbyt en'n stomende pot van koffie.
  
  
  "Ek was bly met iemand anders."
  
  
  Een wenkbrou het as sy het die rol en gesmeerde die ego. "Eina?"
  
  
  "Mev Dominee."
  
  
  "As daar is'n Mev Dominee," het sy lag. "Ek het gedink jy kan hardloop in nah by die disco."
  
  
  "Dit is wat ek gedoen het."
  
  
  "Wat regtig gebeur het aan die man wat vermoor is?"
  
  
  Ek kyk rond. "Die muskiet my gevolg het in die enjin kamer en hom doodgemaak. Maar sy weet dat die vergadering plaasvind. Ek is die vergadering van Corelli teen middernag vanaand."
  
  
  "Is dit regtig beter vir jou om te praat so vrylik hier?"
  
  
  "'n fout in die koffie pot?" Haar lag. "Ek twyfel dit. Maar moenie sê enigiets wat in jou kamer wat jy wil om te hou die geheim. Haar, ek is seker dat die damn ding is ingeluister. Ek dink dit is hoe ek is aangeval deur'n potensiële Corelli moordenaar. Juana, het Dominee iets sê oor Corelli?" "
  
  
  "Corelli?" Sy skud haar kop. "Nee, hoekom nie?"
  
  
  "Ek dink hy weet Tina Bergson."
  
  
  Juana vries. "Kan jy seker wees van daardie?"
  
  
  "Nie regtig nie, nee." Haar, leun terug. "Hoekom nie?"
  
  
  "Hy praat italiaans, jy weet. Baie goeie."
  
  
  "Wat beteken Tina Bergson het te doen met dit?"
  
  
  "Niks op alle. Hare, dink oor Corelli."
  
  
  "Jy dink Dominee is italiaans en weet Corelli?"
  
  
  Juana skud haar kop. "Ek dink nie enigiets van haar. Ek het net vir haar gesê het dat hy my verbaas toe hy vorendag gekom met'n italiaanse frase."
  
  
  "Wat frase?"
  
  
  Sy bloos. "Ek onthou nie."
  
  
  "Maar jy weet dit was italiaans?"
  
  
  "Hy het erken dit. Hy was ook baie cool."
  
  
  "En was dit'n ongeluk?"
  
  
  "Baie so." Juana kyk af op haar bord. Sy was skielik primal en akkurate. Hy was nie glimlag, al was hy lag innerlik. Iets onbedoelde in die middel van die maak van liefde, sy het geweet. En hy vorendag gekom met'n mooi ryk italiaanse frase. Interessant. Baie interessant.
  
  
  "Hy gaan ski?" Ek het haar gevra.
  
  
  "Ek weet nie. Ek bedoel, moet ek weet?"
  
  
  "Ek was net te dink. Ons sal gaan op die hange vanaand, Juana. Dit moet verskyn op die dek. En ek wil beter om'n paar foto's te neem." Goeie. Ek is moeg van al hierdie boudoir werk."
  
  
  "Jy lyk te wees om dit baie goed," sê ek terloops, kyk haar oor. "Eintlik, ek het nog nooit gesien jy lyk soos hierdie voor... O, ek is bly as jy kry wat ek bedoel."
  
  
  Sy was kwaad. "Ek sal jou ..."
  
  
  "Nou, nou," waarsku hulle haar, die genot van die res van hul con leche koffie.
  
  
  "Wanneer jy gaan ski?"
  
  
  "Ek het om te gaan na my kamer en skoon te maak van die eerste."
  
  
  Sy knik. "Ek sal gereed wees om nege-dertig."
  
  
  "Nege-en-dertig dan. Kom ons gaan na die top. Велета. Is jy speel?"
  
  
  "Natuurlik! Haar ken geskiet het. Sy was vir my'n uitdaging. Ek voel haar beter. Sy was nog steeds veg vir haar betekenis en haar gelykheid. Goeie meisie.
  
  
  * * *
  
  
  Ons trek uit ons toerusting op'n Prado Llano en het'n een-op-een-spel langs die kabel motors te maak die eerste wedloop te Borreguilas.
  
  
  Dit was'n verfrissende dag, met die son wat hoog in die lug en die wind bring'n paar vog.
  
  
  
  
  
  Tipes van die oordrag
  
  
  Teks Vertaling
  
  
  Bron van die teks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Vertaling resultate
  
  
  re. "Dit gaan sneeu vanaand," het ek gedink. Hy onthou dat hy ruik die sneeu in die lug van die nag voor. Nou dit sou gebeur, hy was seker van dit.
  
  
  Die kabel motor wip en ruk, en ons gaan klim en die berge van die Sierra Nevada. Jy kan sien alles van daar. Dit was kouer en kouer - vinnig. Ek het omgedraai en kyk af, en dit was soos om na die einde van die wêreld. By'n groot afstand in die voorkant van my, die hele Granada gebied is versprei, maar daar was'n waas af daar, genoeg om te sluit uit die volle panoramiese uitsig van alles.
  
  
  Ons spring af van die kabel kar, terwyl die gepaardgaande gehou, en het na die woonstelle op die straat. Dit was baie hoog is hier, die lug was dun, en die koue omvou ons van alle kante en binnegedring ons vel deur middel van ons klere.
  
  
  Ons stap in stilte na die top van die ski-helling. Dit was'n woeste land - al bedek met mica skalie en sneeu - daar was geen bome of bosse enige plek. Net sneeu, rotse, en die lug. Hy stilweg gegord homself in sy Oostenrykers en gekyk Juana worstel met haar Kanadese.
  
  
  Ons het daar gestaan vir'n paar minute, kyk af in die helling, en dan het ek het haar hoed af, trek die cap af oor my ore,en waai by haar.
  
  
  "Jy eerste!"
  
  
  Sy knik, stoot haarself vorentoe, buig haar knieë, en begin om te beweeg langs die steil deel van die eerste val.
  
  
  Ek het haar gevolg, ontspan en geniet die vars sneeu op die kante van my ski's. Ons is in die beste weerstoestande.
  
  
  Een dag ons gerus en sy het vir ons'n paar van toebroodjies, wat het ongelooflike waarde te ih. Ons het geëet ih en het nie'n woord sê aan mekaar. Ons het net gekoester was in die son en was verheug met die eensaamheid en die skoonheid van die berg.
  
  
  Ons het klaar ons toebroodjies en beweeg op.
  
  
  Dit was'n groot wedloop.
  
  
  Wonderlike.
  
  
  Na die maak van'n kort afkoms af in die Borreglas, ons sit in die hotel lobby die hele dag, die uitruil van stories met Barry Dominee en Elena Morales as die vuur knetter en toeriste het gekom en gegaan. Ons kon sien die laer piste - van Borreglas aan die Prado Llano-buite die venster, en spandeer die tyd om kommentaar te lewer op die vorms van die verskillende skiërs.
  
  
  Ten slotte, ek het gegaan om te rus en neem'n stort. Die ete was beskeie, met die gewone groot aantal van die geregte, en op elf-en-dertig hy begin om te kry'n bietjie senuweeagtig. Op daardie oomblik, is ons nog steeds sit en drink.
  
  
  Hy verskoon homself, gaan boontoe na sy kamer, en kyk na sy luger en haarnaald. Toe het hy dit uit, het'n kaart van die gebied, en kyk na die pad na die monument van Velet, wat dit gesien het daardie oggend uit die top van die ski-helling. Die regering pad rondom Granada te Motril op die Costa del Sol, sy sou vertel het, het reg langs'n beton struktuur.
  
  
  Die pad van die Prado Llano gekoppel aan'n gereelde snelweg sowat drie kilometer van die Prado-Museum. Sy gemerk sy roete noord na die vurk en dan suidoos te Velete op die snelweg. Hy sit die kaart vir'n oomblik, opgetel het die sleutels van die gehuurde Renault, en gaan af na die voorportaal.
  
  
  In die eetkamer kom, sien hy Juana nog steeds sit met Elena. Ek wonder waar Dominee is. Ek staan daar, kyk uit die venster aan die voorkant van die hotel waar die Renault geparkeer was. Verskeie figure beweeg langs die Prado, waarskynlik in die bar-Esque mode. Een van hulle was Herr Hauptli.
  
  
  Ek trap deur middel van die voorste deure van die hotel en in die duisternis buite, en hy sien my en waai:
  
  
  "Moenie vergeet nie, ons sal dit doen ras eendag!
  
  
  "Ek wil eerder doen dit in die daglig," het hy vir haar gesê het in duits.
  
  
  Hy lag hardop en het in die voorportaal.
  
  
  Haar sonsondergang in Reno. 'n koue wind waai af in die hange. Die motor was koud, maar knus. Die hitte van die enjin sal vinnig warm-up van die ego.
  
  
  Ligte sneeu het begin om te val. Dit is te vroeg om te hou, maar dit het op die ysige kolle van die sneeu wat reeds op die pad. Snowdrifts begin om te versamel langs die rand van die sypaadjie.
  
  
  Die Renault neurie soos'n gelukkige voël. Hy ry stadig en versigtig kyk na die helder wit lyn in die middel van die pad. Die dubbel baan van die pad was'n smal baan vir twee motors verby. Ek het gesien hoe'n bus en motors skaars slaag mimmo nog'n ander tydens'n reis om Granada, wat my herinner van'n olifant paring met'n bok wat weier om saam te werk.
  
  
  Sy was ontmoet deur twee motors op pad na die Prado Llano, en toe gery het op die hoofpad, waar hy het om te volg die draai en terug te draai na Veleta. Die sneeu was al swaarder. Dit gekruis die strale van die wêreld en vorm'n gordyn in die voorkant van my. Ek kon skaars sien die snelweg, en hoewel dit was wyer as die oprit, was dit nie ontwerp is vir verbysteek of stunt ry op enige grond.
  
  
  Die Renault ry maklik op die kronkelende pad, maar ek kon sien dat die sneeu begin om te klou aan die sypaadjie'n bietjie. Soms het ek nie kon sien nie die rand van die snelweg by al.
  
  
  'n steely stem het die helling
  
  
  
  
  
  Tipes van die oordrag
  
  
  Teks Vertaling
  
  
  Bron van die teks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Vertaling resultate
  
  
  Nou Renault het om dit te gee al sy gas. Hy verskuif in'n lae rat en beweeg stadig en versigtig deur die verhoging van die oppervlak van die sneeu.
  
  
  Uiteindelik sien hy die teken: VELETA. En behalwe die teken, die grondpad draai af van die hoofpad, en naby aan die bekende beton monument op die top van die krans.
  
  
  Sy was gestoot deur die Renault op'n grondpad en draai rond oor rotse en ys totdat dit gekom het om'n plat area, blykbaar blaas rondom harde rotse. Daar was geen teken van die motor.
  
  
  My horlosie sê vyf minute afgelope twaalf. Ek wonder wat gebeur het om te Rico Corelli. Dan'n ander gedagte by my opgekom: het Corelli besluit om nie om vergaderings te hou wanneer die woord het dat Arturo dood was? Was Corelli, ook, iewers wegkruip agter'n rots, en wag vir haar om uit te kom in die oop om my te skiet?
  
  
  Ek draai die aansitter en die Renault gesterf het. Daar was'n band spore oral in die bevrore omkoopgeld, maar hulle beteken niks nie. Hy sidder. Dit was eensaam hier, in die mees afgesonderde plek in die berge. Dit was net Corelli en hom , en hy het gereël dat die manier. My doodmaak vir Arturo se dood? Vir die dood van Basillo di Vanessi?
  
  
  Hy versigtig draai af van die hoofligte. Hy sit daar vir'n rukkie, weeg sy opsies. Dan sal hy sit op sy windjekker en getrek uit die Luger . Daar was'n sak flitslig in die paneelbord kompartement wat ek gewoonlik saam met my dra, en Ego het dit uit en draai dit op.
  
  
  Toe hy die deur oopgemaak van die Renault. Die wind klap in my met skrikwekkende uitwerking. Lek trek haar windjekker oor hom en staan deur die Renault, die sluiting van die deur met'n slag. Dit is gemaak deur die straal van'n flitslig in die nag en ek kon net sien die sneeu kolk na my, lyfstraf in alle rigtings op die top van die piek, waar die wind waai van al die punte van die kompas.
  
  
  Die monument is opgestapel daar, donker en stil, en Ego loop rondom dit, totdat hy gevind dat die blou SIM kaart hy getrek uit die rug te kyk. Ek het geen idee hoe Ego bestuurder gepraat ego in te breek deur die ys en ysige omkoopgeld, maar hy was daar staan. Dit raak die enjinkap. Dit was nog warm.
  
  
  Aan die agterkant van die monument was'n stapel van boumateriaal gelaat deur die eerste vakmanne te voltooi die monument. Ek staan daar op die Sim-Kaart, probeer om weg te steek van die wind, en dit was daar wat ek gehoor het'n skielike geraas nie ver van my af.
  
  
  Haar man het die Luger styf in sy hand en draai na die gesig staar die rigting van die klank vandaan kom. As die wind geslaan rondom, rip die klank en die verstrooiing van die ego in alle rigtings, hy was nie seker as ek was om te kyk, haar gesig-tot-aangesig met die beweging of nie.
  
  
  Dan shaggy haar gehoor.
  
  
  Luger hou dit in sy hand, met die oog en gereed om te druk.
  
  
  "Ag, Peabody," die stem het gesê, asof deur'n serp.
  
  
  Hy het nie besef dit.
  
  
  Maar wanneer hy trap in die flitslig plek, sy ego is onmiddellik bekend.
  
  
  Dit was Barry Dominee.
  
  
  Maar nou is hy het nie'n Britse aksent op alle. Hy het gepraat in'n vae soort van manier, wat het my laat glo dat tot op hierdie punt wat hy gehad het, na alles, net speel die rol van'n Britse geheime agent.
  
  
  Wat was hy?
  
  
  Hy stap vorentoe van agter'n stapel van boumateriaal en bereik uit te skud my hand.
  
  
  Sy gevries.
  
  
  "Ontspan," Barry Dominee gesê. "Dit is alles reg. Haar Corelli. Rico Corelli".
  
  
  10
  
  
  Die sneeu swirled rondom ons vir'n lang tyd, en niemand rondom ons verhuis. Dit was kouer en kouer.
  
  
  "Alles reg?" het hy gesê, leun af te lek my, probeer om my aangesig te sien.
  
  
  Die Luger was ingesteek onder haar windjekker, net in geval. "Hoe kan ek seker wees?" Ego het haar gevra. "Die eerste wat jy vir my sê jy is Barry Dominee, en nou is jy vir my sê jy is Rico Corelli."
  
  
  Hy lag. "Laat ons gaan. Dit moet wees voor die hand liggend! Goed gedoen=), en wie kan hier te wees, maar Rico Corelli?"
  
  
  "Enigiemand kan hier wees om te antwoord op jou kurktrekker. Iemand wat geweet het oor die vergadering."
  
  
  "Wat maar Rico Corelli en die vermoorde kind?" het hy gevra.
  
  
  "Komarov. Hy kan weet."
  
  
  "Jy dink ek is'n muskiet?" Dominee gevra met'n lag.
  
  
  "Hy sou die enigste een wat sou weet dat Corelli met my hier."
  
  
  "Redelik wees! Dit is nie'n Muskiet!"
  
  
  "Jy sê so, maar ek weet nie haar."
  
  
  "As hy was'n muskiet, wat sou hy hier doen?"
  
  
  "Probeer om uit te vind Corelli en die dood van die ego."
  
  
  "Maar haar Corelli."
  
  
  Dit verander in'n eenvoudige komedie. Hy skud sy kop gelate. "Draaglik, jy is'n Corelli. Ek is fokken koud. Kom ons kry in my motor en praat."
  
  
  Hy glimlag. Goeie."Sy was gelei deur die ego aan die voorkant van die Renault.
  
  
  "Mooi klein werk," het hy gesê.
  
  
  "Groot," het ek gesê. "Wanneer jy huur, wat jy kan kry die beste uit van dit."
  
  
  Hy het die deur oopgemaak met sy sleutel en ingeskryf het, dan bereik uit en het die passasier deur vir em. Hy klim in en klap die deur. Die motor ruk. Dit was nog warm binne-in.
  
  
  "Laat ek jou vertel oor Basillo di Vanessi," het hy gesê na'n minuut van stilte. "Vervanging. Hulle het al probeer om my te vang vir maande."
  
  
  "Hulle?"
  
  
  "Iemand rondom die boonste vlak van die mafia," Dominee gesê. Haar kon dit nie help nie; Sy nog gedink van nen as Barry Dominee,
  
  
  
  
  
  Tipes van die oordrag
  
  
  Teks Vertaling
  
  
  Bron van die teks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Vertaling resultate
  
  
  nie soos Rico Corelli.
  
  
  "Maar hoe weet jy dit?"
  
  
  "Ek het vriende ook daar. Op die top. Kapo Kapo wil haar om te uitgesluit word by verstek. Hy wil hê om dit te voltooi."
  
  
  "Wat is die ego se naam?"
  
  
  Hy glimlag. "Vergeet dit. Net vertrou my."
  
  
  Goeie. So Capo Capo wil hê jy te laat."
  
  
  "Jy wil my dood te maak. Probeer om my te vertel reeds twee keer. Een keer in Corsica. Een keer in Napels. Ek was daar in die lewering."
  
  
  "Napels? "Waar het die Muskiet kom uit?"
  
  
  Hy kyk na my skerp. "Jy sal goed wees."
  
  
  "Ek was vertel."
  
  
  "Hema?"
  
  
  "Niks nie."
  
  
  "Toe my tweede staking misluk..."
  
  
  "Die een in jou villa in Corsica?"
  
  
  Hy frons. "Ja." Hy het gewag. Dan: "Wanneer hy misluk het, het hy besluit om te verlaat vir besigheid. Dit is wanneer ek het gekom om julle mense."
  
  
  Hy knik vir haar. "Ek weet alles oor dit." Dit bestaan nie. Maar dit is nutteloos om te luister na die ego se storie. Ek het geen manier om te weet of dit waar of vals is.
  
  
  Goeie. Wanneer ons links Corsica op die jag, Vanessi het dit met hom."
  
  
  "Jou plek te neem?"
  
  
  "ja. Wanneer ons het om te Valencia, ons gebly het in die hawe vir'n dag, en haar gebly het op die strand toe is hulle weg."
  
  
  "Het Lysistrata vaar sonder jou?"
  
  
  "Absoluut fantasties. Vanessa gespeel Rico Corelli."
  
  
  "En toe hulle geland het in Malaga, Vanessa was nog steeds speel Corelli?"
  
  
  "Ja." Hy het'n pouse. "Met die hulp van Tina Bergson."
  
  
  "Was Vanessa in Malaga?"
  
  
  "nie. Hy gebly het op die boot. Ons het gedink dit sou beter wees om op hierdie manier. Dan sal daar geen fout. Ek bedoel, net in geval iemand erken die ego."
  
  
  "Kan iemand in Malaga identifiseer jy?"
  
  
  "Ons het'n kans," Dominee lag.
  
  
  "Dan?"
  
  
  "Dan is jy gekontak Tina en sy het gekom om jou te ontmoet."
  
  
  "Dis reg."
  
  
  "Ek glo nie iemand het jou gekies na aanleiding van wat jy aan die jag, sit op scuba gear, en om te tref."
  
  
  "WAT?"
  
  
  "Moscato, natuurlik. Wie anders? Hy weet alles oor my. En hy moet meer as een oog op die boot wanneer dit gekom het. Hy het net op die regte tyd die tyd wat jy is naby die skip te kry wat jy betrokke is."
  
  
  "Hoekom het jy nie Moscato herken jy?"
  
  
  "Hy weet oor die jag, oor Tina, oor die vergadering wat jy mense..."
  
  
  "Ek sien. Maar hy het regtig nie herken nie."
  
  
  "Dis reg."
  
  
  "En hy gesteek en gewond Tina."
  
  
  "Dankie God sy was nie dood!"
  
  
  Hy kyk na hom. Hy bereik in sy sak en getrek uit'n pak van die Amerikaanse sigarette. Hy steek een en waai die wedstryd. Laaste tyd, hy het'n spaanse sigaret. Maar dan, natuurlik, het hy gespeel het die Britse geheime agent Barry Dominee. Hy was'n volkome akteur en het geweet hoe effektief die reg rekwisiete was.
  
  
  "Hoe is sy nou?" Ek het haar gevra.
  
  
  "Jy bedoel wat hulle sê om die kliniek?"
  
  
  "Ja." Hy het geweet.
  
  
  "Sy kom."
  
  
  "Wanneer kan sy sluit aan by jou?"
  
  
  Hy aarsel. "Gou."
  
  
  "En dan-vergaderings met my maat?"
  
  
  "Dis reg." "Kyk, Tina is deel van die vonnis. Jy weet wat, het jy nie?"
  
  
  "Ja," sê ek. "Maar ons wil om te voldoen aan die eerste, en dan sal ons bespreek die besonderhede."
  
  
  Hy knik. "Dit is al wat saak maak, nou."
  
  
  "Een ding legkaarte my."
  
  
  "Wat is dit?" Rook rose in die voorkant van die ego se gesig. In die voorruit van die Renault, kon sy sien die refleksie van hul ego's as hy het'n sleep op sy sigaret.
  
  
  "Hoe het jy selfs in na die Muskiet in Torremolinos?"
  
  
  Hy lag. "Netjiese, huh?"
  
  
  "Baie netjies. Haar gestop. "Te netjies."
  
  
  Ego se oë gly oor my. "Wat sê jy?"
  
  
  "Ek sê dat ek kan nie heeltemal saamstem met jou storie, Corelli. Jy betree die transaksie toe my Muskiet loop koud, en dan kan jy speel Barry Dominee, 'n geheime agent. Wat gee?"
  
  
  "Kom ons gaan terug," Dominee sê ernstig. "Luister. Haar, ek het geweet jy was na'n muskiet. Stem jy saam?"
  
  
  Hy knik vir haar. "Jy kan raai dit, natuurlik. Maar hoekom was jy in Malaga op alle? Ek bedoel, Rico Corelli. Jy is wegkruip in Valencia. Hoekom gaan jy na Malaga om jouself bloot te stel in tevergeefs?"
  
  
  "Versekering," het hy gesê stadig.
  
  
  "Versekering?"
  
  
  "Ek was veilig van die oomblik het ek het die jag in Valencia. Verstaan jy?"
  
  
  Hy knik vir haar.
  
  
  Goeie. Savchenko was op die jag terwyl hy besig was, toe die" Mosquito " is getref. Regtig weer?"
  
  
  Hulle het gedink van haar. Goeie. Kom ons veronderstel dat jy veronderstel is om te wees in Sol y Nieve op hierdie punt."
  
  
  "Dit is wat ek het vir Tina."
  
  
  "Ek het so gedink. Ek bedoel, hoekom het jy kom na Malaga help? Dit was my kurktrekker."
  
  
  "Neem dit na jou hotel en vind meer uit oor jou." Hy haal sy skouers op. "Ek bedoel, my lewe is toegedraai in'n mooi klein bundel. Ek gaan na die verenigde State. En jy is en dat jy daar is my wagte. Reg?"
  
  
  "Dis reg."
  
  
  "So ek sal wag vir jou om te herstel.
  
  
  Daar was'n lang stilte. Haar blik was koud. Hy kyk na my net so koud.
  
  
  "Waar het jy neem my uit?" Ek het haar gevra.
  
  
  Hy sug. Goeie. Kyk. Jy is uit die jag. Haar, ek het geweet jy gaan om te probeer om uit te vind Moscato. Regtig?"
  
  
  "Ek dink so."
  
  
  "Ek was net wag totdat ek het gevind dat jy."
  
  
  "Het jy my identifiseer vroeër?"
  
  
  "O, natuurlik. Ek kyk na waar Tina het."
  
  
  "En dan het jy gevolg Juana en my daardie nag?"
  
  
  "Natuurlik, natuurlik."
  
  
  "Aan die villa."
  
  
  "Eintlik is. Teen die tyd wat jy getref dat die haker - die een wat reeds met'n trio met Moscato, en die ander was wyd - ek het geweet ons was in die dell. Ek was net na aanleiding van jou."
  
  
  "Maar hoekom
  
  
  
  
  
  
  Tipes van die oordrag
  
  
  Teks Vertaling
  
  
  Bron van die teks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Vertaling resultate
  
  
  Is jy veg jou pad terug van toe ek Moscato dood? "
  
  
  Ego se oë ontmoet myne. "Ons het almal foute maak, het ons nie?"
  
  
  Haar, hy haal sy skouers op. Goeie. Maar hoekom die dekking storie?"
  
  
  "Barry Dominee se jazz? Ek het net vee die stof van die rak af, " het hy gesê, gly in Barry Dominee se Britse aksent. "En dit lyk soos dit was wat nodig is om te gedoen word op die oomblik. Wat gaan ek om dit te doen, maak my gedagtes, en sê:"Wat'n stem vir haar, goeie ou Rico Corelli! Dit maak nie veel sin nou, is dit? "
  
  
  Haar lag. "Ek het nog steeds nie soos'n krimpvarkie al hierdie bifurkasie en verdrievoudigen. Jy kon gemaak het kontak met Juana reg weg. Jy slaap met haar, daar, en weer hier. Hoekom het jy nie net gee hey die inligting en vra haar om dit te sien? "
  
  
  Hy byt op sy sigaret en kyk uit die voorruit. Die sneeu val, maar dit raak ligter nou. Ek kyk op en sien ons twee gesigte weerspieël in die donker nag.
  
  
  Ego se oë staar terug na my.
  
  
  "Ek het nooit vertrou die slaapkamer," het hy gesê, frons. "Ek bedoel, nie eens my eie. Dit is die plek wat ek gehuur het om haar in Molinos. Hoe weet ek Moscato het nie rekord my op band voor ek jy gevolg het om sy plek? Na alles, het hy gedink hy sou doodgemaak het my op die boot. Maar miskien is dit was'n lokval. Regtig? Miskien Moscato nie daar was nie, miskien Moscato is altyd te dink oor my en wag vir my. Hoe kan ek hom geken het? "
  
  
  Haar daar sit.
  
  
  "En hierdie hotel. Ek vertrou nie haar met iets. Niks soos dit. Ek dink daar is foute in elke kamer. Ek het om te gaan deur middel van'n toekomstige vergadering, want dit was deel van die oorspronklike plan. Ek hou nie daarvan af te wyk van die aanvanklike beplanning, want dit laat te veel aan die toeval. Aangesien ons reeds geweet mekaar, sy het net gespeel koel en voortgesette van daardie punt op. Ek is baie jammer as dit aanstoot neem jou gevoel van orde."
  
  
  Dit het sin gemaak.
  
  
  "Wat nou?" Ek het haar gevra.
  
  
  "Ons het'n vergadering gereël het tussen die meisie en my," het die Dominee gesê het, weer saaklik. "Lewer film".
  
  
  "Waar?"
  
  
  "Wel, jy weet wat ek dink oor die hotel. Dit gee jou die reg om enige getal. En ek hou nie van om uit te hang met die mense in die Prado Llano. Kyk, wat oor die ski run?"
  
  
  Hulle het gedink van haar. "Dit is baie verlate, okay-by tye. Daar is geen insekte in die sneeu nie." Hy lag, wonder hoe waar dit was.
  
  
  "Te hel met die sneeu. Jy kan skiet'n persoon na parys met'n teleskopiese lens." Hy sidder. "Ek wil dit nie doen nie by almal."
  
  
  "Maar as niemand weet jy is'n Corelli..."
  
  
  "Wie sê so? Daarbenewens, daar is nog'n slegte punt. As Moscato nog steeds bestaan, en hare, seker dat hy na Arturo gekoop ego - sal hy hou'n oog op jou en jou besigheid, regtig?"
  
  
  "Oor Juan?"
  
  
  "Natuurlik! So ek het om te sien dit iewers wat beide die oog vang en beskerm op dieselfde tyd."
  
  
  Haar, hy haal sy skouers op. "Dit is nie'n maklike bybel te vul."
  
  
  ""Nee? Wat oor een van hierdie kabel motors? Wanneer jy in een rondom hulle, jy is geïsoleer, alleen, en veilig is!"
  
  
  Ek het al te dink oor dit. "'n gondel? Haar, ek weet wat jy bedoel. Kry op die nah met haar en kry saam. So lank As wat jy daar is, toegesluit is in'n kabel kar, kan jy kry jouself in'n beheerde omgewing en niemand sal die wyser. is alles op film? "
  
  
  "Dis reg."
  
  
  Ek sit en dink. "Maar iemand kan nog steeds skiet van die helling."
  
  
  "Dit is waar jy kom in, ou man," Dominee sê, loop terug na die Britse universiteit. "Jy kry op jou ski's, staan op Borregilas stasie en dek ons as ons nader."
  
  
  Ek het al te dink oor dit. Ek hou. Hoe meer ek daaroor gedink het, hoe meer het ek dit graag.
  
  
  "Ek sal koop hierdie," sê ek.
  
  
  "Wat is die tyd is dit?"
  
  
  Sy het gesê: "Môre teen tien in die oggend?"
  
  
  "Eintlik," Dominee gesê. "Ek sal bly weg van Juana. Ek wil nie enige komplikasies wanneer ons is so naby om te maak'n deal."
  
  
  "Sterkte," sê ek.
  
  
  Hy staan in die sneeu, die aanpassing van sy windjekker. Hy kon voel die koue onbeheerst deur die oop deur, selfs al is die sneeu was byna heeltemal weg.
  
  
  "Begin," Dominee gesê. "Ek sal u volg, af."
  
  
  Hy knik vir haar.
  
  
  Hy klap die deur in my gesig en haastig om die monument, waar hy uit die gesig verdwyn.
  
  
  * * *
  
  
  Renault begin-up sonder enige probleme. Ek laat die EMU'n bietjie opwarm, dan gewag totdat ek gesien het Simka kom om die hoek van die monument, haar hoofligte skuins af op die tydelike pad. Dan het hy weggery, kruip af in die kort oprit na die snelweg. Hy waai by die Dominee in die truspieëltjie.
  
  
  Ek het'n Sim-Kaart na aanleiding van my, sy hoofligte geflikker in die vallende sneeu.
  
  
  Die kinkels en draaie is baie skerp, vereis voortdurende gerem en downshifting. Hy begin met die geniet van die pad toe hy gevoel het die eerste nat rem stelsel.
  
  
  Dit neergedaal het deur middel van'n vallei rondom'n swart mika dat grootgemaak naby, waar die pad is blaas in'n V-vormige sloot. Aan die einde van dit, ek het die sypaadjie maak'n vinnige skerp teken reguit vorentoe.
  
  
  In die middel van sy maag, het hy begin om te vertraag en voel'n glip. Ek het gedink ek het gestruikel oor'n bevrore plek op die pad deur'n ongeluk, en probeer weer. Maar dit was nie'n bevrore plek op alle.
  
  
  Ek druk die boelies weer te kry'n paar vastrap wanneer downshifting, maar
  
  
  
  
  
  Tipes van die oordrag
  
  
  Teks Vertaling
  
  
  Bron van die teks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Vertaling resultate
  
  
  Dit het nie lyk om die oordrag van enige krag na die wiele.
  
  
  Hare was waansinnig te druk op die gearshift hefboom, maar nou is haar gaan te vinnig te begin, en kon nie skuif na'n laer rat.
  
  
  Ek het haar af na die vloer as ek gaan afdraande, maar die spoed is te vinnig. Gelukkig, die kurwe blyk te wees baie goed. Dit is gemaak deur wenke. Maar dan het ek'n vinnige links draai in die teenoorgestelde rigting en druk die boelies weer, met die hoop om die pad sou gee my hier traksie. Maar ek voel niks, maar die nat ondoeltreffendheid.
  
  
  Niks.
  
  
  Ek draai die wiel hard en draai dit. Die pad reguit uit, maar begin om te daal as die snelweg verander in'n lang, vlak deurkruis die kruising van'n hoë klipperige helling. Aan die einde van die staptog, hy is raakgesien deur'n paar van die terug tekens met'n groot waarskuwing teken op die snelweg wat voorlê.
  
  
  Ek het op afknouery weer, maar het geen reaksie nie. Hy druk af op die gearshift hefboom, maar hy kon nie verminder die ego tot'n minimum te beperk. Haar begin draai die stuurwiel heen en weer, probeer om te kry'n wrywing tipe snowplow te verminder die Renault se spoed so dat haar kan laer die damn ding in'n lae rat.
  
  
  Misluk.
  
  
  Hy het die Dominee ligte agter hom, en ek het gewonder as hy kyk my in die S en verwarrend oor my onverklaarbaar slegte ry.
  
  
  Haar lig geflits twee keer, as'n soort van sein vir hulp.
  
  
  Die kurwe is om nader en nader, en die Renault kon nie beheer nie op alle. Hy het gedink oor die kruising van die interne dreinering sloot, maar het besluit dat die kans van die oortreding van die asse en rip off die wiele is te groot om te risiko. Ek kan ook is verpletter plat op die skalie bank wat opgestaan het om die sloot soos die stuurwiel het rondom my rug.
  
  
  Die bande skree, en hy draai die wiel aan die linkerkant om te draai te vinnig. Dit neergestort het in'n manjifieke bank aan my reg. Die Renault getrek uit die skouer van die pad en onder leiding reguit na die buitenste rand van die pad, waar daar was omtrent'n voet van die rots opgestapel onder'n wit-geverfde hout heining wat strek vir sowat twintig voete.
  
  
  Hy klap sywaarts in die reling, skeur iets af van die Renault se liggaam, en dan galop terug na die wal. Maar dit was getrek hard en die motor regop weer uit.
  
  
  Voor my, die pad voortgegaan om te daal vinnig. 'n paar meter weg, sien ek'n pad maak'n reguit skerp draai, met ander hout heining beskerming van die aanwysings en'n baie groot teken net voor die draai.
  
  
  Sy nooit sal in staat wees om te maak hierdie wenke.
  
  
  Die klank van'n donderende enjin naby sy oor haar gevang het en hy draai vinnig.
  
  
  Dit was Dominee.
  
  
  Hy afgedank is'n mimmo Sim-kaart by my en afgedank dit op die pad wat voorlê.
  
  
  Ek het gewonder wat die hel die maat was probeer om te doen. Sy was gevra om uit te roep emu, maar nie Stahl.
  
  
  Hy sny my oop in die voorkant van my, en sy amper geskree by hom uit te kry van die pad, of kry treffer.
  
  
  Hy het probeer om die gearshift weer, desperaat probeer om te kry af'n stap, maar dit was nie gebruik nie.
  
  
  Dominee is reg in die voorkant van my. Hy het amper sy oë toegemaak, en wag vir die ongeluk om te gebeur.
  
  
  Dit het nooit gebeur nie.
  
  
  Skielik, my voorste bumper was gestamp teen die Dominee se agterste buffer. Ek sien die rooi remligte van die Simca Dominee flikker, dan uit te gaan, dan gaan uit, dan gaan weer uit.
  
  
  Sy stadiger.
  
  
  Dit is'n ou truuk om te stop'n weghol motor deur rem die motor in die voorkant van dit te vertraag die motor agter.
  
  
  Haar ferm greep op die stuurwiel was, want ek het geweet dat een rots in die verkeerde plek op die ryvlak sou gooi die Renault af die Simca bumper, en ek sou gegooi word links of regs, dan veroorsaak dat haar te gly af die verlangsaming in die motor en gaan óf in die krans of oor die rand van die krans af in die lug.
  
  
  Dominee se boelie het voortgegaan om te knip en knip, en teen die tyd dat ons het gekom om die draai, hy het my gestop. Ek sit dit in reverse en het in die motor, bewe.
  
  
  Die deur oopgemaak en die Dominee stap uit deur die SIM-kaart. Hy het terug gekom na my kant van die motor, en die sneeu val rondom hom.
  
  
  My ligte was aan die buitekant, verlig die agterkant van die Simca en wys Dominee staan daar in die nag.
  
  
  "Ek sal nie vra wat gebeur het," het die Dominee gesê stadig. "Iemand wat tref jou Renault."
  
  
  Hy knik vir haar. "Dankie vir jou hulp. Dit was'n goeie truuk."
  
  
  Ons het gestop by die Esqui Prado bar voor ek het haar kar na die garage. Ek het drie lumumba se en'n koppie koffie, en sy het nog nie gevoel heeltemal reg.
  
  
  11
  
  
  Haar terug na haar kamer na'n kort verblyf in die Barre Esquí met die Dominee. Die rum en sjokolade in die lumumba het my gehelp om te kalmeer'n bietjie, maar ek was nog steeds skud wanneer ek sit die sleutel in die deur oop en gaan binne.
  
  
  Draai op die heilige lig, hoor hy'n geritsel by die ander einde van die kamer, dan is die verbinding deur swaai oop, en Juana was daar, oë wyd. Dit was asof sy het net wakker geword uit'n diep slaap.
  
  
  "Het jy hom ontmoet?"
  
  
  "Ja," sê ek. Hy het vinnig het die buro en opgetel het'n notebook. Dit was vinnig geskribbel op nen deur fout en getoon hey.
  
  
  Sy knik dat sy verstaan.
  
  
  "Hoe het dit gebeur
  
  
  
  
  
  Tipes van die oordrag
  
  
  Teks Vertaling
  
  
  Bron van die teks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Vertaling resultate
  
  
  gaan? "Wat is dit?" vra sy my.
  
  
  "Niks om te rapporteer. Ek sal hê om te sien ego weer." Hy was besig om te skryf in'n notaboek. "Jy sal voldoen aan hom môre om tien uur in die gondola. Meer besonderhede later."
  
  
  Sy knik.
  
  
  "Nou gaan ek in die bed en kry'n bietjie rus."
  
  
  "Alles reg," het sy gesê.
  
  
  Ek wys na die saal se deur, wat aandui dat ek sou haar ontmoet buite gou.
  
  
  "Goeie nag, George," het sy gesê, en gaan terug na haar kamer.
  
  
  Ek het my klere, verander in'n skoon, kinders, en gaan uit in die gang. Juana sit en rook'n sigaret.
  
  
  "Is jy seker die kamers is ingeluister?" het sy gevra.
  
  
  "Positief."
  
  
  "Het jy ontmoet Corelli?"
  
  
  "ja. Ons weet ego soos Barry Dominee."
  
  
  Sy het my. "Ek het amper reg geraai."
  
  
  "Ek het dieselfde gedoen."
  
  
  "Kan jy seker wees?"
  
  
  "Hoe kan ek heeltemal seker? Maar hy voldoen aan jou op die kabel kar, waar, maat neem dit, jy sal kry die materiaal"
  
  
  "Wat is dit?"
  
  
  "Ek kan dit hanteer," het sy gesê selfvertroue.
  
  
  Goeie. Ek sal jou dek van die ski-hange. Dit is wat Corelli wil."
  
  
  "Maar, hoe kon die Muskiet weet oor die vergadering tussen hom en jy?"
  
  
  "Hy kyk na ons al die tyd."
  
  
  "Ek sal probeer om te hou'n oog op hom."
  
  
  "Moenie bekommerd wees nie. Ek sal sorg van dit. Net ontmoet Corelli en sien of hy'n grap met ons of nie."
  
  
  Sy kyk na my. "Hoekom het hy nie gee my die inligting wat vroeër?"
  
  
  "Hy het gesê hy wou om seker te wees."
  
  
  Sy trek haar skouers op. "Ek dink dit maak sin."
  
  
  "Neem die kabel kar met hom en ski af van Borreglas. Ek sal julle ontmoet by die bar benede, wanneer dit is alles oor." Dan sal ons haastig af en kyk na die egtheid van sy dinge."
  
  
  "Malaga?"
  
  
  "Granada. Ek het'n sender daar."
  
  
  "Alles reg."
  
  
  Haar, gaan terug na die kamer en bench press om te slaap.
  
  
  * * *
  
  
  Nou hy kon sien alles wat langs die klipperige rant. Die son saint was suiwer wit. Sneeu heilige Here verblind my oë, maar ek gebruik om'n filter in my Zeiss 60x bril.
  
  
  Die kabel motor was besig om op, en ek kon duidelik sien Juana se geel trui. Dit was net haar en die Dominee binne-in. Die gondel gewoonlik uitgevoer vier mense, en hy het geweet dat die Dominee het aan die punt van die diens personeel vir'n private ry, maar ek was nie bekommerd nie. Hy het die geld om dit te doen.
  
  
  Haar bril gerol oor die veld weer, en dan ego haar gesien het.
  
  
  * * *
  
  
  Hy lê op sy maag op'n graniet lysie omtrent halfpad tussen Borregilas en die Prado Llano. Hy was geklee in'n grys klere, so hy het beslis gemeng in met die mica en graniet lei. Maar ek kon sien dat hy was'n man na alles, en ek kon sien dat hy was die hou van'n lang geweer langs die krans. 'n omvang is verbonde aan die geweer.
  
  
  Ek kon nie vir enigiemand vertel die tipe van die geweer deur die punte.
  
  
  Hy lê baie stil en wag. En hy was op soek na die gondel met Juana en Dominee. Hoe het hy geweet hulle is die neem van die ego? Hoe kon hy weet?
  
  
  Dominee? Was Dominee'n plaasvervanger? Het iemand stel Juana? Hoe was die inligting uitgelek weer? In ons kamers, niemand sê'n woord aan ons. Geen een, maar Dominee en ek het geweet dat die tyd en plek.
  
  
  Nog steeds, die moordenaar lê en wag.
  
  
  Moscato? Heel moontlik is.
  
  
  Hy knoop haar windjekker en getrek uit die Luger . Haar ego was behandel en ingesteek in'n minuut windjekker. Ek sou hê om oor te steek die helling en kry'n vastrapplek op die krans om dit te bereik. Dan sal ek het om te kruip oor die rotse en hom doodmaak voordat hy kan toeslaan.
  
  
  Daar was geen ander manier nie. As ek laat Moscato leef, sal hy weer probeer om te kry Rico Corelli - probeer weer tot emu slaag!
  
  
  Te oordeel aan die spoed van die kabel motor en die plek van die persoon op die rotse, ek het ongeveer'n minuut en'n half om die skuif te maak.
  
  
  Ek kyk na die afdraand'n bietjie te vermy die gevaarlike magnaat en ry net onder hom. Wanneer haar tref die onderkant van die skyfie, iets het gebeur met die res van die sneeu op die top, en sy het skielik bevind haarself besig om te sink in die skyfie om haar knieë. Ek stoot en geslaan, en die sneeu val van my af. Ek was gelukkig. 'n groot rollende bal van die sneeu voortgegaan om weg te beweeg van my en druk op die rotse in die buurt.
  
  
  Sy verloor kosbare sekondes.
  
  
  Die rotse was voor my, maar ek kon nie eens sien die man lê onder my. Ek het om uit te neem van my kamera en stadig pan langs die rant.
  
  
  Dan ego haar gesien het.
  
  
  Ek was geblaas af loop deur oor'n honderd voete! Sy was te hoog.
  
  
  Dit het vinnig begin om te daal die berg weer terug te keer in'n ander rigting, af te wyk van wat natuurlik en terug te keer na'n punt binne die menslike bereik op die rotse.
  
  
  Ek laat gaan van die klampe en sit my ski's in die rotse, sodat hulle sou nie glip. Dan trek hy haar uit en kyk oor die rand van die rotse.
  
  
  Byvoorbeeld, ek het die kabel motor stadig stygende tussen die tweede en derde staal pilare. En sy kon gesien word deur die man met die geweer, wat in die greep ego styf en stuur die gondel versigtig as dit verskuif die spidery staal kabels.
  
  
  'n luger gemik dit op die man se kop en afgedank.
  
  
  Lummel'n klip getref en af gevlieg iewers. Ek kon hoor ricochet sing.
  
  
  Die man het vinnig. Ek kon sien'n blur op sy wit gesig. Hy boog sy rug vinnig beweeg, draai, en wys die geweer op my - omvang en al.
  
  
  Aangaap oë vasgevang in die sneeu agter my-te naby vir
  
  
  
  
  
  
  Tipes van die oordrag
  
  
  Teks Vertaling
  
  
  Bron van die teks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Vertaling resultate
  
  
  comfort vlak.
  
  
  Ek skiet haar weer. Maar hy uit die gesig verdwyn onmiddellik na die skoot is afgevuur. Ego kon haar nie sien nie.
  
  
  Hurk daar, ego tevergeefs probeer om haar te vind.
  
  
  Nog'n skoot het die klip met my hand.
  
  
  Hy koes.
  
  
  Die gondel is stadig beweeg langs die kabel, en Juana se geel trui kon dit sien, en dit was al wat ek was om aandag te skenk aan.
  
  
  Die gunslinger staan op en draai weg van my, met die oog op die gondel. Ek skiet haar weer.
  
  
  Hy het, hurk agter'n rots, ontbreek dit geheel en al. Haar, het hom getref die rots, en gemik op die gondel.
  
  
  Ek het begin om dit oor die rotse, maar ek het geweet ek kon nie bereik dit in die tyd.
  
  
  Met'n sprong van die kabel klampe, was hy sit terug op sy ski's en begin afdraande, twee knuppels in die een hand en'n luger in die ander. Dit was nie die mees gemaklike ski posisie wat hy kon dink.
  
  
  As dit gevorder het, het ek besef dat ek nie kon skiet op ski's, en dus spandeer meer kosbare tyd.
  
  
  Hy neergedaal het na die vlak waar hy hurk, losgebreek van die bindings, en hurk oor die rotse.
  
  
  Die stem is op!
  
  
  Ek het haar geskiet.
  
  
  Hy mik vir die gondel, en hy afgedank is, net soos ek gedoen het - of miskien'n fraksie van'n sekonde later as wat ek gedoen het. Wat ook al met ons gebeur het, my eie geskiet het blykbaar veroorsaak dat dit te ketsschot, en die ego beheer is skadeloos as dit getref die basis van die gondel, eerder as deur die venster in die Dominee se dollar stapel.
  
  
  Dit tref die shooter.
  
  
  Hy val gesig eerste in die rotse, dan refleksief swaai om en swaai die geweer rond totdat dit is daarop byna direk by my.
  
  
  Haar, spring terug en in die sneeu, gly af in die berg. Koeëls vlieg rondom my, maar nie een van hulle het my getref. Haar sonsondergang is terug op die krans, vasklou aan nah vir die aankoop.
  
  
  Die rots was glad nie, maar haar gekruip oor dit, en toe nog'n lummel ontplof naby my oor, ek lig haar kop, sien ego duidelik, en geskiet die emu in die nek.
  
  
  Hy het dadelik af. Bloed ontplof rondom hom in die rooi wolk.
  
  
  Hy was dan lê in'n poel van ysige rooi wanneer sy geloop het naby aan hom.
  
  
  Dit was Alfreddo Moscato.
  
  
  Muskiet.
  
  
  Match!
  
  
  * * *
  
  
  Die geweer wat die eerste skoot van my en wat veronderstel was om dood te maak Rico Corelli in die gondel is'n Winchester Model 70 Super Graad geweer, gekalibreer vir 30-06 Springfield rondes en toegerus met'n Bausch & Lomb Balvar Lee dot veranderlike-krag optiese oë. Dit was'n pragtige boorplatform.
  
  
  Die 30-06 Springfield Hi-Spoed patroon, met'n brons wenk, kan lewer'n bek snelheid van 2,960 voet per sekonde en'n snelheid van 2,260 voet per sekonde op 300 meter, met'n treffende krag van 2,920 ft-lb bek energie en 1,700 ft-lb. pond vir 300 meter. Die Bausch & Lomb krag verstelbare omvang is verstelbaar van 2 1/2 tot 4x, met slegs twee bewegende dele die beheer van die hoogte en wind.
  
  
  As enigiets wat kan help om die dood van'n persoon uit'n afgeleë skiet plek, hierdie kombinasie kan.
  
  
  Haar, buk oor die dooie man. Hy het'n beursie en vraestelle, maar hulle was natuurlik vervals is. Die naam is gesê om te wees Natalio Di Cesura, en die vraestelle het gesê hy het gekom van Bari, Italië.
  
  
  Hy het'n donker vel, donker hare, en'n geskeer blou ken en muur. Ego se bakkebaarde was korter as die normale, maar hulle het nie lyk te lank.
  
  
  Hy was geklee in'n mooi windjekker en stywe ski broek.
  
  
  Hy het omgedraai by die klank van die skielike voetspore op die rotse. Odin van die Burgerlike Wag het gekom af na die plek, het sy ski's en het na my gekom met'n notaboek in sy hand. Haar, het opgemerk dat die ego holster van haar veiligheidsgordel is oopgeknoop.
  
  
  Hy het na my gekyk, het niks gesê nie, en stap dan oor na die rots waar die dooie man lê. Hy leun af en kyk na die liggaam, dan noukeurig ondersoek van die ego en het'n paar notas.
  
  
  Hy aangeraak die lyk se nek en voel sy pols. Hy kon gesê het emu dat ego sou nie daar wees. Hy het uit sy vraestelle, ondersoek hulle, en ondersoek dan die Winchester 70 met die omvang.
  
  
  Hy staan op en draai na my.
  
  
  "Verskoon die inbraak, senor," het hy gesê in engels.
  
  
  Hy glimlag vir haar. "Hoe het jy geweet ek is afrikaans?"
  
  
  "Ek weet jy is'n Amerikaner," het hy reggemaak my met'n glimlag. "Met jou ski's".
  
  
  Hulle was Oostenrykers, maar ek het dit gekoop uit ih in Sun Valley. En dit was ingeprent op hulle.
  
  
  "Het jy gesien hierdie-die moeilikheid?" "Wat is dit?" het hy gevra, delikaat, maar blykbaar het.
  
  
  Haar, hy haal sy skouers op.
  
  
  "Miskien het jy is meer as'n getuie. Miskien is jy betrokke was in hierdie persoon se dood?"
  
  
  Ek het nie sê enigiets aan haar. Wanneer is hy gaan om my te vertel my regte? Maar, natuurlik, in Spanje jy lees nie jou regte op alle.
  
  
  Hy begin losknoop sy windjekker om te kry uit sy beursie.
  
  
  Die Guardia wapen, 'n Amerikaanse Colt .45 kaliber, was onmiddellik in die Ego se hand en bedek my lewe.
  
  
  "Ek is jammer, senor, maar moet asseblief nie iets uit jou sakke."
  
  
  "Ek wil net om hand oor my ID-kaart," het ek geglimlag. "Ek het gekom, op die aanbeveling van Senor Mitch Kelly rondom Malaga."
  
  
  Erkenning flikker oor sy gesig. "A. Duidelik. Jy het'n ego-kaart hier. Ook een rondom jou." Hy kyk na nah en stadig sit haar terug in die plastiek gids. Hy oorhandig die beursie terug en klap die ego sluit met'n slim klap.
  
  
  Ek het dit op en sit dit weg.
  
  
  "Ek is jammer, senor. Sy nie n
  
  
  
  
  
  Tipes van die oordrag
  
  
  Teks Vertaling
  
  
  Bron van die teks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Vertaling resultate
  
  
  Hier is ek wag vir jou vir enige ondervraging. As jy wil te verlaat? "
  
  
  O, wat'n pragtige klein BYL logo in die hoek van Mitch Kelly se kaart wat almal lyk om te weet en liefde.
  
  
  Hy draai om en wys na die dooie man. "Is hy bekend aan jou?"
  
  
  Guardia skud sy kop. "Ek dink nie so nie. Maar ek sal uitvind gou genoeg nie."
  
  
  "Beleefd advies," het ek gesê. "Hierdie persoon kan wees, wou in Malaga vir'n misdaad. Moord."
  
  
  "Ah."
  
  
  "En die moord van'n seun laaste nag oop hier op die Prado Llano."
  
  
  Guardia se oë vernou. "Jy weet, 'n baie van die dinge, senor."
  
  
  "Dit is my besigheid. Weet'n baie van die dinge. En neem foto's van ih, " het sy bygevoeg met'n glimlag.
  
  
  Hy gegroet. "Prima: My verskoning vir die aanhouding. Ek dink dit sal lekker wees as jy was nie hier toe my kollega kom. Hy is'n bietjie jonk en impulsief."
  
  
  Hy kyk op die heuwel. Nog'n Guardia was op ski's en hardloop afdraande.
  
  
  "Dankie."
  
  
  Hy buig van die heupe af en gegroet. "Ek sal jou vertel Senor Kelly wat ons ontmoet het."
  
  
  Hy het gegly deur die klampe, opgetel het sy pole, en vinnig af na die Prado Llano.
  
  
  * * *
  
  
  Na'n halfuur van dit, is ek terug na die hotel. Juana was wag vir my in die sitkamer deur die groot kaggel.
  
  
  Ons was alleen.
  
  
  Haar gesig gloei van opgewondenheid. "Ek het dit," fluister sy vir my.
  
  
  Hy knik vir haar.
  
  
  "Wat is dit geraas?" - het sy gedink.
  
  
  "Ek bang Moscato af en vermoor ego."
  
  
  Haar gesig paled. "Hoe het hy geweet ons was die vergadering op die kabel motor?" het sy gevra. "Niemand het geweet nie, maar jou en my - en Dominee."
  
  
  "Dink jy Dominee is regtig Corelli?" Ek het haar gevra.
  
  
  Sy trek haar skouers op. "Hy het beslis weet'n baie oor die dwelm netwerk. En hy is bereid om dit te gee aan ons op'n silwer skinkbord. Ek is baie opgewonde oor dit."
  
  
  "Het jy al ooit teleurgesteld?" Ek het gevra vrolik.
  
  
  "Baie solied. So gou As ons begin speel met die eerste vervanging Corelli."
  
  
  "Vandag is nie wanneer ons sal lewer alles te Granada."
  
  
  "Ek kan nie seker wees dat die inligting is akkuraat, Nick," het sy gesê, asof sy wil om te dink oor dit vir'n geruime tyd en uiteindelik haar gedagtes. "Dit lyk jammer dat ek gekom het so ver en kan nie vertel nie, as Corelli is eg is of nie."
  
  
  "Moenie bekommerd wees nie. Die BYL geheue bank sal weet."
  
  
  "Maar ek wonder hoekom ek hier gestuur op die dell self." Nou is sy dikmond.
  
  
  "Vergeet dit. Dit is deel van die werk."
  
  
  Die werktuigkundige op die Prado Llano garage om verskoning gevra. "Ek sal'n ego deur twee uur in die middag. Is dit gou genoeg vir jou, senor?"
  
  
  Haar, hy haal sy skouers op. "Dit moet wees. Wat het gebeur?"
  
  
  "Remvloeistof gedreineer, senor."
  
  
  "Vir watter rede?"
  
  
  "Pyplyn mislukking". Hy wou nie veel sê nie.
  
  
  "'n breek?"
  
  
  "Baie vreemd, senor," het hy bely. "Nie dele van die vloeistof lyn dra in hierdie manier. In werklikheid, dit is onmoontlik."
  
  
  "Dan wat het gebeur?"
  
  
  "Die lyn is gebreek."
  
  
  "'n sny?"
  
  
  "Dit lyk soos dit, senor." Nou emu was onrustig. Sulke dinge is onverstaanbaar vir emoe.
  
  
  "Het iemand sny dit uit op die doel?" Ek het haar gevra.
  
  
  "Ek weet nie. Ek wil nie om te praat oor dit. Dit is'n ernstige aanklag."
  
  
  "Maar daar is geen een om dit op te laai, so hoekom nie sê dit?"
  
  
  Hy het my laat glimlag. Goeie. Ek vertel haar dat iemand sny die lyn, senor. Knip! Is wat sin maak?"
  
  
  "O, ja," sê ek. "Maak dit sin."
  
  
  Die seuntjie kyk ernstig. "Dan moet jy het'n vyand, senor. 'n vrou se man, miskien?
  
  
  Die spanjaarde is so'n ongeneeslike romantici!
  
  
  "Ja," sê ek. "Ek voel soos dit kon wees. Maar dit is die moeite werd dit, jy weet?"
  
  
  Hy verhelder. "Goed dan. Goeie!"
  
  
  "Ek sal daar wees by die twee."
  
  
  "O, daar is een ding," het hy gesê.
  
  
  "Wat is dit?"
  
  
  Hy aarsel weer, kyk rond om te sien as iemand was om te luister.
  
  
  "Weet jy wat dit is?" het hy het iets uit sy sak en hou dit in sy hand.
  
  
  Ego het dit van die ego se palm. Dit was'n pragtige fout. Magnetiese sender in kombinasie met'n rigting finder. 'n pragtige model! Deeglik professionele. Waarskynlik die Japannese of duits.
  
  
  Haar, kyk na dit. "Ek het geen idee wat dit is."
  
  
  "Ek ook, senor."
  
  
  "Waar het jy hierdie-hierdie gadget?"
  
  
  "Dit is verbonde aan die onderkant van die Renault, senor."
  
  
  "Hoe interessant. Ek dink dit het net af van die snelweg wanneer ek ry dit."
  
  
  "Dit is magnetisme, jy weet, senor? Ek het gedink jy sou belangstel om dit te sien."
  
  
  "My... baie interessant."
  
  
  Die rigting finder lê dit af in'n minuut en getrek uit'n paar honderd pesetas. Ih het dit aan die seun. "Dit is vir jou," sê ek. "Vir jou belangstelling en vir jou stilte."
  
  
  "Ek verstaan, senor."
  
  
  Hy was seker dat dit waar was.
  
  
  Hy het geweet dat haar nou, net soos Moscato het bekend oor die kabel motor vergadering.
  
  
  Haar self gesê emu 1
  
  
  Twaalf
  
  
  As Juana en ek sit in die Alhambra tuin, 'n kort, donker-haired, krullerige hare Gypsy met die naam Gervasio Albanes het vir ons. Hy was die voorste ons reis, wat reeds voor ons. Deur ontwerp, Juan en haar was agter gelaat.
  
  
  "Dit is warm vir Andalusië," het hy gesê in'n baie goeie engelse aksent.
  
  
  "Maar nie vir Marokko," het hy gesê van rumatiek, weer skaam vir Hawke en die heeltemal kinderagtige erkenning stelsel geskep deur die BYL.
  
  
  Hy knik
  
  
  
  
  
  Tipes van die oordrag
  
  
  Teks Vertaling
  
  
  Bron van die teks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Vertaling resultate
  
  
  Hy kyk rond. Daar was'n konkrete bankie onder'n peper boom, en hy het ons daar. Ons gaan saam, en kyk uit by die weerspieël swembad en die groot Moorse boog teenoorgestelde.
  
  
  "Ek het nuus vir jou," het hy gesê in'n fluisterstem. "Ons moet ontmoet reg na die sterte eindig."
  
  
  "Nuus?" Ek het haar gevra.
  
  
  Hy sit'n vinger na sy lippe. "Later. Op die teenoorgestelde heuwel." Hy wys'n vinger op die mimmo Alhambra op die heuwel aan die noordooste. Ons het vroeër dat daar verskeie grotte op die heuwel, grotte waar'n groot aantal van die sigeuners is nog steeds brand. In werklikheid, dit is wat Gervasio homself vir ons vertel.
  
  
  Hy knik vir haar. "En dan uitstappies. By die ingang van die Alhambra."
  
  
  Die skare by die ingang van die Alhambra was dunner uit toe ons uit, en Gervasio stap ons na die parkeerterrein.
  
  
  "Het jy'n motor?"
  
  
  "Ag, nee," sê Gervasio, glimlag. Hy lille sjarme in die rigting van Juana. "Ek het net'n baie klein Lambretta ...
  
  
  "Moenie bloed vergiet oor die pad," het ek gesê. "Kom saam met ons. Ons sal jou hier later, en jy kan optel Lambretta."
  
  
  "Jy is al oor die hotel, en dit is dit."
  
  
  "Negatief. Ons is net prakties. Ons kan nie tyd mors ry heen en weer terwyl hulle wag vir jou om te oorkom groot heuwels. Waar gaan ons?"
  
  
  "Ek woon in'n grot, senor," het hy gesê dit is tragies, gee Juana meer sap met sy oë.
  
  
  Sy was op soek na hom. Hy was besig om te nah.
  
  
  "Vergeet dit, Gervasio. Ek wed jy het'n veertien-liter kruik vol van soliede goud munte aan die onderkant van die grot.
  
  
  Ego se oë skitter. "Jy is'n humoristiese man, senor."
  
  
  Gervasio en Juana klim in die agterste sitplek. Hy kyk na haar versigtig, maar ek kon sien die manier waarop sy oë soms kyk na my in die spieël.
  
  
  "Kom hier, senor, en dan reguit op," het hy het vir my gesê, en het hardloop totdat, na'n kort tyd, het ons gestop in die voorkant van'n gat in die grond. Daar was ander motors geparkeer, sowel as'n stapel van motorfietse. Meestal was daar sitplekke en Peugeot. Dit was een groot krediet kaart in die modder.
  
  
  "Ons is hier sit."
  
  
  Hy knik vir haar. Haar, op soek na hom in die truspieëltjie. "En nou vir die nuus, Gervasio."
  
  
  "Senor Mitch Kelly wil jy om te bel emu in Malaga onmiddellik."
  
  
  "Het hy verduidelik hoekom?"
  
  
  "Natuurlik nie, senor. Maar dit was permanent."
  
  
  "Waar kan ek bel haar ego?"
  
  
  "Ek het lyne binne-in die huis."
  
  
  Hy het gewys op die grot se ingang.
  
  
  Hy kyk na Juana. "Wel, laat ons gaan."
  
  
  Ons het uit en die gevolg Gervasio in die grot. Binne-in, dit was verstrek soos enige ander huis, met'n swaar spaanse meubels en matte op die hard-verpak vuil vloer. Daar was gloeilampe en lampe ingeprop in'n elektriese afsetpunte. Die belangrikste kamer ruik baie sterk van kook.
  
  
  Gervasio het na'n boekrak aan die einde van die kamer en trek uit'n leer geval dat verloën die berigte in die media van Mitch Kelly se my R / T veilige huis in Malaga.
  
  
  Hy ingeprop in die ego en laat dit warm. Hy sit en kyk na dit. Juana het opgestaan en rondgeloop, kyk in verwondering op die gordyne op die mure, die ingewikkelde geweef tapisserieë, die kant wat die tafels, die Internet.
  
  
  Gervasio het die kode briewe en gereageer het op Kelly se versoek vir identifikasie.
  
  
  "Kelly?" Ek sê dit na'n oomblik. "Die rede waarom die blitslyn?"
  
  
  "Dit is'n meisie. Sy is op pad na Sol y Nieve."
  
  
  "Eintlik is. So?"
  
  
  "Het jy enige probleme?"
  
  
  Hy het gestop, op soek na Gervasio. "Die moeilikheid?"
  
  
  "Wel, jy het nog nie opgedaag jou Romeinse neus nie. Regtig?"
  
  
  "Eintlik, ons het."
  
  
  Daar was stilte. "Luister," Kelly gesê. "Romeinse Neus het die meisie gister en het vir haar gesê hey, oor die dood van'n jong man, en hierdie oggend-oor die dood van'n ander man!"
  
  
  "Dit is waar."
  
  
  "Romeinse Neus het geweier om jou te ontmoet of N. X., regtig?" N. X. Dwelm kenner. Baie goeie. Juan Rivera.
  
  
  Wag vir haar. "Die negatiewe. Wat is sy rede?"
  
  
  "Romeinse Nos sê hy wil om te kanselleer al hierdie. Hy is seker dit is'n opstel. Hy is seker dat die ego organisasie is wat probeer om hom dood te maak. Lees jy my?"
  
  
  "Hard en duidelik."
  
  
  "Die meisie is nou ry in'n rooi Jaguar. In'n rooi Jaguar. Verstaan?"
  
  
  "Ek sien. 'n kurktrekker. Hoekom is dit kom?"
  
  
  "Sy sê sy wil om te praat Romeinse Neus in die vergadering van jou."
  
  
  "Wag'n minuut. Ons het albei met Romeinse Neus. Ek herhaal. Ons het albei met Romeinse Neus. Lees jy my?"
  
  
  Pouse. "Ek lees jy."
  
  
  "Ek verstaan nie hoekom sy dink ons het nog nie ontmoet het Romeinse Neus?"
  
  
  "Miskien het jy het nie."
  
  
  "Daar is so'n moontlikheid. Die Romeinse Neus was nie op die dell self uniek geïdentifiseer. Maar hy het ons die materiaal."
  
  
  "Die meisie dring daarop aan dat jy nog nie ontmoet het Romeinse Neus. Die Romeinse Neus wil om terug te keer na Corsica sonder geïdentifiseer deur sy vyande. So moenie datum jy."
  
  
  "So jy dink ons Romeinse neus is nie'n Romeinse neus."
  
  
  "Re-prestasie van die show in Malaga Baai. Ja. Heel moontlik is."
  
  
  "Dit is redelik duidelik vir my," ek erken. "Twee dinge: 'n Romeinse neus is'n Romeinse neus, of'n Romeinse neus is nie. Callie. Kry in jou motor en sluit by ons aan by Sol y Nieve."
  
  
  Pouse. "Hoekom nie?"
  
  
  "Ek het jou hulp nodig. Ons nodig het om seker te maak dat die Romeinse Neus is wat dit beweer om te wees."
  
  
  "Hoe kan ek haar help?"
  
  
  "Dit is'n ingewikkelde storie. Maar ek weet wat om nou te doen."
  
  
  "Haar hotel sou sê die dieselfde ding!"
  
  
  "S
  
  
  
  
  
  
  Tipes van die oordrag
  
  
  Teks Vertaling
  
  
  Bron van die teks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Vertaling resultate
  
  
  ol y Nieve. Die Sierra Nevada Hotel. Vanaand. Reg?"
  
  
  "Dis reg."
  
  
  "'n draad van kommunikasie."
  
  
  Ek sit en kyk na die stel vir'n lang tyd. Dan het ek haar gesien het, het omgedraai, en het Juana kyk na my.
  
  
  "Alles reg?"
  
  
  Ek kyk rond. Gervasio is ook op soek na ons met wye oë. Haar gepraat, Juana. "Het jy hierdie film?"
  
  
  "Ja," het sy gesê, bereik in haar sak.
  
  
  Goeie. Gee dit aan Gervasio."
  
  
  Sy het nie net dat. Hy kyk af na die klein bondeltjie van die film in sy hand. Dan kyk hy vraend na my.
  
  
  "Blaas dit rol en stuur die ego, simbool deur simbool, te BYL."
  
  
  Die gypsy vrou knik.
  
  
  "Juana, gaan terug na die Renault in Sol-y-Nieves."
  
  
  "Sonder jou?" Haar oë vernou.
  
  
  "ja. Ek gaan om te onderskep Tina Bergson."
  
  
  "Maar hoekom?"
  
  
  "Die oomblik wat sy verskyn op die oord en gesprekke aan die werklike Corelli, sy is dadelik geïdentifiseer."
  
  
  "Maar...?"
  
  
  "Ek bedoel, is iemand wat probeer om die dood van die ego."
  
  
  "WAT?"
  
  
  "Die man wat homself Barry Dominee."
  
  
  Juana se oë rek. "Maar hoekom nie dit het om te wees Dominee?"
  
  
  "Dit moet wees."
  
  
  "So, daar is twee mense dood te maak Corelli?" gevra Juana, frons.
  
  
  "Dit is waarskynlik dat die bende lede het besluit om op twee kontrakte met hom in die geval dat'n mens nie uit te werk."
  
  
  "Dit is ingewikkeld."
  
  
  "Jy hou van die geld wat dit is jou lewe. Luister na my. Kom ons ontleed dit. Veronderstel Dominee wil om dood te maak Corelli. Regtig? En Dominee weet nie Corelli deur die oë enige meer as wat ons doen. Maar hy weet ek probeer om'n afspraak te maak met Corelli. Nie net hare nie , maar jou en my. So dit kry lekke om ons. Soos ble lekke ."
  
  
  Die dief het bedoel om haar. Juana het nie mis nie die wenk. Sy bloos.
  
  
  "Nou is. Kom ons aanvaar dat die Dominee was teenwoordig met Moscato wanneer Arturo vermoor is. Dominee was kyk na my, natuurlik. Dan moet hy gehoor het die instruksies wat hy ontvang het van Arturo toe hy besig was om te sterf. So ver weg?"
  
  
  "Groot."
  
  
  "Dan Dominee gaan na die vergadering om weg te steek en wag vir Corelli om te wys. Maar wat sal wys? Haar. Nie Corelli. Dominee is wat daar staan, en ek loop na haar, en haar hele gesig is bedek in die eier."
  
  
  "Maar hoekom het nie Corelli gaan na die vergadering?"
  
  
  "Jy het gehoor wat Kelly gesê. Hy het gesê Corelli was bang toe Arturo geskiet is. Ek het om te aanvaar dat hy net gehandel het oor dit alles en laat dit gebeur sonder hom."
  
  
  "Hoekom het jy nie die Muskiet gaan daar om dood te maak Corelli?" gevra Juana onskuldig.
  
  
  "Ek het gedink oor dit," het ek erken. "Sê nou hy was in so'n haas om te ontsnap na Arturo se moord wat hy nie hoor wat Arturo het vir my gesê."
  
  
  Sy frons.
  
  
  "Alles reg, "het ek gesê, die voortsetting vinnig," Dit is Dominee se plek, en dit is haar. Wat doen die Dominee sê? Die enigste ding wat hy kan sê, is die waarheid. Hy weet ek is nie Corelli. En hy weet dat die vergadering sal plaasvind. Hy sê, " ek is Corelli! En hy is nog steeds die speel van'n praktiese grap, reël'n vergadering met jou."
  
  
  "Wat is film? Hy het my die fliek."
  
  
  "Ons is die beheer van dit uit. Maar die vervanging van hierdie tipe van inligting is baie eenvoudig: name, plekke en datums."
  
  
  "Goeie..."
  
  
  "Hy fakes die film, reël'n vergadering met jou. Hy reël'n vergadering te speel Corelli. Hy gaan jy'n vals film, en intussen Moscato is om te probeer om dood te maak ego, en ek is die doodmaak van Moscato."
  
  
  "Maar hoe het Moscato weet oor die vergadering?"
  
  
  "'n fout in die Renault," het haar pa gesê.
  
  
  "Wat is die Dominee wag vir nou?" - het sy gedink.
  
  
  "Hy wag vir Tina om te wys. Hy weet van haar, selfs as hy kan haar nie persoonlik ken. Ek dink hy moet vervals hierdie " oproepe "te Tina te verwar Elena. Maar hy weet dat Tina uiteindelik sal verskyn in Sol y Nieve. Hy sal wag vir haar en laat hey hum ego Corelli, en bingo! Jy sien? "
  
  
  "En wat is die goeie van die onderskepping Tina?"
  
  
  "Ek wil om te waarsku haar dat haar voorkoms in Sol y Nieve sal beïnvloed Corelli."
  
  
  Sy knik. "En dan?"
  
  
  "Laat my dit uit," sê ek saggies. "Ek het nie'n punch line nog."
  
  
  * * *
  
  
  Juana Rivera het Gervasio en my om'n motor te huur winkel in Granada, waar sy is opgetel deur'n Sitplek mini met die handleiding gearshift. Juana toe gery Gervasio terug na die Alhambra, waar die ego mini fiets geparkeer was.
  
  
  Dit het in'n Stoel op die Malaga-Granada snelweg en pad na Malaga. Dit is reeds baie laat, maar die son nie skyn nie. Sy het meer as een oog op die rooi Jaguar - die motor is maklik om te onderskei.
  
  
  Dit moet nie meer as twintig minute voor Ego haar gesien het, as wat hy was gespot op die vinnige afkoms oor die vallei van my. Hy het vinnig omgedraai, gery het in'n verskroeide koring veld, en het'n vinnige teken vir drie hoeke. Ek was in die voorkant van die Jaguar en op pad terug na Malaga toe ek hom nader my in die truspieëltjie.
  
  
  Hy hou sy hand uit en waai hey, hey'n paar keer, wat aandui om te stop.
  
  
  Sy sien die hand, dan sien sy die motor, en uiteindelik het sy my sien. Sy was verbaas, maar nie depressief. Hy wys na die kant van die snelweg en ons trek af saam.
  
  
  Hy het uit die saal en stap oor na die Jaguar. Sy was daar sit, kyk koel en chic in die dieselfde Skandinawiese styl wat Nah het, in'n helder groen trui en grys romp.
  
  
  "Ek het gepraat met Kelly," sê ek as ek kon kry'n stem.
  
  
  "ja. Weet jy hoekom is sy hier?"
  
  
  "Van die kursus. Maar die planne het verander."
  
  
  Ee persoon
  
  
  
  
  
  Tipes van die oordrag
  
  
  Teks Vertaling
  
  
  Bron van die teks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Vertaling resultate
  
  
  het. "Het Riko die huis gegaan het nie?"
  
  
  "Miskien, ja. Waarskynlik nie. Maar daar is probleme. Die ander man is wat hulle voordoen as Rico."
  
  
  "Hoe het jy...?" Sy knip. "Ek sien. Ja. Iemand voorgee om te wees Rico."
  
  
  "Tensy Rico sy gedagtes verander oor gesprek met julle later."
  
  
  "nie. Hy is vol vertroue." Haar oë effens verskuif. "Luister. Moenie jy my glo? Eerlik...?"
  
  
  "Ek glo dat jy," sê ek. "Die probleem is dat ons nog'n Tweeling, nog'n plaasvervanger, 'n ander een-Rico Corelli."
  
  
  "Dan moet sy wees gewaarsku deur die werklike Riko..."
  
  
  Haar, hy het sy kop geskud. "Iemand het probeer om die dood van die ego. So gou as jy nader aan hom en aan ego, die moordenaar sal weet wat Rico is. Sien?"
  
  
  Haar gesig verander. "Ja, ja, ek verstaan haar!" Sy kyk na my ernstig. "Wat doen jy wil my om te doen?"
  
  
  "Ek wil hê jy om te bly in die Granada."
  
  
  Sy byt haar lip. "Dit is so eensaam."
  
  
  "Maar jy is in die kliniek alleen."
  
  
  "Dit was verower!"
  
  
  "Hoe is jou skouer?"
  
  
  "Baie goed," het sy geglimlag. Dit is duidelik dat, daar was net'n klein blinddoek. Dit was nie eens in die dramatiese kurwes van haar trui.
  
  
  "Okay, sal jy dit doen, Tina?"
  
  
  "Wat moet ek doen?"
  
  
  "Bly in Granada?"
  
  
  Sy sug. "Goeie..."
  
  
  "Ek sal jou neem na aandete," sê ek conspiratorially.
  
  
  Haar oë verlig. "Sal jy, George?"
  
  
  Haar lag. "Met plesier."
  
  
  "Dan sal ek dit doen."
  
  
  "Volg my na die Jaguar. Ons sal gaan na die hotel en gaan in."
  
  
  Sy knik, haar oë blink van opgewondenheid.
  
  
  "Dink jy Riko sal word kwaad toe hy hoor?"
  
  
  "Wat - wat ek het aandete met jou?"
  
  
  "Ja." Sy trek haar skouers op. "In elk geval, wie gee om?"
  
  
  So ver, die krimpvarkie sy beaarde gevaarlik, en met groot sukses. Haar, ek dink sy het gedink sy kan gevaarlik leef vir ewig met die dieselfde graad van sekuriteit.
  
  
  * * *
  
  
  Ons het aandete in'n pragtige klein restaurant naby die winkel distrik van Granada. Die musikante speel spaanse musiek in die een hoek, en die kelners was hang oor ons, probeer hul bes om ons te bederf.
  
  
  Dit was omtrent tien toe ons uit, omkring die restaurant en op pad na die hotel. Granada is'n pragtige stad in die nag. Die winkels is verlig met die heilige ligte, en die mense loop in die strate rondom die klok. Tienuur was eerder laat, maar sommige mense was nie uit nie. Die Burgerlike Guard was om te beskerm die strate van misdaad.
  
  
  Ons het in die hotel, en Tina het na haar vir die sleutel. Alle oë in die voorportaal het en agter haar aan loop. Ek hoor haar sug'n paar keer. Dit was'n herhaling van haar prestasie in Malaga.
  
  
  Sy het haar sleutel en draai na my met'n bose kyk.
  
  
  "Sy so lomp is met die sleutels."
  
  
  Hy knik vir haar. Goeie. Ek weet so baie oor hulle."
  
  
  "Ja. Kom dan, en sit die sleutel in die slot, asseblief." Haar oë gloei met kos, wyn, en afwagting.
  
  
  "Ek is net'n mens," het ek gesê, en haar gevolg in die hysbak. Wanneer die dag gesluit vir ons, haar, ek het gesien dat elke man in die voorportaal was op soek na my met jaloers oë.
  
  
  Ons het gery tot in die hysbak, en die kante lote van haar hare gesmeer teen my soos sy beweeg saggies langs my. Hy het omgedraai en kyk hey in die oog. Sy glimlag.
  
  
  Die hysbak deure oopgemaak en ons stap uit in die gang. Daar was'n lang rooi fluweel mat op die vloer. Daar was'n groot antieke bank teen die muur. Blomme in vase hang van die mure.
  
  
  Ek het gevind dat die kamer nommer en probeer om te plaas die sleutel in die slot.
  
  
  Tina giggel.
  
  
  Ek het nie besef ek is so dronk. Ek het probeer om dit weer.
  
  
  Die deur oopgemaak het mettertyd.
  
  
  Sy loop in die kamer in die voorkant van my, draai effens soos sy het so gedoen het, en geloop het mimmo my met haar hele liggaam. Sy kon voel die aanraking van kop tot tone, in die vorm van wisselstroom en gelykstroom skud.
  
  
  Ek stap in, en die deur gesluit het agter my. Haar vol vertroue dat niemand aangeraak haar ego. Sommige van die hotelle is betower.
  
  
  Hy het daar gestaan en kyk na Nah met'n dom glimlag op sy gesig. Ek weet dit is'n dom glimlag, want ek het gebeur om my aangesig te sien in'n klein prima-rand spieël wat hang op een van die mure. En sy was op soek na my met'n uitdrukking wat net kan beskryf word as swaar met primitiewe wellus.
  
  
  Ek het haar in my arms. Haar pa hou haar naby aan my. Sy sug. Sy het my vertel dat sy in die kliniek vir so lank en was in so'n verskriklike pyn.
  
  
  Hartseer, hartseer.
  
  
  Ja, ja, sy het vir my gesê.
  
  
  Toe sy sien dat ek simpatiseer met haar seer, sy het my die wond op haar skouer. Daar was geen ander manier om my te wys as om haar af te neem trui, en wanneer sy dit gedoen het, het ek gesien dat nah het niks onder die trui op alle, dit is niks, maar hierdie pragtige goue weg te steek. Dit was soos die natuur gemaak het.
  
  
  In werklikheid, hy het selfs kyk na die klein verband op haar skouer en bewonder Dr Hernandez se werk.
  
  
  "Was dit nie verskriklik?" vra sy my.
  
  
  Ek simpatiseer met haar.
  
  
  "Ek het een keer het'n litteken op my heup," het sy vir my gesê. In werklikheid, dit was, want ek het nie soos die inenting boks in my hand, het sy voortgegaan, en so die inenting boks was sit op my voet. Dit is vreeslik geswel.
  
  
  Ek simpatiseer met haar.
  
  
  Sy geglo het my. Na'n oomblik, sy het haar romp en broekie, en het vir my gewys die litteken op haar heup. Dit lyk baie goed op haar. Haar gesê dit.
  
  
  "Natuurlik," het sy gesê, " jy moet die wonde, ook.
  
  
  - Ek is'n veteraan van baie martial arts.
  
  
  
  
  
  
  Tipes van die oordrag
  
  
  Teks Vertaling
  
  
  Bron van die teks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Vertaling resultate
  
  
  ars, verseker haar, haar, en begin toon die getuienis.
  
  
  Ons een of ander manier geëindig het in die slaapkamer op hierdie punt, en Tina versigtig terug trek die beddegoed en streel die vel'n bietjie, die verskuiwing van die kussings in'n vreemde posisie.
  
  
  Toe ek haar vra waarom sy gedeel kussings so veel nie, sy het my vertel dat die sweedse vroue het'n baie gevorderde idees oor die liefde. Om te bewys dat die sweedse vroue behandel hul mans en geliefdes wel, sy sluit aan by die huidige lewensverwagting kaarte saamgestel deur die Verenigde Nasies, wat bewys dat die lewensverwagting van die sweedse mans is 71.85 jaar, in vergelyking met die lewensverwagting van die Amerikaanse mans, wat is 66.6 jaar.
  
  
  "Ek sal jou wys hoekom," het sy vir my gesê. Ons het sekere metodes van die handhawing van die vloei van vital sappe.
  
  
  Dertien
  
  
  Ontbyt in die Granada.
  
  
  "Jy het my belowe om te bly in'n hotel hier," het hy gesê Tina, op soek rond by die pragtige binneland van die eetkamer.
  
  
  Tina kyk hartseer. "Maar ek sal mis ski!"
  
  
  "As jy gaan om te Sol y Nieve, jy sal verantwoordelik wees vir die Rico se dood."
  
  
  "Ek verstaan dat." Sy pouted.
  
  
  "En jy kan jouself in jou plek."
  
  
  Goeie. Waar is jy gaan?"
  
  
  "Ek gaan terug na die oord. Ek het'n werk om te doen."
  
  
  * * *
  
  
  Dit was'n aangename 40-minute se ry op die berg te Sol-ek-Niev. Toe hy daar aankom, die skiërs was reeds op die baan. Dit was'n helder dag met'n lekker ligte poeier, dan'n kort val die nag voor.
  
  
  Ek geloop het in die voorportaal en sien Mitch Kelly sit in die kroeg langs die voorportaal.
  
  
  Hy het'n stoel langs dit. "Dit lyk asof jy het die bar hierdie oggend."
  
  
  "Eintlik is. Het net in."
  
  
  "Jy is vroeg, is jy nie?"
  
  
  "Ek het gedink ek wil kom hier so gou as wat ek kon. Wat is die plot?"
  
  
  "Jy weet wat dit is. Ons man is hier, maar hy is bang om te wys sy hand. En ons het'n doppelganger wat wil om te word gelei deur sy ego aan die Romeinse Neus."
  
  
  "Reg?"
  
  
  "'n stem oor wat ons doen."
  
  
  Ons buig ons hoofde saam, en het emu'n diagram - neute, boute, hamer, saag, en hout.
  
  
  * * *
  
  
  Ek het na my kamer en verander my klere. Ek sit op my ski-rat en wag vir Juana om uit te roep na my.
  
  
  Sy het dit uit die deur.
  
  
  "Ek sien jy is terug," sê sy in haar hoë, ernstige stem, 'n gewonde Puriteinse.
  
  
  "Ja," het hy gesê musikaal. "Dit was'n lang rit."
  
  
  Sy snork. "Wat is op die program vir vandag?"
  
  
  "Ons gaan ski."
  
  
  "Goeie!"
  
  
  "Dan sal ons aksie neem vanaand."
  
  
  "Aksie?" Haar bui verbeter.
  
  
  "Jy sal sorg van Elena."
  
  
  "Hoe?"
  
  
  "Bly saam met haar al die tyd. Haar wat-dat ek die werk met die Dominee. Kelly en haar."
  
  
  Sy knik. Sy lyk teleurgesteld. "Maar Elena lyk heeltemal onskuldig."
  
  
  "Onskuld of skuld is nie'n kurktrekker. Ons nodig het om te isoleer Dominee. Ek sal reël dat dit vir haar. Maar ek wil nie Elena om my te lei."
  
  
  Goeie. Nou is. Wat nou?"
  
  
  "Lyk soos'n groot dag vir die hange."
  
  
  Sy verhelder. "Reg!"
  
  
  * * *
  
  
  Ons spandeer die res van die daglig in die sneeu. Dit was streng ontspanning en ontspanning. Vir'n paar uur, het hy vergeet alles oor Corelli, Tina, Elena, en Hauptley - vergeet van al die lastige mense en die sending, die spaanse Verband wat bewys het dat dit so moeilik is om vas te stel. Ek het al die planne. Jy het net om te wag vir die Dominee om te wees in die regte plek op die regte tyd. Teen die aand, ons het in'n Dominee en Elena naby Borreglas. Elena gelyk onttrek en depressief, maar Dominee was die ou ego lewendig haar.
  
  
  "Ons het'n wonderlike begin hierdie oggend, het ons nie, Elena?" Hy was regtig so Britse dat sy bloed byna clotted.
  
  
  "Eina?"
  
  
  "Ek het gedink dit was groot! Uitstekende toestande! Werklik'n groot aantal kilometers! "Hy glimlag op Juana. "Hoe is jy, lieflike dame?" Die ego se stem was gekapitaliseer.
  
  
  "Goed," Juana gesê.
  
  
  "Ek dink ons moet gemis het jy vir die laaste nag. Waar het jy al?"
  
  
  "Al rondom," Juana gesê.
  
  
  "Ek was in Granada," sê ek.
  
  
  Dominee haal sy skouers op. Ego het haar eenkant.
  
  
  "Daar is iemand wat jy nodig het om te voldoen aan, hema," emu het vir haar gesê in'n lae stem.
  
  
  "Eina?"
  
  
  "Oor die reis".
  
  
  "'n reis? Wat reis, oudhede?"
  
  
  "Na die verenigde State."
  
  
  "Reeds? Jy bedoel jy het gekyk deur middel van die materiaal wat ek vir jou gegee het...?"
  
  
  "Nog nie. Maar dit lyk redelik om'n roete te skep. Sy is seker dat daar sal wees probleme met die logistiek."
  
  
  Dominee het sy keel skoongemaak. Goeie. Waar sal ons dit doen?"
  
  
  "Nie hierdie kamers," sê ek. "Ek is daarvan oortuig hulle is ingeluister."
  
  
  Ego se oë rek. "Jy moet regtig dink nie so nie?"
  
  
  Jy verdoem huigelaar! Hy was die een wat gooi die foute!
  
  
  "Wat ek regtig dink nie so nie," sê ek.
  
  
  "Dan waar? In die sneeu? "Hy glimlag.
  
  
  "Disco".
  
  
  "In die kelder van die hotel?"
  
  
  "Dis reg."
  
  
  Hy knik. "Jy is op."
  
  
  "Tien uur?"
  
  
  "'n goeie show."
  
  
  "Ek het vir Juana om te voldoen aan Elena. Ons wil net nie enige inmenging. Dit is belangrik."
  
  
  "Natuurlik, 'n monument."
  
  
  "Die vier van ons het aandete saam, en dan Juana sal sit met Elena in die sitkamer."
  
  
  "Ek sal erken dat Elena is'n eerder onaangename probleem," Dominee frons. "Jammer oor wat"
  
  
  "Niks wat nie kan hanteer word."
  
  
  Ons het aandete saam en alles het volgens plan verloop. Juana en Elena het na die woonkamer, en die Dominee en sy vrou het na die disco om te " praat besigheid."
  
  
  Thu
  
  
  
  
  
  
  Tipes van die oordrag
  
  
  Teks Vertaling
  
  
  Bron van die teks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Vertaling resultate
  
  
  Die vloer wys het nog nie begin nie. Die stereo verskaf harde musiek, en dansers dwaal rondom die vloer maak ape, lappe, en enigiets anders wat was "in" in'n ih-spesifieke toneel.
  
  
  Dominee en ek het'n tafel in die hoek. Ek sit in'n hoek, twee mure wat lei weg van my. Dominee sit op my gelaat. Dit is geadverteer word deur die ego daar spesifiek. Daar was'n leë stoel aan my reg.
  
  
  Ons bestel'n paar sagte wyn om te begin met. In werklikheid, dit het nie lank neem vir die musiek te kry harder en die aksie op die dans vloer te bespoedig. Verskeie dronkaards was reeds sleep uit hul kamerade op hul skouers.
  
  
  Dan Mitch Kelly verskyn het, raakgesien het ons in die hoek, en draai tussen die dig verpak tafels om te loop in die rigting van ons.
  
  
  Hy glimlag na my. "George," het hy gesê.
  
  
  "Kelly," sê ek. Hy draai na die Dominee. "Barry Dominee, dit is Mitch Kelly. Hy is die man wat ek jou vertel het."
  
  
  Kelly lag en regop gaan sit. Hy het beveel dat van die kelner, en die kind verdwyn in die skare. Dit was donker, en daar was strobe ligte in die sentrum van die dans vloer.
  
  
  "Jy moet regtig nie lyk italiaans," Kelly het gesê met'n ego - wye, ontwapen glimlag.
  
  
  Dominee se gesig vries. "Wel, jy ook."
  
  
  "Ek gee nie voor om dit te doen," Kelly geantwoord.
  
  
  Parsons se oë vernou. Hy kyk na my, en dan, sien geen uitdrukking op my gesig, draai terug na Callie. "Wat is dit veronderstel om te beteken?"
  
  
  "Dit moet beteken: hoe kan jy bewys dat jy is wie jy dink jy is?"
  
  
  Dominee ontspanne. "Wel, nou. Ek dink ek bewys dit aan jou kollega. Is dit nie genoeg nie?"
  
  
  "Ek is die persoon wat moet reël om jou oordrag na die verenigde State." Kelly se gesig verskerp. "Ek wil nie om te probeer om te vervoer die verkeerde persoon!"
  
  
  "Ek is die regte persoon," Dominee sê, sy aksent merkbaar verminder. Hy moet meer soos die rol van die " Corelli "wat hy gespeel met my in"Velet". Haar sel, geniet die kompromie.
  
  
  "Ek voel soos ons praat oor twee verskillende dinge, Mnr Dominee," Kelly het gesê beleefd. "Ek het toestemming om te reël vir vervoer na die Verenigde State van amerika van'n persoon wat'n belangrike figuur in die breek van die Middellandse see dwelms."
  
  
  "Haar man," Dominee gebreek.
  
  
  "Hierdie man se naam is Rico Corelli. Is jy Rico Corelli?" Kelly het'n vae glimlag wat het nie eens raak aan haar ego se oë.
  
  
  "ja. Haar naam is Rico Corelli." Dominee se lippe was wit, en hy druk sy ih baie moeilik. Spanning, spanning.
  
  
  "Ek is bang jy sal hê om dit te bewys aan my tevredenheid, Mnr Corelli."
  
  
  Dominee sit'n hand na sy mond. "Nie so hard! Hierdie naam bekend is oral!"
  
  
  "As gevolg van al hierdie lawaai, niemand kan hoor," Kelly glimlag. "Ek herhaal, sal jy moet bewys van jou identiteit te my."
  
  
  "Maar ek het reeds gegee George Peabody materiaal wat dalk bewys dit."
  
  
  Haar, hy haal sy skouers op.
  
  
  Kelly het in sy hemp sak en getrek uit'n koevert. Dit was die grootte van'n brief. Hy het dit oopgemaak en getrek uit'n klein rol van die film. Hy het die bundel in die middel van die stoel.
  
  
  Die kelner het Kelly'n drankie.
  
  
  Dominee staar na die bundel.
  
  
  "My film?" "Wat is dit?" vra hy in'n gedempte stem.
  
  
  "Nee, Rico Corelli," Kelly gesê.
  
  
  "Maar ek het dit aan Mnr Peabody! Die werklike film is Rico Corelli!"
  
  
  "Negatiewe, Dominee. Dit is onmoontlik."
  
  
  Dominee was bluf goed genoeg, maar hy kon sien die spanning rondom die ego se oë - klein kraai se voete van senuwees groei in die ego, die liggaam.
  
  
  "Haar naam is Rico Corelli, Dominee. En haar, ek durf jy om uit te daag dat die feit."
  
  
  Dominee se gesig was soos graniet. Ek was herinner aan die skalie langs die ski-helling. Hy staar na die rol van die film. Hy het dit opgetel te ondersoek dit weer, selfs pla om te ontvou dit.
  
  
  "Jy hoef nie te probeer om dit te lees," Kelly gesê. "Dit is te klein om te sien duidelik. En dit is'n duplikaat in elk geval."
  
  
  'n dun druppel bloed verskyn op die Dominee se voorkop. "Dubbele?"
  
  
  "Ja, inderdaad," Kelly het gesê met'n glimlag wat sou gewees het om die afguns van'n kobra.
  
  
  "En die oorspronklike?"
  
  
  "Mnr Peabody het ego na Washington om te nagegaan word deur die Drug Enforcement Buro van sy groot land."
  
  
  Dominee staar by Kelly vir'n lang oomblik. Ten slotte, hy het'n diep asem.
  
  
  "Okay," het hy gesê. "Ryg ryg ryg."
  
  
  "Reg in die dell, Barry," het hy het vir haar gesê met'n glimlag. "Alles reg?"
  
  
  Hy draai na my, sy lippe krul. "Wat het jy so'n charade? Ek verstaan jou nie."
  
  
  Hy was van plan om homself te verdedig. Mitch Kelly en haar bereik het, het ons hoofdoel. Ons bepaal dat die Dominee was nie Corelli. As hy was Corelli, sou hy lag en gelukgewens my op my bietjie spel. Maar hy wil nie gee nie. Die probleem vir die Dominee was dat hy nie weet wat Corelli was op alle; hy vermoed dat Mitch Kelly eintlik kan wees vir hom. En die film van die ego was ontsenu. Die ego is vals. Dit mag waar wees. Hy het net nie weet wat om volgende te doen.
  
  
  "Eintlik," het hy het vir haar gesê met'n glimlag, " hierdie vergadering is gereël by die aanhitsing van Mnr Corelli." Hy knik in die rigting van Kelly.
  
  
  Kelly het geglimlag. "ja. Haar hotel weet wat die man wat was gehuur om dood te maak my lyk."
  
  
  Dominee se gesig was'n masker van die ou leer goedere.
  
  
  "Jy is baie humoristiese, Mnr K."
  
  
  
  
  
  
  Tipes van die oordrag
  
  
  Teks Vertaling
  
  
  Bron van die teks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Vertaling resultate
  
  
  Ellie "
  
  
  "Jy kan my bel Corelli. Hoor jy die ooreenkoms, Mnr Dominee?"
  
  
  Wat'n bloedige toeval! Ek het gedink van haar. Daar was geen waarheid in wat Kelly was impliseer - wat hy geneem het om die naam Kelly om te klink soos Corelli. Maar dit gespeel pragtig.
  
  
  Goeie. Corelli. Dit is'n kat-en-muis-speletjie." Dominee se oorskulp nou glinster van die pot. "Ek hou nie van die kat en muis speletjies."
  
  
  "Niemand weet nie," Kelly gesê. "Veral die muis. 'n minuut gelede, jy is'n kat. Nou is jou oë is rooi."
  
  
  Dominee sug. "Laat ons gaan. Wat doen jy wil hê?"
  
  
  "Ek wil om te weet waarom jy probeer om my te laat lyk soos'n sucker!"
  
  
  Dominee glimlag in dun skywe. "Ek het al speel jy soos'n sucker sedert die eerste oomblik toe ek jou ontmoet, George - wat ook al jou naam is, Mnr Geheime Agent Poe Eentonig-en ek verstaan nie presies watter punt jy verwys aan."
  
  
  "Dit was nie genoeg nie," sê ek saggies. "Baie onvriendelike van julle, Barry-baba." Haar, leun die rigting van hom. "Ek bedoel, wanneer jy neem oor die rol van Corelli in Velet."
  
  
  Hy haal sy skouers op, sy gesig in'n bevrore glimlag. "Baie eenvoudig. Hy ingeluister jou motor. En hy was daar toe Arturo vermoor is. Ek het na Veleta te vind Corelli en die dood van die ego."
  
  
  Ek kyk by Mitch Kelly, wat gekantel sy kop en gedrink het sy drank.
  
  
  "So jy was in die enjin kamer van die kabel kar op die eerste nag?"
  
  
  "Van die kursus. Ek het jou te Sol-y-Niev te vind Corelli. Dit is net'n kwessie van die maak seker dat jy voldoen aan almal wat jy ontmoet."
  
  
  "So jy het geweet ek was uitgaan Corelli..." ek het omgedraai om te kyk na Mitch Kelly, " ... middernag in Veleta."
  
  
  "Dis reg."
  
  
  "En jy wag vir my toe ek hier aangekom het?"
  
  
  "Presies. Dominee glimlag vaagweg. "Ek kon skaars verduidelik die toeval, kon ek? Ek moet vir julle gesê het ek was'n Corelli as jy my gevind het. En buitendien, ek het geweet dat ek uiteindelik sou vind Rico Corelli deur jou." Hy het aan Callie. "Net soos my."
  
  
  "Dit was soort van'n skielike inspirasie, was dit nie?" Ek het voorgestel dit.
  
  
  "Dis reg."Dominee is besig om vertroue.
  
  
  "En jy het gedink Corelli sou kom na die oppervlak om uit te vind waarom jy was asof hy hom?"
  
  
  "Iets soos dat"
  
  
  "En jy hoop dat die vals film sou nie nagegaan deur dan?"
  
  
  "Ek het om die risiko te neem."
  
  
  Haar, leun terug, op soek na hom. "Nie regtig nie, Barry. Mooi probeer. Maar nie goed genoeg nie."
  
  
  Dominee frons. "Ek verstaan nie."
  
  
  "Die ding is, jy sny die rem lyn in die Renault voor ek links vir Veleta. Jy wil haar om te wees heeltemal uitgesluit van die hele veld van die oog. Jy wil Corelli om heeltemal alleen te wees by die monument, sodat jy kan die dood van jou ego en gaan vry. Reg?"
  
  
  Dominee het'n diep asem. "Ek ontken dit. Hoekom sou ek gaan om al hierdie probleme om jou te red van hierdie wanneer jou motor is buite beheer?"
  
  
  Kelly het na my gekyk. Dit was'n oortuigende argument.
  
  
  Maar haar bekend rumatiek op hierdie kurktrekker: "Jy het my nodig gehad na Corelli het nie opdaag vir die ontmoeting. Hy was die enigste een wat kan lei tot hom. Behalwe vir Juana. Maar Juana was nie toegelaat om te voldoen aan Corelli totdat sy gereed was vir my, Barry. In die lewe. Hoekom nie maak asof jy Corelli voor Corelli uiteindelik verklaar homself aan my. Regtig?
  
  
  Hy sit roerloos.
  
  
  By die disco, die heilige lig skielik het uit, en dan Sergei geflits op weer. Die stereo was afgeskakel, en die dansers het die vloer met die posseëls. Professionele spaanse dansers geklee in flamenco kostuums versamel op die klein verhogie. Ses kitaarspelers sit op stoele by die agterkant van die verhoog.
  
  
  In die oomblikke wat gevolg het, het die manlike sanger tree vorentoe, strummed sy kitaar, en begin om die storie te vertel van die dans.
  
  
  "Wat wil jy met my?" Dominee gevra, op soek na Kelly.
  
  
  "Iemand gehuur het jy om my dood te maak," Kelly het gesê, haar lippe verdeel.
  
  
  "Ek ontken dit," het die Dominee gesê.
  
  
  "Moenie gee my kak," Kelly het gesê in'n lae, dreigende stem. "Iemand gehuur jy. Jy is'n professionele moordenaar. Barry Dominee is'n dekking storie. Sedert die begin van die tweede WÊRELDOORLOG, jy gewerk het in die dekades van die lande. Kom op. Interpol weet alles oor jou."
  
  
  Dit het ons getrek uit om die hoed.
  
  
  Dominee se gesig draai na ys. "Ek is self-diens, wat is waar. Ek werk vir almal wat betaal my."
  
  
  Hy kyk na Kelly. Hy het tot die druk. Dominee gebreek het. Hy erken dit. Hy was woedend. Nou is dit sal werk vir Kelly, as Kelly sit dit hoog genoeg is.
  
  
  Maar ons wil nie dat op alle.
  
  
  "Wat gehuur jy om my dood te maak?" Kelly weer gevra.
  
  
  "As ek jou vertel, ek sal'n teiken vanaand," Dominee het gesê met'n hol lag.
  
  
  "As jy dit nie doen nie, jy is nou'n teiken sit in hierdie disco," Kelly gesê, om'n baie van die krag in die woorde.
  
  
  "Ek is dood in elk geval," Dominee geredeneer.
  
  
  "Ons sal kry jy hier uit. Vertel ons wat jy gehuur, en ons sal gaan reguit na jou." Ons sal jou al oor die plek. Ek het helpers."
  
  
  Kelly draai om te kyk na die kroeg. Odin Poe van die kelners staan daar gekyk na Kelly en knik. Dan Kelly kyk op die stoel in die hoek van die kamer. 'n man in swart was daar sit. Hy gekantel sy beret met'n vinger soos Kelly kyk na hom.
  
  
  'n bietjie van versiering te maak alles lyk reg.
  
  
  Dominee was meel-gebaseerde, skoon te maak
  
  
  
  
  
  Tipes van die oordrag
  
  
  Teks Vertaling
  
  
  Bron van die teks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Vertaling resultate
  
  
  sh.
  
  
  Flamenco musiek begin speel, en die solis het gekom uit om te dans. Hy was vinnig en bestendige. Ego hakke het soos'n masjiengeweer vuur. Die dans het in tempo en volume.
  
  
  "Vertel my wat jy gehuur!" Kelly croaked.
  
  
  "Dit is nie dit nie," Dominee gebreek. "Enigiets anders, maar nie hom."
  
  
  "'n bendelid?" Ek het haar gevra.
  
  
  Hy kyk na my minagtend. "Dit was Moscato se base! Nie haar." Ego se oë rek. Hy besef dat hy feitlik vertel my wat gehuur ego.
  
  
  Daar is net een persoon links!
  
  
  "Dit was haar!" Fluister ek, leun nader aan Dominee. "Tina!"
  
  
  Dit lyk asof gevries in tyd en ruimte.
  
  
  Hy het sy mond geopen en gesluit dit weer. Ego Teiken knik effens. Dit is al.
  
  
  Toe het hy getrek uit.
  
  
  Hy het met die spoed van weerlig. Haar,sien ego se hand op sy skoot bereik vir die gordel waar hy weggesteek sy groot Webley. 'n knop op sy hemp gesien het haar. Hy het gehoop om te tref Kelly met die eerste skoot, maar dit was afgesny deur die Ego se hand met die geweer so gou as hy trek dit uit. Vir hierdie rede, dit is geadverteer word deur die ego aan die linkerkant van die self - so dat dit kan beheer word deur die ego hand met'n geweer. Die skoot klap hard en duidelik, maar gelukkig het dit geland het op die vloer.
  
  
  Onmiddellik, 'n tweede skoot klap.
  
  
  Dominee gespanne in die agterkant van die stoel, dan gedaal soos'n marionet wanneer sy toue laat val, en laat sy kop vorentoe leun teen die tafelblad.
  
  
  Hy sit sy voet op die Webley se rewolwer, en Kelly het vinnig op en stap oor na die Dominee se liggaam. Daar was so veel geraas van die musiek, dans en vermaak wat, tot ons verbasing, niemand het opgemerk die sekondêre spel in die donker van die disco.
  
  
  Kelly gryp Dominee se skouer en trek sy ego in die sitplek. Hy steek sy hand uit en tel die Webley, genieten sy ego tussen sy gordel en sy maag. Dan draai hy, gryp Dominee se reg skouer, en het gehelp om Kelly lig Ego aan sy voete. Die behoud van ons ego's saam, ons het ons pad deur die stampvol tafels na die disco ingang.
  
  
  "Mui borracho". Kelly knik na een van die kelners.
  
  
  Die kelner glimlag simpatiek.
  
  
  As die tweede flamenco dans voortgesit word, die masjien-geweer skote van die dansers se hakke het dit onmoontlik gemaak om te onderskei tussen die klanke van'n ware pistool geweer uit die hakke van die plaaslike Jose Grieks dans.
  
  
  "Soms het ek haat hierdie werk," Kelly het vir my gesê as ons stap af met die trappe na die voorportaal.
  
  
  Ons gesleep Barry Dominee se lewelose liggaam oor die lobby-gelukkig verlate op die oomblik-die trappe, en dan begin die stadige klim.
  
  
  Hy was baie dood toe ons uiteindelik die ego, die ego, ons eie bed in die ego se eie kamer.
  
  
  14
  
  
  Mitch Kelly gewerk het as'n speurder vir die San Francisco Polisie-Afdeling vir'n paar jaar voor aftrede te sluit by die BYL Stabiel. So gou As wat sy die deur toegemaak Barry Dominee se kamer, het hy vinnig begin vroetel deur die sakke van Parsons se klere.
  
  
  Hy versprei die inhoud uit op die kommode en het na die badkamer om te kry'n handdoek. Daar was'n baie van die bloed op Kelly se liggaam en hande. Kelly geskiet die emu in die dollar stapel, en die krag van die impak vermoor Dominee onmiddellik. Kelly gebruik om sy eie Colt.38 Speurder Spesiale, toegerus met hierdie spesiale patrone met'n hoë bek snelheid en hoë penetrasie.
  
  
  Wanneer Kelly het uit die badkamer, hy droog homself deeglik en kyk op sy horlosie.
  
  
  "Beursie," sê ek. Ek was op soek deur haar vraestelle. "Barry Dominee, dit sê so."
  
  
  "Streng dek," Kelly mompel, kom na my toe, en ek staan langs haar en kyk. "Iemand het'n goeie werk."
  
  
  "Dokumente? Dink jy dit was MI5?"
  
  
  Kelly het sy kop geskud. "Ek het jou gesê dat ons kontak met die Britte. Hulle het nie bevestig dat die ego, die identiteit."
  
  
  "Ja, maar..."
  
  
  "Toe die Britse moenie bevestig, die Britse ontken. Sien?"
  
  
  Dit kan verkry word via krediet kaarte en paspoort. Hy kyk op sy paspoort, maar Kelly het sy kop geskud. "Vergeet dit. Dit is ook'n cover-up."
  
  
  "Dit lyk soos'n ware een"
  
  
  "Jy kan kry'n goeie stel van dokumente gemaak in Portugal as jy die geld het om te betaal vir hulle. Insluitend die beste vals paspoorte op die vasteland. Daar is honderde van vals identiteit kaarte swaai rondom Europa-al gemaak in Lissabon."
  
  
  Hy kyk ingedagte by die vraestelle. "Dit ruik soos die regering dinge?"
  
  
  Hy het sy kop geskud. "Ek sou sê hy is'n freelancer. 'n huursoldaat vir huur. Iets soos dat. Ek het jou gesê dat Interpol het verklaar dat'n EMOE-verkope verbod." Maar ek is nog steeds gaan om te kyk jou vinger uitdruk ego."
  
  
  Hy het voortgegaan om te lees die koerante, en dan het sy ego bagasie. Daar was niks daar om te dui op iets anders as'n ryk Brit wat spandeer die meeste van sy tyd reis van die kontinent.
  
  
  Kelly getrek uit'n klein stel en begin rol uit Dominee se drukstukke. Toe hy klaar was al tien, het hy versigtig vee af die ink geplaas en die drukstukke op die perkament. Toe het hy uit'n klein Japannese mini-kamera met sy naam gestempel op dit en het'n paar foto's van die Dominee se gesigte. Wanneer dit by die res, Barry Dominee kyk heeltemal skadeloos, beroof van die lewe van krag wat altyd gemaak het dat die ego wat dit was in die lewe.
  
  
  Daar was absoluut niks in hierdie dinge wat sou bind Dominee om'n sindikaat van enige land. Ons het gedink Dominee het nie'n bee
  
  
  
  
  
  Tipes van die oordrag
  
  
  Teks Vertaling
  
  
  Bron van die teks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Vertaling resultate
  
  
  Werk met enige band, Tina was die frontman, maar veral met haar.
  
  
  En wat gemaak Tina die nommer een vraagteken. Wat het sy werk vir - as sy regtig gewerk het vir iemand?
  
  
  Kelly het bly kyk op sy horlosie.
  
  
  "Bekommerd is oor die tyd?" Ek het haar gevra.
  
  
  "Ek wonder wat gaan ons doen met hierdie liggaam."
  
  
  Hy het'n diep asem. "Daar is nie veel wat ons kan doen. Ons het net uit te gaan en laat dit hier."
  
  
  "Maar Elena Morales?"
  
  
  "Dit gaan in en vind die ego. En sy waai haar fluitjie. Niks om aan te sluit Dominee met ons, niks beton."
  
  
  "Ons was gesien met hom by die disco."
  
  
  "Kan jy dit regmaak?"
  
  
  Kelly het gedink oor dit. "Dit is al baie laat. Hoekom was haar stem nagaan van die tyd? Elf-en-dertig. Ek dink nie my kontak is op die reg nou."
  
  
  "'n lang man met'n fu-Manchu snor?"
  
  
  Kelly grinnik. "ja. Weet jy ego?"
  
  
  Haar sel en staar na die mat. "Ons het nog'n probleem om te bekommer oor. Tina het nie geweet dat haar moordenaar is dood. Sy dink hy sal wag vir haar om te kom in Sol-ek-Niev te raak Corelli. En dit beteken dat sy sal kom. hier. Ons het om haar te stop."
  
  
  Kelly frons. "Hoe?"
  
  
  Ek het gedink oor dit vir'n lang tyd. "Kyk. Hoe oor hierdie? Ons noem Tina by haar hotel in die Granada. Ons laat'n boodskap van'n Persoon. Nen sê dat hy is laat vir Sol y Nieve, en wil om te weet waar om haar te ontmoet. Dan het ons net hier wag tot sy noem die hotel. Ons is om uit te vind wat Hema wil om te praat. En hierdie man is Rico Corelli ."
  
  
  Hy staar by die venster, wag vir Kelly se antwoord. "Dit klink goed. Wat het ons om te verloor?"
  
  
  "Dink sy noem Dominee onmiddellik om hom te vertel wat om te skiet?"
  
  
  Kelly haal sy skouers op. "Sy vind uit dat die Dominee is dood, en dan kontakte Corelli. In elk geval, ons voorlê."
  
  
  "Ek gaan die wag kamer te onderskep Elena Morales," sê ek. "Ek wil haar nie te dwaal in die hier en vind die liggaam. Sy kon het gewaarsku dat die hele hotel."
  
  
  "Ek sal saam met jou so gou as ek sorg van die Bergson vrou."
  
  
  Ons het die deur oopgesluit en gaan uit in die gang. Niemand sien ons.
  
  
  * * *
  
  
  Beide Juana Rivera en Elena Morales kyk na my as ek ingeskryf het vir die lobby'n paar minute later. Ek kon hoor'n harde lag en skree van vrolikheid oor die lobby. Juana en Elena in die middel van'n raserige yahoo met Herr Hauptli, twee ego Duitsers, 'n ego Dane, en'n groep van sowat twintig ander ski pare elk.
  
  
  Hy stap oor en knik om te Juana en Elena. Tussen hulle, hulle het'n plek vir my. Herr Hauptli my sien, begroet my, en lei my na die groep.
  
  
  Hy glimlag op haar, beduie met sy hand, en leun terug op die bank tussen die meisies en staar in die brandende vuur. Dit was veilig, weg van die klank van geweerskote en die oë van die bloed.
  
  
  Mnr Hauptley behandel die groep om sy meer opwindende sport-prestasies - hy was'n amateur jagter, 'n kenner visserman, 'n hoogs suksesvolle seiljagvaarder, en'n groot berg klimmer - en sy gekrabbel'n paar lyne op'n aandete ontvangs en draai dit in. Juana met'n waarskuwing om te hou die ego uit sig.
  
  
  Sy sou nie eens erken dit, maar ek het geweet sy was om dit te lees van almal se oë. 'n skerp elmboog in die ribbes het vir my gesê sy verstaan.
  
  
  DOMINEE SE DOOD. TINA SE MAN. DIE STERT VAN'N GEMSBOK.
  
  
  Ek sit in die laaste deel, want ek het nie geweet wat om te doen met Elena Morales. As sy wil is ernstig betrokke te raak met Barry Dominee, sy sou geweet het - of het reg geraai-wat hy was na. Andersins, daar is geen behoefte om haar te neem om ondersoek in te stel. Bella fucked haar totdat die hotel haar laat weet oor die Dominee se dood. Ek het gevoel dat as Juana kon dit nie hanteer haar, ek kon.
  
  
  Mitch Kelly verskyn in die sitkamer poort, glimlag breed en waai by die bekende param. Dan het hy opgemerk my, loop vinnig, leun oor, en het gesê in'n lae stem, " het Die lobby. Vinnig." Niemand anders gehoor het. Hy druk my skouer, het Juana'n ruim soen op die wang, en het in die sitkamer met'n apologetiese knipoog na Herr Hauptli.
  
  
  Hy aangeraak Juana se heup en het tot laat. Kelly sit in die voorkant van'n vloer-tot-plafon glas venster aan die agterkant van die lobby wat oor die hoof gesien die voetheuwels van die ski-roete. Hy was op soek na my weerkaatsing in die glas. Die voorportaal was heeltemal verlate.
  
  
  Hy het gepraat in my oor sonder om te beweeg sy lippe , 'n oud polisieman truuk geleen van sy cellmates.
  
  
  "Sy het uitgegaan, om'n hotel in die Granada. Dit lyk soos sy is op pad vir Sol-ek-Niev."
  
  
  "Toe het sy verlaat?"
  
  
  "Vanaand. Ons weet nie wanneer."
  
  
  "Dit is slegte nuus."
  
  
  Kelly knik.
  
  
  In die weerkaatsing van die glas venster, sy het een van die werknemers het sy selfoon en loop oor die voorportaal na die voorportaal. 'n minuut later, het hy weer uit. Elena Morales gevolg vinnig en grasieus.
  
  
  Kelly stamp haar. Elena onder leiding doelgerig vir die trappe. Dit beteken sy gaan na haar kamer - die kamer het sy gedeel met Barry Dominee!
  
  
  Kelly en haar verruil verbaas blik. Haar, sien ek Juana uit te kom van die sitkamer met'n bekommerde uitdrukking op haar gesig. Kelly haar getref het.
  
  
  "Hou Juana in die sitkamer. Sluit aan by haar. Ek sal gaan kry Elena."
  
  
  "Dis reg."
  
  
  Hy het gewag tot Elena was halfpad teen die trappe voor die aanvang van
  
  
  
  
  
  
  Tipes van die oordrag
  
  
  Teks Vertaling
  
  
  Bron van die teks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Vertaling resultate
  
  
  d dan nah. Iets gebeur. Iemand het haar gewaarsku. Ek kon nie uitvind wat of waarom. Nog steeds, dit was voor die hand liggend dat sy gaan na haar kamer.
  
  
  Die derde vloer. In die gang af, om die draai. Sy bereik het in haar handsak vir haar sleutels. Maar toe sy uit die ih en raak die handvatsel het die deur oopgemaak. Sy draai om te scan die gang. Hy verwag dat so'n skuif, en koes terug om die hoek, uit die oog.
  
  
  Sy het my nie sien nie.
  
  
  Ek het gehoor die deur sluit agter haar.
  
  
  Hy beweeg vinnig af in die gang en gestop vir die volgende dag. Op die eerste, ek kon nie hoor van haar as gevolg van die dikte van die romp. Die mat verhoed dat klanke uit te kom deur middel van die gaping tussen die deur en die raam.
  
  
  Maar dan het ek gedink ek hoor stemme fluister binne-in. Een lig, hoë - opgeslaan stem-'n vrou-het haar hoor. Natuurlik, die stem van Elena Morales. Maar het sy praat te Hema?
  
  
  Ons Odin. Niemand. Van die kursus, sy gebruik van die telefoon!
  
  
  Toe het die murmureringe gestop weer, en sy was nie meer gehoor. Ek het gewag vir die klank van die vervanging van die ontvanger op die basis, maar het dit gemis. Dan gaan die deur oop en kraak gesluit. 'n kas? Het sy aantrek om uit te gaan?
  
  
  Hy gewandel het vinnig na die ver einde van die gang en uit op die balkon wat omring die gebou op drie kante. Hy koes buite sig en hurk teen die buitenste muur, en wag vir die Bok om te kom uit in die gang.
  
  
  Maar sy het nie opdaag nie.
  
  
  Hy kyk op sy horlosie.
  
  
  Vyftien minute.
  
  
  Hy begin terug in die gang af en gestop in die voorkant van haar deur, craning sy nek en om sy oor op die paneelwerk.
  
  
  Niks.
  
  
  Die Luger trek dit uit en omhels Ego aan sy bors as hy tree vorentoe en draai die handvatsel. Die grendel is nog oop, en so was Kelly en my.
  
  
  Hy het vinnig die trap binne, leun terug teen die muur en hou die Luger uit in die voorkant van hom.
  
  
  Daar was geen een daar - niemand in die lewe.
  
  
  Parsons se liggaam lê presies waar ons het nie het dit.
  
  
  Maar daar was niemand anders in die kamer.
  
  
  Waar was Elena Morales?
  
  
  Hy kyk na die toilet deure, maar die kas was te klein vir almal om weg te steek in. En nog steeds...
  
  
  Dit was'n dowwe klank, en op die eerste het hy was nie eens seker dat hy wil hoor. Maar as hy daar gestaan het, skaars waag om asem te haal, haar ego gehoor het haar weer. Dit is die onmiskenbare geluid van'n persoon wat probeer om te bly nog steeds, maar beweeg effens. Hy kyk na die kabinet weer, maar die klank kom van die verkeerde rigting.
  
  
  Geen. Hy het gekom by die badkamer.
  
  
  Die luger gryp haar styf en reguit na die badkamer. Dit was gesluit.
  
  
  "Elena," ek het vir haar saggies.
  
  
  Daar was geen reaksie nie.
  
  
  Iemand was daar, en dit was nie Elena. Waar het dit gaan? Of was sy daar met iemand anders?
  
  
  "Elena," sê ek, harder hierdie keer.
  
  
  Niks.
  
  
  "Ek gaan om oop te maak die deur. Ek het'n geweer. Kom uit, hande oor jou kop, " ek blaf, staan aan die een kant as die dag.
  
  
  Niks.
  
  
  Ek gryp die handvatsel van die dag, nog steeds staan gedruk teen die paneelwerk van die dag, en draai dit. Die deur gaan oop en swaai na binne. Haar liggaam gespanne. Ons dienste.
  
  
  Deur die oop kraak, hy kon sien die badkamer. Sergei was aan die brand gesteek. En daar, bleek en gespanne, sit Tina Bergson, bang om die kern.
  
  
  Hy verhuis om haar te dek met die luger. Dan sien hy haar lê in'n wasbak met haar voorrade uitgelê vir gebruik. Onderhuidse, 'n bottel van die vloeistof, katoen deppers.
  
  
  Sy was op soek na my met groot oë.
  
  
  "Waar is Elena?" Sy was gevra deur ee, selfs al kon sy is gevra om'n honderd meer vrae in plaas.
  
  
  Sy skud haar kop. "Ek het nie gesien het nie Elena. Net Barry het haar gesien. En hy... hy is dood." Haar stem laat val na'n fluister. Sy was op die rand van flou.
  
  
  Hy het in die badkamer en gryp haar rofweg deur die elmboog. Sy klou aan my, asemhaling hard.
  
  
  "Sy het die ego?" haar stem in my oor gefluister.
  
  
  Ek het nie sê enigiets aan haar. Hoe kan ek vir haar sê hey dat dit was Kelly en haar?
  
  
  "Hoekom het jy terug te gaan na Sol-ek-Niev?" Sl haar gevra rustig.
  
  
  Haar oë draai na my. Hy stoot haar af en sit haar neer op die rand van die bad. Haar sel is langs haar. Sy was gehou deur'n Luger op haar bors. Sy was'n slim vrou, en haar pa het nie vertroue het haar glad nie.
  
  
  "Om te sien... sien..."
  
  
  "Barry Dominee," het ek bygevoeg. "Om te wys emu te Corelli, sodat hy kan die dood van die ego."
  
  
  Ons dienste.
  
  
  Haar lippe het gebewe, en haar oë links myne. "Ja," het sy gefluister.
  
  
  "Jy gehuur Barry Dominee dood te maak Corelli," sê ek botweg. "Jy kan nie ontken dit. Hy het ons vertel van vroeër..."
  
  
  "Ek moet nie ontken nie," sê sy ferm. Haar gesig het weer sy kleur. My blik gly van die spuitnaalde naald.
  
  
  "Motief?" Ek het haar gevra. "Is jy'n dwelm verslaafde? Is dit al?"
  
  
  Sy trek haar skouers op. "Ek is al verward. Ek weet nie hoekom ek wil hê om haar dood te maak ego, behalwe dat ek haat ego meer as enigiemand anders in die wêreld."
  
  
  "Maar hy weier om dit te doen, draai in almal betrokke in die dwelm-netwerk," sê ek.
  
  
  Sy hang haar kop.
  
  
  "Hoekom het jy terug kom?" Ek het gevra weer.
  
  
  "Om uit te vind Barry," Tina saggies gesê. "Ek het op die balkon, kyk binne-in en sien hom. Dood. Haar, het..."
  
  
  Hare was op soek na oor haar skouer. Van die kursus! Balkon! Dit is th
  
  
  
  
  
  
  Tipes van die oordrag
  
  
  Teks Vertaling
  
  
  Bron van die teks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Vertaling resultate
  
  
  hoe Elena links deur die kamers sonder om te sien haar. Wanneer Elena gevind Barry dood, sy was bang vir die dood en hardloop weg. Sy het net die opening van die franse deure, stap uit op die balkon, en haastig weg. Dan, reg na dat, Tina het die rug pad om te voldoen aan Barry in die ego kamer - miskien het hulle is albei van plan om te voldoen aan - en sy het gevind dat Barry dood. Haar behoefte vir dwelms het die beter van haar en sy het na die badkamer om beter te kry, net soos haar.
  
  
  "Ek het gegaan en gevind dat hy geskiet is. Op die eerste, het ek gedink Elena dalk doodgemaak het haar ego. Maar miskien Corelli uitgevind dat Barry was'n ego buster. Miskien Corelli het geweet ek was..." Haar oë gevul met trane. "Ek is bang, Nick!"
  
  
  Dit geskok haar. "Jy het om my te neem om te Corelli, Tina. Dit is die enigste geval van rumatiek. Te veel mense probeer om ons te verhoed om die lys van name. Te veel. Dit is aan jou nou, Tina."
  
  
  Sy draai bleek. "Hy sal uit te vind, Nick! Hy sal dink ek iemand gehuur om dood te maak ego! Jy kan nie maak my doen. Jy het om te laat my gaan!"
  
  
  "Wat wil ons doen, Tina?" "Jy is die enigste een met rumatiek. Jy neem my aan hom openlik nou. Net wys my jou ego, en..."
  
  
  "Hy sal nie erken dit! het sy uitgeroep. "Hy sal ontken sy identiteit."
  
  
  "Tina..."
  
  
  Sy bereik vir die spuitnaalde naald. Hy raai wat sy gaan om dit te doen so gou as wat sy het aan die skouer. Hy druk haar soos'n luger teen die sagte deel van haar nek. "Nee, nee, Tina! Nie naalde. Seker, jy sal goed wees vir'n paar minute, maar jy sal altyd het om te kom terug na die werklikheid."
  
  
  "Nick!" snik sy, nog steeds hou die naald.
  
  
  Luger sit dit in sy sak en bereik vir die naald. Haar gesig verander byna onmiddellik. Wat rustige, pragtige masker verander haar in die gesig van'n hellcat - oë flikker, tande ontbloot, lippe verdeel in'n dier grauwen.
  
  
  Die naald gesink het in my voorarm voordat ek kon myself verdedig teen die oordrewe streep.
  
  
  Sy lag, 'n lae, vreugdelose huil.
  
  
  Haar gevoel alles gaan deur my. Hare, voel soos'n bal van die rei.
  
  
  Sy het my gelei na die volgende kamer en dan stoot my in'n stoel.
  
  
  "'n bietjie mengsel van ons eie, Nick," het sy sou sê met die sataniese glimlag van haar. "Jy sal daar bly soos'n goeie klein seuntjie. Ek gaan om hier te verlaat."
  
  
  Nee, Tina! Ek het probeer om dit te sê, maar dit werk nie.
  
  
  Sy was om te beweeg teen'n versnelde tempo-'n honderd rame per sekonde, wat deur die franse vensters op die balkon. Dan was daar stilte.
  
  
  Na'n paar eeue van dit, ek het gehoor iemand klop aan die deur. Dit was Kelly.
  
  
  "Nick! Is jy daar? Nick?"
  
  
  Haar mond oopgemaak het. Ten minste dit is verskuif. Maar ek het nie'n stem. Het jy polio?
  
  
  Die deur vlieg oop en Kelly storm in die kamer, geweer getrek. Hy het net daar gestaan en staar na my in verbasing.
  
  
  "Hey, Nick!"
  
  
  Haar lippe het beweeg weer. Hy was ly as gevolg van polio. Haar, brom.
  
  
  Kelly kyk rond, kyk na die badkamer, en ruik'n spuitnaalde naald. Onmiddellik, het hy terug gekom na my toe, klap my in die gesig, het my uit my stoel, en sleep my na die badkamer. Hy druk my kop onder die stort, en die koue water tref my nek.
  
  
  Kelly het met my gepraat terwyl hy besig was.
  
  
  "Dit is iets nuuts. Ons het voorraad van dit. Klop jy uit, so jy kan nie beweeg nie, maar jy kan sien alles wat aan die gang is. Tydelike polio. Dit kom uit kurari, ook bekend as urari, urari, uurali, vurali. en woorara. Maar dit is verkort met iets anders. Moenie my vra wat. Formules altyd verdwyn so gou as wat ons kry ih ."
  
  
  Dit het gou herleef.
  
  
  "Quick!" Ek het vir haar gesê. "Dit is Tina. Sy ry af in Granada te ontmoet Barry Dominee, en gevind Ego se liggaam hier. Sy is op haar pad uit nou. Sy dink ego vermoor Corelli. As sy ontsnap nou, sy kan die dood van die ego later."
  
  
  Kelly gebreek. "Ek het gekom hier om jou te vind. Tina was af in die voorportaal, die maak van'n toneel!"
  
  
  "WAT?" Vra ek ongeduldig.
  
  
  "Tina Bergson".
  
  
  "Tina!"
  
  
  "Absoluut fantasties. Maar nou is sy weg."
  
  
  "Gegaan? Maar...?"
  
  
  "Sy was in die lobby, maar sy het," Kelly het vir my gesê as ons loop deur die kamers en in die gang af. As ons begin af met die trappe, sien ek'n skare van mense in die voorportaal. Almal was op soek na die parkeerterrein.
  
  
  Juana gesien het haar, en sy draai vinnig en wag vir ons.
  
  
  "Wat is al hierdie oor?"
  
  
  "Sy is in'n rooi Jaguar," Juana gesê, wat verwys na die geparkeerde motors. Haar, sien ek die hoofligte kom op in een van hulle, al rondom hulle. Sergei sny deur middel van die duisternis en verlig die sneeu-bedekte berge waar die pad afgewyk het van die Prado Llano en gelei het tot die belangrikste snelweg.
  
  
  "Sy het'n groot toneel," Juana het gesê vinnig. "Dit was baie dramaties."
  
  
  "Te hard," Kelly sê droogweg opgemerk.
  
  
  "Is jy gaan om my te vertel wat sy gedoen het?" Vra ek ongeduldig.
  
  
  "Sy het hier nie meer as tien minute gelede, wat die hel en gevra vir Mario Speranza!"
  
  
  "Wat is Mario Speranza?" Ek het haar gevra.
  
  
  Kelly het sy kop geskud. "Toe ek was vertel dat Señor Speranza nie hier is nie, sy het amper in histeries, reg hier in die voorportaal."
  
  
  Ek kon sien haar
  
  
  
  
  Tipes van die oordrag
  
  
  Teks Vertaling
  
  
  Bron van die teks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Vertaling resultate
  
  
  Die jaguar het begin om te beweeg. Tina se blonde hare fladder agter haar.
  
  
  "Dit is gedwing om almal van ons om die saal te verlaat op die vlug," Juana verduidelik.
  
  
  "En dan het sy dadelik, en die lessenaar klerk het om haar te laat herleef," Kelly afgesluit. "Ek het jy."
  
  
  Hy frons, dink vinnig. "Dit is'n prestasie-die tonele is hier. Wat dit is, weet ek nie. Maar ek het om haar te stop."
  
  
  "Eintlik," Kelly gesê. "Wat doen ons?"
  
  
  "Kyk na hierdie Mario Speranza," Kelly het vir haar gesê. "Ek waarskynlik nie bestaan nie. Ek sal gaan kry Tina!"
  
  
  Haar skaal het sy pad deur die skare om die draai deure en was onlangs daar deur Mnr Hauptley en sy ego span van sycophants. Hy swaai en draai weg.
  
  
  Dit was koud in die Renault. Dit het begin baie goed. Hy het dit op die pad en glip twee keer voordat hy het dit onder beheer. Daar is ys kolle op die pad, net soos twee nagte gelede.
  
  
  Die pad af en draai reguit. Die rooi Jaguar kon nie sien nie haar glad nie, maar hy onthou dat die pad draai reguit en dan begin om te draai links op'n lang, wye hoefyster teken dat klou aan die rand van die barranca.
  
  
  Ek draai op die enjin, want ek het nie wil hê om te verloor oë van die Jag.
  
  
  Ek kon sien die rand van die pad in my hoofligte, en ek het per ongeluk het op die afknouery knoppie om seker te maak die sleep. Ek was verlig om te voel die spanning in die verbande.
  
  
  Haar Renault uitgeswaai om'n draai en sien Tina Bergson se rooi Jaguar halfpad op'n wye hoefyster buig. Sy ry stadig, maar dan spoed opgetel toe ek opgemerk haar, ook.
  
  
  Die motor was om te sprong vorentoe in die duisternis, die ligte wat op die pad asof hulle klim deur die lug. En dan - hy kon nie glo wat hy sien-die Jaguar klap in die bank, byna die slaan van'n rots muur.
  
  
  Draai om, Tina! Ek het geskree onwillekeurig. "Verander!"
  
  
  Of sy het of nie, weet ek nie, maar die volgende ding wat ek gesien het, was die Jaguar, op pad is nie vir die vlakwater, maar vir die buitenste rand van die pad. "Tina!"
  
  
  Dit was'n verlore huil.
  
  
  Die Jaguar spoed optel en gaan oor die rand, asof die ego's het geleer om te doen'n baie vlak swan duik in'n plas.
  
  
  Die hoofligte gevang die kronkelende mika skalie hieronder, kolle van die sneeu gedruk teen die skalie en verlig tot'n warboel van ligte en refleksies in die sneeu, dan is die motor begrawe homself in die rotse, wip, gerol oor en oor, die hoofligte omkring soos'n bolletjie in die nag en neergestort het met'n ongeluk in'n stukkie van die skerp rotse aan die voet van die barranca.
  
  
  Daar was'n oomblik van stilte.
  
  
  Dan, 'n sterk flits van die vlam skoot in die lug, en'n harde ontploffing dreun in die lug. Rook billowed mimmo oranje vlamme, skerp, versmoor swart rook.
  
  
  Die vuur het die hoogte ingeskiet, dan val terug op die wrak van die verminkte Jaguar en begin om stadig te eet weg by die metaal. Dan rook het stadig, vuur dans rondom die kante van die rooi staal, helder glas, en gekleurde plastiek.
  
  
  Geskud het, het hy gery versigtig langs die snelweg totdat hy bereik die plek waar die rooi Jaguar het gegaan oor die rand. Hy kyk af. Al wat ek kon sien was'n kraak in die rotse sny in die skouer aan die rand van die pad.
  
  
  Die Renault dit geparkeer, getrek uit die sleutel, en het rondom die motor. Dit was koud op die snelweg. Hy stap na die rand van die pad waar die Jaguar het geslaag het deur middel van die rotse. Het hy daar gestaan het, op soek na die loslaat rotse, en het die verkoolde swart lyn in die skalie hieronder waar'n helder rooi vuur knetter oor die oorblyfsels van Tina Bergson en die rooi Jaguar .
  
  
  In'n kwessie van sekondes, die eerste van die hotel se gaste opgetrek in'n Fiat motor, geparkeer, en by my op die rand van die pad. Ogling.
  
  
  En dan die ander gekom het.
  
  
  En meer.
  
  
  Opwinding-soekers.
  
  
  Ek voel siek.
  
  
  Toe het ek afgegaan die klipperige helling, met behulp van my sak flits, en geslaag het in die verkoolde deel van die rots waar die rooi Gaffel het eerste geslaan, en uiteindelik bereik die gebied langs die motor self.
  
  
  Maar die vlamme was verslind die wrak, en dit was onmoontlik om te benader sonder om verbrand.
  
  
  Hy staan met sy hand op die top van haar kop, en wag.
  
  
  'n vuur vragmotor skree op die pad, en het gou'n groot brandweerman in'n ski baadjie en die uitvoering van'n draagbare brandblusser neergestort het teen die helling af en begin bespuiting brandende puin.
  
  
  Hy sidder.
  
  
  'n brandweerman was daar staan, op soek na die verkoolde wrak. Die Burgerlike Wag by hom aangesluit en het'n flitslig by die uitgebrande motor. Die straal van die lig was sterker as myne.
  
  
  Lizzie het na haar opgegaan.
  
  
  Ek sien dit dan.
  
  
  Daar was'n verkoolde liggaam in die voorste sitplek. Wat oorgebly het van dit was swart en smeulende.
  
  
  Tina.
  
  
  Al wat oorgebly het van die goue meisie met die goue vel.
  
  
  Haar, draai weg, siek.
  
  
  Hare moet gedaal het op'n rots langs die wrak en gedompel in die land van die sielvolle funk. Iemand skud my arm en skouer. Ek het besef dat'n stem het met my praat vir'n rukkie.
  
  
  Sy geroer.
  
  
  "Bynaam."
  
  
  Dit was Kelly.
  
  
  "Sy is dood," het Kelly gesê. "Damn ding."
  
  
  "Ek dink sy het net gevoel soos dit was oor en hey, beter hardloop." Hy sug. "Sy het geweet Rico sou wees Corelli
  
  
  
  
  
  
  Tipes van die oordrag
  
  
  Teks Vertaling
  
  
  Bron van die teks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Vertaling resultate
  
  
  haar vir die res van haar lewe."
  
  
  "Maar Corelli het nie eens weet nie!"
  
  
  "Hy sal uit te vind. Dit is hoekom hy weg is, " het ek gesê. Die stemme, soos ek dit verstaan.
  
  
  "Ek sien dat die naam, Nick."
  
  
  Hy kyk op en frons. Ek het nie verstaan wat hy bedoel.
  
  
  "Mario Speranza nie geregistreer is nie by die hotel."
  
  
  Ek sit en dink oor dit. "Maar dit is die naam wat sy het die klerk."
  
  
  Hy knik. "Clare sê het hy gesê. Clare sê dit is toe sy gekom het uit deur middel van die skedel."
  
  
  Hy staar na die wrak onder ons. "Is jy sê dat Rico Corelli was nog nooit in Sol y Nieve by al?"
  
  
  "Ek sê dat hy beslis nie hier was - of nêrens anders op die Sol y Nieve Hotel-in die laaste maand of so. As die ego naam op die voorblad is Mario Speranza."
  
  
  "Maar dan..."
  
  
  "Kan jy nie sien dat? Miskien het hy geweet het oor Tina. Miskien het hy geweet het sy wil gehuur om'n hitman om dood te maak ego."
  
  
  Haar, skud sy kop skoon te maak dit op. "En al hierdie praatjies oor die vergadering was net'n vals dood van Tina Bergson?"
  
  
  "Glad nie. Ek sê dat Rico Corelli moet bekend oor Tina Bergson en Barry Dominee. En hy het net het nie gekom om die oord op alle. Almal het gedink hy was hier - 'n hitman gehuur deur die skare, 'n moordenaar gehuur deur Tina-en ons, want ons gaan om te voldoen aan Corelli. Almal is hier, behalwe Corelli! "
  
  
  "Dan waar is die seun van'n teef?"
  
  
  Kelly haal sy skouers op. "Ek dink ons sou beter sein Hawke en begin oor."
  
  
  Ons het om te gaan op die berg, maar ek kon nie my ego alleen.
  
  
  Dan draai hy om en kyk terug na die wrak.
  
  
  "Hoekom het sy gaan daar?"
  
  
  Kelly het sy kop geskud. "Sy was'n pragtige vrou, Nick. Pragtige vroue doen dom dinge. Sy moet lief Corelli. En ek het gehaat ego, ook."
  
  
  "Of hou van die geld," sê ek.
  
  
  "Jy hoef nie so baie dink oor mense, doen jy, Nick?" Kelly sug.
  
  
  "Moet ek dit? Doen ek skuld haar, regtig?" Haar stem bedaar. "Ek dink sy het besluit dit is'n beter manier as om te loop oor'n buite swembad probeer om weg te kom van Rico Corelli se betaal geweer."
  
  
  "Sy sal nooit weet wanneer hy gaan haar getref het," Kelly het gesê koel.
  
  
  "Ek wonder waar daardie bliksem is nou?" Haar, hy het gedink die helfte van hardop.
  
  
  Vyftien
  
  
  Die volgende oggend, het ons vir die eerste keer vir ontbyt. Ten spyte van Juana se stralende voorkoms, sy was geestelik depressief. Haar verduideliking was dat ons in staat was om die taak te voltooi.
  
  
  Ons eet'n kontinentale ontbyt en gaan sit in die helder sonlig. Ek het voorgestel dat ons gaan ski in die oggend voor die vertrek vir Spanje, maar sy beswaar gemaak.
  
  
  "Ek wil net om te pak my dinge."
  
  
  Hy knik vir haar. "Ek sal gaan na Veleta en doen'n paar van die loop."
  
  
  Sy knik, haar gedagtes elders is.
  
  
  "Penning nie?"
  
  
  Sy het nie antwoord nie.
  
  
  "Twee pennies?"
  
  
  "Wat is dit?"
  
  
  "Om te voldoen aan jou gedagtes. Wat het gebeur?"
  
  
  "Ek dink hy was te dink oor die vermorsing van'n menslike lewe. Tina Bergson. Barry Dominee. Die muskiet. Eerste neem deur Rico Corelli. En selfs Elena Morales - waar ons nodig het om haar."
  
  
  Hy steek sy hand uit en neem haar hand. "Dit is die manier waarop die wêreld werk."
  
  
  "Dit is nie'n goeie wêreld."
  
  
  "Het iemand belowe jy wat dit was?"
  
  
  Sy skud haar kop droewig.
  
  
  Ek betaal die rekening en verlaat.
  
  
  Dit was koel, maar Velet is nog baie stil. Die son skyn helder. Die oppervlak van die baan was goed bedek met poeier. Hy het dit uit, wat gebruik word verkyker, en ondersoek van die helling. Soos ek vroeër verduidelik, is daar twee afdraandes van die top van die Veleta.
  
  
  Hierdie keer was dit besluit om te maak'n langer loop, die een wat vertakte af aan die linkerkant wanneer jy gaan af. Ek was net sit dit terug in sy sakke geval wanneer iemand klim oor die rotse by die draai van die kabel motor en na my toe gekom het.
  
  
  Dit was Herr Hauptli, en hierdie keer het hy was alleen.
  
  
  Hy beduie na haar. "Goeie môre, Herr Hauptli."
  
  
  Hy glimlag. "Goeie môre, Herr Peabody."
  
  
  "Ek het jou gister gemis, of wanneer ons gaan ski saam."
  
  
  "Daar is ongetwyfeld druk van besighede,"het hy gesê..
  
  
  "Ja," sê ek, en gee hom'n vinnige blik. Maar hy het omgedraai om te kyk teen die helling af.
  
  
  "Waar is jou gunsteling vrou?"
  
  
  "Verpakking".
  
  
  "Dan is jy verlaat?"
  
  
  Hy knik vir haar.
  
  
  "Te sleg nie. Die weer was so lekker."
  
  
  "Ja, daar is."
  
  
  Hy glimlag en wys na die rand van die rots op die top van die baan. Ek het by hom as hy opvallen sy stewels styf en begin om te vryf blou was op sy ski's.
  
  
  "Waar is jou vriende?" Ek het haar gevra, sit langs hom. Wat die hel, ek het nie iets anders om te doen op die oomblik.
  
  
  "Hulle is by die hotel," het hy geglimlag. "Dit lyk asof hulle nie te gretig om saam met my vandag. Dit was'n laat aand by die Esqui Bar, en hulle het lumumbas vlieg rondom hul ore."
  
  
  "Jy is gewoonlik onafskeidbaar."
  
  
  "So dit is met geld. Hulle trek soos'n magneet." Hy glimlag weer, die kraai se voete by die hoeke van sy ego oë diep en skaduwee.
  
  
  "Jy is'n cynicus, Herr Hauptli."
  
  
  "Ek is'n realis, Herr Peabody."
  
  
  Hy opgetel het die eerste ski en begin versigtig die toepassing van die was van die string. Hy was'n noukeurige en sistematiese werker, wat was om te verwag word van'n goeie duits.
  
  
  "Fraulein Peabody herinner my aan iemand naby aan my," het hy gesê, nadat'n oomblik.
  
  
  "Natuurlik?"
  
  
  "Jy weet, ek het'n dogter." Hy het opgekyk. "Natuurlik is jy nie geweet het nie. Vra om verskoning." Hy het voortgegaan om sy was
  
  
  
  
  
  
  
  Tipes van die oordrag
  
  
  Teks Vertaling
  
  
  Bron van die teks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Vertaling resultate
  
  
  ing. "Sy was die mooiste meisie."
  
  
  "Was daar, Herr Hauptli?"
  
  
  Hy ignoreer my ingryping. "Hey, sy was negentien en universiteit toe gegaan het," het hy voortgegaan. "My vrou - haar ma het gesterf toe sy'n bietjie vyf-jaar-ou meisie. Ek is bang ek het nog nooit in staat was om te gee haar'n behoorlike leiding in die grootword. Verstaan jy?" Ego se oë opgehef en met my.
  
  
  "Ek het nog nooit'n pa, so ek kan nie weet dat, Herr Hauptli."
  
  
  "Eerlik rumatiek". Hy sug. "Of dit was ouerlike verwaarlosing of ongegrond afval van materiële besittings na haar , toe sy vir die universiteit, is ons verlore raak."
  
  
  "Dit gebeur hierdie dae."
  
  
  "In haar geval, die ergste het gebeur. Haar metgeselle was baie verslaaf is aan dwelms." Hy kyk na my weer. "En sy beland wat betrokke is in hierdie groep tot op die punt waar ek kon dit nie hanteer dit." Hy het voortgegaan waxing. "Sy is verslaaf aan heroïen."
  
  
  Hy staar na Hauptley.
  
  
  "'n jaar na gewoond raak aan dit, sy is dood aan'n oordosis." Hy was op die uitkyk by die Vega van Granada. "Onafhanklike bestuur".
  
  
  "Ek is jammer," het ek gesê.
  
  
  "Daar is geen punt in om te mors jou tyd so laat," Hauptley gesê, sy stem hard in vergelyking met sy normaalweg aangename stem.
  
  
  "Ek is jammer vir hierdie afval van'n menslike lewe," sê ek, dink oor wat Juana het gesê by die ontbyt.
  
  
  Hy haal sy skouers op. "Op'n manier, ek blameer myself. Haar ontduik haar pa se verantwoordelikheid. Hy het naby aan ander vroue - nie net een nie, maar baie-en verwaarloos sy dogter." Hy het gedink vir'n oomblik. "En sy verduur my spot, reageer as die beste wat sy kon. Deur die verwerping van hom net soos hy verwerp haar."
  
  
  "Dit is nie wat'n sielkundige kan jou vertel," sê ek versigtig. "Introspeksie is'n gevaarlike spel."
  
  
  "Ek het nie net voldoen aan die vroue. Sy is besig met hierdie besigheid."
  
  
  "Elke mens moet'n beroep," sê ek.
  
  
  "Maar dit is nie die een wat ek het."
  
  
  Ek kyk na hom, het geweet wat hy was gaan om te sê.
  
  
  "Dwelmhandel," het hy gesê met'n bitter glimlag. "ja. Sy was waarskynlik bedwelm met die heroïen wat my enigste kind gebruik om homself dood te maak. Hoe hou dit verband met jou morele waardes, Herr Peabody?"
  
  
  Haar, hy het sy kop geskud.
  
  
  "Dit gaan nie goed met my. Ek begin die ontleding van haar besigheid, wat ek nog altyd was. Ek het begin dink oor die ego impak op die mensdom. Ek het nie hou van wat ek gesien het."
  
  
  Hy het verkies om'n ander ski en begin om te was dit.
  
  
  "Ek het besluit dit was tyd om te gaan uit van die besigheid en begin met die vasstelling van my wandade vir die jaar."
  
  
  Haar kon nie sê nie. Wag vir haar.
  
  
  "Hulle het vir my gesê wat sou gebeur het as ek het die organisasie. Hulle sal die uitkyk wees vir my tot in die uithoeke van die wêreld. En die dood." Hy glimlag meewarig. "Verstaan jy wat?"
  
  
  "Ja, Mnr Corelli."
  
  
  "Enrico Corelli," het hy gesê met'n half-glimlag. "Rico Corelli, en jy Carter. Ek is vertel dat Nick Carter is die beste."
  
  
  Hy knik vir haar. "Gewoonlik. Nie altyd nie. Maar gewoonlik."
  
  
  "Ek is wat jy vertel, dit was'n administratiewe probleem van die begin af. 'n eenvoudige vergadering, is dit nie? Ontmoet in die sneeu-gaan met die sneeu! "Hy lag, wat sy sterk tande. "'n grap, Mnr Carter! 'n grap."
  
  
  "Ja," sê ek.
  
  
  "Dit was eenvoudig genoeg. Ek laat Corsica op Lysistrata en ontmoet jy in die Sierra Nevada."
  
  
  "Natuurlik."
  
  
  "Daar was probleme van die begin af. Die Capo gevind uit oor my plan. Iemand naby aan my raai dit. Of gehoor dit. Die bende besluit om te teken my."
  
  
  "Komar".
  
  
  "ja. Om te verhoed dat so'n slag, sy was oortuig deur haar ou kollega Basillio Di Vanessi te verf my op my jag. En die baie mooi meisie wat hy was aan die slaap met het saam met hom gegaan om te maak die karakterisering real."
  
  
  "Jy omring jou eie man?" Ek saggies gesê.
  
  
  "Ek weet nie of die staking suksesvol sal wees," Corelli gesê. "Basies, ek het gedoen wat jy sê wat ek gedoen het. Maar haar regtig nie dink die Muskiet sou genees. Ek was in die hoop dat die vergadering tussen Basilio en jy sou gaan af sonder'n haakplek, en dat'n ware ontmoeting tussen jou en my kan gereël word. "
  
  
  Hy sug.
  
  
  "Maar dit is nie al nie. Net voor ek links van my jag in Valencia, het ek ontdek dat my pragtige sweedse nightingale was plot om te ontslae te raak van my!"
  
  
  "Tina Bergson?"
  
  
  "ja. Sy wil haar dood. Sy onderteken'n kontrak met my haarself." Corelli glimlag sardonically.
  
  
  "Was daar'n rede?"
  
  
  "Ek is net so nuuskierig soos jy is, Mnr Carter. Jy moet verstaan Tina'n bietjie meer duidelik."
  
  
  Hy verstaan haar perfek, maar het nie sê enigiets.
  
  
  "Sy is'n nimfomaan, Mnr Carter. Ek dink nie dit is verbasend om te jou. Maar miskien is die rede waarom dit so'n Freudiaanse simbool is net so interessant as die feit van sy obsessie."
  
  
  Hy kyk na hom nuuskierig.
  
  
  "Op die ouderdom van vyftien, het sy verkrag is deur'n sweedse kneg. Sy het swanger geraak het. Die aborsie was suksesvol, maar sepsis ontwikkel. Toe ek vyftien was, het ek'n histerektomie. Hierdie dorre, pragtige, intelligente wesens geword het'n obsessie met die vernietiging van haar. vroulikheid, met sy onvermoë om'n ma te wees. Want sy was nie'n vrou nie aan ons nie, maar'n man het aan ons, sy het geword wat sy moet word-'n superman! Met hierdie skoonheid en hierdie intelligensie-ek kan jou verseker, haar intelligensie is beperk
  
  
  
  
  
  
  Tipes van die oordrag
  
  
  Teks Vertaling
  
  
  Bron van die teks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Vertaling resultate
  
  
  Ess, Mnr Carter, "het sy besluit dat sy sou neem oor die klein ryk van wat hy was die meester."
  
  
  "Dwelm-netwerk," sê ek.
  
  
  "Absoluut fantasties. Nou ek praat oor haar ambisie nadat ek besluit om te breek die ketting en openbaar haar diepste geheime aan die Verenigde State se Departement van Drug Enforcement."
  
  
  Hy knik vir haar. "En wat was die rede wat sy gehuur Dominee om jou dood te maak!"
  
  
  "Dit is vir die ware. Gelukkig, ek vertolk haar eerste geskok reaksie op my besluit om te breek die ketting as verdagte en hou my oë oop. Hoewel sy belowe my dat sy sou bly lojaal aan my en saam met my na Amerika, haar raaiskoot was dat sy lieg vir Hom. Ek het op haar selfoon - ons villa in Corsica is groot, en almal rondom ons het'n baie van die vryheid - en uiteindelik hoor haar maak'n deal met Barry Dominee in Malaga.
  
  
  "Die meeste interessant".
  
  
  "My volgende stap was om te stuur vir my eie spioeneer op Dominee. Ek dink, deur die manier, wat jy sal vind Dominee in die Interpol lêers soos Daniel Tussauds, die einde van die franse ondergrondse. Hy was'n tien-jaar-oue kind tydens die tweede Wêreldoorlog. Twee, en het grootgeword om te spioeneer en die dood."
  
  
  "Hy is dood nou."
  
  
  "Ek vermoed so veel nie." Corelli haal sy skouers op. "Ek het gehoor oor wat jy laat die disco met'n vriend van jou van Malaga."
  
  
  Hy glimlag vir haar. "Nie veel nie ontsnap nie."
  
  
  "Dit is genoeg," Corelli sug. "Wel, Elena Morales hou'n ogie op Dominee, laat em tel haar op by die barre in Molinos. En dit was sy wat my gewaarsku het, hulle sê dat hy gekom het om Sol-ek-Niev om my te vind en die dood van my. Dit is die rede waarom hy het nie voldoen aan jou in Velet."
  
  
  "Ek het geredeneer dat."
  
  
  Corelli knik. Hy was klaar met sy ski's. "Ek was in die hoop dat ons dalk Tina kon doodgemaak word op Lysistratus' jag as enigiets wat daar gebeur het, maar soos jy weet, het sy ontsnap het ernstige beserings. Die Capos beplan die uitvoering goed, al is. Dit het beteken dat ek het om te hou'n oog op die weer, sodat dat daar niks sou gebeur. Nie net'n Capo moordenaar, maar ook vir Tina se sluipmoordenaar te huur! Muskiet. En die pastoor. So ek is net stahl herr Hauptli, die verhuring van'n paar werklose akteurs in Valencia om te speel die rol van my veronderstel sycophants."
  
  
  Haar lag. "Jy is'n baie vindingryke man, Mnr Corelli."
  
  
  "Ek het'n lang lewe as gevolg van my vindingrykheid in'n baie gevaarlike beroep." Hy frons. "Nie'n beroep. Dit verontreinig die baie betekenis van die beroep. In'n baie gevaarlike lawaai. Dit is'n goeie woord. Ernstige. Plat. Onromantiese. Rocket".
  
  
  Hy knik vir haar.
  
  
  "Ek het al kyk jy in ontsag vir'n geruime tyd." Corelli glimlag. "Ek het geweet dadelik dat jy vermoor'n Muskiet. En ek voorspel jy wil die dood van die Dominee, ook. Tina se dood kom as'n verrassing vir my. Ek dink nie sy selfmoord gepleeg het, soos hulle sê in die Prado Llano. Maar ek dink sy moet verloor beheer van die motor na heel moontlik die ontdekking dat die Dominee was dood en dink ek het geweet dat alles oor haar en haar sou doodmaak."
  
  
  Haar, het gesê ," In hierdie geval, het sy besluit om weg te hardloop voordat jy geweet het sy was hier."
  
  
  "Presies."
  
  
  "Sy is dood. Stem en alles wat verband hou met dit."
  
  
  Corelli knik. Hy strenger gemaak om die ski-klampe, aangepas om sy stewels, en sit die klampe op. Hy staan op en val op sy knieë.
  
  
  Hy begin om aan te trek.
  
  
  "Wil jy om te ry met my?"
  
  
  "Mooi."
  
  
  Hy glimlag. "Voor dit, Nick, sy wil graag jou te hê."
  
  
  Hy kyk af. Hy was die hou van'n koevert. Daar was'n bult op die nen. Hy het die koevert en het'n bekende - soek rol van die film.
  
  
  "Dit is net wat jy dink. Die name. Plekke. Datums. Alles. Al die pad uit Turkye via Sicilië, en die Riviera na Mexiko. Jy kan nie mis nie ons goed, ons man, as jy volg die feite. Ek wil hierdie ketting vernietig, so dit kan nie terug te sit saam. Bella Beatrice ."
  
  
  Beatrice. Ego dogter. En is dit nie dat Dante se beeld van vroulikheid?
  
  
  "Alles reg, Corelli," sê ek.
  
  
  Hy klap my op die rug. "Kom ons gaan!"
  
  
  * * *
  
  
  Hy begin met'n stadige deurkruis teen die drop lyn, dan oor die helling en af gejaag om die draai op die loop. Dan draai hy terug in die pragtig ontwerp Christie en loop rondom die paal van die rotse.
  
  
  Film sit dit in die binnesak van sy ski baadjie en hardloop na dit. Die sneeu was net reg. Ek kon voel my ski's byt in die poeier met'n lekker springkasteel spring.
  
  
  Corelli was onder my as hy het langs die kurwe van die rotse. Hy voltooi'n paar draaie, het Wedeln, en draai dan op'n baie wye deurkruis langs'n sagte hoek van die baan.
  
  
  Ek het hom af, neem'n paar draaie en skud af die kurwes van my lyf. Aan die einde van die wedloop, oop op die deurkruis, sy was gesien deur'n derde skiër op'n alternatiewe roete.
  
  
  Die hange is so dat afwisselende afdelings gesny by sekere intervalle, iets soos twee drade wat losweg gedraai in sekere plekke.
  
  
  Dit was'n jong man in'n bruin baadjie. Hy lyk soos'n tiener is, of ten minste het hy het daardie taai, skraal bou. Ongeag sy ouderdom, was hy'n uitstekende skiër. Ego ski's gegrawe in die sneeu, en hy was'n meester van die draaie en dryf.
  
  
  
  
  
  Tipes van die oordrag
  
  
  Teks Vertaling
  
  
  Bron van die teks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Vertaling resultate
  
  
  eie kilometers.
  
  
  Op'n gedeelte van die helling waar twee spore geconvergeerde, 'n jong skiër neergestort het in sy kant en stadig neergedaal het in'n reeks van plat deurkruis. Toe hy by Corelli, het hy verdwyn uit die oog in die rigting van die rotsagtige rif wat geskei die twee paaie.
  
  
  "Dit is'n pragtige kamer," sê ek.
  
  
  Hy knik.
  
  
  "Wanneer jy na die verenigde State, ek sal neem jy na Alta en Aspen. Jy sal is lief vir hulle!"
  
  
  Hy lag. "Ek kan sien jy oor hierdie!"
  
  
  "'n goeie deal," het ek gesê. "Voort te gaan. Ek sal jou volg na die volgende stop."
  
  
  Hy glimlag en begin loop.
  
  
  Hare het'n paar oomblikke later, toe sy. My reg ski was agter'n bietjie, en ek het probeer om aan te pas my houding vir'n beter byt.
  
  
  Hy het'n steiler daal, stadiger met'n nuuskierigheid, want die brug tussen die twee rock dagsome was te smal vir grasieuse manoeuvres, en dan uit in'n wye skoonmaak, omring deur die sneeu en ys, wat nou lyk soos'n piekniek area vir enige skiër. Corelli gesien het haar by die ver einde.
  
  
  Hy begin af die trappe, na aanleiding van Corelli aan die linkerkant, en dit was toe die seun sien haar weer.
  
  
  Hy het gegaan af vinniger as die twee van ons in die alternatiewe hardloop en was nou nader die kruising van die twee spore op die onderkant van die wye, skuins veld.
  
  
  Hy het gestop vir'n oomblik, toeklap in die sneeu op'n hokkie stop, en net daar gestaan. Die poeier was goed. Die sneeu hieronder lyk soliede. Maar ek het nie soos die hoek van die gebied van die oog. Ek bedoel, dit is steil en byna plat, maar daar was'n hol helling by die top dat ek nie baie graag.
  
  
  Nog steeds, Corelli het geen probleme om met dit, halfpad deur. Hy was besig om my links, reg agter my, en terwyl ek was op soek na hom, het hy in die storm en het terug gekom van die reg aan die linkerkant. Agter hom, hy het'n jong man op'n ander ras, nader aan die rant van die rots wat ons geskei het in die lewe van die ego.
  
  
  Ek was net oor om te trek uit wanneer ek gevang'n waarskuwing flits uit die hoek van my oog. Hy kyk weer, skreef teen die helder son. Het my oë speel truuks op my? Nee!
  
  
  Die man hou iets in sy regterhand, en met sy linkerhand hy was clutching beide ski-klubs. Hy was die hou van'n soort van wapen-Ja! Dit was'n handwapen!
  
  
  Nou is die kind gestop en hurk in die sneeu. Hy was agter die rotse nou, en ek kon nie sien wat hy doen, maar ek het instinktief geweet dat hy met die oog op Corelli, wat was ski met hom, onbewus daarvan dat hy met die oog op die omvang.
  
  
  "Hauptli!" Ek het geskree, met behulp van my ego as'n dek, net in geval ek om die bos gelei deur'n optiese illusie.
  
  
  Hy draai sy kop vinnig, kyk op die heuwel na my. Hy beduie met sy hand op die jong man. Corelli het en nie kon sien nie enigiets uit sy hoek. Hy beduie woes by haar in die waarskuwing. Corelli het geweet iets is verkeerd en gereageer. Hy het probeer om te verander die loop lyn, maar sy balans verloor en val as gevolg van'n slegte kop-aan-kop val. Maar hy trek homself saam en geklap sy heup, en dan begin om te gly.
  
  
  Hy spring op sy ski's en druk die pole, die gedruis af na die rotse waar die tiener was sit. Hy druk beide ski knuppels onder haar linkerarm en getrek uit'n luger.
  
  
  Die magnaat verskyn om uit van nêrens. Ek kyk op die rotse in die gebied van die man se kop, maar ek kon nie sien nie enigiets. Magnaat my opgetel halfpad tussen my knie en die ski-clip en gooi my gesig eerste in die sneeu, heeltemal rip off een ski wanneer die veiligheid hanteer losgemaak, en het voortgegaan deur middel van die los veld. Haar, gegly, en uiteindelik gestop skielik. Die ander ski lê langs my. Ek het nie eens onthou hoe dit gekom het af.
  
  
  Corelli moes roer uit van die sneeu en nou omgedraai om te kyk na die rotse.
  
  
  Die eerste skoot klap. Hy gemis het. Nou is sy kan sien die tiener uit te kom rondom die rotse en vorentoe beweeg. Die emoe se luger gemik op haar kop en trek die sneller. Te ver na regs.
  
  
  Hy draai vinnig om en sien my. Ego cap laat val. Goue hare gevloei het rondom die ego se keel.
  
  
  Dit was Tina Bergson!
  
  
  Hy was so verbaas dat hy nie kon dink.
  
  
  Maar dan is my brein herhaal die hele storie sonder om te vra.
  
  
  Tina!
  
  
  Dit was nie haar liggaam in die rooi Jaguar.
  
  
  Dit moet wees Elena Morales. Ek haar gesien het, dit is nou. Ek het Elena gaan in die Dominee se kamer en vind die Dominee se liggaam waar ons het nie het dit. En ee sien haar in die kamer - Tina Bergson was reeds daar! Tina het gekom om Sol-ek-Niev te vind Dominee en stuur ego te Corelli om dood te maak ego. En sy het gevind Dominee dood voor Elena het selfs het die kamer binnegekom. So het sy lui die klokkie in die sitkamer te bring Elena in. En Elena gekom het, het'n boodskap gestuur.
  
  
  Tina gemaak Elena gaan uit op die balkon en gaan af na die rooi Jaguar, want nou is sy het geweet dat Elena was Corelli se oë en ore. Sy sit haar in'n Jaguar en haar doodgemaak. By die draai van die horseshoe, buite sig, het sy Elena agter die wiel, gery het die Jaguar in ski stewels of iets swaar, hou die gas pedaal, en gespring weg haarself.
  
  
  En ontvlug in die donker, maar haar dop, reg agter haar.
  
  
  En nou...
  
  
  Nou is sy hier was om dood te maak Corelli en neem oor die dwelm netwerk haarself, net soos sy altyd gedoen het.
  
  
  
  
  
  
  Tipes van die oordrag
  
  
  Teks Vertaling
  
  
  Bron van die teks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Vertaling resultate
  
  
  ice hotel maak!
  
  
  Hy het Corelli kry weer en staar na Tina. Tina geskiet het my weer. Abe het geantwoord met vuur. Hare was te ver weg om iets te doen goed.
  
  
  Sy kyk na my, dan na Corelli, en begin loop deur die sneeu in die rigting van Corelli. Hy was desperaat probeer om te kry uit die sneeu en teen die helling af. Soos baie mense in uiters gevaarlike beroepe, hy het duidelik nie die uitvoering van'n geweer.
  
  
  Sy doelgerig gehaas na hom in haar ski-stewels, hou haar wapen hoog.
  
  
  Die sneeu rondom magnaat is baie koud. Hy kon dit sien geknetter met spanning op die top van die helling, wat gevorm is'n afgeronde uiteensetting dat die helling na die onderkant van die veld.
  
  
  Hy trek die Luger uit in die sneeu en afgedank een keer, twee keer, drie keer. Geweerskote eggo in die lug. Die sneeu verstrooi in alle rigtings. Daar was'n verdeling kraak, en die hele blad van die sneeu en ys begin smelt-verdeling met die boonste helfte van die magnaat wat het gedaal tot op die grond.
  
  
  Van die begin af, hy beweeg vinnig. Gorka!
  
  
  Sy het verwag ego se benadering, maar sy kon nie verhoed dat dit. Sy geskiet Corelli twee keer en dan hardloop na hom toe, dodging die sneeu slide, maar sy vang dit en dra dit af. Haar, sien haar geel hare verdwyn in hierdie materiaal.
  
  
  Dan is die sneeu opgehoopte en begin om te verkrummel op die rug klippe, stop met'n gekletter en crash.
  
  
  Ek het my ski's en stap stadig af na Corelli.
  
  
  Hy lê op sy rug, bloei erg in die sneeu.
  
  
  Haar, het tot hom. Ego se gesig was wit met pyn, en sy oë was ongefokus. Hy was in skok.
  
  
  "Breek die ketting!" fluister hy vir my.
  
  
  Haar ego lig haar kop in die sneeu. "Ek sal dit doen, Riko."
  
  
  Dit was die eerste keer ego het ooit haar genoem deur haar naam.
  
  
  Hy leun terug met'n klein glimlag op sy lippe.
  
  
  Sestien
  
  
  Haar ego gesluit haar ooglede.
  
  
  Hy het gehelp om die Burgerlike Guard neem sorg van Corelli se liggaam, dan skies weg wanneer verskeie mans met skoppe begin grawe vir Tina Bergson. Die man met die fu-Manchu snor het hom eenkant en ingeligte em van die hartseer einde van Barry Dominee.
  
  
  Onder die stort, dit was lekker om die vrylating van die spanning en spanning wat verband hou met hierdie spaanse Verband geval. Ek toweled haar af in my kamer voor om aan te trek en klop vir Juana Rivera. Dit is tyd om te vertel van die laaste hoofstuk van die storie en begin jou reis na Malaga met dit.
  
  
  Hy kyk na sy Luger in die skouer pistoolsak wat hang oor die kopstuk en bereik vir sy kleed. Sedert my voete was droog, ek vasgeplak haar met'n stilet en toegedraai haar skouers in'n koel terry doek. Die badkamer spieël is verduister, maar ek het daarin geslaag om te borsel my hare. Ek sien dit weer en gevind dat die grys stringe nie meer verskyn nadat ek trek dit uit ih'n week voor.
  
  
  Ek het geweet dat in die toekoms sou ek sien ih meer, nie minder nie.
  
  
  My sakke is gepak - ek het dit gedoen voordat ek in die stort-en hare, gedink oor om op'n paar klere voor ek genoem Juana, en dan het gedink dat, wat die hel, stap oor na die deur en tik dit met my kaal kneukels.
  
  
  "Kom in," het sy gehoor het haar gedempte stem sê.
  
  
  "Is jy gereed?"
  
  
  Daar was geen reaksie nie.
  
  
  Hy het die deur oopgemaak en gegaan.
  
  
  Die deur gesluit het agter my, en ek het in die verrassing om te vind Juana sit in die stoel oorkant my. Sy was heeltemal naak, met'n sakdoek vasgebind om haar mond, en haar hande was agter haar rug vasgemaak en vasgebind aan'n stoel. Haar voete was vasgebind aan die bene van'n stoel. Sy kyk na my met stom, pleit oë.
  
  
  Hy bereik vir die deurknop.
  
  
  "Nee, nee, Nick!" die stem saggies gesê.
  
  
  Die gordyne op die vensters flikker, en Tina Bergson trap uit agter hulle, geweer in die hand. Dit was groot - vir nah. Dit was'n Parsons Webley Mark IV. Sy was geklee in ski klere - dieselfde mense wat sy gedra het op die helling. Dit was nat en koud, maar andersins normaal. Haar oë brand met die passie van waansin.
  
  
  "Hi, Nick," het sy gesê met'n vrolike lag.
  
  
  "Tina," sê ek.
  
  
  Hy het nie sterf in die stortvloed wat jy veroorsaak het."
  
  
  "Ek sien."
  
  
  Hy het omgedraai om te kyk na Juana se naakte liggaam weer. Dis toe dat ek sien die sigaret brand op haar kaal bors. Hy sidder. Tina Bergson het sadomasochistic neigings, moontlik lesbiese neigings wat gelei het tot nymfomanie.
  
  
  "Jy is siek, Tina," sê ek saggies. "Wat is die goeie van die seer van mense soos Juana?"
  
  
  Tina ontplof. "Rico was'n dwaas probeer om te breek die dwelm ketting! Hy het die beste geld maak skema in die wêreld - en hy was net naai om ontslae te raak van dit!"
  
  
  "Maar hierdie metode vermoor my dogter se ego."
  
  
  Tina lag. "Hierdie dogter het'n hoer, net soos alle vroue - elke mens het aan daardie dom kollege sy gaan."
  
  
  "Slegs in jou verbeelding, Tina," sê ek. "Jy moet'n psigiater."
  
  
  Sy gooi haar kop agteroor en lag. "Jy is'n Puriteinse, Nick! Weet jy wat?" 'n Puriteinse!"
  
  
  Ek het gedink van die skouer holster hang op die kopstuk in my kamer en vervloek myself vir die feit dat'n dom dwaas. Ek is nie van plan om enige plek sonder dit. Alles as gevolg van'n dom sentimentele
  
  
  
  
  
  Tipes van die oordrag
  
  
  Teks Vertaling
  
  
  Bron van die teks
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Vertaling resultate
  
  
  Haar belangstelling in Juana Rivera sit haar te dood.
  
  
  "Gee my die film, Nick," Tina gesê het, weg te beweeg van die gordyne waar sy is wag vir my. "Ek het gesien jy met Riko. Jy moet dit hê. Gee dit vir my, of ek sal jou doodmaak."
  
  
  "Geen besigheid, Tina," sê ek. "As ek gee jou die band, jy die dood van die twee van ons en verlaat."
  
  
  "Nee," Tina sê, haar oë blink. "Ek gee nie om wat jy doen met daardie teef. Jy kan verlaat en vlieg terug na die verenigde State, ek gee nie om nie. Ek het net nodig het om'n film en ek sal laat jy gaan."
  
  
  Haar, hy het sy kop geskud. "Ons gee nie om nie, baby."
  
  
  Haar oë was helder en blou, soos die ys-koue ys. Hy het gedink van die Skandinawiese fjorden en die ys kors. En ek het gedink van daardie pragtige liggaam onder my ski klere.
  
  
  Tina wys'n swaar Britse Webley by Juana. Haar oë is vasgestel op Nah met'n byna walglike bekoring. Juana se oë gerol in die alarm. Ek het gesien haar bewe. Trane oor haar wange gestroom.
  
  
  "Jy is'n monster," sê ek kalm. "Kan jy my hoor, Tina? Jy kon geneem het my op in plaas van treiter Juana." Watter soort van die onmenslike wesens is jy?"
  
  
  Tina haal sy skouers op. "Ek sal haar doodmaak op die telling van drie as jy nie bring my daardie films, Nick."
  
  
  "Ek het nie'n fliek," sê ek vinnig. Skielik, ek het'n plan. Haar hotel, so sy sou dink ek was protes te veel.
  
  
  Haar oë vernou. "Ek het gesien jy met Riko. Jy moet gekry het'n fliek van hom. Em nodig het'n private vergadering met jou. Stem en dit is dit. En hy het die ego. Hy moet gegee het om sy ego te jou. Odin, Nick."
  
  
  Sy sweet. "Tina, luister na my! Hy het die film in die pos. Hy het ego in Washington."
  
  
  "Rico sou nie vertroue het in die pos," Tina snork. "Ek weet die ego beter as dit. Dink aan iets beter, Nick. Die twee."
  
  
  "Tina, dit is waar!" Haar impulsief verskuif in die rigting van haar. "Nou lê die geweer af en trek Juana rondom die stoel!"
  
  
  Tina na my gedraai. 'n klein swaar pistool is gewys op my bors. "Dit is Webley.455 Nick, " het sy gesê skerp, grynsende. "Hy is so sterk soos Colt Grens. Moenie maak my skeur aan stukke. Op so'n kort afstand van jou bors en hart, sal daar niks oor nie. Ek wil hê om te gaan deur middel van jou dinge te vind op die film. En ek hou van jou groot harde liggaam te veel om te vernietig die ego. Gee dit aan my, Nick. Die fliek! "
  
  
  Juana huil.
  
  
  Dit geroer'n bietjie.
  
  
  Tina geskree, dan sit die geweer te Juana se kop, net duim van haar hare. "Gee my die fliek, Nick. Of sy sal sterf!"
  
  
  Hy staar na nah in wanhoop.
  
  
  "Ek het gesê een en twee, Nick! Nou is dit die laaste oomblik om te stem... " sug Sy.
  
  
  "Wag!" Haar huil. "Dit is in die ander kamer!"
  
  
  "Ek kan nie glo dat," Tina sê met'n klein glimlag. "nie. Jy dra dit met jou. So'n waardevolle item."
  
  
  My gesig laat val. "Hoe kan jy so seker wees?"
  
  
  Sy glimlag. "Ek weet! Stem en dit is dit. Ek ken haar nie!" Sy begin in die rigting van my. "Gee dit vir my!"
  
  
  Hy bereik in die hoek van sy terry doek kleed. "Tina..."
  
  
  "Stadig!"
  
  
  Dit opgehef sy swaar bek en gemik dit op my nek.
  
  
  Haar wegbeweeg. "Dit is in my sak."
  
  
  Sy was op soek na my, knyp haar oë toe, haar gedagtes vinnig werk.
  
  
  "Dan neem af jou kleed en slaag dit aan my. Stadig."
  
  
  Hy losgemaak haar gordel, dink verwoed. Daar was geen film in sy sak, natuurlik...
  
  
  "Af!" het sy geknak.
  
  
  Sy was te ver weg te gryp haar klere, soos hy gehoop het op die eerste. Ego het dit uit sy skouer en lig dit uit sy liggaam. Hy was daar staan, naak en onbeskermde. Indien slegs sy wil is nader, die kleed sou geskud haar af, gryp Webley se hande weg, en ... ..
  
  
  "Gooi dit op die bed!"
  
  
  Hy sug.
  
  
  Sy beweeg in die rigting van hom, hou die geweer aan my bors en hart. Met haar linkerhand, sy vroetel in een van haar sakke. Leeg. En dan die ander. Leeg.
  
  
  "Leuenaar!" het sy geskree. "Waar is dit? Waar is dit?"
  
  
  Ek sien haar oë brand met'n blou vlam soos sy staar na my, haar oë beweeg op en af oor my liggaam en af met my bene. Ek het haar been'n bietjie, wincing, probeer om nie om haar te laat sien die taai tape waar dit hardloop af in die agterkant van my enkel.
  
  
  Haar blik onwillekeurig verskuif na haar regterbeen. Sy sien my oë verdwyn, en haar oë vernou in gedagte. Sy kyk meer nou op my voet, dan op my been, en sy sien'n klein stukkie van die taai tape loop af in die agterkant van my enkel.
  
  
  "Stem dit!" het sy geknak. "Heg aan die enkel! Bring dit, Nick. Bring dit en..."
  
  
  "Tina, ek sweer aan jou!"
  
  
  "Jy wil haar dood te maak jy en neem dat die band af jouself?"
  
  
  Ek het geweet sy sou.
  
  
  Voel naak en kwesbaar, ek buk af en bereik vir my regterenkel. Wanneer die Ego sit dit op, die duct tape was losgemaak as gevolg van die vog in die stort, en sy haarnaald was onmiddellik verwyder.
  
  
  "Quick!" Roep sy uit na my, leun oor my en reik uit met haar linker hand te neem dit van my af.
  
  
  Het hy getrek uit'n stilet en stap oor na haar, met sy linkerhand as as sy was die hou van'n film. Haar oë flikker aan my gebalde vuis, en sy refleksief bereik uit.
  
  
  Hy stoot dit met sy vuis. Sy laat haar vingers raak aan die ego. Ee gryp haar pols. V s
  
  
  
  
  
  
  Tipes van die oordrag
  
  
  Teks Vertaling
  
  
  Bron van die teks
  
  
  1507 / 5000
  
  
  Vertaling resultate
  
  
  By een punt, haar regterhand kontak gemaak met haar liggaam en steek die stilet in die haai se nek, reg onder haar oor.
  
  
  Met'n borrelende huil, het sy afgedank die Webley.
  
  
  Gaap geslaan deur die hotel muur, maak haar pad na die ander kant.
  
  
  My bors brand met die vuur van ontplof kruit.
  
  
  Hy tree terug.
  
  
  Sy het, en arteriële bloed het gevloei uit om haar liggaam se goue vel.
  
  
  Wat'n vermorsing.
  
  
  Wat'n hel van'n afval.
  
  
  Geskrik, hy het opgestaan, opgetel haar liggaam, en dra haar na die bed.
  
  
  Een dag, sy het haar oë oopgemaak.
  
  
  "Nick," fluister sy, en glimlag vrolik. "Ek sal nooit leef om-en-sewentig sewe, sal ek?"
  
  
  "Jy het die verkeerde beroep gekies," het ek gesê.
  
  
  Sy het slap.
  
  
  Hy het'n brief aan Juana, probeer om haar te troos deur die ontkoppeling van haar uit die stoel, en dan sleep haar na die kas waar sy verander. Dan het ek na my kamer gegaan en klim in my.
  
  
  Ek gaan terug. Haar hou haar Rolleiflex nou, op soek na presies hoe haar moet kyk in my dek. Liewe ou Smous.
  
  
  In werklikheid, sy was gelukkig om aan te trek. Wanneer jy geklee, dit is altyd makliker om te praat oor die alledaagse dinge.
  
  
  "Waar is hierdie film?" Juana het my gevra.
  
  
  Dit is opgetel deur Rolleiflex. "Hier," sê ek. "'n goeie kameraman dra altyd sy film in sy kamera."
  
  
  Sy steek haar tong by my.
  
  
  Ek vang dit op film. Na alles, hy was een van die beste fotograwe in die Weste, was hy nie? En Juana het nie nodig om te weet dat ek het'n film in my broek sak, soos'n pakkie sigarette of'n sleutelhanger, het sy?
  
  
  
  
  
  
  Die Dood Kop Sameswering
  
  
  
  
  Die Dood Kop Sameswering
  
  
  Proloog
  
  
  Mumura Eiland was soos'n klein groen juweel in die diep blou fluweel van die Suid-Stille oseaan. Weggesteek in'n hoek van die Tuamotu-Argipel, Mumura was een van die min werklik Polinesiese eilande wat nie beïnvloed is deur die sendelinge en die beskawing. Die mense van Mumuran is nog steeds vry in die volle sin van die woord. Niemand sit styf skoene aan hulle voete of bedek die pragtige bruin borste van hul vroue. In totaal ih oor vyf honderd mense, hulle was onbewus van die paradys wat ih eiland, want hulle het nie weet enigiets anders.
  
  
  Byna die hele bevolking was nou wag op die goue strand as die motorboot sny deur die sagte branders op die strand. In die boog van hierdie vreemde skip staan Atmatov, lank en reguit, glad nie bang van die spoed van die skip of die brul van die enjin, as'n leier moet wees.
  
  
  Wanneer die boot gestop om'n paar meter van die strand, die manne het na hul baas, maar die vroue het op die strand, lag opgewonde onder mekaar en die waarskuwing van die kinders nie in te meng.
  
  
  Na loop rondom die boot, Otm het'n groot tas van die bemanningslede en gewaad in die water, hou dit hoog te hou dit droog. Die boot brul aan die lewe en jaag terug na die wit seiljag, wat reeds beweeg maklik die helfte van'n myl weg.
  
  
  Otm strode langs die strand, met trots dra'n tas in die voorkant van hom. Hy het die ego klip wat die ego se voorouers gebruik as'n offer altaar, maar nou is hy stahl staan.
  
  
  Die Mumurans oorvol rondom. Die musikale ritme van ih tong ross van opwinding.
  
  
  Otm opgewek sy hand vir stilte, en onmiddellik die enigste klank wat gehoor kan word, was die sug van die aand briesie in sy palms. Die wit-harige hoof glimlag saggies op sy manne, en buk af om ongedaan te maak die slotte van die tas as die emu het die wit mense op die groot boot.
  
  
  Hy het sy hand oor die blink bruin materiaal van die tas. Hy het nog nooit aangeraak iets soos hierdie voor, en OTM-masjiene is betasting dit met verbasing. Dan, sien die ongeduld van sy manne, het hy gryp die deksel op beide kante en lig dit.
  
  
  Hy het die skatte een vir een, sodat die mense om te geniet elke een rondom hulle. 'n stuk lap wat is ongelooflik soepel en gesaai met gekleurde spirale, in teenstelling met ons, soos'n enkele blom in Europa. Halssnoere gespan met ongelooflike klippe weerspieël die son se heilige lig en draai die ego in'n reënboog. Klein langwerpige pakkette met papier toegedraai stroke wat geproe soet. Otm sit een in sy mond en begin kou aan te toon wat die emu het die wit mans. Hy versprei die res van die cordon stroke, sien dat soveel as moontlik kinders het ah. Wonderwerke het voortgegaan om te straal rondom die tas. Daar was dinge wat wip, dinge wat skitter, dinge wat gemaak klanke. Elke nuwe skat veroorsaak het dat die skare te murmureer met vreugde..
  
  
  Hierdie dag sal sekerlik onthou word op Mumura.
  
  
  Aan boord van die seiljag, nou trek weg van Mumura, twee mans gaan staan by die reling, kyk na die eiland verdwyn deur'n verkyker. Die een is swaar, beer-agtige, met'n warboel van swart hare wat nodig was. Die ander was langer en maer soos'n sweep, met die silwer hare kam terug van'n hoë, gladde voorkop. Hoewel die mans was in siviele klere, was daar iets militêre oor ih se gedrag. Agter die langer man sit'n groot duitse Herdershond en'n gespierde swart Doberman, op soek na die wêreld met haat.
  
  
  Fjodor Gorodin, die swaarder een gesê. "Hoekom nie ons kry dit oor met, Anton? Ons moet ver genoeg weg van die eiland deur die nou. Die ego se stem was'n harde grom gemaak dat die ego lyk meer soos'n beer.
  
  
  Die wit-harige Anton Zhizov laat sak sy kop en knik stadig. Ego se klein donker oë verborge was deur diep voetstukke onder die reguit swart wenkbroue. "Ja, ek dink die tyd het aangebreek."
  
  
  Zhizov draai na die derde man, wat was pacing onrustig op die dek agter hulle. "Wat doen jy sê, Varnov? Is jy gereed?"
  
  
  Varnov was'n maer man met die smal, buk skouers wat hom gemaak het lyk selfs kleiner as wat hy eintlik was. Hy het die bleek, ongesonde vel van'n man wat selde gaan buite vir mediese doeleindes.
  
  
  "Ja, ja, dit is gereed," Varnov gebreek. "Ek is gereed vir die laaste twintig minute."
  
  
  "Oormatige haas kan baie duur wees," Zhizov saggies gesê. Dit moet mooi kyk nou in die opstel van die son." Hy draai na die jong wiskunde groot in die matroos meisie. "Boris, vertel die kaptein om ons te hou, ek wil'n foto te neem."
  
  
  Die jong man het wakker. Hy het begin om te beweeg in die rigting van die brug, maar huiwer. "Meneer?"
  
  
  "Wat is dit, Boris?" gevra Zhizov ongeduldig.
  
  
  "Die mense op die eiland. Sal hulle tyd het om te ontruim? "
  
  
  "Mense? Jy bedoel diegene bruin velkleur barbare?
  
  
  "Y-ja, meneer. Hulle lyk skadeloos genoeg.
  
  
  Gorodin geskiet uit onder die reling, die ego spiere van sy groot skouers geklem. "Wat is jy huil oor, seun? Jy is'n bevel gegee! "
  
  
  Zhizov wat'n versorgde hand. "Boris is jonk, Fjodor. Dit behou'n tikkie van die humanisme,
  
  
  
  
  wat is nie altyd'n slegte ding nie."
  
  
  Hy draai na die jong matroos. "As ons wil hê om ons doelwitte te bereik, Boris, ons nodig het om te offer'n paar lewens. Soos u weet, te danke aan die veranderinge wat ons kweek, die voorwaardes vir al die volke van die wêreld sal grootliks verbeter, so hierdie eenvoudige inwoners gehelp om hul lewens vir die voordeel van die mensdom. Verstaan jy, my seun?
  
  
  "Ja, meneer," Boris sê, maar daar was nog steeds twyfel in sy ego se oë. Hy vorentoe beweeg na die brug.
  
  
  "Ek weet nie hoekom jy probeer om dit te verduidelik," grom Gorodin. "Die orde moet uitgevoer word onmiddellik. Net soos ek en jy geleer het."
  
  
  "Ons moet erken dat tye verander," Zhizov gesê. "Wanneer ons in die krag, ons sal moet so helder jong mense as Boris. Dit sou onverstandig wees om die druk van die ego weg nou ."
  
  
  Die toonhoogte van die enjins verander, en die jag vertraag. Met'n effense verskuiwing in die balans, die twee honde grom, klop van hul voete af deur die onstabiele ondersteuning. Zhizov gryp die draad ih van die dubbel leiband, haak oor die leuning, en geklap beide honde in die gesig. Hulle het hulself teen die kajuit afskorting, swart lippe afskeid van sterk wit tande in'n stil grom.
  
  
  "Ek weet nie hoekom hierdie honde doen nie skeur uitmekaar, hoe jy behandel hulle," Gorodin gesê.
  
  
  Zhizov het'n kort, blaf lag. "Vrees is die enigste ding wat hierdie diere te verstaan. Hulle sou doodmaak vir my op bevel, want hulle het geweet ek het die mag om dood te maak ih. Moet jy meer te leer oor die sielkunde, Fjodor. Met'n jong man soos Boris, wat jy nodig het om geduldig te wees. Net wreedheid werk met hierdie oulike duiwels." Hy het die leer koord oor die honde se gesigte weer. Hulle het nie'n geluid maak.
  
  
  "As jy klaar speel met jou troeteldiere," Varnov sê met'n sterk sarkasme, " ek sal voortgaan om die demonstrasie."
  
  
  "In elke sin. Laat ons sien of al die tyd en geld wat ons het belê in wat jy sal betaal dividende ."
  
  
  Varnov bereik binne-in en getrek uit'n swart sakke geval. Van hierdie het hy opgetel het'n dun metaal silinder, ses duim lank en wys na die een kant. "Dit is'n elektroniese stylus," het hy verduidelik. "Dit is hoe ek beheer die sneller, 'n ingewikkelde stel van die instellings wat slegs ek weet."
  
  
  "Moet ons doen al hierdie praat?" Gorodin gekla. "Laat ons sien wat gaan aan."
  
  
  "Wees geduldig, Fjodor," Zhizov gesê. "Hierdie is'n belangrike oomblik vir Mnr Varnov. Ons het om hom te laat geniet dit tot die volste. In die einde, as die ego projek nie, wat is links van sy lewe sal wees om die mees onaangename." "Hy sal nie misluk," Varnov het gesê vinnig. "Jy het om te onthou dat hierdie is een rondom my minder vernietigende toestelle. Maar dit sal meer as genoeg vir'n eiland die grootte van Mumura." Hou'n elektroniese stylus in sy hand, het hy begin om sy hemp losknoop. "Die skoonheid van dit is dat selfs die bevoegde doeane-inspekteurs sou nooit gevind dat die bom in die tas, want daar is geen bom in daar."
  
  
  "Ons almal weet dat," Gorodin gesê ongeduldig. Varnov voortgegaan asof die ego was nie afgelei. "Daar is geen bom onder die snuisterye, want die tas self is'n bom. Sagte, soepel, machinable in enige vorm, die uiteindelike uitbreiding van die plastiese plofstof beginsel is die kern fissionable plastiek. Die detonerend toestel is klein en gemonteer op'n metaal grendel. 'n stem en'n sneller." Nou dat sy bors blootgestel was, Varnov gegrawe sy vingers in wat blyk te wees'n genees vertikale litteken op die linkerkant van sy bors.
  
  
  Groot Fjodor Gorodin begin en draai weg. "O, ek kan nie wag om hom te sien, doen dit," Varnov het gesê met'n kort lag. "Jy hoef nie spyt kyk na'n paar honderd mense sterf as gevolg van'n afstand. En tog het jy haat om te sien'n man maak'n flap van sy eie vel." Gryp die kante van die litteken met sy vingers, het hy liggies trek dit uit. Met'n suig geluid, die vlees geskei van sy bors, die blootstelling van sy breedte, wat vervat'n ronde metaal voorwerp die grootte van'n silwer dollar. 'n honderd klein kontak punte, nie groter as die hoof van'n pen, bedek die ego.
  
  
  Varnov liggies raak aan die rand van die skyf met sy stylus. "Die toegang sleutel, ek noem dit die ego Vir my die sleutel tot rykdom en beweeg, vir wat jy die sleutel tot krag."
  
  
  "En vir diegene wat staan in ons pad," Zhizov bygevoeg, " die sleutel tot die vergetelheid." "Absoluut, in werklikheid," Varnov gesê. Hy het begin om te raak aan die punt van die naald op verskeie punte op die sneller skyf. "Jy hoef nie te onthou die volgorde van kontakte," het hy gesê Zhizov. "Dit outomaties verander na elke voltooide sein. 'n mens nodig het om te bedek ."
  
  
  Gizov glimlag dun by die emu. "Ek bewonder die deeglikheid van jou self-verdediging. Dit was lekker om te verbind die wagwoord om die pasaangeër."
  
  
  "Ja, ek het so gedink," Varnov ooreengekom. "Indien, vir enige rede my stapel dollar tot stilstand kom klop, die toegang sleutel is geprogrammeer om aan te dui die ontploffing van al die bestaande kern plastiek volle naam. Sodra ons begin'n besigheid en al die voorwaardes van die ooreenkoms nagekom is, sal dit, natuurlik, deaktiveer die wagwoord van jou hartklop ."
  
  
  "Natuurlik"
  
  
  
  
  
  Zhizov gesê.
  
  
  Varnov klaar te manipuleer die stylus en stryk die vel flap. "Daar. Dit is gedoen."
  
  
  Die drie mans staar na die eiland op die horison. Gorodin stadig draai sy massiewe kop.
  
  
  "Niks het gebeur nie, Warnow,"het hy gesê," jou bom nie werk nie."
  
  
  "Hou net kyk," Varnov vertel emu. "Daar is'n outomatiese vertraging van dertig sekondes tussen die aanvang van die toegang sleutel en om die slagdoppie in die ketel. Dit gee my tyd, indien ooit nodig, om aan te dui onttrekking.
  
  
  "'n wyse voorsorgmaatreël." Zhizov dit goedgekeur. "Maar hierdie keer, so'n vertraging sal nie nodig wees nie."
  
  
  Varnov gekyk as die tweede hand voltooi'n halfsirkel op die gesig van die ego polshorlosie. Hy tel af die laaste sekonde hardop. "Vyf, vier, drie, twee, een."
  
  
  Op die eerste dit was'n tweede son, styg soos die ander omgewing. Ego is geel-oranje vuurbal het soos'n groot oomblik kanker as swart rook en wit stoom verduister Mumura Eiland. 'n skokgolf van die aktiwiteit gevee oor die & nb na die jag, wat kan gesien word soos'n tien-voet breker die bespoediging weg van die crash site. Buitemuurse aktiwiteite tref die stern, geteister die skip en die ego's van die passasiers. Op dieselfde tyd, die klank getref ih. Die aanhoudende gedreun brul soos donderweer het'n thousandfold.
  
  
  Anton Zhizov omgedraai na sy kamerade met'n dun-lipped, triomfantelike glimlag. "Ek dink ons het genoeg gesien. Kom ons gaan binne en droog uit, terwyl ek vir die kaptein om te beweeg."
  
  
  Die twee honde cowered, tuimel naeltjie-eerste na die dek, hul oë verbreding in afgryse as'n bal van vuur, nou'n dowwe rooi, rose in die lug op'n swart rook kolom. Zhizov ruk op die lyn, die bevestiging van die wurg krae styf, en half-sleep die diere met hom, op pad na die kajuit.
  
  
  Van die seiljag se afstand, die wolk van rook was'n woedende skoonheid. Mumura Eiland, nou verduister en verdroog, was nie meer mooi nie. Net'n vlaag van wind het in te vul die leemte waar die kokende vlamme verteer die suurstof. Andersins, daar was stilte. En die dood.
  
  
  Odin
  
  
  Die kern ontploffing begin om te neem sy tol op my lewe twee sondae na die vurige die dood van Mumura en haar mense. Dit het gebeur op die mees intieme oomblik.
  
  
  Haar naam is Yolanda. Nah het reguit, jet-swart hare en romerige vel. Sy was ontmoet deur ee vroeër in die aand by'n klein flamenco klub net off Broadway. Sy het gedans daar, geklee in'n stywe rooi fluweel rok wat gewys het uit haar mooi borste en klein middellyf en opgevlam rondom die danser se lang bene. Sy het my'n lang, uitdagende kyk as sy huiwer in haar dans in die voorkant van my lessenaar. Dit was'n uitnodiging en'n uitdaging. Dit was'n kurktrekker kyk dat ek nie kon ignoreer.
  
  
  Nou dat sy was uitgestrek op my bed, Nah net het'n trotse glimlag op haar gesig. Sy wou om te bewonder te word vir haar naakte liggaam, en ek het nie lewe tot my verwagtinge vir enige rede.
  
  
  "Kom op, Nick," het sy gesê, " ontslae te raak van jou klere nou en kom saam met my."
  
  
  Hy het sy hemp, glimlag, en het nog'n sluk van sy Remy Martin.
  
  
  Yolanda het haar oë oor my kaal bors, en oor my liggaam. "Kom," het sy gesê imperiously, " ek wil jou nou."
  
  
  Haar glimlag verbreed'n bietjie. "'n snaakse ding aan my gegee was. Ek het nie goed reageer op bestellings in my eie slaapkamer. Ons sal hê om saam te stem oor wat in beheer is hier."
  
  
  Sy het regop gaan sit in die stoel, haar spaanse oë sprankel, haar carmine lippe geskei om iets te sê. Sy het vinnig stap oor na die bed en opgelos ee se navorsing probleme met haar mond. Op die eerste, sy gespanne en gryp my kaal skouers, asof dit probeer om te stoot my weg. Hy gly sy hande oor haar fluweelsagte kante, knie die soepel vlees waar die ronding van haar bors begin.
  
  
  Sy hyg onder my mond, en haar tong dartel uit, huiwerig om op die eerste, dan met groot ongeduld. Haar hande beweeg na my terug, en ek voel die byt van haar naels as haar vingers gly oor my liggaam. Haar nuuskierige hande gegly in die lyfband van my broek, soek, soek.
  
  
  Skielik, sy trek haar mond weg van my. Sy was swaar asemhaling, en haar vel gloei met die spoel van begeerte. Sy het gevind dat my gordel gespe en losgemaak dit met effens bewerig hande. Haar gekry het en klaar nah se werk, terug te keer na naak lê langs haar. Hy soen haar oop mond, stoot sy tong deur haar skerp tande. Sy het my ego in haar mond en suig, beweeg haar mond heen en weer op my tong in'n sensuele belofte van plesier te kom.
  
  
  Haar ma liggies trek weg, soen haar afgerond ken, dan verskuif na die holte van haar keel. Yolanda hou haar asem skerp in as my tong gly af in die lyn tussen haar borste.
  
  
  Haar lig haar gesig bo haar en sy bak haar borste met haar lang vingers, bied ih vir my. Haar nippels is vertikale, nat rose teen die donker bruin stralekranse. As haar pa leun af te neem die offer, 'n dringende piep lui uit in die klein kamer langs my woonkamer, wat ek gebruik as my studie.
  
  
  "O, Nick, moet asseblief nie ophou nie," Yolanda asem as haar ma huiwer.
  
  
  "Liefie," het ek gesê, " daar is net een ding in die wêreld wat kan nie maak my laat jy alles op een slag.
  
  
  
  
  
  Vloek, en die klank wat jy hoor, is dit.
  
  
  Hy swaai sy bene oor die kant van die bed en stap oor die slaapkamer na sy kantoor. Op die tafel, die rooi telefoon het sy skril roep. Afgesien van my, net een ander persoon het hierdie telefoonnommer - David Hawke, Direkteur en Hoof van die Bedrywighede van die BYL, die AMERIKAANSE Spesiale Intelligensie-Agentskap. Die elektroniese skommeling sein verhoed dat iemand uit die koppeling van die lyn. Ek het die telefoon opgetel en het in die mondstuk, die verlaat van my stem onhoorbaar in die kamer.
  
  
  "Jy het'n talent vir die keuse van die mees ongeleë tyd om te bel," het ek gesê.
  
  
  Hawke se stem het geantwoord met die bekende droë Nieu-Engeland klank. "Die dame sal hê om te wag, Nick, hema sou sy vir ons. Dit is dringend ."
  
  
  "Dit is wat ek gedink het," ek het gesê, ignoreer my ego se presiese dink as wat hy doen.
  
  
  "Was daar'n kern ontploffing in die Stille Oseaan. 'n klein eiland genoem Mumura in die Tuamotu-groep ."
  
  
  "Jy bedoel iemand begin toets weer?" Ek het haar gevra.
  
  
  "Dit was nie'n toets. Die eiland was vernietig, saam met'n paar honderd Polinesiërs wat daar gewoon het."
  
  
  "Hoe lank gelede het dit gebeur?"
  
  
  "Twee Sondae."
  
  
  "Ek het nog nie gehoor het nie oor dit."
  
  
  "Ek weet nie. Daar is'n volledige afsluiting van die huidige toestel. Natuurlik, al die groot lande weet oor dit. Ons almal het bestraling opsporing stelsels wat toelaat dat enigiemand om te spoor'n kern ontploffing op enige plek in die wêreld. Maar nie een van die lande met die kern vermoëns erken dat hulle weet niks oor dit."
  
  
  "Is iemand lieg?"
  
  
  "Dit is moeilik om te sê vir seker, maar ek dink nie so nie. Hierdie oggend, ons regering het'n losprys eis van mense wat beweer het geblaas Mumuru."
  
  
  "Jy bedoel hulle vra vir geld?"
  
  
  "Baie meer. Wat hulle vra is die onvoorwaardelike oorgawe van al die AMERIKAANSE militêre magte en die oordrag van ons regering om te IHC."
  
  
  "Kon die boodskap kom uit'n weirdo?"
  
  
  "Ons was seker dit was genuine. Hulle het feite oor die Mumura ontploffing dat slegs die skuldiges kon geweet het."
  
  
  "Hulle sal beslis vra vir'n hoë prys. Wat as ons verwerp? "
  
  
  "Volgens die verslag, hierdie groot stede sal geblaas word soos Mumura. New York Stad sal wees om die eerste, en daarna, een rondom ons stede sal vernietig word elke twee sondae tot ons oorgawe aan ih eise of daar is niks oor nie ." "Waar pas ek haar in?"
  
  
  "Die president wil om te maak elke poging om dit te doen, maar ons kan nie bekostig om'n hoogs sigbare operasie. Ons het die volle ondersteuning van die Gesamentlike Intelligensie Komitee, maar die werk self val om te BYL. En jy is'n man, Nick.
  
  
  "Wanneer wil jy haar om te wees in Washington?"
  
  
  "Hoe gou kan jy dit doen?"
  
  
  Vir die eerste keer, het ek gesien Yolanda staan in die deur, op soek na my. Sy was nog naak. Een hand rus op die kosyn, en haar lang bene effens uitmekaar. Haar spaanse oë verlig met begeerte.
  
  
  Sy het in die telefoon, " ek kan dadelik verlaat as jy my nodig het, maar tensy môre oggend?"
  
  
  Hawke's sug lui duidelik op die draad. "In elk geval, haar, ek dink nie ons kan enigiets doen vanaand. Voortgaan om te vermaak jou dame, maar probeer om sommige te red energie. Haar, ek wil hê jy om hier te wees en waarskuwing eerste ding in die oggend. Daar is'n tyd faktor hier, en die oggend inligtingsessie sal deurslaggewend wees.
  
  
  "Ek sal daar wees," sê ek, en hang.
  
  
  Yolanda se oë gly oor my liggaam, talmende as hulle het gevind dat die middel van haar belang.
  
  
  "Dankie God," het sy gesê. "Vir'n oomblik, ek het gedink ek wil jou aandag."
  
  
  "Ons sal'n kans," het die sl haar verseker. Haar vinnig vorentoe beweeg en haar opgetel. Sy is'n groot meisie, breë skouers en lank, met'n breë, ferm heupe, en sy was nie gebruik te word opgehef in die lug deur'n man. Hy het haar in die slaapkamer en lê haar neer op die velle.
  
  
  "O, Nick," het sy asem, " asseblief laat my nie soos hierdie weer."
  
  
  "Nie vanaand nie," het haar pa belowe het. Dan haar, leun vorentoe, en het voortgegaan om die aksie uit waar ons wil links af.
  
  
  Die tweede hoofstuk
  
  
  Toe ek uit van die 747 by die Dulles Internasionale Lughawe, ek was ontmoet deur'n stil jong man wat trek my in'n wag limousine. Hy verskuif noukeurig deur middel van die oggend verkeer, en uiteindelik gestop in die voorkant van die onopvallende Du Pont Sentrum gebou.
  
  
  Sy weet'n man wat gekom het uit die dag na hy gekom het. Hy was die president se hoof nasionale sekuriteit adviseur. Hy was nie glimlag. Die mense in die voorportaal - die tydskrif verkoopsman skandering van die besoekers, die sekuriteitswag by die hysbak-was heel gewone as jy nie kyk in die oog. Dan het jy gesien het, die harde, ernstige ontleding toon in die oë van die regering agente aan diens. Die BYL hoofkwartier was heeltemal veilig.
  
  
  Ek ingedien my geloofsbriewe drie keer, my gesig is geskandeer met behulp van'n telecomputer, en my palmafdruk is bevestig deur'n elektroniese sensor. Ten slotte, die elektroniese en menslike waghonde was oortuig dat ek was inderdaad Nick Carter, 'n BYL N3 agent gereken as'n Killmaster, en ek was toegelaat om te sien David Hawke. Hy sit in sy gehawende leer stoel, kou een van die lang sigare hy byna nooit verlig.
  
  
  Ego se steely blou oë verraai geen emosie as hy knik op die stoel oorkant hom.
  
  
  
  
  
  "Ek kan nie verstaan nie,"het hy gesê," hoe hou jy op soek na so gesond is, gegewe die verdorwe lewe wat jy lei tussen opdragte."
  
  
  Hy grinnik by die ou man, wat sit so reguit soos'n laaistok, op soek na meer soos'n man in sy vyftigerjare as sewentigerjare. "Die geheim is om altyd te dink skoon," emu het vir haar gesê.
  
  
  "Natuurlik," het hy gesê. Die een kant van die rta se ego effens geboë, wat was die naaste ding aan'n glimlag wat hy nog ooit gesien het op sy Nuwe Engeland leer man. Dan het hy baie ernstig. "Nick, ons is in groot moeilikheid."
  
  
  "Wel, dit is soortgelyk. Jy het gesê ons het'n boodskap gister."
  
  
  "Dis reg. Hierdie man beweer dat hy en sy mense is verantwoordelik vir die Mumura bombardement, en hulle is gereed om te vernietig ons stede een vir een."
  
  
  "Wie is die persoon?" Ek het haar gevra.
  
  
  "Anton Zhizov. Ek neem aan jy weet wat die naam."
  
  
  "Van die kursus. Die nommer twee man in die russiese militêre bevel. Ek het gedink jy het gesê ons het nie een van die groot magte betrokke."
  
  
  "Die Sowjetunie ontken enige verantwoordelikheid vir Zhizov. As jy weet, hy was'n leier van die militante hard liners in die Kremlin. Hy is steeds ontevrede met die groeiende ontspanning tussen ons lande. Lyk soos hy het op sy eie. Hy het saam met hom, Rooi Weermag Kolonel Gorodin en'n paar offisiere wat nie glo in vreedsame naasbestaan. Hulle lyk ook gekry het weg met die steel van'n groot aanbod van die russiese goud."
  
  
  "En Zhizov dink dat met'n klein bedrag van kern wapens, kan hulle verslaan die Verenigde State van amerika?"
  
  
  "Volgens ons kenners, het hy verwag dat so gou as wat hy stoot om ons te onderhandel of blaas'n paar van ons stede, het die Sowjet-regering sal sy beleid verander en ondersteuning ego."
  
  
  "Dink jy die Russe sal dit doen?"
  
  
  "Ek het nie eens wil hê om te spekuleer," Hawke gesê. "Ons grootste bekommernis is om nou te stop Zhizov. Die President het dit duidelik gemaak dat daar geen oorgawe. As Zhizov is die vertel van die waarheid - en ons moet aanvaar dat hy is-ego bomme het reeds geplant in'n aantal van die Amerikaanse stede."
  
  
  "Jy het gesê dat New York is die eerste teiken. Zhizov aan ons gegee het'n sperdatum? "
  
  
  "Tien dae. Hawke se oë skiet na die oop bladsy van die lessenaar kalender. "Ons het nege dae verlaat."
  
  
  "Dan hoe gouer ek begin om dit, hoe beter. Het ons enige lei? "
  
  
  "Net een. 'n agent in Los Angeles saam met die Atoom Energie Kommissie het die geklassifiseerde inligting oor die Mumura ontploffing en Gizov se boodskap en ons gekontak net'n paar uur gelede. Die agent sê dat Nah het waardevolle inligting en vra dat'n man gestuur word sodat sy kan lewer dit persoonlik."
  
  
  "Nee," onderbreek ek, " jy het gesê sy is?"
  
  
  Hawke bietjie hard op sy sigaar en frons, maar hy het die vonkel in die Ego se oë. "Ek is nie seker hoe jy in hierdie dinge, Nick, maar die agent is'n vrou. Baie aantreklik, volgens die beeld in haar lêer."
  
  
  Hy oorhandig'n agt-deur-tien swart-en-wit foto oor die stoel.
  
  
  Die gesig wat kyk terug op my gehad het hoë wangbene, 'n groot, wye-stel bleek oë, en'n mond met'n wenk van humor, omring deur dik blonde hare wat los oor haar skouers. Ek het die foto oor om te gaan die statistieke van die natuurlike bevolking beweging. Rona Voelstedt, 26, 5-voet-7, Alenka 115 pond.
  
  
  Ek oorhandig dit terug te Hawke.
  
  
  Hy het gesê ," As ek wil gelukkig soos jy, ek wil het'n fortuin gemaak op die renbaan en afgetree het in twee sondae."
  
  
  Haar lag. "Soos ek gesê het voordat, ek skuld alles aan haar suiwer gedagtes. Doen wat jy wil om te begin om dit reg weg? "
  
  
  "Jy is bespreek by een uur in die middag. vlug na die kus. Voor jy vertrek, neem'n blik op die spesiale effekte. Stuart wil om te wys jy'n paar nuwe speelgoed.
  
  
  Soos gewoonlik, Stewart is vies en noukeurige oor wat my sy jongste ontwerpe, maar sedert ego speelgoed het my lewe gered het meer as een keer, ek laat emu stel ih soos hy goeddink."
  
  
  "Jy sal sien'n klein brand agter die glas muur," Stewart het gesê deur die manier van groet.
  
  
  "Jy het dit op hierdie tyd, Stuart," sê ek. "Jy uitgevind vuur!"
  
  
  Hy ignoreer my kommentaar en het voortgegaan. "Hierdie ronde wit pille wat ek hou in my hand is'n verbetering op ons gewone rook pellets. Ek sal demonstreer dit ." Hy gly een kant deur die mond-soos rubber seël op die afskorting en gooi een van die korrels in die vuur, vinnig trek sy hand.
  
  
  Daar was'n sagte pop, en'n blou waas gevul die klein, geslote kamer.
  
  
  "Is dit hierdie?" Ek het haar gevra, 'n bietjie teleurgesteld.
  
  
  "Soos jy kan sien," het Stewart het gesê, as hy nie iets gesê nie, " het die rook lyk baie dun, skaars kleure van die lug, en dit is duidelik dat nie inmeng met die visie of aksie. Egter, dit sou die moeite werd wees as jy snuif'n bietjie.
  
  
  Draai sy gesig weg, Stewart het die rubber lip van die seël met sy duime. Die rook uit te kom was te dun vir die ego om gesien te word, maar ek het voor en het'n minimale asem. Onmiddellik, het hy hoes en versmaai. Trane van hoe baie godsdienste daar is hier my oë, en die slymvlies van die neus en tragea was om te brand. Na ongeveer vyftien sekondes, na Stewart maak die deksel, die simptome verdwyn, en sy was in staat om uit te kry van dit.
  
  
  
  
  
  Ek kon asem te haal en weer sien.
  
  
  "Sterk goed," sê ek, merk dat Stewart lyk'n bietjie selfvoldaan oor my ongemak.
  
  
  "Die effek, soos jy kan dink, is tydelike," het hy gesê, " maar die rook van'n enkele korrel kan immobiliseer almal in'n medium-grootte kamer vir drie sekondes. Nou ek wil hê jy om dit te probeer." Hy oorhandig my wat lyk soos'n gewone linne sakdoek.
  
  
  "Wil jy haar om te blaas haar neus?" Ek het haar gevra.
  
  
  "Super-fyn gaas is geweef in die stof," het hy gesê. Die hoeke sal heg aan jou kop om te verseker dat die masker is beskerm teen rook blootstelling ."
  
  
  Haar sakdoek was getrek oor haar neus en mond, en sy druk die twee hoeke na die agterkant van haar kop. Hulle vas saam en hou die masker in die plek. Hy het die rubber pad op die glas muur, het'n klein eksperimentele asem, en het'n diep asem. Die skerp reuk was steeds teenwoordig, maar hierdie keer het ek het nie enige onaangename gevolge. Hy gesluit die seël en verwyder die sakdoek-masker.
  
  
  "Goeie werk, Stuart," het hy vertel haar ernstig.
  
  
  Hy probeer om nie om te kyk te bly. "Ek het'n ander klein item wat jy dalk nodig het." Om die krat, hy het'n bruin leer gordel en hou dit in die voorkant van my, soos'n trotse pa wat uit sy pasgebore baba.
  
  
  Neem die band rondom die Ego se hande, sê hy vir haar, " het Stewart, moet jy gegly het. Dit is een van die mees voor die hand liggend vals gespes wat ek gesien het in die jaar. Dit sal nie'n dwaas professionele agent vir tien sekondes. Wat is binne-in, die Kaptein Middernag dekodeerder?
  
  
  "Hoekom het jy nie maak jou ego en uit te vind?"
  
  
  Iets in Stewart se stem het vir my gesê dat hy was voor my, maar ek ondersoek die spesiale gespe, en gou gevind dat die klein lente grendel wat nie oop die geheime kompartement. Dit is geopen deur'n ego, en daar was'n skerp boodskap as die papier dek af gekom en die gespe.
  
  
  Stewart het gesê: "In die werklike model, daar is'n klein plofbare lading binne-in plaas van die cap in die saal. Nie sterk genoeg is om te vernietig nie, maar heeltemal in staat om van die moord of verminking van die skerp-opgemerk die vyand agent wat het jou ego weg van jou.
  
  
  Haar het die helfte van'n dosyn rook balle en'n neus masker-masker en verhandel haar eie band te Stewart se stunt model. Ek het dit uit om die klein sak wat ek wil saam met my, die gereedskap van my handel - Wilhelmina se, my nege-millimeter. Luger en Hugo, my tweesnydende, vlymskerp stilet. Dit is geadverteer word deur'n Luger in'n FBI-styl band holster, en'n stilet in'n spesiaal gemaak suede leer skede, wat hy vasgemaak aan sy regter voorarm. Met behoorlike buig van my voorarm spiere, Hugo sou val hef eerste in my hand. Hy sit op sy baadjie weer, tel sy sak, en onder leiding van buite om'n taxi te kry om te Dulles. Killmaster is terug in aksie.
  
  
  Die derde hoofstuk
  
  
  Dit was een van daardie seldsame dae in Los Angeles wanneer die wind verskuif, die beeld van die stad deur die swembad uitgestrek soos'n lewende organisme op beton en asfalt, met groot paaie oop soos'n groot dissektering mes.
  
  
  Dit was'n lang taxi rit rondom Los Angeles te Rona Folstedt se adres aan die voet van'n canyon in die Santa Monica Berge. Ek steek'n sigaret terwyl die bestuurder het my vertel presies wat hy sou doen as hy was die dryfkrag agter die Dodgers.
  
  
  Hy val my af in die voorkant van'n knus huisie ingesteek weg van die pad onder die sipres. Die stilte van die canyon was gebreek deur die klank van sowat'n dosyn motorfietse verby langs die pad. Dit lyk soos'n vreemde plek om te ontmoet op'n fiets klub, maar jy kan dit nie ignoreer die voorkeure van die motorfietsryers.
  
  
  Hy klim die kort klip trap en strompel oor die mat om die denne naalde na die voordeur. Daar was geen klok, so ek klop op dit.
  
  
  Die meisie wat die deur oopgemaak het, was ten minste beter as die prentjie wat ek nog gesien het van haar in Hawk se kantoor. Haar vel is skoon en wit, met'n effense blos op haar wangbene. Haar oë was nou die donker blou van die noorde van Vrymesselary, en haar sagte blonde hare was om te wees verlig deur die maanlig.
  
  
  "Sy naam is Carter," het ek gesê, " deur die BYL."
  
  
  Haar oë staar na my gesig vir'n oomblik, dan het hou van my skouers en hardloop al oor my liggaam. "Kom in," het sy gesê. "Haar naam is Rona Voelstedt."
  
  
  Haar sitkamer lyk soos'n ontploffing in'n rekord-winkel. Stukkies van kitare is verstrooi, sonder enige oënskynlike metode, bottels gom en schellak sit op die mat, en'n paar oorleef instrumente was gestut teen die mure.
  
  
  Rona het gesien haar neem dit alles in. Sy het gesê ," My stokperdjie is die ontwerp en die herstel van kitare. Ek vind dit baie ontspannende ."
  
  
  "Jy moet spandeer baie tyd alleen te werk op hulle," sê ek.
  
  
  "Ek het nie besef hoe baie fretten daar was tot nou toe."
  
  
  "Miskien kan ons'n paar veranderinge te maak aan die manier wat jy spandeer jou vrye tyd," sê ek. "Maar die eerste, jy gaan om te gee ons'n paar inligting oor die Mumura ontploffing."
  
  
  "Ek is nie seker ek verstaan wat jy bedoel," het sy gesê dubieus.
  
  
  Dit was'n geval van rumatiek. Ek het nie willens en wetens gee haar'n identifikasie merk. Haar, het geweet dat Hawk sou opdrag gee om haar, en haar hotel sal seker maak dat ek was in gesprek met die regte vrou.
  
  
  "Kan jy slaan'n wedstryd?"
  
  
  
  
  
  Ek het vir haar gesê.
  
  
  "Jammer, ek hou nie ih sedert ek ophou rook."
  
  
  "Ek het probeer om op te hou rook myself verlede jaar, maar ek het net geduur het twee sondae." Ek het nog altyd gevoel'n bietjie dom te gaan deur middel van een van hierdie prosedures, maar so klein voorsorgmaatreëls kan die verskil maak om te onderskei'n live spioen van'n dooie verken.
  
  
  Rona Folstedt ontspanne en gaan sit op die rusbank. Sy was geklee in blou broek wat gehou het haar bene'n geheim nie, maar haar bloes los oopgespalk so baie dat dit blootgestel firma, wat die borste wat nie nodig het om die ondersteuning van die onderklere bedryf. Sy was dun, maar nie te maer. Haar sel was langs haar, asemhaling in die lig blomme geur, en sy het gepraat.
  
  
  "As jy het waarskynlik reeds gesê, dit is bekend as'n kernkragsentrale. Die meeste van ons geheime werk en ondersoeke is gedoen deur die FBI, maar ons doen'n paar van die werk onsself. Dit was op een rondom hulle dat haar ontmoet het Knox Varnov.
  
  
  "Vyf jaar gelede, hy het'n baie klein posisie in een van ons energie projekte. Hy begin praat cocktail partye, en blykbaar het'n paar vreemde politieke sienings. Ek is opdrag gegee om so naby aan hom as wat ek kon lek om te luister na hom. Dit was nie moeilik nie. Hy regtig wil iemand om te luister na sy idees. Hy was verwys na die proses van die maak van'n kern plofbare toestel uit plastiek, wat kan gegee word om byna enige vorm. Ego het haar gevra wat die doel sou wees, en ego se oë eintlik verlig. Volgens ego, onskuldige-soek voorwerpe kan gemaak word rondom hierdie materiaal, wat maklik kan gesmokkel word na enige land in die wêreld en geplaas in ih stede. Jy kan eis dat die partye oorgawe of die stede is vernietig, een vir een."
  
  
  "Natuurlik is dit lyk soos Mumura."
  
  
  "Dit is wat ek gedink het emu geld nodig het om te die verbetering van die proses, 'n klomp geld. Hy het aan die NPP amptenare oor sy skema, en het hulle feitlik skop hom uit die kantoor. Ons fokus hoofsaaklik op die vreedsame konstellasie van atoom energie vandag, en niemand, selfs nie wil om te praat oor die wapens.
  
  
  "Vir estestvenno, Varnov was vrygestel van die werk op'n saak voorgedra het nie. Hy was baie aanstoot. Hy het gesweer dat hy sou kry, selfs met die hele vrot land vir die wat nie die ondersteuning van die ego. Kort daarna, het hy uit die oog verdwyn het, en ons het nie te hard probeer om uit te vind die ego, want die waarheid te sê, jy beskou jouself'n ego freak."
  
  
  "Jy het'n goeie werk op Varnov," sê ek. Dan, te terg haar'n bietjie, het hy bygevoeg, " Hoe naby het jy daarin slaag om te kry om hom?"
  
  
  Sy laat sak haar deksels en kyk na my met haar donker blou oë. "Eintlik, hare het nog nooit kom dit naby. Warnow was so verdiep in sy plastiese chirurgie proses wat hy kon nie belangstel... ander dinge. Hy voel'n bietjie verlig. Hy het'n elektroniese pasaangeër wat gereguleer sy ego se hartklop, en dit sou gewees het eerder verleentheid as hy homself toegesluit in tydens'n intieme oomblik. Sê vir my, Nick, jy hoef nie die gebruik van sulke kunsmatige middels, doen jy?
  
  
  "Nee," ek lag. "Ek het nog ferret gebruik al die oorspronklike dele."
  
  
  "Ek is bly om dit te hoor. Wil jy'n cocktail?" "
  
  
  "Dit is'n goeie idee," sê ek. "Dan sal ek noem Hawke in Washington en vertel hom wat jy my vertel het. As ons gelukkig is, sal ons in staat wees om te spandeer die aand alleen.
  
  
  Ons stap saam na die helder, kompakte kombuis aan die agterkant van die huis. Het hy gesê, " Jy het'n redelik geïsoleerde plek hier."
  
  
  "Ja, ek ken hom. Ek hou van dit. Ek het nog nooit besonder aangetrokke tot die skare. Hierdie pad buite die cul-de-sac eindig'n paar kilometer op die berg op'n private landgoed, so daar is nie baie motors hier.
  
  
  "As dit nie was vir die gedreun van motorfietse op die straat, jy kan eindig ver uit die dorp. Oni dele is hier om te loop? "Nee, dit is die eerste keer wat ek hom gesien het. Dit lyk asof hulle om te wag vir iets om te gebeur. Dit is'n bietjie creepy, maar hulle het nie kom na die huis."
  
  
  Alarm klokke lui hard en duidelik in my kop.
  
  
  "Rona, wat noem jy het om te Hawke hierdie oggend - het jy die telefoon gebruik hier?"
  
  
  "Ja, ek het. Hoekom -? "Het sy snak na asem as begrip het aangebreek. "Dink jy my lyn is geput?"
  
  
  "Die veiligste bet is om te aanvaar dat al die lyne is geput totdat jy anders bewys. Ek hou nie van hierdie biker bende. Het jy'n motor?" "
  
  
  "Ja, dit is geparkeer op die straat wat lei tot die heuwel."
  
  
  "Sit'n paar van die dinge saam en laat ons kry hier uit."
  
  
  "Maar waar gaan ons?"
  
  
  "BYL het'n beach house in Malibu so agente kan gebruik ego wanneer dit nodig is. Jy sal baie veiliger daar." Dit was nie Stahl wat bygevoeg, "As ons slaag mimmo skare van motorfietsryers," maar dit is wat ek dink.
  
  
  Die vierde hoofstuk
  
  
  Ons het uit die agterdeur en gegly deur die bosse aan die steil helling waar Rona se motor geparkeer was.
  
  
  "Jy beter laat my ry," het haar pa gesê. Dit kan vereis dat'n paar komplekse maneuvers ."
  
  
  Sy gee my die sleutels en vinnig stap oor na die passasier kant. Sy het agter die wiel, merk dat die agterste sitplek was vasgesteek met'n groot hoeveelheid van die ee kitaar toerusting-panele om palissander, rolle met staal en nylon snare, en griff boekies rondom swart.
  
  
  'n groep motorfietsryers het nie opgemerk het ons nog nie, maar hulle was slenter onrustig aan die onderkant van die pad. Ek opgetel het die enjin en hoor skree agter ons. Sy klap die hefboom gearshift
  
  
  
  
  
  
  in'n lae een, en die motor gespring opdraande. Ons skree saam'n S-kurwe, 'n oomblik uit die oog, maar ek kon hoor die ih motors brullende op die heuwel agter ons.
  
  
  Ons het dadelik daarin geslaag om te kry tot spoed op die kort klim, en hy stil bedank Rona vir die feit dat'n motor met'n paar spiere onder die enjinkap. Die motorfietse het in die tru-spieël, en sy hoor'n pop-dit was nie deel van die ih uitlaat. Gaap gevlieg weg van die agterkant van die motor, gevolg deur nog'n laag-wat daarop gemik is een.
  
  
  Hy draai die motor om ander te buig en trek Wilhelmina uit haar holster. Hy vrygestel van die veiligheid vang en oorhandig die Luger te Rona. Sy het gesê: "ek kan nie stadiger te gee jy'n goeie skoot, maar hou die skiet en dit sal gee hulle iets om oor te dink."
  
  
  Rona was leun uit die venster en skiet by die bikers met haar linkerhand. Ek was bly om te sien dat sy geweet het hoe om'n vuurwapen te hanteer. Hou die motor op die pad, ek was te besig om te kyk rond om te sien of dit het getref enigiets, maar die verandering in die enjin veld agter ons aan my voorgestel dat dit was ten minste stadiger die ih.
  
  
  Toe ek gevang my asem tussen ons en die bikers, die skerp reuk van petrol het vir my gesê hulle wil blaas'n gat in die tenk. Die brandstof meter naald was reeds swaai by punt E, so ek het geweet ons was nie gaan veel verder. Haar versneller pedaal druk op die vloer, en ons het twee meer gevaarlike draaie.
  
  
  Die bikes is nog steeds gedreun af in die pad agter ons, maar ek het'n paar draaie tussen ons wanneer die enjin hoes en ek het geweet dit was sleg. In die laaste dertig sekondes, sy kom met'n desperate plan om ons te kry uit daar lewendig. Rhona het leeggemaak die Luger ,en daar was geen tyd om te herlaai. Die bos op óf kant van die pad was te dik is vir ons om te hardloop enige verdere. Die vervolgers is net sekondes weg van die neem van aksie, so my eerste poging sou wees om die enigste een wat ons kan kry.
  
  
  Hy gaan staan skielik in die middel van die pad, gryp'n spoel van staal kitaar string van die agter sitplek, en die gejaag na'n paal deur die kant van die pad. Hy haak die draad rondom haar-ses, draai die draad twee keer om dit te beveilig. Hardloop na die motor, hy gooi die reel deur die agterste venster, gespring in die voorste sitplek, en knyp die laaste greintjie krag om die motor te kry ons'n effense helling en uit die oë van'n klomp van die chapparal op die pad. die ander kant van die pad.
  
  
  Weerlig was net een draai af van ons wanneer hy leun oor die sitplek en op dieselfde tyd gesê Rona, "Kom uit en sit agter die motor."
  
  
  "Maar, Nick, sal hulle sien ons so gou as hulle kry deur middel van die bosse hier."
  
  
  "Ek dink hulle sal iets om oor te dink," sê ek. "Nou doen as ek jou vertel."
  
  
  Volgende Rona se instruksies, gryp hy'n reel van die kitaar draad en trek dit op. Hy het die deur oopgemaak vir haar, draai die draad om die venster raam, en gerol naby die venster om te hou die ego in plek. Dan haar, klap die deur. Motorfietse brul openlik in die pad af as dit het geval langs Rhona, die verlaat van'n staal kitaar snaar gespan oor die pad oor vier meter hoog.
  
  
  Die twee leiers van die motorfiets groep tref die draad byna gelyktydig. Dit het gelyk asof hulle was knik na mekaar, maar in die volgende oomblik, beide hoofde is gevries in die lug, en die bikes bars uit onder hulle. Die gewone hoofde druk op die teerpad en wip soos'n besetene langs die pad soos die creepy sokker balle. Die motorfietse, hul handvatsels nog steeds gehou in die hande van die onthoofde ruiters, brul op die berg vir'n paar meter voor een swaai na die ander getref, stuur ih beide in'n warboel van vlees en masjinerie.
  
  
  Die res van die bikers probeer om te waggel en gly op die gladde asfalt. Die gevolg was'n paal, 'n warboel van gebuig motors en'n gebreekte drade. Rona gryp haar aan die arm en ons was af. Ons lê gesig af agter'n paar bosse toe ons kon hoor die oorlewendes van die motorfiets bende begin op hul fietse en verdwyn in die verte.
  
  
  Rhona se dun liggaam sidder. "Wat dink jy hulle was, Nick?"
  
  
  "Hulle moet verbind word aan die mense wat opgeblaas Mumuru en dreig New York. Jou selfoon moet getik gewees het'n lang tyd gelede. Hierdie oggend, wanneer jy genoem Hawk, het hulle geweet het jy was op iets. Hulle wag om te sien wat BYL sou stuur, en dan het hulle beplan om ontslae te raak van ons.
  
  
  "Ja, maar dit is net'n leër. Wat gee die bestellings? "
  
  
  "Die leier was Anton Zhizov, 'n ware stryd smous in die Rooi Leër. Dit blyk dat een van die mans wat saam met hom was Fjodor Gorodin. Nie so slim as Gizov, maar net so gevaarlik. En as jou raaiskoot is korrek, daar is'n Vorn Knox.
  
  
  "So al wat jy hoef te doen is om te vind ih en stop hulle uit te waai die meeste van die Verenigde State van amerika."
  
  
  "Dit is al. Maar, my maat, ek het agt hele dae.
  
  
  Dan, na'n breek, het ons teruggekeer na die pad en stap na'n duig-fronted winkel loop deur'n apple-cheeked vrou wat altyd lyk soos almal se ma. Rone dit gekoop het
  
  
  
  
  
  
  Ek het'n bier en'n handvol van verandering vir my selfoon.
  
  
  Eerste, sy het die kontak persoon vir die Gesamentlike Intelligensie Komitee in Los Angeles. Haar vertel Emu oor die opbou van skuld op die pad en oor Rona se motor in die bosse. Ek het haar om te bel'n taxi, en Rona en ek gaan sit om te wag
  
  
  Hoofstuk Vyf
  
  
  Malibu. 'n speelgrond vir die film sterre, 'n naweek huis vir die ryk, en die plek van nood omgewing No. 12 BYL. Sommige rondom hulle is raakgesien regoor die land vir gebruik deur die BYL agente in spesiale onder ander omstandighede. Ek het gevoel dat Rona en ek voldoen aan die vereistes.
  
  
  Elke BYL agent het die dieselfde sleutel wat die deur oopgemaak vir enige van hulle. Hulle is geleë in alle vorme van wyk en geboue. Die een in Malibu was onvoldoende beskryf deur die term "Nood Kwartale". Die moderne gebou, omring deur glas en mahonie, was beskerm teen die toegangspad na die Stille oseaan Kus Snelweg deur'n sewe-voet heining. Benede is'n groot sitkamer met'n hoë plafon en gemaklike meubels gereël om'n kaggel hang. 'n tien-voet-hoë blackwood bar gestrek het die woonkamer van'n klein, funksionele kombuis. 'n spiraal trap rondom die yster gelei het tot'n drie-manier landing waar die slaapkamers is geleë.
  
  
  Rona het opgemerk'n badkamer met'n gesink Romeinse bad. "Dit sou wees, net soos'n hotel om'n bad te neem," het sy gesê. "Dink jy daar is iets hier wat ek kan wegsteek in later?"
  
  
  "Kyk deur die slaapkamers," sê ek. "Hierdie plekke is redelik goed toegeruste."
  
  
  Sy het boontoe en vroetel deur middel van die kaste en laaie, terwyl die bar kyk na haar uit. Gou, sy struikel en struikel weer met'n velour kleed gedrapeer oor haar arm, en haar hande was vol van bottels en blikkies.
  
  
  "Hy is waarskynlik die opstel van sy neste vir alle geleenthede, is hy nie?"
  
  
  "Hulle is nie dat wouldnt nabygeleë," het haar man gesê. "Ek was in'n paar waar ek het om te veg rotte in plek vir die kelders."
  
  
  Rona staar na my vir'n lang oomblik van die onderkant van die trappe. "Dit is'n web diens wat ons nie hier."
  
  
  "Ten minste een," ek het ingestem. "Wat wil jy drink? Hallo, ek sal'n paar gereed wanneer jy kom uit.
  
  
  "Wat ook al jy wil hê ons te hê," het sy gesê as sy geloop het in die badkamer.
  
  
  Die gedeelte van die muur deur die bad is gemaak van klipperige glas en die gesig gestaar die bar buite. Wanneer die badkamer ligte was aangeskakel, die glas was redelik deurskynend, en alles wat aan die gang was binne-in was duidelik sigbaar, ten minste in voorkoms, om iemand te kyk rondom die bar. Ek kon nie seker wees as Rona geweet het oor hierdie voyeuristische effek of nie, maar uit die genade van haar bewegings ek wil bestudeer, ek vermoed sy gedoen het.
  
  
  Sy oorhandig die bottels en blikkies om die rak, dan het haar bloes. Selfs deur die verwronge glas rondom die klippies, die pienk kleur van haar tepels was verskillend van die witter vlees van haar borste. Sy stap uit van haar swart blou broek en gly'n strook van swart bikini bottoms haar lang, slanke bene. Sy kyk na die water met een voet, het een laaste kyk na haarself in die vollengte-spieël, en gaan af na die bad.
  
  
  Hy het na die telefoon by die ver einde van die bar om te bel Smous. Ek het haar dadelik terug op haar persoonlike nommer. Natuurlik, daar is'n moontlikheid dat Malibu se selfoon was geput, maar gegewe die spoed van die verkeer, hy kon nie ophou om bekommerd te wees oor dit.
  
  
  Voor ek kan jou vertel wat jy sou geleer het uit die Rhône, Smous het die gesprek.
  
  
  "Ek het net in aanraking met'n baie opgewonde JIC verteenwoordiger, wat gesê het dat jy het die emu met'n eerder vuil skoonmaak werk, wat hy moet ontslae raak van en verduidelik aan die plaaslike polisie."
  
  
  Sy is erken vir die akkuraatheid van die verslag
  
  
  "Nick, ek verstaan," Hawk voortgegaan, " dat in die loop van ons werk, sommige van die wedstryde sal beslis agter gelaat word. Sou dit nie te veel as jy die nodige gooi in'n meer versigtige wyse in die toekoms?.. sê, skiet hulle toe te voeg tot'n dollar?"
  
  
  "Ek sal probeer om te wees meer versigtig," ek belowe, " as omstandighede dit toelaat."
  
  
  Goeie. Nou, sê vir my, Miss Volstedt het enigiets van waarde vir ons?"
  
  
  Hy onderdruk'n glimlag toe hy sien Rona kry in die bad en uit te reik met haar kaal hand vir'n handdoek. "Ja," sê ek,"ek dink nie so nie."
  
  
  Haar vertel Hawke oor Rona Knox se ondersoek van Varnov vyf jaar gelede, en Ego se skema te afpersing nasies deur te dreig om op te blaas haar stede een vir een. Hawk was veral geïnteresseerd wanneer hy vertel Emu oor Varnov se idee van die maak van'n plastiese kern plofbare.
  
  
  Hy het gesê: "Dit gaan baie goed met die nuwe ontwikkeling in hierdie gebied. Ek wil nie hê om dit te bespreek oor die telefoon, maar sy wil jy om te vlieg terug na Washington in die oggend."
  
  
  "Dis reg. Ek sal daar wees môre."
  
  
  Rona is reeds uit, om die bad, droog haarself met'n handdoek. Met gemaklik sensualiteit, sy het die sagte handdoek op en af in die gladde binnekant van haar bobeen. Wanneer Houkou antwoord, ek moet klink'n bietjie teleurgesteld dat so'n belowende inleiding geëindig het so gou. Hawk skoongemaak sy keel in sy afkeurende manier. "Jy kan neem Mis Folstedt met jou. My projek sal werk vir die twee van julle."
  
  
  "Ons sal daar wees," het hy gesê met groot entoesiasme.
  
  
  Ek hang en het'n paar van die martinis.
  
  
  
  
  
  'n yskas vir alkoholiese drank onder die bar. As sy gooi'n skyfie suurlemoen in elke glas, Rona gekom het om die badkamer. Sy was geklee in'n kort velour kleed wat gekoppel is met'n gordel. Dit was genoeg om tot by die kreukel waar die heup aan die boud.
  
  
  "Ek is bang hierdie kleed is nie vir'n lang meisie," het sy gesê.
  
  
  "Ek sou nie sê dat," het haar pa gesê. Rona se bene, soos wat hulle nou is, het nie lyk selfs'n bietjie dun. In plaas daarvan, hulle lyk afgerond, glad en soepel. Hey Martini oorhandig dit aan my.
  
  
  "Dankie," het sy gesê. "Het jy genoem Washington?"
  
  
  Hawk wil hê ons om daar te vlieg môre. Hy het gesê hy het'n werk vir beide van ons. Is jy al reg?"
  
  
  "Hoekom nie? Dit moet beter wees as hang hier rond met motorfietsryers en die maat weet wat anders is skiet op my.
  
  
  Rona het'n sluk om haar te drink, dan sit die glas op die toonbank en begin om te sidder geweld, asof sy wil is aangeblaas deur'n vlaag van koue lug monsterneming.
  
  
  Hy het'n stap in die rigting van haar. "Ron, wat is verkeerd?"
  
  
  Sy het'n diep asem. - Ek dink dit is'n vertraagde reaksie op al die opwinding vandag, nie wanneer. Ek dink nie sy is so koel en versamel as wat ek gedink het."
  
  
  Haar man het gekom in en omhels haar. Haar liggaam, wat lyk so slank en in staat om in die klere, gesmelt in my met'n warm buigsaamheid dit was amazing. Haar borste druk teen my bors, liggies beweeg met haar asem.
  
  
  "Ek is so fokken bang, Nick," het sy gesê, " vir jou, vir my, en vir almal anders in die wêreld. Hoe sal dit eindig? "
  
  
  "Bad," sê ek. "Maar nie vir ons nie. Nou net ontspan en laat my bekommerd wees nie."
  
  
  Hy vryf die gladde spiere van haar rug deur die velour kleed.
  
  
  Sy gekantel haar kop om te voldoen aan my oë. "Ek hoop jy is reg, Nick," het sy gesê.
  
  
  Hy leun oor en soen haar op die lippe. Nee wat ruik na seep rondom die bad, met'n flou blomme geur op haar hare. Nah se lippe was koel en soepel, en hulle het geproe soos kruisement.
  
  
  My hande gly op en gevind dat die oop soom van sy kleed, dan gly af na die warm, manjifieke heuwels van haar borste. Met'n klein huil van begeerte, sy trek weg van my af. Net genoeg tyd om los te maak die gordel en skuif die kleed terug oor haar skouers, sodat die emu om te val op die vloer.
  
  
  Stadig, doelbewus, sy het my hande deur haar naaktheid, gedruk teen haar borste vir'n oomblik, dan laat my nippels weer opstaan as sy streel met haar hande oor haar liggaam en plat maag met ego-sagte, suede-agtige vel.
  
  
  Haar oë was betower as sy gekantel haar kop om te kyk, sy het my vingers in haar sagte kussing na haar warm sentrum, en haar honger oë opgehef om te voldoen aan myne.
  
  
  Wanneer haar man tree terug en haastig verwyder sy klere, sy het my met opregte belangstelling en bewondering, nooit weg te draai, selfs wanneer ek was heeltemal naak. Dan het sy net oopgemaak het haar arms om my te groet.
  
  
  Ek kyk na die slaapkamer landing, maar sy skud haar kop - asof om te sê dat haar behoefte was te dringende nie te vertraag nie - dat die plek is hier, die tyd het gekom. Ons uitgestrek op die dik blou tapyt, en sy streel oor haar liggaam. Op die eerste, haar kreun was so sag as'n sug van die wind, maar hulle het gou het in woes uitroepe van die vraag as sy gerol oor en trek my op die top van haar.
  
  
  Wanneer haar ingeskryf nee wat, sy boog haar skraal billike liggaam om my te ontmoet. Dan was daar die draai, draai ritme van haar pynlike begeerte, bou saam op die kruin golf van klimaks, gevolg deur'n lang, vinnige afkoms na die leë strand van soet uitputting.
  
  
  Hoofstuk Ses
  
  
  Die volgende oggend, Rona het om te werk en bereid om'n ryk ontbyt. Die laat-nag oefening het ons albei'n groot eetlus, en ons entoesiasties sit edu. As die koffie in ons koppies afgekoel het, alles begin om te verhit. Dit was egter'n werksdag, en om sy weet oor Ron die nag voor, 'n plek om te rus, dan ontbyt kan hou ons besig om tot laat in die nag.
  
  
  In plaas daarvan, hare, ek het in die bad en het'n koue stort.
  
  
  Ons het al oor die Los Angeles. Internasionale op die nege-uur vlug, en by Dulles ons ontmoet in die BYL limousine deur'n ander van Hawk se zwijger en doeltreffende chauffeurs.
  
  
  Ons het deur die ritueel, sekuriteit, en gou'n spel soos hierdie op die stoel oorkant Dawid Hawke. Die BYL lei man het sy oë oor Rona Voelstedt en draai na my met'n onuitgesproke vraag in sy oë. Hy haal sy skouers op en glimlag vir hom as onskuldig as wat hy kon.
  
  
  Hawk skoongemaak sy keel skerp en het tot besigheid. "Teen die tyd wat jy het my gister, Nick, ons hou'n matroos met die naam Juan Escobar af van die Caribbean cruise skip Gaviota. Ego is in hegtenis geneem in Fort Lauderdale na optree verdag terwyl die wat deur doeane. Geen smokkel was gevind word op ons by die nen, in ons ego tas, maar aangesien al ons mense was op dubbele waarskuwing hierdie dae, die Florida owerhede het ons kantoor. Escobar het vir ondervraging, maar ons het nie iets kry wat uit hom uit. Dan, wanneer jy gegee het Mis Voelstedt die inligting oor Knox Varnow en Ego se kern-plastiese plofstof, het ons'n nader kyk na die tas wat hy gebring het. Natuurlik, ons laboratoriums het getoon dat hierdie is'n fissionable materiaal.
  
  
  
  
  
  
  Op die grendel, het ons gevind'n mikro ontsteker wat kan geaktiveer word deur'n lang-reeks radio sein. En, interessant genoeg, die handvatsel is gegraveer met'n klein skedel - 'n klein dood teiken.
  
  
  "Het jy leer iets anders as'n matroos?" Ek het haar gevra.
  
  
  "'n bietjie. Ek sal haar laat doen die wiskunde en vertel myself.
  
  
  Hawk druk'n knoppie op sy interkom en gesê, " Stuur Escobar." 'n minuut later, 'n paar van woede-gesig gestaar het die regering amptenare ingeskryf, en'n nors, pokdalig man staan tussen hulle. Die regering amptenare links, en Hawke beduie Escobar aan'n stoel.
  
  
  Hy stap oor en gaan staan in die voorkant van die man. "Laat ons jou storie hoor," sê ek.
  
  
  Escobar verskuif ongemaklik. "Ek het reeds gesê dit twintig keer."
  
  
  "Sê dit weer," sê ek. "My."
  
  
  Hy kyk na my gesig en begin om te praat sonder huiwering. "Groot man, hy het my'n tas en vyf honderd dollar. Hy het gesê om'n breek te neem vir'n paar weke. Dan, wanneer ek haal met haar skip, hy gee my'n ander vyf. Al wat ek doen is sit my tas in'n locker in Cleveland en laat my ego daar. Dit is al wat ek weet. Haar, ek sweer."
  
  
  "Wat is so'n groot man?" Hy het haar gevra.
  
  
  "Ek weet nie sy naam. Soms is dit kom op die raad in een hawe, soms in'n ander. Al wat ek weet is dat hy het nuwe eienaars, en wanneer hy'n bevel gee, almal gehoorsaam."
  
  
  "Nuwe eienaars, het jy gesê?"
  
  
  "ja. Vyf of ses maande gelede, het hulle gekoop het Gaviota. Die meeste van die ou oni span is gelê af, en'n paar van die mense rondom ons agter gelaat word. Ek werk vir iemand. Jy sien, dit is'n werk. Die nuwe ouens wat hulle gehuur het vir die span, nie in Suid-Amerika soos die res van ons. Hulle praat snaaks en bly weg van ons."
  
  
  "Vertel my meer oor die groot man."
  
  
  "Hy is die baas, dit is al wat ek weet. Hy lyk rof en praat in'n lae stem. Groot skouers, soos'n bul se."
  
  
  Hy kyk na Smous.
  
  
  "Hierdie beskrywing pas Fjodor Gorodin," het hy gesê.
  
  
  Hy het gesê om te Escobar, " Is daar iemand anders gee bestellings?"
  
  
  "Ek sien net een persoon twee keer. Dun, sinistere, grys hare. Hy is die enigste een wat sy nog ooit gesien gee bevele aan die groot man.
  
  
  Hy het omgedraai om te Smous. "Zhizov?"
  
  
  Hy knik.
  
  
  Hy druk sy hande in sy sakke en stadig stap oor na die ver kla. Dan haar, hy het terug gekom en gaan staan in die voorkant van die matroos weer. Sy staar in die Emoe se oë totdat hy kyk weg.
  
  
  "Juan," emu het vir haar gesê, " jy het waarskynlik gehoor dat die Verenigde State van amerika behandel misdadigers redelik en dat jy nie hoef bang te wees van die feit dat mishandel. Maar dit is'n ander situasie, Juan. Geen tyd vir geduld. As jy lieg vir ons, ek sal persoonlik seker te maak dat selfs as jy is in die lewe, jy is nutteloos om die senorita. Verstaan jy my, Juan?"
  
  
  "Ja, senor," het hy gebreek. Sy bultende oë het vir my gesê hy het geweet ek was nie'n grap. "Namens my ma, ek vertel die waarheid! Daar was ses ander mense, wie hulle ook gehelp met die tasse. Kuda oni ihk, ek het dit nie gehoor nie. My besigheid was in Cleveland. Dit is al wat ek weet, senor, glo my.
  
  
  Ek het dit gemaak. Ek knik om te Hawke, en hy het Escobar.
  
  
  "Ek neem aan jy het nagegaan word uit die skip en hierdie nuwe eienaars," sê ek toe die drie van ons was weer alleen.
  
  
  Gaviota is die Venezolaanse weergawe van hul toekoms spelling geletterdheid. Die voormalige eienaars betaal'n groot bedrag in kontant van'n man wat sê hy verteenwoordig Kalm Cruises. Dit, natuurlik, is'n vals.
  
  
  Rona gepraat het. "Kan jy neem oor die skip en ondervra die bemanning? Vind uit waar die bomme vandaan kom? "
  
  
  "Ons kan," Hawke toegelaat. "Maar ons kon nie seker wees dat Gorodin sou wees op die bord, en dit blyk dat daar is byna geen Verrassings. Selfs as ons geweet het waar die bomme gemaak is en waar die sneller toestel gestoor is, die woord van die skip se vang sou bereik het ih voor ons gedoen het. En dan kan hulle ontplof bomme reeds geplant in God weet wat stede. Nee, hierdie oefening nodig het om te wees'n lae-sleutel, stem hoekom sy wil hê jy en Nick hier.
  
  
  "Ek het gewonder wanneer jy sal kom voor dat," sê ek. "Nee misdryf, Ron, maar ek gebruik om te werk alleen."
  
  
  "Nie hierdie keer nie," Hawke gesê. "Ons eerste stap is om iemand aan boord van'n skip. En'n enkele man sal te veel aandag te trek."
  
  
  "Hoekom nie?" Ek het haar gevra.
  
  
  "Dit het net so gebeur dat die Gaviota spesialiseer in ..." - hier is die ou man vind dit nodig om te skoon te maak sy keel weer - " ... wittebrood cruises."
  
  
  Rhona Voelstedt begin om te glimlag, maar vinnig nugter toe Smous het haar een van diegene wat hard Nieu-Engeland lyk.
  
  
  Hy het gesê: "ek het gereël met die Atoom Energie Kommissie vir Me Voelstedt te word opgedra aan die Verenigde State van amerika vir die duur van hierdie nood. Ek dink nie dat as ek vra jou om te speel die rol van die pasgetroudes, wat jy sal uit te brei jou waarnemende talente te veel.
  
  
  "Ek dink ons kan dit hanteer," het ek gesê, min gepla.
  
  
  "Terwyl hy aan diens is," Rhona bygevoeg, knipoog na my toe Hawke is nie op soek.
  
  
  "Ek het geweet ek kan reken op jou samewerking," Hawke sê droogweg opgemerk. "Jy sal saam met die cruise môre in Antigua. Die Gaviota sal bel by verskeie Caribbean hawe, vaar deur die Panama-Kanaal, en die hoof van die wes-kus van Mexiko met'n stop in Los Angeles. Maar as jy nog nie geleë in die operasionele basis en gestremde dit teen die tyd dat die skip arriveer in Panama, dan
  
  
  
  
  
  
  dit sal te laat wees. Want in agt dae is dit word beplan om te ontplof'n bom in New York."
  
  
  "'n kort wittebrood," het hy gesê.
  
  
  Hawke voortgegaan asof hy nie iets gesê nie. Uitstappie plek van Rusland-vind uit waar om te sit die tas bomme op die skip, en terug te keer na die bron. Daar moet jy vind Anton Zhizov en, heel waarskynlik, Knox Varnov. Dan is jy op jou eie. Ek sal gee jy al die moontlike ondersteuning vir hierdie doel, maar enige grootskaalse operasie is onmoontlik."
  
  
  Rhona en ek het deur die ou man se kantoor en het dieselfde vlug af na die Dokument Bestuur Sentrum. Hulle voorsien ons met al die dokumente en foto's wat ons nodig sou wees om te slaag onsself af as Mnr en Mev Nicholas Jagter.
  
  
  Wanneer ons links BYL hoofkwartier, Rona speel, optree soos'n bruid-te-wees na die wêreld.
  
  
  "Dink jy nie, "sê sy skamerig,"dat aangesien ons "huwelik" beteken nie amptelik begin tot môre, ons moet bly in twee aparte kamers vandag?"
  
  
  "Goeie idee," sê ek as ek begroet'n taxi. "Ek het om uit te gaan baie laat vandag, en ek wil nie om jou te wakker wanneer jy kom in."
  
  
  "Regtig, ook?" "Wat is dit?" vra sy met'n swaar sarkasme. "Wat is haar naam?"
  
  
  "Kom, liefie, jy sal nie spyt my geniet die laaste nag se bachelor party."
  
  
  Ons was die speel van die spel van verpakking, en Rona verskuif so ver weg van my af as die setel sou toelaat. Sy sit met haar hande geklem en haar knieë teen mekaar, frons uit die venster.
  
  
  Hy laat haar pruil vir die helfte van'n dosyn blokke, dan berou. "As dit jou laat beter voel, ek sal wees by die BYL hoofkwartier vanaand en hou'n oog uit."
  
  
  Sy het omgedraai en na my gekyk met haar Nordiese blou oë. "In die dell self?" "Wat is dit?" het sy gevra in'n dogtertjie se stem.
  
  
  "Reg," sê ek. "Ek gee nie om nie te meng besigheid en vermaak wanneer'n mens nie inmeng met die ander. Maar vandag alles moet wees op die besigheid. Ek wil om te deel alles wat ons het oor Anton Zhizov, Fjodor Gorodin en Knox Varnov."
  
  
  Rona reik uit en sit haar hand liggies op my skouer. "Ek is so jammer, Nick. Sy was nie veronderstel om te wees kinderagtig.
  
  
  Haar, Hey lag. "Daar sou wees geen ander manier nie."
  
  
  Toe het sy gegly in langs my, en hy leun om te gee haar'n sagte soen.
  
  
  Hoofstuk Sewe
  
  
  Die volgende oggend, 'n paar uur voor die Gaviota se aankoms, 'n geoktrooieerde vliegtuig trek ons uit Antigua. St john's, die hoofstad van'n klein eiland, is nog steeds baie Britte in die sentrale dele van die stad. Maar sodra jy kry om jou moedertaal wyk, jy begin om te hoor die sagte musikale taal van calypso en sien kleurvolle kostuums wat mense dra nie te beïndruk toeriste, maar omdat hulle hou van die kleure.
  
  
  Die reis agent by die queen's Hotel is in geen haas om te verkoop ons kaartjies vir die Gaviota cruise.
  
  
  "Jy het reeds gemis het die eerste deel van die vlug,"het hy gesê," en ek sal nog steeds het om te vra jy die volle prys."
  
  
  "Wat dink jy, liewe?" het sy gevra, asof na die uitvoering van'n presisie meetkunde detail.
  
  
  Ron hardloop sy tong sensueel oor sy lippe. Ek is seker ons kan doen met alles wat links van die vlug.
  
  
  Hy knipoog vir die reis agent. "Jy sal sien hoe dit werk."
  
  
  Met'n paar huiwering, het hy geskryf het uit'n paar van die kaartjies vir Mnr en Mev Jagter. Ietwat minder huiwerig, hy het my geld.
  
  
  Rona en ek het om vir'n rukkie, kyk by die vensters in en hou hande, speel pasgetroudes in die geval iemand na ons gekyk. In werklikheid, dit was nie moeilik om by al.
  
  
  Na'n rukkie, het ons afgegaan na die hawe om te kyk na die Gaviota betree. Dit was glad en wit, met'n vinnige-soek silhoeët, miskien minder as vyf honderd meter lank. As sy haar pad na die noorse dok, die gelukkige wittebrood passasiers was merkbaar afwesig.
  
  
  'n geïsoleerde paar hier en daar kyk oor die reling met'n glimlag, maar die skip was om te wees vaar met veel minder passasiers as sy kapasiteit. Dit is duidelik dat, die nuwe eienaars het nie die bevordering van hul produk baie, wat is verstaanbaar, gegewe die ander besighede wat hulle gehad het.
  
  
  Ek het gesien hoe'n paar passasiers en bemanning lede verlaat die skip, en aan die minimum periodieke laai, maar ek het nie sien nie verdagte of bekende gesigte. Volgens Juan Escobar, die meeste van die span lyk meer Slawiese as latyn.
  
  
  Rona en ek gespeel het hierdie wedstryd en het gevind dat die tesourier. Baie unenthusiastically, hy het ons gewys ons kajuit, 'n buitenste kamer een dek onder die Boardwalk. Dit was yl verstrek: 'n stoel, 'n bank, 'n klein stoel, 'n commodus, en twee enkelbeddens. Die laasgenoemde was ongewoon vir'n pasgetroude cruise, maar Rona en ek het gou ontdek dat hulle maklik kan roller saam. Die fluorescent lamp oor die dresser spieël het'n eerder koud gloei. Sy het die gordyne en laat in die warm Caribbean sonskyn van Brylev.
  
  
  Rona het om op te staan langs my. Het sy gesê,
  
  
  "Wel, wat sou jy graag om te doen nou, liewe manlief?"
  
  
  "Ek hoef nie te vertel wat ek wil doen. Egter, die eerste wat ons sal neem'n loop rondom die skip. Onthou, jy doen dit met plesier?
  
  
  "O, goed," het sy gesê. "Maar as hierdie wittebrood nie laat herleef baie gou, ek kan huis toe gaan na my ma."
  
  
  Haar tref haar mooi ronde gat en stoot haar uit
  
  
  
  
  
  
  op die dek. Ons spandeer'n paar uur te loop rondom die dekke, op soek na die bars, gimnasium, eetkamer, teater, kaart kamer, en geskenkwinkel. Die gebrek van ander passasiers was verskriklik. Die wittebrood paartjies wat ons ontmoet het, was ook betrokke met'n ander vriend om te sien as iemand anders was vaar met hulle of nie. Die paar bemanningslede wat ons ontmoet het, was baie besig met hul take en gelyk te voel onsigbaar vir ons.
  
  
  Ons spandeer die res van die dag sit in die waarneming sitkamer, die genot van'n paar van die vrugte drankies met rum, stilletjies kyk wat aan boord, en die beoordeling van die ih van bagasie.
  
  
  Teen skemer, niemand afstand lyk soos Fjodor Gorodin of Anton Zhizov aan boord gekom het, en geen vreemde tasse verskyn in die hande van die terugkeer van passasiers of bemanning lede. Intussen, die soet rum drink sloshed ongemaklik in my maag.
  
  
  As duisternis gerol in van die Atlantiese Oseaan, die Gaviota het'n paar van die horings te ontbied verdwaalde passasiers aan boord, en ons is bereid om te seil. 'n plaaslike staal drom band serenaded ons as die skip trek weg van die beskuldigdebank.
  
  
  Ons het aandete in die byna verlate eetkamer, dan loop rondom die dek en teruggekeer na ons kajuit. Buite die deur, Rona omgedraai om te kyk na my, en ee omhels haar en soen haar. Dit het alles begin met'n eenvoudige vriendelike soen en dan aandete. Maar dan het ek gevoel die punt van haar tong borsel my lippe liggies, amper skaam, en ek het'n vermoede dat die "wittebrood" was nie van plan om te wees'n charade. Ek het meer as'n voorgevoel toe haar lieflike klein hand glip onder die rek van my broek en speels bereik af, wag vir die sagte streling wat belowe'n lang nag van eroties akrobatiese.
  
  
  Sy tree terug en beweeg met die sensualiteit van al die vroue, maar effektief gebruik deur slegs'n paar, gestroop van haar klere. Sy het dit stadig, van die eerste knoppie van haar bloes op die laaste druk van haar heupe, wat veroorsaak het dat haar onderklere om te skuif na die vloer, die blootstelling van haar bruin, fluweelagtige vel. Twee smal wit stroke van cordon beskryf die uiteensetting van die bikini sy gedra het, terwyl die neem van'n son bad. Wit grense geraam'n sagte-sagte driehoek dit was net'n skakering donkerder as haar mooi kop.
  
  
  Tydens ons woes liefdespel by die Malibu huis, ek het nie het'n werklike kans om te waardeer Ronas'n ongelooflike liggaam. Die maer windhond sy was in besit te neem in haar klere was mislei. Alhoewel daar was nie'n ekstra gram enige plek op dit, maar daar was geen skerp hoeke nie.
  
  
  Sy gestel in die voorkant van my, geniet my bewondering. "Moenie jy dink ek is te dun?" sê sy, haar gesig wat nie die geringste twyfel.
  
  
  Hy streel oor haar ken en probeer om te neem'n kritiese kyk, " Wel, nou dat jy dit noem..."
  
  
  Sy het aan my lippe liggies met haar vingers. "Ek verstaan die boodskap. Dit is die tyd wat ek ophou visvang vir komplimente."
  
  
  Ee sit sy arm om haar middel en trek haar naby, soen die sagte bult van haar lewe.
  
  
  Rona heerlik om my, maak kerm geluide van plesier as hy ondersoek haar lewe met sy tong in'n stadige sirkel, voortdurend dalende.
  
  
  Ek laat gaan van dit en dit het geval op die top van my, wild wil in my mond. Hy tel haar op en dra haar na die bed. Daar het ek laat sak haar liggies aan die satyn kombers.
  
  
  Rona bietjie haar onderlip tussen haar tande en kyk hongerig as hy gly uit van die klere.
  
  
  Dit is waar dat ons nie die sorgvrye pasgetroudes ons voorgegee het om te wees. Maar ek twyfel dat enige wettige pasgetroude paartjie het al ooit'n meer vervullende troue nag as wat ons gedoen het. Voordat ons uiteindelik aan die slaap geraak, die eerste grys strale van die dagbreek verlig die oostelike horison.
  
  
  8
  
  
  Teen die tyd dat die Gaviota ingeskryf Martinique, ons was naby, geklee, en met'n goeie ontbyt. Die rhône-Hotel, besoek die kleurvolle winkels op die waterfront van die Fort de France, maar ek het gesê hey, ek moet bly waar ek kan sien wie en wat kry aan boord. Ek het haar weg alleen, maar sy het terug gekom minder as'n uur later, sê dat hier, nie pret.
  
  
  Soos dit blyk, hy kon gaan met haar, ten spyte van die feit dat sy graag om te kyk na hom. Ons het vier ure in Martinique, waartydens verskeie pasgetroudes aan wal gegaan en teruggekeer met ruig strooi hoede en ander rommel rondom die souvenir winkels. Die bemanning bly meestal op die raad. Daar was geen verdagte tasse. Geen swaar, lomp Russe. Geen maer Russe met grys hare.
  
  
  Laaste nag, Rona en ek loop rondom die speelgrond weer. Aktiwiteit aan boord van die Gaviota was, soos gewoonlik, minimaal. Ons afgetree het vroeg om ons eie kajuit, waar die aksie was aansienlik versnel.
  
  
  Ons volgende stop was La Guaira, die hawe van Caracas. Sedert Gaviota geregistreer is in Venezuela, ek was in die hoop dat iets kan gebeur in die land se besonderse hoofstad.
  
  
  Hy was teleurgesteld weer.
  
  
  Daardie nag, ek het begin bekommerd te wees oor ons missie, selfs al het ek het nie erken my twyfel aan Rona. Na alles, ons het nie enige goeie rede om te glo dat Gizov en Ego spanne het nie voorheen opgestel al die tas bomme vir die noodlottige uur.
  
  
  
  
  
  
  Of die stede van die Amerikas dalk reeds booby-vasgevang en gereed om te ontplof in'n kern wolk so gou as wat die knoppie gedruk word in'n onbekende plek. As Juan Escobar was die waarheid, ten minste ses volle name was gestuur met Gaviota bemanningslede. So ver as ons geweet, daar is dalk ander maniere van ih verspreiding.
  
  
  En vyf dae later, die eerste bom in New York gaan om te gaan af. Gegewe die onseker stemming van die Amerikaanse publiek hierdie dae, die vernietiging van ons grootste stad kan wees al wat dit neem om te begin raserig onderhandelinge. Natuurlik, daar is geen onderhandelinge met mense soos Anton Zhizov.
  
  
  Ons het net twee keuses - oorgee of veg. Heel waarskynlik, dan in'n klein demokratiese debat, het die regering besluit om te veg. Maar wat sou gewees het belaglik, want daar was geen sigbare vyand. Verborge bomme wat veroorsaak is deur radio seine om'n onbekende plek verteenwoordig nie'n sigbare teiken. Wanneer die begin van die tweede en derde stede ontplof, mense se wil om te veg kan verdwyn. Selfs as dit het nie gebeur nie, die vernietiging van die land se groot stede sou beroof mense van die krag om te weerstaan.
  
  
  So Gaviota was ons net'n spel. Die waaksaam doeane-beampte wat aangekeer Juan Escobar aangebied ons met'n klein gaping in die vyand se wapens. My werk was om te kry deur middel van die gaping en lewer die dood te blaas voordat hy kon slaan.
  
  
  Vyf dae.
  
  
  Ons liefdespel wat nag nie oor die dieselfde spontaneïteit, ten minste op my deel. Van die kursus, Rona voel dat iets verkeerd was.
  
  
  "Wat is naby, Nick? Is jy bekommerd oor die missie? "
  
  
  "Ons het reeds'n paar aksie," het ek gesê. "Môre gaan ons na Curacao, en as daar niks ontwikkel daar, ons het probleme."
  
  
  "Wil jy eerder haar beweeg na haar kant van die bed en toelaat dat jy slaap?" "Wat is dit?" het sy gevra ernstig.
  
  
  Ee gryp haar en hou haar naakte liggaam aan hom. "Liefie, as ons net vyf dae voor die wêreld begin ontplof, moet sy spandeer so min tyd as moontlik aan die slaap rondom hulle."
  
  
  Met'n effense spin van die plesier van Ron, sy vou haar bene om my. En vir'n rukkie, ek het nie dink oor die kern bomme in die vorm van tasse, hy het nie dink oor die dood koppe.
  
  
  In Curacao, Fjodor Gorodin verskyn aan boord van die Gaviota. Hy was so bly om te sien die grimmig, breë skouers russiese dat hy kon hom gesoen. Curacao is'n internasionale freeport met'n paar van die beste winkel in die Karibiese eilande. Die meeste van die passasiers het die skip in die oggend in die soek van'n winskoop winkel, en toe hulle by die huis kom, het hulle gevind dat'n fris Gorodin onder hulle, probeer tevergeefs om te lyk soos'n tipiese cruise passasier in'n Palm pak, wat dit ook al was. . Ego raakgesien haar onmiddellik en gehou Ego in die oë terwyl hy voorgegee het om te dwaal rondom die deck voor die sluipen in die beamptes se kwartiere.
  
  
  Ek was'n bietjie teleurgesteld dat hy nie bring een van die bom tasse met hom aan boord. Maar sedert Curacao is die historiese hoofkwartier van die smokkelaars, ek het'n vermoede dat die tyd gekom het. As'n enkele volle naam po verskyn het, kon ek probeer om dit op te spoor af, wat grootliks vereenvoudig my werk. Maar as dit nie, ek kan altyd pen neer Gorodin.
  
  
  Na om uit te vind wat die kajuit van die groot man was bly in, het hy by Rona in die barre in die waarneming kamer.
  
  
  "Gorodin is op die raad," haar stem het gesê.
  
  
  Haar blou oë verbreed met opwinding. "O, Nick, wat beteken dat jy kan die spoor van die bomme deur dit."
  
  
  "Dit is óf'n punch my skedel. Want so ver ferret dit was'n mislukking ."
  
  
  'n kort seer kyk vang haar oog en hy het haar hand. "Moenie my verkeerd verstaan nie. Op'n manier, dit was die beste drie dae van my lewe. Maar werk kom eerste, en dit is geen oordrywing om te sê dat die hele damn wêreld is op my skouers."
  
  
  "Ek weet, liewe," het sy gesê. "Ek het nie bedoel om te wees selfsugtig."
  
  
  "Wanneer dit verby is, kan ons neem'n bietjie vakansie," sê ek. "Dit sou lekker gewees het om te kry in die bed as ons nie is verbind deur Zhizov, Gorodin, en Knox Vamov."
  
  
  Ron kyk na Nah in die verrassing. "Ek hoop so!" Dan is sy glimlag by my, en alles was mooi weer.
  
  
  "Wat doen jy van plan is om te doen?" het sy gevra.
  
  
  "Bid dat een van die tasse met bomme gebring sal word op die direksie sodat dit kan beweeg in. Andersins, sal ek het om te gaan na Gorodinym. Vinnig en akkuraat. Want iewers Zhizov en Varnov wag met'n knoppie wat maklik kan blaas die meeste van die Verenigde State van amerika. As ek roekeloos, iemand kan stuur hulle'n boodskap sodat hulle nie hoef te wag vir die sperdatum."
  
  
  "Wat kan ek doen, Nick?"
  
  
  "Bly uit die pad," het hy gebreek het, dan berou. "Rona, dinge kan kry gek en dodelike van nou af. Hulle is opgelei om dit te doen, maar jy is nie. Ek wil hê jy om terug te gaan na ons hut en sluit jouself in. Moenie die deur oop totdat ek gee jou die sein.
  
  
  "Alles reg," het sy pouted.
  
  
  Ron het haar op haar manier. Sy was'n goeie maatskappy. En nuttig. Maar nie op hierdie stadium van die operasie.
  
  
  Hy het teruggekeer na die dek te kry'n beter siening van die skip. Teen die aand, het ons bereid om te laat, en nie'n enkele tas is aan boord gebring. Ons ry uit Willemstad Hawe
  
  
  
  
  
  
  Na die verbygaan van die swaai swaai brug, hulle het dit Queen Emma, en ek het besluit dat ek wil hê om te konfronteer Mnr Gorodin. Dan hoor ek dit begin.
  
  
  Dit was'n vinnige boot met'n tweeling buiteboord enjin en geen ligte. As hy trek homself, iemand gooi'n tou oor hom. Die hurk, kaal man op die boot was om te wees die gee van bevele. Die ego mense opgehef'n donker reghoekige voorwerp op die dek. Dit was'n tas, en hy het gedink dit was net soos Juan Escobar is.
  
  
  As die slinger begin om te styg, het hy agter langs die spoor om te sien wat was die opheffing van. Dit was my ander Fedor Gorodin, dra nog steeds'n ys pak, en hy was die regie van'n paar van die nie-latyns-lede van die ih-groep. Bereik in die poniestert van Wilhelmina se hemp, trek hy dit rondom die holster op sy gordel. Clutching die bekende Luger ,het hy'n stap in die rigting van Gorodin en sy vriende.
  
  
  Een stap was al wat ek het daarin geslaag. Iets tref die agterkant van my kop, en die dek geskud en my getref met'n reuse vuis. Daar was'n onmiddellike bars van klank in my kop, wat was om te ontbind terug deur my skedel as alles stil en swart.
  
  
  Hoofstuk Nege
  
  
  Vreemd genoeg, op die eerste hare, ek het net besef dat my neus jeuk. Hy het probeer om uit te reik en krap sy ego, maar sy hande sou dit nie beweeg nie. Haar oë oopgemaak. Dan het ek besef my kop. Dit seer soos'n enkele groot tand wanneer'n senuwee was vasgevang in'n ontploffing van koue lug monsterneming. Haar oë gesluit weer en stadig oopgemaak ih. Die pyn gaan nie weg nie, maar my omgewing in fokus gekom het.
  
  
  Hy lê op sy rug op'n smal stapelbed in'n klein innerlike kajuit. Ek het gesien dat my voete was gebind met verskeie rolle van maskeerband. My hande was gekruis by die polse agter my rug; hulle was ook vasgeplak saam. Rona Vohlstedt sit op die stapelbed oorkant my, dra'n helder strepe bloes en langbroeke. Haar hande en voete was ook op band opgeneem gesluit.
  
  
  "Bly om te sien jy is terug met ons, Mnr Carter," het'n swaar stem grom van iewers rondom die voorkant van die kajuit. Met'n poging om, wat hy draai sy kop in die rigting van die stem. Fjodor Gorodin was uitgestrek in'n vinyl leunstoel in die gesig staar twee stukkend geslaan. "Ek dink nie dit maak sin om jou te bel Mnr Jagter," het hy voortgegaan. "Hierdie maskerade geëindig byna so gou as wat dit begin het."
  
  
  In die voorkant van die kajuit deur, 'n jong man met netjies gekam bruin hare sit op'n vou van metaal stoel langs'n kaart tafel. Sy weet die Luger hy hou, wys op my-Wilhelmina. Hy verskuif sy hande'n fraksie van'n duim, en was geïrriteerd by die gebrek van die druk waar daar moes gewees druk. Daar was geen stilet. Ek het dit gesien lê in Gorodin se gordel.
  
  
  "Ja, Carter," Gorodin grom, " ons het jou wapens. En joune ... "vrou". Miskien het jy kan praat met ons nou.
  
  
  "Ek is nie na aanleiding van jou," sê ek, net soos in die ou kollege. "My naam is Nicholas Hunter."
  
  
  Gorodin draai na die jong wiskunde groot en blaf, " Boris, gee my die kaart." Hy weggeruk'n vyf-deur-sewe kaart van regoor Boris se hand, en Stahl lees dit hardop. "Nick Carter, agent van die BYL N3. Gradering: Killmaster. Verslae aan Dawid Hawke, Washington, DC, Direkteur van die BYL. "Dink jy nie hierdie mense weet jy deur reputasie? Carter? Wanneer jou vriend Mis Voelstedt genoem BYL, ons het geweet hulle het gestuur'n agent. Miskien as ons kamerade in Los Angeles het geweet dat jy, het hulle sou wees meer versigtig in hul strewe.
  
  
  "Nie net jou reputasie, maar jou gesig is bekend aan sommige rondom ons, wat is ons as afskrifte van jou foto is gemaak, Carter. Die kaptein erken jy wanneer jy aan boord met'n vrou in Antigua. Hy het my vertel oor dit op die radio, en hulle het fretten kyk jy. Wanneer haar aan boord gekom het, het ons geweet het jy wil maak jou skuif binnekort, en ons was gereed vir jou."
  
  
  "Alles reg, Gorodin," sê ek, loop uit deur middel van die speletjies, " wat het jy nodig?"
  
  
  "Jy weet ook van my naam, ek kan haar sien. Wel, dit was om te verwag word. Ek wil dit baie eenvoudig. Eerste, haar, ek wil jou om my te vertel alles wat jy weet en vermoed oor ons bedrywighede. Ek neem aan jy het die naam Gaviota van Juan Escobar. Ons sien ego weggeneem in Fort Lauderdale.
  
  
  Haar vinnig bereken dat niks rondom wat ons geweet het sou kom as'n verrassing te Gorodin, sodat sy blootgestel om dit te emu, met behulp van'n ander deel van haar gedagtes om te kyk vir'n manier uit.
  
  
  "Ons weet dat Anton Zhizov is op pad vir jou wys," sê ek. "Dit was voor die hand liggend, want hy onderteken die losprys telegram. Ons weet wat bomme wat jy gebruik, hoe jy lewer ih om hierdie stede. Ons vermoed dat ih word vir jou gedoen deur'n wetenskaplike met die naam Knox Varnov. Dit is dit."
  
  
  "Baie goed," Gorodin gesê. "Dit is rumatiek vir die eenvoudige deel. Nou ek wil jou om my te vertel oor dit. Natuurlik, nadat ons neem oor die bestuur, die organisasie sal nie saak nie, maar dit sal nog makliker om die situasie as wat ons is vertroud met sy bedrywighede. Jy kan begin deur my te vertel wat die fisiologiese agente is."
  
  
  Ek het nie sê enigiets aan haar. My kop klop. Ek het probeer om te dink.
  
  
  "Carter, ek het geen geduld vir speletjies," Gorodin gebreek, en al die skyn van'n grap verdwyn. "Ek kan maak dat jy praat - ek kan enige man praat - maar miskien is dit sal vinniger wees om'n werk te kry."
  
  
  
  
  
  
  ih uit'n vrou ".
  
  
  "Sy weet nie enigiets oor dit," sê ek vinnig. "Hierdie is'n een-tyd taak vir nah."
  
  
  Gorodin opgespring uit sy stoel en het'n stap vorentoe met verrassende spoed vir'n groot man. Met die agterkant van sy harige hand, hy geklopte my in die mond. Ek proe haar bloed.
  
  
  "Stilte," het hy beveel het, " Wanneer ek klaar is met die vrou, sal jy nog'n kans om te praat."
  
  
  As die plomp russiese draai weg van my af en staan oor Rona, my pyn-vertroebel brein onthou die stunt gordel Stewart was so trots op in die Spesiale Effekte. Die een wat ontplof het in die hande van die slegte ou toe het hy die ego van jou weg te bestudeer dit is duidelik dat die vals gespe. Hoekom het jy nie vind Gorodin? Haar kyk af en sien rumatiek. My sport hemp bedek dit.
  
  
  Hy het probeer om te wriemel op die bed te kry om sy gordel. Jong Boris, wat sit op vir die dag, beduie vir my om stil te lê met die muilband van sy luger. Selfs as haar gordel in staat was om dit te trek en Gorodin het dit gegryp, Rona en ek sou nog gewees het heeltemal vasgebind met'n geweer wat ons en'n skip met natuurlik vyandige bemanningslede. Hy lê nog steeds, probeer om te dink van'n alternatief.
  
  
  Gorodin kyk openlik in Ronas se gesig. Van waar hy sit, kan hy sien dat haar blou oë was wyd en bang, maar sy het nie beheer verloor.
  
  
  "Nou is dit jou beurt, Mis Voelstedt,"het hy gesê," om my te vertel oor DIT."
  
  
  "Wat Nick sê is waar," sê Rona kalm. "Ek weet nie enigiets oor die BYL."
  
  
  "Vroeër of later sal jy my vertel wat ek wil weet," Gorodin gesê. "Die slimmer jy is, hoe vinniger sal jy praat." Met wat, die russiese bereik uit en gryp Rona se bloes, gly sy dik vingers tussen die knoppies. Hy lag en trek, en die bloes geskeur af, die verlaat van die emu met'n handvol van broos materiaal.
  
  
  Rona se borste het gekom in die oog, die boonste deel effens bruin en die afgeronde onderste deel wit, want dit was nie weggesteek deur die bikini lyfie.
  
  
  Gorodin blyk te Boris in die deuropening. "Wat dink jy, my seun? Nie so groot soos'n paar, maar soliede en vol.
  
  
  Boris knik kortaf, maar sy ego se oë het afkeuring van Gorodin se optrede.
  
  
  "En dit voel goed," Gorodin gesê, hardloop sy groot hande oor Rona se bors. "Wat'n jammerte dat ons nie tyd vir'n paar pret te hê voordat die verhoor begin. Miskien is daar sal tyd wees vir dit later, maar as die dame antwoorde korrek.
  
  
  Hy kon sien die spiere in die groot man se arms te beweeg as wat hy begin het om te druk die meisie se borste.
  
  
  "Ons sal weer begin," het hy gesê. "Jy sê vir my die name van almal wat jy ken gekoppel aan BYL."
  
  
  Rona snak as Gorodin benoud haar borste soos ryp vrugte in sy massiewe hande. "Ek weet nie van ander mense!!" het sy uitgeroep.
  
  
  Gorodin regop, die verlaat van rooi vinger punte waar hy sou gehou Rona. Hy skud sy kop droewig en draai na my. "Jou vriend sal ook hardkoppig. Dit lyk soos ek is gaan om seer te maak die een rondom jou, en ek dink ek wil jou seer te maak jy die meeste." Hy het sy hande oor Rona se kaal maag en begin om te ongedaan te maak van die knoppies op haar broek.
  
  
  Dit is waar die held van die fliek sou sê, " Wag, moenie raak die dame! Ek sal vir haar sê wat jy wil om te weet. Dit is nie so nie. Seker, Ronu lief vir haar, en wat Gorodina gaan doen aan haar sou vers vir my, maar sy was'n professionele, en jy het nie in die spioen besigheid, of dit is Killmaster vir BYL of twee ... ek sal'n bietjie spioenasie vir die Atoom Energie Kommissie as jy nie bereid is om die risiko te neem. En uit'n praktiese oogpunt, die minute wat dit sal neem vir Gorodin te vernietig Rona Folstedt net om uit te vind dat hey het niks om te sê om te emu sou gee my'n baie meer tyd om te vind'n manier om uit sodat hy kan die taak te voltooi. In die einde, die mees belangrike oorweging moet wees om die ligging van Rusland. So het hy onbegaanbare sy tande en probeer om te konsentreer op sy ontsnapping plan.
  
  
  Kneukels klop op die kajuit deur.
  
  
  Gorodin gesweer in russies as die deur oopgemaak en die bleek matroos staan en staar na hom, probeer om nie om te kyk na die half-naak blond op die stapelbed.
  
  
  "Radio boodskap vir jou, meneer," het die matroos mompel.
  
  
  "Nie nou nie, jou idioot," grom Gorodin. "Kry uit van hier!"
  
  
  "B-maar, meneer, dit is Algemene Zhizov. Dringende ".
  
  
  Met'n swaar van ergernis, Gorodin draai weg van Rona.
  
  
  "Uitstekend. Vertel die algemeen, ek sal daar wees.
  
  
  Die hy gegroet slim en verdwyn.
  
  
  Gorodin gestop by die stoel waar Ego se jong assistent sit. "Boris, hou altyd'n oog op hierdie mense. Kyk uit vir Carter.
  
  
  "Ja, meneer," Boris sê, sonder huiwering, wys Wilnelmina by my.
  
  
  Gorodin het uitgegaan en die deur agter hom toegeslaan. Werk agter haar rug, sy het probeer om aan te trek haar hemp so dat Boris kon sien die magie gordel. As sy beweeg, het ek gesien Boris se duim trek op die sneller.
  
  
  "Jy beter gaan lê," het hy gesê. "Moenie twyfel dat ek sal skiet as ek het om te."
  
  
  Hy bedoel dit. Hy gestop het beweeg.
  
  
  Rona gesmoor'n snik. Haar oë flits te Nah. Sy het nie lyk soos'n grootbek. Boris kyk, ook. Wanneer sy blik val op haar kaal borste, hy lyk verskriklik.
  
  
  
  
  
  
  Rona snik weer, laat uit'n reeks van patetiese kerm klanke, en snak na asem. "Boris," sê sy met trane in haar oë, " sal jy laat hom dit aan my doen?"
  
  
  Toe het ek verstaan haar. Rona was meer van'n professionele as wat hy gedink het. Sy het gevang die vroeër flits van deernis in die jong man se oë, en nou is sy speel met dit.
  
  
  "Ek kan jou nie help nie," Boris gesê. "Jy moet sê die kolonel wat hy wil hê om te weet."
  
  
  "Ek kan nie," sê Rona. "Ek weet nie enigiets. Die hel is om te doen verskriklike dinge aan my. Jy moet nie lyk soos hom, Boris. Ek sien die mensdom in jou. Sê asseblief vir my."
  
  
  Sy was goed, regtig oortuigend, en slegs half-assed.
  
  
  Boris bietjie sy lip, maar skud sy kop. "Ek kan jou nie help nie."
  
  
  Kosbare sekondes geslaag het. Ek het'n sekere bedrag van fisiese vryheid, genoeg vir'n desperate spel - as Rona kon lei my. Hy vang haar aandag, dan kyk opvallend op die pakkie sigarette lê op die kaart tafel in die voorkant van Boris.
  
  
  Sy het vir hom'n klein glimlag en sug swaar. "Ek verstaan, Boris," het sy gesê. "Jy werk vir wat jy glo, net soos wat ons doen. Wat sou hulle aan ons gedoen het met my, ek weet dit sou anders gewees het as jy is in beheer."
  
  
  Die seun kyk na Nah met iets baie naby aan dankbaarheid.
  
  
  "Ek vra nie om jou te verraai jou oortuigings," Rhona voortgesit. "Maar, kan jy doen vir my'n klein guns?"
  
  
  "As ek kan," Boris geantwoord byna onhoorbaar.
  
  
  "Voor dat die dier Gorodin begin martel my, ek sal die lig dit op." Hey, ek het daarin geslaag om nog'n flou glimlag.
  
  
  "Dit is'n klein behandel, maar waarskynlik die laaste een. Sal jy gee my een?" "
  
  
  Boris huiwer, dan knik. Hy tel die rugsak in die voorkant van hom. "Hierdie is Russe. Gee jy om?" "
  
  
  Sy skud haar kop. "'n sigaret is'n sigaret wanneer jou senuwees nodig het verligting."
  
  
  "Dit gaan ongemaklik wees," het hy gesê. "Ek kan nie laat gaan van jou hande."
  
  
  "Asseblief steek jou ego en sit dit in my mond," het sy geantwoord.
  
  
  Dit was'n baie lang geskiet. Ek wil net'n paar sekondes. Hy gespanne, opgekrul.
  
  
  Boris steek'n sigaret, het opgestaan, en druk die pistool in sy gordel. Hy gekruis die kajuit en sit'n sigaret tussen Rona se lippe. Soos hy beweeg het, het hy swaai sy bene van die stapelbed aan die dek en stadig regop gaan sit.
  
  
  Hy was oor te leun na hom toe draai hy. Hare, met die hoop dat hy sou wees oor Rona, soms die opheffing van'n sigaret uit haar lippe. Maar dit is duidelik dat, was hy van plan om terug te keer na sy sitplek.
  
  
  En nou is hy het my uit die hoek van sy oog. Hy swaai om na my gesig en gryp die luger . Maar hier het ek'n onverwagse breek. Wanneer Boris draai na my gesig en draai weg. Ron, sy lig haar knieë amper onder haar ken, wat daarop gemik haar voete op die teiken, en klap hulle vorentoe met'n kragtige stoot. Dit was gedoen met ongelooflike behendigheid en spoed van weerlig.
  
  
  Boris het'n pistool in sy hand, maar voordat hy kon grootmaak, hy was gelanseer in die rigting van my, verloor sy balans, met so'n krag dat hy val kop eerste op my voete, en die Luger neergestort het op die dek met'n crash. Dit het net'n fraksie van'n sekonde op te hef my verbinde voete, nou'n klub met'n dubbel leer tong, en smash hulle in my ego se skedel. Die eerste punch was verstommend om die minste te sê, maar die volgende drie, in die vinnige opeenvolging, uitgevoer deur weerkaats en pons af met die volle maat van my gewig, sit die ego in die vergetelheid.
  
  
  "Swak Boris," sê Rona, nadat sy het gespring oor en was op soek na hom met'n walglike uitdrukking,"ek was amper besig is om te hou van hom."
  
  
  Die tiende hoofstuk.
  
  
  Ek het nie tyd om te druk my dankbaarheid en bewondering vir Rona se ongelooflike behendigheid en spoed in die oomblik van waarheid. Ek was te besig keur uit die gym vir die skerp kant van iets te weeg ons af. Maar op die eerste oogopslag, daar is niks skerper as die stomp hoek van'n mirrorless buro.
  
  
  Dan is die fluorescent lig bo die lessenaar vang haar oog. Natuurlik, dit was buite bereik, maar die tube kan maklik breek as hy kon tref dit met iets. Het hy dalk vergeet het om sy Luger, wat was nou rus op die dek in die buurt. Met my hande agter my rug, ek is nie'n baie goeie skoot, behalwe, 'n skoot sou maak te veel geraas. Vir dieselfde rede, sy kan nie gooi'n geweer by Brylev.
  
  
  Hy swaai haar enkels vasgemaak oor die rand van die stapelbed en Verkoop haar. Werk die hakke van die ander teen mekaar, ek het daarin geslaag om los te maak een om my skoene sodat dit hang af van die tone aan my regtervoet. Ek het net tyd gehad vir een poging. Hy liggies swaai sy bene van sy skoot'n paar keer, dan opgestaan en regop met al sy krag.
  
  
  Die vrye boot het my voet en opwaartse spiraal. Dit het gelyk te beweeg stadig as ek kyk na dit beweeg in die rigting van die teiken. Die hak van haar skoen tref die dood sentrum van die fluorescent lig, wat in een van die mooiste klein knoppe sy ooit gehoor het.
  
  
  Die kajuit is in die duisternis gedompel, en hy spring oor die vloer tot waar hy kon hoor skerwe van glas val. Hurk af, hy tas agter haar en gevind dun skerwe van glas. Hulle was nogal skerp,
  
  
  
  
  
  
  maar die meeste van hulle was te klein. Pluk my pad deur die skerwe, ek het uiteindelik gevind dat een van die groot genoeg om te hou my ego tussen my duim en wysvinger, en sien die lint op my polse. Toe ek besig was met die geboë glas, my hand skielik nat. Ek het geweet ek sny myself nie, maar my hande was te lam om te voel die pyn.
  
  
  Wanneer ten minste'n kerf gevorm is op die band van elke dikte, haar polse geskei en hulle bars uit. As sy voortgegaan om te werk in die donker, die gom op haar enkels skeur weg.
  
  
  "Voila," Rone het vir haar gesê. "Iets sê om hom te kry om jou te vind."
  
  
  "Ek is hier," Rona se stem lui uit om die duisternis.
  
  
  Hy was die verskuiwing in die rigting van die klank van haar stem toe hy hoor iemand krap op die dek buite die kajuit deur. Dan is die grendel oopgemaak.
  
  
  Spring na die afskorting, hy druk homself teen die muur. Die deur gaan oop, en die heilige Here oorstroom in vir Gorodin, wat aarsel vir'n split sekonde. Dit was'n fraksie van'n sekonde langer. Dit tref hom met'n ego-stomp reg om die kakebeen, stuur skokgolwe al die pad na my skouer.
  
  
  Ego gryp haar deur die middellyf toe hy buiging en trek haar uit die deur. Dit was geskeur van Gorodin se gordel deur die stilet, en Hugo skuif dit terug in die skede op sy voorarm. Daar is genoeg lig op die dek te vind Wilhelmina, en die Luger geneem het om haar te.
  
  
  Nou haar, hy het na die bed waar Rona wag geduldig, en skeur die band van haar polse en enkels.
  
  
  "Kom op," ek sis, gooi hey wat oorgebly het van haar bloes. "Bly agter my, ek sal probeer om te gooi ons oor die rand. Dit is ons enigste kans.
  
  
  Ons het in die gang. Ek het probeer om te oriënteer myself. Ek kon sien haar by elke einde van die gang, behalwe vir'n smal metaal trap. Ek het'n vyftig-vyftig kans om te raai watter rigting veilig sou wees. Ek het my keuse gemaak en het vir die trappe, Rona reg agter my.
  
  
  Maar ek het die verkeerde keuse.
  
  
  As ons bereik die onderkant van die trappe, het ek gehoor die geluid van swaar voete nader. Dit was getrek deur'n Luger en afgevuur op die dalende mans.
  
  
  Ek gebruik my vry hand om haar te stoot uit van Ron se manier as'n liggaam verby ons gevlieg en klik op die dek. Dit is die een rondom Slawiese matrose. Ons hoor voetstappe kom af in die gang op die boonste dek.
  
  
  Dan draai hy en gevolg Rona om die trappe by die ander einde van die saal. Hy kon sien dat ons op die onderste dek, en hy het geweet dat ons moes klim twee vlakke hoër voordat ons kan bereik die reling.
  
  
  Ons kletter op die metaal stappe en bereik die volgende dek net as'n groep van Gorodin se manne gekom het om te jaag om die hoek. Dit is afgedank in die ih rigting, wat vertraag die ih van Rivne, sodat ons kan hardloop op die volgende vlug van die trappe. Hieronder neer, iemand skielik afgedank twee donderende skote. Koeëls wat wip af die staal afskorting as ons gespring na die volgende dek uit ih se bereik.
  
  
  In hierdie gang, daar is deure wat lei na die reddingsboot gebied. Ek het nie dink oor die vrylating van die een rondom die bote, maar daar was lewe baadjies gestoor langs die kopruimtes, en as ons kon gryp'n paar oor hulle, het ons dalk in staat wees om te oorleef in & nb.
  
  
  Wanneer ons het in die straat'n dag later, drie bemanningslede is staan tussen ons en die reling. Een van hulle het'n geweer rondom hulle. Hy het die wapen te vuur nie, maar Wilhelmina was reeds in my hand. Haar gestuur het om'n koeël deur die ego lob, en dit geland op die geweer. Een van die ander span lede trek die geweer om dit te bevry van die dooie man, en die derde trek uit'n hand pistool uit sy klere en'n skoot afgevuur in ons rigting. Wilhelmina geantwoord. Die gangster klou aan sy bors en steier terug na die reling, rollende oor die kant te spat in die swart Caribbean hieronder. Die oorlewende het probeer om sy geweer en hardloop agter.
  
  
  Ek skeur die deksel af'n hout houer gemerk "Life Jackets" maar het gevind dat slegs een binne. Ego Rone gooi dit op haar, en sy haal sy skouers op, probeer om te versamel die oorblyfsels van haar bloes.
  
  
  Daar was'n skerp uitroepe nou, en die mense van beide kante was gang oor die dek in die rigting van ons. Dit is tyd om jouself te red. Hy knik vir Rona, dan klim op die spoor, klim af na die smal buitenste rand, en duik.
  
  
  In'n verwoede skietery om te ontsnap haar, vergeet oor die rou wond op my skedel gebreek. Hy onthou dit goed wanneer hy tref die sout water moeilik.
  
  
  Dan brylev uitgegaan. Maar hy het gou gekom het om, hoes en spoeg uit die water soos'n gebreekte verkoeler.
  
  
  Die Gaviota geseil het'n paar honderd meter, maar nou is sy kom nader, haar soekligte speel oor die water.
  
  
  Die wind was skerp en die see was rof. Hulle sal moeilik wees om raak te sien in hierdie kolk oseaan woestyn. Die water was warm, maar vol van onvriendelike wesens met skerp tande - en dit was eensaam.
  
  
  Dit is eensaam! Dit het by my opgekom dat ek nie gesien het nie Ron en die krimpvarkie spring oorboord. Het sy regtig duik met my? Ek kon nie seker wees nie. Sy was swaai in'n wye sirkel, besig om te sink in die water as die spreiligte gevee verby my, maar Ronu kon haar nie sien nie.
  
  
  
  
  
  
  Die Gaviota was nou stadig nader aan my. Van my punt van die oog, by die water vlak, dit lyk groot en dreigende. Sowat vyftig meter weg, die skip tot stilstand gekom, en die ligte begin metodies dartel heen en weer op die & nb.
  
  
  Iets wit kort geknip op die golwe tussen my en die skip. Ek kon nie die risiko uit te roep. My stem uitgevoer maklik oor die water, en die skip se enjins is nou stil. Haar kruip deur die liggaam beweeg in die rigting van die voorwerp in & nb, maar gestop skielik toe my hand raak aan die stof en die vlees.
  
  
  Dit was nie Rona. Met'n mengsel van verligting en teleurstelling, het ek ontdek dat dit was die liggaam van'n hy wat geval het op die raad nadat ek hom geskiet.
  
  
  'n lang duim van die flitse het ons in die verblindende vlamme. Haar onmiddellik duik, die verlaat van die dood matroos kop bo water deur my vir ewig. Onder die water, hy kyk in die rigting van die skip. Hy kon hoor die gedempte donder van geweerskote en die klank van die koeëls tref die water.
  
  
  Wanneer ek opgeduik, die romp van die skip doem voor my soos'n wit staal muur. Hulle was nog steeds die vuur op die dek, en sy hoor die geluid van'n reddingsboot verlaag. Hy stap terug langs die romp aan die stern, waar hy weggesteek onder die oorhang as die beste wat hy kon. Hier was dit buite die bereik van flitse, en ek sou gewees het moeilik om te sien uit die boot as dit nie loop oor my. Ongelukkig, daar is geen plek om te vang op die leuning, so ek het om te swem langs die & nb om te bly naby aan die romp.
  
  
  Die boot plons amidships, en die roeiers onder leiding vir die silwer embleem stof van die water waar die heilige lantern geval het. Hulle bereik die plek, trek die gekook liggaam in die boot met'n paar kragtige houe. Iemand met'n eed beloof het, dan staan op en roep uit te Gaviota deur middel van'n megafoon.
  
  
  "Dit is nie Carter of'n vrou! Hy is alleen, alles rondom ons! "
  
  
  Na'n oomblik van stygende stilte Gorodin se stem dreun uit: "terug te Kry op die raad. Ons sal weer soek toe dit lig word."
  
  
  Die boot gehoorsaam teruggekeer na Gaviota en was gesleep aan boord. Daglig was nog steeds'n goeie sewe uur weg, en ek het nie verwag om rond te wees wanneer dit aangekom het. Op'n baie rowwe skatting, hare, ek veronderstel ons was iewers in die Golf van Honduras. Ek het haar natuurlik deur die sterre, en so gou as die klanke op die dek af gesterf het, het sy gestoomde sonder'n skeut na die ooste, wat ek bereken was om die rigting van die naaste land. Die water was nog warm, en die see het bedaar genoeg om te maak swem makliker. As ek gelukkig is, kan ek bereik'n sekere land of raakgesien word deur'n vriendelike boot.
  
  
  Swem rustig, stadig beweeg te bewaar sy energie, hy wonder weer wat kan gebeur aan Rona. Sy voel'n diep hartseer.
  
  
  Hoofstuk elf
  
  
  Dit was middag heilige, al die pienk en goud, iewers voor, terwyl hy streel oor haar, geswem haar, streel haar in die Karibiese eilande. My liggaam hitte verkwis het'n paar uur gelede, en die eens-warm water nou voel ysige koue. Toe dit lig genoeg is, het hy gestop om te scan die horison. Op die eerste, ek kon nie sien nie die land in my veld van visie, en my spiere geskree in protes dat ek nog steeds swem met geen oënskynlike beloning. Dan het hy opgemerk'n pleister van bruin waar die blou van die lug en die lug ontmoet in die ooste. Ek het besluit dat dit was óf Honduras of, as die strome het my geneem noord, Yucatan. Dit het nie regtig saak nie. Enige stuk droë, vaste grond is welkom.
  
  
  Hy het homself'n paar minute om te swem, dan draai oor en begin met'n lang, lig kruip in die rigting van die ver bank. Na'n rukkie, ek het'n maatskappy.
  
  
  Op die eerste, dit was net'n rimpeleffek op die gladde oppervlak aan my reg. Stepping op & nb, ek kyk na dit en sien'n nuwe uitkring. En dan die ander. En'n ander een. Haar, het geweet wat dit was, selfs voor die eerste sekel-vormige dorsale rol verskyn op die oppervlak.
  
  
  Haaie.
  
  
  Wanneer dit gestop beweeg, hulle rigting verander, gekruis in die voorkant van my, en draai dan terug, nou lek. Hy kon maak uit drie mense rondom hulle, maar hy het geen twyfel dat daar is vriende in die buurt. Wanneer sy onder die water in die water, dit kan duidelik gesien word deur ih omkring oor my op'n afstand van ongeveer vyftig meter. Hulle het skalie skeure en'n wit string van die blou haai lewe. Hoewel die wit haai is'n meer hardnekkige man-eater, die blou haai is nie my gunsteling metgesel in'n lang-afstand swem.
  
  
  Die drie monsters rondom my was tussen agt en tien voet lank. Hare was'n vreemde indringer in ih waters-lomp, stadige, moontlik gevaarlike, maar'n potensiële middagete. Van tyd tot tyd, een van die drie sou jaag na my en dan swenk weg, asof die toets van my reaksie. Ek het geweet dat vroeër of later iemand rondom hulle sou kom en steek my met hul skerp tande.
  
  
  Hy het voortgegaan om te swem na die kruin van die land. Met'n poging om, ek het my beroerte stadig en ontspanne, asof die drie roofdiere nie pla my glad nie. Dit was die meer vir my voordeel as vir hulle; jy hoef nie terg'n haai.
  
  
  My begelei het stadig maar seker nader as ek voortgegaan om my pynlike vordering in die rigting van die strand. Gelukkig, die bloed het lankal gewas weg van die kop wond en die sny op sy duim.
  
  
  
  
  
  
  
  waar haar ego gesny het haar met'n fluorescent lig wedstryd. As ek gestort vars bloed in die water rondom my, die haaie sou nie huiwer om te skeur my uitmekaar.
  
  
  Toe my aandag is gefokus op die haaie, ek het nie kennis van die bruin seil tussen my en die land, 'n bietjie na die noorde. Aangesien ek nie weet wat die grootte van die boot, kon ek nie vertel die afstand na nah. Maar dit was steeds nader aan my, en ek was geestelik probeer om uit te reik en die bespoediging van die ego. Met'n seil, dit sou skaars gewees het van die Gaviota, en selfs as dit was, sou ek eerder die risiko neem met Gorodin se bemanning as met die dodelike torpedos wat gehou sluit in oor my.
  
  
  Terwyl ek was te dink oor hierdie gedagtes, iets geflits openhartige onder my. Ek was nie geraak word nie, maar die turbulensie my gestuur spin soos'n verkeersknoop. My speelmaats was voor te berei om aan te val.
  
  
  Hy het opgehou swem en waai woes op die boot. Ek kon nie sê as hy my gesien het, maar die boot aan die gang gehou in my rigting, wat was gerusstellend. Wanneer'n ander haai geslaag het binne ses voete van my, Hugo het dit uit sy skede en het die hef gereed om onder die water. Die stilet nie verander het nie, is die kans veel teen drie moordenaars weeg tussen drie honderd en vier honderd pond elk, maar het dit gee my'n kans.
  
  
  Hy duik'n paar keer om te kyk na die haaie, terwyl die behoud van sy oë op die boot nader. Nou nog'n haai breek weg van sy metgeselle en my aangeval. Daar is'n gewilde teorie dat as gevolg van die haai se mond is geleë op die onderkant van die kop, moet dit rol op sy rug te byt. Glo dit nie. Wanneer die onderkaak kom neer op sy skarnier, die sinistere crescent maak in'n dodelike grot van die tande. Die haai kan byt jy in byna enige posisie.
  
  
  Hierdie een het besluit om aan te val my op die brandstapel. Haar gegaan het onder die oppervlak te voldoen aan die ego in die dieselfde manier, die aanbieding as klein'n doel as moontlik. Hy was op die top van my soos'n seun,'n swart water missiel, voor Hugo kon sit hom op die verdediging. Menslike beweeglikheid onder die water is beperk op sy beste. En daar was net tyd om te gooi myself op en laat die groot swart vorm slaag onder my. Dit was so naby dat die korrel haai vel gekrap my skouer.
  
  
  Vind my weerloos, die haai onmiddellik verander rigting en by die ander twee. Ih die opgewonde bewegings voorgestel dat hulle was die voorbereiding vir'n gesamentlike aanval. Op soek na die boot, het hy besef dat dit was'n eenvoudige hout boot met'n enkele vaar. Klein, donker-die gesig gestaar mans staan in die boog, wys na my. Hulle het voorgekom om te skree, maar ek kon nie hoor die woorde.
  
  
  Die dorsale spieël sny deur die water in die buurt. Hierdie keer is haar duik dieper, en so het die haai. Dit het'n ompad onder my, en op pad, kake wyd, sy bose oë oënskynlike te daag my. Hy het'n buit en vermy die dodelike tande deur'n paar duim, maar hierdie keer Hugo was gereed. Sy steek'n lem in die boonste deel van die haai se lewe. My arm ruk asof dit was getref deur'n spoed vrag trein, maar ek het op die haai se momentum het ons albei, en die stilet lem gesny deur die taai wit vel van die lewe.
  
  
  Voordat ons bereik die oppervlak, sy gestoot af van die beseerde haai, wat dan links agter donker rooi bloed soos rook, 'n lus van guts bult rondom haar versamel langs die lengte van die lewe.
  
  
  Hy staan op en loop weg van die wat verslaan is, moordenaar, skrams terug net een keer te sien een van sy ego se onlangse vriende klap sy ego in die maag en geweld rip off'n groot stuk van die vlees en die binnegoed. Die derde haai tred gehou.
  
  
  Hy trek homself aan die oppervlak, en blaas die soet, vars lug in sy longe. Na'n minuut, my ore gestop lui en ek hoor stemme. Tien voete agter my, die boot was dobber in'n klein swel, die seil die opheffing van die riwwe. Daar was vier mans in die boot. Hulle is kort en donker, met delikate funksies stel simmetries op die klein ronde koppe. Die woorde wat hulle gepraat het, was onverstaanbaar vir my, maar ek voel dat hulle Maja, die antieke taal van die laer Mexiko dit is nou gespreek in die suidoostelike deel van die Yucatan, Quintan-'n-Ru.
  
  
  Bruin hande op gespierde arms bereik uit en trek my oor die water in'n hout boot. Hoor'n geluid agter my, haar pa draai om te kyk na die bloederige skuim op die strand waar twee haaie het verskeur die gewonde man aan stukke. In'n paar minute, haar sou die volgende wees.
  
  
  Haar pa hou sy hande in dankbaarheid aan sy redders, maar ih geslote oë en uitdrukkinglose gesigte het nie reageer nie. Die Odin rondom hulle beduie vir my om te sit in die boog. Hy het so gedoen, en hulle laat val die seil. Die wind opgetel die doek, en die lig boot was om te styg uit van die water en hardloop in die rigting van die strand.
  
  
  Hoofstuk Twaalf
  
  
  As die boot verskuif glad en stil in die rigting van die strand, my pogings van die laaste sestien uur begin het om in te haal met my. Die stryd en ontsnap op die Gaviota, die lang swem, en die stryd met die haaie my moeg. Hy knik en maak sy oë toe om hulle te laat rus, en'n sekonde later, tac
  
  
  
  
  
  Die onderkant van die boot was te skraap gruis, en die mense was loop af in groepe van hutte te trek die boot aan wal.
  
  
  Alle aktiwiteite gestop toe haar man het gekom en gestop by die strand. Odin se nam po Maya was nie hoër as my onderarm. En soos my boot-spanmaats, het hulle nie vir ons enige groete of vyandigheid op hul gesigte, maar hulle het na my gekyk met'n paar nuuskierigheid.
  
  
  Hulle was afstammelinge van taai en oproerige Maja-Indiane wat nog nooit aan die spaanse heerskappy in die dae van kolonisasie. Na die 1847 opstand in die wes-Yucatan was verpletter deur die spaanse, het hulle gevlug het as die beste wat hulle kon om die oerwoude van Quintana Roo, waar gewapende weerstand het voortgeduur tot die twintigste eeu. Selfs nou, afgeleë dorpe soos die een wat ek het om te gelaat is geheel en al aan die federale regering om te regeer self in ooreenstemming met die ou stam tradisies.
  
  
  Twee mans van'n vissersboot het my genader van beide kante. Elkeen van hulle het'n klein bruin hand op my elmboog en stoot my vorentoe. Ek het nie weet as ek was begelei of gevang.
  
  
  Hulle het my gelei deur'n dorp van ongeveer twintig huise tussen die rye van die stil, wakende Maja mense. Ons het gestop in die voorkant van'n hut kleiner as die ander op die buitenste omtrek van die dorp. Die dak was grasdak, en die modder mure het geen vensters nie.
  
  
  As odina, om my aanhangers, begin om my te lei deur middel van die deur, stoot hy Wilhelmina se metaal blok, nog steeds druk teen my bobeen. Hy het my klam hemp en trek uit die luger .
  
  
  "Pistola!" het hy gebreek het, was die eerste woord in spaans sy hoor van iemand rondom hulle.
  
  
  "Nee se funciona," emu het vir haar gesê. Dit was die waarheid. Die geweer het nie werk nie tot na'n nag se onderdompeling in sout water. "Nee tiene balas," het ek bygevoeg. Ook waar. Hy gebruik al sy ammunisie, terwyl die skiet terug by Gaviota.
  
  
  Geen reaksie van die Maya. Blykbaar het, het hulle net geweet het'n paar woorde van die spaanse. Na gekonfiskeer Wilhelmina, die Indiese stoot my in die kajuit en klap die hout deur agter my. Hy het aan sy metgesel in die Maya taal. Van haar tone, ek kan jou vertel dat die een rondom hulle was veronderstel om daar te bly en wag die deur, terwyl die ander was uit op'n paar opdrag. Hy het haar na die gejaagd aarde vloer en leun teen die muur.
  
  
  Vir die eerste keer in baie ure, sy gedagtes draai na die missie wat betrokke is by my in die Karibiese eilande. Was dit regtig net gister dat haar seun was op die rand van die nederlaag in'n plot met'n tas en'n bom, wanneer hy verskuif in die rigting van Fjodor Gorodin met'n Luger in sy hand? Egter, hoe ver ek in staat is om iets te doen om te verhoed dat die kern vernietiging van New York Stad in die ander drie dae.
  
  
  Ek het probeer om te bring my gedagtes terug na my huidige penarie, maar'n visie van Rona Folstedt, 'n skraal greyhound en blond Nordiese blond, flits deur my gedagtes. Waar is sy nou net? Dood? Dit is beter om te verdrink as om te word opgeraap deur die Gorodins.
  
  
  Die deur van my hut swaai oop en twee van my wagte ingeskryf het. Met gebare en grunts, hulle maak dit duidelik dat sy moet vergesel word deur die ih. Hy het opgestaan en geloop het met hulle terug na die dorp.
  
  
  Ons het tot'n groter hut as die ander. Sodra wit geverf, dit was geleidelik draai grys. Die twee Maya my gelei het deur die deur, dan gestop in die voorkant van'n ou man sit op die platform. Hy het shaggy grys hare en'n gesig so hard en vol plooie soos'n okkerneut dop.
  
  
  Hy het'n krom arm, en twee van my wagte trap terug, en laat my alleen met hom.
  
  
  "Haar Cholti," het hy gesê in'n sterk, lae stem wat lyk uit plek met haar ouderdom en klein borste. "Haar stem is Die Hoof, die Hoof."
  
  
  "Dit is'n eer,"sê ek," en'n plesier om te vind iemand wat engels praat."
  
  
  "Dit is al wat haar in die dorp, ek engels praat," het hy trots gesê. "Ek het na skool in Merida. Hulle sou leer dit aan hulle seuns, maar hulle wil nie om te weet wat die Yankee taal." Dan het hy gestop, hande gevou in sy skoot, wag vir my om iets te sê.
  
  
  "My naam is Nick Carter," het ek gesê. "Haar agent is van die Verenigde State van amerika. As jy kon neem my na die naaste stad met my selfoon, ek sal dankbaar wees. Ek sal jou goed betaal.
  
  
  "Ek was vertel wat jy het'n geweer," Cholti gesê.
  
  
  "ja. In my werk, ek moet soms verdedig myself, soms om haar dood te maak."
  
  
  "Wit mense is nie baie gewild in die Quintana Roo, Carter. Ek hou nie van wit mense met gewere op alle. My manne was baie sleg behandel deur wit mans met gewere."
  
  
  "Ek wil nie jou seer te maak ons, jy, ons, jou mense, Hoof. Die mense ek is die stryd teen die bose mense wat wil om te vernietig die groot stede van my land en die dood van so baie van my mense ."
  
  
  "Wat moet dit beteken vir ons hier in die Quintana Bur?
  
  
  "As hierdie bose mense is toegelaat om te wen, geen plek in die wêreld sal veilig wees van hulle, selfs nie jou dorp. Hulle het net vernietig'n eiland in die Stille Oseaan, waar die mense is baie soos jou eie.
  
  
  "Vertel my hoe jy beland op die see, Nick Carter."
  
  
  Hy vertel Em'n storie oor die tyd Rhona en ek het aan boord van'n skip in Antigua. Cholti geluister met sy oë vernou, sy hande nog steeds in sy skoot, sy oë byna gesluit. Wanneer dit klaar was, het hy gaan sit vir'n volle minuut.
  
  
  
  
  
  
  in stilte. Dan ego se oë oopgemaak en hy het gesoek; hy het my gesig.
  
  
  "Ek glo dat jy, Nick Carter," het hy gesê. "Jou stem nie lieg nie, en jou oë vertel die waarheid. Die selfoon wat jy op soek is na kan gevind word in die noorde in Vigfa Chico. Ek sou geneem het jy daar, maar ...
  
  
  "Maar wat?" Ek het u gevra word.
  
  
  "Jy is'n wit man. Hulle het'n geweer aan ons dorp. Vir hierdie redes, my mense wil hê dat jy dood. Hulle sal luister na my soos die hoof, en miskien kan ek maak ih glo, soos haar, dat jy nie wil hê om ons seer. Maar daar is een wat nie geskud word ."
  
  
  "Wat is dit?" Ek het haar gevra.
  
  
  "Die ego se naam is Tihok. Hy is my seun. Wanneer ek sterf, sal hy in beheer hier. Ek is bang dat dit sal baie gou gebeur nie. Teehawk nooit sal saamstem om jou te laat gaan totdat jy hom ontmoet."
  
  
  "Loop in hom? Ek het gedink jy het gesê niemand hier engels praat."
  
  
  "Daar is ander tale," het die ou man gesê. "My seun is wag vir jou buite my huis nou. Hoe jy optree met hom sal bepaal jou lot. Dit is hoe dit moet wees ."
  
  
  "Ek verstaan," het hy gesê aan die ou man. Cholti knik in die rigting van die deur van sy hut. Dan draai hy en links.
  
  
  Voordat hy het twee stappe in die oopte in die voorkant van die chiefs ' hut, iets gedonder deur die lug en tref die grond by my voete. Dit was'n ses-voet spies, sy smal, tweesnydende lem grawe in die grond.
  
  
  Op die teenoorgestelde kant van die oopte staan'n jong Maya, gestroop tot die middellyf, sy bruin vel styf en blink oor styf spiere. Hy vasgepen die tweeling aan die spies by my voete, die hou van die ego teen'n hoek, in die tradisionele uitdaging inhou. Daar was dorpenaars alles rondom ons, hul gesigte gevoelloos maar hul oë versigtig.
  
  
  So dit is Tihok, die hoof se seun. Dit was'n man wat ek sou gehad het tot aangesig in die slag as hy die dorp verlaat het in die lewe. Maar as ego haar dood, kan Ego se vader laat my gaan om te Waak en Chico? Selfs as die ou man instem, sal ek laat die ego mense leef? Een of ander manier, ek het te verslaan Teehawk, maar ek het nie die ego uit hom uit.
  
  
  Voor te raak van die spies, Hugo doelbewus trek dit uit die skede van sy voorarm. Dit is opgehef deur die stilet, sodat die dorpenaars kon sien ego, dan gestuur ego besig om in die rigting van die ingang van die chiefs ' hut, waar dit was vas, die handvatsel te skud. Alhoewel daar was geen hoorbare reaksie van die watchers, kon hy gevoel haar implisiete goedkeuring.
  
  
  Dan trek hy die spies om die grond en hou ego in die dieselfde posisie as Teehawk, verskuif na die middel van die oopte. Daar, ons raak aan die spits in'n groet vreemd soortgelyk aan dié wat gebruik word op'n slag personeel. Die dodelike verskil was dat hierdie spiese deurboor twaalf duim van staal lem, 'n lem in staat om van die piercing'n persoon of af te sny'n ledemaat van die liggaam.
  
  
  Hy het'n stap terug in'n gereed houding, en kalm onmiddellik aangeval, swaai die spies hef up. Ek laat val my spies te sluit die blaas, dan vinnig opgewek is dit om te buig die lem wat sou verdeel het my skedel.
  
  
  My rumatiek was my eie reaksie, wat Maya verwagte en geblokkeer. Dan het hy verskuif om teen die verwagte blaas, maar hy het net feinted met die lem en swaai die boude sywaarts teen die ego se ribbekas. Teehawk gekreun in pyn, maar behendig oor sy spies, gereed om te verhoed dat die doodmaak van blaas.
  
  
  Ons teruggeval, terug na ons begin posisie, en die geveg begin weer.
  
  
  Die kuns van die warstaff is veel as geformaliseer as heinings of selfs dans. Elke getref het'n blok, elke blok beweeg na die toonbank. Die enigste klanke in die Yucatan-skoonmaak was die gerinkel van skagte en die botsing van die lemme, onderbreek deur die swaar asemhaling van Teehawk en myself. Ek het gesien dat dit meer as een keer, die opening van'n gat te ry'n spies lem in, maar ek het verlangsaam my longe te Rivnenskaya genoeg om te laat om die jong Maya te sluit. Ek het daarin geslaag om te hou my ego se eie lem weg van my so ver nie, behalwe vir die styging in my berekeninge wat dit het'n bloedrooi vlek op my hemp.
  
  
  Die deurbraak het gekom toe hy uitgeslaan deur'n spies een op'n tyd deur die Ego ruk met'n dubbel upstroke, terwyl hy verwag'n normale upstroke en sny aanval. Met ego spies hangend uselessly in die een hand, Teehawk se keel was ontbloot vir my lem. Die druk stoot haar'n fraksie van'n duim na die kant, skaars sny haar vel. In Maya se oë, ek het gesien dat hy geweet het wat ek gedoen het.
  
  
  Die herstel van beheer van sy spies, Teehawk belas met die dodelike wreedheid. Haar ego het op pad na'n aanval en het begin om te vrees dat die tweestryd dalk net eindig met Teehawk se dood of myne.
  
  
  Die draad het met verrassende onverwags. Stil, hy lunged by my hoog is, dan hurk en swaai die kolf van die geweer soos'n baseball bat, vang my net bo die enkels en klop my bene onder my. Ek laat val op die grond en rol op my rug net in tyd om te sien die lem van Teehawk se spies duik in my gesig. Op die laaste sekonde, dit gesink in die grond so naby aan my oor dat ek kon voel die ego skil.
  
  
  Hy het opgespring om sy voete, spies gereed om weer, en die gesig gestaar sy teenstander. Daar is'n nuwe boodskap in die ego se oë : kameraderie. Ons was selfs nou. Haar ego gehad het, het haar lewe gered, wat hy kon nie vergewe totdat hy verloor dit.
  
  
  
  
  
  gered myne.
  
  
  Sy was hy gedobbel op. Neem'n stap vorentoe, het hy gevoel haar mes in die rigting van Teehawk in'n groet. Hy het sy eie spies af te voldoen aan myne, en die stryd was verby. Ons laat ons die wapens en het ons polse in'n Maja-mode. Die inwoners gesels goedkeurend, en vir die eerste keer sien sy glimlag op die donker gesigte van die Indiërs.
  
  
  Die ou hoof vorendag gekom om ons en het om te Tihok in Maja. Dan het hy na my gedraai en gesê: "ek het my seun wat hy het dapper geveg het en met eer. Ek vertel haar van die dieselfde ding oor jou, Nick Carter. Waak Chico is'n uur se ry weg. Twee van my sterkste manne sal jou daarheen neem in'n kano.
  
  
  Hy oorhandig my'n sak toegedraai in'n waterdigte doek. "Jy moet skoon en smeer jou geweer voor die sout water opdroog, anders sal dit nutteloos wees teen die bose mense wat jy op soek is na."
  
  
  Ego bedank haar en het Hugo uit vir die dag van die hut. Dan het ek die twee gespierde mans wat reeds wag om my te neem om die kano.
  
  
  Dertien
  
  
  Die kus kano reis was vinnig en stil. Twee Maya begroet ons vriendelik op die surf se rand. Nie een van hulle het aan ons.
  
  
  Ons wal by Vigla Chico, 'n nedersetting drie keer die grootte van die dorp wat ons verlaat het. Die huise was meer permanent, en die spoorweg spore van die ooste geëindig op die buitenste rand van die stad. My roeiers het my aan wat ek gedink het was die huis van die plaaslike hoofman, het kortliks vir hom in die Maya taal, en dan skielik het my verlaat sonder om te kyk na hom.
  
  
  Sy het gevra vir'n selfoon nommer, en ek was geneem om'n algemene gebou wat blykbaar het gedien as'n skool, algemene winkel, vergadering kamer, pakhuis, en so aan. Die selfoon was'n vroeë model in'n ruwe hout geval met'n handvatsel op die kant.
  
  
  Die volgende twee ure spandeer om te ry om te Merida, die hoofstad van die Yucatan, en van daar deur middel van'n doolhof van herhalers en intermediêre operateurs, totdat die bekende stem van Dawid Hawk Kroniek lui uit op die lyn.
  
  
  Ek het vir emoe waar ek was en het emu'n verkorte weergawe van hoe ek daar gekom het, praat te vinnig vir die vrees wat ons kan verloor kontak op enige oomblik.
  
  
  "Ek het'n vinnige manier om uit van hier," emu het vir haar gesê. "Daar is'n spoorweg, maar blykbaar het die trein het om te hardloop een keer elke keer as daar is'n totale sonsverduistering."
  
  
  "Sal ek neem jou deur die helikopter. Wat is die status van die missie? "
  
  
  "Tasse kom aan boord van die Gaviota van Curacao. Fjodor Gorodin blyk te wees, die hoof van operasies met Zhizov, blykbaar bly by ih hoofkwartier en slegs af en toe verskyn op die straat. Daar is geen bevestiging dat Knox Vornov is die sleutel persoon, maar die bewyse is sterk genoeg dat ons kan oorweeg om dit sekere." Hy huiwer, dan bygevoeg ," Ons het verloor Rona Folstedt."
  
  
  "Ek is jammer om te hoor dat, Nick," David Hawke gesê. Haar, het geweet dit was wat hy bedoel. Soos die direkteur van die BYL, hy was vertroud is met die dood, maar sy agent span veroorsaak Emu dieper pyn as wat baie besef. "Kan jy werk hier alleen?" het hy bygevoeg.
  
  
  "Ek kan, maar dit sal lekker wees as daar was iemand vertroud is met hierdie gebied. Dit is donker hier, en ek het nie nodig om jou te herinner dat ons die vergadering'n sperdatum."
  
  
  "Natuurlik nie," Hawk sê droogweg opgemerk. "Wag'n minuut."
  
  
  Die telefoon knetter geluidloos in my oor vir'n paar sekondes, en hy het geweet dat Smous was die ingang van die inligting in sy rekenaar. Dan het hy terug gekom het met'n antwoord:
  
  
  "Die CIA het'n agent met die naam van Pilar in vera cruz. Sy sal kontak jy daar by die Hotel Baia Bonito."
  
  
  "Haar?"
  
  
  "Ja, Nick, jy lyk te wees in die geluk. Ek was vertel dit was'n rooi-harige, goed-toegeruste... erm... alle bykomende toerusting ". Hawk skoongemaak sy keel, dan voortgesit in'n ander toon. "Kan jy reël vir'n helikopter landing by Waak Chiu?"
  
  
  "Daar is'n oopte reg agter die gebou. Hoe gou kan jy stuur dit per helikopter? "
  
  
  "Ek sal hê om te werk deur middel van die vrystaatse Departement. As hulle tot die punt, sal jy het die voël in drie of vier uur."
  
  
  Goeie. Ek sal seker maak om die lig van die landing gebied met fakkels of vreugdevure. Soos ons bespreek hierdie besonderhede, is dit by my opgekom dat onder normale omstandighede, sodanige inligting sal nooit ongeënkripteerde oor openbare telefoon lyne. Die omstandighede, egter, was niks, maar die gewone, die omstandighede was primitief.
  
  
  "Jy gaan om geld nodig het," Hawke gesê. "Ek sal wag op jou hotel in verskeie Sentraal-Amerikaanse geldeenhede. Enigiets anders?"
  
  
  "ja. My Luger het'n soutwater bad, so ek wil'n geweer skoonmaak kit handig. Kinders 9mm ammunisie ".
  
  
  "Dit sal wag vir jou." Daar was'n pouse op die lyn, asof Hawke wou voeg iets anders. Maar dan het hy net gesê, " Daar is meer aan jou as geluk, Nick."
  
  
  Ek het'n werk waar sy was oortuig deur die plaaslike prefek te rig die waarskuwing ligte vir die helikopter. Hy wou nie om my te help. Die inboorlinge van Waak Chico was effens minder vyandig teenoor die buite swembad as die Maya in die kusdorpie, maar hul bande met die ou tradisies sterk gebly. Wit mense van skaars genesing gekom om die Yucatan op vreedsame missies, en die mense was nie gretig om hulle te ontmoet.
  
  
  
  
  
  
  een rondom ih vlieënde motors.
  
  
  Dit was uiteindelik verkry deur ih se huiwerig om samewerking in die ou-outydse manier. Deur te belowe om hulle geld. Privaat, haar hoop was dat'n CIA, die Staat Departement vlieënier sou bring in'n paar geld. Dit sou'n bietjie ongemaklik om uit te kry op die Chico se Waak en as die inwoners het gedink hulle is bedrieg.
  
  
  Vir die volgende paar uur, so bekommerd was versteek in die agterkant van haar kop as sy die regie van die plasing van die waarskuwing ligte. Daar was'n baie droë dooie hout rondom, en ek verlig ses brande in'n sirkel om'n oorsig van die landing sone.
  
  
  So gou As die vreugdevure aangesteek en die skoonmaak verlig, Sel en Stahl gewag het. En wag. En wag.
  
  
  Hy moes geweet het dat dinge nie gaan om te gaan so glad met die Staat Departement betrokke is. Teen die tyd wat ek hoor die klank, die helikopter se rotor was begin om te breek, en my brandweer was beslis ontevrede is met die vertraging. Die vlieënier het opgemerk ons klein groep en het sy skip in, die stuur van'n groot wolk van dik rooi-bruin stof.
  
  
  Die vlieënier se naam is Martin. Hy was'n dun jong man met'n skerp neus. Ons verruil Id's terwyl die inwoners oorvol rond, op soek na die helikopter met groot agterdog.
  
  
  "Ek hoop hulle het'n paar geld met jou," het ek gesê.
  
  
  "Geld? Hoekom?"
  
  
  "Om te help met die alarm brande, ek het belowe hierdie mense'n betaling."
  
  
  Martin loer by die weerlig lug. "Ek weet nie wat jy nodig het om die waarskuwing ligte vir amper'n volle dag.
  
  
  "Toe sy gevra is deur helikopter," sê ek koud, " dit was donker. Ek hoop die Staat Departement sou reageer vinnig genoeg om my te kry uit van hier voor dagbreek. Ek het'n redelik besige skedule, ou vriend.
  
  
  "Niemand het iets gesê oor te bring in die geld," het hy gebrom.
  
  
  Die mense rondom ons was gemompel, en hy was bang hulle sou gevang die kern van ons gesprek.
  
  
  "Het jy bring hulle hul geld?" Ek het haar gevra.
  
  
  "wel... sommige van hulle," sê hy versigtig.
  
  
  Hy verloor sy humeur. "So kry uit, neem die maat! Ek het belowe hierdie mense geld, en ek vermoed hulle sal breek jou bene as jy dit nie kry nie ih."
  
  
  Op soek aanstoot neem, Martin trek'n gehawende beursie uit sy sak en begin daarby deur die rekeninge. Vererg met haar, ek het die beursie uit hom en getrek uit die beursie. Die bedrag van die rekeninge was net meer as vyftig dollar. Dit was wat deur die ego aan die senior, wat plegtig getel die ego, dan knik sonder om te glimlag. Hy het aan die inwoners wat verskuif weg van die pad skoon te maak vir ons.
  
  
  Wanneer ons gespeel het die spel in die helikopter, Martin het gesê: "Jy het aan hulle te gee alles? Hulle Indiërs sou waarskynlik tevrede wees met die helfte van dit.
  
  
  "Miskien," het ek gesê. "En miskien het hulle sou nie gelukkig wees nie - totdat hulle'n spies deur jou keel. Sal dit kos jou twintig-vyf dollars?"
  
  
  Hy begin die enjin te lewe sonder kommentaar
  
  
  "Moenie bekommerd wees nie," emu het vir haar gesê. "Ek sal'n volledige verslag oor jou bydrae, en jy sal vergoed word deur die normale kanale van die vrystaatse Departement. As jy gelukkig is, jy sal jou geld terug te kry deur Kersfees. Miskien nie hierdie Kersfees... "
  
  
  Vir die eerste keer, Martin ontspanne'n bietjie en selfs daarin geslaag om'n glimlag. "Alles reg," het hy gesê. "Ek het om te erken, dit is goedkoper as'n spies in die keel. Waar om te?"
  
  
  "Veracruz," emu het vir haar gesê, en ons gespring.
  
  
  Hoofstuk veertien.
  
  
  Hernando Cortez het aan wal in Veracruz in 1519, besig om die eerste Spanjaard voet te stel op die Mexikaanse grond. Met hulle, Krimpvarkie stad is gevang in verskeie oorloë deur die Amerikaners en die franse twee keer.
  
  
  As ons gesweef het oor die Baai van Campeche*, en hy loer by die sonverligte stad, was dit duidelik dat Veracruz was nou ten minste'n prys waardig is van al dat die bloed en donderweer.
  
  
  Ons gevestig op die landing deur die Amerikaanse Konsulaat, waar sy het geweier om'n uitnodiging om te bly vir middagete. Ek voel styf en klam van inspanning, uitgeput van slapeloosheid, en ek het nie voel soos die maak van'n klein praat martinis met'n paar van ons buitelandse diens personeel. Hy skud Martin se hand, het hom verseker weer dat hy sou kry sy geld terug, en gebruik word om die eksterne telefoon om te bel'n taxi.
  
  
  Die taxi rit na die Baia Bonito Hotel het jy deur'n paar van die stad se antieke geplaveide plaveisel met sonderlinge ou huise, sowel as deur middel van'n wye moderne strate langs staal en glas wolkekrabbers.
  
  
  My herberg was gedateer maar gemaklik, met'n groot binnehof oop vir die lug en drie rye van die kamers rondom dit. Hy het vir die bestuurder om te wag en het binne-in. Toe hy het my sy naam, die man op die lessenaar oorhandig my'n kamer sleutel, 'n dik verseëlde koevert, en'n pakket van die grootte van'n klarinet geval. Dit kom in verskeie groottes en kleure: die dollar, pesos, quetzal, cordoba, colonas, lempirs, balboa, bolivars, gourdes, pond, frank, en gulden. Ek trek uit'n peso, betaal die bestuurder, en het na my kamer op die derde vloer met die sak onder my arm. Ons het nie hoor van iemand anders, Pilar.
  
  
  Hy het'n lang stomende bad, gevolg deur'n koue stort, dan toegedraaide die verpakking van die hoek skoonmaker.
  
  
  
  
  
  
  Ek het begin werk op die Luger. Sy dalk gevra Hawke om te bring vir my'n nuwe geweer, maar Wilhelmina was'n ou en betroubare vriend.
  
  
  Luger het dit uitmekaar en ondersoek al die besonderhede. Want dit is goed gegooi en beskerm deur'n waterdigte laag, die sout water het nog nie beskadig die metaal. Hy gebruik oplosmiddel in elke deel, selfs die klein skroewe, en gewerk het die vlekke deur die gat totdat hulle was suiwer wit. Die geweer uitmekaar gehaal droog dit met'n pluis vrye katoen depper, raak die kritieke dele met'n lae viskositeit smeerolie, en weer aanmekaar die Luger. Hy druk'n agt-ronde clip rondom die boks van skulpe Hawk gebring het, dan gly Wilhelmina in'n band holster.
  
  
  My liggaam nodig om te slaap, maar my verstand sou nie opgee nie. Daar is planne om dit te doen, van skuiwergate. En elke keer as hy laat sy brein rus, 'n foto van Rona sou kom in die oog. Die blonde wie se slank, lenige liggaam in my arms vir so baie nagte kon nie beskou word as net nog'n werk verloor vennoot.
  
  
  Hulle nie toelaat dat ons die tyd wat ons nodig het om te uitlaat jou smarte, ek het gedink bitterlik, en vlieg in die kamer rond. By die tafel, ek het haar gevra of daar was'n winkel in die buurt waar ek kan koop klere.
  
  
  "Ja, senor. Aguilarz, geleë oorkant die straat, is'n goeie keuse, " sê Clera.
  
  
  "Gracias. Ek wag vir'n besoeker. As sy kom, vertel haar, hey, waar om my te vind."
  
  
  Hy het oor die straat en het'n handvol van die Hawke se geld op klere. Na die slaaisous in'n nuwe pak met al die toepaslike toebehore, hy geraadpleeg sy lessenaar klerk keer meer en drentel op die straat af na die straat kafee. Hy sit haar neer op'n tafel waar hy kon kyk na die ingang en bestel'n bottel van die plaaslike brandewyn, wat brand soos'n vuur, maar het nie smaak sleg. As ek sluk my brandewyn, ek het gewonder hoe lank moet ek wag voor ek besluit het dat my metgesel, Pilar, was nie van plan om te wys.
  
  
  Op daardie oomblik, 'n donker velkleur meisie in'n lae-sny bloes wat skaars vervat haar pragtige borste swaai tussen die tafels en gestop by my plek. Haar hare was swart en dik, effens deurmekaar, vars uit die vullis. Nah het koffie-gekleurde oë wat belowe eksotiese plesier.
  
  
  "Kan jy bespaar op'n wedstryd?" vra sy met'n effense aksent.
  
  
  "Jammer, ek hou nie ih sedert ek ophou rook." Hey gevra word dit.
  
  
  "Verlede jaar het ek probeer om op te hou rook myself nie, maar slegs geduur het twee sondae," het sy korrek beantwoord.
  
  
  "Jy moet Pilar."
  
  
  "ja. En jy Nick Carter... Wie se naam is Killmaster. Jou reputasie gaan jy." "Ek weet nie of ek moet optree beskeie of vra om verskoning."
  
  
  Haar vol lippe geboë in'n glimlag. "Jy moet nooit verskoning vra. Kan ek sit haar neer?" "
  
  
  "Van die kursus. My maniere is'n bietjie uitgeput vandag, soos alles anders.
  
  
  Pilar gaan sit in die stoel oorkant my. "Jy lyk soos jy nodig het om te kry'n paar slaap," het sy gesê.
  
  
  "Besigheid kom eerste," het sy gesê met'n insinueer glimlag. "Kan ons praat hier?"
  
  
  Haar pragtige oë rondgeswerf het oor die leeglêers in die kafee en die verbygangers op die sypaadjie. "Dit is so goed'n plek soos enige," het sy het vir my gesê, met'n skouerophaling.
  
  
  Hy beduie vir die kelner te vra vir nog'n glas, dan uitgestort Pilar'n brandewyn. Dan het hy haar gevra skerp: "Wat het jy doen met jou hare?"
  
  
  Instinktief, haar hand het om te Golov in die oomblik van verwarring, dan het sy geglimlag. "Jy moet gewees het gesê ek was'n rooikop. Soos u weet, in ons e-pos besigheid daar is'n deel van die behoefte om die voorkoms te verander. Hou jy van swart? "
  
  
  "Lief vir dit. Ek sal wed jy die geld het, jy was net so mal soos rooi.
  
  
  "Hoekom, dankie dat jy," het sy gesê, en het my'n ondeunde kyk uit onder haar lang wimpers.
  
  
  Vir'n oomblik, Pilars ' funksies gelyk te verdwyn, vervang deur die dun gesig van Rona Folstedt. Hy het'n teug van die sterk brandewyn en die beeld verdwyn.
  
  
  "Die enigste ding wat ons het," sê ek, "is die boot wat het die tas aan boord van die Gaviota. Ek kon dit nie maak uit ons naam, ons identifikasie getalle in die donker. Dit was besig om te laag in die B & nb en was aangedryf deur twee buiteboord enjins ."
  
  
  Pilar bietjie haar lip en skud haar kop.
  
  
  "Niks soos dit. Het jy sien iemand om die mense op die boot?
  
  
  "Die belangrikste persoon was'n kort, dik-set, en heeltemal kaal."
  
  
  Sy lig haar hand om my te stop. "'n bonkige, kaal man?"
  
  
  "Dis reg. Weet jy ego?"
  
  
  "Ek dink nie so nie. Daar is'n man wat lei'n bende smokkelaars in Curacao. Ego se naam is Torio.
  
  
  "Kan jy my vertel waar om te vind die ego?"
  
  
  "Ek kan neem jou daar. Curacao weet haar, en ons kan beweeg vinnig ."
  
  
  Vir'n oomblik, hy was omtrent om te voorwerp. Sy was nie gestuur na'n hotel te wees soos Rona. Maar Pilar is reg, hy kan spandeer kosbare tyd in Curacao sonder drade, en die tyd was die beslissende faktor.
  
  
  "Hoe gou kan ons verlaat?" Ek het vir haar gesê.
  
  
  "Ons kan vang'n vroeë visvang trip môre oggend. Ek sal reël alles vir haar.
  
  
  "Kan ons vroeër begin?"
  
  
  "nie. En dit is belangrik dat jy'n bietjie rus vanaand. Môre sal jy nodig het om sterk te wees en waarskuwing."
  
  
  My seer spiere ooreengekom. Ons het nog'n glas brandewyn, en sy het my terug na my hotel.
  
  
  "Ek sal kom haal in die oggend," Pilar gesê, " en ons sal gaan na die lughawe."
  
  
  Hulle het haar in die agterplaas en het moeg
  
  
  
  
  
  
  na my kamer.
  
  
  Hoofstuk Vyftien
  
  
  Hy het sy tweede stort van die dag en trek die blindings teen die aand son. Hy het sy nuwe klere en sit hulle op'n stoel. Dan het hy uitgestrek kaal op die bed, trek die laken oor hom, en staar na die plafon.
  
  
  Net dwing jouself om te slaap is gewoonlik onmoontlik. Elke senuwee in my lyf nodig res, en my oë was soos sandsakke, maar sy kon nie slaap nie.
  
  
  Iewers, 'n voormalige Amerikaanse wetenskaplike en'n voormalige russiese algemeen was die voorbereiding te vee my land, stad deur die stad. Die dag na môre, die eerste een sal gaan na New York. Sy het om te jaag iewers te stop ih, nie vlieg uit die bed om te slaap in'n hotel in vera cruz.
  
  
  Maar jaag in'n geveg sonder voorbereiding sou dwaas wees en gevaarlik. En as Pilar kan vind die smokkelaar Torio, kan hy nog genoeg tyd om die missie te voltooi. Haar, sy oë toegemaak. Rhona se visie geswem voor my, vervaag, dan teruggekeer.
  
  
  Die sonlig filter deur middel van die oranje-blindings geleidelik verdof deur al die skakerings van grys, en uiteindelik was dit donker. Maar my gees kan nie kalmeer.
  
  
  Elke klank van die straat hieronder gelyk te bereik my ore openlik. Spoel die toilet in die volgende kamer, fontein Niagara Falls.
  
  
  Dan iemand klop liggies aan my deur.
  
  
  "Ja?"
  
  
  "Dit is Pilar," het die ligte antwoord van rumatiek.
  
  
  Hy gekruip om die asblik, gryp'n handdoek, en die deur oopgemaak. Pilar was geklee in'n swart rok met klein blomme wat lyk om te groei gelukkig in die heuwels en valleie van haar ryk land.
  
  
  "Kom in," sê ek.
  
  
  "Ek het regtig nie glo dat jy sal in staat wees om te slaap," het sy gesê, en het binne-in.
  
  
  "Jou skoonheid oortref net jou wysheid," het ek geantwoord.
  
  
  "Ek het iets om jou te help." Sy gaan sit liggies op die rand van die bed.
  
  
  "Pille?" vra hy haar. "Ek het nog nooit ih."
  
  
  Sy het my'n lui glimlag. "Nee, nie pille. My."
  
  
  "Wel," het ek geantwoord, die herstel van my verbasing, " jy is beslis'n heerlike tablet, en dit is nie moeilik om te sluk op alle."
  
  
  Haar pragtige gesig het ernstige, byna stern. "Moenie'n grap," het sy gesê. "Beide van ons lewens kan afhang van jou fisiese toestand môre, en..." Hier is sy huiwer, haar oë beweeg oor my handdoek-geklede vorm. "En miskien sal ek rus onrustig alleen vanaand, ook."
  
  
  "Miskien," het ek gesê.
  
  
  "Sal jy laat alles vir my?"
  
  
  "Pilar, sy is in jou hande."
  
  
  "Bien. Ek wil hê jy om hier te lê op die bed."
  
  
  Hy gehoorsaam stap oor na die bed en was oor te gaan sit toe haar sterk bruin vingers gly onder die handdoek sy was geklee en vee weg van die ego.
  
  
  "Ons sal nie nodig het om'n handdoek vir daardie," het sy gesê botweg. "Lê vir die lewe, asseblief."
  
  
  Haar liggaam is uitgestrek op die bed, haar hande eindig in die kussing. Iets koel raak my nek op die basis van my skedel en stadig kruip op my rug. 'n vae reuk van kaneel by haar. Oor haar skouer sien ek Pilar neem uit'n klein skaal in die sak sy was die uitvoering en gooi die inhoud langs my ruggraat.
  
  
  "Kaneel olie," het sy verduidelik. "Nou wil ek om jou te verlaag jou kop weer en laat my help jy ontspan."
  
  
  "Ja, mevrou," ek lag. Daar was'n fluister, sagte klank. 'n flits van'n donker heup gevang haar uit die hoek van haar oog, en ek het besef dat Pilar het gestroop af al haar klere.
  
  
  As sensing my gedagtes, sy het my oë toegemaak met'n ligte aanraking van haar koel, sagte vingers. "Ontspan," prewel sy. "Nou al wat jy hoef te doen, is om te ontspan."
  
  
  Dan is haar hande rus op my rug in die gladde klein sirkels, haar vingers druk stewig en liggies. Sy gesmeer olie op my skouers en bors, maak die goedkeuring van geluide vir haarself. Sy het gevind dat die styging op my kant waar die Maya spies het bewei my, en haar vingers streel die pyn.
  
  
  Sy het aansoek gedoen om die olie aan my lyf, haar hande gly heerlik oor my vel met die geurige smeermiddel. Af en af, oor die boude en die agterkant van die dye. Raak die holte van my knieë'n bietjie meer, dan is my kalf spiere, langs die Achilles tendon, sodat my hakke rus op haar palms.
  
  
  Pilar liggies toegepas word om die olie aan die sole van my voete, gly haar vinger tussen en rondom elkeen van my tone.
  
  
  My vel was lewendig en hipersensitief vir haar aanraking. Dit was asof ek kon voel die nabyheid van haar naakte liggaam deur my porieë.
  
  
  Hy het gesê, " Pilar, ek weet nie of ek is opgewonde oor haar of as ek wil om te slaap. Maak asseblief'n besluit! "
  
  
  "Kalmeer," het sy raas saggies. "Ons is net aan die begin."
  
  
  Dan het sy my tone, een op'n tyd, te coax ih, rol dit tussen haar vingers. Met haar duim en voorvinger, sy het'n geolie skede wat gly op en af van elke tone.
  
  
  Dan Pilar het elke voet in haar hande en geknie dit totdat ek kon voel die bene kraak. Dan beweeg sy haar hande op my bene weer, haar deskundige vingers grawe in die spiere styf, druk, te manipuleer, teken uit die seer pyn.
  
  
  Spesiale aandag is geskenk aan my kruis. Met een hand op elke boud, sy buk af en knyp met verrassende krag vir'n vrou, haar hande rol ritmies van haar hakke aan haar vingers.
  
  
  Die bed sak effens as Pilar
  
  
  
  
  
  
  sy was op my voete. Rondom hierdie posisie, sy leun vorentoe en streel met haar lenige vingers af oor my rug, mettertyd die verslapping van die gespanne spiere.
  
  
  As sy by vorentoe te masseer my skouers en nek, haar het ek gevoel die tepels van haar borste swaai borsel teen my. Nou is haar hande gly af oor my kaal rug van my skouers aan my voete.
  
  
  "Nou draai oor," het sy gesê,"en ek sal dit op die ander kant."
  
  
  "Ek weet nie of ek kan dit hanteer."
  
  
  "Moenie bekommerd wees nie, sy veilig is, kan jy nie neem dit."
  
  
  Haar gerol oor op sy rug.
  
  
  Pilar sug. "Hoekom, Nick, ek het gedink jy was ontspan!"
  
  
  "Damn die maat!" Haar, lag, neem die geleentheid om te blik op my naakte borste. Haar vel was soos gepoleerde koper-glad en foutloos. Haar borste was vol en ryp. Hulle gesink het, dan skerp gestyg. Haar smal middellyf en ronde, ferm dye glinster met'n effense glans van goud.
  
  
  Sy beminnelijk leun af te haal'n bottel van olie uit die bedkassie en gespuit ego op my, die verspreiding van haar arms.
  
  
  "Moenie bekommerd wees nie," het sy gesê, asof lees my gedagtes weer, " niks sal onvoltooid gelaat!"
  
  
  So nou is sy het haar hande op dit. Haar oë gesluit , en daar was geen ontstellende beelde in haar kop. Ek het'n gevoel van gewigloosheid, asof my liggaam, gelei deur diegene wat weet vingers, dryf in die ruimte. Hare was om te wees gemaak in botterkaramel... styf, uitgestrek, heerlik styf aan die punt van dolly breek punt.
  
  
  Haar oë gebreek oop en hy gryp Pilars ' arm. "Dit is genoeg," sê ek. "Ons het net bereik die grense van die massage. Het jy enige ander talente? "
  
  
  Pilar het my'n lui, terg glimlag. Ek voel'n skok van die pragtige plesier as haar mond gesluit oor my.
  
  
  En vir'n oomblik, het ek gevoel soos ek was getrek deur'n klein fluweel gat in'n wêreld van ondenkbare plesier. Dan het ek voel'n rilling van vrylating. En vir die eerste keer in baie ure was dit leeg van ons gedagtes, ons gevoelens, swaai in die afgrond, swaai na die diep put van die vergetelheid.
  
  
  Haar warm, brand liggaam langs my trek haar af en bedek ons beide met die vel.
  
  
  In minder as'n minuut, die droom wat lus is vir hom vir so lank toegedraai my in'n warm, kaneel-gegeurde omhels.
  
  
  Hoofstuk Sestien
  
  
  Ek het wakker geword teen dagbreek met die gevoel dat al die ou dele is vervang met'n nuwe, Teflon-bedekte permanente druk komponente. Ek kon hoor die water spat in die badkamer en'n vrou se stem sing in spaans. Haar inloer om die asblik, stap tot Dag en stoot haar.
  
  
  Strome van stoom bars in die kamer. Agter die semi-deursigtige stort gordyn, ek kon sien die silhoeët van Pilar se pragtige liggaam as sy lathered en gesing iets uit die dae van Pancho Villa. Van tyd tot tyd, die gordyn vas aan haar vel, die blootstelling van die blink oppervlak soos'n sellofaan venster in'n lekkergoed boks.
  
  
  Hy staan daar vir'n oomblik, geniet die oë, dan gryp die gordyn en trek dit eenkant.
  
  
  Pilar snak na asem op die vlag van toestemming om uit te voer en bedek haar gesig met haar hande in'n instinktiewe vroulike gebaar. Dan sit sy haar hande af en gaan sit glimlag onder die stort jets, terwyl die water kabbelen af in die heuwels en holtes van haar liggaam gemaak haar blink soos'n seël.
  
  
  "Goeie môre, kerido," het sy gesê. "Ek hoop dit is haar enigste uitgesaai, nie joune nie." Haar oë rondgeswerf het oor my liggaam. "Het jy altyd wakker soos hierdie?"
  
  
  "Dit hang alles af van wat is die neem van'n stort in die volgende kamer."
  
  
  "Ek hoop dat jy goed geslaap het."
  
  
  "Soos'n log. As die wêreld ooit uitvind oor hierdie slaappil dwelm van joune, ons sal sien die nuutste op barbiturate.
  
  
  "Flatterer. Sit en ek sal was jou terug."
  
  
  Ek klim in die stort, en Pilar draai my rond. Sy lathered haar hande, maar die area van my anatomie dat sy lathered up was beslis nie my rug. Ek draai na haar gesig, en die water spat op beide van ons. Vir die eerste keer, het sy besef wat'n lang meisie wat sy was.
  
  
  "Dit kom vir my," sê ek, " dat ek kry'n baie van die bestellings van jou. Dit is tyd vir my om oor te neem.
  
  
  "Wat het jy bedoel, Kerido?" het sy asem as sy leun vorentoe, daardie pragtige borste swaai na my.
  
  
  Neem haar aan die arms, Pilar lig haar op en het haar na sy kant. Dan het hy laat sak dit verder, 'n fraksie van'n duim op'n tyd.
  
  
  Sy kom uit'n klein geluid van vreugde as haar arms om my bors, en sy trek ons saam, druk haar bors teen myne. Ons begin met'n stadige, golwende, roerloos dans, daar in die stort, geleidelik die verhoging van die ritme totdat Pilar was spin en skud soos'n besetene vrou. Skielik skree sy, haar stem piercing die eentonige gedreun van die water.
  
  
  In plaas daarvan, ons staan saam, laat ons liggame was.
  
  
  Ons trek vinnig en dan het na'n nabygeleë kafee vir'n heerlike ontbyt van huevo rancheros. Ons gewas ons ego's af met Mexikaanse bier, wat selfs by die ontbyt is beter as bitter Mexikaanse phi koffie.
  
  
  'n taxi het ons na Aeropuerto Nacional, waar ons gespeel het'n klein vliegtuig spel soos hierdie. Ons het by die ses-en-dertig. Met'n twee-uur-tyd verskil, sou ons geland het in Curacao rondom die middag.
  
  
  Wanneer ons vlieg
  
  
  
  
  
  In die vreedsame groen van die Yucatan en die diep blou van die Karibiese See, haar gedagtes kon nie help nie, maar onthou dat dit nie so baie ure gelede haar, veg vir haar lewe daar.
  
  
  Asof deur wedersydse instemming, Pilar en ek het nie te praat tydens die reis. Vroeër vanoggend, ons is net'n man en'n vrou die lewe te geniet, en nog'n vriend, asof ons grootste probleem is om te besluit wat om te eet vir ontbyt. Maar nou is ons was twee professionele mense loop in die rigting van onbekende gevare, ek weet ons sal nooit terug te gaan. Dit was nie die tyd vir klein praat. Ons sit rustig, verlore in ons eie gedagtes.
  
  
  Die vlieënier se stem die stilte verbreek. "Hulle is almal rondom jou, wat in die saal op die stuurboord kant, kan nou sien die eiland Aruba wat voorlê. Aruba is die kleinste van die drie eilande wat make-up die Nederlandse Antille. Curacao is nog vyftig myl na die ooste. Ons is die begin van ons afkoms, en ons sal die landing in oor vyftien minute."
  
  
  As die vlieënier het voortgegaan om ons te vertel oor Curacao se weerstoestande (perfek, soos altyd), ek kyk na Aruba gly verby ons. Die Straat tussen Aruba en Curacao is gesaai met wit seilbote en baie klein bruin eilande met geen permanente bevolking, hoewel hulle soms gebruik word deur die vissers.
  
  
  Ons vliegtuig geland op Plesman Lughawe, en ons het gevind dat die gelde vir'n vyf-myl reis na die hoofstad van Willemstad. Die kajuit was'n ou "Moe", met die dak verwyder sodat dit gebruik kan word in die ope lug.
  
  
  Die bestuurder was'n spraaksame bietjie man wat was vasbeslote om ons te vertel van al die plaaslike skinder tydens ons kort reis. Ek het nie betaal nie baie aandag aan wat die man gesê het tot'n enkele sin het deur my gedagtes soos'n ys pick.
  
  
  "Wag'n minuut," blaf hy vir die bestuurder. "Wat het jy sê oor die groot trek-up die rok?"
  
  
  Hy het omgedraai in sy stoel met'n groot glimlag, bly om te het my belangstelling geprikkel. "O, ja, senor. Twee dae gelede, was daar'n baie van die opwinding by die visvang hawe. Een van die bote teruggekeer met'n geel-harige dame. Sy was geklee in'n lewe baadjie wat gehou het haar kop bo water, selfs al is sy nie bewus wanneer hulle het haar in. Dit is baie vreemd, want net een van ons bote was nie betrokke in'n ongeluk."
  
  
  "Waar is sy nou?" Haar, tussenbeide,
  
  
  "Toe dit bekend geword het op die viswaters, die vrou se man gou aangekom het en het haar saam met hom."
  
  
  "Haar man?" - herhaal dit.
  
  
  "Ag, ja. Dit is'n groot beer-soos'n man wat soms swem met Goviota."
  
  
  Gorodin! Hy moet terug gegaan na die Curacao wanneer hy kon dit nie vind my of Rona in die & nb. Geen twyfel dat hy was wag daar toe die woord gekom het om dat sy was in gebring het deur die vissers. Dit was twee dae gelede. Ek bereken die kans dat Rona was nog gelewe het. Dit was'n lang geskiet: "Jy weet nie waar die man gaan... haar man... het die vrou?" Ek het haar gevra.
  
  
  "Nee, senor, maar miskien is my vriend Saba, die visserman, kan jy sê." Dit was hy wat getrek uit die vrou se rok."
  
  
  "Kan jy neem my na Saba?"
  
  
  "Nou, senor?"
  
  
  "Tans is." Hy trek'n tien-gulden wetsontwerp van regoor sy bultende beursie en oorhandig dit aan die bestuurder. "En doen dit vinnig."
  
  
  "Vyf m se," het hy gesê, deponeer die geld in'n minuut.
  
  
  In vyf minute, byna tot op die tweede, ons het ons pad deur die doolhof van smal strate na die visvang hawe buite Willemstad, die skoonmaak van die pad met'n horing wat die bestuurder altyd leun op. Ons het gestop skielik op die wal in die voorkant van'n raam huis met een groot venster gesmeer met rook en'n verweerde teken wat sê Vanvoort se Skuilplek.
  
  
  As ek loop om die kar, ek het'n pluk aan my mou en besef dat ek amper vergeet Pilar.
  
  
  "Nick, die blond... is dit jou Rona?"
  
  
  "Dit moet wees."
  
  
  "Wat gaan jy doen?"
  
  
  "Haar vind as wat jy kan."
  
  
  "Maar ons het'n plek in Rusland."
  
  
  As dit nie was vir Ron, sou daar geen missie. Dit was sy wat aan ons gegee het die sleutel, en nou is sy kan lei ons om te Gorodin. Buitendien, sy was nie opgelei om dit te doen'n gevaarlike werk soos ons was. As sy was in Gorodin se hande nou, sy sou hê om te betaal'n verskriklike prys. Sy het om te probeer om haar te vind. Haar man skuld haar'n baie ."
  
  
  "Hey, het jy nie het om iets te doen," Pilar gesê. "Jy het haar nie dwing om take te voltooi. En die tyd ... weet jy watter dag dit is?
  
  
  "Ja, ek ken hom. Môre is die sperdatum ."
  
  
  "Vergeet van haar, Nick. Kom saam met my en ek sal jou neem na Torio." Ons sal vind ego op die waterfront, nie ver van hier."
  
  
  Hy het gestop in die voorkant van die ingang van die Vanvoort heiligdom en kyk op in Pilars se gesig. Wanneer ek gepraat het, het my stem was koud. "Die besluit is myne, en sy ego het dit gemaak. Sal jy saam met my kom?" "
  
  
  Sy het my oë vir'n oomblik, draai dan weg. Sy steek haar hand uit en raak aan my arm. "Ek is so jammer, Nick. Jy moet op te tree volgens jou gewete. Ek sal jou help in enige manier wat jy vra. "
  
  
  Hy druk haar hand en loop deur die deur.
  
  
  Hoofstuk Sewentien
  
  
  Vanvoort se Wegkruipplek was nie'n toeriste-bar. Die lig was swak, die muwwe lug. Die mure was bedek met plakkate advertensies bier en politici. Die linoleum vloer was gedra af na die kaal hout in'n strook langs die voorkant van die ongeverfde plank.
  
  
  Die kliënte was vissers en matrose.
  
  
  
  
  
  baie nasies. En al die mense. Die gebrom van die gesprek en die klink van'n bril skielik gestop wanneer die kliënte opgemerk Pilar, wat reeds op soek na skouspelagtige in'n kort suurlemoen-geel rok.
  
  
  Agter die toonbank sit'n klub-been Hollander met spanspek-soos biceps steek uit onder die kort moue van sy ego hemp.
  
  
  "Ek is op soek na'n visserman met die naam Saba," sê ek.
  
  
  Die Hollander se klein oë flikker oor my soos insekte. "Wat sê hy is hier?"
  
  
  "Ego is nog'n taxi bestuurder. Die een in die Hudson-Rivier.
  
  
  Hy skud sy massiewe kop van kant tot kant. "Beteken niks vir my."
  
  
  Plaas albei hande op die stok, hy druk sy gesig teen dit. "Meneer, ek het nie tyd om speletjies te speel, en ek het nie tyd om te verduidelik. Maar ek wil hê jy om te weet dit: as jy nie wys my'n Sub in vyf sekondes, of vir my sê waar ek dit kan vind haar, ek is gaan om te loop oor hierdie bar en breek jou bene totdat ek kry rumatiek."
  
  
  Die Hollander het geweet ek was ernstig. Ego bloos paled. "Daar," het hy croaked. "Alleen in'n stand deur die muur."
  
  
  Wanneer ek draai weg van die bar, die babbel begin weer, en almal was besig om te kyk na Pilar.
  
  
  Die eensame man in die booth was'n swart Virgin Eilande.
  
  
  "Saba?" Ek het haar gevra.
  
  
  "Eintlik, buddy. Gaan Sit. En die dame ook. In ego optredes, die musikale deel was Brits, en die deel was calypso-melodiese, wat jy hoor in sommige dele van die Wes-Indiese eilande. "Jy het om te wakker in Hans die vrees van God, maak die ego verdwyn soos hierdie."
  
  
  "Ek wil om te vra oor die vrou wat jy het twee dae gelede. Die een wat jy gevind het in die see."
  
  
  "Ag, die dame met die geel hare. Baie mooi. Sy het nie wakker te sê dat die woorde vir ons. Baie, baie moeg. Die see dreineer jou krag. Maar ek dink nie dit seer. Niks is gebreek ."
  
  
  "En die man het haar weg? Die een wat gesê het hy is haar man?
  
  
  "O, ho, miskien het hy is nie haar man," huh? Hy lyk nie soos die geel-harige dame wat is verkeerd vir haar man. Te rof, te lelik. Is jy'n man, buddy?
  
  
  "Nee, maar haar dienaar, en die man wat haar weg was beslis nie. Weet jy waar hy het haar?"
  
  
  "Ja, ek ken hom. Ek vertel em die pad na die Koningin se Hospitaal. Hy sê hy het nooit min ', neem hy die dame aan waar hy vriende. Hy het gesê hulle is die neem sorg van haar. So ek kyk waar dit gaan. Hy vat die meisie aan'n motorboot met twee ander mans. Hulle gaan te Klein Hond, 'n klein eiland twaalf myl in die buiteland. Niks, maar groot Klein Hond rotse. Groot rotse en'n visserman se hut. Vissers nie meer gebruik hierdie plek. Mans met gewere nou skrik almal.
  
  
  "Kan jy my wys hoe om te kry om die Klein Hond?" het sy gevra.
  
  
  "Van die kursus. Gaan af na die hawe, jy kan sien hierdie plek. Kom ek wys dit aan jou."
  
  
  Die swart man het opgestaan en geloop het uit deur middel van die kiosks. Pilar gevolg ons uit in die straat en af'n paar van die steil blokke na die waterfront, waar Saba, alleen oor die sprankelende water, op wat blyk te wees'n getande rand rondom bruin rotse.
  
  
  "Klein hond," het hy gesê. "Miskien is 500 meter lank, 200 meter breed. Die enigste veilige plek na die land van die boot is aan die ander kant. Jy kan nie sien dit van hier.
  
  
  "Ek het'n speedboot," sê ek. "Weet jy iemand wat die huurgeld vir my een?"
  
  
  "Van die kursus. Ek het ook een met die vinnigste boot in die hawe, afgesien van die smokkelaars en die polisie. Hy aanklagte jy'n klomp geld, maar jy kry jou eie geld."
  
  
  Goeie."Haar," het hy omgedraai om te Pilar. "Nou gaan ek om jou te vra om iets te doen wat baie moeilik sal wees vir jou."
  
  
  "Wat is naby, Nick?"
  
  
  "Wag vir my. Wag tot ek terug na die donker, vertel Dawid Hawk in Washington en vertel em alles wat jy weet ."
  
  
  "Ble haar gaan met jou? Ek kan stuur die boot. Ek kan jou help in baie maniere ."
  
  
  "Nee," sê ek vas. "Dit is my werk, en ek wil hê jy om hier te bly."
  
  
  "Ja, Nick," het sy gesê met uncharacteristic bedanking.
  
  
  Ek knyp haar hand en gevolg Saba aan die dokke waar ons wil vind ego, die ander op die boot. Dit blyk te wees'n baie vinnige boot, wat haar trotse man noukeurig gehou in'n goeie toestand. Die man was nie te bekommerd oor die verhuring van die vreemdeling styg in sy trots en vreugde, maar genoeg gulden het verander hande te verminder ego weerstand. Die enjin was'n reuse Evinrud ,wat onmiddellik het gekom om te lewe, en gou was dit reeds gedruis deur die lig straat in die rigting van die Klein Hond. Voor dit het te naby, dit het'n wye sirkel rondom die rotsagtige eiland. By die ingang van die ver strand, 'n boot met tente was wat gekoppel is aan die ongeverfde hawe van bar. Daar was'n hout hut vir die Pier. Ligte grys rook krul rondom die skoorsteen.
  
  
  Sy is verwurg deur'n Evinrud, dan ondersoek die kajuit en die omliggende rotse vir enige tekens van lewe. Het nie. So ek begin die enjin en gaan terug rondom die eiland.
  
  
  Haar dwaal langs die rotsagtige kus, op die ver kant in ek het gevra vir'n moontlike bestemming plek. Die kronkelende pieke styg vyftien of twintig voete, asof daar'n groot versteuring in die middel van die aarde gegooi ih af van die oseaan vloer. Uiteindelik het ek tref'n smal wig van water tussen'n paar van die rotse uitsteek, en ek het daarin geslaag om te druk die boot deur. Ek verseker haar, klim op die rotse, en het my pad na die kajuit op die teenoorgestelde kant van die eiland.
  
  
  
  
  
  
  
  Die verkeer is stadig op sy beste, en hy beweeg versigtig, in die geval Gorodin het toesig. Twintig minute later, hy het'n gemaklike plek waar hy kan gaan lê en kyk na die kajuit. Hier, dit het gelyk of groter as die van die see-kant, en dit was om te verdeel word in twee kamers. Die enigste venster kon sien hy was vasgesteek met planke met net ingepas gate. Daar is nog geen teken van die menslike lewe, net kolk rook versprei deur die lug. Nou dat sy windaf van die rook, het sy opgemerk'n onaangename reuk. Miskien in haar hart van harte, ek het geweet wat dit was, maar ek verwerp die gedagte en gekruip in die rigting van die hut, probeer om te vermy om gesien te gaan om die venster in die geval iemand kyk na dit.
  
  
  Hy het dit na die hut sonder enige moeilikheid en gaan sit onder die boord-up venster.
  
  
  Die stank hier is onmiskenbaar. Dit was die reuk van geskroei vlees en menslike hare. Hy onbegaanbare sy tande en probeer om uit te vee die geestelike beeld van wat kan gebeur aan Rona Folstedt. Die binnekant van die hut, 'n skerp, skaars vervat stem van woede lui uit. Dit was die swaar grom van Fjodor Gorodin.
  
  
  "Wat jy my gegee het'n baie van die moeilikheid, jy en Carter," het hy gesê. "Maar jy kan nog steeds verdien my vergifnis. Jy het die inligting, ek moet daardie inligting. Eenvoudige uitruil. En regtig, Della, hoe kan jy nee sê vir'n wiskunde groot soos wat sy is so talentvol op die oortuiging? "
  
  
  Hy lig sy kop stadig om te skeel oor die ruimte tussen die planke, en Gorodin se stem voortgegaan.
  
  
  "Ons weet dat Carter het nie verdrink nie. Die ego is te gewees het gesê gebring aan wal in'n Maja-vissersdorpie in Yucatan. Verder, ons was nie in staat om die spoor van die ego. Daar sal'n kontak punt waar jy kan hom kontak in die geval van'n noodgeval. Haar, ek wil jou om my te vertel waar dit is."
  
  
  Nou kan hy sien die kamer deur die vensterbanke. Rona-Folstedt sit op'n hout stoel langs Gorodin. 'n web tou vasgemaak om haar middellyf, vasmaak haar arms op haar sye en hou haar af op die rug van'n stoel. Sy was slegs geklee in'n stukkie van die broek wat sy wil gedra wanneer hulle duik af van die skip. Bo die middellyf, het sy was naak, die onthulling van'n klein, goed-gevormde borste. Haar oë is rooi en haar hare is deurmekaar. Toe sy gepraat het, was dit in'n verre, moeg stem.
  
  
  "Daar was geen kontak persoon," het sy gesê.
  
  
  "Jy is'n leuenaar en'n dwaas," Gorodin gesê. "Jy moet weet wat ek kan maak wat jy sê. Ek is in die skreeu van die pyn nou of later. Een of ander manier, ek sal haar vir Carter. Hy is reeds vermoor sommige van my beste mense, en elke minuut is hy nog gelewe het, hy is'n bedreiging vir ons beplan. Nou-weer-waar kan ons dit vind Nick Carter?
  
  
  "Ek het geen idee waar hy is," Rona het gesê in'n moeg eentonig.
  
  
  "Ek het nie meer geduld nie," brom Gorodin. "Nou het ek sal jou wys wat gebeur met die mense wat ek verloor het my geduld met."
  
  
  Die groot russiese opsy, en die bron van die rook wat rondom die skoorsteen was ontdek. In'n groot yster vuurpan was, 'n rooi-warm paal smeul om die houtskool. Die rubber bedek handvatsels van'n paar lang instrument steek van die kole. Gorodin versigtig het hou van die handvatsel en getrek uit die instrument. Hulle was'n lang, skerp neus tang. Die tang gloei met'n dowwe oranje lig as hy het ih te Rona.
  
  
  "Jy kan gehoor het van hierdie tegniek," het hy gesê.
  
  
  "Die vlees is geskeur van die liggaam'n knippie op'n tyd. Spesiale aandag word geskenk aan die delikate bors van'n vrou. Jy sal leef vir'n lang tyd, maar op elke oomblik van daardie tyd, sal jy bedel om te sterf."
  
  
  Rhona se blik gerus hypnotiserende op die blink van die wenke van die tang. "Maar ek weet nie iets,"sê sy met trane in haar oë," niks."
  
  
  Gorodin geïgnoreer haar. "Ek sal gee jy nog'n kans om my vrae te beantwoord," sê hy koud. "Dan sal ons begin."
  
  
  Hy beskou sy plan van aksie. Gorodina kon doodgemaak het haar deur die skiet deur die venster latte, maar in die skaduwees in die donker kamer, kon hy sien dat twee ander mans staan teen die naaste muur. Hulle sal waarskynlik gewapen wees, en hulle sal waarskynlik dood Rona voor ek hom kan kry om die hoek van die hut aan die buitenste muur. Nog'n deur oop, oop, oorkant die venster, blykbaar het gelei tot'n tweede kamer. Dit het nie gehelp nie. As die kamer het'n venster, die ego sou gesteek het dit.
  
  
  Terwyl hy probeer om te dink van'n uitvoerbare plan, Gorodin plaas die tang in die kole en draai hulle in my rigting. Haar verdwyn uit die gesig toe hy gesê het aan een van die onsigbare mense: "Neem die ego hier. Wys Mis Wohlstedt wat sy kan verwag as sy nie saam met ons."
  
  
  'n Slawiese man met kort hare gekruis homself in die voorkant van my venster, en toe ek kyk weer, hy het die deur oopgemaak op die teenoorgestelde kant. Die reuk van gebrande vleis versprei soos'n giftige gas. Die Slawiese teruggekeer'n oomblik later, sleep iets op die vloer'n paar meter weg van die Rhône.
  
  
  Die wesens op die vloer was gevorm soos'n mens met'n kop, bolyf, twee arms en twee bene. Die man het nie vir my sê nie veel anders oor dit. Vlees en spiere was stukkend, verbrand, geskeur, en geskeur van elke deel van die kop en liggaam. Daar het nie blyk te wees'n orgaan enige plek wat gebruik kan word.
  
  
  
  
  
  
  dit was nie vermink. In baie plekke, die bene het deur die gate in die vlees, terwyl die wesens was bloeding en ander liggaamsvloeistowwe.
  
  
  Die lippe is heeltemal afgeruk, die verlaat van'n skedel-soos grynslag van blootgestel tande. Waar een oog was, was daar nou net'n nat, swart gat.
  
  
  Die ergste van alles, hierdie oorblyfsel van'n man nog gelewe het.
  
  
  Rona sluit haar mond en draai weg as die spook geskraap die vloerplanke met'n spasmodiese hand.
  
  
  "Jy kan nie draai jou rug op'n ou vriend soos dat," Gorodin gesê. "Of miskien het jy nie bewus van die aantreklike jong Boris."
  
  
  Ron laat uit'n wankelrige snik.
  
  
  "Ons het gevind dat die ego bewusteloos, maar nog steeds lewendig," Gorodin voortgesit. "Ons het herleef dit. Ons verpleeg hom en gevoed sy ego voor die proewe. Dan het hy die prys betaal, nie baie stoere, ek sal erken, in daardie sorgelose oomblik toe hy sy plig ontduik, en sal laat jy en Carter ontsnap. Stygende skielik, ego Stahl se stem verhard. "En nou is dit jou tyd. Ek moet Nick Carter, en jy kan vir my sê waar om te vind ego."
  
  
  "Ek... ek weet nie," snik Rona.
  
  
  Gorodin gesweer het in die russiese en bereik vir die rubber handvatsels van die tang.
  
  
  Die waterdigte tube met die ses rook balle wat Stewart het vir my gegee het was in my hand. Een of ander manier het ek het om te gooi een van die korrels in die gloeiende houtskool. Dit was'n maklike afstand - die probleem was om te stuur die klont deur die gerasperde venster. Ek het nodig om'n lug geweer, en wanneer die beeld inloer in my kop, ek het vinnig trek'n balpuntpen rondom my hemp sak en skroef die cap, gooi uit die ego saam met die patroon binne-in. Dit het my met'n drie-en-'n-half-duim tube, smal aan die een kant en wyd genoeg om die ander een te ontvang van die rook pellets. Hy laat val die koeël in die middel van die handvatsel, vas dit tussen die venster planke, en begin versigtig aanpassing van dit om seker te maak dat die vuurpyl se trajek akkuraat was.
  
  
  Gorodin nou genader Rona. Hou'n paar van die tang in elke hand, hy druk die warm tang aan haar linker tepel. Haar gemaak, klein tuisgemaakte blowgun gloeiende houtskool. My eerste poging moet perfek wees nie, want ek dink nie ek sal in staat wees om dit weer te doen.
  
  
  Hy het'n diep asem, druk sy lippe aan die einde van die buis, en uitgeasemde met'n plofbare puff.
  
  
  Die bal gevlieg in die steenkool-en die donkie op die warm kole met'n heerlike spot en sampioen te rook, die verspreiding van sy bleek, verstikkende rook om elke hoek van die kamer.
  
  
  Seën Stewart se vindingrykheid, het hy getrek uit'n sakdoek masker en bedek sy neus en mond met dit. Hy draai die hoek van die hut en skouers die deur oop te maak. Dit ril en dan verpletter as sy sterk skop getref het nie.
  
  
  As sy bars in die hut met Luger in die hand, het hy gesien het Gorodin struikel uit die deur in die volgende kamer, terwyl een van die ego mense blindelings wou'n teiken vir sy pistool geweer.
  
  
  Hy is geskiet en geval het. Hy was nog steeds probeer om af te haal die pistool geweer van die vloer, so sy het hom weer, en hy gestop het beweeg.
  
  
  "Die tweede persoon in die kamer aangeval my met'n rooi-warm tang na pluk ih van die vloer, waar ih het gedaal Gorodin. Die emoe haar geskiet in die kop, dan lunged by Rona en vinnig haar bevry. Tussen hoes, Hey daarin geslaag om te getuig van my naam.
  
  
  "Nick?"
  
  
  "Eintlik," ek het gesê. "Kalmeer, ek sal kry jy uit van hier in'n minuut."
  
  
  Plath se masker af gegly my rta as ek haar buite te Ron en laat sak haar tot op die grond. Hy wag vir my oë skoon te maak, dan teruggekeer na die Gorodins.
  
  
  Hy trap oor die fladderende oorblyfsels van Boris en in die tweede kamer van die shack. Leeg. Daar was'n plank venster, maar dit was gebreek. Hy kyk na die omliggende rotse, maar nie sien Gorodin.
  
  
  Rhona se verre huil gooi my weg van die venster. Hy hardloop terug deur middel van die hut en by die voordeur uit. Gorodin hardloop langs'n kort pad tussen die rotse na die beskuldigdebank waar die boot geparkeer was. Wanneer haar gekom het deur die deur, het hy omgedraai en my geskiet met'n lang-met loop Erma pistool. Gaap se ego het my gevang in die mou, Rivnenskaya genoeg om te ruïneer my teiken wanneer haar twee terugkeer skote is afgevuur. Die Odin rondom hulle tref die skip se brandstof tenk, en die boot geskiet met'n harde ontploffing as Gorodin gooi hom van die pad af en op die rotse.
  
  
  Hy kniel langs Rona. "Kan jy loop?"
  
  
  "My... ek dink nie so nie."
  
  
  "Dan hou'n oop gemoed agter my. Ek het'n boot vasgemeer op die ander kant van die eiland. Dit sal nie maklik wees om te gaan, en Gorodin is daar buite iewers met'n geweer.
  
  
  "Jy ry, Nick," het sy gesê. "Ek sal dit doen"
  
  
  Haar hemp is geneem af en links na ee Rone, nie uit nie van beskeidenheid, maar omdat dit is byna die kleur van'n rots. My eie vel is bruin genoeg is om te wees nie so'n duidelike teiken. Met Rhona agter my, het ek my pad terug oor die ruwe rotse in die rigting van my boot, pynlik versigtig van die geringste klank of beweging.
  
  
  Wanneer die ego het dit gesien, daar was net een smal lysie van rock tussen ons en die boot, 'n glinstering van die metaal in die son.
  
  
  
  
  
  
  Sy was gegooi swaar op die grond deur Ron, wat in duie gestort het langs haar, net soos die plat kraak van'n Erma pistool verpletter die stilte en gruis spat twee treë in die voorkant van ons.
  
  
  "Bly waar jy is, "Rone sis op haar, en daarop gemik om die Luger op die plek waar sy het gesien die flits van die geweer se bek. Sy was geskiet een keer, twee keer.
  
  
  Gorodin se arm en skouer toegedraai rondom die rots, en hy afgedank is'n wild geskiet wat wip af van die rotse bo ons koppe. Haar geskiet teen rumatiek en gehoor'n russiese gil as seer wanneer my gaap skeur emoe se voorarm.
  
  
  Nou roekeloos, Gorodin verskuif te ondersoek sy wond en gooi'n perfekte skaduwee op die rots in die voorkant van hom. Natuurlik, hy was nie ernstig beseer nie, omdat ek gesien het die skaduwee gespan en ontspannen sy regterhand, dan haal die geweer weer en kruip hoër op die rotse vir'n skoot.
  
  
  Wanneer Gorodin se teiken verskyn het, was hy gereed om met sy luger gemik. Hy trek die sneller. Die hamer tref die leë kamera muur. Ek gebruik twee rondtes ammunisie, en ek het nie die ander een.
  
  
  Die russiese geskiet, maar as gevolg van die skietwond in sy ego, sy akkuraatheid was swak, en hy duik terug in sig nie.
  
  
  Haar oë kyk na die kronkelende rotse rondom ons, op soek na'n plek wat kan beter wees beskut. Tien meter van die pad wat ons wil kom uit, daar was'n kis-vormige holte.
  
  
  Ek het na Rona se oor, en fluister hy, " ek is jammer.: "Wanneer ek sê dit vir jou, staan op en loop dit aan die gaping wat daar is. Beweeg vinnig en hou op.
  
  
  Sy maak haar mond oop om iets te sê, maar Gorodin het weer en het ten doel. "Gaan!" Ek saggies gesê. Rona het uitgespring, koes, gestruikel, en koes in die nis as Lummel bietjie af'n stuk van die rots duim van die gat.
  
  
  Hy spring op sy voete en haar gevolg. Wanneer haar, duif in'n vlak swembad, aangaap oë verbrand my skouer en die grond getref het. Hy het gevlieg uit na'n beskutte plek en voel die taai nat van die bloed in daardie plek.
  
  
  "Jy is getref!" sê Rona.
  
  
  "Amper."
  
  
  Gorodin se stem kom van buite, en hy kon nou dink hoekom ek nie teruggekeer sy vuur. "Carter, kan jy my hoor? 'n ander een soos hierdie sal jou doodmaak! Kom uit met jou hande in die lug! "
  
  
  Na'n paar sekondes van stilte, twee skote klap. Een van die koeëls tref ons die smal opening en ricocheted heen en weer, dat spetterend ons met die skerwe van die rots.
  
  
  Nader Rona, fluister hy vir haar:: "Volgende keer wat hy skiet, gil."
  
  
  Sy knik in die begrip van, en by die volgende geskiet, hy kom uit'n gewroeg skree. Dit was Ay wat vir haar gegee het nie die goed teken, en Stahl gewag het.
  
  
  "Alles reg, Carter," Gorodin bulder. "Kom uit, of die vrou sal sterf!"
  
  
  "Ek kan nie!" skree haar rumatiek, 'n stem absurd gespanne as pynlik. "Sy was gewond en die vrou is ernstig gewond. Haar laat gaan, en ek sal jou'n deal maak met jou."
  
  
  "Ek dink nie jy het enige ammunisie óf, ah. Gooi die geweer weg; dan sal ons praat."
  
  
  Hy smeer die bloed op sy wond, op Rona se haarlyn en op haar gesig, sit haar op haar rug en haar vertel wat om te doen. Dan roep hy uit na Gorodin en gooi die geweer weg.
  
  
  Toe sy hoor Gorodin se benadering, het sy gerol oor om te lewe en lê geboë oor en skryfbehoeftes. Swaar shaggy stilte het oor ons nie. Na'n pouse Gorodin het gesê: "Uit, Carter, uit!"
  
  
  Dan Rona het gesê swak, " Hy ... hy is bewusteloos."
  
  
  "Waarskynlik nie," grom Gorodin. "Laat my weet as hy se vervalsen dit."
  
  
  Die ego geweer ontplof blatant oor my, en aangaap oë verpletter op die grond en rommel duim van my kop. Ego se woorde te kenne gegee'n truuk, en die hare het nie beweeg nie.
  
  
  'n skaduwee val op die rotse. Ek het dit gesien uit die hoek van my oog as hy leun oor my vir ewig. Hy het geweet dat hy het'n geweer in sy vuis, versigtig die oog van sy ego, en wag in die angstige afwagting. Rona, ek het gesê, moenie laat my nou!
  
  
  Dan hoor hy die druk van haar been, die sagte doef van haar voet soos dit verband hou met Gorodin se liggaam, en het hy gestruikel.
  
  
  Aangrypende die stilet in sy hand, het hy dadelik omgedraai en gery het die lem in die Ego se massiewe bors. Met'n lang sug en'n borrelende kreun, hy het die geweer - en sy lewe.
  
  
  Rona het haar uit in die dowwe middag en het gesê: "Die boot net verby die rif. Wag vir my daar - ek het een laaste ding om te doen."
  
  
  Sy kyk vraend na my, dan draai om en stap terug na die boot. Hy bereik vir Erma se pistool, wat Gorodin het gedaal, en klop uit al, maar een van die skulpe. Dan gaan hy terug oor die rotse aan die visserman se hut. Die deur swaai oop en die rook opgeklaar.
  
  
  Hy stap oor die kamer te Boris se geskeur bly. Daar was skaars hoorbaar kerm rondom die verpletter keel, en'n werkende hand geskraap die vloer.
  
  
  Ek het gevoel soos ek het iets belangrik om te sê, maar ek kon dit nie vind die woorde. Haar net sit die geweer op die vloer vir'n bewegende hand en stap uit die deur.
  
  
  Hy was net loop terug na die Rhône en die boot toe hy hoor die skoot
  
  
  Hoofstuk Agtien
  
  
  Toe ek by Rona in die boot, sy was geboë oor in die boog, drukkies haarself soos'n klein verlate kind. Trane stroom oor haar wange,en sy skud klaaglik.
  
  
  "Dit is alles reg nou," het ek gesê. "Niemand sal volg ons."
  
  
  Sy steek haar hand uit en vou haar arms oor haar bors.
  
  
  
  
  
  
  na my, vasklou aan my asof ek was'n reeks van verlossing. Na die behoud van haar koel deur middel van'n nagmerrie van geweld en'n lang verblyf in die see, sy was aan die einde van haar uithouvermoë-op die rand van ineenstorting. En hare, met die wete dat Hi nodig rus en mediese aandag.
  
  
  Hou Rona langs my met die een hand en die stuur van die boot met die ander, het hy oor die water en onder leiding vir die Curacao dokke. Soos ons genader om die viaduct waar die boot vasgemeer was, ek het'n figuur staan daar en wag. Dit was Pilar. Blykbaar, terwyl die lees van die boot, sy sien ons nader.
  
  
  Dit vertraag, gedryf na die beskuldigdebank, en gooi'n tou om Pilar. Sy verseker die ego om die piek as haar gespring uit en verseker die stern. Hy het toe opgetel Rona en lig haar na die beskuldigdebank, waar in'n trance-agtige catatonia van skok, sy sit soos'n zombie.
  
  
  "Dit moet die Rhones," Pilar gesê.
  
  
  "ja. Sy is in'n slegte vorm. Ons sal'n taxi neem om die hospitaal.
  
  
  "Ek kan beter doen as dit. 'n Jeep gehuur dit terwyl jy weg is. Dit is geparkeer openhartige daar. Jy neem Rhona terug; haar, ek sal gaan. Ek weet die pad na die hospitaal. Dan het sy bygevoeg komieklik, " Jou Rona is baie mooi."
  
  
  "Pilar," sê ek, " ek is bly om te sien jy. Jy is'n geskikte vennoot. Laat ons gaan."
  
  
  As Pilar en ek gery het in die Jeep deur die strate van Willemstad, het sy gesê, " Wat het gebeur op die eiland?"
  
  
  "Gorodin was daar met'n paar van sy goons," het haar man gesê. "Hy gaan om te martel Rona te maak haar praat. Wat hy nie geweet het nie was dat sy kon nie antwoord hom. Sy was net'n fan van die spel vir ywerige professionele mense ."
  
  
  "Maar sy was regtig'n vrywilliger," Pilar gesê.
  
  
  "Eintlik, maar niemand rondom ons die tyd geneem het om jou te vertel oor die moontlike risiko's."
  
  
  Pilars " swart oë ontmoet myne in die truspieëltjie. "Het jy omgee vir haar, Nick?"
  
  
  Hy bly stil vir'n oomblik voordat jy dit beantwoord. "As jy bedoel ek is lief ee, viole en kerse, dan is ek nie rumatiek. Ek doen hierdie vuil besigheid vir so lank, ek weet nie of ek kan regtig lief vir iemand in die klassieke sin van die woord. Maar as jy bedoel, ek sorg wat gebeur met haar, natuurlik. Andersins, het sy sou nie gegaan het om die Klein Hond Eiland te help Hey. Haar weet dat dit lyk ook na die mens tot my, maar haar het nie verander in'n blok ys nie."
  
  
  Pilar praat saggies, kyk reguit vorentoe. "Nick, vertel my iets."
  
  
  "Natuurlik."
  
  
  "Gee jy om wat gebeur met my?"
  
  
  Hy bereik uit en plaas sy hand op die warm vlees van haar skouer. "Baie," sê ek.
  
  
  Pilar sug, dan vreemd genoeg het gesê:: "ek hoop dat jy nooit spyt wees nie."
  
  
  Op daardie oomblik, ons draai om en trek uit na die ingang van die Koningin se Hospitaal, 'n blink nuwe gebou in pastel blou. Ek het haar'n pakkie by die kassier, en Odin het my verseker op die selfoon wat Rona sou verskaf die beste moontlike mediese sorg. Hy vertel die dokter dat enige bykomende uitgawes sou word betaal deur die Amerikaanse konsul, en dan het die konsulaat om reëlings te tref.
  
  
  Hy het teruggekeer na Pilar in die Jeep. Dit was donker, en die lug skitter met'n oneindigheid van die sterre. Hy het gesê, " Laat ons gaan beroof die smokkelaars."
  
  
  Sy sit agter die wiel van die jeep; Pilar het haar aanbevelings. Ons het teruggekeer na die waterfront en dan draai suide.
  
  
  "Daar moet'n ander nuus wat jy nog nie het vir my gesê," Pilar gesê. "Hoe het jy laat Gorodin?"
  
  
  "Dood."
  
  
  "En die twee van hulle wat saam met hom?"
  
  
  "Ook dood. En'n man met die naam Boris wat gesterf het, want hy was te goed-toegerus en ook onverskillig te speel."
  
  
  "So jy agter gelaat vier liggame?"
  
  
  "Dis reg. Maar iewers Anton Zhizov en Knox Varnov is die voorbereiding om te blaas New York môre. As ons nie kry om hulle eerste, dit maak nie saak as hulle vind vier liggame op die Klein Hond Eiland of vier duisend."
  
  
  Pilar kyk bedagsaam. En hy was stil.
  
  
  Ons ry na die mees verwaarloosde deel van die waterfront, waar die armste rondom die plaaslike vissers vasgemeer hul patetiese-soek bote in dik olie en asblik. Na'n paar kilometer, Pilar wys'n grys, rof raam gebou, verlig van die voorkant deur'n enkele bleek gloeilamp. In vergelyking, Varnov se Skuilplek was soos die hut van'n Skree Handelaar.
  
  
  "Dit is waar ons nodig het om te begin," Pilar gesê. "As jy nodig het Torio, gaan te Klein Lisa."
  
  
  Die klank golwe tref ons toe ons nog vyftig meter weg van die grond. 'n volle-skaal oproer kon gewees het harder. Binne-in, ons het by'n honderd of so vrolik mense wat, terwyl dit nie die onluste, was ten minste histeries. Almal blyk te wees in konstante beweging. Dit was onmoontlik om te verdrink uit die geraas, sodat almal skree. Van tyd tot tyd, skerp vroulike lag sny deur die kakofonie. 'n jukebox speel iewers, maar net die weerkaatsing van die diepste bas notas gehoor kan word.
  
  
  Pilar en ek het geveg ons pad deur die woes liggame om'n eenvoudige raad stel aan die agterkant van die gebou. 'n vrou die grootte van Godzilla sit op die kant van dit, giet drankies in ongemerkte bottels. En amper so aantreklik.
  
  
  Pilars geskree in haar oor. Dit was skaars'n wilde jag.
  
  
  "Bietjie Liza!" het sy bevestig met'n glimlag.
  
  
  Lisa het'n waterval van stywe krulle in haar broekie.
  
  
  
  
  
  
  'n rooi kleur dit kon nie moontlik wees om die menslike hare. Iewers tussen ses en sewe voet hoog, Lisa was gedek in die sakke, sakke, en vreemd vormige stukke van die vlees. Dit was soos'n amateur beeldhouer haastig klap die klei op die raam. Wat van voorneme is om te voltooi die werk later, het hy regmatig verlore geloof in sy kreatiwiteit en opgegee.
  
  
  Toe ek uiteindelik het haar aandag, Lisa verskuif ongemaklik na my van die ander kant van die kroeg, die vlees van haar verskeie dele dans aan die verskillende ritmes.
  
  
  "Wat sal dit wees?" haar stem dreun soos'n leë vat rollende op'n geplaveide.
  
  
  "Ek wil Torio," het ek geskree.
  
  
  "Ek het nog nooit gehoor van die nen," dreun Bietjie Lisa in Rumatiek.
  
  
  "Gorodin my gestuur het."
  
  
  "Ek het nog nooit gehoor van nen óf."
  
  
  Het hy getrek uit sy beursie. Ek was besig om uit te loop van die gulden, so ek versprei'n paar Amerikaanse aantekeninge op die bord in die voorkant van die groot vrou.
  
  
  "Ek het gehoor oor Andrew Jackson," het sy gesê. "Torio slaap in die agterste kamer." Sy wys'n vinger die grootte van'n piekel.
  
  
  Met Pilar in tow, ek op pad na die smal deur by die ver einde van die bar. In die klein kamer agter dit, daar was'n stoel, 'n stoel, en een bed. die bekendstelling.
  
  
  Die deur gesluit het agter haar, en die geraas bedaar. Haar, kyk na die ander deur in die teenoorgestelde kreun. Dit het gelei uit in die ope lug vir die gebou. Hy het na die niksvermoedende smokkelaar, gesoek Ego, en gevind dat'n Colt .38 outomatiese. Nadat dit te Pilar, hy stoot dit, het sy luger emu onder sy neus, en klap hom oor die gesig.
  
  
  Sy was geskree " Torio!".
  
  
  Hy draai sy kop, snork bedroef, en stadig het sy oë oopgemaak. Toe hy sien dat die geweer onder sy neus, sy oë rek.
  
  
  "Haai, wat is dit, 'n roof?"
  
  
  "Staan op, Torio," ek grom. "Ons gaan vir'n rit."
  
  
  Hierdie ego was geskrik. Hy sel. "Wag," het hy gepleit. "Ek het nie eens weet jy."
  
  
  "Dit is nie so'n wouldnt spel," emu het vir haar gesê. "Speel opreg met my, en jy sal'n ronde trip. Nou beweeg die ego! "
  
  
  Ego steek haar liggies met die loop van sy geweer te beklemtoon dit, en Torio opgespring uit die stapelbed met verrassende ratsheid vir iemand met'n swaar babelas. Ego stoot haar uit die agterdeur, en hy gehoorsaam stap oor na waar ons wil parkeer die Jeep.
  
  
  Pilar gery het, en haar in die rug met Torio, luger opgelei.
  
  
  "Ry in die pad af vir ongeveer'n honderd meter en dan trek af wanneer jy vind'n donker plek," het haar pa gesê.
  
  
  "Nou, Torio,"ek het gesê as ons gery het af in die dowwe pad en parkeer," ek wil om te weet oor die tasse."
  
  
  "Tasse?" "Wat is dit?" het hy gevra.
  
  
  "Ek het nie veel tyd, Torio," sê ek, " en ook nie my humeur. In net'n minuut of twee, sal jy hoor die bene kraak en sien'n klomp van die bloed. Hierdie bene en hierdie bloed sal joune wees, Torio, so asseblief neem hierdie geleentheid om inligting te deel."
  
  
  In die maanlig, kon hy sien druppels van die water styg van die ego se kopvel en kabbelen af in die gladde kante van die ego se kop.
  
  
  Hy het vinnig knik, " Goed, goed. Ek is nie van plan om'n held te wees om buitelandse tewe. Jy bedoel die tasse het om haar te Gaviota, regtig?
  
  
  "'n slim slotte, Torio. Ek wil weet wat het jy ih en waar jy het dit."
  
  
  "Dit was'n husky man met'n vreemde geluid wat ek gemaak het'n deal met ses maande gelede. 'n groot harig aap. Hy het nooit vir my gesê sy naam, en hy was nie die soort van man ek was veronderstel om vrae te vra oor. Hy het altyd betaal my in advance, dan het my vertel wanneer om af te haal my tas. Hare was op pad suid van hier, 'n bietjie weg in die heuwels, en hy het gekom met'n helikopter met'n tas en het haar ego na die skip. Trust my, dis al wat ek weet, ander. Ek het selfs kyk in een van my tasse en dit was leeg. Dit is'n freaking vreemd besigheid, maar ek kan nie bekostig om nuuskierig te wees.
  
  
  "Hoe baie tasse het jy sit op die skip?" vra hy haar.
  
  
  "Laat my sien, die laaste keer het ons dit was drie nagte gelede. Daar sal agt in totaal.
  
  
  "Kan jy ons neem na waar die helikopter land?"
  
  
  "Seker, maar daar is altyd'n paar van die wagte met gewere. Oni en die vlieënier, 'n man met die naam Ingram, wat stokke om daar toe sy helikopter vlieënier is in die saal binne.
  
  
  "Dit is aan jou," het ek gesê, " om te sien dat ons verby sekuriteit. En nou het ons instruksies.
  
  
  Pilar gery het suide en draai op die smal grondpad gekenmerk deur Torio. Dan was ons uit in die ope. Gelukkig, Pilar gehuur'n vier-wiel-ry jeep: dit was moeilik om te ry: die pad verander in'n roete, die hele grondgebied van die hotel, maar rocky, en die terrein het in die heuwels.
  
  
  Nou het ek'n smokkelaar sit in die voorkant van my, so dat wanneer die soeklig ons getref het, kon hy spring op en waai sy hande so dat die ego sou weet voordat iemand begin skiet.
  
  
  "Dit is vir haar, Torio," het hy genoem.
  
  
  Die man met die haelgeweer beweeg stadig vorentoe en gestop om'n paar meter weg. "Wat doen jy hier? Daar sal geen bakkie vandag "
  
  
  "Daar is probleme in Gaviota," Torio gesê. Die groot man het gesê ek moet kom en vertel Ingram.
  
  
  "Wat is die ander twee?"
  
  
  
  
  
  Die wag het gevra agterdogtig.
  
  
  "Hulle... hulle... Torio begin ongemaklik.
  
  
  "Ons is met Gorodin," sê ek. "Ons het die inligting wat ons nodig het om te kry om Zhizov onmiddellik."
  
  
  Name is belangrik om die wagte. Ego geweer se neus laat sak, en hy stap oor na die jeep. "Wys my jou ID-kaart, asseblief, meneer," het hy gesê respek.
  
  
  "Natuurlik," sê ek, en bereik uit vir'n stukkie van die papier. Dit was gehou deur'n ego so dat die wag kon hom bereik. As hy het so gedoen, ego gryp sy pols en stoot hom vorentoe. Pilar vinnig geslaan die man agter die oor, wat veroorsaak dat die ego te vries voor hy kon uitroep.
  
  
  Hy het haar mond gesnoer en bind haar met'n stuk nylon tou wat hy gevind het in die boot en wat gebruik word vir so'n gevaarlike situasie. Draai die ego se soeklig, dit verlig haar klein hout gebou vyftig meter weg. Net agter dit was'n klein, stewige helikopter. Die heilige draai dit af en beduie vir Pilar om te draai af van die jeep se enjin. Stoot Torio voor my, Luger in die hand, haar man roer uit om die gebou met'n spoel van die tou en haastig weg, Pilar na aanleiding van my. As ons genader die deur, hy stoot dit oop en storm in, druk die knoppie op die soeklig. Twee mans slaap op stukkend geslaan teen die verste muur, is die speel van die spel. Een was'n swaar Slawiese tipe wat kon gewees het, die broer van die gestremde sekuriteitswag by die ingang, die ander was'n bleek, maer man met'n groot neus en'n swak ken. Hy het besluit dat hy sou wees Ingram, die vlieënier.
  
  
  Die wag was bereik vir sy geweer, wat was gestut teen die kreun naby die hoof van sy stapelbed.
  
  
  "Jy sal sterf probeer," emu het vir haar gesê, en die man vries. Ingram vries, vryf sy oë en flikkerende.
  
  
  Pilar gevind Mira se lig skakelaar, en ego se brandende vlamme oorstroom die enkele kamer van die geboue. Aan ons linkerkant is'n komplekse kortgolf radio stasie.
  
  
  "Torio! Jy verkoop ons uit, " het die lyfwag beskuldig.
  
  
  "Natuurlik," sê die smokkelaars, " met'n geweer by my teiken, sal ek verkoop vinnig uit - net soos jy, buddy."
  
  
  "Ingram, kry geklee," ek bestel het. "Helikopter brandstof met gas?"
  
  
  "Ja, tot die volste," het hy gesê senuweeagtig.
  
  
  Die man was bewe met vrees. Dit maak nie saak wat hy so bang dat hy kan nie vlieg nie, " sê ek. "Net volg bestellings, en jy sal nie seerkry nie." Dit bedaar sy ego, en hy het begin om te trek op sy klere.
  
  
  "Torio, sit in die stoel," sê ek, en die smokkelaars haastig om gehoorsaam te wees. Hy gooi'n spoel van die tou aan die lyfwag, en gesê, " Bind hom. Ek het nie nodig om jou te waarsku om te doen'n goeie werk.
  
  
  Torio ook daarop gemik dit by die wagte met sy luger, om seker te maak dat Torio was verseker in'n goeie styf knope. Pilar is die hou van die smokkelaar se .38-kaliber pistool en hou'n oog op Ingram, maar hy was nie van plan om te veroorsaak dat ons enige probleme.
  
  
  Wanneer Torio was swaar bind, het hy gesê die lyfwag, " Nou sit in die stoel by die ander einde van die kamer." Toe hy na haar nors Pilar het gesê: "Neem'n tou en bind dit op, kinders."
  
  
  Pilar gee my die Colt en stap oor na die lyfwag. Hierdie is'n ernstige fout. Sy tree tussen my en ons gevangene. In een vinnige beweging, die man trek uit'n mes van iewers onder sy klere en gryp Pilar, draai haar in die voorkant van hom, kantel haar kop terug en hou die lem van die mes teen haar keel.
  
  
  "Laat die geweer of die vrou sal sterf," het hy rasped.
  
  
  Hurk af as hy gaan staan agter Pilar se liggaam, die man wat geen teiken, hy kon nie absoluut seker dat sou ek mis dit en druk die dood plek. As ek het die geweer om te kry'n beter doel, sou dit sny haar keel. So het hy aarsel.
  
  
  "Damn dit, die maat vir haar gesê het om te drop die geweer." "Nee," het hy gebreek. "Jy dink ek is bluf haar?"
  
  
  Toe sy het nie beweeg, het die wag ruk die mes, en'n rooi wurm van die bloed gekruip Pilars se nek. Die Luger nog steeds gehou haar gereed.
  
  
  "Ingram, neem dat die idioot se geweer," het die lyfwag blaf.
  
  
  "My... ek kan nie dit doen," het die vlieënier het gesê in'n wankelrige stem.
  
  
  Die wag toegesnou op hom, " 'n man vir een keer, jy kerm aardbewing, of ek sal..."
  
  
  Ons het nooit uitgevind wat die wag dalk gedoen het om te Ingram, want in sy vlieënier se woede, het hy omgedraai Rivnenskaya se kop genoeg so dat die Luger kon sit haar in posisie en skiet die emu deur die onbeskermde linker oog. Hy draai weg van Pilar, wip van die muur af, en val op die vloer. Die mes geslaan harmlessly weg.
  
  
  Pilar staar na my met'n aanstoot uitdrukking. "Jy sal laat em sny my keel voordat jy het jou geweer, sal jy nie?" het sy gesê.
  
  
  "Natuurlik," ek erken. "As hy het my geweer, ek en jy sou beide dood wees."
  
  
  Sy knik stadig. "Ja, haar, ek dink jy is reg. Maar nog steeds... " Sy skud haar kop. "Jy is cool. Jy gee my die creeps."
  
  
  "Ons sal warm later," het hy gesê vinnig, en draai na die vlieënier. "Nou, Ingram, jy gaan om my te neem na'n plek waar jy kan optel die tasse wat jy neem om te Torio."
  
  
  "Jy bedoel Gisov se skuilplek?"
  
  
  "Dis reg. Waar is dit in die saal?"
  
  
  "In die berge op die grens van Venezuela en Brits-Guyana. Maar haar sou nooit in staat wees om te land daar in die donker. Nie wanneer dit is moeilik genoeg.
  
  
  Hy kyk op sy horlosie. "As ons neem nou af, moet dit helder
  
  
  
  
  
  wanneer ons daar kom. En Ingram, as jy per ongeluk wys my in die verkeerde rigting, jy sal toegesluit word op Ses voet onder die grond vir ewig..."
  
  
  "Ek is nie dapper of dom," het hy geantwoord. "Ek sal doen presies wat jy vir my sê."
  
  
  "Dis goed, Ingram. Jy kan nog steeds leef om te skryf jou ma al die onaangename besonderhede."
  
  
  Pilar, wat sit rustig op die kant, gepraat het. "Nick, jy klink soos jy kom van Odin se plek."
  
  
  "Haar," sê ek. "Hierdie is die draad van die tou, en waarskynlik sal daar vuurwerke. 'n vrou kan'n oorlas ."
  
  
  "Nee," het sy gesê, versprei haar bene. resoluut. "Ons het so ver gekom het saam, en nou is ek sal nie agter gelaat word. Sy gehelp het om'n baie, is dit nie? "
  
  
  "Dit is waar, maar ..."
  
  
  "Neem my saam met jou, Nick," het sy gesê. "Ek kan skiet so goed soos jy, maar twee pistole en dubbel ons kanse op sukses. Dit beteken baie vir my, querido "
  
  
  Vir'n oomblik, ek kon dit nie maak my gedagtes.
  
  
  Maar wat Pilar gesê sin gemaak. Sy is'n gesoute professionele, strenger as die meeste mans. En sy het geweet dat sy was besteebare, dat, indien nodig, Uil sending sou offer dit aan haar.
  
  
  "Dan laat ons gaan," sê ek. "Aangesien jy nie van plan om te gebruik om die Jeep te kry terug na die stad, en trek die distributor cap so dat dit is nie nutteloos om iemand wat vind dit nuttig." Hy kon nie help nie, maar voeg by, " weet jy wat'n distributor cap is?"
  
  
  Haar vol lippe geboë in'n effens spottende glimlag. "Ja, querido, ek weet oor verspreider pette en baie ander dinge wat jy sal dit nie glo nie."
  
  
  Haar glimlag by die rumatiek. Goeie. En kan jy gee ons vriend'n ander klop om hom te sit om te slaap vir'n rukkie.
  
  
  "Ek sal gou maak," het sy gesê, en het die .38 van my en haastig weg.
  
  
  Hy stap oor na die walkie-talkie, verpletter dit op die vloer totdat die saak oopgemaak het, en dan vernietig die guts met die kolf van die lyfwag se geweer. Gedurende hierdie rof debriefing, ek kyk na Ingram, selfs al was hy'n baie goeie seun, en was nie meer van'n bedreiging as'n tandelose swart hond aan'n tou.
  
  
  Haar Torio het gesê: "Jy sal werk vir'n rukkie en dan kan jy terug te gaan na Willemstad. Dit is'n lang pad om te gaan, maar jy het tyd om te dink oor hoe om die beste om'n lewe te maak. Bessie loodgieterswerk, " sê ek.
  
  
  Hy het skaars glimlag. Hy het nie veel van'n sin van humor.
  
  
  Pilar teruggekeer met die dispenser deksel, wat sy aan my oorhandig met'n spot buiging. "Wie is daar moet nie wakker word voor die middag," het sy gesê. "En dan sal hy het'n hoofpyn dat geen bedrag van aspirien kan genees."
  
  
  "Alles reg, Ingram,"sê ek," kom ons kry joune in die helikopter." Toe het die drie van ons strompel die uitgeryde pad na die wag helikopter.
  
  
  Hoofstuk negentien
  
  
  Ingram was om beheer te neem as hy het die roer van die helikopter en ons het in die nag lug. Ons onder leiding ooste en effens suid-gou laat die ligte van Curacao agter ons. Die klein eiland van Bonaire ook gegly weg, en vir'n rukkie was daar net die swart Karibiese See onder ons en die sterrehemel bo.
  
  
  Gou het ons gevang die ligte van Caracas en loop langs die kus van Venezuela vir'n rukkie.
  
  
  "Jy sê hierdie berg skuilplek van Gisov is moeilik om te vind," het ek gesê.
  
  
  "Byna onmoontlik," het Ingram gesê. "Nee airlines vlieg oor hierdie plek. Maar as hulle was, sou hulle nooit het dit gesien. Die geboue is gebou oor die aka oranje-bruin rots berge. Die ego is byna onsigbare uit die lug monsterneming. Daar is geen paaie om dit te. Alle voorrade afgelewer moet word deur die vliegtuig. Zhizov het'n ooreenkoms met een van die Suid-Amerikaanse regerings, ek weet nie watter een, die vervoer van die vrag. My werk was om te vervoer VIP dubbel kamers van hierdie tasse. En as ek nie weet wat die landmerke wat my gelei het, ek sou nooit gevind dat hierdie plek alleen."
  
  
  Ons geslaag het Trinidad op ons links, en het suid-om aan die hoof van die binneland deur middel van die moeras terrein van die Orinoco Delta. Die oos-lug begin te verlig, en die besonderhede van die grond sigbaar geword soos ons dreun in die bergagtige terrein bekend as die Guiana-Hoogland.
  
  
  Dan het ons het om te kry die hoogte bo seespieël, en Ingram aangepas om die toonhoogte van die hoof rotor te neem'n dieper sluk van die dunner lug. Stahl se dag is helderder, maar'n hoë wolk bedek het geen tekens van verkwis.
  
  
  'n gedagte wat ek wil doelbewus vermy het by my opgekom. Dit was die dag dat die Nuwe York Stad sou sterf as ek kon nie ophou om dit.
  
  
  Ingram stamp my skouer, onderbreek my gedagtes. Hy wys vooruit na'n rock-vorming, soos die een in die vorm van'n verhoogde vuis, gee'n obsene groet.
  
  
  "Kan jy nie sien wat voorlê?"die vlieënier het geskree oor die klank van ons enjin. "Dit is'n baken wat vlieëniers moet slaag. Ons noem dit die Groot Berg. Net buite dit is'n klein rotsagtige vallei waar Zhizov opgeslaan sy huis.
  
  
  "Wat is die kanse dat hulle sal skiet begin so gou as hulle sien ons kom in?"
  
  
  "Ek dink nie dit is waarskynlik. Ingram was om te versamel die moed in die lug wat die emu tekort op die grond. "Hulle is baie vol vertroue in hul veiligheid hier, en as die ambassade berig, hulle kom en gaan dikwels. Tensy hulle een of ander manier uit te vind oor wat gebeur het
  
  
  
  
  
  ons moet nie enige probleme landing in Curacao."
  
  
  "Alles reg," sê ek.
  
  
  "Maar dit is net die begin. So gou As hulle sien jy of die dame, al breek die hel los.
  
  
  "Kan jy gee my'n idee van die fisiese uitleg van hierdie plek?" Ek het haar gevra. "Waar kom Zhizov se hoofkwartier kom uit? Waar kom die wetenskaplike Varnov doen sy werk?
  
  
  "Nee," het Ingram gesê het, en dan kyk na my vinnig, so as om my verseker van sy opregtheid. "Glo my, ek sou gesê het jy nou as ek geweet het. Al wat ek doen is om te bly by die helipad terwyl iemand kry uit of af sit, of terwyl hulle las wat hulle wil om dit te dra."
  
  
  "Wat as jy wil om te lewer'n boodskap?"
  
  
  "Ek gee my ego aan die sekuriteitswag by die helikopter landing site. Hy sal kom en voldoen aan ons. En hy sal die eerste hema jy sal hê om te gaan met."
  
  
  Ons afgerond'n party duim van rock en het begin om te daal af in'n smal canyon met kranse op alle kante. Selfs dan, as jy nie wil hê om dit, wel, sou jy nie sien dit met al die geboue kru gebou rondom die rotse. Ek tel vier eerder groot geboue, 'n klein een naby die plat grond ons neerdaal om te. Lae klipperige rante en klippe besaai die hele gebied, en daar was net dowwe spore van paaie die koppeling van die geboue.
  
  
  Terwyl ek kyk, 'n man het uit'n klein gebou naby die helipad en na ons gekyk. Hy het'n geweer oor sy skouer.
  
  
  "Dit is'n sekuriteitswag," Ingram gesê.
  
  
  "Is hy die enigste een?"
  
  
  "Hy is die enigste een wat ek nog ooit gesien het. Daar mag ander wees ."
  
  
  Pilar het vir haar gesê, " Kry uit van die oë." Nadat sy het'n posisie, sy is ook gemaak onsigbare deur Stahl.
  
  
  "Toe ons land," het hy gesê Ingram, " laat die sekuriteitswag kom nader, oop te maak vir die dag."
  
  
  "Wat as ek nie kan kry ego hier?" het die vlieënier gevra senuweeagtig, die ego moed in die lug begin om te verdamp.
  
  
  Probeer baie hard, " sê ek. "Asof jou lewe daarvan afhang. Want, Ingram, 'n ou vriend, dit is waar.
  
  
  Ons noukeurig geland in'n klein oopte, en Ingram was die oplossing van navorsing probleme met die enjin. As die groot rotor tot stilstand gekom, die man met die geweer skree iets van waar hy staan twintig meter weg.
  
  
  Ingram gestoot die deur oop en skree, " ek het iets vir die generaal."
  
  
  "Is jy lam?" het die lyfwag terug geroep. "Bring dit."
  
  
  "Vir my... ek gaan om te moet'n paar help," het Ingram gesê. "Dit is te moeilik vir my."
  
  
  Daar was stilte. Maar dan hoor ons ruig voetspore oor die grondpad in die rigting van ons. "Jy weet, dit behoort nie'n porter," het die lyfwag, gekla. "Jy moet-"
  
  
  Hy gaan staan skielik, asof hy kon sien ons. Ek het geweet ons is in die moeilikheid toe hoor ek die onmiskenbare geluid van'n lyfwag, die verwydering van sy geweer en draai dit op in die tronk. Die Luger het haar gereed, maar dit sou noodlottig gewees het om die risiko vuur'n skoot nou en waarskuwing van die hele bemanning. In plaas daarvan, ek druk dit af op my voorarm, en Hugo het in my palm. 'n stilet omgekeer haar oor, en hy het die lem tussen die duim en wysvinger as hy vinnig klim deur die deuropening. Die wag wat die geweer, en sy lem is gemaak in die ego se rigting.
  
  
  Die stilet omgekeer in die lug voor die lem het die man se nek. Hy het'n geluid soos'n hees fluister, het twee treë terug, en val op die grond, bloed onbeheerst af ego se keel.
  
  
  Pilar hop rondom die copter. Ingram staar na die dooie man van die vlieënier se sitplek.
  
  
  "Wat nou?" Pilar gevra.
  
  
  "Nou gaan ek om te sluip in en verken hierdie klip dorp. Jy sal hier bly om te kyk Ingram. Toe ek haar terug te kry, sy kan wees op die vlug, en ek sal iemand nodig het om te dek vir my.
  
  
  "Alles reg, Nick," het sy gesê met'n sagmoedige ooreenkoms wat my verbaas.
  
  
  Hy soen haar liggies, dan buk oor die dood wag, ruk die stilet weg van sy keel, en vee die lem skoon te maak. Ego het dit terug aan die skede van sy voorarm, dan klim oor die rotse, die voorkoms van die pad wat lei uit van die lyfwag post.
  
  
  Onthou hoe ek haar gesien het, hierdie plek van'n voël se oog kyk, sy storm in die rigting van die grootste gebou. Dit lyk logies om te aanvaar dat dit die hoofkwartier van die operasie. Ek lê op'n klein rant wat oopmaak op'n pad wat lei direk na'n lang, lae gebou genoem die kaserne. As hy gekyk het, het mense in rof blou klere en werk pette verskuif uit die uitgang. Hulle was ongewapen. Ander het selfoonsakkie pistole en bruin Sowjet-Weermag uniforms met rooi trim. Buite die kamp, het hy opgemerk'n groot vierkantige gebou wat hy gemaak het haar eerste teiken.
  
  
  Haar ondervraer het sy uitkykpunt en stap versigtig om die plakkershutte tot die punt bo dit. Soos die ander, dit was net oor die ses voet hoog, en hy het reg geraai dat die binne-ruimte neergedaal het onder die grond vlak. Het ek stemme gehoor en kniel om te luister na die smal ventilasie-stelsel.
  
  
  "Het jy stuur vir my, Algemene Zhizov?" Dit was'n jong stem-energieke, militêre.
  
  
  Zhizov gereageer met'n olierige-glad nie neerbuigend intonasie. "Ek het vir jou, Groot Rashki, want ek het nie'n boodskap ontvang op die vasgestelde tyd van Kolonel Gorodin. So, moet ons aanvaar dat dit sal nie beskikbaar wees aan ons tydens die finale fases van die operasie. Ek moet my tweede in bevel,
  
  
  
  
  
  en hy het jou gekies."
  
  
  "Ek is geëerd, Generaal."
  
  
  Sê vir my, die Groot, is jy ten volle vertroud is met die plan?"
  
  
  "Ja, meneer. Ons geplaas het die kern plofbare toestelle in sewe Amerikaanse stede, en die mees onlangse toestel is geplaas op die Panama Kanaal. Die name van die stede en die presiese ligging van die volle naam is net bekend aan jou en'n Amerikaanse wetenskaplike ."
  
  
  "Baie goed, Rashki. Weet jy wanneer die eerste bom is geskeduleer om af te gaan? "
  
  
  "Vandag, meneer." Hy maak sy keel skoon in die verleentheid. "Daar is gerugte oor die kamp, meneer."
  
  
  "Ja, dit is skaars'n geheim; die meganismes is voor die hand liggend. Haar, ek sal jou vertel dat die eerste Amerikaanse stad te vernietig word, is die New York. Sedert die ih regering het dit nie aanvaar ons bepalings, Dr Varnow sal ontplof die eerste Rivne bom in vier ure."
  
  
  Hy kyk op sy horlosie met groot verligting. Daar was'n ysige vrees dat as dit omkring die Venezolaanse lug teen dagbreek, New York City dalk selfs dan is gelyk deur die helse vlamme van'n kern ontploffing.
  
  
  Terwyl hulle gedink het die kans is teen my, 'n koue grom eggo rondom die ventilator.
  
  
  "Ag, ek sien haar, my hond vriende wakker is," Zhizov spin. "Moenie bekommerd wees nie, die Groot, so lank as wat ek alles beheer, hulle sal nie skade doen nie. Maar een woord van my en hulle sal jou doodmaak in sekondes." Zhizov se entoesiastiese lag was nageboots deur die onoortuig Raschke. "Hierdie diere is gemaak deur twee van die mees kragtige magte in die wêreld, 'n Groot," Zhizov voortgesit. "Vrees en haat. Onthou hierdie "
  
  
  "Ja, meneer," het die Groot antwoord onseker oor die snou van die diere.
  
  
  Hy beweeg weg van die ventilator en gaan sit, op soek na die paadjies tussen die geboue. Eerste van al, ek nodig het om'n idee te Knox Vornow se moord, wat was die sleutel tot die hele moorddadige geval.
  
  
  Die werkers geslaag het een-een en in pare. Die gewapende soldate met hul ih uitdagend draende was bly om te die punt van onverskilligheid. Miskien, as Ingram het laat deurskemer, hulle het gekom om onverskillig aanneem dat ih sekuriteit in so'n plek is onkwetsbaar.
  
  
  Dit was duidelik dat ek het die vryheid van beweging. So het hy gewag vir die volgende werker te slaag onder hom en val agter hom. Ego haar getref het met'n Luger ,en hy het slap in my arms. Sy was vinnig gesleep deur die ego van die rotse en stilgemaak vir ewig deur die ego.
  
  
  Sy het die blou overalls hy was geklee en trek ego oor haar klere. Die broek is'n bietjie te kort, maar andersins is hulle pas. Hy sit op sy hoed en druk die toesighouer aan sy voorkop. Van'n redelike afstand, dit kon slaag ongesiens. Na die wegsteek van die werker se liggaam tussen twee reuse-rotse, hy op pad terug na die roete en volg dit. Ek het gehoor shaggy stemme agter my. Hy koes in'n lae deuropening wat lyk soos'n stoorkamer. Hy kniel, sy rug na die pad, en fiddled met die hanteer die hele dag, as die beheer van'n foutiewe slot.
  
  
  Die warm reuk van die kos bereik my neus as twee werkers het gestop om te talm op die pad agter my.
  
  
  "Ek het nie het om te raai wat kry die ontbyt jy dra," sê een rondom hulle. "'n Amerikaanse, reg? Om'n wetenskaplike."
  
  
  "Natuurlik," sê die ander. "Hy is ons gas van eer."
  
  
  "Wat se hy het hierdie oggend wanneer ons eet ons gewoonlik asblik?"
  
  
  "Vars eiers, spek, roosterbrood en ryp tamaties."
  
  
  Die eerste werker kreun expressively. "Ek bid dat daar geen versiersuiker totdat ons almal kan laat hierdie berg vagevuur en leef as mens weer. Hoe beny ek goeie Eda en die vroue wat die Amerikaners geniet."
  
  
  "Hierdie tyd is naby, kameraad. Vandag moet ons die staking by die Amerikaners."
  
  
  "As dit so is, dan het ons vandag vier. Maar nou moet ek gaan."
  
  
  As hy gekyk het, een van die twee mans het gevolg op'n nabygeleë pad, vertakking aan die linkerkant, terwyl die ander, die uitvoering van'n skinkbord van kos, het voortgegaan loop openlik. Hy laat die emu loop af in die pad en dan gevolg, bedek sy gesig met sy pet.
  
  
  Die man het nie om te draai, so ek het hom na een van die groter geboue wat daar staan afgesien van die groep van geboue. Hy het'n paar stappe, het die deur oopgemaak en verdwyn deur dit, het em'n paar sekondes, dan gaan deur middel van die dieselfde deur.
  
  
  Haar ontdekking was dat hierdie geboue is gegrawe veel dieper en klaar baie meer deeglik as wat sy gedink het. Ih'n goed-ontwerpte ontwerp dui op'n lang voorbereiding tydperk.
  
  
  Daar was'n lang gang met mure rondom gladde klip wat geboë versigtig in'n boog. Hoewel ek nie kon sien nie die werker, hy was gehoor deur shaggy se ego wat voorlê. Die gang was verlig met elektriese ligte op'n gereelde tussenposes, en daar was geen twyfel dat daar'n kragstasie daar.
  
  
  Toe onthou ek dat'n paar jaar gelede daar was gerugte dat'n russiese basis was wat bereid is iewers in Suid-Amerika. Dit was tydens die Kubaanse missiel krisis, byvoorbeeld, en in die daaropvolgende ontspanning, soos gerugte gesterf het. Nou blyk dit dat die databasis is'n feit. Dit was waarskynlik die steek gelaat deur die amptelike russiese regime, maar geaktiveer deur die Voetsoolvlak en ego faksie as'n versteekte middel van ih bedrywighede.
  
  
  Al langs die gang, haar
  
  
  
  
  
  
  Ek het net het deur een deur. Blykbaar, daar was nie baie kamers, as hulle gehad het om te wees gekerf uit soliede rots. Hoor stemme wat voorlê, het hy gestop skielik.
  
  
  "Ek het'n koninklike ontbyt vir jou Hoogheid' ego." Dit was die kos aflewering man se stem, vol van sarkasme.
  
  
  "Net lewer edu en laat idiotiese kommentaar." Die antwoord stem was rof en saaklik ."
  
  
  "Wat is die Amerikaanse daar doen?" het die werker gevra. "Is hy gereed vir'n spesiale dag?"
  
  
  Nou is hy stadig beweeg langs die geboë muur om te kyk na die prosesse, en die punt bereik waar hy kon sien die draad van die gang. 'n soldaat met'n indrukwekkende swart snor het daar gestaan, die bewaking van die massiewe deur. Hy het die kos skinkbord van die werker en saamgeperste sy lippe voor te sê, " Dit is geen verskil van die gewone, behalwe dat hy het teen dagbreek vanoggend. Maar ek kan nie weet wat gaan aan in sy kop."
  
  
  "Nee, ek dink nie so nie. Wel, die beste vir hom, die ergste vir my. Sy gaan vir'n ontbyt vir die irriterende kooknat.
  
  
  Hy haastig terug af in die gang van die manier waarop hy wil kom. Nou dat ek geweet het waar om te vind Barnabas, ek nodig het om te vind'n manier te kry om hom. Terwyl dink oor hierdie probleem, ek het uitgeswaai dit vir tekens, en te laat ek het'n figuur nader in die verte. Ek kon vertel deur die vorm van dit wat dit was een van die ander soldate.
  
  
  Per ongeluk, asof sy iets wat ek vergeet het, draai dit terug. Hy roep uit na my, maar sy was wat gespeel doof en stom. Om die draai, uit die oë van die soldate, het hy gejaag terug na die heiligdom van Varnova. Maar " ruig was die koms van hierdie rigting. Hy bly stil. Die onderwys aflewering werker sal terugkeer, gevolg deur nog'n soldaat by die ingang van die Skuur.
  
  
  Hy het vinnig sy gedagtes en gehaas na die enigste deur wat lei af in die gang.
  
  
  Die deur was gesluit, so ek het onder die werker se overalls in my minuut en'n dun, elastiese strook van staal. Hierdie toestel is sterker en meer buigsaam as'n tradisionele stukkie van die plastiek, en werk vinnig met'n eenvoudige slot.
  
  
  As die werker was nog nader aan die een kant en die soldaat van die ander, haar, stoot die deur oop en storm in.
  
  
  Hoofstuk twintig.
  
  
  In'n paar sekondes, die luukse binnekant van hierdie kamer bymekaar gekom het. Daar was geen rowwe oppervlaktes, geen dowwe kleure. Sagte teksture-kussings, banke, beddens, dek stoele-al in'n karnaval van die reënboog kleure.
  
  
  "Jy kan ten minste klop," 'n duidelike vroulike stem het gesê van iewers aan my linkerkant.
  
  
  "Die groot geleerde moet kry vroeg vandag," nog'n stem het uit die ander kant.
  
  
  As my oë aangepas om die dowwe lig, haar, het ek gevind dat die stemme kom uit'n ry van satyn beddens en sagte kussings in verdiep ovale op elke kant van die kamer. As hy gekyk het, deurmekaar blonde koppe verskyn aan die links en regs, gevolg deur liggame wat lyk soos kollege dirigent sagteware. Blond nommer een was geklee in'n pienk nagrok kort genoeg om te laat geen twyfel dat sy gebore is blond. Nommer twee was die dra van harem pajamas wat deursigtig genoeg om te bevestig dat sy was ook'n ware blond.
  
  
  "Ek hoop dat ek nie indring," sê ek.
  
  
  "Haar naam is Terri," sê blond nommer een in'n pienk oes top.
  
  
  "En haar naam is Jerry," sê nommer twee in die harem pajamas.
  
  
  "Albei is geskryf met'n "i"." Terri verduidelik
  
  
  "Belangrike inligting," het ek gesê.
  
  
  "Ons is'n tweeling," Jerry voorgestel.
  
  
  "Nog'n verrassende ontdekking," sê ek.
  
  
  Die meisies het uit hul beddens en het gekom om my kant.
  
  
  "Ek het nog nooit gesien jy voor," sê Terri.
  
  
  "Jy hoort nie hier nie, doen jy?" bygevoeg Jerry.
  
  
  "Jy het gekom soos'n storm," sê Terri. "Ek dink jy word gejaag en jy wil hê ons om weg te steek van jou. Hoe groot!"
  
  
  "Jy is nie'n polisieman nie, is jy?" sê Jerry. "Ons het nie weg te steek van die polisie."
  
  
  "Ek is nie'n polisieman," ih haar verseker. "Wie ek is en wat ek doen, is te veel om te verduidelik in minder as'n uur, en ek het nie dertig sekondes. Maar jy kan jou vertel dat ek die enigste een om die goeie ouens - en ek is nie'n grap nie - ek het jou hulp nodig ."
  
  
  Op daardie oomblik, hoor ons stemme en gaan luister by die deur.
  
  
  "Hoekom het jy om te draai en terug te kom wanneer sy roeping was jy?" Dit was die stem van die soldaat wat het geskree by my in die gang.
  
  
  "Ek weet nie wat jy praat. Sy se net laat val af vir ontbyt. Ek het nie sien wat jy nou net, " het die werker geantwoord.
  
  
  "Jy loop hier'n minuut gelede, dan is jy draai om en stap terug."
  
  
  "Haar nie."
  
  
  "Niemand het gekom in met jou?"
  
  
  "nie. Vra Yuri op die professor se deur. "Ek sal. Ek gaan om te verander haar ego. En as jy lê, beteken dit nie saak nie. Laat ons gaan, kameraad! "
  
  
  Die klank van'n werker se voetspore kom af in die gang. Sleutels ring buite die deur.
  
  
  Haar heerlik om te kla van die haak kant van die dag, Luger in die hand. Die tweeling staar na die geweer met'n wye koringblomme blou oë, dan kyk na mekaar, lag in frustrasie. Dat kleuters, deur ih klein brein op hierdie punt, kan beteken dat die lewe of die dood vir'n baie van die mense.
  
  
  Die wag het die deur oopgesluit en het dit'n kraak.
  
  
  "Wel, wel, jy meisies vroeg opstaan," het hy gesê.
  
  
  "Wat is dit?" Terri gesê.
  
  
  "Ons kan kry op enige tyd wat ons wil," Jerry bygevoeg.
  
  
  "Op en af, op en vorentoe.
  
  
  
  
  
  
  Wel, dit is jou hele lewe, " het die lyfwag, snork.
  
  
  "Wat rondom ons wil om te praat vanoggend?" vra Terri.
  
  
  "Of is dit beide van ons weer?"
  
  
  "Ons moet, moet ons iets anders. Hy is net ontbyt gehad het, en sy werk kom eerste. Dan eda - en vroue vir nagereg ."
  
  
  "Dan wat doen jy hier, Marcus?" "Jy is nie om te gee ons kamer nie, tensy die professor stuur om jou te gaan haal ons."
  
  
  "Ek is op soek na'n man," het hy gesê verskonend.
  
  
  Emoe-gereageer het op die meisies se giggel.
  
  
  "Ek het gedink ek het'n ambagsman in die gang," het Marcus het voortgegaan rawly. "Iemand wat nie het nie, dié behoort nie aan die span. Ek het gedink hy kan kom in hier."
  
  
  "Ons het nie een persoon," sê Terri onskuldig.
  
  
  "Dit is so'n teleurstelling," Jerry bygevoeg disgustedly.
  
  
  "Ek is nie om mense wat sien skimme," het Marcus gesê. Ek het hom gehoor het, neem'n voorlopige stap vorentoe. "Dit sal'n geruime tyd voor die professor het klaar sy ontbyt, en sal stuur vir een rondom jou. Sedert sy is reeds hier, miskien kan ons vermaak vir die ander party'n bietjie ...
  
  
  "Beslis nie!" Terri sny in. "Ons kontrak sê dat ons is hier uitsluitlik vir Dr Varnov. Ons was gewaarsku om nie om speletjies te speel met ander."
  
  
  "Maar dink mooi," Jerry het gesê mischievously.
  
  
  "Teasers," het die wag gesê. Hy tree terug en die meisies het die deur gesluit. Die slot gesluit.
  
  
  "Nou is ons regtig in die moeilikheid," Terri giggel.
  
  
  "Maar ons is die feit dat so baie pret," het haar suster gesê.
  
  
  "Baie dankie, "sê ek, en skuif die Luger terug in sy holster. Haar lag. "Miskien kan ek'n paar keer om te betaal jy terug. Dit is waar dat jy net hier om te... dwaal... dien Warnow?"
  
  
  "Jy het gehoor wat ons gesê het om te Marcus, ons is net wind - up speelgoed vir'n Amerikaanse wetenskaplike," Terri geantwoord.
  
  
  "En gegewe die aard van die persoon wat hy is, beteken dit nie neem baie van ons tyd," het Jerry gesê, en het gekom oor my.
  
  
  "Hoe het jy in hierdie?" Ek het haar gevra.
  
  
  "Jy bedoel wat doen goeie meisies soos ons het in'n plek soos hierdie?"
  
  
  "Iets soos dit."
  
  
  "Ons gereageer het op'n advertensie in'n ondergrondse koerant in San Francisco," Jerry gesê. "Verwante meisies wil reis, opwinding, avontuur."
  
  
  "En natuurlik jy het die werk gekry."
  
  
  "Van die kursus. Daar moet gewees het vyftig ander meisies, maar ons het die voordeel van'n tweeling."
  
  
  "Dit is nie al wat jy het," het ek gesê, en let op ih se ruim vorms.
  
  
  "Ek hou van jou," sê Terri.
  
  
  "Ek is seker jy is ook die moeite werd om'n baie meer van'n man as'n professor," Jerry bygevoeg.
  
  
  "Ek is nie geïnteresseerd in die ego seksuele talente of ih afwesigheid," het hy vertel haar ernstig. "Maar hy blyk te wees van die mees gevaarlike persoon in die wêreld, 'n bedreiging vir die Verenigde State en die hele wêreld. Ek sal spaar jy die grusame besonderhede nie, maar glo my, daar is niks meer belangrik vir die toekoms van die mensdom nou as vir my om te kry in Varnov se lab. En haar, ek wil jy die meisies om my te help ",
  
  
  "Jy bedoel dat dom my probeer om te wees meer belangrik as dit?" sê Terri, die opheffing van haar kort nagrok selfs hoër.
  
  
  "En dit?" Jerry tussenbeide, breek die lyfband van haar pajama bottoms en gly dit af tot in die middel van haar ronde dye.
  
  
  "Ek het gesê meer belangrik, meisies, nie meer pret."
  
  
  "Hoekom moet ons jou help?" vra Jerry. "Jy sal nie eens beleefd wees vir ons."
  
  
  Dit was duidelik dat patriotisme en humanisme, was woorde wat nie opvallend in ih mooi helder koppe. Maar sonder ih se hulp, is my kanse is nul.
  
  
  "Soos die ou spreekwoord sê," die poker - faced man het vir haar gesê, " jy krap my, ek krap joune."
  
  
  'n paar van die stralende glimlag van kennis wat verlig die kamer. "Jy bedoel jy?" die tweeling het gesê in harmonie.
  
  
  "As jy my kan help in Varnov se laboratorium."
  
  
  Knik gelukkig, hulle het my hand en lei my na'n stapel van die kleurvolle kussings, waar hulle vinnig verwyder die dun dek. In die knip van'n oog, hulle was naak is, met verskeie verleidelike inhou onder die kussings. Hy het ontdek dat Terri het'n klein geboortevlek net onder haar linker bors, en dit was die enigste manier wat hy kon vir haar sê afgesien van die tweeling.
  
  
  Dit was die enigste keer in my lewe dat die hare was in'n haas om te voltooi wat is waarskynlik die mees opwindende ding om alle menslike bedrywighede. En so het dit stel'n nuwe wêreld rekord vir die verwydering van soveel klere as moontlik in die kortste bedrag van die tyd.
  
  
  "Mmm, lekker," Terri gedraai.
  
  
  "Ek het geweet hy het meer as dat die ou professor," Jerry goedgekeur.
  
  
  "Kom hier," Terri bestel, " dit is oop tussen ons."
  
  
  Hy het vinnig het op sy knieë en gevestig in'n klassieke posisie met Terry se meer gretig om bietjie liggaam.
  
  
  "Haar mistel is nie bedoel tussen my, en tussen ons," het sy gesê met'n sug, 'n lae kla dat het nie klink soos'n klagte by al.
  
  
  "Gee jy om?" Ek het hom gevra verder na die ingang van die poorte van die paradys.
  
  
  "Oooooooh," het sy gekla.
  
  
  "Ek sal bel haar speel in die toekoms," sê ek vir haar, en gedompel in die tonnel van die liefde.
  
  
  Dit is hoe dit alles begin het, selfs al in'n baie kort tyd ons het'n eindelose aantal van gimnastiek inhou, die meeste van wat is nie beskryf in die huwelik handleidings.
  
  
  Na'n rukkie, ons het so verdiep in'n ander vriend wat Jerry het gesê in'n lae, hartseer stem:: "ek het nie regtig soos die speel van sewentig."
  
  
  Ek was in'n ongemaklike posisie om te praat, maar draai my kop, met'n groot poging, ek het haar gevra
  
  
  
  
  
  
  Onskuldig: "Wat beteken dit, Jerry? "sewentig om te speel."
  
  
  "God, almal weet dat," het sy gesê nors. "Sewentig-nege-en-sestig met een oog."
  
  
  Sy is genader met'n brief aan haar, en met'n bietjie vleiend, sy het die derde vennoot in een van die mees komplekse, eksoties, en vervelige optredes wat ek kan onthou. En ek onthou dit nogal'n baie.
  
  
  Na dat, as sy is gevra om aan te trek vinnig, die tweeling het na my gekyk met gelukkige gesigte afgewissel met'n klein glimlag en knipoog van dankbaarheid. Dit was Jerry wat gesê het met'n lang, gelukkige sug,"Jy weet, ek dink die drie van ons sal'n fantastiese paar."
  
  
  Maar my gedagtes was reeds besig met die probleem van Warnow en die maatskappye. "Alles reg," sê ek, " het die pret en speletjies is verby. Nou, laat ons sien of ons kan'n manier vind om die heiligdom van Nox Varn.
  
  
  Hulle knik byna in harmonie. Maar daar was geen werklike rente op hul gesigte.
  
  
  "Onthou jy ons bietjie gaan?" Haar ih gevra.
  
  
  "Ja," Terri gesê, frons. "Maar dit kan gevaarlik wees om jou te help."
  
  
  "Buitendien," Jerry bygevoeg. "Ons het'n baie om te verloor. Oni ons betaal meer geld as wat ons nog ooit gesien het in ons lewens. Wanneer ons verlaat hier, ons gaan om dit te gebruik om oop te maak'n klein klere winkel."
  
  
  Teen die tyd, ek het die sterk indruk dat die tweeling is nie so dom as wat hulle voorgegee het om te wees.
  
  
  "So jy gaan om oop te maak'n klere winkel wanneer jy verlaat hier," sê ek. "En wat maak jy dink jy ooit sal verlaat hier? Jy gevangenes, jy weet nie? "
  
  
  Terri skud haar kop, " Ons is nie gevangenes op alle. Ons kom en gaan soos ons wil nie. Wanneer ons moeg word van die feit dat cooped, ons loop oor die huis. město. En niemand stop ons ."
  
  
  "Natuurlik," sê ek. "Jy kan gaan waar jy wil, want daar is geen manier om uit om hierdie klip vesting, behalwe deur die lug. Maar vertel hierdie mense wat jy wil om op te hou rook en vra ih om jou te kry uit hier. "dan sal jy weet wat jy moet geken het lank gelede - dat jy kan net so goed wees slawe in kettings."
  
  
  Nou ih het haar onverdeelde aandag. Ih die oulike gloeiende gesigte ernstige, en hulle verruil geskrik blik.
  
  
  "Ek het nie my lewe waag om hier te kom met'n lag," het hy haastig voortgesit. Hierdie mense is van plan om oor te neem-Amerika en die hele wêreld met atoom krag. Ih bomme het reeds geplaas is in die sleutel van ONS stede, en is gereed om te ontplof een deur een as ons nie voldoen aan ih vereistes voldoen ."
  
  
  Hy kyk op sy horlosie. "As ek kan nie kry om Varnov, wat is die enigste een wat kan aktiveer die toestelle, die eerste atoombom sal vernietig New York en al die ego inwoners in net twee ure."
  
  
  Haar pa knik as hulle oopgespalk. "Ja, hierdie is feite. En ek wil jy die meisies om te stop om te probeer om te dwing om hierdie dom blond op my en gaan hou. Want, afgesien van Varnov, wat aan die kaak gestel sy land, ons is die enigste drie Amerikaners in die middel van die vyand kamp.
  
  
  "En sonder my, sal jy nooit kry uit hier in die lewe."
  
  
  "O, my God," sê Terri. "Hoe kan ons help?"
  
  
  "Ek wil hierdie proses word gebruik om die twee van julle om die Warnes' laboratorium, woonkwartiere, en alles anders, en terug. Ek wil jou om my te vertel alles wat jy daar gesien het wat dalk vir my'n aanduiding van die ego bedrywighede. En doen dit vinnig, dit is tyd om aan te beweeg nou! "
  
  
  Albei van hulle het begin praat in'n keer. "Wag," sê ek, " Terry, voort te gaan."
  
  
  "Daar is'n sekuriteitswag," het sy gesê. "Maar Marcus is op die plig om die meeste van die tyd. Hy slaap in'n klein kamer agter die professor se deur wat lyk soos dit is gemaak van soliede staal. En hy is die enigste een wat sien ons heen en weer. Hy druk die alarm knoppie druk, en Varnov gaan na die ander kant van die deur, maak dit, en praat deur middel van'n soort van yster traliewerk. Daar is geen sleutel tot hierdie deur, dit maak van binne - en die professor het nog nooit vertel ons hoekom ."
  
  
  Goeie. Enigiets anders?" Ek gebreek het. "Wat is binne-in?"
  
  
  "Wanneer jy gaan in," het Jerry gesê, " jy sal sien'n kantoor met'n lessenaar en'n telefoon. Die plek is kaal, daar is geen ander meubels. Maar daar is liasseerkabinet. En'n groot geraamde kaart van die Verenigde State van amerika hang op kreun naby'n stoel. 'n ander deur lei deur middel van die kantoor b ...
  
  
  "Wag'n minuut!" Terri onderbreek. "Daar is'n muur veilig agter hierdie kaart. Wel, nie presies'n veilige. Maar'n hoek vierkante.
  
  
  "Hoe weet jy dit?" Sl haar gevra.
  
  
  "Want een dag wanneer ek kom in, ek het dit gesien. Die kaart is geneem uit die haak en lê op die vloer onder die gat in die kreun byvoorbeeld'n vierkante voet. Warnow het papiere versprei op sy lessenaar wat hy moet lees terwyl hy wag vir my. Ek dink hy het vergeet om te sit die papiere weg en bedek město met'n kaart.
  
  
  Sy glimlag. "Of hy dink ek is te dom om te weet wat die verskil tussen'n gekerm gat en jy-weet-wat. In elk geval, ek het voorgegee om nie op te let, en ek was nie baie nuuskierig by die tyd. Die volgende keer wat hy vir my gestuur, die kaart is nog steeds daar, geen papiere."
  
  
  "Hoe gaan dit vertel uitmekaar?" Ek het gevra, net om te bevestig my opgevoede raaiskoot.
  
  
  "Ek het'n geboortevlek reg hier," sê Terri met die vaagste sweempie van'n glimlag, wat verwys na die area onder haar linker bors. "En soos jy kan sien, ons dra verskillende kostuums te onderskei ons."
  
  
  "Alles reg, Jerry, gaan voort. Wat is in die kamer langs die kantoor? "Wel, dit is regtig een groot kamer geskei deur'n gordyn.
  
  
  
  
  
  Aan die een kant is'n bed, 'n paar van die stukke van die meubels, en'n badkamer wat verbind direk aan die kantoor. Aan die ander kant, moenie my vra. Ek het nog nooit dit gesien, maar ek dink dit is waarskynlik'n soort van toerusting. O reg, en langs die bed, daar is'n ander een rondom hierdie interne selfone.
  
  
  "Het jy al ooit hoor hom praat op hierdie fone?"
  
  
  "Net een keer. Maar dit was'n soort van'n twee-ledige gesprek, en hy het dit nie verstaan nie "
  
  
  "Twee keer toe sy was daar, Emu het'n oproep," het haar suster gesê. "Ek het nie verstaan waarvan hy praat nie. Maar ek dink ek weet nou ."
  
  
  "Vertel my oor dit, Terry."
  
  
  "Wel, hy lyk baie kwaad. En hy het gesê iets soos, " Kyk, gaan nie na my, die Algemeen, en nie dreig om my. Onthou, as ek laat is, en alles gaan met my. Insluitend in Moskou, 'n generaal wat gekom het om die konferensie met twee tasse. Maar vir een of ander rede, een van hulle het verlore ." En dan het hy gestop en gesê, " beteken dit enigiets aan jou, Generaal?"
  
  
  "Ek weet nie wat hy sê aan die generaal," het hy gesê. "Maar dit vertel my baie. Varnov het so'n stelsel wat as hy sterf, al die stede, insluitend Moskou, sal met hom te sterwe. Nie net is hy'n bose bliksem, hy is ook fokken smart.
  
  
  My gedagtes gespin vir'n oomblik as ek uitgesorteer verskeie aspekte van'n werkbare plan. Dan het hy gesê, " Op die een kant, die tyd is die mees belangrike faktor. Maar ek sien dit nie. Ek kan kry Marcus te neem een van jou te Ede. Maar ek kan nie dwing Warnow dit oop te maak as hy nie die inisiatief neem. Dit is, indien hy nie reeds gestuur Marcus nadat jy.
  
  
  "Ook, ek kan nie breek deur middel nadat jy sonder die doodmaak van Markus, wat sal staan oop vir'n dag waar Varnov se ego kan sien. En voor ek kon neem sorg van Marcus, hy klap die deur in my gesig. So dit hang alles af op jou meisies. Elkeen wat kom om hom te sien vandag, ek het om te hou iets in die deur sodat dit nie heeltemal sluit, en doen dit so dat Varnov nie sien hom. En dit neem'n wonderwerk van die tyd ."
  
  
  "Ek het'n beter idee," sê Terri. "Die een wat het die professor se goedkeuring gaan saam met hom na die slaapkamer, pompe vir die ego en sit hom in die bed. Sy het toe smeek haar om te gaan na die badkamer. Hy kan nie argumenteer met wat, so het hy slotte homself in die badkamer, gloede uit die water, dan loop die studie en maak die staal deur is vir jou. Toe sy terugkeer deur die koppeling deur oop en klim op die bed met Varnova.
  
  
  "Pure genius," sê ek.
  
  
  "In die tussentyd, sal jy het om ontslae te raak van Marcus," sê Terri, " en wag'n dag."
  
  
  "Gee my vyf minute," sê ek. "En haar, ek wil Marcus te gelok word hier deur die res van die meisie, sodat sy kan sorg geneem word vinnig en stil deur die nen."
  
  
  "Hy gewoonlik nie wil beide van ons op die oggend party," het Jerry gesê. "Maar dink hy weet?"
  
  
  "Moenie bekommerd wees nie, ek sal gereed wees om vir byna enigiets," het haar pa gesê.
  
  
  Daar was nog'n deurdagte stilte, en dan het hy gesê, " Nou is al wat ons hoef te doen is om te wag. Maar vir hoe lank?
  
  
  "Hy is soos'n klok," sê Terri. "Dit moet hier'n minuut."
  
  
  "Seker," het Jerry gesê. "Maar as dit is die ego se groot dag uit te wis New York, miskien sal hy senuweeagtig en damn goed sal nie wil hê om te slaap."
  
  
  "Jesus," Terri gekla.
  
  
  Ek het nie sê enigiets vir haar, want die omvang van die vraag en die potensiële katastrofe van die antwoord oorweldig my brein.
  
  
  Een en twintig
  
  
  Daar was'n soort van die spieëltafel in'n donker hoek van die kamer, en ek gaan sit op dit, heeltemal uitgesluit van die lig. Die minute afgemerk deur eindeloos, en my krap, gespierd spiere gesmeek vir verligting. Uiteindelik het hy opgestaan. Dit was dom om te bly in so'n ongemaklike posisie wanneer kan jy waarskynlik hoor die waarskuwing klank van'n sleutel een keer'n dag.
  
  
  Die helfte van'n uur het geslaag het deur toe sy het geoordeel dat die rumatiek op die groot kurktrekker verwyder is, Varnov was oor te gee ligsinnig vermaak en konsentreer op die woede sake van die dag, sy hand gereed om te stuur die sein wat sou blaas die stad van New York. in die lug. En as in die laaste uur van die president het nie besluit om die risiko van'n nasionale paniekerig raak en ontruim Manhattan, die lot van al hierdie mense was in my hande.
  
  
  As hy gewag het vir haar, hy het geveg'n groeiende gevoel van vrees, die berekening van die haalbaarheid van die helfte van'n dosyn alternatiewe planne. Hulle was al die praktiese en slim genoeg. Maar elke een het gekom om'n dooie einde - 'n onneembare staal muur tussen my en Varnov.
  
  
  Van tyd tot tyd, onduidelike gedempte klanke gehoor kan word langs die tonnel-korridor. Onduidelike stemme, die slag van swaar voete, die hande van die metaal. Die meisies het geluister na my met hul ore plat teen die muur nie, maar het gerapporteer dat hulle nie gehoor het nie iets belangrik, net nuttelose praatjies soos verskeie mense, dit is duidelik dat in'n haas, geslaag het, mimmo.
  
  
  Dan, na'n lang tydperk van stilte, toe hy was op die punt om die risiko van'n desperate ploy, maak nie saak hoe mal die risiko, daar was'n klop ongeduldig op die deur, onmiddellik gevolg deur die geratel van'n sleutel in die slot.
  
  
  Dit was reeds goed weggesteek wanneer Marcus storm in die kamer van die professor se byvroue en geskree: "Jy is die Bietjie Mis Mole," het die Amerikaanse eise.
  
  
  
  
  
  
  Jou dienste vir twee! Die professor is in hegtenis geneem as gevolg van'n besoek van sy meerderes, en hy sê dat as jy kom nie reg weg, hy sal voer jy na die generaal se honde vir aandete.
  
  
  "O my God, hierdie honde sal eet arme my in drie byt," sê Terri in haar soet stem. "Laat ons gou maak voor die professor sy humeur verloor."
  
  
  "Ek dink jy bedoel ego - koel, nie ego-warm, liewe Terri," Jerry reggestel word.
  
  
  "Ek noem ih as ek sien ih, liewe," het sy geantwoord, en hardloop na die deur.
  
  
  "O, Marcus," Jerry het uitgeroep, " kan jy kom terug vir'n klein oomblik voor jy lewer my suster?
  
  
  "Terug te kom?" Marcus gebreek geïrriteerd. "Hoekom?"
  
  
  Ek is eensaam en ... En ek het'n ware man, nie hierdie moeë ou sak van bene.
  
  
  "Om te wouldnt? Is dit nou die geval? Marcus het gesê, sy stem bewe van opwinding. "Wat kan jy doen met'n ware man in net'n klein minuut?"
  
  
  "Jy kan spaar vir twee klein minute?"
  
  
  "Ek kan red van'n lot, maar ek dalk'n probleem."
  
  
  "Ek sal nie vertel nie. En dink jy nie ek moet die risiko neem?"
  
  
  En dan, dan'n verskriklike, onseker pouse: "Ja, ek sal nou terug wees. In minder as'n minuut. Bereid wees!"
  
  
  Asof dit was'n uitroepteken van die ooreenkoms, die deur klap met'n slag. En dan was daar'n groot vakuum van stilte.
  
  
  "Moenie mors ons'n tweede," Jerry het vir haar gesê in'n lae stem,"en hou hom besig!"
  
  
  "Maat, weet nooit wat ego getref," het sy geprewel, en haar hurk weer.
  
  
  Marcus terug'n paar sekondes later.
  
  
  "Soos jy kan sien, haar eggenoot, haar minnaar," Jerry gesê.
  
  
  "Ek is meer gereed as wat jy ooit sal wees," het hy gesê Vaughn met'n senuweeagtige laggie. "Maar ek het om te wag Warnow se deur, en ek het nie tyd om uit te trek."
  
  
  "Vergeet van hierdie dom dag," het Jerry geantwoord. "'n wilde olifant toring twintig meter hoog sou nie in staat wees om dit te breek as die binneste kamer was bedek van vloer tot plafon met grondboontjies."
  
  
  Dit is duidelik dat, Marcus was te ver weg van die wil om te antwoord. Maar'n minuut later het hy kom uit'n paar van die saaklik grunts wanneer Jerry het gesê, "O, my God, jy is te veel!" en haar skelmpies uit agter die spieëltafel.
  
  
  Haar liggies maar vinnig na vore getree met die stilet. Haar Bosnië en Herzegovina hof skuldig bevind is oor hulle vir'n oomblik wanneer dit wat sy wapen oor die ego se breë rug. Jerry se oop oë rek by die oë van my.
  
  
  Skielik, miskien gevra word deur sommige dierlike instink of deur die kyk in Jerry se verskrikte oë, Marcus lig sy kop en draai half na my.
  
  
  So in plaas daarvan, het hy'n mes gesteek die emoe se mes in sy bors.
  
  
  Ego se mond was oop en sy oë was openlik ongelowig. Maar dan, met'n bietjie huil en'n verskriklike grynslag, hy was vinnig getrek uit deur'n mes, en gehoorsaam in duie gestort op die top van Jerry en vries.
  
  
  Haar vee die lem op die ego se uniform baadjie en herstel van die wapen, terwyl Jerry, met die mees verskrikte uitdrukking op sy gesig, in tevergeefs probeer om te stoot die liggaam weg van nah. Ego gryp haar aan die skouer en ruk, en hy gerol op die vloer. Hy was op soek na uit in die oneindigheid van die ruimte.
  
  
  Gerry het regop gaan sit en vee die bloodstain af haar naakte liggaam met die hoek van die laken as sy kyk na my met'n uitdrukking kon ek nie baie plek. Behalwe dat dit dalk was dit'n mengsel van bewondering, ongeloof op die nabye wrede werklikheid van die dood, en'n skynsel van afgryse. Of hy haat my, die bloed of die lyk, kon ek nie vertel.
  
  
  "Ja," het ek gesê, asof in antwoord op'n onuitgesproke kurktrekker, " het'n stem soos dit gebeur. En as ek nie haastig nie, miljoene van die ander, baie meer onskuldige mense sal sterf."
  
  
  Dan het hy het haar verlaat, en kyk op en af in die gang, hy hardloop vir die groot staaldeur vir wat Varnov en die remote control toestel wag in die vlerke.
  
  
  'n paar van die angstig, sweet minute geslaag het. En toe sy hoor die klik van die grendel, en die deur oopgemaak net'n kraak. Dit het begin om te swaai in die rigting van my, maar ek het dit met my ego en benoud in, net in tyd om te vang'n glimp van Terri se naakte rug, wat was byna weggesteek uit die oog deur die sluiting van die deur.
  
  
  Hy maak die deur saggies en kyk in die kamer rond in een sluk. Volgens Gerry se beskrywing, nen het'n stoel met'n selfoon, kabinette, 'n groot geraamde kaart van die Verenigde State van amerika, en'n deel van Sentraal-Amerika wat sy het nie noem. Hy het deur die laaie van die stoel, maar hulle was gesluit. Dit is gemaak deur'n ander te slaag in die lêer kabinet, die resultaat is dieselfde.
  
  
  Ek ondersoek die kaart. Die ringe, getrek in rooi pen en viltpuntpen, het sowat sewe van ONS stede en die Panama Kanaal. Teikens vir vernietiging. Een van die stede rondom hier is Cleveland, maar ons kan dit geïgnoreer, want die ego-die vernietiging van die bom is onderskep deur doeane. Op die kaart, die stede is getel, en met die uitsondering van Cleveland, hulle was in uitsonderlike orde: New York, Chicago, Houston, Los Angeles, San Francisco en Washington, DC.
  
  
  Egter, ek het opgemerk dat die hoofstad was bewaar tot die laaste, geen twyfel te gee ons regering die geleentheid om te onderhandel tot op die laaste uur.
  
  
  Die kaart was opgeskort deur'n draad van'n sterk koper haak. Ego het haar laat af die haak met die sekerheid dat, as Terri gesê het, sy sou gevind word in'n gat of wegkruip plek waar geheime dokumente weggesteek. Maar daar was geen so'n gaping
  
  
  
  
  
  Die mure onder die kaart was glad.
  
  
  Dit vir my voorgekom dat'n eenvoudige gat-in-die-kla kaart was nie te vindingryke vir'n Varn-vlak wetenskaplike. En nou het hy begin eksperimenteer met die koper haak, draai die ego in verskillende rigtings, maar vind dat dit stewig vas en roerloos. Maar nie heeltemal bewegingloos. Want wanneer die haak is terug getrek, dit het effens. Onmiddellik, 'n vierkant-afdeling van die muur gly terug sonder'n geluid, die onthulling van'n pot met'n klein leer-gebonde notaboek en'n reeks van genommerde tekeninge, elk met'n rooi omkring skedel al meer as dit, wat, vir my ten minste, duidelik aangedui die plek van die bom tasse wat geplant is.
  
  
  Hulle stel die plekke, dit is, as jy het'n gepaste verduideliking, wat gebou is in watter stad in die saal. Sonder hulp of ander leiding, die drukstukke maak nie sin nie.
  
  
  Hoewel dit lyk soos'n ouderdom in hierdie tyd, anders senuweeagtig omstandighede, 'n blik op my horlosie het my vertel dat net twee minute geslaag het. En sedert sy het geweet dat Vamou kon leef nog tien minute of meer wanneer Terri was gewaarsku om my nodig het vir'n tyd, sy was opgehef in'n stoel en begin met'n vinnige studie van'n leer-bind die sak boek.
  
  
  Op die eerste, die letters en nommers wat in nen was so duidelik vir die meeste mense as'n Chinese blokkiesraaisel. Maar ek is gewoond aan alle vorme van legkaarte, en daar is nie baie agente in die wêreld wat so goed vertroud in die kuns van die oplossing van toegang kodes. Sy het gou bewus geword het van die Amerikaanse kode wat gebruik word deur wetenskaplikes van die Varna era in nen. En terwyl die kode is eintlik eenvoudig genoeg as iemand het'n wonderlike slim wiskundige formule vir die ego dekodering, na my wete, het dit nooit gekap deur'n vyand binne of buite die VSA.
  
  
  Ek blaai deur my geheue, en die beginsel kode inloer in my kop byna onmiddellik. Hy het'n pen in'n houer op die tafel langs sy notaboek en'n vinnige snelskrif notas, ontsyfer en smeer net die basiese beginsels van die teks en getalle, insluitend die hoof-dood plot. Dit het ingesluit die geheime van Varn bom ontplof toestelle geaktiveer deur'n self-aangedrewe stylus. Mikroëlektronika is ontwerp in'n dollar-grootte skyf die grootte van'n vel flap te maak van die ego in staat om van die oordrag van'n kragtige hoë - frekwensie sein oor groot afstande-'n toestel ietwat soortgelyk aan'n pasaangeër, maar veel meer gesofistikeerde, ontplof al die bomme in harmonie sekondes na die Varns se laaste hartklop.
  
  
  Hierdie ingewikkelde, ongelooflik klein remote control toestel is gemerk "Toegang Sleutel" op die eerste bladsy. En op die laaste bladsy, onder die opskrif: ONTWAPEN, daar was'n reeks van vyf nommers wat, soos verduidelik in die teks, is die sleutel tot die aanskakel van die volle naam, selfs nadat hulle ontvang die ontploffing sein. Hierdie nood veiligheid update sal verhoed dat die vasmaak van die pasaangeër te Warnow se hart.
  
  
  Maar daar is'n vangs. Na afloop van die time-lapse sein wat aanleiding tot die bomme was gestuur uit, daar was net dertig sekondes links te kanselleer die ontploffings.
  
  
  Sy het vinnig geestelik foto's van die getalle en geprojekteerde die ih beelde op die voorste muur van haar gedagtes. Ek het'n byna fout-gratis geheue, en onthou'n dosyn getalle sal nie'n werklike probleem. Egter, hy het die getalle op'n stuk papier, wat hy versamel en sit af in'n minuut.
  
  
  Ek bestudeer dit vir nog'n minuut met'n stylus en'n skyf, en dan het die plek van die tasse-die volle naam in verskillende stede.
  
  
  Nadat dit gedoen het, ek sit die boek en notas met die transkripsie van sy wese in sy ander breedte. Dit het my ongeveer vyf minute om neer te skryf die gedekodeer feite, omdat ek nodig het om'n direkte kennis van die toestel as dit gaan om te onderbreek word deur Warnow se moorddadige plan. Ek het gevind dat ek nie kon onthou byna alles wat as ek sit die besonderhede in die skryf van die eerste. In elk geval, sodra jy het die toestel uitgepluis het, dit was so maklik om te bedryf soos die aanraking van verskeie kompas punte met'n potlood.
  
  
  Nou is hy stoot die bloudrukke, wat was te groot vir ih om te dra, in'n muur houer, gebreek die koper haak naby die gat, en hang die kaart terug.
  
  
  Haar rustig in die badkamer en stap oor na die ander dag. Leun naby aan hom, ek het gehoor wat ek veronderstel was Varnov se stem en Terry se beantwoording stem. Ek ignoreer die gesprek as ek trek die luger uit sy holster en opgetel die deur se handvatsel. Maar die kern van dit is dat Varnov om verskoning gevra vir die feit dat die storm as gevolg van "dringende eksperimente wat nodig het om voorbereid te wees onmiddellik," en Terri gesmeek vir hey, 'n paar minute met die pragtige professor, wat was so'n groot man dat hy haar verstik. meer van die dieselfde.
  
  
  Wanneer haar ma stadig oopgemaak die deur en kyk in, Knox Warnow, geklee in'n wit lab baadjie oor sy broek, staan in die profiel aan my, sy hande op haar skouer-'n Draai toe sy, geklee in boudoir klere, kyk Emu in die oog met'n vals lug. aanbidding.
  
  
  Die Varns se hare was swart, swaar gestreep met grys. Dit het'n klein gebergte
  
  
  
  
  
  slank funksies en'n skraal liggaam wat lyk amper broos. Voor die krimpvarkie, totdat haar blik ontmoet Ego se helder groen oë wat gehou is geen emosie nie, maar hulle was hard en glinsterende soos smaragde, hy was'n onwaarskynlike bedreiging vir die oorlewing van die mees kragtige nasie in die wêreld. En ek dink nie daar is'n man wat nie kon kry deur middel van'n enkele ronde met Terri of haar tweeling.
  
  
  "Ek sal stuur haar vir jou en jou suster vanaand," het hy was nou sê. "Daar sal iets wees om te vier met vintage sjampanje en'n spesiale ete. En dan spandeer'n lang, eksoties nag van plesier saam ."
  
  
  "Ek twyfel of dit baie, Varnov," emu het vir haar gesê as hy in die kamer agter die Luger . "Ek verwag dat jy om terug te keer na die Verenigde State van amerika vanaand as my gevangene."
  
  
  Ego se gesig val van die uitvoering permit vlag as hy na my gedraai. As hy tas vir woorde, hy het vir haar gesê, " Terry, gaan terug na jou kamer. Ek wil hê jy en jou suster geklee te wees en wag vir haar om te kom haal."
  
  
  Sy maak haar mond oop om iets te sê, dan haastig weg
  
  
  "Ek weet wie jy is," Varnov gesê kalm, sy gesig kalm. "Beteken dat jy verras?"
  
  
  Ek het, maar ek het haar nie vertel nie.
  
  
  Varnov gesink het in die massiewe leer stoel langs die bed, sy bene gekruis, en vou sy arms oor sy bors. "Dink jy, Carter," het hy voortgegaan met'n fluister glimlag, " dat ek is nie gereed vir'n situasie soos hierdie? Van die kursus nie. Sy nooit sal kry uit hierdie kamer, met jou lewe. En as ek sterf, byna onmiddellik die helfte van die wêreld sal verminder word tot as verbrand."
  
  
  "Ek weet alles wat," sê ek. "Ek het gedekodeer jou geheime dokumente, en jou reëlings is tevergeefs. Die getalle 5-21-80-54-7 enigiets doen afwyk vir jou?"
  
  
  Die ego-maniese uitdrukking opgevlam het soos'n kers in die wind en gaan uit. Vir'n oomblik, hy kon amper sien die ratte van die ego gedagtes skuif af, bots skerp, en dan sorteer deur middel van die alternatiewe.
  
  
  Hy haal sy skouers op en sit op'n bleek, bedank glimlag. "Wel," het hy gesê, " in die einde, niks saak maak. Aan al die mense, aan al die dwase wesens van die sterflinge, die draad moet kom."
  
  
  "'n edele filosofie," ek het gesê.
  
  
  "Die twee van ons," het hy voortgegaan, " is alleen in hierdie kuil van'n kamer beheer word deur die digtheid van die wêreld. Dink oor dit. Dink net oor dit! Die onuitspreeklike krag wat ons in ons hande ." Hy het'n pouse. "Ons kan kragte saamsnoer en die wêreld regeer saam. Of ons kan vernietig'n ander, 'n ander een in die volgende paar minute. Wat sal dit wees? "
  
  
  "Ons moet, moet ons iets anders," sê ek. "Selfs'n slegte verloorder weet wanneer die spel is verby. En aanvaar sy verliese. Nou, ek gee jou dertig sekondes om te besluit. Kom saam met my en verhoor te word, of sterf in die stoel." Persoonlik, ek hoop jy kies die dood. Want dit gaan om meer as'n bietjie risiko op my nek om jou te kry uit hier.
  
  
  Varnov knik stadig, die vingers van een hand spasmodically knie die dik opgestopte arm van die stoel. "Alles reg, hare en ek sal gaan met jou," het hy gesê. Hy unclenched sy bene en was oor om op te staan.
  
  
  Maar skielik het hy stoot die stoel se armleuning. Die sagte boonste deel van die arm onmiddellik voue op die verborge skarniere, die onthulling van'n klein verlig console. Die nen het'n groot rooi knoppie, 'n skakel skakelaar, en'n genommerde bel.
  
  
  Wanneer hy klap sy palm neer op die knoppie, dit was geskiet deur die emoe se bors. Egter, sy ander hand was reeds bereik vir die inbel. So ek skiet hom weer. My hand sidder en gaan terug na die skakelaar. Ek weet nie of dit was die refleksiewe spasma van die dood of die laaste bomenslike poging van'n man wat was net'n tweede weg van die ewigheid; maar tot my verbasing, die hand voortgegaan om te daal en soos dit het so trek die skakel skakelaar.
  
  
  Die dun kliek is gevolg deur die verre gedempte klanke van klokke en sirenes. As sulke geluide kon dring die groot klip mure en'n halwe ton van staal deure, hy het geweet dat buite, in hierdie gemeente van soldate en werkers, dit was'n skreeu, luidende, oor-verdeling bel vir hulp.
  
  
  Haar plan was om te kry Warnow om my te vertel waar hy gevoed word die belangrike stylus, waarsonder dit onmoontlik sou wees om te kanselleer die detonerend seine van die pasaangeër. Maar nou is hy dood, ek het nie'n stylus, en die laaste dertig sekondes was tik weg. die mees vernietigende verskeie ontploffings in die geskiedenis van die mensdom.
  
  
  Vamov se oë gerol terug in sy kop, verblindende dood, as hy loer by die kant van my kyk, leun oor, skeur oop Ego se baadjie, en in byna die dieselfde beweging skeur sy hemp. En dan was daar die stylus; dit was geskors van die Ego se nek deur'n lang silwer ketting!
  
  
  Ego se bors was kaal, maar verbysterende met bloed. Soos'n besetene, hy vee die bloed uit'n vier-duim vierkant van verberg, begrens aan drie kante deur'n plastiek naat. Hy gly sy vingers onder die rand en trek terug die flap van die vel oop te maak die toegang sleutel met die ego besig om die klein genommer kontak punte.
  
  
  Hou die naald so versigtig as'n neurochirurg kan hou'n skalpel, het hy aan die punt van die naald aan die punte van kontak, verwek'n elektroniese kombinasie te sein'n WARM-up sein.: Vyf... een-en-twintig... tagtig... vier en vyftig... Sewe!
  
  
  Nou is my oë val op die klok. Vier-drie-twee-een-en-fout
  
  
  
  
  
  
  ! Die tyd om op te blaas en vernietig die stede, wat nooit gekom het nie, ek het vier sekondes voor die pakhuis. En dit het gebeur!
  
  
  Of was dit?
  
  
  Hy kyk af op die arm van die stoel. Bo die rooi knoppie was'n inskripsie: SELF-VERNIETIG. Bo die skakelaar is die inskripsie: ALARM. 'n genommerde inbel ondersoek dit nou. Dit was gemerk "MISLUKKING VERTRAAG" en gegradeer van nul tot sestig minute. Die wyser, wat Varnov is natuurlik probeer om te verlaag tot nul, was gehou by sestig.
  
  
  Sestig minute om te wat? Bo die rooi SELF-VERNIETIG knoppie, 'n groen brylev verlig. Daar was geen ander knoppie te kanselleer die tydelike slot, so ek hopelik het die dieselfde knoppie weer. Niks. Die groen sint het voortgegaan om te brand.
  
  
  Ek het geluister na haar. In die verte, alarm en sirenes het voortgegaan om te neurie hard. Haar ketting en vere was gegooi oor Warnow se kop, hy sit die toestel in'n minuut en gehaas na die deur met'n geweer in sy hand. Ek ruk die deur oop en skrik vir die oorverdowende geluid van die klokkies en sirenes. Hy kyk na wat die staal deur is gesluit sodat niemand kon ingaan en vind Varnow se liggaam, dan verpletter deur die sekuriteit kamer en in die tonnel. Op die eerste, sy het nie sien iemand en haastig na die tweeling se kamerdeur.
  
  
  As hy dit bereik het, twee soldate met gewere het gekom om die draai en het ten doel. Haar gedruk teen die kamera skerm as hulle geskiet, maar gemis. Haar versigtig afgedank reguit arm geskiet by die lei. As dit tuimel en val, die ander vinnig teruggeval vir wysers.
  
  
  Hy klop aan die deur en skree sy naam. Terri kyk met groot oë, dan oopgemaak het om my te laat in en klap die deur.
  
  
  Beide meisies is geklee in vaal, byna ernstige grys pakke. Daar was'n paar van die klein identiese tasse vir die dag.
  
  
  "Vergeet dit," sê ek. "Ons is in'n stywe plek, en jy sal beweeg te vinnig te voer ih. Is jy gereed?
  
  
  Hulle het albei knik ernstig.
  
  
  "Het enigiemand rondom jy al ooit'n geweer afgevuur?"
  
  
  "My pa het my geleer hoe om te skiet teikens om sy geweer," Terri voorgestel.
  
  
  "Jerry?"
  
  
  Sy skud haar kop. "Ek het nog altyd gehaat gewere. Maar as ek moet, ek kan mik en die sneller trek."
  
  
  Hy stap oor na Markus ' uitgestrek liggaam en trek die ego pistool uit sy holster. Terri se ego het haar op. "Skiet om dood te maak," het haar pa gesê het. "Kom op, laat ons gaan!"
  
  
  Ih het haar versigtig in die tonnel. Die alarm gestop, en die stilte was gebreek. Ons gekruip sywaarts na die eerste draai in die tonnel, snuggling up om te kla. Daar het ek gaan sit en vorentoe gekruip totdat ek kon sien verby die aanwysings.
  
  
  Drie meter weg, die aftog blaas'n soldaat staan teen die naaste muur, geweer gereed. Hy het my'n split sekonde later, en hy geskiet die emu in die bors. My doel was hoog in hierdie ongemaklike posisie, en dit was skielik gevang deur die ego in die mond, die lummel die gate van'n paar van die voorste tande voor jy gaan deur middel van die ego se brein.
  
  
  Wanneer ons verby mimmo ego liggame, die meisies gestop en kyk af met'n uitdrukking van afgryse. Die soldaat was die uitvoering van'n pistool. Hy leun af om dit op te tel en oorhandig dit aan Jerry. Vir'n oomblik, sy staar na die geweer asof dit was'n dodelike wapen. Maar dan, met'n skouerophaling, sy het my gevra hoe om dit te gebruik en het vir my gewys haar selfoon.
  
  
  Nou is ons op pad na die uitgang, rondom die tonnel waar hy was soek vir verborge soldate. Nie die vind van iets, ons het na die dag brylev. Ons haastig in die pad af vir'n paar meter en hardloop in'n paar van die soldate. mans in die werk klere is loop vinnig na ons. Hulle was ongewapen, so ih het nie probeer om te skiet haar. Hulle het nie eens na my kyk. maar hy kyk na die meisies vreemd genoeg in die verbygaan.
  
  
  En dan haar, ek onthou dat ek was ook in die werk klere, die manne was so afgelei in die oë van die meisies wat hulle kan nie kyk na my versigtig. Miskien is daar so baie werkers van die model wat nie almal van hulle is goed bekend aan'n ander vriend.
  
  
  Hy draai af die roete en het die meisies op'n heuwel besaai met groot klippe wat gedien het as'n skuiling en skuiling. Toe ek gestop by'n groot rock en kyk weer af om seker te maak ons word dopgehou, twee uniform mans, een geklee in beampte se kentekens, het van agter die rots met gewere uitgewys openlik by ons van'n paar meter weg.
  
  
  Hy kon nie hoor ons stemme, en ek was gevang met'n luger, so daar was geen tyd in te samel my ego.
  
  
  "Hier staan reg nou en vertel my wie jy is," het die beampte het vir my gesê in russies.
  
  
  Gelukkig, ek was geleer om te praat die taal met perfekte vlotheid, en sy was vinnig vertel in russies: "ek is Boris Ivanov en Groot Rashki het opdrag gegee om my te begelei hierdie meisies van die hoë grond onder die rotse, waar hulle veilig sal wees totdat die gevaar is verby."
  
  
  Die beampte glimlag, kyk my reguit in die oog, en het gesê, " die Groot Stahl sal nie stuur'n werker te doen'n soldaat se werk. In elk geval, die aanstelling van werkers is my persoonlike taak, en so'n naam soos Boris Ivanov was nie op my lys. Ek kan nie onthou haar, en ek kan nie onthou dat enige gesigte met'n vreemde skynsel, geen twyfel Amerikaanse. So, jy wil die Nick Carter ons op soek is na. Met groot moeite, want jy is geklee soos die een rondom ons." As die beampte lees uit hierdie eerder lang akte van beskuldiging, het hy gesteel het'n blik op die meisies.
  
  
  
  
  
  As die beampte lees uit die lang akte van beskuldiging, het hy gesteel het'n blik op die meisies. Hulle het die frons, verbaas lyk van mense wat nie verstaan nie die taal wat hulle praat, maar op dieselfde tyd wat hulle was bang en dom, as Terri kyk na die genadelose russiese posisie met'n oorgehaalde geweer met iets naby aan paniek.
  
  
  "Jy maak jou regterhand," sê'n mede-offisier, " en net drop die geweer op die grond. En dan sal jy kom saam met ons."
  
  
  Na'n oomblik se huiwering, as beide mans staar unblinkingly op die geweer wat gehou haar slap, haar vingers ontspanne en die luger op die grond geval. Die sagte doef hy het op die landing was nooit gehoor het nie. Die klank was onderbreek deur twee donderslae het naby aan mekaar, soos die reuse-hande klap my ore.
  
  
  As hy gekyk het met'n gevoel van uiterste onwerklikheid, die beampte stadig steier terug, sit een oog deur middel van sy kop, het op die rots, laat val sy geweer, en het skuins na die grond.
  
  
  Die ego van die kameraad wat ontvang het, het'n skietwond in die nek gevloei red as hy val op sy knieë en val vorentoe, nog steeds hou die geweer in sy hande.
  
  
  En agter my, nog steeds te wys op Marcus se swaar, rook geweer, sit Terri, haar pragtige mond die vorming van'n groot ronde, stil oooooh ...
  
  
  Gerry was ook hou van'n geweer, selfs al het sy het een. hy het dit opgetel sonder entoesiasme en gerig sonder sukses.
  
  
  Skielik, Terri laat sak haar geweer, val op die grond, en skree. "Jy - jy moet-aangedrewe op dieselfde tyd," het sy gesnik, beskuldig Jerry, wat, op soek na die dooie soldate, ook begin het om te huil.
  
  
  Tik die deurmekaar blonde kop van die Sleedoorn, haar pa saggies gesê:: "ek skuld jou een, baby. My God, hoe ek moet lief vir jou! "
  
  
  Sy is opgetel deur sy gegrond Luger, en dan het hy hulle beide in sy arms, omhels hulle, en het gesê, " Gaan, bietjie soldate, laat ons gaan!"
  
  
  Twee en twintig
  
  
  As ons vinnig klim na die top van die heuwel, hurk laag is, loop uit die rots te rock, het ons begin sirkel na die helikopterlandingsplek. In die voorkant van ons, die area bo die geboue was gevul met soldate op soek is vir ons. Sommige van die werkers gegee gewere, en hulle het ook gejag ons. Dit was onmoontlik om te kry deur middel, sodat ons weggesteek in'n klein sak tussen twee groot klippe gevorm soos hurk prehistoriese monsters.
  
  
  Die meisies sit met verstom gesigte, hul wapens rus op hul rondtes.
  
  
  "Ek verstaan nie hoe jy het weg met dit," het ek gesê. "Hoekom het jy nie die soldate sien jou wapens?"
  
  
  "Want," sê Terri, " wanneer ons na benede en sien die ambagsman kom, hy het'n geweer ingesteek onder die lyfband van sy romp en baadjie gegooi oor hom. Jerry hom te kenne gegee, en sy het dieselfde gedoen. Dié knoppe kon nie ons seermaak, maar ek het gedink as hulle het'n geweer, hulle wil die alarm. So wanneer die beampte en ego dienaars gespring uit met hul gewere en het begin praat in russies, haar, Jerry gefluister en gesê: "Trek uit jou geweer en skiet wanneer ek steek."
  
  
  Terri sug, " Maar sy kon nie staan dit. Sy het koue voete, het sy nie, sis? "
  
  
  "Ek sou waarskynlik nie in staat was om te skiet die slang as dit was opgerolde om my te slaan," Jerry het geantwoord.
  
  
  "In elk geval," sê ek, " dit was'n dapper spel en'n hel van'n slim spel. Jy is albei baie slim katte. So hoekom is jy voorgee om te wees dom poes? "
  
  
  Jerry het geantwoord met'n wrang glimlag. "Wel," het sy gesê, " ons het bekend vir'n lang tyd dat die mense wil om te voel beter. En as jy'n bietjie sexy blond, jy kan kry'n baie meer uit van'n man as jy gee em'n oulike maar dom roetine."
  
  
  "Dit is nie die helfte van dit," sê Terri. "As jy wegkruip agter so'n rookskerm, kan jy kyk na, luister, dink en kom uit op die top elke keer. Want wanneer jy lyk leeg-headed, jy gaan deur die kant van die pad. Jy lyk gevaarlik, soos meubels. En so het die groot wiele wat sal probeer om jou te mislei, op verskillende maniere, toelaat dat jy om te openbaar al hul geheime "
  
  
  "Het jy al ooit oorweeg om'n spioen?" vra hy haar met'n laggie.
  
  
  Ih koppe knik byna in harmonie.
  
  
  "Op ons eie," het Jerry gesê, " ons doen'n bietjie spioenasie. Vir korporatiewe bestuurders. Besigheid items. Maar dit is'n taai, meedoënlose spel, en ons wil om dit te voltooi. Ons het gedink hierdie charade sou'n normale vakansie." Sy kyk op na die steil rand van die rots. "Sommige vakansie tyd. Ons kon aansluit by die WACS, het meer rus, en veiliger."
  
  
  Knik, hy gelaai is'n nuwe clip in die Luger . "As ons ooit kry uit hier in die lewe, ek sal onthou dat jy meisies," sê ek. "Jy het'n baie talent," het sy bygevoeg met'n glimlag.
  
  
  "Jy dink nie dit is goed om te kry uit die lewe, doen jy?" sê Terri, byt haar lip.
  
  
  "Ek sal eerlik wees met jou. Maar dit lyk nie baie goed nou. Hy ondersoek sy horlosie. "Ek het'n gevoel dat as ons nie kyk neer op hierdie Klip Ouderdom vesting van hierdie Rivne helikopter in vyf-en-twintig minute, sal ons kyk af uit die hemel. Of up - uit die hel ."
  
  
  "Wat beteken dit?" Jerry het gesê, haar wenkbroue gaan. "Kyk, sy ver van gelukkig in hierdie wêreld. Maar ek is nie gereed om te sterf."
  
  
  "Ek dink nie jy moet weet wat dit beteken," sê ek. "In elk geval, dit is net'n opgevoede raaiskoot. En as hy is reg, dit sal nie enige goed doen om jou te waarsku in advance. ".
  
  
  
  
  
  
  "Kan jy vlieg'n helikopter?" sê Terri.
  
  
  "Ja, ek kan vlieg byna enigiets. En my geheue van die topografie sal neem ons na die naaste stad. Maar as alles goed gaan, sal ons'n vlieënier wie weet elke duim van hierdie land."
  
  
  Haar blik skuins af deur die ruimte tussen die rotse. Aan my linkerkant, die helikopter was sit weg van die middel van sy webwerf. Die ego is verskuif'n kort afstand weg, nader aan die tenk. En haar, het hy gehoop het, wat beteken Ingram het verwurg die voël. Waar was hy? Waar was Pilar? Die speelgrond en die omliggende gebied was verlate. Die liggaam van die dood wag is verwyder.
  
  
  Pilar moet word in wegkruip. Of was sy gevang? Ten slotte, hy het gevra homself, hoe het die soldate weet hulle was na Nick Carter? Met Varnov dood, wat kon slaag op die woord?
  
  
  Die logiese keuse van verduideliking blyk te wees dat óf Pilar gevang is en die nah is gemartel vir die waarheid, of Ingram het ontsnap en laat dit gly.
  
  
  "Ek gaan om te kyk op die helikopter landing site," sê ek. "En haar, ek wil jy die meisies om hier te bly. Die drie van ons kan nooit maak dit saam. Aan die ander kant, as jy gevang alleen, jy kan voorgee om te wees dom en sê dat jy was net bang en weggesteek tot die skietery verby is."
  
  
  Haar lag. "Dit sal nie moeilik wees vir jou om te voorgee om te wees'n dumbass?"
  
  
  Hulle lag swak, en aan my gegee het'n paar van die afgewaterde glimlag.
  
  
  "Nou," het ek voortgegaan, " jy kan duidelik sien die pad deur middel van hierdie klein spioen gaping tussen die rotse. En ek wil die een rondom jou te hou'n oog op al die tyd. Wanneer ek gaan daar af, as alles is duidelik, ek sal neem af my overalls en wag vir haar in die pak wat ek dra. Dit sal jou sein om te slaag die dubbel. En ek bedoel die dubbel."
  
  
  Hulle het albei knik ernstig.
  
  
  "As jy sien dat ek'n probleem het, bly sit totdat ek gee die sein wat dit is oor. Haar, ook, kan wees heeltemal dood. As dit is voor die hand liggend vir jou, gaan uit en begin om jou onskuldig op te tree. En nie gevang kry met'n geweer. Ontslae te raak van hulle."
  
  
  Hy begin te verlaat, dan gestop. Hy knipoog vir haar en het hulle'n klein groet.
  
  
  "Goeie - bye, Nick," Jerry gesê.
  
  
  "Good - bye, en'n goeie geluk, Nick," sê Terri.
  
  
  Haar, draai om en duik
  
  
  Hoofstuk drie en Twintig
  
  
  Daar was'n baie van die soldate en'n paar arbeiders skuur die hange bo die groepering van geboue agter my. Maar toe sy ingesluip om die openhartige waterfront deur middel van die helikopter pad, niemand het hom ontmoet.
  
  
  Die omliggende gebied was verlate en nou stil. Die afwesigheid van die troepe het nie lyk veral dreig om my. Dit is moontlik dat, na die kam van die helikopter se omgewing, die soldate gefokus hul pogings op die hoër grond bo die middel van die kompleks, waar daar was baie meer skuilings.
  
  
  Aan die ander kant.
  
  
  Hy hardloop om die skuiling en gejaag op die wal na die helikopterlandingsplek. Ek het haar deur die helikopter. Hy hurk leeg en onbeskermde, gereed om te vlieg in die lug. My elektriese klok het my vertel dat veertien minute gebly het - nog steeds'n lang tyd. Vir Wilhelmina haar, het na'n punt naby die dag beton guard post. Die deur was gesluit, en hy het na die een rondom die smal metaal-vensters verbied om te kyk binne-in.
  
  
  Op daardie oomblik, die deur swaai oop. Hy laat val op sy gesig en wat die Luger aan die brand by punt leë reeks. Maar my doel het lang swart hare en'n vriendelike, toothy glimlag.
  
  
  Dit was Pilar! As dit nie was vir die geweer wat'n het haar verlaat, wat was gegord om haar middellyf, sy lyk heeltemal vroulike en wenslik.
  
  
  Hy ontspanne sy vinger op die sneller en staan op met'n glimlag, dan bereik binne sy overall en het die Luger sy holster.
  
  
  Pilar na my toe gekom het met ope arms. Sy omhels my en soen my. "Nick!" het sy gesê. "Ek was nie seker nie, maar ek het skote gehoor en gedink het jy dalk ..."
  
  
  Haar lag. "Haar is net die helfte van dood," het haar pa gesê. "Van uitputting. Waar is Ingram?
  
  
  "Hulle het dit weg. Om die straf van die ego vir die totstandkoming van hier."
  
  
  "Jy kan sterf van ih dissipline," sê ek.
  
  
  Sy tree terug en bewonder my weer. "Jy lyk uitgeput, Nick. Sy sug. "Jy is'n groot man, en ek gaan om te haat verloor jy." Sy trek die geweer uit sy holster en daarop gemik om die ego op my bors met'n hand so bestendige dit kon gewees het om'n stuk van staal toegedraai in'n vise. "Maar," het sy voortgegaan, " die stem is soos die, soos hulle sê, koekie verkrummel, huh?"
  
  
  "So jy was op die ander span alles saam," sê ek, regtig hakkel, want ek vermoed dat by'n tweede sy gaan my dood te maak.
  
  
  "Nee," het sy gesê, " nie regtig nie. Haar dubbel agent, 'n muntstuk met twee gesigte. Ek geheim dien Rusland, en ook voorgee om te wees'n agent van jou Amerika. Beide van hulle betaal my goed - goed, baie goed. En my liefde vir geld is groter as my liefde vir enige land, jy weet? Sy het net geglimlag.
  
  
  Haar, hy het sy kop geskud. "Nee, ek nie verstaan nie. Nie te duidelik.
  
  
  "Rusland," het sy verduidelik, " die ware en die amptelike regering van die USSR opdrag gegee om my te openbaar hierdie basis van bedrywighede sodat Varnov, Algemene Zhizov, en die ego onafhanklike faksie kan vervat word voordat hulle die ontploffing van'n kern bom.
  
  
  
  
  
  Hierdie is'n duidelike oorlog met Amerika. So, vir'n rukkie, sy is jou bondgenoot. Maar dan, wanneer ek sien dat'n goeie algemene kon nie verloor met Varnov ons help om die nederlaag van die kragtige Verenigde State van amerika, was ek oortuig om kragte saam te snoer. Dit is'n groot strategie vir Rusland, en die regering in die krag sal voldoen so gou as die staatsgreep is voltooi."
  
  
  Sy het gestop, en nou haar vinger strenger op die sneller.
  
  
  "Buitendien," het sy bygevoeg, " die algemene betaal vir my'n fantastiese bedrag. My geld band het'n dik geldeenheid gordel. En inderdaad, die geld is die web krag wat ek aanbid."
  
  
  Ek was van plan om haar te vertel dat Varnov was dood, maar ek het geweet sy sou my nie glo nie. En die deur van hierdie kamer moet geblaas word met'n kragtige plofstof voor hierdie feit kan bewys word. Buitendien, 'n blik op my horlosie het vir my gesê dit was net tien minute om te gaan.
  
  
  Wat ook al dit was, hierdie onstuimige gedagtes was ongeskik onderbreek wanneer Pilar ontbloot haar tande in'n grynslag en laat uit'n groot, hoë-frekwensie fluit.
  
  
  Onmiddellik, drie soldate het met'n pistool gewere gehaas om die agterste hoek van die wag. Hulle is gevolg deur die Algemene Zhizov, pompeus in sy skede uniform. 'n Doberman en'n duitse Herdershond stryd met'n ketting; leibande is spring in die voorkant van dit.
  
  
  Wanneer hierdie onheilige groep omring my, Gisov bestel Pilar te raak my van my wapens. En die hand wat streel my so teer vroeër binnegedring het my klere, het gevind dat beide die luger en die stilet, en geneem ih.
  
  
  "Ek bewonder so'n gedugte vyand, Carter," het die generaal gesê. "Maar my bewondering sluit nie die genade. Daarom, glo ek dat die straf moet ooreenstem met die misdaad. En wat kan wees so gepas as om te voed een dier na'n ander van sy eie soort? Alhoewel, natuurlik, hierdie is'n hoër tipe ." Hy kyk opvallend af by die honde, wat kyk na my met kwaad oë, grom en het vir my gewys hul blink, gemartel tande.
  
  
  Toe hy gesê het dat hy begin speel met'n absurd oorgrootte gordel gespe dat Stewart het vir my gegee het in Washington. Dink in die geval van onvoorsiene situasies in die toekoms, sy vasgemaak die ego-ondersteuning gordel om haar overall. Dit het my klere lyk snaaks, maar dit het ook spesiale aandag aan die gespe.
  
  
  Onthou dat die gordel was onder die water in sout water vir'n lang tyd, sy geestelik gespog oor Stuart vir die maak van die gespe heeltemal waterdig.
  
  
  Toe sy blykbaar slim stap was om ongedaan te maak die gespe, die algemene gevang die gebaar.
  
  
  "Kry jou kant af die gespe!" bulder hy. Ek gehoorsaam soos as ek was gevang met my hand in'n dodelike cookie jar.
  
  
  "Neem die gordel van hom en bring dit vir my!" het hy beveel Pilar.
  
  
  Met'n afwysende "gevang" - "jy-is-nie-ons"? Glimlag, Pilar unbuckled haar sitplek gordel en oorhandig dit aan Egomedov. Wanneer een van die Po se soldate besit geneem het van die honde, het hy begin om ondersoek in te stel ih, soms op soek om te gee my'n smal-oog voorkoms van self-bevrediging.
  
  
  "Die Amerikaanse metode van verdoesel miniatuur wapens," het hy gesê, " is nie slim genoeg om te fool enige vyf - jaar-oue russiese seuntjie. Wat doen jy binne-in hier, eh? 'n enkel-pistool geskiet? Mes skakel? Of tradisionele sianied pille? "
  
  
  Terwyl die werk op die vind van'n swak verborge lente grendel, het hy gesê, " Hoe om te wees net idioot. In hierdie krul is verborge vang en...
  
  
  Hy loer by die dummy gespe as die booby trap ontplof met'n verrassende klank, die klank weerkaats die heuwels en kortliks aansluit deur middel van die canyon hieronder.
  
  
  Die hande wat die gespe verdwyn, en die algemene stadig beweeg die bloeding stomp in die rigting van sy gesig, wat blootgestel was asof dit'n vrot waatlemoen. Hy val op die grond.
  
  
  Dan gooi hy homself op haar en sny die nek van'n soldaat wat was die hou van'n leiband in die een hand en'n pistool geweer in die ander. Voordat hy geval het, hy was gegryp deur'n geweer en afgemaai deur sy vriende'ego's in'n kort bars wat nie klop ih af soos speelding eende in'n skietery gallery. Pilar wys'n geweer by my in die lewe, so haar, soen haar totsiens met'n loodswaar soen sonder spyt.
  
  
  Die soldaat het hy wil gesny in karate kom om die lewe weer, begin om te kry naby. Ego trek haar rug en vasgesteek haar tot op die grond met'n vinnige pluk.
  
  
  Ek verwag die honde om my aan te val onmiddellik. Maar, op die teendeel, hulle het teen hul hulpeloos meester, wat so wreed beledig ih en wreed gekou op hierdie bloedige oorblyfsel van'n man.
  
  
  Nou ek het my overalls en, na om seker te maak dat die stylus en die klein leer-kode boekie met die transkripsies was nog steeds in my baadjie sak, draai na die monsteragtige rotse. Mildelik die verhoging en die verspreiding van sy arms, wat hy gestuur het om die meisies'n breë oorwinning sein en groete.
  
  
  Vir'n oomblik, ek kyk na hulle geskarrel af van die rotse en ras na die waterfront, hul blonde koppe dobber in die son. Dan het hy is opgetel deur'n Luger en stilet van die grond naby Pilar. Ek staan oor haar en het gedink: hoe kwaad is mooi. Wat'n verlies!
  
  
  Hy het dit oopgemaak, blyk te verlaat, dan, met'n nagedagte wat was nie bedoel vir die hebsug, het dit oopgemaak.
  
  
  
  
  
  ee bloes en het af wat sy vloeistof en bloed soos'n dik geldeenheid gordel, naamlik'n geld gordel.
  
  
  Neem ego met hom, haar, ek hardloop na die helikopter. Hy kyk na die brandstof meter, amper gehuil van vreugde toe hy gevind dat die tenk vol, en warm die enjin, die groot lem spin as die meisies duik in en klim aan boord.
  
  
  Hy revved, aangepas om sy tempo, en ons vlieg van die grond af soos'n groot voël vlerke geskrik deur'n haelgeweer ontploffing. Onder die kompleks van geboue waar Knox Varnov en Anton Zhizov se dodelike plot plaasgevind het, het dit gelyk te los in die grond as wat ons het en glip weg.
  
  
  Ry deur die kerf tussen die berge, verby mimmo van'n reuse uitgebrei vinger van die rots, het ons byna uit die oog verloor van die gebied.
  
  
  Maar na'n minuut, was dit skokkend sekere vir ons, as dit was opgeblaas, verbrand, gekneus deur die atoom ontploffing wat ek verwag op enige tweede, terwyl ek was op soek na my kyk. Wanneer die klank bereik ons, die skokgolwe ons bereik. Die helikopter was lig, wip, en gedraai, asof'n reuse hand was terg die ego.
  
  
  Die verblindende wit sint was so helder dat ons gedwing was om weg te kyk. Maar wanneer die helikopter vlug gestop, ons kyk terug na die ontploffing site en sien die bleek rokerige treknet van'n stygende, die uitbreiding van die wolk.
  
  
  Hy knik vir die tweeling se uitgeput gesigte en sê," Ja, eintlik. Dit was die groot, oupa van die ontploffings. En haar, het geweet dit kom. Is jy nuuskierig wat ek het nie sien die punt in te waarsku? Jy wil histeries in'n paniek."
  
  
  "Hoekom was jy nie bang?" Terri gevra redelik.
  
  
  "Want die dood gedreig is byna alledaags vir my," sê ek. "In elke taak, hy volg my elmboog."
  
  
  "Troue ring?" sê Jerry. "Wat is die taak? Vertel ons wat jy doen." Vertel ons wat hierdie verskriklike besigheid is alles oor."
  
  
  "Wie was hierdie mense?" "Wat was in daardie geboue?"
  
  
  "Wat geboue?" Ek het vir haar gesê. "Wat die mense? Daar was geen mense. Daar was geen geboue. Ih nooit bestaan het nie ."
  
  
  "Die nuus van die ontploffing sal druk op die nuus, en dan kan ons vertel al ons vriende wat gebeur het," het Martin gesê.
  
  
  "Dit sal nooit kry om die vraestelle," het ek gesê. "En as ek vra, sal ek gee die geringste kennis oor die ontploffing en die gebeure rondom dit. Die onderwerp is gesluit. Tydperk! "
  
  
  "Hoe kan jy so geheimsinnig in die gesig van -" Terri begin.
  
  
  "My werk is'n raaisel," sê ek. Dan, met'n glimlag: "En haar phantom, wat nie bestaan nie op Della Straat, is net'n beeld van jou droom."
  
  
  Terry gee vir haar die geld gordel en het gesê: "ek skuld jou, liewe, en daar is'n klein af te betaal. Ek is dank verskuldig aan beide van julle. En ek vermoed daar is genoeg van dit in hierdie vuil-ryk gordel om oop te maak'n klere winkel.
  
  
  Hoofstuk vier-en-Twintig
  
  
  Twee dae later, ek was uitgestrek tussen die satyn velle van'n bed die grootte van'n tennisbaan in die mees duur en luukse suite van die Royal Curasao Hotel op Pescadera Baai. In die een hand was'n glas droë lemoen likeur, vernoem na die eiland, en in die ander was'n sagte blou-selfoon. In my oor, ek het gehoor die stem van Dawid Hawke, wat net vir my gegee het'n buitengewoon vrolik sein van sy troon in Washington, DC.
  
  
  "En moenie vergeet om die geld te stuur!" sê emu.
  
  
  "Sonnige?" het hy geskree . "Wel, dit is nie mooi hier. Dit reën die hele dag! Dan is hy lag saggies.
  
  
  "Stuur die geld deur die telegraph!" 'n emoe in rumatiek geskree om te haar. "Ek is'n man van oneindige geduld. So enige tyd in die volgende uur is fyn. En as dit baie reën, seker wees om te dra'n reënjas! "
  
  
  Ek hang die telefoon.
  
  
  Ek rol oor en knipoog vir Rona Voelstedt, wat lê langs my, gestut op die kussings, en drink'n glas van aka plaaslike formule.
  
  
  "Hawk wil om te weet as ons wil hê om te kry ekstra verlof van die regering," het haar man gesê. "Hy het voorgestel'n rustige Caribbean cruise."
  
  
  Rona gedraai haar suurlemoen-en-suur gesig. Dan is sy glimlag. "Ek het nie geweet hierdie ou man het'n sin van humor."
  
  
  "Hy steek dit goed," sê ek. "En dit net strenger die ego wanneer daar'n spesiale geleentheid waardig is van'n klein glimlag. Byvoorbeeld, wanneer die hele nasie was gered van die atoom vernietiging van stad na stad."
  
  
  Rhona neem'n slukkie van haar drankie. "Wat anders het hy te sê?"
  
  
  "Net dat, na aanleiding van my instruksies, die ego ouens gevind al die tasse met bomme. Hy het die russiese regering dat die moord plot is verslaan; die lêer gesluit was."
  
  
  "O my God," het sy gekla. "En dit is al oor die hele caper ding? 'n klein cruise, 'n paar skote afgevuur, 'n swem in die see, 'n martelkamer, meer skote afgevuur, en'n klein ontploffing?"
  
  
  Sy glimlag. "So, wat moet ons doen om pret te hê?"
  
  
  Hy het nie'n woord sê vir ons.
  
  
  Maar ek het nog steeds het die volgende twee sondae die beantwoording van hierdie kurktrekker.
  
  
  
  Draad.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Die Dossier Beijing
  
  
  vertaal deur Lev Shklovsky in die geheue van sy verlore seun Anton
  
  
  Oorspronklike naam: Die Peking Dossier
  
  
  
  
  Die eerste hoofstuk
  
  
  Ek het nie betaal nie baie aandag aan die titel. Dit sê iets oor'n senator wat wil geskiet.
  
  
  Hy het die muntstuk op die blink toonbank van die Waldorf se kiosk. Dit moet geneem het hulle'n uur te maak van die ego so blink. "Terwyl jy om dit te doen,"het hy gesê die meisie agter die toonbank," ek wil graag om te koop vir haar'n pak van Lucky Strikes."
  
  
  Sy leun af en ondersoek die rak hieronder. Ek het regtig hou van wat gebeur het toe sy leun in. Dit is bygevoeg deur die helfte van'n dollar.
  
  
  "Nee, nee," het sy gesê. "Sigarette en-sewentig vyf.
  
  
  Haar, kyk na nah. "Die New York Stad gebied is genoeg om ons te laat ophou rook," sê ek.
  
  
  Sy het my haar glimlag.
  
  
  "Dit is alles reg," sê ek, gooi nog'n kwart op die toonbank. Nick Carter, die laaste een om die groot spandeerders.
  
  
  Hy sien sy weerkaatsing in die voorportaal spieël. Ek het altyd gedink ek kyk presies wat sy gedink het ek was. Geheime agent. Hare is te lank en bedoel om te pas in'n elegante spa pak. Daarbenewens, ek lyk ook soos ek loop in die wind en slegte weer vir te lank. Klein meisies noem hierdie gesig "ou." Groot meisies noem dit " gaan deur'n baie." Ek dink dit is net plooie, en die res pla my nie.
  
  
  Hy kyk op sy horlosie. 1:50. Haar aangekom vroeg. Hawk wou my om te voldoen aan iemand op die TELEFOON te kort my op'n paar nood situasie. Hy het my gestuur om'n meisie. Rooikop. Sy sou vra my as ek geweet het die pad na die Toring Restaurant. En daar is geen so'n restaurant in New York.
  
  
  Hy stap oor na een van die groot opgestopte stoele in die wag kamer — wat het'n asbak langs dit. Ek gebruik die laaste pak van my spesiale kos en vergeet het om te bestel nog een. Maar Gelukkig Staking was goed, ook. Hy het die koerant.
  
  
  "Laat gisteraand by die eksklusiewe Casino Grenada in Nassau, Senator John. Saybrook, die voorsitter van die Militêre Sake Komitee, is doodgeskiet deur'n lang aanvaller in'n tailcoat. Volgens ooggetuies, die senator het net gewen het'n paar keer, ek speel Blackjack, wanneer die speler langs hom, skree "oneerlik", getrek uit'n geweer en skiet hom twee keer. Die plaaslike polisie het die verdagte in hegtenis geneem. 'n voorlopige psigiatriese verslag dui daarop dat hierdie man, Chen-lee Bruin, verstandelik onstabiel. Die maksimum tafel verbintenis was twee dollar."
  
  
  Haar, kyk na die prentjie. Chen-li Bruin het nie kyk na al die geestelik onstabiel. Hy lyk meer soos'n kat wat net geëet'n kanarie. Smal Groot oë op'n wye hard in die gesig staar. Sy mond vertrek in'n goddelose lag. Hy kyk na die foto weer. Iets wat my pla. Iets soos die twee foto's langs mekaar: vind die fout.
  
  
  "Verskoon my, maar kan jy my vertel hoe om te kry om die Toring restaurant?"
  
  
  Baie rooi hare. Dik koper-gekleurde wolke rondom'n pragtige gesig. 'n gesig wat gelyk te wees al die oë. Oë wat lyk heeltemal bruin is. Groen, bruin, rooi-bruin. Sy was geklee in'n soort van militêre uitrusting. Net Fort Knox: daar is'n goudmyn wat hier weggesteek.
  
  
  Ek het vir haar gesê. "Die toring?" "Ek het nog nooit gehoor van nen."Hy het om dit te sê, en hy het gesê dit is soos'n perfekte akteur.
  
  
  "Nee?'Nee, " het sy gesê, rimpeling die pragtige lyne op haar pragtige voorkop. — Miskien het jy bedoel die Toring Herberg?" Dit was ook deel van my teks.
  
  
  "O, nee. Hoe dom, eh? Ek gaan om te voldoen aan'n paar vriende, en ek het gedink hulle het gesê: "Toring" restaurant. Sy was'n uitstekende aktrise haarself.
  
  
  "Jy weet wat," ek het vir haar gesê, hard genoeg vir enige iemand wat dalk belangstel om te hoor. — Ek hou van die geld, en daar is'n telefoon boek in die kroeg. Ons sal vind al die restaurante wat die woord "Toring" in hul name.
  
  
  "Dit kan'n paar uur," het sy gesê.
  
  
  "Ek weet," sê ek.
  
  
  Ons het gevind dat'n donker hoek. Ek beveel haar bourbon, en sy is sjerrie. 'n dame was'n dame. "Wel?"Ek het vir haar gesê dat wanneer die kelner het ons drankies. Nie dat hy was in so'n haas om af te kry tot besigheid.
  
  
  Sy het gevra. — Het jy lees vandag se koerant nog?" Sodat sy kan kry aan die onderkant van dit.
  
  
  Haar, hy haal sy skouers op. "Net die voorblad."
  
  
  Sy knik. Dit is wat sy gevra is om oor te praat.
  
  
  "Jy bedoel Senator Saybrook?"
  
  
  "Nie regtig nie. In werklikheid, het hy dit genoem mistel in die verwysing na die Chen-li Bruin.
  
  
  — Is dit wat verband hou met hom?"
  
  
  "Mmmmm. Gedeeltelik.'
  
  
  Die Almagtige God. Nog'n meisie wat is besig daarvan hou om speletjies te speel. Net ek hou nie van speletjies op alle, en ook nie die meisies wat hulle speel. Hy vat'n sluk van die bourbon en gewag.
  
  
  Ek is nie probeer om te speel'n praktiese grap op jou... dit is net fokken awesome... sy het gesoek na die regte woord,"... maat neem dit... wel, " moeilik — is nie presies die regte woord." Sy bereik vir haar beursie, die een langs dit.
  
  
  — Onthou jy hoe Senator Morton gesterf het?"
  
  
  Ek kyk na my geheue. "Dit was omtrent drie of vier maande gelede. 'n vliegtuig ongeluk, is dit nie?
  
  
  Sy knik. "Private jet. Die vlieënier het nie oorleef nie.
  
  
  "Wat is dit?'
  
  
  "Wel. Sy het haar beursie en het uit'n knip van'n ou koerant. "Dit was dat die vlieënier," het sy gesê. Selfs in die dowwe lig van dit, ek het geweet wat sy bedoel deur die mistel. "Chen-lee Bruin," sê ek.
  
  
  Sy skud haar kop. "Nee, nee. Charles Bryce.
  
  
  Die foto ondersoek dit weer. Dit was inderdaad Chen-li se gesig. "As dit die geval is, dan is al hierdie Chinese mense is soortgelyk aan mekaar, en ek kan nie verstaan die storie."
  
  
  Sy het byna lag. "Miskien is dit is die enigste verduideliking. Maar dit kan nie dieselfde persoon nie, want "— sy onderbreek — " omdat Charles Bryce is dood. Sy leun terug en wag vir die bom af te gaan.
  
  
  'n tweeling?'
  
  
  "Hoe oor die drieling?" Sy bereik het in haar beursie weer en getrek uit'n foto. Sy was op'n geheime BYL geval. Ek erken dit as Henderson se handskrif. Op dit was geskryf "Lao Zeng". Die foto was groot en skoon. Skerper as foto's van die ou koerant uitknipsels, en skerper as'n momentopname van vandag se koerant. Geen twyfel dit was dieselfde in die gesig staar weer. Naby, dit lyk ouer, maar die gesig bly dieselfde. Nou het ek skielik verstaan wat ek gedink het was vreemd voor. Daar was'n vrat in die middel van sy voorkop. In die minder duidelike foto's, dit lyk soos een van die geverfde kolle van die Indiese kaste simbole rondom hulle. Behalwe dat dit was'n ware vrat. Meer presies, drie vratte. Openhartige in die middel van drie verskillende voorhoofde. Dit is onmoontlik, selfs al was dit'n drieling. Chen-li Bruin, Charles Bryce, en Lao Tseng was almal veronderstel is om te wees die dieselfde persoon. Maar as dit Charles Bryce het nie opgestaan uit die dood, dit sou nie moontlik gewees het nie.
  
  
  "Wat is Lao Zeng?"
  
  
  "Hoof Agent van KAN .'So het die stem is dit wat; KAN was agter dit. Asiër moordenaar squad. 'n gratis federasie van die Chinese, Kambodjane, Laotians, Viëtnamese en enigiemand anders wat dink die VSA is die wortel van al die ih probleme. Wat ook al die woord vir hulle beteken, beteken dit aan ons, "Amerikaners is oor hul kele gesny." Want KAN meestal het dit gedoen.
  
  
  Haar, kyk na die meisie. Sy staar in haar glas asof dit probeer om te sien in die toekoms. "Lao Zeng het'n M1-graad," het sy gesê.
  
  
  'n eerste-klas sluipmoordenaar. As sy teëgekom het hierdie Lao Zeng, sou sy met haar gelyk. Sy kyk na my met oë vol van vrees. Ek laat haar blik gaan reguit na my. Haar beste bet is om te hou dat die kyk in haar oë. Dit was die eerste teken van vriendelikheid sy het gesien sedert ons wil ontmoet. Die pragtige, haastig meisie in die voorportaal het in'n streng sakevrou so gou as wat ons was alleen in die donker kroeg. Ek het nie regtig wil om op te tree soos Don Juan, maar dit is gewoonlik die ander manier om. My blik draai na'n knip, en nou was dit my beurt om af te kry tot besigheid. Haar gevoel dat sy nie neem dinge te lig.
  
  
  "Lao Tseng," het ek gesê kort, " waar is hy nou?"
  
  
  Die emosie in haar oë verdwyn soos die stadig vervaag van'n televisie-beeld. "Ons weet nie," het sy gesê stadig. "Waar kom hy gewoonlik gaan?"
  
  
  Sy sug en haal sy skouers op. — Ons weet nie óf. China? Indosjina? Sowat vyf jaar gelede, het ons verloor na. Dit kan enige plek wees.
  
  
  Hy bereik in'n minuut vir'n sigaret. Hy moet verlaat het haar'n ih in die voorportaal.
  
  
  Sy kyk na my en glimlag. — Jy het ih in die voorportaal. Sy trek haar pak uit om haar beursie.
  
  
  Ek het haar een op die nah, met'n filter, en steek'n sigaret en so aan. Gelukkig, sy het nie behoort tot die mees onlangse geslag, deur middel van hulle, wat aanstoot neem deur sulke dinge. Noem my outyds, maar ek is oortuig van een ding: 'n vrou kan net wys aggressie in die openbaar.
  
  
  "Nou," sê ek, " wat is my opdrag?"
  
  
  "Ja," het sy gesê. "Dit is jou opdrag nou."
  
  
  "Hawk verbeel dat iemand sal probeer om te sleep Chen-li rondom die tronk. Elkeen wat dit is, kan dit die sleutel tot al hierdie." Sy wys vaagweg op die lug. "Wel,"het sy gesê," dit moet'n politieke sameswering."
  
  
  "Sê dit, gaan voort. Dit moet'n grap. Twee senatore was vermoor deur twee Chinese mans wat dieselfde lyk, maar is nie dieselfde persoon, en hulle het ook draai uit tot wees doppelgangers van'n hoë-posisie KANNA agent, en jy dink dit is'n politieke sameswering.
  
  
  Sy kyk vraend na my. — Wat sou jy noem dit dan?"
  
  
  "Ek wil eerder noem dit'n sci-fi storie."
  
  
  Sy staar na my vir'n oomblik, dan het gelag. "Hulle het nie vir my sê jy was so snaaks," het sy gesê.
  
  
  "Ek is nie probeer om snaaks te wees op alle. Dit lyk soos dit is'n werk vir John Brunner of iemand anders. Sy is net hier vir spiere werk."
  
  
  "Mmmm," het sy gesê, lek die sarkasme uit haar lippe. As dit gaan weer gebeur, hare, ek het gehoop sy sou laat my dit doen. "Spiere," het sy gesê, " is'n noodsaaklike voorwaarde. Hulle ouens wat wil te kry om Chen-li sal dit nie doen dit met gewere." Sy neem'n slukkie van haar drankie. 'n paar kantoor buffoons in die verte is op soek na Nah sonder hoop in hul oë. Ek het gedink ek kon verkoop my plek hier vir veertig of vyftig duisend dollar.
  
  
  En as vir die brein, "het sy gesê," jy sal nie wees in die lewe as jy nie ih. Ek dink nie die "n" in die N-3 beteken nie nul.
  
  
  "Presies," sê ek. "Sy genialiteit. Maar ek het altyd gedink jy wil skryf "nul" met'n "h" in plaas van'n "0". Haar lof het my kwaad gemaak. Ek is nie seker presies hoekom nie. Sy het ook nie geweet het nie enigiets anders en verander die onderwerp. "Gar Kantor is wag vir ons in Nassau. Ons sal hom kontak so gou as ons daar kom."
  
  
  "Ons?"Dit blyk uit skerper as wat ek beplan het nie. Vir nou. Ek hou nie van werk met vroue. Speel aan. Veral nie moeilik om te werk. Wanneer dit is moeilik vir my, ek het net sit met een vrou rondom my: Wilhelmina. My mooi, 9mm Luger pistool.
  
  
  "O, nee, — ek sê. "Dit is nie gaan gebeur nie. Ook, as jy jou spiere in die voorgrond, dan is jy nie die enigste een rondom hulle. Jy hoef nie genoeg van daardie. Sy gaan sit skielik. Daar is woede in haar oë. "Nie dat hulle dink dit is'n nadeel," het ek bygevoeg, " maar ek het net nie soos gespierde tannies."
  
  
  "So dit is net'n maer tante wat nie niks nie, maar in die pad?"
  
  
  Haar, kyk na nah. — Ek sou nie noem dat jy maer by al.
  
  
  Sy het nie neem dit as'n vriendelike kommentaar. Sy het'n onderwyser se gesig. "Wel, Mnr Carter, dit lyk soos HQ wil haar om deel te neem. Onder ander dinge, ek weet die soe-toan dialek van die Chinese, en ek dink dit kan nuttig wees om ons.
  
  
  "In Nassau?" Hy lag.
  
  
  "In Nassau, en miskien iewers anders. Sy was nie van die lag.
  
  
  Hy knik vir haar. "Ek verstaan haar."Ek het nie verstaan dit glad nie. Maar iets was besig om te sink in. Of dit was'n plot om dood te maak al die Verenigde State van amerika senatore of iets anders, is dit Dalk se werk. En behalwe wanneer dit kom by die moord, KANNA en sy het nie dieselfde taal praat. Dan was daar hierdie Lao Zeng. en vroeër of later na dit, kan lei tot hom. En dit kan enige plek wees. In China, in Indosjina miskien. So was dit meer as waarskynlik dat ek moet dalk ee kennis.
  
  
  — Wanneer doen ons verlaat?".
  
  
  "Vier-en-dertig." Nah het twee eerste-klas vliegtuigkaartjies. — Ek het bereid om'n suite vir ons op die Paradys Eiland.
  
  
  Dat die manier, ons wil deel beide die huiswerk en die bed. Hy beduie na die kelner en betaal vir die drankies.
  
  
  "Deur die manier. Wat is jou naam?"
  
  
  "Stuart," het sy gesê. "Linda Stewart." Sy bly'n oomblik stil. "Mev Stewart."
  
  
  "Ag, — ek sê. En dan wat? Haar wou nie met haar te trou.
  
  
  "So wat is die gelukkige man, Mnr Stewart?"
  
  
  "Jy.' Sy wys na die kaartjies op die tafel.
  
  
  Mnr en Mev John Stewart Ras New York-Nassau
  
  
  — Die res van jou dokumente is in ons bagasie. Rybewys, paspoort, ens. Alles in die naam van Mnr John Stewart. Haar bagasie was links by die ontvangstoonbank. Terwyl jy'n taxi te bestel, sal ek haal sy ego. "Ek sal jou vertel haar die res op die vliegtuig.
  
  
  Ons was nog by die tafel sit. Mooi, koel, donker hoek stoel. Ee gryp haar pols en trek haar af. Ek trek haar moeilik, want ek het geweet sy was nie gaan om te skree. Hy verskuif sy voorarm, en die stilet gly in my hand. Het seker gemaak dat sy hom gesien het. "Alles reg, Linda. Haar sterk een hou ee se hand. — Ek wil om te weet wat jou naam." Ek moet jou ID, en ek wil'n ego reg nou.
  
  
  Haar gesig was wit en haar oë was donker. Sy byt haar onderlip en kyk af. Sonder'n woord te sê aan ons, sy gryp haar sak. "O nee, liewe, ek sal dit self doen."
  
  
  Sonder om sy oë af haar gesig, het hy die sak van Nah en deursoek die inhoud met sy vry hand. Sleutels, kompakte, lipstiffie, beursie. Daar was ook'n geweer wat hy gevang'n glimp van. Akkurate.22. Dit was neergelê deur die ego in'n minuut. Na'n bietjie van die geknutsel, het ek gevind wat ek wou: 'n vulpen.
  
  
  Hy sit dit neer op'n stoel en trek uit van die geval. Hou haar styf vas, hy ontsyfer haar kode. Tara Bennett. Die ouderdom van vyf-en-agt. Rooi hare. Groen oë. So amptelik, haar oë was groen. "IDAX-20. Klas R. " het Sy gewerk het in die wetenskap departement en is uiters betroubaar. Soos ek dit lees, sy het my gesig. Sy het geweet ek was die lees, maar sy het nog steeds kyk geskok.
  
  
  "Oukei, sit dit weg. Hy wys na die pen. Haar nie laat gaan van haar toe sy sit ee weg.
  
  
  — Vertrou jy my nou?" Haar stem was nog te wankelrige vir sarkasme.
  
  
  "Ek het nooit gevra, Tara," sê ek.
  
  
  Sy kyk na my quizzically. — So, wat was dit alles goed vir?"
  
  
  "Niks goed," sê ek. "Dit is net dat wanneer ek werk met'n vrou, dit is meer gerieflik vir my om te weet dat ek nie werk vir nah. Ek was nie seker nie as jy geweet het oor dit.
  
  
  Ek het na die uitgang. Sy tel haar dinge en my gevolg het in stilte. Soos ons geslaag het deur die voorportaal, haar pa het omgedraai na haar. "Sê vir die portier om te bel'n taxi. Ek sal julle ontmoet by die voordeur in'n paar minute."
  
  
  Sy laat sak haar formele groen oë en links.
  
  
  "Twee pakke van Lucky Strikes," sê ek. Haar gill is nou in Mnr John Stewart se uitgawe-rekening.
  
  
  Die meisie agter die toonbank staar na my vir'n oomblik, dan oorhandig my beide pakke. Sy skud haar kop.
  
  
  En sy het gevra. "Wie is jy?"'n soort van masochis?
  
  
  
  
  Hoofstuk 2
  
  
  
  
  As jy wil weet hoekom ek doen dit, laat ek jou vertel dat ek nie doen dit vir die geld. As jy werkloos is vir ses maande in die vorige jaar, het jy waarskynlik verdien meer as haar; en dit is nie die tel van jou werkloosheid voordele. As jy wil weet hoekom ek doen dit, dan het ek het om jou te vertel dat die werklike rede is patriotisme. Van die kursus, kan dit altyd waar wees. Maar as jy sit my in die beskuldigdebank, en jy wil hê dat die waarheid en niks anders as die waarheid, haar moet ek byvoeg dat dit 40 grade in Nassau, en haar nou was op'n pienk sand strand langs een van die wêreld se beste liggame in een van die kleinste bikinis in die wêreld. Hierdie meisie het alles. Tot die bylaag ee. Tara Bennett was pragtig uitgebeeld. Odin D vyf-en-sewentig; romerige liggaam. Een en'n half rondom wat die bene... Sy was een van die mooiste meisies wat ek ooit kyk na haar. En ek het'n gevoel dat as ek gespeel my kaarte reg, dit was nie net my oë sal wees op haar.
  
  
  Soos hulle sê, dit was'n goeie. Maar ek dink nie dit het my minder patriotiese. Die nag voor, sy het'n boodskap ontvang van die Firma se stasie te sê, " Hou jou kop af, alles is kalm." Hy het my vertel dat hy sou my kontak wanneer die tyd gekom het. Voor hulle het ferret, ons het net om op te tree soos'n normale Amerikaanse egpaar op vakansie. Dit beteken, as ek geweet het, dat terwyl ons eet, ons was nie toegelaat om ons te vertel iets anders as - hardop - of ons kan gaan swem of nie.
  
  
  Hy het haar in sy kamer, herinner hom dat sy was Linda en haar naam was Mnr John Stewart, en het uit te kry van'n goeie foto. Ek haat eiland drankies, en die eiland kroegmanne gerespekteer my vir dit. Dit is'n gratis wenk: om'n Caribbean slinger en hulle sal ignoreer. Om'n suiwer whiskey en hulle bied jou met al die inligting wat jy nodig het.
  
  
  Haar hotel vra vir plaaslike mening oor die skietery. Ek het wat die hotel behoeftes. Die binnekringe beweer dat dit was net'n vuil besigheid. Chen-li was nie van die eiland, en was nie'n toeris. In elk geval, hy was nie geestelik onstabiel. Toe hy die eerste besoek aan die stad, hy was nogal teleurgesteld in die nen, maar na wat, het hy net verdwyn. Iets wat vuil was aan die gebeur.
  
  
  Toe hy kom terug na ons kamer, hy het nie gaan na die slaapkamer. Sy het haar klere en bench press om te slaap op die bank. Dit is nog'n gratis tip: niks blyk'n vrou op soos'n man wat duidelik nie'n aptyt vir haar.
  
  
  Hy steek'n sigaret en kyk by Tara. Sy was aan die slaap op die strand. Ek het gewonder of sy wil aan die slaap die laaste nag. Maar ek het nie wil om voort te gaan met daardie gedagte. Dit was al wat sy gedoen het, natuurlik, dit was lekker ook.
  
  
  "Mnr Stewart?" Dit was die hotel boodskapper. Haar hand was gehou bo haar oë teen die son. "Daar is'n man in die hawe wat wil om te praat met jou." Dit sal Gar. Van die kursus, op die hotel vermy mense in die hotel. Ek knik en hom gevolg. Ons het by die draad van'n pienk sand strand, aan die begin van'n kronkelende rotsagtige roete. "Jy moet slaag deur middel van hier," het hy gesê. — Jy kan terug kom hier. Jy sal nie toegelaat word deur die lobby in'n baaikostuum.
  
  
  "Dankie," sê ek.
  
  
  - Stem op hierdie spoor. Aan die ander kant is daar is'n trap af.
  
  
  "Ja," sê ek. Ek verstaan hoekom hy huiwer, maar aangebied em'n sigaret in plaas van'n wenk. "Ek sien julle later, "sê ek, met die lug van'n vacantie:"Jy sal kry om jou punt môre." Ons het gedink Mnr Stewart is'n baie vrygewige persoon, het ons nie?
  
  
  Ek het die pad wat gelei het na die hawe. Die uitsig was uniek. Buite, waar die eiland geboë, rose groen tropiese heuwels omring deur'n smal pienk grens. Aan my linkerkant, daar was'n muur rondom'n pienk klip met strepe van donker rooi primroses, soos die hop wat jy kry wanneer jy sit tien geel-bruin balle op dit. Aan die ander kant, ongeveer sewe meter onder my lê die water wat skitter soos'n saffier in die son. Wat dit ook al was, dit was beslis nie'n korter roete. Die hawe is nog drie honderd meter weg, en Lek nog nie bereik dit.
  
  
  As sy het nie gehoor is deur die weerlig van daardie rots, 'n split sekonde voor dit bereik my, sy sou gewees het'n groot plat pannekoek in plaas van'n goed oor die ses voet in deursnee. Hy het nie net val, hy was gestoot-ego. Haar, hardloop en klou aan die klip kla. Die rots tref die pad en gesink het verder in die water. Hy gebly het waar hy was en geluister. Wie was dit het die oorhand. Hy kon gewees het kyk na my van bo. Al wat ek het om te kyk na die smal pad en die water sewe meter onder. Die skerp rotse aan die onderkant glinster soos skerp tande in'n wellustige mond.
  
  
  "Wel? Iemand gehoor het haar in'n fluisterstem. Dit het nie'n Harvard-graad te weet dat ih was twee mense. Nie dat hierdie openbaring het my gehelp om baie. Haar man was letterlik staan met sy rug na gekerm en was naak. In plaas van'n wapen, al wat hy kon kry vir haar'n pakkie sigarette en'n boks van die wedstryde. Daar was nie eens enige rotse naby my. Hare was gekrul teen die muur. As ek afgegaan, ek het om te volg die roete. Nie oor die water, wag om te kry geskiet.
  
  
  Die ander man het waarskynlik knik by rumatiek, want tot nou toe het die aanvalle het nie gehoor van ons stemme. My God, dit was groot. Een ton bakstene. 'n volle duisend kilogram. Dit is soos ek is getref deur'n Luiperd tenk.
  
  
  Ons gebots op'n smal, klipperige pad, en hy klap in my met ham-grootte hande, klap in my rug. Ek het nie die krag om aan te neem dat die blaas. Die beste wat ek kon doen, was om te probeer om te weerstaan. Hy het probeer om te sit'n ego aan elke stam, maar het hy gerol oor en gevang die blaas met die swaar spiere van sy bobeen. Nie juis'n verpletterende slag.
  
  
  Ek kon nie ontslae raak van die bliksem. Dit is letterlik vas aan my soos een groot vat van die gom. Hy sit sy hande om my keel, en dit het gelyk asof daar was niks om te doen nie. My regterhand was gevang iewers onder ons. Al wat ek kon doen, was getref ego in die oë met die vingers van my linker hand. Hy het nie soos om dit te doen, maar op hierdie afstand wat hy kon skaars mis. Ek het gevoel iets beurt om te marmelade onder my vingernaels, en hy het'n onmenslike geluid van vrees. Hy rol van my af en val op sy knieë. Bloed sypel tussen my vingers. Hy staan weer op.
  
  
  Die eerste ronde, maar die beste is nog om te kom.
  
  
  My volgende teenstander is reeds wag. Hy staan stil-stil'n bietjie verder af in die pad, 'n stilgemaak .45-kaliber rewolwer wys op my gesig.
  
  
  Hy kyk sy beste by die Paasfees in sy wit pak. wit hemp en wit das. Naas, dit was duidelik dat hy was nie van plan om bloed op sy ego. Goeie wedstryd, hierdie twee. Hierdie blonde hare dandy met ligte oë en tota ex-swaargewig kampioen is kleurvol. En dan Nick Carter in sy pers swem stamme. Hy staan daar, hygend, hardloop sy hand oor die diep sny op sy kop. Die ex-kampioen het'n paar meter voor my op die spoor.
  
  
  Die blonde man gekomplimenteer my. "So, Mnr Carter, ek sien jy is'n redelike man. Jy weet, natuurlik, dat dit sou baie dom om te probeer om my aan te val?
  
  
  Hy moet gewees het Brits. Die woorde wat uit gekom het om sy keel in'n bekende, cloying aksent.
  
  
  "Ja, natuurlik," sê ek. "My ma het my geleer om nooit te argumenteer met'n gewapende man. As dit is buite bereik.
  
  
  — Te sleg jy nie toelaat dat die rots val op jou. Dit sou baie lekkerder vir baie mense. "Amerikaanse toeris vermoor deur die val van'n rots." Geen quibbles, geen harde vrae. Geen ingewikkelde plan om ontslae te raak van die liggaam.
  
  
  "Luister," het ek gesê. "Ek wil nie'n las wees vir jou. Hoekom doen ons nie net neem'n breek?
  
  
  Hy lag. Of eerder, hy runnik. Die ego geweer is nog steeds daarop direk op my lewe. "Ag," het hy gesê, " jy het reeds verlaat my een liggaam wat ek moet ontslae raak van. Twee liggame is regtig'n bietjie meer van'n probleem.
  
  
  Ek het vir haar gesê. "Twee liggame?" Jou ex-kampioen is nie dood nie. Hy sal net nooit in staat wees om te borduur weer. "Kane — - hy wys na die nog-die wandelende dooies liggaam -" ek hoef nie vir hom nie. Maar kom om te dink dit, "het hy klap sy vingers soos'n kollege komedie professor," het hy het nie'n koeël-wond, en sy ego dood kan veroorsaak word deur'n val. Hy glimlag met tevredenheid. "Ek dink Kane sal val. Hulle is modderige rotse uit daar, onder die water.
  
  
  Ego se glimlag verbreed. Die bliksem het regtig op my senuwees. In my beroep, moord is deel van my job description. Hy het gedink dat dit verstandig sal wees om net te laat hom praat. Sou dit spaar haar tyd probeer om uit te vind wat om te doen met dit. Die web probleem was dat ek het nie kom met iets nie. Hy kon reeds dink die koerant verslag oor homself: "Killmaster vernietig deur Dapper Daan." Ek het nie soos dit by al.
  
  
  Dit was nie die ergste situasie sou hy al ooit in, maar dit het nie vir ons vertel nie. Hy was vyf meter weg van my, en hy het'n geweer in sy hand. Hy was buite my bereik, maar ek was in sy visier.
  
  
  Agter my was die pad oop soos'n pyl. Aan my regterkant is die hoë kranse. Water op die linkerkant. Tussen ons is'n blinde semi-ontkoppel reuse. wat kon doodgemaak het my sonder om my te sien as hy kon. As dit gaap nie getref is my eerste. Maar miskien is ek kan nog steeds gebruik om haar op een of ander manier, hierdie Kane. Ek het gedink oor dit. Ek het tyd nodig.
  
  
  — En hoe is jy van plan om te beskik van my liggaam?" Ek neem aan daar sal wees koeëlgate in die nen."
  
  
  In die geval van rumatiek, het hy bereik het in die binnesak van sy doublet en getrek uit'n uitgebreide groot whiskey fles. Hy het die silwer deksel met sy duim.
  
  
  Ek het nie verstaan haar.
  
  
  Hy whinnied weer. "Nee whiskey, Carter. Petrol. Daar is'n grot in die rots rondom die draai. Kane sou gebou het'n vuur daar...
  
  
  "Die gebruik van my as vuurmaakhout."
  
  
  "Daar is'n stem." Hy sug swaar. "Ek dink ek sal hê om dit te doen myself nou." Ek hoop Chen-li sal dankie dat jy behoorlik."
  
  
  Hy was honger vir'n paar inligting. — Hoekom het jy nie net wag vir hom om te doen dit self?"
  
  
  Ek sou graag haar te sien. Maar hy sal nie uit die tronk tot môre aand. En niemand kon gevind het wat jy hier voor.
  
  
  Net soos dit. Hulle is die beplanning van die ego se ontsnap. Hawk was weer regs. Maar wat het die bliksem het te doen met dit? Kane gestop en laat'n klein kreun. Hy het'n stap in die rigting van dit.
  
  
  "Staan terug, Carter. Die blonde man het'n vinnige stap vorentoe, hou die geweer uit in die voorkant van hom. Hy stoot die sak van die petrol terug in'n minuut, nie te vergeet om te sit die doppie terug op. 'n petrol vlek versprei oor ego se baadjie. Hy het dit nie agterkom.
  
  
  Kane kreun saggies weer. Haar, kyk af op hom. Skielik, die uitgang haar gesien het. Hy het nog'n stap vorentoe. Die blonde een, ook. "Back-up," het hy gesê met'n skerp flik van sy hand.
  
  
  "Wil jy Kane om wakker te word? Dit sal moeilik wees om te gaan met hom wanneer hy kom tot sy sinne. Ek kan die dood van haar ego met'n enkele blaas.
  
  
  — En hoekom wil jy so nuttig?"
  
  
  "Eer," sê ek. "As ek het om te sterf nie, ek wil haar om te neem ten minste een met my, rondom die twee van julle. Doelbewus haar, hy stap oor na Kane se liggaam. Dit het my'n bietjie van'n lek. Miskien nie naby genoeg, maar dit moet genoeg wees. Nog nie...
  
  
  Hy leun na wat oorgebly het van Kane se gesig en gryp sy wapen met'n onsigbare hand. Kane het'n geluid wat klink meer soos "Gaaa" as enigiets anders.
  
  
  "Jesus Christus," sê ek, om vinnig weer. — Ek dink hy het'n plan."
  
  
  "Watter een?' Wittmans tree vorentoe'n bietjie om te verstaan vir my beter. — Plan, - herhaal dit. "Planier of ribel".
  
  
  Hy het terug gekom om te lek'n bietjie om te verstaan my verwarde woorde. Die stem wys na haar en stel om te werk. Met'n flick van sy duim, hy steek'n boks wedstryde en gooi dit in sy ego-geweek baadjie. Dit onmiddellik verlig. Hy laat sy wapen en probeer om te sit uit die vlamme, maar dit het nie gewerk nie. Die vlamme vinnig versprei. Hy het opgespring en vroetel, skreeu soos'n brandende marionet. "Help my. God help my. Asseblief.'
  
  
  Ek kyk na hom en haal sy skouers op. "As jy nie soos'n vuur, daar is water in die buurt."
  
  
  Dan draai hy om en stap terug af die pad na die pienk strand.
  
  
  
  
  Hoofstuk 3
  
  
  
  
  Tara was weg. Sy het waarskynlik reeds het boontoe na haar kamer. Ek was gedek in kneusplekke en bloed, en ek nodig het'n bad. En'n drankie. En iets anders. Ek het om te gaan met hierdie saak eerste.
  
  
  Haar ego bevind haar in die kombuis van die restaurant en by die huis, deur die swembad. Hy-ale hamburger met garneer, gryp haar ego deur die kraag en geklap dit oor die kakebeen. Die sjef, wat besig was op die rooster verstaan en links.
  
  
  "So, Lolly, hoeveel het hulle betaal jy vir dit?"
  
  
  In sy rumatiek, het hy bereik vir sy vleis cleaver. Dit was verkeerd. Sy rug was gedruk teen kla, en albei polse was vasgepen. Ih het dit'n bietjie verder, net om seker te wees.
  
  
  "Hey kind, is jy nie okay? Laat my gaan.'Ego se naam was Carlo. Dit is geskryf oor sy uniform.
  
  
  "Nie totdat jy my vertel wat dit was, Carlo." Wat betaal jy om my te laat loop hierdie pad na die ewigheid?
  
  
  "Laat gaan," het hy geskree. Hy verstewig sy greep en het hom'n lig knie-skop na die lewe. Hy het gekreun. "Haar, ek sweer. Ek weet nie wat dit is.
  
  
  "Hulle sê dit is Carlo. Was hy geklee in wit?
  
  
  "Nee. Die man in die wit... hy gestop skielik.
  
  
  "Wat was dat, Carlo?" Sy ego klap hom in die muur.
  
  
  "Gaan na die hel," het hy gesê.
  
  
  Ego sleep haar na die rooster. Die vleis gespat met vet. Sy was gestoot af deur die ego se kop sodat hy kan kyk deur die tralies en dink wat ego Gol sou lyk soos later. "Bb-Armband," het hy gesê.
  
  
  "Pragtige Christen. En die een wat jy gestuur het?
  
  
  — Ek weet nie, " het hy kerm. "Haar, ek sweer. Ek weet nie.'
  
  
  Ego vrygestel haar en het'n stap terug. Heel waarskynlik, hy sal nie veroorsaak dat enige meer moeilikheid. "Dan vertel my hoe hy lyk."
  
  
  Hy sak terug in sy stoel. "Groot man," het hy gesê. "Chinese. Maar baie groot. In sommige mal grys pak.
  
  
  Ek het nog nooit gesien dat dit voor.
  
  
  "En hierdie Bangel, waar kan Ego vind hom?"
  
  
  Hy het vir my'n verskrikte kyk. Hare, draai na hom met'n ernstige uitdrukking. Wat ook al hy was bang om te sê vir my, hy was ook nie bang om te sê dit vir my.
  
  
  "Hierdie is twee mans uit die Grenada Hotel.
  
  
  Die senator was doodgeskiet in'n casino in Grenada. Ten minste twee stukke van die legkaart wat reeds fiks is, en ek het gewonder wat dit sou al lyk. — Wat anders wil jy weet?"
  
  
  "Niks meer nie. Jy is welkom. Niks soos dat."
  
  
  "Alles reg," sê ek. Ek hou nie van treiter'n bang klein man. Wat anders wat ek nodig het om te weet, ek sal probeer om uit te vind in'n ander manier. Hy het omgedraai om te loop, maar daar was iets anders wat hy wou weet.
  
  
  "Deur die manier." Haar omgedraai. "Hoeveel het hy betaal jy om te kry hierdie soet boodskap?"
  
  
  Hy vryf oor sy polse. "Vyftien."
  
  
  "Dan het hy gelieg het. Ek betaal haar twintig dollars.
  
  
  "Nick, is dat jy?" Sy was in die stort.
  
  
  Ek het vir haar gesê. "Nee, " Vuil Verkragter'.
  
  
  — Ek het nie verstaan dat jy, " het sy geskree. "Wag'n sekonde.'
  
  
  Sy gaan sit op die bed. Die deur gaan oop en sy verskyn in'n wolk van stoom,haar hare te krul in die stort. Sy was geklee in'n lang wit terry doek bedek. Ek het gewonder hoekom ek altyd gedink swart kant was so sexy. "Gar... genoem" Sy het gestop en kyk na my. "O my God, Nick. Wat het gebeur?'Sy was opruk na my soos'n vurige wit engel.
  
  
  "Ek slaan die deur," sê ek.
  
  
  Haar oë kyk na die sny en kneusplekke op my rug. "Jy lyk verskriklik," het sy gesê.
  
  
  — Dan moet jy sien dit deur."
  
  
  Sy sug. "Gaan Sit om te stem soos hierdie." Sy verdwyn en terug'n paar oomblikke later met'n warm lap en'n bak water. "Soos hulle sê altyd in die movies, kan dit seer."
  
  
  "En, soos hulle sê in die movies — ek sluk dit soos'n koeël. Wat is dit met Gar?
  
  
  — Hy wil om te eet saam met ons vanaand." Agt uur by die Kafee Martinique. Sy behandel my terug, byna teer. — Sal jy my vertel oor hierdie storie?"
  
  
  "Dit was'n lokval. Chen-li se vriende weet ek is in die dorp. Maar ek verstaan nie hoe hulle weet dat. Hy het omgedraai na haar en vang haar oog. Sy lyk bekommerd en probeer om dit weg te steek. Ek het jou gesê, baby. Dit is nie'n spel vir vroue." Hy moes geweet het dit sou maak haar kwaad, maar hy liggies trek haar terug op die bed. "Kyk," sê ek. "Ek is seker jy weet wat jou handwerk, wat dit ook al is ons nie, maar wat dit ookal is aan ons, hare, seker dit is nie hand-aan-hand bestry. Dit is al wat ek in gedagte gehad het.
  
  
  Sy kyk af en sug. "Ek is'n opgeleide agent en ek kan neem baie goeie sorg van myself." Dit het geklink soos die stem van'n opgeleide agent, maar dit het nie veel sin maak, soos'n swak genoem film: dit het nie ooreen met die prentjie. Die son het haar'n fyn mis van sproete wat haar kyk jong, onskuldige, en baie broos. En so was dit. Sy is opgetel deur ee. Dit voel klein en warm. Hulle ruik van suurlemoene, en sy soen gelukkig met haar mond oop. Hy hardloop sy vingers langs die brug van haar neus. "Jy het sproete," sê ek.
  
  
  "Maar ten minste het ek dit nie kry nie gebrand," het sy geglimlag. "Die meeste blondines kry gebrand."
  
  
  Dit herinner my aan iets. Die telefoon gryp haar. Gee my die polisie. "Ek het vir haar gesê operateur. 'n Bahamaanse polisie beampte antwoord die telefoon. "Daar is'n klipperige pad na die Paradise Hotel hawe. Weet jy wat?"' Hy het dit geweet. Oor die helfte van'n uur gelede, 'n vlam gesien het haar daar. Dit lyk soos'n paar seuns speel met vuur. Ek dink jy beter wil neem'n blik daar. Die sersant verstaan, en hy hang.
  
  
  Ek draai terug na Tara. "Ons is nie veronderstel om te voldoen aan Gar tot agt uur..."
  
  
  "Luister, Nick." Sy lyk rusteloos. "Ek dink ons het'n missie, en..." stamel sy... ek onderbreek haar en het voortgegaan om my sin. "Dit gee ons tyd om te hardloop ons saak voorgedra het nie die eerste." Haar hotel wil om te neem'n blik op hierdie casino in Grenada.
  
  
  Ek het gedink ek sien die teleurstelling in haar oë.
  
  
  Haar, het in die badkamer het'n stort te neem. Sy draai op die radio. Ek kyk na myself in die badkamer spieël en wonder hoekom ek nog nie'n enkele grys hare tussen ons. "Die Een Noot Samba" is gespeel op die radio tot die musiek was uitgeknip vir "'n belangrike vrylating van die Barentsz-See-gebied".
  
  
  Senator Paulus Lindale dood was.
  
  
  Senator se liggaam is gevind op die Ego se voorstoep. Hy het waarskynlik het deur die vensters van sy kantoor op die tiende vloer. Natuurlik, hulle het gedink dit was'n ongeluk.
  
  
  
  
  Hoofstuk 4
  
  
  
  
  Dit is altyd drie uur in die oggend in die donker van die casino. Elke uur, elke dag, in enige weer, dit is altyd drie in die oggend. Ek speel kaarte en dobbelstene met moeg vroue en mans met hangende koppe, leun oor tafels en skree, "Kom, liefie." Dit is byna ʼn komposisie vir orkes. In die hoek was daar'n drom afdeling wat het'n bestendige klop met die rolle van die slot masjiene en die af en toe skottel van uitbetalings: vyftig balle in kwarte. Die ruimte word stiller as vermaak pryse styg. Byvoorbeeld, op die craps tafels, jy kan'n speld hoor, veral wanneer tien duisend dollar is op die spel.
  
  
  Die casino van Grenada was nie anders nie. Dit was verruil vir'n tjek vir vyftig dollar-Jon Stewart sou beslis nie wil hê om te speel vir meer, want die enigste manier om te kry deur middel van die casino is om rond te beweeg in die spel. Haar, het Tara kyk na die groentjies kom op een van daardie een-gewapende rowers hulle gestop met kwartale. Dan het ons snuif die lug, maar het nie verstaan nie.
  
  
  Ons geskei maniere om'n ogie te hou op die twee mees waarskynlike punte. Tara roulette gespeel met'n Chinese croupier, en haar sel vir'n blackjack stoel, wat die senator het sy oorwinnings en verliese.
  
  
  Ek het een-en-twintig hande in die eerste kant, sowel as die eerste en tweede. Ek sit my chips op die derde ronde, maar die handelaar het my. Die chips was ontbreek die letter G van Grenada. Hy het my vertel om te neem ih terug na die kasregister. Hierdie is nuwe chip, het hy gesê. Hulle het hierdie probleem vroeër in die dag.
  
  
  Ek het reeds'n paar probleme, en hierdie keer het ek nie wil hê om dit te waag. Hierdie keer het hy was gewapen. Haar, het na die kasregister. Hy het om verskoning gevra erg en gee my die ander skyfies, wat hy vriendelik stoot in my hand.
  
  
  Vyf sekondes later, hy was heeltemal geskok.
  
  
  Ek weet nie wat hulle my gegee het, maar dit moet gewees nonsens. Wanneer ek het haar oë oopgemaak, twee Chen-li met twee vratte in die middel van hul voorhoofde was leun oor my. Maar as hulle was, was hulle weg, want toe sy uiteindelik gekom het, het beide van hulle was weg. Net soos my geweer: Wilhelmina links met'n ander man. Hierdie keer met'n Chinese. Hy sit oorkant my in die kamer en glimlag na my. Dit was'n klein, rook-gevulde, klank-geproef kamer, klaarblyklik gebruik word deur die Krasnoyarsk se kantoor, wat gegaan het oor sy besigheid en versprei skyfies. Daar was sowat ses ander mense in die kamer behalwe vir die man met my geweer, en niemand lag nie, behalwe die man met my geweer.
  
  
  "Welkom by ons nederige byeenkoms. Hy het net het sy hoof gebuig. Hef was'n kort, goed geboude man, geklee in'n elegante sy pak. Laat ek myself aan jou. My naam is Lin, Lin Qin.
  
  
  "Mnr Qin." Hy knik ook.
  
  
  "Mnr Lin," het hy reggemaak. Die laaste naam is altyd eerste genoem.
  
  
  Al hierdie vergunning is ook soort. Ek het gewonder indien hy sou daag my na'n vurk tweegeveg. "Dit is hartseer, ons," het hy voortgegaan, " dat ons gehad het om te versoek u teenwoordigheid in ons klein byeenkoms in so, sal ons sê, skielike mode. Maar beskou jouself as'n geëerde gas.
  
  
  'n sirkel van die klip gesigte ondervra haar. "Gut, ouens, sy sou nie gemis het dit vir enigiets."
  
  
  Lag, Lin draai na die ander. "Mnr Carter is'n grap," het hy vir hulle gesê het.
  
  
  Hulle het nog nie van die lag.
  
  
  "Wel," hy haal sy skouers op, " soos jy kan sien, my metgeselle nie luister na die here se grappies onder mekaar. Hulle verkies om af te kry om die meer belangrike dinge reg weg. Hy opgetel het'n sigaret en tik dit op die rug van die goud-oniks geval. Odin po ego makkers het opgespring om te gee'n lig. 'n flou soet geur versprei deur die kamer. "O, hoe onbeskof van my. Hy gee my die selfoon. "'n sigaret, Mnr Carter?"
  
  
  Haar, hy het sy kop geskud. Ek het gewonder hoekom ek so baie omgegee oor hierdie Jon Stewart nonsens. My naam blyk te wees van die mees goed bewaarde geheim in hierdie stad. "Ek dink dit sal nie veel help as ek vir jou gesê het dat jy die verkeerde man, en dat my naam is John Stewart?"
  
  
  Lin lig'n wenkbrou. "Ek is jammer, Mnr Carter.
  
  
  Odin Po sal voldoen aan jou ou vyande-ons ou vriend. Hy het gesien jy op die lughawe aankom en ingeligte Mnr Bangel. Hy leun gemaklik terug in sy stoel. — En terwyl ons praat oor ons voormalige werkgewer—" — ek neem aan jy het gehoor van die ego se vroeë ondergang?"
  
  
  Ja, tragies, sê ek. "Om weg geneem word om te stem soos hierdie, in die eerste van my jeug af."
  
  
  Eintlik is. Die glimlag terug. "Maar miskien is'n onvanpas tragedie. Jy sien, 'n paar rondom ons nie eens met Mnr Bangel se manier van sake doen, en nou dat haar oorgeneem het, dié verskille sal verdwyn. Hy het die brief na die ander, "wat uit hierdie wêreld."
  
  
  Nou is hulle lag. 'n paar meer sigarette verskyn en verlig. Dit begin verteenwoordig die aard van ihc. Die soet reuk van sukses gevul die kamer.
  
  
  — En nou, Mnr Carter, ons is gereed om te maak dat jy'n aanbod. Nie dat ons moet. Maar jou onmiddellike dood sonder ons hulp, sal nie van enige nut vir ons.
  
  
  Ek was verbaas dat Bungel het nie kennis van hierdie voordeel. Ek het gevind dat hierdie teenstrydigheid nogal vreemd.
  
  
  Ek het haar gevra. — Wat is hierdie voordeel?
  
  
  Vyf persent. Vyf persent van die wins. Dit is'n goeie voorstel. Maar moenie verwag dat miljoene. Die kleinhandel prys van heroïen is veel hoër is as die prys wat ons kry vir dit."
  
  
  "En die res?'Hare,' kyk op sy sigaret geval. "Gras. Hash?
  
  
  "Van die kursus, vyf persent van die totale bedrag. Hy glimlag weer. En die ander, soos jy sê, is'n kleinigheid... Dit is vra ons vir opium.
  
  
  "Jy bring die ego hier om te Nassau en smokkel dit in die Verenigde State van amerika jouself." Sy het dit as'n app; nie soos'n kurktrekker.
  
  
  Hy knik. Maar natuurlik wat jy reeds weet dat. Andersins, jy en Mnr Bungel "— hy aarsel — " sal nie stry.
  
  
  Hierdie laaste stelling het my laat skrik. Hy het aangebied om my'n ooreenkoms asof hy was'n drug enforcement agent, en as Bangel slegs gehandel in dwelms. Wel, miskien was dit. Miskien is dit Chen-li was net'n lid van'n dwelm-sindikaat. Miskien was hy net so gestenig dat em het om te help om'n AMERIKAANSE senator. Miskien is dit is alles een groot mal toeval. Of miskien Lin wou haar om so te dink.
  
  
  "Ek sien jy aarsel, Mnr Carter. Jy kan wil om te raadpleeg iemand voordat'n finale besluit neem. Oooh! Hy knik vir die man wat sit vir die dag.
  
  
  Chu het opgestaan en die deur oopgemaak.
  
  
  Houer.
  
  
  Haar polse was vasgebind, haar rok geskeur, en haar hare het los tydens die stryd. Die hare ek het gesien hoe haar sit en vasgesteek voor sy linkerkant. Diep ongelukkig, sy kyk na my, net by my.
  
  
  "Ek is jammer.'
  
  
  Twee mans hou haar af. Een aan elke kant. Beide uitgevoer Sten pistool gewere; kort, ligte Britse gewere wat kan brand vyf honderd rondtes per minuut. Instinktief, het hy haar genader het. Hulle laat gaan van haar en het hul wapens as ek en die ander man het te gryp my. Hulle het net'n fout gemaak het. Hulle moet gestop op soek my wanneer hulle gevind dat die geweer.
  
  
  Met'n vinnige beweging, het hy haar stilet in sy palm, sodat net die lem uit te steek. Hy het vir my eerste, en ek gedompel my emu dolk in die dollar stapel. Ego se mond oopgemaak en hy het gesterwe van die verrassing. Dit het so vinnig gebeur — en vir geen oënskynlike rede — dat die ander oomblik verloor hul hoede. Die oomblik wat jy het om voordeel te trek van dit.
  
  
  Ek het gegaan om te sien Jing Lin.
  
  
  Met'n enkele swaai van sy linkerhand, wat hy gebring het, ego in die voorkant van hom, dan hou dit in'n yster greep, hou die stilet te ego se keel.
  
  
  Twee pistool geweer heroes vries in plek. Die ander het gebly waar hulle was, verward. Lena kon gebruik het om haar as'n gyselaar te kry Tara en homself hier uit. Maar ek het nie wil hê dat die pad.
  
  
  "Los te maak van haar," ek bestel het.
  
  
  Vir'n oomblik, geen een verskuif. Net haar. Lina stoot haar vorentoe totdat ons by een van Tara se wagte. Die skerpte van die mes het haar Lin verhoog haar ken, en haar keel was blootgestel. "Ma-los te maak van haar," het hy daarin geslaag. Die wag laat sak sy wapen en het as die emu was vertel.
  
  
  Dit was Tara wat dit bestel het. — Kry uit hier.
  
  
  "Maar,. Nick. †
  
  
  "Gaan!'
  
  
  Sy het na die deur. Lina het haar asem en gestoot ego in die rigting van die wagte, wat gerugsteun weg in afgryse as sy was gegryp deur'n pistool geweer van een van hulle en begin skiet. Die eerste tref dit nog'n shooter, en dan is dit is kind se speel.
  
  
  Tien sekondes later, dit was alles oor.
  
  
  'n pistool geweer laat sak haar en opgetel Wilhelmina. Op'n tafel in die hoek, het hy opgemerk'n klein oop boks van skyfies. Hy versigtig het die een om hulle in sy hand, en ondersoek dit. Daar was'n baie klein naald uit te steek van die kant, twee millimeter lank. Die chip het hom in die helfte. 'n bleek geel vloeistof kom uit. Die aanskakel van druppels. Die skyfies wat hulle gebruik teen my. Ek sit die deksel op die boks en sit dit in'n minuut. Wat weet. As die spel het teen jou, miskien het hulle kan handig te pas kom. Hy het'n hand deur sy hare, trek sy das, en die deur gesluit op die ontbind Nassau Chinese Unie vir ewig.
  
  
  Hy kyk op sy horlosie. Ons was twintig minute laat. Teen die tyd dat ons by die Kafee Martinique, die stasie was weg.
  
  
  Maar nou is sy is regtig uitsien na dit.
  
  
  
  
  Hoofstuk 5
  
  
  
  
  Ek laat sak haar af by die hotel en het om te kyk vir die trein stasie. Hy bly in'n klein hotel naby die kus. Toe ek daar gekom het, was dit vol van die polisie beamptes; die ambulans die opstel van die alarm het vir my gesê ek mag dalk laat wees. Dit blyk dat ek was net in die tyd.
  
  
  Die dokter kyk na my en het'n hopelose skouers. — Hy het net'n paar minute oor. Dit is nie veel wat ek kan doen oor dit.
  
  
  Hy hurk langs Gar. "Môre aand," het hy gefluister.
  
  
  Hy knik vir haar. Ek ken haar. Chen-li se ontsnap. Haar, hoor my horlosie tik die ego se lewe. Of was dit my dollar stapel? "Enigiets anders?"
  
  
  "Het hy gesê. "Ek het vir jou'n boodskap. Vertel Tara..."
  
  
  Dit is iets om te stem. Gar en hare mag het saam gewerk het op vyf of ses opdragte. Hy was'n professionele, so goed as wat jy kan wens. Ek het gedink hy wil altyd daar wees vir haar. Stem stem wat jy kry met die dood. Jy bly onsterflike tot die laaste sekonde.
  
  
  Ek gaan terug na my motor en jaag af, asof spoed moes jaag my konsep wêreld. Maar dit was nie die geval nie. In werklikheid, die meer het hy geleer het oor dit, die minder ego verstaan dit. Drie identiese Chinese mans. Drie dood senatore is nou oop. Casino. Ontsnap uit die dood. En Lao Zeng, wat iewers in Indosjina. Dit het nie pas en dit nie optel. Die agtergrond vir al hierdie was CANNAH, en CANNAH was'n moordenaar squad. En indien die senaat die jag seisoen oopgemaak het, drie was reeds dood, en negentig-sewe was nog gelewe het. Teen die huidige tempo, hulle sal binnekort vernietig die hele Amerikaanse stelsel van die regering. Dit was vir my om uit te vind wat hulle was om te om voort te kry van ih en te verhoed dat dit. Hy het'n boodskap vir my. Of is dit bedoel vir my? Hy het gesê, " Vertel Tara te Tara Bennett. ID = AX-20. Tara Bennett, 'n geleerde vrou.
  
  
  Skielik, hy was kwaad.
  
  
  Tara het geweet iets wat haar nie. Byvoorbeeld, sy het geweet hoekom sy was met my. En nie as gevolg van die Sutoan dialek. Toe sy vir my gesê in die bar wat ek was soos'n fokken genius, sy het geweet dat nah het die brein vir hierdie werk, en as vir my ... "Spiere," het sy gesê, " is'n voorvereiste in hierdie taak. Skielik het ek verstaan die klassieke vroulike belediging wat jy wil om aan te trek vir my net as gevolg van my krag.
  
  
  Wel, wat kan verander vanaand. Tara en ek sou'n mooi en baie lang gesprek. Of hy daarvan hou of nie. En sy het vir my gesê die waarheid.
  
  
  Sy lê op die bed, en die heilige ligte was afgeskakel. "Nie vir ewig.'Nee, " het sy gesê, as Brylev bereik uit om dit te draai op. Brylev draai dit op. 'n klein pers litteken die grootte van'n kwart swel op haar wang. Sy het haar vingers om haar te dek ego. Of dit seer is, of om nietigheid. Sy lyk klein en hulpeloos weer.
  
  
  Hy het vir haar gesê," Gar is dood. "" ... en ek dink dit is tyd om my te vertel wat hy gesterf het."
  
  
  "Gar? O, nee. Sy draai haar kop, en die trane opwel in haar groen oë. Hy het amper verwag dat die trane om groen te wees.
  
  
  "Wat doen hy?"
  
  
  Sy kyk na my weer. "Ek weet nie, Nick. Reg... ek weet regtig nie.
  
  
  "Sê dit, heuning." Jy is nie die eerste stout vrou wat ek bevraagteken het, en as jy soms dink ek gee jou'n voorkeur...
  
  
  "O, Nick. Die trane vloei nou in volle krag. Sy regop en begrawe haar gesig in my bors. Ek het nie antwoord nie.
  
  
  Sy trek haar saam, het regop gaan sit, en het gesê, huil, "ek is aangesê om nie te praat. Ek is nie veronderstel om jou te vertel, " het sy het haar reggemaak word.
  
  
  Haar pa het'n vinger liefdevol op die litteken op haar wang. "Dan laat ons net sê ek sal klop dit uit rondom jou."
  
  
  "Jy sal dit nooit doen nie."
  
  
  Haar, kyk na nah. "Ons het ander maniere." Ek het vir haar gesê. Die bekende waarheid serum Kolodezny, byvoorbeeld.
  
  
  "En dit?" het sy gevra.
  
  
  "En hierdie ... ek gesê het. Ee het haar in sy arms en soen haar lank en stadig. "Meer," het sy gesê. "Hey, meer. "Alles reg," het sy gesê met'n sug. "Jy het gewen. Die Amerikaners sal die land op die Normandiese kus.
  
  
  Hy verstewig sy greep op haar. "Das weissen vie," sê ek. Haar, voel haar borste. "Wat anders, Fraulein?"
  
  
  Sy het begin om te lag en byt op haar lip. "Die bom sal val op Shirohima."
  
  
  Hy sit sy hand agter haar oor. "Om Te Sirohima?"
  
  
  "Na Hirosjima." Ons was albei lag nou.
  
  
  "Baie interessant," sê ek, ontkoppeling van haar kleed, waarskynlik op die beste bors in die hele wes-halfrond. Of miskien is die beste hemisfere van die Weste. "Ag, meisie, meisie. Jy is werklik'n groot. Die kamerjas bedek dit weer. "So, laat ons praat nou.
  
  
  "Ek dink ek hou van die aktiewe deel te beter."
  
  
  Ek glimlag vir haar. "Ek weet," sê ek. "Maar dit is hoe ek weet die waarheid." Geen seks totdat jy vir my sê. My metode van marteling is seksuele ontevredenheid." haar das knoop'
  
  
  "Ek waarsku jou, jy sal woedend wees in'n uur."
  
  
  Sy het na my gekyk en gegiggel'n bietjie senuweeagtig. "Die dier," het sy gesê. "O, nee. Soet woorde sal jou nie help nie. Hy leun terug en vou sy arms. — Ek sal maak dat jy'n eerlike bied. As jy nie gee my wat ek wil hê, ek sal nie gee jou wat jy wil hê."
  
  
  Sy frons. "Geen vuil taal," het sy gesê.
  
  
  "Ah! Dit is deel van die plan. As jy nie praat vinnig, ek sal beledig jy tot ek omval.
  
  
  "Ernstig, Nick. Ek het my bestellings...
  
  
  'Ernstig. Houer. Ek gee nie om nie. Hy kyk haar reguit in die oog. "Eerste van alles, ek wil nie te waag my nek as ek nie weet nie al die VCS. Tweede, ek hou nie van die idee van nie vertrou. Ek het nog nooit gesien Hawk my niks weg te steek.
  
  
  — Dit is nie dat hy nie vertrou dat jy, natuurlik. As daar een persoon wat hy nie vertrou nie, dit is vir my. Of ten minste my teorie, ek bedoel. Hy het gesê jy kan stop as ek vir julle gesê het. Jy mag dalk dink dat die hele wêreld het mal geword."
  
  
  "Met Gar en drie senatore in'n kis, dit is baie onwaarskynlik dat ek sal laat. So gaan voort. Wat is jou teorie?"
  
  
  Sy het'n diep asem. "Het jy al ooit gehoor van'n eensellige kultuur?"
  
  
  'Mmmm.' Biologie... genetika. Iets soos dit?"
  
  
  — Wel, jy kry nader. Dit is'n nuwe manier van voortplanting."
  
  
  — Wat is verkeerd met die ou een?"
  
  
  "Luister," het sy gesê. — Ek breek my beveel om jou te vertel dit. So jy het om ernstig te wees en te luister."
  
  
  "Ek luister," het ek gesê.
  
  
  "Te danke aan'n proses wat hulle noem enkele sel oorplanting, ble deur middel van die kern van'n sel om'n volwasse liggaam-van enige sel oor enige deel van die liggaam — skep'n nuwe organisme wat is geneties identies."'
  
  
  Haar, kyk na nah met'n glimlag. 'Herhaal.'
  
  
  "Hulle kon onttrek die sel om my geknip spyker, sit dit in die regte chemiese omgewing, en die resultaat sou wees om'n baba meisie wat sou lyk presies soos haar in elke detail."
  
  
  — Nie dat dit gebeur?" "Ek het nie vertroue het haar met iets rondom dit.
  
  
  "Ja. Dit is nie'n geheim nie. Om presies te wees, was daar'n artikel oor dit in die Tyd in 1971. So ver, dit is slegs gedoen met paddas. Ten minste... so ver as wat ons weet. Maar China se prys is die pad vorentoe van ons in baie dinge."
  
  
  "Wag'n minuut. Is jy sê dat Chen-li en Charles Bryce is klone van dieselfde plant?
  
  
  Sy knik skaam. "Ek het jou gesê jy sou nie daarvan hou nie," het sy gesê.
  
  
  "Ek verstaan nie. Ek bedoel... Hoekom? Ek bedoel, selfs as dit moontlik is, is dit nog steeds nie sin maak nie.
  
  
  "Luister. Selfs in hierdie land, daar was'n studie groepe. Ons het probeer om uit te vind watter soort van die mense moet wees eensellige om voort te plant. En een van die redes wat ons nie gedoen het nie enige eksperimente in hierdie rigting is as gevolg van die antwoord op hierdie kurktrekker: die ergste mense. Die Rat Op Die Vlug. Mense met'n grootheidswaan. Mense soos Lao Zeng, byvoorbeeld. 'n eerste-klas sluipmoordenaar.
  
  
  "Goed, kom ons sê Lao Zeng het vermenigvuldig..." Dit was nie moeilik om te glo dat in so'n super fantasie. "Wat doen hulle kry uit hierdie? Behalwe vir selfsug. En wat het dit te doen met die CANNES en hierdie senatore? Wat het dit te doen met die hele Nassau situasie?
  
  
  Sy skud haar kop. "Ek weet nie. Ek weet absoluut niks oor dit. Al wat ek weet is dat hierdie afskrifte van die eerste-klas assassins sal groei in die eerste-klas moordenaars. Hulle sal kyk en dink — en die dood-soos die oorspronklike. En my teorie is dat KANG het Lao Zeng se materiaal te skep'n groep van pureblood moordenaars."
  
  
  "Jy weet oor hierdie...'
  
  
  "Wat nonsens...?'
  
  
  "Ek is jammer om jou te vra wat.
  
  
  Sy het my versigtig. "Jy dink sy is mal?"
  
  
  "Natuurlik het ek dink jy is mal. Maar haar ook. Gesonde mense is nou in die bed lê en wonder hoe om ontslae te raak van die onkruid in hul tuin. En normale vroue nou pak hul middagetes. Jy moet mal wees om te werk in BYL."
  
  
  "Dit is my teorie," het sy gesê.
  
  
  "Dit is mal, maar dit beteken nie dit kan nie waar wees nie."
  
  
  Sy het'n sug van verligting. "Dankie, Nick." Dan het sy geglimlag. "Vertel my...'
  
  
  Ja."
  
  
  Sy het haar hare van haar voorkop. — Het jy al ooit met enige gewone vroue?"
  
  
  "Nee."Sy gesê. "Hulle is nie my tipe."
  
  
  "Wat is jou tipe?"
  
  
  Bunette, " sê ek. Sy lyk seer. "Kort, vet, en baie dom. Alhoewel, "het ek bygevoeg —" ek is oop vir enige iets."
  
  
  "Hoe is dit oop te maak?" het sy gevra, oopknoop my hemp.
  
  
  "Baie oop," sê ek, neem af haar rok. "Groot," het sy gesê. En wat was die draad van ons gesprek.
  
  
  Ek wil om jou te vertel dat ek geweet het verskeie vroue. En haar, ek het gedink ek het reeds geweet dat die beste. Maar ek wil om jou te vertel dat ek verkeerd was. Tara was iets anders. Baie verskillende. En baie verskil van dié. Dit lyk vir my dat elke keer'n paar nerd probeer om jou te vertel iets soos hierdie in'n boek, dit klink soos die hoogte van verveling. Sy is altyd "opstyg", sy is "krul", het hy is "piercing" haar, en sy is altyd "ontplof". Iets soos hierdie klink altyd soos'n transkripsie van'n stoeigeveg.
  
  
  Tara was anders, en ek het nie die woorde vir daardie. Sy het my laat voel asof haar liggaam is uitgevind, en dit het gekom om te lewe vir die eerste keer en net vir my. Sy was oop en onskuldig, sy was warm soos botter en rustige. Sy was'n meisie sowel as'n vrou. Dit was'n vraag-en-antwoord. Sy was Tara. En sy was myne. Hare is anders, ook.
  
  
  Haar, kyk na nah. Daar was trane in haar oë. Sy soen my skouer. "Dankie. Dankie.'
  
  
  Hy laat sy hand speel deur middel van die rooi wolk. Jy sou dink jy is'n plaas haan as jy het niks gesê nie, net mekaar se gevoelens. So het hy net shut up en soen haar weer.
  
  
  Ons was so naby aan mekaar toe ons hoor'n klop aan die deur. Haar, het uit die bed. As dit is'n meisie vir die nag, sy sou kom in as ons nie antwoord nie. Maar dan weer, miskien is dit was nie'n meisie.
  
  
  Haar draai'n handdoek om haar middellyf, opgetel die geweer, en het na die deur. Hy het dit oopgemaak'n kraak.
  
  
  Dit was kamer diens. Op die wa was'n uitgebreide, ry-stelsel, kompleet met sjampanje in'n silwer koeler.
  
  
  Het hy daar gestaan het, op soek na dit, en sug swaar, skielik baie honger. "Ek wil graag om dit vir haar," het hy het vir haar gesê kelner, " maar ek dink jy het die verkeerde nommer."
  
  
  Het hy gevra. "Mnr Stewart?"
  
  
  "Ja. Haar Stewart.
  
  
  "Mnr Garson Cantor beveel hierdie vir jou." Tot middernag, het hy gesê. 'n verrassing.'
  
  
  "Goed, — ek sê toe die kelner was weer weg. Die stasie se boodskap in die saal is iewers in die middel van sy eie.
  
  
  — Jy bedoel soos die bone in'n Doop pie?"
  
  
  Ek het geen idee wat ek bedoel, maar Gar het vir my gesê hy het'n boodskap, en hierdie eda is al wat hy ons verlaat, so... " Sy kyk rondom die stoel, en ek het gevra vir iets merkwaardig. 'n stukkie van die papier. Dit was met sjampanje. Koevert, binne net'n besigheid kaart met die opskrif " Beste wense in hoofletters. Gar ook iets geskryf het wat veronderstel was om te wees die kode.
  
  
  M-1 x4 + ?
  
  
  "Hoe verskriklik," het ek gesê. "Dit is onsin." Sy was weer ondersoek deur die ego boodskap: "Miskien is dit'n formule." Ek het'n kaart om te Tara: "Stem. Jy is die kenner in die familie."
  
  
  Tara het teruggekeer om die ego na my en haal sy skouers op. — Dit is nie my naam wat ek weet. M minus 1, vermenigvuldig met 4 plus iets." Sy skud haar kop. "Jy is reg, dit is nonsens.
  
  
  Hy kyk na die kaart weer. Hey wag op. Verstaan haar.'Al van'n skielike, dit alles sin gemaak. "Weet jy wat dit beteken? Dit beteken jy is reg.
  
  
  Sy kyk my onbegrypend aan. "Soos wat?"
  
  
  "Oor hulle pbx. Kyk. Haar pa het haar die kaart weer. "Dit is nie M minus 1. Hierdie is die band M 1. Ml. Kode naam Lao Zeng. En Ml x 4 Ml vermenigvuldig met 4. Daar is vier MYL is. Vier mans wat lyk soos Lao Tseng. Vier takke. Plus'n vraagteken. Plus God weet hoe baie meer.
  
  
  Verward, sy leun terug in haar stoel. "Jy is die getuie van'n historiese oomblik."
  
  
  "O, kom op," het ek gesê. "Jy was reg voor."
  
  
  "Ja, — het sy gesê. "Maar ek het nog nooit spyt om reg voor."
  
  
  Dit moet gewees het om my tiende sigaret. So was dit te veel. Ek gooi my sigaretstompie oor die balkon reling en kyk hoe dit duik soos'n dapper klein bomwerper. "Ons leef met eer en val soos'n vrot pere." Die wind het opgetel van die donker hawe, en die geanker visvang bote dobber senuweeagtig in die golwe, soos ongeduldig kinders wat wakker voor hul ouers en is nou op soek daarna uit om'n nuwe dag. Ek kon nie slaap nie. Hy het gewag tot Tara ingesluimer, dan skink vir hom'n glas sjampanje en loop uit op die balkon. Duisende sterre en'n wit maan hang oor die wêreld van die vlakte water en die strand. Vir'n oomblik, ek wou om te vergeet dat ander wêreld, met die ego en die harde lyne en die bloed-rooi. Hierdie wêreld van moord en dood, waar die eerste skiet, en dan vrae te vra.
  
  
  Maar ek het so baie vrae te vra ih myself. En nou is die antwoorde kon nie uitgestel word tot later. Chen-li was een van daardie PBXs. Hy het'n senator. Nou, iemand van plan was om te red Chen-li rondom die tronk vanaand. Maar wie was hierdie "iemand"? En toe was dit "vandag"? Hierdie "hema-om te" kan twaalf mense met handgranate of een persoon met'n goeie plan. En vandag — die langste woord. Dit duur vanaf sononder tot die volgende dag. Daar was iets anders. Lin Qing sê dat ek is wat geteiken word deur'n "ou vyand". Wat die ou vyand? Ek het'n duisend vyande. En as hy is nog steeds op die eiland, hy kon net kruis my pad. Een of ander manier het hy gehad het om die antwoorde te vind. En voor dit, " vanaand."
  
  
  Hy het omgedraai en kyk binne-in, by Tara slaap daar. Die maan is weerspieël in die glas deur die dag; dit het gelyk asof dit was opgeskort in die lug op'n blou kwartaal met die maan as'n nag lig. Haar oë dwaal weer weg. Daar was ook iets soortgelyks. Ek het nog Tara om oor bekommerd te wees en beskerm. Sy was'n agent en'n senior navorser, maar hey, ek nodig het om my beskerming. Nog'n rede waarom ek kon nie slaap nie. Hierdie sou nie moontlik wees as ek nie'n plan het nie, soos waar om te begin, om op te spoor al hierdie "waaroms".
  
  
  Hy begin sy soek vir haar. In die laai van haar lessenaar stoel, het ek gevind wat ek nodig het. Hierdie kitschy flyers hulle laat vir toeriste. "Pret in Nassau". "Waar is al hierdie gebeur?"
  
  
  "Waar is al hierdie gebeur?" daar was'n kaart van die eiland. Hy het dit opgetel te neem'n nader kyk. Die tronk het haar. Goeie. As sy was gestuur na'n hotel te ontsnap'n gevangene, waar sou haar ego neem haar? Haar hotel sou kry om haar af die eiland. So ek sou gaan na die kus. 'n klein vliegtuig kan gebruik om die strand as'n aanloopbaan. Of'n boot sou gebruik het om dit. Private skip, vakansie en bevoorregte seiljagte. Ek opgespoor haar uit die tronk aan die rok. Die rok was baie duur, en daar was'n baie van die paaie. Die hele eiland het dit uit.
  
  
  Wanneer ek kyk weer, haar voorkoms het verander. Die son inloer uit agter die Aarde lyn, en die lug bedek Moeder Aarde met'n bekende pienk kombers. Die vissers het, rondom hul huise, op die Baai Sturt en op pad na hul skepe vasgemeer by die pier. Vroue het hul stalletjies in die mark met gay strooi bont hoede en sakke van skulpe. As ek was Jon Stewart, ons kon loop deur middel van hierdie mark en gaan waterski op die see, en dan het middagete in die stad met vars gevang see bas. As hy was Jon Stewart, sou hy nie weet oor Chen-li se dreigende ontsnap reg nou, en as hy het, sou hy gegaan het om die polisie om dit te voorkom. "Maar Nick Carter sal jou help Chen-li ontsnap.
  
  
  Die moordenaar was net'n rat in die hele motor, en haar sou wees om die hele motor; soos die plek waar hulle die massa-vervaardiging van die PBX. En met'n bietjie geluk, Chen-li sal lei my daar. As hy net kon maak die ego weg te hardloop. Almal, maar my.
  
  
  Dit was ses uur in die oggend, en nou is ek het'n plan. Hy kon nou slaap.
  
  
  
  
  Hoofstuk 6
  
  
  
  
  Reël een: ken jou vyand.
  
  
  Hy draai af die Interfield Pad en op pad na die lughawe. My ou vyand, ten minste volgens Jing Lin, het my op die lughawe aankom. Miskien is die lughawe kon gee my'n lei. Wel, dit was'n wilde rit, maar dit was die moeite werd om'n probeer.
  
  
  Sy kyk na die gesigte agter die toonbank. Doeane. Die inligting. Hertz motor huur. Bespreking. Niemand rondom hulle ontken my enigiets wat verskyn in die berigte in die media. Ek het na'n kiosk en koop'n koerant. Om iets te hê om te doen terwyl haar, dink oor wat om te doen. Nen het nie enigiets oor die casino's in Grenada. Buitelanders. Maar dit is nie so wouldnt dit vreemd wees. Hulle het waarskynlik nie wil hê om te skrik toeriste. Of miskien het die polisie net nie geweet het nie oor dit. Miskien het iemand anders het vroeër en skoon te maak hierdie gemors. Iemand anders op hierdie dwelm handel.
  
  
  Of iemand rondom ander . Die lys van die dood nagegaan dit uit. Bangel gesterf het in die hospitaal. Roekeloosheid met'n sigaret. Ego my ma, wat geleef het in Kensington, was'n ego oorlewende. Niks, maar die goeie dinge oor die dood. De mortuis nil nisi bonum. Ek kyk rondom die gebied as gevolg van my koerant. Geen ou vyande skuil in die skadu.
  
  
  Daar was een ding wat hy kon doen. 'n mooi engelse BOAC meisie kyk na die passasier lys vir my op maandag nag. Op maandag aand, ons het al oor New York by 7: 30. Die Pan Is links vir Miami op sewe, en die Britse vliegtuig rondom Londen aangekom het by die agt-nee, 'n kwart tot agt. Dit was'n bietjie vroeg. Londen. Ek het gedink oor dit vir'n rukkie. Charles Okun was die vyand in Londen. Maar nee, hulle het ego wanneer hulle klopjag op sy laboratorium. Agt! Vin In! Dit kon gewees hom. Carlo, die lewering seuntjie, het gesê die man wat betaal die emoe is'n groot Chinees. Vleuel Tak was'n vyf-voet-hoë agent KAHN gebaseer in Londen. En dit is onwaarskynlik dat hy vergeet dat hy ooit met my. Laat my herinner u daaraan dat hy nou het'n drie-vinger hand.
  
  
  'Darling. Sy glimlag by die meisie agter die toonbank. "Kan jy my vertel as Mnr Vleuel is op die vlug op maandag in Londen?"
  
  
  "O, ek is jammer." Sy het selfs lyk baie hartseer. — Maar ek is bang ek is nie toegelaat om te gee jy die inligting."
  
  
  "Ek weet jy kan nie," sê ek.
  
  
  Hy kyk haar reguit in die oog. Kyk nommer twee: skaars beheer, kokende passie.
  
  
  Sy het my die inligting. Vin Vo was inderdaad op hierdie passasier lys. Hy was nie alleen op hierdie reis. Die ego van die mede-reisiger was genoem Hung Lo.
  
  
  "In geval jy wonder," het sy bygevoeg hulpvaardig, " hulle het bespreek'n reis terug na Londen om tienuur die aand."
  
  
  Hy was geïnteresseerd.
  
  
  Ek het'n kans en het haar by die Grenada Hotel. Mnr Vin Po geregistreer was met hulle. My waagstuk begin om af te betaal. Maar aan die ander kant, 'n sekere Hung Lo. Jy kan nie net wen al die tyd, nie.
  
  
  Ek gaan terug na die hotel en gevind Carlo, ons gemeenskaplike vriend. Sou hy besef het die Skuld. Haar vertel emu wat haar hotel geweet het, en vertel emu hoe baie ek sou betaal haar vir dit. Ons het tot'n ooreenkoms.
  
  
  Ek het vir Tara wat om te verwag. Sy het gedink dit sou pret wees.
  
  
  Hy soen haar totsiens en gaan terug na die motor.
  
  
  Reël twee: gaan na die tronk. Gaan openlik na die tronk.
  
  
  Maar op die pad, het hy gestop by Pype van Vrede, 'n engelse sigaar vervaardiger in Nassau. Hulle het my lelik merk met'n goue mondstuk. Hy beveel haar om te stuur'n paar van die pakkies aan die hotel en het'n paar pakke met hom vir onmiddellike gebruik.
  
  
  Ek het na'n kroeg op Bay Street en het'n toebroodjie en'n bier. En dan die ander. En'n ander een. En'n bourbon om op te warm. Toe hy weg is, hy was dronk en het gestruikel. Ek het'n argument met die kroegman oor die wetsontwerp. Die punt is, hy was reg, na alles. Hy het in'n uitbundige bui, het terug in die motor, en ry af. Hy het'n verkeerde draai op'n een-rigting straat en honked by die aankomende motors. Ek het regtig gehou van die klank van hierdie horing. Hy begin honking, " Dit-is-die-huis-ons-om-die-stryd."
  
  
  Hierdie polisieman het tot by die Parlement Sturt. Ek het nie enige dokumente met my. Hy was baie vriendelik. Hy het aangebied om te neem my terug na my hotel. Vergewe en vergeet. Hy wou haar om te kry'n paar slaap.
  
  
  Haar ego tref hom op die ken. Ook'n goeie manier om te kry in die tronk.
  
  
  Die Nassau die tronk was nie so erg soos gewoonlik. Dit was'n lomp, twee-storie klip struktuur op die westelike kant van die eiland. Die locals noem dit'n "hotel" want dit is wat dit lyk soos. Dit het baie natuurlike skoonheid te bied. Netjies versorgde grasperke en smal tuine. Die kliënte hoofsaaklik bestaan uit mense slaap af hul dronkenskap vir een nag, ewekansige diewe en die af en toe die plaaslike "kriminele maniacs". Tot nou toe, krimpvarkie ras onluste het nie gelei tot gewelddadige misdade. Dus, mense soos Chen-li is nie oorweeg nie in enige manier wanneer hulle stel hul sekuriteit stelsel. Maar hulle het emu die beste wat hulle het. 'n wag staan in die voorkant van die ego kamera.
  
  
  Hy was baie dronk. Hulle het gesê ek was geregtig om een telefoon oproep. Ek het vir hulle gesê ek wou om te bel Saint Peter. Hulle het gesê ek was baie dronk.
  
  
  Ons neem my boontoe. Afgesien van Chen-li, was daar slegs twee ander gevangenes. Sit my in dieselfde sel met hierdie twee ouens.
  
  
  Odin was die slaap rondom hulle, duidelik dronk.
  
  
  Die ander lyk soos'n man wat jy wil nie om vasgevang te wees in dieselfde sel met. Hy was'n groot man met'n soliede bou, en die littekens van die steekwonde wat sy blou-swart gesig lyk soos'n lappieskombers.
  
  
  Hy was te dink oor iets toe hy ingeskryf het.
  
  
  Chen-li se sel was op die ander kant. Daar, aan die einde van die gang. As hy wil bly aan die linkerkant, haar ego sou nie gesien het haar. My eerste blik op die tak. Hy was koel en kalm.
  
  
  Hy steek'n sigaret en oorhandig die pak tot'n groot cellmate. Hy opgetel het, ondersoek dit, voel die goud houer, en het dit aan die lig. "Daardie soort van kak." En hy glimlag.
  
  
  Ego se naam was Wilson T. Balju, en hy besit'n kroeg genaamd die Hout Nikkel, 'n plaaslike vestiging buite die dorp. Al van'n skielike, het die polisie toegeslaan en gevind pakkies van heroïen onder die bar. "Dit was geplant, man. Ek is nie dom. Hy versprei sy hande. Hulle was skoon. "Aan die ander kant," het hy krap die agterkant van sy kop, " as sy so slim, dan hoekom is sy hier?"
  
  
  Hulle het toe die ego bar en dan vermoor die ego. Volgens Ego, daar was nie veel van'n dwelm probleem in Nassau, so het die polisie net voorgegee het dat hy'n bigwigger. Dit was asof hulle het regtig'n groot baas. — Intussen het'n paar slim man lag sy gat af."
  
  
  "Ja," sê ek. "Wat'n opwinding."
  
  
  Wilson T. Balju en sy vriende geword. Hy het my vertel oor sy Jean en die kinders en die geel huis wat hy gebou vir homself. Ek het hom gevra of hy enige ernstige vyande, en hy het gelag. "Jesus, ja. Maar my vyande. Hulle is meer geneig om te sny aan flarde versier as jy in hierdie manier. Stem wat maak my so kwaad, man. Niemand rondom hulle sal iets kry rondom dit."
  
  
  "En jou bar?"
  
  
  Hy lig sy skouers. As iemand nie dit nodig het, hulle sal nog steeds om dit te koop. Dit is óf my of die regering. In elk geval, hulle sal nog steeds om te betaal."
  
  
  "Tensy hulle doen dit vir'n ander doel." Hy het reeds geweet wat "hulle" was.
  
  
  Haar iets is bekend in hierdie gevangenis. Die polisie benede is op die plig tot tien. Sekuriteitswag Jung-lee was die enigste sekuriteitswag boontoe. Die ego verander elke vyf uur. Die volgende sekuriteitswag sal wees hier by'n kwart verlede ses. Warden Bruckman sal vervang word deur die Tronkbewaarder Crump.
  
  
  Hy was gevra om'n paar vrae deur emu oor Chen-li. Ons slaap cellmate geroer kortliks in sy slaap. Dan draai hy om en begin snork.
  
  
  Chen-li net een kliënt. 'n matroos, Wilson gedink het. 'n maer man in'n sweetpak. Chen-li genoem die ego Johnny. Johnny het elke dag. Die laaste keer was dit oggend. Hy het'n tattoo van'n groot rooi skoenlapper op sy arm. Jy kan dit nie misloop nie nie van'n kilometer weg.
  
  
  Een ding wat sy bemeester het oor die jare. Items wat kan nie misgeloop word binne'n radius van 1 km is gewoonlik daar geplaas vir'n rede.
  
  
  'n sersant het na my gekom. Hy was reeds baie nugter. Ek het'n baie van berou. Hy het haar gevra of ek kan noem haar Jean.
  
  
  By ses uur, soos beplan, Tara aangekom het. Sy kon nie verstaan hoe kon ek so dom wees. Sy het vir hulle gesê dat ek was'n goeie mens, 'n goeie burger, 'n goeie man, en dat ek het nog nooit iets gedoen het wat so wild voor. En hare sal dit nooit weer doen nie. Later, het sy my vertel dat sy huil werklike trane.
  
  
  Hulle laat val die aanklagte in ruil vir'n boete.
  
  
  Na tien minute afgelope ses, die muur selfoon in my blok lui. Wag Bruckman sy pos verlaat en gaan af in die gang om te antwoord op die emu. "Ja. Hy kyk in my rigting. "Ja. Ek sal stuur vir haar ego dadelik neer.
  
  
  Hy draai sy rug op gekerm. "Hey," het hy gesê in die telefoon, " het haar hotel wil om te vra jy.".. Ego Stahl se stem is laag en vertroulik. Ek was in die hoop dat die kurktrekker ego sou nie te lank neem, omdat dit dalk ontwrig my skedule.
  
  
  Hy kyk na Wilson. T. Balju. Ek het regtig hou van dit. En hy is ryp om te sterf vanaand. Vermoor deur KANNA, want hy was'n getuie. Sy het nie vertrou ons stil digitale kamera metgesel. Hy was te stil. En'n bietjie dronk. Die ego reuk kon gevoel word in Parys.
  
  
  Maar wat de hel het ek omgee? Die minste wat ek kon doen, was om te beskerm Wilson. Hy sit in sy stapelbed. "Dit is jy, man," het hy gesê. "Jy kan gaan nou huis toe."
  
  
  "Jy sal laat, ook," sê ek. "Baie gou.'
  
  
  — Ek sal nie wed Stahl op daardie.
  
  
  - ja. Om eerlik te wees. Die naat van haar doublet aangeraak haar: "durf ek het alles onder dit." Nou, nou oop.
  
  
  Sy sit ih emu in die arm. Hy het geweet dat die chips het uit die casino sou kom handig te pas.
  
  
  Wanneer die Tronkbewaarder Brookman het gekom vir my, Wilson was reeds aan die slaap, en Brookman het my gelei na die trappe. "Alles reg, Stuart. Jy moet alleen gaan nie. Ek kan nie hierdie wêreld verlaat.
  
  
  "Dankie, Agent Brookman," sê ek.
  
  
  "Aan die onderkant van die trappe, net links draai. Jou vrou is wag daar.
  
  
  Haar, knik met'n glimlag. "Inderdaad," sê ek. "Ek wil regtig om jou te bedank. Jy is so goed vir my. Hy hou sy hand uit. 'n hoë vyf.'
  
  
  Hy hou sy hand uit.
  
  
  Vyf sekondes later, dit was onder seil.
  
  
  Haar drie keer dosis van narkose is op elke teken. Beide mans sal uit ongeveer vyf, vir die sesde uur. Dit moet lank genoeg.
  
  
  Chen-li kyk na my en knik stil. Hy het gedink dit was alles deel van die plan.
  
  
  Dit was'n kwart-afgelope ses. Op die trappe, sy was gekonfronteer deur Warden Crump, Bruckman se vervanging opsigter. "Bruckman het'n boodskap vir jou," sê ek.
  
  
  'Oi? Hy het gestop, verward.
  
  
  Hy bereik in'n minuut en getrek uit'n gevoude stukkie van die papier. Haar stewig geplaas om dit saam met die chip in die ego wag hand.
  
  
  Haar ego gesleep haar slapende liggaam terug boontoe na die tronk blok.
  
  
  Benede, die sersant was om te preek vir my oor die gevare van drink.
  
  
  Hy het die sersant wat hy sou gewees het'n goeie seun anders. Ons voel jammer vir mekaar se hande.
  
  
  Die klerk in die wag kamer gehoor het die sersant val en het gekom om te sien wat was die saak. "Dit het net gestort oor." Ek het vir haar gesê. "Net soos dit. Kom kyk." Ego gryp haar arm asof probeer om die haas haar op.
  
  
  Die polisie skrywer het op die top van die sersant majoor.
  
  
  Tara was wag vir my by die toonbank.
  
  
  "Ek het hande geskud met al die polisiebeamptes wat was so goed vir my," sê ek.
  
  
  "Ons het regtig nodig het om te wees op ons wag," het sy gesê as ons het. — Ek bedoel, almal hier slaap so goed nou.
  
  
  Sy begin neurie Brahma se Lullaby.
  
  
  
  
  Hoofstuk 7
  
  
  
  
  Tara en haar wou'n plek om te praat. Ons het gevind dat'n plek nie ver van die tronk. 'n ware vals antieke pad-met plastiek stene en hout vinyl. Hierdie plek is genoem "Hoo Schelmenhor", en ek het gewonder of dit was die werklike skurk.
  
  
  Ek het nie verwag om enige probleme uit die tronk. Almal van hulle sal slaap vir die eerste paar uur. En, soos iemand eenkeer gesê, slaap tot middernag is belangrik. Haar getwyfel dat ih slaap sou onderbreek word. Die vyande se eerste motor sou nie daar wees tot tien uur, en sedert die devs het bespreek kaartjies vir'n tien-uur reis na Londen, die ontsnapping moes plaasvind voor tienuur.
  
  
  En die ontsnapping plaasgevind het. Hare, neem sorg van dit. Aan die ander kant, die polisie het ook gehelp om haar. Ten minste hy het hulle in die lewe. Met'n bietjie geluk, niemand is geskiet. Chen-li se vriende sou kyk na die polisie en, het hy gehoop het, nie wakker die slapende honde. Dit was'n goeie ding ek het daardie dag.
  
  
  Hy het Tara aan'n tafel in die hoek en bestel'n bourbon. Sy het beveel dat sjerrie. My vrou bly'n vrou. "Enige woord uit Carlo?"
  
  
  Sy het begin vroetel in haar beursie. "Roep hy," het sy gesê. "Haar gered het." Sy het met'n handvol van sigaretstompies, gryns, en weer duik. Ons doellose soek daartoe gelei dat ons nêrens. Dan het sy begin om te metodies die leegmaak van die sak, een item op'n tyd. Kompakte boks. Sigarette. Beursie. Sy kyk na my in verwarring. "As jy selfs een kommentaar oor hierdie, Carter, jy sal goed wees."
  
  
  Sy het voortgegaan om haar reid.
  
  
  Ek het voortgegaan om my soektog na'n geskikte kommentaar.
  
  
  Het jy die nuus gehoor nie? "Nee, natuurlik nie. Die blad is begin om te lyk soos Waterloo Vierkante. "Senator Cranston." Sy kyk op. 'n motor ongeluk. Ten minste, dit is die amptelike app.
  
  
  — Het jy kry die regte inligting?"
  
  
  Sy knik. "Toe ek het haar in Washington haar in te lig van ons bevindinge, ek verstaan alles. Die werklike rede is dat die vliegtuig beskadig is.
  
  
  Haar, hy het sy kop geskud. Nog'n dag, nog die dood. En so ver die krimpvarkie by die huis Cannes het al die troef. "Jy wou'n boodskap van Carlo," het haar man ontken dat die berigte in die media. — Ek dink jy beter opskud met jou soektog." Sy vroetel in haar sak... Sy klap haar vingers. "Ek is seker dit is."Carlo gekam oor Grenada, net soos jy sê emoes was, en toe hulle uitgevind in Frankryk, Carlo het na hulle. Om'n see huis, " het hy gesê. Aan die einde van die Waterval Pad. Dan draai hy links of reguit vorentoe. Wel, ten minste het jy weier om te eet
  
  
  Sy was die mees bose blik van die laaste paar dae deur Nah. "Tara!" My stem is ongelooflik hard. Sy het gevind dat die papier. "Draai links," het sy gesê.
  
  
  Hy het probeer om te onthou die hotel brosjure. Die kaart wat hy wil bestudeer op die balkon in die eerste lig van die oggend. Volgens die" Waar is dit alles gebeur? " die Waterval pad hardloop parallel aan die Atlantiese Oseaan, sê'n kilometer van die see. Volgens die" Pret in Nassau, "Waterval Pad was bekend as die belangrikste straat van miljoenêrs." ... met'n paar van die mees buitensporige huise in al die Bahamas." In elk geval, dit was'n goeie skuilplek vir Chen-li. En'n goeie plek om te begin jou ontsnap van die eiland. Daar is geen twyfel dat Po Vin wag daar, Chen-li.
  
  
  "Deur die manier," het sy gesê. "Dit is nog steeds daar."
  
  
  "Wat," sê ek, " waar anders?"
  
  
  "Vin is nog steeds op Waterval Pad. Ten minste, in alle waarskynlikheid, hy is daar. Carlo het gesê dat die Ego is verwyder van registrasie by die Grenada. Ek het my bagasie. Dit het gelyk asof hy gaan om te gaan sit daar.
  
  
  Daar is dit moes gewees het. Gelukkig, Carlo kyk na Vleuel. Maar die kans dat dit sal betaal af was skraal. Carlo kon gewees het, omgekoop het. Net om gelukkig maak my senuweeagtig. Dit herinner my hoe baie van ons lewens en lot is weggesteek in die boesem van die grille van die ironiese gode. "Het jy'n drink," het ek gesê. "Ons het om te gaan om te werk."
  
  
  "Cascade Pad?" Sy kyk ongeduldig.
  
  
  "Toe," sê ek.
  
  
  — Wat bedoel jy met "gedeeltelik'?"
  
  
  — Ek bedoel, ek is die e-deel wat handel met die gaan na die Waterval Pad. Jy is die ander deel, op pad terug na die hotel.
  
  
  Sy draai haar gesig. "Jy kry altyd al die pret dinge." Wat is die skuld?
  
  
  Ek het'n vermoede. — Ek wil jou om op te pak en ry rondom die hotel.
  
  
  Ek het haar adres en bygevoeg'n boodskap wat sou gee haar toegang. Abe oorhandig dit aan haar. "Ons sal ontmoet weer daar."
  
  
  Sy vermy my oë. "En as.".. en as jy kom nie?
  
  
  Haar geïgnoreer haar bedoelings. "As ek nie hier tot middernag, kontak Hawk en maak seker jy kan kry uit hier so gou as moontlik."
  
  
  Sy kyk my weer met die funny, deurdagte kyk. Sy was te dink oor wat sou gebeur as ons nog nooit ontmoet weer.
  
  
  "Ek kom," sê ek. "Moenie bekommerd wees nie. "Haar, ek is laat.'
  
  
  Sy was gesoen deur ee, maar my gedagtes was elders.
  
  
  
  
  Hoofstuk 8
  
  
  
  
  Baie mense sê dat geluk is nie oor die geld nie, maar ek begin om te vermoed dat hulle dalk verkeerd wees. Die huis in Waterval Pad lyk vreeslik gelukkig. Moderne kasteel oor die pienk klip met glas mure uitsig oor die see. Jy bereik dit deur'n lang U-vormige oprit. En te oordeel deur wat in die garage, jy het net daar met'n Bentley of'n Aston Martin of'n Lamborghini. Wanneer jy daar is, kan jy kies uit'n hele paar lekker dinge. Daar is stalle, tennisbane, en'n klein hawe waar'n vyftien-meter jag is vertoon. En as jy moeg is van al hierdie, kan jy net rond te kyk. Net die plek was'n feestelike stormloop van die natuur. Langs die oprit, 'n ou vyeboom het'n reeks van natuurlike hekke. Die ego se dik takke buk af tot op die grond neer te sit wortels soos nuwe bome. Daar was ook ander bome met rooi blare, asook in die hele hotel, en dit was'n warboel van geure en blomme. Dit was soos om'n tuin party en net nooi blomme.
  
  
  Ek het my motor naby die hoofpad en het voortgegaan om te loop. Sy wil is verby deur die huis, maar dit het nie saak nie. Hulle het sekuriteit daar. Maar nou is dit weg.
  
  
  Met'n enkele blaas, dit breek iets in die emoe se nek. Haar ego het die geweer met dit. As'n aandenking. Jy weet nooit wanneer jy dalk nodig het om'n geweer. Dit is geleë sowat dertig meter van die huis, in'n netjies landskap gebied. Ek het'n siening van die geplaveide terras. Daar was'n bar met kos en drinkgoed. Die terras is wag vir die gaste. Ek was wag vir haar, ook.
  
  
  Hulle het die huis verlaat. Vin met'n ouer man en'n ego vrou. Die Vin het nie verander nie. Hy was een van die lang, kaal mans rondom hulle, die grootte van die kaste, wie se gesigte het nie weerspieël tyd of emosie. Jy kan net so goed kerf'n ego rondom geel seep. Hy was geklee in wat Carlo genoem "'n vreemde grys pak-die uniform van al Hulle." Te oordeel aan die klere, die man en vrou was engels. Silwer-wit hare, uiters smaakloos in'n luukse manier. Miskien is een van hierdie fancy kop draers. Die Hertog en Hertogin van Atwaters-Kent. Graaf en Gravin Massa-tot-sukses.
  
  
  Die man gooi'n paar drankies, en die vrou verby die bakkie verby. Alles was ewe lekker. Nie'n tipiese voorspel tot die bloed en heldhaftigheid.
  
  
  MG aangekom het. Blond, negentien jaar oud was, droog, mooi. het uit met'n vrag van die bokse oor die klere winkels. Sy soen die man en die vrou, ingeskryf het vir die huis, en terug'n paar oomblikke later met'n aand rok gehang oor haar arm. Sy druk haar ego aan haar liggaam en pirouetted met'n glimlag. Almal, insluitend Po Vin, glimlag by die rumatiek.
  
  
  Ek het begin om te dink ek het'n fout gemaak. Hierdie gelukkige toneel van die Britse boonste klas kan wees presies wat dit was: die gelukkige toneel van die Britse boonste klas. Soos vir die sentry, baie ryk stomers huur wagte om te waak hul eiendom. Dit kan baie goed wees dat Vin het my gelei na'n dooie einde, ek weet dat hy my gelei het om al die pad, en die geheim lag in sy vuis. As dit die geval was, sou dit grootliks verwoes alles.
  
  
  Maar dit is nie die geval nie.
  
  
  'n paar minute later, die butler het gekom uit. Hy het'n groot boks van sigarette met hom. Die butler lyk soos'n Chinees. Die meisie was omtrent om terug te keer na die huis, en die butler het omgedraai na haar, en daarom is aan my. Hy kyk deur die geweer se scope. Die butler het'n klein vrat in die middel van sy voorkop. Departement nommer drie.
  
  
  Hy het ook'n geweer in die pakkie sigarette. Die oomblik het hy dit, Po Vin ook'n sigaret aangesteek en wys na die skaduwees buite die binnehof.
  
  
  Drie rowers het deur die onderbos. Hulle was al die Oosterlinge. Ek het geweet een rondom hulle. 'n uitgeslape man in'n wit hemp, jeans, en gedra-out bordele.
  
  
  Deur partizan. 'n Kambodjaanse terroriste.
  
  
  Eerstens, het hy geveg teen die regering van Prins Sihanouk, en dan, wanneer daardie koninklike regering het, het hy geplot teen die Lon Ole regime. As jy aanvaar Kambodjaanse politiek vir wat dit is, kan jy bel ego'n patriotiese fanatikus. Maar die ego van die feit dat die oomblik hier het die ego'n Kommunistiese simpatiseerder. In die dobbelspel van die Asiatiese politiek, dit is moeilik om te sê wat is wat sonder'n kristal bal.
  
  
  Die ander twee was nuut vir my. Maar hulle het waarskynlik'n indrukwekkende kriminele rekord. Hulle het gras-lood kakie broek en corduroy doublets. As jy het gesien ih soos hierdie, jy het waarskynlik aangeneem ih vir tuiniers. Hulle gedraai hul eienaars soos uitgeruk blomme en gestoot ih in die huis. Die meisie geskree om'n paar keer, maar die butler het waarskynlik reeds stilgemaak die ander dienaars, as niemand kom uit om te sien wat aan die gang was.
  
  
  Die gevangenes was gestuur na die vierde vloer. Die meisie is geneem om'n aparte kamer. Ek kyk na die toneel deur die dik glas vensters tot een van die rowers, in'n vlaag van uiterste versigtigheid, trek die gordyne en weggesteek van die toneel van my.
  
  
  Hy het vinnig gestap, deur die gronde van die sirkel van die bome naby die binnehof. Sergei was reeds draai bleek blou. Hy kyk op sy horlosie. Dit was half ses. Die vuurwerke kan ontplof op enige oomblik.
  
  
  Hulle het teruggekeer na die terras, nou meesters van die situasie en die huis. Vleuel skink vir hom'n drankie en wat sy beker vir die kaas toebroodjie. Hy het klaar sy drink in een sluk. "Ons wil beter gaan deur die punte."
  
  
  Hulle het almal speel hierdie spel is om die stoel. Die taai man het begin met'n algemene opname, iets soos: Ica eno, gelukkig tao.
  
  
  Sonder die geringste onderskrifte op die skerm. Mooi. Ey was die frontman van die show, en nen veronderstel was om te hê'n baie van die "Oo zurab tao"in dit.
  
  
  Sonder om dit te besef, Vleuel het tot my redding gekom.
  
  
  "Slegs engels, Kwan. Engels. Onder onsself, ons praat vier verskillende dialekte. So laat ons praat in engels as wat ons oorspronklik ooreengekom is." Hy draai na Wang Tong. — Enige probleme met die boot?"
  
  
  Van sy kop geskud . "Hoe is jy. Johnny alles nagegaan. Hy is reeds aan boord.
  
  
  Johnny. Die matroos. Met daardie groot skoenlapper op haar arm. Die een wat besoek Chen-li in die tronk. Hy was nou in opdrag van die Hertog se jag.
  
  
  Vleuel glimlag en draai na die groep. "Jy sal verstaan dat Johnny sal'n baie slegte kaptein. Nie ver van hier, die jag sal'n ongeluk. Jy sal die geheim word gered deur'n duikboot en jou foute. "hulle sal begrawe word op die see vloer."
  
  
  Ek het'n gevoel dat hierdie "foute" is mense bo in die huis. Nie so wouldnt dit moeilik wees om te ontrafel die ih plan. Die duikboot redding was'n goeie en slim truuk. Maar vervalsen die ongeluk was pure genius. Dit is'n ou truuk om weg te steek een misdaad deur die pleeg van'n ander. Hulle kon aangebied het dit soos'n mislukte kaping van'n vliegtuig met die liggame van die Britte op die raad as die stille getuies. 'n paar vetterige spore van Chen-li se teenwoordigheid aan boord was genoeg om aan te dui dat hy verdrink het in die see. Jy sal nie in staat wees om te soek die hele oseaan te vind die liggaam. Hy het gewonder as Johnny, die "kaptein," sou gaan na die uil jag na al hierdie. Dit sou'n goeie trek. Die ego tattoo vasgeketting die ego te Chen-li, want sy kon gesien word in Parys. Sy het gewonder as wat reeds getref Johnny. Hy het besluit dat Johnny se ma moet bekommerd wees oor dit.
  
  
  Ek het'n paar bekommernisse myself. Byvoorbeeld: hoe om te ontwapen'n duikboot? Hoe kan ek spaar'n bejaarde egpaar en'n meisie?
  
  
  "Soos vir die meisie..." Dit is die derde man wat sy mond oopgemaak het. Hy kyk die coolste rond, en hy het'n volledige stel van vlekvrye staal tande. Wanneer hy glimlag, hy lyk soos'n meganiese haai. Nou was hy lag. — Ek bedoel — "het hy gesê met'n wellustige, skelm kyk," waarom sou ons die dood van haar nou?" Ons kan almal geniet hey-miskien by die see. Ego se lag het in'n koorsagtige giggel. Die ego plan is wyd aanvaar. Wang en Kwam ook geglimlag.
  
  
  'n meer minagtende lag is uitgevind. "Alles reg," het hy gesê. Dan het baie pret. Hy draai na die butler. — Weet jy wat om te doen nie?"
  
  
  Die butler was om te neem kurktrekker as'n belediging. Natuurlik, hy het geweet wat om te doen. "Die dood van'n paar mense en dan raad." Hy was byna skaam van hierdie klein werk. Maar hy het sy eie redes vir dit te doen. 'n vrat op sy voorkop het aangedui dat hy jonk was. Hy geërf het Lao Zeng se verskriklike vermoëns en die arrogansie dat vergesel ih. Dit is voor die hand liggend dat die emu het nie soos die ondergeskikte posisie. Vin, Po bestudeer die tak se gesig. — Moenie bekommerd wees nie, Hyun Kyk. Jou tyd sal kom.'
  
  
  O, my God. As dit was'n komiese boek, ek wil hê Sergei aan die brand nou.
  
  
  Volg hierdie scenario.
  
  
  Die butler se naam was Hong Kyk. Hung Lo aangekom het, het in Londen met Vleuel. Lo se kaartjies is bespreek terug na Londen met die Vleuel. Tienuur vandag. Maar Hung Lo verwag om te kry op die boot. So Chen-li, die ego van die doppelganger, sal wees op die vliegtuig. Mooi doppelganger.
  
  
  Seker, die lughawe is vol van die polisie. Maar hy sal al die betrokke identiteit sertifikate en'n Britse paspoort, alles in orde, sowel as bewys dat hy het net aangekom het in Londen. Geen twyfel daar sal mense wees by die lughawe wat sal sweer dat hulle gesien het die ego is daar'n paar nagte vroeër. Ek kon vergeet het oor die dop van hierdie duikboot. Ek sou bekommerd wees oor die dop van die vliegtuig later.
  
  
  Dit is tyd om te bekommer oor iets anders.
  
  
  Die Kommissie het sy beheer daar, op die terras. Haar gly stil deur die huis. Die deur was gesluit. En die vensters was om daar te wees, net vir die pret. Die soliede, naatlose boë - soos die voorportaal van'n katedraal - is gemaak van dik, onbreekbare glas, dan verseël en stel in die klippe. Die vars lug was dus'n probleem vir lugversorging monsterneming. Net op die vierde vloer was die vensters real. Groot vensters wat kan horisontaal beweeg. Die een rondom hulle was oop. Dit was, soos hulle sê, 'n web perd om op te sit. Die klippe rondom wat hulle gebou het hierdie paleis is nie klein nie op alle. Hulle was groot, plat klippe van onreëlmatige vorm, gestapel saam op ongereelde tussenposes. Die draaipunt punte was soms is geleë op'n afstand van een en'n half meter van mekaar. In elk geval, sy het net begin klim. Wanneer ek was omtrent dertig voete, ek het geweet ek was nie Tarzan. Dertig voet hoog is nie'n goeie posisie om te weet dat jy nie Tarzan. Dit is nog erger om te besef dat jy vas in'n eenvoudige kla rondom'n rots, met geen ander vastrapplek in die buurt. En dit is wanneer die been ek was balansering op haar gebreek het, laat haar hangend op my linker arm, wat nou vas in die nis bo my kop. Dit is al wat my daar. Val sal my nie doodmaak nie dadelik nie, maar dit was nie die punt. Dit sal die koste van die lewens van'n meisie en'n bejaarde egpaar.
  
  
  Met'n poging, het hy gryp sy swaar greep met die een hand en noukeurig ondersoek van die gewel deur vir'n goeie. Niks wat my kan help. Geen footholds, geen truuks, vir die hande. Net'n rots. Met'n vinnige beweging, het hy die stilet in sy regterhand en probeer om te kerf uit'n ander vastrapplek, die bestuur van die ego reg deur die klip skerwe. Sy kon gedoen het om dit in ses maande, maar my linker arm gehou seer en hare kon nie verlede nog ses minute. Dit het haar weer dink oor die gevaar van'n moontlike val. Alles in ag genome, 'n gebreekte kop was gelykstaande aan'n doodsvonnis.
  
  
  Hy probeer weer, met die deur oop oor sy hoof, om te sien of daar was'n stukkie van die effens verweerde sement tussen hulle. Dit was'n sterk druk, en dit verkrummel in een groot stuk. Nou ek het ruimte vir my regterhand, byvoorbeeld, op dieselfde lyn as my linkerkant. Hy het die mes tussen sy tande, gryp die handvatsel, en trek hom stadig, hygend.
  
  
  Ek het dit aan elke stam waar my hand was. Van daar, alles het goed gegaan. Ek het'n natuurlike reses, 'n venster raam. Met'n finale, kreun poging, het hy daar gekom het.
  
  
  Die venster oop gevlieg.
  
  
  Haar gaan binne.
  
  
  Ek bevind myself in'n soort van die kamer. En as dit is'n gas kamer, die beste ding wat jy kan vra vir (anders as rykdom) is om te besoek die ryk. Die groot kiaat vloer is bedek met oosterse matte. Nie die mense wat jy koop in die plaaslike winkels, maar die temas wat jy kry oor Persië. Pick-up diens. Die bed was geplaas op'n soort van platform en bedek met tien vierkante meter van die pels. Stone se foto is onderteken deur Mnr Van Gogh.
  
  
  Ek kon nie beweeg vir vyf minute. My hande skud van die onlangse spanning. Vra om verskoning. Ek verstaan ook dat die helde moet nooit moeg. Maar dit gebeur net in die verbeelding van skrywers geskei van die werklikheid. Ek bedoel, moenie alles glo wat jy lees.
  
  
  Hy gevang sy asem weer en stel om te werk.
  
  
  Haar vriendin het haar eerste. Sy was gekoppel aan die bed. Sy was so aangeheg dat ek kon nie help om te dink dat hulle het baie pret met haar voordat hulle seil. Naby, sy was nog steeds mooi en saggies mooi. Dit was so'n oog vir'n kommersiële seep. Baie oninteressant. Haar liggaam was iets anders. Laat ons net sê dit was interessant. Haar wit rok was gedeeltelik oopgeknoop, die onthulling selfs witter vlees. Sy kyk na my met groot oë. Sy probeer om te skree, maar hey, het hulle haar mond gesnoer. So anders as" Mmmm, mmmm, " het sy kon nie sê nie.
  
  
  Haar gesê hey om stil te bly en dat ek was haar vriend. Sy bedaar'n bietjie, en ek trek die prop rondom die potjie. Sy lê op die bed met haar arms en bene versprei. Sy het begin om te los die toue om haar been. Sy het begin om te snik. Ey het vir haar gesê dat nah het nie tyd vir wat nou. Ek beskryf haar te hey, ons kanse op oorlewing daardie dag, en het haar gevra of sy wil om my te help verbeter die kanse. Sy het gesê sy is gereed. Hy vasgebind haar weer en haar mond gesnoer.
  
  
  Ek het gehoor hulle kom terug. Dit voel soos hulle is op die tweede vloer. Die stemme is hard. Daar was'n bars van die lag, en iemand het gesê, "Kom..." en iemand het gesê, "Ja..." en dan was daar ruig op die trappe. Die kans is vyftig-vyftig. Een kans dat dit Hyun Tem gekom het om die dood van die Hertog en hertogin. Ander dink dit is hy wat sal kom om te besoek die pragtige meisie.
  
  
  Miskien Vin wou net om te neem'n piss.
  
  
  Óf manier, ek het'n keuse te maak. Dit kon net op een plek op'n tyd.
  
  
  Hy koes terug in die meisie se kamer en gaan staan langs die deur.
  
  
  Die deur oopgemaak.
  
  
  Die meisie ingesluk.
  
  
  Die godverlate bliksem het so meegevoer dat hy uitgepakte sy vlieg voordat hy die deur agter hom gesluit... ek duif na hom en gryp ego deur die keel. Hy klou aan my arms, maar ek draai haar om met my ego en vasgesteek haar terug te kla. En hy het my getref.
  
  
  Het hy geskree. Bloed begin vloei. Hulle lag benede. Hierdie sadiste het gedink dit was'n meisie wat geskree.
  
  
  Vin probeer om te val, maar haar ego opgetel haar terug. Ek dink dit is die ego wat het my kwaad gemaak. Hy het my aangeval met'n krag wat sy nie geweet het bestaan nie in nen. Ook, met'n mes wat ek nie verwag het nie. Hy mik vir my vou dollar en druk my in die skouer... Hy wat daarop gemik my weer, maar hierdie keer het hy was nie gereed. Sy was gegryp deur die ego mes hand en toegepas word om die basiese beginsels van judo. Hy vlieg deur die lug in'n pragtige buit en geland in die gesig staar-die eerste keer op die slaapkamer vloer. Na wat, hy het nie weer beweeg. Haar ego, haar lyf, haar geskop. Dat bliksem geland openlik op sy eie mes. Hierdie tyd, het ek gedink, dit is oop om by te voeg tot'n dollar. Hy sleep haar liggaam onder die bed. Dan is hy vrygestel van haar.
  
  
  "Wat is jou naam?"Sy het net staar onbegrypend...
  
  
  Hare was aanhoudend. "Jou naam? Wat is jou naam?Die meisie was in skok. Sy was getref deur ee. Toe het sy begin huil en haarself laat val op die top van my. Sy klou aan my, snikkend. Hy soen haar weer, op die top van haar kop. "Luister, my liewe," sê ek. "Ons sal later praat. Nou het jy om uit te kry van hier. Ek het om te gaan soek'n ander boot. Sy knik en probeer om te trek haarself weer saam.
  
  
  "Is daar'n leer op die rug?"
  
  
  Ee teiken opgestaan en geval het.
  
  
  "Goeie. Dan voort te gaan.'
  
  
  Hy het die deur oopgemaak vir haar. Daar was meer stemme hieronder nou. Chen-li en ego se metgeselle aangekom het. Chen-li beskryf die slaap tronk. Hy het gesê dit as'n grap. Hy het nog gedink dit was deel van die plan. Die ego storie getref almal soos'n bom. Daar was'n doodse stilte.
  
  
  "Dit was Carter," Poe Vin gesê.
  
  
  Die meisie en ek gaan uit op die landing deur die agterste trappe. "Maak gou," fluister ek. Sy begin af met die trappe.
  
  
  Hare, draai hy om na die saal.
  
  
  "Ons kan nie toelaat Carter ruïneer ons planne." "Presies," sê Van. "Ons gee nie'n fok."
  
  
  Hy was byna in die bejaarde egpaar se kamer.
  
  
  Die meisie is terug. "Waar moet ek gaan?"
  
  
  "Die christus van God," het ek gesê. "Dit is jou eie tuin. Jy weet waar om weg te steek, het jy nie?
  
  
  Sy kyk my onbegrypend en ingesluk. Sy was nog steeds in'n toestand van skok.
  
  
  "Chen-li," Vleuel bestel, " verander nou. Ons sal nodig het om te kyk normaal by die lughawe.
  
  
  Die meisie het net daar gesit. Ee gryp haar aan die skouer. Waar het jy altyd verberg wanneer jy wegkruipertjie te speel?
  
  
  "In die stal," het sy gesê. "Onder die strooi."
  
  
  Hang begin op die trappe.
  
  
  "Gaan dan," het ek gefluister. "Maak gou." Sy hardloop weg.
  
  
  Hy het na die regte plek, net'n tweede en'n half voor die ego. Die elegante paar sit op die vloer met hul monde mond gesnoer en hul rug aan mekaar. Hy koes agter die gordyn en getrek uit sy geweer so gou as Hung Lo het die deur oopgemaak. Sy was twee keer geskiet voordat hy besef wat gebeur het. Toe hy besef dit, was hy reeds dood.
  
  
  Twee van hulle gaan lê.
  
  
  Ego lyk sit dit in'n muur kabinet en het beveel dat die egpaar te verskyn dood. Hulle het nie verstaan ons woorde. "Dood," herhaal dit, stoot ih. My skouer was gevlek met die werklike bloed, en hy het sy hand oor dit te kry bloed op die ih.
  
  
  "Okay, ons is laat," Vleuel het gesê van die trap. "En ek dink jy moet kry om die boot so gou as moontlik."
  
  
  Daar was'n gedruis van'n paar stemme. Haar gehad het geen idee hoe baie ih betrokke was. En hoeveel mense was met Chen-li. Maar alles wat hulle aan ons, hulle meestal gespeel tweede viool. Wang Tong het opdrag.
  
  
  "Neem Hong Luo en sleep dat seks duiwel uit die hoender."
  
  
  Hy lag. Ek het gevind dat die ou-outydse grap snaaks. Ek erken dat dit was nie so snaaks, maar dit was steeds baie naby.
  
  
  Hy gaan terug na sy ou wegkruip plek Agter die gordyn. Die bejaarde egpaar kyk oortuigend dood. Daardie feit het my miskien drie minute.
  
  
  Klanke van die oproer en verskeie uitroepe gehoor kan word in die gang. Hulle het die deur oopgemaak na die meisie se kamer. Nee, vir ons, die seksuele duiwel, aan ons hoender. "Lemur, lemurs," Kwan gesê. — Wat met hulle gebeur het?"
  
  
  Daar was'n kort bespreking. Dan is hulle stil, en die deur van die kamer, hy was in'n kraak oop. Dit was Wang en die drie ego metgeselle. Hulle staar somber op die "dooie paar" en gesels opgewonde. Odin rondom hulle het op soek na van Hong Luo. Daar was drie mans links, maar hulle was nie gewapen.
  
  
  Rondom hulle, Odin het die deur oopgemaak van'n muur kabinet.
  
  
  Ag, " het hy gesê. Die res van ons het by hom te help. Almal buk om te kyk na die lyk. Wang opgesom dit bondig. "Moord," het hy gesê.
  
  
  Hierdie oomblik kan nie weer gebeur nie. In elk geval, hy het om nou op te tree. My skouer is nog steeds bloeding in die agtergrond van die gordyne, en hulle het gou het die gevolgtrekkings van die plek. Ek het gedink wat sou dit wees soos: ek wil om uit te gaan en te skiet, bang, bang, bang, en skiet al drie van hulle terwyl hulle nog steeds staan by die muur kabinet.
  
  
  Sy het uitgegaan om te skiet.
  
  
  My idee was verkeerd.
  
  
  Sy was geskiet deur een rondom hulle, maar Wang en die ander spring uit van die pad. Hulle het albei duif op my van die teenoorgestelde punte. Hulle aangeval gelyktydig en verdeel die werk. Die eerste slag was'n punch aan my pols, en Wilhelmina gespring uit om my arm. Van Laeveld leun oor soos'n stormende bul en headbutted my in die ribbes. Sy liggaam verdubbel oor in helse pyn, te laat uit die lug soos'n pap band. Dit klop my oor'n bietjie, maar op my pad na haar vloer, ek duif op die Bussie se enkels. Hy geval het en geland het met'n slag. Vir een mal minuut van dit, het ek gedink ek sou dit maak nie. Hy het die stilet in sy hand, maar dit was al nutteloos. Die ander was nie aan die slaap. Hierdie tyd, het hy het nie mik vir my pols, maar gefokus op die bron van al my groot magte. Die tien-pond klub geland op my skedel met'n kraak.
  
  
  Wanneer hy gekom het, was hy lê op die vloer van wat lyk soos'n biblioteek. Vir'n tweede, ek het gedink ek was in'n openbare lesing kamer. Die kamer was nie so groot nie. My doel was soos'n oorryp waatlemoen, en die opening van my oë was soos die opheffing van gewigte. Nietemin, die poging om af te betaal. Nou is hy het geweet een ding wat hy nie geken het nie voor: nou is hy het geweet hoe baie ih daar was. Want al tien blykbaar het hulle in hierdie kamer met my.
  
  
  My geweer weg was, en so was my stilet. My skouer is nie weg nie, maar hy wou dit om weg te wees. Dit het gevoel soos iemand wat voortdurend byt my arm.
  
  
  As jy al ooit gedoen spesiale operasies in'n oorlog, jy mag gewees het in hierdie posisie. Of as jy al ooit'n kind in'n gebied waar dit gaan oor " ons " bende teenoor 'ih'. En die" vriende " was benoud in'n dooie einde van die stegie. Die kaarte is teen jou, en die perderuiters nie beweeg nie. Dit is wat jy teen die res van die wêreld, en jy staan nie'n kans nie. Tensy jy iets "spesiale". Hemingway gebruik die woord cajones, wat beteken "balle" in spaans; ook bekend as macho. Of, ek sê in nederlands, die edele deien. Ek verstaan nie heeltemal hoekom testikels het'n simbool geword van alles dapper en eerlik te wees, maar dan weer, dit is nie om diegene wat die vraag so'n cliche. Ek glo sterk in sulke uitdrukkings soos" Werk op tyd maak jy gereed "en"'n persoon is die moeite werd om so veel as'n ego eier". So ek het ih drie.
  
  
  My persoonlike skat.
  
  
  Natuurlik, jy moet weet dat ek was nie gebore met drie eiers. Die derde was'n geskenk van die BYL. Op die dell self, dit is ook'n bal-vormige granaat. 'n dodelike gas bom. Die gedrukte handleiding vir dit lees: (1. Trek uit die pen. 2. Die bom laat val. 3. Hardloop so ver as jy kan.) en'n "Lys van moontlike parkering kolle", wat is BYL slang vir waar jy kan wegsteek verborge wapens. Die +3 sin ("gebruik die buigsaam aanhangsel van die Z-5 en plaas die granaat op jou dele van die liggaam") vervat sommige subteks.
  
  
  Wat ek nie geweet het nie dan, en ek weet nou, was dat "Tussen jou eie dele" daar was die veiligste skuiling in die wêreld. Niemand sou dink om te kyk vir'n granaat daar. En hierdie feit het my lewe gered het meer as een keer. Maar daar is een probleem met hierdie granaat: hoe om te kry ee om'n skuiling.
  
  
  Jy stem in die voorkant van jou vuurpeloton. Twaalf gewere is daarop gemik om jou stapel dollar. Jy word aangebied om'n blinddoek, en jy sê "nee". Hulle bied jou'n sigaret en jy nee sê. Hulle vra as jy het'n laaste versoek, en jy sê, " Ja, meneer." Haar hotel wil om te maak homself gemaklik vir die laaste keer.
  
  
  Dit is'n probleem met die granaat.
  
  
  "Ek dink hy is wakker. Kwan gesê. Van het gekom om te sien as wat die geval was... ek kan nie voorgee om dood te wees vir ewig.
  
  
  "Nick Carter,"het hy gesê.
  
  
  Hy het stadig trek homself en het gevoel sy kop. "Ek het gebeur om te wees in die gebied, en ek het gedink ek wil stop deur en laat val deur."
  
  
  Hy glimlag. "Ek wens ons geweet het jy kom."
  
  
  "Ek weet," sê ek. — Jy moet'n koek te maak."
  
  
  Met'n gebaar, hy het die brief na die ander. "Hey, kom hier. Ek wil hê dat jy om te voldoen aan die beroemde meester sluipmoordenaar, Nick Carter, een laaste keer." Uit die manier waarop hy dit gesê het, het sy verwag'n ronde van die applous, en miskien'n paar meer.
  
  
  In plaas daarvan, het hy ontvang'n genadelose reeks van sneers.
  
  
  "Nou..." sê Van zyl. — Daar is'n ander probleem. Wat sal die eer van die doodmaak van ons Killmaster? Dit was'n retoriese kurktrekker, natuurlik, om Van die hotel om mense te kry om te help emu kroon.
  
  
  "Vir my. Kwan skielik getrek uit sy geweer: "ek het al die volgende bevele lank genoeg. Ek het hierdie eer vir die bevordering." Wang ook het sy geweer en het'n ego Kwan. Hy het gesê. "Meer waardig is van dit."
  
  
  Ek het gewonder wat was meer waardig rondom hulle. Ek is regtig begin om te kry wat belangstel.
  
  
  Die twee mans staan en kyk na mekaar, twee gewere wys na mekaar se harte.
  
  
  Die sirkel van die mans het'n stap terug van hulle, asof hulle was die uitvoering van'n quadrille sonder musiek. Hierdie skuif verhoog die spanning, waarna die twee helde met wapens om te veg. Nou is dit tot trots. As iemand rondom hulle teruggeval het, sou hulle verloor in die gesig staar. Of enigiets anders.
  
  
  — Ek het om jou te laat val jou wapens. Dit was'n nutteloos spel, en Vahn het dit geweet.
  
  
  — En ek vertel jou dat ek nie neem bestellings nie.
  
  
  Ek dink Kwan afgedank eerste. Twee flitse gebeur het in'n split sekonde, en hy was reeds halfpad oor die kamer. Die tweestryd het almal die afleiding wat hulle nodig het. Sit op die vloer, het hy die granaat in sy hand en begin om te kruip duim vir duim in die rigting van die deur. Op die eerste skoot, en hy het dit laat val, hou sy asem op, en hardloop na die uitgang. Die gas het'n dodelike rook skerm. Hulle hyg en val, probeer om my te bereik. Een het deur nah, maar haar ego geskop in die lewe en dit gebuig. Hy het'n groot sprong en gedwing om homself te spring uit. Dit was'n swaar antieke oak deur met'n dekoratiewe sleutel in die dekoratiewe slot. Die deur het gerusstellend en selfvertroue. Sy sal nie in staat wees om te weerstaan die druk van agt rowers vir ewig. Maar dan weer, hulle het nie veel tyd nie. Die gas sou klop ih af sy voete in sestig sekondes, en in drie minute het hulle sal al dood wees.
  
  
  Hy het tot die vierde vloer, die venster oopgemaak het, en het'n diep asem. Die gas sal bly waar dit is: in die biblioteek gesluit op die tweede verdieping, in die kamer waar die vensters was gesluit.
  
  
  Die bejaarde egpaar is steeds waar ee het het hulle verlaat. Hulle was so bang dat hulle nog steeds voorgegee dat hy dood is. Ihk haar opgetel, rug aan rug, en het haar af drie vlugte van die trappe.
  
  
  Ons bereik die gras in die voorkant van die huis en gaan lê op die gras te vang ons asem. Hy kyk uit die biblioteek venster. Drie liggame lê opgekrul op die nen. Die venster kan nie oop nie, maar hulle gesterf het probeer om dit oop te maak.
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 9
  
  
  
  
  Daar was geen suites het in die Britse Koloniale, so ek gehuur het om haar drie kamers. Die twee rondom hulle was vir Thestlewaites. Dit blyk te wees die laaste naam van die Hertog en Hertogin. En hulle werklik was die Hertog en Hertogin. Dit blyk dat die meisie, Nonnie, was ih se dogter. En ag geneem word dat die hertog was drie en tagtig jaar oud was, het haar pa'n gevoel van respek vir die adel.
  
  
  Nonnie het die tweede kamer.
  
  
  Nonnie het net aangehou kom na die derde.
  
  
  Die derde kamer was myne.
  
  
  Liggies, ek het probeer om te verduidelik aan haar dat ek nie haar soort. Sy geprotesteer verwoed, en het gesê sy hou van my. Ek liggies verduidelik dat sy nie my tipe. Dit het haar huil. Ek het vir haar gesê ek het gelieg. Ek het vir haar gesê ek het haar baie verleidelik en vernietigend sexy. Haar pa het vir haar gesê dat hy was erg beseer.
  
  
  Sy was baie begrip.
  
  
  "Ek het geroep en het twee gesprekke. Die eerste een was met Londen, met Roscoe Kline. Roscoe was'n AH agent. As'n skut, sy talente is ver onder die gemiddelde, maar wanneer dit kom by die dop Hema enige plek, Roscoe Kline het nie die son op hom.
  
  
  Roscoe lyk soos niks wat hy nog ooit gesien het voor. Die emoe daarin geslaag om te lyk soos drie verskillende mense in dieselfde gebied. Hy het'n spesiale manier van die verandering van sy uitdrukking en houding. Een dag wat jy kyk rond en sien'n boodskap seun. As jy terug kyk weer, die woord seun is weg en jy sien iemand anders — 'n prokureur of'n renjaer-op enige koers: iemand heeltemal anders. Dan was dit net jou gevoelens, jy het gedink dat jy nie gevolg... Die storie gaan dat Roscoe een keer ontsnap deur Dachau deur eenvoudig loop uit van dat die Nazi-vesting, bloot omdat, soos hy dit gestel het, "hy lyk soos'n duitse."
  
  
  Glo dit of nie. Ek glo ten volle in hierdie in die lang termyn.
  
  
  Roscoe belowe om'n vliegtuig te vang om te Nassau. Dit sal voortgaan om te monitor Chen-li en Vin Wo, totdat ek daar is. Dit was tien minute afgelope tien. Ek het haar by die lughawe. Die reis na Londen het op die tyd. Dan draai hy op die radio. Was daar nuus van'n ontsnapping, maar niks oor Chen-li se moontlike vang. Roscoe moet wys sy truuks.
  
  
  Die hotel dokter ondersoek my skouer, verbind my ego, en het my'n inspuiting.
  
  
  Hy het ons nie vertrou met'n enkele woord wat ek loop in die deur.
  
  
  Haar hotel neem'n stort, 'n drink en-veertig uur kelders. Maar sy is ook geïnteresseerd in die sien van Tara, en ek is nie so gelas dat ek nie besef dat sy moes gewees het deur hel vir die laaste paar uur. Dit was'n aangrypende toe sy gryns en gesê, " Julle ouens altyd pret ook." Sy het ook geweet dat sy eintlik het die mistel in gedagte. Ek wil eerder begin soek vir haar myself as om te sit en wag. Hy het gehoop dat Tara het gekanselleer haar hotel bespreking en gegaan na die adres wat hy aan haar gegee. Hy gery het tot'n geel huis op die ander kant van die dorp.
  
  
  Mev Wilson. T. Balju het my geantwoord. Nee, sy het my vertel, Tara was nie daar nie. Hema was hierdie Tara? En hema was vir nah haar? Die bloed begin neurie in my kop. Tara moet hier is'n paar uur gelede. Dit was die veiligste plek wat hy kon dink. Maar ek moet nie laat Ay gaan terug na die hotel. Haar moet gestuur het om haar openhartige hier. Die boodskap dat Mev Balju het haar beteken dat ek sal ontslae te raak van haar agtervolgers. Hy dink aan die twee vroue sit saam, drink koffie en speel met die kinders.
  
  
  Die skouspel wat nou aangebied self voor my oë was nie minder lekker nie.
  
  
  Hulle het'n Houer.
  
  
  Maar, stem probleme weer. Wat is hulle? En waar het hulle haar? Haar weer het nie geweet waar om te begin nie. En selfs nou, Tara kon...
  
  
  Haar naam is Missis. Balju, Hema was daar.
  
  
  Sy het vir my'n bottel rum.
  
  
  Sy vas by nah. Dit sou dom wees om te verlaat terwyl ek weet nie waar om te gaan. Grenada? Ek dink nie hulle het Tara daar. Maar dit was die enigste plek wat hy kon dink. En dit is die rede waarom hulle nie neem haar daar. Hy het nog'n sluk van rum.
  
  
  Haar meester aan haar gestuur het. Die balju gaan haal'n paar papier en'n pen en skryf'n nota vir die polisie oor Wilson. Hy het vir hulle gesê wat die werklike skuldiges was en wat hulle sou waarskynlik vind ih vyf voete onder die grasperk. Ek het vir hulle gesê daar is dalk meer liggame, maar ek het nie geweet waar.
  
  
  Dan is hierdie heilige plek weer aangesteek.
  
  
  Die "Wooden Nickel" is presies wat Ego Wilson het vir hom gesê. 'n ietwat run-down taverne op die kant van die pad. Mimmo gery verby haar en geparkeer tussen die bome.
  
  
  Die vensters was donker, maar toe ek nader, het ek gesien dat hulle is bedek met swart gordyne.
  
  
  Ek het haar hoor stemme.
  
  
  Hy bereik vir Wilhelmina. Ek het dit wanneer die lug in die kamer het breath weer, en ek het om te gryp dit uit deur die dood truuk van'n verstikkende Thai. Stilet het haar iewers op die biblioteek vloer. Dit was lekker om te kry my ou betroubare wapen terug. 'n nuwe wapen is soos'n nuwe liefde — jy is altyd bang dat dit sal toelaat dat jy neer.
  
  
  Lizzie leun die rigting van die donker venster.
  
  
  Eh bien, Lotto?
  
  
  Nous besoeke.
  
  
  Hulle wag vir iets, en hulle was in gesprek in frans. Frans was'n gemeenskaplike taal in Indosjina. Baie rondom hierdie revolusie-geteisterde lande was eens franse kolonies en dan onafhanklikheid in die gesig gestaar terwyl dink saam oor watter rigting om te neem. Linker-of die regterkant. Sy het nog nooit so goed in hierdie oos-tale, maar ten minste sy praat frans.
  
  
  "Si le Jag is parti. Sien jy die sein?
  
  
  Hulle wag vir die sein wat die boot was weg.
  
  
  — Плюс важно, où sont les autres?
  
  
  Hulle was ook wag vir die "ander". As hierdie "ander" is waar ek gehoop hulle sou wees, kan hulle gewag het'n baie lang tyd.
  
  
  Hy gespanne te vang elke woord wat hulle gesê het. Hulle het gewonder of jy het gekontak les autres met Carter. Hulle het gedink dit was'n jammerte dat hulle nie toegelaat word om jou te help.
  
  
  "C'est dommage," sê een, " que la femme est mort."
  
  
  My dollar stapel opgehou klop.
  
  
  Tara was dood.
  
  
  Wysheid, insig, self-verdediging, geleentheid, doel, ah, die lewe, al verkrummel in betekenisloos stof. Sy het net mal. Hy het opgespring en skop die deur oop. Sy is aangeval deur die eerste bewegende voorwerp in die oog. Sy het nie eens trek'n geweer. Haar hotel kon voel die vlees in sy hande en voel'n primitiewe drang om te skeur en baklei. Haar hotel kan wees haar eie wapen.
  
  
  Skielik het dit geblyk dat ek was om te veg met drie mans. Saam, hulle was ses voet lank en drie honderd en vyftig pond, maar wanneer dit kom om te waansin, ek hou nie van die son. Blinde woede, brandende woede — dit is wat blyk die dwase in superhumans.
  
  
  Hy was'n deurlopende woedend masjien. Hy was'n fabriek wat gehandel stoot en skop. Nie een van hulle ontsnap my. Ons was gereël soos'n Chinese legkaart-'n enkele, spin, skop die bal. Hulle was almal bang is om te skiet, te bang om te tref een deur middel van hulle.
  
  
  Haar hotel sou graag jou te vertel hoe ek dit gedoen het. In werklikheid, haar hotel sou bekend vir homself. Maar al wat ek onthou, is my eie woede. Wanneer dit verby was, hulle was almal dood. En hy het dit gedoen slegs met sy kaal hande.
  
  
  Tara se liggaam is uitgestrek op die toonbank. Daar was geen pols. Geen teken van die lewe. Hy tel haar op en dra haar na buite. Haar rooi hare verbrand my soos'n handvol van die vlamme. Haar gesig lyk bleek in die maanlig, maar'n dowwe waas van sproete nog bedek haar neus. 'n knop vas pynlik in my keel, en ek het geskree om vry te breek in'n verwoestende snik. Maar dit het nie verder gaan; hy het net daar gebly.
  
  
  Hy soen haar totsiens.
  
  
  Sy geroer kortliks in my arms.
  
  
  Ee soen haar weer.
  
  
  Sy lag en gryns. "Hey, Nick," het sy gesê met'n lag. — Het sy skrik jy sleg?"
  
  
  Ek het amper laat val dit, ek was so geskok deur hierdie onverwagte prestasie. Hy kon nie sê'n ander woord aan ons. Sy bars uit van die lag. 'Kalmeer. Jy is nie mal nie. Slapende Skoonheid is lewend en goed."
  
  
  Ten slotte, ek het daarin geslaag om te sê: "Wat-ha-whoo". Of iets soortgelyk.
  
  
  Sy het weer gelag. — Laat my gaan en ek sal jou alles vertel."
  
  
  Dit is verlaag deur ee. "Mmmm," het sy gesê. "Dit is lekker om te beweeg weer." Sy strek haar arms uit en swaai rond in die maanlig.
  
  
  Sy was pragtig. Sy was'n mitiese nimf. 'n nimf deur'n ou legende, gebore weer, stygende uit die helmtekens van die rok, 'n magiese wesens deur middel van sprokies, wakker ongedeerd van'n spel wat geduur het'n honderd jaar.
  
  
  Hy kyk na Nah, meer of minder betower hom. Sy het klaar haar dans, skud haar kop, en glimlag. "Ek haat dit om te sê julle die waarheid, darling. Dit is regtig baie onromantiese."
  
  
  Probeer dit, " sê ek.
  
  
  "Bioterugvoer," het sy gesê.
  
  
  Organiese terugvoer?
  
  
  Organiese terugvoer".
  
  
  "Jy het reeds gesê dat," sê ek. "Maar wat is dit?"
  
  
  Wel, geen twyfel wat jy gehoor het van hierdie teorieë oor hoe om te stop'n hoofpyn, hoe om te bestuur asma net deur die beheer van jou brein golwe... "So what?" Daar was'n topverkoper genoem Bioterugvoer. Ek lees nie enige topverkopers, maar ek het gehoor oor hierdie teorieë. Dit het niks te doen met "hoe doen ek boots'n dooie persoon in wiskunde?"
  
  
  "Wel," het sy gesê, " ek het. Hulle het my gevra waar was jy, Odin rondom hulle het my getref en ek het. Dan is sy net begin met hierdie bio-terugvoer. Ek laat sak haar pols totdat ek kon nie voel haar ego nie, en het my asem opgehou. Ek het altyd het dat wanneer hulle het te naby aan my."
  
  
  Net soos wat? Ek gebreek het my vingers.
  
  
  Geen. Nie maklik nie. BYL is bereid om vir'n groep van die vroulike agente. Hierdie oefening het vir baie maande. Maar dit werk."
  
  
  Maar sê vir my, hoekom het jy nie kontak my? Sy trek haar skouers op. — Ek was nie seker dit was jy by die eerste. Maar ook "— sy het gestop en gekyk na die grond — " gaan na jou hotel te sien as dit jou pla."
  
  
  Hy het haar'n giftige kyk. "Ek was so verskrik bekommerd toe hulle gesê het jy was dood dat ek storm in die klub soos'n besetene."
  
  
  "Hi daar.'Moenie skree soos dat. Dink jy sy het gekom hier vir die pret?
  
  
  "Nee."Maar jy was nie pret. Jy geslaap het by die werk.
  
  
  Sy weet dat hierdie metode het verskeie voordele. Jy kan selfs ophou om jou pols terwyl jou ore voortgaan om te funksioneer. En die mense is geneig om nie te skaam wees in hul woorde in die teenwoordigheid van die oorledene.
  
  
  Tara het baie geleer. Nie dat dit het ons nie verder nie, maar ten minste die geheime van Nassau is opgeklaar.
  
  
  Jing Lin en Bangel het'n oosterse apteek. Bangel ook'n hotel in Nassau. Wanneer dit alles te goed om waar te wees, die Chinese maatskappy KAN'n aanbod gemaak wat hulle nie kon weier nie. In ruil vir die nie-skakel af die bron van die dwelms, KAN daarop aangedring dat twintig persent van die opbrengs en gereelde dienste. Hierdie "random diens" is baie eenvoudig: al wat hulle moes doen, was om te bied dekking en dekking vir die PBX reeks wat KANG was besig om te plant iewers.
  
  
  Nassau was'n ideale stellasies gebied. Naby aan Amerika, maar nog steeds Britse grondgebied. Hierdie gered ih'n baie moeite en risiko. En as vir die laaste been van die ih reis, dit was baie maklik aan boord van'n boot en die land op'n afgeleë Florida reef. Die stelsel werk goed.
  
  
  Charles Bryce, byvoorbeeld, is die man wat vermoor Senator Morton. Op die eerste het hy gewerk as'n eenvoudige kombuis assistent in'n casino in Grenada; dan KANG was aangestel deur die ego, trek die regte snare hier en daar, soos'n vlieënier van die "Vlieënde Aces"; - hy neergestort het die vliegtuig met die senator in nen. Soos vir die KAN, die stelsel goed gewerk, maar Jing Lin het beswaar gemaak teen hierdie vou papier. Dit is hoofsaaklik bedoel is teen die gebruik van skerp sny. Daar was ook ander deelnemers wat brom.
  
  
  Dit het uitgeloop toe Chen-li geskiet Saybrook. Dit was onmoontlik. Senator Saybrook kon gewees het Chen-li se teiken, maar ego moet doodgemaak het homself by die huis in Maine. Wanneer Saybrook in die casino met openhartige oë, Chen-li het gedink: "Hoekom moet ek wag vir haar?"
  
  
  Dit was'n damn dom ding om te doen. So jy sal maak jou eie nes.
  
  
  Chen-li is in hegtenis geneem.
  
  
  Jing Lin het besluit om te verlaat. Erg genoeg om te draai Bangel in vir dit, indien nodig. Die res van die bende was ook op die rand van muitery.
  
  
  Die hele casino besigheid in Grenada was skielik onder bedreiging.
  
  
  Hulle gestuur Deur die Vin. Ih groot man in Londen, plus'n redding span deur Kang te kry om Chen-li. Die vleuel het homself gevestig as'n opium handelaar, en hierdie rol hom toegelaat het om te kry Jing Lin se vertroue, sowel as die stuur Jing Lin om my te gaan haal. Maar as gevolg van hierdie chaos en muitery in Grenada, KAN het om te vind'n nuwe plek. So hulle het die Hout Nikkel in die geval, die wegsteek van die dwelms uit die Wilson. T. Balju. Hierdie bar Stahl ih is die nuwe hoofkwartier. Daar is hulle opgeroep om te beplan hul volgende optrede. Die meeste van die mense rondom hulle selfs geëet het en daar geslaap. Die plan was goed.
  
  
  Vleuel was die meesterbrein agter Chen-li se ontsnap rondom die tronk. Hy het ook beplan om die ongeluk met hierdie jag en het'n duikboot. Hy het toe gereël vir'n "vergadering" met die hertog, en ook seker gemaak dat die hertog se lojale butler het verdwyn. Was dit nie toevallig en aangename dat die Vin het geweet dat'n groot butler? Net aangekom het in Londen met Lady Cheryl se aanbevelings.
  
  
  Hy het die gewelddadige dade te Wang Tong. Hierdie klasse was nie sleg nie, wel, gewelddadige. Wat was irriterende was die vertalings. Iewers, uit frans te Kambodjaanse, Thai, Chinese, en die spesiale engels van van Tong, foute ingesluip het in, en goed gedink-out planne verloor het sommige van hul betekenis. Wat gevolg het gelyk soos iets uit'n "Hoeksteen Polisie"movie komedie.
  
  
  Elke keer as een van die ouens rondom KAN struikel oor'n liggaam, het hulle gedink dit KAN doen.
  
  
  Na alles, KANNA het elke rede om dood te maak Bangyeol, en KANG ook beplan om dood te maak Lin Ching. So almal het gedink dat dit was iemand anders in die groep wat dit gedoen het, en stil skoongemaak die lyke wat hulle gehad het vir haar.
  
  
  Die res van dit was minder pret. Dit was die aya deel wat handel met mistel se verhouding tot Garou. Hulle het hom toe hy my gekontak. Die ouens op die Selfoon wat dit gedoen het, en die kennisgewing gekom dat " die Amerikaanse is dood." Vin is net gedink as vanselfsprekend aanvaar dat ek hierdie Amerikaanse. Dit was laat in die aand wanneer die Vlerk se groep het hul pad na die Waterval Pad, en die ander begin om hul stories oor'n algemene gesprek.
  
  
  Hulle het besluit hulle wil beter kry my — en vinnig. Maar ek was reeds op Waterval Pad. Hulle het Tara in plaas van my.
  
  
  "Waar het hulle neem jy?"
  
  
  Sy het omgedraai.
  
  
  Jy het gesê hulle is joune. Ek wil om te weet waar.
  
  
  Sy laat die sand loop af in my bors. - "Ek dink dit is'n baie siek kurktrekker." Sy het'n dollar stapel in die sand op my bors. "Wat gaan aan?'Wat is dit? " het sy gevra, met'n lag. "Is jy jaloers, Carter?"
  
  
  Natuurlik het ek is nie jaloers nie. En moenie my bel Carter. Jy lyk soos'n vroulike verslaggewer om'n fliek.
  
  
  "Ek het net gebeur om te speel Lauren Beckall." Sy staan met waardigheid en hardloop langs die strand in die maanlig. "As sy het my nodig," het sy gesê, " net fluitjie." Die enigste ding wat sal afbreuk doen aan haar waardigheid was dat sy nie dra enige klere. Wanneer ons die eerste keer ontmoet het, het sy gelyk soos'n mooi ordentlike jong dame. Maar die afgelope tyd, sy lyk meer soos'n gebreekte jong dame as'n behoorlike vrou.
  
  
  Haar beslis hotel sl. Haar hotel ee weer. Maar die ergste van dit was dat ek nie kon fluit.
  
  
  Hy het opgestaan en agter haar af in die strand.
  
  
  Ons het gaan swem.
  
  
  In & nb, in die middel van die golwe, ons gly die ander een oor die ander.
  
  
  "Dit sal nie werk nie," het sy gesê. Ek het vir haar gesê. "'n weddenskap plaas?"
  
  
  Wel, dit kon gewees het, as ons nie uitmekaar geskeur deur nog'n week van buitemuurse aktiwiteite. So ons het die liefde by die rand van die oseaan, soms bedek met water, soms naak weer. Ons het in dieselfde ritme as die golf, of die golf — in die dieselfde ritme as ons s'n, so dat dit en dit het die golwe en die strand, vergadering in hul natuurlike verloop en sê totsiens; ons het selfs meer vriende, groet en afskeid liefdevol, met nat sout soen. In werklikheid, dit het nooit opgehou nie. My mond op haar bors onmiddellik het haar begin alles weer as ons neergedaal het saam in die malende water en weer opgestaan het saam, hygend met opwinding.
  
  
  'n paar dae later, sy het vir my gesê,"Jy weet, ek was bang vir haar by die eerste."
  
  
  Hy het die binnekant van sy hand oor haar maag. "Dit is'n scary spel, heuning. En as jy kan nie speel met messe of kung fu... wel, ek blameer jou nie. Hy kyk diep in haar oë. "Laat my dan vertel jy wat.: Ek was baie kwaad met jou."
  
  
  Sy skud haar kop. — Ek bedoel nie dan. Ek bedoel, tot op hierdie dag, wanneer jy en ek sit in die kroeg, wanneer jy sit daar, op die ander kant van die stoel, miljoene kilometers weg.
  
  
  "Kyk," sê ek saggies. "'n stem soos hare. En niemand kan my betaal vir dit. Jy weet dat dit nou dat sy is met jou, haar is alles joune. En die res van die tyd... wel, dan is sy waarskynlik al sy eie.
  
  
  Sy glimlag. Daar was'n waas van jou hartseer in dit. "Moenie bekommerd wees nie. Carter. Ek sal nie probeer om jou te verander. Eenvoudig... Sy bly stil, die oorweging van wat om te sê nie, dan het besluit om voort te gaan — " dat ek het nie geweet jy voor. Dan as haar naam is nie Lauren Beckall, dan het ek het dit verskriklik, walglike neiging om te word Weeskind Annie. Sy glimlag weer, maar hierdie keer het haar gesig was meer vrolik. Moenie bekommerd wees nie. Nou is sy'n baie groot en sterk, en is lief vir jou net die manier waarop jy is."
  
  
  Ek het'n ingeboude in die refleks om die frase "ek is lief vir jou", in'n reeks van hop. Hy het nooit beloof om haar enigiets... ons almal het om dit te hou nie-bindende... ek kyk na Tara. "Ek dink," het sy gesê, " miskien is ek lief vir jou ook."
  
  
  "My God," het sy gesê...
  
  
  
  
  Hoofstuk 10
  
  
  
  
  Die Britse Museum is meer aantreklik as ooit. Vir my, daar was altyd iets sinister oor hierdie aantrekkingskrag. Jy is op soek na'n paar wapens wat Koning Arthur moet een keer gedra, of'n monnik se kleed wat "dateer terug tot 610". Dit skielik gebeur dat die geskiedenis is nie net'n klein storie wat saamgeperste en droog in hierdie geskiedenis boeke, soos een string van die dorre mense en gebeure gaan hand aan hand na die datums wat altyd onthou. (1066, Viking oorwinnings). 1215, Magna Carta.) Geskiedenis is'n rumoerige, woelige mengelmoes van feite geskryf met moed, vertroue, en bloed. Geskiedenis is oor mense soos jy en ek, vir ewig gedoem is om te dien ons eenvoudige, alledaagse bestaan. Nie'n metaal skild, of'n stuk lap.
  
  
  Soos ek gesê het, dit is creepy.
  
  
  Hy het gereël om te voldoen aan Roscoe by elf uur in die kamer waar die Konstabel se vinger druk gehou. 'n spesiale slaag is nodig om te tik. Ek het hierdie gedeelte, en aanwysings om daar te kom, sowel as'n briljante pamflet oor John Constable (1776-1837). Sy oorhandig'n slaag deur'n Margaret Rutherford lookalike, wat dan gee my'n reuse-gids van die afdrukke. "'n romantiese realistiese," die pamflet gesê. "Konstabel Hotel terugkeer na die natuur." As dit so is, dan is die natuur (1776-1837) was'n wonderlike plek. Een gesig van die briljante groen.
  
  
  "Maar ja. Dan was daar geen toilet in die huis.
  
  
  Haar omgedraai. Dit was Roscoe Klein.
  
  
  "Gaan voort om te bewonder hierdie skildery," het hy gesê. Hy het omgedraai en bewonder die skildery. "Ons gemeenskaplike vriend van Nassau hier gekom het. Hy huur'n land huis in die Cotswolds. Haar, het na'n ander skildery. Huise met grasdakke en'n helder groen rivier. "Jou Chen-li is nog steeds daar. Hulle het daar openhartige rondom die lughawe en saam met hulle die krimpvarkie het nie uit te gaan enige plek. Daar was geen besoekers. Daar was geen telefoon oproepe, " wat is ongewoon. Hulle is net'n klomp van die squires lei'n stil, netjies buite lewe. Natuurlik, hulle het net hier vir vier en twintig uur.
  
  
  Hy het'n ander blaar en hierdie keer verken die meul en stroom. "Het jy gesien dat enige ander KANG agente?"
  
  
  "Niemand, Nicky. Aan niemand nie.'
  
  
  — Het iemand die moeite doen jy?"
  
  
  Wat is vir my? Lamong Cranston? Met die vermoë om jou gedagtes te wolk? Niemand sien die skaduwee, baby.
  
  
  Dan het ek nog'n kurktrekker, Roscoe... Hoekom is jy wat daarop dui dat ek kyk na hierdie foto's?
  
  
  Haar omgedraai. Roscoe haal sy skouers op. — Ek het net gedink jy moet weet iets oor kuns."
  
  
  Wat ek gesê het, dan is dit nie geskik is vir die kompaksie.
  
  
  Ons het middagete by'n West End diner genoem die Jagter se Kajuit. 'n hout-betimmerde diner met'n soort van paling-in-jellie en haas-terug menu. Ek het Tara en het vir haar gesê om te kom oor. Ons bly in'n" woonstel " wat behoort aan'n vriend van Roscoe se, 'n meisie wat tans werk in die stad. Ons was meer op ons eie, en ons het minder probleme met alles wat John Stewart nonsens oor die poortwagters, kelners, en slavinne. Dit was ook die mees vreedsame manier om te kommunikeer met die stad. Ek het die pad Roscoe kyk na Tara toe sy gekom het. Sy was geklee in'n smarag groen kasjmier rok met'n smal hals en styf soos die plaag, wat blootgestel haar op haar beste, en het haar gehelp om stewige ronde borste. Sy moet gegaan het om die winkel en koop'n ego daardie oggend. Ten minste het ek het nog nooit gesien dat dit voor, ego. Ek kan soms vergeet haar rok, maar ek sal nooit vergeet om haar stywe rok.
  
  
  Hy het haar om te Roscoe. Sy glimlag haar eie glimlag. Soos ek gesê het voor, Roscoe kan kyk wat emoe hou, maar nou is hy is gespesialiseerde in dophou sonder uitdrukking. Mnr Poe, Die Gemiddelde Persoon. Gemiddelde hoogte, bou, gesig, en klere. Ek skat hy was oor die vyftig jaar oud of so, en ek kry dat die syfer deur die toevoeging van alles wat hy gedoen het. Maar hy het sy eie dik hare, dit is nie grys, en dit beteken nie dat die aggressiewe swart kleur wat gebeur wanneer die kleur.
  
  
  So Tara glimlag. 'n paar oomblikke later, wanneer Roscoe kyk na hom, dit was Gary Gee. Hy was lank en dun, en skielik nen was geklee in'n snyerspak, en hy het gesien dat hy het verbasend wit tande. Ah, die wit wat verblind, en Tara kyk betower.
  
  
  Hy gaan sit het, het sy keel skoongemaak, en met'n ferm, heerszuchtig gebaar het die kelner oor en bestel drankies. "Vertel my," het hy gesê Roscoe, " wat kyk na jou handel nou?"
  
  
  "Handel?'
  
  
  'Buite. Jou buitelandse handel.
  
  
  "O, die beweerde handel. Charlie Foelie. Het jy al ooit gesien ego?'
  
  
  Sy ego het nog nooit dit gesien.
  
  
  "Wel, dis goed. Wapens is ook goed. As iets gebeur — en ek dink nie dit sal-hy sal my laat weet. Daar is'n seuntjie met hom, Pearson. So jy hoef nie bekommerd te wees oor dit."
  
  
  "'n seun?'
  
  
  Roscoe kyk my reguit in die oog. — Ek dink jy is baie slim wanneer jy twintig."
  
  
  Ek het gedink oor dit vir'n rukkie. — Nog steeds, is dit sou voel'n baie beter as jy sit daar nou."
  
  
  Roscoe skud sy kop. — Ek is'n bloedhond, Nicky. Nie'n waghond. Buitendien, ek kry ook - " te oud,"hy het probeer om te sê, maar gevang homself net in die tyd," het haar stahl is te lui die afgelope tyd het om te lê in die nat gras vir'n week wag."
  
  
  "Hoe kan jy so seker wees dat hulle sal bly vir so lank?"
  
  
  - Produkte, byvoorbeeld. Hulle bestel kruideniersware-byvoorbeeld, vir'n week. Hulle het selfs gehuur om'n huishoudster. Dit beteken dat hulle van plan is om goed te wees seuns vir'n rukkie. Sulke nuus versprei vinnig deur die dorp. En glo my, dit is reeds nuus in hierdie stede as iemand nies twee keer.
  
  
  "So, wat doen ons?"
  
  
  "Net wag?"
  
  
  Het hy getrek uit twee e-pos bokse. Klein sak swart bokse. "Een vir jou, een vir my."
  
  
  'Die werk van'n afstand?'
  
  
  "Ja. Net gaan na die naaste selfoon en bel nege-drie-ses-vier-nul-nul-nul. Buite die stad, jy moet in die eerste draai nul-een. Klik dan kode hierdie cutie en jy sal hoor'n opname van die Foelie se verslag. Verslag elke uur.
  
  
  "Is dit al?"
  
  
  "Nee," het hy gesê. "Daar is iets anders. Jy kan ook bel en laat jou boodskap op band. Dan Foelie en haar ego kan luister. Dolores is voortdurend die monitering van die monitor, so ons sal in kennis gestel word as iets verkeerd gaan. Net seker wees om te vertel hey waar jy bly. Dolores was'n BYL skakelbord.
  
  
  — En hierdie huis — is dit moontlik om te sit Zhukov in dit?
  
  
  Hy het'n suur gesig en skud sy kop. 'Skaars. Of hulle moet weg wees vir'n rukkie, maar hulle het nie getoon enige tekens van dit nie. Ons kan probeer om te stuur'n werker vir een of ander rede. Maar as Poe Vin het vir so'n truuk, hy sou gewees het lank dood. Ons het'n verbinding met die plaaslike telefoon netwerk, sodat ons kan onderskep alle uitgaande boodskappe.
  
  
  Ek het nie soos dit. Dit was vir ewig te wag. Maar ek kon nie die risiko loop om myself in gevaar. Vin Vo onthou my. Net wys die emu jou gesig weer en die hele operasie sal'n mislukking wees.
  
  
  Hy kyk op sy horlosie. Dit was twee minute aan die een. "As jou blaai stelsel werk, ek dink jy het tyd om dit te doen."
  
  
  Roscoe het my sy skitterende glimlag. — Hoekom het jy nie doen dit nou?" 'n vriend? Hou dit in jou vingers vir'n rukkie. Probeer dit self.
  
  
  "Ek vertrou implisiet, Roscoe," sê ek. Hy grinnik by Tara. "Ek bedoel met die selfoon. Ek weet jy sal gee my'n akkurate verslag.
  
  
  Hy kon argumenteer dat, maar N-3 is altyd meer belangrik as die K-2. Roscoe antwoord die telefoon.
  
  
  Tara glimlag.
  
  
  Dit was die soet maar leë glimlag van'n vrou wat nie weet wat die vloot het net geseil. "Ek is honger," het sy gesê, kyk na die spyskaart. "Buitendien, hy is nie my tipe nie," het sy bygevoeg, sonder om op te kyk.
  
  
  Haar voorkop het. "Ek het nie eens dink oor wat ons vir'n oomblik," het ek gesê.
  
  
  Mace het nie die Barentsz-See gebied om ons te vertel. Wat basies is aan ons gegee het'n dag af. Ek het haar'n paar kaartjies vir die musiekblyspel. Een ding genaamd " Sê vir Jou Ma, "wat'n arrogante New York Times verkoopsman genoem"nogal snaaks as jy wil dat die soort van dinge."
  
  
  Tara was om te kry gereed vir'n paar inkopies, en haar bietjie senuweeagtig oor dit nie te doen nie. My stem moet klink absurd creepy, want sy het skielik opgehou praat.
  
  
  "Ek weet wat jy dink," het sy gesê op die laaste. "Jy dink dit is gaan om te wees een van hul godverlate toeris strikke, so wat doen jy met hierdie meisie? Of eerder, wat is sy hier doen, in elk geval? Al wat sy kan doen, is om ontslae te ontvoer en gaan inkopies doen."
  
  
  Ek het nie antwoord nie. Ee dink-was naby.
  
  
  — Wel, ek het'n rede om hier te wees. En die rede hiervoor is dat sodra jy uitvind waar die laboratoriums in die Saal ih, sal ek weet wat die klone is rondom hulle en wat om te doen met hulle. Sy was op soek na my in dieselfde nie-onbeskof, tight-lipped manier sy het die eerste dag het ons ontmoet by die Waldorf. En die hare op die agterkant van my nek staan op net soos dit gedoen het dan. Haar, het geweet dat haar reaksie was suiwer verdedigende. Sy sit daar en voel soos sy was irriterende my, en daar was nie veel wat sy kon doen oor dit. En sy was onredelik liggeraak, en sy kon ook nie niks doen nie oor dit.
  
  
  Ons staan op die hoek van Piccadilly Circus, op soek na mekaar in magtelose woede.
  
  
  Sy gesê. — Naas, daar is iets anders wat ek kan doen.
  
  
  "En so is dit," sê ek. "Jy bedoel jy sal ook iets sê."'sy gesê. — Ek kan ook maak dat jy baie gelukkig."
  
  
  Dit is moeilik om te argumenteer met so'n onverbloemd die waarheid. Ons het ingestem om te ontmoet by die woonstel op vyf uur. Tot dan, die fretten rondom ons sal neem sorg van hulself. Ek het na die pad op die Charing Cross Road. Dit het'n bietjie vaag. Nie juis mis nie, maar eerder'n soort van dik koue. Die genesing van wond op my skouer seer. Hy het gewonder waarom mense graag seer'n ander vriend so veel as wat pyn eintlik bestaan het nie.
  
  
  
  
  Hoofstuk 11
  
  
  
  
  Op'n kwart tot drie, hy aangekom het op die pad. Net in tyd om my te herinner dat dit was byna drie uur. Die engelse nie drink nie, nie wanneer. Dis hoekom-ten minste volgens Roscoe - jy kan nie vertrou die engelse. Ek bestel'n bier en blaai deur die koerant.
  
  
  Op bladsy tien van die London Times, was daar'n klein stukkie van die nuus oor die Verenigde State van amerika. Dit blyk dat Senatore Baal en Croft was die slagoffers van'n helikopter crash terwyl die nagaan van die uitwerking van die Orkaan Carla. Ten minste, dit is wat hulle gedink het. Die helikopter en die vlieënier was ontbreek, en die ondersoek was uitgestel as gevolg van die Orkaan Dora.
  
  
  So ih het ses. Morton, Saybrook, Lindale, Cranston, en nou Neil en Croft. Hy kon dink Washington se akrobatiese. Private gesprek oor die sluipmoord pogings en sameswering. Moedig die regering state. Intussen, top-geheime onderhandelinge het plaasgevind in Hawke se kantoor. Hoe kan ons neem sekuriteit maatreëls sonder dat wydverspreide paniek?
  
  
  Ek het gewonder hoe — as Hawke het dit gedoen-hy wil hanteer die kloon geval. Tot nou toe, die krimpvarkie het geen afdoende bewyse vir die teorie. En as hy is selfs afstand geneig om te aanvaar ons teorie, het ek nog nie ontmoet het hom vir'n rukkie. Geen twyfel dat die klone was reeds in die land. Maar hoe kan ih word op die wil lys as jy nie weet hoe baie kopieë van dieselfde persoon is rond?
  
  
  Maar natuurlik, dit was Hawke se probleem. So ver, ek het my eie probleem. My taak is om te vind'n broeikas van hierdie PBX stelsels, waar hulle geleë is. Die dood van die oorspronklike en vernietig die kopieë. Ook probeer om uit te vind hoe baie-indien daar is'n paar ihs links-loop gratis met'n moord orde. As hy het dit gedoen en geleef het lank genoeg om die storie te vertel, Washington kon begin het, 'n volle-skaal afsluit. Ten minste nie as ek lank genoeg leef.
  
  
  Dit alles gaan rond in sirkels en dan kom terug na my. Washington was wag vir my eerste skuif. En Chen-li was wag vir haar eerste skuif. En dan kom daar'n punt wat jy nie moet dink oor alles: wat as dit Chen-li nie beweeg op alle? Wat as hy se net sit in die wegkruip en daar is minder en minder senatore?
  
  
  Die klok begin lui. Die meisie by die kroeg het vir my gesê dit was die sluiting van tyd. Ek betaal dit en links.
  
  
  Soms moet jy wonder of ons is deel van'n paar reuse skaak spel. Die Groot Hand kom en spog dat dit sal sit jy waar jy sal nie by almal kan wees. Dit lyk soos'n baie ewekansige beweging. maar in die einde, dit blyk dat dit was die finale beweeg van die hele spel.
  
  
  Ek het vir'n kort afstand. Doellose, dink ek. Po Band-uitgewis. Op'n goeie tyd, het hy bevind homself in die Burlington Arcade, 'n lang, smal gallery van die winkels. Na haar, hy rek sy nek soos almal anders om te kyk na die vlag-versier die plafon van die gallery. Hy kyk by die winkel vensters met hemde en kameras, en by die vensters met die Chinese figure.
  
  
  Ek is die neem van'n ompad wanneer'n man in Virginia het'n foto van sy vrou.
  
  
  Toe het ek het in'n toeval.
  
  
  My eerste reaksie is om weg te draai sodat hy sal my nie sien nie; om te kyk na my gesig in die weerspieëling van die winkel venster. Maar dan het ek besef dat hy nie wil erken my in die einde. Haar ego het geweet haar gesig byna so goed as wat hy het geweet dat sy eie. Ek het hom ontmoet twee keer voor. Haar ego het reeds vermoor haar weer. Maar nie in hierdie liggaam. Chen-li was iewers in die platteland. Hung Lo was in die hel, en ek het nie dink Lao Zeng was shopping nou. Hierdie gesig behoort aan iemand anders. Dieselfde breë, hard gesig. Dieselfde plat, onvriendelike uitdrukking. Dieselfde perfek geplaas vrat.
  
  
  Nog'n tak.
  
  
  Ek het hom gevolg met'n toevallige, kalm gang. Piccadilly tube, terug te Russell Square.
  
  
  Dit is riskant om hom te volg so nou. Maar daar is'n paar risiko's wat jy moet neem. Verder, begin hy soos'n man wat nie verwag het nie die moeilikheid. Hy het nie kyk na sy vervolgers of draai. Uitset: veelvuldige keuse. Óf hy het nie geweet ek was bekruip ; of hy geweet het, en lei my in'n lokval.
  
  
  Hy het dit vir'n paar meer blokke totdat die tak verdwyn in'n rooi-baksteen gebou. Die deur was genommer 43, en'n brons beplande bygevoeg irrelevant inligting: "Featherstone Samelewing "met'n irrelevante naskrif:"Gestig in 1917." Wat die hel soort van Featherstone Samelewing was dit? Die volgende ding wat ek moes doen, was om uit te vind.
  
  
  Daar was'n makrobiotiese restaurant oorkant die straat. Al van'n skielike, ek het'n groot aptyt vir gesonde kos.
  
  
  Dit is oorgeneem deur'n tafel met'n view van die straat; die kelner, wat nie lyk so gesond as wat jy kan dink in hierdie instelling, gesmeer weg'n paar krummels en oorhandig my'n spyskaart. Ek het'n keuse: sonneblom sorbet (geklopte jogurt met sade) of'n lys van toenemend dodelike konkoksies. Spinasie sap, kool souffle. Hy het gestop op die decanter van organiese lemonade, wonder wat orgaan hulle het daarin geslaag om te kook die ego rond.
  
  
  'n paar van die weduwees met kieries het'n pynlike trek deur Featherstone se Samelewings.
  
  
  'n sappige tiener in'n T-hemp en denim het die tafel langs my en het beveel dat'n sonneblom . Sy kyk na my die pad wat dogtertjies doen.
  
  
  'n vrou het met'n groot aantal van die pakkette. Op hulle koppe gedra het'n té rooi hoed en byna blufferig plooie. Op die eerste, ek het gedink sy was in gesprek met haarself. Maar ek was verkeerd. Sy was in gesprek met haar sak. "Alles reg," het sy gesê, " en asseblief kalm te bly.
  
  
  Sy was absoluut reg oor dat. 'n inkopiesak met te groot'n mond KAN wees baie irriterende.
  
  
  Sy gaan sit by die tafel langs my en het haar sagte bruin-kaap. Hey, dit was nie ver van tagtig, maar sy was nog dressing up aan te pas haar jeugdige jaar. Sy was'n soort van'n tienermeisie. Pêrel halssnoere en muskus achtig reuk.
  
  
  "Sit," het sy gesê aan die sak. Sy het omgedraai en het my'n glimlag verskonend. "Ek verstaan nie hoekom ego's is nie toegelaat om in restaurante. Hulle sê dit het te doen met die netheid of iets. Maar dit is baie netjies. Sy kyk in haar sak. "Is dit nie wat reg is, heuning?"
  
  
  Gespan was'n ses-pond Yorkshire Terrier. Ook bekend as Roger. Toevallig, ek hou nie van al daardie klein gekef honde op alle, en iets oor wat moet gewees het geskryf oor my gesig. "Ek hoop jy is nie bang vir die honde."
  
  
  Ek het vir haar gesê ek was nie bang vir die honde.
  
  
  O, goed. Sy glimlag en streel oor my hand. "Want Roger sou nie'n vlieg seermaak nie."
  
  
  Hy wonder hardop, gegewe die ego se groei, as'n vlieg sou seermaak nie die emu. Sy kom uit'n hoë-opgeslaan lag, en coquettishly gaan sit om te lek.
  
  
  Haar naam was Mej Mabel. Sy het geleef op die blok vir meer as vyftig jaar in'n huis wat sy beskeie beskryf as baie luuks. "Ah, laat ons net sê dat... 'n gawe uit, kom ons sê ... 'n ander. Mis Mabel wil om my te laat weet dat Nah eintlik seks gehad het. Ek het dit duidelik te Mis Mabel dat ek was nie verbaas nie.
  
  
  Dit verdien my'n paar punte, en die gesprek het'n sekere rigting. Ek was vertel deur hey dat ek sit en wag vir'n vriend wat tans by die Featherstone die Samelewing.
  
  
  "Mmm," het sy gesê. "En jy nie wil hê om daar in te gaan." Doen jy nie glo in hierdie dinge? †
  
  
  Ek het vir hom gesê ek het nie geweet veel oor dit.
  
  
  "Niemand weet oor spoke, Mnr Stewart. Ons hoef net te aanvaar dat hulle daar is."
  
  
  Net soos dit. Die Featherstone Samelewing kan jy praat met die dood.
  
  
  Hy het gewonder of hierdie tak het bevraagteken senatore.
  
  
  Ek het haar gevra of sy ooit is daar, en sy snork.
  
  
  "Ha. Nee, dit is onwaarskynlik. John Featherstone vervloek my in 1920. 'n vloek, dink dat. Hy het gesê ek was'n strydlustige, om dit sagkens te stel. O, hy was'n man van ordentlikheid, 'n ware fanatikus. Sy tik die hoofde met haar wysvinger, wat skitter met'n versameling van diamant ringe. Die herinneringe van'n verlede skandaal.
  
  
  "Wel, as jy my vra —" sê sy saggies in my oor, " daar is nie een liggaam in hierdie huis wat ons nodig het om te praat oor. Dood of lewendig, jy moet'n engel wees om te tik hierdie huis. En die engele, my liewe, is uiters vervelig. Sy het wat jy kan noem'n skelm knipoog.
  
  
  Die kelner het hey, 'n koeldrank wat ryk is aan vitamiene. Sy neem'n slukkie en het'n gesig van afgryse. Hierdie drink is baie goed vir jou.
  
  
  Wat het ek sê weer? O, ja, goed, toe hy gesterf het, sy dogter oorgeneem het. Wel, ek praat oor oddities... Alice Featherstone, liewe dame, Mej Mabel saamgeperste haar lippe in afkeuring. "Die speel van'n maagd vir te lank is nooit'n goeie ding."
  
  
  Hy geïgnoreer Mis Mabel se psigoseksuele teorieë.
  
  
  Wel, nonsens. "Ag, Touwe" of "Wauwe". iets soos dat. Ek weet nie haar presies. As jy my vra, heuning, dit is as gevolg van die tradisionele Chinese kos wat sy as kind geleer het. Hulle eet die mees verskriklike dinge, jy weet. Ek dink dit beïnvloed haar brein.
  
  
  Sy het baie geleer uit genoeg mense oor die jare om te weet dat jy moet luister na alles. Van ih gunsteling vlieënde piering teorie te stap-vir-stap herhaling van ih die beste golf spel. Almal wil om gehoor te word. En as jy bereid is om te luister na die dinge wat niemand anders wil hê om te hoor, die kans is hulle sal jou vertel die dinge wat niemand anders sal nie. So het die uil van die hele wêreld sou nie onderbreek haar, as dit was nie te kyk na die straat. Wat ek daar gesien het, het vir my gesê dat ek dalk wen die groot prys.
  
  
  Hy verskoon homself en gaan na die telefoon. Ego het haar in die mans se kamer en geskakel haar nommer. Mace het nie die huidige een.
  
  
  Ek is aanslaan dit.
  
  
  Die tak net links deur die aantal 43. Ek het om die hoek om'n boodskap te stuur. Tensy dit was nie die tak wat jaag haar hier. Tensy hy wil verander en mank vir die laaste halfuur. Natuurlik, dit is moontlik. Maar hy het nie vertroue in haar. My tak lyk te verwaand om te pla met verdoesel. En as dit was iemand anders, sou hy teëgekom het iets groter. Hierdie is kloning stasies.
  
  
  Dit was tien minute om te vier. Ek het haar'n boodskap vir Roscoe. Ek het vir emoe om hier te kom en hou'n oog op die volgende kloon. In die tussentyd, sal ek hier sit en kyk. Ek sal sien as iemand anders kom in."
  
  
  Mis Mabel was in gesprek met Roger weer. Haar gewonder as ek kon kry van haar my volgende rumatiek toets sonder'n lesing op die chemiese samestelling van voedsel. Ek het'n kans op haar. "Hoekom het Alice Featherstone groei tot op Chinese ed?"
  
  
  Mis Mabel was om te dink dit was'n dom kurktrekker. Wel, liewe. Wat anders doen die Chinese eet?
  
  
  Wag'n sekonde. — Jy bedoel die Featherstones is Chinese?"
  
  
  "Wel," sy wys na my. "Nie regtig nie. Maar weereens, nie presies.
  
  
  In kort, Ou John was'n tee uitvoerder. Het hy geleef het in China vir baie jare. Maar met die rewolusie van 1912, het dit duidelik geword om te Westerlinge dat hulle nie meer welkom. Die ego geval was in beslag geneem. Vermoor die ego se vrou. So het Johannes na Londen teruggekeer met sy dogtertjie.
  
  
  En met'n voorliefde vir mistiek.
  
  
  Hy het beweer dat hy gepraat het aan sy vrou elke dag. En emu daarin geslaag om te oortuig dat baie van die ou aristokrate wat hy kon wees ih se " kontak met die dood." Hulle het gehelp emu en die stigter van die Featherstone die Samelewing. Dit was pretty much almal Mis Mabel geweet het oor dit. Behalwe dat John en sy dogter Alice het as kluisenaars. Net om uit te kom van tyd tot tyd om te gooi'n vloek op die minder suiwer van hart.
  
  
  Sy het klaar haar storie net in die tyd. In minder as'n tweede, kyk sy in haar sak. "Roger!" het hy haar gebyt. "Slegte hond.'
  
  
  Sy verskoon haarself en links.
  
  
  Dit was 4:30 wanneer Roscoe aangekom het. Hy het'n tafel by die ander einde van die kamer en laat val'n nota op my skoot soos hy geslaag het, mimmo:"Daar is'n agterdeur in die stegie."
  
  
  Dit het begin reën so gou as ek het die restaurant. Hy het in die skuiling van die ingang en kyk uit die venster oorkant die straat. 'n vrou in haar sestigerjare in'n swart sy rok was kniel op die vensterbank, en kyk uit.
  
  
  Deur die reën van haar, hoor haar stem. "Ja, 'n tou. hy het gesê. "Ag, die tou. Ugh.'
  
  
  
  
  Hoofstuk 12
  
  
  
  
  Dit was'n smal geplaveide stegie wat hardloop die lengte van die blok. Sommige waar dit was effens wyer waar daar gebruik te word ingange vir'n paar stabiele of klein plek. Dit geëindig het in'n tonnel oor twaalf meter lank. En dan was daar'n kant van die straat.
  
  
  Nommer 43 was'n vier-storie herehuis. Daar was geen vuur ontsnap, maar daar was'n agterdeur.
  
  
  Die deur oopgemaak.
  
  
  En daar was my eerste tak. Hy sien my, ook, en gee my'n vinnige, ondervraging kyk. 'n "ek het nie gesien jy voor"kyk.
  
  
  Wanneer jy twyfel, jy moet improviseer. Ek stap oor na hom en glimlag. Ek is jammer, maar ek is op soek na Marsden se huis. Ek trek Roscoe se kennis uit my sak en voorgegee het om dit te bestudeer. Dit sê ek veronderstel is om te wees op nommer vier en veertig, maar — ek haal sy skouers op - " daar is geen veertig-vier op alle.
  
  
  Hy kyk na my. "Ek weet nie. Maar ten minste sal jy nie vind'n ego in die stegie." Dit was haar eerste keer praat met'n kloon. Ek het gehoor van ander praat met haar, maar nie vir my nie. Nou tref dit my. Almal van hulle het perfekte engels sonder enige aksent. Amerikaanse aksent engels. Hulle was deeglik opgelei.
  
  
  "Luister," sê ek, " miskien is ek sal jou selfoon gebruik. Ek het Marsden se nommer - " ek vroetel met Roscoe se kennis weer.
  
  
  Hy het sy kop geskud. "Dit is onklaar."
  
  
  "Ag, — ek sê. "Goed, dankie."
  
  
  Ek het geen keuse nie, maar om uit te gaan deur middel van die stegie. Die reën val harder nou. Dit tref die sypaadjie en eggo luidkeels in die smal gang. Die plek was onheilspellend. Die baan is donker. Die reën is donker. Dit is glad nie as gevolg van die skielike reën. Haar kraag opgedaag het.
  
  
  Dit was nie iets wat ek gesien het of gehoor het. Dit was net'n instink.
  
  
  Hy het gestop om die lig van'n sigaret. Hy het gestop by Rivnenskaya net'n stap weg van my.
  
  
  Hy het nie om te draai. Hy laat die stilet gly uit sy hand en het voortgegaan om op sy manier. Ek het gehoor Tara sê weer, "ek is'n eerste-klas sluipmoordenaar," het sy gesê,"ek het om te wees'n eerste-klas sluipmoordenaar."
  
  
  Goeie. So ek was die gevolg. Tussen die eggo van haar eie voetspore en die dromme van die reën, sy kon maak uit'n ander klank.
  
  
  Die tonnel is in die voorkant van my. Haar, in die tonnel. Dit was donker daar. Hy hurk in die skaduwee van die muur en kyk terug af in die stegie.
  
  
  Niks soos dit.
  
  
  En tog... ek het nie sien dit kom. Die hare op my nek te staan vir'n rede.
  
  
  Die enigste geluid wat gehoor kan word, was die geluid van die reën. Stil lummel gevlieg uit van nêrens. Dit tref die klip muur. Haar gekrimp terug en verruil sy swaard vir Wilhelmina se. Net in geval. Ek het nie verwag om te dood van die ego. Sy was probeer om te kry'n paar antwoorde uit hom uit. Op hierdie stadium van die saak, nog'n dooie tak sal lei tot nog'n dooiepunt.
  
  
  Hy gekruip terug in die skadu en het sy baadjie af. Ek hang soos'n klip in'n kreun. Gaap-oog mimmo jaag verby my en bewei my jas... Op haar maag, dit begin om te kruip rondom die tonnel, in die rigting van waar die koeëls gekom het.
  
  
  Die ding is, hy is nie gebruik word om te ontbreek'n skoot. Hy was wag vir sy slagoffer om te sê "sjoe" of " argh." Die stilte het op Emoe se senuwees, as hy het enige. Hy opgewonde deur die skuilings so gou as wat hy by die tonnel se ingang. Haar geskiet het laer en druk die emu in die hand met die geweer. Nie by die hand self nie, maar op die geweer wat op die grond geval het, het Hy omgedraai om sy eie ego. Haar, het opgespring en aangeval. Die oomblik wat hy bereik vir sy wapen, was hy gooi weg deur die ego. Dit was moeilik om teen hom te veg. Hy was'n goeie. Hy het geweet dat elke truuk wat haar geken het. Hy het'n mes. Net so was dit daar, en was gestuur openhartige om my dollar stapel. Ego gryp haar pols en daarin geslaag om haar te stop van die beweging. Maar nie vir lank nie. Hy opgetel elke stam, en amper het my getref waar dit is regtig vies vir my. Haar, draai om en leun effens vorentoe en dit tref my in die lewe.
  
  
  Die slag klop my van my voete af, en die mes byna het my getref. Sy het opgestaan. Die top van my kop getref ego se ken met'n groot klang van die tande. Hierdie stryd is met die ego se bedoelings. Met'n karate skop in die ego se hand met'n mes en klop uit die ego, die wapen staan blatante tussen die rotse, punt af. Haar voortgegaan om vas te hou ego se pols en omgekeer ego op sy rug. Hy het probeer om ontslae te raak van haar krag deur die gebruik van'n judo beweeg, maar haar reeds voorberei vir'n ego beweeg. Hy gegly en geval het op die nat rotse. Ek hoor die droë kraak van die bene. Hy lê daar, opkyk in verrassing. Ego se bene ingesteek het, was hy nog steeds bewus en het nie enige pyn voel. Skok net gegroei al hierdie gevoelens. Miskien is sy bene was permanent ongeskik. "Alles reg," sê ek. "Ek weet wie jy is. Ek wil om te hoor van'n paar meer besonderhede van jou. Hoeveel van julle is daar?
  
  
  Hy maak sy oë toe en glimlag arrogant.
  
  
  "'n baie." "Te veel om te stop ons."
  
  
  Waar is jou basis?
  
  
  Daardie glimlag weer. "Volgende. In'n plek waar jy nooit sal vind ons.
  
  
  Hulle het'n geweer op hom. "Goeie. Ons sal van nuuts af begin. En ek hoef nie antwoorde soos "'n baie" en "meer". Ek wil antwoorde te kry, soos hoeveel en waar. So gaan voort.
  
  
  Ego se gesig was kalm.
  
  
  "Of jy sal skiet my?"
  
  
  Hy het sy kop geskud. "Daar is geen verskil tussen dood en lewe. Jy Westerlinge nie verstaan nie. Ek kon dit nie vind nie. So hare is reeds dood.
  
  
  Jy is links met'n paar dreigemente wanneer die mees onlangse bedreiging kry so rumatiek. Dit was'n dooie einde. Hare het ook misluk. Maar dan, as ek kon nie kry wat die hotel het gesê, ek kan altyd probeer om te kry bevestiging dat ek het gedink ek het geweet haar.
  
  
  — Maar jy dink ander sal slaag. Wat jy kan dood te maak'n hele honderd senatore?
  
  
  Ons het nie het hulle almal dood te maak. Genoeg om te skrik ih almal dood te maak. Te ontbied koninkryke in jou regering. Joune... die Kongres, as jy noem die ego. Dan sal ons kontak jou president, en alles sal gebeur soos ons wil."
  
  
  Nou was dit my beurt om te wys'n paar minagting. "Ek dink jy het iets vergeet." Die president het lyfwagte en'n mooi styf sekuriteit stelsel."
  
  
  Hy het sy kop geskud. "Ek dink jy het iets vergeet." Hierdie sekuriteit stelsel is omseil voor. En behalwe, ons is nie van plan om die dood van die ego. Ons is net van plan om beheer oor die ego van die brein.
  
  
  Vandaar alexander ih meester plan. Verlam Kongres en maak die president om jou marionet. In die aangesig van die chaos in die Kongres, die aktiewe diens sal onbeperkte krag. En KAHN het volle beheer oor dit. Dit was nie so onmoontlik as wat dit lyk. Lyfwagte is slegs beskerm teen koeëls. En nie omgee nie jou omelet vol van die gedagte-verander dwelms. Of teen aspirien, wat is nie aspirien. Dit was al wat hulle nodig het. Dit is het gesê dat Rasputin het'n koning in die ego van krag. Maar vandag, jy hoef nie eens te wees Rasputin om dit te doen. Jy net nodig het om'n dwelm te wees man. Die konings van die Middeleeue het hul eie paneel. Mense probeer om kos en drank om seker te maak hulle is nie vergiftig. Dit was'n werk. Maar dit is nie nou die geval. Daarom, lok hul briljante pedagogiese vermoëns, die heersers is weerloos. KANG se plan was stapelgek. Maar dit was nie so mal.
  
  
  Hy het sy bewussyn verloor. Of so het dit gelyk. Ek het nie veel om te doen. In elk geval, ek het nie enige meer inligting. Maar een ding was duidelik: hy het om te sterf. Of hierdie hele KANG kliek sal kom na ons.
  
  
  Hy kyk af op haar liggaam bewegingloos. Haar, het gedink vir'n oomblik. Haar, dink oor die beste manier vir hom om te sterf. Haar weg. Hy het teruggekeer na die tonnel en opgetel het sy jas en die stilet hy wil val. Van daar, dit het voortgegaan af in die straat.
  
  
  Al wat ek gehoor het, was'n dowwe klank. Natuurlik, hy was nie bewusteloos. Hy het omgedraai en het die geweer.
  
  
  Hy het homself geskiet in die oog.
  
  
  Eerste-klas moord.
  
  
  
  
  Hoofstuk 13
  
  
  
  
  Die prestasie van die" Sê vir Jou Ma " by die Lyric-Teater, soos belowe, was "baie pret as jy wil hierdie soort van ding." Die slegte ding is dat ek waarskynlik nie ego-kyk. Die enigste interessante ding was die meisie wat reeds gekruip uit van haar klere. Janice Venus. Hy onthou haar uit die dae toe haar naam was Janice Hout.
  
  
  Janice Venus was'n blonde godin, en wat haar naam is, met'n pragtige figuur. Sy was'n warm metgesel op'n reis na die Riviera, waarskynlik vyf jaar gelede. Ons verdeel as vriende. My besigheid en haar toekoms was gered deur die gemoedelike en ryk Tel Hoppup. Hy het my'n paar inligting oor Almazov se smokkelaars, en Janice het vir my'n klomp van die Almazov. Die laaste keer ih haar gesien het, in die Mooi, hulle was om te trou.
  
  
  Hoe lyk dit nou, alles wat kon draai uit'n bietjie anders. Tydens die breek, het ek haar gebel en het'n opgeneemde boodskap van die Foelie. Rondom wat Emoe daarin geslaag om te versamel deur middel van die teleskoop, die bron van goeie pap was hawermeel.
  
  
  Dit was al wat hulle gehad het, reg nou.
  
  
  Roscoe aangekondig dat hy het gereken drie telefoon ruil. Odin was by die Addison Hotel; een is nog op Featherstone se, en die derde was op die Ou Vic, kyk na Sir Laurence Olivier speel Hamlet. Ek het haar'n "Vertel jou ma" boodskap, wat was nogal pret as jy in daardie soort van ding.
  
  
  Hy het teruggekeer net in tyd om te begin van die begin van die tweede wet. Die ligte het reeds weg uit, en Tara het te waai my terug na my sitplek. Die orkes uitgevoer word van die begin af vir die tweede keer.
  
  
  'Nuus?'Wat is dit? " het sy gevra het, in'n fluisterstem.
  
  
  "Ja. Daar is drie.'
  
  
  "Wel, drie? Of drie meer?
  
  
  "Ja."
  
  
  Sy bly'n oomblik stil. "So dit is net sewe.
  
  
  "Ja. Hy knik vir haar. Nog'n krimpvarkie.'
  
  
  Die band was die speel van'n liedjie wat Janice sing. "Hierdie meisie," Tara het gesê, " het jy ken haar, of is hierdie tekens van die liefde op die eerste gesig?"
  
  
  Ek het nie geweet ek het so simptome. "Ek het reeds geweet haar," sê ek. "'n paar jaar gelede. Mooi meisie. Niks meer nie."
  
  
  Tara lig'n wenkbrou. "Wel, sy het nie kyk wat girly nie."
  
  
  Sy was waarskynlik reg oor dat. Janice se huidige grootte is 90-60-90.
  
  
  "Ons is net vriende," sê ek. "My woord van eer."
  
  
  Tara het na my gekyk. "Sê vir jou ma.
  
  
  Na afloop van die show, ons het agter die skerms. Janice was warm. Tara was cool. Janice het vir ons haar nuwe liefde, Mickey. Tara ontdooi uit. Die vier van ons gaan uit vir'n bier.
  
  
  In die taxi huis Tara het gesê: "Jy is reg, sy is'n mooi meisie. Hy het bygevoeg eerder skerp,"Niks meer nie."
  
  
  Daar is verskeie maniere om uit te vind as iemand jou antwoord deur, terwyl jy weg was.
  
  
  Ongelukkig, almal weet hierdie maniere.
  
  
  Veral aan die mense wat probeer om die deur oop te maak om jou in jou afwesigheid.
  
  
  Dankie aan Jan Fleming, hierdie multi-hare val het wyd bekend geword. En enige ervare agent weet hoe om dit te doen. En ander skrywers van die spioen stories blootgestel ander goeie truuks. Die truuk van'n geheime agent is wat die ego taktiek bly'n geheim. Vandag, vir die prys van paperbacks, elke kind is die ewebeeld van Carter.
  
  
  Wel, Carter is meer geslepe.
  
  
  En as jy dink soms dat ek sal bederf nie'n goeie ding deur dit weg te gee vir die paar gulden, dink weer. Die ding is, iemand het my aas. Wanneer ons terug na die woonstel, het ek besef dat iemand besig was om daar te kom. Of anders was daar. Sy beduie vir Tara om uit te kom weer en wag vir my sein. Hy gryp haar geweer en het sy eie slot met'n geraamte sleutel. 'n sagte kliek in plaas van'n kakofonie van hoorbaar clanking sleutels. Dit was donker binne. En dit was stil. So'n baie groot stilte wat veroorsaak word deur iemand probeer om nie om daar te wees. Haar man gryp Wilhelmina styf in sy hand en begin om te loop versigtig rondom die woonstel. Kamer deur die kamer. Deur middel van die deurmekaar sitkamer, eetkamer, en uiteindelik die sitkamer, ek wens dat Roscoe se vriend het haar kat weg voordat sy verlaat, omdat dat die kat was vasklou aan my hakke.
  
  
  Goeie. So, ons gaste was die wag in die slaapkamer of wegkruip in die stort. Of die ego was lank weg.
  
  
  Hare, gestop word deur die slaapkamer. Iemand was daar. Ek kon hom hoor asemhaal. My volgende stap was'n meesterstuk van koördinasie. Met'n enkele beweging, het hy gooi die deur oop, draai op die heilige, en het ten doel.
  
  
  Hy het uit die bed gespring soos brood op'n rooster. Jesus, Nick. Is dit jou vaardigheid om te sê goeie môre?
  
  
  Hy laat sak die geweer en skud sy kop. — Nee, Roscoe. Maar dit is'n damn goeie manier om te sê hallo met'n koeël, jy fokken teef. Weet jy dat ek kon doodgemaak het jy?
  
  
  Hy stoot sy hare terug en gaap. Dan het hy krap sy ken, en staar na my. "Julle Amerikaners is almal soos daardie," het hy gesê. Luister. Dit is my vriendin se plek, is dit nie? Dit is waarom ek wil nie om te praat met jou. So ek het die sleutel. So, sy ingeskryf het. So, hoe is ek veronderstel om te weet jy was kom?
  
  
  Roscoe... - haar verkoop op die rand van die bed, -...soos vir hierdie metodes van jou werk... †
  
  
  Hy lig sy hand. "Moenie preek. Nick. Jy is welkom. Hy steek'n sigaret, en ek het gesien dat die vlam bewe effens. "Waar is Tara?"
  
  
  Hy het na die venster en te kenne gegee aan haar.
  
  
  Geen preke, Roscoe. Woord.'
  
  
  Hy sug. "Die woord?'
  
  
  A.'
  
  
  "Vuur".
  
  
  Die stem is'n woord.
  
  
  Hy geput sy sigaret teen die kolf van die geweer. "Dit is my werk, Roscoe. Jy is'n skaduwee. Ek skiet haar. Wat beteken daar is'n baie van die mense rondom wat van plan is om my te skiet. En dan, as ek bly nie op my wag, hulle sal slaag.
  
  
  Pif-bang, en sy dood. Verstaan?
  
  
  Hy knik en glimlag. "Verkeerd," sê ek. "Dit is nie snaaks nie. Hierdie is fokken ernstig nie. Ek dink jy is'n genie, Roscoe, maar ek dink jy kry oorgerus. In die vertaling, dit is genoem dat jy onverskillig. En dit is'n baie goeie manier om te sterf.
  
  
  Verstaan?" Hy knik. Hy het nie glimlag.
  
  
  Ek moet gestop het. Maar, soos alle predikers, hy was in sy preekstoel te lank, en hy gely het net een morele blaas van wat hy nie kon herstel nie.
  
  
  Roscoe haal sy skouers op. "Alles reg," het hy gesê. Wel, ek het dit al voorheen gehoor. Maar vanaand... jy het'n storm in'n glas water. †
  
  
  Tara was sit in die poort. "So sal jy tee drink.
  
  
  Sy glimlag. Een of twee lepels?
  
  
  Roscoe glimlag op rumatiek. "Hierdie ander een van joune gemis het sy roeping.
  
  
  "Wat is dit?'
  
  
  "Die skep van militêre opleiding films".
  
  
  Tara gemaak tee.
  
  
  Roscoe se rede vir die komende was Featherstone se maatskappy, en hy wou hê om te weet wat om te doen met dit. Kyk weer môre, of wat? "Ja," sê ek. "Bly kyk. Ons nodig het om te weet wanneer hierdie klone sal neem effek. Te min gebeur; ek wil dit nie doen nie. In die tussentyd, laat ons neem'n nader kyk. Kom ons kyk of ons kan uit te vind wat gaan op die binnekant. 'Hmm. Ek weet net nie haar tog, Nick. Ek twyfel dit.
  
  
  "Reg?'
  
  
  — Dan wat sal jy doen?"
  
  
  "Die besoek Featherstone die Samelewing te voldoen aan my liewe laat Tant Myrtle.
  
  
  — Beteken dat jy nie net loop in?" Net soos dat."
  
  
  "wel... ek kan vlieg in, maar ek dink dit sou te flashy wees, sou dit nie?"
  
  
  Roscoe staan. — En jy is om my te vertel om nie te grap." Het jy kom op hierdie manier?
  
  
  As dit is Kamp KANNA, jy is die draad. Jy kyk mooi vertroud is, buddy. Jy is amper so anoniem soos Nixon op'n Demokratiese konvensie.
  
  
  "Ek was toe op jou spesiale effekte departement om te gee my'n masker en'n geskikte camouflage kan help.
  
  
  Roscoe sug. "Ons spesiale effekte departement," het hy gesê, " is dood."
  
  
  'Oorlede?'
  
  
  "Wel, jy weet... dit is regtig'n bietjie pynlik... Dit was'n ou dame wat eens gewerk het vir Ealing. Jy weet, hierdie film studio. En ... wel... sy oorlede is. Ek weet haar! Hy sny my af voordat sy kon'n woord sê. Dit is belaglik, dit is haar, dit is kind se werk, en dit is onmoontlik. Maar ek is bevrees dit is net die Londen-tak van die BYL.
  
  
  Sy het deur'n emoe, sê niks doen nie.
  
  
  Hy het gesê. = "Kan ek kry haar daar?".
  
  
  "Ek is jammer, Roscoe. Ek het jou nodig om meer buite. As een persoon om hierdie PBX stasies gaan na die Verenigde State van amerika, en dan die ander senator sal gaan na die lykshuis. Ons nodig het om uit te vind wat hierdie steamboats is tot.
  
  
  Hy gooi sy hande in die lug.
  
  
  "Dan is dit is goed. Ons is terug na ons beginpunt. Jy gaan daar. So ek kan net so wel vra jy nou. As jy sterf, kan ek neem hierdie das van hom?"
  
  
  Ek ken haar. Ernstig wees. Maar ernstig, wat doen julle voorstel?
  
  
  Ek stel voor, "Tara kyk na ons," dat ek daar gaan."
  
  
  Nee, ek het vir haar gesê. 'Beslis nie.'
  
  
  "Maar, Nick. †
  
  
  Nee."Sy gesê.
  
  
  "Maar...'
  
  
  Dan niemand luister na my hier. Dit is'n draad.'
  
  
  
  
  Hoofstuk 14
  
  
  
  
  So Tara het in elk geval.
  
  
  Wel, nie presies Tara. Nie Tara, die " kurwes rooikop." Kurwes rooikoppe is te maklik om te sien op'n straat vol van mense, en ook maklik om te spoor af. Die vrou wat gekom het om die ontvangs by nommer 41 die volgende dag was'n muis-die gesig gestaar oujongnooi. Met die dodo-bruin hare, 'n krom neus, en'n sak vir'n rok. Ons het die kostuum, wig, en make-up, te danke aan Janice en die "Sê vir Jou Ma" maatskappye. As Tara het nie terug te keer na die teater deur sewe uur by die jongste, die show kan nie voortgaan nie - die wig en neus behoort aan haar ma.
  
  
  'n elektroniese voice recorder en'n kamera vir'n polshorlosie is gemaak van aluminium.
  
  
  Die bandopnemer was die jongste model , 'n klein battery-aangedrewe Sony. dit was omtrent die grootte van'n sigaret geval en vermom in so'n manier dat dit ook lyk soos'n sigaret geval. Dit was beheer deur die klank, wat beteken dat dit nie opname tishchina. Teen'n spoed van 4.75, ek het daarin geslaag om aan te teken duidelike klank vir sowat twee ure. Deur die draai die volume knop al die pad af, hy kan rekord van'n vrou se beursie, net soos Tara se. Groot oop doek inkopiesak.
  
  
  As jy al ooit gewonder watter soort van mal mense sal praat van die dood, die antwoord is ryk mal mense.
  
  
  Bibi Hodgson, byvoorbeeld. Tara gestamp het in haar op die manier (kliek). Goeie. So ek weet wie sy is, ook. Maar Tara sê dat volgens die Mode, hierdie dame is'n "plakkerskamp", 'n titel wat kan slegs verwerf word as jy spandeer baie geld op ballet pantoffels en gordels. Rondom hulle is vroue vir wie klein uitgawes nog steeds beteken dat'n Dior-rok. Mev Hodgson ontvang haar geld van Mnr Hodgson. William A. Hodgson deur Hodgson se Real Estate Agente. En ek weet wie hy is. Hodgson se real estate agente eie helfte van Florida en'n groot gedeelte van die eiland hulle noem Manhattan.
  
  
  Daar was ook Mev Wentworth Frogg, wat sowat veertig-vyf miljoen dollar. Tara met haar benede in die wagkamer. Sy het ook foto's van die ontvangs area self. 'n Victoriaanse kamer met rooi sagte banke en baie van die pot palms. Tara het'n vorm in te vul. 'n paar vrae oor haar persoonlike lewe en die lewe van die oorledene. Volgens die voltooide vorm, G. Louise Rigg van St Louise, Missouri, is'n besoek aan haar tante Myrtle Rigg. In die "Redes om te besoek" - afdeling, Tara het geskryf: "Vra vir advies oor te belê in monumente." Sy het nie geweet waarom sy sou geskryf het. Sy het gesê dit net by my opgekom.
  
  
  "Is dit'n klomp geld, liewe?" Die ontvangsdame gevra. En Tara het geantwoord: "So groot dat dit skaars my."
  
  
  Die ontvangsdame het geglimlag,
  
  
  'n dun Oostelike seun het haar boontoe om'n pers wag kamer vol van die palm bome. Hy het gesê hey dat die Son Ping sou reël vir'n vergadering. Son Ping sal kom om haar te sien in'n halfuur. In die tussentyd, miskien kon sy lees'n tydskrif vir'n rukkie. Wil jy graag'n koppie tee?" Hy verdwyn en teruggekeer'n oomblik later met'n stomende koppie. Tara het dit, en die seun weer verdwyn.
  
  
  Sy het net wag'n minuut of twee, dan het die deur oopgemaak. Daar was niemand in sig nie in die gang. Oor die saal, 'n vrou se dronk lag lui uit agter die geslote deur. Daar was'n dowwe gedruis rondom die begin van die tweede dag. 'n medium wat kreun as hy val in'n beswyming. Die derde en finale deur was gemerk "Res". Daar was geen geluid van daar af. Tara het probeer om dit oop te maak. Dit was gesluit.
  
  
  Van haar oorgroot handsak, sy het uit'n tandestokkie en'n strook van plastiek. Sy was nie gebruik word om dit, en sy het nie goed werk. Maar daar was geen voetstappe op die trappe, en geen een het die ander twee kamers. Ten slotte, sy het die deur oopgemaak.
  
  
  Sy sluit dit agter haar en kyk rond. Dit was'n klein wit kamer. Daar was verskeie sink, 'n klein yskas, en'n dubbel stoof met'n ketel. Glas vertoon gevalle langs die mure. Hulle het alle vorme van tee in die een is wat al oor die plek. groen tee. kamille. Lapsang Souchong. 'n versameling van pienk en wit blomme teekoppies gaan sit netjies op die boonste rak. Net soos die bakkie die seun het aan ay. In'n ander vertoning geval, aan die ander kant van die kamer, sit'n versameling van bruin bottels. Elke vervat is'n soort van die korrel poeier. Die etikette het net gesê "A", " B " of "H". Nog'n stel van bottels vervat vloeistof, en op die onderste rak was spuitnaalde naalde.
  
  
  Die venster is gesluit.
  
  
  Daar was'n gebruik naald in die wasbak. Tara wat haar ego. Daar was nog'n paar druppels van vloeibare links in die nen. Sy versigtig ingespuit word die ego in'n leë ampul langs haar. Sy snuif die skaal. Die wetenskaplike rekenaar in die agterkant van haar gedagtes hardloop deur middel van verskeie duisend punch kaarte en het rumatiek in minder as'n sekonde. Sy sit die ampul in haar sak en het na die deur.
  
  
  Stemme lui uit in die gang.
  
  
  Sy vries.
  
  
  "So, Miss Alice. Moenie bekommerd wees nie. Dit was'n man se stem. Met'n hoë nasale Asiatiese aksent. Hy het gepraat asof hy praat met'n kind. Die klem op elke lettergreep afsonderlik. "Ook, daar is geen afkeer, onthou?"
  
  
  Alice het geantwoord vaagweg. "Ja. Ek ken haar. Die bose het bestaan sedert... maar soms wonder ek...
  
  
  "Moenie verbaas wees, Miss Alice. Vertrou my. Jou pa vertrou my ook. Nog steeds...
  
  
  Kan jy onthou wat hy gesê het gister?
  
  
  Alice sug. Ja, Jan. Ek vertrou jou."
  
  
  "Alles reg," het hy gesê. "So jy onthou wat om te doen?"
  
  
  "Niks," het sy gesê in'n lae stem.
  
  
  "Niks soos dit. Presies.'Dan was daar'n kort breek." Wel, dan hoekom het jy nie gaan boontoe en doen dit?"
  
  
  Miskien het sy knik in rumatiek. Die Web het'n paar van die stappe op die trappe. Die ander paartjie het slegs'n paar stappe. 'n hand klop aan die deur. Die deur oopgemaak. In die agtergrond, die dronk vrou is nog steeds praat. "O, liewe, liewe Robert." In sommige hartseer liedjie.
  
  
  "Wel? Die man gesê.
  
  
  Die emoe is beantwoord deur'n vrou met'n skerp stem. "As jy het majestieuse kyk na die sterre. Môre by die jongste.
  
  
  "Probeer om dit te kry vandag. Ons sal dit dalk môre."
  
  
  "Goeie. Dan laat my alleen.
  
  
  Die deur gesluit het, en die mense se shaggy stemme eggo af met die trappe.
  
  
  Tara het gewag totdat die gang was weer stil. Sy haas haar terug na haar stoel in die wagkamer. Sy kyk na die ystee sy wil onaangeraak gelaat. Sy snuif dit. Dit was tee.
  
  
  Sy opgetel het die tydskrif. Die deur oopgemaak.
  
  
  Die vrou is geklee in'n swart kimono. Dit bedek'n groot liggaam met'n beduidende bulte. Nah het'n kort, manlike haarsny en'n streng gesig. Sy het in'n gemeet, hees stem.
  
  
  My naam is Sonny. 'n fout het voorgekom. Ek kan nie sien wat jy vandag is. Kan jy terug te kom môre?" Dit was meer soos'n bevel. Môre by twee uur. Sy buig haar kop kortliks, en nie toelaat dat haar oë om deel te neem. Hulle sweef mimmo Tara soos swart kolligte.
  
  
  Tara staan. "Maar...'
  
  
  By twee uur.'As Tara kom af met die trappe, roep sy uit na haar. "Jou tante sal daar wees, dan."
  
  
  Tara gestop opname en na my gedraai. "Is Louisa Rigg gaan om te sien haar Tante Myrtle?" Môre in die dieselfde golf, en jy sal hoor van dit alles."
  
  
  Sy was baie tevrede met haarself. Sy was siedend met opwinding. Dit was Hansje Brinker, wat het gevind'n gat in die dam en nou is sy duim vas in dit om die land te red van'n reusagtige ramp. Sy was so damn gelukkig dat ek regtig nie wil hê om haar te vertel dat sy nie weet enigiets op alle. Slegs foto's kan'n bietjie waarde. Roscoe opgetel die ontwikkeling van die film. Die volgende oggend kry ons rumatiek.
  
  
  "Ek wens jy kan'n prentjie van wat die ego se naam is weer — die een wat gepraat het Alice."
  
  
  "Yana?"
  
  
  Ja. Die ego stem klink soos die stem van'n bekende agent KANG.
  
  
  Tara se oë rek. — Jy bedoel die res van die mense is nie betrokke raak?" En dat narcologist? So dit is nie presies wat ek wil noem kinderagtige onskuldige pret.
  
  
  Nie heeltemal nie."Haar glimlag.
  
  
  Wat was in daardie spuit? 'n pentothal?
  
  
  Sy laat sak haar mond. — Hoe het jy geweet?" Ek het dit vir laaste.
  
  
  Ek glimlag vir haar. "Luister, my liewe. Volgens die twaalf truuks hulle het vir bedrog ryk tewe, hulle het elf in daar. Natrium pentothal is'n waarheid serum, is dit nie? So, gee hulle hierdie dames het'n goeie kans om deur te gee ih hierdie tee vooraf, en die dames vertel hulle alles wat hulle wil hê om te weet. Alle vorme van inligting oor die vertrek minnaar. Dan, woord vir woord, die mediums herhaal dit daarna. Dit blyk uit'n baie oortuigend prestasie. Hierdie dames nie onthou wat hulle gesê het. Hierdie dames is verstom. Beide dankbaar en ruim.
  
  
  Tara se mond gevorm'n stil "O".
  
  
  "Dit het'n aantal van die ander voordele. As dit die waarheid is inkriminerende, daar is altyd die moontlikheid van afpersing. En as daar genoeg geld betrokke is, die gees vir jou vertel wat om te doen met dit. Wat ook al dit is vir ons — liefde, promosies, 'n Switserse bank rekening — jy kan seker wees dat hulle is hark in die geld. Tara kyk verward. "Maar wat het dit te doen met KANG?"
  
  
  "Niks soos dit. Dit is reg. Ek dink dit is al Nassau weer. Die Featherstones was wat betrokke is in die bedrog, KAHN uitgevind oor dit en afgepers ih. Waarskynlik dieselfde as met Bangel. Dit het skielik plaasgevind het aan my dat Bungel en die Featherstones het iets anders in gemeen: hulle was albei dwelmhandelaars.
  
  
  Haar gesê hey,:
  
  
  "So KAN kon geneem het dieselfde pad om te kry binne-in. Het gedreig om te staak ih coasters as hulle nie ontvang'n gedeelte van die inkomste plus'n paar dienste. Dienste soos miskien behuising klone.
  
  
  Sy skud haar kop. "Charming.'
  
  
  Haar, hy haal sy skouers op. "Charming. Veilig. Maar hou jou verstand aan jouself.
  
  
  Hierdie manier waarop ons sal nie enige nader aan die PBX hoofkwartier. Behalwe, ons is nie hier om te los die raaisels van die samelewing. Ons taak: trou.
  
  
  Sy ril'n bietjie. — Dit is'n ligter woord as moord, is dit nie?"
  
  
  Haar, kyk na nah. Sy sit op sy stoel in die slaapkamer, haar bene ingesteek onder haar. Sy was geklee in'n pienk pak, en sy kyk pienk en wit en glad soos sy. Soos een van die meisies rondom hulle wat draai'n blinde oog na'n Sam Peckinpah fliek. Soos een van daardie meisies wat huil in Fove Storie.
  
  
  Haar, hy het sy kop geskud. "Op die risiko van klink triviale... maar wat doen'n girl soos jy regtig in'n werk soos hierdie?"
  
  
  Die kurktrekker haar gepla. Sy het haar naels. Lank. Dit is soos sy nog nooit gesien ih voor. -"Wel," het sy gesê op die laaste, " wat is dit... Dit is'n lang storie. 'n geruime tyd gelede... Uh, ek het haar ontmoet... 'n man.
  
  
  'n lang tyd gelede. Dit was geslaag onder al die kandidate, as die beste, en dan, vir... hierdie man... ek het na die AH... Ons - wel, never mind. Dit was tydens Johnson se tyd, wanneer die Viëtnam-Oorlog was weer op sy hoogtepunt. Wel, ek ... het dit onderteken. Sy het haar kop gekantel terug en glimlag vrolik by my. "Ek het ook gedink dit sou baie opwindende en romanties te werk met mense soos James Bond elke dag."
  
  
  "Moet nie vergeet om te noem Nick Carter?"
  
  
  Ag, " het sy gesê. "Ek is nie dapper genoeg is om te droom oor dit."
  
  
  Hy stap oor die kamer en gaan sit langs haar. Hy het haar ken in sy hande.
  
  
  Luister, " het ek gesê. "Ons sal bring aan die lewe'n paar meer sal voldoen aan jou wense."
  
  
  Hmm. Sy gluur my. — Hoe weet jy wat ek droom oor?"
  
  
  Alles reg, " sê ek. "Laat my raai. Haar, sy oë toegemaak. "Jy wil om vrylik dryf in die lug en maak liefde daar."
  
  
  Mmmm... Sy kyk bedagsaam. "Interessant. Maar miskien is dit te winderig.
  
  
  Dan is dit alles reg. Wat oor... hoe oor'n museum? Daar het hulle het'n bed van die sestiende eeu-volgens die ou kroeg. Ons kon glip agter die fluweel gordyne en krap dié name op die kopstuk wanneer ons klaar is.
  
  
  Ek is lief vir dit, " het sy gesê. "Maar die museum nie oop tot tien in die oggend." Sy kyk na my. — Stem jy saam met my idee?"
  
  
  Haar pa het ingestem.
  
  
  In'n borrel bad.
  
  
  In'n borrel bad?
  
  
  "In'n borrel bad."
  
  
  Luister, ek kan dit aanbeveel. Die oorweging van die borrels en alles wat daarmee gepaard gaan, dit is netjies, skoon seks. Jy moet net nooit probeer om dit in so'n geval. Ten minste as jy my grootte.
  
  
  Sy droog my uit. Met'n groot, sagte, warm handdoek.
  
  
  "Ek wil om te vra jy wat is wat," sê ek.
  
  
  Oor wat?"
  
  
  Sy het'n paar interessante dinge wat met hierdie handdoek.
  
  
  "Never mind," sê ek.
  
  
  Met die regte meisie in die wêreld, ook nie alles is so sleg. Jy het ook nie nodig om aan te trek om jou alarm te stel vir die regte tyd. Nie met twee mense wat soos elke ander, en verskillende seks. Die probleem is dat dit nooit duur nie lank genoeg nie. Probleme terugkeer.
  
  
  Hy het haar hand gevat, opsy, en steek'n sigaret. "Sy is veronderstel om jou te vra.".. "Ek blaas'n rook ring. "Is daar'n Chinese woord soos "o, tove, wow"?"
  
  
  Sy het'n vinger deur die hare op my bors. Wil jy om te verander die onderwerp, liewe? Of wil jy om te probeer om die speel van daardie bad toneel in die Chinese?
  
  
  Dit is verduidelik deur Alice Featherstone se sang. Tara frons. "Ag, die tou, wow?" Sy skouers opgetrek en het gedink vir'n oomblik. "Ha. Wag'n sekonde. Jy het gesê dit was'n lied. Hy knik vir haar.
  
  
  Sy het opgestaan uit die bed. "Moenie weggaan nie. Sy gryp haar rok en het in die sitkamer. Ek het gehoor die tape recorder weer te werk.
  
  
  Sy kom terug glimlag. Nah het daardie woorde. "Ek kry dit," het sy trots gesê. "Die Tao".
  
  
  "Die Dao? Hoe is die Tao van Hy van die antieke Chinese godsdiens?
  
  
  Sy knik. Ih die Aand gebede is'n konstante chant: "O Tao! O Tao! Die kanse is dit klink soos " O, tauwe, sjoe." As jy net geweet het wat jy luister na.
  
  
  Sy flopped terug op die bed en krul in'n bal, wikkel haar arms om haar knieë. Sy was baie vol vertroue. Natuurlik, die beste verduideliking die krimpvarkie het vorendag te kom met so ver was die eerder twyfelagtige teorie dat Alice was'n obsessie met toue en swaaiende al die tyd.
  
  
  Tara straal. "O, Nick. Perfek. Alles is real. Hulle is Featherstones wat leef soos kluisenaars-Taoist asceten gedrink. Soos vir praat met die dood. Taoist mistici. En hulle vloek Mis Mabel, sê dat die Taoïste was fanatici. En ook. Sy bly'n oomblik stil soos'n Boltini wanneer die aankondiging van die Vlieënde Wallands. En Alice, wat betrokke is aanhoudend herhaal dat die bose een is suiwer. Oeps. "Sy druk op die bed. "Wel, veronderstel hierdie tak wat vir jou vertel dat dood en lewe is een en dieselfde. Hierdie is beide Taoist idees. Die manier waarop hulle dit sien, dit is alles dieselfde. Goed en kwaad, dood en lewe. Hulle het almal een weer in die groot Eenheid van die Tao."
  
  
  Haar, hy het sy kop geskud. "Dit beteken ongeveer dieselfde as die Groot Elektriese Helikopter in die Hemel."
  
  
  Sy sug en gryns. "'n tipiese filosofiese idee. Maar nie sleg nie.
  
  
  Haar been is gebuig. "Volgende?'
  
  
  "wel... omdat hulle dink dat die bose nie bestaan nie, hulle hoef nie enigiets doen om te stop die ego. Niks doen nie, en alles sal wees soos dit is vir ewig. Dit is ih se groot leuse.
  
  
  'Mm-hmm." dit mag waar wees vir Alice. maar nie vir die PBX, CANNES is nie presies doen niks reg nou."
  
  
  Mmmmm. Ek weet nie. Mense interpreteer godsdienstige leerstellings in die vreemde maniere. Kyk net na die Inkwisisie. Of daardie eindelose oorloë vir die Heilige Graal. Dit sou nie uitgesluit'n moontlike verband.
  
  
  Hy het gedink oor konsekwentheid en verwerp die moontlikheid. Politiek is die web godsdiens in hierdie dele. En as iemand skryf die aand gebed, dit is meer soos "O Mao" as "O Tao".
  
  
  Die ding is, "het sy voortgegaan," ek kan kry Alice te praat. As sy regtig is'n Daoïstische, sy sal nie klop om die bos. Miskien kan sy my vertel'n baie oor wat gaan aan in die huis. In werklikheid, dit kan gee jou al die antwoorde.
  
  
  Hy het sy hande te moeg oor sy oë. "Ek hoop ons hoef nie te suinig wees oor hierdie, maar jy nie terug te gaan na daardie huis."
  
  
  Dit het dat die groen-oog kyk uit nah.
  
  
  Ons sou spandeer'n baie van die woorde op hierdie.
  
  
  En hoekom nie?'
  
  
  Dit is omdat so gou as hulle sien jy, hulle sal pomp jy vol van pentothal en jy sal hulle vertel alles . Gebruik jou verstand, Tara. Dit is baie gevaarlik daar. Ons weet nie eens hoe gevaarlik dit is, totdat ons identifiseer hierdie foto's. So bly weg van hulle. Jy het jou deel. Roscoe en ek sal voortgaan om te ondersoek, Alice.
  
  
  En hoe is jy gaan om dit te doen as sy kom nooit uit?
  
  
  Wel... dan kan ons kry die binnekant van vir ewig.
  
  
  Sy het uit die bed en begin om te woedend tempo in die kamer rond. Maar dit is so dom. En jy verloor so veel tyd as gevolg van dit. Ook, dit is selfs meer gevaarlik vir jou. Ek het reeds'n slaag in te voer. Môre. By twee uur.'
  
  
  Sy was reg. Het ek'n fout gemaak het dat ek nog nooit gemaak het nie. Ek het'n emosionele besluit. Meer as enigiets, haar begeerte was om haar te beskerm. En dit was verkeerd. Emosies is onaanvaarbaar in my werk. Jy laat ih vir'n dag so gou as jy begin.
  
  
  Haar, ingestem dat sy sou gaan. Onder twee voorwaardes.
  
  
  Eerste: sodat ons kan gaan met die foto's eerste. As hierdie plek was'n werklike vesting vir KANNA se agente, sy sou nie gegaan het daar. Sy het ingestem.
  
  
  Tweede, Roscoe en ek sou wag vir die ee in'n makrobiotiese restaurant oorkant die straat en bly in voeling met haar deur middel van'n mikrofoon. As ons iets gehoor soos'n wagwoord, ons kan kom tot die redding.
  
  
  Sy het ingestem. Deur die manier waarop, met'n paar verrassing. "Wel, Nick, ek kan nie dink wat sou gebeur het anders. Dit is nie dat ek bang is vir haar, "het sy gesê," dit is net dat ek... "sy het gedink vir'n oomblik —" ek is bang."
  
  
  
  
  Hoofstuk 15
  
  
  
  
  Dit is'n shitty dag. Ek sny myself skeer. Tara laat val die spieël. Die koffie was te swak. En dit begin om te reën. Dit was die goeie deel.
  
  
  Voor elf uur, Tara die huis verlaat. Sy het om te sit op haar make-up en rok in die tyd om te kry om Featherstone vroeg. Sy het gehoop om te glip op die trappe deur die gerieflik geleë wag kamer op die tweede vloer te ontmoet Alice Featherstone.
  
  
  My selfoon bel om te Foelie op 11 uur was'n ander blaas. "Jammer ouens," het die band lede sê — " daar is nog geen aksie."
  
  
  Sy het'n oproep van die Lightfoot tee-winkel en is meegedeel dat my orde sou wees nie gereed om tot die middag. Hulle het nie koeriers.
  
  
  "Kan ek nie'n ego?" Hulle het gesê ja. Dit was'n komplekse orde.
  
  
  Dit beteken dat die foto's wat Tara het by Die Featherstone se is nie so maklik om te identifiseer. Hulle was veronderstel is om te stuur ih na Washington. Waarskynlik. Óf manier, sal ek kry haar rumatiek op die middag. Daar is nog baie tyd om te kontak Tara by die teater as die behoefte ontstaan. Hy het deur middel van die woonstelle en loop af in die strate. Roscoe haar ontmoet het by die makrobiotiese restaurant by een uur in die middag. Ek het besluit om iets te kry om te eet eerste.
  
  
  Na tien minute te twaalf, sy was in Lightfoot se tee winkel. 'n klein vuil druk medium en klein winkel op die grondvloer van'n rammelend gebou iewers in Soho. Die mure is gevoer van vloer tot plafon met rakke gevul met'n groot blikkies van tee. Die vensters in die gesig staar in die straat is ook gevul met stapels van tee.
  
  
  'n rowwe-looking man in'n verweerde bruin voorskoot staan agter die toonbank. Hy kyk na my papiere en knik. Hy het die bottel van die rak af en sit dit op die toonbank. Hy het begin wikkel die ego in bruin wikkel papier.
  
  
  "Ek, uh ... sou graag om te gebruik ego hier," sê ek.
  
  
  Hy het sy kop geskud. "Die winkel is skaars geskik is vir hierdie, is dit?"
  
  
  — Miskien boontoe?"
  
  
  Hy kyk na my agterdogtig. "Ek weet nie," het hy gesê. — Ek het om te check dit uit." Hy het na die kasregister en druk N-3. Na'n paar oomblikke, lui die telefoon twee keer en dan gaan stil. "Alles reg," het sy gesê. Sy druk'n knoppie onder die toonbank en'n klein gedeelte van die agterste muur gly oop.
  
  
  Die opening aan my gegee het toegang tot'n smal trap wat lei na die plaaslike AH hoofkwartier. Die trappe wat gelei het tot'n klein, slordige onthaal area. Twee oranje plastiek stoele, 'n stoel gevul met nommers van die Barentsz-See Tearooms, en'n groot, mishandelde lessenaar stoel. 'n donker-harige skoonheid gaan sit by die tafel, kougom. Sy kyk na my vreemd genoeg, het opgehou kou, en vou haar bene aan die ander kant. Aan die regterkant van hulle was nog'n deur. Die allerheiligste. Hy kyk op sy horlosie. Dit was twaalf uur. Hy sit albei hande op die stoel en leun effens vorentoe. "Ek wil om te praat met Dolores," sê ek.
  
  
  Sy sit op'n heeltemal uitdrukkinglose gesig. Haar ID flits. Haar oë uiteindelik het'n paar begrip, en sy knik. "Jy weet nie iets vir seker in die tee-shop," het sy gesê. "Doen wat jy nodig het Dolores of jou boodskap?"
  
  
  "'n boodskap," sê ek. Sy druk'n paar knoppies op haar selfoon as hy begin uitpak die tee-pot. Sy gee vir my die telefoon. Daar was'n band opgeneem boodskap van Roscoe. "Ek sal sien dat jy op een uur in die middag." Dan Mays weer: "Jammer ouens, geen aksie."
  
  
  Hy het die pot en gaan sit op'n stoel. Elke foto is netjies aangeheg tot'n rekenaar kaart. Liewe Zjirinovskij Dames Mev Hodgson en Frogg was as sodanig erken word. Featherstone se sekretaris was instrumenteel in die ontslag van Agnes Corona, 'n voormalige sekretaris van Scotland Yard, want sommige van die dokumente Nah het is gesteel uit daar. Geen bewyse van haar betrokkenheid was ooit gevind. "Nalatigheid" was die rede vir haar bedanking. Maar, sy was onder verdenking. Die seun wat gebring Tara tee en ingelui haar in die wagkamer was Pam Perd, 'n jong terroriste wat spesialiseer in sielkundige oorlogvoering. Veral goed in psychotrope dwelms. Hy was die hoof-ondersoekbeampte van die KAN. Iewers in Asië, hulle verloor hul ego in voorkoms. Te danke aan die foto van Tara AH opgedateer die ego data in die argief. Laaste maar nie die minste nie, was daar die Son Ping. M-2. 'n tweede-klas sluipmoordenaar. Die begin van die tweede graad het nie beteken sy was sleg. Dit het nie beteken iets anders as wat sy was'n moordenaar. En almal van hulle is feministe wat is nou kwaad vir mans, stuur jou klagtes te Mao Tse tung. Son Ping is'n bose tante. Volgens die rekenaar kaart, sy is'n kenner in die verwikkeldheid van die fisiese marteling.
  
  
  Ek gespring om die telefoon en het die teater.
  
  
  Tara was reeds weg.
  
  
  Ek druk haar op die selfoon so hard dat die stoel geskud het, en het vir haar gesê ek wou Dolores. "Dolores persoonlik. En vinnig! Die ontvangsdame jaag haar kou aan vier of vier keer en druk'n paar knoppies. Die deur na Nah se reg'n kraak oop. "Jy sal dit nie misloop Dolores," het sy gesê. Dit is'n web-gebaseerde paneelbord model.
  
  
  Die meisie by die skakelbord was'n lang, los man met grys hare, 'n lang-dood-shirt, en'n verwese gesig.
  
  
  Ek het vir haar gesê. "Dolores?"
  
  
  Hy sug.
  
  
  "Kyk," het hy gesê, en lig sy oor af'n paar van oorfone.
  
  
  "Haar Carter," het ek gesê.
  
  
  'Oi.' Hy kyk'n bietjie reguit.
  
  
  Ek vertel em te gee Roscoe'n dringende boodskap. Planne het verander. Ons was veronderstel om te onderskep Tara voor sy ingeskryf het vir die leeu se den. Ek sal gaan terug na die woonstel in die geval sy kom. Nou is hy was op pad na'n makrobiotiese restaurant. As ek kon ontmoet haar, ek wil hom ontmoet daar by die een-en-dertig.
  
  
  Ek het'n taxi terug na my woonstel in rekord tyd. Tara was nie daar nie. Al wat ek kon doen, was om te wag. As sy was nie in die teater of hier, sy kan enige plek wees. En Londen is'n groot stad. Daar was geen werklike rede om paniekerig te raak. Voor Roscoe haar gesien het, ek het elke rede om te waarsku haar in die tyd. Selfs al was dit op die laaste oomblik. Egter, haar pa voel'n bietjie ongemaklik. Hy het voortgegaan om te loop rondom die leë woonstel. Die reën pattered senuweeagtig teen die vensters. Daar was'n dowwe gedruis van jazz uit die volgende straat. Ek kon hoor motors gekerm van die straat self. Iewers hoog bo my, 'n vliegtuig gevlieg deur. Die kat blaas. Die klok is tikkende.
  
  
  Haar hotel gesloop moet word. Beslis'n horlosie. Miskien het om tyd om te stop. Of miskien was dit omdat hulle nie die maak van die regte klank vir haar om te hoor. Die klank van Tara kom deur die deur. 'n geheel, verskriklike tyd, as niks gebeur nie, is dit al dreig om te gebeur op'n keer en nie soos dit.
  
  
  Teen een uur in die middag, haar nommer dials. Haar gekry het rumatiek Roscoe op my boodskap. Dan drie ringe en Mace se band: Sonny, ouens. Daar is nog geen aksie.
  
  
  Ek hang op haar. Hy vryf oor sy oë en vryf sy nek. Dit gesteek weer. Hy het gestop vryf dit. Wat het my radar waarsku my oor? Haar, kyk na die muur. Dan na die telefoon. Hy tel die telefoon en skakel die nommer weer.
  
  
  ROSCOE: Opgesluit. Nicky. Sal ons vind haar.
  
  
  Bi-ek, bi-ek, bi-I. Irina: Jammer, ouens. Daar is nog geen aksie.
  
  
  Hy het die telefoon effens weg van sy oor.
  
  
  Hierdie is die baie woorde wat Mays gebruik word twee keer!
  
  
  Elke uur het hy'n nuwe boodskap. Van die kursus, kan hy nie in staat was om vorendag te kom met iets meer, maar dit het nie seergekry nie te herhaal dit in elk geval. Elke uur vir die afgelope paar dae, het hy sou kom terug met'n paar vreemde verslag of item op die nuus oor wat geëet word in die dorp. En as hy kon nie dink van enigiets, Matt sou kom met dit in elk geval.
  
  
  Hy sit die foon terug na sy oor... ek het geluister na haar versigtig. "Jammer ouens. Daar is nog geen aksie. Ja! Stem dit! In ego-daar was'n flou grom in die laaste woorde. Die vliegtuig wat vlieg deur. Hierdie klank was daar voor. Daar was iets krom daar.
  
  
  Dolores haar genoem het. Hy bevestig aan my dat dieselfde boodskap was daar vir drie ure. Nee, sê hy, hy het nie vind dit verdag. Hy het net gedink dat Mace probeer om'n grap te maak deur gebruik te maak van die dieselfde boodskap oor en oor weer.
  
  
  Hy vertel Emu oor die vliegtuig. Hy was stil vir'n oomblik. "Die almagtige God." het hy gesê. "Jy is reg.'
  
  
  Ek het nie Foelie nie. Hare was iewers tussen woede en paniek. Woede wat ek gekry het so vasgevang in Tara se veiligheid wat ek wil verloor die spoor van die ih se ware bedoelings en het nie bekend is oor Mace se boodskap vroeër. Almal van ons hoop vir "konstellasie vandag se geval" is gebaseer op Chen-Li Brown se na-show, na-show, wat was om te lei tot die kloning laboratorium en te Lao Tseng. As hy het reeds'n skuif gemaak, alle hoop is verlore. Ons sal nooit vind hierdie PBX socket. Ons sou nooit in staat was om te stop ih. God sal my straf vir hierdie teef wat net onder my vel.
  
  
  "Alles reg," Dolores het vir haar gesê. "Die bedoeling is soos volg. Ek het'n helikopter wat jy kan neem my daar. Gee Roscoe'n paar ekstra hulp...
  
  
  — Is jy'n grap?" het hy onderbreek my. "Die kantoor in Londen is nie so groot nie. Ons het eenvoudig nie enige bykomende hulp — ten minste nie die soort wat jy nodig het.
  
  
  "Deur die helikopter?"
  
  
  "Dit is nog aan die gang."
  
  
  "Goeie. Dan vertel Roscoe te skil Odin. En vir God se onthalwe, vertel Em om versigtig te wees!
  
  
  "Luister up. Ek sou nie bekommerd wees oor Roscoe as ek jy was. Soms het hy kan'n bietjie verwaand, maar nie wanneer sy eie ego is op die spel. Hy is lief vir die lewe te veel.
  
  
  Haar sug. "Kom ons hoop so."
  
  
  Die helikopter was veronderstel om my te haal om half een in Hyde Park. Almal sal verbaas wees, maar dit is nie een van my besigheid. Óf manier, hulle sal praat oor dit vir'n paar dae. Wilhelmina dit skoongemaak en herlaai die battery. Hy skuif die stilet terug in sy skede en plaas nog'n gas bom. Gelukkig is Pierre, so opreg in die middel.
  
  
  Ek sit op my reënjas en gaan uit in die reën.
  
  
  
  
  Hoofstuk 16
  
  
  
  
  Roscoe kyk op sy horlosie. Dit was vyf minute tot twee. Tara het gesê sy gaan om te Featherstone se by een-en-dertig.
  
  
  Hy het nie wil om te verskyn ook verdagte deur die loop rondom die restaurant soos'n besetene. So het hy betaal het, het'n koerant, en het gegaan om dit te lees in die ingangsportaal. Die reën begin val harder. So het die persoon wat die lees van in die ingang sal nie bly staan nie uit nie. Hy was waarskynlik dink oor sy vergeet sambreel.
  
  
  Hy moet gesien het Tara toe sy gekom het om die hoek oorkant die pad. Sy het hom nie sien nie. Nah het'n sambreel, en dit verskaf die nodige oogklappe te beperk haar te kyk.
  
  
  Roscoe genader om haar van sy kant van die straat. Geslaag het in die kruidenier se mimmo. Behalwe die skoenmaker. Mimmo Baan. Hy het waarskynlik nie sy oë af Tara, so hy het nie opgemerk die man. Dit kon gewees het twee mans. Hulle het naby aan hom. Hy was waarskynlik nie gewaarsku deur die feit dat die man nie gebruik het nie so'n goeie swart reën sambreel. En so ver, die krimpvarkie het gehou van sy ego gevou in sy hand.
  
  
  Ten minste, dit was die geval, soos ons later gedink het dit.
  
  
  Lekke deur die aand het ons gevind Roscoe se liggaam. Hy was in'n stegie. Ego se hande is nog steeds vasklou aan die groot swart sambreel, die vlymskerp punt van wat gesink het in die emoe se vou dollar.
  
  
  
  
  Hoofstuk 17
  
  
  
  
  Die helikopter geland in'n moerasagtige gebied, sowat'n kilometer van die huis. 'n groot Fiat 130 wag vir my. Die bestuurder my oorhandig die sleutels, wys my in die regte rigting, en gaan sit langs my. Langs my bestuurder se sitplek. Dan is ons almal het ons aparte maniere.
  
  
  Die reën het opgehou, en die landskap geskyn'n onwerklik geel-groen. Een van hierdie blomme van die Konstabel se skilderye. Dit was een rondom die pragtige landskappe met huise en hotelle van die tyd van Richard die Leeu se Dollar stapel. Haar, ek het gevoel my bloed kook op hierdie universele uitdaging. Gewillig. Die Kruistog. Haar sel is in jou groot Fiat jakkalse dood te maak. My pistool en stilet is die nuwe Excalibur. Hy was deel van die geskiedenis en geskiedenis gemaak. Ek kan al hoor die horings groet my aankoms. Haar, die alles-oorheersende held.
  
  
  O my god. Maar: ten slotte::
  
  
  Hy parkeer die motor agter'n bos van die bome en het voortgegaan deur middel van die klein bosse aan die agterkant van die eiendom. Dit was'n skuiling hulle gehuur vir hulself. 'n huis met'n grasdak wat toonbeeld van'n vreemde atmosfeer. Dit was baie stil.
  
  
  Dit is te stil.
  
  
  Hy kyk rond. Langs die hoof huis was twee klein huise, ewe vreemd. Die naaste een was sowat twintig meter van die hoof gebou. Albei was aan boord. Ek wonder watter soort van sagteware Foelie gebruik word. Hy was redelik seker hy was nie gebruik dit nie meer nie.
  
  
  Hy verskuif van die een boom na die ander en bereik die tweede huis. Sy het ook'n siening van die oprit. My geluk was te goed om waar te wees. Daar was'n motor is daar.
  
  
  Dit was'n ou Amerikaanse stasiewa. Hierdie ou 1952 Chevy pseudo-hout motors. Die dak rak was stok bagasie. En visgerei.
  
  
  Oral waar hulle gegaan het, het hulle nie gaan visvang. Maar hulle was iewers gaan, en hy het net in die tyd.
  
  
  Ek het na'n ander huis. Die deur was gesluit. Hy kyk binne-in deur middel van een van die lood-glas vensters. Hy bereik vir die venster. Dit is oop. Miskien te maklik. Wilhelmina voorberei en dit het binne-in.
  
  
  As dit was iemand anders as Mace, ek wil wees in die moeilikheid. Die ou vloerplanke het my weg op die geringste beweging. Hulle kraak onder my ingang. Maar as iemand was daar, hulle was stil.
  
  
  Sy gang gehou. Daar was net twee kamers op die onderste vloer, en hulle was leeg, baie leeg. Die kaggel was gehang met koper potte en'n skoon, maar verbrand rasper.
  
  
  Hy het teen die trappe op.
  
  
  Badkamer.
  
  
  Dit was'n ego plek in die domk. Mace se bandopnemer was nog steeds op die bed. Die kragtige verkyker was nog steeds vas om die venster. Die bed was'n warboel van velle. Foelie en Pearson het beurte slaap hier. Daar was'n enkele vertoning van die blikkies in die hoek. Die vae reuk van die vis nog getalm in die lug.
  
  
  Daar was geen tekens van'n stryd.
  
  
  Wat goeie nuus dit kan beteken. Iets gedwing ih om te stap weg van sy pos. Maar dit het nie noodwendig beteken dat hulle dood was.
  
  
  Ek kyk deur my verkyker. Chen-li het haar in die huis. Hy was in gesprek met twee mans. IH bene kon sien haar, maar ih gesigte kon nie gesien word nie. Ek gebruik my voice recorder'n boodskap te stuur na Dolores. Hierdie ding was in wireless kontak met Hy die skoonheid in die tee-winkel. Dan gaan hy terug af en klim uit die venster.
  
  
  Mottig weer. Haar, voel ongemaklik. Ek het gedink dit was die weer. Maar dan weer, haar, het gedink dat dit dalk'n waarskuwing.
  
  
  Hy het op pad na die tweede huis. Die een wat die naaste aan die hoofgebou. Die borde wat is gehamer in die deur was uit geruk. Wilhelmina benoud en dit het die deur oopgemaak.
  
  
  Wat ek daar gesien het, het my maag gespan.
  
  
  Daar was bloed orals. Die ou hout vloer was deurweek met dit en geverf die obsene kleur van die dood. Dit vries tussen die nate van die vloerplanke. Die wit katoen meubels was besmeer met modder. BYL se polshorlosie lê gekneus. Die .38-kaliber pistool van die BYL was vol bloed op'n meelbestrooide stoel. En die byl, rooi geverf, lê langs die kaggel.
  
  
  Kaggel.
  
  
  Dit is nog steeds brand. Nog steeds het die hitte. Daar was'n stapel van warm as op die rooster. In die hoek, langs die vuur, lê... arm. Ek het gehoor'n baie vreemde geraas, en dan het ek besef ek is die toevoeging van my eie braaksel aan die gemors.
  
  
  Ek het na die kombuis en draai op die kraan, dan gespat koue water op my gesig en vas my pols onder die kraan. My ore prickled. Die kraan draai dit af. Ek het gedink ek hoor iets. Hout vloer kraak.
  
  
  
  
  Hoofstuk 18
  
  
  
  
  Tara het my later vertel, maar ek kan jou nou vertel. In die korrekte volgorde.
  
  
  Sy het nie sien Roscoe. Maar sy het nie terug kyk nie, óf. Sy het geweet hy was daar. Saam met my. In die restaurant. Sy het Featherstone se Kantoor soos beplan op 2:30's middags. Rondom haar nek, Nah het'n string van pêrels wat kan oordra enige gesprek binne vyf meter van Nah om'n selfoon oorkant die straat. In haar sak, Nah het dieselfde bandmasjien wat sy gebruik het die dag voor.
  
  
  Tara voel fyn.
  
  
  Die ontvangsdame opgemerk het, 'n bietjie geïrriteerd, dat Tara was te vroeg. Pam vinnig begelei haar na die dieselfde tweede vloer wag kamer as die dag voor en aangebied hey, nog'n koppie tee. Sy het dit te bestudeer dieselfde tydskrifte.
  
  
  Hierdie tyd, Tara het'n koppie tee. Dit ruik lekker van kaneel. Sy steek haar vinger in die vloeistof en lek dit af. My meisie het'n a in chemie vir'n rede. "Die tee," het sy gefluister pêrels en Sonny, " is gevul met methaqualone." Sy het getel oor vyf honderd milligram. Hierdie medisyne gee wat hulle noem " goed voorberei." Aan die een kant, 'n gevoel van lomerigheid, aan die ander'n gevoel van vreugde. Soos vir die staking self, dit kan maak jy in twee maniere. Die dwelm self, of die afwesigheid van hierdie dwelm. Onttrekking simptome is soortgelyk aan dié van epilepsie — 'n paar dae van die aanvalle wat kan eindig in'n volledige ineenstorting: die dood. Hierdie mense hier geweet het wat hulle doen. Dat vyf honderd milligram was genoeg om te blaas jou kop af. Ten minste genoeg om te maak jy dink dat jou Tante Myrtle het opgestaan om die dood.
  
  
  Tara gooi die inhoud van die koppie in een van daardie pot liangs. As hierdie wingerdstok was nie behoorlik gewortel in die grond, dit sal sekerlik kom af.
  
  
  Sy tone uit in die gang weer, en weer daar was niemand om haar te stop. Sy het die trappe na die boonste vloer. Twee deure gelei het tot kamers aan die voorkant van die gebou. Die een rondom hierdie kamers behoort aan Alice. Sy maak haar oë toe en probeer om te dink die venster haar pa het daarop gewys. Ek staan in die voorkant van die huis, dit was aan die regterkant van nah. So dit behoort te wees die deur aan die linkerkant.
  
  
  Sy klop aan die deur.
  
  
  Alice se stem is ongelooflik sleg: "Kom in."
  
  
  Alice Featherstone was lê op die bed in haar blou sy pajamas, weggesteek tussen vyf gedruk sy kussings. Alice Featherstone lyk nie te gesond nie. Klein krale van tin staan uit op Nah se voorkop, en sy aangeblaas haarself met'n oosterse fan. Haar wit, uitgelig hare lê wet op die agterkant van haar kop, en die leerlinge van haar oë was pinpricked. Sy herinner Tara van die smerig koningin van Alice in Wonderland.
  
  
  Alice Featherstone was gelaai met dwelms. En dit het Tara se werk baie makliker. Hey, daar is geen behoefte om te bekommer oor'n logies-klinkende verskoning aan almal. Alice was ver van logiese, op die oomblik. Sy was iewers in die grens gebied, waar die enigste vonnis is nonsens, en logika skep verwarring.
  
  
  Sy het begin om te praat in'n lae stem. Vir een of ander rede, het sy gedink Hey was ses jaar oud en Tara was haar ma. Inderdaad, daar is middels wat kan maak dat jy dink dat die manier. Dagga is reeds in staat om van'n baie van die dinge, maar hulle het dinge wat jy sluk, snuif of spuit, net klaar is met die werk goed. Maar miskien was dit net'n camouflage "Vertel jou moeder" lui die klokkie. In elk geval, Tara gehou gespeel en die Moeder.
  
  
  Ma moet weet alles oor Ian. My ma het nie vertroue het my so veel as wat my pa gedoen het. Alice het gesê sy het nie doen dit self.
  
  
  Yang is'n vurige Taoist. Maar Jan het verander. Alice het nie geweet hoekom. Sy het net gevoel dat die pad. Alice is lief vir om te voel. Nah ook'n lekker-om-te-touch teddy muis. Het nie Mo wil om dit te sien?
  
  
  Later, sê sy moeg. Wat oor hierdie Ian?
  
  
  Wel, omtrent vyf jaar gelede, op die postuum raad van die pous, Jan het oor die bestuur. Alles was goed gaan tot twee jaar gelede. Toe hy afgedank al daardie ou personeel en aangestel om die nuwe personeel. Hulle is ook Taoïste, het hy gesê. Maar nog steeds... Alice het nie soos hulle baie. Nie nuwes, natuurlik. Pam Die Perd, Kontak. En dan die quads.
  
  
  Quads?
  
  
  Hierdie vier ouens wat almal dieselfde lyk. Tydens die IHC, net een rondom hulle gaan jag. Nee, hy kon nie. Nie jag, was hy terg haar... Alice het begin om te huil. Miskien het hy was gaan om te terg haar.
  
  
  Tara het gesê haar ma sou haar beskerm. Alice het opgehou huil. Sy het begin om te sing. Tara kyk op en kyk na haar horlosie. Dit was vyf minute tot twee. Hey, ek het om terug te kry vinnig terwyl sy wag in die wagkamer. Maar wat van diegene quads? Het Alice sê enigiets anders?" Alice knik. Sy giggel. Hulle het drie broers, en hierdie broers is'n drieling. En hulle lyk soos hierdie quads. Dit blyk dat hulle is sewentigerjare... of nie? Alice het net aangehou giggel. Drieling eerste. Toe die viertal... Alice het net aangehou giggel. Daar was ook Chen-li Hong Kyk, wat is iewers in Ierland. Of in Ysland. Of iewers anders. En dan was daar Li Peng, die vlieënier. Alice beduie met haar hande. Hy was in Amerika. En dan is daar was, en dan was daar "— Alice getel op haar vingers — " Dom, Sheezy, en Doe. Sy giggel. Maar hulle geslaag het in'n paar weke. Hulle het na Amerika met Pam die Perd. Om te voldoen aan die towenaar. Nee, om te voldoen aan hierdie Presbiteriaanse. Om te praat met die pers. Om te gaan na die tandarts. Dit is wat voorberei is. Skoon te maak, skoon te maak. Wel, sy het nie onthou nie.
  
  
  Tara het gedink oor dit. Sodat hulle het'n paar weke later. ... Die president! Dit moet gewees het soos hierdie. Hulle het gegaan om hulle te ontmoet.
  
  
  Dit was twee minute afgelope twee. Tara benoud Alice se hand. "Is hierdie al die broers jy weet?" het sy gevra.
  
  
  'Oi. Nee, " sê Alice. "Daar is baie meer. Dit is'n baie groot familie. Maar die ander is ver weg. Alice gestop neurie.
  
  
  "Is jy seker?" Tara gevra streng. "Jy sal nie hemel toe gaan as jy lieg."
  
  
  Alice kyk nugter. "Ten minste dit is wat sê Ian. Hy sê dat die ander sal bly by die huis vir'n rukkie en dat ons moet kry ih uit daar. So wanneer Pam is'n Perd en die ander verlaat, nuwes kom in. O, eerlik, Ma. Dit is wat hy gesê het. Alice het eerlik probeer haar beste.
  
  
  Tara staan. "Wel, my liewe," het sy gesê. "Nou het ek om te gaan, en jy is'n goeie meisie, en" - het sy probeer om te dink van iets moederlike om te sê - " nou wat jy eet jou kasjoeneute gehoorsaam, en ek sal met julle gou weer." Tara die deur agter haar gesluit en het'n diep asem. "Jy het gehoor dat, heuning," sê sy vir haar halssnoer. "Daar is net een in Amerika reg nou. En dit is die vlieënier. 'n helikopter vlieënier, dink ek. Of miskien het hy is dood saam met die senatore hy vermoor is. Sy bly'n oomblik stil, dan kon nie help om te voeg, " En jy nie wil hê om haar te kom hier." ha-ha.
  
  
  Sy glimlag en gaan af met die trappe. Aan die onderkant van die trappe, op haar pad, Pam het Perde en Sonny. Hulle lyk kwaad. Baie kwaad.
  
  
  Pam Kona het'n spuitnaalde naald in haar hand.
  
  
  Al Tara kan sê is, " Ja, Nick.'
  
  
  
  
  Hoofstuk 19
  
  
  
  
  As jy spandeer jou hele lewe om te probeer om jouself te bewapen teen die dag van die kak, hierdie dag van die kak sal kom.
  
  
  Haar geweer was geplaas langs die wasbak, en die kraak van die vloer het my duik vir haar. Sy is te laat. Die mes gevee oor die kamer, pinning my hand aan die sink soos'n nuwe vlinder in'n versameling.
  
  
  "Alles reg, Carter. Draai stadig."
  
  
  Ih was drie. Dit was nie die "hulle" hy was verwag. Hulle lyk soos drie plaaslike Ivanovs. Super dandy. Ih Swede en haircuts is tien jaar jonger as ih, en getinte spiere nie pas nie met die moderne klere. Hulle het na my toe gekom het met hul gewere getrek. Die leier is wat voorlê.
  
  
  "Sit jou hande agter jou kop," het hy gesê.
  
  
  Ego kyk haar op en af. Die enigste goeie ding oor nen was die ego pas. "Sy lig haar hande,"sê ek," maar ek het'n tegniese probleem." Hy het gewys op die mes nog klou in my hand.
  
  
  Hy het aan een van sy metgeselle. "Giles," het hy gesê. Identifiseer asseblief, meneer. Giles kom oor na my en trek uit'n mes. My bloed borrel. Giles deursoek my. Hy het gevind dat die stilet, maar dit het nie naby gekom om gas hardheid. Dit is waarskynlik nie haar ego tipe.
  
  
  Giles glimlag. Baie selfvertroue. "Alles reg, baas. Dit is skoon.
  
  
  "Dan moet jy en Robbie neem die ego in die huis."
  
  
  Giles en Robbie het my hande, en met'n paar pistole teen my ruggraat, was ek gelei het tot die huis.
  
  
  Daar is geen twyfel oor dit. Hulle maak die beste moordenaars rondom hierdie dae. Bangel, Jing Lin, en nou hierdie steamboats het regtig oortref hulself in beleefdheid. Vin Vo was iets anders. Wanneer ek by hom in die kamer, hy het my'n moorddadige kyk en gebreek by die bliksem: "Plant'n ego." Hulle het my in'n stoel. Elkeen van hulle het my skouer en druk dit: sy sitplek. Vleuel knik. Die belangrikste skurk is ook sel. Hare was in'n ander hout-betimmerde biblioteek. Net dit was nie so groot soos die een in Nassau. En die vensters was oop. Naas, Chen-li was nie hier nie.
  
  
  Vleuel loop oor die kamer, drie-vinger vingers twirling sy sigaret soos'n bewegende berg. Dit herinner haar van gelukkiger tye. "Ons is baie moeg van jou, Carter," het hy gesê op die laaste. Ego se stem was hoog en ysige. — Naas, jy was nog altyd dom.
  
  
  Ek was nie van plan om te antwoord eerlik. Al wat ek gedoen het, was verhoog'n wenkbrou. Naas, geen olifant kan stop hom uit om my te vertel dat ek was dom.
  
  
  "Jy het gedink jou vriende in daardie klein huis kyk ons so jy kan uiteindelik vang ons." Hy glimlag. Óf manier, het hy saamgeperste sy lippe. "Op die dell self... dit was net die teenoorgestelde. Ons het ons oog op voldoen aan jou vriende en ons het geweet dat dit sou lei ons om te jou. Ten minste is ons bereid om vir jou besoek.
  
  
  Hy was reg. Hy was dom. Haar val in die ih trap met haar oë oop. Maar aan die ander kant, die AH geweet het waar sy was. En Vinh Po sal beter weet as hulle geweet het dat... Hy staan op die stoel. Hy het die trekker. "In die geval dat jy dink dat jou vriende sal jou help om..." hy wat uit'n klein klank tape. — Ons gevra het om jou agent, Foelie, om'n finale verslag. "Kostya, hy het drie. Ons het nog nie gevind nie'n herhalende boodskap wat sal lok ander hier — as dit gelok het jy. Hy sit die band in'n klein draagbare blokfluit. "Teen die tyd dat die derde boodskap begin herhaal, ons sal nie hier wees nie." Hy draai terug na my. "Ek het gedink jy dalk belangstel om te hoor van die amptelike inwyding van wat vandag hier gebeur."
  
  
  Hy druk'n knoppie, en Foelie begin sy nadoodse verslag.
  
  
  "Jammer, ek het gegaan visvang. Moenie kos eet. Bederf pap smaak selfs beter. Vinnig geproe, vinnig hartseer. Ah.
  
  
  Vir'n oomblik het ek gedink Foelie het'n fout gemaak, maar ek het vinnig gebid dat hy sou vergewe my, maak nie saak waar hy was in die mis op die oomblik.
  
  
  Mace het nie verloor sy manier. Goed.
  
  
  Die gewone sluiting is'n "boodskap draad".
  
  
  "In die program" beteken dat die boodskap is in die saal in die kode. Eenvoudige kode vir'n vinnige boodskap oordrag. Saam met die eerste brief, moet jy altyd neem die volgende vierde woord. Ek tel dit uit. Mace se boodskap aan ons was: "ek is jammer. Die Eda is beskadig. Gou!"
  
  
  Versterkings sal kom net as die band speel. Die kleuterskool of nie. Hy kon verwag dat die hulp binne die uur.
  
  
  Die vleuel het om die belangrikste booswig. "Cornelius, "het hy gesê," nou voeg hierdie band."
  
  
  Cornelius het die band en uitgegaan deur die kamers.
  
  
  "Nou, Carter... Nou dat jy het ons gehelp om so veel nie, sal ek dit doen jy'n guns... Kry Chen-li," het hy gesê Giles.
  
  
  Giles was weg. "Goeie. Wat doen jy regtig wil om te weet oor ons?
  
  
  Hy het deur sy hele arsenaal van die neus en giggel voordat hy gevind rumatiek. — Jy wil om te weet waar die hoofkwartier is uit, doen jy nie?" En nou is — "het hy gesê, as Giles en Chen-li die kamer binnegekom het," dit is waar ons gaan om jou te neem."
  
  
  Hy kyk na Chen-li.
  
  
  Wat ek gevind minste aantreklik oor nen was die spuitnaalde naalde in die ego arm.
  
  
  Ek het nie tyd om enigiets te probeer, so ek het nog'n onsuksesvolle poging om die emoe se keel, maar Robbie en Giles klop my om dit te. Ek was gegooi terug in my stoel. 'n slag vir my kakebeen wat gelyk het om te klop al die vulsels rondom my tande. Vin gekom en het my getref. Dit alles gebeur baie vinnig. Giles en Robbie was die hou van my af. Chen-li gerol op my mou. Daar was niks wat die maat kan doen oor dit. In een vinnige beweging, die naald verdwyn in my hand.
  
  
  Hulle het my soos wat vir'n paar minute. Sekondes geslaag het, miskien. Of'n horlosie. Ek weet nie van haar nie. Cornelius het terug gekom en gesê dat hy gebreek het die band in die kasset. Hy het gesê hy is jammer. Vin Wo gesweer en wou gom om haar te los. Hy het aan Cornelius en gesê, " Hond hondjie. Poephol.'En dan ego se gesig draai rooi. Rooi rose. Die blare oopgemaak, en een deur een van hulle val op die vloer. Hy is lief vir my, hy nie lief vir my...
  
  
  "Capulets," sê Giles. Hy lag. 'n vet water beetle gekruip uit van die rta. Ego het probeer om haar weg te stoot met sy hand. Bly so redelik as moontlik.
  
  
  Dit was'n verlore spel.
  
  
  My mond het droog. Hy het probeer om te kry naby. Maar hy het nie lyk om te weet hoe om dit te doen nie. Hy kyk af na sy ballet pantoffels. As gevolg van foutiewe beide kante van die verkyker. Hulle was ver weg. Maar die gespes. Hulle was mooi. Hulle was goud. Hulle gloei.
  
  
  
  
  Hoofstuk 20
  
  
  
  
  Die volgende tydperk was'n konstante nagmerrie. Ek kan nie onthou hoe baie ure of dae dit geduur het. Daar was nie meer'n verskil tussen geen tyd en nag, tussen slaap en wakker. In jou drome, jy is soms gejaag deur monsters. Hele skare lag by jou. Die sypaadjies kraak en braak. Maar dan moet jy oop jou oë, skud jou kop, en sien jou vertroud bed been weer, die gordyne getrek, die hemp wat jy gooi op die vloer laaste nag. Jy meet jou gesonde verstand op jou eie terme, deur die strelende kontras van die werklikheid.
  
  
  Net die werklikheid nie bestaan het nie vir my.
  
  
  Wanneer ek het haar oë oopgemaak, ek het haar ander monsters. Lag spieël gesigte. Kaleidoskopiese uitsig. 'n verandering, wye, stadig-bewegende heelal van die samesmelting van vorms en die verandering van die kleure. Mitiese wesens en onmoontlik gebeure. In my drome, Tara gehou terug te kom. Haar hare is groen. Haar oë is wild. Sodra sy knyp my hand totdat dit gebloei. Hy het haar in sy arms weer, en sy het uitgeroep vir ouderdomme.
  
  
  Stadig die drome geslaag het. Dit het minder scary. My teiken verander in'n enkele wit leë skerm. Sonder beelde. Geen gedagtes. Een dag het ek het haar oë oopgemaak en het gedink "vliegtuig". Hare was op die vliegtuig. Probeer om te haak, dat die woord met my persepsie stuur my terug in'n diep, rustelose slaap.
  
  
  Hare was in die motor. Hy was op soek na die motor venster. Hy maak sy oë weer.
  
  
  Wanneer ek kyk na dit weer, die uitsig was dieselfde. Die lug is nog steeds blou. Die gras was nog groen. Die bus buite het nie verander kleur of vorm. Daar was'n paar briewe op die rug. Maar ek kon nie sien wat dit was. Dit is nonsens, dit was hiërogliewe. Hy sidder. Alles wat hulle aan ons gedoen het, wat ook al die dwelms wat hulle aan ons gegee het, ek kon nie lees nie!
  
  
  Dan kyk hy in die ander rigting en versigtig, met half-oop oë, kyk rondom die motor. Ek was geboei om iemand op my reg. Ek voel dit. Maar hare was nie gaan om te kyk in die ego se rigting net nog nie. Ek het nie stuur haar na die hotel, sodat hulle sal weet ek was reeds wakker.
  
  
  Die motor was'n limousine. Die voorste sitplek was uit die oog verborge deur'n swaar grys gordyn. Daar was geen ons, geen geluid nie, maar die klank van die enjin en die klank van die pad. Die een langs my sit was nie'n prater. Hy het stadig sy kop gekantel na regs en kyk by sy groep met oë vernou. Ek het nie nodig om so versigtig te wees op alle. Hy was aan die slaap. 'n dun, taai man. Viëtnamese, dink ek. 'n dokter of assistent in'n wit hospitaal toga. Geen. Dit is waarskynlik net nog'n CANNES agent geklee te speel dokter.
  
  
  Haar probeer om die deur. Gesluit. Vir estestvenno.
  
  
  Hy kyk uit die venster weer. Die bus was nog voor ons. Hy kon nog steeds het dit gelees, maar wat is geskryf op die bus was deurmekaar. Dit is geskryf in die Oostelike briewe.
  
  
  Ons dreun oor die brug. Ander voertuie op die pad was karre en fietse. Daar was net een ander motor. Nog'n limo. Hy ry agter ons.
  
  
  Hy kyk weer uit. Ek weet nie hoe lank ek kyk. Die volgende ding wat ek gesien het, was'n stad straat. Raserig trams, mense op fietse. Bul karre en mense in groen uniforms en strooi hoede oral. Haar blik mimmo haar slaap guard deur die venster tot sy reg. Ek het haar by die Moskou Hek." Alles is agter hierdie hek. Hoe kan ek hom geken het? Iets terug gekom het. Hy kyk uit sy eie venster weer. Oorkant die hotel, op die dak van die gebou, wat ek gesien het wat ek wou. Groot kleur portret van Ho Chi Minh City, met'n oppervlakte van 40 vierkante meter.
  
  
  Net die gebou behoort aan die Viëtnamese staat bank. Die stad was in Hanoi. Vin Vo het my na Hanoi.
  
  
  Hy kyk rond met'n hernude belangstelling. Ek het nie gesien haar in Hanoi in agt jaar. 'n paar geboue gepraat het van die oorlog, maar die skade was nie so groot is.
  
  
  Hanoi is'n pragtige stad.
  
  
  'n stad van die lang, skaduryke baniere gesaai hier en daar met die ou franse koloniale huise. Boeddhistiese monument, Chinese tempel. Die red river is duidelik en helder, en junks op sy banke rol lui langs die blou een. Verbasend genoeg, is daar geen anti-Amerikaanse slagspreuke op advertensieborde. Geen tekens van haat. Hierdie mense haat nie.
  
  
  Dit is'n verkeerde houding teenoor die oorlog. Jy haat, en dan onmiddellik dink dat ander mense julle haat. Een ding om oor te dink. Maar in die eerste plek, hy kon nie reguit dink. Tweede, haar agent BYL. Dit is nie wat hulle dink nie. Maar ih is voorberei vir die oorlog.
  
  
  Op'n kant van die pad, nog'n limo opgetrek om te Lek. Haar blik na binne. Daar was gordyne op die agterste venster. Maar wat voorlê, Chen-li sit langs die bestuurder. Chen-li het my gesien en het gesien dat ek was wakker. Hy stamp die bestuurder, wat honked sy horing.
  
  
  My dokter het wakker geword. Sy het hom'n verdwaas, verskrikte blik op wat dit moet gewees het soos die afgelope paar dae. "Rugby," het ek gesê. "Mooi bal..."
  
  
  Hy lag. "Dit maak nie maak enige sin nie. Carter. Jy het nie hierdie medisyne is in vier en twintig uur. Die effek is verby. Jy het reeds verslaap alles. En met hierdie H-2, daar is absoluut geen newe-effekte."
  
  
  Hy kyk na my appraisingly. "Mooi probeer."
  
  
  Hy, God weet hoekom, 'n Amerikaanse. Ten minste het hy gepraat as een rondom die Amerikaners. Maar die ander een? Of'n vyand?
  
  
  "Hoe... hoe lank is dit onder seil?"
  
  
  "Ag," het hy gesê. "Dit is geklassifiseer inligting. Laat ons net sê... Lank genoeg om jou te kry hier. En moenie my vra waar die "hier"is.
  
  
  "Hanoi," sê ek.
  
  
  Die ego-vriendelike uitdrukking was weg. Ego se oë vernou. Hy druk'n knoppie en die venster agter die voorste sitplek gerol af. "Mnr Vleuel," het hy gesê. "Jou gevangene is wakker."
  
  
  Die gordyne gly terug. 'n plat Vin gesig verskyn, sny af op die nek deur'n venster raam. Hy lyk soos'n monsteragtige marionet. Hy het na my gekyk en grom.
  
  
  "Hy lyk om te dink ons is in Hanoi."
  
  
  "Ag," Vleuel gesê. Toe hy knik. "Ja, Hanoi. Sal jy sien dit daar? Hy verwys na'n groep van grys geboue. "Li Nam De".
  
  
  Ek probeer om die franse die tronk. Ook bekend as Hanoi Hilton. Die plek waar ons gevangenes van die oorlog gehou.
  
  
  "Geen twyfel wat jy het gehoor stories oor hierdie plek," het hy gesê. — Maar jy sal vind dat die tronk wat ons stuur jy is baie gevaarlik... heeltemal anders. Alhoewel ek nie sien nie enige rede waarom jy nie moet weet waar hy is in die saal. Hy druk'n knoppie en die gordyne weer gesluit, die sluit van my oog.
  
  
  "Dr. Kuoi?" So dit was'n ware dokter. — Vir'n dwaas ons Mnr Carter, nie so wouldnt dom wees. Selfs sonder'n goeie opname, dit is nog steeds in staat om te bereken die rigting en tyd. Nie dat hy gekom het terug, maar ek dink nie so nie... miskien nog'n skoot."
  
  
  My hande bewe by die woorde. Sy kon nie ophou skud op alle. Ons het'n gevoel van naarheid in my ingewande. Ek kan nie onthou nie die dwelm self veroorsaak dat sulke gevoelens. Maar miskien is my liggaam het dit op sy eie. Quoy kyk na my en glimlag weer. Die ego se gevoel van meerderwaardigheid het is herstel. "Moenie bekommerd wees nie, Mnr Carter. Hierdie skoot sal net sit jy om te slaap. Nee, daar sal meer slegte drome. Niks gevaarlik. Ons wil hê dat jy om te wees so vars soos kamille sodra ons daar kom.
  
  
  Ek het nie veel keuse nie. Damn Jesus.
  
  
  Nog'n skoot.
  
  
  Die woestyn weer.
  
  
  
  
  Hoofstuk 21
  
  
  
  
  Toe ek wakker word, was dit donker. Ek lê op iets sag. Die lug was gevul met die reuk van vítek. Daar was'n flou, strelende hum, 'n refleks-beweging, en ek kyk op my horlosie. Natuurlik, ek het nie'n wag nie meer nie. Hulle het ih weg van my'n lang tyd gelede. Toe ek onder narkose.
  
  
  Sy stahl om te navigeer. Haar lê op die vloer op'n sagte matras, bedek met'n katoen vel. Die kamer is verlig deur die einde van skemer, en die vroeë sterre skyn deur die lug vents. Daar was'n briesie. Dit gebring het met dit'n oproer.
  
  
  Dit was nie geraas. Dit was'n lied. 'n lae, duidelike mengsel van honderde van die manlike stemme wat bymekaar gekom het in'n enkele sin: "O Tao; o Tao.
  
  
  Die kamer was groot. Yl verstrek, maar gemaklik. 'n stel van lampe. Daar was geen stoele nie, maar daar is hope van die kussings op die vloer, die vloer is bedek met geweefde matte. By die ander einde van die kamer was nog'n matras met'n ander stapel kussings.
  
  
  Maar geen. Hulle was nie kussings. Die Houers was daar.
  
  
  Sy het nie beweeg nie. Sy was nog aan die slaap. Of sy was nog steeds onder die invloed van die slaap pille.
  
  
  Hy het opgestaan en het na die ander kant van die kamer. Ek was nog skud. Hy raak aan haar skouer. Dit was real. "Tara?"
  
  
  Sy het gekreun, draai, en begrawe haar gesig in die matras.
  
  
  "Tara," herhaal dit. Sy skud haar kop wild. "Nee, nee, asseblief," het sy gesê.
  
  
  Sy skud haar skouer terug en weer. "Tara". Sy het haar oë oopgemaak. skielik, skielik. Wyd oop. Sy het net na my gekyk. Ons verligting, ons reaksies, ons erkenning.
  
  
  Haar blik was ontsteld. Uiteindelik, haar lippe beweeg. "N-Nick?" het sy saggies gesê.
  
  
  Alles wat hulle gedoen het om haar in die laaste paar dae het nie verander nie haar. Dit was presies wat ek gesien het die laaste keer. Die groen oë wat geskandeer my was wyd en glinsterende. Daar was geen swart lyne op dit van die siekte sy het gely het. Selfs haar sproete was nog verspreide al oor haar gesig.
  
  
  Sy lig haar gesig en het my hand, loop dit stadig af oor my skouer, af oor my nek, en my wange. Soos sy probeer om te oortuig haarself met haar vingers. Asof sy het nie baie vertroue in haar oë nie.
  
  
  "O, my God," het ek gesê. "O, Nick," het sy gesê. En ons gesmelt in mekaar totdat die kleur verdwyn. Ons gesoen, en honderde van die stemme klaar sing.
  
  
  Hy trek weg en hardloop'n ondervraging hand oor haar gesig. "Eintlik, ek sou jammer wees om jou hier te sien in plaas van om gelukkig. Hoe... ek skud my kop, " hoe het jy hier?" Wanneer haar uiteindelik kon dink weer, haar, het gedink jy is veilig en klank in Londen.
  
  
  Sy leun terug op die matras en begrawe haar gesig in haar hande, onthou hoe sy hier gekry. Skielik het sy het na my gekyk.
  
  
  "Maar as jy nie daar was nie.".. was jy nie daar nie?".. Jy was nie daar nie.
  
  
  Ek het probeer om te verstaan haar. "By Featherstone se?" Nee, dit was Roscoe.
  
  
  "Roscoe? Nee, ego het hom nie gesien. Maar ek het gedink oor dit... ek bedoel, die laaste ding wat ek gedoen het, was noem jy en... en wanneer jy dit gedoen het nie wys, haar gedink het, haar gedink het hulle het jou gevang, ook. Die kinders het my vertel wat gebeur het. Nick, ek onthou haar... of, ja. Ek dink ek onthou haar nou, dit was ook so'n skok, maar..... Ek was vertel dan... dat daar is niks anders wat jy kan doen vir my. Dat jy ih se gevangene.
  
  
  Hulle moet het'n paar verband tussen hierdie herehuis en Featherstone se huis. Miskien is die radio. "Wel, hulle is reg oor dat. Ek het vir haar gesê. "Hy was'n ih gevangene. Maar nie in Londen. Ek het na die ih herehuis.
  
  
  "In die herehuis? Om Chen-li?
  
  
  "Wag," sê ek. Ek kyk na die kamer vir mikrofone of ander verborge luister toestelle. Daar was niks daar nie. Ek was vertel deur Hey wat met my gebeur het op my laaste dag in Londen. Niemand rondom ons het geweet wat gebeur het om te Roscoe. Ons het net geweet dit kan nie wees nie te goed nie.
  
  
  "En jy?"
  
  
  Ek het haar gevra. — Wat het hulle aan julle doen?" Sy het haar hand deur haar rooi engele hare.
  
  
  "Onthou," het sy gesê. Sy raak aan my gesig weer. "Onthou, jy het my gewaarsku om nie daar te gaan. Jy het gesê, " Hulle sal pomp jy vol van pentatol, en dan sal jy hulle vertel Hawke se middelste naam." Jy was reg oor een ding. Ek het nie geweet Hawke se middelste naam. O, Nick, ek is so skaam. Sy het begin om te huil. Nie hierdie groot bult trane vol van self-jammer, maar hierdie lyding van geestelike pyn.
  
  
  "Hey, kalmeer," sê ek saggies. "Moenie jouself blameer nie nou. Nou dit is'n kurktrekker van die wil of krag. En wat beteken dwelms het te doen met dit? Hulle neem jou sal. In die spuitnaalde naald oorlog, daar is geen helde op alle. Jy moet weet wat.'
  
  
  Sy knik, en gekruip selfs meer stokrose. "Ek weet dat," het sy gesê. — Maar wat nie help nie veel. Veral toe ek was te dink oor om jou in gevaar.
  
  
  Wel, kan jy dra die skuld, want die enigste persoon wat sit jouself in gevaar was haar man. Sy het blatant vasgevang deur Vin en het dit heeltemal sonder jou hulp. En ek dink as ons regtig kyk na hierdie, ek dink dit is my skuld dat jy gevang het. Ek moet geluister het na my gedagtes en nie toelaat dat jy enige nader na die plek op Parys.
  
  
  Sy glimlag. Dit was die eerste glimlag sy gehad het in'n lang tyd, en haar lippe is nog steeds veg. "Ek dink," het sy gesê, " jy moet dit noem lot. Sy moet geluister het na jou mening, maar sy is'n damn rebelleer. Vir enigiemand wat behandel my soos'n klein dogtertjie, of ten minste soos'n klein dogtertjie, ek wil om te bewys dat ek is baie nuttig in die praktyk."
  
  
  Sy was aangeraak deur ee stokke. "Te nuttig," sê ek.
  
  
  Sy laat sak die vel wat onder die bed effens.
  
  
  "Doen wat jy wil om dit te probeer en sien as jy kan gebruik om dit nou?"
  
  
  Sy het werklik wil om dit te sien.
  
  
  Daar was'n klop aan die deur.
  
  
  Hy het dit oopgemaak en die twee mans het. By een punt, ek het vergeet dat ons gevangenes. Die mans was geklee in eenvoudige klere lap. Ih koppe was geskeer. Ih gesigte was-ek haat om daardie woord te gebruik wanneer dit kom by die Oosterlinge - maar ih gesigte was onverstaanbaar. Odin was omring deur'n groot kruik water. Hulle buig.
  
  
  Hulle het nie sê'n woord aan ons.
  
  
  Die man met die beker loop oor die kamer en gooi water in die beker, of ten minste iets wat lyk soos dit. Nog'n draai op'n dowwe plafon lig, 'n kalk peer in'n frosted glas bal. Dit was nie piercing, regtig, maar dit nog steeds het ons knip.
  
  
  Hy het die kabinet. Daar is ons eie, die Swede— wel, myne, die Swede, en'n paar rommel geleen om te Tara — maar hy getrek uit die ander twee pas. 'n paar van die grys sy pajamas. Nie die mense wat jy dra op vakansie, maar die mense wat jy dra om formele gebeure.
  
  
  Vir Tara, hy het'n pragtige, kant-geborduurde aozai, 'n tradisionele sweedse vrou se rok.
  
  
  Hulle het voortgegaan om in stilte. Ons het om te was, rok en gereed wees om in'n halfuur, as, aan ons, indien daar is'n sein. Gereed vir wat, het ons nie geweet het nie. Pantomime se Ih het nie ons inlig oor dit.
  
  
  Hulle was monnike, " ek het gesê toe hulle weer weg. "Of nie?'
  
  
  — Ek - ek weet nie. Sy was deur die beker.
  
  
  Hy knik vir haar. "Hulle was monnike. Onlangs ih hoor haar sing. "O Tao: O Tao" En Haar, het na die venster oopgemaak en die gewrigte. Daar was'n rasper agter hulle. So ver as wat ek kon sien, is die gebou wat ons in was deel van'n "groot ou klip vesting." Landskap in die verte soos die Tuin van Eden. Dit was stil en welige, behalwe vir die lied van krieke. 'n klein optog van skeer-headed mans geloop het een na die ander, hoofde gebuig, deur die lang gras.
  
  
  "Ja."Haar was om te kyk'n stille film, en skielik het kwaad by die situasie. "Hulle is monnike. Taoist monnike. En dit is'n klooster. Jy was reg. Tao en KANG is een of ander manier verbind. Hoewel die ego god weet hoe. En hoe is dit moontlik dat kloosters kan nog steeds bestaan in die hoek van die wêreld? Die blindings gesluit weer. "Die Grand Prix spel," sê ek. "Klik of dubbel in die volgende ronde." Haar, verskuif weg van die venster. "Liefie," het sy gesê, kom agter my met'n spons en seep. "Die belangrikste ding," het sy begin te streel my rug met'n sagte spons, " is ...waar ons ook al is, jy sal kry om ons hier uit.
  
  
  Haar wenk was so duidelik as my geïrriteerdheid. Maar dit het gewerk. Indien enigiets, dit het my laat lag. Hy gryp haar spons en soen haar.
  
  
  "As jy gaan om te skuim my in elk geval, doen dit'n bietjie hoër en'n bietjie van die reg." Sy het'n klein klank in haar keel. "Hmm?" en gooi haar kop agteroor. "My God," het sy gesê, " al hierdie dae... of ure, of die jaar... dit is'n verskriklike medisyne wat ek gegee is. O, Nick. Dit het die wêreld so verskriklik. Alles was so'n nagmerrie. Behalwe wanneer ek gedroom dat jy hou van my. Toe het ek begin huil, en al wat oorgebly het van my gesê het, "Hou op, dit is Nick." En ek dink dit is hoekom ek gehou op haar. .. nou is ons hier sit die stryd teen ons eie klein twiste, asof dit nooit gebeur het nie. gebeur nie."Sy het na my gekyk: "ek is regtig lief vir jou, weet jy dit?"
  
  
  Skielik, ek het'n terugflits. Tara, groen-oog en huil in my arms. Ek het dieselfde droom, " sê ek. "Waarskynlik die dieselfde dwelm. Ek is besig om te wonder waarom hulle het ons hier. Wat hulle wil hê van ons. Want ek begin om te dink wat hulle wil hê ons om saam te wees. Nie net haar, of jy. Maar ons is saam.
  
  
  Sy skud haar kop en frons. "Ek het nie verstaan nie."
  
  
  Ek glimlag vir haar. "Dankie God. Want ek verstaan dit nie, óf. Vir nou. Egter, sy voel soos ons sal uitvind gou genoeg. Intussen, voor ons begin bekommerd te wees, laat ons bekommerd wees oor hierdie klone. Ons weet reeds iets oor hierdie volwasse klone, maar hierdie klone is in die proses van die wese geskep het, die brood wat jy genoem het, ons het om te vernietig die ego.
  
  
  Sy draai haar in'n ao dai. Dit was bleek groen met geel blomme en val halfpad af in haar pragtige dye oor haar satyn broek. "Ag," het sy gesê. "Soos vir hierdie volwasse PBXs, ek het dit gehoor van Alice."
  
  
  Sy het my vertel Alice se storie terwyl om haar hare te borsel. Die kans is'n bietjie beter as hare, het hy gehoop het. Op daardie tyd, was daar net een tak in Amerika, en met'n bietjie geluk, dit het reeds weg in die skaduwee koninkryk. Dood.
  
  
  In Londen, ih het drie, maar dit sal nie lank duur as ek my sin kry. Met'n bietjie geluk en'n paar weke van die lewe, ek kan stop ih. Daar is selfs'n kans dat BYL in Londen was verantwoordelik vir hierdie. Selfs so'n geroeste BYL (S) soms werk goed. So nou is dit aan Tara en my. As ons kon vernietig hierdie nes, al die spring van plek tot plek sou wees oor.
  
  
  Haar gesukkel met die hals van haar sy pajamas. Ek het om dit te bind op my skouer.
  
  
  "Wat beteken so'n brood van pbx lyk?"
  
  
  Sy sug. — Net soos hulle is — soos die menslike embrio's. Hulle is waarskynlik in'n beheerde omgewing — miskien in'n broeikas - of iewers in die laboratorium."
  
  
  "Hoe is die proefbuis-babas?"
  
  
  Sy knik grimmig. "Ek het nie dink ek het die maklikste werk in hierdie opdrag. Ek voortdurend te dwing myself om te onthou dat hierdie amper-kinders is die toekoms moordenaars."
  
  
  Hy gooi sy damn uitgepakte pajamas op die vloer en bereik vir sy eie klere. Hy kyk af na sy blou hemp. Ek dra dit vir so lank dat dit was op byna sonder om te help. My God, hy was nie van plan om'n fancy rok bal. En buitendien, die spel was reeds te gevorderde skielik maak probleme met Oosterse etiket.
  
  
  "Hoe kan ek ontslae raak van dit?"
  
  
  "Ek het'n klein laser in my sak. Wel, wag. Miskien is ek het dit nog steeds. Sy het na die kas en vroetel in haar sak. "Nee, nie meer nie," het sy gesê. "Ek dink ons nodig het om te improviseer iets. Miskien iets met chemie. Alles wat ons kan vind in hierdie laboratorium.
  
  
  Ten slotte, sy kam haar hare met die laaste kam. My rooikop geisha. Ek sit op haar sokkies. "Wel, wat jy doen is aan jou. Ek dink ek sal net gedagte my eie besigheid.
  
  
  Sy frons. — Ek was net te dink... hulle het jou geweer, het hulle nie? So, wat dink jy...
  
  
  Sy byt haar lip.
  
  
  Hy trek op haar broek. Oor my onderklere, wat hulle het nie neem af. Oor die goeie ou Pierre, nog mooi, weggesteek in die middel.
  
  
  "Wel," sê sy ferm, en heeltemal in teenstelling met haar aard, " hoe jy dit doen is aan jou. Ek dink ek sal net gedagte my eie besigheid.
  
  
  Hy lig'n wenkbrou, maar het nie antwoord nie.
  
  
  
  
  Hoofstuk 22
  
  
  
  
  Wel, Mnr Carter, het ons uiteindelik ontmoet. Dit was Lao Zeng, die groot-groot-oupa van die hele maatskappy. Met'n groot-groot-oupa se vrat in die middel van sy voorkop. Hy was in'n rolstoel. Wat lyk na'n baie verduidelik. Die rede waarom hy homself verdwyn uit die slagveld. Die strewe om te verhef jouself aan die hoogste takke. Dekades van die tye'n dag om te kyk na wat hy eens was, weer in aksie, weer in die maatskappy. Hy uitgestort'n whisky en aangebied om dit vir ons ook.
  
  
  Tara het gesê geen. Stanan het dit geneem.
  
  
  Hy lig sy glas. "Vir Nick Carter,"het hy gesê," en al die klein toekoms Carters."
  
  
  Hy bereik in'n minuut vir'n sigaret. Hulle was weg. Lao Zeng het my een van'n groot verlak boks. Die sigarette het'n goue mondstuk. Blykbaar, het hy beslag gelê op myne.
  
  
  Ons was in die ego kamer. Of in die ego kantoor. Dit was'n groot ruimte. Dit kon gewees het, groot, maar die vensters was gesluit en die atmosfeer was'n bietjie muwwe. Ook hier, die meubels is bietjie yl. Lang teak stoel, ronde wit bank. Een enkele stoel. Die enigste versiering is'n baie kleurvolle doek en'n versameling van wapens op die muur agter hom. Daar moet oor'n honderd wapens. Veral nie skaars of veral ou, maar hulle hang daar vir gekerm, en hierdie muur self was bedek met'n groot vel van onbreekbare glas. In bykomend tot die pistole, daar was ander wapens: verskeie messe en handgranate, sowel as'n paar onnodige dinge van onmiskenbaar toksisiteitstoetsorganisme. Elke individu deel is verlig deur'n klein kollig, en onder dit was'n klein prentjie.
  
  
  "Ek sien jy bewonder my versameling," het hy gesê. "Kom en neem'n nader kyk." Ek het opgestaan uit die bank, en hy draai sy rolstoel om my te volg. Onder die AMERIKAANSE Weermag pistool vertoning was'n teken wat lees " Bristol, Kenneth, Daejeon, 1952." Langs dit is'n pêrel-hanteer stilet. Hample, Stewart, Parys, 1954. Hy kyk af na die damn stilet en laat'n whoosh. Dit was soos om'n swaard met Napoleon Bonaparte en onder dit, of'n wa met Har en Ben onder dit. Stu Hample was een van die rondlopers wie se name is reeds die skep van mites. Dit was die beste wat BYL, N1 nog ooit gehad het sedert Parys 1954. Wanneer iemand het wat pêrel-hanteer stilet van hom. Saam met die ego lewe.
  
  
  "Jy?"Haar," het omgedraai om te Lao Zeng.
  
  
  — Ek het geweet jy sal beïndruk wees, " het hy gesê. Haar persoonlik gevang al van hierdie wapens met'n kreun.
  
  
  Dit wys reguit uit my uit. — Maar ek dink daar is iets omtrent dit wat kan jy belang meer nie." Ek het in die rigting aangedui. Ek het nie het om te lees van die teken om te sien dat hy wil bygevoeg Wilhelmina om dit te. En my stilet. Geen moeder-of-pêrel pen, maar nog steeds my Hugo.
  
  
  "Net in geval jy dink jy kan neem om die ego terug," het hy gesê. "Dit is onbreekbaar glas, dit is geëlektrifiseerd en dig gesluit."
  
  
  Hy glimlag. "Maar sit en klaar is met jou drink." Die Eda sal geliasseer word onmiddellik, en ons het nog steeds'n baie om te praat oor."
  
  
  Hy was vol vertroue in sy eie veiligheid. Hy is in'n rolstoel, maar hy was ook die dryfkrag agter die kontroles. En dit was'n goeie ding. Daar is iets oor die feit dat in die beheer wat maak dat mense verloor beheer van hul woorde. Dit is verkeerd, maar dit is waar. Jy kan wys'n man se geweer teen sy kop en vra die ego vir ego stories, maar al wat jy kry, is'n paar van die geslote lippe. Maar die ou wat die punte van'n geweer teen jou kop is gebind om te spoeg uit sy ingewande. As jy verstaan iets oor hierdie, laat weet my asseblief.
  
  
  Hy leun terug op die bank. -"Indrukwekkend," sê ek. - Figuurlik gesproke.
  
  
  Hy fokus sy blik op Tara. "Jy is'n wetenskaplike," het hy gesê. — Jy spesialiseer in mikrobiologie. Geen twyfel wat jy reeds weet alles oor ons klone.
  
  
  Tara het na my gekyk. Hy beduie vir haar om voort te gaan.
  
  
  "Ja," het sy gesê. "Ek is oorweldig deur jou voorpunt-tegnologie."
  
  
  Die emoe gelyk soos dat. "Dit is genoeg... fantastiese, is dit nie?"
  
  
  — Hoe lank het jy om dit te doen?"
  
  
  Hy glimlag. "Twee-en-twintig jaar gelede. Wel, op die dell self voor dat... Maar op daardie punt, ons het begin met my familie. Dr. Kuoi... het Hy na my gedraai, " ek neem aan jy het gesien dat dit voor... wel, my pa het dit begin. Hy was baie geïnteresseerd in genetika en daarin geslaag om te kry om die regering te voorsien emu met'n klein laboratorium. Met dien verstande, natuurlik, dat in die tyd het hy ook af op'n paar van die beste gedagtes in die kommunistiese wêreld. Hy het begin werk op Nguyen Shogun..."
  
  
  "Wat fisikus?" Tara kyk verbaas.
  
  
  Lao Zeng knik. "Ja. Maar die Shogun het verskeie genetiese abnormaliteite. Tara was om te weet dit reeds. "Dit is presies wat ek haar gevra het om te sê. Brakdon se sindroom, is dit nie? Ego simptome verskyn net wanneer jy is'n 30 jaar oud."
  
  
  Presies. Maar, soos jy kan sien, embrio's kan nie oorleef die koue tydens inkubasie in proefbuise. Verskeie groepe van die Sjogoen se pbx gesterf het voordat die derde maand. Op die eerste, Kuoi gedink het die ego's is verkeerd. Die regering het gedink die dieselfde. Hulle onttrek het hul ondersteuning. Dan, 'n paar jaar later, die Shogun homself begin om te wys afwykings."
  
  
  "En dan KANG het besluit om ons te ondersteun vir nog'n poging?"
  
  
  Hy draai na my. "Ja. Maar net hierdie keer KANG het gevind dat'n emoe-dit is beide fisies en geneties perfek."
  
  
  "So dit was jy."
  
  
  Ek wil dit om my te wees. Behalwe myne... — my fisiese volmaaktheid, ek het'n aantal van, sal ons sê, "talente" wat CANNES was passievol oor voortbestaan.
  
  
  "'n talent vir die moord in koue bloed," sê ek.
  
  
  Hy bloos beskeie. Maar jy, Mnr Carter, is ook'n talentvolle moordenaar. Hy het'n pouse. "Alhoewel, as jy wil om dit te hoor, jou bloed is nog'n paar grade warmer." Wie is hy om te invloed op jou ego?" Hy glimlag by my nou, dieselfde sag glimlag hy het gesien hoe haar gebruik, op die Chen-li in die foto geneem word om die volgende dag, dan op die Senator Saybrook moorde. Hong Luo se lag ook wanneer hy gekom het om die dood van die hertog en hertogin. Dit was nie die tyd om te verduidelik aan em die verskil tussen'n psigotiese moordenaar en iemand wat net dood in self-verdediging. 'n lang tyd gelede, hy het reeds deeglik nagevors homself. 'n lang tyd gelede, hy sou gelê het sonder'n kluis, wonder of sy was so sleg soos hulle was, die mense wat hy wil vernietig. As jy nie het om dit alles te gee en af te tree na'n land huis. Daar is'n groot verskil tussen my en Lao Zeng. Dit het die onderwerp terug na waar die hotel is.
  
  
  — En hierdie klone van joune vas?"
  
  
  Ja. Ca begin die tweede poging. Die hele groep oorleef. Dr. Kuoi besig was op die derde groep toe sy dollar stapel misluk. Jy verstaan dat daar niemand was om die plek van die ego. Die hele ego operasie was die geheim. Emoe is bygestaan slegs deur sy seun. Daardie seun dan probeer om uit te bring die derde groep, maar hy het nie genoeg kennis. Ons het nie wil hê die regering om te weet wat ons doen, sodat ons gesmokkel dit in die Verenigde State van amerika. Daar ontvang hy'n uitstekende genetiese onderwys. Ons Dr Kuoi is'n Harvard man. Hierdie feit was om te asseblief die emu.
  
  
  Tara het gesê: "En daarna, het hy in staat was om te volg in sy pa se voetspore."
  
  
  Lao Zeng was bly dat hy in staat was om te antwoord "ja". Hy self was baie gelukkig om nog meer seuns, veral ná die ongeluk. En die stem van die ego droom kom waar. Op hierdie punt, Dr Kuoi was uitbroei vyf-en-dertig nuwe PBXs. Vyf-en-dertig nuwe Lao Tsengs. Alles is in'n uitstekende toestand. Te danke aan die voorsienigheid.
  
  
  Vir'n oomblik, het hy gewonder hoeveel ih was in die oorspronklike groep.
  
  
  'n kort oproep onderbreek my trein van denke.
  
  
  "Ag, dit is tyd om te eet," het hy gesê. Watter dag is geopen deur'n paar van die monnike wat lyk eenders-klone? Nee, dit is nutteloos - en aan ons, ons lei langs die klip gang na die eetkamer.
  
  
  Dit was'n viering wat ons teëgekom het. Wel, fees as jy wil aap brein, bok stert en rou inkvis. Dit het Tara'n oomblik om te besef wat sy was teen, en sy het geëet met die oorgawe van'n drie-dag-onthouding van'n baie van die "ah" en "mmmm." Op die dell self, aap brein is heerlik. Dit is wat ek het vir myself gesê, en wat ek nodig het om te eet om te hou my krag op. Maar hy het stilweg gehoop daar was'n toebroodjie winkel om die hoek, en hy het gewonder as ek haar seergemaak het myself deur die knal uit te kry'n hamburger. Sy dink net: wat die boer nie weet nie, hy is nie.
  
  
  Edu was bedien deur stil monnike. Na afloop van die belangrikste natuurlik, Lao Zeng het hulle'n taak in'n onverstaanbare taal. Super finale. Centennial eiers.
  
  
  Die gesprek by die tafel was baie lekker. Wat hy regtig wou sê was later. Op dieselfde tyd, het hy was vrolik en oop te maak. Een dag, hy draai af in die rol van'n unflappable, gemoedelike gasheer. Odin se sirkel van die monnike het die kombuisdeur oop vir'n oomblik, en Lao Zeng ontplof, trek sy baadjie nader om homself te beskerm teen die dodelike konsep. Die monnik het vinnig gehardloop en die deur gesluit, en Lao Zeng weer sy kalmte. Haar het die voordeel van die ego se nuutgevonde guns en gevra ego oor die verhouding tussen KANNA en Tao en hoe hierdie klooster oorleef die Kommunistiese reinig.
  
  
  Hy klap sy hande, en die stil kelners begin die skoonmaak van die weg van die bak. "Daar is niks stop jy uit om te sê dat," het hy gesê. "Daar is niks wat jy kan doen met hierdie inligting. Die enigste verhouding wat bestaan tussen ons is een van wedersydse voordeel." Dan'n monnik verskyn met'n pot tee. Hy gooi'n koppie vir Tara en een vir my. Hy genader Lao Zeng, maar die laasgenoemde beduie hom af as hy voortgegaan om te praat. "Die klooster gee ons twee belangrike dinge. Eerste van alles, laboratoriums vir ons eksperimente. Nie net genetiese eksperimente, maar eksperimente met wat jy noem gedagte-verander dwelms." Hy leun terug en vryf die arms van sy rolstoel.
  
  
  — Ek dink jy het die eer om te probeer om'n paar rondom hulle?
  
  
  "Laat ek jou verseker, Carter, wat ons is redelik ver saam op hierdie. H-20 is die enigste hallucinogen sonder newe-effekte." Kuoi het gesê die dieselfde ding, maar dit sal nie seermaak om te hoor van die goeie nuus van'n tweede keer.
  
  
  "En in die tweede plek?"
  
  
  Tweedens, sien vir jouself. Net gaan na die venster.
  
  
  Haar, het na die venster.
  
  
  En ek sien'n veld van blomme. Dit strek na die horison in alle rigtings. Dit was'n veld van papawers. Opium poppies. Vir'n oomblik haar probeer-om-te-iemand ego mark waarde, maar sy het net nie weet wat kom volgende van'n triljoen. Hy het voortgegaan om te staar by die venster uit.
  
  
  "Mooi kyk, is dit nie?"
  
  
  Ek het nie nodig om te sien ego se gesig om te weet dat nen was geklee in'n dun grynslag.
  
  
  "So jy is'n verskaffer," ek het gesê, " hierdie Nassau kliek en na die Featherstone die Samelewing.
  
  
  Hy het'n verwurg lag. - 'Onder ander dinge. Onder die baie, baie ander. Ons glo dat opium is ons beste bate vir die bou van'n wêreldwye organisasie. Opium is ook ons belangrikste wapen in die vorige oorlog.
  
  
  "Hierdie monnike," ek het hom gevra, " stem saam met jou-beleid?"
  
  
  "Hierdie monnike," het hy gesê, " weet nie enigiets oor die politiek. Hulle weet nie eens wat ons doen met hierdie dwelms. Ons weet wat gaan aan in die laboratorium. Al wat hulle weet is dat wanneer die staat was herskryf tot ander kerke en kloosters, KANG gehou ih vir hulle en hul besittings ongeskonde. Hulle is baie dankbaar. Hulle vra nie vrae. As hulle die waarheid geweet het, sou hulle ook baie ontsteld. Maar dit is onwaarskynlik dat hulle sal uit te vind.
  
  
  Haar, kyk na die twee monnike vir'n dag. Hulle verlaag hul oë.
  
  
  "Hulle praat nie engels nie," Lao Zeng gesê. So as jy dink van hulle te vertel wat ons regtig nie, ek is bang dit gaan baie moeilik wees. Tensy, "het hy giggel," jy kan bemeester die eerder kompleks en onduidelik Susoy dialek."
  
  
  Haar pa probeer hard om nie te kyk na Tara.
  
  
  "Maar," het hy gesê. "Sit. Jou tee is om te kry koud. En ons het nog steeds'n baie om te praat oor.
  
  
  Hy het teruggekeer na die tafel. Hy kyk na Tara. Sy kyk swakker as wat hy gedink het. Daardie paar uur het hul tol op haar nou. Nah se ooglede was swaar. Hy bereik vir die beker. Haar oë flits skielik op my. Groen ligte. Maar dit beteken: Stop! Hy kyk terug op Nah. Die tee was bedwelm, en sy ontdek dat dit te laat is. Ek opgetel het my koppie en voorgegee het om te neem'n slukkie. — Wat anders wil jy om te praat oor?" Lao Tseng het hom gevra.
  
  
  "Jou kinders," het hy gesê. "Joune en Miss Bennet se.
  
  
  "Ons wat?"
  
  
  "Kinders," het hy gesê. — Maar miskien is dit beter sou wees as Dr Quoy alles verduidelik." Hy stoot homself uit sy stoel en gerol oor na die klein interkom. Hy druk'n knoppie en Stahl gewag het. Terwyl hy besig was om dit te doen, met sy rug na my, sy skink die tee terug in die teepot. "Nou," het hy gesê eenvoudig in die stem boks. Dan was hy terug by die tafel. Hy kyk na Tara. Sy was'n bietjie verdwaas, maar sy het nog steeds sit regop. Kuoi gekom het en verduidelik.
  
  
  Dit was regtig baie eenvoudig.
  
  
  Hy het na ons om te kry ingeënt word. Hulle sal julle bring'n klein leër van die N3 agente vir hulself. Maar hierdie tyd, hierdie N3 agente sal werk vir KAN. Tara sou hulle gegee het'n aantal van die briljante spesialiste in sulke gebiede van genetika. Klone van Tara wat sal voortgaan om te werk op ingeënt mense. Die eerste wetenskaplike vermoë was reeds in die gene, en KANG net te voorsien van die nodige praktiese opleiding.
  
  
  Maar hulle kan neem dit'n stap verder.
  
  
  Wat sou gebeur, het hulle gedink, as Tara en ek het'n baba? Of meer kinders. Die statistiese kans was vier aan die een wat ons sou produseer'n agent wat beter as al die ander agente. 'n briljante moordenaar van'n wetenskaplike punt van die oog. Die beste van beide wêrelde. En dan, met behulp van hierdie as die oorspronklike, hulle kry die vereiste aantal duplikate deur enting. Wat is die beste pryse vir die CANNES? Dr. Kuoi was verheug. Met vyftig of'n honderd van hierdie superclones, KANG kan neem oor die hele wêreld.
  
  
  Tara het begin om vorentoe te val. Sy kyk'n bietjie traag. Sy rus haar ken op haar hand en het gelyk om te sukkel om dit te hou in plek. Haar ook om tee te drink, so haar begin naboots haar simptome.
  
  
  Lao Zeng blyk te Kuoi. "Ek dink hulle sal gou aan die slaap nou," het hy gefluister. — Wanneer het jy van plan is om uit te voer die eerste operasie?
  
  
  "Deur die sonsopkoms," het hy gesê. "As hulle is nog steeds aan die slaap." In die tussentyd, ek moet'n paar keer om myself voor te berei in die laboratorium. Die operasie is onbelangrik. Elke sel in die liggaam dra al die gene wat nodig is om te maak'n presiese kopie. Sy het net'n beru dun strook steek met ih voorarms. Wanneer hulle terug te kry om hul selle, ek sal check haar uit.
  
  
  Tara was reeds aan die slaap, sy kop gestut op'n stoel. Hy mompel iets en ook laat sak sy kop.
  
  
  Lao Zeng klap sy hande.
  
  
  'n paar monnike verskyn. Dit was te swaar vir die een monnik te voer my, en ek is uitgevoer deur twee. Hulle is die neem van die pers een hier uit en terug na ons jasmyn-gegeurde die tronk sel.
  
  
  
  
  Hoofstuk 23
  
  
  
  
  Sleutels clanked op die ketting, en die deur oopgemaak. Ons is geplaas in twee afsonderlike matte, en die monnike toegelaat was om te verlaat. Rondom haar hoek, het hy gekyk het met geslote oë as Quoy gebuig oor Tara. Die klein lig op ego Thalia se sleutel ketting flikker. Hy kyk na haar bloeddruk met'n handvol van sy eie, dan geput haar bors met'n onpersoonlike vinger. Toe het hy uit'n stetoskoop uit sy sak. Hy moet gewees het baie sensitief. Die oordopjes was langer as gewoonlik en gaan dieper in haar ore. Hy was bly. Dan het hy na my gekom het.
  
  
  Nou was hy staan in die voorkant van my, vloek saggies. Die monnike het nie neem af my baadjie, en Em nodig het om'n kaal hand te meet my bloed, die bloed druk. Ons het deur die hele klug. Ek het voorgegee om te wees dooie gewig. Emu het'n harde tyd om my baadjie af. Hy het'n verband op my arm en begin pomp. Ek het gewonder of emu sou vertel my bloeddruk, as ek was regtig droom, as ek was nie vervalsen dit.
  
  
  Ek raai dit was nie die geval nie.
  
  
  Hy streel oor my bors, dan trek uit die stetoskoop weer. Ek het gewag vir die koue metaal oudisie stuk te druk teen my bors. Dan ego gryp haar deur die kop en trek hard.
  
  
  Die pyn moet gewees het intense. Hy gooi sy kop terug, en trane opwel in sy oë. Hy het gekreun. Ego gryp haar deur die das en trek weer, die helfte van verstikking haar. Ons het gerol oor tot haar is op die top, en hy was behandel'n emoe-slag aan die kaak en dan'n blaas te ego se nek wat sou hou ego bewusteloos vir'n lang tyd.
  
  
  Vir'n oomblik, het hy gedink oor die doodmaak van die ego. Dit kon net verwurg hom. Maar dit het gelyk soos'n dom skuif. Ek sal wen die ronde, maar ek sal verloor die wedstryd. Ego dood sou ons doodsvonnis. Wanneer die hoop van die maak van'n outomatiese telefoon ruil deur ons verdamp, Lao Zeng sal onmiddellik stuur'n vuurpeloton. Óf hulle het net geskiet ons, of hulle vermoor ons met hul kalmerende spuit. Ten minste dan sal hulle ons af. Intussen, die ats familie sal voortgaan om te bestaan saam met die dertig-vyf broers wat was om te broei. Nee, dit was beter om te laat die droom te Lao Zeng vir'n rukkie. Ten minste vir'n rukkie.
  
  
  Ek nodig het om te werk met Kuoi se onbewuste liggaam. Dit was Thalia se ego sjarme wat het dit af. Dit was'n hele versameling van die sleutels. Moet ten minste twintig. Die odin rondom hulle moet die sleutel tot die ego laboratorium. En dit is die lab ek was met die hoop om te kry in.
  
  
  Dan is haar ego het sorg van die wit jas. Van'n entjie weg, dit moet vir my'n paar maskering. Van agter, ook. In elk geval, hierdie monnike gehou verlaging van hul oë.
  
  
  Ons rolle omgekeer was. Hierdie tyd, was hy'n dooie gewig, en dit was moeilik vir my om uit te trek die ego. Hy hang haar sleutelhanger om sy middellyf en sit op die Ego se wit jas. Hy was ongeveer agt duim langer as Dr Quoy, maar ek het nie omgegee nie. Hy buk af, draai ego se liggaam bewegingloos in'n kla, en bedek ego met'n katoen kombers. As hulle was versigtig te wees, hulle sou gevind het die dwarslêers in orde is. So lank As wat hulle nie gaan ook nou.
  
  
  Haar, het ek besef dat ek vertrou baie op my geluk en op ander blindheid.
  
  
  Hy het een laaste kyk by Tara, wat was rustig slaap, en gaan uit in die gang.
  
  
  Waar om te gaan?
  
  
  Dit is onwaarskynlik dat die laboratorium is geleë in die gebou. Miskien is dit in'n saal in een van die buitegeboue in'n meer of minder afgeleë plek. So ek het om te vind'n manier om uit die eerste.
  
  
  Die ruim klip gang was koud en donker. Net kerse aangesteek geplaas op'n gereelde tussenposes op die mure. Daar was ook'n dag met slotte. Die monnike se selle wat nou leeg? Of besig tronk selle?
  
  
  Ek het na die links en volg die gang beide maniere. Hy het elke dag. Die deur was nie gesluit. Hoewel met Kuoya se sleutel ketting om my lyf, haar gevoel soos ek het die sleutels van'n hele koninkryk.
  
  
  Die nag is helder en kalm. Die sterre was reeds sigbaar, alhoewel die lug was nie heeltemal donker nie. Dit was net die helfte afgelope agt of tien uur, maar die Taoist broers is reeds besig om in'n enkele stil lyn in'n groot gebou wat dalk gehuisves die ih slaapsale.
  
  
  Dit beteken dat dit kon nie'n laboratorium.
  
  
  Daar was vyf geboue in totaal.
  
  
  Al die geboue in die kompleks is gebou rondom swaar grys klip wat is die een voet dik. Ek hou van die geld, dit was met die hand gemaak. Opreg, soos die Groot Muur van China. Maar dan is die groot-groot-kleinkinders van die bouers. Hierdie geboue was net ses honderd jaar oud. Maar. Dit was oorspronklik'n vesting. Of miskien is dit altyd'n klooster.
  
  
  Lao Tseng se kamers, sowel as ons "gas selle", was geleë in die kleinste van die vyf geboue. Agter hulle, strek in alle rigtings, was velde van die poppies in die verte. 'n bietjie aan die linkerkant, in'n groot twee-storie reghoek, was die monnike se slaap kwartiere. Teenoor hierdie was'n skuur-agtige struktuur wat blyk te wees'n tempel. So daar is twee geboue linkerkant.
  
  
  Ek het die verste vleuel as'n moontlike laboratorium. Miskien is die dubbel bars op die vensters en die pluime van rook rondom die skoorsteen dit moontlik gemaak vir my. Ek probeer om haar te vertel dat dit was nie eens so'n dom keuse.
  
  
  Sy bereik dit baie eenvoudig. Dit was ook net verby deur mimmo deur twee monnike met boeke wat die bewaking van die deur. Die wye gang was dieselfde as die een wat haar verlaat het. Nat en leeg. Hulle is kerse. Neem'n kans, hy het een van die kamers en gestop vir'n oomblik om seker te maak daar is geen klank binne-in.
  
  
  Die slot probeer om dit. Die deur oopgemaak.
  
  
  Dit was'n klooster sel. Die bed was niks meer as'n hoek van die kamer bedek met'n mat.
  
  
  Daar is'n wasbak, 'n kussing, 'n paar boeke, en'n klein lees van die lig. Hy draai op die lamp en kyk na die boeke. Hierdie was twee volumes van die Marxistiese Bybel: die Kommunistiese Manifes en Kapitaal, sowel as'n aantal van die pamflette. Ih omgekeer deur dit. Een van hulle was genoem "Hoe doen ek neem oor'n onderontwikkelde land? "en die ander" Hoe doen ek ondermyn'n overdeveloped land?" En wat alles ingesluit behalwe Ysland.
  
  
  Daar was beslis'n monnik wat hier woon. Maar nie'n Taoist monnik. 'n kommunistiese monnik. Een van hierdie wrede, gewy, kommunistiese asceten gedrink. Ek wonder hoeveel van die omliggende kamers beset in hierdie manier. Maar ek mors my tyd. Hy het deur middel van die selle en loop op, mimmo ander, identiese hout deure. Ek het nie geweet hoe ek sou dit erken, wat die regte deur sal lyk. Ek het nie gedink daar sou'n neon lig boks met die LABORATORIUM briewe ontbloot bo dit. Maar een of ander manier wat ek verwag het die deur om anders te wees, en miskien'n bietjie meer modern.
  
  
  'n deur gesluit het agter my. Sagte shaggy het na my gekom. Dit was een man. Met sy kop gebuig, het hy voortgegaan loop, oor sy ken met die een hand: Kuoi gepeins'n pointy genetiese probleem.
  
  
  Die man loop verby my sonder om te kyk na my en verdwyn om'n draai in die gang af.
  
  
  Nou ek het om te maak'n vinnige besluit. Hy kon gebly het waar hy was, en dus agterdog gewek. Hy kon gegaan het buite, wat kon gewees het, veiliger, maar nie baie winsgewend.
  
  
  Daar was ook'n dubbele kans dat ek nie kry wat ek wou hê. Maar as hy het, sou hy word'n rekenmeester in New Jersey, nie'n geheime agent in Hanoi.
  
  
  Hy het op en draai die hoek. En vyftig duisend New Jersey geoktrooieerde rekenmeesters lag as die lood pyp gly af skerp, byna weiding my kop en toeklap in die muur agter my met'n crash.
  
  
  Hy was wag vir my, die einde van die telefoon gereed in sy hand. Die oomblik wat die pyp in die muur getref, Ego het dit gegryp deur die pols en draai dit, maar hierdie pyp was nie die enigste een wat gemaak is van lei. Ego krag was onwrikbare. Nog steeds hou die telefoon, hy lunged weer, hierdie keer mik vir my hoë een. Maar nou is sy stewig gryp ego se pols en druk sy ego met sy knie...
  
  
  Dit was'n kantoor. Sy nie onderskat hom. Een gelukkige punch was nie eens genoeg om te klop die stysel uit die kraag se ego.
  
  
  Hy was absoluut reg oor dat. Op my tweede skop, dit duif by my voete, en hy val op die grond. Hy gaan sit op die top van my en begin slaan my. Ek gerol oor, maar hy gryp my aan die keel. Sy probeer haar bes om te trek haar ego, haar hande weg, maar ek het nie dink ek probeer hard genoeg.
  
  
  Hierdie oomblik voor die dood is baie helder. Baie keer was hy net een minuut weg van die dood, en dit was net met hierdie laaste-minuut helderheid dat die klok gestop.
  
  
  Die telefoon lê op die vloer, buite my bereik. Hy intens gefokus op een gefokus beweging. My bene was my ego se rug. Hy sit sy voete op die grond en geskop soos'n perd oor te gooi sy ruiter. Dit het nie klop ego rondom die saal, maar hy het sy balans verloor'n bietjie, en wanneer ons getref die grond weer, hy was omtrent ses duim aan die regterkant. My hand raak aan die buis, en dit tref sy ego meer koppe.
  
  
  Ugh.
  
  
  Hy rol van my af en lê roerloos op die klip vloer, bloed sypel uit'n groot oranje sny op sy kop. Hy sal nie bloei uit vir te lank. Hy was dood.
  
  
  Ek kon nie laat die ego hier, en ek kon nie die risiko te sleep die ego, die liggaam, vir'n rukkie. Ons was net'n paar meter weg van die ander hout deur — ander sel. Hy het die deur oopgemaak en gesleep ego binne-in.
  
  
  Haar pa was buig oor die liggaam wanneer hy hoor'n stem rondom die poort.
  
  
  "Probleme, Dokter?"
  
  
  Hy het nie om te draai. Hare was geboë oor, so nou is my hoogte en gesig kon nie gee my weg. Hy het probeer om te maak sy stem so hoog as Kuoi is.
  
  
  "Hy sal goed wees."
  
  
  "Kan ek het haar iets te doen vir jou?"
  
  
  "Maak seker dat my ego is nie versteur wanneer ek nie rond."
  
  
  "Maar dit is my kamer.
  
  
  "Dan neem ego se kamer, neem die maat. Hierdie een in wiskunde moet'n rus. My hoë-opgeslaan stem laat val'n bietjie, maar hy het nie lyk om op te let.
  
  
  "Ja, Dokter," het hy gesê kort. En gaan aan die linkerkant. Toe hy die deur gesluit te styf agter hom om my te laat weet dat hy nie soos die neem van bestellings en nie omgee dat ek geweet het oor dit.
  
  
  Hy het'n minuut in totale duisternis te evalueer die mate van die gemors wat hy gemaak het tydens sy navorsing. Ek het nie gevind nie enigiets vir haar nie. Behalwe vir die probleme. Dit is baie waarskynlik dat ek beland in die verkeerde gebou, en as ek was nie gelukkig, ek kan beland in'n doodloopstraat. Van die oomblik Nassau gelaat, alles wat verkeerd geloop het. Maar aan die ander kant, hulle was verkeerd in die regte rigting. Tara en haar beland waar ons moet gewees het. Saam, die lewe, in die PBX hoofkwartier. Nou al wat oorgebly het, was om af te kry tot besigheid. Hy het die deur oopgemaak'n kraak en kyk uit in die gang. Dit was'n baie goeie ding wat ek gedoen het. Vir net dan'n deur oopgemaak het op die einde van die saal, en'n geruis van stemme is gehoor. Eers was daar drie. Drie takke staan in die deur en wens mekaar'n goeie nag. Hulle het almal engels gepraat het. Sy geraai wat dit was deel van die ih opleiding sessies. Dan gaan die deur oop wyer, en dit was soos staan aan die einde van'n vervoerband... vier... tien... agtien... een-en-twintig identiese kopieë. Serial klone.
  
  
  Die vergadering, of wat dit ook al was, was verby. Hulle was op hul pad na hul kamers. Dit is gekies deur die ligging van die PBX in plaas van die laboratorium.
  
  
  As jy wag vir die scary toneel waar Carter gelyktydig dood twintig-een moordenaars met'n lood pyp, dan is jy verkeerd was. Sonder om iets te sê, het hy die deur gesluit weer, en het na die venster.
  
  
  Egter, as jy wag vir my probleme aan die einde, jy sal hê om te wag'n bietjie langer. Die plek was heeltemal verlate. Onder die dekking van die lae, netjies afgewerk onderbos, het hy stap na die laaste gebou. Dit moet gewees het om die laboratorium.
  
  
  Sy was reeds byna'n dag oud, wat nou onder die beskerming van die tewe van hierdie alomteenwoordige monnike. Tussen die pbx mans wat identies in die geboorte en die monnike wat lyk identies in hul identiese ek betaal en geskeer hoofde, ek het die gevoel dat ek was'n stahl deelnemer in'n lewe-grootte poppekas. Slegs iemand het genoeg verbeelding wanneer emu het om te skep verskillende karakters.
  
  
  Ek was net verby'n mimmo die bou van sowat vyf meter weg wanneer dit opgeduik uit die bloute.
  
  
  "Nog by die werk... dokter?"
  
  
  Die klem op die laaste woord het beteken dat hy nie sal glo in hierdie "dokter" in'n honderd jaar. Hy voel'n moeë nostalgie vir die goeie ou spesiale effekte departement van vermomming in Washington. Hy gryp die lood pyp in sy sak en draai om.
  
  
  Die tak was wag vir my, geweer in die hand. "Groot, N3," het hy gesê. Ego se lippe krul in'n minagtende glimlag. "My God. hoe jy grootgeword het, het Dr Kuoi.
  
  
  Hy het nie neem nog'n stap in my rigting, en hy was nog steeds buite my bereik.
  
  
  "Goed."Haar, ek het gehoor dat jy'n soort van heilige koei. So ek kan jou nie doodmaak nie. Maar ek is seker hulle wil hê jy terug. So terug te gaan.
  
  
  Hy het geweet wat hy wou hê. Hy kon my nie doodmaak nie, maar hy wil pomp my vol lei as die emu wou. Verworwe eienskappe, soos die koeël wonde, nie oorgedra aan die kinders. Dit veronderstel was om te ontwapen hom. maar ek wil hê om te neem die ego deur die verrassing. Voor hy kan skiet. Selfs as hy dit gemis het, die klank van daardie .45 sou trek'n hele peloton hier.
  
  
  Die hare was so stil soos'n stuk van die rots. "Maak gou," het hy gesê.
  
  
  Hy het net voortgegaan om te staar na hom met'n klipperige gesig.
  
  
  "Hoekom? Hoekom sou ek dit doen? Jy kan nie skiet my as sy nie om iets te doen aan jou. Jy kan nie eens my seer, " het ek gelieg. "Sy bloed groep sal vertraag die klein operasie het hulle vir my voorberei. So as jy wil om haar terug te kry, sal jy het om my te oortuig eerste.
  
  
  Hy aarsel. Hy was nie seker of my klein bydrae tot die wetenskap waar was of nie. Indien enigiets, hy het sy bedenkinge. As hy laat my ontsnap, hy sal in die moeilikheid. As hy pomp my vol van die koeëls, hy kan word in'n selfs meer moeilikheid. Dit het beteken dat die ego is uitgedaag om'n vuisgeveg.
  
  
  Hy het die uitdaging aanvaar. Net die ego se eerste keuse van die wapen was nie vuiste, maar karate. Ek het'n swart belt in karate. Maar ek het ook'n swart lood pyp. Dit was alles baie goed beplan. Om mee te begin, die tweede keer in die helfte van'n uur, ek het'n liggaam wat ek het om ontslae te raak van.
  
  
  Wel, die stem wat jy gehad het, was dit gesluit werp. Maar Dr Kuoi dalk het die sleutel om dit te. Dit het my ses drieë, maar uiteindelik het die deur oopgemaak. Sy was gesleep binne deur die Tak se lyk en gesluit die harem deur.
  
  
  Die monnike is nog steeds staan met hul oë laat sak, bewaak die ingang na die laboratorium. Dit was ongelooflik. Heel waarskynlik, die klone was ih broers, maar hulle het alles gesien en het niks gedoen nie. Sy het begin om te verstaan'n bietjie van Tara se verduideliking van Taoist moraliteit. Daar is geen dood, en daar is geen waarskuwings, so as jy loop in een, ons sal loop in die ander. jy moet net nie niks doen nie. Haar, trap deur die laboratorium deur.
  
  
  Die interieur van die gebou is anders van ander geboue. Daar was'n klein onthaal area van die klooster en die groot wit dubbel deure. Die tiende sleutel vir my gegee het toegang tot, en die deure swaai oop.
  
  
  Ek dink dit is die ergste plek waar ek nog ooit was.
  
  
  'n ry van die groot glas buise gevul met'n groeiende vrugte langs die muur. Ek sal dit doen jy'n guns en laat die beskrywing.
  
  
  Daar was ander proefbuise. Kleiner kinders - met knoppe van die stof swaai in die vloeistof. Ek tel vyftig van hulle. Wat rondom hulle was die mens en wat was nie, kon hy nie sê nie. Daar was'n stoel in die middel van die kamer. Nen het hokke met paddas en rotte, en verskeie guinee varke wat verskyn wanneer Brylev draai dit op.
  
  
  Oorkant die straat was'n kantoor. 'n groot glas venster geskei Ego uit die laboratorium, maar dit het hom toegelaat het om'n ogie te hou op alles van daar. Teen die muur teen'n hoek na die venster was elke mad scientist se droom. Oor'n ses-meter-hoë werk stoel, gevul met borrelende vate gevoed deur elektriese verwarming rolle, water condensoren, en die klein gas-lampe. Die hele plek was bedek met'n soort van metaal dak, soos'n kap oor'n stoof, en van daar af was daar'n onbreekbare glas skerm wat bedek dit alles.
  
  
  Maar dit is nie al nie.
  
  
  Daar was nog'n paar van die dubbel deure aan die agterkant van die laboratorium, reg langs die deur te Quoy se kantoor. Ek het dit oopgemaak, vroetel met die sleutels, en het ih. Hy was terug in die smal gang. Ses hout deure gesluit.
  
  
  Die sleutel tot die eerste een wat haar.
  
  
  'n jong Thai man in sy twintigs was wieg op die vloer in die hoek. Toe hy my sien. hy begin kerm en gekruip verder in sy hoek.
  
  
  In'n ander kamer, 'n ou vrou met'n wilde, leë blik spring op my en begin om te klop my in die bors met wild, doellose waai. Ee gryp haar aan die arm en liggies maar stewig stoot haar rug. In plaas van my, het sy begin dreun op die sagte kla. Hy gesluit die deur weer en het gedink vir'n oomblik.
  
  
  Kuoi het gesê hy het ook eksperimenteer met dwelms in die laboratorium. Hy het gesê dit was die gedagte-verander dwelms. Wel, die twee menings het natuurlik verander. Die wetenskap is om vorentoe te beweeg. Ek het gedink ek het genoeg gesien van haar in die tyd.
  
  
  Hy het teruggekeer na die laboratorium en betaal'n besoek aan Kuoi se kantoor.
  
  
  Die mure is vol boeke en dopgehou. Waarskynlik sy persoonlike argief. Die ego stoel gesoek haar. Ek het nie geweet wat ek verwag het om te vind. Maar wat ek gevind het, was uitstekend. 'n stel van agt sleutels. Ih vergelyk met die sleutels op my gordel wat aan my gegee het toegang tot die laboratorium en die selle. Ja. Almal het hul eie plan. 'n kleiner stel van duplikate per minuut glip dit in. Dan'n ander gedagte by my opgekom, en hy verberg die ih in die soom van sy onderbroek. My verborge kanse om te wen begin te verhoog.
  
  
  Sy maak die lab deur agter haar en stap uit, mimmo van die hangende monnike, in die nag.
  
  
  Oor halfpad daar, ek het gesien iets interessant. Twee monnike wat met'n taamlik hewige argument. Dit was ongelooflik dat hierdie monnike kon praat ten alle, maar selfs meer ongelooflik is dat hulle het aangevoer met mekaar. Haar weggesteek agter'n paar bosse wanneer hulle geslaag het, mimmo my, nou is hulle stil.
  
  
  Die res van die reis deur haar kompleks was rustig. Dit is baie belangrik dat ek tyd het. Hare moet gewees het gegaan vir ongeveer'n uur en'n half. Sy voel soos sy het gehandel hierdie Kuoyu'n twee-uur blaas, maar sy het nog steeds die risiko. Toe ek by die hoof hek van ons huis, ih was bewaak deur twee monnike. Toe ek het haar verlaat, ek was nie daar nie. Maar soos almal anders, het hulle hul oë laat sak en betaal geen aandag aan my nie.
  
  
  Ek het nie sien iemand in die gang. Vinnig en stil haar, het tot die dag van ons sel. Hare was sag geopen deur die deur. Tara was nog steeds daar. Nog steeds aan die slaap. Hy kyk deur die kamera op die ander mat. Kuoi was nog steeds daar. Vol vertroue van sy posisie, Dellee het die kamer binnegekom. Maar hy moet nie so seker nie.
  
  
  'n paar van die hande gryp my van agter. 'n hand gesluit om my nek. Ek het probeer om om te draai weg, maar die ander hand het my pols in die plek en rol op my mou as wat die hand stywer om my nek. Hy kyk terug. Hulle was twee monnike. Hulle moet my gevolg het in stilte. Die derde een was vir my wag buite die deur. Met'n spuit. Dr. Kuoi het opgestaan uit die bed. Ek voel'n prik van dit. Haar sterk arms getrek vrye en sy geventileer haar toorn op die eerste monnik wat gekom het binne bereik. Byvoorbeeld, na'n paar sekondes, die haas gat oopgemaak en hy het begin om te val.
  
  
  Dieper.
  
  
  Dieper en dieper.
  
  
  Terug in Wonderland.
  
  
  
  
  Hoofstuk 24
  
  
  
  
  Tara sit in die voorkant van my en sê iets onverstaanbaar. Sy was geklee in haar eie pienk onderklere. Nah het'n vierkant verband gaas toegedraai rondom haar voorarm. Haar oë laat val aan haar voorarm. Daar was'n soortgelyke vierkante van gaas.
  
  
  Hulle het dit gedoen. Hulle ingeënt ons.
  
  
  Hierdie erfgename was reeds swaai in proefbuise, iewers in laboratoriums oor nagmerrie, iewers onder die struikel rotte en paddas.
  
  
  Haar uit die bed gespring.
  
  
  "Kalmeer," het sy gesê. 'Kalmeer. Jy is nog te swak is. Dag beskerm. Ons kan nie enigiets doen nie. Sy draai om en begin mompel iets. Hy skud sy kop, probeer om sin te maak van haar woorde.
  
  
  Dan ego haar gesien het. Sy was in gesprek met'n monnik. Hierdie brabbeltaal veronderstel was om te wees die nou bekende Sutoi dialek. Dit was slegs die tweede keer dat die kalmerende ervaring het my vraag my eie gesonde verstand.
  
  
  Die man sit op die vloer, nog steeds hou'n bord kos wat betrokke ego sluit in ons sel. Hy lyk presies soos die ander. Skinhead. Maar toe hy sy oë geopen het, hy het geweet hy was spesiaal. Ek het nog nooit gesien het haar lyk soos dit voor. Hulle vervat die kennis en onskuld van miljoene jare van die mensdom.
  
  
  Tara na my gedraai.
  
  
  "Ning Tan is die abt. Hy het gekom hier om ons te help. Ten minste om seker te maak ons eda is nie bedwelm. Hulle was van plan om te sit ons af met slaappille." Haar stem is absurd'n bietjie bewerig.
  
  
  Haar, kyk na Ning Tang, daardie eindelose oë. "Is dat al die hulp wat hy ons gee?"
  
  
  Sy trek haar skouers op. "Ek weet nie. Om ons te help in enige manier is om teen die ego van die geloof. Wat ook al met ons gebeur, moet dit die wil van, sê, God. Hy voel soos hy kry in die weg van dit, en dit pla sy ego."
  
  
  "Wat die hel soort van godsdiens is dit, maat?" "Is bedwelm en die doodmaak van mense wat die wil van God?"
  
  
  Sy kyk na my kalm. Hy sê dat ego optrede kan nie verhoed dat die moord. Dit kan net raak wat kry vermoor. As hy nie iets doen nie, hulle sal ons doodmaak. As hy help ons, sal ons hom doodmaak.
  
  
  — Is dit al die moord vir hom?"
  
  
  Sy knik ernstig. "Dit is al dood vir hom."
  
  
  Haar voorkop frons. — Waarom dan is hy om ons te help?"
  
  
  "Hy sê hy help ons om selfs die kans."
  
  
  Hy kyk rond. Daar was twee van ons, en ons is gesluit op digitale kameras. Ongewapen. Buite, daar was'n baie van die ih. Almal gewapen. — Is dit wat hy noem dit?"
  
  
  Die monnik sê iets. Tara vertaal dit. "Hy sê hy verstaan ons gevoelens... maar ek wens jy kon dit verstaan. Hy het gesê... sy huiwer, asof vrees vir my reaksie. "Hy het gesê dat begrip sal vrede bring."
  
  
  "O, reg? Dan is dit'n groot. Hy praat maklik oor die wêreld. Hier, in die ego bietjie Taoist tempel. Maar wat oor daar? Wat oor al die beeste wat maak hul pad deur die lewe te danke aan die poppies hy groei in sy tuin? Vra hom wat hy dink oor dit. Tara kyk af na die grond en sug.
  
  
  "Wel, maak gou," sê ek. "Vra hom."
  
  
  Hulle het gepraat met mekaar vir byna tien minute. Dit moet gewees het baie interessant. Ning Tan gestop in vir'n lang tyd gedink en gepraat in'n weemoedige stem. Ten slotte, hy het iets gesê wat gemaak Tara draai.
  
  
  "Hy het nie geweet iets oor hierdie opium," het sy gesê. "Hy weet nie veel oor wat daar aangaan. Hy het sy hele lewe hier. Maar hy sê hy glo-oordeel deur die vuur in jou stem, "het hy gesê," dat jy is naby aan die bron van die universele energie. Dan het hy vir my gesê om jou te waarsku dat nie al die monnike hier is monnike. Sommige is rondom hulle... oor die helfte van dit... oor'n honderd... Die KAN partisane."
  
  
  Ek het reeds gedink van iets soortgelyk myself. Wat verduidelik die monnike ek het gesien hoe die argument en die monnike wat wil gryp my om te gee my die inspuiting. Maar die laaste paar wat ek gesien het lyk presies dieselfde as al die ander. Af na die oë laat sak. Hy haal sy skouers op, voel'n dowwe woede bou. "Groot," het ek gesê. Goed om te weet. So die helfte van hulle is partisane rondom hulle. Maar as hulle almal dieselfde lyk, hoe kan ons erken ih?
  
  
  Tara oorhandig Kurktrekker oor en draai na my. "Hy sê ons kan nie regtig dit doen op die dell."
  
  
  Haar, het opgestaan en begin loop heen en weer op die digitale kamera. "Wel, as dit kan streel die ego se gewete, het hy vertel ons iets, maar hy het nie sê enigiets. Sulke raaisels emu siel.
  
  
  Ning Tan staan. Hy moet gaan, het hy gesê beleefd. Maar hy sal terug wees tydens ons volgende aanvaar huil sessie. En voor hulle, die krimpvarkie, hy het ons'n paar Taoist gemeenplase:
  
  
  "Aksie bied minder antwoorde as wat mense dink."
  
  
  "Idees is sterker as wapens."
  
  
  Wat het hy bygevoeg in sy plegtige sluiting adres:
  
  
  "Op die Dag van Wonderwerke, alles sal uitkom." En weer, hierdie begrip is die sleutel tot'n buite swembad. Hierdie soort van praat regtig dryf my mal. Maar hy het na my gekyk good-bye met sy ou oë, en vir'n oomblik het hy gevoel het niks op alle. Vir'n oomblik, hy het geweet dat al die antwoorde, en die antwoorde is korrek.
  
  
  Hy het, en ek hoor die ego sleutel ons deur. Die klank het my terug na'n wrede werklikheid. Ek wou iemand te pons. Maar die enigste persoon rondom was Tara. Hy het voortgegaan om te pas op en af in die kamer.
  
  
  "Dit is goed dat jy is kwaad vir my nou," het sy gesê. — Wat dink jy dan?" Wat ek sou draai ego in'n oortuig BYL agent vir tien minute.
  
  
  — Jy kan ten minste probeer, liewe. In plaas van die herhaling van hierdie nonsens aan my, hierdie begrip sou bring my vrede."
  
  
  "O, my God. hoe dom jy is.
  
  
  "Ah. Goeie. Jy is slim, en sy is'n stuk kak.
  
  
  Sy sug. "Ek het nie vir haar sê dat."
  
  
  O, nie? Haar opgetel een tot rondom die kussings van die vloer en waai hey oor. Dit is alles hier, baba, op'n versteekte mikrofoon. Wil jy my om dit te speel?
  
  
  Sy sug weer. "Wel, dit is nie wat mistel bedoel. Dit is net moeilik om te sê dat as jy net verstaan...
  
  
  "Ja, Ja. Ek ken haar. Dan sal ek uiteindelik vrede vind."
  
  
  "Ja," het sy gesê. Sy skud haar kop, opgetel het'n ander kussing, en gooi dit na my. Dit is wanneer dit gebeur het. Hy gooi die kussing in sy hand by haar. Sy duif aan die kant, haar balans verloor, en geland terug op die matras. Van daar, het sy begin gooi kussings op my, wat v nah gooi by haar. Sy het opgestaan met'n groot oranje kussing en begin slaan my met dit. Ek gryp haar en druk haar terug op die matras, en ons begin soen verwoed. Dit bedaar ons af'n bietjie. Ons hyg en omhels. Dan was dit in nah. Alles was presies soos dit altyd was saam met ons. Net op die laaste minuut het ek het'n gedagte. Hy het teruggedeins. "Moenie bekommerd wees nie," het sy gesê. "As hulle wil hê ons om te maak'n super baba vir hulle, hulle sal hê om te wag'n paar weke." Maar dit het nie gewerk nie. Die idee van die CANNES'n hotel vir ons om dit te doen, is afstootlik. Haar klim af van die nah en saggies gesoen. "Ek is jammer, heuning. Ek is bang dat ek nie wil hê dat die risiko te neem.
  
  
  Na'n ruk, het sy gesê: "Jy is reg. Ek gelieg. Sy kon'n kind met jou nou." Sy soen my. Ek wil jou baba.
  
  
  'Tans?'
  
  
  — Ek sal wil hê dat wanneer ons kry uit van hier, en ... nie soos hierdie... wel, sy sou nie wil hê dat hulle om te weet dat." Sy beter myself dood te maak as dit. Maar ek glo in jou, Nick, " sê sy met'n glimlag. "Ek dink, as wat die persoon gesê het, jy is naby aan die bron van kennis. Ek glo dat jy het'n edele karakter, en jy het'n lucky star, maak nie saak wat daardie persoon vertel ons. Ek glo jy sal kry om ons hier uit.
  
  
  Ek het gedink oor dit. Hy het opgestaan, draai'n handdoek om homself, en begin loop weer. Nou, haar sal gelukkig verander haar edele karakter aan'n sigaret. Haar, kyk uit die venster. Dit was die middag. Ek het dit vir die helfte van'n dag.
  
  
  "Ek het haar laboratorium," het haar pa gesê. "Kom hier."
  
  
  Sy het'n sarong om die katoen vel en het na die venster. Ons was skielik baie depressief. Hy wys na die laboratorium en het vir my gesê sy plek. Hy het haar die sleutels wat hy sou geneem uit Kuoi se stoel. Ek het nog steeds het hulle. "Al wat ons nou moet doen is kry uit hier.
  
  
  "Dink jy jy kan dit doen?" — Wat is dit? " vra sy saggies.
  
  
  "Natuurlik," sê ek. "'n goue siel, en'n gelukkige sterre? Vir estestvenno. Hoe kan ek mis?
  
  
  Sy sug swaar en bietjie my oorskulp. "Wonderlik," het sy gesê.
  
  
  'n klomp van die sleutels jingled vir die dag. Ons albei vinnig koes vir ons beddens, waar ons voorgegee het om te slaap.
  
  
  Die deur gaan weer toe. Hy kyk af op die skinkbord kos. "Ons wil beter eet," sê ek. "Eda veronderstel is om te bedwelm ons."
  
  
  "Mmmm." Sy krul op haar mat soos'n kuns-klas-model. "Ek is bly dit is nie die geval nie. Ek dink dat sy honger is. Sy het die skinkbord op'n lae tafel en lig die deksel af die nog stomende piering.
  
  
  Egter, sy snuif dit verdag. Sy gaap. "Moenie bekommerd wees nie," sê ek. "Dit is die Chinese eda. Jy sal wakker word weer in'n uur.
  
  
  Ons oorgeneem het. Dit was'n eenvoudige eda, rys met groente. Maar dit was heerlik en ten minste was dit in te vul. Hy kyk na Tara en voel weer honger. Maar wat het om te wag. In'n ander plek en'n ander tyd. Sy voel my oë op haar, kyk op, glimlag skaam, en draai haar aandag terug na haar bord.
  
  
  Ek het probeer om te verstaan haar. Dit is'n skielike verleentheid. Ek het nog'n baie om te verstaan oor haar. My reaksie op vroue is gewoonlik eenvoudig. As ek vrae het, hulle is almal rondom hulle, wat kan maklik beantwoord met beide ja en nee. Slegs hierdie tyd, was daar niks eenvoudig om op alle. Nie vrae of antwoorde. Nie my vrou is, en my gevoelens vir haar. Eenvoudige name is nie meer van toepassing is.
  
  
  Sy was nie'n mooi meisie met'n bril of'n kalender skoonheid, alhoewel ek kon nie dink'n maand wat nie beter lyk in nah. Sy was beide Kategorie A en kategorie B. Sy was'n gesertifiseerde wetenskaplike genie en'n uitstekende werker. Sy was slim en sexy. Sag en opwindende. Dit gestimuleer my, geïrriteerd my, my uitgedaag, opgehef my geeste. en as dit vererg my, is dit ook draai my op.
  
  
  — Hoe oor ons kry om te werk?"
  
  
  "Hoe," het sy gevra, " het jy dink dat?"
  
  
  Die skinkbord stoot haar weg, weerstaan die drang om'n sigaret te rook. Die neem van die laser weg van Tara is een ding, maar om my sigarette is marteling.
  
  
  "Ek het gedink oor hierdie monnike vir'n rukkie," het ek gesê. — En ek het'n idee. Kan jy vinnig praat?"
  
  
  "In die Sutoan dialek?"
  
  
  "In die Sutoan dialek."
  
  
  "Dit is net soos ek gedink het. Gaan op.'
  
  
  "Wel, die helfte van die monnike hier is agente van CANNES, is hulle nie? Daar is oor'n honderd Ih, en hulle sal gou na die toneel op enige oomblik te ontwrig ons planne. So ons het om te vernietig ih. Of ten minste bring ih om die spel."
  
  
  "Goeie. Maar hoe weet ons wat hulle is?
  
  
  — Ons kan nie uit te vind ih. Dit is die hele punt. Slegs'n ware monnik kon doen nie."
  
  
  Tara frons. — Ek twyfel of ons kan oortuig ego om ons te vertel, as dit is wat jy gedink het." Nie as hy weet ons gaan om uit te neem van hierdie agente, of miskien selfs erger.
  
  
  Haar, hy het sy kop geskud. — Ek wil hom nie te vertel wat jy ten alle. Ek wil hierdie ware monnike te vang hierdie CANNES agente of nog erger.
  
  
  Vir'n oomblik, sy het net staar na my.
  
  
  "Doen wat jy wil om dit te reën ook, of miskien maak goud rondom die strooi?
  
  
  Hy glimlag vir haar. — Ek dink nie dit is so kwansuis moeilik.
  
  
  — Jy kan sê dat maklik. Wat argument stel voor jy doen wat ek gebruik? Ek bedoel, hoe oortuig jy mense wat verbind is tot niks doen nie om iets te doen? En tweedens, as jy daarin slaag om te oortuig ih, wat die wapens stel voor jy doen wat hulle gebruik?
  
  
  Hy het weer opgestaan en loop op en af in die kamer. "Soos vir die eerste deel van jou vraag, sy tel op ih selfbehoud instink."
  
  
  Sy skud haar kop. "Dit sal nie werk nie. Hulle is nie bang vir die dood.
  
  
  "Ek weet dat. Maar ek bedoel nie ih persoonlike oorlewing. Ek bedoel red ih geloof. Kyk, daar is net een rede waarom hulle is saam te werk met KANG: om hulle te red klooster. Dit moet die laaste oorblywende Dao vesting in al van Indosjina. Indien nie in die wêreld.
  
  
  "Reg?'
  
  
  — So wanneer hierdie monnike sterf, ih geloof sterf saam met hulle. KANG is nie van plan om te aanvaar nuwe monnike. Hierdie plek sal'n KANNA vesting, nie'n Taoist tempel. As hulle dit nie doen nie wil om te veg vir dit. In hierdie geval, niks doen nie, is gelykstaande aan die vernietiging van jouself."
  
  
  — Maar sou hulle nie gesterf het sonder ih beskerming?"
  
  
  "Met ons hulp, hulle kan skuif na'n ander plek."
  
  
  In een minuut, sy het haar oë toegemaak in gedagte. "Klink mooi, so ver as wat ek kan sien." Maar dan weer, dit is net soos jy is'n pragmatiese Amerikaanse, en ons is besig met'n heeltemal ander ingesteldheid."
  
  
  "Ek glo dit nie," sê ek. "Ek dink al die idealiste is dieselfde in die einde. Hulle is bereid om te sterf vir hul idees, maar hulle wil nie te laat om hulself te sterf vir hul idees."
  
  
  Daar was nog water moer links op die skinkbord. Sy het dit opgetel met haar vingers en vat'n hap. Sy glimlag. Goeie idee, " het sy gesê. "Dit is die moeite werd om'n probeer in elk geval. Daar is net een probleem op die dell self.
  
  
  Hy sug. "Wat is dit?'
  
  
  "Hoe kan jy sê: "idealistiese" in Sutoen?"
  
  
  Ek gooi haar op die bed met'n kussing.
  
  
  "Nee, nee." het sy gesê. "Die quiz is nog nie verby nie. Wat oor die begin van die tweede deel?
  
  
  "Wat is die tweede deel?"
  
  
  "Wat moet hulle gebruik as'n wapen?"
  
  
  "Ag, dat," hy het vir haar gesê met'n glimlag. "Wat is rondom Lao Zeng se kantoor." Ek het'n bietjie te wag totdat sy was op die dieselfde vlak as vir my. Dit het nie nah te lank.
  
  
  'God. Wapens gesug.
  
  
  "Die wapens van die ego kla. Daar is oor'n honderd ego eenhede hang daar, en daar is oor'n honderd ware monnike. En my wiskunde-onderwyser sou sê dat hy gee jou een wapen per persoon.
  
  
  "Hey, maar wag'n minuut. So ver as wat ek kan onthou, hierdie glas teen die muur is onbreekbaar, elektrifiseerde, en toegesluit.
  
  
  — En my gesonde verstand vertel my dat waar daar is'n slot, daar moet'n sleutel." En dat waar daar elektrisiteit, daar is ook'n skakelaar. En een van die monnike in Lao Tseng se kamers moet weet waar hulle is."
  
  
  Sy kyk na my ernstig vir'n oomblik, dan giggel, spring oor, en my omhels. "Soms,"het sy gesê," jy is net mooi."
  
  
  "Jy het nog nie so iets gesien nie," het ek gesê.
  
  
  
  
  Hoofstuk 25
  
  
  
  
  Daardie nag, die Dag van Wonderwerke begin.
  
  
  Die eerste wonderwerk het gebeur toe Tara getrek uit'n pakkie sigarette uit haar beursie. Jy kan nie dink dat dit'n wonderwerk is gelykstaande aan om water rondom'n rots, maar dan is jy nie so verslaaf is aan rook as jy is om dit te.
  
  
  Die tweede wonderwerk het'n bietjie langer. Oor'n uur, om presies te wees. Maar wanneer Tangning het weer met ons aandete skinkbord, het hy ingestem om te praat met sy Hoogste Hof. Indien die Hof dit eens, dit sal saam met my plan.
  
  
  Die derde kan nie oorweeg word nie'n 100% wonderwerk, maar ek is bereid om so te dink. Omdat, in die eerste plek, dit was nie my idee nie. As ek nie gebruik Tara se laaste wedstryd, ek kan nooit bereik het in die kas om te sien wat oorgebly het in my sakke, en ek dalk nooit het gevind dat die drie pragtige skyfies wat ek opgetel het by die Casino Grenada, met geel inhoud rondom die druppels. Deur'n wonderwerk, hulle het gebly in die nate van die doublet.
  
  
  Die tyd was ook baie wonderlike. Want in minder as vier sekondes in die dag, die sleutel jangled en'n monnik het, blykbaar deur die agente van die CANNES, om te kyk op ons.
  
  
  Dit was slegs'n paar uur na ons laaste dwelm-behandel ete, en ons was veronderstel om te wees ontspanne. Want hy dalk'n wapen in sy hand, maar hy was nie op die uitkyk te wees. En wanneer hy leun af te neem'n nader kyk, ek het geen probleme slaan die emu met die chip verborge in my palm. Ek het net die geweer van hom. 'n vreemde russiese-gemaak rewolwer. Die sewe-geskiet kaliber rewolwer toe 7.65.
  
  
  Na ongeveer tien minute, as wat hy verwag het, sy vennoot het gekom om te sien wat aan die gang was.
  
  
  Nou is dit tyd om op te tree. Hy het nie weet wat die uitkoms van Ning Tang se vergadering, maar dit was die situasie nou. En dit is nie om diegene wat die geleentheid misloop.
  
  
  Tara en haar verander in hul non se klere, dra kappies te dek hul koppe. Dit was net nog'n swak verdoesel. Maar ten minste het die monnike van alle groottes en hoogtes, so ons liggaamsbou en hoogte was nie weg gegee. Hy gesluit die deur tussen ons en ons bewusteloos wagte, en ons maklik glip uit rondom die gebou en oor die donker area.
  
  
  Ons het openlik aan die laboratorium.
  
  
  Tara voel by die huis onder die kolk vate en komplekse toerusting. Sy het vinnig het die drie-maande-oue pbx. Nuwe klone van Lao Tsen. Die ander diere is ape, het sy gesê. Dan het sy staar af op die ry van die proefbuise asof deur weerlig getref. "Ons s'n," het sy gesê hees. En sy draai weg.
  
  
  Ek staan en wag terwyl sy vroetel deur middel van'n kabinet vol van chemikalieë, probeer om uit te vind wat om te doen met hulle. "Wat dink jy," het sy gesê op die laaste. "Ek kon die dood van die pbx deur die toevoeging van woede te ih se dieet. Maar dan die laboratorium sal nog ongeskonde, en Kuoi kon begin trek'n nuwe groep weer môre... Sy was verlore in gedagte, die afluister van haar naels teen haar tande.
  
  
  "Of anders?"
  
  
  "Of... ek kan maak'n paar gliserol tri-nitraat en dit is dit."
  
  
  "Gliserol trinitrate?"
  
  
  "Nitrogliserien vir jou".
  
  
  "Dit is dieselfde vir jou."
  
  
  Hy glimlag vir haar.
  
  
  "Wel?'
  
  
  "Ja. Gaan voort, voort te gaan. Opskud en maak'n paar nitrogliserien. Ek wil nie te gee hulle'n tweede kans."
  
  
  Sy stel om te werk, die opheffing van die glas skerm wat geblokkeer die kokende chemikalieë. Sy het'n groot ronde fles gevul is met'n helder vloeistof, wat is bygevoeg druppel vir druppel aan die volgende tube met'n helder vloeistof. Hierdie ding was op'n verwarming spoel en het'n groot lawaai klokke. 'n kondensasie kolom is geplaas op die top van die sak, en koue water onderhou die temperatuur selfs wanneer die vermenging van stowwe met'n outomatiese roerder. Dit was nie Stahl wat het haar gevra wat die voorval was op die dell self. In elk geval, sy gooi al die kasjoeneute in die drein gooi.
  
  
  Dan het sy het twee meer vloeistowwe, beide kleurlose, en sit hulle in een fles en die ander in'n voeding buis. As ek ooit enige twyfel, hulle wil nou weg. Nee wat regtig'n rede om hier te wees. Sy het saam met die vinnige en doeltreffende gemak van'n paar rooi-harige man in'n bruin hood, 'n goeie fee, die vermenging van die salamander se oog met die buffel se trane. Dit is vervang met die yskas tube en roerder.
  
  
  "Alles reg," het sy gesê. Tog is die Dag van Wonderwerke het sy eerste vals noot.
  
  
  En baie ander vals notts.
  
  
  Hierdie vals note was - links regs op die Vin. Dr. Kuoi en'n dosyn vals monnike met'n dosyn werklike groot gewere. Diegene dom sewe-rewolwer geskiet pistole.
  
  
  Ek is nie maklik geïntimideer. As sy was Odin, sy sou gewees het gyselaar geneem deur Kuoi. Maar hulle het geweet dat die gyselaar teorie hulself. Twee monnike genader Tara, stoot'n rewolwer in haar rug, en Po Vin het my beveel om te laat die wapen.
  
  
  Hy sug. Hy laat sak die wapen. Hy het begin om te kry in die slegte gewoonte om deur hom gevang.
  
  
  Haar emoe-het gesê dat.
  
  
  Hy het gesê dit is tyd om te skop die gewoonte. Dat dit was die laaste vang. Dat ek sal nie weer weg te hardloop. Kuoi het bygevoeg dat dit was tyd vir my om'n nuwe gewoonte te ontwikkel. Hy was eksperimenteer met iets, maar hy het nie probeer om dit op die mens nog... Ons was ongeveer geneem na'n kamer in die agterkant van die laboratorium. Volgende aan die kamera van'n ou vrou wat voortdurend klop teen die mure, en die kamera van'n jong man wat agteruitgegaan na die kinderjare. Ons was binne-in gegooi, die deur toegeslaan, en dan was daar die swaar klank van'n bout gly in die voorkant van dit.
  
  
  Shaggy verdwyn.
  
  
  Die vensters was uitgesluit. Die hok was klein. Binne, daar was niks, maar gewatteerd mure. Ons was die dra van sagte digitale kameras. En hulle was van plan om te gebruik mikrofone en sprekers om te ry vir ons mal genoeg is dat hierdie sagte kamera kan handig te pas kom. Ten minste is hulle gaan om te probeer.
  
  
  Al wat ek geweet het, was dat hulle nie sou slaag nie. Kamikaze was nie my styl nie, maar my gas bom was steeds weggesteek tussen my bene. As ek laat haar gaan in die beperkte ruimte van die sel, hy sal ons met hom. Maar ten minste het hy sou gekontak het Kwoi. Ek bereik my skepper terwyl my vermoëns is nog ongeskonde.
  
  
  Hy kyk na Tara. Sy was vreesbevange. Haar kennis is belangrik. Haar oë was wyd oop, haar gesig uitdrukkingloos. Angs is verskil van vrees. Vrees maak jou bekommerd wees tot die volste. Terreur is verlammend.
  
  
  Ee haar opgetel en het probeer om haar op te beur. Hy het probeer om uit te druk'n pas van vrees deur nah. Sy was nog steeds skud. Dit geskok haar. Sy was getref deur ee. "Word wakker, liewe. Ek het jou nodig."'
  
  
  Sy gegrawe haar naels in my arm. "Ek is jammer," het sy gesê in'n verwurg stem. "Maat, jy is reg," sê ek. — Hoe dink jy ek voel?"
  
  
  Sy kyk na my in die verrassing. "'n alarm?'
  
  
  "Christus," sê ek. "As haar het dit nie doen nie, sy sou reeds gereed vir hierdie sagte digitale kamera."
  
  
  Sy sit haar kop op my skouer en net daar gehang het. "Hoekom moet ek voel nou beter en nie erger nie?"
  
  
  "Want jy is toegesluit in met'n menslike, nie'n masjien." Sy glimlag dun by my. Senuweeagtig, maar met'n glimlag. "As dit so is," het sy gesê, "hoekom dink jy het" Gemaak in Japan geskryf oor jou gat?"
  
  
  "Want ek was daar geskep," het ek gesê, na aanleiding van haar op haar manier. Hy het'n hand deur sy hare. Sy was die navolg van haarself, maar ten minste het sy was weer in beheer.
  
  
  "Maak gou," sê ek, " en laat ons redelik wees." Eerste van al, wanneer is hierdie damn ding gaan om te ontplof?
  
  
  Sy skud haar kop. "Moenie bekommerd wees oor dit. As die koue water draai dit af, ons wil dood wees deur die nou. Maar om te ontplof, die chemiese moet verhit word tot 240 grade, en self sal dit nie bereik nie. Ek het ook daarin geslaag om te kry dat die glas gordyn af te weer. Hulle weet nie eens wat ek oorgeskakel uit die chemikalieë, want hulle kan die dood van hul eie PBX. Op die eerste dit was daar... wel, kom ons sê eda vir die PBX.
  
  
  "Dan is dit is goed. Soos vir Kuoi en ego snaaks geweer, ek het'n idee. Hy het geraai dat as Kuoi het terug gekom hier, hy kan nie kom met'n hele peloton. 'n paar monnike met rewolwers sou waarskynlik genoeg wees nie. Hy sal dink oor dit. Ek het vir Tara wat ek bedoel.
  
  
  Hulle was in geen haas om terug te keer. Miskien is dit het net'n bietjie tyd om te kry gereed.
  
  
  Ons geposisioneer onsself op óf kant van die deur. Tara was op die regte. Wanneer die deur oop, sy sal wees op dit.
  
  
  'n swaar stilte opgebou en binnegeval ons sel. As die dame langs ons was gestamp op die muur, die padding sou begrawe die klank. Haar vertel Tara te kry'n paar slaap as sy gedink hey dit nodig gehad het. Sy het gedink Hey dit nodig gehad het. Ek bly wakker en kyk na die stilte. Ek wag vir dit om te breek.
  
  
  Ek het gewonder wat dwelm Kuoi het vir ons voorberei. Ek het gedink oor daardie ou wetenskap-fiksie films waar'n universiteit chemie professor draai sy studente in reuse foute. Of die een wat ruimtevaarders oordosis op moonbeams en draai in die waansinnige kaktusse. Carter aan Dr Voorhangsel Tweet. In die nabye toekoms in hierdie teater. Twee sakke van springmielies en baie van Coke. Dan moet jy huis toe gaan en maak liefde te Irina.
  
  
  Tara roer vir'n oomblik in haar slaap. Haar skatting was dat dit was omtrent vyf uur in die oggend. Die voëls was en wat vir'n uur, en die heilige giet in deur die vensters verbied. Haar skud haar.
  
  
  Die eerste minuut van die herstel is die moeilikste. Ek kyk na haar as sy aangepas om die persepsie van my bruin meubels en gewatteerd mure. Sy vryf haar hande oor haar oë. "Wat is die tyd is dit nou?'Sy kyk rond.' Oi. "So, het sy uiteindelik terug na die land van die lewendes. "Ek dink ons weet nie, ons doen?"
  
  
  "Tyd om te kry," sê ek.
  
  
  "Ek het so'n goeie, veilige slaap. Ek het gedroom dat ons...
  
  
  "Shh."
  
  
  Hy het gehoor die deur van die gang oop te maak. Die laboratorium deur. Tara weer beddens openhartige in die hoek as wat ons geoefen. Wanneer die deur oopgemaak het, haar liggaam is verborge, maar haar hand kon bereik nie. Sy was gereed vir aksie. In haar mening, die tydsberekening was perfek. Sy het nie geslaap het lank genoeg om te word wakker, en nie lank genoeg om bang te wees. Haar lê op die ander kant van die dag, leun haar kop teen die kla. die slaap.
  
  
  Die deur oopgemaak. Twee gewapende monnike omring Dr Kuoi. Daar was'n mes in Kuoi se hand.
  
  
  Alles het vinnig en goed.
  
  
  Die eerste monnik, Agent KANG, steek my met sy rewolwer. Vir die eerste keer in'n dag, Tara se hand verskyn. Die tweede monnik voel'n effense prik op sy kaal voet. Jongste skyfies deur Grenada. Hy lunged en bereik vir sy rewolwer. Hy afgedank is op'n ewekansige, in die gewatteerd muur. Quoy cringed. Die tweede monnik het bewusteloos geraak. Ek het'n geweer in my hand. Die eerste monnik geskiet is twee keer in die maag. Kuoi begin om weg te hardloop. Haar emu pootjie haar en hou haar af totdat Tara gryp die spuit en het die emu'n skoot. Ego se oë gerol terug in vrees. Hy flou geword. Hy opgetel het die tweede wapen van die grond af en oorhandig dit aan Tara. Dan het sy het die sleutel en toegesluit Kuoi ego en vriende op digitale kameras.
  
  
  Ons is weer vry. Dit beteken dat ek is baie slim en baie dom. Kies een. Maar moenie vir my sê rumatiek...
  
  
  Tara leun teen Kla en maak haar oë toe. "Kan ek draai dit nou af?" Dit was inderdaad baie swak.
  
  
  "Jy dink jy kan uit te hou vir nog'n uur?"
  
  
  Sy sug en trek weer. "Ek belowe."
  
  
  "Kom," sê ek.
  
  
  "Wag'n sekonde.'Sy het my terug die geweer wat ay my gegee het. "Wag, huh? Sy los die string van haar monnik se kleed. Die monnik was so lank soos ek was, en die soom van sy kleed sleep oor ses duim op die vloer. Sy trek die ego tot dit was nie hoër as haar enkels. "Hou dit nou." Hy het haar af terwyl sy vasgebind die skoenveter weer styf en vou die ekstra stof oor dit.
  
  
  "Ek weet," het sy gesê. "Dit is nie baie mooi, maar dit is beter as ek het om te loop." Sy het haar wapen. "Goeie. Waar gaan ons, baas?"
  
  
  "Na die laboratorium."
  
  
  Ons stap na die deur, en sy gekraak oop. Hy beduie vir Tara om weg te bly. Twee laboratorium tegnici besig was binne-in. Hulle was geklee soos monnike, maar ihas was gedek in wit laboratorium rokke. Hulle was besig om op die tafel gedek, maar hulle het nie raak Tara se skepping.
  
  
  Hy het gegly deur die deur en loop geluidloos oor die kamer. Toe hy sowat tien voete agter hulle, het hy gesê, " Hang in daar, en sit jou hande in die lug. Draai stadig.
  
  
  Hulle het as hulle was vertel. Ek het vir haar gesê om te Tara.
  
  
  "Wat het ons in hierdie medisyne kabinet te stilte ih vir'n paar uur?"
  
  
  Sy het na die rakke van magic potions en bestudeer die sorteer. "Mmmm, hoe oor... hoe oor'n paar amobarbital? Dit is genoeg vir'n lekker, rustige cola."
  
  
  "Ek is fine."
  
  
  Sy begin met die voorbereiding van spuite. "Wat ook al jy verkies. Normale slaap of aan wie?"
  
  
  "Jesus," sê ek. "Die keuse is aan die koper". Ek hou my oë op die twee monnike. Odin verskuif sy hand versigtig oor die tafel rondom hulle.
  
  
  Vir kelders, dan, " het sy gesê, half-vulling van die spuitnaalde naalde.
  
  
  Haar skoot tref die koppie hy was bereik. Die glas gebreek, en geel vloeistof gevloei uit. Dit geroeste die oppervlak van die stoel.
  
  
  Ons het al gekyk na dit. Haar, hy het sy kop geskud. — Ek dink jy beter kry uit daar." Ek wil nie iets om te gebeur." Hulle het nie beweeg vir'n rukkie. "Ek het vyf skote en ek skiet baie goed. So jy regtig net een keuse. Slaap... ek het gewys op die houer en die naalde.
  
  
  Hy beduie met die rewolwer op haar. Hulle het op pad na die middel van die kamer.
  
  
  Ek weet nie hoekom nie, ek laat hulle kies. Dit was soos die skiet van ongewapende mense in koue bloed. Sy was gehou deur'n rewolwer onder hul neuse terwyl Tara ingespuit hulle met'n onderhuidse naald, vryf ih met alkohol asof dit saak maak. Goeie gewoontes is net so moeilik om te breek as slegte mense.
  
  
  Gou het hulle geslaag het en aan die slaap geraak. Sy draai na my.
  
  
  "Wat nou? sy probeer om te praat kalm, maar haar stem was bewerig.
  
  
  "Jy kan nog steeds nie slaag nie," het hy haar gevra
  
  
  "Kan ek sit haar neer dan?"
  
  
  Hey glimlag op haar. As gevolg van haar vreemde kombinasie van vermoë en teerheid, krag en swakheid, vrou en kind. Sy sit regop en was soen op die top van haar kop deur ee.
  
  
  — Het jy iets anders om te doen, heuning.
  
  
  "Nitrogliserien".
  
  
  Nitrogliserien. Kan jy maak die ego sterk genoeg is om op te blaas die hele gebou? Ek bedoel, insluitend ons blink ster. Dr. Kuoi?
  
  
  Sy knik. "Insluitend ego, kantoor, en al die ego vraestelle."
  
  
  "Dan doen dit."
  
  
  Hy het skielik gedink het van die onskuldige slagoffers in die selle. 'n seun, 'n ou vrou, en iemand anders het die wonderlike geluk van menswees guinee vark vir Dr Kuoi. Hy vroetel met sy stel van agt sleutels. Sleutels na die selle. Een of ander manier, ek het om te probeer om te red van hierdie mense. Maar hoe verduidelik jy aan die mense wat nie verstaan wat jy doen? Hoe kan jy vir hulle sê, " Volg my. Moenie bekommerd wees nie.'...
  
  
  Hy het die medisyne kabinet en het die medisyne wat Tara gebruik het teen die monnike. "Hoeveel is genoeg vir'n normale narkose?"
  
  
  "O ... vyf honderd milligram is genoeg. Kan jy verwar dit met hierdie? Sy wys na'n bottel van die helder vloeistof. "Weet jy hoe om te gee iemand'n inspuiting?"
  
  
  Hy knik vir haar. Hy begin meng kalmeermiddels.
  
  
  "Goeie. Ek gaan om te probeer om te kry hierdie ouens hier uit. Na die tempel, as ek tyd het. Hulle sal sekerlik veilig wees daar vir'n rukkie...? Haar, kyk na die koppie in haar hand. "Toe ek terug te kry hier, weet jy hoe om te gooi hierdie dinge?
  
  
  "Moenie moed opgee nie jou ego vir ewig, liewe. Hoekom net draai af van die water en draai op die verwarming?
  
  
  "Goeie. Ek sal my bes doen om terug te kom hier om jou te haal. Of sal jy ontmoet my by die tempel?" Ek verlaat haar.
  
  
  'Bynaam?'
  
  
  Haar omgedraai. "Wat is dit, heuning?
  
  
  "Maak seker alles is okay?" Dit was soos'n gebed. Hy het die bottel en naald en haar opgetel. Haar, voel al haar sagtheid onder die growwe materiaal. Ek voel myself versag'n bietjie van haar polsende warmte, dat aansteeklike warmte wat versprei deur my liggaam binnegedring en my vou dollar. Daar is'n woord vir dit. Dit is'n snaakse woord dit is gedruk op Valentine kaarte en gespeel op juke boxes'n honderd keer'n uur. Sy was gesoen deur ee. Haar soen haar groet en totsiens, haar wil jou en lief vir jou, en sy het my asof haar stahl was'n deel van haar. "Dit gaan alles reg," het ek gefluister. "Alles sal goed wees.'
  
  
  Sy hang haar kop. "Ek weet wat daar is—" "Al hierdie mense met al hierdie rewolwers?
  
  
  "Wel, hulle is nie op soek vir my nou. Hulle dink ek draai in iets onverstaanbaar hier.
  
  
  Die oë het sy oopgemaak op my was onbegrypend.
  
  
  "'n plant," het ek gesê. "'n produk van die Kuoi Magie Elixir maatskappy. So as ek dit reg speel, kan ek vermy om in die moeilikheid. Buitendien, "ek lig haar ken," ek het met'n baie van die mense in my lewe, met baie van die wapens. En sy nog gelewe het.
  
  
  Sy probeer om te glimlag en klaaglik misluk.
  
  
  "Moed," het ek gesê. "Sy onkwetsbaar. Edele en met'n lucky star, onthou? Ook, die held is nooit kwesbaar. Jy het gelees genoeg stories om te weet dat.
  
  
  Sy skud haar kop. "Hierdie is nie'n storie. Dit is die werklikheid. Sy bly'n oomblik stil. "Peter Hansen was so'n held, en iets met hom gebeur het."
  
  
  Hansena met haar keer. Aantreklike man en sniper geweer. Hawke genoem ego'n ware talent. Maar iets moes gebeur het Hansen. Nie die groot totsiens, maar wat kon gewees het erger. Hulle getref het Hansen in die ruggraat. Aangaap met'n veertig-vyf meter het afgekapte die senuwees wat toelaat dat jy om dinge te doen soos loop. En liefde maak. Sy stoot die gedagte weg so vinnig as moontlik. "Dis'n ander storie," sê ek. "Nie myne nie. Nie ons s'n nie.
  
  
  Sy soen my weer, haar fladderende ooglede met'n nuwe vrees.
  
  
  Hy trek weg en gryp haar aan die skouers. "Stop dit," sê ek. — Ek vertel jou alles gaan goed wees. So alles sal goed wees. En hou'n sterk greep op hierdie wapen. Hy het gewys op die rewolwer lê op die tafel. "Neem jou ego met jou wanneer jy gaan uit en gebruik dit wanneer jy nodig het om te."
  
  
  Sy sug en knik, stadig herwin beheer van haarself.
  
  
  "Sien jou by die tempel." "Ek het na die hokke.
  
  
  'Bynaam." het sy gevra. "Kan ek draai dit nou af?"
  
  
  
  
  Hoofstuk 26
  
  
  
  
  Daar was nog'n slagoffer van Dr Kuoi se praktyk. 'n man oor my ouderdom, Europees, lank. Hy glimlag baie. En hy drooled. Ek het gewonder hoe hierdie arme man het hier. En, tot my persoonlike geluk, ek het van hier alleen.
  
  
  Ek sou verkeerd wees indien geen spesiale sekuriteit span wou my. Die gronde was stil. Die son was reeds hoog is, en die lug was bewe met die hitte. Die gewone rye van grond-op soek monnike was op pad na die tempel. Kappies gedra te beskerm ih kaal aanval vaardigheid waarde. Sy sluip haarself gedompel in die situasie. Die PBX is nie sigbaar nie. 'n bars van die rof lag rondom die koshuiskamer venster het my meegedeel dat die partydige monnike is nog steeds binne-in op daardie oomblik.
  
  
  My drie protégés was bedaar het. Binne-in die tempel met die werklike monnike, sal hulle veilig wees.
  
  
  Ih het haar en haar gelê op geweefde gebed matte langs die kniel monnike. Dit was koel binne-in. Die gevolg van die dik buite mure of'n gebrek aan passie binne-in. Die stil monnike was soos standbeelde. Maar nie soos die klip standbeelde. Die klip is vuil en aardse, en selfs die gladste marmer dra nog steeds wenke van rock, berg, en modder.
  
  
  As dit moontlik was vir die beelde van die wolke om te geneem word. dan is dit was al. Een groot prentjie van die lug.
  
  
  Ning Tanga haar gesien het in die voorgrond van die kamer. Haar ego probeer om haar oog vang, maar dit was draai die binneste, vaste op'n abstrakte denke. Ek het haar verlaat deur middel van die tempel. As ek nie haastig nie, ek kan nog steeds kry om die laboratorium en na Tara. Sy was nie gestuur na die hotel oor te steek die gronde alleen.
  
  
  Die vertrek was moeiliker as wat kom. Wanneer haar, in die tempel, sy was die een om baie. Nou is hy was een van die min Po se. Die vals monnike het geweet dat die ware monnike was hard bid. En as sy nie werklik en nie vals, dan is sy het om te wees Carter. Maar miskien is ek net aangehou om gelukkig.
  
  
  Hy was regtig probeer om tred te hou met die tempo van'n man wat sien die tyd en afstand as gewone sterflinge en onbelangrike dinge. Dit was net nie veronderstel om goed te gaan.
  
  
  So dit het nie goed gaan.
  
  
  Hierdie was nie die eerste tak, hy was op soek na die son met oë vernou. En na die laboratorium.
  
  
  Laboratoriums en Houers.
  
  
  'n stap haar opgetel.
  
  
  Haar raaiskoot is dat dit is.
  
  
  Al ses van hulle staan deur die goed. Sowat twintig meter weg van my. Ses outomatiese telefoon ruil. Die Odin rondom hulle opgewek het sy kop as hulle gepraat het. Hy het my gesien en begin skree. Dan het hulle almal het by my. Hy koes agter'n boom en afgedank. Een van hulle is geskiet in die skouer, maar hy het voortgegaan om te bevorder. Ek het vier skote links. As dit getref is vier keer, daar sou nog twee takke in volle vorming. Ek was net te dink oor hierdie situasie wanneer die versterkings aankom. Die ander klone. Twintig in almal. Hulle storm uit van hul koshuiskamer en onder leiding in my rigting.
  
  
  Daar is tye wanneer jy nodig het om vinnig te hardloop.
  
  
  Ek het die enigste moontlike manier. Dit het beteken dat ek het om te gaan na die poppy velde. Wanneer jy sien'n man doen iets so dom in'n fliek, jy weet hy is gedoem. Enige besetene wat klim'n steier of loop oor'n plat gebied is genadeloos dooming homself.
  
  
  Maar soms is daar is eenvoudig geen ander uitweg nie.
  
  
  As ek gegaan het na die laboratorium, ih k Tara sou gebring het hom. As ek haar te bring na die tempel, ek sal ander in gevaar stel en min doen om te help om myself. Ek het nie enige plan in gedagte. Geen lang-termyn smart veld maneuvers. Die kurktrekker was nie oor die vraag of ek sou oorleef. Maar vir hoe lank.
  
  
  Die papawer veld wink vir my soos'n toneel uit Oz. Eindelose pers tapyt van blomme. Droom stadium. Uiters onwaarskynlik Waterloo.
  
  
  Ek het'n dertig-erf lei en vier koeëls. Dit is al. Dit was die einde van my seën tel. Koeëls klap in die grond by my voete, die stuur van die nare vlae van die wind as hulle jaag verby my skouer. Hy het voortgegaan om te hardloop en het'n paar meter. Iewers in die middel van die veld was'n klein klip boks. As net ee kon kry om dit te, en ee kan dit gebruik as'n tydelike verdediging, as'n tydelike basis.
  
  
  Carter se laaste bastion.
  
  
  Nou is hulle versprei en probeer om rondom my. Koeëls jaag rondom my, asof ek is ingesuig in'n bedompige kamer toe hy by die klip struktuur. Die deur was gesluit. Haar heerlik om te kla en kyk rond. Die klone het my genader. Twintig identiese gesigte nader my van twintig verskillende rigtings. Twintig rewolwers wys na my.
  
  
  Hy afgedank by die naaste teiken. dit is direk gerig is op die punt in die middel van die voorkop. Hy het vinnig het op sy blom-besaai graf. 'n ander stad van geweerskote reën neer op my uit alle rigtings. Hulle klap in die muur agter my, sny die blomme op my voete, maar een of ander manier hulle het nie aan my raak.
  
  
  Toe het ek verstaan haar.
  
  
  Hulle was nog steeds beveel nie om my dood te maak. Hulle kon nie geweet het dat Kuoi was my gevangene, en dat die ego laboratorium is slegs minute weg van die ewigheid. So ver As wat hulle geweet het, hare was nog steeds die goue eiers lê hen. Hulle wil net om my te vang en sit my terug in die hok. Skielik is dit presies weet wat om te doen. Die teenoorgestelde kans nie meer pla my. Wenners is nooit realisties.
  
  
  Ek afgevuur op twee outomatiese telefoon ruil wat is die sluit van my pad in die rigting wat ek wou, en het uit. Hy sou dit nooit gedoen het nie. Slegs dan, by die dieselfde tyd. die laboratorium opgeblaas. Dit ontplof soos'n klein vulkaan, skud die aarde, spoeg vuur, gooi rotse en die strale teen die son, en net aangehou ontplof, bang, bang, bang. En in die middel van die verlammende verwarring wat gevolg het, het hy gevorderde'n paar meter. Ek het gejaag oor die veld, dreun deur alles wat staan in my pad soos'n god van oorlog.
  
  
  Hulle het begin om te herstel en het jaag. Dit was presies wat haar hotel was. Hulle verloor het'n baie van die tyd, en haar pa het die voortou geneem.
  
  
  Sy was bereik deur die deur te Lao Tseng se kamers. Daar was niemand om te waak die deur. Geen monnike. Geen partizan. Wanneer die chaos uitgebreek het, niemand op die dell self gewaag uit in die ope.
  
  
  Wanneer haar het aan Lao se kantoor, haar verstaan hoekom. Die glas muur geskei, en die wapen verdwyn. Die Taoïste het by my plan. Hulle het die po KANG ouens met gewere, en weg van my.
  
  
  Sy was gevind deur Lao Zeng en Vin in die eetkamer. Twee monnike gehou ih op gunpoint met rewolwers. Sy jaag die monnike rondom die gebou en verruil wapens met een rondom hulle. Ego sewe skote na die een wat ek verlaat het.
  
  
  Daar was twee mense in die kafeteria. Die een in die gang, die ander in die kombuis. Ek het die deur oopgemaak na die gang van'n kraak, maar die slot gewerk het. Wanneer die deur gesluit, dit was inderdaad gesluit. Buite. Hy het dit self en gaan staan by die kombuis deur, wys'n rewolwer op die gevangenes. Lao Zeng kyk woede. Vin, wat lyk kwaad. Maar hulle het nie opgegee nie.
  
  
  Na alles, die ih redding spanne was reeds op hul pad. Lao Zeng se klone sal kom net in tyd om te spaar ih. Ten minste, dit is wat hulle was toe op.
  
  
  Lao Zeng gryp die arms van sy rolstoel. "Geniet'n kort oomblik van u heerlikheid, Carter. Want ek is die waarskuwing: hierdie gaan'n baie kort tyd. Ek het'n honderd agente en twintig van my beste seuns daar. Jy staan nie'n kans nie.
  
  
  "Wel, ons sal sien," het ek gesê. — In elk geval, jou intriges is in die wiele gery. In die geval dat jy nie gehoor het nie, jou lab het net af — die klone, die dokumente, Dr Kuoi, en die hele ego naai bende.
  
  
  Vin Vo probeer om te weerlê dit met'n positiewe ingesteldheid. "Ons kan die herstel van dit," het hy gesê, om meer te Lao Zeng as vir my. "Daar sal'n nuwe Dr. Kuoi en'n nuwe generasie van kragtige ats. Intussen het ons missie sal daarin slaag om in die verlammende jou land. Die PBX wat sal doen, dit was nie meer in die laboratorium."
  
  
  Al wat ek kan sê is, " Hou droom nie." Daar was'n oproer in die gang. Stewels ritsel. Deure geopen. Die klone aangekom het. Net'n paar sekondes en hulle sal loop in met my ou vriend Chen-li. Vin Wo glimlag. "Jy is oor om te wees ongeskik wakker geword." Jy kan goed wees, Carter, maar jy is nie goed genoeg vir twintig tot een.
  
  
  "Ons sal sien," sê ek weer.
  
  
  Die deur van die gang oop en die klone storm in. Die hele gesin. "Van hierdie deur!" Lao Zeng gesê. Die rewolwer by die ego se kop bang ego minder as die gedagte van'n konsep. Die deur gesluit en het besluit om die ego se lot.
  
  
  Hulle was in geen haas om my nader. Dit was twintig tot een, en hy was gereed om te gaan. Hy laat sy wapen. Een van my hande was gefokus op die kombuis tafel, en die ander was weggesteek in die voue van my kleed, waar bom weggesteek het. Haar, het ek besef dat dit tyd was. Toe het sy is verlate deur ee. Soos'n harde bal. Oop te Lao Tseng se kop. Dubbel whammy! Hy verloor sy ego, en op dieselfde tyd het die bom afgegaan het, vul die kamer met dodelike rook. Hare is besig om die kombuis voor hulle nog besef wat gebeur het. Hy sluit die deur agter hom en het na die tempel.
  
  
  Tara was daar. Saam met Ning Tang. Hy het gesê die ander monnike gehou KANG agente in die koshuiskamer gebou. Al die ihs was versigtig vasgebind en op die vloer gelê. Die ware monnike loop hul klooster weer.
  
  
  Sy was gevra deur Tara te vra ego's hoe hulle voel oor die gebruik van gewere en eintlik dreig om ander mense te sterf. Tara gehoor rumatiek, dan draai na my met haar oë gesluit. Sy skud haar kop.
  
  
  "Jy sal dit nie glo nie."
  
  
  "Probeer dit," sê ek. "Vandag het ek glo in alles."
  
  
  "Hulle het almal regtig haat die gebruik van hierdie wapens. Die stem van die rede waarom — "sy skud haar kop," die stem van die rede waarom hulle het uit die koeëls om die gewere eerste.
  
  
  "Hoe? Hy kyk na die wapen in sy hand wat hy gehad het uitgeruil met die monnik. Hy wat gemik is op die oop deur van die tempel en afgedank. Niks soos dit. Net'n dowwe kliek.
  
  
  Hy lag.
  
  
  Al hierdie opstand plaasgevind het sonder koeëls. Die feit dat die po KANG ouens gedink het daar was genoeg koeëls te wen gelei ih in'n lokval.
  
  
  Hy kyk in Ning Tang se oë en onthou dat hy gesê het dat idees was sterker as wapens. Dan haar, ek het gedink ek verstaan.
  
  
  Vir'n rukkie.
  
  
  
  
  Hoofstuk 27
  
  
  
  
  Gradering is een van die nuwe woorde wat ek haat oor dit. Een van hulle is die slegte gewoontes van die vestiging, wanneer pogings is nooit "intense" en wanneer die weermag is nooit net "uitgestuur" eerder as"ontplooi." Grade is net'n groot woord vir wat ek vertel Hawke oor wat ek weet, en wat hy my vertel oor wat hy weet, en ons het besluit om nie te vertel iemand anders.
  
  
  Tara en haar op hul manier om dit te.
  
  
  Dit was een van daardie pragtige lente dae wanneer Washington skitter en elke monument lyk na'n monumentale betekenis.
  
  
  Tara was ongemaklik stil in die taxi. Aangrypende my hand styf vas, sy byt haar lip, verlore in haar eie onvertaalbare gedagtes. Sy is soos dit sedert die krimpvarkie vliegtuig geland het. Die bestuurder se radio was die hoogte van een van die stasies wat speel ou standaard liedjies, en nou het hulle is die speel van'n goeie ou Cole Porter liedjie, " So Naby En Tog So Ver." Wat was haar stem.
  
  
  Ons het gery tot Dupont Circle en gestop in die voorkant van'n sekere unmonumental deur van die Gesamentlike Druk en Telegraaf Kantoor. Ten minste'n beter fasade vir die BYL hoofkwartier as wat run - down Londen tee winkel.
  
  
  Hawk begroet ons entoesiasties. Hy het opgekyk van sy deurmekaar stoel en grom.
  
  
  "Sit," het hy gesê. "Het jy'n minuut?"
  
  
  Hy was die lees van iets in'n rooi geheime gids, kou op'n onverligte sigaar. Ons klein stryd met die klone was oor, maar hier op die hawke's lessenaar, die oorlog voortgesit. Nuwe geval. Nuwe stories.
  
  
  Tara kyk uit die venster op die sonnig boomtoppe. Haar bo-lip was styf getrek. Hy draai om en haal sy skouers op. Wat pla haar, sal sy vind uit vroeër of later. Sy was een van daardie vroue wat nie moet speel poker. Ten minste nie as jy het daardie gevoelens.
  
  
  In plaas van op soek na nah haar, hy kyk na Smous. Sy ou gesig met jong blou oë. Met die aard van die brein wat kan noem enige adres van'n Nazi-hangout in 1940, maar kan nie onthou wat hemp wat hy was dra van gister.
  
  
  Ten slotte, het hy opgekyk. "Ek is jammer," het hy gesê hees. "So gou As wat sy geweet het jy is veilig, jy verdwyn om my prioriteit lys." Hy draai na Tara. "Wel, Miss Bennet. Hoe hou jy van die aktiewe deel van die verf?
  
  
  Tara glimlag. 'n vreemde, onoortuigend glimlag. "Baie mooi," het sy saggies gesê. "Ja, baie mooi. Maar... ek dink nie ek sal dit weer wil doen."
  
  
  "Nee? Hy lig'n wenkbrou en kyk in my rigting. "Alles reg, Carter. Jou beurt. Hy leun terug in sy krakende draai stoel en steek'n gekou sigaar.
  
  
  — Jy reeds weet dat die meeste van dit, meneer. Ons het gevind dat'n nes van hierdie PBXs en vernietig dit. Tara het sorg van die kloon embrio's, die labs, en die mad scientist agter haar. CANNAE sal nie langer word gepropageer deur die ih. Ten minste so lank as wat ons is nog steeds lewendig, Vin Po, Lao Tseng, en al die volwasse PBX geneem het om haar uit. Ten minste al diegene wat in Indosjina
  
  
  "En ons is die mense wat hier was, en die paar wat in Londen," het hy onderbreek my. "Ons het ook gekontak'n ih dwelm kenner. daar is. Wat-is-die ego genoem-nou?
  
  
  "Pam die Perd." †
  
  
  "Ja. Ons het hom, en hy erken alles noukeurig. Natuurlik, die eerste wat ons gee emu'n bietjie ego van sy eie waarheid serum. Hawk gryns. Hy is lief vir die gebruik van haar soveel as wat hy is lief vir die gebruik van haar. — Ons hoef nie bekommerd te wees nie. Hierdie Featherstone prestasie was ook gesluit. Dit is die verantwoordelikheid van Scotland Yard. Dit lyk soos hulle het getref is'n baie daar. En dit geld het die geld baie KAN gebeure.
  
  
  Hy vertel Hawke oor die opium velde en hoe KANG gebruik van die dwelm handel as'n medium van denke. Hy skud sy kop woede en doodgedruk uit sy sigaar asof die moord op'n parasiet met dit. "Ongelukkig, die dwelm-handel is nie binne ons vermoë. Maar ek hou vir hulle vertel dat daar is baie meer aan hierdie middels as net gierigheid."
  
  
  Hy sug. "Miskien sal hulle luister'n bietjie meer nou. In elk geval, hierdie spesiale papawer veld is nie meer gebruik word - saam met die tak in Nassau dat jy gesluit. Dit maak twee.
  
  
  "En honderde meer sulke plekke om te begin."
  
  
  Hawk het my'n naald lyk. "Duisende sou wees om'n beter pas." Hy draai terug na Tara. "Wel. '- Eintlik, jy moet gelukkig wees. Jou... wat is haar naam nou weer?" .. 'n mal, ondenkbaar teorie... Wel, dit is korrek.
  
  
  Tara skoongemaak haar keel. "Jy noem dit'n godverlate, mal droom, meneer," het sy gesê opreg.
  
  
  Hawk kyk verward. Miskien vir die eerste keer in my lewe. "Alles reg," het hy mompel. — Ek laat jy gaan deur middel van met dit, het ek nie?
  
  
  "Ja, meneer —" was die enigste rumatiek wat hy het.
  
  
  "Dan is dit is goed.'Hy was die voorbereiding om ons te laat gaan. "Selfs meer?'
  
  
  Hy knik vir haar. "Twee dinge. Ek het belowe hierdie monnike dat ons sou probeer om hulle te vind'n nuwe klooster. Iewers in die vrye gebied. Haar hotel sou gehou het van sy woord. Dink jy ons kan sorg van hierdie?
  
  
  Hawk het'n nota in sy notaboek. "Ek glo dat daar is'n militêre basis in Suid-Korea. Laat my check hierdie uit die eerste. Ek glo ons kan dit doen. En sy begin die tweede kurktrekker.
  
  
  "Roscoe."
  
  
  Hawk gesukkel het om die lig nog'n sigaar. Toe het hy opgekyk en het vir my gesê oor Roscoe. Oor daardie damn sambreel en hoe hulle gevind dat die ego.
  
  
  "Miskien is dit beter so, in'n manier," het hy gesê. Dan het hy kom uit'n woede lag. "Neem dit, Maat, dit is'n dom ding om te sê.
  
  
  Hy het omgedraai in sy krakende stoel en kyk uit die venster. Ek kyk uit. "Haar punt is dat ons het is om'n baie van die slegte resensies oor hierdie Roscoe man. Hy was besig om te oud en te onverskillig. Abington in Londen gevra vir toestemming om af te tree ego. Kort voor dit gebeur het, wat jy genoem uit die ego. Óf manier, dit sou wees ego, die laaste ding om te doen. En ek is nie seker hoe Roscoe sou verstaan het dat. In sy beste jare, was hy'n uitstekende agent. Dit was'n ego lewe.
  
  
  Hawk het'n diep asem. Ek het gewonder indien hy was om te dink van homself. Oor die dag toe hy homself raak sorgelose, en iemand besluit om af te tree die ego. God, nou is hy was te dink oor homself, ook.
  
  
  Hawk draai weg van die venster.
  
  
  "Wat sal jy doen? Sal jy spandeer een van jou welverdiende vakansies in die buiteland?" Dit was ego se manier van vertel my dat hy gee my'n paar weke af.
  
  
  Hy kyk na Tara en die gedagte van die Riviera. Of Tahiti. Ja, 'n verlate eiland sal perfek wees vir ons. "Miskien," het ek gesê.
  
  
  Hy het voortgegaan. "En jy. Miss Bennet? Jy verdien'n paar dae af, ook. Ons het seker gemaak dat Petrus ontvang uitstekende sorg, maar jy kan spandeer jou vakansie saam. Julle twee.'
  
  
  Hy verskuif na'n hoër rat.
  
  
  'Peter?'Haar, " het omgedraai na haar.
  
  
  Sy kyk my reguit in die oog. "Peter Hansen," het sy saggies gesê.
  
  
  Peter Hansen, die gewonde held. Wie se naam het sy genoem in die laboratorium toe sy het my gewaarsku om versigtig te wees. "My man," het sy afgesluit.
  
  
  Vir iemand wat nie veel tyd vir takt, Smous het'n vrygewige gebaar. Hy het sy keel skoongemaak, het opgestaan, en gaan uit in die saal.
  
  
  Tara het na my gekyk ongelukkig. "Ek is lief vir hom," het sy gesê. — Ek kan nie laat hom. Ek sou dit nie doen nie, selfs as ek kon. Maar, Nick, ek lief lief jou so baie. Sy steek haar hand uit, gryp my, en hou my naby. Haar, kyk na haar gesig. Vir die laaste keer. Dié pragtige groen oë, dié auburn hare, en diegene dom sproete wat was nog steeds daar. En haar, gedink het oor watter soort van die lewe wat sy sou gehad het vir nah. 'n veilige en goeie lewe waar alles bly soos dit is en nooit verander in'n nagmerrie. 'n lewe wat Ay kon nooit haar belofte. 'n lewe het sy nooit kon leef. 'n lewe het sy waarskynlik nooit sou wou gehad het.
  
  
  "Miskien is dit beter, in'n manier," sê ek. "God sal my lief vir praat nonsens."
  
  
  
  
  
  Oor die boek:
  
  
  Eens op'n tyd was daar'n publikasie gewy aan eksperimente: neem'n liggaam sel van iemand, ontwikkel dit in die regte omstandighede en kry'n kopie van hierdie persoon. Die doppelganger sal word identies in voorkoms, dit sal identies wees in vermoëns.
  
  
  Nick Carter kon dit nie glo nie, maar emu het toe hy teëgekom het so "klone" of identies doppelgangers. In hierdie geval, hulle is doppelgangers van'n genie moordenaar, met slegs een doel in gedagte: om te intimideer Kongres, die Senaat, en die President van die suid-Amerika, en aan ondergeskikte ih om hul salvo. En so beheer oor die wêreld politiek uit verskillende punte van die oog.
  
  
  Nick Carter kan vernietig as baie PBXs as hy wil, maar dit is nutteloos. En terwyl ONS senatore word vermoor, Carter is besig met sy hopeloos werk: stop die produksie van die PBX en die uitskakeling van die enigste ware moordenaar.
  
  
  Maar kan nie elke tak word'n ware man?
  
  
  
  
  
  
  Tabel van inhoud
  Hoofstuk 2
  
  
  Hoofstuk 3
  
  
  Hoofstuk 4
  
  
  Hoofstuk 5
  
  
  Hoofstuk 6
  
  
  Hoofstuk 7
  
  
  Hoofstuk 8
  
  
  Hoofstuk 9
  
  
  Hoofstuk 10
  
  
  Hoofstuk 11
  
  
  Hoofstuk 12
  
  
  Hoofstuk 13
  
  
  Hoofstuk 14
  
  
  Hoofstuk 15
  
  
  Hoofstuk 16
  
  
  Hoofstuk 17
  
  
  Hoofstuk 18
  
  
  Hoofstuk 19
  
  
  Hoofstuk 20
  
  
  Hoofstuk 21
  
  
  Hoofstuk 22
  
  
  Hoofstuk 23
  
  
  Hoofstuk 24
  
  
  Hoofstuk 25
  
  
  Hoofstuk 26
  
  
  Hoofstuk 27
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Die horror van die ys terreur.
  
  
  vertaal deur Lev Shklovsky in die geheue van sy verlore seun Anton
  
  
  Oorspronklike titel: Ys Trap Terreur
  
  
  
  
  
  Die eerste hoofstuk
  
  
  Dit was reeds donker bo die hoë dak en rondom die bome. Skadu gly oor die verwevenheid blare, verdikking van die stoom gordyn van depressiewe Savchenko dat gestort oor alles. Dit het die trae, uitgeput gevoel ek was selfs erger. 'n onverbiddelike krag skuil in die oerwoud — 'n reuse-bloedsuier wat dreineer jou energie en selfs jou wil om te lewe. Hierdie krag is besig om op my vir'n dag en'n half. Sy aangemoedig om my te stop en te gaan lê, net opgee en laat hierdie duiwelse die hordes van die insekte voltooi my af vir die goeie. Draad van Nick Carter-super agent AG, Killmaster N3. En haar stem het aan hierdie helse hoek van Nicaragua het die Muskiet Kus. Ironies genoeg, die naam van hierdie lae, warm moerasagtige gebied is nie geneem uit hierdie duiwelse insekte, maar van die Indiërs-muskiet .
  
  
  Hy het egter volhard omdat hy geweet het dat hy sy bestemming te bereik voor donker. Die byna ondeurdringbare onderbos vertraag het my lank genoeg. Ek het om te skoon te maak elke duim van die oerwoud met my panga. Hy het gesweer en byna struikel as die massa van groen sy wil net sny gevlieg weer.
  
  
  Hy grawe in die dik modder van'n byna gedroogde-up spruit, een van duisende van die strome wat meandered hier soos kapillêre. As haar skaal vryf op hom, seil, slymerige wesens begin om te klim die staande muck. Sweet trickled af oor my gesig, deurdringende my klere en rugsak. Dit was asof die bande van my rugsak het'n sny in my skouers.
  
  
  Vroeg gister-oggend, 'n MIDDEL van die patrollie skip val my af by Laguna de Perlas . Van daar het ek het die suidweste, rofweg parallel met die Tungla Rivier.
  
  
  Dit was desember, so die draad van die reënseisoen. Ek is dankbaar vir wat. Die neerslag wissel grootliks in Nicaragua, maar Bluefields op die Karibiese kus kry 750 cm per jaar. In julie of augustus, my reis, wat reeds'n volledige ellende, sou gewees het heeltemal onmoontlik.
  
  
  Daar is geen paaie in die hoek. Die web ruggraat is Panamericano op die ander kant van die land. Die nasionale spoor-netwerk is oor die vier honderd en vyftig kilometer lank, en is meestal geleë op die Stille oseaan kus. In elk geval, hy sou nooit gewaag het om dit te gebruik, net soos hy sou nie gewaag het om te wys hom op die enigste pad in die gebied. 'n wit vreemdeling sou wees opgelet en gewantrou, en dat sou'n ramp op hierdie kritieke oomblik.
  
  
  Dit het sy reis deur die helder kleure van hierdie onwerklik skemer wêreld van die oostelike plato, 'n lae rant hoogtepunt. Die hoogste piek hier is minder as twee duisend meter, en die gemiddelde hoogte is sewe honderd. Aan die ander kant, die berge neerdaal na'n vrugbare plato, vlaktes en mere. Aan hierdie kant, egter, was dit'n oerwoud bedek helling, 'n eindelose lyn van ongediertes-bedek bome, digte vlesige plante en swamme. Groot wingerde dubbeldraad rondom die bome en takke; stinkende skimmel en donker mos bedek die grond. Daar was'n skerp reuk van verrotting plantegroei oral.
  
  
  Geleidelik het die hoogte steiler geword; die spane het skerper en die afgronde dieper. Klowe is houers vir drup reënwater, en ih staande moerasse was teelaarde vir miljoene van die vyandige wesens wat hulself my lekkerny. Die lug was altyd vol van insekte. Paddas en kleiner soogdiere verskyn net in die nag. Die voëls het nie die oorhand kry toe, maar gewoonlik sit hoog in die bome. Moeilikheidmakers, paddas, en voortdurend sing voëls versamel naby die waterval. Daar was een, oor die grootte van'n kraai, maar baie helderkleurige. Sy fluit'n byna perfekte skaal, nie een keer die herhaling van die laaste noot. Dit was besig om my mal. In bykomend tot die insekbyte en voël waansin, ek het ook verduur slange en akkedisse. Daar was ook die dag swerwers soos die stinkende akkedis op die grond. Daar was ook boa constrictors in gate en op die takke, medium-grootte boom slange, en slymerige buit slange soos die fanged kwaai spearman . Ih se tuisland was'n dodelike grond wat was skaars ondersoek of gekarteer, en dit sou vinnig verteer iemand wat dom genoeg is om te probeer om te kry daar.
  
  
  Vir die res van die dag, het hy gewaad deur middel van die versmorende dieptes, stop slegs een keer vir'n byt om te eet. Ek was seker ek sou dit nie maak dit, maar as die duisternis het, afgeneem deur die lig nog kom van agter'n paar rante van die wolk, het ek afgekom op'n groot groep van die Hondurese palm bome. Dit was soos'n bos, in'n bos bestaan geheel en al van hierdie hoë palmbome met veeragtige blare en eerder glad stamme. Kleiner vyebome het tussen hulle, omring deur swerms van bloeddorstige muskiete.
  
  
  Hondurese palms groei in die meeste woude van Sentraal-en Suid-Amerika, maar'n ih cluster soos hierdie is skaars. Dit bewys dat hierdie area was eens verbou word, soos die Maja-Indiane gebruik word om die vrug van hierdie boom vir die produksie van olie. Maar dit was nie maklik om af te sny hierdie boom met klip asse, hulle het ook gebruik word om die hout vir hul geboue. In hierdie gebied, hierdie boom floreer, en uiteindelik het dit oor die land wat eens oral verbou word.
  
  
  Van die oomblik wat ek in die palm grove, ek het dit oopgemaak stadig en versigtig. Frank voor moet wees Kolonel Zembla se hoofkwartier. Van die bietjie wat AH het opgegrawe oor die geheimsinnige kolonel en ego aktiwiteite, hy het geweet dat hierdie stuk van die bos is swaar bewaak met mans, fakkels, fragmentasie myne, en sensitiewe sein mikrofone in staat om van die optel van selfs die geringste geluid.
  
  
  Hy gekruip uit op al die hande-viervoet, die bestudering van elke duim van die terrein. Hy stoot deur die onderbos en gly soos'n draak deur middel van die rotse. Hy doelbewus gekies om die mees moeilike en onbegaanbare pad. As'n dier of plant wat gemaak is die geringste geraas of ritsel, dit is wat gebruik word deur die ego om vorentoe te beweeg, verdrink die geluid wat ek gemaak het. Die rugsak was swaar en swaai rond van kant tot kant. Die bank pynlik het my oë toegemaak, so ek kon nie sien nie behoorlik. Dit vererg my selfs meer wanneer ek vee haar gesig met my mou.
  
  
  In'n kamp in die bos en velde wat vermoedelik booby-vasgevang, dit was'n praktiese spel wat het ons instrukteurs sadistiese genot. Alles was dodelik ernstige hier, en hy beur om uit te vind elke gebuig lem van gras, pleister van gebreekte mos, of rankplant wat kon nie gevind word op enige plek. Dit is ontdek deur'n paar myne en omseil deur nu, sonder om te raak. Die sny van die drade sou selfmoord wees. Net voor hy by die roete, 'n flare kabel het hom gevind. Mimmo nim gekruip deur middel van dit en het'n sein patroon, wat hy ontlont.
  
  
  Die pad was'n onkruid-bedekte pad wat oorspronklik het van die Tungla Rivier en gaan noord. Daar was waarskynlik'n kano beskuldigdebank aan die onderkant, en daar dalk'n paar skerpskutters in die bosse, ook. Die roete self, natuurlik, was besaai met myne en ander strikke naby die Kolonel Zembla se oerwoud skuilplek. So ek het beslis moet nie geneem het hierdie reguit, smal pad. Haar verdwyn terug in die skadu, en Stahl opgetel sy pad meer versigtig deur die onderbos. Dertig meter weg, die pad skielik uitgeswaai en sny my af. Hy het noukeurig ondersoek die klein, mos-bedekte skoonmaak. Dit lyk so rustig met klein gevleuelde en glinsterende skoenlappers dans in die dowwe lig.
  
  
  Die skag is begrawe in die mos met die haarnaald in die gesig staar. Wie het dit vir ons het dit nie professioneel genoeg nie, want daar was'n klein stukkie van mos uit te steek regs by die top. Om my links en regs was dik heinings rondom die dorings. Ek kon nie verhoed dat dit, anders sou ek het om terug te gaan en loop rondom hierdie plek van ver af.
  
  
  Crouching lae, hy het geluister vir'n klank. Ek het nie hoor haar en gedink oor wat om te doen. Die lang pad terug kan meer gevaarlik as die skoonmaak van'n myn. Miskien was dit'n booby trap wat nie ontplof wanneer jy raak dit, maar dit het nie blyk om te pas Kolonel Zembla se karakter. Hy was nie om diegene wat sou afval'n myn wat reeds onmoontlik om te grawe om te verseker gang.
  
  
  Hy kyk oor sy skouer by die oerwoud duisternis agter my. Dit sou te lank neem om terug te kry, en in die donker ek het nie'n kans nie. Hy gekruip vorentoe en versigtig opgetel het'n pleister van mos. My mistel is'n enkele druk ontsteking. Hy hou sy asem op, vee sy hande aan sy broek, en draai die aansitter te skakel. Die draad was geroeste, en die handvatsel wil nie beweeg maklik. Ten slotte is dit gewerk het. Hy het uit die lont, vervang die handvatsel op die myn, en vervang die stuk van mos. Dan het hy sug weer.
  
  
  Hy het opgestaan en geloop het versigtig af in die pad totdat hy kon eend terug in die bosse langs haar. Ek het dit weggesteek vir die res van my reis in die bosse. Elke detail vereis maksimum poging. Ek het gevind dat'n ander myn te kry rondom dit, en'n paar fakkels. Die myne is verstrooi so dik soos die insekte. Ten slotte, hy stap uit in'n meer oop ruimte. 'n paar meter weg, was'n hoë, hoekig hill, dik bedek met struike en rankplant-bedek bome.
  
  
  Met die eerste oogopslag, dit lyk soos'n piramide-soos heuwel. Maar toe hy sien dat die grondslag gemaak van die lae van verweef klippe, en aan die een kant was'n trap met honderde van die stappe. Die mure was bedek met'n pragtige orgideë en ander epiphytes wat voel meer gemaklik in die krake van die messelwerk as op die takke van bome. Hy kyk na die ruïnes van'n antieke Maja-gebou . Ih was byna onmoontlik om te erken as die werk van die menslike hande. Hulle het een met die oerwoud wat verbruik ih'n duisend jaar gelede. Die struktuur, blykbaar is ontwerp as'n tempel, het skouspelagtig oor die dieptes van die oerwoud, donker en geheimsinnige in hierdie afgeleë plek.
  
  
  Meer belangrik as sy historiese waarde was die doel waarvoor dit was nou gebruik. Verslae van hierdie gekom het om ons gefragmenteerde en dele is nog steeds uit te kom deur die gehoor. Maar, as ons inligting is korrek, hierdie geïsoleerde en skynbaar verlate ruïnes vervat die mees gevorderde elektroniese oorlogvoering denkbaar.
  
  
  Dit alles begin het twee maande gelede met'n deurmekaar radio boodskap van ons agent in Oaxaca, Mexico. Sedert daardie tyd, die beeld van'n eienaardige genie wat homself Kolonel Zembla geleidelik ontwikkel in die Akademie. Hy uitgevind het iets vir klimaatsverandering, en dan gebruik word om hierdie klimaat beheer as'n wapen. Wat hy sou gebruik om die ego teen, en hoekom, is onbekend. Maar, alles het gewys op die feit dat hy genoeg gehad toerusting in hierdie Maja-tempel om te draai die oorgrote kokende oerwoud in'n reuse-gletser.
  
  
  Binne dae, of miskien uur, het hy beplan om te doen net wat: sonder waarskuwing, draai Sentraal-Amerika in een groot Arktiese landskap.
  
  
  Haar ego moet haar gestop.
  
  
  
  
  Hoofstuk 2
  
  
  
  
  Ek het my rugsak en versigtig geplaas ego op die grond. Tydens my twee-dag reis hier, ek het regtig hou van dit. Hy voorsien my met onderwys en skuiling, en ek het gehoop dat hy my sal help weer. Wat ek het om volgende te doen wat gedoen moes word versigtig en rustig. Al wat ek in staat was om te bring met my was'n klein stel van gereedskap wat die ouens in die BYL laboratorium gemaak spesifiek vir hierdie geval. Ego in staat was om te maak dit vas aan my gordel, sodat my hande is gratis. My gas bom is op band opgeneem om my enkel, en'n stilet vasgemaak was om my arm. Ek het haar my Luger. Nou het ek'n 7.65-mm Chi-Com pistool, wat gebruik word in Viëtnam, gesluit met'n verhoog. Dit het'n ingeboude in die knaldemper en vereis spesiale patrone met rimless darmen. Dit was ver van'n Luger: dit het nie soveel krag nie, maar dit was net so doeltreffend op kort afstand. Veral omdat jy kan nie regtig'n knaldemper op'n Luger. Dit hanteer het nog nie pas baie goed in my hand, soos ek gebruik om die swaarder duitse pistool.
  
  
  Ek dink van die neem van'n panga met my, maar ek sou nie nodig het om'n ego om te gaan deur middel van die ruïnes aangesien hulle nie toegegroei, en as ek gebruik'n mes, die klank sou beslis gee my weg. 'n lang-lem mes was'n goeie wapen as jy het die ruimte, maar dit sou moeilik wees om te hanteer in'n tempel soos'n Luger. So ek het die ego met my rugsak en gaan na die skoonmaak rondom die tempel. Daar is waarskynlik meer mikrofone verborge hier as in enige uitsending studio. Ek was toe op die persoon op die monitor om te verwar my'n dier rondom die oerwoud, want die alarm stelsel nie meer uitgereik waarskuwings. Hy spring op en trek hom tot die eerste rand van die tempel. Ek het om te gebruik wortels, wingerde, en boomstompe as ondersteuning, want ek het nie vertroue in die verkrummel trappe.
  
  
  Haar byna blindelings het in'n ander trap. Gelukkig, ek het'n klein gat hoog in die boom. Die man wat het die myn het daarop gewys waar hy besig was om die projektiel. Sy waag dit nie om te beweeg. Dit het my vir ewig te vind die aansitter. Dit was'n dun geel kabel met'n klein skerp spykers vas in dit. Dit strek tussen twee bome en heeltemal verdwyn in die blare. As ek gegaan het om enige verdere, sou dit sny deur my vlees soos'n skeermes. Op dieselfde tyd, die pen sou breek uit om die vrag agter die boom, en die boom en ek sal gaan in die lug saam. 'n vriendelike man, hierdie Kolonel Zembla!
  
  
  Die kabel omring dit en kruip versigtig op. Elke paar meter, haar voet gevang op'n wingerdstok te luister en te rus. Toe het hy weer. As'n ondersteuning, gebruik hy splete en uitsteeksels. Hoog bo die boomtoppe, sien hy die maan styg, besig om'n bleek lig.
  
  
  As jy by die top, het hy hurk tussen twee rotse op die battlemented lysie. Hy ondersoek die dak, wat is gewoonlik plat en reghoekige. Die voorste deel lei na die trappe en die agterste gedeelte is twee keer so lank as die newe-hy het geklim. Die dak was skoon en waarskynlik vars gelê. In'n hoek op die ver kant was'n soort van die hut, soos'n stapel van rommel.
  
  
  Te kry om die tempel, ek het om te gaan deur die deur van die op se hut, want daar was geen ander ingang na die dak. Twee wagte en'n helikopter staan tussen my en die hut. Odin rondom die wagte leun teen die helikopter se landing rat. Nog stadig dop langs die reling. Albei was kort, bonkige Mestizos; soos sewentig persent Nicaragua, die helfte van Inheemse Amerikaanse en die helfte van die Usa. Hulle gedra los broeke en hemde en sagte suede boots. Hulle het gelyk te word goed en het nie enige geluid. Hulle was nie geklee soos ware soldate, maar hulle kon gebruik het om hul lig outomatiese gewere as jy het te naby aan hulle. Hierdie is die Belgiese 7.62 mm NAVO FAL gewere; baie goeie en baie gewild met die Suid-Amerikaners.
  
  
  Die helikopter was'n Klokkie Sioux 13 R, 'n drie-sitplek. Dit lyk'n bietjie soos'n groot naaldekoker met sy stert op. Dit is'n betroubare werkesel wat is wyd gebruik word sedert die koreaanse era. In hierdie godverlate plek, so'n ding was die enigste manier van vervoer op sy beste. Daarom, die dak van die tempel gemaak is geskik vir die landing. Hawke het die lug foto's wat getoon het dat die helikopter was gewoonlik geparkeer op die dak. 'n ondersoek voltooi'n week gelede aan die lig gebring dat die helikopter het nie behoort aan'n amptelike argeologiese groep. Dit is verkry deur middel van'n reeks van baie versigtig wees om transaksies op'n leër depot in Mexiko Stad. Dit het gebeur'n paar dae na die stad is getref deur die sterkste storm in menseheugenis. Nie so sterk op sigself, maar nog steeds genoeg is om te verhoog die ergste vermoedens in die AH. Dit is die rede waarom Hawk besluit om te stuur vir my hier.
  
  
  Hy was die eerste van ons mense te neem'n vinnige blik op hierdie helikopter. Daar was'n nuuskierig embleem op die deure; 'n goue son met drie rooi lyne op die nen. Dit was asof iemand sny die ornament met'n mes, en die metaal was nou bloeding. Ek het gewonder wat dit beteken. As die patrolman genader Lekke, het hy opgemerk die dieselfde plakker op sy bors sak.
  
  
  Hy het kom naby, lek en lek... Die situasie word gekompliseer. Die twee wagte is nou so ver van mekaar, dat ek kon nie skiet hulle op dieselfde tyd van waar ek sit. As ek skiet een, hy sal waarsku die ander voor ek kan draai om en volg hom. As haar verskuif te vroeg, het haar gevang tussen hulle; maar, as hare was laat, haar sou ook val in die strik soos'n rot. So een of ander manier sou ek het om te ontwapen beide van hulle in'n keer, en dan, sonder'n geluid.
  
  
  Die lyfwag, stap rondom'n paar rotse wat geval het uit die spoor. Hy loop om die dak so baie keer dat dit nou hy gooi'n klein pet op Nah en staar doelloos oor die reling, sy geweer wat oor sy skouer geslinger. By tye, het hy nie eens die moeite om te antwoord, iets wat selfs'n hond hardloop nie. Die eerste vereiste is dat jy moet altyd weet wat gebeur rondom jou, want jou lewe kan afhang van dit. Dit sal die koste van die emu sy lewe.
  
  
  Hy sit die stilet in haar hand. Ek het'n stilgemaak pistool in my ander hand. Die skaduwee heeltemal my verslind. Sy was een stuk, saam met die klippe. Voorwerpe is soms moeiliker om te sien teen skemer as in die donker, en ek kan nie instaan vir wat. Hy het kom naby, lek en lek. Haar asem gevang in haar keel... Skielik, sy ego kon hom nie sien nie. Hy was waarskynlik rond te loop'n paar gevalle rotse weer. Vir'n oomblik, ek was bang hy sou my gesien het, en ek koes vir dekking. Dan, uit die hoek van my oog, ek het haar ego bene. So het hy nog nie geweet ek was daar. Nou is haar ego kon hoor haar asemhaling en die geruis van haar ego broek op die dak. Hy tel tot drie en opgespring.
  
  
  Op die dell self, my grootste bekommernis was die sekuriteitswag by die helikopter. Sy nodig het om te kry ih uit die weg eerste, en die gebruik van die res van hulle as'n skild. Gegewe die afstand, die ego se onvoorspelbare reaksie, en die feit dat ek was nie toegelaat om enige geraas, hy was die grootste bedreiging. Sy was vinnig twee keer geskiet. Die eerste skoot tref die emu in die bors, en die tweede in die nek. Sonder om'n geluid, hy val terug teen die ronde staal pilaar van die helikopter. Die sole van my stewels het meer geraas op die rotse as die skote rondom my geweer.
  
  
  Hy gebruik haar stilet te tref nog wag in die niere. Hy verwag het om hom te vries toe hy sien sy dooie vriend. Maar hy het gereageer soos'n panter. Met'n instinktiewe beweging, draai hy, buig af. Na wat, dit alles gebeur in'n blur.
  
  
  As hy was behoorlik opgelei is, hy moet gebruik word om sy wapen nou. Maar in daardie breukdeel van'n sekonde, hy het gereageer in'n manier waarop hy het nie verwag. Hy buk af, laat val sy geweer, en bereik vir die kommando dolk wat hang uit sy gordel. Hy was gebruik om te veg hom. Hy het geleer om dit soos'n kind. Aan hom, die geweer was net'n lomp stukkie van yster.
  
  
  Ek verwag om te dodge sy geweer, maar die lang loop van VIESLIKE se geweer klap in my pols, die stuur van die stilet vlieg rondom my arm. Na dat, alles het weerlig vinnige. Die geweer val op die grond tussen ons. My regterhand het met die rook geweer. Ego se linker arm uitgestrek na die blaas. Ego'n regterhand met agt duim van die koue staal wat gemik is op my lewe. My linker hand gryp ego se reg pols en ruk hom terug. Sy rug was na my nou, en hy kon nie beweeg die hand wat gehou is om die mes. Hy het sy mond oopgemaak om te skree. Hy druk sy regterhand te ego se gesig en druk die kolf van die geweer tussen ego se tande. Hy snak na asem en probeer om te draai weg. My linker hand gedruk af so hard dat ek het terug te buig. Hy skop my in die skene en probeer om te bereik my gesig en oë met sy vry hand.
  
  
  Emu sit die geweer in haar mond en ruk op haar arm. Iets gekraak. Ego se hand het slap, en die mes geval het deur die ego se swak vingers. My linkerhand was agter sy nek. Hy het probeer om te trek weer weg. Sonder sukses. Hy het nie gee ons'n klank wanneer sy nek gebreek het.
  
  
  Sy stoot die lewelose liggaam van haarself en neem die mes. Toe die wag in duie gestort op die grond, sy teiken was op'n vreemde hoek, en hy was reeds aan die gang in die rigting van die Dag. Binne-in was'n ek probeer smal trap. Op die groot rakke rondom die sapodilla boom, die uitsny was nog duidelik sigbaar en skaars geraak deur die tyd. Die klip mure was bedek met bas-reliëfs, die kleur van wat staan uit in die lig van elektriese lampe op die plafon. Daar was ook'n paar lig kom in deur die donker dakke van wat eens was vensters en was nou toegegroei met groen spinnerakke.
  
  
  Halfpad teen die trappe op, hy aarsel. Ons kon nie hoor nie, van bo, van onder. Hy skede sy stilet, tel'n klippie, en gooi ego af. Hy wip uit die rotse. Daar was slegs'n eggo. Hy het op sy pad, geweer getrek.
  
  
  Hy het op'n platform met'n gewelfde dak en'n gang wat draai links. Verder, alles is onlangs remodeled regdeur met beton, staal balke en aluminium. Die lampe nog steeds hang van die plafon, soos'n string van Kersfees boom ligte, maar langs hulle was'n metaal air-conditioning pyp met gate elke paar meter wat laat koel lug uit. Van nou af, die Maya Stahl tempel is niks meer as'n dop, 'n dop van Kolonel Aarde se ultra-moderne strukture.
  
  
  Aan die ander kant van die gang was'n staaldeur wat nie lyk soos soliede as'n bank kluis deur. Daar was geen geluid van ons. Die deur deur styl het'n ingeboude slot met'n rooi hanteer. Dit is moontlik dat die deur sou oopmaak wanneer ek druk die knoppie. Dit is egter baie waarskynlik dat iemand aan die ander kant sal ontvang die sein die deur oop te maak.
  
  
  Hy het sy oor op die koue staal. Ek het nie hoor haar by die eerste. Toe hoor ek'n lae rumble dat ek voel eerder as hoor, saam met die skril, flou huil van kragopwekkers. Hy kyk terug op die slot. Om die instrument sak, sy trek uit'n slot tel: 'n instrument met'n lente wat outomaties maak die naald spring tussen die onderdele van die slot en daardeur breek die ego. Dit was'n eenvoudige ding, en dit vereis'n baie van die ervaring en geduld om dit te gebruik. Na drie pogings, die deur oopgemaak. Haar ingesluip vinnig en stil, soos'n kat. Die tempel was stil en verlate. Die vibrasies toegeneem het, vul die kamer met die supersoniese rommel van'n kragtige bron van energie. Ek het reguit na die klank, want ek het geweet intuïtief dat dit was die bron van wat ek wou. My shaggy voetstappe eggo op die growwe beton. Nog'n gang, 'n ander trap, 'n ander gang, en uiteindelik'n tweede staal deure, agter wat die geraas was selfs harder as tevore. Hy gebruik die slot tel weer en trap versigtig die binnekant.
  
  
  Dit was'n lae kamer met rye van neon ligte. Op óf kant was staal kabinette met tellers, sensors, en rye van die rekenaar coils agter glas. In die middel was'n skakelbord byna'n meter en'n half lank met'n ondenkbare aantal knoppies, drade en potensiometers, onder wat was bak met betekenisloos inskripsies vir my: Labion. Indeks, countercurrent koppeling, en cataridin Faktor. Die krag vir hierdie elektroniese toestel verskaf via'n kabel so dik soos my arm en hardloop oor die vloer tot'n kreun skakelaar op die ander kant. Daar is'n deur in die buurt, en die hoë-opgeslaan skreeuende van die kragstasie gehoor kan word uit daar. Maar ek was nie geïnteresseerd. Sy was waar dit moet gewees het. Hy het na die rekenaar kaste en stoot die rotary skakel panele vorentoe.
  
  
  Rolle so dun soos springs, transistors, en integrale vou vraestelle glinster in die lig. Poe het uit'n polyester spuit kan dit lyk soos'n gereelde spuit kan van insekdoder. Dit is gespuit op die toerusting met'n deursigtige laag van die hoogs korrosiewe oplosmiddel suur. So ek skoongemaak al die kaste en gesluit die panele weer toe ek gedoen het.
  
  
  Suur is'n uitvinding van die BYL laboratorium . 'n bom kan neem om uit te deel van'n voorwerp toe vergader, maar waarskynlik nie al van dit, en beslis nie al die belangrike dele, tensy dit gebruik word so baie plofbare dat die hele Maja-tempel was vernietig. Egter, die skielike vernietiging van die tempel kan minder aangename internasionale gevolge.
  
  
  Dan was daar die logistieke probleem van hoe om te smokkel iets so swaar. Daar is ook die gevaar dat die bom gevind sal word en ontlont met my. Die suur kon nie opgespoor word totdat dit was te laat, en dit kan nie opgespoor word nadat dit bespuit. Selfs die bus sou verdwyn het, verlaat ons geen idee wat gebeur het na ek weg is.
  
  
  Hy versigtig gespuit die brandende stof oral. 'n paar uur en die suur sou geëet het deur alles. Dele gesmelt, kabel verbindings ontbind, en veroorsaak dat'n kortsluiting in die metaal behuising. Teen die tyd dat ek terug te kry die oerwoud veilig, Zembla se metodes sal skeur hul hare uit. Teen middernag, elke stukkie van die toerusting wat hy hanteer is verminder tot'n hopie van skrootmetaal. Wat sou gee ons diplomate tyd om te kry Nicaragua en die Organisasie van Amerikaanse State te ondersoek. Sabotasie was my enigste werk. Wanneer ek klaar is met dit, sal almal lag op dit. Behalwe Kolonel Zembla.
  
  
  Hy het klaar met die rekenaars en bespuit die binnekant van die skakelbord. Skielik, die deur oopgemaak en twee tegnici en'n sekuriteitswag ingeskryf het. My gevoel van verrassing was so groot soos my skok. Die metodes — ek het gedink hulle was metodes want hulle was geklee in wit jasse en die uitvoering van vraestelle - was ongewapen. Grys-geklede sekuriteitswag mistel Rossi se Brasiliaanse .38-kaliber rewolwer in'n hip holster. Hulle ontwikkel die ego op hul eie, met behulp van Smith & Wesson, en dit het'n vier-duim brein. Hy gryp ego en geskree, " Alto."
  
  
  Egter, ek was nie van plan om stil te staan. Al het hy tyd gehad om te doen, was rip die self-vernietig strook uit die ballon en gooi ego in'n donker hoek. Hy het die doel en afgedank twee keer. Die wag het geskree in pyn en klou aan sy keel. 'n lummel op die ego rewolwer geslaag het oor my kop sonder die slaan van enigiets. Die wag het teen'n kabinet agter hom. Hy het gekreun, klou aan die metaal, en stadig gly tot op die grond.
  
  
  Hy gespring om die deur en hardloop in twee tegnici wat was natuurlik na aanleiding van die lyfwag se bestellings en staan nog steeds. Dit het my uit op teengewigte. Ek voel iemand gryp my hemp. Haar liggaam roteer 360 grade om te ontsnap deur die ego se truuks. Op daardie oomblik, meer wagte storm in. Dan die tweede tegnikus lunged by my, kop gebuig, en kragtig stoot my terug in die kamer.
  
  
  Die wagte, het ingestorm aan my. Een vuis my gevang in die solar plexus en die ander in die kakebeen. Hy het teruggedeins. Hy het probeer om sy asem op te vang en afgevuur die laaste twee koeëls op die aanvallers. Ek het die bevrediging van die verhoor een huil. 'n stad van vuiste en staal af op my. Die geweer was uitgeslaan rondom my hande. Hulle was sterk, energieke vegters. As dit ontslae raak van die een, die ander twee word beskou as in sy plek.
  
  
  In hierdie verwarring, ek was skielik hard geskop in die lies. Hy verdubbel oor in helse pyn en het tot die beton vloer. Die boot het my getref hoog. Half-lam, het hy bereik rondom haar, het haar been, en ruk. Die man het tussen die ander, skree. Nou kon hy sy mes.
  
  
  Ek kap dit al rondom my, en ek voel iets warm spat op my gesig en hande. My stilet was te glad vir my ego te hou. Die wagte se brul haar gehoor. Ih is te veel, en ih is nog aankom. Ek was geskop en tref met die stompies van die rewolwers. Sommige van hulle het gewere, en hulle het probeer om hul beste te slaan my met hulle. Ih die stewels was al oor my gewonde liggaam. Die gille gegroei het dowwer en meer onduidelike: 'n mis van die skadu en stemme. Die rewolwer het. Dit was soos'n lading dinamiet ontplof in die laer kamer. Ek het'n vae gevoel dat die doodmaak van die aanval gestop het. Die wagte staan op aandag, asemhaling swaar. 'n man staan in die deur, stadig die verlaging van'n Colt 357 Python. Verrassend, die skietwond eggo in die kamer. Hy was geklee in dieselfde uniform as die ander, maar sy ego-gedrewe houding uitgedruk vertroue en gesag. Sy gesig was dun en skerp. Sy saamgeperste lippe het'n rower snor, en Hans Emoe se aquiline neus het die voorkoms van'n voël van die prooi. Hy staan daar soos'n toevallige, belangeloos toeskouer, maar sy oë was so hard soos klip.
  
  
  "Wat gaan hier aan?'Wat is dit? " het hy gevra rustig. "Meneer," sê een van die wagte, " ons het gevind dat hierdie Engelsman hier. Hy gedood en gewond Juan...
  
  
  "Silencio". Die man wys'n rewolwer op my. "Kom saam met my."
  
  
  Ek laat val my stilet en steier aan my voete, my spiere skree in pyn.
  
  
  
  
  Hoofstuk 3
  
  
  
  
  Hare, was in'n donker grot. 'n enkele saint was besig om sy pad deur die kraak onder die dik hout deur. Die solder was baie klein, nie groter as'n groot klerekas. Wie weet wie of wat was eens binne-in. Ten minste was hy sit daar nou, in die middel van die liederlike gemors. Dit moet gewees het iewers onder die tempel, vir die wortels van die bome en plante het binnegedring die klippe, maar blykbaar so stadig dat hulle nou hou die mure saam.
  
  
  Hy leun teen die klip muur, gekerm, naak en magteloos in die stink in die lug, ongeduldig wag vir wat volgende sou gebeur nie. Ek was gevind, gesoek, en alles is weg geneem. Sowel As my gas bom en my polshorlosie.
  
  
  Die ondersoek is gelei deur'n persoon wie se naam en posisie weet ek nie. Hy het nie my vraag. Ego woorde is beperk tot'n paar kort bestellings vir my of die twee ego-wagte begelei. Hy behandel my met'n kalm, hoogmoedig minagting wat kwaad vir my selfs meer as as hy is sadistiese. Hy het my hier, en so ver as wat ek kon vertel, sou hy vergeet het om haar.
  
  
  Die uur verby is so stadig dat ek amper my gedagtes verloor. Ek het'n deel van my tyd te dink oor my ontsnap planne. Daar was geen Ih. Die res van die tyd, ek het gedink oor die bytende suur; hoe stadig, maar regtig, saam met Zembla se toerusting, dit was die eet van my lewe. Elke tweede het my nader aan die oomblik wanneer die proses van vernietiging sou opgemerk word, en dan sou hulle beslis nie laat my vrot hier enige verdere.
  
  
  Die klank van die bout op die ander kant van die deur my laat skrik. Die deur kraak oop. My ondersoeker teruggekeer met twee senuweeagtig wagte. Hy gooi my broek by my, dan leun teen die doorjamb met die lug van'n toevallige, onpartydige waarnemer.
  
  
  "Kry geklee, amigo, en ons sal gaan na'n party met die dames."
  
  
  "Waar om te?'
  
  
  "Hou jou mond. Doen soos jy gesê het.
  
  
  Hy het gewag totdat ek knoop my oopgeknoop broek, dan beduie vir my om haar te kry uit van die tydelike selfoon. Hy knip in die lig van'n onbeskermde gloeilamp in die gang, en aarsel vir'n oomblik te kry om sy laers. Dit het veroorsaak dat die guard te steek my met die loop van sy geweer. Ons het'n ander roete as wat ons gekom het, en het verskeie soldate en tegnici wat kyk na my met'n mengsel van afgryse en nuuskierigheid. Ons het vir'n rukkie deur middel van'n lang, kaal-ommuurde gange, op en af die trappe. Hulle was almal so eenders dat ek was hopeloos verlore in die doolhof. Op die laaste het ons na'n groot saal wat sy deure oopgemaak in ander gange, sodat dit lyk asof ons bereik die as van'n wiel met speke. Hierdie saal vinnig verander in'n groot sentrale saal. Die meeste van dit was dof verlig deur'n gloed van agter damast gordyne wat hang in'n sirkel van die plafon. Daar was'n sterk spot die vorming van'n helder sirkel in die middel van die vloer. Die mure is gevoer op byna alle kante met boekrakke. Dik leer-gebonde folio's staan langs groen pamflette. Die muur in die voorkant van wat hy gehou dit was verlate, behalwe vir'n groot geheimsinnige plakker wat altyd hang hoog en opreg in die middel. 'n goue son skyn op die stadium waar die instrument console sit, op soek na asof dit gepeuter is. Vyf mense is sit in'n sirkel rondom nah.
  
  
  Daar was twee middeljarige manne daar. Een het'n teiken so gou as'n biljart bal. Die ander is met'n gesig wat, met die eerste oogopslag, gebots het met die deur toeklap. Een van die vroue was kort en vet, met'n swaar, lomp bors en skerp, deurdringende agaat oë. Die tweede een was jonger en effens beter uitgebeeld. Sy lyk soos sy was verveeld.
  
  
  Die vyfde persoon is'n persoon wat baie verskil van die ander. Hy gaan sit onder die vroue by die console in'n pragtige swart leer draai stoel. Nen was geklee in'n ligte beige en spa pak met'n blou kasjmier serp. Hy leun op die konsole, die verhoging van sy elmboog en hou my instrument sak in sy hand, asof om my te vra om te neem'n blik op nah. Hy kyk my reguit in die gesig met'n wyse en hartseer kyk in sy oë.
  
  
  Dit was klein en rats. Nie'n ou man, maar die jaar het nie gespaar het vir hom. Die diep lyne op sy gesig en die kringe onder sy oë gelyk is gehamer in hulle, die skoonmaak van enige spore van die jeug of guilelessness. Hy was nie soos ons, of enigiemand anders wat ek ooit gesien het hom met. Die oorspronklike geboë neus, voorkop lyne, en styf saamgeperste boonste lip gegee het weg'n volbloed Maya. Emu het nie nodig om homself stel. Hy hardloop na die ontwykende Kolonel Zembla. "Stap buite, senor," het hy gesê. Ego se stem was hoog en skerp soos'n swaard.
  
  
  Die geweer stoot my vorentoe.
  
  
  Sy staan in die middel van'n verblindende ligstraal, en vir'n paar minute lank niemand iets gesê nie. Zembla het nie beweeg nie, maar die ander verskuif onrustig in hul sitplekke, die bestudering van my met gespanne oë. Hulle is nie so suiwer-bloedige as die ih-leier, maar die Maja-bloed agter gelaat op ih se swaar bruin gesigte.
  
  
  "Ons het gesoek alles twee keer," Zembla gesê op die laaste, " maar ons het nog nie gevind nie enige verborge plofstof op enige plek.
  
  
  Hy het nie sê enigiets.
  
  
  Ek luister na haar, " het hy gesê. Ego se stem was bedrieglik vriendelik. Die skeer geweer in my rug was nie soos wat by al.
  
  
  Ek het nie laat dit vir haar, " sê ek.
  
  
  Miskien, " het hy gesê. Hy het my toolbox onderstebo sodat die inhoud daarvan gerol oor die konsole skinkbord, en opgetel het my film kamera. "Jy het'n lang en moeilike pad net deur die neem van foto's, senor," het hy gesê. Fotografie was net die tweede deel van my opdrag. Ek veronderstel was om te vang as baie van die toerusting as moontlik op die film, maar net nadat ek'n kans gehad het om te gebruik my spuit. Hawke was vasbeslote oor dat. Vernietiging het eerste gekom. Hy kon nie help nie, maar glimlag, selfs al is hy voel ongemaklik en senuweeagtig, soos'n tier snuif'n lokval.
  
  
  Skielik Zembla gooi my dinge op die grond met'n skerp beweging van sy hand.
  
  
  "Wie is jy? Wat is jou naam? Wat doen jy hier in elk geval?"
  
  
  Haar, hy haal sy skouers op. "My naam is Nick Carter - en jy weet hoekom sy hier is. Jy het'n rede om te voldoen aan jou hande'n tweede gelede.
  
  
  "Carter..." het Hy gesê die naam versigtig. "Ek dink ek onthou iets oor haar.".. Ja! Stem dit! Kuba in 1969 en Chili verlede jaar. Wel, jy versuim het om hierdie tyd, Mnr Carter.
  
  
  "Miskien is jy reg," het ek gesê, op soek na hom. My oë gehou beweeg heen en weer, probeer om'n swak plek te vind in Zembla, in die ander vier, of in die man en die wagte wat staan tussen my en die donker gang. Daar was absoluut geen ontsnap opsie vir ons. Zembla het die gevoel my groeiende ongemak, en hy kom uit'n kort, skerp lag, en sê: "Kalmeer. Ons sal nie voer jy hier.
  
  
  "Ek wag vir'n seremonie waar hulle sal rip my bors uit en rip uit'n dollar noot."
  
  
  — Jy sal hê om te erken dat jy verdien dit, Senor Carter. Hulle was goeie mense, die mense wat jy doodgemaak. Maar ons het gekom met'n manier om te gebruik vir onsself, en terwyl jy sal nie in staat wees om foto's te neem van dit, daar is'n kans dat jy sal in staat wees om ons te laat weet wat jy oor om te sien. Deur die manier waarop, net uit nuuskierigheid, het nie verraad wys jou die pad hier?
  
  
  Hy haal terloops weer. "Die aanhoor van al oor die hotel, en om die volle."
  
  
  — Ek was reeds bang vir wat. Dit is slegs met die hulp van'n verraaier dat jy in staat was om te slaag deur my verdediging gordel. Die enigste vergelyking wat ek kan nie los nie, is dat van die menslike onvoorspelbaarheid. Ek dink nie dit sal pla my na vanaand.
  
  
  Hy het nie geweet hoe reg hy was. Maar vir'n ander rede as wat hy gedink het! En wanneer sou hy weet die waarheid?.. Ek kyk weer rond en sluk. Dit was'n strik, 'n graf. Selfs die genadelose saint bo gelyk te straal gevaar.
  
  
  "Na vanaand," Zembla voortgegaan, " daar sal wees... Maar jy waarskynlik reeds weet alles oor my bietjie installasie hier!"
  
  
  — Jy dink net jy het die grootste yskas in die wêreld."
  
  
  "Nie presies nie," het hy lag. "Ek is net gaan om te maak'n paar denkbeeldige berg. Dit is, met behulp van radio golwe om voor te gee dat die bos is daar, projekteer al sy eiendomme aan die lugstrome van die troposfeer. Dit sal nodig hê om te gebeur op'n hoogte van ongeveer 15,000 voete vir dit om te sneeu. Natuurlik, niemand sal sien dat hierdie radio golwe, en die vliegtuig kan net vlieg deur middel van hulle. Net die klimaat sal dink dat daar is'n bos!
  
  
  "As jy gedink het in Mexico City?" Ek het gevra wrang.
  
  
  So, jy het opgemerk! Dit is, om so te praat, 'n eksperimentele uitgesaai. Terug dan, my koördinering punte is slegs'n paar kilometer uitmekaar in die voorstede. Maar hierdie keer is dit sal in staat wees om te dek die meeste van Sentraal-Amerika...
  
  
  - Koördinasie punte?
  
  
  Ego onderbreek haar. "Wat bedoel jy?'
  
  
  Dit sal duidelik wees dat ek nie kan produseer'n radio sein met'n golflengte so wyd soos'n berg. Ek nodig het om die projek'n reeks van punte of, sê, kraglyne wat deel vorm van die kontoere van'n berg oor die area wat ek gekies het vir die doelwitte te bereik. Baie presiese berekeninge is nodig om te bepaal waar om te plaas die rugsteun senders sodat hulle in die korrekte verhouding tot die wiskundige hoof-as van die diagram."
  
  
  "My assistente,"het hy bygevoeg, knik na die vier agter hom," is elke monitering van'n ondersteuning-stasie in hul eie land."
  
  
  My keel voel droog. — Maar wat as die middelpunt waarom alles draai, is hier, is dit nie?"
  
  
  Ja, van die kursus."
  
  
  Die helfte van haar asem'n sug van verligting, die ander helfte vervloek is die ego se geslepe.
  
  
  En wat gebeur nadat jy dek alles met sneeu?
  
  
  Hy lag enigmatically. "Dan kom die derde Maya ryk."
  
  
  Ek was stomgeslaan toe sy grootheidswaan tref my brein in volle krag. Daarna het hy gebreek het, " Is jy nie te ver suid-vir wat?"
  
  
  Dit is eintlik in die sin dat die wieg van ons beskawing is geleë in Dukatan. Maar die eerste twee Maja-ryke uitgebrei selfs verder suid." Hy het bygevoeg met'n skerp lag, " Nooit noem'n Yucatecan'n Mexikaanse. Ons geskiedenis van die strydende met die Asteke bestaan nog steeds, maar ons het dieselfde Teules, hulle is dieselfde scarecrow as die Geveerde Draak Kukulkan.
  
  
  Hy draai om en wys na die verligte beeld van kla. "Dit herinner ons van nen."
  
  
  "En die rooi lyne?"
  
  
  "Hulle herinner ons wie ons werklike vyande is. In 1519, Cortez vermoor'n Maya in Tabasco en dan gekerf drie gaan in'n boomstomp. Namens van Koning Charles I van Spanje, het hy besit geneem van ons grondgebied." Zembla kyk na my weer. "Jy is ons vyand, Carter. Jou soort is besig om ons grond vir vyf eeue, en het ons gedwing om te leef in armoede.
  
  
  — Dan wat is jy gaan om dit te doen, Sam?" Met hierdie toestel, jy sal veroorsaak dat selfs meer armoede. Alles sal vries. Rubber, piesangs en waardevolle hout spesies sal sterf as gevolg van ryp. Koffie en kakao, sal vernietig word. Die bedryf sal vernietig word. Die hele ekonomie van Sentraal-Amerika sal vernietig word oornag."
  
  
  Hy beduie met sy hand, asof'n emoe genoeg gehad het van'n insek. "Gegewe die natuurlike hulpbronne, ons land is byna maagd. Die klein gedeelte wat ontwikkel is om uitgeput te raak deur kapitalistiese uitbuiting. Ons lewens sal nie verander nie, omdat ons nog steeds gely het van die honger en armoede. Sodra dit verby is en jy gringos weg is, sal ons die bou van ons ekonomie, maar net vir onsself. Jy kan sê dat ek is die maak van Sentraal-Amerika tydelik nutteloos."
  
  
  "Jy bedoel onbewoon.
  
  
  "Nuttelose, onbewoonde, vir die imperialistiese is verminder tot die dieselfde ding."
  
  
  "Dit is onsin. En die inwoners sal nie stem saam met jou. Hoekom het jy nie waarsku ih, Kolonel? Ten minste dan kan hulle voor te berei vir die koue weer.
  
  
  "Jy het om te wees realisties oor hierdie dinge. Wie sal my glo? Sy nie partizan. Sy ingenieur is Sizov. En as vir hierdie kolonel, dit is'n ere-rang geskenk word op my deur die Arkansas Konfederale Burgermag vir die dienste wat dit een keer gelewer. As ek vertrou het, sou ek sterk genoeg wees om te stoot'n aanval, Senor Carter. As jy nog bewys, sy kwesbaar. Jy sal geen twyfel verstaan dat ek moet hou alles'n geheim tot my krag oorkom kan word. En om te antwoord op jou kurktrekker vraag: wat is die rede waarom ek leef, honderde kilometer van die Yucatan, in hierdie verlate deel van Nicaragua.
  
  
  Maar duisende mense sal voldoen aan jou mense, ly en sterf."
  
  
  Ons het gely het vir eeue. Ons is verhard teen die verwoesting van die natuur. Jy kan sê dat ons is soos'n riet. Luukse en oorvloed het jou mense sag en swak. Ja, mense sal sterf, ongelukkig. Ih Maar dit sal wees veel minder as as dit was'n bloedige revolusie. Mense moet altyd sterf vir ander te leef. Kan jy nie sien? Dit is uiters belangrik dat jy die eerste keer die skep van jou eie berg en slegs dan lig die buite swembad van jou vereistes voldoen."
  
  
  Wat gebeur as jou eise is nie aanvaar nie? Sal jou senders voortgaan om te werk en bring alles terug na die ys ouderdom?
  
  
  Dit is ons droom vir te lank om te stop. Vir die jaar, ons het gedroom van die dag wanneer ons kan maai wat ons gesaai het."
  
  
  Ten spyte van die vuur van die ego spraak, sy oë was heeltemal normaal wanneer hy kyk na my. "Daardie dag was oorspronklik veronderstel om te wees môre, Mnr Carter, maar dit is duidelik dat jou intervensie het gestoot ons skedule vorentoe."
  
  
  "Vir vandag?"
  
  
  "Deur nou!" Ego se vingers het oor'n ry van die skakelaars. "Ons dodelike oes begin nou!"
  
  
  Nie nou nie! Nie tot'n paar uur het geslaag ! Ek het om te byt my onderlip te hou van skree op hom as die gereedskap wat gekom het om lewe onder ego se hande. Ek was te dink oor drie kanale wat sal uitgesaai word in die ander Sentraal-Amerikaanse lande.
  
  
  Die toevoeging van'n dollar van alles wat dalk hier gewees het, maar dit voeg'n dollar is nog steeds klop. God, sou dit suur nooit werk nie, ook? My aanvanklike paniek was weg. Dit vir my voorgekom dat niks kan stop hierdie meedoënlose vernietiging. Zembla kan bekostig om af te koel vir'n rukkie, maar in die einde, sy planne is gedoem tot mislukking.
  
  
  Zembla frons as die meter geregistreer is'n anomalie, en Ego se hand skud effens as hy aangepas om die te lees. Maar die ego se stem is ongelooflik ferm en vol vertroue. Hy het in die dieselfde vlak toon. "Jy weet, Carter, ek is gereed vir jou om te kom."
  
  
  — Het jy geweet ek kom?"
  
  
  "O, nie dadelik nie, maar die waarskynlikheid van'n paar regering stuur'n uitwissing kenner was baie hoog." Hy kyk angstig op die dans pyltjies op die beheer paneel. Een vir een, hy het omgedraai op smash. "Dit is hoekom haar stem het ekstra voorsorgmaatreëls te tref. My senders werk onafhanklik van mekaar.
  
  
  "Wat kinders?'- "Moenie jy het die beheer oor die ander punte?"
  
  
  "Ja, natuurlik. Ek sal draai dit op, met'n ih aflos sein van hier, " het hy gesê. Hy geput op die paneel. — En ek sal draai dit terug op ih in die dieselfde manier. Slegs dan kry hulle nog'n radio pols.
  
  
  Ek voel taai tussen my skouerblaaie. "Jy bedoel dat wanneer hulle op, jy kan net draai dit af deur remote control?"
  
  
  "Dis reg. Dit is'n beskerming teen sabotasie. 'n soort van versekering vir my eie veiligheid en die veiligheid van my installasies. As alles hier vernietig is, en God seën die idioot wat probeer om dit te doen, die bos sou nog steeds geskep word. Die resultaat sou rampspoedig wees.
  
  
  Ek het haar gevra om in'n verwarde stem ," Wat bedoel jy deur katastrofiese?"
  
  
  Die vernietiging van een sender sou wees soos die verwydering van een leiding van onder'n tent. Die tent het'n verskillende vorm, maar sal nog steeds bly staan. My berekeninge is baie akkuraat, en ek verkies om nie te dink oor die meteorologiese skokke wat sou plaasvind as my krag veld is afgelei van die teengewigte in hierdie manier. Om sake nog erger, indien hierdie stasie gaan uit van die vergadering, die ander sal nie langer in staat wees om te stuur van die sein. Dit is heel moontlik dat dan Sentraal-Amerika sal word bedek met sneeu en ys vir ewig."
  
  
  Die diaboliese waarheid van die ego se profetiese woorde tref my soos'n blaas.
  
  
  "My God," het ek geskree, op soek na hom, " moet dit nie begin nie! Hou op! haar...'
  
  
  'n harde ontploffing sny my waarskuwing in die middel-sin. Dit die grond getref het. Twee wagte gespring op my rug. Hulle byna vergruis my, en druk die lug rondom my longe. Haar krul en gesukkel het soos'n besetene. Geen resultaat. Hierdie twee was sterker as ek. Hulle het my vasgepen op die vloer. Die man se gespierde arms hou my styf. 'n rowwe, callused hand druk my mond so hard dat my tande het amper deur my lippe. Haar kop was bevry.
  
  
  "Stop dit! Daar is nie...'
  
  
  Rof vingers stywer om my rta.
  
  
  My gille gevang in my keel. Dit was'n hopelose situasie.
  
  
  Zembla lag saggies. "Kalmeer, senor . Ek het reeds gedraai op ander kanale, en so ver as wat ek kan vertel, alles werk goed hier. Nou is hulle net sinchroniseer.
  
  
  Met haar romp op, hy kyk hulpeloos as Zembla oorgeskakel sy vier stasies aan die dieselfde golflengte. Haar liggaam begin om te bewe, 'n dier spiere reaksie. Glad nie gerus, hy het gewag vir haar om te sien wat sou gebeur. As Zembla se strategie het regtig gewerk het, my maneuver sou gewees het teenproduktief. Deur saboteer die ego die opstel van hier, sou dit onwetend oorsaak van die ramp om voort te gaan vir ewig. Die gevolge sal rampspoedig wees. Zembla laat sy vinger beweeg skouspelagtig oor die groot knoppie. "En nou is die krag huidige." Hy glimlag tevrede en druk die knoppie met al sy mag. Sergey vervaag. Diep binne-in die tempel, die stygende klank van kragopwekkers gehoor kan word. "Ek het meer energie," het hy gesê. Hy het verskeie groot knoppe.
  
  
  Hy het wat hy gevra het vir, maar in'n ander manier. Kwesbare vou vraestelle blykbaar het nie oorleef die skielike oorlading. My bytende suur verweer ih te veel. Die geraas van die kragopwekkers was hard en hoë-opgeslaan, en die stank van oorverhit dele wafted deur die lug-conditioning roosters. Ver, ver weg, ek het gehoor spatsels en kraak as die spanning het limitlessly deur middel van die toerusting wat ek besig was met my spuit. Hy kon hoor die dowwe, hoë-opgeslaan krete van die mense vasgevang in hierdie kamer.
  
  
  Net Zembla was om te verstaan wat die klanke en stank bedoel. Hy waansinnig het die knoppe, probeer om te kry in die hande terug na nul. Maar nou dat hy het omgedraai op die krag, dit het nie veel sin maak.
  
  
  "Nee, nee! Dit kan nie gebeur nie. Sy oë peul in afgryse as die instrumente gejaag deur en die naald van die krag transformator in die rooi sone. Ego se eie paneel begin om kort uit as gevolg van oorlading. Geel rook sypel in die nate van die metaal panele. Die mans agter hom laat gesmoor vloeke. Een vrou hoes en klou aan'n stoel met klou vingers. Die panele bult asof hulle onder baie hoë druk. Daar was'n smal gang. Wit vlamme geskiet en verbrand Zembla se hand. Ek voel vreemd naar. Dit was vreesaanjaend om te kyk ego se hele plan val uitmekaar op sy eie. Die elektroniese monster wat hy geskep het verslind homself. Hy gesmelt sy brose dele, geslaan deur sy eie sensors en drade, gestraf homself met statiese elektrisiteit, en blaas uit die stank van gebrande isolasie. Ek kon sien Zembla se gesig deur die rook. Dit verdwyn en is nie meer menslike.
  
  
  Daar was trane in ego se oë van die rook, of van opwinding, of beide. 'n desperate klank ontsnap uit die ego se keel.
  
  
  "Carter, Carter, jy het dit. Het jy enige idee wat...
  
  
  Skielik, ek was oorweldig deur die verskriklike druk van die lug monsterneming. Zembla se aanstoot stem sleep af. 'n verblindende flits van lig deurboor die kamer. Zembla en sy vriende is dood in'n oorverdowende ontploffing. Die wagte hou van my af gegooi weg soos poppe. Die ontploffing leeggemaak my longe. 'n reën van metaal, glas, en geritsel stukkies van gloeiende kabel gevul die lug. Haar liggaam druk hard teen die grond. Ek was bly dat die wagte klop my af en sit my op die vloer. Dit is waarskynlik my lewe gered.
  
  
  Die geraas en helder saint verdwyn so vinnig as wat dit begin het. My kop draai en my ore was lui. Ek het gewag vir haar. Dan kyk hy op. Damp en rook nog steeds hang in flarde in die saal. Vaagweg haar kon sien die gemors wat oorgebly het. Die beheer paneel inloer soos'n ryp tamatie. Zembla het blykbaar gegaan in rook. Ten minste was daar geen teken van hom. Die res is versprei op die vloer waar hulle geval het. Die kaalkop man lê op sy gesig. Nog'n man en'n vet vrou was lê op hul rug. 'n stuk metaal paneel vas aan die verveeld vrou se nek. Sy is dood, en ek is op my knieë deur die stoel. Bloed hardloop af in die verkoolde deel. Dit gevloei het in'n olierige strome oor die gekerm en rommel gestrooi stadium.
  
  
  Hy het opgespring om sy voete, het'n diep asem, en kyk rond. Odin was uitgestrek op die vloer rondom die wagte, bloeding van die rta. Die man wat my gegryp verdwyn, waarskynlik die alarm te maak. Die ander wag gerol op sy kant en daarop gemik om die geweer op my lewe gebied.
  
  
  Hy het haar in een sprong. Hy het nie tyd om te reageer of skiet. Ego geskop haar in die gesig. My regtervoet klap in die ego se neus met'n kwaai krag. Ek het gehoor'n been kraak. Stukke van die ego neus been het binnegedring die ego brein. Hy het die dood.
  
  
  Dit is die ego geweer wat haar opgetel. Hy moes verlaat. Sirenes huil. Sy hoor die woedend brul van die mense gedruis deur die gange. Hulle sal binnekort hier wees, en hulle sal nie vrae vra nie, maar sal skiet eerste. As ek'n kans gehad het om te ontsnap, moet dit gewees het in die onrus van die volgende paar sekondes.
  
  
  Maar haar, draai om en hardloop na die verhoog. Ek kon nie verlaat nie, selfs as dit beteken my dood. Ek het om te soek na die klere van hierdie vier mense. Waar het hulle vandaan kom en waar was die ander vier senders verborge? Hy moet gevind het uit die eerste. Ek het daarin geslaag om te infiltreer en vernietig hierdie installasie. Dit is ook opgedra aan my. Maar my opdrag was nie voltooi nie.
  
  
  Dit is net die begin op die dell self.
  
  
  
  
  Hoofstuk 4
  
  
  
  
  'n digte wolk van stof en rook, stukke van die gedraaide staal uit te steek, eggo's van die gille van vrees en pyn — Dante se hel was niks daarna. Hoes, haar kaal voete gestruikel het op die vloer. Hy bereik die bloed-deurweekte stadium en kniel langs elk van die drie drade. Vinnig en deeglik gesoek deur haar verflenterde ih klere.
  
  
  Dit was nie die tyd vir die fastidiousness. Ek het nie tyd vir'n deeglike ondersoek. Ek het om te gryp wat ek kan en dan hardloop so vinnig as wat ek kon. Die dood wag se VIESLIKE geweer was ingesteek onder sy arm. Paspoorte, ID-kaarte, vreemde stukkies papier — iets wat dalk later dui die ligging van die ander senders hy wil versamel. Sit dit alles in die vet vrou se sak. Dit was'n groot leer vroue se sak met'n skouer band. Ek kan hang dit om my ego se nek soos'n sak. Hy was byna gedoen toe hy hoor die geluid van stewels buite. Hy swaai rond, geweer gereed.
  
  
  Die manne bars in die kamer. In verwarring en vrees, het hulle geskree. Hul verbystering is weerspieël in die sorgelose manier waarop hulle het hul wapens. Haar rug geklem om die gekerm stadium. Skielik, agt soldate het my gestop en skree. Hulle kyk na my angstig. Hulle stap stadig terug na die huis. Haar geweer swaai dreigend. Hy het hulle beveel om te stop en laat val hulle wapens.
  
  
  Die magte van die partye was amper selfs. Hare was in'n effens beter posisie, maar ek was alleen. Sy kon gewees het, vermoor deur'n paar rondom hulle; maar ek sou gewees het geskiet. Dank God niemand wou om een te wees vir hierdie egpaar. Refleksief, hulle het voorgekom om te besef hul meerderwaardigheid. Haar verloor die spel. Dan, pynlik stadig, ih gewere en pistole val op die vloer, een vir een met'n crash.
  
  
  Die geraas het harder buite die saal. Meer soldate was nader. Hy beweeg sywaarts langs die muur. Hy het die loop van sy geweer wys al die tyd. Die paar wat ek gehou op gunpoint lees die wanhoop in my oë. Niemand verskuif. Almal rondom hulle sou geskiet het my sonder huiwering as dit nie was vir die persoonlike risiko. Ih geloop het om haar in stilte. Die klip muur van die gang voel vreemd koud en taai op my kaal rug. Hy bereik'n kruising met'n ander gang wat geëindig het in'n doodloopstraat. So ek het om te gaan deur middel van die hoofsaal. Ek wonder hoeveel sekondes wat ek verlaat het. Op enige oomblik, die ander soldate kon my aanval.
  
  
  Ek het dit na die volgende kruising sonder enige probleme. Hierdie gang was kort, en soos'n portaal van die geboue. Die trappe wat gelei het. Hy hardloop af met die trappe, gestop, en afgedank is'n kort salvo in die rigting van die saal. Dit sal hou van die ouens daar vir'n rukkie. Hy begin teen die trappe op met lang treë. Die trappe wat gelei het tot die gebied waar die werklike slagting plaasgevind het. Die een muur is uiteindelik vernietig. Pype en buise jutted in'n verstrengelde, krul massa. Die warm stoom gevorm groot wolke van die stoom. Dit was soos'n ware slagveld. Hieronder, die agt soldate versamel hul moed. Hulle skree hard vir bloed, wat is my bloed. Hulle skiet blindelings; in die afgrond, die donderende ih van die gewere lyk soos ontploffings. Drie skote skielik lui uit om'n klein nis aan my linkerkant. Stukke van baksteen gevlieg deur middel van die mure naby my kop en bors. Hy koes vir dekking. Dit was asof hy geval het in'n lokval. As daar is'n uitgang na die tempel, dak, sou dit gewees het geblokkeer deur die groot verskuiwing wat plaasgevind het. Die man in die nis weer gevuur. Sy was geskiet met rumatiek. Die donker figuur verdwyn. Swaai my geweer, ek het hom gevolg. Hy lê krul op die vuil vloer. Sy bors en die lewe was gedek in die donker bloedvlekke van die koeëls. Hy leun oor en gryp Ego se rewolwer. Sy is geskiet in die rigting van die trappe. Kolonel Zembla se soldate was om te stamp in'n ander een, haastig om te wees die eerste om terug te trek. Die skietery het gestop vir'n oomblik. Hy gekruip deur die puin van wat eens was'n portaal. In tevergeefs, het hy pluk aan die beton blokke en gebreekte rotse, probeer om die uitgang oop te maak. Geen resultaat. Hy hoor die soldate byeenkoms weer hieronder. Hulle gekruip op die trappe. Ek kon hoor die harde skraap van stewels en die gerinkel van gewere.
  
  
  My hande het gevind dat die in duie gestort muur. Skielik, het hy gevoel'n whiff van die koue lug monsterneming op sy vingers. Sy ruk waansinnig op die wrak. Hy gooi los klippe en stukke van beton af met die trappe agter hom. Die man het geskree soos sy skedel blok val. Hy grawe'n tonnel deur die puin en stoot sy geweer deur dit. Aan die ander kant was'n wye boog gang. Daar was'n ek probeer smal trap wat nie lei tot die dak. Dit was die eerste keer was dit wat in hierdie manier.
  
  
  Sonder huiwering, het hy gevlieg naby die oorblywende stappe en op die dak. Ek het nie omgegee oor die mense wat dalk wag daar. Ek het geweet hoe baie ouens ek het agter my, en hulle was reg langs my. As daar meer ouens daar, 'n versigtige taktiese benadering sou nie gered my vel nie. Nie'n enkele skoot is afgevuur.
  
  
  Daar was omtrent tien mense staan deur die Klok Dagvaar helikopter soos dit opgestyg het. Die brul van die enjins en die skroef-gedrewe wind van die skroef het my skielike verskyning ongesiens. Maar ek het net'n kort kans om te blik op die toneel in die voorkant van my. Dan sal hulle het my getref in die oog. Die helikopter huiwer'n paar voet bo die landing pad en onder die indruk ronddwaal. Die vlieënier was'n man met'n snor wat my gevang vir die eerste keer. Die ego passasier was niemand anders as Kolonel Zembla! Een of ander manier Zembla daarin geslaag om te ontsnap van die dood. Ten minste het hy is nie ernstig beseer toe die konsole verpletter in die voorkant van sy gesig. Deur'n frats van die lot, hy ontsnap die verwoestende ontploffing. En nou is hy loop weg van my af! Ego se gesig was vol bloed. Ego lob was toegedraai in'n tydelike verband. Ego se glinsterende oë weerspieël'n wrede woede.
  
  
  'Die dood van die ego! Skiet die Oliebak! Ego se stem het gestyg bo die brul van die helikopter. Ek het die helikopter naby. Ego se stem nog steeds eggo deur die lug. Hy het die geweer en daarop gemik is om die druk tenks. Haar, ook, het hy gehoop het, saam met Zembla, om uit te wis die helfte van die tempel. Maar die soldate het reeds oop vuur op my. Ek het'n keuse tussen'n martelaar of hy gered van myself, en die sak wat was altyd hang om my nek. My woede het my vertel, " Skiet dit een af met'n helikopter en vergeet oor dit." My gesonde verstand, egter, het my beveel om te dra die sak na veiligheid.
  
  
  Sy hoor Zembla se laaste flou huil: "Kukulkan sal wraak neem!" Toe die helikopter het statig in die lug en draai in'n suid-westelike rigting. Hy verdwyn in die verte. Dit spring oor die leuning van die tempel. Die soldaat leun oor die rand. Hy het die geweer af. Die val, het hy afgedank is op'n ewekansige. Dit was die moeite werd. Haar, het die man steier en val teen die klip muur. Ander drom om hom, die waai van hul wapens woedend en vuur. Hulle was oor die maan. Hulpeloos, dit neergestort het. Die takke van die bome versag my val as dit getref die skuins kant van die piramide-vorm tempel. Boom wortels wat nie te stewig gewortel in die rots skeure inloer uit deur middel van hulle. Saam met die boom, dit het nog ses meter. Die impak wat uiteindelik tref my benoud die lug rondom my longe. Egter, die takke en blare versag die blaas. Hy gekruip in die blare vir bedek en gerol af in die helling. Die soldate rondom die tempel by hul kamerade. Koeëls skeur deur die grond rondom my. Die bome was aan flarde geblaas. Vasgevang in die dodelike lei reën, haar liggaam was vreemd nie in staat om te voel haar nie. Haar twee koeëls jaag verby my ore. Wanneer ek die kans gehad het, het sy teruggekeer vuur. Een man is in die gesig geskiet. Ander is in die bors geskiet en ook verdwyn uit die slagveld. Hy het van bos tot boom en van die boom na die bos. Deur slinger, het hy gehoop het om af te kry sonder om noodlottig gewond. Sy bereik die stigting en gestop vir'n oomblik. Dan hardloop hy so vinnig as wat hy kan deur middel van die dorre stuk van die no-man se-grond rondom die tempel. Gaap wip af'n nabygeleë rots met'n nasale gil. Nog'n lummel skeur die been van sy broekspyp. Dit het nie saak nie, want ek verlaat vir ewig hier. Ek kon nie my rugsak en panga terug. Hulle was net om die hoek, en Nou was nêrens te sien nie. Hy duik in die oerwoud. 'n dik duisternis van die blare omvou my. Hy onmiddellik draai links, reguit op pad vir die pad wat lei uit die tempel aan die Tungla Rivier. Haar kon nooit terug te gaan die pad het sy gekom het.
  
  
  Die kruising van die oerwoud sonder rantsoene en met die veel meer ervare Maja-rebelle agter was te veel van'n uitdaging. Ek het tot die risiko waai myself op die pad. Ek het gebid dat my geluk sou nie versuim om my totdat ek bereik het die riviere. Ek vurig gehoop dat ek sou vind'n boot te vaar in die rivier af.
  
  
  Skielik, 'n stem gekom van regoor die digte onderbos. "Wat is dit?" Spring vorentoe, hy skeur deur'n smal gaping in die doring bosse en byna struikel oor'n hurk soldaat. Hy opgetel het'n groot ou pistool. Haar, koes aan die kant.
  
  
  Hy was verblind deur'n skietwond. Kruit verbrand my gesig. Die lummel my getref hoog in my linker skouer deur die pektorale spiere. Ek struikel oor dit. Ek voel nie enige pyn van die blaas. As ek gelukkig is, sal dit gebeur veel later. Nog'n lummel gevlieg deur mimmo van my muur. Sy omgeslaan het. Hy het op die grond neergeval en byna sy bewussyn verloor. Die soldaat afgevuur'n derde keer, maar gemis. Hy het opgestaan, het ten doel ingedagte, en afgedank. Hy kom uit'n hoë-opgeslaan skree, desperaat, en probeer om weer te skiet, maar val af, dood is.
  
  
  Hy staan op en sug swaar. Haar, hy haal sy skouers op. Bedek die wond met die een hand, het hy strompel af in die smal grondpad pad. Hy kon hoor Zembla se persoonlike weermag jaag agter hom. 'n tak gebreek naby my kop, gat deur'n koeël. 'n paar nagtelike diere, gedryf weg deur die geraas rondom sy grawe, was hop soos'n besetene langs die pad in die voorkant van my. Aangaap oë blaas die grond blatante in die voorkant van die dier. Dit gestop skielik en verdwyn in die lug in een bind as meer koeëls begin om te druk op die gebied. Daar was geen einde aan hierdie kronkelende pad. Nou het sy begin om te ervaar'n pynlike kloppende in haar bors. Hy hardloop, gritting sy tande. Van tyd tot tyd, het hy byna gestruikel. Sodra hy bars uit van die lag histeries. Agter haar, het hy gehoor die skerp, verpletterende geluid van'n ontploffing, onmiddellik gevolg deur'n hoë-opgeslaan skree. My vervolgers was die slagoffers van een van hul eie strikke.
  
  
  Die laaste paar meter eindelose gelyk. Ten slotte, die laaste gemerk hom. Hy het gekom om'n klein oopte wat hardloop stadig af na die beskuldigdebank. Terwyl jy mimmo, sy was geskiet is deur twee mans wat die bewaking van die hawe. Een val in die water, en die ander in die helfte gevou soos'n skarnier.
  
  
  Die kaai self was niks meer as'n half-verrotte plank lê in die donker Tungla. Op hierdie punt, die rivier was smal en vlak. 'n rook oerwoud boog oor beide banke. Hierdie plantegroei sou'n goeie dekking wanneer sy gaan af in die rivier. Die modderige wal was feitlik onbegaanbaar. Dit sal stop Zembla se manne uit om te jaag my.
  
  
  Twee bote vasgemeer by die hawe van bar. Die bote geskud rond van kant tot kant . Die voor-en agterkant van hulle was verklein, soos'n kano. Die skip se romp was vasgenael tot talle T-vormige kappe. Aan die ander kant was eintlik'n ware enjin kamer, ongeveer sewe en'n half meter lank en twee meter breed. Die skip het'n klein hut op die aft dek. Kant kopruimtes is geïnstalleer op beide kante van die kajuit, en'n sterk sink dak voltooi die hele struktuur. Die romp was bedek met koper. Die konsep kan nie veel meer as'n paar meter.
  
  
  Ek storm na die ou boot asof dit was'n lang-verlore wiskunde gunsteling. Intussen, hy het verskeie skote op die boot. Slegs'n bom kan sink'n boot, maar dit is nutteloos nou. Hy vrygestel haar ligplaatsen en duik in die kajuit. Op dieselfde tyd, het die soldate in die oopte. Daar was'n starter knoppie langs die hout stuurwiel. Hy ruk op die lug flap en druk die aansitter. Koeëls vlieg in die oop kajuit. Sy duik af. Onheilspellend klink gedryf af in die hou. Kloppende en hoes verwoed, die enjin het gekom om te lewe in protes. Ek sit die throttle in die uiterste posisie. Op sy skuins kant, dit het van die hawe van bar in die middel van die riviere ' naeltjie.
  
  
  Die oorblyfsels van Kolonel Zembla se horde versamel op die strand. Bestellings uitgereik is, antwoorde geskree. Hulle skiet soos mal. Koeëls skree uit die sink dak en koper hull, verbryselende die dun hout kopruimtes rondom my. Toe die geweerskote bedaar vir'n oomblik, haar laaste skote is afgevuur om die VUIL geweer. Die longboat geseil met moeite.
  
  
  Die Ego Korps sidder by sulke harde behandeling. Maar ons het na die middel van dit en begin af in die rivier. Ek was in die hoop dat ons uiteindelik sou bereik van die hawe stad van Prinzapolz. Die huidige het ons'n ordentlike spoed, en die skiet het. Die blare van baie welige plantegroei hang oor ons. In'n paar oomblikke, die klein hawe en die oerwoud skoonmaak verdwyn asof ih het nog nooit bestaan het nie. Die geraas van die mense en gewere ook bedaar het. Bo hom, haar seun het die groen sint van die aand lug. 'n geroeste-bruin rivier gevloei rondom my. Donker groen bome uitgetoring bo ons op óf kant. Die takke is versier met reuse-wingerde. Ongelooflik groot plante bedek dit alles. Versmorende stoom hang oor die rivier. Die skerp reuk van verrotting plantegroei was oral.
  
  
  Die longboat bewys is nie moeilik om te stuur. Dit het al my vinnig die vermindering van krag te bly in die middel van die Rek se maag. Elke kursus regstelling het'n stormloop van pyn deur my skouer. Bloed loop oor my bors. 'n lummel is vrygestel op kort afstand. So het die wonde waar gaap in my liggaam en waar sy opgewonde was skoon en verrassend klein. Maar ek het geweet ek sou nie die laaste lank sonder mediese aandag.
  
  
  Ek het gedink van die groot sak nog gehang om my nek. Net nou dat die gevaar verby was, ten minste tydelik, het ek voel haar vinnig verswak. Hy leun teen die stuurwiel te hou sy ego in die korrekte posisie, en uitgepakte sy sak. Binne-in was'n wit kant sakdoek. Dit ruik lekker van die skerp parfuum dat die meeste vroue in die suid-dra. Haar sakdoek was opgerol in'n verband en vasgebind deur die ego op haar skouer. Haar tande strenger gemaak om die knoop. Wat sou stop die bloeding. Haar, het hy gedink oor die res van die sak. Maar dit was nie die tyd of plek om ondersoek in te stel. So draai hy sy aandag terug na die boot, wat in die tussentyd het geswem naby aan die linkerkant bank.
  
  
  Sy was aan die roer vir een, miskien twee ure. Hare, voortdurend geknutsel met die sukkel boot. Weer en weer het dit gedreig om weg te dryf in die rigting van die rotse of modderige sandbanke. Ek kon nie sê hoe lank dit geneem het. Die pyn in my skouer geskiet deur my hele liggaam. Dit het gelyk soos'n nagmerrie. Hy kon dink duidelik. Een of ander manier het hy gebly bewus. Intuïtief, ek het geweet dat ek sou sterf as ek gestrand.
  
  
  Geleidelik, die rivier verbreed en verdiep. Die bekendstelling het begin om te beweeg met die versnelling van die huidige, en hy leun teen die hut se muur. Te moeg en te swak, het hy lui gegly en gaan sit op die vloer. Hy was te dink oor die inhoud van sy sak, maar hy was te swak om reguit te dink. Groot druppels bloed gevorm op my voorkop. My kop voel koorsig.
  
  
  Sit soos hierdie, het hy verloor alle sin van die tyd. Van haar kajuit, Poe kyk uit by die oerwoud bos wat sy moes geslaag het. Hy kon hoor die tekens van die lewe op die strand, die klaende kreun van die ou skip, en die doef van die enjin in die klein te hou. Hy lê hygend teen die hut se muur. Die voor die hand liggend bewustheid van sy toestand was vervang deur'n vae gevoel van naarheid. Dit het gevoel asof my brein gaan om te ontplof in'n whoosh-whoosh. Die dek effens verskuif. Dit was asof ons nog nooit aan die Maja-tempel, die Kolonel Zembla.
  
  
  Die weer het begin om te verander. Geleidelik, die lug bewolk geword het. Die verdamp warm lug was nou cool, en soms selfs koud. Daar was iets dreigende in die lug. Die wind huil weemoedig. Die longboat dreun. Hy het gesukkel om sy voete en strenger gemaak om die dak te ondersteun van die kajuit. Die plomp bome buig in protes aan die wind. Die lug het vol ink swart. Die massiewe stamme onder die indruk dreigend in die stygende wind. In die verte, 'n geweldig geluid gehoor het, gemeng met die klanke van bang of beseerde diere. Die wind het gaan lê vir'n oomblik. Dan, met'n oorverdowende krag, dit bars uit in volle krag uit'n ander rigting.
  
  
  As jy ooit getwyfel Kolonel Zembla se krag veld, wat jy wil hê vertrou haar nou! Die rivier water swirled. Die vol gehuil van die storm gekantel die longboat dreigend en gery. Weerlig boute so wyd soos'n komeet se stert geflits. Die hemel blink pers in hierdie onaardse lig, maar met die donder, die duisternis het gekom weer. Dan is dit begin te reën. Op die eerste dit was'n ligte motreën. Maar dit het gou'n tweede rivier. 'n stortvloed van water het gevloei deur middel van die storm wolke. 'n vreeslike storm veroorsaak word deur Zembla geslaan die boot. My asem gevang in my keel. Die longboat wieg en kraak op elke naat. Hy gryp die stuurwiel tot'n skielike vlaag van wind het sy ego spin. Haar ego moet haar laat gaan. My krag is weg. Die Wind en reën nou het die volle vryheid van aksie. Die skip beweeg met die huidige.
  
  
  Hy klou aan haar desperaat. Die minute het gelyk soos'n ewigheid. Die rivier het'n delta. Haar, het ek besef dat ons nader die riviermonding. Deur middel van die vol gehuil van die storm, ek kon net maak uit die ligte van Prinzapolka, flikker oor die wye monding aan my linkerkant.
  
  
  Af aan die regterkant swirled geroer massas van seewater. Golwende skuim gemerk is die plek waar die rivier leeg in die see.
  
  
  Die longboat was vasgevang in'n maalkolk. Te midde van die oordrewe krul van skuim, wind en reën, die spoed voortgegaan om te verhoog. Golwe so hoog as huise doem voor ons. As hulle gestort die skip op sy kant, die roer ruk. Twee keer het ek gevoel die skip se kiel skud, en ek het gedink ons was besig om te sink. Ek het reeds alle hoop verloor wanneer die kolk oseaan ons gered. Die boot swirled in'n maalkolk, opgehef oor skerp rocky outcroppings en gedompel in'n arm van die rivier. In die einde, die see uiteindelik draai ons om. Ons is terug na die voorkant in die relatief kalm waters van die hawe.
  
  
  Sy was gebring deur'n moeë longboat net onder die wal. In vergelyking met'n oomblik gelede, daar was nie baie golwe. Skip op'n diagonale, hardloop gestrand. Hy het in die kajuit vir'n rukkie om weer sy kalmte. Hy kon skaars glo dat dit is oor. En hy is nog steeds lewendig! Hy klim oor die reling en klim uit op die bank. Die water is koel. Die hele hotel gebied was taai onder my kaal voete. Dit het gebewe met die krag van Zembla se kunsmatige storm. 'n skerp pyn skoot deur my bors. Hy val op sy knieë op die klipperige strand. Asemhaling swaar, hy maak sy oë toe en daar sit vir'n rukkie voor die voortsetting van.
  
  
  Teen die tyd dat ek by die boulevard, die storm was byna verby. Die wind verander in'n ysige wind. Die reën is soos ys naalde.
  
  
  Toe ek by die square in die stad, het dit begin sneeu.
  
  
  
  
  Hoofstuk 5
  
  
  
  
  Hy draf haar bewe kaalvoet oor die vierkante. Dit was kouer deur die minuut. Dekades van die smal strate van die vierkante op drie kante. Die vierde kant agter my was die wal. Daar was'n kleurvolle vloot van die dorp van Prinzapolca. Bote skeur hul kabels. Die maste was verlore in die kolk wit van die sneeu.
  
  
  Gewoonlik, onder ander omstandighede, die vierkante sal vol word by hierdie tyd van die dag. As hulle stap heen en weer, hulle het die jongste aankope en soms tussenbeide met die plaaslike skinder. Mark stalletjies, ou perde en selfs ouer karre, wel, dit sou byna onmoontlik om te tel. Handelaars vertoon hul ware. Slaperig donkies sou staan knik langs hul eienaars, gelaai met melk blikkies, vate wyn, sakke meel en sement, en selfs lang yster bars en stoele, tafels en kaste. Maar nie nou nie. Zembla se weer sit klubs in die wiele. 'n ysige wind huil in die verlate vierkante en langs die groot laan. Sodra'n groen park, aan my linker dit lyk hartseer. Die gewrigte van die lomp geboue was gesluit. Hulle het gelyk of onbewoon. Hoog in die hoeke van die banier was klei bak met name op hulle.
  
  
  Calle Montenegro wou haar. Volgens die lys wat in die hoofkwartier woonstel en wat dit geleer het deur die hart, ons agent, Dr Hector Mendoza, gilles op 10 Calle Montenegro. Sy het nog nooit met hierdie man. So ver As wat sy was bekommerd, hy kan die toppunt van eerlikheid, al haar is baie twyfelagtig. Hy was op die lys vir'n rede. Prinzapolza was anders as enige ander stad in latyns-Amerika, waar een van die twee het'n geheime te verkoop en een van die vyf is'n geheime agent. Nog'n kurktrekker, agente van watter land of organisasie wat hulle is. Lojaliteit is as relatief en vlugtige as geld verandering van hande. Jy kan net vertrou hulle as jy hou'n oog op hulle, en selfs dan kan hulle julle mislei nie openlik aan jou gesig, en dit is byna onmoontlik om te vind'n betroubare agent van'n buitelandse mag.
  
  
  Sy het om te gaan met hierdie. Die vergadering het Dr Mendoza was'n risiko wat ek moes neem. Kolonel Zembla se organisasie was eerder nasionalistiese. Dit is hoekom ek vermy Prinzapoltsy toe ek daar aangekom het twee dae gelede. Ek sou gedoen het dit nou, maar my wonde het om behandel te word. Ek het ook nodig om die Swede. Kan jy nie kry baie ver in die nat broek alleen. In elk geval, ek sou nie in staat was om te kry om die drop-off punt waar die patrollie boot was wag vir my. Ek hulp nodig het, maak nie saak hoe verdagte of gevaarlik dit was vir ons. Halfpad oor die vierkante, Calle Montenegro haar gevind. Dit was'n smal, stygende straat, omring aan beide kante deur huise — woonstelle-cantinas , hutte, en ander klein winkels met geslote luike. Hy haastig deur middel van die duisternis tot die kamer tien. Ek moes buig oor en die stryd teen die ysige storm. En dit was net die begin! In vergelyking met wat dit kan, dit was die middag in die Sahara.
  
  
  Bogenoemde, is daar minder winkels. Die laaste blokke van die huise was geboue gebou rondom die groot klippe. Sneeu gemeng met donker gras het openlik in my gesig
  
  
  Hy stap deur die geslote stabiel. Binne, daar is klaende klanke en die tramp van die koue, bang diere. Die getal tien is nie ver van die stalle. Die ingang was soos'n donker grot. Haar, het die gebou. Dit was soos'n vrieskas. Die wind het bedaar, maar die lug gebly ysige.
  
  
  Die trappe kraak en die mure was ongeverfde. Op die eerste vloer plan was'n landing. In die dowwe flikkerende lig van die oorhoofse lamp, het hy probeer om te ontsyfer al die name. Dr. Mendoza nie daar was nie, op die top van ons, op die volgende vloer. Ego bevind haar in'n kantoor op die derde vloer, langs'n leë kamer se deur toeklap in die konsep. Die teken met Mendoza se naam is geleë bo'n meer outydse klok, wat in die middel van die kamer soos'n koper naeltjie. Ek trek dit en het'n groot clank. Daar was'n flou geskuifel van voete in die huis. Mendoza blykbaar beset verskeie kamers. 'n skielike gedagte het my neem die sak van my nek af. Ee gooi haar in'n leë kamer en die deur toegemaak. Die dokter se deur oop en'n vrou steek haar kop uit.
  
  
  "Dr. Mendoza?"
  
  
  "Haar."
  
  
  "Die weer is baie warm,"sê ek," selfs vir hierdie tyd van die jaar." Dit maak nie veel sin om te lag.
  
  
  Ego is reeds klein oë vernou selfs verder. Nen was geklee in'n vuil blou trui oor'n wit hemp. Die wenke van die ego kraag was opgekrul soos die vlerke van'n dooie vlinder. 'n swaar gewig hang oor'n paar van die verbleikte blou broek. Ego se bleek gesig was gevorm soos'n spanspek. Hy was swaar asemhaling en ruik van'n paar plaaslike vog.
  
  
  Haar gekyk na hom ongeduldig. "Wel?'
  
  
  "My... ek hoop dit sal reën gou vir die boere." Hy het'n blink lap uit sy sak en vee sy bo-lip. "Jesus! Dit is so estupido, senor. Net kyk na buite.
  
  
  — Jy het om my te vertel — "" ek het gesê hees.
  
  
  "Wat wil jy hê?'
  
  
  Ego stoot haar weg en het ego se kantoor. — Wat de hel moet ek doen?".. Die dokter?
  
  
  'Ahh ...!" het hy was om te sien my skouer vir die eerste keer. Hy gerol sy oë en trek die doek oor sy gesig. "Federaliste ?"
  
  
  "Nee."
  
  
  "Wie dan?"
  
  
  "Dit maak nie saak nie. Net pleister my op en moenie bekommerd wees nie. Jy sal goed betaal vir dit.
  
  
  - Vir estestvenno. Ek het nie dink oor dit glad nie. Hy het die deur gesluit en beduie vir my om te sit in die stoel oorkant hom. Ego se skielike glimlag was baie gedwing. "Asseblief.'
  
  
  Die kamer was koud en donker. 'n gordyn gehang het van die plafon tot die vloer, die verdeling van die kamer in twee dele. Nou is die ego is eenkant gestoot. Daar was'n paar lendelam stoele en'n bank in die voorkant van haar. Aan die ander kant was'n klein mahonie lessenaar stoel, die gewone stel van die eerste-hulp-kits, rakke van gereedskap, die stoel was hy sit op, 'n verstelbare lamp, en'n oop steriliseerder in wat'n paar naalde was gekook. 'n geslote deur gelei na die res van die woonstel. Dit ruik na stof en ou bier.
  
  
  Dr. Mendoza sit die lap in my sak en losgemaak die sakdoek op my skouer. Hy ondersoek die wond van die voorkant en terug. "Die bene is nie beskadig nie, die bloed vaartuie was nie beskadig nie," het hy gesê. "Net'n mooi klein gat in die vlees. "Klein kaliber, ek wil sê."
  
  
  "Dit sou nie lyk soos dit anders."
  
  
  "Wel, dit is nooit dieselfde nie, is dit?" Hy het'n kabinet en het uit'n bottel van die ontsmettingsmiddel.
  
  
  "Dit is al wat ek het. Ongelukkig, ek hardloop uit van penisillien. Maar as daardie sakdoek was nie vuil, wat moet genoeg wees. Jy kan nie besmet raak van die koeël self."
  
  
  "Ek weet," ek grom. Haar hande gryp die reling. Maat, hy het nie verdun die ontsmettingsmiddel! Hy het nie die dood van die kieme; nee, hy verbrand ih met kole. Hy byt op sy tande te hou van skreeu. Hy aansoek gedoen dermatol op die wond en draai my hele skouer in steriele gaas.
  
  
  "Nou rus, anders sal die wond sal weer oop." Die kyk in my ego oë het my vertel dat ek kan rus op enige plek in die wêreld, maar nie in die ego kantoor.
  
  
  — Ek kan nie, " sê ek.
  
  
  "Maak seker dat dit nie weer bloei."
  
  
  Hy frons en het gedink vir'n oomblik. Hy vroetel in'n ander locker en getrek uit'n rekverband. Daar het hy toegedraai my so styf dat ek begin ernstig twyfel dat die sirkulasie in my arm. Hy verseker die geval met'n metaal clip. Hy het'n stap terug en kyk na my met'n verwagting.
  
  
  "Ek het die geld nodig, en die Swede," sê ek. "Dan sal ek laat haar."
  
  
  -"Ja, maar dit is nie ...
  
  
  "Watter soort van die agent is jy, Mendoza?" Hy was skielik onderbreek. Ek het genoeg gehad van hierdie sycophantic huursoldaat, dokter of geen dokter. — Jy hoef nie van my verwag om verlof om te stem soos dit, doen jy?"
  
  
  "Senor, sy heeltemal by jou diens. Maar sy arm. My shvedov sal nie by jou pas, sal jy sien vir jouself. Dit is die geld... Hy het'n diep asem en trek sy kleurvolle lap weer. "Maar wag. My broer Miguel kan help. Hy is omtrent dieselfde hoogte as jy, senor, en hy het onlangs verkoop van die land. So hy het geld. Hoekom het ek nie dink van nen voor?
  
  
  "Goeie. Noem Miguel en het hom hier te kom.
  
  
  "Ongelukkig, ons het nie'n selfoon. Mendoza stap oor na sy lessenaar. Hy het'n kaart om die boonste laai en gekrabbel iets op dit. Hy het dit aan my. "Gee dit aan Miguel en alles sal goed wees."
  
  
  Hy het'n adres op die rug.
  
  
  "Waar is Noevo Straat?"
  
  
  "Die straat is reguit vorentoe, senor . Hierdie is die derde huis aan die regterkant, op die eerste vloer. Is daar enigiets anders...?"
  
  
  Hy staan op en steek sy nat bene. — Ek sal hê om dit te aanvaar.
  
  
  "Miskien'n glas van tequila?"
  
  
  "In my toestand? Ek sou nie in staat wees om te kry deur middel van die deur nie."
  
  
  "Ek het'n paar Kafion."
  
  
  Kafion is'n ou-outydse stimulant; daar is beter dwelms nou. So Mendoza het nog'n paar rondom hierdie dinge. Hy was'n dokter. Emu het nie omgegee wat hy my gegee het. Hy knik vir haar. Ek het net gehad het om te neem wat ek kon kry hier.
  
  
  Hy ontbind twee pille in'n glas water. Hy het dit gedrink het as wat hy het na die venster. Hy sit die glas neer op die vensterbank en trek die gordyne om uit te kyk. Die smal straat hieronder is grys en donker. Afgesien van die vallende sneeu, niks kon gesien word. Ek het gewonder indien hy sou praat. Mendoza is uitgeslape genoeg om te verbind die verandering in die weer met die skielike verskyning van die gewonde Noord-Amerikaanse. En ek het'n sluipen vermoede dat hy was so versigtig as'n skinder rubriekskrywer. Hy was die enigste persoon wat geweet het ek was nog gelewe het. Hy het gewonder of dit sou veiliger wees om die dood van die ego.
  
  
  Hy laat die gordyn val en omgedraai. Mendoza was sit by sy lessenaar, sy regterhand in die boonste laai. Ek kon raai wat hy was om te hou daar. Geen twyfel ander voor my sou gehad het dieselfde idee. Die geweer was hy waarskynlik hou nou moet gemaak ih sy gedagte verander. Dit het verander na my mening, ten minste vir nou.
  
  
  - dankie. Ek verlaat haar.'
  
  
  "Gaan na my broer, senor, en Miguel sal jou help." Ego se stem was neerbuigend.
  
  
  Haar, tot'n einde gekom het. Die koffie het my dollar stapel vinniger klop. Hy wag'n oomblik voor die opening van die deur. Daar was geen geluid van buite. Sy het'n laaste kyk na die dokter. "Nie'n woord oor dit, Mendoza.
  
  
  "Senor, ek sweer op my ma se eer!
  
  
  "As jy praat, ek sal terug te kom," het ek gesê,"en sien as jy het nog'n ma."
  
  
  Mendoza haal gelate. Blykbaar, hy het gehoor sulke dreigemente dekades van die tye van die probleem pasiënte. Ego het nie omgegee nie. Hy het na buite gegaan en die deur agter hom gesluit. Hy kyk na die links en reguit in die leë gang. Dan het hy ondersoek die kaart met die adres van Mendoza se twyfelagtige broer. Ek het nie soos dit. Die idee van warm klere en Ed is aanloklik, maar Emu het nie vertrou dat dit op alle. Dit ruik selfs erger as Mendoza se kantoor. Sy kyk rond vraend. Openhartige'n klein metaal boks skitter bo die deur deur styl. Selfoon socket. Die vet bliksem het vir my gelieg.
  
  
  Hy het in'n leë kamer langs die kantoor en gegly binne-in. Hy opgetel het haar sak van die vloer. Die kamer was leeg en ruik suur en'n vraat. Die hoeke was besaai met die snikke van die stof en sand. In die duisternis, hy bekruip tot die kla dat geskei hierdie kamer van die dokter se kantoor. Sy gaan sit op die koue rakke en sit haar oor aan die dun kla. Daar was niks om gehoor te word. Sy gerieflik om te sel. Terwyl ek wag vir haar, ek probeer om te vergeet van die pyn in my skouer. Wat sou hy doen? Die koffie het my laat beter voel. Ten spyte van die stimulerende effek, ek was oorweldig deur die slaap.
  
  
  Sy was wakker gemaak deur die vrou se kwaad skree. "Waar is dat die man, jou vet vark!"
  
  
  Mendoza geantwoord in'n overdreven gedienstig toon. Haar, ek sweer! In die ego staat, hy kan nie ver weg wees. Ek het'em'n kaart met Miguel se adres op dit. Miskien het hy was verlore.
  
  
  Verloor jou pad? Selfs'n persoon met jou swak verstand sou dit nie verlore raak as al'n emoe moes doen, was om'n hoek. Miguel wag met hulle vir die krimpvarkie wanneer jy genoem. Ons het al lank wag-te lank. Waar het hierdie agent AH gaan?"
  
  
  "O! Ja, hy het geweet dat die passphrases, maar hy het nie noem dat hy op ah, señora.
  
  
  'Senorita!'
  
  
  "Senorita. Selfs met hierdie wond, hy kon nog steeds klaar my af. hy was baie cool! Ek het gedink dat dit wyser sou wees om te lok ego aan jou. Jy mag dalk in staat wees om dit te hanteer. Selfs met my geweer, sy sou hê...
  
  
  "Jy is'n groot bum, Mendoza," het die vrou onderbreek. "Vertel my oor hierdie wond vinnig." Hoe het hy dit kry?
  
  
  Hy het nooit gesê, senorita . Maar ons praat oor Zembla...
  
  
  "Kolonel Zembla!" het hy kon hoor die vrou in Mendoza se kantoor vloek en stamp haar voete. "Hoe het Agent AH laat hom? Haar gedink ons weet net ego planne!
  
  
  Druk sy oor te kla, het hy gewonder wat anders sou weet - en hoe. Wat die hel is hierdie vrou? Wat die derde party het dit behoort aan? Dit blyk te wees die warmste sneeustorm wat hy nog ooit ervaar het. Ek luister aandagtig na wat sy sê volgende.
  
  
  "Jy is'n dwaas, Mendoza. As hy terug kom, gebruik jou geweer. Moenie altyd kyk na my soos dat. Ek sê nie jy moet dit slag, ten minste nie as dit is nie nodig nie. Ek wil om haar te neem ego in die lewe. Dan Miguel kan die vraag ego.
  
  
  "Miguel is goed op hierdie," Mendoza mompel. "Hoe het hy behandel mense. Hy kan'n groot chirurg."
  
  
  "So jy het dit," het sy gesê, glimlag. "Haar het om te gaan. Is jy seker jy wil om te sien die geld weer?
  
  
  "Ag, senorita
  
  
  Hy hoor die sagte geruis van rekeninge.
  
  
  "Die stem".
  
  
  "Muchas gracias, senorita. Good-bye!'
  
  
  Hy het ingesluip na die deur en maak dit oop'n kraak. Die vrou het op die landing. Sy brom vir haarself. Sy was jonk en dun, en nah het mooi bene. Die opgerolde kraag van haar swaar jas en hoed dit moeilik gemaak het vir my om haar te sien funksies in die dowwe lig. Ee is warm, die Swede dit duidelik gemaak dat sy geweet het oor Zembla se planne. Ten minste sy was goed voorberei!
  
  
  Haar hakke gekliek ongeduldig op die vloer. Dit was nou op die vlak van die dag. Nog'n stap. My hand gevlieg uit. Sy was gegryp deur ee met'n judo greep. Eenvoudige versmoring. Hy het om versigtig te wees. Die baadjie kraag moet nie inmeng nie. Haar, voel haar vel. My duime druk op die senuwees in haar nek. Nah se asem gevang in haar keel. Haar lang rooi naels gevlieg terug, weiding my linkeroor en gryp my wang. Ek druk dit moeiliker. Twee sekondes later, het sy bewussyn verloor. Sy het nie gee ons die klank. Haar slap liggaam val op die top van my as sy duie gestort het. Ee gryp haar aan die arm en gesleep haar oor die drumpel van'n leë kamer net soos die deur te Mendoza se woonstel bars oop en die dokter loop uit.
  
  
  "Senorita. Jy het vergeet - Madre Dios !"
  
  
  Haar, spring vorentoe. Verstom deur my skielike aanval, hy het gaan staan roerloos. Ons stamp in'n ander vriend en bars in Ego se kantoor. Mendoza skree soos'n vark. Sy was getref deur sy ego met haar linkerhand. Vir'n oomblik, het hy vergeet van sy wond. Die slag gebrek aan krag en akkuraatheid. 'n walglike pyn skoot deur my skouer. Dit is dwaas om te probeer om dit te gebruik, en nou was dit om hom te maai die belonings. Mendoza lunged by my met sy naeltjie. Hy klop een oor om sy ou stoele en klop my oor. Haar, het opgespring om sy voete. 'n voorbereide maar sterk vuis bewei my hoë een. 'n swaai hand gryp haar. Die skouer gooi gestuur Ego vlieg oor die kamer na die tafel. Mendoza duie gestort het langs sy lessenaar in'n stort van papier, boeke, en skerwe van hout. Die ou rewolwer het uitgeval rondom die stoel laai en lê oop op die Ego se been. Ego se hand geskiet uit na hom. Ek het met moeite. 'n lang vinger wys reguit na my naeltjie.
  
  
  "Die geweer is nie gelaai?" "Wat is dit?" het hy haar gevra het, skielik liefdevolle. Mendoza het vir dit. Hy kyk af na sy geweer. Een spring van haar, was reg langs hom. Ego gryp haar regterarm en draai dit na die kant. Duim van my voet, die lummel die vloer getref het. Twee keer my vuis verdwyn, hierdie keer die regte een, in my ego se maag. 'n terugslag vir die adam se appel klop ego se kop terug. Hy val op sy knieë en in duie gestort op die grond.
  
  
  Hy hardloop uit van die kantoor en die deur agter hom toegeslaan. Die vrou was nog in die dieselfde plek waar hy sou laat val haar. Hy sleep haar in'n leë kamer en die deur toegemaak. Ek is op my knieë, en ek het begin soek na haar. Nah het nie'n sak met haar, maar die warm baadjie het'n baie van die interne sakke. Sy lyk soos'n duikboot. Baie min mense het dit gevind. Nicaragua identiteit kaart wat aandui dat sy geleef het in Managua, wat in ander omstandighede sou vals wees. Sy het ook versamel'n verkreukelde pak sigarette, 'n kam, mascara, spyker lêer, lipstiffie, 'n paar verskrompel nartjies, ongeveer vyf-en-twintig dollars in plaaslike geld, en'n 9-millimeter Makarov PM. Makarow is baie soortgelyk aan die Lindner-PP hotel, wat gedien het as'n model vir dit. Dit is'n groot outomatiese pistool, te swaar vir'n vrou. Ek kon vertel wat sy was deur op soek na haar dinge, maar ek kon nie uitvind wie sy was nie.
  
  
  Sy het gekreun. Sy skud haar kop versigtig. Sy het na haar sintuie. Haar sel en stahl wag. Haar dinge is gestapel langs my. Toe sy wakker geword het, het sy nie wil hê om te naby aan haar. Sy kon probeer om iets te doen.
  
  
  Sy omgerol op die donker, vuil vloer en stoot haar voete in die dik, geplooide romp. Die broek sou gewees het warmer. Maar Nicaragua vroue dra nie ih, en natuurlik dit het om te bly in die plaaslike mode. Stadig, het sy regop gesit. Sy druk'n hand aan haar voorkop asof Nah het'n slegte babelas. Die groot hoed af gegly haar kop. Haar lig bruin hare val in die golwe rondom haar skouers. Haar buk figuur staan uit teen die dowwe lig giet in rondom die stowwerige venster. Sy draai haar kop na my en laat sak haar hand. 'n flou heilige lig skyn op haar gesig.
  
  
  Dit was'n gesig wat ek onthou. Sy was so damn vroulike. Van haar vol, mooi gevormde borste onder die stywe wol trui om haar bene in haar half-stewels. Haar gesig was hart-vormige en het belowe om die dieselfde teerheid en passie as haar liggaam. En, natuurlik, nen het die koue, dodelike hardheid dat elke agent. Dit is net onvermydelik in ons beroep. Maar ek kyk verder. En wat ek gesien het, was'n paar van die baie groot, baie bang blou oë.
  
  
  Hy erken haar gesig. Ek het haar foto in die kaart bokse in die hoofkwartier van die woonstel. Dit was op gelyke voet met die nuwe mense en bedrywighede van die opponerende span wat hersien dit. Dit het my'n rukkie om uit te vind presies wat-ee se plek was. Teen die tyd dat sy weer haar gewone kalmte, hy het geweet haar. Tamara Kirova, 'n basis van bedrywighede in Mexiko, is een van die mees belowende jong lede van die Staat Sekuriteit Komitee, beter bekend as die russiese Geheime Diens.
  
  
  Of net die KGB.
  
  
  
  
  Hoofstuk 6
  
  
  
  
  Sy knip'n paar keer, dan hou haar asem asof geskrik. "Hallo, Tamara," sê ek.
  
  
  "My naam is nie Tamara," het sy gesê vlot in spaans. "Haar naam is Rosita, 'n mooi meisie wat nie..." Sy het nie voltooi nie haar sin en sug.
  
  
  Sy lag en kyk na my. "Moenie glimlag so selfvoldaan," het sy gebreek het in engels nou. "Ek erken jy, ook, Nick Carter. As jy gaan om my dood te maak, doen dit vinnig.
  
  
  — As sy wil is gestuur na die hotel om jou te laat sterf, jy sal dood wees deur die nou, " sê ek, as rustig en liefdevol as ek kon. "Ek wil weet hoekom die KGB is die hantering van Kolonel Zembla, Tamara. Nou dat ons ontmoet het, dit kan nie so moeilik nie, kan dit?
  
  
  "Niks," sis sy. — Sal jy nie leer om iets van my.
  
  
  Hulle ondersoek hul hande om seker te maak dit is die ander manier om. So ek het dadelik haar gevra wat ek wou om te weet,
  
  
  "Daar is maniere, Tamara," sê ek saggies. Sy lag, maar dit was dun en bewerig. Hey, kon nie verberg jou vrees. Hy was nie'n swakkeling soos Dr Mendoza wat maklik geflous. Sy was mistel die hantering van'n ervare agent AG, en wat was'n goeie rede vir vrees nie. Maar sy het probeer om te bly min gepla.
  
  
  "Ons weet jou maniere, Carter," het sy snedig. — By jou hoofkwartier, wat jy kan kry om my te praat. Met moderne metodes en dwelms, het almal begin praat op'n sekere punt. Maar ons sit hier in'n leë kamer, alleen. Jy kan klop en martel my totdat ek skree, wat is pynlik. Dit is sterker as wat jy dink. Sy leun effens vorentoe, haar oë vernou. "En as jy probeer, as jy reik uit na my, ek sal skree."
  
  
  "Dan sal dit die kortste skree in die geskiedenis."
  
  
  "Miskien. Dit kan goed wees om die beste oplossing. As ek dit kan stop jy met my dood, dit sal my die oorwinning.
  
  
  Se oorwinning?'
  
  
  "Buitendien, jy is nie van plan om te wen, Carter. Jy kan nie wen nie.
  
  
  Ek het nie verstaan haar nie. 'Wen? Wen wat? Woedend, sy wys na die val van die sneeu. "Ons kan dalk te laat wees om te stuit hierdie klein imperialistiese handlanger se plan; ek sal dit erken...'
  
  
  "'n Imperiale handlanger?
  
  
  "...maar ons sal'n draad hierdie. Ek belowe. Vryheid-liefdevolle sosialisme..."
  
  
  "Hey, wag'n minuut! Sy was onderbreek deur ee. "Dink jy Kolonel Zembla is die enigste een rondom ons?" Wat is hierdie Amerikaanse sameswering?
  
  
  "Dit is voor die hand liggend," sê Tamara minagtend. "Is hy'n Amerikaanse of nie?"
  
  
  "Sover ek weet, het hy gewerk het in ons land. Maar dit beteken nie ons het iets te doen met dit. Hoe kan ons baat dit? Verduidelik dit vir my."
  
  
  "Jy dink sy is mal, Carter?" Wanneer ons hoor oor die ego se optrede in Mexiko en het gesien wat hy gedoen het om Mexico City, het ons dadelik verstaan wat aan die gang was. Jy gee hul wapens, toerusting, en geld. Jy vlei hom dat hy homself as'n ware revolusionêre, en'n paar dae later het jy verklaar Zembla'n vyand en'n bedreiging. Deur jou poppe in die Organisasie van Amerikaanse State, het jy die vraag aksie. En dit is waar jou kanon neer boot diplomasie kom in. Jou leër, van die kursus, kan ingryp, soos in 1965 in die Dominikaanse Republiek. Jou planne vir uitbreiding is so dom deursigtige! Maar hulle sal misluk!"
  
  
  "Damn, jy is mal, Tamara!" Ek gebreek het. Hy het begin om te kry kwaad. Gewoonlik, onder ander omstandighede, sou hy het gelag vir dit. Nou is hy was moeg, honger en ontsteld. My opdrag verkeerd gegaan het en daar was'n koeël gat in my skouer. Om alles te kroon af, ek was nou onder die loep geneem met die gemeenplase, slagspreuke, en ou vroue se verhale. Dit was meer as wat hy kon dra. Die enigste verskoning was dat sy geglo het dit self. Sy was natuurlik teen Zembla. Maar dit het nie noodwendig van toepassing is op die hele organisasie en die KGB. Soms het hulle nie sê op hul linker hand wat hul regterhand doen nie.
  
  
  "Beide van jou stellings nie werk op dieselfde tyd," ek snou. "Jy kan nie bel die OAS'n Amerikaanse organisasie en in een asem ons beskuldig van probeer om dood te maak sommige van sy lede. Hoekom? Is hulle reeds in die dieselfde boot? Ek wonder of jy al ooit luister na wat jy sê? Dit is veel meer waarskynlik dat Zembla is aan jou kant, gereed om uit te kom van agter die skerms en skoon te maak van die ego as suksesvolle, wat, deur die manier, sal nie gebeur nie.
  
  
  "Ons,? Jy hardkoppig lakei van imperialisme, hoekom is ons elite SWAT span reeds van plan om op te blaas die ego Maja-tempel en vernietig die ego weer stasie? Ego sekuriteit maatreëls is amateuragtig. Ons het reeds geleer ego afskeidings. As ons die persoon in die tempel kan gekontak het ons vroeër, dit sneeu sou nie eens hier te wees...
  
  
  Sy bedek haar mond met haar hand, haar oë wyd. Na'n oomblik se stilte, het sy laat sak haar hand. Sy vryf haar ken en sê in'n lae, ysige stem, " Dit is'n goeie truuk, Mnr Carter, maar die bietjie wat jy het uit my uit sal nie help nie jy.
  
  
  Haar, kyk uit. "Nee," ek erken, " ek dink nie so nie, Tamara. En ek dink jy mense geleer het dat Zembla se hoofkwartier is reeds in die ruïnes, en hy is weg, God weet waar. Ten minste as hulle kan nog steeds hul weg te vind in wat vat.
  
  
  "So jy sê.
  
  
  "Neem die maat, ek vertel haar so!" Ek gebreek het op haar. Haar liggaam voel warm weer. Hy het gewys op sy skouer. "Hoe doen jy dink ek het dit? As jy net wil toelaat dat dit kry in jou dom brein.
  
  
  "Ek glo nie jy. Al die sneeu...
  
  
  — Dat, liewe, is omdat die ego se sekuriteit reëlings is beter as jy of enigiemand anders vermoed. Hy het doelbewus nie hierdie te gee sy mense iets om oor te praat en kry hulp. Hy is'n fan van die revolusionêre speletjies, so ek dink hy het dit gedoen'n bietjie meer as wat nodig is. Ons is nie hier vir niks. Maar wat hy nie bekend was dat daar was selfs meer kanale vir die bestuur van die weer. Drie, om presies te wees, in drie ander Sentraal-Amerikaanse lande!
  
  
  — Wh-wat ?" Tamara snak.
  
  
  "Ja, en om sake te vererger, het hulle funksioneer onafhanklik van die belangrikste sender. Dit is soos die bene van'n stoel. Die verskil is dat hierdie stoel val nie totdat al die bene is vernietig. Ek vertel haar niks nie, Tamara. Hy was daar. Dit is vernietig deur die belangrikste sender voor die besef dat dit nodig was om aan te sluit friends senders.
  
  
  - Maar... as wat jy sê is waar, dan...
  
  
  "Dan elke kanaal moet oopgemaak word afsonderlik. Ja. Ook, soos ek dit verstaan, nie net sal die krag veld val nie totdat al hierdie senders is afgeskakel, maar dit sal ook meer en meer vernietig. Dit sal maak die weer selfs meer onstabiel is. Die ego sal nie meer beheer word nie."
  
  
  "Nee! Nee, ek kan nie glo dat jy. Jy probeer om te trap my weer met jou leuens en bedrog, Carter.
  
  
  Sy skud haar kop vas. Maar ek kon dit sien in haar oë dat ek was om te wen. "Tamara, jy beter vir haar lê," het hy het vir haar gesê stadig en rustig. — Maar ek het geen rede om te. Sou dit nie doen my goed. Dit is waar, van A tot Z."
  
  
  "Dit is so amazing. Dit is soos'n mal nagmerrie...'
  
  
  Sy het omgedraai en kyk uit die venster weer. Haar stilte is net deels die gevolg van haar verwarring en besluiteloosheid. Sy was nie so bang vir my soos sy gebruik om te wees. Ten minste sy was nie dom nie, of sy sou nie gewerk het vir die KGB. Miskien was sy net'n bietjie naïef en onervare. Hy kon amper hoor haar gedagtes as sy oorweeg die alternatiewe. Ek het gehoop sy was ook die oorweging van hoe sy sou gebruik om my. In werklikheid, ek was toe op dit, want dit is voor die hand liggend dat ek wil hê om dit te gebruik.
  
  
  "Nick," het sy gesê op die laaste. Sy kyk na my weer. Daar was'n ongekende warmte in haar stem, en sy het net gesê my naam. "Nick, hierdie ander kanale. Wil jy weet waar hulle is?"
  
  
  "Miskien, miskien nie."
  
  
  "Ons albei weet iets. Nou as ons sit dit saam. Ons kon saam werk.
  
  
  — Is jy sê dat jy glo dat AH nie saam met Zembla?"
  
  
  Sy knik. "En jy het om te glo my, Nick.
  
  
  "Hoekom moet ek glo jy? Rusland het'n baie om te wen as Zembla wen."
  
  
  "Nee, niks nie! As Zembla daarin slaag om in die verenigende hierdie gebied, sal dit meer moeilik vir ons, en dit sal veel langer neem vir ons revolusie om te slaag. Maar daar is iets anders, Nick. Doen jy speel skaak?
  
  
  "Ek het hulle gespeel het."
  
  
  "Vir ons is die Russe, dit is'n passie, soos jy weet. En hoekom? Want dit skep'n beperkte aantal van die slim, intelligent en goed geposisioneer teenstanders teen mekaar met'n oneindige aantal van die spel funksies. So is ons beleid. Ons wil graag om te weet wat die opsies is en of ons dit kan hanteer. Kolonel Zembla is heel anders. Hy is'n wilde man. Dit moet uitgeskakel word. Anders, dit kan in gevaar stel nie net Sentraal-Amerika, maar die hele balans van mag in die wêreld."
  
  
  "En ons is pionne in die spel, is ons nie?"
  
  
  "Nie pionne, Nick, maar Connie. Sy glimlag kortliks, haar lippe teer effens. "Perde kan spring sywaarts en oor ander. Nie pionne. Hulle is gedwing om dit te doen kort, nutteloos shaggy dinge in een rigting."
  
  
  — Is dit'n voorstel om te spring in jou rigting, Tamara?" Haar kort, maar skerp lag uit gekom het. So'n sprong sou selfmoord wees. Jou KGB het'n hoë prys op my kop.
  
  
  "Ek weet dat. Maar ek weet ook wat gebeur het voor. Dit kan weer gebeur nie — "sy asem," en dit sal weer gebeur as jy nie te dom." Kyk na jou! Jy het my geweer en Dr Mendoza se ou rewolwer, maar die res van dit?" Net nat broek! Is jy gaan om te verslaan Kolonel Zembla met hierdie? Ek sê nie ons sal vriende wees. Maar ons het'n gemeenskaplike doel. Stem hoekom ons saam kan werk! Ons moet saam werk!
  
  
  Tamara se oë helder geskyn in die duisternis van die leë kamer. Ek het gedink sy was pret te maak van my op haar eie. Ek het nie omgegee nie. Ek benodig die hulp van die KGB, die hulp van organisasies, met toerusting en voedsel. Hy staar na Nah, asof oorweging van haar kommentaar. Sy kyk rond met'n ernstige en eerlike blik. Sy het haar deel goed, baie goed, inderdaad, maar sy was te naïef, soos dikwels die geval is met die vroue in ons beroep. Sy verdedig haar posisie met haar swart graniet oë. Dit herinner my aan die pragtige Venus vliegenvanger, 'n vleisetende plant wat moet ruik so soet by die insekte dit voed op.
  
  
  — wel... ek het gesê huiwerig, " wat doen jy voor?"
  
  
  "Kom saam met my."
  
  
  "By Miguel se huis om die hoek?"
  
  
  "Ja."
  
  
  — Hoeveel ander buiten julle twee?"
  
  
  Sy lek haar lippe, wonder of Ay moet lê. "Net een, 'n sekere Diego Ordas."
  
  
  Dit mag waar wees. Dit is onwaarskynlik, maar dit het nie saak nie. — Het jy'n transceiver in daar?"
  
  
  "Kort golwe, al wissel," het sy gesê vinnig, en let op my ooreenkoms. — Ons sal vind jy'n paar klere en'n paar kos.
  
  
  Hy sug, asof onwillig om toe te gee aan die onvermydelike. Hy staan op en trek sy nat, taai broek. "Goeie.'
  
  
  "Dit is'n wyse besluit, Nick," het sy gesê plegtig. — Kan ek my goed nou terug?"
  
  
  "Ja," sê ek, bereik vir'n macaroon en dan'n spyker lêer. "Nie weer nie."
  
  
  Sy kyk gegrief as sy gevul haar sakke. "Nick, ek het gedink ons vertrou mekaar nou."
  
  
  Hy moet glimlag. - Vir estestvenno. Maar op hierdie manier ek vertrou haar nie meer nie. Hy het die deur oopgemaak en ons gaan uit in die gang. "Deur die manier waarop, Dr Mendoza sê jy iets vergeet." Wat was dit?'
  
  
  Sy strek haar mond soos'n stout klein dogtertjie. "Ek het vergeet om te betaal em alles wat hy gesê het. Hy was bedrieg van sy ego, soos jy sê, in Amerika.
  
  
  Haar grynslag voortgegaan; dit was onbelangrik genoeg om waar te wees. Intern is, moet dit gewees het van die lag, maar op iets anders. Tot nou toe, Tamara die krimpvarkie het naarstiglik vermy om iets te sê oor die sak nog steeds langs my sit. Sy het nie eens kyk na dit. Blykbaar, het sy gevoel dat dit was een of ander manier belangrik. Dit was die eerste ding wat sy sou doen as die kans gegee.
  
  
  Nadat hy uit op Calle Montenegro, het ons gestap na die volgende kruising, 'n paar stappe weg van die huis. Die huise aan beide kante van die straat is stil en donker. Tamara het wit geword soos die val van die sneeu val op haar hare en afgestof haar jas .
  
  
  "Nick," het sy gesê as ons draai op Calle Noevo, " Kolonel Zembla moet gestop word ten alle koste! My oë was op die derde huis op die reg, die gebou waar Mendoza gedink Gilles Ego was'n broer. Die luiken vensters was donker en verlate. "Nie Zembla, Tamara. Hy het beheer verloor van sy werk."
  
  
  "Die kanale behoort aan die emu in elk geval. Dit is wat mistel bedoel." Haar stem was skerp, " Dit sou verskriklik wees as ons misluk."
  
  
  "Plante, bome, insekte, diere — al die ekologie op'n gebied van duisende vierkante kilometer sal vernietig word."
  
  
  "En mense! Sy ril en staan vir'n oomblik in die deur van die huis, borsel die sneeu af haar skoene. — Ih moet wees gewaarsku, Nick. Dit sou onregverdig wees om hulle te vertel.
  
  
  "Hulle sal nie vertrou dat jy," sê ek. "Ek dink hulle kan nie glo nie hul oë nie. Hulle sal nie verstaan wat lê voor vir die ih."
  
  
  "Dit is nie regverdig nie!'Ja, " het sy bevestig heftig. "Duisende mense sal sterf van die honger en koue!"
  
  
  Ee gryp haar arm asof om haar te lei in die gang af. Sy was gehou deur haar eie outomatiese pistool wys na nah. "Goed gesê," ek het gesê. "Dit is beslis deel van die drama wat jy geleer het in die KGB. Kan jy huil op bevel ook?
  
  
  "Hoe kan sy sê sulke dinge!" sug sy met egte verontwaardiging. Dit was amper asof die trane opwel in haar oë. "Ons is op verskillende kante, dit is waar. Maar die mense wat ly en sterf met Kolonel Zembla se dood is nie op die dieselfde kant. Hulle probeer om te leef as die beste wat hulle kan! Nick, is jy so hardkoppig dat jy verloor alle sin van die mensdom?
  
  
  — Ek het een keer vrygestel van'n gevangene van jou Vladimir kamp "Tien" naby Potma . Ek weet jou Sowjet liefdadigheid baie goed."
  
  
  Sy verstyf en druk haar lippe saam. Ons was reeds naby aan die eerste dag op die regte. So veel As wat ons sou wou gehad het om te reageer op my tart, sy het nie sê nie, uit vrees dat haar hinderlaag sou misluk. Ten spyte van die koue, daar was'n vae reuk van gevaar en dood in die lug wat skaars geregistreer is nie.
  
  
  "Ons is hier," het sy gesê. 'Gange aan die binnekant.'
  
  
  "Dan is jy. Sy bly agter jou. Die eerste persoon wat probeer om my aan te val sal kry in die rug geskiet is."
  
  
  "Nick, haar, ek sweer..."
  
  
  "Jy gaan eerste, Tamara. Haar hand strenger op hare. My duim druk af op'n senuwee tot sy kreun hulpeloos. "Laat ons sien watter soort van die party wat jy het gereël vir my."
  
  
  Haar hand op die deurknop, gebeef het. "Nick, dit is nie die manier om saam te werk. Sit asseblief dat die geweer weg...
  
  
  "Gaan voort."
  
  
  Ons het in. Wat ons gesien het, niemand verwag van ons. Dit was'n slagting. Een man was uitgestrek op die grond. Die ander het gaan slap in'n stoel, sy hande rustig gevou in sy skoot. Albei het hul keel van oor tot oor afgesny. Donker gestolde bloed gevorm het'n groot plas op die vloer. Dit uitgestort op die bors van die man sit en drup van die stoel. Die mure gespat met bloed wat oorspronklik spuit af in die karotis arteries.
  
  
  "My liewe mamma," Tamara buig haar kop en gebraak.
  
  
  As my maag was nie so leeg, ek sou gegooi het ook. My maag byt in my keel nou, maar ek het daarin geslaag om die beheer van myself. Hy bestudeer die res van die kamer. Alles was onderstebo gedraai. Die laaie was leeggemaak, die sitplek dek afgeskeur, en die moderne transistor radio-hy was toe op was nutteloos. Hy het omgedraai om te Tamara. Sy bars in'n droë snikke. Hy geklap haar wang met sy palm, nie moeilik nie,maar hard.
  
  
  "Stop dit," sê ek. "Kom ons beweeg aan..."
  
  
  "O... o, my God. Haar oë was helder weer, maar sy sit op haar voete, skud soos'n katjie.
  
  
  "Jou mense?"
  
  
  — Y-ja . Miguel en ... en Diego in die stoel. Hoe...?'
  
  
  "Ih moet gewees het onkant gevang. Ih was gehou by'n vuurwapen aangehou en vermoor met'n mes te maak so min geraas as moontlik."
  
  
  Hy sug. My stem was woede: "Dit lyk soos Dr Mendoza nie'n moeder na alles."
  
  
  "Hoe?'
  
  
  "Hy moet gewees het baie besige nadat ek hom verlaat," het ek verduidelik. — Hy julle geroep het oor my. En ek sal wed jy die geld wat hy aan Zembla se mense in Prinzapolz oor jy by die dieselfde tyd.
  
  
  "Vir estestvenno! Hy verraai ons albei! Haar gesig is vertrek van woede en haat. "Ons moet terug gaan en gaan met hom."
  
  
  "Dit is'n goeie idee, maar ons sal dit spaar vir later. Ons het om uit te kry van hier."
  
  
  "Ek hoop dat die moordenaars kom terug en vind ons hier."
  
  
  "Slaan jou wraak te neem vir'n beter lewe, Tamara. Ons het om af te sluit hierdie kanale, en hulle is versprei in die drie lande. Daar is niks anders wat ons kan doen hier in Prinzapolz.
  
  
  "Ja, ja, ek verstaan haar. Sy kyk my onbegrypend aan. "Ek is jammer, Nick. Sy was probeer om jou te lok in'n lokval sodat sy kan trek uit alles wat jy geweet het oor haar.
  
  
  "Moenie bekommerd wees oor dit. Jy het nog nooit mislei my met jou spel. Jou kommando span is weg en jou kamerade is dood. Dit lyk soos ons regtig nodig het om te werk nou saam, maar dan moet ons mekaar vertrou. Wil jy dit?"
  
  
  Sy knik. "Nou is dit net ons."
  
  
  'Ryg se stem.' Dit was teruggekeer deur A. Makarov se pistool. Ek het gewonder wat Hawke sou sê oor die werk met'n russiese agent. Ek het nie veel keuse nie, maar dit kan skep onnodige probleme. Ek het om kontak met die AH hoofkwartier so gou as moontlik, en verduidelik die saak. Maar die belangrikste ding is die eerste. Ek het na die klein kamer waar die twee liggame gelê en gevra: "Is daar'n Sweed wat betrokke is wat pas by my?"
  
  
  'Bynaam
  
  
  Hy draai stadig, die insameling van sy krag. Tamara waai'n groot outomatiese rewolwer op my, asof sy het nie geweet wat om te doen. Sy knik weer en sit die geweer in haar sak. "'n bruin tas. Dit behoort tot Miguel, en dit is omtrent dieselfde hoogte as jy. Hy was soos daardie, ek bedoel.
  
  
  "Groot meisie," ek lag, gooi die tydskrif te Hey, wat het uit'n geweer voor elke hi sê. Sy het die toets geslaag. Sy bloos aan haar nek, maar het nie sê enigiets.
  
  
  Miguel was korter en vetter as wat ek was. Hy was egter gevind dat die dra van iets onder sy hemde, 'n dik wol trui, wol broek, en'n paar van die dik sokkies wat goed pas. Dit was gedra deur almal om te word goed beskerm teen die koue, sneeu en ys. Die beste verrassing was'n paar van die leer stewels wat was nogal groot, so moenie ontsteld wees ten spyte van die ekstra kouse.
  
  
  — Het jy enige ander transponders behalwe hierdie seun van'n teef?"
  
  
  Ek het gevra Tamara oor dit, terwyl ek besig was om te trek. "Nee," kom die ontstellende klank van rumatiek. "Dit was die enigste ding wat ons het."
  
  
  "Geen probleem," ek grom. "Ek hoop ons kan bel vir hulp. 'n patrollie boot wag vir my by die see.
  
  
  — Ons het'n vistreiler daar. Is daar iemand wat rondom jy het'n radio hier?
  
  
  "Ek is nie bang nie. Anders, sou dit gewees het wat gebruik word deur die ego. Hulle is die paar mense wat ons hier het, al die vraag, net soos Dr Mendoza. Ek dink nie dit het iets beter as'n kwarts sender. Ons sal hê om te steel'n boot rondom die hawe. Kom ons hoop ons kry deur middel van hierdie voor die storm tref ons.
  
  
  "Ons kan neem om'n vliegtuig," sê sy ongeërg.
  
  
  Hy sit op sy skoene en gestamp het in die kamer rond. "'n vliegtuig? Wat die vliegtuig?
  
  
  Die Cessna 150 wat haar gebring het uit Diego al die pad na Mexiko Stad. Die ondersteuning span het met'n treiler. Sy gooi die tydskrif in die lug, gevang die ego weer, en lag mischievously. "Natuurlik, as jy nie vertrou vroulike vlieëniers..."
  
  
  — Jy by ego hier, is jy nie?" As jy jou ego in die lug in hierdie storm, dame, sy het nog nooit eers van kritieke belang van vroue ry weer.
  
  
  Sy lag, 'n diep roggelende klank; ruim, met'n helder glimlag, tussen'n man en'n vrou, nie tussen die agente. Sy was ernstige weer. "Die vliegtuig is in'n sitkamer op'n harde gedeelte van die strand noord van die dorp. Haar ego het vasgebind haar styf in die geval ons dit nie kry nie te Zembla in die tyd en die weer verander. So het ons ook gebring warm klere. Haar-bly ons het hierdie voorsorgmaatreël. Maar wanneer die Karibiese See...
  
  
  Hey, daar is geen behoefte om te voltooi die sin. Hy kon maklik stel jou voor die wind geblaas golwe af op'n klein vliegtuig, breek die landing rat en vergruis die ego soos dit was'n karton boks. Ons het die huis verlaat onmiddellik. Sy het net daarin geslaag om te gryp Miguel se pels van die haak op die rug van die dag. Tamara is'n breë-minded vrou wat vinnig gewoond geraak het aan alles. Sy kon dwing haarself om te kyk na die twee manne wat die dood koel. Sy het nie praat oor dit weer. Hulle was dood, en dit was beter ih vergeet. Iets moes gedoen word wat kan lei ons nêrens, en selfs lei tot haar eie wreed dood. Later, wanneer dit alles verby is, kan sy treur ih. Dit vir my voorgekom dat wanneer dit kom om te veg, sy was nog my vyand. Ek wil nie om haar dood te maak.
  
  
  Noevo Straat is leër as ooit. Die goeie burgers van Prinzapoltsy was geskok deur die ys storm, in wat hulle het nie verstaan nie enigiets. Ons bly naby aan die geut op die een kant van die straat. Tamara outomaties verskuif nader aan my, asof op soek na beskerming en troos.
  
  
  "Eda was in die woonstel . Jy iets nodig het.'
  
  
  "Vreemd," sê ek. "Ek het skielik het my eetlus is daar."
  
  
  "Miskien is daar iets anders op die vliegtuig."
  
  
  Ons het op Calle Montenegro, terug na die mimmo dorp vierkante van Dr Mendoza se huis. Daar was niks om gesien te word. Niks beweeg nie, maar daar was'n vreemde stilte. Dit my bang. Hy het geluister. Weereens, my jare van ervaring geslyp my instinkte het dat iets verkeerd was. Hy laat sak sy voete maklik, baie versigtig. Tamara geloop het langs my in stilte.
  
  
  Ons is verby die mimmo van Mendoza se huis toe sy gepraat het. "Diego was'n goeie man," sê sy nadenkend. "Miguel was die dokter se broer, as dit enige troos.
  
  
  Ons het'n rowwe-gebou donkie kar, wat was nou sit op die drawbars frank in die voorkant van die stal. Hy kyk na die stalle. Hulle is nou oop. Dit was heeltemal donker.
  
  
  Byna ergerlik, fluister hy vir haar:: "Ons is vasgevang." Voor Tamara kon reageer, 'n duisend gewere afgedank is om die duisternis van die stal. Die werklike della ih was net sowat tien, maar dit is te veel wanneer dit kom by jou. Haar, hy voel soos'n klei duif geskiet uit alle rigtings.
  
  
  Hy skree en stamp Tamara. Haar geskiet in rumatiek is om'n antieke Mendoza rewolwer. Te haastig. Hy het getwyfel hy getref enigiemand. Ons was geskiet by die weer, 'n rooi flash rondom die stal. Ek skiet haar weer. Mimmo ons gevee selfs meer lei. Ons is genader om die wa, en gooi onsself in hierdie twyfelagtige versper.
  
  
  'Bynaam. Tamara gryp my arm. "Hulle het ons omsingel!"
  
  
  "Daar is geen punt in'n paniek," het die rumatoloog fluister vir haar. Haar, leun so laag as wat hy kon om te loer onder die wa. "Tien tot een, hulle is dieselfde bastards wat vermoor jou manne." Hulle is nie van plan om gevangenes te neem. Ons sal hê om te veg.
  
  
  Sarsie na sarsie neergestort het in die ou hout hout karre. Koeëls gebreek dik planke en ricocheted in die nog-die val van die sneeu. Dit het gelyk asof hulle het'n baie van ammunisie. Ons het nie enige meer as wat ons gehad het in ons rewolwers. Ek het nie nodig om uit te wys ons penarie te Tamara. Sy het net afgedank af en toe, net toe sy kon doel vir'n flits van'n brand. Een van die sewe skote getref. 'n skielike gil en die klang van'n dalende geweer. 'n donker velkleur man in die boer gewaad kom uit, dans asof die doen van'n pirouette, sy hande saamgevou oor sy bloedige gesig. Tamara het nie mors nie nog'n koeël op dit. Die man geskree. Dan een van sy ego vriende in die stal het hom geskiet. Hy het kop eerste in die sneeu.
  
  
  "Ons is amper uit van ammunisie," Tamara blaas.
  
  
  Die vuurpeloton se gewere het voortgegaan om te vuur. Damn dit! As daar net'n manier om dit op te blaas en al wat! Dit het my'n idee. "Quick," ek bestel — " laat my kry hierdie hout pen uit, rondom die hub, en neem die wiel af!"Met die kolf van Mendoza se pistool, hy trek'n tydelike wig rondom die as. Saam het ons skroef die hout wiel. Dit het afgeskop met'n kraak. Die wa het op een axle, en die ander kant het. So ons het'n beter dekking.
  
  
  "Gee my een rondom jou nartjies."
  
  
  Tamara staar na my. "Nartjies? Ek... ek verstaan nie wat jy bedoel.
  
  
  Die lei gevlieg rondom ons asof ons in'n perdebye se nes. Daar was geen tyd om te verduidelik. "Damn dit," het ek gesê skerp. "Hierdie nartjies jy is die uitvoering kyk real, maar ek weet so goed soos jy doen wat hulle vermom granaten. Die Britse ook gebruik ih in die oorlog teen Hitler. En dit lyk vir my dat jou sigarette is eintlik brandbomme tyd bomme. maat neem dit in AG, ons ken sulke truuks te. Vandag of môre ek kan jou vertel oor die kunsmatige latex honde wat ons gebruik om op te blaas kastele in die kanale. Kom op!'
  
  
  Sy bereik het in een van haar baadjie sakke en oorhandig my'n perfek gekamoefleer plofbare.
  
  
  "Die stam is die ontsteking," het sy gesê. "Die korter jy breek die ego, die vinniger die ontploffing sal volg."
  
  
  Dit was gestop deur'n vals oranjerooi in die axle gat in die wiel. "Nou kom ons jaag hierdie rotte rondom die nes!" Sy rol die wiel aan die wa.
  
  
  "Gee my dek."
  
  
  "Ek het net drie skote links."
  
  
  "Hulle sal nie terug te veg wanneer dit gebeur," ek het belowe. Tamara begin skiet. Hy staan op en druk die wiel. Dit gerol af in die straat deur die sneeu, spring oor'n sloot aan die ander kant van die straat, en steier openlik teenoor die donker stabiel. Daar was'n oomblik van stilte dood. Die nege oorblywende skerpskutters was om te wonder wat aan die gang was. As ons gelukkig is, sal hulle rondom die wiel reg nou.
  
  
  Dan is die granaat ontplof. Oorverdowende donder lui uit binne-in die stal. Die deur swaai uit sy skarniere en gedryf oorkant die straat. Die lug ril met helder kleure, gevolg deur verblindende wit. Tonge van vuur wat uitgebreek het om die verpletter deur. Na'n paar sekondes, die paar het in'n brandende inferno.
  
  
  Van agter haar kar, hy fluister — " Dit was nie net'n granaat. Dit was ook'n brandbomme bom op dieselfde tyd!"
  
  
  Sy trek filosofies. "Die belangrikste ding is dat jy jou werk doen sonder om te sterf alleen, soos'n held."
  
  
  Saam het ons hardloop af in die straat deur middel van die ruïnes van die stal. Sodra Tamara byna gegly in die bevrore sneeu. Sy verhaal en bloos van die inmenging. Buitendien, sy het met my. Ons het gekom om die hoek van Calle Montenegro en oor die wit vlakte van die blokkies.
  
  
  Nou dit is Tamara se beurt om die pad te lei. Sy het geweet waar die Cessna 150 was in die sitkamer, maar sy was nie. Ek het gebid dat ons sal kry om die vliegtuig sonder enige verdere probleme.
  
  
  
  
  Hoofstuk 7
  
  
  
  
  Verbasend, daar was geen verdere probleme. Ten minste nie vir die twee-been kinders. Die weer was gedryf selfs die Zembla fanatici in die huis was ek vra vir skuiling en warmte.
  
  
  Die sneeu het begin om te val harder. Sterk vlae van die wind byna klop ons op ons voete. Die ysige lug is smaller my longe en die seer van my oë. My vingers is soos ys blokkies. Hy was nie die dra van handskoene. Die Karibiese See was onstuimige en drukking: wit skuim op swart. Die storm was afkomstig van die weste, deur middel van die laaglande. As'n resultaat, die lae kuslyn was nie onder die water. Na meer as'n uur van hard loop op die strand van die Muskiet Costa, bereik ons die vliegtuig, lam van die koue.
  
  
  Tamara gegord haarself in die linker-hand sitplek.
  
  
  Draai op die verwarming, " sê ek, my tande gekwetter. Sy begin die enjin, het'n vinnige tjeks, en verhoog haar spoed om seker te maak die enjin. "Dit is die eerste keer wat ek gehad het om te draai op de-icers vir opstyg," het sy gesê. Sy staar na die sneeu-bedekte strand. "Wag. Ons kon weerstaan'n paar waai van die wind.
  
  
  Sy laat gaan van die afknouery en stadig stoot die gas vorentoe. Die Cessna bewe en skud onder die aanslag van die wind, skuim, en sneeu. Ons taxied langs'n wye gedeelte van die vulkaniese rots en klippe, soms gly op die ysskotse. Die vliegtuig se kop moet nooit wys in die wind. Dit was waai uit alle rigtings. Olga stap op die gas al die pad af. 'n paar stoot, hy het by homself gedink, dit is alles reg! Ek het'n CLV lisensie in die Lug Vervoer kategorie. Hierdie is nog steeds dieselfde regte as'n gereelde kommersiële lisensie. Slegs die vereistes was hoër. Die vlieënier is nodig om'n beter vlug vaardighede en'n uitstekende fisiese fiksheid. Meestal kommersiële en professionele vlieëniers het dit. Haar is goed bewus van die evolusie van vlieënde masjiene met hulle die krimpvarkie, as Icarus eerste bedek hom met was en vere. Maar nou dat ons oor te daag hierdie wêreld, vol gehuil van die storm met niks meer as'n vuurhoutjiedosie met'n vlerkspan van sowat 12m, ek het gedink oor hoe ons kan neem af.
  
  
  Ons flitted langs die strand totdat ons bereik opstyg spoed. Vir'n Cessna 150, dit is ongeveer 90 kilometer per uur. Ons het vrye en spring in die lug. Dit was'n verskriklike gevoel. Ek kon sien dat Tamara was nie gelukkig met haar trap op alle. Byt haar onderlip, sy hanteer die landbouer en pedale soos'n orrelis speel "Gladiator se Uitgang" in boogie-woogie styl. Tamara geleidelik opgevaar deur die vliegtuig op'n hoogte van 2000 voete. Op hierdie hoogte, dit het voortgegaan om te vlieg. Sy rustig getrek op die gas tot die toereteller lees 2,300 revolusies per minuut.
  
  
  "Jy is'n natuurlike vlieënier," het haar pa gesê.
  
  
  "Waar het hy vandaan kom, die weer is soos dit elke jaar vir die sesde maand," het sy gesê. "Waar is ons gaan om daar te gaan?'
  
  
  — Jy weet dit is die eerste keer ek het tyd gehad om te bekommerd wees oor dit?" Hy het sy sak en begin soek deur middel van sy paspoorte en dokumente. Intussen, Ey het verduidelik hoe ih verkry en dit wat hulle behoort te. Die eienaar van die sak was Señora Ana Mojada, 'n weduwee wat by die Vacaciones Hotel in bergen op zoom, Costa Rica. Losweg vertaal, het sy geleef het in'n losieshuis en gewerk het as'n huishulp daar. Ten minste as ons kon kyk haar geloofsbriewe. Ek het gewonder hoe real hulle was toe die volgende stel van dokumente nagegaan haar uit.
  
  
  Die kaal kop se naam was Tonichi Alexander. Hy is geglo te gewees het'n arbeider in Polencia, Honduras. Nog'n man, Ramon Batuc, geleef het op die eiland van Isla de Sangre, Panama. Hy was bekend as'n kant handelaar. Isla de Sangre - "Bloed Eiland". Tamara flinched toe Abe het dit gelees. "Ek dink nie dit is die regte plek vir'n kant verkoopsman."
  
  
  "Wel, as jy het honderde van klein eilande soos Panama, jy kry soms mal name." Ek sien dit weer, om die vraestelle terug in my sak. Ons het nie baie tyd oor. Om te Honduras, het ek besluit.
  
  
  Sy gekantel die vliegtuig na die wes-noordwes. Ons vlieg terug in die binneland te Nicaragua. Nog'n honderd en vyftig kilometer en ons wil wees oor Honduras. Die sigbaarheid was nul. Buite, daar was'n volledige maalstroom van verstrengelde wit pap. Tamara ondersoek al die instrumente, die magnetiese kompas, en gebruik haar praktiese intuïsie. Die werk was baie intens vir'n rukkie. In'n relatief stil tyd, Olga het vir my vraend.
  
  
  "Polencia, Honduras?" Waar is hierdie man met die naam Alexander uit ?
  
  
  'Oorspronklik van daar af. Weet jy waar dit is?'
  
  
  "Ek het nog nooit gehoor van dit. Die enigste plek wat lyk bekend aan my is Arenas. Dit lyk soos'n belowende toeriste-bestemming in Nicoya Baai."
  
  
  "Dit gaan goed met'n naam soos Hotel Vacaciones. Hulle moet gewees het'n bietjie meer oorspronklike. Hulle kan'n baie leer uit Panama met sy pragtige eiland name."
  
  
  — Daar is kaarte in die sak langs jou, Nick. Sien as jy kan vind'n kaart van Honduras. Dan kan ek kry my laers.
  
  
  Daar is kaarte in die plek van sy aangedui. Daar is stapels van kaarte op die dell self. Meer as wat ek nog ooit gesien het haar op'n private jet wat ek nog ooit teëgekom het. WLK se Wêreld Lugvaart Kaarte-vir elke deel van Sentraal-en Suid-Amerika, gedetailleerde kaarte wat verkry is uit die private agentskappe, en'n goed-nagevorsde FAA Vlieënier se Handboek vir die Verenigde State van amerika.
  
  
  Ek het gevind dat die kaart wat ek wou hê. - En die stem en Polensia. Te oordeel aan sy grootte, dit is'n dorp gemaak van twee mense en'n hoender. Dit lê tussen die hoofstad van Tegucigalpa en die drie-duisendste hoogtepunt van El Picacho . Hmm, hoe goed het jy die land op die bok paaie?
  
  
  — Ons sal die land in Tegucigalpa, as jy nie omgee nie." Ek dink dit is die enigste lughawe in Honduras. In elk geval, dit sal lek alles tot op die vloer.
  
  
  Ek het hom die koördinate en sit die kaarte terug. Sy draai op die radio, met die hoop om te vang'n baken. Dinamiese net'n paar statiese geknetter klank. Niks sinvol kan gedoen word oor dit. Die radio kompas naald draai stadig. Dit het nie lyk geloofwaardig vir my dat al die stasies is van die lug af. Hulle kon eenvoudig nie gehoor word nie, en daar kan net een rede. Seine is onderbreek deur veranderinge in die Kolonel Zembla se weer. Ongunstige toestande alleen kan nie veroorsaak dat'n mislukking van hierdie omvang. Dink oor dit, ek het ook besef dat ons in Prinzapolz sou nooit in staat was om te bel vir hulp op die radio. Ons was baie alleen. Meer as wat hy sou aanvanklik gevrees. Ek het vir haar gesê dat Tamara. sy het hom'n donker kyk. Haar lippe was bleek.
  
  
  "Die ironie," sê ek, " is dat Zembla in staat was om te kommunikeer sy eise aan die wêreld op die radio. Miskien het hy bedoel is om te doen dit iewers anders, buite van hierdie gemors, maar ek twyfel dit. Ek dink nie hy ten volle besef wat hy besig was om homself in. Ek dink die ego van'n groot ego het vertroebel die ego berekeninge'n bietjie. Dit is dikwels die geval met megalomane diktators. Na alles, hy was nie so slim.
  
  
  "Nee, hy was te slim, Nick. Tamara gesluit haar mond weer en gefokus op haar instrumente. Dit het min te doen met die vlieg. Hou'n oog op jou hande, en dit reg te stel, indien nodig. Dit is al. Die Cessna afgee en gespin deur die kolk herplaatst van die lug monsterneming. Tamara lyk soos'n kalkoen ry'n wilde perd. Sy vlieg met die vliegtuig. Ee se hande en voete gereageer selfvertroue en vinnig om elke beweging van die toestel. Sy was vlieg goed, damn goed, selfs. Die enigste nadeel aan wat blind is dat jy nie sal sien die berg wat dalk loom groot in die voorkant van jou.
  
  
  "Hoekom Polencia, Nick?" — Wat is dit? " vra sy na'n rukkie.
  
  
  "Hoekom gaan ons daar? Want dit is noord van Prinzapolca, en die ander twee is suid. Die storm was erger, en hy het besluit ons wil beter neem die langste artikel eerste, en dan die korter een.
  
  
  "Dit is net soos ek gedink het. Maar met haar mistel in gedagte, hoe kan jy seker wees daar is'n sender daar buite? Alexander, Batuk en ons dame van die Mohada kon kom vanaf enige plek en oral. Hulle kon gebruik het om valse dokumente.
  
  
  "Jy moet weet dat," sê ek, " Senorita Rosita van Managua."
  
  
  "Moenie vir my lag, Nick. Nou ernstig!
  
  
  Hy sug. "Daar is vier redes. Eerste, ek het nie net'n ih paspoort, maar ook ih nasionale identiteit sertifikate. Jy weet so goed soos ek doen wat jy kan maklik in'n ander land met'n vals paspoort. Maar probeer om die lewe in jou eie land met'n vals identiteit kaart. Dit is veral moeilik. Veral in latyns-Amerika. Die polisie wil om te kyk. Tweede, almal rondom hierdie ouens beheer van die sender. Vandaar, moet hulle geleef het naby aan sy installasies. Derde, ek verstaan nie hoekom Zembla sou gebruik van vals dokumente. Dit is nie sonder risiko. Nee, ek dink dat hierdie plekke wat ooreenstem met die werklikheid.
  
  
  "En die vierde rede?"
  
  
  Haar, hy haal sy skouers op. "Ons hoef nie enigiets beter."
  
  
  Ek verstaan haar. Dan sal ons net dit doen. Sy saamgeperste haar lippe. Hy het opgemerk dat dit was haar gewoonte wanneer sy was bekommerd oor iets, om haar te vra. Dan is haar gesig verhelder. "Daar is'n mandjie agter die stoel, Nick. Diego was baie honger toe hy was die voorbereiding vir die reis, en miskien is daar iets anders in dit.
  
  
  Ek het gevind dat haar mandjie, een van daardie tone Mexikaanse inkopiesakke. Regtig, Diego, nie veel oorgebly het. Daar was nog'n bottel goedkoop rooiwyn in die bottel, en daar was'n paar tacos links, sowel as jamón en tostadas tapas . Hulle was koud, maar hulle was nog steeds lekker. Die tostadas was nog krakerig en gevul met alle vorme van goodies, insluitend groen rissies wat is warm genoeg om te brand jou binnekant.
  
  
  Hy gedreineer die bottel in een sluk om te sit uit die vuur. Hy sit die mandjie terug en ontspanne in sy stoel. Die warm gevoel van skuld, die verwarming, die kos, en die vol maag het my vaak. Ek het probeer om my oë oop te hou. Maar dit het nie lank geduur nie. Die Cessna geruk en geskud. Na my ore, die geluid van die enjin was'n kloppende, slaperig rommel.
  
  
  Haar stadig wakker. Die droomlose swartheid in wat hy gesink het geleidelik verander in'n donker grys werklikheid. Hy voel'n kloppende pyn in sy beseerde skouer. My spiere is beknopte want ek wil sit in die dieselfde posisie vir te lank. Nog half wakker, hy het haar oë oopgemaak. Op die eerste, ek het gedink ek was nog steeds in die boot en vertrek van die tempel. Hy staar in die groot grys oneindigheid. Dit het my'n paar sekondes om te besef dat ek gevlieg heen en weer op'n vliegtuig. Hy lê met sy kop teen die muur, kyk by die venster uit Honduras. Alles was bedek met sneeu. Hy draai sy kop na Tamara en gaap.
  
  
  "Het jy goed slaap?'
  
  
  "Redelik, die oorweging van die omstandighede. Waar is ons?'
  
  
  "Byna in Tegucigalpa. Ons sal die landing in vyftien minute. Het iemand al ooit vir jou gesê het dat jy snork?
  
  
  "Net as ek kon terugkeer om die kompliment," ek lag. "Is daar enigiets anders op die radio?"
  
  
  Sy skud haar kop. — Ek het die indruk dat al die kanale hier is net afgeskakel. Dit lyk vir my dat Zembla dra die volle verantwoordelikheid vir hierdie stilte.
  
  
  "In daardie geval," sê ek, nie meer lag nie, " hulle sal waarskynlik ontruim die stad." Die regering hang af van die middel van kommunikasie, veral in moeilike tye, tot die werklike vloei kom."
  
  
  "Hierdie arme mense," het sy gefluister, " hierdie arme, ongelukkige man, en..."
  
  
  Tien minute later, het ons'n donker massa beweeg onder ons. Ons gevlieg oor die hoofstad van Honduras. 'n skielike vrees haar getref het. Tegucigalpa moet'n helder kol in hierdie grys gemors. Ons moet sien die ligte flikker, of ten minste ih weerspieël in die sneeu. Tegucigalpa is byna vier eeue oud. Dit is'n stad wat trots op sy universiteit en sy agtiende-eeuse katedraal, wat van ver af sigbaar is met sy ego koepel en twee torings.
  
  
  Tegucigalpa, met sy twee honderd duisend inwoners, lyk nie meer bestaan nie.
  
  
  Tamara verlaag die vliegtuig deur middel van die storm woed. "Die lughawe is in'n saal suid van die stad, baie hoog, byna 3,000 voete. Trek jou gordel. Dit sal'n harde landing as ek verloor sigbaarheid."
  
  
  "Maak seker dat jy kan neem af gou weer," het hy gewaarsku haar verder. "Ons kan'n welkome komitee vir ons wag."
  
  
  "Wat bedoel jy, Nick?"
  
  
  "Ons weet nie wat met hulle gebeur het fretten as ons links Prinzapolce. Tegucigalpa kan word byna verlate. Maar hulle kan ook onder die krygswet. En as dit die geval is, dan Zhenoy se soldate kan net skiet op iemand anders se vliegtuig. Daar is'n ander moontlikheid. As Zembla het goeie sorg van sy openbare betrekkinge, kommunikasie en vervoer, het hy dalk goed beland in die hande van sy makkers ' ego's. 'n storm kan'n sein om te staak nou dat die kant is verlam. Ek glo dit nie, maar ons weet wat ons nie seker kan wees van. Tamara kyk na my worriedly. Dit omkring die buitewyke van die stad. Terwyl haar slaap het, het sy begin vlieg teen'n prys effens hoër as die oorspronklike hoogte van 2,000 voete. Dit neergedaal het'n paar honderd voete en draai die vliegtuig in die rigting van die skopper. Tegucigalpa het duidelik sigbaar en verdwyn aan die linkerkant as ons gevlieg oor die platteland.
  
  
  Honduras is baie soortgelyk aan Nicaragua. Met die uitsondering van die smal kus stroke, dit is'n bergagtige land. Landbou is die belangrikste bron van bestaan, maar die meeste van die land is nog steeds onbewerkte. Soos in Nicaragua, is dit nou lyk soos'n dorre Arktiese landskap. Donker wolke, swanger met sneeu, hang rondom'n denkbeeldige berg piek op'n hoogte van vier tot vyf duisend meter.
  
  
  My vlieënier was om te weet die vlug pad. Dit is waarskynlik dat sy geland het hier voor. Sy laat die kar draai weer, afgeneem tot oor'n duisend omwentelings per minuut, en oorgeskakel op die landing ligte. Stadig, sy laat sak die vliegtuig. Vir een ongemaklike oomblik, ek het gedink sy wou ons om die land in die middel van'n bos van die bome. Dan is ons klaar met die afkoms. Die beton aanloopbaan van Tegucigalpa Lughawe opgedoem in die gloed van ons landing ligte. Wind en sneeu opgesweep in torrents. Sigbaarheid het nie strek veel verder as die skroef. Vaagweg, hy kon sien die groot vorms van die beheer toring en hangar aan die lig gebring voor hom. Ek het gewonder wat was die wag vir ons in hierdie geboue. As iemand was daar.
  
  
  Ons het die grond getref, wip, tref die grond weer, en gegly. Tamara weer beheer van die vliegtuig en ons het gerol na die toring. Ons geslaag het, mimmo pare van die ou P-51 Mustang, oorlog oorblyfsels, DC-4s, en groepe van buite werking gestel F-5'e. Daar was geen kommersiële vliegtuie in sig nie. Die loodse, beheer toring, en die aankoms saal was al donker, en daar was geen tekens van lewe. My vermoede dat die stad het reeds ontruim was sterker as ooit. Natuurlik, dit is ook moontlik dat slegs die voorstede is ontruim. Die bevolking kan versamel word in'n kamp in die sentrum van die stad om te wag vir die einde van hierdie onverstaanbare ramp. Aan die ander kant, dit kan ook een groot hinderlaag. Tamara was deeglik bewus is van die potensiële gevaar. Soos ons genader om die saal, het sy afgeskakel die landing ligte, rem skerp, en het die Cessna 180 grade. In'n noodgeval, ons het nou genoeg gehad kamer te neem vinnig af te weer. Niemand kom uit om ons te groet. Niemand blyk te wees wegkruip in die skadu van die gebou nie. Tamara draai die enjin af en loer versigtig uit.
  
  
  "Sien jy al iets?"
  
  
  "Nee. Kom ons wag!'
  
  
  Die deur gaan oop en'n man het uitgehardloop. Hy steier, gly, steier, en hardloop so vinnig as wat hy kon. Dit is nie bekend deur die ego. In elk geval, hy was nie'n soldaat en ongewapen was. Hy koes in die water. Ons hoor die dowwe geluid van'n motor te begin en ry weg op volle spoed. Ons wag'n paar minute, maar niks anders gebeur het.
  
  
  "Waarskynlik'n marauder,"sê ek," en'n dronkaard geraak het op daardie." Hy het gesukkel met die deur. Die ysige koue wind was'n horror na die knus warmte van die vliegtuig. "Wag," roep hy na haar, Tamara. — Ek vergader jaarliks. Haar, hardloop na die deur, wat links van die man. Mendoza se geweer met een koeël in my hand, gereed om te gaan. Dit was amper te donker binne om enigiets te sien duidelik. Ek het gevoel rondom die muur en gevind dat die lig skakelaar en draai dit op. Niks soos dit. Ek het probeer om dit'n paar keer. Hy het skielik gestop om te luister na haar. Die wind huil buite. Die papier was geblaas van die groot vensters.
  
  
  Aan die ander kant van die groot marmer wag kamer was'n ry van die kaartjie tellers. Hy stap oor na die naaste toonbank en het nah'n ondervraging kyk. Hy ondersoek haar kantore en toilette. Die lughawe was leeg. Hy gaan terug na die toonbank en probeer om die selfoon wat was op die tafel. Dit het my nie verbaas dat die lyn nie werk nie. Shaggy geskuifel klanke gekom het van agter. Draai rondom, het hy laat val sy selfoon en opgetel die geweer.
  
  
  Dit was Tamara. Hey, het jy nie het my vertel sy was senuweeagtig. Haar ronde oë was die grootte van die pierings. Dit was dooie wit. "Ek kon nie neem dit nie meer daar nie," het sy gesê.
  
  
  — Nie al die bene is beter hier. Hy het gewys op die telefoon langs sy lessenaar. "Daar is niemand hier. Die selfoon en heilig is ook nie meer werk nie.
  
  
  — So wat doen ons nou?"
  
  
  "Polensia".
  
  
  Sy gryp my mou senuweeagtig. "Kom ons gaan na Tegucigalpa eerste, Nick. Na alles, die stad kan nie heeltemal ontruim. Nie in so'n kort tyd. Daar moet iemand wees wat ons kan help. Die polisie of die weermag.
  
  
  "Ek wil graag om haar te sien, baba, maar ek kan nie. Moet ons eerste vind iemand om dit te verduidelik kurktrekker. En as ons iemand vind soos dat, die enigste probleem is of hulle ons vertrou. Ons is buitelanders sonder'n paspoort of visum. Nee, hulle sou eerder dink dat ons die oorsaak van hierdie."
  
  
  — Maar ons kan nie ophou Zembla. Net die twee van ons.
  
  
  Ek streel haar hand, wat was nou hou van my. "Wed?"..
  
  
  
  
  Hoofstuk 8
  
  
  
  
  'n uur later, ons ry af Tuguigalpa in'n gesteelde militêre land Rover aan die berg dorp van Polencia.
  
  
  Ons was gelukkig genoeg is om te vind iets wat op reis was in'n verlate lughawe. Die rover geparkeer was in'n klein lughawe polisie garage langs die ou propeller vliegtuie. Die motor is jacked up en die regte voorwiel is verwyder. So gou As die Hondurese owerhede het besluit om op te tree, daar was natuurlik'n algemene paniek. Die rover was net agter gelaat. Dit was verroes, met'n gekraakte voorruit en'n ingeduik verkoeler sierrooster. Maar meer belangrik, dit was heeltemal gesluit. Op hierdie hoogte, sowel as hoër op in die berge, waar ons het om te gaan, daar is so'n ding soos die winter. Natuurlik, niks in vergelyking met die huidige omstandighede, maar die feit dat Hondurans gebruik word gesluit motors sin gemaak. Ek is dankbaar vir wat.
  
  
  Ek het gevind dat'n bypassende band in die garage. Intussen, Tamara was vroetel deur middel van'n paar gas houers buite die gas-stasie. Ek was die verandering van haar wiel toe sy gekom het om my te vertel dat die pomp nie werk nie - daar was geen korrupsie. Gelukkig, ons het verskeie vate van petrol. Ons het daarin geslaag om te pomp genoeg water met die hand pomp te vul ses blikkies en die tenk van die alle-terrein voertuig. Na alles, die hoë oktaan telling sou beslis brand'n gat in die silinders. Die kurktrekker was net hoe vinnig. Daar was geen wapens in die Rover, wat nie verbasend nie. Ons het gevind dat'n spoel van die tou en'n noodhulp . Voor die vertrek, Tamara verander die verband op my skouer. Hy was bly dat die bloeding het gestop en die gate is wel gesluit. Daar was egter geen medikasie te verminder die knaende pyn. Sy probeer om te vergeet van die pyn. My studie van die Oos-filosofie en my uitgebreide joga klasse moet my help doen dit. Gees nederlae saak - en dit werk!
  
  
  Ten slotte, op die pad, het ons opgemerk dat die oond is besig om as swak en die sluier was gekraak. 'n deurlopende donderende en brand reuk vul die kajuit. Haar, het ek gedink, hoe ironies dit sou wees as koolstofmonoksied vergiftiging veroorsaak dat ons om te sterf voordat ons'n kans gehad het om te sterf in'n meer gepaste manier. Persoonlik, het sy verkies ysige sneeu of warm lei.
  
  
  Ek ry haar. Tamara het haar pad deur middel van die kaart wat sy gehad het ontvou op haar skoot. Die roete wat ons het bestaan uit'n deurlopende zigzag deur middel van die heuwels en uiteindelik'n finale, verskriklik steil klim na Polencia. Klim die berge kan nie beskou word as iets skouspelagtige. Hulle is nie baie steil en val nie in dieselfde kategorie as die Alpe of die jonger Rotsagtige Berge. Maar nou het ons het om te sny deur die sneeu-bedekte woude. Klim windverwaaide verby en ysige perd getrek en die berg paaie is meer gevaarlik as wat dit lyk. Donker wolke opgedoem oor ons. Flintertjes van grys mis en sneeu, gemeng in plekke met hael, geslaan die alle-terrein voertuig van alle kante.
  
  
  Aan beide kante van die smal pad, 'n klein leër van die inboorlinge was om te beweeg. Vlugtelinge wat uit hul dorpe en hutte. Hulle strompel na die beskerming van Tegucigalpa. Sommige was gemonteer op perde of muile, ander het karre, maar die meeste loop. Hulle dra vloei ponchos, los katoen broek, en sandale. Swak geklee en ellendig, hulle strompel saam met hul karige besittings op hul rug. As hulle was ondersteuners van Zembla, hulle het nie wys dit.
  
  
  Een dag het hy gestop om te laat'n wa slaag. Tamara het die kant venster. — Hoe ver is dit aan Polencia?" — Wat is dit? " het sy gevra om die half-breed . Hy bly stil vir'n oomblik, dan trek die poncho stywer om sy bevrore liggaam. "Miskien'n uur. Die pad is sleg. Gaan terug as wat jy kan.
  
  
  — Nee, ons het om aan te beweeg. Dankie.'
  
  
  Die man sit sy hand op die venster. — Dit is geen gebruik, senorita. Sommige van hulle is rondom ons deur die half-pensioen. Mense met gewere gejaag ons rondom ons huise."
  
  
  "Soldate?
  
  
  "Nee. ander. Ek weet nie hoekom hulle wou ons klein dorpie. Wanneer gekonfronteer met'n wapen, jy sou beter om nie vrae te vra en te gehoorsaam."
  
  
  "Ons sal versigtig wees. Muchas gracias, senor. Tamara gesluit die venster. Haar gesig was woede soos ons gery het. "Daar is geen twyfel oor dit nou, Nick. Jy was reg. Die sender is daar.
  
  
  "Ja. En nog een ding. Zembla was reeds daar.
  
  
  Sy het my'n skerp kyk. — Hoe kan jy so seker wees?"
  
  
  "Ek is nie seker nie, maar dit pas by die skedule. Kanale moet wees nie baie groot. Hulle is pre-vervaardigde en die hoogte van'n vaste golflengte. Opdragte is gemaak om'n Maja-tempel. Zembla geïnstalleer ih in die geheim, sonder toesig. Op hierdie manier, geen staat sal agterdogtig geword en stuur soldate om te ondersoek instel na die ego se aktiwiteite. Nou dat dinge verkeerd geloop het, het hy gehad het om'n keuse te maak. Hy kon breek sy kanale en vergeet oor sy program, of hy kan implementeer om sy planne ten alle koste. En ek het nog steeds nie sien nie hierdie fanatikus te gee. Volgens die smid, dit het iets te doen met die martelaar kompleks. Nou dat Polencia is bewoon deur'n ego gewapende rowers, dit is voor die hand liggend dat Zebla het besluit om te veg tot die bitter einde beide maniere. Want daar is geen radio kontak, sou ek sê dat hy vlieg heen en weer tussen sy poste te ondersteun en beveel sy manne."
  
  
  "Jy bedoel Kolonel Zembla is hier in Polencia?"
  
  
  "Hy het gegaan af te weer en het die wagte."
  
  
  "Ons is nie seker nie, Nick.
  
  
  Hy gryp die Rover se stuurwiel asof dit Zembla se nek.
  
  
  "Nee, ons is nie seker nie."
  
  
  Ons het gesukkel om uit te vind ons pad. Soms tussen groepe van die bome se takke is gebuig onder'n ongewone sneeu laai. Soms op die mis-gehul bergreekse met kranse aan die een kant en grys leegheid op die ander. Die koue het. 'n ysige wind gesny deur die kajuit soos'n skeermes deur middel van papier, en ons tande klap soos kastanjette. Op die laaste het ons by'n klein plato, aan die breë einde van'n driehoekige vallei. Aan die ander kant van die vallei was Polencia.
  
  
  'n groot, glinsterende vlakte uitgestrek voor ons. Sergei was flitsend weerspieël in die ongerepte sneeu. Net die lug was om te skitter en skitter. Die tuimel massas van wolke skitter soos kwiksilwer. Die vallei blink wit en hauntingly mooi. Grasieuse ys koepels bedek die eens groen land. 'n rivier gevloei het in die middel van die vallei. Hy kon sien waar dit gevloei het in die vallei. Heuwelagtige sakke onder'n dik laag van die sneeu verwys na die stroomversnellings. Baie watervalle, nou omring deur die ys, dui op'n hoër posisie. Polencia was geleë aan die voet van'n groot waterval. Gewoonlik is die dorp se huise is gemaak van beige-grys klip en gips, maar nou is dit was'n groep van rammelend ivoor hutte rondom'n ewe wit kerk.
  
  
  Hy het geweet dat daar sou wees'n man op wag op die kerk toring. Ander sal patrolleer die strate, en'n paar sal sit op die steil hellings rondom die vallei. Die wagte wat ons kon sien, ses van hulle, is die vorming van die donker kolle op die ligte agtergrond. Twee van hulle staan op die tydelike blokkade wat gevorm word deur'n heining rondom die stompe op die pad wat lei na Polencia. Die ander is gereël in'n halfsirkel aan ons kant van die dorp, byvoorbeeld.
  
  
  Hulle het nie gesien het nie vir ons nie. Anders sou hulle iets gedoen het, " Tamara gesê. "Hulle is net daar staan... Of miskien het hulle weet ons kom en wag sonder vuur totdat ons kry'n lek."
  
  
  — Wel, laat ons nie hou ih wag nie langer.
  
  
  — Ons kan probeer om te neem uit die verlede sentry met'n ompad. Ons kan gebruik om die ego geweer.
  
  
  Hy het nie antwoord dadelik. Ek bestudeer die area en gedink het. Hy het probeer om vorendag te kom met'n plan wat'n ordentlike kans op sukses. Ek het nie regtig soos dit.
  
  
  "Nee, ons weet nie van jou skedule," ek het haar na'n rukkie. — En ons het nie tyd om hier te staan en sorteer dit uit." Daarbenewens, die dorp is heeltemal oop. Dit gaan'n hel van'n baie moeiliker om te kry in daar. En selfs as dit werk, kan ons nie weet wat die ih plek. Dan sal ons gee onsself weg. Nee, ons enigste kans is om te staak voordat hulle weet ons is hier.
  
  
  "Goed, vertel my hoe!"
  
  
  Ek nagegaan dit alles. Dan'n spoel van die tou uit die agterkant van die motor het dit geneem. "Gee my jou geweer," sê ek.
  
  
  "Hoekom? Daar is net drie rondtes links in die nen.
  
  
  "Uitstekend. Dit is twee meer as wat ek verlaat het. O, en nog'n granaat, asseblief.
  
  
  Sy lyk hartseer, maar sy het as wat hy gevra het.
  
  
  "Waar gaan ons?'Wat is dit? " het sy gevra as sy bereid is om te klim uit om die Rover.
  
  
  "Nie ons nie, maar my. Hier bly.'
  
  
  "Nick, nee!
  
  
  "Dit is hoe dit moet wees. Intussen, jy kan draai die jeep rond en vul die tenk deur houers. As ek slaag, 'n vinnige retreat nodig mag wees. As ek kom nie, dan...
  
  
  "Moenie sê dat."
  
  
  "As ek nie daarin slaag nie," het hy herhaal, " dan het jy'n kans." Petrol is meer as genoeg om terug te kry om te Tegucigalpa.
  
  
  — Ek haat jou, " roep sy na my. Hy kyk oor sy skouer by die skraal figuur sit in die land Rover . As net dit was nie so damn koue, en die situasie is nie so gevaarlik en dringende! Dan wil ek graag weet of sy weet wat liefde is, ook. My sesde sintuig het vir my gesê dat my lieflik russiese agent was passievol genoeg om ons te laat vergeet van ons sal ooit die koue.
  
  
  Hy bereik beide kante van die plato en begin om te klim die heuwels wat gelei het tot die groot krans gesig bo die vallei. Ek het om te aanstampen af in die sneeu met een voet totdat dit was hard genoeg om te hou my alenka. Dan, met die ander voet, die volgende stuk en so aan. Dit was uitputtend om te dood. Stap vir stap, het dit gestyg. Gou, haar been spiere gestop gevoel, as gevolg van die trap. Op'n baie steil afdelings, jy het om te kruip op jou knieë. Hy het gesukkel om op te staan met sy hande. Hy het uiteindelik bereik die top van die krans. Nou is my reis na die rots is oop meer as die helfte van'n myl weg.
  
  
  Die eerste deel was nie te moeilik. Dit het hoofsaaklik bestaan uit'n doolhof van bosse en klein bome, rondom wat ewekansige takke gegroei het in die vreemdste plekke. Maar dan is die bos van die windverwaaide ou bome gestop. Ek het gekom om'n digte bos. Groot keëldraende bome, eikebome en terpentynbome buig onder die vlae van die wind. Die takke beweeg vinnig. Dit lyk soos die arms was swaai rond van kant tot kant om warm te bly. Sommige bome ineengestort onder die gewig van die sneeu en gebreek het met die bevrore stam. Ek het om te loop op hulle of onder hulle, kruip meer as loop.
  
  
  Ten spyte van die sneeu wat bedek alles en gelykgemaak dit, het hy gesien dat die bome staan op'n heuwel. Hierdie heuwel lê bo die rivierbedding, net voor die plek waar die rivier gedonder af in die vallei. Daar was'n groot groep van angelesas; donker, geboë vorms naby aan mekaar. Ek het daar onder die dekking van die bome. Hier, die wind was minder sterk en die sneeu minder dig. Hy het uitgegaan na die rivieroewer en kyk rond versigtig. Die wind bedaar. Dit het vir'n beter beheer van die pad. Die sneeu rondom my kyk vreedsame en vriendelike. Die tou swaar geweeg op my skouer gewond. Ek sou graag om dit te gooi oor my ander skouer, maar ek het om te hou my regterhand vry om te skiet.
  
  
  Hy trek die grendel van die outomatiese pistool paar keer om die ego van die olie wat verdik van die koue. Hy gestop dood, en Stahl gewag het. Ek sou geluister het na haar as daar was iemand in die buurt. Daar was geen teken van lewe op enige plek.
  
  
  Die rivier — wat hulle ook al genoem ons-gevloei het deur die ys en sneeu soos'n riool pyp. Hy het getwyfel dat dit sou vries in'n normale winter. Bome en struike, ontwortel deur die storm, was geanker tussen die rotse in die middel. Die bome het'n rowwe dam rondom dit, wat strek van die een bank na die ander.
  
  
  Hy verhuis na die regte deur middel van'n vlak van depressie in die rigting van die krans. Rondom die waterval, net voor die rivier leeggemaak in die vallei, 'n groot spar boom geval het. Hy was die helfte op die bank, die helfte in die rivier. Die laer takke was diep onder die sneeu, maar die wortels nog steeds lyk vars. Dit beteken dat die boom is ontwortel redelik onlangs.
  
  
  Sy gestop hier. 'n enkele draad van die tou vasgebind haar aan'n boom. Hy gekoppel is nog'n string om haar middellyf. Hy oor die bevrore rivier en op pad na die waterval. Loop op die ys van die riviere sou makliker gewees het, maar ek het nie wil om ontdek te word. My plan was eenvoudig. Deur die tyd wat hy gebruik het om die volle lengte van die tou, het hy sou gewees het naby genoeg aan die waterval te sit Tamara se perfek gekamoefleer granaat en vernietig die lywige dam. Hy was toe op die feit dat die nuutgestigte ys sou nie heeltemal stel. As die ys gebreek het, hierdie opgehoopte massa sou stroom af soos water om'n reservoir. Polencia was reg af in die vallei. Die bevolking het verdwyn. Net Zembla se manne en die sender bly in die stad.
  
  
  Dit was nie veilig nie. Die granaat kon gegaan het voor ek bereik die veiligheid van die bome. 'n muur van sneeu en ys sou gly langs die rand by razend spoed. Die gevolg sou wees as dodelike as'n grondverskuiwing. En ek was nie van plan te laat myself kry wat vasgevang is in die maalstroom. Hy het nie geweet iets oor die tydreëling instellings. Die tou was my enigste hoop.
  
  
  Die dam was nog vyftien meter weg, nog tien. Haar manier was mimmo van takkies en rotse. Hy het die oranjerooi bom in die een hand, die outomatiese pistool in die ander. Ek het gedink ek hoor stemme, maar ek kon nie sien nie enigiets. Nie vir lank nie. Haar kruip lekke, my doel en my liggaam was so laag as net haar kon buig oor. Hy het amper die krans toe hy hoor die klanke weer. Hierdie keer was daar geen fout! Sommige mense het deur die spar grove. Hulle loop in die rigting van die rivier. Ih stemme eggo deur die sneeu. Ek kon duidelik hoor wat hulle sê nie. "...daar is voetspore hier, ek het jou gesê, ek het gedink ek het iets vreemd. Hy kan nie ver weg wees.
  
  
  Was daar'n teken wat uitsteek uit van die ys oor'n meter van my af weg. Hy duik in hierdie skuiling in die ys en bevind homself in'n kamer van die geritsel van die takke. My vervolgers moet my gehoor. Haar asem gevang, die russiese pistool gereed om te brand in my hand. 'n ander stem hoor haar skree in spaans. "Die wêreld. Stem tou. Dit gaan oor die rivier.
  
  
  Haar, kyk deur die dooie takke. Sy kon maak uit die vier syfers te stop op die rivieroewer. Die mans was geklee in'n vormlose uniform met'n embleem wat hy gesien het voor in die tempel. Ih gloved vuiste vasgeklou aan hul gewere as hulle staar stip na die ys. 'n ligte briesie waai, maak ihk vashou aan hul liggame. "As ysige as jou suster," sê die derde, laggend. "Hi!" die tweede man het geantwoord met'n obsene gebaar. "Neem die tou, Jose. Laat ons sien of jy'n goeie visserman.
  
  
  Hy bereik vir die tou om haar middellyf en los dit. Sy was nie gedwing om te skiet vier ouens drie keer. Hy laat val die tou en kyk hoe dit wriemel in die ys. Hy onbewustelik lig sy linker hand, die een met Tamara se bom. Druppels van bloed skielik gevorm op my voorkop. Hy staar na die granaat in ongeloof. Sy het per ongeluk gebreek die ontsteking tube drie-kwart van die pad. Vermoedelik, dit het gebeur toe hy geduik vir dekking. Drie-kwart van wat? Die dop is oorgehaal en kan ontplof op enige oomblik — maar wanneer? Ek hurk agter'n omgevalle boom, wonder of'n granaat sou ontplof in my gesig. Skielik hoor ek hom: "Oye vriende ! Volg in die voetspore van Ombre. Daar is iemand sit deur die rivier!
  
  
  Vier mans het openlik teen my. Een buk sy kop om te studeer die spore. Almal van hulle het gewere in hul hande, gereed om te vuur. Dit is noukeurig gemaak deur Tamara se pistool van die leier van die vier. Hy was net twintig meter weg toe hy haar geskiet keer. Haar, het die man gryp sy arm en val op sy knieë. Ek het haar'n oranjerooi bom by die vurk van'n tak. Odin se oorblywende trio glip en val plat op die ys. Die ander twee onmiddellik oop vuur. Die koeëls gejaag na die gebied van die sneeu en ys skerwe wat seer my gesig. Dit sal'n paar sekondes te danke aan die verrassing effek. Dan is hierdie ouens sal beter doel. En sy was byna ih in haar visier. Hulle kon nie mis nie.
  
  
  Sekondes het heeltemal geslaag het, wanneer die granaat ontplof. Die ontploffing het my in die rug soos'n ysterhand. Ek het gevoel die ys skud onder my voete soos die ontploffing skeur deur die rowwe dam. Dit vlieg deur die lug, geland weer, en gegly. Ek was getref deur'n reënbui van ys, sneeu, en hout. Hy hoor die ander manne se gille soos die donder van die ontploffing gesterf het weg... en toe die ys begin om te kraak met'n onheilspellende brul. Die koue water onder die ys nie gevries nie. Nou is dit begin om te vloei vinnig langs die rand van die krater. Die ys het gekreun en sidder onder die swaar druk; dit begin om te breek. Groot gate sigbaar geword. Die ys massa nie meer terug gehou en saam met die oorblyfsels van die bos, begin om te skuif soos'n massiewe bevrore heilbot deur middel van die rand aan die bokant van die stad.
  
  
  Hy het probeer om te kry naby. Die ys gedans en wieg op en af. Hy val op sy knieë weer. Hy kon nie eens kruip'n paar meter van die strand. Hy kyk onderlangs na sy vervolgers. Die man wat geskiet haar was weg. Al wat ek kon sien was hande wat desperaat gryp na enigiets. Hy het deur'n skeur in die ys. Die ander seil en skree. Hy kon dit nie doen nie, maar vasklou aan die takke van die boom. Die bevry rivier gestyg geweld deur die tien-voet gaping. Beide banke was bedek met'n sterk stroom. Odin rondom Zembla se mense probeer om uit te kry rondom hierdie borrelende fontein. Die ys gebreek. Een huil, en die verwoestende vloed ingesluk die ego. Die twee oorblywende mans huil soos mans in die gesig staar die dood. Daar was niks om te doen nie. Stadig maar seker het ons skuif in die rigting van die krans. Stukke van die ys en die oorblyfsels van die bome geklap ons van alle kante.
  
  
  Die top van die waterval soos'n reuse jacuzzi. Alles was spin en getrek in die sentrum van die draaikolk. Ek was ingesuig in dit met'n verskriklike borrelende klank. Toe dit geval het.
  
  
  Ek het desperaat vir iets wat dalk stadig my afkoms. Ek het dit gegryp, gryp die log, het my ego weer, maar ek gryp dit weer. Baie takke gebreek het of gebreek naby aan die stam. Maar daar was nog genoeg takkies en naalde te versag my val. Stahl se geraas is harder. Dit was asof die veiligheid kleppe van'n duisend stoom ketels het skielik oopgemaak vry te stel oortollige stoom. Sneeu en ys uitgestort in die sentrum van Polencia. Die hele stad is verswelg in'n massa van die ys wat vinnig die hoogte ingeskiet en val af. Haar was by die sentrum van hierdie maalstroom wanneer aangaap oë het die stam van'n groot boom by my voete.
  
  
  Hy staar grootoog by die groep van die mense. Hulle was gedryf uit die stad rond en versprei oor die vlakte. Intussen, ek was geskiet. Al wat ek kon doen, was om te rond hang en bid. Ek het gehoop ek was beweeg so vinnig dat hulle kon nie my getref. Maar nie te vinnig nie, want dan wil ek breek my nek. Hy was vasgevang in'n maalstroom van die gedruis water, rotse en bome. Gaap klap'n tak van die gras reg oor my oor. Nog'n lummel met'n metaal skree ricocheted van die rots wat mimmo geslaag het. Dit het my gespanne in vrees. Die rivier dan getref die vallei vloer met die krag van'n cannon. Ek was klop van my voete af en gegooi iewers. Onsigbare voorwerpe klap in my. Ek was verswelg deur die golwe van die ysige water totdat dit blyk swart voor my oë.
  
  
  'n sterk stroom het my terug na die oppervlak voor ek besef wat gebeur het. Halfpad deur die plat en byna heeltemal vernietig dorp van haar, het hy na die oppervlak gekom het. Ek gooi water en maat weet wat ander kak. Sy probeer om te swem. 'n steek in die rug het my laat val. Ek het nog nie enige vordering. Daarom, hy het voortgegaan om te bly in plek te hou sy kop bo die water. Haar gehoop dat hierdie manier ook stimuleer my bloed sirkulasie. Dit was soos om in die Arktiese Oseaan. In elk geval, my kanse op oorlewing was nie veel hoër! Nog'n skoot was gestuur na my. Dan is hy uit van die reeks, naby wat moet gewees het om die kerk van Polencia.
  
  
  Die rivier gerol wild. My bloed vries in my are. My senuwees was lam. Ek kon nie voel haar nie. Lei dumbbells gelyk te word vasgenael op my arms en bene. Dit het onder die oppervlak gebreek het, en begin om te sink weer.
  
  
  "Nick! Nick, wag...
  
  
  Die stem het van regoor die mis, van iewers ver weg. Hy beduie met sy hand krampagtig. 'n sterk hand gryp my pols. Hy pluk aan haar en probeer om haar te help. Haar gesukkel met die huidige. Hy geveg het die drang om op te gee. Hy geveg het die byna oorweldigende drang om te gaan om te slaap en sink in die grootste waterbed in die wêreld. Maar die hand het nie opgee nie en het voortgegaan om my te trek. Ten slotte, het hy gevoel vaste grond. Ek was nog gesleep. Die water swirled om my heupe, knieë en enkels... en dan is dit gevlieg uit! Hy het'n paar onvas stappe en in duie gestort.
  
  
  'Bynaam. dank God. Ek kon hoor die bewing in haar stem. Groot trane opwel in Tamara se oë. "Dank God jy geswem het naby genoeg aan die kus te maklik gevang." Is jy al reg?"
  
  
  "Niks soos dit. My stem gekraak. Hy skud sy kop moeg en staar na Nah. Dit is lekker om te hê'n vrou neem sorg van jou, het ek gedink.
  
  
  
  
  Hoofstuk 9
  
  
  
  
  Dit was die aand toe ons terugkom by Tamara se Cessna. Daar was geen ster in die hemel vir ons. 'n skielike reënbui van die sneeu bedek die bome en die grond bedek, wat reeds gedek in'n wit doek. Dit was koud. Elke asem seer. My onwillekeurige swem het onder my wenkbroue en baard met'n laag van die ryp.
  
  
  Ons was aangenaam verras om te sien'n wasige band van die dowwe geel lig oor die sentrum van Tegucigalpa, die hoofstad van Honduras. So ons raai korrek was. Die stad het gegee warmte en skuiling aan die haweloses en gestrand bestuur sal lei tot die verlies. Die lughawe en die paaie wat lei na dit is nog steeds verlate. Ons het net kortliks oorweeg die moontlikheid van gaan na die stad. Maar die ou argumente was weer deurslaggewend. Ons sou te veel tyd spandeer op soek na die regte owerhede. In die onwaarskynlike geval dat hulle ons vertrou, ih se hulp sal word bevraagteken, en as hulle nie vertrou ons, ons sal die verloorder. Bykomend tot hierdie was die gevaar dat sommige sal dalk saam met Zembla en in die geheim te werk teen die regering. Sonder akkurate data, sou ons nooit geweet het wat ons te doen het met.
  
  
  — En wat verduideliking moet ons gee vir wat gebeur het in Polencia?" Tamara het haar kop geskud. "Nick, wat was die wildste truuk wat ek nog ooit gesien het. As ek nie van beter weet, ek kon sweer jy het'n hele bottel vodka.
  
  
  "Haar hotel sou wees een frank nou," het ek geantwoord, gesnuif. "By the way, het jy het'n beter idee te vernietig hierdie installasie met ons beperkte hulpbronne?"
  
  
  "Wel ... nee, nie dadelik nie, maar ek dink nog steeds..."
  
  
  "Maandag oggend naarheid van die skoolhoof!"
  
  
  "Wat bedoel jy, Nick?
  
  
  'Dit vergeet. Onthou net dat slegs een van die sender is vernietig. Twee meer voor. En ons moet "doen dit met'n totaal van drie koeëls en, natuurlik, jou sigarette."
  
  
  "Nick, dit is nie regverdig nie! het sy gesê, dikmond. "Daar is niks verkeerd met my sigarette."
  
  
  "Niks Smokey kon doen om te genees van'n beer," sê ek. "Wil jy my om te lig vir haar'n sigaret?"
  
  
  "Nie presies nie," het sy gelag. "Wat is Smokey Bear?"
  
  
  "Dit sou te lank neem om dit te verduidelik. Deur die manier waarop, ek wil graag vir haar'n sigaret nou met'n slukkie van jou vodka. Maar net my eie merk met'n goue mondstuk.
  
  
  "Goue mondstuk! Gaan voort, voort te gaan. Hoekom is dit nodig?
  
  
  "Dit is vir my T-sone."
  
  
  "Die T-sone ?"
  
  
  "Die Almagtige God! Tamara, hulle het nie leer jy enigiets op hierdie akademie op Ulyanovsk Laan? Jy sal nie die laaste vyftien minute in Manhattan.
  
  
  "Ten minste het hulle nie leer ons oor die T-sones . Behalwe, dit klink onsedelike.
  
  
  Dit was op my lippe om te sê dat dit was nie. Maar dan onthou ek'n verkoop-out fliek sy het gesien hoe'n paar weke gelede. Sy mag dalk reg wees. Hy het skoongemaak sy keel en grom, " Gee my'n koekie."
  
  
  Sy het my'n koekie. Dit was een van daardie kaas en grondboontjiebotter koekies wat jy vind in die vending masjiene. Dit is'n web-gebaseerde eetbare item wat ons kan vind in'n verlate lughawe, en op die grens van ons vermoëns, ons gekap in die vending masjien en het'n dosyn pakke met ons. Die klein sjokolade in die vending masjien langsaan was heeltemal oneetbaar, selfs nadat ons ontvries hulle. Dan, na ons aanval, was dit gevul met'n Cessna tenks. Tamara aan boord van die vliegtuig in'n leë motor, uit die wind.
  
  
  Ons was nog steeds daar. Ons was in die Cessna. Die enjin was luier, en die verwarming was draai op op volle kapasiteit te ontvries ons. Ons gekou op hierdie koekies. Ek was die dra van Tamara se baadjie, terwyl myne was droog. My broek en sokkies vas aan my soos'n blok ys. Ons het gesoek om die geboue vir komberse of droë klere. Geen resultaat. Tydens die ontruiming van die lughawe, alles nuttig, blykbaar, was saam met hulle geneem. Hy kyk by Tamara in die sagte groen lig van die paneelbord. Sy koelte, dapperheid en moed is nog steeds bewonder. Sy het gesukkel, vervloek, en het gehelp om my te laat herleef my in die land Rover . Ek was naby aan uitputting nadat ons ontduik die paar oorblywende ouens Zembla het geplaas in die nou-verwoes Polencia. Sy het daarin geslaag. Sy ry al die pad terug. Ons het aangevoer oor die vraag of sy moet neem af haar gekook klere en vries op haar kaal gat, of bly in hulle en beskeie draai in'n blok ys. Ten slotte, ons gekom het om'n kompromie. Ek het haar rok en hemde en sit op haar rok. Die res het om behoorlik droog word.
  
  
  Nou dat ons is uiteindelik in staat om te rus in vrede, was dit duidelik dat Tamara was ook aan die einde van haar krag. Sy was op die vlug vir twee volle dae en nagte. Haar gesig en postuur het getoon tekens van moegheid. Ek kon dit nie gedoen het nie veel beter nie. Tamara gesmeer krummels van haar skoot en lek haar vingers.
  
  
  "Goeie. En waarheen nou? Bergen Op Zoom, Costa Rica?
  
  
  "Nee. Ek skud my kop.
  
  
  "Maar Nick, Panama is die moeite werd om baie meer na die suide! Jy dink nie...
  
  
  "Ja, ons sal gaan om te bergen op zoom eerste," het ek gesê, onderbreek haar protes ... Kyk na jou, Tamara. Jy dood moeg. Ek kon vlieg die vliegtuig vir jou, maar ek dink nie baie mense is beter af. En in hierdie soort van weer, dit sou wees pretty damn moeilik om net te bly in die lug. Ons moet'n bietjie rus te kry.
  
  
  — Maar ons het nie tyd vir daardie.
  
  
  "Dan sal ons hê om die tyd te vind," sê ek vas. Sy kyk vraend na my, dan sug. "Jy is reg, Nick, soos gewoonlik. 'n paar uur van die kelders sou wees om die pad uit.
  
  
  Die Cessna 150 is nie ontwerp vir die kelders. Maar Tamara is bereid om nog'n verrassing vir my. Nah het fauteuils, wat dikwels gevind in motors hierdie dae. Vou terug, hulle was ietwat lomp beddens, maar jy kan slaap op hulle. Wel, dit was nie op die FAA se lys van die nodige toerusting, maar Tamara het nie blyk om te sorg te veel oor ONS veiligheid standaarde. Op hierdie punt, ek het nie omgegee nie. Ons uitgestrek, elk in sy eie stoel, ongeveer agt duim van die ander. Ons sit in stilte vir'n rukkie, op soek na mekaar. Die stilte het onderdrukkende.
  
  
  "Ons kan nie net laat die enjin loop die hele nag," het sy begin.
  
  
  "Nee."
  
  
  "Dit moet baie koud hier sonder iets om op te warm."
  
  
  Nog'n minuut van stilte. Die atmosfeer was belas met die onuitgesproke begeertes en verleidelike gedagtes. "Ons kan deel jou baadjie, dan sal ons nie koud kry," het hy uiteindelik vir haar gesê het.
  
  
  Ja, sy het ingestem. Sy het op en draai die aansitter. Die enjin hoes'n paar keer en dan oorreed. 'n skielike stilte het oor ons nie. Tamara huiwer... Sy stadig af sit langs my in my smal sitplek. Draai na my gesig, sy steek haar volle hoogte. Hy het haar rok en toegedraai ons in dit. Hy het haar liggaam aan hom. Haar ronde, hoë borste voel soos bevrore appels op my kaal bors as sy outomaties heerlik om my. Ons dye raak. 'n rilling trek deur haar. En dit was nie van die koue.
  
  
  Hy wou nie te skrik haar of haar seermaak nie. Ek het dit nodig vir te veel ander dinge. Skielik besig om haar minnaar is te riskant. Maar ek kon nie beheer oor my hande nie. Stadig en unstoppably, hulle gly af na haar skraal heupe en onder haar wol trui. My vingers gly liggies oor haar styf, plat maag. Ek kon voel haar bewe onder my aanraking. 'n versengende, beklemmende hitte gestyg deur my liggaam. My hand streel haar fluweel vel, soek, met die hoop. En dan het hy gevoel dat dit — 'n tinteling klop, 'n vae, maar beduidende rumatiek.
  
  
  Ons soen. Lui en terg op die eerste. Dan harder. 'n smeulende passie was om te opvlam in Tamara. Haar liggaam skud in my hande in die golwende bewegings. Haar mond was soos'n bitter vrugte. Hy ril en gespanne onder die krag van haar omhels. Ten slotte, het sy gebreek gratis. Sy lag. 'n trotse, self-tevrede glimlag, asof gespot en my begeerte. Maar as sy het die pret van enigiets, dit was haar eie begeerte, nie myne nie. Daar was geen brutaliteit of versteekte motief in haar glimlag.
  
  
  Sy het nie die versoeking weerstaan om my hande. Aan die ander kant, het sy stil te dring my op met haar bewegings totdat ons lê naak kant deur kant. Die kajuit was warm en vogtig, en nie net warm. Stadig en rustig, hy trek haar baadjie terug. Sy staar na nah, regtig staar na nah, al die pad. Haar sagte, blink vel, haar perfekte borste met hul bloedrooi nippels, haar welige mond dat opgestaan en het met haar vinnige asemhaling, haar ronde, sagte dye wat verander in'n lang, pragtige bene. My oë verslind haar. Sy lyk adorable. Sy hou haar arms om my'n drukkie. "Nick, Nick... — Wat is dit?" het sy gefluister. "Jy is so sterk, soos'n ware man. 'n stem soos dit moet wees vanaand, 'n stem soos ek gee myself aan jou. Geen leuens, geen truuks. Nie Rusland en Amerika. Net'n man en'n vrou saam... ek soen een bors saggies, dan die ander. Sy flinched, gryp my hare en trek my in vir'n ander lek. My hand gly tussen haar bene en dan die sagte binnekant van haar dye. Haar heupe ontspanne. Haar knieë wyd, nooi my om haar te neem heeltemal.
  
  
  Sy het ons rol oor in ons klein stoel. Nou ons is in iets anders. Dit is laer. Een van haar lang, lomp bene hang van die einde van die stoel, die ondersteuning van ons liggame. Stadig, sy laat sak haar hand tussen ons liggame. Sy druk my liggies teen haar nat, warm, bewe vlees. In klein, speelse kringe, het sy begin wriemel en wriemel. Haar vingers hongerig druk my in nah.
  
  
  "Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!" sy asemloos sug. Dit was asof sy heeltemal ingesluk my diep binne-in haar. Haar lyf gedraai. Gekerm met plesier, sy skop haar bene. Haar arms en bene toegedraai rondom my gespanne, mobiele liggaam. 'n chill hardloop teen my rug. Hy voel hoe haar spiere trek, asof hulle is nie meer deel van haar liggaam. Haar getref het. Met al haar siel en liggaam, ek was in die salige vreugde van die oomblik. Sy vou haar bene selfs stywer om my teer dye. Haar passievol vingers masseer my met ritmiese bewegings. My opgekropte ekstase gemors uit diep binne-in nah. Hy sidder. Hy kon nie meer sy bewegings te beheer.
  
  
  Tamara se vingers gegrawe dieper in my vlees. Nog lek, sy knyp my tussen haar hopeloos te styf dye. Sy kerm en kreun onder my as haar eie passie opgevlam met die krag van'n vloedgolf. Ons liggame skud krampagtig. Dit het nooit gelyk aan die einde.
  
  
  Toe was dit al oor, ons lê vir'n rukkie langer, uitgeput en vol. Ons monde gebalde. Die klank van ons asemhaling is diep en swaar.
  
  
  "Nick," het sy gefluister as ons begin om te val in'n diep slaap.
  
  
  'Mmmmm ...?'
  
  
  "Nick, wat se Smokey Bear?"
  
  
  
  
  Hoofstuk 10
  
  
  
  
  Costa Rica het ook bestaan hoofsaaklik van die berge. Sommige van hulle is dormante vulkane, wat soms bereik'n hoogte van meer as drie duisend meter. Maar in teorie, selfs die laagste deel van die vlaktes was nou op hierdie hoogte. Die berge uitgetoring bo hom op'n ongekende hoogte. As Kolonel Zembla voorspel het, die weer was erger as gevolg van'n krag veld versteuring. Nou dat die twee senders is vernietig, die dam se trappe was gesluit. Die blizzards dat Tamara en ek ervaar in Honduras het in'n orkaan.
  
  
  'n verskriklike koue gryp die lughawe as ons gevlieg suid laat in die nag. Tamara gevlieg in'n wye boog oor die Stille Oseaan om te verhoed dat die storm so veel as moontlik. Maar as ons verander die binneland in die rigting van bergen op zoom, ons is vasgevang in'n wêreld, vol gehuil, verblindende storm. Nietemin, Tamara daarin geslaag om die vliegtuig te land veilig in'n weiland naby hierdie Costa Rica hawe stad. Die Cessna se vlerke was bedek met'n dik laag ys. Die de-icers het nie hou.
  
  
  Die twee wildboere ons geland het langs besit van'n 1940 Buick vier-deur-sedan. Die motor is verseker met'n yster draad. Die agterste sitplek het op pad na hoenders. Die boer het nie soos die Nicaraguaanse geld baie, maar ons het nie enige ander wyse van betaling. Ons het ook nie regtig soos die feit dat ons het om te betaal tien keer die daaglikse prys vir hierdie rariteit. Ons gejaag die haan om die bakkie en ry af.
  
  
  Die kontras tussen die hooglande van Honduras en die kus streek van Costa Rica is onmiddellik sigbaar. Die sneeu wat geval het, daar in die bos was nog sag. Hier, die wind gewaai het vrylik oor die uitgestrekte van Nicoya Baai . Sneeu is weg geblaas uit die vlaktes en opgehoopte in die valleie of onder die skuiling van geboue en polle van die bome. Die wind waai oor ons uit alle rigtings. Vlae van die wind af en toe die motor gery het gevaarlik naby aan die dreinering slote wat loop parallel aan beide kante van die pad. Soms ons was byna stil te staan wanneer die stad en die sneeu val teen ons. Die konstante wind draai die sneeu en die stad in'n massa van die ys, wat geleidelik vries in'n beton-harde kors. Dit kraak as ons verby die ego. Die lug was'n skitterende wit, vol van gedagtes en flikkerende ligte. Dit is ongelooflik dat so'n intense koue en sulke skitterende skoonheid kan gekombineer word. Die kombinasie van hierdie twee oomblikke verblind my as ek gesukkel het met die stuurwiel. Ek kon skaars sien die takke van bome en bosse lyfstraf ons. Die motor getref ihs een deur een. Tamara heerlik vir my om op te warm'n bietjie.
  
  
  Ten slotte het ons gegly in bergen op zoom. Dit is die belangrikste hawe van Costa Rica in die Stille Oseaan. Die stad is geleë ongeveer 140 km wes van die hoofstad San Jose. Dit is gewoonlik'n stad met'n bevolking van meer as 30,000 mense. Nou is dit lyk meer soos'n leë begraafplaas. Daar was niemand in sig nie. Selfs die diere wat tac dele swerf soos stede. 'n ou skip en verskeie tuna treilers is geanker in die hawe. Hulle is gevries in die ys. Die stad, die sneeu, en die vol gehuil van die wind ingeduik die skepe en breek hul maste.
  
  
  Ons het voortgegaan om te ry in die hoogste rat. Ons vermoed dat al die Vacaciones was deel van'n toerisme-oord, op die ander kant van die hawe. Ons het gekom om te Skipper se koffie. Rook billowed rondom die skoorsteen, en die rooi gloed van'n té helder stoof skyn deur die vensters. Sy gestop. Tamara binne gegaan het om vir aanwysings te vra. Toe sy terugkom, het sy was ooglopend bleek. "Dit is verskriklik uit daar, Nick," sê sy, haar stem bewe. "Dit blyk dat die hele gebied is daar. Vroue en kinders bewe in die voorkant van die stoof. Die mans staan rondom hom en staar apathetically. Hulle is verward. Hulle is bang en byna sonder kos. Die Odin rondom hulle het vir my gesê dat daar was niks om te eet in die katedraal, waar selfs meer mense sit. Hulle gaan om te sterf, Nick. Ons het om te sit'n draad hierdie!
  
  
  Hy streel haar bene paaiend. "Ons sal alles doen wat ons kan. Waar is almal in die saal?
  
  
  Sy knik ongelukkig. "Wat doen ons wanneer ons daar kom, Nick? Jy kan nie sê dat Mej Mohada ons gestuur het. Hulle sal nooit dit koop! Verder, ons weet nie of daar enige Zembla ondersteuners in die hotel. Hulle kan daar wees, maar die sender kan enige plek weggesteek word.
  
  
  "Ek weet nie, maar ons moet iewers begin, Tamara, soos in Polencia."
  
  
  Uiteindelik het ons na'n wye boulevard met hotelle, kroeë, en souvenir winkels. As'n gevolg van die toename in toerisme oor die afgelope vyf jaar, het hulle het opgeskiet na die reën. Al die Vacaciones was om een van die grootste geboue. Dit was van die pad geskei deur'n semi-omsendbrief oprit. Van die pad, dit lyk soos'n groot chrome tuit met klein balkonne. Die twee onderste verdieping is uitgebrei om rondom'n son terras en'n reeds gevries swembad. Die hele werf is omring deur'n hoë klip muur.
  
  
  Vyftien meter van die ingang, die smal ingang is geblokkeer deur'n Fiat motor. 'n druppel van die rook ontsnap uit die uitlaat pyp. So die enjin loop. Die vensters was gesluit. Maar wanneer dit gestop het, die deur langs die bestuurder onmiddellik oopgemaak het, en'n man het gekom uit op die nah. Hy het die deur oop, kom naby aan ons. Agter dit, sien sy'n ander man ry. Albei mans was met'n pistool geweer wys op die Buick. Hy versigtig getrek uit sy geweer en geplaas ego op die sitplek langs hom. Hou die geweer in sy regterhand het hy gerol af in die venster met sy linkerhand. Haar sou bly beleefd so lank as moontlik.
  
  
  "Senor?" Die man het gevra, met'n verdagte kyk.
  
  
  "Kan jy jou motor beweeg," sê ek. "Ons wil om te gaan na die hotel."
  
  
  "Die hotel is vol. Nuwe gaste is nie meer toegelaat nie.
  
  
  "Ons is nie gaste," sê ek vinnig.
  
  
  "Ag, nie? Wat dan?'
  
  
  "Ons is genooi," Tamara gesê.
  
  
  "Besigheid," het ek bygevoeg.
  
  
  Die man knip en kyk meer waaksaam as ooit. Is jy kunstenaars wat veronderstel is om uit te voer vir sondaars sonder Sonde?
  
  
  Tamara en ek verruil'n vinnige blik. Ons het nie verstaan wat hy bedoel, maar ons knik vinnig.
  
  
  "Natuurlik," sê ek. "Ons is kunstenaars. Sal jy ons laat slaag?"
  
  
  Wie is hulle, Juan? "Stop dit!"het die bestuurder van die Fiat geskree.
  
  
  Kunstenaars, " Juan terug geroep. Ego se oë vernou tot splete. "Maar hulle kyk nie gelyk op alle. Ek dink ...'
  
  
  Ego onderbreek haar. "Ons sing en grap en..."
  
  
  Pooh! die man lag. "Ons kan dink van iets beter."
  
  
  "Ek dans," Tamara het gesê in'n lae, nooi stem, kyk op na hom. Hey, ek het daarin geslaag om vorentoe te leun terwyl gepruttel uit my bors. Geen geringe prestasie met al die klere wat sy dra. Die minagtende glimlag op die wag se gesig verdwyn soos sneeu in die son.
  
  
  -"Bueno ! Dit is beter!'
  
  
  "Ja, vriend," het hy onderbreek is, " voor jy sien Senorita Fandango van Fandango en Slyp." 'n eksotiese danser met'n wêreldwye reputasie. As jy haar sien...
  
  
  "Sy," het die man gesê. Hy laat sak die geweer en stap terug na die fiat .
  
  
  "Onvriendelike seun," mompel ek toe hy terug in die motor.
  
  
  Hy het die deur oop en kyk hoe ons nou. Hy opgetel het die radio van die paneelbord en het gesê'n paar woorde. Daar was'n een-minute vertraging. Dan het rumatiek. Dit moet klink goed. Ten minste die man knik aan die bestuurder, en die Fiat gery terug.
  
  
  "Die eerste hekkie is verby," sê ek toe ons verlede ego. "Die sender is hier by die hotel."
  
  
  "Want daar is sekuriteit?"
  
  
  "Ja, en ook omdat die herberg brand met'n heilige lig. Dit beteken dat hulle het hul eie kragopwekker. Daarom was hulle bereid om vir die komende gebeure. Vermoedelik, Zembla het reeds gestasioneer sy manne hier in afwagting van gebeure.
  
  
  "Ek hoop alles is warm," sê Tamara, sidder.
  
  
  Hy het gevoel sy skouer. Die wond is genees is goed. "Ek wonder," het hy het vir haar gesê ingedagte, " waar hulle weggesteek die sender."
  
  
  "Haar, anders sal ek wonder wie of wat hierdie" sondaars sonder sonde " is?
  
  
  "Ek weet nie. Kan jy dans, deur die manier?" Sy glimlag. "Ek kan nie weet enigiets oor jou Smokey bear, Nick, maar ek het geleer'n paar truuks in Ulyanovsk."
  
  
  "Dit sal handig te pas kom," het ek gesê, " want ek weet nie enige kaart truuks."
  
  
  Ek was nie verras deur die gebrek van'n portier. Die saal was verlate, behalwe vir die ontvangsdame. Dit was soos'n museum van die skone kunste. Die mure was bedek met muurskilderye en skilderye. In die middel van die goue mat was'n fontein versier met plastiek blomme. In die verste hoek agter'n toonbank, staan'n stadige jong man met satyn oë en ekspressiewe neus. Ego het'n oop e-pos en die sleutel raam op sy rug, en'n klein skakelbord op sy linkerkant. Daar is waarskynlik nog'n walkie-talkie onder die blink rosewood counter. In elk geval, hy kyk na ons afwagtend as ons genader het. So was die gespierde man leun teen die toonbank langs hom. Soos al die hotel bestuurders, hierdie man was die dra gestreepte broek en'n angelier in sy knoopsgat. Maar die ooreenkoms geëindig daar. Die ego baadjie lyk soos'n geswelde vark se blaas. Die angelier het verlep, en sy ego-swaar bors bult deur die siek-pas pak. Blykbaar, het hy die ware bestuurder se klere en hom weggesteek iewers. Hare, met die hoop hy sal nie koud kry in sy onderklere.
  
  
  Ek kon hoor Tamara se vinnige asemhaling. Ek het haar intuïsie. Zembla geblokkeer alles binne en buite. Ons het daarin geslaag om te kry verby die eerste lyn van verdediging, maar daar was nog steeds'n baie om te doen.
  
  
  Die pseudo-bestuurder regop en kyk ons op en af. Die ego stem gelyk te kom van regoor'n baie diep mens. "Fandango en Slyp?"
  
  
  "Ja."
  
  
  — Jy is nie op my lys, Senor Fandango.
  
  
  "Haar Slyp; sy is'n Fandango. Maar ek kan gee jou'n verduideliking.
  
  
  "Ons agent," Tamara onderbreek het, " het dit alles deurmekaar.
  
  
  "Die ander kunstenaars kon nie kom nie," het ek gesê.
  
  
  "Hierdie verskriklike weer. †
  
  
  Die bestuurder het sy hand. "Stop dit! Stop asseblief! Ek wil nie om te hoor oor dit weer. Het jy beide dans?
  
  
  Hy hoes verskonend. "Wel, sy meestal weg rondom dit, en..."
  
  
  "Hy is my bestuurder nou, en..."
  
  
  "Maar as jy daarop aandring, ek wil nog steeds dit."..
  
  
  "Dit is genoeg! Dit is waarskynlik so goed asof jy nie dans, Senor Slyp. Hulle vra vir'n vrou en'n vrou wat hulle sal kry. Iets om jou te vermaak goed, is dit nie? Waar is jou pak, senorita ?"
  
  
  "Moenie bekommerd wees oor dit," Tamara het gesê skerp. "Maar ek moet musiek."
  
  
  — Hulle het nie jou vertel dat?" Hotel Vacaciones het'n voltydse span van drie mense. Dit speel in die cocktail bar, regdeur die seisoen. Hierdie kombinasie is tot jou beskikking. Die bestuurder sug byna ongelukkig. Ek hoop jy is so goed soos Carmen...
  
  
  "Carmen?"
  
  
  "Carmen LaBomba, senorita ! Sy is baie bekend in hierdie gebied. Ek het nog nooit gehoor van julle.
  
  
  "Wat sal verander voor vanaand," Tamara belowe nors. Sy wink na ego weer. Haar nie gemaklik voel. My kraag begin te knyp my nek. Dit was soos ons aansoek doen vir'n goeie werk in Union City, New Jersey.
  
  
  "Senor, ons is koud en moeg en honger," het ek gesê skerp. "Hey, as jy nog het om te voer..."
  
  
  "Ja. Pepe, wys hulle aan die ih kamer.
  
  
  Die ontvangsdame gespring om aandag. "Jy! In watter kamer?'
  
  
  "Is daar nie'n permanente plek vir kunstenaars? Een van hierdie, apart van die gaste, in die agterkant van die hotel?
  
  
  "Joune, joune," Pepe ooreengekom . Hy knik kragtig en gryp'n sleutel van die raad agter hom. Hy koes onder die toonbank. "Op hierdie manier, krimpvarkie gunsteling."
  
  
  "Ons sal jou bel," het die bestuurder gesê. "Het'n goeie tyd, senorita, en jy sal so goed soos Carmen."
  
  
  Tamara het ego'n sensuele glimlag. Ons het die bestuurder deur middel van. "Nie baie vriendelik, is dit?" Tamara opgemerk toe ons verby die mimmo lig.
  
  
  "Ek dink hy regtig graag hierdie Carmen," sê ek. Haar steeds nie voel baie gemaklik met die manier waarop dinge gaan.
  
  
  Ons stap af in die gang wat gelei het tot die belangrikste saal. Dan het ons het'n groot omsendbrief kamer vol van die wit ronde banke, gemaklike stoele, tafels, en kolomme. Aan die een kant was'n groot venster met'n uitsig van die sonnige terras. Die ander kant verander in'n cocktail lounge. Hoë tussen twee groot pilare hang'n banier met'n groot goue letters:
  
  
  WELKOM, HEILIGES VAN DIE WARE EVANGELIESE KERK-vroomheid-kuisheid-suiwerheid-GESEËN GEBLY.
  
  
  "Jy sal hê om te dans daar later," Pepe gesê. Hy het gewys op die cocktail lounge, wat gevul is met'n harde lag.
  
  
  Hy kyk by die sitkamer in die rigting Pepa aangedui het. "Wie is dié mense oor daar?" Ek het gevra, op soek terug by Pepe.
  
  
  Pepe haal sy skouers op. "Heiliges van die Ware Evangeliese Kerk, senor . Wat anders kan wees in hierdie hotel?
  
  
  - Vir estestvenno. Wat anders?"
  
  
  Ons is op pad in die gang af en deur middel van die sitkamer. Ek was herinner aan die wagte se kommentaar oor" sondaars sonder sonde." Ten slotte, die ontvangsdame gryp hom deur die skouer. "Pepe, hulle het ons baie onverwags. Ons verstaan dit nie op alle. Wat is hierdie, uh, Heiliges?
  
  
  'Noord-Amerikaners, Senor Gruis. Hulle glo dat die drink, rook, dans, of slaap met iemand anders se vrou is sondig. Hulle bespreek'n kamer by die hotel as deel van hul kruistogte rondom die buite swembad te omskep almal wat geniet die paar vreugdes van die lewe. Ek vertel jou dit as'n vriend, senor . Ons verwag om te wees baie verveeld met hierdie Heiliges. Ongelukkig, ih was vertraag deur'n skielike verandering in die weer. Baie irriterende.'
  
  
  "Jy kan sê hulle is omskep," Tamara het gesê met'n skelm glimlag.
  
  
  Pepe gerol sy oë. "As ek, soos hulle, het gedink dat die draad, die einde van die wêreld is naby, ek sou vra om haar op my knieë vir vergifnis, vir haar verstok sondaar. Ten minste as ek die kans kry! Aan die ander kant, as daar was niks verkeerd met my leefstyl...
  
  
  "Ek verstaan. Nou dat hulle het'n kans, hulle vang."
  
  
  "Dit lyk soos dit," Pepe gesê. Hy gerol sy oë weer. Ons het afgekom op'n leë eetkamer. Ons het gestap om die kombuis deur middel van'n smal gang. Pepe het een van die klein deure en beduie vir ons te gee. 'Die stem. Ek is bang dit is nie ons beste kamer, maar.....
  
  
  "Ons verstaan dat," sê ek. — Wat oor die show?" Hoekom is ons gevra om dit te doen?
  
  
  "Al die Heiliges is getroud, senor, werklik getroud is. En die vroue wat hulle met hulle saamgebring het... Die sekretaris glimlag skaam en skuifel sy voete asof hy nie heeltemal weet wat om te doen met sy figuur. "Ons het gedink dat dit die beste om te voldoen aan ih se nuwe behoeftes so veel as moontlik. Ons wil nie hê hulle om te kry in die manier of enige geraas."
  
  
  "Ja, dit sou regtig gemors die situasie met hierdie storm, sou dit nie?"
  
  
  Pepe verstyf. Koel en met selfbeheersing, het hy gesê, " Moenie vra nie meer vrae het, senor. Jy is goed betaal.
  
  
  Veral as jy kan vermaak ons gaste in'n aangename manier. Anders as wat, dit is nie een van jou besigheid. Ek stel voor jy bly hier totdat jy het om uit te voer. totsiens.'
  
  
  Pepe was reg. Daar was nie baie van die items in die kamer. Die mure en plafon was roomkleurige. Die vloer is bedek met dieselfde goue mat soos in die salon. Daar was'n stoel, 'n stoel, en'n lekker lessenaar stoel in'n swaar donker styl wat nageboots spaans. Die dubbel bed was bedek met'n donker blou brokaat deken. Daar was ook'n klein badkamer met'n bidet wat gelyk of groter as die stort stalletjie. Die terras is met sneeu bedek. Die vensters in die skuifdeure gebuig onder die krag van die wind. Maar na alles wat ons wil deur die radiator uitgestraal'n lekker, gemaklike warmte. So ons het in die kamer totdat ons het om te kry naby. Pepe het sorg van dit, deur die manier. Hy is toegesluit ons!
  
  
  "Wat bliksem," ek grom, yanking op die deurknop.
  
  
  "Nick," Tamara het gesê, " kom kyk."
  
  
  Sy sit deur die gly deure. Hy stap oor en gaan staan langs haar. Sy wys na'n uitbreiding van die kombuis loodreg na ons kamer. In die kombuis, deur die verligte vensters, sy kon sien die vet bestuurder praat met'n paar gewapende mans. As gevolg van die ongunstige hoek, ek kon dit nie maak uit alles. Ek het gesien hoe twee mans sit by'n tafel. Ih pistool gewere hang ongemaklik op hul rug. Hulle is Ali. 'n figuur in gestreepte broek beduie wild met haar hande. Ek het nie gedink hy was mal. Dit het gelyk soos hy was die gee van bevele uit. Die stomers knik gereeld en het voortgegaan om te eet. Na'n rukkie, die bestuurder verdwyn.
  
  
  "Wat dink jy?" Tamara gevra.
  
  
  "Ek weet nie," sê ek. "Dit lyk asof hulle om te eet. Haar hotel sal weet waar hulle gaan!
  
  
  "Wag, hulle kry up!"
  
  
  Die mans staan op. 'n vet ou vrou in'n vormlose rok verskyn. Sy maak haar stoel. Niks gebeur het nie vir maande. Ek was bang ons sou verlore oë van haar. Dan, 'n bietjie verder op, die heilige lig gekom het, en ons het ih weer. Hulle strek, gaap geweld, en gekrap hulself. Uiteindelik het hulle gevind dat'n spel vir'n klein vierkantige stoel en begin speel kaarte. Rondom die mans, Odin, leun terug in sy stoel, sy geselflaai voete toegedraai rondom die stoel bene. My aandag is gevestig op die voorwerp was hy leun teen. Dit was'n dik oak deur met'n swaar yster toebehore vir'n yskas of vrieskas.
  
  
  "Ja," het ek gesê stadig, " ja, ek begin om te verstaan haar.
  
  
  'wat?'
  
  
  — Ek sal wed jy enigiets wat Zembla se installasie is in die vrieskas." Verkoeling vir estestvenno is afgeskakel. Die pype en kanale van die binnekant van dit vorm'n mooi oordrag netwerk."
  
  
  'is jy seker?'
  
  
  "Nee," ek erken, " maar is jy seker dit is nie die geval nie ?"
  
  
  "Nee."
  
  
  "Ten minste dat die man nie meer daar is nie bewaking van die steaks," sê ek. "Ek het om ondersoek in te stel. Ons kan net so goed begin daar as nêrens anders.
  
  
  Sy het heerlik om my. Daar was kommer in haar oë.
  
  
  "Maar hoe?'
  
  
  Ee omhels haar. Haar liggaam was skud. Ek het gedink oor dit hard en lank. As ek net gehad het dat die spoel van die tou, ek het haar verlaat, in Polencia. Of my stilet, wat geneem is van my in die Maja-tempel. Of my Luger links in Washington... Nie die vind van'n logiese oplossing na'n tyd, haar personeel het begin om te oorweeg minder voor die hand liggend opsies. Maar selfs diegene was minder geskik as gewoonlik. Dan, na'n lang pouse, het hy gesê ingedagte,"Goed, miskien is daar'n manier uit as ons gebruik jou sigarette." Ee se oë verbreed in afgryse as sy demonstreer haar plan. Sy snak na asem. "Moenie probeer om dit! Dit is onmoontlik!
  
  
  "Net soos almal anders. Ons het om iets te doen. Bly hier en gee my'n alibi in die geval Pepe of enigiemand anders wys.
  
  
  Sy gryp my jas dig in beide hande en haar kop geskud. — Nee, dit nie doen dit nou. Ons het'n klein kans, maar slegs as ons kan kry uit hierdie kamer met behulp van die gewone metodes. Nie as jy breek die deur oop en God weet wat alarm sal opgewek word. Jy moet jou beweeg tydens die opening van Senorita Fandango, Nick. Wag asseblief. Dan kan ek help jy ten minste deur steurende Zembla se manne.
  
  
  "Senorita Fandango se debuut, is dit nie?" Haar glimlag was krom. — Wil jy regtig dink jy is goed genoeg om te hipnotiseer die hele hotel?"
  
  
  Sy druk haar bewende liggaam om my volle lengte. Met behendige, vinnige vingers, sy knoop my baadjie. Sy het'n stap terug, lag as sy trek uit haar eie rok. "Nick, kon hy vorendag te kom met'n beter naam?"
  
  
  "Ek het om te improviseer," sê ek defensief. Hy het sy jas op die vloer langs Tamara. "Mmm ... Tamara oopgeknoop die wol trui gedra het as'n bloes, sodat haar groot, vol borste was net gedeeltelik bedek. Sy het'n paar stappe weg voordat sy uiteindelik genoeg gehad kamer.
  
  
  "Senorita Fandango begin haar prestasie!"
  
  
  Sy knoop haar romp en verlaag dit. Haar trui het uitdagend na haar dye, soos'n klein mini-rok. Soos'n skaam meisie het, het sy lig die soom van haar rok en toegedraai haar ego om haar middellyf. Sy was naak van haar dye aan haar voete, behalwe vir'n klein paar van die wit onderklere.
  
  
  Toe het sy begin dans. Haar liggaam bly roerloos. Slegs die deel tussen haar naeltjie en haar knieë was skud en draai harder as die bome buite in'n storm!
  
  
  "Wat dink jy, Nick?" — Wat is dit? " vra sy met'n glimlag.
  
  
  Wat ek dink sy gesê. "Ek dink jy is meer Senorita Maal as Fandango. En Senorita La Bomba met hom.
  
  
  Sy het begin om te lag saggies. Sy skeur die knoppies op haar rok. Haar wol sterte was om te val uit haar skouers. Sy steek haar hand agter haar rug te verwyder haar bra. Sy opgetel het die tempo. Sy het na my amper naak.
  
  
  "Moet ons nie...?" vra sy hees, knik haar kop na my.
  
  
  Laat ons doen wat? My gedagtes was ver weg, en dit het my'n oomblik om te verstaan wat sy sê. Praat op'n tyd soos hierdie! Dit was nie veronderstel om te gebeur! Dan is haar tong gevind sy eie. "Maat, ja, natuurlik! Ons gaan'n harde tyd!
  
  
  Tamara sug weer. Sy steek haar hand uit, gryp my gordel, en het my'n goeie tug. Hy voel'n tug in sy gespanne liggaam. Tamara is nog steeds spin, spin. Hy steek sy hand uit en neem die dun wit nylon. Ek trek dit. Hoekom nie? Sy was reg. Ons wil beter wag." Wat is die beste manier om tyd om dood te maak? Sy het opgehou dans en druk haar naakte liggaam teen myne. Sy soen my, heftig. Haar lippe was nat en warm. Ee tel haar op en dra haar na die bed, ons lippe nog steeds saam gedruk. Ons geland het openlik op die bed. Vinnig, ons het voortgegaan om te soen. My tong gesink diep tussen my hunkering lippe in die warm hol en dan rta.
  
  
  Sy lig haar arms te draai hulle om my nek. Maar ih gehou haar wyd uitmekaar en druk haar terug in die sagtheid van die kussings. Hy het opgestaan en haastig afsny nie. Tamara leun terug teen die kussings en kyk. Arms wyd, bene effens uitmekaar. Sy asemhaling swaar.
  
  
  Nick, " fluister sy toe haar bed langs haar.
  
  
  "Dit weer doen soos jy gedoen het die laaste nag... My hand dwaal oor die heuwelagtige terrein van haar borste, mimmo haar nippels, haar gladde maag na die sagte lig warmte. Sy het gekreun. Haar liggaam gevind " onafhanklike lewe onder my streel. Haar stem sug in my oor, my gesmeek om haar te neem en heeltemal uit die brandende vuur wat brand gesteek my vingers in haar heupe. Hy soen haar lippe, haar ken, die sagte holte van haar nek. My tong omkring haar harde nippels. Nuwe vibrasies ons tref. My nat lippe streel haar lewe. Haar, voel haar satiny vel trek. My gryping mond val selfs laer tot Tamara geskree met plesier. Sy gerol van kant tot kant, gekerm met vreugde as my lippe gesmeer haar, toe te voeg tot haar intense kloppende opwekking. Sy hou haar hande in skielike bewegings. Haar vingers gegrawe in my hare.
  
  
  Haar liggaam regop, bewing en wriemelend onder my. Haar, voel haar nat warmte. Sy lê op die vloer, wag wild, gereed om te ontvang my. Sy gryp my met'n krag wat was byna ry my gek. Sy het haar vreugde hardop. Haar arms toegedraai krampagtig om my nek, en sy druk my teen die afskaling kurwes van haar bors. Haar liggaam onder my herhaal my ritmiese bewegings in die wild, onbeheerbaar stoot. Haar kloue gegrawe diep in my rug, gly af, en bietjie in die vlees van my heupe. Sy stoot my dieper in haar, die verspreiding van haar heupe so ver van mekaar as moontlik.
  
  
  Bevredigende Tamara se woes behoeftes was'n vervelige taak. Hy laat sy tong gly heen en weer in haar mond om haar te kalmeer en herwin haar kalmte. Dit was hopeloos. Ekstase, sy vou haar bene om my rug. Haar naakte liggaam was glad met'n bank van brandende passie. Sy boog haar rug. Op en af. Stadig op die eerste, in die golwende bewegings, dan vinniger en vinniger, totdat al die sintuie was verban rondom ons liggame. Uitgeput ons val op die bed haar die invloed van drank was, nie in staat om te beweeg haar wou iets te sê, maar kon dit nie vind nie haar woorde, bereik oor haar en trek die komberse oor ons sweet liggame. Tamara wieg liggies in my arms.
  
  
  
  
  Hoofstuk 11
  
  
  
  
  Die cocktail bar was bekend as El Coyuntura . As iemand rondom die gaste — heiliges en sondaars — nie was daar vroeër in die dag, sou hulle reeds gedruk in. In ander woorde, almal het geweet ons was komende.
  
  
  In die voorportaal, daar was'n wye uitgekap mahonie bar met die nodige spieëls en bottels agter dit, en'n gesellige kroegman wat gepraat het drie tale, en al drie was sleg. In plaas van'n koper staf, die vat wat'n duidelike plastiek buis met die buisligte. In die sensuele rooi neon ligte, elke vrou kyk ten minste tien jaar jonger. Daar was'n paar sagte sitplekke oorkant die bar, maar die meeste van die sitkamer was beset deur die ruimte agter dit, wat lyk soos'n amfiteater met afgeronde mure bedek in die geel papier. Ronde tafels is opgestel om'n posseël-grootte dans vloer en'n klein verhoog. Die helfte van die stadium was beset deur die beloofde kombinasie van die kitaar, trompet en klavier. Die musikante gespeel met meer entoesiasme as talent. Hulle bly stil nou, na die uitvoering van Mama Looka Boo Boo met groot entoesiasme kort voor . Sommige van die mindere heiliges toegegee in die diaboliese sonde van dans en strompel terug na die stampvol tafels of bar aan te sluit hul vriende. Die mans was geklee in swart pakke en dasse-hoewel die meeste van die bande is nou losgemaak.
  
  
  Die vroue was selfs meer suur, ih kake geklem, ih hare is slicked terug en trek in'n bun. Vormlose rokke wat gestrek het van haar nek tot by haar voete verberg haar figuur. Hulle is'n bietjie dronk, lag, rollende hul glasagtige kraalogies en skree hul lang woorde oor die storm.
  
  
  Buite, die storm getref het alles met skrikwekkende geweld. Ten spyte van die gille en die muffling effek van swaar gordyne, het hy herhaaldelik hoor die klank van gebreekte bome, rotse, en die wrak slaan die mure. Die gebou sidder, en die drankies rammel in hul glase. Stem soos hierdie, die Titanic moet gegaan het, hy het by homself gedink. Slegs dan was moed en vasberadenheid in die aangesig van die dood nog steeds tradisioneel alledaags. Hier is die vrome heiliges gedrink koorsagtig, vasbeslote om hulself te geniet tot die laaste uur. Met so'n babelas, sou hulle waarskynlik wens hulle was dood die volgende oggend.
  
  
  Hare was agter die skerms, die stadium was oop in die voorkant van my. Tamara sit langs my, toegedraai in die wit laken ons wil gesteel uit die bed in die kamer. Sy vou dit soos'n sarong en vasgebind met'n rooi gordyn koord om haar middellyf. Dit het haar die voorkoms van'n maagd, 'n passievolle maar nog steeds foutloos bruid wag vir haar man. Ten spyte van die afwagting in die slaapkamer, het hy nog steeds was nie seker wat sy gaan nie terug op die verhoog. Sy het nie geweet dit self. "Speel saam deur die gehoor," het sy gesê as ons sit op haar kostuum. Na die aanhoor van die combo, hy was nie seker of dit sal werk. Die belangrikste ding is om asseblief die openbare en lei werknemers. Ons het ooreengekom op hierdie.
  
  
  Ek het omgedraai om te Pepe, wat was leun teen'n pilaar sowat drie voete agter ons. Hy wil kom vir ons vyftien minute gelede en was nou speel gasheer. Of'n sekuriteitswag, gegewe die bult op die linker kant van die kamisool se ego.
  
  
  "Ek sal voortgaan om te voer haar," emu het vir haar gesê.
  
  
  Bueno . _ Groep ...?'
  
  
  "Ek het met hulle gepraat oor dit'n paar minute gelede. Na alles, het ons gevind'n melodie wat hulle sê hulle weet. Ek sal dit nie glo nie, totdat ek dit hoor.
  
  
  "Hulle is goeie seuns, senor.
  
  
  "O, hulle is groot!" Combo te kenne gegee haar. Die trompetspeler blaas'n fanfare as die ego instrument bevat'n vrugteslaai. Hy het'n stap vorentoe en beduie met sy hande totdat almal was stil, behalwe vir'n baie vet vrou wat die hindernis.
  
  
  Haar geskree hard. - 'Yahora, dames en caballeros, la senorita fandango! mui celebre y directamente de San Jose!'
  
  
  Hulle het waarskynlik nie verstaan spaans, maar wat ek gesê het, is duidelik genoeg. Hulle het begin hande klap. Die eerste van die hiccuping vrou, en dan die hele kamer. Huiwerig, die musikante begin om uit te voer "Rumba Tamba". Tamara het die stadium. Haar uit. Verby mimmo nah haar gesien het'n laag van die verf glinster op haar gesig. Sy was bang. Waarskynlik meer bang as as hey het om te doen wat hy gaan doen aan haar. Sy het gestruikel. Die Odin rondom die manne snak. Sy herwin haar balans. Met ontkleedanser vordering, sy loop na die sentrum van die stadium. Sy loer by die combo, gevang die swaar roetine, en begin die sensuele beweeg sy het my getoon voor. Haar bolyf beweeg skaars. Die blink van die voue van die vel swirled met die vinnige omsendbrief beweging van haar dye en boude. Sy het omgedraai en stadig begin om los te maak die rooi string. Sy laat dit dangle as sy los dit. Ee samesmelting begin om te ontvou net op sy eie. Sy het haar ego styf aan haar bors en kyk op Pepe en my. Glimlag, sy gooi my'n skoenveter.
  
  
  Sy het voortgegaan om te hou die vel in haar linkerhand. Sy sit haar ander hand in haar lang blonde hare en lig ih up. Toe het sy begin dans. Die vel stadig oopgemaak het tot die gehoor kon sien dat die band van haar bra en broekie. Die kitaarspeler pragtig ondersteun ee met die vibrasie van die snare en'n skerp koord met elke beweging. Die gehoor hou dit. Slegs'n paar van die vroue paled'n bietjie. Pepe gekyk elke pyl en bordjie met'n skelm kyk in sy oë.
  
  
  Pepe sit'n tou om haar nek en verwurg hom. Hy storm na die kant om te ontsnap. Hy strenger'n tydelike strop om dit. Hy val op sy knieë. Dit was makliker en vinniger manier. Hy het probeer om te gil, maar die skoenveter verdrink uit enige klank. Hy trek haar harder. Met behulp van die tou as hefboom, hy druk sy duime aan die agterkant van die Ego se kop. 'n ruk, en die teiken rol sywaarts.
  
  
  Niemand lyk om op te let. Die skare en die mense geplaas deur die" bestuurder " in die sitkamer gekyk Tamara se elke beweging. Die ritme van die musiek het vinniger en vinniger. Alle oë was op Tamara. Sy was gesleep deur die dood lessenaar klerk in die skadu van die vlerke en gegooi deur die ego op die top van'n stapel van leë bier kratte. Tamara se baadjie was lê op een van die kratte. Sy toegedraai die res van haar klere in dit en het alles met haar, ten spyte van Pepe se besware. Hy trek sy baadjie oor die stadium en knoop dit. In die geval van die moeilikheid, Tamare kan nou vinnig gryp haar klere. Haar, kyk na haar voer.
  
  
  Sy het die laken. In haar bra en broekie, sy wieg op en af met oordrewe vinnig en wankelrige bewegings. Sy het gedans asof haar lewe daarvan afhang.
  
  
  En so was dit. Soos myne, deur die manier. Hy het gegly uit die vlerke en af in die smal gang wat gelei het tot die belangrikste ingang voorportaal. Dit het gestop vir'n oomblik wanneer dit bereik die saal. Onthou hy sien hoe twee mans staan daar op hul pad na die sitkamer. Hulle lyk net soos Pepe, soos gaste van die hotel. Oni ruik soos die beskermhere van'n goedkoop Paryse bordeel. Die lug snuif dit. Die reuk van rose water Stahl tsenymnogy is swakker.
  
  
  Hy loer versigtig om die hoek. Tamara is beter doen as wat ek kon gehoop het. Die twee mans is slegs'n paar meter weg van waar die saal het geword van die belangrikste sitkamer. Een was voortdurend skeer die ander in die ribbes. Blykbaar, fynproewers van fyn kuns. Met'n .22 - kaliber Trejo en'n outomatiese pistool in haar hand, Pepe ingesluip die ander manier so stil as wat hy kon, totdat hy bereik die leë kafeteria.
  
  
  Die tafels was so gereël dat dit moeilik was om te slaag openlik, na die kombuis, na die ander kant van die kamer. Die tafels was ten volle te stel. Ons het om versigtig te wees om nie te stamp in enigiets of breek iets. Lig gestroom deur middel van die ronde vensters in die twee swaai die deure. Soms hoor ek geluide in die verte. Hy liggies stoot die deur oop en gegly binne-in. Haar gedruk teen die gekerm klein nis tussen die kombuis en die eetkamer.
  
  
  Daar was'n buffet met rakke aan die onderkant vir eetgerei en karaffen. Volgende aan dit, met die deur oop te maak, was'n groot linne kas vol van handdoeke en tafeldoeke. Daar was ook besems en moppe, 'n paar emmers, die skoonmaak van poeier, en'n vier-liter kan van die vloer pools. Haar laat die dag rustig naby en loer in die ware kombuis. Slegs'n deel van dit kan gesien word: 'n twee-deur yskas, 'n outomatiese skottelgoedwasser, en'n stoel wat hy voorheen gesien deur die venster. Die klanke wat sy gehoor het in die eetkamer kom uit'n vet vrou skoonmaak van'n stoel. Gesnuif en neurie vir haarself, sy fiddled rond. Die gang na die koue kamer moet gewees het om die hoek, uit my lyn van sig. Sy nie stahl om enige verder te kyk nie. Ek wou nie die risiko om gesien te word. Dit het nie saak in elk geval.
  
  
  Hy het een van Tamara se sigarette en steek dit met'n wedstryd oor die hotel boks wat hy gebring het deur die kamer. Hy staan vir'n oomblik, luister aandagtig. Ek kon nie hoor van haar, behalwe vir die af en toe gekletter van potte en panne en die vrou se asmatiese asemhaling.
  
  
  Na die rook het, het hy na die linne kas en gooi'n paar handdoeke op'n leë emmer. Hy het dit'n bietjie was op nah en gooi'n sigaret op die top van dit. Siende dat dit sal voortgaan om te smeul, hy loop deur die swaai deure van'n dag gelede na die eetkamer en Stahl om te wag. Ek het haar kas oop. Tamara het gesê dit sou neem twee en'n half minute, maar dit was moeilik om te vertel die presiese tyd as gevolg van die saal grootte. Brandbomme sigarette het aan die een kant'n bal van dieselfde samestelling as'n pas — in hierdie geval, 'n draad met'n handelsmerk indruk. Die sigaret was verder gestop met bruin katoen geweek in salpeter. Die oop kante van die sigarette is gemaak van ware tabak. Sit in die eetkamer wag was senuweeagtig, maar daar was niks anders wat sy kon doen. Haar vertrou Tamara te hou almal besig. Die sekondes verby pynlik stadig. Dan is die sigaret uitgebrand.
  
  
  Sy het die vuur aan die gang vir ongeveer vyf sekondes, wat was genoeg om te draai die emmers in rook bomme. Die beddegoed aan die brand, en dan is die handdoeke begin smeul. Suur rook billowed van die kaste in die kombuis. Selfs op die ander kant van die deur, ek kon ruik haar vaagweg as die vrou uiteindelik begin skree, " Fuego ! Fuego !
  
  
  Stilstaande haar hurk, luister na die gille. Dan swaar shaggy hoor haar, en twee wagte geskree, " Oe ! Fuego ! Haar, ek hoor'n mens sê. Hy trap in die nis, pistool in die hand. Die wagte was om te probeer om uit te vind wat was aan die brand. Die vet vrou het geskree, swaai haar arms. Al drie van hulle was hoes en hoes van die rook.
  
  
  "Hande," ek bestel het.
  
  
  Die vrou uitasem harder as ooit. Die uniform mans het omgedraai en gaap in ongeloof. Nou is die vuur het sy hoogtepunt bereik. Dik, olierige rook billowed oor die kabinet, verberg die feit dat die vuur brand net in'n emmer. Die rook en die stank moet verwar het my reflekse soos een man bereik vir sy geweer en die ander gespring by my. Haar skoot was die eerste in elke stam. Die plat, skerp pop van die .22 was verlore in die gille van die vrou en die brul van die ander man spring op my. Ek het'n stap vorentoe, sodat hy saam met my was'n oomblik vroeër as wat hy verwag het. Haar, het op sy knieë en duif tussen die ego bene. Toe hy val op die top van my, het hy toegedraai sy arms om haar ego bene en het tot by die dieselfde tyd. Dit was'n soort van rugby flip. Hy het'n bietjie en gebruik sy ego se eie krag te gooi die ego in die sideboard. Die egomaniac verpletter die silwer rak met'n knal. Dit duie gestort het, kouer as die weer buite.
  
  
  Ten spyte van die nederlaag van elke stam, die eerste guard kon nie ophou nie. Met'n kreun en onbegaanbare tande, het hy probeer om oop te maak die flap van sy pragtige holster te sit'n koeël in my kop. "Mui bravo," sê ek, skop die ego in die lewe en dan in die ken. Hy bench druk waar hy lê. Die vrou was so uit haar gedagtes, dat sy kan nie meer luister na die argumente. "Eenvoudige, señora," sê ek. My linker hand gevlieg na haar ken met'n gebalde vuis. Sy kreun en geslaag is uit as hy liggies laat sak haar op die vloer.
  
  
  Haar spring oor hulle in die kas. In die dik rook, hy gryp haar mop en druk dit in die brandende emmer. Die vuur was geblus, maar die handdoeke gelaat het dit smeulende. Wanneer haar brand is onder beheer, haar gestoot die mop hanteer in die handvatsel van die rustige een en het uit die emmers oor die kas.
  
  
  Hy het haar verlaat, 'n ego, gryp die wagte se wapens, dan skuif al drie van hulle in die kantoor. Hy gesluit die trekker, sit die sleutel in'n minuut, en hardloop oor die kombuis na die digitale yskas, swaai die stomende emmer op die mop hanteer. In haar ander hand was'n pot van was.
  
  
  Sy het gevlieg af van'n kort gang op die ander kant van die kombuis en bevind haarself in'n kamer waar die wagte was die speel van kaarte. Die kaarte is nog steeds op die tafel, en die mans het gegooi kuda ih. Daar was'n groot deur agter die verste sitplek. Hy stoot haar stoel uit die pad en leun met sy skouer teen die groot metaal grendel. Die deur klik oop. Haar, ingebars in sonder om te kyk.
  
  
  Die "bestuurder" gryp'n groot rewolwer en daarop gemik is dit na my gesig. Die sel was net vyf meter deur sewe meter en was vol van verskeie hake en pype. Die emoe sou gehad het om na te streef pretty damn sleg om my te mis. Hy staan oor die radio in die agterkant van die sel. Hy was waarskynlik wonder hoekom hy kon dit nie vind ons een stasie. Min het hy geweet, natuurlik, dat die storm wat hy gehelp het om die skep ook verhoed dat emu van die ontvangs van al die radio stasies. Die rewolwer was op die tafel langs hom, langs die ontvanger. Ego se hand gegryp om hom soos'n weerligstraal.
  
  
  Hy hardloop sonder om te stop. Ek leun die rigting van hom, rus my kop tussen sy skouers. Ek swaai die mop op haar met al die krag wat ek gehad het. Die rooi-warm emmer getref Selfsug in die gesig. Die geweer het reg langs my oor. Die rollende donder van'n skietwond in'n klein ruimte verstom my. Haar, hom sien val. Hy het gestop en begin beweeg weer. Dan val hy op die plek. Rustige se afdruk was die voor die hand liggend ego van'n erg verbrand gesig, 'n tyd wat hy sou dra vir beide kante van sy lewe.
  
  
  Die sender is'n eenvoudige omhulsel in vergelyking met die beheer sentrum in die tempel. Dit bestaan uit verskeie metaal kaste, vorm en grootte soos vertikale kiste, wat vervat sensors, knoppe, en skakelaars. Die boonste deel van die kas bestaan uit'n sirkel, 'n groot krag veld, en'n massa van die rolle van kaal koper draad. Die dik kabels verdwyn deur'n gat in die vent. Elektroniese toestelle neurie saggies. Die hotel se kragopwekkers, wat elektrisiteit voorsien, is waarskynlik geleë in die kelder langs die ketels.
  
  
  Hy omgekeer die belangrikste skakel. Die gons gestop. Die arms gedans heen en weer vir'n paar meter vir'n oomblik, dan het terug. Dit is opgetel deur die vyand se geweer en versigtig verpletter alles wat kan breek. Toe het die koue stoor bestuurder gesleep haar uit en gerol haar ego onder die stoel waar die wagte gesit het. Hy gaan terug, het die kaste, en bespuit die binnekant, vloer en mure met was. Hy gebruik word om die laaste deel te wakker die vuur in die emmer. Sy was gegooi brand handdoeke in die poele van was op die installasie. Vlamme spring, aangeblaas deur die konsep rondom die vent. Haar gehardloop het, ten spyte van die gebalde vuis wat verdwyn in haar maag.
  
  
  Die bestuurder een of ander manier het sy bewussyn herwin en het opgespring om sy voete, vol wraak. Vir die tweede keer, het hy my aangeval onverwags. Ego se vuis slaan in die gat van die rewolwer van een van die wagte wat wil ingesteek haar in sy gordel. Wat my gered het. Haar asem kom weer uit voor hy kon klap die deur, anders sou sy gewees het lewendig verbrand. Dit breek gratis en hom aangeval. Die vuur was reeds lek aan my rok.
  
  
  Hy lyk soos'n gorilla. Hy lunged by my, vloek in spaans. Ego haar gevang met sy gewone judo greep, 'n harde hand. My linkerhand was aangrypende die kraag van die ego se jas, my regterhand was aangrypende ego se hemp. Hy aarsel. Haar ego se regterbeen toegedraai rondom haar reg kalf en skop sy ego. Hy swaai na die kant en begin om te val. Emu gehelp het om haar'n bietjie.
  
  
  Woedend met woede en haat, hy klou aan my, selfs as hy het. Ego se skoen gevang op die drumpel van die koue stoor kamer. Die waai van sy arms, hy het agteruit in die brand was. Elke beweging aangeblaas die vlamme selfs meer. Hy het op al vier pote loop. Die verlaging van sy kop, het hy geskree in pyn. Soos'n menslike fakkel, dit afgebrand voor my oë. Haar emu kon nie help nie, maar sluit die deur. Die ego gille was nie meer hoorbaar, en die vuur nie sou gewees het bespeur onmiddellik. Ten slotte, het hy in staat was om te neem'n diep asem. Hy dringend nodig is om dit. Geleidelik het dit tot my deurgedring dat ek was erg beseer. Die wond in my skouer oopgemaak weer, waarskynlik toe haar wag aangeval. Die spit deurboor my arm pynlik. Hy het probeer om te beweeg van die vingers van sy linkerhand. Nou is haar kon verloor bewussyn of voortgaan om op te tree; Haar voortgegaan. Wit-gesig gestaar het, het ek steier deur die kamers, terug na die kombuis en die nis.
  
  
  Odin rondom die manne klop op die linne kas se deur en hard geroep vir hulp. Hy het gestop en klop aan die deur. "Senor ?"
  
  
  "Jy! Sy!
  
  
  "As jy wil om haar aan die brand bullets by jou deur daardie deur, dan hou skop haar luidrugtig."
  
  
  Daar was'n oomblik van stilte. Dan het hy gesê: "ek sal stil wees, amigo."
  
  
  "Bueno".
  
  
  Toe ek terug gekom het af in die gang wat lei na die stadium, ek het gesien hoe twee mans sit in die sitkamer, staan by die ingang van El Koyountoura . Hulle stamp hul voete en fluit bemoedigend. Toe hy by die vlerke, hy verstaan hoekom. Tamara was geklee in net haar onderklere. Hoe kon sy so lank geduur moet gewees het een van die grootste geheime van die dans.
  
  
  Die combo was uitgeput. Hulle gespeel het die koor vir die honderdste keer, maar die ritme was nog steeds sterk, en Tamara het die volle voordeel van dit.
  
  
  Met ontkleedanser stappe, sy wieg op en af, swaai haar heupe en skud haar kaal borste. Die skare toegejuig in die goedkeuring, alhoewel sommige van die vroue was naby aan skok. Alle oë was op haar bewe nippels. Daar was'n bekommerde kyk in haar oë... totdat sy my sien. Haar gesig verhelder. Ek het te kenne gegee Ay te haastig. Sy knik ongemerk en begin haar wengeld.
  
  
  En wat'n finale!
  
  
  Die band was omtrent om te begin speel die stem weer. Tamara opgetel die eerste akkoorde en buk af te haal die blad en haar bra. Sy het almal'n perfekte kyk na die uitdagend welige rondheid van haar boude. Kykers kon duidelik sien die smal nylon lyn van haar broekie tussen haar ferm dye, wat slegs kortliks strenger as sy leun vorentoe. Haar broekie gly uitdagend haar gat en daar gebly het, toe sy het opgestaan en het my'n vel en'n bra.
  
  
  "Goeie God," sis sy. — Ek het gedink jy nooit kom nie."
  
  
  "Stop dit gou," het ek geantwoord.
  
  
  Ek kyk na haar dans terug na die verhoog. Haar boude swaai was'n pragtige gesig. Die heiliges het mal geword. Ek weet nie wat die vroue dink, maar sommige rondom hulle lyk soos hulle sou nooit herstel van dit. Die mans se bloed vaartuie was bars. Drank was verteer vinniger as die kelners kan bring. Vir die eerste keer in hul lewens in swart klere, sien hulle die sagte skoonheid van die ware vroulike kurwes en verlustig in dit. Na alles, hulle in die gesig staar die einde van die wêreld, Armageddon, en moontlik'n Tweede Verskynsel by die dieselfde tyd. En as hulle gaan om te sterf , wat'n manier om totsiens te sê!
  
  
  'n skree van aanmoediging lui uit. Tamara begin om te neem af haar panties. Die band het gevoel die klimaks nader en gedompel in die onthou melodie. Hy het om terug te kyk oor sy kaal aanranding vaardighede en bid dat die dik oak deur van die koue kamer sou hou die vuur, en dat die lyfwag, in die linne kas is nog steeds skud met terreur. Tamara trek af die stywe rekkie van haar broekie. God, hoekom het sy nie in'n haas? Hieronder. Sagte krullerige hare sigbaar geword. Meer geraas en geskree!
  
  
  Hy vee die dik druppels van bloed aan sy voorkop en vryf oor sy seer skouer. Haar broekie stadig gly teen haar been. Sy het haar ih en omgedraai. Sy buk af te haal haar eie ego. Reguit van haar bene, die opheffing van haar boude, sy het mense iets wat hulle nooit sal vergeet nie.
  
  
  Die skare het gekreun.
  
  
  Die kombinasie brul.
  
  
  Tamara gehaas van die verhoog af en gooi haar openhartige woorde in my hande.
  
  
  Daar was'n baie van die applous, maar daar was nie genoeg tyd om terug te gaan. Ek draai haar op in my jas en het vir haar gesê dat ek sou baie van die tyd om aan te trek na ons uitgegaan rondom die hotel. Onbelemmerde deur haar klere, het sy my gevolg het in die gang af na die belangrikste sitkamer.
  
  
  "Nick, Nick," het sy hyg — " wat is verkeerd?"
  
  
  "Dit maak nie saak nie," sê ek.
  
  
  "Maar...'
  
  
  "Drie kanale is vernietig, een gebly het. Ek sal jou vertel die besonderhede later.
  
  
  Ons hardloop rondom die hotel. Dit was makliker as wat hy gedink het. Hy het gestop vir'n oomblik op die toonbank, en soos ek vermoed het, was daar'n walkie-talkie op die rak onder die toonbank. Ego het haar oor en, in'n grom, pseudo-bestuurs-toon, het beveel dat die mense in die Fiat in die voorkant van die gebou te stap eenkant en laat die Buick slaag. 'n klein goedkoop mikrofoon weggesteek die stem veranderinge, en Rumatiek was'n kort "Si, señor!" In die gang af, deur die voordeur, ons gespring in'n ou motor en herleef dit.
  
  
  Die Fiat en sy veiligheid detail geparkeer af in die oprit. Wanneer Tamara gesien het dat ons gaan om suksesvol te wees, sy het vir ons'n vriendelike golf van die twee mans soos ons geslaag het, mimmo. Sy ontspanne terug op die vrot bank en begin lag. Dit was'n histeriese lag van verligting. Uit asem, sy uitgeroep, " O, het jy sien die twee mans?"
  
  
  "Wat mense? In hierdie Fiat?
  
  
  "Nee, Nick, die twee van hulle is beter in die woonkamer!" Sy begin lag selfs harder. Hulle kyk so verbaas toe ons jaag verby mimmo hulle. "Ag, dat die uitdrukking op ih gesigte!" Tamara was met die pas van die lag. — Was ek regtig wat goed is?"
  
  
  "Ja, jy is mooi."
  
  
  "Regtig ?"
  
  
  "Goed genoeg om te maak my intens jaloers."
  
  
  Tamara bedaar'n bietjie en giggel as hy gesukkel het met die stuurwiel van die Buick en ry in die rigting van die vliegtuig. As sy begin om aan te trek, die lag gestop, en op die ander kant van bergen op zoom, het sy gesê in'n lae, huiwerig stem, " Nick, die weer. Dit verander.'
  
  
  Eintlik is. Die sneeu was nou val in'n kolk krul. Die eens briljante reflektiewe hemel verduister, en die wind huil soos'n gewonde gees oor die gedruis van'n oorlaaide enjin. Bome, rotse, en enigiets anders wat kon beweeg rond gevlieg het ons in'n wêreld, vol gehuil van die orkaan. Hael ricocheted van deure en vensters. Ons bevind onsself in'n wêreld wat mal gedryf deur die optrede van'n besetene.
  
  
  "Die aanskakel van die hotel se sender veroorsaak'n storm," het ek gesê grimmig.
  
  
  "En dit sal erger word," Tamara gefluister.
  
  
  "Ja, totdat ons vernietig die laaste sender in Panama."
  
  
  Sy draai na my, wit soos die sneeu buite. "Maar, Nick," het sy gesê, met voor die hand liggend horror. "Ons moet in staat wees om dit te doen, reg?
  
  
  
  
  Hoofstuk 12
  
  
  
  
  Volgens die kaart, Sangre Eiland was omtrent ses honderd kilometer van bergen op zoom. Maar terwyl ons was mal genoeg is om te vlieg in hierdie soort van weer, ons was nie mal genoeg is om te jaag op'n openhartige vlug. Sodra in die lug, het ons gevlieg in'n wye boog oor die Stille Oseaan. Dit het die vlug byna twee honderd myl langer en moontlik nog 150 myl as gevolg van die konstante zigzags. Ons gevlieg oor Chiriki Baai met die grootste eiland van Coiba, 'n strafkolonie. Dan het ons afgerond die Azuaro Skiereiland en het gekom om die 150-myl-wye Golf van Panama. Langs die pad was die Golf van Panama met Panama City en Balboa.
  
  
  Al hierdie tyd, die vliegtuig het niks gedoen nie, maar rock en duik. Tamara en ek schaatsen van kant tot kant, heen en weer. Ons het nooit sit nog steeds. Net die sitplek gordels ons gehou in die plek. Een stoot gevolg van die ander. Die romp kreun en kraak, en die vlerke gelyk gereed om te snap op enige oomblik. Wanneer die vliegtuig geland in die lug sone, dit sou tref hou iets hard met sy skouer en ervaring helse pyn. Voor ons vertrek, Tamara geklee die wond en strenger die verband, maar dit was nie genoeg nie. Bloed het voortgegaan om te modder rondom my skouer, deurdringende my hemp.
  
  
  Sy geskree. "Wat is die koördinate van die eiland, Nick?"
  
  
  "Nie daar nie," het sy geskree oor die geraas. "Die eerste in Panama City."
  
  
  "Hoekom? Sangre Eiland is in die saal van die de las Perlas argipel, wat in die saal na die ooste van hier, nie na die noorde.
  
  
  Hare, knik in ooreenkoms. Argipel beteken "see van baie eilande", en in hierdie geval verwys dit na sowat tagtig klein "pêrels" aan die ander kant van die baai. Hy het gewys op die oop kaart. "Jy kan nie vind jou doel in hierdie sop is nie, en jy kan nie vertrou die instrumente nie. Ons moet'n landmerk voordat ons kan vind'n klein eiland in hierdie groep. Die stad in die saal is net sestig kilometer noordwes van die argipel. Van hier is, kan ons maak opdragte.
  
  
  Na Tegucigalpa en bergen op zoom, ek het gedink ek het genoeg gehad van verwering teen die wrede en meedoënlose vernietiging dat die Kolonel Zembla het gewerk. Maar daar was'n ondenkbare ramp in Panama City. Hierdie is een van my gunsteling stede, met baie goeie herinneringe. Ek was herinner aan'n aand met'n pragtige vrou in haar woonstel aan die voet van die Berg Ancona en wakker aan die wind geslaan klokke van die katedraal naby Avenida Sentraal. As ons oor die stad gevlieg het, was dit opgemerk deur die oorblyfsels van die katedraal, die ou Regering Palace, die pragtige Nasionale Teater, Malecon Boulevard en Bovedas Boulevard met die ou ondergrondse tronk. Alles, regtig alles, was verpletter en verpletter, verpletter en uitmekaar geskeur deur die wrede angel van'n onmenslike storm. Die stad met'n bevolking van 300,000 mense opgehou het om te bestaan en draai in die dieselfde groot ruïnes as die ou stad nege kilometer weg, tot op die grond afgebrand in 1671 deur die corsair Henry Morgan.
  
  
  Balboa, die engelse Kanaal hawe Stad, was ook'n vakante lot. Uit ons oogpunt, ons kon skaars sien die Miraflores Slotte tien kilometer van die kus. Die twee kanale lei tot dit was heeltemal geblok. Verskeie vrag skepe en tenkwaens is gestrand op twee van die wêreld se grootste ys-velde, elke byna twee honderd meter breed en vyftien meter diep. 'n monsteragtige wind gevee deur die kanale. Daar was niks om aan te dui dat dinge was beter op die ander kant van die landengte.
  
  
  Hy was siedend van woede op wat Zembla gedoen het om hierdie eens vrugbare en ryk land.
  
  
  "Draai om," het hy gebreek het by Tamara. Sy nie goed voel. - "Suid-ooste te Isla Sangre . _
  
  
  "Dink jy Zembla is daar?"
  
  
  "Ek het vurig hoop so," sê ek, met een laaste bitter blik op die kolk wit landskap. "As ego haar bevind, die eiland sal wees deurdrenk van die ego se bloed, ek belowe jou."
  
  
  Die belangrikste eilande van San Miguel, San Jose, en Pedro Gonzalez is maklik om te vind, maar Zembla se laaste skuilplek was net'n krummel op die kaart, en niks meer in die werklikheid. Dit was'n groep van die rotse uitsteek om die water onder'n dik kombers van sneeu, die stad, en die see skuim, omring deur'n sanderige strand. As ons oor dit, die Cessna geteister en onder die indruk in die verskuiwing van die lug strome. Tamara het gesukkel met die landbouer as sy was gevra vir'n landing plek.
  
  
  "Ek dink ons moet die land op die oewer. Selfs'n klip bok kan nie staan op sy voete op hierdie rotse."
  
  
  — Wat is dit?" — Wat is dit? " het sy gevra, wat aan die linkerkant.
  
  
  Sy gekantel het die vliegtuig op'n tagtig-grade hoek so dat haar kon kyk na dit, te. Deur middel van die stad, wat lyk soos masjien-geweer koeëls, kon hy sien die dowwe gloed van'n paar van die ou geboue. Hulle is gegroepeer in die wyse van'n ou hacienda rondom'n binnehof. Dit was omring deur'n drie-duim-dik klip muur met'n swaar hek met'n yster balke. Ten minste voor ih tak gebou, en daar was geen rede om te glo dat hierdie mure was nie net so dik en sterk. Zembla was om te geniet maak dinge moeilik, veral wanneer dit kom by die verdediging of ontsnap.
  
  
  "Hy is hier," sê ek. My hand gedruk Tamara se. "Kyk! Ego helikopter is vasgemeer in die agterplaas.
  
  
  "Ek verstaan haar. Maar sal jy laat gaan van my hand nou? Haar sou eerder nie val nie openlike ego dak. Laat gaan van jou hand en vind'n plek om te land, okay?
  
  
  Hey glimlag gelukkig by haar. Ten slotte, ons opgespoor Zembla in Ego tydskrifte. My glimlag stadig vervaag as ek besef dat daar was geen geskikte landing gebied op enige plek rondom die omtrek. Twee-jaar-oud en kant verkoopsman Ramon Batuc gebou sy hacienda op die top van'n ronde heuwel. Van die belangrikste hek, 'n pad gelei het langs die kranse na'n boothuis in'n natuurlike cove. Die heuwel was relatief glad nie, maar te steil. Die res van die eiland was óf te rof of toegegroei met dorings, knoestige bosse.
  
  
  "Dit is veronderstel om te wees'n strand," het haar pa gesê grimmig.
  
  
  "'n bietjie terug is'n uitstekende stuk van die strand wat lyk nog mooi ordentlike," het sy geantwoord, pursing haar lippe. Sy gekantel die Cessna weer en gevlieg in die rigting van'n klein gedeelte van die windverwaaide strand. "Dit gaan baie moeilik wees om, Nick, en ons sal nie in staat wees om te kry naby aan die huis."
  
  
  "Wat omgee vir'n bietjie loop? Ek hoop ons kan nog steeds loop wanneer ons land."
  
  
  Die vliegtuig neergestort. Die wind opgetel ego en huil oor die metaal. Sand gegroei rondom die wiele. Dele van die vliegtuig skud asof ih was skielik verlam. Tamara het gesukkel met die sukkel landbouer. "Ons het'n gesegde in Rusland," het sy blaker uit, met tussenposes. "Hou styf vas aan die stuurwiel in hierdie situasie!"
  
  
  Ons was gesuig in'n lug-gat. Die Cessna geskud, geskud, en gly langs die strand in'n grys, sandy reën van die geswelde sand. In die voorkant van ons, skerp klip pieke jutted al oor die sand. Aan die linkerkant lê'n keerwal om meer klippe en rotse, en aan die regterkant'n dreigende muur van kokende surf. Die vliegtuig het.
  
  
  Hy grom by haar. - '- Up! Naby!' My hulpgeroep was refleksiewe, as ek geweet het Tamara doen haar bes om haar te samel neus. Die strand was nader aan'n verwoestende koers. Die neus is begrawe in die sand. 'n lang fluit, dan'n donderende pop. Ons swaai om die vlerk stutte breek af, en die skroef gevou oor die enjin blok, wat was die helfte bedek met sand. Die vloer het opgestaan en gooi ons die dak soos'n paal van die menslike arms en bene. Die vliegtuig byna omgekeer oor, dan neergestort stert-die eerste in die ysige golwe. Sout water gespat oor ons as ons teruggeval. Ons was kreupel, maar ons staan en ons grond. Die vliegtuig wieg heen en weer in die branders. Ons wieg op die golwe. Tamara het haar kop geskud, het dit, en kyk uit by die gebreekte vensters op die strand. Geskrik, hy het'n diep asem en bestudeer die sand en die branders onder ons. "Stem wat ek graag oor hierdie kommersiële vlug," het sy gesê met'n klein glimlag. "Jy het altyd die land saggies."
  
  
  "Moenie vir my lag vir ewig!" sê sy met trane in haar oë. — Ek het verwoes alles, ek ken haar nie! Ons sal nooit verhoog die ego in die lug weer!
  
  
  "Dit sou waarskynlik nie gebeur het nie anders nie," sê ek. "Die sand is te sag en die wind kon klop ons op ons voete."
  
  
  — Maar wat gaan ons nou doen ?"
  
  
  "Wat moet ek doen?" Hy gryp die mandjie wat eda het een keer in agter hom. Nou nen het Tamara se Makarov pistool, Dr Mendoza se oesjaar pistool, Pepe se .22 outomatiese rewolwer, en die rewolwers van twee sekuriteitswagte en die bestuurder. Sy het Tamara haar geweer en Pepe se, en sit die res van die gewere in haar sakke. "Wat moet ek doen?" - herhaal dit. "Wel, laat ons gaan vir'n wandeling. Kom ons doen dit!"
  
  
  
  
  Hoofstuk 13
  
  
  
  
  Loop ons het ons pad mimmo verraderlike heuwels onder'n gehuil en brandende lug. Die storm was nog steeds die insameling van krag. Die duisternis het gegroei dikker. 'n paar netelige bome kraak in die wind. Boulders is voortdurend val. Die wind suig die lug rondom ons longe as ons hardloop teen dit. Ons was versmoor soos verdrinking mense, en soms het ons kan nie vorentoe beweeg. Die storm is nou'n vaste massa, kwaai, verwoede, en dodelike. Tamara se gesig was bedek in die bloed van die val sados. Haar, ek het geweet ek het nie lyk baie beter. Die pyn in my skouer dra my uit. Dit was nie meer net'n kurktrekker van die vlees, pyn skoot deur my siel en my bene. Ek het gesukkel met dit, en met my stywe vingers. Ons het gesukkel en steier hardnekkig, die ondersteuning van elke ander.
  
  
  Die helfte van'n uur geslaag het, 'n kwart van'n uur, en nog'n halfuur. Uiteindelik het ons by die heuwel. Ons is op soek na die dik, soliede mure van die hacienda'n honderd meter weg. Hulle lê onder'n dik laag van die sneeu. As daar was wagte - hy was byna seker van hulle-hulle sou nie gewees het gekerm. Hulle hurk in die twyfelagtige skuiling van die muur. Dit sal'n skaars waarneembaar lyn van die verskeurde mans in uniforms vasklou aan bevrore liggame.
  
  
  "Kom ons gaan oor die muur," sê ek. "Twee of drie poorte sal te swaar bewaak."
  
  
  Tamara skud haar kop met'n sidder. "Ons kan nie, Nick!
  
  
  "Ons kan nie stil te staan nie.
  
  
  Ons het begin om te klim die heuwel agter die hacienda, open in die voorkant van die hoofingang. In sommige maniere, dit was moeiliker om vorentoe te beweeg nou. Daar is minder struikelblokke, maar die kaal oppervlak van die berg is opgevryf deur die wind en draai in'n gladde ys helling. Tamara was die eerste om te val, en ek het om haar te ondersteun. Dan verloor hy sy balans. Tamara probeer om te help, en skielik is ons albei gerol af, hou ons hande dreigend. Ons stamina gesterf het, maar dit weer opgestaan het om sy eie as. Die lewe was minder waardevol as die warmte en vrede wat die dood sou bring, en die lewe geseëvier.
  
  
  Op die top, het ons gekruip uitgeput onder die skuiling van die muur. Sy was oud. Die messelwerk was gedra het, en daar was groot gapings tussen die natuurlike klippe, het hulle gesê. Op gemiddelde, dit was drie en'n half meter hoog. Hy kyk versigtig en opgemerk voet en arm ondersteuning punte in verskeie plekke. "Volg my, as ek boontoe," het hy gesê Tamara.
  
  
  "Wanneer is jy?" Jy bedoel as jy dit doen!
  
  
  "Wanneer ek boontoe, Tamara," sê ek vas. Sy het nie wil om te dink oor die waarheid in haar woorde. "En wag vir'n teken." Daar kan wagte op die ander kant.
  
  
  Hy het begin met'n gevaarlike klim die ou muur. Ek het om af te neem van my beskermende handskoene te hou my vingers op die gladde klippe. 'n chill geskiet deur my siel. Hare, voel ek my hande trek. My bloed en spiere vries. Die klip verkrummel onder die gewig van my voet. Haar heerlik om te kla, en gehoor Tamara se sagte uitroep van angs. Vir'n oomblik het ek gedink ek kon nie verder gaan. Dan onthou ek hoe naby Zembla is, en die gedagte warm vir my. Haar versigtig gevind nog'n vastrapplek. Sl haar gevind. Duim vir duim, het dit gestyg.
  
  
  'n finale poging het my oor die rand tot'n wye, plat hoogtepunt. Vlymskerp skerwe van glas is verstrooi langs die hele lengte, maar die sneeu en ys ontken die ih-effek. In werklikheid, hulle het my gehelp om te bly op die gladde oppervlak.
  
  
  Ek was oor die gebaar vir Tamara om my te volg wanneer ek gevang n glimp van die wag. Hy was bundel, en met sy kop gebuig, sy hande diep in sy sakke, hy stap stadig heen en weer tussen die muur en die naaste gebou. 'n outomatiese geweer hang aan sy regter skouer. Hy stap oor na waar sy lê gekerm. Haar, kyk na Tamara om haar te waarsku. Sy het nie gehoorsaam my opdrag en was reeds klim na my! Die wag het om te lek. Naby genoeg om haar te hoor as daar iets gebeur het. Haar asem gevang in haar keel.
  
  
  Tamara verloor haar balans en val. Sy kom uit'n verskrikte uitroep. Nie veel nie, net'n bietjie harder as'n onwillekeurige sug, maar hard genoeg nie. Die wag het dadelik opgekyk nuuskierig en my sien. Haar gespring.
  
  
  Die man het geweet sy plig en probeer om homself te verdedig. Te laat is! Hy was nog steeds die verhoging van die geweer toe hy eenkant gegooi deur die ego, die landing op die top van hom, die knieë van'n emoe in die lewe. Haar geweer was weggeruk deur die Ego rook, omgekeer oor, en geklap. Die boude tref die emu in die kant van die nek. Hy sug en vries. Ego die teiken was op'n onnatuurlike hoek aan die bolyf.
  
  
  "Nick!'- fluister van bo. Ek kyk op en sien Tamara sit op die gekerm vloer.
  
  
  "Ek kon nie wag vir haar...'
  
  
  "Dit maak nie saak," ek sis. "Spring.'
  
  
  — Sal jy vang my?"
  
  
  "Altyd liewe."
  
  
  Hy het die geweer op die top van die lewelose sentry en hou sy hande. Sy val. Sy was gevang deur ee. Ook, selfs al is dit was nie'n sagte drukkie, dit was pretty damn lekker. Sy het heerlik om my en soen my nek. "Wat nou?'Wat is dit? " het sy saggies gevra.
  
  
  "Die belangrikste gebou. Daar is'n goeie kans dat ons sal vind Zembla en Ego is daar, die laaste krag veld sender. Ons het om te vernietig ih beide.
  
  
  "O, is dit al?" het sy gesê met'n sarkastiese toon. Sy stoot die geval sentry met die toon van haar boot. "Hoeveel ih sal daar wees tussen ons en Zembla?"
  
  
  "Ek weet nie. Te veel, dink ek.
  
  
  "Ja. En hulle het om ons te vind en dan die dood van ons, of hou ons uit totdat ons vries tot die dood. Ons is vas, nou dat ons agter die muur. Hulle is die paar koeëls wat ons het, bietjie te verander. Het jy enige ander sulke goeie idees? Ek het geluister na haar in stilte. Sy het probeer om weg te steek haar vrees met haar sinisme. Dit is'n heeltemal natuurlike reaksie. Iemand wat nie bang is vir'n goeie rede is'n dwaas. Tamara was'n taai, praktiese, dapper vrou, en nie'n dwaas.
  
  
  — Ek het geen idee nie, " het ek erken. "Ons kan net ons bes doen en hoop. Dit sal moeilik wees, maar ons moet probeer."
  
  
  Sy knik gelate. "En nadat dit verby is, Nick, ek sal probeer om iets te sê lekker."
  
  
  "Ek sal skree vir hulp," het hy het vir haar gesê met'n glimlag. In die skadu van die geboue, ons ingesluip aan die agterkant van die hacienda. Dit was verkies tot die sentry se outomatiese, totdat ek ontdek dat die meganisme vries. Ego verpand dit en het een van die gewere.
  
  
  Ons het gekom om die hoek en gestop. In die voorkant van ons is'n binnehof met'n helikopter. Hy bestudeer die lang, smal belangrikste gebou waar hy gehoop het om te vind Zembla. Dit was groter as die buitegeboue, met'n stoep hardloop sy hele lengte. In die middel was'n hek waardeur motors kan betree na die hoofingang.
  
  
  Die stoep was donker en skaars sigbaar deur die kolk sneeu. Ek het'n sterk vermoede dat daar was'n wag iewers anders. Een of meer, almal senuweeagtig en koud, met'n tinteling vingers. "Ons sal die langste roete," sê ek. Ons het na die agterkant van die volgende gebou. Hy sou verkies het om te hou hardloop, maar versigtig en stilte was aan die orde van die dag. Stadig het ons aanbeweeg. Op hierdie kant van die hacienda was'n tweede gebou wat lyk soos'n garage. Ons het dit aan die einde van die pad sonder voorval. Op die reg, daar is'n oop ruimte van ongeveer tien meter. Agter dit was die hoof gebou.
  
  
  Ons staan en luister aandagtig. Ons het nie hoor nie en hardloop na die agterkant van die hoofgebou. In die voorkant van ons was'n lang ry van die vensters met yster tralies. Die eentonigheid was onderbreek deur twee strate verdeling van die Rivnenskaya ry in drie dele. Daar was'n hek agter hulle, en die ander ry van die vensters, 'n paar van wat was helder verlig. 'n kort geplaveide pad gehardloop van die hek in die gebou aan die massiewe hoofhek. Daar is'n kiosk naby die hek wat lyk soos'n betaal telefoon. Wag kiosks. Die smal opening was verlig.
  
  
  "Die vloek. Ons nodig het om te kruis die oprit, en dit bewaak.
  
  
  "Miskien sal hulle nie skiet die vrou," Tamara gesê.
  
  
  "Hoekom?'
  
  
  "Miskien sal hulle wil om te vra vrae eerste."
  
  
  "Tamara, as jy dink jy kan neem die aas..."
  
  
  Hy kan net so goed gewees het om te praat met'n muur. Buk, het sy vinnig verby onder die vensters. Ek het haar gevolg, met die hoop sy sal nie te roekelose. Ek het'n gevoel dat hulle sou skiet eers en vra dan vrae. Ons ingesluip mimmo die eerste deur twee deure en die volgende groep van die vensters. Tamara was die helfte van'n meter van my af weg. Sy was vol vertroue in haar bewegings, en hy het geweet ek kon nie ophou haar sonder die gevaar van'n verhit gesprek en moontlike ontdekking. Ek het probeer om te dink van'n alternatief, maar ek kon dit nie vind nie. Ons het aan die begin van die tweede dag en die volgende venster. Skielik hoor hy stemme.
  
  
  "Wag! hare was energiek fluister. Tot my eie verbasing, het sy gestop en deursoek oor na my. Die lamp knip. Ons kyk in die venster.
  
  
  Kolonel Zembla was pacing op en af uitgevaar. Ek het nie hoor wat hy sê. Egter, hy het klap sy vuis op die tafel in die middel van die kamer. Die stoel was besaai met elektroniese dele, transistors, circuit boards, soldeerboute, en tang. Agter Zembla was dieselfde metaal kaste en panele as in die Maja-tempel. Slegs hierdie is oop. Die grendels verwyder is, en die bedrading is wriemel soos'n vreemde perm. Dit was nie moeilik om te dink wat hy doen in hierdie kamer. Hy het'n ingeboude'n nuwe meester beheer stelsel vir sy dodelike plot om te oorwin Sentraal-Amerika en die skep van'n Derde Maja-Ryk.
  
  
  Ek het gewonder of hy was in gesprek met Hema wanneer'n tweede man met'n dun, mustachioed gesig gekom het om op te staan langs hom. Zembla se medepligtige was selfs meer beteken en koelbloedige as enigiemand anders. Hy ontvou het'n gerf van die grafiek papiere. Die twee mans was so verdiep in die bespreking van hul planne wat ek gewaag het om te benadering'n klein lek. Uit die hoek van sy oog, sien hy ses ander mans, twee gewapende wagte, en vier tegnici in wit jasse, waarskynlik die werk op die vergadering reël. Tamara kyk vraend na my.
  
  
  Die rumatoloog wys na die deur agter ons. Hy liggies stoot oop die grendel en leun teen'n dik boom. Die deur was nie gesluit. Ons ingesluip binne en luister na die stemme in die volgende kamer in die koue saal.
  
  
  '...die dood onmiddellik! Kolonel Zembla se stem was heftig dogmatiese. "As ek dit nie kry nie die situasie onder beheer is in die volgende paar uur, die storm sal te sterk om te hanteer — selfs vir my! †
  
  
  "Ons kan ophou om die installasie," die ondergeskikte voorgestel om te ego.
  
  
  "Tohel, dit is die werk van'n verraaier."
  
  
  "Nee, meneer. Neem'n blik op die R-afdeling hier. Die ouens het net nie die nodige onderdele om hierdie artikel saam. Ego kan nie gebou word in die volgende paar uur, so...
  
  
  "Jy durf lesing my op R Afdelings! Wat is die tema? Sy alleen is, is dit nie? Ons sal'n manier vind om te rewire die bedrading. En ek wil nie om te hoor nie meer verslaan toesprake van jou. Ek sal nooit opgee op Tohel, selfs as my koninkryk is vir ewig begrawe onder die ys! Dit was nie my skuld nie. Ek het dit perfek. As dit is Nick Carter...
  
  
  Daar was'n algemene geruis van protes, wat was skielik kortgeknip deur Zembla se handlanger, Tochel. — Is jy nog steeds daarvan oortuig dat hy agter ons versuim?"
  
  
  "'n tydelike terugslag, maar nie'n mislukking. Maar die voortdurende agteruitgang van die weer wys dat ander stasies is nie meer werk nie. Ja, hare, seker dat Nick Carter het iets te doen met dit. Ek weet nie hoe hy uitgevind het oor ih se plek, maar hy het ook ontdek my Maja-tempel. En die emu, damn dit, daarin geslaag om heeltemal vernietig die ego.
  
  
  "Daar is verslae van'n vrou..."
  
  
  Zembla glimlag minagtend. "Gee Carter die kans om te neem die chick in sleep en behandel hierdie romanse soos'n piekniek by'n seks klub . Maar in hierdie storm, sal dit nooit bereik die eiland. En as dit deur'n paar wonderwerk hy oorleef, niks sal hom red. Die ander stasies was nie gereed vir'n ego aanval, sodat ons voorberei!
  
  
  Shaggy boot gehoor haar. Skielik, 'n uniform man verskyn aan die einde van die saal. Ego se mond val oop by die uitvoering van die vlag as hy bereik vir sy geweer. Tamara en ek instinktief omgedraai. Ons afgedank sonder om te dink. Een lummel ingeskryf het vir die emoe se keel net as dit begin skree, die ander klop uit die emoe se oog. Ek weet nie wie het waar. Hy het agteruit, sy geweer gekletter op die grond. Bloed gespuit oral. Ons het dit nie die grond raak nie; ons is reeds weer aan die gang. Nie'n woord sê vir ons, ons het saam gewerk as'n goed opgeleide span.
  
  
  Ons bars in die kamer. Hierdie rewolwers was spoeg vuur selfs voor die deur was ten volle oopgemaak word. Met'n verstom uitdrukking, Odin rondom die wagte gryp sy hande en val. Tamara swaai om en geslaan'n lekker gat in die tweede wag as hy het sy wapen. Een tegnikus duie gestort het, die ander stadig gesink het op sy knieë. Vinnig soos'n luiperd, Tohel klop oor'n dik hout stoel. Onderdele en gereedskap gevlieg weg. Hy trek Kolonel Zembla in dek agter hom. Ego se .357 Colt begin om te spuug vuur. Die laaste twee tegnici, verstom en ontmoedig deur ons aanval, bekruip op die oop deur. Hulle was albei laat. Tamara het doel en noodlottig gewond ih, hulle het.
  
  
  Hy koes te vermy Tohel se skote. My rewolwer was leeg. Ego gooi dit by Tohel en gryp die begin van die tweede een. Tochel koes, en die geweer klap in die kabinet agter hom. Zembla aangeval my soos'n besetene. Hy spring oor die stoel asof hy die oorwinning van'n hindernis. Soos'n tier, hy lunged vorentoe en klop my van my voete af. Ons het op die vloer saam. Ons vingers het nie tyd om te gryp in vuiste. Maar die tweede rewolwer was uitgeslaan rondom my vingers, en die derde gly uit my doublet in die hitte van die verf. Zembla se harde skedel klap in my kakebeen en bewei my neus wat gebloei rondom dit, en my vingers gegrawe in my ego se hare onder die blinddoek. My vuis opgestaan en het teruggekeer om die emoe se guns. Hy lag in die bevrediging toe hy hoor sy neus breek. Ego se vel en vlees is uitmekaar geskeur. Hy huil, wat seer. Met'n vinnige ruk, hy draai sy kop weg, en die wat hom gered het. Andersins, het die dodelike been fragmente sou deurboor die ego se brein.
  
  
  Die ego se reaksie was'n benerige knie tot my lewe. Hy het probeer om te gryp hou van my been, wat nie hou van hom. Ons het gerol een oor die ander. Ons, Tamara, en Tokhel het nie waag om te skiet op ons. Hulle het egter weer geskiet, by'n ander op kort afstand, sonder om vir ons'n enkele treffer. Zembla is nog steeds probeer om te breek my ligamente of my been. Elke stam van my het sy ego in sy onbeskermde lies. Ek het gedink ek wil hom doodmaak. Ek kon hom hoor kreun en voel hom bewe. In die volgende tweede, Tohel afgedank by die sanctifications. Die kamer was gehul in duisternis en in die duisternis Zembla breek gratis en verdwyn.
  
  
  'n sirene huil. Die klank was amper verlore in die brul van die storm. Tamara en sou ek gaan uit op'n ewekansige. Zembla en Tochel is nie. Hulle het geweet dat die gebou binne en buite. Ih shaggy gehoor het haar in die gang. Hulle is weg. Haar waansinnig vroetel deur middel van wapens geëis. 'n rewolwer gevind haar. Daar was nog'n kurktrekker, of dit was gelaai. Hy voel'n hand op sy mou. Tamara. Ons rondgedwaal uit in die gang.
  
  
  Buite, in die binnehof en agter die huise, Zembla se mense het gekom om te lewe. Die sirene het voortgegaan om te huil, en die deur oopgemaak het, en twee dodelike flitse van vuur gekom het gedruis by ons. Sy was geskiet met rumatiek. Hy voel'n sterk recoil, en ruik die skerp reuk van kruit. Ek weet nie of dit getref enigiets, maar ek was pretty damn gelukkig om uit te vind ek het'n brief vol van die koeëls. Ons verpletter af in die gang en uit in die binnehof. In die nag, ons kon hoor skree almal rondom ons.
  
  
  Ons hardloop. Sommige skree woedend, ander opgewonde, en al hierdie was versterk deur die vertrapping van stewels. Odin rondom Zembla se mans het gestruikel en val op die grond. Koeëls vlieg deur die deur, vul die lug met skrapnel en lei. Ons het aangehou hardloop na die deur aan die einde van die saal. Tamara, vreesbevange, maar bepaal, gehardloop om op te staan agter my en kla.
  
  
  Ons loop uit die deur en in die buitenste voorhof. Hulle kon nie vra vir'n beter doel. Die klank van ons loop voete was vergesel deur die geknetter van die geweervuur. Binne-in die vuur gestop as skielik soos dit begin het. Ons impulsief gehaas na die enigste skuiling wat ons kon sien, 'n hoop gebreekte hout kratte. Hulle is gebou rondom dik planke met metaal bande en was gebruik word om te vervoer sensitiewe elektroniese toerusting. Hulle is opgestapel om te dien as aansteek. Geweerskote brul en koeëls klap in die grond agter ons as ons duif waansinnig tussen die kratte.
  
  
  'n stad van die koeëls skeur deur ons tydelike skuilplek. Sy was getrek deur Tamara. Die eerste twee mense op die naderende leër is te ongeduldig om versigtig te wees. Twee skote en hulle val op die sneeu. Hy begin beweeg kratte soos'n besetene te versterk ons verdediging. Die dik planke geabsorbeer koeëls. Net'n irriterende direkte getref kan ons tref nou, anders sou hulle het om te kruip rondom die huis agter ons. Hy kyk op, maar sien niemand in die vensters. Die omliggende mans geblus ons lei, soos as ons gewere was tuinslange. Maak nie saak watter rigting hy kyk, daar was te veel mense om te ontsnap. En ons het net het'n paar rondtes links.
  
  
  Skielik, bo al die geraas, het sy gehoor die geluid van'n elektriese aansitter. Die helikopter se rotor het begin om te draai baie stadig. In die glas kajuit, ek kon sien die silhoeëtte van die twee mans. 'n derde man, staan alleen rondom die wagte, was haastig foto's van die helikopter se stop en toue van alle kante. Daar was net een lummel links in my rewolwer. Hy het versigtig doel en die teiken getref. Die wag het geskreeu en begin teer. Hy skree so hard dat die geweervuur het gestop vir'n oomblik as almal staar na hom.
  
  
  "Tamara, gee my iets om te skiet."
  
  
  "Net my geweer." Daar is ses koeëls in daar, " het sy gesê, die uitreiking van my die Makarov .
  
  
  Sy het die .22 Pepe vir haarself. Die feit dat sy nie huiwer om te gee my haar eie rewolwer was'n gebaar wat ek nooit sal vergeet nie. Sy staar na die helikopter. Die enjin loop op volle krag om op te warm. "Hulle sal crash in hierdie storm."
  
  
  "Miskien nie, maar ons kan nie hier sit en kyk. Hulle wil om te ontsnap, en as hulle daarin slaag, sal hulle begin alles weer. Erger nog, hulle het die sender op, en jy het gehoor wat Zembla gesê oor dit.
  
  
  "Maar ek het gedink die kamer was..."
  
  
  "Dit was net'n nuwe basiese beheer stelsel wat hulle was die installering van. Ons sit'n draad hierdie, maar begin met die tweede sender iewers anders. Op die dell self, ego was wag vir haar op die ander kant van die hek, waar ons kan sien al die ligte."
  
  
  "Dit beteken dat niemand kan stop die storm in'n paar uur. Ten minste as Zembla was die waarheid. Dan is die weer sal nooit weer beheer!
  
  
  "Ja . En die moeilikheid is dat Zembla is gewoonlik reg.
  
  
  Skiet hervat as die helikopter stadig en ronddwaal het. Hy wieg heen en weer. Die skiet was gestop om'n tweede keer wanneer die kajuit deur swaai oop. In die passasier sitplek, het hy opgemerk Tohel se maer, gespierde raam. Die ego het die deur wyd oop in die begin. Hy het'n Colt pistool in sy regterhand, wat hy hou met sy linker arm gebuig, en hy wys dit aan ons. Hy skree iets wat ek nie verstaan nie. Blykbaar, die huil was bedoel vir Zembla, wat optree as'n vlieënier. Die helikopter ruk effens en gegly in ons rigting.
  
  
  "Jou bliksem! Sy was siedend van woede. — Hy kom na ons dood te maak ons soos hase!" Moenie laer jou kop, Tamara!'
  
  
  "Alles reg," sê sy, haar stem firma.
  
  
  In'n split sekonde, ons het om van te kies. As ons uit ons versper, Zembla se manne sal skiet ons. As ons bly waar ons is, ons sal geskiet word van bo. Frustrasie en woede spoel oor my soos die helikopter gevlieg om te lek.
  
  
  "Damn bastards!" Ek hoor myself grom. My hand strenger op die geweer. Hy opgetree het met'n desperate en roekelose brusqueness. Hy spring tussen die kratte. 'n skerp pyn skoot deur my beseerde skouer en bors as ek loop in'n swaar boom. Planke wip, kratte het. Haar gespring in die agterplaas onder die naderende helikopter. Hy het gevang'n glimp van Tohel is verbaas gesig . Hy het gereageer instinktief, vinnig, te danke aan jare van opleiding. Die ego brein van'n .357 Colt magnum geskiet uit na my en afgedank. Die swaar lummel verbrand my arm en skeur'n lang gat in my mou. Makarov se geweer rond gevlieg het my hande en geland het'n paar meter weg.
  
  
  Tochel hoor haar lag. "Probeer om te kry Ego Carter!"
  
  
  Hy duik vir die wapen, gerol oor, en lomp trek die ego uit onder sy liggaam. Die geweer gedonder, ruk, en dreun weer. My liggaam voel soos dit behoort aan twee verskillende mense. My linkerkant was aan die brand meer as die pynlike en was byna verlam; my regterkant was fyn, ten spyte van die nuwe wond. Die helikopter geskud effens. Zembla kon dit nie hou die ego regop in die sterk wind. Miskien is die ego was ook geskud deur my skote. Tohel geskiet en gemis. Hy wieg heen en weer, probeer om te werk om die opslaan. Ego massiewe stomp koeëls klap in die sneeu langs my.
  
  
  Tamara was op haar knieë, leun haar kop teen'n krat. In die intervalle tussen sarsies, het hy gehoor het haar skril huil. Die eerste en enigste keer wat ek haar gesien het, sy was bang uit haar hande in die hare. Byna instinktief, het hy afgedank is'n derde bullet. Hy het haar'n oomblik later, toe Tohel skielik cringed, asof hurk in die deuropening. Ego se oë peul om sy kop. Die ego stem gemaak geluide wat nie woorde nie, maar betekenisloos hoes. Hy hoes, geskree, en die sneller getrek het op sy leë Magnum. Hy gespanne en bewe. Dan, het hy stadig leun vorentoe en val uit die helikopter.
  
  
  Tohel tref die grond met'n slag. Verstom, die ego mense staar in die gespanne stilte, asof hulle kon nie verstaan dat die ih hoof was dood. Hare sit stil in die ys bedek binnehof. Hy voel swak en naar. Die enigste klank is Tamara se sagte gedrein en die skielike versnelling van die helikopter as Zembla die hoogte ingeskiet het en weg.
  
  
  Die naarheid weg was, maar daar was geen swakheid. Ek het op my knieë, ignoreer die risiko van wat geskiet is deur die mense rondom my. Hy leun vorentoe in die wind van die helikopter se skroef. Makarov was braking en teer, asof hy het'n lewe van sy eie. My laaste drie koeëls het deur die brose druk tenks. Vir'n oomblik, het hy bang was dat hy afgedank te laat is, en dat die helikopter was reeds vlieg te hoog is. Maar dan is die belangrikste skroef begin om vreemde maal klanke. Die helikopter rammel en ratel as Zembla probeer om te stuur dit. Dit wieg en die hoogte ingeskiet hoër en hoër bo die hacienda. Toe het'n skielike skok. Hy het begin om te gly. Iets ontplof en'n stuk metaal gevlieg oor ons. Ons hoor'n klein ontploffing. Die helikopter hovered bewegingloos vir'n oomblik. Klein vlamme lek die enjinkap. Dit is dan duif in'n groot boog en stort neer in'n ander vleuel van die hacienda se hoofgebou.
  
  
  Met'n verskriklike skok, die helikopter neergestort het in'n naburige gebou saam met Zembla. Ek was op die grond gegooi. Stukke van die muur gevlieg regoor die binnehof, saam met balke, vensters,en messelwerk. Die dak ineengestort het in die plek waar die helikopter geslaan'n groot gaping. Honger vlamme vlam hoog in die lug. Met haar duiseligheid, hy het opgespring om sy voete. Dit het nie breek nie, maar my reeds beskadig neus was nou bloeding voortdurend. Hygend, het hy gestruikel deur middel van die kratte te vind Tamara. Ons het om uit te kry van hier. My gryping hand aangeraak haar sagte rondings. Vir'n oomblik, sy heerlik om my en liggies het my vingers deur haar blonde hare. Beskerm deur'n nou-gesloop versper, dit is onbeskadig.
  
  
  Die brandende vuur vinnig versprei. In die gloeiende lig, sien hy Zembla se oorblywende mense loop rond. Hulle het nêrens om te gaan en het nie geweet wat om te doen. Daar was geen organisasie nie. Ih leier was dood en hulle het geen teikens linkerkant. Onder sulke omstandighede, sal hulle twee keer dink voor die dood van die held se dood. Maar hulle was nog vyande, gevaarlike vyande. As ons'n kans om te ontsnap uit al hierdie, dit is net nou.
  
  
  Ons gekruip om die kratte en hardloop na die agterkant van die naaste gebou. Elke keer as ons spring uit die pad uit en koes wanneer iemand hardloop verby mimmo. Uit asem, ons hardloop terug te mimmo se brandende hoofgebou. Die glimlag op Tamara se lippe het vir my gesê dat sy dink die dieselfde manier as haar. In daardie brandende vuur, Zembla se laaste sender is vernietig en verander in skrootmetaal.
  
  
  'n groep mans het gevind dat ons by die hoofingang en het die vuur. Koeëls jaag dreigend rondom ons, die verbryseling van die stene van die muur aan weerskante van ons. Ons koes deur die hek, klap die ih agter ons, en hardloop af in die wye geplaveide pad. Die vol gehuil van die fluitjie van die ysige wind, gemeng met die geknetter van die vuur en die kraak van in duie te stort geboue agter ons. Dit is soos'n simfonie van die hel.
  
  
  Ons het gekom aan die onderkant van'n heuwel en is nou gedwing om te wade deur middel van hoë heuwels van die rotse. 'n hewige storm klop Tamara af haar voete'n paar keer. Sy gehelp het om haar voete deur Ay, wat dadelik op die glibberige ysige pad. Ons het voortgegaan om op ons manier.
  
  
  Hygend, het ons uiteindelik bereik die beskutte baai van die boothuis. Al wat ons kon dink, was die boot en hoe om dit te laat beweeg. Daar moes net om'n boot as ons gaan om dit te oorleef. Hy stoot die deur oop. Sou dit nie beweeg nie, en ek het nie die krag om dit te klop uit met my skouers, maar dan Tamara rustig geskiet deur die slot op Pepe se rewolwer.
  
  
  Met'n laaste poging, ons roer oor die beskuldigdebank. Daar was'n boot. Die blink tien-voet cruiser jag ruk wild soos'n ingespan hings. Gaan uit na die see het nie lyk veilig, sonder die risiko. Die jag is gebou om te gly deur die golwe teen'n hoë spoed, maar in hierdie storm, sou dit maklik omslaan in die swaar swel van die blatante boothuis. Maar die laaste ding wat ek wou doen, was om te bly op die eiland.
  
  
  Tamara het die groot deur oop en los die toue. Hy vroetel onder die paneelbord en voorverhitte die enjin. My spiere is seer oor my liggaam. Die mans hardloop na die boothuis. Ek het gehoor hoe hulle skree en skiet. Haar, druk die start-knoppie. Die enjin begin, versmaai, chirped, en dan grom om te lewe. Sy is vaagweg bewus daarvan dat my hand was instinktief bereik vir die smoor. Die grom getrap het'n gewelddadige klop. Die jag gevlieg regoor die boothuis en in die creek as die eerste manne bars in deur die agterdeur.
  
  
  Buite die baai, die ruwe golwe van die Golf van Panama ons tref. Haar spoed is verminder tot die krimpvarkie se spoed oorskry drie knope. Die see was'n kokende massa van wit skuim wat opgestaan het stadig horisontaal bo ons. Die boot het nie tyd om om te draai. Die boog was begrawe en gedryf op die ander kant van die golf. Water gehaas waansinnig van die voorwaartse dek en van die kajuit se dak. Hy was te swak om te hou die boot. Bloed trickled af in my arms en my neus. Ek het om op te hou ry. Haar, ek voel myself te val. "Neem beheer," het hy gesê, amper unintelligibly. "Tamara, kry agter die wiel. Ek kan nie... Die gapende die duisternis van bewusteloosheid op my gesluit. Hy het'n laaste kyk na die lug en glimlag. Die weer het verander.
  
  
  
  
  Hoofstuk 14
  
  
  
  
  Ek het gedroom dat ek was lê in'n hangmat. Die opwinding geskud my saggies heen en weer. Hare was uitgestrek, sonder skoene en met'n baadjie onder sy kop in plaas van'n kussing. Die boot sit roerloos met die stil masjiene. 'n ligte briesie waai, die son was warm.
  
  
  My tweede indruk was dat ek nog steeds droom. Ek het een van daardie wonderlike erotiese drome wat altyd skyn aan die einde toe dinge begin om beter te kry en laat voel jy teleurgesteld in die oggend. Tamara was leun teen die aft reling in net haar bra en broekie. Die manier waarop haar lang, lenige bene uitgestrek op die dek, haar cleavage boog, haar borste bult, en haar gesig gekantel op te vang as baie van die son as moontlik is'n sensuele visie dat ek lief is om te sien in my drome. Maar sy was ware, ware as die son! Hy sug en gebuig sy arms. Die pyn was real, ook. Haar sel is openhartige. Die boot was oorstroom met blou water. Die see was kalm en die lug was skitterende duidelik. "Hi," Tamara gesê, glimlag. Sy het'n hand oor haar oë te sluit uit die helder son.
  
  
  "Hi," lag haar rumatiek. "Ons dryf."
  
  
  "Ons het hardloop uit brandstof."
  
  
  "O,.'
  
  
  "'n paar minute nadat jy bewussyn verloor, die enjin spin en gestop. Sy niks anders wat ek kan doen.
  
  
  "Nee, natuurlik nie.'
  
  
  "Die huidige sal ons neem aan wal in'n paar uur."
  
  
  "Ons sal besig wees. 'n bietjie rus sal nie seermaak ons.
  
  
  "Ek dink so, ook," het sy gesê. Sy het haar kop gekantel terug weer. "Dit het te warm in hierdie klere, en sy wou om te kry'n paar son. Ek hoop dat jy nie omgee nie."
  
  
  "Wat is hy? Nooit!'
  
  
  My blik gly oor die duidelike turkoois waters van die mistige strand in die verte. Panama blink in die lig, en die see was nog steeds. Hy kon voel die stilte. Ons het nie'n asem van die wind. Nie'n enkele dier ritsel in die warboel van die grasse, en ons het nie geluister nie'n enkele stem deur die digte smarag bos. Dit was te vroeg vir dat. Die riviere en kanale was nog verstop met dik massa van die ys. Maar die ys sal binnekort kraak en verkrummel. Smelt die sneeu van die berge kan veroorsaak tydelike oorstromings hier en daar, maar dit was in die toekoms. Mens en dier is nog steeds verstom, probeer om te ontsnap van die ongelooflike gruwels geskep deur Zembla se dominerende storm. Later, sal hulle begin rou oor hul dooie familielede en begin herbou hul huise. Maar dit sal later...
  
  
  Hy trek sy asem in die warm, geurige lug en geplant sy voete stewig op die dek. Ek het'n groot glimlag op my gesig. "Dit was die moeite werd om te veg vir."
  
  
  Tamara het met slap genade. Sy het na my toe gekom het en liggies toegedraai haar arms om my nek. Haar vingers gryp die knoppies van my bloes. Haar hand gly oor my bors.
  
  
  "Die opwinding is verby," sê ek. "Jy hoef nie bekommerd te wees nie."
  
  
  "Ek het nog nooit gehad het om dit te doen, Nick, maar ek is lief vir dit."
  
  
  "Wanneer ons bereik Panama, ons paaie sal afwyk. Totdat ...'
  
  
  "Nee," het sy gefluister ongelukkig in my oor.
  
  
  "Jy het jou eie verantwoordelikhede, en ek het myne, en ons sal nooit verander met die hulp van die ander. Alles was goed en sal goed wees totdat ons kry om te Panama."
  
  
  "Die boot dryf."
  
  
  — En daar is niks wat ons kan doen oor dit.
  
  
  "Behalwe om pret te hê terwyl ons nog kan."
  
  
  Hy soen haar rofweg en trek haar na hom, en dan die hard en soepel liggaam.
  
  
  Sy was verkeerd. Die opwinding was nie verby nie.
  
  
  Oor die boek:
  
  
  Dit het alles begin met'n deurmekaar radio-boodskap ontvang deur'n BYL agent in Mexiko. Nou Nick Carter was besig om sy pad deur die digte oerwoude van Nicaragua, wat hulle genoem Muskiet Kus. Die ego is beleër deur muskiete, giftige slange en'n ondraaglike Savchenko. Ego se reis was wreed, maar hy het om te vind'n antieke Maja-tempel. Kolonel Zembla se hoofkwartier was daar geleë. En hierdie een kan draai Sentraal-en Suid-Amerika in'n polêre streek. En as die ysige koue dreig om te breek, Nick moet ook oortuig russiese KGB agent Tamara Kirova dat Amerika het niks te doen met hierdie helse skema.
  
  
  Maar die Kolonel Zembla bestuur aan te wakker sy ysige terreur. Dan Nick Carter sal verwag word om die onmoontlike te doen...
  
  
  
  Tabel van inhoud
  Hoofstuk 2
  
  
  Hoofstuk 3
  
  
  Hoofstuk 4
  
  
  Hoofstuk 5
  
  
  Hoofstuk 6
  
  
  Hoofstuk 7
  
  
  Hoofstuk 8
  
  
  Hoofstuk 9
  
  
  Hoofstuk 10
  
  
  Hoofstuk 11
  
  
  Hoofstuk 12
  
  
  Hoofstuk 13
  
  
  Hoofstuk 14
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killer: Kode naam Aasvoël
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killer: Kode naam Aasvoël
  
  
  Opgedra aan die mense van die Geheime Dienste van die Verenigde State van Amerika
  
  
  
  Die eerste hoofstuk.
  
  
  Hy lek sy droë lippe met sy dik tong en loer by die son oorhoofse. Sy mond proe soos ou papier, en daar was'n dowwe maar aanhoudend gons in sy ore.
  
  
  Dit was onmoontlik om te weet presies hoe lank hy gelê het bewusteloos op die rand van'n klein, maer doring bos. Wanneer haar eerste gekom het, het hy kon nie onthou waar haar is of hoe hy daar gekom het. Dan sien sy die gedraai, blink van die massa van die wrak, Mooney se klein vliegtuig plummeting soos'n gewonde hawk uit'n wolklose lug. Half-stukkende stroke van metaal - die oorblyfsels van'n gewelddadige impak - het net dertig meter bo die bruin gras van die veld, en dun flintertjes van rook nog steeds sleep hemelwaarts. Nou het ek onthou hoe ek was gegooi om die vliegtuig toe dit die grond getref het, en dan het ek weg gekruip uit die woedende vlamme. Van die posisie van die son, hy het geweet dat'n paar uur het verloop sedert die oggend crash.
  
  
  Met groot pyn en moeite, ek het haar gedwing om in'n sittende posisie, voel die warm wit klei op my bene deur my geskeur kakie broek. Die hemp rondom die struike sy was geklee klou aan my terug, en die reuk van my eie liggaam vul my neusgate. Die verhoging van'n hand om te beskerm sy oë van die sonlig, hy kyk uit op die lang leeu gras wat nou gelyk te strek eindeloos in alle rigtings, slegs onderbreek deur die yl groen van'n enkele sambreel acacia boom. Daar was geen teken van beskawing, net'n groot see van gras en bome.
  
  
  Oorhoofse, 'n aasvoël verskuif in stilte, omkring en pirouetting. Gooi'n skaduwee op die grond in die voorkant van my, die voël hang obsessief, dophou. Die gesuis in my ore het meer uitgespreek nou, en dit het by my opgekom dat dit nie in my kop op alle. Die klank kom van die crash site. Dit was die geluid van die vlieë.
  
  
  Hy het gefokus op die wrak. Dan'n aasvoël en'n swerm vlieë my daaraan herinner dat Alexis Salomos was op die vliegtuig met my - hy was die loodsing van ego wanneer die probleem plaasgevind het. Haar oë vernou, maar hy het nie sien ego enige plek naby die crash site.
  
  
  Soos ek staan op swak, ek het gevind dat my bene is styf. My hele lyf is seer, maar ek het nie lyk om te het'n gebreekte bene. Die lang sny op sy linker voorarm was reeds genesing, en die bloed het droog. Hy kyk woede by die smeulende wrak. Ek nodig het om te vind Alexis om te sien of hy nog gelewe het.
  
  
  Die gons van die vlieë het harder as hy naby die vliegtuig se romp. Hy leun oor en loer in die taxi, maar nie sien dat sy vriend. Ek voel siek aan my maag. Dan, wanneer haar dop rondom die voorkant van die wrak, mimmo verkoolde die skroef en'n opgefrommelde stuk van die romp, haar skielik gestop.
  
  
  Alexey se liggaam lê in'n groteske hoop van bloed oor tien meter weg. Ego is ook uitgegooi, maar nie voor die ego se vliegtuig neergestort het. Die voorkant van die ego se kop en gesig was benoud uit die slaan van die vliegtuig se voorruit, en dit lyk soos ego se nek is gebreek. Die Swede ego was verskeur aan flarde, en hy was deurdrenk in droë bloed. Groot bruin vlieg bedek ego se liggaam, kruip oor sy pers kinders, het hulle gesê. Sy het begin om weg te draai, en ek voel'n bietjie siek toe ek sien beweging in die lang gras agter die lyk. Die gevlekte hiëna stadig genader, bewus van my teenwoordigheid nie, maar ook honger te sorg. Terwyl die ego voorkoms was nog steeds opgeteken in my brein, die hiëna gesluit die klein afstand tussen die self en die liggaam en gryp die blootgestel vlees op Alexis Salomos se berekeninge, skeur'n stuk.
  
  
  "Staan terug, damn jou maat!" het hy geskree op die dier. Hy opgetel het'n stok van gebrande hout en gooi dit by die hiëna. Die dier gekruip oor die gras, die uitvoering van'n stukkie van die bloedige plak. In'n oomblik, die ego is weg.
  
  
  Hy kyk af na die verminkte liggaam weer. Ek het nie eens'n graaf te begrawe dit, so ek het om te laat die ego met die diere vir vier en twintig uur.
  
  
  Wel, daar was niks wat hy kon doen. Alexis Salomos was ook dood, met of sonder'n begrafnis. In die einde, hulle wat vasgevang is met die ego en hom doodgemaak, en hulle het amper my ook. Ten minste tot op hierdie punt, het ek een of ander manier oorleef. Maar die grootste toets van my geluk kan voorlê, want dit behoort aan hulle dat ek is omtrent halfpad tussen Salisbury en Bulawayo, in die diepste deel van die Rhodesiese bos land.
  
  
  Hy loop om die wrak totdat dit weggesteek die liggaam weer. Kort voor die onklaar vliegtuig begin nies en hoes by vyf duisend voete, Salomos genoem dat ons sal binnekort vlieg mimmo van'n klein dorpie. Rondom wat hy gesê het, hy het geraam dat die dorp is nog steeds in die saal vyftig tot sewentig-vyf myl na die suidweste. Sonder water en wapens, my kanse om daar is baie skraal. Die luger en skede mes wat hy gewoonlik gedra het met hom oorgebly het na my hotel in Salisbury. Nie een van hulle kan weggesteek word onder my T-shirt, en in elk geval, ek het nie voorsien in die behoefte vir hulle op hierdie spesifieke vliegtuig reis na Bulawayo. Ek was op vakansie en rus.
  
  
  Ular besig was met die BYL, die top-geheime intelligensie-agentskap van die Amerikas, en was net begelei'n ou vriend rondom Athene wie sy ontmoet het by geleentheid in Salisbury. Nou is die ander man was dood, en die wilde storie hy het vir my gesê was nou geloofwaardig.
  
  
  Ek het na'n nabygeleë heuwel van termiete, 'n hond van harde wit klei so hoog as my hoof, met baie skoorstene dien as ingange. Hy leun swaar teen dit, staar by die ver lyn van koorsig bome, en probeer om te ignoreer die gons van die vlieë in die ander rigting van die wrak. Net drie dae gelede, was sy ontmoet deur Alexis Salomos in'n klein restaurant naby Salisbury se Pionier Memorial Park. Ek sit op die terras, en kyk uit oor die stad, toe Salomos skielik verskyn langs my stoel.
  
  
  "Nick? Nick Carter? " het hy gesê, en'n stadige glimlag versprei oor sy mooi bruin gesig. Hy was'n vierkant-jawed krullerige hare man in sy veertigs, wie se oë staar stip na jou met'n helder glans, asof hy kon sien die geheime in jou lewe. Hy was die redakteur van'n koerant in Athene.
  
  
  "Alexis," ek het gesê, stygende uit te brei my hand. Hy het ego in beide hande en skud dit kragtig, sy glimlag selfs breër as hare. "Wat de hel doen jy in Afrika, maat?"
  
  
  Die glimlag verdwyn, en vir die eerste keer, het hy besef dat hy het nie lyk die manier waarop haar ego onthou hom. Hy het my gehelp om die spoor af'n KGB man wat gesteel dokumente belangrik om die Weste in Athene'n paar jaar gelede. Dit lyk soos hy ouer aansienlik met die krimpvarkie. Ego gesig verloor sy gesonde voorkoms, veral om die oë.
  
  
  Het hy gevra. "Gee jy om as ek by jou aansluit?"
  
  
  "Ek sal aanstoot neem as jy dit nie doen nie," sê ek. "Jy het'n stoel. Kelner!" 'n jong man in'n wit voorskoot gekom het om die tafel en ons het albei beveel dat die Britse ale. Ons gesels tot die drankies bedien en die kelner links, en dan Salomos was verlore in gedagte.
  
  
  "Is jy al reg, Alexis?" Ek het uiteindelik gevra.
  
  
  Hy glimlag by my, maar dit was dun en gedwing. "Ek was in die moeilikheid, Nick."
  
  
  "Is daar enigiets wat ek kan doen vir haar?"
  
  
  Hy haal sy skouers op sy vierkante skouers. "Ek twyfel nie dat iets gedoen kan word." Hy praat goeie engels, maar met'n merkbare aksent. Hy het'n lang drink van sy bier.
  
  
  Ek het haar gevra. "Wil jy om my te vertel oor dit?""Of is dit ook persoonlike?"
  
  
  Hy lag bitterlik."Ag, wat se persoonlike, my ander een. Jy kan sê dit is baie persoonlik." Ego se oë ontmoet myne. "Iemand is besig om my dood te maak."
  
  
  Hare, kyk na sy gesig. "Is jy seker?"
  
  
  'n wrang glimlag. "Hoe seker is van haar moet ek wees? In Athene, 'n skoot uit'n geweer verpletter'n venster en gaan mimmo van my kop deur'n paar duim. So kry ek die wenk. Haar beru vakansie is om te besoek, haar neef hier in Salisbury. Hy is'n script handelaar wat geëmigreer hier is tien jaar gelede. Ek het gedink ek wil veilig wees hier vir'n rukkie. Dan, twee dae gelede, 'n swart Mercedes byna tref my op die belangrikste boulevard. Die bestuurder wat opgetrek na die randsteen lyk presies soos die man wat sy nog gesien het vroeër in Athene. "
  
  
  "Weet jy wie hierdie man is?"
  
  
  "Nee," Salomos gesê, skud sy kop stadig. "Ek onlangs gesien het hom loop deur die Apollo Gebou toe ek spioenasie daar vir'n bietjie." Hy het gestop en kyk af na sy ale. "Het jy al ooit gehoor van die Apollo lyne?"
  
  
  "'n olie tanker maatskappy, is dit nie?"
  
  
  "Dit is eintlik, my vriend. Die wêreld se grootste tenkwa lyn, wat besit word deur my landgenoot Nikkor Minourkos."
  
  
  "Ag, ja. Ek ken haar van Minurkosa. 'n voormalige miljardêr matroos. 'n kluisenaar; niemand sien die ego hierdie dae."
  
  
  "Dit is eintlik weer gebeur," Salomos gesê. "Minourkos afgetree het uit die openbare lewe byna'n dekade gelede, toe hy nog'n relatief jong man. Dit is geglo dat hy spandeer die meeste van sy tyd in sy penthouse in die Apollo Gebou, naby Grondwet Square, waar hy in die loop van sy besigheid. Persoonlike kontakte is gestig hoofsaaklik deur van die vennote van die Minurcos. Byna niemand ooit kry'n privaat gesprek met hom."
  
  
  "Baie ryk mense lyk om die waarde van hul privaatheid baie," sê ek, drink my bier. "Maar wat beteken die Minurk het te doen met die pogings op jou lewe?"
  
  
  Salomos het'n diep asem en laat dit stadig uit. "Sowat ses maande gelede, Monurco se gedrag begin verander. Dit was veral interessant vir my en, natuurlik, vir ander koerant redakteurs, want enige inligting oor Minurkos is opwindend en belangrik is vir die lesers van die olimpiese Spele in Athene. Let wel wanneer Minurk, wat altyd bly uit die politiek, begin om openbare uitsprake teen die beslissing junta in Athene. Skielik, het hy aangekondig dat die leiers van die kolonels ' samelewings was swak en sosialistiese. Hy het beweer dat hulle verraai het die "rewolusie" van 21 April 1967. en geïmpliseer dat Griekeland sal beter af wees met die herstel van Konstantyn II of'n ander bewondering vir die persoonlikheid van'n nuwe bekendes is gehoor. Hy verwys na die gevare van die linkses soos die Getuie, en raai wat'n ander "skud-up"was oor om te gebeur in die griekse regering.
  
  
  "Wel," het ek gesê, " hierdie man het'n reg om te skielik geïnteresseerd in die politiek na al die jare. Miskien emoe is moeg van die besteding van sy geld."
  
  
  "Dit lyk asof dit gaan selfs verder. 'n persoon soos Minurkos kan koop'n klomp van vriende. Die generaals en kolonels kom in
  
  
  om die penthouse en terug, maar hulle sal nie praat oor die besoek van die pers. Gerugte het dit dat die Minurk is die befondsing van'n private weermag in'n spesiaal gebou kamp in die noorde van Griekeland en in een kamp, op Mykonos, 'n eiland in die Egeïese See.
  
  
  Ten slotte, daar is die afgelope verdwyning van Kolonel Demetrius Rasion. Die Minurkos-oorheers koerant tot die gevolgtrekking dat hy verdrink terwyl jy op reis deur die boot in Piraeus, maar sy lyk is nooit gevind nie. Nickor Minurkos is nou die bekendstelling van'n groot veldtog te vervang Rasion met'n man van sy eie keuse, 'n fascistiese naam Despo Adelphia. Die junta nie wil Adelphia, maar sy nuwe en edele leiers is bang om van die Minurka en die ego van vriende in die generaals ' hoofkwartier."
  
  
  "Dit is'n interessante situasie," ek erken, " maar dink jy dat die Minurcos is die bekendstelling van'n veldtog van terreur met die idee van'n bloedige staatsgreep?"
  
  
  "Dit is moontlik. Maar daar is ander oplossings. Daar is nuwe gesigte wat niemand rondom die joernaliste het gesien kom en gaan rondom die penthouse bo Apollo; een Minurkos is nog steeds in wegkruip. Egter, ek het opgemerk dat een van die nuwe gesigte behoort aan'n grieks-Amerikaanse naam van Adrian Stavros."
  
  
  My oë vernou effens op Salomos. "Stavros in Athene?" Ek mompel stadig. "Die behoud van die Minurkos maatskappy?"
  
  
  "Dit lyk so. Tensy ..."
  
  
  "As wat?"
  
  
  "Wel, aangesien Minourkos se onlangse kommentaar was so uit van die karakter, miskien het hy was nie die ih bron homself."
  
  
  "Stavros' oorname van die Minurkos ryke?"
  
  
  Miskien teen die Minurkos se wense, Salomos geraai. "Daar is dalk reeds'n klein staatsgreep, weggesteek. Sedert die Minurkos is baie geheimsinnig en altyd voer besigheid deur middel van ondergeskiktes, die ego kan word doodgemaak of gevang en funksioneer onder die ego se naam, en spandeer groot bedrae geld op die ego sonder dat iemand agterkom. Onmiddellik nadat ek het hierdie teorie in my redaksionele, die eerste poging was gemaak op my lewe in Athene."
  
  
  Die angstige kyk terug na ego se oë. Ek onthou die BYL lêer oor Adrian Stavros en besef dat hy was in staat om van so'n maneuver. Stavros gehou plakkaat demonstrasies aan die Yale Universiteit as'n student. Hy het toe betrokke geraak het in'n radikale bombardement van die CIA kantoor, en later het'n poging om op die lewe van'n senator. Hy ontsnap die kloue van die FBI en CIA en begrawe homself iewers in Brasilië, waar hy het om te pleeg ernstige misdade soos smokkel en moord. Sedertdien was daar min bewyse teen hom in die Verenigde State van amerika, die Verenigde State van amerika het nie probeer om hom terug te keer. Maar hy word dopgehou in Brasilië.
  
  
  "En die man wat probeer om jou af hier in Salisbury?" Ek het haar gevra. "Het jy sien hom uit te kom van die penthouse op die Apollo Gebou?"
  
  
  "Ja, Nick," Salomos gesê. Hy sluk die laaste van sy bier en kyk uit oor die hibiscus-gedek balustrade die heuwel af in die rigting van die stad. "Ek is desperaat. Nog'n niggie van my, wat die lewe uit die dorp buite Bulawayo, het my gevra om hom te besoek kortliks totdat dit verby is. Haar ego het die uitnodiging aanvaar. 'n gehuurde vliegtuig wag vir my by die lughawe. Ek sal vlieg nen, as hy is'n vlieënier gelisensieer, en geniet die rit. Ek bedoel, as ek kan vergeet oor - " Daar was'n kort stilte, dan kyk hy na my. "Nick, ek sal dit regtig waardeer as jy sou saam met my na Bulawayo."
  
  
  Hy het geweet dat Alexis Salomos sou jou nie vra as hy was desperaat uit vrees. En ek het nog'n paar dae af voor ek het nog'n opdrag van Dawid Hawke, die geheimsinnige direkteur van die BYL.
  
  
  "Ek sien altyd die Bulawayo Hotel," het ek gesê.
  
  
  Alexis kyk verlig. "Dankie, Nick."
  
  
  Twee dae later, het ons af. Salomos was'n ervare vlieënier, en dit was dat die vlug oor wild-Rhodesië sou word rustig en lekker. Salomos gevlieg lae-lieg so dat ons kon sien rare wilde diere en interessante topografiese kenmerke van die ruigtes. Die vlug was op te hef Salomos geeste, en hy lyk baie soos sy ou self. Maar teen die middel van die oggend, omtrent halfpad te Bulawayo, die kalmte van die oggend in'n nagmerrie verander.
  
  
  Mooney se klein, standaard twee-sitplek vliegtuig hoes. Op die eerste, Salomos het nie omgegee nie, maar dan is dit nog erger. Dit los die navorsing probleme van'n klein motor, maar dit is net dinge meer ingewikkeld. Ons verloor die hoogte bo seespieël en begin'n wye sirkel van die aanwysings.
  
  
  Salomos gesweer in grieks, dan is sy gesig paled. Hy ondersoek die paneel en kyk na my. "Die brandstof meter toon die volle," het hy geskree oor die bars van die enjin. "Dit het nie beweeg nie uit sy oorspronklike posisie hierdie oggend." Hy geput die glas wat die sensor, maar niks het gebeur nie. Die naald bly op die letter F.
  
  
  "Ons is uit gas," sê ek ongelowig. Dit is slegte nuus vir enige vliegtuig, veral'n klein een.
  
  
  "Nie regtig nie, maar ons is vinnig te val," Salomos gesê, om die Muni in tydelike steil beplanning en sukkel met die kontroles. "Die vliegtuig was beskadig, Nick. Die sensor is gevries in die plek, maar die tenks is byna leeg toe ons opgestyg het.
  
  
  Dit moet gedoen gewees het op die doel ."
  
  
  "Jesus," mompel ek. "Kan jy plant'n ego?"
  
  
  "Daar is geen vliegveld hier," het hy gesê, probeer om te hou die vliegtuig uit te gaan in'n tailspin. "Maar ons sal hê om te probeer om die land in'n oop veld - as ek kan hou my ego gaan volgens die beplanning plan."
  
  
  "Is daar enigiets wat ek kan doen vir haar?"
  
  
  "ja. Bid." Alexis het na my gekyk. "Ek is jammer, Nick."
  
  
  "Never mind," sê ek. "Net plant hierdie ding." Ek het nie eens vra haar oor die probleem. Daar was geen tyd. Ons seil af'n steil helling na'n gras veld.
  
  
  Die enjin hoes en sis weer, dan oorreed om vir goed soos ons gesien het in die hele hotel sowel jaag in die rigting van ons. Haar, het besluit dit was alles oor. Daar het nie blyk te wees enige redelike verwagting om dit te oorleef.
  
  
  Vyf honderd voete af het Ons, soos'n voël met'n gebreekte vlerk. Drie honderd. Die doringbome gly onder hulle. Honderd. Salomos se gesig was styf met spanning, en sy hande was geboei uit te probeer om te beheer. Dan was daar'n beweging van die gras en dorings by razend spoed, die vleuel was geskeur deur'n tak van'n gedraai boom, en die vliegtuig, op die laaste oomblik, effens gelig sy neus en skuif sywaarts. Die impak klop ons terug na die voorkant van die vliegtuig. Daar was'n traliewerk klank, en'n gekraak van metaal en'n groot kraak van die glas, en ons liggame is loesing in die klein hut. Dan kom die finale nood stop: my deur vlieg oop, en my liggaam het wat van kop tot tone in die gras voor knars in die harde grond.
  
  
  Ek onthou nie enigiets anders behalwe. 'n pynlike kruip op die gras, instinktief weg te beweeg van die vliegtuig, en dan'n ontploffing met die klank van die knetterende vlamme iewers agter my.
  
  
  Die tweede hoofstuk.
  
  
  Hy het probeer om die druk van die geheue van die ongeluk uit van sy gedagtes, leun swaar op die harde klei van'n lang termiet kol. Maar dit was moeiliker om te ontslae te raak van die lyk op Alexis Salomos se gesig toe hy gesê het hy sou vlieg na Bulawayo met hom in Salisbury.
  
  
  Ek kon nog hoor die volgehoue gons van vlieë agter die blink metaal romp van die verwoeste vliegtuig, maar ek probeer om nie om te luister. Hy fokus weer op die verre lyn van koorsig bome op die gras horison. Iewers, het ek gevoel dat die koors bome soms berig dat die teenwoordigheid van water. Maar die bome is nie in die rigting wat hy moet gaan om die dorp te bereik.
  
  
  Op'n manier, het hy verantwoordelik gevoel het vir die Salomos ' tragiese dood. Hy vertrou my met sy beskerming, en hare was nie in staat om dit te doen wanneer hy my nodig. Hy verwag my raad, en ek het nie voorsien die gevaar van'n klein vliegtuig. Buitendien, ek voel skuldig want ek het nie ten volle vertrou my ego met die ongelooflike storie. Egter, die ego bebloede lyk is'n duidelike bewys dat ten minste sommige van die ego teorieë korrek is. Iemand het die ego van die dood. Of hierdie persoon was hema, iemand wat geleef het in die penthouse bo die Apollo kantore in Athene, was nog steeds die vraag.
  
  
  Hy gevang beweging uit die hoek van sy oog en draai in die rigting van een van die uitgange rondom die termiet kol. 'n klein helder groen draak gly deur middel van die byeenkoms nie ver van my linkerhand, en gelyk te staar stip na my. Hy spring terug. Ek het nie geweet dat slange het geneem om verblyf in termiethope. Dit was'n groen mamba, een van die drie mees gevaarlike slange in die wêreld. In die geval van'n byt, die slagoffer sal in staat wees om te loop oor drie stappe tussen die self en die reptiel voor sy wrok dood. Die mamba wat tans opgelei was van die reeks, gly in'n nabygeleë gat.
  
  
  Ek struikel oor die wrak as my pols vertraag. Hy kyk rond vir'n oomblik en het'n skerp stuk metaal wat oor'n voet lank op die grond. Een draad is baie skerp. Rip'n stuk hout raam, gedeeltelik verbrande, van'n gedeelte van die romp, haar gedaal ego verdeel twee stukke van gelyke lengte en verdeel'n wye stroom van skrapnel, die vasmaak van die knuppels met sy sakdoek om'n handvatsel vir my tydelike mes. . Hy druk die ru-wapen in sy gordel en, sonder om te kyk terug by die wrak, op pad na die bome.
  
  
  Dit was moeilik om net loop deur die platteland. Die lang gras en doringagtige bosse pluk aan my klere en skeur by my vlees, gryp na my en hou my terug. 'n renoster voël skree op my van'n nabygeleë acacia boom. Ek het myself die berekening van my kanse van oorlewing. Daar is'n honderd maniere om te sterf, en aan ons, Odin rondom hulle is nie lekker nie. In hierdie gras, 'n persoon kan struikel oor'n leeu voor hy dit sien. Maar gewoonlik klein wesens veroorsaak dat die meeste probleme: slange nie groter as'n menslike vinger, skerpioene en bosluise grawe diep onder die vel. As jy vind water en drink dit, jy kan besmet raak met lewer slakke en ander parasiete wat eet'n persoon van die binnekant uit. En as jy vermy dit, kan jy nog steeds aangeval word deur muskiete, geel koors vektore, en malaria.
  
  
  Toe hy uiteindelik bereik die bome, het hy gevind dat slegs die oorblyfsels van'n watergat. Die plek is droog. Daar was dik swart modder in die sentrum, en drukstukke van baie diere se hoewe en rondtes rondom die omtrek van die site.
  
  
  Hy leun teen die groen stam van'n nabygeleë boom en rus in die skaduwee. Ek vermors my tyd en energie te kom hier. Die rigting na die naaste dorp wat Salomos het genoem op die vliegtuig was negentig grade na die kursus wat my hierheen gebring het. Loop in die warm son verswak het my selfs meer. My mond was soos gelooi leer. Sy was daaraan herinner van die termosfles van die koue water wat Salomos gebring het om die vliegtuig. Dit is gesien deur die ego as'n gebreekte silinder onder die wrak; sy inhoud opgedroog in die vuur. Hy probeer om nie te dink oor die tropiese son oorhoofse of die dors in sy keel, en gegaan.
  
  
  Dit moet gewees het'n paar uur later, toe ek besef ek kon nie verder gaan sonder'n res. My bene was skud met swakheid, en haar longe was om gesuig in'n lang, hees asem. Sy was gesien deur'n dooie boomstomp, deel van die ego, in die yl skaduwee van'n nabygeleë doring bos, net'n paar meter vorentoe. Hy het swaar op die grond en leun teen'n boom stomp. Die heel proses van die vergadering, die verligting van fisiese inspanning toe loop, het die bevrediging.
  
  
  My ooglede gesluit, en hy ignoreer die pyn in my liggaam. Hy het probeer om te vergeet van die klein spiere in sy dye en die insekbyte op sy gesig en hande. Ek nodig het'n breek, en hy gaan om dit te kry. Te hel met alles anders.
  
  
  Daar was'n geluid rondom die bos.
  
  
  My ooglede fladder oop. Haar fout? Hy loer in die lang gras, maar het niks gesien nie. Dit moet gewees het om my verbeelding. Hy maak sy oë weer, maar die klank het gekom weer.
  
  
  My oë oopgemaak vinniger hierdie tyd. Daar was geen twyfel oor dit, dit was die geluid van'n menslike stem. Hy beur sy ore en gehoor'n stokkie snap.
  
  
  "Dit was iets!"
  
  
  Dan is die klank word meer konstante en duidelike. Die twee mans was in gesprek in'n dialek wat hy nog nooit gehoor het voor.
  
  
  "Hello daar!" Haar geskree om die laaste van haar krag."Hier is!"
  
  
  Op'n ander punt, ek het ih koppe beweeg in die rigting van my oor die gras. Swart koppe, en khaki hemde. Toe hulle my sien, hul stemme harder, en hulle het almal gelyk dieselfde identiteit.
  
  
  Hy ontspan'n bietjie. Sy was besig om'n lek, erger as wat hy gedink het. Daar moet'n dorpie iewers in die buurt, of ten minste'n pad. Mans het uit die gras en kyk na my. Hulle is lank, slank, en somber.
  
  
  "Hallo," sê ek. "Het jy enige water?"
  
  
  Die twee mans kyk na mekaar, dan weer terug na my. Hulle het gekom en by my staan vir ewig. Hy het nie probeer om te kry naby. "Water," sê ek.
  
  
  Hulle was albei geklee in'n baie shabby Westerse klere en dra tuisgemaak sandale. Die groter van die twee het gewys op my voete, en na'n oomblik, het hy buk af en los my skoen. Voordat hy kon haar vra wat hy doen, hy het dit af, en het dit aan sy metgesel. Die persoon wat gehou my skoen vir inspeksie het'n groot, wye litteken hardloop skuins oor sy gesig. Ander het'n klein spieël in die geswolle lob van sy regteroor. Beide van hulle het messe op hul gordels-pangas - pungs.
  
  
  Die lang een het aan die ander, en ek besef dat hy praat in Swahili. "Mzuri sana," het hy gesê, glimlag, met verwysing na my ballet pantoffels. Hy het voortgegaan om in Swahili. "Dit is my gelukkige dag."
  
  
  "Luister na my," sê ek swak.
  
  
  Hulle my geïgnoreer. Die lang man gebuig en losgemaak my tweede boot. Ek het probeer om trek my voet weg, maar hy lag en kyk na my en trek die ander skoen uit onder nah. Hy skop af sy gehawende skoene en trek op my ballet pantoffels, nie pla om te bind my veters. "Savasawa!" sê hy aan sy metgesel, heeltemal ignoreer my.
  
  
  Ek het skielik besef dat hierdie mense was nie van plan om my redders. En dit het by my opgekom dat ek kon gewees het erger af as wat ek was voor ih aangekom het as ek het nie getel op te oorleef.
  
  
  "Die skoene wat goed pas." Dit was die hoogste.
  
  
  Die ander was nie die geniet van die situasie. "Wat doen jy dink dit is jou ballet pantoffels? Het ons nie na hom kom saam?"
  
  
  "Dit is haar eerste keer sien ego," die lang een het gesê. "Jy kan kry ego broek. As hy het'n sak, ons sal deel van die inhoud daarvan."
  
  
  "Dit is nie reg dat jy die neem van jou ballet pantoffels," die spieël-versier man mompel.
  
  
  Die lang man na my gedraai. "Trek jou broek," het hy beveel, nog steeds in Swahili. Ego se oë is geel met rooi strepe, en daar was dun letsels op elke wang wat was nie sigbaar op die eerste as gevolg van die groot litteken.
  
  
  My hand rus op die handvatsel van die tydelike mes, verberg dit van my oog. Dit blyk dat ek wil hê om dit te gebruik. Die man met die verstuite oorskulp het'n panga uit sy gordel. Daar was geen twyfel oor ih se bedoelings. Hulle kon nie ontneem'n wit man van alles wat hy het en dan laat die ego leef.
  
  
  "Okay, ek sal haar broek af," sê ek. Hy het krag, maar hy het nie wil om dit te wys. "Maar ek het om terug te kry op my voete." Haar linkerhand uitgebrei na die lang een.
  
  
  Hy kyk na Nah minagting vir'n oomblik, dan gryp haar.
  
  
  hy lig sy voorarm rofweg en ruk my aan my voete. Die oomblik wat haar verlaat die grond, haar getrek uit sy metaal mes uit sy gordel en kragtig gesteek ego in die middel van die Afrikaner.
  
  
  Ego se oë rek verbaas as die vlymskerp metaal gly deur middel van die vlees en spiere. Ego se regterhand outomaties hou van die handvatsel van die panga, maar dit was ego se laaste vrywillige aksie. Hy kreun'n lelike klank en gegly in die stof op my voete.
  
  
  Die ander staar grootoog na sy oorlede vriend vir'n oomblik. Dan het hy kom uit'n wilde roggelende klank en swaai die nuut weggeruk die panga.
  
  
  Haar koes terug. 'n groot lem sis verby my gesig, in skywe gesny deur die lug, en byna druk my kop en skouer. As ek nie verskuif, ek sou gewees het onthoof. Egter, wanneer sy was ontduik deur pangi, sy val af. Die Afrika na my toe gekom het en swaai die mes weer, en die blink geboë lem het deur die lug in die rigting van my nek. Haar gerol vinnig aan die regterkant, en die lem getref die harde klei. Terwyl my aanvaller was die herstel van sy balans, haar, draai om en wreedaardig geskop sy ego. Die geknars van die ego bene het haar hoor. Hy het op die grond langs my met'n groot stem geroep.
  
  
  As dit was hard soos gewoonlik, is dit sou wees'n ego draad. Maar ek was in geen haas om te neem voordeel van die voordele wat ek geskep het. Wanneer haar pa het op sy knieë, die Afrikaanse was reeds staan, en'n blik van wanhoop oor sy gesig. Hy swaai op my weer, en hierdie keer die lnr was wyd. Die lem gesny deur middel van die mou van my hemp, sny dit af. Dit tref sy ego met sy segment en het'n oppervlakkige wond op sy bors. Hy kreun weer en druk my in die kop met die panga as dit getref die boomstomp. Die krag van die swaai veroorsaak ego te verloor sy balans en val op my regterarm. Hy gryp ego se verskeurde kraag met sy linker hand, trek ego se kop terug, en gery het die metaal segment in die ego se keel.
  
  
  Bloed oorstroom my gesig en bors as die Afrikaanse hyg hard en bereik krampagtig vir sy spleet keel. Hy val op sy gesig, nog klou aan sy keel, en dan gerol om die harde grond, roerloos.
  
  
  Asemhaling hard, sy leun terug op een elmboog. Hy was kwaad dat hy gebruik het om die vitale energie wat nodig is om te oorleef in hierdie stryd, maar hy was dankbaar dat hy nog gelewe het. Wanneer haar gedagtes kennis geneem van die gevaar van die bos by die crash site, haar gedagtes vergeet oor een ding: die persoon. Dit blyk dat die man was altyd op die top van die lys. As jy ignoreer hierdie faktor, jy kan sterf voor die bosse doodmaak.
  
  
  Ten minste in hierdie situasie, ek het een feit. Hierdie mense het gekom van die wes rigting, nie van die suidweste van die een wat dit het. Kan hulle geslaag het deur middel van die dorp, of links van die pad iewers. Dieselfde kan gesê word vir die rigting wat hulle op pad was. Dit effens gestyg en het'n westelike rigting.
  
  
  Die warm Afrika-son leun in die lug as hare het weer. Hy het in duie gestort in die lang gras, wonder of daar nog enige kans op oorlewing. Ek het regtig nodig is water. Daar was nie meer gevoelens op my tong of in my mond. Ek lê daar en kyk na die skerpioen stadig kruip mimmo my oor die gras. Ek het nie weet as ek kon beweeg dit as dit aangeval, maar dit het nie lyk vir my om te sien. Na'n oomblik, het hy weg was. Sy gryns en beny die emu, want dit het nie'n probleem oorlewende, ten minste nie op die oomblik nie. Dit was'n bietjie ironies dat hierdie spesie is kruip op die oppervlak van die planeet vir meer as vier honderd miljoen jaar, lank voor die dinosourusse verskyn het, en dat dit sou waarskynlik op die Aarde verskyn lank voor die uitwissing van die mens. Een of ander manier dit was onregverdig, maar dan was sy bevooroordeeld is.
  
  
  As ek daar lê, 'n ander klank druk my ore. Dit was'n veraf gedreun, nie in teenstelling met die vorige buzz van die vlieë. Maar hierdie geluid het vinnig harder en meer herkenbaar, soos dié van'n motor enjin.
  
  
  Hy het regop gaan sit en sy kop gekantel om te luister. Ja, dit was'n motor van'n soort. Hy het ronddwaal en begin in die rigting van die klank. Ek het niks gesien nie, maar gras en yl bome. Maar die geraas is steeds nader deur die tweede.
  
  
  "Hello daar!" Haar geskree oor die gras. "Hey, hier!"
  
  
  Hy struikel en val. Stygende ronddwaal op sy voete weer, hy steier weer vorentoe. 'n oomblik later, sien sy dit - 'n Land Rover, stowwerige en gekrap, stamp in'n sekondêre pad wat was nou niks meer as'n spoor in die gras. Die rover, 'n oop motor, is beset deur die twee mans wat het my nie sien as dit nader aan die naaste punt van die pad en het voortgegaan om op sy manier.
  
  
  Het ek uitgeroep,"Hallo!"
  
  
  Hy lomp opgetel sy pad deur die gras en uiteindelik bereik die pad. Hy skree weer toe hy daar gekom het. Hy hardloop na die motor, swaai soos'n dronk, maar het op sy gesig.
  
  
  Hy lê daar vloek hardop, die gevoel van wanhoop styg in sy bors. Hierdie motor is dalk my laaste kans om te oorleef.
  
  
  Dan hoor hy die Rover stadiger en stop. Ek het probeer om op te staan om te sien wat gebeur het, maar ek het nie die krag nie.
  
  
  Ek hoor die enjin luier, dan is die Rover gly terug in eerste rat, swaai rondom op die pad, en kom na my. Hulle het óf my gehoor of gesien het me.
  
  
  'n paar sekondes later, die motor getrek langs my, die enjin het gesterf, en hy hoor die twee mans praat in'n Britse aksent.
  
  
  "My God, dit is'n Europese."
  
  
  "Wat doen hy hier in die bosse, al deur homself?"
  
  
  "Miskien moet ons vra ego."
  
  
  Gou het die koue water gevloei het in my mond, gemors op die voorkant van my vuil hemp, en my tong voel dit weer.
  
  
  "O my God, man, what's up?"
  
  
  Ek het gefokus op die twee vlesige gesigte wat leun oor my vir ewig. Hulle was middeljarige wit Rhodesians, waarskynlik gentleman boere wat het spandeer die dag in die woestyn.
  
  
  "'n vliegtuig ongeluk," het ek gesê. "Ek stap weg van dit."
  
  
  Wanneer hulle het my in die all-terrain voertuig, ek het geweet ek sou dit gemaak het. Maar ek kon nie vergeet dat die liggaam van Alexis Salomos was verteer deur hiënas soos iemand anders in Athene. Ek was in die hoop dat Dawid Hawke sou laat my delf in wat aan die gang was in die Apollo Bou om uit te vind of Adrian Stavros was regtig in die saal in Brasilië, soos almal gedink het. Ek het nie gesien het nie dit vir'n lang tyd.
  
  
  Die derde hoofstuk.
  
  
  "Jy lyk nie baie goed, Nick."
  
  
  David Hawke, direkteur van die super-geheime Amerikaanse agentskap BYL, het'n kort sigaar in die vingers van sy regterhand, wat leun vorentoe op sy wye mahonie lessenaar. Ons sit in die ego by die BYL hoofkwartier kantoor, 'n woonstel wat was nou kunstig weggesteek in'n gehuurde Saamgesmelt Pers & Draad Dienste DuPont Circle fasiliteit in Washington.
  
  
  Hare, kyk na hom met'n wrang glimlag. "Oni wil haar om te bly in die hospitaal in Salisbury vir'n klein rukkie langer. Maar jy weet hoe vinnig kry ek verveeld. As sy bleek, dit is omdat ek nie nodig het om die son en'n lekker sirkel rondom die ossenhaas. Wat dink jy oor die geskiedenis van die Salomos? "
  
  
  Hawk het'n sleep op sy sigaar en rook blaas'n ring in my rigting. Sit by die groot tafel, hy lyk klein en dun, met'n ego, deurmekaar grys hare, en die gesig van'n Connecticut boer. Maar ek het geweet dat brose voorkoms is misleidend. Hy was'n ware dynamo.
  
  
  "Dit maak my bang'n bietjie," het hy gesê. "Wat ook skaars my is dat jy amper gesterf het tussen opdragte. Ek het nog nooit gesien dat'n persoon wat probleme so maklik."
  
  
  Haar, hy haal sy skouers op. "Salomos was'n vriend. Myne en'n BYL is. Hy probeer sy bes om ons te help vind Borisov, onthou?"
  
  
  "Ja, ek onthou haar," Hawke gesê nugter. "Wel, jou Rhodesiese escapade is oor, so ons sal laat val dit. Soos vir die moontlikheid dat Adrian Stavros kan word plot teen die griekse regering, sou dit nie wees Stahl se ego te mis nie uit."
  
  
  "Is hy nog steeds die eienaar van'n plantasie in die Brasilië?"
  
  
  "Volgens ons bronne, dit is nog steeds die ego van die hoofkwartier. Ons het nie'n onlangse verslag." Hawk leun terug in sy groot leer stoel. "As dit was regtig Stavros, wat jou vriend het uit te kom van die Minurkos penthouse, ons is beslis in die gesig staar'n interessante situasie. Drome van die bestuur van'n hele land pas baie goed met wat ons geleer het oor nen."
  
  
  Hawk bestudeer sy benerige gewrigte. Adrian Stavros het altyd'n neurotiese, moontlik'n psigopaat. In bykomend tot die leiding van'n suksesvolle smokkel ring in Brasilië dat die regering versuim het om te skakel, het hy ook verbind politieke sluipmoorde, die jongste van wat geglo te gewees het om die moord van die Israeliese amptelike Moshe Ben-Kanaän."
  
  
  "Toe het ek verstaan dat die BYL is geïnteresseerd in die verhaal van Alexis Salomos," sê ek.
  
  
  "Ek is bevrees dit is hoe dit moet wees. En haar, ek glo dat, aangesien jy jouself as'n vriend van Salomosa, jy wil om te kry hierdie opdrag."
  
  
  "Ja, meneer, sy sou wou hê dat."
  
  
  Hawk doodgedruk uit sy sigaar in die naaste asbak. "My eerste impuls is om te sê" nee " en slaag die geval na die ander wiskunde groot. Jy weet hoe baie ek altyd probeer om te verhoed dat die agent se persoonlike betrokkenheid op'n missie."
  
  
  "Dit is vir my belangrik dat Alexis moordenaar nie kry uit," sê ek saggies.
  
  
  Goeie. Jy kan hanteer. Maar wees ekstra versigtig te wees, Nick. Ek dink dit is die beste om te gaan na Rio en praat met die CIA-amptenaar daar. Vind uit as Stavros is in'n gimnasium buite die land, en waar hy spandeer sy tyd. Dan as jou lei lei tot Athene, gaan daar. Hou net my gepos."
  
  
  Haar lag. "Moenie ek altyd doen wat?"
  
  
  "Wel, soms het jy vergeet dat daar mense hier sit in hul vervelige werk, en dit is ih se verantwoordelikheid om te hardloop die show." Ego se stem het op die harde toon dat dit soms gekom het toe hy gepraat het oor die protokol en die einde van onderdanigheid. "As jy hulp nodig het op enige tyd, vra vir dit. Dit is wat ons is hier vir."
  
  
  "Natuurlik."
  
  
  Hy het'n trekker in sy stoel en het uit'n koevert. Ego se oë vermy my. "Ek voorspel jou versoek en my uiteindelike toegewing aan jou, en ingedagte, as dit nie oordeelkundig, het my kaartjie."
  
  
  Hy glimlag vir haar. "Dankie." Hy bereik oor die stoel en tel die koevert.
  
  
  "Jy beter wag om te sien hoe dit alles speel voordat jy besluit of sy geroep is jy in vir enige guns," Hawk geantwoord.
  
  
  Die volgende nag, sy was geneem op'n Pan Am visvang reis na Rio de Janeiro. Sy gerus al
  
  
  een dag, en dit het gevoel soos die ou tyd weer. Die vlug was rustig, maar ek het gedink oor wat die ander een in Mooney se klein vliegtuig wanneer Salomos het my die veld, oor die probleme en die crash landing, en hoe Salomos ' lyk gekyk in die warm son.
  
  
  Die volgende oggend, het hy aangekom het in Rio en nagegaan word in die Floriano Hotel, naby die Copacabana Palace. Dit was net'n blok van die strand, en nen het die geur van koloniale Brasilië. Die kamer het'n plafonwaaier en'n venster met blindings, en'n smal balkon aangebied om'n klein uitsig van die see.
  
  
  Dit was warm in Rio. Al die Brasiliane wat in staat was om te kry daar was op die strand, en die meeste van die mense rondom hulle moet gewees het in die Copacabana area, naby die hotel. Ek voorspel'n warm dag, en ek het haar'n wol tropiese wol pak. Op die middag, het ek klaar gestort het, sit op'n ligte pak oor Wilhelmina, my Luger, en Hugo, 'n stilet skede op my regterarm, en het na die middagete by een van my gunsteling min restaurante, Chale da Rua Matriz 54. Hierdie restaurant gebruik word om'n koloniale huis en is nog steeds krimpvarkie-gevul met waardevolle antieke meubels en skilderye. Negro slawe gewag tafels en geneig om die bar. Sy bestel'n mixto churasco, wat bestaan rondom stukke van bees-en varkvleis met groente, en geweier het om die gewone kap, 'n groot plaaslike bier, vir goed, 'n baie goeie wyn-Grande Uniao Cabernet. Maar ek was net begin om dit te eet toe ek sien'n meisie kom in en gaan sit by die volgende tafel. Sy is lank en skraal, en'n maanhaar van vurige rooi hare het haar melkerige wit vel selfs ligter. Haar skitterende groen mini rok kontrasteer skerp met haar hare en aan die lig gebring die meeste van haar lang, perfek dye en asemrowende klowing bo haar middellyf. Sy was geklee in groen ballet pantoffels aan te pas haar rok, en groen armbande aan haar linkerarm.
  
  
  Haar rooi hare verwar my vir'n oomblik, maar dan het ek besef dat die laaste keer wat ek haar gesien het, haar hare was kort en bruin. Dit was in Israel meer as'n jaar gelede. Die meisie se naam was Erica Nystrom. Sy was'n lid van die Israeliese intelligensie netwerk Shin Bet. Haar kode naam was Vlam wanneer ons saam gewerk het om te stuit'n russiese plot teen die Israeliese regering, maar dat die naam verander met elke opdrag.
  
  
  Hy het opgestaan en loop oor na haar lessenaar. Toe lig sy haar lang wimpers om te voldoen aan my blik, 'n glimlag versprei oor haar gesig. "Oe!" het sy uitgeroep. "Dit is jy. Wat'n aangename verrassing." Sy praat engels sonder die geringste aksent.
  
  
  Erika se ouers was Skandinawiese Jode. Haar familie eerste geleef het in Oslo en dan Kopenhagen voor te emigreer na Israel toe sy net agt jaar oud.
  
  
  "Ek gaan om te sê die dieselfde ding," het ek gesê. Erica en ek het'n intieme aand in Tel Aviv, wag vir die koerier te kom; dit was'n aand het ons albei baie geniet. Haar oë vertel my nou dat sy dit onthou liefdevol. "Sal jy saam met my na my tafel?"
  
  
  "Wel, iemand sal saam met my later, Nick. Gee jy om?"
  
  
  "Nie dat ek nie wil hê om te praat met jou," het ek gesê.
  
  
  Sy het by my by my tafel en bestel'n ligte middagete vir haarself, en die derde persoon, wat sy verduidelik was'n agent, het gesê ," Jy lyk regtig goed, Nick."
  
  
  "Jy moet gesien het my'n week gelede," sê ek. "Ek hou van rooi hare, Erica."
  
  
  Sy geflits my'n glimlag. 'n lang aquiline neus beklemtoon'n wye, sensuele mond. Nah se oë was donker groen, en haar rok geskitter. "Dankie," het sy gesê. "Hulle is myne, behalwe vir die kleur. Dit was nie lank nie toe het ons saam gewerk het in Israel."
  
  
  "Ek onthou," het ek gesê. "Is jy hier op die besigheid?"
  
  
  "Ja," het sy gesê. "En jy?"
  
  
  "Ja," ek lag. "Dit is altyd besigheid, is dit nie?"
  
  
  "Byna altyd."
  
  
  Hy onthou die lees in die koerante onlangs dat Israel was woedend deur die moord van Moshe Ben-Kanaän en dat die ih president het beloof om te kry aan die onderkant van dit. Dit was in hierdie moord dat die Amerikaanse intelligensie het geglo dat Adrian Stavros betrokke was. Hy kon nie help nie, maar wonder of Erica was in Rio om óf ontvoer Adrian Stavros en neem hom na Israel, wat was Israeliese styl, of die dood van die ego.
  
  
  Ek het haar gevra. "Is jy gaan om te wees in Rio lank genoeg vir ons om te het'n drink en praat saam?"
  
  
  "Miskien," het sy gesê. Haar hande beweeg haar cleavage as sy het'n ih stoel, en my bloeddruk het tien punte. Haar groen oë kyk my in die oog en het my vertel dat sy geweet het was ek nie praat oor wyn en gesprek.
  
  
  Hy opgetel het sy glas. Sy bestel en nou is die dieselfde Grande Uniao Cabernet was bedien. "Vir hierdie geleentheid," sê ek.
  
  
  Sy opgetel het haar glas en klink dit vir my. "Op hierdie punt."
  
  
  Ons was net die afwerking van ons roosterbrood wanneer'n jong man verskyn. Ek het nie eens sien hom totdat hy staan langs ons. Hy was'n groot, gespierde man met'n baie kort blonde hare en'n harde, vierkantige gesig. Deel van die ego van die linkeroor is vermis, maar hierdie gebrek versuim het om die ego van die manlike voorkoms. Nen was die dra van'n beige somer pak wat nie heeltemal verberg die bult onder haar linkerarm.
  
  
  "Ek het nie gesien jy by die eerste, Erica," het hy gesê, eerder hard.
  
  
  op soek na my. "Ek het nie verwag dat jy om te wees met hema-te."
  
  
  Hierdie woorde is bedoel as'n ligte teregwysing. Hulle het gepraat met'n duidelike aksent. Ek onthou die prentjie van die man in die Israeliese intelligensie lêer, TOPOR. Dit was Sagaría Ghraib, die Shin Bet laksman." My teorie oor die ego en Erica se teenwoordigheid in Rio was om te stol.
  
  
  "Dit is'n ou huis, Zach," Erica gesê. "Hy het saam met my in Israel."
  
  
  Gareb het die derde plek. "Ek weet," het hy gesê. "Carter, hare, dink ek."
  
  
  "Dis reg."
  
  
  "Jou reputasie gaan jy."
  
  
  Sy manier was harde, amper vyandige. Ek voel haar ego, jaloesie dat ek geweet het Erica. Voor haar emu kon antwoord, het hy omgedraai na haar. "Het jy om Vichisoise soos ek voorgestel het?"
  
  
  "Ja, Zach," Erica sê, 'n bietjie skaam deur haar ego se gebrek van vriendelikheid. "Dit sal binnekort hier wees."
  
  
  "Vichisoise is die enigste ding wat die moeite werd om te eet in die restaurant," Zach gekla het te hard.
  
  
  "Ek is jammer vir jou slegte geluk," het ek geantwoord kalm. "Ek glo dat die meeste van die geregte hier is goed voorberei. Hulle kan verander hul kokke sedert jou laaste besoek."
  
  
  Zach het omgedraai en het my'n stywe glimlag. "Miskien."
  
  
  Ek het besluit dat van nou af, die gesprek sal minder wees as aangename. Ek het klaar my ete, so ek het die kelner bring die tjek. Hy het aangebied om te betaal vir die hele party, maar Zach vinnig afgeneem het.
  
  
  "Waar gaan jy bly?" Erica het haar gevra.
  
  
  "In Corumba op Avenida Rio Branco," het sy gesê.
  
  
  Zak staar na Nah.
  
  
  "Onder watter naam?"
  
  
  Sy huiwer. "Vargas".
  
  
  "Kan sy noem jy daar?"
  
  
  "Jy sal nie veel tyd vir kuier",
  
  
  Hey, Zack het gesê vinnig.
  
  
  Sy ignoreer die ego en soet glimlag na my.
  
  
  "Ja, jy kan my bel. Ek hoop dat ons weer ontmoet, Nick."
  
  
  Sy het opgestaan. "Elke ander se gevoelens." Ek sit my hand op haar, en ons oë ontmoet vir'n oomblik. Ek het geweet dat Zach was jaloers op haar, en omdat ek nie hou van hom, ek gespeel het dit af na haar voordeel. Hy het daar gesit kyk na my. "Jy sal kry'n oproep van my."
  
  
  "Alles reg," het Erica gesê.
  
  
  Hy draai weg van hulle en gaan uit die deur. As hy weg is, hy kon amper voel die kole van Zach se vyandigheid op sy rug.
  
  
  Op dieselfde dag, het hy die kabel motor tot die indrukwekkende Corcovado Berg, op die top van wat was'n groot standbeeld van Christus die Verlosser. Toe hy by die plek, hy het na die waarneming leuning, gestop by die aangewese plek, en Stahl gewag het. Oor vyftien minute later, het'n man by my by die reling. Hy was oor my hoogte, maar skraler. Hoewel hy nog nie middeljarige, sy lang gesig is bedek met diep plooie. Dit was Carl Thompson, en hy werk vir die CIA.
  
  
  "Mooi kyk, is dit nie?" sê hy by wyse van inleiding, waai sy hand in die rigting van die stad hieronder, wat blink wit in die son en is omring deur groen heuwels en'n kobalt see.
  
  
  "Asemrowend," sê ek. "Hoe is jy, Thompson?"
  
  
  "Byvoorbeeld, die dieselfde ding," het hy gesê. "Dit is redelik stil hier sedert die laaste verandering van die administrasie in Brasilië. Hoe is dinge wat in BYL hierdie dae? Vir'n rukkie, jy ouens het geskiet meer ammunisie as die weermag in Asië."
  
  
  Haar lag. "Soms blyk dit dat die pad. Ek was besig, en ek is seker jy ook."
  
  
  "En nou het hulle is besig om jou op Adrian Stavros."
  
  
  "Dis reg."Ek het gekyk hoe'n skip vaar die blou & nb met sy slanke neus stadig in die hawe. Dit lyk soos'n speelding boot af daar. "Wanneer was die laaste keer wat jy gesien het, ego?"
  
  
  Hy het gedink vir'n oomblik. "Ons het plek toesig van die plantasie. Vyf of ses weke gelede, het hy gesien verlaat hierdie plek. Ons dink hy aan boord van'n vliegtuig onderweg na Madrid."
  
  
  "Dit kon vlug het voortgegaan om te Athene."
  
  
  "Ek dink so. Het jy sien Ego is daar?"
  
  
  "Ons dink so. Wat gaan aan by die plantasie?"
  
  
  "Plantasies is die ego van ons hoofkantoor. Hier in Rio, hy het'n afdeling genaamd Toppunt Invoer, en ons dink die smokkel word gedoen deur die maatskappy. Maar hy het nie besoek haar kantore baie dikwels, selfs al is haar ego naam is openlik wat verband hou met haar. Die president van die maatskappy maak gereelde reise na Parakata."
  
  
  "Waar is die stem in die plantasie saal?"
  
  
  Thompson knik. "Hy is in'n saal naby die dorp, in die middel van nêrens. Ego is bewaak deur Stavros'n klein leër van oud-gevangenes, politieke fanatici, en die voormalige Nazi's. Maar nou, daar is net'n paar krag is daar."
  
  
  Ek het haar gevra. "Het jy iets sien ongewone daar?"
  
  
  "Wel, as jy bedoel'n skare van mense of wapens, rumatiek sal negatief wees. Maar daar was'n besoeker dat niemand rondom ons nog ooit gesien het voor. Die krimpvarkie is met hulle, net soos dit verskyn het met Stavros negentig dae gelede, en ons het al kyk na dit byna voortdurend. en niemand het hom verlaat hierdie plek. Dit is nie ongewoon nie, behalwe dat een van my twee manne dring daarop aan dat die nuwe man, 'n middeljarige man, is in die hofsaal daar in aanhouding. Ego is verskuif om een gebou na die ander met gewapende wagte."
  
  
  "Wat het hierdie persoon lyk?"
  
  
  Thompson haal sy skouers op. "Ons het'n ego foto, maar dit is uit die verte. Hy was in sy laat vyftigs, ek wil sê, met kort donker hare wat blyk'n bietjie grys aan die slape. Hy is'n moeilike man wat altyd dra sy hemde."
  
  
  Dit lyk soos dit kan wees Minourkos, die griekse gestuur magnaat wie se programme onlangs geskud Athene en wie se penthouse was gesien hou Adrian Stavros.
  
  
  "Kan ek kry vir haar'n afskrif van die foto?"
  
  
  "Dit kan gereël word," Thompson gesê. "Kyk, Carter, byvoorbeeld, verlede week het ons het om tydelik verminder die toesig van die plantasie aan ewekansige tjeks, en ek kan hê om heeltemal te onttrek ons mense uit daar in die volgende paar dae, want daar is nog'n probleem wat reeds plaasgevind het vir ons. Wil jy haar om toestemming te kry om te stuur om die persoon terug met jou? "
  
  
  "Nee, ek het vir haar gesê. "Hawk het belowe om my te help as ek dit nodig gehad het. Wanneer kan ek kry'n foto van haar?"
  
  
  "Hoe oor vanaand?"
  
  
  "Alles reg."
  
  
  "Ons is met behulp van'n effens verskillende oordrag plek," Thompson gesê. "Dit is'n stad bus. Jy gaan na jou hotel. My man sal daar wees deur die nou. Jy sal gaan na die agterkant van die bus, waar niemand gaan, en neem die laaste sitplek op die reg. Die foto sal aangeheg word onder die sitplek. . Die bus sal gemerk word Estrada de Ferro en sal jy na die sentrum as jy wil om te ver gaan ."
  
  
  "Wanneer gaan die bus slaag mimmo hotel?"
  
  
  "Sewe-vyftien. Die bus sal genommer word elf."
  
  
  "Alles reg," sê ek. "En dankie dat jy."
  
  
  "Enige tyd," Thompson gesê. 'n oomblik later, was hy weg.
  
  
  Lekke, in die aand dit kortliks na die kantoor van die maatskappy Toppunt Invoer. Dit is geleë in een van die ou herstel regering geboue wat was leeggemaak toe die hoofstad verskuif na Brasilië. Die kantore is drie vlug, en die hysbak is nie werk nie.
  
  
  Haar, het'n eerder klein onthaal area boontoe. Die klim gebring sweet van my voorkop, want die gebou is lugversorging het nie lyk om te werk enige beter as die hysbak, en dit was'n bedompige dag in Rio. Die donker-harige meisie gaan sit op'n metaal stoel en kyk na my agterdogtig toe ek ingeskryf het.
  
  
  "Is daar enigiets wat ek vir jou kan doen?" "Wat is dit?" het sy gevra om in die portugees.
  
  
  Ek het haar in engels. "Die man Stavros wil om haar te sien."
  
  
  Haar donker oë vernou selfs meer. Toe sy weer gepraat het, was dit in gebroke engels. "Ek dink jy het gekom na die verkeerde plek, senor."
  
  
  Ek het vir haar gesê. "Maar Mnr Stavros homself vir my gesê dat ek kan hom kontak deur middel van Apex Invoer."
  
  
  "Senor, die man Stavros nie, hier in die kantoor..."
  
  
  Die deur na die private kantoor geopen en'n fris, donker-harige man verskyn. Het hy gevra. "Is daar enige probleme?" Die ego toon was nie presies vriendelik.
  
  
  "Ek wou net om te, Mnr Stavros," sê ek.
  
  
  "Vir watter doel?"
  
  
  Haar lomp was geïgnoreer. "Mnr Stavros het my aangeraai om te koop Japanees kameras in die grootste deel van hom as ek kontak met hom hier." Hy kyk verbaas. "Ek is in die verkeerde kantoor?"
  
  
  "Mnr Stavros is die voorsitter van die raad van direkteure," die donker man het gesê, " maar hy het nie'n kantoor hier, en hy het nie hardloop die maatskappy se besigheid. Dit sal voortgaan om die president; jy kan gaan met my."
  
  
  "Dit is Senor Carlos Ubeda,"het die meisie het gesê, 'n bietjie trots.
  
  
  "Nice om jou te ontmoet, meneer," het ek gesê, die uitbreiding van my hand. Hy het dit moeilik. "My naam is Johnson. 'n paar weke gelede, het sy per ongeluk ontmoet deur Mnr Stavros by die Chale restaurant. Hy het gesê dat hy sal terug wees deur middel van reise na Europa rondom hierdie tyd, en dat ek kan kontak hom hier."
  
  
  "Hy is nog steeds in Athene," het die dogtertjie gesê.
  
  
  Ubeda het Nach'n naald lyk. "Soos ek gesê het, Mnr Stavros kan gekontak word hier. Maar ek sal bly wees om te stuur jou bestelling."
  
  
  "Ek sien. Wel, sy was regtig belangstel in die hantering van hom persoonlik. Kan jy vir my sê wanneer hy kan terugkeer om Athene?"
  
  
  'n spiere ruk in die voorkant van Ubeda se ego-mond. "Ego's is nie verwag word in Europa vir weke, Mnr Johnson. As jy wil besigheid te doen, sal jy het om te gaan met my."
  
  
  Hy glimlag vir haar. "Ek sal jou bel, Mnr Ubeda. Dankie vir jou tyd."
  
  
  Ek het haar ih om te kyk my gaan. Buite weer, het hy beskou'n taxi en teruggekeer na sy hotel. Die meisie se opmerking aan my gegee het om die nodige bevestiging dat Adrian Stavros was inderdaad in Athene, as Salomos het vir my gesê. En as hierdie foto uitgedraai na'n foto van Nikkor Minurkos, alles was interessant.
  
  
  Hy oorlaai en rus vir'n rukkie, dan aan boord van die aantal elf bus na aanleiding van Thompson se instruksies. Soos hy verwag het, die foto is vasgepen op die sitplek in'n klein bruin koevert. Ego haar opgetel, het na'n klein kafee in die sentrum van die stad, en het beveel dat'n goeie portugese wyn. Eers daarna het hierdie persoon van haar neem die foto om die koevert en ondersoek dit.
  
  
  As Thompson gesê het, die beeld was nie baie goed nie, maar daar was geen twyfel dat'n telefoto lens gebruik. Dit was'n prentjie van drie mans wat net links van die ranch huis en loop in die rigting van'n digitale kamera. Die man in die middel was die een Thompson het vir my gesê, en ten spyte van die klein grootte van die gesig wat hy veronderstel was om te identifiseer, ek het nie veel twyfel, sedert haar ego is te vergelyk haar na die gesig wat ek wil getoon in die BYL foto's, daardie persoon was eintlik Nikkor Minourkos. Ek het nog nooit gesien dat enige ander mans voor.
  
  
  Die Minurkos strode nors tussen die ander twee.
  
  
  Geen een was in gesprek rondom hulle, maar die man om te Minurk se links, 'n lang, Duitse-soek man, was op soek na Minurk asof hy net met hom gepraat, en wag vir'n antwoord. Minurkos se gesig was woede en ernstige.
  
  
  Ek sit die foto terug in die koevert en sit dit in'n minuut. As die CIA agent se waarneming is korrek, my vriend Salomos se teorie was inderdaad bewys. Een of ander manier Stavros geneem het oor die Minurkos bedrywighede in Athene en is die plot van'n staatsgreep op sy namens.
  
  
  Na'n ligte ete by haar kafee, ek het Erika Nystrom se kamer by die Corumba Hotel. Haar stem was vriendelik en warm. Sy het gesê dat sy sou spandeer die res van die aand alleen, alleen, en dat sy sal bly wees indien ek sou besoek haar. Hy en Zach het'n bietjie van'n stryd, en hy het na'n nagklub in'n woede.
  
  
  Na die opstel van'n datum op nege, gaan hy terug na die hotel en genoem Smous. Hy het geantwoord in'n moeë stem en geaktiveer die scrambler op sy einde van die lyn, sodat ons kan praat sonder om alles in die kode.
  
  
  "Wat'n slegte uur, Nick," het hy gesê, 'n bietjie driftig. "Wat blyk te wees die enigste keer wat ek hoor van jou op hierdie tyd."
  
  
  Haar lag. Hy kon verbeel hom sit op'n spesiale selfoon in sy super-geheime woonstel, sy grys hare deurmekaar, waarskynlik dra'n sy tuxedo oor sy dun liggaam, en die onvermydelike sigaar gebalde tussen sy tande.
  
  
  "Ten minste hare is nie in'n meisie se slaapkamer," het hy gesê met twyfelagtige eerlikheid.
  
  
  "Hmm! Die aand is nog nie verby nie, is dit? Moenie vir my lieg nie, my seun. Ek het deur dit alles myself."
  
  
  Soms het ek gedink Hawke het psigiese magte wat aan die lig gebring my diepste gedagtes aan die ego-analitiese verstand.
  
  
  "Nee, meneer," sê ek. "Die aand is nog nie verby nie. Maar dit was goed gebruik deur die eerste deel van die ego, ek dink dat Minurkos is'n gevangene van Stavros plantasies, nie ver van Parakatu. Sy weet ook dat Stavros is in die gym in Athene."
  
  
  "Wel," Hawk gesê ingedagte,"wat is interessant."
  
  
  "Dit is in ooreenstemming met die Salomos se teorie."
  
  
  "So jy gaan om te Parakata?" Hawk gevra.
  
  
  "Eintlik is. Miskien kan ek dit uitwerk. Thompson op die CIA sê dat die plantasie is tans swak bewaak. Maar daar is komplikasies."
  
  
  "Ja?"
  
  
  "Hier in Rio, die saal is nog steeds oud. Die meisie wat ek het gewerk met in Israel op die Operasie hele hotel, 'n beloofde land."
  
  
  "Ag, ja. Nystrom. Hoekom doen pragtige vroue lyk om jou te volg om die buite swembad?"
  
  
  Haar lag. "Moenie jaloers wees, meneer. As jy opgemerk het, jy ook het dae en nagte."
  
  
  Was daar'n sug van die ander kant. "Kom op, Nick."
  
  
  "Wel, meneer, dit kom vir my dat Mej Nystrom kan wees hier in Brasilië vir dieselfde rede as hare. Of eerder, sagteware vir die dieselfde persoon. Ons vermoed Stavros van die moord op Ben-Kanaän, het ons nie?"
  
  
  'n klein stilte. "Ja, ons weet. En ek sou sê jy raai dit al."
  
  
  "Die laksman is met haar," het ek bygevoeg. "Ek dink hulle is jag Stavros. Hulle mag nie weet dat hy in Athene op die oomblik. Maar ek wil nie dat ons almal wat op die plantasie by die dieselfde tyd en eindig skiet, die een by die ander, deur die fout of anders sal jy die ondergang van die werk. My idee is om vir jou te bevestig Nystrom se doel met die hulp van die Israeliese intelligensie. Jy is nog steeds'n ou vriend van haar baas, Giroud, en ek dink hy sal stem saam met jou, onder verskillende omstandighede.
  
  
  Hawk snork in die ooreenkoms.
  
  
  "As dit die geval is, ek dink ons almal moet eerlik wees en gaan sit om te kyk of ons mekaar kan help. Of ten minste bly weg van die ander een."
  
  
  Hierdie keer het die stilte was verleng. "Alles reg, my seun. Ek sal bel Vet en kry in kontak met jou."
  
  
  "Dankie," sê ek. "Ek is nie beweeg nie totdat ek'n kennisgewing kry."
  
  
  Ek het nie te lank te wag. 'n uur later, net voor ek links vir Erica se hotel, ek het'n oproep van Hawke. Hy moet trek die Vet rondom die asblik voor dagbreek in Jerusalem. Giroud is rumatiek reaksie was regstellende, en ek is opdrag gegee om openlik te bespreek Stavros ' kurktrekker met Nystre, wat nie beantwoord take selfs al Zach Gareb was met haar. My, as dit was'n kode woord wat bewys dat Giroux het beveel dat ay te bespreek sy werk saam met my.
  
  
  Hy het by Erica se kamer'n paar minute na nege. Sy het my by die deur in'n kort ontspannende kleed wat blootgestel is die meeste van haar dye. Sy was geklee in'n versmorende geur en'n wye, sensueel glimlag.
  
  
  "Ek het gedink jy sal nooit kry hier," het sy gesê, die sluiting van die deur agter my toe en sluit dit.
  
  
  Hy het in die kamer en ondersoek dit. Sy was groter as my, en ek het gewonder of ee gedeel Zach met haar.
  
  
  "Wil jy'n brandewyn? Ek het'n onoopgemaakte bottel en dit is die beste ding wat jy kan koop in Rio."
  
  
  "Dit klink goed," sê ek.
  
  
  Sy gooi twee drankies. Die neem van die glas, het hy laat sy oë streel haar pragtige gesig. "Jy het nog altyd'n mooi meisie om te eis die beste."
  
  
  "En ek het gewoonlik verstaan dat," het sy gesê. "Jy?"
  
  
  "Jy was saam met my in Tel Aviv," het hy vertel haar saggies en met'n glimlag.
  
  
  Haar lang wimpers fladder haar oë vermy my vir'n oomblik. Wanneer sy kyk weer op, sy glimlag. Hy steek sy hand uit en raak aan haar wang. Sy neem'n slukkie brandewyn. Ek sit my hand op haar
  
  
  Hy kyk af op haar klein middellyf en trek haar na my. Die nah ruik soet en sag.
  
  
  "Onthou dat die nag, Nick?" het sy asem in my oor. "Wil jy regtig onthou dit so goed soos haar?"
  
  
  "Ek onthou."
  
  
  "Dit was baie goed, was dit nie?"
  
  
  "Baie dankie."
  
  
  Ons sit die bril op die naaste tafel. Hy trek haar nader en raak sy lippe aan haar. Haar tong gly in my mond.
  
  
  "God, Nick," het sy geprewel.
  
  
  Hy het sy hande oor haar boude, voel die kurwes wat neergedaal het na haar dye. Onder my aanraking, haar heupe begin om te swaai stadig.
  
  
  Sy het saggies stoot my weg van haar en draai af van die brylev. Dan het sy begin om uit te trek stadig en pragtig. Onder die mantel, sy was geklee in slegs'n klein paar van bikini bottoms. Haar borste beweeg ongeduldig teenoor my as sy het die kleed af haar skouers. Haar borste was vol, ryp, en die melkerige wit. By'n ander oomblik, 'n klein stukkie van onderklere af gegly haar heupe en dye en val in'n dun hopie op die vloer.
  
  
  Erica kyk na my openlik, laat haar blik reis oor my naakte liggaam in die dowwe lig van die kamer.
  
  
  "Mooi," het sy spin. "So baie harde spiere."
  
  
  Hy het haar na hom, voel haar naaktheid teen myne. Sy het haar hand oor my bors en skouers, beweeg af oor my liggaam. Sy streel oor my, streel my, die liefde tot my met haar hande soos my vingers ondersoek haar. Haar dye geskei op my raak, en sy kreun.
  
  
  Daar was'n sagte, dik mat onder ons. Erica kniel op die nen, laat haar hande gly oor my liggaam as sy afstammelinge. Sy het geweet dat al die maniere om te wek'n man, en het geen twyfel oor die gebruik van hulle. Na'n oomblik, het hy gegly sit langs haar, en rofweg stoot haar rug teen die dik, realiteit, mat. Hy kniel oor haar, hardloop sy hande oor haar borste. Sy snak na asem. My lang bene was toegedraai rondom my. Hy het sy hand af in die sagte binnekant van haar bobeen.
  
  
  "O, ja," het sy spin. Haar mond was effens oop, en haar pragtige groen oë was gesluit.
  
  
  Wanneer haar ingeskryf nah, die volle mond verbreed vir'n oomblik, en'n effense bewe het deur haar liggaam. Dan het sy begin om te beweeg met my, haar vingers aangrypende my skouers, haar heupe sluit om my heupe. Ek is nie seker hoe lank ons gebly het, opgesluit saam voordat dit geëindig het vir beide van ons.
  
  
  Dan het ek lê met haar vir'n lang tyd, ek wil nie om te beweeg. Die warm ontspanning geleidelik binnegedring die buitenste vesel van my vlees en die diepste dieptes van my siel.
  
  
  Later, ons het aangetrek, gespeel hierdie spel op'n klein bank, en klaar ons cognac. Erica het gekam haar lang rooi hare, en dit lyk so vars soos toe hy die kamer binnegekom het.
  
  
  "Ek is bly Zach het nie die klop aan die deur," het sy gesê.
  
  
  "Hy lyk baie jaloers, Erica. Is jy?"
  
  
  Sy kyk na my. "Een dag. Ego is die idee, nie myne nie. En hy was baie onbekwame. Ek het vir emoe dat daar sou nooit enige iets fisiese tussen ons weer. Hy resents dit. Sy het nie wil hom om deel te wees van hierdie dell, maar ek was verwerp. Hy is baie goed met gewere."
  
  
  "Hy sal hê om te wees op hierdie missie, sal hy nie?"
  
  
  Sy kyk na my ingedagte. "Ja."
  
  
  "Erica, ek raai hoekom jy was in Brasilië. Ons lyk te wees jaag dieselfde persoon. My baas gekontak joune en hy bevestig my gedagtes. Ons sal bespreek hierdie individuele take en werk saam met mekaar as wat dit lyk haalbaar is ."
  
  
  Die groen oë vernou'n bietjie. "Giroud was nie in kontak met my en Zach."
  
  
  "Jy sal ontvang'n telegram in die volgende paar uur. In die tussentyd, laat my weet as daar'n kode woord wat moet toelaat dat jy om my te vertrou. Die woorde van Goliat."
  
  
  Sy kyk verbaas. "Dit is die regte woord!"
  
  
  "Giroud hierdie gestuur."
  
  
  Sy gooi haarself nog brandewyn. "Alles reg, Nick. Maar ek sal wag vir haar telegram, wat sal jou vertel my presies hoe gelukkig sy is met jou." Sy glimlag en soen my op die wang.
  
  
  Ek verwag haar om versigtig te wees. Sy was'n goeie agent. "Dit is alles reg. Ek sal net vertel jou'n paar van my idees. Jy hoef nie te praat nie."
  
  
  "Wat is regverdig."
  
  
  "Ons is albei op soek na foto's van Stavros, maar vir verskillende redes." Haar gesig is uitdrukkingloos. Sy het nie gee iets weg. "Jy wil Poe se ego dood te maak Ben-Kanaän. Dit is nog nie duidelik aan ons waarom dit nodig is, maar dit mag wees met betrekking tot die griekse politiek en die ontvoering van Nikkor Minourkos."
  
  
  "'n griekse gestuur magnaat?"
  
  
  "Eintlik is. Dit kan wees in Parakatu, en die ego is wat gehou teen die ego se wil. Stavros is in die gym in Athene, so jy sal óf het om te wag vir die ego om terug te keer of gaan na Europa om dit te kry. Maar ek dink die manier waarop dit is deur middel van alles wat ons kan leer op Parakatu, ek nodig het om te praat met die Minurkos.
  
  
  "As jy belangstel, ek sal neem jy twee aan die Paracatta met my. Dit kan verhoog jou kanse om daar te kom. Praat dit oor met Zach en laat my weet wat môre wanneer jy kry die telegram."
  
  
  "As ons regtig na Stavros," Erika het gesê , " sou dit nie beter wees as ons het reguit na Athene?"
  
  
  "Stavros is geglo om te wees om sy tydelike hoofkwartier daar, in die Minurkos penthouse, wat is'n ware vesting. Jy kan nie net storm hierdie plek, jy en Zack. En op die skaars kere wanneer dit laat hierdie plek kan dit net so moeilik,
  
  
  maar die Minurkos kan ons vertel hoe om te kry om Stavros."
  
  
  Sy het gestop skielik, die oorweging van my voorstel. Wanneer sy na my gekyk, 'n klein glimlag verskyn op haar vol lippe. "Ek sal terug te kry om môre oggend, Nick liewe."
  
  
  Hy leun en raak sy lippe aan haar. "Jy sal dit doen." Hy staan op, bereik vir sy wapen, en sit dit op. Dan gooi hy sy baadjie oor hulle. "En hou Zach op'n kort ketting, okay?"
  
  
  Hey hou van wat. Sy was nog steeds lag as sy geloop het in die kamer rond.
  
  
  Die vierde hoofstuk.
  
  
  Ek het gedink oor Adrian Stavros as ek links Erica se hotel. Dit was reeds laat in die aand, en daar was geen taxi in sig nie. Sy was versigtig gelei langs Rio Branco Laan. Om in Stavros ' hoofkwartier op Parakata, selfs met ego-verminder sekuriteit, kan wees baie moeilik. Stavros'n klein groep het'n slegte reputasie. Hy versamel die afsaksel van die samelewing rondom hom in'n Parakata. In werklikheid, hulle is soortgelyk aan homself nie, maar sonder die ego van leierskap vermoëns. Dink terug, het ek besluit dat Adolf Hitler moet begin in veel dieselfde manier. In die 1930's Duitsland, moet daar'n paar mense wat'n oud-lance-korporaal ernstig. Hierdie voorbeeld is'n les wat geleer moet word, maar die wêreld het nooit gelyk om dit te bemeester.
  
  
  Hy het'n paar blokke sonder die merk van'n taxi. Dit was deel van die gebied van winkels en kantore op die straat. Wanneer ek verander in'n stegie na die hoof terug na my hotel, vir'n oomblik die afstand vervoer, ek het'n verrassing in die winkel vir my. In die derde venster, 'n donker figuur tree uit die skadu's en beduie met'n vuis op my. Daar was'n mes in sy vuis.
  
  
  Toe die aanval begin het, was hy byna verby die ingang. As hy wag'n sekonde langer, Ego sou nie gesien het haar by al die aanval sou gewees het om suksesvol is, en die mes sou gesink het in my rug. Maar in sy gretigheid om te kry die werk gedoen, hy was besig om te vinnig, en haar perifere visie gevang die beweging.
  
  
  As die mes het my in die rug, het ek swaai om en gooi my linker arm uit te sluit van die blaas, wat ek daarin geslaag, maar die lem sny deur die stof van my doublet en hemp, en net skaars gesny my voorarm. Ek laat die gewig van'n man voer my ego aan my. Dan draai hy om, hou ego in sy hande, en klap sy ego teen die gebou langs ons.
  
  
  Vir'n oomblik, ek het gedink dit was Zach, ego, jaloesie oor te neem, want die man was stewig en sterk. Maar wanneer ek het'n beter kyk, ek het gesien dat hy was groter as Zach en het donker hare. Hy kyk Brasiliaanse en was'n ware boef.
  
  
  Ek bereik vir Wilhelmina met my vry hand, maar my aanvaller was nie van plan om my te laat dat die voordeel. Hy steek hom weer, skerp, hierdie keer mik vir my gesig. Ek koes en gedeeltelik gedeflekteer die lem, maar dit sny my oor. Hy het die wapen'n derde keer en druk my met sy gewig.
  
  
  Die ego impuls was te sterk. Hy klop my van my voete af en tref ons die sypaadjie saam. Haar ego hom getref het kortliks op die kakebeen met sy regterhand, maar hy het nie eens lyk om op te let. Ons het gerol oor die keer toe hy probeer het om homself te beskerm teen'n mes steek. Sy was gedwing om uit te neem Hugo, my stilet, maar hy kon nie sy hand en Nam se vir'n oomblik te laat die mes gly in my palm.
  
  
  Vir'n kort tyd, die groot man was met my. Hy gesweer het in portugees en lag en druk my in die bors. Die mes was nie lank nie, die lem is baie wyd, maar die lem is skerp te skeermes skerpte. Dit dof gloei in die nag as ego gryp haar mes in die hand op die laaste oomblik voor die lem by my bors. Ons hande bewe vir'n oomblik as hy probeer om te ry die lem al die pad in. Hy vrygestel haar regterhand en blindelings gryp haar ego gesig, voel haar ego oë en gegrawe in hulle met sy wysvinger en middelvinger. Met sy middelvinger, hy deurboor haar linker oog, en met sy wysvinger, hy deurboor haar reg. My oogbal inloer en my duim gekry het nat.
  
  
  "Ahhh!" Die aanvaller het geskree, hou sy oë met sy vry hand en vergeet van die mes in die ander. Hy skree weer en gedeeltelik val van my af.
  
  
  Gedurende hierdie kort rus, Hugo uiteindelik gly in my regterhand. Sy het net gevang is om dit te doen wanneer die groot man geskree wild en wat die mes weer om blindelings steek hulle. 'n stilet plaas dit onder die ego se opgewek arm, en die lem gesink in die ego se kant net onder die ego se ribbekas en het al die pad af aan beide kante.
  
  
  Dan sien ek dat die aanvaller se oorblywende oog was op soek na oor my kop in die duisternis, en op daardie oomblik het ek duidelik sien die grys nattigheid op sy regter wang gekneus onder die oog. Die stilet uitgebrei op haar sye, en hy het swaar op die top van my, sy eie mes gekletter op die sypaadjie.
  
  
  Hy stoot haar liggaam weg en staan op. Na'n vinnige blik rondom, egter, het hy gesien dat daar was geen voetgangers in die buurt om te sien wat gebeur het. Hy vroetel deur die man se sakke en gevind dat sommige dokumente wat in sy beursie. Een van die kaarte aangedui dat hy'n werknemer van die Toppunt Invoer.
  
  
  Dit blyk dat sy is meer beïndruk met die man met die naam Ubeda as wat ek gedink het. Of miskien het hy genoem Stavros in Athene, en Stavros ontken ooit gehoor oor my. Ubeda waarskynlik gedink ek was'n soort van die polisieman wat inmenging in die Apex Invoer besigheid. Of die CIA man wat het jy te nuuskierig. Hema sou nie oortuig my, maar hy was natuurlik na aanleiding van my en geweet het waar sy bly. Dit was in my beste belang om te gaan na Parakata so gou as moontlik.
  
  
  Hy het haar verlaat, die dood Brasiliaanse en vinnig teruggekeer na sy hotel. Daar was geen verdere voorvalle wat die nag, en die volgende oggend het sonder voorval.
  
  
  Erica Nystrom, Zach, en haar ontmoet by nege in die oggend. in'n klein kafee op Avenida Presidente Vargas, met uitsig oor die heuwels agter die middestad van Rio en die kleurvolle favela hutte op die heuwel bo die stad. Zach het geraai my nabyheid aan Erica en was ongelukkig by die vooruitsig van die werk met my vir nog'n kort tydperk van die tyd. Hy was selfs meer vyandige as voorheen. Erica het'n gekodeerde telegram rondom Jerusalem vertel Hey en Zach om saam te werk met my in enige manier wat nodig is vir die sukses van ons gemeenskaplike doel is om te stop Adrian Stavros.
  
  
  "As jy nodig het om die inligting van die Minurkos, gaan na Parakata," Zak het vir my gesê stewig, sy blou oë flikker met woede. Die ego koffie op die tafel in die voorkant van hom bly onaangeraak. "Ons doel in Rusland is om te vind Stavros en vernietig ego. Natuurlik, ons sal dit nie vind die ego in die Paracat."
  
  
  Ego is moeilik oë verveeld in my. Ek het met dit na Erica. Sy is duidelik ontsteld deur sy gedrag. "Wat doen jy sê, Erica?"
  
  
  "Ek reeds gesê het Zach. Ek dink jou benadering pas nie net jy nie, maar ook vir ons."
  
  
  Zak sis op nah. "Jou brein is vertroebel deur seks!" "Hierdie man is natuurlik jou minnaar. Alles wat sê hy lyk redelik aan jou."
  
  
  "Asseblief, Zach," Erica het gesê skerp.
  
  
  "O, my God," mompel ek, skud my kop. "Kyk, ek hoef nie'n gesofistikeerde liefde sake om in die pad. Miskien was ek verkeerd is oor ons werk saam. Ek kan hulp kry van Hawke net deur te vra. Of miskien het die CIA. Maar ek sal nie gaan in chirurgie te kry verstrengel met'n paar lighartig aksie held wat nie kan hou sy persoonlike gevoelens onder beheer."
  
  
  Zack se gesig skielik rooi en hy het opgespring uit sy stoel. "Luister, Carter ..."
  
  
  "Sit!" Erica bestel in'n lae, maar bevelvoerder toon.
  
  
  Zak het Nah'n spieël kyk, dan gaan sit weer af. Hy kreun onder sy asem, maar vermy my oë.
  
  
  "As daar is nog'n prank soos hierdie, sal ons het om te praat," het Erica gesê. "Jy verstaan nie, Zach?"
  
  
  Hy aarsel. Wanneer hy gepraat het, het hy'n woord gesê nie. "Ja."
  
  
  "Daar is niks aan die gang is tussen ons, Zach. Is jy na my luister?"
  
  
  Hy staar na nah. "Natuurlik."
  
  
  "Daar is niks tussen ons en sal nooit wees nie. So enigiets wat gebeur tussen Nick en my het niks te doen met jou. As ons wil hê om saam te werk, jy het om te verstaan dat."
  
  
  Hy was'n bietjie te ontspan. Hy kyk na my, en dan by Erica. Ego se gebalde vuiste op die tafel. "As jy so sê."
  
  
  "Ek het regtig nie sê dat. Nou gaan ek om te Parakata. As jy dink so'n plan is onverstandig wees nie, ek sal probeer om julle te spaar hierdie taak."
  
  
  Hy kyk na Nah, en haar gesig verander en sag. "Jy weet, sou hy nie laat gaan sonder my." Ego se oë ontmoet myne weer. "Dit blyk dat jy en Carter is hardloop die show. As jy laat, ek sal laat."
  
  
  Ek het haar gevra. "En kan ons stel die hofmakery kompetisie totdat dit verby?"
  
  
  "Jy het gehoor haar," het Zach gesê grimmig. "Geen kompetisie." Hy kyk af na sy koffie koppie.
  
  
  "Ek is jammer, Zach," Erica gesê.
  
  
  Hy gebukkend oor. "Wanneer gaan ons Parakata?"
  
  
  Ego het haar vir'n oomblik. Miskien sal dit uit te werk na alles. "Hoe gouer hoe beter."
  
  
  "Ek weet waar om'n motor te huur," Erica gesê. "Ons kan neem om die Brasilië pad, wat neem ons die meeste van die pad deur die Tijuca Bos."
  
  
  "Eintlik," ek het gesê. "As ons kan kry om die motor vandag, ek stel voor ons vertrek vanaand. Dit sou beter wees om te ry in die nag deur'n warm taai oerwoud."
  
  
  "Ek is goed met dit," het Zach gesê.
  
  
  "Dan is dit afgehandel is," Erica bygevoeg. "Zach, kan jy my help kies'n betroubare motor?"
  
  
  Hy kyk na nah. 'n effense glimlag op sy gesig verskyn. "Van wat ek gelees het oor Carter, hy is'n motor kenner. Hoekom doen ons nie almal gaan?" Hy kyk vraend na my.
  
  
  Haar ego gehou haar oë vir'n oomblik. Ja, hy kon dit doen. "Ek sal bel ons gereed te kry," sê ek.
  
  
  * * *
  
  
  Ons het daardie nag. Op my aanbeveling, Zach het'n swart BMW 3.0 CS sedan vir die reis. Ego se hantering eienskappe was uitstekend, en dit het'n ratkas wat is'n plesier om te werk met. Zach gery het tot byna middernag, en dan haar het die bestuurder se sitplek. Die pad kan nie beskou word as'n goeie, selfs al was dit'n snelweg na Brasilië en die hinterlands. Die onderhoud was oor die algemeen swak, en in sommige plekke is die ondeurdringbare oerwoud was gereed om te terugvat die smal strook sny in die ih stapel dollar.
  
  
  Deel van die dag wat ons gerus, voor te berei vir die reis, maar die eentonigheid van die reis nie toelaat dat
  
  
  om te ontspan. Ons ry die hele nag deur geslaap het twee keer die volgende dag op die warmste tyd: sodra in die motor, sit af, wat was moeilik as gevolg van die muskiet en hitte, en weer in'n vuil hotel in'n klein dorpie. Daardie aand het ons gery het weer vir'n lang tyd, en die volgende oggend het ons aangekom by Paracata.
  
  
  Dit was'n groot dorp met'n bevolking van'n paar duisend, met'n dorp vierkante en talle cantinas. Ons het nie daar stop nie, want ons het nie wil aandag te vestig op onsself. Dit sou sin maak as Stavros se mans was pret besoek aan die dorp, en een deur hulle verdagte kan wees van wit vreemdelinge.
  
  
  Die pad na die plantasie, indien dit genoem kan word'n pad, was vyf myl van Parakatu. Dit was'n grondpad met die diep spore wat sny byna ongemerk in die oerwoud op'n negentig grade hoek tot die snelweg. Die motor beweeg stadig met Zach by die wiel. Die takke regoor die onderbos gekrap, trek ons in die kar, en gesteek ons deur die vensters. Want ons het om te ry stadig, muskiete wemel die motor en bietjie ons in'n oop area. Thompson op die CIA het my vertel dat die plantasies in die saal is byna tien myl van die pad. Ons gaan om te ry oor halfpad, en dit het byna'n uur om te kry wat ver. Gelukkig, ons het nie enige motors verlaat, want op daardie oomblik het ons nie sien nie enige oop botsings.
  
  
  Byvoorbeeld, ses kilometer van die snelweg, het ons'n plek waar jy kan draai die BMW af van die smal pad en in die onderbos, so dit is redelik goed weggesteek. So gou As wat ons gekry het, ons is aangeval deur insekte. Ons gespuit afweermiddel en stel af.
  
  
  Daar was'n lang bloekom boom sowat die helfte van'n myl van Lea Stavros ' ranch-styl herehuis. Die boom staan rondom die omtrek van die skoonmaak van grond, langs'n hoë draad heining, in wat verskyn het eens deel van die gebied, maar met hulle die krimpvarkie is oorgeneem deur die oerwoud. Vir'n geruime tyd, die boom is wat gebruik word deur die CIA as'n waarneming post. Dit was om hierdie boom wat Erica en Zaka het haar as ons stap deur die nat, taai hitte. Ons was op reis teen ongeveer dieselfde spoed as die motor, en het daar aangekom het in minder as'n uur. Op die top van die boom, uit die oog van die plantasies, was'n bamboes platform verbonde aan die takke met pandan drade. Bamboes stappe was verbonde aan die stam en takke in verskeie plekke om te klim makliker.
  
  
  "Is ons gaan daar?" Erica gevra.
  
  
  Sy was getref deur'n muskiet. "As dit enige troos, daar sal waarskynlik nie enige sodanige foute."
  
  
  "Dan laat ons gaan en bly vir'n week," het Zach gesê. Ego se blonde hare was deurmekaar op sy voorkop, en sy kakie hemp, soos die res van ons Swede, was gevlek met bloed.
  
  
  Haar, emu lag. Die hele ego houding het verander sedert die krimpvarkie Erika het getrek ego af, en hy was om te aanvaar die feit dat sy was nie fisies aangetrokke tot hom. Hy kyk af na die Smith & Wesson rewolwer 38 in die band holster op sy gordel, en was bly dat hy sou geneem ego met hom. Erica was'n slim agent, maar Zach was gespierde. Hy was'n wapen kenner en het'n krat van verskeie wapens met hom in die motor.
  
  
  Ons klim'n boom. Oor halfpad na die top, het hy begin om te ontwikkel'n nuwe respek vir die CIA agente wat om te doen dit gereeld tydens ih se onlangse gefokus toesig. Wanneer ons bereik die platform, ons was uitgeput. Erica was nog altyd senuweeagtig oor die klim en die hoogte sy is tans op.
  
  
  Sy snak na asem. "God, was dit die moeite werd?"
  
  
  Hy gryp'n paar van die hoë-aangedrewe verkyker om sy nek en kyk uit by die plantasie. Dan is hy wys dit uit na haar. Ek het haar gevra, " Wat dink jy?"
  
  
  Sy kyk na wat Zach en ek het reeds gesien - 'n oop oog deur die blare van die plaas. Vanuit hierdie posisie, 'n waarnemer met'n verkyker kon sien wat gebeur het iewers op die plantasie. In bykomend tot die belangrikste gebou, wat was die plaas, daar was'n groep van die ander geboue rondom dit, meestal in die rug, wat lyk soos barakke en buitegeboue. Dit was'n indrukwekkende spel. Die omheinde gebied is heeltemal geplant met bome en struike, daar is grondpaaie en Parkering ruimtes. Agter die heining was'n gebied wat gebruik word om te geplant word met rubber bome toe die vorige eienaar hier gewoon het, maar die ih oerwoud verstik die spruite.
  
  
  Erica het verkyker en was op soek rondom die plek. Sy sug gelukkig. "Jy was reg, Nick. Muskiete kan nie vlieg nie dat'n hoë."
  
  
  "Miskien was ons almal verkeerd," het Zach sê na'n rukkie. "Met hierdie geweer met'n teleskopiese oë dat ek het in my motor vandag, ek kan hier sit en die dood van Stavros manne al dag.".
  
  
  Ek het haar gevra. - "Hoe is jy gaan om te kry ih almal uit op die straat? "" En deur te trek wel, hoe doen ons hou ih daar terwyl ons skoon te maak van ih?"
  
  
  "Buitendien," Erica bygevoeg, " as ons aanval van buite, hulle het elke kans om te Minurkos voor ons doen en die doodmaak van die ego."
  
  
  "Dit is waar," sê ek. "En as hulle hom doodmaak, het ons dalk nie weet nie enigiets hier."
  
  
  "Dit is waar dat ons kan nie in gevaar stel Minurkos," Zak ooreengekom. "Maar ek kan gebruik om'n geweer baie goed hier. Wat'n jammerte."
  
  
  Haar, Zak gedink het, te gretig om dood te maak. Dit was te veel soos die jag vir hom. Ek was vasbeslote om ontslae te raak van iemand wat werklik het in my pad, maar ek het nie sien die punt in die moord op hulle onnodig. Jy kan nie probeer, sin, en voer elke enkele persoon net omdat hulle gewerk het vir Stavros.
  
  
  Vir die volgende paar uur, totdat die middag, ons kyk na die plantasie, neem beurte met'n verkyker. Die CIA beraam dat die getal van die militante in hierdie gebied is oor die helfte van'n dosyn, en nie meer as agt mense. Na die besteding van daardie ure op die platform en kyk mense kom en gaan, ons eie waarnemings bevestig hierdie gevolgtrekking. Wanneer die konfrontasie ontwikkel, ons sal ten minste twee tot een.
  
  
  Ons het nie sien die Minurkos totdat ons verlaat die platform. Dan is die ego teenwoordigheid in plek is gestig. Hy het, om die skuur gebou met'n ander man, het na die hoofingang van die boedel en geloop. Hy het gesien haar al die tyd, Ego deur'n verkyker, en wanneer hy verdwyn binne, hy het geen twyfel dat die man wat haar gesien het was Nikkor Minurkos. Ten minste het ons nie hier te kom in die nastrewing van'n spook.
  
  
  Kort voor ons neergedaal het uit die boom weer, ons het om te herhaal ons ingang plan.
  
  
  "So," het ek gesê, "sal ons gaan terug na die motor en ry openlik na die plek, soos ons Stavros se beste vriende. Laat my praat die man by die hek. Sal ons sê ons is in die Brasiliaanse Liga, en wanneer ons dit kry binne-in, ons sal aandring op die vergadering Heinz Gruber, die man verantwoordelik vir Stavros se afwesigheid. Ek hoop net hulle nie reeds weet wat ek lyk soos hier op die plantasie."
  
  
  Erica oopgemaak haar skouer sak en getrek uit'n klein, stompneuzig Belgiese .25-kaliber rewolwer. Dit was'n pragtige klein pistool met'n pêrel hanteer en fancy gravure. Ek het geweet sy kon skiet dit, as gevolg van my verlede verband met haar. Sy tjeks haar ego en sit dit terug in haar beursie.
  
  
  "Alles sal goed wees," het sy gesê.
  
  
  Zach regtig wil om te gaan, ook. "Ons sal gaan met hulle," het hy gesê.
  
  
  "Ja," ek het ingestem. Die hotel sou graag haar te wees heeltemal seker nie.
  
  
  Die vyfde hoofstuk.
  
  
  Ons ry stadig die laaste vyftig meter van die hek. Die man aan diens was daar reeds kyk ons benadering. Hy was geklee in khaki broek, soos ons, met'n vou outomatiese geweer wat oor sy skouer geslinger. Hy het sy ego en ons voorberei vir aksie, kyk ons benadering.
  
  
  "As ons nie slaag nie hierdie man se mimmo, die bal speletjies is verby," het hy vir hulle gesê het. Erica knik.
  
  
  "Ja," het Zach bygevoeg. Nen, soos ek, was weer dra'n ligte baadjie om weg te steek haar wapens. My wapens was gewone, maar Zack het'n ongelooflike verskeidenheid. In bykomend tot'n .38-kaliber rewolwer, hy het'n klein Sterling 380 PPL pistool geweer in sy sak, en ook weggesteek gooi'n mes en'n garrote in sy besit. Hy was'n loop arsenaal. Haar, met die hoop dat dit sal help om hom te oorleef.
  
  
  Ons het gestop net tien meter weg van die lyfwag. Hy was die ry, so hy praat hard en beslissend om hom in engels. "Hello daar!"
  
  
  Die wag het gekom om my venster. Hy was'n bose jong man met'n swaar litteken op sy linker kakebeen. Hy het nie terug my glimlag.
  
  
  "Wat wil jy hier?" "Wat is dit?" het hy gevra, loer agterdogtig na die motor. "Jy is betreding op private eiendom."
  
  
  Ek het vir haar gesê. "Haai, regtig!" "Ons is vriende van Adrian Stavros."
  
  
  Hy het my gesig noukeurig. "Ek het nie gesien jy voor. Wie is jy?"
  
  
  Het emu ons gemaak-up name. "Ons is op Rio," het hy het vir haar gesê terloops. "Brasiliaanse Liga". Die Liga was'n onderwêreld groep in Rio wat aktief deelgeneem met Stavros in sy smokkel aktiwiteite. BYL het rede om te glo dat Stavros het onlangs probeer om saam te smelt ih in sy eie groep, en Stavros was die regie van die hele ding.
  
  
  "As jy nog steeds hier, wat doen jy hier?" het die lyfwag, gevra.
  
  
  "Stavros het ons genooi," sê ek. "En omdat van julle, ons is vertraag word, ek sal jou vertel Stavros."
  
  
  Hy het na my gekyk. "Stavros van suiwer plantasies. Hy is op'n sakebesoek."
  
  
  "Hy het gesê dit kan wees. Hy het ons vertel om te sien Heinz Gruber."
  
  
  My kennis van Luitenant Stavros se naam maak'n indruk op hierdie man. Hy vryf oor sy ken ingedagte. "Okay, hier wag."
  
  
  Hy gaan terug na die hek, en ons kyk hoe sy elke beweging. Onder'n klein afdak, wat hy opgetel het wat lyk soos'n leër radio uit'n hout stoel. Hy het gepraat van dit vir'n paar minute, geluister, en dan sit die ego terug, en gaan terug na die motor.
  
  
  "Jy kan tik. Ry tot by die plek openhartige in die voorkant van die huis en die park. Jy sal ontmoet buite."
  
  
  "Baie goed," sê ek.
  
  
  Die wag het die draad hek. Hy staar na die geweer onder sy arm vir'n lang oomblik. Dit, waarskynlik, sal nog steeds het om mee rekening te hou. Hy waai vir my deur die hek en het die motor.
  
  
  "Laat ons gaan," het hy gesê aan Erica en Zach.
  
  
  Ons ry deur die hek en dit agter ons gesluit. Zak glimlag as hy kyk na die hek naby.
  
  
  Ek ry langs'n grondpad in die rigting van die kompleks. Dit was'n pragtige plek: boë, rooi blomme en bougainvilleas. Dit gestop in die voorkant van'n groot adobe huis en ons klim uit, omkring die motor as die vier mans het uit. Ons sit die motor tussen ons en die wag by die hek.
  
  
  Die manne wat ons gekonfronteer was'n bietjie rof. Die drie rondom hulle, die mense wat uit die eerste keer, was geklee in khaki broek, en elkeen het'n geweer op sy heup. Rondom hulle, Odin was'n bonkige, donker velkleur man wat lyk soos'n Brasiliaanse. Die tweede was'n lang, maer man met die verskyning van'n jong John Carradine, en die derde lyk soos'n Amerikaanse hippie met lang hare en'n baard. Ek het nie sy gesig. Die vierde man was geklee in'n wit hemp oopgeknoop en maat broek. Hy was'n lang, goed geboude man met grys hare en'n vierkant, hard gesig. Hy veronderstel was om te wees die voormalige Nazi-Gruber.
  
  
  Die drie ondergeskiktes aangeblaas uit, sodat hulle omring ons mooi goed. Ek was bly dat ons het die motor tussen ons en die wag by die hek, wat was omtrent dertig meter weg.
  
  
  "Herr Gruber? Haar, knik in die rigting van die man in die wit hemp.
  
  
  "Eintlik," het hy trots gesê, met'n dik aksent. Hy het'n Luger pistool soos myne in'n band holster. "En wat is hierdie vergadering met Adrian Stavros?"
  
  
  Zack en lang hare was die beoordeling van die ander ander. Die bonkige Stavros man was gretig om te trek die pistool op sy heup, en die lang, skraal man kon nie sy oë af Erica.
  
  
  "Hy het ons genooi hier," sê ek terloops. "Ons het aangebied om emoe'n bondel van onverdunde heroïen. 'n paar van ons handelaars is in die moeilikheid en hulle kan nie dit hanteer. Sekerlik het hy vertel dat?"
  
  
  Gruber bestudeer het my vir'n oomblik. "Nee," het hy gesê. "Jy is'n Amerikaner. Ek het nie geweet die Amerikaners is besig om vir die Liga."
  
  
  "Leef en te leer," emu het vir haar gesê.
  
  
  "Wie is jy?" Hy het gevra Erica.
  
  
  "Joods," het sy gesê botweg.
  
  
  Ego se oë vernou en hy glimlag skerp. "Baie interessant," het hy gesê, op soek na van Erica om te Zach. "Wel, miskien kan ons onderhandel. Ons sal kry uit van die son, reg?"
  
  
  "Dit klink soos'n goeie idee," sê ek. Ek het gehoop om een of ander manier aparte Gruber van die ander sodra ons was binne-in.
  
  
  Maar dit was nie die geval nie. Skielik, 'n vyfde man het uit die huis; ons oë ontmoet, en ons erken mekaar onmiddellik. Dit was'n gesprek oor die Toppunt Invoer kantoor.
  
  
  "Wat gaan hier aan?" "Wat is dit?" het hy gevra Gruber. "Dit is die man wat prowled die stad. Hy het'n man na haar, maar hy het nie terug te kom."
  
  
  Gruber se oë vernou as die lang-harige man versigtig getrek uit die rewolwer. Ag, wel, Gruber vir homself gesê. Ego se oë flits van my gesig te Erica se en Zach se gespanne kinders, en dan weer terug na my. "Wie is jy werklik, Della?"
  
  
  Haar blik verskuif van Ubeda te Gruber. Die res van die militante het nog nie getrek het hul wapens. "Ek is die een wat homself Hema. Net soos die res van ons. Nou doen wat jy wil om te gaan of nie?"
  
  
  "Hoekom het hy kom tot die Toppunt voordoen as'n wettige invoerder?" gevra Ubeda. "Hy het nog steeds sê hy wil Japanees kameras?"
  
  
  "Nee," Gruber gesê stadig. "Nie regtig nie. Jy kan binne te gaan, Mnr...."
  
  
  "Johnson," sê ek.
  
  
  "Mnr Johnson. Maar die eerste wat ons nodig het om te kyk of jy is gewapen."
  
  
  Uit die hoek van haar oog, kon ek sien die harde blik Zach my gegee het. Hy was nie van plan om te laat hierdie mense ontwapen hom, en hy was dieselfde persoon. As hulle daarin geslaag het om, nie een van ons sou waarskynlik ooit verlaat hierdie plek in die lewe. Ek het Zack'n kyk wat hy gehoop het Em ek was met hom.
  
  
  "Baie goed, Herr Gruber," sê ek. Ek het begin bereik vir Wilhelmina, my 9mm luger.
  
  
  Gruber gesê, stop my. "Ek neem dit, Mnr Johnson."
  
  
  Dit is presies hoe hy gehoop hy sou dit doen. So gou As wat hy bereik het in my baadjie, hy gryp haar ego en stewig gryp haar deur die nek onder die ego se ken. Die lang-harige man wat gemik is op my kop, en Zach getrek uit sy .38-kaliber pistool. Die lang-harige man verskuif die omvang van my om Zack en afgedank is, net soos Zack hurk; Lummel gevlieg weg van die BMW agter ons. Zack se geweer het gereageer met'n skerp brul en druk die Lang-harige man vierkantig in die bors, klop ego rug teen die pleisterwerk pilaar wat nou ondersteun die boog by die ingang van die gebou. Hy het sy mond oopgemaak wyd vir'n kort tyd en gesterf het voor die val op die grond.
  
  
  Dan'n baie van die dinge gebeur gelyktydig of in die vinnige opeenvolging. Ek skree op Zach nie te skiet nie, maar dit was te laat. Hy stel alles in'n frenzy van beweging. Die bonkige man en die lang man beide gryp hul gewere, het as Erica. Ubeda draai om en hardloop vir die huis, en Zak afgedank en druk die emu in die ruggraat. Ubeda geskree en val gesig eerste in die stof.
  
  
  "Hou op, of ek sal haar doodmaak Gruber," het hy gedreig om die ander mans. Hugo het laat dit gly soos'n stilet in my hand, en nou was hy hou dit stewig teen Gruber se keel. Ek hoor'n harde, opgewonde skree van die hek wag agter my.
  
  
  Die lang, maer man gestop bereik, maar die bonkige man het reeds getrek sy rewolwer en was besig om Zack te skiet. Erica kniel langs die sedan en trek'n stompneuzig rewolwer uit om haar beursie. Die bonkige gangster afgedank en druk Zack in die bors. Zach swaai om en druk die agterste modderskerm van die motor moeilik weer.
  
  
  Erica het die doel en afgevuur op die Belgiese pistool, en die bonkige gangster gryp sy arm en skree. Ego rewolwer die grond getref het twee keer as hy het sywaarts op sy skouer en op die grond geval.
  
  
  Gruber het die vertroue van al hierdie en, terwyl my aandag was afgelei, gryp my mes hand en daarin geslaag om te sjkroewedraaier dit weg van sy keel. Met die dieselfde beweging, het hy tref my linkerbeen en geskop my shin en skeen. Haar stem grom, en my krag verswak. Dan het hy gly uit my slimmigheid, draai sy mes hand as wat hy gegaan het. Hugo ontwyk my as ons albei het op die grond langs die motor.
  
  
  Die sien van al hierdie, die lang man met die grond getref en het sy wapen. Erica op hom gevuur, maar die skoot gemis. Hy het teruggeskiet en krap die metaal op die motor langs haar skouer. Ek sien haar toe sy in die moeilikheid. Sy was getref deur Gruber, wat val op sy rug verder weg van my. Gryp die stilet in die modder agter ons, ek gooi haar ego van agter haar arm na die lang man as hy daarop gemik is op Erica weer. Die stilet klap in sy ego se bors, wat toeslaan in dit amper stil. Ego se oë rek, en die geweer het, dat spetterend modder tussen ons. Hy het, clutching die hef van sy mes.
  
  
  Ek kon hoor die hek opening agter ons as Gruber se hande geskraap my gesig. Sy is hard getref deur sy ego weer, en hoor die bene crunch in sy ego kakebeen. My ander vuis klap in sy ego se gesig en breek die emoe se neus. Hy het bewusteloos onder my.
  
  
  Zack se flou stem ons bereik. "Kyk uit!"Haar, draai om en sien dat die skoot het hom nie doodgemaak nie. Hy het gesukkel om sy voete en staar by die hek.
  
  
  "Kom af!" Ek het vir haar gesê om dit te Erica, wat reeds sit baie naby aan my langs'n swart sedan.
  
  
  Die wag het daarop'n masjien geweer in ons rigting. Zak opgestaan en daarop gemik is om sy wapen by die man, maar die wag het hom geskiet. 'n bars van die vuur gedonder op Ego se outomatiese geweer, grawe die grond vir Zack, dan slaan die emu in die bors voordat hulle begin vlieg af van die metaal van die motor. Erica en ek het nie beweeg toe Zach tref die stof op sy rug, dood.
  
  
  Hy het twee keer gerol in die motor se draad te kry onder die voorste buffer, trek uit sy Luger as wat hy gegaan het. Toe ek daar gekom het, het die wag was net begin om te skiet die ander kant van die geweer. Hy afgedank drie vinnige skote op hom, hou die geweer in sy ander hand. Die Luger koeëls tref die heining agter hom, toe het die wag se lies en bors in daardie volgorde. 'n outomatiese geweer geskiet in die kobalt lug as hy val in die stof. Dan, almal van'n skielike, die gebied is stil.
  
  
  Hy lê daar, vang sy asem. Iewers in die oerwoud, 'n voël skree verontwaardig by ons geraas. Dit was bedek met stof en vuil. Hy stadig opgestaan en het gehelp om Erica aan haar voete. Sy staar by Zach in ongeloof, haar gesig wit.
  
  
  Ek het omgedraai om te Gruber en sien hom nader. Ek leun oor en druk sy ego'n paar keer, en hy kyk na my dronk. Hy het gekreun. Die emoe se Luger steek haar in die gesig. "Hoeveel mense in die huis is die bewaking van die Minurkos?" Ek het gevra van haar.
  
  
  Hy het probeer om te praat, maar die emoe is probleme met die ontwrigte kakebeen. "Ek ... weet nie ..."
  
  
  'n emoe-luger ingesteek hom onder die ken. "Hoeveel?"
  
  
  Hy swak hou twee vingers. Hy draai na Erica. "Hier bly en kyk na hom."
  
  
  Sy knik numbly.
  
  
  Haar, het na die ingang van die huis. Die wye boog deur was oop. Hy het die groot lobby net in tyd om te stamp in'n donker gesig man met'n pistool geweer in sy hand. Haar skoot het afgegaan op haar luger, en dit het met'n brul in die saal. Die man druk op die muur langs hom. Dan is dit het in'n lywige hoop op'n klein stoel en sluit nou ego as goed, slaan die vloer.
  
  
  Die man verlaat het, omkring die lang gang na my linkerkant. Ek stap in die gang af vinnig, maar versigtig. Ek kon nie sit af op soek na Minurkos, anders sou hy waarskynlik dood gewees het toe ek uiteindelik gedoen het. Miskien het hulle het reeds vermoor hom.
  
  
  Al die gange, wat ek geraai het, was slaapkamers, oop, behalwe vir een aan die einde. Ek hoor'n sagte geluid binne as ek gestop in die voorkant van hom. Neem'n diep asem, hy tree terug en wreedaardig skop die deur. Dit klap, en hy het deur.
  
  
  'n baie dun en lelik man staan oor die Minurkos, wat gekoppel is aan'n reguit-gesteunde stoel, en wys'n geweer by die emoe se kop. Met sy vinger op die sneller, draai hy na my gesig as die deur oopgemaak het met'n knal. Hy afgedank is die eerste, maar fel, en die lummel knaag deur die hout in die kosyn langs my. Sy was geskiet deur'n luger en druk die emu in die bors. Hy ruk en val op die vloer. Maar hy het nie drop die geweer. Hy het gemik na my weer. Hierdie tyd, ego klop haar en geskiet die emu in die gesig, aangaap en die pons van die emu in die kop.
  
  
  Minurk staar na sy dood vanger in ongeloof as Ei selfoonsakkie sy luger . Hy kyk na my stadig.
  
  
  Ek het haar gevra. "Nikkor Minurkos?"
  
  
  "Ja," het hy saggies gesê. "Wie is jy..."
  
  
  "Ons het gekom om die vrylating van jou, Mnr Minourkos," sê ek.
  
  
  Hy het in'n verskeurde asem. "Dankie God. Hy was van plan om..."
  
  
  "Ek weet." Hare losgemaak hom, en hy het opgestaan uit sy stoel, vryf sy polse.
  
  
  "Is jy regtig alles reg?" Ek het haar gevra worriedly.
  
  
  "Ja, ek sal goed wees." Hy skud sy kop en prewel iets in grieks. "Ek kan nie glo dit is regtig'n draad."
  
  
  "Wel, meestal."
  
  
  Sy begin vra ego om haar storie te vertel wanneer hy gehoor het'n skietwond van die gebied. Ek onthou Erika en die duitse. Dan draai hy om en hardloop in die gang af.
  
  
  Na'n oomblik, sy het my geantwoord. "Ek is fine." Voor ek kon beweeg in die voorkant voorportaal, het sy skielik om die draai en na my toe gekom het, vulsel'n Belgiese rewolwer in haar beursie.
  
  
  Ek het haar gevra, " Wat die hel gebeur het?"
  
  
  "Gruber met'n ontydige einde." Haar oë vermy my.
  
  
  "Het jy hom skiet?" Ek het haar gevra.
  
  
  "Hy het begin mompel met sy ontwrigte kakebeen. Toe ek hom gevra het wat hy sê, hy het my'n vuil Jood en het gesê ek moet gewees het met die ander het hy gesien het wat gesterf het in Dachau. Hulle het nie dink Jode moet toegelaat word om te lewe in hierdie wêreld met mense soos hom. Dit is die rede waarom haar ego is draai na'n ander wêreld. Ek hoop dit is warm genoeg vir hom daar ."
  
  
  Ten slotte, die groen oë ontmoet myne uitdagend, maak my dink . Hy het onthou dat haar ouers se familie is uitgevoer deur die Nazi's in die Buchenwald. Vir een of ander rede, ek kon nie dink aan iets om te sê in Heinz Gruber se verdediging.
  
  
  "Kom in en ontmoet Mnr Minourkos," sê ek.
  
  
  Ons het die kamer binnegekom en Erica staar by die lyk op die vloer. Die Minurkos was leun teen'n nabygeleë muur. Hy regop toe hy sien Erica.
  
  
  "Miss Erica Nystrom," ih het van haar. "Die israeliese intelligensie".
  
  
  Die Minurkos se oë vernou. Hy het na my gekyk. "En jy?"
  
  
  "My naam is Carter. Nick Carter. Ek werk vir die AMERIKAANSE regering in dieselfde hoedanigheid as Me Nystrom. Ons het hier gekom om jou te bevry en vang Adrian Stavros."
  
  
  Die Minurkos trap weg van die muur. "Ek sien. Wel, Mnr Carter, die eerste ding wat ek wil as'n vry man is om te kry in voeling met die owerhede." Stahl se ego toon is soortgelyk aan dié van'n sake-magnaat te praat aan sy werknemers. "Dan sal ek gaan met Adrian Stavros op my eie."
  
  
  "Mnr Minourkos," ek het gesê stadig, " jy het absoluut geen rede om iets te doen oor dit op hierdie stadium. Al wat dit kan eindig met die rompslomp en vertraging. Ek wil eerder jy laat ons dit hanteer."
  
  
  Dit het gelyk of hy vererg. "Hoe weet ek jy is die hema jy noem jouself?"
  
  
  "Jy weet dat ons ons lewens gewaag om jou te bevry. Ons verloor'n mens op hierdie dell, " sê ek sarkasties. "Ek dink dit sal gee ons'n voordeel in twyfel."
  
  
  Ego se gesig is getrek met'n skielike moegheid. "Jy is waarskynlik reg. Vergewe my asseblief. Ek het deur'n baie."
  
  
  "Soos vir jou neem op Stavros alleen, Mnr Minourkos," ek het voortgegaan, " dit is redelik onprakties. Hierdie man het'n hele leër."
  
  
  Die Minurkos lig sy wenkbroue en blaas sy muur, " Okay, okay, Mnr Carter. Ek sal saam met jou gaan en hierdie meisie. Maar as ek sien op'n sekere punt dat jou metodes nie werk nie, ek sal hê om te neem om die situasie in my eie hande."
  
  
  Haar glimlag was kort. "Dit klink regverdig," sê ek. "Jy is ontvoer deur Stavros om Athene?"
  
  
  Minurkos gaan sit in die regop stoel hy wil sit in wanneer hy wil bars in die kamer. Hy gaan sit op dit, ons in die gesig staar.
  
  
  "Jy sal nie glo hierdie man is slim," het hy begin stadig. "Ek beskou myself nie onskuldig, Mnr Carter, maar ek het nog nooit met iemand soos Adrian Stavros. Haar idee was om die bou van'n vloot om die rekenaar-beheerde water olie tankers. Stavros gevind uit oor hierdie en wou om my te help met dit - of so het hy my vertel.
  
  
  "Op die eerste, ego het nie, selfs nie wil om haar te sien, maar hy het my gestuur om'n e-pos met'n paar baie goeie idees. In die einde, hy was genooi deur die ego van sy dakwoonstel in Athene. Ons het gepraat vir'n lang tyd.
  
  
  "Mnr Minourkos, ek onthou wat hy vir my gesê:"ek het dieselfde plan as jy. As jy sal laat my net, ek sal maak dat jy onsterflik in die annale van die verskeping van die geskiedenis. Hy was baie oortuigend.
  
  
  "Maar, Mnr Stavros," sê ek, " daar is'n komplekse ingenieurswese probleme wat opgelos moet word.
  
  
  "Ek het twee ingenieurs wat dit kan doen," het hy het vir my gesê. Beïndruk, selfs dan, sien ek iets anders in die man se gesig, iets wat ek nie hou nie, maar ek het aangebied om dit as oormatige opgewondenheid oor die projek."
  
  
  Ek het haar gevra. "Hy het die ingenieurs aan jou?"
  
  
  "Ag, ja. Hulle het ook'n kreatiewe idees. Hy was daarvan oortuig dat hulle dalk die vaardighede al hierdie dinge te maak gebeur. Dit was op hierdie punt, Mnr Carter, dat sy ontspanne haar wag. Hy het gevra vir'n private vergadering in die penthouse. En ek het ingestem om dit te. Slegs my persoonlike sekretaresse en een ander assistent teenwoordig was. Hy het twee mense met hom dat hy nie gesien het nie haar voor."
  
  
  "Wanneer het dit gebeur?" Erica gevra.
  
  
  "Wel, ek het nie vermoed haar op die eerste," Minurkas gesê, sy gesig so bleek soos hy onthou. "Dan, byna sonder waarskuwing, Stavros gevra om my assistente om te gaan na'n ander kamer. Hy was gevolg deur een van Stavros ' mans. Daar was twee skote afgevuur." Minurkas stil.
  
  
  "Hy vermoor ihk hier?" Ek het haar gevra.
  
  
  "Koel. My ego volgelinge klop my van my voete af en vermoor my byna tot op die punt van bewusteloosheid. Hulle het my na die ander kamer en het my blik op die bebloede liggame. Ek sal dit nooit vergeet nie.
  
  
  "Salaka, my sekretaresse, lê in'n poel van sy eie bloed. 'n ander man se gesig was oopgeruk. Stavros het gesê ek kan verwag dat die dieselfde as ek nie saam te werk."
  
  
  "Wat gebeur daarna?"
  
  
  "Die volgende dag, het hulle in'n man wat lyk presies soos Salaka Madupas. Hierdie man het selfs gepraat soos'n Haring, en herhaal al die ego maniertjies. Dit was ongelooflik, regtig ongelooflik. Dit was soos'n verskriklike nagmerrie."
  
  
  "Het hulle het'n persoon sou hulle gee vir jou?" Erica gevra.
  
  
  "Nee, dit was nie nodig nie. Ek is selde gesien word in die mediese instellings, met die uitsondering van goeie besigheid vennote. Oni hulle het'n voice recorder en terug gespeel sommige opnames van my stem wat hulle aangeteken het sonder my kennis in die vorige vergaderings. Stavros wys'n geweer teen my kop en het gesê hy kon die dood van my openlik hier en niemand sou weet vir'n baie lang tyd. Maar, volgens die ego, dit sou geleef het as hulle nie geneem te veel moeilikheid. Hulle het dit nodig gehad het, het hy gesê, vir verdere notas en vir die skryf van briewe in my eie woorde en gedagtes. En hulle het my op'n private jet en het my na hierdie godverlate plek."
  
  
  "Het Stavros vertel wat hy gaan doen?" Erica gevra, verbaas.
  
  
  Die Minurkos lag droogweg opgemerk. "Hy was baie oop. Hy het gesê dat hulle bedoel is om die omverwerping van die griekse regering namens my, dat hulle sou noem my vriende in die weermag en in ander velde, met behulp van'n persoon wat gestel as my sekretaresse vir oproepe en persoonlike kontakte. . Want ek was'n private burger, sou niemand vind dit ongewoon dat ek nie hulle ontmoet in persoon. En as iemand dring aan op die vergadering van my, hulle kan neem my na Athene, en kry vir my om hulle te ontmoet en sê vir hulle presies wat hulle wil hê.
  
  
  "Hulle het my'n ander persoon wat kon akkuraat vervalste my handtekening. Hierdie man het tjeks aan my verskeie rekeninge en het my geld op'n militêre staatsgreep wat hulle van plan was om te organiseer."
  
  
  Ek het haar gevra. "Het hy jou gee enige besonderhede?"
  
  
  "Mnr Stavros, wie ek is skaam om te erken is van griekse afkoms, het gepraat vrylik aan my oor hierdie, beide in Athene en hier. Hy het gesê dat die ego van plan is verdeel in drie dele. Eerste, hy voornemens is om te ontslae te raak van die regerende junta en die mense in die krag wat voel lojaal aan my. Hulle sal voel op hierdie lojaliteit nie, want hulle is vriende, soos die meeste om hulle sal wees nie, maar omdat Stavros het belowe hulle krag en heerlikheid namens my ."
  
  
  "Baie slim," sê ek.
  
  
  "Tweedens, die ego plan sal betrek dwing hierdie nuwe generaals en kolonels om te eis dat haar Nikkor Minurkos, word aangestel as president met die volle gesag oor die junta. Stavros aangedui dat ek kan gebruik word vir hierdie deel van die plan, as my persoonlike lewe sal afhang op dit. Ek bedoel, ek sou gewees het indien dit was duidelik dat Stavros kon vertrou my om stil te bly oor wat regtig aan die gang in Della Straat. Anders, hy sou bevind het nog'n bedrieër, hierdie keer in plaas van my."
  
  
  "Dit sal ook werk," het Erica gedraai. "Baie min mense weet wat jou gesig goed genoeg om te sien die effense verskil tussen jou gelaatstrekke en dié van'n bedrieër."
  
  
  "Absoluut fantasties," Minourkas gesê. "Dit is ongelooflik dat my begeerte vir privaatheid bygedra het tot hierdie horror. In elk geval, die derde fase van die plan oproepe vir die konstellasie van óf myself of'n bedrieër as President van Griekeland vir'n kort tyd, gedurende watter tyd ek sal aanstel om haar as Stavros ' vise-president. deur dan, het hy, as'n burger, en sy naam sal geleidelik bekend aan die mense van Griekeland. Dan het hy sou gewees het om die held van die staatsgreep. Dan, ná die aankondiging van swak gesondheid, sou hy bedank het in die guns van die Stavros as president."
  
  
  Die Minurkos stil. "Dit is wild," het ek gesê. "Wat maak Stavros dink dat die Grieke sal staan en kyk hoe dit gebeur?"
  
  
  "Hoekom nie?" sê Minurkas, 'n moeë uitdrukking op sy gesig. "Het jy onthou wat gebeur het in April 1967, toe die junta was gevorm? Dit was nie'n bloedige staatsgreep, dit was net'n staatsgreep. Die koning se regering omvergewerp deur die krag. Baie artikels van die grondwet opgeskort deur'n junta besluit. Dit is paradoksaal, is dit nie, dat so'n persoon verskyn presies wanneer die grondwet is herstel, en wanneer die junta het meer gematigde, en oproepe algemene verkiesings vir die volgende jaar. As Stavros se plan om die mag te gryp slaag, Griekeland kan'n tirannie meer volmaak is as dié van Hitler of Stalin."
  
  
  Erika kyk van die Minurkos vir my. "Dan het ons om hom te stop, het ons nie?"
  
  
  Die Minurkos ondersoek Erika se gesig noukeurig. Ons het om dit te doen!" Die vet griekse staan op en steek sy vierkantige ken. "Hierdie man is selfs met my familie teen my vaderland. Hy spog dat my seun-in-wet, Algemene Vassilis Kriezotou, is van mening dat ek agter hierdie plot, en ondersteun ego, want hy dink ek dit wil hê. Ja, ek sal jou help in enige manier wat ek kan. Wat moet ons doen eerste? "
  
  
  "Ons is gepruttel weg na Athene," sê ek. "'n stem op die plek waar ons sal ophou Stavros."
  
  
  Die sesde hoofstuk.
  
  
  In minder as agt-en-veertig ure, ons aangekom het in die griekse hoofstad. Sy is bespreek in die koppeling van die kamers op'n klein hotel genoem die Odeon op 42 Piraeus, naby Omonia Vierkante. Die weer was lekker en het'n aangename verligting van die hitte.
  
  
  Athene se koerante was vol van die kommentaar op die vinnig veranderende politieke toneel. Daar was nuus in Rhodesië dat my ander vriend Alexis Salomos doodgemaak is, en gerugte is versprei. Dit is algemene kennis dat'n poging gemaak is op sy lewe voor hy weg is vir Rhodesië. Een koerant in die besonder vermy waarin Salomos se dood. Sy het ook gereeld gepubliseer hoofartikels die kaak van die regerende junta se leierskap, die aanval op die top algemene of kolonel op byna elke uitgawe. Salomos genoem vir my dat hierdie uitgewer was gewetenlose en was die eerste te ondersteun die harde junta na die 1967 staatsgreep.
  
  
  "Dit is redelik voor die hand liggend dat die uitgewer was gekoop met my geld," Minourkos opgemerk, wat sit in'n leunstoel te sit in my kamer op'n sonnige dag, die dag het ons aangekom het. "En kyk na hierdie kop in'n ander koerant: MINURCOS BLOOT DIE JUNTA SE KOMMUNISTIESE PLANNE. Mnr Stavros was betrokke in propaganda werk."
  
  
  Erika het'n koppie dik griekse koffie uit die skinkbord wat aan ons gebring en dit vir Minorkos. Hy aanvaar dit met'n grimmige gesig. Erica het die beker haarself en gaan sit langs my op die klein bank.
  
  
  "Ek hoop net niemand anders het gesien jy nog, "Minurkosu het vir haar gesê," veral nie Odin se ego-klap mense. Jou lewe sou nie die moeite werd wees'n dragma as Stavros het geweet jy was hier in Athene."
  
  
  "Hy sal uit te vind so gou as wat hy kontakte Parakatu," Minurkos ontken berigte in die media aan my.
  
  
  "Ja, maar dit kan nie wees om vir'n paar dae, as ons gelukkig is. En selfs dan, hy sal nie vir seker weet dat iets verkeerd is sonder die stuur iemand oor na Rio. Dat iemand moet'n ego ondergeskikte, want Ubeda is dood . "
  
  
  "Wat doen ons eerstens, Nick?" gevra Erica. "Ons kan nie net storm die huis soos ons gedoen het op die plantasie. Dit sal ook goed beskerm."
  
  
  "Ek kan noem die huis," het voorgestel Minurkos, " om te sien hoe hulle hanteer die hantering van buitestaanders. Maar hulle sal herken my stem."
  
  
  Hy oorhandig Em'n servet en'n skinkbord. "Verhoog die toon van jou stem en praat deur dit. Hulle vertel dat jy wil om te praat met jouself. Toe hulle weier, vra jou ontvangsdame, Salaka Madupas. Vertel hulle dat jy is die redakteur van'n koerant om Thessaloniki en jy wil te kry om'n verklaring oor Nikkor Minourkos'n politieke ambisies."
  
  
  Die Minurkos glimlag op my plan, dan terug geroep. Hy bedek sy mond met'n doek en probeer om te verander sy stem. 'n oomblik later, hy was in gesprek met iemand in die penthouse. Hy het gevra Nickor Minurkos en dan luister na ih se verskoning. Hy het gevra om te praat met Madupas. Daar was baie meer onderhandelinge, en hy beweer. Hy het toe gepraat het aan die man wat gestel as Madoupas, 'n Atheense akteur wie se regte naam, Stavros Minourkos gesê het, was Yanis Zanni. Minourkos vrae oor homself en wag vir'n eenvoudige antwoorde, en dan gevra as hy kon stel'n datum vir'n persoonlike onderhoud met Mnr Minourkos. Emu het geweier, en die gesprek was oor. Hy hang en na ons gekyk.
  
  
  "Dit is soos'n slegte droom, "het hy gesê," soos ek is eintlik in die penthouse en Madupas is die beantwoording van die telefoon vir my, net soos hy altyd doen. Hulle weet my gewoontes goed. En Zanni se stem is presies dieselfde as dié van my dooie vriend Salaka."
  
  
  "Wat die telefoon beantwoord eerste?" Ek het haar gevra.
  
  
  "Sommige jong man. Hy was nie grieks. Waarskynlik Odin rondom Stavros ' vegters."
  
  
  "Dit lyk soos hulle is goed gevestig," Erica gesê.
  
  
  "Ja, dit is," ek het ingestem. "Aangesien al van Athene dink dit is Nikkor Minourkos uit daar in hierdie penthouse, dit is'n ernstige situasie. Stavros dalk selfs'n polisie wag daar. Of om die ego soldate van'n groeiende private leër."
  
  
  "As ek net gaan na die polisie of die junta self en hulle vertel wat gebeur het," Minurk het gesê, " hulle sal hê om te glo my. Selfs as hulle dink ek het skielik my gedagtes verloor, hulle sal verwag word om te kyk my storie. Dan sal hulle uit te vind wat gebeur het."
  
  
  "Dit kan gevaarlik wees," Erica gesê.
  
  
  "Sy is reg," ek het ingestem. "Op die oomblik is, ons weet nie hoe baie vriende Stavros gemaak het in sy eie naam. In elk geval, as ons net gooi dit uit in die oop, ons sal dwing Stavros om'n skuif te maak - moontlik'n groot een. Hy mag dalk net besluit om af te trek'n staatsgreep sonder om jou naam op dit. Hy het'n militêre span by die gereed is, en rondom hom is'n baie ambisieuse warlords wat nie omgee wat is agter die oorname. En selfs as hy probeer om ruig en versuim, bloed sal gestort word. 'n baie van die sl. Nee, Mnr Minourkos. Ons gaan om te sluip op Stavros. In my land, dit is die 1ste eenheid, wat ons noem die geveg bedrywighede. Erika is beveel om uit te voer Stavros, en so ek sal haar doodmaak. As ons ligging van Rusland daarin slaag, is dit presies wat sal gebeur om dit te. As dit nie slaag nie, het die owerhede sal wees veel meer beskaafde met dit. En God sal jou help as hulle nie kan nie ophou om die ego in die tyd ."
  
  
  "Alles reg, Mnr Carter," sê die Minurkos. "Ek plaas myself in jou bekwame hande. Hoe doen ons sluip op Mnr Stavros?"
  
  
  Ek glimlag by Erica, en sy het my geantwoord. "Ek dink jy het genoem dat Stavros gespog oor die gebruik van een van jou familielede se sagteware om jou te ontmoet, Amed Krizota, 'n weermag-generaal? "
  
  
  "Ja," sê die Minurkos. "Ek moet sê, hy is nie'n sterk persoon. Hy was getroud met my jonger suster voordat hy het ryk, en hulle het'n goeie huwelik. Maar Vasilis sou gebly het in die weermag teen'n laer rang, as dit nie vir my verbindings. Hy voel dank verskuldig aan my, tereg so, vir wat hy het in die lewe. So is dit vir hom wat dit sou wees vir estestvenno om in te stem tot'n plan wat haar voorgestel.
  
  
  "Stavros ontdek. Hy is'n goeie man, Mnr Carter, 'n man wat moet nie ligtelik geneem word nie. Hy moet gemaak het'n soort van die opname te speel Vasilisa oor die telefoon, en dan het'n man voordoen as Salaka Madupas, my sekretaresse. Die verleier moet uitgevind het, Vasilisa, wat ek was toe op hom.
  
  
  "Weet jy hoe Stavros kan gebruik word om die algemene?"
  
  
  "Hy laat deurskemer dat Vasilis sal gevra word om te organiseer en op te lei om'n geheime groep van soldate en oortuig ander militêre personeel aan te sluit die plot."
  
  
  Ja, ek het gedink. "Baie versigtig. Maak jou broer-in-wet leef hier in Athene?"
  
  
  "Hy woon hier," Minourkos gesê. "Op die buitewyke van die stad na die noorde."
  
  
  Ek het haar gevra om te. "Sal jy neem ons na hom?"
  
  
  "Ek sal bly wees om te," die Minurkos geantwoord.
  
  
  Ek het haar'n taxi, en in die vroeë aand het ons gery het na Algemene Kriezotu se woning. Sy was gedwing om deur die Minurkosa om te sit op'n hoed wat nie dek'n paar van hul ego's totdat ons daar gekom het. Die Algemene se huis was'n klein huis in'n gegoede voorstad van Athene, met'n kronkelende grondpad wat lei tot die huis. Hy was beïndruk met wat die Minurkos kon doen vir die gemiddelde persoon.
  
  
  Wanneer die algemene ontmoet ons by die deur, die Minurkos het sy hoed af. Krizotu net gekyk het vir'n baie lang tyd. Daarna het hy versprei sy arms wyd te omhels die Minurkos.
  
  
  "Nikkor!" het hy uitgeroep, gee Minurk'n warm drukkie. Hy was'n lang, grys-harige man met'n soort, de Gaulle-agtige gesig en sagte oë. Hy was geklee in'n bruin uniform met braid op die skouers en linte trek af in die voorkant.
  
  
  "Agnia mera sas, Vasilis," Minurk gesê hartlik, die terugkeer van die drukkie. "Sigha, sigha. Dit is alles reg."
  
  
  "Dit is lekker om hier te wees," Vasilis gesê. "Kom in. Kom in." Die ego gebaar gryp ons almal.
  
  
  Ons het'n groot saal met'n wenteltrap agter dit en kruike versier die mure. Die Algemene dan het ons in die eikepaneel biblioteek, met dik matte en baie van die sagte leer stoele. Ons was almal speel hierdie speletjie, en die algemene gevra of ons wil graag'n drink, maar ons het geweier. Die Minurkos het my en Erica slegs deur ons laaste name.
  
  
  "Dit is'n groot skok, Nikkor," Kriezotu gesê. "Ek wil graag Anna om hier te wees. Sy is'n besoek aan haar niggie in Piraeus."
  
  
  "Miskien is dit beter om op hierdie manier, Vasilis," sê Minourkos.
  
  
  "Nee Dhen katalave," Kriezotu gesê. "Is jy al reg? Jy lyk bleek."
  
  
  "Ek is fine," die Minurkos geantwoord. "Dankie aan hierdie mense."
  
  
  Die Algemene na ons gekyk. "Nikkor, dit was alles so vreemd. Jy het geweier om my te sien wanneer jy begin joune... Kan ek praat dit verniet?"
  
  
  "Ja, swak," sê die Minurkos.
  
  
  "Wel, ek het nie besef dat jy vra vir help om op so'n belangrike sending sonder'n aangesig-tot-aangesig ontmoeting. Om eerlik te wees, ek was baie ontsteld deur al hierdie. Ek was nie seker of dit gepas was..."
  
  
  Die Minurkos klaar sy vonnis. "'n staatsgreep?"
  
  
  Crisotu kyk terug na ons. "Wel, ja." Hy gebuig sy groot gewrigte. "Ek het opdrag gegee om die mense in die spesiale kampe in Delphi en Mykonos, en ek het daarvan oortuig Adelmo en ander wat jou nuwe geval is regverdig, maar..."
  
  
  "Maar jy glo dit nie jouself?"
  
  
  Minurkos gevra hopelik.
  
  
  Crisotu laat sak sy kop. "My sinhori te, Nikkor," het hy gesê. "Ek is jammer, maar ek dink nie Griekeland moet nog'n staatsgreep. Sy gedoen het wat jy gevra het, maar sy het in die hotel, praat oor dit al, mens tot mens, van die begin af, baie weke gelede."
  
  
  "Moenie bekommerd wees nie, Vasilis," Minurk gesê paaiend. "Ek wil nie'n staatsgreep."
  
  
  Vir die tweede keer in'n kort tyd, Krizotu se gesig het'n skok. Hy het gesê. "Het jy verander jou gedagtes?"
  
  
  "Vasilis, ek het iets aan jou te verduidelik, en ek wil hê jy om te luister versigtig," sê Minurkos.
  
  
  Krizotu leun terug in die groot stoel en luister as die Minurkos vertel Em die hele storie. Krizotu nooit onderbreek hom, al'n paar keer sy groot gesig gewys ongeloof. Wanneer die Minurkos klaar is, Krizotu het net daar gesit en stadig skud sy kop. Hy bereik in sy sak, trek uit sy borsels, en begin hardloop sy vingers oor ih om homself te kalmeer.
  
  
  "Ongelooflik!" het hy ten slotte gesê.
  
  
  "Maar dit is waar," Minourkos gesê.
  
  
  "Die algemeen, ons is hier om te stop hierdie man vir ewig, en ons het jou hulp nodig. Net jy kan gee vir ons'n laaste-minuut binne-in die inligting oor Stavros, " sê ek.
  
  
  Krizotu uiteindelik weer sy kalmte. "Natuurlik," het hy ingestem. "Ek sal my bes doen. Ek is so bly Nikkor is nie agter dit!
  
  
  "Daar is'n smeer veldtog gaan deur middel van een koerant, die meeste van wat gerig is teen die Kolonel Anatol Kotsikas. Daar is selfs voorstelle dat Kotsikas is'n verraaier en dank sy lojaliteit aan Moskou. Dit is nie waar nie. Kotsikas is'n liberaal, maar hy is nie'n kommunis.
  
  
  Hy is'n dryfkrag agter die onlangse politieke hervormings en'n borg van die komende algemene verkiesing."
  
  
  "Iemand anders?" Ek het haar gevra.
  
  
  Crisotu sug. Die aanvalle ook geteiken mense wat gewoonlik stem met Kotsikas - Kolonels Plotarchu en Glavani. In werklikheid, die man wat voorgee om te wees van jou sekretaresse, Nickor, onlangs het na my gekom met die inligting dat al drie van die mense rondom hierdie mense moet doodgemaak word."
  
  
  Erica en ek verruil blik. Stavros stel oor sy planne.
  
  
  "Weet jy iets spesifiek?" Crisota het haar gevra.
  
  
  "Wel, 'n bietjie. Ek was gevra om'n vergadering te reël tussen hierdie drie mans en jy, Geskep. Maar dan is die man wat sy gedink het, was jou sekretaresse genoem. Hy het gesê hulle was besig met'n vergadering in die penthouse. Ek dink dit is. op hierdie vergadering, 'n poging gemaak sal word op die lewens van drie kolonels ."
  
  
  "Wat ons nodig het om uit te vind presies wat Stavros beplan en toe," sê ek.
  
  
  "Ja," Krizotu ooreengekom. "Ek was absoluut desperaat oor dit. Ek kon nie glo wat jy wil om dit te doen."
  
  
  "Alles sal goed wees," Minourkos verseker ego.
  
  
  Haar hotel sou met hom saamstem. Dit blyk dat Stavros was op die rand van'n bloedige staatsgreep, en ons het om hom te stop voordat dit gebeur het. "Bel junta leier Kotsikas en probeer om uit te vind as Stavros" mense het hom gekontak, " het hy gesê Kriezot. "Moenie praat van die aantal moorde net nog nie."
  
  
  "Baie goed," Krizotu geantwoord. "Kotsikas kan met my praat. Ek sal beslis probeer om dit."
  
  
  "En jy, Mnr Minurkos," sê ek, " kan ook help. Jy kan kontak met die leiers van die twee basisse waar Stavros " militêre groepe is geleë. Ek vermoed dat as die Atheners gaan veroorsaak Stavros enige moeilikheid wanneer hierdie moord is veronderstel om te gebeur, Stavros sal probeer om te kry hierdie spesiale magte om te Athene baie vinnig te onderdruk enige reaksie. Haar versoek sou wees vir jou om te sê vir die bevelvoerders van hierdie kampe om daar te bly en nie beweeg nie ih troepe, tensy hulle ontvang kennisgewings van jou persoonlik."
  
  
  "Baie goed, Mnr Carter," het die Minurkos ooreengekom.
  
  
  "Dit is redelik duidelik dat Stavros kan nie net dood te maak hierdie mense sonder'n paar truuks." Haar, kyk na die Afgrond. "Dink jy hy kan probeer om dit uit te beeld al hierdie as'n ongeluk of die aktiwiteit van'n paar radikale politieke groep?"
  
  
  Crisotu wat sy grys wenkbroue. "Óf dat, Mnr Carter, of hy sal probeer om jou te gooi modder op ih in die vorm van propaganda deur uitgesproke voor die moord ih, sodat hulle sal verloor die simpatie van die mense."
  
  
  Die sewende hoofstuk.
  
  
  Die drie van ons gaan terug na die hotel. Die Minurkos wou om te bly met Kriezotu, maar ek was bang dit sou te gevaarlik. As Stavros nie vertrou Kriezot vir enige rede, kan hy breek in die generaal se woning sonder waarskuwing. Sy het nie wil om hom te vind die Minurkos daar as wat hy gedoen het.
  
  
  Ons het edu aan die Minurkos se kamer, en dan Erica en ek het na haar kamer. Ons het gou begin die bespreking van Stavros se planne.
  
  
  "Ek kan nie net hier sit en wag om te sien wat Stavros het in gedagte vir die junta leiers," ek het gesê as ons gaan sit in die klein bahar en sluk die brandewyn Erica beveel het.
  
  
  Erica het oor my. Sy soen my liggies op die wang. "Jy kan nie net breek in'n huis soos jy sê vir jouself," het sy gesê. Haar lang hare glinster in die dowwe lig.
  
  
  "Nee," sê ek, sit my hand op haar heupe. Hy het omgedraai na haar, en ons soen. "Maar ek kan gaan na die penthouse en probeer om te kry in. Miskien kan ek neem'n blik op die ih verdediging."
  
  
  Sy soen my wang en nek, en'n lig chill, aangename, hardloop oor my vel.
  
  
  "Hoe sou ons dit doen?" Sy het gevra in'n hees stem as haar hand begin my hemp losknoop.
  
  
  "Ons wil nie doen dit saam," Sl reggestel haar. Die hand is baie aandag aftrek. "Ek sal daar gaan alleen, in'n slimmigheid."
  
  
  'n lang wit heup gly oor my knieë, en haar rok was opgetrek om te openbaar die ryk kurwe van haar boude. Haar heupe beweeg nader aan my. "Maar ek wil graag om te gaan met jou."
  
  
  Warm lippe gesmeer my weer. Haar tong gly liggies oor my mond, te verken en te soek. Haar regterhand het'n paar meter laer en gevind wat is volgende, en sy kon nie dink van Adrian Stavros nie.
  
  
  "Ek gaan alleen," het ek gefluister. "Môre."
  
  
  Haar sonsondergang in haar rok en streel oor haar borste. Die gladde kurwes was sag, maar ferm, druk hongerig teen my raak.
  
  
  "Okay, heuning," het Erica asem in my oor.
  
  
  "Alles reg," het hy vertel haar saggies. "Geen meer argumente."
  
  
  "Kan ek wed haar met jou?" het sy gesê, druk haar lippe aan myne.
  
  
  Dit was'n lang soen, en Erica was gereed. Wanneer dit verby was, het sy klere uitgetrek my. Ek het oor, en sy het opgestaan en geloop het oor die groot dubbel bed in die kamer. Sy het haar rok, dan haar bra en pienk bikini bottoms. Sy was goed uitgebeeld en mooi. Elke kurwe van haar liggaam was foutloos. Sy gooi haarself op die sagte bed en lê daar, wag vir my. Ek het nie sit dit af. By een punt, het ek langs haar op die bed, reik uit, gryp en raak haar liggaam, voel dit smelt op my.
  
  
  Dit was'n passie gebou in beide van ons.
  
  
  "Ag, Nick," het sy gesê, raak my, haar asemhaling verskeurde.
  
  
  My hande het gevind dat dit min of meer, en hy het oor dit. Na'n paar sekondes, pragtige klanke gehoor kan word rondom Nah. Sy het'n klou, kwaad, primitiewe vrou, verloor alle beheer as sy probeer om te aanvaar die bevrediging diep binne-in haar.
  
  
  Later, wanneer Erica die slaap geraak het, het haar uit haar asblik kan en stil-stil na haar kamer. Sy het nie wakker word nie.
  
  
  Die volgende oggend, ek het Erika en Minurkos met haar by die hotel en onder leiding van die Apollo gebou. Hy het sy meisie van die plaaslike venster skoonmaak bemanning, wat gereeld gewerk het in die gebou en was toegelaat om te tik die penthouse met'n slaag. Minourkos het my gehelp om te slaag, en hy het ook verduister sy hare by die hotel en sit op'n donker snor om te maak hom lyk grieks. Sy was gelieg deur'n sekuriteitswag buite, 'n uniform gebou werknemer, sê dat Madupas beveel dat die penthouse vensters skoongemaak word.
  
  
  Hy kon nie eens kry in die spesiale hysbak totdat hy homself bekendgestel. Die hysbak operateur was natuurlik die enigste een om Stavros ' mans. Daar was'n geweer onder sy blou uniform. Hy het my oë en my emmers agterdogtig soos ons geloop het tot die penthouse. Geen ander hysbak het daar, en volgens Minourkos, die web trap af van die boonste verdieping was geblokkeer en bewaak.
  
  
  Na loop rondom die hysbak, het hy bevind homself in'n spoggerige gang wat weggehardloop het van die voorkant na die agterkant van die gebou. Nen het dik matte, blom potte, en fancy kandelare hang van die hoë plafon. Twee veiligheidswagte was sit by'n tafel naby die ingang na die penthouse. Hulle was Stavros se gehuurde skurke, deel van sy persoonlike weermag. Die Minurkos se eie veiligheid wagte, wat was min in getal, het te afgedank word kort na die oorname van die mag van die penthouse.
  
  
  Odin, omring deur twee mans, die langer een, ontmoet my in die middel van die gang. Hy was nie vriendelik op alle.
  
  
  Hy eis'n verduideliking. "Wat doen jy hier?"
  
  
  Ek het haar in my beste grieks. "Is dit nie my besigheid voor die hand liggend?" Ek het haar gevra. "Ek kom om te was die vensters."
  
  
  "Wie het julle gestuur?"
  
  
  Hy het gewys op'n lap kol op die uniform wat lees die naam van'n klein venster skoonmaak maatskappy.
  
  
  "Het jou werkgewer enige bestellings vir die penthouse?"
  
  
  "As hulle nie gehad het nie, sou ek nie hier wees nie," sê ek. Ek het'n kans op haar. "Ek het gehoor Madup se naam genoem het."
  
  
  Die ander man frons donker van agter sy stoel. Hy het blonde hare en'n baie streng kyk, en hy het besluit dat hy was een van die manne Stavros gebring het saam met hom al oor Brasilië. As hy het my in die gesig staar, het hy gevoel asof hy my kan sien deur my vermomming.
  
  
  "Hmm," het die man langs my gebrom. "Sy beurt om te kla en sit jou hande op die nah."
  
  
  Ek het gewonder hoe versigtig hulle met hul wapens. Hy het haar verlaat, Wilhelmina by die hotel, verwyder Hugo se stilet van sy arm, en vasgebind Ego aan die binnekant van sy enkel. Haar raad is om nie te gee die leeu se lêplek sonder die nodige beskerming. Ek het omgedraai en het my asem as die boef deursoek my kundig. Na die ondersoek van my bolyf en arms, het hy stadig laat sak my linker been op my knie. Dan het hy verskuif my regter heup na die mes. Hy staan op elke stam en geslaag onder dit. My lewe gekrimp. Hy het gestop oor'n duim van die handvatsel van die stilet.
  
  
  "Alles reg," het hy gesê. "Draai om en laat my sien jou dokumente."
  
  
  Sy trek uit'n vals kaart, en hy ondersoek dit noukeurig. Sonder om iets te sê, hy het die kaart na die ander wiskunde klas en het dit aan em. Die man het uiteindelik knik, en die lang, donker man het terug gekom, oorhandig die kaart terug, en kyk in die emmers.
  
  
  Goeie. Hy sal neem jy binne-in."
  
  
  "Dankie," sê ek nederig.
  
  
  Die tweede man het van agter sy stoel en bestudeer my versigtig as haar emu stap na my. Hy het begin om te voel dat om te Fort Knox sou wees makliker en minder moeilik. Hy het die deur oopgemaak en hy het die penthouse voor hom.
  
  
  Ek was uiteindelik binne-in die vesting. Dit was'n verskriklike gevoel, oorweeg my broosheid as hulle my gevind het. Die kans is, as dit gebeur, ek sal nooit loop rondom die bou van die lewe. En die manier Stavros vermoor die spioen dalk nie die mees aangename manier om te sterf.
  
  
  Ons het'n ruim sitkamer. Dit was net'n luukse. Ryk stoffering gedek twee vloere van die vloer, en die hoë plafon is geverf met fresco's uitbeelding van tonele uit die antieke Griekeland. By die ver einde van die kamer was'n glas muur met'n uitsig van die stad, die opening op'n klein balkon deur middel van'n gly glas deure. Hier begin hy sy werk. Hy het omgedraai en gesien het, duur meubels, meestal antieke, oor die kamer. Hul hout kruike gerus grasieus op die gepoleerde tafels.
  
  
  Tot haar reg, deur middel van'n half-oop deur, sien sy'n ander kamer met tafels en kaste, wat Stavros het blykbaar omskep in'n studie. Aan my linkerkant is'n gang met kamers, vermoedelik slaapkamers en woonkwartiere.
  
  
  "Ek sal begin met die groot vensters hier," sê ek.
  
  
  "Wag hier," het die man wat begelei my bestel.
  
  
  Haar skouers geboë. "Natuurlik."
  
  
  Hy het in die kantoor en verdwyn vir'n oomblik. Hy verhuis na die reg om'n beter siening van die binneland van die kamer. Verskeie mense in donker pakke was rond te beweeg, en iemand praat op die selfoon. Dit is'n kommunikasie-hub. Daar moet gewees het die helfte van'n dosyn mans in hierdie kamer. Terwyl ek wag vir haar, twee ander mans het in die gang af na die groot kamer waar ek was, het na my gekyk, en ook in die kantoor. Stavros het'n baie van die mense hier - miskien'n dosyn of meer, op enige gegewe tyd. En daar is min twyfel dat die meeste van die mense rondom hulle uitgevoer gewere en het geweet hoe om dit te gebruik.
  
  
  'n paar minute later, die man wat getoon het my weer verskyn en in stilte terug na die gang. Hy is gevolg deur die kantoor deur'n ander man wat dra sy hare lank en lyk soos'n radikale student wat het ontgroei sy klere en haarstyl. Hy was terloops geklee en het'n groot rewolwer openlik in'n skouer holster oor'n fraiings leer vestig.
  
  
  "Hoe lank sal dit neem?" "Wat is dit?" het hy gevra in engels.
  
  
  Sy dink is dat hy, soos die man op die Paracat, was'n Amerikaanse. Stavros het'n soliede kern van politieke aktiviste met hom.
  
  
  Ek het haar in gebroke engels. "Vir hoe lank? Miskien die helfte van'n uur, miskien'n uur. Hang af van hoe vuil die vensters is."
  
  
  "Madupas nie onthou roep jou." Hy was op soek na my deur die groot blou-lensed bril. Ego se gesig was effens pock-gemerk is, en sy lippe is baie dun, byna afwesig is. Deur middel van die lêer bestuurder, sy was geïdentifiseer deur die ego as'n ander Stavros; hy was bekend as Hamer, 'n baie mooi man wat geglo het twee vroue vermoor deur strapping stokke van dinamiet om hul ih gordels.
  
  
  "Nee, hy het nie bel?" Dit was geneem uit om sy sak deur'n stukkie van die papier en stahl ihk. "Hulle het my vertel Mnr Minourkos se huis."
  
  
  Op daardie oomblik, 'n ander man het die kamer binnegekom en gestop langs die Hummer. Hy was kort, donker, en waarskynlik grieks. Ek het'n foto van Salaka Madupas in die BYL lêers, en die man lyk presies soos hom.
  
  
  "Ek onthou nie die roeping van die venster skoonmaak maatskappy," het hy gesê Hamer in engels. "Wanneer was die laaste keer wat jy hier aangekom het?"
  
  
  "Ek kan nie onthou sonder notas," ek het gesê senuweeagtig. "Jy verstaan wat jy nodig het om rekords."
  
  
  Hamer het my genader arrogant. "Maar jy het hier voor?"
  
  
  Haar aarsel. "Ja, haar, gewerk het hier voor."
  
  
  Het hy getrek uit'n rewolwer en wys dit na my gesig. Die brein se ego was ongemaklik naby. "Vertel my wat die kombuis lyk soos."
  
  
  'n straaltjie bloed het uit onder my linker hand. Ek het probeer om te onthou om die beskrywing van die kombuis wat die Minurkos my gegee het. "Dit is groot, met'n wasbak en kaste! Wat is dit in elk geval?"
  
  
  "Ah, laat hom begin," sê die vals Madupa.
  
  
  Hamer hom geïgnoreer. "Hoeveel vensters is daar in die kombuis?"
  
  
  Ek wonder hoe vinnig ek kon kry om die stilet as ek val op die vloer by die ego se voete. Maar dan haar, onthou dat die kombuis is'n innerlike kamer, in die gang van die gebou, en nie op die buite kla. "Maar daar is geen vensters nie," sê ek onskuldig.
  
  
  Die hamer se duim gedruk teen die sneller. Geleidelik het die wit van sy kneukels vervaag, en hy laat sak die geweer aan sy kant. 'n man in'n kortmou hemp het uit die kantoor.
  
  
  "Mense oor die Aanval Webwerf sê hulle het gestuur'n man," het die man vertel Hamer.
  
  
  Hy probeer om nie om te kyk verlig. Ek omgekoop'n meisie in die Gedenkplaat kantoor te back-up van my storie as dit nodig was, maar ek was bekommerd dat sy sou eintlik gaan beide maniere.
  
  
  Hamer selfoonsakkie sy pistool. Goeie. Skoon te maak die damn vensters, " het hy beveel. "Maar doen dit vinnig."
  
  
  "Ja, meneer," sê ek. "Mnr Minourkos soms wil om te praat oor ons ou vaar dae. Sal ek sien haar ego voor ek laat?"
  
  
  Hamer het my'n skerp kyk. "Jy sal nie sien nie die ego," het hy gesê. "Gaan voort met jou werk."
  
  
  "Dankie," sê ek.
  
  
  Hulle laat my gaan in die gang af om te vul die emmers met water, en hy het vinnig ondersoek die fisiese uitleg van die kamers. Toe ek begin werk het op die groot vensters, almal het my verlaat alleen. Ek sien hoekom ek hier en probeer om te dink van'n netjiese manier om te onderbreek my besoek toe'n groep mans het uit die kantoor en begin om openlik bespreek Stavros " besigheid sonder die merk van my. Hare was op die balkon met die deur oop.
  
  
  "Beide kampe is gereed," het een man gesê. "Ek dink ons moet raai Stavros om op te tree so gou as..."
  
  
  Die ander man het gestop ego en wys na my. Die eerste man het omgedraai en weer gepraat het in'n gedempte toon. Maar, op hierdie oomblik, het drie mans in die kamer rond die innerlike gang, en ek het'n groot bonus van my besoek. Opreg, soos'n laaistok, in die voorgrond was Adrian Stavros. Hy was van medium hoogte, met die afneem donker hare. Hy lyk baie soos die foto's wat sy wil gesien van hom, 'n nogal lelik, stern man wat lyk ouer as sy dertigs. Maar dit is nog steeds kyk dinamiese. Hy het breë skouers en gedra homself soos'n West Point gradueer. Hy was geklee in'n lang-kortmou hemp en'n donker das om sy nek. Hy was die hou van'n stapel papiere in sy hand, en dit was duidelik dat hy was baie moeg.
  
  
  "Goed, kom ons maak hierdie vergadering kort," het hy gesê aan die ander in die groot kamer. Ek het opgemerk dat Zanni nie daar was nie. Hy was nie belangrik genoeg in hierdie organisasie. "Rivera, wat is die jongste verslag van Mykonos?"
  
  
  Ek staan daar op soek na hierdie klein groep, onthou hoe slim hulle was, het hulle opgetree het, het hy amper voel respek vir Adrian Stavros.
  
  
  "...En die bevelvoerder sê dat die grond is klaar en die troepe..."
  
  
  Stavros skielik opgekyk en het vir my vir die eerste keer. Hy knik by sy ondergeskikte, het'n paar stappe in my rigting, en dan gestop dood, woede op sy gesig.
  
  
  "Wat die hel is dit maat?" "Stop dit!" bulder hy.
  
  
  Odin rondom Stavros ' mans hom genader versigtig. "Ek glo nie iemand het gesê hulle is hier om skoon te maak die vensters."
  
  
  "Jy glo!" Stavros luidkeels geskree. Hy kyk op en sien my emmer op die balkon langs my en'n rubber-rand instrument in my hand. Hy beveel dit. "Jy! Kom hier!"
  
  
  As Stavros was kwaad genoeg om te besluit dat hy wou om te ontslae te raak van my, sou niemand bevraagteken ego se oordeel. Haar per ongeluk het die kamer binnegekom. "Ja?"
  
  
  Hy draai weg van my sonder om te antwoord. "Wat laat ego in hier?"
  
  
  Hamer, ek staan in die hoek as die luiperd bekruip na die middel van die kamer. "Hy is goed. Ons het nie gaan die ego."
  
  
  Stavros draai om en staar na sy bandit vir'n lang oomblik as die swart stilte vul die kamer. Wanneer Stavros gepraat het, was dit stil. "Is ek omring deur idiote?"
  
  
  Hamer kyk na hom wrang. Dan draai hy na my. "Okay, venster skoonmaak is gedoen vir vandag."
  
  
  "Maar ek het net begin! Mnr Minourkos wil altyd al die vensters skoongemaak. Hy sê..."
  
  
  "Neem die maat, gaan weg!" skree Hamer.
  
  
  Haar, hy haal sy skouers op. "My emmer..."
  
  
  "Vergeet dit."
  
  
  Stavros ' mimmo rustig verby dit, en hy kyk my al die tyd. As sy gery het die hysbak af na die straat, haar gedagtes het kennis geneem van die klank isolasie, kommunikasie lyne, en die slotte wat gesluit is die klein hysbak se deure. Ek wonder of haar vermoedens was geprikkel deur Adriana Stavros. My besoek was beslis die moeite werd. Nie net het hy kry'n goeie blik op die persoon wat hy was met die hoop om dood te maak, maar hy het ook opgemerk die fisiese ligging van die vesting se ego. Die hysbak is die enigste manier om te kry binne-in, en hy het geweet wat om te verwag wanneer ons binne-in.
  
  
  Toe ek terug na die hotel, Erica en Minorkos wag vir my in my kamer. So gou as wat ek geloop het in die deur en Erica het gesien dat ek was okay, sy stoot die koerant by my. 'n vet kop lees dit.
  
  
  AMPTELIKE OPTREDES DIE KOTSIKAS SAMESWERING.
  
  
  Die Minurkos het sy tong.
  
  
  "'n sekere lid van die kabinet, 'n klein-bekende figuur met die naam Aliki Vianola, sê dat hy het bewyse dat Kotsikas is van plan om te verkoop sy party aan die Kommuniste en wat die lewens van ander junta leiers is in gevaar."
  
  
  Ek kyk deur die eerste kolom van die stempel. "Dit blyk dat die generaal se aanname is korrek," het ek gesê. "Stavros gooi'n shovelful van vuil op Kotsikas te verwar die situasie, net voor'n vergadering waar hy beplan om die dood van die ego en ego van sy kollegas."
  
  
  "En sien hoe hy probeer om nie om te noem van my naam," Minurk gesê swaar.
  
  
  Erica het my hand. "Die polisie ondersoek die koste, maar deur die tyd wat hulle is gevind om te wees ongegrond, drie kolonels sal dood wees."
  
  
  "Nie as die algemene gaan vir ons," sê ek. "Het hy noem?"
  
  
  "Nog nie," sê die Minurkos. "Het jy in die penthouse?"
  
  
  "Ja, ek het," sê ek. Hy het vir hulle gesê oor die gesprekke wat hy wil haar gehoor het, en wat hy gesien het van Stavros.
  
  
  "Ek wil graag jy het'n geweer," Erica het gesê bitterlik.
  
  
  "As ek dit gehad het, sou dit nie daar gekom het," het haar man ontken berigte wat in die media verskyn. "Hulle het vir my'n goeie soek. Nee, ons sal hê om terug te gaan. Ek wens ons het Zach."
  
  
  Erica het na my gekyk. "Hy was baie goed in sy werk."
  
  
  "Ja," sê ek. "Wel, ek kan hulp kry van my eie mense as ek dit nodig het. Ek dink daar is BYL agente in die gebied. Ek sal weet haar vir seker." Hy het aan die Minurkos. "Het jy daarin slaag om te kry deur middel van die kamp bevelvoerders?"
  
  
  "Ek gevang beide van hulle," het hy gesê. "Ek het vir hulle vertel presies wat jy gesê het. Beide mans het vir my gesê dat hulle nie sou neem enige aksie totdat hulle ontvang kennisgewings van my persoonlik. Ek het ook aangeraai om hulle nie te kontak die penthouse en ignoreer enige teendeel bestellings van my sogenaamde sekretaris."
  
  
  "Jy het baie goed gedoen, Mnr Minourkos," sê ek. "Nou, as ons weet..."
  
  
  Ek was onderbreek deur die selfoon.
  
  
  Erica het geantwoord, en die oproeper homself bekendgestel. Sy knik en oorhandig die telefoon om die Minurkos. Hy het die telefoon opgetel en het dit aan sy oor. Daar was'n paar woorde op die ego kant. "Ja, Vasilis. Ja. O, ja. Ja, gaan voort. Dit is duidelik. Ja. Ah, groot." Toe hy klaar is en hang, hy kyk na ons met'n skelm glimlag.
  
  
  "Alles reg?" Erica gevra ongeduldig.
  
  
  Vasilis genoem die huis, en Zanni het geweier om te sien ons ego vandag, ons ego môre, want hy was te besig. Hy het voorgestel dat Vasilis noem die volgende week. Daar was'n argument en verhit woorde uitgeruil, maar Zanni bly vasbeslote. Hy het ook geweier. bespreek die kolonels besoek is deur die selfoon ."
  
  
  "So wat het hy gedoen om te maak dat jy glimlag?" Ek het haar gevra.
  
  
  "Onthou jy Despo Adelphia?
  
  
  Die man wat vervang Rasion op die kolonels se komitee? Stavros se eie man? "
  
  
  "Ja," het Erica knik.
  
  
  "Vasilis het om dit in wiskunde. Hy vermoed dat dit was Adelphia wat sou reël vir die vergadering, en hy was reg. Adelphia weet die hele plan. Vasilis aangevoer oor die drie kolonels en sal Adelphia se vertroue. Adelphia vertel em die tyd en plek van die vergadering. Kotsikas, Plotarchu, en Glavani het reeds gereël om my te ontmoet by Kotsikas se verblyf. Hy het'n landgoed net noord van die stad, in'n redelik afgeleë gebied. Adelphia sal ook daar wees."
  
  
  "Wanneer?" Ek het haar gevra.
  
  
  "Ek weet nie wanneer vandag," het die Minurkos geantwoord. "In net'n paar uur."
  
  
  "Hoe sal hulle die dood van kolonels?"
  
  
  Die Minurk geboë oor. "Adelphia sou nie sê dat toe sy uitgevind Vasilis nie geweet het nie. Dit lyk soos ons sal moet wag en sien."
  
  
  "Dit kan wees uiters gevaarlik," het ek gesê. Hy kyk na die horlosie op sy pols. "Erica, bel'n taxi. Ons, t te Kotsikas. Mnr Minourkos, bly hier by die hotel en bly uit die oë. As iemand erken jy, ons is in die moeilikheid."
  
  
  "Baie goed, Mnr Carter."
  
  
  Terwyl Erica het'n taxi, hy het haar baadjie en gegord op die luger holster, dan is die stilet op haar regter voorarm. Die Minurkos staar, stil en woede. Hy het uit die Luger rondom die holster en gly op die bolt terug, plaas die patroon in die patroon met'n ligte beweging, en dan sit die geweer weer weg.
  
  
  Erica was op die telefoon. "Ons taxi sal word op die straat in vyf minute."
  
  
  "Dan laat ons gaan," sê ek. "Ons het'n afspraak."
  
  
  Die agtste hoofstuk.
  
  
  "Ek dink nie ek verstaan," Kolonel Anatole Kotsikas het gesê dat na die ontvangs van ons in die voorportaal van sy groot huis. "Adelphia het gesê dit sou wees'n private vergadering, Generaal."
  
  
  Ons opgetel Algemene Kriezota op die pad, want ek het geweet dat Kotsikas sou verwerp ons as Erica en ek het alleen. Kotsikas, 'n dun man in sy vyftigerjare, staan in'n kakie-uniform en kyk na my agterdogtig.
  
  
  "Sal iemand rondom die ander hier te wees, Kolonel?" Krizotu gevra.
  
  
  "Hulle sal na verwagting binnekort."
  
  
  Goeie. Gee ons'n paar van jou tyd, " Krizotu gesê.
  
  
  Kotsikas kyk na ons in stilte, wag vir'n antwoord. Hoewel sy militêre rang was laer as dié van'n algemene, by daardie tyd was hy die mees kragtige persoon in Griekeland. Wanneer die staatsgreep van 1967 plaasgevind het, die mense wat daartoe gelei dat die ego doelbewus gehou top-offisiere uit die junta, want die generaals was wat verband hou met'n bevoorregte boonste klas.
  
  
  "Alles reg," het hy ten slotte gesê. "Kom na die kantoor, asseblief."
  
  
  'n oomblik later, die vier van ons staan in'n sirkel in die middel van'n taamlik donker kantoor. Die kneg het die gordyn, en die kamer verhelder. Kotsikas aangebied om ons'n drink, maar ons het geweier.
  
  
  "Kolonel, sy wil graag jou te laat dat hierdie twee mense om te soek na jou huis voor die vergadering en hier bly tot die vergadering," Krizotu gesê.
  
  
  "Hoekom nie?" Kotsikas gevra. "Wat'n belaglike versoek."
  
  
  "Luister na my. Hierdie vergadering is'n lokval, " het die generaal gesê. "Ons sal'n baie om te verduidelik later, wanneer ons tyd, maar Nickor Minourkos is nie die persoon agter die onlangse aanvalle op jou. Daar is'n man met die naam Adrian Stavros, wat skuil agter die naam Nikkor en beplan'n bloedige staatsgreep teen die junta. Jy, Plotarchu, en Glavani moet doodgemaak word hier in jou huis, vandag, nie wanneer nie ."
  
  
  Kotsikas se gesig het op die harde, reguit lyne. "Ek dink," het hy gesê.
  
  
  "Ek vermoed dat Adelphia moet ontsnap ongedeerd," die generaal het bygevoeg. "Nikkor sal nie hier wees, natuurlik, want hy het niks te doen met dit."
  
  
  Kotsikas staar by die venster uit vir'n lang tyd. Toe draai hy terug na ons, het hy gevra: "En hierdie man en meisie?"
  
  
  "Hulle is hier om te help," Krizotu gesê eenvoudig.
  
  
  "Hoe weet ek dit was nie jy drie wat gekom het om my dood te maak?" gevra Kotsikas kalm.
  
  
  Crisotu gryns.
  
  
  "Kolonel,"sê ek sag," as ek gekom het hier om jou dood te maak, jy sal dood wees."
  
  
  Ego se oë staar diep in myne. Goeie. Jy kan kyk by die huis. Maar ek is seker dat daar was niemand binne wat sou veroorsaak skade in al die huise rondom my of my vriende."
  
  
  "Is daar'n kelder, Kolonel?" Ek het haar gevra.
  
  
  "Ja."
  
  
  "Ons sal begin van daar," Ericke het vir haar gesê. "Jy en die algemeen kan praat vir nou, Kolonel. Hoeveel tyd het ons het voor ih kom?"
  
  
  "Ek sou sê ten minste vyftien minute."
  
  
  "Wat moet genoeg wees nie." Hy draai na Erica.
  
  
  "Laat ons begin."
  
  
  Ons vinnig deursoek die groot kelder en het geen bomme, geen plofstof. Ons kyk rond die res van die huis, en uiteindelik by die kantoor waar die vergadering was om te neem plek. Ons deeglik deursoek die studie. Hoewel geen volle naam is gevind, ons het gevind dat twee elektroniese foute.
  
  
  "Dit is ongelooflik," Kolonel Kotsikas gesê toe sy alleen was. "Ek weet nie wanneer dit gedoen kon gewees het."
  
  
  "Hierdie mense is professionele mense," sê ek. "Nou het jy om te glo my."
  
  
  "Wel, dit is tyd," het Erica gesê. "Sal hulle kom afsonderlik?"
  
  
  "Sedert hulle was op die komitee hoofkwartier hierdie oggend, het hulle bymekaar kan kom," Kotsikas gesê.
  
  
  "Selfs Adelphia kon gewees het met die ander, selfs as hulle nie lief vir hom geweldig. Na alles, dit is vermoedelik'n poging om versoening ."
  
  
  Die Kolonel se raaiskoot is korrek. Tien minute later het'n groot swart limousine opgetrek, en al drie kolonels in nen. Plotarchu en Glavani was bejaarde mans, Glavani met wit hare. Adelphia was in haar middel veertigs, 'n vet, vet man wie se vorm was vir hom drie groottes te klein is. Hy was stralend in alle rigtings en praat hard oor toestemming en toestemming, en was baie verbaas toe in die voorportaal hy sit boeie op sy regter pols.
  
  
  Ego gedrag verander soos weerlig. Die glimlag verdwyn, en die donker oë was ysige hard. "Wat doen jy?" het hy uitgeroep.
  
  
  Kotsikas en Kriezotou het niks gesê nie. Hy het Adelphia rofweg en bind die emoe se hande agter sy rug. Ego is moeilik gesig vinnig gevul met woede. "Wat beteken dit?" het hy gevra hard, soek van my om te Kotsikas en die algemene.
  
  
  "Mnr Carter sê jy het gekom om my huis vandag om ons dood te maak," Kotsikas gesê koud.
  
  
  Die ander twee kolonels kyk na mekaar in skok. "Is dit waar, Anatole?" Glavani gevra Kotsikas.
  
  
  "Dit is absurd!" Adelphia uitgeroep. "Wie is hierdie persoon?" Voor Kotsikas kon reageer, Adelphia oorgeskakel van die formele wyse van een wat praktyke om'n onophoudelike stroom van warm grieks, spoeg uit woorde soos gif en gereeld gooi sy kop in my rigting. Ek kon nie vang baie van dit.
  
  
  "Ons sal sien, Kolonel," Kotsikas uiteindelik geantwoord.
  
  
  Hy gryp haar rofweg deur die arm. "Jy kan spandeer die volgende kort tydperk van die tyd in die kantoor,"sê ek," in die geval ons misloop nie enige verrassings." Hy kyk na Kotsikas. "Almal rondom jou, behalwe Erica, bly in die kamer oor die saal, totdat ek hoor haar nie meer nie."
  
  
  "Baie goed," Kotsikas gesê.
  
  
  Die kolonels en Algemene Crisotu in die sitkamer oor die saal van die studie, terwyl Erica en ek op band opgeneem Adelphia se vlesige mond en vasgebind ego aan'n stoel. Dit was geneem uit die ego se hip deur'n rewolwer en vas in sy gordel. Erica en ek gaan terug na die voorportaal, en Adelphia mompel beledigings op ons oor die band.
  
  
  "Ons wag nou?" Erica gevra.
  
  
  Haar, kyk na nah. Haar rooi hare is slicked terug en sy lyk baie smart in haar pantsuit. Sy het uit'n .25-kaliber Belgiese pistool uit om haar beursie en kyk na die ammunisie.
  
  
  "Ja, ons wag," sê ek. Hy het na die oop voordeur en kyk uit op die lang pad gevoer met lang Lombard populiere. Die enigste pad loop deur die plaas was byna'n myl weg. Die perfekte plek om dood te maak. Die kurktrekker kom met Stavros ' gedraai betekenis? Hy beskou as die bevraagtekening van Adelphia, maar daar was nie veel tyd, en hy was te bang van Stavros. Dit het op sy gesig.
  
  
  Erica het agter my en druk haar lyf teen myne. "Ons het nie veel tyd alleen, Nick."
  
  
  "Ek weet," sê ek.
  
  
  Haar vry hand, die een sonder die geweer, streel oor my skouer en arm. "Wanneer dit verby is, sal ons verberg in Athene, eet, slaap, en maak liefde."
  
  
  "Ek dink nie ons base sal dit waardeer," ek lag.
  
  
  "Hulle kan gaan na die hel. Hulle kan gee ons'n paar dae, " het sy gesê geïrriteerd.
  
  
  Hy het omgedraai na haar. "Ek ken'n mooi klein hotel waar..."
  
  
  Haar, draai na dag, die aanhoor van die geluid van'n motor enjin. By die ver einde van die oprit, voordat dit uit die oog verdwyn het, 'n swart sedan was nader. Dit het'n polisie lig op die top van dit.
  
  
  "Dis die polisie!" sê Erica.
  
  
  "Ja," ek het ingestem. "Dink jy Stavros omgekoop die buurt meester?"
  
  
  "Dit sal neem slegs'n paar mense," het Erica voorgestel.
  
  
  "Veral as Stavros neem'n paar van sy eie mense met hom," het ek bygevoeg. "Laat ons gaan."
  
  
  Ons haastig na die kamer waar die junta lede en die algemene wag.
  
  
  "Daar is'n polisie-motor te kom buite," het hy vertel haar vinnig. "Dit is soos die Stavros gambiet. Is jy al gewapen?"
  
  
  Almal van hulle was, behalwe vir Krizotu. Ek het emu Adelphia se rewolwer. "Nou, net hier sit so ongeërg as wat jy kan, so indien jy betrokke is in'n ernstige gesprek. Hou jou wapens gereed, verborge op jou kante. Erica, gaan na dat die stoor kamer." Sy het vinnig.
  
  
  "Ek sal opreg agter hierdie franse deure," het hy voortgegaan. "Toe hulle almal in die kamer, ons sal probeer om te neem ih. As iemand rondom jou wil laat nou, jy kan gaan deur middel van die agterdeur."
  
  
  Hy kyk na die stil beamptes. Hulle het gebly waar hulle was.
  
  
  Goeie. Ons sal probeer om te verhoed dat'n buurman. Vertrou my."
  
  
  Ek was loop deur die franse deure toe ek hoor die voordeur oop met'n knal. Die dienaar het probeer om te stop die polisie, maar ego was weg gestoot. Hy het gehoor hoe hulle klap die geslote deur van die studie waar Adelphia was bind en mond gesnoer, en dan hoor hy die dienaar se stem weer. Dit maak nie veel sin maak as daar meer as een man. 'n oomblik later, ih kon duidelik sien haar as hulle bars in die sitkamer. Daar was ses Ihs - vyf in uniform en een in gewone klere. Al die manne in uniform het rewolwers op hul gordels.
  
  
  "Wat beteken dit?" het gesê die kolonel, op te staan, maar die wegsteek van die pistool agter sy rug.
  
  
  Die plainclothes man het na vore gekom, 'n man in uniform met luitenant se strepe. Die plainclothes man was Stavros ' lyfwag, wie sy gesien het in die penthouse. Die luitenant was waarskynlik die polisieman Stavros het omgekoop. Dit het'n ware polisie. Dit was veronderstel om'n gemaak-up, maar betroubare storie vir die pers.
  
  
  "Ons het nie verwag jy hier, Generaal," die luitenant gesê. Hy kyk in die kamer rond, waarskynlik die een in Adelphia. "Jy is al in hegtenis geneem vir hoogverraad. Ons het getuienis dat jy hier gekom het om te voldoen aan met'n kommunistiese agent en onderhandel'n geheime ooreenkoms met die internasionale rowers." Hy kyk baie senuweeagtig.
  
  
  "Dit is absurd," Kotsikas gesê.
  
  
  "Jy is al die verraaiers," die luitenant het daarop aangedring hard. "En jy sal uitgevoer word as sodanig." Hy het gekyk hoe die luitenant getrek uit sy rewolwer.
  
  
  Die Stavros man glimlag hard. "En daar sal'n uitvoering hier," het hy gesê in engels. "Wanneer jy verset teen arrestasie."
  
  
  "Ons het nie enige fisiese weerstand tydens die arrestasie," Kotsikas vertel die jong wiskunde student, wat in die media verskyn.
  
  
  "Nee?" die huursoldaat gevra Stavros. "Wel, ten minste dit is wat die polisie verslag sê. So sal mense dit hoor op die radio."
  
  
  Die luitenant gesê die rewolwer by Kotsikas. Hulle het reeds geraai dat in'n oomblik al die polisiemanne sou trek hul pistole by die luitenant se sein. Die Stavros man bereik in sy baadjie en knik vir die luitenant, wat hom tot sy manne. Hy stap vinnig deur die wye poort, met die oog Wilhelmina by die luitenant se bors.
  
  
  "Okay, bly hier openlik."
  
  
  Die luitenant staar na my, verrassing geëts op sy gesig. Stavros'n man het nie bereik vir sy geweer nie, en slegs'n paar van die polisie uniform was vir die bereiking van hul holsters. Almal gevries, en alle oë draai na my.
  
  
  "Laat die geweer," het hy haar beveel luitenant. "En jy, versigtig verwyder hierdie kant van jou doublet."
  
  
  Niemand het gevolg my bestellings. Hulle was uitzoeken wat hulle wil hê om te doen met my. Aan hul linkerkant, die badkamer deur oop en Erika het uit, wys haar Belgiese rewolwer by Stavros'n man.
  
  
  "Ek dink jy beter wil doen soos hy sê," het sy gesê koud.
  
  
  Frustrasie en woede is gebou op die gesigte van die boef Stavros en die polisie luitenant as hulle kyk na Erika. Haar oë staar by ih se gesig vir'n lang tyd, probeer om te raai ih se bedoelings. Toe het al die hel los gebreek het.
  
  
  In plaas van die verlaging van die geweer, die luitenant het gewys sy ego op my bors en die sneller getrek met sy ego vinger. Hy sien die weerlig-vinnige beweging en begin om te val op die vloer. Die ego geweer gaan af soos'n haelgeweer, en hy voel'n warm, versengende pyn skiet deur my linker arm. Gaap geslaag het, mimmo my en verpletter die glas hele dag. Haar, val op die vloer en gerol oor in'n stoel as die luitenant weer geskiet, aangaap oë versplintering van die hout vloer langs my.
  
  
  Hy was skreeu. - "Die dood van ih!" "Die dood van ih al!"
  
  
  Net soos die luitenant wys met sy rewolwer op my, Stavros'n man het hom gevolg en getrek uit sy eie pistool. Dit was'n blink swart pistool geweer, en dit wat daarop gemik Erika se ego op haar kop. Erika op hom gevuur, maar gemis toe hy geval het op een van die stamme. Die skoot getref het een van die polisiemanne in die heup. Die man het geskree in pyn as hy val op die vloer.
  
  
  Die ander twee polisiemanne koes lae. Die gewonde man en'n ander polisieman koes vir dekking agter'n klein stukkie van die meubels.
  
  
  Krizotou en die twee kolonels wat aangekom het was nog steeds roerloos, maar Kotsikas getrek uit sy rewolwer en afgedank dit by die luitenant. Die man val en neergestort het in'n lae stoel, die verbryseling van dit as wat hy laat val ego op die vloer.
  
  
  Hy het tot die afvuur posisie. Stavros'n man het net geskiet Erika. Hy gemis want hy was nog steeds verloor sy balans, vermy haar skoot, en omdat sy haarself vinnig hurk.
  
  
  Verskeie gewere was vuur gelyktydig. Kriezotu doodgemaak het een van die polisiemanne, en sy geskiet is twee meer. Erika akkuraat geskiet Stavros " huursoldaat openhartige in die vou dollar.
  
  
  Die luitenant was die voorbereiding vir sy tweede poging aan te val Kotsikas, maar hy het haar beweeg en vinnig trap in die voorkant van elke stam. "Ek sou nie Stahl doen dat."
  
  
  Die ander polisiemanne het geweier om te veg. Die weglating van hul wapens, hulle het hul hande bo hul koppe. Die luitenant kyk na hulle, laat sak sy pistool, en laat val ego op die vloer. Hy kyk na die roerlose liggame, dan na my.
  
  
  "Dit is'n skande," het hy gesê hees. "Jy belemmer die wettige werk van die polisie en vermoor beamptes in die uitvoering van hul pligte. Jy sal nie wegkom met dit..."
  
  
  Haar pistool hom getref het op die ego hoofde, klop die ego been af. Hy was lê op die vloer, hygend, hou sy kop. "Jy nodig het om stil te bly," ek grom.
  
  
  Die Kolonels en Kriezota geboei twee beamptes. Erica leun swaar teen die muur. Ek het haar gevra. "Is jy reg?"
  
  
  "Ja, Nick."
  
  
  "Ek is bly ek vertrou jou, Mnr Carter," Kotsikas gesê. "Ons skuld jou een"
  
  
  "En die poging het misluk," Glavani bygevoeg.
  
  
  "Ek sal kry in voeling met die polisie kommissaris, en ek sal met hom praat vir'n lang tyd oor wat hier gebeur het," Kotsikas gesê, op soek woede by die gewonde luitenant.
  
  
  "Ek wil jou om te, as ek-en-twintig vier uur voor jy dit doen, Kolonel," sê ek. "Die seekat teiken is nog steeds lewendig. Mis Nystrom en ek sal gaan kry Stavros."
  
  
  Hy aarsel vir'n oomblik. "Alles reg, Mnr Carter. Ek sal hou haar stil vir vier en twintig uur. Maar dan is sy tot haar om haar te beweeg."
  
  
  "Ja, oukei," sê ek. "As ons nie vind Stavros deur hierdie tyd môre, kan jy dit hanteer jouself egter jy wil."
  
  
  Kotsikas gehou uit sy hand. "Goeie geluk."
  
  
  Ego het haar hand. "Ons sal dit nodig het!"
  
  
  Die negende hoofstuk.
  
  
  Wanneer ons terugkom, het ons gevind dat die Minurkos die tempo van die hotel kamer. Dit was duidelik dat hy het nie gee ons baie kanse om terug te kom.
  
  
  "Is die kolonels okay?" Het hy gevra het, 'n blik van verligting op sy gesig.
  
  
  "Ja," sê ek.
  
  
  "En Vasilis?"
  
  
  "Hy is veilig en gesond," Erica gesê. "Ons was baie gelukkig. Dit kan'n bloedbad."
  
  
  "Dankie God," sê die Minurkos.
  
  
  "Ons kon dit nie gedoen het sonder die algemeen," sê ek.
  
  
  "Ek is bly dat Vasilis het homself goed. Het die oorlewende rowers is in hegtenis geneem?"
  
  
  "nie. Kotikas het haar gevra om ons te gee-en-twintig vier uur totdat ons kon kry om Stavros."
  
  
  Hy was stil vir'n oomblik. "Ek is nie seker of ek saamstem met hierdie geheimhouding. Maar ek sal nie dit doen nie. Ek sal hou haar stil vir vier en twintig uur, te, Mnr Carter."
  
  
  "Ek verstaan dat, Mnr Minourkos. Nou ons het'n werk om te doen. Ons moet gaan na Stavros."
  
  
  "Dit lyk sleg om voort te gaan om op te los hierdie probleem op jou eie," Minourkos gesê. "Dit vereis dat die hulp van die polisie, Mnr Carter. Ek ken'n paar mense wat ek kan vertrou."
  
  
  Ek het haar gevra. "Soos hulle, wat gekom het om Kolonel Kotsikas wat van voorneme is om te pleeg massa moord? "" Nee, ek moet'n kans te neem ego, Mnr Minourkos. Ek kan nie glo dat die polisie sal in staat of bereid is om te bring Stavros tot geregtigheid. My regering nie kan óf. Dit is waarom ek het beveel om dood te maak Stavros op die plek. Diegene bestellings is dieselfde as die kinders Mis Nystrom ontvang van haar regering."
  
  
  "Maar om te gaan na die penthouse sou selfmoord wees," het hy gesê.
  
  
  "Miskien," het ek gesê. "Maar miskien nie, die oorweging van wat ek weet oor hierdie plek. En wat jy weet."
  
  
  Het hy gevra. "Wanneer wil jy gaan?"
  
  
  Hy kyk na Erica. "Is jy reg?"
  
  
  "Wat jy ook al sê, Nick."
  
  
  "Byvoorbeeld, Stavros is nou wonder waarom hy nie hoor van sy man. Ek dink daar is'n moontlikheid dat Stavros sal wag in die penthouse totdat hy is seker dat iets verkeerd geloop het. So hy moet daar wees vanaand."
  
  
  "Jy self het gepraat van gewapende wagte," sê die Minurkos. "Jy kan nie gaan deur middel van die ingang van die gang."
  
  
  "Dit is moontlik. Maar Erica en ek sal'n derde persoon te help. Ek was in kontak met my meerderes voor ons gegaan het om te Kotsikas se huis. Nog'n agent is in die gym in Athene op'n ander opdrag en hy sal ons help."
  
  
  "Daar is net drie van julle?" Die Minurkos gevra. "Die kans kan wees twee of drie aan die een teen jou, selfs as jy getref kry op die plek."
  
  
  "Mnr Carter hou van'n lang stryd," Erica gesê, glimlag.
  
  
  Sy glimlag by die rumatiek. "Ook, ek het'n plan wat behels vier."
  
  
  "Vier?" Die Minurkos gevra het, verwar. "As jy tel op my, jou vertroue is misplaas. Ek het nie eens weet hoe om'n geweer te skiet."
  
  
  "Nie jy nie," sê ek. "Hier op die vliegtuig, wat jy genoem het iets wat ek onthou. Jy sê dat jou vermoor sekretaris, Salaka Madupas, het'n broer wat lyk baie soos hom."
  
  
  "Ja," sê die Minurkos. "Arme man, het hy nie eens weet dat die ego van die broer is dood. Hy en Salaka nie sien mekaar baie dikwels, maar daar was'n baie van die liefde tussen hulle."
  
  
  Ek het haar gevra. "Hoeveel kos dit lyk soos'n Haring?"
  
  
  "Baie van die mense. Daar was net'n jaar se verskil tussen hulle. Sommige sê hulle lyk soos'n tweeling, behalwe dat Salaka was omtrent'n duim langer en ietwat swaarder as sy broer."
  
  
  "Ons kan regmaak," het hy gesê, meer aan homself as aan Erica en Minorkos. "Nie hierdie man live in Athene?"
  
  
  Minurk kyk vraend na my. "Opreg buite die stad in'n klein dorpie."
  
  
  "Bel em en vertel hom oor die Haring," sê ek. "Dan vra hom of hy wil om te help wreek sy broer se dood."
  
  
  Erica het na my gekyk. "Nick, jy bedoel ..."
  
  
  "As Stavros kan bedink'n bedrieër, dan so kan ons," sê ek. "Janis Zanni is nie die enigste een wat kan praat oor'n dooie persoon."
  
  
  "Die derde Salaka Madupas?" Erica gevra.
  
  
  "Eintlik is. Miskien net hy kan kry om ons na die penthouse." Hy het aan die Minurkos. "Sal jy dit noem'em?"
  
  
  Minurk huiwer net kortliks, " natuurlik. En ek sal bring dit na ego hier."
  
  
  Twee uur later, net teen skemer, Sergiu Madupas aangekom het by sy hotel kamer. Hy het gelyk soos'n sagmoedige, skugter persoon nie, maar onder die oppervlak was'n grimmige bepaling te help wreek die wiskunde groot verantwoordelik vir sy broer se dood. Ek het'em'n paar van die hoë-hakken ballet pantoffels en'n sagte voering en het hom'n vinnige touch-up. Wanneer dit verby was, hy lyk amper presies soos die cheater hy het haar gesien in die penthouse. Na alles, dit was die bedrieër Sergiu was voordoen as in ons skema, op die dell self, nie die ego van die broer.
  
  
  Haar hotel wil die mense in die penthouse te aanvaar Sergiu vir Zanni, die vals Madup.
  
  
  Wanneer haar klaar is met dit, haar tree terug en ons almal het'n goeie blik. "Wat dink jy?" Die Minurkos het haar gevra.
  
  
  "Dit lyk baie soos'n Salaka - en daarom ook soos'n Zanni," Minourkos gesê.
  
  
  Ons eie verleier, glimlag onseker na my. "Jy het'n goeie werk, Mnr Carter," het hy gesê. Ego se stem is baie soortgelyk aan Zanni is, en ego se engels was oor die dieselfde gehalte.
  
  
  "Ek dink ons kan dit hanteer," Erica gesê.
  
  
  * * *
  
  
  'n uur later, het ons aangekom by die Apollo-gebou. Dit was die middag in Athene, en die strate was byna verlate. Die gebou self is donker, behalwe vir die lobby en die verre flikkerende ligte van die penthouse. Ons sit in die gehuurde swart sedan vir omtrent tien minute, en dan'n lang man het gekom om die hoek van die huis. Hy stap reguit na die motor en gaan sit langs my in die voorste sitplek. Erica en Sergiu sit in die rug. Minourkos bly by die hotel.
  
  
  "Hallo, Carter," die lang man gesê. Hy kyk na die ander twee en het Eric se blik.
  
  
  "Is iets aan die gang?"
  
  
  "Niks soos dit. Daar was geen een met die krimpvarkie toe hy daar aankom." Dit was Wetsontwerp Spencer, my kollega by die BYL. Hy was nuut in die agentskap, en het net met hom kort voor haar. Egter, Smous het my verseker op die telefoon tydens ons kort gesprek vroeër die Spencer is'n goeie persoon. Volgens my instruksies, hy kyk na die spesiale hysbak na die penthouse deur die glas fasade van die gebou vir byna drie uur.
  
  
  Ego het om haar te Erica en Sergio. "Ons gaan deur middel van die diens deur die voorportaal," ek het gesê, " met hierdie sleutel. Sergiu gaan eerste, en ons tree op asof hierdie plek behoort aan ons. As ons gaan na die top, sal ons voortgaan soos vroeër. vrae?"
  
  
  Daar was'n deurdagte stilte in die donker motor. "Alles reg," sê ek. "Kom ons kry dit oor met."
  
  
  Die vier van ons het rondom die swart sedan en stap saam na die voorkant van die gebou. Aan die linkerkant van die hoofingang is'n geslote glas diens deur. Sergiu plaas die sleutel Minurkos gegee het Emu in die vlekvrye staal slot en draai dit. In die voorportaal, die hysbak wag het ons in ongeloof.
  
  
  Sergiu ingeskryf het vir die eerste keer, en ons gevolg. Haar, het gewonder of ons wil regtig geneem Stavros deur die verrassing. Hy moet die tempo van die penthouse wag om te hoor wat gebeur het by die Kolonel Kotsikas se huis. Ek het gehoop hy het nie het'n groep van sy eie mense daar te ondersoek. Daar was ook die moontlikheid dat hy het probeer om te bel Parakata in die laaste dag of twee, en gevind dat hy nie kon bereik nie Hema en my daar. Nie in staat is om te kontak enige van die oerwoud plantasies vertel Stavros dat iets verkeerd was.
  
  
  Ons is genader om die sekuriteitswag by die hysbak. Hy kyk na Sergiu vreemd.
  
  
  "Waar het jy al?"
  
  
  "Hierdie is die pers verteenwoordigers," Sergiu gesê, speel uit sy nuwe rol. "Hulle het gehoor van die verskriklike slagting van die junta kolonels wat plaasgevind het net'n paar uur gelede. Die polisie het hulle ingelig van die tragedie. Hulle wil om te doen'n kort onderhoud te kry Mnr Minourkos se mening oor hierdie verskriklike gebeurtenis, en ek sal praat om te ih boontoe."
  
  
  Hugo se stilet het gevoel dat dit op sy regter voorarm, en ek het gewonder of ek wil hê om dit te gebruik. As die wag is op die plig vir'n rukkie, sou hy geweet het dat Zanni het nie uit te gaan rondom die geboue.
  
  
  "Alles reg," het hy gesê. "Sal ek neem die hysbak met jou."
  
  
  Die hysbak was in die penthouse. Hy lui die klokkie, en hy het stadig begin om te daal. Dit het gelyk soos'n ewigheid voor hy aangekom het by die eerste vloer, maar die deure uiteindelik swaai oop. Dieselfde hysbak operateur wat gebruik word om te neem my op en af was aan diens. Ons klim aan boord terwyl die hysbak operateur gekyk Sergio. Die dag toe agter ons, maar die operateur het nie druk op die knoppie om ons te haal.
  
  
  "Ek het nie geweet jy is rondom die gebou," het hy gesê Sergiu, op soek na ons versigtig.
  
  
  "Wel, nou weet jy," Sergiu geantwoord geïrriteerd. "Ek het om te voldoen aan hierdie koerantmanne. Neem ons boontoe." Ek gee haar'n onderhoud."
  
  
  Die man ondersoek Sergiu se gesig noukeurig. "Ek sal bel haar bo die eerste," het hy gesê.
  
  
  "Dit is nie nodig nie!" sê Sergiu.
  
  
  Maar, het hy na die komm konsole aan die kant van die motor. Ek knik om te Spencer, en hy het gegaan oor om dit te lek. Het hy getrek uit sy Smith & Wesson 38, en die ander man het opgemerk die beweging. Hy het net in tyd om te sien die geweer na sy tempel. Hy hyg en gly op die vloer.
  
  
  Erica het na die beheer paneel. "Neem dit op jouself," sê ek.
  
  
  Op ons pad na die huis, het ons verhuis die slap figuur van die hysbak operateur op'n hoek van die hysbak, waar die ego sou nie onmiddellik sigbaar wanneer die vier van ons het uit. 'n oomblik later, die deure oopgemaak in die penthouse gang.
  
  
  Soos ek vermoed het, daar was twee ander mans op die reg. Een van hulle was die blonde boef hy het vroeër. Hulle is aksie films, en hy het nie wil hê om te speel met hulle. Die blonde man het van agter die stoel by die ingang van die penthouse, terwyl die ander bly sit.
  
  
  Albei van hulle kyk na Sergio asof hulle wil'n spook gesien.
  
  
  "Wat die hel..." die blonde man uitgeroep. "Wat gaan hier aan?"
  
  
  Sergiu gevang die blond se aandag, en Spencer genader om die donkerkop-man op die tafel. Die man stadig geloop het tot Spencer.
  
  
  "Ek het toestemming om'n onderhoud hierdie mense," Sergiu gesê.
  
  
  "Hoe het jy uit die penthouse?" Die blonde man gevra.
  
  
  Ek stap oor na hom terwyl Sergiu geantwoord. Spencer was langs die donker man. Erica bedek ons albei met'n klein Belgiese rewolwer weggesteek in haar beursie.
  
  
  "Het jy nie onthou wanneer ek weg is?" Sergiu gevra verontwaardig. "Dit was sowat'n uur gelede. Ek vertel jou dat..."
  
  
  Geen verdere verduideliking nodig was. Hugo gly geluidloos in my hand. Die blonde gryp haar met sy linker hand en trek haar na hom as hy het sy balans verloor. Hy is vinnig getrek oor ego se keel met'n mes-wielding hand. Bloed gespat op Sergio se hemp en baadjie.
  
  
  Die donker man het die geweer, maar Spencer was gereed vir dit. Het hy getrek uit'n lelike garrote uit sy sak en vinnig sit dit op die bandiet se kop, dan trek hard op die oor draad met twee hout handvatsels. Die man se hand nooit bereik die geweer. Ego se oë rek en sy mond val oop as die draad sny deur middel van die vlees en die are tot op die been. Meer bloed gespat op die dik mat op ons voete soos die gangster gespring en gedraai oomblik in Spencer se greep, sy bene bewe in die lug. Toe hy by sy metgesel op die vloer.
  
  
  Erica losgemaak haar greep op die sneller van haar rewolwer. Sergiu kyk na die lyke met'n bleek gesig terwyl Hugo vee die lem op die blond se baadjie. Spencer knik na my, gee die strop dit het gesink diep in die man se nek , en op pad na die penthouse vloer. Hugo het dit in sy hand, en Spencer trek uit die spesiale pistool hy sou genoem het my vroeër. Ego is wat deur die maatskappy, Spesiale Effekte en Redigering-'n lug geweer wat skiet pyle. Die pyle is gevul met curare, 'n vinnig optree gif wat ek geleen het by die Indiane van Colombia.
  
  
  Sergiu tot sy sinne gekom. Hy het na die deur, plaas nog'n belangrike Minurkos gegee Em, en dit gebruik om te ontsluit die swaar deur. Hy het na my gekyk, en ek knik. Hy saggies stoot die deur oop en stap eenkant, want hy kon nie ingaan in die penthouse. Hy was nie gereed om te help op hierdie stadium van die aanval.
  
  
  Die drie van ons vinnig in die poort, die aanblaas uit, Erica hou die rewolwer in die voorkant van haar, gereed om te vuur, maar sy was net'n ekstra pistool. Sy het nie nodig om te waarsku Stavros se mense meer as wat absoluut nodig is voordat ons gevind Stavros homself.
  
  
  Dit sou gewees het perfek as Stavros was in die groot sitkamer by die ingang. Dit sou geneem het om die vloei van al hierdie baie vinnig. In plaas daarvan, het ons gevind'n fris Hummer sit op'n lang baha'i met sy rug na ons, 'n glas brandewyn in sy hand. Ek haar gesien het, die holster bande van waar ek staan. Hy was nog gewapen , hierdie gevaarlike man.
  
  
  Daar was geen teken van lewe in die innerlike gang wat na die slaapkamers, maar stemme gehoor kan word uit die goed-beligte kantoor. Ek was net oor om te kop vir die Humvee wanneer die twee mans gestap in die kantoor en in die sitkamer. Rondom hulle, Odina was'n fris gangster met'n pistool geweer in'n skouer holster, en die ander was'n ander vals Madupa, Janis Zanni.
  
  
  Hulle gestop toe hulle ons sien, en albei van hulle kyk na Sergio met helder oë. Die twee bedrieërs gestop vir'n oomblik, kyk na mekaar, en Hamer draai na hulle en sien die uitdrukking op hul gesigte. 'n split sekonde later, die boef en Zanni bereik vir hul pistole.
  
  
  Spencer daarop gemik om die pyl en afgedank. Daar was'n dowwe pop in die kamer, en'n oomblik later, 'n swart metaal pyl gevlieg uit om die man se nek, langs die Adam se appel. Ego se kakebeen begin om te werk geluidloos as Zanni staar in afgryse by die swart voorwerp. Hamer begin om te draai in een sag beweging en trek uit sy geweer.
  
  
  Sy oë gefokus op my eerste, en ek gesien het die bedreiging in hulle as wat sy hand gevind het om die geweer in sy holster. Hy het op een van elke stam en gelyktydig swaai sy arm, die uitvoering van'n lus van onder, bevry van die stilet. Dit gesny deur die lug so stil soos die treffende van'n draak, en sy hamer tref die bors langs die ego en die hart. Die lem gesink in die ego en liggaam met'n harde slag, en het gekom tot in die hef.
  
  
  Die hamer se lelike oë, eerste aan my geopenbaar, want nen was nie geklee in blou sonbrille, staar na my vir'n oomblik, ongelowig dat ek daarin geslaag het om die dood van die ego so vinnig. Hy kyk af na die stilet, waar ego se hemp was druipende bloedrooi. Hy opgetel het die mes so as om dit te trek uit, dan het die geweer in sy hand na my. Maar hy was reeds dood. Hy val gesig af op die bank, sy lang hare wegsteek van die man se ego verwarring.
  
  
  Die ander gangster het net gestop teer op die vloer. Zanni draai om te hardloop terug na die kantoor, maar nog'n pyl uit Poe se lug pistool gestop ego, slaan hom in die rug.
  
  
  Hy desperaat probeer om dit aan te gryp, kon nie bereik dit, en dan neergestort het kop eerste in die kantoor deur, en skud daar vir'n oomblik, en dan gaan slap.
  
  
  Ek het na die deur en sien dat daar niemand anders in die kantoor. Hy draai terug na die ander. Ek knik in die rigting van die gang wat na die slaapkamers, en Spencer klop my om dit te. Erica my gevolg het.
  
  
  Ons ondersoek die res van die plekke. Nog'n sitkamer, slaapkamer en kombuis. Ons het gevind dat'n gewapende kriminele eet'n toebroodjie in die kombuis. So Spencer het gevind dat die ego eerste. Haar, het net soos hy afgedank is weer op die lug pistool. Hy was die hel gebuig oor die dood, amper so gretig soos Zach. Die man is getref in die kant toe het hy getrek uit'n lang Welby rewolwer.32. Vir een of ander rede, wrok het geen invloed op hom so vinnig, en die emu daarin geslaag om te skiet. Die geweer brul uit van die kamer en druk Spencer vierkantig in die ribbes, klop sy ego terug te kla. Sy was gegryp deur'n stoel en'n klap in die gesig met dit wanneer hy mik'n rewolwer op my. Die stoel klap in hom en verpletter in sy gesig. Die geweer het in die plafon, en die man druk op die vloer op sy rug, die verlies van die wapen. Spencer gebrom op die muur as hy daarop gemik om die lug pistool weer.
  
  
  Haar skree op hom. "Hou op, neem die maat!"
  
  
  "Hoekom?" "Motherfucker kry my!"vra hy hees.
  
  
  Hy gemik weer. Haar ego geslaan en hom in die gesig en hy druk sy kop teen die muur. Toe het die geweer klop haar uit, sodat hy verloor sy ego. Dit kletter oor die geteël kombuis vloer, en hy het na my gekyk in'n dwaal.
  
  
  "Ek het gesê wag," ek grom.
  
  
  Ons oë ontmoet vir'n oomblik, dan het hy kyk af, clutching op die wond onder sy ribbes. Dit was soos'n eenvoudige wond in die vlees nie, maar dit het nie pla my baie nou. Hy stap oor en kniel in die voorkant van die gunslinger. Ego se oë was oop, en sy liggaam is nog steeds sukkel met die gif. Hy was een van daardie seldsame individue wat'n natuurlike immuniteit aan sekere giftige chemikalieë, wat, terwyl dit nie voltooi nie, veroorsaak kurare om dood te maak ego's stadig eerder as direk. Ek was bly dit was die geval. Miskien kan ek kry'n paar antwoorde.
  
  
  Erica het in die kombuis op daardie oomblik, maar haar geweer het nie afgedank nie. "Die ego is nie hier nie," het sy gesê.
  
  
  Hy gryp hom deur die hemp en skud hom. "Waar is Stavros?" Ek het daarop aangedring.
  
  
  Die man het na my gekyk. "Wat is jou besigheid?" was'n ander een om Stavros'n Amerikaanse fanatici, maar ego se hare was nie so lank as wat'n Hamer is.
  
  
  Dit was die Luger wat trek haar uit sy holster en druk haar ego teen die gangster se links wangbeen. "As jy my vertel waar hy is, ek sal seker maak dat jy skryf aan die dokter in die tyd om jou te red." Dit was'n leuen, van die kursus. "As jy weier, sal ek die sneller trek. Praat nie."
  
  
  Hy kyk my in die oog en waardeer wat hy gesien het. "Maat, alles reg," het hy gesê hees. Wrok was reeds besig om op hom. "As jy regtig red my."
  
  
  Hy knik vir haar.
  
  
  "Hy het na Mykonos."
  
  
  Hy verruil blik met Erica. Die eiland Mykonos was een van net twee plekke waar Stavros opgebou sy elite rebel korps. "Nou vertel my," sê ek, druk op die Luger te Ego se gesig. "Het hy die kennisgewing oor die kolonels?"
  
  
  Die rower lag, dan is sy gesig vertrek met'n skielike pyn. "Zanni genoem Kotsikas se huis. Een van die polisie geantwoord het. Hy het gesê dat die luitenant en hierdie manne was fyn, en dat die kolonels was dood."
  
  
  "Wat die hel?" Spencer uitgeroep.
  
  
  Spencer was verras deur die antwoord, maar sy was nie. Kolonel Kotsikas het gedink vinnig wanneer die klok lui, en het dit aan een van die polisiemanne. Kotsikas vertel hulle dat as hy nie stuur'n vals boodskap aan die penthouse, Stavros sal daar gaan met sy manne. Kotsikas het nie tyd om te koördineer met ons, so hy het voor en het gedoen wat lyk die beste. Dit sin gemaak, maar die kolonel kon nie geweet het dat die rumatiek hy gedwing om op die polisieman sou toelaat dat Stavros te verlaat die penthouse voor ons daar gekom het.
  
  
  "Hoekom sou Stavros gaan na Mykonos?" het die sterwende gunslinger het haar gevra tartly. "Om te ondervra die troepe?"
  
  
  Nog'n steek van die pyn hom getref het. "Kry vir my'n dokter," het hy asem.
  
  
  "Ons sal praat eerste."
  
  
  Hy fluister die woorde. "Hy het beide kampe saam. Hy wil die troepe het na Athene. Die bevelvoerder in Mykonos het gesê iets oor nie beweeg nie sy troepe totdat hy ontvang kennisgewing van die Minurkos. Stavros was baie kwaad vir hom. Hy het gevlieg daar om persoonlik opdrag."
  
  
  Sy grootgeword het. Die man verstyf en gril. Ego se gesig is reeds blou.
  
  
  "Kom ons kry uit van hier," wat ek bestel het. Hy draai na Spencer. "Hier bly."
  
  
  Wrok maak nie veel sin in die ego stem. "Ek is seer, Carter."
  
  
  Haar ondersoek dit. Dit is net'n wond wat nie iets wat noodsaaklik is in dit. "Jy sal goed wees," sê ek. "Sit'n verband op hierdie en noem Hawke van hier. Vertel die emu oor die jongste verwikkelinge. Ek sal die Minurkos noem'n dokter te neem sorg van jou wond. Enige vrae?"
  
  
  "Ja," het hy gesê. "Hoekom het jy nie wil hê om haar te wees met jou in Mykonos?"
  
  
  "Jy nodig het om te kry'n bietjie beter, Spencer.
  
  
  Stavros is te belangrik vir my. "
  
  
  "Vertel Hawk dat?" "Wat is dit?" vra hy wrang. "Hy het aanbeveel my vir'n tydelike werk aan hierdie opdrag."
  
  
  "Vertel em enigiets wat jy wil." Hy het omgedraai na haar, holstering sy luger . "Kom op, Erica."
  
  
  "Wat verwag jy van my, net wag totdat ek kry'n kennisgewing van jou? Spencer gevra.
  
  
  Haar gestop en gedink het oor dit vir'n oomblik: "Môre by die ontbyt tyd, jy kan verlaat. Dit sal te laat wees vir die koerante te vertel hierdie storie. Het die Minurkos die polisie bel en vertel hulle alles. Roep die Kolonel Kotsikas en vra hom te ondersteun die Minurkos ego. Deur dan, ek sal in Mykonos en vind Stavros, as daar een is. Dit sal te vroeg vir hom te ontvang enige nuus oor wat hier gebeur het en op die Kotsikas se huis."
  
  
  "Wat oor Sergiu?" Erica gevra.
  
  
  "Ons bring die ego by die huis," sê ek. "Hy het'n goeie werk en nou is hy kan gaan terug na sy familie."
  
  
  "Carter," het Spencer gesê.
  
  
  "Ja?"
  
  
  "Ek sal beter doen volgende keer."
  
  
  Haar, kyk na hom. "Alles reg," sê ek. "Kom op, Erica. Ons nodig het om te vang'n aasvoël."
  
  
  Die tiende hoofstuk.
  
  
  Mykonos hawe lê soos'n massiewe fasette saffier in die oggend son. Dit was'n byna heeltemal ingeslote hawe met'n klein visvang bote en speedboten binne en twee groot cruise skepe geanker op die see muur. Die skepe het nie Mykonos. Passasiers het om af te loop onvas lere met hul bagasie in hul hande na die boot, wat het ih aan die kus in klein groepe.
  
  
  Erica en ek het nie oorleef hierdie kort avontuur. Ons het by die nuwe lughawe op die ander kant van die eiland net'n uur gelede en het die bus af in die stamperige pad na die dorp. Nou sit ek in'n reguit geel stoel in'n beach cafe onder'n doek afdak, kyk, die helfte van'n dosyn mustachioed griekse matrose gids'n nuut geverf visvang boot in die water net vyftien meter weg. Die wal draai weg van my in beide rigtings , 'n ry van witgekalkte huise met kafees, winkels, en klein hotelle. Ek het'n slukkie van Nescafé, die griekse se simboliese eerbetoon aan die Amerikaanse koffie, en kyk as mimmo was gedryf deur'n ou man in'n strooi hoed verkoop van druiwe en blomme. In hierdie atmosfeer, dit was moeilik om te onthou dat ek hier was'n man dood te maak.
  
  
  Erica was nie met my. Sy verdwyn in die doolhof van die sneeu-wit baniere, nie ver van die waterfront, om te vind'n ou vrou wat sy geweet het van haar verblyf in Mykonos'n paar jaar gelede. As jy nodig het om enige inligting oor Mykonos, jy draai na die donker-harige ou dames in swart serpe wat uitverhuur kamers in hul huise aan besoekers. Hulle het geweet dat alles. Erika het om uit te vind oor die militêre kamp op die eiland, en uit te vind waar die kamp bevelvoerder kan leef, want ons sal waarskynlik vind Stavros daar.
  
  
  Ek was net die afwerking van Nescafé wanneer Erica, wieg op die klip pad in die voorkant van die kafee, was geklee in geel broek, haar lang rooi hare vasgemaak met'n geel lint. Ek het nog gevind dat dit moeilik om te verstaan waarom'n pragtige meisie soos Erica sou word getrek in my wêreld. Hey, jy moet trou'n ryk man met'n villa en'n lang wit jag buite van Tel Aviv. Al hierdie kon sy het in haar voorkoms. Miskien het sy het nie geweet dat. Of miskien seiljagte net nie haar soort.
  
  
  "Jy lyk soos'n toeris, Nick," het sy geglimlag, sit langs my. "Behalwe vir die baadjie en das."
  
  
  "Gee my nog'n uur," sê ek. "Wat het jy hier?"
  
  
  Sy bestel'n koppie warm tee uit die kelner en hy links. "Dit is goed dat ek het alleen. Maria het nie regtig wil om te praat by die eerste. Hierdie eiland is baie ver van die vreemdelinge, en iemand wat nie hier te woon is'n vreemdeling."
  
  
  "Wat is sy veronderstel om te sê?"
  
  
  Erica het begin om te praat, maar hey, ek het om te wag totdat die kelner links hey, tee. Toe hy weg is, het sy gooi'n bietjie suiker in die beker van'n oop bak. "Daar is'n kamp naby Ornos Strand, en slegs'n paar van die eilanders is binne-in. Die bevelvoerder woon in'n gehuurde villa naby die kamp. Ego se naam is Galatis. Odin afgerond tot twee plaaslike taxi-bestuurders en gery het die twee Amerikaners van die Renia Hotel. op die buitewyke van die dorp; later, die dieselfde persoon het ih om die villa van Galatis."
  
  
  "Uitstekende intelligensie werk, Mis Nystrom," sê ek. "Kom op, laat se gaan om te Renya."
  
  
  "Ek het net gaan sit," het sy gekla. "Ek het nog steeds die helfte van'n koppie tee."
  
  
  "Ek sal kry jy nog'n koppie later." Hy gooi haar'n paar drachmas op die tafel.
  
  
  "Okay," het sy gesê, haastig neem nog'n sluk van die tee, dan opgestaan om my te volg.
  
  
  Ons stap langs die mimmo koffie boardwalk en'n klein groep na'n oop vierkant waar die busse te gaan na die buitewyke gestop. Die post-kantoor en die polisie hoofkwartier hek in die gesig gestaar die vierkant, en daar sit'n verkleur brons standbeeld van'n antieke held. Ons het hierdie vierkante, draai af van die wal in'n klein omgewing, en gou het in Renia. Dit is'n multi-vlak van die hotel gebou op'n heuwel met'n byna tropiese tuin in die voorkant van dit.
  
  
  Die skraal jong man by die balie was baie verwelkoming. "Ja, twee Amerikaners aangekom het gister. Is hulle jou vriende?"
  
  
  Wat is ih se naam? Ek het gevra.
  
  
  "Laat my sien." Hy trek'n tydskrif uit onder die toonbank en het dit oopgemaak. "Ahh. Mnr Bruin en Mnr Smith."
  
  
  "ja. Hulle sal wees om ons vriende, " sê ek. "Wat is die kamer is hulle in? Ons wil om te verras ih."
  
  
  "Hulle is op 312. Maar hulle was reeds weg. Hulle het genoem dat hulle sal terug wees by die hotel vir middagete voor die middag."
  
  
  Ons kyk na die kamer in elk geval. Hy klop aan die deur en stap dan in met die spesiale effekte wat deur die ouens rondom die spesiale effekte departement. Ons sluit die deur agter ons en kyk rond. Beide van die groot beddens was nog onopgemaakte, en'n half-leë bottel whiskey sit op die bedkassie. Stavros was nie veel van'n drinker nie, so ek het gedink dit was die ego huursoldaat wat hy gebring het saam met hom wat alkohol gedrink het.
  
  
  Afgesien van scotch en'n paar sigaretstompies, hulle het nie laat enige iets anders. Stavros waarskynlik nie bring enige bagasie. Dit was iets wat hy gehad het om te doen, en dit sou nie lank neem. Em het om uit te vind oor'n telefoon oproep van'n man wat beweer dat hy'n Minurkos, en die toets van die lojaliteit van Galatis, die kamp bevelvoerder. Galatis se lewe sou gewees het in onmiddellike gevaar as hy het geluister na die Minurkos se bestellings nie om te beweeg tot verdere verslae is van hom ontvang het. Sedert Stavros aangekom het gister, Galatis dalk reeds dood wees.
  
  
  "Ons wil beter gaan na die villa," sê ek.
  
  
  "Ek is met jou, Nick."
  
  
  Na'n halfuur te wag, ons het uiteindelik gevind dat die taxi-bestuurder genot ouzo in sy koffie. Hy het nie die geringste voorneme van ry ons na die villa tot sy het em'n prop van drachmas, waarna hy gebukkend oor en het ons gelei het om'n taxi. Dit was'n klop-up 1957 Chevrolet, met die meeste van die blomme weg en katoen wol uit te steek van die bekleding. Die taxi-bestuurder het'n ou enjin met hom, wat gemaak het'n groot uitbarsting as ons gery het.
  
  
  Die meeste van die rit plaasgevind het op'n swak geplaveide pad langs die eiland se rotsagtige kuslyn, waar die kranse val af in die Egeïese See. Toe ons amper by Ornos Strand, die bestuurder het op'n verskeurde grondpad in die rigting van die kamp en die villa. As ons verby die hoë doringdraad-draad heining, ons het net gevang'n glimp van die kamp, groen geboue skuil in die verte. Ons draai weg van die heining en op die lang pad wat gelei het direk na die villa. Wanneer ons aangekom het by die huis met die geteëlde dak, sy was gevra deur die taxi-bestuurder om te wag, en hy was baie bereid is om dit te doen.
  
  
  Ons was gereed vir enigiets wanneer haar pa klop aan die versierde hout voordeur. Erica weer het'n Belgiese rewolwer weggesteek in haar beursie, en hierdie keer het sy gehoop om dit te gebruik. Sy rustig gaan sit langs my vir die dag en wag. Die luger het dit geplaas in die kant sak van my jas, en my hand was met dit. Die dienaar, 'n bejaarde grieks, die deur oopgemaak.
  
  
  "Cali is opgedateer," het hy begroet ons. Hy het in grieks. "Doen wat jy wil om te sien die bevelvoerder?"
  
  
  "Vergewe my," sê ek, liggies stoot die ego eenkant. Erica en ek het in'n groot woonkamer met'n enkele glas muur in die gesig staar'n boom langs die heuwel.
  
  
  "Asseblief!" Die ou man geantwoord in engels.
  
  
  Ons beweeg versigtig van kamer na kamer, en uiteindelik ontmoet in'n groot kamer. Daar was niemand daar nie.
  
  
  "Waar is die bevelvoerder?" Erica vra die ou man.
  
  
  Hy skud sy kop met geweld van kant tot kant. "Nie in die villa. Besoek".
  
  
  Ek het haar gevra. "Waar?"
  
  
  "Ek het saam met die Amerikaners. Na die kamp."
  
  
  "Efaristo," sê ek, bedank hom.
  
  
  Ons gaan uit en speel die spel in die kajuit weer. "Neem ons na die militêre kamp," het hy gesê die bestuurder.
  
  
  "Wat gaan ons te doen wanneer ons daar kom?" Erica gevra.
  
  
  Die taxi trek weg van die huis en op pad terug langs die gruis pad. "Ek is nog nie seker nie," het ek erken. "Ek voel net soos ons moet ten minste neem'n blik van buite."
  
  
  Maar ons het nie so ver kry. Wanneer ons draai terug op die pad wat nou hardloop parallel aan die heining en volg dit vir'n paar honderd meter, het ek gesien het'n plek waar die band liedjies kom uit van die pad gestop en naby'n paar ruigtes.
  
  
  Ek het haar na die bestuurder. "Stop!"
  
  
  "Wat is naby, Nick?" gevra Erica.
  
  
  "Ek weet nie. Hier bly."
  
  
  Hy klim rondom die kajuit en getrek uit die luger . Haar stadig beweeg mimmo band spore in die rigting van die bos. Daar is bewyse van'n geveg naby die plek waar die motor geparkeer was. Een keer in die bosse, het hy gevind wat hy was bang. Agter'n dik bos, 'n lang, dun man lê met sy keel van oor tot oor afgesny. Galatisa moet haar gevind.
  
  
  Ek het terug in die motor en vertel Erica, en ons het net daar gesit vir'n rukkie terwyl die taxi-bestuurder kyk na ons in die truspieëltjie.
  
  
  "Stavros moet een van Galatis' ondergeskikte offisiere op sy kant deur die nou, " sê ek swaar. "As ons nie vind Stavros, sal hy hierdie troepe in Athene môre."
  
  
  "Ons kan nie volg hom na die kamp, Nick," Erica gesê. "Hy het'n klein leër te beskerm die ego is daar."
  
  
  "Ons sal terug te keer na die hotel en hoop dat dit wat Stavros het vir hulle gesê is waar - dat hy voornemens is om daar te wees deur die middag. Ons sal wag vir die ego is daar."
  
  
  By die Renya, Erica en ek het dit te Stavros se kamer sonder om gesien. Ons gesluit onsself in en wag. Dit was die middel van die oggend. Die beddens was gemaak, sodat ons nie hoef te bekommer oor die slavinne. Hy skink vir ons albei'n klein shot whiskey, en ons gespeel het'n spel op die rand van die bed na die drink dit.
  
  
  "Hoekom kan ons nie hier op vakansie as toeriste?" Erica gekla. "Niks om te doen nie, maar besoek windpompe, gaan na die strande, en sit in kafees en kyk hoe die wêreld gaan deur?"
  
  
  "Miskien sal ons hier saam eendag," sê ek, nie glo dat dit vir'n minuut. "Onder verskillende omstandighede, onder verskillende omstandighede."
  
  
  Erica het die klein gillette sy wil gedra met haar broek. Sy was geklee in net'n blote bloes ingesteek in haar broek. Sy sit terug op die bed, haar voete nog op die vloer, haar rooi hare is'n gemors in die vlakte groen kombers.
  
  
  "Ons het nie baie tyd saam," het sy gesê, kyk op na die plafon. 'n ligte briesie gekom het deur die oop venster, 'n lig see briesie. "Maak nie saak hoe dit alles werk."
  
  
  "Ek weet."
  
  
  "Ek wil nie hê om te wag vir iets wat moontlik nou en in die toekoms saam. Dit kan dalk nooit kom nie." Sy het begin om haar bloes losknoop.
  
  
  Haar, kyk na nah. "Erica, wat die hel is jy doen, maat?"
  
  
  "Ek kry afsny nie," het sy gesê, nie op soek na my. Die bloes was verwyder. Sy oopgemaak haar klein bra en vee weg haar ego. Hy kyk af op haar.
  
  
  "Het jy besef dat Stavros kan kom in hier by enige oomblik?" vra hy haar.
  
  
  "Dit is slegs die middel van die oggend." Sy het ongedaan gemaak die snap van haar geel broek by die middellyf en trek haar ih oor haar heupe. Daar was net'n stuk van onderklere onder, 'n klein stuk lap wat skaars gedek nie.
  
  
  Ek het aan haar gedink, en my keel het droog. Hy onthou die suiwer dierlike genot hy wil voel met haar.
  
  
  "Erica, ek dink nie -" ek het probeer om te protesteer.
  
  
  "Daar is tyd," verseker sy my, beweeg langsaam oor die bed. Hy kyk hoe haar liggaam beweeg en strek. "Jy het self gesê dat Stavros sal waarskynlik spandeer die hele oggend aan die praat na die nuwe kamp bevelvoerder."
  
  
  "Ons kan nie seker wees oor dit," het ek gesê as sy losgemaak my gordel. My pols lewend gemaak, en hy voel die bekende innerlike reaksie op haar raak.
  
  
  Sy trek my na haar en beweeg in die rigting van my. My linker hand verskuif na my bors van sy eie beweging.
  
  
  "Hoe seker ons het om te wees, Nick," het sy asem, bereik in my klere.
  
  
  Wat die hel, het ek gedink. Die deur was gesluit. Die Luger sal wees binne maklike bereik." Ons sal hoor Stavros voordat hy die kamer binnekom. En ek het dieselfde gevoel as Erica. Dit is dalk die laaste keer.
  
  
  Hy het omgedraai en laat sy oë dwaal oor Erika se liggaam en die maanhare van die vlam hare val oor haar melkerige skouers, en wonder as daar ooit'n vrou meer wenslik is as Erika Nystrom. Enige plek. Enige tyd.
  
  
  Sy was gesoen deur ee en haar mond was warm en nat, en daar was'n behoefte in die manier waarop sy druk haar lippe aan myne. Wanneer ons gesoen het, het sy klere uitgetrek my, en ek het nie ophou om haar. Dan lê ons op die bed saam, en hy trek die deursigtige onderklere uit haar heupe en dye. In die einde, sy het my gehelp om deur verwarrend ih.
  
  
  Sy lê terug, haar oë byna gesluit, en bereik vir my. Ek stap oor na haar, en sy trek my aan haar. Ons soen passievol weer, en sy het my en streel my. Toe sy trek my in, daar was'n oomblik toe haar mond oopgemaak het in die plesier, en dan'n lae kla nie ontsnap haar keel.
  
  
  Haar heupe beweeg teen my, neem die inisiatief en veeleisend. Hy het haar deur die druk van haar hard. Lang bene gelig van die bed af en toegesluit agter my, dwing my dieper binne-in.
  
  
  En dan was daar'n ontploffing. Dit het vroeër en met meer krag as wat ek ooit gedink het moontlik is, maak my vlees pylkoker en pylkoker met sy blote krag en net verby nadat ons was albei gespaar al die onrus wat reeds gebou tot binne-in ons. Ons was links met'n sagte rimpeleffek van die plesier wat stadig binnegedring die diepste en mees intieme dele van ons.
  
  
  Hulle trek stadig. Dit was nog vroeg in die oggend. Egter, het sy begin om te vrees dat Stavros dalk nie wys. Hy kan op die lughawe wag vir'n vliegtuig na Athene. Hy het gesê dat hy terug op die middag net om te gooi enige vervolgers van sy roete.
  
  
  Dit was elf-en-dertig. Erica gedrink het meer whiskey, en die spanning binne Nah groei, wat natuurlik weerspieël op haar gesig.
  
  
  "Ek gaan na die werf," het sy gesê op die elf-en-dertig-vyf.
  
  
  "Hoekom?"
  
  
  "Miskien het hy genoem en verander sy planne," het sy gesê, met'n vinnige sleep op'n lang sigaret. "Het hulle dalk iets weet."
  
  
  Ek het nie probeer om haar te stop. Sy was al geroer, selfs al het ons het liefde gemaak vroeër.
  
  
  "Alles reg," sê ek. "Maar as jy loop in Stavros, nie neem dit op jouself. Laat hom kom hier."
  
  
  "Alles reg, Nick. Ek belowe."
  
  
  Toe haar pa Erica het begin om die kamer te pas. Haar sam was senuweeagtig. Dit is belangrik dat ons gebring Stavros hier. Ons het al jaag die ego lank genoeg.
  
  
  Dit was net vyf minute na Erica afgegaan na die hotel onthaal toe sy gehoor het'n oproer in die gang. Haar en getrek uit'n 9-mm luger en het na die deur. Hy het geluister. Daar was'n geluid. Ek het gewag vir haar, maar niks het gebeur nie. Hy sluit die deur versigtig en rustig. Die Opening van dit'n duim, hy kyk uit in die gang. Daar was niemand in sig nie. Haar man kyk af in die saal en kyk terug en weer.
  
  
  Niks. Mistel gang oop boë wat lei na die tuin. Ek het gegaan en kyk uit, en weer ek het nie sien nie. Daar is'n uitgang na die tuin oor vyftig voete af in die saal. Hy het vinnig het daar, kyk rond, en ten slotte het. My senuwees gewees het op die rand, het ek besluit. Hy gaan terug na die half-oop deur van die kamer en geloop.
  
  
  Net soos sy gryp die deur oop te sluit dit agter haar, het sy opgemerk beweging uit die hoek van haar oog, maar dit was te laat om te reageer. 'n knars blaas aan die agterkant van my kop veroorsaak'n duiselingwekkende pyn in my kop en nek. Die Luger gly om my arm. Hy gryp die doorjamb en gehou op soos haar, leun op dit. Sy het gevang'n glimp van die gesig in die voorkant van haar en gevoel in nen wat sy gesien het in die penthouse in Athene. Dit was die stern, grimmig gesig van Adrian Stavros. Hy het'n dier geluid in sy keel, en bereik vir die lelike gesig. Maar dan is daar iets anders wat my getref op die kop weer, en die helder ligte geflits binne-in. Dit gedryf in'n swart see, en daar was geen horison lyn tussen die swart see en die swart lug. Dit alles op my gesluit en saamgesmelt in'n kolk donker massa.
  
  
  Die elfde hoofstuk.
  
  
  "Hy is wakker."
  
  
  Ek kon hoor hoe haar stem onduidelik, asof dit vir my uit'n ander kamer. My oë oopgemaak, maar ek kon nie hulle fokus. Hy het drie vae vorms rondom hom.
  
  
  "Eintlik, maak jou oë oop."
  
  
  Die stem was bekend. Dit behoort aan Adrian Stavros. Hy het probeer om te fokus op sy bron. Ego se gesig verhelder in my visie. Ek staar in die harde, harde gesig met sy wegbeweeg haarlyn, donker hare, en ysige koue oë, en haat myself vir die verhuring van em neem my. Haar blik verskuif van hom na die ander twee gesigte op óf kant. Een behoort aan'n gesonde, donker velkleur man met'n blou oog bokant sy linkeroog. Dit was oorgeneem deur die ego vir Stavros ' Brasiliaanse lyfwag. Die ander man was baie jonk en het'n khaki uniform. Hy het gedink dat dit was die beampte wat vervang die uitgevoer Galatis.
  
  
  "So," Stavros het gesê in'n giftige stem. "Venster skoner". Hy kom uit'n soort van die keel lag. "Wie is jy werklik, Della?"
  
  
  "Wie is jy werklik, Della?" Ek antwoord haar, probeer om te skoon te maak my kop, probeer om te dink. Ek het gedink van Erika en het gewonder of hulle het haar ook.
  
  
  Stavros trek my uit en slaan my met die agterkant van sy hand, en net toe het hy agterkom dat ek sit in'n reguit stoel. Hulle het nie maak my nie, maar daar was geen Luger. Hugo was nog steeds sit op my voorarm, onder my oopgeknoop baadjie. Hy het amper van sy stoel wanneer die slag geland.
  
  
  Stavros leun in vir'n goeie maatreël, en toe hy gepraat het, het sy stem was soos'n grom na'n vroulike luiperd. "Ek sien jy nie my herken het," het hy sis. Haar, het die weermag beampte kyk na hom. "Nou weet jy watter soort mens jy te doen het met."
  
  
  Ja, mal, ek het gedink. 'n genadeloos man wat preys op die ander. Nou verstaan hy waarom hulle genoem ego'n Aasvoël. Hierdie tyd, sy het haar mond toe. Hy regop, gryp die voorkant van sy hemp, en skeur dit oop. Hy staar na die massa van die letsels op sy bolyf, blykbaar uit die vuur. Dit blyk dat hulle bedek die meeste van die liggaam se ego.
  
  
  "Sien jy hierdie?" grom hy, sy oë glinsterend te helder. "Ek het hierdie in'n woonstel vuur toe ek'n seun was. My pa het'n sigaret in die bed met hom, die jongste in'n reeks van onverantwoordelike optrede teen sy familie se ego. Maar ek het oorleef, jy sien. Dink nie ek gaan na die hel, want ek het reeds daar."
  
  
  So dit was die groot vermiste stuk van Stavros ' legkaart. Die vuur gebreek iets binne-in hom. Dit verbrand weg al wat oorgebly het van die siel, die verlaat van slegs die verkoolde kern. As hy knoop sy hemp, het hy besef waarom hy staan so openlik. Sy hele bolyf moet gewees stywe van die vers stof.
  
  
  "Nou moet jy verstaan," het hy sis by my. "Nou sal jy vir my sê wie jy is en wat jy doen hier in Mykonos, spioenasie op my."
  
  
  Die husky, donker-faced man langs hom getrek iets kort om sy sak, vermoedelik'n klub, net in geval hy was dom genoeg is om die uitdaging Stavros.
  
  
  "Is dit die CIA?" Stavros ' lelik stem kom terug na my. "Het jy noem Galatis terwyl hy voorgee om te wees'n Minurkas?"
  
  
  Hy het om te spaar homself, anders sou dit gewees het oor. As Erica het nie ly by die hotel toonbank, as dit geblyk het, sou sy het teruggekeer binnekort hier. As ek gelukkig is en sy aandag, sy sal nie in die kamer en ih se gevangene. Sy sal sukkel met hierdie, en ek moet bewus wees om te gee haar help.
  
  
  "Ja," sê ek. "Dit is van die CIA."
  
  
  "Ja, die waarheid is uit te kom," Stavros gesê. "En jy is hier om te stadium'n staatsgreep teen my?"
  
  
  Stavros se oë geflits na my met waansinnige haat.
  
  
  "Iets soos dit."
  
  
  "Wat is die besonderhede van hierdie CIA plot?" geëis Stavros.
  
  
  Haar aarsel. As hy sê te veel, dit sou klink vals. Husky wat die klub weer.
  
  
  "Wag," het die jong beampte het gesê met'n dik aksent. "Onlangs in Griekeland, het ons bestudeer het sekere metodes wat ons toelaat om die volle samewerking van die gevangenes. Maar dit sal te raserig om te begin met so'n ondervraging hier.
  
  
  In elk geval, ons moet terugkeer na die kamp. Ons sal die ego met ons."
  
  
  Stavros het gedink vir'n oomblik. "Alles reg," het hy gesê grimmig.
  
  
  Hulle krap my uit my stoel. Ek wonder waar die hel Erica is. Sy het om terug te gaan deur middel van die balie. Miskien het hulle het haar na alles. Maar hy kon nie haar vra.
  
  
  Wanneer hulle vasgekeer my in'n wagtende motor buite die huis, in'n parkering baie ver van die ingang, het ek gedink oor probeer om te ontsnap met'n stilet. As hulle het my geneem na die kamp, Ego sou nooit verlaat het dit in die lewe.
  
  
  Maar dit was nie'n goeie idee om te beweeg met'n mes. 'n husky man het'n geweer onder my ribbes, en Stavros sit op my ander kant. Die beampte was die ry.
  
  
  Op die pad rondom die stad op die steil pad, hy het gedink oor Eric. Dit was moeilik om te verstaan wat met haar gebeur het. Sy het geweet dat die haai, wat sy sou hê om terug te gaan na die kamer so gou as Stavros het.
  
  
  Ons was uit die dorp-op die myl, byvoorbeeld-wanneer ons draai op'n steil bordjie en sien'n motor stop net twintig meter voor ons op'n smal pad. Maar, ek onthou dat ek gesien het hierdie motor geparkeer buite die hotel vroeër, en ek het tot die gevolgtrekking gekom dat dit behoort aan die bestuur. Die beampte druk die boelie knoppie, en die militêre voertuig gestop om'n paar meter weg van die ander voertuig.
  
  
  "Wat is dit?" Stavros gevra kortaf.
  
  
  "Lyk soos'n gebreekte motor," het die beampte gebrom.
  
  
  "Wel, gaan kry haar uit die pad," Stavros beveel het.
  
  
  Aan die regterkant van ons motor was'n krans, en aan die ander kant was'n skerp daling. Die beampte het aan die linkerkant en beweeg versigtig in die rigting van die motor blokkeer die pad. Stavros, wat sit aan my regterkant, die deur oopgemaak op die kant van die krans en staan op die sypaadjie, kyk. Ek was alleen in die motor met'n husky man met'n geweer langs my.
  
  
  "Gooi haar van die krans af!" Stavros het hulle beveel om op te staan langs die motor.
  
  
  "Ek sal probeer," het die beampte gesê.
  
  
  Dit was ego se laaste woorde. Toe hy gestop word deur'n ander motor, wat hy gesien het Erica se teiken vlieg oor die krans. Sy moet meeluistering buite die hotel kamer en gehoor het hulle besluit om my te neem na die kamp. Sy gesteel het'n hotel motor gestop en ons op die pad.
  
  
  Stavros geskree om die beampte toe hy sien Erika wys'n rewolwer op die man.
  
  
  Die grieks het as Erica se geweer gaan af. 'n gat verskyn op die beampte se voorkop. Hy steier terug en klap in die motor as Erika wys'n geweer by Stavros. Hy trek uit sy eie geweer, en hy bewonder haar Erika vir die kry van die beampte uit die eerste, omdat ek geweet het hoe sy kon skiet Stavros. Sy gemik op die Stavros, en haar geweer blaf weer, slaan hom.
  
  
  Die hees man langs my in die kar was met die oog op my, wat nie weet wat om eerste te doen. Ten slotte, wanneer Stavros was gewond, het hy besluit om te voltooi my af, en dan gaan na Erika. Hare, ek het gesien sy vinger draai wit op die sneller van die rewolwer. Ek swaai my arm en druk sy ego, die hand met die geweer, en die geweer het, verbryselende die ruit langs my. Die stilet in my hand. Hou die geweer op'n afstand, ek het haar hard met die mes en het gevoel dit gee haar arm. Dit was alles verby vir hom.
  
  
  Stavros is geskiet in die skouer, maar dit is net'n wond. Hy het op die grond geval en was in antwoord op Erica se vuur as haar gespring om die ver einde van die motor. Crouching lae en die gebruik van die motor vir die dek, het hy die leiding vir'n ander motor met'n geweer in sy hand. Stavros gedwing Erika om weg te steek agter die krans weer. Sy hotel, neem'n akkurate skoot op hom uit waar hy dit die minste verwag dit, want hy het gedink ek was nog steeds'n gevangene.
  
  
  Maar wanneer ek na die ander motor, Stavros my sien. Hy het twee skote, en die koeëls opgesweep stukke van die teerpad langs my. Haar en koes om die hoek van die motor en uit van die lyn van vuur. Die volgende oomblik Stavros was terug in die oorlog masjien. Erica se teiken inloer om die krans, en sy is afgedank by die motor, maar gemis. Stavros ry. Die enjin begin.
  
  
  Hy staan op en skiet hom. Skielik het die motor ruk en gevlieg reguit na my. Hy het probeer om te pen my na'n ander motor. Hy afgedank een doellose geskiet, dan koes weg van die aankomende motor. Hy neergestort het luidkeels in'n ander motor. Ek lê baie naby aan die impak, wat my gesig en hoop dat die geskeurde metaal sou nie my getref. Stavros omgekeer die motor en uitgeswaai skerp weg van die impak site. Hy was op sy pad terug na die stad. 'n split sekonde later, was hy op die skuif. Hy het versigtig doel, druk op die band en skeur dit oop, maar hy het aangehou. Erika afgedank twee rondes, die koeëls whizzing af van die motor en die vermiste Stavros.
  
  
  Haar, het haar hoor gil. "Maat!"
  
  
  Hy het opgestaan en oopgemaak die deur van die verwoeste motor. Die deur het in my hande en druk op die sypaadjie. Hy het in die motor en probeer om die motor te begin. Op die derde poging, alles gewerk het.
  
  
  Erica ontmoet my by die motor toe ek haar in rat.
  
  
  Ons brul die Stavros pad. Ons het'n oog op die ego totdat ons het na die stad, en dan ons het gevind dat'n verlate motor naby die waterfront. Ons het af en kyk, hardloop uit gas.
  
  
  "Hy kan nie ver van hier," het Erica gesê. "Ek sal stop by die kafee."
  
  
  "Okay, ek sal neem'n blik op die bote. Versigtig wees."
  
  
  "Jy ook, Nick," het sy gesê.
  
  
  Sy stap op die pad na die kafee. Daar is baie van die plekke om weg te steek. Ek uitgegaan het na'n klein pier waar verskeie toeriste is wag vir die boot. Ek was net oor om te vra Stavros toe ek hoor die brul van'n motorboot. Dan ego haar gesien het op die boot aan die einde van die beskuldigdebank. Die boot was weg te beweeg.
  
  
  Ek hardloop na hom, maar ek was te laat. Hy was op sy manier. Hy wys die geweer by hom, maar het nie die brand gesteek. Spot'n klein boot langs my, ek het gespring op die raad met die eienaar, wat staan daar met sy mond hang oop, kyk na die hele ding. Ek het nog die geweer.
  
  
  "Die fabrieke," ek bestel het.
  
  
  Hy gehoorsaam in stilte. Die enjin brul.
  
  
  "Nou gaan jy hom kry."
  
  
  "Maar..."
  
  
  "Kry uit, neem die maat!"
  
  
  Hy het uit. Op daardie oomblik, was hy ry weg van die hawe van bar, na aanleiding van Stavros. Ek kyk terug en sien Erica by die ver einde van die paneel, skree my naam. Ek kon nie terug te gaan. Nah waai haar af.
  
  
  Haar, het haar hoor gil. "Wees versigtig!"
  
  
  Ek wens sy kon met my, want Stavros is belangrik om te haar. Maar omstandighede bepaal anders. Haar, het Stavros slaag deur middel van die ingang van die inner harbor, die verlaat van'n duidelike wit roete in sy wakker. Buite hierdie beskermde gebied, daar was klein, woelig golwe, en toe ek daar gekom het, my klein boot begin om te rock, en gespat sout water in my gesig, al rondom die donker blou Aegean See. Dit was duidelik dat Stavros was op pad na'n onbewoonde eiland naby Delos.
  
  
  My boot was vinniger as die speedboot Stavros gesteel, so terwyl desperaat vasklou aan sy klein handwerk, sy stadig vasgevang om dit te. Intussen, ek was te dink oor Erik terug in Mykonos. Die polisie sal nodig hê om'n verduideliking te gee. Maar'n oproep tot Kolonel Kotsikas sal jou vertel die owerhede alles wat hulle wil hê om te weet. Teen die tyd dat ek terug te kry, hulle sal waarskynlik toegeken Erica medaljes. As ek kry dit terug.
  
  
  Ek was skielik binne bereik, maar Stavros klop my om dit te. Hy het my twee keer geskiet, en hulle verpletter die voorruit van die boot. Die oorweging van die manier waarop my boot gespring het, was dit nogal'n prestasie wat Stavros het waar hy was. Hy het sy pistool en het versigtig doel op Stavros ' silhouette. Haar geskiet en gemis. Ek het net twee skote links.
  
  
  Ons is op pad na'n klein verlate gebied van die eiland en die water bedaar. Stavros hardloop na die verpletter oorblyfsels van'n rooi-warm, die son gebleik gebou. Ek het hom herlaai sy pistool op die pad, so hy het die voordeel in die ammunisie. As hy opgetrek na die beskuldigdebank, het hy geskiet het my twee keer te hou my weg. Hy swaai die boot rond in'n wye sirkel, probeer om hom te uitoorlê. Maar die vuur het haar terug. Ek kon nie mors nie enige skote.
  
  
  Stavros was gebuig oor by die begin, werk op iets. Die boot was reeds vasgemeer. Haar, het gedink dat dit dalk my kans, en het die boot binne-in weer. Net as ek naby genoeg om te skiet, Stavros het gekom in die oog en gooi iets op my boot. Hy geland openhartige in my kajuit. Hy het gesien hoe die lont brand en het geweet Stavros het gevind dat die dinamiet. In Mykonos, ego is wat gebruik word om te die bou van'n nuwe pad by die ver einde van die eiland. Ek het nie tyd om te probeer om te gooi my ego oorboord. Die lont is kort. Genieten die pistool in sy gordel, hy duik oor die kant en geswem.
  
  
  Die ontploffing geruk oop my ore en skud die warm lug, die stuur van die groot golwe in die water. Puin reën neer rondom my, maar dit drifted weg. Hy kyk terug en sien vlam wrak op die oppervlak van die water, swart rook te rol na die hemel.
  
  
  Ek was gelukkig. Sy het voortgegaan om te dryf op die strand langs die hawe van bar. Stavros het my gesien en twee skote afgevuur. Die koeëls tref die water reg agter my. Hy afgedank is'n derde keer en sny deur my voorarm. Hy gesweer het onder sy asem. Selfs as ek haar na die strand, het ek dalk nie in staat wees om te dra'n geweer, want die koeëls in die geweer kan kry nat.
  
  
  Wanneer Stavros het my bly loop in die rigting van die strand, hy draai om en hardloop weg van die seewier-gedek beskuldigdebank. Dit het gelei in die plat, lae deel van die eiland, direk agter ons, die ruïnes van die helfte van'n dosyn visvang plakkershutte wat lankal verlate. Dit is duidelik dat hy bedoel is om te hinderlaag my daar.
  
  
  Dit was moeilik om te sien die ou see muur, wat nou in die beskuldigdebank by regte hoeke. Ek kyk na die oop spasie in die voorkant van my, maar ek het nie sien Stavros. Die warm son het begin om te droog die sout water op my as ek bestudeer die terrein openhartige wat voorlê. Op'n afstand van ongeveer drie honderd meter, die hele eiendom is relatief plat, behalwe vir verstrooi klip dagsome en rotse wat omring en verskaf'n agtergrond vir'n kort lyn van verkrummel klip plakkershutte. Agter hulle, 'n rotsagtige heuwel rose steil in die rigting van die sentrum van die eiland, en op die heuwel was'n ander gebou. Dit was'n twee-storie huis sonder'n dak of die een muur, waarskynlik'n soort van openbare struktuur.
  
  
  Hy loer in die helder lig, met die hoop om te sien Stavros, maar Stavros nie daar was nie.
  
  
  Trek die rewolwer uit sy gordel, hy het uit die patrone en vee die ih. Hy het sy geweer en loer in dit. Water druppels skitter in die metaal buis, blink in die weerkaatste sonlig. Hy het dit aan sy mond en blaas dit uit te skakel sy ego. Die twee patrone wat haar so noukeurig bewaar kan misluk wanneer haar afhanklik van hulle. Ek het geen ander wapen, aangesien die Luger was nog in die hotel, en die stilet was vas aan die kante van die skut op die pad wat lei na die militêre kamp. Erica sal neem ih, maar dit sal nie help om my op die oomblik.
  
  
  Maar Stavros was nie seker of ek sou nie skiet nie, of hy sou nie weg te hardloop. Dit was'n klein breek in my guns. Neem dit as die beste ding wat ek het, ek het uit die muur en op pad na die huis, geweer in die hand. As ek wil gewys haar'n geweer, sy moontlik gemaak het Stavros dink ek was gereed om te vuur dit, nat of nie, en sit ego op die verdediging. Maar ek gehoop het dit sou nie kom om te dat.
  
  
  Hy versigtig genader om die klip huise. Lang gras gegroei het oral, selfs binne-in die geraamtes van die klein geboue met geen deure of vensters. Die gras beweeg effens in die warm briesie waar hy was. Die son was een of ander manier beter hier as in die naburige Mykonos. Dit en die warm briesie stadig droog my hemp en broek, maar my Swede nog steeds vasgeklou aan my liggaam.
  
  
  Hy het haar versigtig deur die lang bruin gras. Twee akkedisse, grys en prehistoriese, spring oor die rotse te kry uit my pad. Dit het nie ruik soos die straat. Die warm lug gevul my neus en byna versmoor my met sy vrot reuk. Vlieë gons in die spichtig veld tussen die huisies en my, en in die agterkant van haar gedagtes sien ek Alexis Salomos lê op die gedraaide wrak met vlieë op sy nen. Toe het sy opgemerk beweging voor haar naby die naaste huis.
  
  
  Hy vryf'n hand oor sy oë en kyk weer. Daar was niks om te word nou gesien, geen verdere beweging, maar ek kon sin Stavros was daar. Ek kon dit voel, elke been in my liggaam uit te stuur waarskuwing seine.
  
  
  Hy hardloop na'n bors-hoë rots naby die eerste huis en daar staan, kyk en luister. Die klank van die insekte was voortdurend in my ore. Hy beweeg sy hand na die rots en plaas dit op die akkedis se rug. Sy spring terug, verrassende my. Op daardie oomblik, Adrian Stavros steek sy kop uit van agter die tweede lyn verblyf en afgedank sy pistool.
  
  
  Die skoot was om te eggo in die taai lug. Aangaap oë verdeel die klip naby my regterhand. 'n oomblik later, het die tweede skoot tref'n rots en verstrooi korrels sand in my gesig. Hy spoeg dit uit en knip dit weg. Wanneer Stahl haar weer sien, Stavros was weg. Maar lek na my, tussen die eerste en tweede huisies, het sy opgemerk die beweging van die gras.
  
  
  Stavros blykbaar besluit dat ek sou nie skiet die nat geweer. In plaas van synde gejaag deur haar ego, dit is gejaag deur my.
  
  
  "Jagter word die prooi!" kom'n stem, gevolg deur'n lae, bloed-skif lag.
  
  
  Dat diep, mal stem gelyk te kom van die binnekant van my kop, eerder as om die huisies. Ek kon nie vertel presies waar Stavros was van die klank.
  
  
  "Toe kom en kry my, Stavros," het ek geskree.
  
  
  "Ilyas," Stavros reggestel my uit iewers. "Alexander is'n gegewe naam." Dit is gevolg deur nog'n bars van die lag, hoë-frekwensie, psigotiese, swaai in die warm bries.
  
  
  Sy was gehoor deur'n geraas in die bos naby die eerste huis. Hy kyk deur die leë oë van die gebreekte vensters en het niks gesien nie. Dan hoor ek haar stem aan my reg en'n bietjie agter my, in die lang gras.
  
  
  "Die geweer is nutteloos, is dit nie?"
  
  
  Ek het omgedraai om te sien Stavros staan agter my, in'n heeltemal ander posisie as wat ek wil hoor haar laaste klank. Hy kan mal wees, maar hy was nog steeds geslepe. Hy wys'n geweer by my en afgedank.
  
  
  Hare val plat op die grond langs'n rots as hy die sneller getrek het. Die klip was nie meer tussen ons. Gaap skeur die mou van haar hemp en krap haar linkerarm. Haar gerol oor wanneer hy weer gevuur. Aangaap oë geskop stof langs my. Ek wys die rewolwer by hom in desperaatheid as hy die sneller getrek het vir die derde keer. Hy was vasgevang in'n leë sel. Hy was op soek na my as hy trek die sneller van sy geweer. Dit is ook gebruik het sonder om'n skoot afvuur
  
  
  Stavros se gesig verander, en hy lag'n hoë, wilde lag as hy gly koeëls in sy wapen. Hy gooi die geweer weg, gegrawe sy voete in die grond, en spring op hom.
  
  
  Dit tref Stavros toe hy het die geweer by my. Hy het nie tyd om die sneller te trek terwyl haar geworstel met hom. Die geweer laat val as ons beide druk op die harde grond, skop en krap by die lang gras.
  
  
  Stavros getref haar hard op die kakebeen, stuur hom gespartel op sy rug. Maar wanneer hy aangekla word weer na hom, het hy nog steeds het'n baie oordrewe krag gelaat. Hy het een of ander manier gevind'n leë geweer, en toe hy terug op die nen, het hy met geweld klap die loop van die geweer in my kop. Dit tref met'n skrams skop, en hy het dit.
  
  
  Toe hy in staat was om te fokus op die nen weer, het hy opgespring en hardloop in die rigting van die twee-storie ruïnes op die heuwel agter die huisies. Ek probeer om die hout deur, hang ongemaklik op een skarnier, en wanneer haar ingeskryf het, was dit nog steeds gekraak saggies. Stavros het op hierdie manier.
  
  
  Hy stadig in die vervalle gebou. Daar was amper so veel gras binne as daar was buite in die veld. In sommige plekke was dit plat, waar Stavros geslaag het. Maar ek is bly om te onthou dat hierdie man was so vervolg al sy volwasse lewe, en hy het daarin geslaag om te oorleef. As ek afgeronde die hoek van die in duie gestort muur, sien ek haar kyk van mad selfsug, en dan'n geroeste yster bar swaai op my kop. Ek koes, en die bar bewei my hare en klap in die klip muur langs my.
  
  
  "Maat!" Ek mompel. Hy het'n stuk yster gelaat deur die vorige inwoners van die eiland. Weer, hy het die voordeel oor my.
  
  
  Hy gryp die bar, maar sy balans verloor. Hy klop my van my voete af en verloor hy sy greep. 'n oomblik later, het hy swaai die wapen weer. Dit kom neer op my gesig en sou verpletter my kop as dit getref het. Ek gerol oor, en die baber bewei my regteroor en die grond getref het hard onder my.
  
  
  Ek gryp die bar weer, probeer om dit te verdraai weg deur Stavros " trick, en ons albei het dit verloor. Stavros draai om en hardloop op die verkrummel trappe na die boonste vlak van die gebou, waar die einde van die tweede verdieping geleë is. Hy was saam met my vir ewig toe hy uiteindelik terug op sy voete. Hy gryp'n groot stuk van die rots en gooi dit na my. Hy skuif af my skouer, en pyn skiet deur hom. Hy begin op die klip stappe. Hy was gaan om te vang Stavros en die dood van die Ego met sy kaal hande.
  
  
  Toe ek by die top, nog'n stuk van die rots gevlieg na my. Ek koes, en hy het met'n ongeluk. Stavros staan aan die agterkant van die smal gedeelte van die romp, die blootgestel kant van die struktuur agter hom. Wanhoop verskyn in die Ego se vierkant in die gesig staar as hy staan frons op my. Hy kyk na die manjifieke grond agter die gebou, wat was besaai met klippe en rots. Dan, met'n effense huiwering, het hy gespring het.
  
  
  Ek het hom druk op die rotse en roll. Hy klou aan sy enkel, en Ego se gesig vertrek van pyn en woede. Hy gekruip om'n spesiale ronde rots sit wisselvallig op'n rots lysie. Die rots was sowat drie meter in deursnee, en'n kleiner rots was vasgedruk onder die voorste rand op'n effens skuins rand rondom die rots en gras. Stavros bereik vir die klein klip om te gebruik om sy ego teen my.
  
  
  Ek het gespring op die grond langs hom, en die impak gesteek my voete. Hy het vorentoe, maar het vinnig opgestaan, ongedeerd. Stavros waansinnig stoot die klip weg van die rots. Toe ek begin agter hom aan, hy ruk die klip uit met'n bomenslike poging en daar gebly het, hygend, wag vir my.
  
  
  "Gaan," het hy sis. "Ek sal breek jou skedel. Haar..."
  
  
  Ons albei het beweging op dieselfde tyd. Die rots langs hom, sonder die ondersteuning van die verwyder rock, begin om te beweeg langs die skuins oppervlak van die rots lysie hieronder Stavros se voet. Dit het gelyk om te stop vir'n oomblik as dit staar na hom in afgryse, dan is dit vorentoe beweeg uit die klein lysie teenoor hom.
  
  
  As gevolg van die swaar rots in sy hand en die gebreekte enkel, hy kon nie vinnig genoeg beweeg. Hy het begin skree waarskuwings, maar dan besef van die nietigheid van dit. Stavros se gesig gedraai in afgryse as die rots bereik ego.
  
  
  "Nee!" het hy geskree toe hy besef, soos'n man val van'n hoë gebou, wat sekere dood was net sekondes weg.
  
  
  Wanneer die rots bereik Stavros, wat ego, hy gooi sy hande asof om te stop ego se vooraf, maar hy was besig om te veel spoed. Dit gerol stadig oor ego se bors, onder die indruk'n bietjie, en daar gebly. Toe hy die eerste aangeraak die ego, 'n skerp, deurdringende geskreeu ontsnap uit die ego se keel. Dan, baie skielik, dit het dood is, asof iemand draai die radio af.
  
  
  Woede-gesig gestaar het, het hy stap oor na waar sy kon sien Stavros se kop en skouers uit te steek uit onder die rots. Ego se oë was oop, staar unseeingly op die wit, warm lug. Die arm gestop en ruk soos die spiere gesterf het, en dan is dit het leweloos.
  
  
  Die twaalfde hoofstuk.
  
  
  Nikkor Minourkos en haar gaan sit onder'n koel afdak in'n kus kafee en kyk na die mimmo van helder geverf visvang bote op die kobalt-blou Aegean See. Dit was'n lekker oggend en ons het dit geniet.
  
  
  "Kolonel Kotsikas en haar verduidelik het alles aan die owerhede, en hulle is baie dankbaar vir jou en Erica," Minourkos het vir my gesê.
  
  
  Erica gegaan het uit vir koffie vir'n paar minute en was nie ver van die winkel waar sy gekoop het'n engelse koerant.
  
  
  "Ons moet dit het veroorsaak dat'n oproer plaaslik," ek lag, " totdat hulle het'n verduideliking vir die hele skiet. Ek is jammer oor Galatis. Hy het teen Stavros op die verkeerde tyd."
  
  
  "In elke oorlog, groot of klein, daar is ongevalle," sê die Minurkos, die afwerking van sy ouzo.
  
  
  "Een mens kan veroorsaak dat'n baie van die brand," ek herhaal.
  
  
  "Stavros kon veroorsaak het'n baie meer as jy het nie gestop om die ego," Minourkos gesê. "Dit is hoekom ek gevlieg hier om te Mykonos te bedank jy persoonlik. Kotsikas wil ook om jou te bedank. Hy wil hê dat jy aan te bied en Mis Nystrom met lof by'n openbare seremonie in Athene so gou as wat jy terugkeer."
  
  
  Haar, hy het sy kop geskud. "Dank die ego vir die wat gedink het," sê ek. "Maar in my dell, ons is nie toegelaat om openbare lof." Hy kon dink Hawke se reaksie op die openbare seremonie.
  
  
  "Maar daar is bestellings," teengewerk die Minurkos. "Kan ons ten minste stuur ih aan jou en Mis Nystrom?"
  
  
  Haar lag. "Hoekom nie? Is jy terug in die penthouse?"
  
  
  "Ek verlaat hierdie plek," sê Minourkos. "Hierdie episode het my laat besef dat'n mens kan nie en moet nie wegsteek nie van die res van die wêreld. Ek glo dat ek het nog'n baie om te doen vir my land, en ek kan bereik meer te danke aan my persoonlike kontakte. Dit bring my by nog'n rede vir die wat hier kom om jou te sien."
  
  
  Ouzo sluk dit en kyk na Minurkos. Ek hou van die ego in die gesig staar. Hy was'n man wat nie kon gerespekteer word. "Wat is dit, meneer?"
  
  
  Ego se donker oë staar na my. "Ek skuld jou my lewe, Nick. Maar meer as dit, ek is soos jy. Ek hou van die manier waarop jy optree. Haar, wil jy stahl vir my werk. Ek wil'n man te beheer my sekuriteit stelsel en wees naby aan my. Ek het jou nodig, Nick."
  
  
  Ek het begin om te praat, maar hy het my hand.
  
  
  "Sal jy het'n salaris wat ek is seker dat jy sal meer as genoeg vir haar. En dit sou gee jy'n deel van die inkomste op gestuur lyne. Ek is nie van plan om vir ewig te lewe. Jy kan uiteindelik kry baie ryk."
  
  
  Ee het haar hand. "Ek is jammer, Mnr Minurkos ..."
  
  
  "Geskep".
  
  
  "Alles reg, Geskep. Ek is jammer, maar ek kan nie."
  
  
  "Hoekom nie?"
  
  
  Hy het'n diep asem en laat dit uit. Ek was op soek na die blou hawe, waar'n blink wit skip was op pad na ons in die verte. "Dit is moeilik om te verduidelik," sê ek. "Ek sê vir myself'n paar keer'n jaar wat ek is gek te hou om dit te doen werk, dat dit is'n ondankbare werk wat niemand gee'n damn oor. Maar die mense gee nie om nie. En ten spyte van die swak betaal, die lang ure, en die gevaar, dit is'n deel van my. Dit is wat ek die beste doen, Geskep. Dit is waar sy dit nodig het die meeste."
  
  
  Daar was'n lang stilte. 'n meeu geflits sy vlerke in die son. Ten slotte, die Minurkos gepraat het. "Ek verstaan."
  
  
  'n oomblik later, Erica sit op'n stoel met'n Londense koerant. "Ek weet nie hoe hulle kan vlieg hier elke dag en vra tak malo drachmas hê nie," het sy gesê.
  
  
  Ek het haar gevra. "Enige melding van Stavros?"
  
  
  Sy het gehou van die koerant, sodat ons kan lees die kop: die GRIEKSE OLIGARCH HANTEER, daar was'n foto van Minourk.
  
  
  "Miskien is dit sal verhoog die waarde van jou voorraad prys," het ek gesê, glimlag.
  
  
  Hy het opgestaan en omhels Erica. Ek was van plan om te spandeer'n paar dae met haar by die Renya, soos Dawid Hawk sou ons vertel het. Dit behoort tot hulle wat ons het die reg om dit te doen.
  
  
  "Ons gaan terug na die hotel," Minurkosu het vir haar gesê. "Wil jy graag om te kom met ons?"
  
  
  Hy het sy kop geskud. "Ek dink ek ken haar wanneer twee mense wil om alleen te wees. Ek sal net hier sit totdat die vliegtuig blare en kyk na die skip kom in. Ek het nog altyd geniet om te kyk na'n pragtige skip betree die hawe grasieus."
  
  
  "Goeie-bye, dan, Nikkor," sê ek. "Miskien is ons paaie sal kruis weer vir die beste onder verskillende omstandighede."
  
  
  "Ja," het hy gesê.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Vatikaan Vendetta
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  
  Vatikaan Vendetta
  
  
  
  vertaal deur Lev Shklovsky
  
  
  
  Oorspronklike titel: Vatikaan Vendetta
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 1
  
  
  
  
  
  
  
  
  Dit was laat in die aand, en sy is wag om te soek Maxim Zhukov se kamer. Die vrou wat reeds wag met my was Daphne. Die klok op die bedkassie het gesê'n kwart afgelope nege. Haar, het geweet dat hy na sy kamer by die Villa Favorita elke nag, om 9: 30, so dit was tyd om te kry gereed. Haar opgestaan het uit die groot brass bed waar Daphne lê heerlik naak , haar lang donker hare wapper op die kussing, haar groot oë en wye mond glimlag uit groot en onlangse tevredenheid. Strek haar liggaam uit op die wit blad, sy lyk soos'n lewende pop.
  
  
  Hy trek meer gemaklik. As ek vasgegespe haar skouer holster vir my 9mm Luger pistool-wat ek liefdevol noem Wilhelmina - Daphne kyk na my met haar groot groen oë. "Hoekom is jy om aan te trek, liewe?" het sy gevra. "Dit is nog vroeg.'
  
  
  "Ek het nie vertel dat? Ek het'n laat besigheid vergadering.
  
  
  "Dit is verskriklik om te stop so vroeg," het sy pouted.
  
  
  "Beskeidenheid is goed vir'n persoon," sê ek. Maar wanneer Daphne laat haar lang, sensuele dye gly oor die blaaie, ek het nie omgegee oor beskeidenheid. Te hel met Zhukov! Hy trek die Luger uit sy holster en kyk na die ammunisie. As Daphne gekyk, gefassineer, trek hy die grendel en kyk na die winkels. Jy kan nie te versigtig wees met iemand soos Zhukov. Hy was'n agent van die Wet Dels, die "Swaar Dels" - afdeling van die KGB. Soos haar, was hy gemagtig is deur sy Regering om op te tree as dit gesien het pas; dit is, om dood te maak wanneer dit nodig is.
  
  
  "Moet ek wag vir jou, Nick?"
  
  
  Ek het gedink oor dit vir'n rukkie. "Dit kan nogal laat," sê ek. "Ek sal jou bel.'
  
  
  "Is jy seker jy kan nie bly?" het sy geprewel.
  
  
  Hy speels streel haar boude. "Kry geklee.'
  
  
  Sy het so gedoen het, uit te breek'n belofte wat ek sou noem hey; en ten slotte sy linkerkant. Ek het geweet dat ek dalk nooit haar weer sien, maar dit is my werk.
  
  
  Sy was vasgemaak in'n stilet, gedoop deur die spesiale effekte departement van die BYL Hugo HQ, en sit op'n baadjie oor die wapen, sy opgelei om dood te maak mense in baie verskillende maniere, maar daar is geen metode kan vervang die twee belangrikste wapens. Ek het altyd dra dit saam met my . Luger en stilet my lewe gered meer kere as wat ek kan onthou.
  
  
  Hy het gedink weer van Maxim Zhukov. Hy was'n maer, taai russiese wat by die KGB as'n jong man.
  
  
  'n lang tyd gelede, die ego is opgedra aan die "hangman" vir Nat Gevalle, en hy was'n perfeksionis wat lief vir sy werk . Ons paaie het gekruis slegs een keer voor, in Caracas. Ons ontmoet per toeval in'n hotel kamer, en hy het aangebied om te koop gesteel Chinese geheime vir die Verenigde State van amerika. Wanneer die emoe is beveel om te daal die aanbod, het hy probeer om my dood te maak. Em byna daarin geslaag. Die bewys van hierdie is die litteken op my maag, en in die nag in sy hotel was hy nog steeds vra homself vir hom die haat wat handel kan slegs vervang word deur tyd, of die ego met die dood. Maar dit was nie my werk om dood te maak Zhukov. Ek het net nodig om hom te vermy indien moontlik. My taak was soos volg: terwyl die Ego was weg, gaan na die ego kamer en vind die dokument wat hy en sy KGB trawante het gesteel uit die koerier universiteit'n paar dae vroeër in Rime en dat hy gaan om te oorhandig aan die KGB. Die dokument bevat'n bloudruk vir'n nuwe kern wapen slagdoppie, 'n toestel wat die gebruik van taktiese kernwapens meer praktiese en makliker te maak. Hierdie reëling gee die Verenigde State van amerika'n duidelike militêre voordeel oor die Sowjet-Unie, en daarom, natuurlik, moet nie in staat was om te kry na Moskou.
  
  
  
  Op nege-en-dertig, hy het'n taxi na die Villa Favorita Hotel op die Via Flaminia. Maar dit was saterdag aand, dit was baie stil in Rime. Die enigste klanke rondom die intieme terrasse, met helder verligte pizzerias, of op die nabygeleë scooter, waar'n jong paartjie sit en lag.
  
  
  Villa Favorita moet gekry het sy naam op die beste van tye. Daar was niks buite aan te moedig om'n reisiger om te spandeer die nag daar. Die pleisterwerk fasade was gekraak en afgebreek is, en die verf was die skil af. Ou kneukels hang van die boonste vensters . Binne-in was'n gekrap toonbank waar'n ou italiaanse man was aan die slaap. Sy het in stilte geslaag het, mimmo hom en opgegaan met die trappe na die agterkant van die klein lobby. Hy het gestop op die tweede vloer en kyk af in die dof verligte gang na die kamer 307. Hy het na die deur van die kamer en luister. Dit was stil binne, en die wêreld kon haar nie sien nie. Maar dit het nie beteken dat Maxim Zhukov was nie wag binne-in. Sy het uit'n spesiale slot kies uit haar sak en gekies om die sleutel wat die slot oop. Sonder'n woord, hy plaas die sleutel in die slot en draai die skakelaars. Die slot gekliek. Hy het stadig draai die handvatsel en stoot die deur oop. Van die binnekant, daar was geen klank aan ons, geen probleme om ons . 'n luger trek haar uit en vinnig stap binne. Een blik in die donker kamer het my oortuig dat Zhukov was inderdaad die neem van'n aand loop na die naaste kiosk te koop'n koerant. Hy maak die deur agter hom ...
  
  
  Na'n paar minute, my oë aangepas om die dowwe lig. Ek kyk verder om seker te maak ek was baie alleen, dan selfoonsakkie die Luger en kyk in die kamer rond en die aangrensende badkamer. Die kamer was yl verstrek en het'n onaangename reuk. - uit'n vuil sink, hout vloer, en sweterige matras gekombineer met insekweerder poeier. Plekke vir die eet van die dinge was min en ver tussen. Die meubels bestaan uit'n wye bed, 'n bedkassie, 'n klein skryf stoel, 'n reguit stoel en'n leunstoel. Daar was gate in die stoel waar die padding is uit te steek. Dit was nie presies die Cavalier-Hilton, maar Zhukov dalk nog'n krimpvarkie wegkruip daar .
  
  
  Hy het geraai dat Zhukov het nie hierdie dokument nie. Natuurlik, dit is moontlik, maar dit sou wees in teenstelling met al die reëls van ons beroep. Jy hou'n belangrike item met wat jy net vir so lank as wat nodig is, en dan slaag die ego na iemand anders, of vind'n geskikte plek om te voed tot die ego is verby op . In hierdie geval, was dit verwag dat die kas sou hier wees, in Zhukov se kamer.
  
  
  Wanneer vyftien minute later het sy niks gekry nie, het sy begin om te wonder of ek verkeerd was. Haar kamer was letterlik draai binne en buite. Zhukov se matras was in flarde, en daar was toevoeg op die vloer. Die stoel lyk dieselfde. Die laaie van haar stoel en bedkassie was getrek uit en gooi dit op die vloer. Alles was deeglik deursoek, selfs die toilet, wasbak. En ek het nie iets vir haar.
  
  
  Hy het na die venster en kyk op sy horlosie. Dit was reeds tien minute tot tien. As Zhukov hou sy gewone roetine, hy sal terug wees by tien uur of kort daarna. Hy gesweer het onder sy asem. Ek nodig het om te vind hierdie dokument voor dit het terug gekom. BYL behoort aan hulle dat hy sal hand oor die ego om sy eie diskresie draer vroeg die volgende oggend, so dit was ons enigste kans om te kry om die ego terug.
  
  
  Ek het gesien dat daar was geen ventilasie slots in die kamer, en ek vermoed dat dit nooit daar was nie. Die huurders waarskynlik gehuur die fan benede, wanneer dit was warm, en gesluit goed wanneer dit was koud. Dit was regtig'n derde-klas hotel, deur middel van hulle, waar bed vere steek jou in die rug die hele nag, en waar daar is geen warm water te skeer .
  
  
  Aangesien daar geen gate in die mure te verken, het ek begin om te vrees dat my soektog het skielik gestop. Ek was net draai om te neem'n ander kyk na die badkamer toe ek hoor'n geraas in die gang. 'n Luger gryp haar, stap oor na haar, gaan staan langs haar, en luister. Sy hoor'n geluid in die gang - 'n deur opening en sluiting . Haar ontspanne en druk die luger terug in'n minuut. As haar man draai in die rigting van die badkamer, die deur oopgemaak.
  
  
  Dit was Zhukov.
  
  
  Haar omgedraai. My hand gevlieg na die Luger.
  
  
  "Nie vir ewig," Zhukov gesê kalm, wys die russiese rewolwer op my bors. Haar hand laat val het, het hy die deur toegemaak en het gekom oor my.
  
  
  Hy was omtrent my lengte en eerder dun. Maar hy het'n taai, sterk figuur wat kon nie onderskat word nie. Ego se gesig lyk jonk, ten spyte van sy yl hare.
  
  
  Hy trap in my baadjie teen sononder, opgetel het'n Luger ,en wys'n rewolwer teen my bors. Hy gooi Wilhelmina die sny een op die matras.
  
  
  "So dit is jy, Carter," het hy gesê, en die neem van'n paar stappe terug.
  
  
  "Jy is terug vroeg." Ek het vinnig gedink oor die gesprek wat ek is oor te hê. Ek het gewonder hoe lank hy was bereid om te praat voor hy besluit het om die sneller te trek.
  
  
  "Ek het'n gewoonte van die verandering van my gedrag by die sal," het hy gesê met'n glimlag. "Dit hou my in die lewe. Soos vir jou, my ander ponie, ek dink ek moet behandel het jy beter in Caracas."
  
  
  My bloeddruk begin om te dreadlocks. En haar stem was weer aan die verkeerde kant van Zhukov se rewolwer. En hierdie keer het hy sal probeer om selfs harder.
  
  
  "Ek is jammer vir die gemors," het hy het vir haar gesê met'n gebaar. "Maar in hierdie kamer, kan jy oorweeg om dit'n verbetering."
  
  
  Het hy gevra. "Jy het nie die ego, het jy?" Ego se glimlag verbreed.
  
  
  "Nee, jy dit weggesteek goed. Van die kursus, ek het baie min tyd ."
  
  
  "Natuurlik," het hy gesê.. En aangesien jy nog steeds hier, Carter, ek is bang jy sal selfs minder tyd gelaat.
  
  
  "Ek dink ek weet waar dit is."
  
  
  "Ja?" sê hy ongeduldig. Hy was gereed om te skiet, maar die emu was nuuskierig.
  
  
  "'n plek waar jy kan nie altyd reguit te dink," het hy voortgegaan. "Vir'n man van jou intelligensie."
  
  
  Die glimlag het aan'n kwaai kyk. "Waar het jy dink dit is'n verborge, Carter? Sal jou laaste gevolgtrekking word reg of verkeerd?
  
  
  "Ek het gedink dit was daar." Hy wys na die badkamer deur as hy gaan staan tussen die deur en Zhukov . Op dieselfde tyd, die spiere in haar voorarm strenger, en die stilet gly ongemerk in my palm.
  
  
  Ek het gehoor Zhukov giggel by my verkeerd raai, maar in plaas van draai om hom tot aangesig, ek laat val op die grond. Zhukov se rewolwer uitgewis, aangaap oë gevang in my baadjie soos dit gerol weg en gooi'n mes.
  
  
  Dit was'n mal gooi, maar gelukkig het die stilet nog steeds vas Zhukov in die regter skouer. Wanneer hy kom uit'n gil en die hand wat die rewolwer laat val, haar pa gespring op hom van die grond. Ons tref die muur. Ego het haar arm, en die rewolwer gevlieg uit, druk op die vloer, en gegly in die hoek.
  
  
  Loop op na hom, hy het vinnig het'n regs-handed punch aan die ego se smal gesig, waartydens hy gehoor die kraak van die bene . Haar plan is om te begin'n tweede staking begin het, maar het gesien dat dit was nie meer nodig nie. Ego veg gees is weg.
  
  
  Dit was die mes het haar af ego se skouer. Hy het sy oë wyd oop en sis, wat seer. Hy druk die stilet te Ego se ken en bestudeer die dun gesig. Ek het haar gevra, " Waar is dit in die saal?'Hy het gekreun. Haar ego geklap sy gesig en skud hom heen en weer. "Vertel my waar die dokument is verborge, Zhukov," sê ek.
  
  
  "Die ego is nie hier nie," het hy gesê, asemhaling vinnig.
  
  
  "Kom ons praat," het ek gesê. "Dit is te laat vir speletjies."
  
  
  Hy het sy kop geskud. Die punt van die stilet hard gedruk teen die Ego se maer nek totdat dit gebloei. Ek kon haar hoor stemme in die gang. Die skoot gehoor het. Iemand het gevra in die italiaanse as alles wat was alles reg.
  
  
  Haar sazaal. - "Va Bene!" Dit is okay! Hy draai terug na Zhukov. "Sien jy nou? Nou jy hoef nie baie tyd oor. Die polisie moet hier'n minuut." Ek wil weet waar hierdie dokument is in die gehoor. Praat!'
  
  
  Hy gluur na my en was swaar asemhaling. "Jy het gedink ek was net'n gewone persoon wat sou straf net omdat jy gedreig om my met die dood? Ek is bang jy nie weet Maxim Zhukov baie goed."
  
  
  Maar ego het geweet haar beter as wat hy gedink het. Hy onthou die BYL lêer wat was op hom. Maxim Zhukov was nie net'n prater, maar ook'n jagter van vroue. Hy was baie trots op sy sterkte, mistel vroue oor die buite swembad en het'n reputasie vir die feit dat'n aansienlike seksuele aptyt. "Alles reg, Zhukov," sê ek saggies. "Ek sal jou nie doodmaak nie. Ek sal die deel van jou liggaam wat jy so trots - ek sal kap die damn ding af ."
  
  
  Die arrogansie was weg van die dun gesig se ego. "Wat? W-wat?
  
  
  Daar was meer stemme in die gang: "het Jy gehoor wat ek gesê het."
  
  
  Hy het vir my'n verskrikte kyk. "Jy sal dit nie doen nie!"
  
  
  "Ek sal.'
  
  
  "Jy is mal," het hy gesê, sweet uit te breek op sy bolip.
  
  
  "Dwaas."
  
  
  Emu sny haar vlieg oop. "So, Zhukov?"
  
  
  'My doodmaak!'
  
  
  "O nee. = Dit maak baie mense meer pret.-"Alles reg?""Sy was gehou deur'n stiletto op die elastiese band van die ego van haar onderbroek. Haar het die rumatiek ek wou. Paniek, hy kyk uit die venster. Dan het hy vir krygsdiens opgeroep het sy moed. "Nee," het hy gesê. Maar dit was te laat. Haar gehaas na die venster gestoot ego, die rookery breek af en val in die geut. Daar, op die rand van die stuurboord broei, is'n verborge papier.
  
  
  Die raam van die broei bestaan uit drie lae van die hout in wisselende grade van verval. In hierdie valdeur, die middelste laag verrotte vinniger as die geverfde buitenste lae, en groot stukke van hout val uit en vorm'n ruimte . Daar was'n gevoude stukkie van die papier in hierdie kamer. Wanneer die broei was gesluit met die rand van die venster raam, die papier was bedek.
  
  
  "Nee! Zhukov geskree, kruipende na my toe en probeer om te kry naby.
  
  
  Hy het uit die papier rondom die kas en ontvou dit.
  
  
  Dit was inderdaad'n bloudruk vir die ontsteking meganisme. Ek was net besig om my ego af wanneer Zhukov duik vir sy rewolwer.
  
  
  Voor ek kon bereik hom, gryp hy'n rewolwer en wys dit by my. Hy duif vir die geskeurde matras waar die Luger lê . Zhukov se rewolwer het, en aangaap krap my regter heup. Hy geland het op die matras en onmiddellik gryp die Luger. Wanneer Zhukov mik weer, die Luger het dit opgetel en het twee vinnige skote sonder die neem van doel. Die eerste lummel slaan die deur. Daar was harde skree in die gang en klop aan die deur. Die tweede lummel tref die beetle net onder die hart. Hy het opgespring en het, op die vloer sit. Hy gaan sit vir'n oomblik met sy oë wyd oop, dan val dood neer.
  
  
  Mense skree in die gang: "Polysia! Polysia! "Dit was tyd om te verdwyn. Hy klim uit die venster op die lendelam vuur ontsnap, en laat sirenes huil in die verte soos hy het neergedaal in'n donker stegie.
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 2
  
  
  
  
  
  
  Daardie aand, as'n ekstra voorsorg, het hy nagegaan word in'n ander hotel. My nuwe koshuis was naby Via Marco Aurelio, op'n klein heuwel oorkant die Colosseum. Dit was'n arm buurt, en nadat ek verhuis na'n klein, bedompige kamer, ek was meer bekommerd oor die buit as die KGB. Sy is'n rustelose nag .
  
  
  Die volgende oggend, het hy vroeg, getrek uit'n kas dit was nie naastenby so vindingryk as Zhukov, en geklee. Maar die tyd om die oordrag van die dokument was beter. Sy sou gewees het ontmoet deur'n koerier by die lughawe Rym nie weet wanneer en oorhandig Emu die dokument as hy aan boord van die vliegtuig te New York. Dit het by my opgekom dat as Zhukov het ontslae geraak van die dokument binne vier en twintig uur, kan hy vandag nog gelewe het.
  
  
  Toe hy het uit vir koffie, hy het haar ego in sy kamer. Soos Zhukov, hy is nie gevra om te bly met my nie langer as wat nodig is. Die deel minnaar dink dat die items veilig sal wees wanneer hy ih dra hulle met hom. Maar'n professionele weet dat as die item is weggesteek in'n goeie skuilplek, sal dit veiliger daar. Onervare beamptes is gewoonlik bekommerd oor hierdie, maar hierdie saak moet nie verder gaan as die eienskappe van die skuilings.
  
  
  Ek het die oggend dubbel-nagaan van die take-off tyd van my draer se vliegtuig en enkodering'n kort boodskap vir Dawid Hawke,my onmiddellike toesighouer en die direkteur van die BYL in Washington. Hawk wil om te weet so gou as moontlik wat onder ander omstandighede die dokument is gevind. Die koerier het em'n boodskap.
  
  
  Nie wanneer dit geneem is deur die dokument op plekke van kos, het in'n silwer sigaret geval, en sit die sigaret geval in'n minuut. Op die lughawe, het hy veronderstel was om te bied die koerier'n sigaret, en dan twee identiese items is uitgeruil.
  
  
  Ek het nie'n taxi te bestel by die hotel, maar het net die heuwel af na die Colosseum. Maar hierdie keer het die voorsorgmaatreël was nie genoeg nie. Na slegs'n paar minute van die bestuur van dit, het ek gesien dat ons gejaag deur'n swart Fiat.
  
  
  "Neem'n links hier," het hy gesê die bestuurder.
  
  
  "Maar jy het gesê jy wou om te gaan na die lughawe!"
  
  
  "Vergeet dit vir nou."
  
  
  "Cheers o coraggio!" het die man brom soos hy draai die hoek.
  
  
  Ek kyk uit die agterste venster uit en sien'n Fiat motor na aanleiding van my. Nou was dit my beurt om te kla. Haar, het gedink alles het goed gegaan nadat hy haar verneuk. Maar een of ander manier Zhukov se vriende, het my aangetref.
  
  
  Ons draai vinnig om die hoek twee keer meer, probeer om ontslae te raak van hulle. Die bestuurder, die bevinding dat die motor was na aanleiding van ons, het die geleentheid om te demonstreer sy ry-vaardighede. Hy sleep ons af Via Labicana, back-up mimmo Colosseum en Via dei Fori Imperiali, dan mimmo Basiliek van Konstantyn en die sneeu-wit Romeinse Forum met ego-verbryseling tempels kook in die middagson.
  
  
  "Waarheen nou, mnr?"
  
  
  "Gaan net reguit," het ek gesê, kyk terug op die Fiat. Ten spyte van die taxi-bestuurder se behendige hantering, ons was gehou deur die verkeer, en die Fiat gehou met ons; dit was te naby aan my. Ons ry langs die Corso Vittorio Emanuele aan die Tiber, gekruis die Ponte Vittorio Emanuele en onder leiding van die rigting van die Vatikaan. Die swart motor is nog steeds jaag ons. Ek het eers gedink van die wegsteek van die dokument in'n taxi iewers, maar sedert die agente agter ons het die motor, hierdie plan uiteindelik gelyk te riskant. So het ons voortgegaan om te ry af in die Via della Conciliazione te Piazza Pius XII. St Peter se doem voor ons . Wanneer ek kyk na die vierkant met die groot fontein in die middel, het ek skielik het'n idee. Dit is duidelik dat, was dit'n kurktrekker nou of nooit.
  
  
  "Stop, bestuurder," het hy gesê vinnig, en op dieselfde tyd kyk terug en sien dat die Fiat was nie meer as twee honderd meter agter ons . Ek stoot'n stuk van die lire in die bestuurder se hand, en hy lig sy dik, ruie wenkbroue.
  
  
  "Benissimo !"roep hy na my as ek het. "In bocca al lupo!"
  
  
  Maar dan het ek besef dat ek nodig het, sodat veel meer as my ego se goeie wense.
  
  
  Haar stap haar opgetel, toe sy kyk vinnig oor haar skouer weer, het sy gesien dat die Fiat het gestop op die ander kant van die vierkant . Daar was twee mans in die voorste sitplek, hul gesigte onsigbare in die middag son. Ih die oënskynlike besluiteloosheid aangespoor om my op . Ek het geweet dat as ek kon kry in die Basiliek museum , sou ek het'n kans om weg te kom van hulle onder die skare van toeriste.
  
  
  So ek opgetel het my tempo weer en haastig deur die kolonnade, mimmo van die groot Tweeling kolomme aan die museums buite. Hy kyk weer terug. Beide mans klim uit, omkring die sinistere-soek na swart motor, en my gevolg het.
  
  
  Skielik het hy ruk aan die regterkant, koes in die skadu van die eerste twee museums, en stap in'n derde, donker gebou. Daar was uniform wagte by die ingang. Hy stap by hulle verby sonder om terug te kyk en in'n saal waar toeriste was vul die souvenir winkels. "Damn die maat," het hy fluister, hierdie ouens het skerper oë as hy gedink het.
  
  
  Rondom hulle, Odin was reeds binne-in die saal as hy klim die trappe twee op'n tyd. Ek het tyd om te sien die besig ego uitdrukking op die hoek, chiseled gesig. Hy was'n gespierde man met donker hare, geklee in'n onopvallende los grys pak. En hy was waarskynlik in die KGB.
  
  
  Op die top van die trappe, waar haar, hygend, kyk rond, haar, het gesien dat ek was in die gallery van die Vatikaan Biblioteek. Dit was'n lang, smal ruimte omring deur glas vertoon gevalle wat geskenke aan Pouse Pius IX, Leo XII, en Pius X. Dit was'n ware skatkis van die versierde septers, silwer beeldjies, en opvallend pragtig gekerf goue bakke en godsdienstige voorwerpe; antieke vase staan op die vloer en tussen die vertoon gevalle . Aan die linkerkant van die gallery, sien sy die buitenste muur in die gesig staar die binnehof waar sy loop'n paar sekondes vroeër .
  
  
  Haar kamer is geskandeer en Stahl gesoek vir'n moontlike plek om te eet van die dokument. Dit is te riskant om te hou die ego aan homself, en hy het geweet dat met'n bietjie geluk, die KGB sou nooit in staat wees om te vind die ego as ek dit weggesteek in die regte plek.
  
  
  Uniform personeellede beweeg deur die gange op óf kant van die gallery. Sy kon hoor die gekraak van die vloerplanke as die onderhoud personeel tempo heen en weer . Dan sal ek neem'n handvol van my eie optrede oor die gedempte geluide van voetspore, sodat hulle kan nie sien wat ek doen. Hy het dit uit sy sak met'n silwer sigaret-geval. 'n donker-harige KGB-agent kan verskyn op enige oomblik. Hy het vinnig stoot die gevoude papier in sy regterhand en druk die sigaret geval terug in sy doublet sak. Odin Poe van die kursusgangers was fluit. Ek het gestop en voorgegee het om te bewonder die silwerware op een van die vertoon gevalle, kyk na die gepaardgaande voortdurend totdat hy was buite sig. Toe hy stoot die dokument in'n Etruskiese vaas wat sit in'n venster op die einde van die gallery. Ek het om te vou die papier weer in die helfte om dit te kry deur die smal nek.
  
  
  Hy het net gegaan om nog'n vertoning geval wanneer die russiese in die deuropening verskyn. Hy het in vinnig, my sien staan, en vertraag. Hy het ook gestop in die voorkant van die skerm geval en ondersoek die inhoud.
  
  
  Ek was seker dat niemand het my gesien het, het die dokument in die vaas. Met die hoop om te lyk soos'n gewone toeris, hy het'n paar minute op soek rondom die uitstalling. Dan het hy stap stadig deur die kamers en teruggekeer om die knik van die gepaardgaande in die deuropening. Toe hy in die gang, haar pa het na die venster en kyk uit in die binnehof. Haar gesien het wat by die ingang van die gebou was om te wag vir die begin van die tweede russiese .
  
  
  Ek beweeg op. So, hulle het gedink hulle het my vasgevang. Maar as hulle het so gedink, hulle het nie die papier nie. Hierdie dokument is meer veilig gestoor in'n Switserse safe. My draer was aangestel om uit te stel ego reise vir vier en twintig uur as ek nie opdaag nie, so wat se goed ook. Nou al wat ek moes doen, was om weg te kom van hierdie twee Russe in die lewe.
  
  
  Ek het af die trappe na die eerste vloer van die gebou, waar ek het gevind dat'n gang met verskeie toilette. Verder was dit die belangrikste gang met'n klein voorportaal lei tot die diens ingang. Hy het aan beide kante van die kort lobby, draai die hoek,en gewag. Byna onmiddellik, 'n sekuriteitsbeampte het aangehardloop gekom om die hoek, waarskynlik dink ek wil verdwyn deur die diens ingang .
  
  
  Toe hy het haar weg, Stahl bereik uit, gryp ego, en druk haar aan te kla. Haar ego kan die dood van haar, maar dit hoef nie te. Ek het nog steeds het om te verwyder die dokument sekuriteit, en terwyl ek besig was om dit te doen, hy het nie nodig om die polisie ondersoek die moord. "Jy is laat," het ek gelieg, druk my ego te kreun. "Die dokument het na Washington."
  
  
  Sy is getref deur sy ego vuis in die lewe. Hy buk oor, wat seer. Haar ego het hom in die nek en hy val op sy knieë. As ek was op die punt om weg te hardloop van hom, het hy skielik gryp my bene en trek my na hom.
  
  
  Hy croaked. "Jy lieg!'
  
  
  Hy het vir my gesig en gemis my regteroog deur'n paar millimeter. Ego hand gestop haar en slaan sy vuis in die Ego se vlesige gesig. Het hy geskree en het teen die muur. Ek het opgestaan, en as hy was om te kry naby , ek geklap sy ego in die gesig staar weer. Gol-ego is gegooi uit van die pad deur die impak. Toe hy die muur getref, haar vingers klap in sy ego diafragma. Lug storm uit deur die ego van sy longe, en hy weer in duie gestort. Haar ego skop hom in die gesig. Hy was bewusteloos.
  
  
  Dit was duidelik dat geen een in die gang gehoor het van die stryd. Ek het na die diens ingang en gevind dat die deur gesluit is, as wat ek verwag het. Maar ek het nie dink ek kan kry verby die ander beampte se mimmo by die hoofingang . Haar stem opgetel het sy spesiale slot te kies, selfs al is dit was nie seker of dit sal werk met'n groot ou slot. Dit was probeer om vir'n paar minute, voortdurend met die hoop dat die diens personeel sou verskyn nie. Ten slotte, die slot het dit oopgemaak.
  
  
  Agter hom, ek het haar hoor kla as'n sekuriteitsbeampte. Hy het gekom om sy sintuie. Hy draai die handvatsel en die deur oopgemaak. Sonnige Brylev het die kamer binnegekom . Hy stap uit in die klein parkeerterrein agter die gebou en loop na die hoek waar'n taxi wag. Die bestuurder was dut op die wiel. Hy leun oor en skud Ego se skouer.
  
  
  "Ek wil om te gaan na die Hotel Della Lunetta," sê ek.
  
  
  "Mi si live dai piedek," het hy geantwoord het ; as net haar hotel sou net neem'n rit.
  
  
  Sy oorhandig'n prop van lire deur Emu en gaan sit in'n taxi terwyl hy versamel die geld. Toe hy klaar is, het hy gelag.
  
  
  "Nou, vinnig."
  
  
  "Jou, jou, mnr."
  
  
  Hy begin die enjin, verskuif ratte, en ons gery het na die hoofingang, mimmo toeriste en'n sekuriteitswag. Hy opgetel het'n koerant van die bestuurder se sitplek en hou dit in die voorkant van sy gesig soos ons getrek tot by die ingang. As ons verby die mimmo, dit was loer oor die rand op'n KGB-agent, 'n man korter as sy ego kollega. Hy kyk kortliks na die fooie, dan het omgedraai en kyk na die gebou asof hy verwag om te sien sy kollega .
  
  
  Soos ons gery deur St peter's Square aan die rivier, sy sit die koerant en ontspanne. Die dokument is veilig - tot'n paar krimpvarkie. Nou ek het om'n manier te vind om te kry my ego terug voor die koerier het die volgende dag.
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 3
  
  
  
  ;
  
  
  Ek was nie in staat om kontak met die draer tot die volgende dag, maar dit was nie nodig nie. Soos vir die dokument , die Vatikaan museums gesluit was die helfte van'n uur nadat hy links vir die verpakking, en het nie oop tot die volgende oggend. So, na'n ontspannende maaltyd, het hy is verskuif na'n derde hotel in die geval van die KGB kyk na die begin van die tweede. Na middagete, ek het'n klein kroeg, bestel'n cinzano, en het'n stadige ego drink . Dit het by my opgekom dat as Hawke het bekend waar die dokumente was in die saal, hy kon gewees het gelukkig met wat ek gedoen het met hulle, en dat ek het reeds uitgepluis het'n manier om te kry om die dokument terug. Ek het na die apteek en koop'n ekstra-lang paar van die dokter se tweezers. Die volgende oggend het ek sal gaan na die gallery met tweezers onder my baadjie, en as niemand is rond, sal ek doop die tweezers in'n Etruskiese vaas en trek uit die papier. Ek sal vroeg kom so gou as wat die museum open , sodat daar nie baie toeriste.
  
  
  Ek het net gewerk het uit my planne wanneer'n meisie het gekom en gaan sit by my tafel. Ek kyk na haar terwyl ek nog steeds dink oor die Vatikaan. Sy was natuurlik'n hoer: dun, met dun swart hare en te veel make-up. Sy was geklee in'n goedkoop gestreepte trui en'n romp wat skaars bedek haar dye nie. "Hey, Johnny. Jy is'n Amerikaner, is jy nie?
  
  
  "Ja."
  
  
  "In die bui vir'n paar pret te hê, huh?"
  
  
  "Nie vanaand nie."
  
  
  Ek het niks teen die hoere. Net die meeste van die mense rondom hulle lyk emosioneel vermink, en ek wil graag'n vrou om gesond te wees, nie net in die liggaam, maar in gedagte.
  
  
  Sy het daarop aangedring. "Is jy seker, Johnny?"
  
  
  "Ja," sê ek. "Sy vertroue.'
  
  
  "Hey, ek weet wie jy is," sê sy skielik. "Jy is'n Amerikaanse cop."
  
  
  Haar blik op Nah. "Wat maak jy dink dat?"
  
  
  "Natuurlik! Polisie beampte! Kan ek laat haar dit sien?" Werk jy met die Romeinse polisie ?
  
  
  "Ek is nie'n copp," sê ek.
  
  
  Sy het my'n harde glimlag. "Hi, Johnny," het sy gesê, " daar is iemand wat jy wil om te voldoen aan. Hallo, Gina! Favoriska ! Voor ek kon protesteer, roep sy uit na die meisie wat net kom na ons toe en gaan staan huiwerig deur die stoel, kyk my in die gesig. Hierdie een het nie lyk soos'n hoer. En sy was baie mooi.
  
  
  "Si encodi!" die dun meisie sê vir die mooi meisie, klop op die derde stoel. Toe sy leun vorentoe en sê in'n vertroulike toon: "Gina, sy praat goeie engels. Hey hou die Amerikaners. Jy wil om te praat met haar, doen jy nie?"
  
  
  Gina probeer om'n voorwerp aan die maer meisie se uitnodiging, maar uiteindelik toegelaat om haarself te oortuig word om te sit.
  
  
  "Gina se mooi, is sy nie?" sê maer trots.
  
  
  "Wat'n diabolo!" sê Gina, en begin om te kry naby.
  
  
  Lekker om jou te ontmoet, Gina, " sê ek. "My naam is Nick. Asseblief sit met ons."
  
  
  Sy aarsel vir'n oomblik, dan leun terug skaam. Nah het die pragtige kenmerke en lig bruin hare van die noordelike inwoners van Milaan en Vicenza. Nah se hare was lank en dik, met'n ligte strepe. Haar oë is bruin, haar mond is wyd en sensueel, en onder haar toegerus hemp en kort romp, haar figuur was meer as verfynde.
  
  
  "Gina het'n neef in Amerika," het die ander meisie het gesê, ignoreer Gina se verontwaardiging. "Maar sy praat Amerikaanse, beter as hare. Sy sal jou vertel. Toe het sy opgestaan en het, die eerste met'n knipoog na my.
  
  
  "Wat beteken dit?"
  
  
  Gina daarin geslaag om'n glimlag. "Rose hou my voor te stel aan mense. Sy dink ek is eensaam.
  
  
  "En wat is jy?"
  
  
  Sy geskiet het my'n vinnige oogopslag, dan vermy my oë. Almal kry eensaam soms, het hulle nie?
  
  
  "Ja," ek erken, onthou dat dit was beslis in my lyn van werk. "Het jy hier werk, Gina?"
  
  
  Sy is'n kelnerin, 'n gasvrou, as jy wil om haar te roep nie. Maar ek slaap nie met die manne by die werk." Sy het besluit om op die laaste woorde stadig en beslissend. Ek het nie gaan in te veel detail. Jou vriend Rosa dink ek is'n polisieman, maar dit is regtig nie een van my besigheid.
  
  
  "Ek sou nie omgee as dit was jou werk.
  
  
  Ek het haar gevra. "Kan ek jou iets?"
  
  
  Sy kyk my in die oog. "Ek wil graag, Nick," het sy gesê, " maar soos ek gesê het, ek is nie'n haker."
  
  
  Ek glimlag vir haar. [Ek het so gedink. Wat wil jy drink?"
  
  
  Hy beduie na die kelner, en sy bestel'n voorgereg. Ons gesels vir'n rukkie. Hy het vir haar gesê dat hy was'n Amerikaanse amptenaar wat besoek het die ambassade in Rime.
  
  
  "Waar is jy in Amerika?" Gina gevra.
  
  
  "Rondom New York."
  
  
  "Ek het altyd wil om daar te gaan. Niggie Het was in gesprek oor die lewe in New York. Sy hoogs waardes kafeterias en restaurante. Is hulle regtig so goed soos sy sê hulle is?
  
  
  Ek het gewag vir haar vir'n rukkie. "Ag," sê ek, " hulle is goed in hul eie manier. Hoe lank het jy is besig om op hierdie bar, Gina?"
  
  
  "Nie so lank. Ek kan skaars bekostig om die huur." Sy laat sak haar oë. "Ek sal huis toe gaan gou," het sy gesê timidly. "Daar is geen werk hier vandag, en hulle het nie dit nodig het. Jy kan kom vir'n drink met my as jy wil." Hoekom nie, ek het gedink. "Ek wil graag," sê ek.
  
  
  Ek het haar'n taxi en ons het om te Gina se kamer. Dit was'n kamer op die dak van'n ou huis in Via delle Quattro Fontane. Ons begin op die vierde vloer, en as ons uitgeasemde vir die begin van die tweede landing, haar pa leun in en soen haar liggies. Haar lippe was sag, warm en sag is .
  
  
  In die kamer, ons gesels terwyl die drink van wyn. Gina het gepraat oor die tyd toe sy was die eienares van'n kragtige baas van die Roman onderwêreld, 'n sekere Giovanni Farrelli. Hy het begin as'n eenvoudige diefwering en dan het miljoene in real estate bedrog. Volgens haar, het hy behandel haar sleg.
  
  
  "Maar dis in die verlede. Nou is ek bly weg van mense soos Giovanni. Ek staan op my voete en geld te verdien eerlik ."
  
  
  My bloeddruk het by die oë van haar glimlag. Sy staar na my vir'n oomblik, dan het opgestaan en het die lig skakelaar sodat net die heiliges rondom die dormer venster sou betree die kamer . Sy afsny sonder om iets te sê. Haar blonde hare val oor haar skouers, en haar vol borste gesmeek om aangeraak te word. Ek trek haar warm liggaam aan my, en sy gesmelt in my as my hande liggies hardloop oor haar fluweel vel. Haar lippe, skielik warm, gevind myne, en ons monde oopgemaak in wedersydse eksplorasie. Die liggaam was hy speel op was soepel en glad, soos'n sestien-jarige se.
  
  
  "Neem my, Nick," fluister sy in my oor.
  
  
  Ek afsny haar, en sy sien die Luger . "So jy is'n polisieman."
  
  
  "Ek vertel jou die waarheid," sê ek. Ee omhels haar en sy het vergeet oor die geweer.
  
  
  "Die bed," het sy gefluister. "Neem my na die bed."
  
  
  Ek het dit gedoen. As ek gaan lê langs haar, my hande streel haar liggaam tot sy verdeel haar lang, maer dye en hy het sy hand oor die fluweel binne-in.
  
  
  "Va benissime!" het sy geprewel.
  
  
  Hy laat sy hand styg hoër.
  
  
  "Kom," het sy asem.
  
  
  Hy soen haar vol borste, en sy hou haar asem. "Basta," het sy genoem. "Dit is genoeg. Nou is. Ek wil jou nou.'
  
  
  Haar stadig binnegedring nah. Hees skree losgebars het rondom haar keel. Haar liggaam krul met'n passie, en ek is aangespoor deur'n sterk en oorweldigende fisiese begeerte. Ek voel haar nat bene sluit om my, en die klank van haar fluit, snak krete eggo in my ore. Sy krap my hande met haar naels, vou haar arms om my nek en skouers, en trek my af, byna woes te voltooi wat ons wil begin.
  
  
  Dan kom die oomblik wanneer elke gedagte, elke wilskrag, was weg. "Meer, meer, Nick!" het sy snak na asem. My lippe krul in'n grynslag wat reeds die helfte van sardoniese, die helfte van die begrip. Sy omhels my strenger, meer besitlik, en haar heupe begin om te swaai as sy het beheer verloor. Een laaste konvulsiewe bewing, en ons vergader om te besluit wat om te doen nie; sy kreun verwoed, 'n liedjie van verlange, en skynbaar eindelose plesier.
  
  
  
  
  Toe ek wakker word die volgende oggend, was daar'n oomblik van paniek; die eerste flitse van vrees as ek staar na die onbekende omgewing. Langs my, 'n warm liggaam prewel saggies. Hy kyk op en lag toe hy sien Gina se slapende vorm. Haar hare was deurmekaar op die kussing , 'n coppery halo in haar wit onderklere. Baie versigtig, het sy gegly weg van Nah tot haar hand laat val van my bors. Sy roer vir'n oomblik , dan is haar asemhaling het selfs weer, en sy het in'n diep slaap.
  
  
  Stil, sodat dit nie om haar te wakker en laat my vra haar waar ek gaan, ek het uit die bed en het my klere. Ek was verbaas dat ek nie terug te gaan na die hotel en spandeer die hele nag met Gina in my arms. Maar daar was niks van waarde in my hotel kamer, want'n Etruskiese vaas in die Vatikaan Biblioteek nog steeds het'n kosbare dokument wat haar dodelike geheim. Maar nou dat ek het daarin geslaag om te hou die dokument uit die hande van die KGB, ek het dit terug te kry, en so gou as moontlik. Toe hy aangetrek het, het hy vee sy vingers deur sy hare, het'n ander kyk op die bed met sy deurmekaar, klam velle en die gawe van Gina se pragtige jong liggaam, en op pad na die deur.
  
  
  Hy sou nie omgee om haar wakker soos hy het geweet sy sou nie omgee . Maar hy was my ware liefde, en vroue se plesier moet nooit het my terug gehou van'n werk wat nodig is om te voltooi. Sy het Nah een laaste passievol kyk. Sy het nie iets sê; haar borste opgestaan en het met elke asem . Hy het gegly uit die kamer en maak die deur saggies agter hom .
  
  
  Dit was tyd om te sit al die gedagtes van Gina uit my kop. Ek het om te fokus op die ontginning van die dokument, om dit sonder om aandag te trek. As ek per ongeluk gevang probeer om terug te keer die dokument, daar sou wees , om dit sagkens te stel, ernstige komplikasies. Eerste, die ergste ding wat kan gebeur met agente-anders as die dood, natuurlik-is om aan te trek aandag van die publiek. Die moontlikheid van my camouflage wat deur was riskant genoeg, maar as ek ontdek is probeer om te gryp die papier, die dokument sal hersien word en ondersoek deur'n italiaanse polisie beampte wat kon sien die ego. Selfs as ek kan uiteindelik oortuig dat die owerhede dat die dokument behoort aan die AMERIKAANSE regering, die geheim sal ophou om'n geheim so gou as moontlik. Hy was seker dat nie al die italiaanse polisie-offisiere sou wees bereid om te verkoop so'n top-geheime dokument aan iemand met'n groot stuk van die lire in hul hande.
  
  
  En as ons vertel dat die Russe waar die dokument was in die saal, hulle sou probeer het om te kry om dit voor ek gedoen het. Uittreksels van die dokument op die Etruskiese vaas is nou my grootste doel. Alles anders was onbelangrik . Gelukkig, het ek wakker geword vroeg om te wees in die Vatikaan Biblioteek wanneer dit oopgemaak word.
  
  
  Ek was in Piazzale XII, by die ingang van die Vatikaan, toe sien ek'n groot skare vergader in die vierkant in die voorkant van my, St peter's Square. Dit was nie ongewoon nie. Die pous het dikwels verskyn op die balkon van sy paleis te seën die getroue en pelgrims staan in die vierkant. Maar hierdie oggend, het die skare van toeriste en Romeine was groter as gewoonlik.
  
  
  Ek het my pad deur die skare, mompel ek vra om verskoning by elke stap. Hoofde is wat aan die vensters van die Pouslike Paleis, en as haar man genader om die rand van die digte skare, was daar'n geroep, gevolg deur'n vreemde en byna onheilspellende stilte wat verswelg die gehoor. Hy het gaan staan roerloos en kyk as die wit-geklede figuur van Pous Paulus VI duidelik geword.
  
  
  Hy lig sy hande in die seën. Maar hy het net begin om die seën wanneer'n skerp impak split die lug soos donderweer. Ek het eers gedink dit was'n motor uitlaat.
  
  
  Ongelukkig, dit is baie meer ernstig.
  
  
  'n split sekonde later, die gebreekte glas neergestort het op die Pous as die groot gebrandskilderde venster van die ego balkon verpletter met'n crash. Iemand in die skare onder die balkon het begin skree, en die Pous uit die gesig verdwyn as meer glas val in die skare van mense in die vierkant.
  
  
  Die skree was bevestig deur ander as die skare het paniekbevange. Hy kyk in alle rigtings om te sien waar die skoot vandaan kom; die skoot moet gewees het wat gemik is op die Pa en mis hom deur'n paar duim .
  
  
  "Dit is Pappa!" 'n skril italiaanse stem geskree.
  
  
  "Hulle probeer om die dood van die ego! nog'n geskree.
  
  
  Mense hardloop na die ingang van die Vatikaan, en die geraas van die ih paniekbevange stemme het in die lug soos'n kla van jou hartseer en wanhoop. Skerwe van glas is nog steeds val op die vierkant, maar die voorste deel van die skare het na die deure, en het nie val nie onder die stad van die skrapnel.
  
  
  Hy kyk weer op die balkon, en op daardie oomblik het twee figure in die bars sigbaar geword. Hulle buk om te help Papski up. Van waar hy gehou het, het hy kon sien dat dit was blykbaar ongedeerd.
  
  
  Agter my, daar was nog'n brul rondom die skare. Hy kyk oor sy skouer en sien'n lang swart motor bespoediging weg van die vierkant. Was dit net'n toeval, het ek gewonder , of het die motor het iets te doen met wat ek wil net gekyk?
  
  
  Ek weet nie waarom sy skielik kyk in die rigting van die Vatikaan museums en biblioteke, waar sy was geneem. Maar wanneer ek kyk na dit, ek het'n helikopter neerdaal en verdwyn agter'n gebou. Dit is duidelik dat lyk soos'n Amerikaanse militêre helikopter Skyhook.
  
  
  Ek het nie het om te dink oor dit selfs vir'n tweede.
  
  
  As hy sy pad deur die skare, het hy besef dat hy het om te kry om die biblioteek-so gou as moontlik. Hy stoot deur die verskrikte mense en geloop het uit die hoof vierkante aan die colonnaded museum. Wanneer haar pa het die belangrikste binnehof, Stahl Vidny was terug deur die helikopter. Hy het stadig neergedaal openhartige oor die Vatikaan Biblioteek. En dan haar, het ek besef dat iets verkeerd was; verskriklik verkeerd.
  
  
  Hy begin hardloop, want hy het nie'n tweede om te verloor. Haar, voel my dollar stapel dreun, en adrenalien gestyg deur my are soos haar gejaag in die rigting van die ingang van die museum . Vasgevang in die paniek van die digte skare, uniform werknemers byna al hul poste verlaat in die voorkant van die Pontificale biblioteek. Hulle hardloop mimmo my, ih oë gevries met vrees. Ek kyk terug na die balkon waar my Pa het kom uit. Die balkon is verlate; slegs die skerwe van glas bly stil getuies wat ek het net gesien het.
  
  
  Dit is duidelik dat hulle nie geweet het nie oor die saint se toestand nog, sou dit nie juis wees'n woedende, paniekbevange skare. Die wagte was hardloop heen en weer oor die vierkante, asof op soek na voetspore. Maar ek het geweet dat hulle sou dit nie vind nie , en ek is seker daar is meer aan die stryd en die algemene verwarring as wat oppervlakkig.
  
  
  Nou'n tweede glansende swart limousine het gekom in die oog. Haar koes agter die een rondom die pilare by die biblioteek ingang. Die motor skree na'n stilhouplek. Daar was'n kraak van intimidasie, en twee breë skouers, vet mans het uitgespring om die motor en storm in die gebou. Op dieselfde tyd, die broei in die onderkant van die helikopter geopen, en sy was vasgevang in'n reeks van bewegings in die vliegtuig.
  
  
  'n skaduagtige figuur sit agter die wiel van die limousine. Die man se gesig was onmoontlik om te sien as die motor ruk vorentoe en gevlieg verby my. Hy loer en probeer om neer te skryf die lisensie plaat nommer. Maar selfs as die motor gestop, jy wil nog steeds om te het'n X-straal-oog om te sien die nommers. Die rekord was bedek met'n rowwe ondeursigtig swart doek bedek.
  
  
  Wanneer die motor was buite sig, het hy verskuif op. Ek kon nie ingaan in die biblioteek terwyl die motor is in die voorkant van dit, maar nou dat dit was die bespoediging weg, ek hardloop na die ingang van die pouslike monument en kyk binne-in. Sommige werknemers senuweeagtig gepraat oor wat gebeur het.
  
  
  Maar die twee sterk-gebou mans wat net spring uit om die motor was nêrens te sien nie. En niemand rondom die opgewonde ih museum personeel was om te sien. Miskien het hulle nie gesien het nie die mense loop in die biblioteek, maar hulle het haar gesien. As hy genader om die trappe wat lei na die gallery, twee skote klap. Sy het'n baie gesofistikeerde ballistiese kursus by BYL , en ek het geen probleem bepaling dat die skote was wat deur die galerye waar'n top-geheime teken weggesteek het haar.
  
  
  Haar, hardloop die trappe na drie dis, Luger in die hand, vinger op die sneller. Toe ek uiteindelik bereik die eerste vloer, my ergste vermoedens was bevestig. Die uniform dienaar wat besluit het om te bly op sy pos was nie links nie, wat nou lê in'n groot poel van bloed vir die dag. Ek het nie te buig oor hom te sien dat hy dood was.
  
  
  Te laat, hy het die massiewe gekerfde eikehout deure van die gallery die sluiting van die binnekant. Ek het daar, maar nie vinnig genoeg nie. Selfs as dit is wat gebruik word deur Wilhelmina, dit onmoontlik sou wees om te verhoed dat die deure van die toeklap gesluit.
  
  
  Hoor ek die klik van'n sleutel in die slot. Hy het die sneller getrek en die hout rondom die slot split oop. Maar die lummel breek deur middel van die helfte van die dik hout deur. Dan hoor hy nog'n slag en besef dat die dieselfde ding gebeur op die ander kant van die lang gang. Die galery is gesluit vanaf die binnekant met so doeltreffendheid dat dit was duidelik dat die operasie - enigiets wat kan betrek dit - is uitgevoer met behoorlike kwalifikasies en voorbereiding.
  
  
  Ek kyk rond wild om te sien of dit moontlik was om te tik die gallery. Ek hoor gedempte stemme agter my. Ek het nie enige meer kanse met haar. Hy het omgedraai as drie toeriste kom om die hoek. Een van hulle, 'n rooi-gesig gestaar vrou in'n helder rok, loer by die Luger en geskree.
  
  
  Haar huil aangespoor om my tot aksie. Hy hardloop na die ry van die vensters naby die geslote gallery deure. Hy sluit die grendel, het die een rondom die vensters, en leun vorentoe om te kyk uit in die binnehof. Ongeveer dertig meter van die helikopter, 'n metaal mandjie meer as drie meter in deursnee en'n hoogte, verbonde aan'n dik staal kabel, geval het . 'n man was hurk binne-in die mandjie, en ek het opgemerk dat die mandjie is gemaak van die gepantserde staal , dieselfde metaal wat bedek die bodem van die helikopter.
  
  
  Dit was nou duidelik dat dit wat hy het eerste reg geraai is inderdaad waar. Die aanval op die Pous was'n afleiding taktiek aandag af te lei van die werklike misdaad wat tans gepleeg word. Hulle wat agter dit nooit bedoel om die dood van die Pous. Hierdie aanval is uitgevoer om paniek te veroorsaak en die algemene verwarring. Die ware teiken was die versameling van goud en silwer skatte van Gallery Po van die Vatikaan Biblioteek, die gallery waar dat verdoem, onvervangbaar geheime teken weggesteek het haar.
  
  
  Die gille van'n bang toeriste gelok onder die aandag van die ander besoekers aan die museum. Hy kyk terug en beduie vir hulle om te verlaat nie - die manier waarop hy waai by haar gelei tot die alarm van die verward en bang skare. Hy gaan terug na die gallery deur, buk af, en luister aandagtig . Haar, hoor die glas te breek, en vermoed dat die vensters in die gallery was ingebreek, en gou ih kosbare skatte gesteel-geskenke van al die huidige Europese konings, kosbare artefakte oorgedra aan die pouslike van die konings en kerklike vorste . En tussen hulle is'n dokument wat veronderstel was om terug te keer haar-op enige koste.
  
  
  Iewers in die museum, 'n alarm klok lui. Maar niemand in staat was om te sit'n einde te maak aan die mees wrede roof in die geskiedenis van Italië. Ek kon nie help nie, maar bewonder die vindingrykheid van die plan en die doeltreffendheid en professionaliteit in wat die misdaad gepleeg is. Maar die dokument wat ek nodig het, is in'n Etruskiese vaas, onsigbaar agter die dig geslote deure van die gallery.
  
  
  "Bel die onderhoud personeel!" Skree ek dit aan die jong wiskunde-student staan langs my, en ego se wye oë en mond verander as hy gestoot af met die trappe deur die ego.
  
  
  "Ja, meneer," het hy gesê, die kamera ego dans op sy bors as hy sy pad deur die opgewonde toeriste .
  
  
  "Hulle vertel dat die Pouslike Gallery is beroof!" Ego genoem na haar.
  
  
  Miskien was dit die oortuigende klank van my span of die feit dat ek engels gepraat het, maar wat dit ookal was, het die gehoor bedaar. Hy verwys hulle na die veilige leuning van die trap. Selfs die vrou wat reeds geskree toe sy sien my Luger bedaar en gelyk te wees haarself weer.
  
  
  Haar oë het terug tot-Dag. 'n gesplinterde, verskroeide boom bo die kasteel was die pad van my eerste skoot. Een koeël sou genoeg gewees het . Miskien is dit verander met die tweede of selfs derde skoot. Hy het versigtig doel en afgevuur drie skote in'n ry.
  
  
  Almal het gekreun as swaar koeëls tref hulle. Die metaal slot kraak hard, en deur die rook en die skerwe van hout, het sy gesien dat die slot is min of meer gedwing. Wilhelmina weereens bewys haar die moeite werd toe sy geskiet is deur die swaar deur weer. Agter my, 'n ander vrou geskree, en die vreesbevange toeriste hardloop blindelings af met die trappe na die voorportaal.Nou dat hulle nie meer in gevaar, het hy tree terug, lig sy voet, en geskop. Tae Ex Doen, is een van die beste veg tegnieke. Blaas, Sal Cha-Gi -, dag verdeel. Die tweede deur en die metaal slot gevlieg af van die hout raam en kletter op die vloer.
  
  
  Toe die deure swaai oop en haar onmeetbaar het twee goed-gebou mans stap uit om'n swart limousine . Dit het gelyk soos dit gebeur het'n paar uur gelede. Maar nie meer as tien of vyftien minute het verloop sedert die krimpvarkie is saam met hulle toe twee mans - ih kamerade in die helikopter-bars in die museum.
  
  
  Hulle was vulsel een kosbare juweel na die ander in verskeie reeds oorlaaide swaar doek sakke. Die metaal mandjie hy het gesien hang in die voorkant van die gallery oop venster en was verbonde aan die wye klip vensterbank deur twee metaal hakies . Die derde man gelaai die linne sakke in die mandjie. Glas vertoon gevalle was verpletter, en die gepoleerde vloer is bedek met skerwe van glas .
  
  
  So gou As ek het die deur afgebreek en het'n vinnige blik op die toneel, die dief wat die naaste aan my draai en wys'n rewolwer op my. Hy het na twee van sy kamerade, en een van hulle laat val'n linne-sak op die vloer en begin skiet op'n ewekansige.
  
  
  Hy koes agter die doorjamb as die koeëls het deur die lug. Ek het gehoor die geluid van die lei ricocheting rondom my . Die koeëls klap in die kosyn en byna het my getref in die kop en bors. Hy gesweer het onder sy asem en trek terug'n bietjie meer .
  
  
  Nog'n lummel jaag afgelope mimmo se deur deur styl. Hy het gewag'n oomblik, dan steek sy kop om die hoek en afgedank. Die gallery wat min dekking vir die drie mans. Die man wat afgedank is die eerste skote, probeer om te dodge. Maar Wilhelmina was vinniger, en sy was getref deur haar eerste teiken met'n koeël wat getref Ego se linker voorarm.
  
  
  'n gesmoorde kreet ontsnap ego se lippe. Hy geweldig bewoë geword en het teen die verpletter vertoon geval, die rewolwer val oor die ego van die slap en nutteloos vingers. My oë val op die tweede man het net soos hy my geskiet.
  
  
  Hierdie een was nie van plan om op te gee so maklik soos ego op die ander. Hy sleep sy swaar sak na die oop venster, " ek wil om te sit die skat in'n metaal mandjie." Sy Luger die sneller getrek het, ontbreek sy linker bobeen deur'n duim, en Em daarin geslaag om te slaag om die sak aan die derde man, wat was nog steeds staan by die oop venster.
  
  
  Agter hulle was'n glas vertoon geval is by die ander einde van die kamer. Die dag voor, 'n Etruskiese vaas geplaas is langs hierdie vertoning geval. Maar nou dat ek het dit gesien, my mond is droog. Daar was geen vaas.
  
  
  Probleme is groot probleme. As die diewe is nie gestop en die vase is nie teruggekeer het, is die gevolge sal wees onvoorspelbaar. Ek het nie veel te dink oor die situasie, maar ek het in die gallery, te skiet. Hy het die doel op die gewonde man en geskiet die emu'n tweede keer in die regte heup. Hy was uitgeskakel, die verlaat van slegs twee ego's van sy spanmaats.
  
  
  Die man wat sy het gesien hoe klim af in die metaal mandjie klim terug in, en van waar sy staan, sy kon sien die toppe van twee volle linne sakke. Die donker-harige man wat gehelp het om em was gereed om te vertrek. Die galery is feitlik leeg is, gestroop van sy kosbare skatte. Toe die man het teruggeskiet, ek duie gestort op die grond. Koeëls jaag dreigend reg oor my kop. Maar ek het aangehou om te skiet, en die hout en glas verpletter alles rondom my. Ek het gevoel skerwe van glas val op my bene en bors.
  
  
  As sy nie is vermoor deur twee ander mans, as sy het nie gekry het die dokument terug op die Etruskiese vaas, Hawke sou nooit vergewe my, om die minste te sê.
  
  
  "Caita hoed!" het die man by die venster geskree, dring sy metgesel te haastig. Hy het my vasgepen af met sy skote as die gewonde man steier na die venster, die verlaat van'n bloedige spoor op die vloer. 'n oomblik later, het die twee mans is in'n metaal mandjie met hul metgesel .
  
  
  Hy spring op en afgedank is twee keer meer as die mandjie hoogte ingeskiet in die rigting van die gat naeltjie van die helikopter beweeg. Maar wanneer haar man het na die venster en weer geskiet, kyk uit, die mandjie met die mense in dit het reeds verdwyn in die neurie van die motor.
  
  
  Die wapens paneel gebreek terug in plek, en my laaste gaap wip af van die metaal. Haar vervloek as'n paar museum werkers en'n dosyn polisiemanne bars in die binnehof openhartige onder my. Hulle afgevuur op die helikopter, maar dit was tevergeefs.
  
  
  Dit was onmoontlik om die rowers te stop. Ek jaag die venster uit en in die gang, ignoreer die ruïnes agter my - die ruïnes wat tot onlangs die museum se mees waardevolle skatte. 'n paar nuuskierige toeriste wat op soek vir die pret - en hulle het dit - was nog styf teen die bokant van die trappe. Een van hulle, 'n vet man in bermuda kortbroek, het verkyker om sy nek.
  
  
  "Gee my jou verkyker," sê ek.
  
  
  Hy het na my gekyk en snork. "Gaan na die hel.'
  
  
  Dit was onmiddellik daarop gemik is om hom deur'n luger. "Verkyker," herhaal dit. "En opreg nou."
  
  
  Skielik, hy was bang. Hy gee my die verkyker, sy bewende vingers senuweeagtig. Hy weggeruk is tot die verkyker op ego hande, hardloop terug na die venster en daarop gemik om die verkyker op die helikopter.
  
  
  Die valdeur in die vloer was nou heeltemal gesluit, die beskerming van die passasiers en die skatte van die Vatikaan versameling , sowel as die dokument wat ongelukkig verborge hom in'n Etruskiese vaas. Die helikopter begin om af te neem en afwyk van die museum. Dit was beskou deur'n verkyker deur helikopter, maar nen het geen identifikasie simbole te identifiseer die eienaars. Sy het toe gemaak verkyker deur die venster aan die linkerkant van die helikopter en gevang die gesig agter die venster. Dit was'n gesig wat die hare op die agterkant van my nek staan. Amazing, ek het gedink, nog steeds op soek na die profiel van die man wat ek nog gesien het so baie keer voor .
  
  
  Ek was nie mislei deur ons in my oë, ons die toeskouer. Ek het om te glo wat ek gesien het. Dit was'n skedel - agtige gesig, leeg, perkament-soos vel, dik en wasagtige. Die man se oë was bose slang-soos trosse met dun, steenkool-swart leerlinge in'n geel, leeragtige gesig. 'n wye mond met'n dun lippe krul in'n skedel glimlag. Dit was die profiel ek het op soek na: die een kant van haar gesig, wat deel uitmaak van die mees verdorwe en monsteragtige wiskunde groot ek ooit ontmoet het. Ek het gedink ek het ontslae te raak van hom vir ewig die dag het hy gedompel in Niagara Falls.
  
  
  Blykbaar, het hy die val oorleef. Judas was nog gelewe het.
  
  
  Die helikopter het vinnig af, uitgeswaai weer, en verdwyn'n oomblik later.
  
  
  Hy gaan terug na die gallery en kyk in die kamer rond. Slegs'n paar vertoon gevalle onaangeraak gebly, geen twyfel, want ih se inhoud is nie kosbaar genoeg. Dit lyk soos die diewe het presies geweet wat hulle wou voor die breek in die kamer .
  
  
  Hy het haar gevra om weer vir die Etruskiese vaas, hoop desperaat dat dit eenvoudig is verskuif of gebreek . Maar die vaas nie daar was nie, en daar was geen skerwe van glas om aan te dui dat dit vernietig is tydens die rooftog. Egter, hy het geweet dat die vaas het nie'n beduidende mark waarde. Dit was die moeite werd om iets net vir versamelaars. Sergey verlig vir my. Judas, die man wat so lank ingemeng het met die BYL se werk , het'n spesiale belangstelling in antieke italiaanse artefakte. Ek het geen twyfel dat my oë het gesien dat alles korrek is. Judas was nog gelewe het. En hy trek af die mees fantastiese heist van ons tyd . En hy het'n Etruskiese vaas, omdat hy spesifiek opdrag gegee om sy manne te neem om dit te.
  
  
  Haar flinched as hy gedink ego se vreugde by die ontdekking van die verrassing wat verborge is in die vaas. Dit was'n onaangename gedagte.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 4
  
  
  
  
  
  
  
  
  "Ongelooflik!" skree Hawk, pacing verwoed in die voorkant van die mahonie lessenaar in sy tydelike Parys hoofkwartier op Rue de Fleur. Hy het vir my'n suur kyk en stap af in sy tweed pak. Ego se grys hare was deurmekaar, en hy was kou kragtig op'n dun onverligte sigaar wat wip liggies tussen ego se tande.
  
  
  "Ek is jammer," het ek gesê.
  
  
  "Dit sou nie gewees het nie so'n moeilike opdrag, Nick," het hy gesê skerp. "Jy het daardie verdomde dokument in jou hande. En dan... Wel, ek het nog nooit gehoor het so'n vreemde storie as wat jy net vir my gesê.
  
  
  "Ek het nie'n keuse nie. Moet ek dit gedoen het. Dit was net'n dom toeval dat
  
  
  "Weet jy wat ek moet antwoord vir hierdie?" Hawk onderbreek my. "Dit was'n gesamentlike operasie, onthou? Daar is mense op militêre intelligensie. Ek het om dit te rapporteer aan die Pentagon en ... God, het jy enige idee hoe die president sal reageer op hierdie? Wanneer ek hang die telefoon, dan praat met hom, ek sal nie in staat wees om te slaap op my regteroor vir'n hele week."
  
  
  "Kyk," sê ek geïrriteerd, " as jy wil te ontneem my van my opdrag ..."
  
  
  Hawk staar na my vir'n tweede, asof hy wil my gesien het, sit daar vir die eerste keer. Hul ego's verander. Die skok van die slegte weer in die Barentsz-See gelyk het afgeneem. God, Nick, het hy gesê, moet my nie omgee nie. Ek kan nie blameer jy al, ek weet dat. Hoewel baie mense sal probeer om dit te doen. As daar is ten minste'n paar fout, ek sal voortgaan om dit te deel. Jy weet, daar is'n baie van ontevredenheid met die feit dat die president opgedra hierdie posisie te BYL . Ek is seker hulle sal spring op ons nekke .
  
  
  "Ek doen nie weet wat anders wat ek kon gedoen het om haar," sê ek. "Miskien... ek wil graag'n manier om dit te doen in'n ander manier.
  
  
  Rommel. As hierdie roof nie gebeur het nie hierdie baie oggend, sou jy het reeds'n groot held. Om eerlik te wees, dit was nogal slim van jou om weg te steek van die dokument in hierdie vaas .
  
  
  Hy glimlag vaagweg. "Hoe nice van julle om te sê dat. Ek moet erken, ek het so gedink myself."
  
  
  Maar jy verstaan nie, natuurlik, dat dit is nutteloos om iemand te oortuig van hierdie, " het hy gesê wrang. "Ons is in'n krisis totdat ons terugkeer van hierdie dokument. Deur die manier waarop, hoe het jy kry om hierdie museum na die helikopter verdwyn?
  
  
  "Dit was geplaas op die diens ingang, so as om nie gevang te kry deur sekuriteitswagte in die gebou.
  
  
  Maar op die manier is daar, hy was ontmoet deur Odin in'n gang op die eerste vloer, waar'n venster was oop wat net smeek om gebruik te word. Haar gespring byvoorbeeld, vyf voete, 'n stem, en dit is dit.
  
  
  "Hmm," Hawk grom. "Wel, ten minste het jy nie gevang kry. Is jy seker jy sien Judas?"
  
  
  "As dit is vir hom nie, dit moet sy tweeling broer," sê ek. "Die gesig lyk identies. Hawk skud sy kop. Hy het uit'n iso rta sigaar, loop rondom die stoel, en gaan sit af. "Judas is nog lewe ... Ons het dit nie vind Ego se liggaam wanneer hy val in die waterval. So dit is moontlik ."
  
  
  "Ek was te dink oor hierdie kuns diefstal," sê ek. "In styl, dit lyk soos'n aantal van die ander kuns diefstal gepleeg in Italië oor die afgelope paar jaar. Ek wonder of Judas was die meesterbrein agter al hierdie rooftogte.
  
  
  "Ek dink," Hawk geantwoord, " dat as hierdie reeks van diefstalle is Judas se doen, sal ek seker daar is ander motiewe as finansiële gewin. "Miskien. Maar nou, ek is meer bekommerd oor die dokument as Judas " groot planne. Hy sal beslis'n ego in hierdie vaas, en die minste wat hy sal doen is verkoop dit aan die Russe of die Chinese al oor die hele wêreld vir sy haat van die Weste.
  
  
  Hawk lyk baie klein en baie moeg in die leer stoel agter die lessenaar. Dit pla my dat ek daarmee my ego met hierdie bekommernisse.
  
  
  "As ander kopie hierdie slagdoppie, Nick," het hy saggies gesê, " ons kon word in'n ernstige moeilikheid. Ek gaan nie in besonderhede wanneer ek aan jou gegee het hierdie opdrag, want jy het nie nodig om sulke inligting te kry die werk gedoen, maar ek glo jy moet nou weet wat ons verloor het indien die inligting eindig in die hande van die potensiële vyande.'
  
  
  "Met hierdie ding, Nick, jy kan skep kern wapens op'n baie klein skaal. Mortiere en howitzers kan gelaai word met'n klein kernplofkoppe, net soos tenk gewere. Een skoot op'n tenk kanon kan die dood van honderde mense."
  
  
  "En daar is geen onderhandelinge op taktiese wapens," het ek gesê.
  
  
  Ek glo nie dat ons sou gebruik van sulke wapens selfs as ons ontwerp en vervaardig hulle. Maar die Russe kan nie lê hierdie beperking op hulself. "Kernwapens sou ideaal wees vir klein-skaal krygers wat nie stop by ih grense." Haar, hy het sy kop geskud. "Ek hoop jy is verkeerd oor Judas. Ons kan doen sonder dat dit en die verwante komplikasies. Ek sal nooit vergeet die operasie het hy gedoen het'n paar jaar gelede, toe hy bedoel om te laat sy eie nadat hy in Amerika-periodieke kragonderbrekings, swart mis, vuil water, bloed-rooi riviere en mere ."
  
  
  "In die dell self," Hawk gesê, " maar alles wat ons is geïnteresseerd in die reg nou is om hierdie dokument van Judas, of wie dit is in hierdie helikopter. Die polisie in Rime blyk te wees aan jou kant, maar ek sou nie te veel verwag van hulle. Moenie gaan na hulle nie, tensy jy vind dat hulle het duidelike instruksies."
  
  
  "Wat van Interpol in Rime? Ek ken'n paar mense daar, en hulle sal waarskynlik word die saak ondersoek."
  
  
  "Ek sal saam met hulle. Van die kursus, kan hulle nie presies weet wat jy doen."
  
  
  "Ek verstaan haar.'
  
  
  "Het jy'n kans om te sien die Vatikaan Biblioteek gallery voordat jy het om te lewer so vinnig?"
  
  
  "Ek het'n vinnige blik rondom."
  
  
  "Wel, ek dink ons moet neem'n goeie blik op hierdie situasie daar," Hawk gesê, om die sigaar terug in sy tande en byt dit.
  
  
  "Maar hoe doen ons dit? Daar sal dubbel sekuriteit totdat die polisie-ondersoek is verby.
  
  
  Miskien is dit sal pas jy as jou vriend in Interpol, Hawke bespiegel. Maar ons sal nie reken op dit. Ek dink dit is beter om te gaan reguit na die top vind."
  
  
  "Wat Rym?"
  
  
  "Nee," Hawk lag. "Pa."
  
  
  Hy leun vorentoe in sy stoel. "Praat met Pa?'
  
  
  "Hoekom nie?"
  
  
  "God, ek sou nie weet wat om te doen. Ek bedoel, jy het'n protokol en alles. Iemand anders kan nie dit doen ? Hy haat die vergadering van prominente politici, en wat Hawke het voorgestel was totaal onaanvaarbaar .
  
  
  "Nick, jy moet toestemming om te soek op die misdaadtoneel. So is jy die soort van man wat kan praat aan die Pous. Ek glo jy sal vind Paulus VI'n sjarmante man ."
  
  
  "Maar sal hy aanvaar my?"
  
  
  "As die president genoem emu, dan ja. As ons gehad het om weer te probeer om te kry om die Zhukov dokument terug, die Pous kan weier nie, want hy sou inmeng in'n saak tussen die twee wêreld magte. Maar aangesien dit is duidelik dat ons staat geheim is per ongeluk deur misdadigers gesteel, ek glo dat die Pous sal bly wees om ons te help, in enige moontlike manier. En as hy sê jy kan kyk om die biblioteek, die polisie sal nie in staat wees om te stop."
  
  
  Haar sug. ""Goed. Wanneer sal ek terug te keer na Rome?
  
  
  "Vanaand," Hawk gesê. "Dit is, as dit nie inmeng met jou planne vir vanaand." Die laaste opmerking klink sarkasties.
  
  
  Hy het gesê met'n reguit gesig, " Wel, daardie klein vlugkelner van die vliegtuig. Nah het vier en twintig uur af tot die volgende wedren, en hy het gesê hey ... "
  
  
  "Dit is genoeg, Nick," Hawk gesê grimmig.
  
  
  Hy glimlag en staan op. "Ek sal julle op hoogte hou."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 5
  
  
  
  
  
  
  
  
  Die warm weer in Rime was oor; dit was bewolk en reënerig. Die Colosseum het diep poele wat weerspieël die antieke argitektoniese prag. Die keistene van die stegies is weggespoel, en toeriste loop rond met veelkleurige voertuie drup met water.
  
  
  Die koerante was vol van die verslae van'n Vatikaan roof. Maar dit was verbasend hoe min mense lyk om te weet wat gebeur het op die dell self. In sommige stories, dit is berig dat valskermsoldate geland het om die vliegtuig in die binnehof van die museum. Ander ooggetuies was seker dat die roofdiere was die dra van maskers. Een koerant het berig dat daar was'n dosyn mense in die gebou, almal van hulle is gewapen met masjiengewere en dreig toeriste met die dood. Nog'n koerant berig dat'n gemaskerde vreemdeling uit die niet verskyn het en gered die lewens van diegene wat bedreig word deur misdadigers. Hierdie gemaskerde vreemdeling na bewering het'n duitse vuurwapen en het óf Slawiese of hebreeus.
  
  
  Ek het net gehoop die polisie sou beter wees ingelig. Geen wonder dat die gerugte en bespiegelinge was so wydverspreid na so'n sensasionele misdaad, maar ek het nog nooit gesien hoe die pers so deurmekaar. Hy het nie lees ons van'n enkele artikel wat beskryf wat presies gebeur het dat sonnige oggend.
  
  
  Die beste ding wat ek kon doen was om kontak my vriend Antonio Benedetto by Interpol hoofkwartier in Rime . Antonio was'n jong, mooi inspekteur wat twee keer het my gehelp om te gaan deur middel van die Interpol lêers. Ek het gedink ek kon reken op hom weer. Ek het'n goeie blik op die gesig van die man wat sy geskiet in die gallery, en ek wou om te bestudeer die foto's van die misdadigers. Ek het geweet ek kan vertrou Tony te hou my identiteit aan homself en nie vrae te vra.
  
  
  Haar, hom genader het laat in die oggend. Ego se stem was warm en vriendelik.
  
  
  "Nick," het hy gesê met'n slag, " wat'n verrassing om te hoor weer van jou, vriend. Wat doen jy in Rime? Is jy die meesterbrein agter'n massiewe Vatikaan heist? Ego se lag is aansteeklik.
  
  
  "Dit is nie my werk," het ek gesê. "Ek het net gaan met die regte geld. Blikkies. Kassiere en so aan.
  
  
  Hy het weer gelag. "Maar hierdie geval het'n baie van die verbeelding, amigo."
  
  
  "Ja," sê ek. "Om eerlik te wees, ek was soort van die wat betrokke is."
  
  
  "Vier keer ?"
  
  
  Ek het nie gaan in te veel detail. "Tony, ek wil graag om te sien'n paar foto's van haar elke jaar. Kan jy reël dat?"
  
  
  "Van die kursus. Verdienste vandag is nie. Nog beter, sal ons middagete. Ek weet van'n lekker aand nie ver van hier.
  
  
  "Ek kan nie doen dit vandag. Ek het'n afspraak.
  
  
  Ouch. Wel, ek hoop sy is'n mooi vrou."
  
  
  Ek het gesê, " Nee. "Met My Pa."
  
  
  "Onmoontlik ! Antonio gesê.
  
  
  "Dis reg. Die Heilige Vader sien my by twee uur in die middag ."
  
  
  'Genade!" sê hy saggies. "Jy het meer invloed as haar, het ek gedink, amigo."
  
  
  "Met'n paar hulp van Washington," sê ek. "Ek sal jou vertel oor dit later. Kan ek kom na jou kantoor in die oggend?'
  
  
  "Benissimo," Antonio gesê. "Jy het altyd lyk om te draai my op, Nick."
  
  
  Op dieselfde dag, het hy teruggekeer na die Vatikaan. Die gebied rondom die museum is afgesper en die polisie was oral sigbaar. Dit sou onmoontlik wees om terug te keer na die gallery sonder die toestemming van die owerhede . Jy kan net so goed probeer om te breek in Fort Knox.
  
  
  Pa se veiligheid is nou baie beter as wat dit lyk op die eerste. Die skuldiges was verskrik deur die skoot afgevuur op hom op die dag van die roof, en niemand kon benadering hom sonder indrukwekkende dokumente, en dan'n deeglike ondersoek.
  
  
  Die eerste lyn van verdediging bestaan van verskeie polisiebeamptes rondom die ingang van die vleuel waar die pouslike koshuise en kantore is geleë. Hulle was goed-opgeleide ouens, en dit het hulle'n rukkie om my te toets.
  
  
  Natuurlik, hy het al sy wapens - en veral Wilhelmina se - by die hotel. Toe kon hulle niks verdag vind, hulle gee my oor aan'n plainclothes polisieman, wat gee my oor aan die Vatikaan Wag.
  
  
  Ten slotte, ek was vergesel na die pouslike kamers. Die kamers was ryk in die geskiedenis van die Westerse beskawing. Die baan mure is versier met fresco's, die plafonne was mosaïek, talle mure en vervaag tapisserieë. Nog nen was asketiese, byna asketiese. Die gevoel wat ek gekry het toe ek kyk rondom haar was'n gevoel van die plegtigheid, 'n volledige gebrek van onstandvastigheid.
  
  
  Ek was getoon dat'n sitplek in'n groot wagkamer, en terwyl ek wag vir haar, ek het gedink oor haar toerusting om al die hoofde van die staat en die hooggeplaastes wat sit in die dieselfde kamer. En nou is dit Nick Carter se beurt, Killmaster N3 BYL. Ek het nie geweet of die vergelyking het my laat lag of my hartseer.
  
  
  Dit was ten minste die helfte van'n uur, en ek was besig om te kry'n bietjie senuweeagtig wanneer die deur oopgemaak. 'n lang, onderskei-soek man in'n vurige rooi kardinaal se uitrusting in die ontvangs area.
  
  
  "Jou Eminence," het ek gesê, om op te vinnig.
  
  
  Hy het na my gekom, sy gesig uitdrukkingloos. "Ek neem aan jy is Mnr Carter?" "Wat is dit?" vra hy saggies.
  
  
  "Ja."
  
  
  "Haar Kardinaal Pei. Jou Ego Heiligheid kan ontvang jy nou. Jy kan my volg." Hy wys na die kamer wat hy het net aangegaan.
  
  
  Hy het gevolg, die aanhoor van die klank van sy eie voetstappe. As hy gesluit die deur agter ons, het hy knik vir die ander twee kardinale, vermoedelik die eer wag. Ih die vernou, maar nie kwaad oë het my vertel dat my elke beweging word dopgehou versigtig, indien nie geëvalueer nie.
  
  
  Aan die einde van die saal was twee bruin-robed monnike. 'n totaal van vyf mans kyk na my as ek stadig laat sak my kop, want ek het nie geweet wat anders om te doen. Pous Paulus sit openlik in die voorkant van my, omring deur twee monnike. Hy was geklee in'n wit kiel en cap, en op sy bors was'n groot goue kruis.
  
  
  Kardinaal Pei het nie sê enigiets. Die subtiele verandering in hul uitdrukkings het my'n skerp stap vorentoe. "Jou Heiligheid," het ek gesê, die verlaging van my kop weer, nie seker of te buig of nie. 'n glimlag oor Pa se saamgeperste lippe. Miskien het hy het gesien hoe ek ongemaklik voel . Miskien het hy gevoel die onsekerheid wat ek gedink het was nou weerspieël in my. In elk geval, ek was baie gerusgestel deur sy glimlag. "Mnr Carter,"het hy gesê in perfekte engels," asseblief sit." Hy beduie na die stoel langs hom, en die ego pous ring blink kortliks in die lig.
  
  
  Haar sel, pynlik bewus daarvan dat die geloofwaardigheid van my regering, nie te praat van Hawk-en BYL, is nou op die spel. Maar Pa se neerbuigende houding was aansteeklik, en dit was nie lank voor ek myself begin om te ontspan.
  
  
  Kardinaal Pei het'n posisie om die Pous se reg. "Dit is'n jong man gestuur deur die President van die Verenigde State van amerika, Jou Heiligheid," die Kardinale het gesê.
  
  
  "Ja, haar, ek onthou wat dit gehoor het, was versoek."
  
  
  Pous Paulus VI na my gedraai, en my oë vertroebel vir'n oomblik. "Dit blyk dat jou regering het betrokke in'n onlangse - en baie jammer, baie jammer-diefstal."
  
  
  "Ja, Jou Heiligheid," sê ek. "'n baie belangrike dokument is gesteel, saam met die pouslike geskenke. Die beskerming van die ego uit ... er ... Teen die vyand elemente, haar het die vryheid van die wegsteek van die ego in een deur sal voldoen aan jou mooi Etruskiese vase. Sommige elemente vergesel my na die museum; mense wat gekom het om die dokument te neem van my af ."
  
  
  Ek het geweet dat ek was op glibberige grond, in die gebied van die internasionale diplomasie. Daarom, hy het sy woorde so noukeurig as moontlik. Wanneer Pa knik, asof stem met my, hy was bly dat ten spyte van die dubbelsinnigheid van my kort verduideliking, hare was duidelik.
  
  
  "Jou president," het hy gesê, " het gesê dat dit een ... hierdie dokument, soos jy noem die ego, is uiters belangrik."
  
  
  "In die dell self, Jou Heiligheid. Dit is hoekom ons is so gretig om te verken die gallery en miskien vra'n paar vrae aan die museum personeel. Ons verstaan dat die polisie is besig met'n deeglike ondersoek. Maar as gevolg van die belangrikheid van hierdie dokument om my Regering, ons het dit nodig gevind om uit te voer ons eie ... er ... versigtig ondersoek ." Kardinaal Pei knik, kyk eerste na die Pous en dan weer terug by my. Ek beweeg op.
  
  
  "Byvoorbeeld, ons nodig het om te kyk of'n vaas is een van die gesteelde items. Natuurlik, daar is'n moontlikheid dat dit oorgedra word na die Etruskiese museum na die biblioteek het dit."
  
  
  "Ek dink nie so nie," sê die kardinaal.
  
  
  "Reg in die dell," Pa bevestig. "Ek glo die inventaris is voltooi, Mnr Carter. Ek het net kyk na haar vlugtig, maar ek kan nie onthou haar met'n Etruskiese vaas met haar. Natuurlik, die meeste van die gesteelde items is verwyder uit die winkel vensters." Hy gaan staan en kyk oor die kamer van my op die teenoorgestelde muur. Tyd was om te slaag stadig, maar hy het nie sê enigiets aan haar. Ten slotte, hy kyk terug na my . "Uitstekend, Mnr Carter," het hy gesê. "Jy is toegelaat om te spandeer die res van die dag in die gallery en ander gebiede van die biblioteek. Ek het ook toelaat dat jy'n versoek te maak - dat is, sonder die verskaffing van bykomende inligting, maar ek waarskynlik nie nodig om jou te vertel - op die Etruskiese Museum."
  
  
  "Dit is baie vriendelik van jou, Jou Heiligheid."
  
  
  Hy het aan Kardinaal Pei. "Voor te berei'n brief, sodat ego kan teken dit. Mnr Carter moet nie enige onnodige probleme met ons polisie.
  
  
  "Jou Heiligheid," die Kardinale het gesê, knik weer.
  
  
  "Maak seker dit gebeur onmiddellik." Pa draai terug na my. "Ons persoonlik wil jy om uit te vind hierdie dokument, Mnr Carter."
  
  
  "Baie dankie, Jou Heiligheid," ek het gesê, staan op en neem'n paar stappe terug. Sy het gebuig en het deur middel van die kamers, gevolg deur Shell Kardinaal Pei.
  
  
  Twintig minute later, hy het'n nota met die Pous se handtekening en seël. Ek was oorweldig deur aktiewe ontspanning verligting. My gehoor met Pous Paulus VI het goed gegaan, maar dit was die mees senutergende deel van my sending.
  
  
  
  
  Haar eerste na die Etruskiese Museum. Die hele gebied was tydelik gesluit. Ons het nie ons besoekers, ons toeriste, so ek het nie enige probleme in die verkryging van inligting. Soos die ander Vatikaan museums, hierdie een lyk meer soos'n paleis as enigiets anders. Dit was gesaai met waardevolle items en artefakte van die Etruskiese era. Hy onthou dat die meeste van die items is gevind naby Etrurië tydens die opgrawings van Pous Gregory XVI. Ek het geen idee gehad dat daar so baie vase, bottels, bakke en ander skatte in die museum. Ongelukkig het die hoop dat ek in staat sou wees om te erken die vaas was nutteloos. Maar met die hulp van'n paar mense rondom die museum, ih het'n uitgebreide argief van haar en ontdek dat die vaas is gegee aan die Vatikaan byna twee jaar vroeër, en dat daar is geen rekord van haar terugkeer.
  
  
  Later daardie dag, haar gepraat het, het'n paar gallery werknemers, wat bevestig dat die vaas, so ver as wat hulle geweet het, was in die gallery op die oggend van die roof. Dit het my met die gevolgtrekking wat ek was reeds erg: die roofdiere geneem het om haar.
  
  
  Haar spandeer deel van die dag by die gallery, dan'n deeglike polisie gaan. Die jong plainclothes polisieman kyk agterdogtig na Pa se kennis.
  
  
  "Wat moet nagegaan word, signor."
  
  
  "Dan doen dit vinnig," sê ek. "Ek het net tyd om te kyk rond vandag."
  
  
  "Daar is'n sekere prosedure
  
  
  "Kyk," sê ek. "Pa het self vir my gesê dat ek sou nie enige probleme met hierdie kennis. Moet ek haar vertel dat jy glo dit nie?
  
  
  Die jong man kyk na my vir'n oomblik. Dan kyk hy op die noot weer. "Maklik," het hy gesê. Hy het in die gallery en oorhandig die nota aan die tweede plainclothes beampte. Die man lees dit. Dan sal hulle na my gekyk en gesê iets rustig aan elke ander in italiaans. Die man wat staan op die dag omgedraai, wys op my, en dan het beslissend aan die ander speurder. Die rumatiek was kalm en vergesel deur'n toevallige golf van die hand. Die jong man oorhandig die kennis terug na my. "My baas sê jy kan gaan na die gallery," het hy gesê grimmig .
  
  
  "G," het ek gesê, en het die nota.
  
  
  Ek gaan toe in en kyk rond. Insluitend die jong man, daar was drie polisiemanne. Hulle praat rustig aan mekaar. Die lang saal lyk anders as die eerste keer ego het dit gesien. Die vensters was gesluit, want dit reën; dit was somber. Die stukkende deksels van die glas vertoon gevalle is verwyder en ondersoek vir vingerafdrukke. Hy was seker dat as die diewe verlaat het enige fisiese bewyse, die polisie sou reeds geneem ih. Maar sou daar niks gewees het betekenisvolle het rondom wat ek gesien het daardie oggend het as dit nie was vir die vinger afdrukke ...
  
  
  Hy kyk by die deur. Dit sou onmoontlik wees om te identifiseer individuele drukstukke van skoene onder die baie wat beskikbaar was indien hulle nie was geleë aan die venster raam of in ander spesifieke plekke waar slegs diewe teenwoordig was.
  
  
  Hy het gevra vir die Etruskiese vaas weer, selfs al het hy was seker dit was nie in die hoofsaal . Sy was gevra deur die polisie as die vaas of fragmente van die vaas is wat gebruik word as bewyse. Hy het gesê dit was nie.
  
  
  Ek het terug aan die gang te kry, probeer om te onthou wat ek het gesien hoe kom die trappe daardie oggend: die dood dienaar en die deure wat net toegeslaan. Dan draai hy om en gaan terug na die gallery. Dan het hy stap oor na waar die liggaam was en gesien het dat nen nog bloedvlekke op haar. Die deure is nou wyd oop, en wanneer haar pa loer deur middel van die reg-hand deur, het hy gesien dat die gebreekte slot het nie herstel is nie. Die polisie was waarskynlik nuuskierig oor die 9mm koeël hulle getrek uit rondom die boom. Hy kyk af na die grond en het iets anders. Die deur was gedruk teen die kreun deur'n metaal haak op die vloer, wat is opgeneem in die ogies aan die onderkant van die deur. Dit was interessant. Dit beteken dat om te sluit op die dag, die diewe het om op te staan buite die deure na die vrylating van die hake . Hy leun af en kyk na die vloer. 'n dun laag van die stof buite die deur het'n duidelike indruk van die onlangse skoene .
  
  
  Heel waarskynlik, die druk is gemaak deur die persoon wat vermoor die sekuriteitswag en die deur gesluit op hierdie kant van die gallery . Ek het gedink dit was'n crepe uitsluitlike met'n eerder ongewoon geruite patroon. Die druk verhuis om haar, haak die deur haak, en gestoot die deur oop te laat meer lig . 'n miniatuur kamera met ultra-sensitiewe swart-en-wit film trek dit uit sy sak. Ek het drie foto's van die skoen druk en sit die kamera terug in'n minuut. En toe hy regop weer, hy het'n knop van gedroogde wit modder langs die druk. Heel waarskynlik, dit val af van die skoen in wat die druk was gemaak. Hy het'n sakdoek uit sy sak, het'n stuk van die klei, en draai dit in die sakdoek so gou as wat die jong speurder teruggekeer. As hy gekyk het, het hy stoot die deur weer oop en vasgemaak die haak.
  
  
  "Is daar iets verkeerd, mnr?" het hy gevra. Sy ego toon voorgestel dat hy my geneem vir'n indringer.
  
  
  Ek was nie van plan om hom te vertel iets oor nadat dit aan die lig gebring. Indien moontlik, moet sy gevra word om te vind Judas voor die polisie doen. Die polisie mag het verskillende idees oor eienaarskap, die dokument, en'n internasionale intrige kan begin voordat dit terug na ego - en net na die italiaanse militêre owerhede het noukeurig bestudeer ego.
  
  
  "Ek het net gesien het die bloedvlekke op die vloer," het ek gelieg. "Verskriklike toestand."
  
  
  "Ja, dit is verskriklik," het hy gesê paaiend.
  
  
  "Dankie vir jou samewerking," sê ek, draai om te verlaat.
  
  
  Hy het my gestop. "Vertel my, Mnr, is jy op Interpol of miskien op die world press?"
  
  
  "Ons moet, moet ons iets anders," sê ek. "Haar professionele besoeker aan die museum. Ek gaan na museums regoor die buite swembad, en dan beskryf en katalogus van die inhoud van verskeie publikasies. So ver, meer as tien duisend mense besoek dit. Ek kon nie wag vir die gallery oop te maak, want ek het nog vyftig-drie museums in sewe ander Europese stede op die ronde-trip sondae. Ek het om nou te gaan, want ek het'n paar museums te besoek hier in Rime vandag."
  
  
  "Natuurlik," het hy gesê.
  
  
  Wanneer ek links, die jong man het na my gekyk in die verrassing, wonder of hy mislei is.
  
  
  
  
  Die Interpol die kantoor was geleë op 23 Via Filippo Turati, in'n onopvallende gebou. Die weer het opgeklaar, en daar was'n helder lente in die lug in die lug. Dit sou'n groot oggend om te neem'n loop rondom Rome en ervaar die atmosfeer-gaan na die Tivoli-Tuine, die Bad van Caracalla of die beroemde Villa Adriana. Maar daar is nog werk wat gedoen moet word, en dat die werk was die wag agter die goor fasade van Interpol hoofkwartier.
  
  
  Sy was gevind deur haar vriend Tony Benedetto in die Ego se klein tweede verdieping kantoor. Die dowwe mure en meubels van die kantoor was verlig deur die sonlig stroom in deur die oop venster en Tony se groot glimlag .
  
  
  "Nick, my ander een!" het hy begroet my en loop rondom sy stoel om te gee my'n drukkie.
  
  
  "Goeie dag, per pediatra," het hy het vir haar gesê met'n laggie.
  
  
  Tony was amper my hoogte, met die dik, donker hare en helder oë. Ons het mekaar gehelp voor en het'n baie pret saam. Tony graag'n bietjie pret te hê.
  
  
  Ons speel hierdie spel. Het hy getrek uit'n pak van Lucky Strike en aangebied Tony'n sigaret.
  
  
  "Ag! Nou onthou ek hoekom ek jou so baie, Bambino. Want jy het'n goeie Amerikaanse sigarette.
  
  
  Hy steek dit aan, en ons sit in stilte vir'n rukkie, rook in stilte. "So jy is die kontroleerder nou?" het hy uiteindelik vir haar gesê het.
  
  
  Hy haal sy skouers op. "As jy bly in die organisasie lank genoeg is, sal jy uiteindelik die baas, of jy daarvan hou of nie." Hy glimlag na my met sy tandepasta.
  
  
  "Miskien moet ek laat op BYL voor die baas bedank," het ek gesê. "Ek dink nie ek kan hanteer kantoor werk."
  
  
  "Ek ook," Tony gesê. "Gelukkig is my klein bevordering laat my om te werk in die buitelug." Die donker bruin oë is nou ernstig. "Ek het'n geval van'n rooftog by die Vatikaan, Nick. Hoe is jy betrokke is in dit?
  
  
  Dit was opgesom deur wat gebeur het tot dusver deur die krimpvarkie. Hy vertel Emu oor die dokument, maar nie wat dit vervat. Hy het geluister grimmig. Ek wil graag om te sien jou polisie foto's, het ek besluit. "Ek het'n goeie blik op die persoon wat ek beseer."
  
  
  "Ons sal kyk ih saam, Nick," het hy gesê. "Ek het'n man na die Vatikaan, maar hy het dit nie vind nie. Is dit moontlik dat ons saam kan werk oor hierdie kwessie? "
  
  
  "Miskien," het ek gesê. "Maar nie amptelik. Ek verkies dat Interpol nie weet wat die rede vir my teenwoordigheid."
  
  
  Hy knik.
  
  
  "En nog een ding," het ek bygevoeg. "As ons kon vind die dokument, dit is myne. Jy kan nie eens praat van die bestaan van'n ego om jou meerderes."
  
  
  Tony het gedink oor dit. "Alles reg, Nick," het hy gesê. "Ons is geïnteresseerd in om die Vatikaan se skatte terug, ons het nie nodig om te grawe in die staat geheime van die Amerikas." Die glimlag stadig terug na haar gesig. "Ek het'n gevoel wat jy het'n voorsprong."
  
  
  Sy is geneem uit haar sak deur'n miniatuur kamera. Dit was'n Minolta met'n baie vinnige sluiter, en hy gebruik superpanchromatic film in dit. "Ek dink dit sal rente wat jy," sê ek. "Hoe vinnig kan dit gemanifesteer word ?"
  
  
  "Ons het'n klein donker kamer," Tony geantwoord. "En'n professionele. Ons sal in staat wees om in te zoem om die middag."
  
  
  "Groot," het ek gesê. Hy het die sakdoek en ontvou dit. "En dan het sy wil om te weet waar daardie knop van klei vandaan kom." Kan jy uit te vind?
  
  
  "Dit gaan'n bietjie harder, amiko," het hy leun vorentoe en ondersoek die knop van klei. "Ek gee my ego aan ons chemikus. Enigiets anders?"
  
  
  "Nie op die oomblik nie. Kom ons neem'n vinnige blik op jou foto-albums ."
  
  
  Ons spandeer meer as'n uur op soek na die polisie foto's in'n groot grys kamer gevul met die indiening van kabinette, tafels, en vroulik klerke. Wanneer ons klaar is, sy het nie erken'n enkele gesig in die hele foto argief dat sy geweet het.
  
  
  "Ek was seker dat hierdie man sal daar wees," sê ek. "As die persoon wat jy gesien het, was Judas," Tony het gesê, klap die nuutste album,"het hy moet baie versigtig wees oor die keuse van sy mense."
  
  
  'Presies. Maar die roof is gepleeg deur'n ware professionele, en gewoonlik mense van hierdie vlak het'n kriminele rekord ."
  
  
  Tony sit'n hand op my skouer. "Ons het foto's en'n stuk van die klei," het hy gesê. "Kom op. Ons sal'n goeie middagete, sprinkel'n bietjie fyn wyn op die middag, en dan terug te gaan na die dag se werk verfris.
  
  
  Hy glimlag en knik. Een ding wat ek altyd graag oor Tony. Die ego en sorgelose houding eg is, maar ek het geweet dat agter die nalatigheid lê die intelligensie en geslepe van'n toegewyde polisie beampte.
  
  
  "Jy is reg," sê ek. "Ons kan dit nie doen enigiets hier totdat die foto's is gereed."
  
  
  Ons het na die Mediterraneo Kafee en die spel gespeel op die terras. Dit was warmer nou dat die wolke het skoongemaak, maar die wind was nog sterk. Op Tony se aanbeveling, ons beveel gebraaide vis. Die hoofgereg was voorafgegaan deur die spaghetti en dan wit kaas. Ons ligte wit wyn was heerlik. Ons gesels oor die ou dae, en Tony ontken dat die berigte in die media oor'n meisie ons het albei geweet. Ons het baie gelag, en vir'n rukkie, die druk van die afgelope sondag verlig, en sy was in staat om te ontspan.
  
  
  Meer as'n uur later, het ons teruggekeer na die Interpol die kantoor. Die foto's is ontwikkel en vergroot tot 18x24. Tony het die ihs uit die gids en oorhandig dit aan my sonder om te kyk na hulle.
  
  
  "Hulle het'n goeie werk," het ek gesê. "Kyk na hierdie."
  
  
  Hy ondersoek die eerste foto. "Ja," het hy gesê, " dit is'n foto, duidelik sigbaar. Ek dink nie ek het ooit gesien iets soos dit, Nick. Baie ongewone.'
  
  
  "Ek stem saam, en dit is goed vir ons."
  
  
  "In die besonder. Ek sal meer drukstukke en kies die tipe van die skoen ."
  
  
  Ons het in die donker kamer, en die laboratorium-assistent onmiddellik belowe om meer kopieë van die beste foto's. Dan Tony het'n lys van die skoen winkels in die stad, en die hare het, het'n paar selfoon oproepe om te kyk na die skoen vervaardigers. Daar was'n dosyn ihs oor die hele Italië.
  
  
  Terwyl Tony het beveel dat'n paar manne om te besoek skoen winkels, het hy teruggekeer na die hotel om die kode van'n verslag vir die Smous. Ek het om te sit die ego in'n "posbus" waar die ego koerier sou tel dit op en stuur dit aan die Hakskeen. BYL het nie die gebruik van'n selfoon, selfs met'n spraak converter te hê, behalwe wanneer'n dringende boodskap het om gered te word. Ek het my verslag en stuur dit aan Ego se posbus.
  
  
  Toe ek terug na my kamer, ek het gevind dat Tony te vra om my te bel em.
  
  
  "Ons het gevind dat'n vervaardiger," het hy gesê. "Dit is'n web-maatskappy in die land wat betrokke is in die vervaardiging van so'n ontwerp. Ons is tans besig met die opstel van'n lys van kleinhandelaars wat gebaseer is op die vervaardiger se grootboeke."
  
  
  "Alles reg," sê ek. "Ek sal daar wees voor jy klaar is. My komplimente vir jou doeltreffendheid ."
  
  
  -
  
  
  Toe het sy teruggekeer na Tony Lekke, teen die aand het sy geleer dat die skoen fabriek in die saal in Milaan was genoem die Nuwe italiaanse Samelewing. Die verteenwoordiger in Rime ontvang slegs klein hoeveelhede van die skoene van die fabrieke, en verkoop ih tot slegs twee winkels in die stad. Die odin om hierdie winkels is bankrot oor'n jaar gelede. As gevolg hiervan, was daar net een winkel op die buitewyke van die stad .
  
  
  Op ondersoek, het ons gevind dat die eienaar van die winkel was'n sekere Luigi Farnese.
  
  
  "Nou sal ons vind die ego," sê ek. "Dit is, as ons man gekoop het ballet pantoffels in Rime."
  
  
  "Waarskynlik," Tony gesê. "Ons glo dat ons het ook geïdentifiseer jou stukkie van klei, amiko. Ons chemikus dink dit is Sicilië.
  
  
  "Hmm," sê ek. "Mafiosi".
  
  
  -
  
  
  Tony het ander dinge om te doen, so hy het'n taxi na die winkel alleen. Dit is geleë op'n smal straat in een van Rym se nuwe woonbuurte. Skoene en ander produkte verkoop teen velle. Farnese, 'n kort, vet man met'n smal snor, was baie behulpsaam.
  
  
  "Die drie kliënte onlangs gekoop het hierdie crêpe-zolen skoene," het hy gesê. "Ek het ih name."
  
  
  Haar, kyk na die name. Barzini. Aranchi. Pallotti. Hulle het nie vertel my niks.
  
  
  Ek het haar gevra. "Kan ek kopieer haar name?"
  
  
  "Natuurlik, vir estestvenno.'
  
  
  Ek het dit nooit, bedank die verkoper en links.
  
  
  
  
  Die volgende dag, Tony het my na die polisie-hoofkwartier, waar haar ego assistent veronderstel was om te wees, en die emoes besluit om te gaan deur middel van die lywige lêers. Teen die middag, het ons gevind wat ons wou. Rocco Barzini het'n vryskop. Die lys is oud, en die nen net genoem'n geringe misdaad. 'n uur later, het ons gevind dat die ego onder die polisie foto's. Dit was die man wat haar geskiet in die Vatikaan .
  
  
  Tony toegeken kortliks met die argivaris.
  
  
  "Die polisie het nog nie gehoor van Barzini in nogal'n paar keer,"het hy gesê," en hulle verloor het hul ego in voorkoms."
  
  
  "Moenie hulle weet waar hy is?"
  
  
  "Hulle sê nie."
  
  
  "Wel, ons weet hy was in Sicilië onlangs."
  
  
  "Ja, liewe ander, maar hierdie kennis is van weinig nut vir ons. Sicilië is'n groot eiland met'n zwijger bevolking. Jy sal sien dat dit baie moeilik sal wees om iemand te kry om te praat oor Barzini of enigiemand anders." Ek stem saam met hom. Toe het hy skielik het gedink van Gina, 'n meisie wat nie verbind is aan die mafia. "Miskien, "sê ek," ons kan uit te vind iets oor ons crêpe - zolen vriend hier in Rime."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 6
  
  
  
  
  
  
  
  
  Ek het gegaan om te sien Gina dat die nag. Sy het geweet ek is kom en het'n heerlike edu. Die hoofgereg was scallopini alla Firenze, met gesmelte kaas op die vleis en spinasie. Eers was daar spaghetti, dan kalfsvleis, en uiteindelik kaas en'n mooi oomblik. Die rooi wyn is uitstekend.
  
  
  "Doen al die italiaanse vroue so goed kook, te?" het hy haar gevra wanneer ons gespeel het'n spel soos hierdie op die bank.
  
  
  Gina sit haar arm om my skouers. "Nie almal is rondom hulle," het sy gesê,"maar die meeste italiaanse vroue is." Sy trek haar bene onder haar, en haar romp gly haar dye, die blootstelling van haar wit boude.
  
  
  "Hulle doen'n baie van die dinge goed," sê ek saggies.
  
  
  Sy glimlag en liggies soen my nek. "Ek het gedink jy kom terug na my, Nick," het sy gefluister.
  
  
  "Ek is bevrees dit is besigheid," sê ek skuldig. "Ten minste dit is die belangrikste doel vanaand."
  
  
  Sy ruk haar hand weg. "Dit is nie presies vleiende, is dit?" het sy gesê, dikmond.
  
  
  Hy glimlag vir haar en trek haar nader. "Dit is baie belangrik, maar dit beteken nie dat ek nie wil hê om jou weer te sien."
  
  
  Hy draai haar gesig na hom en soen haar op die lippe. Sy sit haar arms om my nek. "Dit is beter vir die bene," het sy geprewel. Dan het sy losgebreek. "Watter soort van besigheid doen jy dan?" het sy gevra. "Ek het gedink jy was in die buitelandse diens."
  
  
  "Op'n manier," sê ek. Gina, ek kan nie vir jou sê presies die rede waarom sy in Rime. Maar miskien kan jy my help, as wat jy het vertel my oor jouself, is waar."
  
  
  Sy soen my oorskulp. "Wat bedoel jy?'
  
  
  "Jy het gesê jy weet die mense uit die onderwêreld."
  
  
  Sy teruggedeins'n bietjie. "Maar jy is nie die polisie."
  
  
  Haar aarsel. Toe het sy besluit om jou te vertel hey so veel as moontlik. "Vir een of ander rede kan ek nie dit aan jou verduidelik, Gina, "sê ek," ek is geïnteresseerd in wat gebeur het in die Vatikaan Biblioteek, 'n paar dae gelede."
  
  
  Haar donker oë was selfs groter as gewoonlik.
  
  
  "Diavolo ! Is jy belangstel in die Vatikaan roof?
  
  
  "Ja," sê ek.
  
  
  "Ag. Ek weet nie. Daar is sekere vorme van misdade wat jy nie kan kry die inligting oor. Dit is so'n misdaad. Niemand weet iets oor dit."
  
  
  "Ek verwag nie dat jy om my te vertel oor die misdaad, óf," sê ek. "Ek was net hoop jy wil my vertel oor iemand."
  
  
  Sy trek haar skouers op. "Wie is hierdie persoon?'
  
  
  "Ego se naam is Barzini," sê ek. "Rocco Barzini".
  
  
  Sy het gedink vir'n oomblik. Dan het sy gesê: "ek weet nie wat die naam."
  
  
  "Dink mooi, Gina," ek het gesê, soen haar hand. "Dit is vir my baie belangrik."
  
  
  Na'n oomblik, het sy gesê, " Nee, Nick, ek weet nie hierdie man nie."
  
  
  Hy sug.
  
  
  "Die polisie het hulle nie enige leidrade in hierdie geval," het sy voortgegaan. "Dit sou beter wees as jy hierdie saak in jou kop."
  
  
  Ek kon sien die bekommernis in haar oë. "Gina,"sê ek," ek kan nie."
  
  
  Sy leun terug op die bank en gekou haar onderlip ingedagte. "Wel,"het sy gesê stadig," as ek kan nie oortuig om op te gee, kan ons iets doen."
  
  
  "Ja?'
  
  
  "Daar is'n vrou. Ek het haar ontmoet deur Rosa, 'n vriend van my uit die kafee."
  
  
  "Ek onthou die Rose," sê ek.
  
  
  "Hierdie vrou besit'n bordeel in Piazza Montecitorio. Sy weet Romeinse misdadigers beter as haar broers. Miskien het sy wil om te praat met jou." Vir'n fooi.'
  
  
  "Ek sal betaal jy," sê ek.
  
  
  "Jy sal hê om daar te gaan alleen. Sy het nie toelaat dat vroue in haar huis, behalwe vir die meisies wat die werk vir haar."
  
  
  "Kan ek sien haar vanaand?"
  
  
  "Ek sal'n blik."
  
  
  Sy het na die telefoon, geskakel'n aantal, en het in'n gedempte toon. 'n paar minute later, het sy hang en gaan sit langs my op die bank.
  
  
  "Dit is alles reg," het sy gesê ongelukkig. "Jy kan daar gaan na tien uur.
  
  
  Sy is gereed om met jou te praat. Sy het nie melding van die naam van die persoon wat jy is op soek vir. Sy is bang dat haar selfoon is soms geput deur die polisie."
  
  
  "Dankie, Gina," sê ek. Hy kyk op sy horlosie. Dit was amper tienuur. "Dan wil ek beter gaan," sê ek.
  
  
  "Daar is iets anders."
  
  
  "Ja?'
  
  
  "Om jou besoek lyk normaal, een vind om die meisies voor jy kan praat met Mev Vasari."
  
  
  Sy was opgehef deur haar nors ken met haar wysvinger. "Miskien kan ek dit vermy," het ek gesê.
  
  
  Sy kyk ernstig. "Speel nie speletjies met Mev Vasari, Nick. Sy het gesê hey, jy sal betaal vir die meisie en wat jy moet verhaal jou geld."
  
  
  "Ek sal kyk na dit."Dit was nie'n aangename gedagte te laat Gina en gaan na die bed met'n prostituut. "Moenie bang wees vir ewig. Ek bedoel, die meisie. Rose het my verseker dat Mev Vasari is baie streng oor haar gesondheid."
  
  
  Sy het opgestaan. "As jy okay, ek sal terug kom hier na ek met haar praat."
  
  
  Sy kyk na my met trane in haar oë. "Ek wil graag dat," het sy gesê.
  
  
  
  
  Ek het haar met'n taxi na Piazza Montecitorio. Die vierkant was in'n lelike deel van die stad, nie vir'n aand loop. Die huis is baie oud, met'n verweerde fasade. Al die vensters is verlig, hoewel op die grondvloer die blindings getrek en die vensters bo hulle gesluit was, verlaat net die strepe van geel lig .
  
  
  As haar skaal oor die sypaadjie, sien sy'n man staan op die volgende stoep. Hy was nie kyk in my rigting, maar sy selfsug het my versigtig. 'n dun jong meisie laat my in. 'n paar meer kliënte verskuif in die groot woonkamer, waar hulle met die meisies, terwyl ek gewag het in die saal buite die groot saal, het hulle almal lyk om bewus te wees van my teenwoordigheid.
  
  
  'n skraal, middeljarige vrou met swart hare kam reguit terug het my genader. Ek het haar gevra. "Mev Vasari?"
  
  
  Sy glimlag in dun skywe. "Nee, haar aan haar Mev Vasari. Wil jy'n meisie?
  
  
  Hy het nie geweet hoe om te reageer. "Ja."
  
  
  As ons ingeskryf het vir die sitkamer, 'n paar vroue kyk in ons rigting. 'n jong blonde vrou het vir ons. Sy was geklee in'n paar van die kort swart onderklere wat blootgestel is die meeste van haar heupe en borste. Haar gegradeerde haar op ongeveer agtien; haar gevoel nog'n tikkie van onskuld aan haar hart-vormige gesig. Sy het my gevra om in die italiaanse as wat sy kon hou my besig . Haar gevolgtrekking was dat sy was net so goed, of net so erg soos die ander. Hy knik vir haar.
  
  
  Sy glimlag en gryp my arm possessively. Mev Leonardo se moeder verlaat, en die meisie gevra of ek sou graag iets om te drink voor ons het na haar kamer. "Nee,"sê ek," laat ons gaan nou boontoe."
  
  
  "Ag, jy is op soek daarna uit om dit, is jy nie?" Sy het my teen die trappe op om'n kamer op die grondvloer.
  
  
  So gou As die deur agter ons gesluit het, het sy begin uittrek my. "Jy is engels, is jy nie?" Maria het baie Engelse ."
  
  
  Hy laat dit sy loop vir'n rukkie. Lyk soos hey hou van dit. Ek het nie bring my gewere, 'n riskant skuif, maar ek het nie wil om aan te trek onnodige aandag in hierdie plek . Hy het haar tot op die rand van die yster bed en verwyder haar ballet pantoffels en broek, terwyl Maria behendig verwyder haar dun klere. Nah het'n pragtige jong liggaam met'n klein middellyf en ferm vol borste. Daar was'n kneusplek op Nah se linker-bobeen, geen twyfel gelaat deur'n warm kliënt.
  
  
  "Het jy soos Mary?" het sy gevra.
  
  
  Hy staan langs die bed en het die res van sy klere. "Ja, Maria, jy is baie mooi." Haar glimlag en dit bedoel het .
  
  
  Sy gaan sit op die vloer by my voete en begin om te beroerte my dye. "Jy is baie mooi," het sy gesê. Haar hand het om my geslagsdele en het daar gewerk. Sy leun vooroor en soen my heup. Sy was lig aan die rand van die bed en verhuis na my dye te styf teen mekaar.
  
  
  Toe hy die kamer binnegekom het, al het hy was te dink oor was in gesprek met Mev Vasari. Maar as Maria het baie kundig met my, my opwekking het, en teen die tyd dat sy uitgestrek op die bed en druk die kussings onder haar dye, haar gereed was.
  
  
  Sy het geweet haar beroep goed. Sy het presies geweet wat om te doen en wanneer om my te bring na'n plofbare klimaks. Toe was dit verby en ons lê in'n sweet op die lakens deurmekaar, sy was bly dat ek was fisies tevrede. Sy het nie verwag dat enige iets anders. Soos vir my... Wel, dit is wat ek betaal vir.
  
  
  Ek het haar gevra oor Mev Vasari.
  
  
  "Ag. Jy is die een wat wil om te praat met Madame.
  
  
  "Ja. Kan jy neem my na haar?"
  
  
  "Kom saam met my."
  
  
  Sy het my gelei tot'n tweede verdieping kantoor en ons stap af in'n donker gang na'n agterste kamer. Sy klop twee keer, en toe het sy oopgemaak haar, sy linkerkant.
  
  
  "Jy wil om te praat met jou vrou?" die donker-harige vrou gevra.
  
  
  Haar gekyk mimmo nah in die kamer. Dit is sag verlig met'n rooi en blou lig. Die reuk van wierook waai af in die gang .
  
  
  "Ja, sy het gesê sy wou om my te sien," het ek gesê.
  
  
  "Kom in," het die vrou gesê, 'n versterking opsy.
  
  
  Sy het die kamer binnegekom het, en die reuk van Stahl was versmoor. 'n figuur in die ryk kant uitgestrek op'n lae baha'i in'n dik matte kamer . Wanneer hy gekom het om te lek haar, het hy gesien dat sy was'n buitengewoon vet vrou. Hey, moet sy gewees het ten minste sewentig, maar sy was swaar gemaak, soos'n waarskuwing van'n vroeë klank film. Haar lenige, geplooide gesig was bedek in die make-up, haar oë was swart en haar ooglede is donker blou . Bloos was gesmeer op haar vetterige wange, en rooi lipstiffie gevorm'n valse mond. Al hierdie was gedek deur'n oranje wig. Haar dik wit hande vas om haar rok soos twee verskrompel balletjies van die deeg, en dan haar leer vingers was versier met ten minste'n dosyn ringe.
  
  
  "Is dat Mnr Carter?" Ek lig haar ou stem.
  
  
  "Ja, mevrou," het ek gesê.
  
  
  Die assistent stoot'n stoel na die bank en beduie vir my om te sit. "Ek is jammer oor die welriekende dinge," het sy gefluister. "Madame het'n vreemde liggaam reuk, wat sy maskers met wierook."
  
  
  Verkoop knik ook.
  
  
  "Stop fluister en tiptoeing," het Mev Vasari vertel die vrou. "Jy kan laat ons alleen vir'n oomblik."
  
  
  "Ja, mevrou." Sy draai om en stap uit deur die kamers. "Jy lyk goed," het Mev Vasari het in engels. "Gee jy om as ek neem af hierdie wig? Baie warm."
  
  
  "Natuurlik nie," sê ek.
  
  
  Sy saamgeperste haar losse lippe en verwyder die oranje pruik van haar kop. Sy was amper kaal, met klossies van wit hare uit te steek hier en daar. Dra'n pruik, sy was die mees bisarre vrou wat hy nog ooit gesien het. Sonder haar pruik, sy was'n karikatuur van'n hartseer ou vrou. Vreemd genoeg, ek hou van dit.
  
  
  "Alles reg," het sy gesê in'n ou man se bros stem. "Ek verstaan dat jy het gekom om te vra vir die inligting." Die gesprek het Nah se asem weg.
  
  
  "Reg in die dell, mevrou," het ek gesê.
  
  
  "Net noem my Nellie."
  
  
  "Nellie?" Ek het haar gevra ongelowig.
  
  
  "My pa was'n engelse matroos. Ten spyte van my italiaanse ma se protes, het hy daarop aangedring in die gee my die naam van Nelly."
  
  
  Sy verrimpelde haar dun, geverfde lippe in'n groteske glimlag. "Wil jy vertrou dat ek was'n baie aantreklike vrou?"
  
  
  "Natuurlik."Haar hoop dat my stem klink vriendelik.
  
  
  "Toe ek sewentien, ek het'n aanbod van die Venesiese adel," het sy croaked. "Haar geweier. Jy sien, haar hotel is meer as'n spa huwelik.
  
  
  Ek het nie iets sê nie, want ek het nie geweet wat om te sê nie.
  
  
  "Toe het sy is gestig deur hierdie huis, sy was gehuisves word deur sommige van die mees prominente mense in Europa, Mnr Carter. My meisies het geweet staatsmanne en'n hoë-amptenare. Die naam van'n sekere minister was bekend oor die hele Italië . Hy het nooit geslaap het met die meisies. Hy kyk na hulle uittrek en dan gevra ih om op te staan naak in die voorkant van hom, terwyl hy met homself. Jy weet nooit wat elke persoon se begeertes is ."
  
  
  Sy was reeds wurg op hierdie gesprek. "Later," het sy gesê, " die onderwêreld sou kom dikwels hier. Mafiosi en ander. Ih geweet het haar al langs, Mnr Carter. Ek was vertel'n baie van die dinge, maar ek het nog nooit verkoop inligting oor mense wat ek graag."
  
  
  Die stank in die kamer hang aan my neus. Die gekreukelde masker voortgesit. "Jy het gekom om te vra oor'n man."
  
  
  "Ja."
  
  
  'Ego naam?"
  
  
  "Rocco Barzini".
  
  
  Die oë staar na my vir'n lang tyd oor die geplooide vel, dan terug na my gesig. "Ek weet die ego . Watter inligting is betrokke? '
  
  
  "Kan jy my vertel waar om te vind die ego?"
  
  
  "Miskien," het'n hees stem geantwoord. "Indien die inligting is die moeite werd'n klomp geld om jou."
  
  
  "Ek het geld," sê ek.
  
  
  "Twintig duisend lire?"
  
  
  Haar aarsel. Dit was'n klomp geld, maar ek het'n idee wat ek kon nie onderhandel met Nelly Vasari.
  
  
  "Goeie.'
  
  
  "Doen jy dit met jou?"
  
  
  Hy bereik in'n minuut, het uit'n stuk van die lire, getel uit twintig duisend, en oorhandig die geld te Nellie. Sy opgetel het van die ego en tel dit weer met haar lomp ou vingers. Toe sy klaar was, het sy gehou van die wetsontwerp tot haar oë en bestudeer die gravure en tekstuur van die papier.
  
  
  Ek het haar gevra. "Tevrede?"
  
  
  "Jy kan nie te versigtig wees in my werk," het sy gesê, " selfs wanneer die hantering van die Amerikaners. Maar daar is niks verkeerd met jou geld, so ek sal jou vertel alles wat ek weet oor hierdie parasiet Rocco Barzini.
  
  
  Sy vroetel in die gekerfde oostelike stoel langs die bank, die sagte vlees van haar skouer swaai heen en weer.
  
  
  "Barzini hier gekom het van tyd tot tyd. Hy was'n bietjie dief wat mishandel my meisies. Hy was in die tronk. Hy gewoonlik woon en werk in Rime, maar soms verdwyn vir'n paar jaar. Hy het'n paar keer in Napels, waar hy het'n belangstelling in prostitusie en dwelms. En onlangs het hy na Rome teruggekeer met'n man wie se naam jy kan weet-Giovanni Farrelli."
  
  
  "Ek glo dit nie," sê ek. Maar ek onthou haar naam, om Gina se storie.
  
  
  "Elke polisieman in Rime weet dat die naam, Mnr Carter. Hy is'n ryk man met'n paar wettige belange. Die mees winsgewende een is die suksesvolle ontwikkeling en konstruksie maatskappy Makelaardij Farelli . Maar agter hierdie gerespekteerde fasade, Mnr Farrelli is'n leier van die onderwêreld, 'n dwelm handelaar en ander onwettige besighede. Hy is gekoppel aan'n bendelid, Mnr Carter, en sy naam is verbind tot'n kuns diefstal wat plaasgevind het in Venesië oor'n jaar gelede.
  
  
  "Interessant," mompel ek.
  
  
  "Wanneer Rocco Barzini na Rome teruggekeer het, was hy Farrelli se lyfwag."
  
  
  'Lojaal. En dat Farrelly lewens in Rime?
  
  
  "Mnr Farrelli het baie koshuise," het sy croaked. "Hy het'n plek om te woon in die stad, maar hy is amper nooit daar nie. Hy het'n villa noord van Rym en'n suite in'n hotel in Capri wat hy besit . Dit is byna altyd in Capri by hierdie tyd van die jaar.
  
  
  Sy tel die bottel en bespuit'n geurige reuk in die kamer. Die vloeistof het haar hare lyk nat en blink in die sagte lig. Sy snuif die soet geur, neus opvlam, dan hoes geweld.
  
  
  Ek het haar gevra. "Is jy okay?"
  
  
  "Ja, ja," het sy gesê. "Alles reg, jong man."
  
  
  "Glo jy dat Barzini en Farrelli kan word in hierdie hotel in Capri?"
  
  
  "Die meeste waarskynlik, Mnr Carter. Die hotel is genoem Keiser Augustus en is geleë in die sentrum van die eiland ."
  
  
  "Jy is baie nuttig."
  
  
  "Ek het altyd die waarde van'n persoon vir geld." Haar geverf, leeragtige mond glimlag wrang.
  
  
  Hy het tot laat.
  
  
  "Jy moet betaal vyftien duisend lire vir die meisie," het Mev Vasari croaked. "Jy kan betaal by die onderkant. En kom weer terug, Mnr Carter.
  
  
  "Dankie," sê ek.
  
  
  In die gang, ek het'n diep asem van dit. Benede, hy betaal die donker-harige vrou vir'n kort verblyf met Maria en links. Buite, die vars lug het nog nooit geruik so goed.
  
  
  Sy het vir my gesê dat ek nie kon vind'n taxi op die boulevard'n bietjie verder weg, so ek het in dieselfde rigting. Dit was'n soel aand, 'n aangename aand. Maar halfpad oor die volgende blok, ruig haar gehoor. Hy het omgedraai en gesien hoe twee mans nader vinnig .
  
  
  Ek het geen rede gehad om te glo dat ek was in enige gevaar nie, maar as hulle genader het, het haar liggaam druk teen die gekerm huis. Hulle vertraag. Een geslaag om hulle mimmo my, die ander langs hulle. Dan is die man wat geslaag het, mimmo omgedraai en sny my af . Ek het gedink ek erken die gesig wat ek nog gesien het in Nelly Vasari se huis.
  
  
  "Firth Mar!" het hy gesê, stop my aansienlik.
  
  
  Ek het nie'n keuse nie. Ek het gesê, " Wat het gebeur?" . "Hofretta!"
  
  
  Ek was in'n haas.
  
  
  "Wat het jy praat met Mev Vasari oor?" 'n ander, minder gespierde man in engels gevra.
  
  
  Hy kyk na die man se vierkante, pock gemerkte gesig, en skielik voel naak sonder'n luger of'n paar stilettos.
  
  
  "Sy is'n ou vriend van my."
  
  
  Die groot man grom. Jy het nog nooit daar gewees het, Mnr.
  
  
  Haar stoot hom. "Skuif oor!'
  
  
  "Nie totdat jy sê wat jy sê Madame," het hy gesê.
  
  
  "Ek het reeds gesê dat. Dit was'n vernuwing van'n ou vriendskap ." Haar hotel slaag mimmo hulle.
  
  
  'n gespierde man geslaan het my in die kop. Dit het op sy metgesel, wat laat sy vuis in my lewe. Die kombinasie van die twee houe klop my uit vir'n oomblik . Dit tref die huis hard en hyg soos'n vis . Ek het'n ander vuis kom by my en het probeer om dit te ontduik, maar het'n vinnige klap op die wang. Oomblikke later, was ek gryp van agter. Die pokke-gemerkte gesig beweeg in die voorkant van my.
  
  
  "Vertel ons oor hierdie gesprek," het hy gebreek.
  
  
  "Gaan na die hel. Ek het gekreun.
  
  
  'n vuis klap in my bors. Voor hy kon herstel van die blaas, haar eerste twee is getref in die gesig. Haar, voel ek my kop kantel om die kant. Hierdie bendelede het geweet hul dinge. Hulle het waarskynlik nie eens iets te doen met die aard van die mense wat sy sou wou hê, maar dit het nie veel verskil maak op die oomblik.
  
  
  "Stop dit," het hy grom. Ek het gesien die flits van'n mes, en dan die stilet gehou onder my neus.
  
  
  "Sê dit, of ek sal sny jou!"
  
  
  Hy kon weer asem te haal. "Alles reg," sê ek. "Ek sal sê dit." Die mes het nie verdwyn nie, maar dit bly roerloos.
  
  
  Nou is hy het weer sy krag. Die smal lem van die mes was net drie duim van my linker oog. Ek moes geweet het baie goed wat ek besig was om te doen.
  
  
  "Ons praat oor die slam besigheid wat aan die lig gebring," sê ek, steeds asemhaling swaar. Hy verskuif sy regterbeen so dat dit was tussen die ego se uitgestrekte voete . "Mev Vasari se maatskappy?" "Wat is dit?" vra hy agterdogtig. "Hoekom?'
  
  
  Die ander man hou my hande'n bietjie minder styf.
  
  
  "Ja," sê ek, verspanning myself vir aksie. "Jy sien, haar te neem na'n hotel, vra haar om oop te maak'n huis in Milaan."
  
  
  "Wat mense? Mev Vasari sou nooit -"
  
  
  Hy sleep die massiewe man uit een stap en ry sy regter knie hard in haar skrotum. Ego se gesig gedraai. Hy laat val die stilet in die straat. Toe sit ek my voet neer, ek trap op die bonkige man se wreef met my regtervoet . Het hy geskree, en die ego krag verswak. Ek klap my linker elmboog in haar ego ribbekas so hard as wat ek kon. Ek het gehoor dit kraak. Het hy geskree, val op sy kant, en klap in die muur agter ons.
  
  
  Die ander een het my getref. Sy was geblokkeer deur'n links-handed punch en teruggekeer met'n reg. As hy val op die grond, het hy bereik vir die stilet, maar dit gegly in die duisternis. Dan voel sy'n verpletterende slag op haar rug. Die groot man gedruk teen kla, en aangeval my weer. 'n ego vuis klap in die agterkant van my kop, en hy val op sy knieë. Dit val op sy kant. 'n harde boot klap my in die gesig. Ek druk dit met die agterkant van my hand, en dit af gevlieg.
  
  
  Toe ek was geskop in die kant weer, ek kreun hard. Hy het met sy boot en gemis. Die gespierde man staan weer op .
  
  
  "Basta cosi!" het hy gesê. Hy het besluit om te verlaat.
  
  
  Die ego metgesel haas na hom, en hulle verdwyn om die hoek. Sy moeilik om te sel. Dit het gevoel asof ek wil geslaag het deur middel van'n reuse-vleis grinder. Ek het so'n ernstige pyn in my liggaam dat dit was onmoontlik om te sê watter gebiede is beskadig. Hy lig sy hand aan sy gesig. Dit was'n bloedige gemors.
  
  
  Hy leun teen die huis vir'n paar minute, met die hoop sou die pyn bedaar. Hare, is te optimisties. Hy struikel in die donker straat vir'n paar honderd meter en uiteindelik bereik die boulevard. Net soos sy gesê het, 'n taxi gou aangekom het. Ego het haar geroep en het binne-in.
  
  
  "Wat diavolo !?" die bestuurder het uitgeroep toe hy sien my gesig.
  
  
  Hy het emu Gina Romano se adres. Hy ry vinnig om my te kry om sy taxi so gou as moontlik. Hy het teen die trappe op en klap Gina se deur. Wanneer sy maak dit oop, haar oë rek in skok.
  
  
  "Dia mio!" het sy uitgeroep.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 7
  
  
  
  
  
  
  
  
  My voorarms was swaar en my mond was droog. Hy was besig om te herstel. Al wat ek kan onthou na die vergadering Gina was dat ek daarin geslaag om te kry Hawke op die telefoon met die stem converter te laat em weet . Hy het gesê hy bel my terug in die oggend. Hy het een van haar bene. Hy kon voel die ander vlees onder die vel . Hy het sy hand oor die sagte swel van die lewe, na die warm plek waar sy dye ontmoet. Gina na my gedraai. Haar linker bors gesmeer my kant, en ek voel haar tepel skyfie mimmo my. Hy bereik onder die laken uit en raak haar sagte, warm pels . Probeer om te ignoreer die pyn, hy rol op sy kant, druk die harde ronde boude te hê.
  
  
  "Mm," sê sy, nog steeds sluit haar oë.
  
  
  Sy het heerlik om my liggaam en vou haar arms om my lyf. Toe sy kom uit'n ander klank, en haar oë geopen, flikkerende.
  
  
  'Bynaam? Is jy seker dat jy beter voel?
  
  
  Hy trek haar heupe tot my, en sy gooi'n arm oor my skouer. Haar borste druk teen my kaal bors.
  
  
  "Niks veel," mompel ek. "Maar ek dink die situasie sal verbeter in die nabye toekoms."
  
  
  Sy verdeel haar vol lippe. Die pas uitgebroeide tong is warm en soet. Haar heupe wip liggies teen my. Die soen het ons asem. Gina swaai haar reg hip-oor my heup, en my liggaam seer was vergete in die stormloop wat die greep ons as haar omgedraai en lig haar liggaam te neem my druk. Sy het na my gekom gewillig, en op dieselfde tyd, het ons bereik'n klimaks.
  
  
  Dan is haar bench press is op haar rug om te rus. Gina lê langs my, kyk op na die plafon. Ten slotte, hy lig sy hand en liggies raak aan die wonde bokant sy linkeroog en op sy regter wang. Hulle was droog, maar die hele kant van my gesig seer . Deur'n wonderwerk, my tande gelyk te word nog steeds daar. Hy trek die vel en het'n paar kneusplekke op sy bolyf.
  
  
  "Hulle het my goed behandel," het ek gesê, " maar ek twyfel hulle sal in staat wees om te beweeg so glad verloop hierdie oggend."
  
  
  "Arme seun," Gina spin saggies. Sy sit haar hand op my heup.
  
  
  "Ek hoop hulle het nie die moeite Nelly Vasari," sê ek.
  
  
  "Hulle sal dit nie doen nie, Nick. Nah het'n baie kragtige vriende ."
  
  
  "Ek het gedink hulle was Sicilians," sê ek. "Selfs al is daar geen direkte verband, deur die nou Barzini of Farrelli het dit gehoor."
  
  
  .
  
  
  "Nick," Gina het gesê, draai na my gesig. "Is jy gaan om te Capri?"
  
  
  Ek het haar gevra. "Hoekom wil jy weet?"
  
  
  "Wanneer jy vertel my alles oor jou betrokkenheid by die diefstal laaste nag, wat jy dalk nie geweet het oor dit, maar jy het my gedwing om te help jy," het sy gesê. "En ek kan jou help. Jy kan net so goed vertrou my nou heeltemal dat jy my vertrou vir'n lang tyd. Ek weet nie hierdie Farrelly man. Onthou jy haar vertel dat ek was'n ego minnaar. Ek weet haar ego alles, ego, id, ego gewoontes. Ek kan wees van'n gebruik om jou."
  
  
  Ek het haar gevra. "Hoe lank het jy is ... met Farrelly?"
  
  
  Sy vermy my oë. "'n paar maande. Hy het vir my gekoop het'n baie van die dinge, maar die ego wreedheid was ondraaglik vir my."
  
  
  "Hoe kan ek seker wees dat jy sal nou help my teen hom?" Haar gevoel verder.
  
  
  Sy vernou haar oë. "Ek haat Farrelly, Nick. Ek sweer jy my kan vertrou.
  
  
  Haar gedink het oor dit en het besluit om dit te probeer. "Alles reg," sê ek, " ek sal jou neem na Capri. My ander Interpol beampte kom met ons."
  
  
  "Bring'n polisieman?"
  
  
  "Ja." Sy het gestop. "Farrelly beroof die Vatikaan, Nick?"
  
  
  "Daar is'n goeie kans dat."
  
  
  "Maar hoekom moet jou regering sorg?" Hy kyk na Nah ingedagte. "Tydens die rooftog, iets wat deel uitmaak van my regering is gesteel. Jy hoef nie te weet Jin nie. Moenie my vra weer."
  
  
  
  
  "Alles reg, Nick."
  
  
  Die telefoon lui. Gina het opgestaan, het na die ander kant van die kamer, en het die telefoon opgetel. Haar naakte liggaam het nog steeds kyk aantreklike. 'n oomblik later, het sy omgedraai . "Dit is vir jou."
  
  
  Dit het te Smous. Dit was vir hom.
  
  
  "Wat die hel was dat maat?" het hy brul oor kilometer van die see.
  
  
  Haar, hy lag, ten spyte van sy harde, sieklike gesig. "O, een meisie," sê ek onskuldig.
  
  
  "Ja, neem die maat, meisie!"
  
  
  "Dit is alles reg," sê ek. "En ek het net sit dit op die betaalstaat."
  
  
  "Tot watter mate?" Sy stem klink suur.
  
  
  "Jy weet, ek sal nooit vra jy vir hierdie," het ek gesê. "Ek gehuur Gina op'n tydelike basis. Dit sluit aan by my aan die bron, is dit belangrik om die inligting wat ek met u bespreek.
  
  
  "So lank As jy weet wat jy doen!" Hy het gestop om te vind sy sarkasme, " ek hoop jy het'n goeie nag, Nick."
  
  
  Ego se bedoelings was duidelik, maar haar bly onbewoë. "O, ja, meneer. Haar, ek voel baie beter oor myself.'
  
  
  "Kyk, is jy okay? Jy klink'n bietjie klop laaste nag.
  
  
  "Ek is fine," sê ek.
  
  
  "Ons het'n oorsig van Judas" lêers, "het hy voortgegaan," en ons het nuus vir jou. Farrelly se naam verskyn in Judas se lêer'n paar jaar gelede. Hy gesteel het'n paar regering dokumente in Engeland. Farrelly is'n groot seun. Hy is óf'n bendelid of het noue bande met hulle."
  
  
  "Ja. Soos die ou wat kan die mannekrag en toerusting vir'n reeks rooftogte Judas uitgedink."
  
  
  "'n stem oor wat dit gekom het, Nick. Ek dink jy beter gaan na Capri.
  
  
  "Ek sal vlieg na Napels later."
  
  
  "Goeie. Hou my gepos. Hierdie geval kan groter wees as wat ons dink ."
  
  
  'Presies.'
  
  
  "Probeer om te kry'n paar slaap in die nag."
  
  
  Hy glimlag vir haar. Hy het geweet dat Hawk glimlag, te, met sy dun gesig. "Ja, natuurlik," sê ek.
  
  
  -
  
  
  Later daardie oggend, ek het na die Interpol die kantoor en ingelig Tony Benedetto op die jongste verwikkelinge. Hy het'n vaste lêer op Farrelly. Daar was'n verwysing na "Mnr J." Die datum later as die spesifiseer BYL.
  
  
  "Juda en Farrelly lyk het goeie vriende geword," Tony gesê.
  
  
  "Soos vir Farrelly, ek weet nie." "Maar niemand is'n Jood nie. Hy hou net genadeloos besigheid kontakte." Ek kyk na die gids met die lêers. "Judas is nie presies mens, jy sien, verloor hy sy hande in'n ongeluk toe hy jonk was, en hy het kunsmatige hande wat lyk soos vlees en bloed nie, maar is onder'n" vel " gemaak van soliede staal. Hierdie hande simboliseer'n persoon. Hy byna vermoor my met hulle een keer.
  
  
  "Ons sal bid dat hy nie nog'n kans," Tony gesê.
  
  
  "Is jy gereed om te gaan na Capri?"
  
  
  "Ja . "Wat is die tyd het ons vliegtuig verlaat?"
  
  
  "By vier uur. Ons sal in Napels in'n uur, en op die eiland in die vroeë aand."
  
  
  
  
  Dit was nog lig toe het ons die kabel trein na die stad van Capri, 'n sneeu-wit eiland deurdrenk in die blomme. Die eiland is so klein dat die kobalt-blou see kon gesien word van byna oral in die stad. Die smal, kronkelende geplaveide strate het talle trappe lei op en af na ander vlakke. Toeriste gevul die klein vierkant in die middel en gaan drink cinzano teen sononder. Twee blokke van die vierkant was die Keiser Augustus Hotel, 'n groot, mooi gebou met'n bougainvillea boom oor die ingang.
  
  
  "Die stem is al," Gina het gesê as ons staan in die voorkant van dit. "Die suite Farrelly lewens in is in die derde vloer sitkamer. Jy kan sien die balkon van hier. Wanneer Farrelly is daar, hy het twee lyfwagte, maar jy kan sien net een rondom hulle. Die tweede een wat hy verberg wanneer vreemdelinge kom om te besoek . In die klein kamer langs die sitkamer, daar is'n metaal stoel wat altyd gesluit. Is daar dalk iets wat belangrik is in hierdie." Dan het sy gevra: "Wat is jy gaan om te doen wanneer Farrelly kom?"
  
  
  "Hou ons mense'n geheim vir so lank as moontlik," het ek geantwoord. "Ons kan leer oor die grond of huise op die eiland. Van die kursus, hare, en ek hoop Ego nie daar is nie, want ons het nie genoeg bewyse teen hom te arresteer hom. Judas is die regte persoon vir my. Ek hoop hy het wat ek soek." Dan: "Jy kan nie gaan boontoe."
  
  
  "Hoekom nie, Nick? Ek kan nie wag vir haar in die gang totdat jy vra."
  
  
  "Nee, dit is te gevaarlik. Jy gaan na die kafee in die vierkant vir'n drink."
  
  
  "Okay," Gina het gesê, teleurgesteld.
  
  
  "As jy nie hoor van ons binne'n uur, asseblief boek'n kamer by die Paradiso Hotel."
  
  
  "Ek sal dit doen. Sy haal sy skouers op en stap na die vierkant.
  
  
  Tony het geglimlag en sy kop geskud. "Goeie informant, amiko," het hy knipoog vir my.
  
  
  "Jy moet gesien het Nelly Vasari," sê ek.
  
  
  Gekonfronteer met'n situasie soos die een Tony en ek was in, ons het om te speel deur te raak . Dit is soos die speel van skaak, want na die eerste twee of drie draai inkremente, daar is'n baie van die geleenthede. So ons het na die woonstel met'n baie voorlopige idees. Ons klop, hoop daar sal geen antwoord nie . Maar die deur oopgemaak en ons het'n meisie wat daar staan . Nah het platinum blonde hare en pienk lipstiffie op haar plomp lippe. Haar blom-patroon huis jas, losweg knoop by die middellyf in'n uitdagende mode, het nie verberg haar wulpse draaie. Dit was duidelik dat sy was naak onder die rok. Haar lang, krom bene en ruim borste loer verleidelik om die hoek met elke swaar stap sy het. En te oordeel aan die hees mutterings en wankelrige voetspore, was dit net so duidelik dat Ay het nie nodig om die drank in haar hand. "Is Mnr Farrelly hier?" Tony gevra.
  
  
  "Nee,"het sy gesê in die Skandinawiese-aksent engels," het Mnr Farrelly nie hier is nie." Sy leun teen die muur, en die voue van haar housecoat geskei selfs verder.
  
  
  "Jammer," het ek gesê, probeer om nie om te kyk na haar pragtige liggaam, " ons het'n lang pad om dit te sien. Kan ons praat te Hema weer?"
  
  
  "Kan jy praat met my, baas," het sy gesê, giggel. "Sy is hier, soos altyd, al alleen." Sy sit haar hand op die deur deur styl, asof sy gaan om te rip die rok heeltemal af. Tony kyk na my en glimlag'n bietjie. "Ons is gelukkig om jou uitnodiging aanvaar, signora."
  
  
  Sy wink na ons toe en klap die deur agter haar. Die kamer was ryklik verstrek nie, maar mooi was duidelik nie haar sterk pak. Leë bottels, oorloop asbakkies, en'n half-leë glase was oral, en die dik mat was besaai met koerante en geïllustreerde tydskrifte.
  
  
  Met'n informele gebaar, die meisie beduie vir ons om te sit. "Wil jy iets om te drink?" het sy gegiggel dronkerig. Hy skud sy kop, en haar lippe krul in frustrasie . "Slegte geluk," het sy gesê.
  
  
  Die blond strompel oor die bankie oorkant die twee stoele Tony en ek sit op. Met'n groot en gewroeg sug, val sy terug op die bank, en die los knoop van haar band het ongedaan gemaak, wat amper niks om te wys vir haar volwasse liggaam. Geen twyfel ons is van aangesig tot aangesig met Farrelly se minnares. "Wat wil jy hê?'Wat is dit? " het sy gevra. "Kan jy my vertel. Giovanni hou my op alles." Haar woorde nog steeds klink geforseerd, maar sy was nie so dronk soos ek oorspronklik gedink het.
  
  
  Wanneer Tony verduidelik wat ons wou koop huise op die eiland, haar, hy het omgedraai en kyk na die klein aangrensende kamer Gina genoem het. Van waar ek sit, ek kon sien'n metaal stoel met'n selfoon in die hoek.
  
  
  "Daar is baie min huise te koop in Capri," sê die blonde wat net ingestel haarself as Herta, " en as iemand iets verkoop, dit is op'n baie hoë prys. Here, ander duur Zjirinovskij dinge? Die laaste woord gegee, met'n wenk..
  
  
  "Reg in die dell," Tony het gesê, glimlag by Hey. Hy het sy keel skoongemaak. "Herta, ek sien haar selfoon in die ander kamer. Kan my vriend bel ons hotel? '
  
  
  Tony frons.
  
  
  "Natuurlik," het sy gesê in'n hees stem. "Ek sal draai jy op die heilige een." Sy het opgestaan uit die bank, en die kleed afgegly haar dye vir'n oomblik, die onthulling van haar vaal driehoek.
  
  
  Wanneer sy het in die ander kamer om te draai op die heiliges, Tony lig'n wenkbrou. En toe hy geslaag het, mimmo nah om te gaan na'n ander kamer, sy het die ego se hand.
  
  
  Haar, sy sien dat hy was drukkies haar kaal reg bors. Sy waai heen en weer en glimlag. Tony trap in die kamer en die deur toegemaak. Gerta het oor my stoel en gaan staan langs my, sit haar hand op my skouer: "Jy is'n mooi man," het sy gesê.
  
  
  Haar, kyk na nah. "Dankie," sê ek. "Vertel my, Gerta, het Mnr Farrelly enige nuwe besigheid vriende die afgelope tyd?" Ek hoor haar, hy het'n nuwe vennoot." Het sy teruggekeer na die bank met'n drink in haar hand. "Giovanni altyd nuwe gesigte," het sy gesê stadig. "Maar moet ons net praat oor Giovanni?" Jy en jou vader nie net leef in die middel van die besigheid, doen jy?
  
  
  "Natuurlik is jy baie gasvry," het die dienaar haar gestop, met die hoop dat Tony was besig om te soek op die stoel.
  
  
  "Jy weet, mense soos haar. Dit is altyd soos hierdie. Ek het wat hulle wil hê. Ek skok jou?
  
  
  "Glad nie," sê ek. Wat was Tony daar doen?
  
  
  "Groot werk. Ek is bly jy is nie in skok. Dan is jy net soos haar. Jy weet jy het om te neem die geleentheid wanneer dit kom, doen jy nie?
  
  
  "Ja, dit is," sê ek, dink oor die volgende kamer.
  
  
  Herta sit haar glas en lui uitgestrek op die bank. Sy terloops knoop haar kleed as Tony ingeskryf het.
  
  
  "Benissima !" het hy saggies gesê.
  
  
  Herta het nie kyk na ons. "Ek weet wat jy wil hê," het sy gesê in'n hees stem. "En jy kan dit doen. Elk op sy beurt, of beide op dieselfde tyd. Dit is alles reg, ek sal nie vertel Giovanni.
  
  
  Tony was staan in die voorkant van haar, kyk neer op haar naakte liggaam. "Nick," het hy gesê deur middel van'n droë mond, " miskien het ons'n paar minute, okay?"
  
  
  "God, nee, Tony."
  
  
  "Gaan dan weg. Ek sien julle later."'
  
  
  "Tony, hy sal terug wees in'n minuut!"
  
  
  Tony kyk na die bank en draai na my. "Dit is maklik vir jou wanneer'n meisie is wag vir jou blokkies." Nou was hy ontsteld en'n bietjie kwaad. Nie by my nie, maar by die situasie. Hy het geweet dat ek was reg.
  
  
  "Doen wat jy wil," sê ek, " maar gee my die inligting wat jy het op die telefoon."
  
  
  Ego se gesig verander. "Ek is jammer, Nick. Jy is reg. Hy het een laaste lang kyk na Hertha, draai dan om en stap na die deur.
  
  
  "Jammer, heuning," het hy gesê aan die naakte meisie. "Net nie die tyd of plek."
  
  
  Herta kyk na my'n bietjie verbaas. "Moenie jy wil om te slaap met my?"
  
  
  "Jy is die mees gesogte vrou op die eiland," sê ek, " maar my vriend en ek het dringende aangeleenthede by te woon."
  
  
  
  
  Tony was stil terwyl ons in die hysbak. As ons ingeskryf het vir die lobby, ek het vir haar gesê: "Kyk na dit op hierdie manier, amiko. Jy kan kry'n probleem ."
  
  
  Tony het gelag. "Ek dink'n koue stort in die hotel ...'
  
  
  Ek het haar gevra. "Wat is dit?"
  
  
  "Kyk. Dat die mens. Dit is Farrelly.
  
  
  'n lang, donker man in sy veertigs het die lobby met'n ander man. Dit was noukeurig ondersoek deur die ego, sodat hy kan uit te vind die volgende keer. Dan haar, kyk na die ander kruppel man met'n kierie, en voel ego. Dit was Barzini, wat het haar geskiet in die heup tydens'n rooftog by die Vatikaan . As die twee mans genader om die naaste toonbank , haar man, het aan die koerant toonbank sodat Barzini kon nie sien nie my gesig.
  
  
  "Ek het nie gevra het nie?" Farrelly gevra om die lessenaar klerk.
  
  
  "Nee, Mnr Farrelli."
  
  
  "Uitstekend. Stuur kos vir drie. Kom ons sê tagliatelle alla bolgnese.
  
  
  "Ek sal sorg van dit, Mnr Farrelli."
  
  
  Farrelli en Barzini het na die hysbak sonder die merk van ons. Barzini mank erg. 'n paar oomblikke later, die hysbak deure gesluit agter hulle.
  
  
  "Ego ballet pantoffels," sê ek.
  
  
  "By Barzini se?"
  
  
  "Ja. Dit het'n crepe tong.
  
  
  
  
  Op die pad terug na die plein, Tony trek'n stukkie papier uit sy sak. "Ek het hierdie stoel met jou handig slot pluk en het twee interessante dinge. Een was'n notaboek met Judas se adres op dit. Ek gedekodeer dit. Dit bevestig die tweede stukkie van die bewyse wat jy gevind het by die Vatikaan."
  
  
  Haar, kyk na die papier. Dit was scrawled: "Senior. Judas, San Marco Invoer, Via Sachetti, Pancino, Sicilië " .
  
  
  "Natuurlik," sê ek. "Judas se hoofkwartier is in Zala in Sicilië, so dit is waarskynlik waar hy gehuur om die bandiete."
  
  
  "Dit beteken dat ons belange is ook die verskuiwing van daar. As die gesteelde items is nou in Sicilië, my geval opgelos sal word wanneer vind ons ih.
  
  
  "Inderdaad," sê ek, " hoewel my taak sal nie so maklik wees om te voltooi. Nie as Judas het gevind dat die dokument in die vaas . "
  
  
  "Draai die papier oor," Amiko Toni voortgegaan, " en dan kan jy lees wat ek gekopieer het." Dit was geskryf in'n notaboek. Beteken dit iets vir jou?
  
  
  Het hy gestop onder die lig van die hotel se klein stoep en ondersoek Tony se handskrif. Ek lees dit: "Leonardo se vrag" plus die datum.
  
  
  "Dit is waarskynlik'n verwysing na die gesteelde items," Tony het gesê , " en Leonardo kan die versamelaar koop ih."
  
  
  "Miskien.'
  
  
  Iets oor die kennis betower my. As dit was net'n kwessie van die vervoer van gesteelde goedere, dit was nie een van my besigheid, want ek was seker dat die vaas is bedoel vir Judas se private versameling. Maar ek het'n gevoel dat, vir een of ander rede, die tydperk het'n werklike betekenis - vir my meer as vir enigiemand anders !
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 8
  
  
  
  
  
  
  
  
  Na 48 uur, ons aangekom het in Sicilië. Die eiland was onvrugbaar en klipperige, met'n somber maar skilderagtige uitsig. Ons ondersoek die eerste dorp en gevind dat sy inwoners was omtrent soos beskryf in die handleidings. Die mans óf grom onverstaanbare antwoorde op ons vrae of geïgnoreer ons geheel en al. Die vroue verdwyn wanneer ons aangekom het by die toneel. Ten slotte, Tony gevra om die ou man om ons te vertel waar die Via Sachetti saal was. Dit blyk te wees'n lang pad, rocky en ongelyke, wat lei tot'n ander stroom op die eiland. Ons het geleer dat die maatskappy San Marco Invoer gesluit was nogal'n lang tyd gelede, maar dit was gekoop deur'n buitelander. Volgens die ou man, die gebou was leun teen'n krans wat uitkyk oor die see.
  
  
  Ons het geweet dat die huis sou ongetwyfeld bewaak word, so as ons het'n taxi daar, wat ons kan vind'n taxi in die dorp, sou ons onmiddellik het probleme. So ons het besluit om te benadering Judas ' skuilplek van die ander kant, met die boot.
  
  
  Die volgende oggend, na sy aankoms, het ons gehuur om'n visvang boot en het dit na die plek waar die swart rock uitgetoring byna twee honderd meter bo ons. Van die dans boot, die krans lyk byna vertikale. Ons het'n klein wit boot in'n smal strand aan die voet van'n krans.
  
  
  "Miskien moet ons geneem het om die pad, my ander een," Tony geraai, kantel sy kop terug te bestudeer die rots bo ons. "Ek dink dit is'n baie moeilike klim."
  
  
  Gina gaan sit langs ons op die donker sand, haar blonde hare swaai soos'n maanhaar in die wind. "Nick, "het sy gesê," ek kan net klim rotse kaalvoet."
  
  
  "Jy hoef nie inmeng met enige iets," sê ek. "Jy sal hier bly om te waak die boot."
  
  
  "Nee," het sy gesê. Sy draai na Tony. Hy lig sy skouers.
  
  
  "Geen protes," ek het gesê. "Jy is meer waardevol vir ons as wanneer jy probeer om te klim hierdie rots. As jy hoor geweerskote, wag 15 minute. As nam Odin nie opdaag nie rondom ons het, laat deur die boot. Verstaan?"'
  
  
  "Ja," het sy gesê grimmig. "'n kwart van'n uur."
  
  
  "Okay," sê ek, en glimlag. "Kyk na die boot versigtig. In die nabye toekoms, kan dit ons enigste opsie. Ons sal terug wees in'n uur."
  
  
  Ons het Gina in die boot en begin die klim. Ons was geklee in lig windbreakers en rubber-zolen skoene wat ons wil koop in die dorp, en Tony het'n spoel van die tou wat oor sy skouer geslinger. Ek klim hake hang van my gordel.
  
  
  Daar was'n smal lysie op die basis van die krans. Ons het verkies om die pad wat gelei het van daar af. Haar skaal is vorentoe, op soek vir die gladde kolle en wys ih om Tony. Van die ego-woede-uitdrukking op haar gesig, ek kan jou vertel dat die ego van die werk vir Interpol in die algemeen was anders. Die feit is dat Toni selde het om te laat die troos van die beskawing . Ek was nuuskierig oor hoeveel Interpol betaal in vergelyking met die BYL.
  
  
  Dit het net'n paar minute om te bereik die middel van die krans, maar andersins was dit opvallend stadiger. Die roete was feitlik gegaan, en ons het om te vind hand en voet steun in die skeure. Dit was'n riskante besigheid. Nou is ons was so hoog dat as ons geval het, was dit moeilik om te sê wat sou gebeur met ons. En wanneer ons was omtrent dertig voet onder die top, Tony gegly op'n los klip, sy balans verloor, en begin om te val.
  
  
  "Hou jou hand uit!"
  
  
  Hy het sy regterhand en my gegryp. Haar ego gryp haar arm, en Alenka se ego klop my linker been af sy ondersteuning. Wanneer haar, het ek gegly en probeer om te skuif my bene, hare, ek het gedink ek was van plan om te val. Maar met haar regterhand, hy gryp'n skerp rots bo haar kop en gehou op styf.
  
  
  "Vind iets om vas te hou aan met jou voete," ek grom. My alyonka begin om los te maak die klip. Dit het gelyk soos'n ewigheid voor Tony het'n vastrapplek weer, en laat gaan van my, so ek kon my linker voet terug en leun op nah.
  
  
  "Goeie? Ek het gevra, asemhaling swaar.
  
  
  "Hom," grom hy, sy gesig bang.
  
  
  Tony bewonder haar. Hy was ver meer bang van die klim as hy was van haar, maar hy het dit sonder enige besware .
  
  
  "Dit is nie ver nie," sê ek.
  
  
  Hy het noukeurig gekies plekke om te gryp op en het voortgegaan. Gina het'n pop ver onder op die smal strand.
  
  
  Ons het uiteindelik gekom het om oor vyftig voet onder die top met Tony net onder my. Sy kneukels was wit, en sy lippe was saamgetrek. Hy het die tou van hom en haak dit deur middel van'n klim haak wat hom gevang by sy middellyf . Hou styf aan die rots met sy regterhand, hy laat die haak en lus van die tou hang losweg van die kant af en gooi dit alles op die top van die krans.
  
  
  Die hoek verdwyn oor die rand van die krans. Die tou hang langs my. Sy was gesleep deur ee. Na'n paar decimeters, die haak gevang op iets en gestop. Hy trek op die tou en kyk na Tony. "Ons is amper daar," sê ek.
  
  
  Ego se gesig is te betwyfel. Hy gryp die tou geknoop en begin om te klim. Hou hande, hy klim na die top. Halfpad deur, die haak laat gaan van haar en laat val drie decimeters, dan is die haak snagged weer. Hy kon voel hoe die sweet op sy lippe en in sy oë.
  
  
  Hy versigtig klim verder, en uiteindelik loer uit agter die hoogtepunt. Net twintig meter weg was die wit-gepleister San Marco Invoer gebou. Dit was'n lae, een-verdieping gebou met boord-up vensters, en die onkruid het agter'n hoë draad heining wat omring die gebou .
  
  
  Dan klim hy oor die rand en gekruip waar die haak was geanker agter'n skerp rots. Ego trek dit op, dan kyk na Tony en knik. Hy klim op die tou. Dit het'n paar pogings vir die Emu, maar uiteindelik het hy dit en gaan sit langs my.
  
  
  "Jy het mal idees, amiko," het hy gesê.
  
  
  "Ek weet," het hy het vir haar gesê met'n lag. Ek het na die rand van die krans en waai vir Gina om haar te laat weet dat ons veilig op. Sy waai vir rumatiek. Haar, kyk na die rotsagtige terrein. "Daar is'n makliker pad af oor die helfte van'n kilometer van hier," het Tony het vir haar gesê. "Ons sal gebruik om hulle later."
  
  
  "E-Conte," het hy gesê . "Ek stem saam."
  
  
  Ons gekruip tot by die hek. Geen teken van die lewe.
  
  
  "Ek sal neem'n vinnige blik," Tony gesê. Hy gekruip na die hoek van die draad heining, sy gesig sweet. Hy kyk op na die voorkant van die gebou, dan kom terug na my.
  
  
  "Daar is'n sekuriteitswag by die hoofingang, wat ek dink is gewapen," het hy gesê.
  
  
  "Sy het net soos ek gedink het.'
  
  
  "Ten minste een motor geparkeer in die voorkant, maar ek het dit gesien, die diens ingang aan die kant kla. Ek glo dit sal ons toelaat om te betree sonder die sekuriteitswag merk ons."
  
  
  "Alles reg," sê ek. "Maar ek het net ontdek'n alarm stelsel in hierdie heining. Ons het om iets te doen oor dit."
  
  
  Dit het nog vyftien minute om te improviseer'n ompad om die alarm stelsel so dat ons kon sny'n klein gaatjie in die bodem van die heining. Dan het ons gekruip binne-in en op pad na die kant deur wat Tony gevind het . Toe ons daar gekom het, het ons opgemerk dat die wag kon nie sien ons uit sy posisie by die hek. Mimmo van die gebou glip verby haar tot ego kan kry'n goeie blik. Hy was geklee in'n hemp oop en het'n AK-47-aanvalsgeweer onder sy arm. Langs die hek was'n klein sekuriteitswag se kiosk; gekoppel aan die stand was iets Tony nie gesien het nie voor: 'n groot duitse Herder. Gelukkig, die wind waai in ons rigting, sodat die hond het nie die reuk van ons . Maar ek het geweet dat ons nodig het om te wees baie stil wanneer ons het die diens ingang.
  
  
  Ons bekruip tot op die metaal deur en kyk na die slot. Dit was nie moeilik om oop te maak die ego; met'n spesiale slot pluk, dit het net'n paar minute. Hy liggies stoot die deur oop en loer binne.
  
  
  "Kom," het Tony fluister vir haar.
  
  
  Ons trek uit ons gewere en het binne-in. Tony gesluit die deur agter ons. Ons was in'n gang wat lei na die voorkant van'n klein gebou. Daar was'n dowwe neurie klank in die verte. Dit lyk soos'n skulp van onder, maar daar was geen trappe in sig nie.
  
  
  Sy beduie vir Tony om te bly naby aan my as ons bekruip na die voorkant van die huis. Ons bevind onsself in'n soort van ontvangs area of kantoor. Daar was'n man in'n wit jas sit by die tafel, wat ek gedink het was'n soort van tegnikus. In die hoek, het die wag was die lees van'n italiaanse koerant. Niemand rondom hulle sien of hoor ons.
  
  
  Daar was'n L-vormige toonbank in die voorkant van die lessenaar, skei die mens van die oop voordeur en die wag. Wanneer Tony knik vir haar, hy loop deur die hek by die toonbank, en hy het'n paar stappe in die rigting van die lyfwag.
  
  
  "Sit," het hy geroep is om haar in italiaans.
  
  
  Die wag het opgespring uit sy stoel, en ego se hand het na die rewolwer op sy heup, maar toe hy sien dat my Luger was daarop gemik om die emoe se bors. Die man in die wit jas kyk by Tony en dan by my, stadig opstaan uit sy stoel.
  
  
  "Waar is Judas?" Ek het haar gevra, hou my geweer wys en my oë op die lyfwag.
  
  
  "Wat moet jy doen dit vir?" het die lyfwag, gevra.
  
  
  "Kom op, laat ons gaan," het Tony het gesê, ry sy .38 Beretta in die man se rug. "Moenie probeer om ons geduld."
  
  
  "Judas is nie hier nie," het die man gesê. Hy het geantwoord in italiaans, maar hy was duits, of miskien Skandinawiese. Nou draai hy na ons en bestudeer ons gesigte. Hy was'n dun man met rimless bril en koue blou oë. Hy lyk soos die soort van man Judas sou huur. Maar as hy was'n tegnikus, wat was die ego funksie hier?
  
  
  "Kan jy kontak met die wag buite?" Ek het haar gevra.
  
  
  "Ja," het hy gesê.
  
  
  "Moenie vir hulle sê!" die wag het na die hoek.
  
  
  Ek het oor hom, het die ego rewolwer uit sy holster, en druk dit onder my belt. Dan draai hy na die tegnikus," Vertel wat wag buite om in te kom hier, " sê ek.
  
  
  "Hy kan nie sy pos verlaat!"
  
  
  "Moenie met hulle praat!" het die lyfwag, het daarop aangedring.
  
  
  "Bly stil, jou idioot!" die tegnikus het gesê koud.
  
  
  "Sê net vir hom dat Mnr Judas is op die telefoon en wil om te gee em spesiale persoonlike instruksies," sê ek.
  
  
  Die man kyk van my na Tony. "Doen soos hy sê," Tony gesê.
  
  
  Die tegnikus het'n trekker in sy stoel en gevind dat die sender. Hy druk die knoppie en gesê, " Carlo." Hier kom. Mnr Judas wil hê jy om te praat met hom oor die telefoon.
  
  
  Ons het in stilte gewag het as die wag loop van die hek na die gebou met'n dreigende AK-47 onder sy arm. As hy genader die deur, 'n sekuriteitswag in die hoek geskree, " Kyk uit! Hulle het gewere!
  
  
  Die man in die deur loer by Tony en my, dan het sy outomatiese. Hy het haar geskiet en druk die emu in die bors. Wanneer dit tref die deur, die motor rammel geweld. Koeëls skeur in die vloer, die toonbank, en die bors van die lyfwag, wat genoem word die waarskuwing. Hy klap in die muur en val van die stoel af was hy sit op. Albei is dood.
  
  
  Hy het na die deur en kyk uit. Daar was niemand in sig nie. Toe draai hy terug na die tegnikus, sy gesig was wit.
  
  
  "Nou, laat ons gaan," sê ek. "Is Judas weg is, ook?"
  
  
  "Ek is hier alleen," het hy gesê. Ek kon vertel deur die ego in haar stem dat hy die waarheid vertel.
  
  
  "Waar is die buit?" Tony gevra.
  
  
  "Wat kinders?'
  
  
  "Vatikaan skatte. Waar is hulle weggesteek?
  
  
  "Ag, jy het gedink die skat was hier?"
  
  
  Hy het agter die toonbank en druk die Luger om die man se linker oor. "Waar is hulle?'
  
  
  Ego se gesig was wit soos kryt, en hy was asemhaling swaar. "Ek het gehoor hulle praat oor die grot," het hy gesê, om te sluk.
  
  
  "Watter soort van die grot is dit?"
  
  
  "Slang Grot. Iewers hier.
  
  
  "Ek weet dit," het Tony gesê.
  
  
  Sy was vasgepen harder deur die K-man Luger. "Wat se ondergrondse hier?"
  
  
  'n blik van medelye horror oor sy gesig. "Niks soos dit!" sê hy hardop.
  
  
  Tony en ek kyk na mekaar. Ek het haar gevra. "As die skat wat verborge is in'n nabygeleë grot, wat dink jy vir die kamer onder ons?"
  
  
  "Ek dink ons moet uit te vind," Tony gesê.
  
  
  "Bind hom," het ek gesê. "Ons het net'n paar minute voor Gina blare op die boot."
  
  
  Tony mond gesnoer die man op die ego van sy eie das, die vasmaak van die ego met'n tou terwyl hy wag vir die leer. Daar was geen trappe, maar toe hy die deur oopgemaak vir die besem kas, sien hy die hysbak.
  
  
  Haar uitgeroep. "Kom op, Tony!"
  
  
  Ons het die klein hysbak en neergedaal het geluidloos, nuuskierig om te sien wat ons sou vind hieronder. 'n paar oomblikke later, het ons na vore gekom met ons oë wyd oop.
  
  
  "Goeie God!'Tony het gesê.
  
  
  "Jy is reg," het hy gesê, en fluit saggies.
  
  
  Ons het'n ongelooflike ondergrondse kompleks. Ons kon sien gange en kamers in elke rigting, behalwe die krans. As ons geloop het, kon ek my oë nie glo nie. Een afdeling bevat'n volledige kern "fabriek", en die aangrensende kamers vervat al die proses wat verband hou toerusting en meganismes. Juda Stahl as'n atoom wetenskaplikes! Ten slotte, ons het'n soort van die laboratorium met'n groot lessenaar en'n kluis. Tony het om te werk op die veilige, wat hy was bly om te sê wat hy kon maak, terwyl hy ondersoek haar stoel. Wanneer die kluis oopgemaak, ons het'n paar interessante dokumente. Aangeheg'n ih stoel.
  
  
  "Verlede onopgeloste kuns diefstal," Tony gesê. "Juda en Farrelly moet saam gewerk het om al die tyd."
  
  
  Hy het'n stukkie van die papier uit rondom die veilige en kyk na dit. "My God," het ek gesê. "Judas het geheime van NAVO-lande vir die jaar . En in die einde, hy het genoeg ih te bou sy eie atoom bom."
  
  
  "Dit is waarskynlik die rede waarom hy het begin om hierdie rooftogte," Tony gesê. "Te finansier hierdie projek."
  
  
  Hy opgetel het'n ander papier en staar na dit vir'n lang tyd. "Wel, wel," sê ek, lag wrang. Dit was'n gesteelde dokument wat sit haar in'n Etruskiese vaas.
  
  
  "Is dit wat jy wou hê, Nick?"
  
  
  "Ja."Sy netjies gevoude papier en sit in'n minuut.
  
  
  "Dan is jou plek van Rusland is voltooi," Tony het gesê, " en ek sal gereed wees wanneer ek versamel die kuns skatte uit die grot."
  
  
  Hy oorhandig Emu sommige ink tekeninge. "Nee, my plek in Rusland is nie voltooi nie. Ons het gedink dat Judas sou verkoop van hierdie dokument om die Russe, maar dit blyk dat hy kan gebruik dit self. Dit is'n gedetailleerde ontwikkeling van die opstel van die dokument wat lê dit in'n minuut. En in die ander vraestelle is daar notas op die ontwerp van toestelle."
  
  
  "Is jy my vertel, Amiko, dat die dokument wat Judas onwetend gesteel bevat'n plan vir'n deel van die atoom bom?"
  
  
  "Ja," sê ek. Dit was duidelik dat Judas het gesien dat die slagdoppie sou die ego arsenaal meer doeltreffende, en so die ego hotel te gebruik. Dit het ook aangedui dat die Judas bom klein was-moontlik draagbare. Dit het by my opgekom dat selfs'n draagbare bom kan heeltemal vernietig'n groot stad.
  
  
  "Dink jy hy sal dit gebruik?" Tony gevra.
  
  
  "Ek weet haar vir seker."
  
  
  "Dan waar is die bom?"
  
  
  Hy kyk na hom ingedagte. "Veronderstel die bom is gereed," sê ek. "Judas tyd gehad om te maak'n toestel en sit die ego in sy bom. Dink alles is gereed, en die bomme gaan iewers?
  
  
  "Ag," Tony mompel.
  
  
  Hy tel nog'n stukkie van die papier en ondersoek dit. "Kyk na hierdie, Nick."
  
  
  Iets was scrawled in potlood op die papier. Dit was in die italiaanse, en dit lees: "die Krag van een megaton met'n reeks van vyf-en-veertig kilometer, op grond vlak."
  
  
  "My God," het ek gesê.
  
  
  "Maar wat sal hy doen met so'n wapen?" Tony gevra.
  
  
  "Ek weet nie," sê ek. "Maar alles wat hy wou, die tekens rondom die vaas gemaak van die ego plan meer real . En haar, ek voel verantwoordelik vir dit."
  
  
  "Nonsens," Tony gesê. "Niemand kan voorsien so'n ongelooflike oorsaak-en-gevolg-geval."
  
  
  Hy opgetel het'n gedrukte brosjure wat net geval het uit onder die stoel. "Dit is interessant."
  
  
  "Wat is naby, Nick?"
  
  
  "Skip verkeer skedule vir italiaanse lyne". Ek kyk na die lys van die cruise skepe op die voorblad van die brosjure en sien die naam wat flits in my kop. "Die Stem van Leonardo".
  
  
  Tony se oë vernou. "Leonardo. Wag, ons is... "
  
  
  "In ooreenstemming met Farrelly," het haar emu ontken berigte in die media. "Jy het dit gedekodeer. Op die nen was geskryf: "Las van Leonardo gevolg deur'n datum. Dit was gister.
  
  
  "Leonardo se goedere," Tony het gesê stadig. "Che diavolo, my vriend. Dink jy hierdie nota verwys na ... "
  
  
  "Dit lyk geneig om te my." Hy het die gids en gevind dat'n lys van die vertrek datums vir verskeie skepe. Volgende aan Leonardo, die datum was omkring in rooi. Wanneer haar sien watter getal was, haar vervloek onder haar asem.
  
  
  Tony kyk oor my skouer, dan weer terug na my. "Absoluut fantasties," sê ek. Die Leonardo sal vaar weer in vier dae . Dit het waarskynlik'n atoom bom aan boord. En dan sal hy gaan na New York."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 9
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Later, Gina en ek na Rome teruggekeer. Tony Benedetto gebly het in Sicilië te wag vir sy Interpol kollegas en versamel Vatikaan skatte rondom die Judas Grot. Hy het reeds oorhandig die tegnikus oor die Siciliaanse polisie en gevra Interpol in Rime te verkry die hulp van die Rhyma en Capri polisie in hegtenis te neem Giovanni Farrelli en Judas so gou as wat hulle verskyn .
  
  
  Rondom Gina se kamer, ons het die lughawe, en bespreek sitplekke op'n vliegtuig na Napels die volgende oggend. Die Leonardo was in Napels, en van daar het sy sou vaar vir New York.
  
  
  Nie toe hy gekontak Smous. Hy was bly om te hoor dat ek die dokument terug, en bly in'n goeie bui totdat ek vertel em dat Judas het byna seker reeds geaktiveer is die slagdoppie.
  
  
  'wat?'
  
  
  "Ek dink hy sal dit atoom bom aan boord van die Leonardo,"sê ek," en die skip sal laat vir New York."
  
  
  "Goeie God," Hawk mompel. "Dink jy hy voornemens is om te gebruik hierdie bom hier ?"
  
  
  "Ek kan nie dink enigiets anders," sê ek.
  
  
  Daar was'n lang stilte, gebreek slegs deur die hawke's swaar asemhaling op die ander kant. Hy het'n diep asem en het voortgegaan, nie van voorneme is om te maak die situasie lyk rooskleurig as hy geweet het dit was heeltemal anders.
  
  
  "Soos u weet, die bom wat hy geskep het'n reeks van vyftien myl. Om nie te praat van sekondêre en tersiêre skok golwe. Volgens die bloudrukke ek gevind, Emu daarin geslaag om te maak'n bom klein genoeg is om te word gestoor in'n stasie veilig in'n kwessie van dae . Maar grootte het niks te doen met vernietigende krag ... '
  
  
  "Ja, ek verstaan dat, Carter. Gaan voort, " Hawk gesê het, duidelik vererg deur die feite sy emu het gerapporteer.
  
  
  "Al Judas het om te doen, is gooi die bom oorboord. Dit kan dan lê aan die onderkant van die New York Hawe vir dae, selfs weke. Miskien vir maande. Nou dat dit het'n ontsteker, al die emu het om te doen, is om'n paar van die ego met'n lang-reeks ontsteker. Hy kan op'n uitstappie in Philadelphia en die emu net nodig het om te druk'n knoppie. En dan... Totsiens, New York ."
  
  
  "Maar hoekom? Hawk gevra. "Dit maak nie saak as hy laat val die bom af van die skip, Carter. Ek wil om te weet waarom hy'n obsessie met so'n mal plan."
  
  
  "Omdat Judas is verneuk, meneer. Jy weet dit so goed soos ek doen. Hy haat ons en ons land, veral wanneer ons laaste ontmoeting in Niagara. Miskien is dit was'n ego konsep wat verskuif-wie weet.
  
  
  Wraak? Hawk uitgeroep, en nou was hy byna kwaad met my vir om ego in die voorkant van my idee van Judas se gedraai karakter. "Die dood van tien miljoen mense, Carter? O my God, man, ons nodig het om hom te stop voor hierdie ding regtig kry uit die hand. Jy het om te vind dat die bom, Carter. En, natuurlik, Judas."
  
  
  "Ek sal wed dat jy," sê ek vinnig. "Maar as dit enige troos, ek wed jy geld dat Judas het nie slaag op ons geheime ontsteker aan enigiemand." Ten minste nog nie . Nadat noukeurig lees die dokumente wat hy gevind het in die laboratorium, het ek vermoed dat hy het die planne om sy werknemers in verskeie fragmente. So niemand weet die hele toestel; almal weet net'n deel. Ek hoop ons hoef nie bekommerd te wees oor dit nie meer nie wanneer ons vang Judas."
  
  
  "As New York nie blaas eerste, jy bedoel."
  
  
  "In die dell self, meneer," sê ek.
  
  
  "Kom op, Nick. Laat my weet presies wanneer die Leonardo sal kom in New York, so dat die agente kan wees op die toneel. Jy kan vind die bom voor die skip arriveer hier . Indien nie, sal ek het om te waarsku van'n baie van die mense."
  
  
  "Ek weet dat."
  
  
  
  
  
  Toe ek klaar was met die roeping, Gina en ek het na die kantoor in Italië. Ek is meegedeel dat die vlug skedule het onlangs verander en dat ek moet gaan na die kaptein van die hawe van Napels of die verteenwoordiger van die italiaanse lyn .
  
  
  Na die middagete by een van Gina se gunsteling restaurante, ons het teruggegaan na haar kamer. Ek kon nie niks doen nie tot die volgende oggend, toe die vliegtuig verlaat vir Napels. Haar voorbehou ook'n sitplek vir Gina, maar het nie gesê hey nog.
  
  
  Nadat ek skink vir haar'n drankie, Gina, wat ook dra'n deursigtige nagrok, het gekom en gaan sit langs my op die klein bank en heerlik om my arm.
  
  
  "Sal dit ons laaste aand saam, Nick?"
  
  
  Ek kyk in daardie donker oë en besef hoeveel Gina Romano het vir my gedoen. Ek sou mis haar baie veel as wat ons het om te breek. Dit was'n mislukking in my werk. Jy kan nie in emosionele probleme. Dit is net seer. So dit sal beter wees as hierdie was ons laaste nag. Maar ek het nog steeds nodig Gina.
  
  
  "Eerlik," sê ek, " dit is nie van plan om ons laaste nag. Dit is, as jy wil om te werk in BYL vir'n rukkie langer."
  
  
  "O, ja, ek dink so," Gina gesê. Sy soen my, en my bloeddruk skerp gestyg.
  
  
  "Wag tot jy sien dit is'n werk voordat jy ontslae te gedra weg," het hy het vir haar gesê met'n glimlag.
  
  
  "Kan ek het haar bly met jou?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "Dan sal alles goed wees."
  
  
  Hy kyk na haar nippels, wat was donker onder die blote nagrok. Dit was nie maklik om te fokus op Judas."
  
  
  "Gina,"sê ek," jy nie nodig het om te weet sommige van die dinge wat die krimpvarkie is die wegsteek van haar tot nou toe."
  
  
  Sy kyk ernstig, wag vir my verduideliking.
  
  
  "Ons kyk na die Leonardo se vlug skedule omdat ons glo daar is'n atoom bom aan boord."
  
  
  "Nick, jy bedoel die klein atoom bom?"
  
  
  "'n sekere tipe, ja." _
  
  
  "Maar wat het dit te doen met die Vatikaan roof en Giovanni Farrelli?"
  
  
  "Ons glo dat Farrelly en'n sekere Judas, of miskien Judas alleen, het die bom aan boord van'n skip onderweg na New York. Hulle het'n bom met behulp van'n dokument gesteel uit my."
  
  
  "Nick, dit klink ongelooflik."
  
  
  "Maar dit is. Hy moet vind hierdie bom voor Judas detonates dit. As Judas is op die raad, sal hy waarskynlik moet vermom word. Hy is'n meester van vermomming, so ek kan nie reken op hom om ontdek te word. Ek het om te begin soek vir die bom onmiddellik."
  
  
  "En jy hulp nodig het met dit?"
  
  
  "Ek voel nie gemaklik om te vra jy, Gina. Maar Tony Benedetto is besig om te kyk vir Farrelli, en ek is nie seker of Interpol sal doen wat ek sê, wanneer ons kry op die skip. Jy hoef net om te volg my bestellings, en jy sal in staat wees om te slaag deur middel van die dae wat sal gesluit bly vir my."
  
  
  Vir'n oomblik, sy kyk mimmo by my. "Dit klink gevaarlik," het sy saggies gesê.
  
  
  "Ja, dit kan lewensgevaarlik wees."
  
  
  "Maar glo jy dat Giovanni beplan hierdie verskriklike ding?"
  
  
  "Ek glo hy het iets te doen met dit."
  
  
  Sy het'n diep asem. "Ek haat Giovanni Farrelli," het sy gesê stadig. "As ek iets kan doen om te stop die ego, ek baie gelukkig sal wees . Maar "- sy onderbreek - " daar is iets anders. My niggie Anna woon in New York. Sy is my laaste oorblywende familielid, en ek het haar baie lief. Sou haar lewe ook in gevaar as gevolg van hierdie bom?
  
  
  "Heel waarskynlik," ek erken.
  
  
  "Dan sal ek saam met jou, Nick."
  
  
  "Alles reg," sê ek. "Dan sal jy kry nog steeds betaal." Hy sit sy glas en omhels haar. Haar mond was warm en ongeduldig. Haar tepels was hard onder haar nagrok.
  
  
  "Ek is bly dat jy my nodig het, Nick," het sy gefluister.
  
  
  "Ek sal wed dat jy," sê ek.
  
  
  "En dat jy vertrou my."
  
  
  Ek kon haar gesê het dat ek nie vertrou nie, maar daar is geen punt in die teleurstellend haar of neerhalende haar oor wat sy gaan om te doen vir die BYL. Hy stoot haar neer op die rusbank, en het ons heerlik saam, en vir'n rukkie het ons nie omgee oor Judas, of Giovanni Farrelli, of die Leonardo met die dood wapen op die raad. Daar was net warm vel, sensueel reuke, klanke en streel, Strikke en die brullende die hel sy wil geskep binne-in my.
  
  
  Die volgende oggend, dit was'n kort vlug na Napels. Ons geland het net na agt uur, het'n taxi by die lughawe, en was gevlieg oop aan die Napels-hawe gebied, waar ons aangekom het, en al die groot luukse passasier skepe af. Ons het daar by nege uur en klim uit in die voorkant van die hek meester se kantoor. 'n paar minute later, ons sit in die ego meester se kantoor, praat oor Leonardo.
  
  
  "Doen wat jy wil om op te ry die Leonardo , signor?" het die jong man gevra.
  
  
  "Ja."
  
  
  "Wel, hy is nie hier nie."
  
  
  "Hoe?'
  
  
  "Ek is seker ego is nie in die hawe, Mnr Carter," het hy gesê. "Maar as jy sal wag'n minuut, ek sal check dit uit." Gina het na my gekyk soos hy verlaat die kantoor. "Dit is slegte geluk, is dit nie?" het sy gevra.
  
  
  "Miskien.'
  
  
  Wanneer die jong italiaanse ingeskryf het, het hy'n groot boek onder sy arm, wat waarskynlik geweeg ten minste tien kilogram. Hy laat val sy ego swaar op die stoel.
  
  
  "'n mosie van vertroue, Mnr Carter," het hy gesê. "Leonardo geseil het twee dae gelede in ooreenstemming met die nuwe skedule van die italiaanse lyn."
  
  
  "My God," het ek gesê bitterlik.
  
  
  "Jy kan uit te vind hier by die Italië Lyn kantoor toe die skip word verwag om te kom in New York."
  
  
  Ek het haar gevra. "Hoe ver het die skip gaan?"
  
  
  Hy het opgekyk. "As ek onthou dit korrek, dit is'n vinnige skip.
  
  
  Dit moet wees halfpad daar deur die nou. Hy het stadig sy kop geskud. Die bom was beslis op die raad. En in minder as drie dae, die skip sal kom in New York. Hy het probeer om te onthou waar die naaste AMERIKAANSE militêre bevel was in die saal. Ek nodig het om te kry om my selfoon vinnig.
  
  
  Sy het opgestaan. "Dankie," sê hy aan die jong wiskunde man.
  
  
  
  
  As jy dringend nodig het om die hulp van die militêre, wat jy nodig het om te praat met die regte persoon. Ek het gevind dat hierdie man in die Algemeen MacFarlane se gesig. Sy het'n oproep van'n EMOE by die naaste US Air Force base. Terwyl ons praat, hy kyk na my ID-kaart op die ander lyn.
  
  
  "Ek is jammer om jou te vra, Generaal," sê ek, " maar ek moet'n vliegtuig wat kan vang met die Leonardo.
  
  
  "So het hierdie vliegtuig moet binnekort hier wees," het die generaal gesê. "Ek weet dat. Het jy iets?"
  
  
  Daar was'n kort stilte. "Daar is'n supercargo dat hulle voor te berei om te vlieg na Washington. Ons sal die druk van die reis vorentoe en maak'n bietjie ompad vir jou. Dink jy dit is normaal?
  
  
  "Dit klink groot, Generaal."
  
  
  "Die vliegtuig sal wees by Napels lughawe by elf uur. Ek sal word op die direksie te identifiseer."
  
  
  "Baie goed, Generaal," sê ek. "Ons moet twee valskerms en'n lewe vlot."
  
  
  Het hy gevra. "Twee valskerms?"
  
  
  "Ek het'n jong vrou met my, Algemene. Sy werk in BYL.
  
  
  "Alle reg, sal ons neem sorg van dit, Mnr Carter.
  
  
  "Baie dankie, Generaal."
  
  
  Op die pad terug na die lughawe, sy was gevra deur Gina as sy ooit gehad het skydived oor die vliegtuig. Sy het na my gekyk asof haar gedagtes gegaan het mal.
  
  
  Ek het haar gevra. "Dink jy jy kan dit doen?"
  
  
  Sy sug. Ek sal dit uit te vind deur toe.
  
  
  Ons spring in die see, so ons land'n bietjie sagter as op die grond, " het ek gesê. "Natuurlik, jy moet bevry jouself van die valskerm so gou as wat jy val in die water, anders sal jy het probleme. So gou As ons ontslae te raak van die valskerms, sal ons'n lewe vlot."
  
  
  Ek dink ek kan dit doen, " het sy gesê, maar sy kyk senuweeagtig. Kort na ons aankoms by die lughawe, 'n groot vervoer vliegtuig geland op'n groen agtergrond . Die Algemene en die adjudant met Gina en my in die stasie gebou. Die generaal was'n lang man, een keer'n vlieënier . Hy kyk na my ID-kaart versigtig. Toe gee hy my'n groot glimlag.
  
  
  "Die lugmag sal neem jy na die toneel van die ongeluk, Mnr Carter. Hoe dringende is hierdie reis op die dell self?
  
  
  "Ek kan net vir jou sê dat daar is'n gevaarlike man aan boord van die Leonardo, die Algemeen, en ons moet "vind" hom.
  
  
  Algemene MacFarlane saamgeperste sy lippe, hy wou om meer te vra nie, maar hy het geweet ek kon nie antwoord hom. Ten slotte, hy hou sy hand uit en sê, " ek wens u alle sukses."
  
  
  "Dankie, Generaal," sê ek. "Ons wil beter laat nou."
  
  
  Die algemene nie terug te keer na die vrag vliegtuig. Hy het gesê dat hy het iets om te doen in Napels en dat daar na dat hy sou terugkeer na sy basis. Ons sê totsiens aan hom op die vrag terminale van die stasie gebou en het na die vliegtuig, vergesel deur'n adjudant. Die enjins is reeds aan die gang en het ons aan boord in'n sterk wind. Kort ná ons is ingestel om die helfte van'n dosyn uniform soldate en offisiere, het ons af.
  
  
  Die Italië Lyn, wat aan ons gegee het'n gedetailleerde plan van Leonardo se reis, en ons is vertel, byvoorbeeld, waar sou ons vind die ego. Ons het ook gekontak die kaptein, Kaptein Bertholdi, en hy het geweet dat ek gehad het om seker te maak dat die twee parachutists is nie verlore nie op die see. Gedurende die laaste halfuur voor die kontak tussen die vliegtuig en die skip, radio kommunikasie gehandhaaf sal word .
  
  
  Die vlieënier bereken hoe lank dit sal neem om in te haal Leonardo en bereken vier tot vyf uur. Dit pas my baie goed , want die tyd is besig om'n belangrike faktor . Ons eet koue kos as die motor gevlieg oor die suide van Frankryk. Wanneer ons aangesluit het, die vasteland van Europa was agter gelaat.
  
  
  Ons ontvang die valskerms, en'n uiters geduldig Amerikaanse sersant het Gina hoe hulle gewerk het en wat om te doen wanneer die tyd gekom het. Ek het gekyk en geluister na dit.
  
  
  "En al wat ek hoef te doen is trek die ring? Gina gevra.
  
  
  "Absoluut fantasties, mevrou," het die sersant gesê. "Maar die eerste wat jy het om te kry uit die vliegtuig heeltemal, onthou dat."
  
  
  "Ja. Dit moet getel word stadig tot tien, " het sy gesê.
  
  
  "Ek dink dit sal alles reg wees, Sersant," sê ek.
  
  
  "Ja," Gina antwoord huiwerig. Sy lyk klein en swak is, is ek daar staan in'n groen vlug pak wat hey Lee. Sy stoot haar hare uit haar gesig. "Ek kan dit doen."
  
  
  "Net nie laat gaan van daardie ring," het die sersant gesê. "Jy kan val ver voor jy vang die ego weer."
  
  
  "Moenie laat gaan van die ring," het die Genie bevestig.
  
  
  Intussen, die vlieënier gekontak die Leonardo en die hoogte van die kaptein oor ons spring en waar om te kyk vir ons. Hy vra die kaptein om ons te neem op die bord en ons help in enige manier wat hy kon .
  
  
  Dit was'n wolklose dag. Gina en ek staar by die venster uit tot ons kon sien die lang wit ocean liner lê roerloos onder ons in die kobalt blou see.
  
  
  Die sersant knik na my. "Ons is gereed om te spring, Mnr Carter."
  
  
  'n paar minute later, ons staan by die oop geld vliegtuig. Die wind fluit rondom ons. Niks kon gesien word nie, maar die blou lug en die blou lug.
  
  
  "Alles reg, Gina," sê ek. Hy respekteer haar vir haar dapperheid. "Moenie kyk af. Jy moet net loop uit die deur en hou die ring. Tel tot tien en trek op dit.
  
  
  Ek sal u volg, heelhartig."
  
  
  Alle reg, het sy gesê, probeer haar bes om te glimlag.
  
  
  Sy het omgedraai en gespring. Ek het haar val, en dan het ek gesien het die ronding van wit kant agter haar. Hey dit het daarin geslaag. Hy knik vir die sersant en gespring uit rondom die vliegtuig.
  
  
  As jy spring nie die tac deel, in die eerste paar sekondes na die sprong, jou maag sal wees vreemd ontstel. My wip op en af soos haar gedompel in die see hieronder, en die wind fluit rondom my ore en kop, hou my asem op. Strek uit die ring, ek kyk dit om te draai as dit het'n buit in die afwaartse vloei van lug monsterneming. Skielik het die valskerm ruk skerp. In die volgende oomblik, dit was stadig swaai in die rigting van die bruisende see met'n wit ballon oor my kop. Openhartige onder my, Gina het die hoogte ingeskiet, haar valskerm wieg liggies in die wind. Nie ver vooruit was die stadig groeiende wit romp van die Leonardo, teken'n skuim beeld in die kalm see.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 10
  
  
  
  
  
  
  
  
  Gina neergestort het in die diep blou waters van die Atlantiese Oseaan'n paar honderd meter van die slanke wit romp van die Leonardo, wat het gestop om die motors en was byna bewegingloos. As haar k & nb neergedaal het, sien sy'n reddingsboot laat sak van die skip . 'n derde wit valskerm, ons lewe vlot, fladder in die voorkant van my. 'n tweede na die tafel het haar gesien, haar, duik in die see.
  
  
  Hy was heeltemal onder die water in die water, en toe hy weer, sy valskerm bande verwyder. Die sout water gesteek my oë. Ih vee dit af en probeer om te sien Gina deur die golwe. Ee uiteindelik bevind hom twee honderd meter weg . Die tafel geland het net kort van die skip se stygende boog.
  
  
  Haar gedagtes dwaal na Gina. Toe hy vyftig meter weg van nah haar, het hy gesien dat sy was mooi. Sy het haar valskerm en geswem na my. Ons ontmoet in die bruisende & nb en ee sit sy arm om haar middel.
  
  
  "Ek het dit gedoen, Nick!" het sy uitgeroep met'n stralende glimlag op haar gesig.
  
  
  Haar lag. "Kom," sê ek. "Kom ons kry uit deur die water."
  
  
  Hulle het dit na die stasie sonder enige probleme, en na ondergang haar sitplek gordels, hy toegedraaide die bundel. Wanneer dit was getrek deur'n klep op die kant, was daar'n spot van die lug steekproefneming, 'n harde fluit oor die see, en die geel vlot opgeblaas. Ek het op die raad en gesleep Gina in .
  
  
  "Ag," het sy gesê, val terug op die tafel. "Wat'n verligting!
  
  
  "Ons sal op die skip voor jy dit weet," sê ek. "Kyk na hierdie." En haar, wys na'n klein boot kom na ons.
  
  
  Die sloep was met ons baie vinnig. Daar was'n paar jong Italianers op die raad. As hulle gelaai ons in die boot, hulle kyk na mekaar in verbasing toe hulle sien Gina neem af haar vlieënde cap so dat haar nat hare val oor haar skouers . Odin rondom die mans fluit, maar Gina geïgnoreer ego en klou aan my arm.
  
  
  
  
  Wanneer ons aan boord, die bemanningslede gehaas geluk te wens met ons. Verskeie passasiers jostled, maar die kaptein was nêrens te vinde nie. Ek het gedink dat as Judas was aan boord van die skip, moet hy gesien het ons deur die nou. Dit was sleg vir ons, maar daar was niks wat ons kan doen oor dit.
  
  
  Ons is na die skip se dokter, wat in'n kort ondersoek. Hy was baie mooi, maar hy het nie engels praat.
  
  
  Dan is'n jong skip se beampte begelei ons na'n leë eerste-klas kajuit.
  
  
  Ek het hom gevra toe hy gaan verlaat. "Wanneer kan ek praat met jou kaptein?"
  
  
  "Ek sal hom vra, signor," het hy gesê, kyk verlangend na Gina.
  
  
  "Ten minste het hulle is hier om ons te kry om'n paar droë klere," Gina het gesê, wat verwys na die klere wat op die dubbelbed. Gina was geklee in'n bloes, romp, en wol trui, terwyl ek was geklee in'n tropiese pak en sport hemp. Ook oni of moet ons sagte leer sandale.
  
  
  "Dit lyk asof hulle baie ongeërg oor ons koms," het ek gesê. "As die beampte vertragings, sal ek die meester myself."
  
  
  Ons trek vinnig. Gina het stunning gelyk in haar uitrusting. Hy lyk soos'n Siciliaanse gigolo. Ek het die swaar waterdigte sak ek was geklee en ondersoek my wapens, luger, en haarnaalde. Hy gegord dit op oor sy kortmou-hemp en weggesteek Wilhelmina. Maar ek het gewag totdat Gina het in die klein badkamer te borsel haar hare voor die draai Hugo rond en strapping haar aan my voorarm. Toe het sy teruggekeer na die kajuit, my baadjie was reeds wat my wapen.
  
  
  "Jy lyk mooi," Gina gesê.
  
  
  "Jy ook," sê ek. "Kom ons gaan neem'n blik. Ons het nie veel tyd."
  
  
  Ons het op die dek. Op so'n groot skip, dit was moeilik om uit te vind hoe om te kry om die pier. Ons het vir sowat twintig minute voor ons uiteindelik bereik die boonste passasier dek.
  
  
  "Waar kan ons'n meester?" Die matroos het haar gevra.
  
  
  "Meester, meneer? Dit is onmoontlik.'
  
  
  "Hy wag vir my," sê ek.
  
  
  Hy aarsel. "Miskien moet jy vra die bestuurder."
  
  
  "Te hel met ego! Waar is die eerste maat?"
  
  
  "Ag, Mnr Ficuzza. Dit behoort te wees op die brug.
  
  
  "Dankie," sê hy vir haar, en mimmo verby hom op die trappe, waar'n ketting hang in die voorkant van hulle. Hy hou sy hand uit.
  
  
  "Jy en die dame moet gaan na jou toer gids eerste, meneer."
  
  
  "Wada al diavolo!" sê Gina hardop. "Wat'n tikfout!"
  
  
  Sy het met hom geraas. Ay sit sy hand op haar skouer.
  
  
  "Kyk," het hy gesê aan die matroos. "Ons sal daar gaan soek vir Mnr Ficuzza, met of sonder jou maatskappy. Kan jy neem ons na hom?"
  
  
  Hy kyk na my woede gesig vir'n oomblik. "Groot," het hy gesê. "Volg my."
  
  
  Hy vrygestel van die leer ketting en ons het hom gevolg na die brug. Hy het ons gevra om te wag in die paadjie af terwyl hy het op die brug. Hy het gevang'n glimp van die mans in wit uniforms, en na'n paar oomblikke, een van hulle het rondom hulle. Dit was Ficuzza se eerste stuurman.
  
  
  "Ag, Mnr Carter en Mis Romano," sê hy met'n groot glimlag.
  
  
  Ek het haar gevra. "Waar is die kaptein?"
  
  
  "Hy het gesê hy sou sien julle binnekort."
  
  
  Hy het begin om te bekommer. 'n lyn personeel beampte in Italië sou gesê het die EMU hoeveel ons plek in Rusland was op pad is, selfs as hy nie weet wat die besonderhede.
  
  
  "Ons wil om te praat met hom nou," het ek gesê. "Ons moet bespreek'n baie belangrike kurktrekker."
  
  
  "Maar, Mnr Carter, die kaptein is baie besig. Hy... "Damn die maat, Ficuzza," sê ek. "Die veiligheid van die skip en die ego's van die passasiers is op die spel. Die tyd is besig om uit te loop.'
  
  
  Hy kyk bedagsaam. Dan het hy gesê, " Volg my."
  
  
  Na'n kort loop, het ons onsself bevind by die ingang van die kaptein se kajuit. Ficuzza klop. Wanneer ons hoor'n stem binne-in, Ficuzza het die deur oopgemaak en die drie van ons het binne-in.
  
  
  'n lang, vet man met silwer-grys hare sit op'n hout tafel. Hy staan op en begroet ons luidrugtig na Ficuzza bekendgestel ons.
  
  
  Hy het gesê," So hulle is die twee valskermsoldate! " wat neerhalend was. "'n dramatiese manier aan boord te kry, dink jy nie, Mnr Carter?"
  
  
  "Ek is bevrees ons het geen keuse nie, Kaptein," sê ek.
  
  
  "Asseblief sit," het hy gesê, wys na twee stoele.
  
  
  Ons speel hierdie spel.
  
  
  "Alles reg," Bertholdi gesê. "My maatskappy het my ingelig dat jy op soek is vir'n sekere passasier op my skip. Sê vir my, Mnr Carter, hoekom kan hierdie man in hegtenis geneem word as hy kom aan wal in New York?"
  
  
  "Eerste van alles," sê ek, " daar is geen twyfel dat hierdie man is in vermomming, so moet ons hom voor ons kry om te New York. Tweede, ek is nie'n polisieman, en selfs as ek was, hierdie man sou nie verlaat het om enige getuies in die lewe. So dit is nie net'n eenvoudige arresteer."
  
  
  "Ja, natuurlik," sê die kaptein. "Kan ek sien jou ID-kaart, Mnr Carter?"
  
  
  Haar emu het sy ID-kaart.
  
  
  "Ag, die Amerikaanse intelligensie. En die jong dame?
  
  
  "Sy werk vir ons," sê ek.
  
  
  Hy glimlag willens en wetens. "Mnr Ficuzza sal help jy voldoen aan jou behoeftes, Mnr Carter. Jy mag nie gebruik van vuurwapens op hierdie skip behalwe in self-verdediging, en jy moet respekteer die privaatheid van my ander passasiers. Ook, moet jy jou beste doen om nie te mors met hulle."
  
  
  Hy het begin om te kry kwaad weer. "'Kaptein Bertholdi," sê ek, " ek is nie gereed om te argumenteer. Ek stel voor jy luister na wat ek te sê het voordat jy besluit wat ons wil en sal doen nie."
  
  
  Bertholdi en Ficuzza kyk na mekaar verontwaardig. "Ek het nie die hele dag om dit te bespreek kurktrekker, Mnr Carter," Bertholdi gesê koud. "As jy het iets om te sê, asseblief hou dit kort."
  
  
  "Kaptein," sê ek, " ons is nie net te praat oor hierdie man. Ons glo dat hy het'n baie gevaarlike wapen om hierdie skip .
  
  
  "'n wapen?'
  
  
  "So dat die stem.'Haar, " kyk openlik teen hom. - "Kern wapens".
  
  
  Ego se oë rek effens.
  
  
  "Ons dink dit is'n klein atoom bom."
  
  
  Ficuzza het opgestaan uit sy stoel. "Diavolo!
  
  
  Kaptein Bertholdi se gesig het'n wenk van die skok, toe het hy vinnig teruggekeer na sy skepties blik. "Watter bewyse het jy vir dit?"
  
  
  "Geen harde bewyse," ek erken. "'n nota met die naam van jou skip en'n baie van die bykomende inligting. Maar saam het hulle lei tot'n redelike gevolgtrekking ." Daar was'n lang, diep stilte. "Maar jy is nie seker of daar is'n bom op my skip?"
  
  
  "Dit is meer as waarskynlik, Kaptein," sê ek.
  
  
  "En jy wil om te soek na die skip vir'n moontlike bom?" "Kaptein," sê Ficuzza, " ek kan sit'n paar manne op dit .
  
  
  "Ons moet ten minste'n dosyn mans," het ek gesê. "Dit is'n groot skip, en die tyd is besig om uit te loop. Ons nodig het om te begin soek na die tente van al die passasiers wat die spel speel in Napels , want ek is seker die regte naam van die persoon wat ons is op soek na, Judas, is nie op die passasier lys. Natuurlik, ons het om te check dit uit."
  
  
  "Die meeste van die passasiers aan boord in Napels, Mnr Carter," het die kaptein gesê. "Jy wil om te versteur en ontsteld hierdie mense . Soos u weet, die passasiers het sekere regte.
  
  
  En een ding wat rondom hulle is die reg tot veiligheid, aan boord van die skip, " sê ek. Ek vra ook dat jy vertrou my met die soektog, as ek het ondervinding in sulke dinge. Dan is sy wil soos jy te stadig af in die skip, sodat ons kan meer tyd het."
  
  
  Gaan stadiger! Bertholdi verontwaardig uitgeroep. Ons gee nie om nie. Dit moet voldoen aan'n skedule. My passasiers het ook hul eie skedules. Jy hoef nie eens weet as daar is'n bom op die raad. Nee, die skip handhaaf normale cruising spoed.
  
  
  Kaptein!
  
  
  "En," het hy onderbreek, " het Mnr Ficuzza is in beheer van die soektog. Jy sal kry om sy bestellings, Mnr Carter, anders is daar nie'n soektog op alle. Is dit duidelik?"
  
  
  "Dit is om duideliker."
  
  
  Kaptein Bertholdi blyk te Ficuzza. "Neem tien mense en hierdie twee mense en soek die tente. Begin met die derde graad, en gaan van daar."
  
  
  "Kaptein,"sê ek," ek dink nie Judas het niks, maar'n eerste - klas kajuit."
  
  
  "Ek herhaal, Mnr Ficuzza, begin met die derde klas," Bertoldi gesê. "As die soektog versuim daar, ons sal sien as ons nodig het om te soek na ander dele van die skip."
  
  
  Die mens se onnoselheid was ongelooflik. Hy het besluit om die draad haar na die hoofkwartier van die maatskappy dat hy was die voorkoming van'n volskaalse soektog.
  
  
  "Dankie vir jou samewerking, Kaptein," sê ek koud, en staan op.
  
  
  "Tot u diens, Mnr Carter," het hy gesê. "Een ding, Mnr Ficuzza. As daar passasiers wat weier om te soek na hul tente, dring daarop aan nie. Stuur ih aan my en ek sal verduidelik ."
  
  
  "Kaptein, ons het nie tyd vir dit ...
  
  
  "Jy kan nou gaan, Mnr Carter."
  
  
  Haar gluur hom aan. "Alles reg," sê ek. Hy het omgedraai en het die kajuit met Gina, en Ficuzza my gevolg het.
  
  
  Ficuzza is baie meer waardevol as sy meester. Hy het vinnig gevang die paleis was Fabrizio, en saam het hulle afgerond tot nege matrose wat was om te soek met ons. Sy wens dit was nie so'n groot werk, sodat hy kan dit hanteer op sy eie.
  
  
  
  
  Dit was aangekondig oor die luidspreker dat alle derde-klas passasiers was om te bly in hul tente, na die middagete om seker te maak hul bagasie. Wat sou gewees het om nog'n waarskuwing aan Judas oor wat aan die gang was , maar daar het nie blyk te wees enige rede om te hou ons aksies geheim. Ons spandeer die hele aand soek die bagasie, maar niks gekry nie. As die passasier was nie in die kajuit, die soektog is nie uitgevoer nie by die opdrag van die eienaar. Gelukkig, die meeste van die passasiers was daar. Ons het om te stop by middernag, ook op die kaptein se orders.
  
  
  Na'n paar weerstand, het hy ons toegelaat om te soek na die enjin kamer, maar ons het niks gekry nie.
  
  
  
  
  Die volgende oggend, het die groep van die speurders, insluitend Gina en my gerus vir'n rukkie. Ons het om dit te doen. Die italiaanse bemanningslede was in gevaar van die val aan die slaap, en ons is ook uitgeput. Kort voor die middag, ons het'n vinnige snack en het voortgegaan om op ons manier. Sy was oortuig deur Bertholdi om te gaan reguit uit die derde graad aan die eerste graad, sodat ons kan laat die begin van die tweede graad vir laaste. Die soektog het voortgegaan om die hele dag. Die meeste van die passasiers was baie tegemoetkomend. Sommige het daarop aangedring op die vergadering met die kaptein, maar in die einde het ingestem om te soek hul besittings.
  
  
  Teen die einde van die tweede dag, ons het saamgestel om die hele passasier lys, maar ons kon dit nie vind enigiets wat lyk soos'n atoombom, en ons het nie sien iemand wat selfs afstand soos Judas. As hy was aan boord, het hy weggesteek goed, of ego besoek alleen om die ander elf mense die werk te doen. Maar ons is nog steeds met leë hande.
  
  
  Op die derde dag, het ons gevra Bertholdi as ons kon soek die bemanning. Hy was woedend. "Is dit nie voor die hand liggend, nou dat jy verkeerd was oor die bom , Mnr Carter?"
  
  
  "Glad nie," sê ek. "En as jy nie gee my toestemming vir hierdie ondersoek, sal ek die draad haar om jou hoofkwartier. En dan sal ek ook kontak Washington, wat sal u dan kontak jou regering in Rime."
  
  
  Die hoogmoed links Bertholdi se gesig. "Is dit'n bedreiging, Mnr Carter?"
  
  
  "Jy kan dit noem wat jy wil, Kaptein. Ek sal my bes doen om te soek na die skip. Ons gaan volle spoed na New York, en ons hoef nie daar te kom tot môre . Hierdie stad is die tuiste van tien miljoen mense. As jy nie bekommerd oor jou passasiers, dink oor hierdie mense. As daar is'n atoom bom aan boord wat maklik kan ontplof op enige oomblik, sou jy graag so'n katastrofe op jou gewete? Dit is, as jy kry uit die lewe, wat ek ernstig twyfel.
  
  
  Ficuzza saggies gesê, " Kaptein, miskien die bemanning sal nie omgee om hierdie probleem."
  
  
  Bertholdi het van agter sy stoel en begin om te pas. Toe hy na my gedraai, sy gesig ernstig. "Alles reg, Mnr Carter," het hy gesê. "Jy kan dit doen jou eie navorsing. Maar ek sal persoonlik begelei jou om my beamptes se kwartiere."
  
  
  "As jy wil," sê ek.
  
  
  Die soektog het stadig, totdat die middag. Dit het niks opgelewer en veroorsaak kwaad kommentaar van die Meester Bertholdi. Hy was veral kwaad wanneer ons kortliks besoek ego se kwartiere as goed. Het hy gevra. "Nou weet jy daar is geen bom?"
  
  
  "Ek het vir haar gesê. "Nee, nou wil ek om te soek na die bobou, al die pad na die reddingsbote."
  
  
  "Absurd!" het hy mompel, maar laat ons beweeg op. Ficuzza het ons gehelp om vir'n rukkie, en dan Gina en ek was alleen. Ons het gesoek om die galeie, stoorkamers, al die putte en hoeke van die groot skip, maar dit was tevergeefs.
  
  
  "Miskien is die kaptein se reg, Nick," Gina gesê oor aandete daardie aand. "Miskien is daar nie'n bom aan boord. Miskien Judas mis sy kans as gevolg van die vlug skedule veranderings."
  
  
  "Ek wens dit was waar," sê ek. "Ek wil regtig Bertholdi om reg te wees. Maar ek ken haar Judas, Gina." Haar voorkop frons. "Daar moet plekke wat ons nog nie gesoek. Of miskien een van ons medewerkers het'n slegte werk. Ons weet nie. En môre sal ons vaar in New York Hawe . Ek het om te stuur Hawke'n boodskap op die radio vanaand. '
  
  
  "Wat sê jy?"
  
  
  "Dit is net dat ons nie die Judas en ego bom. Hawk sal dink van iets.
  
  
  
  
  Haar slaap was rusteloos. Toe ek wakker geword die volgende oggend en kyk by Gina, wat was nog steeds aan die slaap in die ander deel van die kajuit , ek het gedink oor hoe naby ons was na New York . Tydens die ontbyt, wat ons ontvang het'n bulletin verklaar dat die reis sal neem nog'n drie uur.
  
  
  "Moet die skip toegelaat word om te dok?" Gina gevra.
  
  
  "As dit so is, sal daar'n verwelkoming komitee," het ek geantwoord.
  
  
  Terwyl die ander passasiers het opgepak en bereid is om te klim, het hy gebly het in ons kajuit met Gina. Ongeveer tienuur het ek op die eerste-klas dek, met die hoop om te sien iemand wat kan lyk soos Judas. Teen half-afgelope tien van die vasteland was in sig nie, en kort voor die middag het ons geland het in New York Hawe. Die meeste van die passasiers was op die dek, wat oor die hoof gesien die Manhattan skyline en die Standbeeld van Vryheid.
  
  
  Soos ek verwag het, het ons begroet. Die Coast Guard gevang die Leonardo by die hawe en gevra Ego te stop. Die kaptein gehoorsaam, maar ek kon sien hom skree woedend op sy offisiere. Kort na die middag, verskeie Coast Guard offisiere en soldate aan boord, vergesel deur'n paar BYL agente, die Burgemeester van New York, en Dawid Hawke.
  
  
  Kaptein Bertholdi gevra om my te ontmoet in sy kajuit. Twee senior Coast Guard beamptes, die Burgemeester, Smous, Ficuzza, Gina, en haar, was veronderstel om daar te gaan. Hawkeye bietjie in'n onverligte sigaar as ego haar in kennis gestel van ons mislukkings.
  
  
  "Ek glo nie dat Judas is op die raad," het hy gesê. "En as hy op die raad, dat die bom is waarskynlik ook daar." Hy kyk by Gina. "Jy huur'n pragtige vroue, Nick," het hy gesê.
  
  
  Gina verstaan, 'n kompliment, nie sarkasme. "G," het sy gesê, en glimlag.
  
  
  "Prego," David Hawke gesê.
  
  
  Sy wou om te lag, maar die gedagte van Judas trek die hoeke van my mond af.
  
  
  "Het jy deursoek die hele skip?" Hawk gevra.
  
  
  "Bo na onder," sê ek. "Ter wille van God se, ons het selfs kyk in die toilette. Ek weet net nie enigiets anders."
  
  
  Ek het nie sê enigiets. Hawk en Gina het na my gekyk.
  
  
  "Wat is dit? Hawk gevra.
  
  
  "Ek was net te dink van'n ander plek," het ek gesê. "Vertel Bertholdi ek sal reg wees daar."
  
  
  Ek haastig na die paleis se lessenaar, onthou wat aan die begin van ons soek, die paleis was het my vertel oor'n man wat gekom het tot die kaptein se lessenaar om te praat oor die veiligheid van die dinge . Hierdie is'n waardevolle items. Dit beteken dat daar moet'n veilige aan boord.
  
  
  "Ja, Mnr Carter," Fabrizio het gesê wanneer die ego het haar gevra oor dit. "Ons het'n groot kluis in ons kantoor. Maar ek kan nie dink daar is iets in dit wat sou belang jou.
  
  
  "Miskien moet ons neem'n blik," sê ek. Fabrizio het nie ons irriteer. Hy het nie eens die moeite om te dagvaar die meester. Oomblikke later, die man-grootte veilig is geopen. Hy het sy hoof gebuig en het hom gevolg binnekant. Ons almal kyk. Die groot pakket bevat'n silwer juweel van Spanje. Dit was'n teleurstelling.
  
  
  "Ek is jammer, mnr," Fabrizio gesê.
  
  
  "Wel, dit was net'n idee."
  
  
  Ek het haar'n ego en gaan terug na die kaptein se lessenaar. Iets wat gaan deur my kop, maar ek kon dit nie vind dit uit.
  
  
  Hulle het begin in die kantoor. Die kaptein stap terug na sy stoel. Almal sit behalwe vir Hawke, wat staan in die hoek met'n sigaar in die hoek van die rta en sy maer arms gekruis oor sy bors. Ek stap oor na hom en skud my kop, wat aandui dat ek het misluk .
  
  
  "Maar Mnr Carter gekyk het hierdie skip op en af!" sê Bertholdi. "As daar was so'n ding aan boord, sou hy dit gevind het."
  
  
  "Verskoon my, Kaptein," sê die senior van die twee Coast Guard beamptes, 'n luitenant-bevelvoerder. "Ons kan nie toelaat dat hierdie skip in te voer New York Hawe tot'n meer deeglike ondersoek gedoen word."
  
  
  "Eintlik, "die burgemeester het ingestem," ons moet hou op soek. Miljoene lewens is op die spel ."
  
  
  Bertholdi gluur na my, asof haar ego gelei het haar in hierdie ongemaklike situasie. "Is jy gaan," het hy gevra, " om te laat my passasiers hier by die see, terwyl jy voortgaan om te soek my skip?"
  
  
  "Nee," Hawk antwoord namens van die Coast Guard beampte. Almal kyk na hom. - "Ons het'n beter plan wat maak dat baie mense veiliger vir passasiers. Tans, daar is verskeie ferries hardloop hier. Passasiers dra tot hierdie ferries sonder bagasie en gaan na die hawe . Hulle sal goed versorg word terwyl die skip is gesoek weer. Die skip self sal teruggestuur word na die oop see, en die ondersoek sal gedoen word deur my manne en die Luitenant-Bevelvoerder se manne onder my rigting.
  
  
  "Terug na die oop see!" sê Bertholdi in'n hol toon. "Beweeg my passasiers?"
  
  
  "Ek dink dit is die enigste veilige oplossing, Kaptein," Hawke gesê. "Die ferries sal binnekort hier wees," het die luitenant bevelvoerder gesê.
  
  
  "Maar jy het geen reg!" uitgeroep Bertholdi. "Dit is baie dom."
  
  
  "Kaptein," Hawk gesê koud,"dit sou dwaas wees om te ignoreer die bedreiging."
  
  
  Kaptein Bertholdi duie gestort het swaar in'n stoel. Hy staar na sy hande. "Uitstekend," het hy gesê. "Maar as die bom is nie gevind nie, here, sy is gevra om te nooi my maatskappy om te protesteer hierdie ongelukkige voorval."
  
  
  "Hy sal behandel word met alle respek," Hawk geantwoord. "Nou, Kaptein, ek dink jy beter lig van die passasiers van wat aangaan."
  
  
  Die gedagte wat was kolk rondom in my kop skielik het vorm. Hy het gewag vir die ander mans te verlaat. Wanneer slegs die kaptein, Smous, Gina, en haar steeds in die kajuit, het sy gevra: "Kaptein, is dit waar dat passasiers na jou toe kom om hand oor waardevolle items van meer as'n sekere bedrag?"
  
  
  Bertholdi het my'n suur kyk. Ek glo dat hy van mening is my sy persoonlike plager. "Werklik, Mnr Carter," het hy gesê .
  
  
  Hawk kyk na my gesig, probeer om uit te vind wat ek dink.
  
  
  "Het jy baie sulke versoeke tydens hierdie reis?"
  
  
  "Miskien vyf of ses."
  
  
  "En dan hierdie mense kom na die kantoor, het hulle nie?"
  
  
  "Ja, Ja."
  
  
  "Wat is jy tot, Nick?"
  
  
  "Ek dink, meneer," sê ek. "Odin om hierdie passasiers sit'n redelik groot pakket in sy kleedkamer ?"
  
  
  "Ja, in die dell self. Daar was verskeie Ihs."
  
  
  "En jy het om alleen te laat, om hierdie mense alleen in hierdie kajuit, selfs vir'n kort tyd?"
  
  
  Hy kyk na my vreemd, dan het ek gesien dat hy iets onthou. Dit was die eerste keer'n krimpvarkie met hulle gespreek het sedert ek hom ontmoet het , en hy het met'n sekere bedrag van ontsag in sy stem. "Ja, inderdaad," het hy gesê stadig.
  
  
  "Wat het hy lyk? Hawk gevra.
  
  
  "Hy het'n baard. 'n baie vreemde-soek man. Baie dun gesig.
  
  
  'Judas! Hawk geskree.
  
  
  "Ek dink so, ook," sê ek. "En miskien het hy verander sy planne, terwyl in hierdie kajuit. Hy het bedoel om die bom te sit in'n groot kluis, maar het besluit om, toe hy hier was alleen, om te vind'n beter plek. Of miskien het hy nie wil hê om te wek die tesourier se nuuskierigheid oor die item."
  
  
  Bertholdi vroetel in'n stoel laai en getrek uit'n vel papier. Hy kyk na Nah vir'n oomblik. "Die stem van die ego is om'n naam," het hy gesê. "Benedict Arnold." Hy het'n eerste-klas kajuit getal twaalf op die dek A. '
  
  
  Op daardie oomblik, het die burgemeester verskyn in die deur met'n stuk papier in sy hand en'n verskrikte uitdrukking op sy gesig.
  
  
  "Here, as daar enige twyfel oor die erns van die situasie, ih ble verduidelik nou."
  
  
  "Wat is dit? Hawk gevra.
  
  
  "My kantoor net het hierdie telegram via Rym," het hy gesê hard.
  
  
  Hawk opgetel het'n stukkie van die papier en lees dit hardop:
  
  
  
  
  
  "Mnr Burgemeester. Die atoombom is geplaas in so'n plek dat jou stad vernietig kan word by die druk van'n knoppie . Jy het om te glo ons as ons sê dit is nie'n grap. As bewys van hierdie, ons gee die kode aantal van ons ontsteking meganisme: HTX 312.
  
  
  Die bom sal ontplof binne 48 uur as die som van een honderd miljoen dollar in goud bars nie betaal word nie. Dit is omtrent tien dollar te woon in New York. Dink asseblief oor hierdie baie versigtig. Daar is baie min bronne van geld beskikbaar is. Jy sal ontvang'n tweede boodskap met verdere instruksies binne 24 uur.
  
  
  
  
  
  Hawk kyk na my. "Dit is hom," het hy gesê. Toe het hy gevra: "Kan jy dink wat hy kan doen met die getalle van miljoene dollars?"
  
  
  "Weet jy wat het hierdie e-pos?" Die burgemeester gevra.
  
  
  "Die man wat ons soek," Hawk geantwoord. "Die telegram was om te wees gestuur word aan een van die ego's van die medepligtiges in Rime , sodat dit sou saamval met die koms van die Leonardo in New York."
  
  
  "Waarskynlik Farrelly," mompel ek.
  
  
  "Inteendeel," sê die kaptein. "Is dit nie iets sê oor Leonardo , glad niks nie."
  
  
  "Vir ooglopende redes," Hawk mompel. "Natuurlik, het hulle nie wil hê om aandag te vestig op hierdie skip, Mnr Bertholdi."
  
  
  Sy het opgemerk die kyk in die kaptein se oë toe Smous aangespreek die brief aan hom sonder die ego van die gewone kop. Ego, arrogansie is irriterende, maar nie naastenby so irriterende as ego se onwilligheid om my te help. Maar nou Smous was in beheer, en Bertholdi het bevel van HOM, of emu graag dit of nie.
  
  
  "Ek is ingelig dat die president en die goewerneur ontvang identiese telegramme, "het die burgemeester gesê." Hulle wil hê ons om saam te samel om die nodige geld. Maar'n honderd miljoen in goud, my God, watter soort van die dwaas is dit?
  
  
  "'n besetene dat ons moet baie ernstig neem, Mnr Burgemeester - 'n psigopatiese boef wat is vasbeslote om uit te voer sy bedreiging as die goud bars nie gelewer word nie," sê ek.
  
  
  "Absurd, absoluut absurd," Bertholdi gesê, frons. "Hierdie is'n grap - 'n slegte Amerikaanse grap."
  
  
  "Ek sou nie wil hê om te lag as'n bom afgegaan het," Hawke gesê. Hy rek sy nek in die rigting van die deur en roep uit na die Coast Guard beampte staan buite.
  
  
  "Ja, meneer? Die luitenant bevelvoerder het gesê as wat hy ingeskryf het.
  
  
  "Mnr Carter en hom sal soek in hierdie kajuit. In die tussentyd, neem jou adjudant en'n paar van my offisiere en sien as jy kan vind Benedict Arnold in die kajuit twaalf op die Dek A. Hy kon word dat die persoon. Ah, ja, Kaptein, "Smous bygevoeg," hy sal wees gewapen en gevaarlik. Daarom, prima neem om alle moontlike voorsorgmaatreëls te tref ." Die beampte knik en draai.
  
  
  "Hy het'n baard," het die kaptein gesê. Die ou vyandigheid was byna heeltemal weg, en sy verweerde gesig was verkreukelde met bekommerd lyne. "En'n baie, uh, maer gesig. O, en ek onthou een ding."
  
  
  "Watter een? Hawk gebreek het, noukeurig na aanleiding van die meester se elke kursief.
  
  
  "Wel, ek weet nie of dit belangrik is," Bertholdi aarsel, " maar hy het my gevra of dit moontlik is om te kry insulien aan boord van die vliegtuig. Haar vermoede is dat hy het diabetes.
  
  
  "Geen wonder hy lyk so sleg nie," sê ek saggies, sien Judas se creepy profiel in my gedagtes se oog. Hawk knik. "En Kaptein, sal jy stuur twee van my mynbou kenners hier om voor te berei vir enige onvoorsiene omstandighede ? En laat ons weet wanneer Arnold is gevind."
  
  
  "Dit is alles reg," het die luitenant bevelvoerder gesê. Hy het al oor die kajuit. Gina gaan sit langs my, draai haar vingers tussen my. "Hoe kan ek jou help?" het sy gevra.
  
  
  "Gaan en het'n koppie koffie in die voorportaal," Hawk gesê. "Jy verdien dit."
  
  
  Gina het vir my geglimlag en het die kajuit. Die kaptein beleefd haar gevolg. Ten slotte, het hy begin om te wys'n paar opsigte. Wanneer Hawk en ek was alleen in die kajuit, draai hy na my en glimlag.
  
  
  "Ek doen nie veel buite werk, Nick," het hy gesê, " en ek het net lief vir dit. Het jy enige ander magiese idees?
  
  
  "Nee, meneer. Nou, laat se draai hierdie hut binne en buite.
  
  
  En ons het dit gedoen. Ek het geweet dat die ferries is op pad en die passasiers sou kom aan wal gou, wat het my laat voel'n bietjie beter. Maar as Judas was die hou van die ontsteker van'n bom, kon hy geblaas het ons op enige oomblik.
  
  
  Ons vroetel deur middel van die meester se tafel, deursoek die kaste, en deursoek die hele kajuit. Hawk gou moeg. Hy gaan sit in die stoel agter die kaptein se lessenaar , en het hy opgemerk'n druppel bloed op sy voorkop.
  
  
  "Ek kry die ou, Nick," het hy gesê. "Dit lyk pretty damn bedompige in hier."
  
  
  "Jy is reg," sê ek. Hy gekyk na die kant muur van die taxi, het die ventilasie rasper, en gedink.
  
  
  Hy gaan sit langs die tralies. Dit is geplaas in'n redelik groot paneel, wat was dan verbonde aan die kreun met skroewe. Odin se po skroef los.
  
  
  Ek het haar gevra. "Het jy enige spyker skêr?"
  
  
  "Ja," het hy gesê, in die bereiking van die motor en die uitreiking van my'n paar van die skêr.
  
  
  Toe hy sien dat ek was besig om te draai die skroewe op die paneel, hy het gekom en gaan staan langs my met rente. Ek gewerk het koorsagtig, en hoewel die paneel vas aan die een hoek vir'n rukkie , ek het uiteindelik daarin geslaag om dit af te trek.
  
  
  Ons kyk in die buis en daar het ons gesien het: 'n drie-voet-lange bundel toegedraai in bruin papier. Dit gevul die opening van die buis, en uitgerus met sy eindig by die punt waar die buis geboë en het horisontaal uit die kajuit.
  
  
  "Neem die maat," Hawk gesê.
  
  
  Hy gebruik'n skêr te sny'n gat in die papier en kyk na die inhoud. Dit was'n doos rondom lig metaal, waarskynlik al meer as aluminium. Daar is meganismes buite, insluitend'n miniatuur lang-reeks elektroniese ontvanger. 'n klein rooi lig is op, geen twyfel sein dat die bom was gereed om onmiddellik ontplof.
  
  
  Hy het teruggedeins.
  
  
  "Ek sal bel die mynbou-spesialiste," Hawk saggies gesê. "Ek het ook iemand wat verstaan dit."
  
  
  Ek het haar gevra. "Wat doen ons met die passasiers?"" "Moet ons kry af die eerste?"
  
  
  Hawk se koue oë vernou ingedagte. "Ek dink nie so nie. Op enige oomblik, ons kan die gesig staar'n konfrontasie met Judas. Daarbenewens, moet ons aanvaar dat die bom kan ontplof byna direk onder ons neuse in minder as'n minuut, en miskien selfs vir'n tweede. Ons is reg langs die hawe. As'n bom gaan af hier, die vasteland sal ly soveel skade as wat ons was in die hawe . Nee, Nick, ons het om te probeer om te draai af van die ego."
  
  
  Hy knik, bepaal, soos Hawk, vooruit gehardloop, vinniger Judas. Hy het uit die kajuit te haal die spesialis. Hy sluit die deur agter hom en ondersoek die verskriklike bundel weer.
  
  
  Die rooi sint het voortgegaan om te gloei dreigend, wat die skrikwekkende en vernietigende krag van die bom. Dan het hy gewonder as Judas sou regtig stoot die lont knoppie, selfs al is dit dood van sy ego . Hierdie persoon, as ek geweet het haar uit ondervinding in die verlede, was die toonbeeld van die bose. Miskien as hy het geweet dat ons moes ontdek die bom, hy sou nie aarsel om uit te voer sy onmenslike plan, selfs as die ego ontploffing het hom doodgemaak. Ons kon nie enige kanse, wat baie is seker, veral wanneer ons te doen het met'n man as onvoorspelbaar en geestelik gedraai soos Judas.
  
  
  Sy het die verskriklike uitkoms van hierdie nagmerrie-'n sampioen wolk versprei sy atoom wrok. Miljoene mense binne'n veertig-vyf-kilometer radius van vernietiging sal sterf. Baie duisende sal sterf tydens die sekondêre en tersiêre skokgolwe. En duisende meer sal sterf'n stadige en verskriklike dood van die bestraling.
  
  
  My gedagtes was gou onderbreek deur'n klop aan die deur. Hy het na haar en haar gevra wat dit was. So gou As Hawk genoem ego se naam, hy het die deur oopgesluit en opsy om hom te laat in.
  
  
  Hy was gevolg deur Kaptein Bertholdi en drie woede-op soek na mans wat ek nie geweet het nie. "Kyk na hierdie, Bertholdi," Hawk gesê geïrriteerd, keelvol met die meester se wantroue en'n gebrek aan deernis. Bertholdi draai bleek. Hy staan en bewe, sy gebalde vuiste in magteloos woede.
  
  
  "En kry uit van hier, meneer," Hawkeye gebreek, wat daarop dui dat sy moet vergesel word deur die meester van die dag .
  
  
  Bertholdi Schell geloop het op die hout stappe, sy oë vreemd frank in die voorkant van hom. Hy sluit die deur agter hom en draai terug na die Hawke en die ander drie. "Mnr Gottlieb, Nick Carter," het hy gesê.
  
  
  Hy het hande geskud met'n dun, taai man met rimless bril, die stereotipe van'n wetenskaplike. Hawk aan my verduidelik dat Gottlieb het uitgevind die slagdoppie, 'n toestel wat toegelaat Judas en sy metgeselle te skep die bom.
  
  
  Intussen, twee ontsteking kundiges is besig die verwydering van die verpakking van die bom. "Dit sou verskriklik wees... Dit sou verskriklik wees, "Gottlieb mompel," as my toestel is gebruik in hierdie manier."
  
  
  Dit, natuurlik, is'n understatement. Gottlieb het by die ander twee mans gebuig oor die bom. "Is jy seker dit is hom?" gevra Ego Smous.
  
  
  Gottlieb knik. "Daar is geen twyfel oor dit. Die persoon wat hierdie saam is goed vertroud in thermo fisie. Ongelukkig, ons het uitgebrei om hierdie kennis selfs verder." Hawk het na my gekyk, en haar, en gryns. Gottlieb en twee mans was glo besig om op die bom. 'n rooi-verlig spookagtige gloed skyn van ih se gesigte as Gottlieb klap sy tong en mompel by homself. "Hier," het hy gesê op die laaste. "Daar is'n stem draad daar. Ja, dit is dit. Nee, nie die ander een.
  
  
  Ons oorvol rondom die poort, gesug. Ek probeer om nie te dink oor wat sou gebeur as die bom afgegaan het nou, selfs as ek het nie voel dit. Die mense wat gewerk het op die bom gelyk het senuwees van staal. Hawk het na die deur en gevra of die Luitenant Bevelvoerder het berig nie. Dit was nie soos dit.
  
  
  "Hierdie ding het op die krag wat hulle skryf vir jou? Gottlieb het haar gevra.
  
  
  Hy praat stadig, nie te kyk in my rigting, soos al sy aandag is gefokus op die felheid. "Ek dink nie so nie. Van hier, die bom sal vernietig alles binne'n radius van sestig, sewentig kilometer." Hy het gefokus op die ontsteker meganisme, en dan, asof om te beklemtoon sy gedagtes, het gesê: "Ons wat sal nie'n enkele kans vir ons."
  
  
  Al wat ek kon doen, was om my kop skud. Gottlieb, soos'n man wat lui'n dodelike kategismus, het voortgegaan, gaan voort om te kyk na die werk van spesialiste: "Maar die eerste ontploffing, die eerste skok golwe, sou nie die einde van die saak. Neerslag, golwe - bestraling siekte en'n stukkie van die onbewoonde grond, 'n stukkie van die dooie see. Manhattan sal'n neutrale sone, heeltemal onbewoonbaar vir dekades te kom ."
  
  
  Ek het nie vra haar weer. Gottlieb het my genoeg kerm om oor te dink.
  
  
  "Hoe is jy? Hawk gevra senuweeagtig, nog kou op sy verjaar sigaar.
  
  
  Die Odin rondom die mans draai om hom tot aangesig. "Ons het'n ander riskante geval, meneer," het hy gesê. Sweet drup van sy voorkop aan sy gesig.
  
  
  Hawk en ek leun oor die ander en kyk stip.
  
  
  By een punt, wanneer hy gedink het hulle is amper klaar, Gottlieb geskree: "Nee, damn die maat! Nie hierdie een!'
  
  
  Die man werk op die toestel gestop en leun met sy kop teen die muur. Haar, sien ego, hande skud'n bietjie as hy sy oë toegemaak en het'n diep asem. Dan skud hy homself om te kry'n greep op homself. Hy het voortgegaan met die ander twee, en in minder as tien minute, die drie mans het omgedraai, 'n donker lyn van tevredenheid vorm op hul lippe.
  
  
  "Dit het gebeur," Gottlieb gefluister. "Die bom onskadelik.
  
  
  Hawk en ek kyk na mekaar. Hy uitgeasem. "Dit was te veel vir my moeë lyf," het hy gesê. Hy leun teen die kaptein se lessenaar en het'n diep asem.
  
  
  Hy staan op en probeer om te glimlag.
  
  
  Hawk opgetel het'n nuwe sigaar, verlig dit, en versigtig blaas'n sirkel. Dit het aan die kajuit plafon toe kyk hy openlik teen my. "Nou dat dit gedoen is, Nick, daar is net een ding oor om te doen."
  
  
  Hy knik vir haar. "Judas," sê ek. "En as ek so mag sê, meneer, beter dood as lewendig."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 11
  
  
  
  
  
  
  
  
  Die passasier waarskuwings was onmiddellik opgehef, en die Kaptein Bertholdi het ons bedank vir'n werk goed gedoen. Ferries dit het net aangekom het op die skip is gestuur terug na die beskuldigdebank. Die Leonardo sal in die hawe'n paar uur laat.
  
  
  Kort nadat die bevel gegee is, die luitenant-bevelvoerder van die Coast Guard het by die brug, waar Hawk en ek het om te raadpleeg die kaptein. "Benedictus was nêrens te wees gevind," het die luitenant bevelvoerder berig Hawke. "Jou mense is nog steeds ondersoek, maar hy is wegkruip uit en hoop om te ontsnap wanneer ons die ander passasiers aan wal kom."
  
  
  "Dit is goed," Hawk gesê wrang. "In die verwarring van die passasiers probeer om af te kry, sal dit byna onmoontlik vir ons om te kry'n goeie blik op almal. En natuurlik, hy kan altyd verander sy verskyning weer."
  
  
  "Ek dink ons kan reken op dit," sê ek.
  
  
  Die skip vasgemeer by vyf uur. Die New York Post het reeds'n spesiale uitgawe op die straat met vet nuus. 'n skare het saamgedrom in die Porta bar en rondom nah; die polisie het probeer om te hou ih terug. Verslae en fotograwe was oral.
  
  
  Hawk geplaas offisiere aan die begin en einde van die gang.
  
  
  "Van nou af, ek wil eerder dit nie alleen doen nie," Emu het vir haar gesê.
  
  
  "Alles reg," het hy gesê. "Ek sal bly op die raad vir'n rukkie, sodat jy sal weet waar ek is as jy my nodig het."
  
  
  Gina en ek het die skip voor die passasiers aan wal gaan. Ee het haar na die doeane-gebou en het vir haar gesê om daar te bly.
  
  
  Dit was chaoties van die hawe van bar, en ek het'n gevoel pessimisties oor die vind van Judas.
  
  
  "Jy naby bly, is jy nie?"
  
  
  "Nee, ek gaan soek die hele marina. As ons verloor nog een, kry'n kamer by die Hilton Hotel en daar bly totdat jy kry'n kennisgewing van my."
  
  
  "Okay," sê sy en soen my op die wang. "Wees versigtig.'
  
  
  "Jy ook.'
  
  
  
  
  Verslaggewers, gemeng met die vreemde rondom die hawe van bar, en die polisie moes laat vaar hul pogings om orde te handhaaf. Hy gaan staan by die ingang van die gang, waar twee ander BYL agente is ook staan. Sodra hulle gestop om'n passasier met'n baard en gehou ego styf. Hy het vinnig het hulle genader en het vir hulle gesê dat hulle die verkeerde een . Die baard was real.
  
  
  Net na ses uur, 'n man wat net stap af die dek haar gesien het. In plaas van gaan na die douane, hy het aan beide kante van die gebou, waar'n wag was gestasioneer by die hek. Op die eerste wat ek haar gesien het, ego net uit die rug. Hy was goed geklee, en Schell was die uitvoering van'n kierie. Ego se gang was vertroud is. Hy kyk nader en sien'n haarloos hand hou van'n aktetas. Dit het nie lyk soos die ware leer. En die hand het nie buig rondom die handvatsel van die sak soos'n ware hand sou. Net soos haar was oor om hom te volg, hy draai sy kop sodat hy kon sien Ego se gesig. Hy het'n snor en'n sonbril, maar dit skedel was onmiskenbaar. Dit was Judas. Toe hy my sien, het hy haastig in die draad van die geboue. Daar was'n baie van die mense tussen ons, en ek het om te beweeg deur middel van die skare. Sy vordering is stadig , en toe hy geslaag het, Judas was reeds by die hek. Wanneer Wilhelmina trek dit uit en hardloop, het hy gesien klop af'n sekuriteitswag en loop deur die hek in die parkeerterrein.
  
  
  Toe hy by haar, Judas uit die gesig verdwyn. Die lyfwag, wat het opgespring om sy voete, probeer om my te stop, maar ek het geskree uit wat ek was en hardloop deur middel van die hek. Soos sy loop rondom die ry geparkeerde motors , sien sy'n taxi trek. Judas was op soek na my deur die agterste venster.
  
  
  Die Luger selfoonsakkie hom en hardloop na die motorfiets geparkeer daar. Daar was'n groep van die lang-harige jong mans in die buurt, en ek het geraai dat die motorfiets behoort aan die een rondom hulle. Ek kyk na dit en sien dat die sleutel in die aansitter. Haar, spring in die saal. Dit was'n groot Honda ontwerp vir die snelweg, en die enjin het'n gerusstellende klank. "Hello daar!" Een van die jong mans brul rondom hulle.
  
  
  "Ek sal net leen ego vir'n rukkie!" skree haar in rumatiek. Ek het af en hardloop na die taxi.
  
  
  Toe ek getrek uit op die straat, die taxi-net draai links, twee blokke weg. Ek ry haar deur die verkeer. Ek het begin verbygaan van'n taxi en het gedink ek kon vang Ego by die verkeerslig. Dan is die motor begin om te slaag deur middel van krásný Bryliv. Judas óf het die bestuurder'n klomp geld of sit'n geweer aan die hoofde ' ego's. Tien minute later, het ons op die snelweg wat lei tot JFK Internasionale Lughawe, NY . Op die snelweg, die taxi trek weg van my af, maar ek het gedink ek het gekom om die regte plek. Ek het nie verstaan hoe Judas kon gekry het op'n vliegtuig sonder Ego vang met hom by die lughawe.
  
  
  Sy was verkeerd. As ek draai af die snelweg in die rigting van die stasie en probeer om die afstand tussen my en die taxi het , was ek trek uit op die olie-deurweekte aanwysings en die motorfietsryer gly uit openlik in die voorkant van my.
  
  
  Gelukkig vir haar, ek geland het op'n wal toegegroei met hoë bosse, en al wat ek gehad het, was kneusplekke, kneusings, en'n geskeurde pak. Maar die fiets kon nie gebruik word nie. Ek het besluit om vergoeding te betaal aan die eienaar later en het reguit na die lughawe. Sy was gestop deur al die verbygaande motors, maar hulle nie meer het rylopers .
  
  
  Ten slotte, 'n vragmotor my opgetel en het ons aangekom by die lughawe ten minste 45 minute na Judas .
  
  
  'n buig in dit aan die lig gebring dat'n dosyn buitelandse vlugte was geskeduleer om te vertrek daardie aand. Een van hulle was die Pan Am ras in Rome. Ja, 'n man nagegaan in by die laaste minuut. 'n Mnr Benedictus.
  
  
  Ek het haar gevra. "Ek kan nog steeds haar te kry om hom?"
  
  
  Die man het omgedraai om te kyk op die vlug skedule, dan kyk op sy horlosie. "Nee," het hy gesê.
  
  
  Die vliegtuig het tien minute gelede. Rivne streek op tyd volgens die skedule.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 12
  
  
  
  
  
  
  
  
  Dit was duidelik dat Judas sou vlieg terug na Rome sonder vertraging. Daar het hy sou wees naby aan sy hoofkwartier en Farrelly en sy bende. Hy het waarskynlik nie weet dat ons het ontdek'n ego ondergrondse kompleks in Sicilië.
  
  
  Ek het nie laat vir Rome tot die volgende oggend. Maar in'n uur en'n half daar was'n vliegtuig na Londen en dan'n reis na Rome, so ons was veronderstel om te kom vir ontbyt, soos'n uur later, toe Judas landing .
  
  
  Sy het'n oproep van Gine en het'n taxi van die Hilton om die vliegtuig terwyl ek gekoop het hierdie kaartjies. Haar hotel wou haar te wees met my, want sy het geweet Giovanni Farrelli so goed. Wanneer Hawke haar genoem het en om verskoning gevra vir die verlies van Judas , het hy gesê, " Wel, hy sal maklik wees om te vind in Rime. Maar onthou, as hy ontsnap het, het hy nog steeds het die ontsteker."
  
  
  "Sy moet kontak met die polisie in Rime of Interpol, sodat hulle kan probeer om hom te haal wanneer hy lande?"
  
  
  "Nee," Hawk gesê. Daar was die harde, koue klank in sy stem dat hy soms gebruik. "As die polisie vang ego, jy weet nie wat kan gebeur. Nick, ek wil nie om te sien ego dood soos jy voorgestel het.
  
  
  Ek was nie verbaas om te hoor dat.
  
  
  Teen die tyd dat ons het af, Gina en ek was heeltemal uitgeput en het aan die slaap die meeste van die pad. Ek het nie veel slaap, maar ek was gerus genoeg om voort te gaan op my pad. Gina slaap soos'n baba.
  
  
  In Londen, het ons in staat was om te dra vinnig en maklik en in Rome aangekom net na agt uur. Dit was'n helder, sonnige oggend. Ek het die taxi bestuurder die adres van die woonstel Gina het vir my gegee het. Farrelly het sy vroue daar, en Gina het gesê hy soms gebruik om sy ego te ontmoet ander onderwêreld base. Die polisie het nie geweet die woonstel bestaan het nie, maar ek het gedink Judas het . As hy het genoem Farrelli onmiddellik na die landing , Emu sou gewees het was dit nie veilig is om te gaan na Sicilië . Op hierdie manier, kan hulle besluit dat hierdie woonstel was die veiligste plek, en dit is waarskynlik dat hulle sou voldoen aan daar te bespreek verdere planne .
  
  
  Byna'n uur later, na die landing, het ons gestop in die voorkant van'n woonstel gebou. Ons is oor te gaan toe ek hoor'n geraas om die hoek.
  
  
  "Staan nog steeds hier," Gineh het vir haar gesê.
  
  
  Ek het om die hoek van die huis en het gesien hoe twee mans uit te kom op die sypaadjie en loop tot'n silwer Lancia geparkeer oorkant die straat. Een was omring deur'n lang, slanke Farrelly, en die ander was Judas, wat lyk soos die Dood in sy pak . Hy was ontmasker, maar nog steeds oplosbare met'n kierie.
  
  
  Ek het besluit om te staak reg weg. Wilhelmina trek dit uit. "Dit is genoeg," het ek geskree. "Rome is jou laaste stop."
  
  
  Hy het gereageer op die twee bene vinniger as wat hy gedink het. Toe hy geskiet is, het hy hardloop na die motor. Wilhelmina afgevuur, maar ek het gemis, en Gaap gegrawe in die keistene reg agter hom. Ek skiet hom weer, tref hom op die bumper, en hy verdwyn agter die motor.
  
  
  "Damn dit! Ek mompel.
  
  
  Dan Farrelly afgedank. Gaap gevlieg weg van die volgende huis. Ek was gedwing om weg te steek wanneer hy weer geskiet, en ek voel'n steekwond aan die buitekant van my linker arm. Ek haar gesien het op die ander kant van die motor as die deur oopgemaak het, maar ek was te besig om te probeer om te hou Farrelly uit te slaan my .
  
  
  Skielik hoor hy Gina se gil. Sy geskree. "Hy is bang vir die skiet!"
  
  
  Kyk Farrelly draai na Gina, haar, hy onthou dat sy was'n ego minnaar. Toe hy haar sien, hy was'n oomblik gevul met woede. Hy het die doel en afgevuur op nah. Gaap geslaag het, mimmo nah deur'n paar duim.
  
  
  Hy het teruggeskiet. My eerste skoot tref die muur langs Farrelly; my tweede druk die emu in die nek. Hy ruk krampagtig en val op die sypaadjie.
  
  
  Twee koeëls jaag verby my voete van agter die motor. 'n oomblik later, die enjin brul en Judas jaag weg af in die smal straat. Ek skiet haar in die kar, maar ek het net daarin geslaag om te breek die agterste venster.
  
  
  "Is jy okay? Jinwoo het haar gevra.
  
  
  "Ja."
  
  
  Gaan na jou woonstel en daar te bly, " het ek gesê. "Ek sal kom sien julle later."
  
  
  Sy geprotesteer, maar ek was reeds aan die gang om die Alfa Romeo 2000 geparkeer op die dieselfde sypaadjie. Dit was nie gesluit is nie. Hulle het die enjin met ontsteking drade, haar, in die motor gespring en gejaag na Judas.
  
  
  Twee blokke later, haar ego haar gesien het. Hy het drie blokke in die voorkant van my en uitgeswaai reguit vorentoe, en probeer om ontslae te raak van my. Haar, geslaag het deur middel van die tekens met'n netjiese glip van die agterste wiel en'n geknars van die bande . Voor my, Judas draai links in'n klein straat wat gelei het direk na'n industriële gebied. In vyf minute, ons skrik die helfte van'n dosyn voetgangers en byna gebots het met twee motors. Maar Judas het nie vertraag, en ook nie haar. As ons op die snelweg, die Alpha sou gevang het met hom , maar met hierdie metode van die bestuur, die spoed van die motors was byna dieselfde, en Judas besef dit.
  
  
  Na nog vyf minute, Judas het die voortou geneem en verloor sy ego. Maar wanneer hy draai die hoek van die pakhuis, sien hy'n motor op die teerpad met die deur oop. Die luger skree na'n stop, spring uit, en trek. Judas was nêrens te sien nie. Hy kyk na die pakhuise en gewonder indien hy sou gegaan het daar. Haar skaal skuif na hom as my oë val op die mangatdeksel. Daar was niks ongewoon oor dit, behalwe dat dit effens gekantel. Hy maak dit oop, stap oor na dit, en kyk na die deksel versigtig . Die rand het sy merk in die modder van die straat. Hy leun en luister. 'n gedempte shaggy stem hoor haar. Ongetwyfeld, dit was ruig Judas.
  
  
  Ten spyte van homself, hy bewonder haar ego vir haar geslepe. Ten spyte van sy swak gesondheid en kunsmatige hande, die man was so slim soos die spreekwoordelike jakkals. Ek het vinnig het die valdeur en verlaag myself tot my stewels aangeraak die derde gelui van die metaal trap na die kamer. 'n skerp stank opgestaan rondom my. So stoom maak dit moeilik om asem te haal, en die dieper af in die put, die donkerder geword. In die duisternis onder my, ek kan hoor die geraas van die rotte. As Judas ontsnap deur die neem voordeel van die groot ondergrondse netwerk van kanale en gange wat Rym se riool-stelsel, daar is'n goeie kans ek wil nooit vind ego weer.
  
  
  En dit was die laaste ding wat sy wou hê.
  
  
  Hy ontwyk my by Niagara Falls. Maar nou is hy sal nie verhoed dat my, nou dat dit was net tussen die twee van ons manne. Hy het sy spoed en vinnig neergedaal het die slym-bedekte metaal trappe.
  
  
  Toe hy uiteindelik bereik die onderkant, het hy afgekom op'n smal lysie klip. Strome van vuil en stink water stadig gorrel oor die ou klip. Die stank was byna ondraaglik, en die lug was skaars breath.
  
  
  Die flou sirkel van die lig val van die straat bo my het my'n idee. Hy gaan staan stil en luister in die veld-swart skaduwees. Dan hoor ek dit weer, die klank van haastige voetstappe weerklink in die duisternis, miskien'n honderd meter na my reg.
  
  
  Wilhelmina was in my hand. Haar nederige buk en gevolg Judas in die donker duisternis.
  
  
  'n warm, harig ding gesmeer my voete. Ek het amper geskree op die vlag van toestemming om uit te voer, maar ek gedempte die klank as die rat gevlieg mimmo my, piep, en hardloop af in die smal lysie. Dit was moeilik om die tempo te hou, veral aangesien die lysie was besig om glad en nat as gevolg van die mossig lae van die ou, verweerde rotse.
  
  
  Groot, blind insekte hang van die lae plafon. Ek sou nie verbaas wees as ek gesien het, vlermuise, ook . Slym drup oral, en die lug was versmorende en onderdrukkende. Maar nie die helfte so neerdrukkend as Judas.
  
  
  Hy het gefokus op sy vervaag voetspore. Iets blink in die donker voor my. Haar heerlik om te kla, en hou haar asem. Maar dan Judas haastig op, en hy het dit opgevolg met Wilhelmina in sy hand.
  
  
  As sy draai die hoek, ek was skielik gedwing om te duik, en sy het amper haar balans verloor en val in die riool. Gaap fluit hoog bo my, en ek kon hoor Judas mank weer. Hy het hom in'n kleiner riool pyp, 'n donker gang aansienlik nouer as die eerste.
  
  
  Hy draai die hoek weer, haar gekry het, het ten doel, en afgedank. Gaap getref is die hoeksteen en af wip. Ek het dit gemis en hardloop na Judas voordat hy kan kry te ver vooruit van my .
  
  
  Dit was'n klassieke kat-en-muis-speletjie. Hy het gereageer op elke ego beweeg met dieselfde gambiet. Maar wanneer ek om die hoek, hy was nêrens te vinde nie. Hierdie afval water gebied was nie meer gebruik word nie. Dit was droog en amper reukloos. Dit verbaas my by die eerste. Maar sy was gou ontdek deur die rede waarom Judas het hierdie gang, onder die straat. Hy het die gat in die kreun, wat is nou bedek met'n blikbord. Dit was'n tydelike valdeur. Hy het gestop, geluister, en'n geluid gehoor op die ander kant van die poort. Dan is die sonsondergang.
  
  
  Nou kon hy staan op reguit. Hy bevind homself in'n tonnel besaai met rommel en verskeie rotse. Terwyl sy daar staan, haar hoor'n geluid in die verte. Blykbaar het Judas het geweet dit uitgang uit die riool en het besluit om dit te gebruik om ontslae te raak van my. Sy het gou uitgevind hoe hy van plan is om dit te doen. Sergei verskyn in die voorkant van my, en ek het Judas in silhoeët. Hy het my twee keer geskiet. Een lummel byna gebreek deur my mou. Nou gewillig geword het meer gevaarlik as gevolg van die duisternis.
  
  
  Hy stap oor na die verligte opening. Toe hy dit bereik het, het hy gesien dat die tonnel gelei tot'n klein kamer waar'n gloeilamp hang. Ek kyk rond. Nou is hy het geweet waar ons was. Die bene van ongeveer vyftig mans lê in'n gekerm nis, hul skedels gestapel op die top van hulle, en hulle staar na my woede. Judas het my na die katakombes, die tonnels onder die stad waar die eerste Christene weggesteek van hul pynigers. Haar gevolgtrekking was dat dit moet wees om die katakombes van St Callixtus, die mees bekende van al die Romeinse katakombes. Hoewel daar was'n wyding, hierdie plekke is nie op die toerisme-lys.
  
  
  Hy stap oor die kamer en gevolg Judas. Dit was heeltemal donker weer, maar daar was gloeilampe hang hier en daar . Ek kon hoor Judas hygend nou, bewys dat hy was om te kry swakker. Hy het bereken dat dit was nogal'n rukkie sedert die krimpvarkie het gegewe die emu'n insulien inspuiting, en dat die jaagtog het ontwrig die ego se metabolisme. Hy sou nie het geduur het'n baie lang. Maar ek het nie wil om hom te kry tot op die punt waar hy kon meng met die toeriste . Die tempo haar opgetel.
  
  
  Gou, hy het'n tweede kamer met die dieselfde lig as die eerste. Juda het haar nie gesien nie, so hy storm in die kamer. Net soos in die eerste kamer, daar is hope van die bene en skedels op die rakke in die mure. Hy was halfpad oor die kamer toe hy hoor swaar asemhaling tot sy reg.
  
  
  Hy draai vinnig. Judas leun teen'n paal van die droë, bros bene. Ego se gesig was vaal en sweet. Die man was vel en bene , en sy skedel lyk meer soos die skedels op die rakke is as die teiken van'n lewende mens. Hy gebruik om te wees'n lelike mens nie, maar nou is hy besig om skrikwekkend groteske.
  
  
  Sy asemhaling was onreëlmatig, hyg. Daar was'n laag skuim op sy onderlip. Hy was die hou van'n verkorte Smith & Wesson rewolwer .44 Magnum. As dit getref my van dit, sou dit baie vinnig by die res van die oorblyfsels in die katakombes.
  
  
  Hy lag skor soos hy beskou sy volgende skuif. Lag gerol uit hom uit soos klippies op'n venster; die prostetika waai die wenke van hul ego-skud vingers onseker. Die regterhand besit van die rewolwer was glad en wasagtige .
  
  
  "Nou kan ek uiteindelik doodmaak, Carter," het hy croaked.
  
  
  Ek duif op die grond en beland tussen die bene, wat ek gevoel het kraak onder my. Judas se rewolwer blaf en gemis Parys. Hy staan op en daarop gemik om die emoe se luger op sy bors. My vinger strenger op die sneller, maar dit het nie die brand gesteek.
  
  
  Judas laat sak die rewolwer in sy skoot en val weer terug tussen die bene. Ego se gesig was vertrek, sy oë glaserig. Vir'n oomblik, die kortasem was baie hard, en dan skielik gestop. Ego se liggaam gespanne, en die rewolwer het oor ego se arm. Dan is die ego teiken tref die muur-die ego oë was wyd oop, in'n diabetiese koma.
  
  
  Ek het opgestaan en geloop het oor hom. Die oomblik haar leun oor hom, sy liggaam ruk met geweld en vries. Haar ego het'n pols. Daar was geen pols.
  
  
  Hy staan op, selfoonsakkie die luger ,en kyk af na die blote geraamte. Judas was dood, sy kern slagdoppie is veilig, en hy verlang vir die son.
  
  
  Hy het die liggaam daar is, en het deur middel van'n beter-verlig tonnel na die ingang van die katakombes. Judas kan nie gevind word nie totdat hy lyk soos die ander geraamtes in hierdie tonnels. As die ego nie gevind voor die sweedse ego verrotte weg, die ego kon gewees het, gesien word as die oorblyfsels van'n vroeë Christen. Net soos hy was absorbeer die donker humor van die gedagte, het hy afgekom op'n groep van toeriste op pad na die uitgang.
  
  
  Die italiaanse gids na my gekyk. Hy het gesê. "Kom op!' - Jy moet bly met die maatskappy, mnr! Dit is amper verby."
  
  
  Haar, by hulle aangesluit het, en geloop het in die rigting van die lig voor ons. "Eenvoudig," ek het vir haar gesê gids. "Ek was vertraag deur'n eerder creepy toneel."
  
  
  Hy lag. "Die ergste is nog kom, signor."
  
  
  Haar, dink oor die jare en take wat ek nog gehad het om te doen as ek aanhou met die lewe. "Ek hoop jy is nie verband hou met die profeet Nostradamus," sê ek.
  
  
  Hy het nie lyk om te verstaan die grap.
  
  
  Maar ek het nie omgegee nie. Een ding was seker: Judas was dood. Niemand het geweet wat wag vir my volgende. So in plaas van dink oor die toekoms, het hy teruggekeer na die hede, die hier en nou. En dan haar, het gedink van Gina, en begin om te glimlag. Die beste glimlag wat jy kan dink.
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Oor die boek:
  
  
  
  
  
  Hoe is dit moontlik? Nick Carter was skielik gedwing om weg te steek van die dokument in die Vatikaan-Museum tydens roetine werk . 'n ewekansige Etruskiese vaas gelyk geskik is vir hierdie doel.
  
  
  Maar dit was nie oor Carter se Nike en ego-aktiwiteite, soos dit blyk uit later, toe Carter probeer om uit te vind die dokument. Want op daardie oomblik, hy was'n onverwagte getuig van'n hoogs professionele kuns diefstal.
  
  
  En as kuns skatte, insluitend'n Etruskiese vaas, verdwyn een vir een deur die venster , Carter lyk openlik in die gesig van sy jarelange vyand, Judas.
  
  
  Judas was in staat om meer te doen met hierdie dokument as Hawk en Carter kon gedink het in hul ergste drome ...
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Cobra Teken
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Cobra Teken
  
  
  vertaal deur Lev Shklovsky
  
  
  opgedra aan die nagedagtenis van die oorledene se seun Anton.
  
  
  Die hoofkarakters:
  
  
  NICK CARTER
  
  
  alias N3 agent BYL
  
  
  "SHIVA"
  
  
  Hoof van die Cobra-organisasie
  
  
  ASHOK ANAND
  
  
  Indiese geheime Diens agent
  
  
  PURAN DASS
  
  
  hoof van die Indiese geheime Diens
  
  
  NIRAD en RANJIT
  
  
  lede van die organisasie Cobra
  
  
  REEVA SINGH
  
  
  shiva se kleindogter
  
  
  
  1
  
  
  Sy opgekrul in my arms, sag en broos, en vir die oomblik heeltemal tevrede. Haar skaars genesing ervaring was met'n vrou soos Reeva. Skadu gespeel oor haar goue vel en swart hare, en vir'n oomblik het ek gedink ek was die hou van'n droom kom waar. Die kamer was donker, en Kneukels het verlaag dit. En gelukkig, die hotel het'n lugversorging stelsel monsterneming lug van die nag hitte van Nieu-Delhi.
  
  
  "Jy het nie vir my sê hoekom," Reeva gefluister. Haar sagte, warm lippe liggies gesmeer die holte tussen my nek en skouer, haar borste druk teen my arm.
  
  
  Haar draai haar gesig en kyk na die lyn van haar plomp lippe. Volgende, Lobka was frons, met die hardnekkige uitdrukking van'n vrou wat gebruik word om te kry alles wat sy wil hê... die vrou wat besig was nog'n kind was. "Wat, Reva?" Ek het gevra, hardloop my vinger oor die fluweel vel van haar lewe.
  
  
  "Hoekom het jy hier kom, Nick?" Hy trek terug, laat val sy kop op die kussing. Haar lang swart hare wat gevorm word'n fan op die wit stof van die kussing, soos'n stralekrans wat geraam haar gesig met perfekte funksies... 'n gesig wat op daardie oomblik weerspieël innerlike angs en onverstaanbaar ongeloof.
  
  
  — Ek het jou gesê, " ek het gesê, probeer om te klink pasiënt en oortuigend. "My maatskappy het my gestuur om te onderhandel aankope. Materiale, sy, brokaat... woorde, alles. Alles wat minder kos in hierdie land as enige ander plek.
  
  
  Natuurlik, het hy vir haar gelieg. Natuurlik, het hy kon nie sê Reeva wat sy was. In elk geval, wat is die verskil? Daar was geen rede om te behels die meisie, brand my dek, en openbaar hey dat haar naam was Nick Carter, 'n BYL agent tans op'n missie in Nieu-Delhi.
  
  
  Vroeg in die oggend van dieselfde aand, hy het op'n Lug-Indië vlug. En die laaste persoon wat ek verwag het om te voldoen aan'n vrou soos Reeva, 'n pragtige metgesel wat geen mens kan reken op. Sy sit in die hotel se kroeg toe sy teruggekeer van'n swem in die swembad. Haar perfekte figuur was toegedraai in'n blou en silwer sari; ons het ook voel'n onmiddellike fisiese aantrekkingskrag op die eerste gesig. Dan een woord het gelei na'n ander, en byna sonder om dit te besef, het ek haar genooi vir ete.
  
  
  Ons het na'n franse restaurant in Chanakyapuri, 'n rooi en swart oase in die middel van'n bedompige stad. Dit was'n geleentheid te lok haar en oortuig haar om te spandeer die nag saam.
  
  
  Soos dit blyk, ek het nie het om te probeer te hard om haar te oortuig.
  
  
  Haar oë, soos glansende en sensueel soos haar hare, praat duidelik. Natuurlik, daar is vrae en woord speletjies... 'n algemene praktyk in die kuns van verleiding. Voorspel tot'n nag van liefde en passie.
  
  
  
  Nodeloos om te sê, New Delhi beteken baie meer vir my (en te BYL) as Rewa Singh. Hy was gestuur na Indië deur die Hawke, en hoewel hy gevoel het dit was'n desperate idee, dit was onmoontlik om te oorreed om die Ou Man. "Maar ons het nie die geringste bewys dat hierdie man bestaan!" Ek het daarop gewys.
  
  
  "Al die meer rede om daar te gaan, Nick," Hawke het gesê met'n sarkastiese lag. "Opstande en onluste is bewys, is hulle nie?" Calcutta saal is in'n staat van semi-anargie. En wat die rebelle met wapens? Ammunisie nie aan die bome groei, om presies te wees.
  
  
  "Hierdie is'n interne sekuriteit probleem van die Indiese regering," het ek gesê.
  
  
  "Eintlik is. Absoluut fantasties. Ek is dit heeltemal eens met haar. Eintlik, as dit was net opstande en onluste, dit sou nie'n missie, Nick.
  
  
  "Wat dan?"
  
  
  "Neem'n blik op hierdie. Hy oorhandig my'n gevoude stukkie van die papier. "Dit sal jou meer vertel oor ons geheimsinnige man, Mnr 'Shiva'.".. miskien met'n paar vae aanduiding dat die ander werklik bestaan. Die bitter rook van sy sigaar verbrand my neusgate, en ek verskuif na die ver stoel om te lees van die dokument.
  
  
  Na die lees van die artikel, ek het'n goeie idee van wat Smous nie.
  
  
  Die baas merk met'n glimlag. "Soos jy kan sien, dit is'n vuil besigheid, doen jy nie saamstem nie?
  
  
  "Ek wil sê immoreel.
  
  
  "Goed gesê, Nick. Ons man is gaan om te skip tien miljoen dollar se waarde van rou heroïen aan die Verenigde State van amerika. Maar as jy gesien het, dit is nie die mees ontstellende element. As dit was net dwelms, ek sou genoem iemand anders. Maar wanneer dit kom by die internasionale diplomasie... en vrede in die wêreld... dan het ek net te vertrou hierdie taak vir jou.
  
  
  Hy knik sonder die opening van die rta.
  
  
  Die dokument wat hy het net gelees het van die Oval Office. Dit is onmoontlik om te gaan hoër. Hy het verwys na iets wat ek wil lees in die koerante, 'n voorval wat ons nooit gedink het sou word wat verband hou met BYL, alleen laat my lyn van werk.
  
  
  Iemand het die Sowjet-ambassade in Washington, beweer om te wees die President van die Verenigde State van amerika. Die stem was perfek nageboots. Is dit dalk'n grap, maar die woorde was nie onskuldig op alle. Die "president" uitgereik dreigemente van'n inflammatoriese die natuur, met dreigemente wat daartoe gelei dat die Sowjet-ambassadeur te haastig met'n verslag aan Moskou.
  
  
  Uiteindelik, die misverstand was opgelos word, en die Wit Huis uitgereik talle verskonings. Dit kon gewees het om die einde van dit, maar daar sou gewees het'n opvolger plaas. Die eerste sekretaris van die Sentrale Komitee van die CPSU, die belangrikste politieke figuur van die Sowjet-Unie, het met die president op die "hotline". Net hy was nie die eerste sekretaris op alle. Om die waarheid te sê, niemand in Washington of Moskou het geweet wat was die navolg van die russiese stem. Die uitruil van woorde was ver van die vriendelike en gevra die president om te bel vir'n buitengewone vergadering van die Nasionale Veiligheidsraad van die Raad.
  
  
  Alles was duidelik weer... maar nie vir lank nie. Hulle ferret, minder as twee weke gelede, het ervare'n string van soortgelyke voorvalle; 'n uitruil van dreigemente en beledigings tussen Indië en Pakistan, tussen Israel en Egipte, tussen die Kommunistiese China en Japan. Elke keer, die stem van'n diplomaat was perfek nageboots, wat gelei het tot'n oorvloed van die kwaad bedreigings en teen bedreigings.
  
  
  Die wêreld was op die rand van'n kernoorlog. Nou, volgens die Wit Huis dokument, iemand probeer om te gooi ons al in die afgrond. "So jy vermoed dat hierdie geheimsinnige" iemand wat homself Shiva is die brein agter'n organisasie genaamd die Kobra, en dat hy verantwoordelik is vir wat aangaan..."
  
  
  "Miskien, Nick. Met dien verstande dat Shiva is'n persoon en nie iets anders, " het die Baas verduidelik. "Ons weet vir'n feit dat Cobra bestaan. En ons is redelik seker dit is'n arms en dwelmhandel organisasie. Maar dit is niks in vergelyking met dit, " het hy verduidelik senuweeagtig, die afluister van die dokument hy het net klaar op soek na. "Is dit Shiva'n werklike persoon?" Of is dit'n dekmantel vir'n paar vreemde internasionale organisasie bevele te Kobra? Stem wat ons nodig het om uit te vind... so gou as moontlik, ek kan byvoeg.
  
  
  "So jy glo dat as Shiva is'n man, hy is eintlik boots stemme?"
  
  
  Hawk knik moeg.
  
  
  "Maar jy weet nie eens of Shiva bestaan."
  
  
  "Bull's-eye."
  
  
  - So, hy het om te vind'n persoon wat niemand nog ooit gesien het, wat dalk in staat wees om na te boots die stem van sommige van die karakters, as hy kan... Waar dink jy moet ek begin?
  
  
  "Hulle noem dit nie jou Vegter 3 vir niks, Carter.
  
  
  Dit was nie die rumatiek sy het gehoop vir. Maar soos ek gesê het, soms dit is onmoontlik om te onderhandel met iemand soos Smous. So ek het om te gaan oor die hele wêreld en vra vir iets of iemand wat homself Shiva.
  
  
  Sy weet dat dit'n skuilnaam, en dan is die studie van die dokumente by die huis. In werklikheid, Shiva is'n Hindoe-god, algemeen bekend as die Vernietiger. Oorloë, hongersnood, en die dood... hierdie rampe is die ego se absolute en onbetwisbare heers, onder die ego se beheer en gesag. Maar daar was meer; die boeke wat hy lees vervat illustrasies en foto's van beelde uitbeelding van Shiva versier met slange. Hierdie is nie gewone slange, maar cobras, dodelike Indiese adders.
  
  
  En so, ek het om te volg'n roete wat gelyk nie bestaan nie en onmoontlik... hoe om te tel korrels sand op die banke van die Ganges!
  
  
  Maar as Shiva was'n versinsel van iemand se gedraai verbeelding, dan Reeva Singh was beslis nie. Die meisie was real, soet, sag en verrassend lewendige.
  
  
  
  Haar, draai na haar en die oplossing van ee kurktrekker navorsing probleme, druk sy lippe aan haar plomp mond. Haar goue vel is bedek in'n lig sluier van die lig, en wanneer haar borste druk teen daardie onvolwasse en hard borste, was ek oorweldig deur'n onbeheerbare begeerte.
  
  
  "Nee, ek het nie," fluister ek, soos sy probeer om te vra nog'n reeks van vrae wat begin om te bekommer my. "Ek is Nick, en jy Reva... jy hoef nie te weet nie meer... op die oomblik. Ee omhels haar styf, en sy onderdruk'n kreun.
  
  
  Stoot die kombers van die bed af met sy voet, haar pa gehou haar styf aan hom. Reeva se oë was wyd, maar sy was om te wees op soek na iets op die ander kant van die kamer. Op daardie oomblik, hy het geweet hy was in die moeilikheid.
  
  
  'n geraas gehoor haar. 'n sekonde later, sy was geïdentifiseer deur die oorsprong van die metaal kraak wat gekom het uit die kamer soos'n hees fluister... Iemand was fiddling met die slot. My Smith & Wesson is in die boonste laai van die bedkassie langs die bed, maar op die oomblik was dit buite bereik van my hand. Die dowwe geraas gestop, gevolg deur'n kliek... en dan haar, het ek besef dat ek nie tyd het om te gryp die geweer.
  
  
  Haar gespring uit die pad so gou as die deur swaai oop. Twee bebaarde mans, geklee in wit geborduurde hemde en doek broek soortgelyk aan die pajamas gedra deur die meeste Indiërs, staan uit teen die lig kom af in die gang. Maar wat my opgeval het, meer as die Swede was die kort-met loop pistool wat stewig deur een van die turbaned syfers.
  
  
  Die geweer was wys na my, en daar was niks wat ek kon doen oor dit. Die deur gesluit sag agter die twee mans, en die ongewapende man het op die heilige lig in die kamer.
  
  
  Hy knip by die skielike gloei en kyk na die twee aanvallers, probeer om uit te vind'n manier uit. Hulle is sterk en gespierd, hul bebaarde gesigte uitdrukkingloos, en te oordeel aan hul baarde en tulbande, hulle was albei Sikhs.
  
  
  "Goeie aand, sahib," die een met die geweer het gesê, en die groet verander in'n obsene glimlag as hy besef dat Reeva en ek was naak, en daarom is selfs meer kwesbaar.
  
  
  Op die oomblik is, die enigste kaart wat gespeel kan word is om te bly onder die dekking van'n toeris en'n sakeman. In'n gegriefde toon, het hy gesê, " Wat is die storie?" Ek het'n gebaar te gryp die telefoon, maar'n ongewapende Sikh Indiër verskuif die ou-outydse telefoon langs my.
  
  
  "Watter onsin, sahib! het hy uitgeroep, glimlag. "Niemand het jy toestemming om te beweeg, nie eens die mem sahib," het hy gewys op Reeva, wat reeds getrek op die dek en was opgekrul onder die lakens.
  
  
  "Kyk na die kratte, Mohan," die man met die pistool aan sy metgesel gesê.
  
  
  "As dit is'n rooftog, jy sal dit nie vind enigiets die moeite werd om te steel," ih het haar gewaarsku. "Ek het net kwitansies. ONS rupees, ONS AMERIKAANSE dollars.
  
  
  Hulle was nie beïndruk nie. Nie op alle.
  
  
  Maar as hy gepraat het, het hy begin om te konsentreer, die voorbereiding van sy liggaam en gees vir'n gewelddadige en onverdeelde fusion. Die laaste keer het sy dit geniet om'n breek tussen missies, Smous het daarop aangedring op die neem haar uit van die gewone rus tydperk en vakansie te gaan deur middel van'n intensiewe tydperk van opleiding om haar vaardighede in die mees ongewone vorme van self-verdediging. Onder die verskillende tegnieke wat sy bemeester het, was daar ook'n vorm van auto-suggestie dat ek geleer deur'n swart gordel, 'n "rette dan", 'n kampioen van taekwondo, 'n koreaanse weergawe van die "koning"." Die instrukteur ook opgelei my in taekwondo. Hierdie vorm van karate is gebaseer op die gebruik van die krag en momentum verkry deur die gebruik van die hele liggaam, veral die bene en voete.
  
  
  So, wanneer een van die twee aanvallers begin vroetel deur my besittings en was oor te openbaar my hele persoonlike arsenaal, ek was gereed om die eerste skuif te maak. Hy verbeel homself as'n lente, in staat is om te spring uit om die vullis en gooi sy liggaam in die ruimte.
  
  
  Revu stoot haar en spring van die bed af, landing op sy hakke soos'n kat. 'n lummel jaag oor my kop as dit tref die vloer. Mohan se vennoot het'n kragtige knaldemper op sy geweer.
  
  
  "Nick ... nee! Reeva geskree, asof smeek my om nie te begin'n geveg, of probeer om te weerstaan die twee mans.
  
  
  Maar ek was nie gaan om te mors nie enige meer tyd.
  
  
  Mohan en sy vennoot het nie dreig om die meisie, maar beweeg in die rigting van my, hul lippe krul in'n bypassende glimlag. Ih die tande en tandvleis is gevlek red van die swaar kou van paan blare. In die verblindende lig van die ih lamp, hul monde bebloede lyk, asof hulle net klaar stukke van rou vleis.
  
  
  "Jy onderskat ons, sahib," snedig die een met die pistool. — Ons kan die dood van die meisie, maar ons wil graag om te doen'n baie goeie werk op jou eerste."
  
  
  Sy het nie het om te wag om te sien wat die "werk" wat hy in gedagte gehad het. Met'n hoë-opgeslaan geskreeu van "ki-app", wat onmiddellik het die twee mans op die verdediging, haar, spring op sy voete en aangeval. "Ek verstaan-rio-cha-gi" - 'n omsendbrief skop in wat al van Alenka is gebalanseerde agteruit. Ego vrygestel haar met al die krag en konsentrasie hy kon uitkry. Hy het sy regtervoet en die teiken getref.
  
  
  'n afskuwelike roggel saam met die kreun van die man met die geweer; my kaal hak skop ego in die solar plexus. Lug storm uit van sy ego longe as wat hy in duie gestort op die vloer, snak na asem. Die geweer was hangend in sy vingers, maar as hy het die wapen te vuur nog'n skoot, het hy gespring oor dit en spring op Mohan voordat hy kon trek weg.
  
  
  "Moenie bang wees nie, broer," fluister ek as die ander desperaat probeer om te gryp my bene om my te gooi terug. Hy was vinniger as wat hy was.
  
  
  Hier, het hy is beloon vir sy pogings wanneer hy begin oefen taekwondo en kung fu.
  
  
  Haar hand is ingesamel asof dit was die basis vir die dodelike "ma-nale-chi-kie", 'n vorm van die aanval wat jy geleer het om te bemeester, perfek. My hand beweeg deur die lug in die rigting van'n sekere punt in die ruimte na Mohan se teiken. En wanneer my harde vingers raak aan die basis van die ego se neus, ek het nie nodig om'n mediese graad te weet wat die man is dood.
  
  
  Sy was'n mes gesteek deur'n stuk van emoe-been in die brein, onmiddellik doodmaak. 'n stroom van bloed gevloei af in die rta se ego, en sy oë gevestig op my... dan, ego se oë vervaag voor steeds wyd oop en glasig soos twee stukke van swart marmer. 'n hees, verstik klank ontsnap deur die rta se ego as hy tref die vloer. Inerte soos'n lappop, haar neus onherkenbaar, rooi en gebreekte soos die sap van'n ryp vrugte.
  
  
  Mohan was nie meer'n "moordenaar", "hy was'n lyk.
  
  
  Maar in die paar sekondes wat dit my geneem het om te voltooi die ego, die ego medepligtige verhaal genoeg om te probeer om terug te keer na die aanval. Haar, voel hom kruip oor die vloer openhartige agter my, en ek het nie tyd om te dink twee keer.
  
  
  Hare, was gereed om onmiddellik. "Hanna, dol, seth" ... een, twee, drie... ek geestelik gedink het. Dan is haar linker elmboog was'n ruk terug in'n verskriklike "pal-kuch chi-ki".
  
  
  Haar teenstander tref haar openhartige onder die ken. Het hy geskree, en sy draai om, net om te dink wat oorgebly het van die perfekte stel tande. Want nou die kakebeen was heeltemal los, verpletter. Bloed trickled af Ego se ken en nek, mors op sy onbevlekte hemp. Die onderste deel van sy gesig was letterlik verskeur; 'n blou kol was reeds die verspreiding van sy wangbeen aan sy oë.
  
  
  Die man het probeer om te praat, maar daar was net'n gedempte geluid rondom ego rta; maar voor ego kon klop haar uit, het hy daarin geslaag om te trek die sneller van die geweer. Ek het vorentoe, lê op die vloer vir'n lang tyd. Nog'n groot-kaliber lummel jaag afgelope twee duim in die voorkant van my en klap in die teenoorgestelde muur. Dit was'n oop sper dum-dum wat kan gut'n persoon soos'n vars geslag hoender gereed vir die braai. Die man staan op en gerugsteun in die rigting van die deur.
  
  
  Voordat hy kon vuur ander een deur middel van sy helse koeëls, haar zigzag het die lyn wat betrokke is by my opreg elke dag. Maar hy is weg voordat sy kon gryp die geweer uit van die Ego se hande. Hy storm in die gang en het'n dun roete van bloed en hoor die swaar shuffle van metaal trappe by die ver einde van die uncarpeted gang.
  
  
  Dan gaan hy terug na sy kamer en trek op die broek wat hy wil links langs die bed. Reeva het na my gekyk met groot, bang oë. Hey het gesê dit. "Moenie kwaad word, asseblief! - Wanneer die verkoop van materiaal, daar is altyd strawwe kompetisie.
  
  
  "Sy was nie van die lag. Haar,laat haar alleen met die bebloede figuur wat eens was'n man.
  
  
  Dan hardloop hy haar in die kamer rond. Niemand het hom jaag die aanvaller. Hy het om hom te vang, want nou dat Mohan was dood, was daar geen manier om te weet as hy was regtig op Della. Ek het nie gedink hulle was vulgêre diewe; hulle het hoër vaardigheid as gewone misdadigers.
  
  
  Hy was seker dat hulle nie optree onder die illusie van om te vra vir geld. Iets was gekraak in my kop, iets wat ek nie kon verwoord in die tyd. Dit was soos'n raaisel... iets wat my laat dink wat Hawke het vir my gesê. Is dit moontlik dat iemand het reeds aan die lig gebring my identiteit sedert ek hier aangekom het in Indië op'n toeriste visa? Baie vrae kan gegaan het onbeantwoord as hy nie gevang Mohan se medepligtige.
  
  
  Die hotel lobby was byna verlate, en die nag klerk was aan die slaap op die toonbank. Hy het opgemerk'n baie vinnige beweging agter die gordyne wat verberg die groot glas deure wat lei na die patio en tuin. Kaalvoet, het hy inderhaas na die tente, gestoot ih ter syde stel, en het in die donker tuin.
  
  
  Die gras was nat en koue voete. Die maan het verdwyn agter'n stapel van die wolke wat bedek haar oranje gesig. Dan sien ek die weerkaatsing van die wolke in die swembad, waar sy die bekende swem voor die vergadering met Reeva en'n ete saam met haar. Weg is die klink van die bril, die ritmiese beweging van die swaaie, en die roggelende uitroepe van straatverkopers.
  
  
  Nou was daar net die klank van my asemhaling, die klop van my pols. Ek ingesluip vorentoe versigtig, my sintuie beur op enige beweging, enige geraas wat sou toelaat dat my om te vind my prooi... voordat dit ontdek is.
  
  
  In sy haas, hy het nie tyd om te trek sy geweer. So ek het om te vertrou net op my verstand en my hande. Selfs as jy nie het om te vertrou op jou intellek en hande wanneer jy vind'n stil geweer wat gemik is op die lewe.
  
  
  My instrukteur het geweet my deur die bynaam "Chu-Mok", wat beteken"Vuis" in koreaans. Maar op daardie stadium, ek het nie die tyd om te sit wat ek navorsing in die praktyk. Al was stil in die tuin. Die banyan blare slegs effens onder die indruk, verberg deel van die omhulsel met hul reuse-stam.
  
  
  Sy sou gesien het die spore van die Indiese bloed wanneer hy opgemerk'n skielike flits, gevolg deur die woedende gesuis van'n dodelike koeël. Hierdie keer was dit ek wat geskree. Dan het ek het haar hand om my mond, haar aangaap oë krap my skouer.
  
  
  Dit was'n oppervlakkige wond, maar dit erg gesteek. Stahl onbegaanbare sy tande en wag, voel meer kwesbaar as ooit. Die gunslinger, maar wou nie te neem nie meer kanse en van my verwag om hom aan te val in weerwraak.
  
  
  Hy begin hardloop in die rigting van die heining. Ek sou waarskynlik hardloop na hom, ook, want ek het nie wil om hom te laat wegkom sonder die onderrig van die emu'n les. Blykbaar, het hy herstel het van die behandeling wat ego hom gegee het kort voor, soveel so dat hy spring oor die grens muur met verrassende ratsheid. Hy het meer soos'n kat as'n mens. Maar ten spyte van die pyn in haar arm, haar voel net soos'n selfoon. Hy het dit, klim oor die muur, en geland kaalvoet op'n pleister van die grondpad. Nog'n lui klank ontplof in my ore, maar dit was nie'n skietwond.
  
  
  'n Indiese in'n wit tulband daarin geslaag om te bereik die scooter geparkeer aan die einde van die grondpad agter die heining. Met die enjin brul, die scooter trek weg, en die Indiese het nie eens kyk terug. Ek kan probeer het om hael'n taxi of fiets taxi, maar ek het geweet dat die man met die geweer het reeds verdwyn in die doolhof van stegies van die stad.
  
  
  So, in plaas van die voortsetting van die nou skynbaar nutteloos jag, hy gaan terug na die heining en klou aan twee hout poste, klim oor dit weer. Hierdie tyd, het hy in minder moeite. Die gras was'n ware verligting aan my voete, in vergelyking met die gruis. Hy het na die swembad, was sy hand, en oor die grasperk, gly geluidloos in die voorportaal.
  
  
  Die portier het wakker geword uit sy slaap, wat ongetwyfeld toegelaat twee Indiërs te kom na my kamer sonder om opgemerk. Egter, ek was nie van plan om te blameer ego vir die lyk wat het haar verlaat, boontoe en dat ek nodig het om ontslae te raak van. "Slapeloosheid, sahib," het hy my gevra, gapende as hy stadig opgestaan. Dan leun hy oor die toonbank, gee my'n gedeflekteer kyk... In werklikheid, hare was net in sy broek. "Ek sal stuur vir'n paar slaappille vir jou, sal ek nie?"
  
  
  "Dankie, nee moet," ek het geweier, met'n stywe glimlag.
  
  
  As hy opgemerk die lang, bloedige krap links op my deur'n Sikh koeël, het hy voorgegee dat niks gebeur het nie. Ek sit my hande in my sakke en stap na die hysbakke sonder dat iemand sien my. Nie dat ek voel verleë, mind you, maar ek wil eerder nie die aandag vestig. Vegter No 3 wat nodig is om te vind'n man met die naam van Shiva deur selfoon.
  
  
  
  2
  
  
  Reeva Singh was nie daar om my te help om skoon te maak van my kamer.
  
  
  Die deur na my slaapkamer was kier, maar geen een is wegkruip agter dit om voort te gaan om die werk wat Mohan en sy maat se ego het onderbreek. Die kamer was leeg, behalwe vir die bevrore lyk van die man wat sy wil vermoor met'n karate skop. Die Indiese lê met sy arms en bene versprei in'n vreemde posisie, amper onder die water in'n poel van donker bloed wat was nog steeds versprei.
  
  
  Die deurmekaar komberse het getoon dat hy spandeer die meeste van die aand saam met haar en Reeva. Blykbaar, die meisie keelvol en gegly uit die kamer voordat iemand kon stop haar. Ek was nie dom genoeg om te dink selfs vir'n tweede dat ek kan reken op haar stilte. So het hulle besluit om te verander haar hotel die volgende oggend. Sy het nie wil hê dat iemand van die Nieu-Delhi Polisie om te kom na my en vra my vrae. Hy sou hê om te reageer met meer leuens te beskerm sy dekking.
  
  
  Maar afgesien van om bekommerd te wees oor Reeva Singh, wat nie eens weet of sy gaan om te hou haar mond gesluit of nie, haar gehad het om te bekommer oor Mohan. Natuurlik, om die ego uit my kamer was nie maklik nie, veral omdat haar hotel vermy enige geraas ten alle koste. Gelukkig is die res van die gaste was reeds aan die slaap. Een deur nie oop vir ons as ek gesleep haar liggaam af in die verlate gang. Geen bang gesig kan sien my rooi-rande oë, my gewond arm, of my bloedige las.
  
  
  Ego verpand dit in die voorkant van die hysbak en gevind wat ek nodig het in my broek sak. Die staal lem van my mes blyk te wees'n baie nuttige toestel; in die feit dat, met Della se mes, het ek in staat was om die deur oop te maak en sluit die kajuit op die boonste vloer, bevry van die hysbak steel, gooi die liggaam van'n paar dosyn meter af.
  
  
  Dit sal Mohan se ewige rusplek.
  
  
  Hy was reeds kop en skouers in die lug, die res van sy ego liggaam gereed vir'n finale stoot in die diep put in die put, toe hy raakgesien deur iets wat my laat spring op die toestemming om uit te voer vlag. Die mou van haar Indiese kurta is opgerol soos haar liggaam was sleep af in die saal, en nou het ek gesien het'n detail wat ek het nie opgemerk voor.
  
  
  Dit was'n tattoo gemaak in onuitwisbare blou ink wat staan duidelik op my voorarm, en toe het ek besef dat dit was'n teken, my vermoedens was bevestig. Die een was'n opgerolde-up king cobra loop op die arm in'n tipiese aanval posisie. Die wigvormige teiken en fladderende tong was verlore in Mohan se bevrore vlees.
  
  
  En so het die Kobra verskyn. Hulle het Mohan en ego'n medepligtige om seker te maak dat Nick Carter het nie bloot ih se geheime organisasie. Slegs die plan misluk het. Een van die twee agente was dood, en die ander met'n gebreekte gesig het nie tyd om te kry enige inligting, selfs nie die geringste bewys dat ek was regtig Vegter No. 3, 'n agent in die diens van die BYL.
  
  
  'n punt in my guns, het ek gedink, pluk aan die mou van die dooie man se hemp en skop die lyk. Mohan se bevrore liggaam gevlieg af, weerkaats die donker mure van die hysbak steel. Haar, hom gehoor het, bereik sy finale bestemming... daar was'n slag soos'n liggaam het. As Shiva kan nog steeds help emu, daar sal niks teen dit.
  
  
  Die probleem was dat ek nog steeds nie geweet het nie, as'n krimpvarkie, as hierdie geheimsinnige karakter wat nog ooit bestaan het, 'n brein wat onder die dekking van'n Kobra, 'n gekies sin trek die toutjies van hierdie internasionale netwerk.
  
  
  
  Die verkeer beweeg stadig deur Nehru Park. Om die skare van motors, fiets taxi's, bromponies en fietse, die wit kolomme van Connaught Sirkus gekyk hoe die skare van voetgangers soos stil wagte. Die manne in die wye wit broek en wit "kurtas" wat nie veel verskil van die klere van Mohan en ego sputnik, loop vinnig, ernstig en selfvoldaan. Swart-harige vroue toegedraai hulself in" bsaris", die ander in sy broeke en beskeie" churidar " (broek wat pas om die enkels en heupe). Hulle het almal gevorm'n verwarde skare, met'n gevoel van dringendheid hang oor hulle, en op dieselfde tyd om te wag.
  
  
  Maar meer as die beelde en klanke van die stad, meer as die eksotiese atmosfeer wat altyd gemaak Nieu-Delhi'n unieke stad, my belangstelling is gefokus op net een ding.
  
  
  Om Shiva.
  
  
  "Jy vertel my wat jou Diens net gehoor oor die Kobra, is jy nie?" Ek het haar gevra, die persoon sit oorkant my as ons beide sluk kruisement tee by'n straat kafee naby die park.
  
  
  Daardie oggend, ek gekontak die Indiese Geheime Diens. My "kontak" was'n Geheime Diens beampte wat was veral vir my aanbeveel. Ashok Anand was'n man oor my ouderdom, maar dun en verwese, met'n skerp en deurdringende oë, 'n aggressiewe uitdrukking op sy gesig... die uitdrukking van iemand wat weet al die reëls van die spel, maak nie saak of hulle is vuil of nie. .
  
  
  "Het jy al gehoor van die Kobra?" — Wat is dit? " het hy gevra, frons. Hy het die beker aan sy lippe en vat'n lang sluk van die tee voor die voortsetting van. "Natuurlik, Mnr Carter. Ons het gehoor van die Kobra... om Kasjmir, deur Calcutta, Madras, Moembaai... van regoor ons land. Waar daar opstande en muiterijen, daar is altyd'n Kobra.
  
  
  "En Shiva?" Ek het daarop aangedring.
  
  
  "Sien jy hierdie?" Anand het geantwoord, wys na die oppervlak van die stoel, 'n baie blink hout rak. "Dit is glad, vormlose, sien?
  
  
  Hy knik na haar.
  
  
  "Wel, dan sal jy verstaan toe ek haar vertel dat Shiva is vormlose, sonder'n gesig, sonder'n persoonlikheid, Mnr Carter. Hy leun oor die stoel en kyk na my met half-toe swart oë. "Dit is net'n naam geleen uit'n bose godheid, selfs vir ons by IISA, die Indiese geheime diens.
  
  
  En haar stem is by die beginpunt, in die dieselfde plek waar dit was die dag voor... net die hotel is anders. Hawk my toegelaat om kontak te maak met die Indiërs, maar hy het my aangeraai om nie om te vertrou op ih vir hulp.
  
  
  Daar was'n gerug in die dell self dat die mistel Indiërs noem dit " verraad." Hoewel sy egoïstiese kollega het verseker Hawke van die uiterste diskresie, daar is geen punt in om onnodige risiko's, veral wanneer my lewe en die sukses van my mission was op die spel.
  
  
  "Mag ek vra hoekom jou regering is so gretig om uit te vind ons Shiva?" Anand het gesê in die dieselfde trant, versigtig en versigtig.
  
  
  "Heroïen," sê ek. "'n tien-miljoen-dollar vrag gebind vir die Verenigde State van amerika. "Ek het nie gedink ek sou openbaar my doelwitte te veel as ek met hom gepraat het oor die werklike rede, naamlik dat ek was om te probeer om op te spoor van die bron van die stem impersonations wat veroorsaak paniek in die internasionale diplomasie in die afgelope maande, dreig om vrede op die aarde.
  
  
  "Ag, ja, dwelms is regtig'n slegte besigheid! Die Indiese glimlag en begin om te kry naby. "Asseblief my verskoning vir'n paar minute, maar ek sal beslis bel my studieleier. Miskien het hy my kan gee meer inligting oor Kobra.
  
  
  "Natuurlik," sê ek. Anand gestoot terug sy stoel en stap oor die terras.
  
  
  Ek kyk na hom, totdat hy verdwyn binne-in. Dan kyk hy af na die onderkant van die beker, amper spyt dat hy het nog nooit geleer om te lees lot van die tee blare. Wie weet, as hy dit geleer het, sou hy nou in staat wees om te voorspel wat die sukses of mislukking van sy missie.
  
  
  Hy leun terug en laat sy blik drif oor die stampvol terras van die verkeer wat wond rondom Connaught Sirkus. Daar was so baie vrae, so baie gapings met die see, wat ek sou gehad het om te doen'n baie van die baljaar te maak van enige vordering. "Meer tee, meneer?"
  
  
  Sy het geskrik om te sien dat die kelner leun oor die tafel. "Bring twee," sê ek, wys na Anand se leë koppie.
  
  
  "Twee mint tee, — die kelner gesê. "Kan ek bied dit aan Pakora, of is die man wil om te probeer om die handtekening Indiese gereg, 'n vleis beer genoem samosa?" Hulle is uitstekend, sahib.
  
  
  Hy het haar'n regstellende knik, effens oorbluf is deur die ego-gedrewe benadering. Die man opgetel die leë glase, en as hy draai om terug te gaan na die kombuis, ek het myself gevind waar ek staar na sy kaal arm in skok. Ek het nie tyd om te kyk na dit vir'n lang, maar ek het ook genoeg tyd om uit te maak wat gedruk is op die nen.
  
  
  'n opgerolde cobra is iets wat is nie maklik om te vergeet! Hy stoot sy stoel terug en spring op sy voete.
  
  
  "Kuda, maat neem dit, waar is Anand?" - Ek het gedink, maak my pad tussen die tafels. Die klink van plate deurboor my ore, 'n gegil dat, gemeng met die honking horings en klanke van motors rondom koffie en Nehru Park. Maar ten minste het ek was nie so kwesbaar soos ek gisteraand, toe ek gehad het om myself verdedig teen twee Sikhs wat ingeskryf het vir my hotel kamer.
  
  
  In die skouer holster sy het was my liewe Wilhelmina, die .38 Luger wat my gered het uit so baie desperate situasies, meer as wat ek graag om te onthou. En in die geval van'n geweer nie genoeg was nie, ek het Hugo, my stilet, skede onder my hemp mou.
  
  
  "Is daar iets wat jy wil, sahib?" Een van die kelners in wit baadjies het my gevra.
  
  
  "Phone," sê ek.
  
  
  Hy wys na die draai deure wat lei na die kamer. Dit het my opgeval dat Anand was om te lank op die selfoon. Dit, in bykomend tot die een wat ek opgemerk op die kelner se arm, het my ongemaklik voel.
  
  
  Hy het haar selfone, na aanleiding van die instruksies van die man in die wit baadjie, 'n ry van swart en outydse selfone op die linker kant van die smal gang. Ek het vinnig kyk rond en sien'n teken vir die dag aan my reg. Miskien hare was senuweeagtig vir geen spesifieke rede, miskien haar, bekommerd oor niks.
  
  
  Wel, daar is net een manier om seker te maak.
  
  
  Hy glip sy hand onder sy lig somer jas, voel'n gerusstellende raak op Wilhelmina se hef, en gaan af die gang om die mans se kamer. Die gang was verlate. Die Opening van die deur, hy het sy regtervoet vorentoe.
  
  
  Die deur kraak oop, sodat my'n vinnige blik in die swart-en-wit geteëlde badkamer. Daar het nie blyk te wees enige iemand daar. Hy stap vorentoe, laat die deur swaai oop agter my. Fluister ek, " Ashok?" - Die verandering van die kamer was gesluit by drie uur in die middag.
  
  
  Hy wag'n tweede en dan het haar weer. Geen reaksie nie. Stil soos'n kat, met'n verhoogde gevoel van vrees vasgevang is, die luger trek haar uit sy holster en na sy die sneller vinger effens. Vir die grootste deel, moderne Lugers het'n onsensitiewe sneller; maar die Wilhelmina is aangepas veral vir my deur die ouens in die BYL lab by die hoofkwartier in Washington. Die sneller is gereed om te gaan so gou as wat sy die sneller getrek.
  
  
  Ek het na die eerste toilet op die linkerkant. Met'n ferm greep op die metaal hanteer, hy stoot die deur oop en geslote dit net so vinnig. Die eerste locker kamer was leeg, soos die tweede. En in die derde, wat leun op die sak toilet sitplek, lê die roerloos, lewelose liggaam van Ashok Anand.
  
  
  Hy hou sy hand uit en verhewe ego se kop. "Die bliksems! hy sis onder sy asem. Anand se wye oë staar terug na my. Hy hardloop sy vingers oor die ego se ooglede, dus die skoonmaak van die verbaasde uitdrukking gelaat deur die dood van die menslike ego.
  
  
  'n dun lyn, nou pers, was die ego se nek. Verdoof die spruite, het ek die gevolgtrekking gekom, die ondersoek van die vermorsel. Hy knoop die kraag van die Ego se hemp te kry'n beter blik op die vermorsel, en sien die punte van die twee klein pap, minder as'n duim uitmekaar. "Maar hoekom?"vra hy homself. Dit is duidelik dat Anand was gestoofde dood, want die ego, tong hang uit die rta; maar hierdie punte op die nek gelyk te gewees het deur die tande van'n slang.
  
  
  'n geruime tyd gelede, tussen een missie en ander, ek het gebeur om te lees verskeie boeke op herpetology, die wetenskap van reptiele. En sy weet dat reaksies te giftige slang byt gewoonlik begin'n kwart van'n uur of'n halfuur na die byt.
  
  
  Ashoka Ananda bietjie die draak nie, maar dit het nie veroorsaak dat die dood van die ego: miskien is hierdie tekens beteken'n waarskuwing of verteenwoordig'n godsdienstige simbool. Een ding was duidelik: hy was nie van plan om daar te stop om uit te vind.
  
  
  Die luger verwyder dit en gly uit rondom die kajuit. Die toilet was nog leeg. As ek terug gegaan die manier wat ek voorheen gehad het, ek sou ongetwyfeld het loop in die kelner. So ver as wat sy kon vertel, hy was nie die enigste een wat gewerk het by die bar, deel van die Cobra-organisasie.
  
  
  Hy is gevra vir'n ander manier uit. 'n geglasuurde venster oor'n porselein sink kyk uit oor die stowwerige paaie van Nehru Park. Hy klim oor die rand van die wasbak en kyk uit. Die venster geopen op die rug van die kafee, uit die oë van die beskermhere sit op die terras, waar kelners, getatoeëer of nie, wag by die tafels.
  
  
  Hy het die venster oopgemaak rasper met'n stilet en verhef dit, unhooking die geroeste metaal hoeke van die raam.
  
  
  "Daar is beter maniere uit, sahib.
  
  
  Dit is te laat om te gryp Wilhelmina nou. Hy draai sy kop en sien die glimlaggende gesig van'n kelner met'n geweer. "Die .22 Beretta was daarop gemik is vierkantig op my oë. Hulle was klein-kaliber wapens, maar sy het geweet dat die Berettas goed genoeg om te weet hoe gevaarlik dit kan wees op kort afstand.
  
  
  "Sy is net gevra om te kry'n paar vars lug," het ek verduidelik.
  
  
  Hy het nie glimlag, net beweeg die geweer by my, sein my te samel my arms bo my kop en af te spring die wasbak. Hy was die hou van'n Beretta wys na my. Al wat ek moes doen, was om te aanvaar dat die ego se uitnodiging. Haar, geland op die vloer en staar na hom. Dit was duidelik dat hy was senuweeagtig, van die kyk in sy oë, dit was dat hy het min ervaring in sulke situasies.
  
  
  "Ek het gedink die Indiërs was'n gasvrye mense," sê ek. "Ek dink my ander een daar" - en hy draai haar kop na die kas waar Anand se liggaam gevind het haar - " 'n ongeluk gehad het."..
  
  
  "Dieselfde ding sal gebeur, sahib, "het die kelner lag, neem'n stap vorentoe, die beretta nou gemik vir my lewe. "Gou, ons sal waarskynlik hoor'n groot ongeluk buite, 'n verskriklike gemors. Daar sal so baie geraas wat dit sal verdrink uit die skietwond.
  
  
  So, hy was nie die enigste een in Barr wat gekoppel is aan Cobra. Hoe het hulle geweet waar om my te vind, en hoe hulle geweet het oor Anand — twee onbeantwoorde vrae in bykomend tot die ander ek was opbou.
  
  
  "Regtig?" Ek het geantwoord, die maak van die Ariërs lag. "Ek stel voor dat jy herhaal dat die polisieman agter jou."
  
  
  Hy was reg.
  
  
  Die kelner was onervare, nuwe aan hierdie soort van werk, en het nie eens geweet hierdie ou truuk. Voor ek kan klaar my sin, " hy draai skielik om die nie-bestaande polisieman. En in'n split sekonde, hare was in aksie.
  
  
  Hy spring vorentoe en skop die kelner in die nek. Het hy geskree as die sool van my skoen tref ego se sleutelbeen. Hy laat sak sy been en het'n noodlottige links terugslag vir die emoe se milt. Die Beretta het gevlieg weg as die man benoud die seer plek met sy hand, en braak drup af die kante van die rta se ego.
  
  
  As hy val vorentoe, hy het dit opgetel vir elke stam en geklap sy ego in die gesig staar weer. Ek het gehoor haar gritting my tande op die oomblik toe my rta ego aangeraak elke stam. Die man gegly op die vloer. Buite die badkamer, die skottelgoedwasser rammel deafeningly, gevolg deur die gekletter van die geregte.
  
  
  Natuurlik, dit was'n plan ontwerp om te verdrink uit die skoot bedoel vir my. Hy het die beretta en prop dit in'n paar van die linne broek groot genoeg om weg te steek'n pistool.
  
  
  Dan gryp hy die man met die hare en lig sy kop asof hy was'n marionet met sy snare sny. "Jy lyk nie goed nie, man!" Ek het uitgeroep in'n lae stem.
  
  
  Hy mompel iets wat ek nie kon hoor nie, spoeg uit bloed en gebreekte tande, smeer sy ken. "Waar is hy?" - druk dit. "Ek wil weet waar ek dit kan vind jou baas.".. Shiva.
  
  
  - Shiva... Shiva is weg, " het die kelner mompel, hang sy kop. Die man maak sy oë toe en sy mond begin om te bloei weer.
  
  
  "Dink weer," ek sis, die verhoging van my hand. Haar vingers gevorm'n harpoen-vormige punch genoem penn Kolonie veld gee-roo-kie, wat veronderstel was om los te maak die emoe se tong. En dit het die ego oop sy pyn-dowwe oë.
  
  
  Nog'n hartverskeurende kreun saam met die impak. Maar wat bliksem was nie te dink oor die doodmaak van Anand, so ek was nie in die bui om te wees'n goeie Samaritaan. Hy steek emoe se naels onder haar ooglede, smaller haar eyeballs.
  
  
  Die kelner teruggedeins, skud krampagtig. Ego teiken tref die vloer, maar na'n sekonde van dit, spring op die top van hom, stoot emoe se vingers terug in sy oë. Sy kon gewees het verblind deur haar ego vir die lewe. Maar afgesien van die feit dat verskuif na die dood van'n Indiese agent deur haar hotel, kry rumatiek.
  
  
  "Sê vir my: waar is Shiva?" - herhaal dit.
  
  
  Dit was'n onaangename oë; die man se funksies was verwronge met vrees en pyn. Sy gesig en die voorkant van sy hemp was reeds onderskei, hulle was besmeer met bloed en braak, sy oë sal pop uit van hulle voetstukke, hy kon nie asemhaal nie.
  
  
  "H - h -" het hy gekreun.
  
  
  "Waar is hy in die saal?" Ek gebreek het. "Waar?"
  
  
  Maar die vorige klop met die toevoeging van die "duim in die oog" tegniek klop die ego uit die groef. Die kelner leun terug en vermy die fisiese marteling, toe te laat om homself te dryf af in die vergetelheid.
  
  
  Hy het haar vingers, en haar ooglede gesluit oor haar oë. Haar ego probeer om te laat herleef haar en skud haar met geweld, maar die persoon was bewusteloos en verander in'n skaduwee van homself. Sy was omtrent om te sleep haar lewelose liggaam in die kas, om haar kop onder die water en bring haar ego terug te bewussyn, toe sy hoor die geluid van voetstappe. Iemand was loop af in die saal, op pad na die badkamer deur.
  
  
  "Nirad?" Roep'n stem uit.
  
  
  Nodeloos om te sê, Nirad was nie in staat om te reageer.
  
  
  Hierdie tyd, sy sal nie laat haarself onkant gevang word. Hy het na die wasbak en klim op die porselein rand; die venster raam hy wil losgemaak vroeër was kier.
  
  
  Hy stoot die venster raam vorentoe met sy vry hand. Buite die badkamer deur, 'n bekommerde stem geroep om uit te Nirad weer.
  
  
  Gelukkig, die venster was groot genoeg om in te pas deur. Die ondersteuning van die glas paneel met die een hand, hy hop op die terras en loer terug in die badkamer.
  
  
  Die deur swaai oop, en ek het'n geestelike beeld van die gesig staar af op Nirad se bebloede liggaam in ongeloof. Dit was'n vreemde gesig, die een wat die Ego het nog nooit gesien voor. Maar ek het geweet ek sou sien die jong Indiese weer, wat was staar ongelowig na Nirad se roerlose figuur op daardie oomblik... en waarskynlik in die nabye toekoms.
  
  
  
  
  3
  
  
  "Dit is maklik vir selfs'n Wes-waarnemer op te spoor die ware wese van God in die dubbel inkarnasie van Shiva-cobra. Afstammelinge van die pre-vediese gode, hierdie baie ou lid van die Indiese trinities moet uiteindelik word wat verband hou met die falliese simboliek. In werklikheid, in ego ikonografie, ons het altyd vind die geswelde kap van'n kobra in'n aanvallende posisie. So dit is nie verbasend dat Shiva is baie dikwels beskryf met klere oor cobra velle, oorbelle ook gemaak van velle, 'n propitiating koord en'n gordel om live adders..."
  
  
  
  Hy het die boek toegemaak en loer deur die biblioteek venster, na aanleiding van die wye klip trap wat gelei het tot die terras van die kafee langs Nehru Park. Niemand het opgemerk my vinnige vertrek om die agterkant van die klub.
  
  
  Ek het nie verwag dat Nirad se vennoot om te skree, en ek was reg oor dat. Of het hy enige ambulanse of die polisie motors kom op die toneel in te samel Ashok Anand se liggaam. Toeriste en sakemanne het gekom en gegaan. Die bar het voortgegaan om te hardloop sonder onderbreking, en uit haar oogpunt in die Connaught Place, boekwinkel, kon sy sien selfs Nirad se medepligtige, 'n jong Indiese man in'n kelner se uniform.
  
  
  Soos vir Nirada, die ego's nie gesien het nie, ons staan of lê oral. Die ander se ego waarskynlik het haar ego sommige private kamer of restaurant so dat dit kan herstel. Geen twyfel dat die hoof van die agentskap het geweet oor die sekondêre aktiwiteite van sy werknemers, anders iets ongewoon sou gewees het opgemerk.
  
  
  In elk geval, hy was vasbeslote om te bly kyk totdat een of beide van die kelners opgehou werk. Nirad "links" voordat hy kon kry om enige inligting van hom. So, met geen ander geldige bewyse, die web lei om te volg was die toesig van twee Cobra hitmen.
  
  
  Ek was nie dom genoeg om te dink dat hulle my sou lei opreg na'n geheimsinnige karakter, maar ek is redelik seker dat wanneer die meganismes is in werking gestel, Shiva, as hy werklik bestaan het, sou uiteindelik verskyn.
  
  
  So ek het voortgegaan om voor te gee dat ek was baie geïnteresseerd in die boeke vertoon in die winkel, reg om te koop'n volume op die Indiese reptiele wat was om dit te bestudeer. Wanneer haar uiteindelik het uit die boekrak, hare weggesteek in die skadu, probeer om feitlik onsigbaar. Daar was genoeg toeriste in die buurt, so ek was nie so opvallend. Die laaste ding wat sy nodig het om te doen is trek aandag.
  
  
  Na baie jare van die bediening in haar LEËR, het ek besef dat geduld is die mees bruikbare grond. Op die dell self, as die skemer begin om te val in die lug, ek het uiteindelik het my mense uit te kom vir koffie. Hulle het die wye klip trap, stadig, stap vir stap.
  
  
  'n jong man, gebuig oor Nirad se bebloede vorm, was die leiding van sy metgesel. Nirad se oë geblinddoek was; die ego kameraad daartoe gelei dat die ego asof hy was blind. So ver as wat hy betrokke was, die kelner se tydelike blindheid beteken dat Cobra het een minder agent.
  
  
  Ek het'n stap vorentoe en hou my oë op die twee van hulle, sodat hulle sou nie glip uit my waarneming nadat ek spandeer die hele dag wag vir haar. Connaught Place, was stampvol met werkers en klerke by die huis kom van die werk. Ek was oor te steek die stampvol vierkante wanneer twee van my manne het'n skielike gebaar; maar ek was verlig toe ek sien'n ander Nirada stop'n fiets taxi en laat sy vennoot in die setel van die smal motor.
  
  
  Die jong Indiese beduie met sy hand, en die gemotoriseerde taxi gedompel in die stroom met'n skerp rommel. 'n jong man met griffin oë staan alleen op die sypaadjie draai sy kop in my rigting, blykbaar nie seker wat om te doen.
  
  
  As hy was onseker, hy was nie.
  
  
  Ek het agter die wit pilare, wag om te sien wat hy sou doen. Nog'n oomblik van besluiteloosheid en hy uiteindelik trap af van die sypaadjie. Hy sit twee vingers aan sy lippe en laat uit'n hoë-opgeslaan fluitjie te stop ander fiets taxi.
  
  
  Die kelner was steeds geklee in sy wit uniform broek, maar hy verander sy baadjie. In plaas daarvan, nen was geklee in'n donker oop-nek hemp. Iets metaal geskyn op sy nek, wat die sonsondergang gloei soos'n spieël. 'n jong man het op'n driewiel en die bestuurder stap op die gas pedaal, na aanleiding van die verkeer rondom Nehru Park.
  
  
  Ek het nie meer tyd mors.
  
  
  In minder as'n tweede, hy was op die randsteen en beskou ander taxi sonder die oog verloor van die kelner.
  
  
  Toe hy in die lendelam ou motor, hy stoot'n stuk van wetsontwerpe in die bestuurder se kant, nie gee hom tyd om te voorwerp.
  
  
  "Volg my vriend daar," ek bestel het.
  
  
  Die bestuurder, met die fokus eerstens op die geld emu haar gegee het en dan op die fiets taxi dat die kelner het gestop minder as'n minuut gelede, het nie gehuiwer om gehoorsaam te wees. Hy het die voorste baan, en hy leun in die stoel, hou sy oë op die fiets taxi wat hy gehoop dat dit sou neem my een stap nader aan die ontwykende en misterieuse Shiva.
  
  
  So ver, alles gelyk te word goed gaan, het ek vir myself gesê, seker dat die kelner nie gesien het nie vir my wag vir haar buite die kroeg of om in'n taxi om hom te volg. Ek het vir die bestuurder om te bespoedig totdat ons was net drie motors weg van die jong kelner.
  
  
  "Waar is my ander een gaan?"
  
  
  Van Connaught Place, het ons onder leiding van die rigting van Connaught Sirkus om te draai in'n stegie wat lei weg van die Nieu-Delhi Mall. "Die ou dorp," het die bestuurder verduidelik. Toe gee hy my'n vinnige blik en bygevoeg, " Het hy beroof jou, sahib?" Indien nie, ek sal bel die polisie...
  
  
  "Nee, niks soos dit," Ego het hom verseker, en leun oor die sitplek te fluister iets in Emoe se oor.
  
  
  Hy bloos onder sy coppery vel. "Verstaan, sahib." Wat ook al jy dit noem... vergaderings, of wat?
  
  
  "Presies," het ek bevestig met'n groot glimlag, in die veronderstelling ek was na aanleiding van'n jong man op sy pad na'n romantiese datum.
  
  
  "Wees versigtig, sahib," het die taxi-bestuurder het my gewaarsku. "Delhi vroue is baie slim," en hy vergesel die vonnis deur vryf sy duim teen wysvinger te beklemtoon sy magte van waarneming.
  
  
  "Ja, maar moenie uit die oog verloor van ons vriend," het ek gesê.
  
  
  Dit was amper donker, en na die Connaught Sirkus uitgang, die verkeer te verlig. Die bestuurder verander die onderwerp en het my aandag aan die monumente. Aan die einde van'n wye, stowwerige laan, het hy verwys na die bekende minarette van die Jama Masjid, 'n groot vesting-soos moskee omring deur rooi sandsteen.
  
  
  En frank in die voorkant van die moskee en die nabygeleë basaar was nog'n monument om'n rooi klip, 'n indrukwekkende kompleks gelaat deur die Mughal Keiser, die Rooi Fort. Hy het waarskynlik gedink dat die kelner sou verdwyn in die basaar, maar blykbaar het hy nie besef dat hy gevolg word. In plaas van om af naby die moskee en oop lug mark, het hy'n fiets taxi blatante in die voorkant van die poort wat lei na die fort.
  
  
  "Stop," het hy gesê aan die bestuurder.
  
  
  Hy het gestop net soos die kelner deur die hek verdwyn. Ek het in draai om en stap haastig na my man, bly dat die duisternis het my met'n soort van skuiling. In die voorkant van die hek, daar was stalletjies met "aandenkings", poskaarte, handleidings, en plaaslike lekkernye.
  
  
  Maar ek was nie'n toeris, en ek het nie tyd om te stop en bewonder hierdie "charms". Die behoud van'n entjie weg, sy oë volg die kelner se wit broek en donker hemp.
  
  
  Ten minste het hy het nog nooit gesien het my, wat beteken dat hy nie geweet het nie my. Tensy Cobra het versprei my foto, in welke geval Nick Carter Stahl is minder anonieme as haar hotel erken.
  
  
  Voor, aan die einde van die oprit, 'n kelner gestop in die voorkant van'n klein hout stand. Die teken aangekondig dat die begin van die Lumiere en Seun wys. Toe ek besef dat die jong Indiese gekoop het'n kaartjie na die speel, het ek nie huiwer om hom te volg.
  
  
  Dit was'n geskiedenis les, 'n "reis" nie sonder die hulp van psychedelica. 'n gruis pad gelei het van die kaartjie kantoor na die binnehof van die fort. Hier, in'n tuin, omring deur marmer paleise gebou deur die keiser, talle rye stoele geplaas vir die gehoor.
  
  
  'n kollig het'n geel straal van die lig in die kolomme in die voorkant van die marmer geboue, en klank kommentaar uitgesaai oor die luidsprekers. Die spreker beskryf'n Pou Troon gesteel is deur die persiese hordes wat Indië binnegeval in die agtiende eeu.
  
  
  Dan is die heilige lig uitgegaan, en ek het die geluid gehoor van die hoewe agter my. Hy draai sy kop, half verwag om te vind homself in die middel van'n maddened kudde.
  
  
  In plaas daarvan, hy was gevang in die pad van'n vlymskerp dolk.
  
  
  Die lem sis, rip die linker mou van my doublet. Sonder om te dink twee keer, het hy uiteindelik trek weg en begin die colonialmacke beweeg met die een hand. Die Indiese kelner sal nie probeer om sy geluk'n tweede keer.
  
  
  Ego se wit tande flits in'n sardoniese glimlag, en die stilet lem swaai in die lug. Toe het die kollig geskyn op ego se gesig, verblind hom. Die jong man gooi homself in die paadjie tussen die rye stoele en gehardloop.
  
  
  Die gehoor, meestal Westerse toeriste, was om te glo dat die Inheemse Amerikaanse was deel van die show. Iemand begin juig, en die geluid van die perde se hoewe kan gehoor word in die lug. Trompette blared rondom die luidspreker, vergesel deur'n strydkreet. Hy hardloop na die aanvaller.
  
  
  Ek het nie geweet hoe hy geweet het wie ek was, of dat ek was agter hom. Maar ek kan nog steeds luister na die gesuis van die dolk se ego lem as dit gesny deur die lug en skeur deur die mou van my doublet. Dit byna deurboor my vel.
  
  
  Nog hardloop, het hy bereik het in sy baadjie vir sy geweer. Niemand rondom die gehoor gevind iets vreemd oor ons bewegings, en as die kollig afgestof die marmer geboue, 'n skitterende weerspieëling geraamde die kelner se skuilplek.
  
  
  "Die koninklike bad..." die verteller aangekondig.
  
  
  Ek was op een van die marmer pilare voor die kollig het my gevang. Haar oë vernou en Stahl gesoek vir die omliggende skadu. 'n skerp reuk van mos en verrottende plantegroei deurdring die paleis sonder mure. Hy was wegkruip daar, wag vir my om te val in die strik dat ek nou besef het is vir my.
  
  
  Ek kon het omgedraai en terug gegaan na die hotel te bestudeer die volgende stap, maar ek het op daardie idee, nou dat ek voel ek is naby aan die ontdekking van Cobra se afstootlike bedrywighede... en Shiva. Hoe gouer ek vind hierdie persoon, hoe beter sal dit wees vir almal.
  
  
  Die klank van die jong kelner se voetspore was vergesel deur'n slag. Ek kon hoor hom loop na die agterkant van die gebou, verder en verder weg van die toeriste wat kyk na die speel in die tuin. Hy was ook gelukkig oor dit, want hy wou nie onskuldig kykers om betrokke te wees in die gewelddadige stem-tot-stem konfrontasie wat was oor die plek te neem.
  
  
  Hy hardloop, dubbel gevou, uit die pilaar te pilaar, ore spits op elke ritsel. Dit was moeilik om te hoor van enige ander klanke as dié wat deur die agtergrond van die aangeteken video. 'n gedempte kreun, gemeng met die drum roll, versterk deur die kragtige klank stelsel geïnstalleer in die tuin. As dit nie was vir die wit langbroek die man was geklee, sou hy in staat was om weg te steek in die skadu's sonder'n twyfel.
  
  
  Maar wanneer die heilige lig uitgegaan, haar ego sien haar weer. Hy het verby die kort marmer trap wat verbind die een gebou na'n ander, en nou is hy was uitgestrek op die vloer.
  
  
  Haar vinger is reeds op die sneller van die geweer. Die sneller gekliek net as hy trek die sneller. Die klank van die tromme rondom die luidspreker was verbind deur die blaf van geweerskote, maskering my skoot.
  
  
  Haar, sien gaap vas te kry in'n marmer pilaar, die stuur van'n wolk van wit rook in die lug. Die skoot was verdrink deur'n ander oorverdowende geluid van die perde se hoewe. Ek mis die teiken, so ek hardloop vorentoe. Die kelner het opgespring om sy voete, en Ego was nêrens te sien nie.
  
  
  Hy het die kort vlug van die trappe hy het net loop af, en bevind homself in die middel van'n smal grassy pad omring deur marmer geboue. Agter my hoor ek die spot van die swaar asemhaling. Dit is nutteloos om te dink oor die skiet van'n kanon. So ek het beide elmboë, twirling. Dit gevang die jong Indiër in die ribbes, maar al het hy hyg vir'n oomblik, die emu daarin geslaag om te druk my terug'n stap.
  
  
  Die dood van die ego was nie deel van my plan. Dood is, het hy sou gewees het nutteloos vir my, en die pad wat veronderstel was om my te lei tot Shiva geëindig daar in die binnehof van die Rooi Fort. 'n live kelner my kan voorsien met waardevolle inligting.
  
  
  Skielik, rondom die donkerte agter my, 'n hees, skaars hoorbare stem lui uit.
  
  
  "Baie goed, Ranjit.
  
  
  Ek swaai haar regterbeen terug met'n kragtige skop, en die hak van my voet geland op iemand anders se stam. Die tweede aanvaller het gekreun in pyn en teruggedeins. Hy spring uit die pad, hygend, en het'n stap terug, met die oog Wilhelmina by die twee aanvallers.
  
  
  Twee teen een, Ranjit was die kelner, die man haar gevolg het; maar die ander was nie'n vreemdeling nie. -"Sodat ons weer ontmoet, sahib," het hy gesê met'n growwe, gedwonge lag. Die woorde wat uit sy mond gekom het, iso rta met'n paar probleme, omdat die onderste deel van die ego gesigte was toegedraai in'n wit verband.
  
  
  "Ja," sê ek, die erkenning van die ego: hy was Mohan se medepligtige, die bebaarde Sikh wie se kakebeen hy verpletter die nag voor.
  
  
  Ranjit het die voordeel van die kort uitruil van woorde om te koes agter'n pilaar, 'n oomblik die voorkoms van die Luger se noodlottige trajek. "Dit is nutteloos om voort te gaan, sahib," sê die Indiese Sikh. "As jy die dood van ons, jy sal nie weet nie.
  
  
  "Wat gebeur as ek nie dood te maak jy?" Ek het haar gevra. Maar in daardie oomblik, vir'n breukdeel van'n sekonde, iets wat metaal vinnig oor my veld van visie. Hy het omgedraai en die sneller getrek. Gaap deur die lug gevlieg, weerkaats'n lysie langs die muur van die geboue. En dan is dit dieselfde geweer letterlik gly uit om my vingers, met die loop toegedraai in'n metaal lus.
  
  
  Ranjit gekom het uit sy skuilplek en gryp'n geweer. Ek het toe besef dat dit was iets wat ek moes vroeër opgemerk, 'n voorwerp wat skitter rondom die ego se nek. Dit was'n stuk koperdraad, geen twyfel'n lokval gebruik word om dood te maak Ashok Anand.
  
  
  "Jy is nie so slim as wat jy dink, sahib," nog'n Hindoe opgemerk met'n laggie.
  
  
  Hy het probeer om weg terug, maar Ranjit vermors geen tyd. Die kelner sit'n geweer teen my bors, waarsku my genoeg om my te stop skielik. En ek was nie naby genoeg om te probeer en gryp die geweer uit van die ego se hande. En as iemand probeer om te skop haar, sy was seker dat die jong swart-harige kelner sou nie huiwer om die sneller te trek.
  
  
  "Nou lig jou hande bo jou kop, sahib," het die seun bestel. En hy het'n stap vorentoe, sy mond draai in'n duiwelse glimlag.
  
  
  Hy hou sy hande en kyk versigtig in die rigting van die ander Sikh. Ranjit oorhandig die emu'n koper draad. Die draad neurie as die man draai die punte om sy polse.
  
  
  "Mohan is dood," het hy gesê, sy stem byna onhoorbaar as die musiek gespeel het om die sprekers. Die show is nie verby nie, en geen Vegter # 3 se lewe, soos ek gehoop het. "Gurnek, egter, is nog gelewe het," sahib.' 'n Indiese Sikh het my genader as Ranjit het om te lek my.
  
  
  Ek het die loop van Wilhelmina se luger onder my neus, en skielik is dit by my opgekom dat sy was nie meer my ou een nie. Nie te praat van die koper draad wat Gurnek gehou in albei hande.
  
  
  "Jy verdien erger, sahib, veel erger," sê die kelner.
  
  
  Hy speel met'n "lig" sneller. 'n baie ligte druk was genoeg en Hawke sou gehad het om te huur Vegter No 4. Maar voor die jong man kon dra uit sy dreigemente, Gurnek verskuif in agter my. Slegs hierdie tyd, my agtertoe skop was verlore in die lug, ontbreek sy teiken.
  
  
  Die strop stywer om my nek, en ek het om te samel my hande weer. Ek was op soek na haar openlik deur die loop van die Luger, maar Ranjit laat gaan van die sneller en klap die geweer, slaan my in die voorkop met die kolf van dit. Op dieselfde tyd, 'n koper draad wat was die druk op my lugpyp probeer om dit te stoot weg.
  
  
  Die draad sny deur my vel, en ek kon nie asem kry nie. Dit het'n verwurg klank, en Ranjit, lag, het dit opgetel en geslaan het my in die lies. Die pyn het my laat kreun, maak my buig oor.
  
  
  Elke stam se hart het'n tweede keer, wat veroorsaak dat my om te ontplof in verskriklike pyn. "Jy is'n dwaas, sahib... Cobra weet... Cobra weet alles, Mnr Carter.
  
  
  Ego se stem gelyk te kom van regoor die donker tonnel. Ek het gesukkel om myself te bevry, stoot weg van die draad Gurnek was gebruik om te verwurg my. Maar ek kon dit nie hanteer die nah, dit was te dun. Met'n kreun, hy het vorentoe, probeer om asem te haal.
  
  
  Dan die kolf van'n geweer klap in my kop, en in die verte, 'n stem om'n luidspreker aangekondig, " ek is nie van plan om in staat wees om uit te kry van hier.": "As daar is'n paradys op aarde, dit is hier... hier, hier!
  
  
  Emu nie vertrou haar. Intussen, het ek gewonder of ek ooit die kans om te glo dat iets soos hierdie weer.
  
  
  
  
  4
  
  
  Dit was maklik om op die eerste.
  
  
  Sag, sag en glad, donker en knus waas. Die beskermende duisternis wat betrokke is het my laat glimlag. Maar dan is dit begin om te steek, sny my vel soos skerwe van gebreekte glas. Ek moes verlaat, of sy sou verskeur het my uitmekaar, afgeslag my lewe. So ek het opgespring vorentoe asof ek wil net kom uit die bodem van die see. En die hoër ek klim, hoe meer ek was uitmekaar geskeur.
  
  
  - Nee! Haar... ek wil dit nie! Ek hoor my eie stem. Ek het probeer om dit te herhaal harder, probeer om op te hef die gewig wat was die druk op my oë. Hy knip, en iets van'n onbepaalde kleur begin om te beweeg heen en weer in die voorkant van my, trillende in en uit van die ruimte.
  
  
  Haar oë oopgemaak begin'n tweede keer, dan'n derde, en op dieselfde tyd haar probeer om verder te gaan totdat my teiken getref iets hard. Die vibrasies gestop het, en hy sak weer, is te swak en slaperig te maak'n ander beweeg.
  
  
  Ek weet nie hoeveel tyd het verloop sedert dan. Haar, ek het gevoel dat ek was om gevang deur die drome, en elke keer as ek het probeer om haar weg te stoot en maak my oë oop, maar iets krap my vel, iets verbrand. Ten slotte, dit begin alles weer, vorentoe beweeg te midde van wisselende golwe van Vlad en pyn.
  
  
  Dan is die "ding" bymekaar gekom het. Dit was'n muur, 'n aardse muur wat is nou sit in die voorkant van my, uitgebrei of verminder word... en dan is normaal. My doel was'n gebreekte eierdoppe... dit is soos om nie te drink dit vir'n maand in'n ry. Ek leun teen die naaste muur, luister na die mooiste klank in die wêreld, die klank van my bors stygende en dalende met elke asem.
  
  
  Wat gekrap en skeur by my vel-gedurende daardie lang vagevuur tussen bewussyn en bewusteloosheid, want dit is die beddegoed op wat ek lê op my rug. So gou As wat hy het besef dat ek nog gelewe het, het hy swaai sy bene van die strooi-gedek bank en staan op, bewe.
  
  
  Ek druk my hand teen die muur te kry. Haar, ek het gevoel soos'n dwelm verslaafde in onttrekking, ek was siek. Die waai van haar golovs ontvang, plus die draad-verstramming van my keel, my uitgeslaan.
  
  
  Nou, die eerste van alles, hy het om sy krag te herwin.
  
  
  Hy het'n paar stappe tot my knieë gestop buig. Hy loop om haar sel... 'n klein vierkantige kamer met klei mure en vloer. Daar was geen vensters nie, geen vensters nie, geen deure. Later, as daar is'n toekoms, ek was seker dat ek nie kon vind die gewrigte in die kreun waar die deur moet wees, want iemand.... En iemand sou trek my uit.
  
  
  Aan die een kant van die sel, aan die linkerkant van die palet, twee bars was ingebed in die muur. Beide van hulle het na my lyf en bedek met gaas. Hare, natuurlik, was nie van plan om te wag vir my om te bekendgestel word aan my pynigers, so ek het na die reling, probeer om te herstel van die pyn van dit getref is deur Ranjit met die kolf van sy geweer.
  
  
  Maar voor die aanraking van die gaas en die ondersoek van die twee bars om te sien of ih kan verwyder word, haar skoene was verwyder. Die mense wat my gevang het my in my hemp en broek. Die stilet weg was, so was die Beretta, en natuurlik die Luger. Ek kon nie eens sien haar kamisool, maar dit was nie koud op digitale kameras... ten minste nog nie.
  
  
  Haar skoen het dit en gooi ego in die bars. Niks het gebeur nie. Geen vonke. Dank God die roosters is nie geëlektrifiseer. Sy sit op haar ballet pantoffels weer en bereik vir die een rondom die vier metaal skroewe wat gehou is om die bars aan die kreun. Maar toe my vingers aangeraak nou, daar was'n stem in die stilte, 'n stem wat my laat spring.
  
  
  "Goeie môre, Mnr Carter. Want dit is die dag, jy weet. Ek hoop jy het'n paar goeie drome, sahib...
  
  
  Die stem kom van agter een of twee bars. Geen twyfel daar is'n versterker weggesteek agter die metaal skerm. Maar wat was die mees ontstellende is dat die stem was bekend... skrikwekkend vertroud is.
  
  
  "Hallo, dit is Carter, dit is Agent 3. In werklikheid, Hawk vertel jou alles sonder om my te vertel. So hierdie agent van joune, Anand, ek dink dis sy naam. Wel, hy het nie opdaag vir die ontmoeting. Nee, jy hoef nie om verskoning te vra. Ons weet dat ons man is buite bereik, en.. O, nee, glad nie! Die ego nie bestaan nie, dis al. Nee, ek sal terug wees in Washington môre. 'n kobra? Ek is baie bang dat ons regering sal nie in staat wees om in te meng in die sake van die Indiese sekuriteit diens. Jy verstaan nie, natuurlik... Ja, en dankie vir jou besorgdheid. Vertel Mnr Anand dat ek is jammer ek het nie die geleentheid gehad om hom te ontmoet."
  
  
  Daar was'n lang pouse. En dan stilte weer. Hy beweeg weg van die bars en teruggekeer na die bed. Ten spyte van die leegheid in haar maag, ten spyte van die verskriklike gevoel van naarheid, sy het om te erken een ding: Shiva was'n ware, genadeloos, koelbloedige boef, 'n slinkse teenstander soos sy nog nooit ontmoet het voor.
  
  
  Die kort toespraak wat ek het net geluister het na die telefoon gesprek wat geen twyfel reeds plaasgevind het, was gelewer in'n baie bekende stem. Dit was my eie stem, met die dieselfde volmaakte intonasie, spraak, en intonasie.
  
  
  Shiva omring my en vermors geen tyd in die verwydering van die Indiese geheime diens van die toneel. Selfs wanneer Anand was nie meer by sy lessenaar, niemand het gedink van die koppeling van die twee van ons. En waarom sou hulle, na alles? Het nie "Nick Carter" noem kort voor en vertel hulle dat Shiva is'n vals? Dieselfde "Nick Carter" het daarop gewys dat, selfs as "Cobra" werklik bestaan, die organisasie wat so bekommerd is oor die Indiese regering het niks te doen met die geheimsinnige karakter.
  
  
  "Nick Carter," Troef sê van al hierdie. En blykbaar was hy reeds op sy pad huis toe te BYL hoofkwartier in Washington. "Ek is baie beïndruk, Shiva. Hoe het jy selfs daarin slaag om te reproduseer my stem?
  
  
  "Daar was'n klank toestel geïnstalleer in jou hotel kamer, Mnr Carter," my stem het geantwoord, gereproduseer elektronies met so presisie dat ek kon nie help nie, maar word geskrik om te hoor myself.
  
  
  "Dan moet jy slaag op my komplimente aan jou elektroniese mense. Hy het gesoek hierdie kamer vier keer en het nie'n enkele mikrofoon... selfs in die mees onwaarskynlike plekke, " het ek gesê, die verhoging van my stem as ek twyfel of hy kon my hoor. Die verborge mikrofone kon haar nie sien nie, maar dit was nou duidelik dat Sukses in my hotel kamer sou geen probleme om Odin in'n sel.
  
  
  "Dit is een van Haji se nuutste uitvinding; 'n uiters sensitiewe, kragtige, klein-grootte mikrofoon," die duplikaat van my stem verduidelik.
  
  
  "Dit is soos om'n naald in'n hooimied," sê ek.
  
  
  My lag eggo in die lug, dan my stem voortgegaan, " Baie goed, Mnr Carter. Ek is bly om te sien jy het nog nie verlore gaan nie jou sin van humor. Maar Haji, in die geval dat jy nog nie gehoor van die nen, is'n web — waardig ding wat Albanië uitgevoer het oor die afgelope twintig jaar. En nou is hy besig om vir my, vir Cobra... vir Shiva! Die stem was jubelende.
  
  
  "Hema werk dit?"
  
  
  "Jy weet baie goed, Mnr Carter. Na alles, BYL het nie stuur jou na Indië net bloot te stel'n bende van wapens handelaars of heroïen handelaars! Jy is geïnteresseerd in die wonderbaarlike ontdekking van Haji, die ego se vernuftige uitvindsel... Die boks!
  
  
  "Die boks? - herhaal dit.
  
  
  - Bynaam van die stem simulator, sy uitvinding, in staat om van die reproduseer enige bestaande vokale klank. En dit is klein, Mnr Carter, selfs deur jou standaard miniatuur modelle. Geen meer as'n pakkie sigarette... maar baie meer gevaarlik is, natuurlik.
  
  
  Ek het haar gevra. "En wat gaan jy doen met jou boks?" Ek hou my oë op die metaal skerm, asof dit kan rekord my elke beweging.
  
  
  "Jy dink haar mal, doen jy nie?"
  
  
  "Mal? Nie presies nie, Shiva. Jy is baie slimmer as wat baie mense; gewoonlik, mal mense nie kan kom met so'n ingewikkelde plan.
  
  
  "Dankie, Mnr Carter. Ek waardeer jou kompliment. Nee, hy was nie regtig mal, ten minste nie van my punt van die oog. Soos vir die Boks, die uitvind van Haji, jou diens het reeds gesien hoe die vernuftige en doeltreffend dit is. Hierdie voorvalle was net toetse, eksperimente, om presies te wees.
  
  
  "Maar gou, sodra Haji het'n paar veranderinge aan sy toestel, ongelukke sal ophou om blote eksperimente. Soos jy kan sien, Mnr Carter, Indië is tans'n neutrale krag tussen China en die Weste. Met die hulp van my vennote in Beijing, hierdie kant op te tree as'n teenwig sal val in'n oomblik, en dan is die droom van my voorvaders sal uitkom, wanneer China en die Indiese subkontinent sal hande vat as goeie bondgenote, 'n alliansie wat sal duur langer as enige ander in die geskiedenis van die wêreld."
  
  
  "Ek het haar gevra. "Watter soort van die alliansie?" Haar gedagtes neergeskryf het alles wat hy gesê het, probeer om tyd te koop. Intussen, my oë was versigtig die skandering van die grense van die kamera. Ek staan stadig, so as nie om enige geraas; dit was nie soos Shiva sou my hoor beweeg, of hoor my krap op die mure probeer om oop te maak enige krake. Daar moet'n deur, maar ek het nie sien hom weer.
  
  
  "Die Sino-Indiese Alliansie, Mnr Carter, is'n alternatief vir beide nasies te raak die wêreld van die strydende blokke. Nee, ek is nie'n megalomane, ek gee nie om as die wêreld val op sy gesig op my voete. Ek het meer geld as wat ek kan spandeer. Ek het ook'n invloed in my regering. Maar wanneer China en Indië een nasie, my volk sal nie langer'n "horde honger", soos die Wes-joernaliste bel die ander ego. Ons sal so sterk soos Bharat, antieke Indië. En dan my volk sal terugkeer na die antieke gode, die Nagas... die slang gode van my voorvaders.
  
  
  "Ons is in die twintigste eeu, Shiva. Dit is nie maklik om te sit miljoene mense. Vandag, mense is meer geïnteresseerd in te vul hul mae as in slang aanbidding.
  
  
  Jy weet baie min oor die Indiese mentaliteit, Carter. Haar geslag gaan terug na die koninklike familie, 'n familie wat gaan terug na Naga, die slang voorouer. Ek dra'n tulband asof dit was'n draak, 'n opgerolde cobra met'n trotse kop rus op my voorkop, " Shiva geantwoord. Stem... Ego Stahl se stem was so koud soos'n reptiel se. Ek was dubbeld beïndruk dat hy kon praat en vertaal sy emosies te danke aan Haji se uitvinding.
  
  
  "Hoekom het jy nie voed jou manne eerste?" As jy het'n baie van die geld, hoekom gee jy nie ih om die regering so dat die kinders nie honger ly? Of is jy bang dat hulle nie sal waardeer jou gebaar, dat hulle sal nie wil hê om te voldoen aan jou gulsige versoeke? Haar kop is agteroor en Stahl spot by ego drome, hy is in'n verskriklike doel wat hy vir homself gestel.
  
  
  Maar Shiva was nie geniet homself op alle.
  
  
  "Ek het gepraat te veel, Carter," het hy aangekondig. "Maar haar hotel is hier om jou te laat weet dat jy inderdaad afgekom op'n nes van slange, en dat ek sal nie toelaat dat min mense soos jy." Jou regering verteenwoordig nie'n polisie wêreld, en dit kan my nie gekeer om my drome te bewaarheid. Reeds, Chinese Kommunistiese troepe is die fokus hul aandag op ons noordelike grens, gereed om ontslae te raak van Indië en ander onderontwikkelde lande van iga armoede.
  
  
  "Hou droom, Shiva. Die owerhede in Beijing gemaak dat jy lyk soos'n swaksinnige, en jy het die aas... ronde trip. Sodra die troepe kruis Indië se noordelike grens, rus verseker dat die Weste sal nie bly staan nie ledig deur om te sien wat gebeur. Jy sal veg'n oorlog wat sal heeltemal uit te wis die mensdom uit die gesig van die aarde. So miskien... maar dit is nie seker nie, slegs slange sal bly, 'n oneindigheid van slange wat kruip deur die woestyn en die radioaktiewe planeet.
  
  
  Haar, leun teen die kla, en hou sy asem op. Hoe kan jy praat oor iets wat met iemand soos Shiva? En hoe kan ek praat intelligent wanneer al wat ek kon dink, was'n manier om te ontsnap? Ek het geweet mal mense in my lewe, maar nie as logiese en mal soos die man wat homself Shiva.
  
  
  Nee, hy het nie wil hê om hierdie wêreld te regeer, hy wou net om te gaan terug in die tyd, by die koste van losbarsting'n derde wêreld oorlog. En die feit dat hy was doof vir my kommentaar, dat hy nie sien die gevaar van sy mal plan, het'n rilling langs my ruggraat.
  
  
  "In elk geval, Mnr Carter, jy, onder so baie mense, sal nie sien nie so'n tragiese einde hier. Gurnek het my vertel oor Mohan se dood; dit kan gee jou'n paar van die geleenthede. Mohan vir Carter, Carter vir Mohan. Net hierdie keer, die dood nie sal wees vinnige en onmiddellike. Weet jy hoeveel'n persoon kan ly voor te sterf van'n slang byt, Mnr Carter? Shiva gesê koud.
  
  
  "Dit hang af van die slang.
  
  
  "Eintlik," Shiva ooreengekom. "Ek is bly jy kan nog steeds rede, Carter. Maar in die geval dat jy enige besonderhede mis, ons is gereed om jou te voorsien met die nodige inligting.
  
  
  Hy leun teen die vuil deur, kreun, gestop op soek na die verborge deur, en draai terug na die spreker weggesteek agter die metaal skerm. "Kom op, Shiva," vertel hy haar droogweg opgemerk. "Ek is die ene ore.
  
  
  "Ek het nie twyfel dat dit vir'n tweede, Mnr Carter," het hy gelag. "Maar ek sal kort wees, want ek het meer belangrike dinge om te doen. Herpetology is my stokperdjie vir'n paar jaar nou, en ek waag om te sê ek is'n werklike gesag oor reptiele, veral giftige kinders. Ek het'n versameling van sowat twee dosyn verskillende tipes.
  
  
  "Wat het jy vir my?"
  
  
  "Vyf slange, Carter. Jy kan nie erken ih op die eerste oogopslag nie, maar hulle sal beslis herken. Slange het'n diep gevoel van territorialiteit. Hulle is nie anders as ih is versteur in ih huis. Afhangende van die ih van'n dodelike byt, 'n persoon kan ly plek van twee uur tot sewe tot agt dae.
  
  
  — Indien'n tand viper sink sy tande in jou vlees, jy sal gou bloei van al die fretten, Mnr Carter; sal jou speeksel word gevlek met bloed, jou urine sal op sy beurt rooi. Jy sal ly helse abdominale pyn, en jy sal sterf as gevolg van'n brein bloeding."
  
  
  "Werklik aanloklik! Het ek uitgeroep, hou'n oog op enige van die bewegings, op soek na bevestiging dat hulle nie net bedreigings.
  
  
  "As jy kies om my gunsteling, die king cobra, jy sal sterf van anoksie, 'n stadige en pynlike vorm van versmoring. Aan die ander kant, die koning kobra se neef, die Asiatiese kobra, het'n gif wat het getoon te word twee keer so giftig as strychnine. So die keuse is joune, Mnr Carter. As jy kies cobras, sal jy sterf'n relatief misrabele dood in'n paar uur, as jy kies adders, wat voorberei word vir die mees groteske en ondraaglike pyn denkbaar.
  
  
  "En as ek nie kies haar, Shiva?" Wat sal gebeur?
  
  
  Jy het geen keuse nie, Carter, geen alternatief nie. Uiteindelik, jy sal besef wat'n ernstige persoon wat sy is! So, totdat ek weet wat jou opvolger, asseblief laat my toe om voort te gaan om hierdie gesprek met jou. Ek het'n paar interessante inligting, Mnr Carter. Baie interessant.
  
  
  Dit was die laaste ding wat ek gehoor het van "myself," of liewer, van Shiva in my eie stem. Daar was stilte weer, gebreek slegs deur my asemhaling. Hare het heeltemal koud is, is seker dat hierdie is nie vergesog bedreigings. Shiva was vasbeslote om my dood te maak sodat hy kon sien dat die dood kom na my in pynig. Miskien was hy vasbeslote om te seer iemand, net soos sy het aangevuur sy absurde drome en aspirasies.
  
  
  Maar wat ook al die ego se motief, wat hy gedoen het nie twyfel oor die opregtheid van die ego se woorde. Haar oë kyk na die klein sel; en haar, nog steeds desperaat wil'n manier om uit, wanneer'n kraak, of eerder'n effense hum, het my draai my aandag aan die twee bars.
  
  
  Een het stadig om te verdwyn in die kreun. Die vier metaal skroewe was nutteloos, as die skerm is elektronies beheer. Op hierdie punt, die ego was nie meer sigbaar is; in die plek daarvan was'n vierkantige gat. Gesonde verstand het vir my gesê om stil te bly en stil so veel as moontlik.
  
  
  Maar ek het om te maak'n bomenslike poging om te bly waar ek was toe, 'n minuut later, 'n koning kobra ten minste tien meter lank gerol uit die gate en op die vloer van die sel.
  
  
  
  
  
  5
  
  
  Die Koning Kobra het reeds sy intrek in'n aanvallende houding, sy kop wat op sy nek, as ander draak het rondom die kreun gat. Ek kon nie erken dit deur sy naam, maar dit het hard en dig skale, en wanneer dit versprei op die vloer, dit het'n vreemde spot, soos die geluid van'n brand.
  
  
  Hy gly langs die muur, probeer om te bereik die strooi bed. Shiva het gesê hy sou stuur vir my vyf slange. 'n derde, meer as'n meter en'n half lank, was neerdaal om die gat op daardie oomblik. Dit was'n Groot kobra, 'n tipe wat erken dit onmiddellik uit die kenmerkende wigvormige merke op die agterkant van sy kop.
  
  
  Haar wrok was twee keer so giftig soos strychnine, het hy gedink, as hy beweeg stadig in die rigting van die palet wat bo die grond.
  
  
  Die gesis en gefluit van die drie reptiele is bygevoeg my mal lag rondom die spreker weggesteek agter die bars van die lag wat gevul die sel met sy onheilspellende weerhou. Shiva gelag, met behulp van'n Albanian wetenskaplike se uitvinding te reproduseer die lag in my eie stem, en dit lui in my ore.
  
  
  "Good-bye, Mnr Carter." my onsigbare vyand uitgeroep vrolik. "Goeie dag aan jou!"
  
  
  Die lag gesterf het saam met die groteske finale koor. Hy het die gevurkte tong en gloeiende oë van die vierde slang geraam in die deur. Dit was'n krait, 'n tipe van die Asiatiese cobra, en dit skuif na die vuil vloer.
  
  
  Hy het sy neus; daar was'n sterk reuk in die lug, 'n goor smaak. Dit was'n muskus achtig reuk. Haar asem, maar Stahl se reuk is sterker, amper tasbaar in die beknopte grense van die sel.
  
  
  Shiva het gedink dit alles uit.
  
  
  Slange met'n ih skerp sin van die reuk was selfs meer geïrriteerd: watter aard ook al hulle is aan ons, die reuke geslyp my geïrriteerdheid om te waansin. 'n king cobra, twee keer so lank as die ander, seil grasieus oor die vloer. Hy het voortgegaan om te benader die palet bed, vermy enige vinnige bewegings wat dalk lok die reptiel te begin'n dodelike aanval.
  
  
  So gou as my begin raak aan die einde van die hout bankie, 'n vyfde draak verskyn rondom die duisternis gat in die teenoorgestelde kla. Sy was die kleinste van hulle almal, veral wanneer in vergelyking met die koning kobra. Maar grootte het niks te doen met haar vermoë om dood te maak; en sy was so bang deur hierdie laaste reptiel as die ander vier gekombineer. Nou het hulle is nader aan my, wat staan met my rug na die kla.
  
  
  Soos dit of nie, ek het om te beweeg.
  
  
  Hy gooi hom uit in die ruimte, die eerste met intense geestelike konsentrasie, dan spring van die vloer af en beland op'n strooi-gedek bank. Die king cobra fluit en gehef teen my. Hy kon sien druppels van gif glinster op haar vlymskerp tande.
  
  
  Ek trek weg wanneer ek voel haar byt die boude van my skoen. Sy kon nie byt my enkel. 'n giftige gelerige vloeistof drup op die strooi waar dit gestoor word. Die cobra gekruip oor die bed. Hy het vinnig sy hemp oopgeknoop en sy hande vrygestel word om die moue.
  
  
  Die slang se enjinkap was wyer as voorheen, en die reptiel onder die indruk van regs na links, gereed om te staak weer. Intussen het die ander vier was krul op die vloer, al die lek en lek hul pad na die matras. Hy trek terug so hard as wat hy kon en trek sy hemp soos'n matador die hou van'n rooi lap in die voorkant van'n woedende bul.
  
  
  As die cobra lunged vorentoe te sink sy tande in my vlees, het hy gedrapeer sy katoen hemp oor nah en leun sywaarts. Die hemp beweeg asof dit lewendig was. Onder die doek, die reptiel sis en krul, probeer om te ontsnap rondom die tydelike trap.
  
  
  Ek was nie van plan om te wag vir die cobra om vry te breek, so ek het vinnig losgemaak die leer band op my broek. Hou haar met die einde van die gespe'n paar duim bo die strooi, haar pa geloop het na die agterkant van die bank. Op hierdie punt, die enigste ding om te doen is probeer om te kry om die kreun gat.
  
  
  Die elektroniese beheer van die metaal rooster was nie geaktiveer met hulle fretten as die skerm het op die muur. Die opening, te oordeel aan waar haar was by die ver einde van die sel, was groot genoeg om te gee my'n moontlike ontsnap roete.
  
  
  En in die algemeen, dit is die moeite werd om'n probeer. Andersins, het die reptiele sou aangeval het almal saam, en dan sou daar gewees het geen ontsnap uit die gewelddadige en pynlike dood wat my ingewag het. 'n draak met kronkelende skale was krul teen die volle lengte op die rand van die bed.
  
  
  Dit was die reptiel Shiva het my vertel het, met'n gif so sterk dat as dit bietjie, sou dit veroorsaak dat interne bloeding en maak my bloei soos'n krimpvarkie. Die ander drie slange, gelok deur die king cobra se spot, kruip oor die vloer na die fladderende hemp wat bedek die groot reptiel.
  
  
  Die draak, aan die ander kant, was net belangstel in my, maar met koue oë wat was om te besin bloed. En in my opinie, dit was nie'n kobra, maar'n reptiel viper, in wat Shiva kon vind sy menswording.
  
  
  Dit was omtrent sestig cm lank, met'n merkbare ligte en donker patrone op sy skubberige kante. Haar bewegings was nie verdedigende op alle, en die spot sy het gemaak soos sy gekruip na die rand van die matras het my ineenkrimp.
  
  
  Haar gordel'n tou strenger, die opheffing van die ego hoog in die lug, en op dieselfde tyd, die draak gebreek met'n ongelooflike spoed, dartel deur die lug. Hy laat sak die draad van die band met die gespe op die reptiel se kop. Metaal wip af rof skale, maar die impak gestuur het om die adders gly terug, wikkelen op die top van mekaar.
  
  
  Dit was die oomblik wat sy wil is wag vir.
  
  
  Uit die hoek van haar oog sien sy die kappie hoof van'n koning kobra steek uit onder haar hemp. Nou is my lewe hang af van hoe vinnig ek het dit, ek het'n diep asem en spring so hoog as wat ek kon aan die kant.
  
  
  As haar hardloop in die rigting van die opening in die teenoorgestelde kreun, die vyf reptiele fluit en sis soos'n koor van kwaad duiwels. Hy loer oor sy skouer. Die reuk wat Stahl het geruik vroeër was sterker, die stink miasma so algemeen dat dit was tasbaar.
  
  
  Die reptiele is nou besig om op my, gereed om te staak en die dood. Toe ek by die opening in die kreun, hulle was minder as twee meter van my af weg. Hy het regop gaan sit, maar hy hoor die cobra spot so naby dat hy het omgedraai en gestempel sy voet hard op die vuil vloer.
  
  
  Hy bereik soos weerlig, opgetel het'n handvol van die vuil, en gooi dit by die cobra se formidabele kop. Die reptiel se kop gebreek, en sy eienaar koes in die gat, vasklou aan die einde van die smal gang.
  
  
  Die laaste ding op haar gedagtes was waar die tonnel gaan, of as jy in die gang van ander reptiele. Iets tref die leer-sool van my skoen, nie in staat is om deur te dring die nah. Hy ruk sy voet weg en het in die donker gang, klap sy kop teen die top van die lae, smal tonnel.
  
  
  Daar was geen plek om te draai my kop en sien indien enige draak vorm het my gevolg het in die tonnel en in die digitale kameras. Hy vorentoe beweeg, nog steeds die aanhoor van die woes spot van die reptiele agter hom. Gelukkig, die klank gegroei het dowwer as hy beweeg af in die paadjie.
  
  
  Die pad wat ek geneem het, was die enigste moontlike alternatief vir die sekere dood. Selfs as ek bestuur om dood te maak'n paar slange, die oorlewendes sal sekerlik in staat wees om te sink hul tande in my vlees voor ih kan stop hom. En selfs as al vyf van hulle was uitgeskakel, hy was seker dat Shiva sou nie huiwer om te stuur'n tweede groep van giftige reptiele na die sel. So, in'n manier, kon hy beskou homself veilig.
  
  
  Nou dat sy keuse gemaak het, sy het voortgegaan kruip handeviervoet. Die tonnel blyk te styg effens, met'n effense helling. Dit was dof verlig; die weerspieëling van die wêreld gefiltreer uit agter my, en'n ligte gloei val van bo. Maar hoe verder dit gegaan het, het die donkerder dit gekry het. Die lig bron nie raak meer intens. Hy kon skaars sien sy hande soos hy gewandel het langs die smal paadjie.
  
  
  Rondom my was nat vuil en'n muwwe reuk. Hy het voortgegaan vir'n paar minute, en uiteindelik gestop om te vang sy asem en duidelik sy kop. Hy was bereid om te wed sy lewe dat die elektroniese toestelle geïnstalleer deur Shiva in die digitale kameras het nie die video en'n elektroniese oog... hy het waarskynlik net gehoor my, selfs wanneer hy nie sê dit. Maar ek is redelik seker hy het nie tyd om te kyk na my bewegings.
  
  
  Die tyd was om stil te staan as ek probeer om uit te vind die draad van die tonnel en op dieselfde tyd uit te vind waar ek was, vind'n manier om uit te breek om Shiva se netto en bloot die ego planne van die Sino-Indiese alliansie. Ons het nie meer gevoel die spot van reptiele, ons het nie die reuk wat stink reuk... wat gestort was op digitale kameras.
  
  
  'n asem van die lug monsterneming vee my gesig, 'n onsigbare reuk. Aangemoedig het, het hy voortgegaan om haar beweging. Geen alarms gaan af, ten minste nie die gewone klokke of sirenes. Dit is duidelik dat, Shiva was daarvan oortuig dat hy ontslae geraak van Nick Carter.
  
  
  Maar in plaas daarvan, Nick Carter was verwys slegs na sy vriend Shiva, die gedagte, Kobras, en ego se kragtige wapen... Die boks. As dit nie was vir die hulp van die uitvinding plan of die uitvindsel self, die hele wêreld sou nie in staat wees om te gaan met Shiva. Wat het vir my'n volledige prentjie van wat die ego planne is al oor die. Maar Shiva gemis het'n belangrike punt: hy het nie aan my openbaar hoe hy sou gebruik om sy Boks te bereik sy ongelooflike doel.
  
  
  Ek het na Indië wonder of Shiva regtig bestaan. En nou dat sy ego het hom gevind het, was hy nog steeds'n anonieme karakter, al is dit in vlees en bloed. So het hy geëindig het met'n onbekende, onopgeloste vergelyking. Ek sou gehad het om te kry hou van Haji se uitvinding, hoofsaaklik omdat ek geen idee gehad het hoe'n stem naboots gebruik kan word om vas te stel absolute mag regoor die wêreld.
  
  
  Die klam mure van die verpak aarde krap my arms en skouers, en die sweet drup op my bors. Hy kon nie nou stop nie, maar die tonnel is die vernouing, en ek nodig het om te hou om vorentoe te beweeg, selfs as die oppervlak van die mure was die skil van die vel af.
  
  
  Ek het'n visie van myself vasgevang in'n tonnel met geen uitgang rondom dit. My naels is gebreek en bebloede, en ek het gevoel asof ek was'n mol wat maklik verskuif in my liggaam. Maar net soos ek was besig om te verloor hoop, my blik geland op iets wat my stop skielik.
  
  
  Daar was'n versperring in die voorkant van my. Die kunsmatige saint binnegedring deur twee versamel is in'n vierkantige hout paneel. Sonder om'n geluid, het hy gekruip vorentoe, sleep sy liggaam gebuig in die tonnel.
  
  
  Geen geluid kom uit die ander kant van die hout versperring. Haar gedruk een oog te k gaan, nie die vaagste idee wat agter haar. 'n paar klippe, rotse, groot stukke van hout, en'n groot poel van staande water was die eerste dinge wat ek gesien het. Dan kom die bekende bespotting van slange.
  
  
  Na afloop van die rotse van die krans, die see slang wat sy lang, dun nek, met sy verrassend klein kop bo die oppervlak van die stagnante poel van water. Iets val van bo, rou, bloedige vleis. Byna onmiddellik, die ego was verteer deur'n honger draak. Dan is die groot akkedis was gegooi in die gat. 'n king cobra die grootte van, sê, die een wat ek wil links in die digitale kameras het opgestaan in die tipiese nah aanval posisie.
  
  
  Die akkedis hardloop vir die rotse, maar die cobra was vinniger. Cocking sy kappie kop aan die een kant, hy lunged vorentoe, byt in die dier se skubberige nek. Die akkedis het gesukkel om vir'n tweede, en die cobra gly terug, Hy het gesien die dier gebyt beweeg soos'n dronk, leun op sy kant en skud sy bene krampagtig. Die cobra dan ingesluk ee headfirst.
  
  
  Wanneer die groot reptiel was versadig, dit opgekrul om'n rotsagtige boulder, asof bak in die middagson. Meer kos het in die grawe - rotte, akkedisse, rou vleis. Haar, lig sy kop, probeer om te sien wat was die voeding van die draak Shiva versameling.
  
  
  Maar die mistel gat bedek die klip mure, en die hout valdeur geleë aan die onderkant het nie gee my'n volledige opname. Wanneer die draak was gevoed, die bespotting bedaar. Ek besef dan dat Shiva gebruik word om die tonnel te lok honger reptiele in my sel, geen twyfel wakker ih met die stink reuk hy versprei in die klein kamer.
  
  
  Nou is die hout broei is verlaag, en ek hou my oë op die byeenkoms, wag vir al die reptiele om te gevoer word. Niks in die wêreld sal maak my probeer om te ontsnap nie totdat elke draak is meer as vol. Na die eet, hulle sal nie so aggressief soos die vyf individue ek het vir haar om te kyk op digitale kameras. Hy het geweet dat die reptiel gewoontes goed genoeg om te weet dat enige skielike beweging wat gedreig het ih se veiligheid sou veroorsaak ih aan te val, selfs as die honger bedaar het.
  
  
  So ek het gewag vir hulle om te eet elke laaste byt. Dit was'n walglike oë: slange, kobras en ander reptiele herhaaldelik aangeval, sluk hul slagoffers, wat krampagtig geskop. Intussen, haar was te probeer om uit te vind wat verantwoordelik was vir die verspreiding van die kos. Ten slotte, het hy opgemerk'n lang, kronkelende arm om uit te reik oor die rand van die slang put.
  
  
  "Hulle sal eet wat hulle gegee het," sê'n koue, sarkastiese stem.
  
  
  As Shiva was nog'n gesiglose stem, hierdie keer as my geheue my gefaal. Die stem was vreeslik bekend. Die laaste keer wat ek gehoor het haar was twee dae gelede, toe sy fluister soet woorde van liefde tot my. Dan voel ek haar begeerte, passie. Nou ek kon voel hoe my woede styg.
  
  
  Dit was Reeva Singh, 'n pragtige, donker-harige meisie wat hanteer draak handvatsels.
  
  
  
  
  6
  
  
  Miskien moet ek nie gewees het so verbaas. Miskien moet ek behandel dit met die gewone sinisme dat so baie mense my beskuldig van, bel my koue, harde, nie in staat is van emosie. Na alles, wanneer mense waag hul lewens, dit is onmoontlik om nie te "cool", met genadelose sinisme in die gesig van die wrede werklikhede van die wêreld.
  
  
  Nog steeds, het hy haar in sy arms, nie rofweg, maar met'n gevoel van tender sagtheid wat hy gevoel het voor in die genesing kamers. Hoewel sy was'n vreemdeling, ek onthou die warmte en begeerte sy het gewek in my, die pragtige plesier wat sy my gegee het. 'n ervaring wat nie maklik vergeet.
  
  
  Maar by die verhoor van haar woorde, die besef dat dit was net'n lokmiddel, 'n lokmiddel wat ontwerp is om my te lei wanneer Mohan en Gurnek bars in my hotel kamer, haar gedagtes het wilde met woede. Ontsnap nou Stahl is meer as net'n saak van oorlewing. Haar hotel, so dat Reeva sou voel dieselfde gek gruwel wat sy gehad het is onderworpe aan in die digitale kameras, die dieselfde ondraaglike pyn.
  
  
  Die lang, dun arm verdwyn al oor die veld van visie. Die laaste slagoffer was'n swart muis, gebyt en ingesluk deur'n slang in een sluk. Ten slotte, wanneer daar was stilte, haar pa bereik uit en begin liggies stoot die oop hout valdeur wat staan tussen my en vryheid.
  
  
  Daar was niks stop my van die opheffing van die paneel nou, maar ek was nog in geen haas nie. Ek het om op te tree uiters versigtig, sonder die maak van'n foutiewe loop kry. Haar oë kyk na die gat in die geval van enige rondom die draak het nie bedaar. Maar niks beweeg nie. Niks, maar'n hout hindernis.
  
  
  Ten slotte, die opheffing van die broei, het hy gegly terug in die skadu en hou sy asem op. Ook hier, die tyd toekenning was'n noodsaaklike element, 'n belangrike deel van my plan. Ek was nog op al die hande-viervoet, die tonnel mure krap by my sweet arms en skouers. Dit sal nie maklik wees nie, die eerste trek jouself oor die pas en dan die kruising van die gat te skaal die rowwe klip mure.
  
  
  Maar ja, hierdie laaste plek in Rusland was nie maklik nie van die begin af. Die gevaar is my sterk pak, uitdaging is die fondament van my bestaan, sy sou beslis nie beskou word as die No. 3 Vegter as gevolg van haar mooi gesig. So, dit is nie die geval met my ondervinding wat ek opgedoen het van die werk in BYL vir baie jare.
  
  
  Dit is hoekom haar stem nie wil hê om enige kanse te waag. Ek teruggehou totdat die krimpvarkie is seker dat ek nie wat aangebied word enige ander help as die een wat ek tans doen het met. Slegs dan het dit gooi sy hele gewig van kant tot kant, bevry hom van die growwe mure van die tonnel.
  
  
  My oë het reeds aangepas tot die lig, so ek het nie meer gevoel soos'n mol buite my ego lêplek. Hy sit sy kop en skouers vorentoe en loer versigtig in die gat. Die king cobra was nog opgekrul op'n groot rots, sy kappie kop draai weg; die ander slange was lê in'n ontspanne, nie-aggressiewe posisie.
  
  
  Hardloop, Carter, vinniger te hardloop!
  
  
  Hy gekruip vorentoe, nog meer as verdubbel. Nie'n enkele vreemde blik draai in my rigting met die brief, en niks beweeg in die gat. Okay, so ver so goed. Deur die nou, sy heeltemal uit, rondom die tonnel en ruik die skerp reptiel reuk hang soos mis op die onderkant van die ih lêplek.
  
  
  Sy gedagtes vinnig bereken die afstand tussen die lewe en die dood, die dood en dan is die lang lyding van'n slang byt. Ek het om te kry om die teenoorgestelde muur en klim na die top van die gat voor die slange opgemerk wat gebeur het.
  
  
  Hy verskuif totdat hy was ten volle op sy voete, leun met sy rug teen die muur. Haar, hoor iemand beweeg oor die put, lees dat die lig shuffle. Hy het gehoop Reeva was alleen, maar daar was geen manier om te vertel. Hy het'n diep asem, skielik regop, en spring vorentoe.
  
  
  Dit geland op die opgerolde terug van die koning kobra. Dit gaan sonder om te sê dat dit was nie beplan nie. Maar sy kon nie wag om te sien wat cobra se reaksie sou wees. Hy was reeds vasklou aan die groot rotse wat gevorm is die buitenste muur van die gat toe hoor hy die slang se bekende spot weer.
  
  
  Ek het nie eens tyd om te kyk oor my skouer. Hy stoot sy liggaam vorentoe met al sy krag, stoot hard met sy voete en beweeg op dieselfde tyd. Ek het opgemerk dat my skoen was om te raak iets sag, maar ek het nie terug kyk om te sien wat dit was. Hy gryp die rand van die klip muur met sy hande en stap oor die rand van die put.
  
  
  Die gat is gevul met die bespotting en skreeuende van wakker reptiele. Hulle swaai, spring in die lug, vlieg uit die rots te rock, vir my, dit was soos om te kyk'n tik van'n show. Ek het nie tyd om te stop en my asem vang. 'n split sekonde later, was hy weer op sy voete, en op dieselfde tyd, Reeva Singh laat uit'n skree vir toestemming om uit te voer.
  
  
  Hy hardloop na haar en sit sy hand oor haar mond, versmorende haar gille van protes. Sy het gesukkel om kragtig vir'n rukkie, skop en clawing soos'n klein dier; maar op die laaste het sy stil. Sy het net klaar die voeding van die ander reptiele wat in kleiner glas hokke in'n kamer wat is nou'n kombinasie van'n private dieretuin en'n herpetology laboratorium.
  
  
  Haar gebuig haar arm totdat sy val vorentoe, haar opgemerk dat haar bene kraak. 'n wilde gedagte flits deur my... die geheue van haar sagte, warm liggaam soos hy haar in sy arms. Reeva was een van die mees sexy vroue wat sy nog ooit ontmoet het. En nou verstaan ek dat sy mislei my, het dit geslaag het op!
  
  
  "Moenie vir my sê! Ek sis. "Nie'n woord!
  
  
  Hy lig haar gebuigde arm selfs hoër en sit sy bloedige vingers oor haar mond. Die vrou snak na asem in paniek. Ek het haar gevra. "'n verrassing?" "Moenie vir my sê jy het nie geweet ek was hier, jy hoer!"
  
  
  As sy probeer om te praat, ek trek haar hand weg van die ee rta sodat sy kon mompel, " ek - ek het nie geweet, ek sweer."..
  
  
  "Ja, jy nie geweet het nie oor Mohan en Gurnek, het jy?" Dit is nie'n spel, Reeva, dit is die lewe, onthou dit.
  
  
  Sy skud haar kop met geweld, verwerping van my beskuldiging. Hy los sy greep op haar lippe weer sodat sy kon praat.
  
  
  — Ek het nie geweet, " het sy bevestig, hygend as hy haar hand agter sy rug. "Ek het nie geweet nie, Nick. Glo my, ek smeek jou! Jy het om te glo my.
  
  
  "Goed gedoen, om in die kop geskiet... hoe was dit veronderstel om te gebeur, hom in die nag? Ek het gevra, hou my oë op die ingang van die laboratorium. "Waar is die sleutel?" "Maar sy kan nie wag vir Reeva om my te antwoord. Hy bereik in die ego minuut kleed en gevind wat hy wou hê. Hy sleep haar saam, sy katoen pantoffels gly op die vuil vloer.
  
  
  Hy gesluit die deur van die binnekant en sit die sleutel in'n minuut, dan stoot hy Reva terug na die ver einde van die lang, smal vertrek. Sy het gestop sukkel, en wanneer ek druk my hand aan haar lenige lyf, ek kon voel hoe haar hart vinniger klop.
  
  
  — Hy het... hy het nooit vertel my iets oor jou, " het sy gekla.
  
  
  "Wat?"
  
  
  - Shiva... my oom.
  
  
  "Jou wat?"!
  
  
  "My oom. Hy se my oom. Nick, laat my asseblief verduidelik wat hy aan my gedoen het... - het sy geprewel. "Luister na my, dan... en dan, as jy my nie glo nie, gaan voort en doen wat jy wil.
  
  
  Hy was min gepla. Sy sou nie toelaat dat haarself te mislei word'n tweede keer deur hierdie dogtertjie se vroulike liste. Maar, dit was nie'n groot deal om te hoor dat, het hy geredeneer, veral sedert wanneer'n man gesmeek het vir sy lewe, was hy altyd die waarheid praat. En dan Reeva, as sy vertel van die waarheid, was die naaste pad te Shiva.
  
  
  "Ja, ek het probeer om jou te ontmoet, om inligting te kry, ek erken dit," het sy hyg weer as hy haar gedwing om te sit op'n hout stoel.
  
  
  Ek het nie enige wapens ander as my hande, maar ek het nie gedink die meisie was gewapen en kan speel truuks op my.
  
  
  "So dit is jy. Hoekom is jy lê, Reeva? Jy is mislei my van die begin af, erken dit!
  
  
  Sy het nie verstaan al die woorde nie, maar sy was om te verstaan die betekenis van wat ek was om te sê aan haar. "Ek moes net om jou te vra om'n paar vrae," het sy geantwoord. - Vind uit hoekom jy gekom het na Indië. My oom het nie sê enigiets anders vir my, hy het nie melding van die twee mans wat gebreek het in jou kamer!
  
  
  Sy draai haar gesig na my, 'n naïewe en ondeunde gesiggie, met stringe van swart hare val oor haar oorlob. Het sy gefluister, haar woorde is skaars hoorbaar. As sy nie so onskuldig soos sy beweer om te wees, sou sy het reeds probeer om te skree, het ek geredeneer, om iemand se aandag. Maar miskien was sy probeer om tyd te koop, te dink dat die ander sou sien haar afwesigheid. Ek kon nie neem niks as vanselfsprekend aanvaar nie.
  
  
  So, jy is opgedra'n paar inligting te kry. Hoekom? hy het voortgegaan om in'n koue stem.
  
  
  "Want Shiva het my dit doen, Nick. Ek het nie geweet jy was hier." In werklikheid, ek het nie eens weet wat gebeur het nadat ek het haar om die hotel. Ek kon nie daar bly wanneer Mohan was dood...
  
  
  "So het hy "gedwing" jy?" - herhaal dit.
  
  
  "Luister asseblief na my," prewel sy. "Laat my verduidelik alles van die begin af.
  
  
  Sy vermoed weer dat hy probeer om tyd te koop, maar die toon van die ego se stem was opreg, angstig. Ek moet luister na haar. As sy wil is die vertel van die waarheid, Reeva dalk het my gelei om te Cobra; as sy lê, ek wil nog steeds om te luister na haar en probeer om te vind'n leidraad in haar woorde, iets wat my sou gee dat die idee. Hy staan reg langs haar, gereed om te skielik onderbreek haar storie as iemand het tot by die laboratorium.
  
  
  Reeva het nie die maak van enige valse beweeg. Die toon van haar stem het nie verander as sy verduidelik dat Shiva het haar gedwing om te sluit aan by die Cobra-organisasie. "Hy hou my pa, Nick... groot broer se ego, en as sy gegaan het aan die polisie of iemand rondom die regering, hy sou nie aarsel voor die moord ego. My pa is baie siek, desperaat siek. My oom bedreig nie net na die dood van die ego nie, maar ook te ontneem van die ego van enige behandeling... as ek volg nie my ego se bestellings.
  
  
  "Waar is jou pa nou?"
  
  
  "Ek weet nie." Shiva hou die ego gevange iewers, maar nie in hierdie huis.
  
  
  Ek het nog altyd beskou myself as'n kenner van mense, in staat om te raai of'n persoon wat opreg is of nie. En nou, selfs al was ek hou my oë oop vir enige aanduiding van die aarde in haar stem wat dalk nie verraai haar ten spyte van my aanvanklike woede, het ek gevind dat ek het toevertrou om haar te Reeva se storie. Hoofsaaklik omdat dit sin gemaak. Veral as Shiva was afpers haar as gevolg van haar pa om haar te kry om deel te neem in sy vuil planne.
  
  
  "Daar is iets anders om te verduidelik," sê ek.
  
  
  Maar hierdie keer was ek onderbreek. Iemand was besig om op die ander kant van die pad. "Reeva?" 'n man se stem genoem. "Hoekom is die deur gesluit?" Laat my in!"
  
  
  "Wat is dit?" Fluister ek, dwing om die meisie te kry uit haar stoel.
  
  
  "Odin is om my oom se manne, Nirad.
  
  
  "Ek ken hom. Voorgee dat daar niks gebeur het nie. Vertrou hey is riskant, maar op hierdie punt, ek het geen ander keuse nie.
  
  
  "Wag'n minuut! Reeva geskree. En sy het vir my'n verskrikte kyk as hy oorhandig vir haar die sleutel en stoot haar na die deur.
  
  
  Ek het'n vinnige soektog van die laboratorium, maar kon dit nie vind enigiets wat ek nodig het as'n wapen om te veg Nirad. Wel, in elk geval, ek het emu'n paar van die dinge wat die dag voor, so dit was nie moeilik vir my om dit te doen op my eie. Hy staan buite die deur en wag, ore gespits, terwyl die jong Indiese voortgegaan om te draai die handvatsel te vra Reeva dit oop te maak.
  
  
  Hoe gouer hy het in, hoe gouer ek wil ontwapen hom, het hy besluit.
  
  
  Daar was Nirad, Ranjit, Gurnek, Hakshi, Shivas, en God weet hoe baie ander. In elk geval, het ek die gevolgtrekking gekom vir myself nie, ek nodig het om te begin soek vir'n stem simulator dat Shiva besit iewers, en Nirad was'n goeie begin, net soos almal anders.
  
  
  Reeva het met'n bewende hand, gly die sleutel in die slot.
  
  
  As sy verneuk my nou, dinge sou kry meer ingewikkeld, maar dit was die enigste manier om uit te vind as sy lê vir my. Teen hierdie tyd, het sy draai die sleutel in die slot oop te maak die laboratorium deur.
  
  
  
  
  7
  
  
  "Wat beteken dit?" Nirad gevra. Die Indiese nie meer gedra verbande en vervang die kelner se uniform met die tradisionele klere.
  
  
  "Ek weet nie... ek het besef dat die deur was gesluit," Reeva geantwoord, agtergrond weg. Ek gespanne, want ek was nie seker nog dat sy nie sou waarsku Nirad van my teenwoordigheid buite die deur.
  
  
  Die jong man het nie die moeite om terug te kyk as hy in die laboratorium en die deur agter hom toegeslaan. "Moenie laat dit weer gebeur nie! het hy uitgeroep, so hooghartig as hy het gespog in die barre.
  
  
  Reeva het'n stap terug, skynbaar op die rand van die verlies van beheer van haar senuwees. Ego gebare verraai ego senuweeagtigheid. En dan'n betroubare haar, en besluit om te vertrou, selfs na wat gebeur het.
  
  
  "Jou oom wil om te sien jy in sy studie," die Indiese aangekondig droogweg opgemerk. "Dadelik."
  
  
  Die woord hang in die lug soos'n sein wat my gevra om op te tree. Weer, dit was "taekwondo" wat my sou neem deur middel van'n moeilike situasie. Haar gehaas vorentoe, byna vlieg deur die lug te lewer'n kragtige slag.
  
  
  Dit was gemik op die Nirad se milt; die impak van die cha-cha-gi klop ego tot op die grond. Die Indiese gerol op sy kant, sy gesig vertrek in'n groteske grynslag van die pyn.
  
  
  Hy hurk af en gebruik die volle lengte van sy bors en dye te pons Ego in die kakebeen. Nirad het agtertoe onder'n ji-lu-ki, ego skop, die teiken gedaal aan die een kant; ek het besef dat my kneukels het verpletter die emoe se gesig bene. Maar hy het nie moed opgee nie.
  
  
  "Sluit die deur!" Rehve sis op haar. Die meisie gehaas om te plaas die sleutel in die slot.
  
  
  Nirad daarin geslaag om om te draai en kry op sy voete. Hy ril en bereik in die lyfband van sy broek, waar hy gesien het die kolf van die geweer was hy probeer om te hou. Dan is alles gebeur het soos in'n verwarde droom, 'n reeks van aksies bepaal deur refleksie. Hy het vinnig hardloop na die regte en swaai rond, die verhoging van sy linker skouer aan elke stam se middellyf. Staan op een been, haar geland op elke stam, en onmiddellik gespanne haar linker been met'n perfekte skop.
  
  
  "Jop-wat-gi" sy ego, op die pols, klop die geweer op die vloer. Nou dat hy ongewapen was, het die jong Indiese kyk na my met wilde oë. Ego se gewone arrogansie verdwyn in geskrik, hy het begin om terug te trek, en'n donker blou vermorsel het begin om uit te brei op sy kakebeen van die blaas hy het net geland het.
  
  
  Hy het sy mond oopgemaak om te skree, en dan het hy letterlik gespring tot sy keel, druk sy duime na sy keel. Nirad gelyk te word snak na asem, maar Nee wat nog steeds die krag gehad het om op te lig haar been en skop my in die lies. Die verblindende pyn het my los my greep op die ander se nek. Ek steier te vang my asem; ek moes buig af na die vloer, my hande saamgevou oor my bors.
  
  
  Nirad gehaas na die deur. Hy spring vorentoe, nog steier van die verskriklike slag wat hy sou ontvang het. Hy spring op hom, gryp sy bene. Dit het met'n slag.
  
  
  Sy was dadelik op die top van die nen, haar knieë op die Ego se dye. Ek het haar gevra. "Hoe is jou oë, Nirad?" Daar was nog spore van die behandeling Emu gegee het om haar by die kroeg waar hy gewerk het.
  
  
  In plaas van om te antwoord, hy gooi sy volle gewig vorentoe, probeer om te gooi my af. As haar sleutelbeen is gebreek deur'n emoe, sou sy gebreek word deur'n emoe en haar ribbekas, en hy sou nie in staat wees om te kry weer. So sy het haar hand te neem in karate.
  
  
  Maar Nirad moet gewees het om'n fan van die martial arts films, anders sou iemand het geleer ego die basiese beginsels van karate. So gou As haar arm was opgewek word, hy eintlik geskerm my sny blaas met'n "kara-nale McKee". Dit was amper gaan'n stryd, en dit was wat sy wou hê.
  
  
  - so... Jy is beter as wat ek gedink het, " sê ek, trek weg om terug te kry op my voete.
  
  
  Hy het ook opgestaan en steier as dit begin sirkel rondom hom. Met'n hees geskreeu van haar, het hy lunged vorentoe, die landing van'n fatale terugslag vir die solar plexus en dan'n elmboog aan die kaak. Die gesamentlike optrede van die "pan-te ji-lu-ki" en "pal-kuch chi-ki" was genoeg om nie net skud die ego en vertroue, maar ook breek twee van die emoe se ribbes.
  
  
  Nirad tree terug, die invloed van drank met die pyn. Hy sal nie laat hom aangeraak. Shiva was vasbeslote om te maak my'n verskriklike sterf die dood, en die geheue van Ashok Anand se moordenaar was nog helder in my gedagtes. Veral sedert Ashoka nooit gestel'n ernstige bedreiging vir ons Shiva, ons onwettige Cobra bedrywighede.
  
  
  So hy het nie voel jammer vir Nirad. Hy was'n huursoldaat... 'n hitman in die diens van'n mal moordenaar. Iemand wat onderskat deur my ignoreer my volharding en selfbehoud instink.
  
  
  Ek dink nie hy was in staat om weer te veg, met'n gebreekte kakebeen en twee gebreekte ribbes. Miskien selfs met'n gat long.
  
  
  Maar as hy gekyk het, het hy voortgegaan om te veg teen die fisiese pyn met sy lewe. Hy was letterlik clawing op die vloer, probeer om te gryp die geval geweer. Hy het selfs daarin geslaag om te kry sy vingers rondom die ego voor ego kan stop haar.
  
  
  "Ek het gedink jy was uiteindelik begin om te verstaan my trein van denke, Nirad.".. Ek het gesê, en skop my vingers op die emu, die stuur van die geweer vlieg weer. Die wapen wip af een van die laboratorium tafels en beland op die vloer.
  
  
  Dit was nie meer'n vraag van die neem van die jong Indiese uit op die pad vir die oomblik. Hy het gesien hoe te veel, veral Reeva se medepligtigheid. Selfs as ego haar vasgebind en haar mond gesnoer, vroeër of later sou hy vertel Shiva hoe ego se niggie het my gehelp om te ontsnap.
  
  
  Ek dink nie ek het gevoel dat dit, of selfs'n wenk van deernis vir die arme man. Maar ek was bewus daarvan dat in die einde, nie net een persoon betrokke was, maar miljoene mense se lewens. As Shiva het uitgevoer sy planne, die Weste sou nie gesien het, die vorming van'n Indosjina blok sonder ingryping. Dit sou betrek die hele arsenaal van kern wapens, wat begin met die Triton interkontinentale ballistiese missiel met'n thermo warhead. En die eindresultaat was skrikwekkend, selfs vir die mees geharde en koelbloedige mans.
  
  
  "Koelbloedige" is nie die regte woord vir my. Ek is nie'n sadis, maar met die tyd en ervaring wat ek het beslis "geharde". Nirad was op my pad, die pad wat gelei het tot die sukses van my taak. Ek het in die gesig van die werklikheid van die situasie. So, terwyl die jong Indiese hurk op die vloer, huil soos'n bang kind, sy ruk ego aan sy voete en stoot hom in die rigting van die klip muur van die slang put.
  
  
  Ego se gesig was bedek in die bloed, wat veroorsaak dat vreemde patrone te vorm op sy wange, sy mond half oop, en sy tong hang soos'n gebreekte voël se vlerk. - nee... "sahib.".. Asseblief, geen... my...
  
  
  "Jy is net die volgende bevele, ek ken haar," ek onderbreek het, die afwerking van die sin. "Ek ook, Nirad, haar ook.
  
  
  Agter hom, kon hy hoor die reptiele fluit en bespotting as hulle druk op die klip mure van die put. Nirad was nie gedwing om te werk vir Cobra, hy het dit op sy eie beweging. Hier, nou, sou hy voltooi sy werk, veel vroeër as wat hy verwag het.
  
  
  Toe hy besef ek bedoel dit, die egpaar se ego skielik verander. Hy het probeer om homself te bevry met sy voet, wat het reeds my getref in die gesig, en sis, " Shiva wil om te sien jy dood!" "Dit is nie Stahl se idee om in te woon op dat vooruitsig.
  
  
  "Miskien, Nirad, maar jy sal nie hier wees om te sien wat gebeur." "Ek kon nie enige meer tyd mors. My vuis gevang en hom in die ken en hy het agteruit. Ego gryp haar deur die lyfband van haar broek. Nirad probeer om te skree, maar sy gebreekte ribbes slegs toegelaat word om vir hom'n gedempte kreun. - Het jy'n goeie reis! Het ek uitgeroep, en gooi ego oor die rand van die put.
  
  
  Hy het probeer om te klou aan die rand, maar kon nie. Ego se bene fladder in die lug, dan die Indiese het agtertoe en bevind homself in'n kunsmatige dam, waar hy kon sien die verskriklike see slange beweeg hul koppe.
  
  
  Borrelende b & nb, wikkel ringe en sterte. Nirad se liggaam gedraai in pyn. Die Indiese draai op sy kant, probeer om te kry uit van die staande water. Die see draak gesink het sy kort tande in die ego se voorarm; dan is dit kom uit op sy eie, beweeg ronddwaal in sy element. Maar dit gebly het met sy slagtande ingebed in die man se arm, met'n vreemde, skrikwekkende volharding.
  
  
  Toe hy uiteindelik laat val sy prooi en Nirad probeer om op te staan soos'n besetene, die koning kobra ingegryp om aan te toon dat geen een kan versteur die vrede in sy gebied. Hy kyk na die toneel met'n soort van gefassineer horror. Dit is wat Shiva het wat ontwerp is vir my. Die cobra staan op en swaai in die lug.
  
  
  Nirad het nie tyd om te skree om ons voor ons het gedink oor die weg te hardloop. Die reptiel gejaag op weerlig spoed, en op dieselfde tyd, die kronkelende skubberige viper gesink het sy tande in die jong Indiese se enkel. 'n spasmodiese roggel ontsnap Nirad se lippe. Hy kyk na dit as die put het gekom om te lewe met'n whoosh, 'n fluit, en swepe.
  
  
  'n spasmodiese sidder skud die Indiese se liggaam. Ego se bene vasgegespe, sy hande klou aan die kraag van sy hemp asof hy kon nie asemhaal nie. Hy was verstikking op cobra gif, wat verlam die senuwee sentrums van sy asemhaling.
  
  
  Rooi kolle verskyn op Nirad se hande en arms; daar was inwendige bloeding. Die slange, bespotting aanhoudend, was herhaaldelik ego - gedrewe, sink hul tande in die gemartel vlees in'n reeks van dodelike byt. Haar, draai weg wanneer Nirad se tong steek uit van die rta, en nou is hy kan nie spreek ons woorde.
  
  
  Die klank van'n verminkte liggaam om te val aan die onderkant van die put was die onvermydelike klaagzang; die Dood sal kom in'n paar minute. Maar dit was nie my beurt, gelukkig.
  
  
  "Dit is wat jou oom het vir my," het Nagel het vir haar gesê. "Een byt na die ander.
  
  
  Sy sit in'n stoel, haar gesig begrawe in haar hande. Wanneer iemand met haar gepraat, sy lig haar kop en kyk my in die oog. Haar eetstokkies was nie nat met stokrose, en haar swart oë was ernstige en koue. Sy het nie beheer verloor van haar senuwees, selfs nie na die gruwelike gesig het sy getuig.
  
  
  "Alles reg," het sy gefluister. "Ek is gelukkig. Een dag het ek sal jou vertel alles oor die wrede en vernederende dinge my oom het my doen aan sy volk... die varke wat werk op hom, wat hom aanbid, was asof hy was'n Naga, 'n god. Nirad verdien erger, ek kan jou verseker.
  
  
  Slegs dan het Reva blyk te wees op die rand van die flou, haar gesig wat sterk emosies. Hy het haar opgetel versigtig en haar opgetel. Sy bewe. Hy het haar sluit, raak aan haar nek met'n ligte soen. Gou, ek gehoop het, die tyd sal kom vir ons, te, 'n tyd wanneer niemand sou onderbreek. Maar nou het ek te laat, en hoe gouer ek het haar verlaat, die beter.
  
  
  Sy voel my kommer en trek weg van my af.
  
  
  "Ek het haar gevra. "Waar is ons?" Wat is die naaste stad?
  
  
  "Ek sal jou alles vertel," het sy gesê. "Maar die eerste wat jy moet bind my, anders my oom sal weet dat ek gehelp het om te ontsnap en laat my vader sterf." Hy sal waarskynlik my dood te maak, ook.
  
  
  Sy het om te kry'n tou, en haar, wys na'n stoel. Dan, wanneer sy het verduidelik alles wat ek nodig het om te weet, haar toegedraai tou om haar heupe en enkels, ek wil die toneel om te kyk soos vir estestvenno.
  
  
  Haar kortliks vertel hey wat is die doel van my missie was; haar kan vertrou word deur hey, nou dat sy is'n waardevolle bondgenoot. Maar ek het nie wil om haar te sit in gevaar.
  
  
  En toe het ek besef dat sy my nodig gehad, miskien meer as wat ek nodig het om haar die laaste twyfel verdwyn, en gee pad na die mees volle vertroue.
  
  
  "Agra is net'n paar kilometer weg," het die meisie verduidelik. - Net buite die villa, volg die hoofpad: dit sal jou lei reguit in die stad. Ons is veronderstel om te voldoen aan vanaand: ek sal probeer om meer inligting te kry. Vir jou.
  
  
  "Vir ons, jy bedoel. Vir die lewe en verlossing van jou vader, " het haar man ontken dat die verslae wat in die media verskyn.
  
  
  Toe was dit die vasgestelde tyd vir die vergadering, hy het'n paar lappe in haar kleedkamer, mond gesnoer haar, en het gereed om te vertrek. Hy het seker gemaak vir die laaste keer wat sy skoenveters was stewig vasgebind sodat dit nie om te wek Shiva se vermoedens.
  
  
  Nirad se geweer lê op die vloer. Ego sit dit in sy sak terug, dan gryp'n kort wit kleed wat hang in'n kleedkamer en sit dit op... 'n primitiewe hemp wat sou ten minste voldoen aan my onmiddellike behoeftes.
  
  
  Reeva draai weg. Trane begin haar nat met stokke. Sy het my gevra om terug te kom, om haar te laat weet dat alles sal wees vir die beste; maar iets het my, dalk is dit die vrees van nooit sien haar weer. Haar gedink Reeva Singh, maar die eerste ding wat by my opgekom het, was die gevoel van'n BYL agent. Sy kan teleurstel Riva, maar ek kon nie teleurstel nie my regering en die trust het dit geplaas in my... nie wanneer miljoene mense se lewens was in gevaar van die absurde dagdroom, kriminele beplanning deur'n besetene.
  
  
  
  
  8
  
  
  Spreuke is gerieflik om te gebruik omdat hulle bondig uit te druk universele waarhede: hulle maklik aan te pas by alle vorme van situasies. Wat gekom het om my gedagtes toe Reeva Singh het haar verlaat, alleen in die laboratorium, met haar versameling van giftige reptiele en die groteske liggaam van'n kelner lê in dit, was: "Wanneer dit reën, het jy nie het om te kry nat."
  
  
  Die gebeure het nie gebeur stadig; hulle letterlik gekom het gekraak neer op my met hulle die krimpvarkie as dit aangekom het in Nieu-Delhi twee dae vroeër. In daardie kort tydperk van die tyd, na herhaaldelik wonder as ek na aanleiding van'n aas wat sou lei my na'n dooie einde, Shiva daarin geslaag om te lok my in sy lêplek. Dit was nie'n maklike reis, en ek het nie kry om te sien die geheimsinnige Shiva... die laaste meester van Haksha en die Cobra brein. Maar ek het meer as genoeg bewyse om myself te oortuig dat dit is nie fiksie nie. Die mens bestaan het, selfs al het ons nie ontmoet van aangesig tot aangesig.
  
  
  Vroeër of later, dit sou gebeur, te, lank voordat hy het geweet ek het iets om te sê aan hom. Maar nou het ek om te kry om Agra voordat hy of die gorilla ego ontdek het my ontsnap, voordat hulle kyk in die sel en gevind dat dit leeg behalwe vir die vyf kwaad slange.
  
  
  Die deur gaan oop in'n smal gang met gejaagd aarde mure. Buite Shiva se huis, sy hoor die lae, bloeiende hoep klanke. Die lyn "Poo ... poo...poo" is vervang deur'n alarm wat gelyk te word weerspieël in my elke gedagte, in elke beweging. Ek tone af in die smal gang, en op dieselfde tyd, 'n stem weerklink in die lug, wat aansluit al oor die ver einde van die gang.
  
  
  "Nirad?" Wat doen jy hier?" Jy weet hy het nie soos om te wag...
  
  
  Dit moet gewees het Ranjit of Gurnek, waarskynlik die voormalige, aangesien Gurnek se gesig is nog steeds verbind. Sy het gevang die ongeduld in die man se stem, en hurk af in'n nis in die gang as shaggy het my genader. Ek kyk op en sien Ranjit. Ego se hemp is oop aan die bors, en die garrote hy gedra het om sy nek het uit'n metaal glans. Die Indiese klop op die laboratorium deur, en sy het nie wag vir haar ego te reageer.
  
  
  Buig in twee, hy het in'n ander gang, in'n soort van die doolhof. Hy was in die villa, het ek geredeneer, en gewoonlik'n villa het'n deur of meer. Ee gevind dat dit'n minuut later. Hy stoot oop die massiewe, ingewikkelde ingelê hout deur en knip, probeer om aan te pas by die verblindende lig van die oggend son.
  
  
  Die binnehof was te gewees het heeltemal verskuif om'n soort van die Middellandse see-omgewing. Digte blare, blom struike, welige plante. Dit is duidelik dat Shiva gespaar het geen koste om voort te plant'n presiese replika van'n hoek van die vrugbare platteland in die suide van Frankryk.
  
  
  Die sluiting van die deur saggies, hy hardloop af in die gruis pad wat altyd begin in die middag op die kant van die fasade. Die pad sluit aan by'n digte groepering van juniper bome en struike, netjies afgewerk en versorgde. Die algemene alarm het nie afgegaan nie, en hare was beslis nie van plan om te wag vir dit om af te gaan. 'n vinnige blik oor my skouer bevestig dat Ranjit nog nie tyd gehad om te waarsku die ander.
  
  
  Maar ek het geweet dit was'n kwessie van minute. Ek kon dit nie vind ons hek, ons het geen ander uitweg as'n heining rondom die bome. Hy druk sy kop en nek in sy skouers op en stap vorentoe, stoot eenkant die versperring rondom die takke met sy kaal vingers. Dit het meer geraas as die hotel, maar hierdie plek in Rusland het reeds verander in'n ramp van die begin af, en selfs nou is dinge nie beter kry.
  
  
  Takke letterlik skeur my klere, geklopte my gesig en oë. Ek hoor'n effense beweging agter my, die verwarring van stemme groeiende duideliker. Haar voortgegaan om te stoot deur die takke en het uiteindelik vry; Hare staan op die rand van die stowwerige pad wat gelei het langs die villa.
  
  
  Ek het nie eens tyd om te vang my asem. Hy hardloop, skop op die wolke van die stof met elke stap. Dowwe klanke van gedempte musiek eggo voor my as ek gevolg van die klank, hoop dit kom uit'n vragmotor of bakkie op die pad te Agra.
  
  
  As ek onthou sy geografiese ligging korrek, Agra was oor'n drie-uur se ry van Nieu-Delhi en was ook bekend as die plek waar die Taj Mahal is geleë. As die besoek aan die stad was nie deel van my planne, dan Shiva was.
  
  
  Haar, het op die hoofpad. Dit was ongelooflik smal, 'n web baan met die verkeer gaan in beide rigtings. Die reën seisoen sal begin in'n paar maande, so die roadbed was kaal en verlate, 'n uniform uitspansel van die donker stof. Verskrompel bome langs die kante van die pad, en aasvoëls sit op gedraai takke, stil eters van skrikwekkende, kaal-headed lyke.
  
  
  Reeva het nie tyd om my te gee gedetailleerde instruksies. Ek kyk af in die pad in beide rigtings, maar daar was niks om te wys vir my die presiese manier om te Agra. Hy loer teen die helder son, en'n oomblik later het hy gesien het'n familie hurk om'n klein kampvuur op die ander kant van die pad.
  
  
  Twee volwassenes en vier kinders het na my gekyk met onverbloemde nuuskierigheid. Hy het besluit om'n kans te neem en hardloop oor die straat, stop skielik toe hy by die groep. 'n dun man geklee net in die middel gebied lig sy gesig om te kyk na my sonder om te probeer om op te staan. Hy moet gewees het tien jaar jonger as ek was, maar sy geplooide, gesink gesig het hom lyk veel ouer.
  
  
  "Agra?" Ek vra weer eens dit was vasgestel dat niemand rondom hulle engels praat. Hy het gewys op die straat en vra weer: "Agra?"
  
  
  My ma en pa verruil verbaas blik, en twee kinders van vier elk begin pluk aan my broek. "Fooi, fooi!" die klein dogtertjie, heeltemal naak, herhaal, pluk aan my broekspyp met die een hand en wys op my mond met die ander. Ego se dun, huil stem voortgegaan om te pleit.
  
  
  By die villa, hulle het my baadjie saam met my beursie en die geld wat ek het in my binnekant van die sak, so al wat ek gehad het met my was'n handvol van rupees wat ek ontvang het van Reeva. Dit is'n ander probleem wat jy kan byvoeg by die ander. Hy het egter gevind dat'n koper muntstuk en plaas dit in die palm van die honger kind se uitgestrekte hand.
  
  
  "Agra," het hy gesê, en kyk senuweeagtig by die heining wat verborge is die villa. - Taj Mahal...
  
  
  "Ag, die Sahib, die Taj Mahal! die man gesê. Hy was nog steeds hurk af, maar hy lig sy benerige hand te wys my die pad, aan die linkerkant van die villa.
  
  
  Hy hardloop weer, voel'n skerp pyn in sy bene. Ek kan maar net hoop dat'n kar, kar, of enige ander voertuig sou slaag mimmo om my te help om ontslae te Agra. Maar in plaas van'n motor of bakkie, hoor ek'n geraas wat onmiddellik het my terug na die mengelmoes van die gebeure wat plaasgevind het op my eerste nag in Nieu-Delhi. Dit was'n hoes, en dan die brul van'n motorfiets agter my.
  
  
  Hy het aangehou hardloop, draai elke keer. Van die pad wat nou omring die villa, 'n motorfiets met twee mense aan boord trek uit op die hoofpad; ih koppe was toegedraai in tulbande en hulle was op pad na my. Nirad se geweer, wat hy nie gehou het in sy broek sak, gryp haar.
  
  
  Dit was'n Astra. 32, in staat om van die slaan enige teiken binne'n radius van'n paar meter. Astra maak pistole wat identies is aan die Colt en Hotel Lindner pistole (wat aansienlik meer kos), en dit het gebruik word om die ih meer as een keer in die verlede. Maar toe hy gestop om na te streef en die sneller trek, het hy besef dat die geweer was leeg. Sy skuif die geweer terug in sy broek ' breedte en hardloop weer, selfs as'n lummel gevlieg duim weg van my, en'n stuk van die bas af gevlieg'n boom'n paar treë na my linkerkant.
  
  
  Elkeen wat die skoot afgevuur het'n praktyk en'n opgeleide oog. Ek begin hardloop in zigzags, op soek na'n skuiling wat sou toelaat dat my om te kry af die roete, vermy die koeëls wat reën af soos grondboontjies. Nog'n skoot, en hierdie keer gaap bewei my regter skouer. Vyftig meter voor haar, het hy'n hout hut met'n kolom van swart rook stygende van sy baksteen skoorsteen.
  
  
  Ek het geen idee wat dit was nie, maar ek het aangehou hardloop soos wat ek nog nooit loop in my lewe. Die fiets verkort die afstand, maar die stof styg uit die pad dit moeilik gemaak het vir die bestuurder om te sien, en daarom ry die voertuig tot'n maksimum spoed. Hy het die voordeel van hierdie en storm in die erf besaai met rommel, terwyl een van die twee mans het beveel dat sy metgesel om te stop en voortgaan om te loop.
  
  
  Dit moet gewees het Ranjit en Gurnek, het ek gedink, maar ek was seker dat Shiva het meer as twee lyfwagte. 'n hout deur oopgemaak het op die kant van die gebou; die deur hang op slegs een van sy geroeste skarniere. Hy storm in, en die walglike reuk van bloed en dierlike ontlasting gevul sy neus.
  
  
  Ek was in'n slagpale, en ek voel soos ek was terug in die negentiende eeu. Hindoes moet nie eet vleis, Moslems doen. Die gebulk van die beeste, die ongeduldig gekletter van beeste hoewe, en die skrik staar van die mense voor te berei om te slag koeie duidelik aangedui dat ek gekom het om die minste geskikte plek om weg te steek.
  
  
  Die mans het begin skree, die verhoging van hul vuiste. Hy was'n ongenooide gas wat niks te doen gehad het met die diere wat nodig is om doodgemaak te word. "Jammer, mense," mompel ek, dartel tussen die twee groot koeie na die bad vol van die bloed wat het direk gelei tot die eksterne dreineer.
  
  
  Die reuk was genoeg om te draai iemand se maag; hy wou om te stop Shiva se goons. Die lug ruik van vleis afgeslag en vrees. Scott vroetel in paniek, sy hoewe geweldig op die vuil vloer. Agter my, ek het gehoor haar ruil woorde in'n taal wat ek nie verstaan nie. Dan is die klank van voetstappe nader my, en aansluit by die geluid van die diere.
  
  
  "Carter! Ranjit geskree. "Ons wil net om te praat." Shiva wil'n deal te maak!
  
  
  Dit was'n goeie ding, het hy geredeneer, dat my lewe was waardeloos hom...
  
  
  Die diere, meestal ongebonde, gedreig om weg te hardloop saam. Haar ook toegelaat word om dit. Te wees verpletter deur'n trop van vreesbevange koeie gedryf deur die instink van selfbehoud. Net, natuurlik, dieselfde instink gevoel vir haar. So ek het aangehou hardloop, en nog'n lummel jaag oor my kop, weerkaats die volgende stappe om die badkamer.
  
  
  Aangaap het'n spuit van bloed, mis en urine dat lood my broek. Sy hardloop na'n dooie sentrum, gekerm in die agterkant van die groot kamer, waar ons kon nie sien nie die vensters, ons kon nie sien nie die deure.
  
  
  Sy wou iets wat jou sal gee my'n paar sekondes van kosbare tyd. Hy klim na die rand van die bad en gryp die tuinvurk hy het gesien hoe oor die hoop van die voer. "Carter! Die stem geskree weer. "Dit is alles oor, sahib!
  
  
  "Nie presies! Ek het geantwoord hard, hou die vurk soos'n spies.
  
  
  Ranjit nog'n skoot afgevuur, maar op dieselfde tyd, die vier skerp penne van die tuinvurk gesink in die emoe se bors. Die geroeste instrument gooi haar so hard as wat dit kan. Nou is hy het gaan staan roerloos, kyk na die jong Indiese waggel terug, sy mond hang oop, sy gebalde hande in die houtsteel van die wapen.
  
  
  Gurnek, wat staan agter sy metgesel, ignoreer my heeltemal, staar in bekoring op die vier drup van die bloed wat gespuit rondom die wond. Hy het probeer om te trek die tuinvurk gratis, maar Ranjit het voortgegaan om te skree, 'n wilde uitroep van pyn groei dowwer deur die tweede.
  
  
  Dit was Ranjit se gewroeg gille, ego kreun van woede en angs as Gurnek probeer om aan te trek die vurk oor ego se bors, die stuur van die koeie, al dosyn van hulle, soos'n besetene gedruis in die smal deurgang na die drainpipe. Ih hoor haar thudding, hoofbeats, bulk; Haar, uitgespring en begin kruip in die rigting van die riool.
  
  
  Gurnek geskree, die waai van sy arms in die lug. Ego is getref in die rug met horings en letterlik gegooi word in die lug, landing langs'n groot badkamer. Ranjit duie gestort het in die middel van'n maddened trop beeste. 'n finale kreun van die pyn te ontsnap ego se lippe as sy hande oopgemaak en gesluit in'n groteske parodie van'n vuis.
  
  
  Dan is die stink asem van die diere gesmeer my wange en ek verpletter af in die paadjie af, voortdurend slaan die muur by die ver einde van die slagpale. Vuil en stinkende, met'n geswelde gesig bedek in die bloed en sweet, hy moet nie'n aangename persoon, " het hy gesê as hy stap uit op die pad, vertrek agter hierdie toneel van die verskriklike pyn.
  
  
  Ek was nie seker wat gebeur het na die twee Indiërs. Gurnek sou waarskynlik nog gelewe het, maar ek het gehoop dat die wil wonde sou skakel Ranjit vir ewig. Onder verskillende omstandighede, het ek gevoel dat ek dit gedoen het'n ordentlike werk.
  
  
  Die mense in die slagpale moet ook Shiva se mense. Sy het nie het om te wag vir hulle om na vore te kom om wraak te neem van hul kamerade. Ek het begin stap in die rigting van die straat, en wonder hoe ek kon oortuig iemand om te gee my'n ry, so vuil.
  
  
  Mimmo verby'n ou Ford. Hy was op sy manier om te Agra, maar dit was nutteloos te waai verwoed vir hulle om te stop. Ek gevang n glimp van haar koper-rooi in die gesig staar, dan is die motor verdwyn in'n wolk van stof wat opgestaan het as dit geslaag het, mimmo.
  
  
  Hy het aangehou loop, vasbeslote om nie te stop.
  
  
  Ek nodig het om'n skoon badkamer, Swede, geld, en gewere. Sover ek weet, het die AMERIKAANSE regering het nie het ons konsulaat, ons afvaardiging in Agra. Die stad was te naby aan New Delhi. Maar miskien kan hy gevind het wat ek nodig het by die hotel.
  
  
  En in elk geval, hy het om dit te doen. Dit was reeds verlede middag, en ek het'n afspraak met Rhea daardie aand. Daar is nog steeds'n baie van die dinge wat nodig om te gedoen word, sodat sy opgetel het van die tempo. Reeva het gesê dat die Agra saal is net'n paar kilometer weg van die villa.
  
  
  'n paar kilometer of nie, dit was altyd'n uitmergelende loop. Die middag son te klop af op my kop genadeloos, en die lug was'n verblindende, wolklose uitspansel gesaai met valse refleksies. Dit was omtrent tien minute, 'n kwart van'n uur, voor'n wa getrek na my. Dit was'n lendelam wa getrek deur'n paar van die maer beeste uitvoering van'n cartload van die hooi.
  
  
  Hy beduie na die bestuurder, 'n grys-bebaarde boer wat trek die leisels en trek die wa aan die randsteen. "Het jy engels praat?" Ek vra die boer.
  
  
  "Skoon water," het hy gesê. "Nie Engels...
  
  
  Hy wys'n vinger eerste by hom, dan by homself. "Agra?" "Ek het haar gevra. "Agra?"
  
  
  "Agra?" - herhaal die boer, die waai van sy hand van kant tot kant in'n gebaar wat beteken "Ja"in die universele taal.
  
  
  Hy knik kragtig en klim in die kar in die middel van die seine. Die man glimlag by my, wys my sy tande en tandvleis gesmeer met paan. Dan het hy losgemaak van die niere en die beeste hervat hul stadige tempo, wat is nog steeds beter as die lang loop van die loop.
  
  
  Hy het ingesluimer, gesus deur die ritmiese wieg en kraak van die wa. Ek nodig het om te kry'n paar slaap, selfs al was dit net vir'n uur. Maar my gedagtes was onderbreek deur'n aanhoudend hum, 'n gedruis wat gegroei het harder as die kar gerol af in die sonnige pad.
  
  
  Instinktief waarskuwing, kyk hy terug. Stof was stygende in die verte, klein wolke van fyn sand verberg die bron van die geluid van sy verhoor. Ek wil nie onnodige risiko's neem, so as nie om te kompromie ons met my lewe, ons missie sukses, sy haastig duik in die geurige hooi, hei nogal'n baie op die top om te maak hom onsigbare.
  
  
  Ek kon nie uitvind wat aan die kom was. Hy loer uit in die nag in die hout van, luister na die konstante gedruis van verskeie enjins. En toe haar gesien het wat dit was, haar sak dieper in die hooi en hou haar asem.
  
  
  Hierdie is nuwe gesigte, maar van daardie oomblik af, ih kon nie vergeet van haar. Drie mans, al die Sikh Indiërs... 'n gemotoriseerde span gestuur deur Shiva om my te vind en jag my af, my doodmaak, of bring my terug na die villa, wag op die laaste bestellings van die Groot Leier. Hulle brul afgelope mimmo bees karre; al drie motorfietse onder leiding vir Agra.
  
  
  Indien slegs Hawk kon sien my nou, het ek gedink.
  
  
  Hy was vuil, brandarm, gewapen net met'n afgelaai pistool, en my kennis van taekwondo en karate. Dit was nie moeilik om te voorspel, indien my oordeel van Shiva is waar, dat die dag wat voorlê sal stresvol wees
  
  
  
  
  9
  
  
  Ek aangekom het in die Agra'n uur later, en die van val my af op die buitewyke van die stad. Stowwerige ongeplaveide strate, kronkel stegies, 'n doolhof van stegies wat gelyk is spesifiek geskep om te verwar die toevallige besoeker. Na ontvangs van enige inligting, het hy bevind homself in die voorkant van die American Express kantoor.
  
  
  Nie dat my situasie was veral snaaks, maar dit het my laat lag. Haar stem is'n ver van die beeld van'n gewone Amerikaanse toeris, met geen paspoort en geen geld het nie, behalwe vir die paar rand Reeva het my voor ek was vasgebind.
  
  
  Ek het gedink oor die huur van'n motor en ry terug na Nieu-Delhi, maar dit sou geneem het ten minste ses uur, en ek het nie genoeg tyd nie. Ek nodig het om te kry in voeling met Hawk en kry gereed om te voldoen aan Reeva later daardie dag. So Nick Carter, vuil, verflenterde, gekrap, en bebloede, sy skouers vierkantig, het'n diep asem, en loop deur die deur van'n netjiese gebou wat was die enigste hoop in'n vreemde stad en vir my'n verskriklike vyand.
  
  
  Agra is nie'n megacity. Drie gewapende mans op motorfietse kan vee die hele stad in'n hartklop. Die vloer was reeds dreigende in my kop wanneer hy in die wit gebou en gevra vir die bestuurder se kantoor.
  
  
  Ek het al in moeilike situasies voor, maar dit is begrens op bespotting. Sonder pennies, om te koop wapens of klere, of om'n motor te huur, sou ek nie die keuse om te gaan met Shiva en Ego se persoonlike gorilla span. My paspoort, geld en my besittings is veilig in'n hotel kamer in Nieu-Delhi, maar die res van my was in Agra, 'n drie-uur se ry van die hoofstad.
  
  
  So gou As wat sy ingeskryf het vir die bou, 'n uniform sekuriteitswag het tot my deur. Haar, vermoedelik, was dit hy wat nie kon nie blameer die arme man, veral toe hy sien sy weerkaatsing in die spieël gekerm... die beeld van'n vuil en verskeurde hawelose man.
  
  
  "Ek wil om te sien die bestuurder," het hy aangekondig om die lyfwag. "Daar was'n ongeluk.
  
  
  "Die direkteur is in sessie, kan nie versteur word nie, 'pucka hippie" ... die man het geantwoord, gooi'n belediging in my gesig.
  
  
  Okay, ek ruik soos bokke, en hy was nie veronderstel om te word die model, maar ek het geen bedoeling van wat daar staan en stry met die wag... Nie wanneer alles, insluitend die American Express ,dalk is verwoes as Shiva het uitgevoer sy planne.
  
  
  "Ek gee nie om as hy is in'n vergadering," het hy ontplof het uitgevaar. "Hierdie is'n noodgeval. "En sy het begin om te verloor haar humeur wanneer ander Stahl stoot my in die rigting van die muur, wat van voorneme is om my te gooi uit op die pad. "Jy kan nie behandel'n man soos dit!" Het ek uitgeroep, gritting my tande.
  
  
  Die guard bereik in die holster van sy diens pistool. Fout nommer twee. Ek hou nie van "hooligans" en ek hou nie daarvan om rond gestoot. So, met'n vinnige golf van haar hand en'n skop na die nier, sy gestuur is om die lang man uitgestrek op die gepoleerde marmer vloer. Odin po klerkov opgekyk en het opgespring om sy voete.
  
  
  "Jy hoef nie te bekommerd wees nie," Ego het hom verseker. "By the way, my bestuurder het'n ander een... En ek nodig het om met hom te praat oor die besigheid. "Dadelik." Ek is nie van plan om hier te sit en wag vir jou kollega "- ek wys na die lyfwag se figuur - " om te besluit of hy is sosiaal aanvaarbaar is of nie.
  
  
  Dit moet gewees het om my toon van die stem of die haas waarmee die lyfwag, van die hand gewys haar, vir die jong klerk knik haastig en hardloop na die ry tafels. Ek staan roerloos in die saal, 'n glimlag gepleister aan my lippe, gereed om uit te kom om my weer as ek nie optree in'n minuut.
  
  
  Die klerk was'n Hindoe, maar die man wat sy hand aan my was'n Amerikaanse, 'n lang, dun man wat'n paar jaar ouer as ek. Hy lyk amper ongemaklik in sy pinstriped pak, onbevlekte, terwyl die Swede se klere was vuil en verslete.
  
  
  "Wat kan ek jou help met?" vra hy my, kyk my op en af.
  
  
  "Dit is die beste om nie te praat in die openbaar," Ego gebreek.
  
  
  "Vergewe my?" het hy gesê, frons in verbasing.
  
  
  "Ek stel voor jy gaan na jou kantoor. Ek werk vir die regering, jou regering. Spesiale Geheime Diens.
  
  
  "Die geheime diens?" Clera geantwoord met'n lag. "Kom op, jy wil om te grap met my vir ewig! Wat is dit, 'n grap?
  
  
  "Geen grap. En as jy wil my nie in jou kantoor, sal ek het om op te staan vir myself. Maar ek wil nie om jou seer te maak...
  
  
  Die wag tot sy sinne gekom en begin stap in die rigting van ons. Hy het op soek na die klerk se oë, met die hoop dat hy sou saamstem. Die ego van die situasie verstaan haar: so ver as hy geweet het, was hy die gesig staar'n besetene wat was verbysterd en ruik sleg.
  
  
  Hy kyk weg van my en kyk na die lyfwag. Hy aarsel vir'n oomblik, dan uiteindelik terug gekyk na my en knik stadig. — Ek weet nie wat dit is nie, maar ek kan jou verseker dat ek is nie bang vir jou, " het hy gesê in'n gespanne stem.
  
  
  "Moenie altyd bang wees nie van iemand. Na alles, sy is nog steeds'n kliënt, selfs al is my brief van krediet is nog steeds in Nieu-Delhi.
  
  
  Sy het hom gevolg deur'n ry van lessenaars en in'n klein hout-betimmerde kantoor, 'n miniatuur muur-meul op die Indiese subkontinent. Hy kyk na die naam gegraveer op die tafel, sit in die leer stoel, die skoonmaak van sy keel, en begin om sy storie te vertel van die begin af.
  
  
  Haar nie noem Shiva se naam, het nie gee ons die essensie van sy missie, ons sy verhouding met die BYL. Hy het homself aan haar as'n agent van die CIA se spesiale tak, in'n kantoor wat kan'n baie spesifieke betekenis vir die direkteur. Ek verduidelik my situasie te emu, wys uit dat my dokumente en geld is nog steeds in Nieu-Delhi en dat my plek in Rusland het my nie toelaat om terug te keer na die hoofstad, miskien vir'n paar dae.
  
  
  Toe ek klaar is my storie, insluitend die rede waarom ek myself as'n hawelose persoon, die bestuurder wou my naam leer ken en kyk na die inligting met behulp van die rekenaar langs die lessenaar. Ek is gewoonlik redelik goed in getalle nie, maar ek het nog nooit gepla om te onthou van my kredietkaart nommer. So ek het net het Mnr Reynolds, die bestuurder, 'n volle naam met'n adres in Washington wat op die kaart.
  
  
  Soms, by lughawens, ek koop "speurder" of verken boeke, opwindende lesings wat my help ontspan en duidelik my kop. Maar ek het nog nooit in staat was om te vind'n situasie wat selfs afstand wat vergelykbaar is met die een wat ek het myself in. Wie weet, die helde van die boeke altyd fantastiese somme geld tot hul beskikking in verskillende geldeenhede, het hulle nooit loop uit van ons paspoorte, ons identiteit dokumente, ons wapens. Maar hy was nie die belangrikste karakter in die geheim boek.
  
  
  Alles wat met my gebeur het was pretty damn " real." Die American Express kantoor was real, net soos die stad van Agra. Alles wat met my gebeur het persoonlik. Hy kyk Reynolds nou as hy bestudeer die rekenaar data. As hy het my nie gehelp nie, ek wil hê het haar tot in my nek. Maklik en eenvoudig.
  
  
  "Alles reg, Mnr Carter, jy is nie'n spook," Reynolds uiteindelik het gesê dat na die lees van die inligting. "En jy is'n besige man, ook, ek kan byvoeg. Het jy gereis het, die buite swembad sowel? 'n glimlag op sy gesig verskyn, dan is die bestuurder om verskoning gevra vir die manier waarop ek behandel is.
  
  
  "Ten minste is jy iemand wat kan luister," het ek gesê. - Dit is'n kwaliteit wat baie mense'n gebrek reg nou.
  
  
  "Ek is bang dis al," het hy ingestem. Hy het aangebied om my'n sigaret en gevra of ek wil om skoon te maak by sy huis, en hy het Jean te stuur'n chauffeur te pick me up.
  
  
  Hy waardeer die aanbod, maar het nie wil om te gee hom enige probleme. Die minder mense sy gesleep in dit, hoe beter is dit vir almal. Ego bedank haar vir haar vriendelikheid, maar het geweier om die uitnodiging. "Wat moet ek eerste van alles wat is'n paar honderd dollar in Indiese valuta, indien moontlik, en jou kantoor te bel my baas in Washington.
  
  
  "Geen probleem," Reynolds het my verseker. Hy het vinnig opgestaan van sy stoel, almal gelukkig en opgewonde oor die geleentheid om deel te neem, al is dit in'n verlaagde vorm, in die aktiwiteite van so'n geheim en ondergrondse karakter.
  
  
  Twintig minute later, met'n geswelde broeksak van'n stuk van wetsontwerpe, was hy sit op die direkteur se lessenaar, en wag vir die Smous om wakker te word Otto kelders. "Maar jy besef dit is ná middernag?" my baas mompel.
  
  
  "Ek het gedink jy nooit gaan slaap voor drie."
  
  
  "Drie uur?" Maat, ek wil nie hê om te kry tot op ses, Nommer Drie!
  
  
  Ek was altyd # 3 wanneer Hawke was kwaad; haar was Nick of Carter wanneer hy was in'n meer hartlike atmosfeer. Van die kursus, die Groot Leier sou nie vergewe my vir die vergeet van die tyd verskil tussen Washington en Indië.
  
  
  "Okay," sê ek. "Ek sal laat jy terug te gaan na bed in'n minuut, ek het gedink, maar dat jy dalk belangstel om te weet wat gebeur het."..
  
  
  — Ek weet presies wat gebeur het, " het hy ontplof. "Ek het reeds gepraat van die Indiese sekuriteit diens. Ek was op die hoogte van jou oproep. Nick, laat ons nie begin met die dieselfde ou storie. Ek moet erken ek was verkeerd. Om mee te begin, Shiva nooit bestaan het nie.
  
  
  "Weer verkeerd. Shiva bestaan, hoop ek, vir'n kort tyd...
  
  
  "Wat praat jy oor?" Hawk geskree. "Ek het gedink jy gedoen het, dat jy gaan om te vlieg huis."
  
  
  "Miskien volgende week, as alles goed gaan," sê ek. Ek het Hawk al die besonderhede van my eerste ontmoeting met Mohan en Gurnek, na die moord van Anand, my krag in die Rooi Fort, wat gebeur volgende. Toe hy vertel Emu alles wat hy geweet het oor die Boks, was hy letterlik stomgeslaan.
  
  
  Van die ander beide kante van die lyn het'n skerp g? n? rale oor duisende kilometers voor die rumatiek gekom het. Hawke se stem is ongelooflik sag en dun, maar ek het nie nodig om'n vertaler te vertel my dat hy was diep bekommerd. "Nou weet jy wat ek van jou wil hê, Nick...
  
  
  "Ek het'n vae idee," sê ek. "'n boks, is dit nie?"
  
  
  "Ek wil meer." Ek wil Shiva en Haji, indien nodig. En ek wil nie ih sporadies, is dit duidelik, Nick?
  
  
  — groot. Sy het reeds besluit om te hardloop die situasie volgens jou kriteria. Maar wat doen ek met die voorsiening van heroïen? Moet ek voortgaan om dit te beveg?
  
  
  "Deal met Shiva eerste. Anders, ek sal kontak die Indiese sekuriteit diens. Die boks is baie meer belangrik, natuurlik.
  
  
  "Natuurlik, net natuurlik," mompel ek.
  
  
  "Doen wat jy wil om alleen te werk, of sou jy eerder het haar vra om die Indiërs te stap in en help jy?"
  
  
  "Nog nie," sê ek. "As Shiva vermoed dat die Indiese sekuriteit diens is van plan om in te meng met die ego se planne, hy sal jaag regoor die land te neem toevlug in China, en dan sal ons nooit vind ego weer. Egter, op die oomblik, ek dink nie hy sien my as'n onmiddellike gevaar, so ek vra jou nie om dit te noem wanneer jy bel amptenare in Nieu-Delhi. "Ek glo dat Anand het my laat verstaan hoe, volgens die ego, daar was "lekkasies" van vertroulike inligting in die hoër echelons van die ego Diens. "Ek het nie wil hê dat ons ander een om weg te vlieg voordat ek het'n kans om te knip die emoe se vlerke."..
  
  
  "En pluk die ego se vere," Smous bygevoeg.
  
  
  "O, ons sal die vak neem van hom, van die kursus.
  
  
  Dan het ons gevind'n cipher, 'n kode naam is, sodat hy kon seker wees dat hy was in gesprek met die werklike Nick Carter, en nie om'n elektroniese stem, 'n briljante uitvinding van'n Albanian wetenskaplike. "Dit is belangrik besigheid, Nick. Ons Moskou, ons Washington sal nie kyk soos China berei om te verteer die subkontinent sonder ih ingryping. Hulle sal gedwing word om die inisiatief te neem, oorlog of geen oorlog. Daarom...
  
  
  "Dit is genoeg," ek onderbreek het, probeer om te lag, maar ek kon nie. - Ek het'n kontak binne die organisasie. En ek aanvaar nie haar nederlae.
  
  
  "Ja, ons weet," Hawk sug. "Wat is die rede waarom ek kan nie verloor wat jy openlik nou... En ek kan nie verloor nie die Boks.
  
  
  "En Shiva, ook," het ek bygevoeg. "Laat ons nie vergeet van die rumatiek van Indië aan Alexander die Grote... of moet ons sê Hitler?"
  
  
  "Ek dink nie die ou Adolfo was so slim of selfs so bepaal, Nick. Baie geluk; Sy sien uit daarna om te hoor van julle binnekort.
  
  
  "Maak gou, baas. Ek belowe, baie gou.
  
  
  'n uur later, hy het haar om sy hotel kamer, kyk heeltemal anders as toe hy in die American Express kantore. Haar kleed, broek en ballet pantoffels was uitgegooi, die vervanging van ih met'n tipiese plaaslike klere: 'n wit katoen, hemp, somer broek, leer sandale. Anoniem Swede. Hy oorlaai, geskeer deeglik, en uiteindelik vryf oor sy gesig, hande en voete met'n laag van die vetterige water.
  
  
  As'n gevolg, ek het'n koper gelaat, en hierdie make-up my toegelaat om in te meng met die skare. Shiva se mense wou'n Westerling, en as hulle was nie slim genoeg om te wag die uitgang op die American Express, hulle wou hom, so hulle was nie slim genoeg om te dink wat ek sou verander my klere en voorkoms.
  
  
  Die klerk agter die toonbank in die hotel lobby is taktvol, al is slimmer as sy New Delhi eweknie. In werklikheid, my kyk met onverbloemde nuuskierigheid (hy lyk niks soos die man wat net ingeskryf het), hy het nie noem ons die verandering van my klere, die traumatiese verandering van die kleur, die vinnige toename in die kleur van my vel.
  
  
  "Sy moes gewees het'n telegram gestuur," Emu het vir haar gesê.
  
  
  "Ek is jammer, maar ons het nie die regte toerusting, sahib," het hy geantwoord. Dan, onder die toonbank, het hy getrek uit'n topografiese kaart van Agra met kleur illustrasies van die stad se bakens, insluitend, natuurlik, die Taj Mahal. "Jy moet gaan na die Gwalior Pad telegraaf kantoor. Jy kan stuur'n telegram van daar, " het hy afgesluit, wys na'n punt op die papier met'n rooi potlood.
  
  
  Ek bedank haar as ek gevou op die kaart en gestop om die fiets reg taxi buite die hotel. "Die Gwalior Pad poskantoor," het hy gesê die bestuurder. My aksent en spraak beslis nie ooreenstem met die kleur van my vel. Die bestuurder kyk na my, kyk na my met dieselfde nuuskierigheid as die hotel klerk.
  
  
  Maar hy het niks om te voldoen aan haar ego se nuuskierigheid. Ek kon nie wag om te kry om die telegraaf kantoor te stuur'n telegram aan die hotel-bestuurder in Nieu-Delhi en vertel'em wat ek sou nie terug vir'n paar dae. Ten slotte, het hy besluit om te bel die Indiese security service hulle in te lig oor wat gebeur het om te ih agent Ashok Anand.
  
  
  Ten slotte, ek het om te hardloop'n paar draaie voor die vergadering Reeva by sewe. Sonder om te mors enige tyd, die taxi-bestuurder op pad in die rigting van die poskantoor. Intussen, hy het bly kyk versigtig rond met oë, veral wanneer hy sien dat iemand op'n motorfiets.
  
  
  So ver As wat ek geweet het, Shiva se mense wou nog vir my, so ek nodig het om te bly so ongemerk as moontlik. Okay, my nuwe make-up werk en make-up het my baie gehelp, maar ek het nie wil hê om enige onnodige risiko's.
  
  
  "Is die Sahib'n akteur?" "Wat is dit?" het die bestuurder gewaag as hy opgetrek na die Gwalior Pad poskantoor.
  
  
  "Sommige mense dink ek is'n akteur... ek gesê het.
  
  
  "Dan miskien die sahib wil om te gee my sy handtekening.".. Dostal, die Indiese, gekrabbel die naam met'n pen en papier, die glimlag op haar, op die stuk papier wat ek gegee is. Ek het uit. "Baie dankie, sahib! die bestuurder het uitgeroep met'n tevrede glimlag.
  
  
  Sy het nie het om te wag vir die ego se reaksie nadat hy ontsyfer die krap. Na alles, almal weet dat James Bond het reeds afgetree het vir'n paar jaar.
  
  
  Die sentrale deur van die poskantoor was leeg; hy het sonder om veel aandag of sien Shiva se drie gemotoriseerde gorillas.
  
  
  Ek bedraad dit, betaal vir dit met'n blink nuwe bank notas, en dan hulle het dit geïnstalleer in die volgende kamer vir plaaslike en lang afstand oproepe. Daar was'n lang lyn in die voorkant van die toonbank, so dit was nog'n twintig minute voor dit was my beurt om te tik die telefoon stand, terwyl die operateur gee my die lyn na New Delhi.
  
  
  Hoewel die hotel aantal gevlieg uit my kop, ek het nie vergeet van die telefoon nommer van Ashok se baas. Hy lig haar op'n hout stoel en toe die glas deur agter hom. Wanneer die telefoon lui, hy het dit opgetel en onmiddellik bevind homself op die lyn van die hawke's Indiese kollega, 'n man met die naam Puran Dass.
  
  
  Die Indiese Geheime Diens gedoen het nie weet wat die ware doel van my sending. Natuurlik, dit was'n multimiljoen-dollar verskeping van heroïen, maar niemand laat deurskemer by die nabootser van Haji se stem.
  
  
  Haar het nie eens praat oor dit nou met Anand se baas. Maar hy vertel Em wat gebeur het met die ego agent. Soos ek vermoed het, het hulle nog nie gevind nie die liggaam nie. Hy het Dass al die nodige inligting, insluitend die adres van'n straat kafee naby Nehru Park in Delhi.
  
  
  "Jy het gesê jy het nie tyd om te voldoen aan Anand," Dass aan my uitgewys nadat ek het'em al die besonderhede van Ashok se dood. "En tog is jy het aan my assistent net gister, dink ek."..
  
  
  "Ek is bevrees dit is te lank om te verduidelik," sê ek. "Ek was onder druk, as jy weet wat ek bedoel...
  
  
  "Nee, ek nie verstaan nie, Mnr Carter," Dass sê droogweg opgemerk. "En ek vind dit nie snaaks dat my agent is dood." Ek verstaan nie wat gaan aan; een dag wat jy vir ons vertel wat jy nog nooit ontmoet het Anand, die volgende dag wat jy aankom en vertel ons dat hy vermoor is. Dit kan die geval wees in jou land, maar hier in Indië, ons het die waarde van die menslike lewe meer as enigiets anders.
  
  
  "Luister, Dass: ek het nie noem jy my lesing. Wanneer haar gesê ek was besig om te verdrink, haar beteken dat iemand sit'n geweer aan die agterkant van my kop, bestel my om te sê presies wat ek gesê het. Glo my, sal jou agent se dood het diep versteur my. En as dit enige troos, ek sê vir julle dat Ashok se moordenaar sal nie langer in staat wees om te speel die rol van laksman in die naam van die Kobra.
  
  
  "Mag ek vra waar jy nou is, Mnr Carter?"
  
  
  "Hy kan nie gee jy enige inligting: nog nie, in elk geval.
  
  
  "Moet ek haar herinner dat jou vryheid van aksie in hierdie land word beskou as'n vergunning aan jou Regering?"
  
  
  "Ek is deeglik bewus van Madame Gandhi se samewerking.
  
  
  "Dan vertel my asseblief wat jou redes was vir die komende na Indië." Ek kan nie gee jou meer vryheid van beweging as ek gelukkig om almal te hou in die donker...
  
  
  Iets het nie klink reg.
  
  
  Ek onthou die lekkasies Hawk en Ashok Anand het my vertel oor. Dass is niks, maar hartlike en koöperatiewe, sy stem droë, byna aggressief. Ek het haar nie herken totdat twee Cobra hitmen, Ranjit en Gurnek, gevind uit oor my ontmoeting met Anand by die kafee in parque. As dit gelyk het soos'n toeval dan, hy was byna seker nou...
  
  
  Tensy, het hy afgesluit, Dass het gewaarsku ih.
  
  
  Van die kursus, emu, sou dit nie moeilik wees of ongewoon om te vra die agent waar hy gaan om my te ontmoet. In plaas daarvan, kan hy gekontak het, Shiva, met die hoop om die dood twee voëls met een klip.
  
  
  "Wel, Mnr Carter," Dass gesê ongeduldig. "Is jy vasbeslote om te behandel my asof ek is jou baas, Mnr Smous, of is jy aan te dring dat my kantoor behandel jy behoorlik?"
  
  
  "Nee, ek is nie eens droom, Mnr Dass. En aangesien jy so aanhoudend, ek sal jou laat weet dat ek die roeping van Moembaai. Ek het genoem dat die hotel het ek gebly het by'n paar jaar gelede, en bygevoeg , " As jy wil, kan jy stuur vir my een deur jou mense." Dit is geregistreer as Kent, Clark Kent, kamer 747.
  
  
  As hy was'n Amerikaner, hy sal verstaan. Maar hy was gebore in Indië, so hy het nie vind dit vreemd dat ek was'n verblyf in'n hotel onder'n veronderstelde naam. Miskien ego onderskat het haar, miskien was hy net vererg deur die hulp BYL het versoek.
  
  
  Op dieselfde tyd, egter, was dit moontlik dat my vermoedens van ego lojaliteit en bande te Shiva se organisasie is wel gestig. En ek kon nie waag nie, aangesien Shiva is gratis in die saal en die besit van die Boks.
  
  
  "Ek kan nie wag om te praat met'n paar van jou mense, Mnr Dass," het ek die gevolgtrekking gekom. "En hare, ek wil uit te druk my meegevoel aan die dood van Anand. Ek hoop om te sien jou agent vanaand.
  
  
  "Hy sal hier wees om tien, Mnr Carter," Puran Dass het gesê vinnig. En het my volle vertroue.
  
  
  "Ek hoop so, Mnr Dass.
  
  
  Ek het gevind dat dit moeilik om te onderdruk die sarkasme wat gedreig het om te wys in my stem. Maar die klerk het nie lyk om op te let. Hy hang en staan op, bereik vir die glasdeur van die telefoon stand.
  
  
  Buite, iemand geblokkeer my pad. En hy was nie'n vreemdeling.
  
  
  
  
  10
  
  
  Ek het nie geweet of om te sê "hallo" of "totsiens."
  
  
  Die tweede uitdrukking was oneindig beter, gegee dat die man in die voorkant van my, agter die gly glas deure, was een van die drie Sikhs ek wil gesien wedrenne in die rigting van Agra, jaag my.
  
  
  "Jy het heeltemal verander jou voorkoms, 'sahib' Carter , " het die man opgemerk het, stoot die deur oop te maak'n paar duim van die stam te gee. Hy het'n stomp pistool in die een hand. Die Indiese se bedoelings was baie intuïtief.
  
  
  — Jy weet wat mense sê, " ek het gesê met'n gedwonge lag. "Wanneer jy in Rime, lyk soos die Romeine.
  
  
  Hy het kommentaar gelewer. "En wanneer jy in Indië, doen wat die Indiërs doen, eh?"
  
  
  - Vir estestvenno. Jy het altyd dink van jouself as'n goeie duiwel, al die dinge wat oorweeg word. Maar sal jy nie smeek my om jou te volg, sahib?" Of sou jy eerder die einde van ons gesprek op'n meer plofbare daarop? Die geweer was daarop direk op my bors.
  
  
  Die Indiese Sikh was nie'n idioot. En ego was nie geamuseerd by al deur my ligsinnig en ligsinnig houding. Sy speel nie komedie vir geen rede nie; sy het net probeer om tyd te koop. Hy het die deur oopgemaak en beduie vir my om te kom met hom.
  
  
  "Vertel my, hoe het jy my?"
  
  
  "Is jy altyd so sarkasties, 'sahib' Carter?"
  
  
  "Slegs wanneer hulle probeer om te stap op my tone, mem sahib," het ek geantwoord, die gebruik van die woord ego asof ek was die aanspreek van'n vrou.
  
  
  In reaksie op die rumatiek van die belediging, die Sikh stoot'n .45-kaliber pistool in my rug, en voorgee om voort te gaan gesels lekker met my, het my gelei deur die voorportaal van die poskantoor om die draai deure wat lei na die straat. "Hotel werknemers ander rupee," het hy lag, uiteindelik die beantwoording van my kurktrekker. "En daar is nie baie hotelle in die Agra. Net wys'n foto van die" Sahib "Kolodezny , en dan die hotel klerk sê," Ja, hierdie man het net na die post-kantoor, sowat tien minute gelede..." "Sahib" Carter dink hy is baie slim, dat hy lag by Shiva! Maar nou" sahib " Carter verstaan dat hy is dom, en nie die Cobra mense.
  
  
  Daar is'n wenk van die nietigheid en triomf in die Indiese se stem. Maar ek is meer bekommerd oor my vel as my ego, my trots. Agter die glas deure, sien hy twee ego kamerade sit op motorfietse, ih oë op die dag van die pos.
  
  
  "Jy wil nie jou seer te maak onskuldige vroue en kinders in al die huise rondom jou, doen jy?" Ek het my metgesel, as hy het'n geweer teen my ruggraat, bestel my die deur oop te maak. "Dink hoeveel bloed is gestort in tevergeefs, sahib!
  
  
  "Dit sal jou bloed, sahib, nie iemand anders se.
  
  
  "Dan het ontferm oor die weerlose bedelaar," mompel ek, uit te reik en te druk op die oop palm na my bors. Direk in die voorkant van my, 'n vet, swaar vrou strompel teen die trappe op met'n pynlike traagheid. Hy druk af op die deur, die opening van dit'n paar duim so dat hy kon hoor die geruis van'n lang kant sari op die marmer stappe. Die son blink op die oomblik op die juweel van die vrou was geklee in haar neus soos sy bereik die top van die trappe.
  
  
  Sy het nie kyk op en begin om die deur oop te maak.
  
  
  "Asseblief," sê hy hardop, dodging aan die kant. Hy was seker'n Sikh sou nie die sneller trek so naby aan'n vrou. Sy glimlag en knik effens, beide hande aangrypende die pakket toegedraai in'n vel donker papier en vasgebind met'n sterk tou.
  
  
  "Ek hoop dit is nie broos," mompel ek, die neem van die bundel rondom haar arms.
  
  
  Die vrou se mond geopen effens op die vlag van toestemming om uit te voer. Hy het nie geweet of Shiva was die gee van bevele aan sy mense te bring my terug na die villa lewend of dood, maar ek was nie van plan om te vertel myself dat. Haar sak gegooi is op die Indiese; haar sneller vinger gebreek, en Gaap jaag deur die lug.
  
  
  Die skoot trek almal se aandag. Die vet vrou geskree skerp, en die gunslinger hardloop na haar in'n paniek. Die mense by die poskantoor het begin skreeu en hardloop in alle rigtings soos die Indiese probeer om te ontsnap. Sy het nie wil hom om weg te glip so maklik.
  
  
  Hy piets sy linkervoet, die lewering van'n kragtige slag vir die man onder elke stam. Hy steier en trek die sneller weer. Die bokant van die glas deur gekraak. Die klank van geweerskote en gebreekte glas oplossing van wetenskaplike navorsing probleme histeriese gille van diegene wat teenwoordig wat gedink het hulle is toegesluit in die post-kantoor.
  
  
  Groot skerwe van glas was, verstrooid op die vloer en op die marmer stappe. Hy gooi homself met al sy gewig, beweeg sy bene baie vinnig, een reguit vorentoe, die linkerkant effens gebuig om die behoud van die teengewigte. Hy tref die Indiese op die knie met drie keer die krag van die eerste slag.
  
  
  Ego begin skielik vasgegespe as hy probeer om te klou aan die deur deur styl; dit is blatante agter. Hy het nie terug te kyk as hy probeer om te kry om sy voete. Hy trek sy hande terug sodat sy vuiste gerus op sy laer ribbes, dan het hy het'n bose backhand dat verpletter'n paar van sy bene.
  
  
  Die man kon nie terug te hou'n skrikwekkende huil voor gly vorentoe. Nou is hy het sy hande op sy skouers, druk so hard as wat hy kon. Buite, die ander twee afgespring hul motorfietse. Die wapens gooi'n onheilspellende heilige lig in die son as hulle jaag in die rigting van die stad.
  
  
  Moord ih een op'n tyd was meer gerieflik vir my as die uitskakeling van al drie saam. Die eerste Indiese voortgegaan om te kla, probeer om homself te bevry by my skelmstreke. My spiere gespanne as sy het gesukkel om te bring haar kop en skouers af na die blink skerwe van glas.
  
  
  Hy staan op met'n verskriklike kreun wat geëindig het in'n hoë-opgeslaan skree as die eerste segment van glas skeur deur sy ego en vlees. Hy het voortgegaan om dit te druk, kyk na die glas steek ego se vel voor die aanvang van die ego se bul nek.
  
  
  Nog'n skoot van die oplossing van navorsing probleme'n koor van histeriese gille, en'n lummel byna krap my kop. Hy het haar Indiese af met die een hand, en met die ander probeer om te gryp die geweer van hom. Nou het hy geen krag gelaat as'n segment van glas, deurboor ego se gespierde nek, stadig tot op die been.
  
  
  Wanneer die glas getref die emoe se karotis arterie, was dit asof'n tuinslang het sny dit. 'n stroom van bloed spuit uit en spat oor my gesig en in die voorkant van my hemp. Die man kom uit'n huil wat verander in'n verwarde roggel as sy was op die grond gegooi deur die ego, gespartel op groot skerwe van glas. Die vingers los, en die stomp-nosed pistool val op die vloer. Die Indiese probeer om in te samel sy kop, maar die bloed is te veel vir'n diep nek wond.
  
  
  Dan is die ego se liggaam begin om te skud krampagtig, hande swaai in die lug asof dit probeer om te krap iemand... die laaste dans van'n onthoofde hoender wat sal bloei.
  
  
  Ek het nog twee ander mans te neutraliseer. Hulle het nie'n uiterste kommer vir onskuldige toeskouers van tragedies, en hulle begin skiet my weer.
  
  
  Die lummel tref die man, wat was krul op die vloer in verskriklike pyn. As die glas breek in die karotis arterie nie reeds vermoor die ego, die aangaap het sy werk gedoen. Die man duie gestort met'n konvulsiewe saamtrekking van senuwees en spiere.
  
  
  Hy gaan staan agter die lewelose figuur, skurend die vloer met sy voet totdat hy gevind dat die geweer. Haar opgewek haar wapen en teruggekeer vuur op die ander twee Sikhs. Iemand stel die alarm. Ek wou nie hier wees wanneer die polisie aangekom het, óf, want om hulle te arresteer sou verhoed dat my uit te gaan na die vergadering met Reeva.
  
  
  So, in plaas van die skietery by die twee mans, het hy daarop gemik om die voorste wiel van'n motorfiets geparkeer in die voorkant van die poskantoor. Aangaap oë vas in nen soos botter. Die gesuis van die ontsnapping van die lug monsterneming veroorsaak dat een van die twee mans om te draai om te sien wat gebeur.
  
  
  Hy trek die sneller weer en gehoor'n koeël gefluit deur die lug. Haar doel was gemik op die Indiese se rug, maar in plaas van piercing Ego se ruggraat, Lummel getref Emu in die agterkant van die heup. Die wond was nie dodelik nie, maar die man kon nie meer loop nie. Trouens, hy het slap soos'n vel papier as sy kyk rond vir'n ander uitgang.
  
  
  Ek het nie gedink ek sou word gejaag deur die laaste van die drie Cobra hitmen. Hy buk oor die liggaam van sy vriend, en toe trek hy die sneller hom af te rond, het hy besef dat hy afgedank is die laaste skoot. En haar nog steeds het nie tyd om te kry die ammunisie vir die Astra dat haar gekry het van Nirad voor haar, het ego na die hel.
  
  
  Haar hand is vas in haar rug sak. Hy opgetel het die Astra, laat val dit op die vloer, en geplaas om'n .45-kaliber pistool in sy plek, wat is beter as die Astra, 'n veel ligter pistool. Nie om te noem dat ek nie wil hê om te dra twee gewere. Een was meer as genoeg is nie, veral omdat ek was'n bietjie trots om te vind dat my stoot en skop was amper'n meer betroubare vorm van verdediging as Wilhelmina se luger.
  
  
  Hy kyk terug en sien een van die Sikhs help om sy gewonde makker op'n motorfiets met die bande ongeskonde. My sandale kraak hard as hare gevee oor die voorportaal en hardloop agter die poskantoor toonbank.
  
  
  Daar was hope sakke vol van die pos. Hy glip tussen die sakke en hardloop soos'n besetene onder die neuse van die verbaasde postmen, wat gevries is met vrees. Die pos-en telegraaf werkers was om te wees in'n toestand van hipnose. Hulle het hul monde sonder om te beweeg en net my gevolg het met hul oë.
  
  
  Die agterste kamer oop op'n laai dok. Die alarm klok het voortgegaan om te ring, en die bekende huil van die polisie sirenes gehoor kan word in die verte. Ek het gewonder of die twee Indiërs wat sou gelaat is in die lewe deur haar het daarin geslaag om te ontsnap. As hulle daarin geslaag, ek was seker hulle sou die spoor van my af terwyl ek nog steeds in Indië. Maar ek het nie wil hê om te verloor oë van nam ih, nam Riva... ons ag. Hawk onmiddellik verstaan die belangrikheid van my doel, so ek nodig het om te kry om die Boks voor Shiva gebruik sl.
  
  
  Wat pla my die meeste, en wat het my knaende gedagte as ek het opgespring uit die laai dok om te wedloop tussen die twee vans, was of Shiva sou hier bly terwyl ek'n kans gehad het om te ontwrig Ego se planne. As die ego mense het teruggekeer na die villa, een met'n koeël in sy been, om verslag te doen dat die ander is dood, Shiva sou gewees het heeltemal in staat om van die oppak en verdwyn as haar het nie gerapporteer nen die Indiese polisie. Dit is moontlik dat hy reeds geneem shaggy stappe om gereed te wees om die land te verlaat.
  
  
  Tensy, natuurlik, Reeva kan hou dit saam. Daar was iets anders wat kon oortuig Shiva dat ek nie'n onmiddellike bedreiging vir die ego se planne, en dit is gebaseer op my twyfel dat Puran Dass was'n medepligtige in Cobra se plan. As Dass het gepraat Shiva na my selfoon bel (wat beteken dat my vermoedens van die beampte se lojaliteit is gebaseer op die harde feite, nie net intuïsie), Shiva sou geweet het dat ek lieg as ek beweer om te wees in Moembaai, en wat ek vermoed Dass. Dan sou hy ook gedink het dat, daarvan oortuig dat die Dass betrokke was in die Cobra plot, hy sou gewees het versigtig van kontak met enige Indiese polisie departement... of enige geheime diens tak.
  
  
  Dit was net'n hipotese nie, maar ek kon nie die risiko van die Indiese polisie inmeng met my missie, en ek kon nie laat Shiva te vlieg na China, met die Boks in sy besit. Reeva was die enigste persoon van wie hy kon kry inligting, kortliks verduidelik sy sending, en openbaar haar oom se absurde en skrikwekkend plan. Die meisie het belowe om my te help. Dit is nie meer'n Samaritaan gebaar kurktrekker, maar'n algemene gevoel kurktrekker. Laat haar oom ontsnap voordat ek kon uitoorlê haar met Shiva was seker dood vir die ego, die vader.
  
  
  Sy het nie eens weet waar Shiva hou haar pa gevange, as hy slegs toegelaat om haar om te praat met hom oor die telefoon. Ek het om uit te vind, maar as Shiva verdwyn regoor die land voor ek'n kans gehad het om die missie te voltooi, dan is beide van ons het geen hoop van die vrylating van die gevangene. Gelukkig, ek het daarin geslaag om weg te kom van die post kantoor voor die Indiese polisie geblokkeer my.
  
  
  Die sirenes was nog gehuil toe hy bevind homself in die stegie van die winkels op die ander kant van die poskantoor. Hy het nie ophou om terug te kyk, maar loop gehou, gly in'n klein winkel waar daar is'n groot mengelmoes van items en produkte wat gelyk om weg te steek, net soos baie sondes.
  
  
  Twee, 'n ouer man met buk skouers, maar slim genoeg om te erken'n geneig koper onmiddellik, trap vorentoe so gou as wat sy ingeskryf het vir die winkel. Die man praat engels met'n sterk Britse aksent, en toe hy aan haar verduidelik wat ek nodig het van selfsug, hy was slim genoeg om nie te onderbreek my of my vra enige nuuskierig vrae oor my Amerikaanse aksent.
  
  
  Ten spyte van die wanverhouding tussen my aksent en die Indiese klere, dit het my asof daar was niks vreemds oor dit. Hy was nie in staat om my te voorsien met ammunisie vir die .45-kaliber kanon wat hy geleen van'n Sikh, maar aangebied om my'n groot stuk van die buffalo weg te steek. Leer, as ek besef toe ek gekoop het die skoene, is nie maklik om te vind in Indië. Maar die buffels sweep was in'n goeie toestand, soos die katoen baadjie. Die hemp ek is tans dra was bedek in die bloed, maar die winkel eienaar het nie blyk te belangstel nie. Rupees is altyd rupees, en dit is die belangrikste ding.
  
  
  Ek verander haar klere by die winkel. Wanneer haar bebloede "baadjie" is oorhandig aan die eienaar, hy rol dit in'n bondeltjie en gooi dit in'n hout toonbank aan die agterkant van die winkel. "Wil jy iets anders, sahib?" — Wat is dit? " vra hy met'n vonkel in sy oog as hy het uit die paar wad notas hy het in sy sak.
  
  
  "Het jy'n besem?"
  
  
  "'n besem?" — Wat is dit? " het hy gevra het, nie verstaan nie.
  
  
  "Dit is'n besem," het hy verduidelik, en het'n radikale gebaar met albei hande.
  
  
  "O, ja, ek verstaan haar! hy het geantwoord, stralend. Hy kyk rond vir wat sy ego was vra van hom.
  
  
  Dit was waarskynlik dieselfde besem hy gebruik om te sweep sy winkel, maar hy kon nie wag om dit te gee aan my, beslis op die regte prys. Die prys is ongetwyfeld baie hoog vir Agra pryse nie, maar op dieselfde tyd wat dit lyk belaglik lae aan my. Die man het probeer om te draai die besem in'n vel donker papier, maar hy het verduidelik met'n glimlag wat ek sou neem dit soos dit is.
  
  
  Hy kyk'n bietjie verward, so veel so dat hy frons en kyk af, amper teleurgesteld en aanstoot dat ek ontken hom die geleentheid om uit te voer die gewone ritueel, dan die aankoop van die item. Het hy gevra. "Is dit genoeg, sahib?"
  
  
  - Ja, ek dink dat'n besem en'n buffel strop is voldoende in hierdie ander omstandighede. Jy hoef nie enige ammunisie, doen jy?
  
  
  Die man skud sy kop'n paar keer. Het hy getrek uit'n ander blink nuwe wetsontwerp en druk dit in haar palm. "Jy het nog nooit gesien het nie, okay?"
  
  
  "Ek het nog nooit gesien dat iemand," die twee mans het gesê, sonder'n tweede se huiwering, gly die geld in'n minuut.
  
  
  Kry vir haar'n ander wetsontwerp en herhaal die operasie. "Kan jy my vertel waar ek kan vind die ammunisie?" My ander vriend het my genooi om te gaan jag in die land...
  
  
  "Om eerlik te wees, sahib, ek doen nie weet waar jy kan vind die ammunisie wat jy nodig het. Ons is vreedsame mense hier in die Agra. Slegs die owerhede eie wapens.
  
  
  "Is jy seker dat jy nie onthou enige winkels waar jy kan vind wat ek nodig het?" Ek druk haar, en ek het gesê, ek oorhandig em die geld.
  
  
  Hy het gesê. "Net'n oomblik!Hy sit'n een-minuut-wetsontwerp en stap na die agterkant van die winkel. Ek kyk na hom krap iets op'n stuk van die donker papier. Wanneer hy oorhandig my'n stukkie van die papier, haar, en kyk na die naam en adres geskryf op nen. "Dit is die beste ding wat ek kan doen, sahib," het die man om verskoning gevra. "As Basham nie het wat jy nodig het, ek dink nie jy sal vind ammunisie hier in die Agra. Dit is'n beskeie stad... ons verkoop dinge net vir toeriste. Jy verstaan, nie waar nie?
  
  
  "Natuurlik," ego haar verseker.
  
  
  So hier het hy was uit op die straat, gewapen met'n besemstok, 'n vel sweep, en'n .45-kaliber pistool wat sou kom handig te pas as hy net kon skiet. Maar op hierdie punt, sy kon seker nie kla nie. In elk geval, hy is nog steeds lewendig. Baie bevredigend, met inagneming van alles wat ek deurgemaak het.
  
  
  
  
  11
  
  
  Dit was'n ongelooflike vertoning van die primitiewe en onbeheerbare fisiese krag wat haar skaars genesers gesien het. Die man het met so'n ongelooflike spoed en ratsheid te hê wat ek kon nie help nie, leun terug in my stoel, voel die spiere van die lewe kontrak krampagtig. Hy spring in die lug en toegeslaan soos'n tier, met die kat genade wat was altyd'n integrale deel van die ego van die dodelike bekwaamheid.
  
  
  En, soos'n tier, dit het klou-soos vingers gewapen met kloue so skerp soos kloue. In die volgende tweede, hy gebruik sy dodelike wapen te krap die ander persoon se gesig, die verlaat van'n groot bloedige wonde wat gelyk is gekerf uit van die vlees.
  
  
  Bloed het begin om te drup, bloedrooi stroompies opwel rondom die diep sny in die been. Die man kyk uitdrukking, sy funksies onherkenbaar, sy ego vlees hang aan flarde soos vel afgeslag. Verbysterende, het hy probeer om terug te trek, maar was weer aangeval.
  
  
  Nie tevrede met die draai van sy teenstander se gesig in'n bloederige massa, die Tier toegeslaan op hom. Ek haar gesien het, tande so skerp soos sabels, skerp en getande. Ek het gebewe met afgryse, maar ek kon nie my oë af van die toneel, sy wreedheid en onverskilligheid teenoor menslike lewe.
  
  
  Hy het voortgegaan om te staar in bekoring. Figuur met kloue lig haar hand om te staak met die rand van haar palm: dit was die mees perfekte ma-nale-chi-ki punch wat sy nog ooit gesien het.
  
  
  Dit is'n waarskuwing dat ek kon net nie ignoreer nie, oor wat kan gebeur wanneer sekere "dissiplines"-veral karate en "kung fu" - is gebruik om skade te berokken, eerder as'n regverdige veroorsaak. Haar het nog nooit geglo het in so'n straf of geweld sedert die begin van geweld. Hy skud sy kop droewig en kyk na die gloeiende dial van sy horlosie.
  
  
  Ek het haar'n Japannese-gemaak kyk vroeg daardie oggend. Dit was nog nie vyf uur. Ek het twee ure links, so ek het my aandag terug na die film, 'n Hong Kong-styl drama.
  
  
  Die Noord-teater was uitsig oor die Taj Pad, net om my te herinner dat ek nog gehad het om te besoek die beroemde Taj Mahal. Maar hy het dit nie waag om sy gesig in so'n gewild en stampvol plek. Hare, natuurlik, was nie sit in'n teater net om pret te hê terwyl whiling weg van die dag. Sedert haar, ek is seker dat die Kobra mense is nog steeds sluipende die stad, probeer om my te vind, sodat hulle kon voltooi my af, sy was gekies deur die teater te bly ongemerk vir so lank as moontlik.
  
  
  Ek het'n obsessie met die gaan terug na Shiva se huis te konfronteer hom, maar hy het nie geweet hoe baie lyfwagte was in die monster se diens, en hy het nie eens weet of hy nog steeds daar. Die vergadering met Reeva was geskeduleer vir sewe uur in'n klein dorpie sowat twintig kilometer van Agra.
  
  
  Die plek waar ons was veronderstel om te voldoen aan was bekend as Fatehpur Sikri, 'n verlate stad rondom marmer en sandsteen. Met die hulp van'n gids wat hy gekoop het by dieselfde winkel waar hy die horlosie gekoop het, het hy in staat was om te vang in sy gedagtes'n topografiese kaart van die plek. Daar was baie paleis sale, sommige met groot trappe en balkonne wat uitkyk oor die groot binnehof. Die lang-verlate Stahl gebou kompleks is die ideale skuilplek vir beide van ons, 'n plek waar hulle kan praat rustig sonder om ontdek deur goed opgeleide Cobra agente.
  
  
  Daar was'n aand toe ek daar gekom het, en dit was ook in my guns. Die duisternis sal beskerm my van die gierige oë van Shiva se gemotoriseerde brigade. My enigste probleem was egter dat ek kon nie kry genoeg ammunisie vir my pistool.
  
  
  Hy het die winkel eienaar se raad en gaan besoek'n Indiese naam Basham. Hy het'n hardeware winkel langs die basaar, 'n klein winkel waar jy kan vind alles van hamers aan opium. Maar dit was nie deel van die ego se reeks van pistool patrone. Dit was nie oor geld nie, dit was oor die toeganklikheid.
  
  
  "Ek moet ten minste vier en twintig uur, sahib," het die winkelier sê wanneer Ego het haar eenkant om te verduidelik wat ek was op soek vir.
  
  
  "Twintig-vier ure is te lank," sê ek.
  
  
  Hy hou sy hande, palms up. Leeg, so leeg was die .45-kaliber pistool wat eens behoort aan die Cobra wiskunde student wat wil doodgebloei by die poskantoor. Basham lek sy lippe gulsig, sy oë vasgenael op die geld wat hy was swaai in die voorkant van die Ego se gesig.
  
  
  "Ek sou bly wees om jou te dien, sahib.".. maar my hande is vasgebind. Die patrone wat jy vra my oor is nie maklik gevind word in Indië. Ek moet ten minste'n dag om te vind ih...
  
  
  "Dit is'n ware skande... vir beide van ons. Wees geduldig!
  
  
  "Maar miskien kan ek wys dit aan jou, iets anders," het die winkelier sê, en verdwyn in die agterkant van die winkel, net om uit te kom'n minuut later met'n blink stilet, wat hy in sy hande soos'n kosbare voorwerp of'n offer aan'n voëlverskrikker. As die reptiel gode, Nagy, kyk na hierdie toneel, hare, seker hulle sou nie tevrede wees. Die stilet was nou verbonde aan my voorarm in'n baie ligte skede, byna identies aan die een wat ek wil gedra wanneer Shiva se manne het daarin geslaag om te ontwapen my.
  
  
  So ek het'n mes, 'n besem (het in twee identiese klubs oor'n voet lank elk), en'n buffel sweep. Alles wat veronderstel was om te vervang die geweer. Ek was nie heeltemal ongewapen, okay, maar ek was nie haar loop arsenaal nie.
  
  
  Maar, as alles het volgens plan verloop, ek kan nie eens nodig het om'n geweer te gebruik. Ek het geen voorneme van die dating Cobra se manne totdat ek was gereed om te konfronteer Shiva op'n baie meer persoonlike basis as op vorige geleenthede.
  
  
  So was dit belangrik dat die vergadering met Rhea het glad verloop. Hy het belowe om die meisie te vind en die vrylating van haar vader. Op sy beurt, het sy gewys dat sy is meer as bereid om te probeer om enige moontlike inligting. 'n verbond gebore en het uit die wedersydse wanhoop. Reeva het my nodig gehad, haar, wat nodig is om haar net soveel, indien nie meer nie.
  
  
  So ek gaan sit in my stoel en het voortgegaan om die film te kyk, luister na uit-van-sync stemme, die kleure so helder en pragtig soos aluminium Kersfees hoop. Die onderskrifte, een in Engels en die ander in Bengali, het waarskynlik baie min te doen met die betekenis van die engelse dialoog. Maar die ritme, die ongelooflike vaardigheid van die belangrikste karakter in die kuns van kung fu" gefassineer my sin nie.
  
  
  Die fliek het geëindig by vier-en-dertig. Die program aangekondig dat'n voortsetting van die film, so ek het uit my stoel en stap na een, om die uitgange, vermenging met die gekwetter en kommentaar te lewer skare. Sodra hy was op die straat, ek het geen probleme bly ongesiens totdat'n taxi het hom gevind, gereed om my te neem na die verlate stad van Fatehpur Sikri.
  
  
  Die bestuurder, goed geskeer en sonder'n tulband, gelukkig (op daardie oomblik het sy was oral gesien deur Sikhs), het my gevra om vir vyftig rand vir'n half-uur rit. Op die swart mark, 'n dollar die moeite werd was twaalf rupees. Dit was'n redelike prys, so ek het Em die geld aan die voorkant en sit hom in die agterste sitplek van'n ou Citroen.
  
  
  Nie'n enkele motorfiets gevolg van ons, en hulle het nie probeer om in te haal met ons. Om presies te wees, die reis na Fatehpur Sikri was rustig. Dit is dieselfde pad wat ek het nadat ek ontsnap het om Shiva se herehuis. Hy uitgestrek op die sitplek soos ons geslaag het in die ry van heinings wat geskei van die huis van die straat. Daar was niemand in sig nie, en die herehuis, met sy verpak aarde mure, kyk leeg en verlate.
  
  
  Ek was nie gelukkig is, van die kursus, want ek het gedink van Shiva, Haji, en selfs Reeva opskrif vir die Chinese grens. Wel, hy het tot die gevolgtrekking gekom, die tyd sal leer.
  
  
  Hy kyk op sy horlosie weer en probeer om te ontspan. Daar is nog baie van die tyd, maar hoe nader hy het na die verlate stad te lek dit, die meer senuweeagtig en angstig het hy geword. Hy het die geleentheid om te voltooi wat hy begin het, koop'n besem en'n buffel sweep.
  
  
  Basham was gaaf genoeg om my te leen'n hand boor. Hy het twee gate geboor in die besem te hanteer, een aan elke kant van die klub. Nou is hy vasgebind die sweep van'n buffel sweep eerste in'n gat is, dan in die ander, die beveiliging van dit styf met n tou aan die kante. Dus, tussen die twee stokke dit het iets soos'n uitgestrekte leer jumper. Ek kyk na die knope; die gate in die hout van die stokke klein was, was daar geen gevaar van die vel skil af.
  
  
  Toe hy klaar was met die samestelling van die toestel, sien hy in die verte die fluitend minarette van die instelling van Jami Masjid Moskee. Maar die massiewe gebou lyk klein in vergelyking met die reuse muur wat opgestaan het uit die suidelike kant van die moskee. Die mure is gebou ter ere van die oorwinnings van Akbar, die Mughal Keiser, wat die stigter van die legendariese stad van Fatehpur Sikri. Die mure oor die hoof gesien die omliggende platteland en die groep van goor hutte wat gevorm is die dorp aan die voet van die verlate stad.
  
  
  "Nie die Sahib wil die ego te wag hier?" Die taxi-bestuurder voorgestel, stadiger om te stop by die ingang na'n verlate parkeerterrein langs'n verlate en stil stad. "Ek sal gee jou'n goeie prys: dertig rand om jou terug te neem na Agra.
  
  
  "Ek is jammer, maar ek het ander verpligtinge," het ek verduidelik, vulsel die buffalo vel stokke in my broek sak. Haar, maak die deur oop en klim uit, rondom die motor.
  
  
  "Die gidse is nie meer hier nie, sahib," het die taxi-bestuurder het geantwoord. "Moenie jy wil Onkruid om dit te wys aan jou?" Sy vertroud is met Fatehpur Sikri. Ek sal jou wys iets wat geen ander toeriste het ooit gesien het voor...
  
  
  "Ek kan nie glo dit nie," ek het ingestem, lag. "Maar ek nodig het om te voldoen aan my Indiese gids in'n paar minute." Het jy'n veilige reis, sahib!"
  
  
  "As jy wil," het die bestuurder het gesê, teleurgesteld. Hy begin die enjin, draai die hoek, en ry weg, die verlaat van'n wolk van stof agter hom.
  
  
  Haar pad loop voortgesit.
  
  
  Die laaste toerisme-bus het reeds links vir Agra. Handelaars wat hul produkte vertoon in die binnehof rondom die moskee ook teruggekeer na die dorp, die verlaat van die marmer en sandsteen geboue verlaat. Hy het vinnig oor die binnehof, kyk na die kaart hy het verskeur uit die gids, en gevind dat die gebou bekend as die huis van Maruam.
  
  
  Dit was daar dat Reeva het'n afspraak vir my in minder as'n uur. Ek het nie voel nie, en ek het nie sien nie enige beweging wat kan wek my vermoedens. Die gebou, met sy vergulde fresco's en geverf plafonne, was groot en plegtige, 'n testament te Akbar se rykdom en politieke mag. Hy sit op die eerste stap van'n smal marmer trap wat gelei het tot'n balkon wat hardloop om die huis.
  
  
  En die wag het begin. Ek het net gebid dat Reeva Singh sou nie laat my af.
  
  
  Op sewe, ek het begin om te kry senuweeagtig. Na tien minute afgelope ses, sy was dubbeld bekommerd. Maar op'n kwart-afgelope ses, het hy gehoor die geluid van'n motor te stop in die parkeerterrein. Dan, die dowwe geluid van voetstappe eggo deur die marmer-geplaveide binnehof wat gevorm is die patroon van'n groot skaakbord.
  
  
  Blykbaar, Akbar was die speel van skaak, met behulp van sy byvroue en dansers soos live pionne. Haar, ook, soos hy stadig opgestaan, voel soos'n pion plaas in die spel, maar net so vasbeslote om te schaakmat sy teenstander. Shiva was oortuig daarvan dat hy kon beheer al my bewegings, dikteer sy eie vuil reëls.
  
  
  Maar as ek die geleentheid gehad het om te sê of doen iets, dit sou ongetwyfeld die laaste wedstryd wat'n genie kriminele moet speel.
  
  
  "Nick?" Nick, is jy daar?
  
  
  Dit was'n bekende stem, maar met'n wenk van die vrees van paniek. Dit was nie heeltemal donker nie, en selfs al is die lug was om te kry donker, kon hy sien Reeva se skraal figuur kruizen oor die binnehof. Sy was geklee in'n oop-nek Wes-rok. Sy was mooier as wat hy onthou, maar dit was duidelik nie die tyd vir sulke gedagtes.
  
  
  Wanneer Reeva my sien, het sy gehardloop, haar sandale gekletter op die marmer teëls teen'n versnelde tempo.
  
  
  "Ek smeek jou, hou my styf vas!" het hy mompel. "Dit is wat ek regtig wil nou, Nick.
  
  
  Ee haar opgetel en gehou haar sluit. Sy bewe, 'n rilling hardloop deur haar hele liggaam, sy klou aan my, lê haar kop op my bors.
  
  
  "Jy hoef nie bang te wees nie," fluister ek saggies. "Ek belowe dat alles sal uitwerk vir die beste. Jy sal sien jou pa weer, en dinge sal verander vir hom ook, moenie bekommerd wees nie.
  
  
  Sy lig haar kop en probeer om te glimlag. Hy was liggies soen op die lippe deur ee: sy tree terug en stoot haar hare uit haar oë. "Ek vertrou dat jy, Nick," het sy saggies gesê. "My oom het my geleer om niemand te vertrou nie... ek kan nie dink met my brein nie, want dit is so baie in my kop. Maar ek glo dat jy, Nick. Ek het nie'n keuse nie. As jy kan my nie help nie, as jy nie kan red my vader, dan is niemand in die wêreld kan. En ek het niemand anders om te draai na, Nick! Ons het iemand om te gaan.
  
  
  In die swart oë, met ih hartseer en bang uitdrukking, daar was ook'n vasberade kyk. "Ons het'n stap vorentoe," het hy gesê paaiend. Hy het haar in die gebou en sy gaan sit op die trappe, probeer om te kalmeer.
  
  
  Dit was nie maklik nie, as wat sy was in die greep van spanning en vrees wat haar bewe van kop tot tone. "Ek het nie dink ek kon maak, dit aan die vergadering," het hy verduidelik het na'n oomblik. "Ek het om te make-up'n verskoning om my oom te vertel dat ek gaan om te Agra vir inkopies. Hy het probeer om my te stuur met een van sy manne, maar ek het uiteindelik daarin geslaag om hom te oortuig dat dit was nie nodig nie.
  
  
  Haar kortliks vertel hey oor die gebeure van die dag, vertel noag alles wat met hulle gebeur het ferret as hy links nah.
  
  
  "Hoeveel mans het hy verlaat het?" Ek het gevra, die afwerking van my storie.
  
  
  "Vyf mense, nie meer nie. Ranjit is in die hospitaal, maar ek dink nie hy sal oorleef. Ego longe is vernietig deur inwendige bloeding.
  
  
  "En die ander een met die koeël in sy been?"
  
  
  "Hulle het Ego terug na die villa. Hy kan nie loop nie, so hy moet nie'n gevaar vir ons. Die meisie het begin om te verduidelik wat gebeur het toe sy gevind bind en mond gesnoer. Dit klink dalk oortuigend aan beide van ons op die oomblik, maar Shiva was'n verdagte karakter. Ten spyte van Reeva se trane en pleidooie, hy het weer geweier om haar toestemming te sien haar pa. Hy het ook nie openbaar waar hy hou sy broer gevange.
  
  
  "Ek het met my pa op die foon. Hy was baie swak, hy kon net mompel'n paar woorde, Nick, " Rhea bygevoeg in'n verre stem. "As jy kan nie vry hom, waar hy is, ek dink nie hy sal lank lewe nie."..
  
  
  "Selfsug," ee verseker haar, maar hy het geen idee waar om te vind Reeva se pa. Eerste van al, dit was Shiva wat het om te neutraliseer haar. Alhoewel ek het daarin geslaag om te verhoed dat die strikke wat deur die monster, ek is goed bewus daarvan dat dit sou nie maklik wees om dit te bereik. "Weet jy iets oor Haji se uitvinding, wat diaboliese toestel jou oom noem die Boks?"
  
  
  "Ek het probeer om te kry in die laboratorium, maar my oom se veiligheid sou nie laat my in. Maar ek vermoed dat iets... Sy het haar oë toegemaak en frons, probeer om te onthou. "Miskien is dit maak nie saak nie... hy bygevoeg na'n oomblik.
  
  
  "Alles is belangrik. Wat is dit oor?
  
  
  — wel... ek het gehoor Shiva praat met iemand op die telefoon en sê iets oor Moembaai. Ek het gedink dit was vreemd op die tyd, want hy het nie Dell in Moembaai... of ten minste niks wat ek weet.
  
  
  'n klok lui in my kop, en dit was skaars'n aangename klank. "Is jy seker?" Ek het daarop aangedring. "Het jy hoor iets anders, uit te vind wat hy was praat?"
  
  
  Reeva het haar kop geskud. "Ek het gehoor van hom net sê Moembaai." 'n paar woorde oor die hotel, stem en dit is dit. Maar wanneer hy verskuif weg van die telefoon, my oom het nie lyk tevrede.
  
  
  Het hy praat oor die telefoon voor of na die ego mense het terug gekom oor Agra?
  
  
  - Voor. Dat haar gerus. Die twee van hulle het in ongeveer'n uur, miskien minder, " Rheeva geantwoord. "Hy was op die telefoon voordat hulle aangekom het.
  
  
  So Puran Dass was die Cobra se medepligtige!
  
  
  Alles het begin om skoon te maak, om sin te maak. Nou verstaan ek hoe die Kobra mense het geweet ek gaan om te wees op die straat kafee in die oggend Ashok en ek ontmoet het. Dit was nie'n toeval. Dass stel alles op, blykbaar onder Shiva se bestellings. Verrassend, die Indiese geheime Diens het bevind hulself in die gesig staar'n muur as hulle probeer om uit te vind wat is agter die Kobra. Geen wonder hulle is so ondoeltreffend en ondoeltreffend wanneer opstande en onluste uitgebreek het oor Indië in die laaste ses maande.
  
  
  Volgens wat ek geweet het oor die Indiese Geheime Diens-organisasie, Dass was die uiteindelike gesag.
  
  
  Die inligting kom uit op die ego van die kabinet. Hawke gepraat oor" lekkasies " binne IISA, contraspionage, maar hy het nooit vermoed iets so ernstig. Gelukkig, dit was besluit om alleen op te tree. 'n besluit dat, in die huidige toestand van sake, het reeds'n geldige rede.
  
  
  - Het jy daarin slaag om meer uit te vind?
  
  
  Reeva het haar kop geskud weer. "Ek is jammer, Nick. Ek probeer my bes, maar ek kry die indruk dat my oom nie glo my... dit is nou minder as ooit. Hy en Haji gepraat het vir die meeste van die dag, maar die wagte het nie verlaat die lab. Ek het nie tyd om te leer om iets meer.
  
  
  "Ek verstaan. Jy het alles wat jy kan, en dis al wat saak maak, " het haar pa gesê. So ek het geen keuse nie, maar om terug te keer na die villa. Sodra daar, ek sal die voortou neem in die aksie.
  
  
  Maar dit was'n groot risiko. Byna onoorkomelike.
  
  
  As ek het nie probeer om te kry om die Boks voordat dit weer gebruik, niemand kon gesê het wat Shiva sou gedoen het met drie aces op sy mou... selfs as dit is uitgelaat, 'n vierde in die reservaat. Hy moet nie gestop het nou, na die koms van hierdie ver.
  
  
  "Ek nodig het om terug te gaan na die villa met jou," het Nagel het aan haar verduidelik. "Ek vertel jou wat hy gaan doen met die Boks. As ons wag, sal alles gaan volgens ons ego planne, of ons dit wil hê of nie. Ek het geen ander keuse nie, Reeva.
  
  
  ""Ek ook," het sy gefluister. Sy het my hand en druk my vingers in haar. "Ek het die motor buite, dit is slegs'n paar stappe weg.
  
  
  Ons gaan uit in die straat, vertrek agter die fresco kamers van die huis van Marouam. Die lug was bloedrooi rooi, die son'n bleek oranje kol op die verre horison.
  
  
  Reeva was nog steeds my hand vasgehou, en hy het geluister na die klank van ons voetspore as sy sandale kletter oor die geteël binnehof. Dan was daar'n skielike kraak in ons ore, 'n brul wat sou draai die meeste mense se bloed koud. Maar baie jare van opleiding en ervaring het my sterk, draai my senuwees te staal draad. Nog steeds, ek wil lieg as ek sê ek was nie bang nie.
  
  
  Die klank van verlate geboue eggo soos donderweer. Reeva kon nie help nie, maar huil en my omhels, clutching my arm in afgryse. 'n sekonde later, ek was verblind deur die motorfiets se hoof, wat was reeds gewys op my gesig.
  
  
  Daar was drie Sikhs, elke ry'n motorfiets soos'n berede eenheid. Hulle begin omsirkel my; ih sarkastiese lag deurboor my soos so baie steekwonde. Shiva was'n uitdaging weer. Maar as sy gespeel het om die ego spel, Nick Carter sou binnekort'n dooie man. Iets wat ek beslis nie sou laat haar doen.
  
  
  
  
  12
  
  
  Twee mans sy geweet het byna onmiddellik. Een van hulle was Gurnek, sy gesig verbind en vers, maar nog steeds gesond en wel. Die ander was die man van die poskantoor, dieselfde een wat het daarin geslaag om te neem die gewonde kameraad weg. Die derde, bebaarde en met'n tulband toegedraai om sy kop, soos die ander, was onbekend aan my. Maar ek het geweet wat hy was om te dink, selfs al het ons nog nooit ontmoet het.
  
  
  "Jy gewek my oom se vermoedens, Reeva," het een van die drie verduidelik. "Dit is waarom hy ons beveel om te volg jy, ek weet jy sal ons lei om openlik te "Sahib' Carter ...
  
  
  Reeva en ek het gaan staan roerloos, gevries. "Moenie sê'n woord aan ons," fluister hy vir haar meisie. "Doen presies wat ek sê vir julle, en jy sal goed wees."
  
  
  "Hulle gaan ons doodmaak, Nick!"
  
  
  - geen. Jou oom is'n megalomane: as iemand het om te sterf, ek is seker hulle sal wil hê om dood te maak hom persoonlik.
  
  
  Ek beskerm my oë van die glans van die hoofligte en kyk rond. Elke Cobra agent was gewapen met'n .45-kaliber pistool, wat op daardie oomblik was op my gerig, een in die bors, een in die kop, en'n derde in die rug. "So, wat is jy gaan om dit te doen, skiet ons albei?" Ek het geskree oor die brul van die motorfietse.
  
  
  "Skiet jy, "Sahib' Carter ?" Odin lag rondom die manne. Dit was iemand wat ek nie geweet het nie, 'n lang, vet jong man wat natuurlik geniet om te sien my in hierdie posisie. "Te maklik. Nee, Shiva het ons spesiale persoonlike instruksies. Dit is al baie duidelik. Jy sal nie in staat wees om te weerstaan ons nie, want as jy probeer om dit te doen, sal ons die dood van die meisie, dan, wanneer ons bring jy terug na die villa, Shiva sal neem sorg van jou persoonlik.
  
  
  "Hoe jy behandel Nirad," Gurnek bygevoeg.
  
  
  Die beeld flits deur my gedagtes. Ek het Nirad val kop eerste in'n put van slange, sien ek reptiele herhaaldelik die aanval op hom, en ek hoor die ego gille en verstaan die vreugde van Shiva sien my ly dieselfde dood gevoel.
  
  
  "Natuurlik kan ek nie die versoeking weerstaan," sê ek. - Drie teen een is nie'n sport, here. Maar nie seer die meisie, sy het niks te doen met dit.
  
  
  "Sy het gehelp om te ontsnap.
  
  
  "Ek sou doodgemaak het haar as sy was nie." Die ego pa is'n gevangene van jou meester. Sy gee nie om oor enigiets anders. Ek gee nie om as ek leef of sterf. Hy het aan Reeva en kyk haar in die gesig. "Is dit nie dat die reg, hoer?"
  
  
  Hy lig sy hand en klap haar hard in die gesig. Fluister hy dit. "Kom op, hardloop na hulle... Doen as ek jou vertel! -
  
  
  Vir'n oomblik is, die meisie steier, het verdwaas en verskrik. Sy het nie geweet wat ek doen, maar uiteindelik het sy hardloop, skree op die top van haar longe. "Hy het probeer om my dood te maak!"
  
  
  Die mense het nie verstaan wat aan die gang was.
  
  
  Gurnek het die fiets af, en Reeva hardloop na hom. Dit was die oomblik wat sy wil is wag vir. Die ander twee Sikhs afgeweer hul oë, die sole van hul ih skoene gly op die marmer vloer as hulle gestop ry rondom my.
  
  
  Reeva letterlik gooi haarself op Gurnek se voete, huil soos'n histeriese vrou. Sy het haar deel perfek, gee'n verskyning van die waarheid wat was om te ontwapen Gurnek — ten minste genoeg om te gee my tyd om te trek my stilet om sy skede en gooi'n dun lem mes.
  
  
  Vir'n tweede, al wat ek gehoor het, was Reeva se deurlopende, hartverskeurende kla. Dan Gurnek steier terug, clutching sy gesig krampagtig. Die stilet gedompel in die emoe se linker oog, sny die ui in die helfte. 'n bloedige, gelatienagtige massa drup in die emoe se gesig; hy kom uit'n hartverskeurende huil en probeer om te trek uit sy dolk.
  
  
  Ek het nie daar staan en kyk wat gebeur.
  
  
  Hulle is beveel om my te neem in die lewe... maar nie noodwendig ongedeerd. Natuurlik, hulle sal probeer om jou te red van hul eie vel eerste, en as ek dit nie doen nie vinnig op te tree, sal alles verlore in ag geneem word. Hy het gehardloop, en die ander afgespring hul fietse. Dit was die tweede fout wat gemaak is deur Shiva se gorillas, as hy daarin geslaag om te klim vir'n minuut om af te haal twee klubs gemaak om die besem.
  
  
  Dit is geskep deur'n wapen wat op die eerste oogopslag lyk skadeloos. Maar op Della Straat, die twee klubs, verbind deur'n stuk van hard en sterk sweep rondom die buffalo weg te steek, is'n baie gevaarlike, byna dodelike bedreiging.
  
  
  Dit was'n "nunchaku", die een wat dit gemaak het, 'n oosterse toestel wat ek die eerste keer gesien tydens'n gewelddadige betoging gegee deur my karate meester op BYL hoofkwartier in Washington.
  
  
  'n wapen wat tipies is van die martial arts het'n onmiskenbare veelsydigheid, en in hierdie geval, het hy bedoel is om te eksperimenteer met dit.
  
  
  Hou die stok in die een hand, die ander stroom het begin om te draai dit totdat dit het genoeg krag en spoed. My aangaap oë vas in die marmer blaaie op my voete, maar ek het aangehou hardloop, vergeet om vir iemand te vertel, maar die Sikh ek wil gekies as my teiken en wat my teiken sou wees.
  
  
  Gurnek het nie ontwapen nie, maar hy was nie in die beste vorm, óf. Ek het gehoor Reeva skree in afgryse as'n lummel jaag deur die lug en bewei my linker skouer. Ek voel'n vreeslike brandende sensasie wat het my'n vurige rooi daarna. Maar aangaap nie druk my hand. Rani het'n pynlike gesig na my, maar dit het my nie gekeer om voort te draai die nunchaku.
  
  
  "Ek sal jou doodmaak, Carter!" het die man geskree.
  
  
  "Teen Shiva se bestellings?" Ek het geantwoord met'n glimlag. Maar die .45-kaliber pistool is gewys op my bors. Die neem van risiko's is een ding, maar om dom is nogal'n ander. Haar uitgestrek tot die leiding verloor spoed en uiteindelik hang op my pols.
  
  
  "Down met die dinge! Die Indiese bestel.
  
  
  "Op jou bestellings, Meester," mompel ek, die vrystelling van die nunchaku deur my vingers.
  
  
  Die Sikh was nog steeds met die oog op my; maar so gou as wat sy laat gaan van haar eetstokkies, hy buk af te haal ih. Dit was sy derde fout wat in die laaste paar minute.
  
  
  Terwyl hy buig oor, sy teenstander lunged by hom. Hy maak sy vingers rondom die pols van die hand wat nou gehou word om die geweer met al die krag wat hy kon uitkry. Hy het die sneller getrek en amper het my getref in die been. Maar hierdie tyd, was ek vasbeslote om te spandeer die res van my dae rond te beweeg soos'n kreupel, sodat die res van my liggaam sal ongeskonde bly en ongeskonde.
  
  
  Die Cobra-agent teruggedeins, probeer om homself te bevry. My hand het gevind dat die teiken dit wou hê: uitgestrek, dit verander in'n sekel, rondom die bene en spiere. Die harde kant van die palm geland op die man se nek, op dieselfde tyd, haar sinchrone piets haar regtervoet.
  
  
  Die gevolglike cha-cha-gi het nie breek die emoe se skeen, maar die pyn van die houe het my'n paar ekstra sekondes, wat ek dringend nodig. Sy was gegryp deur die hand wat reeds hou die geweer in albei hande. Die Sikh Indiër krul waansinnig, probeer om weg te beweeg, selfs wanneer hy was seker dat sy geweer was nie meer wys na hom.
  
  
  Daar is'n skielike beweging agter my. Die derde rower, 'n fris jong Indiese wie sy het nog nooit gesien voor, gehaas na die hulp van sy metgesel. Maar dit was reeds moeilik om te veg met een: dit sou nie moeilik wees om te gaan met twee mans, gewapen met pistole.
  
  
  So gou as ek het daarin geslaag om te loer die wapen van regoor die eerste man se vingers, wat veroorsaak dat die ego om te val op sy marmer vlegsels, ek haastig om af te haal die "nunchaku"dat het geval op sy voete. In totaal, dit het my vyf sekondes om te kry om die nodige spoed en momentum vir dit.
  
  
  Die derde persoon roekeloos gaan op die aanval. Haar gespring terug en geland'n uitgesproke ego medepligtige. Toe hy aangeval is, sy stok was reeds daarop gemik is om die ander se ego se skedel.
  
  
  "Nunchaku" nou bereik'n krag'n paar keer groter as wat nodig is om te breek menslike bene.
  
  
  Wat volgende gebeur het, het sy nog nooit gesien het in haar lewe.
  
  
  Die Indiese se skedel letterlik ontplof. 'n jellie-agtige massa nog steeds pulsed waar die tulband is opgerol. Stukkies been, skerwe van die hare en kopvel vas aan hulle, gespat in my gesig, en my brein, grys-wit in die vreemde spirale, versprei deur die lug soos lawa om'n vulkaan. Maar as die Nunchucks het'n goeie werk, ek het nog twee teenstanders linkerkant. Gurnek was in die lewe, maar met net een oog. En nog steeds lewendig was'n jong Indiër wat aangekom het te laat om te red die lewe van sy metgesel.
  
  
  Die gespierde Sikh gestop, 'n voorkoms van afgryse en ongeloof op sy gesig. Die dodelike knuppels weer van stapel gestuur, en hy gerugsteun weg senuweeagtig, wys die geweer op my gesig.
  
  
  "My doodmaak en Shiva sal voer jy na die slange." Ek nodig het om te gee em paar belangrike inligting, en as hy nie hoor dit om my mond, kan jy vergeet dat jy bestaan nie.".. hy sis by haar deur onbegaanbare tande.
  
  
  Hy was bluf haar. Hy kyk na die onherkenbaar figuur van sy medepligtige. Hy gebruik'n split sekonde om die vrylating van die nunchucks, wat vlieg deur die lug soos'n boemerang in'n enkele stroom. Haar ego het nog nooit gebruik word om dit op hierdie manier voor, en het nie geweet hoe dit sou werk.
  
  
  Gelukkig, die primitiewe wapens het nie teleurstel my. Een of beide van die knuppels (ek kan nie vir seker sê, die Nunchucks vlieg teen'n ongelooflike spoed) neergestort het in die Indiese se outomatiese pistool. Die krag van die slag klop die wapen uit die Rook se ego. Die geweer geland het'n paar meter agter hom. Die groot Sikh gehef my soos'n woedende beer, sy gesig vertrek van woede.
  
  
  Karate of nie, hierdie keer was dit vir my.
  
  
  Voor haar ego kan stop haar, voordat sy kon besef wat gebeur het, die man wat deel was van Shiva se span en die "toelatingskomitee" kom neer op my soos'n ton bakstene. My asem gevang in my keel as ek val agtertoe, slaan my kop op die marmer blaaie rondom die groot skaakbord van die binnehof.
  
  
  Iets warm en slymerige drup op my gesig, 'n oomblik verblind my. Trane oor my wange gestroom as sy probeer om oop te maak haar oë weer. So gou as wat ek kon sien haar weer, ek kyk op en sien Gurnek staan langs my. Die beseerde oog, die bietjie wat oorgebly het van dit, het voortgegaan om te verdryf gelatienagtige en bloedige saak soos'n kraan oop gelaat.
  
  
  Dan die Indiese se been gebuig net soos haar was te probeer om te kry naby. Ek onbegaanbare my tande as die staal toe van my ego boot tref die agterkant van my kop. Hy was die enigste een van die drie mans wat nie sandale dra. En nou is hy met behulp van sy motorfiets stewels te pons my in die bors.
  
  
  Ek kon haar nie sien nie as gevolg van die pyn wat vervaag my visie. Ek het nie eens weet waar sy is of wat Gurnek gedoen het om haar, maar sy kan my nie help nie, dis vir seker. Ek het gevoel soos my ribbekas was krake, soos my bene was verbryseling alles op een slag, wanneer Gurnek tref my weer.
  
  
  Haar skud geweld, soos'n wilde perd probeer om af te gooi sy ruiter. "Shiva maak nie saak nou, Carter," Gurnek gesê het, maak dit duidelik dat die ego is te verstaan, ten spyte van die verbande wat steek die onderste deel van die ego.. "ek sal jou doodmaak, so jy sal klaar wees eens en vir altyd!"
  
  
  Uit die toon van haar ego se stem, ek het geweet dat hy dit bedoel het. Die ander Indiese, die een wat my aangeval en klop my op die grond'n oomblik gelede, was probeer om te gryp my bene. Hy hurk in die voorkant van my, en die hare het voortgegaan om te skop soos'n desperate man, veral wanneer Gurneka se nachah ruk weer, die landing van'n verpletterende slag vir my bors.
  
  
  Dit was op hierdie oomblik dat haar Yi bereik met albei hande en gryp die man se enkel, kragtig buig ego se been. Hy probeer om nie om te verloor sy balans. Dan nog'n Sikh gery het met sy magtige vuis in my lewe. Dit was helse pyn. Ek kon nie asem kry nie, maar as ek het op haar reg nou, die twee sou voeg my aan hul heerlike trofee lys.
  
  
  Om die laaste bietjie krag wat ek het, ek gryp Gurnek se enkel en gehou draai dit, ek wil om te hoor die geknars van die been breek gou. In plaas daarvan, die man het vorentoe, verloor sy balans. En hy bevry sy bene by die truuk van'n ander Indiese. Draai terug, hy het opgespring om sy voete.
  
  
  Ek verwag Gurnek se groot buddy om my aan te val weer, maar in plaas daarvan het hy hardloop in die teenoorgestelde rigting. Haar ego kon nie laat gaan te ver, ook omdat hy hardloop na die geval geweer. Hy was agter hom as hy buk af te haal die wapen. Haar, het'n groot sprong in die lug en gespanne sy been te lewer'n "vlieënde" blaas.
  
  
  Die krag van die blaas, die impak van my voet slaan die Indiese se agterkant, gestuur ego gekraak op die grond. Hy rol'n paar keer op die marmer vloer, en die geweer geland het'n paar meter weg, buite bereik.
  
  
  Selfs dan, kyk hy senuweeagtig oor sy skouer voordat opruk om af te haal die geweer. Gurnek was nie die een om op te gee maklik. Hy het opgestaan en loop oor na my. Hoewel hy mank, die uitvoering van al sy gewig op een been, hy kon nog steeds loop. Maar die mees opvallende van alles was die sinistere metaal gloed wat my aandag gevang... metaal drup'n gelatienagtige stof oor die Indiese se bisected oog.
  
  
  Agter Gurnek is'n vaag figuur in die laat-namiddag skaduwees. Reeva Singh is uiteindelik terug op die verhoog. Nie lank voor, sy het haar deel perfek, en met haar gille van terreur en vlug, sy het my toegelaat om te beweeg van verdediging te offensief optrede.
  
  
  Hy kon sien haar nou as sy klim in die saal van'n motorfiets geparkeer in die agterplaas. Gurnek kon nie uitgevoer word nie; hy was nog steeds mank toe hy uiteindelik gerugsteun word, verdubbel oor. Maar ek verkeerd bereken in my berekeninge, in die veronderstelling dat hy my aangeval voor die gebruik van die stilet in sy hand.
  
  
  Die Indiese ruk sy hand weg, dan bereik uit en gooi die mes. Die lem sis deur die lug. En hierdie keer Gurnek amper gemis.
  
  
  Die vlymskerp lem gesink het in my bobeen spiere. My knieë vasgegespe, en ek voel swak. Sy wou skree, maar ek gesmoor die huil wat was om te ontsnap my lippe. Pyn skiet deur my, draai my senuwees. Hy gedompel in my soos'n warm naald, dieper en dieper, totdat my hele lyf is lam, wat nou by die beperking van fisiese weerstand.
  
  
  Dit was nie veronderstel om te gebeur.
  
  
  Hy bal sy vuiste, onbegaanbare sy tande totdat hulle onbegaanbare, en probeer om te sluit uit die helse pyn. Dan het hy laat sak haar hand, sy oë gesluit vir'n oomblik, en uiteindelik trek die mes uit om sy heup. Ek het nie tyd om te stop die bloed vloei. Maar gelukkig, die stilet versuim het om die bloedvate van die bobeen spiere.
  
  
  In elk geval, hy was nog steeds bloeding soos'n vark geslag.
  
  
  Die materiaal van my broek klou aan my been, waar'n groot donker vlek was versprei, nat van die bloed wat ek wil reeds verloor het. Gurnek se wilde lag eggo deur die lug. Die Indiese begin om my nader, en haar probeer om te kruip na die een rondom die geboue rondom die erf. Ek het daarin geslaag om te draai Em se enkel, en hy kon nie loop sonder'n slap. Maar hy kon nog steeds beweeg. Hy het na vore getree as die derde Cobra agent ook begin beweeg agter my.
  
  
  Ek kyk rond en sien die geweer wat die mens gevind het. Hare was gelaat met die dolk, as die Nunchucks was van die reeks. "Reeva," hulle het gesê:. "Waar het jy gaan?"
  
  
  Miskien was dit telepatie. Maar wat dit ook al was, sy het "gehoor" my.
  
  
  Die gedreun van die motorfiets mistel uitgedelg word uit die krag van die seën, verdoffing my pyn en fisiese marteling. Hy het deur die duisternis, die opsporing van Gurnek se figuur in die lig van die groot vuurtoring, afgeëts teen die skadu van die sonsondergang wat voorlê. Die Indiese draai sy kop en lig sy hande asof die motor te stop. Ego van die ander persoon, die gespierde jong Sikh, aan die ander kant, lyk soos hy nie wil hê om te verander sy program. Hy het kom jy by my. Hy bereik vir sy swaard, probeer om te ignoreer die kloppende pyn wat links Nachah heeltemal verdoof.
  
  
  Gurnek probeer om weg te steek in een van die verlate marmer sale van die paleis. Nou dat hy nie meer'n onmiddellike bedreiging en gevaar, danksy Reeve, ek was in staat om te fokus my aandag op sy medepligtige. Die geweer blaf en blaas die vuur, maar die skielike duisternis wat was om te reën uit die hemel as die laaste van die skemer ligte gaan uit hom verhinder neem versigtig doel, en die lummel gevlieg'n paar meter van my af weg.
  
  
  Hy hou sy asem op en staan op die dieselfde pad as enige stam, strek sy beseerde been terug. Hy kon sien die wit tulband van die aanvaller en selfs die loop van die geweer. Hy het telling verloor van die koeëls wat hy wil gebruik, so hy kon nie sê of die geweer was leeg, of as dit nog steeds het'n paar rondtes links.
  
  
  Toe hy hoor die klik van die sneller, hy het homself gestaal vir die skoot. In plaas daarvan, die Indiese gesweer saggies. Hy gooi die wapen weg, en dit geland het met'n slag op die marmer vloer. Ten slotte, dit blyk dat nie alles is geplot teen my.
  
  
  Miskien Reeva het gerugsteun Gurnek in'n " hoek." Indien nie presies in die "hoek", dan die Indiese was uit die pad. Ek kan ontlont dit met my ego later, nadat ek het uitgeslaan my maat se ego. Hy het geweet dat Gurnek ongewapen was, so Reeva sou in staat wees om die situasie te hanteer op haar eie.
  
  
  Nou al wat ek moes doen, was om te gaan met'n vreemde Indiese, Shiva se persoonlike agent. Hy gespanne en hou sy asem op. Die mens was net'n massiewe vorm verskyn rondom die duisternis. Wolke verduister die maan, verberg die blink gesig, en die binnehof van Fatehpur Sikri was in die skaduwee. Hy loer sy oë en probeer om te eweknie in die duisternis. My teenstander het nie wil hê om enige kanse te waag, want ek kon nie hoor sy bewegings. Ek was nie seker of hy my gesien het toe hy trek die mes uit om sy heup, of as hy geweet het ek was gewapen.
  
  
  Stahl se stilet is'n kosbare wapen nou dat die Nunchucks dit verloor het. En ek kon nie reken op my diep kennis van karate met'n been wat uit gekom het van die vergadering van'n wond wat gebloei het byna al die tyd, en wat ek het nie tyd om te genees. Sy bloed was om my swakker en swakker, en as sy been het nie is verbind, ek wil gou in die moeilikheid.
  
  
  Haar geskree. "Kom, jou bliksem! Wat is jy wag vir? - Daar is lastertaal, epithets en beledigings wat in Indië onmiddellik invloed op'n persoon se trots. Miskien is die "bliksem" was nie een rondom hulle, maar reeds my kennis van die gewoontes en gebruike van die subkontinent veel te wense oorgelaat word. "Is jy bang?" Dit is waar? Ek het begin skree, en probeer om te vind'n massiewe vorm in die skaduwee van my ego.
  
  
  Die koplamp van die motorfiets Reeva het gespring op was nie wys in my rigting. Dit was steeds donkerder en donkerder word deur die tweede, en hy het op soek na haar, met die hoop om iemand te vind in vlees en bloed. Dan'n groot gewig val op my. Ek was gegooi op my rug, my beseer nachalah ingesteek onder my.
  
  
  Die pyn was oorweldigend, en vreemde fosforescerend lig gedans voor my oë. Haar kop geskud en probeer om weg te ry die kolle van die wêreld. Met sy been gedraai in die helfte, was hy letterlik teen die grond vasgepen deur die grootste deel van'n vet jong Sikh. Maar ek het letterlik gevoel myself lig van die grond af as sy vuis klap in my kakebeen. Hy draai sy kop na die kant, asemhaling hard. "Jy vuil bliksem! Ek sis, uiteindelik onthou die regte woord.
  
  
  Die Emoe het nie lyk soos die keuse van die bynaam, so dit geslaan uit'n tweede keer. Sy voel die man se warm, stink asem op haar gesig. Hy was'n dier, 'n bul in menslike vorm. En hy antwoord sonder'n woord... net met jou vuiste. Emu dan daarin geslaag om sy hande te kry op my bene en skop my beseerde been.
  
  
  My kop is nog steeds bloeding, en dit seermaak, meer as ooit. Die stilet lem geskraap teen die marmer teëls. Maar ek het nog steeds nie weet as die Sikh Indiër het opgemerk dat ek was gewapen. "Ek sal gee jou terug te Shiva, Carter!" Hy hyg, pinning my om die vloer. "Maar nie alles in een stuk!
  
  
  "Hoe vreeslik! Ek mompel in'n spottende toon, my lippe krul in'n angs grynslag as hy geplant het sy knieë op my dye. My hande en vingers begin om te gaan lam, bloed drup rondom die wond, en die Indiese het my hande. 'n paar sekondes en ek sal nie in staat wees om te hou die swaard nie. En as dit gebeur, dit is al oor vir my.
  
  
  Hy het begin om te beweeg sy hand uit, probeer om te bring die skerp, nog steeds bloedige lem nader aan die Indiese se berekeninge. Fluister hy dit. "Wat is jou naam?" Na alles, ons het nie... bekendgestel onsself nie!
  
  
  "Bas," het hy gesê, glimlag. - Seëvierende Blaf.
  
  
  "Blaf, verloorder," ego reggestel haar, en skielik het sy mes in die hand om te kyk my teenstander se berekeninge. Dit het al die krag wat ek het links, regs tot die uiterste beproef.
  
  
  Maar dit het gewerk. Dank God dit het gewerk.
  
  
  Die skerp lem skeur die jong Sikh se katoen hemp soos botter. Hy het nie ophou om haar. Die dolk gesink dieper as wat hy lig sy knieë, besig om weg te trek. Dit is te laat vir'n verandering van taktiek. Nou kon hy nie stop my nie. Die stilet gedompel tussen haar ego se twee ribbes, sny deur die vlees en spiere soos'n slagter rip deur middel van'n kalf.
  
  
  Die jong Indiese gerol op sy kant en val swaar op sy rug as die mes hom vrygelaat. Met die krag van wanhoop, ek het gekruip oor hom om die werk te voltooi, nie stop by ons, net vir'n tweede om te voel dat die helse pyn in my bloeding been. Die stilet is begrawe tot die hef in Laia se kant. Die man snak na asem, probeer om asem te haal. Hy draai die handvatsel van die mes sonder trek dit uit.
  
  
  'n stroom van dik, warm bloed gevloei af ego se kant as die dolk was gedryf in haar, die lem vas te ego se bors. "Die vark! Die Indiese snak. "Maar ook... jy gaan om te sterf... Jy gaan om te sterf, Carr...
  
  
  Dit was ego se laaste woorde.
  
  
  Haar hotel, so hulle sal nie draai uit tot wees profesieë.
  
  
  
  
  13
  
  
  My hande was glad en taai met Laia se bloed. Sy het voortgegaan om te wimper uit erg soos haar emu gesny oop die bors, nie stop totdat dit was absoluut seker dat dit is dood. 'n borrelende klank het gekom van die ego in sy keel; hy het nie meer gepraat nie, maar stoot sy bors op en af krampagtig. Uiteindelik het die gepruttel gestop, haar emu sit sy hand op die vou dollar. Die bundel van die spiere veroorsaak dat'n konvulsiewe hartklop, gevolg deur'n onwillekeurige senuweeagtig bewing, 'n bewing wat geskud het die ego van kop tot tone.
  
  
  Hy roer een keer meer, dan vries.
  
  
  Haar gly terug, my gewond begin uitgestrek in die voorkant van my. Met vinnige bewegings, hy het sy hemp, sny dit oop te maak met'n mes, en begin aantrek van die wond met tydelike verbande. Dit het twee stroke van kordon te delg uit die bloed wat besig was om al die tyd vloei af in die diep wond.
  
  
  Na'n ruk, het hy probeer om terug te kry op sy voete, sy oë soek vir Reeva. Die meisie het'n groot werk gedoen, en nou het ek om te help om haar af te neem Gurnek. Later... wel, ek sal skakel Gurneka eerste, en dan sal ek die volgende skuif.
  
  
  Hy het geluister, en byna onmiddellik gehoor'n dowwe gedruis... die gedruis van'n motorfiets enjin lui in die verte. Die binnehof was gebaai in die lig soos die wolke wat weggesteek die maan verdwyn. Dit het my opgeval dat die kragte van die natuur was aan my kant, asof hulle het belowe om my te beskerm. Dit was donker op die eerste, en die gebrek van vrede beskerm my, my toelaat om te verslaan en die dood van Laia.
  
  
  Maar nou dat die jong Sikh was dood, geskrik deur my krag of geslepe, die maan was op pad terug, die oorstromings van die binnehof van die verlate stad met sy ligte gloei. Haar, kyk na die figuur van Laia, wat lê op sy rug, sy wit hemp gesmeer met droë bloed. Ego se lippe krul in'n glimlag wat het getoon Ego behoorlike wit tande, en sy tandvleis was lood rooi van paan gom. Die lyk lê roerloos op die marmer blaaie, hurk in'n posisie van verskriklike angs.
  
  
  Hy voel geen berou en het nie beswaar teen die jong Indiese se dood, in die deel, want dit was'n kurktrekker van oorlewing. Dit is óf Blaf of haar. Hy kyk weg van die bevrore, bebloede liggaam en probeer om te kry om sy voete weer. Ek het verskeie pogings voordat hy kan bly op sy voete.
  
  
  Sy is saamgesleep deur haar beseerde been, wat was nog dreun en nog steeds lam van die verlies van bloed. Ek begin oor die werf, pousering vir'n oomblik om af te haal my Nunchucks waar hulle geval het, en by die dieselfde tyd haal Laia se pistool.
  
  
  Sover ek weet, Gurnek was ongewapen. Ek het'n primitiewe Oostelike wapen en'n kosbare duits stilet met'n vlymskerp lem wat my lewe gered. En op die top van dat, Reeva het'n motorfiets. Geen twyfel dat die meisie en Gurnek het geweet dat die topografie van Fatehpur Sikri baie beter as wat ek gedoen het, wat beide'n voordeel en'n nadeel. Want as daar is'n pad uit, om hierdie doolhof van leë en verlate geboue, Gurnek waarskynlik moet nie geken het nie, tensy Reeva in staat was om te sluit ego se ontsnap en hou ego vasgevang totdat ek het om te nah.
  
  
  Hy het gestop vir'n oomblik om te luister, en weer het hy gehoor die dowwe gedreun van'n motor enjin. Dit kom van agter'n spesiale gehoor die saal, die divan-ek-khas. Onthou ek sien'n illustrasie van die paleis in die gids ek sou gekoop het, 'n swart-en-wit foto van'n indrukwekkende gebou met'n groot sentrale kolom, waarvan vier identies gange vertakte af te bereik en die kante van die boonste balkon in die vorm van vierkante.
  
  
  Daar was geen behoefte om te kom na die meisie se redding vinnig. Ek het om te beweeg van een stap op'n tyd, sleep my been agter my soos'n lywige stuk bagasie. Die pyn was verminder nou dat haar wond verbind en die bloeding gestop. Maar ek was in pyn. Om sake te vererger, dit het my meer kwesbaar as ooit, erg stadiger my bewegings, my vermoë om te beweeg teen normale spoed.
  
  
  Die gebruik van karate skop is nou uit van die vraag, en elke beweging van die hand en vuis problematies geword het en moeilik, want dit sou vereis dat'n groot hoeveelheid van die poging om in stand te hou'n voldoende sentrum van die swaartekrag en balans. . . . Nou, meer as ooit, ek het om te vertrou byna uitsluitlik op die nunchucks en die stilet.
  
  
  Hoe nader hy aan die Lobby, die harder die motor se enjin neurie in sy ore. Wat het eenkeer'n verre en onduidelike hum het'n dowwe gerammel, 'n gedempte brul. Dit klou aan die een rondom die buitenste pilare, wat bedek is met die mistel van treffende vorm en soos die tand van'n reuse-olifant. Hy het gestop om te rus en versamel sy gedagtes. 'n kragtige straal van die lig deurboor die plek in die voorkant van my. Toe het die geluid van lopende voetspore.
  
  
  "Brul! "Ek het geskree. "Waar is hy?"
  
  
  Sy het my nie antwoord nie, maar'n oomblik later Gurnek gekom het rondom die gebou en hardloop oor die binnehof. Haar ego begin om haar te spook, selfs al het hy geweet ek kon nie kry om dit te. Hy was op'n byna normale tempo, so ek het geweet sy enkel was nie seer nie. Dit was toe dat Reva het die toneel. Sy dreun mimmo by my en beduie vir my om te bly sit. Ego se gesig was gespanne, sy oorskulp verrimpelde; dit was'n gesig van absolute vasberadenheid, 'n masker van die koue en die berekening van die bepaling.
  
  
  Ek kon nie ontken dat ek was damn trots op haar. Sy het haar werk perfek, die behoud van Gurnek by die baai soos'n vasgekeerde dier totdat ek daarin geslaag om ontslae te raak van Lai. En nou dat Lai was dood, was daar net een Cobra agent links op te los. Dit was die nunchaku se knuppels wat lig haar oor sy kop, gryp'n mens dig, en gooi die ander.
  
  
  'n omsendbrief beweging van die hand stel die stok in beweging... Wat ek gehoop het, sou beslissend vernietig Gurnek se planne... en ego die lewe self. Reeva was wys op die Indiese van beide kante van die erf. 'n straal van die lig van die vuurtoring verlig die spookagtige arcades en colonnades van die koninklike paleis, die opstel van dit soos'n ekspressionistiese skildery.
  
  
  Maar daar was niks skilderagtige oor die manier Gurnek begin om te beweeg, herhaal sy ruie beweeg. Hy wil my gesien het, en nou was daar geen manier wat hy kon vermy'n botsing as Reeva gejaag na hom op haar motorfiets soos'n gemotoriseerde herder probeer om te vang'n vermiste Scott. Nou is die Indiese was'n dier vir die vrees, vrees en wanhoop.
  
  
  Hy het probeer om te kry rondom my, maar weer Rhea het haar vaardigheid, af te sny ego se pad. Sy byna hom getref het. Die meisie doen haar bes om te verhoed dat'n direkte botsing, en hy kon haar nie blameer nie. Sy het ook nie wil hê om te wees gegooi van die fiets af.
  
  
  Maar selfs sonder om te raak van dit, hey daarin geslaag om te hou die ego uit die pad, verhoed dat dit ontsnap. Die Nunchaku swirled rondom my kop, en wanneer Reva vorentoe beweeg weer, dwing Gurnek om te kom in die rigting van my, sy was vrygestel deur die instrument van die dood, en kyk as dit gesny deur die lug.
  
  
  Die"killer" stokke is baie nuttig weer. Hy was nog steeds kyk na die toneel, neem'n stap vorentoe, wanneer Gurnek geskree en koes sywaarts as die klubs tref die emu in die bors. Die slag was soos'n vuis slaan die sentrum, en dit het sy asem weg. Hy steier, dronk soos die hel, nie in staat is om sy balans te hou.
  
  
  Hy mank vorentoe, beweeg so vinnig as wat hy kon, hou die stilet by arm se lengte. Daar was geen tyd om te mors nie, want na Gurnek se uitwissing, het ek nog steeds het om te gesig Shiva, die man wie se helse val sy het ontsnap, maar wat nie my gewys dat sy gesig in ruil.
  
  
  Gurnek was op sy voete weer voor haar by hom. Hy gryp'n nunchaku ,maar blykbaar het nog nooit gesien of gebruik word om die wapen voor. Hy het nie geweet hoe om dit te hanteer, so hy het net gooi dit na my. Die klubs laat val, en hy buk af te haal nu, net soos Gurnek lunged by my.
  
  
  Ek het myself gevind waar ek uitgestrek op my rug weer, veg vir my lewe, met die Indiese tussen my vuiste. Hy was nie meer in staat om te redeneer: 'n gelatienagtige en bloedige stof was drup af in die ego van die geskeurde oog, dit was nie net die gesig van'n besetene, maar die gesig van die monsters.
  
  
  Hy het my geslaan in die skelm van die elmboog, en my vingers onwillekeurig losgemaak hul greep. Die mes gly om my arm. Ek het blindelings, maar die Indiese my opgeval het weer in die keel met die palm van sy hand. Hy het nie geweet veel oor karate, maar hy moet iets geleer uit ons vorige vergaderings. En nou is hy met behulp van sy talent en intelligensie te voltooi my af.
  
  
  Reeva se fiets gestop met'n hoë-opgeslaan kreun, verlig ons liggame verweef met'n straal van die lig. Ek het gehoor haar kry uit van die motor, maar ek het geweet sy kon my nie help nie. En aangesien Gurnek was skop my beseerde been, die vinnige en maklike oorwinning wat sy wil is met die hoop vir die was nie in sig nie. Die man was in'n paniek, en dit het hom'n wraak van krag en vasberadenheid. Hy veg vir sy lewe.
  
  
  Hare ook.
  
  
  Hy staan op sy palms en probeer om te gooi dit af. Ek rol oor op my kant, maar hy val op die top van my weer. Intussen, egter, ek het daarin geslaag om te gryp die klubs, een in elke hand, met'n stukkie van die sweep rondom die buffalo steek in die middel. Nou was daar geen ander manier om te gebruik om'n wapen, 'n metode wat sy het nie ervaar nie. As ek net kon bind'n leer koord om Gurnek se nek, twee klubs sou my help om my ego, my liggaam.
  
  
  Hy sit sy knie in my kant en geslaan het my in die nier, maak dit kreun, wat seer. Die marmer teëls lyk om te dans voor sy oë, en die verre pilare verdubbel en verdriedubbel. Hy het probeer om te fokus sy visie, maar alles lyk vaag, nader, en dan verdwyn.
  
  
  Gurnek, wat nou in'n frenzy, gespoeg uit die woorde in'n Indiese dialek ek kon nie verstaan nie. Maar as ek kon nie hoor wat hy gemompel het, was dit nie moeilik vir my om af te haal die betekenis van sy verward frases; dit is, om dit sagkens te stel, nie optimisties is, is nie vriendelik.
  
  
  Hy voel'n pynlike krampe in sy been, wat was gebuig onder die gewig van sy ego. Hy draai sy kop net soos die Indiese bereik vir die stilet, beweeg sy alenka om die reg in te samel om die dolk. Op hierdie oomblik, dit begin om te styg tot die vlak van elke stam.
  
  
  Maar hy was nie van plan om op te gee so maklik nie.
  
  
  Hy aangekla vorentoe met blinde dolk tref, met die mes te steek. Ek het so ver weg van haar as wat ek kon, probeer om te hou my afstand. Skielik Reeva verskyn agter die maddened Indiese en begin om te klop ego op die rug en skouers met haar vuiste. Of dit maak hom seer of nie, dit maak nie saak nie. Haar ingryping afgelei van die jong Sikh so baie dat ek daarin geslaag om te verhoed dat die bloedige stilet lem en draai die leer tou om sy nek.
  
  
  Dit is hoe dit alles begin: die eerste aanval in my hotel kamer, dan Ashok Anand, en dan die spruite in die badkamer van die bar. En nou het die gordyn was van plan om te val op'n ander lid van die berugte groep van die boewe in die diens van Shiva.
  
  
  Haar pa gryp twee klubs styf as hy strenger die buffalo-vel koord om Gurnek se nek. Die Indiese geuiter'n uitroep van verbasing en afgryse op dieselfde tyd, laat val die stilet, probeer om te stoot die koord uit sy keel. Hy sou nie oorleef het as hy nie gehou het wat benoud.
  
  
  Hy draai die eetstokkies rondom homself en het hulle opgetel. Ek het nie sien Gurnek se gesig, en ek het nie wil om te sien sy ego. Hy het probeer om te sluk lug, sy asemhaling was asma en hyg, maar die lug sal nie bereik sy longe. Ondersteun deur desperaatheid, het hy geveg vir sy lewe met al sy oorblywende krag. En dit was nie genoeg nie.
  
  
  Hy was in beheer nou, ten spyte van sy lam been en moegheid. Haar skoenveter strenger, te danke aan die stokke wat toegelaat word om haar om aansoek te doen om die nodige druk. Nog'n roggel ontsnap die Indiese se lippe, en dan die man gegee het, nie meer bied ons die geringste weerstand. Ego se liggaam ruk vorentoe, en hy val gesig af. Selfs dan, die "nunchaku" sou nie laat gaan van haar totdat dit was absoluut seker dat Gurnek het teruggekeer na die vou van sy gode, die Naga slange, in wie hy so vurig geglo.
  
  
  Toe hy uiteindelik besef dat hy leweloos, wat sy liggaam lê roerloos op die koue marmer vloer, en dat slegs een van die spiere in sy heup vibreer krampagtig, hy het haar oor en bevry haar nek van die noodlottige leer string. Ego se gesig was woedend, en het sy tong gebyt, byna in twee gesny word deur sy tande, wat hy byt in afgryse.
  
  
  "Kon gewees het erger, man," mompel ek. "Dink oor wat gebeur het met die arme Nirad...
  
  
  Maar hy het nie hoor my kommentaar. Met'n groot poging, het hy stadig het, hou sy oë op Gurnek se syfer. Maar hy sal nie weer opstaan rondom die dood. Die Indiese het hard geveg om te gee die emu sy as gevolg van. Maar in die einde, alles geëindig in niks.
  
  
  Hy was dood.
  
  
  "Help my om af te neem sy klere," Nagel sê vir haar, die voorkoms van die meisie se blik, wat was om te gee my'n bekommerde, stil kyk.
  
  
  Sy het nie vra enige vrae, en hy sien dat ek less en die regterkant van my broek is geweek in bloed. Sy buk af en draai weg, oopknoop Gurnek se hemp. Die Indiese baadjie was gevlek met bloed, maar dit was beter as niks.
  
  
  Reeva het nooit gekyk na'n dooie man, nie uit respek of beskeidenheid, maar die man was'n onaangename oë, en ek kon nie blameer die meisie om te probeer om nie om te kyk na wat geswel, bloedige gesig met sy blou tong uit te steek. Die been om die lekkende oog blink vreemd in die glans van die motorfiets se koplamp.
  
  
  Dan onthou ek iets wat Reeva genoem het vir my daardie dag, terug by Shiva se herehuis. Sy gaan nie in besonderhede nie, maar dit het nie lank neem om uit te vind wat sy bedoel deur die mistel. Haar oom het haar vir die mees veragtelike dinge, as gevolg van'n sadistiese smaak in haar dwing om te voldoen aan die passies van die mense se ego's.
  
  
  En nou, ek voel geen berou vir Gurnek, vir die ander twee mans wat lê dood in die binnehof, die slagoffers nie so baie van my toorn as van my vasberadenheid om te bly lewe en voltooi die sending.
  
  
  Hy verwyder die bloedige verbande hy wil toegedraai rondom haar been, dan verwyder haar broek so goed, die verlaat van Reeva hurk langs Gurnek se liggaam. Hy gekruis die binnehof en op pad na die klip swembad hy vroeër opgemerk. Dit was vol van reënwater. Hy gaan sit op een van elke stam en die wond gewas, die toepassing van nat kolle van die geskeurde hemp om te verhoed dat die infeksie van die wond en gangreen van die been. Ek was nie eens seker dat die water is nie besoedel nie, maar op daardie oomblik het ek het geen ander keuse nie, so ek het besluit om die risiko te neem.
  
  
  Wanneer hy terug na Reeva, die meisie het uit die dooie man se broek en kurta. Hulle is'n bietjie wyd by die middellyf, maar hy het dit met die laat Gurnek se gordel. Reeva het my gehelp om te sit op my hemp, dan tree terug, vryf haar hande saam asof hey, dit was koud.
  
  
  Het sy gefluister. "Wat doen ons nou, Nick?"
  
  
  "Kom ons neem jou motor en gaan terug na die villa," sê ek. Ego se gesig was gespanne, gesink, soos as beroof van al die emosie. Sy het deur middel van'n baie, en tog het sy nog enger, meer vasbeslote as ooit. Hy het gedink van haar pa, wonder of hy het soveel innerlike krag as sy dogter se ego. In hierdie geval, sal hy kan oorleef en uit te hou totdat ons die ego.
  
  
  - Wat sal gebeur volgende? Reeva gevra. - Hoe... hoe is jy gaan om dit te doen?" het sy bygevoeg, wys na my beseerde been.
  
  
  Die meeste van die pyn bedaar het, en hy kon loop met minder moeite as voorheen. Die nunchucks sit haar af, ingesteek ih in die rug sak van haar broek, en gly die stilet in die leer skede wat het haar deur die voorarm.
  
  
  "Hoe?" - herhaal dit. "Moenie bekommerd wees nie. Ek sal haar vind'n manier.
  
  
  "Jy het altyd iets vind," het sy probeer om te lag.
  
  
  Sy het my vertel dat Ego oom was gelaat met vyf mans, nie die tel van Ranjit en die jong Sikh hy in die been geskiet by die Agra poskantoor. So was daar net twee mans het in die lei, afgesien van Shiva en Haksha. Dit sal nie maklik wees nie... maar, hierdie plek van Rusland was nie maklik nie van die begin af.
  
  
  
  Ons ry in stilte. Reeva het albei hande op die stuurwiel van die klein motor. Wanneer Fatehpur Sikri was agter ons, gehul in duisternis en stof, draai sy haar kop en wys na die paneelbord laai.
  
  
  "Sy het'n oomblik," het sy verduidelik. "Ek is jammer ek het nie gee dit aan jou vroeër, maar ek het nie geweet jy sou dit nodig het."
  
  
  Hy het die trekker en bereik binne, gevoel totdat hy aangeraak die kolf van die geweer. Sy was ondersoek deur'n pistool in die paneelbord lig: dit was'n klein .22-kaliber Beretta, eerder ongewoon vir'n jong dame.
  
  
  Maar Reeva was ook'n uitstaande meisie van alle punte van die oog.
  
  
  Die Beretta het, was'n doeltreffende wapen op kort afstand. Hy moet onthou dat, het hy afgesluit, die beheer van die geweer, bly dat Reeva het nie vergeet om dit te laai.
  
  
  "Wanneer ons is binne sig van die villa, stadig af en op te tree asof niks gebeur het nie," het ek haar beveel, strek uit in die stoel, so ek kon nie gesien word nie. Veral met hierdie slegte been, dit gaan'n moeilike toets, maar as alles gaan soos hy gehoop het, ek sal terug wees in die vorm van gou.
  
  
  "Sou dit nie beter wees om te kry om iemand te help, Nick?" Dit lyk so riskant vir my, twee van ons teen almal van ons... ek bedoel, "het hy bygevoeg, kyk senuweeagtig in my oë," ons gaan om te neem'n verskriklike gevaar.
  
  
  "Dit is die enigste pad vorentoe," het ek gesê, en het gesê Hey alles wat ek geweet het oor Puran Dass, en die redes waarom hy nie geskryf aan die Indiese Geheime Diens vir hulp in die uitvoering van operasies. Teen die tyd dat Ey klaar vertel haar die storie oor die lekkasies in Dass se kantoor en sy ego verband te Shiva, ons was reeds in sig van die huis.
  
  
  Hy gaan sit op die stoel as Reeva vertraag. "Jy is my oë van nou af," het ek gefluister. "Wat sien jy?"
  
  
  "Nog niks.
  
  
  Haar oë flits te Nah van onder. Sy sit styf agter die wiel, haar terug druk teen die sitplek, haar oë staar reguit voor. Hy draai af die snelweg teen'n matige spoed, klippe en rotse weerkaats onder die motor.
  
  
  Skielik, Reeva gerem tot'n stop. "Daar is twee van hulle! "Wat is dit?" het hy uitgeroep. "Twee wagte!
  
  
  Klanke van geweerskote gevolg. Laaste stop. Van daardie oomblik af, ek het nie die luukse van die maak van'n enkele fout.
  
  
  
  
  14
  
  
  Haar geskree. "Get down laer!" -
  
  
  Hy steek sy hand uit en trek haar in die sitplek. Reeva was'n baie maklike teiken. Koeëls pols en ricochet verwoed. Reën uitgestort in die voorruit soos lood, wat veroorsaak dat groot skerwe van glas om te val op ons.
  
  
  "Lê stil en wag totdat ek gee jou die sein om voort te gaan," Reva het haar gewaarsku. Hy laat sak die handvatsel en die deur oopgemaak, kruip langs die stowwerige pad. Die deur geblokkeer my, koeëls whizzing oorhoofse. Die geluid van lopende voetstappe eggo deur die hele hotel. Hy het die beretta en opgewek Rivnenskaya se kop net genoeg om te neem doel.
  
  
  Die tulband-geklede gangster het soos'n gewonde soldaat.
  
  
  Iemand wag vir my daar, en dit was nie die Nag, van wat ek was damn seker. Haar tref die man openlik in die bors. In teenstelling met sy kamerade, sy dood was vinnig en relatief pynloos. Maar die ander wag was nêrens te sien nie. Ek vernou my oë en kyk na die pad van kant tot kant, net in geval hy het probeer om my te vang onkant en loop in my van agter.
  
  
  "Bly daar! Reve fluister vir haar, vertel haar nie om uit te kry, rondom die motor. Sy het begin om te skuif uit die stoel, dan gestop skielik, en het presies gedoen soos hy beveel.
  
  
  Nog'n skoot klap, gee my'n goeie idee van die onsigbare shooter se wegkruip plek. Die klank kom van die reg, as die hoë en digte heining muur wat rondom die villa. Die taxus en juniper bome heeltemal weggesteek van my teenstander. As hy wil kom in agter my, van waar sy wil is onder dekking van die hele dag, ek sou nie'n enkele kans om te ontsnap. So ek nodig het om te beweeg, en vinnig.
  
  
  Ek kyk vinnig af in die stegie en gevind wat ek nodig het; haar vingers was aangegryp deur'n vuis-grootte rots wil ek opgemerk het by die rand van die stowwerige pad. Met'n vinnige beweging, ek gooi haar ego oor die motor deur oop en'n slag gehoor as dit die grond getref het sowat tien meter in die voorkant van my.
  
  
  Nog'n lummel jaag deur die lug. Ek kon nie sien nie die skut nie, maar hy kon my nie sien nie, óf. Ek het geluister, en gou het my geduld is beloon deur die geluid van lopende voetspore, nie teenoor my nie, maar in die teenoorgestelde rigting. Shiva se lyfwag, die laaste gorilla staan tussen die besetene en my, hardloop mimmo, wegkruip agter'n dik heining.
  
  
  Sy was gegooi deur'n ander rock, hierdie keer groter as die eerste. Die geweer blaf weer, en Gaap se oë skiet'n klein krummel naby die sentrum van die smal pad. 'n kreet ontsnap my lippe, 'n hoë-opgeslaan kla van gewroeg pyn. Nie sleg vir iemand wat nog nooit in die teater, het ek geredeneer. Dit was nie'n lang-uitgerekte gil wat gehoor kan word uit'n lang afstand weg, maar dit was'n werklik koue skree, en dit het'n uitwerking.
  
  
  Die heinings geskei om te erken'n figuur met'n tulband toegedraai om sy kop. Te laat, het hy besef dat daar was geen dooie man op die roete. Te laat, het hy besef dat die skree was'n slimmigheid om te trek ego rondom die skuiling. Hy trek weg, nie eers te kyk in my rigting. Maar nou is hy het geen tyd links... vir ewig, het hy gehoop het.
  
  
  Die .22-kaliber pistool gery het die koeël in die emoe se skouer, draai dit soos'n marionet so hard dat die emu het om te klou aan die heining om te hou sy balans en neem dekking. Ek trek die sneller weer, en kyk na hom voer'n creepy dans, wanneer'n tweede lummel vuis'n gat in die middel van sy ego voorkop.
  
  
  Geen geluid ontsnap die man se lippe.
  
  
  Een keer in die glans van die hoofligte, hy lig sy hande en afgedank ander nutteloos geskiet op die geweer. Dan skuif hy stadig, asof om te sit in die middel van die pad, bene uitgestrek in die voorkant van hom, liggaam vorentoe gekantel, kop hang op sy bors.
  
  
  Reeva opkyk, staan op, en loer rondom die einde van die paneelbord. "Maar, Oom -" het sy begin.
  
  
  "Hy sal binnekort hier wees, ek kan jou verseker," het ek gefluister. Hy het bereken dat die Beretta nog steeds het'n paar rondtes het, meer as die Sikh se swaar .45-kaliber pistool. So ek wil nie hê om wapens op te neem. Hy stadig het aan sy voete en stap uit van agter die koeël-deurspek motor deur. Twee mans lê dood op die pad, die slagoffers van hul eie onnoselheid, van hul naïewe geloof in die goddelikheid van die sterflike Shiva.
  
  
  Maar die boks is real. Ego se planne om te oorwin al van Indië is ook'n ware en bepaal. Hy het gepraat van "humanitêre" behoeftes, van die begeerte om te voed en te klee sy mense, maar Shiva was'n tiran wat probeer om die mees genadelose diktatuur, en die ego van die middel tot die bereik van krag was so onmenslik soos die ego van die metodes sou gewees het as hy gehad het verkry krag.
  
  
  'n lang lyn van die lanings skielik verlig as ligte het op en om die huis, 'n groot kwik lampe dwing my om terug te stap, beskerm my oë van die verblindende lig. Honderde van insekte, motte, en reuse muskiete was om te beweeg in die straal van die lig in my pad. Hulle neurie en swirled, vermenging met die stof en die reuk van die dood.
  
  
  Groot vlieë omkring soos miniatuur aasvoëls, val op die twee bebloede lyke en die verhoging van'n aanhoudend oorverdowende gedruis in die lug. 'n klank wat my ineenkrimp as haar ore spits in'n woede vir ander geluide. Ek kon nie hoor niks, maar die vlieë, ons klank van die helder verligte villa.
  
  
  "Ravi! Arun! skielik was daar'n metaal stem, 'n stem wat nie klink soos ons, of iemand, maar homself.
  
  
  Ek kyk na haar, en sy het vir my'n klein knik van goedkeuring. "Shiva," het sy gefluister. "Dit is hom, my oom. Wees versigtig, Nick, asseblief!
  
  
  "Jy verdoem boude! Waar is jy? Wat het gebeur? Arun? Ravi? Shiva genoem na die twee mans weer, en sy stem was om te dryf in die rigting van my soos die eggo van'n ou plaat.
  
  
  Dit is tyd vir'n direkte konfrontasie, 'n aangesig-tot-aangesig-konfrontasie. Ek staal myself, beduie vir Reeva om te bly agter my, en stap stadig af in die pad. Shiva skree weer, maar die ego van die lyfwagte was nie in staat om te reageer. Die vlieë, veral die gulsige vlieë wat toegeslaan op die lewelose liggame van die twee Indiërs, het die gesprek aan die gang.
  
  
  "Ek sal jou doodmaak vir jou onnoselheid!" Shiva geskree in'n hoë-opgeslaan stem wat verraai woede en vrees.
  
  
  Maar hy het dit nie waag om uit te konfronteer my. Daar was stilte weer. Ek hurk af so hard as wat ek kan, probeer om te hou my been van die lam. Na'n paar knie buig in'n vinnige tempo, die bloed het begin om te sirkuleer gereeld. Met die een hand, het hy opsy gestoot haar dik bos.
  
  
  Van hier, hy kon sien die innerlike tuin, welige en goed-gehou. Wat my opgeval het was weereens dat hierdie tuin is'n vloek nuona, so geil en vrugbare vir sy droë terrein, te ryk is in plante en blomme om te verbou word op so'n droë en stowwerige vlakte. Maar ja, Shiva het die geld, rand-en dollar, te lok Haji in sy net. Die ego het onbeperkte hulpbronne tot sy beskikking, die beteken dat dit toegelaat om krag te kry, en talle verbindings in die betrokke kringe. Ek het gewonder hoe baie hy was die gee van Dass te hou, die hoof van die Indiese sekuriteit diens op sy betaalstaat. Of miskien Dass was nog'n fanatikus wat blindelings geglo het in Shiva se drome van die heerlikheid, in die goue era van Indië, in die magtige Mori en Gupta beskawing.
  
  
  Wat ook al die mens se motiewe, die gevaar van die wêreld gebly het. Maar nie as gevaarlike en verraderlike soos Shiva homself. Ek benoud in die dik takke van die heining, met die hoop dat geen geritsel of gekraak sou verraai my teenwoordigheid.
  
  
  "Carter?" Roep'n stem uit met meer as'n tikkie sarkasme in dit. Dit was'n veranderde stem wat het op dramatiese proporsies. "Dit is jy, en die ander een?" Het jy gekom om my te besoek?
  
  
  Hy was koud, beheer weer. Hy was nie in die bui vir'n gesprek of ego woordspeling. Ek sou verkies het om die einde van die bespreking op'n skerper daarop. Maar ek kon dit nie sien nie. Hy het gestop en eenkant gestoot die takke, hou sy oë op die pad wat hy het haastig geklim... dit het gelyk soos sondae gelede, nie ure.
  
  
  Wat... Wat, neem'n maat!...
  
  
  Hy knip sy oë en kyk weer om homself te oortuig dat dit was net'n truuk, 'n optiese illusie. Maar nee, my oë was nie mislei my. Dit was Shiva, maar hy het nie lyk soos die persoon wat ek gedink het om hom te wees, daar was niks in nen rondom wat ek gedink het. Hy was heeltemal anders as ons, die enigste persoon wat ek ooit in my lewe gesien.
  
  
  In plaas van die regte kant, van die begin van die palm... of waar die vingers is gewoonlik geleë is, die man het'n vlekvrye staal prostese... naby aan die skouer. Hy het nie'n regterhand, maar Reeva se duiwelse en geslepe oom het nie dra ons, gewone prostetika, ons, gewone voorwerpe, ons hout of plastiek hande. Nee, meneer.
  
  
  'n staal cobra verbonde aan sy skouer was heen en weer beweeg in die lug, 'n "cobra" wat soos'n lewende reptiel in elke opsig, sy metaal tande drup met'n kragtige wrok!
  
  
  Om te sê dat dit was'n fantastiese en ongelooflike is'n understatement. Hy het flikkerende, maar dit was nie'n lugspieëling of'n hallusinasie. Dit is wat is die p/, vreeslik en skrikwekkend wat is p/! Die staal cobra se anatomiese besonderhede is presies af tot in die kleinste detail: 'n wigvormige kop met'n kap, die opening en sluiting van die kake. Die tande was ongetwyfeld spuitnaalde spuite, in staat om van die spuit dodelike reptiel wrok in die slagoffer se bloed.
  
  
  Haar blik verskuif van die vreemde en dreigende toestel te Shiva se gesig. 'n koue, hoekig, reptiel gesig. Hy het smal swart oë en dik, ruie wenkbroue. Hy was van medium hoogte, met'n maer, maer liggaam wat uitstralen die gees van die demoniese boosheid.
  
  
  Hy was nie'n gewone teenstander, maar'n menslike wese, soos die meeste van my vyande, versamel in'n enkele bende... mense soos Karak, die ontwykende Weerwolf, of verpersoonlik die duiwel wat homself " Mnr Judas."
  
  
  As die staal cobra nie genoeg was nie, as'n verdedigende wapen (en, indien nodig, as'n aanval wapen), Shiva se goeie hand gehou'n .45-kaliber pistool, die wêreld-bekende Amerikaanse Colt. Shiva waai die geweer heen en weer, en wag vir enige beweging of geluid wat dalk openbaar my plek in die heining.
  
  
  Het hy geskree. "Eerlik, Carter! "Ek sal nie skiet. Ons nodig het om te praat, bespreek... Selfs jou gesprek met Mnr Dass vandag is nie van plan om aan die einde, deur die manier. En terwyl ons besig is, vertel my wat jy gedoen het vir my niggie, mooi Mis Singh." Ek kan nie vind hierdie oulike meisie.
  
  
  Ek het nie antwoord nie.
  
  
  In plaas daarvan, het hy die beretta en gemik dit by Shiva se bors. Stadig, het hy die sneller getrek het, dink by homself dat die nagmerrie sal gou verby wees. Die man staan uit perfek, en ek kon nie gewens vir'n makliker teiken: in werklikheid, die lig streaming van die della sviatum agter hom elke ander dag heeltemal verlig sy slanke figuur.
  
  
  Maar in plaas van om hom te sien val op sy knieë, in plaas van die verhoor ego se laaste gedempte huil of om hom te sien krul van die pyn, haar was verstom toe hy sien die oop sper Beretta weerkaats sy bors. Dan gaap het in'n ou klip standbeeld in die middel van die tuin.
  
  
  "So jy is daar! Die Indiese glimlag en trek die sneller van die colt, die afvuur van'n dodelike koeël'n paar duim van my kop.
  
  
  Haar instinktief verdubbel oor, nog steeds nie glo haar oë. Die lummel wip uit sy bors, maar daar was geen teken dat Shiva was geklee in'n koeëlvaste korset onder sy wit kurta . Inderdaad, haar ego kon sien haar kaal bors onder haar hemp, die uiteensetting van haar ribbekas, die spiere. Alles is duidelik sigbaar is vir my ongelowig oë.
  
  
  Tensy hy se staal, ook, het sy afgesluit. Maar dit was onmoontlik. 'n mens is nie'n robot... of nie?
  
  
  Nee, natuurlik was dit nie, maar daar is geen ontken wat ek gesien het, en daar is geen ontken dat Shiva gelyk te word toegerus met bonatuurlike magte. Guo gemik dit'n tweede keer en trek die sneller. Hare was gemik op die Indiese se kop, maar op dieselfde oomblik het hy teruggedeins, en gaap vasgeval het in die deur deur styl, naelskraap mis die punt.
  
  
  So hy was kwesbaar is, of ten minste het hy is kwesbaar in sommige dele van sy liggaam. Want ek het nie geweet hoe baie rondes ek het links, sy het nie het om te wag vir Shiva om uit te kom om die huis. Met'n vinnige beweging, ten spyte van sy beseerde been, hy stoot haar weg dik heining en begin om te vlieg deur middel van die tuin. Haar, het geweet dat die ego geweer kan gaan af op enige oomblik. Dit was'n geluid hy nie wil hê haar om te hoor, maar hy gewaag om dit in elk geval, bid dat die man sou bly uit die oë totdat sy bereik die kant fasade van die villa.
  
  
  "Is jy op soek vir iemand?"
  
  
  Hy het omgedraai en die sneller getrek by die dieselfde tyd. Maar die Beretta was stil: die winkel was verlate. Een kliek, en dit is dit. Sy was gegooi deur'n rewolwer in Shiva se gedraai, glimlaggende gesig. 'n kobra-vormige metaal arm geskiet. Die Beretta wip af van die metaal arm en op die grond geval.
  
  
  "Moenie beweeg, Mnr Carter. Stap vorentoe, " Shiva bestel. Hy het die colt wys reguit op my bors, en ek was nie van plan om te skei myself van daardie anatomiese deel van my liggaam... ten minste nie so vroeg.
  
  
  "Wat is jy wag vir, Shiva?" Hoekom het jy nie skiet, so laat ons kry dit oor met?
  
  
  "Om te sien jy sterf sonder om die lyding van'n misrabele dood, liewe ander?" Nee, ek is bevrees dit is nie my styl. Na alles, my pragtige slange is nog steeds honger, ten spyte van die volop edu dankie aan jong Nirad. Ek dink die seun was meer bruikbaar as'n kelner. Maar ek wil Cobra om'n enkele en kompak organisasie. En aangesien Nirad se ouer broer was reeds in my diens, ek sien geen rede nie om te huur die seun sowel. Ongelukkig, jy het nie dink oor die beëindiging van jou loopbaan. Die monster het sy tong verwytend, hou die geweer wys na my te stapel die dollar.
  
  
  Agter my, haar, ek hoor iemand beweeg versigtig. Hy draai sy kop en sien die figuur van die Sikh hy wil gewond vroeër vandag, skiet'n EMOE in die regterbeen in die voorkant van die Agra poskantoor. "O, dit is jy, Krishna! Shiva uitgeroep gelukkig. Dan kyk hy na my met'n knipoog. "Ek dink jy twee weet, nog een, nog een.
  
  
  "Ons het die plesier van die vergadering vandag weer," mompel ek.
  
  
  "Reeds. Ek onthou Krishna vertel my die besonderhede van die vergadering. Maar wat jy nie geweet het nie, het Mnr Carter, was dat Krsna is Nirad se ouer broer. Hy is vernoem na die Hindoe-god van liefde, maar hy is grootgemaak as'n toegewyde Sikh. Maar nie een van daardie sake nou — Shiva sny hom af. "Dit is voldoende om te sê dat Krishna het'n sekere haat vir jou, liewe Carter, veral sedert hy het ontdek dat jy verantwoordelik is vir die tragiese dood van jou broer se ego.
  
  
  "As Nirada het nie haar vermoor, sou hy het my vermoor," het ek gesê. "Jy weet baie goed, Shiva. Dit is die wet van die oerwoud, oorlewing van die sterkste.
  
  
  "Eintlik, eintlik," die Indiese lag. — Maar jy, ek is vreeslik jammer om jou te vertel, jy is nie die sterkste nie, Mnr Carter.
  
  
  Krsna het nie'n woord sê vir ons. Hy wens hy het opgemerk die bult Nunchucks in sy rug sak. Maar met een geweer wys op my bors en die ander op my rug, hy het nie durf waag om'n valse skuif, of hulle wil albei trek die snellers. So het ek daar gestaan het, probeer om nie om te veel stres op my been beseer.
  
  
  "Jy het nog nie geantwoord op my kurktrekker vraag nog, Carter," Shiva voortgesit. "Jy het nie vir my sê wat gebeur het met my mooi niggie."..
  
  
  "Sy is dood.
  
  
  Hy lig sy wenkbroue as ego se dreigende swart oë flits. "Dood is?"
  
  
  "Dood," het ek gelieg. "Gurnek vermoor haar voor ego kan stop hom. Sy het onmiddellik gesterf het, as dit enige troos.
  
  
  "Glad nie," Shiva geantwoord met'n spottende lag. "Sy is altyd'n leuen, selfvoldaan hoer, want sy was'n kind. Maar ek sal haar mis veral, vir wat sy gedoen het met my mense, en wat hulle gevind het, so snaaks, want sy het saam met my...
  
  
  "So sy is jou gevangene, jy bedoel.
  
  
  "As jy wil, dit maak nie saak nie. Behalwe vir haar arme pa... my geliefde broer sal ly diep vir die verlies van sy geliefde dogter.
  
  
  Met elke sekonde wat verbygaan, het hy begin om te besef hoe maklik dit is om te haat hierdie man. Hy was'n verdraai, 'n monster met'n gedagte soos'n staal trap, briljante, maar gedraai, stapelgek. Die man lek sy lippe en het my'n sadistiese, sarkastiese glimlag.
  
  
  "Ek sal'n baie van pret met jou, Carter," sê hy met'n laggie. - As jy sal sien, die bietjie tyd wat ons saam spandeer sal pret wees!
  
  
  "Sê vir my een ding, Shiva, net vir die rekord," onderbreek ek, die verhoging van my stem, met die hoop dat Reeva kon my hoor nie en in die geval wat sy gemis het die eerste lyne van die dialoog. "Waar is Reeva se pa?" 'n meisie met die naam I. vertel my oor dit... wil jy om te weet? Hey, ek het nie vertroue het in haar...
  
  
  Shiva se gedraai sielkunde gewerk het presies soos ek gehoop het.
  
  
  "Jy is'n dwaas om te twyfel my niggie," sê die Indiese. "My broer is veilig en klank, net'n paar treë weg. As ek onthou haar korrek, jy het na die slagpale dieselfde dag. Waar jy begin die pandemonium, ek kan byvoeg.
  
  
  "Waar is hy?"
  
  
  "Wat, Mnr Carter?" My broer is nie in'n posisie om skade te veroorsaak in al die huise rond, stem en al, om presies te wees, hy is nie in'n posisie om skade te veroorsaak in al die huise rondom die water area. Hy gloated, geniet die krag wat hy in sy hande.
  
  
  En hy het daar gestaan, nie in staat is om'n skuif te maak om te keer die situasie. Hy het twee gewere wys na hom, die voorkant en terug, gereed om te draai in'n stukkie van die Switserse kaas in'n kwessie van sekondes. Dit was nie die beste tyd vir my gunsteling stunts, veral met Krishna, wat is baie gretig om te skiet vir my te wreek die dood van sy broer.
  
  
  Maar skielik aangaap sny kort ego drome van'n bladsy. Die skoot is afgevuur in die rigting van die heining waar Reeva was wegkruip. Die meisie het'n perfekte doel. Hy spring uit die pad van Shiva se geweer en kyk na Krishna uit die hoek van sy oog: 'n bloedrooi vlek verskyn op die voorkant van sy wit hemp. Hy het soos'n teken, die impak van'n koeël klop ego rug teen die oop deur aan die kant fasade van die villa.
  
  
  Ek hoop die oomblik te neem om te vra toestemming om uit te voer Shiva. Hy spring vorentoe, slaan die hand hou die geweer te dwing om die ego te laat gaan van die geweer. Hy afgedank is, net soos'n kobra-vormige staal kant af gekom het, het op my skouer.
  
  
  Die tande, drup met dodelike gif, twee duim van my nek. Ek druk die Indiese in die kakebeen, die voorkoms van die ego van die bors, as ek nog steeds nie verstaan wat hy aangehad het onder die baadjie," en het nie wil om te breek my hand op'n staal plaat.
  
  
  "Jy kan nie wen nie, Carter! Nooit! Die man sis soos haar ego klap die palm van sy hand in die kloof tussen haar nek en skouer. Die slag gewerk het; die man los sy greep vir'n oomblik, en die geweer val op die grond.
  
  
  Dit was eenkant gegooi deur die ego, en die geweer het vlieg oor die gruis pad. "So ons is nog," sê ek, neem'n stap terug. Ek sit my hand in'n minuut en opgetel die nunchucks.
  
  
  Shiva sy oë vernou totdat hulle twee dun splete, sy gesig meer reptiel as ooit. Ek dink nie hy het geweet wat "nunchucks" was, maar hy het beslis verstaan dat hulle was nie onskuldig wapens. Hy gerugsteun na die deur, versterking oor Krsna se lyk... op dieselfde oomblik, die skietwond lui weer uit. Maar hierdie keer het Reeva se doel was nie heeltemal so akkuraat, en haar aangaap oë vasgeval het in die stof en gruis by haar oom se voet.
  
  
  "Dan sal die hoer is in die lewe," het die monster het gesê, " nie vir lank nie, Carter, ek kan jou verseker.
  
  
  "Jy kan nie bekostig om te verseker teen'n ongeluk!" Ek het gesê ironies genoeg, hou my afstand as gevolg van die kobra se tande. Die blink tande op die metaalstaaf herinner my van Shiva se eienaardige waansin, sy sadistiese metodes.
  
  
  "Dit is vasgesteek!" Moenie skiet nie, Nick! Reeva se stem is skril met paniek agter die dik heining.
  
  
  "Bly daar; gaan nie! Hey geskree terug na haar.
  
  
  Ek het om te gebruik my nunchucks te smash die monster se kop in of verwurg dit. Maar ek kon nie kry enige nader, ten minste nog nie.
  
  
  "Jy moet besef dat die tande is my cobra... die Indiese se baie swart oë piets aan die metaal hand vir'n oomblik ...hulle is vol dodelike gif, 'n mengsel gevorm rondom die gif van vier slange. Hy het probeer om sy tyd te neem, stop by die beskrywing van die draak. "Dit is gemaak met'n mengsel van groen mamba gif, skubberige slang gif, Australiese slang gif, en my gunsteling reptiel vir die redes wat jy dalk geraai het, naamlik king cobra gif. Almal saam, Mnr Carter, hulle maak'n indruk maak dat jong Nirad se dood lyk soos'n genadige geskenk, asof die seun was nie seermaak nie op alle. Maar jy weet hoeveel hy gely het, het jy nie, Carter?
  
  
  "Waar is Die Boks, Shiva?" Ek het haar gevra, ignoreer sy kort toespraak en die sataniese grynslag wat krul sy ego se lip. "Ek is bereid is om'n deal te maak met jou, 'n uitruil. Jou lewe is op die uitvinding van Haji.
  
  
  "'n deal? hy het gesê met'n lag. "Jy is'n grap, Carter. Verbeel jou, hy het selfs het die voorsorgmaatreël van die vernietiging van al van Haji se notas en aantekeninge in die geval hy ooit besluit om weg te hardloop! Nee, daar is net een Boks hier, en dit is myne, Carter. Niemand anders sal dit kry.
  
  
  "So het die goeie ouens in Beijing sal gee jy carte blanche, reg?" Jy is illusies jouself, Shiva. Nie om te noem dat jy mors my kosbare tyd.
  
  
  So ver As wat sy geweet het, die Indiese was bluf. Miskien is die albanese Hadji was gly weg van die villa op daardie oomblik, met sy kosbare uitvinding met hom. Sy te ver gegaan om te sien my plek in Rusland misluk klaaglik. Dit is hoekom ek die besluit geneem het. So lank As wat ek hou van die bereik van die metaal cobra arm, ek kan wegkom met dit.
  
  
  Hy het'n stap vorentoe, en Shiva gerugsteun weg. Hy was bang, ten spyte van die verskriklike wapen wat blyk te wees'n integrale deel van die ego van die liggaam, die ego van die mens. Grinnik, het hy voortgegaan om te sleep haar voet langs die grondpad oprit. Hy gerugsteun weg te weer, maar hierdie keer was dit haar, opsy en hardloop in die rigting van my, probeer om te kry na hom voordat hy kan maneuver my metaal arm vir'n moord te blaas.
  
  
  Die beweging vereis tyd bereken om die honderdste van'n dolly tweede, die tyd wat dit geneem het om te trek die leer koord om die monster se nek, en die tyd wat dit geneem het om te ontduik en vermy om gebyt deur die onderhuidse tande. Op dieselfde tyd wat hy spring vorentoe, probeer om te draai die gaur steek om Shiva se keel, 'n staal kant swaai af en sny die koord in die helfte. Haar "nunchaku" stok tref die metaalstaaf van die vervloek toestel, maar die hout gly oor die gladde oppervlak.
  
  
  Die giftige tande kom gevaarlik naby aan my nek. Shiva stoot haar in die rigting van die voorkant, laat gaan van dit wat oorgebly het van my nunchucks ('n voormalige besemstok), en gryp die staal cobra met albei hande. Die man was swaar asemhaling, en die kunsmatige arm het in die voorkant van my. Ek het nie geweet hoe dit gewerk het, maar ek kon nie ophou om te vra oor dit.
  
  
  My elmboog raak aan die man se bors. Die Indiese was die dra van iets wat moeilik is, maar nie metaal. Dit moet gewees plastiek. Shiva het voortgegaan om te glimlag, selfs as hy gesukkel het, en as die lees van my gedagtes, het hy gesê, " Baie lig en koeëlvaste." Nog'n groot uitvinding van Haji. "Hy opgetree het soos'n maniak, selfs in die mees desperate situasies.
  
  
  Hy was so trots, so vol vertroue. Intussen, die gif-spoeg tande gehou lek en lek, kom om my nek. My arm was supernaturally sterk, soos'n robot is, terwyl die Indiese se ander arm kon nie oorkom my fisiese krag. Maar ek was te sterk vir hom, en hy het hard geveg om te hou die blink metaal tande van sink in my nek.
  
  
  Dit is opgetel deur een van elke stam en het op die aanval, slaan ego in die lies. Shiva laat'n kreun as hy verdubbel oor, en op dieselfde tyd het sy was gedryf deur die tand-soos spuitnaalde naalde in die ego se vlees, in die ego se dun, gespierde nek.
  
  
  Die eerste uitdrukking van verbasing en die vlag van toestemming om uit te voer was gevolg deur'n uitdrukking van afgryse wat verwring die ego funksies.
  
  
  Ek trek terug, sodat die staal kant sou nie my getref in die eerste of tweede, en dan het ek gestop, kyk Shiva asem, probeer om asem te haal. Beledigings begin om te invloed op die respiratoriese sentrums, vreemde bloedige kolle verskyn op die vel. Donker rooi kolle vinnig verskyn op die vel - interne bloeding.
  
  
  - 'n motor... Carter ... Ann... die teenmiddel... hy het gekreun, probeer om te beweeg sy bene so dat hy kon ingaan in die villa weer, en waarskynlik maak dit na die laboratorium. Maar die ego se bene is reeds verlam.
  
  
  Shiva op die grond geval, krul in'n gewelddadige konvulsiewe bewing wat skud sy hele ego, liggaam.
  
  
  Reeva verskyn op my kant.
  
  
  Maar sy het nie weg te kyk of begrawe haar kop in my bors. Sy sit daar, bewe, kyk na haar oom sterf nie, nooit ophou om te staar teen die krul figuur, draai nog en koue in die aangesig van die dood.
  
  
  Want dit is die dood wat besig was om op hierdie show daar, in hierdie tuin wat so uit plek, so vrugbaar en groen, en so uit plek in die dorre armoede van kaal en stowwerige Indië.
  
  
  Dit was'n onaangename dood. Maar, hierdie Shiva was nog nooit'n nice persoon.
  
  
  
  
  15
  
  
  Ek kan nie sê dat in die einde alles goed geëindig, dat is, 'n pragtige pakket met'n boks vasgebind met'n lint, vir byeenkomste by die deure van die Akademie. In werklikheid, na Shiva se dood, net een wiskunde groot (daar is net een links) het daarin geslaag om te ontsnap deur die netwerk van'n organisasie wat genoem self Cobra.
  
  
  "Hawk het vir my gesê dat hy geweet het van'n betroubare bron dat Haji het oor die Indiese grens om te verdwyn in die onbeperkte gebied van China. Na wat, niks anders is bekend oor die albanese wetenskaplike. Maar ek was nie naïef genoeg om te glo dat vroeër of later, in die nie-te-verre toekoms, sou ons nie ontmoet'n ego langs die pad.
  
  
  Soos Shiva, op die eerste Haji is nog steeds'n raaisel, 'n gesiglose bedreiging wie se wetenskaplike vindingrykheid was waarskynlik reeds uitgebuit word deur die mense wat regeer Beijing.
  
  
  In elk geval, dit is nie een van my besigheid... ten minste nog nie.
  
  
  Tien dae gelede, ek het ander dinge om te doen, naamlik die dood van Shiva en haal die boks. Shiva dood was. Die boks wat Reeva en ek het gevind dat in die kluis by die besetene se villa was reeds in ons hande. Dan het hy vir Agra om af te haal sy dinge in Nieu-Delhi, met Reeva met hom. En op hierdie oomblik, Shiva se niggie, lê langs my op'n groot mat op die goue sand van'n klein strand langs die Malachar kus. 'n tien-minuut loop weg was die skilderagtige dorpie van Panaji, een keer beset deur die portugese. Ons was in Goa op'n welverdiende vakansie.
  
  
  Reeva was opgekrul langs my, gemompel in haar slaap, haar skraal, gelooi liggaam reuk van sonskerm. Die sagte, ritmiese klank van die golwe gekabbel teen die strand het my laat voel diep lomerig, 'n wonderlike sensasie. Ek was nie gedreig het nie, ek het nie het om te hardloop nie, ek het nie voel desperaat. Ek het nie meer geveg het vir my lewe, of die gesig gestaar situasies wat in baie gevalle was duidelik teen my, maar byna nooit bevoordeel my.
  
  
  Maar selfs dan het ek het baie min geleenthede in hierdie geval. Al hierdie tyd, dit was Shiva wat geskep situasies, bepaal die reëls van die spel. In die einde, hy was die verloorder, wat, in my mening, het hy nooit gedink het moontlik is. Selfs'n verskeping van dwelms ter waarde van tien miljoen nooit bereik sy bestemming te danke aan die vinnige ingryping van die Indiese regering.
  
  
  Die helikopter die uitvoering van heroïen rondom China was kortliks gevlieg deur die Indiese Air Force vliegtuie op die oomblik is dit die grens oorgesteek en was op pad na die wolke van Indië.
  
  
  Twee dae later, het die minister selfmoord gepleeg het: sy dood het aangedui dat hy bande met die Cobra-organisasie. En as vir Puran Dass, 'n voormalige Indiese intelligensie-beampte, die lang arm van die Wet het uiteindelik sy doeltreffendheid bewys.
  
  
  Dass was in die tronk in Nieu-Delhi wag op verhoor. Emu sou gehad het'n baie om te vertel van die beoordelaars, veral sedert die regering belowe Emu'n verblyf van die doodstraf as hy ingestem het om te openbaar alles wat hy geweet het oor Cobra se bedrywighede.
  
  
  Uit die manier waarop haar ego haar geken het, ek het geen twyfel dat Dass sou'n koöperatiewe getuig, vertel die regering amptenare alles wat hulle wou hê om te weet, en miskien meer.
  
  
  Dus, in die huidige situasie, die gapings gevul was in. Met die uitsondering van Haji, ek het daarin geslaag om die take te voltooi, om te Hawke is duidelik tevredenheid. Hy het nog nie vergeet nie sy belofte aan Reeva. Ons het gevind dat haar pa in'n geheime plek, terug in die slagpale.
  
  
  Nou die arme man is toegelaat om'n private kamer in die beste hospitaal in Nieu-Delhi, waar dokters en verpleegsters het alles moontlik vir sy herstel en ten alle tye in die nag. So, hy het sy woord te Reva en BYL.
  
  
  "'n maand neem af," Hawk het gesê in'n sarsie van vrygewigheid nou dat hy voltooi die sending met'n paar sukses.
  
  
  Die wond op my been het begin om te genees, maar elke keer is dit nie kry enige beter. En ek het'n vermoede dat my baas sou bel my terug in'n paar weke om'n nuwe missie op my rug... wat ek nie kon weier nie.
  
  
  Al hierdie gedagtes wemel deur my kop as ek lê op die strand, bak in die son.
  
  
  Hy bereik uit en draai sy arm om haar skouers, trek haar na hom. Maar iemand steek my in die ribbes...
  
  
  Die lomerigheid verdwyn, en sy was dadelik op haar voete. Reeva bars uit van die lag as ons beide draai na die gesig staar'n bebaarde man wat het'n groot mandjie op die sand. "Ek vra bietjie, sahib," sê die man met'n breë glimlag. "Net twintig rand en ek sal jou wys hoe om te betower slange.".. Baie giftig, sahib... cobras!
  
  
  Ek het em twintig rand sonder om te sê'n woord aan ons.
  
  
  Twintig rand om te sê "geen" om op te tree as'n slang charmer, maar om die voorreg van nie sien nie'n kobra in die voorkant van jou, selfs as dit is getem.
  
  
  "Jy weet, jy sou graag die show," Reeva het gesê met'n laggie.
  
  
  "Nie soveel as wat ek soos jy," sê ek, drukkies haar weer.
  
  
  Bo, meeue het die hoogte ingeskiet in die wolklose lug. Gelukkig, hulle is nie van aasvoëls, het ek gedink. Dan sal die aasvoëls en die draak het vergeet dit, selfs Indië.
  
  
  Ek het Reeva met my, en wat was meer as genoeg om te hou my gedagtes beset.
  
  
  draad.
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Die man wat die verkoop van sy dood
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Die man wat die verkoop van sy dood
  
  
  vertaal deur Lev Shklovsky in die geheue van sy verlore seun Anton
  
  
  Oorspronklike naam: Die Man Wat Verkoop Dood
  
  
  
  
  Proloog
  
  
  Hxiang Shu Zhang gewag het. Alleen in die polêre nag. Hy hurk op die maanverligte sneeu soos'n draak gereed om aan te val. Ego se neus fladder en opgeblase uit die wolke van die stoom. Ego se oë geflits soos'n besetene oor sy eie roete.
  
  
  Die wit camouflage reënjas het min om te beskerm sy taai liggaam van die harde wind en sub-zero temperature. Agter hom, die ego-dood slee honde lê versprei-bene in die ewig-veranderende sneeu. Die ego van die slee was verpletter deur die vol gehuil van die woede van die honde se laaste stuiptrekkings. Wrok, Hsiang nou geweet. Stadig optree griewe. Never mind, het hy gedink. Hsiang het nie dink oor die weg te hardloop nie. Hy het nie meer gedink oor oorlewing. Al wat hy kon dink, was die dood en die geweer op sy heup wat veronderstel was om tot die dood van die ego.
  
  
  'n honderd myl na die ooste, ver weg in'n spookagtige landskap, die ruïnes van die ego se lewe se werk nog smeul. 'n hoë-opgeslaan huil van dierlike woede losgebars het rondom die Ego se keel by die geheue van al die jare wat hy gehad het in dit, en van die ego se wreed, skielike vernietiging. Die ego van die laboratorium. Vir'n oomblik, het hy toegegee het aan die gedink dit was oorspronklik bedoel vir. Vir'n oomblik, het hy gedink het van die verwoesting dit moet veroorsaak.
  
  
  Hy het gedink uitgestrekte velde van die Amerikaanse koring, vertraagde en verrotting in die warm son, lood en stink met die dodelike swam van die ego laboratorium. Hy het gesien hoe die russiese burokrate was desperaat vir'n nuwe voorrade van koring vir die honger van die bevolking, wat hulle nie kon vind nie oral. Hy glimlag onbewustelik.
  
  
  Maar net vir'n fraksie van'n sekonde. Die wind skeur die glimlag van die ego se lippe, herinner hom waar hy was en wat het verander ego se lot. Daar sal geen huldeblyk aan Hshang Sjo Jan. Dit het misluk. En ego leiers sal ongelukkig wees oor dit.
  
  
  Maar hy was nie terug te kom na hulle in die gesig staar. Hsiang het geweet dat hy sou sterf hier, in die sneeu van die woestyn, in hierdie eindelose nag. Maar voordat hy kan die smaak van die dood, sal hy voldoen aan sy dors vir moord: die dood van die Amerikaanse.
  
  
  Hsiang was seker dat'n lank Amerikaanse sou kom gou, want hierdie Amerikaanse was'n stewige man. Hy versigtig vermoor Gesing en Jiang, die self-geleer moordenaars. En na die dood van die twee wagte, hy het baie moeite om te plant brandbomme bomme. Die vernietiging van die laboratorium was voltooi.
  
  
  Die Amerikaanse getref terwyl Hshang was aan die slaap. Hy was wakker gemaak deur die laaste gedempte ontploffings en sien die vlamme skiet uit al rondom die deure en vensters.
  
  
  Hy hardloop na sy slee en honde, op die vlug van'n baie ver figuur, die Amerikaanse dat die Eskimos het gefluister oor in die suid-nedersetting het vroeër hierdie week.
  
  
  Wanneer die honde gesterf het op die roete, Hsiang besef dat die Amerikaanse moes voorsorg getref. Hy was nie van plan te laat Hsiang gaan, so dit was duidelik dat die Amerikaanse was nie die tipe om te laat niks aan die toeval. Hy sal kom om seker te maak dat Hsiang is dood .
  
  
  Hsiang bewe van woede. "Sterf, Amerikaanse," fluister hy vir die nag. "Die eerste."
  
  
  Een uur, twee. Hy hurk, warm deur haat. En uiteindelik, moeg van die stygende wind, die geblaf van honde.
  
  
  Hsiang vinnig het sy regterhand rondom die mitt op die skaapvel en steek dit in die motor park se mond. Sy vingers strenger gemaak om die outomatiese pistool. Die Chinese weet wat die ego as'n Tipe, 54, ih afskrif van die russiese 7.62 mm TT M 1933 Tokarev . Hsiang stadig het die pistool uit sy sak en het agt Mauser rondtes elk, swaar genoeg om te gaan deur middel van'n voet van denne, in Odin se kamer. Dan gaan sit hy op sy pens in die sneeu, oop tussen die ego-verpletter slee spore, en loer deur die toesighouer van sy wapen.
  
  
  Dit sal nie'n moeilike skoot in die maanlig. 'n goed-gedefinieerde doel is om dit te benader met openhartige oë wat voorlê. Hsiang sit die geweer terug in'n minuut, laat sak sy wit-opgehoopte kop, en byna onsigbaar geword het in die sneeu. Dan het hy begin tel. 'n Amerikaanse sou goeie honde, die soort wat kan leef te wees vyf-en-dertig. Maar ek het om te neem my moegheid in ag: vyf-en-twintig uur. Sowat twee en'n half minute per kilometer. Vier honderd meter per minuut. Sewe meter per sekonde.
  
  
  Toe hy hoor die geluid weer, dit duidelik geword het. Deur die spits sy ore, hy kan onderskei tussen die klanke van die verskillende honde. 'n oomblik later, die slee rammel.
  
  
  Hsjan het sy geweer. Hy het nie sien die slee totdat hy was'n honderd meter weg. Hy hardloop deur middel van die blizzard, honde gedruis, 'n stamperige paal van die kombers bedek voorrade loop die lengte van die slee, en dan'n lang, donker figuur leun uit om die agter die hardlopers, swaai deur die spookagtige landskap.
  
  
  Hsiang getel stadig tot tien, dan het die vuur. Op soek na oor die toesighouer by die donker figuur staan agter die heffing honde, Hsiang het'n klein klossie, miskien'n skedel en hare, wat gerook vir'n oomblik in die maanlig voor in duie te stort in die sneeu. Maar die roerlose bestuurder en die blaffende honde het voortgegaan om te hardloop.
  
  
  Hsiang afgedank weer en weer. En weer. Die honde, die slee, en die man het voortgegaan om te rommel, dreigende hoog bo die ego toesighouer. Hy kon nie mis nou. Hsiang se wysvinger strenger op die sneller weer. Die geweer rammel.
  
  
  Ego se veld van visie was gevul met wild dog oë, tonge hang van kwyl monde, pote maal deur die storm soos die suiers van'n vlug helse masjien. Hsjan kniel en weer gevuur in die gaping tussen hom en die figuur in die donker parque. Dan gooi hy homself uit die pad van die spoed slee.
  
  
  Naby, as die slee geslaag het, mimmo, Hshang sien dat die syfer het geen gesig. Die park was leeg. Hy het sy kosbare koeëls op die scarecrow. In die volgende oomblik, het hy gesien het die gewig op die slee lig soos'n vlieënde figuur fladder om sy wegkruip plek onder die kombers.
  
  
  Die dun lem blink in die maanlig.
  
  
  Hsiang swaai die geweer as die liggaam getref hom, stuur hom gespartel op sy rug in die sneeu. 'n sterk hand gegryp Ego se pols en die gebreekte been.
  
  
  Swak, Hsiang probeer om in te samel die geweer weer.
  
  
  "Wie is jy?" het hy geskree. "Wie is jy wat die dood so goed? Die stilet flits af.
  
  
  In die verlede, kort oomblik van sy lewe, Hsiang hoor twee dinge.
  
  
  Ego se bloed drup op die sneeu.
  
  
  En die naam: "Nick Carter."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Die man wat die verkoop van sy dood
  
  
  
  Oorspronklike naam: Die Man Wat Verkoop Dood
  
  
  
  
  
  
  
  
  Proloog
  
  
  
  
  
  
  Xiang Shuyang gewag het. Alleen in die polêre nag. Hy hurk in die maanverligte sneeu soos'n draak oor tot die aanval. Ego se neus bewe en opgeblase uit die wolke van die stoom. Die ego se oë staar onbegrypend na die ego se eie roete.
  
  
  Die wit camouflage kleed het min om te beskerm sy taai liggaam van die harde wind en subzero temperature. Agter hom, die ego-dood slee honde lê uitgestrek in die ewig-veranderende sneeu. Sani se ego was verpletter deur die vol gehuil van die woede van die honde. Wrok, Xiang nou geweet. Stadig optree wrok. Never mind, het hy gedink. Xiang nie meer gedink oor die weg te hardloop. Hy het nie meer gedink oor oorlewing. Al wat hy kon dink, was die dood en die geweer op sy heup wat veronderstel was om tot die dood van die ego.
  
  
  'n honderd myl na die ooste, ver weg in die bos van spoke, die ruïnes van die ego die lewe se sake nog smeul. 'n hoë-opgeslaan huil van dierlike woede losgebars het rondom die ego se keel by die geheue van al die jare wat hy wil sit in dit, en dat wrede, skielike vernietiging. Die ego van die laboratorium. Vir'n oomblik, het hy gewonder wat dit is ontwerp vir. Vir'n oomblik, het hy gedink het van die verwoesting wat dit sou veroorsaak.
  
  
  Hy het gedink uitgestrekte velde van die Amerikaanse koring, vertraagde groei en vrot onder die versengende son, gesmeer en stinkend van die dodelike swam van die ego laboratorium. Hy het gesien hoe die russiese burokrate dringend nodig nuwe graan voorrade vir die honger van die bevolking, wat hulle nie kon vind nie oral. Hy glimlag onbewustelik.
  
  
  Maar al hierdie was weg vir net Dolly sekondes. Die wind sny die glimlag van die ego se lippe, herinner hom waar hy was en wat het verander sy lot. Daar sal geen Xiang Shu-toekenning in januarie. Dit het misluk. En ego leiers sal ongelukkig wees oor dit.
  
  
  Maar hy sou nie die gesig staar nie. Hsiang het geweet dat hy sou sterf hier, in die sneeu van die woestyn, in hierdie eindelose nag. Maar voordat hy kan die smaak van die dood, sal hy voldoen aan sy dors vir moord: die dood van die Amerikaanse.
  
  
  Xiang was seker dat'n lank Amerikaanse sou kom gou, want hierdie Amerikaanse was'n noukeurige persoon. Hy netjies vermoor Gesing en Jiang, die self-geleer moordenaars. En na die dood van die twee wagte, hy het sy bes gedoen om te plant brandbomme bomme. Die laboratorium was heeltemal vernietig.
  
  
  Die Amerikaanse getref terwyl Xiang was aan die slaap. Ego was wakker gemaak deur die laaste gedempte ontploffings, en hy het gesien vlamme uitbars om al die deure en vensters.
  
  
  Hy hardloop na sy slee en sy honde, op die vlug van'n ander verre figuur, die Amerikaanse dat die Eskimos het gefluister oor in die suid-nedersetting het vroeër hierdie week.
  
  
  Wanneer die honde gesterf het op die roete, Xiang het geweet dat die Amerikaanse moes voorsorg getref. Hy was nie van plan te laat Xiang ontsnap, sodat dit is duidelik dat die Amerikaanse was nie'n persoon wat kan laat niks aan die toeval. Hy sal kom om vas te stel Xiang se dood.
  
  
  Xiang ril met woede. "Sterf, jy verdoem Amerikaanse," fluister hy vir die nag. "Die eerste."
  
  
  Een uur, twee. Hy hurk, bak in haat. Ten slotte, die honde begin blaf vaagweg in die stygende wind.
  
  
  Xiang vinnig getrek uit sy regterhand om sy skaapvel mitt en steek dit in die sak van sy doublet. Sy vingers strenger gemaak om die outomatiese pistool. Die Chinese weet wat die ego as die Tipe 54, ih afskrif van die russiese 7.62 mm TT M 1933 Tokarev. Xiang stadig het'n pistool uit sy sak en oorgehaal dit met een van agt Mauser rondes, swaar genoeg om deur te dring'n voet van denne. Dan het hy gesink naeltjie-die eerste in die sneeu, tussen die ego-verpletter slee spore, en loer oor die toesighouer van sy wapen.
  
  
  Dit sal nie moeilik wees om in die maanlig. 'n goed-gedefinieerde doel benaderings hom met frank oë. Hsiang sit die geweer terug in sy sak, laat sak sy kop in'n wit pet en staan byna onsigbare in die sneeu. Dan het hy begin tel. Die Amerikaanse goeie honde, wie se spoed kan bereik tot vyf-en-dertig kilometer per uur. Maar die moegheid was iets om mee rekening te hou: vyf-en-twintig uur. Byvoorbeeld, twee en'n half minute per kilometer. Vier honderd meter per minuut. Sewe meter per sekonde.
  
  
  Toe hy hoor die geluid weer, dit duidelik geword het. En toe hy wakker, hy kan onderskei tussen die klanke van die verskillende honde. 'n oomblik later, die slee rammel.
  
  
  Hsiang getrek uit sy geweer. Hy het nie sien die slee totdat dit was'n honderd meter weg. Hy hardloop uit van die sneeu hinderlaag: honde was racing, 'n stamperige paal van die kombers bedek voorrade steek die hele lengte van die slee, en dan'n lang donker figuur uitsteek uit die agterkant van die slee onder die indruk oor die spookagtige landskap.
  
  
  Xiang stadig tel tot tien en het die vuur. Op soek na oor die toesighouer by die donker figuur se kop agter die heffing honde, Xiang het'n klein bun, moontlik hoof en hare, verskyn kortliks in die maanlig voor die duik in die sneeu. Maar die roerlose bestuurder en die blaf hond aan die gang gehou.
  
  
  Xiang afgedank weer en weer. En weer. Die honde, die slee, en die man het voortgegaan om te maak geraas, dreigende oor Ego hinderlaag. Hy kon nie mis nou. Xiang se wysvinger toegedraai rondom die sneller weer. Die geweer dreun weer.
  
  
  Ego se veld van visie was gevul met die wilde oë van die honde, tonge uit te steek van die kwyl monde, pote maal op die blizzard-soos sneeu soos die suiers van'n vlug helse masjien. Xiang gestyg tot sy knieë en weer gevuur deur die gaping tussen hom en die donker-jasje het kleed figuur. Dan gooi hy homself uit die pad van die spoed slee.
  
  
  Naby, as die slee geslaag het, Xiang sien dat die syfer het geen gesig. Die park was leeg. Hy het sy kosbare koeëls op die scarecrow. Die volgende ding wat hy geweet het, die gewig op die slee opgehef as iets wat gevlieg om die skuiling van die kombers.
  
  
  Die dun lem blink in die maanlig.
  
  
  Hsiang swaai die geweer as die stilet hom getref het, stuur ego gespartel op sy rug in die sneeu. 'n sterk hand gegryp Ego se pols en die gebreekte been.
  
  
  Hsiang probeer om in te samel die geweer weer.
  
  
  Het hy geskree. "Wie is jy?"Wie is jy wat die dood so goed?" flits die stilet.
  
  
  In die laaste kort oomblik van sy lewe, Xiang hoor twee dinge.
  
  
  Soos bloed drup op die sneeu.
  
  
  En die naam: "Nick Carter."
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 1
  
  
  
  
  — Is jy absoluut seker Hsiang is dood, Nick?"
  
  
  Daar is tye wanneer Dawid Hawke " kan wees irriterende, en dit was een van daardie oomblikke. Sit in sy hoofkwartier in Washington, d. c., terwyl sy ego-deurmekaar tweed pak ruik van die ego stink van goedkoop sigare, Hawk'n ster in sy eie produksie van "Die Perfekte Burokraat."
  
  
  'n bruin gids gemerk "Carter-Hsiang" was skuins geplaas in die voorkant van hom, en Smous getrek op die boude van sy sigaret en het sy bes gedoen om seker te maak ek het dit nie sien nie enigiets rondom die inhoud daarvan. In bykomend tot die gids en die sigaar, ego se belangrikste kruk was'n ek probeer vulpen, wat ek het voortgegaan om te skryf in die gids terwyl ek beskryf die gebeure in die Arktiese.
  
  
  Hy kyk op sy horlosie en staar na die blou wolk van rook wat hang oor Hawke se grys kop. "Hsiang is dood in Rivne by vier en vyftig uur, sewe minute, en sestien sekondes," sê ek.
  
  
  Hawke se pen het voortgegaan om te krap die papier.
  
  
  "Die emu gesteek twee keer in die keel met'n stilet. Die eerste wond beskadig die karotis arterie, die tweede het die tragea. Die liggaam is nog steeds daar. As jy wil om te gaan en sien die liggaam, kan ek jou vertel oor nen binne en buite.
  
  
  "Nou, nou, Nick," Hawk gesê. "Nie so vyandig. Jy weet hoe dinge met ons mense in Washington. Ons leef op die papierwerk. Hoe anders kan ons regverdig onsself? Agente soos jy, Killmaster playboys, kry al die pret, al die avontuur, al die reis. Moenie spaar ons hierdie paar ellendig oomblikke.
  
  
  Hawk het my'n glimlag oor die lengte van'n ego sigaar boude. "Alles reg, Nick," het hy gesê. "Dankie. Nie net op jou eie onthalwe en AH. Daar is'n paar senior staatsamptenare wat wil jy om te weet dat hulle waardeer wat jy daar gedoen het."
  
  
  Hy het toepaslike klanke van dankbaarheid.
  
  
  "Hsiang gewerk het om te veroorsaak dat ons'n baie ernstige moeilikheid," het hy gesê. "En haar, ek is bang ons sal sien meer van sy soort nou." Benewens die feit dat dit'n redelik duur stokperdjie, oorlog geword het verskriklik skaars is. Dit is'n oorlog in die ou-outydse manier, met weermagte en wapens, met massiewe vernietiging in die oop veld.
  
  
  Hsiang was'n nuwe tipe soldaat: 'n ekonomiese vegter. Minder kopieë, meer brein. Wen se naby-chirurgiese kennis van die wêreld ekonomie en die maniac se begeerte om te dissekteer ih. Die resultaat bly dieselfde: die vernietiging van die nasies en volke, die omverwerping van alle beskaafde stelsels wat gegenereer word deur die lewe. Maar die koste van bedrywighede is laer, en die doelwitte is maklik om weg te steek."
  
  
  Hawk het uit'n iso rta sigaar, leun oor sy lessenaar, en het baie stadig, baie duidelik, en baie doelbewus. "Maar die gevaar is nie minder nie.
  
  
  Hy beduie met sy hand in die voorkant van sy gesig, asof om te vee'n onsigbare horror.
  
  
  "Het jy sien die kersie bloeisels op jou pad hier?" het hy gevra.
  
  
  "Ja," sê ek.
  
  
  "Washington het'n baie om te bied in die lente," het hy gesê.
  
  
  Hare, kyk na hom skerp. Ek weet ego het'n vreemde manier om tot die punt, en dit was nie moeilik vir my om te vermoed ego om te probeer om die las my met'n paar kantoor werk. Ego moes geweet het haar beter.
  
  
  "So goed soos Washington is," het hy gesê, " ek glo daar is beter plekke."
  
  
  "Nie vir jou nie," sê ek.
  
  
  Hawk lag. "Hoe oor'n vakansie, Nick?"
  
  
  My wenkbroue geskiet tot my haarlyn, maar voor Hawk kon geniet sy klein verrassing, dit was laat sak weer deur die ih.
  
  
  "Wat is die grap?"
  
  
  "'n grap?" het hy gesê, beligting ander van sy vuil sigare.
  
  
  "Jy het my gehoor," sê ek.
  
  
  Hawke speel aanstoot onskuld. Eendag sal ek betaal iemand'n klomp geld om'n kopie te maak van die Oscar vir hulle. — Hoekom dink jy twyfel my, Nick?" Het haar al ooit gelieg?
  
  
  Ons albei het om te lag.
  
  
  "Ernstig," het hy gesê. — Hoe oor'n reis?" Hy leun terug in die draai stoel, sy oë skandering van die plafon as as dit was'n kaart van die wêreld.
  
  
  "Na'n paar mooi en warm plek waar jy kan ontslae te raak van die Arktiese koue," het hy gesê.
  
  
  Ek het gewag vir haar, maar ek sê niks doen nie.
  
  
  "Ag, neem die franse Riviera, byvoorbeeld. Ja, ek het gehoor dat dit mooi in die laat lente, net voor die toeriste stroom daar. 'n plek soos Lekker. Ek het genoeg inligting. "Luister," het ek gesê. "Is jy praat oor'n vakansie of'n werk?"
  
  
  Hawke se idee van'n eerlike antwoord was'n nuwe vraag. — Weet jy wat is in Mooi nou?"
  
  
  "Vertel my," sê ek.
  
  
  "Net een van die beste film sterre in Amerika."
  
  
  Ek het vir haar gesê. "Regtig?'
  
  
  "Ja, inderdaad," Hawk het gesê met'n haai-agtige glimlag. "En sy lyk om alleen te wees, ook." Laaste nag, sy was daar alleen , in die Mediterrane Paleis, speel en verloor roulette, en niemand kon troos haar. Hawke skud sy kop by die "jou smarte" van dit alles. "Alles reg," sê ek. "Sy gee. Wat is dit?"
  
  
  Ego se oë vernou effens as hy geantwoord, "Nicole Cara."
  
  
  "Nicole Maak," sê ek,"het gesterf in'n vliegtuig ongeluk vier jaar gelede."
  
  
  "Regtig? Hawk gesê, die plasing van my vliegtuig kaartjie oor die stoel.
  
  
  
  Hoofstuk 2
  
  
  
  
  Hy was'n ware freak.
  
  
  Haar staan en staar na hom in die ego glas hok, onbewus van enigiets nie, maar die ego van die werk. 'n klein birdlike teiken, senuweeagtig oë flikkerende agter'n paar van die bril sit op'n lang bek neus. Ego se benerige lyf ruk met senuweeagtigheid, asof hy was altyd gaan om weg te hardloop toe hy het bang. Nikotien vingers blaai deur die foto's van die ego op die ash-gedek lessenaar. Alleen in sy klein kamer met'n goeie uitsig van sy liasseerkabinet, wat daar gestaan soos die instelling van rye grafstene in'n stampvol begraafplaas, voel hy in sy element. Hubert Wicklow, 'n aanhanger van die feite, 'n bewaarder van herinneringe, 'n draer van vergeet data. Die Ryk se Ego was die stowwerige argief van'n enkele Nasionale Nuus Agency.
  
  
  Die strale van die lig dat gefiltreer deur die besoedelde New York lug deur die hoë vensters van die kamer is die enigste verligting. Die lug hang nog steeds en swaar met die stof in die kamer.
  
  
  In hierdie groot mausoleum, die verlede is gebalsem: joernalistieke vind van kolonels wat geheers het iewers in latyns-Amerika vir'n week of'n maand; moordenaars wie se misdade opgewonde om die publiek vir veertien dae; skelms, atlete, presidente, eerste ministers, verban konings, 'n groot internasionale string van mense wat'n oomblik sal die grillige aandag van die pers, en dan glip op feitlik vergete. Maar nie Hubert Wicklow.
  
  
  In die reuse uithoeke van die ego gedagte, name, feite, data en statistieke was opgestapel soos vrek se skatte. Wat hy kon nie dadelik onthou uit die geheue, wat hy kon vind in tien minute, trek uit die verlede rondom die graf-soos laaie van sy liasseerkabinet.
  
  
  Daar is mense wat kan maak so'n geheue winsgewend, maar nie Hubert Wicklow. Sit die ego in die voorkant van vreemdelinge, kry die ego uit te voer, en vertel die emu hoe om ryk te word deur die verskaffing van net'n eenvoudige feit, en al wat uitgebreek het om die dun ego teer rta was'n hulpelose hakkel. Hy haal sy skouers op en hou sy hande, palms up. Hy skud sy kop swak. Die reën gespeel op sy voorkop en gerol af in sy neus.
  
  
  Hubert Wicklow het'n vreemde en subtiele genie. Lelik was'n goeie woord vir hom. Die ander een ook.
  
  
  Hy het sy keel skoongemaak.
  
  
  Geskrik, hy het opgekyk. Sy hand raak aan die paal van die foto's op die vloer. Ego se gesig draai rooi. Die hand geklap'n smeulende sigaret in die asbak, gemis, en gerol die sigaret oor die tafel.
  
  
  "Neem die maat," het hy gesê.
  
  
  "Kalmeer," het ek gesê. "Dit is net vir my."
  
  
  Em het daarin geslaag om te vind sy eie sigaret, en nou, dubbel gevou in sy stoel, hy was ywerig te soek vir foto's onder sy lessenaar.
  
  
  Ego woorde swirled deur die rook. "Laat my skoon te maak van die gemors in die eerste. Oor daar. Vloek. Ek hoor hom bang sy kop op die stoel onder, en dan weer met sy foto's; gespoel, maar gelukkig.
  
  
  Hy het noukeurig geplaas ih op die stoel, staan op, en hou sy hand uit. "Hoe is jy, Nick?"
  
  
  "Soos altyd," sê ek. "En jy?"
  
  
  "Ek doen alles wat ek kan," het hy gesê.
  
  
  Hy opgetel het'n stapel van die foto's van'n stoel in die hoek van sy kamer, en plaas hulle op die vloer. "Sit," het hy gesê.
  
  
  "Ek is sit.'
  
  
  Die vestiging van sy geraamte terug in die draai stoel, hy doodgedruk uit sy sigaret, verlig die ander, sit dit aan die hoek van die rta, en het'n vinnige sleep. Ash vlieg deur die lug en geland op die Emoe se hemp. "Nog verenigde pers en telegraph dienste?" Hierdie skuilnaam was die enigste ding wat hy ooit daarop gewys oor die verbode onderwerp van my werk. "Inderdaad," sê ek.
  
  
  "Wel, wat kan ons doen vandag vir ons mede-joernaliste?" vra hy met'n glimlag.
  
  
  "Ek het inligting nodig," sê ek.
  
  
  Hubert skuif vorentoe op die tafel. "Vertel my oor dit," het hy gesê.
  
  
  "Nicole se om Dit te Doen," het ek gesê.
  
  
  "Gesterf het op 3 Maart 1972, in'n vliegtuig ongeluk by die Frankfurt Lughawe, wat vermoor-en-dertig ses passasiers en die bemanning van'n Karavel gehuur deur..."
  
  
  Hy lig sy hand. "Hoo-hoo."
  
  
  "Ek het nie wil om te maak dat jy voel soos ek was nie daar nie."
  
  
  "Dit het nie eers plaasvind aan my," het ek gesê. "Laat se fokus op die besonderhede. Eerste van alles, is jy seker dat sy dood is?"
  
  
  "Sonder'n twyfel nie."
  
  
  Ek het haar gevra. "Het jy al ooit gehoor het iets tot die teendeel? "Onsekerheid oor die identifisering van die liggame. Die gerugte jy hoor altyd in sulke gevalle: nie heeltemal dood, verskriklik vermink, toegesluit in'n sel iewers?"
  
  
  "Nee," Hubert gesê. "Sy is dood. Niemand, selfs nie die fang klub, het sy'n ander mening."
  
  
  "Nooit enige aanduiding tot die teendeel?"
  
  
  "Nee, beslis nie."
  
  
  "Alles reg," sê ek. "Die begin van die tweede en finale kurktrekker: veronderstel ek ontmoet'n vrou wat lyk presies soos Nicole Maak, om so te praat, 'n volle noem. Hoe weet ek of sy is'n ware of'n bedrieër?
  
  
  "'n moeilike taak," Hubert gesê. Hy het uit sy sigaret, sit sy hande agter sy kop, en leun terug, die sluiting van sy oë. "Nicole se om Dit te Doen," het hy mompel. Nicole Nie. Jy moet weet haar besonderhede. Alyonka, hoogte, oog kleur, hare. Sy is natuurlik blond, of was. Hy het gepraat ingedagte. "Die belangrikste data is net'n feit. Wat jy nodig het om iets spesiaals wat jy nie gesien het nie in'n fliek nie."
  
  
  "Die stem presies?'
  
  
  "Soos'n klein geboortevlek, baie hoog op die binnekant van haar linker-bobeen."
  
  
  'is jy seker?'
  
  
  "Meer as net'n gerug," het hy gesê. "Ek kan nie onthou waar ek dit gelees het, van, maar ek glo dit. Ek dink jy kan reken op dat, Nick. Dit is die beste wat ek kan bied.
  
  
  Hy staan op en skud Emoe se hand. "Ek weet nie hoe jy dit doen," sê ek, " maar jy is'n wonderwerk."
  
  
  Hubert toegelaat om homself'n tevrede glimlag en staan op. "Daar is iets anders wat jy dalk nodig het om te weet, Nick." Sy het hom'n ondervraging kyk.
  
  
  "Jy is die tweede persoon met'n sterk belangstelling in Nicole Cara wat kom om my te sien in die laaste ses weke."
  
  
  "Gaan op," sê ek.
  
  
  "Soos u weet, Uni-Nasionale Nuus is nie net verwant aan die pers. Ons is ook'n kommersiële agentskap. Enigeen kan kom hier en koop wat ons bied. Meestal is dit die foto's, meestal vir boeke. Oor twee weke gelede, 'n man het hier gekom en het my gevra om te koop afskrifte van al die foto's van Kara in ons argief."
  
  
  "Jy het reeds sulke versoeke, het jy nie?"
  
  
  "Soms," Hubert gesê. "Gewoonlik, maar hulle kom hier die eerste keer om te kyk na al die foto's, en slegs dan vertel hulle wat hulle wil hê. Hierdie man het dit sonder om te kyk. Dit was die eerste ongewone funksie.
  
  
  "En die tweede een?"
  
  
  "Tweedens, daar is nie veel belangstelling in Nicole in die laaste paar jaar." Verskeie boeke gepubliseer is ná haar dood. 'n een-tyd memoir van'n fang klub is gepubliseer. En dit was al. Dan het ons'n versoek ontvang vir een foto te illustreer die gewilde geskiedenis van daardie jare. So vra nah vir alles wat ons gehad het was net'n tweede ego flater."
  
  
  "En die derde?".
  
  
  — Jy het'n meisie met die naam Wilhelmina. Dit was'n stelling, nie'n kurktrekker.
  
  
  Wilhelmina is'n mooi dodelike vriendin, of eerder, 'n Luger-tipe pistool. Sy was nooit ver weg van my. Nie meer as Hugo, my stilet, en Pierre, die gas bom.
  
  
  "Hierdie man het'n vriendin soos dat," Hubert gesê. "Onder die linker oksel."
  
  
  "Wat het hy lyk?'
  
  
  "Groot man," het hy gesê. "Een van hierdie breë skouers, bonkige tipes. 'n Neanderdal gesig. Haar oë is weggesteek agter'n sonbril. Die litteken is gevestig op die links wangbeen, sowat twee en'n half duim lank.
  
  
  — Het hy sê wat hy gaan doen met hierdie foto's?" "Dit was pretty much alles wat hy gesê het. Hy het gesê die man het hy gewerk het vir die was mal oor nah.
  
  
  — Weet jy sy naam?"
  
  
  Hubert vroetel deur middel van'n stapel van kwitansies in'n stoel laai. "Sal jy lief is dit, Nick," het hy gesê, pluk een uit.
  
  
  Ek kyk na die papier het hy oorhandig my. Die kliënt se handtekening was aan die onderkant. Langs dit is scrawls wat sou verleentheid'n ses-jaar-ou: John Smith.
  
  
  "Hy was net so pragtig soos hy lyk," Hubert gesê. Daar moet gewees het iets beskuldigende in die manier waarop hy kyk na sy ou vriend, want ego klink amper absurd, soos verdediging. "Kom op, Nick. Hoe kan ek hom geken het? Enigeen kan kom in hier en koop wat hulle wil hê."
  
  
  "Moet my nie omgee nie," sê ek. — Na alles, hierdie persoon kon gewees het heeltemal anders. Miskien is dit is net'n toeval.
  
  
  "Natuurlik," Hubert het gesê toe haar dop klaar die dag. "Daar is so'n kans.'
  
  
  Hy skud Emoe se hand weer en het gesê good-bye. Hy het voortgegaan om te kyk na haar, as sy loop af in die lang saal na die hysbak.
  
  
  Good — bye, Nick, Ego hoor haar sê. "Neem die sorg van jouself. Versigtig wees.'
  
  
  
  Hoofstuk 3
  
  
  
  
  "Neem die sorg van jouself. Versigtig wees.'
  
  
  Selfs die woedende brul van enjins dertig duisend voet bo die Atlantiese oseaan kon nie verdrink uit die woorde. Dit was al onheilspellend. 'n vakansie wat nie'n vakansie. Die verdomde Smous. 'n pragtige meisie, wat betrokke mag of mag nie dood wees nie.
  
  
  Hy kyk af na sy skinkbord van voedsel. 'n verskrikte stuk van die ui loer af in die kant van die bruin sous wat omring die half-gaar vleis soos'n cyclops se oog.
  
  
  'n skaduwee oor my visie.Ek het gehoor die lugwaardin vra haar. "Nie honger?'
  
  
  Haar, hy het sy kop geskud.
  
  
  Haar lang, slanke hand geslaag het in die voorkant van my te neem die skinkbord.
  
  
  Sy was voorafgegaan deur'n glas whiskey. "Ek wil dit," sê ek. "Miskien sal dit help my slaap."
  
  
  "Ja," het sy gesê. "Dit is ook Odin regoor die wêreld. Hy kyk op na die paar van die helder blou oë en'n ondeunde glimlag.
  
  
  "Ek het gehoor daar is ander drankies beskikbaar."
  
  
  "Ja," het sy gesê. "En beter gebak vir joune."
  
  
  Hy steek een om sy goud-gestort sigarette. "En vir die longe, ook, dink ek.
  
  
  "Ja," het sy gesê. "Vir die longe ook. Sal jy bly wees in Parys?
  
  
  "Nee. Ek het'n oordrag reis na Orly in veertig minute, na ons land is daar.
  
  
  'Ongelukkig. Anders, ek kan wys dat jy die toerisme-aantreklikhede.
  
  
  "Ja, natuurlik," sê ek. "Maar miskien'n ander tyd."
  
  
  "Miskien.'
  
  
  Sy het die papier en draai te verlaat .
  
  
  "Ek dink jy beter kry vir my nog'n whiskey," hey gesê om haar van agter.
  
  
  Damn Smous, ek dink weer. Selfs scotch sou my nie help nie.
  
  
  Hy was nog steeds in'n slegte bui toe hy geland het op die Mooi Lughawe later daardie dag op'n vlug rondom Parys. Van die taxi wat my geneem het om die Beau Rivage Quai des Etats-Unis, ek kon sien die sonverligte uitspansel van die Middellandse See, van die een kant. Aan die ander — 'n byna ononderbroke lyn van hotelle, huise, en'n hoë-styging geboue stamp mekaar soos'n teef van bedorwe brokkies in die legendariese speelgronde van die ryk.
  
  
  My kamer het'n see-uitsig. Op'n hoë frans dag, 'n koel briesie waai. Ek uitgepak my sakke, sit Wilhelmina, Hugo, en Pierre in twee gerol-up handdoeke, en uitgevoer ih om die klipperige strand.
  
  
  Vir'n uur het hy lê met sy oë toe, luister na die water fluister teen die strand.
  
  
  Wanneer haar man teruggekeer na sy kamer, was daar geen behoefte om dit te doen'n roetine-ondersoek. Daar is geen ontken die feit dat iemand binne-in.
  
  
  Daar was'n groot vrugte mandjie op die ontbyt tafel. Die mensdom het'n wit kaart aangeheg tot'n groen lint. Die handskrif is dié van'n franse winkelier, maar daar was geen twyfel oor die egtheid van die sender. "Welkom aan die franse Riviera," die kaart lees. "Laat jou vakansie wees en al wat ons kan hoop vir.
  
  
  Die poephol smous! Van die oomblik wat ek het terug na die swembad, hy het my gepla het, woedend vir my, het die pret van my vir ewig. Op die eerste, was dit aanvaar dat Hsiang kan ontvlug het van my. Terug dan, dit was'n minder voor die hand liggend uitnodiging om te neem'n minder voor die hand liggend vakansie. Daar was ook tye in die verlede toe Hawke het skimped op besonderhede oor die missie. Hy kan verstaan dat. Daar was'n paar dinge wat hy geweet het was nie so veilig as hy geweet het haar, gegewe die risiko om gevang. Buitendien, ek het nie nodig om te weet alles te voltooi my opdrag. Maar, om die waarheid te sê, haar mistel het nie gee ons die vaagste idee hoekom sy was Mooi. Wat het Hawke sorg as Nicole was lewend of nie?
  
  
  My hande was geklem in vuiste. En die bloed was dreun wild in my ore. Kalmeer, het hy vir homself gesê. Dink die ou man in sy gat op Dupont Circle in Washington weet wat hy doen. En dan, as jy nie weet wat dit is, probeer om uit te vind iets. Net laat dinge gebeur. Dit is hierdie onkunde wat veroorsaak dat jy so veel moeite.
  
  
  Aksies. Dit is wat ek nodig het. Ek het altyd gevoel beter dan. Die wag die tyd kom tot'n einde. Ek gestort en aangetrek vir die aand. In die binnekant van die sak van my doublet was my nuwe paspoort in die naam van Nicholas Anderson. Oral waar sy gaan, 'n geweer, stilet, en gas bom kan kom as'n skok, veral as die wagte was so slim as wat ek vermoed het.
  
  
  Hierdie tyd Wilhelmina, Hugo en Pierre sal bly. Hulle was nie metgeselle van Nicholas Anderson, die toeriste. Maar'n man met die naam Nicholas Carter met die rang van Killmaster AH sou'n dwaas wees om uit te kom alleen. Hy vas twee enkel-rand lemme in haar kraag . Die derde was in die gordel op sy rug. Hulle lê plat, onsigbare, gerusstellend, en dodelike.
  
  
  Ek sal nog tyd vir aandete voor die aand se werk begin. Na sy vertrek rondom die hotel, draai hy links, oor die Quai des Etats-Unis, by die volgende hoek, en begin met'n lang, kronkelende loop langs die kus na die hawe middagete te hê iewers al fresco, alleen en by kerslig, met gebraaide garnale, ratatouille en wit wyn. .
  
  
  Dit is nie in'n haas. Nou dat sy is gereed om op te tree, haar verlore hierdie oor-stimulasie . Haar geniet die kos en die omgewing. Aan die ander kant van die hawe, seiljagte en treilers gekom het in die nag. Die hemel verduister, draai uit die blou swart al rondom. Die ligte flikker in die restaurante regoor die straat. Hy het een laaste sluk van die wyn en doodgedruk uit sy sigaret.
  
  
  As ek'n vakansie, dit sou verby wees deur die nou. Dit was tyd om te begin.
  
  
  Kaal bolyf en ondersteun deur jong hande, sy klim'n pad van die lang gras en bloedrooi blomme, 'n bleek, wulpse voorloper van die donker plesier en deurdringende plesier vir diegene wat bereid is om te swig voor die versoekings van die room-gekleurde wêreld. agter nah. As die standbeeld het'n naam, en niemand sou gedink het om dit by te voeg. Maar gegewe die omgewing, die ingang na die casino, miskien is hierdie pogings was onnodig. Dame Fortune sal genoeg wees nie.
  
  
  Die Palais de la Mediterranee op die Promenade des Anglais in Lekker is nie vir ons die beste, maar vir ons die ergste casino op die Cote d'azur. Nietemin, dit is professionele, doeltreffende, en ewe verwelkoming, beide toeriste wat die beperking van hul risiko vir tien of twintig dollar'n nag, en na die spelers wat die vraag hoër pryse.
  
  
  Op die top van die dubbel geboë trap wat lei na die eerste, tweede vloer, strek in alle rigtings, bekend as Les Salonne de la Mer, haar, draai na die Sekretariaat. Agter die toonbank, wat lyk meer soos'n kabinet, sit twee mans in jacquets, bleek, met'n lug van die onbreekbare skeptisisme. Langs hulle sit'n swaar-eyed jong vrou geklee in'n rou rok, die deel van haar onsekerheid oor die mensdom wat geflits deur ih se moeë oë. Verskeie toeriste, blykbaar uit een van die baie konferensies wat Mooi is Stadsraad gereeld die leërskare, is versamel rondom die stoel.
  
  
  As hy sy pad deur middel van hulle, hy gedeponeer sy paspoort en'n vyf-franc stuk op die toonbank. Die muntstuk was genoeg vir'n ingang kaartjie vir een aand. Vyftien frank'n week, dertig'n maand, sestig'n seisoen. Al was ek toegelaat om dit te doen binne, sy het'n groot raai hier. Ek was weddery dit op geluk self, verbintenis wat in een aand het ek sou wen wat Hawk my gestuur het.
  
  
  Een van die ander skepties-op soek na mans het my paspoort "Nicholas Anderson", staar na die foto, en dan ondersoek my gesig.
  
  
  Ek gevul word uit die vorm, terwyl hy kyk na my paspoort in die argief in die hoek agter hom. Tevrede is nie, het hy geskryf is nie my naam op'n geel casino kaart met twee maroen strepe op die kant en skuif dit oor na my.
  
  
  Die twee sekuriteitswagte by die ingang van Die Salonne de la Mer knik vir my as ek haar genader.
  
  
  Hare staan op die top van die drie marmer stappe wat lei tot'n pragtige saal, 'n kamer op verskillende vlakke, wyd en lank soos'n sokker veld, is heeltemal bedek in die rooi. Oorkant my, rooi gordyne geraamde die see-uitsig vensters. Op die klein balkonne buite, gebaai in die maanlig en'n nat lente briesie, paartjies gaan drink drankies en praat oor die geraas van verkeer. Daar was tafels tussen my en die balkonne aan die links en regs. Roulette, craps, baccarat, blackjack, écarté, trente et quarante . Onder die sagte gloed van bloed-rooi skerms, silwer ratte gespin, kaarte fluister teen die groen doek, dice rammel en chips gevloei het in'n voortdurende siklus van winste en verliese.
  
  
  Hy stap vinnig deur die kamer, om te stop by een van die twee restaurante vir'n drink. Daar was nie baie mense by die begin van die seisoen. Verskeie tafels was gesluit. Van tyd tot tyd'n stem sou sê skerp bo die geraas, " Niks ne va plus," en dan sou sy luister na die getik van'n ivoor bal teen die mure van'n roulette wiel.
  
  
  Daar was niks spesiaal oor die gehoor. Die Amerikaners saamgedrom om die blackjack en craps tafels . Die baccarat groep bestaan hoofsaaklik deur middel van Brits en seniors, en die internasionale toneel was gesentreer rondom roulette tafels. Daar was'n paar alomteenwoordige Japannese mense in blou pakke, wit hemde, en die werklike bande, twee Arabiere, 'n handvol van die Grieke, 'n paar Skandinawiërs, 'n Spanjaard, Duitsers, Engelse, en die Amerikaners.
  
  
  Sit op hout stoele, gespanne bejaarde vroue gewapen met potlood saadjies gebuig oor die velle papier, bedink streng stelsels soos d'alembert en Opheffing .
  
  
  Hy gaan staan agter een van die ouer vroue by die tafel naaste aan die ingang. Daar, ek het'n veld van visie wat dit onmoontlik gemaak het vir enigiemand om te gaan deur die hoofingang sonder om opgemerk.
  
  
  Ek het elke croupier twee honderd en vyftig frank. "Vyf in skyfies," emu het vir haar gesê. Die rekeninge verdwyn in die lessenaar veilig deur middel van'n gulsige slot met'n koper tuit. Rondom'n skatkis van gekleurde tekens van verskillende denominasies, vyftig geel skywe gly teenoor my. Hy laat dit reën in sy doublet.
  
  
  Vir'n rukkie, hy het hom toegelaat om te val aan die slaap na die klang van die verbintenis, die rommel van die wiel, die ritueel krete van die croupier gemeng in'n eindelose ritme:
  
  
  - Skip . Bloos. Oortreding. Faites fox jeux. Niks is nie'n groot plus. Koljander. noir. Oortreding. Faites vous jeux. Niks is nie'n groot plus. Skroef-haak. Bloos. 'n paar.'
  
  
  Elke keer as die deur oopgemaak het, het hy opgekyk hopelik, maar tevergeefs.
  
  
  Hy bereik in'n minuut en begin die plasing van die verbintenis. Soms is die stoel het my chips, soms is dit aan hulle gegee het weg. My gedagtes was net die helfte op die wiel. Sy gespeel op hoër belange.
  
  
  'n uur en'n half verby. Verveeld, ek het oorgeskakel na weddenskappe op die individuele nommers. Sy het net om die bedrag letterlik in Nike Carter, gebring tot tien — en verloor. Sy maklik om te sit die bedrag letterlik in Nicholas Anderson, wed op sestien en verloor weer. Sy het net sit die letters van Dawid Valk, sit op nege en verlore. Sy nommer geëindig letterlik in Nicole, en weer op tien.
  
  
  My chip was net in die nommer op die groen vel, die kans is 37 1. Die handelaar het sy pols en die groot wiel begin draai antikloksgewys. Die ivoor bal wip in die wiel kloksgewys, teen die vloei van swart, soos'n meteoriet in die nag lug. 'Niks ne va plus," die croupier blaf. Die wiel vertraag. Die bal het uit onder die rand, wip oor die kopruimtes, vertraag, wip een keer, twee keer, en val in die boks nommer tien. Die hark gestoot'n stapel van geel skyfies en een pienk honderd-franc stuk teenoor my.
  
  
  Ih het dit opgetel, gooi'n paar geel kaarte aan die handelaar wat die verbintenis, en buk af te haal die res.
  
  
  Wanneer ek kyk weer, sy was daar, openhartige oorkant my, aan die ander kant van die stoel. Dit was opwindend. Haar heuning-blonde hare, trek terug van haar bruingebrande gesig en vasgebind met'n bleek groen lint, aan die lig gebring hoë wangbene, ondersteun deur'n skoonheid wat die tyd kan nie spoor. 'n dun wit rok met'n lae sny aan die nek om te wys af die volheid van haar vol borste hang van haar goed-gebou liggaam. Hy het gesien dat daar was niks om te stop haar harde nippels uit te druk teen die koel, sagte stof.
  
  
  Sy bereik het in haar beursie en getrek uit'n honderd-franc daarop. "Vyf skyfies," het sy gesê na die handelaar.
  
  
  Hy behendig toegedraai die wetsontwerp om'n hout skyf en laat val dit in die onversadigbare boog se koper glybaan. Sy druk haar sak onder haar arm en gebruik albei hande om te druk die skyfies soos'n kind clutching'n berg van koekies. Die gebaar was so onskuldig dat ek het om te glimlag. Op daardie oomblik, sy kyk op en staar na my oor die stoel, haar oë blink soos die brand van smaragde. Dan kyk sy weer af, by die wangbene in verwarring, en het voortgegaan om te staar teen die stoel. Haar uitdrukking geword ernstige, somber. Om uit te reik tussen die sit spelers, sy het een uit om haar geel skyfies vir'n sewe. Sy is verlore, sy se sit op sestien, en sy is verlore. Sy is betted op sewentien en verlore. Sy is betted negentien en verlore. Sy is betted op ses-en-twintig en verlore. Sy is op dertig-drie en verlore.
  
  
  Tien keer in'n ry, het sy seker op die dieselfde aantal, die ergste kans op die tafel, en die verlore tien keer in'n ry. Nou is haar asemhaling versnel, en haar borste beweeg op en af in die opwinding, die leegmaak van die dun materiaal van haar rok. Haar pienk-verlak hande bewe as hulle klou aan haar smelt skat, en na twee rondes, sy was in staat om vas te hou wat oorgebly het in die een hand.
  
  
  Sy het nooit gedink dat sy speel vir die pret. 'n dun laag van ys glinster op die onderkant van haar nek, en een keer toe die wiel draai, sy byt haar lip. Haar gekyk het as die vingers van haar regterhand getrek uit'n ander herstel string oor die kwynende voorraad van haar linkerhand.
  
  
  Sy kyk na hom. Ee lippe wat stom woorde. "Asseblief," het sy gesê. "Asseblief.'
  
  
  Sy sit die nommer nege chip in die voorkant van haar. Die ritueel herhaal: die wiel draai antikloksgewys, die saal draai in die ander rigting; op die oomblik wanneer die bal val, was daar'n geroep: "Niks ne va plus" en'n stilte in wat die spelers wag.
  
  
  Selfs as ek was doof, al wat ek moes doen, was om te kyk hey in die oog om die resultaat te sien. Twee trane opwel van onder haar ooglede, balansering daar te rol oor haar wange. Haar, het haar liggaam gespanne. Sy sluk hard, en haar trane gestop.
  
  
  Sy kyk af na haar hand. Ses chips linkerkant. Haar lang bruin arm toegedraai een rondom hulle en geplaas dit op nommer vier-en-twintig. Hierdie tyd, sy het haar oë toegemaak as die wiel draai. Die gevolg was geen beter. In minder as tien minute, Nah net twee skyfies linkerkant. Haar geroer het nie afgeneem het, maar nou is sy lyk amper bedank vir haar ongeluk. Sy het nie gehuiwer. Sy sit die nommer dertien chip in die voorkant van haar.
  
  
  "Gelukkig," roep hy uit oor die stoel.
  
  
  Sy het na my gekyk en probeer om te glimlag. Maar sy kon nie ophou haar ken en lippe bewe, en haar oë was blink met stokrose. Sy het gesluit haar oë weer, my blik vermy.
  
  
  Haar oë het voortgegaan om te staar teen Nah. 'n deur oopgemaak in die agtergrond hierbo. 'n man gekom het. Hy lyk soos die groot man wat versamel data op haar.
  
  
  
  Hoofstuk 4
  
  
  
  
  Hy het net daar gestaan vir'n split sekonde voor die ego se skerp oë nagespoor hom verder. En dan ego se super-oulik swart pointy ballet pantoffels kletter af met die trappe na die rooi tapyt. Hare was reeds kom om die stoel in die rigting van haar.
  
  
  Opreg agter haar, glimlag met die wrede plesier dat geriffel Schrammel se ego op sy wang, hy lig sy hand en gesink het sy plomp vingers in die vlees van haar regterarm, net bokant die elmboog. Hy fluister iets in haar oor.
  
  
  Sy verstyf, haar gesig rigiede met vrees. Bepaal, maar versigtig, bang van die moeilikheid veroorsaak het, het sy probeer om te breek uit rondom die ego van aanhoudende skelmstreke. Haar bruin vel het wit kolle van die rof druk van die ego se truuk.
  
  
  Haar genader om haar van die ander kant, al die vriendelikheid en onskuld.
  
  
  "Ag, jy is daar," eggo dit. — Ek was besig om te dink wat ek wil verloor jy. As jy moeg is van roulette, hoe oor'n drankie?
  
  
  In die stilte wat gevolg het, het hy gehoor die handelaar sê, " Een." Sy het weer verloor.
  
  
  Wanneer die goedkoop parfuum tref hom soos'n riool stink, en sy swart sy pak blink in die sagte casino lig, Pollard Willow bereik af en het my al sy geestelike magte. Ten spyte van die parfuum, ten spyte van sy kostuum, sal hy het altyd die voorkoms van'n man wat het spandeer die meeste van sy lewe in kroeë waar vlieë skarrel oor pasteie.
  
  
  "Wat die hel is jy, maat?" — Wat is dit? " vra hy in'n fluisterstem. Dit was'n goeie teken. Hy was nie van plan om te maak'n toneel.
  
  
  "Miskien, mnr. Smith? het my rumatiek.
  
  
  Hy het gesê, "Huh?"
  
  
  Sy het nie wil om te kyk na hom. "Wel, hoe oor'n drankie?" Haar pa gesê. — Jy lyk soos jy gaan nodig het'n paar verfrissende."
  
  
  "Ja," het sy gesê. "Ja, dankie. Natuurlik het ek kan.
  
  
  "Wel, dit is'n groot, dan," sê ek. "Sal ons gaan?"
  
  
  "Hierdie dame het'n afspraak elders," het hy gesê.
  
  
  "Jy sê dat," sê ek. "Maar ek is verbaas dat sy nie vir my sê."
  
  
  "Luister, kind," het hy gesê. "Neem my goeie raad en kry uit hier. Nie hou jou neus in iets wat nie saak wat jy.
  
  
  "Ja, maar dit gaan oor my," sê ek. — Jy gehoor van die jong dame. Sy wil'n drink met my."
  
  
  Ego se gesig draai rooi. "Moenie my vra om jou te baie keer," het hy gesê.
  
  
  Ego ruka terloops terug trek sy baadjie, doelbewus wys my wat is ingesteek in sy gordel, en ook wys vir my dat hy het meer guts as gesonde verstand, en dat die sekuriteit van die Palais de la Mediterranee was nie so veilig as wat hy gedink het. Te oordeel aan hy dolly sekondes wat ek gesien het hierdie wapen, dit lyk vir my dat hy gerugsteun sy drivetrain met'n Mexikaanse Trejo .22, Model 1. Mexiko mag nie bekend vir sy wapens bedryf, maar die paar skoonheid wat kom van daar is so rustig soos'n pyromaniac op'n poeier skip. Model 1 is'n vuil en baie ongewone wapen. Dit het'n selector in die boonste linker hoek van die winkel. Wanneer jy flip die ego en die sneller trek, die geweer vure agt skote in'n outomatiese bars.
  
  
  Die meisie was snak na asem. "Moenie'n idioot, Guido," het sy gesê.
  
  
  "Ek dink nie jy is met behulp van ego," Emu het vir haar gesê.
  
  
  — Ek sou nie die risiko loop dit.
  
  
  "Ek het gehoop jy sou sê dat," sê ek.
  
  
  Hy liggies het haar hand gevat, en ons saam stap na die deur. Agter ons, Guido mompel'n vloek.
  
  
  Die ego, die gees, of wat ook al was weggesteek agter dat die Neanderthal voorkop, het om te gaan deur middel van'n baie van die stryd om te kom tot'n gevolgtrekking of onthou wat iemand het om dit te doen. Hy het nie lyk my as die tipe om'n genie in onafhanklike denke.
  
  
  Intussen, die kans dat hy sal oop vuur afgeneem met elke duim dat ons sit tussen ons. Guido is opgelei om op te tree, nie te dink nie, en as hy kry tot besigheid dadelik om te dink dinge deur, ons sal genoeg tyd om te loop na Parys.
  
  
  Terwyl haar liggaam gespanne uit van die lyn van die brand gesteek, ons haastig na die deur. Guido het meer guts as gesonde verstand, maar elke tweede bevestig my geloof dat hy is geprogrammeer om te verhoed dat die flitsende skerms.
  
  
  Dit was net'n paar sekondes voordat ons bereik die top van die trappe, maar dit voel altyd meer as een van daardie koerier-tevrede kliënte is die maal iets in hul koppe.
  
  
  Wat deur die deur, het ons geslaag het deur die ingang van die saal aan die linker-vleuel van die trap, wat neergedaal het deur twee boë aan die ingang van die Mediterrane Paleis .
  
  
  'n paar oomblikke later, Shaggy se stem gehoor het haar op die ander kant van die trappe, en wanneer ek kyk uit op die ander kant, ek het Guido loop af, byna reg langs ons. Ego se oë was vol van die woede onder sy gesluit wenkbroue.
  
  
  Hy was net twee of drie stappe weg wanneer ons verpletter uit die voordeur van die Paleis op'n koue aand. Plesier-soekers nog gekom het, maar in kleiner getalle. Wanneer ek kyk terug, 'n swart Citroen en'n wit Mercedes gly verby die ingang. As ons verby die mimmo standbeeld van Lady Fortuna, ek het Guido staan roerloos, 'n plomp silhoeët teen die casino ligte, die verhoging van sy vuis en waai dit.
  
  
  "Begin," ek het gesê sy vriendin.
  
  
  "Ja," het sy gesê. "Ek weet nie haar."
  
  
  Ons het langs die Promenade des Anglais. 'n lig mis wat gedryf die binneland was om te dek die string van die ligte by die ingang van die Engel Cove soos'n sagte lap. Drie-gekleurde wimpels hang slap langs die pale in die swaar in die lug, wat veronderstel was om te gee vir die pad'n feestelike kyk. Traffic bedaar, die geleentheid brul van die enjin breek die stilte.
  
  
  'n vreemde, onheilspellende lug hang oor die strand, 'n gevoel van klam verrotting groei in die donkerte, 'n skynsel van die ware vreugde van die dag en aand, nou uit die weg geruim deur die kruipende nag.
  
  
  In die stilte, ons haastig deur die heilige en skaduwee. Die Westminster Hotel se balkon was geleë met geel lampe, en geel kerse flikker op die tafels buite waar bejaardes gaste hurk teen die klam, drink koffie en die stryd teen die omhelsing van'n eensame kluis. Hulle kon sien die vervalle Pratt Villa, leweloos agter'n skerm van die palm bome en verweerde luike.
  
  
  Haar, kyk rond. Guido was weg. Nog steeds, ek het die gevoel dat ons dopgehou word. Ons geslaag het in die West End Hotel en die Massena Museum , waar spreiligte gespeel het tussen die palmbome agter die yster hek. Voor, die koepel van die Negresco Hotel opgedoem soos'n gesette vrou se bors teen die maanverligte lug.
  
  
  Hy het gestop en draai haar na hom . Haar gesig was rooi met opwinding, en haar oë was sprankel. Haar liggaam afgeroomde oor my vir'n oomblik.
  
  
  "Dankie," sê sy uitasem. "Dankie, meneer...'
  
  
  "Anderson," sê ek. "Nicholas Anderson".
  
  
  "Goed, dankie, Mnr Anderson.
  
  
  "Jy het nog nie my bedank nie," sê ek. — Ek is nie seker dat jy uit die bos nie." Ek dink nie jou vriend Guido was gelukkig met wat gebeur het by die casino.
  
  
  "Nee, — het sy gesê. "Beslis nie. Daar sal meer probleme. Veel meer moeilikheid.
  
  
  "Vertel my," sê ek. "Jou naam is Nicole Maak?"
  
  
  Sy kyk my in die oog vir'n lang tyd. Die aantreklike gesig, wat een of ander manier vermeng onskuld met die belofte van verfynde passie, nou kyk desperaat.
  
  
  "Baie van die mense is van mening dat," het sy gesê. "Ten minste een persoon is vol vertroue."
  
  
  Dit was rumatiek wat nie los nie, maar voor sy kon meer sê, die voorkoms van hopeloosheid verdwyn uit haar gesig. Sy oorgehaal haar kop mischievously. "Mnr Anderson," het sy gesê. — Ek veronderstel jy wil aan te bied vir my'n drink." Is daar'n beter tyd as nou?
  
  
  Die Negresco Bar is byna uitgesterf. Die groot kamer was soos'n donker grot, met'n dowwe pienk lig gekies om te vlei die ou vroue se vervaag vel.
  
  
  Ons sit langs mekaar op'n blou bank op'n ronde marmer-bedek tafel wat rus op'n kunsmatige luiperd vel.
  
  
  Ek voel haar brose skoonheid weer, die warmte van haar firma heup langs my op die blou bank, die kurwe van haar borste, die klassieke vorm van haar gesig, die rykdom van haar goue-bruin hare ... die emerald opwinding in haar oë.
  
  
  'n kelner in'n wit baadjie geswem tot ons met die bestudeer vernedering van'n hotel wat geneig is om te voldoen aan die uiterstes van die smaak.
  
  
  "Wat doen jy wil hê om te drink?'Ek het gevra sy vriendin.
  
  
  Sy lag skelm, soos'n tiener wat is laat los op Willie in'n koffiewinkel.
  
  
  "Ag," het sy gesê. — Ek het regtig nie gedink het oor dit. Ek moet erken dat ek nie presies'n kenner van die drank, maar een dag het dit plaasgevind het vir haar om te drink'n hele cocktail lys.
  
  
  Die kelner skuifel sy voete, die uitdrukking van'n stil mengsel van kommer en eindelose verwerping van die lekker gesels. Ek was in die versoeking om te bied Em'n drama skool beurs.
  
  
  Die meisie se hand vroetel tussen twee pierings van olywe en klappers om af te haal'n poskaart.
  
  
  "Ek sal probeer om dit," het sy gesê.
  
  
  Die kaart lees: "Royal Negresco 14 F".
  
  
  Dit was'n samestelling van po Kirsch, framboos stroop, lemoensap en Moet sjampanje. Net die lees van hierdie het my maag brand met rebellie.
  
  
  "Nee, ek dink nie jy is'n kenner," het haar man gesê.
  
  
  Ek het vir die kelner, " Een Royal Negresco." En scotch op die rotse. Hy buig en links.
  
  
  Dit is moeilik om weg te steek in Barra Negresco. In werklikheid, dit is'n goeie einde aan die militêre město te wees baie sigbaar, so sy was'n plesier om daar te wees. Dit was ook die rede waarom ek hier gekom het nadat ons verlaat die casino. Wat, op sy beurt, het my besonder gelukkig dat die meisie hierdie plek gekies het om'n drankie. Op hierdie punt in die stryd, sy plan was nie om ondergronds te gaan. Haar soeke is om meer te leer oor die meisie, meer oor Guido, en meer, veel meer oor die man wat hierdie gestuur grotman om die Mediterrane Paleis. En sy was gevra om uit te vind, terwyl om seker te maak niemand was op soek na my.
  
  
  So ver, die krimpvarkie se aand is geseënd. 'n meisie gevind het. Hierdie wedstryd het goed geëindig. Guido my gevind het. En as hy was reg, die onsigbare man Stahl sou getuig het ons haastige ontsnap na die Negresco . En dan die aand was nie net geseën, maar het skaars begin.
  
  
  "Madame," het die kelner gesê. Buig by die middellyf, het hy haar geplaas drink op'n ronde papier servet met die letter "Imperial H" en die woorde "Negresco" en "Lekker" in die drie blou ringe.
  
  
  "Monsieur."
  
  
  Hy het aan die meisie en lig sy glas. "Gelukkig," het ek gesê.
  
  
  Sy kyk na my oor die rand van haar glas. Die ondeunde en geamuseerd kyk verdwyn rondom haar oë. Ek het haar trane weer.
  
  
  "Nee, ek het vir haar gesê. — Ek neem aan dit was nie so'n gelukkige aand vir jou."
  
  
  "Nee, — het sy gesê. "Natuurlik nie." Haar stem was swak en desperaat.
  
  
  "As jy sal verskoon my onbeskof kommentaar te lewer," sê ek, " jy weet net so veel oor roulette as jy doen oor drank, gegewe jou spel van nah."
  
  
  "Ek weet," het sy gesê.
  
  
  "Mense het altyd doen," sê ek. "Die meeste mense gaan daar om pret te hê, maar jy natuurlik het die indruk van iemand wat besig was om meer ernstige dinge."
  
  
  Sy skud haar kop. Selfs in die dowwe lig, haar hare glinster . "Nee, Mnr Anderson..."
  
  
  "Ek dink jy moet my bel Nick," sê ek. "Alles reg," het sy gesê. 'Bynaam.'
  
  
  "Dis beter," het ek gesê.
  
  
  "Nee, sy was nie in die casino vir die pret."
  
  
  "Jy verloor het negentig-vyf frank," het ek gesê.
  
  
  "Jy betaal'n baie aandag aan my," het sy gesê. "Wel,"sê ek," ek is alleen in die Mooi, en jy was moeilik om te mis."
  
  
  Sy glimlag kortliks. "Haar, ek dink dat...'
  
  
  Sy bereik het in haar klein beursie. Sy het'n wit sakdoek, paspoort, lipstiffie, en die laaste geel chip. Sy het uit haar ego en met'n ligte kliek, sy geland op die marmer countertop. "Vyf frank," het sy gefluister.
  
  
  "Dit is al die geld wat jy het, is dit nie?"
  
  
  "Ja. Is dit ook so maklik om te sien?
  
  
  "Ek is bang so."
  
  
  "Dit is nie regtig vyf frank," het sy gesê. "Dit is'n stukkie van die plastiek."
  
  
  Ek het haar gevra. "Hoekom nie wen op hierdie casino beteken so baie vir jou?"
  
  
  Vir die tweede keer daardie nag, haar oë deursoek my gesig.
  
  
  "Jy hoef nie arm," sê ek, " jy kyk nie honger." Dit lyk nie soos wat jy nodig het Swede en skuiling. Ek het nie kry die indruk dat jy is probeer om te wen'n vakansie of'n juweliersware winkel. Gierigheid is ook uit van die vraag.
  
  
  - geen.
  
  
  "Maar jy gespeel om te wen'n klomp geld. Dit is belangrik om jou.
  
  
  "Ja," het sy gesê. Ono se stem.
  
  
  "Ek dink sy wil om te weet waarom."
  
  
  Sy bestudeer het, my gesig weer met dié intelligente groen oë, nou so koud en diep soos die see.
  
  
  "Wat sien jy?"
  
  
  "Gevaar," het sy gesê. "Probleme".
  
  
  "Kan jy glo my," sê ek.
  
  
  "Ja," het sy gesê. — Ek dink nie so nie, ook.
  
  
  "Buitendien,"sê ek," met net een vyf — franc gooi lyn, jy het nie veel keuse nie."
  
  
  Haar klam, warm lippe geskei van haar selfs wit tande in'n onwillekeurige glimlag. "Maar as sy vrou het nie vertrou dat jy, haar sou gelaat het," het sy gesê. "Dan sou ek probeer het om te vind iemand anders."
  
  
  — Is dit wat belangrik?"
  
  
  Sy opgetel het haar glas en het'n lang drink.
  
  
  "Wil'n paar meer?"
  
  
  "Ek is nie gebruik word om te drink," het sy gesê. "Maar, glo ek ek wil nog'n glas. Ek weet nie of ek wil haar om dronk te wees om te vergeet of te vier. Ja, Nick, 'n ander een.
  
  
  Die kelner het haar oor, en ons het in stilte gewag het terwyl hy het ons nog'n Royal Negresco.
  
  
  Sy het nog'n sluk, en toe sy klaar is, het sy gelyk het gekom om'n besluit te neem. "Ja," het sy gesê. "Ek vertrou jou. Ek hoop jy is op die top van die ouens wat help. Dit is nie regtig vir my, nie net vir die meisie wat jy een keer ontmoet in'n casino.
  
  
  "Ek weet," sê ek, haar gerus te stel.
  
  
  "Dit gaan ver verby jou en my. Ja, ek nodig het om te wen'n klomp geld en vinnig. Jy het dit gesien. Ek moet dit in orde om iemand te huur.
  
  
  Haar wenkbroue rose in die onuitgesproke vraag.
  
  
  "Iemand baie spesiaal," het sy voortgegaan. "Ek het nie eens weet hoeveel dit kos. Weet jy, Nick? Weet jy hoeveel dit kos om te huur'n moordenaar?
  
  
  Hy bereik uit en opgetel het'n geel chip van die stoel. "Vyf frank," het ek gesê.
  
  
  
  Hoofstuk 5
  
  
  
  
  Vir'n oomblik, haar uitdrukking verander in die verrassing. Dan, draai'n deurmekaar gesig na my, sy leun teen my. Haar, ek sien haar oë, wat nou aangesteek deur die spreekwoordelike smarag vuur, haar lippe verdeel, kom nader aan my.
  
  
  Die volgende oomblik, het sy gespanne. Haar gesig draai vaal. Haar oë was agter my, op die sydeur van die Negresco bar.
  
  
  Haar omgedraai. Guido was die eerste om haar te sien, glimlag'n bietjie. Dan sien hy'n hoek, taai Chinese man, sy lang, slank liggaam gehul in swart van kop tot tone. En tussen hulle, onder hierdie ego-gedrewe dienaars, is die afskuwelike wesens ek sal weet as Dr Wit. Lothar Inuris. Die oomblik ego sien haar vir die eerste keer, het hy gesukkel het om die beheer van die woede wat oor hom gekom het toe hy sien dat die meisie is gereed om te druk haar lippe aan myne. Hy herwin sy uitdrukking en trek sy ego in'n vou van gemoedelike vriendelijkheid. Hierdie uitdrukking het goed gegaan met die ego van die uitrusting: 'n goed-cut blou baadjie, grys broek, 'n hemp wat dikwels verkondig self een van die nuutste skeppings van Turnull & Asser in Jeremin Straat in Londen, 'n sy serp, en ballet pantoffels van Gucci.
  
  
  Maar vir al die omgee en koste wat gegaan het in sy klere, Dr Inuris het'n intellek verslaaf deur'n verkeerde en kragtige ry.
  
  
  Ego oë, swart krale wat slawe na die ego se vermoë om weg te steek sy ware bedoelings, is ingestel op'n klein, bolvormige kop bedek met'n dik swart hare kam terug van'n smal voorkop. Die teiken self, met sy dun pers lippe en smal neus in sy groot neus, was verdwerg deur sy lang en breë bolyf. Maar dit is nie'n voortslepende wenk van krag, maar net die idee van'n vriendelikheid gewortel in die ewige self-toegewing. Sy hande was buitengewone. Lang palms, abnormaal lang, gepunte vingers, kort naels. Die hande van'n chirurg of worger. Die gladde, vlas aangesig en vreemde, sieklik-bleek vel het die indruk dat die klier balans is versteur, die eerste handel dryf met die liggaam en dan dwing om die gees te dien onnatuurlike obsessies. Hy lyk soos'n man wat neem plesier in iemand seer en subjugating ander na sy bisarre verdraaiings wat beheer oor hom. Hy uitgeasem uitgevaar. Hy het gesien dat die ego serp het effens losgemaak, die onthulling van'n dubbele ry van vratte wat bedek die ego se dun, puntig nek soos'n groteske kraag om sy geplooide oë.
  
  
  Ander, soos die emu oor my pad. Ih het'n gees van self-vertroue suksesvol in die totstandbrenging van ondenkbare dinge en'n geloof in sy eie genie, wat ook oortuig ih van'n ondeurdringbare immuniteit te vergelding. Selfs voordat hy gepraat het, was hy reeds bekend as Dr. Lothar Inuris, reeds'n man wie se natuur toegelaat niks anders as leuens.
  
  
  Hy glimlag en buig. Hy het een van sy lenige arms in'n huiwerig groet en stap oor na my. Haar pa het opgestaan om hom te groet.
  
  
  "Ag," het hy gesê. "Vir'n oomblik het ek gedink ons wil verloor jy. En dit sal baie hartseer wees. Maar ek is jammer. Vergewe my gebrek aan maniere. Ek het nog myself voor te stel. Laat my." Na haar dokter. Lothar Inuris.
  
  
  Daar was geen krag in die hand het hy uit na my. Emu gedagvaar haar met al die liefde wat hy kon uitkry. "Nice om jou te ontmoet, Dokter," sê ek. "Ek, Nicholas Anderson."
  
  
  "Amerikaanse, hare, dink ek," het hy gesê.
  
  
  "Inderdaad," sê ek.
  
  
  "Liewe Zjirinovskij mense," het hy gesê. "Europa skuld jou'n baie."
  
  
  "Dankie vir jou sê dat, Dokter," sê ek. "Anders, van wat ek gelees het, ons is nie altyd welkom hier."
  
  
  "Ja," het hy gesê. "Daar is hulle wat vergeet het, maar sy nie rond ih getalle. Vir diegene wat vergeet, die beste houding is verdraagsaamheid."
  
  
  "Wel, Dokter, kan ek kry jy iets om te drink?"
  
  
  Hy skud sy kop ongelukkig. — Ek waardeer jou vrygewigheid, Mnr Anderson, maar ek is bang ek sal hê om te daal." Die rede waarom sy hier is nie die sekulêre, maar suiwer professionele."
  
  
  Hy trap tussen hom en die meisie wat nog studeer by die tafel. Hy hou sy kop in haar rigting, die verlaging van sy reeds sagte, gekweek stem selfs verder.
  
  
  Dit was'n stem bars met innuendo. En dit was hierdie einste tweede stem wat bedoel was om te beïndruk die luisteraar. Inuris ' superieure intelligensie, ego-onoortreflike vermoëns, sy beste bedoel opregtheid, en, as dit is nie genoeg nie, die gevaar van spottende'n man wie se twee metgeselle kan word geag in staat om van die gebruik van krag.
  
  
  "As jy vertroud is met Europa, Mnr Anderson," het hy gesê, " en veral met Suid-Amerika, kan jy weet dat die titel van die dokter is wat gebruik word redelik vrylik. Maar in my geval, dit is'n titel verdien en verkry na baie jare se harde opleiding. Haar M. D., Mnr Anderson, is'n spesialis in die operasie wat handel tot'n mate met die meganiese kunste. Die erkenning van hierdie, en met geen voorneme van die ignoreer van die intelligensie verhoog, het hy probeer om te verkry bykomende spesialiteite. Sy het ook'n psigiater met'n praktyk wat handel" — het hy gluur haar - " met die mees moeilike gevalle.
  
  
  Sy behoort aan hulle, dat dit sou goed wees om te roer tot die ego met jou blydskap. "So jy is die meester?"
  
  
  Hy is beloon met'n rilling wat hardloop deur middel van sy liggaam. "Ja," het hy gesê, probeer om te lag. "Ek dink dit is wat hulle noem ons in Amerika." 'n baie interessante en primitiewe term. Maar ek moet nie afgelei kry. Soos ek was oor om te sê, hierdie jong dame was een van my pasiënte.
  
  
  Haar stem laat val om te verstom vertroue. "Jy bedoel sy is siek, Dokter?"
  
  
  Dr. Inuris probeer om sy beste te wees verdraagsaam, maar ek kon sien dat ek probeer my beste om geduldig te wees. "Wel, dit is'n redelik algemene term, om dit so te stel. Professioneel, alles is baie meer ingewikkeld. Maar laat ons net sê, sonder versteuring van die verhouding tussen dokter en pasiënt, en sonder om in die tegniese beskrywings, dat die jong dame is wat ly aan'n ernstige emosionele versteuring."
  
  
  "Ek verstaan," sê ek. — Jy kan mislei my. En jy hoop so,het hy vir homself gesê.
  
  
  "Nie al die emosionele siektes openbaar hulself in'n manier wat ih kan maklik erken deur nie-spesialiste soos jy."
  
  
  "Ek dink nie," sê ek.
  
  
  Dr. Inuris glimlag na my. "Ek is bly jy het so'n breë vooruitsigte, Mnr Anderson," het hy gesê. "Guido het dit vir my duidelik dat jou gedrag teenoor hom by die casino was, hoe moet ek dit, 'n bietjie hardkoppig."
  
  
  "Ja," sê ek. — Maar aan die ander kant, hierdie man van joune was nie presies wat jy wil noem vriendelik met hierdie jong dame." Ek bedoel, het hy haar seermaak nie, en sy het nie blyk veral gretig om op selfsug.
  
  
  -"Ek moet vra u vergifnis weer," het Dr Inuris sê as hy my met'n skynheilige, stralende glimlag. "Elke nou en dan Guido kry te hard. En haar, ek dink hy was bang van my woede. Jy sien, ek moet nie hardloop'n gereelde kliniek. Die jong dame is wat aan my sorg toevertrou in'n villa nie ver van hier, en op hierdie stadium van haar behandeling, dit is nie geskik vir onderwerp haar aan wat jy en ek oorweeg normale sosiale opbrengste.
  
  
  "Verlede week," het hy voortgegaan, " hey, daarin geslaag om te laat die villa vir'n ongemagtigde reis na die casino. Guido is nie'n professionele verpleegkundige, en miskien is dit die rede waarom jy moet verwag dat foute op sy deel. Nietemin, die meisie se tydelike verdwyning het my baie kwaad met Guido, en hy plegtig belowe my dat die meisie sou nie meer ontwyk sy escort. Nog steeds, hey, wat daarin geslaag om dit te herhaal vanaand.
  
  
  So dit is verstaanbaar, is dit nie, dat Guido is, hoe moet ek dit gestel het, eerder ongeduldig met haar? En, " sê die dokter. Inuris gesê openhartig ," Dit is ook duidelik dat, as'n Amerikaanse man, jy is'n edele, ingegryp het om haar te beskerm teen iets wat heeltemal onaanvaarbare gedrag vir jou."
  
  
  "Wel, Dokter," sê ek, " ek het nie besef daar is so baie agter dit. Ek het net gedink jou dienaar was tot iets."
  
  
  "Optredes kan misleidend wees," het hy gesê.
  
  
  "Ja, ek het," ek het ingestem. "Op maat van haar, ek het nooit gedink sy was siek."
  
  
  Dr. Inuris klop my hand gerusstellend. -"Wel, wel," het hy gesê. "Dit neem te veel vir jou om te verstaan dinge wat gebaseer is op'n kort waarneming, selfs die mediese wetenskap soms verward raak."
  
  
  "Ek sien," sê ek.
  
  
  — En nou, Mnr Anderson, sal jy verstaan wanneer ek het om jou te vra om my te laat en-er -".. my personeel sal klaar hul aand saam met die meisie en haar terug te neem na ons villa. Ek weet nie hoe baie ander gesprekke wat jy gehad het met haar vriend, maar as jy nie kan gee my'n paar goed-betekenis advies, jy sal wys wees om te kyk na alles wat sy sou gesê het in die lig van haar siekte. Soms nah is in die versoeking om te sê die dinge wat mag lyk geloofwaardig op die eerste oogopslag, maar ongelukkig is dit veroorsaak deur haar siekte, wat ek hoop ek kan genees."
  
  
  Hare, knik in ooreenkoms. — Ek hoop regtig jy kan genees haar, Dokter. Dit lyk so'n skande dat'n oulike meisie soos haar..."
  
  
  "Ek het elke hoop," het Dr Inouris gesê. "Maar die duur van die behandeling is geneig om te wees baie lank."
  
  
  "Te sleg nie," sê ek.
  
  
  "Inderdaad," het hy gesê, met'n wenk van ongeduld. — Maar nou het ons regtig het om te gaan." Dit was'n plesier om jou te ontmoet, Mnr Anderson. Regtig mooi. Hy klap sy vingers, en Guido verskuif, gereed vir aksie.
  
  
  Ek het nie dit nodig het. Die meisie het opgestaan, ingesteek haar beursie onder haar arm, en loop oor na hulle. Die dokter het lekker geglimlag by haar.
  
  
  Met'n uitdrukking van onstuitbare afgryse, sy het die dokter en Guido se mimmo om die draaideur deur middel van wat hulle aangegaan het. 'n lang, hoekig Chinese man geblokkeer Ey se pad, maar toe sy hom genader het, het hy opsy om oop te maak die deur vir haar en haar gevolg. Guido haar gevolg .1
  
  
  "Ek is jammer om jou te pla," het Dr Inuris het vir my gesê.
  
  
  "Wat'n jammerte," het ek gesê. "So'n oulike meisie..."
  
  
  "Probeer om haar te vergeet, my liewe man," het Dr Inuris het gesê as hy gegaan het om te sien Dag.
  
  
  "Ek sal jou wys," sê ek.
  
  
  "Jy hoef nie, liewe ander," het hy gesê in'n zalvend stem. "Ag, — ek sê. — Ek het regtig soos dit."
  
  
  Die dokter se gesig verduister. "As jy wil.'
  
  
  Haar gevolg het hom in die dag. Die wit Mercedes was geparkeer op die sypaadjie. Ek erken dit as die motor wat ek wil gesien uit te kom van die casino. Die meisie, Guido, en die Chinese was staan in die buurt.
  
  
  Die Dokter het sy hande geklap. Hy het gesê, " Wat ons wag vir?"
  
  
  Die Chinese man het die agterdeur, dan na vore getree en het agter die stuurwiel.
  
  
  Met'n flits van haar lang, pronkerig bene, die meisie gly in die agterste sitplek. Ek het opgemerk dat sy was geklee in ballet pompe met'n hoë hakke. Hierdie dae, vroue selde dra mediese ih, maar geen skoen het ooit'n begenadigde vrou se voet so goed. Jy sien ih'n paar jaar gelede, toe Nicole Kara is nog steeds lewendig.
  
  
  Dr. Inuris gly binne-in. Guido het die deur gesluit en gaan sit langs die Chinees. Die enjin is reeds aan die gang, en die motor gegly weg van die randsteen.
  
  
  Haar, kyk na hulle weg ry as hy gememoriseer die lisensie plaat. Die Mercedes gegly tot'n stop by die hoek. Deur die agterste venster, sien ek die dokter verhoog sy hand na haar mooi gesig.
  
  
  Dan het ek my gedagte verander. Die groot hand ontspanne soos'n groot spinnekop. Na'n oomblik, net die duim en wysvinger is uit te steek om die hand.
  
  
  As die spook motor draai die hoek, die dokter. Inuris baie stadig bereik sy hand uit, versigtig en met'n glimlag van intense plesier, en steek sy vingers in die meisie se lugpyp en begin om te druk dit.
  
  
  
  Hoofstuk 6
  
  
  
  -
  
  
  Dan draai hy om en stap terug na die kroeg. As Baie Meer. Inuris bedoel om'n vinnige dood, hy sou laat Guido dit doen. Miskien is die dokter graag'n stadige dood, hy was seker van dit. Maar as hy dit kon doen, sou hy kies'n baie meer gemaklike sitplek as die agterste sitplek van'n motor.
  
  
  Sy is terug na haar stoel, onder die kritiese blik van die kelner, wat kyk'n bietjie verlig toe hy teruggekeer het van my bietjie loop buite met Dr Inuris en sy intimiderend klein bende. Ek het nie platter myself dat die kelner was bekommerd oor my veiligheid of die bewys. Haar vermeende ego se werklike belangstelling in my, in die veronderstelling ek is gesond genoeg is om te betaal my rekening, om te sien as, soos baie toeriste, ek mag dalk nie weet wat die punt is ingesluit in die wetsontwerp, en daarom betaal emu dubbel.
  
  
  Ek het'n gebaar in die lug, en hy haas hom na die tafel, versigtig die verlaging van sy oë na die druk van die marmer wetsontwerp na my. As ek opgespoor die pad van my hand se ego, my oë val op die handskrif. Dit was op'n papier staan, verwring deur die stam van die glas rondom wat die meisie was om te drink.
  
  
  Hy opgetel het die glas en het die papier. Terwyl die Ander Een. Inuris en haar gelê het aan elke ander, sy was baie besig met iets.
  
  
  Sy skryf haar boodskap met'n wenkbrou potlood. "Villa Narcissa," het hy gesê, " Cap-Ferrat. Help my, Kostya van God. "Dit was nie onderteken is, en ek besef dat die krimpvarkie het nog steeds nie weet wat sy was.
  
  
  Maar ek het geweet wat sy was soos: gesonde verstand, ten spyte van alles Dr Inuris het gesê. Pragtige, desperaat, en vol vertroue genoeg is om te gaan met die sinistere dokter sonder weerstand. Maar hema sy was, en bly'n raaisel.
  
  
  Dit was'n geheim wat hy gaan om op te los beide kante van die aand.
  
  
  Maar ek moet vinnig optree. Hy kyk op sy horlosie. Byvoorbeeld, die helfte van die vorige een, en Dr Inuris het'n groot voordeel. Sy betaal die wetsontwerp, was nie gestort het nie, maar eerder om die kelner se spesifieke teleurstelling, en het die Negresco deur die hoofingang. Taxi's wag vir passasiers. In die Renault, aan die voorkant van die tou, die bestuurder, 'n vet-faced man, lê met sy kop agteroor, snork swaar agter die wiel. Wanneer die ego tik hom op die skouer, het hy dadelik wakker geword. Hy kyk op na my, stralend met'n glimlag wat was altyd'n mengsel van die dier self-bespotting en intrige, die glimlag van'n ex-soldaat. "Monsieur," het hy gesê, asof om aandag te trek.
  
  
  Ek het haar gevra. "Weet jy Cap-Ferrat?"
  
  
  "Natuurlik," het hy gesê.
  
  
  — Weet jy Villa Narcissa ?"
  
  
  "Ja."
  
  
  — Kan jy my daar?"
  
  
  "As jy wil, meneer." Maar ek is jammer, hierdie is'n vreemde plek.
  
  
  "Regtig?'Ek het gesê, yanking maak die agterste deur van die ego Renault en kry in. "Vertel my hoekom nie, maar vir nou, kom ons maak gou."
  
  
  Die motor gly wes langs die boardwalk en swaai om die eerste hoek.
  
  
  "Niemand daar woon. Dit is verlate hier, " het hy gesê.
  
  
  — Het jy al daar onlangs?"
  
  
  — Nee, ek kan nie sê dat. Maar niemand het daar gewoon het vir die jaar, Monsieur. Ek weet haar vir seker. 'n paar weke gelede, miskien'n maand gelede, was dit geslaag deur mimmo nim in die nag. Daar is'n klip muur tussen die villa en die pad, en'n yster hek by die hek. Haar, kyk in die hek. Daar is geen vrede nie. Jy kan dit voel wanneer niemand is in die huis. Hierdie villa is so'n huis.
  
  
  — Weet jy wie dit behoort?"
  
  
  — Nee, meneer, ek weet nie. Eienaarskap hier beweeg van een eienaar na'n ander, en soms is die teenwoordigheid van'n vreemdeling beteken eenvoudig dat die twee is toestemming gegee om te leef in hul villa."
  
  
  Die Renault was die optel van spoed nou. Ek het die Beau Rivage Hotel verdwyn agter ons, en dan het ons verander in'n draai in die pad dat die helling stadig af na die hawe met'n pad te sny uit die rotse wat oor die hoof gesien die see.
  
  
  "Daar is altyd nuwe gesigte in die huise," het die bestuurder gesê.
  
  
  "Verby die Midde-Guinee Cormiche? "Ek het gesê.
  
  
  "Ja, meneer."
  
  
  Nou is ons klim, en die stad van Lekker was agter ons. Onder my, aan my reg, die see lê roerloos onder'n kombers van mis.
  
  
  — Ek sal dit waardeer, "sê ek," as jy nie sou neem my na die poorte van die Villa Narcissa en laat my uit'n kilometer vroeër."
  
  
  "Dit gekry het," het die bestuurder gesê. Hy was waarskynlik'n goeie soldaat. Vet en slim, selfs dan. Verstaan wat dit gee die emu as dit verstaan, en vergeet van die res. Eerste van alles, sorg van jouself te neem en te oorleef. Oorlewing is altyd die beste advertensie'n soldaat kan maak vir homself.
  
  
  Hy ry vinnig en glad verloop, geniet die uitdaging van een van die mees opwindende paaie in die wêreld. Die pad vorentoe was verlate, en hy steek'n paar geel lanterns te breek die gordyn van mis. Hoewel die aand was stil, die spoed het'n lekker briesie.
  
  
  "Hier," het hy gesê.
  
  
  'n teken lees " St Jean-Cap-Ferrat doem en flits mimmo. Aan my reg, soos uiteengesit iewers in die ligte, Cap-Ferrat lê soos'n duim uit te steek in die see. Die Renault se enjin kerm as die bestuurder gegly in'n lae rat, voor te berei vir die afkoms van baie goeie Corniche.
  
  
  — Ons sal daar wees binnekort, " het hy gesê met'n wenk van die vermaak. — Is jou vriende vir jou wag?"
  
  
  Sy het nie omgegee emu beantwoord. "Nee," sê ek, " ek is nie bang nie.
  
  
  "Miskien is dit wat jy wil hê, ook."
  
  
  Hy het een hand op die stuurwiel en die gevoel onder die sitplek met die ander. Toe het hy getrek ego terug, hy het'n band van yster in sy hand. Hy lag. — Miskien kan jy gebruik maak van hierdie?"
  
  
  "Miskien. Maar ek sal dit doen sonder dit. Dankie vir jou vriendelikheid.
  
  
  "Never mind," het hy gesê. "Hierdie villa is'n vreemde plek. Ek probeer regtig hard. Baie onvriendelike. Dit is nie'n huis waar jy voel gemaklik en welkom."
  
  
  "Ek het nog nooit daar nie," sê ek. "Maar ek glo jy.
  
  
  "Ek sal draai af die heilige een," het hy gesê. "Dit sal help om jou nag visie."
  
  
  Ek het haar gevra. "Die weermag?
  
  
  "Die Buitelandse Legio, "het hy gesê," sluit jou oë vir'n paar minute. Ek sal jou vertel wanneer ons daar kom.
  
  
  Na'n ruk, het die motor gestop. "Alles reg," het hy gesê.
  
  
  Hy maak sy oë weer. Dit was pikswart almal rondom ons. Hy oorhandig die bestuurder van'n stapel van rekeninge.
  
  
  "Gelukkig vir my," het hy gesê.
  
  
  Sy uit, rondom die motor.
  
  
  Die bestuurder leun uit. - Kilometer oop. Op die regterkant. 'n klip muur. Drie meter hoog. Gebreekte glas op die top. Die hek is sewe meter lank. Daarop top. Daar is niks wat die moeite werd om die steel van binne. Ten minste'n maand gelede. Maar ten minste'n goeie geluk.
  
  
  Hy is nog steeds glimlag as die motor rustig gerugsteun af in die pad. Ek het gewag totdat ek kon nie hoor dit nie meer nie, en dan het ek. Terwyl haar dop was nog steeds op, ek sien dat die skeermeslemmetjies was nog steeds in plek.
  
  
  Stukkies van mos besaai die ou kla, asof uitloop vrot. Rust geskil af van die yster hek. Die maanlig skyn deur die naald bome wat opgestaan het naby aan mekaar rondom die kolle van die mis, en gespeel met die onversorg gras wat vas in die grond soos'n baard op'n karkas.
  
  
  Ek kon nie sien nie veel van die pad. Net die pad van die motor wat was net geslaag het, met inagneming van die spore in die plat gras. Hoë bome staan soos wagte tussen die vreemde tuur en die villa.
  
  
  Hy staan buite die hek vir'n rukkie, luister. Net stilte. Geen honde'n teken van my teenwoordigheid. Geen sesde sin vir die nasien van patrollies, 'n gevoel wat my gered het so baie keer.
  
  
  Hy het sy baadjie en gooi dit oor die muur te beskerm, sy hande van die vuil skerwe van glas wat lê op die rotse, en wag vir die nuuskierig om te bloei tot die dood. Hy het opgespring, het'n stewige vastrapplek, en trek homself in een beweging trek sy baadjie saam met hom.
  
  
  Hurk by die voet van die muur, het hy gestop en geluister. Net stilte. Crouching lae en die gebruik van die bome vir die dek, het hy vorentoe beweeg, parallel met die pad. Hare is stadig beweeg. My voete vertrap op die nat gras. 'n mis wat ruik van denne naalde en seewater swirled rondom my.
  
  
  As ek klim die berg, ek sien'n skynsel van die lig deur die bome, en deur die mis. 'n paar sekondes later, dit bereik'n oop veld.
  
  
  Ek het gestop by die rand van die bome en sien die motor spore op my reg draai links en dan regs draai terug na die ingang van die villa. Die wit Mercedes, byna verduister deur die mis, staan donker en stil in die oprit.
  
  
  Die villa self, koel soos klip, swaai in die nag, see, lug, doem rondom die mis soos die toneel van'n verskriklike nagmerrie. Hoog in die venster, omring deur hang hortjies, 'n stukkie van die melkerige wit gordyn gevang die maanlig en kyk af op die toneel hieronder soos'n onsiende oë. Die boonste twee vloere van die huis was donker. Sergei was aan die brand in drie vensters op die eerste vloer plan.
  
  
  Hou binne die boom lyn, die huis vinnig afgerond dit. Die rug, die kant aan die ander kant, en die voorkant gebly swart en stil. Hy het begin om te benadering deur die rowwe gras. Slegs'n dun gordyn bedek die regterkantste venster. Stygende op sy hurke, hy loer binne-in.
  
  
  Dit was die kombuis. 'n lang Chinese man sit met sy rug na my op'n hout tafel, drink'n stomende koppie tee.
  
  
  Ek koes af en gaan na die ander venster, die seën van die natheid wat reeds muffling my shaggy ore. Stadig, het ek lig my kop weer en bevind myself op soek na'n kamer wat net'n bed. Guido was lê op die bed, sy kop gestut teen die muur, blaai deur'n tydskrif. Ek het hom gesien hoe hy neem sy baadjie en die oordrag van die pistool uit sy gordel om sy skouer holster.
  
  
  Die derde van die drie verlig die kamers is geleë op'n aansienlike afstand van die eerste twee. En as haar skaal het, hou onder die vlak van die vensterbanke, die dokter se stem hoor haar.
  
  
  "Liefie," het hy gesê. — Ek het probeer baie hard om geduldig te wees met jou. En ek vind dat geduld word nie beloon met begrip en dankbaarheid op jou deel; net ongeloof en verraad. En nou, ongelukkig, is my geduld het opgeraak.
  
  
  Hare was nou op die vlak van die venster. Dit was oop, en die dokter se stem, wat belas is met die bedreiging, was duidelik sigbaar. Hy het na die vensterbank. 'n ander gedeelte van daardie dun wit gordyn, slegs gedeeltelik getrek, hang in die kamer soos'n spinnekop se web in die graf. Kyk uit deur die vensters, sy het duidelik gesien het hoe Dr. Inuris en die meisie. Die dokter het sy baadjie en serp terug op, maar'n paar dubbel vratte is nog steeds skreiende by die voue van die kant verband.
  
  
  Haar, sien dat die meisie was nog geklee presies dieselfde as wanneer ee haar ontmoet het. Nah se hande is saamgevou agter haar rug soos'n kind wat raas vir slegte gedrag, haar kop effens gebuig, en haar blink hare was nog steeds gekoppel is terug met'n bleek groen lint.
  
  
  "Ek het gehoop jy sou wys my'n paar waardering," het die dokter gesê. "Ek was in die hoop dat jy sal kom vir my op jou salvo met skatte wat net'n vrou kan gee, wat sal jy begin om my te betaal vir die toewyding wat haar uitgestort het op wat jy so duidelik en so voortdurend. Jy kan my nie glo nie, maar dit was regtig my opregte hoop. Maar miskien het sy ook hoopvol. Dit sal nie die eerste keer. En so het ek ook weet dat dit wat nie gegee word nie vrywillig geneem kan word deur die krag." Die meisie kyk na hom openlik. Sy het stadig en doelbewus. "Jy is vreeslik," het sy gesê.
  
  
  Inuris se gesig gedraai met woede. Hy lig sy hand en laat sak dit weer. — Dit is nie die tweede keer vanaand dat jy uitgelok het my genoeg om my te maak wil om te wys die wreedheid in jou buitengewoon mooi gesig." Maar ek moet dit nie doen nie, moet ek? Haar, op soek na so verskriklik. Ja, ek verstaan dat my kenmerke is nie opgelos word deur jou. Ander het reeds verduidelik dit vir my.
  
  
  "Moenie my verkeerd verstaan nie, Dokter," het die dogtertjie gesê. — Ek het nie noem jou voorkoms. Ek het die minste reg om dit te doen.
  
  
  "O Lee?" sê die dokter.
  
  
  "Nee, — het sy gesê.
  
  
  "Wel, my soet?"
  
  
  "Ek hou van jou omdat jy so onbeskryflik sleg," het sy gesê.
  
  
  Die Dokter het gelag, 'n hoë-opgeslaan laggie ontsnap rondom die ego se onwelvoeglike keel.
  
  
  "Hoe min weet jy oor die slegte te praat oor nen so maklik. Maar binnekort sal jy meer te leer oor dit, en ek myself sal jou lei, jou onderwyser, jou maat."
  
  
  "Nooit," het sy gesê.
  
  
  "O, ja, liewe," het Dr Inuris gesê. "En baie gou. Hier, in jou kamer, op jou bed.
  
  
  Die meisie loer vinnig by die deur.
  
  
  Die dokter het sy kop geskud. "Nee," het hy gesê. "Dit sal nie help nie jy.
  
  
  Die meisie gryns.
  
  
  Op daardie oomblik, ek wou om op te tree, om te jaag in die kamer om te sien Dr Inuris en hoor sy sagte, sielvolle stem. Maar ek gedwing om myself te kalmeer. Tot nou toe, die krimpvarkie het niks gedoen nie, maar chatter. Die meisie sal oorleef. En as ek wag, ek sal meer en meer geleenthede om meer te leer oor hierdie pervers man en ego geheimsinnige gevange wat handel met haar fantastiese gesig en foutloos liggaam om te ontwaak die ego bedreiging.
  
  
  'n glimlag van brutaliteit en afwagting ontbloot ego se tande. "Wel, my dollar stapel," het hy gesê. — Ek gee jou een laaste kans. Ek het vir jou alles wat ek kon. Sal jy gee my wat jy kan in ruil, of moet dit geneem word van jou?
  
  
  "Jy kan my, Dokter," het sy gesê stewig, " maar jy weet, en ek weet, dat jy sal nooit in besit van my."
  
  
  Die dokter se gesig paled en sy kaak geklem in woede. Die trant pulsed in sy tempel soos'n draak, opgekrul onder sy ego se bleek vlees. Hy stap oor na die meisie wat nou gaan sit rustig en kalm, op soek na hom mimically asof die ego nie meer bestaan nie. Ego se groot hand bereik het en skeur die lint om haar hare, wat het hey, oor haar skouers in'n goue waterval.
  
  
  Woede opgevlam in die afstootlik deel van die ego gesigte, versterkers vir hulle die paar sekondes wat dit geneem het om die emu te gryp die groen lint en gooi dit op die vloer. Hy het gestop vir'n oomblik om te gaan met dit en voor te berei vir'n koelbloedige aanval op nah. Die meisie het voortgegaan om te mimm na hom, asof haar ego bedoelings was nie meer raak haar soos die gons van'n vlieg.
  
  
  Die dokter gehou uit sy hand weer. Ego is'n lang, skraal vingers gesluit rondom die delikate hals van haar rok, en sy kneukels doelbewus gestop in die welige kloof tussen haar borste.
  
  
  Hy het'n vinnige beweging met sy pols, en trek die doek af haar liggaam. Sy sit roerloos soos hy trek die doek van haar skouers en laat dit val op die vloer met'n geruis.
  
  
  Sy het nie beweeg om te beskerm haar kaal bors van die gulsige opwekking woed in haar ego se oë. Haar arms hang langs haar sye. Sy was geklee in slegs wit onderklere en ballet pompe.
  
  
  Die dokter se asem sis uit hom uit. "Ag, ja," het hy gesê.
  
  
  As sy gedwing om haarself te ignoreer die stem binne-in my wat skree vir my om te breek my ego se slang nek, sy hande gly om haar dye, en haar broekie begin om te gly haar bruingebrande bene.
  
  
  Hubert was reg oor Nicole Doen as sy was Nicole Dwing. Sy was natuurlik blond.
  
  
  Die bed was op my reg, in die hoek tussen die muur en die venster. Die meisie, nog steeds roerloos, was op my linkerkant, met Dr Inuris tussen haar en die bed.
  
  
  Om op sy knieë, hyg effens van opwinding en uitputting, het hy gerol haar onderklere om haar enkels.
  
  
  Dr. Inuris het aan sy voete, gryp ee se arm, en begin sleep haar rug na die bed.
  
  
  Hy laat haar neem'n stap, en dan die ander, net om seker te maak. Daar was geen mole op die binnekant van haar linker-bobeen. Nie op alle. Dan is hy spring oor die vensterbank en koes in die kamer.
  
  
  Die dokter het omgedraai om my te sien. Die meisie gly terug na haar bundel van verwoes klere.
  
  
  Die serp het van die dokter se nek, die blootstelling van die ego se walglike kraag rondom die vratte. Voordat sy kon oorbrug die gaping tussen ons, hy maak dit in sy verbasing.
  
  
  "Guido! het hy geskree. "Guido!
  
  
  
  Hoofstuk 7
  
  
  
  
  Uit die hoek van haar oog, sien hy die meisie lig haar verweerde rok en druk die stukkies van die materiaal teen haar wulpse lyf. Dr. Inuris was vasgevang soos'n spinnekop, mors sy tyd en wag vir die aankoms van die dodelike Guido.
  
  
  Hy het nie probeer om te hardloop na die deur. Dit flits deur my gedagtes dat hy was waarskynlik bang om te loop in sy klein folteraar in'n donker gang en dan betaal'n boete vir Guido se gebrekkige intelligensie en moedswilligheid in die vorm van'n .22-kaliber pistool koeël uit dat scumbag. Op dieselfde tyd, ek het'n geestelike beeld van'n dwerg grotman spring uit die bed, trek sy Trejo pistool onder sy arm, en loop na die meisie se kamer.
  
  
  Soos'n vasgekeer bokser, Dr Inuris beweeg van links na regs langs die muur van die kamer, ego, palms uit, asof in'n gebaar van versoening.
  
  
  Ek sou nie veel tyd. Die dokter was so veel'n fisiese bedreiging as katoen candy, maar daar is geen punt in om tussen hom en Guido. Die web stryd wat hy kon kry, was die een waar die kans is op sy kant.
  
  
  Hy laat emoe-benadering met'n golf van sy skouer en linker arm. Hy skop my, gryp my regterarm. Sy was vrygestel deur'n punch, en'n ordentlike ego punch aan die kaak. Hy klap in die muur, dan afgegly, bewusteloos, bloed stroom af in die ego van die pers lippe.
  
  
  Haar stahl het nie haastig om te geniet van die sig nie, maar eerder draai om en storm in die rigting van die dag. Laat. Dit swaai oop.
  
  
  Guido was daar staan. Trejo is gemik op my lewe. "Staan nog steeds," het hy gesê.
  
  
  Sy hande was opgewek. Sy het vir hulle gesê dat in die tyd, Nicholas Anderson, die beskermer van die diensmeisies in nood, het geen spesifieke rede om te gaan met Guido. Dit was nie absoluut noodsaaklik is.
  
  
  Die geweer bly roerloos. Die dokter was nog steeds eensaam nou. Guido glimlag. — So jy het die bliksem af, het jy nie?" Wel, dit is al, ek dink. Maar ek kan nog steeds nie goed te keur, mate. Dit beteken sleg vir my. En ek wil dit nie doen nie. Jy moet hardloop weg toe ek vir jou gesê het om te. Nou jy kan spyt wees nie.
  
  
  Guido se skerp oë het in die meisie en verbreed. "Kry geklee," het hy gesê. "En kry Tysoeng ." Vertel em die dokter wat hulp nodig het. En moenie probeer om op te stout wees.
  
  
  Die meisie draai haar rug op ons, het uit'n tas uit onder die bed, het gekies om'n paar items van klere, en begin om aan te trek.
  
  
  "Jy," Guido het gesê, " haal uit'n stuk van die muur en sit jou hande op dit.
  
  
  Ek het dit, soos ek gesê het. Guido het'n aanvaarbare soek vir my. Hy sou waarskynlik is die boude van sulke grappies dikwels genoeg om te leer om sy handel. Ego se soek-dalk het Emu'n geweer, 'n mes, en'n gas bom, maar hy was nie goed genoeg om te kry drie skeermesse. Guido was nie baie verbeeldingryke. "Alles reg," het hy gesê, " jy is skoon. Draai om, sit jou hande agter jou kop en hou ih daar totdat ek vir jou sê om te sit ih af."
  
  
  Shaggy klanke gehoor buite die deur. Die meisie het teruggekeer met'n Chinese man wat was die uitvoering van'n handdoek en wat lyk soos'n klein bakkie water. Dit was die eerste keer Ruki se ego het haar gesien. Die spykers op sy wysvinger en klein vingers vas soos'n vier-duim uitstaan.
  
  
  "Sê die dokter, Tysoeng," Guido gesê.
  
  
  Die Chinese knik.
  
  
  "Jy," Guido sê die meisie, " staan langs die wit ridder van joune nie, en geen grappies. Hy het genoeg van jou. As dit nie was vir my, ek wil skiet jy beide reg hier op die plek. Dan wil ek meer gemaklik.
  
  
  Die Chinese man kniel langs Dr. Inuris, vee Ego se gesig met'n handdoek. Die dokter het gekreun, en die ego se kop hang af van sy lelike nek. Ego se oë knip. Die Chinese man het voortgegaan om te vee die ego totdat die dokter stoot die ego eenkant, versigtig om nie aan te raak van die ego se lang naels. "Help my, Chang," het hy gesê.
  
  
  Die Chinese man gryp Ego onder die oksels en rig hom op. Hy het voortgegaan om op te leun met sy rug teen die muur en kla. "Bring vir my'n paar brandewyn, Chang," het hy gesê.
  
  
  Die Chinese man het uit deur middel van die kamers en teruggekeer'n oomblik later met'n glas van cognac. Die dokter gedoop sy vark gesig in die glas en die dampe ingeasem voor te drink. Met sy vry hand, het hy gevoel sy beseer kakebeen. Dan draai hy na my met'n moeë glimlag. "Geen werklike skade, Mnr Anderson," het hy gesê. 'Ten minste vir my. As jy vir... wel, wat dalk'n ander saak geheel en al.
  
  
  "Luister," het ek gesê.
  
  
  Maar Guido onderbreek my: "Shut up," het hy gesê.
  
  
  Dr. Inuris waai hom af soos'n afrigter te doen het met'n gekef jong hond. "Dit is genoeg, Guido, "het hy gesê.
  
  
  Guido het hom'n kyk wat was nie onbeskof. Blykbaar, ih verhoudings was nie gebou op die aanhangsel. Guido sou gewees het net so gelukkig is om te wys die klein van sy Dr. Inuris outomatiese pistool op die meisie en my, net om te kyk na ons val onder die ego koeëls.
  
  
  — Wel, Mnr Anderson, ek dink dit is tyd vir jou en My om te kom tot'n finale begrip. Ek het gedink ek het dit duidelik aan jou terug in Negresco dat die meisie wat jou aandag getrek het, was eintlik baie siek. En jou teenwoordigheid hier kan net vererger en bemoeilik haar siekte. Jy is bereid om te aanvaar dat die eerder dramatiese manier in wat jy het so pynlik gedemonstreer jou lojaliteit, want blykbaar geen skade is gedoen. Maar jy moet verstaan dat ek'n man van die wetenskap en sal nie duld dat enige inmenging wanneer dit kom by die baie ernstige kwessie van die behandeling van'n siek persoon."
  
  
  "As iemand in hierdie kamer is siek, Dokter," sê ek, " dit is jy.
  
  
  Hy voel weer die krag van die ego se pogings om te bevat die woede wat gedreig het om te rip off die ego masker van'n welwillende dokter te vent die gedraaide woede wat verbrand binne-in hom.
  
  
  'n rilling loop deur sy lyf. Hy het nog'n slukkie brandewyn. Ego se oë staar na die oranje vloeistof as hy swirled die brandewyn in sy hande. Hy het begin om te verstaan wat ek gehoor en gesien het, meer as wat hy vermoed het. "Mnr Anderson," het hy gesê met een van sy minagtende glimlag. "Daar is'n paar gevalle tussen'n dokter en'n pasiënt wat lyk, hoe moet ek dit, vreemd vir'n onopgeleide waarnemer. 'n toneel wat dalk selfs lyk skokkend in wiskunde aan iemand soos jy sal onmiddellik verstaanbaar vir een van my kollegas.
  
  
  "Stop dit, Dokter," sê ek. "Ek aanvaar nie dat, en as jy so dink, dan is jy selfs crazier as wat sy vermoed, en ek vermoed dat jy heeltemal verneuk en skande jou beroep."
  
  
  Die dokter steek sy bek in die globulêre bak van sy cognac glas en het'n diep asem voor gluur my.
  
  
  "Wat'n skande," het hy gesê met'n hartseer glimlag. "Te sleg nie. Vir jou. Jy is'n dwaas, Mnr Anderson. As jy net sal luister na my, jy kan nou geniet die vooruitsig van verdiep jouself in die baie ryk skoonheid van die Cote d'azur. Maar in plaas daarvan, jou hardkoppigheid gedwing word om in te meng met my planne. En wat, meneer, is baie jammer.
  
  
  "Ongelukkig vir jou," sê ek. "Maar hy is nie hier vir'n meisie, ek dink."
  
  
  "Heroes vermaak my, Mnr Anderson," het hy gesê, die genot van sy brandewyn. "Miskien is jou ervaring is gewortel in Westers, soos baie van jou volksgenote nie, maar myne is gebaseer op feite. En so haar, ek hoop jy sal my glo as ek jou vertel dat, gebaseer op my aansienlike ervaring, skielike dood is ontmoet deur meer helde as lafaards. En sy is seker dat dit is net as ongewens vir hulle as wat dit is vir ih kleiner, maar wyser broers. Maar genoeg filosofering. Dit is voldoende om te sê, wat jy nie gedoen het nie ons, ons dogtertjie, 'n guns. En vir my, jy is niks meer as'n klein ongerief.
  
  
  "Dit bly om gesien te word, Dokter," sê ek.
  
  
  "Inderdaad," het hy gesê. "En dit kom nou."
  
  
  Dr. Inuris sit sy glas. "Tiong, pak al jou bagasie en sit alles in die motor. Ons vertrek so gou as moontlik.
  
  
  Hy draai terug na my. "Nou, Mnr Anderson, jy het my ongemaklik gemaak het. Haar moet ek gee hierdie huis nou. Gou Guido, Chang, haar, en die jong dame wie se welsyn jy is so bekommerd oor sal verlaat. Ons sal die uitkyk wees vir die nuwe akkommodasie as'n voorsorgmaatreël teen enige versteurings wat kan veroorsaak word deur mense wat nuuskierig is oor jou plek. En die besigheid "- ego se dun lippe verdeel in'n selfvoldane glimlag, en sy oë dartel om die meisie - " sal voortgaan totdat sy onvermydelike beide kante.
  
  
  Guido waai die geweer by my. — En wat sal gebeur met hom?"
  
  
  "Ag, Guido. "Liewe Guido," sê Dr Inuris. "Wees geduldig. Ons sal skryf'n voorskrif vir Mnr Anderson op die regte tyd. In die tussentyd, ek stel voor jy neem ego van een van die kelder kamers en bind hom tot styf. Vra Chang om te kom met jou. En dan, wanneer Chan het opgepak en die twee van julle het die wa gelaai, ons sal sien wat ons kan doen oor Mnr Anderson se ego-gedrewe skeiding van hierdie jong dame.
  
  
  "Gaan op," Guido gesê, wys na die deur.
  
  
  Chang by ons aangesluit het buite in die gang. Hulle is'n goeie span in die dell self. Chang gerugsteun af in die gang in die voorkant van my, hou wel van my af weg. Guido het ver genoeg agter my dat ek kon nie beweeg vinnig in die rigting van die wapen.
  
  
  Aan die einde van die trappe, en daar was'n klein vlug van die trappe af. Aan die onderkant van die trappe, ons het in'n klein kamer, leeg, behalwe vir'n hout-gesteunde stoel en'n wit geverf stoel op wat'n koerant was netjies gevou in die dowwe lig van'n kaal peer boom geskroef in die plafon. Onder die tafel, netjies opgerol asof ih was daar vir die beoogde doel, was lengtes van die tou.
  
  
  "Sit," Guido gesê.
  
  
  Hy was'n doeltreffende werknemer. Dit het net Em'n minuut om te bind my arms aan die agterkant van die stoel en my bene aan die bene.
  
  
  "Jy kan nou gaan, Chang," het hy gesê.
  
  
  Die Chinees laat sak sy kop in'n oppervlakkig boog, dan het teen die trappe op in stilte.
  
  
  "Ek het hom weg," Guido het gesê, " want ek het iets om jou te vertel.
  
  
  'Oi?'
  
  
  "Die dokter dink jy is'n soort van'n poetsbakker, buddy. Jy maak die ego lag. Hy steek die loop van die geweer onder my ken, en sy kop gekantel terug. — Maar ek dink nie jy is snaaks nie." Jy het veroorsaak dat ek'n klomp van die moeilikheid vanaand, en ek wil dit nie op alle. So, wat ek het om te vertel jy is wat die dokter vir jou beplan het-miskien het hy sal laat jy woon — jy sal sterf. Ek sal seker maak om af te kom hier voor ons vertrek." Dan sal ek jou doodmaak." Die dokter kan vir jou kwaad wees saam met my vir'n rukkie, maar hy is nog steeds nie baie gelukkig met my. En in'n uur of so, sal hy besluit dat dit nie regtig saak nie. So jy is dood, en ek is baie gelukkig.
  
  
  Sy behoort aan hulle, en dit maak nie seer te maak hierdie aap glo sy is die hantering van'n swakkeling. "Ek het'n klomp geld, Guido," sê ek. — As jy laat my gaan, sal ek gee haar alles aan julle."
  
  
  "O, man," het hy gesê. "Ek is lief vir die wat gevra het."
  
  
  "Jy kan ryk word, Guido," sê ek. "Laat my gaan. Asseblief.'
  
  
  — Ek wil net om jou te vertel een ding, " het hy gesê, die druk van die geweer'n bietjie harder. Hy laat sak sy stem te'n fluisterstem. — Jy gaan om te sterf, buddy. Hy het uit sy geweer en stap vinnig by die deur uit. Sy het die deur sluit agter hom en hoor die slot kliek. Hy het begin om te wikkel sy vingers in die rigting van die band. Na'n paar sekondes, hy trek die lem om die wegkruip plek en was reeds besig om op die toue. Guido kon gewees het flirt met Nicholas Anderson, maar Nicholas Carter is'n ander saak geheel en al. Die onskuldige toeriste se toer het tot'n einde kom. Dit het my nie meer as dertig sekondes om te sien deur middel van die tou.
  
  
  Hy opgetel het die koerant uit die stoel. Hierdie-Mateen was vet genoeg is om te trek die truuk. Hy het die koerant en het dit gevou net een keer. Dan het hy gerol en dan diagonaal in'n stywe silinder en buig dit in die helfte. Die finale produk het'n koniese hanteer en'n rock-hard kop. Dit was'n goedkoop wapen, maar dodelike.
  
  
  Hy opgetel het die sny van toue, vasgebind sy bene losweg aan die stoel, en gly sy hande in die rug, clutching die koerant agter sy rug.
  
  
  Ek het nie te lank te wag. Ego shaggy kletter af met die trappe, en die slot gekliek. Guido se gesig is helder rooi. Hy geskop in die deur.
  
  
  "Vuil bastards," het hy gesê. — Hy wil Chang om jou dood te maak. Om my te straf. Wel, hulle kan almal kak vir my. Teen die tyd dat ek klaar is met dit, jy sal dood wees.
  
  
  "Moenie dit doen nie, Guido," sê ek.
  
  
  "Klaar is met jou gebede, buddy," het hy gesê, kom na my toe met sy geweer getrek.
  
  
  Ek my mond oopgemaak het'n bietjie, sodat hy sou dink ek was gaan om te sê iets anders. Dan het sy was gegooi deur bidu po vir haarself, en sy druk ego se hand met die geweer. Die wapen arced oor Ego se skouer en verpletter in die grond agter hom.
  
  
  Guido se oë rek. Hy hurk defensief, voel sy gekneus arm en skuifel sy voete. Ego se asem gejaag om sy onstuimige longe as sy adrenalien stelsel aangepas om die oplewing van die pyn. Ego helder oë laat my nooit gaan.
  
  
  Ek het hom as hy gly agteruit. Hy het gestop vryf sy beseerde arm. Hy bereik terug, tastend vir die geweer.
  
  
  Skielik, val hy op sy knieë en sy regterhand geskiet uit sy wapen. Ek het gewag totdat sy arm was ten volle uitgebrei, dan piets die koerant by die ego se elmboog. Die been gebreek het, en'n dier huil ontsnap Ego se lippe.
  
  
  Iewers bo, hoor ek haar stem as'n dokter... "Guido?" het hy gesê. "Guido! Waar is jy?"
  
  
  Guido was vasgekeer in hierdie donker kelder kamer, sy gesig vertrek van pyn as sy ongedeerd hand hardloop om sy wapen. Ego se vingers gesluit rondom die hef as hy laat sy wapen getref Ego se neus van onder, in die neus. Die ego se neus was gebreek, en skerwe van die been binnegedring die ego se moord-obsessie brein.
  
  
  'n hoë-opgeslaan weeklag huil ontsnap uit die ego se bebloede gesig. Dan val hy op sy rug, ruk, en vries. Hy het op sy knieë, verskuif die bidah aan sy linkerhand, en gryp die geweer met sy reg.
  
  
  Kyk op, sien hy'n spookagtige figuur geklee in swart op die top van die trappe. Ego se hande is uitgestrek, en'n donker vloeistof was stadig drup uit die vier dolk-soos spykers. Hy het gestop by die top van die trappe, en daar het ek gehoor Zhang praat vir die eerste keer, en die twee woorde wat hy gesê het'n bloedklont hardloop koue in my are.
  
  
  "Mactan se Latrodectus," het hy gesê in'n eentonig.
  
  
  Te danke aan die twyfelagtige plesier van die asse te leer hoe om te oorleef Haar, het geweet wat drup van die ego naels: gekonsentreer griewe van die swart weduwee.
  
  
  
  Hoofstuk 8
  
  
  
  
  En so was dit. Daar was geen marge vir foute. Óf ek ontslae te raak van Chang, vinnig en akkuraat, of het hy my kry en die trane my vlees uitmekaar met'n paar van die mees bose gifstowwe vrygestel is deur enige skepsel op Aarde. Wrewel is vyftien keer sterker as dié van'n ratelslang. Maar die dood, as dit enige troos, sou waarskynlik binnekort kom as gevolg van hierdie dinge gelykstaande aan die gif van duisende van spinnekoppe drup uit elke reuse vinger van hierdie Chinees.
  
  
  Hy het my genader asof hy was ongewapen, stap vir stap, soos iemand loop in'n begrafnis stoet. Agter hom, op die top van die trappe, kyk af met'n spottende glimlag, Dr Inuri het'n informele gebaar van afskeid, asof om te sê totsiens aan twee ping-pong spelers, en verdwyn in volle uitsig.
  
  
  Hy teruggeval verder in die kamer en'n wit geverf stoel tussen homself en die naderende Chang. Ego se gesig is uitdrukkingloos, sy asemhaling onvermoeide, sy donker oë.
  
  
  Hy sit sy voete bymekaar. Dit was nie die tyd vir slegte skiet resultate. Hy was reg oor Guido se geweer. Dit was'n .22-kaliber Trejo, Model 1. Die selector knop was ingestel op die koers van die vuur: wanneer die sneller getrek, agt rondes ontplof, en dit was gedryf om te tref Chang se benerige bors. As dit was'n emoe met die oog op die kop, daar was'n kans dat sommige van die koeëls sou mis as gevolg van die ego se recoil."
  
  
  Chang gestop by die onderkant van die trappe, langs die kamer, in die skaduwee van'n ego-gesink in die gesig staar. En dan is die swart-kortmou hande, daardie afskuwelike hande, swaai hypnotiserende heen en weer soos'n koue voorspel tot'n ballet van die dood, gly oor die drumpel.
  
  
  Haar geweer was wat in albei hande. Stadig, die graf is geboë arms krul soos reuse-palings in'n ritueel prestasie, en van tyd tot tyd'n druppel van dik gif gerol af in die spyker op die grond.
  
  
  Ek het gevoel die geweer slinger in my hand, maar weerstaan die drang om vuur te maak. Sy wou Chang om verder te beweeg in die kamer, in die rigting van die lig.
  
  
  Hy laat sak die wapen versigtig te verlig sy spiere en ligamente van die spanning van wag. Net dan, Zhang gespring oor die stoel.
  
  
  Geen tyd vir twee hande. Nie meer tyd vir deeglike mik. Met'n flick van sy heup, hy het die geweer en die sneller getrek.
  
  
  Daar was'n ontploffing... die stilte.
  
  
  Guido se pragtige dood masjien is vas.
  
  
  Chan staan op die ander kant van die stoel, steek sy vingers in my oë. Koes, ek slaan haar met die papier kolf, maar net met die lug toe het hy sy hande weg. Hy het vinnig omkring die stoel, sywaarts beweeg, maar toe hy verhuis, sy het die dieselfde, die behoud van die dieselfde afstand tussen ons.
  
  
  Binne mikrosekondes van mekaar, swart, olierige naels flits vorentoe soos vier pyle, soek my oë. Haar stoot geweer in'n minuut, swaai die kolf heen en weer, slaan net die lug.
  
  
  Elke gram van die konsentrasie in my brein en oë gespanne om te bepaal die rigting en die spoed van elk van Chang se potensieel dodelike aanvalle.
  
  
  En die hipnotiese patrone hy vleg vir my was net deel van'n meer ingewikkelde uiteensetting van'n ou plan van aanval wat uiteindelik eindig in die dood. Die lug-piercing naels geflits en gelek en gelek, die arms versprei verder uitmekaar, die oë trek meer en meer om tred te hou met die donker, flou beweging. Dan was daar'n oomblik van nonchalance, die skerp pyn van'n spyker gedryf in die vlees, en dan die pyn en die dood.
  
  
  Tensy Chang se dood vroeër gekom het.
  
  
  Haar klub was daarop gemik om die emoe se ken, en toe hy ruk sy kop agteroor, haar linkerhand klap in die emoe se kop met al sy krag. Hy hyg en steier terug, maar vinnig weer sy balans en weer aangeval.
  
  
  Ek stap oor na hom, trek uit'n stoel in die voorkant van my. Chan staan in sy plek.
  
  
  Ego se linkerhand skielik geskiet naby aan my oë. Hy gooi sy kop terug, maar besef te laat dat dit was'n skynaanval. Ego se regterarm was daarop neer, twee gif spiese gemik op die netwerk van die are op my pols dit was reeds besig om die stoel vorentoe.
  
  
  Haar stoel was ruk terug op die laaste minuut, en Chang het gesukkel om op te maak vir sy beweeg. Hy was te laat. Ego se pinkie gevlieg oor die teiken, en die punt van die lang vinger van sy wysvinger verpletter in die tafelblad.
  
  
  Met sy regterhand, hy slaan haar ego in die kop met die kolf. Hy leun in haar te vermy as haar stoel draai die ander manier. Dit is beloon met'n bros geknetter. 'n bespotting asem, woede, gemeng met verbystering, ontsnap Chang se lippe. 'n vier-duim vinger gestaan en bewe, sy wenk begrawe diep in die hout.
  
  
  Hy trek haar stoel tot hom weer. Tiong het nie wil hoor nie meer oor dit. Die stoel ingemeng het met Emoe se ego bedoelings. Die ego linkerhand wou nie my gesig en oë, en die regterhand gryp die stoel en probeer om te trek die ego uit deur my sterk truuk.
  
  
  Tussen ons, 'n lood, gebroke spyker bewe in die wit-geverfde hout; die lemme was nie meer as'n millimeter en'n half in die sagte spar, soos'n miniatuur pyl, al gedek in die dodelike gif, van die skerp kant na die gekraak ander kant .
  
  
  Dodging een, om Chang se hoë skop met sy linkerhand, haar getref het met die kolf op die ego van haar regterhand, wat reeds vasklou aan die stoel. Chang weggestap met'n glinstering van opwinding in sy oë.
  
  
  Haar, het geweet wat hy was wag vir: een oomblik van roekeloosheid. Wanneer ek leun oor die tafel om te staak, my rug en nek was blootgestel aan my ego met my linker hand.
  
  
  As hy gehou het op die onderkant van die stoel, hy sou verhandel het niks meer as'n seer pols vir'n skoon en finale linker hand om my nek. Dit was'n vonnis ek was nie van plan om te herhaal, selfs al Chan gehoop ek sou.
  
  
  'n stoel stadig stoot haar na hom, swaai die klub dreigend. Die oomblik wat die boom was binne bereik weer, Chang bereik met sy regterhand en gulsig gryp die stoel.
  
  
  Ons weereens het ons sleepboot-van-oorlog posisies rondom die stoel, die uitbreiding van die Ego se arm na my teiken, terwyl die hare wip heen en weer, dodging sy meedoënlose aanvalle.
  
  
  Skielik, val hy op sy knieë en gespring uit onder die stoel.
  
  
  Dan die tweede lang spyker op Chang se regterhand breek af en het stil op die vloer.
  
  
  Voor hy kon herstel van die vlag van die uitvoering klaring, hy staan weer op. En vir die eerste keer, haar stem het die vrees in haar ego se oë. Die wapen in die Ego se regterhand was nou heeltemal stomp.
  
  
  Hy gryp die stoel weer. Dit was'n skuif wat Chang kon net ignoreer by die koste van lewensgevaar. Reik uit met sy linkerhand, hy gryp die onderkant van die boom weer. En stem ons het daar gestaan soos die twee duelists op'n sakdoek-grootte oppervlak, net'n paar beweeg en die dood is baie naby.
  
  
  Hy weerstaan die versoeking om te benadering Chang onder die dodelike dolke, gevaar vir sy lewe te smash sy gesig met'n enkele blaas van die klub. Die kans is besig om meer en meer in my guns deur die tweede. Dit was gehalveer deur die arsenaal in die voorkant van my. Hy kon bekostig om te wag vir haar. Maar Chang gebreek het. Hy gooi homself oor die stoel, sy kop stoot vorentoe soos'n menslike spies.
  
  
  Bidu gooi dit, spring aan die kant, en gryp Ego se pols met albei hande. Ego kloue wou my vlees soos'n paar van die donker, blink tande. Ego se gespierde liggaam is uitgestrek in die gesig staar op die tafel neer.
  
  
  Hy het een hand af ego se pols en druk ego se nek na die tafel met sy elmboog, terwyl die ander getrek ego se arm terug. Hy het gesukkel met my gewig en my greep, senuwees en spiere breek en been breek. Ego se mond geopen in'n stil gil. As haar druk verlig, sy hand laat val hulpeloos aan die rand van die stoel. Tiong lê hygend. Ego se oë het helse pyn en geweldige haat.
  
  
  Ek het'n stap terug en kyk na hom.
  
  
  Ons het dit gesien op dieselfde tyd: die gebreekte vinger was nog steeds vas in die hout, en hy het geweet Chan was vasbeslote om dit aan te gryp, ten spyte van die pyn en nutteloos arm, om te gebruik ego in sy finale aanval. Toe het hy opgestaan op sy ongedeerd reg arm, het hy geloop het om haar ego en geland het'n karate skop op die emoe se nek met die kant van sy arm, wat veroorsaak dat die ego se gesig te kraak teen'n boom.
  
  
  'n vreeslike gil losgebars het rondom die ego se binnekant, en toe hy stahl gespin rond soos'n draak, swaai heen en weer op die top van die wit altaar stoel.
  
  
  Daar was'n spyker skerf om sy regteroog. Hy was nog steeds skreeu wanneer sy liggaam toegegee het aan die gif, gly van die stoel af en landing op die vloer met'n slag.
  
  
  Ek het nie tyd om te mors ons ego-ons eerbied vir die dood, ons-op die voortsetting van om te staar teen Guido en Chang se lyke in hierdie woede arena. Ek het iets te doen met Dr Inuris, en ek het gou gaan op die trappe.
  
  
  Buite die huis, sy hoor die brul van die Mercedes " enjin. Sy was ingelui van die poort, net soos die motor gerugsteun uit die oprit en verdwyn om die hoek van die huis. Ek het'n meisie in die voorste sitplek, sukkel met'n walglike kranksinnige.
  
  
  Toe hy by die hoek van die villa, die motor was op die top van die helling wat lei na die hek. Hy sou gewees het by die hek voor my, maar Dr Inuris het om te stop om oop te maak die geval. Dan sal ek jou vang met haar ego en smash die emoe se skedel in cashewnoten. Dr. Inuris moet gevoel het op dieselfde manier.
  
  
  Die deur aan die regterkant swaai oop, en die meisie se liggaam, swirled deur die ego arm, gevlieg headfirst.
  
  
  Hy hardloop na haar as die motor jaag in die rigting van die hek. Daar was'n gil van intimidasie hieronder as Inuris het haar na'n skielike stop en na vore gekom het, omkring die motor. In die hoofligte, hy was desperaat probeer om die hek oop te maak.
  
  
  Ek het nie tyd vir wat nou.
  
  
  Hy kniel langs haar en neem haar kop in sy hande. Op soek na Hey se gesig, het hy gehoor die enjin brul weer as Inuris gery het om die hek.
  
  
  Die meisie geroer.
  
  
  Die lug is ligter in die ooste. Die mis gelig het en'n verfrissende briesie waai uit die lug.
  
  
  Die meisie het skielik sy bewussyn herwin, haar oë wyd met vrees.
  
  
  "Dit is alles reg nou," sê ek, gee haar'n groot drukkie. "Hy is weg, en ek dink nie hy sal ooit terug te kom hier."
  
  
  Ek voel die spanning in haar liggaam gemak, en na'n paar minute, kyk sy na my en daarin geslaag om te glimlag.
  
  
  Dit was mooi.
  
  
  
  Hoofstuk 9
  
  
  
  
  Ons sit op die stoep stappe met drankies wat hy gehad het van die binnekant. Daar was niks verkeerd met die scotch Inuris het. Die meisie lyk normaal, behalwe vir'n paar skrape op haar elmboë.
  
  
  Ek het haar gevra of sy wou hê om in te kom, maar sy skud haar kop. Ek kon haar nie blameer nie. Die villa het nie lyk baie aantreklik in die groeiende aanbreek. Stukke van die afgebreek en gebreek pienk gips bult, en donker roes kolle versprei oor die oppervlak soos bars kapillêre op'n ou dronkaard se neus.
  
  
  Nee, hy kon nie blameer haar vir die wat nie wil om in te gaan nie. Vir Nah, dit was werklik'n spookhuis, met herinneringe van die ware gruwels, selfs sonder die lyke van Guido en Tiong as'n ekstra, creepy raak.
  
  
  Sy leun teen een van die skil hout pilare in die hoek van die trap en staar uit by die see.
  
  
  Ey het vir haar gesê dat Guido en Tiong was dood. Sy het die nuus met'n knik, asof sulke dinge is onvermydelik in'n wêreld waar geregtigheid altyd loop sy loop en die kwaad nie kan ontsnap vergelding.
  
  
  Ek het nie daarop aandring dat sy praat. Sy sal dit doen genoeg wanneer sy gereed is. Ek het dit geweet. Maar hey, eers sy nodig het om te sit en geniet die vars briesie, die reuk van konifere, en die heerlike wete dat sy was vry van Dr Inuris en die ego van die klein bende.
  
  
  Met haar kop terug gegooi, haar goue hare soos'n kussing op'n ou pilaar, sy geniet die skoon lug van die nuwe dag.
  
  
  Toe sy uiteindelik gepraat het, haar stem was absurd nadenkend. "Dit is so lekker hier," het sy gesê. "O, ek bedoel nie blatante hier, hier, in hierdie plek. Ek bedoel hier, langs die Riviera, met die bome, blomme, see, lug en son. Ek sou gevra het om haar te kom hier op'n ander tyd, met iemand anders. Maar selfs iemand soos Dr Inuris kan nie vee die ego van skoonheid. En nou dat hy nie hier is nie, moet sy hier gebly het. Ten minste tydelik. Maar dit kan nie gebeur nie, nie nou nie. Ek het ander dinge om te doen. Inuris'n ontsnapping was net die begin, ten minste vir my. Jy dink nie hy sal terug kom, doen jy, Nick?"
  
  
  Haar, hy het sy kop geskud. "Nee, hy is nie terug te kom hier," sê ek. — Maar dit beteken nie dat hy sal nie wys weer. Ek het geweet dat mense soos hom voor. Hulle hou nie van dit wanneer ih is verneder. Hulle kan nie laat ih planne deurmekaar te raak. En wanneer hulle dit doen, hulle is geneig om te wil wraak. Hulle sal nie rus totdat hulle hul wraak te neem, selfs al neem dit jare. Dr. Inuris is net so'n persoon.
  
  
  — Hoe doen jy stop ih?
  
  
  — Jy is die doodmaak van ih. Soos gekke honde.
  
  
  Sy was geklee in'n blou werk hemp met'n paar knoppies ongedaan gemaak by die top en verbleikte jeans. In die oggend, dan die gruwel van die nag, en in die klere wat sy het haastig gryp om haar tas in haar kamer, waar een verkeerde skuif kan maak Guido skiet, sy lyk so goed, indien nie beter, as wat sy daardie oggend in die casino, die oomblik ee die eerste keer gesien het haar.
  
  
  Sy trek haar knieë en vou haar arms om ih. Sy buig haar kop te bedek haar gesig met haar goue mantel, wat bedek alles, maar haar oë en voorkop. Sy kyk na my uit die punte van haar knieë.
  
  
  "Jy kan hier sit, Nick," het sy gesê. "Jy bevry my van Dr Inuris. Dit is al wat ek gevra het.
  
  
  "Ek dink ek onthou iets oor'n vyf-franc moord orde," het ek gesê.
  
  
  Sy lig haar kop en glimlag. "Ek oorweeg om die kontrak vervul," het sy gesê. "Ek dink nie jy is'n hema soos Guido wat dood uile."
  
  
  "Ver van dit," sê ek. "Maar sommige mense het net om doodgemaak te word. En dit lyk vir my dat Dr Inuris is een van daardie mense.
  
  
  "Jy is meer reg as wat jy dink," het sy gesê. — Maar wat moet nie jou probleem. Miskien kan ek help elders as ek dit nodig het.
  
  
  "Ek dink dis my probleem is nou," het ek gesê. "Dit is moontlik dat Dr Inuris dalk wil om te gaan met jou later, haar, het gedink dat hy dalk iets vir my ook. Ek het jou gesê dat mense soos hy is nie anders as wat hulle is onderbreek in ihc. En ek glo dat ek effens ontwrig my ego planne. Dit kan maak my slaap swak, wonder waar hy is, wat hy tot, of dalk dink dat hy is die plot van'n paar intriges dit kan nie moontlik wees om so kwansuis goed vir my gesondheid.
  
  
  "Ek dink jy is reg, Nick," het sy gesê. — Maar jy kan sorg van jouself. Jy hoef nie te woon op my en my bekommernisse.
  
  
  Ek het dit. — Het jy dit wil hê om te wees soos hierdie?"
  
  
  Sy het na my gekyk en niks gesê nie. Sy het net kyk my in die oog. Haar, sien die trane opwel in haar oë. Sy skud haar kop en sluk hard.
  
  
  Haar sel sit langs haar en sit sy arm om haar skouers. "Dan is dit is goed. Wat dit ook al is, sal ons dit regmaak saam. Ok?'
  
  
  "Okay," sê sy met'n groot glimlag.
  
  
  "Deur die manier," ek het gesê — " ek dink dit is dom om te breek'n wen-kombinasie. Ons sou nie gemis het die vloei van hierdie wêreld vir enigiets."
  
  
  "Dankie, Nick," het sy gesê.
  
  
  "Nou vir een ding," het ek gesê.
  
  
  'wat?'
  
  
  "Die uwe nou, vinnig, voor enigiets anders gebeur, kan jy sê net vir my jou naam, en wat is al hierdie dinge?"
  
  
  "Dit is'n lang storie," het sy gesê. "Hoekom het jy nie gooi jouself nog'n drankie en sit hier by die pilaar, waar jy sal meer gemaklik wees."
  
  
  Ek het dit. "Ek is gereed om dit alles te doen. Maar voor ek neem nog'n stap, voor die lug in duie stort, of die stoep dak val op jou, of ek reis oor die drumpel en breek my nek, sy wil om te weet wie jy is en wat ons probeer om te doen.
  
  
  Dit het die nah soos'n sarsie van outomatiese vuur.
  
  
  "My naam is Pennie Doane, en ons probeer om te verhoed dat die diefstal van $ 15 miljard van die Verenigde State van amerika."
  
  
  
  Hoofstuk 10
  
  
  
  
  Penny Aanbreek. Hy het gesê dat die naam'n paar keer om homself as hy gemengde die roomys met die sterk drank hy skink vir hom. Die naam het nie inpas. Dit ooreenstem met haar dryfvermoë, haar goue hare, haar bruin vel, en haar bereidwilligheid om dit te aanvaar wanneer die kans het teen haar.
  
  
  Haar sel is die teenoorgestelde nah aan die voet van die kolom. "Wel, Penny, vertel my die storie."
  
  
  Sy leun met haar kop teen'n pilaar te laat die son warm haar moeg gesig. "Die storie van Penny Doane," begin sy, haar stem sag en deurdagte, " begin met die storie van Philip Doane, my vader..."
  
  
  Philip Doane is gebore in China, die seun van'n Amerikaanse sendeling. Hulle het in die dorp, waar hulle versorg die siekes, gehelp het om die armes, en waar Philip Doane sy kinderjare deurgebring het. Die Chinese manier van lewe was al wat jong Philip het geweet.
  
  
  Onder baie van die jong Philip Don se vriende was ou Ji Shan Jo. Hy was'n maer, gebocheld man met'n lang wit snor wat hang af beide kante van die rta. Ego se vel is soos perkament, maar sy hande was buigsaam as'n tiener is. In sy jonger jare, Jie Shan Jo was'n bekende towenaar.
  
  
  Philip Doane was die ou man se gunsteling in die dorp, en hy het geleer Philip deur'n paar van sy truuks. Gee lief vir raaisels en uitdagende dinge. Hy kon spandeer baie ure kerf voorwerpe soos die ingewikkelde bokse hy het vergader - 'n boks binne-in'n boks in'n boks wat kan slegs oopgemaak word deur iemand wat geweet het ih kompleks, maar eenvoudige kombinasie. Afluister op een plek, tik liggies op die ander, veroorsaak dat die boks oop te maak.
  
  
  Ji Shan Jo geleer jong Philip die kuns van hierdie truuks, en teen die tyd wat Philip was om te neem sy ouers na'n Amerika wat hy nooit geken het, hy het nogal bedrewe op die skep van ih. Uitdagende Joe raaisels . As'n aandenking en in die eer van hulle vriendskap, die ou man het Philip een van sy bokse, 'n werk van kuns bedek met'n pragtige ivoor uitsny. Philip Doane was tien jaar oud toe sy ouers teruggekeer na Amerika. Hy het nooit vergeet ons, die ou man, ons bose oog ego. "Die lewe is vol van magie," Tse gesê . Shang Jo het nie vertel van die seuntjie. "Jy weet nooit wat truuks sal dit speel of wat wonderwerke sal dit produseer. Dis die grootste show van alle tye."
  
  
  Terwyl die lewe in Amerika, Philip het voortgegaan om raaisels op te los en magic tricks. Hy is lief kastele. Ingesleutel slotte, kombinasie slotte-dit alles het hom gefassineer. Wanneer Philip het na universiteit, studeer hy ingenieurswese en op'n sekere punt het om te werk vir'n firma wat ontwikkel sekuriteit stelsels vir die banksektor. Dit was die perfekte werk vir Philip Doane.
  
  
  Baie vroeg in sy loopbaan, het hy begin om te kry'n sekere reputasie te danke aan sy diskresie, dit is duidelik dat'n magiese talent in die ontwerp van sekuriteit stelsels. Wanneer ander maatskappye hom genader het, het hy gaan in die besigheid self. Gegewe sy reputasie, is dit nie verbasend dat die regering gekontak hom kort ná vir die opdrag wat hy ontvang het.
  
  
  Die Goud Myne en Fort Knox het byna sinoniem in die Verenigde State van amerika. Maar wat baie mense nie weet nie, is dat daar nou meer goud in die Federale Reserwe-bank kluis naby Nassau-gekneus in Manhattan as nêrens anders in die wêreld. En toe die regering besluit om op te gradeer dit stoor fasiliteit, dit draai na Philip Doane.
  
  
  Penny Begin verskuif en druk haar bene onder haar. Nog'n glas aangekom het, en sy het'n sluk, vertel haar storie.
  
  
  "Dit is'n goeie ding Philip Het is'n eerlike man," sê ek.
  
  
  "Ag," het sy gefluister, " maar dit is nie oor hom. O, dan ja, " het sy bygevoeg haastig. "Maak geen fout oor hierdie. Geld, goud, of regulasies; - identifiseer, of wat ook al het hulle gevra om ons ego te beskerm, dit het nie omgegee nie. Dit was'n moeilike taak vir hom te ontwikkel, iets wat Ji Shan Jo sou trots wees. Stem oor wat hulle gemotiveer het. Die ontwerp van kastele wat is beide eenvoudig en kompleks op dieselfde tyd."
  
  
  "So die opgradering van die sekuriteit stelsel by die Nassau-Sturt ego stoor fasiliteit was die grootste uitdaging," het ek gesê. "En hy klaar is?"
  
  
  Sy glimlag'n geheimsinnige glimlag. "Ag, ja. Wat hy gedoen het. Dit was die grootste meesterstuk van die ego lewe..."
  
  
  Die regering hou daarvan om te beweer dat geen mens weet die kombinasie nodig om die kluis oop te maak, dat geen een het die nodige inligting om te breek in dit. Maar natuurlik, Philip Doane is die enigste persoon wat weet van die ego. En met hulle ferret as hy die ontwerp van die kluis, die regering gehuur ego as'n konsultant in stand te hou die kwaliteit van die ih sekuriteit maatreëls. Dit maak al die nodige regstellings volgens die jongste nuus in sulke gebiede as sekuriteit of diefstal tegnieke. Hy maak die finale besluit oor wat sal gehuur word as'n gewapende lyfwag, 'n belangrike deel van die verdediging stelsel. Philip Doane kon geleef het'n lang en gelukkige lewe. Die lewe was goed. Hy was in'n baie gerespekteerde posisie, het hy getroud met die pragtige Jean, en hulle het'n dogter, aan wie hulle was albei baie gewy: Pennie.
  
  
  Maar die lewe was vol van truuks, Ji Shan Jo het gesê dit so baie keer. En een dag hierdie noodlottige magie verander alles.
  
  
  Dit was'n snikhete somer dag, en Dagbreek se familie gery het na die strand om te ontsnap van die onderdrukkende stad hitte. Toe hulle teruggekeer in die aand, lekker moeg en verfris, hulle was net'n paar kilometer van die huis toe dit gebeur het. Die bestuurder van'n motor kom uit die ander kant het beheer verloor en gebots met Doane se motor in'n kop-botsing. Philip se vrou was op slag dood. Philip homself het net'n paar skrape. Maar Penny Dagbreek het kop eerste deur middel van die voorruit. Sy was verskriklik vermink.
  
  
  Die dokters verbind die meisie as die beste wat hulle kon, maar vertel Philip was daar niks anders wat hulle kan doen. Sy sou word vers vir die res van haar lewe; en Philip Doane was stung deur die skuld van die ongeluk, wat het sulke verskriklike gevolge vir die kind se ego. Penny het grootgeword in die gesig staar die aard van die geweld wat ander kinders kan vertoon: tart haar vermink, geskende gesig. Philip was meer aanstoot neem as Pennie. Hy bederf Sent in elke moontlike manier om te vergoed vir haar misvorming, wat geword het iets van'n obsessie met hom. Hy het haar op buitensporig reise, het haar na die beste skole, gehuur klavier en sang onderwysers, dans onderwysers, het haar na konserte, ballet, teater, alles vir nah. En, natuurlik, ons het haar na al die plastiese chirurge in die land.
  
  
  Dit het gelyk soos elke maand was daar'n ander dokter, en elke maand dieselfde rumatiek: litteken weefsel, deformiteite te voltooi. Daar was niks anders wat kan gedoen word. Grootword, gaan na die skool, en om haar graad, Penny geleer om te lewe met haar littekens. Sy het goed aangepas, en het gedink haar lewe was oor. Maar haar pa volgehou, ten spyte van haar protes, in die soeke na hierdie magiese chirurg wat nie bestaan het nie.
  
  
  Maar dit blyk dat dit bestaan. En een dag, onaangekondigde en onaangekondigde, hy het tot by Philip Doane se Manhattan kantoor. "Ek neem dit," het die man gesê, " dat jy op soek is na'n chirurg vir jou dogter?"
  
  
  - ja... maar wie is jy...?
  
  
  "Ek is wat chirurg," het die man gesê. "Kan ek voer haar? Dr. Lothar Inouris.
  
  
  
  Hoofstuk 11
  
  
  
  
  So veel meer. Inuris was verwys na'n eenvoudige ruil: toegang tot die Federale Reserwe-bank kluis in ruil vir'n nuwe gesig vir'n Pennie.
  
  
  Dit lyk belaglik. Slegs'n mal mens sal bied, en slegs'n mal mens sal dit aanvaar. Dit beteken nie dat Lothar Inouris en Philip Doane was ewe mal. As Philip Doane was mal, hy was mal met liefde vir sy dogter. Al die ouers wil om iets te doen vir hul kinders; Philip het tot uiterste lengtes. En die prys was hoog vir Don Philip. Die ego is gevra om te betaal die hoogste prys wat dit kan bekostig om: die vernietiging van die ego meesterstuk. Die grafkelder hy ontwerp het gewapende beton mure. Dit is sewe-en-twintig meter onder Nassau. Buite is'n hek met'n ingewikkelde dubbel sleutel stelsel. Maar toegang tot die kluis self is deur'n smal gang, deur middel van'n drie-meter, negentig-ton staal silinder. Die silinder roteer in'n een-honderd-en-veertig ton raam. Wanneer die ingang is gesluit, die silinder blyk so ver dat die raam is gevul met soliede staal, en dan sink een sentimeter, soos'n groot kurk in'n bottel. Dit is lugdig, waterdigte, en opgesluit vir'n rukkie, om nie te praat van al die elektroniese toerusting, televisie, en ander waarneming van toerusting, sowel as die menslike sekuriteit stelsel gebou rondom een van die grootste eenhede van sy soort in die land: skerpskutters gereeld oefen. met'n klein arms en outomatiese wapens.
  
  
  Die alarm stelsel kan blok enige uitgang rondom geboue. En binne-in die kluis daar is gesluit kompartemente, triple slotte. Hulle bevat ongeveer veertien duisend ton van die goud in die Verenigde State van amerika en oor sewentig ander lande. Elke bar weeg ongeveer twaalf pond. Dit is nie iets wat jy kan dra in jou sak, en jy sal nie in staat wees om dit te doen ongesiens met'n hele vloot van vragmotors.
  
  
  Kry die goud uit daar was'n raaisel dat selfs Zhang Ji Jo sou wou hê. En emu wil ook graag Philip Don se oplossing. Dit was eenvoudig en moeilik om op dieselfde tyd.
  
  
  By die eerste vergadering, het die twee mans het van aangesig tot aangesig met hulle omstandighede. Philip Het, 'n man wat'n obsessie met sy dogter se tragedie, het nie dadelik besluit om handel te dryf sy unieke magie vir die van Dr. Lothar Inuris. Die web probleem was vertrou.
  
  
  -"Maar, my liewe mede," sê Dr Inuris: "Ons kan beide vertrou mekaar. Ek glo dat jy sal bring hierdie projek tot'n suksesvolle gevolgtrekking, en jy moet vertrou my met die suksesvolle werking van jou dogter. Jy hoef nie'n keuse nie.'
  
  
  "Natuurlik is jy reg," het Philip Doane gesê. "Niemand, ek herhaal, geen mens kan doen wat ek kan doen. Dit was volmaak deur die mees gevorderde metodes. My eie metodes, gebaseer op'n jaar van navorsing.... En haar enigste chirurg in die wêreld wat kan genees die litteken weefsel wat geraak word jou dogter, en gee haar nie net'n nuwe gesig nie, maar ook'n pragtige een."
  
  
  "En haar," Philip Het gesê koel, " hare is die enigste een in die wêreld wat die volle sekuriteit inligting wat jy nodig het."
  
  
  "Dis reg. So nie een van ons wil om te verraai die vertroue van'n ander, beteken dit? Wat beide mans vra vir'n groot onderneming. Inuris, die opset op die ontsnapping met sowat'n sesde van die wêreld se goud ontgin sedert die vroegste tye, het ingestem om voorsiening te maak Philip Doane met'n lojale personeel vir so lank as wat nodig is. Egter, vir sy eie veiligheid, het hy geweier om die naam van die ander belhamels wat betrokke is in hierdie groot roof. In ruil, het hy ingestem om die Operasie Pennie as Philip sou demonstreer sy samewerking deur die verskaffing van toegang tot die goud. Sodra lang-termyn beplanning bereik die onherroeplike stadium, sal hy begin Pennie se transformasie. Dit sal neem maande, dalk jare, om die goud te steel. Die operasie sal die laaste op sondae.
  
  
  Selfs voor die ih eerste vergadering geëindig, Philip Doane en Inuris'n stelsel ontwikkel om te bly in voeling. So het Philip vertel dat die dokter dat hy sou laat em weet wanneer hy gereed is om te begin met sy plan.
  
  
  Van daardie dag af, Philip Het gelyk soos'n heeltemal ander persoon aan sy dogter. Vir die eerste keer in jare, hy was gelukkig en vrolik. Penny nie vrae te vra oor hierdie kleur verander, die vinnige zoom. Hey, ek wou om te glo dat hy uiteindelik kom na terme met die situasie. Maar hierdie geluk het'n nadeel. Penny ontdek dat haar vader geword het verbruik met koorsagtige spanning met verloop van tyd, en toe sy het haar kommer, hy het dit toegeskryf aan die opwinding van'n nuwe projek. Penny daar gestop. Sy was bly dat hy nie meer gesleep haar oor die land, om alle vorme van dokters, en dat hy was geabsorbeer in sy werk. Sy het nie eens opgelet dat die ego se veranderde voorkoms; die ego se hare gehad het natuurlik grys oor die jare het; maar met verloop van tyd, van die ego van die nuwe projek, hy wil gewig verloor en buk oor. Ego se gesig was verrimpeld en oud. Ten slotte, een nag, het sy opgemerk ego se fisiese veranderinge.
  
  
  Hy het vroeg huis, in'n goeie bui, en skink twee glase van sy beste sjerrie, odin, om wat hy het ay. "'n heildronk, Penny. Kom ons drink op die magie van die lewe."
  
  
  Penny kyk na haar vader met geamuseerd verbystering. Dit was jaar sedert die krimpvarkie het gesien ego so gelukkig. "Wat gaan aan, Pa?"
  
  
  Philip Doane gaan sit in sy gunsteling stoel. "Jy sal uitgevoer word deur'n chirurg môre nag. En wanneer jy wakker word, sal jy het'n nuwe gesig. Daar sal nie'n spoor van jou ou letsels en werking punte. Penny kyk na hom ongelowig.
  
  
  "Dit is waar," het hy gesê. Hy sit sy glas en lig sy hand asof om te sweer. — Ek is absoluut ernstig. Ek het gesien hoe hierdie man se werk en ek vertel jou, emu is nie in die son."
  
  
  "Maar, Pa," Penny gesê. "Ek het regtig nie omgee nie." Philip Het knik. "Ek weet," het hy gesê. "En dit is die rede waarom ek is so trots op jou." Maar, Penny, asseblief, laat ons nie stry. Selfs as jy nie omgee nie, doen dit asseblief vir my, vir die ou man. Vir jou pa te bring emu geluk en vreugde.
  
  
  Penny het geen probleme met die aanvaarding van die versoek. Sy het tot haar vader en haar gesoen Ego op die wang. Philip sit sy arm om Dagbreek Sl.
  
  
  "God seën jou," het hy gesê. Trane af gestroom ego se wange. "Moenie kry af, Pa," het sy gesê. "Net vreugde." Sy het gedink oor dit. "Sê my, wat sal ek sien?"
  
  
  "Om die waarheid te sê, ek weet nie," sê Philip. "Ek het alles aan die dokter. Hy weet dat. Maar hy het vir my gesê so baie dat jy sal wees baie, baie mooi.
  
  
  "Hy lyk na'n baie uitstaande persoon."
  
  
  "Ja, baie goed," sê Philip.
  
  
  "Vertel my oor nen?"
  
  
  "Daar is nie veel om te sê oor dit. Maar'n goeie man. Sy stem was swak en bedagsaam.
  
  
  "Hoe is hy?" Wat is dit?" Waar is hy uit?
  
  
  "Dit maak nie saak nie." Hy was byna kwaad op haar vrae. "Hy is die beste in sy gebied, en dit is die enigste belangrike punt, is dit nie?" "Pa," Penny het gesê, " is daar enigiets wat jy wil om my te vertel?"
  
  
  "Nee, nee," sê Philip, met'n kunsmatige glimlag. — Dit is glad nie waar nie. Maar daar is nie veel om te sê oor nen alleen. Ek bedoel, wat is die verskil? 'n belangrike gevolg."
  
  
  "Dit is alles baie vreemd, Pappa," Penny gesê.
  
  
  "Wel, dit het nog nie gebeur nie,
  
  
  Goed? En haar bietjie senuweeagtig stem en al nie, nou dat dit is so naby. En hierdie spervuur van vrae maak nie die ego enige beter, óf.
  
  
  "Wel, ek sien nie enige skade in daardie. Dit is vir estestvenno. Ten slotte, dit is belangrik. Ek bedoel, jy sou nie laat my aan'n paar verdagte dokter.
  
  
  Philip Het opgespring asof sy ego was geskop.
  
  
  'Pappa."
  
  
  Hy het begin om te snik. Ego se dogter kniel langs hom. "Ek dink jy beter wil vertel my alles," het sy gesê. Philip het sy hande na sy gesig. "Ek kan nie," het hy gesê tussen die snikke. "Ek kan dit nie doen nie.'
  
  
  "Jy moet," Penny gesê.
  
  
  En wanneer die snikkend gestop het, Het Philippe, nog bedek sy gesig met sy hande, vertel sy dogter wat hy gedoen het. Hy het verduidelik hoe hy en die geheimsinnige Dr Inuris het daarin geslaag om nuwe mense lojaal aan die dokter in al die sleutel sekuriteit poste rondom die kelders oor die jare. Soms Philip Het daarin geslaag om, soos wanneer ek probeer om die Guard links en het in diens te neem'n nuwe een. Philip Het gereël dat wanneer'n nuwe persoon was in gebring het, het Dr Inuris tota is gekies en aangestel is. Maar dit is nie al nie. Mans het die mediese sentrums. Met die inligting wat versamel is en wat deur Philip, Inuris georganiseer wat hy genoem het " magiese verdwynings." Die wag was verdwyn, maar niemand geweet het oor dit. Vir onmiddellik, ten einde te neem om die ego se plek en doen die ego se werk, daar is'n ideale wêreld geskep deur Dr Inuris.
  
  
  Na'n rukkie, die hele kluis stelsel is onder die beheer van'n hele span gefokus op een ding: die steel van die goud.
  
  
  Don Philip se oplossing was so eenvoudig soos dit was kompleks. Die moeilikste ding is om te vervang die manne, maar Dr Inuris dit gedoen het. En die eenvoud was dat Philip Doane het geweet van die begin af dat daar is geen punt in die gebruik van brute krag om te breek in die onneembare kluis hy geskep het. Daar was geen swakhede in die metaal. Die swak plek, het hy geweet het, was in die wagte.
  
  
  Nou is die operasie het baie makliker geword. Die meeste van die goud was in besit van die Verenigde State van amerika. 'n paar van die goud aandele is wat besit word deur ander lande, en wanneer die skuld wat nodig is om af te betaal, "goud stapelaars" in hul spesiale skoene verskuif die goud na die gewenste kompartement met behulp van hidrouliese hysbakke en die band vervoerbande.
  
  
  Elke dag, volgens'n skedule wat deur Don Philip, elke guard het'n goud bar en vervang die ego met'n vals een, met niemand weet enige iets nie, maar die wag homself, en hy was nie van plan om te praat oor dit. Hoe termiete eet weg by die huis. Stadig, maar effektief. Binne'n paar jaar, duisende van goud bars verdwyn. Gewoonlik, wanneer die toestande was beskou as absoluut veilig, die vragmotor opgetel en het groot vragte. Na'n sekere bedrag van die tyd, die aantal van goud bars links in die kluis het minder as die aantal vals goud bars. Biljoene is gesteel. Teen hierdie tyd het die prys van goud op die wêreld mark is stabiel gebly: $ 35 per ons. Dan, skielik, 'n kombinasie van kragte begin om te dreineer die dollar se sterkte. Te veel dollars gedruk is. Daar was te veel papier geld. Vertroue in die dollar begin om te verswak. Die mense se goud hotel.
  
  
  Amptelik, goud was meer waardevol. Amptelik, die dollar is die moeite werd minder en daar was'n groot vlug in goud, weg van die dollar. Wanneer die groot finansiële wyses van die wêreld het besluit om te skep'n gratis goud mark, die prys die hoogte ingeskiet tot oor'n honderd dollar per gram.
  
  
  Alles was gereed vir'n finansiële terugslag. Dr. Inuris en sy vriende beheer byna'n sesde van al die goud in die wêreld. Hulle het'n ware alenka op die mark en was in staat om te voldoen aan die hoë pryse en'n hoë eise.
  
  
  Hy en Philip Het verduidelik alles aan die Pennie, en toe het sy daarop aangedring dat hy gaan na die owerhede, hy het geweier.
  
  
  "Nog nie. Dit sou'n ramp op hierdie stadium. Iets sal uitlek, en die Verenigde State van amerika ekonomie sal duik in chaos. Die gevolg sou wees om so'n ramp wat absoluut niemand sal onaangeraak gelaat word nie. Die bedryf sal val, werkloosheid sal skyrocket, en die aandelemark in duie sal stort. Maar so lank as wat ons is stil oor dit, daar is nog'n kans dat die VSA sal vind die goud weer. Ek sê nou, jy het net vernietig een goeie ding in hierdie hele storie: 'n nuwe lewe vir jou. As ons hou stil totdat die operasie, alles sal goed wees. Die regering sal hoor in die verloop van tyd, maar daar is geen rede om te breek die dam totdat ons kry ons wins. Ons moet nou saam, anders is al wat ek sal sien in my werk is'n lelike meisie en'n pa skuldig bevind soos'n dief." Penny vinnig besef. Haar pa was reg. Haar enigste kans was om'n operasie, dus kanselleer die transaksie tussen Philip Doane en Dr Inuris. En daarna, het sy kan nog steeds doen wat dit neem om die situasie op te los.
  
  
  Haar vader was om te lees haar gedagtes. "Sodra hierdie operasie is gedoen," het hy gesê, " Dr. Inuris sal betaal sy skuld aan my, en my kontrak met hom sal kom tot'n einde. Dan, Penny, kan jy doen wat jy nodig het om te doen.
  
  
  En so het sy soen haar totsiens pa die volgende nag. 'n motor wag in die voorkant van ih huis. Die lank Chinese man het sy plek agter die wiel voor sy kon kry in die rug. Die man agter haar sit in die skadu. Die ego stem het uit die ego half-verborge gesig. "Haar dokter is Inuris," het hy gesê. "Jou chirurg, Mis, Dawn."
  
  
  Voor hulle was'n kilometer van haar huis, het hy vir haar gegee het nie die dwelm. En Penny Dagbreek was bewusteloos toe hulle by hul bestemming.
  
  
  
  Hoofstuk 12
  
  
  
  
  Ek het besef ek was op soek na Penny Dagbreek se lieflike gesig toe sy my vertel hierdie storie. Wanneer sy gestop vir'n oomblik, sy sukkel met die baie vrae en bekommernisse wat deur haar storie op'n helder sonnige dag. Daar was nog baie onvoltooide beelde wat hy gehoop sy sou voltooi. "So hierdie goeie dokter het jy lyk soos Nicole Cara," sê ek, kolk die laaste van my drink in my hande.
  
  
  "Ja, hy was beïndruk deur die beeld van die fliek star hy verafgod." Haar liggaam skud met'n onderdrukte lag. "O, natuurlik het ek was dankbaar. Ek kon nie my oë glo toe ek die eerste keer gesien het myself in die spieël. 'n nuwe gesig, 'n pragtige gesig. Dan het ek besef dat ek het nog nooit bekend om voor dat skoonheid, fisiese skoonheid, is'n ware wonderlike geskenk. Maar'n geskenk, "het sy voortgegaan, haar stem gespanne met onaangename herinneringe," vereis'n hoë prys.
  
  
  Inuris verduidelik dat die Pennie was bewusteloos vir net meer as 72 uur. Nog steeds betower deur die pragtige skoonheid van haar gesig, die volmaaktheid wat terug gebring haar bewonderende blik rondom die spieël, sy het nie kennis van die dokter haar nader. "'n mens kan spandeer sy hele lewe op soek vir so'n vrou," het hy gesê, staan openlik langs haar. "Ek het nooit geweet Nicole." Maar ek sal erken dat ek wil gee'n baie om haar te leer ken. En sien jy soos hierdie maak my verloor my gedagtes.
  
  
  Skielik, het hy bereik uit en trek haar nader. 'n hand toegedraai rondom ee. Ego se vrye hand pluk aan die dun nagrok en rofweg knyp haar bors. Hy druk sy lippe aan haar en steek sy tong tussen haar tande.
  
  
  Geskrik, Penny gebreek gratis. "Moenie aan my raak!"
  
  
  "Ek dink jy beter wil leer om te aanvaar my aandag," het die dokter glimlag.
  
  
  Penny gevra ego te verlaat. Toe het die dokter vertel haar waar sy in die gym: in die suide van Frankryk, in'n villa. En, soos hy verduidelik, hey, laat haar nie verlaat nie, totdat hy en haar pa voltooi die deal. Penny het geen keuse nie, maar om te bly'n gevangene. Sy voorgegee het om nie te weet oor die ooreenkoms tussen Philip Doane en Dr Inuris, wat blyk te wees in haar guns. Sy het besluit dat die beste strategie vir nah sou wees onderdanig gedrag en onkunde. Hey, ons was nie toegelaat om te laat die villa onder enige ander omstandighede.
  
  
  Dr. Inuris, blykbaar besef dat sy eerste rof benadering tot haar was'n ernstige misrekening, het nie enige fisiese inspanning vir'n paar dae. Hy het egter onderworpe haar na'n "blitzkrieg" van sy pervers sjarme. En die" personeel", Guido en Tiong, het minder waaksaam.
  
  
  Inuris vertel hey oor homself. En om die stukkies van inligting wat sy wil een stuk saam deur te kyk en luister, sy was in staat om te dink'n verdraaide, verminkte man hou haar gevange.
  
  
  Eerste, Inuris was verslaaf is aan heroïen. Die ego en liefde vir die onverbloemde gebruik van die spuit is voor die hand liggend. Hy was van duitse afkoms en was'n mediese student tydens die oorlog. Gedurende hierdie tyd, het hy in staat was om te oefen en te ontwikkel chirurgiese tegnieke op die gevangenes van die konsentrasie kampe waaraan hy verbonde was. Hoeveel honderde mense het hy vermink, vermoor om die tegnieke wat hy was nou spog oor? Toe hy gevlug het na Switserland, waar hy geopen en'n klein kliniek. Hy het gegroei ryk te danke aan die fanatiese strewe van die nuwe jeug deur ouer vroue. Groeiende rykdom gestimuleer ego, gierigheid, en hy gefokus geheel en al op blus sy dors na rykdom.
  
  
  In al sy memoirs, het hy nooit eens genoem hoe hy geweet het oor Philip Doane. Hy het ook nie praat om te Pennie oor ih se sake-verhouding.
  
  
  'n paar dae geslaag het met Inuris se stories, terwyl die Pennie was bak haarself in die villa se tuin. Toe, een aand, toe sy voel dat Inuris en Ego's is kalmeer genoeg om te val aan die slaap te danke aan hul voor die hand liggend samewerking, hey daarin geslaag om weg te glip en maak dit Mooi. Sy het net aangekom by die casino toe Guido vasgevang met haar. Toe sy terug na die villa, Inuris was woedend en het haar gewaarsku met onwelvoeglike dreigemente om nie te herhaal dat die aand.
  
  
  'n week later, Ay daarin geslaag om te sluip weer uit. En Guido het haar weer. Maar hierdie keer was daar'n man met die naam Nicholas Anderson...
  
  
  Hy fluit by haar. "Dit is'n baie interessante storie vir my. Maar daar is een ding meer. Nicholas Anderson se regte naam is Nick Carter. Hy is'n agent vir die Verenigde State regering.
  
  
  Pennie se oë rek en haar mond het'n klein, stil O.
  
  
  "Nou dat jy maak dit so duidelik,"sê ek," ek het gedink ek wil dieselfde doen."
  
  
  "Ek sal hê om gewoond te raak aan dit," het Penny gesê. "Maar ek sien dit nie maak enige verskil nie."
  
  
  "Ek ook," sê ek. "Ons het albei nog steeds wil om te vang Inuris vir ewig voordat hy sterf ons. En so gou as ons ego-gryp haar, ek wil om te weet'n bietjie meer oor hierdie goud en wat Inuris " vennote is. Wat jy nie verstaan nie, doen jy nie, wat voor jou vader, jy is die gesig staar'n soort van straf?
  
  
  Penny laat sak haar oë. "Ja," het sy gesê. "Ek ken haar. Maar ek dink hy weet ook nie. En die emu sal nie omgee nie. Die enigste ding wat hy was bekommerd oor my vertel. En nou sal ek sorg geneem word in stilte.
  
  
  "Neem die maat as dit is nie waar nie, Penny Doane," sê ek. "Jy is'n baie mooi vrou."
  
  
  Daar, op die ruïnes van die voorportaal, het sy gebloos. "Ek is nie gewoond aan sulke komplimente nie," het sy gesê.
  
  
  "Wel, ek dink jy beter gewoond te raak aan dit," sê ek, om van die trappe.
  
  
  "Dit is alles so vreemd," het sy gesê. "Ek weet nie of ek ooit sal kry wat gebruik word om dit te."
  
  
  Hy stap oor na haar en haar opgetel. "Ek sal jou help jy dit probeer," sê ek. "Dit is net'n spin, die praktyk." Hy neem haar gesig in sy hande en het haar mond na syne. Sy wag vir my. Haar arms om my, en haar liggaam, 'n toneelstuk van soliede punte en gladde lyne, saamgesmelt met my. Haar hande het en verstrengel in my hare.
  
  
  "Ag," het sy gesê op die laaste, " o, Nick.
  
  
  Sy was swaar asemhaling, die bruin toppe van haar borste bult in die lang V-nek van haar hemp. Hy het die meisie se oë lig met groen vuur. Haar arms om my nek, en haar lippe gesmeer my, warm en nat, met'n passie wat was altyd meer as net dankbaarheid. Haar bobene gedruk teen my bene in'n ritme van onbeheerbare begeerte. En haar hande, dienaars van haar begeerte, verskuif af te raak van my dye. Hy knoop haar hemp, het haar borste in sy hande, en soen haar harde nippels. Sy laat die hemp gly uit haar skouers op ongeduldig. "Maak gou, Nick," het sy asem. 'Vinniger.'
  
  
  Sy het gestop toe hy getrek uit haar verbleikte jeans en onderklere. Beide haar vingers en my gehaas om te strook my van my klere voor ons sak saam op die bedauwd gras, waar haar arms en bene toegedraai my in fluweelagtige vlees. Haar mond kreun opgewonde in my oor, soos die stem van'n tornado al rondom, die opheffing van ons op en val ons terug in'n poel van ondenkbare plesier. Weer en weer, totdat ons klaar is met'n oorverdowende ontploffing en links kalm, warm en naby aan mekaar in die son van'n nuwe dag.
  
  
  Daar, lê in die gras, sy stahl was om hom te vertel wat hy gedink het. Dr. Inuris besluit te neem haar saam met hom toe hy gevlug het. As emu het daarin geslaag om, sou alles is goed, ten minste vir hom. Die emoe sal dan in staat wees om te hou Pennie gevange totdat die krimpvarkie se diefstal van die goud was voltooi. Maar dit het misluk. Em het om te gooi Pennies om die motor om my te lei en te ontsnap. So lank As wat sy gelewe het, hy was in gevaar. Maar hy kon dit nie waag om terug te gaan na die villa. Dit was te gevaarlik. Vroeër of later, iemand sal vind Guido en Tiong dood in die kelder. En onmiddellik daarna, iemand begin vra'n baie van die vrae oor die persoon wat die gehuurde die villa.
  
  
  Nee, Dokter. Inuris sal nooit weer terugkom nie. Hy was nog steeds op die vlug. Die stryd was nie'n spel van die ego. Hy sal wag en voor te berei vergelding vir sy lyfwag, wat sal maart op dit. In die golden age, hy is'n tegnikus, 'n demoon skepper, 'n plaasvervanger vir die wagte wat "mettertyd" verdwyn. Haar, het geweet wat dit beteken. Daar was altyd iemand wat goeie terme vir hierdie, soos" likwidasie "of"onvoorwaardelike beëindiging van bedrywighede." Hierdie wagte was dood ih vervang. Alexander was Inuris ' bydrae tot die diefstal van die goud.
  
  
  Iemand anders is die verskaffing van die mannekrag, brawn, en'n klomp van die brein wat nodig is vir'n operasie van hierdie skaal en kompleksiteit. Ek het nie geweet wat presies nie, maar ek het gevind dat die teenwoordigheid van Guido en Tiong langs die dokter baie leersaam. Hulle het nie lyk soos ou vriende van die dokter of ou vriende van iemand anders. Dit was asof Guido en Chang het opgedra is om die dokter as'n voordeel deur lede van die alliansie.
  
  
  So wanneer die dokter was links, sonder lyfwagte en verloor'n meisie wat emoe moet gehou buite sig, moet hy die gevolgtrekking gekom dat hy was op pad na sy vriende se skuiling put so gou as moontlik. As hy was vinnig genoeg is, kan hy gaan terug na sy kamerade, hulle vertel wat gebeur het, en vertrou dat die besluit dat hulle sal vergewe die ego of ten minste nie die straf van dit totdat iets van kardinale belang verkeerd gaan.
  
  
  Intussen, die ego vennote kan doen hul beste om seker te maak dat niks verkeerd gegaan het deur die dop af die meisie en moontlik "Nicholas Anderson." Hulle sal seker maak dat die ih se mond is verseël vir ewig.
  
  
  As my raaiskoot is korrek, Dr. Lothar Inuris is die terugkeer na New York.
  
  
  "Dit klink goed vir my," Penny gesê.
  
  
  Hy het nie wil om haar te vertel oor die tweede een, 'n goeie rede hoekom Dr Inuris was waarskynlik in New York. Nog nie. "Alles reg," sê ek. "Kom ons gaan. Het jy nodig om enigiets anders in die huis?
  
  
  Penny het haar kop geskud. "Al wat ek nodig het is my paspoort, en dit is in my sak. Laat ons gaan. Haar hand glip in my as ons loop die pad na die hek by die ingang van Narcissa se villa. Die son was helder skyn, en dit was lekker om te deel met die gloomy ruïnes van die villa en sy dood inwoners.
  
  
  "Ons sal ryloop om te Mooi," sê ek. — Ons het nog steeds het om te gaan deur middel van die mimmo van my hotel. Sy het net'n gevoel dat ek sal moet my vriende oral waar ons gaan. Ih se name is Hugo, Wilhelmina, en Pierre.
  
  
  Gou was ons weer uit om die hotel. Ons het'n taxi te Lekker Lughawe, oos van die stad, en wanneer ons gestop in die voorkant van die lughawe gebou, Penny pluk aan my mou.
  
  
  "Kyk," het sy gesê.
  
  
  Geparkeer buite — of eerder, verlate — was'n wit Mercedes.
  
  
  "Ons is op die regte pad," het ek gesê. "Hy het waarskynlik'n Air France vlug na Parys by 7: 30 am."
  
  
  Ons het'n Inter vlug rondom Lekker by die 9: 30, met verbindings in Parys en New York.
  
  
  Ons het nie baie tyd oor voor ons vertrek. Sy was die koffie gebring het vir beide van ons, 'n paar croissants, en'n afskrif van die International Herald Tribune. Die groot kop op die eerste bladsy onmiddellik my aandag gevang. Die prys van goud het'n hoogtepunt bereik. Die vraag, want dit is op rekord vlakke in die internasionale markte, en kommer oor die toekoms van die dollar versterk.
  
  
  Sy het dringend nodig om inligting te kry op wat agter hierdie hele gold diefstal werking, indien daar was nog'n kans van afwend van die hele ramp. As die meeste van die VSA goud was uitgelek, die internasionale goud krisis sou draai in'n internasionale paniek. Papier dollars sou dit nutteloos wees. 'n brood sou wees die moeite werd om'n miljoen. Haar, onthou die lees van iewers oor die Germania dan die Eerste Wêreld Oorlog. In'n paar jaar, die waarde van handelsmerke het gedaal van vier punte te vier miljard punte. Alles is opgestel vir die geskiedenis om homself te herhaal, maar hierdie keer in die Verenigde State van amerika.
  
  
  Die reis na Parys was gelaai sonder voorval. Die vliegtuig uitgeswaai oor die Baai van die Engele te kry hoogte, dan neem af.
  
  
  "Ek wil om terug te kry hier gou," Penny gesê.
  
  
  "Wanneer dit is alles oor," het haar pa gesê.
  
  
  "Toe" of "as"?"
  
  
  In Parys, ons was die verandering van vliegtuie, en'n groot Boeing 747 het af op die tyd vir Orlov . As my raaiskoot is korrek, Lothar Inuris was nie meer as twee uur voor ons. Ons was nie van plan om in te haal met die ego, maar ten minste het dit gevoel soos ons beweeg in die regte rigting. Oor die Atlantiese Oseaan, die Pennie was aan die slaap op my skouer. Ek het haar nie blameer nie. Nah het'n rowwe nag. Ek was moeg, ook vir die saak, maar ek het nie voel slaperig. Ek het nie soos om opgesluit op hierdie vlak. Sy is geïnteresseerd in wat op aarde is, en jaag na Inuris en haar ego metgeselle. Maar uiteindelik, iemand op die personeel het oor die interkom en vertel ons vas te maak ons sitplekgordels. Die aankondiging wakker Pennie. Sy gaap, uitgestrek, dan is heerlik om my en maak haar oë toe.
  
  
  "Hey, Sonya," sê ek. Sy het een groen oog en kyk op na my van onder haar dik goue hare. Tyd om wakker te word. Ons het om te gaan om te werk.
  
  
  Sy lig haar kop en stoot haar hare terug. "Hoe gouer hoe beter," het sy gesê. "Wat is jy?'
  
  
  "Ons gaan om te besoek, jou vader," het ek gesê. — Dit is die eerste item op die agenda. Hy is die beste lei ons met Inuris. Onthou, hy het'n stelsel van kommunikasie met Inuris, en ek wil om te weet wat dit is.
  
  
  Die taxi gestop in die voorkant van een van die vyftig-jaar-ou woonstel geboue op Riverside Ry.
  
  
  Wanneer haar betaal die bestuurder, haar vinnig kyk rond. Niks op die straat was abnormale vir my. As iemand was om te kyk na die woonstel, dit is goed weggesteek.
  
  
  Hy opgetel het sy koffer as die taxi trek weer weg.
  
  
  "Wat is die tyd is dit nou? Penny gevra.
  
  
  Haar, kyk op sy horlosie. '5: 20.'
  
  
  — Hy sal die huis te wees'n minuut."
  
  
  Ons het die stadige hysbak tot op die agtste vloer. Hy het uit Wilhelmina Poe se holster en druk dit in die onderbaadjie sak, hou sy vinger op die sneller. Pennie se caliper strenger toe sy sien die Luger. "Kom ons noem dit'n roetine voorsorgmaatreël," sê ek. "Ek sal die eerste een om uit te gaan oor die lig."
  
  
  Penny knik. Wanneer die hysbak gestop het, het hy gaan sit agter sy tas en versigtig die deur oopgemaak. As iemand was om te wag in die gang, sou hulle het om te skiet op'n klein, lae teiken te kry deur middel van die gaping in die dag. Dan is die emu beter wees regtig goed en vinnig.
  
  
  Hy stoot die deur oop en kyk uit die ander kant. "Dit is alles reg," sê ek.
  
  
  Penny het'n stel sleutels gereed. "Bly weg van die deur wanneer jy dit oopmaak," het haar pa gesê. "En laat my gaan in die eerste."
  
  
  Die oomblik wat die deur oopgemaak het, het hy besef dat die woonstel was leeg. Dit was gevul met ou lug, en stof motes hang byna bewegingloos in die lig dat gefiltreer deur die vensters in die skewe flintertjes. Penny gesluit die deur agter ons. "Pappa?'Nee! " het sy uitgeroep.
  
  
  — Ek dink nie hy se huis, " sê ek, sit die geweer weg.
  
  
  "Wel, dit sal nie lank wees nie, dan," het sy gesê. Sy maak die vensters en gooi vir my'n glas van Philip Doane sjerrie. "Dit is al wat ons het," het sy gesê.
  
  
  "Dit is alles reg," sê ek.
  
  
  — Wat is die tyd is dit?"
  
  
  "Die helfte van afgelope vyf."
  
  
  "Maak jouself gemaklik," het sy gesê. "Ek gaan'n stort te neem en verander. As hy kom, terwyl ek weg is, sal jy het om jouself bekend te stel.
  
  
  Hy staan op, maak sy das, en begin oopknoop sy hemp.
  
  
  "Ek wil eerder jy saam met die voorstelle, en ek kon neem'n stort vir haar alleen," sê ek.
  
  
  Ee het haar hand. Sy het my'n skelm kyk en my gelei het in die gang af.
  
  
  "Jy wil leef gevaarlik, doen jy nie?"
  
  
  "Jy kan sê dat," sê ek.
  
  
  Sy giggel. "Ek weet nie wat sal gebeur wanneer hy by die huis kom en ons is nog steeds in die stort."
  
  
  — Kan ons sê hallo, " het ek voorgestel.
  
  
  Die ruim badkamer het'n stort. Ons het ons klere en het onder die nah. Haar weer bewonder die kromming van haar liggaam.
  
  
  "Hoe doen jy dit wil hê?" — Wat is dit? " het sy gevra, haar hande op die krane.
  
  
  "Warm en sterk," het ek gesê.
  
  
  'n skerp jet geskiet rondom die stort kop. Seep gryp haar, en Penny sit onder die waterval, haar bors effens druk teen myne. Hy laat die seep gly saggies oor haar rug. Haar arms bereik uit en trek my aan haar. Sy sit haar hande op my skouers en gaan sit met haar bene effens uitmekaar as hy trek'n roete van skuim langs en tussen haar borste, en dan is selfs laer, oor haar plat maag en heen en weer tussen haar dye.
  
  
  "Ek wil jou bad spons," het sy gesê, druk haar lyf teen myne, vf gladde, skuim vlees kabbelende rondom my. Hare gevryf teen nah. Sy glimlag lui by my, haar oë wyd.
  
  
  "Was my," het sy gesê. "Was my oral."
  
  
  Haar hande gesluit om my nek. Hy bereik uit en lig haar bene totdat hulle op my dye, dan druk haar terug teen die kreun van die badkamer en het nah. 'n klein, lank "ah" ontsnap haar lippe. En dan, in ons eie wild, vloei van die heelal, ons het'n woedende branders, en dan'n draaikolk van onweerstaanbare suction, in wat ons was weg gevee en verdwyn in'n maalstroom van pure opgewondenheid.
  
  
  Oral waar ons was, ons het teruggekeer na die geluid van lopende water op ons liggame verweef.
  
  
  "Ek was seker hy was hier," het Penny sê wanneer ons terug na die sitkamer.
  
  
  Hy het klaar sy drink en steek'n sigaret. Moet haar nie vertel nie, maar, hey, wat ek dink.
  
  
  Penny verskuif onrustig in haar stoel. "Miskien is hy laat werk," het sy gesê op die laaste. — Na alles, hy kon nie geweet het ek was die huis te kom vandag.
  
  
  Hy het nie sê enigiets. Sy het waarskynlik reeds vermoed die dieselfde ding as haar, maar sy het nog steeds kon dit nie glo nie. Penny Dagbreek was nie mal.
  
  
  "Ek sal bel die ego kantoor," het sy gesê. Daar was'n telefoon in die saal. Ek hoor haar roep'n nommer, en dan die ander. "Sentrale," het sy gesê. "Ek kry'n motor-antwoord dat die getal ek probeer om te bereik is geblok. Ek dink dit moet'n fout wees. Ek hoor haar bel die nommer, en daar was'n oomblik van stilte voordat sy weer gepraat het. — Is jy heeltemal seker?" Ek hoor nie die antwoord nie, maar ek het geweet dat dit waar was.
  
  
  Sy het terug in die sitkamer en kyk na my. "Iets is verkeerd," het sy gesê.
  
  
  Hy gedreineer sy glas. "Ek weet wat gaan aan."
  
  
  — Jy geweet het dit alles saam, het jy nie?" het sy gesê.
  
  
  Hy knik vir haar. — Ek dink jou pa is wat gyselaar gehou word." Dr. Inuris gehou jy hier om te maak seker dat jou pa het nie enigiets doen om te voorkom dat die laaste minuut gold diefstal. Wanneer hy verloor jy, hy en sy vriende het na jou vader om seker te maak dat jy nie enigiets doen wat sou ruïneer my planne.
  
  
  "Maar so ver as hy geweet het," Penny het gesê, " ek het nie geweet iets oor wat aan die gang was tussen hom en my pa."
  
  
  "Wanneer daar is vyftien miljard dollar op die spel, het hulle nie enige kanse te waag," sê ek. En buitendien, dit is nou sowat $ 45 miljard. Vyftien miljard is die amptelike prys, bereken op agt-en-dertig dollar per gram, wat die regering betaal vir die goud. In'n vrye mark, die prys is byna drie keer hoër is."
  
  
  Penny fluit. "Wat doen ons nou?'
  
  
  — Het jy enige idee hoe jou pa het altyd gekontak die dokter?" Inuris?
  
  
  Sy skud haar kop. "Nee,"het sy gesê," hy het nie vir my sê."
  
  
  "Gegewe die toestand van die huis,"sê ek," hy het nie omgegee nie."
  
  
  "Miskien het hulle het nie die ego uit van hier," het Penny het gesê, " miskien in die kantoor."
  
  
  Haar, hy het sy kop geskud. "Ek mag verkeerd wees," sê ek, " maar ook baie dinge nie gebeur soos wat hulle doen in'n kantoor gebou. Daar is'n hysbak operateurs in die buurt. Daar is te veel mense oral, in ingange, op die straat, wat nie kan sien en onthou iets. Residensiële geboue is pricetypes beter, stiller. Mense gaan oor hul eie besigheid. Dit sou baie makliker wees, en baie minder riskant om te vang jou vader in jou eie ego dom. Gegewe die tyd verskil tussen hierdie plek en Europa, was dit nie moeilik vir Inuris " vriende hier te kry vroeg as die dokter het hulle by die lughawe.
  
  
  — En waar sou hulle neem ego?"
  
  
  "Ek weet nie," sê ek. — Maar na wat jy het het my vertel oor jou pa, hy is een van daardie mense wat neem plesier in die verlaat van'n lei iewers."
  
  
  "Jy is reg," het Penny gesê. "Maar waar?'
  
  
  "Jy sê dit," het ek gesê.
  
  
  Pennie se oë dartel in die kamer rond. "Alles lyk presies dieselfde," het sy gesê. Ek sou opgemerk het as ek het. Hy is vreeslik netjies. Sy druk haar bene onder haar in die stoel en opgekrul mismoedig.
  
  
  "Dink oor dit," het ek gesê.
  
  
  Penny gesluit haar oë. Die kamer is stil. Deur die vensters in die gesig staar die Ministerie van Nood Situasies, sy kon sien die oranje bal van die ondergaande son gloeiende openhartige oor die horison. Hy kyk op sy horlosie. Dit was ses uur New York tyd. Banke in Amerika was gesluit. Die wêreld was kalm en veilig, ten minste tot môre. En dan miskien paniek te sit die hele draad om te rus.
  
  
  Skielik Pennie opgespring. "Ek kry dit," het sy uitgeroep.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Hoofstuk 13
  
  
  
  
  Haar pa gespring in sy stoel.
  
  
  "Wat bedoel jy?'
  
  
  "Ek weet waar hy sal laat dat die idee," het sy gesê. "As hy dit gelos het."
  
  
  "Waar?'
  
  
  "Boks G".
  
  
  Hy kyk haar vraend.
  
  
  "Wat ivoor box dat die ou Jie het na my vader toe hy vertrek na China. Dit winkels al sy sekuriteite in nen. As hy'n idee verlaat iewers, moet dit wees in hierdie boks.
  
  
  "Waar is hierdie boks?"
  
  
  "In die ego kamer," Penny gesê, en was reeds wedrenne in die gang af na haar.
  
  
  Sy het terug gekom in'n minuut. Dit was'n pragtige stuk van die werk, 'n reghoekige ivoor geval, elke duim van die kante en bo-op versier met pragtige reliëfs van skynbaar elke dier denkbaar. Penny het my'n ego.
  
  
  Hy gryp die deksel op en trek. Die boks gebly dig gesluit. Penny kyk na my pityingly.
  
  
  "Dit is nie so maklik nie," het sy gesê. "Haai, is om pret te hê versamel bokse wat was gevul met legkaarte, onthou?"
  
  
  "Hoe gaan dit oop te maak?"
  
  
  "Ek weet nie," was rumatiek.
  
  
  "Ons het twee opsies om van te kies," het ek gesê. "Ons kan óf breek die ego, wat ek nie wil doen, of wat ons het om te openbaar dat die geheim."
  
  
  "Dit is te waardevol om te breek," Penny gesê. "My pa sou nooit vergewe my."
  
  
  "Veertig-vyf miljard dollar is ook baie waardevol," het ek gesê. "En ek is absoluut haat enigiemand wat probeer om te beroof die Verenigde State regering. Óf ons weet vinnig, of Philip se bydrae tot die vasstelling van'n baie van die moeilikheid is'n stapel van gebreekte ivoor.
  
  
  Hy opgetel het die boks versigtig, draai dit oor in sy hande. Hy klop sy deksel, onderkant, en aan die kante. Ek druk dit. Ek knyp dit en voel sy hoeke. Ek het probeer om die afluister en die afluister van kombinasies. Dit skud haar. Niks het gewerk.
  
  
  Hy kyk na Pennie. "Enige idees?'
  
  
  Sy skud haar kop. Wat dit ook al is, dit sal beide eenvoudige en komplekse. Dit was die Ji manier . Gee jy'n probleem wat ek gedink het was verskriklik moeilik, maar die oplossing sou altyd kyk jou reguit in die gesig.
  
  
  "Staar jou in die gesig die hele tyd," het hy gesê. "Goeie.
  
  
  Kom ons aanvaar dat dit is die "oplossing".
  
  
  Die boks was op my skoot. Haar, kyk op die deksel. Niks, maar die diere. Leeus, tiere, ape, panther, llamas, olifante, slange, bere, kameelperde, ratels, walvisse, uile, gorillas, wildsbokke.
  
  
  Penny lag.
  
  
  "Wat is dit? Ek het gevra, op soek na Nah as sy buk af om te inspekteer die boks.
  
  
  "O, ek was net te dink oor ou Jie . Hy waarskynlik sou wou hê dat. Sien die boks wat hy gehad het gemaak vir die seuntjie was so ontstellend.
  
  
  "Ek sou gewees het baie gelukkiger as ou Jie het vas te eenvoudiger truuks," sê ek.
  
  
  "Maar dit is eenvoudig," Penny gesê. "Haar gedagtes het bedaar.'
  
  
  "Ek sal gee jou'n vyftien minute om dit op te los, en dan sal ek breek dit in stukke," sê ek. "In die tussentyd, sien waar jy kan vind'n pen en papier."
  
  
  Penny is terug in'n oomblik.
  
  
  Ek begin tel dit. "Web hosting," sê ek. "Vier en vyftig diere daar. Dertien op elke kant. Niks aan die onderkant. 'n totaal van'n honderd en ses. Ses leeus. Agt olifante. Ape, vyf. Bere, drie. Slange, vyf. Twee uile. Walvisse, vier. Llamas, vyf. Drie kameelperde. Een panther. Gorillas, vier. Buffalo, vyf. Vyf poue en drie dandies.
  
  
  Hy het tel dit. Penny gehou skryf totdat ek het gesê, " Dit is al."
  
  
  "Saam," het sy gesê. "Dit is'n totaal van'n honderd en ses."
  
  
  Ek het die lys van Nah en ondersoek haar ego terwyl sy kyk oor my skouer. — Het jy sien iets ongewoon?" Ek het haar gevra om te.
  
  
  Penny het haar kop geskud. "Niks meer as'n gas lys vir'n Noag se Ark party," het sy gesê.
  
  
  "Miskien'n afskeid party," sê ek. "By aankoms, almal moet afklim, in pare."
  
  
  Penny was nog steeds op soek na die lys versigtig. "Dan is dit sal moeilik wees.
  
  
  "Wat bedoel jy?'
  
  
  "Vir die panther en die das," het sy gesê. "Daar is net een rondom hulle. Dink jy hulle iets weet?"
  
  
  Toe sien ek dit. "Jy is reg, hulle weet iets. Kyk ih.'
  
  
  "Ek sal neem'n blik," Penny gesê.
  
  
  — Jy hoef nie iets sien oor hulle?"
  
  
  "Dit is niks besonders nie," het sy gesê. "Behalwe daar is net een rondom hulle, en meer ander."
  
  
  Dit was geneem uit Nah deur die lys. Hy het die boks in die een hand en die koerant in die ander. "Alles reg," sê ek. "Daar is meer as twee diere per dier, met drie uitsonderings."
  
  
  "Ja," het sy gesê. "'n paar van die uile, 'n luiperd en'n das."
  
  
  "Korrek. Wat is uile?
  
  
  "Simbole van die wysheid," het sy gesê.
  
  
  "Weer." Waar is die uile?
  
  
  "Oop oor panther en die das," het sy gesê. "Reg?'
  
  
  "Panther, en die das," herhaal dit.
  
  
  Pennie se voorkop frons.
  
  
  "R & D," sê ek. "Die voorletters van Philip Doane."
  
  
  Haar, het op die panther. Niks het gebeur nie.
  
  
  "O, Nick," Penny saggies gesê.
  
  
  "Moenie moed opgee nie," sê ek. — Ons kan probeer om iets anders."
  
  
  Hy sit een vinger op die panther en die ander op die badger. Hy kyk na Pennie. Het hy gevra.
  
  
  Ek druk dit. Beide diere gly onder my duim. Daar was'n flou kliek iewers binne-in die boks. Hy het haar hand, en die deksel swaai oop. Philip se raad Donna was die eerste een wat ons gesien het.
  
  
  
  Hoofstuk 14
  
  
  
  
  Dit was nie veel nie, maar dit was genoeg: 'n stuk wit papier met swart blok letters.
  
  
  Fu Kuan Yeon Akrobatiese Geselskap. Nou in die Son Teater Min .
  
  
  In die een hoek, in'n klein, netjies hand dat Penny erken as haar pa se, was die tyd en datum van die vergadering: 8: 05 vm Dr Inuris vermors geen tyd. Soos ek vermoed het, het hy waarskynlik het sy kollega rondom Nice lughawe en het vir hom gesê om af te haal Philippe Doane so gou as moontlik. Sal hy hou die verduideliking totdat hy kom in New York.
  
  
  So iemand moet betaal Philip Het'n besoek vroeg vanoggend. Hy was waarskynlik oplettend, maar nie oplettend genoeg om te hou die ou man van die plaas die papier in die ivoor boks; waarskynlik terwyl hy aantrek.
  
  
  "Kom," het Penny gesê.
  
  
  "Nie so vinnig.'Van die uitdrukking op my gesig, sy het geweet ek het nie wil hê haar met my.
  
  
  — Jy is nie van plan om te trou Odin, is jy?"
  
  
  "Ek is bang ek sal moet," sê ek. "Ons sal deel maniere hier, ten minste tydelik."
  
  
  "Ek wil om te gaan, Nick," het sy gesê. — Ek gesleep het jy hier. En hy se my pa.
  
  
  Haar, hy het sy kop geskud. "So gou As dit donker is, sal ek gaan na die teater en grawe'n bietjie rond.
  
  
  Ek weet hierdie teater. Dit is geleë op die kruising van die Bowery en Chinatown. Jy wil staan uit te veel daar.
  
  
  "So what?'Miskien moet ons laat hulle weet ons is hier.' Miskien ih sal lok jou uit.
  
  
  "En dink wat gebeur," het ek gesê. "Wat as hulle vang ons albei?"
  
  
  "Hulle wen en verloor ons," het sy gesê met'n skouerophaling.
  
  
  "Ek kan nie dit bekostig nie," sê ek. "En die Verenigde State van amerika regering, ook. Dit is nie my spel, waar "môre" jy kry nog'n kans. As hulle wen en ons verloor, sal dit'n verlies nie net vir jou, vir my, jou vader, maar vir baie ander mense. Dr. Inuris en sy vriende moet'n bietjie bang vir nou. Jou ontsnap en om te neem jou vader gyselaar is genoeg om te ontwrig ih se planne te maak ih senuweeagtig. Hou in gedagte dat Dr Inuris uitgesluit jy van behandeling vir een of ander rede. Hierdie goud heist is nader sy klimaks. Op die oomblik is, hulle is nie seker waar ons is nie, maar ten minste moet hulle vermoed dat ons is wat veroorsaak dat hulle probleme. So daar is'n kans dat hulle sal die bespoediging van die operasie. As ons'n fout maak in ons berekeninge, sal hulle vry soos voëls, en ramp sal tref die Verenigde State van amerika, as dit sal waarskynlik die res van die wêreld. Ek dink nie jy wil dit te wees op jou gewete, Penny-Donu.
  
  
  Sy laat sak haar oë.
  
  
  "Luister, laat weet my deur nege môre oggend. As ek nie terug deur dan, noem die Gesamentlike Druk en Draad Diens in Washington en vra vir'n man met die naam Hawke. Vertel'em alles wat jy weet. Dan doen wat jy wil. Dit is al wat ek vra van hom. Ten minste op hierdie manier sal jy het'n kans om te sien jou vader weer.
  
  
  Penny knik in ooreenkoms. "Wat gaan gebeur, Nick?" Sy druk haar warm lyf teen myne.
  
  
  "Moenie bekommerd wees nie," sê ek. "Ek het net onthou dat ek het'n baie om te lewe met."
  
  
  Sy kon nie help nie, maar glimlag. "Dan probeer om dit te onthou," het sy gesê.
  
  
  "Dit sal lei my te veel," het ek gesê.
  
  
  Sy het'n stap weg van my. "Nou kry gereed om te vertrek," het sy gesê.
  
  
  Ek was geklee in'n ligte baadjie, donker grys langbroek,en'n donker blou coltrui ek wil uit my tas. Wilhelmina en Hugo Pierre gaan terug na hul gewone plekke, terwyl haar was gestop met'n paar skeermeslemmetjies in die voue van sy coltrui.
  
  
  Penny vrygestel my. "Wees versigtig, Nick," het sy gesê.
  
  
  "Moenie toelaat dat enige iemand, maar my," sê ek.
  
  
  "Moenie bekommerd wees nie," het sy gesê.
  
  
  Miskien was dit die Gesing Min Teater in die pret negentigerjare dit was'n treffer , maar ek betwyfel dit. Een ding is seker: as dit ooit gehad het sy fleur, die veronderstelling dat dit ooit gehad het, moet dit gewees het'n lang tyd gelede. Die groot, ou, vierkantige gebou was om te weggesteek word in die skaduwee van die Manhattan-Brug, wat boog oor dit. Hy was in konstante semi-duisternis, asof gekruip om te wys die korrupsie wat oorgekom die ego oor die jare.
  
  
  Dit verloor sy groot stadium lank gelede en het gedien as'n teater vir die meeste van die jaar. Wel, weereens, nie die geval wanneer Hollywood gaste uitsien na hul premières. Daar was'n ou Westers en goedkoop invoer van die Hong Kong film-industrie. Bats het tot op die stadium een of twee keer'n jaar om Taiwan. 'n besondere eer is hierdie tyd gaan om te Kuan Yeon Span.
  
  
  Hare was hurk op die vuil dak, loer deur een van die stowwerige dakvensters. Onder my, op die stadium, ek het'n man naak aan die middellyf en'n meisie in'n kaal rug rok buig na die gehoor. Daar was'n lae-sleutel ronde van die applous.
  
  
  Hulle gespring terug op die verhoog gaan staan en ver van mekaar. Daar is'n meisie aan die een kant en'n man op die ander. 'n glas van stil stoorkamer veerpyltjies sit op'n kaal hout tafel.
  
  
  Die meisie het uit een en draai na die man wat sy rug na haar. Sy het gebuig haar arm en gooi die emoe se spiesgooi met al haar krag. Die pyl ril in die kalf se ego, en'n druppel bloed het uit onder die vel.
  
  
  Hy kyk na dit'n bietjie langer, dan versigtig loop oor die geteer dak. Daar was nog'n dakvenster wat nodig is om ontdek te word. Dit was rof, maar nie juis nie, en soek deur die ou glas gemaak is my pols lewend maak. Dr. Lothar Inuris staan in die kamer onder my.
  
  
  Hy was nie alleen nie. Hy was in die geselskap van twee ander mans. En selfs al het sy nog nooit gesien voor, nam een, ons die ander, het sy dadelik bewus geword het van die ih. Haar gesien ih foto's in dade en ah.
  
  
  Rondom hulle, Odin was lank en dun, met donker golwende hare en'n donker, aantreklike gesig. Sy het dadelik bewus geword het van Don Mario se nen Beginsel. As die mafia is'n sokker span, hy sou die top puntemaker en sokker speler van die jaar by die dieselfde tyd. Hy was in die nuwe mafia; gebore in die VSA, goed-opgeleide, smart, ervare en taai. Hy sou nie gebruik spiere waar hy kon gebruik gesonde verstand. Hy het geweet dat die wet binne-in uit, en gebruik elke leemte wat hy kon vind. Jy kan vermoed dat die ego van baie dinge-rooftogte, lening sharking, dwelms, prostitusie, en dobbel - maar dit bewys. Ego is bekend as die "prins," en selfs die ou dons het hom as gevolg van sy. Hulle was ou honde met ou truuks. Die Prins het geweet nuwes. Hy is meesters op die witwassen vuil geld in die buiteland. Hy het geweet hoe om te infiltreer en oor te neem van die wettige besigheid sonder om bekommerd te wees oor die wet. Hy het geweet dat al die truuks en'n strik van die polisie en'n duisend en een maniere om te verhoed dat die ih. As iemand na 45 miljard goud, die prins se bywoning regtig sin gemaak.
  
  
  Nie minder interessant is, is die derde man in die kamer. Hy het'n bonkige, kragtige liggaam en plat funksies wanneer die maan vol is. Selfs sonder die uniform, die ego is maklik om te erken. Seun van Voen, of eerder Kolonel, die Seun van Sieh. Hy werk in die Chinese Weermag Intelligensie diens, het grootgeword in die Weste, en ontvang'n ekonomie graad van Oxford. Militêr, hy was beskou as'n briljante strateeg. Hy verdien'n reputasie as'n eerste-koers hoof van die intelligensie-agentskap bekend as Maanopkoms buite Macau in die 1950's. Hy georganiseerde militêre intelligensie-operasies in Noord-Korea en Viëtnam. Russiese intelligensie beskou as die ego die mees gevaarlike Chinese agent wat hulle nog ooit teëgekom het. Dit was het gesê dat hy was so koel soos hy was briljant, en so ambisieus soos hy was koelbloedige. Nou, op hierdie skynbaar vreedsame lente-aand, het hy bevind homself in'n verwaarloosde Manhattan teater, en te oordeel aan die uitdrukking op hul gesigte, hy was baie kwaad.
  
  
  Haar Seun se kolonel kon nie hoor wat hy sê as hy sit in'n reguit-gesteunde stoel op'n hout tafel in'n leë kamer, maar daar was geen twyfel oor die onderwerp van die ego, sy woede. Ego se gesig is vertrek van woede. Donker bloed vrylik gevloei het onder sy vel, en as hy gepraat het, het die indeks vinger van sy regterhand dartel'n benerige spies in die rigting van Lothar Inuris.
  
  
  Die Prins staan aan die kant, arms gekruis, en glimlag minagtend op die verraderlike dokter.
  
  
  Inuris gehou uit sy hande uit na die Kolonel in'n gebaar van versoening. Maar die Chinese nie wil hê om te weet. Dr. Inuris probeer om te praat, maar in die rumatiek van die Kolonel, die Seun spring op en slaan sy vuis op die tafel. Hy wou nie hoor van ons preke. Nie eens die klank van Kolonel Seun se vuis op die tafel kon gehoor word.
  
  
  Maar hy kon raai wat aan die gang was. Dr. Inuris teruggekeer na die stad en het Riviera die besonderhede van sy mislukte onderneming. En Kolonel, my Seun gereageer voorspelbaar. Hy het'n reputasie vir die feit dat'n perfeksionis. En sy stem ontplof. Inuris was'n dwaas. Ego se rol in die bedryf was eenvoudig genoeg: die meisie te hou weg. Nou is hy verwoes die plan. Nie een keer, maar twee keer. En nou is sy weg te hardloop. Nie om te noem dat edele Amerikaanse Nicholas Anderson, wat gekom het hier om te help.
  
  
  Kolonel Seun gestop loop. Ego se hande gemaak kap bewegings soos hy gepraat het. Dr. Inuris probeer om te wees as onopvallend as moontlik, wat is belangrik in'n kamer met net drie mense.
  
  
  Ek hou van die sien van die Dokter Inuris kry geslaan. Hy het gekry wat hy verdien en meer, maar kyk alleen sou nie gehelp het om my te neem nog'n stap vorentoe.
  
  
  Die Kolonel bedaar. Hy gaan terug na sy lessenaar. Hy steek'n lang sigaret, diep ingeasem, en stadig vrygestel van die ego om sy dik neus. Die rook was vloei in twee gelyke strome. Hy begin weer praat.
  
  
  Ek sit my oor aan die dakvenster raam, maar ek kon nie hoor nie. En as haar versigtig leun teen die dakvenster, die gebruik van een hand vir teengewigte, haar gevoel een van die vensters beweeg onder my vingers. Hy beweeg weg van haar, loer in die kamer. Niemand rondom hulle gelyk het iets gehoor. Kolonel Seun eenvoudig voortgegaan soos tevore.
  
  
  My vingers ondersoek die los glas. Die rei hou van die ego in plek moet opgedroog jaar gelede. Die glas beweeg maklik. Haar hand beweeg, en Hugo, die stilet, gly in my hand. Haar stil stahl sny af die stopverf. Toe het sy versigtig geplaas om die mes lem in'n hout raam en vervalste dit. Met die punt van haar stilet, hy lig die glas en het dit uit. Nou is haar Seun se stem kon hoor haar . "Vir nou, het ons net nodig het om aan te beweeg. Ware professionele persone, soos wat die idioot, "Inuris wys na die dokter," het sy instruksies korrek." Hy het nog sleep oor die rook om sy sigaret en blaas ego deur sy neus weer. "Basies, ons het om op te tree asof hierdie meisie en Mnr Anderson nie bestaan nie. Hulle kan'n bedreiging inhou vir ons bedryf, maar daar is ook'n moontlikheid dat dit nie die geval is nie." Hy kyk na Inuris. — Jy dink hierdie meisie weet nie enigiets oor ons bedryf. Haar, ek hoop jy het dit reg. Soos vir hierdie Anderson, sy ego blyk niks meer as'n ongelukkige toeval. In elk geval, dit is nou te laat om te sit'n einde te maak aan ons planne. Daar is te veel op die spel vir almal van ons, en ons is nou naby aan die einde.
  
  
  "Ek glo egter dat sommige veranderinge is wat nodig is." Hy het klaar sy sigaret. — Ek sal bespreek dit met jou in'n paar minute." Maar die eerste "— hy het opgestaan uit sy stoel, het uit'n leë pakkie sigarette rondom sy sak, en frommel dit op — " ek moet'n paar sigarette. Hy het deur middel van die kamers.
  
  
  Ek het op soek na haar. Dr. Inuris kyk na Don Mario. Een van daardie afskuwelike, hoë-frekwensie, senuweeagtig giggel losgebars het rondom die ego van die wrattig keel. Ego se senuwees was'n bietjie minder gespanne wanneer Kolonel Seun was nie in die kamer. Don Mario kyk na hom koud.
  
  
  "Moenie bekommerd wees nie," het Dr Inuris emu gesê. "Alles sal goed wees. Ek weet dit vir'n feit.
  
  
  Don Mario het gewag'n lang tyd voordat jy dit beantwoord. Ego se stem was gevul met afgryse. "Speel nie enige slordiger as dit nodig is," het hy gesê. "Alles was goed gaan, totdat jy besluit dat ek moet haar minnaar."
  
  
  "Alles sal goed wees," Inuris gesê. "Moenie bekommerd wees nie."
  
  
  "Luister," Het Mario het gesê, " van al die mense wat iets om oor bekommerd te wees, jy is in die eerste plek. As iets verkeerd gaan, sal jy het om te bekommer oor my en Kolonel Seun, jy arme bliksem, want jy is hier. En as jy dit nie doen nie, daar is altyd iets om oor bekommerd te wees."
  
  
  "Jy sal sien die stem," het Dr Inuris gesê. "Alles sal goed wees. Vertrou my. Aanvaar...'
  
  
  Ek hoor nie die res van dit. In die volgende tweede, my asemhaling gestop soos'n metaal ketting gesluit om my keel. As haar gesukkel vir'n asem van die monsterneming van die lug onder die staal druk van smash byt in die kraag van my trui, my hand instinktief bereik vir die luger. My tong steek uit van die rta. My oë was om te spring, wat seer. Iewers in my suurstof ontneem brein, ek het geweet dat die een wat agter my was die gebruik van die dodelike nunchucks so geliefde van karate vegters.
  
  
  Die ketting tussen die twee handvatsels benoud al my lewe rondom my. Maar my hand was nog op die geweer.
  
  
  "Nee, nee, Carter, dit is nie van plan om te werk," het'n stem gesê. Dan was daar'n skerp klap aan die agterkant van my kop en'n flits van walglike ligte voor ek is verslind in die duisternis.
  
  
  Hoofstuk 15
  
  
  
  
  Toe ek sy bewussyn herwin, ek het myself lê op die vloer van'n klein kamer agter die verhoog. My hande en voete gebind is, en die agterkant van my kop voel soos iemand gekneus het my ego met'n sandsakke. Kolonel Seung, Don Mario, en Inuris gestaan en na my gekyk.
  
  
  — Is jy voel'n bietjie beter?" Die kolonel gevra om sy seun.
  
  
  Hy liggies beweeg haar kop heen en weer. "Ek dink nie iets is gebreek," het ek gesê.
  
  
  Kolonel Seun verligte een om sy lang sigarette en laat die rook sypel deur sy neus. "Eintlik, jy verdien om te sterf," het hy gesê. "Al is dit net omdat jy was so onverskillig. Nalatigheid in ons werk is onaanvaarbaar, jy weet. En dit was baie onverskillig van jou om aan te trek die venster uit om die dakvenster. Het dit al ooit by jou opgekom dat wanneer jy verwyder die glas, die varsheid van die kamer se lug monsterneming verhoog? Meer presies, 'n baie klein vloei van lug monsterneming. Maar die stroompie is genoeg om te versprei die wolke van die rook wat rondom my neus. My waarneming van die rook het my lewe gered het meer as een keer." Hy glimlag. "Jy kan sê dat ek een van die min mense in die wêreld wat rook vir hul gesondheid."
  
  
  "As ek kon, sou ek buig voor jou magte van waarneming, Kolonel," sê ek. — Maar ek is bang dit is'n bietjie moeilik in my huidige situasie."
  
  
  "Ek sal jou neem daardie gedagte, Carter," het hy gesê. Hy gluur Dr Inuris. "Ja, dit is Carter, jou idioot. Nick Carter, nie Nicholas Anderson. Hy is'n agent van die AH.
  
  
  Dr. Inuris het sy mond geopen. Don Mario gekyk het in die verrassing.
  
  
  -"Haar, ek het geen idee -" Dr Inuris begin.
  
  
  'Stil!"Kolonel, my seun onderbreek hom. "Natuurlik jy het geen idee nie. Hierdie brein van joune is op jou vingers, in jou mik, miskien is oral, maar jou kop. So jy het gedink hy was net'n toeris nie, eerder'n galante moeial wat gebeur het om te kom tot die redding van'n dogter in nood? Jy is selfs meer van'n idioot as wat ek gedink het. Die man se naam is Nick Carter. Elke self-respek intelligensie-agentskap op Aarde het'n lêer op hom. Hy is'n meester sluipmoordenaar deur die professie . Kolonel Seun het na my gekyk. "N3, is dit nie?"
  
  
  Hy het nie sê enigiets tot haar en probeer om te skuif na'n sittende posisie. My kop was verdeel.
  
  
  "In bykomend tot die ego van die voorkoms," Kolonel Seun het voortgegaan, asof gee'n lesing, " Carter is ook bekend vir sy arsenaal van wapens. Luger, bekend as Wilhelmina. Hy opgetel Ego uit die stoel en waai by hulle. Hy sal herhaal die show. "'n klein, maar dodelike gas bom bekend as die Pierre."
  
  
  Dr. Inuris knik by elke item wat aan die emu. Ego se gesig draai rooi, en sy sien weer die pols-soos blou wurm onder ego se tempel. Emu het om te sluk'n baie van beledigings, en emu het nie soos dit. Hy skud met die woede.
  
  
  Skielik, hy tree vorentoe en skop my in die ribbes. Haar val en gerol weg. Die skop my gemis, maar rollende nie help nie my kop te veel. Pynlik, sy gaan sit weer.
  
  
  Die Kolonel het van agter sy stoel. Sy het'n stilet in haar hand. Vir'n oomblik het ek gedink hy was na aanleiding van my, maar in plaas daarvan het hy trap op Dr Inuris, wat trap terug tot ego klowing was teen die muur met geen ander manier uit. Kolonel, die Seun wat die mes onder sy ken. Hy het baie kalm, wat net groter die ego, die woede.
  
  
  "Luister," het hy gesê. — Jy het reeds veroorsaak dat ons genoeg moeilikheid. Jy is gelukkig ek het nie vermoor nie.
  
  
  Net my Eer vereis dat jy toegelaat word om deel te neem in hierdie aksie. En as ek jy was, sou ek nie reken op dat die eer te veel. So neem my raad en koester dit baie goed: bly kalm. Moenie jaag nie; miskien sal jy oorleef. Maar as jy ignoreer my raad, ek sal sny jou walglike keel sonder die geringste huiwering. Soos vir Carter, háár, ek sal ontslae te raak van hom op die oomblik wanneer dit my behaag, en nie voor dit nie. Het jy maak jouself duidelik?"
  
  
  Hy liggies beklemtoon die kurktrekker met die punt van die stilet in die dokter se keel. Ek het genoeg druk op Inuris Rivnenskaya se nek om te krap hom, maar nie om te steek hom. Die dokter se oë peul om sy kop. Em daarin geslaag om'n kortaf knik van erkenning.
  
  
  Kolonel Seun verskuif weg van hom en hervat sy sitplek gaan sit by die tafel. "Alles reg," het hy gesê. "Nou, here," het hy gesê, die vasstelling van sy oë op elkeen van ons. "Laat ons terug te kry om die punt. Voor ons vertrek hierdie kamer vanaand, ek wil hê dat almal om tred te hou tot op datum met die nuutste ontwikkelinge. Hy glimlag na my. "Selfs jy, Carter.
  
  
  "Moenie dit doen my'n guns, Kolonel," sê ek.
  
  
  "'n guns? hy lag. 'Skaars. Laat my jou iets vertel, " het hy gesê, leun vorentoe in sy stoel. — Jy sal sterf baie stadig en baie pynlik. En haar, ek wil jou om te weet dat'n deel van hierdie pyn sal wees in jou gedagtes. Sommige rondom hulle is wat verband hou met jou liggaam, maar ek kan jou verseker dat dit wat tref jou gedagtes sal beslis baie meer helse. Totdat ek klaar is met dit, sal jy smeek my om te sterf. Jy sal voortgaan om te vra."
  
  
  "Moenie so seker wees oor wat, Kolonel," sê ek.
  
  
  Kolonel Seun opgewek sy hand. "Asseblief, Carter, spaar my jou bravade en laat my voort te gaan met wat ek het om te sê. Ek gee nie om wat jy hier sit en deel te neem in ons gesprek vandag. Ek wil u in te lig dat jy misluk het. En so lank as wat jy leef, of eerder, so lank as wat ek julle laat woon, ek wil hê dat die kennis van jou mislukking te druk op jou neer soos'n groot rots, druk al die wil om te lewe rondom jou." Hy laat sak sy stem. "Ek wil hê jy om te dink oor dit, Carter, in die tyd."
  
  
  Hy klap sy hande saam asof om te breek'n spel.
  
  
  "Nou is die eerste item op die meisie."
  
  
  "Moenie betrek haar in hierdie," sê ek.
  
  
  "Shut up, Carter," het die kolonel het aan sy seun. "Ek sou die grootste idioot as ek nie neem voordeel van die onnoselheid van my kollega, Dr Inuris. Jou chanson neigings het niks met my te doen. Selfs jy sal hê om te erken dat dit sou onverstandig wees nie om hulle uit te bring.
  
  
  "Sy weet nie oor dit," het ek gesê.
  
  
  "Ek glo hy is die waarheid," het Dr Inouris gesê. "Sy het vir my gesê dat sy nie geweet het nie iets oor haar pa se verhouding met my."
  
  
  Óf Lothar Inuris was'n groter idioot as hy kyk, of ego mad sin was nog koester die idee van die deel'n liefde nes iewers met ego se persoonlike opstanding van Nicole." In elk geval, ek het nie omgegee nie.
  
  
  Maar die Kolonel Seung weet... "ek het jou gesê om stil te bly," het hy gesê. Die dokter mompel iets oor om te probeer om te help en maak sy mond, maar cringed onder Kolonel Seun se spotters blik.
  
  
  "Nee, Carter, ek is bang die meisie sal het om te geneutraliseer word. Ek vertel jy as'n kollega. Haar, asseblief sit jouself in my skoene. Dink, soos jy sê, dat die meisie nie weet nie. Maar ek kan byvoeg dat ek nie aanvaar nie, want dit veronderstel ook dat ek sal vertrou dat jy, en ek sal nooit vertrou haar. Maar laat ons aanvaar dat die meisie nie weet nie. Dit is, niks oor die verhouding tussen haar pa en Dr Inuris. Egter, daar is een ding wat sy sal vind vroeër of later, as sy het nie oopgemaak ee nie. Die Kolonel se Seun se oë staar unblinkingly by my. "En dit is omdat haar pa is vermis."
  
  
  Hy het probeer om te hou sy gesig gevoelloos.
  
  
  — En as sy uitvind oor dit, sy sal waarskynlik kyk op die Ego se plek; ondersoeke wat behels die owerhede." En wanneer die owerhede begin bevraagteken haar oor haar pa, die jong dame sal geen twyfel hulle vertel dat haar pa het'n saak met Dr. Inuris, die dokter wat die operasie uitgevoer het op haar. En selfs as hy was om te aanvaar'n valse identiteit, die ego, die bemeestering van sy handewerk is so dat die ego se ware identiteit sal binnekort oppervlak. Maar hy het nie die gebruik van'n veronderstelde naam. En dan die owerhede sal vind dat dit Dr Inuris opgedoen het'n paar bekendheid, as jy dink dat die naam geken kan word as dit verskyn in die hof rekords van'n aantal lande. Ek wil nie te verleentheid my kollega onnodig, maar sommige selfsugtig misdade het'n besonder ongunstig reputasie, selfs in gemeenskappe wat baie verdraagsaam van seksuele vergrype. Ander betrekking te stel of dwelm misbruik, veral vir persoonlike gebruik. En nog ander stel voor dat betrokkenheid in spioenasie. Om nie te praat van sommige misdade teen die minderjariges, wat, in kort, maklik kan geklassifiseer word as oorlog misdade."
  
  
  Haar, kyk na Inuris. Hy laat sak sy oë as die drie mans staar na hom in die uiterste afgryse. Maar op dieselfde tyd, het hy gevoel'n brandende haat vir die feit dat die onderwerp van so'n openbare vernedering deur die Kolonel se Seun. Hy het by homself gedink dat as daar ooit'n geleentheid toe Dr Inuris kon maak dat die Chinese betaal, sou hy bly wees om so te doen.
  
  
  Kolonel Seun het voortgegaan... En so het die owerhede sou onvermydelik gaan aan Dr Inuris en verder. Inuris, soos ons gesien het, is dus heeltemal afhanklik van sy eie plesier. Hy smag intense plesier. Hy is met afgryse vervul deur enige ongerief. Hy is bang om seer te kry, met ondenkbare lafhartigheid. Geniet die ego in die hande van die owerhede, bloot die ego om die geringste pyn, en wat sal die gevolg wees? Sou hy uitgeblaker alles in die hoop van die redding van sy afskuwelike weg te steek. En hoekom? Alles, want ons het vergeet om te neutraliseer die meisie. Kolonel Seung skud sy kop, asof in'n spottende gebaar van spyt. "Nee, ek is bevrees ons het om haar te neem. Het jy nie saamstem nie, Carter?"
  
  
  Jy het iets om te sê.
  
  
  "Maar ek moet jou stilte vir bekragtiging voorgelê word, Carter," het die Kolonel het aan sy seun. "Dit bring ons by die onvermydelike vraag: waar is die meisie?"
  
  
  "Ek is bang ek weet nie, Kolonel," sê ek.
  
  
  Die Kolonel het vir my geglimlag. "Carter, ons was net te praat oor jou betroubaarheid. Gebaseer is, natuurlik, aan jou bekende reputasie. Ek vertel jy dan, en ek sal jou vertel weer: ek het nie vertrou dat jy.
  
  
  Kolonel Seun steek nog'n lang sigaret en steek een rondom twee hout wedstryde wat hy het uit die verlak boks in sy baadjie sak. Dan het hy my stilet uit die stoel en het om te slyp nog'n wedstryd.
  
  
  "Moet asseblief nie my seergemaak het, Carter. In die tyd, ek sal veroorsaak dat jy pyn in al sy vorme, maar ek was met die hoop om te verhoed dat die gewone marteling. Onthou, ek het geen werklike afkeer seer, maar ek weet dit is'n plesier om my onwaardig kollega hier, " het hy ruk sy kop in die dokter se rigting. Inuris: "Wat sou maak vir my nie dit doen. Hy verdien nie dat die soort van aantrekking.
  
  
  "Gaan op, Kolonel," emu het vir haar gesê. Hoe gouer hy begin, hoe beter. In marteling, daar is'n punt waar jou gedagtes nie meer ontvang die boodskappe van die pyn wat gestuur word deur jou liggaam, selfs as jy bly bewus. Dan is die siel dryf op'n onbereikbare vlak, gratis en veilig. Ek kon sien uit daarna om dit, en weet dat as ek kon daardie vlak bereik en bly daar tot die oggend, Penny Dagbreek sou vul Hawke in.
  
  
  Die Kolonel het, geloop het in die stoel, en gestop in die voorkant van my. Hy bereik af, gryp my hande, wat was vasgebind, en steek die punt van die pas onder die nael van my regter wysvinger. Dan het hy aangeraak die swawel kop met die rooi-warm punt van sy sigaret, en dit verlig met'n bose spot.
  
  
  Hy sit en kyk na die vlam brand deur die wedstryd, verlaat swart krul oorblyfsels. Kolonel Seun bereik oor die tafel, gryp'n stilet, en hou die blink punt van dit'n fraksie van'n duim van my oog.
  
  
  "Moenie beweeg nie,"het hy gesê," of is jou oog kan draai in'n olyf op'n stokkie."
  
  
  Haar, het die wedstryd nog steeds brand.
  
  
  "Waar is die meisie?" - het gesê die kolonel aan sy seun.
  
  
  Haar, ek voel die warmte kom nader aan my vel.
  
  
  "Moenie beweeg nie, Carter," het die kolonel gewaarsku.
  
  
  Die pyn het, en ek voel my spiere trek onwillekeurig. Die lem was'n flou vervaag in die voorkant van my oë.
  
  
  En dan, almal van'n skielike, was dit verby. Kolonel Seun bereik met sy vry hand en die vlam geblus is. — Ek moes geweet het ek moet nie probeer het, Carter, maar ek het om te. Jy sal nooit weet nie. Hy het aan Don Mario en glimlag.
  
  
  "Ek vind myself in'n baie moeilike posisie," het gesê die kolonel aan sy seun. "Ek het om te gee Carter krediet, ek is seker hy sou gegee het om my krediet. Ons is beide voor-en baie goed. Maar dit was die moeite werd om die risiko te sien as hy kon sensitief te wees eenvoudiger vorme van marteling, diep in haar het geweet dit was nie so, nie meer as hare." Hy draai na my. — Eintlik is jy die soort van verwelkom die idee, het jy nie, Carter?" Jy hoop dat jy sal slaag om die eerste fase is om die vlak van totale vergetelheid soos ons almal weet die ego. Hy lag. "Dit is amper asof ek kan jou gedagtes lees, is dit nie?"
  
  
  Don Mario onderbreek hom. "Baie goed, Kolonel. Ek dink dit is tyd om te stop maak'n grap en speel speletjies.
  
  
  Kolonel Seun kyk op sy horlosie. "Ek is jammer," het hy gesê, " jy moet nooit jou tyd mors. En ons het baie-del - vanaand.
  
  
  "Gee my die mes," Don Mario gesê.
  
  
  Met'n effense boog, die Kolonel oorhandig Emu'n blink stilet.
  
  
  Don Mario geweeg die ego bewondering in sy hand. Dan kyk hy na my met sy ysige blou oë. "In minder as vyftien minute, jy sal my vertel waar hierdie meisie is, Carter."
  
  
  Hy oor die kamer en fluister iets in die dokter se oor. Die Dokter knik en uitgegaan deur die kamers. 'n paar minute later, het hy teruggekeer en knik om te Doen Mario. Don Mario gereageer met'n kortaf knik van goedkeuring. Wat kan jy ons vertel oor die nen, hy was nie'n man wat vermors woorde. Kolonel Seun gaan sit weer. Ek het geen idee gehad wat ons was wag vir.
  
  
  Minder as tien minute later, ek het gehoor'n skerp klop aan haar deur.
  
  
  "Wie is daar? Don Mario gevra.
  
  
  "Vito," was rumatiek.
  
  
  "Alles reg," het Don Mario gesê.
  
  
  Die deur bars oop, en'n klein gehawende standbeeld steier in duie gestort en op my voete. Ego se gesig was besmeer en sy hemp was geskeur. Een van die ego bril was ontbreek. Ten spyte van my verwarring, dit het slegs'n oorsigtelike blik te besef dat die patetiese wesens in die voorkant van my, was niemand anders nie as Philip Doane.
  
  
  — Jy weet wat dit is, doen jy nie?" Don Mario gesê.
  
  
  As dit bedoel was as'n kurktrekker, het hy reeds geweet het rumatiek, te oordeel deur die manier erkenning flits oor my gesig, miskien vir'n split sekonde.
  
  
  "Onthou," het gesê die Kolonel se Seun, " ek het planne vir Mnr Doane.
  
  
  "Moenie bekommerd wees nie," Het Mario gesê. — Ek weet van jou planne. Jy sal nog steeds kry die ego terug, vir die grootste deel.
  
  
  "Baie goed," sê die Kolonel aan sy seun.
  
  
  — Het jy enige mediese voorrade handige, Dokter?" Die prins gevra.
  
  
  "Ja," het Dr Inuris gesê.
  
  
  "Bring ih hier. Ek moet kompressie en gag boekies en miskien'n paar morfien totdat ons kan kry die ego terug na die bewussyn. En neem alles wat jy het om die bloeding te stop.
  
  
  Kolonel Seun het my oë verbreed by die noem van dwelms
  
  
  "Moenie dink jy het gehoor iets wat jy moet nie, Carter," het hy gesê. — Jy sal bedwelm jouself vir die afsienbare toekoms.
  
  
  Dr. Inuris hardloop in die kamer rond en teruggekeer met'n swart sak.
  
  
  Philip Doane lê op die vloer, die gekerm van tyd tot tyd. Don Mario kniel langs hom en het hom oor totdat hy in die gesig staar, hyg effens, soos'n vis gevang rondom die water.
  
  
  Don Mario se linkerhand geskiet uit, gryp die ou man se onderkaak, en gedwing om die ego se mond oop te maak. Dan is hy plaas die punt van die stilet en druk ego teen sy wang totdat hy kon sien die vel bult uit in die voorkant van my oë.
  
  
  Don Mario het na my gekyk. "Luister, Carter, en dink vinnig. Haar mes spesialis. Vertrou my. Sy het ook nie teen die ego gebruik. Ek vra waar die meisie is. Ek wil'n vinnige en eerlike antwoord. Geen grap. Geen valse getuienis. As ek nie'n antwoord kry, sal ek sny die ou man se wang en vra hom weer.
  
  
  Kolonel Seun straal. Mario, blykbaar, was naby aan die emu in die gees van'n persoon.
  
  
  Don Mario het voortgegaan om te praat. "En as ek dit nie kry nie die rumatiek ek wil, ek sal dit doen'n bietjie meer. Dan is haar beru ander wang en vra jou weer. Toe het ek werk op my ore en neus. Ek sal sny uit haar oog, haar vingers. Tone. 'n hele been. Die dokter sal hou em lewe, want die kolonel moet hom in die lewe. Maar dit sal wees'n wrak, en selfs'n dokter sal nie in staat wees om op te los die ego. En jy is die een te blameer. Hou jou bek soos'n groot held, Carter. Hoe doen jy dit wil hê?
  
  
  Hy kan amper sien die lem deur die ou man se bleek, dun wang. Hy lê met sy oë gesluit, sy asem fluit oor sy geboë bors. Wat ook al hy was, Philip Doane het nie veel om na te kyk. Hy het my'n baie moeite, maar dit was die minste van dit. Wat hy gedoen het gedreig ramp vir miljoene mense. So, aan die een kant, die ego was nie die moeite werd spaar. Maar in sy obsessie, hy was nie so sleg nie. Haar raaiskoot is dat dit in sy eie verstand, hy het net het'n paar deure vir'n paar mense in ruil vir die maak van sy dogter se lewe helderder. As ek laat Don Mario sny my ego te stukke, dit kan red Penny. En deur die redding van haar, miskien is ek kan haar red goud.
  
  
  Aan die ander kant, as ek my mond oopgemaak en het vir hulle vertel waar en hoe om te kry Pennie, kan dit gee die ou man'n idee van wat hy gedoen het vir nah. Hy waarskynlik verdien dit, die kans om te sien haar weer: mooi.
  
  
  Maar dit is waarskynlik dat een kykie sal kos om'n buite swembad oor veertig-vyf miljard dollar.
  
  
  Op'n streng professionele vlak, slegs een rumatiek kan dit gee. En dit was heeltemal stil.
  
  
  Hy het sy mond geopen en gesê: "Jy sal vind haar in haar pa se woonstel. Sy wag vir my."
  
  
  
  Hoofstuk 16
  
  
  
  
  Kolonel Seun geklap Mario op die rug. "Mooi," het hy gesê, met'n glimlag breed genoeg is om te openbaar'n stel van staal kiestande. "Net mooi."
  
  
  Don Mario het nie antwoord op die emu. "Vito," het hy genoem. "Kom in.'
  
  
  'n krimpvarkie-die gesig gestaar boef steek sy kop in die deur. Don Mario gooi die emu'n klomp van die sleutels.
  
  
  "Gaan terug na die ou man se huis," het hy gesê. "Jy sal vind'n meisie daar. Neem haar terug na die skip. Ek sal sien jy daar is."'
  
  
  "Alles reg," sê die krimpvarkie, en verdwyn. Ten spyte van my instruksies, Penny, ek het geen twyfel dat die krimpvarkie sal behendig volg ego se opdrag. Sy sal hoor die sleutel in die slot en besluit-ten spyte van alles wat ons het aan mekaar gesê — dat haar pa het gekom nadat alle, en is nou die opening van die deur. Slegs dit sal nie wees vir hom.
  
  
  Kolonel Seun kyk na my nuuskierig.
  
  
  Van die kursus, ek erken dat dit was mal, veral in die oë van'n professionele soos Kolonel Seun. Hy amper gelag. Hy ruik'n lokval. Daar was geen verduideliking vir die meisie probeer om haar pa te red. Daar is absoluut geen voordeel aan hom. Omdat, in die ego se mening, ons het nie'n groot toekoms vir die ou man, ons het nie'n groot toekoms vir my, ons het nie'n groot toekoms vir die meisie.
  
  
  Ek kon nie blameer hom. Van die ego se punt van die oog, die spel is amper verby, en hy het gewen. Met die meisie in die ego van die owerhede, hy het byna al die kaarte: die geheimsinnige Mnr Anderson, wat val in die ego se hande om en nêrens blyk te wees'n BYL agent; die meisie wat maklik kan veroorsaak em'n baie van die moeilikheid, en Philip Doane, wat moet altyd'n raaisel vir Kolonel Seun, aangesien die prys van die steel van die goud, moet Dit moet lyk ongelooflik lae hom.
  
  
  Sy is nie gevra om te vertel Em wat haar motiewe was. Hy sou nie verstaan het dit in elk geval. Van die kursus, ek breek al die reëls. Hierdie reëls het gesê, " Gee op hierdie ou man. Neem tyd vir die meisie te kry om die Smous. Stalletjie vir die tyd. Sit terug en kyk hoe Don Mario sny Philip Doane aan stukke. Voorgee wat jy nie sien nie die bloed, die afgryse, en die ontsettende pyn. Stel jou voor al die goeie dinge wat jy sal bereik deur die vergadering uit. Verwyder beelde van bloed giet rondom die ou man se gesig en oë. Maak jouself immuun te skree. Dink net oor wat die instruksies sê.
  
  
  Soms jy het om te gooi instruksies. Iets binne-in my hard sê nie aan die idee van Don Mario kap die ou man aan stukke, terwyl die kolonel en Seun lof en Inuris lek sy lippe en ego se oë glaserig oor met vreugde. Dit was nie hipersensitiwiteit. Iets binne-in my het my vertel dat die oomblik Don Mario toegelaat om hom te kry om sy pad deur martel Philip Doane, ek sou begin om te erken dat ek was om te verloor. En haar regtig-della-is nie net'n hotel of iets. Haar hotel wen alles.
  
  
  Haar hotel herwin die goud, terug te bring haar dogter se ou Philip Dagbreek ego ongedeerd en die gebruik van mikrofone en sprekers te los die telling. Haar doel is om uit te wis ih uit die gesig van die aarde. Dit was'n groot waagstuk. Maar wanneer dit kom neer op die besigheid, die oomblik Don Mario steek die punt van die mes in Philip Doane se wang, iets diep binne-in my sê, gooi weg die damn boek van beslissings en speel dit op jou eie manier. Kolonel Sonde sal nooit verstaan nie. Hy was'n persentasie speler. En my beginsel is dat so lank as wat ek het nie sterwe nie, ek het'n kans om te wen. Sy seun kyk verbaas. "Ek is verbaas, Carter. Regtig verbaas. En'n bietjie teleurgesteld. Ek het gedink jy wil wys meer moed."
  
  
  "Niemand se koms, Kolonel," sê ek.
  
  
  "Miskien nie, Carter," het hy gesê. — Maar jy het'n reputasie vir die feit dat baie naby aan dit. En glo my, my verslae op jy is baie onlangse. Onlangse genoeg om te verstaan jou onlangse ontmoeting met my goeie vriend Hsiang in die Arktiese, nie te praat van Dr Inuris. Hy het omgedraai om te Inuris met'n sameswerende glimlag. — Jy onthou Hsiang, doen jy nie, Dokter?" Ek bedoel, ten minste het jy gesien die ego foto, het jy nie? Lothar Inuris knik.
  
  
  "Dit was'n goeie werk — jou belangstelling in Hsiang," my Seun se kolonel het my vertel. - Baie lekker en'n bietjie tydige op my deel. As Hsiang het daarin geslaag, die ego van die onderneming sou baie suksesvol saamgesmelt met hierdie geval, die finale fase van die wat saam met my in jou land. Egter, ek glo dat die wêreld sal'n baie moeilike toekoms selfs sonder Hsiang se pogings." Ek het nie reageer op sy spog. Hy glimlag na my. "En jy ook, Carter, het'n baie moeilike toekoms voor jou. Wanneer ons in China, ons het'n baie lang gesprekke. En jy sal my vertel'n baie van die dinge. Maar die eerste wat jy sal moet'n lang see reis, wat ons sal begin in'n paar uur. Is dit nie dat die reg, Don Mario? Don Mario knik. "Die skip is besig," het hy gesê. "Ons het jaag dinge."
  
  
  "Ons sal verlaat voor dagbreek," het die Kolonel se Seun het gesê, " dankie vir jou samewerking, Carter. Mnr Doane is hier — - hy wys na die ou man wat nog steeds lê op die kaal vloer — " om aan te sluit by ons aan, want soos jy by die huis, hy het'n paar vaardighede wat ons graag sou wou hê. Soos vir die meisie... Kolonel Seun sy kop gekantel terug, en staar na die plafon. — Soos vir die meisie, Lothar, miskien sal ek haar aan jou gee later, wanneer ons kry om die veilige hawe." Terwyl ons by die see, jy kan pret hê met haar, as ons nie die risiko om so veilig as wat ons is op die Riviera. Sodra ons na China, kan jy bly daar vir so lank as wat jy wil met die meisie. Maar ek weet jy, Lothar, en ek vermoed jy sal moeg wees van nah lank voor ons daar kom. As dit die geval is, sal ons dit gee die bemanning, wat kan doen wat hulle wil met dit, en dan sal ons ontslae te raak van nah. Dit het geen praktiese waarde vir ons.
  
  
  Dr. Inuris straal met plesier en buig regally. "Baie dankie vir jou vrygewigheid," het hy gesê.
  
  
  "Jy weet, jy hoef nie regtig verdien dit," sê die Kolonel se seun, " maar ek glo dat alles sal reg wees wanneer die meisie is in ons sorg, en so ek is bereid om te vergewe haar vir jou onberadenheid in die Riviera."
  
  
  "Dankie, Kolonel, Seun," het Dr Inuris gesê.
  
  
  Kolonel Seun het aan die bendelid. — Soos vir jou, Don Mario, ek is bevrees ek het nie'n spesiale afskeidsgeskenk, maar jy is baie waardig ego's. Ek geniet besigheid doen met jou. Jy is'n mens dikwels, en jou oortuiging, soos ons gesien het vanaand, is die mees bewonderenswaardige. Sy het werklik wil om te express haar diep respek vir jou.
  
  
  "Ek sal kry dit hier," Mario het gesê, wys na'n stoel. "Baie akkuraat," sê die Kolonel. "Dit is baie gelukkig dat jy, wat gelei het die gedugte Agent BYL Carter te verraai'n jong vrou, is die erfgenaam van Arsenal se ego. Dit is byna poëties gepas. Baie goeie, Don Mario. Jy sal kry'n ego Luger, 'n ego stilet, en'n ego bietjie gas bom. Eer ih met jou trofeë.
  
  
  Don Mario plaas die bom in'n minuut, en die geweer en die mes in sy gordel.
  
  
  Kolonel Seun kyk op sy horlosie. — Ons het'n paar minute voor die vragmotor aankom, as jy ingestem. Hy het vir my gesê, " Wanneer hy kom, Carter, sal ons begin ons reis. Geniet dit soveel as wat jy kan, want dit sal jou laaste ry. Jy gaan na China met veertig-vyf miljard dollar se waarde van goud, as jy het waarskynlik reeds weet. Met die hulp van Dr Inuris, die onfortuinlijk Mnr Don, en die waardevolle hulp van Don Mario, wat verskaf die nodige mannekrag, ons in staat was om te melk, die Federale Reserwe-bank."
  
  
  "En môre, gerugte sal woed oor die buite swembad dat die meeste van die ONS goud reserwes en die goud reserwes van baie ih lojale vriende het verdwyn. Jou regering sal kwessie bemoedigende boodskappe, maar die gerugte sal volhard en te groei sterker. En gou, bankiers en ander regerings sal die vraag waarborg, en laastens bewys dit. Hulle kan nie bewys. Toe het die dollar sal nie die moeite werd nie, want vertroue in dit vernietig. Mense wat die dollar sal probeer om te ruil ih, maar vir wat? Die Britse pond sal verswak. Duitse handelsmerke, selfs Switserse frank, sal aangetas word, omdat niemand sal vertrou papier geld nie. Die goud wat oorgebly het in die wêreld sal van onskatbare waarde. Diegene wat dit sal hou van die ego. Hulle wat nie'n ego sal paniekerig raak nie.
  
  
  Die eienaar van'n winkel met'n brood sal weier om dit te verkoop as die brood is nie betaal vir iets anders as die papier geld. 'n wiskunde groot wat'n dokter nodig het niks om te betaal vir dit, behalwe nuttelose papier geld wat die dokter sal nie aanvaar. Tonele soos hierdie sal herhaal word baie keer in verskillende plekke. En gou, bendes sal wees roaming die strate en plundery van winkels in soek van wat hulle nodig het om te oorleef. Fabrieke sal verlam word, want niemand kan bekostig om die motors, wasmasjiene, en televisies wat hulle produseer. En die werkers sal afgedank word. 'n Arabiese sjeik in die persiese Golf sal die vraag betaling in goud voor die stuur van sy olie. En daar sal geen goud te betaal. So daar sal geen olie. En in die nabye toekoms, sal daar nie meer wees nie motors, geen meer treine, nie meer vliegtuie, en ons fabrieke sal nie net ledig nie, maar ook nutteloos. Die Verenigde State van amerika, as jy dit weet, sal'n ekonomiese woestyn. Die stede sal gevul word met die honger mense. Die platteland sal verwoes word deur uitheemse plundering bendes wat dood Scott Bell se kos en steel groente." Hy het nie wil hoor nie meer nie. Hy kyk na Don Mario. Hy het nie blyk te wees die betaling van enige aandag aan dit.
  
  
  Ek het vir haar gesê. "En jy?'"Dit is jou land. Jy woon hier. Doen jy dit wil hê?'
  
  
  Kolonel, my seun gelag. "Don Mario is'n produk van'n nuwe kultuur, Carter. Moenie verwag om hom om te word gelei deur sy gevoelens. Ego is oor oorlewing en wins, nie empatie. Ons is vennote in hierdie onderneming. Ons verskil net in een opsig, in ons keuse van die betaling vir ons deelname. China, swak in goud, goud het verkies. Don Mario het min belang in goud. O, wat-wat hy hou vir homself nie, maar vind dit ook luisterryk en, in beginsel, uit'n filosofiese oogpunt, oninteressant. Maar daar is'n vrag wat is volop in China, vrag wat beloof om groot winste as jy verkoop van die ego oordeelkundig.
  
  
  En dit, Carter, is Mac en wat jy kan doen om hierdie wêreld: heroïen. Jy sien, Carter, wanneer die dollar depresieer, daar sal'n tyd kom wanneer mense sal kyk vir'n ander manier van betaling. En hierdie medium van uitruiling dat Don Mario dui die bekendstelling is heroïen. Dink jy nie dit is wat maak mense vergeet van hul probleme? En ek kan jou verseker, sal hulle probleme. Sekere mense in jou regering sal belangstel in die herstel van die orde ten alle koste; en'n bevolking wat is bly om te drink heroïen sal'n aantreklike versoeking. Moenie jy so dink, Dokter?"
  
  
  Kolonel Seung nie wag vir'n antwoord. — Jy weet, die dokter self is baie lief vir poppies, is jy nie, Lothar? So jy sien, Carter, wat Don Mario, te danke aan die ego vennootskap met ons, ons sal het'n onuitputlike voorraad. En hierdie reservaat sal gee die emu geweldige krag. So in die tyd, toe'n paar vrede terug na jou land, Don Mario sal voordeel trek veel meer as die van die waarde van die goud wat hy verkoop aan dn. Ego winste sal bereken word in terme van toegewings aan die wette wat nou verbied sommige oor-ego optrede. Dit sal bereken word deur die besit van grond, 'n onuitputlike bron dat hy sal koop met heroïen."
  
  
  En toe die paniek bedaar en ander lande sien die wysheid om te repurpose wat is links van die bevolking vir'n mate van industriële aktiwiteit, dan Moet Mario sal neem oor die bestuur van die fabrieke. Die bevolking sal word gemotiveer deur die behoefte vir heroïen, net soos mense is nou gemotiveer deur die behoefte vir'n dollar. En Don Mario sal die de facto heerser van die land, om nie te praat van die feit dat op dieselfde tyd sal hy sy wetgewer. Nou mense kan weet ego soos'n prins, maar ek kan jou verseker, Carter, gou mense sal boog te emu soos'n koning.
  
  
  "Jy is mal," sê ek.
  
  
  Kolonel Seun opgewek sy hand. "Asseblief, Carter, haar, ek smeek julle. Wees realisties. Ek het geen lus vir die waansin. Probeer om te dink van heroïen as'n nuwe geldeenheid. Is dit meer logies om te evalueer die tac van'n pak van wit poeier as'n paar geel metaal of gekleurde papier? Nee, Carter, dit is nie waar nie. Emoes net nodig het om te wees'n ander vorm van die trust. Aanpassing. En die teenspoed wat ondervind word op jou deel van die middele te voorsien om dit te implementeer aanpassing. Ek erken dat dit'n radikale aanpassing, maar so'n aanpassing nodig is vir Don Mario om te besef dat die ego se ambisies. Jy sien, goud gewen het nie die emu enige goeie. Die besit van goud sou nou ondergeskik is die ego aan die reëls en dink wat relevant is op die oomblik. Beide deur hierdie reëls en deur hierdie ingesteldheid, Don Mario is'n kriminele en beteken die steel van sy eiendom. Nee, voor Don Mario kan bereik die status wat ego ambisie en stil genie kenmerk van die ego, moet daar eers'n rewolusie. En sy goud-span sal veroorsaak dat'n rewolusie in die Verenigde State van amerika.
  
  
  Soos vir diegene wat goud, ons is oortuig dat daar sal altyd mense in die wêreld wat honger is vir die goud. Wat, om so te praat, sal hou van die ou geloof. 'n China met ego poppies en goud sal dubbeld ryk, hoewel'n beduidende gedeelte van ons papawer gewas is bestem vir Don Mario vir baie jare om te kom. China en die VSA sal'n baie goeie vriende geword.
  
  
  En sy is seker dat hulle wat glo in goud en hulle wat glo in papawersaad sal saam te leef vir eeue om te kom."
  
  
  Net soos dit. Die hele plan. Dit was verskriklik. Jy kan noem dit mal. Maar die lyn tussen die waansin en die genie is smal, en die Kolonel en Seun was reg oor een ding. Daar was niks in die BYL lêers om aan te dui dat daar was iets verkeerd met die ego bewussyn. Wat hy het om te doen was niks kort van'n masterstroke; die natuurlike einde van die produk van die kruising van'n ekonoom se spesialiteit en die koelbloedige gierigheid van'n soldaat bekend vir sy vaardigheid in die oorlog. En van wat hy gesê het, Emu was net'n paar uur weg uit die voltooiing van dit. Hy kyk op sy horlosie weer. "Net'n paar minute, here. Dan draai hy na my alleen. "Carter, daar is'n klop aan die deur in'n minuut. Wanneer dit gebeur, beteken dit dat'n vragmotor is vir ons wag buite. Hierdie vragmotor sal neem ons na die hawe, waar Don Mario se vinnige vinnig vrag goud aan boord van die skip. Jy sal boord van die skip en ons sal verlaat in'n paar uur.
  
  
  Ek gaan om te vra Don Mario los te maak jou bene. En ek sal vra om op te staan en loop rustig uit hierdie kamer en kry in die vragmotor. Wanneer ons na die skip, hare, ek wil hê jy om te kom aan boord stil en gaan waar jy gaan. As jy dit doen as ek vra, sal jy ontslae te raak van onnodige pyn. Maar, ek ken jou voorliefde vir heldhaftigheid, die nodige voorsorgmaatreëls te tref.
  
  
  Hy opgetel het die nunchucks van die stoel. Hy het hout handvatsels en'n ketting hang tussen hulle. Die Kolonel terloops gehang die ketting oor my kop en trek die skakels styf genoeg is om te byt deur my keel en in my lugpyp.
  
  
  "Jy kan kom aan boord op jou eie," het hy gesê, " of jy kan gaan bewusteloos. Maak jou gedagte.'
  
  
  Don Mario kniel by my voete en los die toue. "Dr. Inuris," Kolonel Seun het gesê, wat verwys na Philip Doane. "Die ou man op. Haar, ek wil hom om te wees in'n groot toestand wanneer ons kom in China." Hy lag. "Jy sien, Carter, ons gaan'n nuwe "veilig".
  
  
  Die geroeste romp van'n vragskip hang diep in die mis, blink in die maanlig, geanker op'n lendelam pier. Ten spyte van die lae hoogte bo seespieël, die agterstewe van die skip vuil
  
  
  Die Sarah Chamberlain-Cardiff torings oor ons soos ons staan buite die vragmotor. Dan, aan die einde van die pier, 'n groot hyskraan met'n kreun kabels was sleep'n groot houer op die raad.
  
  
  "Goud, Carter," het die kolonel het aan sy seun. Onder die verrotte dak van die ou harem wat hardloop langs die pier, 'n paar kaal gloeilampe verbrand, rolverdeling geel strale van die lig op die pad. "Neem'n blik op jou voertuig op pad ooste. Niks spesiale, reg?
  
  
  Hy het nie wag vir'n antwoord.
  
  
  "Maar die voorkoms is misleidend, Carter. Hierdie verregaande op soek vrag skip maneuvers en seile vinniger as'n vegter jet. Verder, elektroniese toerusting is ontwerp om te maak die ego onsigbaar vir radar. Maar ek twyfel dat "Sarah Chamberlain" behoeftes te voorsien enige bewys van sy krag. Wie in hulle verstand sal betaal enige aandag aan'n arme ou Britse vlag vragskip?
  
  
  "Alles reg, Seun," Mario gesê. "Nou ek sê totsiens aan haar. My mense het my vertel dat hulle het die laaste van die heroïen'n paar uur gelede, en twee uur later het hulle die beveiliging van die res van jou vrag aan boord. Na wat, jy kan enige tyd." Hulle voel jammer vir mekaar se hande.
  
  
  Die Kolonel kyk op sy horlosie. "Ek is toe op jou, Mario," het hy gesê. "Ek sal gee instruksies te verlaat op een uur in die middag."
  
  
  "Moenie bekommerd wees nie," Het Mario gesê. "Ek sal bly in my kantoor totdat jy gaan vaar om seker te maak alles is in orde."
  
  
  "Baie goed," sê die Kolonel aan sy seun. "Tipies van jou deeglikheid, Don Mario. Ek glo dat een dag sal ons weer ontmoet."
  
  
  "Goeie — bye, dan," Don Mario gesê. Hy kyk na Dr. Inuris, wat was die ondersteuning van Philip Doane . "Hang in daar, Doc," het hy gesê. "Probeer optree soos'n goeie seun."
  
  
  Dr. Inuris nie dink ego is die moeite werd om te beantwoord.
  
  
  "Gelukkig vir my, Carter," het hy gesê. Hy klop sy gordel, waar Hugo en Wilhelmina was weggesteek onder sy baadjie. "Baie dankie vir die aandenkings." Hy trek die deur se handvatsel en verdwyn in die skuur.
  
  
  "Alles reg," het die kolonel het aan sy seun. "Almal aan boord. Die Sarah Chamberlain was toegelaat om te vaar voor dagbreek — "lag hy," met'n vrag van staal.
  
  
  Kolonel, my seun ruk die handvatsels van die nunchaku, wat veroorsaak dat die ketting te trek om my nek asof aandring op'n perd op. Ons het voortgegaan om die pier en op die loopplank. Ek kyk op en sien die Chinese kaptein kyk af na ons uit die hoë pier. Chinese bemanningslede oral wemel met'n doelgerigtheid wat altyd gekenmerk goed opgeleide soldate.
  
  
  Wat ook al die masjinerie en elektroniese toerusting is op die raad, die Sarah Chamberlain was nie'n twintigste-eeuse samevatting wanneer dit kom by die tronk fasiliteite. Onder die dek, Kolonel Seun stoot my tot hy by'n yster sel met'n uitgesluit venster sonder glas. In die voorkant van hom was twee Chinese mans, gewapen met'n pistool gewere. Kolonel Seung het die nunchaku uit om my nek en sit'n klomp van die sleutels om my sak.
  
  
  Hy het die sel deur. "Kom in, Carter. En so is Mnr Dagbreek, " het hy vertel Dr Inouris.
  
  
  Die vloer is gemaak van yster en bedek met strooi, en Dr Inuris laat gaan van Don Philippe, wat gedaal het tot en met die strooi. Die wagte staan oop vir die dag, die snoete van ih gewere uitgewys by ons.
  
  
  "Jy kan laat die ou man soos hy is, Lothar," het die kolonel gesê. "Carter, ek is bevrees jy sal moet boeie en been yster."
  
  
  Haar, hy haal sy skouers op. Boeie en been yster is verbonde aan die mure. Een paar vir die hande, 'n paar vir die voete. Hy gehoorsaam het. Kolonel Seung gesluit ih met sy sleutels.
  
  
  "Ek sal ook van die sel deur," het hy gesê. "En haar, ek wil hê jy om te weet iets, Carter. Ek het'n web sleutelhanger. So nie eens te dink oor die maak van pret van die wagte. Daar is regtig niks wat hulle vir jou kan doen. Maar hulle kan skiet baie goed. Ek wil eerder dit nooit gebeur het nie, natuurlik, maar as dit nie, ek sal myself dit verstaan.
  
  
  Hy tree terug om die sel. Die deur gesluit en die Kolonel draai die sleutel in die slot. Hy staan weer op en waai vir my deur die tralies. "Ek sal besoek jy van tyd tot tyd, Carter, en miskien kan ons praat." Maar nou is al wat ek kan sê, is'n veilige reis. Hy het omgedraai en verdwyn oor die hele veld van visie.
  
  
  Vir'n paar oomblikke die wagte staar na my deur die tralies, hul koppe naby aan mekaar. Ek ignoreer hulle. Hulle het gou verveeld en verdwyn.
  
  
  Dit moet gewees het'n halfuur later, toe ek hoor stemme buite die sel. Kolonel Seun se gesig weer verskyn in die voorkant van die tralies. Hy glimlag, en die sleutel rammel in die slot. Die deur swaai oop te openbaar sy seun, twee sekuriteitswagte, en Penny Aanbreek.
  
  
  
  Hoofstuk 17
  
  
  
  
  "Nick," Penny genoem. 'Pappa."Sy hardloop in die sel en val op haar knieë langs Philip Doane.
  
  
  Die Kolonel het na haar en gryp haar arm. "Jou lojaliteit is prysenswaardig, Mis, Dawn," het hy gesê. — Maar ek is jammer dat jou vryheid het om te wees ietwat beperk. Jy sal in boeie, net soos jou ander Carter. Ten minste nie terwyl ons is nie op die see. En dan sal jy toegelaat word om te sorg van jou vader "— het hy gelag dig — " met dien verstande dat Dr Inuris kan mis jou." Iewers by die see, ek sal sien as wat ons kan maak die lewe'n bietjie makliker te maak vir jou pa. Maar vir nou, ons moet handhaaf maksimum sekuriteit. Ek hoop jy sal dit verstaan.
  
  
  Hy geboei haar en het deur middel van die selle. Hy draai die sleutel in die slot weer.
  
  
  Ons het gehoor shaggy se ego sterf af in die yster gang. Dan stilte.
  
  
  Penny kyk na my deur die kamera.
  
  
  "O, Nick," het sy gesê. "Wat gaan gebeur?"
  
  
  "Penny Dawn," sê ek. "Glo my of nie, ons gaan om te ruïneer hierdie projek."
  
  
  Philip Doane het gekreun en verskuif sy dun liggaam op die strooi bed.
  
  
  "Ek nodig het om hom te wakker," Pennie het vir haar gesê.
  
  
  "Alles reg," het sy gesê. Sy begin roep. "Pappa. Pappa. Dit is haar. 'n pennie.
  
  
  Die ou man weer geroer.
  
  
  "Staan op, Pa. Ek het jou nodig."
  
  
  Ego se oë ruk en hy gedwing om homself te sit. "Is dit jy, Penning nie?" het hy gesê. "Dit is so donker hier. Ek kan nie my geld."
  
  
  "Dit is reg langs jou linkerhand, Pa," het sy gesê.
  
  
  In die dowwe lig, hy tas vir ih, gryp dit, en sit dit op sy neus. Ten spyte van die gebrek van'n lens, kon hy nou sien. Ego se gesig verlig toe hy haar sien. "My God," het hy gesê. "Is dit regtig jy, Penning nie?"
  
  
  "Ja, Pa.
  
  
  "Jy is wonderlik," het hy gesê. "Mooi.'En hy het begin huil.
  
  
  "Shhh , Pappa," Penny gesê. "Jy hoef nie te huil nie."
  
  
  "Ek kan nie help om dit," het hy gesê.
  
  
  "Pa, daar is iemand hier met ons. Ons het jou hulp nodig. Vir die eerste keer, die ou man het besef dat hy en die Pennie was nie alleen in die voorkant van die digitale kameras. Hy draai om en staar na my.
  
  
  "Dit is Nick Carter, Pappa," Penny gesê. — Hy wil om ons te help om uit te kry van hier."
  
  
  "Werklik, Mnr Doane," sê ek. "Ek wil om jou te kry en Sent uit van hier en hou die skip van sink. Maar ek kan dit nie doen sonder jou hulp.
  
  
  "Wat kan ek doen?" het hy gesê.
  
  
  "Hou op huil," emu het vir haar gesê. — Die enigste vraag is, sal jy dit doen?"
  
  
  "As ek kan nie, ek sal dit doen," het hy gesê. — Ek skuld Lothar Inuris niks meer nie. My kontrak met hom geëindig het die oomblik wat hy bedryf op Pennie. Maar hy en sy verraderlike vriende mislei my. Hulle het my vanoggend. En hulle het my na hierdie skip en gooi my in hierdie sel. Wanneer ek eis'n verduideliking, die Chinese het gelag en het my'n idioot. Ek sal jou help, Carter. Ek is'n ou man en ek weet nie hoe om te veg, maar ek sal jou help. Nou dat Penny is alles reg, ek gee nie om wat gebeur met Dr Inuris en sy vriende, of vir my. Dit is al'n dubbele spel."
  
  
  "Wat bedoel jy?'
  
  
  "Hulle het gedink ek was net'n ou, dom persoon. Die ou idioot. Maar daar was iets wat hulle nie geweet het nie oor my. Hy is gebore in China. Ek praat die IH taal. En vandag het ek het haar hoor sê iets in die Chinese wat dui op'n dubbele spel.
  
  
  "Gaan op," sê ek.
  
  
  "Shot aanvaar dit teenwoordig was. Ek neem dit Sent wat jy vertel oor hierdie?"
  
  
  Hy knik vir haar.
  
  
  "Wel, dan, ek dink jy weet my rol. Haar, het in die Pennie geval. Maar hy het nooit geweet wat sy vriende was. Tot vandag. En dan het sy uitgevind dat haar vriende se ego's ingesluit Chinese en Amerikaanse mafia lede. Die deal was dat die mafia sou voorsien goud aan die Chinese in ruil vir heroïen. Ek kan nie sê ek wil dit baie, maar ek dink ook ek is in geen posisie om te kla oor dit. Wel, op die eerste van almal het hul rug op my, bring my hier en draai my oor aan Kolonel Sonde. Maar die ander verraad nog bestaan. Die Chinese is mislei die mafia."
  
  
  Ek het haar gevra. "Hoe?'
  
  
  "Dit heroïen," het hy gesê,"is vergiftig."
  
  
  "Wat bedoel jy?'
  
  
  "Presies wat ek sê," Philip Doane gesê. "Ek weet nie wat hulle sit in dit, maar ek weet een ding: die heroïen is verpak in twee verskillende vorme van plastiek sakke. Dinge in die groen sakke vinnig dood te maak. Dinge in blou sakke werk stadig. Maar as enige van hulle getref jou liggaam, jy sal sterf.
  
  
  Ek het my hoed af vir Kolonel Sonde. Veertig-vyf miljard dollar in emu goud was nie genoeg nie. Sonder vuur'n skoot is, sal hy bankrot is die Verenigde State en die dood van miljoene mense. Dit is beter as'n kern oorlog. As ons nie straling, sou ons nie die industriële vernietiging. Net'n bevolking, dood en stadig maar seker te sterf, nie in staat is om homself te verdedig.
  
  
  En hy was seker dat China sou verstaan Sy Seun se planne en neem die volle voordeel van hulle. Don Mario sal waarlik die koning: die koning van die begraafplaas. Iewers in sy ego stash was waarskynlik'n paar duisend pond van real heroïen. Hy kyk na dit uit, en besluit dat die Kolonel se Seun was wat in'n goeie geloof. Hy moes van beter geweet het. Maar daar was geen rede om te voel jammer vir hom. Hy was net'n bietjie meer gulsig as die emu wat nodig is om te wees. Die gedagte van my ego bedrieg gery my mal met blydskap. Behalwe dat as hy besef, Kolonel, die Seun sou gewees sit op die top van'n goue perd, en'n baie van onskuldige mense sou gewees het dood of sterwend op die strate van die Verenigde State van amerika ooit sedert.
  
  
  Maar nie as ek het iets om te sê oor dit.
  
  
  "Goed, luister," sê ek, draai om Philip Doane. — Ek het'n werk vir jou." En jy het om dit vinnig te doen. Maar ek dink jy sal oorleef, die oorweging van wat Penny sê oor jou.
  
  
  "Ek sal my bes doen," het hy gesê. "Wat is dit?'
  
  
  "Pennie het vir my gesê dat jy is'n kenner op die slotte en dat jy weet alles wat daar is om te weet oor hulle."
  
  
  "Dit mag waar wees," Het Philip gesê.
  
  
  "Alles reg," sê ek. "Ek wil hê jy te bevry my uit hierdie boeie en die deur oopmaak vir my."
  
  
  "Dit is harde werk," het die ou man gesê. "Veral sonder enige gereedskap."
  
  
  "Veronderstel ek vir jou gesê het dat ons'n paar tools, primitief, maar tools."
  
  
  "Waar?'
  
  
  "Onder my kraag," emu het vir haar gesê. "Jy sal vind twee skeermesse daar.
  
  
  Die ou man het opgestaan van die grond en mank styf teenoor my. Hy trek weer sy kraag en het uit twee lemme. "Goeie staal," het hy gesê. "Ja, ek dink ons kan gebruik ih. Die boei slotte op die dell self is nog steeds primitief, " het hy gesê na'n oorsigtelike ondersoek. "Soos vir die deur meganisme, sal jy sien dat dit ook nie'n probleem."
  
  
  "Hoe lank kan dit neem?"
  
  
  Ego se oë verlig op die vooruitsig van wat nuttig is weer in die handwerk hy het geweet dat die beste. — Dit hang af van hoe lank ek werk." Miskien twintig minute.
  
  
  "Maak gou," sê ek. "As iemand kom, steek hierdie lemme onder die strooi."
  
  
  Die ou man was reeds uitgestrek op die volle lengte op die vloer, hou sy hande in die vierkant pleister van die lig stroom in deur die gebande venster. Ek kon nie sien wat hy doen, maar ek kon hoor die dowwe wrywing van metaal as sy hande vroetel onder die klam lae van strooi.
  
  
  Hy het probeer om te skoon te maak sy gedagtes terwyl hy gewerk het. Hy probeer om nie te mors sy energie om bekommerd te wees oor die vraag of die ego se magte sou duur, of die Kolonel se Seun sou skielik stap binne-in om te sien hoe die ego gevangenes was om te doen. Hy het probeer om te verdryf die ritmiese rasper van die lem op die beton, stadig sy asemhaling, en vergeet nie oor die tyd. Maar buite, hy het geweet, hierdie kraan swaai soos'n groot pendulum tussen die beskuldigdebank en die skip, vul ego se hou met ton van die goud. Hy kon dwing homself nie om te dink oor die tyd, maar hy kon nie ophou om die ego in die lewe. En die oomblik sal kom wanneer hierdie kraan sal neem sy laaste stap, en die triomfantelike reis van Kolonel Seun sal begin. Dan sou dit te laat wees vir my om te doen wat ek bedoel om te doen.
  
  
  "Alles reg," Philippa Doane hoor haar sê.
  
  
  Hy staan op en in haar ego hand het een van die lemme, of wat oorgebly het van dit. Dit was asof hy in die eerste split die ego in die helfte van die lengte en sny iets af te rond wat oorgebly het. Hy het ongemaklik in die rigting van my en gryp die slot op die vuis van my regterhand. Hy laat die skerp metaal gly binne-in, hou sy oor naby aan die slot. Hy fiddled met die tydelike sleutel tussen sy duim en wysvinger, dan draai dit versigtig.
  
  
  "Amper," het hy gesê. "Maar dit is nie goed genoeg nie."
  
  
  Hy teruggeval terug na die vrede square, en weer sy gehoor het die skraap van die metaal op die beton.
  
  
  "Dit moet so wees," het hy gesê toe hy terug gekom het.
  
  
  Vol vertroue, hy gly die skerp lem terug in die slot en draai sy pols skerp. Daar was'n kliek in die nog steeds die stilte van die sel. Die slot swaai oop. Philip Doane se gesig gespoel met opwinding. "Die res is eenvoudig nou," het hy gefluister. Na'n paar sekondes, het hy vrygestel van my ander arm en been.
  
  
  Hy sit sy mond naby aan die ego se oor.
  
  
  "Alles reg," sê ek. "Nou vrylating Pennie, baie rustig. Dan sal ons sorg van die sel deur.
  
  
  Die ou man knik na my. In minder as'n minuut, Penny se hande en voete was gratis.
  
  
  Hy het die ou man na hom en sê, fluister weer, " Hoe sal jy oop die sel deur?"
  
  
  Hy hou sy hand uit. In die ego se palm was sy tweede mes, nog ononderbroke. Hy het die ego op die stomp kant, en met sy ander duim en voorvinger, hy werkers die lem terug en weer.
  
  
  "Wat ek gaan te doen, is genoem loiding. Dit word gewoonlik gedoen met'n strook van celluloid. Dit het die rigiditeit, beide, en buigsaamheid om te druk die slot blad heen en weer. Die lem sal dieselfde doen.
  
  
  — Maak dit'n baie van geraas?"
  
  
  "Ek weet nie," sê die ou man. "'n ware loiden moet baie stil. Maar so gou as hierdie taal val terug, ek weet nie wat gebeur. Ons sal net hê dat die risiko te neem.
  
  
  "Ons het nie veel keuse nie," sê ek. — Ek sal'n pennie in die hoek tussen die deur en die muur toe die deur is oop. As iets verkeerd gaan, sy is uit die lyn van vuur. Soos vir jou, as alles goed gaan, jy sein my wanneer die slot is gratis, en dan staan jy langs Pennie. Wanneer ek loop uit die deur, moenie beweeg. Bly waar jy is, totdat ek bel jou." Verskaf ek is nog steeds in staat om uit te roep.
  
  
  Die ou man het op sy knieë vir'n dag, en begin om te klim in die kasteel met'n mes.
  
  
  Hy het probeer om te hou sy asemhaling bestendige. Ek was in die versoeking om te stop asemhaling heeltemal so dat daar doodse stilte.
  
  
  Ego se pols het een keer, twee keer, drie keer. Dit gewerk het in die ruimte tussen die deur en die boks. Toe het hy gestop.
  
  
  Die ou man draai na die gesig staar my en knik. Dit was tyd om te kry om te werk. En hierdie werk bestaan van die opneem van verskeie pistool gewere.
  
  
  
  Hoofstuk 18
  
  
  
  
  Hy hardloop by die deur uit soos'n bul wat sien'n beginner stierenvechter, geboë oor, kwaai en versamel is by die dieselfde tyd.
  
  
  Hulle staan in die gang, een op my linkerkant, een op my reg, en ih gedagtes was stadig genoeg dat hul kake laat val wanneer hulle my sien verskyn. Draai aan die linkerkant, hy het sy hande soos messe en vergruis die lyfwag se skouer terwyl hy nog hou sy pistool geweer. Toe hy val op die grond met'n ongeluk, hy gryp haar ego, die een hand vasgeklem oor sy mond te stop hom uit die skreeu, en die ander hand om sy lyf te ondersteun ego. Sy was gestoot deur haar maat se ego direk in haar maat se ego, die oorbrugging van die gaping tussen hulle so vinnig as moontlik, so dat selfs die tweede wag het verstrengel met sy wapen onder sy maat se arm. Hy lig die arm wat hy wil hou op die man se middellyf en gekap oor die ego-verpletter skouer by die fris wag se nek. Dit was nie'n perfekte punch, maar hy het gevoel sy nek aan die kant. Toe hy bereik het, weer uit, sy was getref van bo deur'n blatante emu in die gesig. Bene gebreek het onder my gewrigte, en die bloed het gevloei af in die slap rta. Ego teiken tref die muur hard, en hy skuif tot op die grond bewusteloos. Die ander se ego draai haar om en gekneus haar adam se appel met die palm van sy hand voor hy kon neem voordeel van die feit dat ek nie meer oor die emoe se mond.
  
  
  Hy trek haar liggame eenkant, versamel sy wapens, en steek sy kop in die kamera. "Alles reg," sê ek. "Tyd om jou asem op te vang."
  
  
  Penny en haar vader vinnig by my. Het Odin se emu rondom die outomate. "Ek wil om te kry uit hierdie skip sonder die gebruik van ih," emu het vir haar gesê. "Ons gaan nie deur middel van die top, ons gaan terug deur middel van hierdie dek. Ek weet wat ek soek. Dit sal wees weg van die pier. Volg my, en as ons loop in enige hema, laat ih vir my. En as daar iets gebeur met my, kan jy die gebruik van hierdie wapen af te neem Hema enige plek, en so lank as wat die krimpvarkie het iets om te gaan met. Haar het ek haar gesien het toe ons aan boord gekom het: die bietjie deur op die hawe kant van die Sarah Chamberlain. Ons het ons pad af in die dof verligte gang na die afdraai by die stern. Ons beweeg versigtig, maar met niemand nie.
  
  
  Die deur is vir ons wag.
  
  
  "Gee my die geweer," sê ek.
  
  
  Hy pluk aan die handvatsel en die deur oopgemaak versigtig. Ek het gesien hoe die woede, bewegende waters van die Oos-Rivier vyf meter onder my.
  
  
  "Jy gaan eerste, Penny," sê ek. "Bene eerste. Jouself toelaat om op te hang op die rand. En dan is jy net laat gaan. Die kleiner die afstand wat jy val, die minder geraas daar is. Dan swem so stil as wat jy kan om die pier en wag vir my daar. Dieselfde geld vir jou, Mnr Don. Daar sal jy vind'n trap wat lei na die pier, net verby die reg-hand boom.
  
  
  Dit geslaag het sonder foute. Hy gesluit die deur as die beste wat hy kon voor die val af die einde. Ek kan maar net hoop dat geen verbyganger sal verbaas wees deur die helder lig op die hawe kant van die Sarah Chamberlain. Maar ek betwyfel nie dat iemand rondom die bemanning was op die strand. Die tyd van vertrek was te naby. Aan die ander kant, ons het altyd het die ouens van Don Mario om te bekommer oor.
  
  
  Kolonel, my seun moet nie so gretig om te wys my die skip. Dit het my toegelaat om te spot die deure en trappe wat lei uit die pier, k & nb.
  
  
  Penny en haar vader was vir my wag by die onderkant van die trappe.
  
  
  "Alles reg," sê ek. — Ek sal gaan op hierdie trappe en neem my wapens met my. Volg my boontoe." So gou As wat ons kry om die top, sal ek gaan na Don Mario. Ek wil julle twee hier uit. Hardloop so ver en so vinnig as wat jy kan.
  
  
  "Nee, Nick," Penny gesê. "Nie nou nie.'
  
  
  "Sy is reg," het die ou man gesê. "Jy sal moet'n paar help."
  
  
  "Ek weet," sê ek. "En ek sal dit kry van Don Mario." Ten minste die mees onmiddellike hulp. Maar ek wil nie hê jy twee met my. Dit is geen gebruik seer jy.
  
  
  "Ek kom saam met jou, Nick," Penny gesê.
  
  
  Haar, hy het sy kop geskud. — As jy wil om iets te doen vir my, jy kan. Maar dit is nie iets wat jy hier kan doen.
  
  
  "Dan vertel ons wat jy wil," sê die ou man.
  
  
  "Ek wil hê jy om te bel David Hawke. Penny weet waar om hom te kontak, die Gesamentlike Druk en Draad Dienste in Washington. Vertel em dat die Sarah Chamberlain moet gestop word ten alle koste. Vertel em dat Nick Carter gesê om jou te bel em. Doen wat jy wil om dit te doen?
  
  
  "As ons kan, ons sal dit doen," het hy gesê.
  
  
  "Alles reg," sê ek. "Kom ons gaan. Tyd is kort. Hy begin op die trappe. Op die top van dit, ek kyk oor die rand van die pier. Dit het goed gelyk. Alle oë sal opgestel word om die spesiale tik. Hy was steeds beweeg, nou op pad terug na die pier. Ek het net om te hoop dat hy ten minste een houer van goud, en die ego-werk die nag was nog nie verby nie. Ek het geweet dat my werk was nie heeltemal verby nie, óf.
  
  
  Ek het gehoor Pennie en haar pa kry agter my. Die ou man was swaar asemhaling. Hy draai sy kop in die rigting van hulle. "Bly laag en bly in die skadu. Ek sal dekking vir jou. Kry nou uit. Hardloop!"Sy was alleen, in mafia sirkels, en die Chinese, en die tyd is besig om uit te loop.
  
  
  Hy kruip langs die pad op sy maag van die pier aan die lang buiging afdak waar Don Mario het ingeskryf. Hy optrek om te beskerm die kosyn en probeer om die grendel.
  
  
  Dit was nie gesluit is nie. Haar vinnig glip deur dit en in die duisternis.
  
  
  Verder, deur die rivier, die heilige haar gesien het. Ek het begin stap in daardie rigting, my geweer gereed in my hand. Hy het om voorbereid te wees vir die ergste. As ek gelukkig is, Het Mario sal nie opgemerk het my. Ek het gehoop dat ek sou slaag.
  
  
  Crouching lae, hy loop gehou totdat hy het'n brandende heilige lig in die kantoor met windows oral kyk uit oor die pakhuis en die rivier. Kantoor vir die hele breedte van die rivier.
  
  
  Don Mario sit in'n draai stoel agter sy lessenaar, op soek na Sarah Chamberlain . Behalwe vir'n paar telefone en'n afskrif van die Lloyd se register van die raadshere, die stoel was verlate.
  
  
  Bly in die skuur homself, wegkruip homself van die skip, het hy ruk die deur oop en die geweer afgevuur. "Baie stil, Mario," sê ek. Hy het nie beweeg nie. Hy het net aangehou en kyk uit die venster op die skip.
  
  
  "Dit is Carter," het ek gesê. "Ek wil hê jy te kry en trek die gordyn op die venster in die gesig staar die skip. Dan gaan sit weer. Ek wil met jou te praat." Hou jou hande naby aan jou gesig wanneer jy gaan sit weer. Ek het'n paar nuus vir jou oor jou Chinese vriende wat ek dink jy sal wil hê om te hoor.
  
  
  "Soos vir wat jy het om te sê, dit sou lekker wees om dit te hoor, Carter," het hy gesê.
  
  
  "Jy hoef nie te luister na enigiets, Mario. Maar as jy nie luister nie, kan dit dodelik wees, " sê ek. "En na al jou werk, sou jy nie wil hê om te wees in'n" koning is dood, lank lewe die koning " situasie, sou jy?"
  
  
  In sy rumatiek, Mario stoot sy stoel terug, het na die venster en trek die gordyn. Ek geloop het in die kamer en gestamp in hom as hy gaan sit weer.
  
  
  "Praat vinnig," het hy gesê.
  
  
  "Dit is presies wat ek gaan doen," het ek gesê. "Jou vriende verneuk op jou."
  
  
  Mario het gelag. - Natuurlik, en die perderuiters kom ook.
  
  
  "Jy beter begin glo dat, ook," sê ek. "Jou einde van die beding is nie vervul is nie. Die enigste kurktrekker oorbly, is die vraag of jou vriend, Kolonel Seun, kan ontsnap na vryheid nadat hy mislei jy.
  
  
  "Alles reg, Carter, ophou om hierdie raaisels. Wat is die ooreenkoms?
  
  
  "Heroïen".
  
  
  "Die heroïen is alles reg," Het Mario gesê. "Haar ego is getoets deur mense wat ek vertrou."
  
  
  — Het jy alles?"
  
  
  "Natuurlik nie," het hy gesê. "Maar ons het monsters van'n paar ton elk."
  
  
  "Dit was goeie dinge," sê ek. "Die ander is vergiftig."
  
  
  "Stop dit, Carter," het hy gesê. "Ek is nie'n sucker. Jy het'n een-in-'n-miljoen kans om te blaas hierdie geval, en dit beteken dat die draai van my teen my seun. Ek sal nie eet dit.
  
  
  "Ek is hier om te draai jy teen jou Seun vir bedrog op jou. Die heroïen is vergiftig . Dit is regtig gemors. En die vuilste een in groen sakke.
  
  
  Mario saamgeperste sy lippe. "Jy weet, Carter. Ek is besig om te kry wat belangstel in jou. Hoe weet jy oor hierdie groen sakke?
  
  
  — Net soos ek weet haar oor blou sakke en eet." As jy het iemand anders aan boord van die skip wat ook verstaan Chinese, jy sou weet dit. Hierdie ou man was gebore in China.
  
  
  "Hoe gou kan ons doen die toets?" Mario gesê. "Neem'n paar van hierdie laaste bietjie van die rommel van die skip. Groen sakke. Wat is in die groen sakke dood van die vinnigste.
  
  
  Mario het geantwoord: Odin se selfoon. "Vito," het hy gesê. "Bring vir my een, om die groen sakke." Onmiddellik.'
  
  
  Hy hang en kyk na my. "Okay, Carter, jy het'n kans. Stap terug. Daar is'n valdeur in die voorkant van my lessenaar. Na'n minuut, dit oopmaak en Vito gaan boontoe. Moenie senuweeagtig met jou wapens. Vito sal doen as wat ek sê. Jy kan seker wees dat dit sal nie doen nie.
  
  
  Daar was'n neurie klank onder my, en'n gedeelte van die vloer gegly weg, die onthulling van Vito se krimpvarkie-agtige gesig as hy loer in die kamer.
  
  
  "Dit is alles reg, Vito," Don Mario gesê. "Daar is geen probleme."
  
  
  Vito klim in die kamer, en die vloer gly terug. Hy het die groen sak op Mario se stoel.
  
  
  "Ons moet'n marmot," het hy gesê. "En ek dink ek weet wat die regte persoon vir dit." Hy het die telefoon opgetel. Die Kolonel se Seun, " het hy gesê. 'Vinnig.'Hy was wag. Wanneer hy weer gepraat het, sy stem was absurd dringend. "Kolonel, Seun?" Don Mario. Luister. 'n ongeluk het gebeur met een van my seuns. Stuur Dr Inuris met jou aktetas. Ons sal dit nodig het gou.
  
  
  Hy hang voor Kolonel Sonde kon vra nie meer vrae. Hy trek die gordyn terug'n fraksie van'n duim en kyk uit op die skip. Kort daarna het die nors Dr Inuris bereik beide kante van die oprit en die begin af die pier.
  
  
  "Hy kom," sê ek.
  
  
  "Neem dit, Vito," Don Mario gesê. Vito het uit deur middel van die kamers. "Moenie bekommerd wees oor die Vito," Don Mario gesê. "Vito is om eerlik te wees. Al wat jy hoef te bekommer oor is heroïen. Maar ten minste jy het om te erken dat ek gee jou'n kans, Carter. Wie beter om te gebruik as'n marmot as'n dwelm-verslaaf dokter?
  
  
  Shaggy hoor haar en gaan staan waar hy gedink het ek wil kry Hoef Mario en Vito in'n kort bars as hulle probeer om iets. Die deur oopgemaak stadig, en Dr Inuris die kamer binnegekom het, Vito volgende.
  
  
  Ego se oë rek by die uitvoering klaring vlag toe hy my sien staan daar. "Carter!"
  
  
  "Eintlik, Dokter. Jou ou een nog. Sy was gehou deur die loop van'n EMOE aanranding geweer is onder haar ken.
  
  
  Hy het gesê, " Wat beteken dit?"
  
  
  Ek druk hom in die ego lugpyp met die loop van my wapen. "Shut up, Doc.
  
  
  "Dokter," Het Mario gesê. "Carter en haar wil'n bietjie geld te maak. Dit is as gevolg van dat heroïen.
  
  
  Haar, stap terug met die wapen.
  
  
  — Wat gebeur het is dat heroïen?" Inuris gevra. "Dit is net plain heroïen."
  
  
  "Dit is wat ek wil om te sê, Dokter," Don Mario gesê. "Maar Carter sê anders. Hy sê hy is vergiftig.
  
  
  -"Moenie na hom luister nie," het Dr Inuris gesê. — Wat beteken hy weet oor dit?"
  
  
  "Hy sê hy weet genoeg, Dokter.
  
  
  — Sal jy dit glo emu?" Inuris gevra. "Agent BYL?"
  
  
  "Tot nou toe, die krimpvarkie, dit het my belangstelling geprikkel."
  
  
  "Kolonel Seung sal nie lieg nie," het Dr Inuris gesê.
  
  
  "Wel, dit is wat ek probeer om te vertel Carter," Het Mario gesê. "Nog steeds, emu daarin geslaag om my te oortuig dat dit beter is om seker te wees die eerste as jammer later. Dit is hoekom ons genooi jy hier. Want ek het vir myself gesê: "Mario," sê ek, " wat is die beste persoon om te oordeel of dit heroïen is goed of nie? "en dan het ek het vir myself gesê,"Wel, niemand anders as ons ou vriend, Dr. Lothar Inouris, wat blyk te wees'n uitstekende wetenskaplike en'n toegewyde vriend." So, Dokter, gee jy'n gratis monster.
  
  
  "Ek wil nie dat," het Dr Inuris gesê.
  
  
  "Jy wil nie?" Don Mario gesê. "Moenie jy wil? Het jy hoor dat, Vito? Hy sê hy wil nie'n gratis monster.
  
  
  "Is hy wat ryk?" Vito gesê. "Ek het nog nooit gesien dat'n verslaafde draai af'n gratis monster voor."
  
  
  "Ek dink hy regtig wil iets, Vito," Don Mario gesê. "Soos enige dwelm verslaafde. Maar hy is te bedagsaam. Jy is net hoflik, is jy nie, Dokter?"
  
  
  Inuris ' n aaklige gesig was deurdrenk met bloed. — Ek wil dit nie, " het hy geskree.
  
  
  -"Wel, wel, Dokter," Don Mario gesê. — Jy het te ver gegaan met hierdie vergunning. Hy trek my haarnaald uit sy gordel en'n insnyding in die groen sak. Sommige wit poeier gemors uit.
  
  
  "Wel, Dokter, ons gaan'n afskeid party hier. Ons het nie kerse, maar ek het wedstryde, en Vito, ek dink jy sal vind inspuitings en naalde as jy kyk in die dokter se sak. En ek sou nie verbaas wees as daar'n stuk rubber slang en miskien'n paar ander dinge wat ons nodig het." Vito bereik uit en gryp die sak van regoor die dokter se arms. Don Mario oopgemaak ego, en begin vroetel deur nen.
  
  
  "Moenie toelaat dat hulle dit doen, Carter," het Dr Inuris gepleit. "Hoekom nie, Dokter? Ek het vir haar gesê. "Ek sien nie in al die huise rondom wat dit kan veroorsaak. As jy die waarheid vertel, dat is.
  
  
  "Asseblief, Carter. Asseblief.'
  
  
  Hy het nie kyk na my. Miskien het hy is net op soek na my. Maar hy kon nie. Hy kon nie sy oë af van die stoel waar Don Mario en Vito sit. En hy het bedel. Die woorde gevloei soos die lug rondom'n gat innerlike buis.
  
  
  "Goud, Carter. Ek sal gee jou die goud. My deel. Jy kan ryk word. Jy nooit sal hê om weer te werk. 'n klomp geld. Meer as wat jy ooit sal sien met die BYL. Jy kan iewers gaan. Jy kan ryk word. Net red my uit hier. Jy kan dit doen. Ek weet jy kan. Ek sal maak dit die moeite werd om dit vir jou. Jy sal nie spyt wees nie.'
  
  
  Don Mario het van agter sy stoel. Vito staan langs haar, 'n volle spuit in sy hand.
  
  
  "Ek kan nie saamstem, Dokter," sê ek.
  
  
  "Geen mens kan hoor jy, Dokter," Mario gesê. "Daar is te veel geraas buite. Hierdie kraan is vreeslik raas.
  
  
  Dr. Inuris laat val op sy knieë. Sweet trickled af Ego se gesig. "Moenie dit doen nie," het hy gepleit. "Moenie dit doen. Vra jy. Moenie dit aan my doen.
  
  
  Mario geklap sy ego in die gesig. "Shut up, jy dom hond," het hy gesê.
  
  
  Hy gryp Inuris se reg arm en pluk die mou van die ego se baadjie en hemp bo die elmboog. 'n knoppie inloer af sy hemp en gerol weg. Vito was staan in die voorkant van die dokter met'n spuit in sy hand.
  
  
  Dr. Inuris begin om te tjank. Don Mario in sy ego weer. "Jy moet kalm bly, Dokter," Don Mario gesê. "Kyk op die blink kant. In'n paar minute, jy sal wees op'n gelukkige reis... of sterf. Óf manier, jou probleme is verby, liewe.
  
  
  Die dokter se oë rek in vrees.
  
  
  "Alles reg, Vito," Don Mario gesê.
  
  
  Hy ruk Inuris aan sy voete en het'n kaal, vers hand.
  
  
  Inuris probeer om te draai weg. Hy geskop Vito en ego spring weg.
  
  
  Don Mario se gesig verduister. "Geen manier," het hy gebrom.
  
  
  Lothar Inuris was nog krul. Don Mario sit een arm om die Ego se nek en het die dokter se uitgestrekte arm met die ander. "Alles reg, Vito,"het hy gesê," kom ons probeer dit."
  
  
  Vito genader versigtig van die kant af, soos'n stierenvechter met'n miniatuur swaard vir die finale slag. Dr. Inuris se oë peul om sy kop. Hy het probeer om te sê, " nee, Nee, nee," maar niks kom uit nie, behalwe'n lang, pynlike 'NNNN" iso rta.
  
  
  Vito was langs hom nou, hou die naald na sy kaal arm, en Don Mario help em, hou sy arm nog steeds om uit te vind die wyn. Die punt van die naald het onder sy vel, en Vito stoot die suier af. Don Mario vrygestel Inuris. Hy en Vito tree terug. Dr. Inuris staan. Hy trek af die mou van sy hemp en doublet. "Ek sal laat nou," het hy gesê in'n verstik stem, " wanneer jy klaar is met my."
  
  
  Ek het Mario se hand bereik vir die luger.
  
  
  Dr. Inuris glimlag op die emu. "Ek het my aktetas," het hy gesê. Hy het'n stap in die rigting van die tafel. Twee stappe.
  
  
  Dit is gemaak deur Don Mario se motor.
  
  
  Inuris kyk na my. "Te sleg nie, Carter," het hy gesê. "Jy kan ryk word." Daar was'n vreemde, glaserige blik in die ego se oë. "Maar jy is nie Stahl om te luister. Jammer, Carter. Maar wat beteken hierdie woord beteken? Wat het die laaste lag...
  
  
  hahaha..."
  
  
  En dan is daar niks maar die bloed het uit die rta. Dit trickled af sy hemp, kleuring die wit stof. Hy kyk nuuskierig na die skrikwekkende vloed as dit behoort aan iemand anders.
  
  
  'n groot spasma in beslag geneem die ego, die liggaam, en gooi dit op die grond. Bloed is nog steeds uit te giet, wikkel'n serp om ego se nek om die vloeistof korale. Dr. Inuris was geskok. Ego se hakke die vloer getref het. Dan het hy bankie druk roerloos.
  
  
  "Jesus," Vito gefluister.
  
  
  
  Hoofstuk 19
  
  
  
  
  "Alles reg, Carter," Mario gesê. — Jy was reg. Kom ons maak'n deal nou.
  
  
  "Ons sal'n wapenstilstand," sê ek. — Ons sal saam te werk om seker te maak Kolonel Seung nie hardloop af met die goud. Na wat, dit is elke man vir homself weer.
  
  
  "Dit klink billik genoeg," het hy gesê.
  
  
  Mario opgetel Odin op sy fone. "Draai af van die kraan," het hy beveel.
  
  
  Haar, kyk uit die venster. Die klank van die kraan masjien begin om te vervaag. Hoog bo die skip, een hang bo die broei rondom die houers.
  
  
  Don Mario het om te Vito. "Gaan af," het hy gesê. "Neem die seuns. Vertel hulle om te bring al die vuurwerke wat hulle kan versamel. Ons sal dit nodig het. En bring meer dinamiet en petrol.
  
  
  Vito verdwyn deur die valdeur.
  
  
  "So lank As wat ons is op die dieselfde kant,"het ek gesê," ek wil my wapens terug."
  
  
  "Natuurlik," Mario gesê. Hy trek'n luger en stilet uit sy gordel.
  
  
  "Moenie vergeet om hierdie klein ding in jou sak," sê ek.
  
  
  Hy het uit Pierre. "'n gas bom na alles, is dit nie?"
  
  
  "Wees versigtig met wat," emu het vir haar gesê.
  
  
  Mario het geglimlag. "Ons werk saam, Carter." Hy het ego vir my, en sit haar ego in'n minuut.
  
  
  Mario se manne begin die trappe, vul die kantoor. Die verhoging van sy hand, Mario beduie om stil te maak.
  
  
  "Dit is Carter. Hy werk met ons. So moenie senuweeagtig, nie altyd foute maak wanneer dinge'n bietjie verkeerd. Ons is aan boord van die skip. Ek wil die ego masjien te blaas, en ek wil dit om te gebeur vinnig. As'n Chinese man wat wil om jou te stop, sny af op jou ego. Ons was mislei. Kom ons gaan."
  
  
  Die manne het rondom die kantoor, deur middel van die lang skuur, en uit op die pier loop. Daar was ongeveer twintig mense in totaal, insluitend Mario en my. Die Prins opgetel het'n pistool geweer. Wees versigtig met daardie ding, haar ego het haar gewaarsku. "Hy was in & nb."
  
  
  "Dankie," Mario gesê. "Ek sal gee dit'n probeer, en as dit nie werk nie,"het hy klop sy onderarm," ek het'n paar links."
  
  
  Van die hawe, Barnes kyk net in tyd om te sien die Kolonel van sy Seun, megafoon in die hand, verskyn op die reling van die brug, met die kaptein op sy kant.
  
  
  "Wat gaan aan, Mario?" het hy geskree. "Hoekom het die kraan stop?"
  
  
  Die eerste van Mario se mense gehaas na die loopplank.
  
  
  Mario het sy pistool geweer en afgedank is'n kort bars by die kraan se kabel. 'n puff van die blou rook verskyn, en dan die strak kabel gebreek het. Die groot houer ruk en klap in die Sarah Chamberlain se romp met'n oorverdowende slag. Daar was stilte, en toe sy hoor skree.
  
  
  Die Kolonel het nie nodig om iemand te verduidelik die situasie aan die emu. In die volgende oomblik, het hy en beduie na die kaptein, stuur ego hardloop na die stuurhuis. Hy leun oor die pier reling en het opdrag gegee aan sy manne op die dek. Die Chinese gehaas om die reling, swaai hul asse. Hy sien die metaal kraak as die asse begin om te flits, sny deur die dik bundels van die toue wat die Sarah Chamberlain na die pier.
  
  
  Mario gestop halfpad af in die oprit. Hy het die masjien geweer. 'n stad van die koeëls bewei die reling, pluk aan die metaal-en vlees. Mans geskree en het...
  
  
  Dit is verlaag deur'n luger op die brug en afgedank. Kolonel Seun koes soos die staal onder die stuurhuis vensters klap skerp teen sy aangaap oë. Toe hy terugkom, het hy het'n geweer in sy hand. Ons was op die dek. "Vito," Mario blaas. — Jy hoef nie te gaan met die helfte van die mans met Carter." Neem die dinamiet. Die ander maak hul pad na die stuurhuis.
  
  
  Die klein krimpvarkie knik. Mario het reeds verlaat en afgedank is deur die vending masjien op die dek. Haar, het die Chinees gryp sy kop en val in'n bloedige mis.
  
  
  En dan was ek binne-in die skip, met Vito en die res van Mario se manne na aanleiding van my op die trappe. Hieronder, die Chinees laat val op sy een knie en lig sy geweer. 'n skietwond lui uit langs my, en hy het die gangster gryp sy arm en val vorentoe.
  
  
  Uit die hoek van sy oog, sien ek Vito grinnik as ons haastig af te dek na die dek. Haar hoor geweerskote agter ons, en Odin rondom Mario se manne kom uit'n gedempte gil en val die einde van die kajuit trappe.
  
  
  Die skietery opgehou het. Daar was net die geluid van voetstappe op die yster stappe nou, en voor haar sien hy'n teken met'n pyl wys na die enjin kamer.
  
  
  Ons was in die gang. Voor ons, 'n metaal deur swaai oop, en die loop van'n pistool geweer begin skiet op ons. Dit was te hoog en te ver, en die koeëls was krap die mure en plafon. Hy duik op die grond en spring op sy voete weer, luger in die hand. Sy was een keer geskiet. 'n gil lui uit, en die geweer vat neergestort het. Ek loer oor die drumpel, en het myself gevind waar ek kyk na'n mimmo tydskrif kom nog'n vlug van die trappe. Gaap jaag oor my kop en klap in die waterdigte afskorting. Sy beduie vir Vito en die manne om agter te bly. Hy kyk af in die enjin kamer. Die groot suiers, gepoleerde'n perfekte glans, begin om te beweeg stadig. Hy het'n uniform ingenieur beduie verwoed, en die mense hardloop na hul poste.
  
  
  Nog'n skoot jaag oor my kop. Aan die ander kant van die enjin kamer, 'n dosyn skutters bars deur die poort, plat hulself op die oprit, en het die vuur.
  
  
  Ek gekruip uit in die dag en slaan dit sluit wanneer'n skietwond my getref. Hy het omgedraai om te Vito. "Hulle het'n geweer op die ingang."
  
  
  "Wat doen ons?" het hy gevra.
  
  
  "Gee my'n stok van dinamiet."
  
  
  Ek het dit in my hand byna voor kurktrekker klaar is dit. Die lont aangesteek dit. "Ek sal probeer om op te blaas hierdie groot trap," Vito het vir haar gesê. "Wanneer hierdie ding ontplof, almal sal loop deur die deur. Bly op die dek.
  
  
  Die dek onder ons begin te skud, en die enjins revved. As Kolonel Seung het nie vasgevang is bo en het daarin geslaag om die skip van die kabels, die Sarah Chamberlain moet uit na die see deur die nou. Haar, ek het gehoop dat Don Mario sou stop die ego.
  
  
  Hy staan langs die waterdigte afskorting en die lont aangesteek. Dan gooi hy die deur oop en gooi die dinamiet in die groot kamer. Hy het teruggedeins. Toe hy hoor die knal, hy stoot die deur weer oop. Dit was'n kaleidoskoop van sterftes: trap gebreek deur in die middel, die pyle bloeding uit, gryp na enigiets te gryp op, en verbryseling as die metaal breek weg van die beslaglegging punte. Daar was geen tyd om voort te gaan kyk. Die gille het reeds vertel die hele storie.
  
  
  Hy het opgestaan, oor die drumpel, en haastig af met die trappe. Die hy gryp my arm en verpletter die kolf van sy luger oor haar neus met sy ego. Die been gekraak.
  
  
  Die bestuurder was staan in die buurt en trek'n pistool uit sy gordel. Ek het hom geskiet en gesien dat die bloed sypel uit onder sy hemp, onder sy blou doublet.
  
  
  Agter my, hoor ek meer skote en krete. Die Chinese man trek die byl uit die muur uit en draai na die gesig staar my. Die blink lem hang oor Ego se kop as Luger gehou om dit te ego se mond en trek die sneller. Die teiken se ego verdwyn, en die byl geval het.
  
  
  Mimmo jaag my grootoog, rip die pyp oop. Haar, het een van die bemanningslede doel al oor die geweer. Dit het op een van elke stam en afgedank. Hy gekrimp terug met'n huil. Al rondom my, ek kon hoor die helse staccato van geweerskote en die huil en whoosh van ricocheting bullets. Ewekansige skree, vloek, skel, of die impak van'n liggaam omgery deur'n koeël. Mimmo my gerol'n afgekapte kop. Odin rondom Vito se manne, slagoffer van die byl. En dan die skietery opgehou het.
  
  
  Hy kyk rond. Vito haar gesien het. Hy druk sy hand aan sy bors. Bloed sypel tussen sy vingers. Hy het sy ander hand en beduie met die geweer triomfantlik. Ego se gesig gebreek het in'n ratty glimlag. "Die pad is duidelik," het hy geskree.
  
  
  "Alles reg," sê ek. "Sit'n paar dinamiet op en laat ons kry hier uit."
  
  
  Ego plofstof kenners is reeds besig om stokke van dinamiet in motors.
  
  
  "Ek sal die lig van die lont," sê ek. "Die ander gaan terug op die trappe, uit die deur."
  
  
  Hulle lyk so gelukkig om toegelaat te word om dit te doen. Vito leun effens na die linkerkant in reaksie op die berekeninge, maar een van die ander gehou om die ego regop.
  
  
  Hy verskuif vinnig van die een sak na die volgende, die hou van die wedstryde van die versmelt. Hulle het begin om te spot soos Kersfees sterre.
  
  
  Dit is tyd om te verdwyn. Hy kyk by die deur. Vito kyk na my, dan beduie vir my om te haastig. Toe hoor ek skote en krete in die gang agter my. Vito se oë rek. Hy gryp sy terug en dan verdubbel oor. Hy was byna dood toe hy uiteindelik hardloop af met die trappe.
  
  
  Brylev in die enjin kamer uitgegaan. Die metaal deur toegeslaan. Haar vasgekeer was.
  
  
  Vasgevang in die pikdonker, gebreek slegs deur die geel vuurwerke van die brandende pitte. Sy het werklik sou gewees het gestop deur "Sarah Chamberlain." Maar wat sou wees om die laaste ding wat ek gedoen het.
  
  
  In sekondes, hierdie vyf pakkies dinamiet sal blaas die hele stern van Kolonel Seun se skip, draai Ego in Nick Carter se vlieg kis.
  
  
  
  Hoofstuk 20
  
  
  
  
  Maar nie as hy het vinnig opgetree.
  
  
  Hy haastig weg van die trappe, duik in die eerste lont, en trek dit uit. Dit was'n tyd verhoor, en ek sal dit. Dit moet oor tien sekondes voor die laaste lont is vrygestel.
  
  
  Hy het'n vuurhoutjie, gaan terug na die trappe, en hy het opgegaan. Vroeër of later, iemand sal hê om te loop deur die deur as Kolonel Seung wil die ego skip te vaar. En wanneer dit gebeur het, was hy gereed. My hand gly oor sy breedte en gesluit rondom die gas bom.
  
  
  Hare, hoop ek sou nie te lank te wag. Haar ook nie dink dit sou wees soos hierdie.
  
  
  Die seun het nie die tyd, in die veronderstelling hy was nie besig met Don Mario.
  
  
  Maar sodra sy het sy kans, sy het om te vinnig wees. Ek kon nie bekostig om te mis. Ek hoop dat elkeen wat ons was buite, wie was die leiding van die klein ekspedisie wat vernietig Vito en die res van die ego stryd groep, was ongeduldig.
  
  
  As hy het gesien hoe die versmelt brand voordat hy klap die deur, hy sou waarskynlik gewees het om te wag vir die ontploffing, en nou is hy het gewonder hoekom Ego die krimpvarkie nie gehoor het nie dit nie. As hy nie kon sien nie, wel, hy was waarskynlik hergroepering, die voorbereiding van sy manne om uit te neem van enige lewende indringers in die enjin kamer.
  
  
  In elk geval, hy het om vinnig op te tree, want hy het geweet dat die Kolonel Seun het nie veel tyd gelaat. Die Sarah Chamberlain is nie gaan oral so lank as wat die ego mense nie beheer oor die enjin kamer.
  
  
  Die deur gaan oop met'n lang hefbome, een aan elke kant. Geen mens kan die druk van die ego uit sonder om te beweeg dit in. Dit was in my guns. Ek sou nie verbaas wees oor enigiets. Hy het die vingers van een hand op die hefboom, elke senuwee waarskuwing vir die geringste teken van beweging. Aan die ander kant, ek het Pierre.
  
  
  Dan is dit amper as'n verrassing gekom het, so vinnig dat ek amper verloor het die hefboom. Sergei verlig flitsend. By die eerste lig, Piera het dit oorgehaal. Hy gooi die bom in die gang af en die deur toegemaak met al sy mag.
  
  
  Ek het gehoor'n gedempte ontploffing, dan niks meer nie. Hy het geweet dat mense nou gryp hul kele in die gang buite en sterf. In'n oomblik, sou dit al wees oor. Niemand sal ontsnap. En in'n minuut of twee sou dit veilig wees om uit te kry van hier. Pierre vinnig het sy werk en verdwyn sonder'n spoor.
  
  
  Op die top van die trappe, die dag was besig om die handvatsel af, kyk op sy horlosie. Na'n minuut en'n half, hy los sy greep en gaan terug af na die enjin kamer.
  
  
  Hierdie tyd, hy was vasbeslote om nie te laat om iets verkeerd gaan. Hy steek die versmelt, hardloop teen die trappe op, en ruk die deur oop. Die lyke is opgestapel in die gang. Hy klap die deur agter hom en hardloop so vinnig as wat hy kon, tel soos hy gegaan het. "Een-en-twintig... vier-en-twintig..."
  
  
  Op twintig-vier, het hy geduik op die dek. Daar was'n oorverdowende ontploffing wat geskud het die hele skip. Die ligte flikker oor my kop, en die skip gelyk af te weer. Insameling van sy krag, hy het begin om te klim na die boog. Ek het haar Mario amidships, waar hy geveg het sy pad vorentoe. Ek het nie geweet hoe hy dit gedoen het, maar as hy kon kry naby aan die boog, hy wil wees agter die wa. Miskien het hy kan gebruik om'n afleiding.
  
  
  Hy het die trappe en haastig deur die lang gange. Haar gevoel asof ek versmoor'n bietjie. Dan haar, het ek besef dat ek gaan'n bietjie opdraande. Die Sarah Chamberlain se hull in twee gebreek. Die skip is besig om te sink. Nou is die water vloei in die enjin kamer.
  
  
  Ek het nie geweet hoe ver ek moes hardloop, maar die hoek is geleidelik kry steiler. 'n valdeur op die top van die trappe vang haar oog. Hy het teen die trappe op en steek sy kop uit. Dan draai hy en gaan op die dek. Niemand het my gesien.
  
  
  Die skiet was nog aan die gang hier. Haar, ek het drie Chinese mans skiet van agter die broei. My vingers gesluit rondom die luger . Hy geskiet elkeen van hulle deur middel van'n keer.
  
  
  Dit was stil op my kant van die dek nou. Flitse van'n outomatiese vuur is nog steeds sigbaar amidships.
  
  
  Crouching lae, hardloop hy in die rigting van Mario se manne. Ek het opgemerk dat hulle met behulp van die reddingsboot as'n skild. Slegs Mario en twee ander het gebly. Die Odin rondom hulle was ook beseer.
  
  
  Haar duif in langs hulle. Ek het haar gevra. "Hoe is jy?"
  
  
  Mario afgevuur in die rigting van die brug. Hy lig sy skouers. "Ek verloor het'n baie van die mense," het hy gesê. "Die kolonel is nog steeds daar met die kaptein.
  
  
  "Vito en die ander is dood," het hy vir hulle gesê het. "Maar die enjin kamer is opgeblaas.
  
  
  "Ja," sê Mario. "Ons het gehoor van'n ontploffing. Goed gedoen. Maar ek sal nie rus totdat ek het gehandel met die kolonel homself.
  
  
  — Hoekom het jy nie laat dit aan my, Mario?"
  
  
  "Nee," het hy gesê. "Dit is'n persoonlike saak. Niemand mislei my met bestraf."
  
  
  Koeëls klap in die reddingsboot se romp.
  
  
  "Dit is nutteloos om hier te bly," het hy gesê. — Jy hoef nie eens om nie. Ek gaan na hulle. Gee my een rondom hierdie gas blikkies.
  
  
  "Wat doen jy van plan is om te doen?"
  
  
  "Sal ons gaan op die aanval," het hy gesê. — Ons sal die trappe onder die brug. Ons is op'n moeilike hoek van dit, maar daar is geen punt in om hier te bly.
  
  
  "Ek kom saam met jou," het ek gesê.
  
  
  "Doen wat jy wil, Carter. Nou, ek het my eie besigheid. Kom op, die seuns.
  
  
  Hulle spring uit op óf kant van die reddingsboot. Skote klap van die brug. Elke stam van die gewonde man verdubbel oor en gly oor die dek onder die relings. Het hy geskree keer voor in duie te stort op die pier.
  
  
  Dit is gevorm deur die agterhoede. Koeëls skeur in die dek rondom ons, maar nou is die drie van ons was op die trappe. Mario was reg. Kolonel Seun en Meester het'n slegte hoek van die vuur. Koeëls jaag oor ons. Odin gevlieg af rondom die pistool gewere en geland het met'n ongeluk op die dek. Dit het beteken dat hulle loop uit van ammunisie. Mario het die gas blik. Toe hy by die top van die trappe, sy seun en die kaptein stap uit van die stuurhuis deur. Die laaste skoot getref Mario se metgesel. Hy klou aan sy lewe en verdubbel oor. Daar was net twee van ons oor die brug nou, met Kolonel Sonde en die kaptein in die stuurhuis. Mario glimlag op my as ons koes onder die lyn van vuur.
  
  
  "Sien jy wat jy sien?"
  
  
  Hy wys met'n krom vinger na die stuurhuis vensters. Koeëls skeur gapende gate in nen. Mario ruk sy duim op die gas blik en glimlag. Dan het hy dit opgetel en begin gietende petrol deur die gat.
  
  
  Die deur swaai oop. Haar, het ek gesien het die kaptein staar stip na Mario. Hy het haar geskiet in die onbeskermde oorskulp en oog. Hulle verdwyn in die rooi mis, en die kaptein se liggaam gly af op die brug.
  
  
  Wanneer haar pa kyk terug na Mario, hy het opgestaan en gooi die wedstryd uit die venster.
  
  
  Dan Kolonel Seung hom geskiet.
  
  
  Hy was'n bietjie laat. Die wedstryd getref die stuurhuis. Daar was'n brul, en dan die hele kajuit in vlamme uitgebars.
  
  
  Mario is nog steeds daar staan met'n dom glimlag op sy gesig.
  
  
  Hy kyk na my en het my'n thumbs-up. "Hey, Carter, dink jy sy is met Oom Sam nou?"
  
  
  Toe het hy gaan op en val op sy kant. Ek het oor hom en voel sy pols. Daar was geen pols nie. Vlamme uitgelek deur die gebreekte vensters en begin om te kruip oor die skil verf dit was deel van die Sarah Chamberlain se vermomming.
  
  
  Dit is tyd om te verlaat. Haar, het na die trappe. Gaap wip af van die metaal. Dan draai hy om en trek die sneller op die Luger. Aangaap oë getref die afgrond.
  
  
  Sy staan op soek na Kolonel Seun se verduister gesig. Ego se vel was verkoolde en verrimpeld soos'n mamma se. Ego tande mense is nie onbeskof ontbloot by my. Met'n effense golf van sy hand, het hy die geweer.
  
  
  Hy was reeds in'n beswyming toe hy die sneller getrek het. Die stilet was reeds in my hand, en dit gesteek haar ego in die lewe. Dit was te laat om te stop toe sy hoor die hamer dreun op die leë kamer. Die mes gly binne-in. Kolonel Seun snak.
  
  
  Die mes ruk haar weg. Hy steier terug, soos'n bal van vuur wat uitgebreek het om die stuurhuis, om sy ego, sy gesig, en sy hare.
  
  
  My raaiskoot is dat hy was reeds dood toe hy steier af van die reling en het oor dit. Hy was beslis dood toe sy brein verpletter op die dek hieronder. Knetterende vlamme begin om te versprei langs die rand van die brug. Haar, gaan af met die trappe.
  
  
  Haar lam en fisies moeg as hy gooi homself op die pier. Die huil van die naderende sirenes sypel in my gedagtes, en'n finale blik agter my het vir my gesê dit was nie'n slegte droom. Die eerste brandweerwaens het reeds gestop. Die Ih ligte was'n dowwe lig in vergelyking met die helder, brandende gloed van die skip se brug.
  
  
  Verder af in die pier, mimmo het'n klein man in'n deurmekaar tweed pak die genot van'n sigaar.
  
  
  Haar, het tot hom. Hy lig sy hand in'n groet. "Wel, Nicholas," het hy gesê. Hier? En hare, ek het gedink ek wil julle gestuur op vakansie.
  
  
  
  Hoofstuk 21
  
  
  
  
  Die kantoor is nog steeds ruik die dieselfde: sigaar rook en die ou tweed. David Hawke gaan sit by sy lessenaar, skud sy kop in afkeuring.
  
  
  "Baie onverskillig, Nicholas," het hy gesê. "Baie onverskillig."
  
  
  "Ek is bang dit was die beste ding wat ek kon gedoen het onder die omstandighede," sê ek. "Die belangrikste ding is om te verhoed dat die Kolonel Sonde van vaar weg met die goud. Sodra hy het na die oop rok, dinge dalk'n bietjie meer ingewikkeld. En daar sou wees gerugte oor die verlies van goud.
  
  
  Hawke het'n sleep op sy sigaar. "Ons het daarin geslaag om te smoor dit in die kiem," het hy gesê. "Terwyl jy slaap dit af gister, die regering vrygestel indrukwekkende handel balans statistieke, die voorspelling van'n verbetering van die ekonomie vir die komende jaar, en ook bevestig sy sterk weiering om te verhoog die amptelike prys van goud is. As gevolg hiervan, het die prys van goud op die vrye mark in Zurich, Parys en Londen het gedaal, en die dollar teenoor ander geldeenhede is ondervind sy beste dag in die afgelope maande. En haar, ek glo, eerder gewelddadige dood van die Kolonel se Seun het reeds aangekom, voor die mense wat wag vir die sein van "Sarah Chamberlain".'
  
  
  "Wel, — ek het gesê. Dinge lyk beter.
  
  
  "Daar is nog steeds'n baie om skoon te maak," Hawke gesê. "Ek is bly om te sê dat die owerhede in Washington is van groot hulp vir my. Die brandweer verminder die vuur aan boord van die skip tot'n minimum te beperk. Die polisie was gelukkig om ontslae te raak van Mario en die gesin se ego, insluitende die vind van heroïen. Hy het'n ordentlike bedrag, daar is'n hele pakhuis onder die pier, onder die rivierbedding." Hawk sit'n wedstryd na sy vars sigaar. "Na die verheldering van die situasie met Don Mario, die polisie was maar net te bly om te gee enige van ons versoeke. Daar is'n buitengewoon streng maar onopvallende sekuriteit stelsel rondom die skip. Tesourie amptenare en senior militêre intelligensie amptenare wat betrokke is in die terugkeer van die goud na die kluis. Al die sekuriteit wagte wat verband hou met die Federale Reserwe-bank kluis en al die beamptes wat verband hou met ego sekuriteit is in hegtenis geneem. Dit sal waarskynlik neem ons die meeste van sondag skoon te maak van dinge, maar teen die einde van sondag, verwag ons dat die goud om terug te wees in die stoor en die vals goud te weggegooi word. Gekonfiskeer heroïen is vernietig.
  
  
  — Jy het gesê dat almal wat betrokke is in die beskerming van die kelders is in hegtenis geneem?" Ek het vir haar gesê. Hawke het'n sleep op sy sigaar voordat jy dit beantwoord. "Wel, — het hy gesê. "Nie regtig nie. Behalwe vir een persoon.
  
  
  "Philip Doane?".
  
  
  Hawk knik. "Ek het haar gister, Ego dogter," het hy gesê. "Toe sy het my die aand voor, het sy my vertel waar om haar te vind. So wanneer alles was stil van die hawe van bar, ek het om haar te besoek. Ons het gepraat vir'n lang tyd. Sy het my vertel dat jy is baie nuttig hey, Nick. En ek het vir haar gesê dat sy was baie behulpsaam. Want in elk geval, as daar iets moes gebeur het aan boord van die skip en sy het nie genoem word nie, wel, ek is nie seker wat die staat hierdie land sou wees in vandag. 'n bietjie as van die emoe se sigaar het op Gillette. Hy het nie lyk om op te let.
  
  
  "En haar pa?"
  
  
  Hawk blaas uit'n puff van die blou rook en sit die sigaar in die asbak. "Philip Doane is dood," het hy gesê. "'n meisie het my vertel. Hy gesterf het kort nadat hulle by die huis. Haar raaiskoot is dat die beproewinge en swaarkry op hierdie skip gedra het hom uit. Sy het vir my gesê hulle was die huis te kom, en hy was gelukkig. Hy was op en gaan sit in'n stoel in die sitkamer. Hy het gevra vir'n glas sjerrie en het haar gevra om te vertel die hele storie van wat met haar gebeur het. Hy was baie beïndruk met jou, Nick. Hy het gesê daar was'n ou Chinees...
  
  
  "Ja," sê ek.
  
  
  "Ja, dis wat dit genoem," Hawke gesê. "Wel, sy het gesê dat haar pa het gedink dat dit na haar sou jy bewonder. Dat jy'n soort van die wizard. 'n man wat uitgeblink het by'n paar mooi magiese dinge. Dan het hy leun terug in sy stoel en bewonder sy dogter. Sy het my vertel dat hy dan lig sy glas en het'n heildronk. "Oor die magie van die lewe". Dan het hy'n slukkie, sit die glas, en sy oë toegemaak. Penny het gesê sy het geweet dat hy dood was.
  
  
  "Ek is jammer," het ek gesê. "Hy het'n baie van die moeilikheid, maar in die einde, hy was nie'n slegte persoon nie. Die ego fout was dat emu nie omgee oor enigiets nie, maar sy dogter se ego.
  
  
  "Ego is begrawe vanoggend," Hawk gesê. "Alles is fine. Die meisie dink ook so. As hy nog gelewe het, ons sou hê om te vra hom direk. Sou hy spandeer die res van sy lewe agter tralies."
  
  
  "Ek sal nie wed Stahl op daardie," sê ek.
  
  
  Hawke glimlag grimmig. "Wel, ek weet, ego is'n talent, sou dit ook nie wees nie Stahl om dit te sit," het hy gesê. "Maar ek weet dat die ego dogter voel goed, het hy waarskynlik nie sou veroorsaak het hey, te veel moeilikheid. Daarbenewens, het hy sy bes gedoen om die korrekte sy fout. Hy het'n volledige stel van die bloudrukke vir die nuwe kluis sekuriteit stelsel. Aan die einde, het hy geskryf het dat selfs hy het nie'n manier gevind om te breek deur middel van nah nie."
  
  
  "Dan is dit verby," het ek gesê. "Al die eindes blyk te wees vasgebind weer. Dr. Inuris, Kolonel, Seun, Don Mario, Het Philippe: al dood. Die goud veilig en heroïen is gekonfiskeer.
  
  
  "Die partye is veilig weer," Hawke gesê. "Ten minste vir nou." Hy het'n lang sleep op sy sigaar. "Nog steeds, Nicholas, dit was'n bietjie onverskillig. Dan het hy glimlag, bereik uit en gryp my hand. "Weer," het hy gesê, " my dank en waardering uit'n prominente verkose amptenaar."
  
  
  "Dankie," sê ek.
  
  
  "Ons is dankbaar," Hawke gesê. "Wel, Nick, ek dink jy verdien'n vakansie."
  
  
  "Wag'n minuut," sê ek.
  
  
  Hawk gehou'n hand vir stilte. "Nee, dit is ernstige hierdie tyd. Jy verdien dit. Vir'n rukkie. Gaan waar jy wil.
  
  
  "Ek glo dit nie.'
  
  
  "Probeer dit."
  
  
  "Miskien," het ek gesê, die voorbereiding te verlaat die kantoor.
  
  
  "Ag," Hawk gesê. "Wag'n sekonde. Ek het vergeet om haar iets. Hy bereik vir sy lessenaar. "Die meisie het my gevra om te gee jy hierdie. Sy het gesê haar pa wil jy om haar te hê. Hy opgetel het'n reghoekige pakket toegedraai in bruin papier en vasgebind met tou.
  
  
  Hy gaan sit weer en uitgepak dit. G se posbus . "Die meisie het gesê iets anders. "Laat my sien, wat was dit nou weer?" Nog'n ego grap. — Moenie vir my sê jou geheue faal jy. Haar boodskap lees: "Vertel Mnr Carter, ek wed jy vyf frank, wat hy het nie onthou hoe om te maak hierdie ding."
  
  
  Ek het vir haar geglimlag as ek gedruk panther en das. Die deksel van die boks af gevlieg.
  
  
  Binne-in dit, ek het'n lys van die vlug vertrek tye, omkring deur die reis nommer en tyd. Hy het vinnig gesluit die deksel voor Hawk kon sien wat binne was. Hy kyk op sy horlosie en het opgestaan. "Wel, ek sou beter gaan. Hawk staan op en skud my hand weer. "O, Nicholas," het hy gesê. "Wees seker om te laat'n boodskap waar ons kan vind."
  
  
  "Natuurlik," sê ek. 'Moeiteloos. Kan jy my vind in Hong Kong. Probeer om die Peninsula Hotel.
  
  
  Emu waai by haar en haastig na die deur. Hy het daar gestaan, grinnik soos'n Cheshire kat sigare rook.
  
  
  Hoog in die berge bo die Riviera, in'n klein dorpie aan die einde van die pad, staan'n ommuurde hotel. Hulle wat binne-in alles kan sien uit die buite. Maar diegene wat buite kan sien nie binne-in. Dit is'n plek wat blokke uit die wêreld.
  
  
  Uit die agterste muur, 'n hypnotiserende landskap van oranje boorde en wingerde daal na die verre skitterende Middellandse See. Binne-in die mure daar is tuine met baie van die bome en blomme, en helderkleurige voëls. Nie wanneer die son glinster op die ou klip mure, en die blou water deur die swembad wink die liggaam uitnodigend.
  
  
  In die aande, honderde kerse draai die tafels buite in saggies glinsterende intimiteit onder'n koel sterbelaaide hemel.
  
  
  En dan moet jy nog tyd tussen die aand en die volgende een, nie wanneer...
  
  
  Maan saint oorstroom die kamer, haar gesig gebaai in'n silwer gloei. Sy lê op die vloer in die asblik, haar vel sag en nat, druk teen my.
  
  
  "Enige sjampanje?"
  
  
  Sy glimlag en skud haar kop. "Die lug is reeds sterk." Sy leun in te lek my:"Nick?"
  
  
  Sy rus haar kop op my skouer. Sy asem in die soet reuk van haar hare . 'wat?'
  
  
  "Dit maak nie saak nie.'
  
  
  "Nee, ek het vir haar gesê. "Gaan voort. Wat is jy gaan om te sê?" Haar hand gly af oor my heup. "Dit maak nie saak nie.'
  
  
  "Alles reg," sê ek.
  
  
  — Ek was net nuuskierig."..
  
  
  'wat?'
  
  
  "Dit is dom." Haar hand was inderdaad'n baie talentvolle en ervare.
  
  
  "Niks," het ek gesê. "Dit maak nie saak of dit is dom."
  
  
  "Wel, dit is dom .
  
  
  "Wel, as dit jou pla, kan jy sê dat dit reg is weg," sê ek.
  
  
  Sy koes onder die laken vir'n oomblik. Nee wat ook'n goeie idee van wat om te doen daar.
  
  
  Skelm, dikmond, en frons op dieselfde tyd, het sy gekruip uit van onder die laken weer. Die hand was besig weer.
  
  
  "Nee, — het sy gesê. "Ek moet regtig nie vra nie."
  
  
  "Asseblief," sê ek. "Net vra. Om my te behaag.
  
  
  Haar hand was baie besig nou. — Gee jy om?"
  
  
  "Nee, ek het vir haar gesê. "Ek is seker ek sal nie omgee nie."
  
  
  'is jy seker?'
  
  
  "Absoluut, absoluut seker."
  
  
  — Kan ek vra jy twee vrae?"
  
  
  "Vra my drie, vyf, 'n honderd vrae."
  
  
  "Dit is mooi hier, is dit nie, Nick?"
  
  
  "Is dit Odin wat sal voldoen aan jou vrae?"
  
  
  "Nee," het sy gesê, druk haar lippe aan myne. — Sy was net gevra om te bedank."
  
  
  "En hierdie vrae?"
  
  
  "Alles reg," het sy gesê. "In die eerste kurktrekker: sal jy betaal my terug die vyf frank skuld jy my?"
  
  
  In haar rumatiek ek bereik oor na die bedkassie en haal'n vyf-franc daarop uit haar beursie. Hey het dit vir my gegee.
  
  
  "Die begin van die tweede kurktrekker?"
  
  
  "Nou mense sê dat ek is baie mooi. En tog, die mense altyd sê dat skoonheid nie verder gaan as die buitekant. Nick, as sy mooi is, is my skoonheid net aan die buitekant?
  
  
  Daar was geen behoefte vir woorde. In haar rumatiek, het oor haar liggaam.
  
  
  * * *
  
  
  
  Oor die boek:
  
  
  Nick Carter het Nicole Leeus in'n casino op die franse Riviera... Nicole was weg. 'n paar jaar gelede, sy is dood in'n motor ongeluk.
  
  
  Dan wat was die vrou met die dooie meisie se gesig? Carter se werk was om uit te vind.
  
  
  Maar'n paar mense vertel self dat die ego-verskriklik opstel koste van miljoene dollars. Intussen, iemand besig is om'n beduidende deel van die wêreld se goud reserwes deur middel van'n spioen plot wat strek vanaf luukse franse strande aan New York se "stink" waterfront...
  
  
  Wat die opheffing van die rol Sent Af te speel in hierdie twyfelagtige dell?
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"