Картер Ник : другие произведения.

81-90 жыйнагы жекече детективдик про Ника Картердин

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  
  Ник Картер
  
  81-90 жыйнагы жекече детективдик про Ника Картердин
  
  
  
  81. Кремлевское иши http://flibusta.is/b/663741/read
  
  The File Kremlin
  
  82. Испанская байланыш http://flibusta.is/b/607273/read
  
  Spanish Connection
  
  83. Заговор баштын каза болгон http://flibusta.is/b/607245/read
  
  Death s Head Заговор
  
  84. Пекинское досье http://flibusta.is/b/690087/read
  
  The Peking Досье
  
  85. Ужас ледового террора http://flibusta.is/b/691313/read
  
  Ice-trap Террор
  
  86. Убийца: Коддук аты Стервятник http://flibusta.is/b/612804/read
  
  Assassin': Code Name Vulture
  
  87. =================================
  
  88. Ватикан вендетта http://flibusta.is/b/635621/read
  
  Vatican Vendetta
  
  89. Белги Кобры http://flibusta.is/b/671056/read
  
  Sign of the Cobra
  
  90. Адам, ал продал өзүнүн өлүмү http://flibusta.is/b/678851/read
  
  The Man Who Sold Death
  
  
  
  
  Кремлевское иши
  
  
  котормо Лев Шкловского
  
  
  түбөлүккө уул Антона
  
  
  
  
  
  1-Глава
  
  
  
  
  
  
  
  Угнать америка самолет азыр мүмкүн эмес. Сиз билесиз да бул, аны билем, муну ар бир придурок, ал качан кандайдыр читает газету, билет бул.
  
  
  Бирок эмне үчүн бортпроводница гонки 709 карата острове Гранд-Лаклэр болчу да близко менен темнокожим черноволосым жүргүнчү, сидящим бир айланасындагы алдыңкы сидений? Ал эмне, аны менен заигрывала?
  
  
  Короткоствольная штучка, аны ал бардык убакта хранила алдында тигилген формадагы кийим, подогревая ортосундагы грудей бекитип мен с удовольствием наблюдал башынан учуу. Казалось, бардык спят жана адегенде мага показалось, бул айым бир аз аны трогает мүмкүндүк берет эму жасоого, анда ага керек болчу. Анын жакшы авиакомпаниях кардар мурдагыдай эле калат королем. Жана качан гана ал бир аз приоткрыла сыдырма өз обтягивающей туники, аны азыр чыдамсыздык менен ждал оюну подглядывание. Азырынча ал вытащила блестящий кусок металлдан, ал мгновение засверкал нарын луче жарыктын.
  
  
  Ал вложила эго анын эго ладонь, повернулась жана сох аркылуу эшикти алдыңкы каюту. Эркек каримде жана кайра посмотрел нарын өтүүгө, курал-жылы ачык көрүнбөйт жалал-эго оң руке. Менде болчу Люгер " нарын наплечной кобуре астында курткой, бирок мен билген, ал дароо привлеку көңүл бу, башкарууга милдеттүүбүз, эгерде сделаю кадам карата ага. Стилет мурда замшевой кожаной оболочке у оң билектин. Анын алмак пайдаланууга бесшумный пружинный механизми үчүн незаметно выпустить эго " мага руку, бирок бросить эго - таптакыр башка иш. Эркек увидит. Ага жылы мүмкүнчүлүгүн толугу менен выстрелить электе эле, аны бу, башкарууга милдеттүүбүз, мисалы.
  
  
  Азырынча анын дагы раздумывал, кандай күчү бар эң чоң шансы бул ийгилиги бул башка жагдайларда болсо, чечим кабыл алынган эмес жана мен. Бардык проснулись ызы-чуудан октун кабинада. Анын укканын айланасындагы өзүнө удивленные коштоосунда бири-жүргүнчүлөрдү, подпрыгивающих өз орундарында. Андан кийин громкий добушу чечүү илимий-изилдөө боюнча милдеттерди. "Бардык сохраняйте тынчтыкты. Багыт учуу өзгөртүлгөн болсо. Нарын Гаване сиз калышы целыми жана невредимыми. Жок себептерин үчүн паники ".
  
  
  Ага жылы акцент: испан. Жанында мени менен Идиш Сойер терең вздохнула, ал эми у Рэндольфа Флеминга үчүн ee колдору артында болушу керек перехватило дем алуу.
  
  
  'Успокойся..- Аны прошептал деген сөздөр эмес шевеля губами,. -Байкап көргүлө заставить аялды замолчать.
  
  
  'Куба? Бирок бул насчет жөнүндө келишим менен күрөшүү угонами самолеттордун?
  
  
  Кажети жок кезде объяснять. Жалгыз бой, кимге бул мүмкүн сойти с колду на Кубе болгон агенттер Кастро же эго чоң биринен үчүн океаном. Бирок, эгерде ал подумает жана заткнется, ал сможет аныктоого бул өзү. Ал болушкан эмес, мындай глупой.
  
  
  Эркек пробежал темным взглядом жүргүнчүлөрдүн. Эго көздүн карата мгновение кепти токтоттук болгон биз, андан кийин ал спорт ih үчүн баалоого реакцияны турат бизди.
  
  
  Аны жай повернулся жагына алмаштырбай отель сүйлөшүүнү менен кара жанында мени менен. Прикрытая искривленным плечом, менин колу скользнула астында лацкан жагына "Люгера". Эркек эмес бурду мага көңүл.
  
  
  Считалось, бул жүргүнчүлөр эмес, тигилердин. Анын бүлөлүк курал левую руку. Анын сидел нарын проходе оң жүрүшү боюнча самолеттун жана алмак оңой уложить бу, башкарууга милдеттүүбүз, жок вставая. Анын нажал карата курок.
  
  
  Тапанча учуп кетти боюнча эго колуна, жана аны кайра выстрелил. Алдында эго белоснежной көйнөктүн покраснел. Ал упал навзничь карата эшикти жана повис ал жерде, словно прибитый ага. Эго оозун алма-жылдын крика, ал деле раздался. Эго болуп жаткан задрожали, жана ал упал. Кимдир дыйкандары эшикти экинчи жагынан, бирок эго денеси заблокировало өтүүгө. андан кийин менин Биринчи эки выстрелом аны прыгнул алдыга.
  
  
  Турат өзүнө услышал анын истерический жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына аялдар. Моралдык дух баштаган чыкпашы үчүн контролдоо. Анын оттащил өлүк үчүн бир ногу жана эшикти распахнулась. Револьвер бортпроводницы нарын эшиктеринде выстрелил. Таращить көздүн менен свистом шаарында аркылуу мою подмышку, проткнула нулган пальто жана продолжала боюнча иштин жүрүшү тууралуу отчетту өз траектории, азырынча анын жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына арткы бөлүгү самолеттун эмес деп мага, эмне тийешеси ранен. Аны нырнул, схватил күчү үчүн запястье жана кылгандарга вращательное кыймылы, азырынча ал уронила револьвер. Ал iso бардык күчтөрдүн пыталась защититься, пробуя өзүнүн узун курч ногти карата моем адам, жана мага пришлось уронить өзүнүн люгер үчүн вырубить анын ударом өкүлүнүн кубогуна арналган ордо оюну боюнча шее. Ал безвольно сариев ош меники объятия, мен бросил, анын өлүк денеси анын досу. Анын мисир үч револьвера, эки заложил мүнөтүнө жана держал "Люгер" наготове.
  
  
  Мен билген эмес, бул кабинада. Самолет задрожал, күтүлбөгөн жерден өзгөртсө жиберүү жана кескин шталь падать жалал-океан. Аны абдан тең салмактуулук, учуп кетти аркылуу кабинасынын жана мага пришлось ухватиться үчүн эшиктин тосмосун алып раму.
  
  
  Пилот лежал ничком в кресле, провисая карата ручке башкаруу. Айланасындагы пулевого жаракат спине текла кан. Алардын үстүнөн турду штурман. Башталган экинчи пилот колдонулат неистовые күч-аракети үчүн кайтарып самолет болгон түз трассу. Штурман оторвал пилота-жылдын штурвала жана попытался токтотуу агуулар платком. Ал алмак менен ушундай эле успехом попытаться токтотуу Ниагарский водопад. Башталган экинчи пилот мисир башкаруу самолеттун жана переключился карата автопилот. Ал повернулся, балким, жардам берүү үчүн штурману, увидел мени жана застыл. Албетте, ал кабыл алды мен үчүн капера номери үч.
  
  
  Анын сунул "люгер" нарын кобуру жана подмигнул эму. "Биз алабыз лететь в Гранд-Лаклер. Алар проиграли согушка ".
  
  
  Башталган экинчи пилот карачу mimmo мени бул мүсүралиева нарын проходе. Штурман вдруг повернулся, удерживая пилота бир колу жана уставился мага. Ал өлүмгө алып келет мучнистые. "Ким сен, тикмечи возьми?"
  
  
  "Янтье Параат". Аны кивнул пилоту. - "Ал умерла?"
  
  
  Ал покачал головой. Башталган экинчи пилот посмотрел мага.
  
  
  "Ал застрелила Хауи ... бортпроводница!" Андан кийин эго мээ переключился экинчи берүүгө. 'Сен . .. Саламатсыздарбы . .. сен кылып жатасың менен пистолетом?
  
  
  Аны усмехнулся эму. "Беле сен эмес кубанычтамын, - деп ал мени менен? Сиздерге жакшы менен байланышууга аэропортом кеннеди, ny жана билдирүүгө милдеттүү. Ошондо сиз дароо эле суроо барбы? " у Ника Картердин уруксат курал алып жүрүүгө бортунда. Айтсаңыз, аларга, алар посоветовались менен Тимоти Уайтсайдом. Эгерде сиз унутуп, ал президент бул авиакомпаниялар.
  
  
  Алар посмотрели бирине карата бирине. Башталган экинчи пилот упал өзүнүн орду эмес тартууларды менен мени көздүн жана белгиледим радиобайланыш. Ревматизма келди аркылуу эле учурда бир канча мезгилдер. Балким, аларга пришлось вытаскивать Уайтсайда боюнча өттү. Эго добуш абсурдно взволнованно жана яростно. Аны билген, бул жөнүндө ал кандай ойлорун тартип бузуулар. Ал мурда эле иштелип жөндөмдүү өлтүрүү, эгерде боюнча бир эго самолеттордун прилетал акцепт карата мүнөтүнө.
  
  
  Ошол учурда эки башка бортпроводниц кабинада келип, жыл сайын. Алар тез почувствовали, бул кырдаал кайра көзөмөлү астында жана воспроизвели аркылуу звуковую системасын успокаивающие билдирүү.
  
  
  Анын пощупал жĭрīгĭ тез согот пилота. Ал нерегулярен. Ага бул жөнүндө штурману жана сунуштады посадить эго карата бош орундар артта.
  
  
  Анын эму дагы эле абдан нравился, бирок ал понимал, бул эму керек менин жардам. Биз отцепили пилот жана булактын эго келүү аркылуу өлүктөр проходе. Блондинке нарын униформе посчастливилось токтотууга чыканак такооч ортосунда үч пустыми сиденьями, биз экенбиз уложить эго. Ал эмес, таптакыр нарын удобном жободо, бирок менде болчу ощущение деп эго бул болбойт коммерциялык бир кыйла узак жашашат.
  
  
  Бир боюнча бортпроводниц негизде көрсөтүүгө биринчи жардам жана Идиш Сойер встала жанында аны менен. Ал посмотрела карата мгновение, андан кийин мындай деди: "Оставь мени. Анын алам справиться менен ушул. Сенде дагы көп дель ".
  
  
  Биз менен штурманом калтырышкан пилота девушкам. Биз областынын дагы деп туруп, аң-бортпроводницу эркин орду турат пилота.
  
  
  Аны кылдат обыскал аны, бирок көп эмес нашел курал. Анын чың связал эй, лодыжки жана запястья ошол учур, эгерде ал захочет попробовать бул нерсе менен өзүнүн уулуу ногтями, качан очнется. Биз уложили өлүктү угонщика ысык шкаф, жүргүнчүлөр үчүн эмес видели, бу, башкарууга милдеттүүбүз, жана направились кайра кабинага. Башталган экинчи пилот дагы выглядел бледным жана обеспокоенным. Ал спросил абалы жөнүндө пилота, жана менин ревматизма эго эмес обрадовал. Ал проклял. - Келере ... алар экенбиз кире бортко менен ушул пушками? А сиз?'
  
  
  "Менде бул уруксат, мен да сизге деди. Эки револьвера прятали астында бюстгальтером. Элегантно, сага эмес, кажется? Канчалык мага белгилүү болгондой, экипаж эмес текшерилет болушу куралды.
  
  
  Эки эркектердин издавали фыркающие коштоосунда таанып, жыпар жыттуу эле " коопсуз. Мага кызык болчу, кандай болгон экинчи пилоту. Бизге предстояло өтүүгө дагы долгий жолу.
  
  
  "Сен кандайча ойлойсуң, сен дагы эле аткара аласың жеткирүүгө самолет в Порт-оф-Спейн, же сен хочешь үчүн, аны мисир башкармалыгы өзүнө алган?"
  
  
  Эго брови изогнулись. Ал ойлогон, мен подшучиваю алардын үстүнөн. "Сиз айтып жатпайсызбы, бул сиз башкарууга карата ушул самолетом?"
  
  
  Анын вытащил бумажник жана көрсөттү лицензия. Ал покачал головой. "Рахмат үчүн сунуш, бирок аны эго сделаю өзү".
  
  
  "Эгерде сиз передумаете, анын даярмын сизди подменить", - дедим мен. "Мен буду рядом".
  
  
  Ал усмехнулся, жана ал надеялась, ал расслабился. Аны чыкса бүткүл кабинанын. Бортпроводник разносил суусундуктар жана старался успокоить жүргүнчүлөрдүн. Башка айткан кычкылтектин старику. Балким, ага жылы сердечный приступ. Идиш Сойер дагы эле болду занята пилотом. Акырын жана натыйжалуу. Анын эй нравился көбүрөөк жана көп. Эмес көпчүлүк аялдар анда относились карата мындай кырдаалда. Ал өлкөдөгү демократиянын дүйнөлүк деңгээлге көздүн, качан гана анын жанында турду, аны менен. "Ал эмес выдержит, Ник".
  
  
  "Жок, түшүнүктүү".
  
  
  Сидя үчүн пилотом байланышкан бортпроводница баштаган приходить өзүнө. Ee көздүн открывались артынан бири, мына, к көтөрүү руку үчүн погладить ноющую шею. Качан ал байкадым, - деп анын колуна байланышкан, ал кылдым осмотреться. Укол больно чакыртылган бул кыймылын, бул жалгыз өткөрүп берүү уюштуруучулар. 'Oi . .. ", - пожаловалась ал. 'Менин шея.'
  
  
  Ал өлкөдөгү демократиянын дүйнөлүк деңгээлге мени көзгө.
  
  
  "Жок сломана", - лаконично жарыялады аны. "Сага кереги алууга дурного көздүн атуу".
  
  
  Ал закрыла көздүн жана надула эриндин. Аны эмес, отель үчүн ал кайра потеряла аң-сезим жана позвонил бир айланасындагы башка бортпроводников. Анын попросил аны алып келиши стакан виски менен суу жана попросил ынанууга анын коллега выпила. Ал кылдат выполнила менин буйруктарды, перегнувшись аркылуу күчү в кресле, приподняв аны карашат үчүн подбородок жана наливая суусундугу эй нарын горло. Кыз сглотнула, заткнула роталардын жана ахнула, ошондой бортпроводница вылила виски атмосфералык абага. - Бөлүгү, бул виски попала анын униформу.
  
  
  Анын спросил: "Сиз качандыр бир видели анын мурда, буга чейин каттамдын?"
  
  
  Жогорку стюардесса менен серро-дымчатыми глазами, выпрямила саяарын жана посмотрела мага. Эми, качан ал факультетин жардам жүргүнчүлөргө, анын голосе прозвучал сдержанный жини келет. "Жок, Эдит, кыз менен алектенген адатта летает биз менен, позвонила күбөлөндүрүүчү мурда чейин жебенин үчүн айта ал больна жана послала подругу. Добуш берүү бул подругу!
  
  
  "Бул-бөлүгүнүн случается?"
  
  
  "Канчалык аны билем, бул жылы биринчи жолу. Адатта аэропортунда айтканда резервдик стюардессы, бирок бүгүн бизге бир тегерегиндеги бул кыздар эмес, - приехала ".
  
  
  Анын усомнился. "Неужели да эч ким подумал, бул көп караганда дал келди?"
  
  
  Ал бардыгы посмотрела мага. "Сэр, анын авиационном почта бизнесявляется сиз дайыма аласыз ашырылышын күтүүгө андан өткөрдү акыркы мүнөтүнө. Биз бердиңиз девушке бир нече маселелерди, качан жана күбөлөр, ал түшүнөт кесибин, биз взяли аны менен билдирет. Дегеле, сен үчүн полицейский?
  
  
  "Кимде кимге бүгүн повезло. Жок болмок сиз накинуть пилота жаздык? Бардык бул адамдар подумают, - жылы жөнөкөй турак үй алар видят өлүк ".
  
  
  Ал горько посмотрела карата рыжеволосую бортпроводницу алектенген оправлялась в кресле, жана отшатнулась.
  
  
  Ал посмотрела мага да раненая канаттуулары, прыгающая боюнча токой тропинке карата голодному коту. Анын sel бир катар аны менен. Аялдарга легче сүйлөшүүгө мени менен, эгерде аны ih эмес пугаю. Анын старался мындай көрүнүштө болот көп сочувствующим.
  
  
  "Качан сен выйдешь аркылуу түрмөнүн, сен ал эле эмес будешь мындай көрүнүштө да, аппетитно, азыр, эже-карындашы. Айып өлтүрүүгө мастер плюс бардык, алар даяр берсин сиздерге үчүн угон самолеттун. Бирок, башка жагынан, эгер сиз бир аз поработаете мени менен, берет мага татыктуу ревматизма, мүмкүн, анын смогу нерсени сиз үчүн керек. Бул сенин аты?'
  
  
  Ал чыңдоого, жана мага показалось, мен поймал нерсени жылдын үмүт жана предвкушения анын тонком чыңалган голосе. - "Мэри Остин".
  
  
  Жана "твой калтырды?"
  
  
  "Хуан ... Кардоза ... Кайда ал?"
  
  
  Анын деди эй, жок лишних деген сөздөрдөн. 'Достуктун" символу аттуу жөнүндө nen дегеним.'
  
  
  Мага керек билүүгө, анын реакциясына. Ал болчу айта мага, чынында эле болобу жана ал омелой карата бул кандайдыр бир мамиле. Аны адам выглядело да, алмаштырбай аны вырвал анын складывать доллары боюнча тел. У нах потекли слезы.
  
  
  Анын улантты дружелюбным тоном. "Расскажите, мага көп жөнүндө Хуане, Мэри. Ким ал?'
  
  
  Анын үнү казался глухим, ал рассказывала ортосундагы рыданиями. "Кубинский беженец. Ал ва-банк жана эму пришлось вернуться. Ал белгилегендей, мурда туугандык байланышы бар адамдар менен Кастро, жана алар жаратат эму зыяндын бул үчүн ".
  
  
  Аны ойлогон, ал көп похож кызматкерге сыр полициянын. Бул заключалась татаалдыгы качкындарды кабыл алуу; эч качан билесиңби, ким чындыгында делле ээледи, ким иштейт, душмандын ".
  
  
  "Бул узак сиз билген эго?"
  
  
  'Алты ай.' Ал выглядел бул бала, плачущий үстүндө сломанной игрушкой. "Мен познакомилась, аны менен качан иштеди нарын "Истерн Эйрлайнз" жапалдаш кара-Майами. Эки жекшемби күндөрү өтөт мурун ал попросил мени уволиться менен иштөө. Эму керек болчу менин жардам. Ал унаследует көп акчаларды Кубе, жана эгерде ал ih алса, биз көбөйтө алабыз пожениться. Эми . .. сен айылына эго ".
  
  
  "Жок, Мэри, бул сен убила, анын качан передала эму револьвер жана застрелила пилот".
  
  
  Ал катуу зарыдала. Жүргүнчүлөр удивленно оглянулись, айрым бардык алмаз напуганы.
  
  
  "Мен выстрелила ... бул жылы кокустук учур ... штурман набросился мени ... ал ударил мени ... мен ... мен эмес, ошондо нажимать карата курок ... анын ... анын жөн гана отель үчүн oni өзгөртсө курсу ... '
  
  
  Анын өкүмдар, положил чыканак такооч жана положил анын үч сидениях. Анын болмок попросил Хока жасоого эмне нерсе үчүн нах. Жок дегенде, ал билген биринчи куралды колдонуу эрежелери: эч качан браться үчүн револьвер, эгер сиз арыз бере турган эго пайдаланууга. Экинчи эреже: балдар керек эмес ойноого менен револьверами.
  
  
  
  
  
  
  
  2-Глава
  
  
  
  
  
  
  
  Качан менин босс, Дэвид Хок, атайт мени N3 болуп моим расмий код катары биринчи Killmasterа, аны билем, ал чогулат берүүгө мага невыполнимую миссиясын.
  
  
  Адатта, жанында жок учурда никого, ал атайт мени ко чыгарууга. Бирок качан ал кашляет жана дейт N3, анын биринчи иш деп ойлойм, бул мага керек удвоить өзүнүн камсыздандыруу полиси жашоо. Тилекке каршы, бизге бир компания болушкан эмес, ушунчалык сумасшедшей үчүн камсыздандырууга мени, ошондой эле бул мааниге ээ эмес.
  
  
  Анын келди билдирүүгө милдеттүү. У AX эң кедей штаб-квартира боюнча бардык разведывательных кызматтарынын. Балдар айланасындагы ЦРУ жана ФБР, отворачиваются ал, ошондой мүчөлөрүнө жашыруун кызматынын угодить дагы труднее. Алар ойлошот, анткени алар эң мыкты тандоо, анткени алар керек коргоого милдеттүү президент бар.
  
  
  Аны жылы уставшим. Анын саруулуктардын утомительное тапшырма жана чыдамсыздык менен ждал бир нече жумадан рыбалки түндүк Мичигане. Хоук пододвинул мага газету аркылуу отургуч, закашлялся деди: "N3, сиз кандай түшүнөсүз, бул эмне дегенди түшүндүрөт?"
  
  
  Анын алмак берүүгө ревматизма электе прочитал кричащий title: "Кыйынчылыктарды".
  
  
  
  
  ГЕНЕРАЛ ХАММОНД
  
  
  УБИТ НАРЫН ФЛАЙРЕ
  
  
  
  
  Мен ойлойм, көптөгөн америкалыктар билишет Хаммонда. Бул үчүн аларды билүү про арал Гранд-Лаклер. Генерал болдум, ал жакта диктатором. У аралдары болду непростая тарыхы. Андан кийин ошол сыяктуу ал завоеван испанцами, ал баштоочулардын колуна французов, андан кийин болчу захвачен англичанами. Калк-жылы 90 пайыздык черным, потомками рабов, привезенных айланасындагы Африка иштөө үчүн сахарных плантациях жана густых токойлордо. Он жыл мурун островитяне чечишти референдумда порвать с англичанами жана провозгласить көз карандысыз республикасына. Ал жерде шталь оңдоо керек Рэндольф Флеминг
  
  
  Флеминг жылы эң одаренным жана " баракелденин адам болгон острове. Ал киргизди маанилүү өзгөртүүлөр жана шталь үчүн өз элинин ушул атасы. Андан кийин эго сбросили. Ал эмес, абдан көп берди аскер жана алар возмутились. Флеминг ээледи нарын Штаттары, анда эму берилген саясий баш паанек. Хаммонд келди бийликке жана поработил адамдардын катарында жана тийиштүү иш алып барбай жатат аскердик диктатору. Эми Хаммонд болчу мертв. Случайность? Мүмкүн жок. Бул орун алса, мааниси. Ал калтырган боштукту бийлик. Кандай болбосун, ким болсо диктаторе проявлял белгилери лидерлик, түзүлсө анын түрмөгө же башкача түрдө выведен боюнча жыйноо учурунда башкармасынын Хаммонда, жана ал опасался, мунун билген, кимге дипломаттар смотрят жардам берүү үчүн калыбына келтирүү тартиби карата острове.
  
  
  Хоук проворчал: "бизде чалгындоо маалыматтары, указывающие анда орустар түзүшөт карата острове ракеталык базасын. Албетте, абдан анда да ар дайым. Ошондуктан, биз үчүн да иштөөгө туура келет акырын жана жамынып. Үчүн биз отвлечь, Куба шумит жөнүндө Гранд Лаклере. Алар мектеп жардам бере өзүнүн муктаж башкармалыгын. Бирок биз билебиз, баары колунда орус, жана максаты эмне "жардам" - белгиленсин ракеты карата острове. Ошентип, бул операция попадает нарын кремлевское досье ".
  
  
  Дэвид Хоук постучал манжалар менен жээги боюнча орундук жана олуттуу посмотрел мага. "Бул операция үчүн бир адамга, N3. Биздин өкмөт эмес жегиси экинчи кубинского ракеталык ө. Сиз милдеттүү мүмкүн болушунча тезирээк жеткирүүгө Рэндольфа Флеминга в Гранд-Лаклер ".
  
  
  Анын сомневался, бул аскердик болот отурууга убактысы же эмне-анда бул жөнүндө айтуу.
  
  
  "Сиздердин иш - ынануу, алар причинял. Сиз керек отвезти Флеминга анын президенттик сарайы. Сизге туура келет аракеттенүүгө болгудай эч ким билген эмес, бул биздин өлкөдө бар, буга кандайдыр бир катышы ".
  
  
  Анын айкын белгилегендей, өз сарказм. - "Мен привык, бул мени стреляют, мени отравляют, всячески адистерин, бул нерсе жок особенного, бирок мен аны дагы эмес нашел мекемелердин жасоого өзүнө невидимым. Бул сен хочешь үчүн анын шталь невидимым? '
  
  
  Анын хорош көптөгөн буюмдар, бирок рассмешить Тетеревятник эмес - бир гүл. Ал таптакыр нечувствительным. Ал деле улыбнулся.
  
  
  "Бул тууралуу азыр позаботились. Лак Флеминг жана Том Сойер - жакшы достор ".
  
  
  "Мага көбүрөөк жагат Гек Финн, бирок бул китеп Маркасы Твена мүмкүн мага жардам бере?"
  
  
  Хоуку жакпайт мындай остроумие, ошондуктан ал бросил мени кислый көз караш. Томас Сойер. Балким, сиз ошону укканбыз дагы жөнүндө nen. Ал президент Sawyer Hotel Group, ири дүйнөдө. Үч жыл мурда генерал Хаммонд дал эму участогу жер пляжда үчүн отель куруу жана казино, анда бай туристтер болмок развлечься алса анда, бул алар потратят өзүнүн акчалар. Алар экөө тең бул керек. Сиз, албетте, түшүнүп, бул Сойеру эмес пайдалуу поглощение, ал дароо национализирует эго прибыльную-өскөм. Менин эми сиз кандай түшүнөсүз, бул Сойер эмесмин, бүт биздин жардам алмаштыруу убадасы Флеминга, бул эго бизнес келечекте эмес подвергнется тобокелдиги. Жана Флеминг дал өзүнүн "деген сөз.
  
  
  Ага кивнул. Саясат жасайт странных боюнча шериктердин өттү. Патриот Флеминг жана заядлый делец Сойер. Жана мага туура келет бириктирүүгө бул двоих бирге. Анын уилф өтө суровый офис Хоука менен банальной мыслью, бул дүйнө - бардак.
  
  
  Бардык Sawyer Нью-Йоркто выглядел сыяктуу жана башка бардык отелдер ошол эле баалардын диапазонун: кичинекей лобби, окруженное дорогими магазинами. Бирок бир башка болчу. Жылы жеке лифтке кирүү, ал вел ачык карата " үстүңкү кабатта. Поднявшись наверх, аны ступил на жумшак ковер просторного холла, анда мени ждала элегантно одетая блондинка. Урматтуу жириновский интернетте висели бардык дубалдарына, бирок бизге бир гүл эмес болчу сравниться сапаты боюнча эки ногами, подмигивающими мага камактан кууш юбка. Мага махнула кичинекей стройная колу. "Ардагер Картер?" Ага кивнул.
  
  
  "Аны Идиш Сойер, - деди ал. "Атасы да, ар дайым, разговаривает телефон жана попросил мени увидеться сиздер менен".
  
  
  Ал подала мага руку жана повела боюнча коридору карата күнү башка тарапка. Бөлмө, ага биз кирди, болгон эле бир айланасындагы эң чоң, алар аны качан кандайдыр көргөн. Айнек күнү открывали кирүү террасе, толтурулган өсүмдүктөр жана небольшими деревьями. Жок бизди кресло, биз шкафтардын, бизге папкалар гана островки ыңгайлуу турат жана кушеток. Жана бар. Ардагер Сойер билген катары кабыл алууга жатат. Кыз отпустила мени жана направилась алып бару.
  
  
  "Мен алам, сизге сунуш, ардагер Картер?"
  
  
  "Албетте, суранабыз".
  
  
  Ал налила мага стакан бренди жана взяла өзү виски содовую. Биз жериходогу карата стеклянным дверям патио жана посмотрели на отунбаева жалал-parque тилиги.
  
  
  "Кайсы позор, - деди ал. "Ошондой эле көп красивых буюмдарды жана эч ким смеет жүрүп турушу ал жакка түн ичинде.
  
  
  Аны подумал ичимден, эмне алам придумать көптөгөн орундарын, алар болмок небезопасны үчүн айрым адамдарды, атүгүл эч кандай эч качан. Мисалы, бул бөлмө байкалган эмес эле, ушундай коопсуз үчүн Идиштин Сойер, эгер аны эмес осознавал катышуусунда анын атасы ошол эле кабатта. Ал абдан соблазнительной, көп женственности астында ичке кездеме менен алектенген эркин свисала менен анын төштүн жана чың обнимала анын сандын. Анын произнес nah молчаливый тост, ынануу, бул менин билимим восхищение жок ускользнет бири нах. Андан кийин эшикти бекитип, биз жылытылган бардык кончилось.
  
  
  Томас Сойер оказался эмес, ошол эле учурда, ким аны болсо мындай болушун күткөн көрүүгө. Анын тааныштырды өзү жогорку энергичного адам, излучающего ийгилик жана күчүн жоготту. Анын ордуна ал анын увидел адам эмес алтынчы фунтту өсүшү, ал эми полголовы төмөн чындык менен быстрыми кармалган. Бирден-бир күчтүү тарап nen эго жылы күтүүсүздөн төмөн добуш. Ал токтолду бир нече футах-жылдын мени жана осмотрел мени менен буту чейин баштын алмаштырбай кимдир м жашайт, аны подумывает сатып алуу. "Ардагер Картер?" Ал деп ишенем.
  
  
  Анын скромно кивнул.
  
  
  "Сен андай эмес, мен да анын өзүнө представлял".
  
  
  Ал жаловался жана бачым бул. Көпчүлүк адамдардын ойлошот, бул суперагент похож на кадыресе нерсе орто ортосунда Богартом жана сэром Огилви Ренни, бактысыз парнем, анын британский департаменти M. I. 6 назвал "C", адам, анын прикрытие болчу жоголду берене немец журналына Der Stern. Жана аны таптакыр андай эмес выгляжу.
  
  
  "Анын отель болмок сүйлөшүүнү сиздер менен table border, - улантты мейманкана магнат. Бирок бул подождет. Сизге менен Идиш керек успеть болгон самолет, ал эми убакыт аз. Сиз уезжаете аэропорттун айланасындагы кеннеди, ny беш мүнөт үчүнчү.
  
  
  Андыктан блондинка пошла мындан ары да. Иш становилось көп кызыктуу. Анын коснулся анын чыканак. "Эгер сен буга чейин чогулткан өзүнүн дүйнөсү, бизге жакшы идти. Менин чемоданы буга чейин тилиги, бирок адегенде ал биз көбөйтө алабыз уйти, мага керек менен канча хема сүйлөшүүнү ".
  
  
  Ал садыков башка бөлмөгө качан Сойер жүргүздү мага карата күн холл. Аркылуу мүнөтүнө ал вернулась в норковой шляпе жана ылайыктуу норковой шубе поверх нежно-көк көйнөктөр. Аны менен болчу чемоданчик, ал демонстративно швырнула анын мени менен аралыкты беш фунтту. Демек, ал билген да, өздөрүн чектөөгө. Бул-анда, мен алам ценить. Анын поймал чемодан жана карачу, ал прощается с атасы.
  
  
  В лимузине, ал жетишээрлик чоң болгудай машина кайсы нерсе мафиози походила карата бедную Тойоту, ал закрыла люк, отделявший биз-жылдын айдоочунун жана күтүүсүздөн занялась иш. "Эми аны алам просветить сизди бир нече буюмдар. доктору Флеминг керек, мен таптакыр жок билүүгө, ким сиз чындыгында делле жана кандай сиздин бул жумуш. Ал, керек, кандай ойлорун, эмне сени нанял менин атасы охранником отелинде. Ага айтканда бул странная сыймыгы, атаңыз бул невиновностью, эгер кааласаңыз, жана эгер ал билген, бул башка тышкары, эго өзүнүн элинин, ага жардам берет болчу взойти на трон, ал алмак баш тартууга президенттик.
  
  
  'Ооба?' - Мен наблюдал үчүн ee реакциясына. "Беле ал билет, ал сенин атаң" гана деп кашат кетти?"
  
  
  Ал мгновение дернула уголками rta жана анын эриндин, казалось, положили уродливое деген сөз, бирок ал чечти эмес болбош ушул теманы. "Ал түшүнүктөр ээ эмес, жана жакшы ал эч качан сүрөттөгү. Ал кандай ойлорун, бул аскер ойлошот, ал жалгыз, ким алат справиться менен азыркы кырдаалга. Бирок менин атасы эмес деп ишенем армейское командачылыгы сдержит өзүнүн сөз жана сизге туура келет даяр болушу неприятным сюрпризам менен ушул тарапка.
  
  
  Ошондо гана анын түшүндүм. Атам послал өзүнүн милую кичинекей дочку, ынануу, мен аткарам өз ишин. Ал доверял гана эмес, армиянын Гранд Лаклера. Ал доверял бизге Эйксу, бизге, мага, жана ал даяр бросить өзүнүн сочную кызы катары азгыруучу, ынануу, баары кетет, өзүнүн чередом. Бул ж, бул кадам " приманка, ага мен с радостью клюнул.
  
  
  "Мындай учурда болбошу керек похоже, биз принадлежим башка бирине. Албетте, кызы Томаса Сойера эмес поехала элем менен мелким слугой. Ошол эле жана Флемингом. Бирок сага туура келет, бул оңдой ".
  
  
  Анын сунуштады ар алышы такси өзүнчө үчүн барып калышы кеннеди аэропорту, ny өзүнчө. Мындан тышкары, эй, кереги билүүгө, бул мага керек дагы бир нерсени жасоого. Мени баккан кеңсесине авиакомпаниялар манхэттенде., көрсөттү, аны менин документтер президентке авиакомпаниялар жана подождал, азырынча ал проверит жазуу боюнча телефон аркылуу штаб-квартирасында AX Вашингтондо. Анын отель подняться бортуна куралдуу жана алмак эмес жетишүүгө түрткү берүүгө өзүнө тартууга өзүнө көңүл текшерүүдө жүргүнчүлөрдү.
  
  
  Реакция Хоука болгон эле жетиштүү впечатляющей, президент дароо позвонил башкы аткаруучу директорго аэропортто качан анын атчан ал жакка мени өзү баруусунда карата самолету.
  
  
  Идиш Сойер буга чейин болгон самолетто менен сүйлөшүп красивым түзүлгөн жак, темнокожим мужчиной, сидящим у терезелер бир катар үч жерден. Анын подозревал, бул жылы Рэндольф Флеминг, жаңы драгоценный президентинин Томаса Сойера карата острове Гранд-Лаклер. Аны взглянул ага качан, то жанында кара, деп эскертти жана ал излучал лидерлик жана чынчылдык. Ал посмотрел мага карата мгновение, ал эми андан кийин, көп эмес обращал мага көңүл.
  
  
  Балким, думали ал мени зарыл жол зарылдыгы. Анын алмак-министр эго ойлорун. Добравшись чейин аралдары, ал почувствует өзүн коопсуздук; бирок азырынча ал эмес президенттик аппартаментах, ал жеңил мишенью.
  
  
  Аны мгновение задумался, эмне үчүн Сойер эмес задействовал бир айланасындагы жеке өзүнүн самолеттордун үчүн перевезти биз, андан кийин дароо подумал жөнүндө гордости жөнүндө, анын говорила Идиш: Флеминг жок, шек саноолор болсо, баш тартса болмок жылдын ушундай буюмдар, анткени бул мүмкүн показаться кайтарып берүү толчков. Добуш Флеминга болдум, жумшак, анын сөздөр размеренными, жана ал айткан менен Идиш ишкердик тоном. Жүргүнчүлөргө казалось, алар эмнени сүйлөшөт жөнүндө пустяках. Качан биз кетсек абада, бортпроводник принесла жаздыктар жана төшөктөр. Чогулгандарга көпчүлүгү жүргүнчүлөрдү выключили святым, жана сүйлөшүүгө стихли. Жөнүндө сне мен үчүн мүмкүн эмес жана сөзүндө. Баарынан мурда, албетте, анын тийиш болгон көз салууга Флемингом, бирок, мындан тышкары, соблазнительное катышуусунда Идиштин жанында мени менен эмес облегчило мага турмушка. Жана аны жатканымды чыңалуу-жылы өз ара эсептешүү. Бардык, биз алышы керек, бул попытаться тууралуу ойлонуу башка. Жок дегенде, бул помогло мага эмес заснуть.
  
  
  Мени познакомили менен Флемингом, андан кийин гана ошол сыяктуу аны мисир контролдугу астында инцидент менен угоном самолеттун. Андан кийин ал неохотно признался, бул жылы счастливое дал келди, бул жаңы офицери коопсуздук кызматынын мейманканасында Sawyer Гранд-Лаклэр летел ошол эле рейс менен. Ал надеялся, бул эго арал жана эго тургундарынын понравятся мага.
  
  
  Андан кийин, катары мисалдар үчүн дагы беспокойных жүргүнчүлөрдү, ал опустил спинку өзүнүн отургучтун мүмкүндүк берди жана өзү погрузиться в рахман соң.
  
  
  
  
  
  
  
  3-Глава
  
  
  
  
  
  
  
  Аэропорт Гранд-Лаклер болчу эмес, ушундай чоң, бул аэропорт О'Хара Чикагодо, бирок выглядел да, - жылы жөнөкөй турак үй акыркы самолет вывалил бардык жүргүнчүлөрдү Гранд-Ла-Клэр. Аэропорт болдум, ушунчалык заманбап, мен подумал эмес заплатил барбы Сойер үчүн алар айланасындагы кирешелерди өзүнүн отелинин жана казино. Одетых жалал-яркие түстөгү островитян сдерживала номери солдаттар шортах жана рубашках кыска жеңдүү. Тышкары куралдарды, алар напоминали ири бойскаутов. Айрым гүл образовали кардону айланасындагы самолеттун жана ожидающих ih кара лимузинов.
  
  
  Стюардесса жарыялаган, деп биз бардык калууга тийиш өз орундарында, азырынча доктору Флеминг эмес уедет айланасындагы аэропорттун. Шаты приблизилась жана эшикти жылытылган. Анын буга чейин көргөн зор толпу, эми аны укканын оглушительные возгласы, качан жаңы президент арал ступил өзүнүн жерге.
  
  
  Жанында мени менен Идиш Сойер прошептала: "Карагылачы, кандай карата ага түгөйү. Анын болмок отель, биз мелис тилиги жана экенбиз көрүү, ал учурларда түшүрүлөт ".
  
  
  - Сени алмак отпихнула коргоо. Радуйся, сен бул жерде, - дедим мен.
  
  
  Аркылуу терезе биз увидели, бул Флеминг, ал азыр жүргөм у подножия зарыл самолеттун, спорт руку, приветствуя островитян. Кыктын эркек жеңил формада отсалютовал, анан жакындап келип, мындай Флемингу жана бой эму руку. Флеминг улыбнулся.
  
  
  "Полковник Кариб Иероним", - деди Идиш. "Штабынын начальниги, армиянын. Адам, ал организовал кайтарып Флеминга.
  
  
  Антсек менин контакт. Аны кунт коюп угуп посмотрел ага. Эго черное адам эмес черным. Ага тандалып восточные көздүн, жогорку скулы жана оливковая тери, бул указывало анда ал потомком бразильских индейлер, завоевавших арал айыл доисторические мезгилдерде. Ал алмак сойти үчүн чоң вьетнамца. Джером поднес эриндин карата уху Флеминга үчүн эго услышали нарын массалык истерии.
  
  
  Боюнча билдирүүгө эго анын адамдын түшүндүм, ал предупреждал Флеминга жөнүндө мүмкүн болуучу коркунучтар. Ал мисир Флеминга үчүн руку жана повел эго ачык карата ожидающим лимузинам.
  
  
  Флеминг улыбнулся, стряхнул руку Джерома жана направился карата толпе үчүн полицейским кордоном үчүн, пожать колуна элине - аракеттери, алар ага катары ар кандай здравомыслящий полицейский жана охранник, ненавижу. Кол чабуулар жок, токтоп калды, качан ал, то в чоң машинага менен расмий флагами карата крыльях; айрым зрителям оңунан прорваться аркылуу кардону милиция жана попытаться движущуюся келди. Бизге пришлось ждать самолетто, азырынча бортуна эмес, кыргызстанга келе тургандыгын маалымдады аскердик полициясы үчүн арестовать бортпроводницу, пытавшуюся угнать самолет. Ал смотрела мага, качан аны уводили, тревожно жана вопросительно. Аны улыбнулся жана кивнул. Мүмкүн, анын алмак камсыз кылсын эй, кыйла жеңил өкүм; акыры ал (макулдашуу бо курмандыгы эски трюка. Качан ал спускалась тепкич боюнча анын айланасындагы солдаттар, публика считала ee VIP-персоной жана катуу приветствовала. Коомчулук, балким, байкалган эмес проинформирована жөнүндө аракет жасаган айдай качуу самолеттун. Акыры биз алышты уруксат чыгууга. Толпа дагы ликовала. Бизде жылы менен знаменитым Доктору Флеминг полетел. Идиш засмеялась жана помахала колу, привлекая карата өзүнө көңүл аудиториянын. Мени эч ким обращал көңүл. Ага болдум, буга кубанычтамын. Бир бүткүл худших окуялардын мүмкүн болгон случиться менен жашыруун агент, - бул боло преданным огласке. Биз отвезли нарын салыштырмалуу тихую таможню, анда биз ждали, азырынча биздин жол прибудет карата конвейери. Анын билимим тууралуу маалымат берген эмесмин жүгүн Идиштерди жана өзүнүн. Чемоданы сняли менен повозки орусия жана мал алдыбызда; биз экенбиз ih ачуу.
  
  
  Текшерүү болчу необычайно кылдат. Бул Карибах мындай үрп-адатта өтө жайылтылган. Адатта алар ээ иш менен состоятельными туристтердин, алардын каалашпайт обидеть же напугать. Эмне мени дагы көп удивило, ошондой эле бул кантип мени обыскивали. Алар заты мою наплечную кобуру, расстегнули куртку жана нахмурились, глядя карата "Люгер".
  
  
  "Түшүндүрмө суранабыз". Бул адам эмес выглядел да, - жылы жөнөкөй турак үй отель кириши мага катары богатому туристу, белгисиз керек обижать.
  
  
  Анын деди аларга, мен жаңы офицери коопсуздук кызматынын мейманканасында "Сойер". Аялдык бул бербейт впечатления. Ал щелкнул манжалар менен, андан кийин андан эки полиция, ненавязчиво стоявшие көрүнүктүү жерде, вышли алдыга жалал-бурчунда ачылды. Ал приказал отвезти мени бөлүмгө полиция суракка алуу үчүн. Одина айланасындагы офицерлер забрал менин "Люгер". Идиш выглядела да, - жылы жөнөкөй турак үй отелинин турууну каршы күрөш ачык жерде. Аны учур эй цыпочки үчүн, ал эмес натворила глупостей. Бул жерде болгон эмес кажети деле талашуу менен бийлик. Ага", - деп увижу, аны кийинчерээк мейманканасында жана пошел менен офицерлер карата полицейскому фургону үчүн аэропортом. Мага мүмкүнчүлүк беришкен алышы менен өз ара чемодан. Эгер Дэвид Хок услышал бул, ал өлсө болмок жылдын возмущения. Ага болгон презрение карата кадимки полицейским. Чейин борбордун жылы он чакырым алыс жана жол болду бакубат. Толпа мурдагыдай эле выстроилась роза, жана биздин алдыбызда процессия Флеминга двигалась ылдамдык менен үч мили саатта. Биз двигались боюнча акыркы кайтаруу мотоциклистов. Адамдар, алар отвезли мени участок бар эле, бул жана башка бардык полицейские дүйнөдө, педантичными жана скучными. Иероним жарыялады дем алыш күнү жана организовал вечеринку алектенген башталууга тийиш кечинде. Бул үчүн айтымында, албетте, бул жөн гана означало көп иш. Качан биз проезжали mimmo мейманканалар "Сойер", адамдар дагы эле турдук үчүнчү жана төртүнчү катарында. Көпчүлүк лужайка алдында отелем болгон толукталууга фотографирующими туристтер. Архитектура отелинин болгон стерилдүү үчүн чакырууга трепет жана берүүгө туристтерге забыть, эмне үчүн алар бул жерде: жоготушу өзүнүн доллары үчүн игорными столами менен иллюзией, бул ih жагат развлекают. Чоң имарат вытянулось карата бульваре бойлото гавани жана колунда болгон чет ишкер өттү. Нарын гавани анын увидел үч чоң прогулочные яхталар жана подумал, бул казино жакшы болот менен иштөөгө адамдарды мүмкүн болгон жетишүүгө түрткү берүүгө өзү мындай оюнчуктар.
  
  
  Полицейский участокко разместили нарын неприметном жерде ал наткнулся болмок карата зоркие көздүн туристтерди. Жана ал дээрлик ушундай эле жаңы, бул аэропорт. Сойер жакшы заплатил үчүн өзүнүн жерге жана өздөрүнүн укугу. Залында күтүү висела көрнөк, восхваляющая эго щедрость. Мени алып аркылуу кара жүрүшүн. Стюардесса, застрелившая пилота, сидела на деревянной скамейке. Бул нах алынды надеты кол кишендер жана ал акырын плакала менен жабык глазами. Балким, ал өзүн өзү өтө начар буюмдар, алар аны менен случиться. Анын sel бир катар аны менен, жана шталь массировать эй шею. Дал мына бир нече кеңеш, посоветовал эй жөн гана чындыкты айтууга жана пытаться лгать жана кайра убада берди, мен постараюсь нерсени жасоо үчүн нах. Акыры, ал өтө привлекательна үчүн өткөрүүгө айыл санариптик камералар. Ал кылдым улыбнуться мага, бирок башка мага карата ийинин жана всхлипнула. Бөлмөсүнө кирди охранник жана увел аны. Алар конок үйлөр үчүн, ал чувствовала өзүнө ыңгайлуу.
  
  
  Ага тянь-бир саатка. Хитрость алектенген заставит сизди встревожиться. Анын волновался. Анын алмак эмес ачып, өзүнүн ким экендигин, ушул, жана мага эмес, абдан к алууга жардам Сойера бул этапта. Анын чечти ойноого слабоумного жана жыл сайын, бул айланасындагы бул выйдет.
  
  
  Акыры эки полиция жериходогу аягына чейин күтүү. Ал шаарында аркылуу эшикти "деген жазуусу бар администрациясы". Бир жылы айдоочу машиналар, анда мени айтымында, башка мурда штатском.
  
  
  "Мага жаль, мен заставил сени ждать", - деди жапаров. Ал айткан, абдан взволнованно. "Эмне үчүн сен прятал тапанча нарын наплечной кобуре?"
  
  
  Мага кереги жок болчу эму нерсени айтуу. Анын деди: "менин Оюмча, бул эң ыңгайлуу жери үчүн эго алып жүрүү".
  
  
  Эму бул жакты. "Бир гана жергиликтүү бийлик кийип жүрүүгө укуктуу курал-жарак, ардагер Картер, сиз нарушили мыйзам. .. '
  
  
  "Бул начальник коопсуздук кызматынын отелинин" Сойер ", өзүмдү иште укуктун курал алып жүрүүгө?
  
  
  'Гана сиздин жумуш ордунда. Мен да собирался айтсаңыз, сиз нарушили биздин мыйзамдар, эмне негиз болуп саналат үчүн чет өлкөгө жөнөтүү, ага кошумча таасирин иностранца.
  
  
  Аны усмехнулся караштуу ойлорун реакция жөнүндө Хоука, эгерде ага позвоню эму жана айтайын, мени выгнали менен аралдары. Анын чечти колдонууга иглоукалывание, жĭрīк воплощенного кадыр-баркы. Анын задумчиво деди: "Ошондо мага жакшы позвонить Маселе Сойеру. Эму бул понравится.
  
  
  Бул сработало. Ал почесал астында рубашкой бир пальцем алмаштырбай эго капысынан укусили мите курттар. 'Эм-м-м... бизде бул кээде андай учурлар болчу... Эм-м-м". ... менен жеке мамиле мистером Сойером?
  
  
  "Биз жыйынтык туугандар. Ал эң улук.
  
  
  "Гм... мен выясню бул с моим жетекчилиги.... Ал повернулся к башка агентке. "Ховард, уведи эго камерага. Ал эми азырынча посмотрю, бул... ", Ал эмес москвадагы фразу жана поспешно жашырынып үчүн дверью" белгиси менен администрациянын ".
  
  
  Бизге бир тегерегиндеги аларга эч качан кабыл алынбаса, жумушка мою полициясына. "Люгер" эми мына, ошентип смутил, алар деле удосужились көрүү мындан ары да. Стилет, ал аны ношу карата моем предплечье, эч ким нашел. Бирок мага осуяттарды чакырууга көп волнений, азырынча бул эмес болуп калды да зарыл. Жаңылыктар жөнүндө моей ролун тарых угонов самолеттордун элек келишти бул расмий адамдардын, бирок, кыйла деңгээлде бул жылы гана белгилүү. Анын последовал үчүн Говардом жалал-чоң камерага нарын подвале имараттын.
  
  
  Камера болгон сүйрү менен скамьями тескерисинче бирине-бирин эки дубалдарына. Бир боюнча скамеек сидел кыктын эркек, балким, америкалык бизнесмен. Ал устал, жана ага жылы бир синяк астында караганда, ал становился бардык көп синим. Ал старался сактоого денгээлинен алардын ортосунда жана башка түзүлгөн, изворотливым негром, бул канчалык мүмкүн. Качан Ховард катышуучулардын, негр өкүмдар, хмыкнул жана шталь пытаться мени обойти. Аны повернулся к ага.
  
  
  "Токто анда, - деди ал.
  
  
  Ал өтүүгө аракет кылган обойти мени, бирок мен продолжал көзөмөлдөөгө кылып, ал бүгүштүү мени. Эскертүүсүз эго кулак баштоочулардын мага в талию.
  
  
  Анын схватил эго үчүн запястье жана перевернул аркылуу өзүнө, повалив эго колдору артында болушу керек жерге. Ал выглядел удовлетворенным алмаштырбай ушунун анда, ал отель. Ал вскочил бул бутту жана отель кайра атаковать, бирок качан ал увидел стилет, ал ага протянул карата ага, ал баш тартса, өзүнүн пландоо, бой плечами жана селл. Менде сложилось ойго, ал эмес кадимки скандалистом, бирок эму заплатили үчүн ал напугал сокамерников жана заставил ih признаться бардык, эмне отелинин полицияда сурак учурунда. Анын собирался вздремнуть карата санариптик камералар, бирок азыр чечти, бул жакшы уктоого жана присматривать үчүн негром. Бирок төмөнкү жарым саат, ал көп эч нерсе делал.
  
  
  Андан кийин кайра появился Ховард, эшикти ачты жана жестом пригласил мени чыгууга. Каттоодон аксынын попытался выбежать, бирок чоң кара схватил эго жана сбил менен буту. Анын устал андан жана хлопнул өз колу боюнча эго шее. Ал рухнул жерге, жана мен подозревал, ал бир аз поспит.
  
  
  "Жайгаштырууга эго-бөрү", - деди аны Хауи. "Же ага поговорю менен биздин консул". Кандай болгон учурда, анын собирался эскертүүгө Флеминга, бул свинарник түбөлүккө келтирүү тартиби. Ховард показалось, бул акыл-эстүү, ал жок олку-саруулуктардын менин буйрук, вытащив адам жок аң коридордо жана калтырган эго ал жерде.
  
  
  Идиш Сойер сидела у мамылар. Ал держала менин "Люгер", жана мгновение анын подумал, ал жетиштүү сумасшедшая жардам берүү үчүн мага вырваться. Ал жетиштүү предприимчива. Бирок андан кийин аны увидел нервное-пикирин билдирүүгө болгон адамдар үч полиция турат нах. Кармалды, ал мени расспрашивал, вспотел.
  
  
  "Твой камакка алуу болчу жаңылыштыгы дегенде, ардагер Картер. Сурайм үчүн недоразумение ". Ал отдал мага менин чемодан.
  
  
  Идиш служил мага менин Люгер. Анын сунул эго анын наплечную кобуру, жана биз бирге вышли аркылуу эшик, аны теңир-эки офицерлердин. Азыр анын багытта биздин камералар болчу бир артыкчылыгы: ал жакта эмес да, жылуулук да, көчөдө. Ал тургай февраль айында жылуулук поднималось бири брусчатки жана отражалось-жылдын дубалдын билдирди. Анын вопросительно посмотрел Тарага. Ал дагы казалась возмущенной.
  
  
  "Эмне үчүн өзүнүн алсыз зрелище. Аны пошла ачык карата Флемингу; эго биринчи расмий иш-аракети болчу буйрук берүү жөнүндө сиздин бошотуу жана алып жүрүүгө уруксат курал-жарак кайда өткөрдү жана качан өткөрдү. Бүгүн кечинде ал кайрылат парламентке кезексиз жыйынында. Ал дал бизге билеттер жана саякат публичную галерею, ал жегиси үчүн сиз ошону укканбыз дагы эго сөзүн. 2:30. Анткени бизде дагы бар кезде пообедать жана выпить ".
  
  
  'Жана мунун баары?' - бардыгы спросил аны.
  
  
  Ал схватила мен үчүн руку. "Чейин чыгып сүйлөө үчүн. Мен кетким келбейт торопиться с тобой, Ник. Анын үстүнө анын өтө голодна.
  
  
  Такси табууга мүмкүн эмес. Көчөнүн алынды толтурулууга адамдарды танцующими, поющими жана ликующими. Аларга осуяттарды ждать күчөйт үчүн отпраздновать. Аракеттенип, прорваться сквозь толпу, биз өткөн mimmo "доморощенных рыноктук прилавков", снабжавших туристтердин сувенирами, привезенными тегерегиндеги Сингапурдун.
  
  
  Ортосунда рынокту жана отелем тянулся бир катар ишкер имараттардын, ошондой эле кеңири жол алектенген вела карата башкы входу жалал-отель. Вестибюль болчу необычайно чоң, окружал чоң соода дүкөндөрүнүн, ошондой эле оң болчу кирүү казино. Аны направился карата тик жакалуу көйнөк каттоо, бирок Идиш выудила ачкыч өз кайык. Ал забронировала номери мен үчүн. Биз пробились сквозь сүрмө туристтердин лифту жана н болгон үстүңкү кабатта.
  
  
  Идиш көрсөттү мага менин номери, зор квартирага менен түрү болгон залив. Аны посмотрел карата лужайку пальм, ак пляж жана парусные яхталар жабуучу уулу-зеленую сууга. Акчалар. Баардык жерде чувствовалось көп акча. Андан кийин түнкү учуу жолдорунда колдонууга тыюу салынат жана болуу санариптик камералар, аны да почувствовал өзүнө өтө грязным үчүн отурууга жол мебели. Аны, ыр аркылуу в спальню ванную. Душ жылы жетишерлик чоң для двоих. Ага позвонил Идиштеги. "Принесите таза кийим, биз экенбиз помыть дагы башка".
  
  
  Жөнүндө", " жок, - беренесине смехом чыңдоого ал. "Жок натощак. Менин номери боюнча соседству жана анын собираюсь мыться ал жерде".
  
  
  Эми хоть попробовал. Анын услышал катары жылытылган жана закрылась соединяющая эшик, заказал телефон аркылуу эки ичимдиктин стряхнул кийим жана включил душ. Ага мүмкүндүк берди успокаивающей ысык & nb течь боюнча мага азырынча бардык нулган денеси эмес покраснело, андан кийин переключился карата холодную сууга. Ошентип, ал тургай жок топтому, мен ар дайым сезип жатам, демек өзүнө жаңы адам.
  
  
  Ошону менен бирге убакытты кантип пайда болгон Идиш, одетая ак көйнөк менен терең вырезом, ал соответствовало анын великолепным голубым оозуна оозун, көзүнө көзүн, аны кайрадан украинага өзүнүн кийиминде. Ошол учурда анын поприветствовал аны, алар натыйжаларды алып келген суусундуктар.
  
  
  Сокку Мартиники алар натыйжаларды алып келген нарын жогорку охлажденном стакане, бирок качан ал факультетин, ал дагы жок передумала, ошондуктан биз спустились лифте болгон. Тегерегиндеги төрт ресторандардын отелинин Идиш выбрала бир экинчи кабатта. Биз мындай оюн болгон столик астында аз зонтиком, жана ал мага мындай деди, бул жерде прославленный лобстер, подаваемый менен майын жана лимонным соком.
  
  
  Мага кызык болчу эмне күтөт бүгүштүү, качан орустар сделают өзүнүн кийинки кадамы. Анын сорвал ih өтүүсүнө убить Флеминга, калтырган эго гнить нарын кубинской түрмөдө да, азыр аларга пришлось эле иштеп чыксын таптакыр жаңы программа.
  
  
  Бирок болгон эмес мааниге голодать, азырынча анын ждал ih ответного жүрүшүн. Биз смаковали билим берүү, ал эми андан кийин, взявшись үчүн колуна, направились имаратына өкмөтүнүн чыгып сүйлөө үчүн Флеминга.
  
  
  
  
  
  
  
  4-Глава
  
  
  
  
  -
  
  
  Бизге эмес следовало приходить ценымногие кийинчерээк. Бардык жерлер мурда эле заняты тышкары, биздин резервге жерлерди жана жалпы галерея дышала жаром переполненного ачылды. Рэндольф Флеминг сидел платформасында бир жагынан ортосундагы башчысы, Мыйзам чыгаруу жыйынынын жана пустым креслом Кариба Джерома менен башка. Полковник туруп үчүн микрофон, жана произнес вступительную сөз.
  
  
  Качан ал москвадагы жана Флеминг туруп, дубалдар та эмес рухнули-жылдын громовых аплодисментов. Анын дагы хлопнул жана Идиш помахала кол, аны көздүн увлажнились-жылдын волнения.
  
  
  Флеминг подождал он беш мүнөт, азырынча кол чабуулар эмес утихли жетиштүү үчүн толук утихнуть, подняв эки колуна. Качан жетиштүү болуп калды акырын, айланасындагы динамиков раздался эго жылуу үнү. Ал кубанычтамын жана счастлив керек үйлөр жана благодарен анда эл кайрадан обширной өлкө, эго возглавить өлкөгө. Ал баардык программасы менен алектенген казалась мазмундуу убада берди жалпы элдик шайлоо бир жылдын ичинде үчүн ал делал аскер декрети менен бир гана жыл. Ал айткан саат, жана бул кадам бир тегерегиндеги мыкты саясий сөздөрүнөн, алар аны качан кандайдыр укканын.
  
  
  Последовала дагы бир минутная овация, жана курчоого алуу солдаттар мүмкүндүк берген эмес Флемингу кире нарын обьятия сүрмө. Андан кийин үч сопровождаемых коргоого эркектердин покинули имарат аркылуу боковую эшикти. Азырынча бул аскер соблюдали макулдашуусу менен Сойером. Жана мага казалось, бул болбосо алар жок болмок кирүүнү эске алуу менен подавляющую популярность жаңы президентинин. Биз менен Идиш подождали, азырынча паники алууга чыкканда бир аз утихнет. Көз алдында Тараны блестели бенгальские огни. "Сен бул жөнүндө думаешь, Ник? Билесиз, бул иш жасадым Флеминг? Үй-бүлө, генерал Хаммонда дале кооптонууда сарайында жана Флеминг деди аларга эмес торопиться жана издөө бул нерсе дагы. Ал надолго калат мейманканасында жана ага толук кабатта төмөн биздин ".
  
  
  Кимдир болбосо көңүлгө жеңилдетүүгө мага жумушка. Болмок дээрлик мүмкүн эмес көзөмөлдөөгө Флемингом нарын президентском-жар, анда мага акыры нечего болчу сураңыз. Бул окуя алып эго ачык в мою расмий иш чөйрөсүндө түптөлгөн. Андан кийин мени осенило. "Сиз эмес, заставили эго муну кокусунан эмес да, чынбы?"
  
  
  Анын улыбка подтвердила менин шектенүү. - Кайсы кичинекей заговорщица!
  
  
  "Жакшы", - ыраазычылык билдирди кошуна үйгө да тутанууда. "Рахмат твоей жардам ага эми алам адам ага присматривать".
  
  
  Көпчүлүк адамдардын чыкса аркылуу чыгышы, жана биз дагы уходили. Идиш свисала менен моей колуна. "Жана эми карыз аткарылды ..."
  
  
  "Сиз упустили өзүнүн шансы, юная леди. Карыз алыс аткарылган эмес. Менин күндө толугу менен занят. Анын отвезу сизди отель, добуш берүү жана бардык. Эң мыкты ыкмасы жооп хулигану - бере урулду үчүн эми Идиш болчу хоть бир жолу отправиться на Луну. Мага чын эле пришлось көп жасоого: сүйлөшүүнү менен менеджер отеля, навестить Флеминга жана бир аз поспать. Мен алмак эмес заснуть акыркы отуз алты сааттан, жана, балким, бүгүштүү менде болгон утомительная түн.
  
  
  Ал подозрительно посмотрела мени жана бир аз надула эриндин, качан аны прощался аны менен у лифта. "Жакшы, - подумал мен. Анын попросил менеджера жана багытта эмне эго азыр поместили нарын крыле. Ал недоволен моим болуусу жалал-эго штатында. Мүмкүн, ал ойлогон, бул үчүн жасалган өзү ката. Ал познакомил мени өзүнүн начальниги коопсуздук кызматынын Льюисом, андан кийин вывел биз аркылуу эго офисинде, тезирээк.
  
  
  Льюис жылы жогорку негром, ал мурда кесиптик играл команда регби Кошмо Штаттарда. Ал груб мени менен, азырынча аны эч назвал эго "экспрессом" (прозвище, ал пресса придумала ал үчүн ошол кезде) жана опроверг появившиеся жмкларда билдирүүлөрү эму жөнүндө айрым боюнча эго мыкты матч өткөргөн. Бул заставило эго взбодриться жана жүргүзүүгө өзүнө ашык дружелюбным. Ал айтып мага жөнүндө өзгөчө чаралар жөнүндө, ал кабыл алган коргоо үчүн президенттин өткөрдү мени кабинети Флеминга үчүн познакомить мени менен өзүнүн командасы.
  
  
  Ih болчу төртөө, бардык күчтүү американские негры, спрятанные жалал-бурчунда холла. Льюис выругался өзү астында нос жана ворчал карата высокомерие армейских офицерлердин. Ошентсе да, прорычал ал ар дайым думая, алар мүмкүн отставить бардык жагына. Эго раздражало, бул лейтенант жана эки солдат выстроились нарын сторожевая у эшик Флеминга андан кийин ошол сыяктуу отослали эго адамдардын. Мындан тышкары, алар ошондой эле отослали эки башка эркектердин, алар перешептывались башка менен башка башка аягында зал: толстые, невысокие, толстые америкалыктар итальянского чыгарылган. Ошентип, мафия эле защищала Флеминга, ал эми аны менен бирге жана өз кызыкчылыгын в казино.
  
  
  Мага берилген адамдар отелинин айланасында, андан кийин үч солдат, алдында турган квартирасы Флеминга. Анын спросил лейтенант, жылдыктар сейил бак курууда болобу президенти. Ал посмотрел мени да, - жылы жөнөкөй турак үй, анын делал эму неприличное сунуш. Льюис рявкнул, мен служил өздүк охранником Сойера жана алар болмок мени менен жакшы иштей баштады. Лейтенант мурдагыдай эле эмес замечал мени; ал жөн гана повернулся жана выбил коду эшикти. Эго ачты телохранитель менен экинчи жагынан. Флеминг увидел мени поверх мааниси көндүмдөрдү кол калган бөлмөсүндө жана подозвал мени алып өзү.
  
  
  Бөлмө болчу толукталууга всевозможными өкмөттүк чиновниктер, каалаган болууга катары ble лижет k особенных математика боюнча. Полковник Джером преуспел жакшы бардык. Анын тянь ненадолго, жетиштүү үчүн поблагодарить Флеминга жана поздравить эго менен кепке. Ал боюнча кулактарын влюблен уюмуна өзүнүн өкмөтүнүн, бирок ал интересовался моим благополучием. Ал надеялся, мен көп эмес испытаю неприятностей карата острове. Анын ыраазычылыгын билдирип эго жана катышуучулардын.
  
  
  Нарын холле Льюис спросил мени алам жокпу, аны коопсуздуктун чараларын сактоого, башка кабатта. Биз спустились төмөн жайгашкан, цоколь кабаттуу, жана повсюду аны көргөн солдат, жеке сакчылардын жана мафию. Президент Рэндольф Флеминг болдум, жакшы защищен.
  
  
  Анын ыраазычылыгын билдирип льюис операциясы, извинился жана пошел өз бөлмөсүнө. Маленькие ловушки, алар калтырган ага эмес каралды. Эч ким удосужился обыскать мою бөлмөгө. Анын задавался маселе эмес исходили барбы маалыматтар AX жөнүндө ненадежности аскерлердин Гранд Лаклер үчүн мнительности кандайдыр переутомленного диплом. Ага позвонил анын штаб-квартирасына жана подождал, азырынча добуштар Хоука прозвучит жайгашууда.
  
  
  Ал спросил жогорку тоном, эмне үчүн аны эмес зарегистрировался мурда, дароо андан кийин приземления. Качан аны айтып эму болуп өткөн окуя тууралуу "менен Люгером", ал выплеснул өт үчүн ашыкча керектөөнүн усердия тейлөөдө кардарлардын а качан ал жетиштүү выплеснул өзүнүн жини келет, дал эму кыскача отчет тууралуу окуялар.
  
  
  "Мен ишенем угон самолеттун болчу устроен русскими", - деди мен. "Бирок бул жасалышы темную. Стюардесса билген эмесмин, деп использовали. Мага ал показалась эмес, абдан умной, жок дегенде, ал запаниковала. Сделай бул нерсе үчүн нах ". Последовала пауза, качан ал кылгандарга пометку, андан кийин спросил: "Флеминг, беле, ал эмес подозревал бул, качан бортунда? Ал эле эмес дурак.
  
  
  "Жок деп ойлойм, ал түшүнөт, эмнеге аны бул жерде. Кандай учурда острове баары жакшы. Адамдар иштейт да, - жылы жөнөкөй турак үй жаңы президент - Кудай".
  
  
  'Эң жакшы. Кызык, биздин достор отреагируют бул. Кандай болгон учурда держите көздүн ачык ".
  
  
  Анын поцеловал трубку на прощание, положил аны жана жакындап келип, мындай стакану виски, ал мага алар натыйжаларды алып келген анын номери. Анын произнес тост үчүн өзүнүн босса, позвонил болгон абалга келишет каттоо жана " деп кетким үчүн мени разбудили беш, жана плюхнулся карата кровать.
  
  
  Качан беш сааттан мени бул жалгыз өткөрүп берүү телефону, бул моем адам пайда болду улыбка. Анын кеңири зевнул жана позвонил Идиштеги. Биз элден в баре 5:30, ал эми чейин аларга хорек анын освежился в жан дүйнөм. Ушунун чертовски похоже на өргүү. Качан анын, добрался чейин бара, ал эми болгон эле ал жерде, алдында ага эки мартини нарын охлажденных стакандарда. Бардык эркектер баре деловито раздевали анын глазами. Фантастика! Ал настроении үчүн соблазнительного орел, ал эми анын мурда жакшы настроении. Ал билген жакшы ресторан башка тарапка Бэй-стерт менен террасой менен түрү карата айтты ал. Биз жакмакпыз менен супа боюнча акульих плавников, бирок мен болдум, абдан эле занят Идиш болушун эске түшөт дагы эль.
  
  
  Огни, вспыхнувшие караңгы киргенде, образовали сверкающее серебряное ожерелье айланасындагы пляждын. Раздались коштоосунда ынтымак менен туусун. "Давай присоединимся", - сунуштады мен.
  
  
  Рынокто майрам увеличил оркестр. Островитяне алынды пьяны, туристтер наслаждались жергиликтүү хлопотами жана балдар устали. Биз дайыма танцевали на кайра идея отель. Охранников жогорку кабатында сменились, бирок менин кесиптик өздүк күбөлүгү мүмкүндүк берет тез өтүшү. Эмес деп бизге сөздөрдү, Идиш токтолду у эшик менин номерин. Аны ачты бу, башкарууга милдеттүүбүз, удержал аны, анткени адатта попросил кандайдыр бир белгилер взлома, бирок эч нерсе обнаружил. Идиш скинула балетные тапочка жана поиграла манжалар менен буту нарын глубокую кучу-жылдын дубалдар карата стонать, азырынча анын наливал бизге теплого виски. Ал попробовала, откинула карашат мурун жана жай вылила стакан өзү горло.
  
  
  "Эми, - деди ал хриплым үнү менен, - мен приму сенин сунуш бирге душ кабыл алынсын".
  
  
  Сиз эмес получаете сыяктуу көп сунуштарды Grand LaClare, ошондуктан, ар дайым аң-сезимдүү пайдалана алар. Биз пошли в спальню үчүн раздеться жана Идиш султангазиева, анткени көрсө, бул астында платьем у нах эч нерсе экен. У нах болчу длинное, стройное, толук, гладкое денеси.
  
  
  Ал жүрдү бүгүштүү мени алып душевой, тайган кран толук, та теплее жана ступила алдында душка. Жай-жылы болжол менен эки эки метр. Биз болмок ал жерде вальсировать. Эй болду баары, эгер анын чачтары намокли, ал встала передо мен, андан кийин, xix кылымда кайта баштаган үчүн, аны да алмак намочить өзүнүн денеси. Анын баштады намыливать аны. Ee адам, горло, туловище жана ступни.
  
  
  Качан ал бардык болуп калды скользкой, анын схватил ee жана прижал мага. Биз развернулись үчүн смыть самын, жана ал прижался губами карата ee губам. Биз целовались узак жана страстно, жана ал чувствовал, ал дрожит-жылдын каалоосу.
  
  
  Анын мисир ee колуна, бөрү боюнча в спальню схватил банное сүлгү, обернул аларга Тарага жана положил карата кровать. Анын вытер аны, андан кийин сорвал сүлгү. Качан аны тез вытерся, баардыгы даяр. Анын кирди нах бир тез кыймылы, качан ал выгнула саяарын үчүн кабыл мени. Ал фантастической, так понимала, андан аны белгилеп кетким келет, жана плавно двигалась мени менен. Эсимде жок, канча убакыт бул заняло, бирок мен заснул дээрлик дароо эле, качан биз закончили. Ал мени толук измотала.
  
  
  
  
  
  
  
  5-Глава
  
  
  
  
  
  
  
  Биз завтракали бүгүн билдирди. Идиш взяла тропикалык жемиштердин, анын эки десятка устриц. Электе анын ih келдиң, Идиш вскочила менен керебеттер үчүн кабыл алууга душ жана кийинип алыш керек анын өзүнүн квартирасында. Менде болчу толук күнү эс алууга. Азырынча анын мурда жан дүйнөм, анын услышал телефон чалуу поверх журчания суу. Анын старался эмес бурууга буга көңүл, бирок адам башка акырында зым жайгаштырылган туруктуу. Опроверг появившиеся жмкларда билдирүүлөрү мага Хока. Анын позволяю & nb течь жана побежал телефон , оставляя алып кийин боюнча тамчы.
  
  
  Шепот, башка акырында зым казался заговорщицким. "Доброе нарын шаардык мэриясынын, ардагер Картер. Бул Кариб Джером. Алам аны сүйлөшүүнү сиздер менен бир нече минуттан?
  
  
  Мени предупредили жөнүндө Джероме. Чиновниктер AX подумали, ал боло алмак орус агент острове. Бирок, балким, бул жылы болгону звонок вежливости. Кандай болгон учурда анын болмок болушунча нейтралдуу. "Бергиле, мага он мүнөт үчүн кийинип алыш керек", - дедим мен.
  
  
  Ага позвонил тейлөө номерлерин, заказал ысык кофе жана кошумча чашку, вытерся, аянты балетные тапочка, переоделся таза кийим жана куртку үчүн спрятать наплечную кобуру, качан келип, кофе жана полковниги. Ошол учурда анын уулу аркылуу болсо, бул Хоук айтып мага жөнүндө Джероме.
  
  
  Джером болчу тридцатишестилетним мүчөсү, белгилүү үй-бүлө болсо дагы эмес аралдары. Ал алган билим Оксфорде жана окуучулар атайын курс аскердик академиянын Сандхерсте. Андан кийин ал биригип, өзү аты катары, юрист. Качан Рэндольф Флеминг жылы биринчи жолу шайланган президент жана британиялык аскерлер покинули арал, парламент почувствовал, бул острову бизге өзүнүн армиясы. Флеминг болуп дайындалды начальнигинин полиция генералом жаңы армиянын. Джером добрался чейин, кызмат штабынын зардалынын. Хоук деди: "Полковник, биз удивил. Бул ЦРУ, ал саясий амбициозным жана отель захватить бийлик андан кийин каза болгон Хаммонда. Анын ордуна ал дароо кайтарат Флеминга ".
  
  
  Мыслительная машина Хоука кыйла даражада занялась эго мүмкүн болгон мотивами. Эмне үчүн амбициозный адам болгон болчу мүмкүнчүлүгүн толугу менен захватить бийлик менен кайрылса кат карата политическому оппоненту, анын ал мурда помог свергнуть? Биздин эксперттер карап көрөлү, бул жылы Иероним жетиштүү умен үчүн аңдап-түшүнүүгө өзүнүн непопулярность. Ал билген, бул парламент эч качан эго эмес, колдойт. Бирок, эгерде ал назначит Флеминга президенти, ал сможет болууга катуу адам, турган үчүн троном.
  
  
  Анын спросил Хоука, омела барбы Джером хоть кандайдыр бир түшүнүк жөнүндө моей истинной билет. Бирок канчалык деңгээлде ал алмак билүүгө, ага болчу эмес, ашык өкүлү Томаса Сойера.
  
  
  Полковник чыкса аркылуу бөлмөнүн алдында официантом жана ачык турду, ал тургай улыбаясь, азырынча биз эмес, калды жалгыз. Двигались гана эго темные көздү. Алар дегенбиз. Алар осмотрели чоң кровать, жаздык карата жынысы, виски жана стакандар карата столунда. Ал узак изучал мени, азырынча анын наливал эму кофе. Кара, кантсыз. Мурдагыдай эле жок улыбки. Анын чечти ойноого абайла. Эшикти закрылась үчүн официантом. Джером түштү жалал-глубокий отургуч жана отпил кофе.
  
  
  "Сен эң жакшы устроился", - хриплый добуш прозвучал жок эч кандай эмоций. Үчүн маселе болчу штопора. Анын тийиш эле ойлонуп, бул жөнүндө бир кыйла мурда. Бул жылы люкс, VIP. Бул жерде тийиш мен болдум жасоого охранник? Аны карачу дорогую эмерек менен чрезмерным восхищением жана ревностью жана коротко рассмеялся.
  
  
  "Бул жерде сиз көрүүгө канчалык татаал болушу мүмкүн болгон мыкты позицияларында. Аны сезип жатам, демек бул жыт, анткени отель бактысыздык. Мени чогулгандарга подвал переселят. Ушул аптанын бардык тийиш карандаш, жана полковник бул билет. Мындай өлкөлөрдө сыяктуу Grand LaClare, calve берүүгө тийиш өзүнүн конок китептин полициясына.
  
  
  'Абдан жаман үчүн сени.' Ал болсо ишти карачу мени вопросительно. Андан кийин ал приподнял брови жана бросил темасына. "Анын отель пайдалана бул мүмкүнчүлүгү үчүн поблагодарить сизди үчүн сиздин ишти самолетто. Абдан повезло президентке Флемингу - мага - сиз жүрүшүндө самолеттун бортунда. Жана вооружены ". Сделанный хмурый көз караш. "Иш-жокпу, чындыгында делле белгилүү, сиз сизде скрытое курал?"
  
  
  Аны жок моргнул. Анын улыбнулся эму катары математика боюнча, выдающему очередную сырды. "Менин жумуш берүүчү билет, бул мага жагат менен иштөөгө, өзүнүн курал-жарак. Силер билгендей, ал кандайдыр бир таасири ".
  
  
  Эми жакшы.' Эми ал биринчи жолу улыбнулся караштуу ойлорун жөнүндө моей өзгөчө артыкчылыктар. "Жана кайра абдан счастлив. Эгер сиз эмес, өкмөттүк да, тийиштүү түрдө, президент Флеминг болмок азыр мертв же чужих колунда. Үчүн среагировать ошондой эле тез, керек болууга абдан тажрыйба кызматкери коопсуздук кызматынын ". Дагы бир штопора жөнүндө эки эселенген күнү. Ал ага көп болчу, бул жөн гана охранником отелинин? Аны болуп кала берген осторожным.
  
  
  "Мен тууралуу мисс Сойер. Ал мүмкүн раненую же убита, жана менин рефлексы срабатывают, качан кимдир жиберет мени тапанча.
  
  
  'O? Алсак, бул чындыгында эле болгон сюрпризом? Сиз билген эмес, бул президент шталь мишенью? Бирок, ошондо, албетте, сиздин жерде сиз алган эмес билүү эго мектеп похитить жана увезти карата Кубу ".
  
  
  Анын спросил недоверчиво. - "Бул эмне п/?""Бул бортпроводница призналась?"
  
  
  Эго көздүн, анын хриплый добушу эч нерсе выражали. "Биз алган маалымат боюнча башка булактан. Кыз сбежала электе ал успел анын допросить.
  
  
  Сбежала кийин түрмөнүн, анда ага болдум? Аны кайра подумал жөнүндө анын испуганном түрүндө. Неужели да ал канткен мүмкүн агент, жетиштүү жакшы натыйжа үчүн обмануть мени? Джером угадал менин оюм. "Ee мнимая невиновность ввела жаңылыштык ырайы-күзөтчү. Ал колдонот кабыл алуу оюну, украла өзүнүн кийимин жана жөн гана ушла ".
  
  
  "Бирок кайда ал болчу биригүүгө?"
  
  
  Беспокойное пожатие плечами. "Бул роскошные круизные лайнеры приходят жана уходят буга. Ага да түшүнөм, ал жетиштүү умна үчүн кире бортуна бир тегерегиндеги бул сайган.
  
  
  Мага кыйын болчу бул поверить. Бирок, анын да эч качан верил, бул бортпроводница мүмкүн пронести эки револьвера самолеттун бортуна. Полковник отмахнулся-жылдын бул маселени талкуулоо жана откинулся карата спинку орундук. - 'Маанилүү эмес. Рахмат сизге президенти благополучно келди. Аскер эсептешет аларга жакшы болот, эгерде алар окажут эму толук колдоого, ошондуктан бул көйгөйдү дыкат чечилген ко жалпыга бирдей канааттандырууга ". Ал допил кофе жана өкүмдар. "Эгерде аны качандыр бир смогу сага караганда кандайдыр бир жардам бере, сен найдешь мени сарайында".
  
  
  Аны бой руку, аны ал протянул жана выпустил аны. Бачым райондор мага караганда признавал. Боюнча эго билдирмелерди болчу түшүнүктүү, бул армия болот сактоого унчукпоо. Жөнөкөй үчүн ыраазычылык билдирип, инцидент менен угоном самолеттун эмес заставила болмок Джерома жасоого саясий арызды простому охраннику отелинин. Анын подозревал, ал отель берүүгө мага түшүнө деп мага көп керек эмес. ойноого аны менен өзүнүн двойную ролу.
  
  
  Анын выждал мгновение, азырынча түшүндүм, ал уилф отель, андан кийин чыкса аркылуу бөлмөлөр. Жогорку кабатында көп эмес солдаттардын. Эркектер льюис операциясы эле жоголуп кетти. Бир гана ал жерде дагы болчу толук мафии.
  
  
  Аны спустился төмөн жайгашкан, цоколь кабаттуу, анын апартаменты Флеминга. Катышкандар гана адамдар синдиката. Мага айткансыз, бул Флеминг дагы спит. Жайгашкан, цоколь кабаттуу төмөн анын нашел тигил эле картину. Странно! Аны чечти, мага турат взглянуть в Казино. Анын болмок жооптор, жана, мүмкүн, смогу ih ал жерде табууга болот.
  
  
  Столдор оюну үчүн рулетку, кумар оюндары жана покер образовывали тик бурчтук айланасындагы дивана, окаймленный обернутыми бархатом цепями. Буга эч кимди пускали тышкары, крупье жана кассирлердин. Столдор кишели туристтер. Жок терезелерди кылып көрүү болгон эмес саат үчүн көрсөтүү убактысы. Гана звон монетт, хруст чипсов, возбужденные крики жана проклятия. Бул командалык оюн. Өзүнүн ставкасы анын делаю менен өз ара ар нарын шаардык мэриясынын: бул түн ичинде аны вернусь в постель целым жана невредимым. Качан анын өтүүгө аракет кылган протиснуться сквозь толпу, мени жарымын затолкала взволнованная толпа, направлявшаяся катары стадо слонов карата жеңүүчүсүнө джекпота. Тышкары обондорун машиналар, анын вдруг услышал звонок в моей бөлмөдө наверху. Себеби болду ондон футах-жылдын мени, эриндин недовольно скривились, брови приподнялись караштуу түрүндө бардыгы болуп волнения.
  
  
  Ал мерцала да, маяк. Узун рыжие чач, жана брючный костюм менен выпуклостями бардык керектүү жерлерде.
  
  
  Азырынча анын ждал, качан өтөт стадо слонов, анын увидел, ал повернулась жана исчезла аркылуу скрытую металл раздвижную эшикти анда жанында кассалык аппараттар. Анын направился ошол эле жер. Ал сделала менин визит дагы көп мөөнөттүү.
  
  
  Удачливый кармалды дошел чейин кассалары эрте мени. Аны, ждал, азырынча клера алат фишки жана заплатит мужчине. Качан счастливый жеңүүчүсү исчез, кызматчысы посмотрел бул менин бош колуна деди скучающим тоном: "Эмне жардам бере алам, башка?"
  
  
  Анын ненавижу, качан мени кимдир атайт башка, жана бул адам ага эч качан мурда жашоо эмесмин. Мага керек Чип Каппола. Анын кетким келет сүйлөшүүнү, аны менен ".
  
  
  Неприятное адам болуп калды дагы неприятнее. 'Эч качан бул жөнүндө укканын эмес.'
  
  
  Анын кладу өзүнүн жаңы күбөлүк инсанды абалга келишет. Нарын nen айтылган, бул анын жаңы башчысы, коопсуздук кызматынын мейманканасында "Сойер". Эркек бардыгы посмотрел мага. "Эмне үчүн сен эмес, - деди мага ошол эрте?"
  
  
  "Сиз эмес просили бул жөнүндө. Г-н Сойер күтүп, бул эго коноктор болот вежливы карата эго персоналга. Бул сенин аты?'
  
  
  Ал бул болсо мындай болушун күткөн эмес, жана эму бул жакты. Ал гүл, ким каражаттары тез арада алуучуга жеткизилет съеживается, качан көп болбойт лаять. "Тони Рикко". Ушунун ашык эмес бормотание.
  
  
  "Сиз алдык бир алдын. Эмес, түбөлүккө эсептөөгө карата биз, бул секунда! Эмес позволяй мага коюуңуз даттанууну сени. Ал эми азыр, бул жерде Каппола.
  
  
  "Аркылуу ушул "эшикти". Ал билимим тууралуу маалымат берген эмесмин, ошол багытта, анда исчезла рыжая. Ал нажал баскыч алдында туруктуу жана толстая темир эшикти распахнулась. Анын кабыкчасы аркылуу сокур ашуусу. Имарат бул жерде напоминало сейф, ошондой эле служило сейфти. Кийинки жолу менен, жарымын заполненным кандайдыр бир панелью башкаруу, сидел жогорку негр. Ал одет формасына хаки түстөгү жок сандуу айырмалоо жана алмак сойти үчүн полиция кызматкеринин отелинин. Ал ушундай эле дружелюбным катары кассир. Качан ага подошел, анын холодные көздүн жетишсиз смотрели мага.
  
  
  "Мага керек Каппола", - деди мен, показывая өзүнүн өздүк күбөлүгү.
  
  
  Ал наклонился карата встроенному микрофону", - деди терең рычанием: "сизге Картер. Жаңы охранник.
  
  
  Ревматизма прозвучал нарын домофоне. "Пошлите эго".
  
  
  Ал нажал этмеге жана кайра бесшумно жылытылган оор металл панель. Турат ага болгон чоң бөлмө менен голыми желтыми дубалдар, бош отургуч, бир нече көңдөй стульев жана терең менен шаймандарды, анда устроилась рыжая. Сигарета ортосунда анын губами выпустила жука көк дым струйкой ортосунда анын полузакрытыми глазами. Ал посмотрела мени сыяктуу эски знакомого.
  
  
  Чип Каппола болчу воплощением адам, ал жегиси мындай көрүнүштө отуз жыл жашка толгон өзүнө. Бешмант эго ак жибек костюма висел карата вешалке стонами. Эго ачык-фиолетовая көйнөк кочкул-кызыл монограммой карата жеңинде болгон жалгыз ярким пятном ак боз бөлмөсүндө. Эго добуш жылы ушундай эле бесцветным. "Бул жылы каздар улетели-түштүк".
  
  
  "Алар останавливались нарын Майами", - дедим мен.
  
  
  Мен билбейм, ким б. саадабаев бул идиотские кодовые сөздөр. Вроде эле алар керек казаться неприметными, бирок ошол эле учурда тийиш эмес нерселер болот деп айта кокусунан. Каппола пренебрежительно посмотрел мага.
  
  
  Ник Картер, а? Киллмастер? Сиз эмес похожи карата убийц болгон, аны билем. Бирок позволяйте мага оскорблять сизди алдында дамами ". Ал билимим тууралуу маалымат берген эмесмин карата рыжую. Митзи Гарднер. Мүмкүн, сиз ошону укканбыз дагы ал жөнүндө.
  
  
  Анын укканын. Бирок ал показалась мага типичной үчүн Митзи. Жетишсиз глупа. По моим маалыматтарга ылайык, ал любовницей көп сандаган вожаков мафии, төртөө тегерегинде жана алардын жүрүшүндө буга чейин каза болгон. Ал, балким, заботилась болмок жөнүндө контрабанде акчаларды алар үчүн. Куурчактар мафии астында кулпу карата швейцарским банктарга. Эми ал принадлежала Чипу Капполе, высокопоставленному гангстеру, разыскиваемому Кошмо Штаттарда. Жана мындай майып эми жабыркагандарга AX.
  
  
  Каппола эмес интересовался улуттук коопсуздукка. Эго преданность болду гана улуттар кылмыштуу дүйнөнүн. Бирок бир бачым наверняка: ал жок кылгысы үчүн коммунисты захватили казино, ошондуктан эму болчу пайдалуу колдоого Рэндольфа Флеминга. Менен Флемингом в седле ишти Капполы в Гранд-Лакларе продолжались тоскоолдуксуз катары жана бардык мезгилдерде, генерал Хаммонда.
  
  
  Каппола көрсөттү карата отургуч, жана ал кабыл сунуш. "Мен чертовски кубанычтамын, сен мурда анын ичинде самолетто, анда прилетел Флеминг. Эгерде биз потеряем аны биз бардык рискуем өз шкурой. Ошондо биз забудем жөнүндө биздин казино жана Сойер потеряет бардык ".
  
  
  "Биз дагы эмес потеряли эго", - опроверг появившиеся жмкларда билдирүүлөрү анын мафиози. "Ал президент, полковник Джером", - дейт бардык тартипте".
  
  
  Ал дароо sel. "Сен разговаривал менен Джеромом? Деди эму, сен ким? Ал яростно выплюнул бул сөздөр.
  
  
  "Эмне үчүн сен да злишься?"
  
  
  "Сен айтып эму?"
  
  
  'Албетте, жок. Сиз таптакыр сизде ага каршы?
  
  
  Ал положил колуна алууга отургуч жана наклонился алдыга. "Кариб Джером приказал похитить Флеминга".
  
  
  Анын нейтралдуу болуп кала берген. "Кайдан сага төмөндөгүдөй бул идеясы, Каполла?"
  
  
  "Идеясы? Биз билебиз. Сиз кандай деп ойлойсуз, эмне гана AX билет, эмне болуп жатат? Бизде эркек Кубе болгон. Ал алсак менен Кастро ". Ал сжал эки бармактын бирге. Джером жегиси түбөлүккө салыш Флеминга.
  
  
  Мени бул впечатлило. Кандай гана маалымат бизге располагала Goat Гордеева, ал эч качан мүмкүн эмес перевесить биздин. Мындан тышкары, бул соответствовало жүрүм-турумуна полковниги. Флеминг жылы Кошмо Штаттарда. Джером перезвонил эму.
  
  
  Каппола ухмыльнулся. 'Слушай. Азырынча Флеминг жүргөм болгон материке, Джером алмак эмес жүзөгө ашырууга өз переворот да жардамы менен орус. Америкалыктар керектүү жылды учурунда пошлют Флеминга үчүн бардык коркутуу. Бул болсо болмок агымы Джерома. Бирок качан Флеминг залында нарын кубинской түрмөдө, Джером мүмкүн обмануть коомчулук, ал освободит Флеминга, качан ошол келсе бийликке. Ал добьется ийгиликтин жана бул ишке акыркы, биз качан кандайдыр услышим-жылдын Флеминга ".
  
  
  Мен дайыма слушаю, бардыгын эмес, дароо кажется чепухой. Бирок, мен эле жок кылгысы үчүн мени ошарашивали крики мафиози. Жада калса болмок, мунун баары болчу правдой, колуна Джерома алынды байланышкан ачык азыр. Послышалось гудение, үч кыска гудка. Каппола вскочил, прочитал карата моем адам күмөн жана деди рыжеволосой: "Давай, расслабься. Ал торопился чыга боюнча офису.
  
  
  Митзи Гарднер встала жана перекинула баштык аркылуу ийинин. Ал никуда эмес торопилась жана посмотрела мени оценивающе жана бир аз поддразнивающе. "Кимде-анда случился сердечный приступ в казино", - чечкиндүү деди ал. "Мезгил случается ири жеңүүчүсү же ири проигравший". У нах болдум, бир аз хриплый үнү. "Давай прокатимся, жол".
  
  
  "Начальник коопсуздук кызматынын жасашат менен дамой? Эгерде сиз кандай деп ойлойсуз, бул Джером жегиси похитить Флеминга, мага жакшы эмеспи, бул ал муну жасабайт.
  
  
  Ал пожала плечами. "В казино мурдагыдай эле адамдар барбы. Бүгүн Флеминг таптакыр коопсуз. Ал спит, ал эми бүгүн эму эмес туура келет покидать отель. Мындан тышкары, анын тийиш мен сага эмне-деп айтуу, ал эми-деп көрсөтүлөт ". Ал фамильярно деди черному лакею: "Биз пойдем төмөн, герцог".
  
  
  Ал кеңири эй улыбнулся. Любил аны миң эсе көбүрөөк мени. Кнопка, аны ал эми нажал, открывала лифтке кирүү тескерисинче кирүү казино, ал извлекли бизди подвальный гараж, анда болмок жайгаштырууга төрт машиналар. Бул фургон Облусунан "жана" ачык-кызгылт көк "кадиллак". Келүүчүлөр үчүн ыңгайлуу, алар каалашпайт үчүн ih видели. Ага бирдеме деди бул тууралуу.
  
  
  Ал криво улыбнулась. "Лифтке кирүү эле жүрүп жатат батирге Фишек бул тууралуу turmush басылмасынын кабарчысы билдирди. Добушу кайда азыр Флеминг.
  
  
  Ал айылынын үчүн руль "кадиллака". Анын sel бир катар аны менен. Спрячься карата жынысы, азырынча биз эмес выедем отелинин айланасында, - деди ал мага. Иероним попросил болмок сизди үчүн аракеттенүүгө сиздер, эгер сиз показались алдында гостиницей ".
  
  
  Ага подыграл эй, позволив эй напугать мени жим жатып алып эс алууга кеткен түбү, азырынча Митзи нажимала баскыч. Рабиго болот капкакты. Ал отвела кыймылдаткычы жана биз уехали. Глухое эхо сыртына подсказало мага, биз проезжаем аркылуу чоң гараж. Дөңгөлөктөр, шина скрипели, качан биз завернули үчүн бурч жалал-кулунду. Ал свернула карата бульвары аркылуу километрге освободила мени айланасындагы менин жашыруу. Мүсүралиева-жылдын yahoo өткөн түн ичинде болчу подметен жана көчөдө кайра калды акырын. Сүрмө көп эмес.
  
  
  "Джером", - деди мен. "Эгерде Каппола болчу укуктарын, эмне үчүн ал айылына Флеминга? Эмне үчүн ал отель эго жөнөтүү Кубу? "
  
  
  Ал эмес смотрела мага. "Өлүк эч кимге керек эмес. Ал эми тирүү Флеминга дагы болмок пайдалануу объектиси катары менен сүйлөшүүлөрдү Орусия ".
  
  
  'Балким. Анын эле удивляюсь, эмне үчүн Джером отель үчүн анын следовал ага ".
  
  
  Ал удивленно посмотрела мага. "Ал эми жеңилген споткнулся сиз жөнүндө. Бардык бул возня айланасындагы пистолета болду, албетте, жок случайностью. Ал жегиси үчүн сен катышуучулардын ошондо. Канча жолу сизге чынында кереги постучать боюнча баш үчүн киргизүүгө, өз акылын? '
  
  
  Ага пришлось бардык бул көтөн чучук планы. Флеминг мурда коопсуздук пентхаузе Капполы, жана эми менде болчу кезде бардык обдумать. Анын делаю бул жакшы, качан расслабляюсь. Ошондуктан анын чечти расслабиться.
  
  
  Биз проехали mimmo рыногун жана сарайынын. Мындан ары да, на вершине холма, анын увидел полуразрушенную күчтүүлүгү менен алектенген керек, служила тюрьмой нарын былые күндөрү. Нарын подвале толук политзаключенных. Кир болгондору мончонун өзүндө тапшырылат жери. Старый город даталанган у подножия холма. Жол жерде сузилась. Митзи болчу кыйын маневрировать нарын машинага mimmo арабалардын, играющих балдарды жана аялдарды камтыган азык. Бул жерде сиз заты истинный айыл жана очарование аралдары. Биз эмес видели туристтерди.
  
  
  Биз проезжали эски отель, ал жүргөм запущенном абалы. Похоже на имбирный пряник. Газоны заросли травой, ал эми терезе жана күнү заколочены фанерой. Жүз жыл мурун бул жылы шикарный отель.
  
  
  - Мен стараюсь Пуанчиана, - деди Митзи. "Качан ал даталанган, бул жылы эң мыкты отель карата Карибах. Эми рай үчүн термитов. Кээде эго азыркыга чейин хорька пайдаланышат, нарын ш, алар разбивают ал жакта лагерь, качан аларга керек боло алыс ".
  
  
  Айрым буюмдун девушке жүрүшүндө туура эмес жазылган. Ал эмес говорила, бул шлюха. Анын голосе-жылы билим берүү жана ум. Ал эми жөнөкөй акчалай курьера анын пикири орун алса, чоң аленка нарын мафии. Алар да айтышты, эй мою, ушул инсан. Бул вызвало менде любопытство. Анын спросил анын бул жөнүндө. Ал чыңдоого с улыбкой Моны Лизы.
  
  
  Качан Чип забеспокоился, ал жоготушу мүмкүн казино, анын позвонила Дэйви жана попросил эго прислать сизди буга үчүн спасти жобо ".
  
  
  Дэйви? Дэйви Хок? Ястреб аткарган буйруктарды бул цыпочки? Болгон мындай ощущение деп мени ударили кулаком төмөн курлар. Болгон жокпу Митзи Гарднер агент AX? Неужели да Хок " кайра сыграл өз оюн жана позволял мага кайра өзү разобраться бардык? "Милая, - деди, мен - мен абдан сүйөм шутки, бирок сен ким, тикмечи возьми?"
  
  
  Ал чыңдоого менин штопора маселе ревматизма. "Кандай шляпу мага кийип тим болуу жетишсиз үчүн сени?"
  
  
  Анын выругался өзү астында нос. "Мен эле предпочел үчүн сен ih бардык сбросил".
  
  
  Ал эмес, потеряла ишениминин. 'Сага везет. Убактысы дээрлик келди ".
  
  
  Эми биз ехали боюнча кийимдер менен даңгырайт бюджет жана джунглей. Андан кийин ат равнины кант тростнигинен жана чакан банановые плантацияларын. Ал ырдын мага жөнүндө изменяющейся экономикада бул суу. Эле банан приносили көбүрөөк пайда караганда, кант ачытылат. Алар бул районунун жашыл алтын. Эт, гвоздика, мукабасы жана ароматные буурчак тонка эле становились бардык көп кызыктырган өстүрүү үчүн. Ал белгилегендей, у нах айтканда, өзүнүн бир аз плантация башка тарапка аралдары.
  
  
  Жол болду андай деле эмес, түз. Бул кезде ал жүрдү бойлото побережья, андан кийин приблизилась карата горам, алар тянулись, бул тоо кыркасы аркылуу борбор аралдары. Качан биз покинули плантацияларын тарабынан көйнөк жерлери болуп калды заболоченной, ал эми экинчи жагынан, анын увидел терең каньоны, заросшие деревьями жана өсүмдүктөр. Биз жүрүшүндө болжол менен саат он милях шаарынын качан Митзи свернула оор машинага менен шоссе карата проселочную кетиптир, проехала ал боюнча полмили, бирок андан кийин токтолду у лагуны.
  
  
  Ал заглушила кыймылдаткыч, сбросила сандалии жана ачты эшикти. Анын посидел карата мгновение үчүн карасын түрү. Үчүн күңүрт-көк түстөгү суу, болжол менен миле ошондо, виднелась бүткүл аймагында отелинин, ошондой. Жерге ал жерде круто поднималась жана бардык алмаз видны издер эски крепости.
  
  
  Ошондой түрү төлөмдөрдүн түздөн-түз передо мени менен болчу да жакшы. Митзи сняла бардык кийим-кече жана побежала карата & nb. Ал повернулась жана призывно помахала мага колу. Башталган экинчи мага намек эмес понадобился. Аны тез разделся жана последовал ага.
  
  
  Болду гана жеңил активдүү эс алуу, ал эми суу болгон дээрлик жылуу. Кыз плыла тез жай кыймыл менен, жана анын догнал анын гана вдали-жылдын жээктен. Анын терпеть алмак эмес, бирок биз мелис & nb. Анын тери казалась жумшак. Анын отель притянуть аны өзү үчүн сандын, бирок ал бросилась мурун жана нырнула айланасындагы мени. Бизге бир биздин айланабызда эмес толугу менен даярмын, качан ал всплыла, вздохнула жана нырнула баруу мени. Анын терең & nb эмес, эмне үчүн маттар, бирок бизге бул берүүнүн кереги жок. Ал великолепна.
  
  
  Качан бардык закончилось, ал всплыла бетине. Анын подплыл ага, биз отдохнули. Анын заснул нарын спокойной жылуу & nb. Аны жок замечал, азырынча менин максаты эмес опустилась эмес окунулась нарын теплую соленую сууга.
  
  
  Кыз исчезла. Аны оглянулся жана увидел, ал мурда эле болгон пляжда. Бул ee ич оору, бул коричневом фонунда ак кум. Аны багытта сиз эмес увидите бөлүү анын купальнике. Анын доплыл чейин пляждын, плюхнулся жанында, аны менен кайра заснул. Азырынча мени эмес бул жалгыз өткөрүп берүү анын хриплый үнү. "Доброе нарын шаардык мэриясынын, Картер. Сиз собираетесь встретить союзника.
  
  
  Анын көзүн ачты жана увидел, бул күн азыр садится батышта. Пляжда эч кимди болчу көрүнбөйт. Бардыгы болуп бир нече крабов жана көп кум. Андан кийин ал указала карата мыс аркылуу билдирди. Бул-анда приблизилось бизге үстүнөн суу, бирок бул кадам эмес лодка.
  
  
  Ушунун похоже на человеческую фигуру. Анын моргнул, покачал головой жана кайра посмотрел. Ал дагы эле болчу ал жерде. Нарын трехстах метр менен, жана, ошол жерде анын багытта эмне бул жерде турушу катуу болбойт, shell эркек. Жогорку, худощавая, одетая нарын длинное кара көйнөк, развевающееся веером. Ал жакындап келип, мындай биз менен величавым, бирок чечкиндүү мамиле жасоо. Ушунун невероятно.
  
  
  Кыз жанында мени менен встала жана помахала. Ал анда оделась. Аны билген бул галлюцинация. Жалпы таанууга, суу болгон туздалган, кармалап билүү ал похожа на сироп, бирок анын та эмес "мыктыгер" качан заснул анда.
  
  
  Эркек бардык приближался. Болжол менен он футах-жылдын жээктен, ал көбөйттү халат, погрузился сууга боюнча сандын жана кайра өсө баштады, приближаясь карата жээгинде. Ал казался мага өсүшү болжол менен алтынчы фунтту. Ал эски менен узун бородой жана белыми ачылды. Ал худощавым, бирок жилистым.
  
  
  Анын сидел обнаженный на песке, глядя нарын мрачные көздүн жана кеңири раскрыв роталардын, улыбаясь Митзи Гарднер. Ал сидела жанында мени менен, ал мисир анын руку манжалар менен, алар болмок тянуться карата баскетбольному мячу, нежно кааласа, ушунун жумуртка. Аял эму бир нече сөздөрдүн незнакомом мага тилинде жана алар засмеялись. Ал посмотрела мени жана деди: "Бул Ишке, Ник. Ал прожил бул жерде узак жашашат караганда, кимдир алат эске түшөт. Ал эми дагы ал противник коммунисттик ракеталарды карата острове ".
  
  
  Аны өкүмдар. Бул дагы ага жасай алмак?
  
  
  Нын кунт коюп посмотрел мени, андан кийин бой мага руку. Менин толук исчезла жалал-эго ладони, бирок ал сжал мою руку ривненской ушунчалык үчүн внушить актык жана ишеним. Анын коснулся болмуштун, жылуу, кан менен ичиндеги, жандуу.
  
  
  "Мен абдан восхищаюсь сиздер, ардагер Картер. Ага жылы отчетливый британский акцент жана добуш, ал алмак рычать, эгер захотел. "Митзи айтып берди мага жөнүндө встретят сиздин иштеринде, алар закрепилась мою ишенимин сизде".
  
  
  Анын сглотнул. - "Твоя экенине мени?" "Жок дегенде, анын дагы делаю нерсени мүмкүн. Боюсь, сен невероятно преувеличиваешь.
  
  
  Ал посмотрел карата Митзи. Алардын ортосундагы керек болчу керек тыгыз байланыш. Албетте, айланасындагы урматтоо, достук жана түшүнүү. Андан кийин ал кайрадан көңүл бурду мага.
  
  
  "Мен керек извиниться, ардагер Картер. Анын попросил Митзи привезти сизди буга, азырынча сиз эмес, абдан увлеклись өзүнүн иши. Тилекке каршы, бул жерде келип чыккан проблема ". Ал билимим тууралуу маалымат берген эмесмин кулунду. "Мен керек изгнать олуттуу оору. Мен айта албайм азыр калууга, бирок мен подумал, эмне керек дегенде жолугушууга сиздер менен жана пообещать сизге өз жардам, эгерде ал сизге понадобится. Менин сиз кайра келип мени ".
  
  
  Ал наклонился, поцеловал күчү нарын мочку, кивнул мага, жылдыктар сейил бак курууда карата & nb, спорт халат жана исчез сыяктуу эле келди.
  
  
  Анын наблюдал ага. Митзи хихикнула. "Бул ар-жылдын твоего самообладания? Кажется, сиз видели привидение.
  
  
  Анын билимим тууралуу маалымат берген эмесмин карата привидение. 'Кантип ...?'
  
  
  Ал болуп калды олуттуу болгон мгновение взглянула мени жана деди: "Жок спрашивай өтө многого, Ник. Аны чын эле видела невероятные буюмдар, алар менен хорька катары встретила бул адам. Сиз дагы бул испытаете. Эми бизге жакшы вернуться к Флемингу, биринчи кезекте ал проснется эмес захочет прогуляться ".
  
  
  Анын одеваясь оглянулся карата жогорку темную фигуру алектенген исчезла чөйрөлөрдүн скал у подножия холма карата мысе. "Расскажи мага көп жөнүндө өзүнүн друге", - попросил аны.
  
  
  Ал пожала коричневым плечом.
  
  
  "Ойлонуңуз тургандыгы жөнүндө мен сизге деди. Будьте даяр сюрпризам. Тин бере алат сизге көптөгөн салтын, жана менин ишенимимде, мен элек слышала эмес видела эми бардык ".
  
  
  Ал побежала бүгүштүү мага карата болду. Качан анын, кирди машинага, кыймылдаткыч ревел. Адегенде караганда анын закрыл эшикти, ал нажала карата педаль акселератора, жана биз толук ылдамдыгын поехали боюнча колее мурун, алып жүрүүчү.
  
  
  Анын бизге мүнөтүнө эмес доверил, бул Нын ээ, өзгөчө магией. Мага ал жөн гана показался абдан умным жана хитрым. "Ал отшельник?" - спросил аны Митзи. Бул өткөрдү гана эмес бул. Ал - вожак племени, насчитывающего ашык sta адам. Алар немис эски крепости. Ал", - дейт бу, башкарууга милдеттүүбүз, адамдар поселились бул жерде бир нече жүздөн ашуун жыл мурун, андан кийин восстания рабов. Бирге бул жуткая тобу. Алар мүмкүн повсюду нарын джунглях, жана сиз эмес сможете ih көрүүгө, эгерде алар бул каалашса ".
  
  
  "Сиз узнали эго?"
  
  
  Ал поджала эриндин жана посмотрела мага.
  
  
  "Бул дагы айтуунун кажети странно. Анын плавала нарын лагуне, качан ал капысынан спустился үчүн өткөрүп берсин мага билдирүү. Помощник Фишек в казино басылбай, жана Чип отель үчүн анын передала бул Майами. Бул калтырды басылбай он мүнөт төртүнчү. Нын, - деди мага төртүнчү төрттөн бир бөлүгү.
  
  
  Бул легче. Жок дегенде, эми менде астында ногами болгон бекем кармоо. - Барабан джунглей, - засмеялся мен. "Телефон нарын джунглях".
  
  
  'Сыягы. Бирок кийинчерээк анын бир увидел, ал исцелил абдан больную аялды жардамы менен вуду. Ал, - деди, ал аны голубь. Ал встала жерде, мына жакшы болуп калды ".
  
  
  Анын баш покалывало. Кыз жанында мени менен болгон, жетишээрлик күчтүү, чечкиндүү выстоять нарын суровом дүйнөдө мафии. Бул үчүн керек болушу практикалык мамиле баарына. Эми ал говорила жөнүндө вуду жана кара магии алмаштырбай өзү верила аларга. Көп анын эй маселелерди эмес задавал.
  
  
  Биз ехали молча беш мүнөт. Вдруг посреди жолдор оказался негр. Ал жестом көрсөттү бизге, биз кепти токтоттук. Митзи притормозила жана терезе ачты. Ал казался взволнованным; ал деп сурады эго нерсени жергиликтүү диалекте, жана ал покачал головой. Эмес деп бизге деген сөздөр, Митзи включил көтөн чучук жүрүшүн, развернулась жана ийгиликтүү газ.
  
  
  "Нын спросил биз жөнүндө", - деди ал. "Кадам" спешка. Бирдеме керек болчу случиться, бирок ал жок", - деди ал.
  
  
  Аны посмотрел карата Митзи, ал эми андан кийин кайрадан болгон посыльного. Жол болду безлюдной. Качан биз свернули кийинки көрсөткүчтөрүн, жол болуп калды, абдан жаман. Бизге понадобится болмок джип үчүн жок эмгек преодолеть бардык тоскоолдуктарды. Жарымын жолдо закончилась алдында чоң выбоиной аба ырайына.
  
  
  "Биз идти мындан ары да", - деди Митзи.
  
  
  Сиз эмес болмок атоого бул ходьбой. Биз карабкались боюнча чакырат, бул тоо-кен козлы, азырынча акыры жеткен эмес жогорку дубалдар, построенной айланасындагы сланца. Кубаттуулугу занимала бүткүл мыс жана выглядела неприступной. Биз качан өткөн, дарбазалар аркылуу, дубалдар короосунда, дагы көптөрү боюнча мелдеш өткөрүштү. Анын фонунда жүргүзүлгөн таштан курулган имараттар, айрым бир эскилиги жеткен, ал эми башка в отличном абалы. Ih чатырынын служили үчүн платформа дубалдар. Адамдар собрались айланасындагы внушительной фигуралар тони одержал. Аларда жүргүзүлгөн темные адамдар жергиликтүү американецтер. Бул мужчинах болду гана набедренная тасма, болгон женщинах - кыска разноцветные юбка. Бардык молчали, маанайын болчу подавленное.
  
  
  Биз качан кирди, Нын жакындап келип, мындай бизге. Эго адам мрачным, бирок эго жүрүм-оставалось гордым жана величавым.
  
  
  Ал күнү бизге бул новость эмес моргнув караганда. Илимдин доктору Флеминга мечит. Чип Каппола каза таап, аракеттенип, болтурбай бул. Джером орунду отель. Бул круизных лайнерах эвакуируют бардык американецтер жана европейцев ".
  
  
  Анын спросил - "Кайдан Идиш Сойер?".
  
  
  Гана кийинчерээк мени осенило, кайдан аны алып маалыматтар. Бирок убагында биздин бесшумной сапарынын карата Кадиллаке анын дегеле укканын барабанной фракциянын джунглях.
  
  
  Билдирүүдө ал жөнүндө эч нерсе айтылган ", - деди мага Жеңил. Кандай болгон учурда билдирүү болчу. Ошондуктан ал полагался гана видениях. - Кантип, сен мунун баарын билген?"
  
  
  Ал взглянул болгон адамдардын айланасында, ал увидел, бул эго оозун нетерпеливо подергивается. "Мейли эмес сомневайтесь менен биргесиңер, ардагер Картер. Жетишсиз убакыт. илимдин доктору Флеминга держат нарын подземельях астында эски крепостью жана эго керек спасти. Балким, сиздин мисс Сойер отправили үйгө бир айланасындагы кораблдер.
  
  
  "Мага бул кажется маловероятным. Эмес деп ойлойм Джером отпустил болсо аны, эгер алмак кармап калууга, аны сатып алуу үчүн ".
  
  
  "Бул аргумент. Бирок, бул дагы бардык. Мелис таркатылат, сүрөттөлүшүн сизди эки, жана сиздин поимку сунушталды он миң доллар.
  
  
  Анын выругался үн чыгаруу. "Качан гана анын собираюсь жасоого анча чоң илгич, жана бул жерде ошол эле асман опускается".
  
  
  "Кубанычтамын, сиз б. бул илгич", - деди Масы. - Андай болбосо, силер болсо мурда эле каза болгон. Жок дегенде, эми бере аласыз урулду ".
  
  
  "Мен жакшы сделаю бул нерсе", - макул мен. Аны посмотрел болгон күчү. 'Оставайся бул жерде. Бул жерде сен анын коопсуздугу. Анын beru сенде жашайт ".
  
  
  'Бизге эмне. Сиз билесиз да аймак. Аны билем, жана, андан тышкары, менде дагы бар жумуш ". Жалал-ee голосе болгон темир-нота, намекавшая болгон чегинин мүнөздөгү, алар натыйжаларды алып келген эй орун братстве мафии.
  
  
  "Ал укук", - деп эскертти Ры. "Сиз вернуться в Порт-оф-Спейн боюнча прибрежной салууда. Албетте, Джером приказал заблокировать уюштуруучулар. Сизге туура келет өтүүгө аркылуу тоолор, ошондо аласыңар пайдалана ар кандай жардамы ". Ал билимим тууралуу маалымат берген эмесмин длинным пальцем бир толстой смуглого аялдык, андан кийин башка. "Штаны, көйнөк. Торопитесь. Сен пойдешь мени менен ".
  
  
  Мага бул жакты. Мен кантип алмак болушу керек деп ишенем в правдивости аңгемелешүү тони одержал? Кимге керек болушу мүмкүн, бул эскорт нарын путешествии, ал кудай билет, ал закончится? Бирок менде болгон эмес тандоо. Мунай жана эго адамдар составляли көпчүлүгүн, жана да Митзи встала карата тарапка тони одержал. Ошентип мен макул болуп, жок дегенде, азыркы учурда. Ага убактысы да, биз добрались чейин "Кадиллака", бууну деле болду ал жерде, ухмыляясь. Биздин гиды эми сапардын хлопковых брюках чейин колен жана ак рубашках менен засучеными жеңдери узун. Аларда үчүн курлары прятались мачете.
  
  
  Алар мындай оюн артынан.
  
  
  Развернуться болчу негде жана Митзи пришлось беш мүнөт толкать машинага взад жана алдыга, азырынча биз, акырында, албай спуститься менен холма. Главная жол мына, болду жаман, ал эми бул ужасная. Биз ехали карата төмөн өткөрүп берүү боюнча маселе көп болгону напоминало швейцарский сыр менен дырками, жана, бул дагы жаман, биз калышкан карата скале башка тарапка гребня. Биз повернули жана поехали боюнча кууш тропинке алектенген вела төмөн. Машина бир жагынан задевала курамасы, ал эми экинчи жагынан аны карачу нарын бездну непостижимой тереңдикке. Аны эч нерсе айткан үчүн эмес отвлекать Митзи. Ал алмак жакшы сосредоточиться карата вождении.
  
  
  Андан кийин километр бул китеп биз кайра проехали аркылуу кусты, жана мен кайрадан смог вздохнуть эркин. "Анткени сен билесиңби болду", - деди аны Митзи. "Биз попадем нарын темницы Джерома?"
  
  
  Ал покачала головой. "Биз сперва биле бул нерсе бул. Алгач бизге керек отправиться ошол эски отель, ал ага көрсөттү сизге салууда кара-сиздин биринчи жеңиши менен Nov. Ал жерде биз көбөйтө алабыз иштеп чыксын биздин пландар ".
  
  
  Азыр темнело, качан биз акыры вышли болду, жетишерлик кеңири үчүн "Кадиллака". Биз экенбиз көрө тилиги сквозь растительность огни. Ошентип, биз мелис алыс. Митзи включил фаранын үчүн кыргызстандан болду.
  
  
  Луч жарык осветил адам түрүндө. Ал нацелил карата биз тапанча. Кыз бул жерде эле притормозила, включила көтөн чучук жүрүшүн жана кайра ускорилась. Анын инстинктивно оглянулся. Арткы фонарлар жүрүшүн поймали башка солдатты, ал гана эмне жасадым винтовку жогору. Адегенде ал эго мылтык поднялось жетиштүү касынын үчүн поразить кандай болбосун биздин айланабызда, менин "Люгер" выстрелил. Мында разбилось лобовое айнек. Бул Митзи көп болчу осколков, бирок ал продолжала вести келди. Анын выстрелил нарын щель, ал жерде мурда болгон лобовое айнек жана солдаттардын алдында машина упал.
  
  
  Митзи остановила келди, жана менде болгон кезде взглянуть биздин гиддерди. Бизге бир гүл эмес пострадал. Алар свернулись арткы сиденьях, жана эми кайра этият поднялись. Анын чыкса үчүн, поближе взглянуть на белектер, алар кудай бизге полковник Джером. Эки солдат каза болду. Анын мисир ih формасы жана курал-жарагы жана бросил карата арткы сиденье. Адамдар тони одержал схватили тапанчалар. Анын деди. - "Сиз справитесь ушуга?"
  
  
  Алар болмок. Алар служили дворцовой камакта, качан Флеминг болчу президенти. Балким, качандыр бир биз көбөйтө алабыз пайдаланууга бул билүү. Бул анын держал курал жанында жана приказал аларга двоим затащить өлүктөр кусты, анда алар жатууга да болот акырын, азырынча жаралат кайсы нерсе голодный зверь.
  
  
  Кандай болгон учурда курчоо жолдор садар деп маалымат тони одержал көчүрмө түп нускасына туура келет. Бул старика нарын жеңинде көп караганда, анын отель болмок табылсын. Ошентип, Джером айтылып, башкы, - деди Масы. Регионду ойлонуп, кантип бошотуп Флеминга. Кадыр-баркы тони одержал эле байланыштуу мага көп ишениминин жалал-эго друзьях. Акыры, алар представились, жана эми, качан алар далилдеди, деп кайрыла алышат менен курал-жарак, алар дагы эле мүмкүн пайдалуу.
  
  
  Биз жок эмгек добрались чейин мамлекет тарабынан кепилденген юридикалык жардам жана Митзи припарковала машинага нарын заброшенном-прокуратура үчүн имарат. Жерден биз пошли в полуразрушенный вестибюль. Жыты көгөрүп кеткен жана гниющего жыгачтан жай ат салышууда үчүн превосходство. Биздин гиды арасында бизди боюнча скрипящей тепкич на кухню. Бул кадам чоң ашкана менен полками бойлото биринин айланасында дубалдарды жана тактаңызды посередине. Биз мелис жерде эмес, бир. Бул столунда свеча горела, жана үч эркек карагай игуану, жергиликтүү деликатес, жылдын, андан менде заурчало ич ооруу.
  
  
  Андан кийин " салам эркектер жана эки биздин жол возбужденно беседующих менен үч туземцами, биз акыры смогли поесть. Качан менин зверский эле болчу канааттандырылса, анын почувствовал өзүнө бир аз кем похожим карата йо-йо на веревке сюрпризов жана кыйынчылыктардын. Менин тарелка болгон дагы жарымын толукталууга, качан үч туземцев ушли. Ага жылы счастлив көрө, алар уходят. Бизге керек болчу иштеп чыксын өз тактикасын, жана мен өзүмдү незваной компания.
  
  
  Нын назвал мага аттары биздин гиддерди, бирок, анткени мен билген эмес тилди, анын забыл ih. Аны көп адамдардын өңүн эстеп калдым, гана анда алар узун, көптөгөн макул. Бирок, аны жок кылгысы обидеть эми, жөн гана атоо менен ih Томом же Гарри, ошондуктан ага объяснил өзүнүн проблемасын жана спросил ih пикири.
  
  
  Андан жогорку боюнча эки рассмеялся деди: "Сиз атай мени Лэмби". Ал произносил бул катуу "четверку".
  
  
  Митзи деди мага карата кулагы: "Лэмби. бул чоң моллюск. Алар едят эго эт жогорулатуу үчүн өзүнүн потенцию ".
  
  
  Нарын nen айтканда, стиль, - усмехнулся мен. "Ценымногие жакшы, караганда, мисалы, менин билимим аты - N3. А сиз?' Аны посмотрел номери, эки.
  
  
  Ал кеңири улыбнулась. 'Аскер.'
  
  
  "Жетиштүү коротко", - макул мен. 'Бул эмне демек?'
  
  
  Ал кайра засмеялся. "Хищная канаттуулары. Абдан коркунучтуу.'
  
  
  'Эң жакшы.' Анын полюбил ih. Алар экенбиз пошутить үстүндө келечеги сразиться менен бүткүл армией Гранд-Лаклера. Мүмкүн, бизде дагы тесла анча чоң эмес мүмкүнчүлүгүн толугу менен.
  
  
  "Сиз кандай түшүнөсүз, бул бизге керек доктору Флеминг. Түбөлүккө вытащить Флеминга түрмөнүн айланасында. Бирок адегенде бизге керек ал жакка кире. Ким кандайдыр бир айланасында сизди билет деп кандайдыр бир жолдору жөнүндө качууга, вроде подкопов, алар түзүлгөн, балким, вырыли өткөн?
  
  
  Ревматизма болчу терс. Жылы бир. Өтө ичке болуп, курду тагынуу үчүн развернуться, жана өтө крутой үчүн заползти кайра камерага. Жерде выходила дыра, эми мелис темир дарбазасын. Тескерисинче неих дагы лежал выцветший череп бөөдө эсептелинип, акыркы өтүүсүнө к бегству. Бул амалды көптөн бери эле. Ошондуктан, биз үстүнөн өзүнүн ички чутьем, жана ал бөлүгү көрсөтүлөт кровавым. Ага деди анда, - деп ойлогон бул жөнүндө. "Сиз кандай деп ойлойсуз, менен, андан сурасаңыз баштоого?"
  
  
  Oni арийцев жалели плечами. Аскер деди бул үчүн аларга тең. "Эгерде Флеминг умрет, өлөбүз жана биз. Джером жегиси кура ракетную станцияга биздин жогору. Биз күрөшө, бирок бизде жетишсиз адамдардын жана курал-жарактын үчүн токтотууга, эго ".
  
  
  Жуп болуп калды мага нравиться көбүрөөк жана көп. Ih курагы болчу кыйын угадать, бирок ih болгон тери жылмакай жана ih координациялоо баардыгы тартиби. Алар двигались менен грацией тигров. Анын билимим тууралуу маалымат берген эмесмин карата униформу. 'Наденьте бул. Сиз сыграете ролу солдаттардын. Сиз захватили биз менен Митзи жана собираетесь жеткирүүгө бизди күчтүүлүгү. Сиз скажете, бул Джером приказал запереть бизди санариптик камералар Флеминга.
  
  
  Көздүн кыздар болгон мгновение сузились. Аны жок любил рисковать анын өмүрү, бирок биздин "хитрость" кадам " болмок андан убедительной, эгер ал деле болду ал жерде.
  
  
  Аскер жана Ламби сняли көйнөктөр жана шым, бир аз поколебались менен набедренными повязками, андан кийин застенчиво повернулись жана сняли ih да. Эки алар носили оуанг үчүн күжүрмөн амулеты жана белинде эки топчусу бар, на шее. Албетте, курал-жарак болчу астында кол, бирок, балким, алар думали, деп билдирди помешает болууга бир аз кошумча коргоо. Алар кийип, армейские камзолы поверх амулетов, четки штаны, жана, эгерде түшүнө, биз даяр иши.
  
  
  Жыландарды жоготуу үчүн болгон Митзи. Анын sel бир катар аны менен, ал эми эки биздин устаттар сидели артта, приставив тапанчалар биздин шеям. Жолунда крепости кыз максималдуу колдонот кыска жолу. Көчөнүн көптөрү таң каларлык нерсе пусты. Бардык калды ичиндеги жана держали шторалар жабык. Дүкөндөрдө болчу каралжын, жана алар заколочены-жылдын мародеров. Порт-оф-Спейн вдруг уясындай мрачный шаары, өтө айырмалануучу-жылдын веселья өткөн билдирди.
  
  
  Кубаттуулугу находилась карата невысоком холме. Жашыл лужайка алдында алар делала бардык мүмкүн болгон үчүн ал выглядела дружелюбного, бирок бул эффект тесла испорчен железным менен анын тегерегиндеги жана пушкой белгиленген борбору лужайки. Стоянка алдында воротами эмес делала бул жерге уютнее.
  
  
  Капралов жана эки солдат увидели биздин огни жана заблокировали кетиптир курал менен наготове. Митзи притормозила жана токтолду бир нече футах алардын алдында. Турат мени Лэмби воскликнул: "Капралов, пойдемте, көрөбүз деп бизде. Майлуу улов! Ал дыйкандары мени дулом өзүнүн пистолета алдыга щедро рассмеялся.
  
  
  Капралов этият подошел. Отель адегенде взглянуть бул. Буу айтып тарыхына ийгиликке кантип алар заполучили биз жөнүндө непреодолимых кыйынчылыктары, аларга пришлось преодолеть. Капралов болчу впечатлен. Качан алар закончили өзүнүн аңгеме, ал жай көбөйттү винтовку жана нацелил аны мени.
  
  
  Менин ак сжался. Ал шталь болмок стрелять в Митзи. Ага жылы деп ишенем бул. Nah, алар болмок алууну күрөөгө коюу же сатып алуу. Бирок анда Джером планировал үчүн мени таптакыр башка болчу. Капралов карата мгновение калтырган мени неведении, глядя мага аркылуу маңдайчасы. Андан кийин ал рявкнул командасын. Солдаттар расчистили жолу. Капралов закат в машинага жана приказал Митзи ехать анын кубаттуулугу. Ушунун серое имараты. Жок терезелер жана бир гана эшикти посередине катары ачык роталардын. Ал боюнча да торчал жыгач язычок. Митзи токтолду жана поставил машинага карата выложенной плиткой стоянке, жана эми анын увидел, бул жыгач язычок болчу подъемным мостом үстүнөн терең рвом. Азыр nen росли сорняки, бирок давным-мурда эле бул жерде сидела кезекте рабов. заливавшая эго суу аркылуу көйнөк. Ар бир нападающему приходилось эсептөөгө карата гидрокостюм. Посреди көпүрө турду солдаттардын жана бүткүл аймагы освещалась яркими прожекторами. Капралов чыгышкан. "Возьми ih, азырынча анын держу сырткары парня бута астында".
  
  
  Мени вытолкнули айланасындагы машиналар. Митзи выбралась тараптан. Аскер жана Ламби держали тапанчалар прижатыми биздин спинам. Капралов дагы бир аз злорадствовал кирди ичине. Аркылуу бир нече мүнөт, ал кайра келди коштоосунда лейтенант. Солдаттар на мосту чийки отсалютовал жана жүрүм-новичка подсказало мага, ал жерде берет.
  
  
  Капралов болтал менен мезгилде иштеген жестами, азырынча офицер жестом эмес заставил эго замолчать. Боюнча звездам в эго көз алдында анын алмак догадаться, ким болмок сыйлыкты алдым, эгер антсек бул басып алуу.
  
  
  Лэмби деп белгиледи: "Буйрук жылдын полковниги. Бул эки тийиш заперты, ошондой эле ал санариптик камералар, эмне Флеминг. Түшүнүп, бардык пойманные канаттуулар бирге.
  
  
  "Түшүнүктүү", - коротко деп жооп берди лейтенант. "Уведи ih нарын кароолдук".
  
  
  Ал повернулся, жана биз аргасыз болушту анын артынан барышы керек жана ага боюнча каменному коридору, ал чыгарган жуткое эхо. Ушул кошмар менен ооруган үчүн клаустрофобией. Кароол жайында лейтенант махнул колу, бул бизге керек обыскать.
  
  
  Аскердик тез деди: "Биз буга чейин обыскали ih, лейтенант. Алар чисты жүз пайыздык ".
  
  
  Лейтенант усмехнулся: 'Абдан жакшы.' "Ник Картер эмес да, чынбы? - Аябай коркунучтуу, - деди полковник. Бирок мен ойлойм, сага бүгүн кечинде вырвут тиштер ".
  
  
  Аны бой плечами жана попытался мындай көрүнүштө побитой собакой. Эми ал өз көңүлүн бурду Митзи. Ал тургай со слезами на түшүшү жана съежившейся катары испуганный болот, ал баары стоила ошол үчүн аны көрүүгө. Мүмкүн, эму нравилось, качан ал бир аз покорной. Бул мгновение эго сандын покачивались алдыга жана артка, жана ал бир пальцем приподнял анын подбородок.
  
  
  Полковник дейт, сиз многого алынганыңыз үчүн синдиката. Алар мектеп төлөөгө үчүн кайтарып сени. Биз бул тууралуу билебиз ". Митзи выглядела дагы көп напуганной, зажала оозун колу жана зарыдала. "Эч нерсе эмес, мырзам, жок посылайте мени аларга. Алар убьют мени ".
  
  
  Ал приподнял брови. "Эгерде сиз да баасын ih, эмнеге аларга бул эмне?"
  
  
  Ал мгновение прикусила губу, андан кийин алмаштырбай түшүнүү менен, бул лейтенант сможет заставить аны айтуунун, прошептала: "Мага керек болчу кайда-анда алып келиши бир аз акча. Бирок аны эмес доставила эго. Эми, жалал-эго малык көз алдында басынткан белгилери доллардын. Кудайым, ага болгон элестетүү! Ал абсурдно нетерпеливо. "Кайдан доллары азыр?" Ал вдруг выглядела обнадеживающей. "Мен алам көрсөтүү сага, деп билдирди аймактык кабарчы. Эгер сен отпустишь биз, мен ..."
  
  
  Эго каткырык болчу неприятным.
  
  
  "Сен хочешь көп, дорогая. Ал эми Картердин, эгер аны эго абдан ордуна, бул полковник үлүшү эле мени кишендер. Ал көбөйттү мойнуна. "Кандайдыр бир себептер менен ал чындыгында кандай ойлорун бул тууралуу джентльмене бул жерде".
  
  
  Кыз потерла колуна, протянула ih эму жана подошла лижет, ага карата, менен покорностью жана козголгонго ар бир шагу.
  
  
  - Ошондо гана анын? Бир гана сен жана ал?'
  
  
  Вожделение болчу көрүнбөйт анын адамдары. Эмес тартууларды менен нах көздүн, ал заговорил менен эки биздин эркектер. "Одина айланасындагы сизди калат, бул жерде, башка отведет Картердин камерага".
  
  
  Менде болчу страшный учурда аны подумал, бул лейтенант жегиси калышы менен кара көзмө. Андан кийин аны түшүндүм, ал отель жөнөтүү мени менен бир айланта айтымында. Аны бир аз возился мускулами алмаштырбай мага жакты бул идея, жана ал планировал атаковать адам жолдо. Митзи мүмкүн справиться менен лейтенант, бирок пайда болушу мүмкүн драка, жана мага керек эмес болчу инцидент, ал мобилизовал эле көп жоокер. Лейтенант увидел менин кыймыл усмехнулся жана баары чечти биригүүгө мени менен. Кечке үчүн эшикти бүгүштүү жана мени Лэмби. Митзи крикнула эму вслед сладким тоном: "Лейтенанты ... увидимся кийинчерээк, ооба ..."
  
  
  Ал ыр боюнча коридору, жана мен деп эскертти, деп эго басыш болгон көп возбужденной караганда, аскер. Ойлорун лейтенант мелис жөнүндө эмес эго карызы. Аягында коридорун ал ачты толстую каменную эшик, жестом пригласил биз, жана захлопнул анын артынан. Анын подозревал, анткени, муну менен гранитным блогу бар турат биз эч кандай коштоосунда мүмкүн эмес кирүүгө жардам берсе аркылуу подземелий биринчи кабатта. Боюнча таш винтовой тепкич менен биз кирди ылдыйкы коридор. Капала суу, пахло көгөрүп. Жок дүйнөсүнүн тышкары, лейтенантского фонаря Ал кайра пошел бүгүштүү биз, миновав жыйырма зарешеченных эшик тарабында зловонного коридорун. Аягында коридорун ал вынул медный ачкыч узундугу болжол менен төрт дюймов, отпер эшикти жана өкүмдар у камералар.
  
  
  Доктору Флеминг сидел у дубалдар, поджав бир всякому племени. Ал вытянул алдына экинчи ногу. Ал выглядел уродливо опухшим. Ал сидел жашыл мхе, покрывавшем таш жынысы, жана бир боюнча эго колду висела үстүндө головой бул темир разбивать, прикрепленной карата стонать.
  
  
  Ал көбөйттү карашат, моргнул сергей увидел мени жана селл. Анан увидел ошол күзөтчү жана, акыры, лейтенант. Ал кайра опустил мойнуна, жана эго гол в унынии сариев алдыга. Офицер турду алардын үстүнөн, улыбаясь. Ал отстегнул кобуру, вытащил револьвер жана шагнул болгудай жакшы көрө Флеминга мени, жай нацеливая курал-мага карата талию.
  
  
  "Мырза Президент." - Добуш казался скользким. "Сиз надеялись көрсө острове жакшы союзника? Эркек, ал азыр куткарып сизди бир жолу, жана, балким, сможет муну кайрадан? Сунуш кылам эго сизге. Ал мүмкүн калууга с тобой ".
  
  
  Турат мени Ламби, албетте, затаил дем алуу. Менде болгон бир нече варианттары. Анын алмак отойти жагына жана жетишүүгө түрткү берүүгө менимче, математика боюнча застрелить лейтенант. Бирок, мүмкүн, офицер болдум, тезирээк, жана ал баштаган түшүнүү Лэмби көбүрөөк жана көп. Же аны алмак отвлечься жана вытащить өзүнүн Люгер.
  
  
  Азырынча аны ойлогон бул тууралуу, крыса өлчөмү менен кошку промчалась аркылуу камерага аркылуу өтүк лейтенант. Сергей эго фонаря, балким, напугал жаныбар. Лейтенант отскочил жагына жана тургуну аны. Бул берди мага жетиштүү убакыт үчүн выхватить өзүнүн Люгер. Анын выстрелил лейтенанты откровенными нарын карашат. Фонарь полетел боюнча воздуху. Анын смог поймать бу, башкарууга милдеттүүбүз, эркин колу, обжег манжалары тууралуу ысык лампу, бирок смог тез кое эмес сломав. Лейтенант упал адам төмөн. Жашыл мох карата жынысы жай шталь красным. Лэмби удовлетворенно фыркнул. Ага жылы кубанычтамын, бул менин кадам эмес застал эго врасплох. Акыры, рефлекторное, ал алмак спустить курок жана выстрелить нарын мени. Анын ыраазычылыгын билдирип, аны похлопав боюнча плечу.
  
  
  Флеминг моргнул. Ал дагы эле привык карата жарык тийген жерде сакталат. Ал смутился.
  
  
  "Мен эч көп эмес, түшүнөм", - пробормотал ал. "Полковник Джером өтүнөт мени вернуться жана өлкөнү башкарууга. Ошондо эмнеге мени арестовывают азыр? Эмнеге сизди буга алып келген? Эмне үчүн сен да жакшы оборудован ушул солдату?
  
  
  "Кийинчерээк", - заставил эго замолчать аны. "Азыр убакыт жок". Бизге Дэвид Хок, бизге Идиш Сойер эмес отелдер болмок, деп Флеминг жөнүндө билген маалында AX. Андан кийин предательства Джерома болгон зор искушение айтып бере эму бардык. Бирок, эгерде Хок жана Идиш алынды правы, эгерде Флеминг баштаган жүргүзүүгө өзүнө упрямо жана көп жок кылгысы ойноого, ким болмок фробель арал? Андыктан, мага туура келет солгать. Анын билимим тууралуу маалымат берген эмесмин, анын ногу. "Канчалык олуттуу сиз ранены?"
  
  
  Ал дагы выглядел озадаченным, бирок анын өтүүгө аракет кылган отвлечь көңүл эго саясий ошону.
  
  
  Ал вздохнул. "Менин башталышта сломана".
  
  
  Анын баштады обыскивать чөнтөктөр лейтенант жалал-попросил ачкычы кишендерди. Эго эмес болот. Анын алмак выстрелить кара чынжыр, бирок менде болчу аз ок. Мага керек болушу мүмкүн пули наверху. Анын поставил бир ногу на стену жана потянул. Эритме ортосундагы камнями болчу многовековым, ебнин жана ослаблен аракети менен нымдын. Аны почувствовал катары чынжыр бир аз прогнулась, бирок соскочила. Анын дернулся дагы бир нече жолу, бирок баардыгы пайдасыз. Биз выкопать бул нерсе. Анын ушундай тез кыймылы колу жана стилет аэропорт " жаңы конушунун тургундары боюнча замшевых ножен ош меники изогнутые манжалары. Курч катары бритва металл вонзился ысык эритмеси, сшибая самана үчүн кирпичиком. Ламби баштаган аракеттенүүдө. Бул ушло көп убакыт аны ойлогон. Карабастан суук, анын вспотел. Эгер лейтенант эмес, жакында кыргызстанга келе тургандыгын маалымдады кимге нерсе мүмкүн прийти в карашат биригүүгө жыл сайын, бул аны менен төмөнкүдөй окуя болду.
  
  
  Аны жасадым глубокую канавку бир тарапка скобы. Андан кийин анын iso бардык күчтөрдүн потянул чынжыр менен бирге Лэмби. Качан ал вырвалась, биз упали карата гладкий мох. Флеминга потянуло алдыга. Биз менен Ламби подняли эго. Ал алмак туруу өз чың бутунун жанына, бирок болдум, абдан алсыз, жана ага кружилась гол ызы-чуудан, ал бизге приходилось чыгарууга. Калтырган ага Ламби колдоого бу, башкарууга милдеттүүбүз, азырынча фотографировал лейтенантскую куртку. Анын эле мисир эго куру жана револьвер жана отдал бардык Ламби.
  
  
  "Снимите бул куртку жана наденьте ушул. Сиз алышты жогорулатуу ".
  
  
  Лэмби подчинился. Менен Флемингом ортобузда биз вернулись кароолдук жайга.
  
  
  Изящная грудь Митзи Гарднер выгнулась жараша рельефтин. Ал схватила отургуч үчүн Флеминга, качан жана ал түштү ага, ал деп сурады: "Анда сен болчу да узак? Биз жөн гана конок үйлөр биригүүгө жана жыл сайын. Кудайым, алар менен алар көп кабаттуу үйлөрдүн?
  
  
  "Ачкычтар. Загляни ящиктерге.
  
  
  Аскер ачты үстүңкү ящик жана бросил мага горсть. Анын пробовал бир нече, эң мурда, ал акыры нашел керектүү жылды. Андан тышкары, бүктөмө оказался ушунчалык ржавым мага пришлось бить эго пресс-папье, биринчи кезекте, бул анын колунан. Качан гана кол алынды чыгарылышы, анын увидел гвозди ичиндеги жана тегерегиндеги кан ран на запястье Флеминга. Ржавчина-жылдын эски разбивать болгон нарын ранах, бирок смыть анын экен мүмкүн эмес. Анын кабыл алуучу эмес дары-дармектерди. Керек подождать.
  
  
  Аны окуп, собирался чыгып кетүүгө күчтүүлүгү. Ламби турду колдору артында болушу керек карата күнү өзүнүн жаңы форма. Аскер пришлось айта солдату карата мостике, бул лейтенант жегиси эго көрө. Эгерде ал приходил, биз эго связали жана вставили эму оозго кляп. Андан кийин Митзи подбежала карата машинага жана алып ee чейин подъемного өттү. Биз вывели Флеминга на мосту, жана анын дотащил эго чейинки машиналар. Ламби өзүнүн лейтенантской курмөгө сидел бүгүштүү, ортосунда Митзи жана Аскер.
  
  
  Тозотто коргоо Ламби наставлял револьвер лейтенант карата Митзи, поворачивался ага карата үчүн күзөтчү эмесмин, эго адамдарга. Аскер скажет капралу, бул Джером приказал кагууга карата ага күчү. Эгер бул сработало, биз проезжали. Эгерде бул сработает, менде калат, Люгер. Ламби жана Аскер да тигилердин. Ал эми үч карата үч - абдан пайдалуу катышы.
  
  
  Доехали карата Кадиллаке эмес проблемасы. Митзи включила фаранын жана поехала төмөн менен холма. Сакчылар увидели, биз эдеме жана пошли салууда, ничуть эмес загораживая уюштуруучулар. Алар ожидали аракеттери бегства.
  
  
  Капралов көбөйттү руку үчүн жүргүзсүн күндөлүк текшерүү, жана Митзи опустила терезе. Аскер наклонился алдыга үчүн жаба адам Лэмби жана попытался изобразить нетерпение. "Полковник передумал. Ал жегиси үчүн ага карата алып күчү. Азыр.'
  
  
  Капралов выглядел обеспокоенным. "Лейтенант, эгерде сиз өзүңүз приведете ee, ким бул жерде берет?"
  
  
  "Сен", - рявкнул Лэмби. "Жок позволяйте эч кимге өтүүгө, азырынча мен вернусь.....'
  
  
  Капралов отпрыгнул. Добуш Лэмби эмес похож на добушу лейтенант. "Эй ... подожди ... сен эмес ... эй ... бул эмне демек?"
  
  
  Анын услышал выстрел жана өкүмдар болуп жаткан. Аскер тургуну капрала. Жоокерлер алынган эмес настороже, бирок качан Митзи тез повела келди, бир гүл оңунан положить руку на эшиктин тосмосун алып ручку. Анын разбил руку прикладом өзүнүн люгера, андан кийин выстрелил жалал-солдаттын. Башка нацелил винтовку, бирок успел спустить курок. Анын вовремя закачал эму жалал-карынга коргошун.
  
  
  Ушунун эң жакшы. Эми биз толук ылдамдыгын мчались салууда. Биз мелис у подножия холма, качан аны услышал чуу машиналар. Аны өтө жакшы билген бул үн. Бизде борбору каракол шаарында бензин. Митзи остановила келди, посмотрела мени жана пожала плечами. Анткени бүткүл острову колдонууда мыйзамдар өзгөчө абал жөнүндө, шансов заправиться эмес. Бардык жайлар тандалып жабылат. Ошондой Флеминг болчу эмес абалда идти жыйырма миль боюнча горам.
  
  
  Балким, биз көбөйтө алабыз чыгарууга эго чейин отелинин тони одержал, бирок бул мындан ары кандай? Эгер Джером осознал, бул доктору Флеминг жасашат, ал эмес болмок коопсуз, мында кандайдыр бир катар менен Порт-оф-Спейном. Пришлось издөө башка машинага. Жерде биз мелис азыр аны көрө алмак прибрежную кетиптир тилиги. Жанында эски шаардын болчу припаркован джип. Анын тегерегиндеги турдук темные фигуралар, ал эми бөрү горели жатат. Бул жылы блокпост. Анын чечилген.
  
  
  "Бул биздин жаңы транспорттун түрү. Мен билбейм, канча солдат туура келет чыгарылсын чогултуу боюнча, бирок биз албайбыз рисковать выстрелами.
  
  
  Мүмкүн, бар жана башка адамдар, алар вмешаться. Сиз эки подойти аларга жана отвлекаете бул ребят. Анын позабочусь, алар жөнүндө. Байкап көргүлө чогултуп, ih бирге. Митзи, сенде бар револьвер? Ал обиделась мени.- "Мен беле выгляжу голой?"
  
  
  "Останься жерде Флемингом. Эгерде кимдир-бирөө келсе, ал эми, мына, эгерде башка чыккан жок, бирок адегенде жоопту көрүүгө эмес хитрость жокпу, бул ".
  
  
  Лэмби жана Аскер жоголуп кетти. Анын обошел үйлөр, стоявшие на холме. Качан анын өткөн mimmo үйлөрдү, анын исследовал кырдаалды. Эми ага ачык көргөнсүң, болгон блокпоста. Менин shaggy заглушали папоротники жана башка өсүмдүктөр. Аны, жакындап келип, мындай джипу жана кунт коюп осмотрелся, азырынча увидел патруль. Анын ih эмес понимал, бирок, баары эле бизге айтышты Лэмби жана Аскердик, бул, керек, болчу, абдан көңүлдүү болуп жатты. Төртөө солдаттар турган топ айланасындагы эки менин айтымында, согнулись-жылдын смеха. Алар повернулись мага колдору артында болушу керек. Анын иштеген тез, боясь, алар повернутся. - Ага-жылы искренне үчүн алар менен готовым "люгером", - кескин, - деди мен. "Сиз бардык находитесь бута астында. Биз бирдиктүү кыймылынын! '
  
  
  Каткырык капысынан прекратился. Алар турдук, бул бир калыпта кармалган. Ламби отступил бир нече кадам прицелился. Золотая тесьма эполетов эго камзолы блестела в темноте. Аскер подбежал карата джипу, полез кара көтөн чучук отсека жана жылдыктар сейил бак курууда менен веревкой. Ал эми калган болчу жасалышы тез. Качан Аскер связал акыркы тамак ичүү боюнча төрт жана заткнул роталардын, аны текшердим берүү газ джипе. Карата көрсөткүчүбүз жеңилдетүү, бак оказался толук. "Вложите ih нарын кусты жана уберите бул огни менен жолдор", - деди мен. "Мен собираюсь алып Флеминга".
  
  
  Анын бармак эмесмин карата джипе ал жакка, анда биз калтырышкан Кадиллак. Азыр гана аны деп эскертти, - деп с джипа иштебейт. Проклятие!
  
  
  Митзи помогла мага пересадить Флеминга нарын меньшую келди. Ал айылынын жанында мени менен качан анын, то үчүн руль жана бармак эмесмин төмөн. "Ламби жана Аскер тийиш өз алдынча добраться чейин отелинин. Жерден алар благополучно вернуться үйгө ".
  
  
  Керек, джип болчу хорош, бирок бул эмес идеальным чечими менен. Жок фармацевттик кызматтын жок жана чектерди сакташы керек, мага эмес приходилось тууралуу ойлонуу боюнча кыдырууда горам. Ой жөнүндө кылыш үчүн ехать ошентип извилистым жолдору mimmo ар кандай пропастей, вызывала менде мурашки по коже. Анын тийиш рискнуть барса болот боюнча прибрежной салууда.
  
  
  Ламби жана Аскер эмес любили отставать, бирок алар видели, бул единственное чечим.
  
  
  Качан алар ушли, аны кайра айтымында, бул джипе. Эми мен, акыры, смог суроо берүү Флемингу штопора, ал кандайдыр бир убакыт мучил мени. Аны крикнул аркылуу ийинин: "билесизби, бул төмөнкүлөр болду менен Идиш Сойер? Алар аны бошотулушкан?
  
  
  'Жок. Солдаттар, схватившие мени дешти, эмне талап кылат nah сатып өлчөмүндө миллион доллар. Кайда сен мени таптакыр везешь?
  
  
  "Карата Ною".
  
  
  Жалал-эго голосе эхом отозвались ооруу жана коркуу. "Ооба, бул биринчи. Андан кийин мага туура келет ехать ош шаары. Адамдар мени послушают ".
  
  
  Ага мүмкүндүк берди эму обмануть өзүнө. Менде өзүнүн болгон жетиштүү көйгөйлөр үчүн эмес, талашуу, аны менен. Мени беспокоила Идиш Сойер. Мен алмак эмес курчушуна жол үчүн аны менен бул нерсе төмөнкүлөр болду. Аны нажал илинген. Ал мурда анын доставлю Флеминга жана Митзи, ошону тезирээк смогу вернуться в шаары. Анын повернул үчүн бурч жана увидел бүгүштүү огни аба ырайына. Дагы бир тоскоолдук.
  
  
  "Ныряй төмөн", - прошипел ага Митзи. "Жана приготовься".
  
  
  Анын притормозил. Анын отель, алар подумали, мен собираюсь остановиться гана үчүн прорваться аркылуу босого акыркы мүнөтүнө. Анын увидел гана он метр менен: чоң грузовик менен маленькой тез гаубицей нарын багажнике. Ал заблокировал, бүт жолу. Тешиги жок болчу.
  
  
  Бир жагынан бизден маслянистая суу менен саздар отражала ыйык жараша фонарлар. Андыктан, мен болсо андан ары да ал жерде эмес, катышуучулардын. Экинчи жагынан болдуңуз пальмы. Алар өсүүдө жалал - & nb, ошондуктан, контрабанда болмок бекем топурак, бирок моб жүрүшүндө лижет-бирине карата бирине, ал мага к болмок. Анын подумал, смогу жокпу, аны барса болот карата джипе. Бирок бул жылы эң аз жаман варианты. Анын повернул руль жана съехал менен жолдор менен дроссельной заслонкой на доске. Аны услышал, алар крикнули: "Токто", андан кийин выстрел. Таращить көздүн просвистела касынын сквозь пальмовые жалбырактары.
  
  
  Бетине эскертүүчү выстрел.
  
  
  Приятные адамдар! Митзи повернулась өзүнүн стуле жана тайган ответный от эмес, бирок ошондой эле таза эмес, абага. Мен оглядывался. Мага казалось, мен биринчи жолу жашоонун езжу карата диком жеребце. Аны районунда жыгач, прыгнул башка жагына, эки колесах, жана та эмес унаа. Алар стреляли бизде, бирок биз эмес бөлсүн. Анын попытался вернуться чыгышты, бирок, мага ушунун, аны обнаружил ал жерде дагы бир сюрприз.
  
  
  Аба ырайына болчу джип, жана ага побежали төртөө солдаттардын. Флеминг выпустил турат мени крики больно. Ал үчүн бул болгон эмес көңүлдүү болуп жатты. Митзи выстрелила аркылуу карашат Флеминга нарын преследовавший биз джип, качан аны выжал боюнча маленькой машиналар болсо ошончо ылдамдыгы канча смог. Бул чара жетишсиз, тез-тез. Бир айланасындагы биздин шин болгон пуста.
  
  
  "Ник, алар бизди догоняют". - закричала Митзи.
  
  
  Эй, кереги жок болчу мага айта алабыз. Ih таращить көздүн врезалась в металл джип дээрлик ошол эле учурда анын услышал выстрелы. Дал эй Люгер.
  
  
  "Байкап көргүлө кире тобуна. Целься жана стреляй мындан ары ". Ал колдонот эки тарап тең кол, бирок абдан татаал целиться нарын движущуюся максаты, качан сени трясут боюнча тараптар жагына. Антсек боюнча бир учурларда ага задавался маселеси болобу, менин билимим аты добавлено тизмесине, ал Хоук сактайт өзүнүн сейфинде, жана ар бир аты бар, жылдызча, указывающая анда адам, ал жөнүндө сөз болуп, мертв.
  
  
  Митзи закричала. Аны ойлогон, деп ранили, бирок ал сидела откровенными. Аны көргөн аварию в зеркале арткы түрү. Джип турат бизди, вырвался камактан контролдоо жана толук ылдамдыгын рванулся жалал-болото жерде жай жана величественно погрузился карата түбү. Аны көргөн сыяктуу, мгновение вспыхнули с алдында ошол сыяктуу погаснуть.
  
  
  Митзи сунула "люгер" мага ортосунда буту, жана обернулась. Биз ехали бир спущенной шине. Бул жылы эмес, жалгыз чуу кара түндүн. Нарын джунглях раздавался үн соккудан бамбуковых палочек o полые жыгач барабандар. Бул жылы приглушенный зловещий үн. Анын подумал, мүмкүнбү Аскердик жана Ламби берүүгө племя беспроводное билдирүү. Балким, ушунун жөнүндө билдирүү биздин побеге жиберген көрүнбөгөн дайындагыдай ысык тропикалык токойлордо.
  
  
  Ритм ускорился. Ушунун похоже на катастрофу. Турат мени услышал анын алсыз үнү доктор Х. Флеминг. "Артыбызда турушат, жана алар тез бизди догоняют".
  
  
  Анын выжал боюнча джипа акыркы ылдамдыгы.
  
  
  
  
  
  
  
  6-Глава
  
  
  
  
  
  -
  
  
  Ачык алдында биз аба ырайына кимдир бирөө менен фонарем жестом велел бизге кулатуу болгон проселочную кетиптир. Аны жок шталь суроолорду берүүгө жана свернул. Анын аймактарында болгон машинага боюнча песку карата башка факелу у суунун включил зажигание жана чыгышкан.
  
  
  Ал жерде болдум, Мунай, эми жок, ак түстөгү көйнөктөр жана набедренной повязке. Көк бөрү, ал боюнча биз азыр ехали, анын услышал үн приближающейся машиналар. Бизде эмес хватило убакыт. Биз турдук колдору артында болушу керек карата морю. Ал эми менин Люгер болчу пустынен.
  
  
  Митзи да вышла. Нын вытащил Флеминга боюнча байкоо астында күчтүү жыйынтыгындатапшырышкан.
  
  
  "Пойдем мени менен, Картер. Возьми Митзи үчүн руку жана отпускай. Оставайся турат мени ".
  
  
  Анын заправил "люгер" үчүн параддык, мисир күчү үчүн руку жана последовал үчүн Nov. Бул дагы ага жасай алмак. Жакын арада биз баары бир өлөбүз. Жана, мүмкүн, биз болмок да уплыть ошондой эле алыс, - деп преследователи биз эмес найдут, эгер биз жөн гана держали карашат жетиштүү низменному жалал-малык волнах.
  
  
  Нын анда ишенимдүү ступил в море. Ал оңой растворимый Флеминга. Море поднялось айланасындагы эго буту, ортосуна чейин эго бедер, андан кийин капысынан ал баштаган кайра подниматься, "кадам артынан кадам".
  
  
  Кийинки шаге анын ударился носком жөнүндө нерсени катуу. Анын та эмес споткнулся, андан кийин көбөйттү ногу. Анын царапнул буту ташы жана та жогору почувствовал катуу жерге. Аны положив бул өз аленка. протянул всякому племени, жана почувствовал өзүн ступеньку выше биринчи. Биз поднялись төрт ступеньки жана пошли боюнча ачык неровной таш бетинин, мисалы, алтынчы дюймах суу алдында.
  
  
  Анын тихонько усмехнулся. Анын эң жакшы разбирался бул заклинания. Аны биринчи жолу увидел тони одержал кетүүчү жеке боюнча бул таш тропе. Аны түшүндүм, бул-жылы мурдакы каменное курулма, балким, босого-жылдын суу ташкыны, ал эчак төмөн түштү деңгээлин жайкы жер титирөөнүн кесепетинен. Мен ойлогон эмес, бул Ишке качан кандайдыр көргөн, эго үстүнөн суу. Ал, балким, обнаружил эго кокусунан убагында плаваний, жана, буга карабастан, ал шоуменом, ал использовал аны үчүн напугать өз суеверных жолдоочуларынын.
  
  
  Турат мени услышал анын хихиканье Митзи. "Көпчүлүк окуучулар үчүн сени, Ник. Эми сиз билесиз да анда, эмне болуп загадкой дээрлик бардык. Остерегайтесь скользких участокторун жана оставайтесь посередине. Туурасы дубалдар бардыгы полметра ".
  
  
  Анын сжал анын руку. Жетиштүү өтө. "Сен билген жана пыталась рассказывать мага жомоктор жөнүндө Санта-Клаусе, кир шлюха. Сен кандайча белгилүү болгон?'
  
  
  "Сууга түшүү учурунда. Анын ударилась жөнүндө ага головой жана потеряла аң-сезим. Нын куткарып мени. Ал айткан мага, бул мен наткнулась, азырынча ал жок болуп калды коркунуч келтириши эму, бул өзү разберусь менен ушул. Ал поклялся сактоого бул секрете ".
  
  
  Биз мелис дээрлик башка тарапка, учурда үстүнөн суу засияла буунун прожекторов. Мелис крики туусунун уруксат аткаруу жана жини келет. Алар айылында джип, бирок адамдардын эмес болчу. Биз буга чейин сырткары досягаемости дүйнөдө, ошондуктан алар алган эмес, бизди көрө. Биз жериходогу карата крутому обрыву, анда болгон высечена ичке тепкич. Бул жылы долгий жана татаал көтөрүү, бирок Мунай, несший Флеминга эмес показывал эч кандай белгилери усталости, качан ал жеткен үстүнкү ступеньки жана спрыгнул беш фунтту төмөн болгон платформаны менен алектенген бир убакта служила валом жана чатырынын үйлөрү үчүн тилиги. Аны подумал, ал преуспеет катары фитнес-тренера программасында AX. Ал көрсөтүүдө Флеминга нарын протянутые колуна, президент тез атындагы бөлмөгө.
  
  
  Качан келдик, аны багытта, ал бөлмө азыр болгон оборудована үчүн эго дарылоо. Горящие факелы свисали менен таш менен курулган дубалдын. Борбордо жынысына болчу раскладушка жабылчу ароматными листьями. Биз миновали өзүнүн ишинин ардактуу сторожевая турган боюнча соплеменников, ар бир айланасындагы алардын бир аз прикоснулся карата Флемингу, словно кетейин деңгээлдин эму-бөлүгү өз күчүн.
  
  
  Качан Флеминга уложили карата койку, ага мындай деди: "ага сломана ногу, жана анын запястье айтканда, ржавчина. Ага керек өлүмүнө кан, а менде болгон эмес убакыт поехать дарыканага үчүн антибиотиками. Эму бул керек токтоосуз. Барбы ыкмасы алууга бул жерде? '
  
  
  Жогорку темнокожий эркек бесстрастно посмотрел мага. Добуш Флеминга казался чабал, бирок ал улыбнулся. "Рахмат үчүн тынчсыздануу, ардагер Картер, бирок мен ишенимдүү колунда. Анын ставлю медициналык билимдер тони одержал караганда жогору у өзүнүн дорогого адистин Парк-авеню ".
  
  
  Патриарх акырын деди: "Бизге деп мүнөзү жөнүндө встретят сиздин травма, биз алабыз дароо баштоо дарылоо".
  
  
  Эки аялдын бөлүмдөр Флеминга. Нын түштү, жанында аны менен болуп жаткан жана обмакнул губку ысык суюктук менен алектенген сидела нарын миске жанында койкой. Менен, бул сөздөр менен ал промыл-кечени чечүү карата запястье Флеминга. Андан кийин намазал карата нах густое зеленое желе.
  
  
  "Бул теплая аралашмасы листьев коки жана жашыл самын", - деди Масы. "Биз түзүлгөн, ага керек. Бул материал вытянет грязь айланасындагы жаракаты, ошондо колу тез заживет ".
  
  
  Дарылоо керек бутту болчу бир аз сложнее. Нын выправил ногу. Андан кийин ал окунул бармакты нарын миску менен кочкул-кызыл даңгырайт субстанцией. Менен, бул сөздөр менен ал нарисовал чөйрөсү, айланасындагы текшерүүдө, ошондой ичиндеги чөйрөсүн ал нарисовал "Х".
  
  
  Ал улыбнулся мага. "Петушья кан", - объяснил ал. "Жумуштун изгнать шайтандын боюнча сөөктөр". Эми бир нече катмарын приправленных пряностями листьев алынды привязаны такоо, поверх, анын болгон паста боюнча жылуу ун менен. Тыгыз тасма боюнча бүткүл бутунун жанына.
  
  
  Мага кызык болчу, бул канчалык болчу көрүнүш примитивной медицина менен алектенүү укугу, доказавшей өзүнүн натыйжалуулугун кылымдар жана психологиялык таасири.
  
  
  Аны билген эмес. Бирок Флеминг верил бул, жана, балким, бул ишеним мүмкүн исцелить эго. Көптөгөн жүргүзгөн саясатын, втайне ал мүмкүн, терең диний адам.
  
  
  Ал эми ал жок деп моюнга алчу бул ачык, мүмкүн, анын тереңдиги өмүрова ал алды запретную мистику вуду. Бирок менде болгон эмес убакыт ждать жана көрүү караганда, бул ал үчүн обернется.
  
  
  Анын отвел тони одержал жагына жана спросил: "Барабандар да айткан сизге, - деп Флеминг жегиси вернуться ош шаары жана чыгып сүйлөөгө алдында адамдарды?"
  
  
  'Ооба.' - Атындагы куурчак криво улыбнулся. Флеминг - идеалист, жана абдан упрям өз убеждениях. Бирок качан ал оправится-жылдын шока, анын айталы, эму чындыкты. Сиз, балким, кааласаңыз вернуться жана бошотууга мисс Сойер?
  
  
  Мен эмес, - деди эму биздин сөздөр жөнүндө кыздары мейманкана магната. Ал абдан көп билген адам үчүн, ал жылын жашады да алыс на вершине холма. Балким, бул каражаттар барабан, алар держали эго бул сабакта, айкалышта, албетте, тартып жөндөмдүүлүгү туура объяснять бул сейрек кездешүүчү белгилери джунглей.
  
  
  Нулган адам болуп калды бир аз жестким, качан аны мындай деди: "Эгерде мен верну анын целой, мен ойлойм, выживу татынакай".
  
  
  Митзи подслушивала. "Сен сумасшедший, эгерде попробуешь бул. Бирок, эгерде сен бул сделаешь, анын барам с тобой ".
  
  
  "Жоромолдоо туура эмес", - деди мен. "Мен албайм сени пайдаланууга. Нын, убедись, ал калат бул жерде.
  
  
  Карата көрсөткүчүбүз удивлению, ал кивнул. "Мен аялдар сизге жол ..."
  
  
  "Жок", - перебил аны эго. "Мен жөн гана возвращусь ошол эле жолу менен, аларга келдик".
  
  
  Ал приподнял брови. Билип, бул акыры албайт заставить мени передумать. Ал бой плечами, мисир Митзи үчүн руку жана жылдыктар сейил бак курууда карата Флемингу.
  
  
  Аны, жакындап келип, мындай тепкич, высеченной нарын скале. Турат өзүнө услышал анын зажигательное ырдоо соплеменников, балким үчүн арналган сырткары жардам берүү үчүн Флемингу выздороветь. Анын перешагнул аркылуу стену сууга кайра башка жагына. Анын смутное көргөн джип. Ал казался покинутым. Солдаттар болгон эмес жана издердин.
  
  
  На полпути мою ногу попала карата скользкий комок балырлар, растущий ортосундагы камнями, жана ал поскользнулся. Анын өкүмдар, плюясь грязью. выпрямился жана пошел көп көңүл бургула.
  
  
  Качан анын добрался чейин пляждын, анын промок.
  
  
  Анын снял кийим жана попытался отжать аны кантип алмак. Анын высушил люгер катары алмак, жана бросил тапанча болгон переднее сиденье джипа. Анын накинул кийимин карата капот үчүн ал болчу высохнуть нарын жылуулукка көз кыймылдаткыч.
  
  
  Аны жок снимал сапог. Алар промокли, бирок алар мага керек үчүн алыс.
  
  
  Анын рассчитывал карата удачную кыдырууга менен ал спущенной шиной эмес болчу разочарован. Подойдя класска жердеги башка джип въехал жалал-болото, анын токтолду үчүн зарядить "Люгер". Аны көргөн активдүүлүгү жерде, үчөө же төртөө эркектер четинде жолдор. Балким, адамдар киргизилген машинанын эмес утонули, бирок мен аны эмесмин, алар жасал.
  
  
  Одина гүл вдруг чыкса середину жолдор жана жестом көрсөттү мага подъехать поближе. Анын та эмес сбил эго буту, бирок вовремя увидел набедренную керек. Анын дагы держал өзүнүн Люгер наготове жана подъехал лижет. Анын услышал каткырык, ал вроде победного үндүн, жана вдруг нос джипа учуп кетти аркылуу, саздар. Алар вытаскивали эго. Ал пустынен. Эч кандай өлүктөрдүн.
  
  
  Жардамчылары тони одержал боюнча джунглям вытащили запасное колесо жана откатили эго мага. Аны чыгышкан жана увидел, бул эки гүл подняли алдыңкы бөлүгү менин джипа, куйручук айыл колесо жана мал машинага келүү менен кеңири улыбкой, бул означало, азыр бардык тартипте. Андан кийин алар тез жоголуп кетти чөйрөлөрдүн пальм. Ошондой эле тез, анын болмок эмес увидел бул, эгерде жөн гана моргнул.
  
  
  Анын ехал тез, догадаться, мен найду бүгүштүү, анда чоң грузовик заблокировал кетиптир. Адамдар тони одержал ал жерде да болдуңуз заняты, бирок машина болгон өтө оор, жана алар алган эмес, анын сдвинуть. Анын чыкса, то үчүн руль грузовика жана жестом приказал аларга уйти менен жолдор. Анын включил көтөн чучук жүрүшүн жана выпрыгнул. Ушунун прекрасное зрелище - көрүүгө катары грузовик соскользнул жалал-болото. Гана найынын куралы дагы эле жылы бир аз жогору сууну.
  
  
  Убагында менин андан ары саякат алыскы отель аны эч ким встретил. На кухне играла буунун аялдар. Оюн болду мен үчүн жаңы. Ар бир эркектер болгон отполированная фишка, странно похожая на адамдык бармакты. Алар боюнча кезектеги катали ih боюнча столу. Ким подошел лижет карата бардыгы расколу ортосунда ичтин орундук, - деп белгиледи вице-премьер, судя боюнча козгоого, ал бул вызвало. Коко покатил акыркы. Ал катуу вскрикнул качан анын бармакты упал нарын трещину. Проигравшие заплатили эму эки эсе. Качан ал Ламби увидели мени, алар перестали ойноого. Качан ага деди аларга белгилеп кетким келет, алар отвезли мени отель Sawyer, алар выглядели абдан взволнованными.
  
  
  Лэмби многозначительно закашлялся. "Иш жетиштүү рискованно обмануть лейтенант жалал-крепости", - деди ал. "Бирок обмануть полковниги? - Мен билбейм.'
  
  
  Мага керек болгон бууну помошников. Болгон маанилүү, алар такыр эле ишенишпейт анын ийгилиги операциялар. Нервдик жана сомневающиеся мага алынды бизге карата эмнеге. "Нын билет, кайда биз пойдем", - жарыялады мен. "Ал бизге жардам берет".
  
  
  Бул тууралуу аталган волшебные сөздөр. Эгер Нын ойлогон, бул мүмкүн сработать, ошондой эле ал жана экен. Биз поднялись карата джипе жакшы настроении.
  
  
  Көчөлөр шаардын бардык алмаз пусты. Бардыгы көрдүк ашпаган алтынчы адам. Иттин джип, алар страхе катары чычкандар. Транспорттун кыймылы жок, бардык коомдук имараттар алынды жабылууга, терезе алынды темными тышкары, биринчи кабат мейманкана "Сойер".
  
  
  Аскер приставил винтовку мага саяарын, азырынча биз ехали карата башкы входу. Сакчы көлөкөдө күн следил үчүн биз.
  
  
  Аскер выскочил жана жестом көрсөттү мага анын артынан барышы керек ага. Аны, жакындап келип, мындай күнү коштоосунда Аскердик жана "лейтенант" Ламби. Охранник остановил биз. 'Кечиресиз. Полковник", - деп бүгүн кечинде эч ким жок кыргызстанга келе тургандыгын маалымдады.
  
  
  Лэмби потянулся жана впился взглядом жалал-солдаттын. "Биз пойдем ичине. Эгер сиз кааласаңыз, биз токтотуу, сиз акыр аягында пострадать. Бул түзүлгөн - Ник Картер, адам үчүн анын Иероним сунуштады миң доллар. Двигайся.
  
  
  "Ах." Охранник биригип, мага винтовку жана облизнул эриндин. "Мындай учурда анын приведу эго ал жакка".
  
  
  Лэмби зарычал. Жөнүндө"; жок, сен эго эмес поведеешь. Өзү доставлю. Айтасың деп аткара аласың алып менде бул сыйлыкты. Отойди, ублюдок! '
  
  
  Сакчы выглядел виноватым жана двигался жетишсиз, тез-тез. Аскер шаарында mimmo мени жана ударил аны эго прикладом мылтыктар боюнча уху. Мында ал кокусунан задел курок. Таращить көздүн просвистела менде буту, ортосундагы, жогору, ал ага болмок отель. Бул башталышы становиться өтө реалистичным. Лэмби кайра көрсөттү тиштер. "Полковник. Кайда ал?'
  
  
  Эми азыр жетиштүү впечатленный охранник дээрлик неразборчиво пробормотал: "В казино, лейтенант. Жүргүзүү сени?
  
  
  "Мен ойлойм, биз көбөйтө алабыз көрсө бул өздөрү". В голосе Лэмби прозвучало алдын алуу. - "Оставайся өзүнүн кызмат ордунда".
  
  
  Аскер втолкнул мени вестибюль. Томас Сойер болмок потрясен, эгер увидел бузулган. Мелис разбиты чоң отургучтар. Стеллажи менен гезиттер жана журналдар алынды опрокинуты, бизге бир айланасындагы витрин эмес калгандарынын нетронутой. Текчелер дүкөндөрүнүн алынды пусты. Кандай бардак!
  
  
  Полковник Кариб Джером алмак боло классным заговорщиком, бирок никудышным командири. Эгер ал өзүнүн мүмкүндүк берди адамдарга иштөөгө грабежом, ал болмок уткан көп, эгер эго пландары, албетте, коюушум.
  
  
  Казино болчу да жаман вестибюля. Оюн столдор наркы миң жүрүшүндө талкаланган эмес подлежали оңдоо. Интернетте обнаженной натуры үстүндө удлиненной планкой алынды поцарапаны, фигуралар вырезаны. Аскер жана Ламби присвистнули. "Жакшы күчөйт пропущена".
  
  
  Стеклянная идиш-аяк болгон разбить жөнүндө жынысы айланасындагы бара. Бөтөлкөлөрдү эмес. Аскер жана Ламби неловко осмотрели бош бөлмөлөр. "Кайда бардык подевались? Анда полковник?
  
  
  "Ал спит бири оцепенения. Бул сураганым, бул жерде үч жүздөгөн бөлмөлөрдүн менен удобными кроватями. Ал эми Джерома, мен ойлойм, ал кеңсесине Фишек Капполы деп эсептейт акчаны казино. Пойдем карата ага.
  
  
  Биз өткөн mimmo кассалык аппараттарды. Алар калды нетронутыми. Гана эмес стопок монетт үчүн айнек тосмо менен тосулат, эч кандай купюр ачык ящиктерде. Солдаттар держали ошондо подальше. Аны нажал баскыч менен алектенген приводила колдонууга раздвижную металл эшикти.
  
  
  Аны окуучулар ортосунда парнями. Недружелюбный кара күзөтчү үчүн столунан пульта управления болчу застигнут врасплох. Ал потянулся үчүн револьвером, бирок андан кийин увидел, аз тапанча Лэмби у моей спине, почувствовала мени жана засмеялся.
  
  
  "Жок, бирок, ардагер Картер. Анда сиз эго заты, лейтенант?
  
  
  Балким, ал маалымат таркатуу жагынан башка жагына, бирок мага казалось ашык качкандыгы ыктымал болгон, ал бардык бул кезде болчу шпионом Джерома.
  
  
  'Кармалды карата блокпосту. Айтсаңыз полковнику, биз бул жерде.
  
  
  Бирок негр элек собирался биз впускать. "Митзи ушла жмк менен Картером. Кайда ал?'
  
  
  Лэмби арийцев бой плечами. "Аны жок аны менен. Мүмкүн, ал ушла ".
  
  
  "Балким, ал маанилүү эмес". Ал нажал бул домофон. "Полковник, силерде коноктор".
  
  
  Бул чоң мааниге ээ эмес взволнованно. - "Мен эле", - деди сага, мен ..."
  
  
  "Эки солдатты келишти жеткирүүгө ардагер Картер".
  
  
  Эми добуш вдруг шталь радостнее. - "Бул-эң жакшы. Впустите ih.
  
  
  Эшикти распахнулась. Кариб Джером, сидел үчүн столунан Капполы. Анын алдында лежали груды банкнотторду жана монетт. Недавние түшкөн кирешелер казино жана отелей жана магазинов вестибюле: чоң акчалар синдиката жана Сойера.
  
  
  Анын дружелюбного улыбнулся. "Сиз заты ыкмасы разбогатеть, Джером?"
  
  
  Ал улыбнулся нарын ревматизма. Гана эго улыбка болгон бир аз холоднее моей. "Сиз таанууга тийиш, бул жакшы ыкмасы". Ал посмотрел карата Лэмби. "Лейтенант, кайдан кыз менен алектенген болгон менен ушул мужчиной?"
  
  
  Аны выпалил. 'Мертва. Утонула.
  
  
  Кара көздүн сузились. "Ал плавает да, дельфин, ардагер Картер. Эмес пытайся мени обмануть. Ал многого турат жалал-Майами ".
  
  
  Аны посмотрел аркылуу ийинин карата эшикти менен алектенген дагы эле ачык болду. Негр следил үчүн биздин менен сүйлөшүүгө. Качан ал турду үчүн моими адамдарды, мен алмак эмес пайдаланууга өз люгер. Бул означало болмок өлүмү Аскердик жана Ламби. Анын отель үчүн эшикти закрылась жана выбрал эң тез ыкмасы билдирүүгө полковниги жөнүндө внимании эго коргоо.
  
  
  Анын вызывающе", - деди Джерому: "Сиз алууга жакшы сатып алуу үчүн Митзи, бирок держу акчалар, бул лейтенант эч качан увидит өз миң доллар". Ушул жетиштүү болчу. Эшикти захлопнулась. Джером наклонился карата стопке акчаны столунда. Качан ал кайра көбөйттү көздүн, ал карачу ачык, аз в менин люгера.
  
  
  "Берите анда, сизге эмне керек", - деди аны Ламби жана Аскердик, качан ih тапанчалар отодвинулись менден баш карата удивлению Джерома. Эго, адам напряглось. "Измена, ардагер Картер? Подкупайте солдаттардын! Алар преданы аскердик трибуналу, качан гана аны. .. '
  
  
  Ал быстр. Анын подозревал бул. Бирок дагы эле жетишсиз быстр. Ал үчүн жолу жана эго колу тез переместилась карата кобуре. Аны жылы бир аз тезирээк, перебросил люгер айланасындагы оң колуна в левую, выкинул стилет в руку жана бросил. Стилет пригвоздил эго руку к кобуре жана бу, башкарууга милдеттүүбүз, аракет провалилась.
  
  
  Анын признаю, ал эмес трусливым. Ал үчүн бул жылы чоң тобокел. Бирок эгер ал алмак заставить мени выстрелить же эгер ал алмак выстрелить өзү, бул встревожило болмок ниггеры сыртына, жана менин шансы болдуңуз эле упущены. Ал акырын sel. Аны менен Люгером жана приказал эму турууга у дубалдар. Маленькие кара глазки извергали жек көрүүнү, бирок ал ушундай анда эму дешти.
  
  
  Ламби положил курал стопку банкнотторду жана кылдат обыскал полковниги. Ал вытащил менин стилет, револьвер жана нашел бир бүткүл капкалдырыктары дагы бир запасной.
  
  
  "Эми сядьте болгон диван, биз экенбиз сүйлөшүүнү. Анда Идиш Сойер? Анын деди.
  
  
  Джером ал тургай моргнул. Ал ыңгайлуу, то на диван жана скрестил бутту. Ал саркастически скривил верхнюю губу жана ага карама-каршы одина штопора. - "Кайда Митзи Гарднер?"
  
  
  Менде болгон эмес убакыт жана каалоосун ойноого суроолор жана жооптор. Албетте, ал держал Идишке отелинде. Бирок мен алмак эмес эсептөөгө, анда бул бүтүндөй армия Джерома спит, жана жок кылгысы рисковать, бул туура келет обыскивать бүткүл отель. Анын өкүмдар алдында полковник жана ударил дулом люгера жалал-эго адамга. Получилась уродливая царапина. Аны эмес, отель эго өлтүрүү; ал жалгыз адам, ал алмак контролдоого уланууда. ошол эле учурда, ал дагы нуждался нарын nen. Бирок башталышы үчүн аны беспокоился коопсуздугу жөнүндө Тарасын. Ага деди бул жөнүндө Джерому жана кошумчалады: "Мен пожалею, бул обезображу сенин адам, эгерде понадобится".
  
  
  Ал красивым мужчиной. Ал муну билген, жана ал тщеславным. "Жакшы, - деди ал. - Баары аны эмес освободишь. Мисс Сойер залында өзүнүн номери жогорку кабатында. Ортосунда нижним жана үстүнкү кабаттардын алты жүз менин солдаттар ".
  
  
  
  
  
  
  
  7-Глава
  
  
  
  
  
  
  
  Азырынча Лэмби держал полковниги бута астында, биз менен Аскер сняли куртку жана рубашку Джерома жана разорвали рубашку карата полоски кардону үчүн байланыштыруу аны. Даем эму сесть на диван.
  
  
  "Оставайся бул жерде үчүн, присматривать үчүн алар", - приказал ага Аскер. Көрсөттү анын эму катары иштейт башкаруу дверью. "Күтө туруңуз, азырынча биз менен Лэмби подойдем карата күн. Сиз открываете анын ривненской ушунчалык үчүн жетишүүгө түрткү берүүгө бизге өтүүгө, ал эми андан кийин кайрадан закрываете.
  
  
  Ламби кайра приставил тапанча алып моей спине, жана биз пошли. Негр болчу поглощен детективным романом эмес поднимал көздүн, азырынча аны эч подсунул, аз өзүнүн люгера эму астында нос. Качан анын увидел анда, ал окуп жатканда, мага пришлось усмехнуться. "Жок, читай, ошондой делай; Анын деди мгновение, биринчи кезекте караганда Ламби өтө ударил аны эго прикладом өз мылтыктар боюнча черепу. Ал скатился менен орундук болгон албайт. Болдум, жокпу, ал мертв же жокпу, негизинен көз каранды толщины эго баш сөөктүн. Биз оттащили эго бирине айланта кассалык аппараттарды казино жана привязали ал жерде карата стулу. Биз тез пошли карата лифтам. На полпути нарын вестибюле капысынан жылытылган эшикти лифта. Солдаттар чыкса, увидел жана бизди попытался нырнуть келүү. Анын бросил стилет жана мгновение обнаружил эго анын эго кадыком. Лэмби потащил эго үчүн катардагы абалга келүүгө администратордун. Ачкычтарын номерлерин Идиштин ордунда жок, көрсө, ошондуктан бизге керек ал жакка кирүүгө жардам берсе болот тише.
  
  
  Биз пошли, кайра лифту, жана ал көбөйттү эки мачете, алар соскользнули менен тилкесин солдатты андан сырткары, бул ударили эго. Эми бизде болгон бардык 599 душмандын.
  
  
  Наверху биз побежали карата күнү батирдин Тарасын. Анын взломал бүктөмө стилетом, жана биз калышкан ичиндеги эң мурда, ал кимдир появился в холле.
  
  
  Бөлмөдө царила удушающая атмосфера. Кондиционер болчу выключен. Идиш Сойер лежали бул керебеттер, раскинув колду жана бутту. Ага тандалып трусики жана бюстгальтер. Анын запястья жана лодыжки алынды привязаны карата керебеттер занавеской, ошондуктан ал едва болчу иштин жүрүшү тууралуу отчетту. Кургоо у нах эмес кляпа, бирок, бул, балким, жок болмок зарыл. Звукоизоляция мейманканасында Sawyer Grand LaClare болгон превосходной. Эң көп, бул анын болмок угууга нарын соседней бөлмөсүндө.
  
  
  Ал увидела мени жана Лэмби. Аны адам искажено отчаянием, жана ал подумал, ал вотум-вотум закричит. Анын зажал эй оозун ладонью. "Адамдар Джерома бул жерде. Ал спокойной.'
  
  
  Аны көздүн метнулись карата Лэмби. Ал думала, бул мени дагы поймали. Анын объяснил эй, ал биздин тарапка. Анын красивые голубые көздүн эми болоттун чоң жана темными . Коркуу анын көз алдында эми сменился гневом. Анын убрал руку айланасындагы анын rta жана поцеловал. Андан кийин анын отпустил аны үчүн развязать шнурок. - "Алар убили менин эго?"
  
  
  Аны билген, ал омелой эске Флеминга. Анын деди. - "Жок. Биз смогли укрыть аны. Ал ранен, бирок тоолордо менен Тек коопсуз ".
  
  
  'Ким бул?'
  
  
  Албетте, ал эч качан слышала бул тууралуу старом кара тизме волшебнике жана эго племени. - "Сен эле назвала эле мени лжецом, эгер аны сага айтып көп o-Ноябрында, бирок, эгерде биз выберемся шаарынын айланасында тирүү, анын познакомлю сени аны менен. Жана да ошондо сиз эмес поверите ".
  
  
  Аны тез ослабил шнурок үчүн, азайтып ооруу. Анын колду жана бутту алынды побелевшими жана опухшими улам кан айлануунун бузулушу. Эй болду больно, жана ал увидел, бул өтөт эле учурда бир канча мезгилдер, адегенде, ал эмнеге кайра сможет жүрүп турушу. Ошентсе да, мен алмак эмес рисковать, неся уюштуруучулар. Эгер кимдир бирөө кандайдыр бир попытался токтотуу биз жолунда, мага отчаянно понадобились болмок менин колуна, жана, балким, Ламби да.
  
  
  Анын промокнул запястья жана лодыжки Тара муздак суу, айланасындагы ванной. Андан кийин достала айланасындагы үстүндөгү жука пахта көйнөк. Ошол түрдө, кандай ал, ал выглядела жакшы, бирок трусики жана полупрозрачный бюстгальтер жөн гана идеальны үчүн саякат согуш учурунда.
  
  
  Идиштеги потребовались баалуу мүнөтү үчүн маттар на ногах. Биз жасаса текшерүүнү бул боюнча бөлмөсүндө. Анын послал Лэмби холлго текшерүүгө, эркин барбы чыгышы.
  
  
  Мгновение соң ал просунул карашат аягына күнү жана поманил биз. Биз бежали карата лифту ушунчалык тез, канчалык камактагыларга абалы Тарасын. Качан гана аны нажал баскыч, увидел аны да коридордо жылытылган эшикти.
  
  
  Биз добрались чейин биринчи радиого, жана эшикти лифта жай жылытылган. Сквозь щель увидел солдаттардын. Жаман сырткары, ал жерде болдум, полковник Кариб Джером менен пистолетом багытталган бизди.
  
  
  Анын нырнул үчүн металл эшикти жана бир эле убакта нажал баскыч подвала. Таращить көздүн отскочила-жылдын металл дубалдын лифта. Ушунун чудо экенин эч ким биздин айланабызда эмес ранен. Эшикти закрылась, жана биз кирди ичине. Казалось, бул өткөн сааттарда. Эгерде гараже эмес болмок машиналар, же андан чыгуу болчу заблокирован, Дэвид Хок алмак чыгаруу аркылуу бир өзүнүн агент. Том Сойер абдан эле өзүнүн кызы, а Нын абдан чертовски жакшы жардамчы.
  
  
  Мага кызык болчу болгон башка жардамчысы тони одержал. Балким, мертв. Эгер Иероним убедил отпустить эго эго карата изрядную суммасын, ал алмак ашырылышын күтүүгө пули. У полковниги болбойт себептерин сдержать өз сөзүн. Болчу калыштуу болчу жаңылыштыгы дегенде калтырууга жакыр простака Аскер көзмө менен мындай нурландыруу.
  
  
  Лифтке кирүү ударился жөнүндө аба буфер алуу цокольном кабатта. Биз кетсек гараже. Көп болчу машиналарды таандык конокторуна жана көп высокооплачиваемому персоналга, бирок мен болсо мындай болушун күткөн эмес таба алардын ачкычтарын, жана менде едва хватило эле убакыт текшерүүгө ih бардык. Бул чыкканда турду аскер грузовик. Балким, ал даяр болгон өзгөчө кырдаалдар учурунда жана тез заработал. Болгону ал казался жалал-миле ошондо.
  
  
  Ага билимим тууралуу маалымат берген эмесмин буга. "Беги карата машинанын ал", - деди мен. "Возьми бу , башкарууга милдеттүүбүз, азырынча анын прикрываю отступление".
  
  
  Алар побежали. Жок дегенде, Лэмби бежал да тез катары гана алмак катары тащил үчүн руку спотыкающуюся Идишке. Күнү лифта открылись. Качан алар открылись чейин эки дюймов, анын выстрелил нарын щель, следуя мисалга Джерома. Анын услышал жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына жана надеялся, бул полковник. Анын продолжал стрелять, качан эшикти открывалась дагы көп, жана раздались жаңы крики. Акыры кимдир-анда төмөндөгүдөй нарын карашат блестящая идеясы жөнөтүү лифтке кирүү келүү наверх. Анын продолжал стрелять, азырынча эшикти эмес закрылась толугу менен. Эми бизде болгон мелис артыкчылыкка. Аны бросился карата грузовику жана прыгнул жанында Идиш менен алектенген киргизди кыймылдаткычы, ал эми андан кийин устроилась карата сиденье жанында айдоочусунун. Счастливая. Эгер бул кадам Митзи Гарднер, биз болмок спорили анын ким водить келди, ал эми бул азыр эмес убакыт.
  
  
  Анын бармак эмесмин үчүн башталган экинчи берүү жана свернул карата курултайы. Эго эмес забаррикадировали. Качан анын проезжал mimmo башкы кирүү отель жана взглянул карата эшик, анын увидел катары Джером менен бир нече адамдарды өзүнүн выбежал сыртка. Алар кепти токтоттук болгон тепкич үчүн стрелять бизде, бирок поторопились. Выстрелы өткөн низменному.
  
  
  Аны жасадым зигзаг кылып жардамы микрофонов жана динамиков минимумга ih андан аркы шансы болгон попадание жана услышал катары Ламби стреляет артынан. Анын крикнул эму үчүн ал подтянулся. Ал мени эмес, укканын. Же, мүмкүн, ал өтө эле взволнован үчүн отреагировать.
  
  
  Блейк азыр арада аяктады. Анын услышал кыска жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына жана күзгү арткы түрүн увидел катары Лэмби аэропорт " жаңы конушунун тургундары айланасындагы машиналар. ал көк лежал неподвижно посреди жолдор. Алдыңкы бөлүгү эго көйнөктүн болгон пропитана кан. Эго денеси сотрясалось-жылдын попавших ага ок тийип. Джером отомстил эму эми, биз качан болдуңуз, абдан алыс болуш үчүн биз поймать.
  
  
  Анын сосредоточился карата вождении, стараясь эмес бурууга көңүл чарчоо жуптары. Артыбызда көп эмес свистели пули. Иероним тарабынан өзүнүн солдаттар побежал машиналарга, припаркованным беришинде отель. Биз үйдөн алыс болчубуз жана коопсуздук.
  
  
  Бул бульваре анын свернул жана нажал карата педаль газ. Грузовик көп подходил ташуу үчүн оор жүктөрдү караганда көбөйтүү үчүн ылдамдыкты. Бизде болчу эле учурда бир канча мезгилдер, бирок бул чара жетишсиз, болтурбоо үчүн жазалоо полковниги.
  
  
  Биз мелис үчүн шаар, жана направились карата отелю тони одержал. Бирдеме керек болчу чечсин тез. Мен алмак эмес болтурбоо Джерома карата прибрежной салууда. Менде болгон эки вариант. Биринчи - спрятать грузовик прокуратура эски гостиницей. Башка болгон жаман жол, петляющая аркылуу тоолор.
  
  
  Мага келди бүгүн карашат, ал полковник, сыягы, билген бар экендиги жөнүндө мейманканалар жана бул Нын өзү тарабынан пользовался. Эму ал тургай пришлось болмок драться. Бардык кыздар деревянным. Ал бизди алмак сжечь.
  
  
  Ошондуктан анын выбрал горный каттам. Биздин оор грузовик алмак преодолевать выбоины жана ухабы, балким, жакшы, караганда кыйла жеңил машиналар турат бизди, жана алар алган эмес иштин жүрүшү тууралуу отчетту тезирээк биз бул жолу.
  
  
  Ага убактысы да, биз ага жетиштик буруу, алар бизди эмес заметили. Анын выключил сергей жана повернул руль. Эми биз мелис невидимы чөйрөгө джунглей үчүн эки джипов, проезжающих mimmo бизди боюнча башкы жолу. Эң жакшы. Анын токтолду, вынул прожектора айланасындагы кармоочунун жана жакындап келип, мындай айыл чарба жана жүк платформасы үчүн жыл сайын бизде болот. А мүмкүн, Ламби уронил тапанча. Менин ок-дарылардын запастары жүрүшүндө алууга мүмкүн.
  
  
  Мен албады таба тапанча ортосундагы мотками аркандар, лопатой жана үч ящик. Аны азыр собирался бежать, качан сергей фонариков упал тексти, бир бүткүл ящиктердин: "Динамит". Анын вытащил коробкага алдыга. Бир нече стержней выпали, бирок көпчүлүгү салтын дале болчу таза обернуто опилками.
  
  
  Эгерде полковник Джером сүрөттөгү, биз съехали менен башкы жол, ал, албетте, развернется. Бирок, биз даяр болгон эго кабыл алынсын. Биз проехали жакын номерлери метровый жалал-джунгли. Анын выскочил тегерегиндеги жүк ташуучу отрезать жана побежал, кайра перекрестку, приготовляясь жолдо. Анын кылгандарга бул класска учурга качан джипы Джерома показались мага берилет. Алар ехали тез, выскочили үчүн бурч, ал эми анын уклонился-жылдын ih фонарларды. Вдалеке алар заметили грузовик жана торжествующе крича, поехали карата ага. Качан мага приблизился биринчи джип, анын зажег фитиль. Анын бросил динамитную шашку карата арткы сиденье жана нырнул да болот мындан ары нарын листву.
  
  
  Жарылуу болду дароо эле жана отбросил мени кайра чыгышты. Бирок менин билимим физикалык абалы болчу ценымногие жакшыраак караганда, у жүргүнчүлөрдү джипа. Анын дагы затаил дем алуу, качан услышал зовущий мени добушу Тарасын. Анын өкүмдар эрте к болмок, жана жестом приказал эй маттар подальше, глядя карата глубокую воронку, образовавшуюся аба ырайына. Турат мени алып повороту подъехал башталган экинчи джип. Биз менен кара побежали, кайра грузовику. Биз азыр ехали карата толук ылдамдыгын, качан джип менен визгом тормоздук токтолду у кратера куйгучтун. Жалал-күзгү арткы түрүн, аны увидел жогорку фигуру Джерома, склонившегося үстүндө радиоактивдүүлүк выбоиной аба ырайына. Пули свистели үчүн биз, бирок биз жүрүшүндө буга чейин өтө эле алыс жана алар бекен болмок бизге навредить.
  
  
  Идиш эмес понимала, эмне болду. Анын объяснил эй, эмне нашел нарын кузове грузовика, наклонился үчүн тез поцеловать аны, андан кийин кайра сосредоточился аба ырайына.
  
  
  "Бул биз коопсуздук", - деди ал эй. "Алар, мүмкүн эмес барса болот аркылуу бул яму, андай болбосо аларга туура келет рубить өттү. Ал эми буга убакыт керек. Приготовьтесь карата прогулке боюнча бурному морю ".
  
  
  В темноте анын та эмес районунда жыгач, качан повернул үчүн бурч, жана бул напомнило мага, бул мага керек сергей. Тобокелдик болууга обнаруженным азыр болбосо аз мааниси караганда, тобокелдик столкнуться менен деревом. Оюмча бул сааттарда деди мага, бул түн мына кончалась. Ага убактысы да, биз дойти чейин эң труднопроходимых орундардын болот дээрлик ачык. Бул ушуга бул ценымногие проще.
  
  
  Бирок азырынча болчу дагы эле күңүрт, жана свят фармацевттик кызматтын пробивался сквозь густую листву. Идиштеги пришлось маттар үчүн косяк күнү үчүн эмес удариться головой жөнүндө келет. Ал протянула бир нече миль, андан кийин горько засмеялась.
  
  
  "Ник", - деди ал. "Жок деп ойлойм, мен подхожу бул үчүн. Ага жылы жок ума тургандыгына барып калышы үчүн буга жана встретить Флеминга. Бул ушунчалык романтично ". Анын каткырык прозвучал разочарованно. "Эми аны түшүнөм, бул чындыгында делле".
  
  
  Аны усмехнулся. - "Сказочный мир разочаровывает?"
  
  
  Анткени ал напугана, говорила үчүн сдержать өзүнө. Биз забирались бардык жогору жана андан жогору, жана мындан ары да болот дагы жестче. Аны подумал, бул жакшы шылтоосу отпустить поводья. Акыры, тынчсыздануу - бул стимулятор, а секс - келгиле транквилизатор. Аны токтолду жана повернул ачкыч тутандыруу. Айтуунун кажети акырын. Аны чыкса, обошел келди, эшикти ачты тарабынан Идиштерди жана вытащил аны. Анын подтащил аны машинага тургандай болмок текшерүүгө жерге караштуу үчүн фармацевттик кызматтын, жокпу дракона же дикобразов мүмкүн болгон испортить веселье. Ee оозун жылы ушундай эле голодным да менин. Эй, ушунчалык эле катуу да мага. Бери көп убакыт, адегенде биз эмне, акыры, анын мындай оюн бүгүн грузовик толугу менен измотанными жана довольными. Ага улыбнулась. 'Сен чувствуешь өзүнө жакшы?' Ал кивнула, откинулась карата спинку орундук жана закрыла көздү.
  
  
  Ага убактысы да, биз ага жетиштик отвесной скалы, буга азыр ачык. Анын деди Идиштеги сактай көзгө жабык бул эле учурда бир канча мезгилдер, жана, албетте, ал дароо эле тайган ih үчүн с интересом выглянуть сыртка. Качан ал выглянула жалал-терезе жана увидела гана бездну, ал побледнела. Ал айылынын откровенные, вздернув подбородок.
  
  
  Качан биз миновали опасную бөлүгү пропасти, анын подумал жөнүндө Флеминге. Ошол жерде жол зашла в тупик, биз вышли жана улантышты жолу ходьбы. Эми анын обнаружил болсо, андан эртерээк эмес замечал. Троп уходила нарын крутое капчыгайында үчүн; чети, башка жагынан, мелис үңкүрлөр, анда комиссиясы мурда ашыкча калк племени. Бул вроде эле ал жерде эч ким жылын жашады. Толстые жыгач дарбазалар крепости алынды жабылат. Аны постучал боюнча ага рукояткой пистолета. Аркылуу бир нече мүнөт анын услышал гром чынжырлардын жана перекладывание жыгач болтов. Андан кийин дарбазасын распахнулись ичине, жана эркек ак көмүскө поманил биз ичүү. Идиш выглядела да, - жылы жөнөкөй турак үй увидела привидение.
  
  
  Нын ласково поприветствовал күчү, деп Флеминг сезет жакшы, андан кийин переключился бөлүмүнө сууктарга аймагында баренцева моря.
  
  
  "Биздин жолго перерезали өткөн түн ичинде. Биз эч нерсе ошону укканбыз дагы ичинен алар менен хорька, сиз уехали. Сиз айтып бере аласызбы мага, кандай кырдаал Порт-оф-Спейн?
  
  
  Анын подозревал, бул эски отель шаарынын чет болдум, ал-анда чоң караганда, жөн гана орду жашоо үчүн соплеменников каалаган келип шаары. Бул керек болчу керек борбору аймагында баренцева моря билдирүү үчүн, алар приходили боюнча шаарынын жана передавались жардамы менен барабана джунглей. Эгерде билдирүүлөрдү көп эмес, бул означало, бул Иероним жасаса набег карата нах.
  
  
  Анын украинага абдан уставшим. Turmush накапливаться сааттарда долгого чыңалуунун. Бул умтулуу күчтүүлүгү болгон неприступной. Короли, пираты жана повстанцы дайыма тщетно бир бросить чакыруу жогорку стенам алардын программасын жүргүзү. Бирок, бул жолу жалгыз коргоого алынды менин "Люгер" жана горстка ок тийип, изящный кичинекей ларек Митзи Гарднер жана бир нече ящиктердин динамита. Бир аз каршы заманбап оснащенной армиянын. Аны прислонился карата жоон таш стонать жана өкмөт тони одержал. Анын деди эму, бул собираюсь жасоо менен динамитом.
  
  
  "Мен керек болчу дароо взорвать бул обрыв", - признался мен.
  
  
  "Бирок ошондо анын бул жөнүндө эмес подумал, ал эми азыр бул өтө алыс. Бирок мен аны превращаю бул каттамды минное тилке. Анын ожидаю, бул Джером кыргызстанга келе тургандыгын маалымдады буга эч кандай эч качан болгон джипах. Эго сюрприз күтөт. Мага керек носильщики.
  
  
  Нын чогулткан команда, ал эми аны баардык кыздар.
  
  
  
  
  
  
  
  8-Глава
  
  
  
  
  
  
  
  Адамдар вытащили динамит айланасындагы грузовика. Алар везли ошондо пурпурную ачык ящик в форт, калтырган толук ящик үчүн түзүлүштөрдү, миң, салууда. Ачаардын алдында кантип чыгып кетүүгө грузовик, анын вынул ротор боюнча тескөөчүнүн үчүн башка эч ким алмак эмес завести грузовик. Анын превратил жолу нарын минное тилке, убедившись, бул детонаторы орнотулушу, бир адам алмак взорвать ар бир заряд карабастан башка. Азырынча анын иштедим, анын укканын барабан кара-крепости; бул каражаттар эмес билдирүүлөр, ошондой церемониальные коштоосунда. Анын догадался, бул Ишке өтүүгө аракет кылган бир аз көтөрүүгө күжүрмөн дух.
  
  
  Ага убакыт, ал москвадагы, анын өзүмдү таптакыр измотанным жана голодным. Анын кыйынчылык менен добрался чейин крепости. Чындыгында эле, аталган ритуал. Священных канаттуулардын убивали жана варили в кипящей & nb. Обнаженные соплеменники с копьями танцевали казандын тегерегинде. Аларда болчу мыкты аякташы аскердик курал-жарак менен күрөшүү үчүн базуками жана автоматтар.
  
  
  Нын позаботился бул тууралуу адегенде караганда, анын успел, бул эмне поесть. Мен успел да жарымын заснуть. Качан Нын мени бул жалгыз өткөрүп, анын лежал в салкын темной бөлмөдө; - Жылдарга көмүскө линиясы күнү аны көрө алмак, ал күн буга чейин жетти полуденной позициясынын. Анын поставил адамдын тергөөчүнүн у тропы. Бул жердин берилиши керек слышно жакындоого транспорт каражаттарын издалека. Эми ал алдында турду Nov, жана ал взволнован.
  
  
  
  
  "Аскер жериходогу карата грузовику", - деди Масы.
  
  
  Аны дароо проснулся. - 'Канча ih?'
  
  
  "Ал эмес аралаша деп эсептелсин". - Дөгү заговорил менен байкоочу.
  
  
  "Ал мындай дейт:" абдан, абдан ".
  
  
  Анын каримде жана побежал карата воротам. Учурга карата алар керек эле идти боюнча тропе, жана аны отель ынанууга алар обнаружили динамит. Бий согуштун жылы аяктады, жана адамдар, ушедшие өз үңкүрлөр, бежали баруу күчтүүлүгү.
  
  
  Анын миновал эшикти бөлмөлөр Флеминга жана мгновение замер. Ал турду күнгө карата эки өлкө ортосундагы девушками. Анын забинтованной руке эмес бизге уродливых кызыл тилкелерин, бизге боз түстөгү шоколадно-коричневом атынан. Менде болгон эмес убакыт останавливаться бул, бирок тез выздоровление Флеминга мени удивило. Анын выбросил бул айланасындагы баш, продолжая идти. Анын пробежал аркылуу дарбазасын жана побежал боюнча тропинке. Эгерде алар быстрыми, аны алмак столкнуться алар менен, бирок анын керек болчу болушу керек деп ишенем.
  
  
  Качан дошел чейин мамашарипов, анда мен дагы эч нерсе көргөн. Эми аны украинага карата поляне аркылуу чокулары болду аны көрө алмак грузовик болгон күнү оврага болжол менен саат полумиле төмөн. Топ боюнча болжол менен отуз адамдан турган бир катар, жок собиралась взбираться наверх. Кызык, эмне үчүн? Андан кийин анын услышал турат өзүнө ызы-чуу. Бул жылы Митзи. У нах болчу ревматизма.
  
  
  "Дагы бир атака экинчи жагынан, Ник. Келиши анын бухте. Көп сайган.'
  
  
  Бул объясняло, эмне үчүн топ дагы ждала тилиги. Бул жылы биргелешкен аракети, кыймылы клешни, ал башталат бир эле убакта эки фронтах. Анын торугарт ee үчүн ийинин. "Сиз взорвать мины?"
  
  
  "Бул дайыма болчу моей жашоо максаты. Мен эмне жасоо керек?'
  
  
  Көрсөттү анын эй зажигание, денесине эй, зажигалку ошондо, эмне кылуу керек. "Жол ортосунда ушул эки чекиттери болчу заминирован". Анын билимим тууралуу маалымат берген эмесмин, мына эки учурдан. "Зажигание оң зажигает эң төмөн заряд аркылуу үч мүнөттөн кийин предохранителя тутандыруу. Качан биринчи топ жетет буруу, ee керек зажечь. Менин бул жетиштүү болмок, бирок, кээ бир солдаттар кез бывают глупы. Эмес торопитесь. Бирок остановите ih ".
  
  
  'С удовольствием.' Ал поцеловала мени жана менден создалось ойго, ал целует мени бул прощание. "Ийгилик менен флотом".
  
  
  Аны усмехнулся. 'Бул иштейт. Доверься Ною ".
  
  
  Анын уверял жакшы, караганда чувствовал. Бизде жок жабдуулар үчүн узак выдерживать осаду менен эки тараптардын. Анын алкагында колдо болгон мүмкүнчүлүктөрдү ага керек болчу жасоого айткан болчу менин күчтөрүндө, бирок нерсени подсказывало мага, эмне үчүн алышы кетишине бул күн талап кылынат чудо.
  
  
  Убагында менин жок болгон крепости болду олуттуу өзгөртүү. Племя болчу адам эмгектенет. Тепкичтер турдук карата сплошной чатырын, ал бери эле служила коргоочу дубал менен, жана асыл таштар өлчөмү менен череп приносили в ведрах, алар передавались бүткүл колдон катары конвейерная тасма.
  
  
  Да странно, ушунун воодушевляющее зрелище. Ритмичное покачивание бардык бул кара колдон, берүүчү материал, анткени жандуу дракона, вселяло уверенность бул адамдардын, алар, кыязы, эч качан өзүнүн өмүрүн эмес, вели ушул войн.
  
  
  Нын сохранял түрү, бирок казался кем ишеничте караганда, эго адамдар. Ал разговаривал менен Флемингом в тихом уголке у дарбазалар. Флеминг оперся карата табурет жана казалось, өтүүгө аракет кылган эмнеге анда ишендирүү тони одержал. Анын подошел лижет үчүн көзөмөлдөөгө сүйлөшүүгө.
  
  
  "Жакшы, Жеңил, аны белгилеп кетким келет верить, бул Джером жүргүзөт двойную оюн. Бирок мен айта албайм жетишүүгө түрткү берүүгө сиздерге жана сиздердин адамдарга рисковать өзүнүн өмүрү сыч ошол ишти. Эгерде Джером ушунчалык күчтүү болсо, анда мен тийиш подчиниться катары подчинился анын генералу Хаммонду. Анын сдамся жана буду сослан нарын Штаттары. Джером - жөндөмдүү адам, жана бул арал акыры пережил аскердик диктатуру эрте. Мүмкүн, анын да смогу берүүгө эму кеңеш. Аны кетейин, сиздин бакча, ага болгон менин билимим билдирүү.
  
  
  Послать Джерому каттары дүйнө экен баары деп кол коюудан өзүнүн смертный чыгарган. Жада калса болмок полковник калтырган тони одержал жана эго племя тынч турганда, анын болмок бизге карата мүнөтүнө эмес принадлежал өлкөдө тирүү. Аны ойлогон, бул жетиштүү жаман үчүн встретить бузулушу. Анын ненавидел бул. Бирок болчу дагы бир жаман бул үчүн берсин деп төмөнкүлөр болду эле мени менен эгерде болмок Джером болчу да обижен, мен да ойлогон. Анын ждал жооп Патриарха. Бул разразилось утомительной тирадой.
  
  
  Флеминг, анын уважаю сиздин идеализм, бирок ал ослепляет сизди. Качан генерал Хаммонд избавился сизден, адамдар дагы эле верили, ал оставит арал островитянам. Ал алмак жетишүүгө түрткү берүүгө өзү изгнать сизди. Кариб Джером мүмкүн эмес ушундай щедрым. Ал ушунчалык эле непопулярным, канчалык амбициозными. Азырынча сен жо, сен ал үчүн коркунуч. Жана картага коюлган гана эмес, сиздин ат. Эгерде Джером кылуу мүмкүн жүзөгө ашырууга задуманное, ал шарттарда бул кулунду айыл ракетную базасын. Ал прогонит биз, алып келет жана буга биздин душмандарын. Ал мүмкүн эмес калууга у бийликтин колдоосу болмоюнча Россия. Бул гора болгон биздин священным үйдү кылымдар. Бул адамдар тезирээк умрут, ал бросят бул "кулунду".
  
  
  Атындагы куурчак айткан жакшы. Ал ишенген Флеминга, ал көрсөткөндөй эмес чувствителен карата акыл-эстүү аргументам. "Признаюсь, сен укуктарын, Ноа. Аны өтө узак жылын жашады дүйнөдө грез. Үмүт кээде кабыл алат соблазнительный түрү. Эгерде анын сага понадоблюсь, аны алам бир колу кидать таштар ".
  
  
  Ал коснулся колуна тони одержал белгиси урматтоо, андан кийин захромал чың буту карата парапету.
  
  
  Нын поманил мени. Аны забрался болгон келет жана посмотрел аркылуу зубчатую стену кирүү лагуну. Приближающийся флот опроверг появившиеся жмкларда билдирүүлөрү мага кантип англичане эвакуировались боюнча Дюнкерка учурунда башталган экинчи дүйнөлүк согуш. Ар бир рыбацкая лодка, ар бир прогулочное кемеси, короче айтам, бардык, эмне болмок таба Порт-оф-Спейне, приближалось карата жогору.
  
  
  Анын мечтали жөнүндө америкалык торпедных катерах жөнүндө жана прикрытии сынамыктарды тандап алуу абанын менен быстрыми истребителями. Бирок бул жылы прекрасный соң наяву.
  
  
  Биринчи моторлуу плыли үчүн бир башка болгон максималдуу ылдамдыкты карата & nb биздин жиберүү. Моточаналар, плывущие алар боюнча уцелеют. Алгачкы столкнутся менен сюрпризом. Алар тез приблизились, по-видимому, жок ролуна көңүл подводную плотину алектенген остановит ih кыймылынын. Аброю тони одержал отпугнула болмок адамдардын жылдын ушул маленькой гавани, ошондуктан алар эч нерсе билген жөнүндө затопленной плотине.
  
  
  Анын наблюдал катары алгачкы эки яхталар мчались бирге жанында. Ал тургай жок бинокля аны көрө алмак базуки жана пулеметтор, алар адамдар держали карата палубе. Алар ударились жөнүндө плотину менен бир убакта звуком треска металлдан. Носовые-бөлүгүнүн поднялись карата дыбы, корпус затрясся жана сотрясение швырнуло адамдарды палубы в море. Жана, үчүн, отпраздновать кораблекрушение, ошол эле учурда раздался пахта биринчи заряда, ал взорвала Митзи.
  
  
  Үчүн биринчи эки несчастными яхтами турдук эки буксира, алар буга чейин алган эмес затормозить. Алар врезались нарын каменную стену жана повисли алдында биринен. Айланасындагы эркектер, упавших үчүн бортко, айрым утонули астында тяжестью батинке жана башка жабдуулар, башка оңунан зацепиться үчүн плотину. Төмөнкү лодкам оңунан остановиться посреди лагуны. Бирок үч катердин, нагруженные солдаттар, куралдуу чейин тиштердин ударились жөнүндө плотину, албастан, мында белгилүү зыян. Алар нащупали неожиданное тоскоолдук палками. Алар лежали бийиктикте барьера көз суу ташкыны болгон тепкич, жетектөөчү карата крепости.
  
  
  Адамдар айланасындагы биринчи катердин олимпиаданын өтүшү аркылуу плотину карата тепкич. Үчүнчү катер бир аз отступил жана дал залп калкалоо жагына кармагычтын.
  
  
  Мен эмес, деп эскертти, деп Нын өсө баштады тепкич боюнча, бирок, деп белгиледи, ал турат, жанында мени менен. Ага жылы бамбуковый перископ менен кошумча зеркалом, ал камактагыларга ага чара көрүү откровенные аркылуу перила. Ал көбөйттү руку, берүүгө даяр деген белги. Бойлото тутканын турдук коричневые фигуралар, ар бир менен камнем колунда.
  
  
  Улам атуу сайган бардык отчетливее слышался үн аскер сапог. Андан кийин анын услышал рычание боюнча тарабына дубалдар жана түшүндүм, бул солдаттар азыр ачык алдында биз. Нын опустил руку. Вдруг у дубалдар пайда болгон кыймылы.
  
  
  Эркектер унутуп жөнүндө пулях, алар свистели аларда үстүндө головами, наклонились үстүндө дубал менен калыңдыгы нарын сегиз фунтту, бросили таштар жана кайра укрылись. Үч гүл рухнули-жылдын ран. Башка унесли ih жана көк-ih жатат.
  
  
  От калкалоо капысынан прекратился. Анын посмотрел бойлото пластиналар же дубалдын чейин подножия тепкичтер. Анын увидел падающих солдаттардын: цепная реакция тел, катящихся карата морю.
  
  
  Адамдар тони одержал кайра алар натыйжаларды алып келген таштар жана приготовились карата повторению ийгилиги.
  
  
  Огнем калкалоо возобновился жана смертоносный коргошун кайра свистел үстүндө зубчатыми дубалдар, пробивая дыры нарын обветренной стонать.
  
  
  
  
  
  
  
  9-Глава
  
  
  
  
  
  
  
  Башталган экинчи жарылуу потряс джунгли. Демек, Митзи пришлось зажечь башталган экинчи заряд. Азыр ага керек эмес Ною. Анын баары албады кире нарын моторлуу бири "Люгера", жана пули айланасындагы ih артиллериясынын азырынча өтө катуу повреждали стену. Эски гигант жакшы контролировал лестницу. Аны побежал карата тропинке. Митзи сидела на жер менен үчүнчү взрывателем в руке жана выглядела встревоженной. "Алар поумнели", - деди ал мага. "Биринчи жолу менде болгон жети, ал эми экинчи башталган экинчи dis төрт, баары бирге. Бирок эми алар радикалдык артынан бири. Менен дистанцией сегиз метр. Обидно, бүтүн кладезь үчүн бир адам.
  
  
  "Жок, алар ошол нерсе турат", - макул мен. 'Неважно. Анын буду кылууга ih жекече ".
  
  
  Пошли алдыга солдаттар. Алар рвались нарын сынган, бирок пошли, подгоняемые руганью офицерлердин турат аларга. Алар смотрели эмес, алдыга, ал эми тарапка жана жерге карата попросил миң-ловушек.
  
  
  Анын побежал аркылуу подлесок карата подходящему үчүн мени жери. Баяндамачы кусок камня, закрывающий тропу асты. Эгер анын смог кире ал жакка эрте солдаттар, ал смог болмок иштөөгө конструктивдүү өзүнүн "Люгером". Анын гана бул добрался ал жакка качан биринчи адам оказался чегинде досягаемости. Ал невысоким, коренастым жана абдан смуглым. Эго адам залито анан. Ал токтолду үчүн которулсун дем алуу, андан кийин жай пошел мурун эмес тартууларды көздүн менен тропы. Анын прицелился боюнча люгера, андан кийин передумал жана кайра убрал эго жалал-кобуру. Болчу ыкмасы получше. Акыры, ал билген эмес, деп, мен болдум ошол жерде.
  
  
  Менин ок-дарылардын запастары кандай болгон учурда оставляли тургунга жана аны азырынча алмак эмес эсептөөгө аларга. Анын вынул стилет боюнча ножен жактагы предплечье. Качан солдаттар арасында подо мени менен, анын прыгнул ага артта. Анын сбил эго буту. Казалось, бул бир аз сынамыктарды тандап алуу абаны, ал өзүндө тянь-кара өпкөнүн, выдувается андан жасалган. Менде кабыл алынбаса өлтүрүү бессознательных душмандын. Бирок бул жолу менде болчу эмес, тандоо. Эми аны алмак эмес жетишүүгө түрткү берүүгө өзү роскошь алууга пленных. Нехотя закончив ишке затащил, аны эго астында куст, мисир эго винтовку жана патронташ жана помчался, кайра өзүнүн жашырып коюу. Эгер анын продолжал ошол эле рух, аны алмак ошентип жок кылууга аздыр, ошондой эле накопить запаска курал. Ыңгайлуу жана аң-сезимдүү!
  
  
  Кийинки высунул нос үчүн бурчунун. Ал токтолду менен изумлением көз алдында, качан увидел алдына так түшкөн кандын жер. Ал көбөйттү башка дагы көп, повернулся жана увидел мени. Ал несс карата ремне алдында животом автомат, жана бул автомат многообещающе качнулся в мою тарапка.Аны тез выдернул тапанча боюнча кобуры жана выпустил пулю эму нарын карашат, биринчи кезекте ал успел спустить курок. Анын молча ыраазычылык билдирди Хока үчүн машыгууларды анын ылдамдыгын жана ловкости, алар бардык мыкты агенттер AX кылышыбыз керек туруктуу негизде жана алар аны адатта презираю, анткени алар ээ привычку ар дайым кыскартууга менин расслабляет. Бирок кээде үлүшүнө секунд көп ылдамдыгын түшүндүрөт ортосундагы айырманы өмүрү жана өлүмү. "Оставайся скромным, Ник, - подумал мен.
  
  
  Бирок баары бир жасалышы красиво.
  
  
  Тилекке каршы, эркек откатился-жылдын тропы да алыс болуш үчүн көп эмес болушу сокур зонасында болот. Бирок мен баш тарта алмак эмес, ал автомат.
  
  
  Менен люгером оң руке аны спрыгнул, бросился өлүккө баштаган жана тез иштөөгө, жок отрывая көздүн-жылдын издин. Ал заряжен ок-дарылар катары вьючный мул. Золотая жилки!
  
  
  Анын скатил эго жээги боюнча жолдор нарын кусты, чогулткан курал-жарак жана побежал кайра өзүнүн орду. Дагы эч ким чыкса үчүн бурчунун. Странно. Бул убакта аны жоготсо, занят. Керек, алар ошону укканбыз дагы Люгер.
  
  
  Анын подождал дагы он мүнөт, бирок эч ким появился, мен сезе баштады, деп зря трачу кезде. Анын жылдыктар сейил бак курууда карата Митзи өз казып алуу. Ошондо аны көрө алмак тилиги айыл чарба жана джипы. Солдаттар собрались тегерегиндеги адам менен рацией. Балким, алар ждали жаңы буйрук кимден болсо андан жогорку кызмат орду боюнча. Митзи оценивающе посмотрела бул биздин жаңы курал. Аны усмехнулся.
  
  
  "Алар остановят бардык Джером мүмкүн бросить бизде, бирок, жок дегенде, бизде кичинекей козырь. Бул кичинекей армия тилиги болот билүүгө, биз вооружены
  
  
  Анын билимим тууралуу маалымат берген эмесмин тобуна тилиги. "Алар өзгөртөт өзүнүн пландары. Жол өтө опасен, жана, мен ойлойм, алар жумшалат дагы бир лобовую атаку. Бирок держите ih бута астында жана предупреждайте мени, эгер аны ошибаюсь ".
  
  
  Ал облизнула эриндин. - Оставь бул жерде винтовку, ладно? Мүмкүн, анын смогу жасоого аны менен бул кандайдыр бир пайдалуу ".
  
  
  Анын калтырган винтовку жана бир аз ок. Едва анын катышуучулардын, анын услышал жаңы үн - громовой мины карата прибрежной салууда. Көрүнбөйт регионду кайра взорвать динамит.
  
  
  Анын покончил менен заряжанием, качан жаңы машиналар кепти токтоттук аягында жолдор. Солдаттар вышли, мен увидел адам менен рацией. Анын түшүнүктөр эч нерсе болгон жок, бул солдаттар болот милдеттиңиздерди топтору. Аны жок шталь ждать, азырынча алар разойдутся, ошондой взорвал биринчи заряд.
  
  
  Ал взорвался астында джипом, ошондой эле уничтожил эки грузовика. Качан ызы-чуу жарылуу стих, анын выпустил кезекте автомат боюнча машиналарга турат. Машиналар, алар бардык алмаз целы, переключились болгон көтөн чучук жүрүшүн жана этият двинулись деп билдирет аймактык кабарчы. Похоже, ал жерде кандайдыр бир убакыт болот акырын, жана ал чечти вернуться в күчтүүлүгү. Бул тууралуу turmush басылмасынын кабарчысы билдирди болчу шумно. Бардык кетсек укрытиях, анткени базуки жана дальнобойные мылтыктар сакталып турса обстреливать перила. Нын поманил мени взглянуть жалал-эго перископ. Аны көргөн чоң топ солдаттар, идущих аркылуу босого суу ташкыны алып тепкич менен. Айрым мурда эле жеткен тепкичтер башташкан подниматься боюнча ага. Нын выглядел мрачным.
  
  
  Бардык кыймылы шло тезирээк, ал мага к болмок. Эгер прикрытие продолжалось узак жашашат, алар поразили болмок өзүнүн адамдардын, бирок биз алган эмес ih достать, азырынча от майлуу эмес. Аны постучал боюнча автомату жана велел Ною эскертүүгө мени, качан алар наверху.
  
  
  Бирок бул болбогон зарыл. Аркылуу бир нече секунд от калкалоо капысынан прекратился. Бул жылы белгиси мен үчүн. Анын услышал катары таманы жериходогу лижет, качан аны шагнул эки өлкө ортосундагы зубцами. Анын та эмес баштоочулардын адам солдату автоматом, бирок ал отклонился, качан солдаттар жасадым акыркы кадам. Выстрел боюнча " торговый автомат бросил эго аялдык турат андан. Алар экөө тең упали аркылуу чети. Анын продолжал стрелять, азырынча шаты жана көпчүлүк бөлүгү плотиналар белгисиз расчищены. Акыркы эркектер бросились, кайра өзүнүн лодкам жана укрылись, нырнув сууга.
  
  
  Атуу көп эмес. Флот отошел карата дальнему аягына плотиналары жана өкүмдар болгон якорь жерде биз менен Митзи обнимали-бирине бирин нарын туздалган & nb. Казалось, кылымдын символу.
  
  
  Анын жылдыктар сейил бак курууда карата Ною. Аны устроился поудобнее жана закурил бир тегерегиндеги узун, тонких жана абдан вкусных сигареттердин, жасалган атайын мен үчүн көчөтү отургузулду. "Бул жылы биринчи акты", - деди мен. "Биз, балким, алабыз, бир аз отдохнуть".
  
  
  "Бул мүмкүн правдой үчүн сени, Ник. Мен сизге абдан благодарен үчүн бардык, сиз өкүлү ж. Бирок осада элек прорвана гана уурдаган жана ненадолго. Армия Джерома вернется. Аны билем, бул менин адамдар ойлошот, анткени алар выиграли, ошондуктан ожидают yahoo. Эгерде анын жок устрою аларга пир, алар подумают, мен забываю благодарить кудайлардын үчүн победу жана чочулашат пугало көп эмес болот благоволить бизге. Ошондо алар потеряют каалаган сражаться ".
  
  
  Нын калтырган мени уюштурсун бакый со священным огнем, барабанами жана церемониальными теректин. Анын разделил өз убагында ортосундагы байкоого майрамыңыздар жана байкоо жүргүзүү вражеским флотом. Айрым корабли пришвартовались карата жээгинде. Ага болдум, чын эле удивлен, бул жоокерлер калды жанында лодками жана бир добраться чейин крепости аркылуу пляж. Типте болот раскалены-жылдын буйруктардын жана утурлама донесений.
  
  
  Анын турду жана карачу сууга, да вдруг почувствовал руку өзүнүн. Бул кадам теплая колу, цеплявшаяся үчүн менин манжалары. Анын огляделась. Түбөлүккө мен склонилась кыз. Ал обнажена төмөн тилкесин жана анын териси светилась-жылдын церемониального ансамблинин. Ee төштүн вздулись. нулган адам. Нулган дем алуу болуп калды учащаться. Жана бул дагы бардык.
  
  
  Анын тийиш болгон көз салууга азыр болгон бардык жүргүзүлгөн заняты вечеринками. Бирок мени бул проклятые барабан эмес подействовали. Мындан тышкары, лодках эмес иш-аракеттердин белгилүү. Аны спустился тепкич боюнча артынан ага. Биз заты башка башка жумшак клумбе айланасындагы листьев в тихом уголке у дарбазалар.
  
  
  Андан кийин баардыгы кончено. Үн барабанов шталь приглушенным. Ушунун бир аз похоже на молитву, жана ал почувствовал странное тынчтыкты. Анын помог девушке подняться, жана биз пошли келүү, взявшись үчүн колуна. Анын калтырган, аны үчүн ал вернулась карата парапету жана посмотрела болгон дубалдар.
  
  
  Флот катышуучулардын ачык море!!! Бир катер дагы эле жүргөм лагуне жана готовился акыркы болуп чыгып кетүүгө табигый гавань. Бул портной возьми, төмөнкүдөй окуя болду? Анын спустился төмөн болушун маалымдоого тони одержал, ал гана деп разговаривал менен Флемингом жана Идиш. Аны айтып, аларга жаңылыктар.
  
  
  "Эми биз алабыз алып ошондо Флеминга жана кыздарды", - деди мен. "Мүмкүн, биз көбөйтө алабыз перебраться башка арал жана послать билдирүү Соединенным Штаттар. Андан кийин алар алып биз самолетом. Ошентип, жок дегенде, Флеминг калат тирүү үчүн попытаться кайра. Ал эми анын алам вернуться кийинчерээк жоюу үчүн полковниги ".
  
  
  Бирок Флеминг жок кылгысы бул тууралуу коюуңуз. Эч кандай самолеттордун. Эч кандай жоюу Джерома. Ага сдался жана кычкыл деди эму, бул бу, башкарууга милдеттүүбүз, өздүк делосу. Ал жөн гана керек болчу уладить бул менен Nov, азырынча анын осматривал разбитые козгоду.
  
  
  Нын выбрал мага жардам бир нече адам. "Эң мыкты сууга сүзүүчүлөр", - деди ал. Сууга сүзүүчүлөр, мага эмес понадобились гана носильщики. Анын воспользовался мүмкүнчүлүгү билүү үчүн, бул ишти у Митзи.
  
  
  Ал дагы болгон жерде анын калтырган ee, бирок джипов алдында ага жок болчу. Гана грузовик дагы эле болчу ал жерде. Ал мага мындай деди, бул алар уехали, бардык дароо; балким, ошол эле учурда качан отплыли корабли. Анын деди, мына бу, бул, жана ал скептически посмотрела мага.
  
  
  "Сиз эле эмес, кандай деп ойлойсуз, бул Джером сдастся эмес да, чынбы? Ал жасай?
  
  
  Мен эмес, - деди Ною жана Флемингу деп ойлогон чындыгында делле. Бирок анын алмак сүйлөшүүнү менен Митзи. "Замечу, ал умолял Кастро жардам. Анын предсказываю, биз алабыз ашырылышын күтүүгө бомбардировщиков, канонерских сайган жана бардыгы башка, Россия алат жөнөтүү биздин карашат аркылуу Кубу. Менин, биз бул жерде көп болбойт ". Аны айтып эй, жөнүндө лодках, алар жолуңуз крушение карата плотине, жана мен намеревался посоветовать Ною жөнөтүү эго племя болгон эле учурда бир канча мезгилдер подальше нарын джунгли, качан биз уйдем. Бүткүл аймагында отелинин, ошондой астында ногами алат өтө накалиться.
  
  
  Ал посмотрела мени менен жалостью. "Кайтарылышы ишенимсиз калктуу конуш россияда. Ийгилик менен ушул ".
  
  
  
  
  
  
  
  10-Глава
  
  
  
  
  
  
  
  Карама-каршы шамал болчу жетишерлик катуу үчүн поколебать бети сууну, бирок дээрлик жок замедлил биздин ылдамдыгы. Буксир болчу эсептелген эмес, ылдамдыгы, ал эми буксировку барж ташып өтүүчү продукцияга, бүткүл ички иштер райондордун Порт-оф-Спейн, бирок, биз плыли болгон максималдуу ылдамдыкты, менде болчу ощущение, биз ползем.
  
  
  Жардамы менен, адамдардын тони одержал анын освободил бул лодку алектенген айылдын дагы убагында атаки душмандын, анан небольшого оңдоо ал бизге пригодилась.
  
  
  Нын послал өзүнүн адамдардын районунда боюнча башка тарапка тоолордун, анда алар рассредоточились үчүн эмес кире колуна солдаттар Джерома. Анын алмак заставить тони одержал осознать, бул кубаттуулугу көп эмес надежна жана кыйынчылык менен заставил эго биригүүгө биз менен. Ал предпочел болмок калышы өзүнүн племенем, бирок мен билимим тууралуу маалымат берген эмесмин ага болчу, ал жакшы служил өзүнүн племени, идя биз менен, жана жардам берүүдө бизге. Мындан тышкары, эми качан белгилүү болгон, ал мисир Флеминга алдында өзүнүн крыло, ага-чара, албетте, пришлось төлөөгө бул бааны. Флеминг да чечкиндүү настаивал үчүн, ал тууралуу биз, жана акыры ошол нехотя уступил.
  
  
  Эми выходим боюнча лагуны карата захваченном буксирном катере. Ал скоростях алектенген бизде болгон, ал тургай жакынкы аралдары, саякат превратилось бир жагынан түнкү саякат. Бирок, ал үчүн ачык солнечном жаатында биз эми становились жеңил казып алуу, эгерде вражеские учактар появлялись электе биз покинули лагуну. Андан кийин анын отель попытаться плыть жамынып побережья жана скрыться незамеченным, андан кийин пересечь ачык море, ошол жерде биз эмес ждали.
  
  
  Повсюду, анда биз плыли, песчаные отмели алынды неглубокими, бирок, жок дегенде, мен эмесмин эч кандай коргонуу каражаттарын көз суу төмөн деңгээлин көйнөк. Эгер биз обнаружили? . Ошондо бизде болмок эле аз үмүт.
  
  
  Мен пошел боюнча изгибу лагуны. Жээги чейин өзү суунун зарос джунглями. Сланец уходил астында сууга подводный каньон. Анын держался болот лизать карата жээгинде. Аны надеялся, бул буксир карата темной листвы болбойт видным аралыкта. Бирок бул көрсө тщетной надеждой.
  
  
  Биз мелис дээрлик у максаттары, угушканда, жакындоого самолеттун. Ал летел жай жана низменному, казалось эмес замечал биз, азырынча, оказался ачык үстүндө биз, жана полетел үчүн тез повернуть. Самолет болбойт тартууга бомбовую жүгүн, бирок кандайдыр бир жол менен ал болмок куралданышы, антпесе ал потрудился болмок лететь келүү.
  
  
  Кичинекей жумушчу жылкы, аны биз угнали, омела жакшы маневренность, жана аны тез поворачивал. Нын втолкнул Флеминга кабинага турат мени, вытолкнул ал жакка Идишке, растянувшуюся карата палубе.
  
  
  Тез шаары ок тийип уехал бизге кийин аркылуу билдирди. Аны өзгөртсө курсу, жана пули жаңы жыл ош максаты. Качан самолет прилетел го башталган экинчи жолу анын услышал громовой биздин пулемета. Беглый көз караш карата корму көрсөттү мага, бул Митзи мурдагыдай эле жакшы девочка. Курал-жылы у нах колунда жана ал дагы попала в максаты. Бензобак бир айланасындагы крыльев взорвался, жана самолет рухнул в море. Митзи опустила автомат жана калп, мага белги болду.
  
  
  Анын элек осмеливался радоваться. Самолет албетте болбосо радиобайланыш менен базасы. Эми качан бул эмес болуп калды, башка учкучтар, похоже, жыйынтыкталды. Бирок бул мүмкүн ээлөөгө эле учурда бир канча мезгилдер, жана биз эмес собирались ih ждать.
  
  
  Нарын устье лагуны тереңдиги ашырылган ушунчалык майда, бул песчаные отмели мелис жакшы видны жөн гана караганда. Бирок у буксира болгон аз тундурмасы жана биз өткөн жок эмгек. Анын свернул менен мыса ачык море. Жана аны дароо ih увидел: эки курч да, бритва, нос быстроходных патрулчулардын катерова рассекали сууга. Стройные борзые мчались бизге, толук жүрүшү катары гана увидели биз. Алар дароо эле бизди увидели. Биздин четырехцилиндровый Dodge албады болмок каршы турууга кубаттуу двигателям ih нарын машиналык бөлүмдөрүндө.
  
  
  Бардык, биз болмок жасоого, бул утушка жетише кезде. Балким, вернемся карата сомнительной коргоо крепости? Анын подумал, справимся жокпу биз. Анын маневрировал буксиром жана спросил. "Ким-бул жерде кандайдыр бир билет, бул башкарууга лодкой?"
  
  
  Кыздар болмок, бул муну. Албетте, алар плыли гана яхтах, бирок жумуш буксира эмес, өтө отличалась.
  
  
  "Алмаштыруу мени. Возвращаемся анын кубаттуулугу. Туура келет подождать чейин темноты, биринчи кезекте караганда пытаться кайра.
  
  
  Идиш проскользнула mimmo Флеминга жана взяла штурвал. Аял напряженным тоном. "Алар өтө быстрые, Ник. Биз алардан эмес уйдем.
  
  
  'Менин буктурма сработает. Доверься дяде Нику.
  
  
  Менде болгон эмес убакыт объяснять. Анын побежал карата квартердек, схватил автомат жана ок-дарылар жана прыгнул үчүн бортко. Анын пробрался вброд карата титирөө жана нырнул жалал-джунгли. Буксир неуклюже грохотал түз жагына форт. Патрульные катердин развернулись жана навели өзүнүн пулеметтор. Дароо үчүн буксиром боюнча суунун алынды фонтаны.
  
  
  Бирок алар өтө торопились. Алар сакталып турса плыть бок о бок. Ошентип, алар эч качан мүмкүн эмес өтүүгө боюнча узкому проходу.
  
  
  Бул да иштебейт. Биринчи то бул дагы карата отмели. Быстроходный корабль өкүмдар болгон дыбы, выбросив үчүн бортко дээрлик бүт экипажы. Айланасындагы жашыруу нарын джунглях анын обстрелял адамдардын дагы тургандардын на корабле.
  
  
  Башталган экинчи сторожевой катер дагы постигла на ушундай участь. Бирок ушунун тышкары досягаемости менин автомат. Тилекке каршы, бул сработало, жана ал өзүнүн позициясын өзгөртсө. Алар алган эмес мени көрө жана жакындарыбыздын так, анда анын сунушу, бирок эки пулемета стреляли узун очередями жагына өтүүдө, алар жүргөм, алардын ортосунда. Анын ждал үчүн толстым бревном, азырынча алар устанут, же аларда эмес закончатся ок-дарылар. Кандай учурда болбосун, бул заставило өзүнө узак ждать. Аларда болгон чоң проблема, ал автомат-этабы, ал баары бир алмак эмес поразить ih. Громовой ih кыймылдаткыч перерос нарын пронзительный визг, качан алар бир оторваться-жылдын песчаной отмели. Тоют кеңири затряслась. Бардык тышкары, рулдук, прыгнули үчүн бортко үчүн эмес натолкнуться карата курч мыс. Лодка двигалась дюйм үчүн дюймом, бирок двигалась. Аркылуу полминуты иш оторвалась. Экипаж вскочил бортуна жана жылдыктар сейил бак курууда бул багытта Порт-оф-Спейн. Аны, жакындап келип, мындай & nb жана посмотрел аркылуу сууну бири лагуны чейин скалы. Биздин буксир келди благополучно жана бардык гана поднимались тепкич боюнча. Аны подумал, бул приготовил аларга приятный сюрприз. Эгерде бир кайгуул оңой эле вытащил лодку боюнча песчаной отмели, биз көбөйтө алабыз чыгарылсын жана башка. Биз болмок карата nen тез уплыли боюнча Гранд ЛаКлер. Айрым биздин айланабызда смогли болмок формасын кийип тим болуу жетишсиз экипаждын. Эгер кимдир бирөө кандайдыр бир карата побережье увидел бизди, бизди гана алышты адамдардын Джерома. Жана алып салуу катердин менен мели тийиш эмес болчу кылышы эч кандай көйгөйлөрдү. аны жоготсо, Аны планирую вернуться в күчтүүлүгү, алып өзүнүн адамдардын жана жөнөтүүгө буга буксир. Эгер өзүндө болгон жетиштүү күчтөрдү чиркегичтерди сүйрөө үчүн барж, ал алмак албастан эмгек вытащить кайгуул катер.
  
  
  Мага вдруг болуп калды абдан жакшы. Азырынча аны эмес, - услышал добуш. Жана скрип сапог, поднимающихся карата айлендде турат мени. Жок дегенде болчу төрт адам. Алар болсо, ишти дешти бирин башка. Кайдан, тикмечи возьми, алар вдруг взялись? Мүмкүн, ih буга подманила атуу. Мага кез болчу таба жетти.
  
  
  Аны мгновение подумал жөнүндө лодке, аны көргөн карата тоют палубе патрульного катердин. Бирок бул казалось мыкты чечими менен чыгуу үчүн ачык суу. Эгер алар увидели мени, ага болмок мертв. Анын алмак попытаться доплыть чейин крепости жамынып нависающей листвы.
  
  
  Бирок ыйгарымдуу бул кан жалал - & nb анын алмак болушу керек деп ишенем компаниядагы. Барракуды же акулы. Жакшы, мен жасай алмак, бул попытаться отстать-жылдын солдаттар районунда, ал эми алар азыр обыскали.
  
  
  Анын жакындап келип, мындай жер жана этият высунул карашат үстүндө кустами. Үчүнчү кайгуул катер турду карата якоре у жээктен жана эго шлюпка лежали тилкесинде кум у подножия холма. Бул лодка мүмкүн перевезти горстку адамдардын. Эми экен бир аз, антпесе мага пришлось эле коюуңуз көп добушу.
  
  
  Эмне эми? Мага осуяттарды ждать, азырынча жоокерлер появятся в моем берилет. Ага боюнча натуралай аңчы. Жок, сүйөм ждать, качан мага келишсе кыйынчылыктар. Анын ih жумуш издөө. Адам атаке ар дайым артыкчылыкка ээ. Вдобавок менде жылы кошумча аргумент. Кандай гана болбосун, кимди ага жолугушуу ушул жерде гана боло алат душман. Жана ар бир үн, ал алар ошону укканбыз дагы, алмак боло звуком бир гүл. Аларга туура келет ждать үчүн выстрелить, азырынча алар жок болот четтөөлөрсүз, деп билдирди убьют биз бир аркылуу өзүнүн адамдардын, ошондой эле анын алам атаковать катары гана ага бул нерсе увижу же услышу.
  
  
  Держа автомат үчүн ал зацепился үчүн чоң жалбырактары жана лианы, анын баштады жай жыла алдыга жер боюнча. Кийин отуз метр аны увидел катары движется нерсени коричневое. Эркек наклонился үчүн проползти астында виноградной лозой, анын бурулду сосредоточено болгон нерселер бүгүштүү, ал колдору артында болушу керек мага. Бир тез кыймылы ал капысынан исчез нарын листве, жана анын абдан эго түрү боюнча.
  
  
  Мен пошел ага. Эгер аны алмак убить бу, башкарууга милдеттүүбүз, бул оставило болмок дыру нарын ih линияларын. Жана бул дыра болот жетиштүү зор үчүн пропустить Ника Картердин.
  
  
  Эгер анын выстрелил, анын болмок подманил башка иштерге өзү, бирок ал алмак болбосун развернуться, көрүүгө мени жана берсин, мага толук выстрел. Ал эмес аралыкта броска үчүн стилета.
  
  
  Анын мисир автомат в левую руку, потряс өзүнүн стилетом оң руке жана баштады подкрадываться карата ага. Анын мурда үч метр менен турат андан. Андан кийин ал повернулся. Ал удивленно посмотрел мени жана спорт тапанча-пулемет. Анын бросил бычак. Ал вонзился эму нарын горло адегенде, ал успел спустить курок. Ал рухнул жок өзгөчө ызы-чуу. Анын, ага жакындап келип, мындай үчүн стилетом.
  
  
  Бул жерде менин гол взорвалась.
  
  
  Качан анын келди өзүнө, анын моей башты чоң мааниге ээ эмес жыйырма бит-топторунун, ар бир айланасындагы алардын играл ар түрдүү ырлар. Аны взглянул карата верхушки жатат жана увидел үстүндө армия формасы үч уродливых счастливых адамдар. Менин колуна алынды байланышкан подо мени менен. Одина тегерегиндеги акциясы өтүп болчу сержантом, эки башка - рядовыми. Сержант заправил менин стилет үчүн куру бар, солдаттар несли менин автомат жана менин "Люгер". Сержант увидел, мен кантип ачты көзүн, подошел лижет жана пнул ботинком мага ортосунда кабыргалардын.
  
  
  Үчүн "Бельмонта", - проворчал ал кайра ударил мени буту менен. Демек, анын прооперировал горло Бельмонта. Төмөнкү болот менин горло. Менен жыйынтыгындатапшырышкан үчүн колдору артында болушу керек, аны эч нерсе жасай алмак каршы бул форс-мажордук. мөөнөткө токтотулат. Ал потер колуна, довольный өз казып алуу. "Вставайте, ардагер миң доллар", - деди ал. "Сен дагы получишь жогорулатуу боюнча кызматы".
  
  
  Мен двинулся жеринен. Андыктан, мен болдум, алар үчүн көп ценится жандуу караганда мертвым. Эгерде алар да отелдер тапшырууга мени бүтүндүгү жана сакталышын, мага казалось акыл-эстүү, алар да кылышыбыз керек, бүт жумушту. Сержант щелкнул манжалар менен. Солдаттар подняли мени аймагында бутту. Одина гүл прижал "люгер" карата моей лопатке жана баштады толкать. Болгон эки чечими. Же аны продолжал идти, антпесе сломал эле өзү лопатку. Мен пошел мындан ары да.
  
  
  Алар столкнули мени менен ошол жерлерге болгон лодка этабы. Сержант рявкнул калган өзүнүн адамдардын, алар перестали издөө. Алар поймали мени.
  
  
  Өкмөттүк эки добуш берүү аркылуу эле учурда бир канча мезгилдер айланасындагы джунглей ат коштоп ih солдаттар. Баары абдан азыр өз ара.
  
  
  Жалал-Сержант приказал новоприбывшим тартууга өлүктү сослуживца, жана биз азыр жолдо. Тирөөч өлүк бүгүштүү мени, эки башка бир катар мени менен сержант жана оорукта. Иш-чарага өзгөчө заботился жөнүндө өзүнүн келечекте. Балким, менде болгон менен жолугушуу сырым подвалом жана садистом жүргүзгөн сурак, анан жолугушуу менен петлей.
  
  
  Эгер Хоук сүрөттөгү жөнүндө моей тагдыры, ал эч нерсе жасай албайт. Өзүнүн тозоттогу эму болчу кыйын деп табылсын ички иши Чоң Лаклер болчу замешан америкалык агент.
  
  
  Биз качан болдуңуз на полпути карата пляжу, айланасындагы джунглей раздался выстрел. Жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына турат заставил биз бардык обернуться. Сержант токтолду. Ал собирался топтор. Алдыңкы бөлүгү эго формалык камзолы кызыл болуп калды. Солдаттар набросились ага алмаштырбай отелей эго поймать. Ускользнув андан, алар взяли өзүнүн мылтыктар болгон даңгырайт подлесок биздин айланабызда. Баягы ружейный выстрел. Солдаттар сол тарабында мени, подставив мага затылок алгандан кийин сокку головой, упал жерге. Кимде ким оң жагына мени, запаниковал, наклонился жана побежал.
  
  
  Анын пнул буту лежащего. Ал лежал неподвижно. Калган эки солдат касынын подняли колуна. Митзи выбрался боюнча подлеска, наставив аларга револьвер. Ал застрелила бир биринчи кезекте караганда, анын подошел жетиштүү близко үчүн сжать анын запястье. Калган солдаттар көбөйттү колуна дагы жогору.
  
  
  Ал ачууланып айтты посмотрела мага. "Сен эле эмес становишься сентиментальным, чындык, Картер? Бизде убакыт жок түзүлгөн ". Ал высвободила запястье жана повернула ок атуучу курал баруу солдатты, ал ушул убакытка карата побледнел.
  
  
  "Токто, атам" - деди мен. "Мен алышы ih тирүү. Держите эго астында дулом пистолета жана карагылачы, сможете жатасызбы развязать мага запястья бир колу.
  
  
  Анын повернулся, жана ал башталганга развязывать веревку бул менин запястьях. Массажируя спазмы менен манжаларынын, анын жакындап келип, мындай жоокерлерге менен веревкой жана жестом экендигин көрсөттү эмес собираюсь задушить ih ал түзгөн. Алар түшүнүшкөн, мен жок болгон көңүлгө.
  
  
  Солдаттардын, анын анын сбил менен буту, вскочил карата бутту, алмаштырбай несс ийиндеринде тоннасына коргошундун жана эки солдат последовали үчүн мен карата берегу, а Митзи үчүн укрытием. Жука кемеси дале застряло карата отмели. Биз кирди сууга, жана ал повел эки солдат болгон мысе. Аны айтып, аларга да, толкать лодку, отвел Митзи карата корму жана помог эй подняться на палубу.
  
  
  Ал подошла карата кабинада жана киргизди кыймылдаткыч. Анын услышал катары завелся кыймылдаткычы жана жакындап келип, мындай носу. Послышалось хриплое бормотание. Андан кийин бул иш токтоп калган. Дагы одина g? n? rale, андан кийин таптакыр эч нерсе. Менин диагноз жылы: бузуктугу. Жана аны алмак поблагодарить өзүнө бул үчүн.
  
  
  "Токтотууга", - крикнул ага Митзи.
  
  
  Аны прыгнул бортуна, ынануу, мен эмне болдум, укуктарын, жана отследил дыры калтырылган моими выстрелами. Ага жылы укуктарды. Аны баштоочулардын топливопровод караштуу выстреле, команда менен иштөө. Жана бул дагы жаман, бак болчу пустынен чейин түбүн. Бизге тамчы бензин.
  
  
  Аны, өзүмдү бессильным. Биздин отун, биздин энергиянын. Биздин энергиясын, биздин патрульного катердин, бизге чечими чыгып кетүүгө арал. Таптакыр нисколько.
  
  
  Митзи деп кыйкырды бүткүл кабинанын. "Ник, солдаттар. Алар убегают! '
  
  
  Анын выстрелил абага, алар кепти токтоттук. Менен опущенными плечами. Балким, алар эми ожидали пулю саяарын. Аны прыгнул бортуна жана ага жакындап келип, мындай вброд. Көп эмес болчу маанисин сактай ih, бирок анын отель, өзү менен кошо ок-дарылар. Анын жестом пригласил ih карата жээги жана позвал Митзи.
  
  
  Качан ал догнала биз, анын допустил эй сактай бир астында дулом пистолета, ал эми башка освободил анын батинке жана штанов. Анын связал штанины бирге, набил штаны патрондор, затянул бели ремнем, закинул бутту өзүнө на шею.
  
  
  "Эми отпусти ih", - приказал анын девушке. "Алар бизге көп нерсе керек, жана алар көп эмес келтире бизге зыян. Эки көп же аз өзгөчө айырма жок ".
  
  
  Анын жестом велел аларга ылайыктуулугуна. Алар нуждались колдоо. Качан алар ушли, биз менен Митзи тезирээк направились карата крепости. Нын жарил балык, жана асман заставило мени түшүнө да узак, аны эмес эль. Жана менин сөөктүн дешти мага, бул мага керек уктоого. Бирок менде болгон жумуш, жана келгенге чейин темноты, өтөт эле учурда бир канча мезгилдер, биринчи кезекте караганда, сойдет темнота, мен подумал, бул кез жасоого передышку менен ромом, ысык балык жана фруктами.
  
  
  Анын нашел пустую бөлмөгө, упал карата таш жынысы жана расслабился. Митзи доложит. Анын түшүнүктөр эч нерсе болгон жок, канчалык касынын ал тизмесинде Хоука, бирок, эгерде, биз качандыр бир выберемся андан тирүү, кандайдыр бир безумной иронии тагдырын, анын барам ага. Ал заслужила өзгөчө медаль.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  11-Глава
  
  
  
  
  
  
  
  Регионду талкалоо лестницу. Эми, качан качып боюнча морю шталь албаса, ал көп болушу мүмкүн эмес, бизге кызмат кылат.
  
  
  Жок, мындай археологиялык сокровища кадам болчу, ал аны жок кылгысы идти, бирок бул жылы өтө кооптуу кирүү крепости. Биз экенбиз уга билүү, бул боюнча прибрежной бөрү боюнча тропе приближаются машиналар, бирок Джерому мүмкүн прийти в карашат идеясы жөнөтүү боюнча ночам гребные моточаналар жана научная адамдардын өйдө тепкич боюнча незаметно биз үчүн. Ал эми биз-жылы өтө аз болушун көзөмөлдөөгө, бардык фронтами. Көздүн тони одержал потемнели качан анын деди эму, эмне кылуу керек.
  
  
  Аны ачты акыркы ящик динамита, вынул эки шашки жана посмотрел карата эски патриарха. "Мага дагы больно, Тек. Эгерде биз выберемся ошондо тирүү, ага так убада берем, - деп AX построит жаңы лестницу ".
  
  
  Аны көбөйттү пулемет үчүнчү ступеньку асты, прострелил бир нече көзөнөктөрүнүн катуу сланце, рекламирует динамитные шашки кыйла мягкую эмес окисленную бөлүгү, жана зажег запал. Аны кайра бежал жана жылы сатылып ичиндеги дубалдардын, качан жарылуу болду. Көчкү накта камня с грохотом обрушилась сууга, качан жана үн стих, утес кайра уясындай крутой, неприступный склон.
  
  
  Анткени эми ар эки гана баруучу жолдор жолдор, алар боюнча түбөлүккө болчу дежурить боюнча ночам. доктору Флеминг выглядел неплохо, жана мен сомневался бизге кылуу мүмкүн перевезти эго башка арал Nov. Калган бөлүгү топтун смогла кошула адамдарга тони одержал нарын джунглях. Анын барам нарын шаары, найду Джерома жана прикончу. Эгер аскер обезглавили, бардык, балким, успокоилось болмок, жана Флеминга болот эле болмок калыбына келтирүү кызматынан президентинин.
  
  
  Анын иштиктүү планы Ною, жана ал возражал. Биз макулдашышты тигил түнү ал коргоого милдеттүү прибрежную болду, ал эми анын буду көзөмөлдөөгө тропой. Анын даярдалышы бу, башкарууга милдеттүүбүз, көрсөттү катары взрывать мины айтып берди жана бардык мөөнөттөрү жөнүндө. Андан кийин анын исчез башка багытта. Азырынча бизде болдум, динамит, түн ичинде бизди эч ким алмак эмес напасть.
  
  
  Идиш отелинин жардам берүү. "Менин атасы послал мага жардам бере сизге. Сиз унутуп бул тууралуу? Сага эс алуу керек. Думаешь, мен айта албайм взрывать катары Митзи, качан керек?
  
  
  Жарык берүүчү ширеңкелер бар, ооба. Бирок ал справится менен волнением? Бирок, жок дегенде, ee, компания сделала болмок менин сааттарда ашык приятными. Мындан тышкары, ал болсо мындай болушун күткөн эмес кол салуу түн ичинде. Аскерлер полковник дыйкандар кыйла жоготуу жана ал подозревал, бул андан кийин жоготуулар эго патрульного катердин Джерому керек эле учурда бир канча мезгилдер үчүн зализать өзүнүн текшерүүдө.
  
  
  Анын деди девушке, бул подежурю алгачкы сааттарда, бирок ал отелинин коюуңуз бул жөнүндө. Ал подумала, бул мага керек расслабиться. Эмес, өзбек көңүлгө эч особенного. Андыктан мен потянулся жана мүмкүндүк берди сну одолеть мени.
  
  
  Болчу азыр средь бела күндөн качан күн менен жалал-менин көз алдында разбудило мени. Аны кайра почувствовал өзүнө адам кошпогондо, шишки карата баш, анда мени ударил солдаттардын. Идиш сидела колдору артында болушу керек карата стволу жыгачтан, бодрствующая, бирок сонная. У нах алынды темные чөйрөлөр астында глазами. Аны унаа ага.
  
  
  Ee добуш абсурдно вице-спикерлер аткарат. "Ник, анын заболела, менде болит айыл. Акыркы бир нече саат болуп калды дагы жаман ".
  
  
  Мурзакаримовдун астында жогорку аркой, айланасында болду, жана сквозь жалбырактары просачивались тилкесин сары күн нурунун. Тери Идиштерди болгон зеленовато-желтой жана блестела крошечными капельками банк. Алдында анын глазами болгон серая дымка. Анын мисир ee колуна жана побежал карата айлендде карата воротам. Анын кирди жана позвал тони одержал. Аны боялся, ал дагы болот настороже. Акыры, ал жалгыз знахаром, андан болмок бул бизге стоило.
  
  
  Ал кирди күчтүүлүгү аркылуу бир нече секунд андан кийин мени. Аны этият положил Идишке карата жынысы, жана Тин дароо жумушка чыкты. Ал пощупал без карата ee шее, схватил анын запястье, ачты эй, роталардын жана осмотрел анын ладони. Электе ал ih уронил анын увидел волдыри карата кончиках манжалардын.
  
  
  Эч качан дагы атындагы куурчак ошондой эле эмес торопился. Ал прилетел бир тегерегиндеги бөлмөлөрдүн. Анын побежал үчүн алар, бирок дойдя чейин күн, ал кайра чыкса менен плетеной циновкой жана тыквами. Ал уронил циновку, ударил анын буту жана жестом попросил мени положить ага девочку. Аны түшүндүм ал ыйык керек жана бир кезде зажечь факелы бир айланасындагы малык бөлмөлөрдүн.
  
  
  Анын положил Идишке карата циновку жана снял менен нах көйнөк. Вдруг короодо болуп калды жана Митзи, адегенде кызыкдар, бирок андан кийин обеспокоенная, качан ал увидела бескровные эриндин кыздар.
  
  
  Нын держал жарымын тыквы бир айланасындагы өзүнүн чоң колду. Ал встряхнул ичиндегилер, ал напоминало аралашмасы суу жана жашыл самын.
  
  
  """Мурун". Эго деген сөздөр тандалып резкими. Качан биз повиновались, ал көбөйттү башка Идиштерди, таш-эй, роталардын жана вылил суюктук эй нарын горло. "Манчин", - деди ал размеренно. "Абдан ядовитое берилди.... Бир укус эго түйүлдүктүн пайда кылышы мүмкүн внезапную болезненную өлүмү. Ал тургай прикосновение к стволу мүмкүн, өтө кооптуу. Сиз гана көрөсүңөр болгон жакыр баланын ". Вдруг Идиш потянулась. Ры кайрадан көбөйттү, аны жана кайра вылил бир аз суюктуктун эй нарын горло. Азырынча ал пролежала карата жынысы, задыхаясь, аны вспомнил, мунун жөнүндө билген манцинелле. Бул жылы бир кыйла олуттуу, качан гана бул упомянул Ры.
  
  
  Старику бизге болгон жардам. Ал мындай деди: "Налейте бир аз суюктуктун эй манжалары. Эмес, үч!
  
  
  Анын бул жасадым. Ал повернул аны үчүн биз экенбиз көрө аны саяарын. Ал дагы болгон покрыта листьями. Анын вылил суюктук эй, бул саяарын, учурда анын денеси сжалось нарын оорулардын спазмах.
  
  
  Аны укканын, бул атындагы куурчак вздохнул с облегчением. "Мен ойлойм, биз көп кабаттуу үйлөрдүн бул жолу вовремя", - деди ал. "Ал поправится".
  
  
  Аркылуу эле учурда бир канча мезгилдер карышуу токтоп калды, жана девочка лежали неподвижно. Эми Тин поставил тыкву менен мыльной алуучу аралашма бар баллонду жана мисир башка тыквы. Ал баштаган жасоого густую эмульсию айланасында ак түстөгү порошок жана андан-анда похожего карата жез. Ал перевернул күчү жана налил эй. Андан кийин ал положил аны бок.
  
  
  'Эми кезек.' Ал туруп, расстегнул мою рубашку жана вывернул анын наизнанку. Кездеме болду да ядовита. Ал протер менин колуна дезинфекциялык маданият чыгат лучшем учурда, проделал ошол эле өз колдору менен жана улыбнулся. "Мен керек болчу сизди эскертүүгө. Джунгли - адатта башка, кээде бир - враг. Возьмите башка тарапка циновки; биз азыр руханий башталышына ee көлөкөдө ".
  
  
  Идиш ачты көзүн, качан биз отвели анын бир айланасындагы малык бөлмөлөрдүн жана уложили карата койку. Ал аң-сезиминде, бирок дагы эле абдан больна.
  
  
  Бул означало, бул чечимине по крепости болбойт. Биз керек эле тартууга Флеминга жана Идишке салынган, бирок бул эмес болушу мүмкүн. Боюнча эмес крутым горам. Эмес, бардык опасностями, алар бизге угрожали. Түбөлүккө подождать. Анын sel жанында блондинкой жана вдруг түшүндүм, бул беспокоился ал жөнүндө көп отель признаться. Ал мага жакты жана эми бул мен үчүн яснее караганда, качан болсо. Эгер Мамлекеттик эмес почувствовала обиды дароо, ал болмок азыр мертва. Атындагы куурчак куткарып, аны эң акыркы учурда, жана бул үчүн ал кайрадан өсө баштады в моем сыйлоо. Анын почувствовал жыты завтрака. Мен обращал көңүл, азырынча Мамлекеттик эмес позвал. Андан кийин анын, жакындап келип, мындай калган, алар азыр обедали.
  
  
  Мени ждал сюрприз. Бизде жүрүшүндө коноктор. Темнокожий жаш адам набедренной повязке. Ал келдиң жаңылыктар, жана, судя боюнча билдирүүгө адамдар тони одержал, " бул эмес, абдан жакшы жаңылыктар. - мага Нын үнү менен, ал отозвался эхом усталости, качан Митзи жана Флеминг удрученно жанында турдук. Тигил түнү племя эмес бездействовало. Алар послали өз разведчиков.
  
  
  Солдаттар Кариба Джерома да эмес сидели положить колуна. Алар проложили кордоном бойлото жээктен лагуны чейин пляждын, анда турду у причала үчүнчү кайгуул катер. Биз окружили. Эки ооруган мага деле пришлось тууралуу ойлонуу өтүүгө кардону. Анын спросил парня, сможет барбы ал мени чыгарылсын, жана ревматизма болчу кыскача: жок. Ал келди буга чейин сырткары, бул курчоо-жылы аяктады. Эми ал да алмак эмес вернуться.
  
  
  Демек, Идиш эмес байкадым жүрүү аскерлердин. Эгер ал спал, анын алмак бул нерсе угууга. Же, мүмкүн, алар канткен болдуңуз, абдан алыс. Аны посмотрел карата безмолвные фигуранын айланасындагы мени, түшүндүм, канчалык биз слабы жана вдруг анын көп эмес голоден.
  
  
  Анын мисир өзүнө. Жок дегенде, бул занимало мени. Андан кийин түшкү тамактан биз сидели молча. Биз ждали.
  
  
  Анын услышал үн биринчи үчүн үлүшүн секунд электе Нын повернулся ко мага адам. Бул жылы темный ленивый гул самолеттордун. Атындагы куурчак эмес спеша туруп, - деди, словно приглашая биз к чаю: "сунуш кыламын укрыться нарын катакомбах. Ардагер Картер эмес возьмете жатасызбы менен өз ара мисс Сойер?
  
  
  Бул жолу мага мындай деди Митзи, атындагы куурчак болчу бактысыздык сюрпризов. Андыктан астында крепостью өзүндө подвал болчу. Мага кызык болчу да терең, жана эгер ал алмак выдержать бомбалар, жана эгер биз белгисиз похоронены ал жерде заживо. Митзи побледнела жана бачым, ал азыр кандай ойлорун так ошондой эле. Бирок кайра бизде болгон эмес тандоо.
  
  
  Мен пошел үчүн Идиш. Мен с облегчением багытта, ал эми болчу обнять мен үчүн шею. Качан анын вывел аны көчөсүнө, Мамлекеттик приоткрыл эшикти айланасындагы толстой башталды, ага анын мурда эмесмин.
  
  
  Митзи жана калтырды буга чейин медициналык жабдыктар менен толукталды түрү боюнча. Флеминг жөн гана ыр аркылуу бар болгон костылях. Анын последовал ага. Нын закрыл алып толстую эшик, калтырган бизди кромешной тьме.
  
  
  Аркылуу секунда ал зажег искру куском кремня жана зажег свечу. Бизде болчу свят. Нын протянул свечу парню, мисир Флеминга колуна жана пошел карата темному входу нарын туннель, спустившись бир нече ступенек, кичинекей жалын үстүндө головой парнишки манило биз.
  
  
  Туннель жылы жетишерлик кеңири үчүн пропустить бизди, бирок бийиктиги оставляла тургунга. Жогорку мужчине пришлось болмок наклониться. Мага пришлось согнуть болуп жаткан, жана Митзи склонила башка үчүн эмес удариться.
  
  
  Бул кадам долгая сейилдөө. Кандай болгон учурда, үстүндө биз болчу жетиштүү скал үчүн выдержать күчтүү сокку. Биз качан жете түбүн, биз болуп калса андан кийин крутого бурулуу бир чоң бөлмөдө.
  
  
  Биз мындай оюн карата жынысы, жана Тин погасил свечу. - Жумуштун сберечь аба, - деди ал. Арасында бир нече мүнөт. Самолеттор болмок буга чейин эчак үстүндө биз, бирок болбогон жарылуу, ал бузса болмок тынчтыкты. Биздин үндү. Мага бул жакты. Андан алар ждали?
  
  
  Андан кийин анын подумал жөнүндө башка. Нарын спешке спасаясь-жылдын толук аталышы, биз таптакыр унутуп, бул бизге керек болушу мүмкүн кошумча эшик. Акыры, толук балким аба налет заблокирует эшикти нарын катакомбы. Болгон бир гана каражат, ал дайыма гарантировало бизге чыгышы: динамит". Биз калтырышкан бул вершине.
  
  
  Митзи принесла автомат жана нащупал аны эго в темноте. Аны өсө баштады тепкич боюнча, жылдыктар сейил бак курууда наверх жана дыйкандары оор шиферную эшикти болжол менен үч дюйма. Яркий күндүзгү свят кудай ослепил мени, бирок мен аны поймал кандайдыр бир кыймылы. Ага болуп кала берген жерде азырынча менин көздүн эмес, көнүп деле калышты карата жарык тийген жерде сакталат. Ат төртөө эркектердин орус формада. Албетте. Полковник отель үчүн Флеминг болчу алынды жандуу эмес, убитым бомбой. Ошондо ал алмак болушу керек деп ишенем эго эмес исключили түбөлүккө.
  
  
  Аларда жүргүзүлгөн башташты. Спустившись менен парашютов, алар айдалат. Эки бирге пошли бир жагына, эки - башка. Алар ходили боюнча бөлмөлөргө жана, албетте, мелис удивлены, эч кимди обнаружив. Бара-бара алар болуп иштей тезирээк. Эч ким гүл эмес карачу в мою тарапка. Анын дыйкандары эшикти бир аз бал шире жана прижался карата стонать алектенген находилась көлөкөдө. Аны жасаса, глупую катаны. Эгер анын подождал наверху, анын болмок оңой перестрелял. Эми мага пришлось подождать бул жерде жана попытаться извлечь тегерегиндеги бул максимум пайдасы.
  
  
  Бир гүл потребовалось көп убакыт үчүн просунуть карашат ак эшик, үчүн, анын, аны хранил. Бардык бул бош бөлмөлөр б. эго небрежным, анын тапанча жөнөтүлгөн төмөн. Аны отступил бир нече кадам. Качан ал ичиндеги аны, ударил анын прикладом автомат боюнча эго виску. Ал упал эмес двинулся жеринен. Анын жылдыктар сейил бак курууда карата күн.
  
  
  Номери эки чыгышкан аркылуу бөлмөлөр мага колдору артында болушу керек. Ал жетиштүү близок үчүн стилета. Анын дээрлик эч качан промахиваюсь, бирок ал обернулся. Курч катары бритва болот шаарында mimmo ага врезавшись в стену жана с грохотом упав жерге алдында эго ногами. Ал удивленно оглянулся жана повернулся ко мага. Анын буга чейин жашырынып үчүн дверью. Ал нерсени крикнул калган бул отрывистом орус тилинде. Бул жерде ошол эле келди ревматизма. Алар планировали кирүү с огнем. Бул мени устраивало. Аны спустился тепкич боюнча нарын катакомбы. Бул мен болсо мындай болушун күткөн, алар стреляли эмес низменному, ошондой откровенные алдыга устремившись артынан бири. Аны символикалуу ih пополам-аштар, биринчи кезекте караганда ih өздүк залп болчу приглушенный үчүн үн менин өздүк куралды эмес встревожил төртүнчү десантника.
  
  
  Мен эмес, укканын, бул Митзи жогорулап тепкич боюнча турат мени улам ызы-чуу. Эми анын үнү раздался турат мени. 'Деп творится?'
  
  
  "Бизде үй. Төрт. Менде бул жерде бери буга чейин үч, бир жерде болсо, сыртына.
  
  
  Анын өсө баштады карата күн, бирок төртүнчү адам эмес увидел. Анын катуу вскрикнул, бирок ал тянь-нарын укрытии. Короодо болчу мертвая тынчтык. Өтө эле акырын. Анын түшүнүктөр жок болбосо, анда ал, жана ал наверняка нарын мени болмок выстрелил, эгер аны высунул карашат өтө алыс айланасындагы дверного проема, Анын рисковал тез эго жоготушу. Мен верил, ал төмөнкүлөргө мүмкүндүк берет кайра заманить өзүнө буга. Мүмкүн, ал эң умным чөйрөлөрдүн аларга.
  
  
  Анын бросил нарын Митзи орус автомат. "Карагылачы карата ок-дарылар".
  
  
  'Жетиштүү.'
  
  
  "Держите өтүүгө көзөмөлү астында. Анын вернусь жана спрошу, барбы башка чыгуу, бул жалгыз чыгуу ".
  
  
  Андан кийин сырткары, аны кантип описал кырдаалды Нын зажег свечу. Нарын тусклом үчүн жалындын анын увидел Флеминга, прислонившегося карата стонать. Идиш сидела жанында аны менен бир нече футах андан. Ал выглядела жакшы, бирок дагы эле казалась ошеломленной. Бул темная дыра, анын тереңдиги тоолор, пропахшая грязью жана көгөрүп, дагы байкалган эмес идеальным үйдү үчүн выздоравливающих. Бирок мен алмак эмес аны өзгөртүүгө кырдаалды, азырынча нокаутировал төртүнчү парня. Нын нерсени деди мальчику, ал прорвался аркылуу жолго армиянын Иеронима. Бала кивнул, мисир свечу жана поманил мени анын артынан барышы керек ага. Тусклый сергей падал карата расписанный хольст's, висевший өзүнүн түрүн примитивным алтарем. Ал приподнял тарапка холста. Турат ага появился коридор.
  
  
  Аны надеялся, бул бала билет болду, анткени бул обрубок шамдар узак болбойт күйүүсү. Биз спустились тепкич боюнча жана кирди туннель менен нишами анын дубалдарына. Бул-анда шамдар крепились карата стоны нарын держателях, адатта " бул чычала узундугу бир нече см Болчу отвратительный, чириген жыт. Чогулгандарга анын увидел себебин. Көпчүлүк ниш лежали адамдык скелеты, турат, аларга карата таш менен курулган текчелерде лежали полые баш сөөктүн. Амбулаториялык дењгээлде, бул курган племени.
  
  
  Нулган сезими багыттары подсказало мага, биз пойдем башка тарапка крепости. Аркылуу бул кезде аны увидел карата каменном жынысы чөйрөсү дүйнөдө. Алардын үстүнөн болгон тегерек дыра жалал-стон, туурасы едва бал шире менин плеч. Мен алмак чейин нах добраться. Бала да бул көргөн. Ал мисир менде автомат, поставил эго карата жынысы, жанында менен свечой жана помог мага залезть. Аны положив колуна алууга верхнюю бөлүгү жана вылез аркылуу нах.
  
  
  Анын огляделась. Анын турду у тышкы дубалдар. Эч жерде болгон эмес кыймыл. Аны просунул руку нарын дыру ошондо автомат.
  
  
  Анын вскарабкалса чети чатырын жана увидела өзүнүн төртүнчү күйөөсү. Ал лежал карата ич оору үчүн парашютами, анын курал-жылы багытталган эшикти үчүн, анын турду Митзи. Учурда, өз алдынча иштөө, алар адатта абдан впечатляют. Ал жаш жана стройен, бирок өлүмгө алып келет коркунучтуу үчүн смертоносного курал эго младенческих колунда. Анын окликнул эго бул-орус: "Сен азыр ушул жерде заглядывал?"
  
  
  Ал обернулся. Анын нажал карата курок. Прощай, неизвестный солдаттардын. Нарын эшиктеринде пайда болду Митзи, увидела денеси жана подошла карата ага. Аны спрыгнул менен таанышты. Нарын мгновение оорусу улам приоткрытой күнү учуп кетти бешинчи десантник. Ал грохнул оор револьвером Митзи в шею. Эгер анын отель жана убить бу, башкарууга милдеттүүбүз, мага пришлось болмок прострелить Митзи. Проклятие!
  
  
  Ал посмотрел мени жана крикнул карата жакшы англис тилинде: "Выбрось өзүнүн курал".
  
  
  Ал нерсени деди девушке. Анын уронил автомат.
  
  
  "Подойди буга эмес, абдан близко. Встань каршы бул дубалдар ".
  
  
  Эго формасы болгон айланасындагы мыкты материалды караганда, у эго кесиптештеринин. Бул nen алынды погондору офицеринин, ошондой белинде болталась рациясы. Ал тургай издалека укканын, аны оор дем алуу Митзи. Ал-торугарт анын шамалы, жана ал замолчала.
  
  
  Ал засмеялся. - "Мен даю сага мүмкүнчүлүгүн толугу менен. Айтсанар мага, анда доктору Флеминг. Эгерде сиз бул сделаете, аны адегенде пристрелю аны. Жалал-анан сен умрешь ".
  
  
  Менин стилет болчу тышкары досягаемости короодо. Раздался добуш Митзи сквозь тиштер. - "Мейли пойдет карата чегин".
  
  
  Аны жай повернулся үчүн ал нажал карата курок. Ал шталь коркунуч жаратат. - "Мен айттым сага эмес, иштин жүрүшү тууралуу отчетту".
  
  
  Анын ушундай түрү, бул испугался. - 'Эмес стреляйте. Мен силерге. Ал прячется. Анын барам ага.
  
  
  Митзи прокляла мени. Ал дагы иштеши мүмкүн. Эмне үчүн кыз-убийца. Эгерде ал пропустит мени эшикти, анын смогу выхватить курал-у, бир тегерегиндеги орус. Бирок хитрость эмес сработала. Орусча да билип, ал жерде эго жолдоштор. Аны көргөн да, ал кандай ойлорун.
  
  
  Ал алмак пайдаланууга биз менен Митзи катары такталарды, жана биз менен бирге спуститься нарын катакомбы. Биз менен катары барымтадагыларды ал мүмкүн приказать Флемингу сдаться. Бирок ал, эгерде Флемингу наплевать на жашообузга? Бул, эгерде ал прострелит биз үчүн поразить душмандын? Бул болгон мүмкүнчүлүгүн эске алуу менен өзү алмак эмес рисковать. Ошондуктан ал пошел башка жолу. Ал, балким, түшүндүм, канчалык маанилүү болгон үчүн мени Митзи, ал боюнча ылдамдыгын, аны менен анын уронил тапанча, качан гана ал схватил ee.
  
  
  
  'Ооба. Сделай бул. Иди ага. Бирок, эгерде сиз нерсени попробуете, бул кусок шлюхи умрет ".
  
  
  Пришлось разыграть бул. Ал карата карашат жогору кыздар жана мен билген, эмне алам кайрылуу менен "Люгером" жетишээрлик жакшы үчүн прострелить эму карашат, азырынча ал карачу мени дверной проем, ага кирди, аны.
  
  
  "Иди жай", - приказал ал. "Держи колуна абада. Эмес наклоняйся. Анын слежу үчүн тобой.'
  
  
  Биз пошли в катакомбы. Күбөлөндүрүүчү мурда электе мен добрался чейин тепкичтер, ал остановил мени. Балким үчүн көздүн көнүп деле калышты карата жарык тийген жерде сакталат. Демек, ал мындай глупым.
  
  
  Мага мүмкүнчүлүк беришкен улантуу. Ал көп эмес преследовал мени. Качан анын, спустился төмөн, анын почувствовал кимдин-анда руку өзүнүн руке. "Мен көргөн жана укканын бул. Же мени менен.' - прошептал Тин мага карата кулагы.
  
  
  Ал продолжал сактай мени жана толкал алдыга. Анын прошептал эму, мен задумал жана эго манжалары сжали нулган запястье.
  
  
  "Бул эч качан сработает. Сиз көрө турат өзүнө. Тобокелдик көрүүгө тень и спустить курок өтө чоң. Биз сүйлөмдөгү бош орунга боюнча-башка. Деген сөз "тень" берди Ною идеясын. Жок дегенде, анткени ал мага андан кийин деди. Ал зажег свечу алектенген тускло освещала кутучага салынат, наполненную маленькими деревянными куклами. Нын мисир бир гүл, воткнул жалал-нах длинную сыягы, аны ал ошондой эле, вынул айланасындагы кпп, андан кийин көбөйттү куклу алдына.
  
  
  Эго эриндин баштадык иштин жүрүшү тууралуу отчетту нарын безмолвной молитве. Кудайым менин, Митзи сидела сыртына менен револьвером, приставленным аны шее жана Тин билген эмес, эмне кыласың, андан катары чакырылсын кандайдыр кудайдын грома.
  
  
  Флеминг жана Идиш да кеңири раскрытыми глазами смотрели карата старика. Нын направился карата тепкич менен, дале бормоча өзү астында нос. Анын последовал ага.
  
  
  Анын тийиш эле бул көрүүгө. Мындан тышкары, анын тийиш эле бошотуп Митзи, эгер хитрость эмес удалась.
  
  
  Митзи жана солдаттардын турдук во мраке үчүн дверью, экөө көлөкөдө. Биз менен Nov кепти токтоттук болгон тепкич менен жетиштүү көкүтүү үчүн скрыться алардан. Орус нервдик посмотрел менен тепкичтер нарын ачык эшик. Митзи болгон напряжена даяр зарыл болгон учурда броситься каалаган гүл. Анын беззвучно зарычал ичимден. Мүмкүн эмес! Сиз эч качан сможете жетишүү бул жардамы менен кайсы нерсе безумного трюка.
  
  
  Атындагы куурчак бросил куклу. Кескин щелчком ал сариев карата таш жынысы откровенными нарын луч күн нурунун. Максаты-орус кескин двинулась карата жер. Аны болсо мындай болушун күткөн выстрел, ал положит тууга жашоо Митзи. Эч андай. Анын проклял тони одержал. "Эч кандай уловок", - деди орус. Бул кукла менен воткнутой иглой анын спине, болгон эң чоң супер-трюком, ал ага качан кандайдыр көргөн.
  
  
  Көлөкөдө пайда болгон внезапное дикое кыймылы. Эркек задергал эки тарап тең жыйынтыгындатапшырышкан. Эго манжалары раздвинулись алмаштырбай ал поражен электр разрядына. Тапанча менен грохотом упал жерге. Ал пошатнулся, схватившись эки тарап тең жыйынтыгындатапшырышкан үчүн грудь, вращаясь айланасында өз нугу, андан кийин упал жерге кантип безжизненная массасы.
  
  
  У Митзи эго болчу тапанча колунда барганга чейин эле, мен чейин аларга добрался. Ал мүмкүнчүлүк берди куралына безвольно повиснуть, качан ал переводила ошеломленный көз караш менен катышуучусунун аталарга жана досторуна карата куклу. Анын развернул аялдык кылып ал лежал на спине. Ал каза болуп калды. Эго, адам исказила гримасу больно. Эго көздүн выпучились. Классикалык образы обширного нун приступа.
  
  
  Антсек адам убитый страхом. Аны билген бул. Анткени, бул жылы жалгыз вариант. Солдаттар, ал көргөн төрт өзүнүн досторунун, билдирди эски каракчылык крепости жөнүндө, анын ходили уламыштар. Эркек айланасындагы душмандарын. Напряженный чейин максимум. Айланасындагы ниоткуда карата эго ногам түшөт символ каза болгон. Эго складывать доллары остановилось. Мүмкүн ?
  
  
  Аны посмотрел карата тони одержал. Атындагы куурчак возился менен трупами. Ал затащил пятерых билдирди солдаттар менен парашютами. Ал төлөнсө, каршы двоих турат, скрестив бутту. Кантип эле ак расслабленном абалы. Үчүнчү, ал прижал карата стонать, согнув болуп жаткан жана скрестив колуна. Төртүнчү ал ашырылган ушундай эле жол менен. Ал болгон офицердин нарын плетеное кресло, анда сидел Флеминг. Создал тиби топтогу эркектердин жана алар аткарган тапшырма жана эми жардамчы.
  
  
  Бул эмне? Албетте! Мен кантип алмак болушу керек, ушундай глупым. Эгер Флеминга схватили, анын болмок увезли. Эркектер пришлось алып менен бирге пленником. Жакында пайда болот вертолетом. Пилот болот бир, анткени бардык жеткиликтүү мейкиндик болушу керек адам эмгектенет жүргүнчүлөр. Анын смог болмок выключить эго! Азыр мага керек болчу, бул офицерская рациясы.
  
  
  Мен пошел үчүн нерсе. Нын классты натюрморт жана исследовал асман. . Ал улыбнулся. - "Биз көбөйтүп вертолетом. Качандыр бир бул мүмкүн пригодиться.
  
  
  Ал посмотрел мага, алмаштырбай отель бросить мага чакыруу атаковать эго көркөм өнөр вуду. Андан кийин ал пошел нарын катакомбы. Биз менен Митзи ждали вертолетом.
  
  
  Аркылуу жарым саат биз услышали үн лопастей винттин. Ал низменному пролетел, обогнул күчтүүлүгү жана боюнча / / / киргизүү / раздался үнү. Ал-отель билүүгө барбы бизде Флеминг. Бул жылы оңой, мага да эмес пришлось лгать. Ага жооп берген, анткени бизде Флеминга жана ал тапшырды. Пилот засмеялся, прервал контакт жана баштады приземляться.
  
  
  Андан кийин болуп өткөн, анда, андан биз эмес предвидели. Парашюты алынды утянуты внезапным порывом жатат. Өлүгү орус солдаттардын опрокидывались катары восковые фигуралар.
  
  
  Үн кыймылдаткыч, бул жерде эле уясындай пронзительный визг жана вертолетом рванул жогору. Качан чыкса, анын айланасында дверного проема менен автоматом, самолет болчу искренне мен түбөлүккө. Мен эмесмин пилота. Мүмкүн эмес болчу заставить эго приземлиться. Анын выстрелил, вертолетом закачался. Ал жашырынып үчүн парапетом жана турак кара-суудагы лагуны. Жоголгон биздин унаа. Анын алмак ударить өзүнө боюнча баш.
  
  
  Турат мени анын услышал катары Митзи определился бир нече проклятий, алар новы да мен үчүн.
  
  
  Биз спустились. Свеча Горела, бул отражалось нарын любопытных көз алдында. Аны покачал головой. 'Невезение. Биз керек эле обезопасить ловушку. Нын молчал. Ал выглядел олуттуу жана приподнял брови, анткени анын жогорку лбу басынткан морщинки. Ал терең вздохнул.
  
  
  "Кышта бул жерде дээрлик эч качан андай учурлар болчу штормов. Адатта гана июнь, июль, өзгөчө, август айында. Бирок попробовать эмес помешает. Сен оставишь мени тынч турганда? Анын буду готовиться карата аземине ". Эмне үчүн жок? Жакшы шоу убьет убактысы чейин төмөнкү атаки Джерома.
  
  
  Анын помог Флемингу подняться тепкич боюнча турат кыздарды жана жаш туземца. Нын окликнул биз. - "Убери алар өлүгү. Бул мазактоо кудайлардын ". Внезапная злоба жалал-эго голосе ал эркин мени.
  
  
  Анын вытащил өлүк офицер менен орундук жана мүмкүндүк берди Флемингу сесть ага. Андан кийин анын келдиң тиричилигине ылайыкташтырууга карата отверстию нарын парапете. Анын iso бардык күчтөрдүн өтүүгө аракет кылган перетащить жана акыры мага мүмкүн болду столкнуть ih бардык в море. Андан кийин анын sel жанында Флемингом. Вдруг появился Ры. Ал казался таптакыр башка адам. Ал тюрбане, увешан амулетами жана цепями, ошондой тыквы, свисающие менен эго курлар, издавали глухую музыка, азырынча ал шелл. Эго көздүн жүргүзүлгөн кеңири ачылган, бирок ал, казалось, эч нерсе көргөн. Ал, казалось толугу менен проигнорировал биз өсө баштады тепкич боюнча алууга келет.
  
  
  Ал баштаган танцевать жана ырдоого. Нерселер болгон, ал висел, издавали коштоосунда ылайык ритмом эго бергиле. Ал раздвинул өзүнүн узун бутту, запрокинул карашат жана спорт колуна к небу. Шамал кыйла күчтүү, канчалык эртерээк, дико трепал эго чачтары жана бороду. Добуш, ал да, мен мурда предполагал, алмак греметь, эми чын эле загремел.
  
  
  Эми ал турду жана молча слушал. Бул-анда эму ответило. Адегенде аны, подумал, бул приближается издалека гроза. Мени дрожь пробежала. Андан кийин аны түшүндүм, бул башка үн. Эми мени охватила дагы чоң дрожь. Чыңдоого эмес, гроза, ревматизма келди менен самолеттордун. бомбардировщиков. Албетте, Иероним жана эго чет жардамчылары баш тартса аракеттерине схватить Флеминга жандуу. Эми Флеминг жылы гана тоскоолдук болуп, мешавшим аларга кирүү карата арал.
  
  
  Аны көргөн учактар үстүндө парапетом, мүмкүн, эки милях-жылдын мени. Анын побежал карата күнү менен алектенген давала кирүү. нарын катакомбы жана поманил калган. Кыздар жана бала везли ошондо пурпурную Флеминга менен бирге стулом жана бардык башка айыл туннель. Нын последовал үчүн алар. Аны мисир кайдан-анда свечу менен алтаря, зажег аны жана спустился төмөн.
  
  
  Биз качан кирди жер астындагы камерага раздался дүлөй болсо жарылуу. Дароо последовал дагы бир. Жана дагы бир. Чаң жана жегич жуп проникали бөлмөсүнө аркылуу собирались. Болгон беш соккудан катары менен.
  
  
  У Идиштин случился приступ клаустрофобии. Ал побежала тепкич боюнча жогору. Мен пошел үчүн аны схватил аны жана чың прижал. Андан кийин болчу акырын. Жарылуулар көп эмес. Биринчи активдүү эс алуу самолеттордун исчезла. Эми болмок ашырылышын күтүүгө келген вертолетов жана десантников жана чалгындоо натыйжаларын бомбардировки. Анын отель вовремя расплатиться алар менен.
  
  
  Анын баштады подниматься жана выяснил, мен жалгыз эмес. Бардык надоело бул кладбище тилиги. Идиш Митзи жана бала последовали үчүн алар. Флеминг жана Горизонталдык, поддерживая бирине-бирин, последовали ага.
  
  
  
  
  
  
  
  12-Глава
  
  
  
  
  
  
  
  Курмандык чалынуучу жайды болчу засыпан щебнем, жана алардын үстүнөн болгон пробита дыра. Балким, Жеңил подвел бир, айланасында өз кудайлардын өзүнүн танце аба ырайы. Бөлмө наверху болгон цела. Чыгуу болчу эркин гана толстая гранитная эшикти толук төлөнсө, снесена.
  
  
  Короо болчу усыпан кратерами, ошондой щебень лежал-жылдын дубалдар карата стонать. Мунарасы карата парапете алдым попадание түз. Аны жөн гана көп эмес. Бир нече бөлмөлөрүн дыкат бузулушу, ал эми бир гүл снесена стена.
  
  
  Эски патриарх положил руку на ийинин Флеминга, осматривая бузулган. Жини келет болчу очевидный эго, адам. Ал повернулся жана посмотрел карата тоо чокулары, казалось, бул мгновение задумался, андан кийин деп бир эне диалекте Флемингу. Президент Grand LaClare издал странный, задумчивый каткырык.
  
  
  Кара-синее асман плыло бизге үстүндө верхушками жатат. Пайлары жатат раскачивались взад жана алдыга жана таймашы свистел сквозь жалбырактары. Аркылуу тешик учурунда тышкы стоны аны көрө алмак чоң толкундар ак лагуне.
  
  
  Кире лагуну пайда жогорку серая фигура: корветы. Кызык, андан алар отелей бул жеңил корабля. Чакан пушки бортунда бул корабля алган эмес превзойти натыйжа бомбардировок.
  
  
  Жанында мени менен усмехнулась Митзи Гарднер. "Сиз кандай деп ойлойсуз, бул аскердик-деңиз күчтөрү Джерома чогулушат попробовать кезектеги жолу?"
  
  
  "Бул корабль таандык эмес Джерому. Oni плывет астында кубинским желеги, бирок аты устаттары болушу мүмкүн көбүрөөк похоже на Иван караганда, Хуана. Бул аңчы үчүн подводными лодками, ошондуктан алар тартышат глубинные бомбалар жана мины. Мүмкүн, алар ойлошот, бул мүмкүн взорвать биз, взорвав скалу суу алдында ".
  
  
  Эгерде алсак, аларга туура келет подойти поближе же катыштыруу суучулдарды, мен смогу справиться алар менен. Калган присоединились бизге, кунт коюп электротехника үчүн приближением корабля. Ал дээрлик эч нерсе болгон жок ылдамдыгын жана двигался менен величайшей урунуу, ортосунда отмелями, ачык коргоого алуудан суу ташкыны. Мен ойлогон да эмес, анткени алар зайдут да алыс болуш үчүн напасть , бирок, аны надеялся чейин акыркы учурга.
  
  
  Бирок бул улут. Дароо чегинен тышкары досягаемости биздин курал-жаракты алар бросили якорь жана сбросили сууга төрт сүзүүчүлөрдүн. Алар медициналык жабдыктар менен толукталды менен глубинными бомбами. Кудай аларга убакыт подобраться лижет карата көрсөткүчүбүз пулемету, андан кийин выпустил сууга кезекте, следуя маршрут, ал алар, балким, куруп бүтүрүүгө демөөрчүлөр изделүүдө. Биринчи кезекте болуп калды неудачной. Бирок следующая поразила ih бардык.
  
  
  Фонтан суунун взорвался, качан төрт заряда шаарды бир убакта. Тонна сууну жана кесимдерди кара резинадан взлетели абага. Бул вызвало волну алектенген өтө ударил боюнча корвету. Корабль баштаган чыгууга боюнча лагуны, бирок менде болчу ощущение, ал дуушар олуттуу бузулуу. Жана глядя карата бурное море чегинен тышкары лагуны, анын подумал, ал мүмкүн эмес добраться чейин Порт-оф-Спейна. Темные туччи тез приближались. Ревел шамал, разбрасывая боюнча & nb чоң көбүктүү башты.
  
  
  Адегенде анын дегеле укканын башка үндүн. Бирок вдруг анын увидел приближающуюся эскадрилью вертолетов. Андай погоду вертолетам летать-жылы мүмкүн эмес, бирок, кээ бир өлкөлөрдө адамдык жашоо эмес эсебине.
  
  
  "Укрывайтесь", - крикнул мен сыяктуу болот громче, перекрикивая шамал. "Алар попытаются атаковать биз бул жерде, андан кийин приземлиться бул жерде бир вертолетом. - Поторопитесь! '
  
  
  Мунай жана бала везли ошондо пурпурную Флеминга нарын туннель. Идиш последовала аларга, ал эми биз менен Митзи замкнули кезекте. Качан Идиш подошла карата тепкич, ал вдруг обернулась. "Портной менен мени коллегия. Көрсөтүү мага кантип кайрылуу менен ушундай автоматом. Аны кетейин, сизге жардам! '
  
  
  У нах болчу эрдик жана аны эмнегедир ал тарабынан гордился. Дал эй кыскача нускамалар, элчиге, ал эмес керек стрелять, азырынча убедится, бул враг залында жанында.
  
  
  "Оставайся бул жерде, Идиш", - деди ал эй. "Митзи, закрой дагы бир тешик. Анын барам, башка тарапка. Андан кийин отургузуу эмес стрелять боюнча экипажу, азырынча алар выйдут. Мүмкүн, биз канткен көбөйтө алабыз ошондо выбраться. Анын подождал, азырынча Митзи ойной тургандыгын баса белгиледи бир тегерегиндеги имараттардын. Андан кийин анын побежал башка тарапка двора. Анын едва спрятался чатырынын астында, бул пролетели катары билдирсе, элчилик низменному, посылая шаары калибрдеги ок тийип 50 мм дубалдар. Качан кезек суранып, аны чыкса учурунда короодогу жана выстрелил жакынкы. Ал полетел катары подвыпившая канаттуулар тарапка джунглей. Анын услышал треск автомат Митзи. Ал попала бир айланасындагы вертолетов, бирок бул эмес болчу натыйжалуу попаданием. Идиш выпустил бир нече узун катарларынын, бирок никуда эмес попала.
  
  
  Улам ызы-чуу өздүк куралдарын алар, балким, ал тургай ошону укканбыз дагы, бул боюнча алар стреляют. Алар вернулись үчүн кайра пролететь үстүндө биз, жана прикрыли приземление бир айланасындагы вертолетов, анын, кыязы, келип чыккан проблемалар. Пошел күчтүү жаан.
  
  
  Вертолетом упал жерге кантип усталая канаттуулары. Эшикти жылытылган экинчи тараптан, жана пулемета обстреляили дубалдар, бекитип сидели кыздар. Андан кийин пилот выбрался айланасындагы вертолета жана обошел аны. Заремели пулеметтор кыздарды. Ал упал, истекая кан. Башталган экинчи адам вертолете дагы выстрелил биздин тарапка. Анын алмак эмес көрө эго менен ошол жерлерге турду, ошондуктан выскочил тегерегиндеги бөлмөлөр жана бросился карата вертолету. Мага пришлось заставить эго замолчать. Аны выстрелил аркылуу айнек жана увидел катары максаты стрелка превратилась в красную кашицу.
  
  
  Эми турсунбаева пошел күчтүү ылдамдыгы. Асман алган грязно-жашыл түсү. Болду молния жана раздался оглушительный раскат грома. Калган катары билдирсе, элчилик көп эмес выдерживали шторма. Алар бир приземлиться пляжда.
  
  
  Аны азыр собирался алышы веревку үчүн привязать приземляющийся вертолетом, качан жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына Митзи заставил мени остановиться. Ал указала карата бөлмөгө, анда керек болду болууга Идиш.
  
  
  Аны билген бул барганга чейин эле, добрался ал жакка: Идиш Сойер лежали карата жынысы. Ee красивое денеси превратилось нарын кровавую салмагын, разорванную оор жол базарга айланган менен вертолета. Бросив беглый оюмча, аны тез исчез тегерегиндеги бөлмөлөр. Мен алмак эмес жетишүүгө түрткү берүүгө өзү зацикливаться на биз, бул аз. Мага пришлось привязать бул вертолетом. Бирок мага бул далось өтөө оңой эмес, аны өтө катаал. Кедей Идиш! Эй эмес следовало сражаться.
  
  
  Митзи мага помогла. Качан биз закончили, бизге пришлось ползти низменному боюнча жер үчүн эмес болушу мүмкүн унесенными ветром, ал жогорку жердин бардык ылдамдыгы 150 миль саатта. Биз эмес, пошли в туннель. Аны эмес, отель дароо көрө Идишке кайрадан.
  
  
  Анын отель анда дегеним. Жана анын дагы жок кылгысы көрө тони одержал. Ал просил жөнүндө урагане жана алдым өзүнүн эго. Февраль айында! Аны задумался жөнүндө бир нече буюмдар.
  
  
  Биз сидели бок о бок эмес айтуунун бизге деген, экөө тең толук өздүк мрачных мыслей. Шторм продолжал бушевать дагы саатка конгон караганда утих. Вдруг себептерден гнетущая тынчтык. Түштүгүндө ураганы вращаются сааттын жебеси боюнча, түндүгүндө - каршы. Ылдамдыгы жогорулайт, борбордун карата тышкы кольцу. Эгерде Тин мүмкүн гана эмес кылышы ураган, бирок өзгөртө эго курсу, биз жакында получим толук сокку менен башка багыттары.
  
  
  Анын посмотрел аркылуу дыру, аны бомбалар пробили учурунда тышкы стонать. Аны көргөн, корветы. Корабль, то-жылдарга токой жана раскачивался жогору жана төмөн. Толкундар бийиктиги бир нече метрге болчу ага менен страшной күч. Көпчүлүгү вертолетов зацепились үчүн ылайыкталган разбились, ошондой севший карата дагы кайгуул катер исчез. Зыянга учураган яхталар, плававшие нарын лагуне алынды выброшены карата жээги жана толугу менен жок кылынган.
  
  
  
  
  
  
  
  13-Глава
  
  
  
  
  
  
  
  Ры менен любопытством обошел вертолетом жана кивнул өзүнө өзү. Бирок ал жакындап келип, мындай бизге, аны адам темным, ал эми көздүн мрачными.
  
  
  Анын деди болот кыйла жеңил тоном: "Мен недооценил сизди жана признаю жок экенин түшүнөм, бул, бирок сиз да наняли бизге такси үчүн чыгарылсын биз ошондо".
  
  
  Ал продолжал мындай көрүнүштө мрачно. "Мисс Сойер - көпчүлүк анын отряды үчүн бардык биз. Көркөм өнөр, алар мен не владею, - бул көркөм өнөр воскресения. Бирок биз алабыз дегенде берүүгө эй арасында орун алган, биздин баатырлары ".
  
  
  Сөөгүн Идиштин боюнча обряду вуду? Анын да ойлогон эмес. Аны да берүүгө өзү алмак эмес, деп ee атасы оценит бул. Анын собирался алып анын денеси менен билдирет, бирок чечим азырынча айтуу бул жөнүндө.
  
  
  Нын элек москвадагы айтыш. - "Шамал жакында вернется". Ал билимим тууралуу маалымат берген эмесмин тегерегинде. "Форт өтө ослаблен бомбардировками. Качан кайра разразится бороон, дубалдар рухнут. Бизге жакшы спуститься.
  
  
  Ал дождался, биздин жооп, ошондой пошел боюнча туннелю. Биз менен Митзи последовали ага. Анын вдруг подумал жөнүндө Идиштеги. Кр ойлорун жөнүндө анын каза болгондугу мени тошнило. Мага болмок жагат пайдаланууга белгилүү бардык мага методдору биздин уюмдун жана АХ каршы полковниги Кариба Джерома.
  
  
  Алдында алтарем горели эки шамдар. Балким, бир жумуштун поблагодарить кудайлардын жана бир умолять ih жөнүндө благе келечек. Биз болмок пайдалана ар кандай жардамы. Ры кайрадан болчу поглощен бормотанием, балким, намереваясь сгладить жолу Идиштерди ысык-загробную айыл.
  
  
  Аны, өзүмдү ненужным. Аны, өзүмдү беспокойным жана ловушке. Аны да эмес осознавал, бул хожу, азырынча Жеңил эмес, - деди мага тихим үнү менен: "Сизге милдеттүү эмес калууга бул жерде, ардагер Картер. Бул лабиринт; бар жана башка бөлмөлөр, алар сен дагы можешь захотеть жыл сайын ". Ал коснулся камня, ал казалось, аталган бөлүгүндө дубалдар. Натыйжада бөлүгү дубалдар распахнулась ичине. Ага жылы коридор.
  
  
  Анын укканын жеңил нотку упрека жалал-эго голосе. Ал, балким, подумал, мен вмешиваюсь жалал-каадага, ебнин жана кубанычтамын, - деп смог уйти. В кармане-жылы бир нече свечей, жана ал зажег бир. Андан кийин аны менен бирге Митзи шаарында аркылуу ачык эшик, андан кийин бул Ишке кайрадан закрыл аны үчүн биз.
  
  
  Биз калышкан бөлмөсүндө менен колодцем посередине. Ошентип, бул жылы жерге хранилась суу убакта узакка созулган осады. Калган жайлар служили погребами үчүн тамактан. Алар жетиштүү прохладными үчүн надолго сактап, аларга тамак-аш. Ал эми мындан ары да биз наткнулись карата целую мясную лавку; бөлмө чейин четтердин толтурулган тушами. Мага кызык болчу, бул атындагы куурчак кормил өзүнүн племя, эгерде алар мүмкүн эмес коопсуз охотиться үчүн дубалдар.
  
  
  Саат биз гуляли боюнча жер астындагы покоям, бирок баардык жерде көп болчу свежего сынамыктарды тандап алуу абаны. Анын отель табуу булагы ушул. Биз шли боюнча извилистому коридору, ал выходил бетине. Ошол жерде анын подозревал, биз турабыз деңгээлинде двора, биз натолкнулись карата решетчатые дарбазалар, преграждающие өтүүгө. Анын взламывал бүктөмө өзүнүн стилетом, азырынча ал багбандар. Биз мындан ары да пошли жана заты лестницу, жетектөөчү нарын угловую башню. Аркылуу амбразуры поступал аба.
  
  
  Биз наткнулись карата запертую эшикти. Анын отодвинул засов, жана биз пошли тепкич боюнча тегерегиндеги кызыл жыгачтан алектенген вела бөлмөсүнө наверху мунаранын.
  
  
  Митзи салттуу деди бул эрте. Эч ким билген эмес, бардык уловок бул эски афериста! Бул кадам радиорубка! Наполненная передающей жана кабыл алуучу аппаратура: мыкты.
  
  
  Анын sel алдында консолью жана засмеялся. Митзи отреагировал таптакыр башкача. Ал ярости.
  
  
  "Азыр сүйлөшөбүз, муну менен мурдагы лицемером-аферистом!" - закричала ал. "Ал поставил бардык идиотами. Ал мыйзамды кароону өтүнөт бардык, үчүн, имиш алмак анда чакырышы кудайлардын, ал эми чындыгында делле ал жүрүүдө өз радиорубку үчүн послушать билдирүүлөр аба ырайы. Неудивительно, ал билген, бул надвигается ураган ".
  
  
  "Портной возьми, ооба", - деп кошумчалады мен. "Ал заставил мени уга билүү коштоосунда, алардын таптакыр болгон эмес. Барабан джунглей! Мен ойлойм, анда-анда кустах, алыс Порт-оф-Спейн спрятана дагы бир курал кылып болмок бул жерде сигнализировать жөнүндө акыркы новостях. Көрөбүз, эмне болуп жатат, дүйнөдө ".
  
  
  Анын щелкнул бир нече переключателями жана загорелся сергей. Түзүлүш башталышы гудеть. Бирок жалгыз үн, ал биз алышты, - бул потрескивание статического улантылууда. Бороон болду, абдан күчтүү айткандай же кабыл алынсын. Анын выключил рацию. Амбразуры нарын радиорубке алынды жабылат. Бизге некуда чара көрүү сыртка, бирок, жок дегенде боюнча звукам, алар биз ошону укканбыз дагы, биз болмок айта шторм жылдыктар сейил бак курууда толук күчүн жоготту.
  
  
  Биз вышли боюнча радиорубки, стараясь стереть бардык издер биздин катышкан. Аны жок собирался билдирүүгө Ною, бул ачты эго оюн. Аркылуу саат, качан аны өткөн mimmo старика үчүн жыл сайын катары вертолетом перенес шторм, анын попытался жасоого невинное адам. Бирок ушунун нетолько.
  
  
  Бороон закончилась. Бирок вертолетом да. Бардык нерселер андан облусунда - бул эмгек металл у биринин айланасында дубалдарды. Лопасти гребного винттин торчали согнутые катары щупальца.
  
  
  Радио болуп калды биздин акыркы контактом менен тышкы дүйнө. Жана биз көбөйтө алабыз пайдаланууга эго жакынкы бир нече саат. Ал тургай, эгерде анын смог менен байланышууга Ястребом, ал эч качан албады болмок послать вертолетом мындай шторм, ал продолжал бушевать. Оставалось гана подождать чейин, кийинки, деп билдирет аймактык кабарчы.
  
  
  Менде болчу берүү жөнүндө, анын кандай түрү болот карата острове бул учурда. Кандай болгон учурда-жылы көрүнүп бардык жолун тосууга алынган упавшими деревьями. Болду албай эле преодолеть жада калса эң оор танки. Ошондой эле биз эмес ожидали түнкү кол салуу. Анын спустился төмөн болушун билдире жаңылыктар жөнүндө вертолете.
  
  
  
  
  
  
  
  14-Глава
  
  
  
  
  
  
  
  Биз карагай edu боюнча неиссякающих запастарын тони одержал, качан эски гигант вдруг көбөйттү карашат. Аны да укканын бул: үн козголгон добушу үчүн воротами. Сы болчу алууга тепкич менен эки прыжка. Анын побежал ага карата воротам.
  
  
  Племя вернулось. Нын распахнул дарбазалар, жана эркектер ворвались ичине. Нын саякатчы мага ih сөздөр. Качан разразился ураган, алар прятались нарын пещерах, разбросанных бүткүл острову. Андан кийин алар услышали барабан тарабынан Порт-оф-Спейна: борбор калаа болгон бузулган, армия распущена. Жана Джером болчу мертв!
  
  
  Алар шокированы абалына форт, бирок эми, качан алар кайрадан кетсек коопсуздук, алар надеялись оңдоого бузулушу. Качан алар баштадык готовиться карата праздничной түндүн, биз менен Митзи б. ошол эле, бирок бир нече азыраак масштабда.
  
  
  Мага туура келет подождать чейин менен эртең мененки, ынануу, бул менин билимим тапшырма аткарылган. Пришлось көрүүгө өлүк полковник өз глазами жана жасай басып чыгаруу бармактын үчүн AX. Бул өкүлдөрүнүн племени тони одержал, анын денеси дагы эле болгон мейманканасында "Сойер", ошондуктан мага керек добраться ал жакка тезирээк. Эгер грузовик эмес жок кылынган, анын алмак пайдалануу үчүн, тез добраться чейин борбордун. Анын болмок мисир бири-бири менен, эркектер менен мачете үчүн расчистить жолу бул зарыл болгон жерде. Эскерте кетсек, үмүттөнө тургандыгын грузовик эмес участь постигла вертолетов жана сайган ак лагуне.
  
  
  Акыры, к полуночи биз заснули. Кийинки нарын шаардык мэриясынын жана анын чечти азырынча звать жардамга Хоука. Мага бул жагат, анын үстүнө Хоук", - деп абдан маанилүү, аны жасадым мунун баары татынакай, жок чет өлкөлүк жардам. Менде дагы болчу мүмкүнчүлүгүн толугу менен жардам бере Флемингу ээлөөгө президенттик кресло өз алдынча.
  
  
  Флеминг выступал үчүн анда үчүн, мүмкүн болушунча тезирээк кирүүгө Порт-оф-Спейн. Бирок Нын казался кем ишеничте өзүндө. Барабан кара-джунглях алынды забавными, бирок, албетте, ал дагы эч нерсе укканын радио. Анда, ал, албетте, жок кылгысы деп үн чыгаруу. Ал послал мени менен бир нече жаштардын менен мачете расчистить кетиптир, мен пошел менен аларга карата грузовику. Бактыга жараша, ага эмес упало бизге бир жыгач. Вставил ротор, просушил карбюратор жана закрыл капот. Митзи Гарднер сидела на алдыңкы сиденье, кладя жалбырактары карата мокрую обивку. Ee автомат лежал карата приборной панелдер.
  
  
  Мен протестовал. У нах болчу укугу катышууга жыйынтыктоочу бөлүктөрүнүн. Эми биз кайра калды бир гана адамдар тони одержал расчищали бизге жол. Бул болмок болууга жана начар. Деп бойлото жолдун тандалып негизинен небольшими, ih болчу оңой передвинуть. Жерде жол жүрдү близко к морю, кээде счеты бүтүн участоктору. Зарыл болгон учурда, адамдар клали бревна терең жеринен, биз алган жок өзгөчө көйгөйлөрдү барса болот, алар боюнча.
  
  
  Күнү болчу ясный. Асман болчу невинно-синим, ошондой море спокойным. Бирок пляждар алынды похожи болгон көрүстөндөр сайган, ал эми үйдүн побережье негизинен толугу менен талкаланган. Биринчи чоң имаратты, ал биз миновали, эски отелинин Poinciana, ар гана көп обломков. Ал жакта эркек балдар тони одержал выпрыгнули айланасындагы машиналар үчүн жыл сайын катастрофу жана поискать баалуу табылгалар алдында завалами. Умтулуу деревня бүгүштүү өзүн алып печальное зрелище. Адамдар бесцельно ходили боюнча завалам, кээде нерсени көтөрүштү, андан кийин роняли жана шли мындан ары да.
  
  
  Мен стараюсь күчтүүлүгү на холме, выдержавшая болсо ошончо штормов, выдержала жана бул сокку.
  
  
  Өкмөттүк аянты мурункудай эле выглядела неплохо, болгону бизге бир терезе болгон эмес целым, ошондой жол болду завалена толгон. Солдаттар бул районунда жүргүзүлгөн безоружны жана ходили катары ошеломленные роботы. Нарын деловом районунда бир нече солдаттар түрдө ишембиликке завалы, жетекчилиги алдында кенже офицерлерди. Алар наблюдали үчүн биз, азырынча биз проезжали mimmo, бирок бир биз токтотуу. Эми, качан полковник болчу мертв, алар, по-видимому, болуп калса в вакууме бийлик. Мейманканасында Sawyer Grand LaClare изящные жогорку окуулар, украшавшие лужайки алынды сломаны катары ветки. Алар разбросаны бул жерде жана ал жерде. Нарын гавани бир нече сайган плыли толтурулган суу. Суу болгон грязного түстө. Ак пляж уясындай руины, айланасындагы бузулган шезлонгов жана зонтиков. Жанында гостиницей эмес солдаттардын.
  
  
  Анын подъехал карата башкы входу. Биз кирди курал менен наготове. Аны кабыл алды экендигин эске Джерома мүмкүн коргоого милдеттүү бир нече солдат катары ардак кароолунун. Анын тийиш муну эске алсын. Бирок бул жылы андай эмес. Зал болчу пустынен сыяктуу казино.
  
  
  "Мүмкүн, журналдарда Фишек?" - үн чыгарып подумала Митзи. Биз пошли ал жакка. Үчүн касса, албетте, болгон эмес кара күзөтчү. Карата көрсөткүчүбүз удивлению, электрдик бүктөмө дагы иштедим. Биз мындан ары да пошли. Мурдагыдай эле эч кимди көрүнбөйт. Биз " теңир эшикти в офис Каполлы кнопкой карата панелдер башкаруу. Джерома ал жерде жок болчу, бирок акча лежали. Жанында мени менен анын услышал глубокий вздох жеңилдетүү. Митзи-көрөрү тил боюнча губам, увидев стопки банкноттордун.
  
  
  "Балдар жалал-Майами болот рады бул угууга", - деди ал. "Мен ойлойм, бардык Sawyer жакында ачылат".
  
  
  "Бирок ал жерде денеси Джерома?" - нетерпеливо спросил мен. Мага керек жергесин басып чыгаруу манжалардын. Митзи сунуштаган мага взглянуть батирге бул тууралуу turmush басылмасынын кабарчысы билдирди.
  
  
  "Иди, Ник. Анын оставлю акчалар бул жерде. Дагы эле мүмкүн случиться жана анын болмок эмес отель үчүн бул акчалар жоголуп кетти анын эң акыркы учурда ".
  
  
  "Мага эмес хочется калтырууга сени бул жерде бир", - деди ал эй. "Мындай кырдаалдарда бул шаарга керек, жооптуу кызматкерлери тарабынан мародерами".
  
  
  Ал скривила эриндин. "Эшикти болот запереть ичинен, ошондой ачуу болот, гана айланасында холла. Бул жерде дээрлик ошондой эле коопсуз, бул сактоочу жайда. Сиз билесиз да, кантип иштейт башкаруу пункту лифтом?
  
  
  Аны билген бул. Аны кунт коюп посмотрел, ал бул сделала, качан биз биринчи жолу использовали эго бирге. Анын дээрлик жок почувствовал да токтолду лифтке кирүү, бирок качан күн открылись, анын ступил на кыктын ковер үстүңкү кабаттын.
  
  
  Кыймылы-жылы өтө тез. Колу менен револьвером ударил мага карашат. Анын рефлекторное наклонился, бирок мени ударили. Менин колу-жылдарга мгновение болгон парализована. Менин тапанча упал жерге, мен алмак эмес согнуть локоть үчүн схватить Люгер.
  
  
  Анын отпрыгнул жана схватился сол колу үчүн запястье адам, державшего револьвер: бул жылы Джером.
  
  
  Демек, ал каза болуп калды. Ага болгон жаракаты на лбу. Ал, балким, кандайдыр-бир убакта каралган эмес, бирок эми эго булчуңдун толугу менен целы. Ал алмак драться дээрлик ошондой эле жакшы да аны. Ал билген бардык бул хитрости.
  
  
  Анда менин оң колу болгон дагы бессильна, ал эми анын сжимал эго запястье сол, ал ударил мени кулаком боюнча подбородку, андан кийин дароо эле ударил мени коленом жалал-пах. Анын съежился, канчалык больно. Бирок мага керек болчу сактай бул револьвер подальше камтыган. Аны адегенде напряг булчуңдун, андан кийин капысынан упал болгон албайт. Нарын ревматизма ал ослабил хватку. Анын өкүмдар болуп жаткан. Ал вырвал запястье жана попытался прицелиться боюнча револьвера. Анын уткнулся тишти жалал-эго ногу жана продолжал кусать. Ал деп кыйкырды жылдын больно жана согнулся пополам үстүндө моей колдору артында болушу керек. Револьвер упал жерге. Аны кайра укусил. Ал деп кыйкырды, мен почувствовал, бул боюнча эго штанам майданында теплая кан. Андан кийин менин манжалары заты револьвер. Аны вскочил карата бутту, вскинул бу, башкарууга милдеттүүбүз, упал бир всякому племени жана выстрелил нарын Джерома.
  
  
  Анын массировал правую руку, азырынча почувствовал, бул күчү кайтарылып берилет. Андан кийин анын затащил өлүк лифтке кирүү. Менде болгон эмес убакыт алууга басып чыгаруу манжалардын. Отрезать колдун жардамы менен Хьюго, менин стилета, баардыгы тезирээк. Анын связал ih носовым платком жана положил мүнөтүнө.
  
  
  Качан анын кирди биринчи кабатта, мен с удивлением обнаружил, бул Митзи дагы ал жерде. Качан ага позвонил мына домофон аркылуу, ал ачты эшикти ичинен. "Сиз заты эго?"
  
  
  'Анын нашел эго.'
  
  
  "Ник, анын подумала. Давай возьмем грузовик жана жеткирүүгө акча Ною, ал жерде коопсуз болот ".
  
  
  'Жакшы. Подожди бул жерде, азырынча анын отведу грузовик айыл гараж ".
  
  
  Анын мисир грузовик, биз положили акча астында брезент менен жабылат жана поехали кайра жагына холмов.
  
  
  Биз мелис дээрлик у крепости, алыс борбордун болгон менен противоположной тараптар подъехал джип жана заблокировал кетиптир ачык алдыбызда. Полковник орус формада вылез айланасындагы машиналар жана вытащил револьвер. Ал нерсени бизге кричал. "Иш-приказано үчүн болгон көчөсүнө эмес допускались эч кандай транспорттук каражаттар. Беле сен жок билесиңби... "Андан кийин ал увидел рыжие чачтар Митзи, жана ал баштаган подозревать. 'Ким сен? Сен кылып жатасың, бул грузовике?
  
  
  Анын досталь, автомат жана выстрелил ага. Андан кийин ошол сыяктуу мен избавился-жылдын офицер жана айдоочунун джипа, анын бармак эмесмин карата газ боюнча салууда. Добуш эмне үчүн биз эч жерде болгон острове эмес видели улук офицерлердин. Ачык азыр алар сидели в форте жана угушту жаңы буйруктар. Порт-оф-Спейн жүргөм астында мыйзамдары согуштун чет өлкөлүк державы!
  
  
  Биз качан болдуңуз карата некотором аралыкта шаардын, биз менен ур-Тек жана эго адамдарды. Менен Нояб бүгүштүү жана Флемингом в деревянном паланкине алар двигались биздин тарапка.
  
  
  Анын зарычал жана нажал карата педаль запугивание. Бул алмак Флеминг ишендирүү старика жасоого эмне? Кудай билет, канча тышкы иштер аскерлердин острове. Анын выскочил айланасындагы машиналар жана жакындап келип, мындай Ною. Анын обнаружил көп албайм контролдоого өз добушун жардамы менен гнева. Ага да бери ага кричать, бирок ал ойлогон да эмес кайтаруу жөнүндө. Анын описал кырдаалды шаарында, бийлик басып алуу. Реакция!
  
  
  "Эми качан Джером мертв, адамдар восстанут", - деди ал. "Алар поддержат президентинин Флеминга".
  
  
  Кантип? Менен мачете? Мачете каршы пулеметов? Нын обошел мени жана благородно пошел мындан ары да. Племя кайрылса ага, проплыв mimmo грузовика. Алар пели жана играли музыка өзүнүн жыгач барабанах. Аны прыгнул нарын машинага жана баштады поворачивать грузовик. Бирок Митзи ухватилась үчүн руль.
  
  
  "Биз вернемся ушуга байланыштуу жүк, жол. Бул түбөлүккө везти жалал-кулунду болсо да, мага туура келет, бул муну бир ".
  
  
  Айым. Бул ж, анын нанял Хоук гана учурда Флемингом. Эгерде ал жиберилишин кылыш үчүн анын убили, жана ал чечти, деп барат, өз досторду боюнча мафии үчүн жок дегенде алууга акча, анын бекен алмак анын винить. Жок дегенде, анын ак болот сакталат. Анын выскочил айланасындагы грузовика жана побежал карата Флемингу башында процессии.
  
  
  Болгондугуна жараша биз да сакталып турса идти, анын багытта эмне улюлюканье турат биз калды громче. Оглянувшись, аны түшүндүм, эмнеге. Бардык көп жана көп адамдардын, алар казалось, появлялись ниоткуда боюнча, присоединялись бизге джунглей.
  
  
  Нарын эски деревни выходили боюнча токойлорду тиштер дракона. Адамдык дарыясынын текли менен холмов. Биз встретили борбор калаанын тургундары катышышты.
  
  
  Андан кийин төмөнкүлөр болду нерсени безумное. Жергиликтүү армия вышла боюнча форт эмес өтүш үчүн атаковать, биз ошондой болуш үчүн кошула бизге. Turmush стрелять жагына крепости.
  
  
  Ошондо аны түшүндүм. Солдаттар Джерома наблюдали үчүн алар азырынча узнали, ал өзүндө делле задумал, азырынча орустар эмес дешти-бул алардын. Эми алар жасаса революцию. Солдаттар эл менен сүйлөштү карата Флеминга. Жана жоокерлерге присоединились офицерлер, алар жан дүйнөм алынды үчүн Флеминга. Адамдар, алар үчүн кубинцев жана горстка орус кеңешчилери эми мелис заперты крепости нарын жана окружены массасы элдин жана солдаттардын. Жана көптөгөн адамдардын эми коркуу аралыгын билишпейт.
  
  
  Крича, размахивая ножами, туземцы последовали үчүн атакующими куралдуу солдаттар. Көптөгөн тартты. Бирок, дагы көптөгөн-дөбө штурмовать дубалдар крепости. Алар сражались чейин ошол хорька, азырынча токтоду атуу боюнча крепости. Бул ушло эмес, көбүрөөк шаардык. Адамдар, алар кирди аркылуу терезе аркылуу дубалдар, хлынули аркылуу дарбазалар. Ликалык алар эмес биз, кубинцев, биз ага "кеңешчилерди".
  
  
  Аскер сформировали строй жана двинулись ал жакка, анда Флеминг наблюдал үчүн битвой. Алар отсалютовали жана сүйүктүү винтовку белгиси тууралыгын. Аны билген, бул извлекли Флеминга ал жакка, анда эго отелдер көрө менин билимим өкмөтү.
  
  
  
  
  
  
  
  15-Глава
  
  
  
  
  
  
  
  Бизге бир самолет аэропортко албады взлететь. Нарын гавани болчу бир гана кемеси, даяр карата отплытию. Бардык чет пилоты, офицерлер жана "кеңешчилери" мелис жеткирилиши бортуна жана рэстен да нежеланные иностранцы.
  
  
  Флеминг баштады натыйжалуу тазалоону. Племя тони одержал кайра ушло анын кубаттуулугу. Үй-бүлө Хаммондов пригласила Флеминга барып калышы жана жашоого сарайында. Алар уедут катары гана аэропорт кайрадан ачылат үчүн нормалдуу кыймылынын.
  
  
  Митзи поехали курьера менен жазылган кайрылуу. Эгер аны сураганга отель Дэйви айтып бере мальчикам нарын Майами, анда ал эмне ал калат, ал жакта, азырынча албаса андан аркы буйруктар.
  
  
  "Идиш Сойер болгон похоронена карата прекрасных церемониальных похоронах"; ал написала. "Ал покоится нарын мраморе анда-анда катакомбах".
  
  
  Ага согуштун дагы бир жума жардам берүү үчүн Флемингу, эгерде понадобится. Бирок көп эч кандай проблемалар болгон эмес, жана менин жардам эму эмес понадобилась. Бул жылы өзүнүн түрүн өргүү.
  
  
  Качан анын жылдыктар сейил бак курууда нарын Вашингтон, Сойер разглагольствовал алдында Хоуком өлгөндүгү жөнүндө өзүнүн кызын. Ал деп талап кылды, деп аны похоронили үйлөр. Анын элек деп эму тагдыры жөнүндө Тарасын. Хоук мүмкүндүк берди мага разобраться анын проблемасы.
  
  
  Анын өтүүгө аракет кылган успокоить Сойера айтып берди про ийгендерди эрдиги Тарасын. Анын билимим тууралуу маалымат берген эмесмин эму карата чоӊ ыраазычылык туземцев жана увидел, бул бөлүгү гнева жана сиздин печали Сойера превратилась в сыймыгы.
  
  
  Ага эмес айтып эму жөнүндө Митзи. Кажети деле жок баштоого согушка ортосунда ага жана мафией. Эгер кыз мейманканасында алып салууга үстүңкү катмары крема, анын думала, ал бул заслужила. Томас Сойер алмак оңой төлөөгө реконструкциялоого пайданын эсебинен жана өз компаниясынын, жана, балким, эми Митзи алмак уйти боюнча бизнес жана жашоого спокойной өмүрү.
  
  
  Аны айтып, аларга обоим жөнүндө Ноябрындагы. Хоук посмотрел мага, алмаштырбай эч качан эрте эмес укканын бул атынан, бирок Сойер, казалось айтылып, абдан впечатлен историями, алар ага мына айтпай жүргөм жөнүндө nen.
  
  
  Качан биз менен Хоуком калды бир, поднес банкка менен манжалар менен Джерома отургуч. Хоук посмотрел карата нах катары банкка менен арахисовым кылат. Андан кийин кеңири жестом аны положил жанында аны менен кат Митзи Гарднер. Ал посмотрел карата нах, андан кийин посмотрел мага. Мен эмесмин үчүн астында таңгакта менен шевельнулся биз бир мускул. Ал деле моргнул.
  
  
  'Мага жагат твоя жумуш.'- Бул жылы эго адаттагы спа-тон. "Мен мына, күтүп жатам сиздин отчет".
  
  
  Анын баштады менен мелочей. Стюардесса; - Мен украинага ишенем Джером дандарынан аны, бирок биз дагы эле болсо болмок бул текшерүүгө. Тюрьма, аны Флеминг керек болчу проинспектировать. Подземелья, ал превратить отель лабораторияларда үчүн университетинин. Андан соң менен равнодушным адам дал хронологический сереп ишин тони одержал.
  
  
  "Бачым жөнүндө урагане дагы эки саатка чейин ушул", - деди ал Хоуку. "Жетиштүү убакыт үчүн көрсөтүлөт, ал коркпойт экен, жана ага толук берүү. Кызык, эмне үчүн калган бөлүгү аралдары болду застигнута врасплох, анткени алар албай вовремя жеткирүүгө өздөрүнүн корабли жана учактар коопсуз жерге. Алам ээлеринин боюнча чалыңыз? '
  
  
  Ушунун мүмкүн. Ага позвонил бюросуна аба ырайы, мени связали менен бир айланта менин досторунун, ал ошол жерде иштейт. "Джим, качан сен жөнүндө эскертүү алдым урагане өткөн жумада?"
  
  
  Башка аягында болчу нерсени похожее на проклятие. "Портной побери, Ник, өтө эле достуктун" символу аттуу айткандай болбосо спасти. Спутник эмесмин, аны азырынча ал пролетел үстүндө Гранд-Лаклэр. Ага убактысы да, биз алышты алдын алуу, жана баардыгы кончено. Биз эч качан видели да тез наступающего урагана. Бул февралында! Ал тургай Мамлекеттик эмес предупредила биз алдын ала ".
  
  
  Анын ойлогон, эмне схожу с ума. "Эмне билесиз жөнүндө Нын?"
  
  
  "Ал биздин байкоочу бул болду. N. O. A. H. (Тин) бул эго кодовые тамгалар. Ал чертовски хорош. Адатта ал предсказывает погоду ошондой эле тез сыяктуу жана биз. Бул да? Айтылат немного странно.
  
  
  'Тин .. . эч андай. Рахмат.'
  
  
  Анын повесил трубку. Хок положил башка. Эго добуш казался мрачным. "Эгерде ал бул жөнүндө вовремя, ал алмак болтурбай чоң зыян. Болмок спасено көп жизней ".
  
  
  "Жана арал баштоочулардын колуна биздин улук тазаланды башка тарапка океана", - деп кошумчалады мен.
  
  
  Анын молча чыкса боюнча офису жана тихонько закрыл артынан эшикти. Метеорологический спутник дайыма фотографирует чоң участоктору океана. Жана бул сумасшедший ураган эмес сфотографировали, азырынча ал обрушился карата побережье аралдары. Мурда спутник эмесмин шторма?
  
  
  Анын закурил сигарету жана постарался көп эмес дегеним, бул жөнүндө. Анын выбросил сигарету. Бул иш начинала жасоого мени дряхлым?
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Китеп жөнүндө:
  
  
  
  
  
  Айтканда көп ыкмаларын убить адам ... Кытай ассасины артык көрүшөт, бычак, башка өлтүрүп голыми жыйынтыгындатапшырышкан.
  
  
  Американские мафиози башка револьвер чоң калибрдеги, орустар убийцы колдонушат динамит.
  
  
  Бирок бар бир гана адам, ал практикалоо бардык ыкмалары өлтүрүү. Эго атым Киллмастер !!!
  
  
  Бул жолу Нику Картеру туура келет пайдаланууга бардык, өзүнүн көндүмдөрүн үчүн расправиться менен мясниками, өзү тосуп алат жолунда "Кремлевскому досье".
  
  
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Испанская байланыш
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Испанская байланыш
  
  
  Посвящается кызматкерлерине жашыруун кызматынын Кошмо Штаттардын Америк
  
  
  
  
  Биринчи глава
  
  
  Бул жылы Хоук, жана ал изворотливым. Өзүндө болбогон чоң практика мындай, ал эле эмес преуспел бул да, эгер мурда айырмаланган формада.
  
  
  "Сен катаешься лыжа, N3?" ал спросил мени телефон аркылуу.
  
  
  "Албетте, анын катаюсь өттү. Абдан жакшы, эгер болот да айта"
  
  
  "Собирайте лыжалары. Сиз собираетесь нарын Испанию".
  
  
  "Нарын Испаниянын кыйын кататься лыжа, - деди мен. "Таза өткөрүлдү"
  
  
  "Оңдоолор. Сьерра-Невада. Которуу. Заснеженные горы".
  
  
  "Балким, мүмкүн, убакыт убакыт менен жүрүп жатат, деп билдирди аймактык кабарчы ..."
  
  
  "Сенде болот, спутник".
  
  
  "Ошондой эле, лыжник?"
  
  
  "Таптакыр фантастическим. Ошондой эле, эксперт боюнча наркобизнесу. Кайра алынышы ижарага Башкармалыгынын баңги заттар менен күрөшүү боюнча Казыналыктын".
  
  
  "Снежная канаттуулары?"
  
  
  "Абдан көңүлдүү болуп жатты. Сиз эки болсоңуз сактоого жана камалгандарды окутуу вечеринку карата горнолыжном курорте Сьерра-Неваде".
  
  
  "Деп аталат...?"
  
  
  "Sol y Nieve".
  
  
  "Котормосу:" күн өткөргөн / Жок, сэр. Мен иште эске, ким күчөйт? "
  
  
  "Сообщу сизге кийинчерээк. Ал эми азырынча вылетайте боюнча Сан-Диего нарын Энсенаду".
  
  
  "Энсенада?"
  
  
  "Кичинекей рыбацкий шаарчасы Төмөнкү Калифорнии".
  
  
  "Мен билем, бул эмне, мен билем, анда бул. Аны да билем эго өзгөчө жыт. Кандай катышы болот шаары ысык чөлдө карата азык-түлүк продукциясынын көргөзмөсү?"
  
  
  "Сиз встретите ал жакта агенти Казына".
  
  
  "Ах."
  
  
  "Будьте аны менен вежливы. Бизге керек, анын тажрыйбасы бар".
  
  
  "Аны?" В менин нерв ооруларында борборлорунда зазвенели колокольчики.
  
  
  "Ee."
  
  
  "Бул эмне? Ага керек няней үчүн наркоманов?"
  
  
  "Сиз көрүүгө тийиш, бул жолугушуу өтөт".
  
  
  "Жолугушуу?"
  
  
  "Ортосунда ага жана бир айланасындагы звенолорунун разбивать Турция-Корсика-Калифорния. Ал жегиси ырдоого. Аны кетейин, музыка угууга электе эму перережут горло".
  
  
  "Сэр, кээде сиз ..."
  
  
  Эмес "деп айтасыңар ушул! Дареги - Ла-Каса-Верде. Спроси Хуану Риверу".
  
  
  "Анан?"
  
  
  "Привези аны менен өз ара нарын Вашингтон".
  
  
  "Качан?"
  
  
  "Кийинки самолетто боюнча Энсенады".
  
  
  "Туура." Ал эмесмин менин сжатого кулака.
  
  
  "Николай!" вздохнул Хоук. Ал подозревает мени легкомыслии.
  
  
  Анын повесил трубку. Андан кийин жабылган ишти Филиппинах болгон пахло перезрелыми кокосами, анын учуп кетти Сан-Диего менен Гавайев бардыгы эки күн мурун. Анын гана начинал избавляться-жылдын перегибов нарын мышцах жана чыңалуунун психике. Өлтүрүү эч качан андай учурлар болчу приятным, анын превысил өзүнүн квота берет, ал эми Ай.Жана.
  
  
  Жакшы выбросить бардык бул түрү боюнча, тегерегинде кой - жардамы менен стайки красивых звездочек в Сан-Диего үчүн сүрөткө телесериала. Бирок азыр...
  
  
  Ага позвонил клерку, сообщив ага болчу жөнүндө моем өзүндө прискорбном өзгөртүү түстөгү быстром көбөйтүү планында жана туруусун суранды ал даярдаган менин эсебинен. Андан кийин ага позвонил ош аэропорт жана билген, бул кийинки самолет в Энсенаду учуп кетет аркылуу бир жарым саат.
  
  
  Эгерде анын прерву өзүнүн остроконечный душ, аны жөн гана смогу муну.
  
  
  * * *
  
  
  Төмөнкү Калифорния - бул хвост, свисающий менен өз Калифорнии. Похоже, эч ким билген эмес, ал муну менен эмне. Көп жылдар бою ушунун предмети ортосундагы талаш-тартыштарды АКШ жана Мексикой. Андан кийин көптөгөн айдан тооруктун үчүн владений пустынной полосой мексиканцы акыры уступили жана макулдашылды, аны алып.
  
  
  Анын откинулся карата спинку отургучтун жана проспал бардык кетиптир чейин кичинекей аэропорттун карата булганыч тилкесинде жанында крошечной рыбацкой деревушки нандын Энсенада. Сөз чындыгында делле билдирет "залив" же "анча чоң эмес ручей", эгерде сиз увлекаетесь интересными мелочами.
  
  
  Качан чыкса, аны тегиздикте яркий солнечный святым, яркость ашырылган ушунчалык күчтүү, мен аянты күндөн сактоочу жайларында.
  
  
  Жаңы такси "Мустанг" стояло у эшик операциялык мунаранын жана анын позвал айдоочунун үчүн ал отвез эго ош шаары. Пройдя аркылуу капталган колеями жолдор, саванны, заросшие полынью жана жирным токой баскан, биз акыры жоопкерлерди башкы бетке атуул " наамы берилди.
  
  
  N Casa Verde - ал керек болчу боло жашыл түстөгү, эгерде менин испан дагы туура келет, бирок чындыгында делле жылы өзүнүн түрүн исчезающим пастельным лаймом - жүргөм аягында провисшего блоктун, анда ал лежал, загорая катары ящерица на камне.
  
  
  Анын вылез боюнча такси, мисир баштык жана сынак вестибюль. Андан кийин яркого күн нурунун нарын мотеле болчу кромешной караңгылыктын, бирок мен көргөн да, усатый өспүрүм делал түрү, - жылы жөнөкөй турак үй интересуется моим келишине. Анын махнул эму колу жана снял трубку үй телефон.
  
  
  "Ливи". Бул болгон кыз у кандайдыр миниатюрного коммутатордун.
  
  
  "Жок болмок сиз байланыштыруу мени менен сеньоритой Хуаной Риверой?"
  
  
  Жөнүндө "ооба." Раздался щелчок жана длинное кольцо.
  
  
  "Ливи". Бул кадам башка кыз.
  
  
  "Хуана Риверы?"
  
  
  "Анын".
  
  
  "Сиз айтып жатпайсызбы англис?"
  
  
  Мелис өзгөрүүлөрү. "Джесс?"
  
  
  Аны закрыл көздү. Бул тийиш болгон болууга бир айланасындагы мындай миссиялардын. Аны покачал головой жана произнес кодовую фразу, стараясь эмес сезе абсурдность:
  
  
  "Октябрь сегизинчи ай жылы".
  
  
  "Сурайм? Ах ооба! Ошондо боюна спелые".
  
  
  "Жакшы девочка! Бул Жорж Пибоди". Бул жылы туризм тармагынын учурдагы аты калкалоо жана Хоук эмес просил мени эго өзгөртүүгө. Андыктан, мен дагы болдум, Джорджем Пибоди.
  
  
  "Ах, сеньор Пибоди". Ага жылы кубанычтамын угууга, - деп акцент исчез. "Мында сен?"
  
  
  "Мен вестибюле", - деди мен. "Керекпи ага подойти?"
  
  
  "Жок, жок!" - тез деди ал. "Мен буду тилиги".
  
  
  "Нарын ксавье барре", - вздохнул мен, глядя карата абдан темный агымы вестибюля, анда эркек үчүн туруктуу вытирал жайларында.
  
  
  Аны повернулся жана направился карата затемненному бару. Бармен посмотрел мага. "Сеньор?"
  
  
  "Писко сауэр", - деди мен.
  
  
  Ал кивнул
  
  
  
  жана повернулся үчүн муну.
  
  
  Аны чувствовал, бул оор абага мягко движется турат мени, донося чейин мени даамына жаңы лимона. Анын обернулся жана увидел стройную, темноглазую, темноволосую күчү жылдан жыйырма беш менен дээрлик люминесцентной бледно-ак тери менен капталган, ал бери свойственна кувшинкам.
  
  
  "Жорж", - деди ал боюнча-испански. Ушунун похоже на "Хор-хэй".
  
  
  "Хуана?" - деди ага, туура произнеся эго на полпути ортосундагы "h" жана "w".
  
  
  Ал протянула руку. Анын возьму бул. Андан кийин анын билимим тууралуу маалымат берген эмесмин карата столик у дубалдар.
  
  
  Биз жериходогу. Ал изящной, таза жана абдан женственной. Ee денеси болчу гибким жана кооз формадагы. Ee бутту да. "Эски кутман Ястреб!" Анын подумал. Бул нехарактерное үчүн ага!
  
  
  Биз ушундай оюн.
  
  
  Ал заказала чай менен муз, устроилась в кресле жана наклонилась алдыга, аны көздүн сияли. "Эми. Мунун баарын демек?"
  
  
  Аны покачал головой. "Түшүнүктөр эмес, иште. Менин башчысы Вашингтондо проинструктирует биз".
  
  
  "Качан?"
  
  
  "Бүгүн түн ичинде."
  
  
  Аны адам пустым. "Бирок бул деген, биз бүгүн бул жерде болбойт"
  
  
  "Es verdad".
  
  
  Анын оозун приоткрылся. "Ошондо болбойт убакыт үчүн..." Ал кескин закрыла роталардын.
  
  
  "Эмне, Хуана?"
  
  
  Аны адам болчу өгүз районунун барскоон. "Мага ал olvidado".
  
  
  "Сенде кыска сүрсүн", - деди мен жана допил өзүнүн писко сауэр. "Прекрасный агуардиенте", - подумал мен. Качандыр бир мага туура келет келип Писко, Перу.
  
  
  Аны өкүмдар. "Собирай чемоданы, Хуана. Биз вылетаем төмөнкү рейс ошондо".
  
  
  "Бирок сен тийиш деп-эмне жөнүндө билүүгө миссиясынын..."
  
  
  "Наркотрафик", - деди мен.
  
  
  "Албетте, анын жөнүндө наркотиках"
  
  
  "Жана Средиземное море. Биз рай в Испанию".
  
  
  Анын оозун образовал тамганы жазгыла жөнүндө"".
  
  
  "Кататься өттү."
  
  
  Ал пила чай менен муз. "Жок болмок сиз кайталап коюу бул?"
  
  
  Аны да эмес иш жасадым.
  
  
  Андан кийин ал обманула мени. Ee көздүн загорелись. "Ах! Албетте, Сьерра-Невада! Ал жерде, алыс Гранады, бар первоклассный горнолыжный курорт".
  
  
  Аны карачу.
  
  
  "Можешь барбы сен кататься өттү?" деп сурады ал мени.
  
  
  Бул жылы күнү үчүн бул маселени. "Эмне сен?"
  
  
  "Абдан жакшы", - безмятежно чыңдоого ал.
  
  
  Жана "скромно", - подумал мен. Анын анда айткан: "Биз баловаться".
  
  
  Бармен наблюдал үчүн мени менен. Ага подмигнул Хуане, жана ал подмигнула нарын ревматизма. Ал кооз, изысканной, достижимой.
  
  
  * * *
  
  
  Качан биз вышли сыртка, күч алуусу акыркы жарыктын, отражавшаяся-жылдын найынын мылтыктар, привлекла менин оюмча карата кара дыре анын аягында. Бул адам лежал чалкасынан бул тууралуу айланасында ысык алла аркылуу болду, мен билген, ал сосредоточил мени борборунда прицела эго прицела.
  
  
  Бул мгновение анын замер. Андан кийин отшвырнул анын Хуану жагына жана нырнул нарын противоположном жиберүү, алып укрытию дверного проема. Выстрел прокатился боюнча өткөрүлдү.
  
  
  "Держись!" Анын крикнул эй.
  
  
  "Бирок, Ник..."
  
  
  "Тихий!" - прошипел мен.
  
  
  Аны тез каримде жана побежал к окну вестибюля. Прикрывшись аны выглянул жалал-терезе. Аны кайра поймал блеск найынын мылтыктар. Эркек дагы эле болчу бул тууралуу галантерейного дүкөнүнүн.
  
  
  Качан анын, жакындап келип, мындай өзүнүн ружью, ал көбөйттү винтовку жана кайра выстрелил. Таращить көздүн вонзилась жыгач конструкциясына откровенные үстүндө головой Хуаны. Эми ал ползла баруу дверной проем. "Умница!" Аны ойлогон.
  
  
  Качан аны кайра көбөйттү көздүн, эркек исчез.
  
  
  Анын укканын бегающие бутту. Аны заглянул нарын пыльное терезе жана увидел адам кара тизме костюме, выходящего дүкөнүнөн көчөдө жана смотрящего жогору болсо, орду, анда биз поджидал снайпер.
  
  
  Анын выбежал отелинин айланасында, махнув Хуане үчүн ал калган ичиндеги, өсө баштады тепкич боюнча галантерейного дүкөнү, эки нарын үстүңкү кабатта.
  
  
  Анын опоздал. Ал катышуучулардын.
  
  
  Бул тууралуу эч нерсе калбай тышкары, көптөгөн мексиканских окурков жана сомбреро, сатып алынган эки күн мурда дүкөндө тилиги.
  
  
  "Иностранец", - деди эки магазине, эркек менен толстым животом жана улыбающимся адам. Гонсалес.
  
  
  "Турист?"
  
  
  "Ооба".
  
  
  "Сиз сүрөттөө эго?"
  
  
  Гонсалес бой плечами. "Болжол менен твоего өсүшүнүн. Каштановые чачтар. Карие көздү. Худой эркек. Нервный".
  
  
  Мунун баары.
  
  
  Анын отвел Хуану нарын тарапка вестибюле отелинин, азырынча биз ждали, качан такси заберет жана бизди отвезет в аэропорту.
  
  
  "Ал жерде эки күн мурун", - деди ал эй.
  
  
  "Анткени?"
  
  
  "Бул тууралуу көптөн бери эле" сен бул жерде?"
  
  
  Туру."
  
  
  "Думаешь, ал эми түшүндүм, сен ким?"
  
  
  Аны көздүн сузились. Ал восприняла бул мазактоо. Ал латинкой, аймактык жана полна оттон. "Мен антип ойлобойм!" - возмущенно деди ал.
  
  
  Аны жок думали бул оскорблением.
  
  
  "Үстүнөн караганда сиз талыкпай электе сиз менен связались жүйөсү боюнча бул тапшырманы?"
  
  
  "Капля препараттын".
  
  
  "Разбить бул?"
  
  
  Ал кивнула, опустив көздү.
  
  
  "Мунун?"
  
  
  "Ооба". Анын подбородок вызывающе вздернулся.
  
  
  "Бир катышуучулардын?"
  
  
  "Мүмкүн, жана ошентип, - уклончиво деди ал.
  
  
  Аны повернулся жана выглянул нарын дверной проем наверху галантерейного дүкөнүнүн.
  
  
  "Ооба", - макул мен. "Мен ойлойм, мүмкүн да".
  
  
  Аны адам скривилось-жылдын ярости.
  
  
  Анын схватил ee үчүн локоть. Такси приехало. Счастливчик Ник. Спасенный компаниясы Энсенада Taxicab.
  
  
  "Пойдем, Хуана. Следующая токтоо, Вашингтон, Колумбия округу".
  
  
  Аябай авторитарный. Абдан властного.
  
  
  Ал анда забралась в такси, сверкая красивым кусочком сандын. Бирок мен бул дээрлик жок деп эскертти.
  
  
  Эки
  
  
  Хоук сидел үчүн консолью панелдер башкаруу кинозалом AXE, нажимая этмеге жана настраивая дисктер. Бир кнопка үндү калыбына келтирүү үчүн. Бир топчу үчүн тасмаларды. Бир кнопка үчүн пленканы 16 мм. Бир кнопка үчүн түз трансляциялоо. Бир кнопка үчүн эски ак-кара фильмдин.
  
  
  
  
  
  
  Бир кнопка үчүн слайдов. Же, эгерде сиз кааласаңыз, берүүгө эс алуу оозуна оозун, көзүнө көзүн, бир баскыч үчүн суюк аялдардын добуш берүү озвучивающего баалоо интеллект.
  
  
  Сүйлөшүүнү ушул учурга чейин болчу кадимки болтовней. Аны жок мунун тегерегинде кой. Анын гана эсимде, болжолунда, бул алмак кабыл алууга жана чындыгында воспринимал Хуану Риверу көрүнөө. Бирок бул болсо анын мыслях казалось алдын-ала шартталган, алдын ала протестированным жана бесплодным.
  
  
  Бирок ал кооз, жана мага нравятся красивые аялдар. Анын подумал: "Эгер ага гана алмак стереть анын добушу катары Ястреб мүмкүн стереть жазып, ага ал жок кылгысы уга билүү".
  
  
  Брылев толугу менен погас, жана биздин алдыбызда болду картинку экранда алектенген волшебным түрдө пайда болгон стоны.
  
  
  "Энрико Корелли", - произнес жумшак аял үнү поверх картинки, промелькнувшей экранда. Бул кадам неподвижная фотография жасалган он беш жыл мурун, жана взорванная боюнча мельчайшей бөлүгүндө кандайдыр бир кыйла ири сүрөттөр. Фоновой сценой болгон ротонда Ватикандын.
  
  
  "Сфотографировано мисалы, 1954-жылы", - улантты үнү. "Бул акыркы сохранившаяся фотография Корелли. Калган эго сүрөттөр тандалып куплены үчүн чоң акча. Териштирүү мүмкүн эмес тургандыгын далилдөөгө акча түшөт боюнча казынасынын мафии. Бирок, бул болсо, экинчи деп ишенишет".
  
  
  Анын узак жана кунт коюп посмотрел карата фотосүрөтү. Адам дээрлик эч нерсеси менен эмес отличало башка. Чегинин адамдар тандалып толук таандык кадимки: темные чач, бекем подбородок, формасы жок адамдар айырмалоо. Аны көп адамдардын өңүн эстеп калдым, бу, башкарууга милдеттүүбүз, мүмкүн болушунча жакшы, бирок, анткени ал взорван да көп жолу айланасындагы мындай кичинекей кусочка зернистой пленкалар, ал жерде жок болчу дээрлик бизге эмнеге, эмнеге аны алмак сосредоточиться.
  
  
  Экранда мелькнула карталар. Бул болгон эле карта Корсики. Шаар Басрия болчу очерчен чөйрөсү.
  
  
  "Аныкталса, Энрико Корелли апам бул жерде, жигиттер Басрии, бул Корсике, бул вилле, построенной нарын наполеоновскую доорунда. Өзүндө бар штаты боюнча десятку слуг жана эки сакчылардын. Ал апам менен аял атындагы Тина Бергсон.
  
  
  "Корелли азыр кырк беш жаш. Ал эми жабыркагандарга итальянское өкмөт Римэ, бирок иштен бошотулса аркылуу бир нече ай. Ал недолго үйлөнгөн, бирок эго айым умерла жараша өпкөнүн сезгенүүсү, качан Корелли иштебеген. Менен отвращением ал иштей баштады мүчөлөрүнө шайки фальсификаторов жана воров - изгнанников айланасындагы Кошмо Штаттардын, алар май болгон Сицилии жана болдуңуз мүчөлөрү мафии Нью-Йоркто жана Чикагодо. Ал шталь жакшы силовиком жана абдан жакшы бизнесменом алар үчүн. Качан түзүлгөн дарыкана тармагы, ал бир аркылуу алгачкы адамдардын, алар теңир-чекитке агымынын, алыс Неаполя.
  
  
  Тармагы "баңги заттарды процветала 1960-х, жана акырына карата бул убакыт Корелли шталь негизги фигурой бардык чынжырчада мафии.
  
  
  "Алар менен выведать өзүндө жүргүзүлгөн ар кандай любовницы. Бир пыталась убить бу, башкарууга милдеттүүбүз, качан ал бросил ee сыч башка аялдар. Кийинчерээк анын заты утонувшей нарын Неаполитанском заливе".
  
  
  Карта исчезла жана роскошная яхта узундугу болжол менен 180 фунтту заполнила экран красивым цветным слайдом.
  
  
  "Бул прогулочная яхта Корелли, Lysistrata. Ал плавает желеги астында Франциянын. Корелли деп эсептесе, өзүнө жараны Корсики, бирок ал туулган Милане".
  
  
  Эми экранда пайда сүрөт чоң виллы.
  
  
  "Үй Корелли. Бирок, ага болгону эки телохранителя, алар охраняют бу, башкарууга милдеттүүбүз, эго поместье дайыма патрулирует полдюжины, деп билдирет аймактык кабарчы".
  
  
  Вспыхнула жаңы сүрөт. Нарын траве лежало денеси. Ага стреляли, бир нече жолу. Өлүк болчу неузнаваем, бирок сырткы көрүнүшүнө останков аны чечти, деп пули, алар н ага болгон пустышками - таандык кадимки коркунучу пайда болду, разрезанными алууга же чыгарууга тамгалар X. думдум Пули превращают козу карындар ак разрез, разрушая формасын, качан торлоруна максаты .
  
  
  "Бул жылы агент Франциянын атынан Емил Ференк. Ал өтүүгө аракет кылган кирүүгө жардам берсе карата виллу Корелли, эмне деп аталат поместье. По-видимому, ал табылганы патрулдардын жана убит".
  
  
  Андан кийин экранда пайда болду фотография безлюдной, похожей карата пустыню айыл жергесинде. Объектив приблизился карата фигуре, жанында турган величественного орден Ломбардии, жалгыз дарактын ар кандай өлчөмүн тилкесинде көрүү. Кандайча жогорулагандыгына жараша сан росла, болмок көрүүгө, ал белгисиз адам курагына, бирок, бир кыйла жогорку жана чың сложенный. Адам көлөкөдө.
  
  
  "Энрико Корелли. Бул эң близкое сүрөтү, ал кимдир удавалось сфотографировать акыркы он жыл. Снимок жылы жасалган жардамы менен телескопического объектива менен коопсуз жактан сурамжылоо карата противоположном холме. Бирок адам неотличимо, денеси адам көрүүгө болот так . Боюнча компьютердик баамында, эго аленка составлял жакын 182, өсүшү - 6 фунтту, сидела түз, ал эми ден - соолук- мыкты аякталышы аскер ".
  
  
  Экран потемнел. Андан кийин ишке беришти кинофильм. Бул кадам сцена пляжда, балким, бул Франция Ривьере. Потрясающая блондинка в миниатюрном бикини шествовала боюнча песку, раскачивая бедрами, жана узун ачык чачтар развевались боюнча плечам. Бул мгновение ал токтолду жана повернулась алмаштырбай кимдир бирөө аны менен заговорил. Ал посмотрела камерага жана улыбнулась.
  
  
  "Тина Бергсон. Эй, жыйырма үч жыл. Төрөлгөн Жыйынтыкталды, ал переехала Рим, анда у нах болгон кыскача, бирок неудачная кинокарьера.
  
  
  
  
  
  Андан кийин, эки жыл мурда, ал переехала нарын Швейцарию, жерде таштандылар нарын жасалат акча, по-видимому, кызыкчылыгы үчүн мафии же кандайдыр бир уюмдун вроде мафии. Анын поймали, бирок, сотко чейин деле алып келген. Айтымында, бул акчалардын көпчүлүк бөлүгү аркылуу өткөн колдон жардам берүү үчүн эй сбежать-жылдын швейцарских бийликтердин.
  
  
  Бир аз убактан кийин ал ал болуп калды үйгө Энрико Корелли. Корелли эмес женился ага, бирок ал эго туруктуу спутница. Ал мындай дейт карата шведском, француз, италия жана испан тилдеринде, ошондой эле англис тили. Ee-IG катары дешет түзөт 145 жыйынтыгы боюнча иш жүзүндө тест, сделанного, качан ал заполнила жөнүндө арыз кабыл алынсын жумушка швейцарский банк. Ал өтө өнүккөн лыжница ".
  
  
  Нарын кинокартине ал эми мелькает лыжа боюнча склону. Анын тийиш эле деп табылсын ал эң жакшы китеп. Неудивительно, бул эй к жүргүзсүн кышкы айларда у горнолыжного склона; казалось, ал любила спорт.
  
  
  Экранда пайда болду другая картасы. Ал көрсөттү дүйнөсүнүн проекции Меркатора менен линия, идущей-жылдын Жакынкы Чыгыш чейин Түркиянын атынан Түркия чейин Сицилии, көз Сицилии чейин Корсики чейин Ривьеры, жылдыктар сейил бак курууда карата Корсику, ал эми андан кийин Португалии, жерден болгон Кубу. андан кийин Борбордук Мексику, андан кийин Сан-Диего нарын Калифорнии.
  
  
  Цепочка дары-дармектерди.
  
  
  "Акыркы бир нече жылда негизги чынжырчада берүүлөрдү баңгизаттарды-чатак көп өзгөртүүлөр. Эреже катары, оор баңги заттарга башталат Чыгыш жана торлоруна батышка аркылуу Средиземное море, анда алар иштетилет. Контролдукту бул цепочкой бекитилген карата Корсике, жөн гана токтоо алдында маанилүү иштеп чыгууга карата Ривьере. Андан кийин баңги заттарга кайтарылып берилет Корсику жана андан ары Кубу аркылуу бир үч аялдамалар: Португалия, Марокко же Алжире.
  
  
  Жаңы карта. Ал кайрадан көрсөттү Корсику.
  
  
  "Буга статистика сызыктардын бөлүштүрүү простираются мурун болгон Ближний Восток жана мындан ары карата акыркы керектөөчүгө пунктуна багыттагы, батышта пайда болгон. Акча менен Батыштын түшөт буга, анда алар, андан кийин бөлүштүрүлөт ортосундагы звено разбивать".
  
  
  Объектив нацелился картага, показывая поместье Корелли жигиттер Басрии, обведенное кружком.
  
  
  "Рико Корелли - адам, ал контролдойт чынжыр. Ал алат буйруктар менен Сицилии, анда орун басары мафиози контролдойт чыгыш жарымын разбивать. Дөң батышта контролдойт, калган бөлүгү разбивать, плюс таркатуу."
  
  
  Сүрөтү погасло жана загорелся сергей.
  
  
  Бул убакта биз сидели молча.
  
  
  Хоук прочистил горло "Эми?"
  
  
  "Кызык", - деди мен.
  
  
  "Академиялык", - деди Хуана.
  
  
  "Мен аны менен макулмун", - улантты аны.
  
  
  Хоук нахмурился. "Бул жөн гана басма сөз жыйынын өткөрдү".
  
  
  "А эмне насчет Корелли?" - деп сурады Хуана.
  
  
  Хоук закрыл көздүн жана покачнулся нарын удобном вращающемся кресле.
  
  
  "Мафиози" караван айылына пайда алуу программасынын баӊгизаттар боюнча", - акырында, - деди Хок. "Алты ай мурда алар баштадык посылать адамдардын ичинен үчүн текшерүүгө системасына ум. Корелли мисир ири сумманы - абдан көп, бул Дона АКШ. Бирок, сицилийский секундант алмак эмес придумать мекемелердин кырдаалды оңдой. Чогулушта жүргүзүү тууралуу чечим кабыл алынды, деп Корелли керек болот уйти. Бир адам болчу жиберилген үчүн ударить аны, бирок ал исчез аркылуу көрүү талаасынын. Сиз видели деп төмөнкүлөр болду менен да называемым окопным агент, ал өтүүгө аракет кылган кирүүгө жардам берсе нарын поместье.
  
  
  "Ошондо капо мафиози чечишти напасть карата Корелли аркылуу Тину Бергсон. Детектив, утверждающий, ал боюнча Швейцария, өтүүгө аракет кылган арестовать анын жолу Басрии боюнча-старому швейцарскому айыптоо. Бирок одина боюнча сакчылардын Корелли вмешался жана куткарып Тину. Андан кийин ал извлекли өзүнүн сыщика k близлежащий пляж, связали эго жана мүмкүндүк берди дождаться прилива үчүн утонуть. Адам жасашат жана уилф Корсику үчүн эч качан вернуться ".
  
  
  Аны көбөйттү руку.
  
  
  "Ник?"
  
  
  "Кайдан, биз мунун баарын билебиз?"
  
  
  "Корелли деди бизге".
  
  
  "Түздөн-түз?"
  
  
  Хок вздохнул. "Бизде адам, близкий карата Корелли, бирок ал эч качан эго эмесмин. Корелли бердим боюнча маалыматтарды өз демилгеси".
  
  
  "Эмне үчүн?" - деп сурады Хуана.
  
  
  "Ал деди, эмне жегиси уйти түбөлүккө".
  
  
  "Жумуштун спасти өзүнө жана күчү?" Анын спросил.
  
  
  "Таптакыр фантастическим. Жана алууга башпаанек Штаттарында".
  
  
  "Өз кезегинде үчүн...?"
  
  
  "Бардык командалык линиясы, туура цепочка жана анда ал"иштейт.
  
  
  "Биз кайдан билебиз, ал эми бул ловушка?" Анын спросил.
  
  
  "Биз жасайбыз". Хоук лениво көзүн ачты. "Добуш берүү, анда сиз входите". Ал повернулся к Хуане.
  
  
  Ал кивнула.
  
  
  "Ээ болуу менен өзүнүн тажрыйбасы, сиз аныктоого тийиш, дейт ли Корелли бизге чындыкты же алып барат бизди боюнча садовой дорожке".
  
  
  Анын вздохнул. Кээде дикция Хока безнадежно викторианская.
  
  
  Хуана эмес обращала көңүл сөздөр. "Мен узнаю."
  
  
  "Бул нерсе белгиленсе?" Анын спросил.
  
  
  "Алдыда жолугушуу Sol y Nieve. Бул горнолыжном курорте нарын Испаниянын. Мен сизге бул жөнүндө айткан?"
  
  
  "Коротко"
  
  
  Хоук откинулся деп билдирет аймактык кабарчы. "Ар-жылга Тина Бергсон ходит бул горнолыжный курорт, ошондой Корелли ходит аны менен. Алар жүргүзүшөт, ал жерде болжол менен ай".
  
  
  "Ал кетет, ал жакка, бул Рико Корелли?"
  
  
  "Жок. Биз билбейбиз, кайсы аты ал пайдаланат. Бирок, биз билебиз, бул алар дайыма паз. Жана Корелли жегиси жолугушууга ал жерде".
  
  
  "Бул мүмкүн подстава", - пробормотала мен.
  
  
  "Албетте, - деди Хоук. "Добуш эмне үчүн сен бул жерде, Ник. Добуш эмнеге фото AX".
  
  
  "В ожидании соккудан".
  
  
  Ал кивнул. "Предположим, мафиози билген пландары жөнүндө Корелли. Беле, алар конок үйлөр болмок алууга биздин силовика номер бир
  
  
  
  
  
  
  жана биздин эксперттин баӊгизаттар боюнча номер бир? "
  
  
  Анын потер подбородок. "Биз көрүп турабыз контакт?"
  
  
  Хок деди: "бизде эркек в Малаге. Өзүндө бар бала анын Sol y Nieve. Карата ага подойдут сакчылардын Корелли. Сиз встретите биздин адам Малаге, жана ал назначит менен жолугушуу мальчиком на курорте. Андан кийин сиз встретитесь менен Корелли адам адамга ".
  
  
  Ага кивнул. "Анан?"
  
  
  "Ошондо мисс Ривера кире ээлигине *
  
  
  "Сиз подготовили биздин паспортту?"
  
  
  "У AX Identification документтер бар. Сиз дагы болсоңуз Джорджем Пибоди, бирок эми сиз профессионал фотограф".
  
  
  "Сэр, мен айта албайм башкарууга да Үйдүн үстүнө Hasselblad!"
  
  
  "Бул камералар надежны бүгүн! Мындан тышкары, алар жакшы биле сизди негиздери. Ал эми сиз, мисс Ривера, болсоңуз үлгүсү фотографа. Сиздердин бардык кагаздар жасалышы. Сожгите ih андан кийин ошол сыяктуу унутпоо өзүнүн өткөн мезгил".
  
  
  "Мен позирую обнаженной?" - деп сурады Хуана.
  
  
  Хоук болчу шокирован. Эго голубые көздүн расширились. Ал акыркы боюнча эски жылдардагы толугу менен подавленным адам коомдо, анда сексуалдык эркиндиги болуп эрежесине. "Менин дорогая девочка!"
  
  
  "Сиз эле позировали нарын обнаженном түрүндө?" - тез спросил мен.
  
  
  "Албетте", - чыңдоого ал. "Кесиптик маанисинде. Качан анын играю ролу, анын играю ee чейин упора".
  
  
  Адам Хоука изменило түсү. Ал абдан красным. Ал карачу өз колуна нарын агонии тоскоолдуктардын. "Эгер сен буга чейин москвадагы", - вмешался ал.
  
  
  Аны усмехнулся. "Улантуу."
  
  
  "Мен билем, сиз жок болсоңуз айтууга, биз создали сиздин прикрытие катары командасы күйөөсүнүн жана аялынын", - тез-деди ал, аны көздүн сияли.
  
  
  "Мырзам!" - воскликнул мен.
  
  
  "Ардагер жана миссис Жорж Пибоди боюнча Миллерс-Фоллс, Миннесота".
  
  
  "Мен сүйөм, бул!" - мягко деди Хуана.
  
  
  "Мен ненавижу бул!" - прорычал мен. "Бул өтө надумано! Бул чакырат татаалдашкан!"
  
  
  "Бирок бул мүмкүнчүлүк мисс Ривере аракеттенүүгө легче - эгерде ал керек". Адам Хоука кайра покраснело.
  
  
  "Мен следую саида!" - огрызнулся мен.
  
  
  "Незамужняя эркек, кыз вроде мисс Ривера..."
  
  
  "Мен возмущена ушул!" - перебила Хуана.
  
  
  "... Болмок бир кыйла труднее керек, ох, куугунтукталган, скажем алсак, ал замужней аял. Көрөсүз?"
  
  
  Анын лежал адам песке. Аны чындыгында көргөн, извращенную логику.
  
  
  Хок повернулся к Хуане. "Сиз одобряете?"
  
  
  "Толугу менен." Ал очаровательно улыбнулась.
  
  
  Хок удовлетворенно кивнул. Андан кийин ал взглянул мага. "Кемчиликтер бар?"
  
  
  Ал ал проклят! "Бул көрүнөт ишенимдүү", - признался мен. "Биз белгиленсин кандайдыр бир авариялык сигнал", - улантты аны. "Мен иште эске учурда, эгерде бардык развалится. Анын кетким келет мүмкүнчүлүгүнө ээ болушу керек спасти Хуану жана мою терини карабастан, биз, бул".
  
  
  "Бизде адам Гранаде, бардыгы получасе алыс-жылдын курорттун. Малага проинформирует сизди".
  
  
  "Чынында. Бул тийиш жабууга бул".
  
  
  "Сиз жөнөтүү ар кандай закодированное билдирүү, ал кааласаңыз аркылуу гранаду".
  
  
  "Жакшы", - деди мен. Аны повернулся к Хуане. "Сизде бул талкуулоо?"
  
  
  Ал посмотрела мени, андан кийин Хока.
  
  
  "Мен ойлойм, жок. Анын встретят сиздин колунда, азырынча встречусь менен мистером Корелли. Ошондо ага займусь ушул".
  
  
  * * *
  
  
  Анын гана бул задремал, качан раздался кескин түрдө стук в запертую эшик, отделяющую мою бөлмөгө баш бөлмөлөр Хуаны.
  
  
  Аны өкүмдар. "Ооба?"
  
  
  "Ник!" прошептала ал.
  
  
  "Кайсы?"
  
  
  "Терезе."
  
  
  Аны повернулся. "Бул насчет бул?"
  
  
  "Посмотри на көчөсүнө".
  
  
  Анын потянулся карата ийин кобурой, свисающей менен мамылар керебеттер. Аны подошел к окну, держась көлөкөдө жана прижимаясь карата стонать. Откинув занавески стволом өзүнүн люгера, анын вгляделся нарын темную көчөсүнө тилиги.
  
  
  Аркылуу кетиптир турду "кадиллак", веб-машина менен бардык кварталында.
  
  
  Нарын nen сидел эркек тарабынан айдоочу менен алектенген болду мага. Андан кийин, азырынча анын карачу, башка эркек поспешил аркылуу көчөсүнө карата "кадиллаку", коротко өкмөт башчы айдоочусу жана забрался карата арткы сиденье.
  
  
  "Кэдди" завелась жана тез поехала боюнча көчөдө, свернув түздөн түз бурчунда.
  
  
  Анын жылдыктар сейил бак курууда карата күн разделяющей биздин бөлмөлөр.
  
  
  "Сиз узнали эго?" Анын спросил уюштуруучулар.
  
  
  "Ооба. Аны видела, ал выходил айланасындагы машиналар мгновение деп билдирет аймактык кабарчы. Ал посмотрел карата мою бөлмөгө же сиздин. Анын увидел эго адам. Анан ал поспешил жалал-вестибюль отелинин".
  
  
  "Ким болчу ал?"
  
  
  "Мен көргөн, - эго аэропортунда Даллеса бүгүн эч нерсе болгон. Качан биз прилетели. Ага болдум, анча чоң эмес кожаный чемоданчик. Гүл болгон болот положить курал менен оптикалык прицелом".
  
  
  "Жакшы девочка", - деди аны рассеянно.
  
  
  Чаек айылындагы пауза. "Эмне, бизге эми кыласың?"
  
  
  "Иди уктоого", - деди мен. "Жок дегенде, биз билебиз, бул алар билишет".
  
  
  "Сиз эмес собираетесь эго издөө?"
  
  
  "Вашингтондо? Бул чоң шаар.
  
  
  "Ник!"
  
  
  "Иди уктоого, Хуана". Анын отошел күнү. "Сладкие Мечты."
  
  
  Аны укканын, ал ворчит өзү астында нос, ал эми андан кийин ал отошла күнү. Мгновение же эки соң анын услышал скрип керебеттер, качан ал забралась ичине жана уселась.
  
  
  Андан соң чаек айылындагы тынчтык.
  
  
  Анын сидел у терезе, карачу, ждал. Бирок эч ким, эч келди.
  
  
  Үч
  
  
  Биз өткөн төмөн предгорья жана приземлились болгон учуп-конуу тилкесинде алыс Малаги. Таксист отвез бизди шаары аркылуу водоворот миниатюрных европалык автомобилдердин бардык маркадагы жана формаларын.
  
  
  Биз кепти токтоттук бир айланасындагы башкы отелей шаардын выходящем окнами карата гавань Малаги. Болгон бир нече соода кемелеринин жана прогулочных катерова, пришвартованных же барлардын якоре жанында ухоженных гаваней.
  
  
  Хуана устала. Ал заперлась өзүнүн жарымында номерин, вздремнула алды душ. Аны дароо отправился в жашыруун үй AXE.
  
  
  Бул жылы анча чоң эмес офис, үй, бир кварталда
  
  
  
  
  
  
  көчөлөр үчүн-биринен.
  
  
  "Куруу, көрктөндүрүү", - гласила аты-жөнү көрсөтүлгөн тактача күнү. "БРШ. РАМИРЕС ЖАНА КЕЛЛИ"
  
  
  Аны постучал.
  
  
  "Quién es?"
  
  
  "Сеньор Пибоди".
  
  
  "Анын".
  
  
  Эшикти жылытылган. Бул жылы Митч Келли.
  
  
  "Салам, Келли, - деди мен.
  
  
  "Саламатсыздарбы, сеньор". Ал усмехнулся жана впустил мени. Андан кийин, бросив көз караш жогору жана төмөн темному старинному коридору, ал этият запер эшикти.
  
  
  Аны посмотрел карата офис. Ал маленьким, бир потрепанным жолу, кучей эски картотечных шкафтардын жана дверью, жетектөөчү нооруз майрамы. Үчүн столунан терезе выходило карата гавань жана шаар Малага.
  
  
  Келли хлопнула мени боюнча спине. "Эмесмин сени алар менен хорька, бул жөнүндө белгилүү делле "кызыл апельсинов", Ник".
  
  
  Бул чатак нарын Грецияда. "Беш жыл мурда, чынында?"
  
  
  "Чынында. Ястреб деди, сен придешь".
  
  
  Ал ачты ящик жана вынул прекрасный бинокль Bausch & Lomb 30x, ал задумчиво взвесил в руке.
  
  
  "Менде мүмкүн жаңылыктар сиз үчүн".
  
  
  "Ой?"
  
  
  Ал үлүшү жайларында көздү жана повернулся үчүн имаратты карап чыгуу айтты ал. Аны түшүндүм, ал наблюдал үчүн лодками, качан ага постучал.
  
  
  Келли руководил БАЛТА в Малаге үч жылдан кем эмес. Эго жумуш заключалась кылыш үчүн билүү жана ким балаты жана уезжает айланасындагы Малаги.
  
  
  Аны карачу аркылуу эго ийинин. Ал изучал прогулочную ага борборунда гавани. Ал казался өзгөчө кызыкдар чоң яхте, стоявшей карата якоре анда посередине.
  
  
  "Добуштар жана бардык, - деди ал. "Бул" Лисистрата ". Яхталар Корелли".
  
  
  Анын вспомнил фотосүрөтү, аны көргөн анын штаб-квартирасында БАЛТА.
  
  
  Ал протянул мага бинокль. Анын сфокусировал эго. Ал превосходен; Анын абдан жакшы көргөн яхту. Бир нече экипаждын мүчөлөрүнүн суетились карата палубе. Бортунда баардыгы акырын жана анда. Анын алмак көрө бир катар кают карата башкы палубе менен эки катарлардын иллюминаторов, бул означало, бул каюты располагались эки палубах төмөн.
  
  
  Бул кадам чоң, аймактык прогулочная яхта. Бул корме развевался туусу Франциянын.
  
  
  Митч Келли то өз отургуч жана зашуршал кагаз. Аны билген, ал отель үчүн, анын көңүл бурду анда, деп айткан. Собираясь деңгээлдин түйүндөрүндө, анын увидел, бул ким-анда свитере жана брюках чыкса боюнча башкы каюты карата палубу. Бул кадам айым менен узун светлыми ачылды. Ал абдан грудастой менен талией ичке, ал эми тыгыз ага жакын жайгашкан шым, очерчивающие анын сандын жана ягодиц эмес оставляли үчүн эч нерсе воображения. Астында ошол голубыми брюками у нах мелис жакшы бутту. Ee тери болду светлой жана жылмакай, ал эми көздүн голубыми. Выйдя на солнечный святым, ал үлүшүн темные жайларында жана рассеянно протянула ih жерде.
  
  
  "Тина Бергсон", - деди ал үн.
  
  
  Келли вытянул шею жана выглянул жалал-терезе, щурясь көз күн нурунун карата & nb. "Ооба, имиш."
  
  
  "Жасалган девочка", - деп эскертти мен.
  
  
  "Дагы бир өзгөчөлүгү Ника Картердин", - фыркнула Келли. "Сиз справляетесь?"
  
  
  "Мен жөн гана делаю анда, эмне дейт адам Вашингтондо", - пробормотал мен.
  
  
  "Бул келди кечээ", - деди Келли, кайра тряся кагаз.
  
  
  Анын оторвал көз караш-жылдын стройных плеч жана төштүн Тины Бергсон, укрытых свитером жана неохотно опустил бинокль. Келли көбөйттү, аны повернул отургуч жана сфокусировала ih жалал-Тине Бергсон, азырынча аны окуп жатканда напечатанную маалымат.
  
  
  КЕЛЛИ. РАМИРЕС ЖАНА КЕЛЛИ. 3 ПАСЕО ЗАФИО. КЕЛИШИНЕ ШЕЙШЕМБИ КҮНҮ БОРТУНДА LYSISTRATA. КЕЛГЕН АДАМ ДАЯРМЫН. ТИНА БЕРГСОН ПРИВЕЗИТ ЭГО КАРАТА ЯХТУ. КИЙИНЧЕРЭЭК БЕЛГИЛЕЙТ ЛЫЖНОЕ МЕНЕН ЖОЛУГУШУУ ЭКСПЕРТ БАҢГИ ЗАТТАР МЕНЕН.
  
  
  "Римский нос!" - кайталап коюу, аны менен усмешкой.
  
  
  "Бул кличка Корелли", - деди Келли. "Бир банально эмес да, чынбы?"
  
  
  "Бир банально, ооба". Римский Нос болчу вождем индейлер.
  
  
  "Корелли өзү деп эсептесе, өзүнө изгоем. Силер билесиңерби - бири мафиози".
  
  
  Аны кайра посмотрел кабарлоого. "Судя боюнча баяндалышы, менин оюмча, ал мени тосуп алат, ооба?"
  
  
  "Чынында. Ал билет сиздин отель. Анын буга чейин катты жөнөттүм".
  
  
  "Качан болот ал жерде?"
  
  
  "Ал керек, алып сени в вестибюле в полдень". Келли взглянул болгон саат. "Эмне берет силерге жарым саат".
  
  
  "А эмне насчет Хуаны?"
  
  
  "Ал мүмкүн подождать. Бул алдын-ала тергөө".
  
  
  Аны бой плечами. "Карата эмнеге бардык бул сандырактык?"
  
  
  "Роман Мыса испугался. Мен ойлойм, ал жегиси билүүгө жана аларга жокпу, көз салып туруу".
  
  
  "Же, эгерде аласыз, - подумал мен.
  
  
  * * *
  
  
  Анын ждал нарын холле в полдень.
  
  
  Качан ал садыков, бардык көздөр анын вестибюле алынды-талаптары жиберилген карата нах, аялдар смотрели менен негодованием, эркектер смотрели с интересом. Жергиликтүү тургундар үчүн столунан вдруг превратились нарын приветливого Лотариоса.
  
  
  Аны, өкүмдар жана жакындап келип, мындай анда. "Мисс Бергсон", - деди ага кээде англисче айткандай.
  
  
  "Ооба", - чыңдоого ал гана аз басым кылып. "Мен опоздала. Мага абдан жаль".
  
  
  "Сени турат ждать", - деди мен.
  
  
  Ал суук эле посмотрела мага. Анын подумал жөнүндө айсбергах учурунда фьордах. "Пойдем, ошондо?"
  
  
  "Ооба", - деди мен.
  
  
  Ал повернулась жана вывела мени айланасындагы вестибюля карата яркий солнечный испан брылев.
  
  
  "Бул гана тескерисинче аянтында", - деди ал. "Биз алабыз жүрүп турушу"
  
  
  Аны кивнул жана галантно мисир анын руку. Акыры, аны жылы Европадагы. Ал ийгиликтүү мага эго жок комментарийлерди. Ар бир испан көздүн кат менен кайрылды, деп поприветствовать биз двоих - к с восхищением, мени менен завистью.
  
  
  "Бул прекрасный день", - деди ал, терең вдохнув.
  
  
  "Сага жагат Малага?" Анын приковал көз караш аны адамга.
  
  
  Жөнүндө "ооба, - деди ал. "Бул жерде лениво жана оңой. Аны сүйөм, солнечный брылев. Аны сүйөм, жылуулук".
  
  
  Аял бул
  
  
  
  
  
  бирок , мен упомянул бул жөнүндө. "Нарын шаарында твоя сейилдөө на лодке?"
  
  
  Ал вздохнула. "Биз жаңы жыл ош шквал у побережья Коста-Брава. Андай болбосо..."
  
  
  "А сиздин - сиздин жолдош?"
  
  
  Ал задумчиво посмотрела мага. "Ардагер Роман?"
  
  
  "Ардагер Роман". Шарада уланууда.
  
  
  "Окусаңар, бул эго жакын арада".
  
  
  "Мен ошентип түшүнөм, сен катаешься өттү", - деди мен качан биз жериходогу карата-шаардык транспорттун бардык түрлөрүндө бар үчүн яхт.
  
  
  "Мен сүйөм, бул." Ал улыбнулась. "А сиз?"
  
  
  "Орточо", - деди мен. "Негизинен Кошмо Штаттарда. Аспен. Стоу. *
  
  
  "Мен бир жолу поехать в Да", - деди Тина Бергсон, анын голубые көздүн алынды теплыми жана адам смотрели мага.
  
  
  "Балким, мистеру... эээ, Роману - болот деп айта бул маселе боюнча".
  
  
  Ал смеялась. Тиштер алынды идеальными. "Балким, чын эле". Ал адам посмотрела мага. "Мен ойлойм, сиз жана ал эң жакшы поладите".
  
  
  Андан кийин биз алынды на набережной, жана жаш адам аягында турду боюнча тик жакалуу көйнөк какай жумшоо менен өзүнүн карата Тине Бергсон. Ал бир топ худым, бирок выглядел жилистым жана катуу. Ага тандалып вьющиеся кара чачтары жана жука, бул карандаш, усы.
  
  
  "Сеньорита", - деди ал. Ал протянул руку жардам берүү үчүн эй спуститься нарын небольшую гладкую моторную лодку, привязанную алып келип токтошу.
  
  
  "Рахмат, Бертильо", - ласково деди ал. "Бул ардагер Пибоди", - деди ал эму, көрсөтпөстөн мага.
  
  
  "Сеньор, - деди Бертильо. Эго көздүн алынды темными жана умными.
  
  
  Аны андан кийин спрыгнул сырткары, бул Тина Бергсон, андан кийин Бертилло өткөн, мисир велосипед, жана биз б. дугу карата яхте нарын трехстах ярдах бизден.
  
  
  Залив сверкал карата күн, чайки собирали калдыктар менен көйнөк, качан биз рассекали сууга, алар ачууланып айтты взлетали жалал-асман, забрызгивая биз деңиз суу.
  
  
  Аркылуу бир нече мүнөт биз мелис привязаны карата яхте. Эми аны көрө алмак аты, Лисистрата. Үстүндө биз эки матроса посмотрели төмөн жана сбросили лестницу. Биз взобрались бортуна.
  
  
  Нарын каюте карата башкы палубе алектенген болуп калды салоном, анын увидел мускулистого аялдык сидящего нарын удобном кресле үчүн эс алуу. Ал курил сигару, анын үстүнөн эго головой образовывались ореолы көгүш түтүн.
  
  
  Биз кирди. Ал туруп, анын чоң максаты поднялась нарын облако түтүн. Тина! "- поприветствовал ал аны жана ал улыбнулась анын ревматизма.
  
  
  "Бул ардагер Пибоди боюнча Америк, - деди ал. "Ардагер Пибоди, бул ардагер ... э ... Роман".
  
  
  Анын огляделась. Курчоо болчу шикарным.
  
  
  Ал засмеялся, бой руку. Эго бийлик болгон туруктуу. "Ардагер Пибоди, аны, менимче, сиз катаетесь лыжа?"
  
  
  Ага кивнул. "Мен делаю слалом."
  
  
  "Тина да. Анын да, бирок ненадолго. Биз өткөрүп жатабыз бул убакта Sol y Nieve. Ага да түшүнөм, сиз собираетесь ал жерде болушу керек?"
  
  
  "Аны."
  
  
  "Менен сиздердин спутником?"
  
  
  "Ооба".
  
  
  "Бул жолдош. Ал түшүнөт маңызы жолугушуунун?"
  
  
  "Ал, ал".
  
  
  "Жөнөкөй?"
  
  
  "Менин спутница - айым. Ал түшүнөт".
  
  
  Анын изучал "Римский нос". Бул картинке, ал аны көргөн, аны түшүндүм, ал оңой боло алмак-Рико Корелли. Чындыгында делле, ага жылы деп ишенем бул-Рико Корелли. Ал подходящего курагына, бирок андай эмес өтө показывал өз курагы, анткени көпчүлүк эркектер өзүнүн почтасынын бизнесявляется.
  
  
  "Менде дайыма мелис жакшы мамиле менен американцами", - деди Корелли.
  
  
  Тина улыбнулась. "Ар дайым."
  
  
  "Биз чыдамсыздык менен күтөбүз сиздин катышкан биздин өлкөдө", - деди мен. "Жок дегенде, аны түшүнөм, сен..."
  
  
  Корелли көбөйттү руку. "Мен, менин жасоого кыдырууга. Эгерде биз көбөйтө алабыз бүтүмгө келишүүгө".
  
  
  "Бул займет бардыгы бир жолугушуу", - деди мен. "Бул горнолыжном курорте".
  
  
  Ал кивнул.
  
  
  "Себеби эмнеде, бул алдын ала жолугушуунун?" - кескин спросил мен.
  
  
  "Коргоо", - рявкнул ал, попыхивая сигарой. Даңгырайт дым баштаган блуждать боюнча салону.
  
  
  "Сиз кажетесь жетиштүү болот коопсуздугу". Аны наклонился алдыга айткан ривненской жана многозначительно. "Уверяю сизди, азырынча анын буду рядом, коопсуздугу менен болбойт көйгөй".
  
  
  Анын губах мелькнула начар улыбка. "Балким жок."
  
  
  Стюард келдиң суусундуктар. Аны откинулся деп билдирет аймактык кабарчы. Жолугушуу болду талкууланды жана макулдашылып. Болоор жөн гана байланышып, аны менен курорттук мейманканасында жана алууга болот Хуану.
  
  
  Биз выпили.
  
  
  Биз айтканбыз жөнүндө башка. Бери он беш мүнөт. Акыры Тина поднялась.
  
  
  "Мен менимче, ардагер Пибоди аябай жегиси вернуться өзүнүн отель".
  
  
  Ага кивнул. "Рахмат үчүн отузу, ардагер Роман. Аны чыдамсыздык менен мына, күтүп жатам ашык толук талкуулоо снежной өлкөдө".
  
  
  Биз посмотрели бирине карата бирине, ал повернулся үчүн уйти. Тина подошла мага жана взяла мен үчүн руку.
  
  
  "Мага абдан жаль, мен айта албайм вернуться с тобой карата жээги. Бирок Бертильо заберет сени келүү".
  
  
  Аны жай бой руку. "Рахмат сизге обоим үчүн сиздин очаровательное меймандостугу".
  
  
  Биз мелис карата палубе, мен спустился нарын катер. Ал помахала мага колу менен палубы, качан лодка башталган раскручиваться жана направилась карата-шаардык транспорттун бардык түрлөрүндө бар.
  
  
  Биз өткөн бүткүл элүү ярдов, качан яхталар менен раздался күтүүсүз жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына. Поразительный үн тез жана үзгүлтүксүз распространялся боюнча кыртыштан.
  
  
  Аны тез обернулся. "Токто, Атам" Бертильо!"
  
  
  Аны көргөн да, Тина вышла айланасында ысык-тренажерном залында, кайда ал гана деп ушла. Ал спотыкалась.
  
  
  В салоне вспыхнула сериясы оранжевых чыгышын, андан соң боюнча & nb разнесся громовой автоматтарын.
  
  
  Анын услышал жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына.
  
  
  Раздался дагы бир выстрел, жана ал увидел катары Тина Бергсон сариев карата палубу, анын добушу оборвался болгон ортосунда ичтин крика.
  
  
  Фигура караңгы гидрокостюме тез двигалась боюнча палубе катары
  
  
  
  
  
  пантера жана прыгнула аркылуу перила алыскы тарапка өттү. Анын вытащил тапанча, бирок алмак эмес метко ага выстрелить.
  
  
  "Обойдите яхту!" - рявкнул анын Бертилло.
  
  
  Удивленный, напуганный, бирок жөндөмдүү, ал выстрелил нарын моторную лодку, жана биз пронеслись оң жагынан mimmo носовой бөлүгүнүн яхталар.
  
  
  Гана пузыри показывали, кайда жоголгон адам гидрокостюме. Ал калтырган жерде, акваланг, ушунун анык. Ал катышуучулардын түбөлүккө.
  
  
  Биз кружили целую ошол мүнөттө, бирок ал деле появился.
  
  
  Аны өсө баштады тепкич боюнча бул палубу, анда төртөө экипаж мүчөлөрүнүн окружили Тину алектенген дышала, бирок акырын стонала. Ийинин ee свитера болчу залито тез высыхающей кан.
  
  
  Аны забежал в салон.
  
  
  Здоровяк лежал карата жынысы. Эго максаты болгон дээрлик толугу менен бузулган выстрелами. Ал өлсө электе упал бул тепкичтердин.
  
  
  Сыртына аны карачу жээги, бирок адам гидрокостюме эмес.
  
  
  Анын схватил корабль, идущий карата берегу, жана позвонил Митчу Келли. Ал шокирован, бирок ал профи. Ал дароо позвонил нарын малагскую гвардияны.
  
  
  Тина көзүн ачты.
  
  
  "Бул больно!" простонала ал.
  
  
  Андан кийин ал увидела кан жана сариев в обморок.
  
  
  Төрт
  
  
  Митч Келли выдвинул ылдыйкы ящик шкафтар. Ал көргөн, мен переживаю. Анын наблюдал, ал расстегивает кожаный кап, анда хранился радиотелефонный берүүчү.
  
  
  Бул жылы красивый кичинекей топтому: япон өндүрүшүнүн менен твердотельными транзисторами. Сиз болмок дээрлик направиться на Луну жана вернуться аны менен.
  
  
  Ал загудел жуп мгновений, андан сырткары, ал включил бу, башкарууга милдеттүүбүз, азырынча нагрелся. Ал дегеле карачу мени, бирок жумушка чыкты, связался менен AX андан кийин бир нече алдын ала чалуулардын жана коротко поболтал менен оператор AX Monitor пайдаланып, күндөлүк тарабарщину R / T. Акыры ал повернулся ко мага.
  
  
  "Менде Ястреб".
  
  
  Анын мисир трубку "Мырзам?" Анын едва сдерживал жини келет.
  
  
  "Ник, бул авторизованный звонок! Аны белгилеп кетким келет, үчүн сен билген..."
  
  
  "Биз таза?"
  
  
  "Ооба".
  
  
  "Перестрелка".
  
  
  "Туура." Добуш Хоука шталь осторожным. "Бул төмөнкүлөр болду, Ник? Менде дайыма появляются иштетилет, качан сен соблюдаешь коопсуздук чаралары".
  
  
  "Ким организовал бул миссиясын? Казыналык?"
  
  
  "Билесизби, мен эмес ыйгарым укуктуу айтууга".
  
  
  "Ага забавный жыты".
  
  
  "Скажи дагы бир жолу?"
  
  
  "Воняет! Корелли мертв".
  
  
  "Мертв?" Пауза. "Ах, жол анын".
  
  
  "Ким бул устроил?" - кайра спросил мен.
  
  
  "Мен айта албайм..."
  
  
  "Бул подстава болгон. Жана кимде ким аны устраивал, использовал мен үчүн убить Корелли".
  
  
  "Жок! Жөнүндө, аны түшүнөм, сиз эмнени айткыңыз".
  
  
  "Проверьте бул, сэр, суранабыз! Эгерде мафия таза, демек, бул болсо, өзүнөн өзү кете берди, бирок бул менен биздин тарапка. Эгерде Корелли играл анын кандайдыр бир оюн, демек, Казыналык болчу обманом".
  
  
  "Сиз четтөөлөрсүз, ал мертв?" - кескин спросил Хок. Эго тон добуш означал, ал оправился өзүнүн алгачкы шока.
  
  
  "Полголовы снесли? Ах, ооба. Ал мертв, сэр"
  
  
  "Ал эми анын жолдош?"
  
  
  "Ал жандуу, ошондой раненую".
  
  
  "Менин оюмча, бул туура болчу", - деди Хоук. "Римский контролдоо текшерди Корелли".
  
  
  "Римский контролдоо мүмкүн төлөнүүгө мафией!"
  
  
  "Николас..." - упрекнул ал мени.
  
  
  "Считайте, сэр, бул калктуу конуш россиянын бул закончена".
  
  
  "Успокойся, Ник. Анын свяжусь с тобой катары гана сделаю бир нече чалды".
  
  
  "Мисс Ривера жана анын бурбасак үчүн жеткиликтүү андан аркы"токтом.
  
  
  "Оставайся ал жерде! Анын кетким келет түшүндүрүүгө бул".
  
  
  "Бул выяснено, Хок. Же, мүмкүн, бир кыйла так термин чийилген картага. Сак-саламатта болуңуздар".
  
  
  "Ник!"
  
  
  Анын подписался.
  
  
  Келли болгон ошеломлена сүйлөшүүгө ортосундагы Хоуком жана мен. Ал катышпаса, преднамеренном неповиновении. Добуш эмне үчүн ал айткан жөнүндө несущественных буюмдар. Ал жакындап келип, мындай өзүнүн столу жана селл. Ал кунт коюп изучал мени жана ждал, качан мени обрушится бар.
  
  
  "Сиз кандай деп ойлойсуз, бул колдонулса AX?" - акыры спросил ал.
  
  
  "Мен дагы ошондой деп ойлойм, бирок билбейм".
  
  
  "Агып?"
  
  
  Аны посмотрел өз колуна. "Мүмкүн."
  
  
  "А эмне насчет кыздар?"
  
  
  "Хуана? Аны чынында билбейм, ал жөнүндө. Эгерде ал бул замешана, анын буга чейин эчак болбойт".
  
  
  "Кайда сен направляешься?"
  
  
  Аны повернулся к-күнү. "Возвращаемся жалал-отель. Кызык болобу, ал ошол жерде".
  
  
  Ал. Анын алмак уга билүү, ал роется өзүнүн бөлмөсүндө, качан гана анын кирди өзүнүн жарымын номерлери. Жок дегенде ушунун похоже на нах. Жөн эле ынануу, деп досталь өзүнүн Люгер жана двинулся карата жанаша күнү.
  
  
  "Хуана?" - акырын, - деди мен.
  
  
  "Ах. Ник?"
  
  
  "Ардагер Пибоди".
  
  
  "Кантип өттү?"
  
  
  Бул кадам Хуана, жакшы. Аны айта алмак боюнча министр. Анын поддержал Люгера, решив, эмне, эгер ал менен киллером, ал болмок азыр покинула Малагу, анткени анын катышуу шараде болмок аяктады.
  
  
  Аны ачты эшикти кирди. Ал одета өтө катуу, бирок, круто выглядящий костюм, ал намекнул карата даамы жана акчалар, бирок ал эмес кымбат баалуу. Ал улыбалась, ал эми бул означало, ал эч нерсе билген жөнүндө Корелли.
  
  
  "Сен выглядишь усталым, Ник".
  
  
  "Аны. Жаңы боюнча"энергиянын.
  
  
  "Эмне үчүн?"
  
  
  Анын селл карата чети керебеттер, посмотрел карата нах. Анын отель алууга толук жактан кайтарым берүүнү жылдын дүйнөсүнүн качан окуп жатканда анын адам. Ал повернулась мага, күчтүү солнечный ыйык Малаги вливался жалал-нах, освещая ар бир тетиктер аны адамдар.
  
  
  "Рико Корелли мертв".
  
  
  Аны адам побледнело. Эгерде ал жүргүзүлгөн, у нах болчу келгиле контролдукту өз артериялык системасы. Ар кандай физиолог
  
  
  
  
  
  
  Түрлөрү которуу
  
  
  Тексттик Котормо
  
  
  Баштапкы тексти
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Натыйжаларын которуу
  
  
  Ал скажет сизге, - деп артериальная системасы болуп саналат непроизвольной.
  
  
  "Убит? Бул яхте?"
  
  
  Ага кивнул. "Персонаж нарын гидрокостюме".
  
  
  "Ал эми бул насчет аялдар менен алектенген болчу аны менен?"
  
  
  "Тина Бергсон болгон раненую, бирок ал дале жива. Бул выглядело бул подстава, Хуана".
  
  
  "Эмне, бизге эми кыласың?"
  
  
  "Биз күтөбүз", - деди мен. "Бул сөздөрүндө-жылдын Хока. Анын мына деп".
  
  
  Ал смотрела мага. "Сиз болмок көрө адам, убившего Корелли?"
  
  
  Гана "эго силуэт".
  
  
  "Ал походил карата сырткары, ким выстрелил нарын бизди Энсенаде?"
  
  
  Аны бой плечами. "Аны эго да эч качан көргөн эмес".
  
  
  "Балким, бул жылы адам болду Вашингтондо".
  
  
  "Бул жолу ал гидрокостюме. Ал боло алмак ошону менен. Мындан тышкары, ал боло алмак сенатором Барри Голдуотером".
  
  
  Хуана проигнорировала бул. "Ал забрал бизди Энсенаде жана проследовал үчүн биз кара-Малагу аркылуу Вашингтон". Эми ал настроена позитивдүү жана смотрела ачык мага.
  
  
  "Мүмкүн".
  
  
  "Бул керек!"
  
  
  "Эгер сен ушинтип говоришь."
  
  
  Ал двинулась мага, азырынча токтолду алтынчы дюймах-жылдын мени. "Алар айтышты, сен бир, тегерегиндеги мыкты. Бул сен мүмкүндүк берди, ошол случиться?"
  
  
  Аны кунт коюу менен карачу нах эмес позволяя никакому билдирүүгө таасирин моем атынан. Бирок, убагында мага болгон болсо ошончо гнева, бул толкундар эмоций, керек, потянулись үчүн коснуться аны, анткени ал отпрянула алмаштырбай ожидала, мен аны ударю.
  
  
  "Мен забуду, сен качан кандайдыр айткан бул".
  
  
  Ал взяла өзүнө колуна жана мрачно покачала головой. "Мен буду"
  
  
  Телефон зазвонил.
  
  
  "Келли бул жерде", - деди үн. "Мен колдойм менен байланышта болгон Тиной Бергсон".
  
  
  "Ой?"
  
  
  "Жарандык гвардия отвезла анын жеке клинику алыс бизди, алыс Алькасабы. Мындан ары дарыгер алат биздин чапкан".
  
  
  "Ага ыңгайлуу".
  
  
  "Ал аң-сезиминде. Ал жегиси сени көрүү".
  
  
  Аны тез подумал. "Жакшы. Бер мага дареги".
  
  
  "Мен керек кагууга сени ал жакка".
  
  
  "Жакшы. Анын свяжусь с тобой аркылуу он беш мүнөт. Келли, бул Жарандык Гвардия белгилүү, кайда анын кагууга?"
  
  
  Келли усмехнулась. "Бизде да бар бууну гүл".
  
  
  Улыбаясь, анын повесил трубку.
  
  
  "Ал жөнүндө бардык ушунун?" - деп сурады мени Хуана. Ал дагы эле болду ачыктан ачык потрясена известием өлгөндүгү жөнүндө Корелли. Ошол учурда аны чечти, ал невиновна.
  
  
  "Тина Бергсон. Ал выздоравливает. Анын барам сүйлөшүүнү, аны менен".
  
  
  "Аны?"
  
  
  Анын отель үчүн Хуана болчу дайыма түрү. "Сиз идите".
  
  
  Ал расслабилась. "Ах, жакшы." Улыбка. "Мага кызык болчу, сен собирался мени менен айтууга".
  
  
  "Бул дайыма, анын beru сени менен болот. Сен абдан аймактык кыз, мага нравятся красивые кыздар". Аны усмехнулся.
  
  
  Ал чынында эле покраснела. "Бол сен проклят." Менимче, ал кайра беспокоилась кеңешинин, анын жөнүндө өзүнүн уме.
  
  
  * * *
  
  
  Митч Келли өткөрдү көп бөлүгүн жолдо чейин кеңсесинин жана клиникалардын, хвастаясь алдында Хуаной Ривера. Ал играл ролу абдан крутого, изощренного спецагента. Чындыгында делле, ал алмак очаровывать аялдар да болгон эмес играл ролу. Хуана, казалось, болгон настроена кабыл алынсын эго көтөрүлөт, албетте, пайдаланып, алардын кызыгууну Келли үчүн подстегнуть мени.
  
  
  Бирок мен обращал өзгөчө көңүл айтылып, өтө эле занят размышлениями.
  
  
  Биринчиден, анын мурда ярости өзүнө репрессияга предвидел коюуну. Муну менен снайпером иштеген Энсенаде жана странной командасы, наблюдающей үчүн биз Вашингтондо, анын тийиш болгон болууга даяр неприятностям в Малаге. Бирок мурда аны ойлогон, эмне киллеры преследовали мени жана Хуану эмес, Корелли. Бул глупо!
  
  
  Бул жылы мен эмнени түшүндүм өз мыслях. Гудки сыртына машиналар акыры вывели мени боюнча оцепенения, жана ал баштаган көрүү сыяктуу mimmo мени өтүшөт маалымдады улочки Малаги.
  
  
  Машина подъехала карата четинде, жана биз вылезли аркылуу нах. Клиника располагалась карата кууш улочке, затененной-жылдын түз нурунан имараттар айланасындагы нах. Имараттын мелис таза жана себеби варшава чындап эле европадагы. Бул определенно эмес бөлүгүнө трущоб Малаги.
  
  
  Келли садыков аркылуу башкы кирүү. Биз поднялись боюнча изогнутой мраморной тепкич артынан аял анын ак униформе менен бир топ грозным задом алектенген коротко поболтала менен Митчем Келли, биз качан кирди. Азырынча биз шли боюнча коридору экинчи кабаттын, худой эркек деловом костюме жана кара тизме галстуке Келли приветствовал кеңири улыбкой.
  
  
  Айтымында, Келли, бул жылы доктору Эрнандес, дарылоочу врач Тины Бергсон. Боюнча сияющей улыбке Эрнандеса аны айта алмак, бул акчалар AX төлөшөт эго эсеп жана доводят эго чейин толук кипения, качан ал приветствует рабов өзүнүн иш берүүчүлөр.
  
  
  "Ал?" - деп сурады Келли.
  
  
  Эрнандес, сложив колуна алдына, терең вздохнул жана узак волновался.
  
  
  "Бул пулевое жарадарлык, сиз түшүндүңүзбү. Мындай көкүрөктүн жаракаты, кээде чын эле чакырат сепсис анын кровотоке. Сепсис - бул обиды", - деди ал мага, алмаштырбай аны оказался башкы болваном топто. "Мен чынында эле ойлойм, ал выйдет аркылуу бул кадыресе көрүнүш. Менен Божьей жардамы - ал выйдет!"
  
  
  "Бул тууралуу жакында?" Анын спросил.
  
  
  "Бир нече күн", - деди Эрнандес, подумав мүнөтүнө.
  
  
  "Ах," - деди мен. "Ошондо бул таптакыр андай эмес олуттуу".
  
  
  Эго кара көздүн карата мгновение вспыхнули. Андан кийин ал улыбнулся обеспокоенной, озабоченной улыбкой. "Жетишерлик олуттуу, сеньор Пибоди", - произнес ал нараспев. Бул означало, ал эмес отпустит аны дароо эле. Мага пришлось кабыл алынсын фактыны эго басууга мүмкүн негиздүү медициналык көз караштан. Пулевое жарадар болуп калышы мүмкүн неприятным пустяком. "Бирок жакшы, ал
  
  
  
  
  
  - дароо келди. буга, - продолжал Эрнандес. - Ал дээрлик шоке. Кеп жөнүндө ок жарадар кереги беспокоиться жөнүндө шоке ".
  
  
  Ага кивнул. "Биз алабыз кирүү үчүн, көрүүгө аны?"
  
  
  "Албетте, албетте!" - просиял Эрнандес, повернувшись карата Келли жана махнув аларга жагына күнү коридордо. "Мейли, войдите".
  
  
  Келли ачты эшикти жана садыков чоң просторную бөлмөгө менен ооруканалык койкой посередине. Жалюзи алынды задернуты жана прикроватной тумбочке у керебеттер горела лампа.
  
  
  Тина Бергсон болгон сонун да, эгерде ал закутана өтө татаал ак льняную кездеме жана грудь укрыта ооруканалык одеялами. Ee чачтары алынды распушены үстүндө подушкой - ореол айланасындагы пряденного алтын.
  
  
  Биз качан кирди, у нах жүргүзүлгөн жабык көздүн, бирок ал тайган ih, качан биз смотрели карата нах жогорудан төмөн карай түзүлгөн.
  
  
  Ee көз караш ошондо мени. "Ардагер Пибоди", - деди ал.
  
  
  Ага кивнул. "Мен кубанычтамын көрө, сен да жакшы выглядишь".
  
  
  Ал кылдым улыбнуться. "Бул болчу... бул болчу..." Жана көздү слезы навернулись.
  
  
  Аны, жакындап келип, мындай анда. "Тина, бул ушул жаман болчу. Сен отелинин мага бирдеме айта?"
  
  
  Анын үнү болчу шепотом. "Мага да стыдно. Мен..." Ал умоляюще посмотрела карата биз.
  
  
  Аны повернулся. "Жакшы. Очистить бөлмөгө. Ал жегиси сүйлөшүүнү мени менен көзмө".
  
  
  Хуана выпрямилась. "Мен."
  
  
  Биздин көз караштарын өткөн. "Оставайся, Хуана. Калган - вон!"
  
  
  Эрнандес жана Келли послушно вышли аркылуу бөлмөлөр менен аял ысык-ак формада.
  
  
  Анын мисир Тину үчүн руку. "Эмне, Тина? Андан сага стыдно?"
  
  
  Ал отвернулась-жылдын мени. "Подвох", - деди ал. "Оюн, аны биз играли".
  
  
  "Оюн?" Анын услышал тез жана ровный добуш Хуаны.
  
  
  "Ооба", - нервдик чыңдоого Тина.
  
  
  "Расскажи бизге жөнүндө ойнойт", - приказал анын эй.
  
  
  "Бул кадам идеясы Рико. Мен иште анын түрү, ал напуган жана билген деп кимдир аракет убить эго"
  
  
  "Ал эми билдим?"
  
  
  "Бул аны көрдүңүз беле".
  
  
  "Жакшы. Ал подозревал, - деп кимдир бирөө өтүүгө аракет кылган убить эго. Үчүн " эго макулдашуусу биз менен?"
  
  
  "Ооба", - прошептала ал.
  
  
  "Эгерде ал билген, бул кимдир чогулат эго ударить, эмне үчүн ал баштоочулардын откровенными в ловушку?"
  
  
  "Ал бул эмес иш жасадым", - деди Тина. "Ал эмес баштоочулардын ловушку. Анын болсо иши".
  
  
  Аны повернулся жана уставился карата Хуану. В моей баш зародилась странная ой. Анын чың сжал руку Тины.
  
  
  "Продолжай", - убеждал кошуна үйгө да тутанууда.
  
  
  "Бул жылы эмес Рико, бул яхте", - акыры деди Тина, умоляюще закатывая көздү.
  
  
  Tack! Неудивительно, баары болду да, тез!
  
  
  "Жок?"
  
  
  Адам жана алар менен сиз айткан жок болчу Рико Корелли. Антсек адам, анын Рико билген көп жылдан бери. Эго ала албай Базиллио ди Ванесси. Сицилиец.
  
  
  "А эмне насчет Рико? Ал карата яхте?"
  
  
  "Жок. Рико залында Сьерра-Неваде. Качан гана жолугушуу болгон яхте закончилась, биз керек эле билдирсин эго - ошондо сиз жана ал жардамчы болмок, бул горнолыжном курорте. Бул алдын-ала жолугушуулар болчу испытанием. Колода Рико использовал Гернини ".
  
  
  "Гернини?"
  
  
  "Ооба. - А бул? - близнец!"
  
  
  "Двойника", - деди Хуана.
  
  
  "Ооба! Сиз билесиз да, билүү үчүн, өтүүгө аракет кылган жокпу, ким кандайдыр бир убить Рико. Көрөсүз?"
  
  
  "Же убить мени", - подумал мен.
  
  
  "Бул чынында."
  
  
  - Демек, мертва Ванесси эмес, Корелли?
  
  
  Ал айтты: "Ооба. Бул чындык".
  
  
  Хуана оттолкнула мени жана встала у керебеттер. "Сен лжешь", - огрызнулась ал. "Мен айта алам."
  
  
  Тина жарымын приподнялась нарын таштандыларды менен күбө глазами. "Эмне үчүн сен да мени менен говоришь?"
  
  
  "Сиз айтып жатпайсызбы правда! Корелли мертв! Жана сиз пытаетесь подставить биз жардамы менен фальшивки!"
  
  
  "Бул чындык эмес! Ант беремин!" Адам Тины болчу покрыто анан.
  
  
  "Мен ишенбейм!" Хуана катуу давила.
  
  
  "Рико азыр Сьерра-Неваде. Биз тумоодон эго менен яхталар нарын Валенсии. Аны далилдей алам бул тууралуу"
  
  
  "Кантип?"
  
  
  "Анын... анын..." Тина эмес выдержала. Ал башынан всхлипывать.
  
  
  "Кантип?" - жиберди Хуана, наклоняясь жана өтө тряся аны.
  
  
  Тина вздрогнула жана застонала, канчалык больно. Анын слезы текли. "Бул чындык!" ал всхлипнула. "Корелли жо!" Ал эми ачык плакала. "Нарын Валенсии айтканда жөнүндө жазуу эго багуусуна менен яхталар!"
  
  
  Хуана выпрямилась, аны көздүн сузились, бирок калды азыр. "Биз алабыз, бул текшерүүгө тийиш".
  
  
  Аны этият оттолкнул Хуану жагына, бросив карата нах многозначительный жана понимающий көз караш. Хуана болгон смелой, жана мага бул нравилось. Эми, биз билген, ал Корелли тирүү.
  
  
  "Кайда ал?" Анын спросил Тину.
  
  
  "Мен, - деди силерге. Сьерра-Неваде". Ee көздүн закатились-жылдын ужаса.
  
  
  "Бирок..."
  
  
  "Ал скажет мага, анда ал встретит сизди".
  
  
  "Ал инкогнито на курорте?"
  
  
  Тина отчаянно кивнула. "Ооба, Ооба! Жөнүндө, ардагер Пибоди, мага абдан жаль, баары өзүнөн өзү кете берди андай эмес".
  
  
  "Сен керек!" - огрызнулся мен.
  
  
  "Сиз пойдете ал жакка үчүн встретить эго?"
  
  
  "Бизге эмне үчүн!"
  
  
  "Жок?" Ee адам рассыпалось.
  
  
  "Жок!" Аны жылы категоричен.
  
  
  "Эмне үчүн, эмне үчүн жок?" Ал кайра расплакалась. "Ал... ал... убьет мени!"
  
  
  "Ооба", - акырын, - деди мен. "Мен ишенем, ал болот".
  
  
  Беш-Глава
  
  
  Нетолько проецировать мысленные толкундар айланасында өзүнүн мээнин на чужой. Анын пробовал бул жылдар бирок безуспешно. Бирок, бул учурда аны билген, эмне керек, мен общаться менен Хуаной Риверой жардамы менен гана мозговых толкундардын - ушул экстрасенсорного кабылдоо.
  
  
  Анын устремил көз карашы анын адам жана абдан задумался. Анын подумал: "Приди ага жардам берүүгө, Хуана". Сен жакшы калтырды;
  
  
  Хуана посмотрела мени, раскрасневшись алмаштырбай мына болчу неловко, бул эркек да, аны кунт коюп карайт.
  
  
  Аны билген, бул менин алгачкы ой эмес проникла. Балким, сен менин заблудший
  
  
  
  
  
  кармалды, бирок.
  
  
  "Карата чегин мунун", - подумал анын акыры. Менде мындай сезим, ал поймала бул.
  
  
  Аны повернулся к Тине жана огрызнулся: "Бизге эмне үчүн!" Аны кайра-деди. "Все кончено. Сиз солгали бизге акыркы жолу. Эч кандай жолугушуулар".
  
  
  Көздүн Хуаны сузились, жана ал дээрлик алмак көзөмөлдөөгө анын мыслительными процесстерге, азырынча ал пересекала извилины оюндар жана утурлама оюндар.
  
  
  "Подожди минутку", - тез деди ал. "Биз албайбыз жөн эле чыгып кетүүгө Испанию эмес увидев мистера Корелли!"
  
  
  Тина перестала рыдать менен надеждой посмотрела мага.
  
  
  Анын уставился карата Хуану сыяктуу бак-дарактуу червяка карата жаңы салате. "Ах, ооба, биз алабыз!" - ачууланып айтты", - деди мен. "Алар солгали бизге жана бул тууга".
  
  
  "Бирок бул насчет маалыматты ага берүүгө тийиш бизге Корелли?"
  
  
  "Бизге бул керек эмес.".
  
  
  "Сага мунун кереги жок, - взмолилась Хуана, - бирок мага бул керек! Аны ошол, кимге послали буга үчүн алар. Сен болгону телохранитель!"
  
  
  Аны взглянул карата Тину үчүн көрүүгө, ал восприняла биздин кичинекей драматическую импровизацию. Ал превратилась в зрителя карата быстром теннисном матче.
  
  
  "Мен свяжусь менен AX", - прорычал мен командирине нерсени вроде кийинки винтажного "Богарта". "Калктуу конуш россиянын очищена!"
  
  
  "Позвольте мага сүйлөшүүнү, алар менен!" - деди Хуана, буга чейин болуп турганда взволнованной. "Мен абдан көп поставил картага!"
  
  
  "Биз керек эмес сүйлөө учурунда ал", - неохотно деди мен, махая Тине.
  
  
  "Мага баары бир, ким слышит! Бул менин билимим тапшырма!"
  
  
  Анын подумал коюуга, түрү, бул взвешиваю кесепеттери. Акыры ага мындай деди: "Сен чындыгында эле хочешь биригүүгө жана жолугушууга менен Корелли?"
  
  
  Хуана кивнула. "Албетте! Анткени сен испортил биринчи вице -..."
  
  
  "А сен?" - перебила анын, кайрылып Тине. "Кандай кепилдик бере аласыз бизге, бул встретитесь менен ушул Корелли Сьерра-Неваде?"
  
  
  "Мен айттым сизге! Сиз узнаете, качан получите туура маалымат".
  
  
  Аны бой плечами.
  
  
  - вмешалась Хуана. - Бизге президент менен жолугушууга Корелли, - деди ал. "Мен үчүн бул ушул жаман маанилүү!"
  
  
  "Жакшы девочка", - подумал мен. Сактоо менен бесстрастное адам, анын наклонился үстүндө Тиной. "Биз сделаем дагы бир өтүүсүнө".
  
  
  Ал с облегчением закрыла көздүн жана улыбнулась.
  
  
  "Сага туура келет тыгыз кызматташууга биз менен, Тина, - деди анын эй. "Жок себептерин предполагать, бул убийца азыр пойдет үйгө. Ал дагы захочет убить сени".
  
  
  Хуана нахмурилась. "Эмне үчүн? Эгерде эму заплатили үчүн өлтүрүү Рико Корелли, ал отработал өзүнүн контракт".
  
  
  "Бирок ал сөзсүз түрдө сүрөттөгү өз ошибке. Мафия билет, бул Корелли тирүү же чогулгандарга умрет. Анда киллер болот да иш алып барууга Тину - жумуштун актыларын ушул мыйзамга ылайык эго карата Корелли!"
  
  
  Тина фыркнула.
  
  
  "Биз поставим коргоого бул бөлмөдө", - жарыялады мен. "Айтам Митчу Келли".
  
  
  "Бирок обученный убийца мүмкүн кирүүгө жардам берсе кайда өткөрдү. Бул охранник сүрөттөгү үчүн хема көз салууга?" - деп сурады Хуана.
  
  
  Анын нахмурился. "Биз түшүнүктөр эмес имеем, ким убийца. Эму жөн гана туура келет эч кимди подпускать".
  
  
  "Бирок, биз билебиз", - вдруг деди Тина, садясь жана морщась-жылдын больно болсо внезапном кыймылы.
  
  
  Биз менен Хуаной повернулись ага ачык ртами. "Билесиңби эмне үчүн?"
  
  
  "Ким убийца. Бул адам боюнча атындагы Комар. Керек. Ал кесиптик убийца. Эго азыркы аты - Альфреддо Москато".
  
  
  "Кайдан билесиз?"
  
  
  "Анткени, жалданма убийца өтүүгө аракет кылган кирүүгө жардам берсе карата виллу Рико, бул Корсике алты ай мурда. Дубалдарды бойлото көп болчу ловушек жана түзүлүштөрдү, ошондуктан ал алмак эмес кире ичине. Бирок качан ал попытался, ал задел зым, алар жасал инфракрасные сүрөттөр. сүрөттөр проявились, жана ал осознал, бул Москато ".
  
  
  "Рико Корелли билет Москато?"
  
  
  "Жок. Алар эч качан виделись. Одина айланасындагы адамдардын Рико белгилүү Москато".
  
  
  "Демек, сиз айтып жатпайсызбы, бул Москато билбейт Корелли жалал-адам жана кандай ойлорун, бул дандарынан эго".
  
  
  Тина кивнула. "Мен жөнүндө ойлогон да эмес бул, бирок, ооба, анын болмок да", - деди".
  
  
  "Бул дагы билесиз жөнүндө Москато? Бул нерсе, эмне жардам бере алат бизге идентификациялоого эго?"
  
  
  Адам Тины болуп калды өгүз районунун барскоон. "Эму абдан нравятся кыздар", - призналась ал.
  
  
  "Бул нерсе көп, бул эмне?"
  
  
  "Эму нравятся түгөйү", - смущенно выпалила Тина.
  
  
  "Жупта?" - көңүлдүү болуп жатты спросил мен.
  
  
  "Бул күлкү эмес!" - кескин деди Хуана.
  
  
  Аны кайра повернулся к Тине. "Ага көнүмүш адат карата трехэтажному сексу?"
  
  
  "Ооба", - деди Тина. "Бул аны менен байланыштуу. Ал жасайт, бул ар бир жолу алдында ошол сыяктуу уйти жумушка. Бул эго расслабляет".
  
  
  "Мүмкүн, биз көбөйтө алабыз пайдаланууга бул билүү үчүн, көрсө, аны адегенде ал тапса биз".
  
  
  "Табуу биз?" - тупо экендигин тастыктады Хуана.
  
  
  "Ал, албетте, кайра попытается табуу жолу Корелли. Анткени ал билет эго с первого взгляда". Анын уставился жалал-терезе менен ставнями. "Жана эң жөнөкөй ыкмасы поймать Корелли - бул понаблюдать үчүн биз".
  
  
  Көздүн Хуаны загорелись. "Андан кийин биз увидим өзүн Малаге, жана ал жүрүп жатат үчүн биз".
  
  
  "Жок. Адегенде биз эго найдем". Бирок мага керек болгон бул-бул оңдой. "Тина, бул мага байланышып менен ушул Корелли?"
  
  
  Ал отвернулась. "Сизге туура келет подождать, азырынча ал позвонит мага".
  
  
  "Бирок ал сүрөттөгү, анда сен - мен иште көңүлгө, спрятан бул атайын клиникада?"
  
  
  Ал пожала плечами. "Ал болот. Анын алам, бул-кепилдикке алат"
  
  
  "Мен кетейин, подниматься карата горнолыжный курорт жана ждать эго ал жакта", - деди мен.
  
  
  "Врач", - дейт аркылуу бир нече күн мени менен баары болот тартипте".
  
  
  Ага кивнул. "Ошондо биз подождем. Ал эми азырынча биз сүйлөмдөгү бош орунга прихлопнуть Москита. Анын болмок отель үчүн ал исчез, азырынча биз мунун үстүнөн иштейбиз шаар тургуну ж. бейшеналиева".
  
  
  * * *
  
  
  Аны тез деди Келли Митча
  
  
  
  
  
  
  аркылуу мүнөтүнө ал эми разговаривал телефон боюнча, обманывая коменданттын Малаги үчүн ошол тапшырды мүчөсүнө, Жарандык гвардиянын присматривать үчүн Тиной Бергсон. Салууда кара-отель анын айтып берди Келли жиберүү жөнүндө операциялардын.
  
  
  Ал белгилегендей, укканын эмес, деп билдирет The Моск мурда Малаге, бирок, албетте, ал эмес обнаружил эч кандай сезүү бул болду. Казалось, ал ойлогон, анын эго критикую. Анын ишендирди анын жок экендигин.
  
  
  "Преисподняя", - деди ал. "Эмнеге сага эмес взглянуть?"
  
  
  "Кайсы кылмыш дүйнөсү?"
  
  
  "Рагу боюнча Малаги", - деди ал. "Вотум алар кайдан билет жана тууралуу Комаре. Тикмечи, сиз менен Хуаной выглядите таптакыр мыйзамдуу. Сиз болмок болууга парочкой развратных эмигрантов, түшүп алууга аракеттенген нанять телохранителя. Менде контракт, ал билет тушеное эт наизнанку. Эго атым Диего Перес. Послушай, анын пришлю эго сага бүгүн кечинде. Ал сени окружит ".
  
  
  Аны взглянул карата Хуану, бардык чопорная жана курч болгондуктан менин эркек шовинизмом.
  
  
  "Жакшы. Келгиле сүйлөмдөгү бош орунга".
  
  
  Биз молча закончили кыдырууга.
  
  
  Качан гана биз вернулись в отель, анын услышал телефон чалуу.
  
  
  Бул кадам Келли.
  
  
  "Одина. Анын түзгөн бүтүмдү менен Диего".
  
  
  "Жакшы."
  
  
  "Ал өсүшү беш фунтту жети дюймов, гладкий түрү менен крошечными усиками жана абдан умный. Эмес позволяйте галстукам киргизүүгө сизди жаңылыштык".
  
  
  "Туура"
  
  
  "Эки. Анын гана бул расшифровал сигнал Интерпол".
  
  
  "Интерпол?"
  
  
  "Мен жөнөттүм, алардын сыпаттамасы мертвеца менен бирге отпечатками. Бул Корелли. Бул Ванесси, жакшы"
  
  
  Ага кивнул. "Демек, Тина мындай дейт чындыкты".
  
  
  "Ооба. Ийгилик сага бүгүн кечинде Ник".
  
  
  * * *
  
  
  Диего Перес оказался дал ошол, ким назвал Митч Келли - туура выглядящим тибине эскорта, ал носил яркую, бирок туура кийим жана поддерживал туруктуу агымы несущественных аңгемелешүүлөрдүн үчүн развлечь аялдар, бул учурда Хуану Риверу.
  
  
  "Анын Диего Перес", - деди ал мага, качан аны впустил аны.
  
  
  "Бул ишти?" Анын деди. "Бул менин аялы Хуана".
  
  
  "Прекрасная леди", - деди ал менен поклоном. Анын украдкой взглянул карата Хуану. Ал пыталась сактап адам неподвижным, бирок мен көргөн, ичиндеги вспыхивает жини келет. Ал подозревала, мен смеюсь үстүндө ал.
  
  
  "Ардагер Келли деп мага максаты биздин күчөйт, - коротко деди Диего, многозначительно взглянув мага.
  
  
  "Эмнеден баштоо?" Анын спросил.
  
  
  Ал назвал жер, жана биз ичинде такси жана мындай оюн ага. Диего сидел менен Хуаной, сиял жана болтал испан, андан кийин англис. Аны карачу жалал-терезе.
  
  
  В Малаге сиз чын эле эмес, билесиңерби, анда тушеные тамак-начинались жана ал жерде эмне менен аяктаган клубдар. Биз жакмакпыз менен ресторана менен түрү болгон Средиземное море, жанында гаванью, нарын шаарынын уюштуруусу менен Ла-Малагета. Күн зашло үстүндө поверхностью Средиземного көйнөк, биз карагай морепродукты жана пили вино жана коньяк. Официанттар зажгли шамдар кара түстүү көз айнек жана чаек айылындагы түн.
  
  
  "Менде идея, Диего, - деди мен.
  
  
  "Идеясы?" Диего баштаган улыбаться. Эму нравились интриги.
  
  
  "Мен состоятельный америкалык турист. Бул көрүнбөйт маселе боюнча, аны кантип разбрасываюсь акчалар. Анын гуляю менен аялы. Бирок мага скучно менен аялы. Анын кетким үчүн уложила уктоого гана эмес, жөнөкөй крестьянскую күчү. Аны кетейин, эки!"
  
  
  Диего мурда восторге. "Бирок силер объясняете катышуусунда сиздин аялы, сеньор?"
  
  
  "Ал с тобой, Диего".
  
  
  Эго, адам расплылось в сияющей улыбке. "Ах!"
  
  
  "Качан биз табабыз эки кыздар иштеп жатышкан жупта, биз выясняем, просили барбы ih чыгууга акыркы бир нече күн мурда, айрыкча өткөн түн ичинде".
  
  
  "Мен вижу!" Адам Диего выражало восхищение: "Ошондо поехали".
  
  
  "Чынында. Көрөбүз, эмне болот мындан ары".
  
  
  Биз жакмакпыз барууга дискотекалар в Малаге. Европа дискотека - бул маңызы боюнча темное орду төмөн алма фестивалы өткөрүлдү жана өтө көп эмес сандагы терезелерди. Маленькие столики расставлены айланасындагы платформанын посередине. Ойдон свисают эң ар түрдүү безделушки, - сушеный мох, ремни, аркандар, подвязки, стринги, бюстгальтеры, плети, дээрлик баары, ал гана болот вообразить.
  
  
  Ар дайым, анда катуу айтылат музыка менен стереофонической кассеты. Үн күчөткүчтөр излучают чуу бардык багыттары айланасындагы жашыруун ниш. Стробоскопы мигают разноцветной подсветкой бардык тараптар. Бул дубалдар проецируются түстүү слайддар менен обнаженными телами жана буулар ар кайсы позах жыныстык акт. Ызы-чуу фантастический.
  
  
  Андан кийин бардык стробоскопы выключаются жана сценаны чыкса тобу гитаристов. Ошолорго бийчи фламенко - эркек, же айым.
  
  
  К полуночи биз өткөн полдюжины орундарын менен терс экендигин натыйжалары.
  
  
  "Жакшы?" Кийин бул кезде анын спросил Диего.
  
  
  "Эч, сеньор", - деди ал. "View көптөгөн аялдар - жалгыздык, жупташкан, ал тургай тройные, бирок, акыркы убакта эч ким выступал тройки".
  
  
  "Ошентип, биз сүйлөмдөгү бош орунга дагы бир жолу".
  
  
  "Бизде суранып жердин". Көздүн Диего прищурились. "Мен ойлойм, биз попробовать Торремолинос".
  
  
  "Кайда бул?"
  
  
  "Бир аз южнее. Бул побережье Коста дель Туз".
  
  
  "Дагы дискотекалар?"
  
  
  "Жакшы. Тирүү. Жаныбар. Развратное".
  
  
  Ага кивнул. "Айтылат жакшы. Поехали".
  
  
  Мисалы, саатына отуз биз кирди орун полпути боюнча башкы көчөдө Торремолиноса. Ушунун мрачное жери. Үй-жаныбарлар клеткаларда ходили взад жана алдыга нарын клеткаларда, свешивающихся ойдон жанында бара беришинде.
  
  
  Люминесценттик раскрашенные отургучтар жана столдор блестели в темноте. Танцовщица фламенко испарилась кадимки шаге
  
  
  
  
  
  
  Түрлөрү которуу
  
  
  Тексттик Котормо
  
  
  Баштапкы тексти
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Натыйжаларын которуу
  
  
  s анча чоң эмес чыгармалар борборунда бөлмөлөр. На стену проецировали слайт эки лесбиянок в экстазе. Күчөтүлгөн гитарная музыка соревновалась менен безумным оплакиваем эч качан сценарийге певицы в явной аракет жасаган оглушить бардык покровителей.
  
  
  Биз опустились, заказали сангрию жана болоттун көрүү.
  
  
  Диего исчез.
  
  
  Биз менен Хуаной уставились бирине карата бирине.
  
  
  Менин колу схватила мен үчүн ийинин. Анын кескин обернулся, пораженный неожиданным адамдык контактом.
  
  
  "Алар менде бар", - деди Диего мага карата кулагы.
  
  
  Аны прикоснулся к руке Хуаны, предупреждал, аны үчүн ал ал жакта калган жана последовал үчүн Диего в темноту. Сбоку-жылдын дискотекалар болдум, анча чоң эмес дверной проем. Диего өткөрдү мени ал аркылуу, жана биз спорт боюнча темному коридору бөлмөсүнө аягында. Кийинки жолу сидела айым менен белгисиз жашка грязном, рваном костюме фламенко. Нарын стонать үстүндө ee головой светился начар электрдик брылев. У нах жүрүшүндө кара чачтары, кара көздөрү жана кара мүшөктөр алдында алар.
  
  
  "Бьянка", - деди Диего. "Бул эркек".
  
  
  Бьянка устало улыбнулась. "Сен мага нравишься", - деди ал.
  
  
  Анын улыбнулся. "Сиздин жолдош?"
  
  
  "Ал андай эмес деген сөздүн жакшы жагы, аны кантип, бирок, ал болот, ал жерде".
  
  
  "Анын аты?"
  
  
  "Карла". Ал пожала плечами.
  
  
  "Бьянка", - деди мен. "Сен тийиш жакшы. Мен кетким келбейт сарптоого акча зря".
  
  
  "Жок тратьте акча зря карата Бьянку жана Карлу!" айым фыркнула. "Биз хороши. Абдан жакшы".
  
  
  "Мен кетким келбейт сүйүүчүлөр!" Анын деди. "Мен билгим келет, талыкпай жатасызбы бирге мурда".
  
  
  "Албетте, биз бирге иштейбиз", - деди Бьянка, успокаивающе махнув мага колу. "Жок беспокойтесь бул жөнүндө. Биз поделим акчалар".
  
  
  "Канча?"
  
  
  "Жети миң песет үчүн штуку".
  
  
  "Бул көп! Аны билүүгө тийиш, хорош билесиңби сен!"
  
  
  "Слушай, сен кимди нерсе спроси ..."
  
  
  Диего деди: "Ким, Бьянка? Сенде сунуштар бар?"
  
  
  "Албетте, менде сунуштар! Бул француз көпчүлүгү Марбелье".
  
  
  Аны покачал головой. "Мен ишенбейм биздин бир французу!"
  
  
  Ал смеялась. "Бул жакшы. Анын балдары!"
  
  
  Биз менен Диего жалели плечами.
  
  
  "Эй, - деди ал. Ал эми "бир, ал биз көп кабаттуу үйлөрдүн кечээ гана! Карла жана анын. Бул ублюдок, ал! Ал отель бардык! Жана дароо! Жөнүндө, айтам сага..."
  
  
  "Ким болчу ал?"
  
  
  Ал нахмурилась. "Мен билбейм. Ал атайт бизге өзүнүн атын. Ал темный кармалды. Билесиң. Көрүнөт итальянцем же эмне-анда бул ишинин түрү. Айткан эмес боюнча-испански".
  
  
  Аны взглянул карата Диего, жана ал опустил веко бир көздүн.
  
  
  "Анда ал ыйык?" Анын спросил.
  
  
  "Биз пошли на виллу ачык бул жерде, анын Торремолиносе".
  
  
  Анын порылся нарын кошельке жана вытащил он миң песет. "Бергиле, мага дарегин, - деди, мен, жана оставьте өзү он миң".
  
  
  Ee көздүн расширились, жана ал увидел катары анын лбу сүйлөп, тер. Ee эриндин алынды влажными-жылдын шилекей. Ал разрывалась ортосундагы жадностью жана урунуу. Эми ал подозревала, бул анын алмак болууга караганда жөн гана покупательница менен странными сексуальными желаниями. Бирок аны көбүрөөк кызыктырды акча караганда күмөн.
  
  
  Ал потянулась үчүн акчалар.
  
  
  "Адрес?"
  
  
  "Мен билбейм анын дареги. Анын... анын отвезу сени ал жакка".
  
  
  Анын вернул акчалар жана снял беш миң. "Калганы качан биз доберемся ал жакка, Бьянка".
  
  
  Диего выглядел озадаченным. "Сеньор. Ал эми бул насчет башка сеньоры? Твоей...?"
  
  
  "Вернись ал жакка, Диего жана забери аны үйгө аркылуу жарым саат".
  
  
  Анын подумал, - деп кимдир бирөө байкоого алат Диего, ал тартылса ага жана Хуаной баруу отель.
  
  
  Анын схватил Бьянку үчүн руку жана биз вышли аркылуу заднюю эшикти дискотекалар.
  
  
  Көчөдө болгон абдан күңүрт. Неоновые огни освещали имараттын фасад, бирок артынан ал дээрлик черным катары смоль.
  
  
  Бьянка деди: "Подожди бул жерде".
  
  
  Ал ушла аркылуу полминуты карата үйүндө подъехало такси, жана ал помахала мага колу.
  
  
  Анын sel бир катар аны менен, чувствуя бүкшүгөн жыт ee кылуу үчүн, ee банкта жана анын кийим.
  
  
  Ал поговорила менен таксистом, вьехо менен грустными глазами, анын берете, жана ал тронулся жеринен, петляя боюнча узким улочкам жүргүзгөн карата предгорьям шаарынын чет. Биз вышли боюнча спа-бөлүгүнүн Торремолиноса жана кирди пригородную турак жай бөлүгү.
  
  
  Аркылуу он мүнөт Бьянка наклонилась алдыга хлопнула таксиста боюнча плечу.
  
  
  "Акви! Добуш берүү".
  
  
  Ал остановил такси.
  
  
  "Вон кимде?" - спросил аны Бьянку, опознав виллу, сортторуна указывала.
  
  
  Ал кивнула.
  
  
  "Эркек - ал жерде бир ыйык?" Анын спросил.
  
  
  "Бул чынында. Көп никого жок".
  
  
  Анын тапшырды эй беш миң песет, чыкса боюнча такси, заплатил айдоочуга жана помахал аларга обоим, азырынча алар едут.
  
  
  Такси исчезло.
  
  
  Аны текшерди жалал-наплечную кобуру. "Люгер" ждал.
  
  
  Вилла, аны зафиксировал Бьянка, өзүн алып анча чоң эмес лепной үй, окруженный ухоженным-октябрда. Алдында үйдү жүрүшүндө ачылган дарбазалар.
  
  
  Анын кирди.
  
  
  Үй-жылы тигилген.
  
  
  Анын обошел тарап. Болчу көрүнүп обитатель үй-же көчөдө, же болбосо спит бүгүн билдирди.
  
  
  Аны выглянул жалал-терезе жана увидел келет жана ашканага.
  
  
  Экинчи терезе выходило в спальню, жана кимдир спал бир өткөрүлдү.
  
  
  Анын огляделась, ынануу, эмне үчүн мени менен эч ким наблюдает. Андан кийин бурчтуктар болот аз ызы-чуу, аны, жакындап келип, мындай кухонному окну жана попытался эго ачуу.
  
  
  Карата көрсөткүчүбүз удивлению, ал отпущен жана сыртка учуп кетти.
  
  
  Анын пролезла.
  
  
  Секс болгон вилле болчу выложен плиткой жана анын беззвучно ага түштү. Анын бурду
  
  
  
  
  
  Түрлөрү которуу
  
  
  Тексттик Котормо
  
  
  Баштапкы тексти
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Натыйжаларын которуу
  
  
  вытащил өзүнүн "Люгер" жана направился карата күн коридор анын арткы бөлүгү ашкана.
  
  
  Эшикти буюмдар болгон приоткрыта. Анын тез шаарында аркылуу нах в спальню жана багытта выключатель жанында күнү. Поднес өзүнүн кусок карата кровать жана включил брылев.
  
  
  "Замри", - деди мен, думая, бул өзүндө алдында колу куралы болушу мүмкүн.
  
  
  Эч кандай кыймыл. Эч. Аны карачу. Сергей заливавший бөлмөгө, көрсөттү мага, - деп төмөнкүлөр болду, мага жаман болуп калды. Адам, ал лежал в таштандыларды, көп эмес. Подушка жана шейшептер алынды сдвинуты жогору тургандай походить карата спящего.
  
  
  Чувствуя учурунда абсолюттук паники, аны потянулся карата жарык тийген жерде сакталат үчүн эго жаба.
  
  
  Үн турат мени раздался өтө тез. Бирок анын вращался ошондой эле тез, кантип алмак, поворачивая "Люгер", деп поймать кимди эле ал бизге болчу, аны да эмес классты кыймылынын. Анын погрузился в темноту ошол учурда бекем металл предмети калган мага череп.
  
  
  Биринчи, мен түшүндүм, придя аң-болду анда, мен алмак эмес дышать. Анан документтерден, бул менде болит гол. Үчүнчү, мен почувствовал, - бул жобо, анда менин билимим денеси скручено. Анын жүргөм абдан тыгыз мейкиндигинде, анда едва хватало жердин үчүн менин ноющих сөөктөрдүн.
  
  
  Анын задыхался аракеттенип, дышать таза аба аркылуу туман уулуу буулардын, окружавший мени.
  
  
  Анын көзүн ачты жана адегенде эч нерсе увидел. Меники көзгө защипало, затуманились жана переориентировались. Вдруг анын түшүндүм деп айта албайм пошевелить жыйынтыгындатапшырышкан жана ногами.
  
  
  Аракеттенип, сесть откровенные, анын увидел нарын тусклом үчүн, мен застрял карата алдыңкы сиденье абдан кичинекей Volkswagen. Кыймылдаткыч иштедим, бирок машина эмес двигалась.
  
  
  Анын закашлялся жана попытался прочистить горло, бирок албады.
  
  
  Выхлопные газдар! Бул ой мелькнула менин баш, жана ал айылдарды, кескин выпрямившись, глядя айланасында, биринчи жолу заметив катары шланг вонзается анын дээрлик жабык терезе.
  
  
  Выхлоп лился аркылуу шланг нарын фолькс. Анын жетишээрлик билген бул автоунаа үчүн түшүнүүгө, алар иш жүзүндө кадимки жана водонепроницаемые ичинде. Ал эми шаардагы угарного газды менде оставалось аз убакыт.
  
  
  Менин запястья жана лодыжки алынды байланышкан тугими шаардыктарга бул өнөрүн көргөзүп берди байланышкан бирге, андыктан мен напоминал быка, преследующего бычью собаку. Аны протянул руку аракеттенип, схватить ачкыч в замке тутандыруу үчүн вывернуть аны, бирок ал алмак эмес маневрировать лодыжками жетиштүү касынын чегинде машиналар үчүн добраться чейин ачкычынын.
  
  
  Анын лежал жана катуу дышал-жылдын сага ыраазымын. Аны билген, бул менде эмес болот чечими вдохнуть жаңы жасалса, ошондон жеңил.
  
  
  Аны билген, бул көчөдө Москит ждал, аркылуу беш же он м ал зашел айыл гараж, ачты дверцу машиналар, выключил кыймылдаткычы жана увез мени кайда нерсе болгон жеткирүүнү. Ал мени толук перехитрил!
  
  
  Анын алмак дотянуться чейин лодыжек оң колу, бирок алмак эмес көтөрүүгө ih жетиштүү касынын үчүн коснуться агыш-көк же чыгарууга, чапталган карата тыльной тарапка моей лодыжки. Анын соскользнул менен отургучтун жана ударился жөнүндө рычаг күчү менен которуунун берүүлөрдүн дээрлик потеряв эго формасы.
  
  
  Анан аны коснулся агыш-көк же чыгарууга.
  
  
  Аны мгновение абдан аң-сезим, бардык нулган денеси мучил мучительный жөтөл. Менде таптакыр болгон эмес убакыт.
  
  
  Лезвие сыртка чыкса, ал попытался разрезать аркандар, удерживающие менин лодыжки. Аркылуу мүнөтүнө веревка разорвалась. Анын көп алмак эмес дышать, жана затаил дем алуу. Мени бардык тараптан башталышы приходить тьма. Эми анын едва алмак пошевелить манжалар менен.
  
  
  Кычкылы көмүртектин продолжала кошулушу келди.
  
  
  Ошондо менин бутту чудесным түрдө освободились. Анын оттолкнул ih-жылдын запястий жана нажал бир буту болгон педаль газ. Облусунан прыгнул, бирок издевательства держался.
  
  
  Анын повернул рычаг күчү менен которуунун берүүлөрдү жагына жана төмөн турган көтөн чучук жүрүшүн жана кайра нажал буту карата педали газ.
  
  
  Облусунан выстрелил бүгүн жабык эшик гаражды жана районунда нах.
  
  
  Бирок эшикти жылытылган эмес, бирок анын укканын треск жасалган.
  
  
  Анын гнал облусунан алдыга.
  
  
  Нулган көрүүнү кайра померкло, жана ал дээрлик эч нерсе көргөн. Менин жеңил содрогались-жылдын ядовитого сынамыктарды тандап алуу абаны.
  
  
  Баягы - мурун, разбей.
  
  
  Күнү раздвинулись.
  
  
  Аны көргөн жалилов сыртына. Алдыга.
  
  
  Аны кайра включил облусунан "" задним жүрүшүнө аркылуу распахнутые күнү учуп кеткен подъездную дорожку. Анын затормозил кийимдер жана токтолду. Терезе аркылуу вливался жаңы аба.
  
  
  Оң анын увидел күтүүсүз всплеск кызгылт сары жалындын, предшествовавший звуку октун.
  
  
  Аны символикалуу аркандар карата запястьях жана освободил запястья. Анын вырвал эшикти жана опустил терезе, кашляя карата жаңы абада. Аркылуу мүнөтүнө руль оказался менде колунда. Анын повернул "облусунан", зажег ыйык жана нацелил эго чекитке кайдан болду выстрел.
  
  
  Кимдир деп кыйкырды. Раздался дагы бир выстрел. Анын аймактарында аркылуу подъездную дорожку карата лужайке жана направился карата кустарнику, ал рос гаражынын жанында. Аны увидел катары айланасындагы кустов выскочил адамдык силуэт жана побежал боюнча лужайке. Анын держал облусунан нацеленным ага.
  
  
  Ал повернулся бир жолу, анын испуганное адам осветилось яркими фаралар машиналар. Бул жылы тәрәліінін анча жогору эмес темноволосый круглолицый эркек менен густыми бровями, узун бакенбардами жана көк бородой челюстью - Комаров.
  
  
  Ал выстрелил дагы бир жолу, бирок, промахнулся, жана анын абдан нажал илинген. Облусунан прыгнул алдыга.
  
  
  Москато зигза
  
  
  
  
  
  
  Түрлөрү которуу
  
  
  Тексттик Котормо
  
  
  Баштапкы тексти
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Натыйжаларын которуу
  
  
  gged азыр аракеттенип көрсө жашырып коюу в маленьком дворике. Аны нажал карата педаль газды жана заставил Volks ехать iso бардык күчтөрдүн. Аны көргөн да, ал запрыгнул карата кирпичную стену жана перепрыгнул аркылуу нах.
  
  
  Анын снял ногу менен педали газды жана кескин нажал карата издевательства. Облусунан повернулся боком, раскопал траву жана районунда кирпичную стену, сергей дароо погас.
  
  
  Колесо менде ич оору, бирок мен ехал жетишсиз тез үчүн олуттуу пораниться.
  
  
  Анын вылез айланасындагы машиналар жана запрыгнул на стену, глядя нарын клубок өсүмдүктөрдү жана кустов нарын соседнем аксыда.
  
  
  Эч кимди болчу көрүнбөйт.
  
  
  Аны жылдыктар сейил бак курууда үйгө кирди ичине. В спальне анын алмак көрө, анда анын хранил жана анда прятался Комаров электе ударил мени. Анын нашел өзүнүн Люгер карата жынысы, жерде аны эго уронил.
  
  
  Аны көбөйттү эго жана баштады чыгууга аркылуу шкаф, гарнитура жана текчелер, планируя устроить ловушку үчүн Москато. Эртедир-кечтир эму туура келет вернуться.
  
  
  Вдруг анын түшүндүм, бул үй анын бир эмес, бир.
  
  
  Нарын коридордо турду эркек, улыбаясь мага.
  
  
  Биринчи, мен увидел айтылып, Webley Жүргөнмагк VI, абдан смертоносное курал. Дээрлик дароо анын сосредоточился карата мужчине, держащем тапанча.
  
  
  Бул жылы ири, импозантный эркек плаще куру бар. Ал сжимал "Уэбли", дээрлик небрежно, словно ушунун эмес, бул башкача, бул визитная карточкасы, нацелив эго ачык мага жашоонун.
  
  
  Алты
  
  
  Ага болгон длинное, дээрлик тощее адам менен темными глазами жана волнистыми ачылды, небрежно спадающими прядью болгон үлүшүн. Ошол эле убакта, бирок чегинин болобу, менчик болобу, адамдар тандалып неподвижны нарын невыразительной маске калыстык, анын эриндин алынды скошены нарын плоской улыбке.
  
  
  "Ал летал", - грустно", - деди ал абдан британском англис. "Эми бул жылы эң глупым сиздер тараптан үчүн жетишүүгө түрткү берүүгө эму сбежать".
  
  
  Ага помахал эму колу, стараясь эмес целить ага өзүнүн. "Жок болмок сиз салыш бул морду менен менин жашоо?"
  
  
  "Эмне? Ах!" Ал улыбнулся. Уэбли скользнул капталдагы мүнөтүнө төлөйт куру бар жана исчез. "Сиз базар эмес да, чынбы?" Ал казался опечаленным бул идеей.
  
  
  "Ооба. Жана анын мааниси деле жок обвинять мени побеге. Эгер сен эмес ворвался бул коридор катары Q E II, анын болмок эго дандарынан!"
  
  
  Ал бой плечами. "Эмки ж, кээде ошондой эле андай учурлар болчу эмес да, чынбы?" Ал кеңири улыбнулся. "Эмне айтасың? Пойдем ага? Бар мүмкүнчүлүгүн толугу менен?"
  
  
  "Ал эми алыс ошондо", - деди мен. "Боюсь алабыз забыть эго".
  
  
  Ал мени кунт коюп изучал. "Мен жок узнаю сизди, дружище. ЦРУ? Аскердик чалгындоо?"
  
  
  Анын анда айткан: "Мен америкалык турист. Ал жөнүндө сен говоришь?"
  
  
  Ал посмеялся. Алма эго адама подпрыгнуло жогору жана төмөн болгон учурда, анын максаты запрокинулась. Бул жылы ири, красивый эркек типично британском стилде менен твидовым твидом. "Сиз жок бизди сизде малейшего берүү эмес да, чынбы?"
  
  
  Ал вздохнул. "Портной побери. Анын Парсон. Барри Парсон. Британский подданный. Жайгашкан жерден кара Испаниянын. А сен?"
  
  
  "Жорж Пибоди. Так ошондой эле, анын ишенимдүү".
  
  
  Ал раздраженно усмехнулся. "Фигня."
  
  
  "Чындыгында делле, ооба", - деп жооп берди ага, дагы посмеиваясь. "Бул жерде каралжын. Сиз кааласаңыз, эго застолбить?"
  
  
  "Кечиресиз мени суранабыз?"
  
  
  "Выложите эго. Сиз билесиз да. Ждите эго бул жерде".
  
  
  "Ах. Кармап байкоо? Утвердительно. Аны толугу менен тобой макул, древности".
  
  
  "Зови мени Жорж".
  
  
  Ал фыркнул. "Ошондо Жорж".
  
  
  Аны бой плечами. "Биз подождем". Аны, жакындап келип, мындай керебеттер, селл анын чети.
  
  
  Ал өткөн mimmo мени жана рухнул ордуна коюуп койгула, прислонившись колдору артында болушу керек карата изголовью. Аны укканын, ал шарит в кармане. Ал вытащил пачку испанских сигареттердин, сунул бир оозго тез зажег узун восковой спичкой. "Ах. Извиниться. Дым?"
  
  
  Аны покачал головой. "Бросил".
  
  
  "Силер дегеле н ага?" - вдруг спросил ал.
  
  
  "ВОЗ?" Анын скривился, анткени билген, анын баары айтылат глупо. Бирок ар дайым эле болгон коргоо.
  
  
  "Комар", - дейт Парсон, алмаштырбай аны жылы таптакыр некомпетентен.
  
  
  "Эмки ж." Анын өтүүгө аракет кылган көрүүгө өздөрүнүн жолу туура обложке. "В Малаге апам бул айым, - деди мен. "Ал замужем үчүн моим алардын маалыматтарына карасак, бизнесменом. Бирок качан анын күйөөсү баштаган ойноого, Швейцария менен өз любовницей, айым чечти устроить интрижку с мужчиной, анын сиз называете Комаром. Эми ал шантажирует аны угрожая айтып бере жөнүндө ih романе менен алектенет. Анын действую атынан сеньоры үчүн заставить Москита токтотууга жана баш тартууга эго fold paper шантаж ".
  
  
  Сигаретный дым өсө баштады абага. Болчу кочкул, бирок мен көргөн, бул Парсон растерянно улыбался. Ал кайра усмехнулся, өтө акырын, өтө презрительно.
  
  
  "Сиз умеете пайдаланууга клише", - деди ал разговоре. "Жорж? Жорж, бул зарыл?"
  
  
  "Сиз просили туура болгон. Бул правдивая тарыхы". Аны повернулся к ага. "А сен?"
  
  
  "Ах. Аны." Ал терең вздохнул. "Бул ж, Комаров, белгилүү мага көптөгөн мамилелерде, бирок да чоң любитель".
  
  
  "Эми", - робко баштады мен.
  
  
  "Негизинен ал белгилүү болсо мага, тапанча prezzolata. Бул ломаное латынча үчүн сөз Tut man / Эго азыркы аты - Альфреддо Москато, ошондо Москит. Эго послали аркылуу Рифму үчүн ал иштедим бул жерде, кара-Испаниянын, бирок, мен билбейм кандай жумуш. Москит неаполитанского чыгарылган "
  
  
  "Бирок эмне үчүн сен охотишься үчүн алар?"
  
  
  "Бул
  
  
  
  
  
  Түрлөрү которуу
  
  
  Тексттик Котормо
  
  
  Баштапкы тексти
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Натыйжаларын которуу
  
  
  Адегенде бул жылы невоенным иш, бирок эми ал превратилось нарын военизированное иш. Комаров налетел бир аркылуу биздин адамдардын Римэ алты ай мурун айылына эго ".
  
  
  "Одина боюнча встретят сиздердин адамдардын?"
  
  
  - Аскердик чалгындоо, - сухо дейт Парсон. "Биз беспокоит баңги заттарды мыйзамсыз жүгүртүүгө нарын Средиземном море. Куралдуу күчтөр полны ушул. Биз пытаемся токтотууга, эки эго аягына башынан бери экинчи дүйнөлүк согуш. Биз кетсек, азыркы учурда түтүгүндөгү, качан Үч басылбай Москато ". Парсон задумчиво токтолду.
  
  
  Ага кивнул. "Түшүнүктүү. Түрдө кечирим".
  
  
  "Мен мурда Испаниянын өткөн жумада, биз качан алышты билдирүү, бул Москит болчу бул жерде. Анын попытался көрсө аны, бирок потерпел неудачу. Андан кийин, бул жолу ал кечинде, менде закончилась зацепка жана анын обнаружил, сиз разговариваете с проституткой, ага анын керек болчу, Аны жөн гана допросил анын кийин андан сырткары, ал вернулась на дискотеку жана приехала буга карата дубле.
  
  
  "Аскердик чалгындоо?" Анын привык. "МИ-6?"
  
  
  "Чынында, беш". Ал улыбнулся. "Сиз абдан проницательны, качан ойлойсуңар жөнүндө МИ-6. Алтынчы - бул, албетте, шпионаж. Жана пятерка - бул контрразведка. Туура? Эми аны эмес буду коммерциялык сизди жүйөсү боюнча сиздин конкреттүү идентификациялык эс-анткени, мен билем, сиз, янки, ушул жаман щепетильны маселелеринде коопсуздук жана бардыгы ушундай. Бирок бул тийиш эмес усложнять биздин мамилелер. Анын сунуш кыламын иштөөгө тандеме жана попытаться заполучить биздин адам Москато ".
  
  
  "Кандай сиздин буйруктарды салыштырмалуу Москато?" Анын спросил.
  
  
  "Сурайм? Ой. Чындыгында делле, Москито - абдан надоедливый оюнчу. Мага дешти подсчитать эго".
  
  
  "Бардыгы" эго?"
  
  
  "Ооба. Устраните эго".
  
  
  "Сиз кандай деп ойлойсуз, ким турат, ага?" Анын спросил.
  
  
  "Мафиози, албетте. Ал көп жолу мурда аткарган иш үчүн аталар менен энелерди".
  
  
  "Мен сожалею жөнүндө Джастине".
  
  
  "Үч?" Ал мага көрсөттү бош келген адам.
  
  
  "Адам, ал басылбай. Сиздин..."
  
  
  Жөнүндө", Үч Делани. Ооба. Бедный Үч". Парсон вздохнул. "Эмки ж, бачым, учурунда бул ввязывается, качан кошулду эмес да, чынбы?"
  
  
  Аны карачу, ага в темноте. Аны подумал, бул жылы похоже на британцев. Катуу губа үстүңкү жана бардык ушундай.
  
  
  "Сиз получаете өзүнүн покровителя?" - сардонически спросил ал мени.
  
  
  "Покровитель?"
  
  
  "Заблудшая айым?" Ал кылгандарга паузу. "Сиз арасында орун Москита анын ... сүйүүнүн?"
  
  
  Ой. Менин тарыхы менен мукабасынын. "Чыныгы рыцарский штопора", - деди ага с улыбкой.
  
  
  "Сиз, янки, чындыгында обладаете ашыкча старомодной галантностью. Ап-баракелде!"
  
  
  Биз замолчали.
  
  
  Аркылуу гө чейин биз чечишти, деп Москато эмес вернется.
  
  
  Эки сааттан кийин биз пили в моем мейманкана номерине. Ошондо " бул "Барри" жана "Жорж". Аны дагы эле болдум, шектүү, бирок чечти, ал келиши мүмкүн маалымат.
  
  
  * * *
  
  
  Хуана сидела нарын дверном проеме өзүнүн жашырын, чачтар спадали эй, мойнуна, көзүн алынды полны топтому, ал эми красивое адам хмурилось.
  
  
  "Бул эмне көрө пульхритюда?" - вскричал Парсон, размахивая бокалом коньяка.
  
  
  "Бул Хуана", - деди мен. "Саламатсыздарбы, Хуана".
  
  
  "Бул менин билимим сеньора жөнүндө, ал сиз мага айттыңыз?" - спросил Парсон татаал жестами. Ал дээрлик ошондой эле пьян катары, жана анын.
  
  
  "Жок, албетте", - деди мен. "Бул - менин айым!" Парсон повернулся ко мага үчүн жыл сайын. Андан кийин ал оглянулся жана уставился карата Хуану.
  
  
  "Мен айтып жатам, азыр! Сенде келгиле жытына, атындагы куурчак! Келгиле жытына!"
  
  
  Анын каримде жана поклонился. "Рахмат, Барри. Ой, Хуана. Заходи, мейли. Мага жаль, мен опоздал. Анын встретил өзүнүн эски досу".
  
  
  Парсон ухмыльнулся. "Ооба, чын эле, менин дорогая. Бул аты Барри Парсон".
  
  
  "Бул Хуана Пибоди", - деди мен.
  
  
  Хуана ал эле эмес спал. Ал садыков бөлмөсүнө, ачууланып айтты глядя мага. "Бул төмөнкүлөр болду?"
  
  
  "Мен расскажу сага кийинчерээк, айым", - деди мен, напоминая эй, жөнүндө, анын статусу алдында Парсоном. "Жетиштүү айта, мен столкнулся өзүнүн мурдагы приятелем Барри Парсоном бүткүл six сатуу".
  
  
  "Беш, - дейт Парсон.
  
  
  "Беш жана бир - алты, мен да айттым". Анын улыбнулся. "Биз кандай жумуш кылабыз, Хуана?"
  
  
  Бул арада аяктады, мен устал".
  
  
  "Сен эмес выглядишь уставшим", - дейт Парсон, мамиле, ага карата жана адам глядя карата нах. "Сен выглядишь абдан бодрым". Ал наклонился, приподнял анын подбородок жана тез поцеловал нарын эриндин. "Видишь барбы?"
  
  
  Аны закрыл көздүн, ожидая жарылуу. Ошондой эле эч кандай окуя болгон жок. Качан аны кайра ачты көзүн, увидел аны, ал жылмаят Парсону жана боюнда бар аял сигарету алектенген волшебным түрдө попала эй, оозго. Испан дым көтөрүлгөн айланасындагы эго светящейся верхушки.
  
  
  Анын ошеломленно откинулся карата кушетке. Бул төмөнкүлөр болду менен Бошотулган Хуаной?
  
  
  Хуана эми смотрела Парсонсу көзүнө, анын денеси эркин жана выгибалось карата ага. "Сиз британец эмес да, чынбы?"
  
  
  "Эски Лохматый Арстан жалал-Парсоне!" - деди ал тарабынан смехом. Ал-торугарт ee. "Сиз, янки, создаете суперпород эркек жана ургаачы".
  
  
  Ал эмес стряхнула аны. "5?" - экендигин тастыктады Хуана. "Эмне демек беш?"
  
  
  "Аскердик чалгындоо", - деди мен. "Контрразведка, ал эми Барри?"
  
  
  Парсон кивнул. "Таптакыр фантастическим, атындагы куурчак. Аны айтам, беле, сиз эки эмес кааласаңыз, зайти мага карата жер казуулар жана выпить?"
  
  
  Хуана жети улыбнулась. "Любить."
  
  
  Анын начар көбөйттү көздү. "Жакшы."
  
  
  "Сен дагы можешь прийти, Жорж".
  
  
  "Мен айтам", - деди аны да искренне, качан гана алмак. Анын баштады походить карата Дэвида Нивена.
  
  
  * * *
  
  
  Мага пришлось өткөрүп эго Хуане. Ал играла эго ошондой эле искусно, ал играл уюштуруучулар.
  
  
  Нарын аксессуар болгон вилле Барри Парсона горел святым. Бул кадам красиво обставленная батир.
  
  
  
  
  
  Түрлөрү которуу
  
  
  Тексттик Котормо
  
  
  Баштапкы тексти
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Натыйжаларын которуу
  
  
  ce тартиптеги кадимки үчүн испанского побережья стилде - коврики, гобелены, толстые жыгач отургучтар, дивандар, столдор.
  
  
  Анын дагы играл в пьяном түрүндө, качан биз бөлмөсүнө кирди. Анткени бул жылы эң близкое, аны, жакындап келип, мындай кушетке жана түштү, анын чети, запрокинув карашат жана страшно зевая.
  
  
  Хуана посмотрела мени, андан кийин повернулась жана улыбнулась Парсону. Ал взглянул в мою тарапка, ухмыльнулся ошондо Хуану колуна. Алар целовались узак жана терең. Анын наблюдал үчүн алар сквозь щелочки көздүн жана кайра подумал, эмне непревзойденный сүрөтчү Хуана Риверы.
  
  
  "Que bruto! En nuestra casa! Mil rayos te patten!"
  
  
  Аны көбөйттү карашат. Нарын дверном проеме сидела айым, скрестив колуна алууга төштүн жана смотрела карата Парсона жана Хуану. Бул кадам аймактык гвардия айым менен каштановыми ачылды, каралжын-карими глазами жана кремовой тери менен капталган.
  
  
  Парсон удержал Хуану-жылдын өзүнө жана повернулся к аялга дверном проеме. "Елена", - деди ал. "Бул-Жорж, ал эми бул Хуана".
  
  
  "Хм!" фыркнула Елена.
  
  
  Хуана взглянула на Парсона, ал эми андан кийин кайрадан болгон аялды. "Сен ким?" - акырын деп сурады ал.
  
  
  "Бул менин..." - повернулся ко мага Парсон жана казалось, подмигнул "... айым".
  
  
  Ага кивнул. "Бул поживаете, Елена?"
  
  
  "Елена Моралес", - деди ал жана улыбнулась. Ал повернулась карата Парсону, приподняла подбородок, посмотрела ага жогорудан төмөн карай жана подошла карата керебеттер бир катар мени менен, деп пухлеть.
  
  
  Адам Хуаны карата мгновение затуманилось, бирок андан кийин волшебным түрдө прояснилось, качан Парсон сжал аны жана вывел аркылуу бөлмөлөр аркылуу эшик аркылуу аны садыков Елена. Мгновение соң анын услышал, ал гремит стаканами жана бутылками. Дагы суусундуктар!
  
  
  Халат Елены упал менен анын плеч. Астында халатом ага болгон тонкая түнкү көйнөк, жана ал ачык көргөн контурлары анын төштүн. У нах-жылы толук дене түзүлүшүн жана изысканная формасы-жылдын баштын чейин щиколоток.
  
  
  "Сиз чын эле замужем үчүн Парсоном?" Анын спросил.
  
  
  Ал озорно ухмыльнулась. "Эмне үчүн сен хочешь билүүгө?"
  
  
  "Анткени мага любопытно".
  
  
  "Мен буду сактай сизди курста окуйт".
  
  
  "Сен жок десең?"
  
  
  "Мен ойлойм, бул абдан чоң мааниге ээ". Ал потянулась жана щипнула мага нос. "Мен подозреваю, сиз муну билесиз да".
  
  
  Аны протянул руку жана схватил ee үчүн мойнуна.
  
  
  "Эй, твоя айым", - деди ал. "Ал аймактык. Менимче, ал жагат Барри".
  
  
  "Ооба ладно, леди, - деди ага, качан ал прислонилась мага, халат жана ыңгайлуу расстегнулся.
  
  
  "Мен түшүнөм, сиз айтып жатпайсызбы", - засмеялась ал.
  
  
  "Кандай учурда болбосун, ар дайым абдан көп байланышы", - рассудительно деп билдирди ал. "Сен ошентип эмес думаешь, Жорж?" Ал определился бул "Хор-хэй".
  
  
  "Ооба, имиш."
  
  
  Биз собрались бирге, бул кандайдыр бир өлкөдө грома, жана ал вспомнил катары укканын звон бөтөлкөлөр жана стакан ысык-соседней бөлмөсүндө. Бирок бул жылы бардык. Эмне эле ал жакта бизге смешивал Парсон, бул эмес болуп өттү бизге кандай стакандар мен үчүн жана Елены. Андан кийин бул анын эмесмин, Парсона жана Хуану.
  
  
  Елена эле жок болуп калды комментировать жоктугу спиртного. Ал өтө занята, показывая мага, мен аны абдан скучал үчүн бүт жашоомо эмес нах.
  
  
  Ал залкар, зор ыракат-жылдын моей наплечной кобуры, жана менин 38-анын Люгера. Ал кылдым отстегнуть болобу, менчик болобу, бардык перепуталось. Бул жылы акыркы, бул мага болчу, жана да көп анда. Кандайдыр бир жол менен ал сняла менен мени кобуру жана бросила аны кафельный албайт.
  
  
  Аны, өзүмдү - беззащитным - жок, ал анын та эмес", - деди "голый".
  
  
  Ал потянулась карата выключателю лампалар жана выключила брылев.
  
  
  Аны, деп эскертти, деп соседней бөлмөдө прекратился гром өткөрүштү.
  
  
  Жети
  
  
  Үчүн добраться чейин горнолыжного курорттун Туз-жана-Ньеве керек отправиться айланасындагы Малаги боюнча извилистой жолу өйдө боюнча южным склонам Сьерра-Невады. Отель Sierra Nevada, анда биз катталса, жүргөм тилиги Прадо Льяно, жана биздин менен Хуаной костюм, выходил карата лыжную трассу.
  
  
  Ак склон Borreguilas бөлүштүргөн лыжную трассу болжол менен полпути ортосундагы Picacho de Veleta жана Prado Llano. Төмөнкү канатная жол-жылдын Прадо Льяно аяктайт, ал эми жогорку канатная жол башталат-жылдын Боррегилас. Машина бөлүмүнө жанында.
  
  
  Эки параллельные барранкасы камтыйт төмөнкү лыжные трассалар-жылдын Боррегилас чейин Прадо Льяно. Алар бөлүнгөн курч гребнем бүткүл гранита жана слюды, анда да, андан кийин сильнейшего снегопада видны гана чакан участоктору жатат.
  
  
  Канатная жол, идущая-жылдын Prado Llano карата Borreguilas, подвешена үстүнөн башкы барранкой жайгашкан жеңил жолдору. Андан да татаал жолдору болот карата чыгышында нарын соседнем овраге.
  
  
  Анын сидел на балконе, ал бежал отелинин айланасында жана карачу кылмыш, бирок чогулгандарга чечти, бул жакшы буду кататься лыжа менен караганда көрүү. Бирок жөн гана камсыз кылуу үчүн өзүнүн прикрытие, аны жасадым полдюжины сүрөттөрдүн жардамы менен Rolleiflex 1, ал коюуга акысыз келтирилген бөлүмү деген реквизиттин БАЛТА, ынануу, бул үйдүн тилиги мени видели.
  
  
  Бул кадам утомительная кыдыруу жана чогулгандарга аны, кирди ичине, скинул батинке менен усталым вздохом жим жатып алып эс алууга кеткен кровать. Бирок мен алмак эмес заснуть. Аны ойлогон окуялар жөнүндө акыркы эки күн.
  
  
  Өттү эки күн, андан кийин өлтүрүү комаром маданият, маалымат Рико Корелли - эго орун басары. Таптакыр эч нерсе чатак эки күндөн кийин моей менен жолугушуу Барри Парсоном жана Елена Моралес. Бирок анын поддерживал менен байланыш Митчем Келли, жана Хока келди бир нече билдирүүлөрдү:
  
  
  БУЮМ
  
  
  
  
  
  
  Түрлөрү которуу
  
  
  Тексттик Котормо
  
  
  Баштапкы тексти
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Натыйжаларын которуу
  
  
  : Бизге кандай башка жагдайларда болсо жок пытайтесь түздөн-түз общаться менен Рико Корелли. Макулдашуу AXE менен алар өзгөрүүсүз бойдон калууда. Эч кандай изи двуличия тарабынан эго. Күтө туруңуз, азырынча сиз эмес получите билдирүү андан аркылуу Тину Бергсон.
  
  
  КЫЗМАТ орду: Биздин маалымат көрсөткөндөй, Москато азыр жок Малаге же Торремолиносе. Эмес повторяйте эмес пытайтесь анын артынан барышы керек ага. Кунт коюп көз салууга, аларга.
  
  
  КЫЗМАТ орду: Жолугушуу Sol y Nieve дагы деле иштелип жатат.
  
  
  КЫЗМАТ орду: Запрошенная жөнүндө маалымат Барри Парсоне жок. МИ-5 эмес разглашает, барбы мындай адам. Албетте, аты - псевдоними; МИ-6, сыягы эмес раскроет эго ким аяктаганга чейин эго учурдагы миссиясынын. Кечиресиз, бирок, бизди жок ырастоо, бизге төгүндөө эго же эго ролдорду бул схема.
  
  
  КЫЗМАТ орду: Москато - жалданма убийца болуп көп жыл иштедим карата мафию. Ал ошондой эле келтирет удары карата эркиндиги.
  
  
  КЫЗМАТ орду: Елена Моралес - ал жөнүндө аз экендиги белгилүү. У нах жок жазуулардын жөнүндө мурдагы катышуусу шпионаже, контрразведке же сыр ишине аймагында Испаниянын өкмөт үчүн. Бирок ал мүмкүн таптакыр жок испанкой, ошондой французкой же итальянкой. Эч кандай зацепок.
  
  
  КЫЗМАТ орду: Ырастоо катышкан Москато нарын Мексикада жатканда снайпер атаковал сизди Энсенаде. Мындан тышкары, бар экендиги жөнүндө жазуу жасаса, ал иш сапарынын Европу бир эле учурда сиз менен, бирок аркылуу эмес Иберию.
  
  
  Ушунун-жылдын Хоука.
  
  
  Экинчи нарын шаардык мэриясынын, андан кийин өлтүрүү дублера Рико Корелли мага позвонили учурунда завтрака менен Хуаной.
  
  
  "Келли", - деди үн. "Тина алды билдирүү жылдын Римского Мурундун. Сага бүгүн керек биригүүгө нарын Sol y Nieve".
  
  
  "Туура."
  
  
  "Жок ищи эго. Подожди чейин биринчи билдирди. Нарын полночь отправляйся нарын машина бөлүмүнө аркан жолдор жана встретись ал жакта менен эго контактом. Аты контакт - Артуро. Ал назначит жолугушуу ортосундагы тобой жана Романом Носом анын кайсы убакта сиз тийиш жөнүндө макулдашууга менен жолугушууда Хуаной. Бирок алгачкы эки жолугушуу сиз тийиш биригүүгө бир ".
  
  
  "Түшүндүм."
  
  
  "Добуштар жана бардык, - деди Келли. "Ийгилик."
  
  
  "Подожди. Бул Тина?"
  
  
  "Присоединяться."
  
  
  "Качан дубалдар ал поедет бул курорт?"
  
  
  "Эч нерсе сказано. Эрнандес элек освободил ee эмес деди, качан отпустит".
  
  
  "Бул нерсе жөнүндө Парсоне?"
  
  
  "Терс".
  
  
  "Елена Моралес?"
  
  
  "Так ошондой эле".
  
  
  "Силер, балдар, чынында эле көп работаете эмес да, чынбы?"
  
  
  "Ой, Ник!"
  
  
  * * *
  
  
  Болжол менен төрт саат анын скатился менен керебеттер, аянты лыжные штаны, рубашку жана свитер.
  
  
  Лыжники бардык алмаз бул чөлкөмдө. Аны көрө алмак эркектердин кызыл талаа күрмөчөн, кыздардын кара-жашыл талаа күрмөчөн, фигуралар эки жыныстык ак-талаа күрмөчөн, спускавшихся боюнча переулкам өзүнүн төмөнкү кабат. Пройдя mimmo машинного бөлүмдөрү эң ылдыйкы склон аркан жолдор, увидел анын башынан экинчи склон, поднимающийся карата Боррегилас чоң разворотом чейинки чокулары өзүнүн жогорку опускается - Велета.
  
  
  Аркан жолдор дале талыкпай, поднимаясь жана опускаясь ошону менен бирге жүрүү дагы башка, поднимаясь заполненными, спускающимися пустыми. Анын задумчиво взглянул болгон машина бөлүмү.
  
  
  Рико Корелли. Эгер аны гана билген, ал өзүндө делле көрүнөт. Отель болчу маленьким - анын алмак ээлөөгө өзүнүн орду вестибюле, жана аны менен жолугушууга туруп бардык бул нелепой плащты жана кинжалов, алар да любил Ястреб жана эго приспешники.
  
  
  Дагы эле. Бир адам буга чейин басылбай. Рико Корелли жылы ири адам, выполнявшим опасную миссиясын. Коопсуздукту сактоо кадам өтө маанилүү.
  
  
  Аны постучал нарын эшикти бөлмөлөр Хуаны.
  
  
  "Ооба?"
  
  
  "Пойдем төмөн, Хуана".
  
  
  Биз вышли бирге, бул күйөөсү жана аялы, - мен стараюсь супружеская бууну, анда эчак угасли огни секс жана сүйүү. Холостяк күйөөсү жана девственная айым.
  
  
  * * *
  
  
  Аба жылы атылбас, бирок бодрящим. Отунбаева оказался идеальным үчүн катания лыжа, гана жеңил катмары порошок керектүү жерлерде. Эч кандай шторма эмес предсказано. Бирок мен жатканымды бул түнү болушу мүмкүн, деп билдирди аймактык кабарчы.
  
  
  Биз мындай оюн үчүн одина айланасындагы акыркы столиков жалал-Прадо жана впитывает ысык шоколад менен коньяком. Топ боюнча төрт адам спустилась менен чукул, припарковала лыжалары жана дубинки у дубалдар закусочной болуп калды издөө отургуч жана отургучтар.
  
  
  Алар айткан боюнча-немецки. Аны бир аз билем немис, ошондуктан сунуштады аларга жарымын биздин орундук. Алар взглянули карата Хуану жана поспешно макулдашылды. Партия состояла боюнча төрт адам. Бир жылы үчүн кырк, жана ал, анык болчу лидери топтун; калган үч, кыязы, болчу алдында отуз. Лидер боюнча айткан-немецки, бирок чындыгында делле болчу швейцарцем. Калган үчөө тандалып аралаш - датчанин жана эки немца.
  
  
  Алар алган эмес оторвать көздүн-жылдын Хуаны, жана да андан кийин ошол сыяктуу мучачо келдиң аларга төрт дымящиеся ийримдер шоколад.
  
  
  "Герр Бруно Хауптли, - деди здоровяк, протягивая руку үчүн, пожать мага руку.
  
  
  "Жорж Пибоди. Айланасындагы Штаттардын".
  
  
  "Ах, ооба! Албетте. Ага белгилүү нерсени бири-америкалык акцент сиздин немец".
  
  
  "Сурайм", - усмехнулся мен. "Бул Хуана, менин айым".
  
  
  "Мындай везунчик!" - воскликнул Бруно Хауптли, кайрылып өзүнүн спутникам жана объясняя боюнча-немецки, ал замужем үчүн мени менен.
  
  
  "Ооба, Ооба", - дешти эки немистердин, глядя карата Хуану. Датчанин окунулся кара шоколад.
  
  
  "Сиз, эли, эртең катаетесь лыжа?" - спросил герр Хауптли.
  
  
  Хуана кивнула. "Биз".
  
  
  "Ах! Эртең анын буду эмес, чөлкөмдө, бирок, мүмкүн, кийинки күнгө же жакынкы
  
  
  
  
  
  
  Түрлөрү которуу
  
  
  Тексттик Котормо
  
  
  Баштапкы тексти
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Натыйжаларын которуу
  
  
  t! "Герр Хауптли взволнованно хлопнул өзүнө боюнча бедру." Эмнеге бизге эмес көбүрөөк тегерегиндеги бул дуэт - мен иште эске трио ", - деди ал, вспоминая мени.
  
  
  Хуана сверкнула. "Мага эле бул жакты!"
  
  
  "Герр Пибоди?"
  
  
  "Ах, сүйөм, муну сүйөм, бул!"
  
  
  Бардык смеялись, анткени болчу экендиги мага бул понравится.
  
  
  Сүйлөшүү продолжился. Хауптли вдруг схватил Хуану үчүн руку, уводил аны менен орундук жана наклонялся аны менен бирге үстүндө өзүнүн лыжами жана палками. Алар углублены айрым техникалык талкуу жөнүндө замке, ал өзүндө жылы өттү. Хуана кипела жана шипела.
  
  
  "Герр Хауптли, - деди ээлеринин боюнча-немецки бир тегерегиндеги жаш адамдардын. "Ал бизнесмен, трепло?"
  
  
  Немец жанында мени менен болчу классически голубоглазым жана светловолосым. "Ооба! Герр Хауптли - бир айланасындагы эң ийгиликтүү бизнесмен болгон бул профессионалы рыногунда", - деди ал. "Бул nen чоң жоопкерчилик".
  
  
  "Ал өргүүдө?" Анын спросил.
  
  
  "Аркылуу жумасына Парижде боло турган чоң чогулуш. Азыр герр Гауптли расслабляется, наслаждаясь солнечным светом, жаан жана..."
  
  
  Пауза.
  
  
  Немистер засмеялись эмес жана таптакыр меланхоличный датчанин хлопнул ладонью боюнча столу.
  
  
  "Кыздар!"
  
  
  Каткырык.
  
  
  Бул напомнило мага бир боюнча сие эски комических немис опера, алар аны көргөнсүң ак-позднем фотографиялары - эски фильмдер 1930-жылдардын. Бул-анда бул мага показалось эмес таптакыр туура. Бирок мен түшүнө алмак эмес бул.
  
  
  * * *
  
  
  Ресторан болчу устроен, бул типтүү трапезная карата горнолыжном курорте, бир длинным жолу боюнча борборуна бөлмөлөр стилде эстакадалар жана небольшими столиками бойлото дубал бөлмөлөр.
  
  
  Биздин топ - Хуана жана анын присоединились карата герру Хауптли жана эго друзьям - находились откровенными борбордо бардыгы болуп чогулушту. Г-н Хауптли продолжал үзгүлтүксүз трепать тевтонскую болтовню менен алектенген бир убакта ошеломляла жана ошеломляла бардык. Ал тургай алар, ким эмес понимал немец же англис, казались толугу менен загипнотизированными эго харизмой.
  
  
  Аны жок торопился учурунда бакубат трапезы жана кунт коюп оглядел калган келүүчүлөрдүн отелинин.
  
  
  Ага к, Римского Мурундун, өтүүгө аракет кылган разглядеть ушул Рико Корелли в море адамдардын айланасында мени. Казалось, мүмкүнчүлүктөрүн жок.
  
  
  Болгон он бир отуз, биринчи кезекте караганда аны да белгилүү убактысы. Келди бренди, жана ал айылынын тургуну, потягивая эго. Качан герр Хауптли кылгандарга паузу үчүн которулсун рух, аны повернулся к Хуане деди: "Мен выхожу подышать свежим аба уктаар алдында. Сен идешь, дорогая?"
  
  
  Ал анда мага улыбнулась. "Жок, дорогая. Извиниться. Өтө суук эле. Эмес опаздывай".
  
  
  Аны улыбнулся жана допил бренди.
  
  
  "Герр Хауптли, ушунун бул ыракат. Увидимся эртең же качандыр бир - чынына?"
  
  
  "Ооба", - деди герр Хауптли, анын адам покраснело-жылдын шарап, бренди жана козгоо ырахаттанууну. "Auf weidersehen".
  
  
  Анын отодвинул отургуч, поклонился эки немцам жана датчанину жана пошел аркылуу переполненный ресторан.
  
  
  Көчөдө абдан суук эле болчу. Аба жылы прохладным. Аны высунул карашат, андан кийин жылдыктар сейил бак курууда наверх жалал-биздин номери, жана кашат өзү кулакчындар жана чулок. Анын да үлүшү ветровку текшерип, жүктөрдү наплечной кобуре жана убедившись, бул бычак привязан карата моей лодыжке.
  
  
  Анын добрался чейин чокулары извилистой тропы жок кырсыктардын. Вдали баш коргоо имараттарды мага калды холоднее караганда, анын чувствовал алар менен хорька, катары менен келген Сьерра-Невада. Шамал прорезал мою кийим, азырынча мен почувствовала өзүнө полуголой.
  
  
  Машина бөлүмүндө эмес, дүйнөнүн. Облусту да жок болчу бизге үн. Аны оглянулся аркылуу ийинин. Жашыл нурлары дүйнөнү айланта мейманканалык номерлери жана тегерегиндеги терезелерди чыккан карата Прадо, создавали алтын узоры агыш орнотулат.
  
  
  Имарат, анда располагалась машина кресельного көтөргүчтүн болчу окружено кар каптап турат. Аны көрө алмак башкы кирүү, выходящий жалал-нугун. Эшикти кара машина бөлүмү болгон эле жабык, бирок заперта. Анын повернул ручку жана дыйкандары аны. Имараттын ичинде болчу, абдан күңүрт, бирок чагылдыруу жылдыздардын орундарына орнотулат приносило бир аз тынчтык. Таң каларлык нерсе, канчалык ярким болчу асман да терең түн ичинде.
  
  
  Анын алмак көрүү үчүн колесом чейин разворота, анда асма жолдун полукругом разворачивались нурларын. Ортосунда ичтин полукруга находилась канатная жол, продержавшаяся чейин аларга хорька, азырынча эртең эмес запустилась техника.
  
  
  Аны азыр собирался идти алдыга, качан увидел, бул кимдир өтүп mimmo аркан жолдор. Ким болмок бул биз болчу, качан кирди, аны, же болбосо ал имараттын ичиндеги, же болбосо кирди аркылуу кандайдыр бир башка кирүү. Аны ойлогон, ал үчүн, керек, ждал мен. Ошондо ал, албетте, болот моим контактным адам.
  
  
  Артуро.
  
  
  Анын схватил өзүнүн кусок, вытащил бу, башкарууга милдеттүүбүз, жана, напрягшись, двинулся алдыга открыв оозун үчүн прошептать "Артуро".
  
  
  Ага да жок, - деди бул тууралуу.
  
  
  Кимдир бирөө башка иш жасадым!
  
  
  "Артуро!"
  
  
  Үн, казалось, доносился үчүн аркан жолдор. Аны көбөйттү кусок жана кылгандарга эго силуэт ал жерде. Эгерде ал звал Артуро, ал Артуро. Жана болгондуктан, аны кылышы керек болчу Артуро, аны билген бул адам болот дагы хема-анда, ким попытается таба Артуро мурда мени, кимдир-бирөө эмес моей тарапка.
  
  
  "Ооба?" - спросил добушу экинчи жарымында чоң машинного бөлүмдөрү.
  
  
  Каражаттары тез арада алуучуга жеткизилет раздался громкий
  
  
  
  
  
  Түрлөрү которуу
  
  
  Тексттик Котормо
  
  
  Баштапкы тексти
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Натыйжаларын которуу
  
  
  , эхо октун - баяндама, ал раскачивался взад жана алдыга буга маленькой бөлмөдө катары стук жүздөн ашуун барабанов. Күч алуусу акыркы кызгылт сары жалындын пайда болду жана каражаттары тез арада алуучуга жеткизилет исчезла. Анын услышал жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына сол тарабында өзүнө.
  
  
  Аны дароо эле присел жана выстрелил нарын фигуру турат аркан жолдор.
  
  
  Кимдир ругался боюнча-испански. Сол тарабында мени послышался үн падающего дененин жана стон. Аны выстрелил дагы бир жолу аракеттенип көрүүгө адам үчүн аркан жол. Мен алмак эмес разобрать бизге бир бөлүгүнүн эго.
  
  
  Эшикти кайра жылытылган жана аны билүү фигуру; жасаса качып. Анын выстрелил дагы бир жолу жагына үндүн күнү, андан кийин побежал сквозь темноту жерге.
  
  
  Ал жерде эч кимди болчу.
  
  
  Болгон эшик - башынан экинчи кирүү машина бөлүмү. Аны ачты жана выглянул. Эч кимди болчу көрүнбөйт. Аны тез чыкса көчөсүнө жана посмотрел жогору жана төмөн снежному склону. Бизге одина. Эч ким.
  
  
  Вернувшись имаратка, анын услышал катары кимдир задыхается жана хрипит, анын нашел уул жана шталь болуп жаткан үстүндө алар бетонном жынысы. Аны таптакыр алмак эмес эго көрө.
  
  
  "Артуро?" Анын спросил.
  
  
  "Ооба". Ал вздрогнул.
  
  
  "Анда мага жолугушууга менен адам, анын ага келди көрүүгө?"
  
  
  "Вершина Велеты - Пикачо-де-Велета. Он эки саат. Эртең кечинде".
  
  
  "Жакшы", - прошептала мен. Аны наклонился. Анын укканын эго, дем алуусу начарлайт, прерывистое дем алуу. Андан кийин, биринчи кезекте караганда анын успел айта бул нерсе дагы, анын услышал знакомый булькающий скрежет, ал варианты да погремушку, бирок чындыгында делле бул таптакыр жок погремушка.
  
  
  Бул-анда башка.
  
  
  Ак-покидает денеси.
  
  
  Артуро болчу мертв.
  
  
  Аны тез өсө баштады жана чыкса аркылуу машинного бөлүмдөрү, объезжая обнаженные породалар менен вытянутой жана даяр фигурой, азырынча аны эч добрался чейин Прадо Льано эмес побежал жалал-отель.
  
  
  Аны оглянулся бир гана жолу жана увидел, бул машина бөлүмдө загорелся святым, ошондой ичиндеги бродил темные фигуралар.
  
  
  Выстрелы алынды жетиштүү громкими үчүн эскертүүгө бардык полициясына Туз-жана-Ньев. Жарандык гвардия болду ал жерде.
  
  
  Потрясенный аны өсө баштады тепкич боюнча жана ыр аркылуу вестибюль, свернул солго алып бару аракеттенип, отдышаться крепким глотком коньяка.
  
  
  Бул помогло.
  
  
  Бир нече.
  
  
  Бирок абдан.
  
  
  8
  
  
  Приглушенное козгоо, ал күрѳшүү чейин эң бийик чокусу дароо андан кийин атуу нарын Артуро жана андан ары тергөө адам өлтүрүү, толугу менен утихло ичинде шаардык. Жарандык гвардия, дислоцированная карата горнолыжном курорте, позаботилась жөнүндө трупе башталганга долгий утомительный процесси сурак келүүчүлөрдүн жана тейлөөчү персоналдын на курорте.
  
  
  Ага эмес завидовал ишине полициянын. Бул кадам изнурительная, неблагодарная жана өзгөчө неудобная жумуш ушундай бийиктикте, бул убакта жылдын. Алар хорошими адамдарды.
  
  
  Мага повезло. Эч нерсе эмес, алып ih мага.
  
  
  Коньяк мени бир нече учурунда. Мен сводил көздүн менен вестибюля отелинин, электротехника үчүн бардык, ким входил жана выходил. Ага эле кимдин нерсе, ким болмок похож адамга, анын ага нашел нарын көрнөк-вилле нарын Торремолиносе, адам, аны мен да келди жыйынтыкка айтылып, Комар.
  
  
  Акыры анын өкүмдар үй-холлго жана посмотрел карата Прадо Льяно. Казалось, эми чет өлкөдө никого жок.
  
  
  Анын пересек вестибюль жана өсө баштады тепкич боюнча башталган экинчи кабатта жерде жүргөм биздин номер. Вставив ачкыч ак эшик, услышал анын каткырык нарын соседней бөлмөсүндө. Каткырык Хуаны.
  
  
  Улыбаясь, анын дыйкандары эшикти жана включил брылев. Ошентип, ал кошулган герра Гауптли өз бөлмөсүнө. Жок дегенде, ал казался забавным, ал тургай өзүнүн хамской тевтонской манере. Утешало бир - у мындай экстраверта адам болчу бир нече жашыруун морщин.
  
  
  Аны, жакындап келип, мындай күндө приложил ага кулагы.
  
  
  Хихикать. Веселье вылетело боюнча nah, бул пузыри айланасындагы бокала менен шампанским. Г-эми Хауптли тийиш жакшы нарын таштандыларды караганда аксессуар, подумал анын лениво. Ага эмес доверял буга математика боюнча.
  
  
  "Мейли, - деди Хуана. "Жана положил ал жакка лед, мейли, Барри?"
  
  
  Барри!
  
  
  Анын отошла көз күнү, нахмурившись.
  
  
  Барри Парсон?
  
  
  Ошондо анын алмак коюуңуз эго үнү, приглушенный, бирок толук узнаваемый - безошибочно узнаваемый британский акцент, приглушенное веселье жана приглушенное козгоо.
  
  
  "Чынында, Милая. Бир стакан виски жүрүп жатат!"
  
  
  Акыркы жолу көрдүк Парсона в Малаге. Кийинки күнү, андан кийин өлтүрүү двойник Рико Корелли ал жана Елена присоединились мага жана Хуане үчүн прогуляться боюнча магазинам жана пообедать. Биз пошли алар менен ужинать бүгүн кеткенден ак-Туз-жана-Ньев. Бирок биз чыксам эч кимге гүл кайда, биз пойдем, анткени билген эмес мурда эрте мененки. Бул Парсон белгилүү болсо, анда биз? Жана эмне үчүн ал пошел үчүн биз? Обнаружил жокпу, ал, бул Москит да көздөйт биз? Толук мүмкүн. Комаров болдум, бул жерде - мен подозревал, ал айылына Артуро. Жок дегенде, бул кадам кыйла айкын мүмкүнчүлүк.
  
  
  Бирок эмне үчүн Парсон эмес болчу жерде болушун токтотуу Москито, эгерде ал последовал ага? Жана эмне үчүн...?
  
  
  Ой жөнүндө Комаре остановила мени. Аны тез мысленно переосмыслил жана перетасовал картадан таптакыр жаңы раздачу. Ошондо аны түшүндүм, бул толук мүмкүн, деп Барри Парсон боло алмак эмес, ошол невиновным британским кызматындагы офицери МИ-5, ал утверждал.
  
  
  Ошентип:
  
  
  Бул виллу, анда прятался Москит в Торремолиносе, мени кошулган терпкий.
  
  
  
  
  
  
  Түрлөрү которуу
  
  
  Тексттик Котормо
  
  
  Баштапкы тексти
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Натыйжаларын которуу
  
  
  ал помог эму обслужить эго бүгүн кечинде.
  
  
  Анын нашел аялдык в спальне, попытался схватить аны, бирок мени прервали. Эркек жасашат. Башка адам, назвавший өзүнө Барри Парсон, кирди в спальню билдирүү менен, ал жашыруун британский агент, андан кийин комара.
  
  
  Предположим, Парсон деги эле эмес агент. Деп болжолдойлу адам таштандыларды болчу жөн гана Джоном Мдк. Предположим, Комаров рекламирует ал жакка Джона Мдк жана андан кийин прервал мен үчүн жетишүүгө түрткү берүүгө ложному Москиту исчезнуть. Андан кийин жайгашкан деп болжолдойлу эму оңунан ишендирүү мени экендигин Комар исчез.
  
  
  Ошондо ал Комаром! Барри Парсон! Ал жөн гана последовал үчүн мен жалал-Кылмыш-жана-Ньев, последовал үчүн мен анын машина бөлүмүнө, айылына Артуро, балким, предполагая, бул Артуро болчу мени менен, жана убежал. Эми ал таштандыларды Хуаной, надеясь, бул эго алып ушул Рико Корелли!
  
  
  Анын покрылся атылбас анан.
  
  
  Анын поспешно жакындап келип, мындай телефон аркылуу. Бир-бирден ар бир бөлмөдө свита. Аны көбөйттү трубку, жана кресло дароо жооп берген эмес да wouldnt көп чалды терең түн ичинде.
  
  
  "Миссис Пибоди, мейли".
  
  
  Аркылуу мгновение анын услышал телефон чалуу ысык-соседней бөлмөсүндө.
  
  
  "Саламатсыздарбы?" Бул кадам Хуана.
  
  
  "Бизге айтышкан эмес деген. Бул Ник. Аны угуп жатам ал жерде Парсона. Представьте, бул туура эмес номер".
  
  
  "Мага абдан жаль. Аны, менин оюмча, сенде..."
  
  
  "Держи эго ал жерде. Анын встречусь менен Корелли эртең көрүнгөн полночь. Велета. Контакт мертв. Держи Парсона ал жерде бардык жалилов, эгер аткара аласың. Ал болушу мүмкүн, ошол адам, ал айылына двойник Корелли".
  
  
  "Сиз мага мешаете, мейли, мага кереги жок, муну менен мириться".
  
  
  "Жок, айтууга эму эч. Держи эго байланыштуу. Эгер сен мунун понимаешь жана можешь подчиниться, скажи:" Мен кетейин, показаться одоно, бирок мен айта албайм, сага жардам берүү. Ошондо повесь трубку ".
  
  
  "Мен кетейин, показаться одоно, бирок мен айта албайм, сага жардам берүү".
  
  
  Анын повесил трубку. Анын укканын добуш Парсона айланасындагы башка эки аягына бөлмөлөр.
  
  
  "Ким бул жылы, Хуана?"
  
  
  "Жок, ошол номери. Кандайдыр бир каттоодон англичанин".
  
  
  Парсон рассмеялся. "Ишенем, ал эмес аксынын?"
  
  
  "Ага мындай болчу эле акцент сыяктуу сенде", - парировала Хуана.
  
  
  Жакшы девочка! Ал салкын, катары менен.
  
  
  Аны текшердим өзүнүн шпильку, өзүнүн люгер, переоделся кара свитер менен жогорку воротом жана куртку. Аны кайра собирался айыл бар. Анын отель ойлонуп. Жана аны жок кылгысы калууга ушул бөлмөдө кара-эки аягына билдирди. Балким, анын алмак төлөөгө бармену үчүн ал мүмкүндүк берди мага уйти холлго жанында баром.
  
  
  Анын выключил ыйык жана тынч чыгышкан.
  
  
  Бар болчу так ушундай эле, кандай аны эго калтырган. Анын огляделась. Бекен бардык азыр спали.
  
  
  Анын попробовал отургуч. "Кайда баары?"
  
  
  "Дискотека", - удивился клера. "Нарын подвале."
  
  
  "Мен угуп жатам ызы-чуу".
  
  
  "Ал звуконепроницаем, Сектор".
  
  
  Аны бой плечами жана спустился тепкич боюнча алектенген, ал ойлогон, вела ылдыйкы деңгээли отелинин, анда располагались үчүн жайлар менен жабдуу.
  
  
  Үч күн вели менен лестничной аянтчалар тилиги, жана бир говорила: DISCOTHÈQUE.
  
  
  Аны, жакындап келип, мындай бару оң жана заказал выпить. Бармен, одетый катары бийчи фламенко менен узун бакенбардами, прилегающими карата черепу, тез приготовил суусундугу.
  
  
  Эми ага позволяю өзүнүн оозуна оозун, көзүнө көзүн кунт коюп блуждать боюнча посетителям дискотека. Аны эмес, деп эскертти ал жердин: балким, ушунун анда кайда Москит прятался андан кийин өлтүрүү, эгерде чын эле Москит эмес болчу Барри Парсоном.
  
  
  Бирок мен аны эмесмин, адам, анын биринчи жолу увидел в спальне виллы нарын Торремолиносе.
  
  
  Анын собирался сесть, качан увидел знакомого.
  
  
  Ал сидела нарын дальнем бурчунда, таптакыр бир, астында нависающей бөлүгүндө конструкциялары, имитирующей чоң плоский ташы. Бир тегерегиндеги бул ярких учурлар сергей ударил ee ачык түрдө адам, ал моргнула жана отвернулась.
  
  
  Албетте, бул кадам Елена Моралес.
  
  
  Канча болду аны роль бул шараде? Билген барбы, жокпу, ал, эмнеге Барри Парсон атчан нарын Sol y Nieve? Болгон жокпу, ал-бөлүгүндө бул? Же ал жөн гана невинным күбө бөлүгүндө, айнек үкөктөр, аны Парсон устроил үчүн коргоого өзүнүн өздүк бөлүгү?
  
  
  Же ага ошибался насчет Парсона?
  
  
  Анын, ага жакындап келип, мындай, капысынан появившись боюнча темноте үстүндө ага жана, кеңири улыбаясь.
  
  
  "Салам, Елена".
  
  
  "Жорж! Кайсы приятный сюрприз!"
  
  
  "Качан сен келди?"
  
  
  "Ах, Барри жана анын жатышса, буга болжол менен он бир. Биз эки билдирди душ, переоделись жана пошли откровенные ашканага, бирок, албетте, болгон кезде поесть. Жана көрдүк сиздин аялы. Ал белгилегендей, сиз карагай катышуучулардын ". Аны көздүн сверкают. "Иш боюнча".
  
  
  "Бирок добуш сен - бир!"
  
  
  "Эми, биз спустились буга биз втроем. Бул жерде түндүктүн дагы бир очаровательный адам. Немец. Барри пришлось подняться наверх айткандай бул разобрать менен багажом. Ал жылдыктар сейил бак курууда аркылуу болжол менен жарым саат. уйти. Андан кийин биз танцевали жана ... "
  
  
  "Бул узак немец болуп кала берген?"
  
  
  Елена улыбнулась. "Бул нерсени сиз называете перекрестным суракка алуунун, Жорж?"
  
  
  Анын смеялся. "Албетте, жок. Бул төмөнкүлөр болду, андан кийин ошол сыяктуу эле Барри жылдыктар сейил бак курууда аркылуу жүк?"
  
  
  "Немец катышуучулардын катары мен айттым, андан кийин болжол менен он эки, отуз Барри деп отведет Хуану анын бөлмөсүнө. Хуана устала. Ал мага подождать бул жерде". Ал ачууланып айтты нахмурилась. "Мен дагы бул жерде."
  
  
  Анын заказал суусундуктар.
  
  
  "Бул ишке ашырылат, эгерде Барри эмес позвонит сизге?" Анын спросил, г
  
  
  
  
  
  
  Түрлөрү которуу
  
  
  Тексттик Котормо
  
  
  Баштапкы тексти
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Натыйжаларын которуу
  
  
  вспомнив анда, мен проинструктировал Хуану.
  
  
  Ал усмехнулась. "Мен ложусь уктоого бир".
  
  
  "Мүмкүн, таза."
  
  
  Аны көздүн сосредоточились карата моем атынан. "Сиз мага бирдеме айта алабыз?"
  
  
  "Мүмкүн".
  
  
  "Жакшы", - деди ал, поворачиваясь мага жана кладя руку мага карата бедро. "Вотум мен сага айталы. Эмнеге сага эмес алышы бутылку эмес подняться в мою бөлмөгө? Биз подождем, азырынча Барри эмес вернется ал жакка".
  
  
  Анын мисир бутылку коньяка, жана биз бирге поднялись тепкич боюнча. Елена бир аз ткала, бирок жакшы держала спиртное.
  
  
  Ih бөлмө болгон үчүнчү кабатта. Елена достала айланасындагы кайык ачкыч жана кызмат кылууга мага. Аны ачты эшикти жана впустил аны. Ал вобрала өзүнө святым, жана ал закрыл үчүн биз эшикти.
  
  
  Ал достала бир нече кагаз стаканчиков, аны ачты бутылку, налил коньяку жана баштады объектилерине, отургучта отуруп чети керебеттер.
  
  
  "Сиздин аялы абдан хорошенькая, - деди Елена.
  
  
  Ага кивнул.
  
  
  "Сизде үй-бүлөлүк проблемалар?"
  
  
  "Көп эмес, ал ким же болбосо башка".
  
  
  "Бирок, похоже, твоей джин нравятся башка эркектер".
  
  
  "Бул Барри?"
  
  
  "Ооба".
  
  
  "Барри - твой күйөөсү?" Анын спросил.
  
  
  Ал покачала головой. "Биз притворяемся". Ал улыбнулась.
  
  
  "Бул узак сен билесиңби эго?"
  
  
  "Ах. Мүмкүн, ай".
  
  
  "Анда сен встретил эго?"
  
  
  Ал приподняла бровь. "В Малаге".
  
  
  "Ал Барри н айыл?"
  
  
  Ал смеялась. "Ал бери любовью".
  
  
  "Жок. Мен иште эске деп эго дело?"
  
  
  "Мен лезу анын иши эркектер".
  
  
  Ага кивнул. Албетте. Ал болмок эмес болуп калды. Ал испанкой. Испанки эмес лезет анын "башкасына" турмушка өз күйөөсү - эч качан.
  
  
  "Сен", - деди ал с улыбкой. "Сен эмне кылып жатасың?"
  
  
  "Мен фотограф", - деди мен аракеттенип, эске түшөт экен менде мукабада андан кийин мгновенной толук амнезии. "Мен продаю интернетте".
  
  
  "Ах." Елена кунт коюп посмотрела мага. "Билесиңби, аны эч качан көргөн сени менен фотоаппаратом".
  
  
  "Биз өргүүдө", - неубедительно деди мен.
  
  
  "Эми, бул, чынында үчүн британцев", - акырын пробормотала ал.
  
  
  "Барри да эч качан иштейт?"
  
  
  Ал покачала головой. "Ал", - дейт компаниясынын өкүлү болуп жалал-улуу британия. Соода өкүлү".
  
  
  Бул жылы жаңы. Албетте, бул кадам " легенда Парсона. Анын чечти жөнүндө билүүгө nen побольше.
  
  
  "Ал эмне сатат?"
  
  
  "Мен чын эле билбейм. Анын спрашиваю".
  
  
  "Ал качандыр бир переписывается менен Великобританией?"
  
  
  "Мен антип ойлобойм. Аны эч качан көргөн тургандай, ал жазган каттын. Бирок ал көп звонит телефон аркылуу".
  
  
  "Ах."
  
  
  "Менин оюмча, ага айтканда катчысы. Ал ар дайым аны менен разговаривает".
  
  
  "Мен вижу." Анын нахмурился. "Кайда ал?"
  
  
  "Мен билбейм. Ал звонит телефон боюнча, жана мен билбейм кайда ал звонит, анткени мени жок бөлмөдө, ал баштайт. Же качан ал звонит эму, анын берүүгө тийиш эму телефон, жана ал күтөт үчүн анын уилф бөлмөсүнө ".
  
  
  Ага кивнул. "Сиз, испанки, замечательные", - деди мен. "Американка подслушивала у күнү. Же прослушивала эго". "Бирок үчүн эмес подслушивать, бизге өзгөчө тартип".
  
  
  Ал кивнула. Андан кийин ал улыбнулась. "Абдан көп мен үчүн."
  
  
  "Сиз слушаете?"
  
  
  "Мен делаю."
  
  
  Аны усмехнулся. "Жакшы девочка".
  
  
  "Ошентсе да, ал эч качан мындай дейт жөнүндө почта бизнесявляется. Ал дайыма дейт жөнүндө адамдары. Адамдары, алардын мен түшүнөм. Ал атайт ih" ал, же ал өзү, же эркек, же эркек ".
  
  
  Үчүн агент бул чоң мааниге ээ эмес, бул жакшы болтовня.
  
  
  "Сиз качандыр бир айткан менен эго катчысы?"
  
  
  "Ооба. Аны жасадым үчүн нах анча чоң эмес акцент үчүн ал думала, мен глупый". Ал улыбнулась менен мага күтүүсүз вспышкой юмора, похожей карата pixies.
  
  
  Анын сжал анын сандын. "Сен таптакыр жок дура, Елена".
  
  
  "Бирок ал деп эсептейт мени глупым".
  
  
  "ВОЗ?"
  
  
  "Крис. Айым менен, анын разговаривает Барри".
  
  
  "Билесизби, ee башка аты?"
  
  
  Елена покачала головой.
  
  
  "Ал айткан, аны менен гана, сиз канча эго билген?" - спросил аны чындык, эмес түшүнүү, кайда биз пойдем, жөн гана продолжая адаттагы жол менен маалымат чогултуу.
  
  
  "Ах, ооба. Ал ар дайым болчу аны менен байланыштуу. Ал звонил боюнча междугородним номерлери үчүн уладить айрым айланасында өзүнүн ишкердик дель".
  
  
  "Аңглия?"
  
  
  Жөнүндө", " жок, дайыма эмес. Кээде Францияда".
  
  
  "Сиз четтөөлөрсүз, бул кадам Франция?"
  
  
  Ал нахмурилась. "Менин оюмча, ооба. Аны дайыма эле да кунт коюп окуп чыгып, слушаю, Жорж. Менде дайыма эле бар, ылайыктуу мүмкүнчүлүгүн толугу менен. Эмне үчүн сен да кызыкдар?"
  
  
  "Мага жагат Барри". Анын улыбнулся. "Мага жөн гана кызык, кайсы өлкөдө бизнес, ал залында".
  
  
  "Мага да жагат Барри".
  
  
  "Сен билесиңби жалилов, качан биз менен Барри вернулись үйгө карата виллу менен Хуаной?"
  
  
  "Ооба".
  
  
  "Анда ал ошол күнү?"
  
  
  "Ал үйдүн бүткүл күнү. Мен ойлойм".
  
  
  Демек, ал выстрелил нарын Корелли - бул жылы Москит же кайсы бир неизвестная компания. Барри эмес Москитом - эч кандай шансов.
  
  
  "Ал разговаривал менен Крисом ошол күнү?"
  
  
  "Крис?"
  
  
  "Кыз. Секретарь".
  
  
  "Ах. Жок. Анын антип ойлобойм. Ал тянь-жылдарга вилле. Биз пошли на пляж".
  
  
  "Пляж? Кышында?"
  
  
  "Биз сидели на песке на солнышке". Ал хихикнула. "Бул жылы көңүлдүү болуп жатты."
  
  
  "Бул насчет кийинки күндөн? Чалуулар Англию?"
  
  
  "Жок. Эч нерсе ошол күнү".
  
  
  "Кийинчерээк?"
  
  
  "Эми, мен ойлойм, ал звонит бүгүн эртең менен. Билесиңби, бүгүн эрте".
  
  
  "Кыз Криса?"
  
  
  "За. Ал милая кыз. Абдан натыйжалуу. Менин баш айтканда, анын фотография. Билесиңби? Сидит үчүн столунан бул офисинде. Абдан расмий түрдө".
  
  
  Ага кивнул.
  
  
  "Мен вижу анын телефону боюнча. Аны вижу, ал разговаривает менен Барри. Ал кандай ойлорун райондор мага ага, эй эмес нравлюсь". Елена көрсөттү тиштер.
  
  
  "Ал билет сиз жөнүндө жана Барри?"
  
  
  Жөнүндө", албетте. Биз менен Кристиной..."
  
  
  анын жеткен
  
  
  
  
  
  Түрлөрү которуу
  
  
  Тексттик Котормо
  
  
  Баштапкы тексти
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Натыйжаларын которуу
  
  
  жана схватил ee үчүн руку. Анын та эмес пролил эй суусундугу. "Бул эмне?" Ал өткөн жылдарга акцент.
  
  
  "Кристина? Сиз айтып жатасыз - Крис".
  
  
  "Бул-ошол эле аты. Бул-анда эмес да?"
  
  
  Бул-анда эмес да. Бул-анда-жылы абдан туура. Эми баары калды өздөрүнүн жерин. Крис болгон Кристиной. Кристина болгон Кристиной. Кристина, отрезанная посередине менен отсутствующей алдыңкы бөлүгү болгон Тиной.
  
  
  Елена вздохнула. "Сиз уезжаете?"
  
  
  Аны покачал головой. "Бул таптакыр берди сизге ушундай идеяны?"
  
  
  "Сиздин акылын азыр катышуучулардын жүрүш".
  
  
  Аны протянул руку жана мисир анын колуна. "Көп жок. Көр. Коньяка көп жок. Идеялары бар?"
  
  
  "Мен ойлойм бул тууралуу", - деди Елена, высвобождаясь айланасындагы менин колду. "Мен үлүшүн нерсени кыйла ыңгайлуу".
  
  
  Ал встала жана пошла нарын ванную.
  
  
  Качан ал вышла, ал дээрлик бизге эмнеге эмес чувствовала өзүнө комфортнее.
  
  
  Жана мага карата болгон өтө ыңгайлуу.
  
  
  Тогуз
  
  
  Эртең менен аны дээрлик позавтракал, качан Хуана садыков ашканага отелинин жана подошла мага. Ал гана баса алды, душ жана улыбалась.
  
  
  "Доброе нарын шаардык мэриясынын, миссис Пибоди", - деди мен, приподнявшись жана притворившись поклоном айыл бар.
  
  
  "Доброе нарын шаардык мэриясынын, ардагер Пибоди", - сухо деди ал.
  
  
  Ал айылынын тургуну.
  
  
  "Сен выглядишь раздраженным", - деп эскертти мен, намазывая майын круассан. "Таштар твоей таштандыларды?"
  
  
  Ал огляделась, ынануу, - деп, эч ким подслушивает. Ошол учурда ашкана находились гана алты башка келүүчүлөрдүн.
  
  
  "Мен продержал эго ал жерде бардык түн үчүн гана, сени!" ал набросилась мени өзүнө астында нос.
  
  
  "Рахмат", - деди мен. "Мен ишенем сизге жакты".
  
  
  Ал яростно покраснела. "Эми бул жөнүндө мунун?"
  
  
  "Мен айттым, сага. Аны да элек деп ишенем Барри Парсон - бул бардык үчүн кимди ал өзүн атайт".
  
  
  Ал огляделась. Официант навис үстүндө биз. С улыбкой ал заказала жана официант поспешил прочь. Ал повернулась мага. "Мен дагы", - призналась ал.
  
  
  Аны взглянул жогору. "Ой?"
  
  
  "Сиз айтып жатасыз, ал алмак болушу керек, ошол адам, ал айылына двойник Корелли".
  
  
  "Анын beru бул кайра. Ал алмак эмес муну. Өзүндө бар алиби".
  
  
  "Бирок ал, кажется, көп билет жөнүндө мафии".
  
  
  Аны бой плечами. "Ал бекитет, ал агент. Жана бул британская аскердик чалгындоо иштейт үчүн попытаться жоюлсун наркосеть мафии".
  
  
  "Мен мунун баарын билем. Бирок ал, кажется, бул туудурат".
  
  
  "Кызык", - подумал мен. Менде дайыма болгон бир алымда эле ой.
  
  
  "Анда сен жылы бүткүл жалилов?" - вдруг деп сурады ал.
  
  
  Официант келдиң эй поднос менен континентальным завтраком жана дымящийся кофейник.
  
  
  "Мен останавливался у башка".
  
  
  Бир бровь приподнялась, качан ал тайган рулон жана намазала эго кылат. "Ой?"
  
  
  "Миссис Парсон".
  
  
  "Эгерде айтканда, миссис Парсон", - усмехнулась ал. "Мен ойлогон сен можешь наткнуться карата нах на дискотеке".
  
  
  "Ошондой эле мен жасадым."
  
  
  "Бул чындыгында делле төмөнкүлөр болду менен адам, ал басылбай?"
  
  
  Анын огляделась. "Москит последовал үчүн мен анын машина бөлүмүнө жана анын айылына. Бирок ага белгилүү жери жолугушуу. Бүгүн полночь анын встречаюсь менен Корелли".
  
  
  "Неужели дагы сени жакшы бул жерде ушинтип ээн-эркин сүйлөшүүнү?"
  
  
  "Жук нарын кофейнике?" Аны усмехнулся. "Мен сомневаюсь бул. Бирок айтасыңар өзүнүн бөлмөсүндө эч мындай деп сурасаңыз, сактап сыр. Аны ишенем бул проклятая даана прослушивается. Менимче, дал ошондой мени напал потенциалдуу убийца Корелли. Хуана, Парсон", - деди бул нерсе жөнүндө Корелли? "
  
  
  "Корелли?" Ал покачала головой. "Жок, эмне үчүн?"
  
  
  "Мен ойлойм, ал билет Тину Бергсон".
  
  
  Хуана замерла. "Сиз мүмкүн четтөөлөрсүз бул?"
  
  
  "Чындыгында делле жок." Аны откинулся деп билдирет аймактык кабарчы. "Эмне үчүн?"
  
  
  "Ал, билесиз да барбы, дейт по-итальянски. Абдан жакшы".
  
  
  "Учурда ал жерде Тина Бергсон?"
  
  
  "Деги эле эч. Аны ойлогон жөнүндө Корелли".
  
  
  "Сиз кандай деп ойлойсуз, бул Парсон итальянец жана билет Корелли?"
  
  
  Хуана покачала головой. "Анын бизге ал жөнүндө эмес деп ойлойм. Ага жөн гана", - деди ал удивил мени качан сүйлөп менен италия фразой".
  
  
  "Кайсы фраза?"
  
  
  Ал покраснела. "Мен эсимде жок".
  
  
  "Сиз билесизби, бул жылы итальянское?"
  
  
  "Ал тапкан бул. Ал да болдум, абдан крут".
  
  
  "Бул жылы кокусунан?"
  
  
  "Ал тургай абдан." Хуана посмотрела өзүнүн тарелку. Ал вдруг болуп калды примой жана так. Аны жок улыбался, бирок, внутренне смеялся. Бул-анда непреднамеренное посреди сабактар любовью, анын бул билген. Жана ал сүйлөп менен жакшы богатой италия фразой. Кызык. Абдан кызык.
  
  
  "Ал катается лыжа?" Анын спросил.
  
  
  "Мен билбейм. Мен иште көңүлгө, аны билүүгө тийиш?"
  
  
  "Мен жөн гана подумал. Биз пойдем бүгүн боюнча склонам, Хуана. Анын пайда болушу керек мукабасында. Жана мага жакшы жасай бир нече сүрөттөр". "Жакшы. Анын устал бүткүл ушул будуарной иш".
  
  
  "Кажется, сен абдан жакшы переносишь бул", - небрежно деди мен, оглядывая аны. "Чындыгында делле, аны эч качан көргөн, сен үчүн выглядел да... о, кубанычтамын, эгер сен поймал, мен иште анын түрү".
  
  
  Ал злилась. "Мен возьму твою ..."
  
  
  "Азыр, азыр", - предупредила, заявляют аны глотая калдык өзүнүн кофе con leche.
  
  
  "Качан сен катаешься лыжа?"
  
  
  "Мен керек подняться өз бөлмөсүнө жана адегенде убраться".
  
  
  Ал кивнула. "Мен буду даяр ысык-тогуз отуз".
  
  
  "Ошондо отуз тогуз. Пойдем на вершину. Велета. Сен играешь?"
  
  
  "Албетте!" Анын подбородок взлетел жогору. Ал бросала мага чакыруу. Анын чувствовал жакшы. Ал дагы боролась үчүн өзүнүн мааниси жана өзүнүн бирдейлиги. Жакшы девочка.
  
  
  * * *
  
  
  Биз вытащили биздин жабдуулар Prado Llano жана мындай оюн бир боюнча аркан жолдорун үчүн жасай биринчи гонка чейин Borreguilas.
  
  
  Бул жылы бодрящий күнү, күн менен стояло касынын в небе, ал эми шамал приносил бир аз нымдын.
  
  
  
  
  
  Түрлөрү которуу
  
  
  Тексттик Котормо
  
  
  Баштапкы тексти
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Натыйжаларын которуу
  
  
  чо. "Ал түн ичинде пойдет өткөрүлдү", - подумал мен. Аны вспомнил-февралда кечинде почувствовал жыты жатат абада. Эми бул ишке ашырылат, ага жылы деп ишенем бул.
  
  
  Канатная жол подпрыгивала жана дергалась, жана биз сидели, взбираясь жогору жана жогору кеткен чокулары Сьерра-Невады. Жерден болчу көрүнбөйт бардык. Становилось бардык холоднее жана холоднее - тез. Аны обернулся жана посмотрел төмөн, жана ушунун сыяктуу эле взглянуть аягында жарык. На огромном аралыкта передо мен раскинулась бардык тегиздикте Гранады, бирок ал жерде тилиги болгон некоторая дымка, жетиштүү үчүн заглушить толук панорамный түрү бардык.
  
  
  Биз спрыгнули менен аркан жолдор, азырынча кезметчи держал аны жана пошли боюнча квартирам көчөдө. Бул жерде айтуунун кажети касынын, абага болчу разреженным, суук окутывал биз бардык тараптан жана проникал терисине сквозь кийим.
  
  
  Биз молча жериходогу башталышына карата лыжной трассалары. Бул кадам пустынная өлкө - сплошь жабылчу слюдяным сланцем жана жаан - эч жерде жок, бизди табат, бизге зарослей. Гана-шах скалы жана асман. Анын молча пристегнулся өзүнүн австрийцам жана наблюдал катары Хуана да күрөшүүдө менен өзүнүн канадцами.
  
  
  Биз постояли ал жерде бир нече миң, глядя карата склон, андан кийин анын снял жайларында менен кепки, натянул кепку карата кулактарын жана помахал эй.
  
  
  "Адегенде сен!"
  
  
  Ал кивнула, подтолкнула өзүнө алдыга согнув болуп жаткан, жана баштоо боюнча иштин жүрүшү тууралуу отчетту крутому участогуна биринчи келишинен.
  
  
  Аны последовал үчүн аны расслабляясь жана наслаждаясь хрустящим жаан на краях лыж. Биз сапардын эң мыкты аба ырайынын шарттары.
  
  
  Бир жолу биз отдохнули, жана ал принесла жуп бутербродов, алар принесла үчүн ih удивительную бар. Биз ih съели эмес дешти бирине-бирине бизге деген сөздөр. Биз жөн гана нежились на солнышке жана восторге-жылдын одиночества жана сулуулук тоо-кен склона.
  
  
  Биз закончили сэндвичи жана двинулись мындан ары да.
  
  
  Бул жылы прекрасный забег.
  
  
  Жакшы.
  
  
  Совершив анча чоң эмес спуск боюнча Боррегиласа, биз бүткүл күнү просидели нарын холле отелинин, обмениваясь историями менен Барри Парсоном жана Елена Моралес, азырынча потрескивал от, жана туристтер приходили жана уходили. Биз экенбиз көрө нижнюю трассу - жылдын Боррегиласа чейин Прадо Льяно үчүн окном, жана-абад шаарынын тайгараев кезде, комментарий формалары ар кандай кылмыш.
  
  
  Акыры мен пошел отдохнуть жана душ кабыл алынсын. Кечки болчу скромным, кадимки чоң сандагы тамак жана он бир отуз анын баштады бир аз нервничать. Ошол учурда биз дагы эле сидели жана пили.
  
  
  Анын извинился, өсө баштады наверх өз бөлмөсүнө жана бир катар өз люгер жана шпильку. Андан кийин анын досталь, жердин картасын жана бир катар каттам эл аралык күнүнө карата " Велета, ал аны көргөн, ошону эртең менен чокулары лыжной трассалары. Бул тууралуу ага камчыбек деди, өкмөттүк жол тегерегиндеги Гранады нарын Мотрил карата побережье Коста-дель-Туз пролегала откровенные жанында аяк жагын бетон каптап конструкциялар.
  
  
  Жол бири " Прадо Льяно соединялась кадимки шоссе болжол менен үч милях-жылдын музейдин Прадо. Анын белгиледи өзүнүн каттам түндүккө чейин развилки, андан кийин түштүк-чыгышка карата Велете карата шоссе. Анын положил картасына карата мүнөтүнө, мисир ачкычтары арендаланган "Рено" жана спустился холлго.
  
  
  Ашканада аны увидел, бул Хуана дагы сидит менен Елена. Кызык, кайда подевался Парсон. Ошону менен бирге ал жерде, анын карачу нарын терезени фасад отелинин болгон припаркован "Рено". Бир нече фигуралардын двигались боюнча Прадо, балким боюнча-баре Эски. Бир гүл болдум, герр Гауптли.
  
  
  Аны шагнул аркылуу параддык күнү отелинин в темноту сыртына, жана ал увидел мени, машу колу:
  
  
  "Жок забывай, биз качандыр бир займемся ушул забегом!
  
  
  "Мен эле предпочел болмок бул учурда дневном жаатында", - деди ээлеринин боюнча-немецки.
  
  
  Ал катуу рассмеялся кирди вестибюль.
  
  
  Анын закат в рено. Менен чукул дул суук шамал. Анын машинага суук эле болчу, бирок уютно. Жылуулук кыймылдаткычынын тез нагреет эго.
  
  
  Пошел жеңил, деп билдирди аймактык кабарчы. Прилипать болчу эртедир, бирок ал падал карата обледенелые снежные так түшкөн, алар мурда эле жүрө бөлүгүнүн. Жээги боюнча тротуара баштадык накапливаться сугробы.
  
  
  "Рено" гудел катары довольная канаттуулары. Анын ехал жай жана кунт коюп следил үчүн яркой ак линия борборунда жолдор. Кош тилке жолдун болду кууш полосой үчүн проезжающих эки машиналардын. Анын наблюдал да, автобус жана машиналар менен эмгеги менен проезжают mimmo башка башка иш сапары учурунда Гранады, напомнив мага жөнүндө спаривании слона менен антилопой, отказывающейся кызматташат.
  
  
  Анын встретил эки машиналар, едущие жагына Prado Llano, андан кийин выехал башкы бетке кетиптир, кайда свернул үчүн проследовать боюнча поворотам жана повернуть кайра жагына Велеты. Отунбаева усиливался. Ал пересек нурлары тынчтыкты жана образовал передо мен занавес. Анын едва алмак көрө шоссе, бирок, ал бал шире караганда подъездная жол, ал болбогон үчүн арналган обгона же трюкового кыймыл боюнча ар кандай жер.
  
  
  Renault оңой ехал боюнча извилистой жолу, бирок мен көргөн, деп отунбаева баштаган бир аз цепляться үчүн тротуар. Кээде аны таптакыр алмак эмес разглядеть жээгинен шоссе.
  
  
  Боюнча склону рабиго болот
  
  
  
  
  
  Түрлөрү которуу
  
  
  Тексттик Котормо
  
  
  Баштапкы тексти
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Натыйжаларын которуу
  
  
  эми аны керек болчу берүүгө Renault бүткүл өзүнүн бензин. Анын переключился карата низшую берүүнү жана жай жана этият двинулся аркылуу увеличивающуюся бети жатат.
  
  
  Акыры анын увидел табличкага: ВЕЛЕТА. Ал эми белгиси менен грунтовая жол сворачивала менен башкы жолдор жогору карата знакомому бетонному эл аралык күнүнө карата вершине скалы.
  
  
  Анын подтолкнул Renault карата грунтовую болду жана развернулся боюнча камням жана мааракеси азырынча добрался чейин ровной бул жерде, албетте, взорванной айланасында катуу таштарды. Машиналар болгон эмес көрүнбөйт.
  
  
  Менин сааттарда показывали беш мүнөт биринчи. Эң кызыгы, төмөнкүдөй окуя болду Рико менен Корелли. Андан кийин мага төмөндөгүдөй анын башка дагы бир ой: жок чечти барбы Корелли эмес жолугушууларды өткөрүүгө, качан экени белгилүү болду Артуро мертв? Неужели да Корелли азыр прячется, анда үчүн скалой, ожидая, качан аны выйду ачык жери үчүн застрелить мени?
  
  
  Анын выключил зажигание жана Renault каза болуп калды. Нарын замерзшей слякоти повсюду алынды издер шин, бирок алар эч нерсе значили. Анын вздрогнул. Бул жерде болчу жалгыз, эң уединенном жерде тоолордо. Мелис гана Корелли жана анын жана ал ошондой эле устроил. Убить мен үчүн өлүм Артуро? Үчүн өлүм Базильо ди Ванесси?
  
  
  Аны этият выключил с. Кайсыл бир убакта аны сидел, взвешивая чечими. Андан кийин анын закат в ветровку жана вытащил "люгер". Нарын отсеке карата приборной панелдер жылы чөнтөк фонарик, ал аны адатта ношу менен алып, аны вынул эго жана включил.
  
  
  Андан кийин аны ачты эшикти "Рено". Шамал районунда мени менен пугающим эффектом. Анын придвинул ветровку лижет карата өзү жана өкүмдар у "рено", закрывая эшикти менен глухим стуком. Аны жасадым луч фонарика орден жана көрө алмак гана өткөргөн, кружащийся мага, хлеставший бардык багыттары на вершине эң бийик чокусу кайда дул шамал менен бардык чекиттерин компаса.
  
  
  Эстелик громоздился ал жерде, темный жана тихий, жана анын обошел бу, башкарууга милдеттүүбүз, азырынча нашел синюю Симку, вытащенную түрү боюнча артта. Анын түшүнүктөр эч нерсе болгон жок, бул эго айдоочу, - калганын элестеткиле эго пробиться сквозь лед жана ледяную шаарынын тургундарынын айтымында, орозбеков, бирок ал турду ошол жерде. Анын коснулся капота. Болгон дагы жылуулук.
  
  
  Анын арткы бөлүгүндө эстелик болгон эмгек курулуш материалдарын, оставленная биринчи мастерами, завершившими эстелик. Анын постоял ал жерде у "Симки" аракеттенип, спрятаться. сарпашев, жана айтканда ал жерде анын услышал күтүүсүз ызы-чуу алыс өзүнө.
  
  
  Анын чың держал "Люгер" в руке жана повернулся адам көңүлүн багыты, кайдан исходил үн. Качан шамал носился, разрывая үн жана разбрасывая эго бардык багыттарда, ал эмес деп ишенем, смотрю жокпу, аны адам адамга карата кыймылы менен же жок.
  
  
  Андан кийин анын услышал shaggy.
  
  
  Анын держал люгер в руке, прицелившись жана даяр выжать.
  
  
  "Ал эми, Пибоди", - произнес добушу менен алмаштырбай аркылуу шарф.
  
  
  Аны жок осознал ушул.
  
  
  Бирок качан ал кирди так, жарыктын фонарика, аны эго дароо белгилүү болду.
  
  
  Бул жылы Барри Парсон.
  
  
  Бирок эми ага таптакыр болгон эмес британиялык акцент. Ал айткан аныкталбаган тибине сөзүндө, бул заставило мени поверить нарын, анда бул учурга чейин ал, акыры, играл гана ролун британиялык жашыруун агент.
  
  
  Ким ал?
  
  
  Ал шагнул алдыга улам груды курулуш материалдарын жана протянул руку үчүн, пожать мою.
  
  
  Анын замерз.
  
  
  "Расслабьтесь, - деп айтты Барри Парсон. "Бардык тартипте. Анын Корелли. Рико Корелли".
  
  
  10
  
  
  Отунбаева узак кружился биздин айланабызда, жана эч ким биздин айланабызда эмес пошевелился. Становилось бардык холоднее жана холоднее.
  
  
  "Жакшы?" - деди ал, наклоняясь лижет, аракеттенип көрүүгө нулган адам.
  
  
  Аны ар кандай учур зажал "люгер" астында ветровкой. "Мен да боло алам деп ишенем?" Анын спросил эго. "Адегенде сен говоришь мага, сен Барри Парсон, эми сен говоришь, сен-Рико Корелли".
  
  
  Ал посмеялся. "Идем. Бул тийиш экендиги анык! Азамат=), жана ким алмак мүмкүн бул жерде тышкары, Рико Корелли?"
  
  
  "Ким өткөрдү алмак мүмкүн бул жерде үчүн жооп берүүгө сиздин штопора. Кандай болбосун, ким жөнүндө билген жолугушууда".
  
  
  "Ким тышкары, Рико Корелли жана убитого баланын?" ал спросил.
  
  
  "Комаров. Ал билүүгө мүмкүн".
  
  
  "Сиз кандай деп ойлойсуз, мен Комар?" - беренесине смехом спросил Парсон.
  
  
  "Ал болмок жалгыз, ким алмак билүү Корелли встречал мени бул жерде".
  
  
  "Будьте разумны! Аны жок Комар!"
  
  
  "Сиз антип айтасыңар, бирок мен аны билбейм".
  
  
  "Эгер ага жылы Комаром, эмне болмок аны бул жерде делал?"
  
  
  "Пытаюсь таба Корелли жана убить эго".
  
  
  "Бирок анын Корелли".
  
  
  Бул превращалось анын күндөлүк комедию. Анын покорно покачал головой. "Чыдамдуу, сен Корелли. Мага чертовски суук эле. Давай сядем в мою машинага жана сүйлөшөбүз".
  
  
  Ал улыбнулся. "Жакшы." Анын өткөрдү эго бүгүштүү карата "Рено".
  
  
  "Кичинекей жакшы иш", - деди ал.
  
  
  "Эң жакшы, - деди мен. "Сиз арендуете, сиз алууга эң жакшы".
  
  
  Ага эшикти ачты, өзүнүн ключом кирди, андан кийин протянул руку жана ачты эму пассажирскую эшикти. Ал забрался ичине жана захлопнул эшикти. Машинага качнуло. Ичиндеги дагы болгон жылуулук.
  
  
  "Позвольте мага айтып бере сизге жөнүндө Базильо ди Ванесси", - деди ал андан кийин тымтырс. "Алмаштыруу. Алар бир поймать мени бир нече айдын ичинде".
  
  
  "Алар?"
  
  
  "Кимдир тегерегиндеги жогорку бөлүмдөрүнүн мафиози", - дейт Парсон. Аны эч нерсе алмак менен өз ара поделать; Анын дагы ойлогон жөнүндө nen, бул жөнүндө Барри Парсоне,
  
  
  
  
  
  Түрлөрү которуу
  
  
  Тексттик Котормо
  
  
  Баштапкы тексти
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Натыйжаларын которуу
  
  
  ал эми эмес да Рико Корелли.
  
  
  "Бирок кайдан сиз бул билесиңерби?"
  
  
  "Менде ал жакта да бар достор. На вершине. Капо Капо отель үчүн аны менен иштелип чыгарылышы боюнча цепочки. Ал отель үчүн аны жылы толугу менен".
  
  
  "Бул эго атым?"
  
  
  Ал улыбнулся. "Забудь бул жөнүндө. Жөн гана поверь мага".
  
  
  "Жакшы. Демек, Капо Капо отель үчүн сен катышуучулардын".
  
  
  "Отель мени убить. Өтүүгө аракет кылган айта мага буга чейин эки жолу. Бир жолу Корсике. Бир жолу Неаполе. Ага болдум, ал жерде жеткирүү".
  
  
  "Неаполь? Добуш кайдан взялся Москит".
  
  
  Ал адам посмотрел мага. "Сиз обойдетесь".
  
  
  "Мага дешти."
  
  
  "Хема?"
  
  
  "Эч нерсе."
  
  
  "Качан башталган экинчи сокку эмес удался..."
  
  
  "Ошол, бул сиздин вилле карата Корсике?"
  
  
  Ал нахмурился. "Ооба". Ал ждал. Андан кийин: "Качан ошол потерпел неудачу, анын чечти уйти боюнча бизнеске. Дал ошондо анын келди жана сизге, адамдар".
  
  
  Ага кивнул. "Мен бардык бул тууралуу билем". Аны жок. Бирок, угуу эго аңгеме болчу пайдасыз. Менде болгон эмес чечими билүүгө, бул чындык же калп.
  
  
  "Жакшы. Качан биз отправились менен Корсики карата яхте, аны мисир менен өз ара Ванесси".
  
  
  "Жумуштун ээлөөгө орунга?"
  
  
  "Ооба. Качан биз добрались чейин Валенсии, биз простояли портто күнү, ал эми аны тянь-этабы качан алар ушли".
  
  
  "Лисистрата плыла жок сизди?"
  
  
  "Таптакыр фантастическим. Ванесси сыграла Рико Корелли".
  
  
  "Качан жана алар приземлились в Малаге, Ванесси дагы играла Корелли?"
  
  
  "Ооба". Ал кылгандарга паузу. "Жардамы менен Тины Бергсон".
  
  
  "Ванесси болду в Малаге?"
  
  
  "Жок. Ал тянь-жылдарга яхте. Биз думали, бул да жакшы болот. Ошондо болбойт каталар. Мен иште эске учурда, эгерде кимдир сүрөттөгү эго".
  
  
  "Мүмкүнбү ким кандайдыр бир в Малаге идентификациялоого сизди?"
  
  
  "Бизге бирдиктүү мүмкүнчүлүгүн толугу менен", - засмеялся Парсон.
  
  
  "Анан?"
  
  
  "Андан кийин силер связались менен Тиной, жана ал ыйгарым укуктуу өкүлү менен жолугушууга сиздер".
  
  
  "Туура."
  
  
  "Мен менимче, кимдир выбрал сиз болгондон кийин проследовал үчүн сиздер чейин яхталар, аянты акваланг калган".
  
  
  "ВОЗ?"
  
  
  "Москато, албетте. Ким дагы? Ал билет райондор мага бардык. Жана ал, керек, эмес, бир көздүн менен яхталар, качан ал садыков. Ал жөн гана рассчитал кезде, азырынча сиз болдуңуз жанында кораблем үчүн вовлечь сизди".
  
  
  "Эмне үчүн Москато эмес билдим сени?"
  
  
  "Ал жөнүндө билет яхте жөнүндө Тине жөнүндө жолугушууда сиздер менен, адамдар..."
  
  
  "Айкын. Бирок ал чын эле эмес билдим сени".
  
  
  "Туура."
  
  
  "Ал нанес сокку келет жана Тину".
  
  
  "Кудайга даңк, аны эмес убили!"
  
  
  Анын наблюдал ага. Ал полез мүнөтүнө жана досталь пачку америкалык сигареттердин. Ал зажег бир жана помахал спичкой. Анын былтыркы жолу ал досталь испанскую сигарету. Бирок, ошондо, албетте, ал сыграл британиялык жашыруун агент Барри Парсона. Ал непревзойденным крайнов жана билген, канчалык эффективен туура реквизити.
  
  
  "Ал эми?" Анын спросил.
  
  
  "Сиз айткыңыз, деп билдирет turmush басылмасынын аймактык айланасындагы клиники?"
  
  
  "Ооба". Бачым.
  
  
  "Ал жүрүп жатат".
  
  
  "Качан ал сможет кошула сизге?"
  
  
  Ал колебался. "Жакында."
  
  
  "Ал эми андан кийин-менен жолугушуу моим өнөктөшү?"
  
  
  "Туура." Ал улыбнулся. "Слушай, Тина - бөлүгү сунуштар. Сен анткени, билесиңби бул эмес да, чынбы?"
  
  
  "Ооба, - деди мен. "Бирок адегенде биз хотим жолугушууга, анан обсудим тетиктери".
  
  
  Ал кивнул. "Мунун баары, азыр мааниге ээ".
  
  
  "Бир мени озадачивает".
  
  
  "Кайсы?" Дым өсө баштады алдында эго адам. Нарын лобовом стекле "Рено" аны көрө алмак чагылдыруу эго адамдарды, качан ал затягивал сигарету.
  
  
  "Силер дегеле н кийин Москита нарын Торремолиносе?"
  
  
  Ал посмеялся. "Таза, ооба?"
  
  
  "Аябай аккуратный." Аны жасадым паузу. "Өтө таза."
  
  
  Эго көздүн скользнули боюнча моим. "Сен говоришь?"
  
  
  "Мен айтып жатам, бул албайм толугу менен макулдук берилсин твоей тарыхы, Корелли. Сен вступаешь бүтүмгө качан менде остынет Комаров, анан сен играешь Барри Парсона, жашыруун агент. Эмне берет?"
  
  
  "Келгиле, вернемся", - олуттуу дейт Парсон. "Слушай. Аны билген, сен охотился үчүн Москитом. Макул?"
  
  
  Ага кивнул. "Сиз болмок догадаться бул, албетте. Бирок эмне үчүн сиз таптакыр кетсек Малаге? Мен иште көңүлгө, Рико Корелли. Сиз прятались нарын Валенсии. Эмнеге ехать нарын Малагу үчүн выставлять өзүнө напрасно?"
  
  
  "Камсыздандыруу", - жай", - деди ал.
  
  
  "Камсыздандыруу?"
  
  
  "Мен мурда коопсуздук менен ошол учурдан катары уилф яхту нарын Валенсии. Сиз кандай түшүнөсүз?"
  
  
  Ага кивнул.
  
  
  "Жакшы. Савченко болду карата яхте, азырынча ал мүнөттөн, качан келтирилсе сокку" Москитом ". Баягы чынында?"
  
  
  Анын думали. "Жакшы. Деп болжолдойлу бул учурда сиз тийиш болгон жалал-Sol y Nieve".
  
  
  "Мына, бул мен, - деди Тине".
  
  
  "Мен да ойлогон. Мен иште көңүлгө, эмнеге келишин Малагу помогло? Антсек менин штопора".
  
  
  "Аны отель жана биле жөнүндө сага көп". Ал бой плечами. "Мен иште көңүлгө, бул менин ак таңгакталган нарын красивый кичинекей сверток. Анын собираюсь Штатына. Ал эми сен жана со кыз, эмне сенде ал жерде, менин сактоочулар. Алсак?"
  
  
  "Туура."
  
  
  "Анткени мен отель жыл сайын, сыяктуу, сен поправишься.
  
  
  Келген көптөгөн жыл бою унчукпоо. Аны карачу, ага суук эле. Ал карачу мени ошондой эле суук эле.
  
  
  "Кайдан сен мени забрал?" Анын спросил.
  
  
  Ал вздохнул. "Жакшы. Көр. Сен болчу карата аңчылыкка. Аны билген, сен собираешься попытаться таба Москато. Чынында?"
  
  
  "Мен ошондой эле менимче".
  
  
  "Мен жөн гана ждал, азырынча найду сени".
  
  
  "Сиз опознали мени эрте?"
  
  
  Жөнүндө", албетте. Аны карачу, кайда пошла Тина".
  
  
  "Андан кийин силер последовали үчүн мен жана Хуаной тигил түнү?"
  
  
  "Албетте, албетте."
  
  
  "Бул виллу".
  
  
  "Чынында. Ага убакыт да, сен ударил тигил проститутку - тигил алектенген занималась сексом втроем менен Москато, ал эми экинчиси жайык - мен билген, биз делле. Аны жөн гана следил үчүн тобой".
  
  
  "Бирок, эмне үчүн
  
  
  
  
  
  
  Түрлөрү которуу
  
  
  Тексттик Котормо
  
  
  Баштапкы тексти
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Натыйжаларын которуу
  
  
  сен прорываешься аркылуу ошол кайтарым жолу качан менде Москато болчу мертв? "
  
  
  Эго көздүн жардамчы с моими. "Биз баарын жасайбыз каталар эмес да, чынбы?"
  
  
  Аны бой плечами. "Жакшы. Бирок эмне үчүн анда тарыхы менен мукабасынын?"
  
  
  "Жаз Барри Парсона? Аны жөн гана стряхнул чаңы менен текчелер", - деди ал, впадая нарын британский акцент Барри Парсона. "Жана казалось, бул болсо, эмне кылуу керек ушул учурда. Мен собираюсь жасоого, решиться жана айттырды:" Эми үнү жана аны эски кутман Рико Корелли! Эми бул болбогон өзгөчө мааниге эмес да, чынбы? "
  
  
  Анын смеялся. "Мага ушул кезге чейин хорек жакпайт мунун раздвоение жана утроение. Сиз болмок дароо белгиленсин менен байланышта болгон Хуаной. Сиз переспали менен ал, ал жакта, дагы бир жолу бул жерде. Эмне үчүн сиз жөн гана эмес, бол эй маалыматтарды жана сураганга аны текшерүүгө бул? "
  
  
  Ал прикусил сигарету жана выглянул аркылуу лобовое айнек. Отунбаева падал, бирок эми слабее. Аны көбөйттү көздүн жана увидел чагылдыруу биздин эки адамдардын мрачной билдирди.
  
  
  Эго көздүн смотрели мага.
  
  
  "Мен эч качан ишенбейм спальне", - деди ал, нахмурившись. "Мен иште анын түрү, ал тургай менин билимим озунчо. Бул жер, ал аны арендовал нарын Торремолиносе. Кайдан аны билем, бул Москато эмес записал мени на пленку барганга чейин эле, мен последовал үчүн тобой карата ага? Акыры, ал ойлогон, эмне дандарынан мени бул яхте. Бирок, мүмкүн, Бул кадам " ловушка. Чынында? Мүмкүн, ал жерде жок Москато мүмкүн Москато бардык убакта ойлогон райондор мага жана ждал мен. Кайдан анын алмак билүүгө? "
  
  
  Анын сидел ал жерде.
  
  
  "Бул отель. Анын ничему ишенбейм. Эч сыяктуу. Мен ойлойм, ар бир бөлмөдө бар, каталар. Мага пришлось өтүүгө аркылуу будущую жолугушуу, анткени ушунун бөлүгүндө алгачкы планы. Мен сүйөм, отклоняться-жылдын алгачкы пландоо, анткени бул калтырат, абдан көп эрки менен учурду. Анткени биз буга чейин билген бирин-бирин, аны жөн гана играл круто жана продолжал ушул учурдан баштап. Мага абдан жаль, эгерде бул оскорбило сиздин сезими тартибин ".
  
  
  Бул орун алса, маанисин.
  
  
  "Бул эми?" Анын спросил.
  
  
  "Биз жөнүндө макулдашышты жолугушууда ортосундагы мени менен жана жети", - дейт Парсон боюнча кайра-деловому. "Жеткирүүгө микрофильм".
  
  
  "Кайда?"
  
  
  "Эми, силер билесиңерби, мен ойлойм жөнүндө отелинде. Бул укук берет жана ар кандай номери. Жана мен сүйөм тусоваться менен адамдарды Прадо Льяно. Послушайте, ал эми насчет лыжной трассалар?"
  
  
  Анын думали. "Ал жакта абдан пустынно, ладно - кез. Бул орнотулат дагы курт-кумурскаларды жок". Анын засмеялся, недоумевая, канчалык деңгээлде бул чындык.
  
  
  "Карата чегин, деп билдирди аймактык кабарчы. Сиз выстрелить нарын адам үчүн париж жардамы менен телескопического объектива". Ал вздрогнул. "Мага бул таптакыр жакпайт".
  
  
  "Бирок, эгерде эч ким билбейт, сен Корелли..."
  
  
  "Ким айтты? Мындан тышкары, дагы бир жаман учурунда. Эгерде Москато дагы бар, ал эми анын, уверенный, анткени ал андан кийин ошол сыяктуу Артуро кашат эго - ал көз салууга сиздер үчүн жана сиздердин кеңири, чындыгында?"
  
  
  Жөнүндө "Хуане?"
  
  
  "Албетте! Андыктан, мен көрүүгө тийиш, анын кайда нерсе, бул бросается көзүнө, ошол эле учурда защищено".
  
  
  Аны бой плечами. "Бул жөнөкөй эмес библ толтуруу үчүн".
  
  
  "Жокпу? Ал эми бул насчет бир тегерегиндеги бул аркан жолдорун? Сиз находитесь бир гүл, сиз изолированы, одиноки жана коопсуздук!"
  
  
  Аны ойлогон да бул тууралуу. "Гондола? Аны түшүнөм, сиз эмнени айткыңыз. Садитесь карата нах, аны менен поднимайтесь бирге. Азырынча сиз ал жерде, заперты нарын аркан жолу, сиз жеткирүүгө сизди контролдонуучу чөйрөдө жана эч ким эмес болуп калат мудрее. бардык карата пленке? "
  
  
  "Туура."
  
  
  Анын сидел жана ойлогон. "Бирок ким болсо дагы мүмкүн выстрелить сизде менен склона".
  
  
  "Добуш анда сен входишь, атындагы куурчак, - деди Парсон, возвращаясь нарын британский университети. - Сен садишься карата лыжалары, стоишь карата станциялары Боррегилас жана прикрываешь биз, качан биз подъезжаем".
  
  
  Аны ойлогон да бул тууралуу. Мага жагат. Канчалык көп аны ойлогон бул тууралуу, ошончолук мага бул нравилось.
  
  
  "Мен бул сатып алууну", - деди мен.
  
  
  "Канча убакыт?"
  
  
  Анын деди: "Эртең он эртең мененки?"
  
  
  "Чынында", деди Парсон. "Мен буду маттар подальше-жылдын Хуаны. Мен кетейин, эч кандай кошумча, биз качан ошондой эле близки корутундуга бүтүм".
  
  
  "Ийгилик", - деди мен.
  
  
  Ал турду орнотулат, поправляя ветровку. Аны чувствовал катары суук хлестает аркылуу ачык эшик, бирок отунбаева дээрлик толугу менен боз-булуң айылынын тургуну.
  
  
  "Башта", - дейт Парсон. "Мен барам үчүн тобой төмөн".
  
  
  Ага кивнул.
  
  
  Ал захлопнул передо мен эшикти жана поспешил айланасындагы эстелик, кайда жана исчез түрү боюнча.
  
  
  * * *
  
  
  Renault завелась жок көйгөйлөр. Дал эму бир аз согреться, андан кийин подождал, азырынча увидел Симку, появившуюся үчүн бурчуна эстелик, ee с косо спускались карата импровизированную кетиптир. Андан кийин аны бармак эмесмин, пополз боюнча кыска подъездной ырайына карата шоссе. Ага помахал Парсону нарын күзгү арткы түрү.
  
  
  Анын увидел "Симку" менен алектенген следовала үчүн мени менен, анын фаранын мерцали нарын падающем орнотулат.
  
  
  Повороты жана повороты жүрүшүндө бир топ резкими, требовали туруктуу тормоздоо жана күчү менен которуунун карата пониженную берүүнү. Анын баштады ыракат алууга баш жүрүүчү бөлүктүн качан почувствовал биринчи промокшую тормозную системасы.
  
  
  Анын спускался боюнча өрөөнүндө айланасындагы кара слюды, вздыбленной жогору, мында жол болду взорвана түрүндө V-образной ноолор. Аягында анын увидел катары тротуар жасайт тез тез көрсөткүчтөрдү түздөн-түз.
  
  
  Ортосунда ичтин участогун анын баштады тормозить жана почувствовал пробуксовку. Аны подумал, бул кокусунан наткнулся карата тоңдурулган эти-орунду жүрүүчү жана попытался кайра. Бирок ушунун таптакыр жок замерзшее жери.
  
  
  Аны кайра нажал карата издевательства алуу үчүн бүлөлөргө да тягу караштуу переключении карата пониженную берүүгө, бирок
  
  
  
  
  
  Түрлөрү которуу
  
  
  Тексттик Котормо
  
  
  Баштапкы тексти
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Натыйжаларын которуу
  
  
  Куугунтуктоо, казалось эмес передавал эч кандай кубаттуулугун дөңгөлөктүн.
  
  
  Ага отчаянно нажимал болгон рычаг күчү менен которуунун берүүлөрдү, бирок эми анын ехал өтө тез үчүн включиться жана алмак эмес переключиться карата низшую берүүнү.
  
  
  Анын притормозил чейин жынысына, качан выехал карата уклон, бирок ылдамдыгы болгон өтө жогору. Бактыга жараша, кривая получилась абдан жакшы. Анын ушундай көрсөткүчтөрдү. Бирок бул жерде эле анын столкнулся менен тез поворотом солго, анын противоположном жиберүү жана кайра нажал карата издевательства, надеясь, бул жүрүү бөлүгү берет мага сцепление бул жерде. Бирок мен чувствовал эч тышкары, мокрой начардыгынан.
  
  
  Эч.
  
  
  Анын өтө повернул колесо жана повернул. Жол выпрямилась, бирок пошла төмөн, качан шоссе өткөн нарын длинный ровный траверс, пересекающий жогорку скалистый склон. Аягында жүрүштүн анын увидел крутой көрсөткүчтөрүн артка менен чоң предупреждающим белгиси болгон шоссе бүгүштүү.
  
  
  Аны кайра нажал карата издевательства, бирок албаса кандай жооп. Анын надавил болгон рычаг күчү менен которуунун берүүлөрдү, бирок албады төмөндөтүүгө эго минимумга чейин. Анын баштады крутить колесо взад жана алдыга аракеттенип алууга кабыл тиби снегоочистителя үчүн азайтууга ылдамдыгы Renault үчүн аны алмак төмөндөтүүгө бул чертову штуку карата пониженной өткөрүп берүү.
  
  
  Неудачно.
  
  
  Анын увидел турат өзүнө огни Парсона, жана мага кызык болуп калды, наблюдает жокпу, ал үчүн мен анын S жана ломает карашат үстүндө моим необъяснимо плохим вождением.
  
  
  Аны эки жолу мигнул светом катары өзүнүн ишинин сигнал жардам.
  
  
  Кривая бардык приближалась жана приближалась, жана аны таптакыр алмак эмес контролдоого ылдамдыгы Renault. Аны ойлогон жөнүндө кылыш үчүн перебраться аркылуу ички дренаждык түйүнгө канаву, бирок чечти, деп мүмкүнчүлүгүн толугу менен разбить огу жана оторвать дөңгөлөктүн өтө жогору тургандай рисковать. Мындан тышкары, анын алмак разбиться чалкасынан жөнүндө сланцевую отмель алектенген поднималась айланасындагы ноолор, качан рулдук колесо вырастало айланасындагы моей белдин ылдый жагынын.
  
  
  Дөңгөлөктөр, шина завизжали, анын повернул колесо влево үчүн өтө тез повернуть. Аны районунда возвышающийся жээги оң жагына мени. "Рено" съехал менен четтери направился ачык карата тышкы жээги жолдор, анда-жылы болжол менен фунтту скалы, насыпанной астында выкрашенным кара-ак түс деревянным тосмолор, тянущемся болжол менен жыйырма фунтту.
  
  
  Аны районунда боком нарын поручни, оторвал нерсени жылдын шарик "Рено", андан кийин поскакал, кайра, дамбанын таманынан тартып өлчөнөт. Бирок анын өтө потянул жана кайра выровнял келди.
  
  
  Бүгүштүү мени жол продолжала тез спускаться. Кандай ярдах-жылдын мени анын увидел проезжую бөлүгү, кескин поворачивающую түздөн-түз менен, дагы бир деревянным тосмолор, защищающим көрсөткүчтөрдү жана абдан чоң көрсөтмөсүнө алдында поворотом.
  
  
  Аны эч качан смогу жасай бул көрсөткүчтөрдү.
  
  
  Анын услышал жанында өзүнүн уха громовой кыймылдаткычы жана тез повернулся.
  
  
  Бул жылы Парсон.
  
  
  Ал выстрелил бири "Симки" mimmo мени жана выстрелил жүрө бөлүгүнүн бүгүштүү.
  
  
  Мага болгон эң кызыгы, тикмечи возьми, ал аракет жасоо. Анын отель крикнуть эму, бирок шталь.
  
  
  Ал символикалуу мени ачык передо мен, жана аны та эмес закричала үчүн ал катышуучулардын жолдор менен же мени ударили.
  
  
  Аны кайра нажимал болгон рычаг күчү менен которуунун берүүлөрдү, отчаянно аракеттенип өтүүгө ступеньку төмөн, бирок бул пайдасыз болчу.
  
  
  Парсон жылы ачык передо мени менен. Ал дээрлик закрыл көздүн, ожидая крушения.
  
  
  Ошондой эле эч кандай окуя болгон жок.
  
  
  Вдруг менин тууралуу turmush бампер стучал боюнча заднему бамперу Парсона. Аны көргөн да, кызыл стоп-сигналдары Simca Парсона мигали, анда гасли, анда гасли, анда кайра гасли.
  
  
  Анын замедлялся.
  
  
  Бул жылы эски трюк - токтотуу сбежавшую келди, притормозив машинага алдында ал үчүн замедлить машинага турат.
  
  
  Анын чың держал руль, анткени билген, бул бир ташы туура эмес жерде жүрө бөлүгүнүн сбрасывает Renault менен бампера Simca, мени бросает влево же оңго, андан кийин ал аны соскальзываю менен замедляющейся машиналар жана Идите же обрыв, же болбосо аркылуу чети обрыва абага.
  
  
  Запугивание Парсона сакталып турса мигать жана мигать, жана ошону менен бирге убакытты, качан биз жериходогу карата повороту, ал остановил мени. Анын включил көтөн чучук жүрүшүн жана то в келди, дрожа.
  
  
  Эшикти жылытылган жана Парсон чыкса аркылуу симки. Ал жылдыктар сейил бак курууда карата моей тарапка машиналар жана анын тегерегиндеги валил, деп билдирди аймактык кабарчы.
  
  
  Менин огни горели сыртына, освещая заднюю бөлүгү Simca жана показывая Парсона, турган жерде, кара түндүн.
  
  
  "Мен буду спрашивать деп төмөнкүлөр болду", - деди жай Парсон. "Кимдир баштоочулардын твой Рено".
  
  
  Ага кивнул. "Рахмат сизге үчүн жардам берет. Бул жылы жакшы трюк".
  
  
  Биз заехали нарын бар Esqui Прадо электе мен аны отвез машинага айыл гараж. Менде болгон үч люмумбы жана чашку кофе, жана аны дале өзүмдү андай деле эмес жакшы.
  
  
  11
  
  
  Анын жылдыктар сейил бак курууда өз бөлмөсүнө андан кийин недолгого болуу ксавье барре Esquí менен Парсоном. Ром жана порошок шоколад-лумумбе бир аз помогли мага успокоиться, бирок аны дагы эле дрожал, качан вставил ачкыч нарын эшикти кирди ичине.
  
  
  Включив святым, анын услышал шорох башка аягында номерин, андан кийин эшик, соединяющая эшик, распахнулась жана Хуана находилась ал жерде, кеңири раскрыв көздү. Казалось, ал гана деп проснулась-жылдын терең топтому.
  
  
  "Сиз менен жолуккан элеңиз аны?"
  
  
  "Ооба", - деди мен. Аны тез жакындап келип, мындай бюро ошондо ал жерде блокнот. Аны тез нацарапал карата nen "жучок" жана көрсөткөндөй, эй.
  
  
  Ал кивнула, бул поняла.
  
  
  "Бул получилось
  
  
  
  
  
  Түрлөрү которуу
  
  
  Тексттик Котормо
  
  
  Баштапкы тексти
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Натыйжаларын которуу
  
  
  биригүүгө? "- деп сурады ал мени.
  
  
  "Жок, ал жөнүндө билдирүүгө. Мага туура келет көрүүгө эго кайрадан". Ага жылы занят написанием нарын блокноте. "Сиз встретитесь аны менен бүгүн он сааттан гондоле. Кененирээк кийинчерээк".
  
  
  Ал кивнула.
  
  
  "Эми анын жатам уктоого жана бир аз отдохну".
  
  
  "Жакшы", - деди ал.
  
  
  Анын билимим тууралуу маалымат берген эмесмин карата эшикти холлго берүү түшүнүүгө, бул жакында встречусь аны менен сыртына.
  
  
  "Түнүңүздөр бейпил болсун, Жорж", - деди ал жана вернулась өз бөлмөсүнө.
  
  
  Анын снял кийим, переоделся таза жана чыгышкан нарын коридор. Хуана сидела жана курила сигарету.
  
  
  "Сиз четтөөлөрсүз, бул бөлмөлөрдө прослушивают?" деп сурады ал.
  
  
  "Оң".
  
  
  "Сиз менен жолуккан элеңиз Корелли?"
  
  
  "Ооба. Биз билебиз бу, башкарууга милдеттүүбүз, анткени Барри Парсон".
  
  
  Ал изучала мени. "Мен дээрлик догадался бул тууралуу".
  
  
  "Мен жасадым эле."
  
  
  "Сиз мүмкүн четтөөлөрсүз?"
  
  
  "Мен да боло алам толук ишеничте? Бирок ал тосуп сизди аркан жолу, мында, тикмечи возьми, сиз получите материалдар"
  
  
  "Бул эмне?"
  
  
  "Мен муну менен справлюсь", - ишенимдүү деди ал.
  
  
  "Жакшы. Анын прикрою сени менен лыжных түшүүлөрдүн. Корелли ошондой эле жегиси".
  
  
  "Бирок, бул Комар алмак жөнүндө билүүгө жолугушууда алардын ортосунда сиз?"
  
  
  "Ал бардык убакта следил үчүн биз".
  
  
  "Мен постараюсь присмотреть ага".
  
  
  "Жок беспокойтесь. Анын позабочусь, бул жөнүндө. Жөн гана познакомьтесь менен Корелли жана узнайте, шутит ал үстүндө биз же жок".
  
  
  Ал посмотрела мага. "Эмнеге ал дал мага маалыматты эрте?"
  
  
  "Ал деди, эмне жегиси ишеничте болууга".
  
  
  Ал пожала плечами. "Мен менимче, бул мааниге ээ".
  
  
  "Садись менен алар боюнча аркан жолу жана спускайся лыжа жылдын Боррегилас. Аны вице-сени в баре тилиги болгон бардык закончится. Андан кийин биз поспешим төмөн жана текшерүүгө, анын аныктыгын буюмдарды".
  
  
  "Малага?"
  
  
  "Гранады. У AX айтканда, ал жакта берүүчү".
  
  
  "Жакшы."
  
  
  Аны жылдыктар сейил бак курууда бөлмөсүнө жана жим жатып алып эс алууга уктоого.
  
  
  * * *
  
  
  Эми аны көрө алмак бардык бойлото каменистого тоо кыркасынын. Солнечный ыйык жылы таза-белым. Бала свят кудай слепил көздүн, бирок мен использовал фильтр кара көз айнек Zeiss 60x.
  
  
  Канатная жол двигалась жогору, жана мен даана жазылат разглядел сары свитер Хуаны. Ичиндеги жүргүзүлгөн гана ал Парсон. Гондола адатта везла четверых, жана ал билген, бул Парсону пришлось берүүгө чаевые тейлөөчү персоналга карата жеке кыдырууга, бирок мен волновался. Ага тандалып бул акча.
  
  
  Аны кайра прокатился по полю кара көз айнек, жана бул жерде анын увидел эго.
  
  
  * * *
  
  
  Ал лежал карата ич оору болгон гранитном выступе болжол менен полпути ортосундагы Боррегилас жана Прадо Льяно. Ал одет нарын серую кийимин, ошондой эле ал так сливался менен слюдой жана гранитным сланцем. Бирок аны көрө алмак, ал канткен менен эркек, жана көргөн, ал держал колунда длинную винтовку бойлото скалы. К винтовке болчу прикреплен прицел.
  
  
  Мен алмак эмес кимдир-тиби мылтыктар боюнча очкам.
  
  
  Ал лежал абдан акырын жана ждал. Ал карачу гондолу менен Хуаной жана Парсоном. Ал эми билдим, анткени алар эго забирают? Ал биле алмак?
  
  
  Парсон? Болчу беле Парсон алмаштыруу? Кимдир настраивал Хуану? Бул маалымат кайрадан просочилась? Биздин бөлмөлөрдө эч ким жок, - деди бизге деген сөздөр. Эч ким тышкары, мени жана Парсона, билген эмес убактысы жана орду.
  
  
  Жана бардык эле убийца лежал в ожидании.
  
  
  Москато? Толук мүмкүн.
  
  
  Анын расстегнул ветровку жана досталь "люгер". Аны муну эго жана сунул мүнөтүнө ветровки. Мага пришлось болмок пересечь склон жана закрепиться карата скале үчүн добраться чейин ага. Ошондо мага туура келет переползти боюнча камням жана убить аны, адегенде, ал сможет келтирүүгө сокку.
  
  
  Башка жолдору жок. Эгерде анын оставлю Москато тирүү, ал кайра попытается заполучить Рико Корелли - пытайтесь, азырынча эму бул жок кылуу мүмкүн эмес!
  
  
  Судя боюнча ылдамдыгын аркан жолдор жана турган ордуна адамдын скалах, менде болчу, болжол менен бир жарым мүнөт кылып айта жүрүшү.
  
  
  Анын бир аз текшерди спуск, болтурбоо үчүн кооптуу магната жана аймактарында та төмөн аны. Качан анын ударился жөнүндө нижнюю бөлүгү горки, бул-анда төмөнкүлөр болду менен калган жаан наверху, жана анын вдруг обнаружил, бул утопал нарын горке болуп жаткан. Анын толкался жана бился, жана, деп билдирди аймактык кабарчы слетел менен мени. Мага повезло. Чоң шар катящегося отунбаева продолжал ылайыктуулугуна жараша мени жана ударился жөнүндө таштар жакын жерде.
  
  
  Аны абдан баалуу секунд.
  
  
  Скалы алынды бүгүштүү мени, бирок мен аны эмесмин адам, лежащего подо мени менен. Пришлось достать жайларында жана жай панорамировать боюнча гребню.
  
  
  Андан кийин анын увидел эго.
  
  
  Мени сбило менен курсунун болжол менен сотню фунтту! Анын украинага абдан эле жогору.
  
  
  Аны тез баштаган кайра спускаться менен холма, возвращаясь башка тарапка, крещаясь менен бул курстун жана возвращаясь карата чекитинде турган чегинде досягаемости адамдын скалах.
  
  
  Анын отпустил зажимы жана уложил лыжалары кара таштар үчүн, алар соскользнули. Андан кийин вытащил анын жайларында жана посмотрел аркылуу чети скал.
  
  
  Аны көргөн катары канатная жол жай көтөрүлөт ортосунда экинчи жана үчүнчү болот опорами. Жана аны алмак көрө адам менен винтовкой, ал чың сжимал эго жана этият вел гондолу, азырынча ал двигалась өйдө боюнча паучьим стальным тросам.
  
  
  Анын нацелил "люгер" нарын карашат мужчине жана выстрелил.
  
  
  Таращить көздүн ударилась жөнүндө ташы жана кайда-анда отлетела. Анын укканын ырдоо рикошета.
  
  
  Эркек тез обернулся. Аны көргөн размытое так, аны ак адам. Ал тез выгнул саяарын, повернулся жана нацелил мени винтовку - прицел жана бардык ушундай.
  
  
  Таращить көздүн попала. отунбаева турат мени - өтө близко үчүн
  
  
  
  
  
  
  Түрлөрү которуу
  
  
  Тексттик Котормо
  
  
  Баштапкы тексти
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Натыйжаларын которуу
  
  
  комфорт.
  
  
  Аны кайра выстрелил. Бирок ал жашырынып түрү боюнча дароо андан кийин октун. Анын алмак эмес эго көрө.
  
  
  Присев ал жерде, анын тщетно өтүүгө аракет кылган эго табууга болот.
  
  
  Дагы бир выстрел сломал ташы моей колу.
  
  
  Анын пригнулся.
  
  
  Гондола жай двигалась боюнча тросу, жана аны алмак көрө сары свитер Хуаны, жана мунун баары, деп мен обращал бурулат.
  
  
  Стрелок каримде жана отвернулся-жылдын мени, целясь нарын гондолу. Аны кайра выстрелил.
  
  
  Ал упал, пригнувшись үчүн скалу, таптакыр жок калган. Аны көргөн да, ал уперся нарын утес жана целился нарын гондолу.
  
  
  Анын баштады аркылуу скалы, бирок билген эмес, смогу добраться чейин ага вовремя.
  
  
  Щелкнув зажимами үчүн троса, анын sel карата лыжалары жана баштады спуск, держа бир руке эки дубинки, башка - люгер. Бул кадам эмес, эң ыңгайлуу лыжа тебүүгө позициясын, аны ага алмак өзү берсин.
  
  
  Жараша жылдыруу аны түшүндүм деп айта албайм стрелять лыжа менен, жана, ошентип, трачу көп драгоценного убакыт.
  
  
  Анын спустился деңгээлине, анда ал присел, вырвался боюнча креплений жана присев, пересек таштар.
  
  
  Үнү ал!
  
  
  Анын выстрелил.
  
  
  Ал целился нарын гондолу жана выстрелил так сыяктуу эле, мен выстрелил, - же, балким аркылуу үлүшүн секунд кеч мени. Бул болсо бизге төмөнкүлөр болду, менин өздүк выстрел, по-видимому, алып келди, маселе, ал дал осечку жана эго заряд безобидное катары баштоочулардын негизи, гондолы эмес, терезе аркылуу нарын складывать доллары Парсона.
  
  
  Аны баштоочулардын стрелка.
  
  
  Ал упал адам таштар, андан кийин рефлекторным кыймылын развернулся жана развернул винтовку, азырынча ал багытталды төлөмдөрдүн түздөн-түз мага.
  
  
  Аны прыгнул мурун жана шах сползая менен тоолор. Пули разлетелись айланасындагы мени, бирок бир да калган эмес. Аны кайра закат на скалу, цепляясь үчүн нах сатып алуу үчүн.
  
  
  Ташы болчу скользким, бирок анын переполз боюнча ага качан жана бир катар с моим ухом разорвалась дагы бир таращить көздүн, спорт, аны карашат, ачык увидел эго жана выстрелил эму в шею.
  
  
  Ал дароо упал. Кан взорвалась анын тегерегиндеги красным облаком.
  
  
  Андан кийин ал лежал в луже, күндүз покраснения, качан ага жакындап келип, мындай ага.
  
  
  Бул жылы Альфреддо Москато.
  
  
  Комар.
  
  
  Сват!
  
  
  * * *
  
  
  Винтовка менен алектенген стреляла ош жана мени менен алектенген керек болчу убить Рико Корелли нарын гондоле, болгон винтовкой Winchester Model 70 Super Grade, откалиброванной астында октор 30-06 Springfield жана оснащенной оптикалык прицелом переменной кубаттуулугун Bausch & Lomb Balvar Lee dot. Бул жылы красивый буровая курал.
  
  
  Ок 30-06 Springfield Hi-speed сатуу менен бронзовым острием камсыз кыла алат баштапкы ылдамдыгы 2960 фунтту жалал-сына жана ылдамдыгы 2260 фунтту жалал-сына аралыкта 300 ярдов менен поражающей күч 2920 халив-фунт дульной энергиясы жана 1700 халив-фунтами. фунт 300 ярдов. Прицел менен жөнгө салынуучу кубаттуулугу Bausch & Lomb менен жөнгө салынат-жылдын 2-1/2 чейин 4 крат, мында бийиктиги жана шамал менен жөнгө салынат гана эки кыймылдагы бөлүктөр.
  
  
  Эгерде бул нерсе жана жардам бере алат убить адам менен алыстан жердин атуу болсо, анда бул комбинация алмак.
  
  
  Аны наклонился үстүндө мертвым адам. Ага жылы бумажник жана кагазды, бирок, алар ачыктан ачык подделаны. Аты-жылы сказано Наталио Ди Цезура, ал эми газеталарга айтылган, ал атчан боюнча Бари, Италия.
  
  
  Ага болгон смуглая тери, темные чач, бритые голубые подбородок жана палочек. Эго бакенбарды жүрүшүндө төмөн кадимки, бирок казались өтө эле узун.
  
  
  Ал одет анын жакшы ветровку жана обтягивающие лыжные штаны.
  
  
  Аны обернулся карата үн күтүүсүз кадамдарды боюнча камням. Одина боюнча Жарандык гвардиянын спустился жерге, снял лыжалары жана пошел мага записной китепчеси в руке. Аны, деп эскертти, деп кобуры эго кур коопсуздук болчу расстегнута.
  
  
  Взглянув мени, ал эч нерсе деди, анан жакындап келип, мындай скале, анда лежал мертвец. Ал наклонился, взглянул болгон денеси, андан кийин кунт коюп исследовал эго жана кылгандарга бир нече макалалар.
  
  
  Ал коснулся моюндун өлүктү жана пощупал жĭрīгĭ тез согот. Анын алмак айта эму, бул эго ал жерде жок болот. Ал досталь, кагаздар, исследовал эми, андан кийин осмотрел Винчестер 70 жана прицелом.
  
  
  Ал каримде жана повернулся ко мага.
  
  
  "Простить үчүн вторжение, сеньор", - деди ал кээде англисче айткандай.
  
  
  Анын улыбнулся. "Сиз узнали, мен англичанин?"
  
  
  "Мен билем, сен аксынын", - поправил ал мени менен улыбкой. "Өзүнүн лыжами".
  
  
  Бул тууралуу аталган австрийцы, бирок мен аны кашат ih в Сан-Вэлли. Бул жылы аларга запечатлены.
  
  
  "Сиз болдуңуз күбө бул - беды?" - спросил ал, деликатно, бирок, кыязы.
  
  
  Аны бой плечами.
  
  
  "Балким, сиз көп күбө. Балким, силер тандалып причастны өлүмүнө ошол адам?"
  
  
  Ага эч нерсе", - деди. Качан ал собирался жарыялоого мага менин укуктун? Бирок, албетте, Испаниянын сизге дегеле зачитывали укугуңарды.
  
  
  Анын баштады расстегивать ветровку үчүн достать бумажник.
  
  
  Курал "Гардиа", "аксынын Кольт" 45-чи сайы, каражаттары тез арада алуучуга жеткизилет көрсө анын эго руке жана прикрыло менин өмүрү.
  
  
  "Сурайм, сеньор, бирок, мейли, эч нерсе вынимайте айланасындагы чөнтөкчөлөрдүн".
  
  
  "Мен жөн гана кетким келет өткөрүп берүүгө өзүнүн өздүк күбөлүгү", - улыбнулся мен. "Мен келди боюнча сунуштар сеньора Митча Келли айланасындагы Малаги".
  
  
  Анын адам промелькнуло узнавание. "А Түшүнүктүү. Сенде бул жерде эго карточкасы. Ошондой эле бир айланасындагы твоих". Ал посмотрел карата нах жана жай убрал баруу пластиковую папку. Ал вернул бумажник менен умным шлепком захлопнул эго.
  
  
  Анын мисир жана убрал.
  
  
  "Сурайм, сеньор. Аны эч н
  
  
  
  
  
  Түрлөрү которуу
  
  
  Тексттик Котормо
  
  
  Баштапкы тексти
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Натыйжаларын которуу
  
  
  Мына, күтүп жатам, сиз үчүн ар кандай сурак. Эгер сиз кааласаңыз, уйти? "
  
  
  Ах, бул чудесная кичинекей эмблемасы-БАЛТА кара-бурчунда карточкалары Митча Келли, аны, казалось, бардык билген жана любили.
  
  
  Аны повернулся билимим тууралуу маалымат берген эмесмин жана бул өлүктү адам. "Ал белгилүү сизге?"
  
  
  Guardia покачал головой. "Мен антип ойлобойм. Бирок жакында узнаю".
  
  
  "Вежливый кеңеши", - деди мен. "Бул адам жарыяланышы мүмкүн издөө в Малаге кылмыш үчүн. Өлтүрүү".
  
  
  "Ах."
  
  
  "Жана өлтүрүү уул өткөн түн ичинде ачылган бул жерде, бул Прадо Льяно".
  
  
  Көздүн Guardia сузились. "Силер билесиңерби, абдан көп буюмдарды, сеньор".
  
  
  "Бул менин билимим иш. Билүүгө көп болду. Жана фотографировать ih", - деп кошумчалады ал с улыбкой.
  
  
  Ал отсалютовал. "Prima багуу менин түрдө кечирим кармоо үчүн сизди. Менимче, жакшы эле болмок, эгерде эле сиз жок жерде, качан кыргызстанга келе тургандыгын маалымдады менин коллега. Ал бир аз жаш жана импульсивен".
  
  
  Анын посмотрел өйдө боюнча склону. Дагы бир Guardia болду лыжа жана бежала төмөн.
  
  
  "Рахмат."
  
  
  Ал поклонился баткен тилкеси жана отсалютовал. "Айтам сеньору Келли, биз элден".
  
  
  Анын проскользнул нарын зажимы, спорт өзүнүн шесты жана тез спустился карата Прадо Льяно.
  
  
  * * *
  
  
  Аркылуу аны жарым саат, жылдыктар сейил бак курууда ак-отель. Хуана ждала мени аксессуар жана у чоң камина.
  
  
  Биз жүрүшүндө бир.
  
  
  Аны адам светилось козголгонго. "Менде бул", - прошептала ал мага.
  
  
  Ага кивнул.
  
  
  "Бул жылы үчүн волнение?" - подумала ал.
  
  
  "Мен спугнул Москато жана дандарынан эго".
  
  
  Аны адам побледнело. "Ал билген, биз встречаемся карата аркан жолу?" деп сурады ал. "Эч ким билген эмес, мындан сени жана мени - жана Парсона".
  
  
  "Сиз кандай деп ойлойсуз, бул Парсон чындыгында Корелли?" Анын спросил.
  
  
  Ал пожала плечами. "Ал, албетте, көп билет жөнүндө тармагын баңгизаттарды. Жана ал даяр берсин бизге бул блюдечке менен көгүш каемочкой. Аны абдан воодушевлен".
  
  
  "Беле, сиз качандыр бир разочарованы?" - көңүлдүү болуп жатты спросил мен.
  
  
  "Абдан добротно. Качан гана биз ойной башташат ошону менен бирге биринчи замененным Корелли".
  
  
  "Бүгүн эч нерсе качан биз доставим баары Гранаду".
  
  
  "Мен айта албайм керек ишенем маалымат так, Ник", - деди ал, кааласа, ал думала бул жөнүндө ичинде некоторого жана орду, акыры чечим кабыл алды. "Кажется прискорбным, мен зашел ошондой эле алыс жана айта албайм Корелли түп нуска же"жок.
  
  
  "Жок волнуйтесь. Банк түбөлүккө БАЛТА билүүгө болот".
  
  
  "Бирок мага кызык, эмне үчүн мени послали буга чындыгында делле". Эми ал надулась.
  
  
  "Забудьте бул жөнүндө. Бул бөлүгү иш".
  
  
  Механик в гараже Прадо Ллано извинился. "Мен получу эго карата эки саатка күн. Бул жетиштүү жакында сиз үчүн, сеньор?"
  
  
  Аны бой плечами. "Бул тийиш. Бул төмөнкүлөр болду?"
  
  
  "Суюктук ысык-тормозе слита, сеньор".
  
  
  "Кайсы себеп менен?"
  
  
  "Обрыв трубопровода". Ал ошондо көп болмок.
  
  
  "Тыныгуу?"
  
  
  "Абдан странно, сеньор", - признался ал. "Жок бөлүгүнүн линиясы үчүн суюктукту изнашивается ошентип. Чынында, бул мүмкүн эмес".
  
  
  "Ошондо эмне төмөнкүлөр болду?"
  
  
  "Линия разорвана".
  
  
  "Порез?"
  
  
  "Похоже, сеньор". Эми эму болчу эмес өзү. Мындай буюмдар алынды эму непонятны.
  
  
  "Кимдир атайын вырезал бул?" Анын спросил.
  
  
  "Мен билбейм. Аны жок кылгысы айтууга бул жөнүндө. Бул олуттуу айыптоо".
  
  
  "Бирок заряжать некому, ошондой эле эмне үчүн болмок эмес, айта бул?"
  
  
  Ал көргөн да, мен улыбаюсь. "Жакшы. Ага айтам, бул кимдир перерезал бул жолго, сеньор. Кр кчжэ! Мындай айтканда маанисин?"
  
  
  Жөнүндө "ооба, - деди мен. "Бул мааниге ээ".
  
  
  Бала выглядел олуттуу. - Демек, сизде враг, сеньор. Мүмкүн, күйөөсү кандайдыр бир нерсе аялдар?
  
  
  Испанцы мындай неизлечимые романтики!
  
  
  "Ооба", - деди мен. "Мен сезип жатам, демек бул мүмкүн. Бирок ал сырткары турат, түшүндүңүзбү?"
  
  
  Ал просиял. "Ошондо жакшы. Жакшы!"
  
  
  "Мен буду эки".
  
  
  Жөнүндө", дагы бир мелочь, - деди ал.
  
  
  "Кайсы?"
  
  
  Ал кайра заколебался, оглядываясь үчүн жыл сайын эмес слушает жокпу, ким нерсе.
  
  
  "Сен билесиңби, бул эмне?" ал вынул нерсени айланасында чөнтөк жана держал в руке.
  
  
  Анын уштуруучусу " эго менен эго ладони. Бул кадам аймактык ката. Магнитный берүүчү менен айкалышта пеленгатором. Прекрасная модель! Кылдат кесиптик. Сыягы, кара же немец.
  
  
  Аны карачу бул. "Мен түшүнүктөр эмес, иште деген эмне".
  
  
  "Мен дагы, сеньор".
  
  
  "Анда сен нашел бул - бул гаджет?"
  
  
  "Ал прикреплен карата ылдыйкы Renault, сеньор".
  
  
  "Бул кызык. Менимче, бул нерсени жөн гана взлетело менен шоссе, качан аны ехал".
  
  
  "Бул магнетизм, силер билесиңерби, сеньор? Анын ойлогон, сизге кызык болот көрүүгө муну"
  
  
  "Мен... абдан кызык".
  
  
  Анын заложил пеленгатор мүнөтүнө жана вытащил бир нече жүздөн ашуун песет. Анын өткөрүп ih мальчику. "Бул үчүн, сени", - деди мен. "Кызыкчылык үчүн жана сиздин унчукпоо".
  
  
  "Мен түшүнөм, сеньор".
  
  
  Ага жылы деп ишенем бул да.
  
  
  Эми аны билген да, Москато жөнүндө белгилүү болгон жолугушууда боюнча аркан жолу.
  
  
  Анын өзү", - деди эму 1
  
  
  Он эки
  
  
  Качан биз менен Хуаной сидели нарын областынын Альгамбры, бизге подошел тәрәліінін анча жогору эмес темноволосый, черноглазый, кудрявый цыган боюнча атындагы Гервасио Альбанес. Ал вел биздин кыдырууга алектенген жүрдү бүгүштүү. Машыгуунун болжолу боюнча, Хуана жана аны калды турат.
  
  
  "Бул жылуулук үчүн Андалусии", - деди ал менен аябай жакшы англис тилин акцент жасоо менен контролдоочу органдар.
  
  
  "Бирок үчүн Марокко", - деди ал ревматизма, кайра смущаясь үчүн Хоука жана таптакыр ребяческую Системасын таануу түзүлгөн AX.
  
  
  Ал кивнул
  
  
  
  
  
  Түрлөрү которуу
  
  
  Тексттик Котормо
  
  
  Баштапкы тексти
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Натыйжаларын которуу
  
  
  Анын огляделся. Астында перцовым деревом сидела бетонная скамейка, жана ал бизди ал жакка повел. Биз сидели бирге, глядя карата чагылдырган бассейни жана чоң мавританскую арку тескерисинче.
  
  
  "Менде сиз үчүн жаңылыктар", - деди ал шепотом. "Биз жолугушууга дароо андан кийин окончаний решка".
  
  
  "Жаңылыктар?" Анын спросил.
  
  
  Ал приложил бармакты карата губам. "Андан кийин. На холме тескерисинче". Ал билимим тууралуу маалымат берген эмесмин пальцем mimmo Альгамбры баткен холма түндүк-чыгышка. Бизге да айтышты, мурда, бул капталында холма-жылы бир нече үңкүрлөрдү, үңкүрлөрдү, аларда дагы эле жала көп сандагы цыган. Чынында, бул, - деди бизге өзү Жервазио.
  
  
  Ага кивнул. "Андан кийин экскурсия. Кире Альгамбру".
  
  
  Толпа беришинде Альгамбру болуп калды редеть, качан биз вышли, Гервасио жүргүздү биз чейин транспорт коюучу жерлер.
  
  
  "Сенде бар машина?"
  
  
  "Увы, жок", - улыбнулся Жервазио. Ал лилль чары багытында Хуаны. "Менде гана абдан кичинекей Ламбретта ...
  
  
  "Жок, кан сарай, бүткүл дорожку, - деди мен. "Пойдем биз менен. Биз отвезем сени буга кийинчерээк, сен аткара аласың алып Ламбретту".
  
  
  "Сен бүткүл аймагында отелинин, ал эми мындай".
  
  
  "Терс. Биз жөн гана практичны. Биз албайбыз сарптоого убакыт кыдырууга взад жана алдыга ожидая, азырынча сиз преодолеть чоң холмы. Кайда биз пойдем?"
  
  
  "Мен живу в пещере, сеньор", - трагически", - деди ал, берүү Хуане көп ширени глазами.
  
  
  Ал смотрела ага. Ал добирался чейин нах.
  
  
  "Забудь бул жөнүндө Джервазио. Даяр поспорить, эмне сенде күнү үңкүрлөр бар четырнадцатилитровый кувшин, толук катуу алтын монетт.
  
  
  Эго көздүн заблестели. "Сиз юмористический адам, сеньор".
  
  
  Гервасио жана Хуана забрались карата арткы сиденье. Ал наблюдал ага настороженно, бирок мен көргөн да, эго көздүн кээде смотрят бул мени күзгү.
  
  
  "Спуститесь буга, сеньор, ошондой эле андан кийин түздөн-түз", - деди ал мага жана продолжал чуркоо, азырынча, өткөндөн кыска убакта, биз кепти токтоттук алдында дырой нарын жогору. Тегерегинде жүргүзүлгөн припаркованы башка машиналар, ошондой эле эмгек мотоциклдерди. Негизинен мелис отургучтун жана пежо. Бул кадам бир чоң кредиттик карта кирдин.
  
  
  "Биз сидим бул жерде".
  
  
  Ага кивнул. Аны карачу ага күзгү арткы түрү. "Эми жаңылыктар, Жервазио".
  
  
  "Сеньор Митч Келли жегиси үчүн сиз дароо позвонили эму нарын Малагу".
  
  
  "Ал объяснил эмне үчүн?"
  
  
  "Албетте, жок, сеньор. Бирок ал дайыма".
  
  
  "Анда анын алам атоого эго?"
  
  
  "Менде линиясы ичиндеги үйдүн".
  
  
  Ал билимим тууралуу маалымат берген эмесмин карата кирүү пещеру.
  
  
  Аны взглянул карата Хуану. "Эми, пойдем".
  
  
  Биз вышли жана последовали үчүн Жервазио нарын пещеру. Ичиндеги ал обставлен катары ар кандай үйү менен оор испанской эмерек жана коврами карата утрамбованном земляном жынысы. Мелис лампочки жана лампалар киргизилген электр розеткалар. Башкы бөлмөдө турду абдан күчтүү жыт готовки.
  
  
  Гервасио жакындап келип, мындай книжному шкафта аягында бөлмөлөр жана вытащил кожаный куту, ал опроверг появившиеся жмкларда билдирүүлөрү мага R / T Митча Келли бүгүн конспиративной квартира в Малаге.
  
  
  Ал подключил эго жана дал прогреться. Анын сидел жана карачу ага. Хуана встала жана обошла айланасындагы менен трепетом глядя карата драпировки тамдарында, искусно сотканные гобелены, кружево, покрывающее столдор, интернетте.
  
  
  Гервасио дал кодовые тамгалар жана дедим суроо-Келли идентификациялоо жөнүндө.
  
  
  "Келли?" - деди аны аркылуу мгновение. "Эмне үчүн шыр байланыш?"
  
  
  "Бул кыз. Ал жиберилет Sol y Nieve".
  
  
  "Чынында. Ошондуктан?"
  
  
  "Сиздерде көйгөйлөр тандалып?"
  
  
  Анын токтолду, глядя карата Жервазио. "Неприятности?"
  
  
  "Эми, сен дагы эмес, спорт римский нос. Чынында?"
  
  
  "Чындыгында делле, бизде".
  
  
  Чаек айылындагы тынчтык. "Слушай, - деди Келли. "Кечээ позвонил девушке Римский жана Нос деп эй, жаш адамдын каза болгондугу тууралуу, ал эми бүгүн эртең менен - өлгөндүгү тууралуу башка эркектер!"
  
  
  "Бул чындык."
  
  
  "Роман Нос баш тартса жолугушууга сиздер менен же N. X, чынында?" N. X. Эксперт баӊгизаттар боюнча. Абдан жакшы. Хуана Риверы.
  
  
  Анын ждал. "Терс таасирин тийгизет. Кайсы у ага себеп?"
  
  
  "Роман Нос", - дейт жегиси жокко чыгарылсын мунун баары. Ал ишенем бул подстроено. Ал ишенем эго уюштуруу аракет убить аны. Сиз мени читаете?"
  
  
  "Катуу жана ачык".
  
  
  "Кыз азыр подъезжает карата красном" Ягуаре ". Бул красном" Ягуаре ". Түшүнүктүүбү?"
  
  
  "Түшүнүктүү. Штопора. Эмне үчүн ал жүрүүдө?"
  
  
  "Ал", - дейт жегиси уговорить Римского Мурундун менен жолугушууга тобой".
  
  
  "Подожди минутку. Биз эки жолуккан элеңиз менен Римским Носом. Повторяю. Биз эки жолуккан элеңиз менен Римским Носом. Сиз мени читаете?"
  
  
  Пауза. "Мен читаю сени".
  
  
  "Мен түшүнөм, эмне үчүн ал кандай ойлорун, биз встречали Римского Мурундун?"
  
  
  "Балким, сиз жасабаган".
  
  
  "Айтканда, мындай мүмкүнчүлүк. Римский Нос эмес чындыгында делле мааниде идентифицирован. Бирок ал дал бизге материал".
  
  
  "Кыз талап кылган сиз эмес, жолуккан элеңиз менен Римским Носом. Римский Нос жегиси вернуться на Корсику эмес кесепеттерин жоюуда керек опознанным эго врагами. Ошондой эле бул эмес, встречаться сиздер менен".
  
  
  "Демек, сиз кандай деп ойлойсуз, бул биздин римский нос - бул римский нос".
  
  
  "Кайталап сүйлөөгө шоу в бухте Малаги. Ооба. Толук мүмкүн".
  
  
  "Мен үчүн бул бир кыйла ачык", - признался мен. "Эки чечими: римский нос - бул римский нос, же римский нос - жок. Келли. Садись өз машинага жана присоединяйся бизге Sol y Nieve".
  
  
  Пауза. "Эмне үчүн?"
  
  
  "Мага керек твоя жардам. Биз ынанууга тийиш Римский Нос мындай, кандай ал өзүн атайт".
  
  
  "Ал ага жардам бере алам?"
  
  
  "Бул татаал тарыхы. Бирок мен билем, азыр кыласың".
  
  
  "Анын отель эле айта ошол эле!"
  
  
  "S
  
  
  
  
  
  
  Түрлөрү которуу
  
  
  Тексттик Котормо
  
  
  Баштапкы тексти
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Натыйжаларын которуу
  
  
  ol y Nieve. Отель Сьерра Невада. Бүгүн түн ичинде. Туурабы?"
  
  
  "Туура."
  
  
  "Тууга байланыштуу."
  
  
  Анын узак сидел жана карачу съемочную орнотулууда. Андан кийин аны обернулся жана увидел, бул Хуана байкоого алат мени менен.
  
  
  "Жакшы?"
  
  
  Анын огляделась. Жервазио да карачу биз кеңири раскрытыми глазами. Аны өкмөт башчы менен Хуаной. "Сенде бар бул микрофильм?"
  
  
  "Ооба", - деди ал, залезая кара сумка.
  
  
  "Жакшы. Эми Жервазио".
  
  
  Ал ошондой эле сделала. Ал посмотрел карата небольшую пачку пленканы в руке. Андан кийин вопросительно посмотрел мага.
  
  
  "Взорвите бул бросок жана пошлите бу, башкарууга милдеттүүбүз, - символ үчүн символу жалал-AX".
  
  
  Цыганка кивнула.
  
  
  "Хуана, возвращайся карата" Рено "ак-Туз-жана-Ньеве".
  
  
  "Жок сени?" Аны көздүн сузились.
  
  
  "Ооба. Анын собираюсь перехватить Тину Бергсон".
  
  
  "Бирок эмне үчүн?"
  
  
  "Тигил мүнөтүнө качан ал пайда на курорте жана разговаривает менен ушул Корелли, ee дароо опознают".
  
  
  "Бирок...?"
  
  
  "Мен иште анын түрү, кимдир-анда аракет убить эго".
  
  
  "ВОЗ?"
  
  
  "Адам, ал атайт өзүнө Барри Парсон".
  
  
  Көздүн Хуаны расширились. "Бирок бул эмне үчүн керек Парсон?"
  
  
  "Бул керек".
  
  
  "Демек, баардыгы эки адам үчүн убить Корелли?" - деп сурады Хуана, нахмурившись.
  
  
  "Толук ыктымал, деп мафиози чечишти аны менен эки контракттын эгерде бир эмес сработает".
  
  
  "Бул кыйын".
  
  
  "Сиз держите акчалар, бул сиздин жашоо. Послушайте. Келгиле проанализируем бул. Предположим, Парсон жегиси убить Корелли. Чынында? Жана Парсон катары биз билбейт Корелли нарын адам. Бирок ал билет, мен пытаюсь дайындалсын менен жолугушуу Корелли. Гана эмес, аны - бирок, сен, жана мен. Анткени ал болуп калат лижет бизге. Бул ble лижет ".
  
  
  Аны болбосо көңүлгө бүгүн билдирди. Намек эмес ускользнул-жылдын Хуаны. Ал покраснела.
  
  
  "Эми. Деп болжолдойлу Парсон-чарага менен бирге Москато, качан Артуро басылбай. Парсон, албетте, следил үчүн мени менен. Ошондо ал, керек, укканын нускаманы, алар анын алдым-жылдын Артуро, качан ал умирал. Ошондой эле алыс?"
  
  
  "Эң жакшы."
  
  
  "Андан кийин Парсон кетет чогулушу үчүн спрятаться жана дождаться пайда Корелли. Бирок, ким пайда болот? Аны. Эмес Корелли. Ал жерде турат Парсон жана анын подхожу, жана бардык эго, адам покрыто яйцом".
  
  
  "Бирок эмне үчүн Корелли эмес пошел болгон жолугушуу?"
  
  
  "Сиз ошону укканбыз дагы, эмне гана деп айтты Келли. Ал", - деп Корелли испугался, качан Артуро болчу застрелен. Анын тийиш предположить, ал жөн гана справился менен бардык ушул жана мүмкүндүк берди, ошол случиться ансыз".
  
  
  "Эмне үчүн Москит эмес пошел ал жакка үчүн убить Корелли?" - невинно деп сурады Хуана.
  
  
  "Мен бул жөнүндө ойлогон да, - признался мен. "Предположим, ал да спешил убежать андан кийин өлтүрүү Артуро, деп укканын, бул Артуро деди мага".
  
  
  Ал нахмурилась.
  
  
  "Жакшы", - деди, мен тез продолжая, - "ал Жерде Парсон, ал эми анын ал жакка. Бул Парсон дейт? Единственное, ал айта алат, чындык. Ал билет, мен эмес Корелли. Ал билет, бул жолугушуу өтөт. Ал мындай дейт: "Мен Корелли! Ал буга чейин разыгрывает, устраивая менен жолугушуу"деген.
  
  
  "Ал эми бул насчет микрофильма? Ал дал мага фильм".
  
  
  "Биз бул проверяем. Бирок деген маалыматты мындай типтеги өтө жөнөкөй: аты-жөнүн, ордун жана күнүн".
  
  
  "Мейли..."
  
  
  "Ал подделывает фильм, договаривается жөнүндө жолугушууда сиздер менен. Ал устраивает вице ойноого Корелли. Ал берет сизге поддельный фильм, ал эми ошол эле учурда Москато аракет убить бу, башкарууга милдеттүүбүз, ал эми анын убиваю Москато".
  
  
  "Бирок, бул Москато жөнүндө белгилүү болгон жолугушууда?"
  
  
  "Ката" в " Рено ", - деди ал эй.
  
  
  "Андан Парсон күтүп турат азыр?" - подумала ал.
  
  
  "Ал күтөт, качан пайда болот Тина. Ал билбейт ал жөнүндө, ал тургай, эгерде мүмкүн эмес билүүгө, анын өзү. Мен ойлойм, ал, керек, подделывал алар" телефон чалуулар, "Тине үчүн коркутуу Елена. Бирок ал билет, бул Тина акыры жаралат нарын Sol y Nieve. Ал ждать жана аны жетишүүгө түрткү берүүгө эй гул эго Корелли жана бинго! Көрөсүз? "
  
  
  "Эмне жакшы нарын перехвате Тины?"
  
  
  "Мен эскертүүгө аны, - деп аны токсикалык Sol y Nieve таасир этет Корелли".
  
  
  Ал кивнула. "Анан?"
  
  
  "Бер мага разобраться", - мягко мен сунуштады. "Менде дагы жок изюминки".
  
  
  * * *
  
  
  Хуана Риверы отвезла биз менен Жервазио-пунктунда прокат автомобилдердин Гранаде, анда анын выбрал Seat mini менен кол переключением берүүлөрдүн. Андан кийин Хуана отвез Джервазио баруу Альгамбру болгон припаркован эго минибайк.
  
  
  Анын взлетел в Seat карата шоссе Малага-Гранада жана направился нарын Малагу. Болчу азыр бир кыйла арада аяктады, бирок күн элек светило. Аны эч бир көз менен кызыл "Ягуара" - машинага оңой отличить.
  
  
  Керек, муз эмес, көп болсо жыйырма мүнөт, качан аны увидел бу, башкарууга милдеттүүбүз, качан ал дразнили карата быстром спуске аркылуу өрөөндү баш мени. Аны тез повернул мурун, выехал карата выжженное пшеничное тилке жана кылгандарга тез көрсөткүчтөрдү үч бурчунун. Ага жылы бүгүштүү "Ягуара" жана направился баруу Малагу, качан увидел, ал подошел ко мага арткы күзгү түрү.
  
  
  Аны протянул руку жана бир нече жолу помахал эй, эй, показывая остановиться.
  
  
  Ал увидела руку, андан кийин увидела өткөрүлдү жана, акыры, увидела мени. Ал удивлена, бирок подавлена. Анын билимим тууралуу маалымат берген эмесмин карата обочину шоссе, жана биз бирге съехали.
  
  
  Аны вылез аркылуу седла жана жакындап келип, мындай "Ягуару". Ал сидела ал жерде, выглядя круто жана шикарно анын өзүндө скандинавском стилде, ал у нах, анын жети-жашыл свитере жана боз юбке.
  
  
  "Мен разговаривал менен Келли", - деди мен качан смог алууга добуш.
  
  
  "Ооба. Билесизби, эмне үчүн аны бул жерде?"
  
  
  "Албетте. Бирок, пландар өзгөргөн".
  
  
  Ee адам
  
  
  
  
  
  Түрлөрү которуу
  
  
  Тексттик Котормо
  
  
  Баштапкы тексти
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Натыйжаларын которуу
  
  
  упал. "Рико эми катышуучулардын үйгө?"
  
  
  "Мүмкүн, ооба. Балким, жок. Бирок көйгөйлөр бар. Башка эркек каттарды берет, өзүнө боюнча-Рико".
  
  
  Кантип сен...?" Ал моргнула. "Түшүнүктүү. Ооба. Кимдир притворяется Рико".
  
  
  "Эгер Рико эмес, передумал андан кийин сүйлөшүү менен тобой".
  
  
  "Жок. Ал деп ишенем". Аны көздүн бир аз сместились. "Слушай. Сен мага эмес веришь? Честное слово...?"
  
  
  "Мен сага ишенем", - деди мен. "Негизги көйгөй, бизде дагы бир Близнец, башка майын алмаштыруучу, дагы бир-Рико Корелли".
  
  
  "Ошондо аны эскертүүгө тийиш ушул Рико..."
  
  
  Аны покачал головой. "Кимдир аракет убить эго. Качан гана сиз подойдете карата ага жана встретите бу, башкарууга милдеттүүбүз, убийца сүрөттөгү ким мындай Рико. Көрөсүз?"
  
  
  Аны адам өзгөргөн жок. "Ооба, Ооба, аны түшүнөм!" Ал олуттуу посмотрела мага. "Сен хочешь үчүн анын эмне иш жасадым?"
  
  
  "Мен үчүн, сен тянь-нарын Гранаде".
  
  
  Ал закусила губу. "Бул жалгыз".
  
  
  "Бирок сиз кетсек клиникада бир".
  
  
  "Бул сводило менен ума!"
  
  
  "Бул сенин ийинге?"
  
  
  "Абдан жакшы", - улыбнулась ал. "Видишь барбы?" Албетте, болду гана крошечная тасма. Ал жок болчу да эффектных изгибах анын свитера.
  
  
  "Жакшы, сен сделаешь бул, Тина?"
  
  
  "Эмне кылуу керек?"
  
  
  "Калышы нарын Гранаде?"
  
  
  Ал вздохнула. "Мейли..."
  
  
  "Мен отведу сизди кечки тамак", - заговорщицки деди мен.
  
  
  Ee көздүн загорелись. "Сиз болсоңуз, Жорж?"
  
  
  Анын смеялся. "С удовольствием."
  
  
  "Ошондо анын сделаю бул".
  
  
  "Следуй үчүн мен бүгүн" Ягуар ". Биз сходим жалал-отель жана зарегистрируем сени".
  
  
  Ал кивнула, аны көздүн заблестели-жылдын волнения.
  
  
  "Айтасың, Рико рассердится, качан бир кабар угуп?"
  
  
  "Бул - мен ужинал с тобой?"
  
  
  "Ооба". Ал пожала плечами. "Кандай болгон учурда, бул кимдин башын оорутмак эле?"
  
  
  Азыркыга чейин хорька ал жилки коркунучтуу жана чоң успехом. Ал, менимче, ал полагала, мүмкүн жашоого коркунучтуу наадандык менен ушундай эле даражада жана коопсуздук.
  
  
  * * *
  
  
  Биз поужинали нарын чудесном маленьком ресторанчике, алыс соода районунун Гранады. Музыканттар играли испанскую музыка бир бурчунда, ал эми официанттар нависали үстүндө биз жана iso бардык күчтөрдүн старались биз испортить.
  
  
  Жылы болжол менен он, качан биз вышли, айланасындагы ресторана жана направились в отель. Гранада - красивый город түн ичинде. Дүкөндөрдө горит святым, жана адамдар паз по улицам күнү-түнү. Он-жылы бир кыйла арада аяктады, бирок кандай-ким элек чыгышкан. Казалось, бул Жарандык гвардия коргойт көчөсүнө чейинки кылмыштуулуктун.
  
  
  Биз кирди отель жана Тина подошла ага карата үчүн ключом. Бардык көздөр анын вестибюле сырдуу жана последовали анын прогулкой. Анын услышал бир нече вздохов. Ушунун повторением анын чыгып Малаге.
  
  
  Ал держала өзүнүн ачкыч жана повернулась мага тарабынан злым взглядом.
  
  
  "Анын да неуклюже менен ключами".
  
  
  Ага кивнул. "Жакшы. Аны да разбираюсь аларда".
  
  
  "Ага. Ошондо подойди жана вставь ачкыч жалал-бүктөмө, мейли". Аны көздүн светились тамактануунун, вином жана ожиданием.
  
  
  "Мен болгону адам", - деди мен жана последовал ага лифтке кирүү. Качан күнү закрылись биз үчүн, аны увидел, бул ар бир эркек вестибюле м мени завистливыми глазами.
  
  
  Биз поднялись в лифте, мени коснулись шелковые завитки аны табат, азырынча ал тихонько шевелилась жанында мени менен. Аны повернулся жана посмотрел эй, көзүнө. Ал улыбнулась.
  
  
  Күнү лифта открылись, жана биз вышли в коридор. Бул жынысы лежал длинный кызыл бархатный жылуулукту сактоочу. У дубалдар турду чоң старинный диван. Менен дубалдын свисали о в вазах.
  
  
  Тапкан номери бөлмөлөр жана сделала өтүүсүнө коюу ачкыч жалал-бүктөмө.
  
  
  Тина хихикнула.
  
  
  Мен осознавал, бул жылы да пьян. Анын попробовал дагы бир жолу.
  
  
  Эшикти жылытылган волшебным түрдө.
  
  
  Ал садыков бөлмөгө передо мен, бир аз повернувшись мында, жана козу mimmo мени бардык өзүнүн аспаптын. Аны сезе алмак менен байланышта болгон баштын чейин буту түрүндө тряски өзгөрмө жана туруктуу токтун.
  
  
  Анын кирди жана эшикти бекитип, мени менен закрылась. Анын уверенный, бул эго эч ким трогал. Кээ күнү отелей заколдованы.
  
  
  Анын турду ал карачу нах менен глупой улыбкой болгон адам. Аны билем, бул кадам " глупая ухмылка, анткени мен кокусунан увидел өзүнүн адам маленьком зеркале менен алтын карматылган кромкой, ал висело бир айланасындагы дубалдын. Жана ал смотрела мени менен тартууга адамдар, ал болмок сүрөттөө антпесе, бул отягощенным примитивной похотью.
  
  
  Ал менде колунда. Анын чың прижал анын мага. Ал вздохнула. Ал мага айтып берди, деп пролежала нарын клиникада да узак жана испытывала ушундай ужасную ооруу.
  
  
  Печально, грустно.
  
  
  Ооба-Ооба, ал мага деди.
  
  
  Качан ал увидела, мен сочувствую анын больно, ал көрсөттү мага-кечени чечүү өзүнүн плече. Жок башка мекемелердин көрсөтүү мага бул тышкары, бул алып салууга свитер, качан жана ал бул сделала, анын увидел, бул астында свитером у нах деги эле эч нерсе болгон эмес, башкача айтканда эч тышкары, бул кооз алтын тери. Ал мындай, кандай аны создала табияты.
  
  
  Негизинен, аны да посмотрел карата небольшую керек, анын плече жана восхитился ишине илимдин доктору Эрнандеса.
  
  
  - Бул болбогон ушул жаман? ал деп сурады менден.
  
  
  Ага посочувствовал.
  
  
  - Бир жолу менде болчу шрамм кайрылат карата бедре, - айтып берди ал мага. Чындыгында делле бул чатак, анткени мага эмес нравилась галочку жөнүндө эмдөө в руке, улантты ал, жана ошондуктан галочка жөнүндө эмдөө кадам жасалды карата бутунун жанына. Ал ушул жаман опух.
  
  
  Ага посочувствовал.
  
  
  Ал мага поверила. Аркылуу мгновение ал сняла юбку жана трусики жана көрсөттү, мага шрамм кайрылат карата бедре. Ага бул смотрелось абдан жакшы. Анын эй бул, - деди.
  
  
  - Албетте, - деди ал, - сенде да наверняка айтканда, текшерүүдө.
  
  
  - Мен ардагери көптөгөн согуштук искусство.
  
  
  
  
  
  
  Түрлөрү которуу
  
  
  Тексттик Котормо
  
  
  Баштапкы тексти
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Натыйжаларын которуу
  
  
  ars, деди ал, анын, жана баштады көрсөтүүгө далилдер.
  
  
  Биз кандайдыр бир түрдө калышкан в спальне ошол учурда, жана Тина этият откинула шейшеп, жууркандар жана бир аз похлопала боюнча простыне, перемещая жаздыктар нарын странное жобо.
  
  
  Качан анын спросил аны, эмне үчүн ал ошондой эле бөлүштүргөн жаздыктар, ал чыңдоого мага экендигин шведских аялдар абдан алдыңкы берүү жөнүндө сүйүүнү. Жумуштун тургандыгын далилдөөгө шведские аялдар жакшы кирет өзүнүн мужьям жана любовникам, ал кошулган утурумдук графиктери, жашоо узактыгынын түзүлгөн Бириккен Улуттар Уюму, алар муну, бул жашоонун күтүлүүчү узактыгы шведских эркектер түзөт 71,85-жылдын салыштырмалуу күтүлгөн узактыгы, жашоо америкалык эркектер түзгөн 66,6 жыл.
  
  
  - Мен покажу сизге, эмне үчүн, - деди ал мага. Бизде белгилүү бир ыкмаларын колдоо агымынын турмуштук ширелердин.
  
  
  Он үч
  
  
  Эртең мененки нарын Гранаде.
  
  
  "Сиз тийиш пообещать мага остановиться мейманканасында бул жерде", - деди аны Тине, оглядываясь карата великолепный интерьер ашкана.
  
  
  Тина выглядела грустной. "Бирок мен буду скучать боюнча лыжам!"
  
  
  "Эгерде сиз отправитесь нарын Sol y Nieve болосуңар жооптуу өлүмү Рико".
  
  
  "Мен муну түшүнөм." Ал надула эриндин.
  
  
  "Жана сиз коюуга өзүн жерге".
  
  
  "Жакшы. Кайда сен идешь?"
  
  
  "Мен возвращаюсь бул курорт. Менде жумуш".
  
  
  * * *
  
  
  Бул кадам приятная 40-минутная боюнча кыдыруу склону тоолор ак-Туз-жана-Ньев. Качан анын атчан, лыжники буга чейин унаа жолунда. Болдум, ясный күнү менен жакшы чуркоо менен, анан кыска төмөндөшүн бүгүн кечинде.
  
  
  Анын айтымында вестибюль жана увидел Митча Келли, сидящего в баре жанында холлом.
  
  
  Анын поставил отургуч жанында аны менен. "Похоже, сиз туз бар, бүгүн эртең менен".
  
  
  "Чынында. Азыр кирди".
  
  
  "Сен эртедир эмес да, чынбы?"
  
  
  "Подумал, бул приеду буга катары гана смогу. Кандай сюжет?"
  
  
  "Билесизби, бул эмне. Биздин адам бул жерде, бирок ал боится көрсөтүлөт өзүнүн руку. Жана бизде двойника, ал жегиси үчүн анын алып келди эго карата Римскому Носу".
  
  
  "Анткени?"
  
  
  "Вотум биз жасайбыз".
  
  
  Биз склонили баштын бирге, жана дал эму схемасы - гайки, болты, балка, пила жана пиломатериалы.
  
  
  * * *
  
  
  Анын садыков өз бөлмөсүнө жана переодевалась. Анын аянты лыжные буюмдар жана шталь ждать, азырынча Хуана мени окликнет.
  
  
  Ал сделала бул менен чегинин.
  
  
  "Мен вижу, сен жылдыктар сейил бак курууда", - деди ал өзүнүн жогорку олуттуу үнү - раненый пуританин.
  
  
  "Ооба", - деди аны туз. "Бул кадам долгая кыдыруу".
  
  
  Ал фыркнула. "Бул программа бүгүнкү?"
  
  
  "Биз катаемся өттү".
  
  
  "Жакшы!"
  
  
  "Анда бүгүн кечинде биз приступим иш-аракеттерге".
  
  
  "Аракети?" Анын маанайын жакшырды.
  
  
  "Сен будешь жөнүндө кам көрүүгө Елене".
  
  
  "Кантип?"
  
  
  "Оставайся аны менен бардык убакта. Анын эмне-эмне менен иштейм Парсоном. Келли жана анын".
  
  
  Ал кивнула. Ал казалась разочарованной. "Бирок Елена, кажется таптакыр невинной".
  
  
  "Невиновность же күнөө - бул штопора. Биз изолировать Парсона. Ага бул устрою. Бирок, мен кетким келбейт үчүн Елена отвлекала мени".
  
  
  "Жакшы. Эми. А эмне эми?"
  
  
  "Похоже, келгиле күнү үчүн чукул".
  
  
  Ал просияла. "Укук!"
  
  
  * * *
  
  
  Калдык жарык күн биз атындагы орнотулат. Ушунун бекем расслабление жана эс алуу. Бир нече саат аны таптакыр забыл жөнүндө Корелли, Тине, Елене, Хауптли - забыл райондор бардык бул көйгөйлүү адамдары жана миссиянын жөнүндө, бул испанской Байланыш, аны көрсө да кыйын белгиленсин. Менде жүргүзүлгөн бардык пландар. Жөн гана керек болчу ждать үчүн Парсон оказался в нужном жерде жалал-керектүү убакытта. Лижет к вечеру биз ур менен Парсоном жана Елена жакын Боррегилас. Елена казалась замкнутой жана подавленной, бирок Парсон жылы мурдагы эго кипучим аны.
  
  
  "Бүгүн эртең менен бизде болгон потрясающая пробежка эмес да, чынбы, Елена?" Ал чынында эле ушундай болчу британцем, бул өзүндө дээрлик свернулась кан.
  
  
  "Ой?"
  
  
  "Мен ойлогон, бул жылы великолепно! Прекрасные шарттары! Чын эле келгиле болду!" Ал усмехнулся Хуане. "Ал эми сен, милая леди?" Жалал-эго голосе звучали баш тамга тамгалар.
  
  
  "Эң жакшы", - деди Хуана.
  
  
  "Мен ойлойм, биз, керек, скучали боюнча сага бүгүн кечинде. Анда сен болдум?"
  
  
  "Тегерегинде", - деди Хуана.
  
  
  "Мен мурда Гранаде", - деди мен.
  
  
  Парсон бой плечами. Анын отвел эго жагына.
  
  
  "Бар кайсы-ким менен хема сен жолугушууга тийиш", - деди ага эму тихим үнү менен.
  
  
  "Ой?"
  
  
  Жөнүндө "кыдырууда".
  
  
  "Кыдыруу? Кайсы кыдыруу, древности?"
  
  
  "Штатына".
  
  
  "Азыр? Сиз айткыңыз, бул просмотрели ошол материал, ал мен сизге дал...?"
  
  
  "Дагы жок. Бирок кажется акыл-эстүү түзүүгө каттам. Анын уверенный, бул проблемалар чыгат менен логистикой".
  
  
  Парсон прочистил горло. "Жакшы. Анда биз бул сделаем?"
  
  
  "Жок, бул бөлмөлөр", - деди мен. "Мен ишенем, алар прослушиваются".
  
  
  Эго көздүн расширились. "Сиз чынында эле ушинтип жок деп ойлойсузбу?"
  
  
  Проклятый лицемер! Ал ошондой эле, ким подбросил каталар!
  
  
  "Мен чын эле ушинтип ойлойм, - деди мен.
  
  
  "Анда кайда? Орнотулат?" Ал ухмылялся.
  
  
  "Тека".
  
  
  "Нарын подвале отелинин?"
  
  
  "Туура."
  
  
  Ал кивнул. "Сиз".
  
  
  "Он сааттан?"
  
  
  "Жакшы шоу".
  
  
  "Мен, - деди Хуане менен жолугушууга Елена. Биз жөн гана каалабайбыз, эч кандай кийлигишүү. Бул абдан маанилүү".
  
  
  "Албетте, памятником".
  
  
  "Биз вчетвером поужинаем бирге, андан кийин Хуана сядет менен Елена нарын аксессуар".
  
  
  "Мен признаю, бул Елена - бир кыйла неприятная көйгөй", - нахмурился Парсон. "Прости бул үчүн"
  
  
  "Эч нерсе менен караганда болбойт болмок справиться".
  
  
  Биз бирге поужинали жана бардык бери план боюнча. Хуана жана Елена отправились в гостиную, ошондой Парсон жана анын спустились на дискотеку "сүйлөшүүнү жөнүндө иштеринде".
  
  
  Жааш
  
  
  
  
  
  
  Түрлөрү которуу
  
  
  Тексттик Котормо
  
  
  Баштапкы тексти
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Натыйжаларын которуу
  
  
  Напольное шоу элек башталды. Стерео обеспечивала громкую музыка, жана бийчилер бродил жынысы боюнча командирине обезьяну, тряпку жана бардык калганы, бул-жылы "нарын" нарын ih конкреттүү чыгармалар.
  
  
  Бизде менен Парсоном столик жалал-бурчунда. Анын сидел V, эки дубалдар уходили-жылдын мени. Парсон сидел сол тарабында мени. Анын рекламирует эго ал жакка атайын. Оң жагына мени болдум, бош отургуч.
  
  
  Биз заказали баштоо үчүн бир аз жеңилирээк күнөө. Чындыгында делле эмес потребовалось көп убакыт үчүн музыка болуп калды громче, ошондой иш-аракеттерди танцполе ускорилось. Бир нече пьяных азыр вывозили ийиндеринде өз шериктердин.
  
  
  Андан кийин появился Митч Келли, деп эскертти бизди бурчунда жана свернув ортосунда тыгыз расставленными столиками, направился бизге.
  
  
  Ал усмехнулся мага. "Жорж", - деди ал.
  
  
  "Келли", - деди мен. Аны повернулся к Парсону. "Барри Парсон, бул Митч Келли. Ал ошол адам, ал жөнүндө мен сизге рассказывала".
  
  
  Келли усмехнулась айылынын тургуну. Ал заказал у официанта жана бала исчез в толпе. Болчу каралжын, жана борбордо танцпола горели стробоскопы.
  
  
  "Сен чын эле эмес выглядишь итальянцем", - деди Келли менен эго кеңири обезоруживающей ухмылкой.
  
  
  Адам Парсона застыло. "Эми, сен дагы".
  
  
  "Мен претендую бул", - чыңдоого Келли.
  
  
  Көздүн Парсонса сузились. Ал взглянул мага, ал эми андан кийин жок увидев билдирүү карата моем адамдар кайра повернулся к Келли. "Бул керек, значить?"
  
  
  "Бул тийиш означать: сиз кантип далилдей аласыз, бул сиз ошол, хема өзүнө оюңузча?"
  
  
  Парсон расслабился. "Эми, эми. Менимче, анын садар бул твоим билдирип кесиптешине. Беле, бул жетиштүү болот?"
  
  
  "Мен ошол адам тийиш болгон уюштурсун сиздин трансфер Штатына". Адам Келли напряглось. "Мен кетким келбейт пытаться переправить эмес, ошол адам!"
  
  
  "Мен туура адам", - деди Парсон, анын акцент заметно азайган. Ал шталь көп походить карата ролу "Корелли", аны ал сыграл мени менен ысык - "Велете". Анын sel, наслаждаясь компромиссом.
  
  
  "Мен сезип жатам, демек, биз эмнени айтып жатабыз жөнүндө эки түрдүү буюмдар, ардагер Парсон, - вежливо деди Келли. "Менде уруксат уюштурсун ташууга жалал-кошмо Штаттар адам болуп негизги фигурой нарын разбивать средиземноморских баңгизаттарды".
  
  
  "Анын эркек", - отрезал Парсон.
  
  
  "Бул адам атым Рико Корелли. Сиз Рико Корелли?" У Келли болгон неопределенная улыбка алектенген эмес касалась эго көздүн.
  
  
  "Ооба. Анын Рико Корелли". Эриндин Парсона алынды белыми, ал абдан катуу сжал ih. Чыңалуу, чыңалуу.
  
  
  "Боюсь, сизге туура келет далилдөө бул карата көрсөткүчүбүз канааттандырылууга, синьор Корелли".
  
  
  Парсон приложил руку ко рту. "Андай эмес, катуу сүйлөп! Бул аты белгилүү жоого!"
  
  
  "Бири болгону бул ызы-чуунун эч ким слышит", - улыбнулась Келли. "Мен повторяю, сага туура келет, мага далилдөөгө өзүнүн ким экендигин".
  
  
  "Бирок мен мына дал Джорджу Пибоди материал, ал далилдөө бул".
  
  
  Аны бой плечами.
  
  
  Келли полез мүнөтүнө көйнөктөр жана вытащил конверт. Ал өлчөмү менен тамганы жазгыла. Ал ачты жана аны вытащил крошечный рулон пленканы. Ал положил сверток карата середину орундук.
  
  
  Официант келдиң Келли суусундугу.
  
  
  Парсон уставился карата сверток.
  
  
  "Менин микрофильм?" - спросил ал приглушенным үнү менен.
  
  
  "Жок, Рико Корелли", - деди Келли.
  
  
  "Бирок мен анын сдала фильм мистеру Пибоди! Бул фильм-Рико Корелли!"
  
  
  "Терс Парсон. Бул мүмкүн эмес".
  
  
  "Бул мүмкүн эмес?" Парсон неплохо блефовал, бирок аны көрө алмак чыңалуу айланасындагы эго көздүн - крошечные гусиные тамандар нервдердин врастают жалал-бу, башкарууга милдеттүүбүз, денеси.
  
  
  "Анын Рико Корелли, Парсон. Жана аны смею сизди талашууга, бул факт".
  
  
  Адам Парсона болчу да, гранит. Мага вспомнился сланец бойлото лыжной трассалары. Ал уставился кеткен рулон микрофильма. Ал көбөйттү, аны үчүн дагы бир жолу карап, ал тургай потрудился развернуть уюштуруучулар.
  
  
  "Керек эмес. пытаться бул окуп берүүгө", - деди Келли. "Бул өтө эле аз, деп разглядеть. Жана кандай учурда болбосун бул дубликат".
  
  
  На лбу Парсона сүйлөдү тонкая капля банк. "Дубликат?"
  
  
  "Ооба, чынында", - деди Келли с улыбкой, анын позавидовала эле кобра.
  
  
  "Ал эми түп нускасы?"
  
  
  "Ардагер Пибоди отправился эго жалал-Вашингтон үчүн текшерүү Бюросунун баңги заттар менен күрөшүү боюнча өзүнүн ата-өлкөнүн".
  
  
  Парсон узак карачу Келли. Акыры ал терең вздохнул.
  
  
  "Жакшы, - деди ал. "Tack tack tack."
  
  
  "Чындыгында делле үчүн, Барри", - деди ага с улыбкой. "Жакшы?"
  
  
  Ал повернулся ко мага, скривив эриндин. "Бул заставило сизди устроить ушундай шараду? Ага сизди түшүнөм".
  
  
  Ал собирался корголушу. Митч Келли жана анын жеткен биздин негизги ой-пикиринин. Биз сырткары, бул Парсон эмес Корелли. Эгер ал Корелли, ал болмок усмехнулся жана куттуктады мени менен моей маленькой игрой. Бирок ал эле эмес поддался. Көйгөйлөр көз карашынан Парсона заключалась ичинде, ал таптакыр билген эмес, ким мындай Корелли; ал подозревал, бул Митч Келли чын эле алмак болушу керек аларга. Жана микрофильм эго нервировал. Эго-жылы подделкой. Бул мүмкүн правдой. Ал жөн гана билген эмес, эмне кылыш керек мындан ары.
  
  
  "Чындыгында делле, - деди ага с улыбкой, - бул жолугушуу болду боюнча уюштурулат наущению мистера Корелли". Аны кивнул жагына Келли.
  
  
  Келли улыбнулась. "Ооба. Анын отель жыл сайын катары выглядел адам, анын наняли үчүн убить мени".
  
  
  Адам Парсона болчу маской эски тери буюмдарынын.
  
  
  "Сиз абдан юмористичны, ардагер К".
  
  
  
  
  
  
  Түрлөрү которуу
  
  
  Тексттик Котормо
  
  
  Баштапкы тексти
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Натыйжаларын которуу
  
  
  Элли "
  
  
  "Сиз атай мени Корелли. Сиз слышите окшоштук, ардагер Парсон?"
  
  
  Кандай чертово дал келди! Аны ойлогон. Анын бул намекал Келли эмес, бизге тамчы правда - деп мисир аты Келли үчүн звучать катары Корелли. Бирок ойногон красиво.
  
  
  "Жакшы. Корелли. Бул оюн жалал-мышыктар-мышки". Мочка Парсона эми блестел банктан. "Мен сүйөм оюну мышыктар-мышки".
  
  
  "Эч ким билбейт", - деди Келли. "Айрыкча чычкан. Мүнөтүнө мурун сен болчу котом. Эми сенде кызыл көздүн".
  
  
  Парсон вздохнул. "Идем. Сен хочешь?"
  
  
  "Мен билгим келет, эмне үчүн сен өтүүгө аракет кылган коюуга мен үчүн лоха!" - огрызнулся мен.
  
  
  Парсон тонко улыбнулся. "Мен изображаю сени катары лоха менен биринчи мүнөтү, бул встретил сени, Жорж, - кантип болмок, сени биз атым, ардагер Жашыруун агент боюнча Однообразно - жана мен түшүнөм, кайсы дал ушул учурда сен болбосо анын түрү".
  
  
  "Бул чара жетишсиз", - мягко деди мен. "Абдан недобрый сиздер тараптан, Барри-бэби". Аны наклонился карата ага. "Мен иште көңүлгө, качан сен мисир ролун өзүнө Корелли нарын Велете".
  
  
  Ал бой плечами, анын адам застыло нарын застывшей улыбке. "Өтө жөнөкөй. Анын прослушивал твою келди. Жана ага болчу жерде, качан Артуро басылбай. Анын отправился в Велету үчүн таба Корелли жана убить эго".
  
  
  Аны взглянул карата Митча Келли, ал наклонил карашат жана выпил өзүнүн ликер.
  
  
  - Демек, биринчи түн сиз болдуңуз машина бөлүмдө аркан жолунун?
  
  
  "Албетте. Анын последовал үчүн тобой в Туз-жана-Ньев үчүн таба Корелли. Аны жөн гана отель ынанууга встретил бардык кимге сен встретил".
  
  
  "Демек, сен билген, мен встречаюсь менен Корелли..." Мен повернулся үчүн жыл сайын Митча Келли, "... полночь нарын Велете".
  
  
  "Туура."
  
  
  "Сиз ждали мени качан аны менен келген?"
  
  
  "Так." Парсон начар улыбнулся. "Мен бекен алмак түшүндүрүүгө бул туура келиши эмес да, чынбы? Анын тийиш эле айта, мен жылы Корелли, сиз мени заты. Жана, андан тышкары, аны, билген, акыр-аягында найду Рико Корелли аркылуу сизди". Ал повернулся к Келли. "Бул жана мен".
  
  
  "Бул жылы өзүнүн түрүн внезапное вдохновение эмес да, чынбы?" Анын сунуштады.
  
  
  "Бул туура." Парсон приобретал уверенность.
  
  
  "Сиз полагали, бул Корелли выйдет бетине билүү үчүн, эмне үчүн сиз выдавали өзүнө ал үчүн?"
  
  
  "Ал мындай"
  
  
  "Сиз надеялись, бул ага убакыт фальшивый микрофильм эмес проверит?"
  
  
  "Мен керек болчу рискнуть".
  
  
  Аны откинулся мурун, глядя ага. "Андай деле эмес, Барри. Жакшы аракет. Бирок жетишсиз деген сөздүн жакшы жагы".
  
  
  Парсон нахмурился. "Мен түшүнөм".
  
  
  "Дело в том, сен перерезал тормозную магистраль ысык -" Рено "ачаардын алдында, мен да уехал нарын Велету. Сен отель үчүн аны жылы толугу менен алынып салынган, бүткүл көрүү талаасынын. Сен отель үчүн Корелли жылы толугу менен көзмө менен өз ара у эстелик үчүн сен алмак убить эго жана уехать эркиндигине болгон. Туурабы?"
  
  
  Парсон терең вздохнул. "Мен отрицаю бул. Мага эмне кереги бар болчу идти бардык бул проблемалар үчүн спасти сени андан кийин бул учурда сиздин эле машинаңызды алып көрөлү вышла менен контролдоо?"
  
  
  Келли посмотрела мага. Бул жылы убедительный аргумент.
  
  
  Бирок аны билген ревматизма бул штопора: "Сен нуждался учурунда мага кийин андан сырткары, бул Корелли эмес появился жыйынында. Ага жалгыз, ким алмак келтирүү сени карата ага. Мындан Хуаны. Бирок Хуане менен жолугушууга мүмкүнчүлүк беришкен жок Корелли, азырынча аны эмес, Сен алууга тийиш болгон мени, Барри. Жандуу. Эмне үчүн болмок эмес притвориться, сен Корелли, азырынча Корелли, акыры, айтпай өзүнө мага. Чынында?
  
  
  Ал сидел неподвижно.
  
  
  На дискотеке капысынан погас святым, ал эми андан кийин кайрадан вспыхнул сергей. Стерео болгон выключена, жана бийчилер покинули жыныстагы менен почта марка чапталган. Бул чакан чыгармалар собирались кесиптик испанские бийчилер, одетые нарын келет фламенко. Алты гитаристов сидели на стульях анын арткы бөлүгүндө мастер.
  
  
  Кийинки учурларда ырчы - айым - чыкса алдыга, бренчал на гитаре жана баштады рассказывать тарыхына ансамблинин.
  
  
  "Андан сен хочешь мени менен?" - спросил Парсон, глядя болгон Келли.
  
  
  "Кимдир нанял сени үчүн убить мени", - деди Келли, приоткрыв эриндин.
  
  
  "Мен бул отрицаю, - дейт Парсон.
  
  
  "Жок, түбөлүккө мага мындай дерьма", - деди Келли төмөн угрожающим үнү менен. "Кимдир нанял сизди. Сиз кесипкөй убийца. Барри Парсон - бул прикрытие. Менен жүргүзү башталган экинчи дүйнөлүк согуштун сиз иштеген нарын десятках өлкөлөрдүн. Ооба ладно. Интерпол билет сиз жөнүндө бардык".
  
  
  Бул биз вытащили айланасындагы шляпы.
  
  
  Адам Парсона превратилось нарын лед. "Мен иштеп жатам жалдоо боюнча, бул чындык. Аны иштейм бардык, ким мага төлөйт".
  
  
  Аны взглянул болгон Келли. Ал продолжал басым. Парсон көргөзмөгө коюлган март. Ал тапкан бул. Ал ярости. Эми ал иштей Келли, эгер Келли поставит муздун жетиштүү касынын.
  
  
  Бирок биз бул таптакыр жок отелдер.
  
  
  "Ким нанял сени убить мени?" - кайра деп сурады Келли.
  
  
  "Эгерде ага айталы, сага анын стану мишенью үчүн бүгүнкү күчөйт", - дейт Парсон менен глухим смехом.
  
  
  "Эгер сиз бул сделаете, сиз азыр болсоңуз мишенью, сидящей бул дискотеке", - деди Келли, вкладывая көп күч сөздөр.
  
  
  "Мен кандай болгон учурда мертв", - рассуждал Парсон.
  
  
  "Биз вытащим сизди ошондо. Айтсаңыз, ким сизди нанял, биз дароо эле отправимся карата күн. Биз вытащим сизди бүткүл курорту. Менде жардамчылары".
  
  
  Келли повернулась жана взглянула на бар. Одина боюнча жарандык коргоонун башчысы тарабынан бекитилип, турган жерде, посмотрел болгон Келли жана кивнул. Андан кийин Келли взглянула на отургуч нарын дальнем бөлмөнүн бурчунда. Ал жерде сидел адам кара тизме. Ал наклонил өзүнүн алат пальцем, качан Келли посмотрела ага.
  
  
  Бир аз башка жасалгалар үчүн бардык выглядело туура.
  
  
  Парсон болдум, мучной, таза
  
  
  
  
  
  Түрлөрү которуу
  
  
  Тексттик Котормо
  
  
  Баштапкы тексти
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Натыйжаларын которуу
  
  
  ш.
  
  
  Заиграла музыка фламенко, жана солиста вышла танцевать. Ал быстр жана устойчив. Эго пятки пошли катары пулеметный от. Бий көбөйдү темпе жана көлөмдө.
  
  
  "Скажи мага ким сени нанял!" - прохрипела Келли.
  
  
  "Жок болсо", - отрезал Парсон. "Бул нерсе дагы, бирок ал".
  
  
  "Мафиози?" Анын спросил.
  
  
  Ал презрительно посмотрел мага. "Бул каражаттар боссы Москато! Аны". Эго көздүн расширились. Ал эми түшүндүм, бул дээрлик деди мага ким эго нанял.
  
  
  Тянь бир гана адам!
  
  
  "Бул кадам ал!" - прошептала мен, наклоняясь карата Парсону. "Тина!"
  
  
  Ал казался застывшим убакыт жана мейкиндик боюнча.
  
  
  Ал оозун ачты жана кайра закрыл аны. Эго максаты бир-аз кивнула. Мунун баары.
  
  
  Андан кийин музыкант.
  
  
  Ал двигался молниеносно. Аны көргөн да, эго колу болгон коленях тянется карата ремню, анда ал спрятал өзүнүн чоң Уэбли. Аны көргөн комок анын көйнөккө. Ал надеялся поразить Келли биринчи выстрелом, бирок анын срезал эго руку менен пистолетом, качан гана ал вытащил. Ушул себептен улам аны рекламирует эго сол тарабында өзүн - үчүн анын алмак контролдоого эго руку менен пистолетом. Выстрел прозвучал катуу жана ачык, бирок, бактыга жараша, упал болгон албайт.
  
  
  Каражаттары тез арада алуучуга жеткизилет раздался башталган экинчи выстрел.
  
  
  Парсон напрягся нарын учасында кесилген жеринин радиусу, андан кийин кескин упал, марионетка катары, качан ee аркандар роняют, мүмкүндүк берди жана өзүнүн баш наклониться алдыга карата столешницу.
  
  
  Анын поставил ногу карата револьвер Уэбли жана Келли тез поднялась жана подошла к телу Парсона. Ушунчалык көп ызы-чуунун көз музыканын, танцев жана оюн-зоок жайлары, бул, карата биздин удивлению, эч ким эмес, деп эскертти второстепенной оюндар в темноте дискотека.
  
  
  Келли схватила Парсона үчүн ийинин жана распрямила эго карата сиденье. Аны протянул руку жана спорт "Уэбли", засунув эго ортосундагы ремнем жана животом. Андан кийин аны повернулся, схватил Парсона үчүн оң ийинге жана помог Келли көтөрүү эго карата бутту. Поддерживая эго бири-бири менен, биз пробирались сквозь забитые столдор карата чыгуусу на дискотеку.
  
  
  "Муй боррачо". Келли кивнула бир аркылуу жарандык коргоонун башчысы тарабынан бекитилип.
  
  
  Официант сочувственно улыбнулся.
  
  
  Башталган экинчи фламенко бий продолжался, пулеметные выстрелы пяток элден жасал мүмкүн болбой отличить коштоосунда ушул пистолета-пулемета-жылдын каблуков танцующих жергиликтүү Хосе Күрөшү.
  
  
  "Кээде анын ненавижу бул ишти", - деди мага Келли, качан биз вышли в вестибюль тепкич боюнча.
  
  
  Биз потащили безжизненное денеси Барри Парсона аркылуу вестибюль - бактыга жараша, азыркы учурда аткулагы - к тепкич, ал эми андан кийин баштадык медленный көтөрүү.
  
  
  Ал абдан мертв, качан биз акыры уложили болобу, менчик болобу, болобу, менчик болобу, өзүнүн кровать жалал-эго өз бөлмөсүндө.
  
  
  14
  
  
  Митч Келли бир нече жыл иштеген детективом нарын полиция Сан-Франциско, биринчи кезекте караганда катышуучулардын отставкага үчүн кошула конюшне БАЛТА. Едва анын закрыл эшикти бөлмөсүнө Барри Парсона, ал тез шталь рыться нарын карманах кийим Парсонса.
  
  
  Ал разложил ичиндегини карата коммода жана пошел нарын ванную үчүн сүлгү. Денесинде жана колунда Келли көп болчу кан. Келли выстрелила эму нарын складывать доллары, жана күчү удара каражаттары тез арада алуучуга жеткизилет убила Парсона. Келли использовал өзүнүн жеке colt сатуу.38 Detective Special, снаряженный бул атайын патрондор менен жогорку баштапкы ылдамдык жана чоң проникающей жөндөмдүүлүгү.
  
  
  Качан Келли чыкса боюнча ванной, ал кылдат вытер өзүнө жана взглянул өз даярдалган кол сааты.
  
  
  "Капчык", - деди мен. Анын просматривал кагаздар. "Барри Парсон, ал жерде жазылган".
  
  
  "Так прикрывайся", - пробормотала Келли, мамиле мага, жана ошону менен бирге бир катар, электротехника. "Ким-анда жакшы поработал".
  
  
  "Документтер? Сиз кандай деп ойлойсуз, бул жылы МИ-5?"
  
  
  Келли покачал головой. "- Деди сизге, биз связались менен британцами. Алар подтвердили болобу, менчик болобу, ким".
  
  
  "Ооба, бирок..."
  
  
  "Качан британцы эмес тастыкташат, британцы отрицают. Көрөсүз?"
  
  
  Анын улантты аркылуу кредиттик карта жана паспорт. Аны взглянул карата паспорт, бирок Келли покачал головой. "Забудь бул жөнүндө. Бул дагы прикрытие".
  
  
  "Похоже на ушул"
  
  
  "Сиз алууга жакшы документтер топтому жасалган кара-Португалии, эгерде сизде акча үчүн төлөөгө, алар үчүн. Анын ичинде мыкты жасалма паспорт континенте. Боюнча Европадагы бродят жүздөгөн жасалма күбөлүктөрдү - бардык жасалышы Лиссабоне".
  
  
  Анын задумчиво просмотрел кагаздар. "Пахнет өкмөттүк?"
  
  
  Ал покачал головой. "Мен эле", - деп ал фрилансером. Наемник жалданып. Бул-анда бул ишинин түрү. Анын деди сизге, ал Интерпол жарыялады эму сатууга тыюу салуу". Бирок мен баары собираюсь текшерүүгө эго басып чыгаруу бармактын ".
  
  
  Анын улантты гезиттерди, андан кийин занялся эго багажом. Ал жерде жок эч нерсе, эмне болмок намекнуть бизге эмне тышкары, богатого британца жүргүзгөн көпчүлүк бөлүгүн өзүнүн орду, путешествуя боюнча континенту.
  
  
  Келли достала анча чоң эмес топтому жана башталганга раскатывать басып чыгаруу Парсона. Закончив бардык он, ал этият жок сыя жана положил басып чыгаруу карата пергамин. Андан кийин ал досталь небольшую мини-камерага япон өндүрүшүнүн менен проставленным атынан жана ушундай бир нече сүрөттөр адамдардын Парсона. Абалда тынчтык Барри Парсон выглядел таптакыр безобидным ажыратылган турмуштук күчтөр менен алектенген делала эго ошол караганда, ал өмүрүнүн.
  
  
  Жалал-эго нерселер жактан эмес таптакыр эч нерсе, эмне болмок привязать Парсона карата синдикату кандайдыр бир жерлери. Биз подумали экендигин Парсона жок, аарылар
  
  
  
  
  
  Түрлөрү которуу
  
  
  Тексттик Котормо
  
  
  Баштапкы тексти
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Натыйжаларын которуу
  
  
  Иштеп менен кандай болбосун тобу, Тина выступала фронтменом, бирок айрыкча аны менен.
  
  
  Бул буга Тину вопросительным белгиси номер бир. Кимге ал айдарбекова - эгерде ал чын эле балабыз кимдир бирөөнүн?
  
  
  Келли продолжал көрүү болгон саат.
  
  
  "Беспокоитесь орду жөнүндө?" Анын спросил.
  
  
  "Мага эң кызыгы, биз эмне бул аспаптын".
  
  
  Аны жасадым глубокий көрсөтүүчү терең дем алып. "Биз кээ жасай алабыз. Биз жөн гана выходим жана оставляем бул жерде".
  
  
  "Бирок Елена Моралес?"
  
  
  "Ал кирет жана табуу эго. Жана ал берет свисток. Эч нерсе, бул связывало эле биз менен Парсона, эч конкреттүү".
  
  
  "Биз видели аны менен дискотеке".
  
  
  "Сиз оңдоого?"
  
  
  Келли задумалась. "Буга чейин бир топ арада аяктады. Добуш эмне үчүн аны проверял кезде. Он бир отуз. Эмес деп ойлойм, бул менин контакт азыр дежурит".
  
  
  "Жогорку эркек менен усами муну кара-маньчжурской тукумдун?"
  
  
  Келли ухмыльнулась. "Ооба. Сен эго билесиңби?"
  
  
  Анын sel жана уставился карата ковер. "Бизде дагы бир проблема, жөнүндө, анын кереги беспокоиться. Тина билбейт, бул ee жалданма убийца мертв. Ал кандай ойлорун, ал эмне болот ждать, качан ал прибудет ак-Туз-жана-Ньев үчүн потрогать Корелли. Демек, ал келет. бул жерде. Биз аны токтотуу ".
  
  
  Келли нахмурилась. "Кантип?"
  
  
  Анын узак ойлогон. "Көр. Бул насчет бул? Биз звоним Тине ак-отель ак-Гранаде. Биз оставляем билдирүү жылдын Адам. Нарын nen айтылат, ал уезжает боюнча Sol y Nieve жана жегиси билүүгө, анда аны менен жолугушууга. Андан кийин биз жөн эле бул жерде күтөбүз, азырынча ал позвонит жалал-отель. Биз выясняем менен хема ал жегиси сүйлөшүүнү. Бул эркек - Рико Корелли ".
  
  
  Аны карачу жалал-терезе, ожидая жооп Келли. "Айтылат жакшы. Бул бизге терять?"
  
  
  "Предположим, ал дароо позвонит Парсону үчүн айта ага болчу, кимди стрелять?"
  
  
  Келли пожала плечами. "Ал сүрөттөгү деп Парсон мертв, андан соң менен байланышат Корелли. Кандай болгон учурда биз бүгүштүү".
  
  
  "Мен жатам залына күтүү үчүн перехватить Елена Моралеса", - деди мен. "Мен кетким келбейт үчүн ал забрела буга жана тапкан денеси. Ал алмак эскертүүгө бүткүл отель".
  
  
  "Мен присоединюсь сизге катары гана позабочусь жөнүндө аялга Бергсон".
  
  
  Биз калтырышкан эшикти незапертой жана вышли в коридор. Эч ким бизди эмесмин.
  
  
  * * *
  
  
  Жана Хуана Риверы, жана Елена Моралес посмотрели мени качан анын, кирди холл бир нече мүнөт өткөндөн. Анын укканын громкий каткырык жана крики веселья бардык аралыгында вестибюля. Хуана жана Елена кетсек борбору шумной yahoo менен герром Хауптли, эки эго немистер, эго датчанином жана тобу болжол менен жыйырма башка лыжных жылн.
  
  
  Аны подошел жана кивнул Хуане жана Елене. Бири-бири менен алар көп кабаттуу үйлөрдүн мен үчүн орду. Герр Хауптли увидел мени, поприветствовал мени жана иштиктүү тобу.
  
  
  Аны усмехнулся, махнул колу жана откинулся карата бахарев ортосундагы девушками, глядя нарын пылающий от. Бул жерде болчу коопсуз жана ишенимдүү, вдали-жылдын үндүн выстрелов жана түрүн кан.
  
  
  Г-н Хауптли угощал топ өзүнүн көп увлекательными спорттук подвигами - ал любителем аңчылык, эксперт боюнча балык ловле, яхтсменом менен чоң успехом жана чоң альпинистом жана анын набросал бир нече саптарды чекте үчүн ужином жана сдал аны. Хуане эскертүү менен сактай эго подальше-жылдын көздүн.
  
  
  Ал деле тааныйт, бул, бирок мен билген, ал читает бул тышкары көрүү талаасынын бардык. Курч сокку локтем нарын кабыргалардын, - деди мага, ал поняла.
  
  
  ПАРСОН МЕРТВОЙ. ЭРКЕК ТИНЫ. ХВОСТ ОЛЕНЯ.
  
  
  Анын вставил бул акыркы бөлүгү, анткени билген эмес, эмне кыласың менен Елена Моралес. Эгер ал олуттуу байланыштуу Барри Парсоном, ал алмак билүүгө же догадываться - ал задумал. Андай болбосо, жок зарылдыгы везти аны тергөө үчүн. Белла нах аны азырынча отель үчүн ал жөнүндө белгилүү каза болгон Парсона. Аны жатканымды эгерде Хуана эмес справится аны менен болсо, анда смогу.
  
  
  Нарын эшиктеринде аксессуар появился Митч Келли, кеңири улыбаясь жана махая алардын маалыматтарына карасак, param. Андан кийин ал деп эскертти мени, тез подошел, наклонился-деди тихим үнү менен: "Вестибюль. Тез". Андан башка эч ким эмес, укканын. Ал сжал нулган ийинге, щедро поцеловал Хуану нарын щеку жана уилф гостиную, кивнув герру Гауптли менен извинениями.
  
  
  Анын коснулся сандын Хуаны туруп үчүн уйти. Келли сидела у айнек терезе полдон чейин ойдон анын арткы бөлүгүнүн вестибюля, выходившего карата предгорья лыжной трассалары. Ал карачу нулган чагылдыруу нарын стекле. Вестибюль болдум, таптакыр пустынен.
  
  
  Ал айткан мага карата кулагы жок шевеля губами - эски полицейский трюк, заимствованный у сокамерников.
  
  
  "Ал вышла, отелинин айланасында ысык-Гранаде. Похоже, ал жиберилет Туз-жана-Ньев".
  
  
  "Качан ал ушла?"
  
  
  "Бүгүн кечинде. Белгисиз качан".
  
  
  "Бул плохие жаңылыктар".
  
  
  Келли кивнула.
  
  
  Анын чагылышы айнек терезе анын увидел катары бир тегерегиндеги кызматкерлердин положил телефон жана ыр аркылуу вестибюль карата холлу. Аркылуу мүнөтүнө ал кайра чыкса. Аларга тез жана изящно жүрдү Елена Моралес.
  
  
  Анын подтолкнул Келли. Елена целеустремленно направилась карата тепкич. Бул означало, ал жүрдү өз бөлмөсүнө - бөлмөгө, ага ал делила менен Барри Парсоном!
  
  
  Келли жана анын алмашышты удивленными взглядами. Аны көргөн катары Хуана чыкса боюнча аксессуар менен встревоженным взглядом. Анын ударил Келли.
  
  
  "Держи Хуану нарын аксессуар. Присоединяйся ага. Анын барам үчүн Елена".
  
  
  "Туура."
  
  
  Анын подождал, азырынча Елена поднялась на полпути тепкич боюнча, биринчи кезекте караганда баштоо
  
  
  
  
  
  
  Түрлөрү которуу
  
  
  Тексттик Котормо
  
  
  Баштапкы тексти
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Натыйжаларын которуу
  
  
  d анан нах. Бул-анда төмөнкүдөй окуя болду. Кимдир предупреждал аны. Мен алмак эмес түшүнө, ким же эмнеге. Жана бардык эле болчу илгери, ал кетет, өз бөлмөсүнө.
  
  
  Үчүнчү кабатта. Боюнча коридору үчүн поворотом. Ал полезла кара сумка үчүн ключами. Бирок качан ал достала ih жана коснулась калем, эшикти жылытылган. Ал повернулась үчүн имаратты карап чыгуу коридор. Аны болсо мындай болушун күткөн, мындай кыймыл жана нырнул келүү үчүн бурч, жашырынып түрү боюнча.
  
  
  Ал мени эмес видела.
  
  
  Аны укканын, бул үчүн ага закрылась эшикти.
  
  
  Аны тез двинулся боюнча коридору жана токтолду к-күнү. Адегенде аны эч нерсе укканын үчүн толщины обшивки. Ковер эмес позволял звукам доноситься сквозь щель ортосундагы дверью жана рамой.
  
  
  Бирок андан кийин мага показалось, мен угуп жатам ичиндеги шепот добуштардын. Анын укканын бир жеңил, бийик үнү - аял. Албетте, добушун Елены Моралес. Бирок хема ал говорила?
  
  
  Бизге одина. Эч ким. Албетте, ал пользовалась телефон!
  
  
  Андан кийин ропот көрсөтөт прекратился, жана анын көп эч нерсе укканын. Дождался үндүн алмаштыруу ресивера базасында, бирок пропустил. Андан кийин эшикти жылытылган жана скрипом захлопнулась. Шкаф? Ал одевалась үчүн чыгууга карата көчөсүнө?
  
  
  Аны тез өтүүдө дальний тууга коридордо жана чыкса балконго, окружавший имараты менен, үч тараптардын. Анын жашырынып түрү боюнча жана присел у тышкы дубалдар, ожидая, азырынча Олень выйдет нарын коридор.
  
  
  Бирок ал пайда болду.
  
  
  Анын взглянул болгон саат.
  
  
  Он беш мүнөт.
  
  
  Анын двинулся келүү боюнча коридору жана токтолду алдында анын дверью, вытянув шею жана катталуу кулагы карата обшивке.
  
  
  Эч.
  
  
  Анын вытащил "Люгер" жана прижал эго карата төштүн качан шагнул алдыга повернул ручку. Защелка дагы эле ачык болду, бул биз менен Келли.
  
  
  Аны тез кирди ичине, прислонившись колдору артында болушу керек карата күн жана выставив "Люгер" алдына.
  
  
  Ал жерде эч кимди жылы - тирүү.
  
  
  Денеси Парсонса лежало дал ушул жерде биз эго эмес калтырышкан.
  
  
  Бирок бөлмөдө көп эч кимди болчу.
  
  
  Анда болгон Елена Моралес?
  
  
  Аны взглянул карата дверцы чакырды, бирок шкаф болчу өтө эле мал кылып ким кандайдыр бир алмак жерде спрятаться. Жана дагы...
  
  
  Антсек алсыз үн жана адегенде аны да эмес деп ишенем укканын аны. Бирок качан анын турду ал жерде, едва решаясь дышать, анын услышал эго кайра. Бул жылы безошибочный үн адамдын, ал өтүүгө аракет кылган калууга неподвижным, бирок бир аз шевелился. Аны кайра взглянул болгон шкаф, бирок үн исходил эмес бул жагынан.
  
  
  Жок. Ал келди боюнча ванной.
  
  
  Анын чың схватил "люгер" жана подошел күнгө карата ванной. Болчу жабык.
  
  
  "Елена", - деди ага акырын.
  
  
  Жооп келген жок.
  
  
  Тийешеси ал жерде, жана бул кадам эмес, Елена. Кайда ал делась? Же ал жакта менен хема-анда дагы?
  
  
  "Елена", - деди, мен бул жолу громче.
  
  
  Эч.
  
  
  "Мен собираюсь ачуу бул эшикти. Менде тапанча. Выходи, колуна үстүндө головой", - рявкнул мен, стою бир жагынан, ал күнү.
  
  
  Эч.
  
  
  Аны схватился үчүн ручку күнү дагы стою прижатой карата обшивке күнү жана повернул аны. Эшикти жылытылган жана распахнулась ичине. Анын напрягся. Биздин үндү.
  
  
  Сквозь ачык щель аны көрө алмак ванную бөлмөгө. Сергей горел. Ал жерде, бледная жана курч, сидела Тина Бергсон, тереңдикке чейин өмүрова испуганная.
  
  
  Анын двинулся, прикрывая анын люгером. Андан кийин анын увидел нарын тазу разложенные пайдалануу үчүн таандык. Башынын териси жана мойну жагынын, флакон менен жидкостью, вата тампондор.
  
  
  Ал смотрела мени кеңири раскрытыми глазами.
  
  
  "Анда Елена?" Анын спросил ee, бирок анын ордуна бул анын алмак сунуштарыңыздарды дагы сотню маселелерди.
  
  
  Ал покачала головой. "Мен эмесмин Елена. Аны көргөн гана Барри. Ал... ал мертв". Анын үнү упал чейин шепотом. Ал карата чектен эсинен танган.
  
  
  Анын айтымында ванную жана одоно бузулушу схватил анын локоть. Ал прижалась мага, катуу дыша.
  
  
  "Ал убила эго?" ee добуш прошептал мага карата кулагы.
  
  
  Ага эч нерсе", - деди. Мен аны айта алмак эй, бул " бул Келли жана аны?
  
  
  "Эмне үчүн сен жылдыктар сейил бак курууда ак-Туз-жана-Ньев?" - акырын спросил кошуна үйгө да тутанууда.
  
  
  Ee көздүн повернулись мага. Анын дыйкандары аны жана усадил карата чети ванна. Анын sel бир катар аны менен. Анын держал Люгер у нах карата төштүн. Ал хитрой аял жана анын эй, андай деле эмес доверял.
  
  
  "Жумуштун көрүүгө... көрүүгө..."
  
  
  "Барри Парсон", - деп кошумчалады мен. "Көрсөтүү үчүн эму Корелли үчүн ал алмак убить эго".
  
  
  Биздин үндү.
  
  
  Анын эриндин задрожали, ал эми көздүн оторвались-жылдын мени. "Ооба", - прошептала ал.
  
  
  "Сиз наняли Барри Парсона үчүн убить Корелли", - деди чечкиндүү мен. "Сиз бул отрицать. Ал бизге мындай деди эрте..."
  
  
  "Мен отрицаю ушул", - бекем деди ал. Аны адам кайра сатып алганда колдонгон түсү. Менин оюмча скользнул боюнча игле үчүн подкожных инъекциялар.
  
  
  "Себеби?" Анын спросил. "Сен наркоман? Мунун баары?"
  
  
  Ал пожала плечами. "Мен бардык запутался. Мен билбейм, эмне үчүн аны белгилеп кетким келет убить бу, башкарууга милдеттүүбүз, болгону мен ненавижу эго көп кимдир-бирөөнүн дүйнөдө".
  
  
  "Бирок ал баш тарткан учурда ал, сдавая бардык, ким вовлечен нарын наркосеть", - деди мен.
  
  
  Ал повесила карашат.
  
  
  "Эмне үчүн сен жылдыктар сейил бак курууда?" - кайра спросил мен.
  
  
  "Табуу үчүн Барри", - мягко деди Тина. "Мен өсө баштады боюнча балкону, заглянул ичине жана увидел аны. Мертвый. Анын кирди..."
  
  
  Аны карачу аркылуу анын ийинин. Албетте! Балкон! Бул й
  
  
  
  
  
  
  Түрлөрү которуу
  
  
  Тексттик Котормо
  
  
  Баштапкы тексти
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Натыйжаларын которуу
  
  
  бул Елена вышла аркылуу бөлмөлөр жок увидев ee. Качан Елена тапкан Барри мертвым, ал чейин каза болгон напугана жана сбежала. Ал жөн гана тайган французские күнү, вышла балконго жана поспешила прочь. Андан кийин, дароо андан кийин ал, - Тина поднялась боюнча арткы жүрүүчү үчүн жолугушууга менен Барри жалал-эго бөлмөсүндө - балким, алар эки планировали жолугушууга жана ал тапкан Барри мертвым. Ee муктаждык наркотиках взяла верх, жана ал ушла в ванную үчүн поправиться катары, жана анын.
  
  
  "Мен кирди жана обнаружил, бул ага стреляли. Адегенде аны, подумал, бул Елена болчу убить эго. Бирок, балким, Корелли обнаружил, бул Барри көздөйт эго. Балким, Корелли билген, бул мен..." Анын көзгө наполнились слезами. "Мен напуган, Ник!"
  
  
  Анын потряс аны. "Сен керек кагууга мени алып Корелли, Тина. Бул жалгыз ревматизма. Абдан көп адамдарды бир кылышы бизге алууга бул тизме аттарын. Абдан көп. Эми иши үчүн тобой, Тина".
  
  
  Ал побледнела. "Ал сүрөттөгү, Ник! Ал подумает, мен нанял кимдир бирөөнүн үчүн убить эго! Сен эмес можешь заставить мен муну. Сен тийиш мени отпустить!"
  
  
  "Бизге эмне, Тина!" - огрызнулся мен. "Сен жалгыз ревматизма. Сен ведешь мени ага карата ачык азыр. Жөн гана көрсөтүлөт мага бу, башкарууга милдеттүүбүз, жана..."
  
  
  "Ал эмес деп тапса, ал!" жиберди ал. "Ал отрицать өзүнүн ким экендигин".
  
  
  "Тина..."
  
  
  Ал потянулась үчүн иглой үчүн подкожных инъекциялар. Анын догадался, ал собиралась жасоо катары гана повернулась карата плечу. Анын прижал, аз люгера карата жумшак бөлүгүнүн, аны моюндун. "Жок-жок, Тина! Эмес ийнелер. Албетте, бир нече миң баары жакшы болот, бирок сага ар дайым туура келет кайтып келүүгө карата симпатиялык".
  
  
  "Ник!" - всхлипнула ал, дагы эле держа сыягы.
  
  
  Анын сунул Люгер мүнөтүнө жана потянулся үчүн иглой. Аны адам өзгөрдүбү дээрлик каражаттары тез арада алуучуга жеткизилет. Бул безмятежной кооз маскалар ал превратилась в морду адского кота - көздүн сверкали, тиштер оскалились, эриндин раздвинулись нарын зверином рычании.
  
  
  Ийне садыков мага предплечье адегенде караганда, ал смог коргоого өзүнө-жылдын безумного рубящего удара.
  
  
  Ал засмеялась тихим невеселым воплем.
  
  
  Аны чувствовал катары бардык уходит аркылуу мени. Аны, өзүмдү комком стяжки.
  
  
  Ал вела мени кийинки бөлмөгө чыгып, анан толкнула жалал-кресло.
  
  
  "Кичинекей аралашма биздин өздүк, Ник", - говорила ал өзүнүн шайтандык улыбкой. "Сен останешься ал жакта да жакшы кичинекей бала. Анын собираюсь уйти ошондо".
  
  
  Жок, Тина! Анын өтүүгө аракет кылган айта, бирок эч нерсе чыкса.
  
  
  Казалось, ал двигалась тездетилген темпе - сотня кадрларды секунда, пробегая аркылуу французские күнү боюнча балкону. Андан соң чаек айылындагы тынчтык.
  
  
  Аркылуу бир нече столетий аны услышал катары кимдир стучал нарын эшикти. Бул кадам Келли.
  
  
  "Ник! Сен ал жакта? Ник?"
  
  
  Анын оозун ачты. Жок дегенде, ал сдвинулся. Бирок менде болгон эмес добуш. Полиомиелитке өттү?
  
  
  Эшикти распахнулась жана Келли влетела бөлмөсүнө менен пистолетом наготове. Ал жөн гана турду жана карачу мени изумлении.
  
  
  "Эй, Ник!"
  
  
  Аны кайра пошевелил губами. Полиомиелитке өткөн. Аны проворчал.
  
  
  Келли огляделась, германиянын ванную жана почувствовала жыты ийнелер үчүн подкожных инъекциялар. Каражаттары тез арада алуучуга жеткизилет ал жылдыктар сейил бак курууда мага, ударил мени боюнча адамга көбөйттү менен орундук жана потащил нарын ванную. Ал сунул мою карашат алдында душка жана муздак суу ударила мага по шее.
  
  
  Келли разговаривал мени менен, азырынча иштедим.
  
  
  "Бул жаңы нерселер. Бизде запасы ушул. Вырубает сизди, ошондуктан сиз иштин жүрүшү тууралуу отчетту, бирок сиз көрө бардык, эмне болуп жатканын. Убактылуу полиомиелитке. Эмне болуп көз курари, ошондой эле белгилүү катары урари, урари, уурали, вурали. жана woorara. Бирок бул консервацияланып менен караганда-анда башка. Эмес спрашивайте мени деп. Формуланын ар дайым исчезают, качан гана биз ih көбөйтүп ".
  
  
  Чогулгандарга анын ожил.
  
  
  "Тез!" Анын деди. "Бул Тина. Ал приехала боюнча Гранады үчүн жолугушууга менен Барри Парсоном, жана тапкан эго денеси бул жерде. Ал азыр жолунда чыгуусу. Ал кандай ойлорун, бул дандарынан Корелли эго. Эгерде ал сбежит азыр ал убить эго кийинчерээк".
  
  
  "Погоди!" - огрызнулась Келли. "Мен келди буга үчүн, көрсө сени. Тина болгон тилиги, анын вестибюле, создавала сценаны!"
  
  
  "ВОЗ?" - нетерпеливо спросил мен.
  
  
  "Тина Бергсон".
  
  
  "Тина!"
  
  
  "Таптакыр фантастическим. Бирок эми ал ушла".
  
  
  "Ушла? Бирок...?"
  
  
  "Ал вестибюле, бирок ушла", - деди мага Келли, качан биз выбежали аркылуу бөлмөлөр жана пошли боюнча коридору. Биз жакмакпыз спускаться тепкич боюнча, жана анын увидел толпу адамдардын вестибюле. Бардык смотрели карата токтотуу.
  
  
  Анын увидел Хуану алектенген повернулась болуп калды ждать биз.
  
  
  "Мунун баарын демек?" - огрызнулся мен.
  
  
  "Ал в красном" Ягуаре ", - деди Хуана, көрсөтпөстөн карата припаркованные машиналар. Аны көргөн сыяктуу, бир, гүл загорелись с. Сергей прорезал тьму жана осветил заснеженный склон горы, анда жол поворачивала-жылдын Прадо Льяно жана вела карата башкы шоссе.
  
  
  "Ал устроила чоң сценаны", - тез деди Хуана. "Бул жылы абдан драматично".
  
  
  "Өтө кескин!" - сухо деди Келли.
  
  
  "Сиз собираетесь айтып бере мага, ал сделала?" - нетерпеливо спросил мен.
  
  
  "Ал төмөндөгүдөй буга көп эмес, он мүнөт мурда, институттарына ад жана деп сурады Марио Сперанцу!"
  
  
  "Ким ушундай Марио Сперанца?" Анын спросил.
  
  
  Келли покачал головой. "Качан эй дешти, бул сеньора Сперанса бул жерде жок, ал эмес выдержала жана та эмес впала нарын истерику төлөмдөрдүн түздөн-түз бул жерде, анын вестибюле".
  
  
  Аны көрө алмак
  
  
  
  
  Түрлөрү которуу
  
  
  Тексттик Котормо
  
  
  Баштапкы тексти
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Натыйжаларын которуу
  
  
  Ягуар баштаган иштин жүрүшү тууралуу отчетту. Ачык чачтар Тины развевались турат нах.
  
  
  "Бул заставило бизди чыгып кетүүгө холл в бегах", - объяснила Хуана.
  
  
  "Анан ал бул жерде ошол эле сариев, портье жана пришлось анын оживить", - жыйынтыкка Келли. "Мен пошел үчүн тобой".
  
  
  Анын нахмурился, тез подумав. "Бул спектакль - мастер-бул жерде тилиги. Ал үчүн бул, мен билбейм. Бирок мен керек, аны токтотуу".
  
  
  "Чындыгында, - деди Келли. "Биз жасайбыз?"
  
  
  "Посмотри карата бул Марио Сперанца", - деди ага Келли. "Мен, балким, жок. Анын барам үчүн Тиной!"
  
  
  Анын панцирь сквозь толпу карата вращающимся дверям деп эскертти жана ал жакта мырза Гауптли менен эго командасы кошоматчыларды. Ал помахал колу жана отвернулся.
  
  
  Ысык - "Рено" суук эле болчу. Завелась неплохо. Аны выехал болду жана эки жолу поскользнулся, биринчи кезекте ал мисир бул контролдугу астында. Жүрө-бөлүгүнүн жүрүшүндө ледяные так түшкөн, мындай эле, бул эки түндүн деп билдирет аймактык кабарчы.
  
  
  Жол спустилась жана повернула түз. Аны таптакыр көрө алмак эмес кызыл "Ягуар", бирок вспомнил, бул жол повернула түздөн-түз, ал эми андан кийин башталган поворачивать влево, бул длинный, кеңири подковообразный көрсөткүчтөрүн, ал цеплялся үчүн чети барранки.
  
  
  Анын включил кыймылдаткыч, анткени жок кылгысы упускать түрү боюнча Jag.
  
  
  В менин фарах виднелась чети жолун жана анын невольно нажал карата издевательства үчүн текшерүүгө каршылык көрсөткөн. Мен с облегчением почувствовал чыңалуусу повязках.
  
  
  Анын свернул Renault карата бурулган жана увидел кызыл "Ягуар" Тины Бергсон на полпути кеңири подковообразному изгибу. Ал ехала жай, бирок андан кийин прибавила ылдамдыгы, качан аны деп эскертти жана андан ары.
  
  
  Автомобиль, казалось, прыгнул алдыга в темноте, огни отражались жогору салууда, алмаштырбай алар взбирались боюнча небу. Андан кийин да ага алмак эмес поверить, өзүнүн оозуна оозун, көзүнө көзүн - "Ягуар" районунда жээги, та эмес врезавшись нарын скальную стену.
  
  
  Повернись, Тина! - невольно деп кыйкырды мен. "Алмаштырганда!"
  
  
  Сделала ал бул же жокпу, билбейм, бирок төмөнкүдөй мен увидел айтылып, "ягуар", направлявшийся эмес отмелю, ошондой карата тышкы жээги жолдор. "Тина!"
  
  
  Бул жылы потерянный жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына.
  
  
  "Ягуар" топтойт ылдамдыгы жана перевалил аркылуу чети кааласа, эго научились жасоого абдан мелкое лебединое ныряние в лужу.
  
  
  С поймали зазубренный слюдяной сланец тилиги, так түшкөн кардан прижались карата сланцу жана осветили клубок огней жана отражений орнотулат, андан кийин машина зарылась кара таштар, отскочила, перевернулась кайра жана кайра, фаранын описали вертушкой жалал-түндүн жана с грохотом районунда кусок курч таштардын у подножия барранки.
  
  
  Бул мгновение себептерден тынчтык.
  
  
  Андан кийин асман выстрелила күчтүү күч алуусу акыркы жалындын, жана абада прогремел громкий жарылуу. Дым клубился mimmo кызгылт сары жалындын, тез, удушающий кара дым.
  
  
  От взлетел, ал эми андан кийин кайрадан упал карата обломки искореженного "Ягуара" жана баштады жай поедать металл. Андан кийин жай өсө баштады дым, от плясал боюнча краям кызыл болуп калды, ачык айнектен жана түстүү пластики.
  
  
  Потрясенный, аны этият ехал боюнча шоссе жана добрался чейин жердин, анда кызыл "Ягуар" перевалил аркылуу чети. Анын посмотрел төмөн. Бардык, мен алмак көрө, бул трещина нарын камнях, врезанная нарын обочину карата чети жүрүүчү бөлүктүн.
  
  
  Анын припарковал "Рено", вытащил ачкыч жана вылез айланасындагы машиналар. "Унаа жолунда суук эле болчу. Аны, жакындап келип, мындай чети жолдор, анда "Ягуар" жаш сквозь скалы. Анын турду ал жерде, глядя карата смещенные таштар, жана проследовал боюнча обугленной кара линиясын сланце тилиги жердеги жети-кызыл от потрескивал үстүндө останками Тины Бергсон жана кызыл "Ягуара".
  
  
  Нарын считанные секунд биринчи айланасындагы отелинин меймандары подъехал автомобилде "Фиат", припарковался жана кошулду мага карата чети жүрүүчү бөлүктүн. Оглинг.
  
  
  Анан келип башка.
  
  
  Жана көп.
  
  
  Искатели курч ощущений.
  
  
  Мени тошнило.
  
  
  Аны спустился боюнча каменистому склону пайдаланып, карманную вспышку жана миновал обугленную бөлүгү скалы, анда биринчи жолу ударился кызыл "Зубец", жана акырында добрался чейин участогунун жанында өзү менен машина.
  
  
  Бирок жалын пожирало обломки, жана мүмкүн эмес болчу подойти лижет үчүн эмес обжечься.
  
  
  Положив руку на макушку, анын турду жана ждал.
  
  
  Жүрө-бөлүгүнүн завизжала өрт машина, жана бир аз убактан чоң өрт нарын лыжной курмөгө жана алып жүрмө огнетушителем рухнул менен склона жана баштады обрызгивать горящие обломки.
  
  
  Анын вздрогнул.
  
  
  Ал жерде турду өрт өчүрүүчү, глядя карата обугленные обломки. Жарандык гвардия кошулган жана ага кылгандарга фонарик карата сгоревшую келди. Луч жарык болчу мощнее менин.
  
  
  Анын подошел лижет.
  
  
  Ошондо анын бул көргөн.
  
  
  Бул алдыңкы сиденье болчу обугленное денеси. Анда, бул андан облусунда болду черным жана тлело.
  
  
  Тина.
  
  
  Азыр ар жылдын алтын кыздар менен алтын тери менен капталган.
  
  
  Аны отвернулся, бейтап.
  
  
  Керек, анын упал карата ташы жанында обломками жана погрузился өлкөгө душевного фанка. Кимдир тряс мени боюнча руке жана плечу. Аны түшүндүм, бул кандайдыр-бир кезде мени менен разговаривал үнү.
  
  
  Анын пошевелился.
  
  
  "Ник."
  
  
  Бул кадам Келли.
  
  
  "Ал мертва, - деди Келли. "Проклятая нерсе".
  
  
  "Мен ойлойм, ал жөн гана почувствовала, баары кончено жана эй, жакшы бежать". Анын вздохнул. "Ал билген, бул Рико болот Корелли
  
  
  
  
  
  
  Түрлөрү которуу
  
  
  Тексттик Котормо
  
  
  Баштапкы тексти
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Натыйжаларын которуу
  
  
  аны бардык калган айыл ".
  
  
  "Бирок Корелли да билген эмес!"
  
  
  "Ал сүрөттөгү. Добуш эмне үчүн ал катышуучулардын", - деди мен. Добуш берүү катары мен муну түшүндүм.
  
  
  "Мен текшердим бул ысым, Ник".
  
  
  Аны көбөйттү көздүн жана нахмурился. Мен понимал, ал жок болгон көңүлгө.
  
  
  "Мейманканасында эмес катталган Марио Сперанца".
  
  
  Анын сидел жана ойлогон бул жөнүндө. "Бирок бул аты ал ийгиликтүү клерку".
  
  
  Ал кивнул. "Клера", - дейт ал деди, мына бул. Клера дейт, дал ошондо ал вышла аркылуу череп".
  
  
  Анын уставился карата обломки алдында биз. "Сиз кааласаңыз, айта Рико Корелли таптакыр эч качан мурда Sol y Nieve?"
  
  
  "Мен айтып жатам, ал определенно эмес бул жерде - же кандайдыр бир башка мейманканасында Sol y Nieve - акыркы айдын же болжол менен ошол. Эгерде эго аты мукабада - Марио Сперанца".
  
  
  "Бирок андан кийин..."
  
  
  "Беле, сиз бул көрөсүз? Мүмкүн, ал жөнүндө билген Тине. Мүмкүн, бачым, ал наняла киллера үчүн убить эго".
  
  
  Аны покачал головой үчүн түшүндүрүүгө бул. "Жана бардык бул болтовня жөнүндө жолугушууда болду жөн гана инсценировкой каза болгон Тины Бергсон?"
  
  
  "Таптакыр жок. Аны айтам деп Рико Корелли керек, билгендиги жөнүндө Тине Бергсон жана Барри Парсоне. Ал жөн гана эмес приезжал бул курорт таптакыр. Бардык думали, ал бул жерде, - киллер, анын наняли мафиози, Жалданма убийцы наняла Тина, жана биз, анткени биз отелдер менен жолугушууга Корелли. Бардык тандалып бул жерде тышкары, Корелли! "
  
  
  "Анда кайда сукин уулу?"
  
  
  Келли пожала плечами. "Мен ойлойм, бизге жакшы топ белги бериши Хоуку баштоого бардык адегенде".
  
  
  Биз встали үчүн подняться на айлендде, бирок мен алмак эмес калтыруу эго тынч турганда.
  
  
  Аны повернулся жана кайра посмотрел карата обломки.
  
  
  "Эмне үчүн ал ушла ал жакка?"
  
  
  Келли покачал головой. "Ал кооз аял, Ник. Красивые аялдар жасашат глупости. Тийиш, ал любила Корелли. Жана ненавидела эго да".
  
  
  "Же любил бул акчалар", - деди мен.
  
  
  "Сен деле көп эмес думаешь жөнүндө адамдары, Ник?" Келли вздохнула.
  
  
  "Керекпи, мен аны? Керекпи, мен аны чындык?" Анын успокоился. "Менин оюмча, ал чечти, бул эң мыкты ыкмасы караганда, чуркоо бүткүл ачык бассейн аракеттенип, жоопкерчиликтен кутулуп кетүүгө акы төлөнүүчү курал-Рико Корелли".
  
  
  "Ал эч качан сүрөттөгү, учурда ал чогулат анын ударить", - бесстрастно байкадым Келли.
  
  
  "Кызык, мында азыр бул ублюдок?" Аны задумался жарымын үн чыгаруу.
  
  
  Он беш
  
  
  Кийинки нарын шаардык мэриясынын иш сапардын биринчи карата эртең мененки. Карабастан сияющий түрү Хуаны, ал находилась рухий депрессии. Анын объяснил бул ошол эле учурда, биз смогли жасоого тапшырма.
  
  
  Биз съели континенталдык эртең мененки жана сидели учурда ал үчүн ачык солнечном үчүн. Анын сунуштады эртең менен уюштурулду лыжа алдында отъездом боюнча Испаниянын, бирок ал возразила.
  
  
  "Мен жөн гана кетким келет жыйноого буюмдар".
  
  
  Ага кивнул. "Мен барам ош Велету жана сделаю жуп пробежек".
  
  
  Ал кивнула, анын ойлорун алынды алыс.
  
  
  "Пенни?"
  
  
  Ал чыңдоого.
  
  
  "Эки пенни?"
  
  
  "Кайсы?"
  
  
  Үчүн "встретят сиздин мыслей. Бул төмөнкүлөр болду?"
  
  
  "Менин оюмча, аны ойлогон жөнүндө келтирилген адам өмүрүнүн. Тина Бергсон. Барри Парсон. Москито. Биринчи дубль Рико Корелли. Жана да Елена Моралес - кайда ал, бизге болгон".
  
  
  Аны протянул руку жана мисир ee үчүн руку. "Ошондой эле устроен мир".
  
  
  "Бул абдан жакшы дүйнөсү".
  
  
  "Кимдир эмесмин сизге, бул эмне болчу?"
  
  
  Ал печально покачала головой.
  
  
  Анын оплатил эсебинен жана чыгышкан.
  
  
  Болчу круто, бирок Велете дагы абдан анда. Күн менен жети светило. Бети трасса болгон жакшы покрыта порошком. Анын досталь, бинокль жана осмотрел склон. Мен азыр объяснял мурда, менен чокулары Велеты-жылы эки азайды.
  
  
  Бул жолу анын чечишти жасоого узагыраак болду, ошол, ал разветвлялся солго, сиз спускались төмөн. Мен бул жолу клал жайларында баруу кожаный куту, качан кимдир перелез аркылуу скалы с разворота аркан жолдор жана подошел ко мага.
  
  
  Бул жылы герр Гауптли, жана бул жолу ал бир.
  
  
  Ага махнул. "Доброе нарын шаардык мэриясынын, герр Хауптли".
  
  
  Ал улыбнулся. "Доброе нарын шаардык мэриясынын, герр Пибоди".
  
  
  "Мен скучал боюнча сага кечээ, же биз качан собирались бирге кататься өттү".
  
  
  "Албетте, басым тарабынан бизнести", - деди ал приятным.
  
  
  "Ооба", - деди, мен тез взглянув ага. Бирок ал отвернулся үчүн взглянуть на склон.
  
  
  "Ал эми кайда твоя жактырган айым?"
  
  
  "Таңгагы".
  
  
  "Ошондо сиз уезжаете?"
  
  
  Ага кивнул.
  
  
  "Жаль. Аба-ырайы түзүлүп мындай жакшы".
  
  
  "Чынында эле бар".
  
  
  Ал улыбнулся жана селл карата выступ скалы үстүнкү бөлүгүндө трассалары. Анын кошулду ага, азырынча ал туго зашнуровал өзүнүн бийик жана баштады натирать лыжалары синим воском.
  
  
  "Кайда твои достор?" - спросил аны мен, садясь жанында аны менен. Кайсы чеги, мага бул учурга көп нечего болчу сураңыз.
  
  
  "Алар мейманканасында", - улыбнулся ал. "Похоже, алар өтө горели желанием кошулсун мага бүгүн. Кечирээк болсо ночь в баре Esqui, аларда айланасындагы ушей вылетали люмумбы".
  
  
  "Адатта сиз неразлучны".
  
  
  "Ошондой эле акчалар менен. Алар притягивают сыяктуу магнит". Ал кайра улыбнулся, гусиные тамандар каракол уголках эго көздүн алынды глубокими жана затемненными.
  
  
  "Сиз циник, герр Хауптли".
  
  
  "Мен реалист, герр Пибоди".
  
  
  Ал мисир биринчи лыжу жана баштады этият жазууга воск болгон сап. Ал скрупулезным жана методичным кызматкер, андан жана следовало ашырылышын күтүүгө жараша жакшы немца.
  
  
  "Фройлен Пибоди эсиңиздерге мага кимдир боюнча менин жакын, - деди ал аркылуу мгновение.
  
  
  "Албетте?"
  
  
  "Билесиңби, менде болгон кызы". Ал взглянул жогору. "Албетте, сен билген эмес. Түрдө кечирим". Ал улантты өзүнүн воск
  
  
  
  
  
  
  
  Түрлөрү которуу
  
  
  Тексттик Котормо
  
  
  Баштапкы тексти
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Натыйжаларын которуу
  
  
  ing. "Ал эң кооз кара".
  
  
  "Болчу, герр Гауптли?"
  
  
  Ал проигнорировал нулган кийлигишүү. "Эй, - жылы он тогуз, жана ал училась университетте", - улантты ал. "Менин айым - анын энеси - умерла, качан ал маленькой беш жылдык девочкой. Боюсь, ага эч качан албады берүүгө эй тиешелүү жетекчиликтин взрослении. Сиз кандай түшүнөсүз?" Эго көздүн поднялись жана белектер менен моими.
  
  
  "Мен эч качан жылы атасы, ошондуктан, мен айта албайм, бул билүүгө, герр Гауптли".
  
  
  "Честный ревматизма". Ал вздохнул. "Эмне болмок, бул бизге болгон - родительское пренебрежение же негизсиз расточительство материалдык баалуулуктарды карата анда - качан ал ушла в университети, биз потеряли байланыш".
  
  
  "Бул эмне болуп күндөрдө".
  
  
  "Анын учурунда болуп өткөн эң худшее. Анын жолдош абдан увлечены баңги заттар". Ал кайра взглянул мага. "Жана ал болуп калды вовлеченной бул топко чейин мындай даражадагы, мен алмак эмес справиться". Ал улантты эпиляцию воском. "Ал пристрастилась карата героину".
  
  
  Анын уставился карата Хауптли.
  
  
  "Бир жылдан кийин, андан кийин привыкания ал умерла-жылдын ченеминен ашык колдонгондон". Ал карачу вдаль карата Вегу Гранады. "Өз алдынча башкаруу".
  
  
  "Мага абдан жаль, - деди мен.
  
  
  "Кажети деле жок сарптоого өзүнүн жогору мындай кийинки мөөнөт", - деди Хауптли кескин звуком салыштырмалуу адатта приятным үнү менен.
  
  
  "Мен сожалею жөнүндө ушул трате адам өмүрү", - деди мен, думая тургандыгы жөнүндө Хуана деди үчүн завтраком.
  
  
  Ал бой плечами. "Кандай болсо маанисинде анын виню өзүнө. Анын уклонился жоопкерчиликтен атасы. Анын сблизился менен башка аялдар - эч бир, ал эми тарабынан көптөгөн жана пренебрегал өз дочерью". Ал задумался карата мгновение. "Жана ал терпела нулган презрение, реагируя да алмак. Отвергнув өзүн так ошондой эле, ал отверг анын".
  
  
  "Психолог айта алат сизге башка", - алдын алуу", - деди мен. "Самоанализ - коркунучтуу оюн".
  
  
  "Мен познакомился менен гана эмес аялдар. Анын иш жүргүзүп келген бул бизнес".
  
  
  "Ар бир эркектер тийиш кесиби", - деди мен.
  
  
  "Бирок, ошол, ал менде болчу".
  
  
  Анын наблюдал үчүн аны билем, ал собирался айта.
  
  
  "Наркобизнес", - деди ал менен горькой улыбкой. "Ооба. Аны толук ыктымал, снабдил өзүнө героином, алар покончил болот менин жалгыз бала. Бул соотносится с сиздин моралью, герр Пибоди?"
  
  
  Аны покачал головой.
  
  
  "Бул жаман сочетается с моим. Анын баштады талдоого бизнес, алар мен дайыма болчу. Анын баштады тууралуу ойлонуу эго таасири адамзат. Мага эмес нравилось анда, мен көргөн".
  
  
  Ал выбрал башка лыжалары жана баштады смазывать анын воском.
  
  
  "Мен чечимге келдим, бул кез уйти боюнча бизнес баштоо оңдоого өз жоруктары жылдарга".
  
  
  Аны эч нерсе айта алмак. Анын ждал.
  
  
  "Алар дешти мага, бул случится, эгерде анын уйду уюштуруу боюнча. Мени болот издөө чейин концов дүйнөнүн. Жана өлтүрүү". Ал безрадостно улыбнулся. "Сиз кандай түшүнөсүз бул?"
  
  
  "Ооба, синьор Корелли".
  
  
  "Энрико Корелли", - деди ал менен полуулыбкой. "Рико Корелли, а сен Картер. Мага дешет, бул Ник Картер мыкты".
  
  
  Ага кивнул. "Адатта. Эмес дайыма. Бирок адатта".
  
  
  "Мен айтам сизге, бул кадам администрациялык көйгөйлөрдү башынан. Жөнөкөй эле жолугушуу эмес да, чынбы? Жолугушуу орнотулат - разобраться аралаш жаан!" Ал засмеялся, көрсөтүү күчтүү тиштер. "Шутка, ардагер Картер! Шутка".
  
  
  "Ооба", - признался мен.
  
  
  "Бул казалось жетишээрлик жөнөкөй. Анын покидаю Корсику карата Лисистрате жана встречаюсь сиздер менен Сьерра-Неваде".
  
  
  "Албетте."
  
  
  "Башынан жүрүшүндө проблемалар. Капо жөнүндө белгилүү моем замысле. Ким-ал ичинен менин жакын догадался. Же подслушал. Мафиози чечишти мени менен контракт".
  
  
  "Комар".
  
  
  "Ооба. Жетимиш жылдык ушундай сокку, анын убедил өзүнүн эски коллегу Базиллио Ди Ванесси изобразить мени бул моей яхте. Жана аябай милая кыз, аны менен анын спал, пошла менен алар үчүн жасай мүнөздөмөсүн ушул".
  
  
  "Сиз подставили өзүнүн жеке адам?" - мягко деди мен.
  
  
  "Билбейм, бул сокку болот болушун ийгиликтүү, - деди Корелли. "Маңызы боюнча, аны жасадым деп сиз айтып жатпайсызбы. Бирок анын чындыгында ойлогон эмес, бул Москит заживет. Аны надеялся, бул жолугушуу ортосундагы Базилио жана сиздер өтөт туруп, сучка жана задоринки, жана бул жолугушуу ортосундагы сиз жана мени менен уюштурула алат. "
  
  
  Анын вздохнул.
  
  
  "Бирок, бул дагы бардык. Күбөлөндүрүүчү мурда электе анын уилф яхту нарын Валенсии, анын обнаружил, бул менин прекрасный швед тили соловей замышляет сатылды кр мени!"
  
  
  "Тина Бергсон?"
  
  
  "Ооба. Ал отелей үчүн аны каза болуп калды. Ал өзү жыйынтыкка мени менен контракт". Корелли сардонически улыбнулся.
  
  
  "Кадам" себеби барбы?"
  
  
  "Мага ушунчалык эле любопытно, бул сизге, ардагер Картер. Силер түшүнүүгө тийиш. Тину бир аз яснее".
  
  
  Анын эң жакшы, аны түшүндүм, бирок, эч нерсе эмес деди.
  
  
  "Ал нимфоманка, ардагер Картер. Менимче, сиз үчүн бул таң каларлык нерсе эмес. Бирок, балким, себеби, ал боюнча ал превратилась мындай фрейдистский символ, абдан эле кызыктуу сыяктуу фактысын, анын навязчивой идея".
  
  
  Аны менен любопытством посмотрел ага.
  
  
  "Он беш анын изнасиловал швед тили батрак. Ал забеременела. Аборт жаш, ийгиликтүү, бирок развился сепсис. Он беш эй б. гистерэктомию. Бул бесплодное, красивое, умное маңызы болуп калды одержимо, аны жок кылуу. женственности, анын неспособностью керек энеси. Анткени ал болушкан эмес, бизге аял, бизге мужчиной, ал болуп калды, ошол караганда, болууга тийиш - сверхчеловеком! Ушул көркөмдүккө жана ушул умом - уверяю сизди, аны интеллект чектелген
  
  
  
  
  
  
  Түрлөрү которуу
  
  
  Тексттик Котормо
  
  
  Баштапкы тексти
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Натыйжаларын которуу
  
  
  Эсс, ардагер Картер! - ал кылдым деп өзүнө алат жана кичинекей империю, хозяином анда анын болчу ".
  
  
  Тармагы "баңги", - деди мен.
  
  
  "Таптакыр фантастическим. Эми аны айтам жөнүндө анын амбициях кийин андан сырткары, мен анын чечти талкалоо бул цепочку ачып, аны эң сокровенные сырды Департаменти баңги заттар менен күрөшүү боюнча Кошмо Штаттардын".
  
  
  Ага кивнул. "Бул болгон себеби, анда ал наняла Парсона үчүн убить сени!"
  
  
  "Бул чынында. Бактыга жараша, анын интерпретировал анын биринчи шокированную реакциясына карата нулган чечим разобрать чынжыр сыяктуу подозрительную жана держал көздүн ачык. Бирок ал пообещала мага эмне калат көчүрмө түп нускасына туура келет, мага жана болот коштоого мени Да, аны догадался, ал Анын лежал. Анын включил анын телефону - биздин вилла карата Корсике чоң, жана ар бир биздин айланабызда ээ көбүрөөк эркиндикке жана акыры услышал, ал менен бүтүм түзөт Барри Парсоном в Малаге.
  
  
  "Өтө кызыктуу".
  
  
  "Төмөнкү моим кадам болчу жиберүүгө менин өздүк шпиона карата Парсона. Мен ойлойм, айтмакчы, сиз таба аласыз Парсона нарын файлах Интерпол сыяктуу Даниэль Тюссо, покойный француз подполья. Ал десятилетним бала убагында дүйнөлүк согуш. Эки жана өстү чейин шпионажа жана адам өлтүрүү ".
  
  
  "Ал мертв азыр".
  
  
  "Мен да подозревал". Корелли бой плечами. "Мен укканын жөнүндө сиздин багуусуна менен дискотекалар менен сиздердин алардын маалыматтарына карасак боюнча Малаги".
  
  
  Анын улыбнулся. "Сизден кээ ускользнет".
  
  
  "Коллегия", - вздохнул Корелли. - Бул ж, Елена Моралес кунт коюп следила үчүн Парсоном, позволив эму алып, аны ксавье барре нарын Торремолиносе. Жана айтканда ал мени предупредила, заявляют, ал келди ак-Туз-жана-Ньев үчүн, көрсө, мени жана убить. Ошол себептен аны жок встретил сизди Велете ".
  
  
  "Анын бул рассуждал".
  
  
  Корелли кивнул. Ал москвадагы тартып, өзүнүн лыжами. "Мен надеялся, балким Тина мүмкүн убита карата яхте Лисистрата, эгерде ал жерде бул нерсе случится, бирок, өзүңүздөр билгендей, ал избежала олуттуу травма. Бирок Капо жакшы спланировали казнь. Бул означало, мен тийиш көзөмөлдөөгө аба-ырайы үчүн эч эч кандай окуя болгон жок. гана убийца Капо, бирок үчүн жалданма убийцы Тины! Комар. Жана пастор. Анткени мен жөн гана шталь герром Хауптли, наняв бир нече жумушсуз күнү менен куттуктады жалал-Валенсии, алар жаткан форум ролу менин болжолдонгон кошоматчыларды ".
  
  
  Анын смеялся. "Сиз абдан находчивый адам, ардагер Корелли".
  
  
  "Мен прожил долгую жашоо үчүн моей находчивости өтө кооптуу кесип". Ал нахмурился. "Жок, кесиби. Бул оскверняет өзү маанисин кесип. Өтө коркунучтуу рэкете. Жакшы сөз. Суровый. Плоский. Неромантичный. Ракетный".
  
  
  Ага кивнул.
  
  
  "Мен с восхищением наблюдал үчүн сиз бир кыйла узак". Корелли улыбнулся. "Мен дароо эле түшүндүм, сен айылына Москита. Жана анын предсказал, сен убьешь жана Парсона. Өлүм Тины болуп калды мен үчүн күтүүсүз нерсе болду. Мен ойлойм, ал покончила адам асынып каза болду, бул тармакта нарын Прадо Льяно. Бирок мен ойлойм, ал, керек, потеряла контролдукту бул машина кийин андан сырткары, бул толук мүмкүн документтерден, бул Парсон мертв жана чечти, - деп мен билем ал жөнүндө бардык жана убью анын ".
  
  
  Аны мындай деди: "бул учурда ал чечти сбежать, биринчи кезекте караганда сиз узнали, ал бул жерде".
  
  
  "Так."
  
  
  "Ал мертва. Добуш берүү жана бардык ушуга байланыштуу".
  
  
  Корелли кивнул. Ал затянул хомуты лыжа, подогнал аларга бийик жана аянты зажимы. Ал каримде жана согнул болуп жаткан.
  
  
  Анын баштады одеваться.
  
  
  Эмес "хочешь уюштурулду мени менен?"
  
  
  "Красивый."
  
  
  Ал ухмыльнулся. "Алдында ушул, Ник, анын болмок отель үчүн сен завладел ушул".
  
  
  Анын посмотрел төмөн. Ал протягивал конверт. Бул nen болгон выпуклость. Ачты конверт жана увидел знакомый түрүнө рулон - микрофильм.
  
  
  "Бул жөн гана анда, сиз кандай деп ойлойсуз. Аттары. Орундардын. Күндөн. Бардык. Бардык жолдору Түркиянын аркылуу Сицилию жана Ривьеру чейин Мексика. Сиз пропустить биздин буюмдар, биздин адам, эгерде болсоңуз анын артынан барышы керек фактылары. Аны кетейин, бул чынжыр бузулган, ошондуктан аны улутташтыруу керек болот чогултуп, кайра. Белла Беатрис ".
  
  
  Беатрис. Эго кызы. Жана беле бул образы женственности Данте?
  
  
  "Жакшы, Корелли", - деди мен.
  
  
  Ал хлопнул мени боюнча спине. "Поехали!"
  
  
  * * *
  
  
  Ал баштаган медленный траверс каршы линиясы төмөндөп, андан кийин пересек склон жана устремился төмөн карата повороту карата " келечек-муун. Андан кийин ал повернул баруу красиво таризделген кристи жана обошел груду таштарды.
  
  
  Анын сунул микрофильм й ички мүнөтүнө лыжной камзолы жана побежал ага. Отунбаева болчу уложен анын эң жакшы жолу. Аны чувствовал, бул менин лыжалары вгрызаются органдар менен жакшы упругим отскоком.
  
  
  Подо мени менен болчу Корелли, качан аны двигался боюнча изгибу скал. Ал саруулуктардын бир нече поворотов, кирди ведельн, андан кийин повернул бул абдан кеңири траверс боюнча пологому бурчунда трассалары.
  
  
  Аны спустился ага бурчтуктар бир нече поворотов жана стряхнув изгибы өзүнүн денесинин. Аягында забега, ачык карата траверсе, анын увидел үчүнчү лыжника карата альтернативном каттамда.
  
  
  Үстүбүздөгү жүрүшүндө мындай деп чередующиеся участоктору убакыттын аныкталган аралыгы аркылуу пересекались нерсени напоминало эки зым, алар менен белгилүү бир жерлерде болдуңуз неплотно скручены.
  
  
  Антсек жаш адам коричневой курмөгө. Ал казался подростком, жок дегенде, ага болгон башкача жилистое, стройное дене түзүлүшүн. Жаш курагына карабастан, ал тышкаркы лыжником. Эго лыжалары впивались. отунбаева жана ал иштейт поворотов жана дрифта.
  
  
  
  
  
  Түрлөрү которуу
  
  
  Тексттик Котормо
  
  
  Баштапкы тексти
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Натыйжаларын которуу
  
  
  ээлик кылууга пробегомсатып алам.
  
  
  Участогунда склона, анда сходились эки трассалар, жаш лыжник районунда бок, жана жай спустился төмөн серией жалпак траверс. Качан анын, жакындап келип, мындай Корелли, ал жашырынып түрү боюнча к скалистым хребтом, разделявшим эки трасса.
  
  
  "Прекрасная бөлмө", - деди мен.
  
  
  Ал кивнул.
  
  
  "Качан сен приедешь Штаттарына, анын отвезу сени в Альту жана Аспен. Сага алар понравятся!"
  
  
  Ал посмеялся. "Мен алам кабыл алынсын сизди ушул маселе боюнча!"
  
  
  "Жакшы бүтүм", - деди мен. "Продолжай. Анын барам үчүн тобой чейин төмөнкү токтотуу".
  
  
  Ал усмехнулся жана двинулся ак жол.
  
  
  Анын келди аркылуу бир нече мгновений, андан кийин анын. Менин оң лыжа бир аз отставала жана анын попытался оңдоо абалга келишет үчүн мыкты поклевки.
  
  
  Анын двинулся боюнча көп крутому обрыву, замедляясь жардамы менен снегоочистителя, анткени перемычка эки өлкө ортосундагы выходами скал болгон өтө кууш үчүн изящного маневр жасоо эрежелерин бузушу, ошондой эле андан кийин вышла карата кеңири поляну, айланасындагы карды жана муздун алектенген выглядела бул аянтча үчүн пикника үчүн ар кандай лыжника. Анын увидел Корелли нарын дальнем аягында.
  
  
  Анын двинулся төмөн, следуя үчүн Корелли солго, жана дал ошол мезгилде анын кайра увидел уул.
  
  
  Ал спустился тезирээк биз двоих нарын альтернативном забеге жана эми приближался карата полосам арадан эки жолдорун төмөнкү бөлүгүндө кеңири покатого талаасынын.
  
  
  Бул мгновение анын токтолду, врезавшись. отунбаева карата хоккейной токтотуу, жана жөн гана турду ошол жерде. Порошок болчу хорош. Отунбаева тилиги казался катуу. Бирок мага жолукпады бурч көрүү талаасынын. Мен иште анын түрү, анткени ал крутым жана дээрлик плоским, бирок наверху болчу вогнутый уклон, ал мага эмес, таптакыр жакты.
  
  
  Жана бардык эле Корелли жок проблемаларды шелл боюнча ал полпути. Ал ехал сол жагында түздөн-түз баш мени, азырынча анын карачу, ал кирди шторм жана жылдыктар сейил бак курууда оң солго. Турат ага анын увидел жаш адамдын башка забеге, приближающегося карата хребту скалы, отделявшему биздин жашоодо караганда, эго.
  
  
  Мен бул жолу собирался кыргызстандан качан чети көзгө поймал предупреждающую вспышку. Аны кайра көбөйттү карашат, прищурившись-жылдын яркого күн. Меники көзгө жаткан форум мени менен злую суранып өкмөткө кайрылуу жолдошту? Жок!
  
  
  Кармалды нерсени держал оң руке, ал эми сол сжимал эки тарап тең лыжные дубинки. Ал держал кандайдыр бир курал - Ооба! Бул жылы кол тапанча!
  
  
  Эми бала токтолду жана присел карата орнотулат. Эми ал үчүн аймактар жарлар, жана аны көрө алмак эмес, ал делал, бирок мен инстинктивно билген, ал целится нарын Корелли, ал летел аны менен лыжа эмес подозревая, анткени ал көздөйт прицел.
  
  
  "Хауптли!" Анын закричала пайдаланып, эго прикрытие учурда, эгерде мени обманули кандайдыр бир оптикалык иллюзией.
  
  
  Ал тез повернул карашат, глядя мени өйдө боюнча склону. Аны махнул колу жагына жаш адам. Корелли повернулся жана эч нерсе увидел өзүнүн бурчунун. Ага отчаянно замахал предупреждающе. Корелли түшүндүм, эч нерсеге алсак, жана отреагировал. Ал попытался сменить жолго өткөрүүгө даярдык көрүлүүдө, бирок абдан тең салмактуулук жана упал үчүн неудачного лобового төмөндөшүн. Бирок ал өзүнө мисир колуна жана ударил өзүнө боюнча бедру, андан кийин баштаган скользить.
  
  
  Анын запрыгнул карата лыжалары жана ударил боюнча палкам умтулуп, төмөн карата скалам бекитип сидел өспүрүм. Анын сунул эки тарап тең лыжные дубинки астында левую руку жана досталь люгер.
  
  
  Магнат появился айланасындагы ниоткуда. Аны карачу таштар попросил баштын парня, бирок эч нерсе көргөн. Магнат мисир мени на полпути ортосундагы коленом жана зажимом үчүн лыж жана швырнул мени адам отунбаева, толугу менен оторвав бир лыжу, качан сактагыч калем ослабли жана отправился мындан ары рыхлому полю. Аны поскользнулся жана, акыры, кескин токтолду. Башка лыжа лежали жанында мени менен. Дагы эсимде жок, ал отрывался.
  
  
  Корелли выбрался боюнча орнотулат жана эми повернулся үчүн жыл сайын таштар.
  
  
  Раздался биринчи выстрел. Ал промахнулся. Эми аны көрө алмак да өспүрүм чыкса айланасындагы скал жана движется алдыга. Анын нацелил "люгер" эму нарын карашат жана нажал карата спусковой крючок. Өтө алыс оңго.
  
  
  Ал тез повернулся жана увидел мени. Эго кепка сариев. Алтын чач струились айланасындагы эго ооруканага жаткырылган.
  
  
  Бул кадам Тина Бергсон!
  
  
  Аны жылы да ошеломлен, бул алмак эмес дегеним.
  
  
  Бирок, андан кийин менин мээ жок подсказки кайталап коюу бүткүл тарыхын.
  
  
  Тина!
  
  
  Ушунун эмес, анын денеси в красном "Ягуаре".
  
  
  Бул тийиш Елены Моралес. Аны көргөн, бул азыр. Аны көргөн да, Елена садыков бөлмөгө Парсона жана тапкан өлүк Парсона жерде биз эго эмес калтырышкан. Жана анын увидел ee бөлмөсүндө - ал жерде буга чейин болгон Тина Бергсон! Тина төмөндөгүдөй жалал-Кылмыш-жана-Ньев үчүн таба Парсона жана жөнөтүүгө эго карата Корелли үчүн ошол эго дандарынан. Жана ал тапкан Парсона мертвым - электе Елена садыков бөлмөгө. Ошондуктан ал позвонила нарын гостиную үчүн өзүнүн чечимдерин Елена. Жана ыйгарым укуктуу өкүлү Елена, билдирүү жөнөткөн.
  
  
  Тина заставила Елена чыга балконго жана спуститься карата красному "Ягуару", анткени эми ал билген, бул Елена - бул көздүн жана кулактарын Корелли. Ал посадила аны "Ягуар" жана погубила. Нарын бурулган подковы, скрываясь түрү боюнча, ал посадила Елена үчүн руль, отвела "Ягуар" нарын лыжных ботинках же нерселер катуу, удерживая педаль газ, жана өзү отпрыгнула.
  
  
  Жана жасашат в темноте, бирок анын кабыкчасынын, дароо эле ага.
  
  
  Жана азыр...
  
  
  Эми ал төмөндөгүдөй убить Корелли жана эң захватить наркосеть катары ар дайым.
  
  
  
  
  
  
  Түрлөрү которуу
  
  
  Тексттик Котормо
  
  
  Баштапкы тексти
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Натыйжаларын которуу
  
  
  айс отель жасоого!
  
  
  Анын увидел катары Корелли кайрадан өсө баштады жана уставился карата Тину. Тина кайра выстрелила нарын мени. Ага жооп берген эй огнем. Анын украинага абдан эле алыс болушун керек бул нерсе жакшы.
  
  
  Ал посмотрела мага, анан бул Корелли жана пошла ходьбы кар үстүндө карата Корелли. Ал отчаянно өтүүгө аракет кылган выбраться боюнча орнотулат жана спуститься боюнча склону. Көптөгөн эркектер менен алектенген өтө коркунучтуу профессиями, ал ачыктан ачык эмес любил курал алып жүрүүгө жанында.
  
  
  Ал максаттуу бросилась карата ага өзүнүн лыжных ботинках, касынын держа курал.
  
  
  Отунбаева айланасындагы магната өтө замерз. Аны көрө алмак, ал потрескивает чейинки чыңалуунун наверху склона, ал образовывал округлый контур, наклоняющийся карата кууш юбка талаасынын.
  
  
  Аны отодвинулся, достал "Люгер". отунбаева жана выстрелил бир, эки, үч эсе. Абада эхом разнеслись выстрелы. Отунбаева разлетелся бардык тараптар. Мушташтын раскалывающаяся трещина жана бардык плита кардан жана муздун башынан таять - разделившись үстүңкү жарым магната, ал мага болгон жерге.
  
  
  Башынан эле ал двигался тез. Горка!
  
  
  Ал предвидела эго жакындоого эмес болчу болтурбоо ушул. Ал выстрелила нарын Корелли эки жолу, андан кийин побежала карата ага уклоняясь-жылдын снежной горки, бирок ал поймала аны жана унесла төмөн. Аны көргөн, аны кантип жашыл чачтар жоголуп кетти бул материалда.
  
  
  Андан кийин отунбаева скопился жана баштады рассыпаться жөнүндө таштар, кыр арканын, остановившись с грохотом жана грохотом.
  
  
  Анын чогулткан лыжалары жана жай спустился карата Корелли.
  
  
  Ал лежал карата жүргүзүлгөн вычисления, истекая кан орнотулат.
  
  
  Анын, ага жакындап келип, мындай. Эго, адам побелело-жылдын больно, ал эми көздүн алынды расфокусированы. Ал в шоке.
  
  
  "Разрушьте чынжыр!" - прошептал ал мага.
  
  
  Аны көбөйттү эго карашат боюнча орнотулат. "Мен сделаю бул Рико".
  
  
  Аны биринчи жолу назвал эго боюнча атын.
  
  
  Ал откинулся мурун менен жеңил улыбкой на губах.
  
  
  Он алты
  
  
  Анын закрыл эго веки.
  
  
  Анын помог Жарандык гвардиянын позаботиться жөнүндө теле Корелли, андан кийин уехал лыжа менен, качан " бир нече адам менен күрөк баштадык копать үчүн Тины Бергсон. Анын отвел тарапка адам менен муну кара-маньчжурскими усами жана деп эму жөнүндө печальном аягында Барри Парсона.
  
  
  Астында душем болгон жагат алып салууга чыңалуу жана чыңалуу менен байланышкан бул иш менен Spanish Connection. Анын вытерлась сүлгү менен өзүнүн бөлмөсүндө алдында ошол сыяктуу кийинип алыш керек жана постучать үчүн Хуаны Риверы. Регионду айтып бере эй акыркы глава тарыхын баштап, аны менен болду нарын Малагу.
  
  
  Аны текшердим өзүнүн "люгер" нарын наплечной кобуре, висевшей үстүндө ортосундагы бурч керебеттер, жана потянулся үчүн халатом. Анткени бутту менде жүрүшүндө кургак, анын приклеил стилет жана накинул плечами нарын прохладную махровую кездеме. Күзгү ош ванной болчу затемнено, бирок мага мүмкүн болду причесаться. Аны текшердим дагы бир жолу жана обнаружил, бул серые пряди көп эмес появлялись кийин андан сырткары, мен анын вытащил ih чейин бир жума мурда ушул.
  
  
  Аны билген, бул келечекте увижу ih көп эмес, аз.
  
  
  Менин чемоданы алынды таңгакталган - мен жасадым бул ачаардын алдында, бул залезть ысык душ, жана аны подумал, кийип тим болуу жетишсиз, же сиз да кийим-кече, биринчи кезекте караганда позвонить Хуане, анан подумал, кайсы чеги, жакындап келип, мындай күнү жана постучал голыми костяшками манжалардын.
  
  
  "Войдите", - услышал анын анын приглушенный үнү.
  
  
  "Сиз даяр?"
  
  
  Жооп болгон эмес.
  
  
  Аны ачты эшикти кирди.
  
  
  Эшикти үчүн мен закрылась, мен с удивлением обернулся жана обнаружил Хуану в кресле, тескерисинче, мени. Ал толугу менен обнажена, анын оозун болчу обвязан платком, ал эми колуна алынды бириктирилиши үчүн колдору артында болушу керек жана привязаны карата стулу. Ee бутту алынды привязаны карата ножкам орундук. Ал смотрела мени немыми умоляющими глазами.
  
  
  Аны потянулся карата дверной ручке.
  
  
  "Жок, жок, Ник!" - мягко деди үнү.
  
  
  Шторалар карата терезе замерцали, жана аларга вышла Тина Бергсон, держа в руке тапанча. Бул казалось зор үчүн - нах. Бул жылы Parsons Webley Mark IV. Ал одета нарын лыжную кийим - ушундай эле, анда ал баткен. Ал суу жана муздак, бирок остальном толук өзү. Ee көздүн горели страстью безумства.
  
  
  "Салам, Ник", - деди ал менен веселым смехом.
  
  
  "Тина", - деди мен.
  
  
  "Ооба. Аны эмес, каза болду айыл лавине, аны сен устроил".
  
  
  "Айкын".
  
  
  Аны повернулся жана дагы бир жолу взглянул карата обнаженное денеси Хуаны. Дал ошондо анын увидел күйүк-жылдын сигареттердин ee обнаженной төштүн. Анын вздрогнул. Жалал-Тине Бергсон алынды садомазохистские наклонности, балким, лесбийские наклонности, алар алып келген нимфомании.
  
  
  "Сен больна, Тина, - мягко деди мен. "Бул жакшы кылыш үчүн причинять ооруу ушундай адамдарга кантип Хуана?"
  
  
  Тина взорвалась. "Рико болчу дураком аракеттенип, разорвать цепочку баңгизаттарды! Ага болгон эң мыкты дүйнөдө схемасы эмгек акысынын жана ал отель нах сатылды!"
  
  
  "Бирок бул ыкма айылына эго кызы".
  
  
  Тина усмехнулась. "Бул кызы болуп калды шлюхой сыяктуу бардык аялдар - ар бир эркек учился анын глупом мдс аймагында, ал ходила".
  
  
  "Гана твоем воображении, Тина", - деди мен. "Сага керек психиатр".
  
  
  Ал запрокинула карашат жана засмеялась. "Сен пуританин, Ник! Сен муну билесиңби? Пуританин!"
  
  
  Анын подумал жөнүндө наплечной кобуре, висящей учасында керебеттер в моей бөлмөдө, жана проклинал өзүнө үчүн анда, бул жылы глупым дураком. Анын ансыз никуда эмес барам. Бардык үй-глупой сентиментальной
  
  
  
  
  
  Түрлөрү которуу
  
  
  Тексттик Котормо
  
  
  Баштапкы тексти
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Натыйжаларын которуу
  
  
  Кызыгууну Хуане Ривере подвергнул анын каза болгон.
  
  
  "Бер мага микрофильм, Ник", - деди Тина, отходя-жылдын занавесок, анда ал ждала мени. "Мен көргөн сени менен Рико. Сен алышы керек аны. Эми эго мага, же ага сени убью".
  
  
  "Жок иштер, Тина, - деди мен. "Эгерде аны отдаю пленку, сен убьешь биз двоих жана уйдешь".
  
  
  "Жок", - деди Тина, аны көздүн сияли. "Мени эмес кызыктырды, эмне сиз ушул сукой жасай. Сиз уехать жана полететь баруу Штаттары, мага баары бир. Мага жөн гана керек микрофильм, мен сизди отпущу".
  
  
  Аны покачал головой. "Бизге эмне, детка".
  
  
  Ee көздүн алынды яркими жана голубыми катары, күндүз муздун. Анын подумал жөнүндө скандинавских фьордах жөнүндө жана күндүз корке. Жана анын подумал бул тууралуу прекрасном теле алдында лыжной кийим.
  
  
  Тина указала карата Хуану оор британским "Вебли". Аны карачу нах менен дээрлик тошнотворным очарованием. Көздүн Хуаны испуганно закатились. Аны көргөн да, ал дрожит. Боюнча ee щекам потекли слезы.
  
  
  "Сен монстр", - деди анда мен. "Сен мени слышишь, Тина? Сен алмак мени өзүнө эмес, мучить Хуану. Сен үчүн бесчеловечное маңызы?"
  
  
  Тина пожала плечами. "Мен убью анын эсебине чейин үч, эгерде сен эмес принесешь мага бул фильмдер, Ник".
  
  
  "Менде жок фильмдин", - тез-деди мен. Күтүүсүздөн менде появился планы. Анын отель үчүн ал подумала, мен абдан көп протестую.
  
  
  Аны көздүн сузились. "Мен көргөн сени менен Рико. Сен керек, алдым андан фильм. Эму керек болгон бир жолугушуу менен тобой көзмө. Добуш берүү жана бардык. Ал эго алдым. Ал, керек, дал өзүнүн эго сага. Одина, Ник".
  
  
  Анын вспотел. "Тина, послушай мен! Ал отправился микрофильм боюнча почта аркылуу жөнөтүлөт. Ал отправился эго Вашингтондо".
  
  
  "Рико эмес шталь болмок доверять почта!" фыркнула Тина. "Мен билем, эго жакшы, бул эмне. Придумай получше, Ник. Эки".
  
  
  "Тина, бул чындык!" Анын импульсивно двинулся ага. "Эми лежал тапанча жана вытащи Хуану айланасындагы орундук!"
  
  
  Тина повернулась мага. Аз оор пистолета жөнөтүлгөн мага грудь. "Бул Webley.455 Ник", - кескин деди ал, скривившись. "Ал ушундай эле кубаттуу катары colt сатуу frontier сатуу. Эмес заставляй мени разрывать сени на куски. Мындай коротком аралыкта твоей төштүн жана жүрөктүн эмес калат, эч нерсе. Мага пришлось болмок рыться в твоих буюмдар үчүн таба фильм. Мага абдан жагат сенин зор катуу денеси үчүн, жок кылуу эго. Эми эго мага Ник. Фильм! "
  
  
  Хуана плакала.
  
  
  Аны бир аз пошевелился.
  
  
  "Жок!" - крикнула Тина, андан кийин приложила тапанча карата баш Хуаны, аз болгону бир нече дюймах анын табат. "Бер мага бул фильм, Ник. Же ал умрет!"
  
  
  Аны карачу нах нарын отчаянии.
  
  
  "Мен-деди бир жана эки, Ник! Эми - добуш берүүгө акыркы учурда..." Ал вздохнула.
  
  
  "Погоди!" Анын плакал. "Бул башка бөлмөдө!"
  
  
  "Мен ишенбейм бул", - деди Тина менен жеңил усмешкой. "Жок. Сен несешь бул өзү. Мындай баалуу буюм".
  
  
  Нулган адам упало. "Сен кандайча можешь боло алсак деп ишенем?"
  
  
  Ал улыбнулась. "Мен билем! Добуш берүү жана бардык. Аны билем!" Ал двинулась мага. "Бергиле, бул мага!"
  
  
  Анын полез мүнөтүнө өзүнүн махрового халат. "Тина..."
  
  
  "Медленный!"
  
  
  Ал өлкөдөгү демократиянын дүйнөлүк деңгээлге оор морду жана нацелила мага в шею.
  
  
  Анын отошла. "Бул - в моем кармане".
  
  
  Ал смотрела мени, аны көздүн алынды зажаты, анын акылын иштедим тез.
  
  
  "Ошондо сними өзүнүн халат жана передай мага. Жай".
  
  
  Анын развязал бели, яростно думая. Пленканы в кармане, албетте, жок болчу. Дагы...
  
  
  "Выкл!" - огрызнулась ал.
  
  
  Ал өтө алыс болуш үчүн схватить анын мантию, ал адегенде надеялся. Анын скинул эго менен ийиндин жана снял менен дененин. Анын турду ал жерде, голый жана незащищенный. Эгер ошондо гана ал поближе, анын болмок стряхнул халат, вырвал Уэбли боюнча ee колуна жана ...
  
  
  "Брось бул кровать!"
  
  
  Анын вздохнул.
  
  
  Ал двинулась карата ага приставив тапанча алып моей төштүн жана сердцу. Сол колу ал порылась бир кармане. Пусто. Андан кийин башка. Пусто.
  
  
  "Лжец!" ал закричала. "Кайда бул? Кайда бул?"
  
  
  Аны көргөн, аны кантип көздү горели синим пламенем, качан ал смотрела мени, бегая взглядом жогору жана төмөн менимче телу, жана моим ногам. Аны бир аз пошевелил буту, вздрагивая жана стараясь эмес берүүгө эй көрүүгө липкую түзөп оңдойт, ошол жерде ал проходила менен тыльной тараптар моей лодыжки.
  
  
  Анын невольно саякатчы көз караш карата правую ногу. Ал байкадым да, жоголгон менин оюмча, жана аны көздүн сузились нарын задумчивости. Ал посмотрела кыйла кунт коюп карата мою ступню, андан кийин мою ногу, жана ал увидела крошечный кусочек липкой тасмалар өтүүчү менен тыльной тараптар моей лодыжки.
  
  
  "Вотум ал!" - огрызнулась ал. "Прикрепить карата лодыжке! Принеси, Ник. Принеси жана..."
  
  
  "Тина, салтанаттуу ант берем сага!"
  
  
  "Сиз кааласаңыз үчүн анын убили сизди жана снял бул пленку менен өзү?"
  
  
  Аны билген, ал бул жумшабасак.
  
  
  Чувствуя өзүнө обнаженным жана аялуу, анын наклонился жана потянулся үчүн правую лодыжку. Качан анын надевал бу, башкарууга милдеттүүбүз, изолента болгон ослаблена үчүн нымдан астында душем, жана анын бул жерде эле сняла шпильку.
  
  
  "Тез!" Ал позвала мени, наклонившись түбөлүккө мени менен жана, протянув левую руку үчүн, демек аны менден.
  
  
  Анын вытащил стилет жана ага жакындап келип, мындай, протягивая левую руку, алмаштырбай ал держала микрофильм. Аны көздүн метнулись менин кысылган кулак, жана ал рефлекторное потянулась.
  
  
  Анын дыйкандары аны кулаком. Ал мүмкүнчүлүк берди пальцам коснуться эго. Анын схватил ee үчүн запястье. Ош менен
  
  
  
  
  
  
  Түрлөрү которуу
  
  
  Тексттик Котормо
  
  
  Баштапкы тексти
  
  
  1507 / 5000
  
  
  Натыйжаларын которуу
  
  
  Кандайдыр бир учурда анын кылгандарга правую руку к ee телу жана воткнул стилет эй, в шею төлөмдөрдүн түздөн-түз астында ухом.
  
  
  Ал менен булькающим криком выстрелила бири "Уэбли".
  
  
  Таращить көздүн пробила стену отелинин, пробившись башка тарапка.
  
  
  Менин грудь горела оттон взрывающегося ок-дарыдан.
  
  
  Анын отступил.
  
  
  Ал сариев жана артериальная кан хлынула айланасындагы ee дененин золотистую терини.
  
  
  Кайсы трата.
  
  
  Кайсы адская трата.
  
  
  Вздрогнув, анын өкүмдар, спорт, анын денеси жана отнес карата керебеттер.
  
  
  Бир жолу ал көзүн ачты.
  
  
  "Ник", - прошептала ал жана көңүлдүү болуп жатты улыбнулась. "Мен эч качан доживу чейин жетимиш жети эмес да, чынбы?"
  
  
  "Сиз куруп бүтүрүүгө демөөрчүлөр изделүүдө эмес, тигил кесибин", - деди мен.
  
  
  Ал обмякла.
  
  
  Аны менен кайрылса кат карата Хуане аракеттенип, анын утешить, отвязав анын жүздөн орундук, ал эми андан кийин потащил карата шкафта, анда ал переоделась. Андан кийин мен пошел өз бөлмөсүнө жана забрался өз.
  
  
  Мен пошел келүү. Анын держал өзүнүн Rolleiflex азыр выглядя дал ошондой, аны кантип тийиш болгон мындай көрүнүштө в моей обложке. Жол эски Ястреб.
  
  
  Чындыгында делле, ага жылы счастлив кийинип алыш керек. Качан сен одет, дайыма легче жөнүндө айтуу, күнүмдүк буюмдар.
  
  
  "Анда бул микрофильм?" - деп сурады мени Хуана.
  
  
  Аны көбөйттү Rolleiflex. "Бул жерде", - деди мен. "Жакшы оператору, ар дайым мүнөздө өз фильм нарын фотоаппарате".
  
  
  Ал мага көрсөттү тили.
  
  
  Анын заснял бул пленку. Акыры, ага жылы бир тегерегиндеги мыкты фотографов Орто Батыштын эмес да, чынбы? Жана Хуане кереги билүүгө, бул менин кармане шымдын жатат микрофильм катары пачку чылым же брелок эмес да, чынбы?
  
  
  
  
  
  
  Заговор Баштын Каза Болгон
  
  
  
  
  Заговор Баштын Каза Болгон
  
  
  Пролог
  
  
  Арал Мумура болчу похож на крошечный жашыл драгоценный ташы кара, каралжын-синем бархате түштүк бөлүгүн тынч океан. Спрятанный жалал-бурчунда архипелага Туамоту, Мумура болдум, бир аз активдин боюнча полинезийских островов тартылбаган миссионерлердин таасирине жана цивилизация. Эл Мумуран мурдагыдай эле болуп кала берген эркин толук маанисинде бул сөздөр. Эч ким надевал аларды бутту тыгыз бут кийим жана прикрывал прекрасные коричневые төштүн өз аялдар. Бардыгы ih жүзгө жакын адам катышты, алар подозревали жөнүндө рае берилген болчу ih арал, анткени, алар эч нерсе билген эмес башка.
  
  
  Дээрлик бардык калк эми ждало болгон алтын пляжда, качан моторный катер прорезал пологие буруны k ih жээгинде. Жалал-носовой бөлүгүндө бул чет корабля турду Банкоматтарды, жогорку жана түз эмес боявшийся ылдамдыгын корабля же рев кыймылдаткыч катары жана тийиштүү иш алып барбай жатат вождю.
  
  
  Качан катер токтолду бир нече ярдах-жылдын жээктен, эркектер побежали өзүнүн начальнигине, ал эми аялдар калды титирөө, возбужденно смеясь өз ара жана предупреждая балдары үчүн алар эмес, мешали.
  
  
  Выйдя айланасындагы моточаналар, Atm мисир у экипаждын мүчөлөрүнүн чоң чемодан кирди сууга касынын подняв аны үчүн ал болуп кала берген кургак. Лодка менен ревом ожила жана помчалась, кайра ак яхте менен алектенген оңой мчалась нарын полумиле.
  
  
  Atm зашагал боюнча пляжу, гордо неся алдына чемодан. Ал заложил эго ташы, ал эго ата-использовали катары жертвенного алтаря, бирок эми ал шталь трибуной.
  
  
  Айланасындагы столпились мумуранцы. Музыкалык ритм ih тилди росс-жылдын волнения.
  
  
  Atm көбөйттү руку, призывая карата тишине жана дароо эле жалгыз звуком, ал болмок угууга айтылып, вздох кечки бриза нарын ладонях. Седовласый вождь мягко улыбнулся өзүнүн адамдарга, жана наклонился үчүн расстегнуть кулпулары чемодана, анда эму көрсөттү ак адамдар чоң лодке.
  
  
  Ал өткөрдү колу боюнча глянцевому коричневому материалга чемодана. Ал эч качан касался эч нерсе ушуга окшогон, жана Банкоматтарды менен изумлением ласкал бул. Андан кийин, увидев нетерпение өз адамдардын, ал схватился үчүн крышку менен эки тараптын жана спорт аны.
  
  
  Ал выносил сокровища бирден, позволяя адамдарга наслаждаться ар бир салтын. Кусок кездемеден тигилген, невероятно ийкемдүү жана усеянной цветными спиралями эмес окшош болгон биз, бир цветок нарын Полинезии. Ожерелья, нанизанные изумительными камнями, отражали солнечный ыйык жана превращали эго в радугу. Маленькие продолговатые пакеттер менен обернутыми кагаз полосками, алар сладкими карата жытына. Atm сунул бир оозго жана баштады жевать үчүн койсок, анда эму көрсөттү ак адамдар. Ал казыяты тарабынан жардамга калган полоски кардону, увидел, ал эми достало балдарга мүмкүн болушунча көбүрөөк. Ар кандай сакталып турса келип чыгууга айланасындагы чемодана. Мелис буюмдар, алар подпрыгивали, буюмдар, алар блестели, буюмдар, алар издавали коштоосунда. Ар бир жаңы сокровище вызывало в толпе радостный ропот көрсөтөт.
  
  
  Бул күнү наверняка запомнится карата Мумуре.
  
  
  Бортунда яхталар, эми азыр отходящей-жылдын Мумуры, эки эркектердин турдук у перил, электротехника нарын бинокль үчүн удаляющимся островом. Бир жылы оор, похожим на медведя менен клубком кара чачтары, алар керек болчу жууш. Башка болчу жогору жана худой, бул кнут менен серебристыми ачылды, зачесанными мурун менен жогорку гладкого лба. Бирок эркектер кетсек штатском, анын ih манере маттар болчу нерсени согуш. Турат кыйла жогорку адам сидели чоң немецкая овчарка жана мускулистый кара доберман, глядя бул дүйнө менен ненавистью.
  
  
  Федор Городин кыйла оор", - деди. "Эмнеге эле бизге эмес покончить ушуга байланыштуу, Антон? Ушул мезгилге карата биз керек жетиштүү алыс аралдары. Эго добуш жылы кескин рычанием, ал увеличивало эго окшоштук менен медведем.
  
  
  Седовласый Антон Жизов опустил жайларында жана жай кивнул. Эго крошечные темные көздүн алынды скрыты глубокими глазницами астында түздөн-түз черными бровями. "Ооба, мен ойлойм, убактысы келди".
  
  
  Жизов повернулся к үчүнчү мужчине, ал беспокойно расхаживал боюнча палубе турат аларга. "Эмне десең, Варнов? Сиз даяр?"
  
  
  Варнов болчу худощавым мужчиной менен узкими сутулыми плечами, улам өзү казался да аз, ал өзүндө делле. Ага болгон бледная алгылыксыз тери адамдын, ал сейрек кездешүүчү дарылоо чыкса карата көчөсүн.
  
  
  "Ооба, Ооба, аны даярбыз", - отрезал Варнов. "Мен болдум, даяр акыркы жыйырма мүнөт убакыт".
  
  
  "Ашыкча поспешность мүмкүн стоить абдан дорого, - мягко деди Жизов. Эми лучах заходящего күн ал мындай көрүнүштө бир красиво ". Ал повернулся к молодому математика боюнча формасында моряк. "Борис, скажи капитану үчүн ал держал биз, аны белгилеп кетким келет сфотографироваться".
  
  
  Жаш адам насторожился. "Ооба, сэр." Ал баштаган иштин жүрүшү тууралуу отчетту карата мостику, бирок заколебался. "Мырзам?"
  
  
  "Эмне, Борис?" - нетерпеливо спросил Жизов.
  
  
  "Адамдар болгон острове. Успеют жокпу, алар эвакуироваться? "
  
  
  "Адамдар? Сиз айткыңыз бул коричневокожих дикарей?
  
  
  "Д-ооба, сэр. Алар казались толук безобидными.
  
  
  Городин кескин выскочил камактан перил, булчуңдун эго огромных плеч сжались. "Ал жөнүндө сен хныкаешь, бала? Сизге болчу оозеки же буйрук! "
  
  
  Жизов көбөйттү наманикюренную руку. "Борис жаш, Федор. Ал сактайт нотку гуманнизма,
  
  
  
  
  - дайым эле жаман ".
  
  
  Ал повернулся к молодому моряку. "Эгерде биз хотим жетишүүгө биздин максаттар, Борис зарыл пожертвовать айрым жизнями. Силер билгендей, рахмат өзгөрүүлөргө, алар биз культивировать шарттары үчүн бардык дүйнө элдеринин болот бир кыйла жакшырган, ошондуктан бул жөнөкөй туземцы помогали өзүнүн жашоосунун жыргалчылыгы үчүн, адамзат. Сен понимаешь, менин бала?
  
  
  "Ооба, сэр", - деп жооп берди Борис, бирок эго көз алдында дагы скрывалось шек. Ал двинулся алдыга карата мостику.
  
  
  "Билбейм, эмнеге сиз буга пытаетесь нерсени объяснять, - прорычал Городин. "Буйрук керек аткарууга дароо. Анткени биз менен тобой учили "
  
  
  "Биз моюнга мезгилдерде алмашып", - деди Жизов. "Качан биз у бийлик, бизге понадобятся мындай яркие жаш адамдар катары Борис. Болмок неразумно отталкивать эго азыр ".
  
  
  Кадам кыймылдаткычтардын өзгөрүлгөн жана яхталар притормозила. Учурда анча чоң эмес сдвиге в равновесии эки ит жана күчүктөр зарычали, сбитые менен буту, улам туруксуз опоры. Жизов выхватил тууга ih кош поводка, перевязанный петлей аркылуу поручень, жана хлестнул эки иттерди боюнча морде. Алар прижались карата переборке каюты, кара эриндин оторвались-жылдын күчтүү ак тишин кара-беззвучном рычании.
  
  
  "Мен билбейм, эмне үчүн бул ит эмес разрывают сизди, сиз алар менен обращаетесь", - деди Городин.
  
  
  Жизов коротко лающе рассмеялся. "Коркуу - единственное, эмнени түшүнөт, бул жырткычтар. Алар убили үчүн эле мени боюнча команда, анткени билген, анткени менде күч убить ih. Сага турат көбүрөөк биле жөнүндө психологиясын, Федор. Мындай жаш адам катары Борис керек набраться терпения. Ушул милыми дьяволами иштейт гана каары ". Ал кайра протянул кожаный шнурок боюнча мордам айтылды. Алар издавали биздин үндү.
  
  
  "Эгерде сиз закончите ойноого менен өзүнүн үй приборлорун жаныбарларын, - деди Варнов менен катуу сарказмом, - мен продолжу көрсөтүүнү".
  
  
  "Бардык смыслах. Көрөбүз, бардык жокпу, убакыт жана акчалар, алар биз вложили сизде, принесут дивиденддер ".
  
  
  Варнов сунул руку мүнөтүнө жана вытащил кара кожаный куту. Алар боюнча ал мисир жука металл цилиндр узундугу алты дюймов, заостренный бир аягында. "Бул электрондук стилус, - деди ал. "Бул ага управляю спусковым механизми, запутанным набором биз сиздин артыкчылыктарды, алар мен гана билем"
  
  
  "Керек беле бизге бул сөздөр?" - пожаловался Городин. "Давай көрөбүз, эмне болуп жатат".
  
  
  "Потерпи, Федор, - деди Жизов. "Бул маанилүү учурунда мистера Варнова. Биз ага жетишүүгө түрткү берүүгө болчу насладиться аларга толук. Акыры, эгерде эго долбоору потерпит неудачу, анда эмне калат, анын өмүрүн, болот эң неприятным". "Ал эмес потерпит неудачу, - тез деди Варнов. "Сиз унутпоо керек, бул бир айланасындагы менин кем разрушительных түзүлүштөрдү. Ошентсе да, бул ишке ашык үчүн жетиштүү болот аралдары өлчөмү менен Мумура ". Держа в руке электрондук стилус, ал баштаган расстегивать рубашку. "Прелесть экендиги да компетенттүү бажы инспекторлору эч качан болмок эмес, заты бомбу бул чемодане, анткени ал жерде бомбалар жок".
  
  
  - Биз мунун баарын билебиз, - нетерпеливо вмешался Городин. Варнов продолжал алмаштырбай эго эч ким отвлекал. "Чөйрөлөрдүн безделушек жок бомбалар, анткени өзү чемодан - бул-бомба. Жумшак, податливый, поддающийся иштеп чыгуу ар кандай формаларын, акыркы улантуу принцибин пластической взрывчатки - ядерный расщепляющийся пластик. Детонирующее түзүлүш кичинекей аткарылган металл защелке. Урса жана спусковой механизми ". Эми качан анын грудь болгон обнажена, Варнов вонзился кончиками манжанын болгондугуна, казалось болду зажившим вертикальным шрамом тагылат.
  
  
  Чоң Федора Городин вздрогнул жана отвернулся. "Ой, мага болбойт терпится көрүү, эжекеси", - коротко рассмеялся Варнов. "Сиз жок сожаления наблюдаете да бир нече жүздөн ашуун адам умирают аралыкта. Бардык эле сиз терпеть албайсыз көрүү аялдык открывающего лоскут өз теринин ". Взявшись үчүн жээгинен шрама кончиками манжанын ал этият потянул сыртка. Менен всасывающим звуком менен биздин күнөөкөр табиятыбыз отделилась анын төштүн обнажив анын кеңдиги, анда жүргөм тегерек металл предметти өлчөмү менен серебряный доллары. Сотня крошечных байланыш түйүндөрүн эмес өлчөмдө көп булавочной бөрктөр салтанаттуу белгиленди эго.
  
  
  Варнов бир аз прикоснулся стилусом карата чети дисктин. "Ачкыч жеткиликтүүлүгүн, анын называю эго мен Үчүн ключом к богатству жана переехал, сиз үчүн ключом бийликке".
  
  
  "Ал эми тигил, ким турат жана биздин жолдору, - деп кошумчалады Жизов, - opplysning забвению". "Таптакыр чынында, - деди Варнов. Ал баштаган төмөнкүлөргө тиешелүү кончиком ийнелер бир нече чекиттердин ордуна спусковом диске. "Кереги запоминать тартиби байланышты", - деди ал Жизову. "Ал автоматтык түрдө өзгөрөт андан кийин бүткөрүлгөн ар бир сигнал. Мужчине керек прикрыться ".
  
  
  Жизов тонко эму улыбнулся. "Мен восхищаюсь иштери калды сиздин өз алдынча коргонуунун. Болгон жагат подключить пароль карата кардиостимулятору ".
  
  
  "Ооба, анын да ойлогон", - макул Варнов. "Эгерде кандайдыр бир себептерден улам менин складывать доллары перестанет биться, ачкыч кирүү запрограммирован болгудай сигнализировать жөнүндө жардыруу учурдагы бардык ядролук пластикалык толук аталышы. Качан гана биз баштайлы бизнес жана бардык шарттар биздин макулдашуулар аткарылат, бул, албетте, отключу паролду өзүнүн сердцебиения ".
  
  
  "Албетте"
  
  
  
  
  
  - деди Жизов.
  
  
  Варнов классты манипуляциялар со стилусом жана разгладил кожный лоскут. "Ал жерде. Бул аятта."
  
  
  Үч эркек уставились карата арал болгон горизонте. Городин жай повернул массивную карашат.
  
  
  "Эч нерсе чатак, Варноу, - деди ал, - твоя бомба эмес"иштейт.
  
  
  "Жөн гана продолжай көрүү", - деди эму Варнов. "Ортосунда кириши ачкычынын кирүү жана алып чыгуу детонатор нарын котелок бар автоматическая создуктуруу отуз секунддан. Бул компаниянын мага кезде, эгер, качандыр бир понадобится, сигнал бере алуу.
  
  
  "Мудрая предосторожность". Жизов бекитти. "Бирок бул жолу мындай кийинкиге калтыруу эмес понадобится".
  
  
  Варнов наблюдал катары секундная стрелка аяктады полукруг карата циферблате эго колго тагылуучу саат. Ал үн чыгарып отсчитал акыркы секунда. "Беш, төрт, үч, эки, бир".
  
  
  Адегенде бул жылы экинчи күн, восходящее сыяктуу жана башка заходящее. Эго ачык сары-кызгылт сары огненный шар рос катары чоң мгновенный рактан, азырынча кара дым жана ак жылн скрывали арал Мумура. Ударная активдүү эс алуу пронеслась боюнча & nb карата яхте, аны циркте көрүүгө катары десятифутовый бурун, уносящийся прочь-жылдын жердин алаамат. Активдүү эс алуу ударила нарын корму, захлестнув кемеси эго жүргүнчүлөрдүн. Ошол эле учурда үн ударил ih. Узак грохочущий рев, мындай грому, усилился нарын миң эсе.
  
  
  Антон Жизов повернулся к товарищам менен тонкогубой торжествующей улыбкой. "Менин оюмча, көрдүк жетиштүү. Пойдем ичине жана вытеремся, азырынча ага буйрук кылам капитану тронуться.
  
  
  Эки ит жана күчүктөр съежились, упав животом карата палубу, ih көздүн расширились-жылдын ужаса, качан огненный шар, эми тускло-кызыл, өсө баштады нарын асман карата кара, дымовой колонне. Жизов дернул поводок, чың застегнув удушающие ошейники жана жарымын потащил жаныбарларды алып, направляясь карата каюте.
  
  
  Издалека яхталар клубный, - жергиликтүү тургундар түтүн казался неистовой көркөмдүккө. Бул острове Мумура, эми почерневшем жана засохшем эмес, көп сулуулук. Гана порыв шамалдын втянул үчүн толтурууга пустоту, анда кипящее жалын поглотило кислород. В остальном болгон эле тынчтык. Жана өлүмү.
  
  
  Одина
  
  
  Ядерный жарылуу баштаган сказываться карата моей жашоо аркылуу эки жекшемби күндөрү өтөт андан кийин огненной каза болгон Мумуры жана анын адамдардын. Бул төмөнкүлөр болду жалал-эң интимный учурунда.
  
  
  Аны ала албай Иоланда. У нах жүрүшүндө түздөн-түз иссиня-кара чачтары жана кремовая тери. Анын встретил ee мурда кечинде анча чоң эмес клубунда фламенко, алыс Бродвея. Ал танцевала ал жерде, ак-обтягивающем красном бархатном көйнөк, ал подчеркивало анын красивую грудь жана ичке талию жана расширялось тегерегиндеги узун буту танцовщицы. Ал бросила мага долгий, вызывающий көз караш, качан токтолду өзүнүн танце алдында моим жолу. Ушунун чакырууга жана чакыруу. Бул жылы көз караш, ал задавал штопора, ал мен алмак эмес игнорировать.
  
  
  Эми, качан ал растянулась карата моей керебеттер, у нах болду гана гордая улыбка. Ал отелей, үчүн, анын, восхищался анын обнаженным аспаптын, мен ee эмес, себеби эмес оправдал надежд.
  
  
  "Пойдем, Ник, - деди ал, - избавься баш кийим азыр бар, мени менен".
  
  
  Анын снял рубашку, усмехнулся жана кылгандарга дагы бир глоток өзүнүн Реми-Мартина.
  
  
  Иоланда пробежалась глазами по моей обнаженной төштүн жана менимче телу. "Пойдем, - властного деди ал, - мен сени азыр".
  
  
  Аны бир аз кеңейтти ухмылку. "Забавная буюм райондор мага. Анын жаман реагирую карата тапшырыктарды өз спальне. Бизге туура келет жөнүндө макулдашууга, анын ким бул жерде башкы ".
  
  
  Ал айылды таштанды, испанские көздүн сверкали, карминные эриндин приоткрылись үчүн нерсени айткысы. Аны тез жакындап келип, мындай керебеттер чечүү илимий-изилдөө милдеттерди ee протест өзүнүн ртом. Адегенде ал напряглась жана схватила менин обнаженные мойнуна алмаштырбай отелинин оттолкнуть мени. Анын скользнул жыйынтыгындатапшырышкан анын бархатистым эки жагы, размяя податливую менен биздин күнөөкөр табиятыбыз жерде баштала выпуклость анын төштүн.
  
  
  Ал ахнула астында моим ртом жана анын тили метнулся алдыга, адегенде неуверенно, андан соң менен чоң чыдамсыздык. Анын колуна переместились карата моей спине, мен почувствовал укус анын ногтей, учурда анын манжалары скользили боюнча көрсөткүчүбүз телу. Ee пытливые колуна скользнули үчүн бели менин шымдын, ища, ища.
  
  
  Вдруг ал оторвала өзүнүн оозун жылдын менин. Ал катуу дышала жана анын териси светилась румянцем каалоосу. Ал тапкан пряжку менин кур жана расстегнула аны бир аз дрожащими жыйынтыгындатапшырышкан. Анын каримде жана москвадагы ишти nah, вернувшись жатууга да болот голый жанында аны менен. Анын поцеловал аны ачык роталардын, просунув тили сквозь анын курч тиштер. Ал схватила эго губами жана посасывала, двигая өзүнүн ртом взад жана алдыга боюнча менимче тил чувственном обещании болочок наслаждений.
  
  
  Аны этият отстранилась, поцеловав анын округлый подбородок, андан кийин двинулась карата впадине ee ооруканага жаткырылган. Иоланда кескин задержала дем алуу, качан менин язык скользнул боюнча болмок ортосунда анын грудями.
  
  
  Аны көбөйттү адам өзүнүн үстүнөн ага жана ал обхватила өзүнүн төштүн өзүнүн узун манжалар менен, предлагая ih мага. Упчу тик турдук, влажными розами фонунда күңүрт-коричневых ореолов. Качан анын, наклонился үчүн алсын подношение боюнча маленькой бөлмөнүн жанында моей аксессуар, ал аны использую катары кабинет, раздался настойчивый писк.
  
  
  Жөнүндө", Ник, мейли, жок останавливайся", - выдохнула Иоланда, качан аны заколебалась.
  
  
  "Дорогая, - деди, мен - бар, бир гана нерсе, дүйнөдө алектенген мүмкүн мени заставить чыгып кетүүгө сени бир жолу.
  
  
  
  
  
  Кляни бул, жана ошол үн, ал сен слышишь, жана айтканда ал.
  
  
  Анын спустил бутту менен керебеттер, зашагал боюнча шкаф, гарнитура жана текчелер өзүнүн кабинети. Бул столдо кызыл телефон аппараты продолжал өзүнүн пронзительный чакыруу. Андан сырткары мени гана адамда бир адам болчу номери бул телефон - Дэвид Хок, директор жана оперативдик бөлүмүнүн начальниги AX, Атайын разведывательное управление АКШ. Электрондук скремблирующий сигнал эмес позволял эч кимге кошулуу карата линиясы. Анын мисир трубку жана заговорил нарын мундштук, натыйжада менин добушу бөлмөдө болдум, неслышен.
  
  
  "Силерде талант тандоого эң неудобное үчүн убакыт обондорун", - деди мен.
  
  
  Добуш Хоука дедим алардын маалыматтарына карасак, кургак звучанием Жаңы Англия. "Леди туура келет подождать, Ник, хема эле ал бизге болгон. Бул мөөнөттүү ".
  
  
  "Мен да ойлогон", - деди мен, игнорируя эго так божомолу жөнүндө анын караганда, ага болдум, занят.
  
  
  "В Тихом аралында болду ядерный жарылуу. Анча чоң эмес арал-кужур Мумура топто Туамоту ".
  
  
  "Сиз айткыңыз, бул кимдир кайра баштаган тестирлөө?" Анын спросил.
  
  
  "Бул эмес болчу испытанием. Арал болчу разрушен менен бирге бир нече сотнями полинезийцев, алар ал жерде арасында сынак ".
  
  
  "Бул тууралуу көптөн бери эле бул чатак?"
  
  
  "Эки жекшемби күндөрү өтөт."
  
  
  "Мен эч бул тууралуу укканын"
  
  
  "Мен билем. Иштейт толук өчүрүү кварталында үстүбүздөгү. Бул, албетте, билишет, бардык чоң өлкө. У бизди айтканда системасын табылган радиациянын алар жетишүүгө түрткү берүүгө кимге жайгашкан ядролук жарылуунун каалаган жеринде дүйнөнүн. Бирок бизге бир айланасындагы өлкөлөрдүн ээ болгон ядролук потенциалга ээ эмес деп таанылат, бул нерсе, бул жөнүндө билет ".
  
  
  "Кимдир врет?"
  
  
  "Айтыш кыйын наверняка, бирок мен антип ойлобойм. Бүгүн эртең менен биздин өкмөт получало талап сатып алуу-жылдын адамдардын, алар утверждали, бул взорвали Мумуру ".
  
  
  "Сиз айткыңыз, алар жана ооган акчаны?"
  
  
  "Бир кыйла көп. Анда сүйүү, равносильно безоговорочной капитуляции бардык АКШНЫН куралдуу күчтөрүнүн жана өткөрүп берүү биздин өкмөттүн ih колуна ".
  
  
  "Мүмкүнбү билдирүү келип чыгууга бири чудака?"
  
  
  "Биз мелис четтөөлөрсүз, бул анык. Аларда бар фактылар жөнүндө жардыруу Мумуры көтөргөнүн билүүгө гана күнөөлүү ".
  
  
  "Алар сөзсүз түрдө суралсын жогорку бааны. Анткени, эгерде биз аларды откажемся? "
  
  
  "Анын айтымында, бул ири шаарлар болот взорваны катары Мумура. Нью-Йорк болот биринчи, ал эми андан кийин бир айланасындагы биздин шаарлардын болот өткөрүлдү ар бир эки жекшемби күндөрү өтөт, азырынча биз эмес сдадимся алдында ih талаптарына же эч нерсе калат ". "Ал эми ал жерде аны вписываюсь?"
  
  
  "Президент жегиси бардык күч-аракетибизди бул үчүн, бирок биз албайбыз жетишүүгө түрткү берүүгө өзү жакшы заметную операцияны. Бизде толук колдоо Бириккен чалгындоо комитетинин, бирок өзү жумуш болсо, бул AX. Ал эми " сен эркек, Ник.
  
  
  "Сиз кааласаңыз үчүн аны жылы Вашингтондо?"
  
  
  "Бул тууралуу жакында" сен аткара аласың, муну?"
  
  
  Биринчи жолу аны увидел, бул Иоланда турат жалал-эшиктеринде жана м мени. Ал дагы эле болду обнажена. Бир колу упиралась нарын дверной косяк, ал эми анын узун бутту көптөрү бир аз расставлены. Анын испанских көз алдында загорелось каалаган.
  
  
  Анын деди телефону: "Мен алам дароо уйти, эгерде анын сага понадоблюсь, бирок беле бул эртең эртең менен?"
  
  
  Вздох Хоука даана жазылат прозвучал боюнча проволоке. - Кандай учурда болбосун, аны, менимче, биз эч нерсе көбөйтө алабыз жасоого бүгүн кечинде. Продолжайте развлекать сиздин даму, бирок жоопту үнөмдөөгө бир аз күчтөрдүн. Аны белгилеп кетким келет, сен үчүн болдум, бул жерде жана эртең менен биринчи иш насторожился. Бул жерде айтканда фактор убактысын эртең мененки басма сөз жыйынын өткөрдү чечүүчү болот.
  
  
  "Мен буду ал жакта", - деди мен жана повесил трубку.
  
  
  Көздүн Иоланды скользили боюнча көрсөткүчүбүз телу, задерживаясь, качан алар натолкнулись борборго анын кызыкчылыктын.
  
  
  "Кудайга даңк, - деди ал. "Бул мгновение мага показалось, мен потеряла сиздин көңүл буруу".
  
  
  "Бизге бирдиктүү мүмкүнчүлүгүн толугу менен", - заверила кошуна үйгө да тутанууда. Аны тез двинулся алдыга ошондо анын колуна. Бул кадам чоң девочка - широкоплечая жана жогорку, менен, жолдор, ды бедрами, жана ал привыкла үчүн эркек поднимал анын абага. Аны отнес аны в спальню жана уложил карата шейшеп.
  
  
  "Ах, Ник, - выдохнула ал, - мейли, жок оставляй мени кайра ушул абалда".
  
  
  "Жок, бүгүн кечинде, - убада берди, анын эй. Андан кийин аны наклонился алдыга улантты аракети менен ошол жердин, анда биз кепти токтоттук.
  
  
  Экинчи глава
  
  
  Качан анын чыкса аркылуу 747-анын эл аралык аэропортунда Даллеса, мени встретил молчаливый жаш адам, ал затащил мени ожидавший мени лимузин. Ал таза маневрировал нарын утреннем пробке, жана акыры токтолду алдында эч нерсеси менен эмес примечательным имарат Du Pont Айтты.
  
  
  Аны билет аялдык ал чыгышкан аркылуу болгон күнү кирди. Ал башкы кеңешчиси президентинин улуттук коопсуздук боюнча. Ал улыбался. Адамдар вестибюле - журналдарды сатуучу, просматривающие келгендерди охранник у лифта - казались толук таандык кадимки эгерде көрүү, аларга көзүнө. Андан кийин сиз увидели катуу, олуттуу анализ, ал проявляется көз алдында кезмет өкмөттүк агенттердин. Анын штаб-квартирасында AX жүргүзүлгөн, толук коопсуздукту сактоо.
  
  
  Анын тааныштырды өзүнүн эсептик маалыматтар үч эсе, менин билимим адам отсканировано жардамы менен телекомпьютера, ошондой отпечаток ладони подтвержден электрондук датчиком. Акырында, электрондук жана адамдык күзөт псы буга ынандык, анткени мен чындыгында эле болчу ко чыгарууга Картером, агент AX N3, рейтингиндеги максималдык маанисинин Киллмастера, жана мага мүмкүнчүлүк беришкен увидеться менен Дэвидом Хоуком. Ал сидел өзүнүн потрепанном кожаном кресле жана жевал бир тегерегиндеги узун сигар, алар дээрлик эч качан зажигал.
  
  
  Эго стально-голубые көздүн эмес выдавали эч кандай эмоций, качан ал кивнул мага бул кресло тескерисинче өзүнө.
  
  
  
  
  
  "Мен түшүнбөйм, - деди ал, - бул сен продолжаешь мындай көрүнүштө ушундай болчу, дени сак эске алуу менен развратную айыл, аны сен ведешь ортосундагы тапшырмаларда".
  
  
  Ага ухмыльнулся старику, ал сидел искренне, бул шомпол, көп походивший аялдык жыл элүү эседен жетимиш. "Жашырын кылыш үчүн ар дайым мыслить таза", - деди ага эму.
  
  
  "Албетте, - деди ал. Бир тарап эго rta бир аз изогнулась, бул жылы эң жакын улыбке алектенген качан кандайдыр появлялась анын кожаном адам бүткүл Жаңы Англия. Анан шталь олуттуу олуттуу. "Ник, бизде чоң көйгөйлөр".
  
  
  "Эми, бул похоже. Сиз айтып жатасыз, бул бүгүн биз алышты билдирүү ".
  
  
  "Бул туура. Бул адам бекитет, ал жана эго адамдар үчүн жоопкерчилик тартышат жарылуу нарын Мумуре, жана алар даяр жок кылуу биздин шаардын артынан бири ".
  
  
  "Адам ким?" Анын спросил.
  
  
  "Антон Жизов. Менимче, сиз билгендей бул аты ".
  
  
  "Албетте. Адам номери эки ак-россия аскердик кучтерунун. Анын ойлогон, сиз айткансыз, бул бизге бир айланасында улуу державалар эмес замешана.
  
  
  "Кеңештер отрицают кандайдыр бир жоопкерчилик Жизова. Силер билгендей, ал лидери воинствующих жактоочуларынын катуу линиясын кремлде жайгашкан. Ал көбүрөөк недоволен өсүп келе жаткан разрядкой өлкөлөрүбүздүн ортосундагы. Похоже, ал выбрался өзү. Ал мисир менен өз ара полковниги Кызыл Армиянын Городина жана кээ бир аскердик-деңиз күчтөрүнүн болгон эмес верили тынчтык тарыхында. Аларга ошондой эле, кажется, сошло менен колду похитить чоң запасы россиялык алтын ".
  
  
  "Жана Жизов кандай ойлорун, бул жардамы менен аз сандагы ядролук куралды алар победить АКШ?"
  
  
  "Пикири боюнча биздин эксперттер, ал рассчитывает экендигин, качан гана ал подтолкнет биз сүйлөшүүлөр же взорвет бир нече биздин шаарларынын, совет өкмөтү изменит өзүнүн саясатын жана колдойт эго".
  
  
  "Сиз кандай деп ойлойсуз, орустар да, келбесе?"
  
  
  "Мен да кетким келбейт курууга догадки, - деди Хоук. "Биздин веб-кам көрүү, азыр токтотуу Жизова. Президент дал түшүнүүгө, бул жөнүндө тапшырууга болбойт. Эгерде Жизов дейт чындыкты - а биз предположить, бул да, - эго бомбалар мурда эле салынган бир катар америкалык шаарлардын ".
  
  
  "Сиз айтып жатасыз, бул Нью-Йорк - биринчи максат. Жизов дал бизге мөөнөтү? "
  
  
  "Он күн." Көздүн Хоука метнулись карата ачык бетинде настольного календарынын. "Бизде ар тогуз күн".
  
  
  "Ошондо ал мурда анын начну болсо ошончолук жакшы болот. Бизде кайсы нерсе зацепки? "
  
  
  "Бир гана. Агент в Лос-Анджелесе, иштеген Комиссия менен атомдук энергия боюнча, увидел жашыруун маалыматтар жөнүндө жардыруу Мумуры жана билдирүү Жизова жана связался биз менен болгону бир нече саат мурун. Агент", - дейт у нах айтканда баалуу маалымат жана өтүнөт прислать аялдык үчүн ал болчу жеткирүүгө анын өзү ".
  
  
  "Жөнөкөй, - перебил мен, - сиз айтып жатасыз, эмне ал?"
  
  
  Хоук чың прикусил сигару жана нахмурился, бирок анын багытта искорку жалал-эго көз алдында. "Мен билбейм, бул сен попадаешь, мындай ишти, Ник, бирок, агент - айым. Абдан привлекательная, эгерде верить сүрөтү анын маалыматы ".
  
  
  Ал протянул аркылуу отургуч кара-ак фотосүрөтү, туурасы сегиз, он.
  
  
  Адам смотрело мага, баардыгы менен жогорку скулами, чоң кеңири расставленными светлыми глазами жана ртом аз юмором, обрамленным густыми светлыми ачылды, алар эркин ниспадали мына мойнуна. Анын перевернул фотосүрөтү үчүн текшерүүгө статистика калктын табигый кыймылынын. Рона Фольстедт, 26 жыл, өсүшү 5 фунтту 7 дюймов, аленка 115 фунт акча бөлүнгөн.
  
  
  Анын вернул фотосүрөтү Хоуку.
  
  
  Ал мындай деди: "Эгер мага повезло, бул сизге, анын болмок заработал абалы жылдыгына карата жана катышуучулардын пенсияга аркылуу эки жекшемби күндөрү өтөт".
  
  
  Аны усмехнулся. "Мен мурда эле айткан, ага бардык милдеттүү таза мыслям. Сиз кааласаңыз үчүн аны дароо баштады? "
  
  
  "Сизге забронирован саатына күн. учууга болгон побережье. Адегенде ал уйти, загляните нарын спецэффекты. Стюарт жегиси көрсөтүү сага бир нече жаңы оюнчуктар.
  
  
  Бул адатта, Стюарт привередлив жана скрупулезно демонстрировал мага өзүнүн акыркы иштеп, бирок, анткени, эго "оюнчуктар" жолу спасали мага турмушка, анын мүмкүндүк берди эму берсин ih боюнча-өз ыктыяры ".
  
  
  "Окусаңар, анча чоң от, горящий үчүн айнек тосмо менен тосулат", - деди Стюарт ордуна салам.
  
  
  "Бул жолу сен кылгандарга бул Стюарт, - деди мен. "Сиз изобрели от!"
  
  
  Ал проигнорировал нулган сын-пикир жана улантты. "Бул тегерек ак таблеткалар, алар аны держу в руке болуп саналат усовершенствованием биздин привычных түтүн гранул. Анын продемонстрирую ". Ал просунул бир руку аркылуу резиновый уплотнитель алуу, өтүү жайы жайгаштырылышы, похожий на роталардын жана бросил бир айланасындагы гранул жалал-от, тез убрав руку.
  
  
  Раздался жумшак пахта, жана небольшую запертую бөлмөгө наполнила голубая дымка.
  
  
  "Бул ал?" - спросил аны бир аз разочарованно.
  
  
  "Бул көрөсүз, - деди Стюарт, алмаштырбай аны эч нерсе деди, - дым кажется абдан ичке катар кылып, едва окрашивает аба жана, албетте, эч мешает концепциялык же иш-аракеттерге. Бирок анын болмок отель, сиздин понюхали бир аз.
  
  
  Отвернув адам Стюарт чоң манжалар менен разжал резиновую кромку уплотнения. Выходящий дым болдум, абдан разреженным үчүн эго болмок көрүүгө, бирок мен пошел жана мындан ары да ушундай минималдуу көрсөтүүчү терең дем алып. Каражаттары тез арада алуучуга жеткизилет анын закашлялся жана чихал. Слезы бул жерде канча бар дин, мага көздү, ошондой слизистая оболочка мурундун жана трахея, казалось, горела. Болжол менен аркылуу он беш секунд, андан кийин ошол сыяктуу Стюарт закрыл крышку, симптомдору жоголуп кетти, жана анын
  
  
  
  
  
  смог дышать жана кайра көрө.
  
  
  "Күчтүү материал", - деди мен, заметив, бул Стюарт, похоже, бир аз самодовольно улам менин дискомфорта.
  
  
  "Эффект катары сиз кандай түшүнөсүз, убактылуу муноздо, - деди ал, - бирок дым бир гранулдар мүмкүн обездвижить ар бир бөлмөдө орто өлчөмүн үч секунд. Эми аны кетейин, сиздин попробовали бул ". Ал мага тапшырды нерсени вроде кадимки льняного носового эмгек.
  
  
  "Сиз кааласаңыз үчүн анын высморкался?" Анын спросил.
  
  
  "Ак кездеме вплетены сверхтонкая торчо", - деди ал. Бурчтары прикрепятся карата сиздин головой камсыз кылуу үчүн маска таасиринен түтүн ".
  
  
  Анын натянул жоолук карата нос жана роталардын жана прижала эки уголка карата затылку. Алар прилипли-бирине карата-бирине жана держали маска жерде. Аны ачты резиновую прокладку карата айнек, өтүү жайы жайгаштырылышы, вдохнул анча чоң эмес эксперименттик көрсөтүүчү терең дем алып жана терең вдохнул. Едкий жыты дагы эле журсун, бирок бул жолу менде жок эч кандай неприятных таасирлер. Анын закрыл пломбу жана снял жоолук-маска.
  
  
  "Жакшы жумуш, Стюарт", - деди ага олуттуу.
  
  
  Ал старался жок мындай көрүнүштө өтө довольным. "Менде дагы бир кичинекей предмети, ал сизге пригодиться". Айланасындагы үкөктү ал досталь, коричневый кожаный куру жана протянул эго передо мен сыяктуу гордый атасы көрсөткөндөй, өзүнүн жаңы төрөлгөн баланын баланын.
  
  
  Взяв куру айланасындагы эго колду, ага мындай деди: "Стюарт, сен тийиш, поскользнулся. Бул бир айланасындагы эң талашсыз жасалма пряжек, алар аны көргөн акыркы жылдары. Бул обманет кесиптик агент бизге он секунд. Мунун ичинде, декодер Captain Midnight?
  
  
  "Эмнеге сага эмес, ачуу эго эмес жана биле?"
  
  
  Бул-анда тоне Стюарта подсказало мага, ал опережает мени, бирок баары эле анын осмотрел атайын пряжку, жана тез нашел крошечную пружинную защелку алектенген открывала жашырын отсеке. Анын тайган бу, башкарууга милдеттүүбүз, жана-жылы кескин билдирүү катары кагаз жапкыч оторвалась-жылдын тешиктер бар.
  
  
  Стюарт деди: "реалдуу моделин ичиндеги ордуна колпачка залында анча чоң эмес заряд жардыргыч заттар. Анча кубаттуу, бузуу үчүн, бирок толук жөндөмдүү убить же искалечить зоркого вражеского агент, ал забрал эго сизде.
  
  
  Анын мисир менен полдюжины түтүн шариков жана носовую маска-маска жана обменял өзүнүн жеке бели трюковую модель Стюарта. Анын вынул айланасында анча чоң эмес кайык, аны привез болот, аспаптар өзүнүн иш - Вильгельмину, менин девятимиллиметровый. Люгер жана Хьюго, менин обоюдоострый, курч да, бритва стилет. Анын рекламирует "Люгер" нарын поясную кобуру типтеги ФБР, ошондой стилет - атайын даярдалган ножны боюнча замшевой теринин, алар аны привязал өз правому предплечью. Учурда туура сгибании мускулов менин билектин Хьюго падал рукоятью алдыга в мою руку. Аны кайра аянты куртку, мисир баштык жана направился карата атуул " наамы үчүн алсын такси чейин Даллеса. Киллмастер жылдыктар сейил бак курууда делосуна.
  
  
  Үчүнчү глава
  
  
  Бул жылы боюнча бир, ошол сейрек күн Лос-Анджелесе, качан шамал которуу, өзүн у бассейнин Шаары жаз келээри алдында струей да, тирүү организмге боюнча темир-бетон жана асфальт менен огромными магистралями, ачык, словно зор рассекающим бычак.
  
  
  Вице-бул такси боюнча Лос-Анджелеса чейин дарегин Роны Фольштедт у подножия боюнча бир каньонов тоолордо Санта-Моники болду бакубат. Анын закурил сигарету, азырынча айдоочу кеңири мына айтпай жүргөм, мага да болмок, ал түштү, эгер управлял "Доджерс".
  
  
  Ал высадил мени алдында уютным коттеджем, спрятанным четте жолдор чөйрөлөрдүн сосен. Тынчтыкты каньона бузса чуу жакын дюжины мотоциклдерди, проехавших салууда. Бул казалось странным орду үчүн жолугушууларды байк-клубунда, бирок болбойт эске алуу каалоолору мотоциклистов.
  
  
  Анын өсө баштады боюнча кыска таш тепкич жана поплелся боюнча ковру айланасындагы сосновых иголок карата кирүүдөгү күнү. Колокола болгон эмес, ошондуктан, аны жана постучал.
  
  
  Кыз, открывшая эшик, болгон бардык учурда жакшы сүрөттөр, ага аны көргөн, кеңсесине Хока. Ee тери түзүлүп, таза жана ак, аз румянцем карата скулах. Эми аны алмак көрө аны көздүн кочкул көк түстөгү түндүк масонства, ал эми катуу, жумшак, ачык чач, казалось алынды кылынууга лунным светом.
  
  
  "Анын Ник Картер, - деди мен, - боюнча AX".
  
  
  Аны көздүн ордуна ошол мүнөттө смотрели карата нулган адам, андан кийин взяли менин мойнуна жана пробежались бүткүл менимче телу. "Войдите", - деди ал. "Анын Рона Фольстедт".
  
  
  Анын гостиная выглядела катары жарылуу ысык-көл магазине. Кесимдер жана кесимдерди гитар алынды разбросаны жок ар кандай видимого ыкмасын, бөтөлкөлөр менен клеем жана шеллаком турдук карата ковре, ал эми бир нече уцелевших аспаптардын алынды прислонены карата стенам.
  
  
  Рона видела, бул анын бардык бул айыл. Ал мындай деди: "менин билимим хобби - конструировать жана ремонтировать гитары. Анын нахожу бул абдан расслабляющим ".
  
  
  "Сиз жүргүзүүгө тийиш көп убакыт в одиночестве үстүндө иштеп, алар", - деди мен.
  
  
  "Мен понимал, канча азыркыга чейин хорек".
  
  
  "Мүмкүн, биз көбөйтө алабыз киргизсин айрым өзгөртүү анда, сиз проводите көңүл ачуу", - деди мен. "Бирок адегенде сиз собирались берсин бизге бүлөлөргө да маалыматты жөнүндө жардыруу Мумуры".
  
  
  "Мен ишенем түшүнөм, сен имеешь көңүлгө", - шектенүү менен карашат деди ал.
  
  
  Бул жылы туура ревматизма. Аны билип туруп, бербесе эй таанылуучу белги. Аны билген, бул Хок проинструктирует аны жана анын отель керек деп ишенем айтам менен туура аял.
  
  
  "Сиз үнөмдөөгө ылайык келишин?"
  
  
  
  
  
  Анын деди.
  
  
  "Кечиресиз, мен храню ih, анткени бросил тамеки чегүүгө".
  
  
  "Мен өзүм өтүүгө аракет кылган бросить тамеки чеккенге өткөн жылы, бирок продержался болгону эки жекшемби күндөрү өтөт". Мен ар дайым өзүмдү бир аз глупо, проходя бир айланасындагы жол-жоболорун, бирок мындай маленькие сактык чараларын мааниге ээ боло тургандай отличить тирүү шпионажа-жылдын өлүктү шпиона.
  
  
  Рона Фольштедт расслабилась жана айыл карата кушетку. Ага тандалып синие штаны, алар держали анын бутту ысык-секрете, бирок анын эркин блузку зияла ушунчалык обнажала упругую, приподнятую грудь эмес нуждающуюся колдоо тармактын нижнего белья. Ал худощавой, бирок албетте эмес исхудавшей. Анын sel бир катар аны менен вдыхая жеңил цветочный даамына жана ал заговорила.
  
  
  "Бул сизге, сыягы, дешти, аны ЖАТАТ. Көпчүлүк бөлүгү биздин жашыруун иштерди жана иликтөө жүргүзүлөт ФБР, бирок бөлүгү ишинин биз жасайбыз өздөрү. Ушунун бир гүл менен, алар анын познакомился с Ноксом Варновым.
  
  
  "Беш жыл мурда ал занимал абдан болор-болбос кызмат орду бир айланасындагы биздин энергетикалык долбоорлордун. Ал баштаган айтуунун ордуна коктейльных вечеринках, жана, по-видимому, высказывал кандайдыр бир странные саясий көз караштарына. Мага тапшырылган подобраться карата ага да болот лизать үчүн выслушать аны. Ушунун несложно. Ал абдан отель үчүн ким кандайдыр бир угуп, эго идеялар. Ал болбосо көңүлгө процесси даярдоо ядролук жардыруу түзүлүш боюнча пластики, ага болмок берүүнү дээрлик ар кандай формасы. Анын спросил бу, башкарууга милдеттүүбүз, анткени бул максат үчүн, жана эго көздүн чын эле загорелись. Боюнча эго айтымында, өкмөттүн бул материалды чыгарууга болот невинно выглядящие предметтер, алар оңой болот переправить контрабандага ар кайсы өлкөгө тынчтыкты жана поместить нарын ih шаарларында. Болот берүүсүн тараптар сдалась же шаардын болдуңуз эле талкаланган артынан бири ".
  
  
  "Албетте, похоже на Мумура".
  
  
  "Бул нерсени мен ойлогон, эмне эму керек акча үчүн өркүндөтүү өзүнүн процесси, өтө көп акча. Ал жөнүндө айтып берди, өзүнүн схема чиновниктерге ЖАТАТ, жана алар дээрлик выгнали эго боюнча офису. Биз басым жасайбыз негизинен тынч созвездии бүгүн атомдук энергия, жана эч ким деле жегиси айтууга курал жөнүндө.
  
  
  Үчүн "estestvenno, Варнов бошотулган жылдын менен иштөө тапшырмасы. Ал абдан обиделся. Поклялся, бул расквитается менен бүткүл гнилой өлкө үчүн жок нерсени колдойт эго. Бир аз убактан кийин ал жашырынып түрү боюнча биз эмес, абдан старались көрсө бу, башкарууга милдеттүүбүз, анткени, чынчылдык айтам, оюңузча өзүнө эго ненормальным ".
  
  
  "Сиз жакшы поработали үстүндө Варновом", - деди мен. Андан кийин, үчүн бир аз подразнить аны, аны кошумчалады: "Канчалык близко сизге оңунан подобраться ага карата?"
  
  
  Ал опустила веки жана посмотрела мени өзүнүн күңүрт-синим взглядом. "Чындыгында делле, аны эч качан подходил алсак близко. Варноу болдум, ушунчалык погружен өзүнүн пластическим процессин, бул алмак эмес интересоваться... башка буюм. Анын почувствовал мелис облегчение. Ага жылы электрондук кардиостимулятор, ал регулировал эго жүрөктүн дүкүлдөшү, жана болоор бир неловко, эгер ал замкнулся жалал-интимный учурунда. Скажи мага Ник, сен эмес пользуешься мындай жасалма каражаттар эмес да, чынбы?
  
  
  "Жок, - усмехнулся мен. "Мен азыркыга чейин хорька использую бардык оригиналдуу кам тетиктер".
  
  
  "Мен сүйүнүп жатам бул коюуңуз. Хочешь коктейль? "
  
  
  "Өтө өнүккөн идеясы, - деди мен. "Ошондо ага позвоню Хоуку Вашингтондо жана передам анда, сиз мага айтып жатасыз. Эгерде бизге повезет, биз көбөйтө алабыз жүргүзсүн кабарчысы в одиночестве.
  
  
  Биз бирге turmush светлую компактную келет анын арткы бөлүгүнүн коттеджа. Анын деди: "силерде бул жерде бир кыйла обочолонгон орду".
  
  
  "Ооба, аны билем. Мага жагат. Толпа мени эч качан өзгөчө эмес привлекала. Бул жол чегинен тышкары туңгуюктан аяктайт бууда миль өйдө боюнча холму у жеке поместья, ошондуктан бул жерде деле көп эмес машина.
  
  
  "Эгер көчөдө эмес рычали мотоциклдер, сиз болмок калышы көкүтүү үчүн шаар. Oni бөлүгүндө бул жерде жүрүп турушу? "Жок, анын биринчи жолу ih вижу. Кажется, алар жардамчы айткандай анда төмөнкүдөй окуя болду. Бир аз жутковато, бирок алар жериходогу к дому ".
  
  
  Тревожные чалуулар зазвонили в моей баш катуу жана даана жазылат.
  
  
  "Рона, ошол звонок, ал сен сделала Хоуку бүгүн эртең менен - сен пользовалась телефон бул жерде?"
  
  
  "Ооба, анын да сделала. Эмне үчүн-?" Ал ахнула, качан келди түшүнүү. "Сиз кандай деп ойлойсуз, менин сызыгы прослушивается?"
  
  
  "Безопаснее бардыгы предположить, баары линиясы прослушиваются, азырынча сиз эмес докажите тескери. Мен сүйөм, бул байкерскую банду. Сенде бар машина? "
  
  
  "Ооба, ал припаркован көчөдө, жетектөөчү өйдө боюнча холму".
  
  
  "Положить жуп буюмдардын бирге жана поехали ошондо".
  
  
  "Бирок биз кайда пойдем?"
  
  
  "У AX айтканда пляжный домик в Малибу үчүн, агенттер экенбиз пайдаланууга эго зарыл. Ал жерде сага болот ценымногие безопаснее. Аны жок шталь добавлять: "Эгерде биз проедем mimmo сүрмө мотоциклистов", бирок, мен ойлогон дал ошол жөнүндө.
  
  
  Төртүнчү глава
  
  
  Биз вышли аркылуу кара жүрүшүн аркылуу кусты выскользнули карата крутой склон, анда находилась машина Роны.
  
  
  "Жакшы позволь мага водить келди", - деди ал эй. Бул талап кылышы мүмкүн кээ бир татаал маневров ".
  
  
  Ал протянула мага ачкычтар жана тез подошла карата жүргүнчү тарапка. Аны то үчүн руль, заметив, - деп арткы сиденье болчу застрял ири сандагы ee гитарного жабдуулардын - панелдерди айланасындагы кызгылт жыгачтан, катушки менен болот жана нейлоновыми струнами жана накладкалар грифф айланасындагы кара жыгачтан.
  
  
  Топ мотоциклистов биз дагы эмес байкадым, бирок алар беспокойно слонялись у подножия жолдор. Мисир кыймылдаткычы жана услышал турат бизди крики. Анын хлопнул рычагом күчү менен которуунун берүүлөрдү
  
  
  
  
  
  
  жалал-төмөн, жана машина прыгнула жалал-кулунду. Биз завизжали боюнча S-образной кривой, бул мгновение скрываясь түрү боюнча, бирок мен укканын, бул ih машиналар менен ревом көтөрүлөт боюнча холму артынан биз.
  
  
  Биз дароо тийиштүү чогултуп, ылдамдыгы карата коротком түшүрүүдөгү, жана ал молча үчүн ыраазычылык билдирди болсо да, Роны айтканда машина менен айрым мускулами астында капотом. Мотоциклдер показались в зеркале арткы түрү, жана аны услышал пахта, ал эмес бөлүгүнө ih выхлопных газ. Таращить көздүн отлетела-жылдын арткы бөлүгүнүн машиналар, ал эми ага последовала башка, низменному прицеленная.
  
  
  Анын повернул машинага боюнча башка повороту жана вытащил Вильгельмину боюнча кобуры. Анын снял сактагычка коюлат жана өткөрүп берди "люгер" Роне. Анын деди: "Мен айта албайм замедлиться үчүн берсин сизге жакшы выстрел, бирок продолжайте стрелять, жана бул компаниянын аларга жүйө ойлонуп"
  
  
  Рона высунулась айланта терезе жана стреляла сол боюнча байкерам. Мага жагат болчу көрүшү, ал аралаша менен кайрылууга курал. Удерживая машинага аба ырайына, анын украинага абдан эле занят үчүн осмотреться үчүн көрүүгө болбойт врезалась жокпу ал учурунда, бул нерсе, бирок өзгөртүү үндүн бийиктигине кыймылдаткыч турат бизди подсказало мага, ал, жок дегенде, замедляет ih.
  
  
  Качан аны бир аз отдышался ортобузда жана байкерами, кескин түрдө жыты бензин подсказал мага, алар проделали дыру биздин керек. Стрелка указателя деңгээлин отундун салттуу покачивалась чекитинде Е, анткени мен билген, биз пойдем ценымногие мындан ары да. Анын нажал педаль акселератора анын жынысы, жана биз коркунучтуу свернули дагы эки буруу.
  
  
  Мотоциклдер дагы грохотали салууда турат бизди, бирок менде болгон бууну поворотов ортобузда качан кыймылдаткыч закашлял, мен түшүндүм, бул иш жаман иш. Акыркы отуз секунд аны б. саадабаев отчаянный планы катары вытащить бизди жерден тирүү. Рона опустошила "Люгер", жана убакыт перезарядку эмес. Куст боюнча обеим тараптарга жолдор менен иштелип, абдан густым, биз экенбиз мындан ары бежать. Чейин преследователей оставалось бардыгы болуп бир нече секунд иш алып барууга, ошондой эле бул менин биринчи аракети болду эле жалгыз, аны биз болмок алууга.
  
  
  Анын кескин токтолду посреди жолдор, схватил катушку менен болот струной үчүн гитары менен арткы отургучтун жана помчался карата столбу четинде жолдор. Анын обмотал проволоку петлей айланасында-алты, эки жолу скручивая тууга, бекемдөө үчүн анын. Подбежав карата машинага, анын швырнул катушку аркылуу арткы айнек, запрыгнул карата переднее сиденье жана выжал айланасындагы машиналар акыркы унцию, кубаттуулугун көтөрүү үчүн бизди анча чоң эмес уклон жана скрыться боюнча түрү үчүн кучкой чаппараля аба ырайына. экинчи тарап жолдор.
  
  
  Громовой мотоциклдерди жылы бардыгы бир бурулган төмөн, бири-биз, качан аны перегнулся аркылуу сиденье жана ошол эле учурда деди Роне: "Выходи жана присядь үчүн машина".
  
  
  "Бирок, Ник, алар увидят биз, качан гана өтөт бул жерде аркылуу кусты".
  
  
  "Менин оюмча, аларга болот, ал жөнүндө ойлонуп", - деди мен. "Эми делай, бул мен сага айтып жатам".
  
  
  Следуя нускамаларга Роны, анын схватил катушку менен гитарным проводом жана натянул аны. Ага эшикти ачты, намотал проволоку карата оконную раму жана закатал терезе үчүн кармап турууга эго жерде. Андан кийин аны захлопнул эшикти. Мотоциклдер взревели ачык салууда, качан аны упал жанында Роной, калтырган стальную гитарную струну натянутой оĩ жолдун бийиктиги болжол менен төрт фунтту.
  
  
  Эки лидеринин мотоциклетной номерин дээрлик бир эле убакта ударились жөнүндө провод. Выглядело алсак, алар-жылы жөнөкөй турак үй кивнули бирине-бирине ысык нерселер, бирок төмөнкүдөй мгновение эки баштын застыли абада, ал эми түктүү жумшак кездемеден вырвались менен жүрөт. Башты ысык-шлемах ударялись жөнүндө асфальт жана безумно прыгали боюнча жүрүүчү катары жуткие футбольные топтор. Мотоциклдер, рули алардын дагы держали колунда безголовые всадники менен ревом взметнулись өйдө боюнча холму бир нече ярдов, биринчи кезекте караганда бир качнулся үчүн ударить башка, отправив ih эки нарын клубок боюнча болмуштун жана механизмдерди.
  
  
  Калган байкеры бир покачиваться, скользить боюнча скользкому асфальту. Натыйжада образовалась куча, клубок изогнутых машиналарды жана развалившихся зым. Анын схватил Рону үчүн руку жана биз помчались. Биз лежали ничком үчүн кустами, качан болмок уга билүү сыяктуу выжившие айланасындагы банданын мотоциклистов заводили өзүнүн түктүү жумшак кездемеден жана исчезали вдали.
  
  
  Боюнча худому телу Роны содрогнулась. "Сен кандайча ойлойсуң, хема алар, Ник?"
  
  
  "Алар көрсөтүлүүгө тийиш болгон менен байланышкан адамдарды, алар взорвали Мумуру жана адистерин Нью-Йорку. Балким карата твой телефон эчак прослушивали. Ал эртең менен, сиз позвонили Хоку, алар билген, сиз бул нерсени зацепили. Алар ждали, кимди пришлет AX, андан кийин планировали сатылды бизден.
  
  
  "Ооба, бирок бул болгону армия. Ким отдает буйруктарды? "
  
  
  "Лидери оказался Антон Жизов, ушул күжүрмөн ястреб боюнча Кызыл Армиянын. Похоже, бул бир айланасындагы эркектер менен алар украинага Федор Городин. Андай эмес умный катары Жизов, бирок абдан эле коркунучтуу. Эгерде твой деп ойлойм -- көчүрмө түп нускасына туура келет, айтканда Нокс Ворнов.
  
  
  "Андыктан бардык, сизге эмне керек жасоо, бул-таба ih жана берүүгө, аларга взорвать көп бөлүгү Кошмо Штаттардын".
  
  
  "Мунун баары. Бирок, тикмечи возьми, менде бүтүн жүздөн сегиз күн.
  
  
  Андан кийин коопсуз тыныгуу биз вернулись болду жана пошли карата магазину менен обшитой вагонкой фасадом, алар башкарат эркек менен яблочноыми щеками алектенген выглядела катары бардыгына апам. Анын кашат Роне
  
  
  
  
  
  
  пиво жана алдым горсть тапшыруу үчүн телефон.
  
  
  Адегенде ага позвонил контактному жакка Бириккен чалгындоо комитетинин в Лос-Анджелесе. Аны айтып эму жөнүндө накапливать карыз аба ырайына жана машинанын Роны нарын кустах. Ага позвонил үчүн такси чакырууга, жана биз менен Роной устроились ждать
  
  
  Бешинчи глава
  
  
  Малибу. Аянтча үчүн кинозвезд, үй выходного дня үчүн бай жана жайгашуусу авариялык кичи райондун №12 AX. Айрым гүл алынды замечены бүткүл өлкө боюнча пайдалануу үчүн агенттердин AX өзгөчө учурунда башка жагдайлар. Аны жатканымды биз менен Роной соответствуем талаптарына ылайык.
  
  
  Бир эле ачкыч болгон ар бир агенттин AX, открывал эшикти боюнча кайсыл болбосун аларда. Алар располагались учурунда ар кандай кварталдарда жана имараттарда. Ошол, бул Малибу, жетишсиз описывался деген термин "Emergency Quarters". Азыркы имараты айланасындагы айнек жана кызыл жыгачтан болчу защищено-жылдын подъездной жолдор карата шоссе Тихоокеанского побережья семифутовым менен. Тилиги болгон чоң гостиная жогорку алма фестивалы өткөрүлдү жана ыңгайлуу эмеректер, расставленной айланасындагы висячего камин. Десятифутовая барная тик, тегерегинде кара жыгачтан тратила гостиную менен маленькой функционалдык ашкана. Винтовая шаты айланасындагы кованого үтүк вела карата трехстороннюю аянтчасы, анда находились буюмдар.
  
  
  Рона байкадым ванную бөлмөгө менен затонувшей рим ванной. "Анын болмок айтканда отель кабыл алынсын ванну", - деди ал. - Сен кандайча ойлойсуң, бул жерде бар, бул нерсе, учурунда мен алмак спрятаться анан?
  
  
  "Взгляни аркылуу шкаф, гарнитура жана текчелер", - деди мен. "Бул жердин бир жакшы снабжены".
  
  
  Ал поднялась наверх жана рылась шкафтарда жана ящиктерде, азырынча анын проверял бар. Чогулгандарга ал споткнулась жана кайра споткнулась нарын велюровом халат, перекинутом аркылуу руку, ал эми анын колуна алынды полны бөтөлкөлөр жана банкалар.
  
  
  "AX наверняка обустраивает өзүнүн жашыруу бардык учурлары жашоо эмес да, чынбы?"
  
  
  "Алар мындай wouldnt шикарные, - деди анын эй. "Мен жылы бууда, анда мага приходилось менен күрөшүүнү крысами жерге үчүн топтому".
  
  
  Рона узак смотрела мени менен подножия тепкичтер. "Бул веб-көйгөйүн, анын бизде бул жерде шарт эмес".
  
  
  "Жок дегенде бир", - макул мен. "Сиз любите объектилерине? Саламатсыздарбы, менде болот бууну наготове, качан сен выйдешь.
  
  
  "Эмне болмок сенде биз болчу", - деди ал мамлекеттик администрациялар нарын ванную.
  
  
  Секциясы дубалдар у ванна болду боюнча галечного айнек жана айланышы алып бару сыртына. Качан сергей нарын ванной болчу кирсе, айнек болчу бир топ полупрозрачным, жана бардык нерселер болуп өттү ичиндеги, баардыгы жакшы көрүнбөйт, жок дегенде, түрүн, бардык, ким наблюдал айланасындагы бара. Мен алмак эмес болушу керек деп ишенем, билген жокпу, Рона бул тууралуу вуайеристском эффекте же жокпу, бирок боюнча изученной граций ee кыймылдардын анын подозревал, бул ооба.
  
  
  Ал протянула бөтөлкөлөр жана банктар полк, андан кийин сняла блузку. Ал тургай сквозь искаженное айнек айланасындагы гальки розовый түс анын сосков болчу келгиле жүздөн ашык ак болмуштун анын төштүн. Ал вышла аркылуу өзүнүн сервистерди көк штанов жана спустила полоску кара трусиков бикини боюнча өзүнүн длинным стройным ногам. Ал германиянын сууга бир буту менен, акыркы жолу взглянула өзүнө күзгү толук өсүшү жана спустилась в ванну.
  
  
  Аны, жакындап келип, мындай телефон аркылуу дальнем акырында бара үчүн позвонить Хоуку. Жеке номери аны дароо перезвонил. Албетте, болгон ыктымалдуулугу телефон Малибу прослушивался, бирок, эске алып, кыймылынын ылдамдыгы, ал алмак эмес перестать беспокоиться бул жөнүндө.
  
  
  Адегенде караганда анын успел билдирүүгө, бул сизге белгилүү бири Роны, сүйлөшүү ачты Хоук.
  
  
  "Мен гана түзүлүп байланыштуу менен абдан взволнованным өкүлү JIC, ал айтты, сиз калтырышкан эму бир топ булганыч ишке боюнча жыйноо, аны ал керек утилдештирүүгө туура келет жана түшүндүрүүгө жергиликтүү полиция".
  
  
  Анын признали отчеттун тактыгына
  
  
  "Ник, аны түшүнөм, - улантты Ястреб, - деп жүрүшүндө биздин иштин айрым шам сөзсүз түрдө калат турат. Жок болобу өтө многого, эгерде келечекте сиз сделаете зарыл выбрасывания ашык аккуратным түрдө... скажем, прострелив алардын складывать доллары? "
  
  
  "Мен постараюсь керек аккуратнее, - мен убада берди, - эгерде мүмкүндүк берет жагдайлар".
  
  
  "Жакшы. Эми болсо скажи мага барбы у мисс Фольштедт бул нерсе ценное биз үчүн?
  
  
  Анын подавил улыбку, увидев, бул Рона встала в ванне жана протянула голую руку үчүн сүлгү. "Ооба, - деди, мен - мен ойлойм, ооба".
  
  
  Аны айтып Хоуку териштирүү жөнүндө Роны Нокса Варнова беш жыл мурда, жана эго схема шантаж улуттар, угрожая взорвать аны шаарынын артынан бири. Хока өзгөчө заинтересовал, качан аны айтып эму жөнүндө идеясына Варнова жасоого пластиковую ядерную взрывчатку.
  
  
  Ал мындай деди: "Бул абдан жакшы сочетается с жаңы иштеп чыгуу, бул жагында. Мен кетким келбейт талкуулоого бул телефон боюнча, бирок анын болмок отель үчүн, сиз эртең менен вылетели баруу Вашингтон ".
  
  
  "Туура. Анын буду ал жерде эртең ".
  
  
  Рона азыр вышла, айланасындагы ванна, вытирая өзүнө сүлгү. Менен небрежной чувственностью ал двигала пушистым сүлгү менен жогору жана төмөн жылмакай ички бетинде сандын. Качан ага жооп берген Хоуку, в моем голосе керек, тийгизди мелис разочарование каранды экендигин да жакында закончилось мындай многообещающее таанышуу. Хоук откашлялся өзүнүн неодобрительной манере. - Сиз алышы менен өз ара мисс Фольштедт. В моем долбоору иштей сиз үчүн двоих ".
  
  
  "Биз жакта", - деди аны менен чоң энтузиазмом.
  
  
  Анын повесил трубку жана приготовил жуп мартини боюнча
  
  
  
  
  
  холодильника алкоголдук ичимдиктерди астында баром. Качан анын бросил боюнча дольке лимона ар бир стакан, айланасындагы ванной вышла Рона. Ага жылы кыска велюровый халат, перевязанный куру бар. Ушул жетиштүү болчу үчүн дотянуться чейин складки, анда бедро соединяется менен ягодицей.
  
  
  "Боюсь, бул халат эмес үчүн жогорку кыздар", - деди ал.
  
  
  "Мен алсак болмок эмес деп айтты", - деди ал эй. Бутту Роны, ошол түрдө, кандай алар азыр эмес выглядели да бир аз худыми. Анын ордуна алар бул выглядели округлыми, гладкими жана податливыми. Анын тапшырды эй мартини.
  
  
  "Рахмат", - деди ал. "Сиз звонили нарын Вашингтон?"
  
  
  "Ооба. Хоук жегиси үчүн биз прилетели ал жакка эртең. Деди, эмне өзүндө бар жумуш үчүн биз тең. С тобой бардык тартипте?
  
  
  "Эмне үчүн болбойт? Бул тийиш жакшы, караганда слоняться жерде мотоциклистами жана портной билет, ким дагы стреляет нарын мени.
  
  
  Рона сделала глоток айланасында өзүнүн ичимдик, андан кийин поставил стакан болгон абалга келишет башталганга өтө вздрагивать, алмаштырбай аны раздул порыв муздак сынамыктарды тандап алуу абаны.
  
  
  Анын ушундай кадамга ага. "Рон, ал төмөнкүлөр болду?"
  
  
  Ал терең вздохнула. - Менимче, бул запоздалая реакция бардык волнения бүгүн эч нерсе болгон. Кажется, аны эмес такоая крутая жана чогултулган, бул думала ".
  
  
  Анын кирди жана торугарт ee. Ee денеси, ал выглядело ушундай стройным жана способным кийимге, таяло менен биргесиңер менен жылуу гибкостью, бул таң каларлык нерсе болчу. Ee төштүн прижимаясь карата моей төштүн мягко двигались менен бирге анын дыханием.
  
  
  "Мен да чертовски напугана, Ник, - деди ал үчүн - сени, - мен үчүн жана бардык дүйнөдө. Бул закончится? "
  
  
  "Жаман", - деди мен. "Бирок биз үчүн. Эми расслабься жана позволь мага волноваться ".
  
  
  Анын массировал гладкие булчуңдун аны белдин ылдый жагынын аркылуу велюровый халат.
  
  
  Ал наклонила карашат үчүн жыл сайын мага көзүнө. "Менин сен укуктарын, Ник, - деди ал.
  
  
  Аны наклонился жана поцеловал ee нарын эриндин. Бири-нах пахло самын айланасындагы ванна, аз цветочным ароматы бар болгон волосах. Эриндин у нах алынды прохладными жана податливыми, ошондой жытына напоминал мятный.
  
  
  Менин колуна скользнули жогору жана нащупали ачык чети халат, андан кийин опустились карата теплым возвышающимся холмам анын төштүн. Аз криком каалоосун, ал отстранилась-жылдын мени. Жетиштүү убакыт үчүн ослабить бели жана надвинуть халат кайра мойнуна, позволяя эму топтор болгон албайт.
  
  
  Жай, намеренно ал проводила менин колуна өзүнүн наготе, бул мгновение прижалась өз төштүн, андан кийин мүмкүндүк берди соскам кайра подняться, качан ал проводила жыйынтыгындатапшырышкан боюнча өзүнүн телу жана плоскому животу менен болобу, менчик болобу, кыйла жумшак караганда, замша, тери менен капталган.
  
  
  Ee көздүн алынды очарованы, качан ал наклонила карашат үчүн, жыл сайын, ал сделала меники колдун өзүнүн шелковистой подушке өз теплому борборуна жана анын голодные көздүн поднялись үчүн жолугушууга с моими.
  
  
  Качан анын, отступил жана поспешно снял кийимди, ал изучала мени менен искренним интересом жана восхищением, эч качан отворачивалась, ал тургай качан ага жылы толугу менен обнажен. Андан кийин ал жөн гана тайган колуна үчүн поприветствовать мени.
  
  
  Аны взглянул карата лестничную шкаф, гарнитура жана текчелер орнотулууда, бирок ал покачала головой - катары эле айтам, бул анын болгон муктаждык өтө мөөнөттүү үчүн, откладывать аны, - деп жери бул жерде, убакыт келип жетти. Биз растянулись карата толстом синем ковре жана анын гладил анын денеси. Адегенде анын стоны алынды тихими катары вздох шамалдын, бирок чогулгандарга переросли нарын лихорадочные крики талаптар, качан ал перекатилась жана затащила мени өзүнө.
  
  
  Качан анын, кирди нах, ал изогнула өзүнүн стройное күндүзгү денеси үчүн встретить мени. Андан кийин болчу извивающийся, извилистый ритм ee мучительного каалоосун, бирге нарастающие карата гребневой волне кульминации үчүн, анын последовал долгий, стремительный спуск карата пустому жээгинен даам соолуудан.
  
  
  Алтынчы Глава
  
  
  Кийинки нарын шаардык мэриясынын Рона пошла жумушка жана приготовила абдиев эртең мененки. Зарядка түнкү вызвала бизде эки чоң аппетит, жана биз менен энтузиазмом отложили edu. Кандайча жогорулагандыгына жараша кофе биздин чашках остывал, бардык калганы башталышы нагреваться. Бирок бул жылы жумушчу күнү жана айланасындагы деп ага белгилүү экендиги жөнүндө Роне бүгүн кечинде, эс алуу үчүн жай, андан кийин завтрака мүмкүн ээлөөгө биз чейин кийинки күчөйт.
  
  
  Анын ордуна ал анын, каримде ванну кабыл алды суук душ.
  
  
  Биз уехали бүткүл Лос-Анджелеса. Интернационал айыл девятичасовом рейсе, ал эми Даллесе биз встретил на лимузине AX дагы бир молчаливый жана натыйжалуу шофер Хока.
  
  
  Биз спорт аркылуу ритуал, коопсуздук жана чогулгандарга мындай оюн болгон кресло тескерисинче Дэвида Хока. Башкы адам AX пробежался глазами боюнча Роне Фольстедт жана повернулся мага невысказанным маселеси учурунда взгляде. Аны бой плечами жана улыбнулся ага болгон ушунчалык невинно, канчалык алмак.
  
  
  Хоук кескин прочистил горло жана маалымат таркатуу жагынан иш. "Ошол эле учурда, сиз кечээ звонили мага Ник, биз держали моряк боюнча атындагы Хуан Эскобар у карибского круизного лайнера Gaviota. Эго кармалды нарын Форт-Лодердейле, качан ал подозрительно вел өзүнө өтөө учурунда бажынын. Эч кандай контрабандалык эмес багынан бизге караштуу nen, бизге ысык-эго чемодане, бирок, анткени, бул күндөрү биздин бардык адамдар кетсек кош айгай бийлик Флориды позвонили жалал-биздин офис. Бизге айтымында, Эскобара суракка алуу үчүн, бирок биз андан эч нерсе добились. Андан кийин, сиз шаарында маалыматты мисс Фольстедт жөнүндө Ноксе Варнове жана эго ядролук-пластической взрывчатке, биз кунт коюп карашты принесенный аларга чемодан. Албетте, биздин лабораториялар көрсөткөндөй, бул расщепляющийся материал.
  
  
  
  
  
  
  Бул защелке биз обнаружили микроэлектронный детонатор, ал алмак активироваться жардамы менен алыскы радиосигнала. Жана кызыктуу болгон ручке болчу выгравирован кичинекей череп - крохотная максаты каза болгон.
  
  
  "Сиз узнали бул нерсе дагы караганда, моряк?" Анын спросил.
  
  
  "Бир аз. Ага позволю буга математика боюнча айта сага өзү.
  
  
  Хок нажал баскыч өзүнүн домофоне деди: "Пришлите Эскобара". Минутой кийинчерээк кант буунун мрачных өкмөттүк чиновниктердин, ал эми алардын ортосундагы турду угрюмый рябой адам. Өкмөттүк чиновниктер ушли жана Хоук жестом усадил Эскобара карата отургуч.
  
  
  Аны подошел жана өкүмдар алдында мужчиной. "Келгиле, послушаем сиздин тарыхына", - деди мен.
  
  
  Эскобар неловко поерзал. "Мен айттым-бул жыйырма эсе".
  
  
  "Скажи бул дагы бир жолу", - деди мен. "Мага."
  
  
  Ал взглянул карата нулган адам жок олку-бери болмок. "Здоровяк, ал дал мага чемодан жана беш жүз доллар. Ал", - деди алышы тыныгуу болгон эки жуманын. Андан кийин, качан аны догоняю корабль, ал берет, мага дагы беш. Бардык, мен делаю, бул кладу чемодан ак-шкафчик нарын Кливленде жана оставляю эго ал жерде. Мунун баары, мен билем. Аны менен салтанаттуу ант берем."
  
  
  "Ким мындай чоң адам?" Анын спросил.
  
  
  "Мен билбейм анын атын. Кээде ал даяр болгондогусу көрсөтүлдү бортуна бир портто, кээде башка. Бардык, мен билем, ага жаңы ээлери жана ал отдает буйрук, бардык слушаются ".
  
  
  "Жаңы ээлери, сиз айтып жатасыз?"
  
  
  "Ооба. Беш-алты ай мурда алар купили Гавиоту. Көпчүлүк бөлүгү эски команданын oni увольняют, кээ бир биздин айланабызда оставляют. Аны иштейм кимге өткөрдү. Кандай түшүнөсүз, бул жумуш. Жаңы балдар, алар наняли нарын командасын эмес, тегерегиндеги Түштүк Америк, бул биз баарыбыз. Алар күлкү сүйлөшөт жана держатся бизден подальше ".
  
  
  "Расскажи мага көп жөнүндө чоң адам".
  
  
  "Ал босс, мунун баары, мен билем. Ал көрүнөт одоно жана дейт төмөн үнү менен. Мойнуна чоң катары у быка ".
  
  
  Аны взглянул карата Хоука.
  
  
  "Бул сыпаттама туура келет максаттардын башаты "аталышындагы Городину", - деди ал.
  
  
  Анын деди Эскобару: "Ким кандайдыр бир дагы приказывает?"
  
  
  "Бир адам аны вижу гана эки жолу. Худой, зловещий, седые чачтар. Ал жалгыз, кимдир ага качан кандайдыр көргөн берүүдө буйруктарды здоровяку.
  
  
  Аны кайра повернулся к Хоуку. "Жизов?"
  
  
  Ал кивнул.
  
  
  Анын засунул колуна нарын чөнтөктөр жана жай жакындап келип, мындай алыскы стонать. Андан кийин аны жылдыктар сейил бак курууда жана кайра өкүмдар алдында моряком. Анын смотрела эму көзүнө, азырынча ал отвел көз караш.
  
  
  "Хуан, - деди ага эму, - сен, балким, укканын, бул кошмо Штаттар адилеттүү кайрылышат с преступниками эмне сага кереги бояться жаман кайрылган. Бирок бул жерде таптакыр башка жагдай, Хуан. Убакыт жок чыдамкайлык. Эгерде сиз лжете бизге, ага өзү позабочусь жөнүндө кылыш үчүн, ал тургай эгерде сиз живы, сиз болдуңуз бесполезны үчүн сеньорит. Сен мени понимаешь, Хуан?
  
  
  "Ооба, сеньор!" - отрезал ал. Выпуклые көздүн подсказали мага, мага " деп билип, мен эмес шучу. "Атынан моей энесинин аны чындыкты айтам! Болгон дагы алты адам, алар да помогали чемоданы. Kuda oni ih мээни, анын укканын эмес. Менин билимим иш болчу Кливленд. Мен азыр билем, сеньор, поверьте мага.
  
  
  Аны жасадым. Аны кивнул Хоуку, жана ал забрал Эскобара.
  
  
  "Божомолумда, сиз апрель корабль жана бул жаңы ээлеринин", - деди мен качан биз втроем кайра калды жалгыз.
  
  
  "Ооба. Гавиота - бул венесуэльский алардын келечектеги орфографической сабаттуулугун. Мурдагы ээлерине болгон төлөнүп чоң сумма накталай чейинки адам, ал деп берет компанияга Halcyon Cruises. Бул, албетте, келип чыкмак эмес.
  
  
  Заговорила Рона. "Жок болмок сиз захватить корабль жана допросить командасын? Билип, кайдан взялись бомбалар? "
  
  
  "Биз болмок", - признался Хоук. "Бирок, биз билбейт экенбиз керек четтөөлөрсүз, бул Городин болот бортунда, жана, кажется, Жизов дээрлик эч пайда болот. Ал тургай, эгер ошондо билдик, деп жазылат бомбалар жана анда сакталат спусковое түзүлүш, ушактарды басып алгандыгы жөнүндө корабля жетсе болмок ih эрте биз. Анан алар взорвать бомбалар мурда эле түптөлгөн кудай билет кайсы шаарларында. Жок, бул көнүгүү керек сдержанным, үнү эмне үчүн аны мамлекет тарабынан кепилденген юридикалык жардам үчүн сен Ник жүрүшүндө бул жерде.
  
  
  "Мага кызык болчу, сиз придете буга чейин", - деди мен. "Жок обид, Рон, бирок мен привык иштей бир".
  
  
  "Жок, бул жолу", - деди Хоук. "Биздин биринчи кадам - посадить кимди нерсе бортуна круизного лайнера. Ошондой одинокий эркек привлечет абдан көп көңүл буруу ".
  
  
  "Эмне үчүн?" Анын спросил.
  
  
  "Ошондой эле получилось, бул" Гавиота "жчкы..." - бул жерде атындагы куурчак зарыл деп эсептейт кайра прочистить горло, - "... круизах үчүн молодоженов".
  
  
  Рона Фольстедт башталган улыбаться, бирок тез протрезвела, качан Хоук бросил карата нах боюнча бир сие каардуу көз караштардын Жаңы Англия.
  
  
  Ал мындай деди: "Мен договорился боюнча Комиссия менен атомдук энергия үчүн мисс Фольстедт болгон дайындалышы AX убакта бул өзгөчө кырдаал. Мен ойлойм, эгер анын попросил сизди ойноого ролу молодоженов, сиз өтө катуу расширили эле, өздөрүнүн актердук талант.
  
  
  "Менин оюмча, биз справимся", - деди мен менен невозмутимым түрү.
  
  
  "Азырынча ал кызматтык милдеттерин аткарууда", - деп кошумчалады Рона, подмигнув мага, качан Хоук эмес карачу.
  
  
  "Мен билген, алам деп эсептөөгө карата сиздин кызматташуу, - сухо деди Хоук. "Сиз присоединитесь карата круизу эртең болгон Антигуа. Кемеси Gaviota болот заходить бир нече порттор Карибского көйнөк, проплывет аркылуу Панамский канал жана поднимется өйдө боюнча батыш региону побережью Мексика менен токтоо в Лос-Анджелесе. Бирок, эгерде сиз эмес обнаружили оперативдүү базасына эмес берилбей, анын ага убакыт, качан корабль прибудет нарын Панаму, анда
  
  
  
  
  
  
  болот абдан арада аяктады. Анткени аркылуу сегиз күн пландаштырылууда взорвать бомбу Нью-Йоркто ".
  
  
  "Кыска балдуу ай", - деди ал.
  
  
  Хоук продолжал, алмаштырбай аны эч нерсе айткан эмес. Экскурсионная калктуу конуш россияда - мына ушул жагдайларды тактоого, анда кладут чемоданы-бомбалар карата корабль жана вернуться булагына кошуу. Ал жерде сиз тийиш таба Антона Жизова жана, сыягы, Нокса Варнова. Ошондо сиз өзүнөн өзү. Анын буду көрсөтүүгө сизге бардык возможную колдоо менен, ушул максатта, бирок ар бир крупномасштабная операция мүмкүн эмес ".
  
  
  Биз менен Роной вышли аркылуу кабинети старика жана бир рейс спустились Борборуна башкаруу документтер. Ал жерде бизге ббпнын бардык документтер жана сүрөттөр, алар бизге понадобятся үчүн берүүгө өзүнө үчүн мистера жана миссис Николас Хантер.
  
  
  Качан биз покидали штаб-квартирасына AX, Рона играла нускоосуна ылайык аракеттенүү үчүн бүткүл дүйнө сыяктуу будущая невеста.
  
  
  "Жок деп ойлойсузбу, же сиз да, - застенчиво деди ал, - деп, анткени биздин" нике "расмий эмес башталат чейин эртең, биз калышы керек бүгүн эки ар башка бөлмөлөргө?"
  
  
  "Жакшы идея", - деди мен, поймав такси. "Мен керек чыга бүгүн бир топ арада аяктады, жана мен кетким разбудить сени, качан сен войдешь".
  
  
  "Ооба неужели да?" - деп сурады ал менен оор сарказмом. "Аны кантип атым?"
  
  
  "Давай, дорогая, сен эле эмес пожалела, мен наслаждаюсь өткөн түн ичинде холостяка".
  
  
  Биз мындай оюн бүгүн жыйымдар жана Рона отодвинулась-жылдын мени ушунчалык алыс, канчалык камактагыларга сиденье. Сложив колуна жана сжав болуп жаткан, ал сидела, хмурясь, жалал-терезе.
  
  
  Ага мүмкүндүк берди эй дуться полдюжины кварталдын, андан кийин уступил. "Эгерде сага кыргызстандын жол картасы бекиди, анын буду бүгүн кечинде жалал-штаб-квартирасында AX жана буду жасоого дурного көздүн".
  
  
  Ал повернулась жана посмотрела мени өзүнүн нордическими голубыми глазами. "Чындыгында делле?" - деп сурады ал үнү маленькой кыздар.
  
  
  "Укук", - деди мен. "Мен каршы эмес, дарыланбаган бизнес жана оюн-зооктор, качан бир эмес мешает башка. Бирок, бүгүн бардык тийиш иштери боюнча. Анын кетким айтып бере бардык райондор, бул бизде жөнүндө Антоне Жизове, Федоре Городине жана Ноксе Варнове ".
  
  
  Рона протянула руку жана легонько тиркейт руку мага карата всякому племени. "Мага абдан жаль, Ник. Аны эмес, отель показаться ребячливой.
  
  
  Аны усмехнулся эй. "Жок болмок, башка жолдору".
  
  
  Андан кийин ал скользнула жанында мени менен, ал наклонился үчүн нежно поцеловать аны.
  
  
  Жетинчи глава
  
  
  Кийинки нарын шаардык мэриясынын үчүн эки саатка келгенге чейин "Гавиоты" биз извлекли Антигуа зафрахтованный самолет. Сент-Джонс, борбордо кичинекей аралдары, мурдагыдай эле абдан британский борбордук бөлүктөрүндө жайгашкан. Бирок качан гана сиз попадаете ысык-эл-кварталдар, сиз начинаете коюуңуз жумшак музыкалык тили калипсо жана көрө красочные келет, алар адамдар кийишет эмес өтүш үчүн жүргүзсүн ойго карата туристтерди, ал эми, анткени аларга нравятся түстө.
  
  
  Турагент мейманканасында Queen's эмес спешил сатууга бизге билеттер круиз боюнча Гавиоте.
  
  
  "Сиз буга чейин киргизген биринчи бөлүгү каттамдын, - деди ал, - мага баары бир туура келет алуу менен сизди толук наркы".
  
  
  "Эмне айтасың, жол?" - деп сурады ал да аткарылгандан кийин прецизионной геометрия тетиктер.
  
  
  Рона чувственно-көрөрү тил боюнча губам. Аны ишенем биз көбөйтө алабыз обойтись бардык деп калат жылдын каттамдын.
  
  
  Ага подмигнул техникалык агентке. "Окусаңар, бул андай учурлар болчу".
  
  
  Менен кайсы бир неохотой ал жазып берген эки билеттерди үчүн мистера жана миссис Хантер. Менен бир аз неохотой ал мисир менин акчалар.
  
  
  Биз менен Роной бир аз погуляли айланасында, осматривая айнек үкөктөр жана держась үчүн колуна ойноого молодоженов-учурга, кимдир бирөө бизди оглянет. Чындыгында делле, ушунун таптакыр кыйын эмес.
  
  
  Аркылуу бул кезде биз спустились карата докам үчүн жыл сайын катары кирет "Гавиота". Ал жылмакай жана ак менен тез түрү силуэтом, мүмкүн, узундугу кем жүзгө фунтту. Качан ал двигалась карата глубоководному келип токтошу, счастливые жүргүнчүлөр медового ай заметно жок.
  
  
  - Бөлүнгөн бул жерде бууну жана ал жакта, с улыбкой смотрела аркылуу поручни, бирок, корабль, казалось, плыл менен бир кыйла меньшим сандагы жүргүнчүлөрдү караганда, эго сыйымдуулугу. Албетте, жаңы ээлери эмес, абдан катуу продвигали өз азыгы, бул түшүнүктүү болчу эске алуу менен башка ишканалар, алар өздөрүндө болгон.
  
  
  Анын наблюдал үчүн бир нече жүргүнчүлөр жана экипаждын мүчөлөрү, покинувшими корабль жана минималдуу мезгил-мезгили менен погрузкой, бирок увидел эч подозрительного жана тааныш адамдардын айтуусу Боюнча Хуана Эскобара, көпчүлүк бөлүгү команданын выглядела тезирээк на славянскую караганда, латинскую.
  
  
  Биз менен Роной андай оюн жана заты казначея. Таптакыр жок энтузиазма ал көрсөттү бизге биздин каюту, тышкы бөлмөгө бир палубу төмөн Променад. Ал скудно обставлен: отургуч, диван, анча чоң эмес отургуч, коммода жана эки бир орундуу керебеттер. Акыркы казалось болуп калган башкача айкалыштары үчүн круиз үчүн молодоженов, бирок чогулгандарга биз менен Роной обнаружили, алар оңой передвигаются бирге нарын дарыясынын жээгине төгүлүүдө. Бир кыйла суук ыйык давала люминесцентная лампа үстүндө зеркалом комода. Анын раздвинула шторалар жана впустила нарын иллюминатор жылуу карибский солнечный брылев.
  
  
  Рона подошла жана встала жанында мени менен. Ал айтты,
  
  
  "Эми, эмне болмок сен отель эми жасоого, жол муженек?"
  
  
  "Мага кереги жок деп сизге, эми мен кетейин, сураңыз. Бирок, алгач биз сделаем сейилге чыгууга боюнча кораблю. Помнишь, кылып жатасың с удовольствием?
  
  
  Жөнүндө", жакшы, - деди ал. "Бирок, эгерде бул балдуу ай эмес оживит абдан жакында, аны алам биригүүгө үйгө к маме".
  
  
  Анын ударил ee красивое округлую задницу жана анын вытолкнул
  
  
  
  
  
  
  бул палубу. Эки сааттан биз гуляли боюнча палубам, осматривая барлар, спортзал, ашканага, театр, карточную бөлмөгө жана сувенирный магазин. Жетишсиздиги башка жүргүнчүлөр болгон жуткой. Жуп медового ай, алар менен биз элден, казались өтө увлеченными башка башка кылып заметить, плыл, алар менен ким кандайдыр бир дагы же жокпу. Немногочисленные экипаждын мүчөлөрү болгон биз встретили, абдан заняты өзүнүн милдеттери жана казалось, оюңузча өзүнө биз көрүнбөгөн.
  
  
  Калдык күн биз просидели нарын смотровом залында, потягивая жуп жемиш ичимдиктерди менен ромом, тайком электротехника үчүн муну ким өсө баштады бортуна жана оценивая ih жол жүгүн.
  
  
  - Сапары менен сумерек бортуна эмес заходил эч ким, отдаленно похожий на Федора Городина же Антона Жизова, жана эч кандай странных чемоданов колунда кайтып жүргүнчүлөрдү же экипаждын мүчөлөрүнүн эмес появлялось. Ошол эле учурда таттуу ромовый суусундугу жагымсыз плескался в моем желудке.
  
  
  Качан менен Атлантикалык океана навстречу нависла темнота, "Гавиота" ийгиликтүү жуп гудков үчүн чакырууга бортуна жолбун жүргүнчүлөрдү жана биз приготовились карата отплытию. Барабанный оркестр боюнча жергиликтүү болуп калды напевал бизге серенаду, качан корабль отходил-жылдын причала.
  
  
  Биз поужинали анын дээрлик заброшенной ашкана, андан кийин обошли палубу жана вернулись биздин каюту. За дверью Рона повернулась үчүн жыл сайын мени, аны торугарт ee жана поцеловал. Бардык нурбек менен жөнөкөй дружеского поцелуя андан кийин кечки тамактан. Бирок андан кийин аны почувствовал катары кончик анын тили бир аз, дээрлик застенчиво коснулся менин эриндин, жана менде пайда болгон предчувствие, бул "балдуу ай" болбойт шарадой. Менде көп караганда предчувствие, качан аны милая ручонка проскользнула астында резинку менин шымдын жана игриво потянулась төмөн, ожидая нежной ласки, обещавшей долгую жалилов эротической акробатики.
  
  
  Ал xix кылымда кайта баштаган мурун, двигаясь менен чувственностью, присущей бардык аялдарга, бирок натыйжалуу пайдаланылган гана айрым, сняла менен өзүнө кийим. Ал делала бул жай - жылдын биринчи топчу блузкалар чейин акыркы пожатия бедер болгон трусики соскользнули карата жынысы, обнажив загорелую, бархатистую терини. Эки маалымдады ак полоски кардону очерчивали контур бикини, ал ал носила убагында күнгө күйүү. Ак чек обрамляли пушисто-жумшак үч бурчтук, ал гана оттенок темнее анын светлой башты.
  
  
  Убагында биздин безумных сабактарды любовью в үй Малибу менде болчу эмес, реалдуу мүмкүнчүлүгүн толугу менен баалоого невероятное денеси Ронаса. Худощавая борзая, анда ал, казалось, обладала кийимге, обманывала. Бирок эч жерде анда эмес, бизге граммдан лишней, бирок курч углов дагы болгон эмес.
  
  
  Ал позировала передо мен, наслаждаясь моим восхищением. "Сен эмес думаешь, мен өтө худая?" - деди ал, анын атынан эмес, бизге малейшего күмөн.
  
  
  Анын погладил подбородок жана попытался өтө взглянуть: "Эми, эми, сиз упомянули бул тууралуу..."
  
  
  Ал легонько коснулась менин эриндин манжалар менен. "Мен түшүнөм билдирүү. Кез мага бросить рыбалку үчүн комплиментами ".
  
  
  Анын торугарт ee үчүн талию жана притянул карата өзү поцеловал жумшак бугорок анын жашоо.
  
  
  Рона прижалась мага берген хнычущие коштоосунда удовольствия, азырынча анын исследовал ee ак-өзүнүн тили боюнча медленному чөйрөсүнө туруктуу опускающемуся.
  
  
  Анын отпустил аны жана ал сариев мени, дико кылгысы кургоо. Аны көбөйттү, анын колуна жана отнес карата керебеттер. Ал жерде мен мягко опустил аны атласное покрывало.
  
  
  Рона схватила нижнюю губу тишти жана жадными глазами наблюдала, ал выскользнул аркылуу кийим.
  
  
  Бул чындык, биз бул түзүлгөн эмес темалар беззаботными молодоженами, алар притворялись. Бирок мен сомневаюсь, биздин ар кандай мыйзамдуу жуп молодоженов качан кандайдыр болгон кыйла толук иштелип чыккан брачная ночь караганда бизде. Биринчи кезекте, биз эмне акыры заснули, алгачкы серые нурлары рассвета осветили чыгыш горизонт.
  
  
  8
  
  
  Ага убакыт да, "Гавиота" садыков Мартинику, биз жүрүшүндө буга чейин встали, оделись жана жакшы позавтракали. Рона отелинин, келип красочные бутики на набережной Форт-де-Франс, бирок мен, - деди эй, эмне керек, мен калууга жерде анын алам байкоого ким жана эмне бортко көтөрүлгөндөн. Анын отослал анын бир, бирок ал вернулась аз аркылуу саат, сказав, - деп мына, эч веселый.
  
  
  Маалым болгондой, анын алмак биригүүгө менен ага карабастан, анда, ал любила көрүү карата окшош. Биз революциясынын төрт саат Мартинике, анын ичинде бир нече молодоженов вышли на жээги жана вернулись менен мохнатыми соломенными шляпами жана башка хламом айланасындагы сувенир дүкөндөрүнүн. Экипаж боюнча көпчүлүк бөлүгү болуп кала берген бортунда. Эч кандай шектүү чемоданов эмес. Эч кандай оор, медвежьих орус. Эч кандай худых россиян менен седыми ачылды.
  
  
  Ал түн ичинде биз менен Роной кайра обошли прогулочную орнотулууда. Активдүүлүгү бортунда "Гавиоты" катары адатта, болгон минималдуу. Биз эртедир-удалились анын өздүк каюту, ал жерде колдонулушу бир кыйла ускорилось.
  
  
  Кийинки биздин токтоо болчу Ла-Гуайра, деңиз порту Каракаса. Анткени Гавиота болду катталган Венесуэле, аны надеялся, бул нерсени мүмкүн убакыттын блестящей борбордо бул өлкөнүн.
  
  
  Аны кайра болчу разочарован.
  
  
  Тигил түнү анын баштады беспокоиться жөнүндө биздин миссиянын болсо дагы, жок деп моюнга алчу өзүнүн сомнениях Роне. Акыры, бизде жок болчу орчундуу негиздер деп эсептөөгө Жизов жана эго команданын мурда ставили бардык чемоданы-бомбалар үчүн роковой саат.
  
  
  
  
  
  
  Же шаардын Америк мүмкүн азыр заминированы жана даяр жарылып нарын ядерном облаке катары гана болот нажата кнопка кандай болсо, неизвестном жерде. Эгерде Хуан Эскобар деди чындыкты, жок дегенде, алты толук аталышы алынды жөнөтүлүшү мүчөлөрү менен экипаждын Гавиоты. Канчалык биз билген, мүмкүн жана башка ыкмалары ih жайылтуу.
  
  
  Жана дагы аркылуу беш күн керек болду жарылып биринчи бомба Нью-Йоркто. Эске неуверенное маанайын америкалык коомчулук бул күндөрү, талкаланышы биздин крупнейшего шаарынын мүмкүн бардык, эмне, баштоо үчүн шумные сүйлөшүүлөрдү жүргүздү. Албетте, мындай адамдарды кантип Антон Жизов, сүйлөшүүлөр жүргүзүлбөйт.
  
  
  Бизде жылы гана эки тандоо - капитуляция же драка. Сыягы, андан кийин чакан демократиялык дебаттарды өкмөтү решило сражаться. Бирок, бул болмок күлкү, анткени видимого душмандын эмес. Көмүскө бомбалар, срабатывающие боюнча радиосигналам айланасындагы неизвестного жайларда беришет видимой максаттары. Качан башталган экинчи жана үчүнчү шаарынын взорвутся, эркине адамдардын карата күрөшүү мүмкүн исчезнуть. Ал тургай, эгерде бул улут, кыйрашы ири шаарлардын өлкөнүн лишило болмок адамдардын күчтөрдүн сопротивляться.
  
  
  Андыктан Гавиота болгон жалгыз биздин игрой. Бдительный таможенник, задержавший Хуана Эскобара, тааныштырды бизге крохотную жыпар жыттуу эле " ак броне душмандын. Менин жумуш заключалась кылыш үчүн өтүүгө аркылуу бул щель жана келтирүүгө смертельный сокку, биринчи кезекте ал успеет келтирүүгө сокку.
  
  
  Дагы беш күн.
  
  
  Тигил түнү биздин машыгууларга любовью жетишпей мурдагы спонтанности, жок дегенде, менен моей тараптар. Албетте, Рона чувствовала, эч нерсеге да.
  
  
  "Бул төмөнкүлөр болду, Ник? Сиз беспокоитесь жөнүндө миссиясынын? "
  
  
  "Биз мурда эле керек эле көрүүгө кандайдыр бир иш-аракеттер", - деди мен. "Эртең биз выезжаем карата Кюрасао, жана эгерде ал жерде эч нерсе өнүгүп, бизде проблемалар".
  
  
  "Сиз эле предпочли үчүн анын перебрался өзүнүн жарымын керебеттер мүмкүндүк берди сизге поспать?" - олуттуу деп сурады ал.
  
  
  Анын схватил ee жана прижал карата өзү анын обнаженное денеси. "Милая, эгерде бизде болот, бардыгы беш күн электе дүйнөсү баштайт взрываться, анын заты жүргүзүү мүмкүн болушунча аз гүл во сне".
  
  
  Аз мурлыканьем удовольствия Рона, обхватила менин бутту өзүнүн ногами. Жана кандайдыр-бир кезде мен ойлогон жөнүндө ядролук бомбах түрүндө чемоданов, ал жөнүндө ойлогон да эмес мертвой баш.
  
  
  Нарын Кюрасао бортунда "Гавиоты" появился Федор Городин. Ага жылы да кубанычтамын көрө хмурого, широкоплечого орус, эмне алмак поцеловать аны. Кюрасао - бул эл аралык эркин порт менен болуп тегерегиндеги мыкты дүкөндөрүнүн ордуна Карибах. Көпчүлүгү жүргүнчүлөрдү покинули корабль эртең менен попросил пайдалуу сатып алуу жана алар качан вернулись үйгө эч нерсе качан, чөйрөлөрдү жана аларга оказался дородный Городин, тщетно пытающийся нарын костюме Палм-Довольный мындай көрүнүштө типтүү круизным жүргүнчү, эмне болмок бул бизге болгон. . Аны дароо багытта эго жана держал эго тилкесинде караганда, азырынча ал делал түрү, - жылы жөнөкөй турак үй бродит боюнча палубе, биринчи кезекте караганда прокрасться нарын каюту офицерлердин.
  
  
  Аны жылы бир аз разочарован, мунусу менен ал мисир менен өз ара бортуна бир айланасындагы чемоданов с бомбой. Бирок анткени Кюрасао болуп саналат тарыхый штаб-квартирасы контрабандистов, менде шектенүү пайда болгон, бул убакыт келип жетти. Эгер бири боюнча толук аталышы пайда болду, аны алмак попытаться анын көзөмөл жүргүзүү, бул кыйла упростило болмок мою ишти. Бирок, эгерде жок болсо, анда мен дайыма смогу прижать Городина.
  
  
  Узнав кайсы каюте поселился здоровяк, анын кошулду Роне нарын ксавье барре нарын смотровой бөлмөсүндө.
  
  
  "Городин бортунда", - деди ал эй.
  
  
  Анын голубые көздүн расширились-жылдын волнения. Жөнүндө", Ник, демек, сен аткара аласың көзөмөл жүргүзүү бомбалар ал аркылуу".
  
  
  "Бул же сокку мага череп. Анткени ушул кезге чейин хорек бул жылы провал ".
  
  
  Анын увидел кыскача обиженный көз караш ошондо ee үчүн руку. "Жок поймите туура эмес. Кандай болсо маанисинде " бул үч эң жакшы күн моей жашоо. Бирок жумуш биринчи кезекте, жана болот жок өзгөчө преувеличения айта бүткүл проклятый дүйнө бул менин ийиндеринде ".
  
  
  "Мен билем, тааный", - деди ал. "Мен жок кылгысы керек эгоистом".
  
  
  "Учурда бул закончится, биз көбөйтө алабыз алышы анча чоң эмес өргүү", - деди мен. "Болмок неплохо забраться в постель, эгер бизге эмес присоединились Жизов, Городин жана Нокс Вамов".
  
  
  Рон изумленно посмотрела карата нах. "Мен керек бул үмүттөнө!" Андан кийин ал улыбнулась мага баары кайра жакшы болуп калды.
  
  
  "Эмне сен планируешь менен алектенет?" деп сурады ал.
  
  
  "Сыйынып үчүн бир айланасындагы чемоданов менен бомбами украинага жеткирилиши бортуна үчүн аны алмак въехать. Андай болбосо мага туура келет ехать на Городиным. Тез жана таза. Анткени анда Жизов жана Варнов жардамчы менен кнопкой алектенген мүмкүн взорвать көпчүлүк бөлүгүн АКШ. Эгерде анын проявлю кайдыгерлик, ким кандайдыр бир мүмкүн послать аларга билдирүү үчүн эмес дожидаться крайнего мөөнөтү ".
  
  
  "Мен жасай алам, Ник?"
  
  
  "Держись подальше-жылдын жолдор", - отрезал аны, андан кийин смягчился. "Рона, ушул учурдан баштап бардык болушу мүмкүн безумным жана смертельным. Анын окутулду мындай аракеттерге, ал эми сиз жок. Анын кетким үчүн болдуңуз биздин каюту жана заперлись ал жерде. Эмес открывайте эшик, азырынча мен эмес, аялдар сизге сигнал.
  
  
  "Жакшы", - надула ал.
  
  
  Аны жөнөттүм Рону ак жол. Ал жакшы компания. Жана пайдалуу. Бирок бул этапта операциялар.
  
  
  Аны жылдыктар сейил бак курууда карата палубу үчүн жакшы көрө похожие. Караңгы киргенде биз приготовились карата отплытию, бизге бир чемодана бортуна эмес, подняли. Биз жоопкерлерди боюнча гавани Виллемстада
  
  
  
  
  
  
  проплыв качающийся понтонный көпүрө районунун Королевой Эммой, мен чечимге келдим, - деп мага каршы турууга туура келет господину Городину. Андан кийин услышал аны ишке киргизүү.
  
  
  Бул жылы тез катер менен сдвоенным асма кыймылдаткычы жок огней. Качан ал подтянулся, кимдир сбросил ага канат. Приземистый лысый эркек болгон катере, казалось, отдавал буйруктар. Эго адамдар подняли темный прямоугольный предметине карата палубу. Бул жылы чемодан жана анын рассчитывал, бул жылы так сыяктуу эле, у Хуана Эскобара.
  
  
  Качан строп баштаган подниматься, анын двинулся карата корму бойлото тутканын үчүн, жыл сайын, ким поднимает. Бул жылы менин дагы бир Федор Городин, дагы одетый кара костюм-балмуздак, жана ал руководил парочкой нелатинских мүчөлөрүнүн ih тобу. Сунув руку астында хвост көйнөктүн, вытащил анын Вильгельмину айланасындагы кобуры жана белинде эки топчусу бар. Сжимая в руке знакомый "Люгер", анын ушундай кадамга карата Городину жана эго друзьям.
  
  
  Бир кадам - бардык, - деп мага мүмкүн болду. Бул-анда ударилось мага затылок, палуба качнулась жана ударила мени гигантским кулаком. В моей баш дароо келип чыкты всплеск үндүн, ал казалось, рассосался келүү аркылуу менин череп, качан бардык калды тихим жана черным.
  
  
  Тогуз-Глава
  
  
  Да странно, адегенде анын гана осознавал, бул чесался нос. Анын попытался потянуться жана почесать бу, башкарууга милдеттүүбүз, бирок колуна эмес двигались. Анын көзүн ачты. Ошондо анын осознал өзүнүн карашат. Болчу больно, бул бир чоң зуба, качан нерв астында калган дуновение муздак сынамыктарды тандап алуу абаны. Аны кайра закрыл көздүн жана жай ачты ih. Оору эмес, чернобыль, бирок менин билимим курчоо болуп калды башкаруунун көңүл чордонунда.
  
  
  Анын лежал на спине карата кууш койке нарын маленькой ички каюте. Аны көргөн, бул менин бутту алынды байланышкан бир нече витками липкой тасмалар. Менин колуна алынды скрещены нарын запястьях үчүн колдору артында болушу керек; алар да склеены бирге. Бул койке, тескерисинче, мени сидела Рона Фольстедт нарын яркой полосатой блузке жана кеңири брюках. Ee колду жана бутту да заклеены скотчем.
  
  
  "Кубанычта көрө, сиз кайрадан биз менен, ардагер Картер", - прорычал оор үнү кайдан-анда коомундагы алдыңкы бөлүктүн хижины. Аны менен усилием повернул башка тарапка добуш. Федор Городин развалился нарын виниловом кресле, выдвинутом жак тарабынан эки койкам. "Мен ойлобойм, - деп айтканда маанисин атай сизди мистером Хантером", - улантты ал. "Бул маскарад борбору каракол шаарында дээрлик дароо эле, качан гана башталды".
  
  
  Алдында дверью каюты карата складном металл стуле жанында карточным столиком сидел жаш адам менен таза зачесанными каштановыми ачылды. Ага белгилүү Люгер, ал держал багытталган мени - Вильгельмину. Анын сдвинул колуна үлүшүнө дюйма, ебнин жана недоволен жоктугуна басым жерде тийиш болчу болууга басым. Стилета эмес. Аны көргөн да, ал лежал үчүн куру бар Городина.
  
  
  - Ооба, Картер, - прорычал Городин, - сенин курал бизде. Жана сиздин ... "айым". Балким, сиз сүйлөшүүнү биз менен азыр.
  
  
  "Мен слежу үчүн тобой", - деди мен да старом мдс аймагында. "Менин атым Николас Хантер".
  
  
  Городин повернулся к молодому математика боюнча рявкнул: "Борис, бер мага картасын". Ал выхватил айланасында колуна Бориса карточкасын өлчөмү беш жети жана шталь-министр үн чыгаруу. "Ник Картер, агент AX N3. Рейтинги: Killmaster. Алдында отчет берет Дэвидом Хоуком, Вашингтон, Колумбия округу, директору AX. "Жок деп ойлойсузбу, же сиз да бул адамдар билишет, сизди боюнча беделине. Картер? Качан сиздин подруга мисс Фольстедт позвонила жалал-AX, биз билген, алар послали агент. Балким, эгер биздин жолдош в Лос-Анджелесе билген сизди, алар болсо көп осторожны өзүнүн кууп кармоо.
  
  
  "Гана эмес, твоя аброю, бирок сенин адам белгилүү айрым биздин айланабызда, биз кимге, эгерде көчүрмөлөрү твоей сүрөттөр, Картер. Капитан билген сизди, сиз поднялись бортко менен аял болгон Антигуа. Ал деп мага бул жөнүндө радио, жана алар менен хорька үчүн сиздер наблюдают. Качан анын, өсө баштады бортуна, биз билген, сиз жакында сделаете өз жүрүшүн, жана даяр болгон сизге ".
  
  
  "Жакшы, Городин, - деди, мен выходя аркылуу оюндар - сага эмне керек?"
  
  
  "Сен дагы билесиң нулган аты-жөнү, анын вижу. Бул ж, бул следовало ашырылышын күтүүгө. Аны кетейин, өтө жөнөкөй. Биринчиден, аны белгилеп кетким келет, сиздин айтып мага бардык, деп билесиз, жана подозреваете жөнүндө биздин операциялар. Менимче, сиз алышты аты Гавиота-жылдын Хуана Эскобара. Көрдүк да, эго забрали нарын Форт-Лодердейле.
  
  
  Аны тез подсчитал, бул эч нерсе тегерегинде экендигин биз билген жок болмок болуш үчүн күтүүсүз нерсе болду Городина, ошондуктан аны выставлял эму бул пайдаланып, башка бөлүгү өзүнүн акыл үчүн издөө чыгышы.
  
  
  "Биз билебиз, бул Антон Жизов башкарат сиздин шоу, - деди мен. "Бул жылы анык, анткени ал кол телеграмма сатып алуу жөнүндө. Биз билебиз, кандай бомбалар, сиз байлыгыңыз, сиз доставляете ih бул шаарды. Биз подозреваем, бул ih сиздер үчүн жасайт окумуштуу атындагы Нокс Варнов. Бул ал."
  
  
  "Абдан жакшы", - деди Городин. "Бул ревматизма болгон жөнөкөй бир бөлүгү. Эми аны кетейин, сиздин айтып мага жөнүндө AX. Албетте, андан кийин ошол сыяктуу биз возьмем өзүнө башкаруу, уюштуруу жок болот эч кандай маанидеги, бирок, баары бир бул упростит кырдаалды, эгерде биз знакомы менен анын операцияларга. Сиз баштоо менен деп атаңыз мага физиологиялык агент ".
  
  
  Ага эч нерсе", - деди. Менин гол пульсировала. Анын өтүүгө аракет кылган дегеним.
  
  
  "Картер, менде жок терпения карата өткөрүлөт", - рявкнул Городин жана бардык көрүүнү шутки исчезла. "Мен алам заставить сизди айтуу - мен алам заставить айтуунун ар кандай катталды, - бирок, балким, болор тезирээк алууга
  
  
  
  
  
  
  ih-жылдын аялдар ".
  
  
  "Ал эч нерсе билбейт жөнүндө AX", - тез-деди мен. "Бул бир жолку тапшырма үчүн нах".
  
  
  Городин вскочил менен орундук жана шагнул алдыга менен удивительной үчүн ири адам ылдамдыгы. Тыльной тарап волосатой колуна ал хлестнул мени кургоо. Анын почувствовал жытына кан.
  
  
  "Тынчтык", - приказал ал, "Качан анын закончу менен аял, сенде болот дагы бир мүмкүнчүлүгүн толугу менен сүйлөшүүнү".
  
  
  Качан неповоротливый орус отвернулся менден баш туруп үстүндө Роной, менин затуманенный болью мээ вспомнил бели трюков болгон Стюарт да гордился нарын "Спецэффектах". Ошол, ал взорвался колунда жаман парня, качан ал забрал эго силерде үчүн иликтөө ачыктан ачык фальшивую пряжку. Эмне үчүн эмес, нашел Городина? Анын посмотрел төмөн жана увидел ревматизма. Менин спорттук көйнөк закрывала аны.
  
  
  Анын попытался поернуться карата койке үчүн обнажить бели. Жаш Борис, сидевший күнү, жестом көрсөттү мага дулом люгера үчүн анын лежал анда. Ал тургай, эгерде анын смог обнажить бели, ошондой Городин ага попался, биз менен Роной баары болдуңуз эле ишенимдүү байланышкан с ружьем, прикрывающим биз, жана кораблем менен ачыктан ачык враждебными экипаждын мүчөлөрү. Анын лежал неподвижно, в мыслях аракеттенип көрсө альтернативу.
  
  
  Городин посмотрел ачык түрдө адам Ронасу. Өзүнүн жерин, аны көрө алмак, деп голубые көздүн жүргүзүлгөн кеңири ачыкка жана испуганы, бирок ал потеряла контролдоо.
  
  
  "Эми кезек, мисс Фольстедт, - деди ал, - мага айтып бере жөнүндө AX".
  
  
  "Анда, эмне деди Ник, чындык, - деди анда Рона. "Мен эч нерсе билбейм жөнүндө AX".
  
  
  "Эртеби же кечпи, сен десең, мага анда, мен билгим келет", - деди Городин. "Эмне сен умнее, ошону тезирээк заговоришь". Сказав бул, орус протянул руку жана схватил блузку Роны, просунув өзүнүн толстые колдун ортосунда топчуга топчуланат. Ал рассмеялся дернул жана блузку сорвалась, калтырган эму горсть хрупкого материалдын.
  
  
  Алдында глазами предстала грудь Роны: жогорку бөлүгү бир аз загорелая жана округлая төмөнкү бөлүгү - ак, анткени ал болушкан эмес скрыта лифом ичинен бикини.
  
  
  Городин повернулся к Борису нарын эшиктеринде. "Сен бул жөнүндө думаешь, менин бала? Жок, мындай чоң, бул айрым, бирок бекем жана толук.
  
  
  Борис коротко кивнул, бирок эго көз алдында болчу көрүнбөйт неодобрение иш-аракеттер Городина.
  
  
  - Жана кармалап билүү приятная, - деди Городин жүргүзүшүп, чоң жыйынтыгындатапшырышкан боюнча төштүн Роны. "Бул жаль, бизде убакыт жок кандайдыр бир канааттануу сурак башталганга чейин. Мүмкүн, кийинчерээк болот кезде бул үчүн, ал эми, эгерде дама радиоугуучулардын туура.
  
  
  Аны көрө алмак да двигались мускулы колунда чоң адам болгон жана ал баштаган сжимать төштүн кыздар.
  
  
  "Биз баштайлы кайрадан", - деди ал. "Сиз атаңыз мага аты-жөнү бардык, кимди билесиз менен байланышкан AX".
  
  
  Рона ахнула, качан Городин сжал анын төштүн катары спелые чарчы белек, өзүнүн массивными жыйынтыгындатапшырышкан. "Мен билбейм, башка адамдардын AX!" жиберди ал.
  
  
  Городин выпрямился, калтырган кызыл тактар баш бармактын ошол жерде ал держал Рону. Ал печально покачал головой жана повернулся ко мага. "Сиздин подруга да болот упрямой. Похоже, мага туура келет келтирүүгө оору бир айланасындагы сизди, мен ойлойм, мага көбүрөөк жакмак келтирүүгө эй ооруу ". Ал өткөрдү жыйынтыгындатапшырышкан боюнча обнаженному животу Роны жана баштады расстегивать топчуга анын брюках.
  
  
  Дал ушул жерде баатыры фильмдин деди эле: "Постой эмес трогай даму! Ага айтайын, сиз кааласаңыз билүүгө. Бул эмес да. Албетте, анын любил Рону, жана анда Городина собирался жасоого аны менен оставило эле шрамы жана мага, бирок ал профессионалом жана шпионский бизнес эмес попадешь болобу, Killmaster үчүн AX же, дагы эки ... бир аз шпионю пайдасына Комиссиянын атомдук энергия боюнча, эгерде силер даяр эмес рискнуть. Жана тажрыйбалык көз караштан алганда, мүнөтү, алар талап Городину үчүн, жок кылуу Рону Фольштедт үчүн гана ошол билүү үчүн, бул эй жөнүндө эмес караганда эму айта дадут мага бир кыйла көбүрөөк убакытты табуу үчүн чыгышы үчүн, аны алмак тапшырманы аткарууга. Акырында, эң маанилүү соображением керек калктуу конуш россияда. Ошондуктан анын стиснул тиштер жана попытался көњүл топтошу планында качууга.
  
  
  Костяшки бармактын постучали нарын кабинасынын.
  
  
  Городин выругался боюнча-орус, качан эшикти жылытылган жана бледный матрос турду, адам глядя ага, стараясь эмес көрүү карата полуобнаженную блондинку карата койке.
  
  
  "Радиосообщение үчүн сиз, мырзам", - пробормотал матрос.
  
  
  - Жок, азыр, идиот, - прорычал Городин. "Бул жерден кет ошондо!"
  
  
  "Н-бирок, сэр, бул генерал Жизов. Мөөнөттүү ".
  
  
  Менен досадой крякнув, Городин отвернулся-жылдын Роны.
  
  
  "Эң жакшы. Скажи генералу, мен буду ал жерде.
  
  
  Экипаждын мүчөсү ловко отсалютовал жана исчез.
  
  
  Городин токтолду у орундук үчүн алар сидел эго жаш жардамчысы. "Борис, дайыма держи на прицеле бул адамдардын. Берегись Картердин.
  
  
  - Ооба, сэр, - деп жооп берди Борис эмес колеблясь көрсөтпөстөн мени Вильнельминой.
  
  
  Городин чыгышкан жана захлопнул артынан эшикти. Иштеп үчүн колдору артында болушу керек, анын пыталась подтянуть рубашку үчүн Борис увидел кашаты ичке, кур үчүн фокусов. Учурда кыймылы анын увидел, бул чоң бармакты Бориса сжимает спусковой крючок.
  
  
  "Сага жакшы полежать, - деди ал. "Жок сомневайтесь, мен пристрелю сизди, эгер туура келет".
  
  
  Ал болбосо анын түрү бул. Аны чейин жеткен иштин жүрүшү тууралуу отчетту.
  
  
  Рона сдержала рыдания. Аны тез взглянул карата нах. Ал болушкан эмес похожа на крикунью. Борис да посмотрел. Качан анын көз карашы упал анын обнаженную грудь, ал выглядел ушул жаман.
  
  
  
  
  
  
  Рона кайра всхлипнула, выпустила серия жалких хныкающих үн, судорожно вздохнула. "Борис, - деди ал со слезами на алдында, - сен позволишь ага болчу муну мени менен?"
  
  
  Ошондо аны түшүндүм. Рона болгон чоң профессионалом караганда, анын представлял. Ал уловила мурдагы вспышку мээримдүүлүк көз алдында жаш адамдын жана эми ал играла аны менен ушуга байланыштуу.
  
  
  "Мен айта албайм, сизге жардам берүү, - деди Борис. "Сиз шибиз керек полковнику, анда ал жегиси билүүгө".
  
  
  "Мен айта албайм", - деди Рона. "Мен эч нерсе билбейм. Ад творит мени менен буюмдар өтө начар. Сиз ага эмес похожи, Борис. Анын вижу жалал-сага "адамгерчилик" деген эмне. Мейли, аныктоого мага."
  
  
  Ал деген сөздүн жакшы жагы, чындыгында убедительна жана жүргүзүлгөн, болгону жарымын.
  
  
  Борис закусил губу, бирок покачал головой. "Мен эч нерсеси менен айта албайм сизге жардам берүү".
  
  
  Өткөн секунд баалуу. Менде болгон эле белгилүү бир дене-тарбия эркиндигинен үчүн жетиштүү отчаянной оюндар - эгерде Рона сможет отвлечь мени. Анын привлек анын көңүл, андан кийин многозначительно посмотрел карата пачку сигареттердин, лежащую карата карточном столунда алдында Орто.
  
  
  Ал начар улыбнулась ага болгон жана катуу вздохнула. "Мен түшүнөм, Борис, - деди ал. "Сиз работаете үчүн ошол учурунда бул верите да биз. Эмне эле, алар бизге көп кабаттуу үйлөрдүн мени менен, аны билем, мунун баары болмок боюнча-башка, эгер сен болчу башкы ".
  
  
  Бала посмотрел карата нах нерселер менен абдан жакын алкыш.
  
  
  "Мен сиздерден ачыкка чыгарууга өздөрүнүн ынанымы", - улантты Рона. "Бирок, жок болмок сиз жасай бир кичинекей одолжение?"
  
  
  "Эгерде смогу", - элементтери слышно деп жооп берди Борис.
  
  
  "Ачаардын алдында, бул зверь Городин приступит карата кыйноолор, анын закуриваю". Эй, мүмкүн дагы бир жолу начар улыбнуться.
  
  
  "Бул мелис ыракат, бирок, балким, акыркы. Сиз берет мага бир? "
  
  
  Борис заколебался, андан кийин кивнул. "Албетте." Ал көбөйттү рюкзак алдына. "Бул орустар. Сиз каршы эмес? "
  
  
  Ал покачала головой. "Сигарета - бул сигарета, качан твои нервдери талап кылган жеңилдетүү".
  
  
  "Болот неловко", - деди ал. "Мен айта албайм отпустить твои колуна".
  
  
  "Мейли, зажгите эго жана вложите мага оозго", - чыңдоого ал.
  
  
  Антсек абдан долгий выстрел. Менде болду эле бардыгы буунун секунд. Анын напрягся, свернулся.
  
  
  Борис закурил, өкүмдар жана сунул тапанча үчүн кашаты. Ал пересек каюту жана сунул сигарету нарын эриндин Роны. Азырынча ал двигался, анын спустил бутту менен койки карата палубу жана жай sel.
  
  
  Анын готовился броситься ага, качан ал повернулся. Аны надеялся, ал эмне болот үстүндө Роной, кээде отрывая сигарету-жылдын ee эриндин. Бирок, албетте, ал собирался вернуться өзүнүн орду.
  
  
  Эми ал увидел мени чети көздөр. Ал кескин повернулся ко мага адам жана схватился үчүн "люгер". Бирок бул жерде менде неожиданный тыныгуу. Качан Борис повернулся ко мага адам жана отвернулся. Рона, ал приподняла болуп жаткан дээрлик астында подбородком, нацелила ступни максатын жана кубаттуу толчком ударила алар алдыга. Ушунун жасалышы менен удивительной ловкостью жана молниеносной ылдамдыгы.
  
  
  У Бориса болчу тапанча в руке, бирок ал успел көтөрүп койсо анын да, ал катапультирован мага, потеряв тең салмактуулук менен мындай күч, бул упал головой алдыга менин буту, жана "Люгер" с грохотом рухнул карата палубу. Потребовалась жалпы үлүшү секунд үчүн көтөрүү меники обмотанные тасма менен ступни, эми болуп калган дубиной менен кош кожаной подошвой жана разбить алар эго череп. Биринчи сокку болчу, жок дегенде, ошеломляющим, бирок төмөнкүдөй үч, ак-тез ырааттуулугун, аткарылган жолу подпрыгивания жана соккудан төмөн толук чарасы менин салмагын, предал эго забвению.
  
  
  "Бедный Борис, - деди Рона, кийин андан сырткары, ал перепрыгнула жана смотрела ага жогорудан төмөн карай менен тошнотворным тартууга адамдар, - ал мага дээрлик баштаган нравиться".
  
  
  Онунчу глава.
  
  
  Менде болгон эмес убакыт ыраазычылык билдирүүгө жана восхищение удивительной ловкостью жана быстротой Роны учурунда чындыкты. Анын украинага абдан эле занят осмотром тренажерном залында үчүн курч акырына андан-анда биз отвесил. Бирок биринчи көз-караш эмес эч острее караганда тупой бурч беззеркального бюро.
  
  
  Андан кийин анын багытта люминесцентный светильник үстүндө жолу. Албетте, ушунун тышкары досягаемости, бирок трубка алмак оңой сломаться, эгер анын алмак ударить анын бул нерсе. Анын алмак забыть өзүнүн "Люгер", ал азыр отдыхал карата палубе жакын жерде. Менен жыйынтыгындатапшырышкан, заложенными үчүн саяарын, мен абдан жакшы стрелок; мындан тышкары, выстрел жүргүзсө болмок, абдан көп ызы-чуу. Боюнча, ошол эле себеби анын алмак эмес бросить тапанча нарын брылев.
  
  
  Анын перекинул скрепленные лодыжки аркылуу чети койки жана селл. Иштеп пятками башка бирине каршы, мага мүмкүн болду ослабить бир айланасындагы менин туфель алсак, ал свисала менен бармактын моей оң бутту. Менде хватило убакыт гана бир өтүүсүнө. Анын бир нече жолу этияттык менен скинул бутту менен колен, андан кийин өсө баштады жана выпрямился iso бардык күчтөрдүн.
  
  
  Эркин батинке уилф мою ногу жана спирали взмыл жогору. Казалось, ал жай движется, азырынча аны карачу, ал движется карата максаты. Пятка ботинка ударилась жөнүндө мертвую түйүнүнө люминесцентной лампалар, эмне алып келди бир айланасындагы эң красивых кичинекей соккудан, алар ага качан кандайдыр укканын.
  
  
  Каюта погрузилась в темноту, жана ал прыгнул жынысы боюнча ал жакка, анда услышал катары падают майда сыныктары айнек. Присев карата корточки жана ощупью үчүн колдору артында болушу керек, анын нашел жука майда сыныктары айнек. Алар жетишерлик курч,
  
  
  
  
  
  
  бирок, көпчүлүгү болчу - өтө маленьким. Пробираясь сквозь майда сыныктары, анын акыры нашел бир, кыйла чоң, тынчтыгын сактай эго ортосунда чоң жана указательным манжалар менен, жана увидел түзөп оңдойт бул менин запястьях. Качан анын иштедим с изогнутым айнек, менин колу вдруг болуп калды нымдуу. Аны билген, бул порезался, бирок менин колуна болдуңуз, абдан онемели үчүн сезе ооруу.
  
  
  Качан бул тасмага ар бир толщины образовалась жок дегенде алып коюу, анын развелся запястья, жана алар вырвались сыртка. Продолжая иштөөгө темноте, анын сорвал клей менен лодыжек.
  
  
  "Вуаля", - деди аны Роне. "Скажи бул нерсе үчүн ага сени нашел".
  
  
  "Мен бул жерде", - раздался добуш Роны айланасындагы темноты.
  
  
  Аны өсө баштады жана двинулся карата үн аны добуш берүү качан услышал, бул үчүн дверью каюты кимдир царапает палубу. Андан кийин жылытылган защелка.
  
  
  Прыгнув карата переборке, анын прижался карата күн. Эшикти жылытылган, свят кудай залил үчүн Городиным, ал үлүштү секунд поколебался. Ушунун үлүшүнө секунд длиннее. Анын ударил аны эго откровенные оңго ак челюсть, отчего урма толкундар жеткен менин ийиндин.
  
  
  Анын схватил эго үчүн талию, качан ал провисал жана вытащил үчүн эшикти. Анын сорвал стилет менен тилкесин Городина жана сунул Гюго баруу ножны карата предплечье. Бул палубе болчу, жетиштүү жарык, деп табууга Вильгельмину, жана анын да забрал Люгер.
  
  
  Эми аны, жакындап келип, мындай койке, анда терпеливо ждала Рона, жана сорвал түзөп оңдойт менен анын запястий жана лодыжек.
  
  
  "Пойдем", - прошипела мен, подбрасывая эй, анда ар анын блузкалар. "Держись турат мени, аны постараюсь перебросить биз аркылуу чети. Бул биздин жалгыз мүмкүнчүлүгүн толугу менен.
  
  
  Биз кирди коридор. Анын попытался сориентироваться. Ар бир аягында коридорун аны көргөн, жаз кууш темир тепкичтер. Менде болчу элүү на элүү шансов угадать, кандай багыт болот коопсуз. Анын кылгандарга өзүнүн тандоо жана побежал карата тепкич, Рона следовала үчүн мени менен.
  
  
  Бирок мен жасадым туура эмес тандоо.
  
  
  Биз качан жете подножия тепкичтер, анын услышал приближающийся үн оор буту. Анын вытащил "люгер" жана выстрелил нарын спускавшихся эркектер.
  
  
  Эркин колу оттолкнул анын Рону жагына, качан mimmo биз пролетело кандайдыр бир денеси жана ударило боюнча палубе. Бул жылы бир айланасындагы славянских моряков. Биз услышали топот буту, боюнча коридору болгон үстүнкү палубе.
  
  
  Аны развернулся жана следуя үчүн Роной, помчался карата тепкич башка аягында коридорун. Анын алмак көрө, биз турабыз ылдыйкы палубе, жана имараттын, бул бизге керек подняться эки деңгээлинин жогору, биринчи кезекте караганда биз көбөйтө алабыз добраться чейин перил.
  
  
  Биз менен грохотом поднялись боюнча металл баскычтары жана жеткен төмөнкү палубы бул жолу ошол учурда бири бурчунун ринулась адамдардын тобу Городина. Анын выстрелил нарын ih тарапка, бул замедлило ih ривненской ушунчалык үчүн биз смогли бежать өйдө боюнча кийинки лестничному пролету. Тилиги кимдир жөнүндө выпустил эки гремящих октун. Пули отлетели-жылдын болот переборки, качан биз прыгнули кийинки палубу тышкары ih досягаемости.
  
  
  Бул коридордо находились күнү, жетектөөчү зонасына куткаруу шлюпок. Мен ойлогон эмес бошотуу жөнүндө бир айланасындагы сайган, бирок ал жерде бойлото переборок хранились куткаруу жилеты, жана эгер биз экенбиз схватить жуп бүткүл аларда, биз болмок выжить жалал - & nb.
  
  
  Качан биз прорвались аркылуу күнүнө көчөсүнө, ортобузда жана перилами турдук үч экипаж мүчөлөрүнүн. Адамда бир гүл болчу мылтык. Ал спорт курал-жарагы үчүн выстрелить, бирок Вильгельмина мурда эле болгон менде в руке. Анын послал пулю в эго мочку, жана ал упал карата винтовку. Одина боюнча башка мүчөлөрүнүн командасынын дернул винтовку үчүн бошотуп, анын баш мертвеца, ал эми үчүнчү вытащил боюнча өзүнүн кийим-кол тапанча жана жүргүзсө выстрел биздин тарапка. Чыңдоого Вильгельмина. Бандит схватился үчүн грудь жана пошатываясь, попятился карата перилам, перевернувшись аркылуу бортко үчүн плескаться тилиги ак-кара тизме Карибском бассейнинде. Выживший калтырган аракеттери бошотууга винтовку жана рванулся карата корме.
  
  
  Анын сорвал крышку менен деревянного контейнердин "деген жазуусу бар Куткаруу жилеты", бирок обнаружил ичиндеги бир гана. Анын кинул эго Роне, жана ал пожала плечами, стараясь чогултуп калдыктары блузкалар.
  
  
  Эми послышались кескин крики, жана адамдар менен эки тараптын бежали бизге палубе. Кез спасаться. Аны кивнул Роне колу, взобрался карата поручень, спустился карата ичке тышкы выступ жана нырнул.
  
  
  Нарын яростной перестрелке максаты менен качканда аны забыл жөнүндө ране чийки нефть болгон моем разбитом черепе. Анын жакшы бул вспомнил, качан өтө ударился жөнүндө соленую сууга.
  
  
  Андан кийин погас брылев. Бирок чогулгандарга ага келди өзүнө, закашлялся жана выплюнул сууга катары разбитый радиатор.
  
  
  "Гавиота" проплыла эки жүздөн ашуун ярдов, бирок эми ал приближалась, ee прожекторлор играли үстүнөн суу.
  
  
  Дул кескин түрдө шамал жана море болчу беспокойно. Алардын болот кыйын табуу биз бул бурлящей океанской чөлдө. Суу болгон теплая, бирок толук недружелюбных тварей менен тишти курч жана болчу жалгыз.
  
  
  Жалгыз! Мага келди бүгүн карашат, бул мен эмесмин, Рону алар менен хорька, биз прыгнули үчүн бортко. Ал чынында эле ныряла мени менен? Мен алмак эмес болушу керек деп ишенем. Анын плыла боюнча кеңири чөйрөсүнө, погружаясь сууга, качан мени пронеслись прожекторлор, бирок аны көрө алмак эмес Рону.
  
  
  
  
  
  
  "Гавиота" эми жай приближалась мага. Менен моей көз карашы деңгээлинде сууну ал выглядела радиоактивдүүлүк жана коркунуч келтирүүчү. Болжол менен элүү ярдах-жылдын мени корабль токтолду, жана огни баштадык методично метаться взад жана алдыга боюнча & nb.
  
  
  Бул-анда кара покачивалось на волнах ортосундагы мени менен жана кораблем. Мен алмак эмес рискнуть окликнуть. Менин добушу оңой разносился үстүнөн суу жана двигатели корабля эми молчали. Анын ползком двинулся карата объект & nb, бирок кескин токтолду, качан менин колу коснулась кездемеден тигилген жана болмуштун.
  
  
  Бул кадам эмес, Рона. Менен аралашмасы жеңилдетүү жана разочарования аны обнаружил, бул денеси экипаж мүчөсүнүн, ал упало бортуна андан кийин ошол сыяктуу мен выстрелил ага.
  
  
  Нарын ослепляющем жалындын биз нашел длинный чоң бармакты фонариков. Анын каражаттары тез арада алуучуга жеткизилет нырнул, калтырган өлүктү моряк на плаву мен түбөлүккө. Суу алдында анын поглядел багытында корабля. Анын укканын приглушенный гром выстрелов жана стук ок тийип, вонзающихся сууга.
  
  
  Качан анын всплыл, корпус корабля вырисовывался передо мен ак болот дубал менен. Алар дагы стреляли боюнча палубе жана анын услышал үн спускаемой кайыкта. Анын жылдыктар сейил бак курууда боюнча корпусу карата корме, кайда, кантип алмак спрятался астында свесом. Бул жерде аны жылы зонасынан тышкары досягаемости фонарики, мени болмок эле кыйын көрүүгө менен толукталды, эгер ал наехала мени. Тилекке каршы, зацепиться үчүн поручень болчу негде, ошондуктан приходилось плыть по & nb үчүн маттар лижет карата корпусу.
  
  
  Лодка шлепнулась нарын мидель жана гребцы устремились карата пятну чоњдор арасындагы дүйнө сууну которрый упал ыйык фонариков. Алар жеткен жерлерге бир нече мощными катуу жана затащили промокшее денеси в лодку. Кимдир выругался, андан кийин каримде жана окликнул Гавиоту аркылуу рупором.
  
  
  "Бул Картер же айым! Ал бир, айланасындагы биздин! "
  
  
  Андан кийин мүнөттөн парящей тишины добуш Городина прогремел: "Возвращайся бортуна. Биз издөө кайра качан ачык болуп калат ".
  
  
  Лодка послушно вернулась карата Гавиоте жана болгон поднята бортуна. Чейин, күндүз жарыктын оставалось дагы кайрымдуу жети, саат, мен болсо мындай болушун күткөн эмес, бул окажусь жакын жерде, качан ал келет. Боюнча абдан болжолдуу баалоо, аны чечти, биз анда-анда Гондурасском заливе. Анын мисир курсу боюнча звездам жана кантип гана коштоосунда карата палубе стихли, анын попдыл жок всплесков чыгышка карай, ал да, мен рассчитал, аталган багыт карата жакынкы кургак жерде. Суу дагы эле болду жылуу, ал эми море успокоилось жетиштүү үчүн жеңилдетүүгө сүзүү. Эгерде повезет, аны алам добраться чейин кайсы кандайдыр бир жердин же боло замеченным достук лодкой.
  
  
  Акырын плывя, двигаясь жай үчүн сберечь өзүнүн энергиясына, аны кайра задавался маселе, бул мүмкүн случиться менен Роной. Анын почувствовал глубокую грусть.
  
  
  - Глава одинадцать
  
  
  Происходил күндүзгү свят, бүткүл розовый жана алтын, анда бүгүштүү, азырынча анын гладил, плавал, гладил боюнча Карибскому морю. Жылуулук менин дененин рассеялось бир нече саат мурун жана бир кезде теплая суу эми казалась, күндүз. Качан калды жетишерлик ачык, анын токтолду үчүн имаратты карап чыгуу горизонт. Адегенде аны эмес увидел жер тилке көрүү, жана менин мускулы закричали, протестуя, мен продолжаю плыть жок видимой сыйлыктар тапшырылды. Андан кийин анын багытта коричневое так, ал жерде, анда чыгышында пересекались голубизны көйнөк жана асман. Бүткүл аймагында отелинин, ошондой. Аны чечти жана бул же Гондурас, же болбосо, эгерде агымдар унесли мени түндүккө, Юкатан. Бул орун алса, чоң мааниге ээ. Приветствуется ар кандай кусок туруктуу кургак жерлер.
  
  
  Дал өзү эки мүнөт үчүн поплыть, андан кийин унаа жана баштаган көптөгөн жыл бою жеңил ползание карата дальнему жээгинде. Аркылуу бул кезде менде пайда болду компания.
  
  
  Адегенде бул кадам жөн гана рябь болгон жылмакай бетинин оң жагындагы мени. Ступая боюнча & nb, анын наблюдал жана увидел жаңы рябь. Андан кийин дагы бир. Жана башка. Аны билген, бул эмне, дагы электе бетиндеги появился биринчи серповидный жүлүн унаа.
  
  
  Акулы.
  
  
  Качан аны чейин жеткен иштин жүрүшү тууралуу отчетту, алар багытын өзгөртсө, пересекли передо мени менен, ал эми андан кийин повернули мурун, эми лижет. Анын смог различить акциясы өтүп салтын, бирок жок сомневался, бул жакын жерде достору бар. Качан анын погрузился сууга, анын алмак ачык көрө ih, кружащиеся түбөлүккө мен аралыкта элүүгө жакын фунтту. Аларда болгон сланцевая расщелины жана ак string жашоо көк акулы. Бирок ак акулы ашык живучая людоед, көк эмес, менин сүйүктүү спутник в плавании болгон узун ош шаарынын и.
  
  
  Үч нускасы, окружавшие мени алынды сегиз жылдан он фунтту анын узундугу. Аны жылы странным вторгшимся нарын ih суу - неуклюжим, медлительным, балким, коркунучтуу, бирок потенциалдуу обедом. Убакыт убакыт менен бир тегерегиндеги акциясы өтүп бросался мага, андан кийин отклонялся, словно проверяя мою реакцияны. Аны билген, бул эртедир-кечтир ким-анда гүл подойдет жана ударит мени өзүнүн тишти курч.
  
  
  Анын улантты сүзүү карата гребню суши. С усилием анын держал өзүнүн гребок медленным жана расслабленным, алмаштырбай мени нисколько эмес беспокоили үч хищников. Бул көп үчүн моей пайда караганда, алар үчүн; сиз эмес лразните акулу.
  
  
  Менин коштоочу неуклонно приближались, азырынча анын продолжал мучительно көтөрүлүшү карата жээгинде. Бактыга жараша, кан эчак смылась менен жаракага карата голы жана порезе чоң пальце колуна.
  
  
  
  
  
  
  
  жерде аны порезал эго айнек люминесцентного светильника. Эгер анын пролил свежую кан сууга айланасындагы өзүнө, акулы жок олку-разорвали эле мени бөлүгүнүн.
  
  
  Качан менин билимим бурулду приковано карата акулам, аны жок деп эскертти күрөң паруса ортосундагы мени менен жана сушей, бир аз севернее. Анткени, мен билген эмес өлчөмүн моточаналар, аны алмак эмес кимге аралыкка чейин нах. Бирок бул приближалось мага, мен мысленно өтүүгө аракет кылган протянуть руку жана тездетүү эго. Менен парусом бул бекен болмок ичинен "Гавиоты" жана ал тургай ал эгерде бул ушунчалык, анын болмок предпочел рискнуть менен командасы Городина, ал менен смертоносными торпедами, алар сакталып турса приближаться мага.
  
  
  Азырынча анын жөнүндө ойлогон да бул мыслях нерсени промчалось откровенные подо мени менен. Мени бул козгогон жок, бирок турбулентность закружила мени & nb катары куюуга. Менин жолдош боюнча оюндарына готовились карата атаке.
  
  
  Анын бросил, - д. ниязалиева жана отчаянно замахал жыйынтыгындатапшырышкан карата лодку. Мен айта алмак, көргөн жокпу, мени, бирок лодка продолжала плыть в моем жиберүү, бул обнадеживало. Качан другая акула шаарында бардыгы алтынчы футах-жылдын мени, анын вытащил Хьюго боюнча ножен жана наготове ухватился үчүн рукоять суу алдында. Стилет эмес, өтө өзгөртсө шансы каршы үч убийц салмагы үч жүздөн төрт жүзгө фунт ар бир, бирок ал дал мага мүмкүнчүлүгүн толугу менен.
  
  
  Анын бир нече жолу нырял үчүн байкоо жүргүзүүгө акулами эмес отрывая көздүн-жылдын приближающейся козгоду. Эми другая акула оторвалась укуктарынан шериктердин жана напала мага. Бар популярдуу теория, ага ылайык, анткени пасть акулы жайгашкан ылдыйкы тарапка башты, ал керек перевернуться на саяарын үчүн укусить. Эмес, верьте. Качан нижняя челюсть опускается карата шарнир, зловещий ай ачылат смертоносную пещеру менен зубьями. Акула мүмкүн прогрызть сизди дээрлик боюнча ар кандай позицияны.
  
  
  Бул чечти напасть мени үлүштө. Анын спустился алдында бети үчүн встретить эго ушундай эле жол менен көрсөтүү болот меньшую максаты. Ал бул мага, бул уулу-кара подводная ракета, биринчи кезекте караганда анын смог чыгарылсын Хьюго нарын оборонительную позициясы. Маневренность адамдын суу алдында в лучшем учурда чектелген. Жана-жылы гана убакыт үчүн, броситься жогору жетишүүгө түрткү берүүгө жана радиоактивдүүлүк кара формага өтүүгө подо мени менен. Бул ушунчалык близко, бул зернистая тери акулы поцарапала мага ийинин.
  
  
  Найдя мени беззащитным, акула каражаттары тез арада алуучуга жеткизилет өзгөрттү жиберүү жана кошулган эки башка. Ih возбужденные кыймылынын наводили ою келет, алар жаңы жылга карата макулдашылган атаке. Взглянув карата лодку, аны түшүндүм, бул эмне болгон жөнөкөй жыгач лодка менен бир парусом. Жалал-носовой бөлүгүнүн турдук маленькие смуглолицые адамдар көрсөтпөстөн мага. Казалось, алар кричат, бирок мен укканын деген сөздөрдөн.
  
  
  Жүлүн чагылдырылууга рассек сууга жакын жерде. Бул жолу анын нырнул киргизишип, жана акула да. Ал кылгандарга илгич подо мен, жана направился жогору, кеңири раскрыв жаактын, анын злобные көздүн, казалось, бросали мага чакыруу. Аны жасадым сальто жана бир нече дюймов уклонился-жылдын смертельных тишин, бирок бул жолу Хьюго болчу даярмын. Анын воткнул лезвие нарын верхнюю бөлүгү жашоо акулы. Менин колу дернулась, алмаштырбай аны ударил мчащийся товардык поезд, бирок мен держался, анткени түрткү акулы унесла биз эки жогору, жана лезвие стилета рассекло катуу ак терини жашоо.
  
  
  Биринчи кезекте, биз эмне жеткен үстүн, аны оттолкнулся-жылдын раненой акулы алектенген калтырган алып, каралжын-красную кан сыяктуу дым, бүчүлүк жайгашкан ичегинин выпирала айланасындагы собирались бойлото айыл.
  
  
  Аны өсө баштады жана отошел-жылдын убитого убийцы, оглянувшись гана бир жолу үчүн, көрүүгө да бир айланасындагы эго недавних приятелей ударил аны эго боюнча животу жана яростным рывком оторвал чоң кусок болмуштун жана внутренностей. Үчүнчү акула эмес отставала.
  
  
  Аны выбрался бетине жана вдохнул таттуу сүр жасалса, ошондон жеңил. Аркылуу мүнөтүнө кулак перестали звенеть, мен услышал добуш. Ондон футах турат мени лодка покачивалась анча чоң эмес зыби, парус спорт рифы. В лодке болчу төртөө эркек. Алар невысокими жана темными менен тонкими чертами адамдар симметрично жайгаштырылган болгон кичинекей тегерек головах. Деген сөз, алар айткан, көптөрү мага непонятны, бирок мен почувствовала, бул майя тили, байыркы тил, ылдыйкы Мексика, анда азыр дешет түштүк-чыгыш бөлүгүндө Юкатана, Кинтан-а-Ру.
  
  
  Коричневые колуна алууга мускулистых колунда потянулись мага жана вытащили мени суунун жыгач лодку. Иттин үн турат мени, аны, повернулся жана посмотрел карата окровавленную пену карата & nb, анда эки акулы разорвали раненого на куски. Аркылуу бир нече мүнөт анын болмок төмөнкүдөй.
  
  
  Аны протянул колуна белгиси алкыш өзүнүн спасителям, бирок ih жабык көздүн жана бесстрастные адамдар эмес ассоциациясына. Одина гүл жестом пригласил мени сесть в носовой бөлүгүнүн. Анын да ушундай жана алар сбросили парус. Шамал подхватил парусину жана жеңил лодка, казалось, поднялась үстүнөн суу жана понеслась карата жээгинде.
  
  
  - Глава Он Эки
  
  
  Качан лодка плавно жана беззвучно двигалась карата берегу, менин күч-акыркы он алты саатка баштадык мени догонять. Сынган жана качып боюнча Гавиоты, көптөгөн жыл бою сүзүү жана согуш с акулами утомили мени. Аны кивнул жана закрыл көздүн үчүн берүүгө, аларга эс алуу, ошондой аркылуу секунда - tac
  
  
  
  
  
  Казалось, түбү моторлуу скребло шагыл адамдар сбегали боюнча топтун хижин үчүн вытащить кемеси карата жээги.
  
  
  Бардык иш токтоду, качан аны чыгышкан жана токтолду пляжда. Бизге одина боюнча майя эмес турду жогору моей подмышки. Жана да менин жолдош боюнча лодке, алар выказывали бизге салам, бизге враждебности болгон адамдар, бирок смотрели мени менен айрым любопытством.
  
  
  Бул тууралуу аталган чынгызхан катуу жана непокорных индейлер майя, алар эч качан подчинялись испанскому башкармасына күндөрү колонизации. Андан кийин ошол сыяктуу восстание 1847-жылдын батышта Юкатана болчу подавлено испанцами, алар ким алмак, бежали нарын джунгли Кинтана-Роо, анда куралдуу каршылык продолжалось чейин двадцатого кылымдын. Ал тургай азыр удаленные айылдары сыяктуу ага кайда мени айтымында, берилген федералдык өкмөтү толугу менен өзү алып, ошончолук башкарууга алып ылайык, эски асыл тукум салтына.
  
  
  Эки эркектер менен рыбацкой моторлуу жериходогу мага эки тараптын тең. Ар бир положил мага карата локоть кичинекей коричневую руку жана подтолкнул мени алдыга. Мен билген эмес, келтирбөөгө мени же мээни нарын плен.
  
  
  Алар "шыралжын" мени деревню турган болжол менен жыйырма үйлөрдүн ортосундагы катарлардын молчаливых, бдительных адамдардын майя. Биз кепти токтоттук алдында хижиной өлчөмдөгу караганда, калгандары боюнча тышкы периметри айылдары. Бар болгон соломенная, ал эми сырцовых дубалдарына эмес терезелерди.
  
  
  Качан одина айланасындагы менин коштоп жүргөн баштаган жүргүзүүгө мени эшикти, ал дыйкандары металл глыбу Вильгельмины, дагы прижатую карата көрсөткүчүбүз бедру. Ал көбөйттү мою влажную рубашку жана вытащил "люгер".
  
  
  "Пистола!" - отрезал ал биринчи сөз боюнча-испански, ал аны услышал-жылдын кимдир-бирөөнүн айланасында жүрөт.
  
  
  "No se funciona", - деди ага эму. Бул болгон эле чындык. Тапанча иштебесе анан түнкү чүмкүп кирүү нарын соленую сууга. "No tiene balas", - деп кошумчалады мен. Дагы чындык. Анын израсходовал өзүнүн бардык патрондор, отстреливаясь-жылдын Гавиоты.
  
  
  Кандай жооп жылдын майя. По-видимому, алар билген гана жуп сөздөрдүн боюнча-испански. Конфисковав Вильгельмину, индеец затолкал мени хижину жана захлопнул үчүн мен жыгач эшикти. Ал айткан өзүнүн товарищем тилде майя. Анын тону түшүндүм, - деп бир гүл керек болчу ал жерде калууга жана коргоого милдеттүү эшик, ошондой эле башка катышуучулардын кандайдыр бир иштери. Анын селл карата утрамбованный земляной жынысы жана прислонился карата стонать.
  
  
  Биринчи жолу көп сааттын анын подумал жөнүндө миссиясынын алектенген кошулган мени бул Карибы. Неужели да, аны кечээ гана болчу на грани кыйратуучу заговоре менен чемоданом жана бомбой, качан двинулся карата максаттардын башаты " аталышындагы Городину менен "Люгером" в руке? Ошентсе да, мен да далек-жылдын өтүш керек деп же болбосо, жетимиш жылдык ядролук бузулушу Нью-Йорктун дагы үч күндөн кийин.
  
  
  Анын попытался кайтарып берүүгө өз ойлорун карата нынешнему затруднительному жобого, бирок моем мозгу мелькнуло көрө Роны Фольштедт, алуунун бекем борзой жана светловолосой нордической блондинки. Анда ал азыр болду? Мертв? Жакшы утонуть караганда болууга вырванным боюнча көйнөк Городиным.
  
  
  Эшикти моей хижины распахнулась, жана эки кирди менин охранников. Жестами жана ворчанием алар барбы, жокпу, түшүнө деп коштоого тийиш ih. Анын каримде жана пошел алар менен баруу деревню.
  
  
  Биз жериходогу карата хижине побольше калган. Качан болсо окрашенный кара-ак түс, ал бара-бара становился серым. Эки майя өткөрдү мени эшикти, андан кийин кепти токтоттук алдында стариком, сидящим платформасында. Ага тандалып лохматые седые чачтары жана адам жесткое жана морщинистое катары скорлупа жаңгагын жаңгак.
  
  
  Ал көбөйттү искривленную руку жана эки менин охранников отступили, калтырган мени аны менен көзмө.
  
  
  "Анын Чолти", - деди ал катуу төмөн үнү менен, ал казался ылайык келбей тургандыгы эго курагы жана крохотной төштүн. "Анын добушу эль Джефе, вождь".
  
  
  "Мен үчүн чоң-намысын, - деди, мен, жана жагымдуу болот таба адам, кабылдашынан по-английски".
  
  
  "В деревне гана аны айтам по-английски", - сыймык менен", - деди ал. "Мен учился мектепте Мериде. Анын болмок учили өз сыновей, бирок, алар каалашпайт билүүгө тили янки ". Андан кийин ал замолчал, сложив колуна алууга коленях, ожидая, - деп айтам.
  
  
  "Менин атым Ник Картер, - деди мен. "Анын агент Кошмо Штаттардын. Эгер сиз отвезли мени менен телефон жакынкы шаары, буду благодарным. Анын жакшы сага заплачу.
  
  
  "Мага айткансыз, бул сизде болчу тапанча", - деди Чолти.
  
  
  "Ооба. Өз ишинде анын тийиш мен кээде корголушу, кээде өлтүрүү ".
  
  
  "Ак адамдардын эмес, абдан башка в Кинтана-Роо, Картер. Таптакыр нравятся ак адамдар менен тапанчалар. С моими адамдарды абдан жаман кайрылдык ак адамдар менен тапанчалар ".
  
  
  "Мен кетейин, причинять зыян бизге сага, бизге твоим адамдарга, Джефе. Адамдар, алар менен аны сражаюсь, - злые адамдар, алар мектеп талкалоо великие шаарынын моей өлкөнүн убить абдан көп ошол элдин ".
  
  
  "Бул керек, значить биз үчүн бул жерде, в Кинтана-Бур?
  
  
  "Эгерде ушул злым адамдарга жетишүүгө түрткү берүүгө победить, бизге бир орун дүйнөдө болбойт защищено алардан да сиздин айылы. Алар гана бул жердеги арал в Тихом аралында, анда адамдар абдан похожи сиздин өздүк жеке аманат.
  
  
  "Расскажи мага, сен оказался в море, Ник Картер".
  
  
  Аны айтып эму тарыхына айланасындагы ошол учурга биз менен Роной поднялись бортуна круизного лайнера жалал-Антигуа. Чолти слушал, прищурившись, дээрлик закрыв көздү, колуна неподвижно лежали карата коленях. Качан аны москвадагы, ал просидел целую мүнөтүнө.
  
  
  
  
  
  
  в тишине. Андан кийин эго көздүн открылись, жана ал исследовал нулган адам.
  
  
  "Мен ишенем сага, Ник Картер", - деди ал. "Твой добушу эмес лжет, жана сиздин көздүн айтышат чындыкты. Телефон, ал сиз жумуш жана маселе чечүүнү кааласаңыз, табууга болот түндүгүндө ысык-Вигфа-Чико. Анын болмок мисир сени ал жакка, бирок ...
  
  
  "Бирок эмне үчүн?" Анын подсказал.
  
  
  "Сиз ак адам. Сиз алар натыйжаларды алып келген биздин деревню тапанча. Ушул себептер менин адамдар мектеп, сиздин каза болгон. Алар угуу мени бул тууралуу el jefe, жана, балким, анын смогу заставить ih поверить, ош жана аны сиз эмес кааласаңыз келтирүүгө бизге зыян. Бирок бар, ошол, кимге болбойт поколебать ".
  
  
  "Бул ким?" Анын спросил.
  
  
  "Эго атым Тихок. Ал менин уулу. Качан ага умру, ал бул жерде башкы. Боюсь, бул ишке ашырылат абдан жакында. Тихок эч качан согласится отпустить сени, азырынча сен эмес встретишься аны менен ".
  
  
  "Ур-аны менен? Аны ойлогон, "сен", - деп бул жерде эч ким эмес деп кээде англисче айткандай.
  
  
  "Бар жана башка тилдер", - деди атындагы куурчак. "Менин уулу күтөт сени азыр жанында ошол үйдүн. Анда, сиз аны менен болсоңуз жүргүзүүгө өзүнө аныктаган сиздин тагдырын. Алсак керек ".
  
  
  "Мен түшүнөм, - деди анын старику. Чолти кивнул жагына күнү өз хижины. Аны повернулся жана чыгышкан.
  
  
  Эң мурда, ал анын ушундай эки кадам болгон поляну алдында хижиной башчылардын нерсени с грохотом пролетело абада жана ударилось кара жерге у менин буту. Ушунун шестифутовое копье, эго узкое обоюдоострое лезвие зарывалось кара жерге.
  
  
  Бул противоположной тарапка поляны турду жаш майя, обнаженный боюнча белинде, анын коричневая тери подтянулась жана блестела үстүндө напряженными мускулами. Ал прижал близнеца карата копью у менин буту, держа эго алдында биринен, анын салттуу позе чакыруу. Биздин айланабызда жүрүшүндө нарын айылдары, ih адамдар тандалып бесстрастными, бирок көздүн настороженными.
  
  
  Демек, бул Тихок уулу вождя. Антсек адам, аны менен мага пришлось болмок столкнуться согушта, эгер анын уилф деревню жандуу. Бирок, эгерде анын убью бу, башкарууга милдеттүүбүз, сможет барбы эго атасы пропустить мени алып Вигии Чико? Эгер атындагы куурчак согласится калтырылсын жокпу, мени эго адамдар тирүү? Кандайдыр бир жол менен мага пришлось победить Тихока, бирок ажыратууга эго көп.
  
  
  Адегенде ал дотронуться чейин копья, анын намеренно вынул Хьюго боюнча ножен билектин. Аны көбөйттү стилет үчүн нарын увидели бу, башкарууга милдеттүүбүз, андан кийин послал эго боюнча спирали карата күн хижины башчылардын, анда ал застрял, калем дрожала. Бирок, бири-байкоочулар жок слышимого жооп, чувствовал анын скрытое жактыруу.
  
  
  Ошондо анын вытащил копье тегерегиндеги жерлер жана удерживая эго ошол эле жободо, эмне Тихок, продвинулся карата борборуна поляны. Ал жерде биз коснулись наконечников көчүрмөлөрү приветствии, странно напоминающем анда пайдаланылат күжүрмөн посохе. Смертельная айырма заключалась анын бул копья пронзали он эки дюймов агыш-көк же чыгарууга, лезвие, калкка пронзить адам же отрезать конечность-жылдын анын денесинин.
  
  
  Аны отступил бул кадам тик жакалуу көйнөк даярдык жана Анда дароо эле атаковал, взмахнув рукоятью копья жогору. Анын уронил копье үчүн заблокировать сокку, андан кийин тез көбөйттү, аны үчүн чагылдырууга сокку же чыгарууга, ал рассек болмок мага череп.
  
  
  Менин ревматизма болчу моим өз жообу, ал майя предвидел жана блокировал. Андан кийин ал двинулся үчүн каршы турууга ожидаемому удару, бирок анын жөн гана ушундай жалган выпад менен клинком жана повернул вбок прикладом карата эго көкүрөк клетке. Тихок застонал-жылдын больно, бирок ловко скрестил копье, даяр заблокировать смертельный сокку.
  
  
  Биз отступили, вернулись в баштапкы жобо жана каршы күрөш кайра башталды.
  
  
  Көркөм өнөр күжүрмөн посоха көбүнчө ошондой эле формализовано катары фехтование же ал тургай билдирди. Ар бир удара айтканда, блок, ар бир блок менен ташылып өтүлсө карата счетчик. Жалгыз бой звуками карата поляне Юкатана алынды лязг древков жана лязг клинков, перемежающийся оор дыханием Тихока мени. Жолу аны көргөн, тешик тургандай загнать лезвие копья, бирок замедлял өзүнүн выпад ривненской ушунчалык үчүн жетишүүгө түрткү берүүгө юному майя кылуу блогу. Мага азырынча удавалось сактай эго өздүк клинок подальше-жылдын мени кошпогондо, складки на жүргүзүлгөн вычисления алектенген калтырган малиновое так карата моей көйнөккө.
  
  
  Прорыв учур качан анын выбил копье бирден боюнча эго колду двойным ударом жогору, ошондо ал болсо мындай болушун күткөн кадимки атаки ударом жогору жана рубящим ударом. Менен эго копьем, пайдасыз болтающимся бир руке, горло Тихока болчу обнажено үчүн менин клинка. Анын отодвинул түрткү үлүшүнө дюйма жагына, едва порезав терини. Көз алдында майя анын увидел, ал билет, мен жасадым.
  
  
  Восстановив контролдукту өзүнүн копьем, Тихок бросился в атаку менен смертельной свирепостью. Анын уступил орун алган эго атаке жана баштады опасаться, бул поединок мүмкүн закончиться гана өлүм Тихока же моей.
  
  
  Тууга учур менен поразительной внезапностью. Молча биригип, мага выпад касынын, андан кийин присел жана замахнулся прикладом катары бейсбольной битой, поймав мени та жогору лодыжек жана выбив мага бутту камактан мени. Аны рухнул жерге жана перекатился карата саяарын бул жолу вовремя үчүн, көрүүгө да лезвие копья Тихока вонзилось мага жакты. Акыркы секунда ал вонзился кара жерге да близко-жылдын менин уха, мен почувствовал эго цедру.
  
  
  Аны вскочил карата бутту, кайра наготове копье жана столкнулся менен душмандын. Жалал-эго көз алдында болчу жаңы каттары - күжүрмөн шериктештик. Биз мелис болсо да азыр. Анын сохранил эго ак, ал эмес алмак простить, азырынча
  
  
  
  
  
  сохранил мою.
  
  
  Анын играли нарын кумар оюндары. Бурчтуктар кадам алдыга, склонил анын клинок жагына Тихока белгиси салам. Ал опустил өзүнүн копье навстречу менимче жана согуш болгон аяктаган. Биз бросили курал-жарак жана взялись үчүн запястье нарын стилде майя. Элдин деревни одобрительно болтали, жана анын биринчи жолу увидел улыбки карата малык адамдар индейлер.
  
  
  Эски вождь жакындап келип, мындай бизге жана заговорил менен Тихоком тилде майя. Андан кийин ал повернулся ко, мага мындай деди: "Мен, - деди мелдешип, ал сражался жана гумандуу болууга; менен честью. Ага айтам ошол эле сага, Ник Картер. Чейин шаардын Вигия-Чико болот добраться саат үчүн. Эки айланасындагы менин сильнейших эркектер жеткирүүгө сизди ал жакка болгон каноэ.
  
  
  Ал протянул мага пакет, завернутый нарын водонепроницаемую кездеме. "Сиз тийиш очистить жана смазать өзүнүн тапанча электе высохнет туздуу суу, андай болбогон учурда ал бесполезен каршы жаткан жаман адамдардын, алардын сиз жумуш жана маселе чечүүнү кааласаңыз".
  
  
  Анын ыраазычылыгын билдирип эго жана вытащил Хьюго күнгө хижины. Андан кийин анын последовал үчүн эки мускулистыми эркектер, ал эми ждали үчүн отвезти мени бул каноэ.
  
  
  Он үч
  
  
  Саякат карата каноэ боюнча побережью болчу тез жана тихим. Эки майя встретили биз искренне у узата прибоя. Бизге бир гүл айткан эмес.
  
  
  Биз сошли карата жээги ак-Вигла-Чико, абакта үч эсе көп айылдары, аны биз покинули. Үйдүн казались ашык туруктуу, ал эми темир менен чыгыштын эмне менен аяктаган тышкы чек арасында жайгашкан. Менин гребцы отвели мени буга карата жердеги мага показалось, бул үй жергиликтүү айылдын старостасынын), коротко поговорили, аны менен өз тилинде майя жана вдруг калтырышкан мени эмес глядя.
  
  
  Анын попросил телефон, мени отвели кара универсалдуу имараты, ал, бүткүл качканда эскертүүсүз колдонулат, служило мектеп, универсальным магазином, залы бар үчүн чогулуштарды, кампа жана башка. Телефон жоготсо, эрте моделине анын изрезанном деревянном корпуста менен рукояткой сбоку.
  
  
  Төмөнкү эки саат алынды потрачены анда үчүн добраться чейин Мериды, борбордун Юкатана, а жерден аркылуу лабиринт ретрансляторлорду куруу жана аралыктык операторлорунун, азырынча знакомый добуш Дэвида Хока Летопись эмес раздался линиядагы.
  
  
  Анын деди эму, анда ага болчу, жана дал эму сжатую версиясын сырткары, мен да ал жакка калган, тез айткан, опасаясь, биз алабыз жоготушу байланыш болбосун.
  
  
  "Мага керек тез чыгышы ошондо", - деди ага эму. "Айтканда, темир жол, бирок, судя бүткүл, поезд керек идти бир жолу ар бир толук солнечном затмении".
  
  
  "Мен подведу сизге вертолетом. Кандай статусу миссиясынын? "
  
  
  "Чемоданы прибывают бортко" Гавиоты "менен Кюрасао. Федор Городин, по-видимому, жетекчиси болуп саналат менен операцияларды Жизовым, бүткүл качканда эскертүүсүз колдонулат, - бүлөсүндө ih штаб гана изредка появляясь көчөдө. Жок экендигин тастыктоо Нокс Ворнов чечүүчү адам, бирок далилдер жетишерлик маанилүү себеп, биз экенбиз деп эсептелсин бул несомненным ". Анын заколебался, анан кошумчалады: "Биз потеряли Рону Фольштедт".
  
  
  "Мага жаль бул коюуңуз, Ник, - деди Дэвид Хок. Аны билген, ал болбосо көңүлгө так ушул. Директору катары AX, ал белгиси менен каза болгонуна, бирок анын отряды агент вызвало эму ашык глубокую ооруу караганда, көпчүлүк ойлошот. "Сен можешь иштөөгө бул жерде бир?" - деп кошумчалады ал.
  
  
  "Мен алам, бирок болмок неплохо, эгер болдум, кимдир белгиси менен, бул аймак. Мына ушул жерде темнеет, жана мага кереги эскертүүнү сизге, биз соблюдаем дедлайн ".
  
  
  - Албетте, жок, - сухо деди Хоук. "Подожди минутку."
  
  
  Ичинде бир нече секунддан телефон беззвучно потрескивал менин ухе, жана ал билген, бул Хок киргизет маалыматты өз настольный компьютер. Андан кийин ал жылдыктар сейил бак курууда менен жообу:
  
  
  "У ЦРУ айтканда агент боюнча атындагы Пилар, анын Веракрусе. Ал свяжется сиз менен, ал жерде, отелинде Байя Бонито ".
  
  
  "Ал?"
  
  
  "Ооба, Ник, кажется, сага повезло. Мага айткансыз, бул рыжая, жакшы оснащенная... эээ... бардык кошумча жабдуулар ". Хоук прочистил горло, андан кийин улантты башка тоном. Бересизби уюштурсун отургузууга вертолета нарын Вигия Чиу?"
  
  
  "Дароо эле бекитилип айтканда поляна. Бул тууралуу жакында " сен аткара аласың жөнөтүү вертолетом? "
  
  
  "Мага туура келет иштей аркылуу Мамлекеттик департамент. Эгерде алар бийиктикте, сенде болот канаттуулары аркылуу үч-төрт саат ".
  
  
  "Жакшы. Анын позабочусь жөнүндө кылыш үчүн осветить зонага приземления осветительными ракетами же кострами. Качан биз мөндүр бул деталдары, мага келди бүгүн карашат, бул нормалдуу шарттарында мындай маалымат эч качан болбойт берилүүгө незашифрованном түрүндө, телефон линиялары жалпы пайдалануудагы. Жагдайлар, бирок, көптөрү таптакыр жок таандык кадимки шарттарын дыкат примитивными.
  
  
  "Сизге понадобятся акча, - деди Хоук. "Мен буду ждать сиздин мейманканасында ар кандай валютада Борбордук Америк. Бул нерсе дагы?"
  
  
  "Ооба. Менин Люгер алды ванну менен туздалган суу, анткени мен кетейин ээ болуу алдында кол топтому тазалоо үчүн куралды. Балдар 9мм. ок-дарылар ".
  
  
  "Бул сизди ждать". Линиядагы пауза болду, алмаштырбай Хоук отель кошулсун нерсени дагы. Бирок анан жөн эле деди: "Сени көп ийгилик, Ник".
  
  
  Менде болгон жумуш, качан аны уговаривал жергиликтүү старосту жиберүүгө сигналдык огни үчүн вертолета. Ал ошондо мага аракеттенүүдө. Уроженцы Вигиа-Чико көптөрү бир аз кем враждебны карата тышкы ачык бассейн караганда майя в деревне карата побережье, бирок ih байланыштуу, эски салтына декларация бойдон күчтүү. Ак адамдар сейрек дарылоо приезжали карата Юкатан менен мирными миссиялары жана адамдар эмес горели желанием сактоого жана камалгандарды окутуу
  
  
  
  
  
  
  бир айланасындагы ih летающих машиналардын.
  
  
  Аны, акыры, добился ih неохотного кызматташтык миндей ыкмасы менен. Пообещав аларга акча. Жеке тартипте анын надеялся, бул пилот ЦРУ, Госдепартамента принесет бир аз акча. Болмок бир аз абдан ыңгайсыз болуп калат выбраться боюнча Вигии Чико, эгер ак подумали, ал эми обманули.
  
  
  Ичинде төмөндөгү бир нече сааттан мындай камкордуктун алынды скрыты анын тереңдиги өмүрова, качан ага руководил жайгаштыруу сигналдык огней. Айланасында көп болчу кургак валежника жана поднес алты костров боюнча чөйрөсүнө үчүн очертить зонага приземления.
  
  
  Качан гана костры разгорелись жана поляна осветилась, анын sel жана шталь ждать. Жана ждать. Жана ждать.
  
  
  Аны билүүгө тийиш экендигин катышуусу менен Мамлекеттик департаменттин бардык пойдет эмес да гладко. Ага убакыт да, мен услышал үн, ротор вертолета, рассветал, жана менин бригада өрт определенно болгон недовольна кечиктирилиши. Пилот багытта биздин небольшую топ жана ввел өзүнүн корабль, подняв чоң облако даңгырайт кызыл-коричневой чаң.
  
  
  Пилота ала албай Мартин. Бул жылы худощавый жаш адам менен курч носом. Биз алмашышты удостоверениями, азырынча айыл тургундары столпились айланасындагы менен чоң туудургандар глядя вертолетом.
  
  
  "Менин алар прислали сиздер менен бир аз акча", - деди мен.
  
  
  "Акча? Эмнеге?"
  
  
  "Жардам берүү үчүн менен сигналдык өрткө, мага пришлось пообещать ушул адамдарга-бүлөлөргө да акыны".
  
  
  Мартин сощурился, глядя карата светлеющее асман. "Мен билбейм, ал үчүн сизге понадобились сигналдык огни; дээрлик толук күнү.
  
  
  "Качан анын попросил вертолетом, - суук эле деди мен, - жылы тигилген. Аны надеялся, бул Госдепартамент радиоугуучулардын жетишерлик тез жана вытащит мени ошондо чейин рассвета. Менде бир кыйла плотный график, эски приятель.
  
  
  "Эч ким эч нерсе айткан жөнүндө кылыш үчүн алып келүүгө акча", - проворчал ал.
  
  
  Адамдар, стоявшие биздин айланабызда нерсени бормотали, жана ал боялся, алар уловили маңызы биздин сүйлөшүүнүн.
  
  
  "Сиз алар натыйжаларды алып келген өз акчаларын?" Анын спросил.
  
  
  "Эми... айрым", - абайла, - деди ал.
  
  
  Анын терял самообладание. "Андыктан, бул жерден кет, тикмечи возьми! Анын эмесмин, ушул адамдарга акча, жана подозреваю, алар сломают сизге сөөктүн, эгерде сиз эмес получите ih ".
  
  
  Менен обиженным түрү Мартин вытащил айланасындагы арткы чөнтөк потрепанный бумажник жана баштады листать эсеп. Нарын раздражении аны отобрал өзүндө бумажник жана вытащил бумажник. Суммасы векселдердин түздү та элүүдөн ашык доллар. Анын өткөрүп эго улук, ал туубузду пересчитал бу, башкарууга милдеттүүбүз, ал эми андан кийин кивнул эмес улыбаясь. Ал өкмөт башчы менен айыл тургундары, алар өткөн, расчищая бизге кетиптир.
  
  
  Качан биз мындай оюн бүгүн вертолетом, Мартин мындай деди: "Силер керек эле деңгээлдин аларга бардык? Алар индейлер, балким, удовлетворились болмок жарым.
  
  
  "Болушу мүмкүн", - деди мен. "Жана, мүмкүн, алар болмок зордук - азырынча алар проткнули сага горло копьем. Сиз үчүн бул стоить жыйырма беш доллар?
  
  
  Ал жок комментарийлерди ишке киргизди кыймылдаткыч өмүр
  
  
  "Жок волнуйся, - деди ага эму. "Мен сделаю толук жөнүндө баяндама сиздин салуу, жана сизге болот төлөнүп боюнча чыгымдар кадимки каналдары мамлекеттик департаменттин. Эгерде сизге повезет, сиз вернете өзүнүн акчаларын алып Рождеству. Мүмкүн эмес, бул Рождество... "
  
  
  Биринчи жолу Мартин бир аз расслабился, атүгүл, сумел ухмыльнуться. "Жакшы, - деди ал. "Таанууга тийиш, бул арзан караганда, жалал-копье глотке. Кайда?"
  
  
  "Веракрус", - деди ага эму, жана биз подпрыгнули.
  
  
  - Глава он төрт.
  
  
  Эрнандо Кортес боз-булуң айылынын тургуну болгон жээги ак-Веракрусе нарын 1519-жылы лондондогу биринчи испанцем, ступившим карата мексиканскую жерге. Алар менен хорька шаар болчу захвачен ар кыл согуштарда курман болгон американцами жана французами эки жолу.
  
  
  Качан биз скользили боюнча заливу Кампече, жана ал, прищурившись, карачу залитый солнцем шаар, ачык болчу, азыр Веракрус шталь, жок дегенде, призом, достойным бардык бул кандын жана грома.
  
  
  Биз расположились аянтчада боюнча америкалык консульством, анда аны арызды чакыруу калышы түшкү. Аны, өзүмдү окоченевшим жана липким-жылдын напряжений, измученным бессонницей, жана мага осуяттарды жүргүзүүгө светскую беседу мартини менен айрым айланасындагы биздин дипломатиялык кызматтын кызматкерлерине. Анын бой руку Мартину, кайрадан ишендирди аны, ал вернет өзүнүн акчалар боюнча жана тышкы телефон вызвал такси.
  
  
  Вице-бул такси чейин отелинин Байя Бонито пролегала боюнча айрым айланасындагы чарада аскердик жүрүш мощеных туусун шаарынын менен причудливыми, эски үйлөрдү, ошондой эле кеңири заманбап улицам бир катар со болот жана стеклянными небоскребами.
  
  
  Менин гостиница болгон эскирген, бирок ыңгайлуу менен чоң ички двором, ачык асман, жана үч катарлардын анын тегерегиндеги бөлмөлөрдүн. Анын деди айдоочуга подождать кирди ичине. Качан анын назвал өзүнүн аты-жөнүн, адам үчүн столунан тапшырды мага ачкычы номерин, кыктын запечатанный конверт жана сверток өлчөмү менен куту үчүн кларнета. Аны символикалуу конверт жана нашел ар кандай өлчөмдөрдө жана түстөрдө сүрөтү: доллары, песо, кетсали, кордобы, колоны, лемпиры, бальбоа, боливары, гурды, фунты, франки жана гульдены. Анын вытащил песо, заплатил айдоочуга жана пакети менен астында мышкой өсө баштады өз бөлмөсүнө үчүнчү кабатта. Бизге Пилар, бизге көз кимдир-бирөө дагы жок билдирүүлөрдү.
  
  
  Аны кабыл алды долгую парную ванну, андан кийин прохладный душ, андан кийин развернул таңгакка түзүлүштүн тазалоо үчүн бурчунда.
  
  
  
  
  
  
  жана жумушка чыкты үстүндө Люгером. Анын алмак сураганга Хока алып келиши мага жаңы тапанча, бирок Вильгельмина болгон эски жана ишенимдүү башка.
  
  
  Анын разобрал Люгер жана осмотрел бардык тетиктери. Анткени ал жакшы умб жана защищен өтпөс жабуу менен жабылган, туздуу суу дагы жок экендиги маалым металл. Анын использовал эриткич ар бир деталдарын, ал тургай крошечных винтах жана проделал так түшкөн аркылуу бар, азырынча алар жок болуп калды накта белыми. Анын высушил разобранный тапанча безворсовой ватной салфетка менен прикоснулся карата кризистик дењгээлде турат бөлүктөрүнө майлоочу май менен төмөн вязкостью жана кайра чогулткан Люгер. Анын заправил обойму менен восемью патрондор айланасындагы кпп снарядов, ага келтирилген Хоук, жана засунул Вильгельмину нарын кобуру жана белинде эки топчусу бар.
  
  
  Менимче телу соң керек, бирок менин акылын эмес сдавался. Мелис пландарын жасоого, лазейки жаба. Жана ар дайым жолу качан анын айткан өзүнүн мозгу отдохнуть, тилкесинде көз появлялась фотография Роны. Блондинку, стройное ийкемдүү денеси, анын болсо ошончо ночей болчу менин объятиях, болбойт экен деп жөн гана потерянным дагы бир өнөктөш иштөө боюнча.
  
  
  "Алар допускают биз убакыт биз үчүн соолуудан сиздин печали", - менен горечью подумала мен учуп тегерегиндеги бөлмөлөр. Кийинки жолу аны спросил, барбы жакын жерде дүкөн, анда анын сатып алам кийимди.
  
  
  "Ооба, сеньор. Нарын Агиларсе жайгашкан аркылуу болду, келгиле тандоо ", - деди клера.
  
  
  "Gracias. Мына, күтүп жатам посетителя. Эгер ал кыргызстанга келе тургандыгын маалымдады, скажи, эй, кайда, мени көрсө ".
  
  
  Анын маалымат таркатуу жагынан көчөсүнө жана потратил пригоршню акчаларды Хоука болгон кийим. Одевшись жаңы костюм менен бардык ылайыктуу көрүнөт, аны дагы бир жолу посоветовался өзүнүн портье жана неторопливо направился жогору көчөсүндөгү карата уличному кафе. Аны то үчүн столик менен анын болмок байкоо жүргүзүүгө эшиги, жана заказал бутылку жергиликтүү бренди, ал горел, бул от, бирок эч нерсе болгон жок неприятного вкуса. Потягивая бренди, анын задавался маселеси, канча мага ждать, биринчи кезекте караганда анын решу, бул менин аңгемелешүү, Пилар эмес, пайда болот.
  
  
  Бул учурда смуглая кыз в блузке менен терең вырезом, едва сдерживающей анын великолепную грудь, качнулась ортосундагы столиками жана токтолду менде. Ee чачтары алынды черными жана густыми, бир аз взлохмаченными гана деп билдирди. У нах алынды көздүн түстөгү кара кофе, обещавшие экзотикалык удовольствия.
  
  
  Бересизби үнөмдөөгө спичке?" - деп сурады ал аз басым кылып.
  
  
  "Кечиресиз, мен храню ih, анткени бросил тамеки чегүүгө". Анын подсказал эй.
  
  
  "Өткөн жылы анын пыталась бросить тамеки чегүүгө өзү, бирок продержалась болгону эки жекшемби күндөрү өтөт", - туура чыңдоого ал.
  
  
  "Сиз, керек, Пилар".
  
  
  "Ооба. А сен Ник Картер... анын атым Киллмастер. Сиздин аброю опередила сени ". "Мен билем, керек, барбы мага жүргүзүүгө өзүн скромно же извиняться".
  
  
  Анын толук эриндин изогнулись нарын улыбке. "Эч качан керек извиняться. Алам ага сесть? "
  
  
  "Албетте. Менин манеры бүгүн бир аз эскирген сыяктуу бардык калганы.
  
  
  Пилар опустилась карата отургуч, тескерисинче, мени. "Сен выглядишь да, - жылы жөнөкөй турак үй сага керек бир аз поспать", - деди ал.
  
  
  "Бизнес оболу", - деди ал акырын улыбкой. "Биз алабыз сүйлөшүүнү бул жерде?"
  
  
  Анын прекрасные көздүн скользили боюнча бездельникам кафелерде жана прохожим боюнча тротуару. "Бул ушундай эле жакшы жери катары ар кандай башка", - деди ал мага, пожав плечами.
  
  
  Анын ушундай белги официанту үчүн ал попросил дагы стакан, жана налил Пилар бренди. Андан кийин аны кескин спросил: "сен сделала менен өзүнүн акча табышууда?"
  
  
  Инстинктивно анын колу нарын мгновенном замешательстве потянулась карата баш, андан кийин ал улыбнулась. "Сизге, керек, дешти, мен рыжая. Силер билгендей, биздин почта бизнесявляется бөлүгүнүн зарылдыгы келип чыгат өзгөртүүгө тышкы түрү. Сага жагат кара? "
  
  
  "Любить бул. Держу акча, сен да болчу ерасоткой катары рыжая.
  
  
  "Эмне үчүн, рахмат", - деди ал жана озорно посмотрела мага үчүн өзүнүн узун ресниц.
  
  
  Бул мгновение чегинин адамдар Пиларс, казалось, жоголуп кетти, жана өткөн нарын жука адам Роны Фольштедт. Аны жасадым глоток чың бренди жана сүрөтү исчезло.
  
  
  "Единственное, бизде бар, - деди, мен, - бул катер, ал извлекли чемодан бортко" Гавиоты ". Мен алмак эмес разглядеть биздин атын, бизге опознавательных сандан темноте. Ал ехал өтө низменному жалал - & nb жана приводился анын кыймылы эки подвесными двигателями ".
  
  
  Пилар прикусила жана губу покачала головой.
  
  
  "Эч сыяктуу. Сиз видели кимди нерсе айланасындагы адамдардын катере?
  
  
  "Башкы адам болчу невысокого өсүш мезгилинде түшүүчү атмосфералык телосложения жана таптакыр лысый".
  
  
  Ал өлкөдөгү демократиянын дүйнөлүк деңгээлге руку үчүн токтотуу мени. "Коренастый, лысый эркек?"
  
  
  "Бул туура. Сен эго билесиңби?"
  
  
  "Мен ойлойм да. Айтканда, мындай адам, ал башкарат банду контрабандистов Кюрасао. Эго атым Торио.
  
  
  "Аласызбы мага, анда эго табууга болот?"
  
  
  "Мен алам отвезти сени ал жакка. Аны билем Кюрасао, жана биз көбөйтө алабыз аракеттенүүгө тез ".
  
  
  Бул ошол мүнөттө анын собирался возразить. Аны эмес, отель үчүн, ал ушундай болуп калды эле, бул Рона. Бирок Пилар болгон укуктарын, анын алмак сарптоого драгоценное убакыт Кюрасао жок зымдарды, ал эми ошол эле жылы чечүүчү фактор.
  
  
  "Бул тууралуу жакында биз көбөйтө алабыз уехать?" Анын деди.
  
  
  "Биз алабыз успеть карата эрте рыбалку эртең эртең менен. Анын бардык устрою.
  
  
  "Алабыз жокпу, биз баштоо эрте?"
  
  
  "Жок. Жана маанилүү сиз бүгүн кечинде отдохнули. Эртең сага керек болот болууга катуу жана бдительным ".
  
  
  Менин ноющие булчуңдун макулдашылды. Биз выпили дагы бир стакан бренди, жана ал проводила мени чейин менин отелинин.
  
  
  "Мен келгенде үчүн тобой эртең, - деди Пилар, - ал эми биз поедем в аэропорту".
  
  
  Анын калтырышкан анын зомбулугу жана устало өсө баштады
  
  
  
  
  
  
  в мою бөлмөгө.
  
  
  - Глава Он Беш
  
  
  Аны кабыл башталган экинчи душ үчүн күнү жана задернул жалюзи каршы кечки күн. Анын снял жаңы кийим жана положил аны отургуч. Андан кийин анын растянулся голый бул керебеттер, накинул өзүнө простыню жана уставился нарын потолок.
  
  
  Жөн гана заставить өзүнө уснуть адатта, мүмкүн эмес. Ар бир нерв в моем теле требовал эс алуу, жана менин көздүн алынды похожи болгон мүшөктөр менен абакировдун айтымында, бирок ага эмес удавалось уктоого.
  
  
  Анда мурдагы америкалык окумуштуу жана мурдагы орус генерал готовились стереть мою өлкөгө, шаар үчүн, шаар. Послезавтра биринчи отправится Нью-Йоркто. Анын тийиш кайда нерсе помчаться үчүн токтотуу ih эмес, слетать менен керебеттер бул керебеттер мейманканасында талас Веракрусе.
  
  
  Бирок спешить нарын сынган жок даярдоонун болмок глупо жана коркунучтуу. Эгерде Пилар сможет таба контрабандиста Торио, ага дагы мүмкүн аткарылышы үчүн жетиштүү убакыт миссиясынын. Аны закрыл көздү. Көрө Роны проплыло передо мен, исчезло, андан кийин вернулось.
  
  
  Солнечный святым, проникающий сквозь оранжевые жалюзи, бара-бара потускнел сквозь все оттенки боз, жана, акыры, күңүрт болуп калды. Ошентсе да менин акылын алмак эмес успокоиться.
  
  
  Казалось, ар бир үн менен көчөсүнө тилиги доносится ачык чейин менин ушей. Смыв унитаза нарын соседней бөлмөдө, фонтанный Ниагарский водопад.
  
  
  Андан кийин кимдир бир аз постучал в мою эшикти.
  
  
  "Ооба?"
  
  
  "Бул Пилар", - последовал жумшак ревматизма.
  
  
  Анын вылез айланасындагы таштандыларды, схватил сүлгү жана ачты эшикти. Бул Пилар-жылы черное көйнөк менен крошечными цветочками, алар казалось, счастливо росли нарын холмах жана өрөөндөрүндө анын богатой жерде.
  
  
  "Войдите", - деди мен.
  
  
  "Мен чын эле эмес верила, сен аткара аласың заснуть", - деди к. талиева жана садыков ичине.
  
  
  "Сиздин сулуулук жана ден ашык гана сиздин акылмандык", - дедим мен.
  
  
  "Мен келдиң, сага кандай-деп, жардам берүү үчүн". Ал легонько опустилась карата чети керебеттер.
  
  
  "Таблетка?" Анын спросил. "Мен эч качан ih эмес, айыл".
  
  
  Ал лениво улыбнулась мага. "Жок, таблетка. Мени."
  
  
  "Эмне кылышты, - дедим мен, оправляясь өзүнүн изумления, - сиз определенно восхитительная планшет жана ee таптакыр кыйын эмес проглотить".
  
  
  Ee красивое адам посерьезнело болуп калды дээрлик суровым. "Жок шутите, - деди ал. "Эки тарап тең биздин жашоо мүмкүн көз твоего физикалык абалына эртең, жана..." бул Жерде ал заколебалась, аны көздүн скользнули боюнча моей одетой ак сүлгү фигуре. "Жана, мүмкүн, анын да буду бүгүн беспокойно отдыхать в одиночестве".
  
  
  "Балким", - деди мен.
  
  
  "Сен оставишь бардык мага?"
  
  
  "Пилар, аны твоих колунда".
  
  
  "Бьен. Адегенде аны белгилеп кетким келет, сен үчүн лежал бул жерде, бул керебеттер ".
  
  
  Анын послушно жакындап келип, мындай керебеттер сатылып собирался опуститься качан анын күчтүү коричневые манжалары проскользнули астында сүлгү, ал аны носил жана смахнули эго.
  
  
  "Бул үчүн бизге жок понадобится сүлгү", - чечкиндүү деди ал. "Ложись өмүрүнө, мейли".
  
  
  Анын распласталась бул керебеттер, закончилась колуна ат коюуп койгула. Бул болсо, прохладное коснулось моей моюндун у баш сөөктүн негизи жана жай ползет жогору по спине. Анын почувствовал жеңил жыты корицы. Аркылуу аны ийинге увидел, бул Пилар вынула крошечный флаконго айланасындагы кайык, аны несла жана вылила мазмуну боюнча көрсөткүчүбүз позвоночнику.
  
  
  "Май корицы", - объяснила ал. "Эми анын кетким келет, сен үчүн кайра опустил карашат жана мүмкүндүк берди, мага жардам бере сага расслабиться".
  
  
  "Ооба, мэм", - усмехнулся мен. Раздался шепчущий шелковистый үн. Чети көздөр аны поймали вспышку смуглого сандын жана түшүндүм, бул Пилар сняла менен өзүнө бүт бут кийим.
  
  
  Словно чувствуя менин оюм, ал закрыла менин көздүн аз прикосновением өз прохладных, жумшак, манжаларынын. "Расслабься", - пробормотала ал. "Эми сага кереги гана расслабиться".
  
  
  Андан кийин анын колуна легли карата мою саяарын плавными маленькими тегеректер, ee манжалары нажимали бекем жана нежно. Ал намазала майын менин мойнуна жана грудную клеткасына, издавая өзү одобрительные коштоосунда. Ал тапкан складку карата моей тарапка, кайда копье майя задевало мени, жана анын манжалары погладили ооруу.
  
  
  Ал нанесла майы карата мою талию, анын колуна восхитительно скользили боюнча моей коже менен жыттуу майлооч. Төмөн жана төмөн боюнча ягодицам жана арткы бетинин бедер. Дагы бир аз прикоснитесь карата впадине карата коленях, андан соң икроножным мышцам, бойлото ахиллова сухожилия үчүн менин пятки легли анын ладони.
  
  
  Пилар нежно нанесла майы карата таманы менин буту, скользнув пальцем ортосунда ар тегерегиндеги менин манжалардын.
  
  
  Менин териси болгон жандуу жана сверхчувствительной аны прикосновениям. Казалось, аны сезип жатам, демек аркылуу өзүнүн поры жакындыгы анын обнаженного денесинин.
  
  
  Анын деди: "Пилар, мен билбейм, взволнован аны же кетким келет уктоого. Мейли, прими чечим! "
  
  
  "Успокойся", - мягко отругала ал. "Биз гана баштадык".
  
  
  Андан кийин ал взяла меники колдун буту, бирден, задобрить ih, перекатывая ортосундагы манжалар менен. Чоң жана указательным манжалар менен ал сделала промасленные ножны, скользящие жогору жана төмөн ар бир бармактын бутту.
  
  
  Андан кийин Пилар взяла ар бир ступню колуна болуп калды месить аны азырынча мен почувствовал катары трещат сөөктүн. Андан кийин ал кайрадан институттарына колуна өйдө боюнча моим ногам, аны тажрыйбалуу манжалары впились нарын татаал булчуңдун, сжимая, манипулируя, вытягивая ноющую ооруу.
  
  
  Өзгөчө көњүл бурулган менимче азыктар. Держа бир руку ар бир ягодице, ал наклонялась жана сжимала менен удивительной үчүн аялдар күч, анын колуна ырааттуу жүрүүдө перекатывались-жылдын пяток карата кончикам манжалардын.
  
  
  Кровать бир аз провисла, качан Пилар
  
  
  
  
  
  
  очутилась бул менин ногах. Айланасындагы бул жобонун ал наклонилась алдыга проводила өзүнүн зым ийилчээк оюнчуктар боюнча моей спине, волшебным түрдө расслабляя татаал булчуңдун.
  
  
  Качан ал потянулась алдыга үчүн помассировать менин мойнуна жана шею, анын жана почувствовал катары упчу анын покачивающейся төштүн коснулись мени. Эми анын колуна скользнули боюнча моей обнаженной спине-жылдын плеч карата ступням.
  
  
  "Эми перевернись, - деди ал, - ал эми анын сделаю башка тарапка".
  
  
  "Мен билбейм, выдержу жокпу, аны".
  
  
  "Жок волнуйся, анын ишенимдүү, сен николай выдержишь".
  
  
  Аны унаа карата саяарын.
  
  
  Пилар вздохнула. "Эмне үчүн, Ник, аны ойлогон, сен расслабился!"
  
  
  "Портной побери!" Аны усмехнулся, воспользовавшись мүмкүнчүлүгү үчүн взглянуть на мою обнаженную массажистку. Ee тери болгон, бул полированная жез - жылмакай жана безупречная. Анын төштүн алынды толук жана спелыми. Алар опустились, андан кийин кескин поднялись. Аны ичке талия жана тегерек катуу сандын блестели аз блеском банк.
  
  
  Ал изящно наклонилась үчүн алышы менен прикроватной тумбочки пузырек менен май жана брызнула эго мени, разводя жыйынтыгындатапшырышкан.
  
  
  "Жок волнуйся, - деди ал, словно кайра читая менин оюм, - эч нерсе калат незавершенным!"
  
  
  Ошентип, эми ага сдался ee рукам. Көздүн закрылись - ак-баш эмес возникало тревожных картинок. Менде болчу ощущение невесомости алмаштырбай нулган денеси, направляемое ушул знающими манжалар менен, дрейфовало мейкиндикте. Анын казался сделанным боюнча ириски... натянутой, растянутой, восхитительно натянутой чейинки тактык менен долли чектен бекемдигин.
  
  
  Анын кескин ачты көздүн жана схватил Пиларс үчүн руку. "Ушул жетиштүү, - деди мен. "Биз бир гана бул жеткен чегин массаж. Сенде бар башка таланттар? "
  
  
  Пилар лениво дразняще улыбнулась мага. Мени охватил шок изысканного удовольствия качан анын оозун сомкнулся түбөлүккө мени менен.
  
  
  Жана кандайдыр-бир кезде мага показалось, - жылы жөнөкөй турак үй мени тянут аркылуу кичинекей бархатную дырочку нарын дүйнөсү невообразимых наслаждений. Андан кийин мени охватила дрожь бошотулган. Жана биринчи жолу көп саатка аны жылы пустынен биз-жылдын мыслей, биз-жылдын сезүү, плыл нарын пустоте, плывя к глубокому колодцу забвения.
  
  
  Анын потянул жылуу, пылающее денеси жанында мени менен жана накрыл биз эки шейшеп менен жабылат.
  
  
  Кем аркылуу мүнөтүнө соң, ал аны да узак ошондо, деди мени жылуу, пахнущие корицей объятия.
  
  
  - Глава Он Алты
  
  
  Анын проснулся на рассвете менен ощущением алмаштырбай бардык эски деталдары да алмаштырылды жаңы, покрытыми тефлоном компоненттери перманентного ныктоо. Боюнча ванной доносились плеск суунун жана аял үнү, поющий испан. Анын выскочил айланасындагы таштандыларды, жакындап келип, мындай күнү жана дыйкандары аны.
  
  
  Бөлмөсүнө ворвались агымдары бууну. Үчүн полупрозрачной занавеской үчүн жан дүйнөм аны көрө алмак силуэт мыкты дененин Пилар, качан ал намыливалась жана пела нерсени боюнча жүргүзү Панчо Вилья. Убакыт убакыт менен занавеска прилипала аны коже, обнажая блестящую бети катары целлофановое терезе кутуда менен конфетами.
  
  
  Анын постоял ал жерде ошол мүнөттө, наслаждаясь зрелищем, андан кийин схватил занавеску жана отодвинул анын жагына.
  
  
  Пилар ахнула кр туусунун уруксат аткаруу жана инстинктивным ачылышы жестом закрылась жыйынтыгындатапшырышкан. Андан кийин ал опустила колуна жана сидела, улыбаясь астында струями жан дүйнөм, ошол эле учурда суу, стекающая боюнча холмам жана впадинам анын денесинин, заставляла ee блестеть да, тюлень.
  
  
  "Доброе нарын шаардык мэриясынын, керидо", - деди ал. "Менин анын бул жалгыз өткөрүп берүү эмес, сени". Аны көздүн скользили боюнча көрсөткүчүбүз телу. "Сиз ар дайым просыпаетесь ушундай абалда?"
  
  
  "Бардык көз каранды сырткары, ким кабыл алат жана душка нарын соседней бөлмөсүндө".
  
  
  "Менин, сен жакшы спал".
  
  
  "Бул бревно. Эгерде дүйнө кайсыл бир сүрөттөгү бул тууралуу твоем лекарстве-жылдын снотворного, биз увидим боюнча акыркы барбитуратов.
  
  
  "Льстец. Садись, ага намылю сага саяарын.
  
  
  Анын кирди душ жана Пилар повернула мени. Ал намылила колуна, бирок область моей анатомии, аны ал намылила, определенно болушкан эмес моей колдору артында болушу керек. Аны повернулся туруп жак ага карата биз эки брызнула суу. Биринчи жолу аны поняла, кандай ал жогорку кыз.
  
  
  "Мага төмөнкүдөй ак карашат, - деди, мен - мен получаю сизден абдан көп заказдар. Кез мага өзүнө алышы.
  
  
  "Сен болбосо көңүлгө, керидо?" - выдохнула ал, наклоняясь алдыга, жана бул великолепные төштүн качались мага.
  
  
  Взяв анын астында кол, спорт, аны Пилар жана подвел ee карата өзү. Андан кийин опустил жана аны андан ары үлүшү боюнча дюйма үчүн эсе.
  
  
  Ал выпустила жеңил үн восторга, качан аны колуна обняли мою грудь, жана ал притянула биз бирге, прижавшись өз грудью мага. Биз жакмакпыз медленный, волнообразный, неподвижный бий, ал жерде, жаны, бара-бара көбөйтүп ритм, азырынча Пилар эмес крутилась эмес тряслась катары одержимая айым. Вдруг ал вскрикнула, анын добушу пронзил монотонный гул суу.
  
  
  Андан кийин бул биз турдук бирге, позволяя & nb омывать биздин денесинин.
  
  
  Биз тез оделись, андан кийин пошли в соседнее кафе үчүн позавтракать восхитительными хуэво-ранчеро. Биз запили эго мексиканским пивом, ал да убагында завтрака жакшыраак караганда, горький мексиканский кофе-пхи.
  
  
  Такси отвезло бизди Aeropuerto Nacional, анда биз мындай оюн бүгүн анча чоң эмес самолет. Биз вылетели в отуз алты. Менен двухчасовой тизмдин ар убакыт биз приземлились болмок Кюрасао жакын полудня.
  
  
  Качан биз летели
  
  
  
  
  
  нарын мирной зеленью Юкатана жана каралжын-синем Карибском море анын невольно вспомнил, бул анчалык көп эмес, саат мурун аны мэриясы үчүн өз өмүрү ал жакта.
  
  
  Алмаштырбай өз ара макулдашуулары боюнча биз менен Пилар эмес разговаривали сапары учурунда. Мурда бул эртең менен биз мелис жөн гана мужчиной жана аял болгон наслаждались өмүрү, жана дагы башка алмаштырбай биздин эң чоң проблема болчу чечсин деп айтканда эртең мененки. Бирок эми биз жүрүшүндө эки профессионалами, идущими навстречу белгисиз опасностям, мен билем, биз эч качан вернемся. Кажети жок кезде үчүн аралашпаган аңгемелешүүлөрдүн. Биз сидели акырын, погруженные өзүнүн жеке оюм.
  
  
  Добуш пилот тынчтыкты бузса. "Алар айланасындагы сизди ким залында боюнча правому бортундагы, эми көрө алышат бүгүштүү арал Аруба. Аруба - эң кичинекей үч островов курамына кирген Нидерландских Антильских островов. Кюрасао дагы элүү милях карата востоку. Биз баштайбыз спуск жана жаатта приземляться аркылуу болжол менен он беш мүнөт убакыт ".
  
  
  Качан пилот продолжал рассказывать бизге аба ырайынын шарттары жөнүндө Кюрасао (идеальных катары дайыма), мен наблюдал катары Аруба скользила mimmo биз. Проливы ортосундагы Арубой жана Кюрасао алынды испещрены белыми парусниками жана көптөгөн крошечных коричневых островков туруп туруктуу жашаган калктын, бирок алар кээде колдонулду рыбаками.
  
  
  Биздин самолет приземлился аэропортунда Плесман, жана биз заты жыйымдар үчүн пятимильной сапарынын борбор шаарга Виллемстад. Кабина болгон эски "Өкм" менен снятой чатырынын үчүн ал болчу пайдаланылышы ачык асман.
  
  
  Айдоочу болчу разговорчивым человечком, ал казалось, чечти айтып берүүгө бизге райондор бардык жергиликтүү сплетнях учурунда биздин кыска сапардын. Мен обращал өзгөчө көңүл буруу анда, - деп айткан эркек, азырынча бир фраза эмес пронзила нулган аң-сезим катары, ледоруб.
  
  
  "Подожди минутку", - рявкнул аны айдоочуга. "Сиз айтып жатасыз жөнүндө блондинке, вытащенной боюнча жайкы?"
  
  
  Ал повернулся өзүнүн убактысы менен кеңири улыбкой, довольный, мунусу пробудилась менин кызыкчылык. Жөнүндө", ооба, сеньор. Эки күн мурун рыбацких доках көп болчу волнений. Бир боюнча сайган вернулась менен желтоволосой дамой. Ага жылы спасательный гиллетт, ал держал аны плаву, бирок ал болушкан эмес, аң-сезиминде болгон учурда, анын айтымында. Абдан странно, анткени биз бир лодка эмес попала в аварию ".
  
  
  "Анда ал азыр?" Аны вмешался,
  
  
  "Качан белгилүү болду боюнча рыбацких объектиси, чогулгандарга келген күйөөсү аялдар жана увез аны менен болот".
  
  
  "Ee күйөөсү?" - аны кайталап коюу.
  
  
  "Ах, ооба. Бул ири эркек, похожий на медведя, ал кээде плавает менен бирге Говиотой ".
  
  
  Городин! Тийиш, ал жылдыктар сейил бак курууда карата Кюрасао, качан албады көрсө мени же Рону жалал - & nb. Албетте, ал ждал ал жерде, качан тегерегиндеги объектиси билдирүү келди, ал анын айтымында, рыбаки. Бул жылы эки күн мурун. Анын подсчитал шансы, бул Рона дагы жива. Бул жылы длинный выстрел: "Сиз билесиз да, кайда эркек... анын күйөөсү... забрал аялды?" Анын спросил.
  
  
  - Жок, сеньор, бирок, мүмкүн, моим башка, рыбак Саба, айтып берет сизге. Ал вытащил даму боюнча көйнөк ".
  
  
  "Сиз отвезти мени Сабу?"
  
  
  "Эми, сеньор?"
  
  
  "Азыркы учурда." Анын вытащил айланасындагы набухшего бумажника купюру он гульденов жана протянул аны айдоочуга. "Жана сделай бул тез эле болот".
  
  
  "Беш м", - деди ал, кладя акча мүнөтүнө.
  
  
  Беш миң, дээрлик чейинки тактык менен секунд, биз аркылуу өткөн лабиринт бир багыттагы улочек карата рыбацким докам чегинен тышкары Виллемстада, расчищая жолу жардамы менен гудка, ал айдоочу дайыма опирался. Биз кескин кепти токтоттук на набережной алдында каркасным үйдү бир чоң окном нарын пятнах түтүн жана көрнөгү менен выветренной боек, анда жазылган "Баш калкалоо Ванвоорта".
  
  
  Выйдя айланасындагы машиналар, анын почувствовал катары мени дернули үчүн рукав, анан түшүндүм, бул дээрлик забыл жөнүндө Пилар.
  
  
  "Ник, блондинка... бул твой Рона?"
  
  
  "Бул тийиш."
  
  
  "А сен будешь кыласың?"
  
  
  "Найди аны, эгерде смогу".
  
  
  "Бирок бизде калктуу конуш россиянын".
  
  
  Эгерде болмок эмес Рон эмес болмок эч кандай миссиясынын. Атап айтканда ал: "балдарга зомбулук бизге ачкычы разгадке, жана эми ал келүүсү мүмкүн бизди Городину. Мындан тышкары, ал эмес болгон билим берүү боюнча коркунучтуу ишине биз да. Эгерде ал азыр колунда Городина, эй төлөөгө туура келет ужасную бааны. Анын тийиш попытаться көрсө аны. Анын эй көптөгөн милдеттүү ".
  
  
  "Эй, Силер эч нерсе керек, - деди Пилар. "Сен эмес беришти, аны аткарууга тапшырмаларды. А кезде ... билесиңби, кандай бүгүнкү күндө?
  
  
  "Ооба, аны билем. Эртең крайний мөөнөтү ".
  
  
  "Забудь ал жөнүндө Ник. Пойдем мени менен, мен отведу сени в Торио. Биз найдем эго на набережной шарындагы ошондо ".
  
  
  Анын токтолду алдында дверью святилища Ванвоорта жана посмотрел нарын адам Пиларс. Качан анын заговорил, менин үнү болчу атылбас. Чечими "менин билимим жана аны эго кабыл алды. Сен пойдешь мени менен? "
  
  
  Бул мгновение ал жолугушту мени менен взглядом, андан кийин отвернулась. Ал протянула руку жана коснулась моей колуна. "Мага абдан жаль, Ник. Сиз аракеттенүүгө тийиш ылайык өзүнүн динге ишенүү. Мен помогу сага караганда сен попросишь. "
  
  
  Анын сжал анын руку кирди эшикти.
  
  
  - Глава Он Жети
  
  
  Vanvoort's Hideaway эмес туристтик баром. Сергей болчу тусклым, абага болчу затхлым. Дубалдар алынды увешаны плакатами менен жарнак пиво жана саясатчылар. Линолеум карата жынысы протерся чейин голого жыгач тилкесинде бойлото алдыңкы бөлүгүндө нелакированной планкасынын.
  
  
  Клиентурой алынды рыбаки жана моряки.
  
  
  
  
  
  көптөгөн элдердин. Жана бардык эркектер. Гул сүйлөшүүлөрүн жана звон стакан капысынан токтоп калды, качан келүүчүлөр заметили Пилар алектенген выглядела эффектно нарын коротком лимонно-сары тустогу көйнөк.
  
  
  Үчүн туруктуу сидел косолапый голландец менен бицепсами, окшош болгон коон, торчащими менен кыска түтүктөрүнүн эго көйнөктүн.
  
  
  "Мен жумуш издөө рыбака боюнча атындагы Саба", - деди мен.
  
  
  Крошечные глазки голландца пробежались боюнча мага, курт-кумурскалар. "Ким, - деди, ал эмне бул жерде?"
  
  
  "Эго башка таксист. Ошол, бул Гудзоне.
  
  
  Ал покачал өз массивной головой аркылуу тараптар жагына. "Жок, демек, мен үчүн эч нерсе".
  
  
  Положив эки колуна алууга стержень, аны прижался жак тарабынан ага. "Ардагер, менде убакыт жок ойноого, оюндар, жана менде убакыт жок объяснять. Бирок, мен үчүн сиз билген төмөнкүдөй: эгерде сиз эмес укажете мага Сабу аркылуу беш секунд эмес же десең, анда аны алам эго көрсө, анын перейду аркылуу бул бар жана сломаю сизге сөөктүн, азырынча получу ревматизма ".
  
  
  Голландец билген, - деп мен олуттуу. Эго румянец побледнел. "Вон ал жерде", - прохрипел ал. "Бир айыл будке у дубалдар".
  
  
  Качан анын отвернулся-жылдын бара, бул жерде кайрадан башталды лепет, жана баары болуп калды заняты, глядя карата Пилар.
  
  
  Одинокий эркек будке болчу чернокожим тургуну Виргинских островов.
  
  
  "Саба?" Анын спросил.
  
  
  "Чынында, дружище. Садись. Жана леди да. Жалал-эго сүйлөгөн музыкалык бөлүгү болгон британской, ал эми бир бөлүгү калипсо-мелодичной, аны сиз слышите айрым бөлүктөрүндө Вест-Индия. "Сен керек вселить жалал-Ганса кудайдан коркуу, заставить эго отступить, бул".
  
  
  "Мен суроого жөнүндө аялга, аны сиз алып эки күн мурун. Ошол, ал сен нашел в море ".
  
  
  - Ах, леди менен желтыми ачылды. Абдан хорошенькая. Ал эмес просыпается үчүн айта бизге деген сөздөр. Абдан-абдан устал. Море истощает твои күч. Бирок мен ойлойм, эй болчу больно. Эч нерсе сломано ".
  
  
  Жана "эркек увел аны? Кимде ким жолуктуруп, анын күйөөсү?
  
  
  "Ой-хо, мүмкүн, ал эмес анын күйөөсү", а? Мен удивлен. Ал похож тигил даму менен желтыми ачылды, аны кабыл алат үчүн күйөөсү. Өтө одоно бузулушу, өтө эле некрасиво. Сен мужик, дружище?
  
  
  "Жок, бирок, аны уюштуруучулар дагы, ал эми эркек, ал аны увез, определенно эмес. Билесиз, ал кайда, аны забрал?
  
  
  "Ооба, аны билем. Анын рассказываю эму кетиптир ош госпиталь Королевы. Ал айтып жатат, бул эч качан мин ', ал жүргүзөт даму ал жакка, анда ага бар, достор. Ал белгилегендей, алар заботятся ал жөнүндө. Ошондуктан анын смотрю, ал кайда жүрүп жатат. Ал өзүнө алат күчү нарын моторную лодку менен эки башка эркектер. Алар едут анын Кичинекей Пес, кичинекей арал айыл он эки милях-жылдын жээктен. Эч тышкары, чоң-чоң таштарды Little Dog. Чоң таштар жана рыбацкая хижина. Рыбаки көп колдонбойт бул жерге. Мужики менен ружьями эми бардык пугают.
  
  
  "Сиз көрсөтүлөт мага, добраться чейин Маленькой Ит жана күчүктөр?" Анын спросил.
  
  
  "Албетте. Спуститесь карата докам, сиз көрүүгө бул жерге. Давай, анын сага покажу.
  
  
  Кара эркек каримде жана чыкса аркылуу киосктор. Пилар последовала үчүн биз болгон көчөсүнө жана спустилась аркылуу жуп крутых батирлердин карата набережной, анда Саба, бир аркылуу сверкающую сууга, анда казалось зазубренным выступом айланасындагы коричневых скал.
  
  
  "Кичинекей собачка", - деди ал. "Мүмкүн, 500 метр узундугу, 200 туурасы. Единственное коопсуз жерге отургузуу үчүн кайыктар - экинчи жагынан. Ошондо эмес көрүнбөйт.
  
  
  "Мага керек скоростная лодка, - деди мен. "Силер билесиңерби кимди нерсе ким берет мага бир?"
  
  
  "Албетте. Менде дагы өзү менен тез лодкой нарын гавани, эгерде эмес деп эсептелсин контрабандистов жана полициянын. Ал беретка менен сизди көп акчаларды, бирок сиз получаете өз акчаларын ".
  
  
  "Жакшы." Аны повернулся к Пилар. "Эми анын попрошу сени жасоого анда тургандыгы үчүн сени аябай мүнөзү оор жеткинчектерге".
  
  
  "Бул төмөнкүлөр болду, Ник?"
  
  
  "Подожди мени. Подожди, эгерде мен вернусь карата темноте, поведал Дэвида Хока Вашингтондо жана расскажи эму, бардыгын билесиң ".
  
  
  "Ble анын барам с тобой? Анын алам башкарууга лодкой. Анын алам жардам берүү ар кандай ыкмалар менен ".
  
  
  "Жок", - бекем деди мен. "Бул менин жумуш, жана мен үчүн сиз калды бул жерде".
  
  
  "Ооба, Ник", - деди ал менен непохожей карата нах покорностью.
  
  
  Анын сжал анын руку жана последовал үчүн Сабой карата докам, анда биз найдем болобу, менчик болобу, башка жылдарга катере. Көрсө, бул эңсөө-быстрая лодка, ага анын гордый эки аяр содержал жакшы абалда. Бул адам эмес, абдан беспокоился жөнүндө кылыш үчүн жетишүүгө түрткү берүүгө незнакомцу взлететь өзүнүн гордости жана окуучулар, бирок жетиштүү гульденов өткөн боюнча колдон үчүн азайтууга каршылык эго. Мотором болчу гигантский "Эвинруд", ал каражаттары тез арада алуучуга жеткизилет ожил жана чогулгандарга аны азыр несся боюнча легкому проливу карата Маленькой Собаке. Адегенде караганда анын подошел өтө близко, аны жасадым кеңири чөйрөсүн айланасындагы скалистого аралдары. Кире карата дальнем жээгинде карата некрашеной-шаардык транспорттун бардык түрлөрүндө бар болчу привязан катер менен каютами. Үчүн пирсом находилась жыгач хижина. Бледно-серый дым клубился айланта баштады.
  
  
  Анын задушил "Эвинруд", андан кийин осмотрел хижину өткөн скалы предметине карата кандайдыр-бир белгилери, жашоо. Эмес болчу. Андыктан мен включил мотор жана жылдыктар сейил бак курууда айланасындагы аралдары.
  
  
  Анын бродил боюнча каменистому берегу, алыскы тарапка мен просил мүмкүн болгон жердин үчүн приземления. Зазубренные чокулары возвышаются карата он беш же жыйырма фунтту алмаштырбай кандайдыр бир чоң возмущение борборунда жер выбросило ih менен түбүн океана. Акыры анын наткнулся карата ичке клин суунун ортосунда парой саналуучу валунов, жана мага мүмкүн болду протиснуть лодку. Анын обезопасил аны өсө баштады боюнча скалам жана направился карата хижине карата противоположной тарапка аралдары.
  
  
  
  
  
  
  
  Кыймылы шло в лучшем учурда жай, жана ал передвигался абайла, эгерде Городин выставил байкоо жүргүзүү. Аркылуу жыйырма мүнөт анын жеткен ыңгайлуу жактан, кайдан алмак жатып калышы өмүрүн жана көрүү карата хижину. Бул жерде ал казался караганда тарабынан океана, жана казалось, ал эки бөлүнүп бөлмөлөр. Единственное терезе, ал аны көрө алмак болду застрял тактайлар менен болуп гана щелевыми отверстиями. Мурдагыдай эле эч кандай изи, адам өмүрүнүн бир гана клубящийся дым, растекающийся боюнча воздуху. Эми, качан аны жылы менен подветренной тараптар дыма, анын багытта неприятный жыты. Балким, анын тереңдиги өмүрова анын, билип, бул эмне болчу, бирок мен аны отверг бул ой жана пополз карата лачуге, стараясь эмес попадаться көздү собирались нарын окне учурда, эгерде кимдир болот көрүү үчүн аны.
  
  
  Аны жок проблемаларды добрался чейин хижины жана присел астында окном, заколоченным тактайлар.
  
  
  Зловоние бул жерде болчу безошибочным. Антсек жыты опаленной болмуштун жана адам табат. Анын стиснул тиштер жана попытался стереть мысленную картину деп алат случиться менен Роной Фольштедт. Ичиндеги хижины раздался кескин түрдө, едва сдерживаемый добуш гнева. Бул кыйын рычание Федора Городина.
  
  
  "Сен извлекли мага көп хлопот, сен жана Картер", - деп айткан ал. "Бирок сен дале можешь ээ болуу менин билимим кечирилиши. Сизде маалымат, Мага керек бул информация. Жөнөкөй алмашуу. Жана өзүндө делле, бул сен можешь баш тартууга мындай математика боюнча да аны, ал да талантлив карата убеждению? "
  
  
  Аны жай көбөйттү карашат үчүн прищуриться аркылуу мейкиндиги ортосунда, тактайлар жана добуш Городина продолжился.
  
  
  "Биз билебиз, бул Картер эмес "мыктыгер". Бар маалыматтарды, бул эго доставили карата жээги ак-рыбацкой деревне майя карата Юкатане. Андан тышкары, бизге эмес мүмкүн болду эго көзөмөл жүргүзүү. Ал жерде болмок байланыш пункту боюнча, ага сиз болмок аны менен байланыштыруучу учурда өтө зарыл. Аны белгилеп кетким келет, үчүн, сен, - деди мага, анда бул ".
  
  
  Эми аны көрө алмак бөлмөгө аркылуу подоконники. На деревянном стуле, жанында Городином сидела Рона-Фольштедт. Веб-веревка болгон привязана анын айланасындагы бар, связывая анын колуна капталдарында жана удерживая анын учасында орундук. Ага жылы гана обрывок штанов, ал носила, качан ныряла менен круизного лайнера. Жогору бар ал обнажена, обнажая маленькие, жакшы түзүлгөн төштүн. Аны көздүн покраснели, чачтар спутаны. Качан ал заговорила, ушунун отстраненным, усталым үнү менен.
  
  
  "Жок эч кандай байланышчы адамдар", - деди ал.
  
  
  "Сен врунья жана дура", - деди Городин. "Сиз билиши керек, мен алам заставить сизди айта. Тынчтык азыр же кийинчерээк анын кричащей агонии. Алсак, же болбосо, анын найду Картердин. Ал эми дандарынан айрым айланасындагы менин мыкты адамдардын жана ар бир мүнөтүнө, азырынча ал калат жо, ал берет үчүн коркунуч биздин пландын. Эми - дагы бир жолу - анда алабыз таба Ника Картердин?
  
  
  "Мен түшүнүктөр эмес, иште, анда ал", - устало монотонно деди Рона.
  
  
  "Менде жок көп терпения", - прорычал Городин. "Эми анын покажу сизге, эмне менен адамдарды, алар менен аны абдан чыдамкайлык".
  
  
  Чоң кыргызча отошел жагына, жана булагы түтүн айланасындагы көрнөк-жылы табылганы. Чоң темир жаровне тлела раскаленная куча айланасындагы древесного көмүр. Сырты резина рукоятки кандайдыр длинного аспаптын торчали айланасындагы көмүрдү. Городин этият взялся үчүн рукоять жана вытащил куралы. Бул тууралуу аталган узун остроносые плоскогубцы. Плоскогубцы засветились тускло-оранжевым светом, качан ал көрсөттү ih Роне.
  
  
  "Балким, сиз ошону укканбыз дагы жөнүндө ушул техникасы", - деди ал.
  
  
  "Күнөөкөр дененин табияты отрывается-жылдын дененин боюнча щепотке үчүн эсе. Өзгөчө көңүл бурулат нежной төштүн аялдар. Болосуңар жашоого бир кыйла узак, бирок ар бир учурунда ушул убакыттын болосуңар умолять умереть ".
  
  
  Көз Роны гипнотически токтолду блестящих кончиках плоскогубцев. "Бирок мен эч нерсе билбейм, - деди ал со слезами на алдында, - таптакыр эч нерсе".
  
  
  Городин проигнорировал аны. "Мен аялдар сизге дагы бир мүмкүнчүлүгүн толугу менен жооп меники суроолор", - суук эле", - деди ал. "Ошондо биз баштайлы".
  
  
  Анын обдумал өз иш-аракеттер планы. Анын алмак убить Городина, прострелив терезенин планкасынын, бирок учурунда ih теням нарын темной бөлмөсүндө аны көргөн, бул дагы эки эркектердин турдук у жакынкы дубалдар. Алар наверняка болот вооружены жана толук ыктымал, убьют Рону, биринчи кезекте караганда анын смогу өтүшү үчүн бурч хижины тышкы күнү. Другая эшик ачык, тескерисинче терезе, по-видимому, вела экинчи бөлмөгө. Бул помогло. Эгер бөлмөдө болчу терезе, эго эле анын закололи.
  
  
  Азырынча анын өтүүгө аракет кылган придумать осуществимый планы, Городин вставил щипцы нарын көмүрлөр жана повернул в мою тарапка. Анын жашырынып түрү боюнча, качан", - деди боюнча бир невидимых адамдардын: "Возьми эго буга. Көрсөтүү мисс Вольстедт, анткени ал мүмкүн эсептөөгө, эгерде эмес кызматташат биз менен.
  
  
  Алдында моим окном перекрестился славян калтырды менен кыска стрижкой, качан жана аны кайра көбөйттү карашат, ал эшикти ачты карата противоположной тарапка. Жыты горелой болмуштун разлился катары отравленный газ. Славянин жылдыктар сейил бак курууда аркылуу ошол мүнөттө, волоча алып нерсени карата жынысы, бул пришлось бир нече футах-жылдын Роны.
  
  
  Маанисине карата жынысы болчу формада адам менен головой, туловищем, эки жыйынтыгындатапшырышкан жана эки ногами. Кээ дагы бул подсказал эркек. Адамдын күнөөлүү табияты жана мускулы алынды разорваны, обожжены, разорваны жана оторваны ар бир бөлүгү баш жана денесинин. Казалось, эч жерде болгон эмес органынын, ал
  
  
  
  
  
  
  эмес изуродован. Көптөгөн жерлерде сөөктүн просвечивали сквозь тешиктер болмуштун, ошол эле учурда тварь истекала каны жана башка биологиялык суюктуктары.
  
  
  Эриндин толугу менен оторваны, калтырган гримасу обнаженных тишин, напоминающую череп. Ал жерде болгон бир көздүн, эми болду гана нымдуу почерневшая дыра.
  
  
  Жаман баарынан, анда бул калдыгы адам болчу тапшырды.
  
  
  Рона заткнула роталардын жана отвернулась, качан бул привидение жалобно скреблось боюнча половицам судорожной колу.
  
  
  "Болбойт да отворачиваться-жылдын эски досу, - деди Городин. "Же, мүмкүн, сен эмес узнаешь красивого жаш Бориса".
  
  
  Рон издал терек рыдание.
  
  
  "Биз заты эго жок аң-сезим, бирок дагы эле жандуу", - улантты Городин. "Биз оживили аны. Биз ухаживали ага жана кормили эго алдында сыноолор. Анан поплатился эмес, өтө гумандуу болууга;, аны признаю, ошол небрежный учурда ал уклонился өзүнүн парзын, жана сизге мүмкүндүк берет жана Картеру бежать. Кескин поднявшись, эго добуш шталь жестче. "Эми настало отузу. Мага керек Ник Картер, сен десең мага, анда эго табууга болот.
  
  
  "Мен... мен билбейм", - всхлипнула Рона.
  
  
  Городин выругался боюнча-орус жана потянулся карата резиновым рукояткам плоскогубцев.
  
  
  Водонепроницаемая трубка менен алты дымовыми шариками, алар дал мага Стюарт, болду менде в руке. Кандайдыр бир жол менен мага пришлось бросить бир айланасындагы гранул нарын светящийся көмүр. Ушунун жеңил аралыгы көйгөйү заключалась кылыш үчүн жөнөтүү гранулу аркылуу решетчатое терезе. Мага керек болчу духовой тапанча, жана качан пайда болгон баш сүрөтү, анын тез вытащил шариковую ручку айланасында чөнтөк көйнөктөр жана отвинтил капкак кол, выбросив эго менен бирге картриджем ичинде. Натыйжада менде калгандарынын трубка диаметри үч жарым дюйма, ичке бир аягында жана жетишерлик кеңири башка үчүн кабыл алуу боюнча бир түтүн гранул. Анын бросил пулю в мээнин калем, воткнул анын ортосунда, тактайлар терезе жана баштады этият жөнгө салууга үчүн траектория учуу ракеты болгон так.
  
  
  Эми Городин жакындап келип, мындай Роне. Держа плоскогубцы ар бир руке, ал прижал раскаленные щипцы анын сол жээгиндеги соску. Анын өкүлү ж., аз самодельного үйлөмө аспаптар оркестри тапанча светящийся көмүр. Менин биринчи аракет керек кынтыксыз, анткени менде бекен мүмкүн болбойт го дешет.
  
  
  Аны жасадым глубокий көрсөтүүчү терең дем алып, прижался губами аягында түтүкчө жана выдохнул менен взрывным пуфом.
  
  
  Шарик влетел в көмүр жана осле карата раскаленных углях менен восхитительным шипением жана дымом козу, распространив өзүнүн бледный, удушающий дым бардык бурчтар бөлмөлөр.
  
  
  Благословляя изобретательность Стюарта, анын вытащил жоолук-маска жана накрыл ал тарабынан нос жана роталардын. Анын свернул үчүн бурч хижины жана ачты эшикти плечом. Ал содрогнулся, андан кийин раскололся, качан аны өтө пнул аны.
  
  
  Качан анын ворвался нарын хижину менен Люгером в руке, анын увидел катары Городин, спотыкаясь, учуп кетти аркылуу эшикти нарын соседнюю бөлмөгө, ошол эле учурда бир айланасындагы эго адамдардын вслепую кетким максаты үчүн өзүнүн тапанча-пулемета.
  
  
  Анын выстрелил, жана ал упал. Ал дале өтүүгө аракет кылган көтөрүү менен жынысын тапанча-пулемет, ошондуктан, аны жана выстрелил ага дагы бир жолу, ал эми чейин жеткен иштин жүрүшү тууралуу отчетту.
  
  
  Башталган экинчи адам бөлмөсүндө атаковал мени раскаленными плоскогубцами кийин андан тышкары, бул спорт ih менен жынысына, анда ih уронил Городин. Анын пустил пулю эму нарын карашат, андан кийин бросился карата Роне жана тез освободил аны. Ортосунда кашлем эй удавалось выдыхать нулган аты.
  
  
  "Ник?"
  
  
  "Чындыгында, - деди мен. "Успокойся, анын вытащу сени ошондо аркылуу мүнөтүнө".
  
  
  Маска акы соскользнула менен менин rta, качан аны вынес Рону карата көчөсүнө жана опустил аны жерге. Анын подождал, азырынча менде прояснятся көздүн, андан кийин жылдыктар сейил бак курууда карата Городиным.
  
  
  Анын перешагнул аркылуу трепещущие останки Бориса экинчи бөлмөгө лачуги. Пусто. Болчу терезе, обшитое доской, бирок ал выбито. Аны посмотрел карата өткөн скалы, бирок Городина эмес увидел.
  
  
  Далекий жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына Роны отбросил мени-жылдын терезе. Анын бросился келүү аркылуу хижину жана выскочил аркылуу парадную эшикти. Городин бежал боюнча кыска дорожке ортосундагы валунами алып келип токтошу, анда турду катер. Качан анын, кирди эшикти, ал развернулся жана выстрелил нарын мени боюнча ок кутусунун тапанча "Эрма". Эго таращить көздүн попала мага рукав, ривненской ушунчалык үчүн испортить мага максаты, качан аны кылгандарга жооп иретиндеги эки октун. Одина гүл баштоочулардын топливный бак крейсера жана лодка менен громким жарылууга взмыла жогору, качан Городин бросился менен тропы карата скалы.
  
  
  Аны түштү болуп жаткан катар менен Роной. "Сен можешь идти?"
  
  
  "Мен..., мен дагы ошондой деп ойлойм".
  
  
  - Ошондо держитесь ачык үчүн мени менен. Менде пришвартована лодка башка тарапка аралдары. Идти болот өтөө оңой эмес, ал эми Городин анда ал жерде с ружьем.
  
  
  "Сен ведешь, Ник, - деди ал. "Мен сделаю бул тууралуу"
  
  
  Анын сняла рубашку жана тейлөө ee Роне боюнча эмес скромности, ошондой анткени ал дээрлик түсү скалы. Менин жеке тери түзүлгөн, жетиштүү загорелой үчүн эмес болушу мүмкүн, мындай очевидной максатында. Менен Роной турат мени анын пробирался келүү боюнча зубчатым камням багытында өз моточаналар, өтө оор өттү опасаясь малейшего үндүн же кыймыл.
  
  
  Качан анын увидел-бу, башкарууга милдеттүүбүз, ортобузда жана лодкой болдум, бир гана ичке тарак скалы - отблеск металлдан болгон күн.
  
  
  
  
  
  
  анын катуу швырнул Рону жерге жана рухнул жанында аны менен ошол учурда плоский треск тапанча "Эрма" разрушил тынчтыкты жана шагыл брызнул эки кадам алдыбызда.
  
  
  "Оставайся жерде", - прошипел ага Роне жана прицелился бири "Люгера" ошол жери, анда аны көргөн вспышку дула пистолета. Анын выстрелил бир жолу, эки жолу.
  
  
  Колу жана ийинин Городина обвились айланасындагы валуна, жана ал выпустил жапайы выстрел, ал отскочил-жылдын таштардын үстүндө биздин головами. Анын выстрелил нарын ревматизма жана услышал катары крикнул орус, канчалык больно, качан менин таращить көздүн разорвала эму предплечье.
  
  
  Эми неосторожно, Городин переменился, имаратты карап чыгуу үчүн өз-кечени чечүү жана отбросил идеальную тень на стоящий алдында алар валун. Албетте, ал олуттуу ранен, анткени мен көргөн да, тень сжимала жана разжимала өзүнүн правую руку, андан кийин кайра взяла тапанча жана подползла жогору камням үчүн октун.
  
  
  Качан пайда болду максаты Городина, аны жылы даяр менен наведенным люгером. Анын нажал карата курок. Балка ударил боюнча бош санариптик камералар. Анын использовал эки обоймы ок-дарылар, ал эми экинчи менде эмес.
  
  
  Россиянин выстрелил, бирок пулевого жарадар эго меткость жаман болду, жана ал нырнул кайра түрү боюнча.
  
  
  Анын осмотрел неровные скалы биздин айланабызда кара-мен просил жердин, ал болмок жакшы укрыться. Ондон ярдах каранды жолдору, ал боюнча келдик, болду көңдөйүнө формасында табытты (сөөктү).
  
  
  Аны, жакындап келип, мындай уху Роны, жана ал прошептал: "Качан аны сага айталы, вставай жана беги ал карата дыре ал жакта. Двигайся тез жана держись.
  
  
  Ал тайган оозун үчүн нерсени айта бирок Городин кайрадан өсө баштады жана прицелился. "Идти!" - мягко деди мен. Рона кетти, пригнулась, споткнулась жана нырнула нарын нишу, качан таращить көздүн откусила кусок валуна нарын дюймах-жылдын тешиктер.
  
  
  Аны вскочил бул бутту жана последовал ага. Качан анын, нырнул нарын неглубокий ошол мүнөттө, таращить көздүн обожгла мага ийинин жана ударилась жөнүндө жерге. Анын учуп кетти защищенное орду жана почувствовал липкую нымдуулук кандын ошол жерде.
  
  
  "Сизде жаңы жыл!" - деди Рона.
  
  
  "Едва ли."
  
  
  Жерлерден доносился добуш Городина, ал эми алмак догадаться, эмне үчүн мен эмес-министру анын от. "Картер, сен мени слышишь? Дагы бир ушул сыяктуу прикончит сизди! Выходи менен поднятыми жыйынтыгындатапшырышкан! "
  
  
  Андан кийин бир нече секунд тишины прозвучало дагы эки октун. Бир айланасында ок тийип попала биздин узкое тешик жана рикошетируя взад жана алдыга забрызгала биз осколками камня.
  
  
  Приблизившись карата Роне, ага прошептал: "кийинки жолу качан ал выстрелит, кричи".
  
  
  Ал понимающе кивнула болсо, жана төмөнкү выстреле издал мучительный вопль. Анын берсе эй белгиси "жакшы" жана шталь ждать.
  
  
  - Жакшы, Картер, - проревел Городин. "Выходи, же эркек умрет!"
  
  
  "Мен айта албайм!" - крикнул ага ревматизма, добуш абсурдно напряженно, канчалык больно. "Анын ранили, ал эми аял катуу раненую. Отпусти аны мен заключу с тобой бүтүмдү.
  
  
  - Менимче, сенде да жок анын, ошондой. Выбрось тапанча; ошондо биз сүйлөшөбүз ".
  
  
  Анын размазал кан өз жаракаты линиясы боюнча чачтын Роны жана анын адамга положил аны саяарын-деди эй, эмне кылуу керек. Андан кийин позвал Городина жана выбросил тапанча.
  
  
  Качан анын услышал жакындоого Городина, аны унаа өмүрүнө жана лежал сгорбившись жана стационардык. Оор shaggy Городина затихли үстүндө биз. Андан кийин паузы Городин деди: "Вон, Картер, вон!"
  
  
  Андан кийин Рона, начар деди: "Ал... ал жок аң-сезим".
  
  
  "Балким, жок", - прорычал Городин. "Бер мага, жыл сайын эмес притворяется жокпу, ал".
  
  
  Эго тапанча взорвался откровенные үстүндө мен, жана таращить көздүн разлетела жерге жана щебень нарын дюйме-жылдын моей башты. Эго деген сөздөр сигнализировали жөнүндө трюке, жана аны эмес пошевелился.
  
  
  Тень сариев карата скалы. Аны көргөн бул чети көздөр, качан ал наклонился мен түбөлүккө. Аны билип, биздин ага кулаке держал тапанча, этият прицелив бу, башкарууга милдеттүүбүз, жана ждал нарын тревожном ожидании. Рона, проон, аны жок подведи мени азыр эле!
  
  
  Андан кийин анын услышал түрткү ee бутту, жумшак сокку аны ступни, качан ал соединилась менен аспаптын Городина, жана ал споткнулся.
  
  
  Сжав стилет в руке, анын каражаттары тез арада алуучуга жеткизилет повернулся жана воткнул лезвие жалал-эго массивную грудь. Менен долгим вздохом жана булькающим стоном ал баш тартса пушка - жана өзүнүн жашоо.
  
  
  Анын вывел Рону нарын тусклый полдень деди: "Лодка гана бул миновала тарак. Жди мени ал жакта, - мага керек жасоого акыркы ".
  
  
  Ал вопросительно посмотрела мени, бирок повернулась жана пошла к лодке. Аны потянулся үчүн пистолетом Эрма, ал уронил Городин жана вышиб бардык снаряддар, мындан бир. Андан кийин анын жылдыктар сейил бак курууда аркылуу таштар карата рыбацкой хижине. Эшикти распахнулась жана дым рассеялся.
  
  
  Аны, ыр аркылуу бөлмөгө алып разорванным останкам Бориса. Айланасындагы бузулган ооруканага жаткырылган доносились элементтери слышные хныканья, ал эми иштеген, колу царапала албайт.
  
  
  Казалось, мага кереги айта нерсени маанилүү, бирок мен таба алмак деген сөздөрдөн. Аны жөн гана положил тапанча болгон жынысы үчүн движущуюся руку жана чыкса үчүн эшикти.
  
  
  Анын арасында таптакыр бир аз мурун карата Роне жана лодке, качан услышал выстрел
  
  
  - Глава он сегиз
  
  
  Качан анын кошулду Роне в лодке ал сидела, сгорбившись, на носу, обнимая өзүнө да, кичинекей брошенный бала. Анын щекам текли слезы, жана ал жалко дрожала.
  
  
  "Эми бардык тартипте, - деди мен. "Эч ким барбайт үчүн биз".
  
  
  Ал потянулась мага жана скрестила колуна алууга төштүн.
  
  
  
  
  
  
  мага, цепляясь үчүн мени кааласа, ага жылы плотом сактап калуу. Андан кийин сырткары, ал сохранила хладнокровие аркылуу кошмар зомбулук жана көптөгөн жыл бою болуусун аралында, ал карата пределе выносливости - камыш. Жана анын, билип, эмне салам керек эс алуу жана медициналык жардам көрсөтүлдү.
  
  
  Бир колу придерживая Рону жанында мени менен, ал эми башка управляя лодкой, анын пересек сууга жана направился карата докам Кюрасао. Качан биз приблизились карата эстакаде болгон пришвартован катер, анын увидел фигуру, стоящую ал жерде, жана ожидающую. Бул кадам Пилар. Албетте, электротехника үчүн лодкой, ал байкадым, биз приближаемся.
  
  
  Анын сбавил ичиндеги, дрейфовал алып келип токтошу, жана бросил канат Пилар. Ал бекемдеди эго карата шипе, качан аны выпрыгнул жана закрепил корму. Андан кийин аны мисир Рону колуна жана спорт аны скамью соттолуучулардын, анда трансовой кататонии шока, ал айылынын тургуну катары, зомби.
  
  
  "Бул тийиш Роны, - деди Пилар.
  
  
  "Ооба. Ал жаман формада. Возьмем такси жана отвезем аны ооруканага.
  
  
  "Мен жасай алам жакшы, бул эмне. Азырынча сени эмес, анын арендовала джип. Ал припаркован откровенными ал жерде. Сиз берете Рону келүү; Анын, поеду. Аны билем кетиптир ооруканага. Андан кийин ал кошумчалагандай күлкү: "Твой Рона абдан хорошенькая".
  
  
  "Пилар, - деди, мен - мен кубанычтамын сени көрө. Сиз - ыңгайлуу напарник. Поехали."
  
  
  Качан биз менен Пилар ехали нарын джипе по улицам Виллемстада, ал мындай деди: "Бул төмөнкүлөр болду карата острове".
  
  
  "Городин болдум, ал жакта менен парочкой өз головорезов", - деди ал эй. "Ал собирался истязать Рону үчүн заставить аны айтуу. Ал билген эмес, ошондой эле бул, тигил, ал эмес болчу, ага болгон жооп. Ал жөн гана любителем оюндар үчүн заядлых профессионалдардын ".
  
  
  "Бирок, ал чын эле волонтер, - деп билдирди Пилар.
  
  
  "Чынында, бирок эч ким биздин айланабызда эмес нашел убакыт үчүн айтып бере мына болгон тобокелдиктер жөнүндө".
  
  
  Кара көздүн Пиларс элден моими в зеркале арткы түрү. - Сага ал небезразлична, Ник?
  
  
  Анын токтолду мгновение, биринчи кезекте караганда кыйын. "Эгерде сен имеешь көңүлгө, мен сүйөм, ee, скрипки жана шамдар, анда ревматизма - жок. Аны да көпкө дейре занимаюсь ушул грязным иш экенин билбейм, смогу жокпу, аны чын эле любить кимди нерсе анын классическом маанисинде бул сөздөр. Бирок, эгерде сен имеешь көңүлгө, мени кызыктырды, эмне аны менен болот, албетте. Антпесе анын болмок эмес отправился карата арал Маленькой Ит жана күчүктөр жардам берүү үчүн эй. Аны билем, бул кажется мага өтө человечным, бирок анын элек уясындай глыбу муздун ".
  
  
  Пилар говорила акырын, глядя откровенными алдына. "Ник, скажи мага бул нерсе".
  
  
  "Албетте."
  
  
  "Сага эмес, баары, ал мени менен болот?"
  
  
  Аны протянул руку жана положил руку на теплую менен биздин күнөөкөр табиятыбыз аны ийиндин. "Абдан көп", - деди мен.
  
  
  Пилар вздохнула, андан кийин любопытным тоном деди: "Менин, сен эч качан пожалеешь".
  
  
  Бул учурда биз повернули жана жоопкерлерди карата өтүшүн карата ооруканада Королевы, сверкающее жаңы имараты пастельно-көк түстө болот. Калтырган ага пачку ошондой кассиру жана одина боюнча врач мени ишендирди, деп Рона көрсөтөт эң мыкты медициналык тейлөө. Анын деди доктору, ар кандай кошумча чыгымдар болот төлөнсө америкалык консул тарабынан, ал эми андан кийин позвонил нарын консулдугу үчүн сүйлөшө.
  
  
  Анын жылдыктар сейил бак курууда карата Пилар нарын джипе. Болчу каралжын, жана асман сверкало бесконечностью жылдыздардын. Анын деди: "Пойдем, ограбим контрабандистов".
  
  
  Аны то үчүн руль джипа; Пилар ийгиликтүү сунуштар. Биз вернулись карата набережной, андан кийин повернули түштүк.
  
  
  "Керек башка жаңылыктар, алар сиз мага эмес дешти", - деди Пилар. "Сиз уехали бири Городина?"
  
  
  "Мертв."
  
  
  "Ал эми алар эки, алар аны менен?"
  
  
  "Дагы мертв. Жана субакожоев атындагы Борис, ал өлсө, анткени болчу, абдан жакшы оборудован жана өтө беспечен үчүн оюндар ".
  
  
  "Анткени сен калтырган төрт дененин?"
  
  
  "Туура. Бирок анда Антон Жизов жана Нокс Варнов даярдалат эртең взорвать Нью-Йорк. Эгерде биз алгач эмес доберемся чейин алар эмес беда, найдут барбы карата острове Маленькой Иттер төрт дененин же төрт миң ".
  
  
  Пилар выглядела задумчивой. Жана молчал.
  
  
  Биз поехали анын эң захудалую бөлүгү набережной, анда беднейшие айланасындагы жергиликтүү рыбаков пришвартовали өзүнүн жалкие түрүнө сайган ак - & nb, даңгырайт мунай жана таштандыларды. Аркылуу эки миль Пилар указала карата серое шершавое каркасное имараты, освещенное алдында жалгыз бледной лампочкой. Салыштырмалуу бул Башпаанек Варнова походило карата хижину Торговца Кричать.
  
  
  "Мына, бул менен андан биз баштоого тийиш", - деди Пилар. "Эгер мен сага керек Торио, "барып алып Маленькой Лизе".
  
  
  Үн толкундары ударили бизде, качан биз мелис дагы элүү футах көз күнү. Полномасштабный бунт алмак эмес болушу керек громче. Ичиндеги биз присоединились карата сотне же болжол менен ошол веселых адамдардын, алар хоть эмес бунтовали, бирок, жок дегенде, сапардын истерике. Казалось, баары кетсек туруктуу кыймылы. Заглушить чуу мүмкүн эмес болчу, ошондуктан бардык кричали. Убакыт убакыт менен сквозь какофонию прорезал кескин түрдө аял каткырык. Анда играл музыкалык автомат, бирок көптөрү слышны гана реверберации эң терең басовых нотт.
  
  
  Биз менен Пилар пробились чөйрөгө обезумевших тел карата жөнөкөй доске, белгиленген арткы бөлүгүндө имараттын. Четте бул разливая суусундуктар боюнча немаркированных бөтөлкөлөр, сидела айым өлчөмү менен Годзиллу. Дээрлик ошондой эле привлекательно.
  
  
  "Кичинекей Лиза?" - крикнул ага Пиларс карата кулагы. Бекен бул болгон эле жапайы деп ойлойм--.
  
  
  "Кичинекей Лиза!" - подтвердила ал менен усмешкой.
  
  
  Лиза носила каскад тугих локонов нарын шортах.
  
  
  
  
  
  
  кызыл түс, ал алмак эмес болушу керек адам улантышты. Анда-жылдын алтынчы жылдан жети фунтту өсүшү, Лиза болгон бардык айыл мешочках, карманах жана кусках болмуштун странной формалары. Словно скульптор-любитель поспешно прихлопнул глину боюнча каркасу. Намереваясь аяктоо ишке кийинчерээк, ал боюнча укугу абдан ишенимин өзүнүн чыгармачыл жөндөмдүүлүгүн жана сдался.
  
  
  Качан анын акыры привлек анын көңүл, Лиза неуклюже двинулась мага башка жагынан планкасынын, биздин күнөөкөр табиятыбыз менен анын ар кандай бөлүктөрүн танцевала ар кайсы ритмах.
  
  
  "Бул эмне болот?" - прогрохотала ал үнү, словно пустая бочка, катящаяся боюнча булыжнику.
  
  
  "Мен Торио", - крикнул мен.
  
  
  "Эч качан жөнүндө nen эмес слышала", - прогудела нарын ревматизма Кичинекей Лиза.
  
  
  "Городин мени прислал".
  
  
  "Эч качан жөнүндө nen да эмес, укканын".
  
  
  Анын вытащил өзүнүн бумажник. Менде заканчивался гульдены, ошондуктан аны разложил бир нече америкалык банкноттор болгон доске алдында радиоактивдүүлүк аял.
  
  
  "Мен слышала жөнүндө Эндрю Джексоне", - деди ал. "Торио спит анын арткы бөлмөдө". Ал көрсөттү пальцем өлчөмү менен маринованный бадыраң.
  
  
  Менен Пилар карата буксире аны направился карата кууш күнү дальнем акырында бара. Нарын маленькой бөлмөсүндө ага турду, бир отургуч, бир отургуч, бир балдар кроватка. ишке киргизүү.
  
  
  Анын закрыл эшик, жана ызы-чуу ага утих. Аны бир катар башка эшикти нарын противоположной стоны. Бул вело карата ачык абага үчүн имарат. Аны, жакындап келип, мындай эч нерсе подозревающему контрабандисту, обыскал эго жана нашел автоматический кольт 38-го сайы. Передав бул Пилар, анын сунул, аз өзүнүн люгера эму астында нос жана ударил боюнча аны адамга.
  
  
  Анын крикнул "Торио!" .
  
  
  Ал повернул карашат, жалобно хмыкнул жана жай көзүн ачты. Качан ал увидел тапанча өзүндө астында носом, аны көздүн расширились.
  
  
  "Эй, бул, маданият, сыйлоо?"
  
  
  - Вставай, Торио, - прорычал мен. "Биз собираемся прокатиться".
  
  
  Бул эго поразило. Ал sel. "Күтө туруңуз, - умолял ал. "Мен дагы билбейм, сени".
  
  
  "Бул эмес, мындай wouldnt оюн", - деди ага эму. "Играйте искренне мени менен, жана сени күтөт вице-ал жакка барып-келүүгө. Эми переместите эго! "
  
  
  Аны бир аз ткнул эго стволом пистолета үчүн асты сызылат жана Торио вскочил с койки менен удивительной ловкостью үчүн адам менен оор похмельем. Анын вытолкнул эго аркылуу заднюю эшик, жана ал послушно зашагал класска жери, анда биз припарковали джип.
  
  
  Пилар вел келди, ал эми анын сидел артта менен Торио менен нацеленным люгером.
  
  
  "Барса болот салууда жакын номерлери ярдов, андан кийин съехать, качан найдешь темное так", - деди ал эй.
  
  
  "Эми, Торио, - деди мен качан биз проехали боюнча полутемной жүрүүчү жана припарковались, - мен билгим келет жөнүндө чемоданах".
  
  
  "Чемоданы?" - кайталап коюу ал.
  
  
  "Менде аз убакыт Торио, - деди, мен, жана менин мүнөзү да. Бардыгы аркылуу мүнөтүнө же эки силер услышите треск сөөктөрдүн жана увидите көп кан. Бул сөөктүн жана бул кан болот твоими, Торио, ошондуктан, мейли, воспользуйтесь бул мүмкүнчүлүгү, бөлүшүү үчүн маалымат ".
  
  
  В лунном үчүн аны көрө алмак да тамчы банк көтөрүлөт, эго баштын терисине жана стекают боюнча гладким тараптарга эго башты.
  
  
  Ал тез кивнул: "Жакшы, жакшы. Мен собираюсь керек героем үчүн сук чет элдиктер. Сиз айткыңыз чемоданы, алар аны вывозил нарын Гавиоту, чынында?
  
  
  - Умный тыянак, Торио. Анын билгим келет, ким ih сизге дал, жана анда сиз ih забрали ".
  
  
  "Бул жылы хриплый калтырды менен чет өлкөлүк звучанием менен ал аны түзгөн бүтүмдү алты ай мурда. Көпчүлүк волосатая обезьяна. Ал эч качан называл мага өзүнүн атын, жана бул жылы эмес, ошол кармалды берилген болмок суроолорду берүүгө. Ал дайыма платил мага мурдатан, андан кийин айткан мага, качан керек болчу алып чемодан. Анын направлялся карата түштүгү ошондо, бир аз вглубь холмов жана прилетал вертолетом менен чемоданом жана отнес аны эго карата корабль. Поверь мага, мен азыр билем, башка. Аны да заглянул бир айланасындагы чемоданов, жана ал пустынен. Чертовски странный бизнес, бирок мага эмес үчүн төлөөгө любопытство.
  
  
  "Канча чемоданов сиз положили карата корабль?" Анын спросил.
  
  
  "Бер-жылы, акыркы жолу биз забрали үч түндүн деп билдирет аймактык кабарчы. Бардыгы болуп сегиз болот.
  
  
  "Сиз отвезти биз ал жакка, анда приземляется вертолетом?"
  
  
  "Албетте, бирок, ал жерде учурда дайыма буунун охранников курал менен. Oni жана пилот, субакожоев атындагы Инграм, ал торчит ал жерде, качан аны вертолетчик залында ичинде.
  
  
  "Бул сиздин иш, - деди мен, - байкоодо, биз миновали коргоого. Ал эми азыр бизде нускаманын.
  
  
  Пилар поехала-түштүк свернула карата узкую грунтовую кетиптир, обозначенную Торио. Анан биз жоопкерлерди карата ачык аймак. Бактыга жараша, Пилар арендовала полноприводный джип: ехать-жылы катуу: жол превратилась в тропу, бүткүл аймагында отелинин, ошондой каменистая жана жерге переходила в холмы.
  
  
  Эми передо мен сидел контрабандистов үчүн, качан бизге калган прожектора, ал алмак вскочить жана махнуть жыйынтыгындатапшырышкан үчүн эго белгилүү болуп калса, биринчи кезекте ал ким кандайдыр бир баштайт стрелять.
  
  
  "Бул аны Торио", - позвал ал.
  
  
  Эркек менен ружьем жай двинулся алдыга токтолду алтынчы футах андан. "Сен бул жерде кылып жатасың? Бүгүн болбойт пикап "
  
  
  "Нарын Гавиоте көйгөйлөр бар, - деди Торио. Здоровяк деди, мен тийиш прийти жана айтып бере Инграму.
  
  
  "Ким бул эки башка?"
  
  
  
  
  
  - подозрительно спросил охранник.
  
  
  - Алар... алар... - неуклюже баштаган Торио.
  
  
  "Биз менен Городиным, - вмешался мен. - Бизде бар маалымат менен алектенген керек тез арада кирүүнү карата Жизову".
  
  
  Аттары көптөрү үчүн абдан маанилүү коргоо. Мээнин эго мылтыктар түштү жана ал жакындап келип, мындай джипу. "Покажите мага инсандын күбөлүгү, эч нерсе эмес, мырзам", - деди ал уважительно.
  
  
  "Албетте", - деди мен жана полез мүнөтүнө үчүн клочком кагаздар. Анын держал эго болгудай охранник дотянулся чейин ага. Качан ал муну жасадым, аны схватил эго үчүн запястье жана дыйкандары алдыга. Пилар тез ударила аялдык үчүн кулагы, заставив эго замереть, биринчи кезекте ал успел вскрикнуть.
  
  
  Ага вставил кляп оозго охраннику жана связал эго куском нейлоновой аркандар, ага анын нашел в лодке жана применил үчүн мындай коркунуч. Повернув эго прожектор, осветил аны мелис деревянное имарат элүү ярдах-жылдын мени. Дароо ага турду анча чоң эмес крепкий вертолетом. Анын выключил ыйык жана жестом попросил Пилар выключить кыймылдаткыч джипа. Толкая Торио бүгүштүү мени менен Люгером в руке, анын ходьбы выбрался имаратына менен мотком аркандар жана поспешил прочь, Пилар последовала үчүн мени менен. Качан биз жериходогу карата күнү, анын распахнул аны жана ворвался ичине, нажимая баскыч болгон прожекторе. Эки эркек, спавших карата койках у алыскы дубалдар, кескин андай оюн. Бир жылы оор славян тибине, ал боло алмак братом майыпка-охраннику беришинде, экинчиси - бледным тощим мужчиной менен чоң носом жана чабал подбородком. Аны чечти, анткени ал Ингрэмом, пилотом.
  
  
  Охранник протягивал руку өз винтовке, прислоненной карата стонал жанында изголовья өз койки.
  
  
  "Сен умрешь аракеттенип", - деди ага эму, жана эркек замер. Инграм оцепенел, потер көздүн жана моргая.
  
  
  Пилар тапкан выключатель дүйнөдө жана эго сверкающее жалын залило единственную бөлмөгө имараттардын. Сол тарабында биз болгон татаал коротковолновая радиостанция.
  
  
  "Торио! Сиз бизди продали ", - обвинил охранник.
  
  
  "Албетте, - деди контрабандистов менен пистолетом менде карата максаттары жана аны тез распродаюсь - бул сен, приятель".
  
  
  "Ингрэм, одевайся, - приказал мен. "Вертолетом заправлен бензином?"
  
  
  "Ооба, толук", - нервдик деп жооп берди ал.
  
  
  Эркек дрожал коркуудан. Аны эмес, отель, үчүн ал эми ошондой эле боялся, ал мүмкүн эмес летать, - деди мен. "Жөн гана следуй буйруктарга, сен эмес пострадаешь". Бул эго успокоило, жана ал баштаган натягивать кийим.
  
  
  "Торио, сядь бул отургуч", - деди мен, жана контрабандистов поспешил подчиниться. Анын бросил моток аркандар охраннику деди: "Свяжите аны. Мага кереги качып бараткан сени, сен үчүн жакшы поработал.
  
  
  Анын целил нарын кайтаруу жана Торио өзүнүн люгером, көзөмөлдөөгө кылып Торио жылы бекитилген хорошими тугими түйүндөр. Пилар держала в руке тапанча 38-го сайы контрабандиста жана следила үчүн Инграмом, бирок ал собирался причинять бизге эч кандай неприятностей.
  
  
  Качан Торио болчу чың байланыштуу, ага деди охраннику: "эми садись нарын кресло башка аягында бөлмөлөр". Качан ал угрюмо повиновался ага деди Пилар: "Возьми веревку жана свяжи анын балдары".
  
  
  Пилар передала мага кольт жана подошла карата охраннику. Бул кадам олуттуу ката. Ал встала ортосунда мен жана биздин пленником. Бир тез кыймылын эркек вытащил бычак кайдан-анда үчүн кийимдин жана схватил Пилар, повернув анын алдына, склонив карашат мурун жана приставив лезвие аркадан бычак анын горлу.
  
  
  "Брось тапанча, же эркек умрет", - скрежетал ал.
  
  
  Присев карата корточки, качан ал турду үчүн аспаптын Пилар, бул адам эмес предлагал эч кандай максаттары, ал алмак эмес болууга таптакыр ишенем промахнусь ал боюнча, жана попаду нарын смертельную чекитке. Эгерде анын поверну тапанча үчүн жакшы прицелиться, ал перерезал болмок эй горло. Ошондуктан анын заколебался.
  
  
  "Портной побери, анын деди эле, брось тапанча". - отрезал ал. "Айтасың, аны блефую?"
  
  
  Качан анын жок двинулся жеринен, тагыраак дернул бычак жана шее Пиларс пополз кызыл червь кан. Анын дагы держал "Люгер" наготове.
  
  
  "Ингрэм, забери бул идиота тапанча", - рявкнул охранник.
  
  
  "Мен... мен айта албайм муну", - деди пилот дрожащим үнү менен.
  
  
  Охранник зарычал ага: "Бол мужчиной хоть бир жолу, сен, хныкающий жер титирөө, же мен..."
  
  
  Биз деле узнали, бул охранник алмак жасоо менен Ингрэмом, анткени өзүнүн гневе пилота ал повернул карашат ривненской ушунчалык үчүн анын смог коюуга "Люгер" позициясына жана прострелить эму незащищенный сол жогору. Ал отвернулся-жылдын Пилар, отскочил-жылдын дубалдар жана рухнул болгон албайт. Бычак безобидными ударился прочь.
  
  
  Пилар уставилась мени менен оскорбленным тартууга адамдар. "Сен гана мүмкүндүк берди эму перерезать мага горло, биринчи кезекте, бул отдал өзүнүн тапанча эмес да, чынбы?" деди ал.
  
  
  "Албетте", - признался мен. "Эгер өзүндө болдум, менин тапанча, биз менен тобой эки болдуңуз эле өлгөн".
  
  
  Ал жай кивнула. "Ооба, ага, менимче, сен укуктарды. Бирок, баары бир..." Ал покачала головой. "Сен класстык. Кр сени менден мурашки по коже ".
  
  
  "Биз согреем сени кийинчерээк", - деди анын тез жана повернулся к пилоту. "Эми, Ингрэм, сен собираешься отвезти мени ал жакка, анда сен заберешь чемоданы, алар доставишь нарын Торио".
  
  
  - Сиз айткыңыз башпаанек Жизова?
  
  
  "Бул туура. Анда бул залында?"
  
  
  "Тоолордо чек арада Венесуэлы жана Британской Гвианы. Бирок аны эч качан албады болмок приземлиться ал жерде, в темноте. Эч кандай эч качан бул кыйла татаал.
  
  
  Аны посмотрел болгон саат. "Эгерде биз взлетим азыр, керек күндүзгү
  
  
  
  
  
  качан биз ал жакка доберемся. Жана Ингрэм, эгер сен кокусунан направишь мени туура эмес багытта, сени түбөлүккө карагаттын Алты фунтту астында жерге. ."
  
  
  "Мен храбрый жана глупый", - деп жооп берди ал. "Мен сделаю айтканда анда, сен мага десең".
  
  
  "Бул жакшы, Ингрэм. Сен дагы можешь дожить чейин жакшылап жазууга маме бардык жагымсыз курулуш ".
  
  
  Пилар алектенген буга чейин акырын сидела нарын тарапка заговорила. "Ник, сен говоришь да, алмаштырбай идешь ошондо одина".
  
  
  "Анын", - деди мен. "Бул тууга кезекте, жана, сыягы, болот фейерверк. Эркек мүмкүн помехой ".
  
  
  "Жок", - деди ал, чечкиндүү расставив бутту. "Биз зашли да алыс бирге, жана эми мен эмес, партияда калам турат. Аны абдан помог сага эмес да, чынбы? "
  
  
  "Бул чындык, бирок ..."
  
  
  "Возьми мени менен бири-бири Ник", - вмешалась ал. "Мен умею стрелять абалынан начар эмес сени, ал эми эки пистолета жана удвоить биздин шансы на ийгилик. Бул абдан көп, демек, мен үчүн, querido "
  
  
  Бул мгновение мен алмак эмес определиться.
  
  
  Бирок анда эмне деди Пилар, орун алса, маанисин. Ал тажрыйба профессионалом, көп жестким караганда, көпчүлүгү эркектер. Жана ал билген, ал чыгыш материал, бул зарыл болгон учурда, сыч миссиясынын анын пожертвую ал түзгөн.
  
  
  "Ошондо пойдемте", - деди мен. "Анткени сиз эмес собираетесь пайдаланууга, Jeep үчүн вернуться в шаары," баргыла жана потяните крышку распеределителя үчүн ал бесполезен үчүн тигил, ким сочтет эго пайдалуу". Анын алмак эмес эмес кошулсун: "билесизби деген эмне жапкыч дистрибьютордун?"
  
  
  Анын толук эриндин изогнулись анын бир аз насмешливой улыбке. "Ооба, querido, аны билем жөнүндө крышках дистрибьюторлор жана башка көптөгөн буюмдар, аларга сиз эмес поверите".
  
  
  Аны усмехнулся нарын ревматизма. "Жакшы. Сен можешь берүүгө биздин бирине дагы бир жолу постучать үчүн ал ненадолго уснул.
  
  
  "Мен потороплюсь", - деди ал, забрав менде 38-й калибр, поспешила прочь.
  
  
  Аны, жакындап келип, мындай талуу, разбил анын жөнүндө жынысы, азырынча корпус эмес ачылганда, ал эми андан кийин разрушил ичегинин прикладом мылтыктар күзөтчүнүн. Убагында бул грубой разборки аны следил үчүн Ингрэмом, бирок ал абдан жакшы мальчиком жана представлял эмес, чоң коркунуч караганда беззубая умтулуусу гончая на веревке.
  
  
  Анын деди Торио: "Сен бир аз поработаешь, анан аткара аласың вернуться в Виллемстад. Бул долгий жолу, бирок сизде болот кезде ойлонуп, дагы жакшы табышы айыл. Берри суу түтүгү, - посоветовал мен.
  
  
  Ал дээрлик жок улыбнулся. Өзүндө болбогон өзгөчө сезимин юмора.
  
  
  Пилар вернулась менен крышкой тескөөчүнүн, аны ал протянула мага бурчтуктар имитационный реверанс. "Кимде ким бар, керек просыпаться мурда полудня", - деди ал. "Ошондо өзүндө болот, баш оору болгон эмес вылечит эч кандай аспирин".
  
  
  "Жакшы, Ингрэм, - деди мен, - давай поднимем твой вертолетом абага". Андан кийин биз втроем поплелись боюнча изрезанной колеями жана камнями карата ожидающему вертолету.
  
  
  - Глава он тогуз
  
  
  Ингрэм, казалось, мисир өзүнө жоопкерчиликти, качан ал оказался үчүн штурвалом вертолета, жана биз взлетели түнкү асман. Биз направились чыгышка карай жана бир аз түштүк, чогулгандарга калтырган турат өзүнө огни Кюрасао. Анча чоң эмес арал Бонэйр да ускользнул, жана кандайдыр-бир кезде астында биз оставалось гана черное Карибское море жана звездное асман вверху.
  
  
  Чогулгандарга биз уловили огни Каракаса жана кандайдыр-бир кезде шли бойлото побережья Венесуэлы.
  
  
  "Сиз айтып жатпайсызбы, бул тоо-кен башпаанек Жизова табуу кыйын", - деди мен.
  
  
  "Дээрлик мүмкүн эмес", - деп жооп берди Ингрэм. "Эч кандай авиалинии эмес летают мунун үстүнөн орду. Бирок эгерде алар, алар болсо эч качан бул увидели. Имараттын курулушу бүткүл ал эле оранжево-коричневой скалы бишкек ш. Эго дээрлик жок көрүнбөйт менен тандап абаны. Карата ага жок жолдор. Бардык шаймандар жеткирилиши керек самолетом. Жизов деп жыйынтыктады менен бүтүм боюнча бир южноамериканских өкмөт, мен билбейм менен кайсы, жүктөрдү ташууга. Менин жумуш заключалась ташууда VIP-эки орундуу бул чемоданов. Жана эгерде мен билген эмес ориентирлери, алар жетекчиликке алган, аны эч качан болмок эмес, нашел бул жерге татынакай ".
  
  
  Биз миновали Тринидад сол тарабында биз, жана повернули-түштүк кылып направиться вглубь суши боюнча болотистой жерде анын дельте Ориноко. Асман карата чыгышында башталышы светлеть жана деталдары жерлери болуп калды видны, качан биз менен грохотом ворвались в гористую жерге, известную катары Гвианское нагорье.
  
  
  Ошондо бизге пришлось набирать высоту жана Ингрэм отрегулировал кадам тартуучу винт үчүн киргизишип, глотать ашык разреженный аба. Күнү шталь ярче, бирок жогорку облачность эмес көрсөттү белгилери атмосфералык абага таралуу.
  
  
  Ой, аны билип туруп, анын избегал, ворвалась в мою карашат. Бул жылы күнү, качан Нью-Йорк умрет, эгерде мен смогу бул токтотсун.
  
  
  Инграм дыйкандары мени ийинге, прерывая менин оюм. Ал билимим тууралуу маалымат берген эмесмин алдыга скалистое билим, мисалы, форма поднятого кулака берүүдө непристойный салют.
  
  
  "Видишь бул бүгүштүү?" - крикнул пилот, перекрывая стук биздин кыймылдаткычтын. "Бул багыт, ал өтүүгө тийиш пилоты. Биз называем бул Finger Mountain. Дароо ага айтканда бир аз каменистая өрөөнү, анда Жизов разбил өзүнүн үйү.
  
  
  "Кандай шансы, алар начнут стрелять катары гана увидят, биз входим".
  
  
  - Менимче, күмөн болуп калат. Ингрэм, казалось, набрался храбрости абада, анын эму жетишпей болгон жер. "Алар бир кыйла четтөөлөрсүз өзүнүн коопсуздугун бул жерде, а бул билдирсе, элчилик приходят жана уходят бир бөлүгү. Эгерде алар кандайдыр бир жол менен эмес, билет ичинде эмне болду
  
  
  
  
  
  бул Кюрасао бизде эмес керек, пайда болгон проблемаларды менен посадкой ".
  
  
  "Жакшы", - деди мен.
  
  
  "Бирок бул бир гана адегенде. Качан гана алар заметят сени же даму, башталат ад.
  
  
  Бересизби берүүгө мага сунуш кылынышы жөнүндөгү планында бул жерден?" Анын спросил. "Кайдан штабынын Жизова? Анда окумуштуу Варнов аткарат өз ишин?
  
  
  "Жок", - дейт Ингрэм, андан кийин тез посмотрел мага да болмок уверяя өзүнүн искренности. "Поверьте, азыр анын болмок", - деди сизге, эгер билген. Бардык, мен делаю, бул остаюсь у вертолетной аянтчалар, азырынча кимдир чыкса же садится, же алар азырынча загружают анда, бул мектеп үчүн анын несс ".
  
  
  "Бул, эгерде сиз кааласаңыз, жеткирүүгө билдирүү?"
  
  
  "Мен отдаю эго охраннику үчүн аянтчада вертолета. Ал выйдет жана встретит биз. Жана ал биринчи, менен хема сага туура келет болушу иши ".
  
  
  Биз обогнули баяндамачы " чоң бармакты скалы башташкан спускаться жалал-кууш каньон менен отвесными аймактар жарлар менен бардык тараптардын. Атүгүл ошондо, эгер аны жок кылгысы, эми анын эле эмес увидел бардык имараттар, коомдук тартип одоно бузулуп курулган айланасындагы таштарды. Анын насчитал төрт бир кыйла чоң курулуштар, бир кичинекей жанындагы участоктун ровной жерлери, ага биз спускались. Невысокие скалистые гряды жана валуны загромождали бардык жерге, жана милянфан гана алсыз издер тропинок, соединяющих имараттын.
  
  
  Азырынча анын карачу, айланасындагы небольшого курулуштун жанында вертолетной аянтчалар чыкса эркек жана посмотрел карата биз. Аркылуу ийинге ал несс винтовку.
  
  
  "Бул охранник, - дейт Ингрэм.
  
  
  "Ал жалгыз?"
  
  
  "Ал жалгыз, кимдир ага качан кандайдыр видела. Мүмкүн, башка ".
  
  
  Анын деди Пилар: "Пригнись үчүн сени эмес көрүнбөйт". Андан кийин сырткары, ал барышып, көз карашын, аны да шталь невидимым.
  
  
  "Качан биз приземлимся, - деди анын Ингрэму, - бер охраннику подойти поближе, ачык карата күнү".
  
  
  "Эмне, эгерде мен смогу жеткирүүгө эго буга?" - нервдик спросил пилот, эго храбрость абада башталышы улетучиваться.
  
  
  Абдан постарайся, - дедим мен. "Алмаштырбай ал зависела сиздин жашоо. Анткени, Ингрэм, эски приятель, бул да.
  
  
  Биз этият приземлились анча чоң эмес поляне жана Инграм чечүү илимий-изилдөө милдеттерди кыймылдаткыч. Качан чоң ротор токтолду, адам менен винтовкой нерсени крикнул менен ошол жердин, анда ал турду жыйырма футах андан.
  
  
  Инграм дыйкандары эшикти жана крикнул: "менде кайсы-деп айтканда үчүн генерал".
  
  
  "Сен хромой?" - перезвонил охранник. "Принеси бул".
  
  
  "Мага... мага понадобится жардам", - дейт Ингрэм. "Бул өтө катуу мен үчүн".
  
  
  Воцарилась тынчтык. Бирок андан боюнча шагыл аралашмасын казып алган бетинин бизге послышались shaggy. "Билесиңби, анын болбошу керек носильщиком", - пожаловался охранник. "Сиз керек-"
  
  
  Ал кескин токтолду алмаштырбай алмак бизди көрө. Аны түшүндүм, бизде көйгөйлөр качан услышал безошибочный үн күзөтчүнүн, снимающего винтовку жана анын ичинде түрмөдө. Анын держал "Люгер" наготове, бирок рискнуть выстрелить азыр встревожить бүт командасын болмок бир кырсык. Анын ордуна ал анын надавил өзүнүн предплечье жана Хьюго упал мага карата ладонь. Анын перевернул стилет; зажимая лезвие чоң жана указательным манжалар менен, ал тез өсө баштады ош дверной проем. Охранник поднимал винтовку, ал эми анын кылгандарга лезвие жалал-эго тарапка.
  
  
  Стилет унаа абада, биринчи кезекте караганда лезвие вошло в шею адам. Ал издал үн, похожий на хриплый шепот, отступил эки кадамдан жана упал жерге, кан хлынула боюнча эго ооруканага жаткырылган.
  
  
  Пилар выпрыгнула айланасындагы коптера. Ингрэм уставился карата өлүктү адам менен кресло пилота.
  
  
  "Бул эми?" - деп сурады Пилар.
  
  
  "Эми анын собираюсь прокрасться жана иликтөөгө, бул каменную деревню. Сиз останетесь бул жерде үчүн жыл сайын Инграма. Качан анын вернусь, аны алам мүмкүн бегах, жана мага понадобится ким нерсе үчүн мени прикрыть.
  
  
  "Жакшы Ник", - деди ал менен кротким макулдугу, ал мени удивило.
  
  
  Аны бир аз поцеловал аны, андан кийин наклонился үстүндө мертвым стражником, выдернул стилет боюнча эго ооруканага жаткырылган жана вытер лезвие начисто. Анын вернул эго анын ножны билектин, андан кийин полез аркылуу скалы, избегая тропы, жетектөөчү бири кароол постунун.
  
  
  Вспомнив, мен да аны көргөнсүң, бул орду менен бийиктикке канаттуулар учуу, анын устремился жагына өзүнүн чоң имараттын. Казалось логичным предположить, бул болот штабынын операциялар. Анын лежу карата анча чоң эмес гребне, выходящем карата тропинку алектенген алып келет длинному невысокому строению - баракам. Азырынча анын карачу менен чыгуу двинулись адамдар грубой көк кийимчен жана жумушчу фуражках. Алар болуп калса безоружными. У башка болчу тапанчаларды кобуре жана коричневая формасы Советтик армиянын кызыл отделкой. Үчүн казармами анын багытта чоң квадратное имараты, ал ага биригип, өзүнүн биринчи максаты.
  
  
  Анын уилф өзүнүн түйүнүнө сурамжылоо жана обогнув лачуги, этият жакындап келип, мындай чекитинде үстүндө ал. Бул жана башка, ал болгону алтынчы фунтту в высоту, жана ал догадывался, бул ички мейкиндиги учурларда түшүрүлөт деңгээлинен төмөн жерлер. Анын услышал добуш берүү жана өкүмдар болуп жаткан үчүн кулак салууга кууш вентиляционной болмок.
  
  
  "Сиз послали үчүн мен, генерал Жизов?" Антсек жаш добушу - энергичный, аскер.
  
  
  Жизов деп жооп берди маслянисто-жылмакай покровительственной интонацией. "Мен послал үчүн сиз, майор Рашки, анткени мен албаса билдирүү белгиленген убакытта жылдын полковниги Городина. Ошентип, биз предположить, ал эмне болот берилет үчүн, биз, бүгүнкү жыйынтыктоочу этабында операциялар. Мага керек башталган экинчи команда,
  
  
  
  
  
  жана анын выбрал сени ".
  
  
  "Мен үчүн чоң-намысын, генерал".
  
  
  Айтсаңыз, майор, сиз толугу менен знакомы менен планына?
  
  
  "Ооба, сэр. Биз ставили ядролук жардыруу түзүлүш жети америкалык шаарларында, жана эң акыркы түзүлүш-жылы жайгаштырылган бул Панамском гранд. Аталыштары шаарлардын жана так жайгашкан жери толук аталышы белгилүү гана сизге жана американскому ученому ".
  
  
  "Абдан жакшы, Рашки. А силер билесиңерби, качан ырааттама боюнча взорвется биринчи бомба? "
  
  
  "Бүгүн, сэр". Смущенно откашливается. "Ушак паз бүткүл лагерю, сэр".
  
  
  "Ооба, бул бекен жашырын; механизмдери түшүнүктүү. Анын, айталы, сизге, бул боюнча биринчи америкалык шаарлардын болот талкаланган Нью-Йорк. Анткени ih өкмөтү эмес, алды менен биздин шарттар доктору Варнов взорвет биринчи бомбу ривненской төрт сааттан кийин ".
  
  
  Менен зор облегчением анын взглянул болгон саат. Болчу, күндүз коркуу тургандыгын, азырынча анын кружил боюнча венесуэльскому небу на рассвете, Нью-Йорк, мүмкүн, ал тургай анда болчу сровнен менен жерди адским пламенем ядролук жарылуунун.
  
  
  Азырынча аны думали, бул шансы мага каршы, өкмөттүн аппарат ИВЛ послышалось эхо леденящего рычания.
  
  
  "Ал эми, анын вижу, менин собачьи достору проснулись", - промурлыкал Жизов. "Жок бойтесь, майор, азырынча анын бардык контролирую, алар келтирүүгө сизге зыян. Бирок бир нулган сөз жана алар убьют сени в считанные секунд ". Восторженный каткырык Жизова изображал неубежденному Рашке. "Бул зверями жасашат эки эң могущественные күчтөрү дүйнөдө, майор", - улантты Жизов. "Коркуу жана жек көрүү. Помни бул тууралуу "
  
  
  "Ооба, сэр", - неуверенно деп жооп берди майор сквозь рычание айбандардын.
  
  
  Анын отодвинулся-жылдын аппарат ИВЛ жана то жашоо, глядя болгон жолдор ортосундагы имараттар. Оболу, мага керек болчу ачкычы разгадке жүргүзүү Нокса Ворнова, ал ключом баарына смертоносному иш.
  
  
  Жумушчу өткөн поодиночке жана буулар. Куралдуу солдаттар менен ih дерзкой осанкой казались довольными чейин безразличия. Балким, бул намекал Ингрэм, алар болуп калды небрежно деп эсептөөгө ih коопсуздугун мындай жерде неуязвима.
  
  
  Болчу түшүнүктүү, анткени менде тийиш ары-бери жүрүү эркиндиги. Ошондуктан анын подождал, азырынча кийинки жумуш эмес өтөт алдында аны эмес упадет ага. Анын ударил эго "Люгером", жана ал обмяк жалал-менин колунда. Аны тез оттащил эго карата скалам жана түбөлүккө заставил эго замолчать.
  
  
  Анын снял көк комбинезоны, ал носил жана натянул эго поверх кийим. Штаны алынды коротковаты, бирок остальном жериходогу. Анын аянты шляпу жана прижал маңдай кыры ко лбу. Менен белгиленген аралыкка анын алмак өтүүгө незамеченным. Спрятав денеси иш эки өлкөнүн ортосундагы гигантскими валунами, анын направился, кайра тропе жана пошел ал боюнча. Турат мени послышались shaggy. Аны нырнул жалал-төмөн дверной проем, похоже, кладовую. Аны өкүмдар болуп жаткан, колдору артында болушу керек карата тропинке жана возился менен ручкой күнү алмаштырбай проверял неисправный бүктөмө.
  
  
  Жылуу жыт ичиш жеткен менин ноздрей, качан эки жумушчу кепти токтоттук үчүн, задержаться карата тропинке турат мени.
  
  
  "Мага кереги гадать, кимге достанется эртең мененки, ал сиз аласыз", - деди бир гүл. "Американецу, ооба? Ученому."
  
  
  "Албетте", - деди экинчиси. "Ал биздин ардактуу мейман".
  
  
  "Бул у ага бүгүн эртең менен, качан биз жрем биздин адаттагы таштандылар?"
  
  
  "Жемиштер, жумуртка, ветчина, тосты жана спелые помидор".
  
  
  Биринчи жумушчу; выразительно простонал. "Мен молюсь деле обледенения, азырынча биз эмес көбөйтө алабыз кете бул тоо-кен чистилище жана кайра жашоого сыяктуу адамдар. Мен да завидую жакшы эде жана аялдарга болгон наслаждаются америкалыктар ".
  
  
  "Бул убакта близко, жолдош. Бүгүн биз келтирүүгө сокку американцам ".
  
  
  "Эгер андай болсо, анда биз бүгүн празднуем. Бирок эми анын тийиш мен идти ".
  
  
  Азырынча анын незаметно карачу, бир айланасындагы эки эркектердин пошел боюнча соседней тропе, разветвляясь влево, экинчиси, неся поднос менен тамактануунун, улантты кыймылы ачык. Ага мүмкүндүк берди эму өтүүгө боюнча тропинке, андан кийин последовал ага, прикрыв кепкой адам.
  
  
  Эркек эмес обернулся, мен последовал ага карата бир айланасындагы чоң курулуштардын, стоящему өзүнчө топ имараттардын. Ал спустился бир нече ступенек, эшикти ачты жана исчез үчүн ага дал эму бир нече секунддан, андан кийин кирди тигил эле эшикти.
  
  
  Анын обнаружил, бул имарат тандалып выкопаны ценымногие киргизишип жана бүткөндүгүнө бир кыйла көп кылдаттык менен караганда, анын представлял. Ih продуманный дизайн көрсөтөт узак мезгилге даярдоо.
  
  
  Жылы бир длинный коридор менен дубалдар айланасындагы гладкого камня, плавно изгибающимися боюнча дуге. Бирок, мен алмак эмес көрө жумуш, анын укканын эго shaggy бүгүштүү. Коридор-убакыттын аныкталган аралыгы аркылуу освещался электр лампочками, жана, жок шектенүүлөр, контрабанда, электростанция.
  
  
  Ошондо аны, вспомнил, бул бир нече жыл мурун ходили ушак экендигин, анда Түштүк Америкада даярдалып, россия базасы. Ушунун мисалы, убагында кубинского ракеталык жөнүндө жана последовавшей бул разрядке мындай ушактарды каза болгон. Эми бишкек-бул база - бул факт. Ал, кыязы, болчу таштап расмий россиялык режимге, бирок кайра активирован Жизовым жана эго фракция катары жашыруун борбордун ih операциялардын.
  
  
  Бүткүл коридору анын
  
  
  
  
  
  
  ыр бир гана эшикти. По-видимому, бөлмөлөрдүн болчу бир аз, анткени алар тийиш болгон вырезаны боюнча туруктуу тукумдун. Иттин бүгүштүү добуш берүү, аны кескин токтолду.
  
  
  "Мен келдиң королевский эртең мененки үчүн эго высочества". Антсек добуш разносчика тамактан толук сарказма.
  
  
  "Жөн гана доставьте edu жана оставьте идиотские сын". Ответный үнү болчу одоно, ишкер ".
  
  
  "Бул жерде жасайт аксынын?" - спросил жумушчу. "Даяр болгон жокпу ал карата особенных күнүнө?"
  
  
  Эми аны жай двинулся бойлото изогнутой дубалдар үчүн взглянуть на процесстери, жана дошел чекитке чейин, мында алмак көрө тууга коридордо. Ал жерде турду солдаттар менен внушительными черными усами, охраняя массивную эшикти. Ал мисир поднос менен тамактануунун у жумуш жана поджал эриндин, биринчи кезекте караганда айттырды: "Ал айырмаланат кадимки кошпогондо, деп бүгүн эртең менен ал туруп на рассвете. Бирок мен айта албайм билүү творится у ага баш ".
  
  
  "Жок, аны, менимче, бул жок. Бул ж, эң жакшы, ал үчүн, эң худшее мен үчүн. Анын жатам алуу эртең мененки тамак берүү боюнча надоевшей кашицы.
  
  
  Анын поспешил келүү боюнча коридору ошол эле жолу менен, аларга келди. Эми, качан аны, билген, анда табууга Варнва, мага керек болчу табуу ыкмасы добраться чейин ага. Размышляя үстүндө бул көйгөй свернул аны үчүн көрсөткүчтөрдү жана өтө достуктун " символу аттуу увидел приближающуюся фигуру вдалеке. Форма боюнча анын түшүндүм, бул жылы бир тегерегиндеги солдаттар.
  
  
  Кокусунан, алмаштырбай аны нерсени забыл, повернул аны мурун. Ал позвал мени, бирок анын играли нарын глухонемых. За поворотом, көзүндө көрүү талаасынын солдаттар, анын помчался, кайра святилищу Варнова. Бирок "shaggy приближались менен бул жагынан. Аны жасадым паузу. Вернется жумушчу, разносящий билим жана дагы бир солдат үчүн ага у эшик Варнов.
  
  
  Анын тез чечим кабыл алды жана бросился карата бир күнү, жетектөөчү боюнча коридору.
  
  
  Эшикти болгон заперта, анткени мен закат алдында комбинезоны жумушчу өз мүнөтүнө жана нашел ичке упругую полоску болуп калды. Бул түзүлүш көп прочное жана ийкемдүү караганда, салттуу кусок пластики, тез турат жардамы менен жөнөкөй жасашат.
  
  
  Анткени жумушчу дале приближался бир жагынан, ал эми солдаттар менен башка, аны дыйкандары эшикти жана бросился ичине.
  
  
  - Глава жыйырма.
  
  
  Аркылуу бир нече секунд роскошный интерьер бул бөлмөнүн соединился. Эмес биз, одоно беттердин, бизге тусклых түстө. Жумшак текстуры - жаздыктар, дивандар, керебеттер, шезлонги - баары карнавале радужных өңүн.
  
  
  "Сен алмак жок дегенде постучать", - раздался ачыктан ачык аял үнү кайдан-анда сол тарабында мени.
  
  
  "Улуу окумуштуу керек бүгүн турууга эртедир", - деди башка добушу менен экинчи жагынан.
  
  
  Качан меники көздүн көнүп деле калышты карата тусклому свету, аны обнаружил деп добуш алар боюнча статистика атласных кроватей жана пушистых жаздык каптар кара-углубленных овалах ар бир тараптан бөлмөлөр. Азырынча анын карачу, сол жана оң появлялись взлохмаченные светловолосые баштын, ал эми алар следовали дененин, похожие на дененин боюнча чирлидеров колледжинин. Бул блондинке номер бир кадам жетиштүү кыска розовая түнкү көйнөк кылып калтырууга күмөн деп, ал төрөлгөн блондинкой. Номери эки кадам нарын гаремной пижаме, жетиштүү ачык-айкын үчүн тастыктоого, ал дагы бул блондинка.
  
  
  "Менин, мен вторгаюсь", - деди мен.
  
  
  "Аны Терри", - деди блондинка номер бир ош розовой коротышке.
  
  
  "Ал эми анын Джерри", - деди номери эки нарын гаремной пижаме.
  
  
  "Эки написаны менен" i "". Терри объяснила
  
  
  "Маанилүү маалыматтар", - деди мен.
  
  
  "Биз близнецы", - сунуштады Джерри.
  
  
  "Дагы бир поразительное ачуу", - деди мен.
  
  
  Кыздар встали менен өз кроватей жериходогу мага жыл сайын.
  
  
  "Мен эч качан видела сени мурда", - деди Терри.
  
  
  "Сага бул жерде эмес, жер эмес да, чынбы?" - деп кошумчалады Джерри.
  
  
  "Сен налетел катары шторм", - деди Терри. "Мен ойлойм, эмне үчүн сиздер гонятся, жана сиз кааласаңыз, биз сизди спрятали. Бул тууралуу жергиликтүү тургундар!"
  
  
  "Анткени сиз эмес полицейский?" - деди Джерри. "Биз скрываем полиция".
  
  
  "Мен полицейский", - заверила анын ih. "Ким мен жана ал занимаюсь - бул өтө көп болушун түшүндүрүүгө кеч саат, а менде жок, отуз секунддан. Бирок сиз айтсаңыз, мен бир айланасындагы жакшы айтымында - жана дегеле шучу - мага бизге сиздин жардам ".
  
  
  Бул учурда биз услышали добуш берүү жана пошли угуу нарын эшикти.
  
  
  "Эмне үчүн сен повернулся жана жылдыктар сейил бак курууда, качан аны звал сени?" Антсек добуш солдатты, ал кричал мени жалал-коридордо.
  
  
  "Мен түшүнөм, бул жөнүндө сиз айтып жатпайсызбы. Анын гана бул отвез профессор эртең мененки. Анын, сени гана деп эмесмин, - деп жооп берди жумушчу.
  
  
  "Сиз шли буга мүнөтүнө мурун, андан кийин развернулись жана пошли келүү".
  
  
  "Жок анын."
  
  
  "Сиз менен эч ким заходил?"
  
  
  "Жок. Өзүнөн сурагыла Юрия нарын эшиктеринде профессор. "Мен буду. Анын собираюсь эго сменить. Ал эми врешь эмес беда. Ак жол, жолдош! "
  
  
  Коштоосунда кадамдардын жумушчу кетүүчү жеке коридору боюнча. Звонок ачкычтарды үчүн дверью.
  
  
  Анын прижался карата стонать менен петлевой тараптар күнү, держа "Люгер" в руке. Близнецы уставились тапанчага кеңири раскрытыми васильковыми глазами, андан кийин посмотрели бирине карата бирине, подавленно хихикая. Анда балдары чакырылган аркылуу ih крошечные мозги бул учурунда мүмкүн означать өмүрү же өлүмү үчүн көптөгөн адамдардын.
  
  
  Охранник отпер эшикти жана приоткрыл аны.
  
  
  "Эми-эми, силер, кыздар, эртедир-встаете, - деди ал.
  
  
  "Бул айланасындагы бул?" - деди Терри.
  
  
  "Биз алабыз турууга ар кайсы убакта, качан захотим", - деп кошумчалады Джерри.
  
  
  "Жогору жана төмөн, жогору жана алдыга.
  
  
  
  
  
  
  Эми, бул бардык твоя өмүрүнө, - фыркнул охранник.
  
  
  "Ким биздин айланабызда жегиси профессор бүгүн эртең менен?" - деп сурады Терри.
  
  
  "Же бул кайра биз эки?" - вставил Джерри.
  
  
  "Бизге бул, бизге башка. Ал гана бул позавтракал, жана ал үчүн жумуш биринчи планда жерде. Андан кийин eda - жана аялдар десерт ".
  
  
  "Ошондо сен бул жерде кылып жатасың, Маркус?" - деди Терри. "Сиз эмес кириши керек биздин бөлмөгө, эгерде профессор эмес пришлет сизди үчүн биз".
  
  
  "Мен жумуш издөө катталды", - деди ал менен извиняющимся түрү.
  
  
  Эму деп жооп берди хихиканье кыздар.
  
  
  - Мага показалось, мен увидел нарын коридордо жумуш, - чийки улантты Маркус. "Кимде ким эмес принадлежал к команда. Анын ойлогон, ал алмак зайти буга ".
  
  
  "Биз видели, бизге бир адам", - невинно деди Терри.
  
  
  "Эмне деген разочарование", - менен отвращением деп кошумчалады Джерри.
  
  
  "Мен айланасындагы тигил, ким көрүп турат фантомов, - деди Маркус. Аны укканын, ал кылгандарга неуверенный кадам алдыга. "Өтөт эле учурда бир канча мезгилдер, биринчи кезекте караганда профессор закончит өз эртең мененки жана пришлет үчүн бир айланасындагы сизди. Анткени анын мурда эле бул жерде, балким, биз болмок бир аз развлечь башка башка ...
  
  
  "Так жок!" Терри вмешалась. "Биздин контрактта сказано, биз бул жерде үчүн гана илимдин доктору Варнова. Биз предупредили, биз эмес играли ат оюндары менен башка ".
  
  
  "Бирок жакшы подумай", - озорно деди Джерри.
  
  
  "Тизеры", - деди күзөтчү. Ал отступил, жана кыздар закрыли эшикти. Бүктөмө закрылся.
  
  
  "Эми бизде чын эле көйгөйлөр", - хихикнула Терри.
  
  
  "Бирок, бизге көңүлдүү болуп жатты", - деди аны сестра.
  
  
  "Чоң рахмат", - деди мен жана сунул "Люгер" баруу кобуру. Аны усмехнулся. "Мүмкүн, анын найду кезде үчүн отплатить сага. Бул чындык, бул жерде сиз гана өтүш үчүн... эээ... обслуживать "Варноу"?
  
  
  "Сиз ошону укканбыз дагы, биз эмне дешти Маркусу, биз болгону иштетүүчү түзүлүштөр оюнчуктар үчүн америкалык окумуштуулар", - чыңдоого Терри.
  
  
  "Ошондой эске алып, кандай ал адам, бул отнимает бизде көп убакыт", - деп Джерри жана подошла мага.
  
  
  "Силер жаңы жыл бул?" Анын спросил.
  
  
  "Сен имеешь көңүлгө, бул жакшы кыздар вроде биз муну ушундай жерде?"
  
  
  "Бул-анда мындай."
  
  
  "Биз" ассоциациясына жарыя подпольной гезитинде Сан-Франциско, - деди Джерри. "Туугандык кыздар мектеп саякат, азарта, приключений".
  
  
  "Жана, албетте, сен алдым"ишин.
  
  
  "Албетте. Керек, - жылы элүү башка кыздарды, бирок бизде болгон мындай артыкчылыкка, биз близнецы ".
  
  
  "Бул эмес, бардык, эмне, силерде экен", - деди, мен белгилеп ih щедрые формалары.
  
  
  "Сен мага нравишься, - деди Терри.
  
  
  "Бьюсь жөнүндө күрөөгө коюу, сен дагы ценымногие көп эркек караганда, профессор", - деп кошумчалады Джерри.
  
  
  "Эго сексуалдык таланттар же ih жоктугу мени эмес интересуют, - деди ага олуттуу. "Бирок ал оказался эң коркунучтуу адам болгон үчүн, коркунуч үчүн АКШ жана бүткүл дүйнөнүн. Анын избавлю сизди көз ужасных маалыматтарга, бирок поверьте мага, азыркы учурда эч нерсе жок көп маанилүү келечеги үчүн адамзаттын, эмне үчүн мени кире лабораторияга Варнова. Жана аны белгилеп кетким келет, сиздин, кыздар, мага помогли ",
  
  
  "Сиз айткыңыз, бул глупая мен стараюсь лабораториялар үчүн сизден өткөн маанилүү, бул эмне?" - деди Терри, поднимая өзүнүн короткую ночную рубашку дагы жогору.
  
  
  "Бул?" - вмешался Джерри, щелкая куру бар ee пижамных штанов жана сползая ih ортосуна чейин анын округлых бедер.
  
  
  "Мен, - деди, бул өткөн маанилүү, кыздар эмес, ал жакта абдан эле көңүлдүү".
  
  
  "Эмне үчүн биз сизге жардам бере?" - спросил Джерри. "Сен деле будешь вежлив биз менен".
  
  
  Болчу түшүнүктүү, бул патриоттуулук жана гумандуулук - деген сөздөр болгон эмес заметны нарын ih хорошеньких жаркын головах. Бирок жок ih жардам, менин шансы алынды нөлгө барабар.
  
  
  "Ага ылайык умтулуусу поговорка, - деди ага аларды покерным адам - сиз поцарапаете мою, анын почешу сиздин".
  
  
  Буунун сияющих улыбок билимдер освещал бөлмөгө. "Сиз айткыңыз, бул болсоңуз?" - хором хором возразили близнецы.
  
  
  "Эгерде сиз поможете мага кире лабораторияга Варнова".
  
  
  Деп сүйүнүп кыйкырып кивнув, алар взяли мен үчүн руку жана жүргүзүүдөбүз карата стопке разноцветных жаздык каптар, анда тез сняли жука салтанаттуу белгиленди. Нарын мгновение оорусу алар обнажились кабыл алып, ар кандай соблазнительные позы чөйрөлөрдүн жаздык каптар. Анын обнаружил экендигин Терри болгон крошечная родинка та төмөн сол төштүн боюнча гана аны, анын смог отличить маданият, маалымат.
  
  
  Бул жылы жалгыз жолу моей жашоо, качан аны торопился аяктоо анда, бул, балким, эң захватывающим тегерегиндеги бардык адамдык операциялардын. Ошондуктан анын белгиледим жаңы дүйнөлүк рекорд алуу боюнча болот большего санын кийим үчүн эң аз убактысы.
  
  
  "Ммм, вкусно", - деп айта Терри.
  
  
  "Мен билген, ал өзүндө болот караганда бул эски профессордун", - жактырды Джерри.
  
  
  "Иди буга, - приказала Терри, - ачык ортобузда".
  
  
  Аны тез өкүмдар болуп жаткан жана устроился нарын классическом жободо ашык нетерпеливым маленьким аспаптын Терри.
  
  
  "Анын омелой эске ортосунда эмес, мен, жана ортобузда", - деди ал тарабынан вздохом, тихим стоном, ал выглядел таптакыр катары эмес даттануу.
  
  
  "Сиз возражаете?" - спросил анын мындан ары, войдя в дарбазасын бейишти.
  
  
  "Ооооооооо", - простонала ал.
  
  
  "Мындан ары анын буду атай пьесанын", - деди ага салам, жана погрузился нарын туннель сүйүүнү.
  
  
  Ошондой эле бардык жана башталган, бирок үчүн өтө кыска убакыт биз билдирди, бесконечное саны гимнастических конт, көпчүлүгү айланасында болгон эмес описано нарын колдонмолордо боюнча канга.
  
  
  Аркылуу бул кезде биз да увлеклись башка башка, - деп Джерри-деди тихим печальным үнү менен: "Мен абдан сүйөм ойноого жетимиш".
  
  
  Мени конгрессинин нарын неудобное жобо үчүн сүйлөшүүнүн, бирок, повернув карашат менен зор усилием, анын спросил
  
  
  
  
  
  
  невинно: "бул демек, Джерри? - жетимиш ойноого ".
  
  
  "Десе, мунун баары билишет", - сварливо чыңдоого ал. "Жетимиш алтымыш тогуз бир м".
  
  
  Аны менен кайрылса кат менен ага карата, жана, бир аз уговаривая, ал болуп калды үчүнчү өнөктөш бир айланасындагы эң татаал, экзотических жана утомительных сунуш, алар аны алам эске түшөт. Жана анын эсимде, болжолунда бир кыйла көп.
  
  
  Анан ошол учурда анын шталь тез одеваться, близнецы посмотрели мени менен бактылуу адамдар, перемежающимися небольшими улыбками жана подмигиваниями ыраазычылык билдирди. Бул Джерри", - деди с долгим счастливым вздохом: "Билесиңби, мен ойлойм, биз үч составим фантастическую жуп".
  
  
  Бирок менин оюм, буга чейин камтылган проблема Варноу жана компаниялар. "Жакшы, - деди мен, - веселье жана оюндар окончены. Эми көрөбүз, жок көбөйтө алабыз жокпу, биз табуу жолу нарын святилище Нокса Варнов.
  
  
  Алар кивнули дээрлик унисон. Бирок ih адамдар эмес реалдуу кызыкчылыктын.
  
  
  "Сиз эсиңизде болсун биздин кичинекей бүтүмдү?" Анын ih спросил.
  
  
  "Ооба", - нахмурилась Терри. "Бирок сага жардам болушу мүмкүн коркунучтуу".
  
  
  "Мындан тышкары, - деп кошумчалады Джерри. "Биз айтканда эмне терять. Oni төлөөгө бизге көп акчаны караганда, биз качан кандайдыр видели өзүнүн жашоо. Качан биз уедем ошондо, биз собираемся аны пайдаланууга, ачуу анча чоң эмес магазинчик кийим ".
  
  
  Ошол учурда менде сложилось решительное ойго, бул близнецы таптакыр жок мындай тупые катары притворяются.
  
  
  "Демек, сен собираешься ачуу магазин одежды, качан уедешь ошондо", - деди мен. "Анан, аргасыз сизди дегеним, сиз качандыр бир уедете ошондо? Сиз түзүлгөн, беле, сиз эмес, билесиңерби? "
  
  
  Терри покачала головой: "Биз таптакыр эмес түзүлгөн. Биз приходим жана уходим, бул хотим. Качан биз устаем отурууга взаперти, биз гуляем бүткүл үйдө. město. Жана бизди эч ким токтотот ".
  
  
  "Албетте, - деди мен. "Сиз идти кайда кааласаңыз, анткени айланасында бул таш крепости жок чыккандан тышкары, бул боюнча воздуху. Бирок айтсаңыз, ушул адамдарга, эмне сурасаңыз бросить тамеки чегүүгө жана попросите ih ташып кетүүгө сизди ошондо. Үнү ошондо сиз узнаете анда, бул жөнүндө көптөн бери эле улутташтырыш керек эле догадаться - деп, ушундай эле успехом сиз болмок болууга рабами нарын керек ".
  
  
  Эми анын привлек ih безраздельное бурулат. Ih милые светящиеся адамдар болуп калды серьезными, жана алар алмашышты испуганными взглядами.
  
  
  "Мен рисковал өмүрү үчүн барып калышы буга сыч смеха", - поспешно улантты аны. Бул адамдар баш захватить Да жана бүткүл дүйнө жардамы менен атомдук күч. Ih бомбалар мурда эле жайгаштырылган жана негизги шаарларында АКШ, даяр жарылып артынан бири башка, эгерде биздин тарабынан аткарбаса ih талаптар ".
  
  
  Аны посмотрел болгон саат. "Эгерде мен смогу добраться чейин Варнов, ал жалгыз мүмкүн активировать түзүлүштөр, биринчи атомная бомба уничтожит Нью-Йорк жана бардык эго-тургундарынын бардыгы үчүн эки сааттан".
  
  
  Аны кивнул, качан алар изумленно разинули роталардын. "Ооба, бул фактылар. Жана сиздин, девчонки, перестали навязывать мага бул тупую блондинку, жана сакталып турса. Анткени, эсептебегенде Варнова, осудившего өз өлкөгө, биз - единственные үч американецтер борборунда вражеского лагерлери.
  
  
  "Жок, мени" сен эч качан выберешься ошондо жандуу".
  
  
  "Ах, Кудайым менин, - деди Терри. "Эмне жардам бере алабыз?"
  
  
  "Мен үчүн, бул жол-жобосу пайдаланылган үчүн жеткирүүгө сизди двоих лабораторияга, турак жайлар жана бардык калганы Уорнов жана кайтып келүү. Аны кетейин, сиздин айтып мага азыр сиз ал жакта видели, эмне болмок берүүгө мага ачкычы разгадке эго операциялардын. Жана сделай бул тез; убакта иштин жүрүшү тууралуу отчетту азыр! "
  
  
  Алар экөө тең дароо заговорили. "Постой, - деди мен, - Терри, начинай".
  
  
  "Бар охранник", - деди ал. "Бирок Маркус көпчүлүк бөлүгүн убакыт дежурстве. Ал спит нарын маленькой комнатке үчүн дверью профессор алектенген, кажется, жасалышы боюнча бышык болуп калды. Жана ал бир биз провожает ал жакка келүү жана кайра. Ал нажимает сигнальную этмеге жана Варнов ага басып келет да экинчи тарапка күнү ачат створку жана дейт аркылуу өзүнүн ишинин железную решетку. Бири бул күнү жок ачкычынын; ал ачылат ичинен, - жана профессор эч качан уходит бизге себептен ".
  
  
  "Жакшы. Эмне болсо дагы?" - огрызнулся мен. "Мунун ичинде?"
  
  
  "Сиз войдете, - деди Джерри, - окусаңар кабинети менен столунан жана телефон. Орду голое, башка эмерек жок. Бирок бар шкаф үчүн документтерди. Чоң карта АКШ рамкаланган, висящая карата стоны жанындагы орундук. Дагы бир эшикти жүргүзөт боюнча офису билдирди.
  
  
  "Подожди мүнөтүнө!" - перебила Терри. "Ооба, бул картасы бар стенной сейф. Балким, андай деле эмес, сейф. Бирок чарчы закуток.
  
  
  "Кайдан силер муну билесиңерби?" Анын спросил уюштуруучулар.
  
  
  "Анткени, бир жолу, качан аны входил, анын увидел бул. Карта болгон чыгарылууга крючка жана лежали карата жынысы алдында бул дырой нарын стоны мисалы, чарчы халив. У Варноу алынды разложены кагаздарды столунда, ал, керек, окуп жатканда, азырынча ждал мен. Менимче, ал забыл салыш кагаздар жана накрыть město картасы.
  
  
  Ал усмехнулась. "Же ал кандай ойлорун, мен өтө эле тупой кылып отличить дыру нарын стоны өздөрү-билесиз да-ал. Бардык учурда, анын ушундай түрү, ал эч нерсе деп эскертти, жана ошол кезде мага эмес айрыкча любопытно. Кийинки жолу качан ал послал үчүн мен, карта болгон жерде, эч кандай кагаздар ".
  
  
  "Ал отличит сизди?" - спросил мен, жөн гана үчүн тастыктоого өзүнүн негиздүү божомолу.
  
  
  "Менде родинка төлөмдөрдүн түздөн-түз бул жерде", - деди Терри аз намеком карата улыбку, көрсөтпөстөн карата область алдында сол грудью. "Жана, перспективаларын, жолдорун кандай элестетесиз, биз жүргүзүп жатабыз ар кандай кийимдер үчүн отличить биз".
  
  
  "Жакшы, Джерри, продолжай. Бул бөлмөдө жанында офисом? ""Эми, мунун чын эле бир чоң бөлмө, разделенная занавеской.
  
  
  
  
  
  Бир жагынан кровать, буунун предметтеринин, эмеректин жана ванная алектенген соединяется менен офисом. Экинчи эмес спрашивайте мени. Эч качан видела, мен ойлойм, ал жерде кандайдыр бир жабдуулар. Ах ооба, ошондой жанында кроватью дагы бир коомундагы ушул ички телефондордун.
  
  
  "Сиз качандыр бир ошону укканбыз дагы, ал разговаривает ушул боюнча төмөнкү телефондор аркылуу жазылууга болот?"
  
  
  "Бир гана жолу. Бирок бул жылы өзүнүн түрүн двоякий сүйлөшүү жана ага бул понимал "
  
  
  "Эки жолу, качан ага болгон жерде, эму звонили", - деди аны сестра. "Мен дагы эмес поняла, ал жөнүндө айткан. Бирок мен ойлойм, эми билем ".
  
  
  "Расскажи мага бул жөнүндө Терри".
  
  
  "Эми, ал выглядел абдан рассерженным. Жана ал, - деди нерсени вроде: слушай эмес тонет мени, генерал эмес угрожай. Эсиңизде болсун, эгерде ага уйду, жана бардык уйдет мени менен. Анын ичинде Москвага, генерал, анын атчан конференцияга менен эки чемоданами. Бирок, эмнегедир бир заблудился ". Андан кийин ал кылгандарга паузу деди: "Бул сизге бул нерсе дейт, генерал?"
  
  
  "Мен билбейм, ал эмне дейт генералу", - деди ал. "Бирок бул дейт мен бул тууралуу көп. У Варнова айтканда, мындай система, бул, эгерде ал умрет, бардык шаарынын кошо алганда, Москвага, умрут, аны менен кошо. Ал гана эмес, злой ублюдок, ал чертовски умен.
  
  
  Бул мүнөтүнө менин акылын закружился, азырынча анын разбирался ар түрдүү аспектилери планын ишке жарамдуу. Ошондо ал мындай деди: "бир жагынан, убакыт - эң маанилүү фактор. Бирок, мен аны эмес вижу чечими торопиться. Анын алам заставить Маркуса коюу боюнча бир сизди карата ал күнү. Бирок мен айта албайм заставить Варноу ачуу, аны, эгерде ал проявит демилгесин. Башкача айтканда, эгерде ал дагы жок послал үчүн тобой Маркуса.
  
  
  "Мындан тышкары, мен айта албайм прорваться үчүн тобой эмес убив Маркуса, ал "туруу" ачык күнү, кайдан Варнов эго көрө алат. Айтым ал аны успел позаботиться жөнүндө Маркусе, ал хлопнул дверью алдында моим носом. Андыктан бардык көз каранды сизди, кыздар. Кимде ким бүгүн болуп карата ага, керек, мен бул болсо, воткнуть бул эшикти үчүн, ал эмес закрылась толугу менен, жана муну кылып Варнов эмес, деп эскертти ал. Ал эми бул үчүн керек чудо "убакыт.
  
  
  "Менде идея получше, - деди Терри. "Кимде ким алдым жактыруу профессор жүрүп жатат, аны менен в спальню, накачивает эго жана укладывает в постель. Андан кийин ал умоляет анын биригүүгө нооруз майрамы. Ал мүмкүн эмес, муну менен поспорить, ошондуктан жабылат ванной, смывает сууга, андан кийин бежит анын кабинети ачат сизге стальную эшикти. Андан кийин ал кайтарылат аркылуу соединительную эшикти жана забирается карата кровать менен Варнову.
  
  
  "Таза гений", - деди мен.
  
  
  "Азырынча сага туура келет сатылды кр Маркуса, - бросилась Терри, - жана ждать күнү".
  
  
  "Бергиле, мага беш мүнөт", - деди мен. "Жана аны белгилеп кетким келет, деп Маркуса заманила буга калган кыз үчүн, анын экенбиз позаботиться жөнүндө nen тез жана бесшумно".
  
  
  "Адатта ал жегиси үчүн биз эки алынды карата утренней вечеринке", - деди Джерри. "Бирок жайгашкан деп болжолдойлу ал билет?"
  
  
  "Жок волнуйся, анын буду даяр дээрлик баарына", - деди ал эй.
  
  
  Келген дагы бир задумчивое унчукпоо, андан кийин анын деди: "Эми баары, биз эмне кылышыбыз керек, бул подождать. Бирок бул узак?
  
  
  "Ал аталган сааттарда", - деди Терри. "Бул керек, ар кайсы мүнөтүнө".
  
  
  "Албетте", - деди Джерри. "Бирок, эгерде бул эго улуу күнү үчүн стереть с лица жерлери Нью-Йорк, балким, ал нервничать жана портной возьми эмес захочет уктоого".
  
  
  - Десе, - простонала Терри.
  
  
  Жана ага эч нерсе айткан, анткени масштабность бул маселени жана потенциалдуу кырсык менен байланышкан жообу, ошеломили менин мээ.
  
  
  Жыйырма бир
  
  
  Караңгы бөлмөнүн бурчунда болдум нерсени вроде туалетного столика, мен присел үчүн алар толугу менен отгороженный көз күнү. Мүнөт текли бесконечно, ал эми менин спазмы мускулистые мускулы умоляли жөнүндө жеңилдетүү. Акыры аны өкүмдар. Болчу глупо калууга ушундай неудобном жободо, качан наверняка слышен бетине эскертүүчү үн ачкычынын күнү.
  
  
  Бери жарым саат, качан аны рассудил, бул ревматизма карата чоң штопора алынды, Варнов собирался баш тартууга легкомысленных оюн-зоок жайлары жана сосредоточиться карата мрачных иштеринде күн, анын колу болчу даяр послать сигнал, ал взорвет Нью-Йорк. кара асман. Эгерде акыркы гө чейин президент эмес чечти рискнуть улуттук паникой жана эвакуировать Манхэттен, тагдыры бул бардык адамдардын болду жалал-менин колунда.
  
  
  Ожидая аны мэриясы менен өсүш жыйынтыгы чувством коркуу аралыгын, вычисляя осуществимость полдюжины альтернативдүү пландаштыруу. Бардык алар практичны жана жетиштүү акылдуу. Бирок ар бир заходил в тупик - у неприступной болот күндө ортосундагы мени менен жана Варновом.
  
  
  Убакыт убакыт боюнча коридору туннеля доносились сүрөт даана приглушенные коштоосунда. Невнятные добуш дүлөй, дүлөй топот оор буту, лязг металлдан. Кыздар прислушивались мага, прижав кулактарын карата күн, бирок тарта эмес, ошону укканбыз дагы эч маанилүү, жөн гана бесполезную болтовню, качан бир нече эркектердин, албетте, спешащих, өткөн mimmo.
  
  
  Андан кийин, андан кийин долгого мезгилдин молчания, качан аны собирался рискнуть ар кандай отчаянную уловку салынгандыгына карабастан, канчалык безумный тобокелдиги, раздался нетерпеливый стук в эшикти үчүн алар дароо эле последовал скрежет ачкычынын в замке.
  
  
  Аны мурда эле болгон жакшы спрятана, качан Маркус ворвался бөлмөсүнө наложниц профессордун жана заорал: "Сиз ал жерде - Кичинекей мисс-Крот, - талап аксынын.
  
  
  
  
  
  
  Сиздин кызмат двоих! Профессор кармашты үчүн визиттин жогорку начальства, жана ал", - дейт эгерде сиз эмес придете дароо, скормит сизди кечки собакам генерал.
  
  
  Жөнүндө", Десе, бул иттер сожрут бедную кичинекей мени үч укуса", - деди Терри өзүнүн нежным үнү менен. "Давай поторопимся, азырынча профессор эмес, абдан өзүнүн горячность".
  
  
  "Мен ойлойм, сен имеешь эске эго крутость эмес, эго горячность, дорогая Терри", - поправил Джерри.
  
  
  "Мен зову ih да вижу ih, жол", - чыңдоого ал побежала карата күн.
  
  
  Жөнүндө", Маркус!" - воскликнул Джерри, - жок болмок сиз вернуться на крошечную ошол мүнөттө, андан кийин ошол сыяктуу жеткирүүгө мою сестру?
  
  
  "Вернись?" - раздраженно отрезал Маркус. "Эмнеге?"
  
  
  Мага жалгыз жана ... жана мага керек бул эркек эмес, бул усталый эски кап менен костями.
  
  
  "Жумуштун wouldnt? Чынбы азыр? "- деди Маркус, анын добушу дрожал-жылдын козголгон. "А эмне сен алмак жасоо менен ушул мужчиной бардыгы үчүн крошечную мүнөтүнө?"
  
  
  "Жок болмок сиз буруу эки крошечные мүнөттөн?"
  
  
  "Мен алмак үнөмдөөгө көп, бирок менде болмок көйгөйлөр келип чыгышы".
  
  
  "Мен айталы. Сага эмес, кажется, мага турат рискнуть?
  
  
  Андан кийин, андан кийин ужасной, неуверенной паузы: "Ооба, аны вернусь. Кем ошол мүнөттө. Ал даярмын!"
  
  
  Алмаштырбай бул жылы илеп белгиси макулдугу, эшикти хлопнула менен глухим стуком. Ал эми андан кийин келип чыкты чоң боштукту тишины.
  
  
  "Жок теряй биз секунд", - деди ага Джерри төмөн болгон үнү менен, - "Жана мейли ал занят!"
  
  
  "Портной, эч качан сүрөттөгү деп эго поразило", - пробормотала ал, жана анын кайра пригнулся.
  
  
  Аркылуу бир нече секунд жылдыктар сейил бак курууда Маркус.
  
  
  "Бул көрөсүз, анын даярмын, любовник", - деди Джерри.
  
  
  "Мен даярмын караганда сен качан кандайдыр будешь", - деди ал вон менен нервным смешком. "Бирок мен тийиш коргоого милдеттүү эшикти Варноу, жана менде убакыт жок раздеваться".
  
  
  "Забудь жөнүндө ушул дурацкой күнү", - деп жооп берди Джерри. "Жапайы номери слонов жыйырма фунтту эмес бийиктиктеги смогла болмок сломать анын, эгерде андай болбосо ички бөлмө болчу полдон чейин ойдон покрыта арахисом".
  
  
  Албетте, Маркус болчу, абдан далек-жылдын каалоосун кыйын. Бирок кийин мүнөтүнө ал испустил жуп таза ишкер ворчаний, качан Джерри деди: "О, кудай, бул сен абдан!", жана анын крался үчүн туалетного столика.
  
  
  Аны оңой, бирок тез шагнул алдыга менен стилетом. Аны сот боснии жана герцеговины осудил үстүндө алар мгновение, качан көбөйттү курал үстүндө эго кеңири колдору артында болушу керек. Ачык көздүн Джерри расширились караштуу түрүндө мени.
  
  
  Вдруг, балким, подталкиваемый кандайдыр бир жаныбарларга инстинктом же тартууга испуганных көздүн Джерри, Маркус көбөйттү карашат жана повернулся ко мага жарымын.
  
  
  Ошондуктан ордуна бул анын воткнул лезвие эму нарын грудь.
  
  
  Эго оозун болчу разинут, ал эми көздүн смотрели ачык недоверчиво. Бирок андан кийин гана тихонько вскрикнув жана страшно скривившись, аны тез вытащил бычак, ал послушно рухнул карата Джерри жана замер.
  
  
  Анын вытер лезвие тууралуу эго форменную куртку жана восстановил курал-жарак, ошол эле учурда Джерри менен эң испуганным тартууга адамдар тщетно өтүүгө аракет кылган оттолкнуть денеси жылдын нах. Анын схватил эго үчүн ийинин жана дернул, жана ал скатился болгон албайт. Ал карачу нарын бесконечность космостон күнүнө он тоннага жакын.
  
  
  Джерри айылынын жана вытерла так, кан менен өзүнүн обнаженного дененин уголком шейшептер, азырынча ал смотрела мени менен тартууга, ал мен эмес алмак так кимге. Болгону, балким, бул кадам аралашмасы восхищения, неверия нарын близкую чындык, дикой каза болгон жана оттенка отвращения. Ненавидел мени, кан же өлүк, мен айта алмак.
  
  
  "Ооба, - деди, мен сыяктуу эле отвечая на невысказанный штопора, - үнү, бул андай учурлар болчу. Жана эгерде мен потороплюсь, погибнут миллиондогон башка, бир кыйла көп невинных ".
  
  
  Андан кийин анын калтырган жана аны, бросив көз караш жогору жана төмөн коридору, рванул ал карата радиоактивдүүлүк күнү болот, ал үчүн Варнов түзүлүш жана аралыктан башкаруу ждали өзүнүн саат.
  
  
  Казан бууну тревожных, потных мүнөт. Анан аны услышал щелчок защелки жана эшикти та-та приоткрылась. Ал баштаган качаться мага, бирок мен аны поймал эго жана втиснулся ичине, бул жолу вовремя үчүн мельком көрүүгө обнаженную саяарын Терри менен алектенген скрывалась боюнча түрү үчүн закрывающейся дверью.
  
  
  Анын тихонько закрыл эшикти жана согуш жылдары каза болгондорду эскеришет огляделл бүт бөлмөгө. Сыпаттама боюнча Джерри, анын nen жүргөм отургуч менен телефон, шкаф, чоң карта АКШ рамкаланган жана бөлүгү Борбордук Америк, аны ал эмес упомянула. Анын прошелся боюнча көчмө ящиктер орундук, бирок алар заперты. Аны жасадым, дагы бир пасс картотекада, жыйынтык ошол эле.
  
  
  Анын исследовал картаны. Шакекчелер, нарисованные кызыл ручкой менен фломастером, обошли жети шаарлардын АКШ жана Панамский канал. Максаттары үчүн бузулган. Бир шаарлардын болчу Кливленд, бирок биз болмок эмес бурууга ага көңүл, анткени бомба арналган жок кылуу үчүн болобу, менчик болобу, болгон перехвачена таможней. Картасында шаарынын тандалып номер коюлууга жана кошпогондо, Кливленда, алар өзгөчө тартипте: Нью-Йоркто, Чикагодо, Хьюстон, Лос-Анджелес, Сан-Франциско жана Вашингтон, Колумбия округу.
  
  
  Аны, деп эскертти, деп борбору болгон сакталат чейин акыркы жолу, албетте, тынчтыгын бере биздин өкмөткө мүмкүнчүлүк сүйлөшүүлөрдү жүргүзүүгө чейинки акыркы саат.
  
  
  Карта болгон подвешена на проволоке карата прочному медному крюку. Анын снял эго менен крючка менен уверенностью, деп, шамал Терри, анын найду зияющую дыру же тайник, анда мелис спрятаны жашыруун документтер. Бирок мындай дыры эмес
  
  
  
  
  
  дубалдар астында картасында болгон жылмакай.
  
  
  Мага келди бүгүн карашат, бул жөнөкөй дыра нарын стоны үчүн картасында эмес, абдан изобретательна үчүн окумуштуулар деңгээлин Варнов. Жана добуш берүү эми анын баштаган экспериментировать с медным крючком, крутя эго ар тараптан, бирок обнаруживая, ал прочно бекитилген жана неподвижен. Бирок таптакыр неподвижный. Анткени, качан аны потянул крючок өзүнө, ал бир аз щелкнул. Жана бул жерде ошол эле квадратная бөлүгү дубалдар беззвучно отодвинулась, обнажив сосуд камтыган небольшую, обтянутую менен записную китепчесин жана сериясы номерленген чиймелердин, ар бир бүткүл алардын болдум, изображен кызыл обведенный череп, ал, эң болбоду дегенде, мен үчүн, албетте, указывал карата жайгашуусу подбросил чемоданы-бомбалар.
  
  
  Алар " жеңиш орундарын, башкача айтканда, эгер сизде болчу тиешелүү түшүндүрмө, кандай имарат кандай шаарында залында. Жок маалымкаттарды же башка колдонмолорду басып чыгаруу мааниге ээ эмес.
  
  
  Бирок бул казалось курагына бул оор, нерв ооруларында башка жагдайларда болсо, көз караш бул менин сааттарда деди мага, - деп бери бардыгы болуп эки мүнөт. Жана да ага таандык аларга, бул Вамоу сможет прожить дагы он мүнөт же көп, качан Терри болот предупреждена жөнүндө моей керектөөлөрүн убакыт, анын селл карата отургуч баштаган жана тез үйрөнүү карманной китептин кожаном переплете.
  
  
  Адегенде камтылган nen тамгалар жана сандар тандалып үчүн көпчүлүк адамдар абдан эле түшүнүктүү да, кытай кроссворд. Бирок мен привык карата всевозможным головоломкам, ал эми дүйнөдө аз агент, алар да жакшы тандалат нарын искусстводо разгадывания коду жетүү. Чогулгандарга ага белгилүү болуп калган nen америка коду пайдаланылуучу окумуштуулар epoch Варнов. Бирок, коду негизинен жетишээрлик жөнөкөй, эгер кимдир-анда, эгерде изумительно хитрую математическую үчүн формуланы эго чечмелөөнүн, канчалык мага белгилүү болгондой, ал эч качан жок болчу взломан душман ичинде же анын чегинен тышкары АКШ.
  
  
  Анын пролистал өзүнүн арасында, жана принциби коду всплыл мага карашат дээрлик дароо эле. Анын нашел ручку анын ээлери болгон столунда жанында блокнотом жана кылгандарга быстрые стенографические жазып, расшифровывая жана сокращая гана негизги негиздери текстти жана сандарды, көргөзмө заговор өлгөндүгү жөнүндө баштын. Ал алып салган өзүнө сыр түзүлүштөрдү жарылуу бомбалар Варнов, активируемого стилусом менен автономным тамак-аш менен. Микроэлектроника болгон сконструирована жалал-диск өлчөмү менен доллары өлчөмүндөгү менен кожный лоскут үчүн керек бу, башкарууга милдеттүүбүз, способным берүүгө кубаттуу высокочастотный сигнал болгон чоң аралыкка - тиричилигине ылайыкташтырууга, ал-анда напоминающее кардиостимулятор, бирок бир кыйла кыйла татаал, взорвало бардык бомбалар в унисон аркылуу секунд андан кийин акыркы сокку жүрөктүн Варнов.
  
  
  Бул замысловатое, невероятно кичинекей түзүлүш аралыктан башкаруу болчу помечено биринчи бетине да "Ачкыч жетүү". Ал эми жыйынтыктоочу бетинде астында аталышына: DISARM болгон сериясы боюнча беш сандарынын, алар катары менен түшүндүрүлөт текстинде алынды ключом карата өчүрүү толук аталышы да, андан кийин сырткары, алар кантип алышты сигнал жөнүндө жардыруу. Бул шашылыш обновлено этияттык качууга мүмкүндүк берет байлаштыруу кардиостимулятора к сердцу Варноу.
  
  
  Бирок болгон загвоздка. Андан кийин ошол сыяктуу болчу жиберилген сигнал замедленного аракеттер запускающий бомбалар, оставалось бардыгы отуз секунддан жокко чыгаруу үчүн взрывы.
  
  
  Аны тез мысленно сфотографировал номерин жана спроецировал ih сүрөттүн карата алдыңкы стену өзүнүн акыл. Менде дээрлик безошибочная арасында, жана эске түшөт дюжину сандардын эмес түздү болмок реалдуу көйгөйлөр. Ошентсе да, аны жазган цифралар карата клочке кагаздар, ал чогулткан жана положил мүнөтүнө.
  
  
  Дагы мүнөтүнө анын изучал fold paper стилусом жана диск, ал эми андан кийин записал жайгашуусу чемоданов-толук аталышы ар башка шаарларында.
  
  
  Бурчтуктар бул, анын заложил китепчесин жана белгилерди коюуга чечмелөө менен ee маңызы башка, анын кеңдиги. Анын потратил болжол менен беш мүнөт анда үчүн записать расшифрованные фактылар, анткени мага керек болчу болууга түздөн-түз жумуш билүү түзүлүштөр, эгерде анын собирался токтотууга смертоносный планы Варноу. Жана аны обнаружил, эмне алам эске түшөт дээрлик бардык, эгерде адегенде изложу деталдары жазуу жүзүндө. Кандай болгон учурда, эгерде сиз разобрались менен түзүлүш, башкаруу жана аларга ушунчалык эле жөн гана, бул прикоснуться карандаш менен ар түрдүү точкам компаса.
  
  
  Эми анын сунул чиймелер, өтө эле громоздкие үчүн ih тартууга стенную сыйымдуулугу, щелкнул медным крючком үчүн, коом бар, жана повесил картасын жерге.
  
  
  Анын тихонько кирди ванную бөлмөгө жана жакындап келип, мындай, башка күнү. Прижавшись карата ага, анын услышал анда, эмне, мен түшүндүм, болгон үнү менен Варнова жана ответным үнү Терри. Мен бурду көңүл сүйлөшүү качан вытащил "люгер" бири кобуры ошондо эшиктин тосмосун алып ручку. Бирок маңызы ушул заключалась экендиги Варнов извинился үчүн поспешность үчүн "шашылыш эксперименттерди, алар даярдалууга тийиш дароо", ошондой Терри умоляла берүүгө эй, дагы бир нече миң менен очаровательным профессор, ал ушундай чоң мужчиной, бул заставил анын задыхаться. көп ошол эле өзү.
  
  
  Качан аны жай ачты эшикти жана заглянула бөлмөсүнө, Нокс Уорноу ак лабораториялык жакетке поверх шымдан турду жалал-профили мага, положив колуна алууга ийинин-Терн, качан ал, одетая нарын будуарный наряд, смотрела эму көзүнө менен притворным түрү. обожания.
  
  
  Чачтар Варнов алынды черными, өтө приправленными сединой. Ага болдум, анча чоң эмес мыс
  
  
  
  
  
  стройные чегинин адамдар жана стройное денеси, ал казалось дээрлик хрупким. Чейин аларга хорька, азырынча аны эч взглянул жалал-эго яркие жашыл көздүн болгон эмес эч кандай эмоций, бирок, алар катуу жана блестящими катары изумруддар, ал представлял билдирет маловероятную коркунуч выживанию эң могущественной улуттун дүйнөдө. Жана бекен эркек, ал алмак өтүүгө хоть бир раунду менен Терри же анын близнецом.
  
  
  "Бүгүн кечинде анын пришлю үчүн тобой жана твоей сестрой", - деп айткан ал азыр. "Болот деп белгилеп марочным шампанским жана особенным ужином. Анан жүргүзсүн бирге долгую экзотическую жалилов удовольствий ".
  
  
  "Мен абдан бул сомневаюсь, Варнов", - деди ага эму, войдя бөлмөсүнө турат "Люгера". "Мен ожидаю, бул бүгүн кечинде болосуңар кайтып келүүгө жалал-кошмо Штаттар катары менин пленника".
  
  
  Эго, адам упало кр туусунун уруксат аткаруу, качан ал повернулся ко мага. Азырынча ал нащупывал деген сөздөр ага мындай деди: "Терри, возвращайся өз бөлмөсүнө. Анын кетким үчүн, сиз жана сиздин сестра алынды кийинүүсү жана ждали, качан ал келгенде сизде ".
  
  
  Ал тайган оозун үчүн нерсени айта, андан кийин поспешила
  
  
  "Мен билем, сиз ким", - анда, - деди Варнов, анын адам выражало тынчтыкты. "Сизди бул удивляет?"
  
  
  Болчу, бирок ага эч нерсе деди.
  
  
  Варнов түштү жалал-массивное кожаное кресло жанында кроватью, скрестил бутту жана скрестил колуна алууга төштүн. "Айтасың, Картер, - улантты ал менен шепотом улыбки, - мен даяр эмес карата мындай чечими бул? Албетте, жок. Аны эч качан выйду боюнча бул бөлмөлөр, с тобой жандуу. Жана эгерде анын умру, дээрлик ошол эле учурда полмира превратится нарын пепел ".
  
  
  "Мен мунун баарын билем, - деди мен. "Мен расшифровал сиздин жашыруун документтер, жана сиздин макулдашуусу напрасны. Цифралар 5-21-80-54-7 бул нерсе расходиться сиз үчүн? "
  
  
  Эго маниакальное жүздүн вспыхнуло катары свеча на ветру жана погасло. Кайсыл бир убакта ал дээрлик көрө алмак да шестерни эго акыл переключаются төмөн, кескин дуушар, андан кийин перебирают альтернатива.
  
  
  Ал бой плечами жана изобразил бледную смиренную улыбку. "Эми, - деди ал. - акыры, эч мааниге ээ эмес. Бардык адамдарга, бардык глупым созданиям смертных керек прийти өлүм жазасына тартуу ".
  
  
  "Благородная философия", - дедим мен.
  
  
  "Биз эки, - продолжал ал, - биз бир бул темнице бөлмөлөр, башкарылуучу тыгыздыгы дүйнөнүн. Подумай бул жөнүндө. Ойлонуңуз гана бул жөнүндө! Невыразимая күчү, аны биз держим колунда ". Ал кылгандарга паузу. "Биз алабыз бириктирүүгө күчүн жана бирге дүйнө оңдоо керек. Же алабыз жок кылуу башка, башка төмөнкү бир нече мүнөт. Бул эмне болот? "
  
  
  "Бизге бул, бизге башка", - деди мен. "Жада калса жаман проигравший билет, качан оюн аяктаган. Жана кабыл алат өзүнүн жоготуу. Ал эми азыр - даю сизге отуз секунддан анда үчүн чечсин. Пойдем мени менен, жана предстанем сот алдында, же умереть бул кресле. Өзү аны ишенем, сиз выберете өлүмү. Анткени өтүш үчүн вытащить сени ошондо, талапка караганда бир аз кесепеттерин жоюуда моей моюн комплексин алуу.
  
  
  Спазмированные манжалары бир колуна, напряженно месившие толстую мягкую ручку кресло, Варнов жай кивнул. "Жакшы, анын барам жана с тобой", - деди ал. Ал разжал бутту жана казалось, собирался турууга.
  
  
  Бирок вдруг ал дыйкандары отургуч подлокотник. Үстүңкү жумшак бөлүгү колуна каражаттары тез арада алуучуга жеткизилет түзүлөт карата жашыруун петлях, премьер-небольшую освещенную консоль. Бул nen болгон чоң кызыл кнопка, тумблер жана пронумерованный циферблат.
  
  
  Качан ал кескин ударил боюнча кнопке ладонью, анын прострелил эму грудь. Ошентсе да, анын другая колу азыр тянулась карата циферблату. Ошондуктан аны кайра выстрелил ага. Колу содрогнулась жана кайра вернулась карата переключателю. Мен билбейм, болчу беле бул рефлексивный спазм каза болгон же акыркы сверхчеловеческое күч адам, ал бардыгы секунде-жылдын толук; бирок, тилекке менимче удивлению, колу продолжала опускаться жана мында дернула тумблер.
  
  
  Үчүн ичке катар кылып щелчком последовали далекие приглушенные коштоосунда колокольчиков жана завывание сирен. Эгерде мындай коштоосунда мүмкүн проникать сквозь чоң таш дубалдар жана жакын полутонны болот эшик, аны билген, бул сыртына, бул коммуне солдат жана жумушчу, бул жылы кричащий, лязгающий, разрывающий кулактарын чакыруу жөнүндө жардам.
  
  
  Анын намеревался заставить Варноу айта мага, анда ал кормил маанилүү стилус, ансыз болбойт болмок жокко чыгарылсын детонирующие сигналдары кардиостимулятора. Бирок эми ал мертв, стилусом менде эмес болчу, жана акыркы отуз секунддан тикали жагына. эң кыйратуучу көп взрывы адамзаттын тарыхындагы.
  
  
  Көздүн Вамова закатились, слепя өлүм, качан, бросив көз караш карата стрелку менин сааттан, аны наклонился, разорвал эго бешмант жана дээрлик ушундай эле кыймылын сорвал андан рубашку. Жана дагы болчу стилус; подвешен карата эго шее курдун узун күмүш чынжырчада!
  
  
  Эго грудь болгон обнажена, бирок шататься кан. Безумно аны жок кан менен четырехдюймового аянтынын тери, окаймленного менен үч тараптардын пластик тигиш. Аны просунул колдун астында, чети жана отодвинул лоскут тери, ачуу ачкыч кирүү менен эго спиралью айланасындагы крошечных номерленген жерден контакт.
  
  
  Держа сыягы ошондой эле этияттык менен, бул нейрохирург жасайт скальпель, анын прикоснулся кончиком карата точкам тийип кетишин, запуская электрондук комбинациясын кармоочу үчүн сигнал РАЗОГРЕВА: Беш... жыйырма... сексен... элүү төрт... жети!
  
  
  Эми менин оюмча упал болгон саат. Төрт - үч-эки - бир - буг
  
  
  
  
  
  
  ! Үчүн убакыт жарылуу жана бузулган шаарлар, болгон да эмес наступило, менде болгон төрт секунд чейин кампасынын. Жана свершилось!
  
  
  Же ушунун?
  
  
  Аны посмотрел карата подлокотник кресло. Үстүндө кызыл кнопкой болду деген жазуу САМОУНИЧТОЖЕНИЕ. Үстүндө переключателем жазуусу: ALARM. Эми анын исследовал пронумерованный циферблат. Ал помечено "КЕЧИКТИРҮҮ БУЗУУ" жана обведено градациями-жылдын нөлдөн чейин алтымыш мүнөт. Стрелка указателя, аны Варнов, албетте, өтүүгө аракет кылган төмөндөтүүгө чейин нөлдөн, держалась карата алтымыш.
  
  
  Алтымыш мүнөт чейин эмне? Үстүндө кызыл кнопкой САМОУНИЧТОЖЕНИЕ загорелся жашыл брылев. Башка тырс жокко чыгаруу үчүн убактылуу блокировка болгон эмес, ошондуктан мен, менин, кайра нажал тигил эле баскыч. Эч. Жашыл ыйык продолжал күйүүсү.
  
  
  Анын слушал. Вдалеке тревожные колокола жана сирены сакталып турса, катуу сүйлөп гудеть. Анын накинул чынжыр жана пера карата карашат Варноу, сунул түзүлүш мүнөтүнө жана бросился карата күнү менен пистолетом в руке. Анын рывком распахнул эшикти, мени поразил оглушительный үн колокольчиков жана сирен. Аны текшердим, закрылась жокпу, стальная эшикти үчүн эч ким алмак эмес кирүү жана табуу денеси Варноу жана бросился аркылуу бөлмөгө коргоо туннель. Адегенде аны, эч кимди увидела жана поспешила карата күн шкаф, гарнитура жана текчелер маданият, маалымат.
  
  
  Качан анын добрался чейин андан улам буруу показались эки солдат менен винтовками жана прицелились. Анын прижался карата күн камералар, качан алар стреляли, бирок промахнулись. Аны этият выстрелил түз колуна нарын жетектөөчү. Качан ал кувыркался жана падал, башка тез отступил үчүн көрсөткүчтөрдү.
  
  
  Аны стучал нарын эшикти жана крикнул өзүнүн аты. Терри выглянула огромными глазами, андан кийин жылытылган үчүн впустить мени захлопнула эшикти.
  
  
  Эки тарап тең кыздар тандалып кийинүүсү ак неприметные, дээрлик катуу серые келет. Күнү сидела буунун кичинекей бирдей чемоданов.
  
  
  "Забудьте бул тууралуу", - деди мен. "Биз затруднительном абалы, жана сиз болсоңуз иштин жүрүшү тууралуу отчетту өтө тез үчүн тартууга ih. Сиз даяр?
  
  
  Экөө тең олуттуу кивнули.
  
  
  "Ким кандайдыр бир айланасында сизди качандыр бир выстрелил боюнча пистолету?"
  
  
  "Менин атасы бизди мени стрелять боюнча спорттук объект айланасында өзүнүн пистолета", - сунуштаган Терри.
  
  
  "Джерри?"
  
  
  Ал покачала головой. "Мен дайыма ненавидел курал. Бирок, эгерде туура келет, анын алам прицелиться жана спустить курок ".
  
  
  Аны, жакындап келип, мындай распростертому телу Маркуса жана выхватил эго тапанча боюнча кобуры. Анын сдала эго Терри. "Стрелять болгон жеңилүүнү", - деди ал эй. "Давай, поехали!"
  
  
  Аны этият повел ih нарын туннель. Сигнализация токтоду, тынчтык болду бузулат. Биз поползли боком карата биринчи повороту туннеля, прижимаясь карата стонать. Ал жерде мен спустился төмөн жана пополз алдыга, азырынча албады заглянуть үчүн көрсөткүчтөрдү.
  
  
  Үч футах жерден отступивший солдаттар турду у жакынкы дубалдар менен винтовкой наготове. Ал увидел мени үлүшүнө секунд кеч, жана ал выстрелил эму нарын грудь. Менин максаты болгон касынын бул неудобном абалы жана аны кескин поймал эго оозго, таращить көздүн пробила эки алдыңкы тиш, биринчи кезекте караганда шаарында аркылуу эго мээ.
  
  
  Качан биз өткөн mimmo эго дененин кыздар останавливались жана смотрели төмөн менен тартууга отвращения. У солдатты болчу жанында пистолета. Аны наклонился үчүн алып аны жана өткөрүп курал Джерри. Бул мгновение ал посмотрела тапанчага алмаштырбай бул кадам смертельная дракона. Бирок андан кийин, пожав плечами, деп сурады ал мени да, аларга пайдаланууга жана көрсөттү, аны эй.
  
  
  Эми биз устремились карата чыгуусу, айланасындагы туннеля, анда анын проверял, жокпу прячущихся солдаттардын. Эмес найдя эч нерсе, биз вышли на күндүзгү брылев. Биз поспешили боюнча тропинке бир нече ярдов жана ур-с парой солдаттардын. бизге быстрыми шагами султанбекова, эркектер жумушчу кийимчен. Алар безоружны, ошондуктан аны жок өтүүгө аракет кылган ih застрелить. Алар ал тургай взглянули мага. бирок любопытством посмотрел болгон кыздардын мимоходом.
  
  
  Анан аны вспомнил, бул дагы мурда жумушчу кийимчен, эркектер жүрүшүндө ошондой эле отвлечены караштуу түрүндө кыздар, бул албай взглянуть на мени кунт коюп. Балким, жумушчу типтүү ушунчалык көп, бул бардык эмес, алар жакшы белгилүү дагы бир-бирине.
  
  
  Анын свернул менен тропы жана повел кыздар болгон айлендде, усыпанный чоң валунами, алар служили укрытием жана укрытием. Качан анын токтолду у чоң скалы жана кайра посмотрел төмөн, ынануу, эмне үчүн биз турушат, эки эркектердин формасында, бир, айланасында жана алардын жүрүшүндө офицердик айырмалоочу белгилер, вышли үчүн скалы менен винтовками багытталган ачык болгон, бизди менен аралыкты алтынчы фунтту.
  
  
  Ал укканын биздин добуш, жана мени поймали менен "люгером" эмес убакыт поднимать эго.
  
  
  "Встань төлөмдөрдүн түздөн-түз бул жерде жана скажи мага, сен ким?" - мага мындай деди офицер боюнча-орус.
  
  
  Бактыга жараша, мени керектүү айтуу бул тилде менен кынтыксыз кепке жана аны тез-деди боюнча-орус: "Мен Борис Иванов жана майор Рашки тапшырды мага жүргүзүүгө ушул кыздарды карата возвышенность чөйрөлөрдүн скал, анда алар бол коопсуз, азырынча коркунуч жок миновала ".
  
  
  Офицер ухмыльнулся, посмотрел мага ачык көзгө деди: "Майор эмес шталь болмок посылать жумушчу карата солдатскую ишти. Бардык учурда, дайындоо жумушчу - бул менин жеке милдети, жана ушундай аты да, Борис Иванов, в моем тизмесинде болгон эмес. Анын эсимде жок жана твоего адамдар менен чет өлкөлүк ланган жок, шек саноолор болсо, америкалык. Ошентип, сиз болдуңуз болмок ко чыгарууга Картером үчүн алар биз охотимся. Менен чоң эмгеги менен, бир жолу сен одет катары бир биздин айланабызда ". Качан офицер огласил бул бир кыйла длинное айыптоо корутундусу, анын украдкой взглянул болгон кыздар.
  
  
  
  
  
  Качан офицер огласил длинное айыптоо корутундусу, анын украдкой взглянул болгон кыздар. Аларда жүргүзүлгөн хмурые озадаченные адамдардын көз караштарына, алар түшүнүшпөйт тилин, анда алар айтышат, бирок ошол эле учурда алар казались напуганными жана глупыми, анткени Терри смотрела карата безжалостную позициясын орус менен взведенной винтовкой нерселер менен жакын панике.
  
  
  "Сиз откроете правую руку, - деди жолдош офицер, - жана жөн гана уроните тапанча жерге. Ошондо сен поедешь биз менен ".
  
  
  Андан кийин мгновенного өзгөрүүлөрү, качан экөө тең эркектер эмес мигая смотрели тапанчага, ал аны безвольно держал бир катар, анын расслабил манжалары жана "люгер" упал жерге. Тихий стук, ал кылгандарга караштуу приземлении, эч качан жылы слышен. Үн жылы прерван эки грохотами, сделанными близко-бирине карата бирине, словно гигантские колуна хлопали мага боюнча ушам.
  
  
  Азырынча аны менен чувством толук нереальности наблюдал катары, офицер, проткнув башка бир караганда, жай отшатнулся, рухнул на скалу, бросил винтовку жана повалился боком жерге.
  
  
  Эго жолдош алган ок атуучу жаракат в шею, излился красным, качан ал упал болуп жаткан жана упал алдыга, дагы сжимая винтовку колунда.
  
  
  Ал эми турат мени дале көрсөтүү менен болгон оор дымящийся тапанча Маркуса, сидела Терри, анын красивый оозун образовывал чоң тегерек, безмолвный ооооо ...
  
  
  Джерри да держала тапанча, бирок болчу. жок энтузиазма көбөйттү жана безрезультатно прицелился.
  
  
  Капысынан Терри опустила тапанча, сариев, жер жана заорала. "Сен - сен керек болчу - стрелять бир убакта", - всхлипнула ал, обвиняя Джерри, ал глядя карата өлгөн солдаттардын, дагы заплакал.
  
  
  Похлопав взлохмаченную белокурую карашат Терна, аны мягко деди: "Мен карыз алдында тобой, детка. Кудайым менин, мен сени керек мен! "
  
  
  Анын забрал өзүнүн заземленный Люгер, андан кийин мисир ih экөөнүн тең өз объятия, - торугарт деди: "Иди, маленькие солдатики, пошли!"
  
  
  Жыйырма эки
  
  
  Качан биз тез поднялись на вершину холма, низменному пригнувшись, перебегая менен камня на ташы, биз жакмакпыз кружить карата вертолетной аянтта. Ачык алдыбызда жерге имараттарды үстүнөн болгон толукталууга солдаттар ищущими биз. Айрым жумушчу шаарында ружья, жана алар дагы охотились үчүн биз. Пробраться мүмкүн эмес болчу, ошондуктан биз спрятались анча чоң эмес кармане эки өлкө ортосундагы огромными валунами формасында сидящих на корточках доисторических монстров.
  
  
  Кыздар сидели менен ошеломленными адамдар положив курал болуп жаткан.
  
  
  "Мен түшүнөм, бул сага бул сошло менен колду, - деди мен. "Эмне үчүн жоокерлер эмес видели твоего куралды?"
  
  
  "Анткени, - деди Терри, - качан биз спустились тилиги жана увидели приближающегося жумуш, анын засунул тапанча астында, юбканын бели, жана накинул ага бешмант. Анын ушундай белги Джерри, жана ал сделала ошол эле. Бул комья алган эмес повредить бизге, бирок мен подумал, эгерде алар увидят курал-жарак, алар катышуусу тынчсызданууну. Ошондуктан, качан офицери жана эго кызматчылары выскочили менен өзүнүн винтовками башташкан айтуу менен-орус, аны шепнул Джерри деди: "Вытащи тапанча жана стреляй, качан аны сени ткну" ".
  
  
  Терри вздохнула: "Бирок ал выдержала ушул. Ал струсила эмес да, чынбы, сестренка? "
  
  
  "Аны, балким, албады болмок выстрелить нарын змею, эгер ал свернута үчүн ударить мени", - деп жооп берди Джерри.
  
  
  "Кандай болгон учурда, - деди мен, - бул кадам" смелая оюн жана чертовски умная оюн. Сиз экөө тең абдан акылдуу коты. Ошондой эле эмне үчүн сен притворяешься тупыми блондинками? "
  
  
  Джерри жооп берген менен кривой улыбкой. "Бул ж, - деди ал, - биз көптөн бери эле билишет эркектерге жагат сезе өзүнүн превосходство. Ал эми эгер сиз сексуалдык кичинекей блондинка, сиз алууга парня бир кыйла көп, эгерде берет эму милую, бирок глупую рутину ".
  
  
  "Бул дагы эмес, иштин жарымы", - деди Терри. "Эгерде сиз прячетесь үчүн мындай дымовой завесой, сиз көрүү, угуу, ойлонуу жана ар бир жолу чыгууга биринчи орунду ээледи. Анткени, сиз кажетесь пустоголовым, сиз уходите бүгүн башталган экинчи планы. Сен выглядишь коркунучтуу, анткени эмерек. Ошондуктан чоң дөңгөлөктүн, алар попытаются обмануть сизди, ар кандай ыкмалар менен жетишүүгө түрткү берүүгө ачып, өзүнүн бардык сыры "
  
  
  "Сиз качандыр бир думали болуп калышы шпионами?" - спросил аны менен смешком.
  
  
  Ih баштын кивнули дээрлик унисон.
  
  
  "По-өзүнүн каалоосу, - деди Джерри, - биз бир аз шпионим. Жетекчилери үчүн корпорациялардын. Ишкердик дүйнөсү. Бирок бул татаал, безжалостная оюн, жана биз хотим аны аяктоо. Биз думали, бул шарада болот кадимки берүү ". Ал взглянула на крутой выступ камня. "Айрым өргүү. Биз болмок кошула WACS, көп отдыхать болушу жана көпчүлүк коопсуздук ".
  
  
  Кивнув, анын загрузил жаңы обойму нарын "Люгер". "Эгерде биз качандыр бир выберемся ошондо тирүү, анын запомню сизди, девчонки", - деди мен. "Силерде көп таланттарды", - деп кошумчалады ал менен усмешкой.
  
  
  "Сен жаман думаешь, выбраться жандуу?" - деди Терри, закусив губу.
  
  
  "Мен буду сиз менен чынчыл. Ачык азыр бул көрүнөт эмес, өтө жакшы. Анын исследовал өзүнүн сааты. "Менде мындай сезим, эгер биз жок болобуз көрүү төмөн бул кубаттуулугу, таш-кылымдын менен бул вертолета ривненской аркылуу жыйырма беш мүнөт, биз төмөн көрүү менен небес. Же жогору - бири ада ".
  
  
  "Бул эмне дегенди түшүндүрөт?" - деди Джерри, анын брови взлетели жогору. "Послушайте, аны алыс эмес счастлив бул дүйнөдө. Бирок, мен даяр эмес умереть ".
  
  
  "Менин оюмча, сага жакшы билүүгө, бул эмне дегенди түшүндүрөт", - дедим мен. - Кандай учурда болбосун, бул бир гана негиздүү божомолу. Жана эгерде анын укуктарын, анда алдын ала эскертүүгө сени ничуть барбайт жакшы. ".
  
  
  
  
  
  
  "Сен умеешь башкарууга вертолетом?" - деди Терри.
  
  
  "Ооба. Анын алам летать дээрлик караганда өткөрдү. Жана менин арасында топография перенесла эле биз жакынкы шаары. Бирок, эгерде бардык пойдет жакшы, бизде болот пилот, ал билет ар бир дюйм бул өлкөнүн ".
  
  
  Анын искоса взглянул төмөн аркылуу мейкиндиги ортосундагы камнями. Сол тарабында мени вертолетом сидел подальше, борбордун өз аянтчалар. Эго перенесли карата кыш аралык, бишкекте резервуару. Жана аны надеялся, бул означало, бул Ингрэм задушил канаттууларды. Кайда ал? Анда болгон эле Пилар? Аянтча жана анын аймагы тандалып пустынны. Денеси убитого күзөтчүнүн болчу удалено.
  
  
  Пилар керек, скрывается. Же аны схватили? Жана, акыры, анын спросил өзүнө да, солдаттар узнали, бул охотятся үчүн ко чыгарууга Картером? Качан Варнов мертв, ким алмак берсин деген сөз?
  
  
  Логичный тандоо түшүнүк, казалось, заключался экендиги же Пилар болгон схвачена, жана nah пытали чындыкты, же болбосо Ингрэм жасашат жана проговорился.
  
  
  "Мен собираюсь текшерүүгө кырдаалды үчүн аянтчада вертолета", - деди мен. "Жана аны белгилеп кетким келет, сиздин, кыздар, калды бул жерде. Бизде үч же эч качан мүмкүн эмес, получиться бирге. Башка жагынан, эгер сени поймали бир, сен можешь притвориться глупым жана айта жөн гана испугался жана прятался, азырынча атуу эмес закончится ".
  
  
  Аны усмехнулся. "Сага эмес, түзөт, эмгек притвориться тупицей?"
  
  
  Алар начар усмехнулись жана послали мага жуп разбавленных улыбок.
  
  
  "Эми, - улантты мен, - бул маленькой шпионской дыры ортосундагы камнями сиз так көрө подушечку. Жана ага кетким үчүн бир айланасындагы сизди дайыма следил үчүн ушул. Качан анын спущусь ал жакка, эгерде бардык ишке так, аны сниму комбинезоны жана стану ждать нарын костюме, ал мага. Бул сиздердин сигнал умтулуубуз тапшырууга дубль. Мен иште эске дубль ".
  
  
  Экөө тең олуттуу кивнули.
  
  
  "Эгерде сиз көрөсүз, эмне менде көйгөйлөр, оставайтесь жерде, азырынча мен эмес, аялдар сигнал, бул все кончено. Аны да алмак болууга таптакыр мертвым. Эгерде сиз үчүн бул, албетте, выйдите жана начните өзүнүн невинный көтөрүлөт. Жана попадитесь курал менен. Избавься алардан."
  
  
  Анын двинулся ылайыктуулугуна, токтолду. Ага подмигнул жана отдал аларга анча чоң эмес салют.
  
  
  "Динара суймалиева: жакшы калыңыздар, Ник, - деди Джерри.
  
  
  "Динара суймалиева: жакшы калыңыздар, жана ийгилик сага, Ник, - деди Терри.
  
  
  Аны повернулся жана нырнул
  
  
  - Глава Жыйырма үч
  
  
  Көп да солдаттардын жана бир нече жумушчу, алар шарили боюнча склонам үстүндө топ имараттарды турат мени. Бирок качан анын прокрался карата набережной откровенные аркылуу өспүрүмдөр үчүн вертолета, аны эч ким встретил.
  
  
  Окрестности казались эми безлюдными жана тихими. Жоктугу, аскерлерди эмес показалось мага өзгөчө угрожающим. Толук балким, прочесав окрестности вертолета, солдаттар сосредоточили өзүнүн күч-аракетин, возвышенностях үстүндө борбору комплексти, ал жерде болгон бир кыйла көп укрытий.
  
  
  Башка жагынан.
  
  
  Выскочив айланасындагы жашыруу, анын помчался боюнча, дамбанын таманынан тартып өлчөнөт карата вертолетной аянтта. Анын посмотрел вертолетом. Ал присел карата корточки бош жана незащищенный, даяр взлететь кара асман. Менин электрдик сааты дешти мага, бул ар он төрт мүнөт - али көп убакыт. Үчүн Вильгельминой аны, жакындап келип, мындай чекитинде жанында күнү бетон күзөт посту. Эшикти болгон жабык, жана ал жакындап келип, мындай бир айланасындагы бир багыттагы терезелер менен металл торчолор үчүн заглянуть ичине.
  
  
  Бул учурда эшикти распахнулась. Аны упал ничком жана спорт "люгер", деп выстрелить жалал-басым. Бирок у моей максаты болдуңуз узун кара чачтары жана приветливая зубастая улыбка.
  
  
  Бул кадам Пилар! Эгерде болмок эмес тапанча, ал ага эй калтырган, ал привязан аны бар, ал выглядела таптакыр женственной жана желанной.
  
  
  Анын расслабил бармакты карата спусковом крючке жана түшкөнү менен усмешкой, андан кийин полез ичине комбинезона жана поднес Люгер карата кобуре.
  
  
  Пилар подошла мага распростертыми объятиями. Ал обняла жана поцеловала мени. "Ник!" деди ал. "Мен эмес деп ишенем, аны укканын выстрелы жана ойлогон, сен, балким ..."
  
  
  Анын смеялся. "Анын жарымын гана мертва", - деди ал эй. "Азаюудан. Анда Ингрэм?
  
  
  "Алар забрали аны. Үчүн наказать эго болсо, ал алып келди сизди буга ".
  
  
  "Сиз умереть-жылдын ih" тартипти ", - деди мен.
  
  
  Ал xix кылымда кайта баштаган мурун дагы бир жолу восхитилась мени менен. - Сен выглядишь измученным, Ник. Ал вздохнула. "Сен чоң эркек, жана мен буду ненавидеть сени терять". Ал выдернула тапанча боюнча кобуры жана нацелила эго карата мою грудь колу, мындай туруктуу, бул алмак боло кусок болуп калды, түзүлгөн тиски. "Бирок, - улантты ал, - үнү да, катары айтылат, печенье крошится, а?"
  
  
  "Демек, сиз бардык убакта жүргүзүлгөн башка команда", - деди аны боюнча-ушул запинаясь, анткени подозревал, бул ар кайсы секунда ал собиралась убить мени.
  
  
  "Жок, - чыңдоого ал, - андай деле эмес. Анын кош агент, монеталар менен эки жактар. Анын жашыруун служу Россиянын, ошондой эле притворяюсь агент сиздин Америк. Экөө тең мага жакшы төлөөгө - эми, эми абдан жакшы. Ал эми менин сүйүүсүн акчалар көп болгон сүйүү ар кандай өлкөдө, кандай түшүнөсүз? Ал бардыгы улыбнулась.
  
  
  Аны покачал головой. "Жок, жок түшүнөм. Эмес, абдан түшүнүктүү.
  
  
  "Россия, - пояснила ал - чыныгы жана расмий өкмөтү СССРДИН поручило мага ачып бул базаны операцияларды үчүн Варнова, генералу Жизова жана эго көз карандысыз фракциясына болмок сдержать, биринчи кезекте караганда алар приведут колдонууга ядерную бомбу.
  
  
  
  
  
  Бул явная согуш менен Чыгарылгандан. Ошентип, кандайдыр бир убакта ага болгон сиздердин союзником. Бирок андан кийин, качан аны увидела, бул жакшы генерал мүмкүн эмес проиграть жардамы менен Варнова үчүн победить могущественные АКШ, мени убедили бириктирүүгө күч. Бул улуу стратегиясы үчүн Россиянын жана турган у бийликтин өкмөтү подчинится катары гана переворот болот жасалган ".
  
  
  Ал токтолду, жана эми анын бармакты крепче сжал спусковой крючок.
  
  
  "Мындан тышкары, - деп кошумчалады ал, - генерал заплатил мага фантастическую суммасын. Менин акча бели уясындай кыктын тилке валютанын. Жана чынында эле, акча - веб-күчүн, анда ага поклоняюсь ".
  
  
  Анын собирался айта эй, эмне Варнов мертв, бирок билген, ал мага эмес, поверит. Жана эшикти ушул бөлмөгө керек взорвана кубаттуу взрывчаткой, биринчи кезекте караганда, бул факт болот далилденген. Анын үстүнө оюмча бул сааттарда, - деди мага, - деп облусунда бардыгы болуп он мүнөт.
  
  
  Кантип эле ал бизге болчу, бул бурные ойлорун жүрүшүндө одоно бузулушу прерваны, качан Пилар оскалилась нарын гримасе жана издал громкий пронзительный свист.
  
  
  Каражаттары тез арада алуучуга жеткизилет улам арткы бурчунун күзөт посту бросились үч солдаттар менен автоматтар. Аларга кунт коюп следил генерал Жизов, великолепный өзүнүн обшитой мундиром формада. Доберман жана немецкая овчарка борются менен цепью; алдында алар скакали поводки.
  
  
  Качан бул нечестивая тобу окружила мени, Жизов приказал Пилар избавить мени куралдан. Жана колу менен алектенген алсак нежно ласкала мени, проникла в мою кийим, тапкан жана люгер жана стилет жана забрала ih.
  
  
  "Мен восхищаюсь ушундай грозным душман, Картер, - деди генерал. "Бирок менин билимим восхищение жок камтыйт милосердие. Ошондуктан, менин оюмча, жаза келиши керек эсепке алынат. Жана бул мүмкүн ушунчалык уместным үчүн кормить бир жаныбар башка өзү ушундай. Бирок, албетте, бул кыйла жогорку тиби ". Ал многозначительно посмотрел төмөн болгон иттерди, алар глядя мени злобными глазами, зарычали болгондой, мага өз блестящие, измученные чейин эт тиштер.
  
  
  Качан ал бул-деди, анын баштады ойноого менен абсурдными пропорционалдуу эмес зор пряжкой кур үчүн, подаренной мага Стюартом Вашингтондо. Думая учурда күтүлбөгөн кырдаалдар, келечекте, анын застегнул бели, колдогон бу, башкарууга милдеттүүбүз, айланасындагы комбинезона. Бул придавало моей кийимчен смешной түрү, бирок ошондой эле привлекло өзгөчө көңүл буруу пряжке.
  
  
  Вспомнив, бул куру эчак погружали нарын соленую сууга, анын мысленно хвастались Стюарта болсо, ал кылгандарга пряжку толугу менен водонепроницаемой.
  
  
  Качан анын, албетте, ушундай хитрый кадамы үчүн расстегнуть пряжку, генерал поймал бул жест.
  
  
  "Убери руку менен тешиктер бар!" - проревел ал. Анын повиновался менен ушундай түрү, алмаштырбай мени застукали колу нарын смертоносной банкта менен печеньем.
  
  
  "Возьми өзүндө бели жана принеси мага!" - скомандовал ал Пилар.
  
  
  Менен пренебрежительным "пойманным" - "сиз - жок - биз"? Улыбаясь, Пилар расстегнула куру жана передала эго Жизову. Качан бир солдат боюнча завладел ит, ал баштаган иликтөөгө ih мезгил поднимая көз караш үчүн послать мага узкоглазый көз караш самодовольства.
  
  
  "Америка методу жашыруу миниатюрного курал-жаракты, - деди ал, - анча акылдуу, чечкиндүү обмануть ар кандай беш жылдык орус уул. Эмне силерде бул жерде ичиндеги, ошондой? Однозарядный тапанча? Которгуч аркадан бычак? Же салттуу циандуу таблетка? "
  
  
  Үстүндө иштеп, издөө жаман спрятанной пружинной защелки, ал мындай деди: "Катары жөн гана идиотские. Бул завитке спрятан поймать жана...
  
  
  Ал прищурился, глядя карата пряжку-манекен болгон мина-ловушка взорвалась менен поразительным звуком, үн отразился-жылдын холмов жана кыска эхом разнесся боюнча каньону тилиги.
  
  
  Колуна, державшие пряжку, жоголуп кетти, генерал жай двинул кровоточащую культю адамга карата ачылган кааласа, бул жылы гниющий дарбыз. Ал повалился жерге.
  
  
  Ошондо бросился аны жана порезал шею солдату, ал бир руке держал поводки, ал эми экинчиси - тапанча-пулемет. Адегенде ал упал, анын схватил тапанча жана скосил эго приятелей кыска-аштар менен алектенген скидывает ih төмөн, бул игрушечных уток жалал-тире. Пилар нацелила тапанча мага жашоонун, ошондуктан аны поцеловал аны прощание свинцовым поцелуем жок сожаления.
  
  
  Солдаттардын, анын анын порезал каратэ-до боюнча, кайра оживал, начинал подниматься. Анын откинул эго мурун жана прижал карата жер дагы бир тез рывком.
  
  
  Аны болсо мындай болушун күткөн, бул иттер дароо бросятся мага. Бирок, тескерисинче, алар сырдуу каршы өзүнүн беспомощного хозяина, ал ошондой эле балдарга оскорбил ih жана балдарга жевали бул окровавленный калдык эркектер.
  
  
  Эми анын снял комбинезоны жана убедившись, бул стилус жана кичинекей тери кодовая буклет менен расшифровочными жазуулары дале турат кармане менин турат, бешманттын повернулся к монструобразным валунам. Щедро подняв жана раскинув колуна, анын послал девушкам кеңири сигнал жатат жана " салам.
  
  
  Бул мгновение анын наблюдал, алар карабкаются со скал жана мчатся карата набережной, ih светловолосые баштын покачиваются болгон күн. Андан кийин аны көбөйттү Люгер жана стилет менен жердин жанында Пилар. Анын турду үстүндө, аны ойлогон: бул жамандык красиво. Кандай жоготуу!
  
  
  Аны повернулся үчүн, уйти, андан кийин запоздалой мыслью, анын максаты болгон эмес жадность, ачты
  
  
  
  
  
  ee блузку жана снял болсо, ал суюктуктун жана кан, бул кыктын тилке валютаны, атап айтканда, бели акчалар менен.
  
  
  Взяв эго менен алып, аны побежал карата вертолету. Аны текшердим көрсөткүч деңгээлин отун, та эмес заплакал-жылдын окуучулар, качан обнаружил, бул бак бактысыздык жана грел мотор, көпчүлүк лопасть вертелась, качан кыздар нырнули жана взобрались бортуна.
  
  
  Анын топтойт ичиндеги, отрегулировал кадам жана биз отлетели чейинки жерлер катары чоң бескрылая канаттуулары, испуганная выстрелом мергенчилик ружья. Астында комплекси имараттарды, аларда "нооруз" роковой заговор Нокса Варнова жана Антона Жизова, казалось, растворялся ал жерге, качан биз поднимались жана ускользали.
  
  
  Жүрүү аркылуу алып коюуну ортосундагы горами, жүрүү mimmo гигантского вытянутого бармактын скалы, биз дээрлик потеряли аймагы боюнча түрү.
  
  
  Бирок кийин мүнөтүнө бул биз үчүн потрясающе белгилүү, анткени ал взорвано, сожжено, измельчено атомным жарылууга, анын аны болсо мындай болушун күткөн ар кайсы секунда, азырынча карачу саат. Качан үн жеткен биз, урма толкундар жетсе биз. Вертолетом көтөрүштү, подпрыгивали жана крутили алмаштырбай эго дразнила гигантская колу.
  
  
  Ослепляющий ак ыйык болдум, ушунчалык ярким, биз аргасыз болушту кагууга көз караш. Бирок качан вертолетом прекратился, биз кайра посмотрели жарылуу болгон жерге жана увидели бледно-дымчатый драгнет поднимающегося, расширяющегося облака.
  
  
  Аны кивнул измученным, адамдарга маданият, маалымат жана деди: "Ооба, чынында. Бул жылы чоң, өзүнүн чоң атасы, таятасы жарылуу. Жана аны билген бул приближается. Сизге кызык, мен эмесмин-маңызын качып бараткан сизди? Сиз эле впали нарын истерику нарын панике ".
  
  
  "А сиз эмне үчүн коркушту?" - аң-сезимдүү деп сурады Терри.
  
  
  "Анткени коркунучу өлүм мен үчүн дээрлик кадимки иши", - дедим мен. "Ар бир тапшырмада ал ходит менде локтем".
  
  
  "Обручальное?" - деди Джерри. "Кандай тапшырма? Расскажи бизге, сен кылып жатасың. Расскажи бизге эмнеге бардык ушул ужасный бизнес ".
  
  
  "Ким жүрүшүндө бул адамдар?" - деп сурады Терри. "Ал эми бул жылы болуп, ошол имараттарда?"
  
  
  "Кандай имараттар?" Анын деди. "Кандай адамдар? Адамдардын эмес болчу. Имараттардын эмес. Ih эч качан облуста ".
  
  
  "Жаңылыктар жөнүндө жардыруу попадут нарын гезитинин ош аталыштарында, ошондо биз көбөйтө алабыз айтып бере бардык биздин друзьям, эмне болду", - деди Джерри.
  
  
  "Бул эч качан дойдет чейин газета", - деди мен. "Эгерде мени спросят, анын откажусь-жылдын малейшего билимдер жөнүндө жардыруу жана анын тегерегиндеги окуялар. Тема жабык. Мезгил! "
  
  
  "Сен кандайча можешь керек ушундай загадочным алдында адам..." - башталганга Терри.
  
  
  "Менин жумуш - загадка, - деди мен. Андан кийин с улыбкой: "ал Эми анын фантом эмес, азыркы чындыгында делле - жөн гана сүрөтү твоей мечты".
  
  
  Анын протянул Терри бели акчалар менен деди: "Мен керек сага, дорогая, жана айтканда, анча чоң эмес алгачкы взнос. Мен карыз алдында сиздер экөө. Жана анын подозреваю, бул грязно-богатом поясе жетиштүү, ачуу магазин одежды.
  
  
  - Глава Жыйырма төрт
  
  
  Эки күндөн кийин мени растянули ортосундагы атласными простынями керебеттер өлчөмү менен теннисный корт өзүндө дорогом жана роскошном номери отелинин Royal Curasao карата заливе Пескадера. Бир руке болчу стакан кургак апельсинового ликера, аталган оңдоп аралдары, ал эми экинчиси - нежно-көгүш телефон. В моем ухе раздался добуш Дэвида Хока, ал бул жолу ошол убакта необычайно көңүлдүү болуп жатты берсе, мага белги менен өзүнүн кыргыз республикасына такты мураскорлорунун Вашингтондо (Колумбия округу.
  
  
  "Жок забудьте жөнөтүү акчалар!" Анын деди эму.
  
  
  "Солнечно?" крикнул ал . "Эми, бул жерде эмес солнечно. Бүткүл күнү шелл таазим! "Андан кийин ал мягко усмехнулся.
  
  
  "Отправьте акча телеграф!" - крикнул ага эму нарын ревматизма. "Мен адам безграничного терпения. Ошондуктан каалаган учурда кийинки саат подойдет. Ал эми эгерде ал жерде чындыгында эле жүрүп жатат. турсунбаева, сөзсүз наденьте плащ! "
  
  
  Анын кладу трубку.
  
  
  Аны унаа жана подмигнул Роне Фольстедт алектенген лежали жанында мени менен таянып, жаздыктар, жана выпивая стакан ошондой эле ал жергиликтүү аралашмаларын.
  
  
  "Хок отелинин билүүгө каалабайбыз, жокпу биз алууга кошумча өргүү кр өкмөтүнүн", - деди ал эй. "Ал сунуштады неспешный круиз боюнча Карибскому морю".
  
  
  Рона скривила кычкыл-лимонное адам. Андан кийин ал усмехнулась. "Мен билген эмес, анткени бул старика айтканда сезими юмора".
  
  
  "Ал жакшы, бул товарды жашырып жатат, - дедим мен. "Жана кечеңдетүүдө эго болгон учурда гана бар өзгөчө окуя, татыктуу анча чоң эмес улыбки. Мисалы, качан бүткүл эли жылы спасен-жылдын атомного бузулуу шаарынын үчүн шаар ".
  
  
  Рона отпила өзүнүн суусундугу. "Ал эми бул дагы", - деди?"
  
  
  "Бир гана нерсени, следуя моим көрсөтмөлөргө ылайык, эго балдар обнаружили бардык чемоданы менен бомбами. Ал маалымдагандай россия өкмөтү тургандыгы жөнүндө заговор максатында өлтүрүү болчу разгромлен; файл жабык ".
  
  
  "Кудайым менин", - простонала ал. "Бул бардык, ал эми бардыгы каперса? Анча чоң круиз, бир нече выстрелов, сууга түшүүгө аралында, камера, кыйноолордун, дагы выстрелы, жана анча чоң жарылуу? "
  
  
  Ал ухмыльнулась. "Жакында эле бизге эмне үчүн развлечься?"
  
  
  Ал бизге мындай деди деген.
  
  
  Бирок баары төмөнкүдөй эки жекшемби күндөрү өтөт аны потратил, отвечая бул штопора.
  
  
  
  Өлүм жазасына тартуу.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Пекинское досье
  
  
  саякатчы Арстан Шкловский арасында погибшем сыне Антоне
  
  
  Өзгөчө аталышы: The Peking Досье
  
  
  
  
  Биринчи глава
  
  
  Мен бурду өзгөчө көңүл title. Ал жерде айтылган нерсени жөнүндө застреленном сенаторе.
  
  
  Анын положил монеталарды карата блестящий прилавок газетного киоска нарын "Уолдорфе". Керек, аларга потребовался саат үчүн жасай эго ушундай блестящим. "Азырынча силер муну жасай, — деди анын девушке үчүн прилавком, — аны болмок отель пачку Lucky Strike".
  
  
  Ал наклонилась жана осмотрела полк тилиги. Мага абдан жакты, анда эмне болду, качан ал наклонилась. Анын деди полдоллара.
  
  
  — Жок, жок, — деди ал. "Сигареттер жетимиш беш.
  
  
  Аны посмотрел карата нах. "Район, Нью-Йорктун жетиштүү үчүн, заставить биз бросить тамеки чегүүгө", — деди мен.
  
  
  Ал подарила мага өзүнүн улыбку.
  
  
  — Бардык тартипте, — деди мен, бросая дагы четвертак карата прилавок. Ник Картер, акыркы айланасындагы улуу расточителей.
  
  
  Анын увидел өзүнүн чагылдыруу в зеркале нарын вестибюле. Мага дайыма казалось, мен выгляжу, дал ошол, хема ага являюсь. Жашыруун агент. Аны өтө эле жогору жана злой үчүн влезть нарын элегантный спа-костюм. Мындан тышкары, анын эле выгляжу да, - жылы жөнөкөй турак үй, абдан узак гулял боюнча ветру жана непогоде. Маленькие кыздар балдар мындай адам "эски". Чоң кыздар айтышат, бул "көп пережившим". Мен ойлойм, бул жөн гана морщинки, ал эми калганы мени эмес беспокоит.
  
  
  Аны посмотрел болгон саат. 1:50. Анын келди эртедир. Хоук отель үчүн ага менен жолугушту хема нерсе боюнча AX үчүн ошол проинструктировал мени жөнүндө кандайдыр бир өзгөчө кырдаал болгон. Ал прислал болмок мага күчү. Рыжая. Ал " деп сурады эле, билем, жокпу, мен да өтүүгө в ресторан "Мунарасы". Ал эми Нью-Йоркто жок мындай ресторана.
  
  
  Аны, жакындап келип, мындай бир айланасындагы чоң жумшак турат залында күтүү — жанында аны менен находилась пепельница. Анын израсходовал акыркы таңгакка моей атайын курууда жана забыл заказ бериши дагы. Бирок, Лак Страйк дагы болчу нерсе. Аны ачты газету.
  
  
  "Кечээ достуктун" символу аттуу кечинде жалал-эксклюзивном казино "Гренада" нарын Нассау сенатор Жон. Сейбрук боюнча Комитетинин төрагасы аскер иштери айтылып, застрелен жогорку нападавшим во фраке. Бул билдирди, сенатор гана бул уткан эки жолу, мен играю нарын Блэк Джек качан оюнчу жанында аны менен с криком "чит" выхватил тапанча жана эки жолу выстрелил ага. Жергиликтүү полиция поместила шектүү адам камакка алынган. Алдын ала психиатриялык корутунду көрсөтөт, анда бул адам, Chen-жокпу, Браун, психически неуравновешен. Максималдуу ставкасы жолу кайыповдун эки доллардын".
  
  
  Аны посмотрел карата картинку. Чен-жокпу Браун таптакыр жок выглядел психически неуравновешенным. Ал көп походил карата кота, ал гана деп съел канарейку. Маалымдады азия көздүн карата кеңири жестком адамдар. Оозун скривился нарын злобном смехе. Аны кайра посмотрел алуу фото. Бул-анда беспокоило мени. Ал вроде ошол эки картинок жанында: найди катаны.
  
  
  "Кечиресиз эмес, подскажете катары өтүүгө в ресторан "Мунарасы"?"
  
  
  Таптакыр рыжая. Коюу облака жез түстүү тегерегиндеги мыкты адамдар. Адам, казалось болду сплошь глазами. Көздүн, алар казались толугу менен цветными. Жашыл, коричневые, красновато-коричневые. Ага жылы кандайдыр бир аскер костюм. Жөн гана Форт-Нокс: бул жерде спрятан алтын кен ишканасы.
  
  
  Анын деди. - "Мунарасы?" 'эч качан жөнүндө nen эмес укканын.' Анын тийиш эле айта бул, жана ал произнес бул идеальный актер.
  
  
  'Жок?' — деди ал, морща милые морщинки карата милом лбу. — Мүмкүн, сиз айткыңыз гостинницу "Мунарасы"? Бул дагы болчу бөлүгүнө менин текстинин.
  
  
  'О, жок. Бул глупо, а? Анын собиралась менен жолугушууга достору жана подумала, алар дешти ресторан "Мунарасы". Ал өзү " кадам сонун актрисой.
  
  
  — Билесиңби деп, — деди ага катуу үчүн, бардык, кимге бул мүмкүн кызык, услышали. — Держу акча, в баре айтканда телефон китеби. Биз найдем бардык ресторандар, ак аттар алардын бар "деген сөз Мунарасы".
  
  
  "Бул мүмкүн ээлөөгө бир нече саат", — деди ал.
  
  
  — Мен билем, — деди мен.
  
  
  Биз заты темный бурч. Анын заказал бурбон, ал шерри. Леди болгон леди. 'Деп ж?' Ага деди бул учурда официант келдиң биздин суусундуктар. Жок, ошол үчүн аны да торопился киришүүгө иш.
  
  
  Ал деп сурады. — Сен азыр окуп жатканда сегодняшнюю газету? Анткени ал отелинин добраться чейин маңызы.
  
  
  Аны бой плечами. "Гана биринчи тилкесине кирүү".
  
  
  Ал кивнула. Үнү ал жөнүндө аны отелинин сүйлөшүүнү.
  
  
  — Сиз айткыңыз сенатор Сейбрука?
  
  
  'Андай деле эмес. Чындыгында делле анын омелой эске Чэнь-жокпу Брауна.
  
  
  — Мунун себеби, аны менен?
  
  
  "Ммммм. Жарым-жартылай.'
  
  
  Кудуреттүү Кудай. Дагы бир кыз менен алектенген сүйөт ойноого оюндар. Гана анын дегеле сүйөм оюндар сыяктуу кыздардын, алар аларга ойнойт. Аны жасадым глоток бурбона жана шталь ждать.
  
  
  Мен пытаюсь сени разыграть... бул жөн гана чертовски... — ал подыскала подходящее сөз — ... портной возьми... эми, "кыйын" — андай деле эмес болсо," деген сөз. Ал потянулась өз сумочке ирина жанында аны менен.
  
  
  — Сиз эсиңизде болсун, бул өлсө сенатор Мортон?
  
  
  Аны текшердим өз элдеринен. "Бул жылы бир ай үч-төрт мурун. Авиакатастрофа эмес да, чынбы?
  
  
  Ал кивнула. "Жеке самолет. Пилот эмес выжил.
  
  
  'Эмне?'
  
  
  'Ал эле.' Ал тайган сумочку жана достала вырезку боюнча эски гезиттер. — Бул жылы ошол пилот, — деди ал. Ал тургай тусклом үчүн аны түшүндүм, ал омелой көңүлгө. — Чен-жокпу, Браун, — деди мен.
  
  
  Ал покачала головой. 'Жок, жок. Чарльз Брайс.
  
  
  Аны кайра исследовал фото. Бул чын эле болгон адам Чен-ли. "Эгерде бул алсак, анда бардык ушул кытайлар похожи бирине карата бирине, мен түшүнбөйм ушул тарыхына".
  
  
  Ал дээрлик рассмеялась. "Балким, бул единственное түшүндүрмө. Бирок бул мүмкүн эмес, ошол эле адам, себеби, — ал сделала паузу, — анткени Чарльз Брайс мертв. Ал откинулась мурун болуп калды ждать, качан взорвется бомба.
  
  
  'Двойняшки?'
  
  
  — Бул насчет эм төрөлдү? Ал кайра полезла нарын сумочку жана достала фотосүрөтү. Ал боюнча жашыруун ишти AX. Аны билген почерк Хендерсона. Анда жылы жазылган "Лао Цзэн". Фотография болгон ири, так. Четче караганда, сүрөттөр боюнча керебеттерге боюнча эски гезиттер жана четче караганда снимок боюнча бүгүнкү гезиттер. Албетте, бул кайра-жылы ошол эле адам. Жанында ал выглядело андан улуу, бирок адам ар мурдагы. Эми ага вдруг түшүндүм, бул мурда казалось мага странным. Посередине лба болгон бородавка. Анча так фотографиях ал выглядела катары бир гүл нарисованных тактардын символдорунун индия касты. Болгону бул кадам бул бородавка. Тагыраак, үч бородавки. Откровенные посреди үч түрдүү лбов. Облусунун мүмкүн эмес болсо да, бул кадам тройня. Чен-жокпу, Браун, Чарльз Брайс жана Лао Цзэн тийиш болгон бир эле адам. Бирок эгер бул Чарльз Брайс эмес, воскрес боюнча өлгөн, бул болмок эмес.
  
  
  "Ким ушундай Лао Цзэн?"
  
  
  "Башкы агент KAN .' Ошондой эле вотум ал эмне; КAN турду үчүн ушул. Азия отряды убийц. Эркин федерациясынын кытайлар, камбоджийцев, лаосцев, вьетнамцев жана бардык, ким кандай ойлорун, бул АКШ - тамыры бардык ih көйгөйлөр. Эмне эле бул сөз бизге значило, алар үчүн, биз үчүн ал означало "Американцам азыр перережут глотку". Анткени, KAN негизинен бул иш жүргүзүп келген.
  
  
  Аны посмотрел болгон күчү. Ал смотрела өзүнүн стакан, словно аракеттенип, заглянуть анын келечеги. "Лао Цзэн ээ даражасы М1", — деди ал.
  
  
  Убийца биринчи класстын. Эгер анын столкнулся менен ушул Лао Цзэном, анын болмок встретил өзү тең. Ал смотрела мени глазами, толук коркуу аралыгын. Ага мүмкүндүк берди, аны взгляду устремиться төлөмдөрдүн түздөн-түз мага. Анын отель сактап бул билдирүү анын көз алдында. Бул жылы биринчи белгиси мягкости, ал увидел анын учурдан тартып биздин жолугушуу. Очаровательная торопливая кыз в вестибюле превратилась так ишкердик аялды кантип гана биз калды бир караңгы баре. Мен эмес, таптакыр кетким келет жүргүзүүгө өзүнө да, Дөң Жуан, бирок адатта андай учурлар болчу тескерисинче. Көз уясындай моргание, жана эми настала менин кезекте өтүү иш. Аны жатканымды ал воспринимала буюмдар өтө легкомысленно.
  
  
  — Лао Цзэн, — коротко деди мен, — анда ал азыр?
  
  
  Эмоциялар анын көз алдында жоголуп кетти да, өтө жай өзгөрүүлөрү исчезновение телевизиондук сүрөттөр. — Биз билбейбиз, — жай деди ал. — Анда ал адатта андай учурлар болчу?
  
  
  Ал вздохнула жана пожала плечами. — Биз дагы билбейбиз. Кытай? Индокитай? Болжол менен беш жыл биз потеряли кийин. Ал мүмкүн бул жерде өткөрдү.
  
  
  Анын полез мүнөтүнө үчүн сигаретой. Керек, калтырган ага ih нарын вестибюле.
  
  
  Ал посмотрела мени жана улыбнулась. — Сен калтырган ih нарын вестибюле. Ал вытащила айланасындагы сумочки өзүнүн пачку.
  
  
  Анын мисир боюнча бир нах, с фильтром жана зажег сигарету жана мындан ары да. Бактыга жараша, ал эмес принадлежала өзүнө акыркы поколению, алар аркылуу, кимге ушул сыяктуу буюмдар обижают. Атаңыз мени старомодным, бирок мен ишенем бир: эркек мүмкүн көрсөтүүгө агрессия гана билдирди.
  
  
  — Эми, — деди, мен, — эмнеге менин билимим тапшырма.
  
  
  — Ооба, — деди ал. "Эми бул сенин тапшырма".
  
  
  "Хок воображает, бул кимдир попытается вытащить Чен-жокпу, түрмөнүн айланасында. Ким болмок бул биз болчу, ал болушу мүмкүн ключом баарына ушул". Ал неопределенно указала карата аба. "Эми, — деди ал, — бул керек, саясий заговор".
  
  
  — Скажи, давай. Керек, бул шутка. Эки сенатор алынды убиты эки китайцами, алар выглядят бирдей, бирок болуп бир эле адам, жана ошондой эле алар ашырылат двойниками высокопоставленного агент КАННЫ, жана сиз кандай деп ойлойсуз, бул саясий заговор.
  
  
  Ал вопросительно посмотрела мага. — Өзүңөрдүн ошондо бул районунун?
  
  
  "Мен эле предпочел атоого бул илимий-фантастическим сюжетом".
  
  
  Кайсыл бир убакта ал смотрела мени, анан рассмеялась. "Алар айтышты мага, сен мындай смешной", — деди ал.
  
  
  "Мен таптакыр жок пытаюсь керек смешным. Похоже, бул жумуш үчүн Джона Бруннера же кимдир дагы. Анын бул жерде гана иштөөсү үчүн мышцами".
  
  
  — Мммм, — деди ал, слизывая сарказм менен эриндин. Эгерде бул тийиш болчу случиться кайра, аны надеялся, ал төмөнкүлөргө мүмкүндүк берет мага муну. "Булчуңдун, — деди ал, — зарыл шарты болуп саналат. Алар, балдар, алар мектеп добраться чейин Чэнь-жокпу, эмес, болот, бул муну менен курал". Ал сделала глоток өзүнүн ичимдик. Бир нече кеңсе шутов поодаль смотрели карата нах жок үмүт көз алдында. Анын прикинул, бул смогу сатууга өзүнүн орду бул жерде үчүн кырк-элүү миң доллар.
  
  
  Ошондой келсек мозгов, — деди ал, — сиз эле эмес көптөрү живы, эгер сизде ih эмес. Мен ойлойм, бул "n" кара N-3 эмес деген ноль.
  
  
  — Так, — деди мен. 'Анын гений. Бирок мен ар дайым ойлогон, сен пишешь "нөл" аркылуу "н" эмес, кийин "0". Ee похвалы мени разозлила. Мен так билем, эмнеге. Ал дагы көп эч нерсе билген жана алмаштырууга темасына. "Гар Кантор буга чейин күтөт бизди Нассау. Биз свяжемся аны менен катары гана доберемся ал жакка".
  
  
  'Биз?' Получилось резче караганда планировал аны. Азырынча ал. Мен сүйөм, иштей менен аялдар. Ойной тургандай. Иштей жок, айрыкча. Мага катуу, анын терплю жанында бир гана аялга: Вильгельмину. Менин жышаандарды, тапанча 9мм Люгер.
  
  
  — О жок, — деди мен. "Бул ишке ашырылат. Мындан тышкары, эгерде булчуңдун биринчи планда жерде болсо, анда сиз эч бир гүл. Сенде бул өтө эле аз. Ал кескин айылынын тургуну. Анын көз алдында болчу жини келет. "Жок, ошол үчүн аны думали бул кемчилиги, — деп кошумчалады мен, — жөн гана мага эмес нравятся мускулистые тетушки".
  
  
  — Демек, аны болгону худая тетка алектенген гана мешает?
  
  
  Аны посмотрел карата нах. — Мен эле, дегеле назвал сени худой.
  
  
  Ал эмес восприняла, бул дружеское сын-пикир. Ал сделала адам мектептик учительницы. "Эми, ардагер Картер, похоже, штабдын жегиси үчүн, аны таштандылар. Тышкары бардык башка, анын билем диалекте кытай соэ-тоан, мен ойлойм, ал бизге мүмкүн пригодиться.
  
  
  — Жалал-Нассау? Анын засмеялся.
  
  
  — Жалал-Нассау, жана, мүмкүн, дагы кайда нерсе. Ал эмес смеялась.
  
  
  Ага кивнул. 'Аны түшүнөм.' Аны деги эле бул эмес түшүндүм. Бирок нерсени башына чейин мени жетүүсү. Кандай гана бизге жылы бул заговор — заговором максатында убить бардык сенаторов Кошмо Штаттардын же нерселер дагы, — ал ишине Мэя. Жана учурларды кошпогондо, иш доходило чейин адам өлтүрүү, КАННЫ жана ага айтышкан эмес тилде. Андан кийин жайгаштырылган бул Лао Цзэн. жана эртедир-кечтир кийин алмак келиши ага. Жана бул мүмкүн деп өткөрдү. Кытайда, Индокитае мүмкүн. Анткени көп караганда, балким, бул мага керек болушу мүмкүн ee билимдерди.
  
  
  — Качан биз уезжаем?.
  
  
  "Төрт отуз". У нах басынткан эки билеттин самолет менен биринчи класстын. — Мен приготовила биз үчүн номуру Райском острове.
  
  
  Ошентип, биз делили болмок боюнча ишти үйдө постель. Анын ушундай белги официанту жана заплатил үчүн суусундуктар.
  
  
  "Айтмакчы. Бул сизди атым?'
  
  
  — Стюарт, — деди ал. "Линда Стюарт". Ал сделала паузу. "Миссис Стюарт".
  
  
  — О, — деди мен. Эми эмне андан кийин? Аны жок кылгысы жениться ага.
  
  
  — Анткени ким эле бул счастливчик, ардагер Стюарт?
  
  
  'Сен.' Ал указала карата билеттер столунда.
  
  
  Ардагер жана миссис Жон Стюарт Гонка Нью-Йорк - Нассау
  
  
  — Калган сиздин документтер биздин багаже. Айдоочулук күбөлүк, паспорт ж. б. Бардык ысмынан мистера Джона Стюарта. Анын калтырышкан жүк болгон тик жакалуу көйнөк катталган. Азырынча сиз заказываете такси, аны эго заберу. — Калганы ага расскажу сага самолетто.
  
  
  Биз мурдагыдай эле сидели үчүн столунан. Жакшы, прохладный темный бурчтуу отургуч. Анын схватил ee үчүн запястье жана потянул төмөн. Анын өтө потянул, анткени билген, ал эмес чогулат кричать. Анын шевельнул предплечьем жана стилет скользнул мага руку. Аны, ишенген, ал видела аны. — Жакшы, Линда. Анын чың держал ee үчүн руку. — Мен билгим келет атыңыз. Мага керек сенин өздүк күбөлүгү жана мен эго азыр эле.
  
  
  Аны адам побелело, ал эми көздүн потемнели. Ал прикусила нижнюю жана губу посмотрела төмөн. Эмес деп бизге деген сөздөр, ал схватила баштык. Жөнүндө", "жок, дорогая, анын сделаю бул өзү".
  
  
  Эмес отрывая көздүн анын адамдын, анын мисир у нах баштык жана эркин колу обыскал ичиндегини. Ачкычтар, пудреница, помада, бумажник. Болчу эле тапанча, ал ага мельком увидел. Аккуратный .22. Анын заложил эго мүнөтүнө. Бир аз повозившись, анын нашел нерсени кылгысы: перьевую ручку.
  
  
  Аны положил аны отургуч жана вытащил боюнча футляра. Чың держа ee, анын расшифровал коду. Идиш Беннет. Жашы жыйырма сегиз жыл. Рыжие чачтар. Жашыл көз.' Анткени расмий түрдө анын көзүн дыкат өсүмдүктөрдү. "ИДАКС-20. Класс Р.' Ал балабыз илимий бөлүмүндө жана " кадам өтө надежна. Азырынча аны окуп жатканда, ал изучала нулган адам. Ал билген, бул мен читаю, бирок баары выглядела потрясенной.
  
  
  — Жакшы, убери бул. Анын билимим тууралуу маалымат берген эмесмин карата ручку. Аны жок отпустил анын качан ал убрала ee.
  
  
  — Эми сен мага доверяешь? Анын үнү дагы эле болчу, абдан дрожащим үчүн сарказма.
  
  
  — Мен эч качан спрашивал сени, Тара, — деди мен.
  
  
  Ал посмотрела мени менен недоумением. — Анда эмне үчүн мунун баары жакшы болчу?
  
  
  — Эч жакшы, — деди мен. "Жөн эле, качан аны иштейм менен аял, мага удобнее билүүгө, бул мен иштейм карата нах. Мен эмес деп ишенем, билген жокпу, сен бул жөнүндө.
  
  
  Мен пошел алып чыгуусу. Ал взяла өзүнүн буюмдар жана молча последовала үчүн мени менен. Качан биз аркылуу өткөн вестибюль, аны повернулся ага. "Айтсаңыз швейцару үчүн вызвал такси. Аны вице-сизди у кирүүдөгү күн аркылуу бир нече мүнөт".
  
  
  Ал опустила расмий жашыл көздүн жана ушла.
  
  
  — Эки кутусуна "Лак страйк", — деди мен. Эми анын жиль чыгымдарга мистера Джона Стюарта.
  
  
  Кыз үчүн прилавком эле учурда бир канча мезгилдер смотрела мени, андан кийин протянула мага эки кутусуна. Ал покачала головой.
  
  
  Жана деп сурады. - 'Ким сен мындай?' — Кандайдыр бир мазохисты?
  
  
  
  
  2-Глава
  
  
  
  
  Эгерде сиз кааласаңыз билүүгө, эмне үчүн аны бул делаю, позвольте мага айта сизге, мен делаю бул үчүн акчаны. Эгерде сиз тандалып жумушсуз ичинде алтынчы ай мурунку жылы, сиз, балким, заработали караганда анын; Жана бул эсептебегенде сиздин жумушсуздук боюнча жөлөкпул. Эгерде сиз кааласаңыз билүүгө, эмне үчүн аны бул делаю, анда мен тийиш айта сизге, эмне бул себеп - патриоттуулук. Албетте, бул дайыма эле мүмкүн правдой. Бирок, эгерде сиз посадите мени на скамью айыпкерлер жана захотите правда жана эч тышкары, правды, анын тийиш мен кошулсун, бул Нассау-жылы 40 градус, жана анын азыр жылы пляжда менен өгүз районунун барскоон абакировдун айтымында, бир катар менен бир бүткүл мыкты тел бир боюнча эң крошечные бикини дүйнөдө. У бул кыздар экен баары. Чейинки ee аппендикса. Идиш Беннет болгон эң жакшы изображена. Одина д жетимиш беш; кремовое денеси. Бир жарым айланасындагы жүргүздү бутту... Ал едва ли эмес, эң кооз кара, ал үчүн анын качан кандайдыр останавливал өзүнүн көз карашы. Жана менде болгон мындай сезим, эгер аны туура разыграю өзүнүн карталар, анда гана эмес, менин көздүн болот ага останавливаться.
  
  
  Бул тууралуу айтылат, бул өзүнөн өзү кете берди пайдасына. Бирок мен ойлойм, бул ушуга мени кем патриотичным. Бүгүн кечинде аны алдым билдирүү жылдын темир жол Вокзала Фирманын, анда булар айтылган: "Эмес опускайте карашат, бардык анда". Ал мага, деп свяжется мени менен, түлеевдин учурунда. Чейин аларга хорька, биз жөн гана керек эле жүргүзүүгө өзүнө да, обычная америкалык буунун өргүүдө. Бул деген, эгер, анын бул делал, бул азырынча биз карагай, бизге эмес разрешалось айтууга бизге эмне жөнүндө тышкары, бул үн - жаткандыгы жөнүндө болобу түшүүгө, же жокпу.
  
  
  Анын калтырган Идишке номери, напомнив өзү, ал-Линда, ал эми анын ардагер Жон Стюарт, жана чыкса үчүн жасай жакшы снимок. Анын ненавижу островные суусундуктар жана островные бармены уважали мени бул үчүн. Бул акысыз кеңеш: закажите карибский слинге, жана алар сизди игнорировать. Закажите таза виски, жана алар камсыз кылат сизге бардык зарыл маалыматтарды.
  
  
  Анын отель биле жергиликтүү пикири жөнүндө атууга. Ага алдым деп отель. Инсайдерлер утверждали, бул жылы болгону грязный бизнес. Чэнь-жокпу болчу эмес аралдары, ал эми эмес туристом. Бардык учурда, ал психически неуравновешенным. Качан ал биринчи жолу барды шаары, ал бир кыйла өтө разочаровался в nen, бирок, кийин ал жөн эле исчез. Болуп өттү бул-анда кир болгондору мончонун өзүндө тапшырылат.
  
  
  Качан анын жылдыктар сейил бак курууда ак-биздин номери, ал эмес пошел в спальню. Анын снял кийим жана жим уктоого жатып алып эс алууга кеткен диван. Бул дагы бир акысыз кеңеш: эч нерсе демек эмес заводит аялга да эркек, ал ачыктан ачык эмес питает ага аппетита.
  
  
  Анын закурил сигарету жана посмотрел Тарага. Ал спала пляжда. Мага кызык болчу, спала жокпу, ал өткөн түн ичинде. Бирок мен ошондо улантууга бул ой. Ушунун бардыгы, ал делала, албетте, ушунун жагат да.
  
  
  — Ардагер Стюарт? Бул жылы посыльный отелинин. Анын держал руку үстүндө глазами, каршы күн. "Нарын гавани айтканда, джентльмен, ал жегиси сүйлөшүүнү сиздер менен". Бул Гар. Албетте, бул отель болтурбоо, адамдардын отелинде. Аны кивнул жана последовал ага. Биз пайданын тууга пляждын менен өгүз районунун барскоон абакировдун айтымында, башталышына карата извилистой үзүрлүү иштеп тропы. "Сиз өтүүгө тийиш бул жерде," - деди ал. — Сен можешь вернуться бул жерде. Сени эмес пропустят аркылуу вестибюль в купальнике.
  
  
  — Рахмат, — деди мен.
  
  
  — Добуш берүү боюнча ушул дорожке. Экинчи жагынан айтканда, тепкич төмөн.
  
  
  Ооба, — деди мен. Аны түшүндүм, эмне үчүн ал колебался, бирок сунуштады эму сигарету ордуна чаевых. "Увидимся кийинчерээк", — деди мен, с түрү менен эс алуучуга: "Сиз алууга өзүнүн чаевые эртең". Биз считали, - деп ардагер Стюарт болдум, абдан щедрым адам, чынында?
  
  
  Мен пошел боюнча тропинке, жетектөөчү карата гавани. Түрү болчу уникалдуу. Мындан ары да, жерде арал изгибался, возвышались жашыл тропические холмы, окруженные кууш розовой каймой. Сол тарабында, мага болгон стена айланасындагы кызгылт камня с прожилками кочкул-кызыл первоцвета, алар отскоки, алар алынат, качан карата нах кладешь он жагында-сары-коричневых шариков. Экинчи жагынан, болжол менен саат жети метр менен подо мен, жатып алып эс алууга суунун блестевшая катары сапфир болгон күн. Эмне эле бул бизге болгон, бул так эмес кыйла кыска жол. Гавань болгон дагы трехстах метр менен, жана анын ошондой эле эмес подошел лижет.
  
  
  Эгерде эле аны эмес, - услышал громовой бул валуна үчүн үлүшүн секунд электе, ал жеткен мени, ага болмок чоң плоским блином ордуна Колодезный болжол менен алтынчы фунтту диаметринде. Ал гана эмес упал, толкнули-эго. Аны побежал жана прижался карата таш стонать. Валун ударился жөнүндө тропу жана дагы көп погрузился сууга. Анын тянь жерде жана прислушался. Ким болмок бул биз жайгаштырылган, өзүндө болгон артыкчылык. Ал алмак байкоо жүргүзүүгө мени менен үстүнөн. Мага приходилось көрүү гана узкую тропинку жана сууну жети метр төмөн. Курч таштар болгон күнү блестели катары курч тиштер нарын похотливом рту.
  
  
  'Деп ж?' Анын услышал che-анда шепотом. Не требовалось гарвард билим берүү үчүн түшүнүүгө, бул ih эки. Жок анда үчүн бул аян мага өтө помогло. Анын псөзмө турду колдору артында болушу керек карата стонал жана жылы голым. Ордуна курал-жарак, анын смог достать гана пачку сигареттердин жана коробкага спичек. Жанында мени менен болчу эмес, жада калса таштарды. Анын свернулась калачиком у дубалдар. Эгерде анын спускался, мага приходилось идти боюнча тропе. Аркылуу эмес, сууга, ожидая, бул мени пристрелят.
  
  
  Башка кармалды, балким, кивнул нарын ревматизма, анткени, ушул кезге чейин кол салууларга эмес слышно биздин добуш. Кудайым менин, ал чоң. Бир тонналык кирпич. Толук миң килограмм. Алмаштырбай мени сбил танк "Леопард".
  
  
  Биз ур-жылдарга кууш үзүрлүү иштеп дорожке, жана ал районунда мени жыйынтыгындатапшырышкан өлчөмү менен окорока, врезавшись мага саяарын. Менде болбогон күчтөрдүн выдержать бул сокку. Жакшы, мен смог жасоого, бул попытаться сопротивляться. Анын попытался коюуга эго всякому племени, бирок ал унаа жана поймал сокку оор мышцами сандын. Андай деле эмес сокрушительный сокку.
  
  
  Мен алмак эмес сатылды ал ублюдка. Ал псөзмө-приклеился мага да бир чоң бочка менен клеем. Ал схватился жыйынтыгындатапшырышкан үчүн менин билимим горло, жана казалось, эмне кылуу керек болчу нечего. Менин оң колу болгон зажата анда астында биз. Бардык, мен жасай алмак, бул ударить эго манжалар менен сол колуна боюнча оозуна оозун, көзүнө көзүн. Аны жок любил бул кыласың, бирок ал мындай аралыкта анын бекен алмак промахнуться. Аны почувствовал, бул нерсени превратилось жалал-мармелад астында моими ногтями, жана ал издал нечеловеческий үн коркуу аралыгын. Ал скатился менен мени жана упал болуп жаткан. Ортосунда моими манжалар менен просочилась кан. Аны кайра туруп.
  
  
  Биринчи раунду, бирок жакшы болчу дагы бүгүштүү.
  
  
  Менин кийинки противник мына, ждал. Ал акырын турду та андан ары окуу боюнча тропе менен револьвером 45-го сайы менен глушителем жиберилген мага жашоонун.
  
  
  Жакшы ал выглядел карата Саитованын өзүнүн ак костюме. ак көйнөк жана ак галстук. Мындан тышкары, ачык болчу, ал эмес собирался запачкать кан эго. Жакшы бууну, бул эки. Бул светловолосый денди менен бледными глазами жана тота экс-чемпион нарын супертяжелом красочно. Андан кийин Ник Картер өздөрүнүн фиолетовых плавках. Катуу дыша, анын турду ал жерде жүргүзүшүп, колу боюнча глубокому порезу карата жүргүзүлгөн вычисления. Экс-чемпион упал, опередив мени бир нече ярдов боюнча тропе.
  
  
  Блондин биригип, мага комплимент. — Ошентип, ардагер Картер, анын вижу, сиз ылайыктуу адам. Сиз, албетте, билесиз да, эмне болмок эле абдан глупо пытаться наброситься мени?
  
  
  Ал наверняка болчу британцем. Деген сөздөр вырвались өзүндө айланасындагы ооруканага жаткырылган менен алардын маалыматтарына карасак, приторным басым кылып.
  
  
  — Ооба, албетте, — деди мен. "Менин апам учила мени эч качан талашуу менен куралдуу адам. Эгерде ал тышкары досягаемости.
  
  
  — Абдан жаль, сен эмес мүмкүндүк берди, ошол валуну топтор болгон сени. Болмок ценымногие приятнее. "Америкалык турист убит падающей скалой". Эч кандай придирок, эч кандай татаал маселелер. Эч кандай татаал планын боюнча избавлению-жылдын денесинин.
  
  
  — Послушайте, — деди мен. — Анын бизге ысык коем учурда эмес кетейин, мүмкүн сизге жүк боло баштады. Эмнеге бизге жөн гана жасай тыныгуу?
  
  
  Ал засмеялся. Тагыраак, ал заржал. Эго тапанча мурдагыдай эле жиберилген, түз мага жашоонун. "Ах, — деди ал, — сиз буга чейин калтырышкан мага бир денеси болгон, анын тийиш сатылды. Эки дене чын эле бир аз көбүрөөк көйгөй.
  
  
  Анын деди. — Эки дененин? Сиздин экс-чемпион эмес, каза болуп калды. Ал жөн гана эч качан көбүрөөк албайт вышивать. — Кейн, — ал билимим тууралуу маалымат берген эмесмин болгон дагы эмес өлүк денеси, — мага көп керек эмес. Бирок эгерде, ойлонуп, — ал щелкнул манжалар менен, бул тууралуу профессор комедийного кино жалал-мдс аймагында, — өзүндө жок пулевого жарадар жана эго каза болушу мүмкүн вызвана арзандашына. Ал удовлетворенно улыбнулся. "Мен ойлойм, Кейн упадет. Алар да ыплас скалы ал жерде, суу алдында.
  
  
  Эго улыбка бал шире болуп калды. Бул гад чындыгында иштеген мага карата нервдери. В моей кесип өлтүрүү кирет чөйрөсү менин милдеттерин. Анын подумал, эмне болмок эле аң-сезимдүү жөн гана жетишүүгө түрткү берүүгө, ага-жылы болмок. Бул сэкономило эле убакта, азырынча анын попытался эле түшүнө билүү менен аны жасоого. Веб-көйгөй заключалась экендигин мен азырынча эч нерсе б. саадабаев. Аны мурда эле алмак берсин газетный репортаж өзү жөнүндө: "Киллмастер жок кылынган Храбрым Дааном". Мага таптакыр нравилось бул.
  
  
  Бул кадам эмес, эң худшая кырдаал, анда ага кайсыл жылы, бирок бул бизге ал жөнүндө эмес говорила. Ал беш метр менен менден баш жана руке өзүндө болгон курал. Ал тышкары моей досягаемости, бирок мен болдум, анын прицеле.
  
  
  Турат мени дорожка жүрдү ачык да, жебе. Оң жагына мени жогорку скалы. Суу солдон. Ортобузда сокур полуотключенный гиганта. ал алмак убить мени эмес увидел, эгер смог. Эгер бул таращить көздүн эмес попала в мени биринчи. Бирок, мүмкүн, анын канткен смогу, анда пайдаланууга бул Кейна. Анын тийиш эле ойлонуп, бул жөнүндө. Мага керек болгон убакыт.
  
  
  — Жана сиз собираетесь сатылды кр менин өлүктүн? Анын предполагаю, бул nen болот пулевые тешиктер".
  
  
  Нарын ревматизма ал полез ички мүнөтүнө камзолы жана вытащил искусно сделанную чоң фляжку менен виски. Ал көбөйттү серебряную крышку чоң пальцем.
  
  
  Аны жок түшүндүм.
  
  
  Ал кайра заржал. — Эч кандай виски, Картер. Бензин. Нарын скале үчүн поворотом айтканда, пещера. Кейн развелся болмок ал жерде костер...
  
  
  "Пайдаланып, мени да дрова".
  
  
  "Үнү бар". Ал катуу вздохнул. — Менимче, азыр мага туура келет муну өзү. Менин Чэнь-жокпу отблагодарит тийиштүү түрдө".
  
  
  Анын жаждал айрым маалымат. — Эмнеге, мен сага жөн гана подождать, азырынча ал жумшабасак, бул өзү?
  
  
  Аны болсо с удовольствием. Бирок ал выйдет аркылуу түрмөнүн чейин завтрашней билдирди. Жана эч ким албады болмок көрсө, сиз бул жерде мурда.
  
  
  Үнү да. Алар планировали эго качып. Хоук кайра оказался укуктарды. Бирок кандай болгон мамилеси бул гад болбосо буга? Кейн токтолду жана издал тихий стон. Анын ушундай кадамга карата ага.
  
  
  — Отойди, Картер. Блондин биригип, тез кадам алдыга, выставив алдына тапанча. Ал сунул фляжку менен бензином мурун, мүнөтүнө эмес забыв кийип тим болуу жетишсиз крышку. Бензиновое так растеклось боюнча эго курмөгө. Ал бул эмес деп эскертти.
  
  
  Кейн кайра акырын застонал. Аны посмотрел ага жогорудан төмөн карай түзүлгөн. Капысынан анын увидел чыгышы. Аны жасадым дагы бир кадам алдыга. Блондин да. — Артка, — деди ал, кескин кыймылын колуна.
  
  
  "Сен хочешь үчүн Кейн очнулся? Аны менен болот, кыйын справиться, качан ал келсе өзүнө. Анын алам прикончить эго бир ударом.
  
  
  — Эмне үчүн сен хочешь керек ушундай пайдалуу?
  
  
  — Намысын, — деди мен. "Эгерде мага туура келет умереть, кетейин, аны алууга болот, жок дегенде бир, айланасындагы сизди двоих. Намеренно аны, жакындап келип, мындай телу Кейна. Бул буга мени бир аз лижет. Мүмкүн, жетишсиз близко, бирок бул керек жетиштүү. Азырынча ...
  
  
  Аны наклонился ошону менен бирге, бул ар адамдын атынан Кейна жана схватил өзүнүн курал невидимой колу. Кейн издал үн, болгону похожий на "Гааа".
  
  
  — Иисус христос, — деди, мен кайра тез вставая. — Мен ойлойм, у насчет андан планы бар.
  
  
  'Кандай?' Витманс бир аз сүйлөп, алдыга үчүн менден да жакшы түшүнө билүү. — План — аны кайталап коюу. "Планье же рибель".
  
  
  Ал кайра подошел бир аз лижет үчүн түшүнө менин невнятные сөздөр. Үнү ошондо ага жана принялся үчүн иш. Щелчком чоң бармактын анын зажег коробкага спичек жана швырнул аны эго пропитанную бензином куртку. Ал дароо эле дубалы. Ал бросил курал-жарак жана попытался потушить жалын, бирок бул сработало. Жалын тез распространилось. Ал прыгал жана извивался, крича катары горящая марионетка. - 'Жардам берчи. Кудайым, жардам берчи. Мейли.'
  
  
  Аны посмотрел ага жана бой плечами. "Эгерде сизге жакпайт от, прокуратура айтканда суу".
  
  
  Аны повернулся жана пошел келүү боюнча дорожке карата бледно-розовому пляжу.
  
  
  
  
  3-Глава
  
  
  
  
  Идиш исчезла. Балким, ал поднялась наверх өз бөлмөсүнө. Аны жылы бүтүндөй ысык-синяках жана кан жана мага керек болчу кабыл алынсын ванну. Жана выпить. Жана бул нерсе дагы. Адегенде мага керек болчу разобраться ушуга байланыштуу иш.
  
  
  Анын нашел эго на кухне ресторана жана үйлөр, у бассейнинин. Ал-эль-гамбургер менен гарниром, схватил аны эго үчүн жакасы жана ударил аны боюнча жаактын. Повар, работавший на гриле, түшүндүм жана чыгышкан.
  
  
  — Ошентип, лолли, канча алар сага бул үчүн заплатили?
  
  
  Нарын ревматизма ал потянулся үчүн өзүнүн мясницким бычак. Ушунун туура эмес. Ал оказался прижатым колдору артында болушу керек карата стонать, жана эки запястья алынды зажаты. Анын повернул ih бир аз мындан ары да, жөн гана билиш керек ишеничте.
  
  
  "Эй, кармалды, сен эмес тартипте? Отпусти мени.' Эго ала албай Карло. Бул жылы жазылган анын униформе.
  
  
  — Жок, азырынча сен жок десең мага, ким антсек, Карло. Ким заплатил сага үчүн анда, сен үчүн мүмкүндүк берди мага идти ал жол нарын вечность?
  
  
  — Отпусти, — крикнул ал. Анын усилил хватку жана бир аз ударил анын коленом жашоодо. Ал застонал. 'Аны менен салтанаттуу ант берем. Мен билбейм, ким бул.
  
  
  — Айтмакчы, Карло. Ал одет ак-кара?
  
  
  'Жок. Адам ак... — ал кескин токтолду.
  
  
  — Ким бул жылы, Карло? Анын впечатал эго в стену.
  
  
  — Иди к чегин, — деди ал.
  
  
  Анын потащил эго карата грилю. Эт брызнуло эмес ( * * ). Анын дыйкандары эго карашат төмөн үчүн ал алмак заглянуть нарын решетку берсин, бул мындай көрүнүштө болот эго гол кийинчерээк. — Бб-бэнгл, — деди ал. "Христианский Бангель".
  
  
  "Прекрасный Христианский. Ал эми кимде ким послал сени?
  
  
  — Билбейм, — захныкал ал. 'Аны менен салтанаттуу ант берем. Мен билбейм.'
  
  
  Анын отпустил эго жана ушундай кадам артка. Сыягы, ал көп эмес причинит тынчсыздануу. — Ошондо расскажи мага, ал выглядел.
  
  
  Ал түштү баруу кресло. — Чоң калтырды, — деди ал. 'Китаец. Бирок абдан чоң. Кандай болсо сумасшедшем сером костюме.
  
  
  Эч качан мурда көргөн эмес.
  
  
  "Бул Бангель, анда анын алам таба эго?"
  
  
  Ал испуганно посмотрел мага. Аны повернулся к менен ага олуттуу тартууга адамдар. Эмне эле ал бизди боялся мага айта, ал ошондой эле боялся эмес айта бул мага.
  
  
  — Бул эки мамлекет тарабынан кепилденген юридикалык жардам "Гренада".
  
  
  Сенатор болчу застрелен в казино Гренада. Жок дегенде, эки кусочка пазла азыр жериходогу, мага кызык болчу, анын баары мындай көрүнүштө болот. — Сен дагы, сен билесиңби?
  
  
  'Эч нерсе көп. Мейли. Эч мындай.'
  
  
  — Жакшы, — деди мен. Мага жакпайт мучить перепуганного кичинекей парня. Бул дагы керек билүүгө, анын попытаюсь биле башка жолу. Аны повернулся үчүн, уйти, бирок захотел билүүгө дагы эмне-деп.
  
  
  "Айтмакчы." Аны обернулся. "Канча ал заплатил сага үчүн анда үчүн сен извлекли бул милое каттары?"
  
  
  Ал потер запястья. "Он беш".
  
  
  — Ошондо ал сени обмануал. Анын плачу жыйырма.
  
  
  — Ник, бул сен? Ал жан дүйнөм.
  
  
  Анын деди. - "Жок, "Грязный насильник".
  
  
  — Мен түшүнөм сени, — закричала ал. 'Подожди секунда.'
  
  
  Аны то-жылдарга кровать. Эшикти жылытылган, жана ал пайда болду клубдарында бууну, анын чачтары вились в жан дүйнөм. Ага болгон длинное кара махровое пальто. Мага кызык болчу, эмне үчүн мен ар дайым думали черное кружево ушундай сексуальным. "Гар звонил..." Ал токтолду жана посмотрела мага. "Кудайым менин, Ник. Бул төмөнкүлөр болду?' Ал спешила мага да огненно-ак ангел.
  
  
  — Мен районунда эшикти, — деди мен.
  
  
  Аны көздүн сканировали порезы жана синяки карата моей спине. — Сен ушул жаман выглядишь, — деди ал.
  
  
  — Ошондо сен көрүүгө тийиш, бул эшикти.
  
  
  Ал вздохнула. "Сиди добуш берет да". Ал исчезла аркылуу бир нече мгновений вернулась менен жылуу кездеме жана миской суу менен. "Бул дайыма айтып кино — бул мүмкүн навредить".
  
  
  "Да айтылат кино — анын глотаю пулю. Бул жылы менен Гаром?
  
  
  — Ал жегиси поужинать биз менен бүгүн кечинде. Жалал-сегиз сааттан кафе "Мартиника". Ал относилась карата моей спине, дээрлик нежно. — Сен расскажешь, мага жөнүндө ушул күнү?
  
  
  "Бул кадам" ловушка. Достор Чен-жокпу билишпейт, мен ошто. Бирок мен пойму, кайдан алар муну жакшы билишет. Аны повернулся ага жана поймал, анын көз карашы. Ал выглядела обеспокоенной жана пыталась жашыруу бул. Анын айткан сага детка. Бул оюн эмес, аялдар үчүн". Анын тийиш эле догадаться, бул разозлит аны, бирок этият потянул аны кайра алууга кровать. — Көр, — деди мен. "Мен ишенем сиз билесиз да өзүнүн адистик караганда эле ал бизге болчу, бирок, баары эле" бул бизге болгон, аны, уверенный, бул эмес, кол менен урушуу. Мен азыр болбосо көңүлгө.
  
  
  Ал посмотрела төмөн жана вздохнула. "Мен обученный агент жана алам абдан жакшы өзү жөнүндө позаботиться". Бул прозвучало катары добуш окуп үйрөнгөн агент, бирок чоң мааниге ээ эмес, бул жаман дублированная-ден пленка: не соответствовало картинке. Күн подарило эй, жука туман веснушек, алар көп кабаттуу үйлөрдүн анын жаш, невинной жана абдан хрупкой. Ошондой эле болчу. Анын мисир ee колуна. Ал казалась маленькой жана жылуу. Бири-нах пахло лимонами, жана ал целовалась с радостью ачык ртом. Анын өткөрдү манжалар менен анын переносице. — Сенде веснушки, — деди мен.
  
  
  "Бирок, жок дегенде, мен обгораю болгон күн", — улыбнулась ал. "Көпчүлүк блондинок обгорают".
  
  
  Бул мага эмне-деп напомнило. Анын схватил телефон. Бергиле мага полициясына. — деди аны операторго. Телефон аркылуу сүйлөшүүнүн полицейский Багамских островов. — Үчүн гаванью отелинин "Парадиз" бар каменистая тропинка. Силер муну билесиңерби?' Бачым бул. Жакын шаардык мурун анын увидел ал жерде жалын. Болчу похоже, ал кандай болсо, эркек балдар ойнойт с огнем. Мен ойлойм, сиздерге жакшы взглянуть ал жакка. Сержант түшүндүм, жана ал повесил трубку.
  
  
  "Эми болсо, биз үчүн..." Мен кайра повернулся к Идиштеги. "Биз керек эмес встречаться с Гаром сегиз саатка чейин..."
  
  
  "Послушай, Ник". Ал выглядела беспокойной. "Мен ойлойм, бизде тапшырма, жана..." ал запнулась... Мен прервал аны улантты жана өзүнүн фразу. — Бул бизге кезде алгач аткарууга тапшырма. Анын отель болмок заглянуть бул казино Гренады.
  
  
  Мага показалось, мен увидел разочарование анын көз алдында.
  
  
  Анын кирди ванную үчүн душ кабыл алынсын. Ал включила радио. Аны карачу өзүнө күзгү нарын ванной жана удивлялся, эмне үчүн мени ушул кезге чейин хорька биз жок бирдиктүү седого чачтын. Радио крутили "The One Note Samba" чейин ошол хорька, азырынча музыка эмес вырубили үчүн "маанилүү чыгаруу аймагында баренцева моря".
  
  
  Сенатор Жынысы Линдейл болчу мертв.
  
  
  Денеси сенатор заты на пороге эго үйлөр. Балким, ал аэропорт " жаңы конушунун тургундары терезе аркылуу өзүнүн бөлмөсүн алууга онунчу кабат. Албетте, алар думали, бул жылы кокустук учур.
  
  
  
  
  4-Глава
  
  
  
  
  Ар дайым үч саат түндүн кара-кромешной тьме казино. Ар бир саат, ар бир күн, ар кайсы погоду дайыма үч саат билдирди. Менен усталыми аялдар жана эркектер менен поникшими головами, склонившимися үстүндө столами жана кричащими: "Давай, дорогая", играю карта жана сөөктөр. Бул дээрлик оркестровая композиция. Жалал-бурчунда находилась барабанная секциясы менен алектенген отбивала ритм менен барабанами оюн автоматтар жана убакытка тарелками төлөөлөрдү: элүү шарларды боюнча четвертям. Мейкиндиги болуп калат тише жараша баалардын өсүшүнүн оюн-зооктор. Мисалы, үчүн крэпс-столами слышно, бул түшөт кегля, айрыкча качан бул кону он миң доллар.
  
  
  Казино Гренады эч нерсеси менен эмес отличалось. Анын обменял үчүн чек элүү доллар — Жон Стюарт определенно эмес шталь болмок ойноого көбүрөөк, анткени, жалгыз ыкмасы өтүүгө аркылуу казино, — бул жүрө дүйнө. Аны көргөн да, Идиш смотрела катары новички кончают бир боюнча сие одноруких убийц, алар набивали четвертаками. Андан кийин биз принюхались, бирок эч нерсе түшүнүшкөн.
  
  
  Биз расстались үчүн көз салуу үчүн эки эң вероятными моментами. Идиш играл нарын рулетку менен китайским крупье, ал эми анын sel үчүн орундук-орунду блэкджек, аларга сенатор делал өзүнүн утуштарды жана проигрыши.
  
  
  Менде биринчи раздаче жыйырма бир да биринчи башынан экинчи. Анын поставил фишки үчүнчү раундун, бирок дилер остановил мени. Нарын фишках отсутствовала тамга G Гренады. Ал мага чыгарууга ih кайра кассасына. Бул тууралуу аталган жаңы чиптер, - деди ал. Аларда болгон бул трудность мурда ошол эле күнү.
  
  
  Менде мурда эле кээ бир кыйынчылыктар, жана бул жолу аны эмес шталь рисковать. Бул жолу ага жылы куралданышы. Аны, жакындап келип, мындай кассадагы. Ал горячо извинился жана протянул мага башка фишки, алар любезно сунул мага руку.
  
  
  Беш секунд өткөн соң аны жылы таптакыр потрясен.
  
  
  Мен билбейм, деп мага беришти, бирок, керек, бул жылы бред. Качан ага көзүн ачты, жана түбөлүккө мени менен склонились эки Чэнь-ли менен эки бородавками посреди эки лбов. Бирок, эгерде алар жана жүргүзүлгөн жерде, анда испарились, анткени, учурда аны акыры келди өзүнө, ih эки буга чейин болгон эмес. Бул тууралуу жана менин пистолета: Вильгельмина ушла менен башка мужчиной. Бул жолу менен китайцем. Ал сидел, тескерисинче, мени бөлмөсүндө жана улыбался мага. Бул болгон кичинекей, прокуренная, звуконепроницаемая бөлмө, кыязы үчүн кабинеттин красноярской, ал иш жүргүзүп келген өзүнүн иш башкармасынын жана раздавал фишки. Мындан башка адам менен моим пистолетом бөлмөсүндө-жылы дагы алты адам, жана эч ким смеялся тышкары, адам менен моим пистолетом.
  
  
  "Приветствуем сизди биздин скромном кабарчы. Ал бардыгы поклонился головой. Хеф болчу невысоким, жакшы чогултулган мужчиной, одетым нарын элегантный жибек костюм. Позвольте представиться сизге. Менин атым Линь, Линь Цинь.
  
  
  "Ардагер Цинь". Анын дагы кивнул.
  
  
  — Ардагер Лин, — поправил ал. Аты-жөнү дайыма упоминается биринчи.
  
  
  Бардык бул любезность болгон өтө доброй. Анын задавался маселе вызовет жокпу, ал мени бул дуэль на вилках. "Биз огорчает, — продолжал ал, — деп бизге пришлось суралсын сиздин катышкан биздин анча чоң эмес, чогулушка мындай, скажем алсак, резкой манере. Бирок считайте, бул өзүнө ардак гостем.
  
  
  Анын оглядел чөйрөсү таш менен курулган адамдардын "Гут, балдар, аны болсо биз эмне үчүн эмес пропустил ушул".
  
  
  Смеясь, Лин повернулся к калган. "Ардагер Картер шутит, — деп билдирди ал.
  
  
  Алар мурдагыдай эле эмес смеялись.
  
  
  "Эмки ж — бой ал плечами катары көрөсүз, менин ажырагыс шериктештер эмес башка шуток джентльменов бири-бири менен. Алар артык көрүшөт дароо киришүүгө көп маанилүү иштер. Ал мисир сигарету жана постучал ал тарабынан боюнча арткы бөлүгүнүн портсигара, отделанного золотым ониксом. Одина боюнча эго сообщников подскочил үчүн берүүгө прикурить. Боюнча бөлмөдө распространился начар таттуу даамына. — О, одоно бузулушу катары менен моей тараптар. Ал протянул мага трубку. — Сигарету, ардагер Картер?
  
  
  Аны покачал головой. Анын удивлялся, эмне үчүн мени да кызыктырды бул чепуха про Джона Стюарта. Нулган аты казалось эң корголуучу секретом бул шаарда. "Божомолумда, мага эмес, өтө помогло болмок, эгер анын деди, сиз заты эмес, ошол аялдык жана бул менин атым Жон Стюарт?"
  
  
  Лин көбөйттү бир бровь. "Кечиресиз, ардагер Картер.
  
  
  Одина боюнча встретят сиздин эски душмандарын - биздин эски дагы. Ал увидел сиздин келишин аэропорт жана бул жөнүндө мистеру Бангелу. Ал ыңгайлуу откинулся карата спинку орундук. — Азырынча биз айтып жатабыз жөнүндө биздин манас " работодателе, — ал задержался карата сигарете. — Мен ушундай түшүнөм, сиз ошону укканбыз дагы жөнүндө эго эрте кончине?
  
  
  Ооба, трагично, - деди мен. "Билиш керек забранным добуш бере алсак, расцвете юности".
  
  
  Чынында. Улыбка вернулась. "Бирок, балким, неуместная табышыбыз. Көрдүңүзбү, кээ бир биздин айланабызда көптөрү макул болбосок, ошол сыяктуу ардагер Бэнгель вел иши жана эми качан анын кирди ээлик кылууга, бул пикир исчезнут. Ал менен кайрылса кат алып калган, "болуп турганда тышкары, бул дүйнөнүн".
  
  
  Эми алар засмеялись. Пайда дагы бир нече сигареттердин жана зажглось. Анын баштады берүүгө жаратылышка ih дель. Таттуу жыты ийгиликке наполнил бөлмөгө.
  
  
  — Эми, ардагер Картер, биз жасоого даяр сизге сунуш. Жок анда, биз керек. Бирок сиздин немедленная өлүм жок биздин издөө эмес принесет бизге эч кандай пайдасы.
  
  
  Мени поразило, бул Бангель эмес, деп эскертти бул артыкчылыктар. Анын нашел мындай карама-каршылыктарды бир кыйла странным.
  
  
  Анын спросил. — Бул үчүн артыкчылыкка?
  
  
  Беш проценттик. Беш пайыздык пайдадан. Бул жакшы сунуш. Бирок, ждите миллион. Чекене наркы героин ценымногие караганда жогору баасы, аны биз көбөйтүп ал үчүн".
  
  
  'Жана калганы?' Аны посмотрел анын портсигар. 'Чөбү. Хэш?
  
  
  — Албетте, беш пайыздык жалпы суммасынан. Ал кайра улыбнулся. Ал эми башка, сиз айтып жатпайсызбы, мелочь... Бул бизде суралсын опиума.
  
  
  "Сиз привозите эго буга, анын Нассау, жана өздөрү переправляете контрабандага нарын Штаттары". Анын кылгандарга бул тиркеме; эмес да штопора.
  
  
  Ал кивнул. Бирок сиз, албетте, буга чейин бул билесиңер. Андай болбосо, сиз менен мистером Бангелем, — ал замялся эмес болуп калды болмок талашуу.
  
  
  Акыркы утвержение мени поразило. Ал сунуштады мага макулдашуу кааласа, ага жылы агент боюнча баңги заттарга каршы күрөшүү жана алмаштырбай Бангель болбосо иш менен гана баңги заттар. Эми, мүмкүн, бул ушунчалык. Мүмкүн, бул Чен-жокпу болчу жөн гана мүчөсү наркосиндиката. Мүмкүн, ал жөн гана болдум, ушунчалык обдолбан, бул эму довелось жардам АКШ сенатору. Мүмкүн, мунун баары болчу бир чоң безумным совпадением. Же, мүмкүн, Лин отель үчүн, анын да ойлогон.
  
  
  Аны вижу, сиз колеблетесь, ардагер Картер. Балким, сиз захотите посоветоваться менен хема нерсе, биринчи кезекте ал жөнүндө акыркы чечим кабыл алынышы. у-у! Ал кивнул мужчине, сидевшему күнү.
  
  
  Чүй каримде жана ачты эшикти.
  
  
  Идиш.
  
  
  Анын запястья алынды байланышкан бирге, көйнөк болчу разорвано, ошондой чачтар распустились убагында күрөш. Чач, алар аны көргөн да, ал таза уложила жана заколола алдында отъездом. Терең несчастная, ал посмотрела мага, мага гана.
  
  
  'Извиняюсь.'
  
  
  Эки эркектердин держали аны. Бир-бирден ар бир тараптан. Экөө тең бар болчу тапанчалар-пулеметтор Стена; кыска, жеңил британиялык куралы мүмкүн болгон, жасоого беш жүз выстрелов мүнөтүнө. Инстинктивно аны, жакындап келип, мындай анда. Алар бошотулушкан аны жана подняли курал-жарак, качан Услышал жана дагы бир эркек жериходогу үчүн схватить мени. Алар гана бул жасаса катаны. Керек, алар перестали мени обыскивать, качан айылында тапанча.
  
  
  Кыска кыймылын перенес анын стилет нарын ладонь болгудай торчало гана лезвием. Услышал биринчи добрался чейин мени жана мен вонзил өзүнүн кинжал эму нарын складывать доллары. Эго оозун ачылганда, жана ал өлсө-жылдын неожиданности. Бул чатак да тез — да жок видимой себептери, — деп калган бул мгновение потеряли бдительность. Учурда, алар ага воспользовался.
  
  
  Мен пошел карата Линь Цзину.
  
  
  Бир взмахом сол колуна поднес эго алдына, андан кийин зажал нарын темир хватке, прижав стилет карата эго горлу.
  
  
  Эки кароо-автоматчика замерли жерде. Калган, сбитые менен толку, калды ошол жерде. Анын алмак пайдаланууга берилүүгө тийиш, бул адамды билиш вытащить Тарага жана өзүнө ошондо. Бирок мен ошондо ал ошентип.
  
  
  — Развяжи аны, — приказал мен.
  
  
  Кандайдыр бир мгновение эч ким двигался. Гана аны. Анын подтолкнул Лина алдыга өзүнө, азырынча биз эмес жериходогу бирине айланта охранников Тарасын. Остротой же чыгарууга заставил анын Линя көтөрүү подбородок жана эго горло, обнажилось. — Ма - развяжи аны, — выдавил ал. Охранник опустил курал-жарак жана жасадым, анда эму дешти.
  
  
  Анын приказал Идиштеги. — Бул жерден кет ошондо.
  
  
  'Бирок. Ник . †
  
  
  'Иди!'
  
  
  Ал подошла карата күн. Анын заставил Лина задохнуться жана дыйкандары эго карата охранникам, алар ужасе попятились, качан аны схватил у бир тапанча-автомат жана баштады стрелять. Адегенде аны баштоочулардын башка стрелка, анан ушунун балдар забавой.
  
  
  Аркылуу он секунддан баардыгы кончено.
  
  
  Анын бросил тапанча-автомат жана подобрал Вильгельмину. Бул столике жалал-бурчунда аны багытта кичинекей ачык коробкага фишек. Аны этият мисир бир тегерегиндеги аларга руку жана осмотрел. Анда сбоку торчала абдан иголка кичинекей, эки миллиметр, узундугу. Анын сломал чип пополам. Вышла бледно-сары суюктук. Отключающие тамчы. Фишки, алар использовали мага каршы. Анын закрыл коробкага крышкой жана сунул анын мүнөтүнө. Ким билет. Эгерде оюн пошла каршы, сиз, мүмкүн, алар болмок пригодиться. Анын өткөрдү колу боюнча волосам, поправил галстук жана түбөлүккө закрыл, эшикти бекитип, распавшимся союз кытайлар Нассау.
  
  
  Аны посмотрел болгон саат. Биз опоздали жыйырма мүнөт. Ага убактысы да, биз добрались чейин кафе "Мартиник", Станциянын буга чейин болгон эмес.
  
  
  Бирок эми аны чындыгында ждал ушул.
  
  
  
  
  5-Глава
  
  
  
  
  Анын подбросил Идишке чейин мамлекет тарабынан кепилденген юридикалык жардам жана пошел издөө Вокзал. Ал токтолду анын анча чоң эмес мейманканада, алыс побережья. Качан анын добрался ал жакка, ал жакта толук полиция; Тез жардам включившая сигнал, подсказала мага, мен алам опоздать. Көрсө, мен бул жолу вовремя.
  
  
  Доктору посмотрел мени жана безнадежно бой плечами. — Ага ар бардыгы болуп бир нече минута. Аны аз деп алам, муну менен поделать.
  
  
  Аны присел карата корточки жанында Гаром. — Эртең кечинде — прошептал ал.
  
  
  Ага кивнул. Аны билем. Качып Чэнь-ли. Аны укканын, бул менин сааттарда отсчитывают эго айыл. Же ушунун нулган складывать доллары? 'Бул нерсе дагы?'
  
  
  'Ал-деди. - "Мен сага калтырган билдирүү. Скажи Идиштеги..."
  
  
  Добуш бере ал-деп. Гар жана аны, мүмкүн болушунча, талыкпай бирге үстүнөн беш же алты тапшырмалар. Ал профессионалом, ушунчалык жакшы, канчалык сиз болмок пожелать. Аны ойлогон, ал ар дайым жанында болот. Вотум вотум сен получаешь өлгөндүгүнө. Сен остаешься бессмертным чейин акыркы секунд.
  
  
  Анын жылдыктар сейил бак курууда өз машинее жана помчался, алмаштырбай ылдамдыгы ускорила менин дүйнөсү чагылдырылган. Бирок бул жылы андай эмес. Чындыгында делле караганда, көбүрөөк анын узнавал бул учурда, аны ошончолук аз понимал эго. Үч бирдей китайца. Үч өлгөн сенатор ачык азыр. Казино. Куткаруу иши баш каза болгон. Жана Лао Цзэн, ал жерде анда Индокитае. Бул совпало эмес сходилось. Фоном үчүн жалпысынан бул жылы КАННАХ, ошондой КАННЫ болчу отрядом убийц. Жана эгер сезон аңчылык сенаторов ачылганда, үчөө мурда эле убиты, ал эми токсон жети бардык алмаз живы. Учурда анын темпе, ал алар орун алса, азыр, жакын арада алар жердеги бардык американскую системасын башкармасынын. Анын тийиш мен болдум билүүгө, алар задумали үчүн опередить ih жана болтурбай бул. Ал калтырган билдирүү мен үчүн. Же бул предназначалось мага? Ал мындай деди: "Скажи Идиштеги Идиштеги Беннет. ID = AX-20. Идиш Беннет, окумуштуу айым.
  
  
  Капысынан анын разозлился.
  
  
  Идиш билген нерсени, андан билген эмес аны. Мисалы, ал билген, эмне үчүн ал мени менен. Жана улам сутоанского диалекта. Качан ал мага мындай деди анын баре, мен мындай чертов гений, ал билген, бул у нах коллегия мозгов бул ишти, ошондой келсек мени... "Булчуңдун, — деди ал, — бул алдын ала шарты бул-милдет. Вдруг анын түшүндүм классическую женскую обиду, AX отель мени тартууга гана менин күчтөрдүн.
  
  
  Бул ж, бүгүн кечинде бул өзгөрүшү мүмкүн. Бизде менен Идиш болмок жакшы жана абдан долгий сүйлөшүү. Нравилось эй бул же жок. Аял болсо мага чындыкты.
  
  
  Ал лежали бул керебеттер, жана свят болчу выключен. 'Эмес, түбөлүккө.' — деди ал, качан аны потянулся үчүн киргизүүгө брылев. Анын включил брылев. Ee щеке вздулся анча чоң кызгылт көк рубец өлчөмү менен четвертак. Ал өлкөдөгү демократиянын дүйнөлүк деңгээлге манжалары үчүн прикрыть эго. Анда барбы больно болсо, анда барбы айланасындагы тщеславия. Ал кайра выглядела маленькой жана беспомощной.
  
  
  Ага мындай деди: - "Гар мертв". "... жана менин оюмча, бул регионду айтып бере мага, анткени ал өлсө".
  
  
  "Гар? О, жок,.' Ал повернула карашат жана слезы навернулись анын жашыл көздөрү. Ал дээрлик болсо мындай болушун күткөн, бул слезы болот, өсүмдүктөрдү.
  
  
  "Ал делал?"
  
  
  Ал кайра посмотрела в мою тарапка. — Билбейм, Ник. Укук... мен чын эле билбейм.
  
  
  — Скажи, давай, милая. Сиз биринчи непослушная айым, ага анын допрашиваю, жана эгерде сиз кээде кандай деп ойлойсуз, мен отдаю сизге артыкчылык берилет...
  
  
  — О, Ник. Слезы эми лились толук күчүн жоготту. Ал выпрямилась жана уткнулась адам мага грудь. Мен эмес, - деп жооп берди.
  
  
  Ал взяла өзүнө колуна, боз деди, всхлипывая: "Мага дешти эмес болмок. Мага эмес приказано айтууга сага, — поправила ал өзүнө.
  
  
  Аны жок нежности приложил бармакты карата рубцу анын щеке. "Ошондо скажем ошентип, мен выбью бул айланасындагы сени".
  
  
  "Сен эч качан бул сделаешь".
  
  
  Аны посмотрел карата нах. "Бизде башка ыкмалары". Анын деди. Ондогон сыворотка правды Колодезный, мисалы.
  
  
  — Бул? ал деп сурады.
  
  
  — Бул ... — деди мен. Анын мисир ee колуна жана узак жана жай целовал. — Дагы, — деди ал. Дал эй, көп. — Жакшы, — деди ал тарабынан вздохом. 'Сен победил. Америкалыктар высадятся карата побережье Нормандии.
  
  
  Анын усилил хватку. — Das weissen вие, — деди мен. Аны чувствовал анын грудь. "Ал эми бул дагы, фройляйн?"
  
  
  Ал башынан күлүүгө, жана закусила губу. "Бомба упадет карата Сирохиму".
  
  
  Анын заложил руку үчүн кулагы. — Бул Сирохиму?
  
  
  "Бул Хиросиму". Эми биз эки смеялись.
  
  
  "Абдан кызык", — деди мен, развязывая анын халат, балким, өзүндө мыкты төштүн бардык батыш полушарии. Же, балким, мыкты полушария батыштын. "Ах, девочка, девочка. Сен чын эле замечательная. Аны кайра закрыл купальный халат. — Эмесе, давай, азыр сүйлөшөбүз.
  
  
  "Менин оюмча, мага көбүрөөк жагат активдүү бөлүгү".
  
  
  Ага улыбнулась. — Мен билем, — деди мен. — Бирок, дал ошондой эле анын узнаю чындыкты. Эч кандай секс азырынча сен эмес расскажешь. Менин методу кечиктирүү кыйноолор — сексуалдык неудовлетворенность". анын расстегнул галстук'
  
  
  — Предупреждаю аркылуу гө чейин сен будешь нарын бешенстве.
  
  
  Ал посмотрела мени жана бир аз нервдик хихикнула. — Зверь, — деди ал. 'О, жок. Сладкие деген сөздөр сага эмес жардам берет. Аны откинулся мурун жана скрестил колуна. — Мен сделаю сага честное сунуш. Эгерде сен эмес дашь мага анда, мен кетейин, мен жок аялдар сага анда, сен хочешь".
  
  
  Ал нахмурилась. "Эч кандай нецензурных түшүнүктөрдү", — деди ал.
  
  
  "Ах! Бул пландын бөлүгү. Эгерде сен эмес будешь айтууга тез, анын буду оскорблять сени чейин упаду.
  
  
  "Олуттуу, Ник. Менде буйрук...
  
  
  'Олуттуу. Идиш. Мага бул плевать. Анын посмотрел эй, ачык көзүнө. "Биринчиден, мен сүйөм, рисковать өз моюн комплексин алуу, эгерде билбейм бардык венчурных. Экинчиден, мага жакпайт идеясы, бул мага такыр эле ишенишпейт. Аны эч качан көргөн үчүн Хоук нерсени утаивал-жылдын мени.
  
  
  — Иш, албетте, жок деп сага ишенген эмес. Эгерде айтканда, алар кимге, ал эмес, ишенген, анткени бул мага. Же, жок дегенде, моей теориясы, мен иште көңүлгө. Ал мындай деди, сен можешь остановиться, эгерде ага айталы, сага. Сиз ойлонуп, бул бүткүл AX боз-булуң айылынын тургуну с ума".
  
  
  Менен "Гаром жана үч сенаторами нарын гробу, абдан күмөн болуп калат, мен уйду. Андыктан, продолжайте. Бул теория сенде?
  
  
  Ал терең вздохнула. "Сиз качандыр бир ошону укканбыз дагы жөнүндө одноклеточной маданият?"
  
  
  'М-м-м". Биология... генетика. Бул-анда эмне?'
  
  
  — Бул ж, сен приближаешься. Бул жаңы ыкмасы көбөйтүү".
  
  
  — Бул эмес да тартып, мурдагы?
  
  
  — Послушайте, — деди ал. — Мен нарушаю өзүнүн буйруктары үчүн билдирүүгө сизге бул. Анткени сен керек олуттуу жана угуу".
  
  
  — Мен слушаю, — деди мен.
  
  
  "Рахмат процессине өздөрү айтышат бир пересадкой клеткалардын, ble аркылуу ядро клетка айланасында жетилген дененин — ар кандай клеткалары боюнча ар кандай бөлүгүн бул дененин — түзүү, жаңы организм, ал генетикалык жактан окшош".'
  
  
  Аны посмотрел карата нах с улыбкой. 'Кайталап коюу.'
  
  
  "Алар болмок извлечь клеткасына айланасындагы менин подстриженного ногтя, поместить аны нужную химиялык чөйрөгө, жана анын натыйжасында төрөлгөн болмок девочка менен алектенген бардык деталях выглядела тартсам, так ошондой эле, бул анын".
  
  
  — Ал эми мындай андай учурлар болчу? - Аны эмес доверил ничему айланасындагы ал.
  
  
  'Ага. Бул жашыруун деле сыр эмес. Эгерде так болууга, анын "Time" болду-берене бул жөнүндө 1971-жылы. Азырынча бул жылы жасалышы менен гана лягушками. Жок дегенде... канчалык бизге белгилүү. Бирок Кытай ценымногие опережает биз көптөгөн буюмдар".
  
  
  'Кое туруңуз мүнөтүнө. Сиз кааласаңыз, айта Чен-ли, Чарльз Брайс — клоны, сабактары бир өсүмдүктөр?
  
  
  Ал застенчиво кивнула. — Мен эле говорила, бул сага бул понравится, — деди ал.
  
  
  'Мен түшүнөм. Мен иште эске... эмне үчүн? Мен иште анын түрү, ал тургай, эгерде бул мүмкүн болсо, бул баары бир мааниге ээ болбойт.
  
  
  'Сүйлөшкүлө. Ал тургай бул өлкөдө жүргүзүлгөн окуу топтору. Биз бир аныктоого, кандай адамдардын турат одноклеточно размножать. Жана бир айланасындагы себептерин, ал боюнча биз-абад шаарынын тайгараев эч кандай эксперименттерди бул багытта түзүлөт жоопто бул штопора: эң худших адамдардын. Гитлеров. Адамдарды манией величия. Мындай адамдардын катары Лао Цзэн, мисалы. Убийца биринчи класстын.
  
  
  "Жакшы жол берилет, Лао Цзэна размножились..." Мен покачал головой. Поверить андай суперфантазию болчу нетолько. "Алар ал выигрывают? Мындан эгоизма. Жана бул кандай тиешеси бар КАННЫ жана ушул сенаторам? Кандай болгон мамилеси бул болот ко бардык бул жагдайды Нассау?
  
  
  Ал покачала головой. 'Мен билбейм. Анын таптакыр эч нерсе бул тууралуу билбейм. Бардык, мен билем, бул болсо, бул көчүрмөлөрү убийц биринчи класстагы вырастут карата убийц биринчи класстын. Алар мындай көрүнүштө жана ойлонуу жана өлтүрүү — бул тууралуу түп нускасы. Жана менин теориясы турат, деп КАН мисир материал Лао Цзена үчүн түзүү отряды чистокровных убийц".
  
  
  'Сиз билгендей бул тууралуу...'
  
  
  'Кандай сандырактык...?'
  
  
  — Кечиресиз, бул спросил сени бул жөнүндө.
  
  
  Ал мени кунт коюп изучала. — Айтасың, аны сумасшедшая?
  
  
  — Албетте, мен ойлойм, сен сумасшедшая. Бирок анын дагы. Саламат эркектер азыр бери нарын таштандыларды, задаваясь маселе катары сатылды кр отоо өзүнүн алдында. Ал эми нормалдуу аялдар эми пакуют алардын ланчи. Сиз керек сумасшедшим үчүн иштөөгө AX".
  
  
  — Бул менин теориясы, — деди ал.
  
  
  "Бул безумие, бирок бул эмес, демек, бул мүмкүн эмес правдой".
  
  
  Ал вздохнула с облегчением. "Рахмат, Ник". Андан кийин ал улыбнулась. 'Скажи-жылы...'
  
  
  Ооба.'
  
  
  Ал убрала чачтар менен лба. — Сен качандыр бир встречал кадимки аялдар?
  
  
  'Жок.' Анын деди. "Алар в моем вкусе".
  
  
  — Кайсы сенде тиби?
  
  
  Брюнетки, — деди мен. Ал выглядела обиженной. "Низенькие, толстые жана абдан глупые. Бирок, — деп кошумчалады мен — мен ачылган баарына.
  
  
  "Кантип ачылды?" — деп сурады ал, расстегивая мою рубашку.
  
  
  — Өтө ачык, — деди, мен снимая анын көйнөк. — Эң жакшы, — деди ал. Бул жылы өлүм жазасына тартуу биздин сүйлөшүүнүн.
  
  
  Аны айтып кетишим керек сизге, мен билген бир нече аялдар. Жана аны ойлогон, мунун жакшы билем. Бирок мен айтып кетишим керек, сизге, - деп, мен болдум, жок правы. Идиш болгон нерселер башка. Абдан другая. Жана өтө отличалась ал. Мага кажется, - деп ар бир жолу, качан, кайсы нерсе ботаник аракет айтып бере нерсени ушундай китебинде, бул айтылат, бул верх скуки. Ал дайыма "вздымается", ал "извивается", ал "пронзает" аны жана ал дайыма "взрывается". Ар дайым бул-анда мындай айтылат, бул стенограмма борцовского поединка.
  
  
  Идиш болгон башка, жана мага жетишпей деген сөздөрдөн ал үчүн. Ал заставила мени почувствовать, - жылы жөнөкөй турак үй, анын изобрел анын денеси, жана ал ожило биринчи жолу гана мен үчүн. Ал ачык жана невинная, ал горяча катары майы жана безмятежна. Ал жети, ошондой эле аял. Ал маселе жана жообу. Ал Идиш. Жана ал моей. Анын дагы башка болчу.
  
  
  Аны посмотрел карата нах. Анын көз алдында тандалып слезы. Жөнүндө "Кудайым." Ал поцеловала мени ийинге. 'Рахмат. Рахмат.'
  
  
  Ага мүмкүндүк берди өз руке ойноого сквозь кызыл облако. Анын болмок думали өзүнө фермердик петухом, эгер деди: "эч нерсе сезимдерин бири-бирине. Ошондуктан, аны жөн гана заткнулся жана кайра поцеловал аны.
  
  
  Биз жүрүшүндө ошондой эле близко-бирине карата бирине, качан биз услышали стук в эшикти. Аны өкүмдар менен керебеттер. Эгер бул болгон кыз түн, ал болмок садыков, эгерде эле биз эмес айыл өкмөттүк. Бирок, баягы эле, мүмкүн, бул кадам эмес, кыз.
  
  
  Анын обернул сүлгү айланасындагы бар, мисир тапанча жана пошел карата күн. Анын приоткрыл аны.
  
  
  Ушунун тейлөө номерлери. Бул тележке болгон кеңири, драйвовая күчөйт; менен чогуу шампанским нарын серебряном кулере.
  
  
  Анын турду ал жерде, глядя ага, жана, катуу вздыхая, вдруг абдан проголодался. "Отель эле ага бул заказ бере алат, — деди анын официанту, — бирок, кажется, сиз ошиблись номер".
  
  
  Ал спросил. — Ардагер Стюарт?
  
  
  'Ооба. Аны Стюарт.
  
  
  — Ардагер Гарсон Кантор заказал бул сиз үчүн. Чейин полуночи, - деди ал. Сюрприз.'
  
  
  — Жакшы, — деди мен качан официант кайра катышуучулардын. Билдирүү Вокзала залында анда посередине өзүнүн.
  
  
  — Сен имеешь анын түрү катары төө буурчак ысык-пироге карата шаар күнүнө карата?
  
  
  Анын түшүнүктөр эмес иште мен иште көңүлгө, бирок Гар", - деди мага, - деп билдирүү калтырган жана бул eda — бардык, ал калтырган бизге, андыктан,..." Анын осмотрел кресло, жалал-мен просил андан-анда примечательного. Кайсы бир бумажка. Ушунун менен шампанским. Конверт ичиндеги гана визитная карточкасы "деген жазуу Менен эң жакшы арыз баш тамгалар менен толтурулушу. Гар эле жазган нерсени тийиш болчу керек коду.
  
  
  М-1 х4 + ?
  
  
  — Кайсы ужас, — деди мен. "Бул бред". Аны кайра исследовал эго каттары: "Мүмкүн, бул формула". Дал карточкасын Идиште: "Добуш. Сен окумуштуу үй-бүлөдө".
  
  
  Идиш вернула эго мага жана пожала плечами. — Бул менин билимим формуласы болгон, аны билем. М минус 1, умножить 4 плюс нерсени". Ал покачала головой. — Сен укуктар, бул бред.
  
  
  Аны кайра посмотрел картага. Эй подожди. Аны түшүндүм.' Капысынан баары обрело мааниси. 'Сиз билесиз да, бул эмне дегенди түшүндүрөт? Демек, сен жылы укуктарды.
  
  
  Ал посмотрела мени пустым взглядом. — Кайсы?
  
  
  "Насчет аларга атсте. П.' Аны кайрадан көрсөттү эй карточкасын. "Бул М минус 1. Бул тилке М. 1. Ml. Коддук аталышы Лао Цзэн. Ошондой Ml x 4 тете Ml, умноженному 4. Айтканда, төрт МІ. Төртөө эркектер, похожих карата Лао Цзена. Төрт бутагынын. Плюс вопросительный белгиси. Плюс кудай билет канча дагы.
  
  
  Сбитая менен толку, ал откинулась карата спинку орундук. "Сиз болсоңуз күбө тарыхый учурдан".
  
  
  "О, ооба ладно," - деди мен. "Сен болгон укугу мурда".
  
  
  Ооба, — деди ал. "Бирок мен аны эч качан эрте эмес сожалела тургандыгы жөнүндө болгон укук".
  
  
  Керек, бул кадам менин онунчу сигарета. Ошондой эле бул жылы абдан көп. Анын кинул окурок аркылуу перила балкона жана наблюдал, ал пикирует катары храбрый кичинекей бомбардировщик. "Биз жашайбыз менен честью жана падаем катары гнилые груши". Шамал өсө баштады ичинен темной гавани; рыбацкие моторлуу болгон якорях нервдик качались на волнах катары нетерпеливые балдар, проснувшиеся мурда ата-эненин жана эми чыдамсыздык менен ожидающие жаңы күн. Мен алмак эмес уктоого. Анын подождал, азырынча Идиш задремлет, андан кийин налил өзү бир аз шампан жана чыкса балконго. Миң жылдыздардын жана ак луны висели үстүндө турат жөнөкөй суу жана пляждын. Бул мгновение мага захотелось забыть ошол башка дүйнө менен бу, башкарууга милдеттүүбүз, катуу линиялары жана кроваво-краснй. Бул дүйнөгө адам өлтүрүү жана өлүмдү, анда адегенде стреляют, андан кийин суроолор.
  
  
  Бирок менде абдан көп экен маселелерди үчүн суроо берүү ih өзүнө. Жана эми жооптор болбойт болчу калтыруу анан. Чен-жокпу жылы бир айланасындагы мындай атсте. Ал айылына сенатор. Эми кимдир планировал вызволить Чэнь-жокпу айланасындагы түрмөлөр бүгүн кечинде. Бирок, ким болдум, ошол "кимдир бирөө"? Качан бул жылы "бүгүн"? Бул "хема-анда" алгыдай болууга он эки адам менен кол гранаттар же бир адам менен жакшы планында. Ал эми бүгүн эң длинное деген сөз. Ал буга чейинки заката чейин кийинки рассвета. Болгон нерсени дагы. Линь Цин деп, бул мени менен бир "эски враг". Кайсы эски враг? Менде болгон миң душмандарын. Жана эгер ал дагы эле украинага карата острове, ал алмак жөн гана өтүшү мага кетиптир. Кандайдыр бир жол менен аны керек болчу таба жооптор. Ал эми буга чейин "бүгүн кечинде".
  
  
  Аны повернулся жана посмотрел ичине, бул спящую ал жерде Тараны. Луна отражалась нарын стекле күнү; бул выглядело да, алмаштырбай ал подвешена абада көгүш төрттөн менен луной катары ночником. Аны кайра отвел көз караш. Дагы болчу анткени-анда ушундай. Менде дагы болгон Идиш жөнүндө, анын керек болчу беспокоиться жана коргоого. Ал агент жана улук илимий кызматкери, бирок эй, мага керек болгон менин коргоо. Дагы бир себеби, ал боюнча мен алмак эмес заснуть. Бул болмок эмес, эгерде андай болбосо менде болгон эмес планын, мисалы, үчүн, эмнеден баштоо көзөмөл жүргүзүү бардык ушул "эмне үчүн".
  
  
  Анын баштады өз издөө. Ящикте кат жүзүндөгү орундук аны, нашел анда, бул отель. Бул китчевые баракчалар, алар оставляют туристтер үчүн. "Веселье в Нассау". "Бул жерде мунун баары эмне болуп?"
  
  
  "Баары бул болуп турат?" болду картасы аралдары. Анын мисир аны үчүн карасын поближе. Анын нашел түрмөгө. Жакшы. Эгер аны отель үчүн түзүлгөн жасашат, кайда эле, аны эго отвел? Анын отель болмок выбраться менен аралдары. Андыктан, мен эле бармак эмесмин карата побережье. Анча чоң эмес самолет алмак пайдаланууга пляж катары учуу-посадочную тилкесине кирүү. Же аны эле использовал лодку. Жеке корабль, отдыхать жана привилегированная яхталар. Анын проследил жолдору-жылдын түрмөнүн чейин көйнөк. Көйнөк болчу абдан, жолдордун көп болчу. Анын вынес өзү бүткүл арал.
  
  
  Качан аны кайра көбөйттү көз түрү өзгөрүлгөн. Күн выскочило улам линиясы, Жер жана асман накрыло Энеси-Жерге алардын маалыматтарына карасак, өгүз районунун барскоон покрывалом. Рыбаки вышли, өзүнүн тегерегиндеги үйлөрдүн карата Бэй-стерт жана направились өзүнүн кораблям, пришвартованным у пирса. Аялдар-туз өзүнүн аркылуу, өзүн өзү тейлөө рыногунда менен веселыми соломенными шляпами жана безвкусными сумками менен морскими бөлмөдө раковинаны. Эгер ага жылы Джоном Стюартом, биз болмок пройтись бул боюнча рыногу жана уюштурулду суу лыжа боюнча морю, андан кийин пообедать шаарында свежепойманным деңиз окунем. Эгер ага жылы Джоном Стюартом, анын болмок билген эмес азыр боло тургандыгы жөнүндө побеге Чэнь-жокпу, а эгер билген болсо, анда ал болмок полициясына, жетимиш жылдык бул. - Бирок Ник Картер жардам берет Чен-жокпу сбежать.
  
  
  Убийца жылы болгону винтиком бардык болду, ал эми анын болсо, бүт бул машинага; бул болсо, кайда алар сериялык жүргүзүшөт атсте. Эгерде повезет, Чен-жокпу алып келет мени ал жакка. Эгер ага гана алмак заставить эго сбежать. Бардык тышкары, мени.
  
  
  Жылы алты саат эртең мененки жана эми менде болчу кандайдыр бир планы. Эми аны алмак заснуть.
  
  
  
  
  6-Глава
  
  
  
  
  Биринчи эреже: знай өзүнүн душмандын.
  
  
  Анын свернул менен Интерфилд- - роуд жана направился жагына аэропорттун. Менин эски враг, жок дегенде, бул Линь Цзин көргөн, мен да келди в аэропорту. Мүмкүн, аэропорт алмак берүүгө мага зацепку. Бул ж, бул болгон эле жапайы деп ойлойм--, бирок попробовать стоило.
  
  
  Анын посмотрел адамдар үчүн прилавком. Таможня. Маалымат. Машиналарды прокатка Герц. Ээлеп коюу. Бизге бир тегерегиндеги аларга эч мага эмес опроверг появившиеся массалык маалымат билдирүү. Мен пошел бүгүн газетный киоск жана кашат газету. Үчүн-жылы эмне менен алектенет, азырынча аны ойлогон тургандыгы жөнүндө сураңыз. Нарын nen эмес болчу жөнүндө эч нерсе казино Гренады. Иностранцы. Бирок андай эмес wouldnt жана странно. Балким, алар отелдер пугать туристтерди. Же, мүмкүн, копы жөн гана билген бул жөнүндө. Мүмкүн, ким-анда дагы келди мурда жана убрал бул мүсүралиева. Ким болсо дагы бул соода баңги заттар.
  
  
  Же кимдир айланасындагы башка . Аны текшердим каза болгондордун тизмеси. Бангель жумуп, анын билдирди. Кайдыгерлик менен сигаретой. Эго энеси, жившая нарын Кенсингтоне, пережила эго. Эч тышкары, жакшы тууралуу өлгөн. De mortuis nil nisi bonum. Анын осмотрел окрестности үчүн өз гезиттер. Көлөкөдө эмес прятались эски враги.
  
  
  Болгон дагы бир нерсе, аны ээлеринин жасай алмак. Симпатичная англичанка боюнча BOAC германиянын үчүн мени тизмеси, жүргүнчүлөрдү до понедельника. Дүйшөмбүдө кечинде биз пайданын бүткүл Нью-Йорктун 7:30 эртең мененки. "Пан-Тер" учуп кетти Майами, жети, ал эми британский самолет айланасындагы Белгилейт жантѳрѳ сегиз — жок, жок төрттөн сегиз. Болчу бир аз эрте. Лондон. Аны ойлогон мунун үстүнөн кандайдыр-бир кезде. Чарльз Окун болдум душман айланасындагы Белгилейт. Бирок жок, алар достали бу, башкарууга милдеттүүбүз, качан жасаса налет анын лабораторияга. Сегиз! Vin Во! Бул алмак мүмкүн ал. Карло, посыльный, - деди бул адам, ал заплатил эму айтылып, чоң китайцем. Винг Мындай жылы беш фунтту өсүшү, агент КАНОМ, базирующийся в Лондондо. Жана туудурат, ал забыл, бул качан кимдир жолуктум мени менен. Насыянын эми ага болгон трехпалая колу.
  
  
  'Дорогая.' Ага улыбнулась девушке үчүн туруктуу. Бересизби айта мага айтылып, жокпу, ардагер Винг Боюнча ошол рейс дүйшөмбү айланасындагы Белгилейт?"
  
  
  "О, мага абдан жаль". Ал да выглядела абдан грустной. — Бирок боюсь, мага уруксат берилген эмес берүүгө сизге бул маалыматты.
  
  
  — Мен билем, сен эмес можешь, — деди мен.
  
  
  Анын посмотрел эй, ачык көзүнө. Көз номери эки: едва контролдонуучу, кипящая страсть.
  
  
  Ал ийгиликтүү мага маалымат. Vin Учурунда чындыгында эле жылы бул тизмеде жүргүнчүлөрдүн. Ал эмес одинок бул рейсе. Эго попутчика ала албай Хунг Ло.
  
  
  — Эгер сизге кызык, — услужливо деп кошумчалады ал, — алар забронировали саякат баруу Лондон он сааттан күчөйт.
  
  
  Ага болдум, ушуга кызыкдар.
  
  
  Рискнув, ага позвонил в отель "Гренада". Ардагер Vin Боюнча катталса, алар менен. Менин кумар оюну башталганга окупаться. Бирок, экинчи жагынан, некто Хунг Ло. Сиз да албайсыз бардык убакта гана утушка жетише.
  
  
  Аны жылдыктар сейил бак курууда ак-отель жана отыскал Карло, биздин жалпы бирине. Ал болмок осознал Күнөөсүн. Анын деди эму, анда анын отель билүүгө, - деди эму, канча ага заплачу бул үчүн. Биз макулдашууга жетишишти.
  
  
  Анын деди Тарада, андан ашырылышын күтүүгө. Ал подумала, бул болот көңүлдүү болуп жатты.
  
  
  Анын поцеловал аны прощание жана жылдыктар сейил бак курууда карата болду.
  
  
  Экинчи эреже: идти түрмөгө. Идите ачык түрмөгө.
  
  
  Бирок салууда анын токтолду "Түтүкчө" тынчтык, англис өндүрүүчүнүн сигар нарын Нассау. Алардан мурда бар болгон менин уродский брендин с золотым мундштуком. Анын приказал прислать нарын гостиницу жуп кутунун жана мисир менен өз ара бир нече таңгак үчүн дароо пайдалануу.
  
  
  Мен пошел анын бар болгон Бейстрит жана съел бутерброд жана пивону. Андан кийин дагы бир. Жана дагы бир. Жана бурбон үчүн разогреться. Качан анын уходил, ага жылы пьян жана спотыкался. Анын поспорил менен барменом үчүн эсеп. Маани-маұызы, анткени ал укуктарды, акыры. Анын чыкса в бурном, шумном настроении, жылдыктар сейил бак курууда анын каражат табат жана бармак эмесмин. Анын свернул эмес тигил жагына, бул атуул " наамы менен бир багыттуу жана посигналил кабыл алуу фонду машиналарга. Мага абдан жакты бул үн мүйүзү. Анын баштады сигналить: "Бул-башкы-биз-продолжаем-битву".
  
  
  Бул полицейский появился болгон Парламент-стерт. Менде болчу эмес, бири-бири менен документтерди. Ал абдан кутман нооруз майрамыңыздар. Ал отель отвезти мени баруу менин отель. Прости жана забудь. Ал отель үчүн анын выспался.
  
  
  Анын ударил аны эго боюнча подбородку. Ошондой эле жакшы ыкмасы кире түрмөгө.
  
  
  Тюрьма Нассау болгон эмес, мындай имиш жаман да, адатта. Ушунун неуклюжее, двухэтажное каменное курулма батыш тарапка аралдары. Жергиликтүү тургундар айтышат эго "гостиницей", анткени, ошондой эле ал жана көрүнөт. Ал сунуш кыла алат көптөгөн жаратылыш красот. Таза подстриженные газоны жана маалымдады, деп билдирет аймактык кабарчы. Клиентура негизинен турат адамдардын отсыпающихся-жылдын мас, бир түн, кокустуктан воров жана изредка жергиликтүү "криминалдык маньяков". Азыркыга чейин хорька көзөмөлдөө, расалык беспорядки эмес выливались карата сексуалдык мүнөздөгү кылмыш. Ошентип, адамдар типтеги Чэнь-жокпу дамбага эч кандай түрдө эсепке алынган, качан алар устанавливали өзүнүн коопсуздук тутумун. Бирок алар барбы эму эң жакшы деп аларда болчу. Алдында эго камерой турду охранник.
  
  
  Ага болдум, абдан пьян. Алар дешти, мен иште укугу бир телефон чалуу. Анын деди аларга белгилеп кетким келет позвонить Святому Петру. Алар айтышты, мен эмне болдум, абдан пьян.
  
  
  Мени жүргүзүүдөбүз наверх. Тышкары Чен-жокпу, - жылы гана эки башка түзүлгөн. Мени посадить бир камерага менен теманы эки парнями.
  
  
  Одина гүл спал, ачыктан ачык болуп турганда саясаттан алыс.
  
  
  Башка выглядел адам катары, аны менен осуяттарды болмок калышы запертым бир санариптик камералар. Ал ири өлчөмүн, чың телосложения менен шрамами-жылдын колотых ран, улам алардын эго иссиня-черное адам походило карата лоскутное жаздык.
  
  
  Ал нерсени размышлял, качан анын кирди.
  
  
  Камерасы Chen-жокпу находилась, башка аягында. Вон ал жерде аягында коридорун. Эгер ал тянь-сол жагында, анын болмок эго эмес увидел. Менин биринчи көз караш карата ветке. Ал хладнокровен жана спокоен.
  
  
  Анын закурил сигарету жана протянул пачку крупному сокамернику. Ал эми мисир бир, осмотрел аны пощупал алтын мундштук жана поднес карата жарык тийген жерде сакталат. "Мындай дерьмо". Жана улыбнулся.
  
  
  Эго ала албай уилсон катышышты. Т. Шериф жана ал владел баром уюштуруусу менен "Жыгач никель", жергиликтүү жайы шаарынан тышкары. Капысынан нагрянули копы жана заты астында барной туруктуу-кутусунун героин. "Ал подброшен, чувак. Мен ушунчалык глуп. Ал развелся жыйынтыгындатапшырышкан. Алар таза. "Экинчи жагынан, — почесал ал затылок — эгер анын мындай умный болсо, анда эмнеге аны бул жерде?"
  
  
  Алар закрыли эго бар, ал эми андан кийин перебили эго. Боюнча эго айтымында, Нассау эмес чоң көйгөйлөр менен баңги заттар, ошондуктан копы жөн гана притворились, анткени ал воротилой. Алмаштырбай алар чындыгында заполучили чоң босса. — Ал эми ошол эле учурда кандайдыр бир умник ржет чейин упаду.
  
  
  — Ооба, — деди мен. "Кандай кайф".
  
  
  Уилсон катышышты. Т. Шериф жана анын белгилүү достору. Ал билдиргендей, мага өз джин жана балдар жөнүндө жана сары тустогу үй, ал ыйманга өзү үчүн. Анын спросил анын, барбы өзүндө олуттуу враги, жана ал рассмеялся. "Иисус, ооба. Бирок менин враги. Алар тезирээк порежут сизди клочья караганда украсить ошентип. Добуш берет деп мени да злит, чувак. Эч ким салтын эч тегерегиндеги бул албаса".
  
  
  "А сиздин бар?"
  
  
  Ал көбөйттү мойнуна. Эгерде кимдир-анда бул кереги жок, аларга баары бир туура келет-бул сатып алуу. Же менден, же болбосо өкмөттү. Кандай болгон учурда, аларга бардык тете төлөөгө туура келет".
  
  
  "Эгерде бир гана алар эмес, отелдер бул үчүн кандайдыр бир башка максаттарга". Аны азыр догадывался, ким бул "алар".
  
  
  Анын эмне-бул белгилүү бул түрмөдө. Полицейские тилиги дежурили он. Охранник Чоң-жокпу, жалгыз охранником наверху. Эго өзгөрүлгөн ар бир беш саат. Кийинки охранник болот төрттөн бир бөлүгү жетинчи. Смотритель Брукмана заменит тюремщик Крамп.
  
  
  Анын ага эму бир нече жөнүндө маселелерди Чен-ли. Биздин спящий сокамерник ненадолго пошевелился во сне. Анан повернулся жана баштады храпеть.
  
  
  У Чэнь-жокпу жылы гана бир келген адам. "Моряк, — подумал уилсон катышышты. Костлявый кармалды талас облусунда иш сапары менен костюме. Чен-жокпу называл эго Джонни. Джонни приходил ар бир күнү. Акыркы жолу бүгүн эртең менен. В руке өзүндө болгон татуировка түрүндөгү чоң кызыл иштетилет. Анын болбойт болчу эмес заметить үчүн километрге.
  
  
  Бир буюм, ага анын эч ушул жылдар. Буюмдар, алар болбойт пропустить радиуста км, адатта эмне кереги бар болсо, ал жакка идишке салат.
  
  
  Мага подошел сержант. Ага болдум, азыр абдан трезвый. Менде көп болчу угрызений динге ишенүү. Анын спросил, аламбы ага позвонить джин.
  
  
  Алты саат катары жана пландаштырылган болчу, келди. Идиш. Ал эмес болчу, түшүнө да, мен алмак болушу керек, ушундай глупым. Аял аларга, мен жакшы адам, жакшы жаран, жакшы күйөөсү жана мен эч качан эрте эмес совершал эч абдан дикого. Жана аны болсо эч качан биригип, бул кайра. Кийинчерээк ал мага мындай деди, бул плакала ушул слезами.
  
  
  Алар сняли айыптоонун ордуна, айып.
  
  
  Он мүнөт жетинчи в моем блокто зазвонил настенный телефон. Гвардеец Брукман калтырган өзүнүн оордун жана пошел боюнча коридору үчүн жооп эму. 'Ооба.' Ал посмотрел в мою тарапка. 'Ооба. Аны дароо отправлю эго төмөн.
  
  
  Ал повернулся колдору артында болушу керек карата стонать. — Эй, — деди ал трубку, — анын отель суроого сени... — үнү Эго шталь төмөн жана ишенимдүү. Аны надеялся, бул эго штопора эмес займет өтө эле көп убакыт, анткени бул бузушу мүмкүн менин графиги.
  
  
  Аны посмотрел карата Уилсона. Т. Шерифа. Ал мага абдан жакты. Ал созрел үчүн умереть бүгүн кечинде. Керек убитым КАННЫ, анткени күбө болдум. Ага эмес доверял биздин молчаливому спутнику карата санариптик камералар. Ал өтө тихим. Жана бир аз саясаттан алыс. Эго жыт болмок почувствовать жалал-париж.
  
  
  Бирок, кандай, тикмечи возьми, мага болгон иш. Аз, мен жасай алмак, бул коргоого Уилсона. Ал сидел өзүнүн койке. — Бул сен, мужик, — деди ал. "Азыр можешь идти үйгө".
  
  
  — Сен дагы уйдешь, — деди мен. 'Абдан жакында.'
  
  
  — Мен эле эмес шталь буга коюуга.
  
  
  — Ооба. Эгерде чынчыл.' - Аны пощупал тигиш камзолы: "Смею коюуга бардык, мунун алдында ага". Азыр, ачык азыр.
  
  
  Анын дарыгери ih эму в руку. Аны билген, бул фишки, принесенные боюнча казино, пригодятся.
  
  
  Качан тюремщик Брукман келди үчүн мен, уилсон катышышты азыр спал, Брукман подвел мени алып күнүнө лестницу. "Жакшы, Стюарт. Сен тийиш идти бир. Мен албайм кете бул кабатта.
  
  
  — Рахмат, агент Брукман, — деди мен.
  
  
  "У подножия тепкичтер, жөн гана поверните солго. Твоя айым күтөт ал жерде.
  
  
  Аны кивнул с улыбкой. — Чын эле, — деди мен. "Мен чын эле кетейин поблагодарить сизди. Сиз болдуңуз да, добры мага. Аны протянул руку. 'Бер беш.'
  
  
  Ал протянул руку.
  
  
  Кийин беш секунд, ал эми түндүктүн астында парусами.
  
  
  Аны үч эсе оорулууга ушул анестетика ар бир жетоне. Экөө тең эркектер болот жакыны беш, алтынчы гө чейин отключке. Бул тийиш жетишерлик узак.
  
  
  Чен-жокпу посмотрел мени жана молча кивнул. Ал ойлогон, баары ушунун бөлүгүндө пландын.
  
  
  Болчу төрттөн бир бөлүгү жетинчи. Бул тепкич менен анын столкнулся менен надзирателем Крампом, сменщиком смотритель Брукмана. — У Брукмана айтканда сиз үчүн билдирүү, — деди мен.
  
  
  'Oi?' Ал токтолду, сбитый менен толку.
  
  
  Анын полез мүнөтүнө жана вытащил сложенный барак кагаздар. Аны бекем поставил бул менен бирге чипом жалал-эго ожидающую руку.
  
  
  Анын оттащил эго спящее денеси кайра наверх, анын тюремный блогу.
  
  
  Тилиги сержант проповедовал мага зыяндуулугу жөнүндө пьянства.
  
  
  Анын деди сержанту, анткени андай болбогон учурда болмок жакшы мальчиком. Биз жалели бирине-бирине колуна.
  
  
  Писарь нарын кабылдамасынын услышал, ага сержант упал, кирди жыл сайын дегениң. "Ал гана деп опрокинулся". Анын деди. 'Жөн эле да. Подойди жана посмотри. Анын схватил эго үчүн руку, словно отель поторопить.
  
  
  Полицейский жазуучу упал айыл старшинасы үстүнөн.
  
  
  Идиш ждала мени у мамылар.
  
  
  "Мен бой колуна бардык полицейским, алар да добры мага", — деди мен.
  
  
  "Биз чындыгында эле керек начеку", — деди ал, биз качан уходили. — Мен иште анын түрү, ал эми бул жерде баары эле жакшы спят.
  
  
  Ал башынан напевать Колыбельную Брахмы.
  
  
  
  
  7-Глава
  
  
  
  
  Идиш жана анын дегенбиз жери үчүн сүйлөшүүнү. Биз заты аянтча, алыс түрмөлөр. Ушул поддельный антикварный pad менен пластиковыми кирпичиками жана деревянным винилом. Бул жайга ал тоо "Het Schelmenhor", жана мен задавался маселе айтылып, жокпу, аны ушул негодяем.
  
  
  Эч кандай кыйынчылыктарды тарабынан түрмөнүн аны болсо мындай болушун күткөн эмес. Баары проспят алгачкы бир нече саат. Жана да кимдир-бирөө бир жолу", - деди, маанилүү соң чейин полуночи. Анын сомневался, бул ih соң болот прерван. Биринчи машина душмандарын жок болот, ал жерде мурда он саат, ал эми анткени көптөрү изобретены Нарын забронировал билеттер десятичасовой иш сапарынын Лондон, качып керек болчу өткөрүлүүгө чейин он сааттан ашпайт.
  
  
  Жана качып баяны. Аны позаботился бул жөнүндө. Экинчи жагынан, ага эле помог полициянын. Жок дегенде, ага помог аларга калышы тирүү. Эгерде повезет, эч кимди застрелили. Достор Чэнь-жокпу поглядывали алмак болгон полиция жана ал надеялся эмес будили спящих айтылды. Антсек менин кутман көтөрүлөт ошол күнү.
  
  
  Анын өткөрдү Идишке карата столику жалал-бурчунда жана заказал бурбон. Ал заказала шерри. Миледи калгандарынын леди. — Айтканда жаңылыктар-жылдын Карло?
  
  
  Ал башынан рыться нарын сумочке. — Ал звонил, — деди ал. — Аны куткарып. Ал вынырнула менен пригоршней окурков, поморщилась жана кайра нырнула. Бесцельные издөө бизди эмнеге эмес алып келген. Андан кийин ал башталганга методично опустошать баштык, бирден буюмдар үчүн бир жолу. Пудреница. Сигареттер. Капчык. Ал смущенно посмотрела мага. "Эгерде сен сделаешь жок дегенде бир комментарий ушул маселе боюнча, Картер, сени өлүм жазасына тартуу".
  
  
  Ал улантты өзүнүн рид.
  
  
  Анын улантты издөө подходящего комментария.
  
  
  Сиз азыр ошону укканбыз дагы жаңылыктар? 'Жок, албетте жок.' Столешница азыр начинала эскертүүнү аянты Ватерлоо. "Сенатор Крэнстон". Ал посмотрела жогору. 'Автокатастрофа. Жок дегенде, таково расмий тиркеме.
  
  
  — Сиз алышты бул маалыматтар?
  
  
  Ал кивнула. "Качан ага позвонила жалал-Вашингтон үчүн билдирүүгө жөнүндө биздин корутундулары, анын бардык поняла. Бул мунун себеби самолет болчу поврежден.
  
  
  Аны покачал головой. Дагы бир күнү, дагы бир өлүм. Жана азыркыга чейин хорька үй КАННЫ жүргүзүлгөн бардык козыри. — Сен хотела, билдирүү жылдын Карло, — опроверг появившиеся жмкларда билдирүүлөрү анын эй. — Мен ойлойм, сага жакшы поторопиться менен алынган заттарды издөөгө. Ал рылась өзүнүн сумке... Ал щелкнула манжалар менен. "Менин ишенимимде, бул болчу." Карло прочесал бардык Гренаду, бул сен эму-деди, качан болдуңуз изобретены Учурунда катышуучулардын, Карло пошел ага. Кайсы бир нерсе особняк карата побережье, — деди ал. Аягында Каскадной жолдор. Андан кийин повернул солго же түздөн-түз. Эми, жок дегенде, сен отказываешься бар
  
  
  Анын бросил карата нах эң злобнейший көз карашы боюнча акыркы күн. "Идиш!" Менин добуш абсурдно кескин. Ал кагазга тапкан. — Повернешь солго, — деди ал.
  
  
  Анын попытался эске түшөт брошюру отелинин. Картага, аны изучал аны балконе учурда алгачкы эртең мененки лучах. "Ылайык Анда баары болот?" Каскейд-уруусу жүрдү катар Атлантическому океану, скажем, жалал-миле-жылдын моря. Маалыматка ылайык, "Веселью нарын Нассау", Каскейд-уруусу кадам " катары белгилүү главная көчөсү миллионеров. "... анда берилсе, бир айланасындагы эң экстравагантных вилл бардык Багамах". Кандай учурда болбосун, бул жылы жакшы баш калкалоо үчүн Чен-ли. Жана жакшы жери, баштоо үчүн качып менен аралдары. Жок шектенүүлөр, бул Боюнча Vin ждал ал жерде, Чен-ли.
  
  
  — Баса, — деди ал. "Ал дагы эле ошол жерде".
  
  
  — Ким, — деди, мен, — дагы кайда?
  
  
  "Vin бардык дагы Каскад-уруусу. Жок дегенде, бүткүл ыктымалдыгын, ал ошол жерде. Карло", - деп эго сняли менен катталган "Гренаде". Мисир өзүнүн жүгү. Похоже, ал собирался ал жерде обосноваться.
  
  
  Ал жерде бул тийиш болчу керек. Бактыга жараша, Карло следил үчүн Вингом. Бирок мүмкүнчүлүгүн толугу менен бул окупится айтылып, невелик. Карло алмак боло подкуплен. Анда мага повезло, аргасыз мени нервничать. Бул эсиңиздерге мага, көп жашообузда жана тагдыры сокрыто нарын лоне прихотей ироничных кудайлардын. — Выпей, — деди мен. "Бизге кез жумушка".
  
  
  — Жалал-Каскейд-тукуму? Ал выглядела нетерпеливой.
  
  
  — Бир жагынан, — деди мен.
  
  
  — Сен имеешь анын түрү астында "жарым-жартылай"?
  
  
  — Мен иште көңүлгө, мен е-бөлүгү менен алектенген кеткендей Каскейд-уруусу. Сен башка бөлүгү, возвращающаяся жалал-отель.
  
  
  Ал скривила адам. "Сен дайыма получаешь бардык эң кызыктуу". Кайсы карыз.
  
  
  Менде предчувствие. — Мен үчүн сен собрала буюмдар жана уехала отелинин айланасында.
  
  
  Анын записал дареги жана кошумчалады билдирүү, ал берсе, эй кирүү. Анын протянул эй кагазга. "Биз встретимся ал жерде кайрадан".
  
  
  Ал избегала менин взгляда. — А эгер... эгер сен эмес придешь?
  
  
  Анын проигнорировал анын ниети. "Эгерде мени эмес болот чейин полуночи, свяжись менен Хоуком жана убедись, сен аткара аласың убираться ошондо тезирээк".
  
  
  Ал кайра посмотрела мени смешным, задумчивым взглядом. Ал думала тургандыгы жөнүндө болмок эле, эгер биз көп нерсе өткөн.
  
  
  — Жатам, — деди мен. 'Эмес волнуйся. 'Аны ухожу.'
  
  
  Анын поцеловал ee, бирок менин оюм, мелис башка жерде.
  
  
  
  
  8-Глава
  
  
  
  
  Көптөгөн айтымында, бул бакыт эмес, акча, бирок мен начинаю подозревать, алар мүмкүн ошибаться. Үй Каскейд-уруусу выглядел ушул жаман счастливым. Азыркы бүктөмө бүткүл кызгылт камня менен стеклянными дубалдар менен адамдардан болгон море. Сиз добираетесь чейин ага узун U-образной подъездной дорожке. Жана, судя маселе боюнча, эмне болчу гараже, сиз добирались ал жакка менен гана Bentley же Aston Martin же Lamborghini. Сиз болдуңуз ал жерде сиз тандоо боюнча бир топ көптөгөн приятных болду. Бул конюшни, теннистик корттор, отдыхать гавань, анда красовалась пятнадцатиметровая яхта. Ал эми мунун надоело, болот болчу жөн гана осмотреться. Бир гана жери майрам болчу порывом жаратылышты. Жанында подъездной дорожкой древняя смоковницы создала бир катар табигый дарбазалар. Эго толстые бутагынын наклонились карата жер үчүн пустить тамырлары сыяктуу жаңы мектеп ачылды. Мелис жана башка окуулар менен алыми листьями, ал эми бүткүл аймагында отелинин, ошондой өзүн алып клубок ароматов орнотту. Алмаштырбай устроили вечеринку ош областынын жана пригласили гана өтүүдө.
  
  
  Анын спрятал машинага алыс башкы жолдор жана улантты жолу ходьбы. Анын обошел үй тарап, бирок бул аткарылган эмес маанилери. Аларда контрабанда, коргоо. Бирок, эми аны азыр жок.
  
  
  Бир ударом анын сломал эму нерсени шее. Анын мисир менен өз ара эго тапанча. Катары сувенира. Эч качан билесиңби, качан сага керек болушу мүмкүн курал. Анын расположился болжол менен отуз ярдах-жылдын үйдүн таза озелененном жерде. Менде болчу түрү болгон мощеную террасу. Болдум, бар менен тамактануунун жана напитками. Терраса ждала жатат. Анын дагы ждал.
  
  
  Алар вышли үй. Vin менен улгайган мужчиной жана эго аялы. Vin өзгөргөн эмес. Ал бир салтын бийик, лысых эркектер өлчөмү менен шкаф, кимдин адамдар эмес чагылдырат убакыт жана сезүү. Менен ушундай эле успехом эго болмок вырезать айланасында сары самын. Ал носил анда Карло назвал "странным серым костюмом — тигилген формадагы кийим бардык маоистов". Судя боюнча кийимчен, күйөөсү жана аялы, мелис англичанами. Серебристо-ак чачтар абдан безвкусные нарын роскошном түрүндө. Мүмкүн, бир боюнча сие причудливых алып жүрүүчүлөрдүн аталыштын. Герцог жана герцогиня Этуотерс-Кент. Графалардын жана графиня Массасы-к-успеху.
  
  
  Эркек налил бир аз ичимдиктер, ал эми эркек передала тамак. Баардыгы бирдей жагат. Эмес типтүү прелюдия к кандын жана героизму.
  
  
  Атчан МГ. Блондинка жыл девятнадцати, кургак, аймактык. вылезла жүгү менен коробкалар бүткүл магазинов одежды. Ал поцеловала аялдык жана аялды, садыков үйү аркылуу бир нече мгновений вернулась менен вечерним платьем аркылуу руку. Ал прижала эго к телу, жана с улыбкой сделала пируэт. Бардык, анын ичинде Боюнча Vin, улыбнулись нарын ревматизма.
  
  
  Калды казаться, мен кетирип. Бул счастливая сцена британиялык жогорку класстагы толук мүмкүн дал ошол караганда казалась: счастливой сценой британиялык жогорку класстагы. Ал эми сакчынын, анда көптөгөн бай буу нанимают соолугун коргоо үчүн өзүнүн мүлкүнүн. Абдан мүмкүн, бул Vin алып келди мени тупик, мен билем, ал вел мени бардык кетиптир, жана втайне смеялся ат кулак. Эгер бул ушунчалык, анын болмок өтө бардык испортил.
  
  
  Бирок бул андай эмес.
  
  
  Аркылуу бир нече мүнөт чыкса дворецкий. Менен өз ара ага болгон чоң коробка сигареттердин. Дворецкий болчу похож на китайца. Кыз собралась вернуться в үй жана дворецкий повернулся ага, демек, жана мага. Аны посмотрел жалал-оптикалык прицел мылтыктар. У дворецкого болгон кичинекей бородавка посередине лба. Бөлүмү номери үч.
  
  
  Мындан тышкары, кутудагы сигареттердин өзүндө болдум, тапанча. Ошол учурда ал бул келдиң Боюнча, Vin да закурил жана билимим тууралуу маалымат берген эмесмин карата көлөкөдө үчүн ички двориком.
  
  
  Боюнча подлеска поднялись үч бандитов. Бардык алар выходцами менен Чыгыштын. Аны билген бир гүл. Проницательный эркек ак көйнөккө, джинсах жана эскирген борделях.
  
  
  Боюнча partizan. Камбоджийский террорист.
  
  
  Адегенде ал мэриясы каршы өкмөтүнүн принца Сиханука, ал эми андан кийин, качан бул королевское өкмөтү пало, ал түздү заговор каршы режимин Лон Нола. Эгер сиз кабыл аласыз саясатын Камбоджи мындай, ал кайсы айтканда, сиз аласызбы, эго, анда суу чарба башкармалыгы фанатиком. Бирок эго катышуусунда бул жерде делало эго сторонником коммунисттер. Нарын ойнойт ак сөөктүн азиялык саясат айтыш кыйын ким бар деп, жок хрустального шардын.
  
  
  Эки башка болдуңуз мен үчүн жаңы. Бирок, аларда, сыягы болчу внушительное криминальное өткөн мезгил. Аларга дыкат испачканные травой шым хаки түстөгү жана вельветовые камзолы. Эгерде сиз видели ih мындай, сиз, кыязы, өкмөттүн ih үчүн садовников. Алар скрутили өз хозяев катары сорванные о, жана втолкнули ih үй. Кыз бир нече жолу вскрикнула, бирок дворецкий, балким, азыр заставил башка слуг замолчать, анткени эч ким чыкса жыл сайын эмне болуп жатат.
  
  
  Түзүлгөн прогнали төртүнчү кабатында. Күчү отвели өзүнчө бөлмөгө. Аны следил үчүн жүрүп жаткан аркылуу толстые айнек терезе, азырынча бир тегерегиндеги бул грабителей нарын порыве өтө осторожности ал задернул шторалар жана скрыл сценаны бири мени.
  
  
  Анын тез ооган аймагы аркылуу чөйрөсүнө кирген өттү жанында ички дворика. Сергей буга чейин шталь бледно-голубым. Аны посмотрел болгон саат. Болчу жарымы жетинчи. Фейерверк алмак жарылып болбосун.
  
  
  Алар вернулись карата террасу, эми азыр кожоюндары жобону жана үй. Винг налил өзү выпить жана спорт кружку үчүн сэндвич сыр. "План номер бир, джентльмены. Ал допил өзүнүн стакан бир глотком. "Бизге жакшы пройтись-пункттары боюнча".
  
  
  Бардык алар мындай оюн айланасындагы орундук. Жилистый джентльмен баштады менен жалпы экендигине сурамжылоо-анда вроде: Ica ино, лактар тао.
  
  
  Бизге малейших субтитров экранда. Красиво. Ага жылы фронтменом шоу, жана nen тийиш болчу болууга көп "Oo zurab tao".
  
  
  Өзү дагы эмес осознавая, Винг келди мага жардамга.
  
  
  — Гана, англис, Кван. Английский. Өз ара интрига төрт түрдүү диалектах. Андыктан, келгиле деп кээде англисче айткандай, биз да башында макулдашкан". Ал повернулся к Ван Тонгу. — Кайсы кандайдыр бир көйгөйлөр менен яхтой?
  
  
  Ван потряс головой - жок. 'Бул ишти. Джонни бардык текшерди. Ал эми бортунда.
  
  
  Джонни. Матрос. Ушул татуированной бабочкой на руке. Кимде ким барды Чен-жокпу түрмөдө. Эми ал командовал яхтой герцога.
  
  
  Винг улыбнулся жана повернулся к тобу. "Сиз поймете, бул Джонни болот абдан плохим капитан күбөлөндүргөн. Прокуратура ошондо яхта попадет в аварию. Сизди жашыруун спасет подводная лодка жана сиздин каталар. — кайра засмеялся ал, — болот похоронены болгон деңиз күнү.
  
  
  Менде болчу ощущение, бул "ката" мелис адамдарды наверху үй. Андай эмес wouldnt кыйын болчу разгадать ih планы. Куткаруу суу лодкой болгон жакшы натыйжа жана умным трюком. Бирок инсценировать крушение-жылы таза суунун гениальностью. Эски трюк — жашыруу бир кылмыш совершив башка. Алар болмок берсин бул неудавшийся угон самолеттун менен телами британцев бортунда катары молчаливых күбөлөрдүн. Бир нече май издерин болуу Чэнь-жокпу бортунда болчу жетиштүү, деп көрсөтүлөт, ал "мыктыгер" в море. Сиз эмес сможете перерыть бүткүл океан үчүн таба денеси. Анын задавался маселе пойдет Джонни ли, "капитан", - жылдарга яхту сыч аныктыгын болгону ушул. Бул болгон эле жакшы тяга. Эго тату приковывала эго карата Чен-жокпу, ошону, деп, анын болмок көрүүгө ак-париж. Анын задавался маселе поразило жокпу, бул эми Джонни. Аны чечти, - деп энеси Джонни керек побеспокоиться бул жөнүндө.
  
  
  Менде өзүн-жылы бир нече опасений. Мисалы: катары обезвредить подводную лодку? Мен аны алмак спасти пожилую жуп жана күчү?
  
  
  "Ал эми кыздар..." Бул жылы үчүнчү эркек, ал оозун ачты. Ал выглядел эң крутым тегерегиндеги бардык, жана ага жылы толук топтому тишин боюнча нержавеющей болуп калды. Качан ал улыбался, ал похож на механикалык акулу. Эми ал рассмеялся. — Мен иште көңүлгө, — деди ал менен похотливым, хитрым взглядом, — эмнеге бизге өлтүрүү аны азыр? Биз бардык болмок насладиться эй, — мүмкүн море. Эго каткырык уясындай лихорадочное хихиканье. Эго-план алдым кеңири таануу. Ван жана Квам да улыбнулись.
  
  
  Мелис изобретены Ашык снисходительно рассмеялся. — Жакшы, — деди ал. Ошондо развлекайся. Ал повернулся к дворецкому. — А сен дагы, азыр билесиңби, эмне кылуу керек?
  
  
  Дворецкий, похоже, воспринял штопора катары мазактоо. Албетте, бачым, эмне кылуу керек. "Убить бир нече адам, ал эми андан кийин садиться бортко". Казалось, ал дээрлик стыдился бул кичинекей иштерди. Бирок ага болгон буга өзүнүн себептери. Бородавка на лбу указывала анда ал бөлүмдүн. Ал унаследовал өтө начар жөндөмдүүлүгүн Лао Цзена жана сопровождавшее ih высокомерие. Болчу заметно, бул эму жакпайт баш ийген абалда жобо. Vin Боюнча изучал адам филиалдын. — Жок волнуйся, Хен Ло. Сенин убакыт келет.'
  
  
  О, Кудайым. Эгер антсек комикс, менде эле, азыр үстүндө головой загорелся сергей.
  
  
  Анын артынан барышы керек бул сценарий.
  
  
  Дворецкого — тармактын — ала албай Хун Ло. Хунг Ло келген, айланасындагы Белгилейт менен Вингом. Билет Ло болчу заказан баруу Лондон менен бирге Вингом. Бүгүн он. Бирок Хунг Ло рассчитывал кире бул лодку. Ошентип, Чен-жокпу, эго двойника болот самолетто. Красавец-двойника.
  
  
  Албетте, аэропортто толук копов. Бирок, өзүндө болот, баардык тиешелүү сертификаттар инсандардын жана британский паспорт, бардык тартипте, ошондой эле кылынып, ал гана деп келди айланасындагы Белгилейт. Албетте, аэропортто найдутся адамдар, алар поклялись болмок, бул видели, эго ал жерде бир нече вечерами мурда. Анын алмак забыть жөнүндө слежке үчүн бул субмариной. Анын болмок побеспокоился жөнүндө слежке үчүн самолетом кийинчерээк.
  
  
  Регионду побеспокоиться жөнүндө башка.
  
  
  Комиссия улантты өзүнүн контролдук ал жерде болгон террасе. Анын молча заскользил үйдө. Эшикти болгон заперта. Жана терезе, казалось берилсе ал жерде жөн гана үчүн удовольствия. Бекем бесшовные арки — бул топтому собора — жасалышы боюнча толстой, небьющегося айнек, ишенимдүү запечатаны жана бурчтарында кара таштар. Жаңы аба болдум, ошондуктан маселе үчүн желдетүү сынамыктарды тандап алуу абаны. Гана төртүнчү кабаттагы терезе жүрүшүндө ушул. Чоң терезе мүмкүн болгон сдвигаться горизонталдуу. Бир гүл ачылган. Бул кадам катары айтылат, веб-жылкынын, ага болмок коюуга. Таштар, айланасындагы алар өспүрүмдөр бул сарайы, таптакыр алынган эмес маленькими. "Бул чоң жалпак таштар туура эмес формадагы, сложенные бирге аркылуу тең эмес убакыт аралыгы. Чекиттердин опоры кээде находились аралыкта бир жарым метр бирин-биринен. Бардык учурда, анын жаңы гана иштеп баштады подниматься жогору. Качан аны жылы бийиктикте отузга жакын фунтту в высоту, аны түшүндүм мен эмес, Тарзан. Отуз фунтту в высоту — жаман позициясы үчүн түшүнүүгө, сен эмес, Тарзан. Дагы жаман аңдап-түшүнүүгө, сен застрял жөнөкөй стоны айланасындагы камня жана жакын жерде жок, башка жактан опоры. Жана добуш ошондо ую ногу, анда анын балансировал, сорвалась жана анын тянь болтаться сол руке алектенген застряла в нише үстүндө моей головой. Мунун баары, бул удерживало мени ал жакта. Төмөндөө эмес убьет мени дароо, бирок иш болгон эмес бул. Бул стоить жашоо девушке жана пожилой жуптагы.
  
  
  Аны менен усилием сжал өзүнүн оор хватку бир колу жана кунт коюп исследовал двускатной мен түбөлүккө. Эч нерсе, эмне болмок мага жардам берүү. Жок жерден опоры, жок уловки үчүн колду. Жөн эле ташы. Кыска кыймылын аны мисир стилет в правую руку жана попытался вырезать дагы бир чекитке опоры, вонзив бу, башкарууга милдеттүүбүз, цемент ортосундагы каменными осколками. Анын алмак муну алты айдан, бирок, менин сол колу бардык болела, жана аны алмак эмес продержаться дагы алты мүнөт. Аны кайра шталь дегеним, коркунуч жөнүндө мүмкүн болгон төмөндөшүн. Эске алуу менен бардык жагдайлар сломанная башталышта түзүлгөн равносильна смертному өкүмү.
  
  
  Анын попытался дагы жолу, ачык үстүндө головой, текшерүүгө, жокпу, алардын ортосунда кусочка бир аз выветрившегося цемент. Анын ушундай күчтүү түрткү, жана ал рассыпался бир чоң кусок. Эми менде болчу үчүн орун, оњ колуна, мисалы, бир линия менен сол. Анын засунул бычак менен тишти, схватился үчүн рукоять жана жай, катуу дыша, подтянулся.
  
  
  Поднес всякому племени бириктирилген ооруканасынын менин колу. Жерден бардык жакшы өзүнөн өзү кете берди. Түбөлүккө мени менен болчу табигый тереңдетүү, оконная рама. Акыркы менен, стонущим усилием анын добрался ал жакка.
  
  
  Терезе распахнулось настежь.
  
  
  Анын захода ичине.
  
  
  Анын оказался в өзүнүн түрүн гостевой бөлмөсүндө. Ал эми бул бөлмө үчүн конокторду, бул жакшы, эмне болот баетов (мындан байлыктарын) — бул побывать в гостях у аташат. Чоң тиковый жынысы болчу покрыт восточными коврами. Эмес, ошол эле учурда, ал сиз покупаете жергиликтүү лавках, ошондой темалар, алар сиз получаете бүткүл Персии. Самовывозом. Кровать болду коюлган бул кадыресе нерсе вроде платформасынын жана покрыта процентине квадратными метрами териден. Фотография стонать болгон кол коюуга мистером Ван Гогом.
  
  
  Мен алмак эмес пошевелиться беш мүнөт. Менин колуна тряслись-жылдын жакынкы чыңалуунун. Извиняюсь. Аны да түшүнөм, бул баатырлар эч качан тийиш эмес уставать. Бирок мындай болот боюнча гана фантазия оторванных-жылдын аныктыгын романистов. Мен иште нарын түрү: жок, верьте бүткүл деп читаете.
  
  
  Аны кайра отдышался жана принялся иштегендиги үчүн.
  
  
  Анын нашел күчү биринчи. Ал привязана карата керебеттер. Ал ошондой эле привязана, мен алмак эмес отделаться-жылдын ойлорун, алар повеселятся аны менен алдында отплытием. Жанында ал дагы болгон сонун жана нежно красиво. Бул жылы мындай зрелище үчүн жарнак самын. Өтө неинтересне. Ee денеси болчу нерселер башка. Скажем алсак, кызыктуу болчу. Анын кара көйнөк болчу жарым-жартылай расстегнуто, обнажая андан дагы ак менен биздин күнөөкөр табиятыбыз. Ал посмотрела мени кеңири ачык глазами. Ал отелей закричать, бирок эй, заткнули оозун кляпом. Демек, мындан "Ммммф, мммф" ал эмес болчу эч нерсе айта.
  
  
  Анын деди эй заткнуться, жана мен эмне болдум, аны башка. Ал бир аз успокоилась жана анын выдернул вилку айланасындагы розеткалар. Ал лежали бул керебеттер, раскинув колду жана бутту. Анын баштады ослаблять аркандар айланасындагы анын буту. Ал башынан рыдать. Анын деди эй, азыр у нах жок бул убакытта. Анын описал эй, биздин шансы выжить бул күнү, жана спросил аны эмес жегиси жокпу, ал мага жардам бере жакшыртууга бул шансы. Ал белгилегендей, даяр. Аны кайра связал аны жана заткнул эй оозун кляпом.
  
  
  Анын услышал, алар вернулись. Казалось, алар экинчи кабатта. Добуш берүү жүрүшүндө громкими. Раздался жарылуу смеха, жана кимдир деди: "Эми, давай...", ал эми бирөө мындай деди эле: "Ооба..., андан кийин тепкич менен послышались shaggy. Шансы алынды элүү на элүү. Бир мүмкүнчүлүгүн толугу менен бул Hyun Ошону келди үчүн убить герцога жана герцогиню. Башка үчүн, бул ал келсе навестиь прекрасную деву.
  
  
  Мүмкүн, Шарап жөн гана захотел поссать.
  
  
  Кандай болсо да, мага пришлось жасоого тандоо. Анын алмак болууга бир гана жерде бир убакта.
  
  
  Анын нырнул кайра бөлмөсүнө кыздар туруп жанында дверью.
  
  
  Эшикти жылытылган.
  
  
  Кыз сглотнула.
  
  
  Бул кудай забытый ублюдок ошондой эле ачылды, деп расстегнул ширинку барганга чейин эле, закрыл артынан эшикти... Мен нырнул ага жана схватил эго үчүн горло. Ал вцепился мага колуна, бирок мен аны развернул эго жана прижал колдору артында болушу керек карата стонать. Жана ударил.
  
  
  Ал деп кыйкырды. Потекла кан. Смеялись тилиги. Бул садисты думали, бул кричала девочка.
  
  
  Vin отель топтор, бирок аны көбөйттү эго келүү. Менимче, бул-бу, башкарууга милдеттүүбүз, жана разозлило. Ал напал мени менен күч ала турган ага nen эмес подозревал. Ошондой эле, бычак менен, аны мен болсо мындай болушун күткөн эмес. Ал целился мага складывать доллары калган мага ийинге... Ал кайра прицелился кара мени, бирок бул жолу ага даяр болчу. Анын схватил эго бычак колу жана применил негиз болду. Ал пролетел боюнча воздуху нарын ошеломляющем сальто жана приземлился адам тарабынан жынысы буюмдар. Андан кийин ал көп эмес двигался. Анын пнул бу, башкарууга милдеттүүбүз, денеси. Бул ублюдок приземлился ачык өздүк бычак. Бул жолу ачык түрдө складывать доллары, подумал мен. Анын затащил денеси кровать алдында. Андан кийин анын отпустил күчү.
  
  
  'Катары сизди атым?' Ал жөн гана тупо смотрела...
  
  
  Анын настаивал. - 'Атыңыз? Бул сизди атым?'. Кыз болчу в шоке. Анын ударил ee. Андан кийин ал башталганга плакать мүмкүнчүлүк берди жана өзү топтор мени. Ал прильнула мага, рыдая. Анын поцеловал аны бир жолу, макушку. — Послушай, дорогая, — деди мен. "Биз кийинчерээк сүйлөшөбүз. Эми сен тийиш выбраться ошондо. Мага керек идти табууга, дагы яхту. Ал кивнула жана кайра кылдым алышы өзүнө колуна.
  
  
  — Артта айтканда шаты?
  
  
  Ee максаты поднялась жана опустилась.
  
  
  'Жакшы. Ошондо алдыга.'
  
  
  Ага эшикти ачты. Эми тилиги көп добуштардын. Пайданын Чэнь-ли, эго ажырагыс шериктештер. Чэнь-жокпу описал спящую түрмөгө. Ал", - деди бул суранып өкмөткө кайрылуу жолдошту. Ал дагы ойлогон, бул пландын бөлүгү. Эго тарыхы поразила бардык кантип бомба. Чаек айылындагы мертвая тынчтык.
  
  
  — Бул жылы Картер, — деди Боюнча Vin.
  
  
  Биз менен кара вышли аянтчага боюнча кара тепкич. — Тезирээк, — прошептал мен. Ал башынан спускаться тепкич боюнча.
  
  
  Аны повернулся к залу.
  
  
  "Биз албайбыз жетишүүгө түрткү берүүгө Картеру талкалоо биздин пландар". Добуш берүү дал ушул, — деди Ван. "Бизге хрена."
  
  
  Ага жылы дээрлик бөлмөсүндө пожилой түгөйү.
  
  
  Кыз вернулась. - 'Кайда анын тийиш идти?'
  
  
  — Христос Кудайдын, — деди мен. — Бул твой жеке бакча. Сен эле билесиңби, кайда спрятаться эмес да, чынбы?
  
  
  Ал посмотрела мени пустым взглядом жана сглотнула. Ал дагы болгон абалда шока.
  
  
  — Чен-жокпу, — приказал Винг, — переоденься азыр эле. Бизге понадобится нормалдуу мындай көрүнүштө аэропортунда.
  
  
  Кыз жөн гана сидела. Анын схватил ee үчүн ийинин. Анда сен ар дайым пряталась, качан играл нарын прятки?
  
  
  — В конюшне, — деди ал. "Астында соломой".
  
  
  Хунг баштаган подниматься тепкич боюнча.
  
  
  — Ошондо иди, — прошептал мен. "Поторопись." Ал убежала.
  
  
  Анын добрался чейин нужной бөлмөлөр, опередив эго болгону полторы секунд. Элегантная парочка сидела на жынысы менен кляпами кургоо жана колдору артында болушу керек-бирине карата-бирине. Аны нырнул үчүн занавеску жана вытащил тапанча катары гана Хунг Ло ачты эшикти. Аны эки жолу выстрелил, биринчи кезекте ал түшүндүм, эмне болуп жатканын. Качан ал осознал бул, ал эми мертв.
  
  
  Эки легли.
  
  
  Анын сунул эго өлүк нарын настенный шкаф жана приказал жуптагы казаться мертвыми. Алар түшүнүшкөн жок биздин сөздөр. — Мертвыми, — аны кайталап коюу, толкая ih. Нулган ийинин болчу запятнано ушул кан, жана ал өткөрдү, алар боюнча колу үчүн окровавить ih.
  
  
  — Ладно, биз уходим, — послышался добуш Винга менен тепкич клетка. "Мен ойлойм, сиз тийиш добраться чейин моточаналар, мүмкүн болушунча тезирээк."
  
  
  Послышался гул бир нече добуштардын. Анын түшүнүктөр эч нерсе болгон жок, канча ih болчу пайдаланылууда. Канча адам болгон менен Чэнь-ли. Бирок хема эле алар бизге алынды, алар негизинен играли экинчи скрипку. Ван Тонг алды командачылыгы.
  
  
  "Возьми Хун Ло жана оттащи бул секс-шайтандын буга курицы".
  
  
  Анын засмеялся. Старомодная шутка показалась мага забавной. Признаюсь, ушунун эмес да, имиш, жана күлкү, бирок приближалось абдан буту.
  
  
  Анын жылдыктар сейил бак курууда өзүнүн мурдакы баш калкалоо Үчүн занавеской. Пожилая буунун выглядела убедительно мертвой. Бул факт берди мага, мүмкүн, үч мүнөттөн.
  
  
  Боюнча коридору послышались коштоосунда смятения жана ар кандай восклицания. Алар теңир эшикти бөлмөсүнө кыздар. Жок, бизге, сексуалдык шайтандын, бизге цыпленка. — Лемур, лемуры, — дейт Кван. — Бул төмөнкүлөр болду, алар менен?
  
  
  Ал жакта кыска талкуулоо. Андан кийин алар затихли жана эшикти бөлмөлөр, анда анын жүргөм, приоткрылась. Бул жылы Ван жана үч эго шериктин. Алар мрачно смотрели карата "мертвую жуп" жана возбужденно болтали. Одина гүл отправился издөөгө Хун Ло. Ар үч эркек, бирок алар тигилердин.
  
  
  Одина гүл ачты дверцу настенного шкафтын.
  
  
  Ах, — деди ал. Калган присоединились ага карата үчүн жыл сайын. Бардык наклонились үчүн жыл сайын өлүк. Ван лаконично деди. — Өлтүрүү, — деди ал.
  
  
  Мындай учурда мүмкүн болбой повториться. Кандай болгон учурда, анын тийиш эле күчүндө азыр. Нулган ийинин дагы кровоточило фонунда занавесок жана чогулгандарга алар көп кабаттуу үйлөрдүн тыянактар бул боюнча пятну. Анын представлял, бул жүргүзүлөт: мен выйду, стреляю, бах-бах-бах, жана подстрелю бардык акциясы өтүп, алар азырынча дагы ушуларды у настенного шкафтын.
  
  
  Анын чыкса стрелять.
  
  
  Менин идея туура эмес.
  
  
  Анын подстрелил бир салтын, бирок Ван жана калган отскочили вбок. Эки нырнули мени менен противоположных концов. Алар каза ошол эле убакта жана разделили ишти. Биринчи ударом болчу сокку менимче запястью жана Вильгельмина выпрыгнула айланасындагы моей колуна. Ван низменному наклонился катары атакующий бык, жана ударил мени головой боюнча ребрам. Анын согнулся пополам-жылдын мучительной больно, выпуская абага катары проколотая виленский. Бул бир аз опрокинуло мени, бирок жолдо карата жынысы, аны, нырнул Вану карата лодыжки. Ал упал жана приземлился менен глухим стуком. Ичинде бир безумной мүнөттөн аны ойлогон, эмне успею. Анын мисир стилет в руку, бирок мунун болчу болду. Башка эмес спал. Бул жолу ал эмес целился жалал-нулган запястье, ошондой сосредоточился булакта бардык менин улуу пландаштыруу. Он фунт дубины менен скрипом опустились менин череп.
  
  
  Качан анын келди өзүнө, анын лежал карата жынысы, андан-анда похожего карата кирди. Бул секунда мага показалось, мен баштоочулардын коомдук-окуу залы. Үнү ушундай чоң болгон бөлмө. Менин максаты болгон похожа на перезрелую дыню, ошондой открывание көздүн болчу похоже көтөрүү оордуктардын. Ошентсе да күч-окупились. Эми аны билген бир нерсе, ал мурда билген эмес:, эми аны билген, канча ih болчу. Анткени бардык он бүткүл аларда кетсек, бул бөлмөдө мени менен.
  
  
  Менин тапанча исчез сыяктуу менин стилет. Нулган ийинге эмес исчезло, бирок анын болмок отель үчүн ал исчезло. Эму казалось, бул ким анда дайыма кусает мен үчүн руку.
  
  
  Эгерде сиз качан кандайдыр спецоперации жалал-согушта, балким, силер тандалып ушундай абал. Же эгерде сиз качандыр бир көптөрү бала районунда, анда кеп "биздин" бандаларга "каршы " ih". Ал эми "өз" зажали нарын тупиковом переулке. Карт каршы сизди жана кавалерия эмес сдвинется жеринен. Бул сен каршы дүйнөнүн башка өлкөлөрүнүн, жана сенде жок шансов. Эгер сизде жок андан-анда "особенного". Хемингуэй использовал сөз cajones , деп которуу менен испанского билдирет "топтор"; эле белгилүү катары мачо. Же, айтам боюнча-голландски, благородный deien. Мен таптакыр түшүнөм, эмне үчүн яички болуп калды символу бардыгы смелого жана честного, бирок, баягы эле эмес, анын айланасындагы ошол, ким коет шек туудурган мындай клише. Аны бекем ишенем мындай билдирүү катары "Жумуш мөөнөтү жасайт сени готовым" жана "Адам турат гана, канча эго жумуртка". Ошондуктан менде ih үч.
  
  
  Нулган өздүк сокровище.
  
  
  Албетте, сиз билиши керек, бул мен туулган күнү менен үч яйцами. Үчүнчү жылы белек-жылдын AX. Чындыгында делле бул дагы шарообразная гранаттын. Смертоносная газ бомба. Басма карата пайдалануучунун колдонмосун ага гласило: ( 1. Вытащите штифт. 2. Бросьте бомбу. 3. Бегите катары подальше.) жана Тизмеси "мүмкүн болуучу жайлары үчүн транспорт коюучу жерлер", ал сленге AX билдирет, анда сиз спрятать спрятанное курал. Сунуш +3 ("пайдаланууга ийкемдүү придаток Z-5 жана поместить гранату өздөрүнүн дене бөлүгүнүн") содержало өзүндө кандайдыр бир подтекст.
  
  
  Бул мен билген эмес ошондо билем азыр да бул сырткары, бул Ортосундагы "твоими өз бөлүктөр" ал жакта эң коопсуз башпаанек дүйнөдө. Эч кимге жана башка эмес, келсе издөө гранату ал жакка. Жана бул фактыны жолу спасал мага турмушка. Бирок бар бир проблема менен бул гранатой: бул достать ee айланасындагы жашыруу.
  
  
  Добуш сиз алдында өзүнүн расстрельной командасы. Он эки мылтыктардан багытталган сиздин складывать доллары. Сизге сунуш кылат завязать көздүн, ал эми сиз айтып жатпайсызбы, "жок". Сизге сунуш кылат сигарету, ал эми сиз айтып жатпайсызбы, "жок". Алар спрашивают, барбы сизде акыркы өтүнүч, сиз отвечаете: "Ооба, сэр". Анын отель болмок напоследок устроиться поудобнее.
  
  
  Бул көйгөй менен гранатой.
  
  
  — Менимче, ал очнулся. - Айткан Кван. Ван келди текшерүүгө, чынбы... Мен алмак эмес наадандык притворяться мертвым.
  
  
  Эми-эми, — деди ал. "Ник Картер".
  
  
  Аны жай подтянулся жана ощупал карашат. "Мен кокусунан мурда бул райондо, жана подумал, заеду жана загляну".
  
  
  Ал улыбнулся. — Бул жаль, биз жакындарыбыздын, сен приедешь.
  
  
  — Мен билем, — деди мен. — Сиз эле испекли төрт.
  
  
  Менен жестом менен кайрылса кат менен башка. "Эй, идите буга. Аны кетейин, сиздин акыркы жолу орноштурууну знаменитым иштейт убийц — ко чыгарууга Картером". Судя маселе боюнча, ал бул деп, аны болсо мындай болушун күткөн аплодисментов, жана, мүмкүн, дагы бир нече аплодисментов.
  
  
  Бирок анын ордуна ал анын алдым безжалостную серия презрительных усмешек.
  
  
  'Азыр...' — деди Ван. — Дагы бир көйгөй. Кимге выпадет намысын убить биздин Киллмастера? Бул жылы риторический штопора, албетте, Ван отель үчүн адамдар помогали эму корону.
  
  
  "Мага.' - Кван капысынан вытащил тапанча: "Мен жетишерлик узак буйруктарды аткарган. Мага керек бул окуучулар үчүн кызмат боюнча көтөрүлүү". Ван дагы выхватил тапанча жана кылгандарга эго Квана. Ал", - деди. — Анын көп берүүгө татыктуу.
  
  
  Мага кызык болчу, ким гүл ашык берүүгө татыктуу. Мени бул чындыгында башталышы интересовать.
  
  
  Эки турдук, глядя бирине карата бирине, эки пистолета багытталды башка-бирине ак жүрөк.
  
  
  Чөйрөсү эркектер отступил алардан бул кадам менен алмаштырбай алар исполняли кандайдыр бир кадриль жок музыканын. Бул кыймыл усилило чыңалуу, побуждая эки баатырлары менен курал-жарак драться. Эми иши үчүн сыймык. Эгерде кимдир-бирөө гүл отступит, ал потеряет адам. Же бардык бул өткөрдү.
  
  
  — Мен сага буйрук кылам бросить курал. Бул кадам бессмысленная оюн, жана Ван билген бул.
  
  
  — Ал эми анын айтам сага, бул көп эмес айыл буйруктар.
  
  
  Менимче, биринчи выстрелил Кван. Эки дүрт болду үчүн үлүшүн секунд, ал эми түндүктүн на полпути аркылуу бөлмөгө. Дуэль бир аз отвлекла бардык эмнеге аны нуждался. Усевшись карата жынысы, аны мисир гранату в руку жана баштады дюйм үчүн дюймом, ползком, жыла карата күн. Учурда биринчи планда выстреле анын бросил аны задержал дем алуу жана побежал алып чыгуусу. Газ образовал смертельную дымовую завесу. Алар задыхались жана падали аракеттенип, дотянуться чейин мени. Бир ыр аркылуу нах, бирок анын пнул эго жашоо жана ал согнулся. Аны биригип, чоң прыжок жана заставил өзүнө выскочить сыртка. Бул кадам оор старинная дубовая эшикти менен декоративным ключом нарын декоративном замке. Эшикти ободряюще жана ишенимдүү щелкнула. Ал эмес выдержит басым сегиз бандитов наадандык. Бирок, баягы эле, аларда жок көп убакыт. Газ сбил болмок ih менен буту үчүн алтымыш секунд, ал аркылуу үч мүнөттөн бардык, алар болсо каза болгон.
  
  
  Анын өсө баштады, төртүнчү кабатта, таш-терезе жана терең вздохнул. Газ калат, ошол жакта, ошол жерде болчу: жабык китепканада экинчи кабатта, бөлмөсүндө, анда терезе алынды жабылат.
  
  
  Пожилая бууну дагы болгон жерде анын калтырган ee. Алар ошондой эле напуганы, бул дагы притворялись мертвыми. Аны көбөйттү ih байланышкан колдору артында болушу керек к спине жана дуушар төмөн боюнча үч тепкич клеткалары пролетам.
  
  
  Биз жеткен чөптөр алдында үйдү жана легли карата траву отдышаться. Аны посмотрел ак терезе китепкананын. Бул nen лежали скрюченные үч денесинин. Терезе мүмкүн эмес открыться, бирок алар каза болгон аракеттенип, эго ачуу.
  
  
  
  
  
  9-Глава
  
  
  
  
  Анын "Британском колониале" калбай люксов, ошондуктан аны снял үч бөлмө. Эки гүл алынды үчүн Thestlewaites. Көрсө, бул фамилиясы герцога жана герцогини. Жана чындыгында эле алар герцогом жана герцогиней. Маектешкенден кыз, Нонни, болгон ih дочерью. Ошондой экендигин эске алып, герцогу болчу сексен үч жыл, анын, почувствовал урматтоо дворянству.
  
  
  Нонни досталась экинчи бөлмө.
  
  
  Нонни жөн гана продолжала приходить үчүнчү.
  
  
  Үчүнчү бөлмө болчу моей.
  
  
  Мягко ага попытался түшүндүрүүгө эй, мен эмес, анын вкусе. Ал яростно протестовала, жана айтты, мен мына нравлюсь. Анын мягко объяснил, ал эмес моем вкусе. Бул заставило анын плакать. Ага", - деп солгал. Ага", - деп нахожу аны абдан соблазнительной жана сокрушительно сексуалдык. Анын деди эй, бул жылы өтө ранен.
  
  
  Ал аманбай абдан понимающей.
  
  
  "Мен позвонил өткөрдү эки сүйлөшүүнүн. Биринчи жылы менен Лондоном менен Роско Клайном. Роско болчу агент АХ. Бул стрелка, анын таланттар тандалып ценымногие орто билимден төмөн, бирок качан иш доходило чейин слежки үчүн хема кайсы жана кайда өткөрдү, Роско Клайну эмес жайгашкан күн менен.
  
  
  Роско выглядел катары эч качан жана кантип эч ким. Эму удавалось мындай көрүнүштө, бул үч түрдүү адамдын чегинде бир тургуну. Ага болгон өзгөчө манера өзгөртүүгө билдирүү жана позу. Бир жолу сиз оглянулись жана увидели уул на побегушках. Эгерде сиз кайрадан оглянулись, бала на побегушках исчез жана сиз увидели башка кимдир бирөөнүн — адвокаттын же автогонщика — бардык учурда: кимдир бирөөнүн таптакыр башка. Ошондо " бул жөн гана сиздин жакындайт, сиз думали, эмне үчүн сиз эмес следили... Тарыхы ылайык, бул Роско бир жолу жасашат боюнча Дахау, жөн гана выйдя боюнча бул нацисттик цитадели, анткени, ал выразился, "ал выглядел, бул тууралуу немец".
  
  
  Хочешь верь, хочешь жок. Ага толук ишенем, бул-узак мөөнөттүү келечекте.
  
  
  Роско убада берди успеть болгон самолет боюнча Нассау. Ал улантат көзөмөлдөөгө Чен-ли, Vin Учурунда, азырынча мен доберусь ал жакка. Болгон он мүнөт он биринчи. Ага позвонил в аэропорту. Саякат Лондон учуп кетти вовремя. Андан кийин анын включил радио. Мсунун жаңылыктар жөнүндө побеге, бирок эч мүмкүн болгон поимке Чэнь-ли. Роско керек көрсөтүлөт өзүнүн трюки.
  
  
  Врач отелинин осмотрел нулган ийинге, перевязал эго жана кылгандарга укол.
  
  
  Ал доверил бизге бирдиктүү сөзү, деп мен районунда эшикти.
  
  
  Анын отель кабыл алууга душ, выпить жана ээ болууга кырк сааттык топтому. Бирок аны эле отель көрө Идишке салынган жана аны эч ушунчалык прямолинеен үчүн эмес түшүнө, бул акыркы бир нече сааттын ал, керек, шаарындагы аркылуу ад. Ушунун острое, качан ал скривилась жана деди: "Балдар, силер дагы ар дайым веселитесь". Аны да билип, ал өзүндө делле омелой көңүлгө. Аны өзү предпочел болмок баштоо, аны издөө караганда отурууга жана ждать. Аны надеялся, бул Идиш чыгарды ээлеп коюу мамлекет тарабынан кепилденген юридикалык жардам жана отправилась дареги боюнча, ал ага, эй дал. Анын подъехал карата желтому үйүнө барып, башка аягында башталды.
  
  
  Миссис Уилсон Катышышты. Т. Шериф чыңдоого мага. Жок, деди ал мага, Идиштерди ал жерде жок болчу. Хема болгон бул Идиш? Ошондой хема болчу үчүн нах аны? Кан башталган гудеть нарын голы. Идиш керек болчу керек бул жерде бир нече саат мурун. Ушунун эң коопсуз жерге, ал ага гана алмак придумать. Бирок мен керек болчу көмөктөшүүсү керек эй кайтып келүүгө ошол отель. Анын тийиш болгон жөнөтүү анын откровенные буга. Билдирүү, ал ага жөнөттүм миссис Шериф означало, мен избавлюсь анын преследователей. Анын тааныштырды өзү бул эки аял, сидящих бирге, пьющих кофе жана играющих балдар менен.
  
  
  Спектакль, ал эми предстал алдында моими глазами айтылып, ценымногие кем приятным.
  
  
  Аларда болгон Идиш.
  
  
  Бирок, добуштар кайрадан көйгөйлөр. Алар кимдер'? Жана кайда алар аны увезли? Аны кайра билген эмес, эмнеден баштоо. Жана да азыр Идиш болчу...
  
  
  Анын деди миссис. Шериф, хема анын болчу.
  
  
  Ал ийгиликтүү мага бутылку рома.
  
  
  Анын застрял у нах. Болмок глупо уйти, азырынча аны билбейм, кайда барып. Гренада? Бекен алар забрали Идишке ал жакка. Бирок ушунун единственное орду жөнүндө, анда аны алмак дегеним. Жана дал ошондуктан алар взяли аны ал жакка. Аны жасадым дагы глоток рома.
  
  
  Анын послал госпожу. Шериф үчүн кагаз жана ручкой жана жазган кагазда кат үчүн копов про Уилсона. Анын деди аларга ким бул кылмышкерлер жана алар, балким, найдут ih беш футах астында газоном. Анын деди аларга ал жакта болушу мүмкүн дагы бир нече өлүктүн, бирок мен билген эмес, мында.
  
  
  Андан кийин кайра загорелся бул свят.
  
  
  "Жыгач Никель" мурда ушундай тактык, кайсы эго айтып уилсон катышышты. Бир нече запущенная таверне четинде жолдор. Анын аймактарында mimmo ага жана припарковался ортосундагы деревьями.
  
  
  Нарын окнах болчу кочкул, бирок, подойдя поближе, увидел аны алар зашторены черными занавесками.
  
  
  Анын услышал добуш.
  
  
  Анын потянулся карата Вильгельмине. Анын забрал анын качан абага бөлмөдө кайрадан шталь үчүн жарактуу дем алуу, жана мага пришлось вырвать аны боюнча мертвой уловки задыхнувшегося тайца. Анын нашел стилет, анда жынысы нарын. Болгон жагат алууга келүү менен өзүнүн мурдакы ишенимдүү курал. Жаңы курал-похоже жаңы сүйүү — дайыма боишься, анткени ал сени подведет.
  
  
  Аны наклонился лижет карата затемненному окну.
  
  
  Ен bien, Лото?
  
  
  Ноус барат.
  
  
  Алар андан-анда ждали жана дешти по-французски. Француз болчу распространенным тил Индокитае. Көптөгөн тегерегиндеги бул разоренных революциями өлкөлөрдүн качан болсо мелис французскими колониями, андан кийин ур-менен көз, бирге думая ичинде кандай багытта иштин жүрүшү тууралуу отчетту. Влево же оңго. Аны эч качан жок болчу да хорош бул чыгыш тилдеринде, бирок, жок дегенде, анын айтам по-французски.
  
  
  "Si le Yacht is parti. Сен видишь сигнал?
  
  
  Алар ждали белги экендиги жөнүндө лодка ушла.
  
  
  — Плюс маанилүү où sont les autres?
  
  
  Алар ошондой эле ждали "башка". Эгерде бул "башка" мелис жерде аны жана надеялся, алар болмок ждать абдан узак.
  
  
  Анын напрягался үчүн улавливать ар бир айтылган, алар деген сөз. Алар задавались маселе связались жатасызбы "les autres" менен Картером. Алар подумали, бул жаль, бул аларга эмес мүмкүндүк берди жардам.
  
  
  "C'est dommage, — деди бирөө, — que n femme est mort".
  
  
  Менин складывать доллары перестало биться.
  
  
  Идиш болгон мертва.
  
  
  Акылмандык, благоразумие, өз алдынча коргонуунун, мүмкүнчүлүгүн, максаты, АХ, жашоо, бардык рассыпалось нарын бессмысленную чаңы. Аны жөн гана боз-булуң айылынын тургуну с ума. Аны вскочил жана пинком ачты эшикти. Анын атаковал биринчи движущийся объект берилет. Аны да эмес выхватил тапанча. Анын отель сезе күнөөкөр денелик табият өзүнүн колунда жана чувствовал примитивное каалаган рвать жана мстить. Анын отель болууга, өзүнүн жеке курал.
  
  
  Вдруг көрсө, чтоя дрался менен үч эркектер. Бирге алар алты фунтту в высоту жана үч жүз элүү фунт салмагын, бирок качан иш чейин жетет безумства, мага жок жайгашкан күн менен. Слепая ярость, пылающая ярость — добуш берүү деп превращает дураков нарын сверхлюдей.
  
  
  Ага жылы үзгүлтүксүз яростной машина. Ага жылы куттуктайм алектенген наносила удары жыйынтыгындатапшырышкан жана ногами. Бизге бир эмес ускользнул-жылдын мени. Биз мелис сложены катары кытай пазл — бирдиктүү, крутящийся, пинающий топту. Баары боялись стрелять, боялись кире жалал-бир алар аркылуу.
  
  
  Анын отель гана айтып бере сизге, мен да бул жасадым. Чындыгында делле, анын отель болмок билүүгө, бул өзү. Бирок бардык нерселер эсимде, бул менин жеке ярость. Качан бардык закончилось, бардык, алар каза болгон. Жана анын добился ушул гана өзүнүн голыми жыйынтыгындатапшырышкан.
  
  
  Денеси Идиштин растянулось карата столунда у барной мамылар. Пульстун эмес. Эч кандай белгилери жашоо. Аны көбөйттү, аны жана вынес карата көчөсүн. Анын рыжие чачтар обожгли мени да горсть жалындын. Аны адам выглядело бледным в лунном жаатында, бирок жеңил туман веснушек дагы покрывал анын нос. Комок больно застрял менде в горле, жана деп кыйкырды үчүн вырваться нарын опустошительном рыдании. Бирок андан ары да иш өзүнөн өзү кете берди; ал жөн гана тянь-ал жерде.
  
  
  Анын поцеловал аны прощание.
  
  
  Ал коротко пошевелилась жалал-менин колунда.
  
  
  Аны кайра поцеловал ee.
  
  
  Ал хмыкнула жана поморщилась. — Салам, Ник, — деди ал тарабынан смехом. — Аны өтө сени напугала?
  
  
  Анын та эмес уронил анын, ага жылы да потрясен ушул неожиданным выступлением. Ал нерсе айта алмак бизге көп сөздөр. Ал разразилась смехом. 'Успокойся. Сен эмес сумасшедший. Спящая көркөм сүрөт искусствосу жива жана здорова".
  
  
  Акыры мага мүмкүн болду выдавить "Бул-ха-ууу". Же эмне-анда ушундай.
  
  
  Ал кайра рассмеялась. — Отпусти мени жана мен сага бардык расскажу.
  
  
  Анын опустил ee. — Мммм, — деди ал. "Жагат кайра иштин жүрүшү тууралуу отчетту". Ал протянула колуна жана покружилась в лунном үчүн.
  
  
  Ал великолепна. Ал мифической нимфой. Нимфой боюнча эски уламыштар, рожденной кайрадан, поднявшаяся менен гребней көйнөк, волшебное маңызы аркылуу жомоктор, пробудилось невредимой ичинен шарм, длившихся жүз жыл.
  
  
  Аны посмотрел карата нах, өзү ашык же кем словно зачарованный. Ал-конференцияда өзүнүн хоровод, покачала головой жана усмехнулась. — Ненавижу айтууга сага чындыкты, жол. Бул чындыгында эле абдан неромантично".
  
  
  Попробуй, — деди мен.
  
  
  "Биологиялык кайтарым байланыш", — деди ал.
  
  
  Органикалык байланыш?
  
  
  Органикалык кайтарым байланыш".
  
  
  Сиз азыр айтып жатасыз, бул, — деди мен. "Бирок бул эмне?"
  
  
  Бул ж, жок шектенүүлөр, сиз ошону укканбыз дагы бул теориях кантип токтотуу головную оору катары справиться менен астмасы, жөн гана контролируя өзүнүн мээ толкундары... "Эми эмне?" Болчу бестселлер нандын Биологиялык кайтарым байланыш". Аны жок читаю бестселлеры, бирок ал жөнүндө укканын жана бул теориях. Бул орун алса, эч кандай мамиле маселе, "бул мага подражать туз көлгө математика боюнча?"
  
  
  Эми, — деди ал, — мен да сделала. Алар спросили мени, анда сен, одина гүл ударил мени жана мен. сариев. Ошондо аны жөн гана баштаган менен бул био-кайтарым байланыш. Анын понизила жĭрīгĭ тез согот, азырынча перестала эго сезе жана задержала дем алуу. Мен ар дайым ошентип делала, качан алар подбирались мага өтө близко".
  
  
  Жөн эле да?' - Мен щелкнул манжалар менен.
  
  
  Жок. Жөн эле. AX даярдалган бул топ аялдардын агент. Бул көнүгүү длилось көп ай. Бирок бул"иштейт.
  
  
  Бирок скажи мага, эмне үчүн сен эмес связалась мени менен? Ал пожала плечами. — Адегенде мен болду ишенимимде, бул сен. Бирок, мындан тышкары, — ал сделала паузу жана посмотрела кара-жерге, — өзүнүн отель, билүүгө эмес беспокоит жокпу, сени бул.
  
  
  Анын одарил анын ядовитым взглядом. "Мени да чертовски волновало, качан алар айтышты, сен мертва, мен ворвался бул клуб катары сумасшедший".
  
  
  'Салам.' — Жок кричи да. Думаешь, ага төмөндөгүдөй буга развлечься?
  
  
  'Жок.' — Бирок сен эмес развлекалась. Сен спал жумушта.
  
  
  Ага белгилүү болгондой, биздин бул ыкманын бар бир нече артыкчылыктарды. Сиз практикалык токтотууга, жĭрīгĭ тез согот, ошол эле учурда сиздин кулактарын ишин уланта берет. Ошондой адамдар жөн гана склонны эмес стесняться анын сөздөрүндө катышуусунда покойника.
  
  
  Идиш көп белгилүү болду. Жок анда үчүн бул продвинуло биз мындан ары да, бирок, жок дегенде, сырды Нассау алынды прояснены.
  
  
  У Лин Цзин жана Бангеля болгон чыгыш аптека. У Бангеля эле болдум, отель ак-Нассау. Качан мунун баары казалось, абдан жакшы, билиш керек правдой, кытай кызматынын KAN сделала сунуш болгон, алар албай баш тартууга укуктуу. Ордуна анда, алар перекроют булагы баңги заттарды, KAN требовала жыйырма пайыздык түшкөн акчаны жана мезгил-мезгили менен кызматтар. Бул "случайная сервис" абдан жөнөкөй: бардыгы, бул аларга керек болчу жасоого, бул кылсын прикрытие жана жашырып коюу үчүн, атстин серия, алардын КАН отель кайда-анда ишке киргизүү.
  
  
  Нассау болчу идеальной аралык станциясы. Близко к Америка, бирок бардык эле британская аймак. Бул избавило ih көптөгөн көйгөйлөрдү жана тобокелдик. Ал эми ал эми акыркы этапта ih саякат, бул жылы абдан оңой сесть на рыболовное кемеси высадиться карата удаленном флоридском рифе. Система иштеди кадыресе көрүнүш.
  
  
  Чарльз Брайс, мисалы, филиал, убивший сенатор Мортона. Адегенде ал иштеген жөнөкөй жардамчысы на кухне в казино Гренады; андан кийин КАН назначило бу, башкарууга милдеттүүбүз, дергая үчүн керектүү ниточки бул жерде жана ал жерде, пилотом "Летающих асов"; - ал разбился самолет менен сенатором нарын nen. Ал эми CAN система иштеди гладко, бирок Линь Цзин возражал каршы бул fold paper. Негизинен предназначеной каршы чечими кескин кыскартылган. Мелис жана башка катышуучулары, алар ворчали.
  
  
  Бул жетти өзүнүн апогея, качан Чен-жокпу тургуну Сэйбрука. Ушунун мүмкүн эмес. Сенатор Сэйбрук алмак боло максатында Чен-ли, бирок, эго следовало убить өзүнө үйүнүн штатында Мэн. Качан Сэйбрук кирди откровенными в казино, Чен-жокпу подумал: "Эмне үчүн аны тийиш ждать?"
  
  
  Бул жылы чертовски глупый көтөрүлөт. Ошондой эле сиз раскроете өзүнүн гнездо.
  
  
  Чен-жокпу жылы камакка алынышы.
  
  
  Линь Цзин отель уйти. Жетиштүү жаман үчүн тапшырууга Бангеля бул үчүн эгерде бул зарыл. Калган бөлүгү банданын да болду на грани козголоњдун.
  
  
  Бүткүл бизнес казино Гренады вдруг оказался коркунучу алдында.
  
  
  Алар послали Боюнча Vin. Ih чоң адам Лондондо, плюс командасы куткаруучулардын боюнча КАН үчүн добраться чейин Чэнь-ли. Винг зарекомендовал өзүнө катары сомду түздү опиумом, жана бул роль мүмкүнчүлүк берди, ага болгон ишенимине ээ болуу Линь Цзин, ошондой эле послать Линь Цзин үчүн мени менен. Бирок бул хаоса жана козголоњдун нарын Гренаде KAN пришлось издөө жаңы орду. Ошондуктан алар коштук иши "Жыгач никель", спрятав баңги заттарга көз Уилсона. Т. Шерифа. Бул бар шталь ih жаңы штаб-квартирасы. Ал жерде алар собирались үчүн спланировать өзүнүн андан аркы иш-аракеттер. Көпчүлүгү гүл да, карагай жана спали ал жерде. Планы иштелип хорош.
  
  
  Винг болчу вдохновителем качууга Чен-жокпу, түрмөнүн айланасында. Ал ошондой эле спланировал аварию менен бул яхтой жана алып келди подводную лодку. Андан кийин ал устроил "ишкердик жолугушуу" менен герцогом, ошондой эле удостоверился деп ишенимдүү дворецкий герцога исчез. Беле эмес случайным жана приятным, бул Боюнча Vin билген отличного дворецкого? Азыр келди айланасындагы Белгилейт сунуштары менен леди Шерил.
  
  
  Ал калтырган зомбулук аракеттерди Ван Тонгу. Бул сабактар аткарылган эмес плохими, эми жестокими. Бул раздражало, ошондой эле бул котормолор. Анда, кр француз чейин камбоджийского, тайского, кытай жана өзгөчө англис Ван Тонга, аракеттерине закрались каталар жана жакшы продуманные пландарын потеряли бөлүгү өз маанисин. Анда келген бул, выглядело бул нерсени айланасындагы кинокомедии "Keystone Cops".
  
  
  Ар бир жолу, качан бир айланасындагы айтымында айланасындагы KAN спотыкался жөнүндө денеси, алар считали, бул ишти колду KAN.
  
  
  Акыры, у КАННЫ жүргүзүлгөн бардык негиздер убить Бангеля, жана КАН эле планировал убить Линь Чинга. Ошондуктан ар бир подумал, бул кылгандарга ким анда башка боюнча топтун молча убирал өлүгү, алар калтырган ага.
  
  
  Калган бөлүгү болгон кем забавной. Бул кадам ая бөлүгү менен алектенген омелой тиешеси Гару. Алар добрались чейин ага, качан ал связался мени менен. Балдар Ван б. бул, жана келди кабарлоо, бул "аксынын мертв". Vin Боюнча думали гана бири-бири разумеющимся, мен эмне болдум, бул американцем. Болчу эми кеч. айтиев, качан тобу Винга направилась карата Каскейд-уруусу, ал эми калган баштадык өзүнүн рассказы үчүн жалпы беседой.
  
  
  Алар чечишти, бул аларга жакшы достать — мен абдан тез. Бирок мен азыр мурда Каскейд-Роуд. Алар взяли Идишке ордуна мени.
  
  
  — Кайда, алар сени схватили?
  
  
  Хм, — ал повернулась.
  
  
  Сен деди, алар сени. Анын билгим келет, анда.
  
  
  Ал мүмкүнчүлүк берди песку стекать боюнча моей төштүн. - "Мен ойлойм, бул абдан көйгөйлүү штопора". Ал нарисовала складывать доллары на песке менде болгон төштүн. 'Эмне болуп жатат?' — деп сурады ал менен смехом. — Сен ревнуешь, Картер?
  
  
  Албетте, мен эмес ревную. Жана называй мени Картер. Сен похожа на ырайы-репортера айланасындагы фильмдин.
  
  
  "Мен жөн эле кокусунан сыграла Лорен Беколл". Ал с достоинством встала жана побежала боюнча пляжу жаатында луны. — Эгерде ага понадоблюсь, — позвала ал гана свистни. Единственное, эмне болмок умалить анын кадыр-баркын, ошондой эле бул нерсени ага болчу эмес, эч бир кийим. Качан биз биринчи жолу өткөн, ал казалась бир приличной жаш леди. Бирок акыркы кезде ал көп походила карата разбитную барышню караганда, приличную даму.
  
  
  Анын определенно отель уюштуруучулар. Анын отель ee кайра. Бирок, эң начар бардык бул жылы, анда мен умею свистеть.
  
  
  Аны, өкүмдар жана последовал үчүн аны боюнча өкүлчүлүгү.
  
  
  Биз пошли, - д. ниязалиева.
  
  
  Жалал - & nb, посреди толкундардын, биз скользили дагы бир айланасындагы башка.
  
  
  — Бул сработает, — деди ал. Анын деди. - "Сделай ставкасы?"
  
  
  Бул ж, бул болмок болушу керек, эгер биз эмес разорвала кезектеги активдүү эс алуу. Ошондой эле биз алектенишкен любовью у өзү узата океана, анда покрываясь суу, анда кайрадан обнажаясь. Биз кирди ошол эле ритм, эмне волна, же волна — ушундай эле, бул бизде да ал жана анын белгилүү волнами жана берегом, встретившимися өзүнүн табигый ичинде жана прощающимися; биз болоттун дагы башка, ласково приветствуя жана прощаясь, влажными солеными поцелуями. Чындыгында делле, бул эч качан токтотулганына. Менин роталардын анын төштүн каражаттары тез арада алуучуга жеткизилет заставил аны баштоого бардык адегенде, биз качан бирге спускались нарын бурлящую суу жана кайра бирге поднимались, задыхаясь-жылдын волнения.
  
  
  Бир нече соң ал мага мындай деди: "Билесиңби, алгач аны испугалась".
  
  
  Анын өткөрдү ички тарабы ладони анын животу. "Бул страшная оюн, дорогая. Эгерде сен эмес умеешь ойноого менен ножами же кунг-муну кара... эми, ага сени эмес виню. Анын посмотрел терең анын көзүнө. "Ошондо позвольте мага айта сизге бул добуш берүү: мен болдум, абдан зол на сизди".
  
  
  Ал покачала головой. — Мен иште көңүлгө ошондо. Мен иште эске чейин ошол күндөн тартып, биз менен тобой сидели анын баре, качан сен сидел ал жерде боюнча башка тарапка орундук үчүн миллиондогон миль ошондо.
  
  
  "П." — мягко деди мен. "Үнү, да аны. Жана эч ким албайт заставить мени төлөөгө бул үчүн. Сен билесиңби, азыр, качан ал менен тобой, анын бүткүл твой. Ал эми калганы кезде... балким, ошондо ал, сыягы, бүт өзүнүн.
  
  
  Ал улыбнулась. Ага болгон дымка сиздин печали. 'Эмес волнуйтесь. Картер. Мен буду пытаться өзгөртүүгө сени. Жөн эле... — Ал помолчала, подумав деп айта, андан кийин улантууну чечти, — мен билген эмесмин, сени эртерээк. Ошондо, эгерде анын жок Лорен Беколл, анда менде бул ужасная отвратительная ой жүгүртүүгө тийиш Сироткой Энни. Ал кайра улыбнулась, бирок бул жолу адам аны көп радостным. Эмес волнуйтесь. Эми анын абдан чоң жана күчтүү жана сүйөм сени ушундай, кандай сен бар".
  
  
  Менде встроенный рефлекса карата фразу "Сүйөм сени", жалал-серия баш тартуулардын. Ага эч качан эч нерсе эмесмин... биз бардык тийиш сактай бул бизди эмнеге эмес обязывающему... Мен посмотрел Тарага. "Мен ойлойм", ага деди, мүмкүн, ал дагы сени сүйөм.
  
  
  — Кудайым менин, — деди ал...
  
  
  
  
  10-Глава
  
  
  
  
  Британский музей болчу катары эч качан привлекательным. Мен үчүн ар дайым болгон нерсени зловещее бул жагымдуулугун. Сиз карагыла айрым жарактар, алар, керек болгон учурда,-анда носил король Артур, же монашеское одеянии, "датируемое 610-жылга". Сизге вдруг келет в карашат, бул тарых — бул менин билимим кичинекей тарыхы, аны сжимают жана кургатат бул учебниках тарыхы катары бир вереницу бесплодных адамдардын жана окуялардын, идущих жоопсуздук баккан күндөр, алар дайыма помнят. (1066-ж., жеңиш викингов". 1215-ж., Улуу кагаздар вольностей.) Тарыхы — бурное, бурное нагромождение фактыларды, написанных мужеством, уверенностью жана кан. Тарых — бул мындай адамдар катары биз сиз менен, түбөлүккө обреченные кызмат кылууга өзүнүн простому, мирскому жашоо. Ошондой эле эмес, темир калкан, же кусок кездемеден тигилген.
  
  
  Мен айттым, жутковато.
  
  
  Анын договорился менен жолугушууга Роско бүгүн саат он бир бөлмөдө сакталган басып чыгаруу бармактын Констебла. Кирүү үчүн керек болчу атайын өткөрмө. Менде болчу бул өтүүгө жана көрсөтмөлөрдү, бул жакка добраться, ошондой эле блестящая брошюрасы жөнүндө Джоне Констебле (1776-1837). Анын өткөрүп өткөрмө двойнику Маргарет Резерфорд менен алектенген эл мага гигантскую папку менен отпечатками. "Романтический реалист", — брошюрада айтылган. "Констебл отель вернуться к табияты". Эгер андай болсо, анда табияты (1776-1837) болгон замечательным орду. Бир зрелище бриллиантовой зелени.
  
  
  — Бирок, ооба. Ошондо үй эмес чакырды.
  
  
  Аны обернулся. Бул жылы Роско Klein.
  
  
  "Продолжайте восхищаться бул картиной", — деди ал. Анын обернулся жана полюбовался картиной. "Биздин жалпы бирине боюнча Нассау атчан буга. Ал снял загородный дом в Котсуолде. Аны, жакындап келип, мындай башка картине. Үйдүн менен соломенными крышами жана уулу-жашыл дарыя. — Твой Чен-жокпу, дагы эле ал жакта. Алар отправились ал жакка откровенные аэропорттун айланасындагы жана алар менен хорька никуда эмес выходили. Жок келгендер. Жок, телефон чалды", - деп необычно. Алар жөн гана сука оруженосцев, алдыңкы тихую, опрятную ак-абада. Албетте, алар пробыли бул жерде бардыгы жыйырма төрт саат.
  
  
  Анын перевернул дагы бир баракчасы жана бул жолу исследовал мельницу менен ручьем. "Сиз видели башка агент КАН?"
  
  
  — Эч Кимге, Ники. Эч кимге.'
  
  
  — Сизди ким кандайдыр бир беспокоил?
  
  
  Кимди мени? Ламонг Крэнстон? Ээ болуу жөндөмдүүлүгү затуманивать акылын? Эч ким көрүп турат көлөкөдө, детка.
  
  
  Ошондо менде дагы бир штопора, Роско... Эмне үчүн сен предлагаешь мага көрүү бул картинки?
  
  
  Аны обернулся. Роско бой плечами. — Мен жөн гана подумал, бул сага керек-деп-эмнени билүүгө жөнүндө искусстводогу.
  
  
  Анда, мен, - деди ошондо эмес годится үчүн уплотнения.
  
  
  Биз пообедали нарын закусочной Вест-Энда нандын Охотничья хижина". Тез татым менен деревянными панелями жана нерселер вроде меню боюнча угря нарын желе жана заячьей белдин ылдый жагынын. Ага позвонил Идиштеги деди эй келүү бизге. Биз кепти токтоттук нарын "квартира", принадлежавшей подруге Роско, девушке алектенген азыр уехала шаарынын айланасында. Биз мелис көп берилген, өздөрү жашырып, бизде болду аз хлопот менен бардык бул чепухой Джона Стюарта жөнүндө носильщиках, официантах жана горничных. Мындан тышкары, бул жылы эң рахман ыкмасы менен өз ара шаар. Аны көргөн катары Роско посмотрел Тарага, качан ал төмөндөгүдөй. Ага болгон изумруддук-зеленое кашемировое көйнөк с узким вырезом жана тыгыз катары чума, ал обнажало аны лучшем түрүндө, жана помогало ee үчүн тегерек төштүн. Тийиш, ал ходила боюнча магазинам жана купила эго, ошону эртең менен. Жок дегенде, аны эч качан көргөн эмес, эго эрте. Анын алам кээде забыть көйнөк, бирок мен аны эч качан забуду обтягивающее көйнөк.
  
  
  Анын познакомил аны менен Роско. Ал улыбнулась өзүнүн улыбкой. Бул тууралуу мен мурда эле айткан, Роско мүмкүн, мындай көрүнүштө да эму жагат, бирок эми ал специализировался карата просмотре жок билдирген. Ардагер Боюнча Орточо Адам. Орто өсүү, телосложения, адамдын жана кийим. По моим баалоосу, ага болгон болжол менен элүү жыл же жакын сырткары, мен получаю бул санды, складывая бардык, ал жасадым. Бирок, ага жеке жыш шевелюра, ал эмес, седая, жана ал жок сырткары агрессивного кара түстөгү, ал андай учурлар болчу караштуу окрашивании.
  
  
  Ошондуктан Идиш улыбнулась. Аркылуу бир нече мгновений качан анын посмотрел карата Роско, бул жылы Гэри Грант. Ал жогорку жана худым жана вдруг карата nen болчу сшитый тапшырык костюм, жана ал увидел, - деп ага таң каларлык нерсе ак тиштер. Ах ал белизне, бул ослепляет жана Идиш выглядела ослепленной.
  
  
  Анын дагы бир аз, то, откашлялся жана чечкиндүү бийлик жестом подозвал официанта жана заказал суусундуктар. — Скажи мага, — кат менен кайрылды аны Роско, — азыр ким байкоого алат твоей сатууга?
  
  
  'Сатууга?'
  
  
  'Сыртына. Сиздин тышкы соода.
  
  
  — Ох, имиш, бул соода. Чарли Мейс. Сен эго качан кандайдыр көргөнсүң?'
  
  
  Аны эго эч качан көргөн эмес.
  
  
  "Эми, бул жакшы. Курал-жарак менен да жакшы. Эгерде нерсени случится — а мен ойлойм, бул нерсени случится — ал берет мага билүүгө. Аны менен бала, Пирсон. Анткени ал сага эмес, ал жөнүндө беспокоиться".
  
  
  'Бала?'
  
  
  Роско посмотрел мага ачык көзүнө. — Мен ойлойм, сен жылы бир кыйла умным, качан сага болгон жыйырма.
  
  
  Аны ойлогон бул жөнүндө кандайдыр-бир кезде. — Ошентсе да, анын болмок өзүмдү ценымногие жакшы, эгер сен азыр сидел ал жерде.
  
  
  Роско покачал головой. — Мен ищейка, Ники. А сторожевой пес. Мындан тышкары, анын становлюсь, абдан... ", Абдан стар, — отель айта ал, бирок вовремя опомнился, — акыркы кезде анын шталь өтө ленивый үчүн жатууга да болот нарын мокрой траве целую жумасына ожидании".
  
  
  "Бул сиз боло алсак четтөөлөрсүз, деп калышат ошондой эле узак?"
  
  
  — Азык, мисалы. Алар заказали азык-мисалы, бир жумага. Ал тургай наняли домработницу. Бул деген, алар пландаштырат кандайдыр бир убакыт керек хорошими мальчиками. Мындай жаңылыктар тез таралат боюнча деревне. Ишенсеңер, мага, мындай шаарларда азыр жаңылык менен да болуп калат, эгерде кимдир чихнет эки жолу.
  
  
  "Жакында эле бизге эмне?"
  
  
  "Жөн гана подождать?"
  
  
  — Ждать жана ал начеку, — ал вытащил эки электрондук үкөктү. Маленькие карманные кара ящиктер. 'Бирөө сени; бир мен үчүн.'
  
  
  'Иштешет аралыкта?'
  
  
  'Ооба. Жөн гана подойдите карата ближайшему телефон жана наберите тогуз-үч-алты-төрт-нөл-нөл-нөл. Чегинен тышкары жерлерде шаардын сиз тийиш адегенде превратить нөл-бир. Андан кийин ушул жерди басыңыз баскыч код бул милашке, жана сиз услышите жазуу, отчетту Мейса. Баяндама ар бир саат.
  
  
  "Бул баардык?"
  
  
  — Жок, — деди ал. — Дагы эмне-деп. Сиз да позвонить калтырууга өзүнүн кабарды пленке. Ошондо Мэйс жана аны көбөйтө алабыз эго прослушать. Долорес туруктуу көз салат үчүн монитором, ошондуктан биз предупреждены, эгерде нерсени пойдет эмес да. Гана милдеттүү түрдө скажи эй, анда сен токтолду. Долорес болгон коммутатором AX.
  
  
  — Ал эми бул үй — болобу ага подсадить жукова?
  
  
  Ал ушундай ириген адам жана покачал головой. 'Бекен. Же алар керек уйти болгон эле учурда бир канча мезгилдер, бирок алар элек көрсөттү эч кандай белгилери ушул. Биз болмок попытаться прислать иш боюнча кандайдыр бир себептер менен. Бирок эгер Боюнча Vin попадался, мындай уловку, ал болмок эчак мертв. Бизде кошууга жергиликтүү телефон тармагынын, ошондой эле бул алабыз перехватывать бардык чыгыш билдирүү.
  
  
  Мага бул жакты. Түбөлүккө болчу ждать. Бирок мен алмак эмес рисковать, подвергая өзүнө тобокелдиги. Vin Учурунда көп адамдардын өңүн эстеп калдым, мени. Жөн эле эгерде көрсөтүлөт эму өзүнүн адам бир жолу, жана бардык операция болду эле неудачной.
  
  
  Аны посмотрел болгон саат. Болгон жок эки мүнөт саат. "Эгерде сиздин пейджинговая системасы иштейт, мен ойлойм, сизде убакыт үчүн муну".
  
  
  Роско одарил мени өз ослепительной улыбкой. — Эмнеге сага эмес, муну азыр? приятель? Подержи бир аз ак пальцах. Байкап көргүлө өзүңөр.
  
  
  — Мен бул курста сөзсүз окууну чечтим ишенем сага, Роско, — деди мен. Ал ухмыльнулся Идиштеги. "Мен иште в түрү менен телефону болушу керек. Аны билем, сиз берет мага так отчет берет.
  
  
  Ал алмак талашууга бул, бирок, N-3 дайым главнее K-2. Роско жакындап келип, мындай телефон аркылуу.
  
  
  Идиш улыбнулась.
  
  
  Бул кадам " милая, бирок пустая улыбка аялдар, ал бери билет, деп флот гана бул отплыл. — Мен голодна, — деди ал, глядя менюда. — Мындан тышкары, ал эмес моем вкусе, — деп кошумчалады ал эмес поднимая көздүн.
  
  
  Аны көбөйттү бровь. — Мен деле подумал бизди мгновение, — деди мен.
  
  
  У Мейса эмес аймагында баренцева моря үчүн билдирүүгө бизге. Бул принцибинде берди бизге дем алыш. Анын кашат бир нече билеттерди мюзикл. Бир буюм-кужур "Расскажи өз маме", аны высокомерный сатуучу New York Times назвал "бир забавной, эгерде сизге нравятся мындай буюмдар".
  
  
  Идиш даярданышты карата кайсы-кайсы покупкам, жана аны бир аз нервничал бири-бул эч нерсе делаю. Менин добуш наверно, абсурдно бир аз жутко, анткени ал вдруг замолчала.
  
  
  — Мен билем, бул жөнүндө айтасың, — деди ал акыры. "Айтасың, бул болот, бир гүл кудай унутулуп калган туристтик ловушек, жана эмне кылуу керек ушул кара? Тагыраак, ал дегеле бул жерде жасайт? Баарын ал жасай алат, бул боло похищенной жана жүрүп турушу боюнча магазинам".
  
  
  Мен эмес, - деп жооп берди. Ee деп ойлойм -- болду близка.
  
  
  — Бул ж, менде себеби болушу керек бул жерде. Ал эми мунун себеби катары гана сен выяснишь, анда залында ih лабораториялар, анын буду билүүгө, ким гүл клоны жана ал алар менен кыласың. Ал смотрела мага ошол эле адамдар эмес грубой, сжав эриндин, бул биринчи күнү биздин жолугушуу нарын "Уолдорфе". Жана чачтар на затылке встали сыяктуу эле, ошондо. Аны билген, деп реакция болду таза коргонуу. Ал сидела жана чувствовала, бул мени раздражает, жана кээ болчу, муну менен поделать. Жана ага жылы негизсиз обидчивый, жана ага да эч нерсе алмак менен ушул поделать.
  
  
  Биз турдук карата бурчунда аянтынын Пикадилли, глядя бирине-бирине ысык-беспомощной ярости.
  
  
  Ал деди. — Мындан тышкары, анын алам жасоого дагы эмне-деп.
  
  
  — Бул да, — деди мен. "Сен имеешь көңүлгө, сен эле эмне башкача десең." Ооба.' деди ал. — Ошондой дагы аны жасай алам сени абдан счастливым.
  
  
  Менен талашуу кыйын мындай неприкрашенной истиной. Биз жолугушууга макулдашты батирде беш саат. Чейин ошол хорька ар бир биздин айланабызда болот жүргүзүүгө болот. Мен пошел жалал-pad карата Чаринг-Кросс-роуд. Калды бир аз туманно. Андай деле эмес туман, ал эми тезирээк кандайдыр бир даңгырайт суук. Заживающая жаракаты болгон моем плече болела. Анын задавался маселе, эмне үчүн адамдарга да жагат причинять башка бирине оору, качан бул ооруу чындыгында делле бар.
  
  
  
  
  11-Глава
  
  
  
  
  Жок төрттөн үч анын келди жалал-pad. Бул жолу вовремя үчүн эстетуу мага, ал кезде приближалось карата үч саатка. Англичане эмес пьют эч нерсе болгон. Добуш эмне үчүн — дегенде, бул Роско, — болбойт доверять англичанам. Анын заказал пиво жана пролистал газету.
  
  
  Бул онунчу бетинде лондон "Таймс" болгон аз новость бүткүл Америка кошмо Штаттарынын. Маектешкенден сенаторы Бейл жана Крофт маанил крушения вертолета текшерүү учурунда кесепеттерин урагана Карла. Жок дегенде, демек, алар думали. Вертолетом жана пилот дайынсыз жоголгон, ошондой териштирүү болчу кийинкиге жылдырылышы үчүн урагана Дора.
  
  
  Ошентип, ih алты болуп калды. Мортон, Сэйбрук, Линдейл, Крэнстон, эми Нэйл жана Крофт. Анын алмак берсин өзү акробатику Вашингтона. Жеке сүйлөшүү жөнүндө покушениях жана заговоре. Обнадеживающие билдирүүсү. Ал эми ошол учурда анын кабинетинде Хоука шли сверхсекретные сүйлөшүүлөрдү жүргүздү. Биз кантип кабыл алабыз коопсуздук чараларын эмес, вызывая жалпыга бирдей паники?
  
  
  Мага кызык болчу да, — эгерде Хоук бул жумшабасак, — справится иш менен тууралуу клонах. Азыркыга чейин хорька эмес убедительных далилдердин теориясы. Жана эгер ал жок дегенде отдаленно болчу склонен кабыл алынсын биздин теорию, аны канткен менен кандайдыр бир убакыт эмес жолуктум эле, аны менен. Жок шектенүүлөр, клоны буга чейин өлкөдөгү. Бирок, бул ih жарыялоого издөө, эгерде эмес, билесиңби, канча көчүрмөлөрү бир эле адамдын тегерегиндеги?
  
  
  Бирок, албетте, бул болгон эле проблема Хоука. Азырынча менде болгон өз проблемасын. Моей милдети болчу таба рассадник бул атс, алар кайда биз находились. Убить түп нускасын жана көчүрмөлөрүн жок кылууга. Ошондой эле попытаться аныктоого, канча — эгерде ih ар бир нече — разгуливают карата эркиндиги буйрук менен өлтүрүү. Эгер анын кылгандарга бул прожил жетишерлик узак, үчүн бул айтып бере тарыхына, Вашингтон алмак баштоо полномасштабное уюп калуу. Жок дегенде, эгер аны проживу жетишерлик узак.
  
  
  Мунун двигалось чөйрөсү боюнча, ал эми андан кийин возвращалось мага. Вашингтон ждал менин биринчи кадам. Жана анын ждал биринчи жүрүшүн Чен-ли. Ал эми андан кийин келип чыгат учурда, ал тууралуу таптакыр кереги жок дегеним: эмне кылуу керек, эгерде бул Чэнь-жокпу, дегеле двигается? Бул, эгерде ал жөн гана сидит в укрытии, ошондой сенаторов уламдан жана аз?
  
  
  Баштаган звонить чалуу. Кыз үчүн барной туруктуу деди мага, ал кезде жабылган. Анын заплатил жана катышуучулардын.
  
  
  Кээде сиз задаетесь маселе эмес болсок, анда жокпу, биз бөлүгүндө кандайдыр бир гигантской шахматной оюндар. Көпчүлүк Колу келет жана хвастается, бул поместит сизди ал жакка, анда сиз таптакыр болбошу мейманканалар. Бул похоже на абдан капысынан кыймылы. бирок акыры көрсө, бул жылы завершающий жүрүшүн бардык партиялар.
  
  
  Мен пошел на небольшую сейилге чыгууга. Бесцельную деп ойлойм. Боюнча Бонд-стерт. Нарын удачное кезде анын оказался в Берлингтон-Аркейд, ичке узун галерее дүкөндөрүнүн. Ага, вытянул шею катары жана бардык калган үчүн жыл сайын украшенный желеги потолок галереялар. Аны посмотрел карата дүкөндөрдүн айнек үкөктөр менен рубашками жана фотоаппаратами жана, карата айнек үкөктөр менен кытай статуэтками.
  
  
  Мен пошел нарын объезд, качан эркек боюнча Вирджинии сфотографировал өзүнүн аялы.
  
  
  Андан кийин анын столкнулся менен совпадением.
  
  
  Моей биринчи реакциясына болчу отвернуться үчүн ал мени эмес увидел; жыл сайын өзүнүн адам чагылышы айнек үкөктөр дүкөнүнүн. Бирок андан кийин аны түшүндүм, ал, акыры, мени эмес, сүрөттөгү. Аны билген эго, адам дээрлик ошондой эле, жакшы да, өзүнүн озунчо. Буга чейин аны менен жолуктум, алар эки жолу. Бир жолу аны азыр айылына эго. Бирок бул теле. Чен-ли иштелип, анда айыл жергесинде. Хунг Ло мурда аду, мен ойлогон эмес, бул Лао Цзэн азыр жасап сатып алуу. Бул адам принадлежало башка. Ошол эле кеңири жесткое адам. Ошол эле плоское, недружелюбное билдирүү. На ошол эле идеалдуу жайгашкан бородавка.
  
  
  Дагы бир филиалы.
  
  
  Мен пошел ага небрежной, спокойной походкой. Метро карата Пикадилли, кайра кеткен Рассел-ишкер.
  
  
  Болчу рискованно идти алсак близко үчүн алар боюнча пятам. Бирок бар кээ бир коркунучтарды, алар силер биригүүгө тийиш. Андан тышкары, ал шелл адам катары эмес ожидавший неприятностей. Ал карачу преследователей эмес оборачивался. Тыянак: множественный тандоо. Же ал билген эмес, бул эго преследуют ; же ал билген жана заводил мени ловушку.
  
  
  Анын последовал үчүн аны дагы бир нече кварталдар, азырынча филиалы эмес исчез үй-бүлөңүздүн кызыл кирпич. Эшикти болгон номерлениши 43, ал эми бронзовая аты-жөнү көрсөтүлгөн тактача аты менен добавляла эмес карата тийиштүү иш маалыматты: "Коом Фезерстоуна" тиешеси жок иш припиской: "жөнөкөй жазуу 1917-жылы". Бул портной возьми, бул жылы үчүн " Коом Фезерстоуна? Төмөнкүдөй мен тийиш эле жасоого болот, мунун баары аныктоого.
  
  
  Аркылуу тартышкан болчу макробиотический ресторан. Капысынан менде появился чоң аппетит карата таза тамак-аштагы.
  
  
  Анын орунду столик менен түрү болгон көчөсүнө; официант, выглядевший эмес ушундай жакшы, болот ойлонуп, мындай жагдай, смахнул бир нече крошек жана протянул мага меню. Менде болчу тандоо: шербет боюнча күн карама (взбитый йогурт менен семечками) же тизмеси бардык көп смертоносных аралашмаларын. Шире шпината, капустное суфле. Анын токтолду графине менен органикалык лимонадом, гадать, тегерегиндеги кайсы органдын аларга тийиштүү эго приготовить.
  
  
  Буунун жесилдер менен тростями совершила болезненный чыгуу боюнча Коомдор Фезерстоуна.
  
  
  Сочный өспүрүм в футболке жана джинсах орунду столик жанында мени менен жана заказал "подсолнух". Ал посмотрела мага да смотрят маленькие кыздар.
  
  
  Садыков айым менен ири сандагы пакеттерин. Бул баш у нах болчу чересчур кызыл шляпка жана дээрлик показные морщины. Адегенде аны, подумал, ал разговаривает өзү менен билдирет. Бирок, мен украинага эмес правы. Ал разговаривала өз сумкой. — Жакшы, — деди ал, — жана, мейли, сохраняйте тынчтыкты.
  
  
  Ал таптакыр укуктун бул. Сумка үчүн сатып алууларды менен өтө чоң ртом АЛАТ өтө байланыштырууда.
  
  
  Ал айылынын үчүн столик жанында мени менен жана сняла пушистую коричневую накидку. Эй болду алыс сексен, бирок ал дале одевалась ылайык өзүнүн юношескими жылдар менен. Ал кандайдыр бир девочкой-подростком. Жемчужные ожерелья жана мускусные духи.
  
  
  — Сиди, — деди ал сумке. Ал повернулась жана одарила мени извиняющейся улыбкой. "Мен түшүнөм, эмне үчүн эго эмес пускают жалал-ресторандар. Айтмакчы, бул опрятностью же эмне, анда дагы. Бирок ал аябай аккуратный. Ал заглянула өз баштык. — Андай эмес болобу, милый?
  
  
  Сжав болгон шестифунтовым йоркширским терьером. Ошондой эле, белгилүү катары Роджер. Ошондой эле совпало, бул мага таптакыр жок нравятся бардык бул маленькие тявкающие собачки, жана ал тегерегиндеги, бул, керек, болчу жазылган менде болгон адам. — Менин сен эмес, боишься айтылды.
  
  
  Анын деди эй, ал эмес боюсь айтылды.
  
  
  Жөнүндө жакшы.' Ал улыбнулась жана похлопала мени боюнча руке. — Анткени, Роджер жана мухи эмес обидит.
  
  
  Анын үн чыгарып задумался, өсүшүн эске алып, бу, башкарууга милдеттүүбүз, жок повредит барбы эму муха. Ал издал пронзительный смешок жана кокетливо айылынын лизать.
  
  
  Аны ала албай мисс Мэйбл. Ал прожила бул кварталында элүү жылдан ашык үйгө, ал скромно назвала бир роскошным. - Ошондой, скажем да... белекке көз, скажем алсак... башка. Мисс Мейбл мейманканасында билдирүүгө мага экендигин нах чындыгында болчу секс. Дал түшүнө мисс Мейбел, - деп мени бул удивило.
  
  
  Бул принесло мага бир нече упай, жана сүйлөшүүгө алды белгилүү багыт. анын деди эй, мен сидел жана ждал бирине, ал азыркы учурда посещал Коом Фезерстоуна.
  
  
  — Ммм, — деди ал. — А сен жок кылгысы ал жакка заходить. Сиз эмес верите бул буюмдар? †
  
  
  Анын деди эй, бул аз деп билем бул тууралуу.
  
  
  — Эч ким билбейт жөнүндө привидениях, ардагер Стюарт. Биз жөн гана таанууга тийиш, алар бар".
  
  
  Үнү да. Коом Featherstone мүмкүндүк берет сизге сүйлөө менен мертвыми.
  
  
  Анын подумал эмес допрашивал жокпу, бул филиал сенаторов.
  
  
  Анын спросил аны, болгон жокпу, ал, качандыр бир ал жерде, жана ал фыркнула.
  
  
  "Ха. Жок, бул күмөн болуп калат. Жон Фезерстоун проклял мени 1920-жылы. Проклятие , представьте. Деди, мен скандалистка, мягко айтам. О, бул жылы любитель приличий, ушул фанатик. Ал постучала учурунда баш манжаларыңар, сверкавшим коллекцией бриллиантовых шакекчелерди. Воспоминания жөнүндө былом скандале.
  
  
  — Эми, эгерде сиз өзүнөн сурагыла мени, — деди акырын ал мага бул кулагы, — бул үй жок, бизге бир өлүктүн, ал жөнүндө стоило айтууга. Мертвый же тирүү, сиз тийиш ангелом үчүн кирүү бул үй. Ал эми периштелер, жол, абдан скучны. Ал изобразмла анда сиз эмне болмок атоого озорным подмигиванием.
  
  
  Официант келдиң эй, газировку, бай витаминами. Ал сделала глоток жана сделала гримасу отвращения. Бул ичимдик үчүн абдан пайдалуу сизди.
  
  
  Мен дагы эле деди? Ах ооба, эми, эми ал өлсө, анын кызы взяла башкарууну өзүнө. Эми, мен айтам жөнүндө странностях... Элис Фезерстоун, милая леди, Мисс Мейбл неодобрительно поджала эриндин. "Өтө узак ойноого девственницу эч качан андай учурлар болчу жакшы".
  
  
  Анын проигнорировал психосексуальные теориясы мисс Мэйбл. — Сен имеешь анын түрү астында бул чепухой?
  
  
  Эми ерунда. "Ах, Тоуве" же "Вауве". бул-анда мындай. Аны так билбейм. Эгерде сен спросишь мени, дорогая, бул үчүн ал кытай тамактан, аны ал качан кирет билдирди. Алар едят эң буюмдар өтө начар, сиз билесиз да. Менимче, бул-таасир эткен анын мээ.
  
  
  Ага белгилүү көп у жетиштүү сандагы адамдардын бул жылдары үчүн билүүгө, сиз тийиш угууга бардык. Кр ih любимой теориясы летающих тарелок чейин кадамдап кайра ih мыкты гольф оюну. Бардык мектеп боло услышанными. Эгерде силер даяр угуу болуп, анда эч ким башка нерсе жегиси уга билүү, бар бардык шансы, алар араңарда сизге, анда башка эч ким жок скажет. Андыктан сыч бүткүл дүйнө анын болмок эмес прервал аны, эгерде болмок эмес следил үчүн көчөсү. Анда, мен ал жерде увидел, подсказало мага, мен ута башкы байге.
  
  
  Аны извинился жана пошел карата телефон аркылуу. Анын нашел эго в мужском жууганда жана топтойт номери. У Мейса эмес кварталында үстүбүздөгү.
  
  
  Анын делаю жазууну пленку.
  
  
  Филиал гана деп чыгышкан номери аркылуу 43. Жакындап келип, мындай бурчунда үчүн жөнөтүү каты. Добуш берүү гана бул жылы эмес, ошол филиалы, ал анын бул жерде преследовал. Эгер бир гана ал эмес переодевался эмес хромал акыркы жарым саат. Албетте, ушунун мүмкүн. Бирок ал доверил. Менин филиалы выглядел өтө самоуверенным үчүн беспокоиться жөнүндө маскировке. Жана эгер бул жылы кимдир бирөө башка, анын болмок столкнулся менен караганда-анда чоң. Бул станциялар клонирования.
  
  
  Болгон жок, он төрт. Калтырган ага билдирүү үчүн Роско. Анын деди эму үчүн ал келди буга жана следил үчүн төмөнкү клоном. Ал эми азырынча анын буду отурганга бул жерде жана байкоого. Посмотрю эмес войдет жокпу, ким нерсе дагы.
  
  
  Мисс Мейбл кайра разговаривала менен Роджером. Анын подумал, смогу жокпу, мен аны алууга өзүнүн кийинки ревматизма жок лекциялар жөнүндө химиялык курамы тамактан. Анын рискнул. "Эмне үчүн Элис Фезерстоун га өстү кытай эде?"
  
  
  Мисс Мейбел, похоже, подумала, бул глупый штопора. Эми, жол. Ал дагы питаются кытайлар?
  
  
  Күтө туруңуз секунда. — Сиз айткыңыз, бул Фезерстоуны — кытайлар?
  
  
  — Эми, — ал указала мага колу. 'Андай деле эмес. Бирок, баягы эле, андай деле эмес да.
  
  
  Короче айтам, Эски Жон жылы экспорттоочу чай. Ал көп жыл жылын жашады Кытайда. Бирок революцией 1912-жылдын тургундарына Батыштын түшүнүктүү, бул аларга көп эмес рады. Эго иш-чара конфисковано. Убили эго аялы. Жана Жон жылдыктар сейил бак курууда в Лондон менен маленькой дочерью.
  
  
  Жана склонностью карата мистике.
  
  
  Ал утверждал, бул күн сайын разговаривал менен аялы. Жана эму оңунан ишендирүү көптөгөн эски аристократов ал өзү мүмкүн ih "контактом менен мертвыми". Алар помогли эму жана основали Коом Фезерстоуна. Ушунун дээрлик бардык мисс Мэйбл билген бул жөнүндө. Болгону Жон жана эго кызы Алиса арасында сынак отшельниками. Гана караштырылсын үчүн, убакыт-убакыт чыкпашы үчүн колдонууга проклятие карата кем таза сердцем.
  
  
  Ал вовремя факультетин өзүнүн аңгеме. Кетпеген жана секунд, ал заглянула өз баштык. "Роджер!" ал анын укусил. 'Жаман ит.'
  
  
  Ал извинилась жана ушла.
  
  
  Болчу 4:30 качан появился Роско. Ал орунду столик башка аягында зал жана проходя mimmo, бросил мага болуп жаткан кат: "Ак-переулке айтканда кара жүрүшү".
  
  
  Жаан башталды, качан гана анын чыкса аркылуу ресторана. Анын токтолду жамынып кирүү жана посмотрел ак терезе аркылуу көчөсүн. Айым алтымыш жыл ак-кара тизме жибек көйнөк сидела на коленях карата подоконнике жана смотрела сыртка.
  
  
  Сквозь жаан аны укканын анын үнү. — Ооба, аркан, шише. ал", - деди. "Ах веревка. Тьфу сен.'
  
  
  
  
  12-Глава
  
  
  
  
  Антсек ичке мощеный чолок көчө, протянувшийся бойлото кварталдын. Кайсы бир жерлерде ал бир аз бал шире жерде мурда жүргүзүлгөн чыгуучу эшиктери үчүн кандайдыр бир конюшни же анча чоң эмес разбивать. Ал заканчивался туннелем узундугу болжол менен он эки метр. Ал эми мындан ары да жүрдү каптал жагынан көчөсү.
  
  
  Номери 43 болчу четырехэтажным особняком. Өрт тепкичтери жок болчу, бирок болгон арткы эшикти.
  
  
  Эшикти жылытылган.
  
  
  Ал жерде турду менин биринчи филиалы. Ал дагы увидел мени жана бросил мага кыска вопросительный көз караш. Көз типтеги "мен сени мурда көргөн эмес".
  
  
  Эгерде сиз сомневаетесь, сиз тийиш импровизировать. Анын, ага жакындап келип, мындай жана улыбнулся. Кечиресиз, бирок мен жумуш издөө үй Марсдена. Анын вытащил айланасында чөнтөк катты Роско жана ушундай түрү, бул изучаю аны. Бул жерде сказано, бул тийиш мен боло үйдүн номери кырк төрт, бирок, — мен бой плечами, — сорокачетвертого таптакыр жок.
  
  
  Ал покосился мага. 'Мен билбейм. Бирок жок дегенде сен эмес найдешь эго анын переулке". Бул жылы биринчи жолу качан аны разговаривал менен клоном. Аны укканын, бул башка дешти, бирок мени менен. Эми бул поразило мени. Баары дешти карата безупречном англис туруп, кандайдыр бир акцент. Америкалык акцент англис. Алар кылдаттык менен окутулду.
  
  
  — Слушай, — деди мен, — мүмкүн, ага воспользуюсь твоим телефон. Менде номери Марсдена..." Мен кайра возился менен жазылган кайрылуу Роско.
  
  
  Ал покачал головой. "Ал неисправен."
  
  
  — О, — деди мен. "Бул ж, рахмат сага".
  
  
  Мага эч нерсе оставалось кыласың, андан кантип чыга аркылуу переулка. Жаан лил эми шамалы. Ал ударялся жөнүндө тротуар жана катуу эхом отдавался тар проходе. Жери болчу зловещим. Аллеяга темная. Жаан темный. Скользко үчүн внезапного жатат. Аны көбөйттү жакасы.
  
  
  Бул болчу нерсе болсо, мен көргөн же укканын. Антсек жөн гана инстинкт.
  
  
  Анын токтолду үчүн зажечь сигарету. Ал токтолду ривненской бир шаге-жылдын мени.
  
  
  Аны жок обернулся. Ага мүмкүндүк берди стилету выскользнуть нарын ладонь улантты жана өзүнүн жолу. Аны кайра услышал деген сөздөр Идиштин: "Филиалы убийцы биринчи класстагы, — деди ал, — керек мен керек убийцей биринчи класстагы".
  
  
  Жакшы. Демек, мени преследовали. Ортосунда эхом өздүк кадамдардын жана барабанным стуком уланууда анын смог различить дагы бир үн.
  
  
  Туннель болчу передо мени менен. Анын кирди туннель. Ал жакта темнее. Анын прижался көлөкөдө дубалдар жана посмотрел мурда, чолок көчө.
  
  
  Эч андай.
  
  
  Жана бардык эле... мен бербесе өзү бул. Чач алуу моей шее встают оңой эмес да.
  
  
  Жалгыз звуком, ал слышен айтылып, ызы-чуу уланууда. Бесшумная таращить көздүн вылетела аркылуу ниоткуда. Ал ударилась жөнүндө каменную стену. Анын сжался жана поменял өзүнүн кылыч карата Вильгельмину. Ошол учур. Мен надеялся, ал мага туура келет убить эго. Анын отель выбить андан бир нече жооп. Бул стадияда ишти дагы бир мертвый филиалы алып келет дагы бир тупику.
  
  
  Анын отполз кара тень жана снял пальто. Анын повесил мен таш айыл стоны. Таращить көздүн просвистела mimmo мени жана задела пальто... анын ич оору баштаган выползать айланасындагы туннеля, тигил тарапка, кайдан прилетели пули.
  
  
  Турганды, ал эмес привык промахиваться. Ал ждал, өзүнүн курмандык предсмертных үн - "фух" же "аргх". Унчукпоо ій эму кеткен нервдер, эгерде алар ага болгон. Кечке аркылуу жабуу катары гана аны добрался чейин кирүү туннель. Анын выстрелил төмөн калган эму в руку менен пистолетом. Эмес, саму руку, ошондой эле тапанча, ал упал жерге, Ал повернулся үчүн көтөрүүгө өзүнүн эго. Аны вскочил жана атаковал. Ошол учурда ал потянулся карата өзүнүн куралына, анын отшвырнул эго андан подальше. Болгон катуу драться ага каршы. Ал хорош. Бачым ар бир трюк, ал аны билген. Ага болчу бычак. Жөн гана ошондой эле ал жерде, жана жөнөтүлгөн откровенными жалал-менин складывать доллары. Анын схватил эго үчүн запястье жана смог токтотуу кыймылы. Бирок надолго. Ал көбөйттү всякому племени, жана та эмес, ударил мени жерлерде абдан раздражало. Аны повернулся жана бир аз наклонился алдыга жана ал ударил мени жашоодо.
  
  
  Сокку сбил мени менен буту жана бычак та эмес баштоочулардын мени. Аны өкүмдар. Менин макушка ударила эго боюнча подбородку менен громким лязгом тиштердин. Бул нарушило эго ниети. Ударом каратэ-до эго руке менен бычак жана выбил бу, башкарууга милдеттүүбүз, курал-жарак да откровенные ортосундагы валунами, острием төмөн. Анын продолжал сактай эго запястье жана перевернул эго карата саяарын. Ал өтүүгө аракет кылган сатылды ын өз бийлигин жардамы менен кабыл алуу болду, бирок аны буга чейин приготовился карата эго жүрүшү. Ал поскользнулся жана упал болгон нымдуу таштар. Анын услышал кургак треск сөөктөрдүн. Ал лежал, удивленно глядя жогору. Эго бутту алынды поджаты, ал дагы эле болдум, аң-сезиминде жана чувствовал ооруу. Шок жөн гана өскөн бул сезимдер. Мүмкүн, анын бутту алынды отключены түбөлүккө. — Жакшы, — деди мен. 'Аны билем ким сиз. Анын кетким келет угууга сизден кээ бир жесир. Канча сизди ал жакта?
  
  
  Ал закрыл көздүн жана высокомерно улыбнулся.
  
  
  "Көп". -"Абдан көп, жумуштун биз токтотуу".
  
  
  Анда сиздин база?
  
  
  Кайра бул улыбка. 'Мындан ары да. Жерде силер эч качан биз эмес, таба аласыз.
  
  
  Анын өкүлү ж ага тапанча. 'Жакшы. Биз нөлдөн баштайлы. Жана мага керек эмес жооптор "тибиндеги көп" жана "мындан ары да". Анын кетким келет алууга жооптор, мисалы, канча жолу жана кайда. Андыктан алдыга.
  
  
  Эго адам спокойным.
  
  
  — Антпесе сен мени застрелишь?
  
  
  Ал покачал головой. "Жок айырмасын өлүмү жана өмүрү. Сиз нарын шаарынын Батыш тарабынан эмес түшүнүп. Анын албады. Демек, аны азыр мертв.
  
  
  Силерде калат аз коркунучтардын, качан эң акыркы коркунучу алат мындай ревматизма. Бул жылы тупик. Анын дагы потерпел неудачу. Бирок, ошондо эгерде мен алмак алууга нерсени отель, мен дайыма алмак попытаться алууга ырастоо деп, кантип мага казалось, аны билген.
  
  
  — Бирок айтасың, бул башка добьются ийгилиги. Сиз жөндөмдүү убить бардык сотню сенаторов?
  
  
  Бизге таптакыр милдеттүү эмес убить ih бардык. Жетиштүү үчүн напугать ih бардык чейин каза болгон. Үчүн чакырууга королевств сиздин өкмөтүнө. Сиздин... Конгресси, сиз называете эго. Ошондо биз свяжемся менен сиздердин президент жана бардык ишке ашырылат, анткени биз хотим".
  
  
  Эми настала менин кезекте көрсөтө бул презрение. — Кажется, сен бирдеме забыл. Бул президентинин айтканда, сакчылардын жана бир кыйла катуу коопсуздук системасы".
  
  
  Ал покачал головой. — Кажется, сен бирдеме забыл. Мындай коопсуздук тутумун азыр обходили эрте. Андан сырткары, биз эмес, собираемся эго өлтүрүү. Биз гана баш контролдоого эго мээ.
  
  
  Демек александр ih башкы планы. Парализовать Конгресс жана чыгарууга президент өзүнүн марионеткой. Шарттарда хаоса Конгресске иштөөчү кызматы алмакчы неограниченную бийлик. Жана КАН болот толук контролду ушул. Ушунун эмес да мүмкүн эмес, бул казалось. Сакчылардын коргоочу гана ок тийип. Жана каршы эмес, сиздин омлета, толук өзгөртүүгө аң-баңгизаттарды. Же каршы аспирина болуп аспирином. Ушунун баары, бул аларга керек болчу. Айтымында, бул у Распутина жылы падыша жалал-эго бийлик. Бирок бүгүн бул үчүн да кереги керек Распутиным. Сага жөн гана керек боло парнем баңги заттар менен. У королей Средневековья кеспетинен өзүнүн дегустаторы. Адамдар пробуют билим берүү жана суусундуктар, ынануу, алар отравлены. Бул түзүлгөн жумуш. Бирок ал жок эми. Ошондуктан привлекая өзүнүн блестящими педагогикалык жөндөмдүүлүгүнө правители эмгекчилери коргоосуз. План КАН болдум, безумным. Бирок бул жылы андай эмес безумно.
  
  
  Филиал абдан аң-сезим. Же ошентип казалось. Эмне мага оставалось бир аз. Бардык учурда, көп эч кандай маалымат мен алдым. Бирок бир-жылы ачык: ал керек болчу умереть. Же бардык бул клика КАН келсе үчүн биз.
  
  
  Аны посмотрел карата неподвижное денеси. Аны задумался карата мүнөтүнө. Аны ойлогон дагы жакшы ага-жылы умереть. Аны катышуучулардын. Аны жылдыктар сейил бак курууда нарын туннель жана подобрал өзүнүн пальто жана стилет, ал уронил. Жерден аны улантты кыймылы боюнча өткөрүлдү.
  
  
  Бардык, мен услышал, болдум алсыз үн. Албетте, ал жок аң. Ал повернулся жана спорт тапанча.
  
  
  Жана выстрелил өзү көздүн.
  
  
  Первоклассное өлтүрүү.
  
  
  
  
  13-Глава
  
  
  
  
  Спектакль "Скажи өз маме" нарын Лирическом-көл облусунун сыяктуу болчу обещано айтылып, "бир забавным, эгерде сизге нравятся ушул сыяктуу буюмдар". Жаман, анда мен, балким, жок буду эго көрүү. Бирден-бир кызыктуу нерсе болду кыз менен алектенген вылезла боюнча өзүнүн кийим. Дженис Венера. Анын помнил аны менен ошол күндүн качан аны ала албай Дженис Вуд.
  
  
  Дженис Венера болгон светловолосой богиней, жана да болмок ee биз ала албай менен сонун фигурой. Ал ысык спутницей нарын путешествии боюнча Ривьере, балким, беш жыл мурун. Биз расстались достору. Менин бизнес, жана анын келечеги алынды спасены приветливым жана богатым графом Хоппапом. Ал көрсөтүүдө-бүлөлөргө да мага жөнүндө маалыматты контрабандистах алмазова, ошондой Дженис — кучу алмазова. Качан аны акыркы жолу көргөн ih бүгүн Ницце, алар собирались пожениться.
  
  
  Бул выглядело азыр баары болмок сложиться бир аз башкача. Убагында тыныгуу ага позвонил жана алдым записанное билдирүү жылдын Мейса. Айланасындагы деп эму оңунан жыйноо подзорную белгиленүүдө, бөлүү жакшы тез заключался нарын овсяных хлопьях.
  
  
  Мунун баары, бул аларда азыр болчу.
  
  
  Роско жарыялады, деп насчитал үч атс. Одина эль мейманканасында "Эддисон"; бир дагы эле жылы у Фезерстоуна, ал эми үчүнчү жылы ошол учурда "Олд Вик", электротехника, бул сэр Лоуренс Оливье ойнойт Гамлета. Калтырган ага билдирүү "Расскажи өз маме", - жылы бир кыйла көңүлдүү болуп жатты, эгерде сиз увлекаетесь мындай буюм.
  
  
  Анын жылдыктар сейил бак курууда бул жолу вовремя баштоо үчүн баштоо экинчи акт. Сергей буга чейин погас, жана Идиш пришлось махнуть мага колу болгон туризм тармагынын орду. Оркестр сүйлөп го башталган экинчи жолу.
  
  
  'Жаңылыктар?' — деп сурады ал шепотом.
  
  
  'Ооба. Айтканда, үч.'
  
  
  "Эми үчөө? Же дагы үчөө?
  
  
  'Ооба.'
  
  
  Ал помолчала. — Демек, бардыгы жети.
  
  
  'Ооба.' Ага кивнул. 'Азыркыга чейин хорек.'
  
  
  Оркестр играл арнап ыр чыгарган, аны пела Дженис. "Бул кыз, — деди Идиш — сен аны билген, же" бул белгилер сүйүүнү с первого взгляда?"
  
  
  Мен билген эмес, эмне менде мындай симптомдор. — Мен буга чейин билген, аны, — деди мен. 'Бир нече жыл мурун. Милая кыз. Эч нерсе көп.'
  
  
  Идиш институттарына бровь. "Балким, ал көп эмес көрүнөт, мындай девчонкой".
  
  
  Балким, ал укуктун бул. Өлчөмдөрү Дженис азыр көптөрү 90-60-90.
  
  
  — Биз мелис жөн гана достору, — деди мен. "Честное слово".
  
  
  Идиш посмотрела мага. — Скажи өз эне.
  
  
  Андан кийин шоу биз отправились үчүн кулисы. Дженис болгон ысык. Идиш болгон крута. Дженис познакомила биз менен өзүнүн жаңы любовью, Микки. Идиш оттаяла. Биз вчетвером пошли кайда-анда выпить пиво.
  
  
  Анын такси менен үйгө Идиш деди: "Сен укуктарын, ал милая кыз. Жана кошумчалагандай бир топ кескин: "Көп нерсе".
  
  
  Бар бир нече ыкмаларын билүү, открывал жокпу, ким-анда сиздин эшикти, азырынча сизди эмес болчу.
  
  
  Тилекке каршы, бардык жакшы билишет бул манеры.
  
  
  Айрыкча ошол адамдарга болгон аракет жасашууда ачуу сизге эшикти жалал-сиздин жоктугу.
  
  
  Рахмат Январындагы Флемингу бул ловушки менен бир нече улантышты кеңири белгилүү. Жана ар кандай тажрыйбалуу агент билет муну кантип ишке ашыруу керек. Ал эми башка авторлор шпионских деп ойлошкон разоблачили башка жакшы трюки. Хитрость жашыруун агенти экендиги эго тактикасы жашыруун бойдон калат. Бүгүн баада китептерди жумшак обложке ар бир бала — вылитый Картер.
  
  
  Эми, Картер ашык хитрый.
  
  
  Эгер сиз кээде " кандай деп ойлойсуз, мен испорчу жакшы буюм, отдав анын бул бир нече гульденов, ойлонуңуз дагы бир жолу. Иш экендиги ким-анда проглотил мою наживку. Качан биз вернулись батирге, аны түшүндүм, бул жерде тийешеси. Же дагы болчу. Анын жестом пригласил Идишке кайра чыгууга жана дождаться менин сигнал. Анын схватил тапанча жана ачты өздүк бүктөмө отмычкой. Жумшак щелчок ордуна какофонии үн лязгающей связки ачкычтарды. Ичиндеги болчу каралжын. Жана экен акырын. Мындай өтө громкая тынчтык, вызванная, мунусу ким-анда аракет эмес, мүмкүн ал жерде. Анын чың сжал Вильгельмину в руке жана баштады этият жүрүп турушу боюнча квартира. Бөлмө үчүн бөлмө. Аркылуу захламленную гостиную, ашканага жана, акыры, гостиную, жалея, бул подруга Роско эмес увела өзүнүн кота алдында кетүүсү, анткени, бул к цеплялся үчүн менин пятки.
  
  
  Жакшы. Ошентип, биздин мейман ждал в спальне же прятался в жан дүйнөм. Же эго эчак эмес.
  
  
  Аны токтолду у буюмдар. Ал жерде тийешеси. Аны укканын, ал дем алып. Төмөнкү моим кадам жылы шедевр координациялоо. Бир кыймылын анын распахнул эшик, включил ыйык жана прицелился.
  
  
  Ал выпрыгнул менен керебеттер, бул нан менен тостер. Десе, Ник. Бул сенин билүү пожелать доброго эртең мененки?
  
  
  Анын опустил тапанча жана покачал головой. — Жок, Роско. Бирок бул чертовски жакшы ыкмасы поздороваться пулей, чертова сука. Сен билесиңби, мен сени алмак убить?
  
  
  Ал откинул чачтар мурун жана зевнул. Андан кийин почесал подбородок, уставившись мага. "Сиз, америкалыктар, бардык мындай, — деди ал. Слушай. Бул турак-жай моей кыздар жок? Ошондуктан, мен кетким келбейт с тобой болмок. Ошентип, менде ачкыч. Ошентип, анын кирди. Ошондой эле кайдан мага билүүгө, сен придешь?
  
  
  Роско... — анын селл карата чети керебеттер, — ...ал эми бул твоих иш ыкмаларын... †
  
  
  Ал көбөйттү руку. "Жок проповедуй. Ник. Мейли.' Ал закурил, мен увидел, бул жалын бир аз дрожит. — Анда Тара?
  
  
  Аны подошел к окну жана калп эй белгиси.
  
  
  Эч кандай проповедей, Роско. Деген сөз.'
  
  
  Ал вздохнул. 'Деген сөз?'
  
  
  А.'
  
  
  "От".
  
  
  Добуш берүү бул сөз.
  
  
  Аны постучал сигаретой боюнча прикладу тапанча. — Бул менин жумуш, Роско, анын горю. Сен тень. Анын стреляю. Демек, айланасындагы ходит көп адамдардын, алар пландаштырат мени застрелить. Ошондо, эгер аны эмес, партияда калам настороже, алар добьются ийгилиги.
  
  
  Pif-паф жана анын мертв. Түшүндүм?
  
  
  Ал кивнул жана улыбнулся. — Туура эмес, — деди мен. 'Бул күлкү эмес. Бул чертовски олуттуу. Мен ойлойм, сен гений, Роско, - намысчылардын, сен становишься өтө самоуверенным. Которууда бул деп аталат, сен становишься равнодушным. Жана бул абдан жакшы ыкма умереть.
  
  
  Түшүнүктүүбү? Ал кивнул. Жана улыбнулся.
  
  
  Анын тийиш эле остановиться. Бирок, бул бардык проповедники, анын өтө узак турду үчүн өзүнүн кафедрасынын жана нанес ага-жылы бир гана моралдык сокку болгон, ал алмак эмес оправиться.
  
  
  Роско бой плечами. — Жакшы, — деди ал. Эми анын баары азыр укканын. Бирок бүгүн кечинде... сен устроил бурю нарын стакане суу. †
  
  
  Идиш сидела нарын эшиктеринде. "Демек, сен будешь объектилерине чай.
  
  
  Ал улыбнулась. Бир же эки кашык?
  
  
  Роско улыбнулся нарын ревматизма. — Бул твой башка упустил өзүнүн призвание.
  
  
  'Кандай?'
  
  
  "Түзүү, аскердик-окуу фильмдерди".
  
  
  Идиш заварила чай.
  
  
  Себеби визиттин Роско болчу коом Фезерстоуна, жана ал отель билүү менен аны жасоого. Бүгүн баягы көз салууга же кантип? Ооба, — деди мен. "Продолжайте көз салууга. Бизге билүү, качан бул клоны иштей баштайт. Өтө эле аз болуп турат;, Мага бул жагат. Ал эми азырынча көрөбүз повнимательнее. Көрөбүз, көбөйтө алабыз жокпу, биз биле эмне болуп жатат, ичинде. 'Хм. Аны жөн гана дагы билбейм, Ник. Сомневаюсь бул.
  
  
  'Да?'
  
  
  — Анда эмне сен ошондо сделаешь?
  
  
  "Навещу Ачык Фезерстоуна менен жолугушуу үчүн моей жол покойной агасы Миртл.
  
  
  — Сен имеешь эске жөн гана кирүүгө? Жөн эле да.'
  
  
  "Эми... мен алмак влетать, бирок мен ойлойм, бул болмок, абдан кричаще эмес да, чынбы?"
  
  
  Роско өкүмдар. — Бул сен говоришь мага эмес шутить. Сиз өттү, бардык ушул жол менен?
  
  
  Эгерде бул лагерге КАННЫ, сени өлүм жазасына тартуу. Сенде бир знакомое адам приятель. Сиз дээрлик ошондой эле анонимны катары Никсон чогулушта демократов.
  
  
  "Мен рассчитывал анда сиздин бөлүмү спецэффектов берет мага маска жана подходящая камуфляж жардам бере алат.
  
  
  Роско вздохнул. "Биздин бөлүм спецэффектов, — деди ал, — өлсө".
  
  
  'Революциясынын?'
  
  
  "Эми, кандай түшүнөсүз... бул чын эле бир аз өтө оор өттү... Бул болгон эле старушка алектенген качан-анда балабыз Илинга. Билесизби, бул киностудия. Жана... эми... ал: ысык. Аны билем!' Ал прервал мени адегенде караганда, анын успел произнести жок дегенде сөз. Бул күлкү, бул, ал, бул балдар жумуш, жана бул мүмкүн эмес. Бирок, бул боюсь, бардыгы навсего лондонский бөлүмү AX.
  
  
  Аны жасадым эму ыракат эч нерсе айтам.
  
  
  Ал", - деди. = "Мүмкүн аны ал жакка зайду?".
  
  
  "Прости, Роско. Сен мага көбүрөөк керек сыртына. Эгерде одина тегерегиндеги бул атс направится нарын Штаттары, демек, башка сенатор направится калтырат. Бизге керек аныктоого, бул замышляют бул буу.
  
  
  Ал вскинул колуна абага.
  
  
  'Ошондо бардык тартипте. Биз вернулись биздин баштапкы чекитинен. Сиз идите ал жакка. Андыктан, мен алмак эле суроого сизди азыр. Эгерде сен погибнешь, аламбы анын алышы бул галстук?"
  
  
  Аны билем. Ал серьезен. Ал эми олуттуу, балдар, силер предлагаете?
  
  
  Анын сунуш кыламын, — посмотрела болгон биз, Идиш — мага биригүүгө ал жакка.
  
  
  Жок, анын деди. 'Так жок.'
  
  
  — Бирок, Ник. †
  
  
  Жок.' Анын деди.
  
  
  'Бирок ...'
  
  
  Ошондо мени бул жерде эч ким слушает. Жок. Бул тилкелери.'
  
  
  
  
  14-Глава
  
  
  
  
  Андыктан, Идиш баары пошла.
  
  
  Балким, андай деле эмес Тарасын. Эмес Тара, "фигуристая рыжая". Фигуристых рыжеволосых өтө оңой заметить көчөдө, толук адамдардын жана өтө оңой выследить. Айым, пришедшая кабыл кийинки күнү нарын номериндеги 41, болгон эски девой менен мышиным адам. Менен додо-каштановыми ачылды, крючковатым носом жана мешком ордуна көйнөктөр. Костюм, парик жана макияж бизде бар эле, рахмат Дженис жана компаниялардын "Скажи өз маме". Эгерде Идиш эмес вернется нарын театр эң кеч карата жети саатка, спектакль мүмкүн эмес улана - парик жана нос принадлежал эне.
  
  
  Электрондук диктофон жана камера үчүн колго тагылуучу саат жүрүшүндө бири-AX.
  
  
  Магнитофон жоготсо, эң акыркы моделдеги - кичинекей Sony на батарейках. өлчөмү менен портсигар жана замаскированный ошентип, бул дагы болчу похож на портсигар. Ал управлялся звуком, ал эми бул означало, ал эмес жазат тищину. Бул ылдамдыкты 4,75 оңунан записать таза үн болжол менен эки саат. Повернув ручку громкости чейин упора, ал алмак айкалышуучу аялдар күрөшү боюнча сумочки, ушундай сыяктуу эле, у Тарасын. Көпчүлүк ачык холщовая сумка үчүн сатып алуу.
  
  
  Эгерде сиз качандыр бир задавались маселеси кандай сумасшедшие болот сүйлөшүүгө менен мертвыми, жообу болот бай сумасшедшие.
  
  
  Биби Ходжсон, мисалы. Идиш столкнулась аны менен жолдо (щелчок). Жакшы. Андыктан, мен дагы билем, ким ал. Бирок Идиш-дейт ылайык, Vogue, бул дама — "скваттер", титул, ал гана алууга болот качан сен потратил кучу акчаны балетные тапочка жана ремни. Гүл аялдар, алар үчүн чакан чыгымдар мурдагыдай эле төмөнкүлөрдү билдирет көйнөк Dior. Миссис Ходжсон алат, өзүнүн акча-жылдын мистера Ходжсона. г-к Уильям А. Ходжсон боюнча Hodgson s Real estate сатуу Agents. Жана аны билем, ал ким. Кыймылсыз мүлк боюнча агенттер Ходжсона билген жарым Флориды жана кыйла бөлүгү аралдары, ал алар айтышат Манхэттен.
  
  
  Ошондой эле болду миссис Вентворт Фрогг бар, болжол менен кырк беш миллион доллар. Идиш встретила анын тилиги жалал-кабыл алуучу. Ал ошондой эле сфотографировала саму кабылдамага. Викторианская бөлмө менен кызыл плюшевыми диванами жана көптөгөн пальм нарын горшках. Идиш керек болчу толтуруу формасы. Бир нече маселелерди жөнүндө анын жеке турмушуна жана жашоо маркумдун. Ылайык толтурулган форма-ж. өкмөт башчысы нурбек Ригг боюнча Санкт-Луизы, штат Миссури, в гостях у өзүнүн тети Миртл Ригг. "Бөлүмүндө Себептери визиттин" Идиш написала: "Суроого кеңешин жүйөсү боюнча инвестициялоо эстеликтерди". Ал билген эмесмин, эмнеге ал бул написала. Ал белгилегендей, бул гана деп келди мына карашат.
  
  
  — Бул чоң акча, дорогая? — деп сурады портье. Жана Идиш чыңдоого: "Ушунчалык чоң, бул мени пугает".
  
  
  Каттоочу улыбнулась,
  
  
  Худощавый чыгыш бала повел анын наверх, анын лиловую бөлмөгө күтүү, толук пальм. Ошондо эй, эмне Сунь Жин устроит жолугушту. Сунь Жин келет, ал аркылуу жарым саат. Ал эми азырынча, мүмкүн, ал алмак бир аз почитать кайсы нерсе журналы. Мүмкүн, выпьете чашечку чай? Ал исчез аркылуу мгновение жылдыктар сейил бак курууда менен дымящейся чашкой. Идиш взяла аны жана бала кайра исчез.
  
  
  Ал гана подождала мүнөтүнө же эки, ал эми андан кийин эшикти ачты. Жалал-коридордо эч кимди болчу көрүнбөйт. Тескерисинче үчүн жабык дверью, раздался каттоодон аял каткырык. Айланасында башталган экинчи күнү доносился алсыз гул. Медиум, ал стонал впадая жалал-транс. Үчүнчү жана акыркы эшикти болду помечена "катары Отдыхать". Жерден эмес, бизге үн. Идиш попробовала ачууга аны. Ал заперта.
  
  
  Өз радиоактивдүүлүк кайык ал достала зубочистку жана полоску пластики. Ал буга эмес привыкла жана балабыз неумело. Бирок кадамдардын тепкич менен эмес болчу жана эки башка бөлмөлөрдө эч ким жок входил. Акыры ал эшикти ачты.
  
  
  Ал закрыла анын артынан жана огляделась. Бул кадам кичинекей ак бөлмө. Ал жакта бир нече оюксуз, анча чоң эмес таануу, кош плита менен чайником. Дубалдарды бойлото турдук айнек айнек үкөктөр. Бир бүткүл аларда жүргүзүлгөн бардык түрлөрү чай. жашыл чай. ромашка. Лапсанг Сушонг. Бул үстүнкү полке таза сидела коллекция чай чашек менен розовыми жана белыми цветочками. Да со чаша, аны бала келдиң эй. Башка витрине, башка аягында бөлмөлөр, сидела коллекция коричневых өткөрүштү. Ар бир содержал кандайдыр бир гранулированный порошок. Этикеткаларында, жөн гана-жылы жазылган "A", "B" же "H". Башка топтомунда берилген болгон суюктук, ал эми ылдыйкы полке лежали ийнелер үчүн подкожных инъекциялар.
  
  
  Айнек үкөгү сөзсүз болгон заперта.
  
  
  Нарын раковине болгон использованная ийне. Идиш институттарына эго. Нарын nen дагы оставалось бир нече тамчы суюктуктун. Ал таза впрыснула эго в пустую ампулу, лежащую жанында. Ал понюхала ампулу. Илимий компьютер анын тереңдиги анын аң-пробежался боюнча бир нече миң перфокарт жана бердим ревматизма кем секунда. Ал сунула ампулу жалал-баштык жана подошла карата күн.
  
  
  Нарын коридордо раздались добуш.
  
  
  Ал замерла.
  
  
  — Ошентип, мисс Элис. Эмес беспокойся. Эч страшного эмес случится, — бул жылы эркектердин үнү. Жогорку гнусавым азия басым кылып. Ал айткан да, алмаштырбай разговаривал бала менен. Акцент ар бир слог өзүнчө. "Мындан тышкары, жок эч кандай неприязнь, помнишь?"
  
  
  Алиса чыңдоого неопределенно. 'Ооба. Аны билем. Жамандык бар менен... бирок кээде мага кызык...
  
  
  — Жок удивляйтесь, мисс Элис. Поверьте мага. Сенин атаң " дагы доверял мага. Дагы эле...
  
  
  Сен помнишь, ал эмне деди сага бүгүн?
  
  
  Алиса вздохнула. Ооба, Ян. Ага ишенем сага.'
  
  
  — Жакшы, — деди ал. — Ошентип сен помнишь, эмне кылуу керек?
  
  
  — Эч нерсе, — чыңдоого ал тихим үнү менен.
  
  
  'Эч нерсе мындай. Дал ошондой.' Андан кийин тесла анча чоң эмес тыныгуу. "Эми, анда эмне болмок сага эмес, биригүүгө наверх эмес жана муну?"
  
  
  Балким, ал кивнула нарын ревматизма. Веб-эки кадам поднялась тепкич боюнча. Другая буунун сделала болгону бир нече кадам. Колу постучала нарын эшикти. Эшикти жылытылган. Бул заднем планында пьяная дама продолжала болмок. "Ах, жол, жол Роберт." Кандайдыр бир грустной песне.
  
  
  'Деп ж?' деди эркек.
  
  
  Эму чыңдоого айым менен кескин үнү менен. 'Сиз берген величественно м болгон жылдыздардын. Эң эртең кеч.
  
  
  "Попробуй алууга бул бүгүн. Ал мүмкүн бизге керек болушу эртең.
  
  
  'Жакшы. Ошондо оставь мени тынч турганда.
  
  
  Эшикти закрылась, жана эркектер shaggy эхом раздались тепкич боюнча.
  
  
  Идиш подождала, азырынча коридордо кайра жок болуп калды акырын. Ал поспешила кайра кабылдамага өз креслу. Ал посмотрела бул суук чай, ал калтырган нетронутым. Ал понюхала. Антсек чай.
  
  
  Ал взяла журналы. Эшикти жылытылган.
  
  
  Эркек болгон одета жалал-черное кимоно. Ал покрывало олуттуу өлчөмдөгү денеси менен олуттуу выпуклостями. У нах болгон кыска эркектер үчүн стрижка жана суровое адам. Ал говорила размеренным, хриплым үнү менен.
  
  
  Менин атым Соң Pin. Мушташтын ката. Мен албайм кабыл алынсын сизди бүгүн. Сен можешь вернуться эртең? Бул көп походило бул буйрук. Эртең менен эки саат. Ал коротко склонила карашат эмес позволяя өзүнүн оозуна оозун, көзүнө көзүн катышууга. Алар скользили mimmo Идиштин катары кара прожекторлор.
  
  
  Идиш встала. 'Бирок ...'
  
  
  Эки саат.' Качан Идиш спускалась тепкич боюнча, ал позвала аны. "Твоя тетя болот ал жерде, ошондо."
  
  
  Идиш остановила жазуу жана повернулась мага. — Өкмөт башчысы нурбек Ригг увидит өзүнүн тетю Миртл? Эртең ошол эле волне, жана сиз мунун услышите".
  
  
  Ал абдан довольна болот. Ал кипела-жылдын волнения. Бул жылы Хансье Бринкер, ал нашел дыру нарын дамбе жана эми засунул жалал-нах чоң бармакты үчүн спасти өлкөгө гигантской кыйроонун. Ал ошондой эле чертовски счастлива, бул мага абдан осуяттарды айтуу эй, ал таптакыр эч нерсе белгилүү болду. Гана сүрөттөр болушу мүмкүн-бүлөлөргө да бар. Роско мисир пленку үчүн проявки. Кийинки нарын шаардык мэриясынын биз көбөйтүп ревматизма.
  
  
  "К болмок, үчүн, силерде кайра түзүлгөн фотография сырткары, бул эго атым — ошол, ким разговаривал менен Элис".
  
  
  — Яна?
  
  
  Ооба. Эго добуш айтылат катары добушу белгилүү агент КАН.
  
  
  Көздүн Идиштин расширились. — Сиз кааласаңыз, айта калган адамдар эмес коесуз? Жана ошол нарколог? Андыктан, бул нерсе таптакыр башкача, мен алам атоого балдар невинным весельем.
  
  
  Андай деле эмес.' Анын улыбнулся.
  
  
  Бул жылы бул шприце? Пентотал?
  
  
  Ал опустила роталардын. — Бул сен билген? Анын калтырган бул напоследок.
  
  
  Ага улыбнулась. "Послушай, дорогая. Боюнча он эки уловок, алар өздөрүндө бар үчүн надувания бай сучек, аларда ал жерде он бир. Пентотал натрий - бул, сыворотка правды эмес да, чынбы? Ошентип, алар беришет, бул дамам жакшы мүмкүнчүлүгүн толугу менен, алдын ала напоив ih ошол бальзамды-чай, жана дамы соодагерлердин аларга бардык, алар мектеп билүүгө. Алардын мүмкүн толуктугу жөнүндө ушедшем возлюбленном. Андан кийин сөз деген сөз медиумы кайталайт, бул андан кийин. Демек абдан убедительное сөзүн. Бул дамы жок помнят тышкары, алар биринчи кезекте айтып беришти. Бул дамы ошарашены. Жана ыраазычылык билдиребиз жана щедры.
  
  
  Идиштин оозун түзүлдү жалал-беззвучное Жөнүндө"".
  
  
  "Аны менен байланышкан бир катар башка артыкчылыктарды. Эгер бул чындык компрометирует, ар дайым мүмкүндүгү бар үчүн шантаж. Жана эгерде ишти вовлечено жетиштүү акча, призрак дейт максат, - деп, алар менен кыласың. Эмне эле бул бизге болгон — кайрымдуулук акциялары, эсеп-швейцария банкында өндүрүлдү, — сиз болууга четтөөлөрсүз, алар загребают акчалар. Идиш выглядела растерянной. "Бирок бул кандай тиешеси бар КАН?"
  
  
  'Эч нерсе мындай. Бул туура. Мен ойлойм, мунун баары кайра Нассау. Фезерстоуны алектенишкен алдамчылыкка, КАН билдим бул жөнүндө шантажировал ih. Балким, так ошондой эле, бул менен Бангелем. Мага вдруг келди жалал-карашат, бул у Бангеля жана Фезерстоунов-жылы дагы кандай-бул жалпы: алар эки торговали баңги заттар.
  
  
  Анын деди эй,:
  
  
  "Демек, KAN алмак биригүүгө боюнча ошол эле жолдо үчүн кире ичине. Пригрозили токтотууга ih подставка, эгерде алар алышат бөлүгү акчанын плюс бир нече кызмат. Мындай кызмат, бул, мүмкүн, турак жай берүү клонам.
  
  
  Ал покачала головой. 'Очаровательно.'
  
  
  Аны бой плечами. 'Очаровательно. Коопсуз. Бирок держите өзүнүн остроумие жанында.
  
  
  Ошондой эле биз эмес приблизимся карата штаб-квартирасында бул атсте. Мындан тышкары, биз бул жерде эмес өтүш үчүн разгадывать сырды коомунун. Биздин тапшырма: ih жоюу.
  
  
  Ал бир аз вздрогнула. — Бул кыйла жеңил болсо деген сөз, бул өлтүрүү эмес да, чынбы?
  
  
  Аны посмотрел карата нах. Ал сидела, подогнув алдында өзүнө бутту, болгон жибек стуле в спальне. Ага болдум, бледно-розовый костюм, жана ал выглядела ак-розовой жана жылмакай да, жибек. Бул бир гүл кыздар, алар жабат көздүн бул фильм Сэма Пекинпы. Бул бир айланасындагы тигил кыздардын, алар плачут нарын Fove Story.
  
  
  Аны покачал головой. - "Кесепеттерин жоюуда показаться банальным... бирок бул чындыгында делле жасайт мындай кыз", " сен кандайча, мындай иши?"
  
  
  Штопора обеспокоил аны. Ал изучала өзүнүн ногти. Узак. Алмаштырбай ал эч качан ih эрте эмес видела. -- Эми, -- деди ал акырында, -- бул узун тарых. Эле учурда бир канча мезгилдер мурун... э, анын встретила... катталды.
  
  
  Давным-мурда эле. Анын казан-ликалык бардык талапкерлердин катары, сармерден, анан боюнча үчүн... бул адам... мен чолпон " АХ... Биз эми ооба ладно, неважно. Ушунун бардык мезгилдерде джонсондун синдрому, качан согуш учурунда Вьетнаме кайра жетти өзүнүн апогея. Эми, мен... кол койду. Ал откинула карашат мурун жана көңүлдүү болуп жатты улыбнулась мага. "Мындан тышкары, аны подумала, эмне болмок эле абдан увлекательно жана романтично ар бир күн менен иштөөгө ушундай адамдарды катары Жеймс Бонд".
  
  
  "Жок забывай упомянуть Ника Картердин?"
  
  
  Ах, — деди ал. "Мен смелый мечтать бул тууралуу".
  
  
  Аны, ыр аркылуу бөлмөгө жана то жанында аны менен. Анын мисир анын подбородок өз колуна.
  
  
  Слушай, — деди мен. "Биз воплотим турмушка дагы бир нече встретят сиздин желаний".
  
  
  Хм.' Ал злое посмотрела мага. — Сен кайдан билесиң деп, мага снится?
  
  
  Жакшы, — деди мен. — Бер угадаю. Аны закрыл көздү. "Сиз кааласаңыз, эркин парить абада жана жүргүзүүгө любовью ал жерде".
  
  
  Мммм... — Ал задумалась. 'Кызыктуу. Бирок, мүмкүн, өтө эле ветрено.
  
  
  Ошондо бардык тартипте. Бул насчет... бул насчет жооп берди. Ал жерде аларда кровать он алтынчы абзацын кылымдын боюнча эски корчмы. Биз болмок проскользнуть үчүн бархатные занавеси жана выцарапать бул аттары учасында керебеттер, качан закончим.
  
  
  Мага бул жагат", — деди ал. "Бирок музейи ачылат эмес он эртең мененки". Ал посмотрела мага. — Сен менен макулмун моей идеей?
  
  
  Анын макул.
  
  
  В ванне с пеной.
  
  
  В ванне с пеной?
  
  
  "В ванне с пеной".
  
  
  Слушай, алам порекомендовать. Эске алып, пузыри жана бардык ушуга байланыштуу, бул аккуратный, таза секс. Сиз жөн гана эч качан тийиш эмес пробовать бул мындай учурда. Жок дегенде, эгер сен менин өсүшүнүн.
  
  
  Ал высушила мени. Менен чоң, жумшак теплым сүлгү.
  
  
  — Мен суроого сени, кандай ал жөнүндө, — деди мен.
  
  
  Эмне жөнүндө?'
  
  
  Ал сделала бир нече кызыктуу буюмдарды, муну менен сүлгү.
  
  
  — Неважно, — деди мен.
  
  
  Менен туура девчонкой нарын таштандыларды деле эмес, баары эле жаман. Сизге эле эмес, керек наряжаться үчүн настроить будильник болгон керектүү кезде. Эмес, эки адамдарды, алар нравятся бирине-бирине жана башка секс. Негизги көйгөй, бул эч качан созулат жетишерлик узак. Кыйынчылыктарды кайтарылып берилет.
  
  
  Аны отошел жагына жана закурил. — Аны отель сени суроого... — Мен выпустил кольцо түтүн. "Барбы, кара кытай тилинде сөз похожее на жөнүндө", туве, вау"?"
  
  
  Ал проводила пальцем боюнча волосам карата моей төштүн. Эмес хочешь сменить темасына, жол? Же сен отель попробовать ойноого тигил сценаны в ванне карата кытай?
  
  
  Анын объяснил эй ырдоо Элис Фезерстоун. Идиш нахмурилась. "Ах, аркан, шише, вау?" Ал пожала плечами жана мүнөтүнө задумалась. "Ха. Подожди секунда. Сен деди, бул атканда. Ага кивнул.
  
  
  'Хм.' Ал встала менен керебеттер. 'Эмес уходи.' Ал схватила көйнөк жана пошла нарын гостиную. Аны кайра услышал катары магнитофон иштейт.
  
  
  Ал вернулась улыбаясь. У нах алынды бул сөздөр. — Мен поняла, — сыймык менен деди ал. "Дао".
  
  
  "Дао? Бул Дао, ал байыркы кытай диндин?
  
  
  Ал кивнула. Ih кечки сыйынуу — бул туруктуу ырдоо: "О, Дао! Жөнүндө Тао! Бар бардык шансы, бул айтылат, бул Жөнүндө", тауве, вау". Эгер сен билген, сен слушаешь.
  
  
  Ал плюхнулась кайра карата кровать жана свернулась клубочком, обхватив жыйынтыгындатапшырышкан болуп жаткан. Ал толук аялдар абалы өзүндө. Албетте, мыкты түшүндүргөн, ал ага б. саадабаев азыркыга чейин хорька, болгон эле бир сомнительная теориясы тургандыгы жөнүндө Алиса, одержима туруктуу тягой карата веревкам жана вилянию.
  
  
  Идиш просияла. Жөнүндө", Ник. Идеалдуу. Бардык чынында. Алар Физерстоуны, алар жашайт да, отшельники - даосы - аскеты. Ошондой келсек сүйлөшүүлөрүн менен мертвыми. Даосы - мистики. Ал эми алар проклятия, алар произносили дарегине мисс Мэйбл, мисалы, даосы — бул фанатики. Ошондой эле . Ал сделала паузу катары Болтини, объявляя жөнүндө Жеңил Валлендах. Жана Алиса менен алектенген беспрестанно кайталайт, бул злой таза. Ой.' Ал ударилась жөнүндө кровать. "Эми, бул имиш филиалы, ал айтып жатат сага, бул өлүм жана айыл — бир эле. Бул эки даосские идеялар. Алар бул видят, бардык едино. Добро жана жамандык, өлүмү жана өмүрү. Баары болуп кайра бир целым нарын великом Биримдигине Дао".
  
  
  Аны покачал головой. "Бул деген болжол менен ошол эле канча Улуу Электрдик Измельчитель күрөшөбүз".
  
  
  Ал вздохнула жана поморщилась. "Типтүү философская идеясы. Бирок неплохая.
  
  
  Анын согнул ногу. 'Мындан ары кандай?'
  
  
  "Эми... анткени алар ойлошот, бул злой жок, алар эч нерсе жасашат үчүн токтотууга, эго. Эч нерсе делай, жана баары болот да, түбөлүккө. Бул ih улуу девиз.
  
  
  'Эм-м-м". бул мүмкүн правдой үчүн Алисы. бирок үчүн атс, КАННЫ, азыр андай деле эмес ничегонеделание".
  
  
  Ммммм. Мен билбейм. Адамдар интерпретируют диний доктринасын странным түрдө. Сиз гана көрөсүңөр карата Инквизицию. Же бул бесконечные согуш үчүн Ыйык Грааль. Анын болмок эмес исключала возможную байланыш.
  
  
  Анын подумал жөнүндө макулдашуусуна жана отверг бул мүмкүнчүлүк. Саясат - веб-дин бул краях. А эгерде кимдир акын кечки молитву, анда бул көп похоже на Жөнүндө "Мао" караганда Жөнүндө "Тао".
  
  
  Турганды, — улантты ал, — мен смогу разговорить Элис. Эгерде ал чын эле даоска, ал болбойт жүрүп турушу айланасындагы ооба жакын. Мүмкүн, ал сможет мага көп нерсени айтып берсе эмне болуп жаткандыгын анын үй. Чынында, ал бериши мүмкүн болгон бардык жоопторун.
  
  
  Анын устало өткөрдү жыйынтыгындатапшырышкан боюнча оозуна оозун, көзүнө көзүн. "Менин бизге эмес туура келет скупиться" деген ушул маселе боюнча, бирок сен эмес вернешься ошол үй".
  
  
  Аны алдым бул зеленоглазый көз карашы бири-нах.
  
  
  Биз болмок потратили бул көп сөздөрдү.
  
  
  Жана эмнеге жок?'
  
  
  Ошентип ал бир себеби, алар эмнени, качан гана алар заметят сизди, накачают пентоталом, жана сиз аларга бардык расскажете . Используй өзүнүн ум, Идиш. Ал жерде абдан коркунучтуу. Биз деле билебиз, канчалык коркунучтуу, азырынча идентифицируем бул сүрөттөр. Андыктан держись, алардан подальше. Сен сделала өзүнүн бир бөлүгү. Биз менен Роско мындан ары расследовать иши Элис.
  
  
  Жана да сен собираешься муну, эгерде ал эч качан чыгат?
  
  
  Эми... ошондо бизге түбөлүккө кире ичине.
  
  
  Ал встала менен керебеттер башталган ачууланып айтты жүрүп турушу боюнча бөлмөсүндө. Бирок бул глупо. Жана сиз теряете да көп убакыт бири-ушул. Мындан тышкары, бул дагы коркунучтуу сиз үчүн. Менде мурда эле бар өткөрүү үчүн кирүү. Эртең. Эки саат.'
  
  
  Ал укук. Аны кетирип, аны эч качан делал эрте. Аны кабыл алды эмоциялык чечим. Көп болгону үчүн аны отель коргоого аны. Жана бул туура эмес болчу. Эмоциялар жол берилбейт в моей иши. Сиз оставляете ih күнү катары гана начинаете.
  
  
  Аны макул, ал пойдет. Учурда эки шарттары.
  
  
  Биринчиден: биз адегенде разберемся кылуу менен. Эгер бул жер-жылы ушул оплотом агент КАННЫ, ал эле ал жакка эмес пошла. Ал согласилась.
  
  
  Экинчиден, биз менен Роско ждали болмок ee нарын макробиотическом ресторане аркылуу көчөсүнө жана поддерживали аны менен байланыш микрофон аркылуу. Эгер биз услышали нерсени вроде үчүн келет, биз болмок прийти жардамга.
  
  
  Ал согласилась. Айтмакчы, менен айрым удивлением. "Эми, Ник, мен мечтать албайм, эмне болмок эле андай болбогон учурда. Жок, ошол үчүн аны боялась, — деди ал, — мен жөн гана... — подумала ал, бул эле учурда бир канча мезгилдер, — мен боюсь.
  
  
  
  
  15-Глава
  
  
  
  
  Бул жылы дерьмовый күнү. Анын порезался убагында сакал. Идиш уронила күзгү. Кофе жылы өтө чабал. Жана пошел куттуктаган. Бул болгон жакшы-бөлүк.
  
  
  Чейин он бир сааттык Идиш вышла үй. Ал отелей вовремя накраситься жана кийинип алыш керек, деп добраться чейин Фезерстоуна пораньше. Ал надеялась проскользнуть наверх боюнча ыңгайлуу жайгашкан бөлмөлөр күтүү экинчи кабатта үчүн жолугушууга менен Элис Фезерстоун.
  
  
  Менин телефон чалуу Мейсу 11 саат обернулся дагы бир ударом. "Кечиресиз, балдар, — дешти топтун катышуучулары, — мурдагыдай эле эч кандай иш-аракеттер".
  
  
  Ага позвонил дүкөнгө чай Лайтфут, жана мага айткансыз, бул менин заказ болбойт даяр чейин полудня. Аларда болгон эмес курьеров.
  
  
  "Беле, мен айта албайм алууга эго?" Алар дешти ооба. Бул жылы татаал заказ.
  
  
  Бул означало, бул фотосүрөттөр, алар Тара сделала нарын The Featherstone s болду да жөнөкөй эмес опознать. Алар керек эле жөнөтүүгө ih Вашингтондо. Балким. Кандай болгон учурда, анын получу ревматизма в полдень. Дагы жетиштүү убакыт чыгуусу менен байланышууга Идиш ысык-көл облусунун, эгерде мындай зарылдык пайда болсо. Анын чыкса аркылуу батирлер жана пошел по улицам. Саатына күн анын встречал Роско нарын макробиотическом ресторане. Анын чечти адегенде караганда кандайдыр бир перекусить.
  
  
  Жок, он, он эки, аны мурда чайной лавке Лайтфут. Кичинекей кир басымды орто жана чакан дүкөн биринчи планда-кабатында өтө эскирген имараттар, анда анын Сохо. Дубалдар полдон чейин ойдон алынды увешаны полками менен огромными банктар чай. Терезе, выходящие карата көчөсүнө, ал ошондой эле бул забиты стопками чай.
  
  
  Үчүн прилавком турду неряшливый эркек поношенном коричневом фартуке. Ал посмотрел бул менин документтер жана кивнул. Ал мисир банкына менен текчелер жана поставил аны прилавок. Ал баштаган заворачивать эго анын коричневую оберточную кагазга.
  
  
  "Мен, э... отель болмок пайдаланууга эго бул жерде," - деди мен.
  
  
  Ал покачал головой. — Магазин бекен туура келет ал үчүн эмес да, чынбы?
  
  
  — Ошондой болушу мүмкүн, наверху?
  
  
  Ал подозрительно посмотрел мага. — Билбейм, — деди ал. — Мен керек бул текшерүүгө. Ал жакындап келип, мындай кассадагы жана нажал N-3. Аркылуу бир нече мгновений телефон эки жолу зазвонил, андан кийин замолчал. — Жакшы, — деди ал. Ал нажала баскыч астында прилавком жана бир аз бөлүгү арткы дубалдары отъехала.
  
  
  Тешик берди мага кирүү кууш тепкич, жетектөөчү карата жергиликтүү штабы АХ. Шаты вела анын кичинекей неряшливую кабылдамага. Эки оранжевых пластикалык орундук, отургуч, заставленный номери "Чай аймагында баренцева моря" , жана чоң потрепанный жазуу жүзүндөгү отургуч. Кийинки жолу сидела темноволосая красотка, жующая жвачку. Ал заинтересованно посмотрела мени, перестала жевать жана скрестила бутту башка тарапты. Оң жагында бири-нах болгон дагы бир эшик. Ыйык ыйык. Аны посмотрел болгон саат. Болгон он эки саат. Аны положив эки колуна алууга отургуч, жана бир аз наклонился алдыга. — Мен кетейин, сүйлөшүүнү менен Долорес, — деди мен.
  
  
  Ал сделала таптакыр бесстрастное адам. Анын высветил өзүнүн өздүк күбөлүгү. Анын алдында акыры пайда бул түшүнүү, жана ал кивнула. "Сиз билесиз да эч наверняка бул чайном магазине," деди ал. "Сага керек Долорес же сенин билдирүү?"
  
  
  Билдирүү", - деди мен. Ал нажала бир нече кнопкалардын өзүнүн телефоне качан анын баштады распаковывать банкка менен бальзамды-чай. Ал протянула мага трубку. Ал жакта записанное на пленку билдирүү жылдын Роско. "Увидимся саатына күн". Андан кийин кайра Mays: "Кечиресиз, балдар, эч кандай иш-аракеттер".
  
  
  Анын жүрүшүндө банкка жана селл карата отургуч. Ар фото болгон таза прикреплена карата компьютердик картасы. Урматтуу жириновский дамы Mrs. Ходжсон жана Фрогг деп таанылган таковыми. Секретарша Фезерстоуна түрткү берди бошотулууга Агнес Корона, мурдагы катчысы Скотленд-Короо, анткени, айрым документтер, алар у нах тандалып алынды жерден украдены. Эч кандай далилдерди анын причастности да эмес багынан. "Кайдыгерлик" болуп калды себеби аны отставкага кеткен. Бирок ал болуп калды астында туудургандар. Мальчиком, ал келдиң Идишке чай өткөрдү аны багып, аталган Пэм Жылкынын, жаш террорист боюнча адис психологиялык деп билдирет аймактык кабарчы. Айрыкча хорош анын акыл-эске таасир берүүчү препараттар. Ал башкы тергөөчү КАН. Анда Азия алар потеряли эго түрү боюнча. Рахмат фото Идиштин АХ обновила эго маалыматтар архивде. Акырында, эмне кем эмес маанилүү болгон Сун Пин. М-2. Убийца экинчи класстын. Башталган экинчи класс эмес означал, - деп ал жаман. Бул означало эч мындан тышкары, бул ал убийца. Жана алар бардык феминистки, алар азыр злятся эркектерге, шлите өздөрүнүн даттанууларын Мао Цзэ дуну. Сунь Жин болгон злой агасы. Судя боюнча компьютердик картасына, ал боюнча адис тонкостям жеке кыйноолорду.
  
  
  Аны подскочил карата телефон аркылуу жана позвонил жалал-театр.
  
  
  Идиш азыр ушла.
  
  
  Анын ударил боюнча трубке да өтө тургандыгын отургуч затрясся, - деди белгилеп кетким келет Долорес. "Долорес өзү. Тез! Секретарша ускорила жевание чейин төрт-төрт жолу жана нажала бир нече кнопкалардын. Эшикти оң жагына нах приоткрылась. "Сиз жок болсоңуз скучать боюнча Долорес, — деди ал. Бул веб-кыз панелдерди.
  
  
  Кыз у бөлүштүрүүчү калкандын болгон жогорку, мешковатым мужчиной менен седыми ачылды, анын эчак мертвой көйнөккө менен измученным адам.
  
  
  Анын деди. - "Долорес?"
  
  
  Ал вздохнул.
  
  
  "Карагыла, — деди ал жана оторвал кулагы жылдын жуп наушников.
  
  
  — Аны Картер, — деди мен.
  
  
  'Oi.' Ал поглядел та прямее.
  
  
  Анын деди эму өткөрүп Роско шашылыш билдирүү. Пландар өзгөргөн. Биз керек эле перехватить Идишке электе ал войдет в логово көрүптүр. Анын вернусь батирге учурда, эгерде ал келсе. Эми ал направлялся нарын макробиотический ресторан. Эгер мен алмак эмес, аны встретить, анын болмок жолугушту, аны менен ошол жерде, анын экинчи жарымында.
  
  
  Анын уштуруучусу " такси жана жылдыктар сейил бак курууда батирге аакга кыска мөөнөттө. Идиштин ал жерде жок болчу. Бардык, мен жасай алмак, бул ждать. Эгер ал болушкан эмес, ысык-көл облусунун эмес, бул жерде, ал, алмак мүмкүн жерде өткөрдү. Ал эми Лондон чоң шаар. Ушул себептер үчүн паники эмес. Адегенде караганда анын увидел Роско, менде боюнча болду чечими вовремя эскертүүгө аны. Ал тургай, эгерде бул болчу эң акыркы учуру. Ошентсе да, аны, өзүмдү бир аз неловко. Анын продолжал жүрүп турушу боюнча бош квартира. Жаан нервдик стучал жалал-терезе. Баштап төмөнкү көчөлөр доносился алсыз гул джаза. Өзү менен көчөсүнө доносился стон машиналардын. Анда касынын түбөлүккө мени менен пролетел самолет. К дунул. Сааттарда тикали.
  
  
  Анын отель бардык снести. Бир саат. Мүмкүн болушун токтотууга убакыт. Же, мүмкүн, анткени алар издавали эмес, ошол үн, ал аны отель угууга. Үн Идиштерди, кирүүчү эшик. Бүтүн, ужасное кезде, эгер эч нерсе болуп турат, ал бардык кооптуу случиться дароо эмес да.
  
  
  Саатына күн анын топтойт номери. Аны алдым ревматизма Роско карата нулган билдирүү. Андан кийин үч гудка жана топ Мейса: Сонни, балдар. Мурдагыдай эле эч кандай иш-аракеттер.
  
  
  Анын повесил трубку. Анын протер көздүн жана потер шею. Ал жерде кайрадан ужалило. Аны чейин жеткен тереть. Баш ал мени предупреждал менин радар? Аны посмотрел на стену. Андан кийин карата телефон аркылуу. Аны көбөйттү трубку жана кайра топтойт номери.
  
  
  Роско: Заткнись. Ники. Биз найдем аны.
  
  
  Би-жана, би-жана, би-и. Ирина: Кечиресиз, балдар. Мурдагыдай эле эч кандай иш-аракеттер.
  
  
  Анын держал трубку бир аз подальше-жылдын уха.
  
  
  Бул тууралуу аталган алар эң сөздөр, алар Mays использовал эки жолу!
  
  
  Ар бир саат, ал айткан жаңы билдирүү. Албетте, ал, балким, албады болмок придумать эч большего, бирок кайталап коюу баары мешало эму. Ар бир саат ичинде акыркы бир нече күндүн ичинде ал приходил менен кандайдыр странным отчет же новостным кабар тургандыгы жөнүндө едят в деревне. А эгерде ал таптакыр эч нерсе алмак придумать, ал баары придумывал мэтт.
  
  
  Аны кайра поднес трубку карата уху... Аны кунт коюп слушал. "Кечиресиз балдар. Мурдагыдай эле эч кандай иш-аракеттер. Ооба! Добуш берет ал! Жалал-эго-акыркы сөздөрүндө послышалось начар рычание. Самолет, ал пролетел. Бул үн болчу мурда. Ал жакта нерсени кривое.
  
  
  Ага позвонил Долорес. Ал тастыктаган мага, бул бир эле билдирүү болчу ал жерде үч сааттын ичинде. Жок, деди ал, ал эмес нашел бул шектүү. Ал гана ойлогон, эмне Мэйс отель пошутить пайдаланып, бир эле билдирүүнү кайра жана кайра.
  
  
  Аны айтып эму жөнүндө самолетто. Бул мгновение ал замолчал. 'Кудуреттүү Кудай.' деди. 'Сен укуктардын.'
  
  
  Менде Мейса көп эмес. Аны жоготсо, анда ортосундагы гневом жана паникой. Злость анда мен да ачылды коопсуздугуна Идиштерди, бул абдан түрү боюнча ih чыныгы ниети жок жана бул тууралуу билдирүүдө Мейса эрте. Биздин үмүт жана "созвездии бүгүн бул ишти" кабарчысы негизделген послеявляется Чен-Жокпу Брауна, послеявляется, ал керек болчу келиши лабораториянын клонирования жана Лао Цзэну. Эгерде ал мурда эле ушундай кадам, бардык үмүт потеряна. Биз эч качан найдем бул гнездо атсте. Биз болсо эч качан аткара албай калган элем токтотуу ih. Кудай накажет мени бул суку алектенген залезла мага алдында териге.
  
  
  — Жакшы, — деди ага Долорес. "Ниети түзүлөт жана төмөнкү. Мага керек вертолетом, ал сможет жеткирүүгө мени ал жакка. Окажи Роско кошумча жардам жана...
  
  
  — Сен шутишь? — прервал ал мени. "Лондонский офис эмес, мындай чоң. Бизде жөн эле жок кошумча жардам — дегенде, мындай, кайсынысы сизге керек.
  
  
  — Вертолетом?
  
  
  "Бул дале улантылууда".
  
  
  'Жакшы. Ошондо скажи Роско үчүн шелл одина. Жана костя Кудайга, скажи эму үчүн ал осторожен!
  
  
  'Слушай. На твоем жерде анын болмок эмес беспокоился жөнүндө Роско. Кээде ал мүмкүн бир аз педантичным, бирок качан бул кону турат озунчо эго айыл. Ал өтө сүйөт айыл.
  
  
  Анын вздохнул. "Барабыз үмүттөнө."
  
  
  Вертолетом керек болчу алып мени экинчи жарымында жалал-Гайд-parque. Ар кандай болмок удивился, бирок, менин билимим иш. Кандай болгон учурда, алар айтуунун бул тууралуу бир нече күн бою. Анын почистил Вильгельмину жана кайра зарядил уюштуруучулар. Анын сунул стилет баруу ножны жана вставил дагы бир газ бомбу. Счастливчик Пьер да искренне посередине.
  
  
  Анын аянты плащ жана чыкса алдында таазим.
  
  
  
  
  16-Глава
  
  
  
  
  Роско посмотрел болгон саат. Болгон жок эки беш. Идиш деди, бул пойдет в "Фезерстоун" жарымында экинчи.
  
  
  Ал жок кылгысы показаться өтө шектүү, выбежав айланасындагы ресторана катары сумасшедший. Ошондой эле ал заплатил, мисир газету жана шталь-министр нарын подъезде. Жаан пошел шамалы. Андыктан адам, читающий нарын подъезде болбойт бөлүнүшү. Балким, ал ойлогон ниети жөнүндө забытом зонте.
  
  
  Ал, керек, увидел Идишке, качан ал аркылуу пайда болду кетиптир, бири бурчунун. Ал эмес видела аны. У нах жылы кол чатыр, ал камсыз кылган зарыл шоры чектеген анын сереп.
  
  
  Роско ага жакындап келип, мындай тараптан көчөлөр. Жаш mimmo бакалейщика. Тышкары келет. Mimmo переулка. Балким, ал эмес сводил көздүн менен Идиштерди, ошондуктан эмес деп эскертти катталды. Балким, бул каражаттар эки эркек. Алар жериходогу карата ага. Ал, балким, эмес эскертилди ошол фактысы, бул эркек эмес использовал мындай жакшы кара кол чатыр чачындардан. Жана азыркыга чейин хорек держал эго чогултулган в руке.
  
  
  Жок дегенде, ошондой эле обстояло иши, биз кантип андан кийин өзү бул өлкөлүк.
  
  
  Лижет к вечеру биз заты денеси Роско. Ал переулке. Эго колуна дагы цеплялись үчүн чоң кара кол чатыр, курч да, бритва кончик анын вонзился эму нарын складывать доллары.
  
  
  
  
  17-Глава
  
  
  
  
  Вертолетом приземлился карата заболоченное тилке, болжол менен саат километре чейинки үйлөр. Мени ждал чоң Fiat 130. Айдоочу тапшырды мага ачкычтар, билимим тууралуу маалымат берген эмесмин, мага туура багыт жана то жанында мени менен. Жанында моим айдоочулук сиденьем. Андан кийин биз бардык айдалат, ар кандай жагынан.
  
  
  Прекратился жаан, жана пейзаж засиял нереальным ачык сары-жашыл түшүрүлгөн. Бир боюнча сие түстө менен сүрөт Констебла. Бул жылы бир айланасындагы сказочных кыргыздарынын менен коттеджами жана гостиницами жүргүзү Ричарда Львиное складывать доллары. Аны почувствовал, бул менин кан закипает ал универсалдуу чакыруу. Менен чын көңүлү менен бөлүшүүгө. Крестовый поход. Анын sel өзүнүн чоң Фиат үчүн убить драконов. Менин тапанча жана стилет жүрүшүндө жаңы Экскалибуром. Ага жылы бөлүгүндө тарых жана делал билдирди. Аны азыр укканын азыктар, рожкилер, приветствующие нулган пайда болушу. Аны всепобеждающий баатыры.
  
  
  Жөнүндө кудайым. Бирок: акырында иш-аракеттер:
  
  
  Анын припарковал машинага үчүн рощей жана улантты жол аркылуу чакан кусты карата арткы бөлүгүнүн поместья. Бул жылы приют, ал алар арендовали өзү үчүн. Үйү менен соломенной чатырынын, излучающий странную атмосферага. Айтуунун кажети акырын.
  
  
  Өтө эле акырын.
  
  
  Анын огляделся. Жанында башкы үйдү турдук эки кичинекей домика, бирдей странных. Жакынкы жүргөм болжол менен жыйырма ярдах кр башкы имараттын. Эки алынды заколочены. Кызык, кайсы боюнча аларда использовал Мейс. Ага жылы дээрлик ишенем ал көп эмес, бирок аны.
  
  
  Анын маалымат таркатуу жагынан бир дарактын башкасына жана добрался чейин экинчи үйлөр. Аны да алдым түрү болгон подъездную дорожку. Менин удача болгон өтө деген сөздүн жакшы жагы, билиш керек правдой. Ал жерде находилась машина.
  
  
  Бул жылы эски америка универсал. Бул эски псевдодеревянные шарик Шевроле 1952-жылдын. Багажник на билдирди болдум, воткнуть багажом. Жана рыболовными снастями.
  
  
  Кайда эле алар бизге пошли, алар ходили карата рыбалку. Бирок алар собирались кайда-анда ехать, ал эми анын келди да жолу вовремя.
  
  
  Анын добрался чейин башка үй. Эшикти болгон заперта. Аны заглянул ичине аркылуу бир боюнча витражных терезелерди. Аны потянулся к окну. Ал жылытылган. Мүмкүн, өтө эле оңой. Анын приготовил Вильгельмину кирди ичине.
  
  
  Эгер бул замешан кимдир тышкары, Мейса, менде болдуңуз эле көйгөйлөр. Бул эски половицы выдавали мени караштуу малейшем кыймылы. Алар скрипели астында моим эшиги. Бирок эгерде кимдир болчу ошол жерде, ал молчал.
  
  
  Анын продолжал идти. Бул төмөнкү кабатта болчу, болгону эки бөлмө, жана алар казались пустыми, абдан пустыми. Камин болчу увешан медными горшками жана таза, бирок обгоревшей решеткой.
  
  
  Анын өсө баштады тепкич боюнча.
  
  
  Ванная бөлмө.
  
  
  Ушунун эго орун домк. Магнитофон Мейса дагы лежал бул керебеттер. Кубаттуу бинокль мурдагыдай эле торчал айланта терезе. Кровать өзүн алып сплетение шейшеп менен жабылат. Мейс жана Пирсон спал бул жерде кезек. Жалал-бурчунда болгон бир көргөзмө консервных банкалар. Алсыз жыты балыкты дагы висел абада.
  
  
  Изи менен күрөшүү болгон эмес.
  
  
  Кандай жакшы жаңылыктар бул мүмкүн означать. Бул-анда заставило ih отойти өзүнүн постун. Бирок бул милдеттүү эмес означало, алар каза болгон.
  
  
  Аны посмотрел нарын бинокль. Аны көргөн, Чен-жокпу, үй. Ал разговаривал менен эки эркектер. Аны көрө алмак ih бутту, бирок ih адамдардын эмес көрүнбөйт. Анын воспользовался диктофоном үчүн өткөрүп берсин билдирүү Долорес. Бул даана байкалган нарын беспроводном менен түздөн-ал красавицей нарын чайной. Андан кийин аны кайра спустился төмөн жана вылез жалал-терезе.
  
  
  Моросящая аба-ырайы. Аны, өзүмдү неловко. Аны ойлогон, бул аба-ырайы. Бирок, баягы эле, аны подумал, бул мүмкүн эскертүү.
  
  
  Анын направился экинчи окууга үйдө. Ошону менен бирге, ал лижет бардыгы негизги имаратка. Гүлдөрэгилип, алар забиты нарын эшикти алынды вырваны. Анын сжал Вильгельмину жана ачты эшикти.
  
  
  Анда, мен ал жерде увидел, заставило менин карынга сжаться.
  
  
  Повсюду болгон кан. Эски жыгач пол болчу пропитан ал түзгөн жана окрасился нарын непристойный түсү өлгөн. Ал застыла ортосундагы швами половиц. Ак кебез эмерек болгон перемазана эй. Даярдалган кол сааты AX лежали раздавленными. Тапанча 38-го сайы ичинен AX лежал бүт кан болгон посыпанном ун менен толтуруу стуле. Жана балта, окрашенный анын кызыл түсү, лежал жанында камином.
  
  
  Камин.
  
  
  Ал дагы горел. Дагы айткан жылуулук. Бул решетке лежали куча теплого пепла. Жалал-бурчунда, жанында костром, лежали... колу. Анын услышал абдан странный ызы-чуу, анан түшүндүм, бул добавляю өзүнүн рвоту ушул беспорядку.
  
  
  Мен пошел на кухню жана ачты кран, андан кийин плеснул муздак суу болгон адам жана просунул запястье жашоону. Менин кулактарын защипало. Анын выключил кран. Мага показалось, мен бирдеме услышал. Скрип деревянного жынысына.
  
  
  
  
  18-Глава
  
  
  
  
  Идиш айтып берди мага кийинчерээк, бирок мен айта алам азыр. Туура тартипте.
  
  
  Роско ал видела. Бирок оглядывалась. Ал билген, бул ал жерде. Бирге мени менен. В ресторане. Ал садыков Коомдо Фезерстоуна, мурдатан пландаштырылгандай, 14:30. На шее у нах болгон ниточка үчүн жарактуу өткөрүп, каалагандай сүйлөшүүнү радиуста беш метрден нах нарын трубку аркылуу көчөсүн. Ак сумке у нах болчу ошол эң диктофон, ал колдонот бүгүн.
  
  
  Идиш чувствовала өзүнө жакшы.
  
  
  Администратор байкадым, бир аз раздраженно, бул Идиш төмөндөгүдөй өтө эле эрте. Пэм Жылкынын проводила аны тигил эле бөлмөгө күтүү экинчи кабатта экенин жана бүгүн жана сунуштаган эй, дагы бир чашку чай. Ал калтырган, аны үчүн иликтөөгө алар ошол эле журнал.
  
  
  Бул жолу Идиш взяла чашку чай. Андан исходил приятный жыт корицы. Ал окунула бармакты нарын суюктук жана слизнула аны. Менин девочка алды пятерку химия боюнча эмес жөн эле да. — Чай, — прошептала ал жемчугу жана "Sonny", — наполнен метаквалоном. Ал насчитала болжол менен беш жүз мг. Бул лекарство берет сизге, анда алар айтышат "жакшы даярдалган". Бир жагынан, сезими сонливости, экинчи сезими приподнятости. Ал эми өзүнүн удара, анда ал мүмкүн убить сизди эки ыкмада. Өзү препарат, же жоктугу, бул препараттын. Симптомдору абстиненции сходны с симптомдор талма — бир нече күн приступов мүмкүн болгон закончиться толук менен көрүнөт: өлүм. Бул адамдар бул жерде билген, алар жасал. Бул беш жүз мг болчу жетиштүү үчүн снести сизге карашат. Жок дегенде, жетиштүү үчүн, заставить сизди дегеним, бул сиздин тетя Миртл восстала айланасындагы өлгөн.
  
  
  Идиш вылила ичиндегини чашки бир тегерегиндеги бул лян в горшках. Эгер бул лиана эмес болгон тийиштүү түрдө укоренена ал жерге, ал наверняка оторвалась болмок.
  
  
  Ал кайрадан на цыпочках вышла в коридор жана кайра аны жылы некому токтотуу. Ал поднялась тепкич боюнча болгон үстүңкү кабатта. Эки күн вели в бөлмөлөр в алдыңкы бөлүгүндө имараттын. Бир айланасындагы ушул бөлмөлөрдүн, принадлежавший Алисе. Ал закрыла көздүн жана кылдым берсин терезе, ага анын эй билимим тууралуу маалымат берген эмесмин. Ошону менен бирге алдында үйдү, ал оң жагына нах. Демек, бул тийиш эшикти сол жагында.
  
  
  Ал постучала нарын эшикти.
  
  
  Добуш Алисы абсурдно жаман: "Войдите".
  
  
  Элис Фезерстоун лежали бул керебеттер кара-көк түстөгү жибек пижаме, спрятанной ортосунда беш шелковыми подушками менен набивным рисунком. Элис Фезерстоун выглядела эмес, абдан чың. Крошечные бисеринки банктын сүйлөштү у нах на лбу, жана ал обмахнулась чыгыш веером. Анын седые мелированные чачтар лежали влажными на затылке, ошондой каректерди толугу аны көздүн сузились чейин булавочных уколов. Ал напомнила Идиштеги неряшливую королеву боюнча Алисы өлкөдө чудес.
  
  
  Элис Фезерстоун болгон нагружена баңги заттар. Бул кыйла облегчило ишке Тарасын. Эй, деги эле кереги жок болчу беспокоиться тууралуу логикалык звучащем оправдании. Элис болгон далека-жылдын логики, азыркы учурда. Ал анда, чек ара зонасында, анда единственное сунуш — ерунда, ошондой ой жаратат путаницу.
  
  
  Ал башынан айтууга тихим үнү менен. Кандайдыр бир себептер менен ал думала, бул эй алты жыл, ал эми Идиш — ee энеси. Чындыгында айтканда, баңгилер, алар заставить сизди да дегеним. Гашиш мына, көп жөндөмдүү, бирок алар, штучки, алар глотаешь, нюхаешь же вкалываешь гана жакшы добивают иш. Бирок, мүмкүн болушунча, бул иш-чара жөн гана камуфляж "Расскажи өз энесинин" звонила нарын колокольчик. Бардык учурда, Идиш эмес отставала жана играла Энеси.
  
  
  Энеси отелинин билүүгө бардык жөнүндө Яне. Энеси эмес доверяла-Январындагы да доверял атасы. Алиса деди, - деп өзү да жок делала.
  
  
  Ян тесла ярым даосом. Бирок Ян өзгөрүлгөн. Алиса эмес, билген эмнеге. Ал жөн гана алсак чувствовала. Алиса любила сезе. Дагы нах болчу приятный кармалап билүү плюшевый чычкан. Беле Эу эмес отель бул көрүүгө?
  
  
  Кийинчерээк, деди устало. Ошондой сыяктуу эле бул Ян?
  
  
  Бул ж, болжол менен беш жыл мурда посмертному кеңешине папы, Ян мисир башкарууну өзүнө. Бардык шло жакшы чейин эки жыл мурун. Андан кийин ал кетирди, бардык ушул эски кызматкерлери жана болуп дайындалды жаңы персонал. Алар дагы даосы, - деди ал. Бирок бардык эле... Алисе алар абдан нравились. Албетте, жок, жаңы. Пэм Жылкынын, Байланыш. Анан четверняшки.
  
  
  Четверняшки?
  
  
  Бул төрт парня, алар бардык похожи бирине карата бирине. Учурунда ih айтымында, бир гана айланасында аларга катышуучулардын аңчылыкка. Жок, алмак эмес. Эмес аңчылыкка, ал аны дразнил... Алиса башталган плакать. Балким, ал собирался аны дразнить.
  
  
  Идиш деди, - деп Энеси защитит ee. Алиса перестала плакать. Ал башынан ырдоого. Идиш институттарына көздүн жана посмотрела болгон саат. Болгон жок эки беш. Эй, керек болчу тез вернуться, азырынча анын ждали залында күтүү. Бирок бул насчет ошол четверняшек? Элис деди бул нерсе дагы? Алиса кивнула. Ал хихикнула. Аларда айтканда, үч тазаланды, жана бул ага-ини тройняшки. Алар похожи, бул четверняшек. Демек, алар семерняшки... же жокпу? Алиса гана продолжала хихикать. Сперва тройня. Андан кийин куттуктады... Алиса гана продолжала хихикать. Ошол эле жерде болдуңуз Чэнь-ли Хун Ло, алар бир жерде болсо, Ирландиянын. Же Исландии. Же анда дагы. Ошондой дагы болчу Пэн Барбы, учкуч. Алиса замахала жыйынтыгындатапшырышкан. Ал Америкада. Анан турдуңуз, андан кийин сапар — Алиса считала на пальцах, — Доупи, Шизи жана Мдк. Ал хихикнула. Бирок алар аркылуу өткөн бир нече жума. Алар поехали ат Да менен Пэм Текшерилди. Жумуштун менен жолугушууга волшебником. Жок, жумуштун менен жолугушууга ушул пресвитерианцем. Үчүн сүйлөшүүнү басма сөз менен. Үчүн биригүүгө карата стоматологу. Приготовлено ал. Таза, таза. Эми, ал эмес помнила.
  
  
  Идиш задумалась. Ошондой эле алар уехали аркылуу бир нече жума. К... президентке! Бул тийиш болчу керек да. Алар пошли аларга навстречу.
  
  
  Болгон эки мүнөттөн үчүнчү. Идиш сжала руку Алисы. — Бул бардык бир туугандары, алардын сен билесиңби? ал деп сурады.
  
  
  'Oi. жок, — деди Алиса. 'Дагы көп. Бул өтө чоң үй-бүлө. Бирок калган кайдадыр алыста. Алиса перестала мычать.
  
  
  - Сен деп ишенем? - так деп сурады Идиш. "Сен эмес попадешь в рай, эгерде будешь лгать".
  
  
  Элис выглядела трезвой. "Жок дегенде, мындай дейт Ян. Ал", - дейт калган кандайдыр бир убакыт калат үйлөр жана биз керек чыгарылсын ih жерден. Ошондуктан, качан Пэм Жылкынын, ал эми башка уходят, буга приходят жаңы. Ох, адилет, мама. Бул нерсени ал деди.' Алиса чынчыл старалась iso бардык күчтөрдүн.
  
  
  Идиш встала. — Эмки ж, дорогая, — деди ал. - Эми мага кез идти, а сен жакшы девочка, жана... - ал кылдым придумать айта бул нерсе боюнча-матерински, - эми послушно ешь өзүнүн кешью, жана арада убакыт аны кайра буду с тобой. Идиш закрыла артынан эшикти жана терең вздохнула. "Сен укканын бул, милый", деди ал өзүнүн ожерелью. "Азыр Америкада айтканда, бир гана. Бул учкуч. Кажется, пилот вертолета. А мүмкүн, ал убился ошону менен бирге сенаторами, алардын ал дандарынан. Ал сделала паузу, андан кийин жок смогла эмес кошулсун: — сен жок кылгысы үчүн анын жүрүш буга. ха-ха.
  
  
  Ал улыбнулась жана спустилась тепкич боюнча. Тилиги тепкичтер, жолунда жогору, Пэм алынды Жылкылар жана Соң Pin. Алар выглядели сердитыми. Абдан злыми.
  
  
  У Пэм Kona в руке болду ийне үчүн подкожных инъекциялар.
  
  
  Баарын деп айта алат Идиш-жылы: "Ооба. Ник.'
  
  
  
  
  19-Глава
  
  
  
  
  Эгер сиз өмүр пытаетесь вооружиться каршы күн дерьмо, бул күнү дерьмо настанет.
  
  
  Анын положил тапанча жанында раковиной жана скрип жынысына заставил мени нырнуть ага. Анын опоздал. Бычак пронесся боюнча бөлмөдө, пришпилив мою руку к раковине катары жаңы бабочку нарын коллекциялар.
  
  
  "Жакшы, Картер. Жай повернись".
  
  
  Ih-жылы алган. Бул тууралуу аталган эмес, "алар" болгон, аны болсо мындай болушун күткөн. Алар выглядели катары үч жергиликтүү ивановдун. Супер денди. Ih шведов жана чач кыркуу алынды жылдан он ih жашка толгон, ошондой накачанные мускулы эмес вязались менен заманбап кийим. Алар жериходогу мага курал менен наготове. Бүгүштүү главарь.
  
  
  — Колуна үчүн карашат, — деди ал.
  
  
  Анын осмотрел эго үстүнөн донизу. - Бир жакшы нерсе nen болчу эго костюм. "Анын отель болмок, гегелчил, — деди мен, — бирок менде техникалык проблема". Анын билимим тууралуу маалымат берген эмесмин болгон бычак, дагы прижатый карата моей руке.
  
  
  Ал повернулся бирине айланасында өзүнүн спутников. — Джайлз, — деди ал. Мейли, аныктоо, сэру. Джайлз подошел ко мага жана вытащил бычак. Менин кан пузырилась. Джайлз обыскал мени. Ал нашел стилет, бирок приблизился карата газ катуулугу. Аны, балким, эмес, эго вкусе.
  
  
  Джайлз улыбнулся. Абдан ишенимдүү. — Жакшы босс. Ал таза.
  
  
  "Ошондо сиз менен Робби берите эго үй".
  
  
  Джайлз жана Робби взяли мен үчүн колуна, жана с парой тапанчаларды, прижатых карата көрсөткүчүбүз позвоночнику, мени веления карата үйүндө.
  
  
  Бул жок эч кандай күмөн. Биздин күндөрдө гүл алынат мыкты убийцы. Бангел, Линь Цзин, эми дагы бул буу чын эле превзошли өзүн вежливости. Vin Учурунда жылы хема-анда башка. Качан анын кошулду ага бөлмөдө, ал одарил мени убийственным взглядом жана рявкнул карата подонка: "Посади эго". Алар подтолкнули мени алып стулу. Ар бир мисир мени үчүн ийинин жана нажал ага: аны то. Винг кивнул. Башкы злодей да sel. Анын мурда башка китепкана, обшитой деревянными панелями. Бир гана ал эмес, мындай чоң иш-Нассау. Жана терезе жүрүшүндө ачылган. Мындан тышкары, Чен-жокпу, дагы бул жерде эмес.
  
  
  Винг шаарында аркылуу бөлмөгө; катары движущаяся гора, теребил сигарету трехпалой колу. Анын вспомнил ашык счастливые мезгилдерде. — Сен бизге абдан надоел, Картер, — деди ал акыры. Эго добуш жылы жогорку жана ледяным. — Мындан тышкары, " сен дайыма болчу глуп.
  
  
  Мен собирался жооп бул чынчылдык. Баарын мен жасадым, бул спорт бровь. Мындан тышкары, эч кандай пил алмак эмес кылышы, ага болчу айта мага, мен жылы глуп.
  
  
  "Сен ойлогон, эмне үчүн биз турушат твои достору анын маленьком домике, үчүн, сен акыры смог биз поймать". Ал улыбнулся. Кандай болгон учурда, ал сморщил эриндин. — Чындыгында делле... баардыгы бул жолу тескерисинче. Биз положили көздүн карата встретят сиздин досторунун, жана биз билген, бул алып келет биз сизге. Жок дегенде, биз даяр болгон к твоим визиту.
  
  
  Ал укуктардын. Ага жылы глуп. Аны баштоочулардын ih ловушку менен ачык глазами. Бирок экинчи жагынан АХ билген, анда анын. Жана Винь Боюнча жакшы билген, алар муну билген... Ал өкүмдар болгон отургуч. Ал ачты ящик. "Эгерде сиз кандай деп ойлойсуз, бул досторуңуз жардам берет сизге..." ал протянул небольшую аудиокассету. — Биз берүүсүн сиздин агент Мейса жасоого акыркы билдирүү. Адилеттүүлүк костя, ал биригип, үч. Биз эмес, отелдер мындай повторяющегося билдирүү жасаган заманило болмок, буга калган — ал заманило сизди. Ал поставил кассету анын анча чоң эмес портативдик диктофон. "Ошону менен бирге убакытты кантип үчүнчү билдирүү баштайт кайталанышы, биз эми болбойт бул жерде". Ал кайра повернулся ко мага. "Мен подумал, сизге эмне болушу мүмкүн кызык угууга расмий освящения деп бул жерде чатак бүгүн".
  
  
  Ал нажал этмеге жана Мейс баштаган өзүнүн посмертный баяндама.
  
  
  — Кечиресиз, мен пошел на рыбалку. Эмес ешьте тамакты. Испорченная каша дагы фактыларга караганда, куурулган. Тез распробовал, тез опечален. Ах.'
  
  
  Бул мгновение анын подумал, бул Мейс ошибся, бирок тез помолился үчүн ал простил мени кайда биз жүргөм, бул тумане.
  
  
  Мейс эмес сбился менен жолдору. Бул ж.
  
  
  Кадимки жабуу, — "тилкелери билдирүүнүн".
  
  
  "Программасында" дегенди билдирет билдирүү залында коде. Жөнөкөй коду үчүн тез билдирүүлөрдү берүү. Менен катар эле, биринчи жазуу менен дайыма керек алууга төмөнкүдөй төртүнчү сөз. Анын отсчитал. Билдирүү Мейса биз үчүн болду: "Кечиресиз. Eda испорчена. Тез!'
  
  
  Подкрепление прибудет ошол учурда болот ойноого оркестр. Бала бакча же жок. Анын алмак эсептөөгө карата жардам саат ичинде.
  
  
  Крыло повернулось карата башкы злодею. — Корнелиус, — деди ал. "Эми вставьте бул түзөп оңдойт".
  
  
  Корнелиус мисир кассету жана чыкса аркылуу бөлмөлөр.
  
  
  — Эми, Картер... эми, качан сен да бизге помог, анын окажу сага кызмат... Позови Чен-билесиңби, — деди ал Джайлзу.
  
  
  Джайлз катышуучулардын. 'Жакшы. Сиз чындыгында делле мейманкана билүүгө биз жөнүндө?
  
  
  Ал перебрал бүткүл өзүнүн арсенал гримас жана смешков, биринчи кезекте караганда нашел ревматизма. — Сиз отелей, биле кайдан штабынын эмес да, чынбы? Азыр, — деди ал, качан Джайлз жана Чен-жокпу бөлмөсүнө кирди, — мына ал жакка биз отвезем сизди.
  
  
  Аны посмотрел карата Чен-ли.
  
  
  Бул мага показалось азыраак привлекательным нарын nen, ошондой эле бул ийнелер үчүн подкожных инъекциялар эго руке.
  
  
  Убакыт бул кандайдыр пробовать эмес, анын предпринял дагы бир неудачную өтүүсүнө вцепиться эму нарын горло, бирок Робби жана Джайлз мени опередили. Мени отшвырнули мурун кресло. Ударом боюнча жаактын, ал-жылы жөнөкөй турак үй выбил бардык меники пломбалар айланасындагы тиштердин. Шарап подошел жана ударил мени. Бардык болуп өткөн өтө тез. Джайлз жана Робби держали мени. Чен-жокпу, закатал, мага рукав. Аны портной возьми, эч нерсе жасай алмак. Бир тез кыймылы ийнелер исчезла в моей руке.
  
  
  Алар держали мени да бир нече мүнөт. Өткөн секунд мүмкүн. Же сааттарда. Анын көп эч нерсе билбейм. Корнелиус жылдыктар сейил бак курууда жана " деп разорвал түзөп оңдойт нарын кассете. Ал", - деп сожалеет. Vin Учурунда выругался жана ошондо, клей үчүн аны оңдоого. Ал повернулся к Корнелиусу, мындай деди: "Собачий щенок. Мудак.' Анан эго, адам покраснело. Красная роза. Лепестки раскрывались, жана артынан бири падали болгон албайт. Ал мени сүйөт, ал мени эмес, сүйөт...
  
  
  — Капулетти, — деди Джайлз. Ал смеялся. Кыктын суу жук вылез iso rta. Анын попытался оттолкнуть эго колу. Калууга мүмкүн болушунча акыл-эстүү.
  
  
  Бул кадам проигранная оюн.
  
  
  Менде пересохло кургоо. Анын попытался турууга. Бирок аны похоже, көп билген эмес, бул сураңыз. Аны посмотрел өз балетные тапочка. Улам туура эмес эки аягына бинокля. Алар алыс. Бирок тешиктер бар. Бул тууралуу аталган красивые. Алар золотыми. Алар светились.
  
  
  
  
  20-Глава
  
  
  
  
  Кийинки мезгилде жылы туруктуу кошмаром. Мен эсимде жок, канча саат, же күнгө бул продолжалось. Эмес, көп эч кандай айырмасын эч нерсе качан жана түн ичинде, ортосунда сном жана бодрствованием. Во сне сизди кээде преследуют монстры. Үстүндө сиздер смеются бүтүн сүрмө. Тротуарларды трескаются жана извергаются рвотной пеной. Бирок андан кийин сен открываешь көздүн, качаешь головой жана кайра видишь өзүнүн знакомую ножку керебеттер, задернутые шторалар, рубашку, аны сен бросила карата жынысы өткөн түн ичинде. Сиз измеряете өзүнүн здравомыслие өзүнүн буту, успокаивающим контрастом симпатиялык.
  
  
  Гана аныктыгын мен үчүн эмес болчу.
  
  
  Качан ага көзүн ачты, увидел аны башка монстров. Смеющиеся күзгүлүү адамдарга. Калейдоскопические түрлөрү. Меняющаяся, кеңири, жай движущаяся манасчы жусуп мамайга арналган биригүү формаларын жана алмаштыруу түстө. Мифические маңызын жана невозможные окуялар. В менин снах Идиш продолжала кайтып келүүгө. Ee чачтар жашыл. Ee көздүн жапайы. Бир жолу ал сжала мага руку эмне потекла кан. Бир жолу анын держал анын колунда жана ал рыдала целую вечность.
  
  
  Жай сны өткөн. Калды кем страшно. Менин максаты превратилась бир ак бош экран. Жок сүрөттөлүштөрдү. Жок мыслей. Бир жолу ага ачты көздүн жана подумал "самолет". Аны мурда самолетто. Аракет зацепить бул сөз өзүнүн восприятием отправлена мени баруу глубокий беспокойный соң.
  
  
  Аны мурда болду. Аны карачу ак терезе машиналар. Аны кайра закрыл көздү.
  
  
  Качан аны кайра посмотрел түрү жылы ушундай эле. Асман-жылы дагы голубым. Чөбү болгон дагы жашыл. Автобус сыртына эмес өзгөртсө формасын жана түсүн өзгөртсө. Бетинде болгон бир нече псөзмө. Бирок мен көрө алмак эмес бул. Бул кадам ерунда, " бул иероглифы. Анын вздрогнул. Бул болсо, алар мени менен бизге жасал, кандай гана баңгилер бизге давали, мен окуй алмак эмес!
  
  
  Аны посмотрел башка тарапка жана этияттык менен полуоткрытыми глазами, оглядел келди. Аны жылы прикован наручниками кимге-анда оң жагына мени. Анын бул почувствовал. Бирок анын азырынча жок собирался көрүү жалал-эго тарапка. Аны эмес, отель, алар билген, мен азыр проснулся.
  
  
  Машина болгон лимузин. Переднее сиденье болчу скрыто-жылдын көздүн оор боз занавеской. Эмес биз, үндүн тышкары, үндүн кыймылдаткычы жана үн жолдор. Кимде ким сидел жанында мени менен эмес болчу болтливым. Аны жай наклонил карашат оңго жана посмотрел өзүнүн компаниясын прищуренным взглядом. Мага таптакыр кереги жок болчу керек ушундай осторожным. Ал спал. Худой, жилистый эркек. Менимче, вьетнамец. Врач же ассистент ак больничном халат. Жок. Сыягы, бул жөн гана кезектеги агент КАННЫ, наряженный үчүн ойноого, илимдин доктору.
  
  
  Анын попробовал эшикти. Жабык. Үчүн estestvenno.
  
  
  Аны кайра посмотрел жалал-терезе. Автобус жылы дагы бүгүштүү биз. Анын дагы алмак-министр, бирок, анда жылы жазылган бул автобуста болду неразборчиво. Ал жазылган восточными тамгалары менен.
  
  
  Биз прогремели үстүндө мостом. Башка транспорт каражаттарын алуу жолу болдуңуз арабалар жана велосипеддер. Болгон бир гана другая машина. Дагы бир лимузин. Ал ехал турат бизди.
  
  
  Аны кайра выглянул сыртка. Мен билбейм, бул узак глядел. Төмөнкүдөй мен увидел, болду көчөсү шаардын. Шумные трамваи, адамдар бул велосипедах. Воловьи повозки жана повсюду адамдар жашыл форма жана соломенных шляпах. Анын посмотрел mimmo өзүнүн спящего күзөтчүнүн ак терезе оң андан. Аны көргөн московские дарбазасын". Бардык ушул воротами. Кайдан анын алмак билүүгө? Бул-анда вернулось. Аны кайра посмотрел анын өзүнүн терезе. Тескерисинче отелинин, имаратынын чатырына, анын увидел нерсени кылгысы. Чоң цветной портрет Хо Ши Мина аянты 40 чарчы метр.
  
  
  Гана имарат принадлежало вьетнамскому мамлекеттик банкка. Шаар мурда Ханое. Vin Учурунда отвез мени Ханой.
  
  
  Анын огляделся менен удвоенным интересом. Анын эмесмин, Ханой сегиз жыл. Бир нече имараттарды айткан улуу, бирок бузулган жүргүзүлгөн эмес, алсак wouldnt улуу.
  
  
  Ханой красивый шаары.
  
  
  Шаар узун тенистых туусун, усеянных бул жерде жана ал жерде, эски французскими колониальными особняками. Буддийские эстеликтер, кооз храмы. Красная дарыясы ачык-айкын жана таза, жана джонки анын жээктерине лениво катятся боюнча көк түстөгү & nb. Таң каларлык нерсе, бирок билбордах жок антиамериканских лозунгов. Эч кандай белгилери жек көрүү. Бул адамдар эмес ненавидят.
  
  
  Бул туура эмес мамиле деп билдирет аймактык кабарчы. Сиз ненавидите, андан кийин дароо кандай деп ойлойсуз, бул башка ненавидят сизди. Бир буюм жөнүндө, анын кереги ойлонуп. Бирок, биринчиден, ал эмес алмак жакшы дегеним. Экинчиден, анын агент AX. Жок, ошол үчүн алар ойлошот. Бирок ih даярдашат карата деп билдирет аймактык кабарчы.
  
  
  Бул капталдагы жүрүүчү башка лимузин подъехал лижет. Анын мельком заглянул ичине. Бул заднем стекле алынды шторки. Бирок бүгүштүү Чен-жокпу сидел жанында айдоочусунун. Чен-жокпу увидел мени жана увидел, мен эмес сплю. Ал подтолкнул айдоочуга, ал нажал карата гудок.
  
  
  Менин врач проснулся. Анын бросил ага ошеломленный, испуганный көз караш анда кайсы жана аны керек болгон алынышы акыркы бир нече күн. — Регби, — деди мен. "Жакшы топту..."
  
  
  Ал смеялся. — Эч кандай кажети деле. Картер. Сиз катышкан эмес бул лекарство азыр жыйырма төрт саат. Натыйжа борбору каракол шаарында. Сен азыр проспал бардык катары менен. Ал эми муну менен Н-2 таптакыр эч кандай терс таасирлерин".
  
  
  Ал посмотрел мени оценивающе. "Жакшы аракет".
  
  
  Ал, Кудай билет эмне себептен, американцем. Жок дегенде, ал айткан да бир, айланасындагы тааныштырат. Бирок башка? Же враг?
  
  
  "Да... да узак, аны түндүктүн астында парусами?"
  
  
  — Ошондой, — деди ал. "Бул секретная маалымат. Скажем да... Жетишээрлик узак, үчүн жеткирүүгө сизди буга. Жана спрашивайте мени, анда бул "бул жерде".
  
  
  — Ханой, — деди мен.
  
  
  Эго дружелюбное билдирүү исчезло. Эго көздүн сузились. Ал нажал этмеге жана терезе үчүн передним сиденьем опустилось. — Ардагер Винг, — деди ал. "Твой узник проснулся".
  
  
  Занавески отодвинулись. Пайда плоское жак Боюнча Vin, обрезанное у моюндун оконной рамой. Ал похож на чудовищную марионетку. Ал посмотрел мени жана зарычал.
  
  
  "Кажется, ал кандай ойлорун, биз Ханое".
  
  
  — Ах, — деди Винг. Андан кийин ал кивнул. — Ооба, Hanoi. Окусаңар, бул жерде? Ал билимим тууралуу маалымат берген эмесмин тобуна серых имараттардын. "Билесиңби, Бизге Де".
  
  
  Мен стараюсь французская тюрьма. Ошондой эле, белгилүү аты менен Ханой Хилтон. Кайда держали биздин военнопленных.
  
  
  — Жок шектенүүлөр, сиз ошону укканбыз дагы, тарых жөнүндө бул жерде, — деди ал. — Бирок сиз обнаружите, бул тюрьма, ага биз сизди отправляем, абдан... таптакыр башка. Бирок аны эмес вижу себептерин, эмне үчүн сиз билиши керек, анда ал залында. Ал нажал баскыч, шторалар жана кайра закрылись, загораживая мага сереп.
  
  
  — Доктор Куой? Демек, бул жылы ушул врач. — Үчүн дурака биздин ардагер Картер, андай эмес wouldnt глуп. Ал тургай жок жакшы суроо, ал баары үйрөнө вычислить өзүнүн багыты жана убактысы. Эмес, ошол үчүн ал жылдыктар сейил бак курууда келүү, бирок, ага дагы ошондой деп ойлойм... мүмкүн, дагы бир укол".
  
  
  Учурда бул сөздөрүндө менде задрожали колуна. Анын нисколько алмак эмес токтотууга, дрожь. Бизге сезими тошноты в моем кишечнике. Мен алмак эмес эске түшөт үчүн өзү препарат ырас эле мындай сезимдер. Бирок, балким, менин билимим денеси ушуга бул өзү. Куой посмотрел мени жана кайра улыбнулся. Эго сезимин артыкчылык болчу калыбына келтирилиши. — Жок волнуйтесь, ардагер Картер. Бул жөн гана укол усыпит сени. Жок, болот көп сууктарга снов. Эч кооптуу. Биз хотим үчүн сиз болдуңуз сакталган, ага ромашка, качан гана биз ал жакка доберемся.
  
  
  Менде болчу анча чоң эмес тандоо. проклятый Христос.
  
  
  Дагы бир укол.
  
  
  Баягы пустыня.
  
  
  
  
  21-Глава
  
  
  
  
  Качан анын проснулся, - жылы тигилген. Анын лежу болгон нерселер мягком. Аба наполнился ароматы бар витек. Послышался начар, успокаивающий гул. Рефлекторное аны посмотрел болгон саат. Албетте, менде көп эмес сакчынын. Алар забрали ih менде давным-мурда эле. Качан подействовал анестезия өткөргүч типтеги.
  
  
  Анын шталь багыт. Анын лежал карата жынысы карата мягком матрасе, накрытый кебез шейшеп менен жабылат. Бөлмөгө освещали мындан кеч сумерки, жана жашы жетпегендердин төрөтү жылдыздар, сиявшие сквозь желдетүүчү тешиктер. Болчу ветерок. Бул принесло менен өз ара ызы-чуу.
  
  
  Бул болбогон шумом. Бул болгон эле ырдаган. Төмөн таза аралашмасы жүздөн ашуун органдары добуштардын слившихся бир сунуш: "Жөнүндө Дао жөнүндө; Тао.
  
  
  Бөлмө болду көпчүлүк. Скудно обставленная, бирок ыңгайлуу. Топтому лампаларды. Стульев эмес, бирок жынысы алынды разбросаны груды жаздык каптар; жынысы покрыт ткаными циновками. Башка аягында бөлмөлөр турду дагы бир ширелерди жасашат менен дагы бир кучей жаздык каптар.
  
  
  Бирок жок. Бул тууралуу аталган эмес жаздыктар. Ал жерде лежали Идиш.
  
  
  Ал эмес двигалась. Ал дагы спала. Же ал дагы эле болгон таасири астында снотворного.
  
  
  Анын өкүмдар болду жана башка ниткой бөлмөлөр. Мени дагы трясло. Анын коснулся аны ийиндин. Ал ушул. — Идиш?
  
  
  Ал застонала, повернулась жана уткнулась адам кылбай багып келет.
  
  
  — Идиш — аны кайталап коюу. Ал дико замотала головой. — Жок, жок, эч нерсе эмес, — деди ал.
  
  
  Анын тряс аны ийинге алдыга жана артка. "Идиш". Ал көзүн ачты. вдруг, капысынан. Кеңири открытыла. Ал жөн гана посмотрела мага. Бизге жеңилдетүү, биздин реакциясы, биздин узнавания.
  
  
  Ee көз-караш болчу обеспокоен. Акыры анын эриндин шевельнулись. — Ну-Ник? деди ал мягко.
  
  
  Эмне эле, алар бизге көп кабаттуу үйлөрдүн аны менен акыркы бир нече күндүн ичинде, бул изменило аны. Баардыгы дал ошону, мен көргөн ош былтыркы жолу. Жашыл көздүн, сканировавшие мени жүргүзүлгөн кеңири ачыкка жана блестели. Ал эмес кара линияларын-жылдын недуга, ал перенесла. Ал тургай веснушки бардык алмаз разбросаны боюнча ee адамга.
  
  
  Ал өлкөдөгү демократиянын дүйнөлүк деңгээлге адам жана взяла мен үчүн руку; жай пробежался боюнча көрсөткүчүбүз плечу боюнча шее жана щекам. Алмаштырбай ал отелей ишендирүү өзүн манжалар менен. Алмаштырбай ал дагы эмес, таптакыр доверяла өзүнүн оозуна оозун, көзүнө көзүн.
  
  
  — О кудай, сенин, — деди мен. — О, Ник, — деди ал. Биз растворялись другой друге, азырынча түсү жок жоголуп кетти. Биз поцеловались, жана жүздөгөн добуштардын закончили өзүнүн ырдоо.
  
  
  Анын высвободился жана вопросительно өткөрдү колу боюнча ee адамга. "Чындыгында делле, мага болмок жаль көрө сизди бул жерде эмес, керек счастливым. Бул... — мен покачал головой, — бул сен буга попала? Качан аны, акыры, смог кайра ойлонуп, аны подумал, бул сиз бүтүндүгү жана сакталышын Лондондо.
  
  
  Ал откинулась карата ширелерди жасашат жана закрыла адам жыйынтыгындатапшырышкан, вспоминая катары буга попала. Вдруг ал посмотрела мага.
  
  
  — Бирок, эгерде сени эмес беле... сени ал жерде жок болчу... Сени ал жерде жок болчу.
  
  
  Анын өтүүгө аракет кылган түшүнө аны. — У Фезерстоуна? Жок, бул жылы Роско.
  
  
  "Роско? Жок, эго анын видела. Бирок мен подумала... мен иште анын түрү, акыркы, мен сделала, бул позвонил сага жана... жана качан сен эмес, келди, анын подумала, анын думала, - деп, алар сени поймали. Балдар мага айтышты, ал болчу. Ник, анын эсимде, болжолунда... же, ооба. Кажется, аны азыр вспомнила, бул дагы мындай болчу шок, бирок... мага ошондо айткансыз... сен мага эч нерсеси менен көп эмес поможешь. Сен болчу ih пленником.
  
  
  Тийиш, аларда болгон кайсы бир ортосундагы байланыш ушул особняком жана үй Фезерстоуна. Мүмкүн, радио. — Бул ж, бул алар правы. Анын деди. — Ага өткөрүлгөн ih пленником. Бирок Лондондо. Мен пошел нарын ih особняк.
  
  
  'Кара поместье? К Чен-жокпу?
  
  
  — Подожди, — деди мен. Аны текшердим бөлмөгө болушу микрофонов же башка жашыруун подслушивающих түзүлүштөрдү. Анда эч нерсе болгон эмес. Аны айтып эй, эмне төмөнкүлөр болду мени менен акыркы күнү Лондондо. Эч ким тегерегиндеги биз билген эмес, эмне менен төмөнкүдөй окуя болду Роско. Биз жөн гана билген, бул мүмкүн эмес, абдан жакшы.
  
  
  'Сен?'
  
  
  Анын спросил. — Анткени алар көп кабаттуу үйлөрдүн с тобой? Анын проводила колу боюнча рыжим ангельским волосам.
  
  
  "Помнишь", деди ал. Ал кайра коснулась ошол адамдар. — Помнишь, сен предупреждал, мени үчүн аны ал жакка эмес ходила. Сен деди: "Алар накачают сени пентатолом, анан сен назовешь, аларды экинчи аты Хоука". Сиз болдуңуз правы бир. Мен билген эмесмин экинчи атын Хоука. Ах, Ник, мага да стыдно. Ал башынан плакать. Жок, бул чоң выпуклые слезы, толук жалости к өзү, ал эми бул эсептейсизби келиши больно.
  
  
  — Эй, успокойся, — мягко деди мен. "Жок винить өзүн азыр. Эми бул штопора эркине же күч. Добуш берүү кандай тиешеси бул баңги заттарга ээ. Алар забирают твою эрки. Анын согуштагы ийнелерди үчүн подкожных инъекциялар таптакыр жок баатырлары. Сен билүүгө тийиш-деп.'
  
  
  Ал кивнула жана ползет жогору, дагы көп мальвы. — Мен муну билем, — деди ал. — Бирок, бул аз жардам берет. Айрыкча качан анын думала жөнүндө кылыш үчүн туудурушу сени коркунуч.
  
  
  Бул ж, сен можешь тартууга ушул күнөөсүн, анткени жалгыз, ким подвергал өзүнө коркунуч айтылып, аны өз алдынча. Аны баштоочулардын откровенными в ловушку Vin жана кылгандарга бул таптакыр жок твоей жардам. Мен ойлойм, эгерде биз чын эле барабыз разбираться бул, мен ойлойм, мен күнөөлүү деп сени поймали. Анын тийиш эле кулак салууга өзүнүн мыслям эмес жетишүүгө түрткү берүүгө сизге приблизиться класска жери на париж.
  
  
  Ал улыбнулась. Бул кадам биринчи улыбка үчүн көптөгөн жыл бою убактысын, жана анын эриндин дале жай ат салышууда аны менен. — Менин оюмча, — деди ал, — сен тийиш атоого бул судьбой. Анын тийиш болгон кулак салууга твоим пикири, бирок анын чертовская бунтарка. Ар ким кирет мага да маленькой девочке же жок дегенде, ага карата маленькой девочке, аны далилдей кетейин, мен өтө пайдалуу, иш жүзүндө".
  
  
  Анын коснулся ee палочек. — Өтө пайдалуу, — деди мен.
  
  
  Ал бир аз опустила простыню, накрывавшую уюштуруучулар.
  
  
  "Хочешь попробовать жана жыл сайын, полезна жатасызбы аны азыр?"
  
  
  Аны чын эле отель бул көрүүгө.
  
  
  Нарын эшикти постучали.
  
  
  Анын жүрүшүндө, аны жана ичине кирди эки эркек. Бир учурда анын забыл, биз түзүлгөн. Эркектер алынды кийинүүсү жөнөкөй тканевые кийим. Ih баштын алынды обриты. Ih адамдардын алынды — мен ненавижу пайдаланууга бул сөз болгон учурда, ишти эми тургундарынын Чыгыш, — бирок ih адамдардын көптөрү непостижимы. Одина гүл несс чоң кувшин суу менен. Алар поклонились.
  
  
  Алар айтышты, бизге деген сөздөр.
  
  
  Адам менен кувшином шаарында аркылуу бөлмөгө жана налил сууга кувшин, же, жок дегенде, буюм алектенген выглядела болжол менен ошондой эле. Башка включил тусклый потолочный светильник, матовую грушу нарын матовом стеклянном шаре. Ушунун эмес пронзительно, чындыгында делле, бирок бардык эле заставило биз моргнуть.
  
  
  Ал ачты шкаф. Контрабанда, биздин жеке, шведов — эми, менин, шведов жана кандай болсо, барахло, одолженное Тарада, — бирок ал вытащил эки башка костюма. Буунун серых жибек пижам. Жок алар, анда сиз отдыхаете, ал эми алар, алар сиз одеваете расмий иш-чараларга.
  
  
  Үчүн Идиштин өзүндө болдум, красивый, вышитый шелком аозай, салттуу аялзат үчүн шведов.
  
  
  Алар улантышты бул молча. Биз керек эле умыться, кийинип алыш керек жана болууга даяр аркылуу жарым саат, бул, бизге, барбы сигнал. Даяр эмнеге, биз билген эмес. Ih пантомимы эмес деп бизге бул жөнүндө.
  
  
  Алар монахами, — деди мен качан алар кайра ушли. 'Же жокпу?'
  
  
  — Мен... мен билбейм. Ал умывалась у кувшина.
  
  
  Ага кивнул. "Алар монахами. Жакында анын укканын ih ырдоо. Жөнүндө "Тао: жөнүндө Дао'Жана Аны подошел к окну жана ачты муундарынын эндопротези. Аларга болгон решетка. Канчалык аны алмак көрө, имарат, анда мурзакаримовдун болду бөлүгүндө "радиоактивдүүлүк эски таш крепости". Пейзаж вдали вроде Эдемского бакча. Болду акырын жана пышно, эгерде эмес деп эсептелсин стрекота сверчков. Бир аз процессия бритых эркектер жүрдү артынан бири, склонив башты, боюнча жогорку траве.
  
  
  'Ооба.' Аны карачу немое кино жана вдруг разозлился жагдайга. "Алар монахи. даосские монахи. Ал эми бул монастры. Сен болчу укуктарды. Дао жана КАН кандайдыр бир жол менен байланышкан. Бирок кудай эго билет да. Жана да балким монастыри дагы мүмкүн да, бул уголке дүйнөнүн. Аны кайра закрыл жалюзи. — Оюн Гран-При, — деди мен. "Сокку же удвоение төмөнкү раунде". Аны отошел-жылдын терезе. — Милый, — деди ал, подойдя мага артта менен губкой жана самын менен жууйт. — Эң башкысы, — ал башталганга гладить мени боюнча спине жумшак губкой, — ...кайда биз биз бар эле, сен вытащишь биз ошондо.
  
  
  Анын намек жылы ушундай эле ачык-айкын, ош жана мою дүүлүгүү. Бирок бул сработало. Бардык учурда, бул заставило мени рассмеяться. Анын схватил губку жана поцеловал ee.
  
  
  "Эгерде сен баары собираешься мени намылить, делай бул та жогору жана бир аз оң". Ал издал тихий горловой үн. "Хм?", - жана откинула карашат окшойт. "Кудайым менин, — деди ал, — бардыгы бул күндөр... же ай, же жылдар... бул ужасное лекарство, ал мага давали. Жөнүндө, Ник. Бул ушуга дүйнө ушундай ужасным. Баардыгы ушундай кошмаром. Кошпогондо, ошол учур мага приснилось, сен держишь мени. Андан кийин анын заплакала, жана баары, деп ар-жылдын мени, сказало: "Держись, бул Ник." Мен ойлойм, дал ошондуктан анын держался. Жана... эми биз сидим бул жерде, сражаясь биздин өздүк кичинекей ссорах алмаштырбай бул бардыгы эмес. случаться.' Ал посмотрела мага: "Мен чын эле сүйөм сени, сен билесиңби бул?"
  
  
  Капысынан менде пайда болгон сактануу. Идиш зеленоглазая жана рыдающая менде колунда. Мага приснился ошол эле соң, — деди мен. "Сыягы, ошол эле эң препарат. Анын начинаю берилиши маселеси, эмне үчүн алар алып биз буга. Алар мектеп бизден. Анткени мен начинаю дегеним, алар биздин мектеп, биз бирге болдуңуз. Гана эмес, анын, же сен. Бирок биз бирге.
  
  
  Ал покачала головой жана нахмурилась. 'Мен түшүнөм.'
  
  
  Ага улыбнулась. 'Даңк Кудайга. Анткени мен дагы эмес, түшүнөм. Азырынча ал. Ошентсе да аны сезип жатам, демек, биз жакында билүүгө. Ошону менен бирге, биринчи кезекте караганда биз баштайлы беспокоиться, келгиле побеспокоимся бул клонах. Биз буга чейин кандай-биз билебиз бул чоңдордун клонах, бирок бул клоны процессинде түзүү, мал көрсөтүүлөрдү, ал жөнүндө сиз айттыңыз, биз жок кылуу эго.
  
  
  Ал завернулась нарын аодай. Ал бледно-жашыл түстөгү, желтыми өкүлдөрү жана ниспадал на полпути аны сочным бедрам поверх атласных шымдын. — Ах, — деди ал. "Ал эми бул чоңдордун атсте, анын слышала-жылдын Алисы".
  
  
  Ал ырдын мага тарыхына Алисы, расчесывая эй чачтар. Шансы көптөрү бир аз жакшыраак, бул анын, надеялся. Ошол учурда Америкада болчу, бир гана филиалы, жана, эгерде повезет, ал эми катышуучулардын анын падышачылыгы теней. Мертвый.
  
  
  Бүгүн Лондондо ih үчөө болчу, бирок бул ненадолго, эгерде анын добьюсь өзүнүн. Бир аз ийгилик жана бир нече жумадан жашоо, жана мен смогу ih токтотуу. Болчу да мүмкүнчүлүгүн толугу менен, эмне үчүн бул жооп берет AX бүгүн Лондондо. Ал тургай мындай ржавый БАЛТА (ЛОРУ) кээде жакшы иштейт. Андыктан, эми ишти келди чейин Идиштерди жана мени. Эгер биз смогли жок кылуу бул гнездо, бардык секирүүсү менен жашаган жери суранып болмок.
  
  
  Анын мэриясы менен вырезом жибек кездемеден. Приходилось завязывать на плече.
  
  
  "Сыяктуу көрүнөт, мындай мал көрсөтүүлөрдү атс?"
  
  
  Ал вздохнула. — Мындай, кайсы алар бар — бул адамдык эмбриондор. Балким, алар контролдонуучу чөйрөдө — мүмкүн, жалал-инкубаторе, — же бул жерде кандайдыр бир лабораториясында".
  
  
  — Балдар пробиркалар?
  
  
  Ал мрачно кивнула. "Мен думала, бул менде болгон эң жеңил жумуш бул тапшырмада. Мага дайыма туура келет заставлять өзүнө унутпоо бул дээрлик балдар — келечектин убийцы".
  
  
  Анын швырнул өзүнүн чертову расстегивающуюся пижаму карата жынысы жана потянулся үчүн өзүнүн кийим. Аны посмотрел өзүнүн синюю рубашку. Анын носил аны ошондой эле узак, ал наделась дээрлик жок жардамына. Кудайым менин, ага анткени эмес собирался карата костюмированный раватабдуллахан. Ооба жана ошол эле оюн болду эми, абдан продвинута үчүн, вдруг наделать шабдан менен чыгыш этикетом.
  
  
  "Бул сатылды андан?" .
  
  
  "Менин сумке болдум, анча чоң эмес лазер. Эми, подожди. Мүмкүн, ал дагы эле менде. Ал подошла карата шкафта жана порылась кара сумке. — Жок, көп жок, — деди ал. "Мен ойлойм, бизге керек нерселер импровизировать. Мүмкүн нерсени менен химией. Бардык, биз алабыз таба бул лабораториянын.
  
  
  Акыры ал расчесала чачтар акыркы расческой. Менин рыжая гейша. Анын аянты байпак. "Эми, а силер эмне занимаетесь, бул сиздин иш. Менимче, ага жөн гана буду жүргүзүүгө өзүнүн иш.
  
  
  Ал нахмурилась. — Мен жөн гана подумала... алар забрали сенде курал эмес да, чынбы? Ошентип, сиз кандай деп ойлойсуз...
  
  
  Ал закусила губу.
  
  
  Анын натянул штаны. Жөнүндө менин трусах, алар мени эмес сняли. Жөнүндө старом добром Пьере, дагы красивое, спрятанном посередине.
  
  
  — Эмки ж, — деди ал бекем жана таптакыр каршы өз натуры, — сиз бул сделаете, сиздин иш. Менимче, ага жөн гана буду жүргүзүүгө өзүнүн иш.
  
  
  Аны көбөйттү бир бровь, бирок жооп бербесе.
  
  
  
  
  22-Глава
  
  
  
  
  Бул ж, ардагер Картер, акыры биз элден. Бул жылы Лао Цзэн, прапрадедушка бардык компаниялар. Менен прапрадедовской бородавкой посреди лба. Ал инвалидной коляскада отурган. Бул казалось, көп объясняло. Эмне үчүн ал өзү исчез менен тилкенин брани. Умтулуу возвысить өзүнө чейин жогорку филиалдарды. Ондогон жолу күн көрүү, анда хема ал качан болсо болдум, кайра иш-аракетинде, кайра компаниядагы. Ал вналил виски жана сунуштады бизге да.
  
  
  Идиш жок деди. Анын мисир станан.
  
  
  Ал көбөйттү, өз стакан. Үчүн "Ника Картердин, — деди ал, — жана бардык кичинекей келечектеги Картеров".
  
  
  Анын полез мүнөтүнө үчүн сигаретой. Алар жоголуп кетти. Лао Цзэн берди мага боюнча бир чоң лакталган кпп. У сигареттердин жылы алтын мундштук. Судя бүткүл, ал конфисковал меники.
  
  
  Биз кетсек эго бөлмөсүндө. Же эго кабинетинде. Бул жылы чоң мейкиндик. Бул болмок болууга чоң, бирок терезе алынды кылышат, жана атмосфера түзүлүп бир аз затхлой. Бул жерде да жагдай түзүлүп бир нече скудной. Длинный тиковый отургуч, тегерек ак диван. Бир жалгыз отургуч. Жалгыз украшением болгон өтө пестрая кездеме жана коллекция курал-у дубалдар турат андан. Керек, жакын жүздөгөн курал-жарак бирдиктеринин. Эмес, айрыкча редкого же айрыкча эски, бирок алар висели ал жерде болгон стоны, ал эми өзү бул стена болгон жабык зор каттама небьющегося айнек. Андан сырткары тапанчаларды, жылы жана башка курал: бир нече ножей жана кол гранат, ошондой эле кандайдыр бир керексиз буюмду неоспоримой летальности. Ар бир өзүнчө бөлүгү болгон төмөнкүлөрдө чагылдырылышы чакан прожектором, ошондой астында ага болгон бир аз сүрөт.
  
  
  Аны вижу, сиз восхищаетесь моей коллекцией, — деди ал. "Подойди жана посмотри жакын". Анын түшкөнү менен дивана, жана ал повернул өзүнүн инвалидное кресло үчүн последовать үчүн мени менен. Астында вывешенным пистолетом армиянын АКШ жетекчилигинин аты-жөнү көрсөтүлгөн тактача "деген жазуусу бар Бристоль , Кеннет, Тэджон, 1952-жыл". Бир катар висел стилет менен перламутровой ручкой. "Хэмпл, Стюарт, Париж, 1954-жылы". Аны посмотрел бул проклятый стилет жана свистом выдохнул. Ушунун баары, эмнени көрүүгө кылыч менен Бонапартом жана Наполеоном алдында алар же колесницу менен Харом жана Беном алдында алар. Стью Хэмпл жылы бир гүл бродяг, кайсынысынын аттары буга чейин түзөт мифтер. Ал боюнча мыкты бардык, бул качан кимдир жүрүшүндө у AX, N1. Менен Парижа 1954-жылдын. Качан кимдир отобрал өзүндө бул стилет менен перламутровой ручкой. Аны менен бирге эго өмүрү.
  
  
  'Сен?' Аны повернулся к Лао Цзэн.
  
  
  — Мен билген, сен будешь впечатлен, — деди ал. 'Ооба. Аны өзү захватил мунун курал стонами.
  
  
  Ал билимим тууралуу маалымат берген эмесмин түз мени. — Бирок, мен ойлойм, мындай айтканда, кайсы-деп, эмне болмок кызыктыруу үчүн сизге көп. Мен пошел көрсөтүлгөн багытта. Мага кереги жок болчу-министр вывеску үчүн көрүүгө, ал кошумчалагандай, ага Вильгельмину. Жана менин стилет. Жок перламутровой калем, бирок ошентсе да менин Хьюго.
  
  
  "Карата ар кандай учуру, эгерде сиз кандай деп ойлойсуз, бул сиз алып эго келүү", — деди ал. "Бул небьющееся айнек, ал наэлектризовано жана чың заперто".
  
  
  Ал ухмыльнулся. — Бирок, садись жана допей өзүнүн суусундугу. Eda болот берилгендиги аныкталса, дароо бизге дагы бар, эмне жөнүндө сүйлөшүүнү".
  
  
  Ал сыймыктанам, өзүнүн коопсуздугу. Ал алмак мүмкүн инвалидном кресле, бирок ал да жыландарды жоготуу үчүн башкаруу. Бул жылы жакшы. Бар нерсени кылыш үчүн мүмкүн контролу астында деп аргасыз адамдардын терять контролдукту өзүнүн сөздөр. Бул туура эмес, бирок бул чындык. Сиз жиберүүгө тапанча парня анын эле карашат жана суроо эго жөнүндө эго тарых, бирок бардык, сиз получите, бул эки сомкнутых эриндин. Бирок кармалды, ал направит тапанча болгон твою карашат, сөзсүз выплюнет өзүнүн ичегинин. Эгер сиз бирдеме түшүндүңүзбү бул, мейли бергиле, мага билүүгө.
  
  
  Анын откинулся карата спинку дивана. -- Впечатляет... -- деди мен. — Образдуу айтам.
  
  
  Ал сосредоточил өзүнүн көз карашы боюнча бул Идиштеги. — Сиз окумуштуу, — деди ал. — Сиз специализируетесь карата микробиологии. Жок шектенүүлөр, сиз азыр билесиңер бардык жөнүндө биздин клонах.
  
  
  Идиш посмотрела мага. Анын жестом сунуштады эй улантууга.
  
  
  — Ооба, — деди ал. "Мен ошеломлена вашими алдыңкы технологиялар".
  
  
  Казалось, бул эму жакты. "Бул бир кыйла... фантастически эмес да, чынбы?"
  
  
  — Бул эчак сен бул баштаган?
  
  
  Ал улыбнулся. "Жыйырма эки жыл мурда. Эми, чындыгында делле чейин бул... Бирок ошол учурда, биз жакмакпыз менен моей үй-бүлө. доктору Куой... — ал повернулся ко мага, — божомолумда, сиз азыр жолуккан элеңиз, муну менен... эми, бул менин атасы баштаган. Ал абдан интересовался генетикой жана сумел жетишүү кр өкмөтүнүн берүү эму анча чоң эмес лаборатория. Шартта, албетте, бул бара-бара ал удвоит ставкасы айрым тегерегиндеги мыкты умов коммунистического дүйнөнүн. Ал иштей баштады үстүндө Нгуен Сегуном..."
  
  
  — Ошол физик? Идиш выглядела удивленной.
  
  
  Лао Цзэн кивнул. 'Ооба. Бирок у Сегуна-жылы бир нече генетикалык аномалиясы. Идиш казалось мурда эле билген бул. — Атап айтканда, бул анын жана отель айта. Синдрому Брэкдона эмес да, чынбы? Эго симптомдору появляются ошондо гана 30 жыл".
  
  
  Дал ошондой. Бирок, бул тууралуу сиз кандай түшүнөсүз, эмбриондор мүмкүн эмес кетишине озноб учурунда инкубации нарын пробирках. Бир нече топтордун атс Сегуна каза чейин үчүнчү ай. Адегенде Куой подумал, бул эго методу неверными. Өкмөт думало эле. Алар баш тартса, өзүнүн колдоо. Андан соң, бир нече жылдан кийин, у өзүнүн Сегуна баштадык проявляться аномалиялары".
  
  
  "Ошондо КАН чечти колдоого биз үчүн дагы бир коюуда?"
  
  
  Ал повернулся ко мага. 'Ооба. Бирок бир гана, бул жолу КАН келтирилген эму жана физикалык жактан жана генетикалык жасалган донордун".
  
  
  "Демек, сиз болдуңуз."
  
  
  Үчүн бул жылы мен. Андан сырткары менин... — ал замялся үлүшүнө секунд, — менин физикалык дене, менде жылы бир катар, скажем алсак, "тургундар", алар КАННЫ страстно отель увековечить.
  
  
  — Талант хладнокровно өлтүрүү, — деди мен.
  
  
  Ал скромно покраснел. 'Ооба. Бирок сиз, ардагер Картер, дагы талантливый убийца. Ал кылгандарга паузу. — Бирок, эгерде сага жагат бул коюуңуз, твоя кан дагы бир нече градус теплее. Ким аны мындай тургандай таасир этүү сиздин эго". Эми ал улыбался мага, ал эле кошачьей улыбкой, ал аны көргөн, у Чен-жокпу, бул сүрөттөр жасалган кийинки күнү, андан кийин убийствах сенатор Сэйбрука. Каткырык Хун Ло да, качан ал келди убить герцога жана герцогиню. Азыр болгон эмес убакыт объяснять эму ортосундагы айырманы убийцей-психопатом жана адам, ал убивает гана өзүн-өзү коргоо максатында. Давным-көптөн бери эле анын буга чейин кылдат исследовал өзүнө. Давным-көптөн бери эле анын лежал жок топтому, задаваясь маселе эмес да, чынбы ага плох, алар, адамдар, алардын аны уничтожил. Эгерде анын тийиш эмес бросить мунун баары жана удалиться в загородный дом. Жок. Ортосунда мен жана Лао Цзеном болгон эле чоң айырма. Анын вернул темасына ал жакка, кайда отель.
  
  
  — Бул твои клоны прижились?
  
  
  Ооба. Ca башталган экинчи аракет. Бардык топ выжила. доктору Куой иштедим үстүнөн үчүнчү тобу тарабынан, качан аны складывать доллары эмес выдержало. Сиз эле түшүнүп, бул деген эго-жылы некем. Бардык эго операция болчу жашыруун. Эму помогал гана уулу. Ошол уулу андан кийин өтүүгө аракет кылган чыгарылсын үчүнчү топ, бирок, өзүндө эмес хватило билимдерди. Биз эмес, отелдер үчүн өкмөт билген, биз эмне занимаемся, ошондуктан биз ввезли бул кошмо Штаттар контрабандага. Ал эми алдым прекрасное генетикалык билим. Биздин доктору Куой — адам боюнча Гарварда. Бул факт, казалось, нравился эму.
  
  
  Идиш деди: "андан кийин ал смог биригүүгө боюнча стопам өз атасы".
  
  
  Лао Цзэн казался счастливым, ал смог жооп "ооба". Ал өзү отель абдан көп болушу сыновей, айрыкча андан кийин бөөдө кырсыктын. Жана добуш эго мечта сбылась. Бул учурда доктору Куой вынашивал отуз беш жаңы атс. Отуз беш жаңы Лао Цзэнов. Бардык в отличном билим берүү. Рахмат провидению.
  
  
  Бул мгновение ага задумался, канча ih болчу алгачкы тобу.
  
  
  Жүрүшүн менин мыслей прервал кыска чалуу.
  
  
  — Ах, кез бар, — деди ал. Двойные күнү тайган буунун монахов, похожих бирине карата бирин — клоны? Жок, болду - жана бизге, жүргүзүүдөбүз боюнча каменному коридору ашканага.
  
  
  Бул жылы майрам, аны менен биз ур. Бул ж, пир, эгерде сизге нравятся мозги обезьяны, козий хвост жана чийки кальмар. Идиш эмес, дароо сообразила менен караганда столкнулась жана набросилась с аппетитом үч күн калган мезгилден жасоону токтото туруу көптөгөн "ах" жана "мммм". Чындыгында делле мозги обезьян вкусные. Бул нерсени мен деди, өзү жана ал, мага кереги барбы, сактап калуу үчүн күч. Бирок анын продолжал молча үмүттөнө тургандыгын үчүн-биринен айтканда, магазин сэндвичей, жана ал задавался маселе эмес наврежу барбы, мен анын өзү, выскочив үчүн гамбургером. Аны жөн гана айтайын: ал крестьянин билбейт, ошол, ал эмес бар.
  
  
  Edu подавали молчаливые монахи. Андан кийин негизги тамак-Лао Цзэн берди аларга тапшырма непонятном тилинде. Супер финал. Столетние жумуртка.
  
  
  Сүйлөшүү үчүн жолу болдум, абдан приятным. Анда ал чын эле отель айта болду кийинчерээк. Мында ал весел жана ачылган. Бир жолу ал баш тартса ролун невозмутимого, приветливого хозяина. Одина айланасындагы монахов бул мгновение калтырган эшикти на кухню ачык жана Лао Цзэн взорвался, натянув куртку поближе үчүн защититься-жылдын смертельного сквозняка. Монах тез побежал жана закрыл эшик, жана Лао Цзэн обрел самообладание. Анын воспользовался эго новообретенным тескөө жана спросил эго жөнүндө ортосундагы мамилелерде КАННЫ жана Дао жөнүндө жана кантип бул монастры пережил коммунистическую чистку.
  
  
  Ал хлопнул в ладоши жана молчаливые официанттар баштадык убирать бул лотоктор. — Эч нерсе эмес помешает сизге бул айттырды, — деди ал. "Сиз эч нерсе жасай аласыз менен бул маалыматты. Единственные мамилелер, алар ортобузда бар, — мамилелер өз ара пайда". Андан кийин появился монах менен чайником чай. Ал налил чашку Идиштеги бир мага. Ал жакындап келип, мындай Лао Цзэну, бирок ошол отмахнулся андан, продолжая болмок. "Монастры бизге эки маанилүү нерселер. Биринчи кезекте лабораториялар үчүн биздин эксперименттерди. Гана эмес, генетикалык эксперименттердин, бирок эксперименттердин жардамы менен сиз называете баңги заттарга өзгөрткөн аң-сезим". Ал откинулся мурун жана потер чыканак такооч инвалидного кресло.
  
  
  — Мен ойлойм, сиз бар-намысын попробовать айрым гүл?
  
  
  "Позвольте уверить сизди, Картер, биз бир кыйла алыс продвинулись бул. H-20 — жалгыз галлюциноген жок дарылардын кошумча таасири". Куой деди ошол эле, бирок угууга жакшы жаңылыктар го башталган экинчи жолу эмес повредит.
  
  
  — Ал эми экинчиден?
  
  
  Экинчиден, карагыла өздөрү. Жөн гана подойдите к окну.
  
  
  Аны подошел к окну.
  
  
  Жана увидел тилке жатат. Ал тянулось карата горизонту бардык тараптар. Ушунун тилке маков. Опиумные сүргөн. Бул мгновение анын попытался кимге-эго рыноктук наркы, бирок ага жөн гана билбейм, бул кетет анан триллиона. Анын продолжал көрүү жалал-терезе.
  
  
  "Жакшы корунуш эмес да, чынбы?"
  
  
  Мага кереги жок болчу көрө эго, адам үчүн түшүнүүгө, бул nen пайда болду тонкая ухмылка.
  
  
  — Демек, сиз — жөнөтүүчү, — деди мен үчүн — бул клики нарын Нассау жана Коом үчүн Фезерстоуна.
  
  
  Ал сдавленно рассмеялся. - 'Чөйрөлөрдүн башка. Чөйрөгө көп, көптөгөн башка. Биздин оюбузча, бул опиум — биздин мыкты активди түзүү үчүн глобалдык уюштуруу. Ал эми дагы опиум жылы биздин башкы курал мурунку деп билдирет аймактык кабарчы.
  
  
  "Ал эми бул монахи, — спросил аны, — макул, сиздин саясатка?"
  
  
  "Бул монахи, — деди ал, — эч нерсе смыслят саясатта. Алар билишпейт да деп биз жасайбыз менен ушул баңги заттар. Бизге дагы эмне болуп лабораториянын. Бардык, анткени алар билишет, бул нерсени мамлекет переписан башка храмы жана монастыри, КАН сохранил ih алар үчүн ih ээлик кылуу нетронутыми. Алар абдан ыраазычылык билдиребиз. Алар задают маселелерди. Эгер алар билген чындыкты, анда да болдуңуз эле абдан расстроены. Бирок туудурат, анткени алар муну билет.
  
  
  Аны посмотрел эки монахов күнү. Алар опустили көздү.
  
  
  "Алар айтышат по-английски", — деди Лао Цзэн. Андыктан, эгер сиз кандай деп ойлойсуз айтып бере аларга караганда биз чындыгында делле занимаемся, боюсь, сизге туура келет абдан кыйын. Эгерде гана, — ал заржал, — сиз освоите бир кыйла татаал жана малопонятный сузойский диалекте.
  
  
  Анын iso бардык күчтөрдүн старался эмес көрүү Тарага.
  
  
  — Бирок, — деди ал. 'Садись. Твой чай остывает. Жана бизге дагы бар, эмне жөнүндө сүйлөшүүнү.
  
  
  Аны жылдыктар сейил бак курууда карата столу. Аны посмотрел Тарага. Ал выглядела слабее караганда, аны ойлогон. Бул бир нече сааттан эми сказались ага. У нах жүрүшүндө оор веки. Аны потянулся карата чашке. Аны көздүн вдруг сверкнули мага. Жашыл огни. Бирок бул означало: Стоп! Аны кайра посмотрел карата нах. Чай жылы менен наркотиком, жана ал документтерден бул өтө арада аяктады. Аны көбөйттү чашку жана ушундай түрү, эмне кылып жатканымды глоток. — Ал жөнүндө дагы сен отель сүйлөшүүнү? — спросил анын Лао Цзена.
  
  
  — Сиздин балдар, — деди ал. — Сиздин мисс жана Беннет.
  
  
  "Биздин эмне?"
  
  
  — Балдар, — ал кайталап коюу. — Бирок, мүмкүн, болот, жакшы, эгерде доктору Куой бардык объяснит. Ал оттолкнулся-жылдын орундук жана подкатился карата маленькому переговорному түзүлүш. Ал нажал этмеге жана шталь ждать. Азырынча ал проделывал бул туруу мага колдору артында болушу керек, анын перелил чай баруу чайник. — "Азыр", — жөн эле, - деди ал кептик түзүлүш. Андан кийин ал кайрадан оказался үчүн столунан. Аны посмотрел Тарага. Ал бир аз ошеломлена, бирок дагы эле сидела откровенными. Куой келди жана объяснил.
  
  
  Ушунун чын эле абдан жөнөкөй эле.
  
  
  Ал пошел бизге прививать. Алар выведут үчүн өзүнө небольшую башталды агент N3. Бирок бул жолу бул агенттер N3 болот иштөөгө КАН. Идиш натыйжаларды берди эле, аларга бир катар блестящих адистерди мындай облустарында генетики. Клоны Идиштерди, алар боюнча ишти улантат эмдөө адамдардын. Биринчи илимий жөндөмдүүлүгү буга чейин болгон салынган ак генах, жана КАН оставалось гана камсыз кылууга зарыл болгон практикалык окутуу.
  
  
  Бирок алар отелей чыгарууга дагы бир кадам алдыга.
  
  
  "Эмне болот, — думали алар, — эгерде бизде менен Идиш болот бала. Же көп балдар. Статистикалык шансы жүрүшүндө төрт бирине, биз жүргүзсүн агент, ал превзойдет бардык башка агент. Блестящий убийца илимий көз караштан алып караганда. Мыкты боюнча эки миров. Жана андан кийин, пайдаланып, бул түп нускасын, алар алышат зарыл санын дубликаттарын жолу эмдөөлөр. Кандай чечими үчүн КАНН. Доктору Куой мурда восторге. Менен пятьюдесятью же сотней мындай суперклонов КАН алмак захватить бийлик үстүндө турат.
  
  
  Идиш башталган падать алдыга. Ал выглядела бир аз вялой. Ал оперлась подбородком алуу руку жана казалось, кыйынчылык менен удерживала анын ордунда. Анын эле керек болчу выпить чай, ошондуктан аны баштаган подражать анын симптомам.
  
  
  Лао Цзэн повернулся к Куой. — Менимче, эми алар жакында уснут, — прошептал ал. — Сиз арыз бере турган жүргүзсүн биринчи операцияны?
  
  
  — К восходу күндүн, — деди ал. — Эгерде алар дагы уктоого болот. А азырынча мага убакыт керек, деп подготовиться, лабораторияда. Операция бир аз. Ар бир клетка дененин тартат бардык генди, анын фрагменттерин түзүү үчүн зарыл болгон так көчүрмөлөрү. Аны жөн гана beru ичке полоску тери менен ih предплечий. Качан алар вернутся өз камералар, анын ih осмотрю.
  
  
  Идиш азыр спал, положив карашат карата отургуч. Аны нерсени промямлил жана дагы опустил карашат.
  
  
  Лао Цзэн хлопнул в ладоши.
  
  
  Басынткан бир нече монахов. Анын украинага абдан тяжел үчүн мени алмак тартууга бир монах, мени несли эки. Алар везли ошондо пурпурную биз кайра биздин пропахшую жасмином тюремную камерага.
  
  
  
  
  23-Глава
  
  
  
  
  Звякнули ачкычтар карата тизмеги, жана эшикти жылытылган. Биз разместили эки түрдүү циновках жана монахам мүмкүнчүлүк беришкен уйти. Айланасында өзүнүн бурчунун аны карачу менен жабык глазами катары Куой склонился үстүндө Идиш. Кичинекей огонек карата чынжырчада үчүн ачкычтарды эго бар замерцал. Ал горстью своею жана мындан ары кровяное басым, андан кийин безличным пальцем похлопал аны боюнча төштүн. Андан кийин ал досталь айланасында чөнтөк стетоскоп. Тийиш, ал абдан чувствительным. Кулакчындар алынды длиннее кадимки жана киргизишип, вонзались кара кулактарын. Ал казался довольным. Анан ал келди мага.
  
  
  Эми ал турду түбөлүккө мени менен жана акырын ругался. Монахи эмес сняли менен мени куртку жана эму понадобилась мыя колу үчүн измерить нулган кровяное басым. Биз өткөн бүткүл фарс. Анын притворился мертвым жүгү бар. Эму-жылы кыйынчылык менен алып салууга мен куртку. Ал үлүшү керек болгон мою руку жана баштады качать. Мага кызык болчу, скажет барбы эму менин кровяное басым, чын эле жокпу, аны сплю эмес притворяюсь болобу мен.
  
  
  Анын догадался, бул эмес да.
  
  
  Ал похлопал мени боюнча төштүн, андан кийин кайра вытащил стетоскоп. Аны, ждал, азырынча муздак металл тетиктер үчүн угуу прижмется карата моей төштүн. Ошондо анын схватил эго үчүн карашат жана өтө потянул.
  
  
  Ооруу, керек, болчу сильна. Ал запрокинул карашат жана слезы навернулись анын көзүнө. Ал застонал. Анын схватил эго үчүн галстук жана кайра потянул, жарымын задушив аны. Биз переворачивались, азырынча ал жок болуп калды үстүнөн жана анын нанес эму сокку жаактын, андан кийин сокку эго шее, ал узак сактай эго жок аң.
  
  
  Бул мгновение анын подумал жөнүндө кылыш үчүн убить эго. Анын алмак жөн гана задушить аны. Бирок бул показалось мага глупым жүрүшү. Анын выиграю раундун, бирок проиграю курулууда. Эго өлүмү означала болмок биздин смертный чыгарган. Качан үмүт кылуу аркылуу биз атс испарятся, Лао Цзэн дароо послал болмок расстрельную командасын. Анда жокпу, биз жөн гана расстреляли, анда барбы прикончили өзүнүн успокаивающим шприцем. Жок дегенде, ошондо алар прикончат биз. Ошону менен бирге, үй-бүлө атс продолжала болмок да ошону менен бирге тридцатью беш бир туугандары, алар керек эле вылупиться. Жок, жакшы калтыруу у Лао Цзена мечту карата кандайдыр-бир кезде. Жок дегенде канча-ошол.
  
  
  Мага керек болчу иштөөгө менен бессознательным аспаптын Куоя. Анын снял брелок менен эго бар. Бул кадам бүтүндөй коллекция ачкычтарды. Керек, кем эмес жыйырма. Одина салтын керек ключом карата эго-лабораториянын. Жана бул лаборатория анын надеялся кире.
  
  
  Андан кийин анын позаботился жөнүндө эго, ак халат. Менен некоторого аралыкка бул бериши керек мага-бүлөлөргө да маскировку. Артынан дагы. Кандай учурда болбосун, бул монахи бардык убакта опускали көздү.
  
  
  Биз поменялись ролями. Бул жолу ал мертвым жүгү, жана мага кыйын болчу раздеть эго. Анын повесил брелок карата талию жана аянты эго кара пальто. Аны жылы болжол менен сегиз дюймов жогору илимдин доктору Куоя, бирок мени бул аз заботило. Аны наклонился, повернул эго неподвижное денеси k стон жана накрыл эго хлопчатобумажным одеялом. Эгер алар следили үчүн тартипке, анда заты болмок спящих тартипте. Гана болмок эмес проверяли, абдан кунт коюп окуу керек.
  
  
  Аны түшүндүм, бул абдан полагался өзүнүн удачу жана башка алысты көрбөгөндүк.
  
  
  Анын бросил акыркы көз-караш карата мирно спящую Тарага жана чыгышкан нарын коридор.
  
  
  Кайда барып?
  
  
  Туудурат, бул лаборатория располагалась бул имаратта. Балким, ал залында бир тегерегиндеги чарбалык курулуштардын ашык же кем отдаленном жерде. Андыктан, адегенде мага керек болчу таба чыгышы.
  
  
  Нарын просторном каменном коридордо суук эле болчу жана каралжын. Гана зажженные шамдар, расставленные аркылуу аралыгы бирдей болгон дубалдар. Алынды жана күн менен кулпулар менен. Кельи монахов, алар азыр пустовали? Же иштегендер тюремные камералар?
  
  
  Мен пошел солго жана пошел боюнча коридору анын эки жагын. Ал выходил карата сырткы күнү. Эшикти болушкан эмес, жабык. Анткен менен цепочкой үчүн ачкычтарды Куоя карата моей бар, аны жатканымды обладаю ключами чейинки бүтүндөй королдугунун.
  
  
  Түн болгон так жана спокойной. Жылдыздар буга чейин видны, бирок асман дагы эмес, таптакыр потемнело. Болчу жарымы гана девятого же он саат, бирок ага-инилер-даосы мурда эле кирген бир молчаливой шеренгой анын чоң имараты, анда, балким, располагались ih жатаканалар.
  
  
  Бул означало, бул мүмкүн эмес лабораториясы.
  
  
  Бардыгы-жылы беш корпустарынын.
  
  
  Бардык имараттар комплексинин курулушу айланасында оор боз камня калыңдыгы бир халив. Держу акчалар, алар кол менен жасалышы. Искренне катары Улуу Кытай стена. Бирок андан кийин праправнуками ошол курулушчулар. Бул постройкам-жылы бардыгы болуп алты жүз жыл. Бирок. Алгач бул кадам күчтүүлүгү. Же, мүмкүн, бул дайыма болчу монастры.
  
  
  Покои Лао Цзена, ошондой эле биздин "конок кельи" болуп калса өзүндө маленьком боюнча беш имараттардын. Артта, растянувшись бардык тараптар, вдали алынды талаасынын маков. Та сол нарын огромном двухэтажном прямоугольнике располагались уктоочу жайлар монахов. Тескерисинче, бул жылы похожее на амбар курулма, ал көрсө храмом. Анткени ар эки корпусунун.
  
  
  Катары мүмкүн болгон лаборатория анын выбрал эң дальний флигель. Балким, двойные торлор терезелеринде жана клубдар түтүн айланта баштады б. бул качкандыгы ыктымал болгон мен үчүн. Ага пытаюсь айта бул жылы деле ушундай глупый тандоо.
  
  
  Анын жеткен бул абдан жөнөкөй эле. Аны менен эле жөн гана жаш mimmo эки монахов китептери менен болгон охраняли эшикти. Кеңири коридор-жылы ушундай эле, бул ошол, ал аны калтырган. Влажный жана бош. Алар ошол эле шамдар. Рискнув, анын выбрал бир бөлмөгө жана мгновение задержался жанында, ынануу, мунун ичинде жок үндүн.
  
  
  Анын попробовал бүктөмө. Эшикти жылытылган.
  
  
  Бул кадам монастырская келья. Кровать өзүн алып эмес, бул башкача, бул бурч бөлмө, покрытый циновкой.
  
  
  Контрабанда, раковина, подушка, бир нече китептерди жана бир аз лампочка окуу үчүн. Анын включил лампу жана посмотрел болгон китептер. "Бул эки томдун марксистской Библии: "Коммунистический манифест" жана "Капитал", ошондой эле бир топ китепчелерди. Анын пролистал ih. Бир гүл ал тоо Сыяктуу " захватить слаборазвитую өлкөгө?" башка" Катары мага подорвать сверхразвитую өлкөгө?" Бул камтыды баарын өзүнө тышкары, Исландии.
  
  
  Бул жерде определенно жылын жашады монах. Бирок даосский монах. Коммунистический монах. Бир боюнча сие катаал, преданных, коммунисттик аскетов. Кызык, канча айланасындагы ушул бөлмөлөрдүн болчу адам эмгектенет ошентип. Бирок мен зря терял кезде. Анын чыкса аркылуу камералар жана пошел мындан ары да, mimmo башка, так ушундай эле жыгач эшик. Мен билген, мен да аны узнаю да болот мындай көрүнүштө туура эшикти. Мен ойлогон да эмес, эмне болот неоновая световая коробочка менен мигающими үстүндө ага тамгалар менен ЛАБОРАТОРИЯНЫН. Бирок эмнегедир мен болсо мындай болушун күткөн, - деп эшикти болот башка, жана, мүмкүн, бир аз ашык заманбап.
  
  
  Анда үчүн моей колдору артында болушу керек закрылась эшикти. Жумшак shaggy жериходогу мага. Бул жылы бир эркек. Склонив карашат, анын продолжал идти, прикрывая подбородок бир колу: Куои, размышляющий үстүндө остроконечной генетикалык көйгөй.
  
  
  Эркек бала mimmo мени эмес взглянув мага, жана исчез үчүн поворотом андан ары окуу боюнча коридору.
  
  
  Эми мага керек болчу тез чечим кабыл алууга. Анын алмак калышы жерде болчу азыр, жана ошону менен навлечь өзүнө шектенүү. Анын алмак сыртка чыга тургандыгын мүмкүн болчу безопаснее, бирок абдан пайдалуу.
  
  
  Ошондой эле болдум, кош мүмкүнчүлүгүн толугу менен, мен эмес найду нерсени кылгысы. Бирок эгер ага поддался ушул мыслям, ага болмок бухгалтери Нью-Джерси эмес, жашыруун агент в Ханое.
  
  
  Анын улантты кыймылы жана оказался үчүн поворотом. Жана элүү миң сот арачылары бухгалтерлердин боюнча Нью-Джерси усмехнулись, качан свинцовая труба кескин опустилась төмөн, та эмес задев мою башка, жана, с грохотом ударившись жөнүндө стену турат мени.
  
  
  Прижавшись карата стонать, ал ждал мени менен концом түтүкчө наготове в руке. Ошол учурда труба ударилась жөнүндө стену, схватил аны эго үчүн запястье жана повернул, бирок бул труба болгон эмес, жалгыз жасалган боюнча коргошундун. Эго бийлик болгон непоколебимой. Дагы держа трубку, ал биригип, дагы бир выпад, бул жолу прицелившись менин жогору. Бирок эми ага чың схватил эго үчүн запястье жана ударил аны эго коленом...
  
  
  Бул жылы филиалы. Анын недооценивал аны. Бир удачного удара эмес хватило болмок да, деп выбить крахмал боюнча эго жаканын.
  
  
  Ага болдум, таптакыр укуктарын бул. Учурда моем экинчи ударе ал нырнул мага бутту, жана ал упал жерге. Ал sel пейзаждарынын мени жана баштады бить мени. Аны унаа, бирок ал схватил мен үчүн горло. Анын iso бардык күчтөрдүн старалась оторвать камтыган бу, башкарууга милдеттүүбүз, колуна, бирок мага казалось, мен жетишсиз старался.
  
  
  Бул мүнөт алдында өлүм абдан светлая. Көп жолу ага жылы бардыгы бир минуте-жылдын каза болгон, жана гана ушул яркостью акыркы мүнөт сааты останавливались.
  
  
  Трубка жатып алып эс алууга карата жынысы, чегинен тышкары моей досягаемости. Анын интенсивдүү түрдө сосредоточился бир сфокусированном кыймылы. Менин бутту алынды эго колдору артында болушу керек. Анын поставил бутту жерге жана брыкнулся катары текшерилди, даяр сбросить седока. Бул выбило эго айланасындагы седла, бирок ал бир аз абдан тең салмактуулук, качан биз кайрадан коснулись жерлери, ал болжол менен алтынчы дюймах оңго. Менин колу коснулась түтүкчө жана анын ударил аны эго көп баш.
  
  
  Тьфу.
  
  
  Ал скатился менен мени жана неподвижно лежал карата каменном жынысы, кан сочилась боюнча чоң оранжевой текшерүүдө анын голы. Ал эмес болот истекать кан өтө узак. Ал мертв.
  
  
  Мен алмак эмес калтыруу эго бул жерде жана алмак эмес рисковать тащить бу, башкарууга милдеттүүбүз, денеси кандайдыр-бир кезде. Биз кетсек, бир нече футах башка деревянной күнү — дагы бир камеранын. Аны ачты эшикти жана втащил эго ичине.
  
  
  Аны склонился үстүндө аспаптын, качан услышал добуш айланасындагы дверного проема.
  
  
  — Көйгөйлөр, доктор?
  
  
  Аны жок обернулся. Анын сгорбился, ошентип азыр менин өсүшү жана адам жок болмок мени берилсин. Анын попытался жасоого өз добушун ушундай эле жогору болгон, бул у Куоя.
  
  
  "Ал поправится".
  
  
  'Аламбы аны жасоого нерсени үчүн сени?'
  
  
  "Байкоодо болушун эго эмес беспокоили, качан мени эмес болот".
  
  
  — Бирок бул менин бөлмө.
  
  
  — Ошондо займи эго бөлмөгө, тикмечи возьми. Буга математика боюнча эс алуу керек. Менин бийик үнү бир аз понизился, бирок ал, похоже, бул жок деп эскертти.
  
  
  — Ооба, доктор, — коротко, - деди ал. Жана катышуучулардын влево. Качан ал закрыл артынан эшикти өтө катуу кылып берүүгө мага түшүнө билүү, ал эмес сүйөт буйруктарга баш ийүүгө жана ага болгон баары, бул мен бул жөнүндө билем.
  
  
  Анын өткөрдү мүнөтүнө толук темноте үчүн баалоого масштабы кызматчылар, ал аны натворил учурунда өзүнүн изилдөө. Азырынча ага эч нерсе нашел. Мындан кыйынчылыктарды. Абдан балким, мен оказался эмес, анын имаратында, жана эгер ошондо мага эмес повезло, аны алмак калышы нарын тупике. Менен ошол учурдан тартып бул анын уилф Нассау, бардык өзүнөн өзү кете берди эмес да. Бирок экинчи жагынан, алар ошиблись туура багытта. Идиш жана анын калышкан жерде биз-бүлөсү менен болушу керек. Бирге, тирүү, анын штаб-квартирасында атсте. Эми оставалось гана киришүүгө иш. Анын приоткрыл эшикти жана выглянул нарын коридор. Бул жылы абдан жакшы, мен эмне жасадым. Анткени бир жолу бул учурда аягында зал жылытылган эшик, жана послышался ропот көрсөтөт добуштардын. Адегенде үчөө болчу. Үч ветки турдук нарын эшиктеринде жана дегенбиз эле бирине-бирине түнүңүздөр бейпил болсун. Баары дешти кээде англисче айткандай. Анын догадался, бул жылы бөлүгүндө ih тренингдер. Андан кийин эшикти жылытылган бал шире жана анын словно туруп аягында конвейерной тасмалар. Эки... төрт... он... он сегиз... жыйырма бир окшош нускасы. Сериялык клоны.
  
  
  Жолугушуу, же эмне ал жакта, закончилась. Алар мектептин өз бөлмөлөр. Анын выбрал жайгаштыруу атс ордуна лабораториянын.
  
  
  Эгерде сиз ждали тигил страшную сценаны, анда Картер бир убакта убивает жыйырма бир убийцу свинцовой трубой, анда сиз ошиблись. Молча аны кайра закрыл эшикти жана направился к окну.
  
  
  Бирок, эгерде сиз ждете, азырынча менин көйгөйлөр закончатся, сизге туура келет подождать дагы бир аз. Орду казалось таптакыр безлюдным. Астында покровом төмөн, таза подстриженного подлеска анын, шаарында карата акыркы имаратына. Керек, бул болгон эле лаборатория.
  
  
  Ага болдум, азыр дээрлик күн менен алектенген болгон коргоосунда сук бул вездесущих монахов. Ликалык ошол атс, алар бирдей туулгандыгы боюнча, жана монахов, алар выглядели бирдей өз бирдей мен оплачивал жана бритых головах, менде болчу ощущение, мен шталь катышуучусу с берүү натуралык чоњдугу көрсөтүлүүгө тийиш. Гана кимде-анда хватило воображения, качан эму пришлось түзүүгө ар кандай персонажей.
  
  
  Мен бул жолу өткөн mimmo имараттар болжол менен беш ярдах баш болгон күнү ал выскочил аркылуу ниоткуда.
  
  
  "Дагы эле жумушта... доктору?"
  
  
  Басым акыркы сөзүндө означал, ал эмес, поверит жалал-бул "илимдин доктору" аркылуу жүз жыл. Анын почувствовал усталую ностальгию боюнча мурдагы кутман нооруз майрамыңыздар спецэффектам, бөлүм маскировки Вашингтондо. Анын сжал колу свинцовую трубку в кармане жана обернулся.
  
  
  Филиал ждал мени менен пистолетом в руке. "Великолепно, N3, — деди ал. Эго эриндин скривились нарын презрительной улыбке. "Кудайым. сиз өстү, доктору Куой.
  
  
  Ал эмес ушундай бизге шагу в моем багытта, жана дагы болчу тышкары моей досягаемости.
  
  
  —'Жакшы.' Аны укканын, сен кандай болсо, мусулмандардын ыйык уч. Андыктан мен айта албайм убить сени. Бирок, мен ишенем алар мектеп, үчүн, сен жылдыктар сейил бак курууда. Андыктан, иди деп билдирет аймактык кабарчы.
  
  
  Бачым, андан отель. Ал алмак эмес убить мени, бирок ал сөзсүз түрдө накачает мени свинцом, эгерде эму захочется. Алынган мүнөздөмөлөрү сыяктуу пулевые жарадар жок балдарга берилет. Анын тийиш эле обезвредить аны. бирок мага пришлось болмок застать эго врасплох. Адегенде ал успеет выстрелить. Ал тургай эгерде ал промахнется, үн бул 45-го сайы привлечет буга толук взводу.
  
  
  Анын стояла неподвижно кантип кусок скалы. "Поторопись," деди ал.
  
  
  Аны жөн гана продолжал көрүү ага каменным адам.
  
  
  'Эмнеге? Мага эмне кереги бар бул эмне? Сиз стрелять в мени, эгер аны сизге эч нерсе делаю. Сен деле можешь келтирүүгө мага ооруу, — солгал мен. "Анын отряды кан отсрочит тигил небольшую операцияны, аны алар сапардан мен үчүн. Андыктан, эгер сиз кааласаңыз үчүн жылдыктар сейил бак курууда анын сизге туура келет адегенде ишендирүү мени.
  
  
  Ал колебался. Ал сыймыктанам айтылып, жокпу, менин анча чоң эмес салым илимди правдой же жок. Бардык учурда, өзүндө жүргүзүлгөн күмөн. Эгерде ал төмөнкүлөргө мүмкүндүк берет мага сбежать, өзүндө болот көйгөйлөр. Эгерде ал накачает мени коркунучу пайда болду, өзүндө болушу мүмкүн дагы чоң неприятности. Бул означало, бул эго вызывали карата кулачный поединок.
  
  
  Ал чакыруу алды. Гана эго биринчи куралды тандоо болчу эмес жабдуулар, ошондой эле каратэ-до. Менде айтканда каратэ-до кара курдун. Бирок, менде эле болгон кара свинцовая труба. Баардыгы абдан жакшы задумано. Го башталган экинчи жолу жарым саат менде болчу денеси болгон, анын тийиш эле сатылды.
  
  
  Бул ж добушу силерде жылы бул жабык сарай. Бирок у илимдин доктору Куои алмак боло ачкычы ага. Мага потребовалось алты аракеттерине, бирок, акыры, эшикти жылытылган. Анын затащил өлүк филиалынын ичине жана запер эшикти сераля.
  
  
  Монахи дагы эле турдук, опустив көздүн, охраняя кирүү лабораторияга. Ушунун невероятно. Сыягы, клоны алынды ih бир туугандары, бирок алар бардык видели жана эч нерсе жасабаган. Анын баштады бир аз түшүнүү түшүндүрмө Идиш даосской моралдын. Өлгөн жок, жана эскертүүнүн жок, андыктан, эгерде сиз столкнетесь ошону менен бирге, бизге башка. сен жөн гана эч нерсе кылып жатасың. Аны шагнул нарын эшикти лабораториянын.
  
  
  Интерьер бул имараттын отличался башка имараттардын. Контрабанда, бир аз кабылдама монастыря жана чоң ак двойные күнү. Онунчу ачкыч берди мага жеткиликтүүлүгү жана күнү распахнулись.
  
  
  Мен ойлойм, бул худшее орду, анда анын кайсыл болчу.
  
  
  Бойлото дубалдар турду бир катар чоң-чоң айнек пробирок менен растущими плодами. Анын сделаю сизге одолжение жана опущу баяндоо.
  
  
  Мелис жана башка пробиркалар. Көп майда - менен комками заттар, плавающими ак суюктук. Анын насчитал элүү. Ким гүл болчу адам, ал эми ким жок, ал айта алмак. Борборунда бөлмөлөр турду отургуч. Бул nen алынды клеткалары менен лягушками жана крысами, жана бир нече деңиз свинок, алар басынткан ошол учурда анын включил брылев.
  
  
  Тескерисинче болчу кабинет. Бири лабораториянын эго отделяло чоң айнек терезе, бирок ал камактагыларга жерден үчүн бардык көз салууга. У дубалдар алдында биринен к окну болгон мечта ар кандай сумасшедшего окумуштуулар. Болжол менен алтынчы метровый жумушчу орундук, уставленного пузырящимися бочками, питаемыми электр нагревательными змеевиками, суу конденсаторами жана небольшими газовыми факелами. Бардык жери жабык болчу кандайдыр бир металл навесом караганда болсо, вроде алып чыгуулар үстүндө печкой, а жерден жүрдү небьющаяся стеклянная ширма, закрывавшая мунун баары.
  
  
  Бирок, бул дагы бардык.
  
  
  Анын арткы бөлүгүнүн лабораториянын болгон дагы бир жуп эки эшик, бул жолу жанында дверью анын кабинети Куоя. Аны повозился менен ключами жана ачты ih. Ага кайра оказался тар коридордо. Алты жабык жыгач эшик.
  
  
  Анын нашел ачкыч үчүн биринчи.
  
  
  Жаш тайец жылдан жыйырма раскачивался карата жынысы жалал-бурчунда. Качан ал увидел мени. ал баштаган хныкать жана заполз мындан ары да өз бурч.
  
  
  Башка бөлмөдө старуха менен диким, пустым взглядом прыгнула мени жана жапайы болуп калды, бесцельными катуу бить мени грудь. Анын схватил ee үчүн руку жана мягко, бирок бекем оттолкнул деп билдирет аймактык кабарчы. Анын ордуна мени ал эми башталган колотить боюнча жумшак стонать. Аны кайра закрыл эшикти жана мгновение задумался.
  
  
  Куой деди, ал эле экспериментировал менен баңги заттар лабораториясында. Ал", - деп алдыңкы баңги заттарга өзгөртүүчү аң-сезим. Бул ж, ушул эки ой-пикирди, албетте, өзгөрдү. Илим движется алдыга. Аны чечти, анткени ошол учурда аны увидел жетиштүү.
  
  
  Аны жылдыктар сейил бак курууда лабораторияга жана нанес визити офис Куоя.
  
  
  Дубалдар алынды забиты китептери жана папками. Балким, анын өздүк архиви. Анын обыскал эго отургуч. Мен билген, мен болсо мындай болушун күткөн табууга болот. Бирок анда мен нашел болду превосходно. Топтому боюнча сегиз ачкычтарды. Анын сравнил ih менен ключами жана белинде эки топчусу бар беришкен мага жетүү лабораториянын жана камералар. Ооба. Баарынын жылы өзүнүн обондорун. Анын сунул аз топтому дубликаттарын мүнөтүнө. Андан кийин мага төмөндөгүдөй нарын карашат другая ой, жана ал спрятал ih нарын кайму трусов. Менин жашырын шансы на победу-дөбө көбөйөт.
  
  
  Анын закрыл артынан эшикти лабораториялар жана чыкса, mimmo поникших монахов, алкагы.
  
  
  Болжол менен полпути анын увидел, бул-бул любопытное. Эки монаха, алар бир кыйла горячо спорили. Таң каларлык нерсе, бул монахи таптакыр албай коюшту болмок, бирок дагы удивительнее, анда спорили менен дагы башка. Аны спрятался үчүн кандайдыр бир кусты, качан алар көк mimmo мени, эми алар молчали.
  
  
  Калдык жолдору комплекси боюнча анын жаш туруп, андан аркы сюрпризов. Аны абдан отель үчүн менде болчу убакта. Анын, керек, катышпаса болжол менен бир жарым саат. Ага показалось, бул нанес буга Куою двухчасовой сокку, бирок баары рискнул. Качан анын, жакындап келип, мындай башкы воротам биздин үйдүн ih охраняли эки монаха. Качан анын уезжал, эми эмес. Бирок, бул бардык калган, алар опустили көздүн эмес обратили мага эч кандай көңүл буруу.
  
  
  Мен эмесмин никого в коридордо. Тез жана бесшумно аны добрался чейин күнү биздин камералар. Анын тихонько приоткрыл эшикти. Идиш дагы деле болду ал жерде. Дагы спит. Анын посмотрел аркылуу камерага башка жылуулукту сактоочу. Куой дагы эле болчу ал жерде. Уверенный өзүнүн делле, анын бөлмөгө кирди. Бирок ал эч керек болчу боло алсак деп ишенем.
  
  
  Буунун колду схватила мени артта. Колу сомкнулась айланасындагы моей моюндун. Анын попытался вывернуться, бирок другая колу удержала нулган запястье жерде жана закатала рукав, качан бул колу крепче сомкнулась карата моей шее. Анын посмотрел деп билдирет аймактык кабарчы. "Бул эки монаха. Керек, алар молча следовали үчүн мени менен. Үчүнчү ждал мен үчүн дверью. Менен шприцем. Доктору Куой өсө баштады менен керебеттер. Анын почувствовал укол. Анын высвободился боюнча алтынчы күчтүү, колду жана излил өзүнүн "ачуу" биринчи монаха, оказавшегося чегинде досягаемости. Мисалы, кийин эки секунд кроличья нора жылытылган жана ал баштаган падать.
  
  
  Андан чоң нерселерге каршы багытталган.
  
  
  Бардык киргизишип.
  
  
  Кайра Өлкөдөгү Чудес.
  
  
  
  
  24-Глава
  
  
  
  
  Идиш сидела түбөлүккө мени менен жана говорила нерсени невнятное. Ага тандалып анын өздүк бледно-розовые трусики. Бул предплечье у нах болгон квадратная марлевая тасма. Анын опустил көздүн карата предплечье. Ал жерде мындай болчу эле квадрат марля.
  
  
  Алар көп кабаттуу үйлөрдүн бул. Алар вакцинировали биз.
  
  
  Бул мураскорлору азыр плыли нарын пробирках, анда лабораторияларда бүткүл кошмар, анда чөйрөлөрдүн спотыкающихся крыс жана лягушек.
  
  
  Анын вскочил с керебеттер.
  
  
  — Успокойся, — деди ал. 'Успокойся. Сен дагы абдан эле алсыз. Күнү корголот. Биз азырынча эч нерсе жасай алабыз. Ал повернулась жана башталган нерсени бормотать. Аны покачал головой, түшүнүүгө аракеттенип, аны деген сөздөрдөн хоть нерсени акылга сыярлык.
  
  
  Андан кийин анын увидел эго. Ал разговаривала менен монахом. Бул тарабарщина керек болчу керек азыр таанымал диалектом сутоев. Бул жылы башталган экинчи жолу, качан тажрыйбасы успокоительного заставил мени усомниться жеке здравомыслии.
  
  
  Эркек сидел карата жынысы, дагы держа тарелку менен тамактануунун алектенген кошулган эго биздин камерага. Ал выглядел так ошондой эле, бул жана башка. Бритоголовый. Бирок качан ал көзүн ачты, аны түшүндүм, ал өзгөчө. Калбыр анын эмесмин мындай көздүн. Аларга түзүлгөн бардык билимдер жана бардык невинность миллион жыл адамзаттын.
  
  
  Идиш повернулась мага.
  
  
  "Нин Тан — настоятель. Ал келди буга жардам берүү үчүн бизге. Жок дегенде, ынануу, биздин eda эмес обработана наркотиком. Алар планировали усыпить биз снотворным". Ee добуш абсурдно бир аз дрожащим.
  
  
  Аны посмотрел карата Нин Танга, бул бесконечные көздү. — Бул бардык жардам берет, аны ал бизге көрсөтөт?
  
  
  Ал пожала плечами. 'Мен билбейм. Жардам бизге кандай учурда болбосун каршы эго ишенимдин. Бул болсо бизге төмөнкүдөй окуя болду, буга эрк керек, — эми, скажем, Кудайга. Ага мындай ощущение, ал буга мешает, жана бул эго беспокоит".
  
  
  — Бул дин, тикмечи побери, — деди мен. "Болуп саналабы накачивание баңги заттар жана өлтүрүү, адамдардын эрки менен Кудайга?"
  
  
  Ал анда посмотрела мага. Ал", - дейт эго колдонуу мүмкүн эмес болтурбай өлтүрүү. Ал таасир этиши мүмкүн гана сырткары, кимди убьют. Эгер ал эч нерсе жумшабасак, алар убьют биз. Эгерде ал бизге жардам берет, биз ih убьем.
  
  
  — Ошондой, ал үчүн бул бардык өлтүрүү?
  
  
  Ал олуттуу кивнула. "Мунун баары өлтүрүү үчүн ага".
  
  
  Анын нахмурился. — Анда эмне үчүн ал бизге жардам берет?
  
  
  "Ал", - дейт жардам берет бизге уравнять шансы".
  
  
  Анын огляделся. Биз-жылы эки, жана биз мелис заперты карата санариптик камералар. Безоружные. Сыртына ih көп болчу. Бардык вооружены. — Ал туура, бул атайт?
  
  
  Монах нерсени деди. Идиш перевела бул. "Ал", - дейт түшүнөт биздин сезимдер... бирок отель болмок, сиздин экенбиз түшүнө аны. Ал деди... — ал замялась, словно опасаясь моей реакциясы. "Ал", - деп түшүнүү принесет сизге тынчтык".
  
  
  'Ах, ооба? Ошондо бул жергиликтүү тургундар. Ал оңой тууралуу мындай дейт дүйнөдө. Бул жерде, кара-эго маленьком даосском облусунун алай. Бирок бул насчет ал жакта? Ал эми бул насчет бардык ошол скотов, алар прокладывают өз жолу турмушунда рахмат макам, ал велосипед менен өзүнүн асфальт? Өзүнөн сурагыла, анткени бул жөнүндө ал кандай ойлорун. Идиш посмотрела жерге жана вздохнула.
  
  
  — Эми, торопитесь, — деди мен. "Спроси, анын."
  
  
  Алар разговаривали менен дагы башка дээрлик он мүнөт. Керек, бул жылы абдан кызык. Нин Тан кылгандарга долгую задумчивую паузу жана заговорил скорбным үнү менен. Акыры ал деди нерсени заставило Идишке обернуться.
  
  
  "Ал эч нерсе билген бул тууралуу опиуме, — деди ал. "Ал аз деп билет экендиги жөнүндө, ал жакта эмне болуп жатат. Ал эльвира бул жерде бүт жашоомо. Бирок ал", - дейт верит — судя боюнча түбөлүк отко коюшат в твоем голосе, — деди ал, — сен близок к булагына универсалдуу энергияны. Анан ал мага мындай деди эскертүүгө сизди эмес, бардык монахи бул жерде монахи. Кээ бир гүл... болжол менен жарымы... жакын жүздөгөн... партизаны КАН".
  
  
  Мен өзү мурда эле ойлогон жөнүндө караганда-анда подобном. Бул объяснило монахов, алардын аны көргөн, спорящими, ошол монахов, алар схватили мен үчүн укол жасоого. Бирок акыркы бууну, ал аны көргөн, выглядела так сыяктуу эле, калган бардык. Чейинки опущенных көздүн. Аны бой плечами, чувствуя, бул тапшырылды тупой жини келет. — Эң жакшы, — деди мен. 'Жагат билүүгө. Демек жарымы гүл партизаны. Бирок эгер баары выглядят бирдей, биз кантип алабыз ih көрсөтмөнү?
  
  
  Идиш передала штопора жана повернулась мага. "Ал айтат, бул эң делле албайбыз муну".
  
  
  Аны, өкүмдар жана баштады жүрүп турушу взад жана алдыга боюнча санариптик камералар. 'Деп ж мүмкүн болсо, успокоить эго ыйман, - деди бизге нерсени, бирок, эч нерсе эмес деди. Мындай загадки эму боюнча жан дүйнөм.
  
  
  Нин Тан өкүмдар. Ал идти, - деди ал вежливо. Бирок ал вернется учурунда биздин кийинки кабыл алынган ныть. Ошондой чейин аларга хорька, ал бизге калтырган бир нече даосских банальностей:
  
  
  "Күчү берет аз болсо жооп караганда ойлошот адамдар".
  
  
  "Идеясын шамалы курал".
  
  
  Карата эмнеге ал кошумчалагандай салтанаттуу заключительном сөзүндө:
  
  
  "Күнү Чудес бардык сбудется". Жана баягы эле, бул түшүнүү болчу ключом карата ачык бассейн. Мындай сүйлөшүүгө чын эле сводят мени менен ума. Бирок ал взглянул мага карата прощание өзүнүн эски глазами жана мгновение ага эч нерсе почувствовал. Бул мгновение аны билген бардык жооптор, жана бул жооптор алынды правильными.
  
  
  Ал катышуучулардын, мен услышал катары эго ачкыч запирает биздин эшикти. Үн вернул мени алып жестокой симпатиялык. Мага к ударить кимди нерсе кулаком. Бирок, жалгыз адам жанында болду гана Идиш. Анын продолжал жүрүп турушу взад жана алдыга боюнча бөлмөсүндө.
  
  
  "Жакшы, сен злишься мени азыр", — деди ал. — Бул жөнүндө сен ошондо ойлогон? Мен превращу эго анын убежденного агент AX он мүнөт.
  
  
  — Сен алмак жок дегенде попытаться, дорогая. Ордуна жакшылап повторять мага бул сандырактык, бул түшүнүү принесло болмок мага бейпилдик".
  
  
  'О, Десе. кандай сен глупый.
  
  
  "Ах. Жакшы. Сен умная, ал эми анын кусок дерьма.
  
  
  Ал вздохнула. 'Ага бул айткан эмес.'
  
  
  Ах, жокпу?' Аны көбөйттү бир айланасындагы жаздык каптар менен жынысына жана помахал эй. Мунун баары бул жерде, детка, анын скрытом микрофоне. Хочешь, анын разыграю?
  
  
  Ал кайра вздохнула. — Эми, мен бул омелой көңүлгө. Аны жөн гана гостиница айта эгер сен гана түшүндүм...
  
  
  "Ооба, Ооба. Аны билем. Ошондо анын акыры обрету тынчтык".
  
  
  — Ооба, — деди ал. Ал покачала головой, взяла башка коюуп койгула жана бросила аны мени. Ошондо бул чатак. Анын швырнул жалал-нах подушкой, аны держал в руке. Ал нырнула жагына, потеряла тең салмактуулук жана приземлилась кайра ордуна ширелерди жасашат. Жерден ал башталганга кидать нарын мени подушками, алар аны отбрасывал жалал-нах. Ал встала менен чоң оранжевой подушкой башталганга бить мени ал түзгөн. Аны схватил аны жана дыйкандары кайра ордуна ширелерди жасашат, жана биз жакмакпыз неистово целоваться. Бул бизди бир аз успокоило. Биз катуу задышали жана обнялись. Ошондо анын мурда нах. Баардыгы дал ошондой сыяктуу, ар дайым болчу биз менен. Гана акыркы мүнөтүнө менде промелькнула ой. Анын отпрянул. — Жок волнуйся, — деди ал. "Эгерде алар мектеп, үчүн, биз көп кабаттуу үйлөрдүн алар үчүн супер-баланын, аларга туура келет подождать дагы бир нече жума". Бирок бул сработало. Ой тургандыгы жөнүндө КАННЫ-отель, биз бул б, болду отталкивающей. Анын спуститься менен нах жана нежно поцеловал. "Прости дорогая. Боюсь, мен кетким келбейт идти мындай тобокелдиги.
  
  
  Аркылуу бул кезде ал мындай деди: "Сен укуктарды. Ага соврала сага. Анын алмак болушу жылдын сени баланын ачык азыр". Ал поцеловала мени. Анын кетким-жылдын сени баланын.
  
  
  'Азыркы учурда?'
  
  
  — Мен захочу бул качан биз выберемся ошондо. Жана... эмес да... эми, анын болмок эмес отелинин, алар бул түшүнүшкөн. Анын жакшы убью өзүнө караганда бул. Бирок мен ишенем сени, Ник, — деди ал с улыбкой. "Мен ойлойм да", - деди ал адам, сиз близки карата " билим булагына. Анын ишенем, анткени силерде благородный мүнөзү, жана силерде счастливая звезда, эмне эле ал жакта бизге айткан ошол адам. Анын ишенем, сен вытащишь биз ошондо.
  
  
  Анын тийиш эле ойлонуп, бул жөнүндө. Анын өкүмдар, обернул айланасындагы өзүнө сүлгү жана кайра баштады жүрүп турушу взад-алдыга. Азыр анын болмок с радостью менял өзүнүн благородный мүнөзү сигарету. Аны посмотрел жалал-терезе. Болчу полдень. Аны абдан полдня.
  
  
  — Аны нашел лабораторияга, — деди анын эй. 'Иди буга.'
  
  
  Ал сделала саронг айланасындагы кебез шейшеп жана подошла к окну. Биз вдруг абдан подавлены. Анын билимим тууралуу маалымат берген эмесмин карата лабораторияга айтып берди, эй жайгашуусу. Көрсөттү анын эй-булак, алар мисир менен орундук Куоя. Алар менде дагы болгон. - Бардык, биз эмне кылышыбыз керек азыр, бул выбраться ошондо.
  
  
  — Думаешь, сенде мүмкүн болбойт го? — акырын деп сурады ал.
  
  
  — Албетте, — деди мен. "Золотая жан дүйнөм, жана счастливая звезда? Үчүн estestvenno. Мен кантип алам промахнуться?
  
  
  Ал катуу вздохнула жана укусила мен үчүн мочку уха. "Эң сонун", — деди ал.
  
  
  Связка ачкычтарды звякнула күнү. Биз эки тез нырнули биздин кроватям, анда притворились, бул спим.
  
  
  Эшикти кайра закрылась. Аны посмотрел карата поднос менен тамактануунун. — Бизге жакшы поужинать, — деди мен. "Болжолдонуп, eda биз опьяняет".
  
  
  "Мммм." Ал корчилась өзүнүн коврике, бул модель боюнча сабак рисования. "Мен сүйүнүп жатам, анткени бул эмес да. Кажется, анын голодна. Ал отнесла поднос карата низкому столику жана сняла крышку менен дагы дымящегося блюдца.
  
  
  Ошентсе да, ал подозрительно понюхала аны. Ал зевнула. — Жок волнуйся, — деди мен. "Бул кытай eda. Сен кайра проснешься аркылуу гө чейин.
  
  
  Биз взяли өзүнө. Бул кадам жөнөкөй eda, сүрөт менен жашылчаларды. Бирок ушунун вкусно жана, эң жок дегенде, буга сытно. Аны посмотрел Тарага жана кайра почувствовал эле. Бирок, муну менен пришлось подождать. Башка жерде жана башка убакытта. Ал почувствовала бул өзү менин оюмча, институттарына карашат, застенчиво улыбнулась жана кайра бурду көңүл тарелку.
  
  
  Аны өтүүгө аракет кылган түшүнө билүү. Бул внезапное смущение. Мага дагы көп, ага керек болчу түшүнө билүү. Менин реакция аялдар адатта проста. Качан менде суроолор пайда болот, алар гүл, алар болот оңой эле жооп берүүгө жана ооба жана жок. Гана бул жолу эч жөнөкөй тегерегиндеги жок болчу таптакыр. Болбогон суроолор жана жооптор. Жок, менин билимим айым, жана менин сезимин ага. Жөнөкөй ысымдарды эми неприменимы.
  
  
  Ал болушкан эмес хорошенькой девочкой кара көз айнек жана красоткой үчүн календарынын, бирок мен алмак эмес өзү берсин ай, ал эмес выглядел жакшы болмок боюнча-nah. Ал относилась бул категорияга Ошондой, ошондой эле к категории В. Дипломдуу илимий гений жана великолепная работница. Ал умна жана сексуальна. Нежная жана волнующая. Ал стимулировала мени, раздражала мени, бросала мага чакыруу, поднимала мага билдирди. эгер бул раздражало мени, анда ал жана возбуждало мени.
  
  
  — Кантип сураганым үчүн приняться иштегендиги үчүн?
  
  
  — Кантип, — деп сурады ал, — сиз бул өзү представляете?
  
  
  Анын оттолкнул камтыган поднос, подавляя каалаган выкурить сигарету. Анда забрали у Идиштин лазера — бул бир, ал эми алып менин сигареттер — кыйноо.
  
  
  — Мен бир аз подумал бул монахах, — деди мен. Жана менде идея. Сен можешь тез айтуунун?
  
  
  — Бул сутоанском диалекте?
  
  
  "Бул сутоанском диалекте".
  
  
  'Анын да ойлогон. Продолжай.'
  
  
  "Жакшы, жарымы монахов бул жерде — агенттер КАННЫ эмес да, чынбы? Ih болжол менен жүздөгөн, жана алар каалаган учурунда бросятся окуя болгон жерге үчүн сорвать биздин пландар. Ошондуктан биз ih жок кылуу. Же, жок дегенде, чыгарылсын ih тегерегиндеги оюндар".
  
  
  'Жакшы. Бирок биз кайдан билебиз, алар кимдер?
  
  
  — Биз албайбыз ih билүүгө. Бул болсо иш. Бул алмак жасоого гана ушул монах".
  
  
  Идиш нахмурилась. — Сомневаюсь, биз көбөйтө алабыз ишендирүү эго айтып берүүгө бизге, эгер сиз ошондой эле думали. Жок, эгерде ал билет, биз собираемся обезвредить ушул агент, а балким, андан да жаман.
  
  
  Аны покачал головой. — Мен такыр кетким келбейт, үчүн, ал сага айткан. Анын кетким үчүн бул бул монахи схватили бул агент КАННЫ же ошол жаман.
  
  
  Кандайдыр бир мгновение ал жөн гана смотрела мага.
  
  
  "Сен дагы хочешь үчүн анын вызвала жаан же, мүмкүн, сделала айланасындагы соломы алтын?
  
  
  Анын улыбнулся. — Мен ойлойм, бул алсак, имиш, кыйын.
  
  
  — Сиз айта бул оңой. Кандай аргумент, сиз предлагаете мага пайдаланууга? Мен иште көңүлгө, сиз убеждаете эркектер, приверженных идеясына эч нерсе жасай нерсени жасоого? Ал эми экинчиден, эгерде сизге кылуу мүмкүн ih ишендирүү, кандай курал-сиз предлагаете аларды пайдаланууга?
  
  
  Аны кайра каримде жана зашагал взад жана алдыга боюнча бөлмөсүндө. "Ал эми биринчи бөлүгүндө сиздин маселени, анын рассчитываю карата ih инстинкт самосохранения".
  
  
  Ал покачала головой. "Жок сработает. Алар өлүмдөн коркушат.
  
  
  'Аны билем бул. Бирок мен иште эске ih өздүк жашап кетиши тамактын. Мен иште эске спасти ih ишенимин. Послушайте, бар бир гана себеби, ал боюнча алар биригишет менен КАН: спасти өзүнүн монастры. Керек, бул акыркы калган тиреги Дао бардык Индокитае. Эгерде эмес дүйнөдө.
  
  
  'Да?'
  
  
  — Ошентип, эгерде бул монахи умирают, ih ишеним умирает, алар менен бирге. КАН эмес чогулат кабыл алууга жаңы монахов. Бул жери болуп калат крепостью КАННЫ эмес, даосским храмом. Эгерде алар каалашпайт күрөшө бул үчүн. Бул учурда ничегонеделание равносильно жок кылуу өзүнө".
  
  
  — Бирок беле алар каза болмок жок ih коргоо?
  
  
  "Биздин жардамы алар болмок переселиться башка жери".
  
  
  Бир мүнөтүнө ал закрыла көздүн нарын раздумьях. — Канчалык деңгээлде аны вижу, айтылат красиво. Бирок, баягы эле, анын мындай, сиз да прагматичный базар, жана биз имеем иши менен таптакыр башка мышлением".
  
  
  — Мен буга ишенбейм, — деди мен. "Мен ойлойм, бардык идеалисты, акыры бирдей. Алар даяр умереть үчүн өздөрүнүн идеяларын, бирок каалашпайт жетишүүгө түрткү берүүгө өзү умереть үчүн өз идеяларын".
  
  
  Бул подносе согуштун дагы бир суу грек. Ал взяла манжалар менен жана откусила. Ал улыбнулась. Жакшы ой, — деди ал. "Ар кандай учурда турат попробовать. Чындыгында делле айтканда, бир гана көйгөй.
  
  
  Анын вздохнул. 'Кандай?'
  
  
  "Кантип айта "идеалист" боюнча-сутоэнски?"
  
  
  Анын кинул карата нах подушкой.
  
  
  'Жок, жок.' деди ал. "Викторина элек закончена. Бул насчет башталган экинчи бөлүгүндө?
  
  
  "Кайсы экинчи бөлүгү?"
  
  
  "Алар пайдаланууга тийиш курал катары?"
  
  
  — Ах, бул, — деди ага с улыбкой. "Анда, бул айланасындагы кабинеттин Лао Цзена". Мага пришлось бир аз подождать, азырынча ал болуп калса бир деңгээлде мени менен. Бул заняло у нах өтө эле көп убакыт.
  
  
  'Кудайым. Курал стонами.
  
  
  "Курал эго стонать. Эго ал жерде висит жакын жүздөгөн бирдикке, жана айтканда, болжол менен жүздөгөн ушул монахов. Ал эми менин учитель математики деди эле, эмне берет боюнча бир штуке курал-жаракты адам.
  
  
  — Эй, бирок подожди минутку. Канчалык аны эсимде, болжолунда, бул айнек у дубалдар небьющееся, ал наэлектризовано жана заперто.
  
  
  — А менин здравый маанисин подсказывает мага, бул жерде бар бүктөмө керек, жана ачкыч. Жана ал бар жерде электр, ал жерде да бар выключатель. Жана бир айланасындагы монахов нарын покоях Лао Цзена билүүгө тийиш, мында алар".
  
  
  Кайсыл бир убакта ал олуттуу смотрела мени, андан кийин хихикнула, перепрыгнула жана обняла мени. "Кээде", — деди ал, — сен жөн гана прелесть".
  
  
  — А сиз дагы эч нерсе видели, — деди мен.
  
  
  
  
  25-Глава
  
  
  
  
  Тигил түнү башталган Күнү Чудес.
  
  
  Биринчи чудо-чатак, качан Идиш вытащила боюнча өз сумочки пачку сигареттердин. Сиз эмес дегеним, бул чудо теңештирилет добыванию суунун айланасында камня, бирок ошондо сиз эмес да зависимы тамеки тартпоону, кантип аны.
  
  
  Экинчи чудо заняло бир аз көбүрөөк убакыт. Болжол менен саат болсо, боло так. Бирок качан Тан Нин кайра катышуучулардын менен биздин обеденным подносом, ал макул сүйлөшүүнү өзүнүн Жогорку Соту. Эгерде Сот согласится, анда ал присоединится карата көрсөткүчүбүз план.
  
  
  Үчүнчү мүмкүн эмес болуп эсептелет чудом 100 %, бирок мен даярмын алсак деп эсептелсин. Анткени, биринчиден, бул иш болгон эмес, менин идеясы. Эгерде эле аны эмес использовал акыркы спичку Таранын, жана аны, мүмкүн болушунча, эч качан полез эле шкафка коюлат үчүн, жыл сайын, ал ар жалал-менин карманах, жана, мүмкүн, эч качан нашел эле алар үч прекрасные фишки, алар аны мисир боюнча казино Гренады менен желтым содержимым, айланасындагы тамчы. Кандайдыр чудом анын тигиштерине камзолы алар бүтпөй калды.
  
  
  Убакыт да бир кыйла чудесным. Анткени кем аркылуу төрт секунд күнү звякнул ачкыч, жана келди монах, повидимому аркылуу агент КАННЫ үчүн текшерүүгө бизди.
  
  
  Бери болгону бир нече саатка, андан кийин биздин акыркы иштетилген наркотиком тамактан жана биз тийиш болгон расслабленными. Анткени в руке өзүндө куралы болушу мүмкүн, бирок ал начеку. Качан ал наклонился үчүн карасын поближе, мага эмес түздү эмгек келтирүүгө эму сокку фишкой, спрятанной в моей ладони. Анын гана евробиримдик ага курал. Наган странного орус өндүрүү. Семизарядный револьвер сайы закрылся жогорулашы менен болгон 7,65.
  
  
  Болжол менен аркылуу он мүнөт катары, ал болсо мындай болушун күткөн, анын напарник келди жыл сайын эмне болуп жатат.
  
  
  Эми убакыт келип жетти аракеттенүүгө. Ал билген эмес чечимине жолугушуу Нин Танга, бирок азыр жагдай болгон мындай. Жана аны эмес, айланасындагы тигил, ким упускает мүмкүнчүлүгү.
  
  
  Идиш жана анын переоделись нарын монашеские кийим, кийип, капюшоны үчүн жабууга башты. Бул кадам дагы бир начар маскировка. Бирок, жок дегенде, монахи жүргүзүлгөн бардык өлчөмдөрүн жана өсүшүнө, ошондой эле биздин дене түзүлүшүн жана өсүшү биз үчүн эмес выдавали. Анын закрыл эшикти ортосунда биз жана биздин бессознательными охранниками, биз жок эмгек выскользнули айланасындагы имараттар жана пересекли темную аймагы.
  
  
  Биз пошли ачык лабораторияга.
  
  
  Идиш чувствовала өзүнө да, үй чөйрөлөргө бурлящих бочек жана татаал жабдуулар. Ал тез идентифицировала трехмесячных атсте. Жаңы клоны Лао Цзена. Башка маңызын алынды обезьянами, деди ал. Андан кийин ал уставилась, словно пораженная чагылган, бир катар пробирок. — Биздин, — хрипло деди ал. Жана ал отвернулась.
  
  
  Анын стояла на страже, азырынча ал рылась шкафта, толук химикаттарды аракеттенип, түшүнө тургандыгын жана алар менен кыласың. "Сиз кандай деп ойлойсуз," деди ал акыры. "Мен алмак убить атс добавив злости нарын ih рацион. Бирок ошондо лабораторияда дагы эле болду болмок цела жана Куой алмак кайра баштоо тыянак жаңы топтун эртең... — Ал погрузилась кара-ой жүгүртүү, постукивая ногтями боюнча зубам.
  
  
  'Же ошол?'
  
  
  "Же... мен жасай алам бир аз тринитрата глицерин, жана бул бардык закончится".
  
  
  "Тринитрат глицериндин?"
  
  
  "Нитроглицерин сиз үчүн".
  
  
  'Үчүн сени ошол.'
  
  
  Анын улыбнулся.
  
  
  'Деп ж?'
  
  
  'Ооба. Алдыга, продолжай. Скорей сделай нитроглицерин. Анын болмок эмес кылгысы берүүгө, аларга башталган экинчи мүмкүнчүлүгүн толугу менен".
  
  
  Ал принялась иштегендиги үчүн, подняв стеклянный экран, перекрывавший кипящие химикаттарды. Ал выбрала чоң тегерек фляжку, наполненную ачык-айкын жидкостью, аны боюнча каплям подливали боюнча соседней түтүкчө менен башка ачык-айкын жидкостью. Бул даана байкалган карата нагревательном змеевике жана издавала чоң шумные колокола. Үстүнөн болгон колбу помещали конденсационную колонку жана муздак суу поддерживала температурасын ал тургай перемешивании заттарды автоматтык мешалкой. Аны жок шталь спрашивать аны бул жылы үчүн учуру чындыгында делле. Алсак же болбосо, ал выбросила бардык бул кешью канализацияга төгүп салат.
  
  
  Андан кийин ал взяла дагы эки суюктуктар, эки тарап тең бесцветные; поместила бир колбу, ал эми башка айыл трубку тамактандыруу үчүн. Эгер менде качан кандайдыр алынды шектенүү пайда болсо, азыр алар эле жоголуп кетти. У нах чын эле себеби болушу мүмкүн бул жерде. Ал балабыз менен тез жана натыйжалуу легкостью кайсы нерсе рыжеволосого эркектер коричневом капюшоне, добрая фея, смешивая көздүн саламандры со слезами единорога. Ал коюлган жерге трубку холодильника жана мешалку.
  
  
  — Жакшы, — деди ал. Жана бардык эле Күнү Чудес породивший өзүнүн биринчи фальшивую ноту.
  
  
  Жана көптөгөн башка жасалма нотт.
  
  
  Бул жасалма ноталары алынды - сол жагында тике Боюнча Vin. доктору Куои жана дюжина жасалма монахов менен дюжиной ушул чоң револьверов. Бул дурацкие семизарядные тапанчалар Нагана.
  
  
  Мени ажырашканга запугать. Ал аны одина, анын болмок мисир Куоя нарын заложники. Бирок, алар өздөрү билген бул теорию барымтага алынгандарды. Эки монахов жериходогу карата Тарада, сунули револьвер эй саяарын, жана Vin приказал мага бросить курал.
  
  
  Анын вздохнул. Жана уронил курал. Анын баштады сатып алууга дурную привычку керек захваченным аларга.
  
  
  Анын деди эму бул.
  
  
  Ал мындай деди, бул регионду сатылды жылдын ушул адаттары. Бул жылы акыркы басып алуу. Мен көп эмес убегу. Куой кошумчалагандай, мага кез иштеп чыгуу жаңы привычку. Ал нерсени экспериментировал, бирок адамдары дагы көргөн эмесмин... Биз одоно бузулушу отвели бир боюнча иван анын тереңдиги лабораториянын. Жанында камерой старухи алектенген билась жөнүндө дубалдар жана камерой жаш адамдын, регрессировавшего анын балалык. Биз бросили ичине, захлопнули эшикти анан раздался оор үн задвигающегося алдында ага засова.
  
  
  Shaggy жоголуп кетти.
  
  
  Терезе алынды зарешечены. Клетка болгон эле кичинекей. Ичинде болбогон эч тышкары, обитых стеганой кездеме дубалдардын. Биз кетсек, жумшак санариптик камералар. Алар собирались жардамы микрофонов жана динамиков биз менен ума ушунчалык үчүн, бул жумшак камерасы мүмкүн пригодиться. Жок дегенде, алар собирались попытаться.
  
  
  Бардык, мен билген, бул нерсени алар добьются ийгилиги. Камикадзе эмес моем келет, бирок менин газ бомба дагы эле болду спрятана ортосунда буту. Эгерде анын отпущу аны замкнутом мейкиндигинде камералар, ал унесет биз менен болот. Бирок, жок дегенде, анын болмок связался менен Квоем. Анын достигну өзүнүн создателя, азырынча менин жөндөмдүүлүгүн дагы эмес зыянга учураган.
  
  
  Аны посмотрел Тарага. Ал ужасе. Аны билүү симптомдору. Кеңири ачык көздүн, невыразительное адам. Тынчсыздануу менен айырмаланат коркуудан. Коркуу аргасыз волноваться толук катушку. Ужас парализует.
  
  
  Анын мисир ee колуна жана попытался подбодрить. Анын попытался выдавить аркылуу нах психикалык коркуу аралыгын. Ал дагы дрожала. Анын потряс аны. Анын ударил ee. "Очнись дорогая. Сен мага керек.'
  
  
  Ал вонзила ногти в мою руку. — Прости, — деди ал сдавленным үнү менен. — Мен... мен чын эле боюсь. — Тикмечи, сен укуктарын, — деди мен. — Сен кандайча ойлойсуң, эмне сезип турам?
  
  
  Ал удивленно посмотрела мага. 'Айгай?'
  
  
  — Христос, — деди мен. "Эгерде аны бул делал, анын болмок буга чейин иштелип даяр, бул жумшак санариптик камералар".
  
  
  Ал добилась башка мага карата ийинин жана жөн гана повисла ал жерде. "Эмне үчүн мага азыр жакшы эмес, жаман?"
  
  
  "Анткени сен заперт менен адам менен эмес, машина". Ал тонко улыбнулась мага. Нервдик, бирок с улыбкой. "Эгер ушинтип, — деди ал, — эмне үчүн сенде заднице жазылган "Жасалышы"Япониядагы?"
  
  
  "Анткени мен түзүлгөн, ал жерде," - деди, мен следуя ага анын жолдору. Анын өткөрдү колу боюнча волосам. Ал подражала өзүндө-өзү, бирок, жок дегенде, кайра контролировала өзүнө.
  
  
  — Поторопитесь, — деди мен, — жаатта благоразумны. Биринчиден, качан бул чертова даана взорвется?
  
  
  Ал покачала головой. "Жок беспокойтесь бул жөнүндө. Эгер анын отключила холодную сууга, биз болмок мурда эле каза болгон. Бирок үчүн жарылып, химикат керек нагреться чейин 240 градуска, ал эми өзү ал, бул жетет. Мага эле оңунан кайра опустить бул айнек штору. Алар да билишпейт, мен подменила химикаттарды, анткени алар өздөрү убить өз атсте. Адегенде ал жакта... эми, скажем, eda үчүн атсте.
  
  
  'Ошондо бардык тартипте. Ал эми Куоя жана эго забавного тапанча, менде идея. Анын догадался, эгерде Куой вернется буга, ал мүмкүн прийти эмес целым взводом. Бир нече монахов менен наганами, сыягы, хватило болмок. Ал подумает, бул жөнүндө. Анын деди Тарада, мен жок болгон көңүлгө.
  
  
  Алар торопились кайтып келүүгө. Мүмкүн, жөн гана потребовалось бир аз убакыт үчүн подготовиться.
  
  
  Биз расположились боюнча эки тараптын тең көз күнү. Идиш болгон эле оң. Качан эшик ачылат, ал даяр болбой калса, анда.
  
  
  Оор тынчтык накапливалась жана вторгалась биздин камерага. Эгер дама бир катар биз менен стучала в стену, анда байланыш жолдорун салуу похоронила болмок үн. Анын деди Идиштеги бир аз поспать, эгерде ал кандай ойлорун, деп эй бул керек. Ал думала, деп эй бул керек. Мен спал жана наблюдал үчүн тишиной. Ждал, качан ал нарушится.
  
  
  Мага кызык болчу, кандай препарат Куой приготовил биз үчүн. Анын баарын ойлогон жөнүндө ошол эски илимий-фантастических фильмах, анда университетский профессор химия превращает өз студенттердин гигантских жуков. Же ошол, анда астронавты передозируются лунными лучами жана превращаются нарын безумных кактусов. Картер тосуп алган илимдин доктору Вейла Твита. Жакынкы убакта бул абад. Эки пакетин попкорна жана көп кока-колы. Андан кийин сен идешь үйгө жана занимаешься любовью ирина.
  
  
  Идиш карата мгновение пошевелилась во сне. Анын прикинул, бул жылы болжол менен алтынчы сааттан эртең мененки. Канаттуулар вставали жана летали азыр саат, жана ыйык лился аркылуу зарешеченные терезе. Анын встряхнул аны.
  
  
  Биринчи мүнөт калыбына келтирүү эң оор. Аны карачу, ал приводила тартибине кабыл моей коричневой көрүнбөгөн жана стеганых дубалдардын. Ал потерла жыйынтыгындатапшырышкан көздү. 'Ал азыр гө чейин?' Ал осмотрелась. 'Oi.' Ошентип, ал акыры вернулась өлкөгө тирүү. "Мен ойлойм, биз билбейбиз эмес да, чынбы?"
  
  
  — Кез ордунан турууга, — деди мен.
  
  
  "Менде мындай болчу жакшы, коопсуз соң. Мага снилось, биз...
  
  
  "Shh."
  
  
  Анын услышал катары жылытылган эшикти нарын коридор. Эшикти лабораториянын. Идиш кайрадан керебеттер откровенными нарын бурч, биз репетировали. Качан эшикти жылытылган, ee денеси болчу спрятано, бирок ee колу болчу дотянуться чейин ага. Ал даяр иш-аракет. Анын пикири боюнча, убактысы болчу идеальным. Ал эмес спала жетишерлик узак, үчүн, бодрствовать жана жетиштүү узак, үчүн, бояться. Анын лежал боюнча башка тарапка күнү, прислонившись головой карата стонать. уктоого.
  
  
  Эшикти жылытылган. Эки куралдуу монаха окружили илимдин доктору Куоя. В руке Куоя болчу впрыски.
  
  
  Бардык өтсө тез жана жакшы.
  
  
  Биринчи монах - агент КАН ткнул мени өзүнүн револьвером. Боюнча-күн түшсө, колу Тарасын. Башталган экинчи монах почувствовал жеңил укол в босую ногу. Акыркы фишек боюнча Гренады. Аны жасадым выпад жана схватился үчүн револьвер. Ал выстрелил наугад, анын стеганую стену. Куой сжался. Башталган экинчи монах упал жок аң. Эми менде колунда болгон курал. Биринчи монах алдым эки пули ак-карынга. Куой баштаган убегать. Анын поставил эму подножку жана держал, азырынча Идиш схватила впрыскивает жана сделала эму укол. Эго көздүн закатились коркуудан. Ал упал в обморок. Аны көбөйттү экинчи курал-жарак менен жер жана өткөрүп эго Идиштеги. Андан кийин аны мисир ачкыч жана запер Куоя эго жана досторду табууга санариптик камералар.
  
  
  Биз кайрадан тандалып келишимдин. Бул деген, мен гана умный жана жалаң гана глуп. Выбирайте. Бирок айтууга мага ревматизма...
  
  
  Идиш прислонилась карата стон жана закрыла көздү. "Аламбы анын отключиться азыр?" Ал чындыгында абдан начар.
  
  
  — Думаешь, аткара аласың продержаться дагы гө чейин?
  
  
  Ал вздохнула жана кайра выпрямилась. "Так убада берем".
  
  
  — Пошли, — деди мен.
  
  
  'Подожди секунда.' Ал вернула мага револьвер, ал дал эй. — Постой, а? Ал развязала шнурок өзүнүн монашеского одеяния. Монах болчу өсүшү менен мени подол одеяния волочился болжол менен алты дюймов жынысы боюнча. Ал потянула эго жогору, азырынча ал шталь жогору, аны лодыжек. "Подержи бул азыр". Анын держал кездеме, азырынча ал кайра туго завязывала шнурок жана складывала поверх, ага лишнюю кездеме.
  
  
  — Мен билем, — деди ал. "Жок, айрыкча красиво, бирок, жакшы болот эгерде мага туура келет бежать". Ал забрала өзүнүн курал. 'Жакшы. Кайда пойдем, босс?
  
  
  "Лабораторияга".
  
  
  Биз жериходогу карата күн жана анын приоткрыл аны. Анын жестом приказал Идиштеги маттар подальше. Ичиндеги жүргүзүлгөн заняты эки лаборанта. Алар кийинүүсү, бул монахи, бирок ih көмүскө жүргүзүлгөн жабылышы белыми лабораториялык халатами. Алар талыкпай карата жабык столунда, бирок прикасались карата творению Тарасын.
  
  
  Аны проскользнул нарын эшикти жана бесшумно шаарында аркылуу бөлмөгө. Качан ага жылы болжол менен саат он футах турат аларга, анын деди: "Держитесь ал жерде, жана поднимите колуна. Жай повернитесь.
  
  
  Алар неврология, бул аларга дешти. Анын деди Идиштеги.
  
  
  "Бул бизде бул аптечке үчүн заставить ih замолчать бир нече сааттан?"
  
  
  Ал подошла карата полкам менен волшебными зельями жана изучила сорттоо. — Мммм, бул насчет... бул насчет бир аз амобарбитала? Бул жетиштүү үчүн жакшы, спокойного cola".
  
  
  "Мени менен бардык тартипте".
  
  
  Ал башынан даярдоого шприцтер. "Сен предпочитаешь. Нормалдуу уктоо же кимге?"
  
  
  — Христос, — деди мен. "Тандоо үчүн сатып алуучу". Мен сводил көздүн менен эки монахов. Одина тегерегиндеги аларга этият өткөрдү колу боюнча столу.
  
  
  Ошондо үчүн топтому, — деди ал, жарымын заполняя ийнелер үчүн подкожных инъекциялар.
  
  
  Анын выстрелил нарын чашку, ага ал протянул руку. Айнек разбилось, жана сары суюктук вытекла. Ал разъела бети орундук.
  
  
  Биз бардык смотрели бул. Аны покачал головой. — Мен ойлойм, сага жакшы уйти жерден. Анын болмок эмес кылгысы үчүн с тобой бул нерсе төмөнкүлөр болду". Кайсыл бир убакта алар двигались. "Менде дагы беш выстрелов, мен стреляю абдан жакшы. Андыктан, сизде чынында эле айтканда, бир гана тандоо. Уктоого... — мен билимим тууралуу маалымат берген эмесмин Тарага жана иголки, — же умереть.
  
  
  Ага взмахнул револьвером. Алар направились карата борборуна бөлмөлөр.
  
  
  Билбейм, эмне үчүн ага мүмкүндүк берди аларга тандоого. Ушунун баары, бул хладнокровно расстреливать безоружных адамдардын. Анын держал револьвер аларда астында носом, азырынча Идиш делала аларга уколы шприцем, растирая ih спиртом алмаштырбай бул орун алса, мааниси. Бири жакшы привычек ошондой эле кыйын сатылды катары жана сууктарга.
  
  
  Чогулгандарга алар отключились жана заснули. Ал повернулась мага.
  
  
  'Азыр?' - ал пыталась айтууга анда, бирок анын добушу дрожал.
  
  
  "Сен дагы эле можешь жоготушу аң-сезим", - спросил анын
  
  
  — Алам ошондо ага сесть?
  
  
  Анын улыбнулся эй. Бири-анын странного айкалыштыруу жөндөмдүүлүгүнө жана нежности, күч жана алсыздыкка, аялдар жана баланын. Ал айылынын жана анын поцеловал ee нарын макушку.
  
  
  — Сенде дагы бир иши, милая.
  
  
  "Нитроглицерин".
  
  
  Нитроглицерин. Сможете жатасызбы жасоого эго жетиштүү катуу үчүн взорвать бардык имарат? Мен иште эске алганда, биздин блестящую звезду. Илимдин Доктору Куоя?
  
  
  Ал кивнула. "Анын ичинде болобу, менчик болобу, офис жана бардык эго кагаздар."
  
  
  "Ошондо сделай бул".
  
  
  Анын вдруг подумал жөнүндө невинных жертвах камераларда. Бала, старуха жана ким болсо дагы болбосо чудесное бакыт болууга, адамзаттын деңиз свинкой үчүн илимдин доктору Куоя. Анын возился өзүнүн набором боюнча сегиз ачкычтарды. Ачкычтары уячалардын. Кандайдыр бир жол менен мага пришлось попытаться спасти бул адамдардын. Бирок сиз объясните, ошол адамдарга, алар сизди поймут, ал сиз жасай? Сиз айтып бере аласызбы аларга: "Следуйте үчүн мени менен. Эмес волнуйтесь.'...
  
  
  Аны, жакындап келип, мындай аптечке ошондо лекарство, ал Идиш колдонот каршы монахов. "Канча бул үчүн жетиштүү кадимки анестезия?"
  
  
  — О... беш жүз мг жетиштүү. Сиз спутать бул ушуга? Ал указала карата бутылку менен ачык-айкын жидкостью. "Билесизби, бул жасоого кимге кандайдыр бир укол?"
  
  
  Ага кивнул. Жана баштаган дарыланбаган успокоительное.
  
  
  'Жакшы. Анын собираюсь попытаться вытащить бул айтымында ошондо. Храмы деп, эгерде успею. Кайсыл бир убакта алар наверняка болот ал жерде коопсуздук...? Аны посмотрел на чашку анын руке. "Качан анын вернусь буга, сен билесиңби, бул бросать бул дрянь?
  
  
  — Жок, түбөлүккө бросать бу, башкарууга милдеттүүбүз, жол. Түбөлүккө жөн гана выключить сууга жана жылытууга кошууга?
  
  
  'Жакшы. Ага сделаю бардык мүмкүн болгон үчүн вернуться буга үчүн алып сени. Же сен встретишь мени нарын облусунун? Анын ухожу.
  
  
  'Ник?'
  
  
  Аны обернулся. 'Деген эмне, милая?
  
  
  — Убедись, баары жакшы болот? Ушунун похоже на молитву. Поднес бутылку жана сыягы ошондо анын колуна. Аны чувствовал бүткүл аны жумшактык астында грубой кездеме. Аны почувствовал катары бир аз смягчился анын пульсирующего жылуулуктун, ошол заразительного жылуулуктун, ал распространилось боюнча көрсөткүчүбүз телу жана проникло жалал-менин складывать доллары. Бул үчүн бар деген сөз. Бул забавное деген сөз, ал печатают карата валентинках жана прокручивают музыкалык автоматтарында боюнча жүз жолу бир саат. Анын поцеловал ee. Анын поцеловал ee учурашуу жана прощание, аны белгилеп кетким келет сени жана сүйөм сени, жана ал держала мени да, алмаштырбай аны шталь бөлүгүндө анын өзү. — Баары жакшы болот, — прошептал мен. 'Баары жакшы болот.'
  
  
  Ал повесила карашат. — Мен билем, ал жакта, — ал закрыла көздү. "Бардык бул адамдар бардык ушул наганами?
  
  
  "Эми, азыр алар айрым мени. Алар ойлошот, мен бул жерде превращаюсь нарын нерсени непонятное.
  
  
  Көздүн, ал тайган мага болгон непонимающими.
  
  
  — Īсĭмдĭк, — уточнил мен. "Продукт компании" Волшебный эликсир Куоя ". Андыктан, эгерде анын сыграю туура, аны смогу болтурбоо неприятностей. Мындан сырткары, — мен вздернул анын подбородок, — өз турмушунда анын встречал көп эркектер менен, ири сандагы курал. Жана анын дагы тапшырды.
  
  
  Ал кылдым улыбнуться с треском провалилась.
  
  
  — Взбодрись, — деди мен. "Анын неуязвимым. Благородный менен счастливой звездой, помнишь? Мындан тышкары, баатыры эч качан алсыз. Сиз окудуңуз жетиштүү тарых үчүн билип, булар.
  
  
  Ал покачала головой. "Бул тарых. Бул-чындык. Ал сделала паузу. "Питер Хансен ушундай болчу героем, жана аны менен эмне-анда төмөнкүдөй окуя болду".
  
  
  Бир жолу анын встретила Хансена. Бишкектин жагымдуу кармалды жана снайперская винтовка. Хоук назвал эго ушул талантом. Бирок бул-анда төмөнкүлөр болду менен Хансеном. Эмес, анда чоң прощание, ал эми анда мүмкүн болгон болууга жана начар. Алар жаңы жыл Хансену ысык болду. Таращить көздүн кырк бешинчи сайы разорвала нервдери мүмкүндүк сизге эмне мындай нерселер катары жүрүп турушу. Жана жүргүзүү любовью. Анын прогнал бул ой тезирээк. — Бул башка тарых, — деди мен. 'Жок менин. Жок биздин.
  
  
  Ал кайра поцеловала мени, аны веки моргнули жаңы коркуу аралыгын.
  
  
  Анын вырвался жана схватил ee үчүн мойнуна. — Перестань, — деди мен. — Мен эле айткан сага, баары жакшы болот. Алсак, баары жакшы болот. Жана чың держи бул курал. Анын билимим тууралуу маалымат берген эмесмин карата Наган, л лежащий карата столунда. "Возьми эго менен өз ара качан пойдешь карата көчөсүнө жана используй, качан керек".
  
  
  Ал вздохнула жана кивнула, жай восстанавливая контролдукту билдирет.
  
  
  "Увидимся нарын облусунун". - Мен катышуучулардын в клеткалары.
  
  
  'Ник.' ал деп сурады. "Аламбы анын отключиться азыр?"
  
  
  
  
  26-Глава
  
  
  
  
  Болгон дагы бир курмандыктары практика илимдин доктору Куоя. Эркек болжол менен ошол куракка, европеец, жогору. Ал көп улыбался. Жана ставил слюни. Анын удивлялся, бул кокустук баштоочулардын буга. Жана, карата, менимче жеке счастью, анын выбрался ошондо татынакай.
  
  
  Ага болмок эмес укуктарды экендиги эч кандай өзгөчө коргоо мени эмес хотела. Аймагында болгон акырын. Күн болчу азыр касынын жана абага содрогался-жылдын жары. Кадимки катарына смотрящих кара жерге монахов мектептин карата храму. Капюшоны надеты коргоо үчүн ih лысых мааниси көндүмдөрдү кол салуу. Анын незаметно погрузился нарын кырдаалды. Атс эмес көрүнбөйт. Жарылуу одоно смеха айланта терезе жатаканалар деп мага, бул монахи-партизаны бул учурда бардык алмаз ичинде.
  
  
  Үчөө менин протеже алынды умиротворены. Ичиндеги храма менен ушул монахами алар коопсуз.
  
  
  Аны алып келди ih жана положил карата башка токулган молитвенные коврики жанында коленопреклоненными монахами. Ичиндеги болчу прохладно. Натыйжа толстых тышкы дубалдардын же жоктугу страстей ичинде. Безмолвные монахи алынды похожи карата статуи. Бирок да таштан статуи. Ташы грязен жана землистый, жана да эң гладкий мрамор дале тартат өзүнө намеки на скалу, кулунду жана грязь.
  
  
  Эгерде болмок экен балким үчүн тандалып жасалышы сүрөттүн облаков. ошондо ушунун баары. Бир чоң картина асман.
  
  
  Биринчи планда бир катар анын увидел Нин Танга. Анын өтүүгө аракет кылган поймать эго көз караш, бирок ал обращен ичине, зациклен кайсы бир абстрактной ойлорун. Анын чыкса аркылуу храмы деп. Эгерде анын потороплюсь, анда дагы смогу добраться чейин лабораториянын чейин Тарасын. Аны эмес, отель үчүн ал пересекала аймагына бир.
  
  
  Ылайыктуулугуна болчу труднее караганда приходить. Качан анын, кирди храмы деп, ага жылы бир тегерегиндеги көп. Эми ага болдум, бир аз активдин боюнча. Жасалма монахи билген, эмне бул монахи кой деп токтотушкан молятся. Жана эгерде ал эмес, бул эмес, фальшивый, ошондо анын тийиш Картером. Бирок, балким, мени жөн гана продолжало везти.
  
  
  Аны чындыгында өтүүгө аракет кылган идти стараясь сактап темпи адам, ал үчүн убакыт жана аралык — жөн гана смертные, жана эч мааниси бар буюмдар. Бул жөн гана керек болчу өтүүгө жакшы.
  
  
  Андыктан бул өзүнөн өзү кете берди жакшы.
  
  
  Бул жылы эмес, биринчи филиалы, ал карачу күн прищуренными глазами. Жана лабораторияга жеткирүү керек.
  
  
  Лабораториянын жана Идиштин.
  
  
  Анын подобрал кадам.
  
  
  Анын предполагаю, бул да.
  
  
  Бардык шестеро турдук у кудуктун. М жыйырма жылдын мени. Алты атсте. Одина гүл көбөйттү карашат учурунда сүйлөшүүнүн. Ал увидел мени жана баштады кричать. Андан кийин алар бардык пошли мага. Анын нырнул үчүн тактай жана выстрелил. Бир анын келет ийинге, бирок ал продолжал наступать. Менде оставалось төрт октун. Эгер аны баштоочулардын төрт эсе, баары эле болмок эки филиалдын толук билим берүү. Мен бул жолу обдумывал бул кырдаалды, качан пайда подкрепление. Калган клоны. Бардыгы болуп жыйырма. Алар выскочили аркылуу өзүнүн жатаканалар жана направились в мою тарапка.
  
  
  Бар кезде, качан керек бежать тез.
  
  
  Мен пошел бирден-бир мүмкүн болгон жолу. Бул означало, мен керек болчу отправиться в маковые талаасынын. Качан окусаңар, кантип кармалды, муну ушунчалык глупое нарын фильм, силер билесиңерби, ал обречен. Ар кандай сумасшедший, взбирающийся карата эшафот же бегущий боюнча ровному полю, беспощадно обрекает өзүнө.
  
  
  Бирок кээде башка чыгуу жөн гана жок.
  
  
  Эгер мен пошел лабораторияга, анын алып келди эле ih k Идиштеги. Эгерде анын приведу ih храмы деп, аны подвергну коркунуч башка жана аз помогу өзү. Менде жок эч кандай планды голы. Эч кандай узак мөөнөттүү акылдуу талаа маневров. Штопора жылы ичинде, выживу болобу мен. Бирок бул узак.
  
  
  Маковое тилке манило мени, бул боюнча чыгармалар өлкөнүн Ссу. Бесконечный ковер боюнча фиолетовых түстө. Сцена мечты. Өтө маловероятное Ватерлоо.
  
  
  Менде болчу артыкчылык отуз ярдов жана төрт пули. Мунун баары. Бул эсептөө менин благословений борбору каракол шаарында. Пули вонзались кара жерге у менин буту, посылая жагымсыз порывы шамалдын, качан алар просвистывали mimmo менин ийиндин. Анын продолжал бежать жана уткан дагы бир нече метр. Анда посреди талаасынын турду анча чоң эмес таш ящик. Эгер аны алмак добраться чейин ага жана анын алмак пайдаланууга бул убактылуу коргоону, бул убактылуу базасын.
  
  
  Акыркы бастион Картердин.
  
  
  Эми алар айдалат жана попытались окружить мени. Айланасындагы мени свистели пули, алмаштырбай мени затянуло нарын душное жай, анын добрался чейин таш курулуштун. Эшикти болгон заперта. Анын прижался карата стонать жана огляделся. Клоны приблизились мага. Жыйырма бирдей адамдардын приближаются мага жыйырма түрдүү багыттарын. Жыйырма револьверов багытталган мени.
  
  
  Анын выстрелил жакын арадагы максаты. жөнөтүлгөн түздөн-түз чекитке борборунда лба. Ал тез упал өзүнүн усыпанную өкүлдөрү могилу. Бардык тараптан мага обрушился дагы бир шаар выстрелов. Алар врезались в стену турат мени, поранили о бул менин буту, бирок мени эмнегедир эмес тронули.
  
  
  Ошондо аны түшүндүм.
  
  
  Аларды мурдагыдай эле болчу приказано эмес өлтүрүү мени. Алар алган эмес билүү Куой болчу моим пленником, жана бул эго лаборатория находилась бир нече минута-жылдын толук. Канчалык аларга белгилүү болчу, аны мурдагыдай эле болдум, картошка, көтөрүү алтын жумуртка. Алар жөн гана конок үйлөр поймать мени жана посадить баруу клеткасына. Вдруг анын так билет, эмне кылуу керек. Карама-каршы шансы көп эмес огорчали мени. Жеңүүчүлөр эч качан бывают реалистичными.
  
  
  Анын выстрелил эки атс преграждавших мага жол в нужном мага жиберүү жана выбрался сыртка. Аны эч качан болмок эмес иш жасадым ошол. Ошондо гана, ошол эле кезде. лаборатория взлетела карата аба. Ал взорвлась, бул кичинекей вулкан, сотрясая жерге, извергая от, швыряя таштар жана нурлары болгон күн менен, жана жөн гана продолжала взрываться, бах, бах, бам. Жана разгар последовавшей бул калечащей неразберихой анын продвинулся бир нече ярдов. Анын мчался по полю, с грохотом сметая бардык стояло карата моем жолдору катары, кудай, согуш.
  
  
  Бул тууралуу turmush приходить өзүнө жана бросились нарын погоню. Бул жылы башкача айтканда, бул анын отель. Алар потеряли көп убакыт, ал эми анын вырвался алдыга.
  
  
  Анын жеткен эшик покои Лао Цзена. Некому болчу коргоого милдеттүү эшикти. Эч кандай монахов. Эч кандай partizan. Качан разразился бул хаос, эч ким өзүндө делле эмес рискнул чыгууга карата ачык аймак.
  
  
  Качан анын добрался чейин кеңсесинин Лао, аны түшүндүм, эмнеге. Стеклянная стена раздвинулась жана курал исчезло. Даосы присоединились карата көрсөткүчүбүз план. Алар держали ребят боюнча КАН бута астында, жана подальше-жылдын мени.
  
  
  Анын нашел Лао Цзена жана Vin ашканада. Эки монаха держали ih бута астында наганов. Анын выгнал монахов айланасындагы имараттар жана обменялся курал-жарак менен бир гүл. Эго жети выстрелов каршы бир, ал менде тянь.
  
  
  Ашканада болчу эки күнү. Бир айыл прихожую, экинчи на кухню. Анын приоткрыл эшикти нарын коридор, бирок бүктөмө сработал. Качан эшикти закрылась, ал чын эле заперта. Сыртына. Өзү жана анын өкүмдар у кухонной күнү жиберип револьвер карата пленников. Лао Цзэн выглядел мрачным. Vin, Ушундай выглядел рассерженным. Бирок алар дагы эмес сдались.
  
  
  Акыры, ih куткаруу отряддары көптөрү азыр жолдо. Клоны Лао Цзена прибудут бул жолу вовремя үчүн спасти ih. Жок дегенде, буга алар рассчитывали.
  
  
  Лао Цзэн схватился үчүн чыканак такооч өз инвалидной коляска. "Наслаждайся кыскача учуру өз даңк, Картер. Анткени мен предупреждаю сизди: бул атуулдарга өтө эле кыска убакыт. Ал жерде менден жүз агенттердин жана жыйырма мыкты сыновей. Сенде жок шансов.
  
  
  — Эми көрөбүз, — деди мен. — Бардык учурда, сиздин интриги сорваны. Эгерде сен эмес, укканын, твой лабораторияда гана бул взлетела жалал-асман — клоны, документтер доктору Куой жана бардык эго гребаная банда.
  
  
  Vin Учурунда попробовал бул четтетүүгө менен позитивдүү мышлением. "Биз алабыз калыбына келтирүүгө, аны", — деди ал көп Лао Цзэну караганда мага. "Болот жаңы Доктору Куой жана жаңы муун могущественных атсте. Ошол эле учурда биздин миссиянын кылуу мүмкүн парализовать сиздин өлкөгө. Атс, алар сделают бул, буга чейин болбогон лабораториясында".
  
  
  Бардык, мен эмне айта алмак болду: "Продолжай мечтать". Нарын коридордо болдум, ызы-чуу. Шумели өтүк. Открывались эшик. Клоны пайда. Бардыгы болуп бир нече секунд, жана алар кирет менен бирге моим мурдагы приятелем Чен-ли. Vin Учурунда улыбнулся. — Азыр сени одоно бузулушу разбудят. Мүмкүн, сен жана хорош, Картер, бирок жетишсиз хорош үчүн жыйырма бир.
  
  
  — Көрөбүз, — деди кайра мен.
  
  
  Эшикти нарын коридор жылытылган жана клоны ворвались ичине. Бардык үй-бүлө. "Закройте бул эшикти!" — деди Лао Цзэн. Револьвер у эго баштын пугал эго аз тууралуу ой сквозняке. Эшикти закрылась жана чечти эго тагдырын.
  
  
  Алар спешили приближаться мага. Аларда болчу жыйырма каршы бир, жана ал даяр иши. Анын бросил өзүнүн курал. Бир менин колу сосредоточилась карата кухонной күнү, ал эми башка скрылась нарын складках халат, анда анын спрятал бомбу. Аны түшүндүм, бул кез. Ошондо анын бросил ee. Бул бекем топту. Ачык түрдө карашат Лао Цзена. Кош сокку! Ал бул жерде эго аң жана ошол эле убакта бомба сработала, наполнив бөлмөгө смертельным дымом. Анын выбежал айланасындагы ашкана барганга чейин эле, алар түшүнүшкөн, эмне болуп жатканын. Анын запер артынан эшикти жана пошел храмы деп.
  
  
  Контрабанда Идиш. Аны менен бирге Нин Тангом. Ал " деп калган монахи держали агент КАН имаратында жатаканалар. Бардык ih кылдат связали жана положили болгон албайт. Бул монахи кайрадан башкарып өзүнүн монастырем.
  
  
  Анын попросил Идишке суроого бу, башкарууга милдеттүүбүз, анткени алар кирет курал пайдаланууга жана иш жүзүндөгү коркунуч каза болгон башка адамдарга. Идиш услышала ревматизма, андан кийин повернулась мага жабык глазами. Ал покачала головой.
  
  
  "Сиз эмес поверите".
  
  
  — Попробуй, — деди мен. "Бүгүн анын бүткүл ишенем".
  
  
  "Алар бардык чындыгында ненавидели пайдаланууга бул курал. Добуш эмне үчүн, — ал покачала головой, — үнү эмне үчүн алар биринчи иш вынули пули айланасында курал.
  
  
  'Да?' Аны посмотрел бул курал өзүнүн руке, алар обменялся менен монахом. Анын прицелился нарын ачык эшик храма жана выстрелил. Эч андай. Жөн гана тупой щелчок.
  
  
  Анын засмеялся.
  
  
  Мунун восстание-чатак жок ок тийип. Фактыны балдар боюнча КАН думали, бул ок тийип үчүн жетиштүү болду, алып келди ih в ловушку.
  
  
  Анын посмотрел Нин Тангу көзгө жана вспомнил, ал айткан идеяны шамалы курал. Ошондо аны ойлогон экендигин түшүндүм.
  
  
  Кандайдыр-бир кезде.
  
  
  
  
  27-Глава
  
  
  
  
  Баалоо — бир боюнча, ошол жаңы сөздөрдү, алар аны ненавижу. Бир гүл дурных привычек истеблишмента, качан күч-аракеттер эч качан бывают "интенсивными" качан армия эч качан жөн эле "жиберилет" эмес, "развертываются". Баалоо — бул жөн гана громкое деген сөздү билдирүүчү анда, мен айтам Хоуку тургандыгы жөнүндө билем, жана анда, ал эмне дейт, мага жаткандыгы жөнүндө билет жана биз решаем, эч кимге көп эмес рассказывать.
  
  
  Идиш жана анын жүрүшүндө жолунда ушул.
  
  
  Антсек бири боюнча тигил прекрасных весенних күндүн качан Вашингтон сверкает жана кажется, бул ар бир эстелик бар монументальное мааниге ээ.
  
  
  Идиш болгон неловко тынч в такси. Чың сжимая мою руку, ал закусила губу, погруженная өз непереводимые ойлорун. Ал мындай ошондон хорька катары приземлился самолет. Радио айдоочу болчу настроено бир айланасындагы тигил станцияларынын, анда крутят эски стандарттык чыгармалар жана искренне азыр алар играли нарын старую добрую арнап ыр чыгарган Коула Портера "So Near Yet And So Far". Добуштар мындай ал.
  
  
  Биз подъехали карата Дюпон-серкл жана кепти токтоттук алдында некоей немонументальной дверью Бириккен кызматынын басма сөз жана телеграфии. Жок дегенде мыкты фасад үчүн штаб-квартира AX караганда, ошол захудалый лондонский чайный магазин.
  
  
  Хок приветствовал биз менен энтузиазмом. Ал көбөйттү көз караш өзүнүн захламленного отургуч жана зарычал.
  
  
  — Садитесь, — деди ал. "Сенде бар минутку?"
  
  
  Ал нерсени окуп жатканда ысык-кызыл жашыруун папкада, жевал незажженную сигару. Биздин кичинекей майдан менен клонами закончилась, бирок бул жерде, иш столунда Хоука, согуш уланууда. Жаңы иш. Жаңы сюжеттери.
  
  
  Идиш посмотрела нарын терезени залитые солнцем верхушки жатат. Анын губа үстүңкү болгон натянута. Аны повернулся жана бой плечами. Эмне болмок ee биз беспокоило, эртедир-кечтир ал бул выяснит. Ал боюнча бир гана аялдар болгон эмес, керек увлекаться покером. Жок дегенде, эгер сенде жүрүшүндө мындай сезимдер.
  
  
  Ордуна жакшылап көрүү карата нах аны посмотрел карата Хоука. Бул егостарое адам менен жаш адистердин голубыми глазами. Мындай мозгом, ал атоого болбосун дареги нацистского притона 1940-жылдын, бирок мүмкүн эмес эске түшөт, кайсы көйнөккө ал одет бүгүн.
  
  
  Акыры ал көбөйттү көз караш. — Кечиресиз, — деди ал хрипло. "Качан гана ага белгилүү болуп калган, сен коопсуз, сен исчез айланасындагы менин тизмесин артыкчылыктарды". Ал повернулся к Идиштеги. — Бул ж, мисс Беннет. Анда сизге активдүү бөлүгү боек?
  
  
  Идиш улыбнулась. Странная, неубедительная улыбка. — Абдан мило, — деди ал акырын. 'Ооба, абдан мило. Бирок... жок, менимче, бул мага захотелось эле кайталап коюу бул дагы бир жолу".
  
  
  'Жок?' Ал көбөйттү бир бровь жана посмотрел в мою тарапка. — Жакшы, Картер. Твоя кезекте. Ал откинулся карата спинку өзүнүн скрипучего вращающегося кресло жана закурил изжеванную сигару.
  
  
  — Сиз эми билесиз да көп бөлүгүн ал, сэр. Биз заты гнездо бул атс жана жердеги ал. Идиш позаботилась жөнүндө эмбрионах-клонах, лабораторияларды жана безумном окумуштуулар кеңешинде, стоящем ага. КАННЫ көп эмес баштайт ih размножать. Жок дегенде, азырынча биз живы анын обезвредил Vin Боюнча, Лао Цзена жана бардык чоң кишилер атсте. Жок дегенде баарын мурда Индокитае
  
  
  "Биз тигил, ким болдуңуз бул жерде, ошол аз активдин, ким мурда Лондондо", — прервал ал мени. "Биз ошондой эле связались менен ih эксперт баӊгизаттар боюнча. бар. Бул-эго айтышат-эми?
  
  
  "Пэм Текшерилди". †
  
  
  'Ооба. Ал эми бизде, жана ал таза бардык сознается. Албетте, адегенде биз барбы эму бир аз эго өз сывороткалар правды. Хоук поморщился. Ал любил колдонуу чечими да ошол эле өзгөрүүлөр сыяктуу эле анын. — Бизге көп эмес, ал жөнүндө беспокоиться. Бул спектакль Featherstone эле жабык болчу. Бул үчүн жооп берет Скотленд-Ярда. Похоже, алар алышты көп соккудан ал жерде. Жана бул акчаны финансировали көптөгөн иш-КАН.
  
  
  Аны айтып Хоуку жөнүндө опиумных талааларында жана кантип КАН использовал соодага баңги заттарды каражаты катары оюм. Ал мрачно покачал головой жана затушил сигару, словно убивая ал тарабынан паразита. "Тилекке каршы, соода баңги заттарга кирбейт биздин компетенциясына. Бирок мен продолжаю аларга айтуу, дал ушул баңги заттар турат караганда бир кыйла көп болгону жадность".
  
  
  Ал вздохнул. "Мүмкүн, эми алар послушают бир аз көбүрөөк. Кандай учурда болбосун, бул атайын маковое тилке көп пайдаланылганына - ошону менен бирге филиалы нарын Нассау, ал сиз закрыли. Демек эки.
  
  
  "Жана дагы жүздөгөн мындай жерлердин үчүн башталышта".
  
  
  Хоук одарил мени пронзительным взглядом. "Миң подошло эле ушул жакшыраак". Ал кайра повернулся к Идиштеги. 'Деп ж.' — Деги эле-анда сен керек довольна. Сиздин... аны кантип, дагы бир жолу бул назвал? ... сумасшедшая, невообразимая теориясы... бул ж, ал болуп калды верной.
  
  
  Идиш откашлялась. — Сиз районунун бул кудай забытым, безумным сном, сэр. — деди ал искренне.
  
  
  Хоук выглядел сбитым менен толку. Мүмкүн, турмушунда биринчи жолу. — Болуптур, — пробормотал ал. — Мен мүмкүндүк берди сага өтүүгө аркылуу мунун баары эмес да, чынбы?
  
  
  — Ооба, сэр, — жылы жалгыз ревматизма алган.
  
  
  'Ошондо бардык тартипте.' Ал готовился отпустить биз. - 'Да көп?'
  
  
  Ага кивнул. 'Эки буюмдар. Анын убада берди, ушул монахам, биз постараемся табууга, аларга жаңы монастры. Анда эркин аймак. Анын отель болмок сдержать өз сөзүн. Сиз кандай деп ойлойсуз, биз алабыз позаботиться бул тууралуу?
  
  
  Хоук кылгандарга пометку өзүнүн блокноте. "Менин оюмча, бул Түштүк Кореяда бар аскердик база. Позвольте мага текшерүүгө, бул биринчи кезекте. Анын ишенем, биз көбөйтө алабыз, муну. Жана башталган экинчи штопора.
  
  
  "Роско".
  
  
  Хоук кыйынчылык менен баштаган закуривать жаңы сигару. Андан кийин ал спорт көздүн айтып берди жана мага жөнүндө Роско. Анын чертовом зонте тууралуу жана кантип алар заты эго.
  
  
  "Балким, бул жакшы, кандай болсо маанисинде", — деди ал. Андан кийин ал издал мрачный каткырык. — Тикмечи возьми, бул глупо болмок.
  
  
  Ал повернулся өзүнүн скрипучем кресле жана посмотрел жалал-терезе. Выглянул. — Аны отель айта биз алышкан абдан көп сууктарга, пикир бул тууралуу Роско. Ал становился өтө эски жана өтө беспечным. Абингтон бүгүн Лондондо попросил уруксат жөнөтүү эго пенсияга. Күбөлөндүрүүчү мурда электе бул чатак, сиз ичинде эго. Кандай учурда болбосун, бул болмок бу, башкарууга милдеттүүбүз, акыркы иш. Мен да билбейм болмок Роско бул түшүндүм. Жалал-мыкты-жылдары ал прекрасным агент. Бул кадам " эго айыл.
  
  
  Хок терең вздохнул. Мага кызык болуп калды, кандай ойлорун жокпу, ал өзү жөнүндө. Анын күнү, качан ал өзү болуп калат беспечным, жана кимдир чечим кабыл албаса, жөнөтүү эго пенсияга. Десе, эми анын дагы баштады дегеним, өзү жөнүндө.
  
  
  Хок отвернулся-жылдын терезе.
  
  
  "Сен будешь кыласың? Проведешь бир айланасындагы твоих эмгек сиңирген өргүүлөрдү чет өлкөдө?" Бул жылы эго ыкмасы айта мага, кудай берет мага бир нече жумага өргүү.
  
  
  Аны посмотрел Тарага жана подумал жөнүндө Ривьере. Жөнүндө же Таити. Ооба, необитаемый арал болмок бизге идеалдуу подошел. — Балким, — деди мен.
  
  
  Ал улантты. - 'Сен. мисс Беннет? Сен дагы заслужила бир нече дем алыш. Биз позаботились жөнүндө кылыш үчүн Питер алып келгиле багуу, бирок сиз жүргүзсүн өргүү бирге. Сиз эки.'
  
  
  Анын переключился кыйла жогору берүүнү.
  
  
  'Питер?' Аны повернулся ага.
  
  
  Ал посмотрела мага ачык көзүнө. — Питер Хансен, — деди ал акырын.
  
  
  Питер Хансен, раненый баатыры. Анын аты ал упомянула лабораторияда, качан предупреждала мени болууга осторожным. "Менин күйөөм", — тыянакка ал.
  
  
  Адам үчүн, анын аз убакыт такт, Хок кылгандарга щедрый жест. Ал прочистил горло, өкүмдар жана чыкса холлго.
  
  
  Идиш грустно посмотрела мага. — Мен сүйөм, аны, — деди ал. — Мен айта албайм калтыруу анын. Анын болмок эмес болуп калды, бул эмне, жада калса болмок алмак. Бирок, Ник, мага да нравилось любить сени. Ал протянула руку, схватила мени жана прижала карата өзү. Аны посмотрел анын адам. Акыркы жолу. Бул обворожительные жашыл көздүн, бул каштаново-рыжие чачтары жана бул дурацкие веснушки, алар бардык алмаз ал жакта. Жана аны подумал экендиги жөнүндө, кандай жашоо ага болмок отель үчүн нах. Коопсуз жана жакшы жашоо, баары калат да бар жана эч качан жок превращается в кошмар. Айыл, аны ага эч качан алмак эмес эй обещать. Айыл, аны ага эч качан албады болмок прожить. Айыл, аны ага, балким, эч качан кетким.
  
  
  "Мүмкүн, алсак, некотором мааниде, жана жакшы", — деди мен. "Кудай полюбит мени репрессияга айтам глупости".
  
  
  
  
  
  Китеп жөнүндө:
  
  
  Качан болсо болду жарыялоо, жолдорго экспериментам: алсын кимде-анда клеткасына дененин өнүктүрүү жана аны керектүү шарттары жана дубликатын алууга ушул адам. Двойника болот сыртынан окшош, ал менен бирдей боюнча способностям.
  
  
  Ник Картер алмак эмес бул поверить, бирок эму пришлось, качан ал столкнулся ушундай "клонами" же окшош двойниками. Бул учурда бул двойники гениального убийцы, преследующие бир гана максаты: запугать Конгресс, Сенат жана президент Америк жана подчинить ih өз залп. Жана ошентип контролдоого дүйнөлүк саясатты менен ар кайсы жерден көрүү.
  
  
  Ник Картер жок кылуу мүмкүн канча өткөрдү атс, бирок бул болду. Азырынча сенаторов АКШ өлтүрүп, Картер жасайт өзүнүн безнадежную ишти: токтотуу өндүрүш атс жана жоюуга жалгыз ушул убийцу.
  
  
  Бирок беле ар бир филиал эмес, мүмкүн ушул мужчиной?
  
  
  
  
  
  
  Баш сөздү
  2-Глава
  
  
  3-Глава
  
  
  4-Глава
  
  
  5-Глава
  
  
  6-Глава
  
  
  7-Глава
  
  
  8-Глава
  
  
  9-Глава
  
  
  10-Глава
  
  
  11-Глава
  
  
  12-Глава
  
  
  13-Глава
  
  
  14-Глава
  
  
  15-Глава
  
  
  16-Глава
  
  
  17-Глава
  
  
  18-Глава
  
  
  19-Глава
  
  
  20-Глава
  
  
  21-Глава
  
  
  22-Глава
  
  
  23-Глава
  
  
  24-Глава
  
  
  25-Глава
  
  
  26-Глава
  
  
  27-Глава
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Ужас ледового террора.
  
  
  саякатчы Арстан Шкловский арасында погибшем сыне Антоне
  
  
  Өзгөчө аталышы: Ice Trap Террор
  
  
  
  
  
  Биринчи глава
  
  
  Үстүнөн жогорку чатырынын, айланасындагы верхушек болду эми темнело. Көлөкөдө скользили боюнча переплетающейся листве, сгущая паровую завесу гнетущего савченко, разлившегося бүткүл. Бул буга вялое, истощенное сезими, ал менде болчу, дагы начар. Нарын джунглях таится непримиримая күч — гигантская пиявка, высасывающая боюнча сизди бардык энергия жана ал тургай менен эрки менен турмушка. Бул күч жүргүзүлгөн, мага азыр бир жарым күн. Ал убеждала мени остановиться жана жатып калышы, жөн гана сдаться жетишүүгө түрткү берүүгө жана ушул дьявольским полчищам курт-кумурскалардын покончить мени менен түбөлүккө. Тууга Ника Картердин - суперагента АХ, Киллмастера N3. Жана добуш аны баштоочулардын бул адский уголок Никарагуа нандын Жээги Москито. Боюнча иронии тагдырын, аталышы, ушул төмөн жаркой болотистой жерде взято эмес, бул дьявольскихнасекомых, ал эми индейлер-москито .
  
  
  Ошентсе да, анын выстоял, анткени билген, бул тийиш добраться чейин дайындалган жерге келгенге чейин темноты. Дээрлик непроходимый подлесок жетиштүү задержал мени. Мага пришлось расчищать ар д джунглей өзүнүн мачете. Анын выругался жана та эмес споткнулся, качан массасы зелени, аны ага гана бул срезала, кайра взлетела жогору.
  
  
  Анын копался жалал-даңгырайт тине дээрлик высохшего ручья — боюнча бир миң, извивающихся бул жерде жана капиллярам. Азырынча анын панцирь боюнча өзүнө боюнча застойной кашицы баштадык подниматься ползучие, былжырлуу маңызын. Ке струился боюнча менимче адамга пропитывая кийим жана рюкзак. Алмаштырбай лямки рюкзака врезались мага мойнуна.
  
  
  Кечээ эртедир-эртең кайгуул корабль ТИМ высадил мени Лагуна - де - Перлас . Жерден мен пошел түштүк-батышка болжол менен катар дарыясында Тунгла.
  
  
  Бул жылы декабрь, андыктан өлүм жазасына тартуу мезгилин өтүүдө. Ага жылы благодарен бул үчүн. Жаан-чачындын саны, анын Никарагуа өтө варьируется, бирок Блюфилдс карата побережье Карибского көйнөк келип түшөт 750 см-жыл. Июль же август айында нулган саякат, жана жок сырткары сплошное страдание, болмок таптакыр мүмкүн эмес.
  
  
  Бул бурчунда жок жолдор. Веб-магистраль — Панамерикано, башка аягында өлкөнүн. Улуттук темир жол тармагы болот узундугу болжол менен төрт жүз элүү километр, жана негизинен жайгашкан карата побережье тынч океан. Бардык учурда, аны эч качан болмок эмес рискнул ал тарабынан пайдалана катары эмес осмелился көрсөтүлөт өзүн жападан-жалгыз айыл округунда бөрү. Ак незнакомца заметили болмок, жана ага болмок эмес доверяли, бул болмок катастрофой бул критическом этабында.
  
  
  Анын продолжал өз жолу сквозь яркие түстө бул нереального сумеречного дүйнөнүн жогору по восточному плато, невысоких тоо чокусу. Эң жогорку вершина бул жерде аз эки миң метрден, ал эми орточо бийиктиги жети жүз. Экинчи жагынан тоолор спускаются карата плодородному плато, равнинами жана көлдөрдү. Ушул тараптан, бирок, бул жылы покрытый джунглями склон, бесконечная сызыгы покрытых өкүлү э. каптагаев жатат, густых мясистых өсүмдүктөрдүн жана козу карындардын. Чоң лианы обвивались айланасындагы дарактар жана бутактарынын; зловонная көгөрүп кетүү жана темный мох покрывали жерге. Повсюду турду кескин түрдө жыты гниющей өсүмдүктөрдү.
  
  
  Бара-бара көтөрүү становился круче; гребные болуп калды острее, ошондой пропасти андан чоң нерселерге каршы багытталган. Капчыгайлар алынды вместилищем стекающей дождевой сууну, ошондой ih өпкөдө жана саздар алынды рассадниками миллион враждебных жандыктарды, алар оюңузча өзүнө мени деликатесом. Аба дайыма болчу бактысыздык курт-кумурскалардын. Лягушки жана андан ашык майда сүт эмүүчүлөр появлялись түн ичинде гана. Канаттуулар брали верх эч нерсе болгон, бирок адатта сидели касынын карата верхушках жатат. Жанында водопада собирались бузгандарды бейпилдикти, лягушки жана дайыма чирикавшие канаттуулар. Болду бир, өлчөмү менен ворону, бирок абдан жети окрашенная. Ал насвистывала дээрлик идеальную гамму, биздин жолу повторив акыркы ноту. Бул сводило мени менен ума. Тышкары укусов курт-кумурскалардын жана безумства канаттуулардын, мага приходилось терпеть дагы змей жана ящериц. Бул жер копошились жана күндүзгү бродяги вроде вонючей ящерицы. Ошондой эле кеңири удавы нарын норах жана бутактарында, древесные чыныр орточо өлчөмүнүн жана скользкие куштар чыныр сыяктуу клыкастый свирепый копьеносец . Ih мекени болгон смертоносная брондоону, аны дээрлик жок исследовали эмес наносили картага, жана ал бери пожирала болбосун, ким болдум жетиштүү глуп үчүн попытаться ал жакка добраться.
  
  
  Бүткүл калдыгын күн анын пробирался аркылуу удушливые тереңдикке, остановившись гана бир жолу үчүн перекусить. Ага жылы деп ишенем эмес успею, бирок, караңгы киргенде, замедляемый светом, дагы исходящим үчүн бир нече гряд облаков, анын наткнулся карата чоң топко гондурасских пальм. Бул походило болгон токой, токойдо, толугу менен состоящем тегерегиндеги бул жогорку пальм менен перистыми листьями жана бир кыйла гладкими стволами. Алардын ортосундагы росли инжирные деп поменьше, окруженные стаями кровожадных комарову.
  
  
  Гондурасские пальмы өсүүдө көпчүлүк джунглей Борбордук жана Түштүк Америк, бирок ih топтолушу, похожее на ушунун редкостью. Бул доказывает, бул жерге качан болсо возделывалась, анткени индейлер майя использовали жемиштер бул жыгач өндүрүү үчүн май. Бирок болчу ажырашканга срубить бул жыгач каменными топорами, алар ошондой эле использовали жыгач үчүн өз курулуштардын. Бул тармактагы бул жыгач процветало, жана акыры ал повсюду заняло жерге алектенген качан болсо возделывалась.
  
  
  Менен ошол учурга мен да баштоочулардын пальмовую рощу, анын кабыкчасынын жай жана абайла. Откровенные бүгүштүү керек штаб-квартира, полковник Земблы. Айланасындагы сырткары немногого, бул АХ раскопал жөнүндө загадочном полковнике жана эго ишин, аны билген, бул участогу токойду усиленно корголот адамдарды, сигналдык ракетами, осколочными минами жана чувствительными сигналдык микрофонами, способными уловить да эң начар үн.
  
  
  Анын пополз алдыга четвереньках, окуп-үйрөнүп ар бир сантиметр жерде. Аны протиснулся аркылуу подлесок жана скользнул катары дракон, сквозь валуны. Аны билип туруп, выбрал эң трудную жана непроходимую кетиптир. Эгерде жаныбар же өсүмдүк айткан малейший ызы-чуу же шорох, анын использовал бу, башкарууга милдеттүүбүз, үчүн, иштин жүрүшү тууралуу отчетту алдыга заглушая издаваемый мени менен үн. Рюкзак жылы оор жана раскачивался айланасындагы тараптар жагына. Банк, өтө оор өттү лилль мага көздүн, анткени мен алмак эмес нормалдуу көрүү. Мени дагы көп бул раздражало, качан аны вытирал адам жеңи.
  
  
  В тренировочном лагере токойлордо жана тилкелериндеги болгон имиш алынды заминированы болду практикалык игрой, доставлявшей биздин методист садистское ыракат. Бул жерде баардыгы өлүмгө алып келет олуттуу жана анын напрягался, обнаруживая ар бир погнутую травинку, клочок раздавленного мха же лиану, анын неоткуда болчу пайда болушу. Анын обнаружил бир нече миң жана обошел эми эмес задевая. Перерезать зымдар болмок самоубийством. Күбөлөндүрүүчү мурда электе ал чыгышкан тропу, анын нашел трос сигналдык ракеты. Анын прополз mimmo алар жана нашел сигнальный картридж, ал обезвредил.
  
  
  Жол представлял билдирет заросшую отоо чөптөргө кетиптир алектенген жүрүш-жылдын дарыясынын Тунгла жана жүрүш түндүккө. Тилиги, кыязы, болчу причал үчүн каноэ, ал эми кустах да мүмкүн бир нече снайперов. Өзү троп, албетте, болгон усеяна минами жана башка ловушками жанында баш калка жай полковниги Земблы нарын джунглях. Андыктан мен определенно тийиш эмес болчу идти бул боюнча түздөн-түз, узкому жолдору. Аны кайра жашырынып көлөкөдө жана шталь кыйла этият пробираться аркылуу подлесок. Ош отуз ярдах троп вдруг свернула жана перерезала мага жол. Аны кунт коюп осмотрел кичинекей, поросшую мхом полянку. Ал казалась мындай мирной менен маленькими крылатыми жана сверкающими бабочками, танцующими нарын тусклом үчүн.
  
  
  Шахта болгон зарыта жалал-мох шпилькой жогору. Ким эле аны бизге поставил, ал биригип, бул жетишсиз кесиптик, анткени искренне вверху торчал анча чоң эмес участогун мха. Сол жана оң жагындагы мени алынды коюу изгороди айланасындагы шипов. Мен алмак эмес болтурбоо, бул, антпесе мага пришлось болмок вернуться жана обойти бул жерге издалека.
  
  
  Пригнувшись, анын прислушался канча-анда звуку. Аны эч нерсе укканын жана ойлогон, эмне кылуу керек. Долгий жол мурун ашык болушу мүмкүн коркунучтуу караганда, зыянсыздандыруу мины. Мүмкүн, бул кадам " мина-ловушка, ал бери взрывалась учурда эң жогорку температурасы ага тийген ага, бирок бул похоже эмес соответствовало мүнөзү полковниги Земблы. Ал эмес, айланасындагы тигил, ким тратит впустую мину, аны азыр мүмкүн эмес выкопать үчүн камсыз кылуу, чучук.
  
  
  Аны посмотрел аркылуу ийинин в темноту джунглей турат мени. Кайтарып заняло болмок өтө эле көп убакыт, а в темноте менде эмес экен, бизге бирдиктүү мүмкүнчүлүгүн толугу менен. Анын подполз алдыга жана этият приподнял клочок мха. Нулган омелой бир ирет кычкылдандыруучу кысымы астында. Анын затаил дем алуу, вытер колуна жөнүндө штаны жана повернул ручку тутандыруу. Резьба болгон разъедена жана калем эмес поддавалась оңой. Акыры бул сработало. Анын вынул взрыватель, вернул ручку карата мину жана положил жерге кусок мха. Андан кийин аны кайра вздохнул.
  
  
  Анын каримде жана этият пошел боюнча дорожке, азырынча албады нырнуть баруу кусты жанында аны менен. Анын скрыл калган бөлүгүн менин саякат в кустах. Ар бир тетиктер требовала максималдуу күч-аракеттер жумшалды. Анын нашел дагы бир мину кылып обойти аны жана бир нече сигналдык ракеталарды. Мины алынды разбросаны ошондой эле густо сыяктуу курт-кумурскалар. Акыры аны чыкса ашык ачык мейкиндик. Бир нече ярдах возвышался жогорку угловатый айлендде, густо поросший кустарником жана обвитыми лианами деревьями.
  
  
  Биринчи көз-караш ал выглядел катары айлендде, похожий на пирамиду. Бирок андан кийин аны увидел, бул пайдубал болчу жасалды боюнча катмарын переплетенных таштарды, ал эми бир тараптан болгон тепкич менен сотнями ступенек. Дубалдар алынды жабылышы прекрасными орхидеями жана башка эпифитами, алар чувствовали өзүн кыйла ыңгайлуу нарын трещинах таш кладки караганда, бутактарында жатат. Аны посмотрел карата руины курулган байыркы майя . Ih дээрлик мүмкүн эмес болчу көрсөтмөнү, бул ишти колду адам. Алар болуп калды бирдиктүү целым менен джунглями, алар поглотили ih миң жыл мурун. Курууга, албетте, спроектированная катары храмы деп, эффектно возвышалась бүткүл тереңдикке джунглей, мрачных жана таинственных бул отдаленном жерде.
  
  
  Көп маанилүү караганда, эго тарыхый баалуулугу, болгон максаты үчүн, ал эми колдонулган. Бул тууралу билдирүү келип бизге фрагментарное жана бөлүгүн дагы исходили боюнча слуховой. Бирок, эгерде биздин маалымат кадам " көчүрмө түп нускасына туура келет, ал обочолонгон жана сыртынан заброшенных руинах скрывалась эң заманбап электрондук курал-жаракты, кайсы гана болот вообразить.
  
  
  Бардык кырк эки ай мурун менен искаженного радиосообщения-жылдын биздин агент Оахаке, Мексика. Болгондон берки убакыттын АХ бара-бара түзүлдү образы своеобразного гения, называвшего өзүнө полковник Земблой. Ал изобрел нерсени үчүн климаттын өзгөрүшүнүн, ошондой отель пайдаланууга бул климат-контроль, бул курал. Каршы кимди ал пайдаланууга эго жана эмне болду белгисиз. Бирок бардык указывало болсо да, ага бул облусунун майя жетиштүү жабдууларды үчүн превратить бескрайние кипящие джунглей нарын гигантский ледник.
  
  
  Бир нече күн бою же, мүмкүн, ал саат планировал жасоого айтканда бул: эскертүүсүз превратить Борбордук Да бир обширный арктический пейзаж.
  
  
  Анын тийиш болгон токтотуу эго.
  
  
  
  
  2-Глава
  
  
  
  
  Анын снял рюкзак жана этият положил эго жерге. Убагында менин күндүк саякат буга ал мага абдан жакты. Ал тааныштырды мага билим жана кров, мен надеялся, ал жардам берет, мага кайра. Анда мага предстояло жасоого мындан ары да керек болчу жасоого этият жана акырын. Бардык, мен смог алууга болот, бул анча чоң эмес инструменттеринин топтому, ал балдар боюнча лабораториянын AX б. үчүн атайын ушул учурду. Анын смог пристегнуть эго карата ремню, анткени менин колуна алынды келишимдин. Менин газ бомба болгон приклеена карата лодыжке, ошондой стилет болчу застегнут айланасындагы моей колуна. Калтырган ага өзүнүн Люгер. Эми менде болчу закрылся жогорулашы менен болгон 7,65-мм тапанча типтеги " Чи-Ком ", использовавшийся учурунда Вьетнаме. Ал болбосо встроенный глушитель жана требовал атайын ок менен гильзами жок ободка. Антсек алыс эмес Люгер: өзүндө эмес, мындай чоң кубаттуулукка, бирок ал ошондой эле эффективен карата близком аралыкта. Андан да, бул Люгер толком глушитель эмес поставишь. Бул рукоятка мурдагыдай эле эмес абдан жакшы жатууга да болот в моей руке, анткени мен привык кыйла тяжелому немецкому пистолету.
  
  
  Аны ойлогон алышы менен өз ара мачете, бирок эго мага кереги жок болмок өтүш үчүн аркылуу руины, анткени алар заросли, жана эгер анын использовал бычак, үн определенно бердим эле мени. Бычак менен длинным лезвием болдум, жакшы курал-жарак, эгерде сизде-жылы орун алган, бирок аны менен болмок эле кыйын кайрылууга нарын облусунун катары менен Люгером. Андыктан, мен калтырган эго менен бирге өзүнүн рюкзаком жана пошел на поляну, курчап турган храмы деп. Бул жерде, балким, буга спрятано көп микрофонов караганда, ар кандай студиялар берүү. Анын рассчитывал, бул адам у монитордун кабыл алды мен үчүн жаныбар айланасындагы джунглей, анткени сигнализация системасы көп эмес выдавала эскертүүнүн. Аны вскочил жана подтянулся карата биринчи уступу храма. Мага приходилось пайдаланууга тамырлары, лианы жана пни катары опоры, анткени мен доверял крошащейся тепкич.
  
  
  Анын дээрлик слепо калган башка ловушку. Бактыга жараша, анын увидел небольшую алып коюуну касынын на дереве. Адам заложивший мину, билимим тууралуу маалымат берген эмесмин, ал кайда ставите бир катар иштерди аткарды. Аны жок смелый пошевелиться. Мага потребовалась бүтүн вечность үчүн таба зажигание. Бул жылы саргыч жука трос менен воткнутыми ага маленькими курч шипами. Ал растянулся эки өлкө ортосундагы деревьями жана толугу менен жашырынып нарын листве. Эгер мен пошел мындан ары да, ал прорезал болмок мою күнөөкөр денелик табият, бул бритва. Ошол эле учурда штифт вырвался болмок тегерегиндеги жүк үчүн деревом, жана биз ушуну менен деревом бирге поднялись болмок абага. Гостеприимный адам, бул полковник Зембла!
  
  
  Анын обогнул трос жана этият прополз мындан ары да. Ар бир нече метр аны зацеплялся буту үчүн лианы үчүн послушать жана отдохнуть. Андан кийин аны кайрадан өсө баштады. Катары опоры анын использовал кабактын жана выступы. Касынын үстүндө верхушками жатат, аны увидел восходящую луну, отбрасывающую бледный сергей.
  
  
  Оказавшись наверху, аны присел эки өлкө ортосундагы каменными глыбами менен зубчатого карниза. Анын осмотрел келет алектенген болгон плоской жана тик бурчтуу. Алдыңкы бөлүгү, жетектөөчү карата тепкич жана арткы бөлүгү жүрүшүндө эки эсе длиннее тараптар, ал боюнча анын өсө баштады. Бар болгон таза жана, балким, свежеположенная. Жалал-бурчунда алыскы тарапка стояло нерсени вроде хижины, похожей карата груду шагыл.
  
  
  Жумуштун кире храмы деп, мага пришлось өтүүгө аркылуу эшикти хижины ал, анткени башка эшик ордуна келет болчу эмес. Ортосунда мен жана хижиной турдук эки охранников жана вертолетом. Одина айланасындагы охранников прислонился карата шасси вертолета. Башка жай shell бойлото кармагычтын. Эки алар невысокими коренастыми метисами; катары жетимиш пайыздык никарагуанцев, жарымын түп-тамырынан берки америкалыктар жана жарымын латиноамериканцы. Аларга жүрүшүндө эркин шым жана көйнөктөр жана жумшак замшевые өтүк. Алар, казалось алынды тартипте жана издавали биздин үндү. Алар кийинүүсү катары бул жоокерлер, бирок толук болмок пайдаланууга өзүнүн жеңил автоматтык мылтыктар, эгер сиз жериходогу аларга өтө близко. Бул тууралуу аталган бельгийские 7,62-мм мылтыктар жана НАТО FAL; абдан жакшы жана абдан популярдуу чөйрөлөргө южноамериканцев.
  
  
  Вертолетом жылы Bell Sioux 13 R, трехместный. Ал бир аз похож на көбүрөөк стрекозу менен поднятым жогору хвостом. Бул кадам ишенимдүү жумушчу жылкы алектенген кеңири пайдаланылган менен жүргүзү Кореянын. Бул кудай забытом жерде мындай даана байкалган бирден бир маданият чыгат лучшем учурда жүрүү. Ошондуктан келет храма б. ылайыктуу үчүн приземления. Хоук кылгандарга аэрофотоснимки, алар көрсөткөндөй, вертолетом адатта турду карата билдирди. Териштирүү завершенное бир жума мурун көрсөттү, деп вертолетом эмес принадлежал расмий археологической тобу. Ал сатылып алынган натыйжасында серия абдан осторожных бүтүмдөрдүн армейском кампасында жалал-Мехико. Бул чатак аркылуу бир нече күндөн кийин андан тышкары, нарын шаарына обрушилась сильнейшая снежная бороон карата түбөлүккө жашаган. Өзү эле эмес, ошондой эле күчтүү, бирок бардык эле жетиштүү үчүн, чакырууга худшие шектенүү АХ. Ушундан улам Хоук чечти послать мени буга.
  
  
  Ага жылы биринчи боюнча биздин адамдардын ким кунт коюп карады бул вертолетом. Эшиктеринде болгон любопытная эмблемасы; золотое күн менен үч малиновыми линиялар боюнча nen. Алмаштырбай ким-анда символикалуу орнамент бычак жана металл эми кровоточил. Анын задавался маселе, бул эмне дегенди түшүндүрөт. Качан кайгуул подошел лижет, анын багытта ушундай эле наклейку анын нагрудном кармане.
  
  
  Ал подходил бардык лижет жана лижет... Кырдаал татаал болуп калды. Эки охранников эми жүрүшүндө ошондой эле алыс бирин-биринен, мен алмак эмес выстрелить аларда менен бир эле мезгилде ошол жердин, анда сидел. Эгерде анын выстрелю жалал-бир, ал предупредит башка адегенде караганда, анын смогу повернуться жана биригүүгө ага. Эгерде анын двигался өтө эртедир, анын оказывался алардын ортосунда; бирок, эгерде анын опоздаю, аны да попаду в ловушку катары крыса. Анткени, анда пришлось болмок обезвредить ih эки дароо жана анда жок, үндүн.
  
  
  Охранник обошел бир нече таштардан, упавших менен кармагычтын. Ал ошондой эле көп жолу обходил келет, ал эми бросил карата нах кичинекей кепку жана бесцельно карачу аркылуу перила менен болтающимся на плече ружьем. Убакыт убакыт менен ал деле удосужился жыл сайын; анда, эмне жасайт да, чуркама ит. Биринчи талабы болуп, анда сиз ар дайым билиши керек, эмне болуп жатат айланасындагы сизди, анткени ал мүмкүн зависеть сиздин жашоо. Бул стоить эму жашоо.
  
  
  Анын сунул стилет в руку. Башка руке менде болчу тапанча менен глушителем. Тень толугу менен поглотила мени. Ага жылы бир целым менен камнями. Нарын сумерках объекттери кээде различить труднее караганда темноте, мен ручаюсь бул үчүн. Ал подходил бардык лижет жана лижет. Анын затаил дем алуу... Вдруг анын көп албады эго көрө. Балким, ал кайра ходил айланасында кандайдыр бир упавших таштарды. Бул мгновение анын испугался, ал мени багытта жана нырнул жалал-жашырып коюу. Андан кийин чети көзгө увидел аны эго бутту. Демек, ал дагы деле билген эмес, анткени мен болдум ошол жерде. Эми аны алмак коюуңуз эго дем алуу жана шорох эго штанин боюнча билдирди. Анын сосчитал чейин үч жана вскочил.
  
  
  Чындыгында делле моей башкы заботой болчу охранник у вертолета. Анын отель адегенде салыш ih жолдор менен, ал эми калган калкан катары пайдаланууга. Эске алуу менен, аралык, эго непредсказуемую реакцияны жана фактыны мага болбойт болчу шуметь, ал представлял эң көп коркунуч. Аны эки жолу тез выстрелил. Биринчи выстрел калган эму нарын грудь, башталган экинчиси — шею. Эмес издав бизге үндүн, ал упал карата тегерек стальную абалга келишет вертолета. Таманы менин батинке бетин көп ызы-чуу боюнча камням караганда выстрелы айланасындагы менин ружья.
  
  
  Стилетом анын попытался кире башка охраннику жалал-бөйрөктөр. Анын рассчитывал, ал замрет, качан увидит өлүктү бирине. Бирок ал реагировал катары пантера. Инстинктивным кыймылын ал повернулся, наклонившись. Андан кийин ал баардык улут катары в тумане.
  
  
  Эгер ал тийиштүү түрдө обучен, ал болмок пайдаланууга өзүнүн курал-жарак азыр. Бирок үлүштүн секунд ал отреагировал да аны эмес рассчитывал. Ал наклонился, бросил винтовку жана потянулся үчүн кинжалом коммандос, свисавшим менен курлар. Ал привык драться, аны менен. Ал-талап-бул дагы билдирди. Ал үчүн тапанча болчу жөн гана неуклюжим куском үтүк.
  
  
  Аны болсо мындай болушун күткөн увернуться анын мылтыктар, бирок длинный найынын мылтыктар ФОЛ районунда " мага запястье жана стилет учуп кетти айланасындагы моей колуна. Андан кийин бул бардык өзүнөн өзү кете берди молниеносно. Винтовка сариев жерге ортобузда. Менин оң колу менен дымящимся пистолетом поднялась жогору. Эго сол колу вытянулась үчүн кабыл сокку. Эго оң колу менен восемью дюймами муздак болуп калды нацелилась мага жашоонун. Менин сол колу схватила эго оң запястье жана дернула эго деп билдирет аймактык кабарчы. Эми ал турду мага колдору артында болушу керек жана азыр алмак эмес пошевелить колу, анда держал бычак. Ал оозун ачты үчүн закричать. Аны прижал правую руку к эго адамга жана зажал приклад мылтык ортосундагы эго тишти. Ал задохнулся жана попытался вывернуться. Менин сол колу надавила да өтө тургандыгын, мына пришлось согнуться деп билдирет аймактык кабарчы. Ал пинал мени боюнча голеням жана өтүүгө аракет кылган дотянуться эркин колу чейин ошол адамдын жана көздүн.
  
  
  Анын сунул тапанча эму оозго жана дернул үчүн руку. Бул-анда треснуло. Эго колу обмякла жана бычак аэропорт " жаңы конушунун тургундары аркылуу эго алсыз манжалардын. Менин сол колу болуп калды өзүндө үчүн моюн комплексин алуу. Ал кайра попытался вырваться. Безуспешно. Ал эмес бердим бизге үн, качан аны шея сынып калат.
  
  
  Анын оттолкнул безжизненное денеси бири өзүнө ошондо бычак. Качан охранник рухнул жерге, анын максаты находилась астында странным-биринен, аны азыр бежал карата күн. Ичиндеги болду мен стараюсь ичке тепкич. Бул чоң стойках айланасында жыгачтан саподиллы резьба дагы эле болгон жакшы урунттуу жана дээрлик жок начарлайт чейинки убакыт. Таш дубалдар алынды жабылышы барельефами, түсүн, алардын бөлүнүп берилген жаатында электр лампаларды карата потолке. Бир аз жарык проникало жана сквозь темные предпочитали мурдагы терезелерди, эми заросших жашыл паутиной өсүмдүктөрдүн.
  
  
  На полпути карата тепкич менен анын заколебался. Эч нерсе эмес слышно бизге үстүнөн, бул биз асты. Анын поставил өзүнүн стилет нарын ножны, подобрал камешек жана бросил эго төмөн. Ал отскочил-жылдын таштарды. Болчу слышно гана эхо. Анын улантты жолу менен пистолетом наизготовку.
  
  
  Аны чыгышкан өспүрүмдөр менен сводчатой чатырынын жана коридором, поворачивающим солго. Мындан ары баардыгы жакында реконструировано бүткүл бетонду болот устундар жана алюминийден. Лампалар мурдагыдай эле свисали ойдон катары гирлянда елочных огней, бирок жанында, алар менен болгон темир труба кондиционера менен отверстиями аркылуу ар бир нече метр, алар аркылуу выходил прохладный аба. Ушул учурдан тартып майя храмы деп шталь ашык эмес таблеткалар, таблеткалар сверхсовременных курулмалардын полковниги Жерлер.
  
  
  Башка аягында коридорун болгон стальная эшикти алектенген выглядела ушундай бышык да, эшикти банктык сактоочу жайлар. Эмес биз үн. Нарын дверном косяке болчу утопленный бүктөмө менен кызыл ручкой. Болчу балким эшик ачылат, качан аны нажму баскыч. Бирок абдан ыктымал, деп ким болсо, экинчи жагынан алса сигнал ачуу, эшикти.
  
  
  Анын приложил кулагы карата муздак болуп калды. Адегенде аны эч нерсе укканын. Андан соң чейин мени донесся төмөн гул, ал аны тезирээк почувствовал караганда услышал менен бирге пронзительным чабал визгом генераторлор. Аны кайра посмотрел кулпуланган бүктөмө. Айланасындагы кайык менен инструменттери аны досталь отмычку: инструмент менен пружиной алектенген аргасыз сыягы секирүү ортосундагы бөлүктөрүндө жасашат жана ошону менен взламывает эго. Бул болгон эле жөнөкөй нерсе, жана аны пайдалануу үчүн талап кылынганда көп тажрыйбаны жана терпения. Андан кийин үч аракеттерине эшикти жылытылган. Анын прополз ал жакка тез жана бесшумно, бул мышык. Храмы деп казался тихим жана заброшенным. Термелүүнүн усилились, наполнив жай сверхзвуковым грохотом мощного энергиянын булагы. Мен пошел ачык карата звуку, анткени интуитивно билген, бул булагы экендигин мен ошондо. Менин shaggy гулко звучали боюнча шершавому бетону. Дагы бир коридор, дагы бир тепкич, дагы бир коридор болгон жана, акыры, экинчи стальная эшикти үчүн, анын ызы-чуу болдум, дагы громче мурдагы. Аны кайра воспользовался отмычкой жана этият шагнул ичине.
  
  
  Бул кадам төмөн бөлмө менен катарлардын неоновых лампаларды. Эки тараптан турдук болот шкафтар менен счетчиками, датчиками жана катарлардын компьютердик катушек үчүн айнек. Борборунда турду бөлүштүрүүчү щит узундугу дээрлик бир жарым метр менен невообразимым саны кнопкалардын, зымдарды жана потенциометров алдында алар жүргүзүлгөн лотоктор менен эч нерсе значащими үчүн мени жазуулар: Лабион. Индекси, противоточная муфта жана катаридин Фактор. Энергия бул үчүн электрондук имараттарды подавалась кабель боюнча калыңдыгы менен мою руку жана жүрүш жынысы боюнча к выключателю карата стон менен экинчи жагынан. Жанында болду эшик, жана жерден доносился пронзительный визг электр станциясын. Бирок, бул мага эмес интересовало. Анын болчу жерде болууга тийиш эле. Аны, жакындап келип, мындай компьютердик шкафам жана выдвинул поворотные панелдер переключателей алдыга.
  
  
  Катушки, жука катары пружиналары, транзисторы жана интегральные fold paper блестели карата жарык тийген жерде сакталат. Анын кайык вынул полиэстеровый баллончик, похожий на адаттагы аэрозольный баллончик менен инсектицидом. Анын распылил болгон жабдуулар тунук катмары высококоррозионной растворяющей кислотасынын. Ошондуктан анын обработал бардык шкафтар жана кайра закрыл панелдер, качан москвадагы.
  
  
  Кислотасы болгон ойлоп табуу лабораториянын AX . Бомба мүмкүн чыгарылсын чогултуу боюнча объектисинин бөлүгү, бирок, мүмкүн, бардык эле; жана, албетте, бардык эле маанилүү бөлүгүнүн, эгерде бир гана аны эмес использовал болсо ошончо взрывчатки, бул бүткүл майя храмы деп жылы жок кылынган. Бирок внезапное бузулушу храма болушу мүмкүн кем приятные эл аралык кесепеттер.
  
  
  Андан кийин пайда болгон логистическая көйгөй катары контрабандага провезти нерсени мындай оор. Жана дагы коркунуч сырткары, бул учурда мага бомба болот найдена жана обезврежена. Аскорбин болбойт болчу табуу, азырынча жок болуп калды, абдан арада аяктады, жана анын болбойт болчу виктор андан кийин ошол сыяктуу ee распылили. Жада калса автобус растворился болмок эмес оставляя бизге малейшего намек анда, эмне болду анан менин кам көрүү.
  
  
  Аны этият распылил едкое зат повсюду. Бир нече сааттан жана кислотасы разъела болмок бардык насквозь. Деталдарын плавились, кабелдик бирикменин растворялись жана вызывали кыска замыкание кара металл корпуста. Ага убакыт анын вернусь нарын джунгли анын бүтүндүгү жана сакталышын, методдору Земблы болот рвать на өзү чачтар. К полуночи ар бир бирдиги жабдууларды, ага анын обрабатывал, превращалась нарын груду металл. Бул берди эле, биздин дипломатам кезде заставить Никарагуа Уюштурууга жана америкалык мамлекеттердин иликтөө иштерин жүргүзүү. Саботаж болчу моей бирден-бир иши. Качан анын закончу, баары болот үстүнөн күлүүгө ушул. Мындан полковниги Земблы.
  
  
  Анын покончил менен компьютерлер жана побрызгал ички бөлүгү бөлүштүрүүчү калкандын. Вдруг эшикти жылытылган, кирди жана эки техника жана охранник. Ih изумления-жылы абдан эле зор да нулган потрясение. Ыкмалары — мен ойлогон, ал " бул методдору, анткени, алар ак халатах жана кагаздар колунда — мелис безоружны. Одетый нарын серое охранник омела бразилия револьвер Росси 38-го сайы кара-кобуре карата бедре. Алар иштеп чыктык эго өз алдынча пайдаланып, Smith & Wesson, жана ага жылы четырехдюймовый (евр. Ал схватил эго жана деп кыйкырды: "альтодо кызматчылардын жолугушуусунда болдум ".
  
  
  Бирок мен собирался туруу жерде. Анын успел гана оторвать тилкесине кирүү самоуничтожения бири баллондон, жана швырнуть эго анын темный бурч. Анын прицелился жана эки жолу выстрелил. Охранник вскрикнул-жылдын больно жана схватился үчүн горло. Таращить көздүн боюнча эго револьвера шаарында үстүндө моей головой, эч нерсе задев. Охранник упал карата шкаф турат андан. Ал застонал, вцепился ногтями кара металл жана жай сполз жерге.
  
  
  Анын прыгнул карата күн жана наткнулся эки техниктердин, алар, албетте, следовали буйруктарга күзөтчүнүн жана турдук ошол жерде. Бул вывело мени боюнча карама-каршылыктын. Аны почувствовал катары кимдир схватил мен үчүн рубашку. Анын повернулась 360 градус үчүн вырваться боюнча уловки эго. Бул учурда ворвались жаңы охранники. Башталган экинчи техник бросился мени, склонив карашат жана күч втолкнул мени кайра бөлмөсүнө.
  
  
  Охранники бросились мага. Бир кулак баштоочулардын мага солнечное сплетение, экинчиси челюсть. Анын отшатнулся. Анын попытался отдышаться жана выпустил акыркы эки пули ак нападавших. Мен канааттандыруу менен услышал бир жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына. Мага обрушился шаары кулаков жана болуп калды. Тапанча болчу выбит айланасындагы менин колду. "Бул күчтүү, кыргызстанга терең анализделген өз программалар жоокерлери. Эгерде анын избавлялся бир анын ордун карайт эки башка.
  
  
  Бул замешательстве мени вдруг өтө ударили буту жалал-пах. Анын согнулся пополам-жылдын мучительной ооруу жана упал карата бетонный албайт. Сапог ударил мени высоту. Жарымын онемев, потянулся анын айланасында өзүнө, нащупал ногу жана дернул аны. Эркек менен криком упал ортосунда калган. Эми аны алмак достать өзүнүн бычак.
  
  
  Анын рубил бардык айланасындагы өзүнө жана чувствовал, бул нерсени жылуу плещется мага болгон адам жана колуна. Менин стилет шталь өтө скользким үчүн эго болмок кармап калууга. Анын услышал рев охранников. Ih абдан көп, жана ih дагы прибывало. Мени пинали жана болдуңуз прикладами револьверов. У кээ бир тапанчалар алынды жана алар iso бардык күчтөрдүн старались поразить мени алар. Ih өтүк боюнча болду менимче израненному телу. Адамдар ih крики становились бардык слабее жана невнятнее: туман теней жана добуштардын. Выстрелил револьвер. Ушунун похоже на жарылуу заряда динамита төмөнкү бөлмөсүндө. Чейин мени смутное настало, бул убийственная атака токтоду. Охранники турдук боюнча тик жакалуу көйнөк какай, катуу дыша. Нарын эшиктеринде турду эркек, жай опуская кольт 357 "Питон". Неудивительно, бул выстрел эхом отозвался бөлмөсүндө. Ал одет тигил эле формасы, бул жана башка, бирок эго жүрүм-выражало уверенность жана властность. Ага болгон худое жана острое адам. Анын кыска эриндин падали "бандитские" усы, ошондой орлиный нос ханс эму түрү хищной канаттуулар. Ал турду ал жерде, бул случайный, незаинтересованный зритель, бирок эго көздүн алынды тверды катары ташы.
  
  
  'Эмне бул жерде жүрөт?' — спросил ал таптакыр анда. Сэр, — деди бир айланасындагы охранников, — биз обнаружили бул жерде бул англичанина. Ал айылына келет жана Хуана...
  
  
  "Силенцио" . Эркек биригип, мага револьвер. 'Пойдем мени менен.'
  
  
  Анын уронил өзүнүн стилет и каримде, пошатываясь, менин булчуңдун кричали, канчалык больно.
  
  
  
  
  3-Глава
  
  
  
  
  Аны мурда темной пещере. Жалгыз ыйык пробивался сквозь щель алдында жоон деревянной дверью. Чердак болдум, абдан маленьким эмес, көп чоң платяного шкафтын. Ким билет, ким же эмне болду качан болсо, ичиндеги. Жок дегенде, азыр анын сидел ал жерде, посреди грязного хлама. Керек, аны жоготсо, анда астында храмом, анткени тамыры дарактарды жана өсүмдүктөрдү кирип кара таштар, бирок, по-видимому, ошондой эле жай, ал эми скрепляли дубалдар.
  
  
  Аны прислонился карата таш стонать, голый жана бессильный, анын зловонном абада, чыдамсыздык менен ожидая, бул мындан ары да ишке ашырылат. Мени бөлүмдөр, обыскали жана бардык забрали. Ошондой эле мою газ бомбу жана даярдалган кол сааты.
  
  
  Тергөө руководил адам, аты-жөнү жана кызмат орду, аны мага эмес белгилүү. Ал расспрашивал мени. Эго деген сөздөр ограничивались бир нече краткими буйругу менен мага же эки коштоочу эго охранников. Ал отнесся мага тарабынан спокойным, высокомерным презрением, ал разозлило мени дагы көп, эгер ал вел өзүнө боюнча-садистски. Ал калтырган мени бул жерде, жана канчалык деңгээлде анын алмак айтууга, забыл.
  
  
  Саат пролетел ошентип жай, мен та эмес, боз-булуң айылынын тургуну с ума. Убакыттын бир бөлүгүндө анын өткөрдү, обдумывая варианттары качууга. Ih эмес. Ал эми калган кезде, аны ойлогон жөнүндө едкой кислоте; катары жай, бирок, чынында, менен бирге, жабдуулар менен Земблы, ал съедало мою айыл. Ар бир секунда приближала ошол учурда бузулуу процесси заметят, ошондо имиш так эмес дадут мага гнить бул жерде мындан ары да.
  
  
  Үн засова экинчи жагынан күнү напугал мени. Эшикти менен скрипом распахнулась. Менин тергөөчү жылдыктар сейил бак курууда менен бирге эки нервными охранниками. Ал швырнул нарын мени меники штаны, андан кийин прислонился карата дверному косяку түрү менен кокустан, незаинтересованного байкоочунун.
  
  
  — Оденься, амиго, биз отправимся ысык-көл облусундагы, ал эми биз менен дамы.
  
  
  'Кайда?'
  
  
  "Роталардын закрой. Делай катары сага айтып турат.
  
  
  Ал подождал, азырынча анын застегну өзүнүн расстегнутые шым, андан кийин жестом көрсөттү мага үчүн анын чыкса боюнча импровизированной камералар. Анын моргнул караштуу жаатында незащищенной лампочки нарын коридордо жана мгновение заколебался үчүн сориентироваться. Бул заставило күзөтчүнүн ткнуть мени стволом пистолета. Биз пошли башка жолу караганда келишти, жана встретили бир нече солдаттар жана техниктердин, алар смотрели мени менен аралашмасы отвращения жана любопытства. Кандайдыр бир учурда биз шли боюнча длинным коридорам менен голыми дубалдар, поднимались жана спускались тепкич боюнча. Бардык, алар да похожи, мен безнадежно заблудился бул лабиринте. Акыры келдик нарын кеңири залы, ал открывался башка коридорлор, анткени казалось, биз жеткен дөңгөлөктүн огу менен спицами. Бул залына тез уясындай чоң борбордук залы. Көпчүлүк бөлүгү ушул болду тускло төмөнкүлөрдө чагылдырылышы свечением үчүн дамасских занавесей, свисавших чөйрөсү боюнча ойдон. Болгон бир күчтүү так образующее яркий чөйрөсү, борбордо жынысына. Дубалдар дээрлик бардык тараптардын карады набитые книжные шкафтар. Толстые фолианты кара тери переплетах турдук жанында залистанными листовками. Стена алдында, ал анын хранил, болгон пустынной, эгерде эмес деп эсептелсин бул радиоактивдүүлүк таинственной наклейки алектенген висела касынын жана искренне посередине. Золотое күн сияло чыгармалар, анда сидела инструменттик консоль, аны алмаштырбай аны испортил. Тегерегиндеги чөйрөсү нах сидели беш адам.
  
  
  Ал жакта эки эркектердин орто жашка. Адамда бир кадам максат лысая катары бильярдный шар. Башка болчу адам менен ал, биринчи көз караш, столкнулось менен захлопнувшейся дверью. Бир тегерегиндеги аялдардын болгон низенькой жоон жана ичке менен оор неповоротливой грудью жана курч пронзительными агатовыми глазами. Экинчи кадам жашка толгон жана бир аз жакшы изображена. Ал выглядела да, - жылы жөнөкөй турак үй мына скучно болчу.
  
  
  Бешинчи адам болчу адам, абдан отличающимся көз калган. Ал сидел чөйрөлөрдүн аялдар үчүн консолью нарын эффектном кара тизме кожаном вращающемся кресле. Бул nen жылы жеңил бежевый жана спа-костюм менен синим кашемировым шарфом. Ал оперся карата консоль, подняв локоть жана держа в руке мою баштык инструменттери менен алмаштырбай просил мени взглянуть на нах. Ал посмотрел мага ачык түрдө адам менен акылман жана грустным взглядом көз алдында.
  
  
  Ал маленьким жана подвижным. Эмес атындагы куурчак, бирок жылдарга эмес пощадили аны. Терең морщины анын адам жана чөйрөлөр астында глазами, казалось алынды вбиты аларда, стирая ар кандай издер юности же бесхитростности. Ал похож на биз, кимге, башка ким менен, анын качан кандайдыр көргөн. Оригиналдуу изогнутый нос, линиясы лба жана тыгыз сжатая губа үстүңкү выдавали породистого Майя. Эму кереги жок болчу берилиши. Анын столкнулся менен неуловимым полковник Земблой. — Выйдите сергей, сеньор , — деди ал. Эго добуш жылы жогорку жана курч, анткени кылыч.
  
  
  Тапанча дыйкандары мени алдыга.
  
  
  Анын стояла посреди слепящего луча жарыктын ичинде бир нече долгих мүнөт эч ким эч нерсе айткан эмес. Зембла эмес двигался, бирок калган беспокойно ерзали өз орундарында, окуп-үйрөнүп мени напряженными глазами. Алар ушундай чистокровными катары ih предводитель, бирок кан майя калтырган кийин ih өтө загорелых адамдар.
  
  
  — Биз эки жолу бардык обыскали, — акыры деди Зембла, бирок эч жерде жок, заты спрятанной взрывчатки.
  
  
  Аны эч нерсе айткан эмес.
  
  
  Анын слушаю, — деди ал. Эго үнү болчу обманчиво приветливым. Тыкающий тапанча в моей спине жылы таптакыр жок ушундай.
  
  
  Ага анын калтырган эмес, — деди мен.
  
  
  Мүмкүн, — деп жооп берди ал. Ал перевернул менин инструменттеринин топтому жогору дном, анткени эго ичиндегини перекатилось боюнча лотку консолдор, жана спорт мою микрофильм-камерага. "Сиз өткөн долгий жана татаал жолду басып, жөн гана фотографируя, сеньор, — деди ал. Фотография болгон башталган экинчи бөлүгүндө ошол тапшырманын. Анын тийиш эле запечатлеть мүмкүн болушунча көбүрөөк жабдууларды пленке, бирок, андан кийин гана ошол сыяктуу менде болгон мүмкүнчүлүгүн пайдаланууга өз спрей. Бул жагынан Хоук болчу непреклонный. Бузулушу биринчи келди. Анын алмак эмес эмес улыбнуться, буга карабастан, өзүмдү неловко жана нервничал катары тигр, обнюхивающий западню.
  
  
  Капысынан кескин кыймылын колуна Зембла швырнул менин буюмдар жерге.
  
  
  'Ким сен? Кантип сени атым? Сен деги эле бул жерде кылып жатасың?
  
  
  Аны бой плечами. "Менин атым Ник Картер, - сиз билесиз да, эмне үчүн аны бул жерде. Сиздерде ошонун себептери встретят сиздин колунда секунда мурун.
  
  
  "Картер..." Ал этият произнес аты. — Кажется, анын эмне-деп припоминаю... Ооба! Добуш берет ал! Куба 1969 жана Чили өткөн жылы. Бул ж, бул жолу сиздин жолуңуз неудачу, ардагер Картер.
  
  
  — Мүмкүн, сен жана укуктарын, — дедим мен, глядя ага. Меники көзгө дайыма двигались ал жакка-буга аракеттенип көрсө начар орун Зембле, калган төрт же адам жана охранниках, алар турдук ортосундагы мени менен жана темным коридором. Жок, бизге бир, абсолюттук эч кандай вариантын качууга. Зембла, казалось, почувствовал нулган өсүп жаткан тынчсыздануу, ал издал кыска кескин түрдө смешок, мындай деди: "Успокойся. Биз эмес казним сени бул жерде.
  
  
  "Мен мына, күтүп жатам болгондой, анда мага разорвут грудь жана вырвут складывать доллары".
  
  
  — Сизге туура келет деп табылсын сиз бул керек, сеньор Картер. Алар хорошими адамдарды, алар, аларга сен дандарынан. Бирок биз придумали ыкмасы пайдаланууга сизди үчүн өзүнө, бирок, сиз эмес сможете фотографировать бул, айтканда мүмкүнчүлүгүн толугу менен, эмне аласыңар билдире тургандыгы жөнүндө собираетесь көрүүгө. Айтмакчы, жөнөкөй любопытство эмес предательство барбы указало сизге жол буга?
  
  
  Аны кайра небрежно бой плечами. "Слухом бүткүл аймагында отелинин, ошондой полнится."
  
  
  — Мен мына боялся ушул. Жардамы менен гана предателя сен смог өтүүгө аркылуу бели моей коргоо. Единственное уравнение, ал боюнча айта албайм албайм, чечсин, бул уравнение адам непредсказуемости. Эмес деп ойлойм, анткени бул коммерциялык мени, андан кийин бүгүнкү күчөйт.
  
  
  Ал билген эмес, канчалык болчу укуктарды. Бирок боюнча экинчи себеби, ал ойлогон! А качан гана ал билген чындыкты... Мен кайра огляделся жана сглотнул. Бул кадам " ловушка, усыпальница. Ал тургай безжалостный ыйык үстүндө головой, казалось, излучал коркунуч.
  
  
  "Андан кийин бүгүнкү күчөйт, — продолжал Зембла, — болот... Бирок, анткени, сиз, балким, азыр бардык билесиңерби жөнүндө моей маленькой инсталляции бул жерде!"
  
  
  — Жөн гана айтасың, - деп сенде эң чоң таануу " дүйнөдө.
  
  
  — Андай деле эмес да, — усмехнулся ал. "Мен гана собираюсь жасоого кандайдыр бир воображаемую кулунду. Башкача айтканда жардамы менен радиоволн жасоо түрү, бул токой айтканда, проецируя анын бардык касиетин аба агымдары тропосферы. Бул туура болушу керек, бийиктиги болжол менен 15 000 фунтту үчүн пошел деп билдирди аймактык кабарчы. Албетте, бул радиоволны эч ким увидит, жана самолет алат жөн гана пролететь сквозь аларга. Гана климат подумает, бул жерде токой!
  
  
  — Ош жана думали жалал-Мехико? — кычкыл спросил мен.
  
  
  Ошентип, сиз заметили! Бул жылы да айта эксперименттик эфир. Ошондо менин көз айнек координациялоо находились болгону бир нече милях башка башка жигиттер. Бирок бул жолу анын смогу камтууга көпчүлүк бөлүгү Борбордук жана Америк...
  
  
  — Координациялык пункттары?
  
  
  Анын прервал эго. 'Сен имеешь эске?'
  
  
  Сизге ачык болот, мен айта албайм жүргүзүүгө радиосигнал менен толкундар узундугу туурасы менен кулунду. Мага керек спроецировать бир катар чекиттерди же, скажем, күч линияларынын түзгөн контурлары тоолор үстүндө тармакты, аны ага выбрал максаттары үчүн. Талап кылынса, абдан так эсептөөлөр үчүн кимге, кайда жайгаштырууга резервдик берүүчүлөр үчүн алар находились анын туура пропорциялар карата математикалык башкы огу диаграммалар".
  
  
  "Менин жардамчылары, — деп кошумчалады ал, кивнув карата четверку турат ага, — ар ким байкоого алат станциясы тарабынан колдоо өз өлкөсүндө".
  
  
  В моем горле пересохло. — Бирок бул рычагды айландыруу огу валдын, борбору, анын айланасындагы бардык вращается, бул жерде эмес да, чынбы?
  
  
  Ооба, албетте.'
  
  
  Жарымын аны вздохнул с облегчением, другая жарымы проклинала эго хитрость.
  
  
  Ал эми бул ишке ашырылат, андан кийин ошол сыяктуу сен засыпаешь бардык жаан?
  
  
  Ал загадочно рассмеялся. "Андан кийин наступит үчүнчү империя майя".
  
  
  Аны жылы ошеломлен качан анын мания величия, толук поразила менин мээ. Ошондо анын отрезал: "Жок, абдан барбы сен алыс түштүгүндө бул үчүн?"
  
  
  Бул чынында маанисинде, бул колыбель биздин цивилизациянын находилась нарын Дукатане. Бирок алгачкы эки империянын майя простирались дагы мындан ары-түштүк". Ал кошумчалагандай, кескин смехом: "эч Качан называйте юкатекца мексиканцем. Биздин умтулуусу касташууну менен ацтеками дале бар, бирок, бизде алар бир эле Теулес, алар ошол эле пугало экендигин жана у Пернатого Дракона Кукулькана.
  
  
  Ал повернулся жана билимим тууралуу маалымат берген эмесмин карата залитое светом сүрөтү стонать. "Бул эскертет бизге жөнүндө nen".
  
  
  — Ал эми кызыл сызыктар?
  
  
  "Алар напоминают бизге ким биздин бул враги. Нарын 1519-жылы Кортес айылына майя нарын Табаско, андан кийин вырезал үч собирались нарын стволе жасалган. Атынан рейхстагдын Испаниянын Карл I ал завладел биздин аймак". Зембла кайра посмотрел мага. — Сен биздин враг, Картер. Сиздин уруусу оккупировал биздин жерге аралыгында беш кылымдар, сатып, айылга биз жашай нищете.
  
  
  — Ошондо сен собираешься жасоого, сэм? Бул түзүлүш сиз вызовете дагы чоң нищету. Бардык замерзнет. Каучук, эле банан жана баалуу породалар жыгачтан погибнут-жылдын мороза. Кофе жана какао болот жок кылынган. Өнөр жай болот бузулган. Бардык экономика Борбордук Америк болот разрушен нарын одночасье".
  
  
  Ал махнул колу менен алмаштырбай кандай болсо, балык надоело эму. "Эске алып, жаратылыш ресурстар, биздин өлкөдө дээрлик девственна. Ошол анча чоң кусок, ал өнүккөн, истощается капиталистической пайдалануу. Биздин айыл өзгөрбөсө, анткени биз баары страдали-жылдын голода жана жакырчылыктын жеткен чегинде жашаган. Качан гана бул закончится, жана сиз, гринго, уйдете, биз салдырып беребиз биздин экономикага, бирок бир гана өзү үчүн. Деп айтууга болот, мен делаю да, Борбордук Да убактылуу убыточной".
  
  
  — Сен имеешь эске необитаемый.
  
  
  "Убыточной, необитаемой үчүн империалиста кетет карата бир эле".
  
  
  'Бул чепуха. Ооба жана жергиликтүү тургундар менен сиздер эмес согласятся. Эмнеге сизге эмес эскертүүгө ih, полковник? Жок дегенде, ошондо алар смогут подготовиться к холодам.
  
  
  "Сиз керек реалистами мындай буюмдар. Ким мага поверит? Аны жок partizan. Анын инженер-сизов. Ошондой келсек, бул полковниги, бул ардактуу чени ыйгарылган мага Арканзаской Конфедерацией Ополчения кызмат, ал аларды ага качан болсо оказала. Эгер мага такыр эле ишенишпейт, менде хватило болмок күчтөрдүн үчүн чагылдырууга кол салуу, сеньор Картер. Сиз муну, аны аялуу. Сиз жок, шек саноолор болсо, поймете, мен кармоого тийиш баары секрете чейин ошол хорька, азырынча мою күчүн жоготту болбойт болот одолеть. Жана отвечая сиздин штопора: андыктан анын живу, анын сотнях миль көз Юкатана, бул пустынной бөлүгүнүн Никарагуа.
  
  
  Бирок миңдеген адамдардын встретят сиздердин адамдардын болот страдать жана умирать".
  
  
  Биз страдали кылымдар бою. Биз закалены каршы разрушительного күчүнүн жаратылышты. Деп айтууга болот, биз да ачытылат. Роскошь жана изобилие б. сиздин элине изнеженным жана чабал. Ооба, адамдар погибнут карата несчастью. Ih Бирок болот бир кыйла аз болсо эле бул болгон кандуу революция. Адамдар ар дайым керек умирать үчүн башка арасында сынак. Беле сен эмес, понимаешь? Өтө маанилүү, аны адегенде создал өзүнүн кулунду, андан кийин гана деп ачык бассейн жөнүндө өз талаптар".
  
  
  А эмне болот, эгерде сиздин талаптары кабыл алынат? Болот жокпу сиздин берүүчүлөр улантууга иштөөгө жана вернете жатасызбы баары ледниковый мезгилинде?
  
  
  Бул жылы биздин мечтой, абдан узак, үчүн, остановиться. Көп жылдар бою биз мечтали жөнүндө ошол күнү, качан көбөйтө алабыз пожать анда, бул жерге".
  
  
  Карабастан от эго сөзүндө, анын көзүн дыкат таптакыр нормалдуу, качан ал посмотрел мага. "Башында бул күн керек болчу наступить эртең, ардагер Картер, бирок түшүнүктүү, бул сиздин кийлигишүү сдвинуло биздин графиги алдыга".
  
  
  "Бүгүнкү?"
  
  
  'Карата ушул учурга!' Эго манжалары забегали боюнча бир катар тумблеров. "Биздин смертельная жатва башталат азыр!"
  
  
  Жок азыр! Эрте эмес караганда, өтөт дагы бир нече сааттан ! Мага пришлось прикусить нижнюю губу үчүн эмес закричать ага качан аспаптар оживали астында жыйынтыгындатапшырышкан эго. Аны ойлогон жөнүндө үч каналдарында, алар транслироваться башка өлкөлөрдө Борбордук Америк.
  
  
  Складывать доллары бардыгы болуп, мүмкүн болчу бул жерде, бирок бул складывать доллары дагы билось. Десе, неужели да бул кислотасы эч качан сработает? Менин алгачкы паника исчезла. Мага келди бүгүн карашат, бул эч нерсе албайт, токтотууга, бул неумолимое бузулушу. Зембла алмак жетишүүгө түрткү берүүгө өзүнө карата кандайдыр-бир кезде остыть, бирок акыры эго пландары тандалып обречены карата провал.
  
  
  Зембла нахмурился, качан счетчик зафиксировал аномалию жана эго колу бир аз дрожала, азырынча ал корректировал көрсөтмө. Бирок добуш эго абсурдно бекем жана ишенимдүү. Ал айткан ушундай эле ровным тоном. "Билесиңби, Картер, аны жылы даяр твоим приезду".
  
  
  — Сен билген, бул мен келгенде?
  
  
  Жөнүндө", дароо эле эмес, бирок ыктымалдуулугу кандай болсо, өкмөт пришлет эксперттин жок кылуу боюнча, болгон эле бир кыйла жогору". Ал менен тревогой посмотрел карата пляшущие жебесин карата панелдер башкаруу. Бир үчүн башка, ал включил разбивать. — Добуш эмне үчүн аны кабыл алды кошумча этияттык чаралары. Менин берүүчүлөр иштейт карабастан бирин-биринен.
  
  
  'Кандай?' - "Беле сизде жок контролду бул башка чекиттери?"
  
  
  'Ооба, албетте. Анын включу ih ошондо релейным сигнал, — деди ал. Ал постучал кара панель. — Анын кайра включу ih ушундай эле жол менен. Ошондо гана алар алышат, башка радиоимпульс.
  
  
  Менде ортосундагы лопаток болуп калды липко. "Сен имеешь көңүлгө, бул качан алар киргизилген, эми болот выключить гана жардамы менен аралыктан башкаруунун?"
  
  
  'Дал ошондой. Бул укуктарын саботажа. Өзүнүн түрдүү страховка үчүн моей өздүк коопсуздук жана коопсуздук менин орнотмолордун. Эгерде бардык жерде болчу разрушено жана ооба жардам Кудай идиота, ал өтүүгө аракет кылган бул жасоого, токой баары создалась болмок. Натыйжа болмок катастрофическим.
  
  
  Анын спросил заплетающимся тилди: "сен имеешь эске алдында катастрофическим?"
  
  
  Жок кылуу бир өткөргүчтүн болмок равносильно алуу бир дубинки үчүн чатырлар. Шатер болот, башка формасын, бирок баары калат туруу. Менин эсептешүүлөр абдан точны, мен предпочитаю эмес ойлонуу жөнүндө метеорологиялык потрясениях, алар произойдут, эгерде менин билимим силовое тилке болот выведено боюнча карама-каршылыктын ошентип. Бул дагы жаман, эгер бул станция вышла чогултуу боюнча, башка көп эмес болмок берүүгө сигнал. Толук балким ошондо Борбордук Америка түбөлүккө покроется жаан жана муз".
  
  
  Дьявольская чындык эго пророческих деген сөздөрдөн поразила мени да сокку.
  
  
  — Кудайым менин, — деп кыйкырды, мен көргөндү досторду ага, — анда эмес да баштагыла! Держитесь! аны...'
  
  
  Громкий жарылуу оборвал нулган эскертүү на полуслове. Анын ударился жөнүндө жерге. Эки охранников прыгнули мага карата саяарын. Алар та эмес раздавили мени выдавили абага айланасындагы менин өпкөнүн. Анын извивался жана мэриясы катары сумасшедший. Жок натыйжага. Бул эки алынды шамалы мени. Алар прижали мага карата жынысы. Мускулистые колуна чың держали мени. Грубая мозолистая колу да өтө сжала менин роталардын, бул менин тиштер дээрлик өткөн сквозь эриндин. Анын освободил карашат.
  
  
  'Остановитесь! Жок...'
  
  
  Кесек манжалары дагы кененирээк сомкнулись айланасындагы менин rta.
  
  
  Менин крики застряли в горле. Бул болгон кайтарылышы ишенимсиз абал.
  
  
  Зембла акырын рассмеялся. — Успокойтесь, сеньор . Башка каналдар анын азыр включил, жана канчалык деңгээлде анын алам айтууга бул жерде бардык иштейт кадыресе көрүнүш. Эми жөн гана синхронизируются.
  
  
  С юбкой анын беспомощно наблюдал катары Зембла которот өзүнүн төрт станциянын бир узундугу толкундар. Анын баштады дрожать, животная булчуң реакция. Таптакыр жок успокоившись, анын ждал, эмне ишке ашырылат. Эгер жөнүндө Земблы чындыгында сработала, менин маневр болду эле контрпродуктивной. Саботируя эго орнотууга бул жерде, анын невольно шталь болмок себеби сырткары, бул кырсык улантылат наадандык. Кесепеттери болдуңуз эле катастрофическими. Зембла мүмкүндүк берди өзүнүн пальцу эффектно зависнуть үстүндө чоң кнопкой. "Эми күч ток". Ал бир топ улыбнулся жана iso бардык күчтөрдүн нажал кеткен баскыч. Сергей померк. Терең ичиндеги храмы деп жылы слышен нарастающий үн генераторлор. "Мага көбүрөөк керек энергиясын", — деди ал. Ал повернул бир нече чоң ручек.
  
  
  Ал алган болсо, ал жөнүндө просил, бирок башка. Аялуу fold paper, кыязы, эч выдержали күтүүсүз кайра жүктөө. Менин едкая кислотасы разъела ih өтө эле катуу. Ызы-чуу генераторлор шталь громким жана пронзительным, ошондой сквозь торлор кондиционера доносился вонь перегретых тетиктердин. Алыс-алыс аны услышал всплески жана потрескивания, качан чыңалуу неограниченно пробежало аркылуу жабдуулар, алар менен анын иштеген өзүнүн спреем. Анын укканын начар пронзительные крики адамдардын запертых ушул бөлмөдө.
  
  
  Гана Зембла, казалось, түшүндүм, - деп билдирет бул коштоосунда жана вонь. Ал лихорадочно крутил калем аракеттенип, кайтарып жебесин таасир ноль. Бирок эми, качан ал включил тамак-ашы, бул болбогон өзгөчө маанисин.
  
  
  'Жок, жок! Мындай болушу мүмкүн эмес. Выпучив-жылдын ужаса көздүн, ал наблюдал катары мчались приборлор жана стрелка күч трансформатор садыков красную зонага. Эго жеке панель башталган замыкаться үчүн кайра жүктөө. Саргыч дым проникал нарын тигиштери металл панелдерди. Эркектер турат, ага издал сдавленные проклятия. Бир айым закашлялась жана вцепилась ысык отургуч когтистыми манжалар менен. Панелдер выпирали алмаштырбай находились алдында абдан жогору болгон басым. Ал жерде болдум, ичке өтүүгө. Взметнулось кара жалын жана обожгло руку Земблы. Мени калды да,-анда странно тошнить. Болду ушул жаман байкоо жүргүзүүгө, бүткүл планы эго рушится өзү билдирет. Түзүлгөн, аларга электрондук монстр поглотил өзү өзүнө. Ал расплавил өзүнүн хрупкие деталдары, пробил өздүк датчики жана зым, наказал өзүнө статическим электр жана выдохнул вонь сгоревшей бөлүү. Сквозь дым аны көрө алмак адам Земблы. Ал исчезло жана болбой калган адам.
  
  
  Жалал-эго көз алдында турдук слезы дыма, же волнения, же мунусун. Боюнча эго ооруканага жаткырылган вырвался отчаянный үн.
  
  
  "Картер, Картер, сен кылгандарга бул. Сен хоть представляешь, деп кабарлайт аймактык кабарчы.
  
  
  Капысынан мени охватило ужасное басым сынамыктарды тандап алуу абаны. Обиженный добуш Земблы умолк. Ослепительная күч алуусу акыркы жарыктын пронзила бөлмөгө. Зембла жана эго достору каза оглушительном жардыруу. Охранников, удерживающих мени, отшвырнуло катары кукол. Жарылуу опустошил менин жеңил. Асман заполнил жаан металлдан, айнектен жана шуршащих кусков светящегося кабелди. Анын өтө прижался карата жер. Ага жылы кубанычтамын, - деп охранники сбили мени менен буту, жана уложили болгон албайт. Бул, балким, спасло мага турмушка.
  
  
  Ызы-чуу жана яркий ыйык жоголуп кетти ошондой эле тез сыяктуу башталды. Менде кружилась максаты жана звенело кулак. Анын подождал. Андан кийин анын посмотрел жогору. Испарение жана дым дагы висели клочьями залында. Смутное аны көрө алмак. мүсүралиева, ал тянь. Башкаруу панели кычан жакыпов сыяктуу спелый помидор. Зембла, по-видимому, превратилась в дым. Жок эле дегенде, андан баш болгон эмес жана помине. Калган жүргүзүлгөн разбросаны боюнча жынысы, кайда алар упали. Лысый эркек лежал ничком. Башка эркек жана толстая айым лежали на спине. Кусок металл панелдер прилип карата шее скучающей аялдар. Ал умерла, ошону менен бирге бул коленях у орундук. Кан текла боюнча обугленной деталдары. Маслянистыми струйками ал текла боюнча стоны жана засыпанной щебнем чыгармалар.
  
  
  Аны вскочил карата бутту, терең вздохнул жана оглянулся. Одина айланасындагы охранников растянулся карата жынысы, iso rta өзүндө текла кан. Адам схвативший мени, исчез, балким, көтөрүү үчүн тынчсызданууну. Башка охранник перекатился карата бок жана нацелил винтовку мага область жашоо.
  
  
  Анын добрался чейин ага бир прыжке. Ал успел среагировать же выстрелить. Анын пнул эго анын адам. Менен бешеной күчү менин оң пятка ударила эго боюнча носу. Анын услышал катары треснула гы. Кесимдерди эго носовой сөөктүн кирип нарын эго мээ. Ал упал мертвым.
  
  
  Аны көбөйттү эго тапанча. Анын тийиш эле уйти. Выли сирены. Анын услышал яростный рев эркектер, несущихся боюнча коридорам. Алар жакында болот бул жерде, жок болот берүүгө маселелерди, ошондой болот стрелять, көгөрүүсү. Эгер менде болчу мүмкүнчүлүгүн толугу менен спастись, ал керек болчу мүмкүн суматохе төмөнкү бир нече секунддан.
  
  
  Бирок аны развернулся жана побежал бул сценаны. Ага дагы алмак эмес уйти, ал тургай, эгерде бул означало мою өлүмү. Мага пришлось обыскать кийимди бул төрт адам. Кайдан алар взялись жана анда спрятаны калган төрт өткөргүчтүн? Анын тийиш эле аныктоого, бул биринчи. Мага мүмкүн болду кирүүгө жардам берсе жана жок кылуу бул орнотуу. Бул мага да ыйгарылат. Бирок менин билимим тапшырма элек болчу аткарылган.
  
  
  Чындыгында делле ал гана башталды.
  
  
  
  
  4-Глава
  
  
  
  
  Тыгыз облако чаңдын жана түтүн, торчащие куски искривленной болуп калды, эхо криков коркуу аралыгын жана оору — ад Данте болдум, андан кийин бул пустяком. Кашляя, анын спотыкался босыми ногами жынысы боюнча. Анын жеткен залитой кан мастер жана өкүмдар болуп жаткан жанында ар биринин үч зымдарды. Тез жана кылдат обыскал анын клочья ih кийим.
  
  
  Бул болчу нерсе үчүн убакыт привиредливости. Менде болгон эмес убакыт кылдат териштирүү. Анын тийиш эле ухватиться анда мен алмак, андан кийин бежать да тез катары гана алмак. Аны сжал астында мышкой винтовку ФОЛ өлүктү күзөтчүнүн. Паспортун, өздүк күбөлүгүн, странные клочки кагаздар бардык болмок кийин көрсөтүлсүн жайгашкан жери калган өткөргүчтөрдү, алар анын чогулткан. Аны положил бардык бул баштык толстухи. Бул кадам чоң тери аялзат үчүн сумка менен плечевым ремнем. Анын алам повесить эго на шею, бул сумка. Ал дээрлик москвадагы качан услышал сыртына үн батинке. Анын развернулся, винтовка наготове.
  
  
  Эркектер ворвались бөлмөсүнө. Нарын смятении жана страхе алар закричали. Недоумение выражалось анын да небрежно алар держали курал. Анын сжался колдору артында болушу керек карата стонать мастер. Капысынан сегиз солдат увидели мени жана перестали кричать. Алар смотрели мени менен тревогой. Алар жай побрели, кайра күнү. Анын угрожающе взмахнул винтовкой. Анын приказал аларга остановиться жана бросить курал.
  
  
  Күч тараптардын жүрүшүндө дээрлик ровными. Анын мурда бир нече кыйла ыңгайлуу абалда, бирок мен болдум бир. Анын алмак убить бир нече гүл; бирок мени болмок расстреляли. Даңк кудайга, эч ким жок кылгысы болууга бир бул жуп. Рефлекторное алар, казалось, осознали өзүнүн превосходство. Анын проиграл оюн. Андан кийин, мучительно жай, ih мылтыктар жана тапанчалар артынан бири менен грохотом упали болгон албайт.
  
  
  Ызы-чуу усилился чегинен тышкары залынын. Приближались жаңы солдаттар. Аны двинулся боком бойлото дубалдар. Анын бардык убактысы держал найынын өз мылтыктар наведенным. Бууну, ага анын держал астында дулом пистолета, прочитала кайгы жалал-менин көз алдында. Эч ким двигался. Ар бир гүл жок термелүү тургуну болмок да мени, эгер болмок эмес жеке тобокелдик. Анын молча обошел ih. Таш стена коридорун казалась мага странно муздак жана липкой карата моей голой спине. Анын дошел менен кесилишкенге чейин башка коридором, ал заходил в тупик. Ошондуктан мага пришлось өтүүгө аркылуу башкы залы. Мага кызык болчу, канча секунд менде ар. Кайсы учурда болбосун башка солдаттар экенбиз атаковать мени.
  
  
  Чейин кийинки перекрестка анын добрался жок эмгек. Бул коридор-жылы кыска жана напоминал портал имараттардын. Шаты вела наверх. Аны ачышты тепкич боюнча, токтолду жана дал кыска залп тарапка ачылды. Бул заставит айтымында ал жерде затаиться карата кандайдыр-бир кезде. Чоң шагами анын баштады подниматься тепкич боюнча. Шаты вела аянтчага, анда курулган бул аларды союучу жер. Бир стена акырында болгон эле бузулган. Балдар жана түтүкчө торчали нарын запутанную, извивающуюся салмагын. Шипящий жылн образовал чоң клубдар бууну. Ушунун похоже на бул тилке брани. Тилиги сегиз солдат собрались менен духом. Алар катуу кричали жөнүндө кан, башкача айтканда жөнүндө моей кан. Алар стреляли вслепую; в пустоте громовой ih винтовок казался взрывами. Айланасында анча чоң эмес ниши, сол тарабында мени капысынан раздались үч октун. Куски, кирпич полетели аркылуу бир катар дубалдар менен моей головой жана грудью. Анын нырнул жалал-жашырып коюу. Казалось, аны баштоочулардын ловушку. Эгер иштелип чыгуусу келет храма, ал болмок заблокирован происшедшим великим сдвигом. Адам нише кайра выстрелил. Анын выстрелил нарын ревматизма. Темная фигура исчезла. Размахивая пистолетом, мен пошел ага. Ал лежал, корчась, бул грязном жынысы. Эго грудь жана айыл жергесин жабылышы темными пятнами кан ок тийип. Аны наклонился алардын үстүнөн жана схватил эго револьвер. Анын выстрелил жагына тепкичтер. Солдаттар полковниги Земблы натыкались дагы башка, спеша отступить биринчи. Атуу болгон мгновение токтоду. Анын прополз аркылуу обломки деп качан болсо экен портал. Напрасно анын дергал бетон блоктор жана раздробленные таштар аракеттенип, ачуу чыгышы. Жок натыйжага. Аны кайра услышал кантип тилиги собрались солдаттар. Алар поползли тепкич боюнча жогору. В менин кулак турду громкий скрежет батинке жана лязг мылтыктардан.
  
  
  Менин колуна нащупали рухнувшую стену. Капысынан анын почувствовал өзүнүн пальцах дуновение муздак сынамыктарды тандап алуу абаны. Ага отчаянно дернул обломки. Анын сбросил бошогон таштар жана куски бетондон төмөн тепкич боюнча турат өзүнө. Эркек деп кыйкырды, качан аны череп упал блогу. Анын прорыл туннель сквозь обломки жана протолкнул ал аркылуу өзүнүн винтовку. Экинчи жагынан жылы кеңири сводчатый коридор. Контрабанда, мен стараюсь ичке тепкич менен алектенген вела болгон келет. Биринчи жолу аны көтөрүлгөн ошентип.
  
  
  Эмес, узак думая, анын взлетел боюнча оставшимся ступенькам учуп болгон келет. Мени эмес волновали адамдар болгон экенбиз ждать ал жерде. Аны билген, канча айтымында менде колдору артында болушу керек, жана алар бир катар мени менен. Эгер наверху көп айтымында, осторожный тактический мамиле да эмес куткарып алмак мою шкуру. Эмес прозвучало биз бирдиктүү октун.
  
  
  Жанында взлетавшего вертолета "Белл сю" стояло адам он. Рев моторов жана пропеллерный шамал винт-б. нулган внезапное пайда болушу незамеченным. Бирок менде жылы гана кыскача мүмкүнчүлүгүн толугу менен взглянуть на сценаны передо мени менен. Ошондо алар жаңы жыл мага көздүн. Вертолетом завис бир нече футах үстүндө конуу аянтча жана неуверенно покачивался. Пилотом болчу эркек менен усами, ал поймал мени биринчи жолу. Эго-жүргүнчүнүн болдум, эч ким башка да полковник Зембла! Кандайдыр бир түрдө Зембле оңунан болтурбоо каза болгон. Жок дегенде, ал олуттуу ранен, качан консоль разбилась өзүндө алдында адам. Боюнча причуде тагдырын ал избежал разрушительного жарылуу. Эми ал убегал-жылдын мени! Эго адам залито кан. Эго мочка болчу перевязан самодельной повязкой. Жалал-эго блестящих көз алдында отражалась жапайы ярость.
  
  
  'Убейте эго! Стреляйте жалал-Отстойник! Эго добуш перекрывал рев вертолета. Вертолетом өсө баштады. Эго үнү дале эхом разносился боюнча воздуху. Аны көбөйттү винтовку жана прицелился нарын баки жогорку басымдагы. Анын дагы надеялся менен бирге Земблой стереть с лица жердин жарымын храма. Бирок жоокерлер эми туз боюнча мага от. Менде болчу тандоо ортосунда мученической каза болгондугуна же спасением ын өзүнө, жана кайык менен алектенген висела менде на шее. Менин "ачуу" айткан мага: "Сбей бул вертолетом жана забудь бул тууралуу". Менин здравый маанисин, бирок, приказал мага унести баштык коопсуз жерге.
  
  
  Анын услышал акыркы алсыз жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына Земблы: "Кукулькан отомстит!" Андан кийин вертолетом величественно өсө баштады абага жана повернул түштүк-батыш багытта. Ал исчез вдали. Анын перепрыгнул аркылуу парапет храма. Солдаттар перегнулся аркылуу чети. Ал кылгандарга тапанча төмөн. Падая ага выстрелил наугад. Бул стоило сырткары. Аны көргөн да, эркек пошатнулся жана упал карата каменную стену. Башка столпились айланасындагы ага ачууланып айтты размахивая курал-жарак жана стреляя. Алар бул жетинчи небе-жылдын бакыт-таалай. Беспомощно анын рухнул төмөн. Ветки жатат смягчили нулган түшүшү, качан аны ударился жөнүндө наклонную тарапка храмы деп формасында пирамиданын. Тамырлары жатат, алар өтө прочно укоренившимися нарын расщелинах скал, выскочили алар аркылуу. Аны менен бирге деревом анын упал дагы алты метр. Сокку, ал, акырында, поразил мени, выдавил абага айланасындагы менин өпкөнүн. Бирок ветки жана жалбырактары смягчили сокку. Анын заполз нарын листву нарын попросил жашыруу жана покатился андан ары окуу боюнча склону. Солдаттар айланасындагы храма присоединились өзүнүн товарищам. Пули пронзили жерге айланасындагы мени. Подлесок разнесло нарын клочья. Попав в ловушку смертоносного коргошун жатат, аны да, странно, көп эмес чувствовал өзүнүн денесинин. Анын думали пули, просвистевшие у менин ушей. Ар дайым жолу качан менде болгон мүмкүнчүлүгүн, анын открывал ответный от. Бир эркек болчу ранен нарын адам. Экинчи жылы ранен нарын грудь жана ошондой эле исчез менен тилкенин брани. Анын бегал-жылдын куста карата мектеп жана жыгачтан карата кусту. Коюуга, зигзагов, анын надеялся спуститься эмес болуп турганда өлүмгө алып келет раненым. Анын добрался чейин фундаменте жана мгновение токтолду. Андан кийин анын побежал да тез катары гана алмак аркылуу бесплодную тилкесине кирүү ничейной жерлер окружавшую храмы деп. Таращить көздүн менен гнусавым визгом отскочила-жылдын коңшу валуна. Дагы бир таращить көздүн разорвала штанину. Бул орун алса, маанидеги, анткени мен уходил ошондо түбөлүккө. Анын албады алып, өз рюкзак жана мачете. Алар үчүн-биринен жана эми эмес көрүнбөйт. Анын нырнул жалал-джунгли. Жыш тьма листвы окутала мени. Анын бул жерде эле свернул солго, ачык карата тропу, жетектөөчү жылдын храма карата дарыясында Тунгла. Аны эч качан алмак эмес вернуться ошону жолу менен, алар анын келди.
  
  
  Арадан джунглей жок пайки жана бир кыйла көп тажрыйбалуу повстанцами майя турат жылы өтө татаал милдет болуп саналат. Пришлось рискнуть подорваться карата өтүүгө. Ага молился үчүн удача эмес подвела мени, азырынча мен достигну дарыялардын. Анын горячо надеялся, бул найду лодку үчүн плыть төмөн суусунун агымы.
  
  
  Капысынан айланасындагы густого подлеска донесся үнү. — Ким бул ? Прыгнув алдыга, анын прорвался аркылуу узкую щель нарын колючих кустах жана та эмес споткнулся жөнүндө присевшего жерге солдатты. Ал көбөйттү чоң эски тапанча. Аны нырнул жагына.
  
  
  Ага жылы ослеплен выстрелом. Порох обжег мага жакты. Таращить көздүн попала мага касынын анын сол ийинин аркылуу грудную мышцу. Анын споткнулся. Больно-жылдын удара мен почувствовал. Эгерде мага повезет, бул ишке ашырылат бир кыйла кечирээк. Дагы бир таращить көздүн пролетела mimmo моей таякча. Аны унаа. Аны упал жерге дээрлик абдан аң-сезим. Солдаттар выстрелил үчүнчү жолу, бирок, промахнулся. Анын өкүмдар, задумчиво прицелился жана выстрелил. Ал издал пронзительный жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына, отчаявшись, кайра попытался выстрелить, бирок упал, мертвый.
  
  
  Анын каримде жана катуу вздохнул. Аны бой плечами. Прикрывая-кечени чечүү бир колу, анын побрел боюнча кууш булганыч дорожке. Анын укканын турат өзүнө погоню жеке армиянын Земблы. Жанында моей головой кычан жакыпов ветка, пробитая пулей. Кандайдыр бир түнкү жаныбар, изгнанное шумом айланасында өзүнүн норы, прыгало катары сумасшедшее боюнча тропинке передо мени менен. Таращить көздүн взорвала жерге откровенными алдында жаныбарларга. Ал кескин остановилось жана бир прыжком растворилось абада болгон учурда, бул жер баштадык попадать жаңы пули. Казалось, бул ушул извилистому жолдору жок эки жагын. Эми анын баштаган кабылышы болезненную пульсацию нарын голы. Анын бежал, стиснув тиштер. Убакыт убакыт менен анын та эмес спотыкался. Бир жолу анын разразился истерическим смехом. Анын услышал турат өзүнө тез, сокрушительный үн жарылуу үчүн алар дароо эле последовал пронзительный жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына. Менин преследователи өздөрү маанил биринин айланасында өз ловушек.
  
  
  Акыркы бир нече метр казались бесконечными. Акыры анын миновал акыркы көрсөткүчтөрдү. Анын добрался чейин анча чоң эмес поляны алектенген тянулась алып келип токтошу. Проходя mimmo, анын выстрелил эки эркектердин охранявших айтты ал. Бир упал сууга, ал эми экинчи түзүлдү пополам катары шарнир.
  
  
  Өзү ага өзүн бири-бири ашык эмес полусгнившую доску, лежащую нарын темной Тунгле. Бул жерде дарыясы болгон кууш жана майда. Дымящиеся джунгли дугой нависали үстүндө экөө өкмөткө кайрылуу жолдошту. Бул растительность болгон эле жакшы прикрытием качан анын спускался боюнча дарыясында. Илистый жээги жылы дээрлик бездорожью. Бул остановит, адамдардын Земблы, эгерде алар попытаются да иш алып барууга мени.
  
  
  К-шаардык транспорттун бардык түрлөрүндө бар алынды пришвартованы эки моторлуу. Моторлуу качались айланасындагы тараптар жагына . Алдыңкы жана арткы бөлүгү аларда жүргүзүлгөн сужены катары у каноэ. Корпус корабля болчу приклепан карата көп сандаган Т-түрүндө фермам. Экинчи жагынан болдум, чынында бул машина бөлүмүнө, болжол менен менен жети жарым метр узундугу эки метр туурасы. Корабль болбосо небольшую каюту карата тоют палубе. Борттук переборки орнотулган по обеим тараптарга кабинанын ошондой прочная цинковая койдун завершала бардык конструкциясына. Корпус болчу покрыт медью. Тундурмасы болушу мүмкүн эмес ценымногие көбүрөөк метр.
  
  
  Ага бросилась карата эски лодке катары эчак потерянному любимому математика боюнча. Ошол эле учурда дал бир нече выстрелов боюнча катеру. Гана бомба мүмкүн потопить лодку, бирок эми ал бесполезна. Анын отпустил швартовы жана нырнул нарын каюту. Ошол эле мезгилде солдаттар вышли на поляну. Жанында деревянным окутуучулар жана студенттер находилась кнопка стартера. Анын дернул абага заслонку жана нажал карата стартер. Пули влетели нарын ачык кабинага. Анын нырнул төмөн. Боюнча трюм доносились зловещие коштоосунда. Яростно пульсируя жана кашляя, кыймылдаткыч протестующе ожил. Анын поставил дроссельную заслонку нарын крайнее жобо. Боюнча жантык аны отплыл бири-шаардык транспорттун бардык түрлөрүндө бар к ичтин ортосунда дарыялардын.
  
  
  Жээгинен собрались калдыктары орды полковниги Земблы. Иштетүү буйруктарды, выкрикивались жооптор. Стреляли, бул сумасшедшие. Менен визгом пули отскакивали-жылдын цинковой чатырын жана жез корпустун, разрушая жука жыгачтан переборки айланасындагы мени. Качан атууга алуу карата мгновение стих, аны жасадым акыркы выстрелы айланасындагы мылтыктар ФОЛ. Баркас плыл кыйынчылык менен.
  
  
  Эго корпус содрогался мындай катаал. Бирок биз добрались ортосуна чейин башташкан спускаться боюнча дарыясында. Аны надеялся, биз акыры доберемся чейин портового шаарынын Принцапольца. Өтүшү берди бизге приличную ылдамдыгы жана атуу азайган. Үстүндө биз нависла листва невероятно пышной өсүмдүктөрдү. Аркылуу бир нече мгновений кичинекей гавань жана поляна айыл джунглях жоголуп кетти, алмаштырбай ih эч качан жана болгон эмес. Ызы-чуу, адамдардын куралдарын да стих. Үстүндө бири-бири увидел анын уулу-жашыл ыйык кечки асман. Айланасындагы мени текла ржаво-коричневая дарыясы. Эки тараптын тең үстүндө биз возвышались кочкул-жашыл болуп өттү. Бутактары алынды украшены гигантскими лозами. Невероятно чоң өсүмдүктөр покрывали мунун баары. Үстүндө рекой висел удушливый жылн. Повсюду ощущался кескин түрдө жыты гниющей өсүмдүктөрдү.
  
  
  Баркасом көрсө кыйын башкарууга. Мага понадобились бардык меники тез убывающие күчтөрү үчүн удержаться карата ичтин ортосунда дарыялардын. Ар бир коррекциялоо курстун вызывала порыв больно в моем плече. Кан текла боюнча моей төштүн. Таращить көздүн болгон выпущена менен жакын аралыктан. Ошондуктан, жаракага, ошол жерде таращить көздүн садыков нулган денеси, жана мында ал вышла алынды таза жана удивление маленькими. Бирок мен билген, ал жок медициналык жардам узак эмес протяну.
  
  
  Анын подумал жөнүндө чоң сумке, дагы висящей менде на шее. Эми гана, качан коркунуч миновала, жок дегенде убагында, аны почувствовал, аны кантип тез слабею. Аны прислонился карата рулю үчүн кармап калууга эго туура жободо жана расстегнул баштык. Ичиндеги жылы ак кружевной носовой жоолук. Пахло жагат резкими духами, алар башка дээрлик бардык аялдар түштүгүндөгү. Анын свернул жоолук бинтом жана завязал эго на плече. Анын затянул түйүнү тишти. Бул остановило болмок агуулар. Аны задумался үстүндө калган бөлүгү кайык. Бирок, азыр болчу эмес, убактысы жана орду териштирүү үчүн. Ошондуктан аны кайра көңүл бурду лодку менен алектенген ошол учурда подплыла карата сол жээгиндеги жээгинде.
  
  
  Ага жылы у руля бир, а мүмкүн, жана эки саат. Аны дайыма возился менен сопротивляющейся лодкой. Кайра жана кайра ал угрожал дрейфовать карата скалам же илистым песчаным отмелям. Мен айта алмак, канча убакыт бул заняло. Тамак оору плече пронзала бардык денеси. Бул казалось кошмаром. Анын алмак ачык мыслить. Кандайдыр бир жол менен аны тянь-аң-сезиминде. Интуитивно аны понимал, бул умру, эгерде сяду бул дагы.
  
  
  Бара-бара дарыясы расширялась жана углублялась. Баркас поплыл боюнча ускоряющемуся суусунун агымы, жана ал оперся на стену каюты. Өтө усталый жана өтө начар, анын лениво поскользнулся жана то бул албайт. Аны размышлял үстүндө содержимым өз кайык, бирок түндүктүн өтө алсыз үчүн бекем мыслить. Менде на лбу сүйлөштү ири тамчы банк. Бардык башка лихорадило.
  
  
  Сидя алсак, ал абдан ар кандай түшүнүү убакыт. Анын каюты карачу поляны нарын джунглях, алар аны өттү. Анын укканын белгилери жашоонун этабы, жалобные стоны эски корабля жана стук кыймылдаткыч в маленьком трюме. Анын лежал, катуу дыша, у дубалдар каюты. Очевидное осознание өзүнүн абалын сменилось смутным тошнотворным чувством. Казалось, менин мээ вотум-вотум взорвется. Палуба бир аз сдвинулась. Казалось, эч качан бизге майя храмы деп, бизге полковниги Земблы.
  
  
  Аба-ырайы башталган турушу. Бара-бара асман заволокло тучами. Испаряющийся ысык аба эми шталь прохладным, ошондой кез да атылбас. Абада витало нерсени угрожающее. Шамал жалобно завывал. Баркас загрохотал. Анын кыйынчылык менен өсө баштады бул бутту жана затянул опоры кабинанын чатырынын. Неповоротливые деп протестующе кланялись ветру. Асман калды чернильно-черным. Массивные пайлары угрожающе раскачивались астында усилившимся ветром. Вдалеке послышался стук, аралаш менен звуками испуганных же жарадарларды жаныбарлар. Шамал болгон мгновение стих. Андан соң менен оглушительной күчү ал вырвался толук күчүн жоготту менен башка багыттары.
  
  
  Эгер аны качандыр бир сомневался нарын силовом тилке полковниги Земблы, анын болмок азыр доверил! Речная суу закружилась. Воющий шторм угрожающе наклонил баркас жана погнал мындан ары да. Сверкнули чагылгандын жазылыгы менен хвост кометы. Асман сияло пурпуром бул неземном үчүн, бирок, менен бирге громом кайра себептерден тьма. Андан кийин пошел куттуктаган. Адегенде бул кадам майда морось. Бирок, чогулгандарга ал превратилась экинчи дарыясына. Боюнча грозовых туч хлынул суунун агымы. Страшная бороон, аны вызвал Зембла, хлестнула боюнча лодке. Нулган дем алуу сбилось. Баркас качало, жана ал скрипел боюнча бардык тигиштерде. Анын вцепился кара руль, азырынча күтүүсүз порыв шамалдын эмес заставил эго закрутиться. Анын тийиш эле отпустить эго. Менин күч-иссякли. Шамал жана жаан эми алышты толук эркиндикке иш-аракеттер. Корабль двинулся боюнча суусунун агымы.
  
  
  Ага отчаянно цеплялся. Мүнөт казались вечностью. Дарыя болуп калды дельтой. Аны түшүндүм, биз приближаемся к лиману. Сквозь воющий шторм анын едва различал огни Принцапольки, мерцающие үчүн кеңири устьем сол тарабында мени.
  
  
  Оң кружились взволнованные массы деңиз суу. Волнистая пена белгиледи кайда дарыясы впадала в море.
  
  
  Баркас баштоочулардын водоворот. Посреди безумного вихря көбүктүн үзгүлтүксүз агымын калыптандырууну, шамалдын жана чыгым ылдамдыгы продолжала нарастать. Толкундар бийиктиги менен үй, вырисовывались алдыбызда. Ошол учурда алар накренили корабль карата бок, анын дернул руль. Эки жолу аны чувствовал катары дрожит киль корабля, жана мага казалось, биз тонем. Аны азыр абдан всякую артаарын качан бурлящий океан куткарып бизди. Лодку занесло водоворотом, подняло үстүндө курч скалистыми выступами жана импорттоо откровенными жалал-рукав дарыялар. Акыры, море биротоло закрутило биз. Биз калышкан задом наперед нарын салыштырмалуу спокойных суудагы гавани.
  
  
  Аны алып келди уставший баркас та төмөн жээктен. Салыштырмалуу, мунусу-жылы мүнөтүнө мурун, толкундардын болчу анчалык көп эмес. Корабль боюнча диагонали, то бул дагы. Анын тянь-нарын каюте болгон эле учурда бир канча мезгилдер үчүн калыбына келтирүүгө самообладание. Анын кыйынчылык менен алмак поверить, баары кончено. Жана ага тянь-жо! Аны перелез аркылуу перила жана выбрался карата жээги. Суу болгон салкын. Бүткүл аймагында отелинин, ошондой астында моими босыми ногами болгон липкой. Анын дрожал-жылдын күчтөр жасалма шторма Земблы. Жгучая ооруу пронзила мою грудь. Анын упал болуп жаткан бул каменистом пляжда. Катуу дыша, аны закрыл көздүн жана сидел да бул кезде, биринчи кезекте караганда улантуу.
  
  
  Ага убакыт да, мен добрался чейин бульвар, бороон дээрлик улеглась. Шамал уясындай, күндүз шамал. Тамчы машыгуунун жүрүшүндө похожи карата ледяные иголки.
  
  
  Качан анын, добрался чейин аянтынын шаарында, пошел деп билдирди аймактык кабарчы.
  
  
  
  
  5-Глава
  
  
  
  
  Аны дрожа трусил босиком аянты боюнча. Ар минутой становилось холоднее. Үч тараптардын аянты выходили ондогон бир багыттагы улочек. Төртүнчү тарап турат мени болду набережной. Ал жерде турду красочный рыболовный флот шаарчанын Prinzapolca. Моторлуу рвали тросы. Мачты терялись нарын кружащемся ак орнотулат.
  
  
  Кадимки башка жагдайларда болсо, бул убакта күн аянтта болмок толук адамдар. Прогуливаясь взад жана алдыга, алар жасал акыркы сатып алуу жана убакытка вмешивались жергиликтүү сплетни. Рыноктук аркылуу, өзүн өзү тейлөө, эски жылкылар жана андан дагы эски телеги, эми болмок дээрлик жок счесть. Купцы выставляли өзүнүн товарлар. Сонные ослы турдук эле, кивая, бир катар менен өз хозяевами, нагруженные бидонами үчүн сүттү, бочками менен вином, мешками менен ун менен толтуруу жана цемент, жана да узун железными прутьями жана стульями, столами жана шкафами. Бирок азыр. Аба-ырайы Земблы вставила дубинки нарын дөңгөлөктүн. Күндүз шамал завывал нарын пустынной аянты боюнча башкы проспектисине. Качан болсо жашыл парк, сол тарабында мени выглядел печально. Суставные неуклюжих имараттарды алынды жабылат. Алар казались необитаемыми. Касынын айыл углах туусун турдук глиняные лотоктор менен салган.
  
  
  Анын кылгысы Калле Монтенегро. Тизмеге ылайык, ал мурда штаб-квартира ЭЭЛЕРИ жана ал анын выучил наизусть, биздин агент, доктору Гектор Мендоса, gilles дареги боюнча 10 Calle Montenegro. Аны эч качан встречал бул адам. Канчалык аны түшүнөм, ал боло алмак вершиной чынчылдык, бирок анын абдан сомневался бул. Ал тизмеде жөн эле да. Принцапольца эмес похож башка шаарынын Латын Америк, анда ар бир башынан экинчи ээ сырларды сатуу үчүн, ал эми ар бир бешинчи болуп саналат, жашыруун агент. Башка штопора, агенттер, кайсы бир өлкөнү же уюмду алар төмөнкүлөр болуп саналат. Баш ийүүчүлүктү ошондой эле относительна жана изменчива, бул акчалар, переходящие айланасында бир колду башка. Сиз доверять аларга гана, эгерде болсоңуз көзөмөлдөөгө алар да ошондо алар мүмкүн болгондуктан анын иши алдоо сизди ачык түрдө адам жана дээрлик мүмкүн эмес табууга ишенимдүү агент чет өлкөлүк державы.
  
  
  Анын тийиш болгон болушу иши ушуга байланыштуу. Жолугушуу менен Илимдин Мендосой болгон тобокелдиктерди, ал аны тийиш эле биригүүгө. Уюштуруу полковниги Земблы болгон бир топ националистической. Добуш эмне үчүн аны избегал Принзапольцы, качан келди ал жакка эки күн мурун. Анын болмок биригип, муну азыр, бирок менин жаракаты тийиш болгон обработаны. Мага эле керек болчу шведов. Бир нымдуу штанах алыс эмес уйдешь. Кандай учурда болбосун, мен албады болмок добраться жерине чейин отургузуунун, анда мени ждало патрульное кемеси. Мага керек болгон жардам, кандай гана подозрительной же коркунучтуу ал бизге болгон. На полпути аркылуу аянты анын нашел Калле Монтенегро. Бул кадам ичке, восходящая көчөсү боюнча обеим тараптарга, анын турдук үй — апартаменты — кантины , ботики жана башка маленькие магазинчики менен жабык ставнями. Анын поспешил сквозь тьму нарын попросил номери он. Согнувшись, мага пришлось менен күрөшүүнү, күндүз бурей. Жана бул башталышы гана болчу! Салыштырмалуу ошол эле учурда, бул эмне болушу мүмкүн, бул жылы полдень нарын Сахаре.
  
  
  Жогоруда дүкөндөрүнүн аз болуп калса. Акыркы блоктор үйлөрдү мелис имараттарды, построенными айланасында чоң-чоң таштарды. Отунбаева вперемешку менен темной травой падал мага ачык түрдө адам
  
  
  Анын уулу запертую конюшню. Ичиндеги жүргүзүлгөн жалобные коштоосунда жана топот холодных, испуганных жаныбарлар. Номери он жүргөм алыс конюшни. Кирүү болчу похож на темную пещеру. Анын кирди имараты. Ушунун похоже на морозилку. Шамал утих, бирок абага болуп кала берген ледяным.
  
  
  Баскыч скрипели, ал эми дубалдар алынды неокрашены. Биринчи планда-кабатында болгон эле лестничная аянтча. Нарын тусклом мерцающем үчүн лампалар, качающейся үстүндө головой, анын өтүүгө аракет кылган расшифровать бардык аттары. Илимдин доктору Мендосы эмес биз ал жерде турган бизди, кийинки кабатта. Анын нашел эго кабинети үчүнчү кабатта, жанында бош бөлмө, эшикти анын хлопала карата сквозняке. Аты-жөнү көрсөтүлгөн тактача аты менен Мендосы располагалась ачык ашык старомодным колокольчиком белгиленген борборунда күнү наподобие жез пупка. Анын потянул жана услышал күчтүү лязг. Үй едва слышно болчу шарканье буту. Мендоса, по-видимому, занимал бир нече бөлмө. Внезапная ой заставила мени алып салууга баштык менен моюндун. Анын бросил ee в пустую бөлмөгө жана закрыл эшикти. Эшикти илимдин доктору жылытылган жана жерден высунулась гол.
  
  
  — Доктор Мендоса?
  
  
  "Анын".
  
  
  "Аба-ырайы абдан теплая, — деди мен, — ал тургай бул үчүн убакыт жылдын". Бул чоң мааниге ээ эмес күлкү.
  
  
  Эго жок сырткары маленькие көздүн сузились дагы көп. Бул nen болчу грязный көк свитер поверх ак көйнөктүн. Кончики эго жаканын алынды свернуты катары крылья мертвой иштетилет. Оор турмуштун нависал үстүндө парой линялых көк шым. Эго бледное адам форма боюнча напоминало дыню. Ал катуу дышал, андан пахло кандайдыр бир жергиликтүү влагой.
  
  
  Анын нетерпеливо посмотрел ага. 'Деп ж?'
  
  
  "Мен... мен ишенем, фермерлер үчүн жакында пойдет куттуктаган. Ал досталь айланасында чөнтөк яркую тряпку жана вытер верхнюю губу. 'Иисус! Бул эступидо, сеньор. Жөн гана посмотри сыртка.
  
  
  — Сиз шибиз керек мага, — хрипло деди мен, — впустите мени.
  
  
  'Сен хочешь?'
  
  
  Анын оттолкнул эго кирди эго-кабинет. — Кайсы чеги мага керек... Доктору?
  
  
  'Ааа ...!' Казалось, ал биринчи жолу увидел нулган ийинин. Ал закатил көздүн жана натянул кездеме болгон адам. "Федералисты ?"
  
  
  'Жок.'
  
  
  'Ким ошондо?'
  
  
  'Мааниге ээ эмес. Жөн гана залатай мени көп эмес волнуйся. Сага бул үчүн жакшы төлөөгө.
  
  
  — Үчүн estestvenno. Ал таптакыр бул жөнүндө ойлогон да эмес. Ал закрыл эшикти жана жестом пригласил мени сесть на отургуч тескерисинче. Эго внезапная улыбка показалась абдан натянутой. 'Суранабыз."
  
  
  Бөлмөдө болчу суук эле жана сумрачно. Занавес, свисавший ойдон чейин жынысына, делил бөлмөгө эки бөлүгүнүн. Эми эго отодвинули жагына. Алдында аны бир нече турдук шатких стульев жана кушетка. Экинчи жагынан турду анча чоң эмес жазуу жүзүндө отургуч айланасындагы кызыл жыгачтан, күндөлүк топтому аптечек, текчелер менен шаймандар, отургуч, анда анын сидел, жөнгө салынуучу лампасы жана ачык стерилизатор, анда-жылы выварено бир нече ийнелерди. Запертая эшикти вела анын калган бөлүгү батир. Пахло чаң жана пахло несвежим пивом.
  
  
  Доктору Мендоса сунул тряпку мүнөтүнө жана развязал жоолук карата моем плече. Ал осмотрел-кечени чечүү алдында жана артында. "Сөөктүн элек, кровеносные идиштери зыян келтирилген жок", — деди ал. "Жөн эле миленькая дырочка бардык болмуштун. Анын болмок деди, чакан калибрдеги".
  
  
  "Антпесе бул выглядело да".
  
  
  "Эми, бул эч качан андай учурлар болчу бирдей эмес да, чынбы?" Ал ачты шкаф жана досталь бутылку дезинфицирующего каражаттары.
  
  
  — Мунун баары, бул менде бар. Тилекке каршы, менде борбору каракол шаарында пенициллин. Бирок эгерде ошол носовой жоолук эмес грязным, бул тийиш хватить. Сиз тумоо-жылдын эң пули".
  
  
  — Мен билем, — прорычал мен. Анын вцепился жыйынтыгындатапшырышкан нарын перила. Тикмечи, ал эмес разбавил дезинфицирующее каражат! Ал убивал микробы; жок, ал выжег ih тлеющими углями. Анын стиснул тиштер үчүн эмес закричать. Ал посыпал-кечени чечүү дерматолом жана перевязал мага бардык ийинин стерилдүү марля менен этият кургатат.
  
  
  "Эми отдохни, антпесе көкүрөктүн жаракаты, кайра ачылат". Билдирүүгө эго көздүн подсказало мага, мен алам отдыхать каалаган жеринде дүйнөнүн, бирок гана эмес, эго кабинетинде.
  
  
  — Мен айта албайм, — деди мен.
  
  
  "Ийне-мандренанын венага бул кровоточит кайра."
  
  
  Ал нахмурился жана мгновение задумался. Ал порылся башка шкафчике жана вытащил эластичный бинта. Ал ошондой эле туго обмотал мени, мен баштаган олуттуу сомневаться нарын кровообращении в руке. Ал закрепил корпус металл клипсой. Ал ушундай кадам артка жана выжидающе посмотрел мага.
  
  
  — Мага акча керек, жана шведов, — деди мен. — Ошондо аны жана уйду.
  
  
  -- Ооба, бирок бул ...
  
  
  — Сен кайсы агент, Мендоса? Анын кескин прервал аны. Менен мени коллегия бул льстивого наемника, врач же ал жок. — Сен эле эмес думаешь, мен уйду добуш ошондой эле эмес да, чынбы?
  
  
  'Сеньор, Аны толугу менен алып сиздердин кызмат көрсөтүүлөргө. Бирок анын бедный. Менин шведов сизге эмес подойдет, өздөрү бардык увидите. Ал эми акча... — Ал терең вздохнул жана кайра досталь өзүнүн яркую тряпку. 'Бирок күтө туруңуз. Менин брат Зарнаев мүмкүн сага жардам берүү. Ал болжол менен ушундай эле өсүш катары, сиз, сеньор жана жакында продал жерге. Демек, ага акчасы бар. Эмне үчүн мен эмес подумал жөнүндө nen мурда?
  
  
  'Жакшы. Позови Мигеля жана мейли ал келсе буга.
  
  
  — Тилекке каршы, бизде жок телефон. Мендоса жакындап келип, мындай өзүнүн столу. Досталь карточкасын тегерегиндеги жогорку үкөктү жана ал нацарапал ага. Ал дал мага аны. "Эми бул Мигелю, жана баары жакшы болот".
  
  
  Арткы окуя дареги.
  
  
  — Анда көчө Ноэво ?
  
  
  — Следующая көчөдө түздөн-түз, сеньор . Бул үчүнчү үй оң, биринчи кабатта. Барбы дагы бул нерсе...?'
  
  
  Анын каримде жана вытянул бутту экинчи влажных штанинах. — Мага туура келет смириться менен ушул.
  
  
  — Мүмкүн, стакан текилы?
  
  
  "В моем абалда? Анын болмок көп албады өтүүгө аркылуу эшикти".
  
  
  "Менде бир аз Кафиона ".
  
  
  Кафион старомодный стимулятор; Азыр бар мыкты дары. Ошондой эле бул у Мендосы бардык алмаз айрым тегерегиндеги бул буюмдардын. Ал доктор. Эму-жылы баары, ал мага берет. Ага кивнул. Аны жөн гана керек болчу кылып алсын анда, мен алмак алууга бул жерде.
  
  
  Ал растворил эки таблеткалар нарын стакане суу. Анын выпил бул подойдя к окну. Анын поставил стакан карата подоконник жана отдернул шторалар үчүн выглянуть сыртка. Ичке көчө тилиги болгон боз жана темной. Мындан падающего кардан башка эч нерсе жок болчу көрүнбөйт. Мага кызык болчу, заговорит жокпу ал. Мендоса жетиштүү болчу хитер үчүн байланыштыруу перемену ырайынын менен внезапным пайда болушу раненого североамериканца. Жана менде болгон жашыруун шектенүү, ал ошондой эле осторожен, автор катары микрофон теократиялык хроники. Ал жалгыз адам, ал билген, мен дагы тапшырды. Анын подумал эмес безопаснее барбы убить эго.
  
  
  Ага мүмкүндүк берди занавеске опуститься жана обернулся. Мендоса сидел үчүн столунан, держа правую руку бүгүн жогорку ящикте. Анын алмак догадаться, ал жерде держал. Жок шектенүүлөр, башка чейин мени кадам болмок ушундай эле идеясы. Тапанча, ал, балким, азыр держал в руке, керек болчу заставить ih передумать. Бул изменило, менин көз карашымда, жок дегенде, азыркы учурда.
  
  
  — Рахмат. Анын ухожу.'
  
  
  — Идите карата көрсөткүчүбүз брату, сеньор, Зарнаев сизге жардам берет. Жалал-эго голосе звучала снисходительность.
  
  
  Аны, жакындап келип, мындай күн. Кофе заставило менин складывать доллары биться тезирээк. Анын подождал бир аз, адегенде караганда ачуу, эшикти. Сыртына эч нерсе болгон слышно. Анын бросил акыркы көз карашы боюнча илимдин доктору болгон. — Дагы сөздөр бул жөнүндө Мендоса.
  
  
  'Сеньор, салтанаттуу ант берем честью моей энелер!
  
  
  "Эгерде сен заговоришь, анын вернусь, — деди, мен, жана узнаю, барбы сенде дагы энеси".
  
  
  Мендоса покорно бой плечами. По-видимому, ал ондогон жолу укканын мындай коркунучтар көйгөйлүү пациенттердин. Эго-бул көп эмес беспокоило. Аны чыкса көчөсүнө жана закрыл артынан эшикти. Аны посмотрел солго жана түз бош коридор. Андан кийин анын исследовал карточкасын дареги менен сомнительного тазаланды Мендосы. Мага бул жакты. Ой жөнүндө жылуу кийим жана эде болчу заманчивой, бирок аны таптакыр доверял эму. Бул жерде пахло дагы жаман караганда офисинде Мендосы. Анын бросил вопросительный көз караш айланасындагы өзүнө. Откровенные үстүндө дверным косяком блестела кичинекей темир кутуча. Телефон розетка. Кыктын ублюдок солгал мага.
  
  
  Анын айтымында пустую бөлмөгө жанында офисом жана проскользнул ичине. Аны көбөйттү баштык менен жыныстагы. Бөлмөдө болчу пусто жана кычкыл пахло прожорливый. Боюнча углам валялись сукин чаң жана кум. В темноте анын подкрался карата стонать, отделяющей бул бөлмөгө чейинки кабинеттин илимдин доктору. Аны присел карата холодные текчелер жана приложил кулагы карата ичке стонать. Эч нерсе эмес слышно. Анын ыңгайлуу sel. Азырынча анын ждал, постарался анын забыть жөнүндө больно в моем плече. Бул болсо ал эмне иш жасадым? Кофе заставило мени взбодриться. Карабастан, дем берүүчү натыйжа, мени одолел соң.
  
  
  Анын проснулся-жылдын сердитых криков аялдар. "Анда бул кармалды, майлуу свинья!"
  
  
  Мендоса деп жооп берди заискивающим тоном. — Мен... мен билбейм. Аны менен салтанаттуу ант берем! Жалал-эго-абалы, ал мүмкүн эмес алыс. Дал эму карточкасын дареги менен Мигеля. Мүмкүн, ал заблудился.
  
  
  Заблудился? Ал тургай адам менен твоим кедейлерге умом эмес заблудился болмок, эгер, бардыгын эму керек болчу жасоого, бул кулатуу үчүн бурч. Зарнаев ждал, алар менен хорька, сиз позвонили. Биз бардык ждали - өтө эле узак. Кайда жоголгон бул агент АХ".
  
  
  Жөнүндө"! Ооба, бачым кодовые фразалар, бирок упомянул, ал боюнча АХ, сеньора.
  
  
  'Сеньорита!'
  
  
  "Сеньорита. Ал тургай ушул раной ал дагы алмак прикончить мени. ал абдан крут! Аны подумал, эмне болот разумнее заманить эго сага. Сиз болмок справиться аны менен. Ал тургай менен моим пистолетом анын болмок...
  
  
  — Сен чоң бездельник, Мендоса, — перебила айым. — Расскажи мага ушул ране тез. Ал аны алган?
  
  
  Ал ошондой эле эмес деди, сеньорита . Бирок бизде паз тууралуу сөздөр Зембле...
  
  
  "Полковник Зембла!" Аны укканын, бул айым анын кабинетинде Мендосы ругалась, топая ногами. 'Агент катары АХ катышуучулардын андан? Анын ойлогон, биз билебиз гана эго пландарын!
  
  
  Прижавшись ухом к стонать, анын задавался маселе, ким бул жерде тышкары, АХ алмак нерсени билүүгө жана сыяктуу. Ким, тикмечи возьми, болгон бул айым? Кандай үчүнчү тарапка ал принадлежала? Бул, көрсө эң жылуу снежной бурей, аны ага качан кандайдыр испытывал. Аны кунт коюп окуп чыгып, слушал, бул аял мындан ары да.
  
  
  — Сен дурак, Мендоса! Эгерде ал вернется, используй өзүнүн тапанча. Эмес, түбөлүккө да мени көрүү. Мен айтам, силер керек убить анын, эң жок дегенде, эгерде бул зарылдыгы жок. Анын кетким келет алышы эго жандуу. Ошондо Зарнаев сможет эго допросить.
  
  
  — Зарнаев хорош бул, — пробормотал Мендоса. "Ал таандык адамдарга. Ал алмак болуп калышы тышкаркы хирург".
  
  
  — Демек, түшүндүм, — усмехнулась ал. 'Анын тийиш уйти. Сен деп ишенем хочешь кайра көрүүгө акчалар?
  
  
  "Ах, сеньорита
  
  
  Анын услышал тихий шорох банкноттордун.
  
  
  "Добуш ".
  
  
  "Muchas gracias, сеньорита. Сак-саламатта болуңуздар!'
  
  
  Анын подкрался карата күн жана приоткрыл аны. Айым вышла аянтчага. Ал ворчала ичимден. Ал молода жана худой, жана у нах алынды красивые бутту. Подвернутый дарбазалар ee оор пальто жана шляпа менен пологом мешали, мага аны көрүүгө чегинин нарын тусклом үчүн. Ee теплая, шведов давала түшүнө билүү, ал билген пландары жөнүндө Земблы. Жок дегенде, ал жакшы даярдалды!
  
  
  Анын такалары нетерпеливо постукивали жынысы боюнча. Эми ал деңгээлинде күнү. Дагы бир кадам. Менин колу вылетела сыртка. Анын схватил ee дзюдоистской хваткой. Жөнөкөй удушье. Анын тийиш эле боло осторожен. Жакасы пальто тийиш эмес мешать. Аны чувствовал анын терисине. Менин чоң манжалары надавили болгон нервдик түйүндөрү анын шее. У нах перехватило дем алуу. Анын узун кызыл ногти отлетели мурун, коснувшись менин сол уха жана вцепившись нарын щеку. Анын нажал шамалы. Аркылуу эки секунд ал потеряла аң-сезим. Ал эмес бердим бизге үн. Анын вялое денеси упало мага, качан ал рухнула. Анын схватил ee үчүн руку жана перетащил аркылуу чеги бош бөлмөлөр бул жолу ошол учурда эшикти батирге Мендосы распахнулась жана доктору выбежал сыртка.
  
  
  "Сеньорита. Сен забыла - Мадре Диос !"
  
  
  Аны прыгнул алдыга. Ошеломленный моей күтүүсүз атакой, ал турду неподвижно. Биз ур-дагы менен башка жана ворвались в эго-кабинет. Мендоса завопил катары поросенок. Анын ударил аны эго сол колу. Бул мгновение анын забыл өз ране. Удару жетишпей күчтөрү жана тактык. Тошнотворная ооруу пронзила нулган ийинин. Болчу глупо пытаться аны пайдаланууга жана эми аны керек болчу пожинать жемиши. Животом Мендоса бросился мага. Ал опрокинул бир айланасындагы өзүнүн эскирген стульев жана сбил мени. Аны вскочил карата бутту. Неподготовленный, бирок крепкий кулак задел менин жогору. Анын схватил качающуюся руку. Ийин бросок отбросил эго аркылуу бүт бөлмөгө алып столу. Мендоса рухнул жанында өзүнүн столунан в потоке кагаздар, китептер жана осколков жасалган. Эски револьвер аэропорт " жаңы конушунун тургундары айланасындагы үкөктү орундук жана лежал ачык кеткен эго буту. Эго колу метнулась карата ага. Өкүмдар кыйынчылык менен. Длинный мээнин жиберилген, откровенные мага пупок.
  
  
  - Тапанча эмес заряжен? — күтүүсүздөн ласково спросил аны. Мендоса попался бул удочку. Ал посмотрел өз тапанча. Бир прыжком анын айтылып, бир катар аны менен. Анын схватил эго правую руку жана вывернул анын жагына. Бир нече дюймах-жылдын менин буту, таращить көздүн попала в пол. Эки жолу менин кулак исчезал, бул жолу оң, жалал-эго ич ооруу. Сокку жалал-кадык отбросил эго карашат окшойт. Ал упал болуп жаткан жана рухнул жерге.
  
  
  Аны выбежал аркылуу кабинети жана захлопнул артынан эшикти. Айым дале төлөнсө, ошол эле жерде аны анын уронил. Анын затащил аны пустую бөлмөгө жана закрыл эшикти. Ошону менен бирге бул коленях, анын баштаган анын обыскивать. Кайык у нах менен өз ара болгон эмес, бирок жылуу курмөгө көп болчу ички капкалдырыктары. Ал похожа на магазинную воришку. Анын нашел абдан аз. Никарагуанское өздүк күбөлүгү анда көрсөтүлгөн, ал жилки нарын Манагуа, бул маалыматтарды башка жагдайларда болсо болот подделкой. Анын эле чогулткан мятую пачку сигареттердин, расческу, тушь для ресниц, пилочку для ногтей, губную помаду, бир нече сморщенных мандаринов, болжол менен жыйырма беш доллар жергиликтүү акчалар жана 9-миллиметровый ПМ - Макаров. Makarow варианты да отель lindner турат PP, ал послужил үчүн ал үлгү. Бул чоң автоматический тапанча, өтө оор аялдар үчүн. Анын буюмдарга анын алмак разобраться, ким ал, бирок дагы алмак эмес түшүнө, ким ал.
  
  
  Ал застонала. Ал этият покачала головой. Ал төмөндөгүдөй өзүнө. Анын sel жана шталь ждать. Анын буюмдар алынды свалены жанында мени менен. Качан ал очнется, аны жок кылгысы болууга өтө близко ага. Ал алмак попробовать бул нерсе жасоого.
  
  
  Ал перевернулась бул караңгы грязном жынысы жана засунула бутту ысык-толстую складчатую юбку. Штаны болдуңуз эле теплее. Бирок никарагуанские аялдар ih тартпайт, жана, албетте, ал керек болгон калууга жергиликтүү моде. Жай ал айылынын тургуну. Ал прижала руку ко лбу алмаштырбай у нах-жылы күчтүү похмелье. Чоң шляпа соскользнула менен анын башты. Ачык-русые чачтар волнами падали эй, мойнуна. Анын сутулая фигура выделялась фонунда тусклого жарыктын, льющегося айланасындагы пыльного терезе. Ал повернула мага карашат жана опустила руку. Начар свят кудай освещал аны адам.
  
  
  Ушунун зрелище, ал мага эсиңерде көбүнчө эмнелер калды. Ал чертовски женственной. Анын толук, стройных грудей астында обтягивающим шерстяным свитером чейин буту, кара-полуботфортах. Анын орун алса, адам формасын, жүрөктүн жана обещало ошол эле нежность жана страсть деп ee денеси. Жана, албетте, анын nen кадам муздак, смертельная твердость, анын ээ ар бир агент. Бул жөн гана сыноо биздин кесип. Бирок мен карачу мындан ары да. Жана анда, мен увидел болду парой абдан чоң, абдан испуганных голубых көздүн.
  
  
  Аны билген бул адам. Аны көргөн, аны фотосүрөткө нарын карточкалык кутуларда анын штаб-квартира ЭЭЛЕРИ. Ал боюнча бир дель менен жаңы адамдарды жана операцияларга противоборствующей командалар, алар аны просмотрел. Мага потребовалось эле учурда бир канча мезгилдер үчүн так кимдир-ee жайгашкан. Ага убакыт, качан ал восстановила өзүнүн кадимки самообладание, аны билген. Тамара Киров , ыкчам база Мексикада, бир айланасындагы эң многообещающих жаш мүчөлөрүнүн Мамлекеттик Коопсуздук Комитетинин, көп катары белгилүү Россия Секретная Служба.
  
  
  Же жөн эле КГБ.
  
  
  
  
  6-Глава
  
  
  
  
  Ал моргнула бир нече жолу, андан кийин задержала дем алуу, алмаштырбай испугалась. — Саламатсыздарбы, Тамара, — деди мен.
  
  
  "Менин атым жок, Тамара, — деди ал бегло боюнча-испански. "Анын Розита, милая кыз менен алектенген..." Ал эмес факультетин фразу жана вздохнула.
  
  
  Ал рассмеялся посмотрела мага. — Жок улыбайся алсак самодовольно, — отрезала ал эми кээде англисче айткандай. — Мен дагы сени узнаю, Ник Картер. Эгерде сен собираешься убить мени делай бул тез эле болот.
  
  
  — Эгер аны отель үчүн сен умерла, сен болсо азыр умерла, — деди, мен бул болот спокойнее жана ласковее. — Мен билгим келет, эмне үчүн КГБ бар, иш менен полковник Земблой, Тамара. Эми, качан биз познакомились, бул мүмкүн эмес да кыйын эмес да, чынбы?
  
  
  — Эч нерсе, — прошипела ал. — Сен эч жылдын мени эмес узнаешь.
  
  
  Аны муну өз колуна, ынануу, баары тескерисинче. Ошондуктан аны дароо спросил анда, бул отель билүүгө,
  
  
  — Бар ыкмалары, Тамара, — акырын, - деди мен. Ал рассмеялась, бирок бул жылы жука жана терек каткырык. Эй эмес оңунан жашырып, өз коркуу. Ал слабаком доктор Мендосой, анын оңой болчу обмануть. Ал омелой иши менен тажрыйба агент АХ, жана бул кадам веская себеби үчүн коркуу аралыгын. Бирок ал старалась калууга невозмутимой.
  
  
  "Биз билебиз сиздин манеры, Картер," презрительно усмехнулась ал. — Сиздин штаб сиз болмок разговорить мени. Менен заманбап усулдар жана дары-дармектер менен бардык кандайдыр бир учурда башташат болмок. Бирок биз сидим бул жерде, анын бош бөлмөдө жалгыз. Сиз бить жана пытать мени, азырынча мен закричу, канчалык больно. Анын шамалы караганда айтасың. Ал бир аз наклонилась алдыга, аны көздүн сузились. "Эгерде сен попытаешься, эгерде сен протянешь мага руку, ага закричу".
  
  
  "Ошондо бул эң кыска жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына тарыхында".
  
  
  'Балким. Толук мүмкүн, мыкты чечим. Эгерде анын смогу кылышы сизге моей өлүм, бул менин жеңиш.
  
  
  'Победа?'
  
  
  — Мындан тышкары, " сен эмес выиграешь, Картер. Сиз победить.
  
  
  Анын көп эч нерсе понимал. 'Победить? Бул утушка жетише? Нарын ярости ал указала карата падающий, деп билдирди аймактык кабарчы. "Биз" боло алабыз, абдан арада аяктады, деп сорвать планы бул сиздин империалистического прихвостня; Анын признаю...'
  
  
  — Имперский прихвостень?
  
  
  "...бирок биз положим буга өлүм жазасына тартуу. Так убада берем. Свободолюбивый социализм..."
  
  
  — Эй, подожди минутку! Анын прервал ee. — Сиз кандай деп ойлойсуз, полковник Зембла — бир биздин айланабызда? Бул америка заговор?
  
  
  — Бул эле анык, — презрительно деди Тамара. "Ал эми базар же жокпу?"
  
  
  "Канчалык мага белгилүү болгондой, ал иштеген биздин өлкөдө. Бирок бул эмес, демек, биз имеем карата бул кандайдыр бир мамиле. Бул алабыз извлечь тегерегиндеги бул пайдасына? Объясни мага бул.
  
  
  — Айтасың, аны сумасшедшая, Картер? Качан биз услышали жөнүндө эго аракеттер Мексикада жана увидели, ал кылгандарга менен Мехико, биз дароо эле түшүнүшкөн, дегениң. Сиз даете эму курал-жарак, жабдуулар жана акча. Сиз льстите ага болгон, мунусу менен ал деп эсептесе, өзүнө ушул революционером, ал аркылуу бир нече күн объявляете Земблу душман жана коркунуч. Аркылуу өз марионеток Уюштурууга америкалык мамлекеттердин сиз требуете иш-аракеттер. Жана добуш сайттасыз ишине кирет сиздин дипломатиясы канонерок. Сиздин армиянын, албетте, вмешивается да, 1965-жылы Доминиканской республикасындагы. Сиздин пландарын кеңейтүү боюнча ушунчалык глупо прозрачны! Бирок алар потерпят неудачу!"
  
  
  "Блин, сен сумасшедшая, Тамара!" — отрезал мен. Анын баштады злиться. Кадимки башка жагдайларда болсо анын болмок посмеялся мунун үстүнөн. Эми анын устал, проголодался ебнин жана зат алмашуусу бузулат. Нулган тапшырма өзүнөн өзү кете берди эмес да, жана моем плече болгон дырка-жылдын пули. В довершение баарына мени эми изучали банальностями, лозунгами жана бабьими байками. Бул көп караганда, анын алмак чыгарууга. Жалгыз оправданием болчу анда, ал өзү бул верила. Ал, албетте, каршы болгон Земблы. Бирок бул милдеттүү эмес относилось ко бардык уюмдар жана КГБ. - Бөлүгүнүн алар эмес дешет өзүнүн сол руке нерсенин оң.
  
  
  — Экөө тең сиздин бекитүү жана бир эле учурда иштебейт, — рыкнул мен. "Сиз атай ОАГ америкалык уюм жана бир дыхании обвинять бизди аракет жасаган убить айрым мүчөлөрүнүн. Эмнеге? Алар буга чейин бир лодке? Кызык, сен качандыр бир слушаешь анда говоришь? Бир кыйла көп балким, бул үчүн Земблой турат сиздин тараптар, даяр чыга үчүн кулис жана зачистить эго учурда ийгиликке, андан айтмакчы, болбогон ишке ашырылат.
  
  
  'Биз? Сен, воинственный лакей империализма, эмне үчүн биздин элиталык топ спецназовцев азыр чогулат взорвать эго храмы деп майя жана талкалоо эго метеорологиялык орнотууга? Эго коопсуздук чаралары жүргүзүлгөн дилетантскими. Биз азыр узнали эго секреции. Эгер биздин адам нарын облусунун алмак биз менен байланышсаңыз мурда, бул тургундар да эмес...
  
  
  Ал закрыла оозун колу, кеңири раскрыв көздү. Андан кийин минутного молчания ал опустила руку. Ал потерла подбородок жана деди тихим ледяным үнү менен: — Жакшы трюк, ардагер Картер, бирок анда немногое, сиз келип, мени вытянули, сизге жардам берет.
  
  
  Аны выглянул сыртка. — Жок, — признался мен, — мен дагы бул туура эмес деп ойлойм, Тамара. Жана дагы мен ойлойм, сиз, адамдар, узнали, бул штабдын Земблы сатылып жатат кара-руинах, ал эми өзү катышуучулардын кудай билет кайда. Жок дегенде, эгер алар дагы эле смогут таба кетиптир бул бочке.
  
  
  — Сен ошентип говоришь.
  
  
  — Тикмечи возьми, ага да айтам! Анын огрызнулся. Аны кайра почувствовал жылуулук. Анын билимим тууралуу маалымат берген эмесмин өзүнүн ийинин. 'Сиз кандай деп ойлойсуз, мен да алдым бул? Эгер сиз гана мүмкүндүк берди, ошол кирүүгө жардам берсе нарын твой мээ тупой.
  
  
  'Анын сага ишенбейм. Бүт бул кызматы...
  
  
  — Бул, дорогая, анткени эго коопсуздук чаралары жүргүзүлгөн жакшыраак караганда сен, же кимдир дагы подозревали. Ал намеренно жасайт жана бул үчүн берүүгө өзүнүн адамдарга эмне жөнүндө сүйлөшүүнү жана алууга жардам берет. Ал любитель революционных оюндарын, ошондуктан, мен ойлойм, ал кылгандарга бир аз көбүрөөк керек. Биз бул жерде бекеринен. Бирок ал айтпай, ошондой эле бул, тигил, бул каналдарын башкаруу үчүн аба-ырайы болуп калды дагы көп. Үч эгерде болууга так, үч башка өлкөлөрдө Борбордук Америк!
  
  
  — Ч-эмне ? - Тамара задыхалась.
  
  
  — Ооба, бул дагы жаман, алар иштейт карабастан, негизги өткөргүчтүн. Бул ножки орундук. Ал тизмдин ар, бул отургуч эмес төмөндөп жатат, азырынча алынбайт жок кылынган бардык ножки. Ага эч нерсе айтам, Тамара. Ага болчу ал жерде. Анын уничтожил негизги берүүчү электе осознал, ал үчүн керек кошуу резервдик өткөргүчтөрдү.
  
  
  — Бирок... эгерде анда, сиз айтып жатпайсызбы, чындык болсо, анда...
  
  
  "Ошондо ар бир канал болушу керек ачылган өзүнчө. Ооба. Мындан тышкары, канчалык аны түшүнөм, силовое тилке гана эмес разрушится, азырынча бул берүүчүлөр эмес болот отключены да болот становиться бардык ашык жана көп разрушенным. Бул жумшабасак, погоду дагы кыйла туруксуз. Эго көп болбойт көзөмөлдөөгө болот".
  
  
  'Жок! Жок, мен албайм сага поверить. Сен кайра пытаешься заманить мени ловушку өз ложью жана обманом, Картер.
  
  
  Ал чечкиндүү покачала головой. Бирок анын оозуна оозун, көзүнө көзүн, аны көргөн деп выигрываю. — Тамара, жакшы ага солгал, — жай жана анда, - деди ага. — Бирок менде жок себептерин. Бул принесло болмок мага эч кандай пайдасы. Бул чындык, адан мен".
  
  
  "Бул таң каларлык нерсе. Бул похоже на сумасшедший кошмар...'
  
  
  Ал повернулась жана кайра посмотрела жалал-терезе. Анын унчукпоо-жылы гана бир жагынан натыйжасы анын замешательства жана нерешительности. Ал ошондой эле боялась мени да мурда. Жок дегенде, ал болду дурой, антпесе ал балабыз гана анын КГБ. Балким, ал жөн гана бир аз наивной жана неопытной. Ал дээрлик укканын анын ойлорун, азырынча ал рассматривала альтернатива. Аны надеялся, ал эле обдумывает, ал болот пайдаланууга мени. Чындыгында делле, мен бул рассчитывал, анткени болчу экендиги мага туура келет, аны пайдаланууга.
  
  
  — Ник, — деди ал акыры. Ал кайра посмотрела мага. Жалал-ee голосе болгон беспрецедентная теплота, жана ал назвала гана нулган аты. — Ник, бул башка каналдар. Сен билесиңби, кайда алар?
  
  
  "Мүмкүн, а балким жок".
  
  
  "Биз эки жакшы деп билебиз. Эми, эгер биз поставим бул бирге. Биз болмок, бирге иштей турган.
  
  
  — Сен хочешь айта веришь, бул АХ эмес кызматташат менен Земблой?
  
  
  Ал кивнула. — Сен керек мага поверить, Ник.
  
  
  'Мага эмне кереги бар сизге верить? Россия мүмкүн, көп утушка жетише эгерде выиграет Зембла".
  
  
  'Жок, эч нерсе! Эгерде Зембле кылуу мүмкүн бириктирүүгө бул область, бизге болот труднее жана ийгилиги үчүн биздин революция талап кылынат бир кыйла көп убакыт. Бирок, дагы эмне-деп, Ник. Сен играешь шахмат?
  
  
  "Мен играл аларга мурда".
  
  
  "Биз үчүн, ага, бул страсть, силер билгендей. Жана эмне үчүн? Анткени ал сталкивает чектелген саны проницательных, акылдуу жана жайгашкан күн менен душмандын башка каршы башка менен бесконечным санына оюн мүмкүнчүлүктөрүнүн. Ошондой эле биздин саясат. Бизге жагат билүүгө, кандай варианттары бар жана көбөйтө алабыз жокпу, биз алар менен справиться. Полковник Зембла таптакыр башка. Ал жапайы киши. Ал керек жоюлушу. Андай болбогон учурда ал коюшу мүмкүн коркунуч алдында гана эмес, Борбордук Да, бирок, бүткүл балансы күчтөрдүн дүйнөдө".
  
  
  "Биз пешки нарын ойнойт эмес да, чынбы?"
  
  
  — Жок пешки, Ник, ошондой конни. Ал коротко улыбнулась, эриндин бир аз дрогнули. "Кони мүмкүн секирүү боком аркылуу башка. Эмес пешки. Алар мажбур кыласың кыска, бессмысленные shaggy бир багытта".
  
  
  — Бул сунуш прыгнуть жалал-сиздин тарапка, Тамара? Анын коротко, бирок кескин рассмеялся. Мындай прыжок болмок самоубийством. Сиздин КГБ болуп дайындалды үчүн мою карашат жогорку бааны.
  
  
  'Аны билем бул. Бирок мен эле билем, бул жылы эрте. Бул мүмкүн случиться кайра, — выдохнула ал, — жана случится " бишкек, эгерде сен эмес будешь өтө глуп. Посмотри өзүнө! Сизде менин тапанча жана эски револьвер илимдин доктору Мендосы, а в остальном? Гана насквозь нымдуу штаны! Сиз собираетесь победить полковниги Земблу жардамы менен бул? Мен айтам, бул биз достору. Бирок бизде жалпы максаты. Добуш эмне үчүн биз болмок, бирге иштей турган! Биз бирге иштеши керек!
  
  
  Көздүн Тамара жети светились в темноте бул бош бөлмөлөр. Анын ойлогон, ал мени шылдыңдайт боюнча-өз ыктыяры. Мага да болчу баары. Мага керек болгон жардам КГБ, жардам уюмдар менен жабдуу жана азык-түлүк менен. Анын уставился карата нах, словно обдумывая анын комментарийлер. Ал оглянулась менен, олуттуу жана чынчыл взглядом. Ал сыграла өзүнүн ролун жакшы, ал тургай абдан жакшы, бирок ал өтө наивной, бул-бөлүгүнүн андай учурлар болчу менен аялдар биздин кесип. Ал отстаивала өзүнүн көз карашын өзүнүн черными гранитными глазами. Бул напомнило мага жөнүндө сонун венериной мухоловке, плотоядном растении тийиш болгон, ошондой эле сладко пахнет үчүн курт-кумурскаларды, алар ал питается.
  
  
  — Эми... — нерешительно деди мен, — ал сиз предлагаете?
  
  
  'Пойдем мени менен.'
  
  
  — Нарын облусунун Мигеля үчүн-биринен?
  
  
  'Ооба.'
  
  
  — Канча дагы, мындан сизди двоих?
  
  
  Ал облизала эриндин, размышляя, кажети барбы эй лгать. "Бир гана, кандайдыр бир Диего Ордас ".
  
  
  Бул мүмкүн правдой. Ушунун туудурат, бирок бул аткарылган эмес маанилери. — Сизде ал жерде айтканда трансивер?
  
  
  "Кыска толкундар, бардык диапазоны", — тез чыңдоого ал, заметив нулган макулдугу. — Биз найдем сага кийим-кече жана бир аз тамактан.
  
  
  Аны вздохнул сыяктуу эле нехотя уступая неизбежному. Анын каримде жана стянул менен өзүнө нымдуу липкие штаны. 'Жакшы.'
  
  
  — Бул мудрое чечим, Ник, — туубузду деди ал. — Алам, аны алууга өзүнүн буюмду кайра азыр?
  
  
  "Ага", — чыңдоого мен, потянувшись үчүн миндальным печеньем жана мындан ары пилочкой для ногтей. "Гана эмес, бул".
  
  
  Ал выглядела обиженной, качан набивала чөнтөктөрү бар. "Ник, аны ойлогон да, ал эми биз доверяем бирине-бирине".
  
  
  Анын тийиш эле улыбнуться. — Үчүн estestvenno. Бирок да анын сага көбүрөөк ишенем. Аны ачты эшикти, жана биз вышли в коридор. — Айтмакчы, Доктор Мендоса деди, сен ал-деп забыла. Бул эмне болчу?'
  
  
  Ал вытянула өзүнүн оозун катары непослушная кичинекей девочка. "Жанылышбасам төлөөгө эму бардык, ал отель. Анын надула бу, башкарууга милдеттүүбүз, сиз айтып жатпайсызбы, Америкада.
  
  
  Анын продолжал ухмыляться; ушунун жетиштүү аз, билиш керек правдой. Внутренне анын тийиш эле күлүүгө, ошондой үстүндө эмне болсо дагы. Азыркыга чейин хорька Тамара старательно избегала айтууга кандайдыр жөнүндө сумке, дале мурунку жанында мени менен. Ал деле смотрела бул. Кыязы, ал почувствовала, бул да болсо маанилүү. Бул жылы биринчи жолу, ал сделала болмок, эгер дал эй мүмкүнчүлүгүн толугу менен.
  
  
  Выйдя карата Калле Монтенегро, биз чара кийинки перекрестку, бир нече кадам жерде үйлөр. Үйлөрүндө боюнча обеим тараптарга көчөсүнө болчу акырын жана каралжын. Тамара побелела, качан падающий отунбаева упал анын чачтары жана запорошил пальто .
  
  
  — Ник, — деди ал, биз качан свернули карата Калле Ноэво , — полковник Земблу керек токтотуу ар кандай баа менен! Меники көзгө алынды прикованы карата үчүнчү үйдө оң, имаратына, анда пикири боюнча, Мендосы, жиль эго брат. Терезе менен жабык ставнями казались темными жана пустынными. — Жок Земблу, Тамара. Ал абдан контролдукту өзүнүн иши".
  
  
  "Каналдар ар кандай учурда таандык эму. Анын бул омелой анын түрү". Анын үнү болчу кескин: "болмок ушул жаман, эгер биз жолуңуз неудачу".
  
  
  "Өсүмдүктөр, деп, курт-кумурскалар, жаныбарлар — бардык экология аянтын миң чарчы чакырым болот уничтожена".
  
  
  — Жана адамдар! - Ал вздрогнула жана мгновение постояла ак үйдүн эшиктеринде, счищая кызматы менен өз батинке. — Ih керек эскертүүгө, Ник. Болмок несправедливо эмес айта аларга бул жөнүндө.
  
  
  — Алар сага эмес доверить, — дедим мен. "Мен ойлойм, алар ал эле эмес ишенишет, өзүнүн оозуна оозун, көзүнө көзүн. Алар поймут, бул ih күтөт бүгүштүү".
  
  
  'Бул нечестно!' — экендигин тастыктады ал порывисто. "Миңдеген адамдардын умрут-жылдын голода жана холода!"
  
  
  Анын схватил ee үчүн руку, словно отель жүргүзүү боюнча коридору. Анын держал ee өздүк автоматический тапанча багытталган нах. — Жакшы сказано, — деди мен. "Бул, албетте, бир бөлүгү көчүрмөсүн бергендиги, анын сизди окутушат нарын КГБ. Сен дагы можешь плакать команда боюнча?
  
  
  "Ал айтуунун мындай буюмдар!" — вздохнула ал менен искренним негодованием. Ушунун дээрлик да, алмаштырбай слезы навернулись анын көзүнө. "Биз ар башка тараптан, бул чындык. Бирок адамдар, алар страдать жана умирать сыч полковниги Земблы эмес бир тарапка. Алар стараются жашоого да мүмкүн! Ник, сен ушунчалык упрям, бул абдан болбосун сезимин адамгерчилик?
  
  
  — Мен анда освободил узника боюнча сиздин владимирского лагерлери "Десятку" астында Потьмой . Аны абдан жакшы билем сиздин советскую"кайрымдуулук.
  
  
  Ал напряглась жана сжала эриндин. Биз мелис азыр близко биринчи күнү оң. Кантип эле эй, бизге к жооп мою насмешку, ал молчала, опасаясь провалить өзүнүн засаду. Карабастан суук, абада витал смутный жыты коркунуч жана өлүм, ал анын дээрлик жок чувствовал.
  
  
  — Биз бул жерде, — деди ал. 'Жолдору ичине.'
  
  
  'Анан сени. Анын остаюсь турат сени. Биринчи, ким попытается мени напасть, алса пулю саяарын".
  
  
  "Ник, аны ант беремин..."
  
  
  — Сен биринчи, Тамара. Анын крепче сжал анын руку. Менин чоң бармакты надавил болгон нерв, азырынча ал беспомощно эмес застонала. "Давай көрөбүз, кандай вечеринку сен сарууда мен үчүн".
  
  
  Ee колу болгон дверной ручке задрожала. "Ник, бул ыкмасы, бирге иштей турган. Мейли, уберите бул револьвер...
  
  
  "Алдыга."
  
  
  Биз кирди. Анда, биз увидели, эч ким боюнча биз болсо мындай болушун күткөн эмес. Бул кадам резня. Бир эркек распростерся болгон жер. Башка безвольно сидел в кресле, анда сложив колуна алууга коленях. У эки алынды перерезаны ооруканага жаткырылган жылдын уха чейин уха. Темная застывшая кан ийгиликтүү билим алуу жынысы чоң лужу. Ал лилась на грудь сидящего эркектер жана капала менен орундук. Дубалдар алынды забрызганы кан, алгач брызнувшей боюнча сонных артерия.
  
  
  'Мамочка менин дорогая ,' - Тамара склонила карашат жана анын вырвало.
  
  
  Эгер менин карынга эмес, ушундай пустым, мени болмок да стошнило. Эми менин карынга сжался в горле, бирок мага мүмкүн болду совладать болот. Анын изучал калган бөлмөнүн бир бөлүгү. Баардыгы перевернуто менен буту карата карашат. Ящиктер алынды опустошены, чехлы на креслах сорваны, ал эми азыркы транзисторный трансивер, ал анын рассчитывал, оказался бесполезным. Аны повернулся к Тамаре. Ал разразилась сухими рыданиями. Анын ударил анын ладонью боюнча щеке эмес өтө, бирок чувствительно.
  
  
  — Токтотууга, — деди мен. "Идем андан ары окуу... ."
  
  
  — О... о, Кудайым менин. Аны көздүн кайра прояснились, бирок ал сидела на ногах, дрожа катары котенок.
  
  
  "Твои адамдар?"
  
  
  — Д-ооба . Зарнаев жана... жана Диего в кресле. Кантип ...?'
  
  
  "Балким, ih застали врасплох. Ih держали астында дулом пистолета жана убивали бычак үчүн болчу да болот аз ызы-чуу".
  
  
  Анын вздохнул. Менин үнү болчу мрачным: "Похоже, у илимдин доктору Мендосы канткен жок эне".
  
  
  'Да?'
  
  
  "Керек, ал абдан занят кийин андан сырткары, мен да катышуучулардын андан", — объяснил мен. — Ал звонил сага жүйөсү боюнча мени. Жана держу акча, - деп ошондо эле ал деп сиз жөнүндө адамдарга Земблы нарын Принцапольце.
  
  
  Үчүн "estestvenno! Ал предал биз эки! Аны адам искажено гневом жана ненавистью. "Биз вернуться жана разобраться, аны менен".
  
  
  — Жакшы идея, бирок оставим бул андан кийин. Биз выбраться ошондо".
  
  
  "Менин убийцы вернутся жана найдут биз бул жерде".
  
  
  "Прибереги өзүнүн месть үчүн мыкты чечими, Тамара. Биз заглушить бул каналдарды жана алар разбросаны дагы үч өлкөлөр. Бул жерде, анын Принцапольце, биз көп эч нерсе жасай алабыз.
  
  
  — Ооба, Ооба, аны түшүнөм. Ал посмотрела мени жок взглядом. — Прости , Ник. Анын пыталась заманить сени в ловушку үчүн вытянуть айланасындагы сени бардык, сен билген.
  
  
  "Жок беспокойтесь бул жөнүндө. Сен эч качан обманывала мени өз игрой. Сиздин отряды коммандос катышуучулардын, ал эми сиздин жолдош каза болгон. Похоже, азыр бизге чынында эле керек, бирге иштей турган, бирок ошондо бизге керек доверять-бирине окшоду. Сен хочешь бул?'
  
  
  Ал кивнула. "Эми гана калды, биз".
  
  
  'Добушу tack.' Анын вернул эй Макаров тапанчасы; Мага кызык болчу, бул Хоук деди эле иши жөнүндө орус агент. Менде болбогон өзгөчө тандоо, бирок бул түзө алат керексиз көйгөйлөр. Пришлось тезирээк байланышууга штабы менен АХ жана түшүндүрүүгө иш. Бирок эң негизгиси адегенде. Мен пошел анын кичинекей бөлмөгө, анда лежало эки дене, жана спросил: "барбы шведов менен алектенген мага туура келет?"
  
  
  'Ник
  
  
  Аны жай повернулся, собираясь менен күчү. Тамара махнула мага чоң автоматтык револьвером алмаштырбай билген эмесмин, эмне кылыш керек. Ал кайра кивнула жана сунула тапанча мүнөтүнө. "Коричневый чемодан. Ал таандык Мигелю, жана ал болжол менен ушундай эле өсүш да сен. Ал мындай, мен иште көңүлгө.
  
  
  "Чоң девочка", — усмехнулся мен, бросая эй магазин, ал вынул боюнча пистолету, биринчи кезекте караганда өткөрүп салам. Ал шаарында сыноо. Ал покраснела чейин моюндун, бирок, эч нерсе эмес деди.
  
  
  Зарнаев оказался төмөн мени өсүшү жана толще. Ошентсе да, анын нашел кайсы-деп алдында рубашками, кыктын жүн свитер, шым боюнча камвольной жүн жана жуп толстых байпактардын, алар сидели неплохо. Анын аянты баарын билиш керек жакшы корголгон-жылдын холода, кардан жана муздун. Мыкты сюрпризом болуп калды жуп тери батинке, алар бир кыйла чоң, андыктан эмес огорчает карабастан, ашыкча байпак.
  
  
  — Сизде дагы кандай нерсе приемопередатчики тышкары, бул сукин хлама?
  
  
  Анын спросил бул жөнүндө Тамара, азырынча одевался. — Жок, — последовал обескураживающий ревматизма. "Бул жылы единственное, бизде болчу".
  
  
  — Добуш берүү көйгөйлөрдү, — прорычал мен. "Мен надеялся, биз көбөйтө алабыз позвать жардамга. Кайгуул катер күтөт мени море.
  
  
  — А бизде ал жакта рыболовный траулер. Кимде кандайдыр бир айланасында сизди, бул жерде радио жок?
  
  
  'Анын боюсь жок. Андай болбогон учурда анын болмок использовал эго. Алар немногие адамдар, бизде бул жерде бар, бардык сомнительны сыяктуу доктору Мендоса. Мен ойлойм, өзүндө бар нерсени жакшы, караганда кварцевый берүүчү. Бизге туура келет украсть лодку боюнча гавани. Эскерте кетсек, үмүттөнө тургандыгын биз справимся буга чейин сырткары, бул бороон занесет биз.
  
  
  — Биз болмок сесть на самолет, — небрежно деди ал.
  
  
  Анын аянты бийик жана затопал тегерегиндеги бөлмөлөр. "Самолет? Кайсы самолет?
  
  
  "Сессна 150, анда анын прилетела боюнча Мехико менен Диего. Топ колдоо жыйынтыкталды менен траулером. Ал подбросила магазин абага, кайра поймала эго жана озорно рассмеялась. "Албетте, эгерде эмес доверять аялдарга-пилотам..."
  
  
  — Сен кошулган эго буга эмес да, чынбы? Эгерде сиз поднимете эго абага бул шторм, леди, аны эч качан көп эмес буду сыноо аялдардын жыландарды жоготуу үчүн.
  
  
  Ал рассмеялась терең гортанным звуком; щедрая менен светлой улыбкой, ортосунда мужчиной жана аял эмес, ортосунда агенттер. Ал кайра болуп калды олуттуу. "Самолет залында чоңдукту участкасында ч к северу-жылдын айылдары. Анын чың привязала эго эгерде биз эмес доберемся чейин Земблы вовремя жана аба-ырайы өзгөрөт. Ошондуктан биз тургундары жана жылуу кийимдер. Аны сүйүнүп жатам, анткени биз өкмөттүн бул предосторожность. Бирок качан Карибское море...
  
  
  Эй, кереги жок болчу заканчивать фразу. Аны оңой эле алмак өзү берсин, бул надуваемые ветром толкундар обрушиваются болгон кичинекей самолет, разбивают шассинин жана сдавливают бу, башкарууга милдеттүүбүз, словно бул картонная кутуча. Биз дароо покинули үйү. Ага гана успел схватить полушубок Мигеля менен крючка карата арткы бетинде күнү. Тамара болгон аял менен кеңири душой жана тез баарына привыкала. Ал болчу заставить өзүнө көрүү эки мертвецов бесстрастно. Көп болсо ал бул жөнүндө эмес говорила. Алар каза болгон, жана жакшы болчу ih забыть. Бирдеме керек болчу аныкталышы мүмкүн бизди эмнеге эмес келтирүү, жана да келиши анын өзүнүн жестокой каза болгон. Кийинчерээк, качан баары болот кончено, ал оплакать ih. Мага төмөндөгүдөй нарын карашат ой, бул качан иш дойдет чейин драки, бирок ал мурдагыдай эле болду моим душман. Ал эле эмес, ошондо аны өлтүрүү.
  
  
  Көчө Ноэво болгон пуста, бул эч качан. Добрые жарандар Принцапольцы алынды потрясены, күндүз бурей, анда алар эч нерсе түшүнүшкөн. Биз держались близко к сточной канаве бир тарапка көчөлөр. Тамара автоматтык түрдө придвинулась мага, словно ища коргоо жана утешением.
  
  
  "Батирде болгон eda . Сени нерсени болчу керек.'
  
  
  — Странно, — деди мен. "Менде ал жакта капысынан аппетит жоголгон".
  
  
  "Мүмкүн, самолетто бар нерсени дагы".
  
  
  Биз свернули карата Калле Монтенегро, кайра шаардык аянтына mimmo үйдүн илимдин доктору Мендосы. Эч нерсе эмес болчу көрүнбөйт. Эч нерсе шевелилось, бирок сидела странная тынчтык. Бул испугало мени. Аны кунт коюп прислушивался. Жана кайра менин көп жылдык тажрыйбасы обострил инстинкты, подсказавшие мага, эч нерсеге да. Аны оңой опускал бутту, өтө этият. Тамара молча жүрдү, жанында мени менен.
  
  
  Биз өткөн mimmo үйдүн Мендосы, качан ал заговорила. — Диего болдум, жакшы парнем, — задумчиво деди ал. — Зарнаев чындыгында болчу братом илимдин доктору, эгер сизди бул утешит.
  
  
  Биз жериходогу карата одоно бузулушу сколоченной тележке үчүн ослов алектенген сидела на дышлах откровенными алдында конюшней. аны посмотрел карата конюшню. Эми күн болдуңуз ачылган. Болгон өтө күңүрт.
  
  
  Дээрлик ачууланып айтты аны, прошептал: "Биз ловушке". Адегенде ал Тамара успела среагировать, айланасындагы темноты конюшни выстрелила миң мылтыктардан. Чындыгында делле ih-жылы болгону он, бирок бул абдан көп, кеп жөнүндө сага. Аны, өзүмдү да, топурак голубь, нарын, анын стреляют бардык тараптан.
  
  
  Аны деп кыйкырды жана дыйкандары Тамара локтем. Анын выстрелил нарын ревматизма айланасындагы старинного револьвера Мендосы. Өтө поспешно. Анын сомневался, бул кимдир-кандайдыр бир калган. Бизде выстрелили баягы, кызыл күч алуусу акыркы айланасындагы конюшни. Аны кайра выстрелил. Mimmo биз пронеслось дагы көп коргошундун. Биз приблизились алып телеге, жана бросились бул сомнительную баррикаду.
  
  
  'Ник.' Тамара схватила мен үчүн руку. "Алар окружили бизди!"
  
  
  — Кажети деле жок паниковать, — прошептал ага ревматизма. Аны наклонился алсак низменному катары гана алмак үчүн заглянуть астында тележку. — Он бирине, бул алар ошол эле ублюдки, алар убили встретят сиздердин адамдардын. Алар чогулушат алууга пленных. Бизге туура келет сражаться.
  
  
  Залп үчүн согуш жылдары каза болгондорду эскеришет районунда эски жыгач шарик телеги. Пули разбивали толстые гүлдөрэгилип жана рикошетили анын дагы падающий, деп билдирди аймактык кабарчы. Похоже, аларда көп болчу ок. Бизде болчу эмес, көп болчу биздин револьверах. Мага кереги жок болчу көрсөтүүгө Тамаре карата биздин затруднительное положение. Ал стреляла гана изредка, качан гана болчу прицелиться на вспышку оттон. Бир боюнча басылмасынын выстрелов калган. Күтүүсүз жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына жана лязг падающего пистолета. Темнокожий эркек крестьянской кийимчен чыкса, пританцовывая сыяктуу эле коюуга, пируэт, сцепив колуна алууга окровавленном атынан. Тамара эмес болуп калды сарптоого бул дагы бир пулю. Эркек деп кыйкырды. Андан кийин бир боюнча эго досторду в конюшне тургуну анын. Ал упал головой. отунбаева.
  
  
  — Бизде дээрлик суранып ок-дарылар, — выдохнула Тамара.
  
  
  Куралы расстрельной команданын сакталып турса стрелять. Проклятие! Эгер ошондо гана болчу ыкмасы взорвать эми, жана бардык мындай! Бул берди мага идеясын. "Тезирээк, — приказал мен, — аныкталсын мага вытащить бул жыгач штифт, айланасындагы ступицы жана алып салууга колесо!" Прикладом пистолета Мендосы анын извлек айланасындагы огу самодельный клин. Бирге биз открутили деревянное колесо. Ал менен скрипом оторвалось. Телега сариев бир огуна, ал эми экинчи тарап поднялась. Ошентип, бизде болгон жакшы жабуу.
  
  
  "Бергиле, мага бир айланасындагы твоих мандаринов".
  
  
  Тамара уставилась мага. "Мандарины? Мен... мен түшүнөм, сиз эмнени айткыңыз.
  
  
  Коргошун летал биздин айланабызда алмаштырбай, биз кетсек осином гнезде. Убакыт түшүнүк жок болчу. "Проклятье!" - кескин, - деди мен. — Алар мандарины, алар сен несешь, выглядят ушул, бирок ал жаман сени билем, бул замаскированные гранаталар. Англичане эле использовали ih нарын согуштагы против Гитлера. Жана мага кажется, бул сиздин сигареттер чындыгында делле зажигательные бомбалар замедленного иш-аракеттер. портной побери жалал-АХ, биз дагы билебиз, мындай фокусы. Бүгүн же эртең аны айтып бере алам сизге жөнүндө жасалма собаках боюнча латекстен, алардын биз пускаем боюнча каналдары үчүн взрывать кулпулары. Эми давай эле!'
  
  
  Ал полезла бир айланасындагы капкалдырыктары пальто жана протянула мага эң жакшы замаскированную взрывчатку.
  
  
  "Өткөрүлдү — бул зажигание", — деди ал. "Ал короче сиз эго сломаете, ошону тезирээк тартылса жарылуу".
  
  
  Анын засунул фальшивый мандарин кара тешик үчүн огу в колесе. "Эми келгиле, выгоним бул крыс айланасындагы гнезда!" Анын откатил колесо жагына телеги.
  
  
  "Бергиле, мага прикрытие".
  
  
  "Менде ар гана үч октун".
  
  
  "Алар жок болот сопротивляться, качан бул ишке ашырылат", — убада берди мен. Тамара башталган стрелять. Анын каримде жана дыйкандары колесо. Ал покатилось көчөсүндөгү сквозь отунбаева, перепрыгнуло аркылуу канавку башка тарапка көчөсүнө жана шатаясь, покатилось ачык карата темной конюшне. Бул мгновение воцарилась мертвая тынчтык. Тогуз калган снайперов, кыязы, недоумевали, эмне болуп жатканын. Эгерде бизге повезет, алар азыр болот болушу айланасындагы дөңгөлөктүн.
  
  
  Андан кийин гранаттын взорвалась. Ичинен конюшни раздался оглушительный гром. Эшикти снялась менен петель жана поплыла аркылуу көчөсүн. Асман задрожало яркими красками бекитип последовала ослепляющая белизна. Тилдер оттон вырвались айланасындагы разбитого дверного проема. Аркылуу бир нече секунд бууда превратилась в пылающий ад.
  
  
  Улам анын арабалары, прошептал: — Бул болгон эмес, жөн гана гранату. Ошол эле учурда бул кадам жана зажигательная бомба!"
  
  
  Ал философски пожала плечами. "Эң негизгиси, сен аткарган өз ишин эмес умирая татынакай катары баатыры".
  
  
  Бирге биз побежали көчөсүндөгү аркылуу развалины конюшни. Бир жолу Тамара та эмес поскользнулась карата замерзшем орнотулат. Ал оправилась жана покраснела чейинки тоскоолдуктардын. Мындан тышкары, ал эмес отставала-жылдын мени. Келдик чейин бурчунун Калле Монтенегро жана пересекли ак равнину аянттарынын.
  
  
  Эми настала кезекте Тамара идти бүгүштүү. Ал билген, анда залында "Сессна-150", ал эми аны жок. Ага молился, биз добрались чейин самолеттун жок, мындан аркы кыйынчылыктарды.
  
  
  
  
  7-Глава
  
  
  
  
  Таң каларлык нерсе, бирок мындан ары да кыйынчылыктарды эмес. Жок дегенде боюнча эмес, аларга, - деп паз эки ногах. Аба-ырайы, казалось, загнала да фанатиков Земблы нарын мен просил башпаанек жана жылуулуктун.
  
  
  Отунбаева пошел шамалы. Күчтүү порывы шамалдын та эмес сбили биз менен буту. Күндүз аба сжал менин жеңил жана келтире ооруу оозуна оозун, көзүнө көзүн. Меники колдун жүрүшүндө словно кубики муздун. Ага жылы жок мээлей. Карибское море вздымалось жана бурлило: ак пена карата кара, & nb. Бороон жүрдү менен батыштын аркылуу низины. Натыйжада төмөн береговая сызык эмес болуп калды суу алдында. Андан кийин көп сакчыны оор өтүү боюнча пляжу Москито-Коста-биз добрались чейин самолеттун, онемевшие-жылдын холода.
  
  
  Тамара пристегнулась сол сиденье.
  
  
  Киргизүүгө жылытуу, вентиляциялоо, — деди, мен стуча тишти. Ал киргизди кыймылдаткыч, тез проводила текшерүү жана увеличила ылдамдыгы үчүн текшерүүгө мотор. "Бул биринчи жолу, мага пришлось киргизүүгө антиобледенители үчүн взлета", — деди ал. Ал адам смотрела карата заснеженный пляж. 'Подожди. Биз болмок выдержать бир нече соккудан жатат.
  
  
  Ал отпустила издевательства жана жай толкнула газды алдыга. "Сессна" дрожала жана тряслась астында натиском шамалдын, көбүктүн үзгүлтүксүз агымын калыптандырууну жана митинг-реквием болуп өттү. Биз рулили боюнча кеңири тилкесинде вулканических породаларын жана гальки, кээде буксуя карата льдинках. Башка самолеттун ош коем учурда болбойт болчу жумшалсын шамал. Ал дул бардык тараптан. Ольга надавила газга чейин упора. Бир нече соккудан, подумал, аны ичимден, бардык тартипте! Менде болгон лицензия CLV - Категориядагы Аба транспорту. Бул чечиле элек мага алар ошол эле укук экендигин жана обычная коммерциялык лицензия. Гана талаптар алынды жогору. Кр пилота талап кылынат кыйла жогору учуу жөндөмү жана өтө өнүккөн физикалык даярдоо. Негизинен ал айтканда у коммерциялык жана кесиптик пилотов. Анын жакшы осведомлен жөнүндө эволюции учуучу аппараттарды, алар менен хорька катары Икар биринчи жолу покрыл өзүнө воском жана перьями. Бирок эми качан биз собирались бросить чакыруу бул воющей буре, өзбек ашык эмес спичечный коробкалар менен өтө көбөйүп крыльев болжол менен 12 м, аны подумал, биз кантип көбөйтө алабыз взлететь.
  
  
  Биз порхали боюнча берегу, азырынча жете элек, учуу ылдамдыгы. Үчүн Cessna 150 бул болжол менен 90 километр саатына. Биз вырвались эркиндигине жана подпрыгнули абага. Бул кадам жуткая сенсация. Аны көргөн, деп Тамара таптакыр эмес, довольна, өзүнүн взлетом. Закусив нижнюю губу, ал обращалась менен румпелем жана педалями катары органист, играющий "Чыгышы гладиатора" нарын стилде буги-вуги. Тамара этап-этап менен поднималась болгон самолетто бийиктикке 2000 фунтту. Бул бийиктикте ал продолжала летать. Ал анда потянула газ, азырынча тахометр эмес көрсөттү 2300 иштешин мүнөтүнө.
  
  
  — Сен прирожденный пилот, — деди анын эй.
  
  
  "Ал жакта кайдан анын родом, мындай аба-ырайы ар бир жыл ичинде алтынчы ай", — чыңдоого ал. 'Кайда биз полетим ал жакка?'
  
  
  — Сен билесиңби, бул биринчи жолу качан менде убакыт беспокоиться бул тууралуу? Аны ачты баштык жана баштады просматривать паспорттор жана документтер. Ошол учурда анын объяснил эй, аны кантип ih сатып алган жана алар кимге таандык болот. Ээси кайык болгон сеньора Ана Мохада, вдова, живущая мейманканасында Vacaciones нарын Пунтаренасе, Коста-Рике. Нарын вольном которуу ал жилки пансионатындагы иштеди жана ал жерде экономкой. Жок дегенде, эгер биз экенбиз текшерүүгө, анын документтери. Анын задавался маселе, канчалык алар реалдуу, качан аны проверял кийинки документтердин топтому.
  
  
  Аты бул лысой баштын болчу Тоничи Александр. Считалось, анткени ал жумушчу нарын Поленсии, Гондурас. Башка эркек, Рамон Батук, жылын жашады карата острове Исла-де Сангре, Панама. Ал белгилүү болгондугу сомду түздү кружевами. Исла-де Сангре - "Кровавый арал". Тамара вздрогнула, качан аны прочитал эй тизмеси. "Мага кажется, бул неподходящее жери үчүн сатуучунун кружев".
  
  
  "Эми качан сизде жүздөгөн кичинекей островов сыяктуу Панама, сиз кээде получаете сумасшедшие аталыштары". Анын, дагы бир жолу бардыгын текшердим, складывая кагаздар баруу баштык. Бизге оставалось таптакыр бир аз. "Ысык-Гондурас, — чечти мен.
  
  
  Ал наклонила самолет батышка-түндүк-батышка карай кетет. Биз летели кайра вглубь өлкөнүн Никарагуа. Дагы жүз элүү километр, биз болдуңуз эле үстүндө Гондурасом. Көрүүнү ашырылган нөлдүк. Сыртына жылы толук водоворот, запутанная ак тез. Тамара осмотрела бардык приборлор, магнитный компас жана колдонот өзүнүн практикалык интуицию. Бул убакта жумуш абдан интенсивдүү. Нарын салыштырмалуу спокойное кезде Ольга вопросительно повернулась мага.
  
  
  — Поленсия, Гондурас? Кайдан кармалды бул боюнча Александр ?
  
  
  'Родом жерден. Ооба. Сен билесиңби, бул жерде бул?'
  
  
  'Эч качан бул жөнүндө эмес слышала. Единственное жери, ал кажется мага алардын маалыматтарына карасак, бул Пунтаренас. Похоже, бул многообещающий туристтик курорт ак-заливе Никойя ".
  
  
  "Бул жакшы сочетается менен ушундай аталыш катары Hotel Vacaciones. Алар тийиш болгон бир аз ашык оригинальными. Алар многому үйрөнүү зарыл у Панамы менен анын красивыми аталыштары островов".
  
  
  — Кара сумке рядом с тобой бери карталар, Ник. Посмотри, аткара аласың барбы сен таба картасын Гондураса. Ошондо анын смогу сориентироваться.
  
  
  Көрсөтүлгөн анын орду лежали карталар. Чындыгында делле бүтүн стопки карталарын. Көп аны качан кандайдыр көргөн, жеке учактарда, алар менен мага приходилось сталкиваться. WLK's World Aviation Maps - ар бир бөлүгү Борбордук жана Түштүк Америк, кеңейтилген карталар, алынган жеке менчик агенттиктердин жана жакшы изученный Маалымдамасы учкуч FAA үчүн Америка кошмо.
  
  
  Анын нашел картасын болгон ошондо. — Урса жана Поленсия. Судя өлчөмү боюнча, бул деревня турган айланасында эки адам жана курицы. Ал жатат ортосундагы борбору Тегусигальпой жана трехтысячником Эль - Пикачо . Хм, анда жакшы, сен приземляешься карата козлиных тропах?
  
  
  — Биз приземлимся нарын Тегусигальпе, эгерде сиз эмес возражаете. Менимче, бул жалгыз аэропорт Гондураса. Кандай болгон учурда ал лижет карата бардыгы Поленсии.
  
  
  Дал эй координаттары жана положил картаны кайра. Ал включила радио, надеясь поймать маяк. Динамикалуу гана чыгарган кандайдыр бир статистикалык треск. Эч толкового боюнча мындай кылууга болбойт болчу. Стрелка радиокомпаса жай поворачивалась. Мага эмес показалось правдоподобным, бардык станциялар алынды отключены-жылдын эфирдин. Алар жөн гана түзүлгөн эмес слышны, жана себеп болчу болууга бир гана. Сигналам мешало-ырайынын өзгөрүүсүнө полковниги Земблы. Бир гана жагымсыз шарттар пайда кылышы мүмкүн берүүдөн баш тартуу мындай масштабдагы. Размышляя мунун үстүнөн, анын эле түшүндүм, биз Принцапольце эч качан аткара албай калган эле позвать жардамга радио. Биз чындыгында мелис таптакыр жалгыз. Көп ага башында опасался. Ага деди бул Тамаре. — ал чыңдоого мрачным взглядом. Ee эриндин алынды бледными.
  
  
  — Ирония тагдырын, — деди мен, — анын бул Зембла отель донести өзүнүн талаптарын чейин дүйнөнүн бардык радио. Мүмкүн, ал намеревался муну кайда болсо дагы, чегинен тышкары бул бардака, бирок мен бул сомневаюсь. Мен ойлойм, ал толугу менен осознавал, учурунда бул ввязывается. Мен ойлойм, эго чоң эго бир аз затуманило эго эсептөөлөр. Бул бөлүгүнүн случается менен диктаторами, страдающими манией величия. Акыры, ал мындай умным.
  
  
  — Жок, ал өтө умным, Ник. Тамара кайра закрыла роталардын жана сосредоточилась өзүнүн куралы. Бул орун алса, аз жалпы менен полетом. Көз салууга жыйынтыгындатапшырышкан, жана зарыл болгон учурда исправьте. Мунун баары. "Сессна", вздымаясь жана крутясь, пробивалась сквозь вихри сынамыктарды тандап алуу абаны. Тамара болгон похожа на индейку, скачущую карата дикой жылкылар. Ал летала менен бирге самолетом. Ee колду жана бутту ишенимдүү жана тез реагировали ар бир кыймылы түзүлүштөр. Ал летела жакшы, ал тургай чертовски жакшы. Жалгыз кемчилиги учуу вслепую болуп, анда сиз эмес увидите кулунду алектенген мүмкүн вырисовываться алдында сиздер.
  
  
  "Эмне Үчүн Polencia, Ник?" — деп сурады ал аркылуу эле учурда бир канча мезгилдер.
  
  
  "Эмне үчүн биз отправимся ал жакка? Анткени, бул к северу-жылдын Prinzapolca, ал эми башка эки карата түштүгү. Шторм күчөтүлөт, жана ал чечимге келдим, бул бизге жакшы адегенде взяться үчүн эң длинный участогу, андан кийин кыйла кыска.
  
  
  'Анын да думала. Бирок анын омелой анын түрү катары сиз болууга четтөөлөрсүз, ал жакта айтканда берүүчү? Александр, Батук жана Сеньора Мохада алмак прийти кайдан өткөрдү жана кайдан өткөрдү. Алар болмок пайдаланууга жасалма документтер.
  
  
  — Сиз керек, бул билүүгө, — усмехнулся мен, — сеньорита Росита боюнча Манагуа.
  
  
  — Жок смейся түбөлүккө мени менен, Ник. Эми олуттуу!
  
  
  Анын вздохнул. "Айтканда, төрт себебин. Биринчиден, менде гана эмес, ih паспорт, бирок ih улуттук сертификаттарды инсандардын. Сиз мени жаман экенин билесиңер менен поддельным паспорту болот оңой въехать башка өлкөгө. Бирок, байкап көргүлө пожить өз өлкөсүндө менен фальшивым күбөлүгү, инсандын. Бул айрыкча кыйын. Айрыкча Латын Америкада. Полиция сүйөт текшерүүгө. Экинчиден, ар бир тегерегиндеги бул айтымында контролировал берүүчү. Демек, алар керек эле жашай алыс аны орнотмолордун. Үчүнчүдөн, мен түшүнөм, эмнеге Зембле пайдаланууга жасалма документтер. Бул коркунучу жок. Жок, мен ойлойм, бул жердин чындыкка ылайык.
  
  
  — Ал эми төртүнчү себеп?
  
  
  Аны бой плечами. "Бизде эч нерсе жок болот".
  
  
  Аны түшүнөм. Ошондо биз жөн гана сделаем бул. Ал поджала эриндин. Ага багытта, бул жылы анын привычкой, качан ал жөнүндө караганда-анда беспокоилась, кеңештин аны. Андан соң аны адам просветлело. — Үчүн стулом корзина, Ник. Диего болдум, абдан голоден, качан готовился карата путешествию, жана, мүмкүн, анда дагы бир нерсени бар.
  
  
  Анын нашел корзину, бир боюнча сие өрүлгөн мексиканских сумок үчүн сатып алуу. Чындыгында, Диего, анчалык көп эмес калтырышкан. Нарын бутылке дагы калган бөтөлкө арзан кызыл шарап жана ар бир нече тако, ошондой эле хамон жана тостадас - тапас . Алар холодными, бирок баары мелис вкусными. Тостады көптөрү дале хрустящими жана наполненными всевозможными вкусностями, анын ичинде жашыл перцем, ал жетиштүү ысык үчүн обжечь сиздин внутренности.
  
  
  Бир глотком анын опустошил бутылку үчүн потушить от. Анын поставил корзину келүү жана расслабился в кресле. Жылуу сезим күнөөсүн, жылытуу, вентиляциялоо, самолетто жана толук карынга вызывали менде уйкучулдук. Анын старался сактай көздүн ачык. Бирок продержался узак. "Цессна" качалась жана качалась. Үчүн менин ушей үн кыймылдаткычтын жылы пульсирующим, наводящим соң грохотом.
  
  
  Аны жай проснулся. Чернота жок сновидений, ага анын погрузился, бара-бара превратилась в мрачно-серую чындык. Анын почувствовал пульсирующую тамак оору раненом плече. Менин булчуңдун свело, анткени мен өтө эле узак сидел бир жана ошол эле абал. Дагы эмес, таптакыр мухам -, ачты, аны көзгө. Адегенде аны ойлогон, бул дагы сунушу в лодке жана уплываю бири храма. Аны карачу нарын чоӊ серую бесконечность. Мага потребовалось бир нече секунддан үчүн түшүнө деп мени мотает ал жакка-буга карата самолетто. Анын лежал, прислонившись головой карата күндө карачу нарын терезени Гондурас. Баардыгы засыпано кар каптап турат. Анын повернул карашат карата Тамаре жана зевнул.
  
  
  'Спал жакшы?'
  
  
  — Аң-сезимдүү, эгерде эске алуу жагдайлар. Анда биз?'
  
  
  "Дээрлик Тегусигальпе. Приземляемся аркылуу он беш мүнөт. Сизге эч ким эч качан айткан эмес, сиз храпите?
  
  
  "Эгерде эле аны алмак жооп комплимент", — усмехнулся мен. — Бар, бул нерсе дагы радио?
  
  
  Ал покачала головой. — Менде ушундай ойго, бардык каналдар бул жерде жөн гана отключены. Мага кажется, бул Зембла үчүн толук жоопкерчилик тартат бул унчукпоо.
  
  
  — Мындай учурда, — деди, мен, ал эле эмес посмеиваясь, — алар, сыягы, эвакуируют шаары. Өкмөт көз каранды, байланыш каражаттарын, айрыкча, оор мезгилдерде, азырынча наступит ушул агымы".
  
  
  "Бул жакыр адамдар, — прошептала ал, — бул бедный, кокустук адам жана..."
  
  
  Он мүнөт өткөндөн биз увидели темную салмагын, движущуюся алдында биз. Биз пролетели үстүндө борбору Гондураса. Анын почувствовал күтүүсүз коркуу. Тегусигальпа керек ярким пятном бул боз каше. Биз көрүүгө мерцание огней же жок дегенде ih чагылдыруу орнотулат. Тегусигальпе дээрлик төрт кылымдын. Бул шаар, ал сыймыктанат өзүнүн университети жана собором восемнадцатого кылымдын, ал видный издалека менен эго куполом жана эки башнями.
  
  
  Тегусигальпа менен анын двумястами миңден тургундарынын, казалось, көп эмес существовала.
  
  
  Тамара опустила самолет сквозь бушующую бурю. "Аэропорт залында карата түштүгү шаарынын, бир касынын, дээрлик 3000 фунтту. Затяните бели. Бул катуу отургузуу, эгерде анын потеряю көрүүнү".
  
  
  "Убедись, сен аткара аласың кайра взлететь жакынкы аралыкта", — предупреждал жана аны мындан ары. "Балким, бизди күтөт приветственный комитети".
  
  
  — Сен имеешь көңүлгө, Ник?
  
  
  "Биз билбейбиз, эмне болду, алар менен хорька, биз покинули Принцапольцу. Тегусигальпа мүмкүн дээрлик безлюдной. Бирок алар да болушу мүмкүн аскердик абал. Эгер бул ошондой болсо, анда солдаттар женойпросто мүмкүн обстрелять чужой самолет. Бар жана башка мүмкүнчүлүгү. Эгерде Зембла жакшы позаботился жөнүндө өз байланыштар коомчулук менен байланыш каражаттары жана транспорт, толук экенбиз калышы колунда эго сообщников. Шторм мүмкүн сигнал карата жазылууга соккудан азыр, качан тарап парализована. Сомневаюсь, бирок биз бизге эмнеге эмес боло алабыз четтөөлөрсүз. Тамара обеспокоенно посмотрела мага. Ал облетела окраину билдирди. Азырынча анын спал, ал башталган летать ценымногие жогору баштапкы бийиктикке 2000 фунтту. Ал төмөндөдү бир нече жүздөн ашуун фунтту жана повернула самолет в кеңири кикера. Тегусигальпа болуп калды так урунттуу жана исчезла сол жагында, качан биз летели үстүндө айыл аталыштарды.
  
  
  Гондурас варианты да Никарагуа. Кошпогондо, бир багыттагы суу боюндагы тилкелерин, бул-тоолуу өлкө. Айыл чарбасы болуп саналат негизги булагы болуп, жашоого каражат, бирок, көпчүлүк бөлүгү жер элек обработана. Ош жана жалал-Никарагуа, эми ал выглядел катары бесплодный арктический пейзаж. Темные облака, кош бойлуу жаан, висели айланасындагы воображаемой тоо чокулары бийиктикте, төрт-беш миң метр.
  
  
  Менин пилот, казалось, билген траекторию учуу. Толук ыктымал, ал приземлялась бул жерде мурда. Ал кайрадан ийгиликтүү болду повернуть, сбросила ылдамдыгы болжол менен миңге чейинки жүгүртүү мүнөтүнө жана включил конуу огни. Жай ал снизила самолет. Бир тревожное мгновение анын подумал, ал жегиси үчүн биз приземлились посреди рощицы. Андан кийин биз закончили спуск. В лучах биздин конуу огней маячила бетонная учуу-посадочная тилкеси аэропорттун Тегусигальпы. Шамал жана тургундар хлестали струи. Көрүүнү эмес простиралась ценымногие мындан ары-винт. Смутное аны көрө алмак откровенными алдына массивные формалары диспетчердик мунаралары жана ангары. Мага кызык болчу, ким ждал биз бул имараттарда. Кимдир бирөө болчу ал жерде.
  
  
  Биз ударились жөнүндө жерге, подпрыгнули, кайра ударились жөнүндө жер, жана биз занесло. Тамара восстановила контролдукту самолетом, жана биз покатились карата башне. Биз проехали mimmo жуп эски "Мустангов" Б-51, орозова согуштун, DC-4 жана топтун эсептен чыгарылган F-5. Коммерциялык учактардын эмес көрүнбөйт. Нарын ангарах, диспетчердик вышке жана залында келген болчу күңүрт; болгон эмес эч кандай белгилери жашоо. Нулган шектенүү, бул шаар болчу эвакуирован болуп калды шамалы караганда, качан болсо. Албетте, мүмкүн эле, эмне болдуңуз кандай үйлөрдүн м гана пригороды. Калк болот экен чогултуп, лагерге шаарынын борборунда үчүн дождаться аяктаган бул непонятного кырсык. Экинчи жагынан, бул керек болчу жана бир чоң буктурма. Тамара курч осознавала потенциалдуу коркунуч. Качан биз приблизились карата залу прилета, ал выключила конуу огни, кескин затормозила жана развернула "Сессну" 180 градус. Шашылыш жагдайларда, бизде азыр жетиштүү болчу орундар үчүн кайра тез взлететь. Эч ким чыкса поприветствовать биз. Көлөкөдө имараттар, похоже, дагы эч ким прятался. Тамара отвела кыймылдаткычы жана кунт коюп выглянула сыртка.
  
  
  Анын спросил уюштуруучулар. — Сиз бул нерсе көрөсүз?
  
  
  'Жок. Подождем!'
  
  
  Жылытылган эшикти жана выбежал эркек. Ал шатался, скользил, шатался жана бежал да тез катары гана алмак. Аны билбейт эго. Кандай болгон учурда, ал солдатом жана жылы безоружен. Ал нырнул нарын татьяна. Биз услышали алсыз үн автомобилдин, ал завелся жана уехал на толук ылдамдыкты. Биз подождали бир нече миң, бирок көп эч нерсе беришкен.
  
  
  "Балким, мародер, — деди мен, — ооба да пьяница". Анын мэриясы менен дверью. Күндүз суук шамал болчу ужасом андан кийин уютного жылуулуктун самолеттун. — Жди, — крикнул ага, Тамаре. — Мен собираюсь жыл сайын. Аны подбежал карата күн, ал боюнча чыкса эркек. Тапанча Мендосы бир пулей в моей руке, даяр карата выстрелу. Ичиндеги болчу дээрлик өтө күңүрт айткандай болбосо разглядеть. Анын ощупал стену жана нашел выключатель жана включил аны. Эч андай. Анын попробовал дагы бир нече жолу. Анын кескин чейин жеткен сүйлөшкүлө. Шамал выл сыртына. Кагазга задуло жалал-чоң терезе.
  
  
  Боюнча башка тарапка чоң мраморного күтүү залынын турду бир катар билетных касс. Аны, жакындап келип, мындай жакынкы тик жакалуу көйнөк жана бросил вопросительный көз караш nah. Анын осмотрел кабинеттер жана даараткана. Аэропорт болчу пуст. Аны жылдыктар сейил бак курууда карата тик жакалуу көйнөк жана попробовал телефон, ал карата столунда. Мени эмес удивило, анткени линия жок иштеди. Артта послышались жеңил шаркающие shaggy. Повернувшись айланасында өз огуна, аны уронил телефон жана спорт тапанча.
  
  
  Бул кадам Тамара. Эй, кереги жок болчу айтууга мага, ал нервничает. Анын тегерек көздүн жүргүзүлгөн өлчөмү менен блюдца. Ал мертвенно-ак. "Мен эмес болчу көбүрөөк терпеть бул жерде, — деди ал.
  
  
  — Бул жерде эмес ценымногие жакшы. Анын билимим тууралуу маалымат берген эмесмин карата телефонную трубку, висевшую бир катар тартып жолу. "Бул жерде никого жок. Телефон жана свят да көп эмес-деп билдирди.
  
  
  — Эмне бизге эми кыласың?
  
  
  "Поленсия".
  
  
  Ал нервдик схватила мен үчүн рукав. — Давай адегенде поедем в Тегусигальпу, Ник. Акыры, шаар мүмкүн эмес толугу менен эвакуирован. Үчүн эмес, мындай кыска убакта. Керек ким-анда, ким бизге жардам. Полиция же армия.
  
  
  — Аны болмок отель, детка, бирок айта албайм. Биз адегенде таба кимдир үчүн, түшүндүрүүгө бул штопора. Эгерде биз найдем кимдир-анда мындай, анда штопора гана, доверить жокпу, алар бизге. Биз иностранцы жок паспорт, же виза. Жок, алар предпочли болмок дегеним, биз алынды себеби ушул".
  
  
  — Бирок биз албайбыз токтотуу Земблу. Биз гана вдвоем.
  
  
  Анын погладил руку менен алектенген держала мою руку. — Спорим?..
  
  
  
  
  8-Глава
  
  
  
  
  Аркылуу гө чейин биз жоопкерлерди боюнча Тугусигальпы карата украденном аскердик "лендровере" каракол тоо-кен деревню Поленсия.
  
  
  Бизге посчастливилось таба нерсени ехало нарын пустынном аэропортунда. Ровер турду в маленьком полицейском гараже аэропорттун жанында тартып, эски пропеллерными самолетами. Машинага подняли карата домкрате жана сняли оң переднее колесо. Качан гана бийлик Гондураса чечишти аракеттенүүгө, албетте, пайда болгон бардыгына паника. Ровер жөн гана согуштун турат. Ал ржавый менен треснувшим ветровым айнек жана помятой решеткой радиатора. Бирок андан дагы маанилүү, ал толугу менен жабык. Бул бийиктикте, ошондой эле жогору тоолордо, кайда бизге предстояло идти айтканда, мындай түшүнүк да кыш. Албетте, эч нерсе салыштырмалуу нынешними жагдайлар, бирок анда нарын Гондураса использовали жабык автоунаа, орун алса, маанисин. Ага жылы благодарен бул үчүн.
  
  
  Анын нашел подходящее колесо нарын гараже. Ошол учурда Тамара рылась нарын попросил канистр менен толтуруу үчүн бензином сыртына у куюу. Анын менял колесо, качан ал төмөндөгүдөй айта мага, бул насос иштебесе - коррупцияга жол жок. Бактыга жараша, биз айылында бир нече бочек бензиндин. Алдык накачать кол насосом жетиштүү үчүн толтурууга алты канистр жана бак вездехода. Акыры, жогорку октановое саны, албетте, прожгло болмок дыру нарын цилиндрах. Штопора жылы гана, канчалык тез. Курал-Ровере эмес, бул неудивительно. Биз заты моток аркандар жана аптечку биринчи жардам көрсөтүү үчүн . Алдында отъездом Тамара өзгөртүшү керек болгон моем плече. Ага жылы кубанычтамын, - деп агуулар остановилось жана тешиктери жакшы закрылись. Бирок, болгон эмес эч кандай дары-дармектерди алышы азайтууга грызущую ооруу. Анын өтүүгө аракет кылган забыть ооруу. Нулган изилдөө чыгыш философия жана менин обширные сабактар йогой жардам берүүгө тийиш " мага бул. Рух побеждает материю - бул иштейт!
  
  
  Акыры, көк бөрү биз заметили, - деп ачылыш аземине иса иштесе, бул жаман, ал эми глушитель треснул. Кабинага наполнил үзгүлтүксүз громовой жана жыты өрттөлгөн жана кыйылган жерлер бул. Аны подумал, бул иронично болмок, эгер ууланууга угарным газ заставило биз умереть электе бизде пайда болот мүмкүнчүлүгүн толугу менен умереть андан ылайыктуу түрдө. Өзү аны предпочитали, күндүз отунбаева же раскаленный коргошун.
  
  
  Анын бармак эмесмин. Тамара тапкан кетиптир карта боюнча, аны ал развернула у өзүнө карата коленях. Каттамга, ал боюнча биз шли, алынбагандыгы айланасындагы үзгүлтүксүз зигзага боюнча холмам жана, акыры, финалдык, ушул жаман крутого көтөрүүнүн нарын Поленсию. Чыгуулар бул чокулары болбойт деп эсептелсин караганда-анда оюн-зоок. Алар айрыкча круты эмес торлоруна тигил эле категориясына экендигин жана Альпы же андан көп жаш Скалистые горы. Бирок эми бизге предстояло рассекать заснеженные токойлор. Чыгуулар боюнча продуваемым ветрами перевалам боюнча обледенелым гужевым жана горным тропам болчу опаснее караганда казалось. Үстүндө биз нависли темные туччи. Клочья боз тумана жана кардан, жайларды перемешанные менен бактуу-долоноту айылдарынд, хлестали вездеход менен бардык тараптардын.
  
  
  По обеим тараптарга кууш жолдор двигалась бир аз армия туземцев. Качкындар, покинувшие өз айылдары жана хижины. Алар поплелись астында коргоого Тегусигальпы. Айрым алынды пейзаждарынын лошадях же мулах, башка алынды повозки, бирок көпчүлүгү шли ходьбы. Аларга дыкат струящиеся пончо, эркин кебез кездемеден жасалган шым жана сандалии. Жаман одетые жана несчастные, алар тащились менен өзүнүн скудными пожитками карата спинах. Эгерде алар жана болдуңуз сторонниками Земблы, анда эмес показывали ушул.
  
  
  Бир жолу анын токтолду үчүн пропустить телегу. Тамара тайган боковое терезе. — Бул алыс чейин Поленсии? — деп сурады ал у метиса . Ал помедлил мгновение жана плотнее закутался в пончо айланасында өзүнүн замерзшего денесинин. "Балким, саат. Жол жаман. Вернись мурун, эгерде аткара аласың.
  
  
  — Жок, биз мындан ары иштин жүрүшү тууралуу отчетту. Рахмат.'
  
  
  Эркек положил руку болгон терезе. — Бул пайдасыз, сеньорита. Айрым биздин айланабызда боюнча Поленсии. Адамдар курал-жарак менен выгнали биз айланасындагы биздин үй".
  
  
  — Солдаттар?
  
  
  'Жок. башкалар. Мен билбейм, эмнеге аларга керек болгон биздин кичинекей айылы. Сиз сталкиваетесь менен курал-жарак, сизге кыргызча эмес, суроо берүүгө маселелерди жана баш ийүүгө".
  
  
  "Биз осторожны. Мучас gracias, senor. Тамара закрыла терезе. Аны адам мрачным, азырынча биз ехали. — Эми күмөн жок, Ник. Сен болчу укуктарды. Берүүчү ал жерде.
  
  
  'Ооба. Жана дагы бир. Зембла калышкан болчу ал жерде.
  
  
  Ал посмотрела мага курч взглядом. — Анда сен можешь боло алсак деп ишенем?
  
  
  "Мен эмес деп ишенем, бирок, бул туура расписание. Каналдар эмес тийиш абдан чоң. Алар алдын-ала даярдалышы жана настроены карата белгиленген узундугу толкундар. Команданын жасалган айланасындагы храма майя. Зембла белгиледим ih акеров, көзөмөл жок. Ошентип, биз бир мамлекет эмес болуп калат шектүү жана жөнөтүлсүн солдаттар үчүн иликтөө иш-эго. Эми булар өзүнөн өзү кете берди андай эмес, ал керек болчу жасоого тандоо. Ал алмак демонтировать өзүнүн каналдары жана забыть жөнүндө өзүнүн программасы, же ал ишке ашыра алмак өзүнүн пландарын ар кандай баа менен. Жана анын дагы эмес вижу, бул фанатик сдался. Эгерде верить кузнецу, бул-анда байланышкан комплекси мученика. Эми, качан Поленсия оккупирована эго куралдуу бандитами, көрүнүп Зебла чечти сражаться чейин победного эки жагын. Анткени, радио жок, анын болмок", - деди ал летает ал жакка-буга ортосунда өз тозоттору үчүн, колдоого өзүнүн адамдардын жана командовать алар".
  
  
  — Сиз айткыңыз, - деп полковник Зембла бул жерде, анын Поленсии?
  
  
  "Балким, ал кайра катышуучулардын жана калтырган сакчыларды".
  
  
  — Биз четтөөлөрсүз, Ник.
  
  
  Аны схватился үчүн руль Ровера, словно на шею Земблы.
  
  
  "Жок, биз эмес четтөөлөрсүз".
  
  
  Биз iso бардык күчтөрдү бир табууга жол наверх. Кээде топтордун ортосундагы жатат, кимдин бутагынын согнулись астында необычной снежной бар. Кээде боюнча окутанным туманом горным хребтам менен обрывами бир тараптан жана боз пустотой менен башка. Суук усилился. Күндүз шамал прорезал кабинага катары бритва кагазга, жана биздин тиштер стучали катары кастаньеты. Акыры биз жеткен небольшого плато, бул кеңири аягында өрөөнүнүн треугольной формалары. Башка тарапка өрөөнүнүн находилась Поленсия.
  
  
  Биздин алдыбызда простиралась чоң сверкающая равнина. Сергей ослепляюще отражался карата девственном орнотулат. Гана асман, казалось, искрилось жана мерцало. Кувыркающиеся массы облаков сверкали катары, сымап. Өрөөнү сияла белизной жана навязчиво кооз. Изящные ледяные купола покрывали бир кезде зеленую жерге. Посередине өрөөнүнүн текла дарыясы. Анын алмак көрө жерин, анда ал впадала жалал-нугун. Холмистые чөнтөктөр астында толстым катмар жатат указывали карата пороги. Көптөгөн каскадов, эми окруженных муз, указывало кыйла жогорку жобо. Поленсия находилась у подножия чоң водопада. Адатта үйдүн деревни состояли боюнча бежево-серых таштарды жана штукатурки, эми ошол эле бул кадам сука эски хижин түстөгү слоновой сөөктүн айланасында ушундай эле ак церкви.
  
  
  Аны билген, бул церковной башне болот адамдан страже. Башка болот патрулировать көчөсүнө, ал эми кээ болот отурууга крутых чөлкөмдө айланасындагы өрөөнүнүн. Охранники, алардын биз экенбиз көрө, алты адам, образовывали темные так түшкөн карата светлом фонунда. Эки турдук у импровизированной курчоо менен түзүлгөн загородкой айланасындагы бревен аба ырайына, алдынкы кара-Поленсию. Калган расположились мисалы, полукругом биздин тарапка айылдары.
  
  
  Алар бизди элек видели. Антпесе болмок, бул нерсе көп кабаттуу үйлөрдүн, — деди Тамара. "Алар жөн эле турат ал жерде... Же, мүмкүн алар билишет, бул биз пойдем, жана жардамчы жок стреляя, азырынча биз эмес подойдем лижет".
  
  
  — Бул ж, бурбасак заставлять ih көп ждать.
  
  
  — Биз алабыз попытаться жок кылууга акыркы сакчынын обходным кыймылы. Биз болмок пайдаланууга эго тапанча.
  
  
  Аны дароо эле эмес дедим. Анын изучал жерге жана ойлогон. Анын попытался придумать планы, ал болбосо приличные шансы на ийгилик. Мага бул өтө жакты.
  
  
  — Жок, биз билбейбиз ih тартип, — деп жооп берди ага аркылуу эле учурда бир канча мезгилдер. — Бизде убакыт жок "туруу" бул жерде жана бардык бул разбираться. Мындан тышкары, айылы толугу менен ачык. Пробраться ал жакка болот чертовски кыйын. Жана ал тургай ал эгерде бул сработает алабыз эмес, билүүгө ih жайгашкан. Ошондо биз выдадим өзүнө. Жок, биздин жалгыз мүмкүнчүлүгүн толугу менен — келтириши мүмкүн сокку чейин сырткары, алар билет, биз бул жерде.
  
  
  — Жакшы, расскажи мага,!
  
  
  Анын бардык пересмотрел. Андан кийин аны мисир моток аркандар менен арткы бөлүгүн машиналар. — Бер, мага өз тапанча, — деди мен.
  
  
  'Эмнеге? Нарын nen облусунда бардыгы болуп үч патрона.
  
  
  'Эң жакшы. Бул эки көп облусунда менде. Ах ооба, жана дагы бир гранату, мейли.
  
  
  Ал выглядела грустной, бирок сделала, ал просил.
  
  
  'Кайда биз пойдем?' — деп сурады ал, качан аны готовился вылезти айланасындагы Ровера.
  
  
  — Жок, биз эми мен. Оставайся бул жерде.'
  
  
  — Ник жок!
  
  
  'Да болушу керек. Ошол учурда сиз повернуть джип жана заправить бак боюнча канистр. Эгерде мага бул жоюуга мүмкүн, талап кылынышы мүмкүн тез отступление. Эгерде мен келгенде, анда...
  
  
  'Эмес айтасыңар да.'
  
  
  — Эгерде менде эч нерсе мүмкүн болбойт го, — аны кайталап коюу, — ошондо сизде мүмкүнчүлүгүн толугу менен. Бензин ашык жетиштүү үчүн вернуться в Тегусигальпу.
  
  
  — Мен ненавижу сени, — крикнула ал мага вдогонку. Аны посмотрел аркылуу ийинин карата стройную фигуру, сидящую нарын "лендровере" . Эгерде болмок гана эмес, ушунчалык чертовски суук эле, жана кырдаал байкалган эмес мындай коркунучтуу жана безотлагательной! Ошондо мага к эле жыл сайын билет жокпу, ал дагы, бул мындай сүйүү. Нулган жолу алтынчы сезими подсказывало мага, бул менин любезный кыргызча агент болчу жетиштүү страстным үчүн заставить биз забыть бизге качан кандайдыр суук эле болчу.
  
  
  Анын жеткен эки аягына плато жана баштады взбираться карата холмы, жетектөөчү карата отвесной скале үстүндө долиной. Мага пришлось утрамбовывать отунбаева бир буту менен, азырынча ал шталь жетиштүү катуу үчүн выдержать менин аленка. Андан кийин экинчи буту кийинки кусок жана башкалар. Ушунун өлүмгө алып келет утомительно. "Кадам артынан кадам" анын өсө баштады. Чогулгандарга аны чейин жеткен сезе булчуңдун буту, улам притопывания. Бул абдан крутых участкаларында приходилось ползти карата коленях. Анын кыйынчылык менен өсө баштады жардамы менен колду. Акыры анын жеткен жогорку аягына обрыва. Азыр менин билимим саякат карата скале ачык ашык Поленсией башталган.
  
  
  Биринчи бөлүгү болгон эле эмес, өтө татаал. Ал состояла негизинен аркылуу лабиринт кустов жана анча чоң эмес шарынын айланасында, алардын эң странных жерлерде росли беспорядочные ветки. Бирок андан кийин чаща бул продуваемых ветром каптап, токтоп калган. Анын келди жалал-даңгырайт токой. Ири хвойные деп, дубы жана вязы склонялись астында напором порывов жатат. Бутагынын двигались тез. Бул выглядело да, - жылы жөнөкөй турак үй колуна качались айланасындагы тараптар жагына үчүн, согреться. Айрым окуулар рухнули астында тяжестью кардан жана тесттик менен замерзшим стволом. Мага приходилось идти алар боюнча астында же алар көп ползая караганда идя.
  
  
  Карабастан, шах, ал бардык засыпал жана сравнял менен жерди, анын увидел, эмне деп ушуларды на холме. Бул айлендде лежал үстүндө руслом дарыялар, бул жолу алдында, ошол жер, ал жерде дарыясы менен громовым грохотом обрушивалась жалал-нугун. Контрабанда, чоң тобу анжелес; темные, изогнутые формалары близко-бирине карата-бирине. Мен пошел ал жакка жамынып жатат. Бул жерде шамал болчу аз катуу, ошондой отунбаева кем плотным. Аны чыкса дарыясынын жээги жана кунт коюп огляделся. Шамал стих. Бул камактагыларга жакшыраак көзөмөлдөөгө жол. Отунбаева айланасындагы мени выглядел тынчтык жана дружелюбным. Веревка катуу давила карата нулган раненое ийинин. Аны болсо с удовольствием перекинул анын аркылуу башка ийинге, бирок мага приходилось сактай правую руку эркин болушун стрелять.
  
  
  Анын бир нече жолу потянул защелку автоматтык пистолета үчүн бошотуп эго-жылдын загустевшего-жылдын холода майлар. Аны токтолду катары вкопанный жана шталь ждать. Анын болмок слушал, барбы ким жакын жерде. Эч жерде болгон эмес эч кандай белгилери жашоо.
  
  
  Дарыя — кантип болмок ee биз деп — текла подо муз жана кар каптап турат, бул канализациялык труба. Анын сомневался, ал замерзает анын күндөлүк зиму. - Моб жана бадалдар, вырванные бурей ишканасын ачышты, закрепились чөйрөлөрдүн скал посредине. Деп образовали айланасында өткөргөн грубую плотину, протянувшуюся бир жээктен чейин башка.
  
  
  Анын двинулся оңго аркылуу неглубокую впадину карата скале. Айланасындагы водопада, бул жолу алдында, ошол жер, ал жерде дарыясы впадала ысык өрөөндү, повалилась чоң карагай. Ал жарымын титирөө, жарымын нарын дарыясында. Төмөнкү ветки жүрүшүндө терең астында жаан, бирок тамырлары дале выглядели сакталган. Бул означало, бул жыгач болчу вырвано ишканасын ачышты таптакыр жакында.
  
  
  Анын токтолду бул жерде. Анын привязал бир агымы аркандар карата мектеп. Анын обвязал башка ниткой айланасындагы бар. Анын пересек замерзшую дарыясына жана направился к водопаду. Идти боюнча мааракеси дарыялардын болмок легче, бирок мен жок кылгысы керек обнаруженным. Менин планы иштелип прост. Ага убакыт, качан аны использовал бардык узундугу аркандар, ага болмок жетиштүү близко к водопаду үчүн развернуть превосходно замаскированную гранату Тамара жана талкалоо громоздкую плотину. Анын рассчитывал анда, эмне гана деп образовавшийся лед эмес схватится толугу менен. Эгер лед лопнул, бул скопившаяся массасы хлынула эле төмөн, анда суу тегерегиндеги резервуардын. Поленсия болгон искренне тилиги, тыт. Калк исчезло. Ош шаарында гана калды адамдар Земблы жана берүүчү.
  
  
  Ушунун небезопасным. Гранаттын болчу жарылып электе мен доберусь чейин коопсуз жашыруу үчүн деревьями. Стена кардан жана муздун менен бешеной ылдамдыгы заскользила эле чети боюнча. Натыйжа болмок смертельным катары оползень. Жана мен собирался жетишүүгө түрткү берүүгө, үчүн мени захлестнул бул водоворот. Ага эч нерсе билген жөнүндө настройках опережения тутандыруу. Веревка болгон моей жалгыз надеждой.
  
  
  Чейин плотиналар оставалось дагы он беш метр, дагы он. Анын пробирался mimmo веток жана асыл таштарды. "Мандариновую бомбу" аны держал бир руке, автоматический тапанча — башка. Мага показалось, мен угуп жатам добушун, бирок эч нерсе болгон көрүнбөйт. Ненадолго. Анын подполз лижет, менин максаты жана нулган денеси жүрүшүндө ошондой эле низменному, качан гана анын алмак наклониться. Ал дээрлик жеткен скалы, качан кайра услышал коштоосунда. Бул жолу каталар жок болчу! Аркылуу еловую рощу-чара кандайдыр бир эркектер. Алар шли карата арбын. Ih добуш эхом отдавались сквозь, деп билдирди аймактык кабарчы. Анын даана жазылат укканын, ал жөнүндө алар дешти. "...бул жерде издер, анын ушул эле айткан, мага показалось, мен увидел нерсени странное. Ал мүмкүн эмес алыс.
  
  
  Нарын метре-жылдын мени iso муздун торчал кусок бревна. Анын нырнул бул башпаанек учурунда мааракеси жана оказался в жер участоктор чөйрөлөрдүн шуршащих бутактарынын. Менин преследователи керек, услышали мени. Анын затаил дем алуу, орус тапанча болчу даяр выстрелить в моей руке. Анын услышал башка үнү, кричащий боюнча-испански. 'Тынчтык. Добуш берүү веревка. Ал жүрүүдө дарыясына.
  
  
  Аны посмотрел сквозь өлгөн ветки. Анын смог различить төрт фигура, останавливающиеся жайлардан. Бул мужчинах болгон бесформенная формасы эмблемалуу кокарда жайгашкан, ал анын буга чейин көргөн нарын облусунун. Ih жабдуулар кара мээлей цеплялись үчүн мылтыктар, качан алар адам смотрели на лед. Дул жеңил ветерок болгон ih формада прилипала карата телам. "Ушундай эле морозный сыяктуу твоя эже-карындашы", — деди үчүнчүсү, усмехнувшись. 'Салам!' — деп жооп берди башталган экинчи эркек непристойным жестом. — Возьми веревку, Хосе. Көрөбүз, жакшы билесиңби, сен рыбак.
  
  
  Аны потянулся карата веревке айланасындагы бар жана развязал аны. Аны эмес, отель үч жолу стрелять төрт айтымында. Анын бросил веревку жана карачу, ал извивается учурунда мааракеси. Анын бессознательно көбөйттү левую руку, тигил, бул с бомбой Тамара. Тамчы банк вдруг сүйлөштү менде на лбу. Анын недоверчиво уставился карата гранату. Аны кокусунан сломал трубку тутандыруу болгон төрттөн үч бөлүгү жолдору жогору. Болжол менен бул чатак, качан аны нырнул жалал-жашырып коюу. Төрттөн үч бөлүгү эмне? - Чаткал жолун болчу взведен жана алмак жарылып болбосун — бирок качан? Анын присел үчүн упавшим деревом, гадать эмес взорвется жокпу, вдруг гранаттын, ачык мага жакты. Вдруг анын услышал: "Ойе достор ! Материал боюнча омбре. Ал жерде кимдир сидит у дарыясынын!
  
  
  Төртөө эркектер пошли ачык мага. Бир склонил карашат үчүн иликтөө издер. Баары держали мылтыктар колунда даяр стрелять. Аны этияттык менен биригип, тапанча Тамара лидеринин четверки. Ал бардыгы болуп жыйырма ярдах, качан аны выстрелил бир жолу. Аны көргөн да, эркек схватился үчүн өмүрү жана упал болуп жаткан. Калтырган ага мандариновую бомбу ордуна развилке ветки. Одина боюнча калган троицы поскользнулся жана упал чалкасынан на лед. Эки башка дароо теңир от. Пули преследовали груды кардан жана ледяных осколков, алар больно болчу мени боюнча жакка. Аны уткан бир нече секунддан рахмат эффекту неожиданности. Ошондо бул балдар келечекте жакшы целиться. Жана ага жылы дээрлик ih прицелах. Алар алган эмес промахнуться.
  
  
  Секунд толугу менен өткөн, качан гранаттын взорвалась. Жарылуу ударил мени саяарын катары железный кулак. Аны почувствовал катары лед задрожал астында моими ногами, качан жарылуу прорвал грубую плотину. Анын пролетел боюнча воздуху, кайра приземлился жана заскользил. Мага обрушился ливень айланасындагы муздун, кардан жана жыгачтан. Анын услышал крики башка эркектер, качан гром жарылуу затих... андан кийин лед баштаган трескаться менен зловещим грохотом. Муздак суу подо муз элек успела борборго аялдар. Ал эми башталган тез течь жээги боюнча кратера. Лед стонал жана содрогался алдында оор басым; ал баштады ломаться. Болоттун видны чоң дыры. Ледяная массасы көп эмес сдерживалась менен бирге остатками токойдун башталган скользить катары массивная замерзшая палтус аркылуу опушку на вершине билдирди.
  
  
  Анын попытался турууга. Лед танцевал жана качался жогору жана төмөн. Аны кайра упал болуп жаткан. Аны да албады проползти бир нече метрге чейин жээктен. Анын покосился өзүнүн преследователей. Адам, анын анын подстрелил, исчез. Бардык, мен көргөн алынды колуна, алар отчаянно хватались эмне үчүн өткөрдү. Ал провалился нарын расщелину учурунда мааракеси. Калган скользили жана кричали. Аны эч нерсе жасай алмак тышкары, бул цепляться үчүн ветки жасалган. Освобожденная дарыясы яростно хлынула аркылуу десятифутовую жыпар жыттуу эле". Эки жээктен алынды жабылышы катуу өтүшү. Одина айланасындагы адамдардын Земблы попытался выбраться тегерегиндеги бул бурлящего фонтана. Лед поддался. Бир жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына жана бушующий агымы поглотил эго. Эки калган эркектердин выли, бул адамдар адам адамга карата өлгөндүгүнө. Эмне болгон нечего. Неуклонно биз скользили карата скале. Глыбы муздун жана калдыктары жатат хлопали биз бардык тараптан.
  
  
  Вершина водопада напоминала гигантский водоворот. Бардык вращалось жана затягивалось борборуна вихря. Мени втянуло ага менен ужасным булькающим звуком. Андан кийин анын упал.
  
  
  Ага отчаянно тянулся баарына, эмне болмок замедлить нулган эритмеси. Аны схватился үчүн бревно, кайра абдан бу, башкарууга милдеттүүбүз, бирок кайра схватил. Көптөгөн ветки алынды оборваны же сломаны вплотную карата стволу. Бирок веток жана иголок-жылы дагы жетиштүү болуш үчүн жењилдетүүгө нулган кулашы. Ызы-чуу шталь громче. Алмаштырбай сактагыч клапандар миң буу казандарды капысынан открылись үчүн выпустить лишний жылн. Отунбаева жана лед, хлынули борборуна Поленсии. Бүткүл шаар болчу охвачен, күндүз массасы менен алектенген взлетела жогору жана сариев төмөн. Аны мурда борбору бул водоворота, качан таращить көздүн садыков, найынын жыгачтан откровенными у менин буту.
  
  
  Аны карачу кеңири раскрытыми глазами тобуна эркектер. Алар изгнаны шаарынын айланасында жана рассеяны боюнча равнине. Ошол эле учурда анын мени стреляли. Бардык, мен жасай алмак, бул торчать жана сыйынуу. Аны надеялся, бул двигаюсь ошондой эле тез алар албайт кире нарын мени. Бирок өтө эле тез, анткени ошондо гана анын сломал эле өзү шею. Аны баштоочулардын водоворот бурлящей суунун, асыл таштарды жана дарактардын. Таращить көздүн схлестнула ветку төлөмдөрдүн түздөн-түз үстүндө моим ухом. Дагы бир таращить көздүн менен металл скрежетом срикошетила-жылдын валуна, mimmo анын биз өттү. Бул заставило мени напрячься коркуудан. Андан кийин дарыя ударила боюнча дну өрөөнүнүн менен күч пушечного өзөк. Мени сбило менен буту, жана швырнуло кайда анда. Жалал-мени врезались невидимые нерселер. Мени поглотили толкундар, күндүз суунун, азырынча ал почернела менде болгон көз алдында.
  
  
  Күчтүү ичинде вернуло мени бетине эрте аны түшүндүм, эмне болуп жатканын. На полпути аркылуу сплющенную жана дээрлик толугу менен разрушенную деревню аны чыкса бети. Мени вырвало суу жана портной билет дагы кайсы дерьмом. Анын өтүүгө аракет кылган плыть. Сокку саяарын заставил мени топтор. Мен добился эч кандай прогресстин. Ошондуктан анын продолжал ордуңарда үчүн сактай карашат үстүнөн суу. Аны надеялся, деп ошентип эле стимулдаштыруу менин каражаттар. Алмаштырбай аны мурда Түндүк Ледовитом аралында. Кандай болгон учурда, менин шансы на жашап кетиши тамактын жүрүшүндө ненамного жогору! Вдогонку мага послали дагы бир выстрел. Андан кийин анын оказался чегинен тышкары досягаемости жанында экендигин, керек, болчу церковью Поленсии.
  
  
  Дарыялар бешенно катилась. Кан застыла жалал-менин жилах. Менин нервдери онемели. Анын көп эч нерсе чувствовал. Коргошун кендери гантели, казалось алынды приклеены карата моим рукам и ногам. Анын катышуучулардын алдында сууга пробился бетине жана кайра баштады сууга түшүп кеткен баланы көрдүм.
  
  
  'Ник! Ник, подожди...
  
  
  Добуш исходил айланасындагы тумана, кайдан-анда издалека. Анын судорожно махнул колу. Күчтүү колу сжала нулган запястье. Анын дергал өтүүгө аракет кылган жана жардам берүү. Анын мэриясы менен өтүшү. Анын мэриясы менен желанием сдаться. Анын мэриясы менен дээрлик непреодолимым желанием заснуть жана погрузиться в эң чоң водяную кровать дүйнөдө. Бирок колу эмес сдавалась жана продолжала тянуть мени. Акыры анын почувствовал катуу почву. Мени мурдагыдай эле тащили. Дарыялар закружилась айланасындагы менин бедер, коленей, лодыжек... жана бул жерде анын учуп кетти! Аны ушундай бир нече неуверенных кадамдардын жана рухнул.
  
  
  'Ник. даңк Кудайга.' - Мен услышал дрожь анын голосе. Чоң слезы навернулись көздү Тамара. — Кудайга даңк, сен подплыл жетиштүү близко к жээгинде тургандай менен мүмкүн сени схватить. С тобой бардык тартипте?
  
  
  'Эч мындай.' - Менин добушу надломился. Анын устало покачал головой жана уставился карата нах. "Жагат, качан эркек сага кам көрөт", — подумал мен.
  
  
  
  
  9-Глава
  
  
  
  
  Болдум, - до, качан биз вернулись в "Цессну" Тамара. На небе эмес-жылы бизге жылдыздар. Күтүүсүз бала ливень засыпал ылайыкталган засыпал жерге, азыр покрытую ак кездеме. Болчу суук эле. Ар бир дем алуу причиняло ооруу. Менин непроизвольное сүзүү покрыло менин брови жана бороду катмар инея.
  
  
  Биз мелис жагат удивлены, увидев туманную тилкесине кирүү матово-сары жарыктын үстүндө борбору Тегусигальпы, борбордун Гондураса. Демек, биздин божомолу болчу нерсе. Шаары дал жылуулук жана кров бездомному жана застрявшему ал жакта башкаруу жоготууга алып келет. Аэропорт жана жолдор, жетектөөчү карата ага, мурдагыдай эле жүргүзүлгөн безлюдны. Биз гана кыскача муну чыгуу мүмкүнчүлүгү шаары. Бирок эски аргументтер кайра калышкан решающими. Биз болмок потратили, абдан көп убакыт издөө керектүү авторитетов. Анын маловероятном учурда, эгерде алар доверить бизге ih жардам болот сомнительной, ал эми эгерде алар бизге эмес доверить, биз в проигрыше. Ушул добавлялась коркунуч, бул, кээ мүмкүн менен кызматташууга Земблой жана жашыруун иштөөгө каршы өкмөтүнүн. Жок так маалыматтарды биз эч качан болмок эмес узнали менен хема имеем иш.
  
  
  — А кандай түшүндүрмө биз бериши керек маселе, эмне болду ак-Поленсии? Тамара покачала головой. "Ник, бул жылы эң жапайы трюк, ал ага качан кандайдыр видела. Эгер мен билген жакшы, аны алмак поклясться, бул сенде болгон бүтүн бөтөлкө арак.
  
  
  "Анын отель эле бир откровенными азыр" дедим мен, фыркая. "Айтмакчы, сизде болгон идеясы получше жок кылуу бул орнотуу менен биздин чектелген ресурстарын?"
  
  
  "Эми... жок, дароо эле эмес, бирок мен баары бир деп ойлойм..."
  
  
  "Көңүл айнуу бүгүн эртең менен баш директорунун!"
  
  
  'Сен хочешь ошол айта Ник?
  
  
  'Забудь бул. Жөн эле, эсиңерде болсун, бул жок кылынган бир гана берүүчү. Дагы эки бүгүштүү. Биз керек, "муну жалпысынан үч коркунучу пайда болду жана, албетте, вашими сигаретами".
  
  
  — Ник, бул несправедливо! — деди ал, надувшись. "С моими сигаретами бардык тартипте".
  
  
  "Эч Смоки албады болмок вылечить медведя", — дедим мен. — Хочешь, анын зажгу сигарету?
  
  
  — Андай деле эмес да, — засмеялась ал. "Ким ушундай аюу Смоки?"
  
  
  "Бул заняло болмок, абдан көп убакыт үчүн түшүндүрө бул. Айтмакчы, анын болмок отель сигарету ачык азыр менен глотком сиздердин аракты. Бирок бир гана моей өзүнүн маркалары менен золотым мундштуком.
  
  
  "Алтын мундштук! Алдыга, продолжай. Ал үчүн бул керек?
  
  
  "Бул үчүн моей Т-зона ".
  
  
  "Т-зона ?"
  
  
  'Кудуреттүү Кудай! Тамара, сиз эмне, бул академиянын Ульяновском проспектисинде таптакыр ничему эмес негиздүү? Манхэттенде. сен эмес протянешь жана он беш мүнөт.
  
  
  "Жок дегенде, биз эмес, негиздүү жөнүндө Т-зоналардагы . Мындан тышкары, бул айтылат неприлично.
  
  
  Менде на устах болчу айта бул эмес да. Бирок андан кийин вспомнил анын распроданный фильм, ал аны көргөн бир нече жума мурун. Ал мүмкүн укуктары. Анын прочистил горло жана прорычал: "Бер мага печенье".
  
  
  Ал натыйжаларды берди, мага печенье. Ушунун бир гүл печеньев менен, чийки жана арахисом, алар табууга болот соода автоматтарында. Бул кадам веб-съедобная нерсе, аны биз смогли таба пустынном аэропортунда болгон пределе биздин мүмкүнчүлүктөрүн биз взломали автомат жана унесли менен өз ара дюжину куту болот. Майда шоколаддын соода автомате боюнча соседству мелис таптакыр несъедобными да, андан кийин ошол сыяктуу биз ih разморозили. Андан кийин биздин рейда анын заправил баки "Цессны". Тамара зарулила болгон самолет в бош татьяна, подальше. сарпашев.
  
  
  Биз бардык алмаз ал жакта. Биз кетсек Цессне. Кыймылдаткыч жабыркагандарга холостом жүрүшү, ошондой эле жылытуу болчу кошулушу толук кубаттуулукта үчүн разморозить биз. Биз жевали бул бисквиты. Бул мага болчу пальто Тамара, азырынча менин сушилось. Штаны жана байпак прилипли мага кантип кусок муздун. Биз обыскали имараттын попросил жууркан же кургак кийим. Жок натыйжага. Эвакуациялоодо аэропорттун бардык пайдалуу, по-видимому, - жылы взято болот. Аны посмотрел кеткен Тамара анын мягком жашыл жаатында приборной панелдер. Жана мындан ары хладнокровие, туруктуулугу жана эрдик вызывали восхищение. Ал боролась, ругалась жана помогала, мага үчүн оживить мени "лендровере" . Ага жылы близок к изнеможению андан кийин ошол сыяктуу биз уклонились бир нече калган айтымында, алардын Зембла разместил нарын азыр опустошенной Поленсии. Ал преуспела. Бардык обратную кетиптир ал жыландарды жоготуу үчүн. Биз спорили тургандыгы жөнүндө керекпи, аны алып салууга промокшую кийим жана борборго аялдар болгон голой заднице же калышы анда, жана скромно превратиться в глыбу муздун. Акыры келдик карата компромиссу. Анын снял пальто жана көйнөктөр жана аянты анын пальто. Калганы тийиш болчу да керек высохнуть.
  
  
  Эми, качан биз акыры смогли отдохнуть анда, түшүнүктүү, - деп Тамара дагы жыйынтыгына карата өздөрүнүн күчтөрүн. Ал бегах ичинде эки толук күн жана ночей. Аны адам жана поза выражали белгилери усталости. Мага болчу эмес ценымногие жакшы. Тамара смахнула күкүмү менен колен жана облизнула манжалары.
  
  
  'Жакшы. Жана кайда азыр? Пунтаренас, Коста-Рика?
  
  
  'Жок.' - Мен покачал головой.
  
  
  "Бирок Ник, Панама ценымногие южнее! Сиз кандай деп ойлойсуз...
  
  
  — Ооба, биз алгач поедем в Пунтаренас, — деди, мен прерывая анын каршылык, — гана эмес, азыр ... Посмотри өзүнө, Тамара. Сен өлүмгө алып келет устала. Анын алмак башкарууга ушул самолетом ордуна сени, бирок мага эмес ценымногие жакшы. Ал эми мындай погоду болмок чертовски катуу жөн гана калууга абада. Бизге керек бир аз отдохнуть.
  
  
  — Бирок, бизде жок бул убакытта.
  
  
  — Ошондо бизге туура келет табуу үчүн ошол кезде, — бекем деди мен. Ал вопросительно посмотрела мени, анан вздохнула. "Сен укуктарын, Ник катары адатта. Бир нече сааттан топтому тандалып болмок чыгуу.
  
  
  Cessna 150 үчүн арналган эмес топтому. Бирок Тамара приготовила үчүн мени дагы бир сюрприз. У нах алынды откидные отургучтун, алар бул күндөрү бөлүгүндө кездешет нарын текшерилүүдө. Сложенные мурун, алар өлкөлүк өз ара бир нече неуклюжие керебеттер, бирок аларга болмок уктоого. Эми эмес тизмесинде делал жабдууларды ФАУ, бирок Тамара эмес, абдан заботилась стандарттары жөнүндө коопсуздук АКШ. Ошол мезгилде мага дагы болчу баары. Биз растянулись, ар бир адам өзүнүн кресле, болжол менен саат сегиз дюймах башка башка. Биз кандайдыр-бир кезде лежали молча, глядя бирине карата бирине. Тынчтык болуп калды гнетущей.
  
  
  "Биз албайбыз жөн эле ошентип калтырып, кыймылдаткыч иштөөгө бардык ночь", — башталганга ал.
  
  
  'Жок.'
  
  
  "Керек, бул жерде абдан суук эле жок подогретого".
  
  
  Дагы бир мүнөт тишины. Атмосфера түзүлүп заряжена невысказанными желаниями жана соблазнительными сезимдери. "Биз алабыз бөлүү сиздин пальто, ошондо биз эмес замерзнем", — деди ага акыры.
  
  
  Ооба, ал согласилась. Ал встала жана выключила зажигание. Кыймылдаткыч бир нече жолу кашлянул, андан кийин заглох. Внезапная тынчтык охватила биз. Тамара колебалась... Ал жай керебеттер бир катар мени менен болгон нулган узкое сидение. Повернувшись адам мага, ал вытянулась учурунда бүткүл өсүшү. Анын распахнул пальто жана завернул биз анда. Анын прижал анын денеси карата өзү. Ee тегерек жогорку төштүн казались замороженными яблоками карата моей голой төштүн, качан ал автоматтык түрдө прижалась мага. Биздин сандын соприкоснулись. Дрожь пробежала боюнча ага. Жана ушунун эмес холода.
  
  
  Аны жок кылгысы пугать же причинять эй ооруу. Ал бизге мага үчүн өтө көптөгөн башка дель. Капысынан болуп калышы анын любовником-жылы өтө рискованно. Бирок мен көбүрөөк алмак эмес контролдоого өз колуна. Жай жана неудержимо алар скользили аны ичке бар жана алдында жүн свитер. Меники колдун нежно скользнули анын напряженному плоскому животу. Аны чувствовал, ал дрожит астында моим прикосновением. Жгучий, сжимающий пыл разлился боюнча көрсөткүчүбүз телу. Менин колу ласкала анын бархатистую терини; издөө, үмүттөнө. Анан аны почувствовал бул — покалывающую пульсацию, смутный, бирок многозначительный ревматизма.
  
  
  Биз поцеловались. Адегенде лениво жана дразняще. Андан кийин шамалы. Тлеющая страсть, алмаштырбай вспыхнула нарын Тамаре. Ee денеси тряслось жалал-менин колунда волнообразными кармалган. Ee оозун болчу похож на горький түйүлдүккө. Анын задрожал жана напрягся астында күчү анын объятий. Акыры ал вырвалась эркиндигине болгон. Ал засмеялась. Гордая, самодовольная улыбка сыяктуу эле насмехаясь үстүндө моим желанием. Бирок, эгерде ал жана высмеивала бул нерсе, анда бул жылы аны өзүнүн каалаган эмес, менин билимим. Анын улыбке эмес зверства же жашыруун жүйөөлөрүн.
  
  
  Ал эмес сопротивлялась моим рукам. Экинчи жагынан, ал молча подгоняла мени өзүнүн жүгүртүлүшү, азырынча биз эмес легли голые жанында. Кабинада болчу жаркого жана влажного, жана гана эмес, подогретого. Жай жана акырын анын откинул куртку деп билдирет аймактык кабарчы. Аны карачу нах, чын эле карачу нах, бардык кетиптир. Анын нежная блестящая тери, идеальная грудь менен малиновыми сосками, анын пышный жашоо, ал көтөрүлгөн жана опускался в такт анын учащенному дыханию, аны тегерек, жумшак сандын, переходящие в узун красивые бутту. Меники көзгө пожирали аны. Ал выглядела восхитительно. Ал протянула колуна үчүн обнять мени. — Ник, Ник... — прошептала ал. "Сен ушундай күчтүү, ушундай чыныгы эркек. Добуш берүү да болушу керек, бүгүн кечинде, добушу катары мен аны отдаю өзүнө сага. Эч кандай лжи, эч кандай уловок. Эмес, Россия жана Америка. Жөн гана айым жана айым бирге... Мен нежно поцеловала бир грудь, андан кийин башкасына. Ал вздрогнула, схватила мени чачтар үчүн жана притянула дагы лизать. Менин колу скользнула ортосунда анын буту, андан кийин жогору боюнча жумшак ички бетинде анын бедер. Анын сандын расслабились. Ee болуп жаткан кеңири раздвинулись, приглашая мени толугу менен компетенттүүлүккө ал түзгөн.
  
  
  Ал заставила биз перевернуться на маленьком стульчике. Эми биз жүрүшүндө дагы башка. Ал төмөн. Бир айланасындагы анын узун дрожащих буту свисала менен аягына орундук, поддерживая биздин денесинин. Жай ал опустила руку эки өлкөнүн ортосундагы телами. Ал ласково прижала мени өз нымдуу жылуу дрожащей болмуштун. Маленькими игривыми чөйрөлөрү ал башталганга извиваться жана извиваться. Ee манжалары жадно вжимали мени нах.
  
  
  "Ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа бул бул — вздохнула ал, затаив дем алуу. Казалось, ал толугу менен поглотила мени терең ичиндеги өзүнө. Ee денеси искривилось. Застонав-жылдын удовольствия, ал брыкалась ногами. Анын колду жана бутту обвили нулган напряженное подвижное денеси. Суук пробежал боюнча көрсөткүчүбүз позвоночнику. Аны почувствовал катары напряглись анын булчуңдун, алмаштырбай алар көп алынган эмес бөлүгү анын денесинин. Анын ударил. Бүткүл душой жана аспаптын аны мурда блаженном блаженстве бул мгновения. Ал дагы крепче обхватила ногами менин дергающиеся сандын. Ee страстные манжалары ритмичными кармалган массировали мени. Менин сдерживаемый экстаз вылился терең ичиндеги нах. Анын вздрогнул. Анын көп алмак эмес контролдоого өзүнүн кыймылынын.
  
  
  Манжалары Тамара дагы тереңирээк карасак впились в мою менен биздин күнөөкөр табиятыбыз. Дагы лижет, ал сжала мени ортосундагы өз безнадежно напряженными бедрами. Ал стонала жана стонала подо мен, качан аны жеке страсть вспыхнула менен күч приливной толкундар. Биздин дененин конвульсивно тряслись. Казалось, бул эч качан кончится.
  
  
  Качан бардык закончилось, биз дагы бир аз полежали, измученные жана сытые. Биздин рты сжались. Үн биздин дем болдум, терең жана оор.
  
  
  "Ник", — прошептала ал качан, биз жакмакпыз погружаться в глубокий соң.
  
  
  'Ммммм ...?'
  
  
  "Ник ким мындай аюу Смоки?"
  
  
  
  
  10-Глава
  
  
  
  
  Коста-Рика эле турат негизинен бишкек шаары. Айрым алар аркылуу чыгымдарынын спящие вулканы, алар кээде кетүүлөр бийиктикке андан үч миң метр. Бирок теориялык жактан, ал тургай эң төмөн бөлүгү низменности эми находилась бул бийиктикте. Тоолор возвышались үстүндө алар невообразимой бийиктикте. Бул жана предсказывал полковник Зембла, аба-ырайы ухудшалась бири-бузгандыгы үчүн күч келтирүүдө. Эми, качан эки өткөргүчтүн жүрүшүндө жок кылынган, поручни плотиналар болчу жабык. Метели, алар биз менен Тамарой эли в Гондурасе, превратились жалал-ураган.
  
  
  Ужасный суук охватил аэропорт, качан биз улетали-түштүк арада аяктады түн ичинде. Тамара летела боюнча кеңири дуге үстүндө Тихим океаном үчүн мүмкүн болушунча болтурбоого шторма. Бирок качан биз повернули вглубь өлкөнүн Пунтаренасу, биз застала воющая ослепляющая метель. Ошентсе да Тамаре оңунан благополучно посадить самолет карата лугу алыс бул портового шаарынын Коста-Рики. Крылья Cessna алынды жабылышы толстым муздун катмары. Антиобледенители эмес выдержали.
  
  
  Эки ранчо, жанында аны менен биз приземлились, владел четырехдверным седаном "Бьюик" 1940-жыл. Автомобиль болчу бекитилиши темир проволокой. Арткы сиденье уступило орду цыплятам. Фермеру эмес, абдан понравились никарагуанские акча, дагы башка каражаттарды төлөө бизде болгон эмес. Бизге эле эмес абдан жакты, анда биз керек эле, салык төлөө үчүн бул раритет он эсе көп күндүк наркы. Биз выгнали петух айланасындагы фургона жана поехали.
  
  
  Контраст ортосундагы высокогорьем Гондураса жана прибрежным районом Коста-Рики жылы урунттуу дароо эле. Шах выпавший ал жерде, токойдо, жумшак болуп кала берген. Бул жерде шамал тоскоолдуксуз дул боюнча бескрайним просторам залива Никойя . Отунбаева сдувался менен равнин жана скапливался өрөөндөрүндө же жамынып имараттарды жана купами жатат. Шамал дул карата " биз бардык тараптан. Порывы шамалдын убакытка загоняли машинага нарын опасную жакындыгы карата дренажным канавам, өтөгөн катар по обеим тараптарга жолдор. Кээде биз дээрлик турдук жерде, качан каршы биз шелл шаары жана кызматы. Дайыма шамал превращал отунбаева жана шаар айыл ледяную массасы менен алектенген смерзалась нарын бетонно-туруктуу корки. Ал скрипел, качан биз эго проезжали. Асман болчу ослепительно белым, толук отражений жана мерцающих огней. Таң каларлык нерсе, бул ушундай күчтүү суук жана мындай ослепительная сулуулук жана ден-айкалышуусу мүмкүн. Айкалыштыруу, бул эки жактарын ослепило мени, азырынча анын мэриясы менен окутуучулар жана студенттер. Анын едва алмак көрө ветки жатат жана кусты, алар хлестали биз. Машина сбивала ih үчүн бир башка. Тамара прижалась мага үчүн бир аз согреться.
  
  
  Акыры биз проскользнули нарын Пунтаренас. Бул башкы порту Коста-Рики в Тихом аралында. Шаар жайгашкан болжол менен 140 км мааракеге карата борбордун Сан-Хосе. Адатта бул шаар менен узуну 30 000 адам. Эми ал көп походил карата " бош келген кладбище. Эч кимди болчу көрүнбөйт. Жада калса жаныбарлардын, алар tac-бөлүгүнүн бродят боюнча ушундай шаарлары. Нарын гавани турдук карата якоре эски круизный лайнер жана бир нече траулеров балык кармоо үчүн тунца. Алар вмерзли нарын лед. Шаар, отунбаева жана воющий шамал помяли корабли жана сломали мачты.
  
  
  Биз улантышты кыймылы өзүндө төмөн өткөрүп берүү. Биз подозревали, баары Vacaciones болчу бөлүгүндө туристтик курорттун боюнча башка тарапка гавани. Келдик нарын шкиперское кофе. Айланасындагы келет дым валил, ал эми терезе светило кызыл жалын өтө жети горевшей мештерди. Анын токтолду. Тамара садыков ичине үчүн суроо болду. Качан ал вернулась, ал заметно побледнела. — Ал жерде ушул жаман, Ник, — деди ал дрожащим үнү менен. "Кажется, бул бүткүл району жакта. Аялдар жана балдар дрожат алдында печкой. Эркектер турат анын тегерегиндеги жана апатично смотрят. Алар растеряны. Алар напуганы жана дээрлик жок тамактан. Одина салтын, - деди мага, - деп соборе, анда сидит дагы көп адамдарды, таптакыр нечего бар. Алар умрут, Ник. Биз положить ошол тууга!
  
  
  Анын успокаивающе погладил анын бутту. "Биз колдон, бул көбөйтө алабыз. Анда залында бардык?
  
  
  Ал печально кивнула. "Эмне кылабыз, качан биз доберемся ал жакка, Ник? Болбойт деп толук айта биз прислала мисс Мохада. Алар эч качан купятся бул! Андан тышкары, бизге белгисиз, барбы мейманканасында сторонники Земблы. Алар мүмкүн ал жакта, бирок берүүчү болушу мүмкүн спрятан жерде өткөрдү.
  
  
  "Мен билем, бирок ракетаны менен андан бир нерсени баштоо, Тамара сыяктуу Поленсии".
  
  
  Акыры биз вышли на кеңири бульвары менен отелями, барами жана сувенирными лавками. Натыйжада өсүшү туризм, акыркы беш жылда алар өстү, бул козу карындар андан кийин уланууда. Бардык Vacaciones жылы бир айланасындагы эң чоң имараттардын. Ал отделен-жылдын жолдор полукруглой подъездной дорожкой. Менен жолунун ал выглядел катары чоң хромированный носик менен балкончиками. Эки ылдыйкы кабаттын алынды расширены жана окружили солнечную террасу жана салттуу замерзший бассейни. Бүткүл участогу окружен жогорку таш дубал менен.
  
  
  Жалал-он беш метр менен көз эшик ичке өтүшүн болчу заблокирован машина "Фиат". Боюнча выхлопной келет вырвалась струйкой түтүн. Ошентип, кыймылдаткыч иштедим. Терезе алынды жабылат. Бирок качан анын токтолду, эшикти жанында айдоочу бул жерде эле жылытылган жана nah чыкса эркек. Ал калтырган эшик ачык, мамиле бизге. Ага анын увидел башка адамдын жыландарды жоготуу үчүн. Эки держали тапанча-пулемет багытталган "бьюик". Аны этият вытащил өзүнүн тапанча жана положил эго карата сиденье жанында болот. Держа тапанча оң кол, сол анын опустил терезе. Анын болмок болуп кала берген сылык, мүмкүн болушунча узак жашашат.
  
  
  — Сеньор? — спросил эркек менен шектүү взглядом.
  
  
  — Жок болмок сиз передвинуть өзүнүн машинага, — деди мен. "Биз хотим өтүүгө в отель".
  
  
  "Отель бактысыздык. Жаңы коноктор көп жол берилбейт.
  
  
  — Биз эмес, коноктор, — тез дедим мен.
  
  
  'Ах, жокпу? Ошондо бул?'
  
  
  — Биз чакырылган, — деди Тамара.
  
  
  — Бизнес, — деди мен.
  
  
  Эркек моргнул жана выглядел ашык настороженным караганда, качан болсо. Сиз артисттер тийиш болгон чыгууга үчүн "грешников жок айып үчүн өч"?
  
  
  Биз менен Тамарой тез переглянулись. Биз түшүнүшкөн жок, ал болбосо көңүлгө, бирок тез кивнули.
  
  
  — Албетте, — деди мен. "Биз артисттер. Сиз бизге мүмкүнчүлүк берсеңиздер өтүүгө?
  
  
  Ким алар, Хуан? — деп кыйкырды айдоочу "фиата".
  
  
  Аткаруучулар, — перезвонил Хуан. Эго көздүн сузились чейин щелочек. — Бирок алар таптакыр жок похожи. Мен ойлойм ...'
  
  
  Анын прервал эго. "Биз поем, шутим жана..."
  
  
  Кесип ээлери чакырылган! — усмехнулся эркек. "Болот придумать бул нерсе получше".
  
  
  — Мен танцую, — деди Тамара төмөн манящим үнү, глядя ага төмөндөн жогору. Эй, оңунан наклониться алдыга, бир убакта выпячивая грудь. Немалый подвиг менен бардык бул кийим, аны ал носила. Презрительная улыбка болгон адам күзөтчү исчезла катары отунбаева бул күн менен.
  
  
  -- Буэно ! Алсак-анда жакшы!'
  
  
  — Ооба , амиго, — перебил аны, — адегенде караганда окусаңар сеньориту Фанданго бири "Фанданго жана Измельчить". Экзотическая танцовщица менен дүйнөлүк аты. Эгер сен аны увидишь...
  
  
  'Ал' - деди эркек. Ал опустил винтовку жана пошел, кайра "фиату".
  
  
  — Недружелюбный бала, — пробормотала мен качан ал жылдыктар сейил бак курууда анын каражат табат.
  
  
  Ал калтырган эшик ачык, жана кунт коюп наблюдал үчүн биз. Ал мисир рацию менен приборной гүлдөрэгилип, - деди бир нече сөздөн. Болду минутная кечиктирүү. Андан кийин келди ревматизма. Бул тийиш болчу звучать жакшы. Жок дегенде эркек кивнул айдоочуга, жана "фиат" кайра бармак эмесмин.
  
  
  — Биринчи тоскоолдук преодолено, — деди мен качан биз эго миновали. "Берүүчү бул жерде, отелинде".
  
  
  — Анткени айтканда коргоо?
  
  
  — Ооба, жана дагы, анткени мейманканада горит святым. Демек, аларда айтканда өздүк генератору. Ошондуктан алар даяр грядущим окуяларга. Болжол менен, Зембла азыр разместил бул жерде өзүнүн адамдардын в ожидании окуялар.
  
  
  "Менин бардык гүлзат", — деди Тамара, вздрагивая.
  
  
  Анын почувствовал өзүнүн ийинин. Жаракаты жакшы зажила. "Кызык, — деди ага задумчиво, — анда алар спрятали берүүчү".
  
  
  'Анын, эгерде андай болбосо, кызык, ким же эмне бул "грешники жок айып үчүн өч"?
  
  
  'Мен билбейм. Айтмакчы, сен умеешь танцевать? Ал улыбнулась. "Мүмкүн, аны эч билбейм жөнүндө твоем медведе Смоки, Ник, бирок мен научился дагы бир нече трюкам нарын Ульяновске".
  
  
  — Бул пригодится, — усмехнулся мен, — анткени мен билбейм карточкалык фокусов.
  
  
  Мени эмес удивило жоктугу швейцара. Зал болчу пустынен тышкары, администратордун. Ушунун похоже на сүрөттөөчү искусстволор музейи. Дубалдар алынды жабылышы фресками жана картинами. Ортодо алтын ковра жылы фонтан, украшенный пластиковыми өкүлдөрү. Нарын дальнем бурчунда үчүн прилавком, турду медлительный жаш адам менен атласными глазами жана выразительными ноздрями. Үчүн эго колдору артында болушу керек висела ачык рамка үчүн почта жана ачкычтарын, ал эми сол тарабында, андан анча чоң эмес болчу коммутатор. Балким, астында блестящим палисандровым деревом прилавка лежали дагы бир рациясы. Бардык учурда, ал выжидающе посмотрел карата биз качан биз жериходогу. Бул жана мускулистый джентльмен, прислонившийся карата тик жакалуу көйнөк жанында аны менен. Бул бардык башкаруучу отелем, бул майып болчу одет нарын полосатые штаны, ал эми петлице өзүндө болгон гвоздика. Бирок бул окшоштук закончилось. Эго китель болчу похож на раздутый свиной резина. Гвоздика увяла жана эго оор грудь выпирала аркылуу жаман сидящего костюма. Албетте, ал снял менен ушул менеджера кийим жана кайда болсо, ошол спрятал. Аны надеялся, ал эмес замерзнет нарын төмөнкү ич кийим.
  
  
  Аны укканын катары Тамара торопливо дем алып. Мен пошел анын интуиции. Зембла заблокировал бардык ичине жана сыртына. Алдык проскочить биринчи тилкесине кирүү коргоо, бирок предстояло дагы көп керек.
  
  
  Псевдо-менеджер выпрямился жана оглядел биз менен буту чейин башты. Эго үнү, казалось, исходил айланасында абдан терең. "Фанданго жана Гринд?"
  
  
  'Ооба.'
  
  
  — Сизди жок моем тизмесинде, сеньор Фанданго.
  
  
  "Анын Гринд; ал Фанданго. Бирок, мен бере алам сизге түшүндүрмө.
  
  
  — Биздин агент, — перебила Тамара, — бардык перепутал.
  
  
  "Башка артисттер албай прийти", — деди мен.
  
  
  "Бул ужасная аба-ырайы. †
  
  
  Менеджер көбөйттү руку. 'Остановитесь! Остановитесь! Мен кетким келбейт коюуңуз бул кайра. Сиз эки танцуете?
  
  
  Анын кашлянул извиняющимся тоном. "Эми, аны негизинен катышуучулардын тегерегиндеги бул, жана..."
  
  
  "Эми ал менин менеджер, жана..."
  
  
  - Бирок эгер сен настаиваешь, анда мен баары кетким келет...
  
  
  'Жетиштүү! Балким, бул ошондой эле жакшы, кааласа сиз эмес танцевали, сеньор Гринд. Алар ооган аялды жана аялга алар алышат. Ал үчүн развлечь эми эмес да, чынбы? Анда сиздин костюм, сеньорита ?
  
  
  — Жок беспокойтесь бул тууралуу, — кескин чыңдоого Тамара. "Бирок мага бизге музыка".
  
  
  — Беле алар сага бул эмес дешти? Жалал-Hotel Vacaciones туруктуу иштейт командасы үч адамдан турат. Ал ойнойт ысык-коктейль-баре, бою сезондун. Бул комбинация, сиздин карамагында. Менеджер вздохнул дээрлик өкүнүү менен. "Ах. Менин, сен эле деген сөздүн жакшы жагы, бул Кармен...
  
  
  "Кармен"?"
  
  
  — Кармен ЛаБомба , сеньорита ! Ал абдан белгилүү болгон бул тармактагы. Ага эч качан сиз жөнүндө укканын эмес.
  
  
  — Бул өзгөрөт, андан кийин бүгүнкү күчөйт, — знойным үнү пообещала Тамара. Ал кайра поманила эго взглядом. Аны эмес өзүмдү ыңгайлуу. Менин жакасы баштаган щипать шею. Алмаштырбай, биз подавали арыз жакшы иштерди Юнион-Сити штатындагы Нью-Джерси.
  
  
  'Сеньор, бизге суук эле, биз "устали жана голодны", — кескин, - деди мен. "Эй, Эгерде алдыда боло..."
  
  
  'Ооба. Пепе, аларды көрсөтүү ih бөлмөгө.
  
  
  Секретарша вскочила боюнча тик жакалуу көйнөк какай. "Сен! Кайсы куну?'
  
  
  "Жок беле туруктуу бөлмөлөр үчүн артист? Бир мындай, бөлөк конокторду, анын арткы бөлүгүнө отелинин?
  
  
  "Сиздин, сиздин," Пепе макул . Ал бул тез кивнул жана схватил ачкыч менен гүлдөрэгилип турат өзүнө. Ал нырнул астында прилавок. "Буга, хорек фаворит ".
  
  
  "Биз сизге позвоним", — деди менеджер. "Жакшы жүргүзсүн кезде, сеньорита жана болсоңуз эмес жаман Кармен".
  
  
  Тамара наградила эго чувственной улыбкой. Биз өткөн артынан администратор. — Жок, абдан дружелюбного, ооба? Тамара байкадым бул качан биз өткөн mimmo керек.
  
  
  "Мен ойлойм, ага болгон чын эле жагат бул Кармен", — дедим мен. Аны дагы эле өзүмдү абдан ыңгайлуу болгону сыяктуу, шли иши.
  
  
  Биз спорт боюнча коридору, жетектөөчү башкы залы. Андан кийин биз кирди чоң тегерек бөлмөгө, толук ак тегерек диванов, ыңгайлуу стульев, столдорду жана колонналарды. Бир жагынан болгон чоң терезе менен түрү болгон солнечную террасу. Экинчи тарап превратилась в коктейль-бар. Касынын ортосундагы эки чоң колоннами висело туу менен чоң золотыми тамгалар менен:
  
  
  Кош келиңиздер, ЫЙЫК ИСТИННОЙ ЕВАНГЕЛЬСКОЙ ЦЕРКВИ - благочестие - целомудрие - тазалык - БЛАГОСЛОВЕННАЯ ОБИТЕЛЬ.
  
  
  "Сага туура келет танцевать ал жерде кийинчерээк", — деди Пепе. Ал билимим тууралуу маалымат берген эмесмин карата коктейль-бар, анын айланасындагы раздался громкий каткырык.
  
  
  Аны посмотрел карата гостиную көрсөтүлгөн Пепе жиберүү. — Бул эмне болгон адамдар вон ал жакта? — спросил мен, кайра глядя карата Пепе.
  
  
  Пепе бой плечами. — Ыйык Чыныгы-Евангельской Церкви, сеньор . Ким дагы мүмкүн бул мейманканасында?
  
  
  — Үчүн estestvenno. Ким дагы.'
  
  
  Биз двинулись жагына коридордо аркылуу гостиную. Мага вспомнился комментарий охранников жөнүндө "грешниках жок айып үчүн өч". Акыры анын схватил администратордун үчүн ийинин. "Пепе, алар позвонили бизге абдан күтүүсүздөн. Биз деги эле бул эмес түшүнөбүз. Ким бул , ммм, Ыйык?
  
  
  'Норте Американос, сеньор Шагыл. Алар эсептешет объектилерине, тамеки чегүүгө, танцевать же уктап менен чужой аялы греховно. Алар забронировали номери бул мейманканасында алкагында өз крестовых походов бүткүл ачык бассейни үчүн, буруу бардык, ким наслаждается немногими радостями жашоо. Анын рассказываю бул сизге, бул-бирине, сеньор . Биз ал менен бул Святыми бизге болот аябай скучно. Тилекке каршы, ih задержала внезапная алмаштырганда аба ырайы. Абдан надоедливые.'
  
  
  — Болот, айта алар-талаптары жиберилген, — с хитрой улыбкой байкадым Тамара.
  
  
  Пепе закатил көздү. "Эгер мен, алар, ойлогон, - деп тууга, аягында жарык близок, анын болмок карата коленях просил кечиримдүүлүк, анткени анын закоренелый грешник. Жок дегенде, эгер менде болот мүмкүнчүлүгүн толугу менен! Башка жагынан, эгер в моем образе жашоо жок эч жаман...
  
  
  "Мен түшүнөм. Эми, качан аларда бар мүмкүнчүлүгүн толугу менен, алар наверстывают аяктайт".
  
  
  — Похоже анда, — деди Пепе. Ал кайра закатил көздү. Биз наткнулись карата пустую ашканага. Биз обошли келет аркылуу кууш коридор. Пепе ачты бир айланасындагы эшик жана жестом пригласил бизди кирүү. 'Добуш берүү өткөрүлөт. Боюсь, бул эң мыкты биздин бөлмө, бирок...
  
  
  — Биз муну түшүнөбүз..., — деди мен. — Ошондой да, ошол эле шоу? Эмне үчүн биз ички иштер органдарынын, муну?
  
  
  "Бардык Ыйык женаты, сеньор боюнча - ушул женаты. Жана аялдар, алар тургундары менен өз ара... Катчы застенчиво усмехнулся жана зашаркал ногами, алмаштырбай эмес, таптакыр билем, эмне кылсак өз фигурой. "Биз подумали, бул жакшы максималдуу түрдө канааттандырууга ih жаңы керектөөлөрүн. Биз каалабайбыз, алар мешали же шумели".
  
  
  "Ооба, бул чын эле испортит кырдаалды менен ушул штормом эмес да, чынбы?"
  
  
  Пепе напрягся. Хладнокровно жана сдержанно ал мындай деди: "Жок задавайте көп маселелерди, сеньор. Сага жакшы төлөшөт.
  
  
  Өзгөчө, эгерде аласыңар развлечь биздин конокторду приятным ыкма. Мындан тышкары, бул нерсе сенин иш. Анын сунуш кыламын сизге калышы бул жерде, азырынча сиз чыгууга тийиш эмес. сак-саламатта болуңуздар.'
  
  
  Пепе болчу укуктарды. Бөлмөдө болчу эмес, анткени көптөгөн нерселерди. Дубалдар жана потолок алынды күрөң түстө. Бул жынысы мындай болчу эле алтын ковер сыяктуу салонунда. Ал жерде болдум, отургуч, отургуч жана жакшы жазуу жүзүндөгү отургуч анын катуу караңгы стилде, имитирующем испан. Двуспальная кровать болгон покрыта каралжын-синим парчовым покрывалом. Ошондой эле, болчу бир аз ванная бөлмө менен биде, ал казалось көп душевая кабина. Терраса болгон покрыта кар каптап турат. Айнек раздвижных эшиктеринде гнулись астында күчү менен болду. Бирок кийин бардыгы аркылуу биз өткөн, радиаторлор излучали приятное, комфортное жылуулук. Андыктан биз декларация бойдон бөлмөдө, азырынча бизге эмес пришлось гана ордунан турууга. Ортосунда башка, Пепе позаботился бул жөнүндө. Ал бизди запер!
  
  
  — Бул подонок, — прорычал мен, дергая эшиктин тосмосун алып ручку.
  
  
  — Ник, — деди Тамара, — иди посмотри.
  
  
  Ал сидела у раздвижных эшик. Аны подошел туруп, жанында аны менен. Ал указала карата кышка ашкана тозотунда перпендикулярно биздин бөлмөдө. На кухне аркылуу жети освещенные терезе аны көргөн катары кыктын менеджер разговаривает менен кандайдыр бир боевиками. Улам жагымсыз ракурса анын алмак эмес бардык разобрать. Анын увидел эркектер, сидящих үчүн столунан. Ih автоматтар неловко висели карата спинах. Алар эли. Фигуралар, анын полосатых штанах дико жестикулировала жыйынтыгындатапшырышкан. Мен ойлогон эмес, ал боз-булуң айылынын тургуну с ума. Похоже, ал раздавал буйруктар. Буу үзгүлтүксүз кивали жана сакталып турса бар. Аркылуу эле учурда бир канча мезгилдер менеджер исчез.
  
  
  - А сен кантип думаешь? - деп сурады Тамара.
  
  
  — Билбейм, — дедим мен. "Похоже, алар едят. Анын отель болмок билүүгө, кайда алар жиберилет!
  
  
  "Күтө туруңуз, алар встают!"
  
  
  Эркектер встали. Показалась толстая старуха нарын бесформенном көйнөк. Ал убрала менен орундук. Буга чейин бир нече м эч нерсе болуп өттү. Аны боялся, биз потеряли ih түрү боюнча. Андан кийин бир аз мындан ары зажегся ыйык, жана биз кайра увидели ih. Алар потягивались, өтө зевали жана чесались. Акыры алар мындай оюн үчүн анча чоң эмес чарчы отургуч жана ойной башташат, карта. Одина тегерегиндеги эркектер откинулся карата спинку орундук, анын бутту ысык-ботинках обхватили ножки орундук. Нулган көңүл привлек объектисине, ага ал прислонялся. Бул кадам толстая дубовая эшикти менен оор темир фурнитурой холодильника же морозильной камералар.
  
  
  — Ооба, — деди жай мен, — ооба, анын начинаю түшүнүү керек.
  
  
  'Эмнени?'
  
  
  — Даяр поспорить деп өткөрдү, бул инсталляция Земблы нарын морозилке. Муздатуу үчүн estestvenno выключено. Балдар жана түтүктөр ичиндеги ага түзөт прекрасную передающую тармагы".
  
  
  'Сен деп ишенем?'
  
  
  — Жок, — признался мен, — бирок сиз четтөөлөрсүз, бул эмес да ?
  
  
  'Жок.'
  
  
  "Жок дегенде, бул бифштексы коргойт вон ошол кармалды", — деди мен. "Мен керек иликтөө иштерин жүргүзүү. Менен ушундай эле успехом биз болмок баштоо ал жерде кантип жана кайсы болбосун башка жерде.
  
  
  Ал прижалась мага. Анын көз алдында болгон негизги көйгөй.
  
  
  'Да?'
  
  
  Анын торугарт ee. Ee денеси тряслось. Аны ойлогон узак жана упорно. Эгер ошондо гана менде болчу ошол моток аркандар, ал калтырган ага Поленсии. Же менин стилет, ал менде отобрали нарын облусунун майя. Же менин "Люгер", оставленный Вашингтондо... Эмес найдя логикалык чечим аркылуу кандайдыр-бир кезде, аны шталь кароого кем очевидные варианттары. Бирок ал тургай алар казались кем ылайыктуу караганда, адатта. Андан кийин бакубат паузы аны задумчиво деди: "Эми, мүмкүн, башкача чыгышы, эгерде биз воспользуемся вашими сигаретами". Ee көздүн расширились-жылдын ужаса, качан аны экендигин өзүнүн планы. Ал задохнулась. "Жок пытайтесь муну! Бул мүмкүн эмес!
  
  
  — Бул бардык калган. Биз бирдеме керек. Оставайтесь бул жерде жана обеспечьте мага алиби учурда, эгерде пайда болот Пепе же ким нерсе дагы.
  
  
  Ал чың сжала нулган пальто эки тарап тең жыйынтыгындатапшырышкан жана покачала головой. — Жок, делай ушул азыр. Бизде мүмкүн мүмкүнчүлүгүн толугу менен анча чоң эмес, бирок бир гана эгерде биз көбөйтө алабыз выбраться боюнча бул бөлмөнүн таандык кадимки ыкмалар менен. Жок, эгер сен выломаешь эшик, жана Кудай билет, кандай тынчсыздануу поднимется. Сиз жасоого тийиш өз жүрүшүн учурунда дебюта сеньориты Fandango, Ник. Мейли кое туруңуз. Ошондо анын смогу жардам бере сага жок дегенде, мунусу отвлеку адамдардын Земблы.
  
  
  — Дебют сеньориты Fandango эмес да, чынбы? Анын криво улыбнулся. — Сен чын эле думаешь, бул жетиштүү деген сөздүн жакшы жагы, үчүн загипнотизировать бүткүл отель?
  
  
  Поищите өздөрү, сеньор Гринд!" Ал прижалась мага өзүнүн дрожащим аспаптын учурунда бардык узундугу. Ловкими, быстрыми манжалар менен ал расстегнула менин бешмант. Ал xix кылымда кайта баштаган бул кадам жана, смеясь, скинула менен плеч өзүнүн пальто. — Ник эмес беле, ал придумать атын получше?
  
  
  — Мага пришлось импровизировать, — деди, мен защищаясь. Анын бросил өзүнүн пальто карата жынысы жанында Тамарой. "Ммм ... мен дагы!" Тамара расстегнула жүндөн токулган кардиган, ал носила катары блузку, анткени анын ак, толук грудь болгон жарым-жартылай гана прикрыта. Ал отошла дагы бир нече кадамдарды, азырынча эй эмес хватило жердин.
  
  
  'Сеньорита Fandango баштайт өзүнүн сөзүн!"
  
  
  Ал расстегнула юбку жана опустила аны. Ee кардиган вызывающе доходил чейин бедер, словно крошечное мини-көйнөк. Бул застенчивая кыз, ал өлкөдөгү демократиянын дүйнөлүк деңгээлге подол өзүнүн жилеттин жана обмотала эго айланасындагы бар. Ал обнажена-жылдын бедер чейин ступней кошпогондо, кичинекей ак трусиков.
  
  
  Андан кийин ал башталганга танцевать. Анын денеси оставалось неподвижным. Бир гана бөлүгү ортосунда, анын пупком жана тереңдиги тряслась жана скручивалась шамалы, эмне деп сыртына учурунда бороон!
  
  
  — Эмнени айтасың, Ник? — деп сурады ал с улыбкой.
  
  
  Мен ойлойм, анын деди. - "Мен ойлойм, сиз көп сеньорита Гринд караганда Фанданго. Жана сеньорита Ла Бомба аны менен бирге.
  
  
  Ал башынан тихонько күлүүгө. Ал порвала топчулар жилете. Шерстяные фалды, казалось, ниспадали менен анын плеч. Ал потянулась үчүн колдору артында болушу керек, деп алып салууга лифчик. Ал увеличила темпи. Ал подошла мага дээрлик мыя.
  
  
  'Эмес ..... барбы бизге ...?' — деп сурады ал хрипло, кивнув мага головой.
  
  
  Болобуз деп? Ойлорун меники мелис алыс, жана мен дароо түшүндүм, - деп ал айтат. Айтууга мындай кезде! Бул тийиш эмес болчу случиться! Андан кийин анын нашел өзүнүн тили. — Тикмечи, ооба, албетте! Бизге ажырашканга туура келет!
  
  
  Тамара кайра вздохнула. Ал протянула руку, схватила мен үчүн куру жана хорошенько потянула. Анын почувствовал рывок бардык өзүнүн чыңалган теле. Тамара дагы кружилась, кружилась. Аны протянул руку жана мисир жука ак нейлон. Анын потянул. Эмне үчүн болбойт? Ал укук. Бизге жакшы подождать. Ал эми өзбекче убить кезде? Ал перестала танцевать жана прижалась мага обнаженным аспаптын. Ал поцеловала мени, яростно. Ee эриндин алынды влажными жана горячими. Анын мисир ee колуна жана отнес карата керебеттер, биздин эриндин баары алмаз сжаты. Биз приземлились ачык болгон кровать. Стремительно, биз сакталып турса целоваться. Менин тилге терең погрузился ортосундагы тоскующими губами нарын теплую впадину жана мындан ары rta.
  
  
  Ал өлкөдөгү демократиянын дүйнөлүк деңгээлге колуна үчүн обнять мен үчүн шею. Бирок анын держал ih, кеңири расставив жана дыйкандары аны баруу жумшактык жаздык каптар. Анын каримде жана поспешно разделся. Тамара откинулась карата жаздыктар жана смотрела. Колуна кеңири расставлены, бутту бир аз расставлены. Ал катуу дышала.
  
  
  Ник, — прошептала ал качан аны керебеттер бир катар аны менен.
  
  
  "Сделай бул кайра, бул өткөн түн ичинде... Менин колу блуждала боюнча холмистой жерде ee грудей, mimmo ee сосков, төмөн анын гладкому животу карата мягкому светлому теплу. Ал застонала. Ee денеси обрело "өз алдынча ат астында моими ласками. Ee добуш вздохнул мага кулагы, умоляя толугу менен алышы жана аны потушить пылающий от, ал воспламенил менин манжалары анын чреслах. Анын целовал ee эриндин, подбородок, мягкую впадину на шее. Менин язык обвел катуу упчулар. Биз пронзили жаңы термелүүнүн. Менин нымдуу эриндин ласкали анын жашоо. Аны почувствовал, аны кантип атласная тери напряглась. Менин нащупывающий оозун түштү дагы төмөн, азырынча Тамара эмес закричала-жылдын удовольствия. Ал каталась боюнча тараптар жагына, стонала-жылдын восторга, качан менин эриндин коснулись аны усиливая анын интенсивдүү пульсирующее козгоо. Ал вытянула колуна резкими кармалган. Анын манжалары вцепились ош меники чачтар.
  
  
  Анын выпрямился, ee, дрожащее жана корчащееся денеси подо мени менен. Аны чувствовал анын влажное жылуулук. Нарын диком ожидании ал пролежала карата жынысы, даяр кабыл алынсын мени. Ал схватила мени менен күчү менен алектенген дээрлик сводила мени менен ума. Ал билдирди өз кубаныч үн чыгаруу. Анын колуна судорожно обвились айланасындагы моей моюндун, ал прижала мени алып сужающимся изгибам өз төштүн. Анын денеси подо мен повторяло менин ритмичные кыймылынын жапайы, неконтролируемыми толчками. Анын когти терең вонзились мага саяарын, скользнули төмөн жана впились нарын менен биздин күнөөкөр табиятыбыз менин чресл. Ал толкнула мени киргизишип, өзүнө, расставив сандын да болот мындан ары.
  
  
  Канааттандырууга неистовых керектөөлөрүн Тамара болчу утомительным иши. Анын позволял өзүнүн тил скользить ал жакка-буга у нах кургоо үчүн успокоить жана аны калыбына келтирүүгө самообладание. Ушунун безнадежно. Толук восторге ал обвила ногами мою саяарын. Анын обнаженное денеси болчу скользким банктан пылающей страсти. Ал выгнула саяарын. Жогору жана төмөн. Адегенде жай, волнообразными кармалган, андан кийин бардык тезирээк жана тезирээк, азырынча, акыры, бардык сезимдерин белгисиз изгнаны айланасындагы биздин тел. Измученные биз упали карата кровать, аны жылы опьянен эмес күчтөрүндө пошевелиться анын отель нерсени айта, бирок таба алмак деген сөздөрдөн аны протянул руку үстүндө ага жана натянул покрывало биздин потные денесинин. Тамара акырын покачивалась жалал-менин колунда.
  
  
  
  
  11-Глава
  
  
  
  
  Коктейль-бар деп El Coyuntura . Эгер кимдир айланасындагы конокторду — ыйык же грешники эмес болчу ал жерде мурда ошол күнү, алар болсо мурда эле протиснулись ичине. Башка сөз менен айтканда, бардык билген жөнүндө биздин приезде.
  
  
  Нарын холле жылы кеңири резной бар айланасындагы кызыл жыгачтан зарыл болгон зеркалами жана бутылками ага жана ачык-айрым бармен, говоривший үч тилдеринде, бардык үч плохие. Ордуна латунного стержня нарын ксавье барре болгон тунук пластикалык трубка менен флуоресцентными лампаларды. Нарын чувственном красном неоновом үчүн ар бир айым выглядела эң аз дегенде он жылга жашка толгон. Тескерисинче бара стояло бир нече жумшак сидений, бирок көпчүлүк бөлүгүн аксессуар занимало мейкиндик үчүн аны напоминающее амфитеатр менен оклеенными желтой кагаз округлыми дубалдар. Айланасындагы танцевальной аянтчанын өлчөмү менен почта маркасын жана анча чоң эмес мастер мелис расставлены тегерек столдор. Жарымын мастер заняло обещанное айкалышы гитары, балдар жана түйшүккө салып келет. Музыканттар играли тезирээк менен энтузиазмом караганда, с талантом. Эми алар көп кабаттуу үйлөрдүн паузу, андан кийин ошол сыяктуу күбөлөндүрүүчү мурда буга чейин менен чоң энтузиазмом аталган Mama Looka Boo Boo . Айрым боюнча кенже ыйык предались дьявольскому греху танцев жана спотыкаясь, вернулись карата переполненным столикам же бару үчүн кошула өзүнүн друзьям. Бул мужчинах жүрүшүндө кара кийимдер жана галстуки-, бирок көпчүлүгү галстуков эми мелис развязаны.
  
  
  Аялдар болдуңуз дагы көп кислыми, ih жаактын алынды сжаты, ih чачтары алынды зачесаны мурун чогултулган ак-пучок. Бесформенные көйнөктөр, тянущиеся-жылдын моюндун чейин буту, скрывали ih фигуру. Алар бир аз подвыпившие смеялись, закатывая остекленевшие көздүн-бусинки жана выкрикивали өзүнүн протяжные сөздөр үчүн перекричать бурю.
  
  
  Сыртына шторм обрушился бардык менен пугающей күч. Карабастан крики жана приглушающее аракети оор штор, аны бир нече жолу укканын, бул жөнүндө дубалдар ударяются обломки жатат, асыл таштар жана обломки бузулган үйлөрдү. Имарат вздрогнуло, суусундуктар задрожали нарын стакандарда. Добуш берет да, керек, катышуучулардын "Титаник", подумал, аны ичимден. Ошондо гана эрдик жана решимость алдында адам каза болдуңуз дагы салт катары кадимки көрүнүш. Бул жерде благочестивые ыйык лихорадочно пьянствовали, решив наслаждаться чейин акыркы саат. Менен ушундай похмельем алар, балким, дегенбиз эле өзү өлгөндөн кийинки нарын шаардык мэриясынын.
  
  
  Анын стояла үчүн кулисами, сцена болгон ачык передо мени менен. Жанында мени менен сидела Тамара, завернутая жалал-ак простыню, аны биз чыккан спорт менен керебеттер бөлмөсүндө. Ал обернула аны кантип саронг жана повязала айланасындагы бар красным шнуром үчүн занавесок. Бул придавало эй түрү девственницы, страстной, бирок дале кынтыксыз өткөрөт, ждущей өзүнүн күйөөсү. Карабастан предвкушение в спальне, аны дагы деле эмес болчу деп ишенем ал чогулат кыласың ал жакта, чыгармалар. Ал өзү муну билген эмесмин. "Подыгрывай на слух", — деди ал, биз качан одевали анын костюм. Иттин комбо, ал ишенем ал сработает. Башкысы-жылы угодить маттык жана отвлечь кызматкерлери. Биз макулдашты бул тууралуу.
  
  
  Аны повернулся к Пепе, ал турду, прислонившись карата колонне, болжол менен үч футах турат бизди. Ал келди үчүн биз он беш мүнөт мурун жана азыр играл ролу хозяина. Эми же күзөтчүнүн эске алуу менен выпуклость сол тарапка эго камзолы.
  
  
  — Азыр ага жана мындан ары представлю, — деди ага эму.
  
  
  Буэно . _ Тобу ...?'
  
  
  "Мен айткан менен алар бул жөнүндө бир нече миң болду. Анткени биз заты мелодию болгон, айтышат, билишет. Мен поверю, азырынча услышу.
  
  
  — Алар жакшы балдар, сеньор.
  
  
  Жөнүндө", алар великолепны!" Анын берген сигнал комбо. Трубач затрубил ысык-фанфары да, - жылы жөнөкөй турак үй ысык-эго инструменте болчу жемиш салат. Аны шагнул алдыга жестикулировал жыйынтыгындатапшырышкан, азырынча баары эмес замолчали тышкары, абдан жоон аялдар, у, анын болгон эле икота.
  
  
  Аны катуу деп кыйкырды. - ' Yahora , дамы жана кабальеро , ла сеньорита fandango! муй celebre y directamente de Сан - Хосе!'
  
  
  Балким, алар түшүнүшкөн испанского, бирок анда эмне мен деди, - жылы жетишерлик түшүнүктүү. Бул тууралуу turmush хлопать. Адегенде икающая айым, ал эми андан кийин бардык бөлмө. Нерешительно музыканттар башташат аткаруу "Румба Тамба" . Тамара вышла бул сценаны. Анын выбрался. Проходя mimmo нах анын увидел катмары банк, блестевший анын атынан. Ал напугана. Балким, көп испугалась караганда, эгер эй, пришлось жасоого, анда собирался керек аны. Ал споткнулась. Одина тегерегиндеги эркектер ахнул. Ал восстановила тең салмактуулук. Кеңири шагами стриптизерши ал подошла карата борборуна мастер. Ал взглянула на комбо, уловила оор этабынан башталганга чувственные кыймылынын, алар показывала мага эрте. Жогорку бөлүгү анын денесинин дээрлик жок шевелилась. Блестящие складки шейшеп закружились-жылдын тез круговых кыймылдардын анын бедер жана ягодиц. Ал повернулась башталганга жай развязывать кызыл шнурок. Развязывая, ал мүмкүнчүлүк берди, ага болгон болтаться. Ee обеяние башталган ачып көрсөтүлүүгө гана өзү. Ал чың прижимала эго карата төштүн жана смотрела мени жана Пепе. Улыбаясь, ал бросила мага шнурок.
  
  
  Ал продолжала сактай простыню сол колу. Ал поднесла башка руку өз узун ачык чачтары жана приподняла ih. Андан кийин ал башталганга танцевать. Простыня жай распахнулась, азырынча көрүүчүлөр эмес увидели ага анын лифчика жана трусиков. Гитаристи красиво поддержал ee вибрацией струн жана кескин аккордом ар бир кыймылы. Маттык жакты. Болгону кээ бир аялдар бир аз побледнели. Пепе карачу ар бир подергивание жана көрсөткүчтөрдү менен хитрым взглядом көз алдында.
  
  
  Анын накинул шнурок на шею Пепе жана придушил аны. Ал бросился жагына үчүн спастись. Анын затянул импровизированную петлю. Ал упал болуп жаткан. Бул проще жана тезирээк. Ал попытался закричать, бирок шнурок заглушал ар кандай үн. Анын потянул шамалы. Пайдаланып веревку катары рычага, анын прижал чоң манжалары карата эго затылку. Рывок, жана максаты скатилась набок.
  
  
  Казалось, эч ким эмес, деп эскертти. Толпа жана адамдар, расставленные "менеджери" нарын аксессуар, следили үчүн ар бир кыймылын Тамара. Ритм музыканын становился бардык тезирээк жана тезирээк. Бардык көз караштарын алынды прикованы карата Тамаре. Анын затащил өлүктү портье кара тень кулис жана швырнул эго карата груду көңдөй ящиктердин менен пиво. Күрмө Тамара лежали бир айланасындагы ящиктердин. Ал завернула ал жакка өз калган кийимди жана взяла баары бири-бири менен, карабастан, каршы пикирди Пепе. Анын пододвинул куртку лижет карата чыгармалар жана расстегнул аны. Учурда беды Тамаре эми болчу тез схватить кийим. Аны карачу, ал чыгат.
  
  
  Ал скинула простыню. Нарын лифчике жана трусиках ал раскачивалась жогору жана төмөн преувеличенно быстрыми жана дрожащими кармалган. Ал танцевала да, алмаштырбай ал зависела анын өмүрү.
  
  
  Ошондой эле ал жана экен. Ал менин досум, айтмакчы. Аны выскользнул үчүн кулис боюнча узкому коридору, жетектөөчү в фойе башкы кирүү. Анын токтолду мгновение, качан жеткен залы. Аны вспомнил, бул көргөн эки эркектердин турган бул жерде боюнча идея гостиную. Алар выглядели сыяктуу эле, Пепе, бул постояльцы отелинин. Oni пахлм катары келүүчүлөр арзан париж борделя. Анын понюхал аба. Жыты розовой суунун шталь ценымногие слабее.
  
  
  Аны этият выглянул үчүн бурчунун. Тамара справлялась жакшыраак караганда, аны үмүттөнө алмак. Экөө тең эркектер находились бир нече ярдах-жылдын сырткары жерлерге холл уясындай башкы гостиную. Бир дайыма тыкал башка айыл кабыргалардын. Кыязы, ценителей көркөм сүрөт искусство. Менен "Трехо" 22 - го калибри жана автоматтык пистолетом Пепе в руке анын крался башка жагына да акырын катары гана алмак, азырынча добрался чейин бош ашкана.
  
  
  Столдор алынды расставлены, эмне дейли кыйын өтүүгө ачык, келет, башка жиптер бөлмөлөр. Столдор толугу менен накрыты. Болууга туура келет осторожным бизге убагында ал эмес врезаться жана эч нерсе сломать. Сергей лился аркылуу тегерек терезе эки распашных эшиктеринде. Кээде анын укканын коштоосунда вдалеке. Аны этият дыйкандары эшикти жана проскользнул ичине. Анын прижался карата стонать маленькой нише ортосундагы ашканасынын жана ашкана.
  
  
  Ал жерде болдум, буфет менен полками тилиги үчүн ашкана приборлору жана графинов. Жанында аны менен ачык дверью, турду чоң бельевой шкаф, толук сүлгүнү жана скатертей. Дагы дыкат текшерүүдө жана швабра, бир нече ведер, чистящий порошок жана четырехлитровая банктын полироли үчүн полго. Анын болсун күнү акырын жабылып калышы жана заглянул ушул конституцияга келет. Аны көрө алмак гана анын бөлүгү: двухдверный таануу", автоматтык посудомоечную машинага жана отургуч, ал мурда көргөн терезе аркылуу. Коштоосунда, алар укканын, аны ашкана боюнча, исходили көз, жоон аялдар, убиравшей менен орундук. Фыркая жана напевая өзү астында нос, ал возилась тегерегинде. Коридор-нарын холодильную камерага керек болчу боло үчүн-биринен тышкары талаасынын менин көрүү. Аны жок шталь көрүү мындан ары да. Аны жок кылгысы рисковать, мунусу мени увидят. Кандай болгон учурда бул орун алса, мааниси.
  
  
  Анын мисир бир айланасындагы сигареттердин Тамара жана зажег анын көз ширеңкелер боюнча гостиничной кпп болгон келдиң номерлери боюнча. Менен ошол мүнөттө анын турду неподвижно, кунт коюп прислушиваясь. Аны эч нерсе укканын тышкары, кокус ызы-чуу кастрюль жана сковородок жана астматического дем аялдар.
  
  
  Покурив аны, жакындап келип, мындай бельевому шкафта жана бросил бир нече сүлгүнү карата " бош келген ведром. Анын набрызгал карата нах бир аз воска жана бросил үстүнөн сигарету. Увидев, ал улантат тлеть, аны ыр аркылуу эки жакка ачылуучу күн мурун ашканага жана шталь ждать. Анын калтырган шкаф ачык. Тамара деди, бул займет эки жарым мүнөт, бирок мындай залдар болчу кыйын кимге так убактысы. Зажигательные сигареттер ээ бир учунда шарик ошол эле курамын деп спичка, — ошол учурда өлүм жазасына тартуу менен басылат соода маркалары. Сигарета болгон кошумча набита вата менен жабат күрөң түстөгү, пропитанной селитрой. Ачык учу сигареттердин алынды жасалышы боюнча ушул тамеки. Отурууга ашканада в ожидании болгон нервдик, бирок, көбүрөөк анын эч нерсе жасай алмак. Анын доверял Тамаре үчүн ээлөөгө бардык. Секунд тянулись мучительно жай. Андан кийин сигарета догорела.
  
  
  Ал вызвала жалын болжол менен беш секунд, жана бул чара жетишээрлик үчүн превратить чака карата дымовую шашку. Ич мыкты загорелось, андан кийин баштадык тлеть сүлгү. Кислый дым валил боюнча шкаф на кухню. Ал тургай боюнча тарабына эшик анын почувствовал алсыз жыты, качан айым акырында башталган кричать: "Фуэго ! Фуэго !
  
  
  Стационардык анын сидел на корточках, прислушиваясь карата крикам. Андан кийин анын услышал оор лохматый жана возгласы эки стражников: "Ай ! Фуэго ! Аны укканын, бул бир, - деди. Аны шагнул нарын нишу менен пистолетом в руке. Охранники бир табуу, бул горит. Толстая айым кричала, размахивая жыйынтыгындатапшырышкан. Бардык үч кашляли жана кашляли дыма.
  
  
  — Колду жогору, — приказал мен.
  
  
  Айым захрипела громче караганда, качан болсо. Адамдар формасында обернулись жана недоверчиво зевнули. Азыр от жеткен өзүнүн эң бийик чокусу. Даңгырайт маслянистый дым валил боюнча шкафта, скрывая фактыны от горел гана ведре. Дым жана вонь керек, спутали ih рефлексы, качан бир жаштагы потянулся үчүн пистолетом, ал эми экинчи прыгнул мага. Анын выстрелил биринчи всякому племени. Плоский кескин түрдө пахта 22-го сайы затерялся нарын криках аялдар жана ревет башка парня, прыгнувшего мага. Анын ушундай кадам алдыга, анткени ал мени менен болгон мгновение мурда, ал рассчитывал. Аны түштү болуп жаткан жана нырнул ортосундагы эго буту. Качан ал упал мени, обвил анын жыйынтыгындатапшырышкан эго бутту жана бир эле учурда өсө баштады. Бул кадам бир түрү регби-флипа. Аны бир аз повернулся жардамы менен эго өз күчтөрү швырнул эго в буфет. Эго гол с треском разбили полк менен күмүш. Ал рухнул, холоднее караганда, аба-ырайы сыртына.
  
  
  Карабастан сынган всякому племени, биринчи охранник алмак эмес остановиться. Менен стоном жана стиснутыми тишти, ал попытался ачуу капкалдырык өзүнүн кооз кобуры үчүн всадить пулю мага карашат. "Муй "браво"", — деди мен, ударив эго буту турмушунда, ал эми андан кийин подбородок. Ал жим жатып алып эс алууга жерде лежал. Эркек болгон ушунчалык эмес, өзүнүн уме, көп мүмкүн эмес далилдерин угуу. — Жөнөкөй, сеньора, — деди мен. Менин сол колу метнулась аны подбородку менен сжатым кулаком. Ал застонала жана отключилась, аны этият опустил аны менен таанышышты.
  
  
  Анын перепрыгнул алар аркылуу шкафта. Нарын густом суракка алды, анын схватил швабру жана сунул аны горящее ведром. Анын потушил от, бирок калтырган тлеть сүлгү. Качан анын справился с огнем, анын просунул ручку швабра жалал-ручку спокойной жана вынул чака боюнча шкафта сакталат.
  
  
  Калтырган ага бу, башкарууга милдеттүүбүз, схватил курал охранников, андан кийин засунул бардык акциясы өтүп ысык-кабинет. Анын запер ящик сунул ачкыч мүнөтүнө жана побежал аркылуу келет карата холодильной санариптик камералар, размахивая дымящимся ведром карата ручке швабра. Башка руке анын держал банкка менен воском.
  
  
  Анын пролетел кыска коридор менен башка тараптын ашкана жана оказался бөлмөдө, анда охранники играли карта. Картасын дагы лежали карата столунда, kuda ih бросили эркектер. Үчүн эң алыскы сиденьем болгон чоң эшикти. Анын оттолкнул отургуч жагына жана уперся плечом жалал-чоң металл защелку. Эшикти щелкнула жана распахнулась. Аны ворвался ал жакка эмес глядя.
  
  
  "Менеджер" схватил чоң револьвер жана прицелился мага жашоонун. Камера болгон, болгону беш жети метр болчу полна ар кандай крючков жана түтүктөрдөн. Эму пришлось болмок чертовски жаман прицеливаться үчүн промахнуться боюнча мага. Ал турду үстүндө радиотүйүн анын арткы бөлүгүнүн камералар. Ал, балким, задавался маселе, эмне үчүн ал мүмкүн эмес найдти бизге бир станцияга. Ал, албетте, жана подозревал, бул бороон, аны ал помог түзүү, ошондой эле мешала эму кабыл алууга бардык радиостанциянын. Револьвер лежал бир катар алар менен столдо бир катар менен ствольной коробкой. Эго колу схватила аны кантип молния.
  
  
  Анын бежал эмес останавливаясь. Аны наклонился карата ага положив карашат ортосундагы плечами. Ага взмахнул шваброй iso бардык күчтөрдү, бул менде болгон. Раскаленное чака ударило эго ачык түрдө адам. Револьвер выстрелил төлөмдөрдүн түздөн-түз жанында менин уха. Раскатистый гром октун в маленьком мейкиндигинде ошеломил мени. Аны көргөн да, ал упал. Ал замолчал жана кайра двинулся. Анан упал жерде. Отпечаток безмятежной болчу очевидный эго өтө обожженном адамдын, убакыттын, ал ишке алып жүрүүгө анын эки аягына өзүнүн жашоо.
  
  
  Берүүчү болдум, жөнөкөй корпусом салыштырганда борбору менен башкаруу нарын облусунун. Ал алынбагандыгы айланасындагы бир нече металл шкафтардын боюнча, формасы жана өлчөмү напоминавших вертикалдуу гробы болгон находились датчики, калем жана которгучтар. Жогорку бөлүгү шкафтардын состояла айланасындагы саясат байланышкан күч талаасынын жана салмагын катушек оголенного жез зымдар. Толстые кабелдер жоголуп кетти аркылуу тешик нарын вентиляционном отверстии. Электрондук түзүлүштөр, акырын зажужжали. Генераторлор отелинин, алар снабжали электр энергиясы, балким, находились нарын подвале жанында котлами.
  
  
  Анын щелкнул, башкы ажыраткычтын. Жужжание токтоп калган. Колуна бир нече метр затанцевали взад жана алдыга мгновение, андан кийин упали келүү. Анын подобрал тапанча душмандын жана таза разбил бардык мүмкүн сломаться. Ошондо анын вытащил боюнча башкаруучу холодильной камералар жана закатил эго алдында отургуч, анда сидели охранники. Анын жылдыктар сейил бак курууда, ачты шкафтар жана побрызгал внутренности, пол жана дубалдар воском. Анын использовал акыркы бөлүгү үчүн кайра разжечь от нарын ведре. Анын бросил горящие сүлгү аны воска карата орнотуу. Взметнулось жалын, раздуваемое сквозняком айланасындагы вентиляционного тешиктер. Анын выбежал - искренне болгон кысылган кулак, исчезнувший ич ооруу.
  
  
  Башкаруучу кандайдыр бир жол менен келди аң-сезимине жана вскочил карата бутту, толук каалоосун отомстить. Го башталган экинчи жолу ал напал мени күтүүсүздөн. Эго кулак районунда приклад револьвера бир айланасындагы охранников, ал аны заткнул үчүн кашаты. Бул спасло мени. Аны кайра выдохнул, биринчи кезекте ал успел захлопнуть эшикти, антпесе анын болмок турак заживо. Анын вырвался жана напал ага. От буга чейин лизал нулган пальто.
  
  
  Ал похож на гориллу. Ал бросился мени, ругаясь боюнча-испански. Анын поймал эго кадимки дзюдоистской хваткой, катуу колу. Менин сол колу сжимала жакасы эго пальто, оң — эго рубашку. Ал запнулся. Анын обхватил оң буту эго правую икру жана ударил аны эго буту. Ал качнулся жагына жана баштады падать. Аны бир аз помог эму.
  
  
  Разъяренный гневом жана ненавистью, ал царапал мени да качан падал. Эго батинке зацепился жөнүндө чеги күнү холодильной камералар. Размахивая жыйынтыгындатапшырышкан, ал упал навзничь нарын горящий воск. Ар бир кыймылы раздувало жалын дагы көп. Ал өкүмдар болгон четвереньки. Опустив карашат, ал жалал-деп кыйкырды агонии. Бул адамдык факел, ал турак менде болгон көз алдында. Анын алмак эмес эму жардам берүү жана закрыл эшикти. Эго криков салттуу эмес слышно, ал эми от эмес, дароо эле обнаружили. Акыры, анын смог жасоого глубокий көрсөтүүчү терең дем алып. Ага отчаянно нуждался бул. Бара-бара чейин мага келип жетти, деп мен өтө ранен. Көкүрөктүн жаракаты, в моем плече кайрадан раскрылось; сыягы, качан аны напал коргоого. Прострелы больно пронзили мою руку. Анын попытался пошевелить манжалар менен сол колуна. Эми аны алмак жоготушу аң-сезим же улантуу аракеттенүүгө; Аны улантты. Таптакыр побелев, мен, пошатываясь, чыкса аркылуу бөлмөлөр кайра ордуна келет жана нишу.
  
  
  Одина тегерегиндеги эркектер постучал нарын эшикти бельевого шкафтын жана катуу позвал жардамга. Аны токтолду жана постучал нарын эшикти. — Сеньор ?
  
  
  "Сен! Анын!
  
  
  "Эгерде сиз кааласаңыз үчүн анын обстрелял сизди аркылуу бул эшикти коркунучу пайда болду, анда, продолжайте шумно ee пинать".
  
  
  Бул мгновение воцарилась тынчтык. Андан кийин ал мындай деди: "Мен помолчу, амиго".
  
  
  "Буэно ".
  
  
  Качан жылдыктар сейил бак курууда аны боюнча коридору, жетектөөчү карата чыгармалар, анын увидел эки эркектердин сидевших нарын аксессуар турган беришинде Эль - Коюнтура . Алар топали ногами жана ободряюще свистели. Качан анын добрался чейин крыльев, аны түшүндүм, эмнеге. Тамара болгон бир трусиках. Ал болчу продержаться ошондой эле узак керек болчу боло боюнча бир величайших сырларын ансамблинин.
  
  
  Комбо алынды түгөнгөн. Алар сотый жолу жаткан форум кайырма, бирок ритм болдум, мурдагыдай эле катуу жана Тамара толук аларга караштырылган.
  
  
  Шагами стриптизерши ал качалась жогору жана төмөн, покачивая бедрами жана тряся обнаженными грудями. Толпа зааплодировала белгиси жактыруу, бирок кээ бир аялдар, казалось алынды близки карата шоку. Бардык көз караштарын алынды прикованы аны дрожащим соскам. Анын көз алдында болчу обеспокоенный көз караш... азырынча ал увидела мени. Аны адам просветлело. Дал эй белгиси поторопиться. Ал незаметно кивнула башталганга өзүнүн утуш.
  
  
  Жана кайсы финал!
  
  
  Топ собиралась кайра баштоо ойноого мелодию. Тамара подобрала алгачкы аккорды, жана наклонилась үчүн көтөрүү простыню жана өзүнүн лифчик. Ал сунуштаган бардык прекрасный көз караш карата вызывающе пышную тегерек округлость өз ягодиц. Зрителям болгон жакшы урунттуу ичке нейлоновая сызыгы ee трусиков ортосундагы ды бедрами алектенген карата мгновение напряглась, качан ал наклонилась алдыга. Трусики вызывающе соскользнули төмөн ee заднице жана калды ал жерде, качан ал встала жана принесла мага простыню жана лифчик.
  
  
  — Улуу Теңир, — прошипела ал. — Мен думала, сен эч качан придешь.
  
  
  "Прекратите бул, чынында да," дедим мен.
  
  
  Аны карачу, ал протанцевала кайра бул сценаны. Анын покачивающиеся ягодицы өлкөлүк билдирет восхитительное зрелище. Ыйык сошли менен ума. Мен билбейм, эмне жөнүндө думали аялдар, бирок айрым гүл выглядели да, - жылы жөнөкөй турак үй эч качан оправятся ал. Кровеносные идиштери эркектер лопались. Суусундуктар выпивали тезирээк караганда успевали алып официанттар. Биринчи жолу өзүнүн жашоо кара одеждах алар увидели мягкую красоту ушул аялдардын изгибов жана упивались ал түзгөн. Акыры, алар ур менен концом дүйнөсүнүн Армагеддоном жана, балким, Экинчи Көрүнүш бир эле убакта. Ал эми аларга предстояло умереть - бул жылы үчүн ыкмасы попрощаться!
  
  
  Раздался ободряющий жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына. Тамара башталган алууга трусики. Топ почувствовала жакындоого кульминации жана погрузилась нарын запомненную мелодию. Анын болсо иши оглядывался поверх лысых мааниси көндүмдөрдү кол салуу жана молился үчүн толстая дубовая эшикти холодильной камералар сдержала от жана ар охранник в бельевом чулане дагы дрожал-жылдын ужаса. Тамара спустила тугую резинку трусиков. Десе, эмне үчүн ал торопилась? Төмөн. Жумшак вьющиеся чачтар болуп калды видны. Көп ызы-чуу жана крика!
  
  
  Анын вытер толстые тамчы банк менен лба жана потер ноющее ийинин. Трусики жай сползли менен анын буту. Ал скинула ih жана обернулась. Ал наклонилась үчүн көтөрүүгө өзүнүн эго. Выпрямив бутту, подняв ягодицы, ал көрсөттү эркектерге, анда алар эч качан забудут.
  
  
  Толпа стонала.
  
  
  Комбо взревело.
  
  
  Тамара кинулась менен мастер-откровенные мага колуна.
  
  
  Көп болчу аплодисментов, бирок жок жетиштүү убакыт үчүн вернуться. Анын завернул аны пальто, - деди экендигин нах болот жетиштүү убакыт үчүн кийинип алыш керек, андан кийин ошол сыяктуу биз выйдем отелинин айланасында. Эмес стесненная өзүнүн кийим-кече, ал побежала үчүн мен коридору боюнча анын башкы гостиную.
  
  
  — Ник, Ник, — выдохнула ал, — деп төмөнкүлөр болду?
  
  
  — Бул мааниге ээ эмес, — деди мен.
  
  
  'Бирок ...'
  
  
  "Үч каналын жок кылынса, бир тянь. Анын расскажу сизге кененирээк кийинчерээк.
  
  
  Биз сбежали отелинин айланасында. Бул көрсө проще караганда, аны ойлогон. Аны мгновение задержался у прилавка, жана, мен жана подозревал, бул полке астында прилавком находилась рациясы. Анын подозвал эго жана рычащим тоном псевдо-менеджера приказал адамдарга ысык "фиате" имаратынын алдында отойти жагына жана пропустить "бьюик". Анча чоң эмес арзан микрофон скрыл өзгөртүү добуш берүү жана ревматизма болдум, кыска : "Si, señor!" Мындан ары боюнча коридору аркылуу парадную эшик, биз запрыгнули нарын старую машинага жана оживили аны.
  
  
  "Фиат" менен коргоого турду четте подъездной жолдор. Качан Тамара увидела, биз карандысыз болуусуна жетишебиз, ийгиликке ал приятельские помахала бизге эки, эркектер, качан биз проезжали mimmo. Ал расслабленно откинулась карата прогнивший диван жана башталганга күлүүгө. Бул жылы истерический каткырык жеңилдетүү. Запыхавшись, ал жиберди: "О, сиз видели бул эки эркектердин?"
  
  
  'Болгон? Бул тууралуу "фиате"?
  
  
  "Жок, Ник, жакшы аларды двоих нарын аксессуар!" Ал башынан күлүүгө дагы шамалы. Алар менен ушундай изумлением смотрели, качан биз промчались mimmo аларга. "Ах, бул билдирүүгө карата ih адамдар!" У Тамара жүрүшүндө психикалык хохота. — Мен чын эле алсак деген сөздүн жакшы жагы?
  
  
  "Ооба, сиз болдуңуз прекрасны."
  
  
  "Чындык ?"
  
  
  "Жетиштүү хороши үчүн мени заставить безумно ревновать".
  
  
  Тамара бир аз успокоилась жана захихикала, азырынча анын мэриясы менен окутуучулар жана студенттер "бьюика" жана ехал жагына самолеттун. Качан ал башталганга одеваться; каткырык прекратился, жана башка аягында Пунтаренаса аял төмөн, нерешительным үнү менен: — Ник, аба-ырайы. Өзгөрүп турат.'
  
  
  Чынында. Отунбаева эми валил бурлящим вихрем. Качан болсо жогорку чагылдырган асман потемнело жана сквозь гул перегруженного кыймылдаткыч шамал выл катары раненый призрак. Деп, скалы жана бардык мүмкүн иштин жүрүшү тууралуу отчетту, летело биздин айланабызда воющим ураганом. Градины рикошетили-жылдын эшик жана терезелерди. Биз калышкан дүйнөдө, обезумевшем иш-аракеттерден сумасшедшего.
  
  
  — Өчүрүү өткөргүчтүн мейманканасында вызвало метель, — мрачно деди мен.
  
  
  — Болот дагы жаман, — прошептала Тамара.
  
  
  "Ооба, азырынча биз эмес уничтожим акыркы берүүчү в Панаме".
  
  
  Ал повернулась мага побелевшей катары отунбаева сыртына. — Бирок, Ник, — деп сурады ал менен нескрываемым ужасом. 'Биз керек способными, муну эмес да, чынбы?
  
  
  
  
  12-Глава
  
  
  
  
  Судя карта боюнча, Арал Сангре болду болжол менен саат шестистах чакырым жылдын Пунтаренаса. Бирок, бирок биз мелис жетиштүү сумасшедшими үчүн лететь андай погоду, биз белгисиз ушунчалык сумасшедшими үчүн ринуться в откровенные ал жакка. Поднявшись абага, биз летели боюнча кеңири дуге үстүндө Тихим океаном. Бул буга рейске дээрлик эки жүз миль длиннее жана, балким, дагы 150 миль үчүн туруктуу зигзагов. Биз пролетели үстүндө заливом Чирики менен эң чоң островом Койба, түзөтүү колонией. Андан кийин биз обогнули полуостров Азуаро жериходогу карата Панамскому заливу жазылыгы 150 миль. Жолдо жүргөм Панамский залив менен Панама-Сити жана Бальбоа.
  
  
  Бардык бул убакта самолет менен гана жана делал, бул раскачивался жана пикировал. Биз менен Тамарой катались боюнча тараптар жагына, ал жакка-буга. Биз эч качан сидели жерде. Гана ремни безопасности удерживали биз бул жерде. Бир түрткү следовал үчүн башка. Фюзеляж стонал жана скрипел, крылья, казалось, алган сломаться болбосун. Ар дайым жолу качан самолет приземлялся аба бөлмөлөрдүн, анын ударялся райондор нерсени катуу плечом жана испытывал мучительную ооруу. Алдында биздин отъездом Тамара перевязала-кечени чечүү жана затянула керек, бирок бул чара жетишсиз. Кан продолжала сочиться, айланасындагы менин ийиндин жана пропитывать мою рубашку.
  
  
  Ал закричала. — Кандай координаттары аралдары, Ник?
  
  
  — Дагы эмес ал жакка, — перекричал аны ызы-чуу. - "Адегенде Панаме-Сити".
  
  
  'Эмнеге? арал Сангре залында архипелаге де-лас-Перлас , ал залында карата востоку ошондо эмес, к северу.
  
  
  Аны кивнул белгиси макулдугу. Архипелаг билдирет "море көптөгөн островов", жана бул учурда ал болжол менен кирет карата номерлери сексен маленьким "жемчужинам" башка тарапка залива. Анын билимим тууралуу маалымат берген эмесмин карата ачык картаны. "Өз максаты-бул супе азырынча найдешь, ошондой приборлорго азыр болбойт доверять. Бизге керек багыт, биринчи кезекте караганда биз көбөйтө алабыз таба анча чоң эмес арал ушул топто. Шаар залында бардыгы болуп алтымыш чакырым карата түндүк-мааракеге архипелага. Ошондо биз алабыз кимге дайындалган.
  
  
  Андан кийин Тегусигальпы жана Пунтаренаса аны ойлогон, бул бир кыйла жылышып кетиши мүмкүн болгон катмарлардын каршы дикого жана безжалостного талкаланган, ал жүргүзсө полковник Зембла. Бирок, Панама-Сити болгон невообразимая кырсык. Бул бир айланасындагы менин любимых шаарлардын, көптөгөн теплых воспоминаний. Мага вспомнился кабарчысы менен кооз аял анын квартирасында у подножия тоолор Анкон жана пробуждение астында звон обветренных колоколов собора жанында Авенида-Борбордук. Качан биз летели үстүнөн шаарды, анын багытта калдыктары собора, эски Сарайы өкмөтүнүн, красивый Улуттук театр бульвары, Малекон жана бульвары Боведас менен эски жер астындагы тюрьмой. Бардык, чын эле баардыгы разбито жана разрушено, разбито жана разорвано жестокими бичами нечеловеческой бороон. Шаар калкы менен 300 000 кишиге чейин жеткен болушу жана күмбөзүндө ушундай эле чоң руины сыяктуу эски шаарга тогуз чакырым андан, стертый менен адамдар жерди 1671-жылы корсаром Генри Морганом.
  
  
  Бальбоа, порту-Зонасынын Ла-Манша, дагы оказался пустырем. Биздин бийиктигин биз едва экенбиз разглядеть шлюздар Мирафлорес жалал-он чакырым жылдын жээктен. Эки жетектөөчү ага карата канал толугу менен перекрыты. Бир нече жүк ташуучу соттордун жана танкеров застряли эки дүйнөдөгү эң ири ледовых жок, ар бир эни дээрлик эки жүз метр жана тереңдиги он беш метр. Чудовищный шамал пронесся каналдары боюнча. Эч нерсе эмес указывало болсо, бул башка тарапка перешейка ишти обстоят жакшы.
  
  
  Анын кипел-жылдын гнева анда Зембла биригип, ушул качан-анда плодородной жана богатой жерди.
  
  
  — Развернись, — рявкнул анын Тамаре. Анын жаман өзүнө чувствовал. - 'Түштүк-чыгышка чейин Ислы Сангре . _
  
  
  — Думаешь, Зембла ал жакта?
  
  
  "Мен горячо бул деп үмүттөнөм", — деди мен, бросив акыркы горький көз караш карата кружащийся ак пейзаж. "Эгерде аны найду болобу, менчик болобу, арал болот залит кан бу, башкарууга милдеттүүбүз, так убада берем сага".
  
  
  Негизги аралдары: Сан-Зарнаев, Сан-Хосе жана Педро Гонсалеса болчу оңой эле табууга болот, бирок акыркы башпаанек Земблы болчу жөн гана крошкой картасында, жана андан тышкары анын аныктыгын. Ушунун топтолушу скал, торчащих тегерегиндеги суунун астында толстым покровом жатат, шаардын жана деңиз көбүктүн үзгүлтүксүз агымын калыптандырууну, окруженное песчаным пляжем. Азырынча биз пролетали алардын үстүнөн, "Сессна" металась жана качалась нарын изменчивых аба потоках. Тамара боролась менен румпелем, азырынча анын кылгысы орунга отургузуу үчүн.
  
  
  "Мен ойлойм, биз приземлиться этабы. Ал тургай таш козел мүмкүн эмес устоять на ногах бул скалах".
  
  
  — Бул жерде? — деп сурады ал, көрсөтпөстөн солго.
  
  
  Ал наклонила самолет алдында биринен сексен градус үчүн аны да алмак ага взглянуть. Сквозь шаары, похожий на пулеметные пули, аны көрө алмак начар свечение айрым эски имараттардын. Алар топтолгон карата манер эски гасиенды айланасындагы двора. Мунун окружала таш стена трехдюймовой толщины оор воротами с железными балками. Жок дегенде, мурда ih tak ыйманга эмес болчу негиздер, бул дубалдар белгисиз ушундай эле толстыми жана прочными. Кажется, Зембле нравилось бардык усложнять, айрыкча качан иш доходило чейин коргоо же качууга.
  
  
  — Ал бул жерде, — деди мен. Менин колу сжала руку Тамара. 'Көр! Эго вертолетом пришвартован короодо.
  
  
  'Аны түшүнөм. Бирок отпустишь билесиңби, сен азыр мою руку? Анын болмок предпочла эмес падать откровенные эго келет. Отпусти руку жана найди кайда приземлиться, ладно?
  
  
  Анын счастливо улыбнулась эй. Акыры биз выследили Земблу жалал-эго журналдар. Менин ухмылка жай исчезла, качан аны түшүндүм, бул эч жерде периметри боюнча жок ылайыктуу аянтты отургузуу үчүн. Эки жана сатуучу кружев Рамон Батук жылдан бери өзүнүн гасиенду на вершине тегерек холма. Кр башкы дарбазалар тропинка вела төмөн скалам карата эллингу табигый бухте. Айлендде болчу салыштырмалуу скользким, бирок өтө крутым. Калган бөлүгү аралдары төлөнсө, же болбосо өтө неровной, же болбосо заросла колючим корявым кустарником.
  
  
  — Бул тийиш пляж, — мрачно деди анын эй.
  
  
  "Бир аз мурун зор кусок пляждын, ал дагы эле көрүнөт бир прилично", — чыңдоого ал, поджав эриндин. Ал кайра наклонила "Сессну", жана полетела карата небольшому участогуна продуваемого бардык ветрами жээктен. "Бул ишке абдан катуу, Ник, жана биз көбөйтө алабыз подобраться близко к дому".
  
  
  "Кимди кызыктырды бир аз сейилдөө? Менин, биз дагы көбөйтө алабыз идти качан приземлимся.
  
  
  Самолет нырнул төмөн. Шамал подхватил эго жана завыл по металлу. Кум вздулся айланасындагы дөңгөлөктүү. - Бөлүгүнүн самолеттун затряслись алмаштырбай ih капысынан парализовало. Тамара боролась менен сопротивляющимся румпелем. "Бизде Россияда айтканда поговорка", — выпалила ал, дем алуу менен аза. "Держись крепче үчүн руль мындай кырдаалда!"
  
  
  Биз засосало абага яму, төмөн. "Сессна" тряслась, качалась жана скользила боюнча өкүлчүлүгү нарын сером песчаном дожде вздутого кум. Биздин алдыбызда бүткүл кум торчали курч таштан пики. Солдон лежал вал айланасындагы жаңы таштарды жана валунов, ал эми оң угрожающая стена кипящего прибоя. Самолет упал төмөн.
  
  
  Анын зарычал. - 'Жогору! Жогору!' Менин жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына болчу рефлекторным, анткени мен билген, деп Тамара жасайт бардык мүмкүн болгон үчүн көтөрүү нос. Пляж приближался менен разрушительной ылдамдыгы. Нос уткнулся кара-кум. Протяжное шипение, андан кийин громоподобный пахта. Биз развернуло, подкосы крыльев сорвались, ошондой винт түзүлдү үстүндө кыймылдаткычтын блогу бар, жарымын засыпанным песком. Жынысы өсө баштады жана швырнул бизди келет, словно груду адам колду жана буту. Самолет та эмес, унаа, андан кийин рухнул хвостом жогору жалал-ледяные толкундар. Туздуу суу брызнула карата биз качан биз отступили. Биз мелис покалечены, бирок турдук ошол жерде. Самолет раскачивался взад жана алдыга нарын прибое. Биз качались на волнах. Тамара покачала головой, анын институттарына жана посмотрела карата разбитые терезе карата пляж. Вздрогнув, аны терең вздохнул жана шталь иликтөөгө кум жана прибой алдында биз. "Вотум бул мага жагат, бул коммерциялык рейсах, — деди ал менен жеңил улыбкой. "Сен дайыма мягко приземляешься".
  
  
  "Жок смейся мени менен түбөлүккө!" — деди ал со слезами на көз алдында. — Мен бардык испортила, аны билем! Биз көп эч качан поднимем эго абага!
  
  
  "Балким, башкача болмок ушул жана эч кандай окуя болгон жок", — деп эскертти мен. "Кум өтө жумшак жана шамал алмак сбить биз менен буту".
  
  
  — Бирок бул биз кыласың эми ?
  
  
  'Бул эмне?' Анын схватил турат өзүнө плетеную корзину, анда качан болсо болду eda. Эми nen алынды тапанча Макаров Тамара, старинный тапанча илимдин доктору Мендосы, автоматический револьвер Пепе 22-го сайы, ошондой эле револьвер, эки охранников жана башкаруучунун. Анын отдал Тамаре ee тапанча жана тапанча Пепе, ал эми калган сунул револьвер анын чөнтөктөрү бар. 'Бул эмне?' — аны кайталап коюу. — Бул ж, пойдем прогуляемся. Давай сделаем бул!'
  
  
  
  
  13-Глава
  
  
  
  
  Ходьбы биз пробирались mimmo коварных холмов астында воющим жана жгучим асман. Вьюга дагы набирала күчүн жоготту. Темнота становилась бардык гуще. Бир нече колючих жатат. сарпашев заскрипели. Дайыма падали валуны. Шамал высасывал абага айланасындагы биздин өпкө, качан биз бежали ага каршы. Биз задыхались катары утопающие, жана кээде алган эмес иштин жүрүшү тууралуу отчетту алдыга. Шторм эми казалась сплошной массасы, жестокой, неумолимой жана убийственной. Адам Тамара болчу залито кан-жылдын падающих садо. Аны билген, бул выгляжу эмес ценымногие жакшы. Тамак оору плече измотала мени. Бул жылы буга чейин жөн эле штопора болмуштун, ооруу пронзила мою башына, жана менин сөөктүн. Анын мэриясы менен ушул жана с моими катуу манжалар менен. Биз жай ат салышууда жана упрямо шатались, поддерживая бирине-бирин.
  
  
  Бери жарым саат, чейрек саат, жана дагы жарым саат. Акыры биз жеткен холма. Биз смотрели карата толстые күчтүү дубалдар гасиенды нарын сотне ярдов бизден. Алар лежали астында толстым катмар болуп өттү. Эгер бул сакчылар болсо, аны жылы дээрлик ошондуктан аларга — алар эле эмес турдук карата стоны. Алар ютились нарын сомнительном укрытии дубалдар. Бул едва различимая вереница оборванных эркектердин униформе, прилипшей карата замерзшим телам.
  
  
  — Перелезем аркылуу стену, — деди мен. "Эки же үч дарбазалар болот, абдан катуу тарабынан корголууга".
  
  
  Тамара с содроганием покачала головой. — Биз албайбыз, Ник!
  
  
  - Биз эле эмес алабыз туруу жерде.
  
  
  Биз жакмакпыз подниматься карата айлендде турат гасиенды, ачык алдында башкы эшиги. Нарын некотором маанисинде эми болчу труднее иштин жүрүшү тууралуу отчетту алдыга. Тоскоолдуктар аз болуп калса, бирок мыя бети холма отполирована ветром жана превратилась в скользкий, күндүз склон. Биринчи сариев Тамара, жана мага пришлось аны кармап. Андан кийин аны абдан тең салмактуулук. Тамара отелинин жардам берүү жана вдруг биз эки скатились төмөн, угрожающе хватаясь үчүн колуна. Биздин выносливость умерла, бирок кайрадан восстала айланасындагы өздүк пепла. Ак-казалась кем баалуу караганда, жылуулук жана тынчтык, алар принесет өлүм, ал эми ак-восторжествовала.
  
  
  Наверху биз изнеможении поползли астында жашырып коюу дубалдар. Ал стара. Кладка болгон изношена, ортосунда жана табигый камнями алынды чоң, алар дешти. Орточо эсеп менен алганда ал үч жарым метр высоту. Аны кунт коюп угуп посмотрел жогору жана багытта жактан опоры үчүн буту, жана колду бир нече жерде. — Следуй үчүн мен качан анын буду наверху, — деди анын Тамаре.
  
  
  — Качан сен наверху? Сиз айткыңыз, эгерде сиз сделаете бул!
  
  
  — Качан аны буду наверху, Тамара, — бекем деди мен. Аны эмес, отель тууралуу ойлонуу правде анын сөздөрүндө. — Жана жди белгини. Башка тарапка мүмкүн сакчылар.
  
  
  Анын баштады коркунучтуу чыгуулар на старую стену. Мага пришлось алып салууга коргоочу мээлей үчүн манжалары жакшы держались карата гладкие таштар. Суук пронзил мою жан башына. Аны почувствовал, бул менин колуна напряглись. Кан жана булчуңдун кылып келет. Ташы рассыпался астында тяжестью моей бутту. Анын прижался карата стонать жана услышал тихий жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына ужаса Тамара. Бул мгновение мага показалось, мен айта албайм идти мындан ары да. Андан кийин аны вспомнил катары близко болчу Зембла, жана бул ой согрела мени. Аны этият нащупал дагы бир чекитке опоры. Анын нашел уюштуруучулар. Дюйм үчүн дюймом анын көтөрүлгөн жогору.
  
  
  Акыркы күч перенесло мени чети карата кеңири плоскую вершину. Курч катары бритва майда сыныктары айнек алынды насыпаны бүткүл узундугу, бирок тургундар жана лед сводили жок ih натыйжа. Чындыгында делле, алар помогли мага маттар карата скользкой үстүн.
  
  
  Аны азыр собирался жестом позвать Тамара анын артынан барышы керек үчүн мени менен качан мельком увидел сакчынын. Ал укутан жана склонив карашат, терең засунув колуна нарын чөнтөктөрү бар, жай ходил взад жана алдыга ортосундагы дубал менен жана анын адамын имарат. Менен оң ийиндин свисала автоматическая винтовка. Ал жакындап келип, мындай бир жери, анда аны лежал карата стоны. Аны посмотрел карата Тамара үчүн эскертүүгө аны. Ал эмес подчинилась моей команда жана салттуу лезла үчүн мени менен! Сакчы подошел лижет. Жетиштүү близко үчүн, угууга аны, эгерде ал случится. Анын затаил дем алуу.
  
  
  Тамара потеряла тең салмактуулук жана сариев. Ал издал испуганный жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына. Жок, өтө, та громче непроизвольного вздоха, бирок жетиштүү, катуу сүйлөп. Сакчы бул жерде ошол менен любопытством көбөйттү көздүн жана увидел мени. Анын прыгнул.
  
  
  Эркек билген өзүнүн ыйык өтүүгө аракет кылган корголушу. Достуктун " символу аттуу! Ал дагы поднимал винтовку качан анын отбросил эго жагына, приземлившись ага үстүнөн, тереңдиги эму жашоодо. Анын вырвал винтовку боюнча эго колду, перевернул аны жана ударил. Приклад калган эму в шею сбоку. Ал вздохнул жана замер. Эго максаты находилась астында неестественным-биринен карата туловищу.
  
  
  'Ник!' — прошептал үстүнөн. Аны көбөйттү көздүн жана увидел Тамара, сидящую карата стоны.
  
  
  "Мен эмес болчу ждать. аны...'
  
  
  — Неважно, — прошипел мен. 'Прыгай.'
  
  
  — Сен поймаешь мени?
  
  
  "Дайыма дорогая".
  
  
  Анын положил винтовку на бездыханного сакчынын жана протянул колуна. Ал сариев. Анын поймал ee. Ошондой эле, хоть бул белгисиз жумшак объятия, ушунун чертовски жагат. Ал прижалась мага жана поцеловала мени шею. 'Азыр?' — акырын деп сурады ал.
  
  
  "Башкы имараты. Айтканда, чоң ыктымалдуулук, биз найдем ал жерде Земблу жана эго акыркы берүүчү күч келтирүүдө. Биз жок кылуу ih тең.
  
  
  — О, мунун баары? — деди ал менен саркастическим ланган. Носком ботинка ал толкнула поверженного сакчынын. "Канча ih болот ортобузда жана Земблой?"
  
  
  'Мен билбейм. Менимче, өтө эле көп.
  
  
  'Ооба. Алар керек көрсө бизди, андан кийин убить же пускать, азырынча биз эмес замерзнем. Биз застряли азыр биз үчүн дубал менен. Алар немногие пули, бизде бар, аз деп өзгөртүлсүн. Сизде дагы ушундай жакшы идея? Анын слушал анын молча. Ал пыталась жашырып, өз коркуу өзүнүн цинизмом. Бул таптакыр табигый реакция. Кимде ким коркпойт экен себеп, — дурак. Тамара болгон аял катуу, практичной, смелой жана албетте эмес дурой.
  
  
  — Түшүнүктөр эмес, иште, — признался мен. "Биз алабыз гана баарын жасоого мүмкүн болгон жана үмүттөнө. Бул кыйын, бирок биз попытаться".
  
  
  Ал покорно кивнула. "Анан дагы бул закончится, Ник, анын постараюсь айта бул нерсе приятное".
  
  
  — Мен закричу жардам, — деди ага с улыбкой. Көлөкөдө имараттардын биз прокрались карата арткы бөлүгүнүн гасиенды. Анын предпочитали автомат сакчынын, азырынча обнаружил, бул ага замерз механизми. Анын заложил эго ошондо бир боюнча револьверов.
  
  
  Келдик чейин бурчунун жана кепти токтоттук. Биздин алдыбызда болчу короо менен вертолетом. Анын изучал длинное узкое башкы имараты, анда надеялся таба Земблу. Ал көп караганда, чарбалык курулуштары менен крытым крыльцом бүткүл эго узундугу. Борбордо жүргүзүлгөн дарбазалар, алар аркылуу автоунаа мүмкүн кирүүгө карата башкы входу.
  
  
  Крыльцо-жылы темным жана едва просматривалось сквозь завесу клубящегося жатат. Менде күчтүү болчу шектенүү деп али турат сакчы. Бир же бир нече болсо, бардык нервдик жана замерзшие менен покалыванием нарын пальцах. — Биз пойдем эң длинным жолу, — деди мен. Биз побежали карата арткы бөлүгүндө кийинки имараттын. Анын предпочел болмок улантууга бежать, бирок осторожность жана тынчтык кетсек тартипте болду. Жай биз мындан ары да пошли. Бул тарапка гасиенды-жылы экинчи имарат, похожее на гараж. Жок кырсыктарынын биз добрались чейин башка эки жагын. Оң-жылы ачык мейкиндик болжол менен он метр. Ага-жылы башкы имараты.
  
  
  Биз турдук жана кунт коюп угушту. Биз эч нерсе услышали жана побежали карата арткы бөлүгүнүн башкы имараттын. Биздин алдыбызда простирался длинный бир катар терезелер менен витыми решетками боюнча кованого үтүк. Однообразие прерывали эки күн делящие бир катар ривненской үч бөлүгүнүн. Алардын көптөрү дарбазалар, жана дагы бир катар терезелер, айрым тегерегинде жана алардын жүрүшүндө жети кылынууга. Кыскасы булыжная жол жүрдү-жылдын дарбазалар имаратында карата массивным башкы воротам. Жанында дарбазалар сидела киоска, напоминавшая телефон-автомат. Киосктор күтүү. Узкое бар болчу освещено.
  
  
  'Проклятие. Бизге керек пересечь подъездную дорожку, жана ал корголот.
  
  
  "Мүмкүн, алар жок болот стрелять в аялды", — деди Тамара.
  
  
  'Эмнеге?'
  
  
  "Мүмкүн, алар адегенде каалашса суроо берүү".
  
  
  "Тамара, эгерде айтасың, бул можешь ойноого приманку..."
  
  
  С успехом ошол эле аны алмак айтуу менен дубал менен. Нагнувшись, ал тез шаарында астында окнами. Аны последовал үчүн аны надеясь, ал эмес болуп калат өтө безрассудной. Менде болчу ощущение, алар адегенде болот стрелять, андан кийин суроо берүүгө. Биз прокрались mimmo боюнча биринчи эки эшик жана төмөнкү топтун терезелерди. Тамара болгон нарын полуметре-жылдын мени. Ал аялдар абалы боюнча өз кыймылдар жана ал билген эмес, смогу токтотууга, анын кесепеттерин жоюуда эмес кылышы жаркий сүйлөшүү экенин жана ачуу. Анын өтүүгө аракет кылган придумать альтернативу, бирок нашел. Биз жериходогу ко башталган экинчи күнү жана кийинки окну. Вдруг анын услышал добуш.
  
  
  'Постой!' — бул тез прошептал аны. Карата көрсөткүчүбүз особенных удивлению, ал токтолду жана подползла мага. Мигнула лампа. Биз заглянули жалал-терезе.
  
  
  Полковник Зембла ачууланып айтты ходил взад-алдыга. Мен эмес, укканын, деп айткан. Бирок ал продолжал бить кулаком по столу посреди бөлмөлөр. Отургуч болчу завален электрондук тетиктерин, транзисторами, платами, паяльниками жана плоскогубцами. Турат Земблы жүрүшүндө ушундай эле металл шкафтар жана панелдер, ош жана нарын облусунун майя. Ушул гана жүрүшүндө ачылган. Торлор алынды чыгарылышы, ошондой проводка извивалась катары странная перманентная завивка. Нетрудно болчу берсин, ал делал ушул бөлмөдө. Ал ыйманга жаңы башкы контролдоо тутуму үчүн өзүнүн смертоносного заговоре максатында завоевать Борбордук Да жана түзүү Үчүнчү империю майя.
  
  
  Анын подумал менен хема ал разговаривает, качан башталган экинчи адам менен худощавым усатым адам подошел туруп, жанында аны менен. Сообщник Земблы казался дагы көп подлым жана хладнокровным караганда, кимдир. Ал развернул пачку кагаздар менен диаграммами. Эки эркектердин болдуңуз да камтылган талкуулоо өзүнүн пландоо, мен осмелился подойти бир аз лижет. Чети көздүн анын багытта дагы шестерых эркектер, эки куралдуу охранников жана төрт техниктердин жалал-ак халатах, балким, иштеген же чогултуу. Тамара вопросительно посмотрела мага.
  
  
  Анын ревматизма билимим тууралуу маалымат берген эмесмин карата эшикти турат бизди. Аны этият дыйкандары защелку жана прислонился карата толстому мектеп. Эшикти болушкан эмес, жабык. Биз пробрались ичине жана прислушались карата добуштары ак соседней бөлмөдө ош холодном залында.
  
  
  '...дароо убить!' — послышался яростный догматический добуш полковниги Земблы. "Эгерде мен возьму кырдаалды контролдугу астында жакынкы бир нече сааттын шторм болуп калат өтө катуу, чечкиндүү, аны менен справиться — да, мен үчүн! †
  
  
  "Биз Алабыз токтотуу орнотуу", — сунуштады эго баш ийген.
  
  
  "Тохель, бул жумуш предателя".
  
  
  'Жок, сэр. Карагылачы бул бөлүм R бул жерде. У ребят жөн гана жок керектүү тетиктердин топтоо максатында бул бөлүк. Эго мүмкүн эмес куруу жакынкы бир нече сааттын, анткени...
  
  
  "Сиз смеете кайтуу мага нотаций боюнча Секциям R! Ким создал темасына? Анын татынакай эмес да, чынбы? Биз найдем ыкмасы перемонтировать проводку. Мен кетким келбейт көбүрөөк уга билүү-жылдын сени пораженческие сөзүндө. Аны эч качан откажусь-жылдын Тохеля болсо да, менин билимим падышачылыгы түбөлүккө болот погребено подо муз! Бул чатак боюнча эмес моей күнөөсү. Менде баары отлично получилось. Эгер бул Ник Картер...
  
  
  Послышался жалпы ропот көрсөтөт, ал кескин оборвал прихвостень Земблы боюнча атындагы Тохель. — Сиз дагы деле эсептешет, ал турат үчүн биздин провалом?
  
  
  "Убактылуу неудача, бирок провал. Бирок туруктуу начарлашы ырайынын көрсөткөндөй, башка станциялар азыр иштебейт. Ооба, анын, уверенный, бул Ник Картер, анда приложил ушул руку. Мен билбейм, ал билген жөнүндө ih турган, бирок ал да обнаружил менин майя храмы деп. Жана эму, тикмечи возьми, оңунан эго толугу менен жок кылуу.
  
  
  "Айтканда жөнүндө билдирүү аялга..."
  
  
  Зембла презрительно улыбнулась. "Балага Картеру алуу мүмкүнчүлүгүнө цыпочку карата буксир жана мамиле кылууга, буга чейин бул роману катары пикнику анын секс-клубунда . Бирок бул бурю ал эч качан жетет аралдары. Эгерде кандайдыр бир чудом ал выживет, аны буга чейин эч нерсе спасет. Башка станциялар киргизилбеген даяр эго нападению, биз приготовились!
  
  
  Анын услышал shaggy сапог. Вдруг аягында зал появился адам түрүндө. Эго оозун алма-жылдын туусунун уруксат аткаруу, качан ал потянулся үчүн винтовкой. Биз менен Тамарой инстинктивно обернулись. Биз стреляли эмес задумываясь. Бир таращить көздүн садыков эму нарын горло ошол учурда ал баштаган кричать, другая выбила эму көздүн. Мен билбейм, ким кайда калган. Ал упал навзничь, эго винтовка менен лязгом сариев жерге. Кан брызнула бардык тараптар. Биз эмес видели, ал коснулся жерлер; биз азыр кайра двигались. Эмес деп бизге сөз, биз талыкпай бирге, бул жакшы обученная командасы.
  
  
  Биз ворвались бөлмөсүнө. Бул револьвер изрыгали от барганга чейин эле, эшикти толугу менен жылытылган. Менен ошеломленным тартууга адамдар одина айланасындагы охранников схватился үчүн өмүрү жана упал. Тамара развернулась жана проделала экинчи саат миленькую дырочку, анда ал поднимал өзүнүн курал. Бир техник рухнул, башка жай түштү болуп жаткан. Тез, бул пантера Тохель опрокинул кыктын жыгач отургуч. Тетиктер жана аспаптар разлетелись. Ал потянул полковниги Земблу жалал-жашырып коюу үчүн билдирет. Эго Кольт сайы 357 баштаган извергать от. Акыркы эки техника, ошеломленные жана обескураженные биздин атакой, подкрались карата "ачык эшиктер" күнү. Алар экөө тең опоздали. Тамара прицелилась жана өлүмгө алып келет ih раненила, алар упали.
  
  
  Анын пригнулся болтурбагандай выстрелов Тохеля. Менин револьвер болчу пустынен. Анын бросил эго анын Тохеля жана схватил башталган экинчи. Тохель пригнулся жана тапанча районунда шкаф турат андан. Зембла атаковал мени да сумасшедший. Ал перепрыгнул аркылуу отургуч, словно преодолевая тоскоолдук. Бул тигр, ал бросился алдыга сбил мени менен буту. Биз бирге упали болгон албайт. Биздин манжалары эмес успели сжаться нарын жабдуулар. Башталган экинчи револьвер болчу выбит менде айланасындагы бармактын, ал эми үчүнчү выскользнул боюнча камзолы нарын пылу боек. Бекем череп Земблы ударился жөнүндө мою челюсть жана оцарапал мага нос, анын айланасындагы пошла кан, менин манжалары вцепились жалал-эго чачтар астында повязкой карата голы. Менин кулак өсө баштады жана отплатил эму ошол эле. Анын удовлетворенно хмыкнул, качан услышал катары, өзүндө кой эчкинин саны былтыркы жылга нос. Эго тери менен биздин күнөөкөр табиятыбыз алынды разорваны. Ал взвыл, канчалык больно. Тез рывком ал отвернул карашат жана бул спасло аны. Андай болбосо смертельные майда сыныктары сөөктөрдүн пронзили болмок эго мээ.
  
  
  Эго жообу болчу сокку костлявым коленом анын менин жашоо. Ал попытался ухватиться үчүн мою ногу алектенген удерживала аны. Биз перекатились аркылуу дагы бир башка. Бизге, Тамара, бизге Тохель стрелять бизде эмес осмелились. Бирок алар стреляли дагы, башка менен жакын аралыкка эмес добившись бизге бир белгиленет, биринчиси. Зембла дале өтүүгө аракет кылган сломать мага связки же ногу. Менин всякому племени уперлось жалал-эго незащищенный пах. Аны ойлогон, эмне прикончу аны. Аны укканын, ал стонал жана чувствовал, ал дрожит. Кийинки секунда Тохель выстрелил нарын освящения. Бөлмө болчу окутана тьмой жана в темноте Зембла вырвался эркиндигине жана исчез.
  
  
  Завыла сирена. Үн дээрлик терялся нарын рев бороон. Биз менен Тамарой болмок чыгышы наугад. Зембла жана Тохель - жок. Алар билген имарат ичинен жана сыртына. Анын укканын ih shaggy жалал-коридордо. Алар ушли. Анын лихорадочно рылся жалал-деп талап кылды курал. Анын нашел револьвер. Түндүктүн дагы штопора, заряжен жокпу ал. Анын почувствовал руку өзүнүн жеңинде. Тамара. Биз побрели нарын коридор.
  
  
  Сыртына жана котормочу үчүн үйлөрдү ожили адамдар Земблы. Сирена продолжала выть, эшикти жылытылган жана биз устремились эки смертоносные чыккан оттон. Анын выстрелил нарын ревматизма. Анын почувствовал сильную жактан кайтарым берүүнү жана почувствовал жыты кескин түрдө ок-дарыдан. Билбейм, калган жокпу, аны учурунда, бул нерсе, бирок мен болдум чертовски счастлив, обнаружив, бул менде револьвер, толук ок тийип. Биз ринулись боюнча коридору учурунда короодогу. Түн ичинде биздин айланабызда алынды слышны крики.
  
  
  Биз побежали. Бир кричали ачууланып айтты, башка возбужденно, мунун усиливалось топотом сапог. Одина айланасындагы адамдардын Земблы споткнулся жана рухнул жерге. Пули влетели ак эшик, наполнив абага осколками жана свинцом. Биз сакталып турса бежать карата күн аягында ачылды. Испуганная, бирок коррупция менен чечкиндүү Тамара подбежала карата стонал турат мени.
  
  
  Биз выскочили аркылуу эшикти тышкы короо. Алар алган эмес жана мечтать жөнүндө мыкты максат. Топот биздин бегущих буту, сопровождался треском выстрелов. Ичиндеги от прекратился ошондой эле капысынан сыяктуу башталды. Биз импульсивно бросились карата жалгыз жол укрытию, ал көрдүк, груде разбитых жыгач ящиктердин. Алар состояли айланасындагы толстых такталарынын металл менен курлардын жана колдонулду ташуу үчүн чувствительного электрондук жабдуулар. Алар сложены анын кучу, мамлекетиме кызмат кылганы келдим растопкой. Ревели выстрелы жана пули врезались кара жерге турат бизди, биз качан отчаянно ныряли ортосундагы ящик.
  
  
  Шаар ок тийип пронесся сквозь биздин импровизированное баш паанек. Анын потянул Тамара төмөн. Алгачкы эки адам боюнча приближающейся армиянын жүрүшүндө өтө нетерпеливы, билиш керек осторожными. Эки октун, жана алар упали болгон, деп билдирди аймактык кабарчы. Анын баштады двигать ящиктер, бул сумасшедший, бекемдөө үчүн биздин коргоо. Толстые гүлдөрэгилип поглощали пули. Гана досадное попадание түз мүмкүн поразить биз азыр, андай болбосо аларга пришлось болмок ползти үйдө турат бизди. Анын посмотрел жогору, бирок эч кимди увидел нарын окнах. Өткөн эркектер обливали биз свинцом, словно ih ружья алынды садовыми шлангами. Кандай гана багытта, анын болмок бизди карачу болду, абдан көп адамдардын үчүн убежать. Бизде ар болгону бир нече ок.
  
  
  Вдруг тегеректе бардыгы ызы-чуу анын услышал үн электростартера. Ротор вертолета баштаган абдан жай вращаться. Айнек кабинада анын алмак разглядеть силуэты эки эркек. Үчүнчү, бир айланасындагы охранников, поспешно фотографировал бардык тараптан вертолета стопоры жана аркандар. В моем револьвере калгандарынын бир гана таращить көздү. Аны кылдат прицелился жана баштоочулардын максаты. Сакчы вскрикнул жана баштады дергаться. Ал кричал да катуу, эмне атуу болгон мгновение токтоду, качан бардык уставились ага.
  
  
  "Тамара, бер мага бул нерсе выстрелять".
  
  
  — Жөн эле используй менин тапанча. Ал жерде дагы алты ок тийип, — деди ал, протягивая мага "Макаров".
  
  
  Өзү ал калтырган Пепе 22-го сайы. Анда, ал жок олку-ийгиликтүү мага өзүнүн жеке револьвер, - жылы жестом, ал аны эч качан забуду. Ал уставилась вертолетом. Кыймылдаткыч иштеген толук кубаттуулукта үчүн прогреться. "Алар разобьются бул шторм".
  
  
  "Балким, бирок биз албайбыз отурганга бул жерде жана көрүү. Алар мектеп сбежать, жана эгерде аларга бул жоюуга мүмкүн, алар начнут бардык адегенде. Жаман сырткары, алар калтырышкан киргизилген берүүчү, жана сиз ошону укканбыз дагы, эмне деди бул жөнүндө Зембла.
  
  
  "Бирок мен думала, бул бөлмөдө..."
  
  
  "Бул кадам жөн гана жаңы негизги башкаруу системасы болгон, алар устанавливали. Биз положили ошол тууга, бирок башталган экинчи берүүчү, анда башка жерде. Чындыгында делле анын ждал эго менен башка тараптын дарбазалар, анда көрдүк бардык бул огни".
  
  
  "Бул эмнени билдирет эч ким албайт токтотууга, бурю үчүн бир нече саат. Жок дегенде, эгер Зембла чындыкты айткан. Ошондо аба-ырайы эч качан көп болбойт башкарууга болот!
  
  
  'Ооба . Жана беда экендиги Зембла адатта, укуктар.
  
  
  Атуу жылдык мааракесине арналган качан вертолетом жай жана неуверенно взлетел. Ал качался взад-алдыга. Атуу болду токтотулган го башталган экинчи жолу, качан кабинасынын распахнулась. Жүргүнчүлүк сиденье анын багытта худощавую, мускулистую фигуру Тохела. Эго башталышта держала эшикти ачык настежь. Оң руке өзүндө болчу кольт, ал поддерживал согнутой сол колу жана целился бизде. Ал крикнул нерсени, андан мен түшүндүм. Судя бүткүл, жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына предназначался үчүн Земблы, выступавшего ролун пилота. Вертолетом бир аз накренился жана заскользил биздин тарапка.
  
  
  "Ублюдок! Анын кипел-жылдын гнева. — Ал летит на биз үчүн прикончить биз сыяктуу буюмдары жасашат! Эмес опускай карашат, Тамара!'
  
  
  — Жакшы, — деди ал катуу үнү менен.
  
  
  Анын үлүшүн секунд бизге пришлось тандоого. Эгерде биз выберемся боюнча биздин баррикады, адамдар Земблы биз расстреляют. Эгерде биз остаемся жерде, биз подстрелят үстүнөн. Разочарование жана "ачуу" охватили мени качан вертолетом подлетел лизать.
  
  
  "Проклятые ублюдки!" - Мен услышал өзүнүн рычание. Менин колу сжала тапанча. Анын жарактуу менен отчаянной жана безрассудной резкостью. Анын прыгнул ортосундагы ящик. Катуу ооруу пронзила нулган раненое ийинин жана грудь, качан аны наткнулся карата оор берилди.... Гүлдөрэгилип отскочили, ящиктер упали. Анын прыгнул учурунда короодогу астында приближающийся вертолетом. Анын мельком увидел удивленное адам Тохеля . Ал реагировал инстинктивно, тез, рахмат жылдар машыгууларды. Мээнин эго кольта-магнума сайы 357 метнулся в мою тарапка жана выстрелил. Оор таращить көздүн обожгла мага руку жана проделала длинную дыру нарын жеңинде. Тапанча Макаров влетел тегерегиндеги колду жана упал бир нече ярдах-жылдын мени.
  
  
  Анын услышал каткырык Тохеля. - "Попробуй достать эго Картер!".
  
  
  Анын нырнул үчүн курал, унаа жана неуклюже вынул эго менен дененин. Тапанча грохнул, дернулся жана кайра грохнул. Нулган денеси-жылы жөнөкөй турак үй принадлежало эки түрдүү адамдарга. Менин сол бок пылал, канчалык больно, жана украинага дээрлик парализован; менин оң тарап болгон нормада карабастан, жаңы-кечени чечүү. Вертолетом бир аз качнуло. Зембла эмес болчу кармап калууга эго тикесинен карата сильном ветру. Балким, эго да потрясли менин выстрелы. Тохель выстрелил жана промазал. Ал раскачивался взад-алдыга аракеттенип, нейтрализовать качку. Эго массивные тупые пули врезались. отунбаева бир катар мени менен.
  
  
  Тамара сидела на коленях, прислонившись головой к ящику. Ортосундагы тыныгууларда залпами анын услышал анын пронзительный жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына. Биринчи жана жалгыз жолу аны көргөн, анткени ал напугана чейин истерики. Ал дээрлик инстинктивно выпустил үчүнчү пулю. Анын увидел катары секундой кийинчерээк Тохель вдруг съежился, словно присел карата корточки на пороге. Эго көздүн вылезли айланасында да. Эго добуш чыгарган коштоосунда болгон эмес деген сөздөр менен, ошондой бессмысленным кашлем. Ал закашлялся, деп кыйкырды жана нажал карата курок өзүнүн пустого "Магнума". Ал напрягся жана задрожал. Андан кийин ал жай наклонился алдыга упал менен вертолета.
  
  
  Тохель менен глухим стуком ударился жөнүндө жерге. Ошеломленные, эго адамдар смотрели чыңалган молчании алмаштырбай түшүнө алган эмес, деп ih вождь мертв. Анын молча сидел короодо, покрытом муз. Анын чувствовал алсыздыгы жана тошноту. Жалгыз звуком болчу тихий всхлип Тамара жана внезапное тездетүү вертолета, качан Зембла взлетел жогору жана полетел прочь.
  
  
  Көңүл айнуу, жеңиш, бирок, алсыздыгы жок. Аны өкүмдар болуп жаткан жок ролуна көңүл тобокелдик болууга застреленным адамдарды айланасында мени. Аны наклонился алдыга, навстречу ветру винттин вертолета. Макаров рвало жана дергало алмаштырбай өзүндө болгон жеке жашоо. Менин акыркы үч пули просвистели нарын хрупкие баки жогорку басымдагы. Бул мгновение анын испугался, бул выстрелил өтө арада аяктады, ал эми вертолетом азыр летел өтө касынын. Бирок, кийин башкы винт баштаган чыгарууга странные скрежещущие коштоосунда. Вертолетом грохотал жана трещал, азырынча Зембла пыталась өзү башкаруу. Ал раскачивался жана взлетал бардык жогору жана андан жогору үстүндө гасиендой. Андан кийин күтүүсүз шок. Ал баштаган скользить төмөн. Бул-анда разорвалось, жана ал биз пролетел кусок металлдан. Биз услышали анча чоң жарылуу. Мгновение вертолетом завис неподвижно. Крошечное жалын лизнуло капот. Андан кийин ал нырнул чоң дуге жана балдар спорт мектебине башка крыло башкы имараттын гасиенды.
  
  
  Менен страшным толчком вертолетом районунда соседнее имараты менен бирге Земблой. Мени бросило жерге. Куски дубалдар летал боюнча двору менен бирге балками, окнами жана кладкой. Койдун рухнула, ошол жерде вертолетом пробил чоң дыру. Голодное жалын полыхало касынын кара асман. Менен головокружением аны вскочил карата бутту. Аны эч нерсе сломал, бирок менин азыр поврежденный нос эми үзгүлтүксүз кровоточил. Задыхаясь, анын наткнулся болгон ящиктер, деп табууга Тамара. Биз керек эле уйти ошондо. Менин ощупывающая колу коснулась анын жумшак изгибов. Бул мгновение ал прижалась мага жана нежно проводила моими манжалар менен, өзүнүн светлым волосам. Защищенная азыр разрушенной баррикадой, ал эмес повреждена.
  
  
  Пылающий от тез распространился. Нарын сияющем үчүн анын увидел бегающих айланасында калган адамдардын Земблы. Аларга некуда болчу идти жана алар билген эмес, эмне кылуу керек. Көп эмес эч кандай уюмдар. Ih лидер болчу мертв, жана аларда калбай максаттары. Мындай учурда башка жагдайлар алар эки жолу подумают, биринчи кезекте караганда умереть өлүм менен шишкебек. Бирок алар калды врагами, коркунучтуу врагами. Эгерде бизде ебнин жана мүмкүнчүлүгүн толугу менен убежать-жылдын болгону ушул болсо, анда бул азыр гана.
  
  
  Биз выползли айланасындагы ящиктердин жана побежали карата арткы бөлүгүндө жакынкы имараттын. Ар бир жолу биз отскакивали жагына жана пригибались, качан кимдир пробегал mimmo. Запыхавшись, биз побежали кайра mimmo горящего башкы корпусунун. Улыбка на губах Тамара деди мага, ал кандай ойлорун, ошондой эле анын. Бул пылающем огне акыркы берүүчү Земблы жылы жок кылынган жана күмбөзүндө металл сыныктарына тапшырылсын.
  
  
  Топ эркектердин документтерден биз у башкы кирүү жана тайган от. Пули угрожающе свистели биздин айланабызда, разбивая Ѓ дубалдар боюнча, эки тарап тең бизден. Биз нырнули нарын дарбазалар, захлопнули ih алып жана побежали боюнча кеңири булыжной дорожке. Воющий свист ледяного шамалдын смешивался с треском оттон жана скрипом рушащихся имараттарды турат бизди. Ушунун похоже на адскую симфонию.
  
  
  Биз жериходогу карата подножию холма жана эми керек эле продираться mimmo жогорку нагромождений валунов. Свирепая бороон бир нече жолу сбивала Тамара менен буту. Анын помог эй, турууга карата турат жана бул жерде эле өзү упал карата скользкую обледенелую дорожку. Биз улантышты жолу.
  
  
  Задыхаясь, биз акыры добрались чейин корголгон бухты эллинга. Бардык, ал жөнүндө биз экенбиз дегеним, бул лодка жана билүү заставить анын иштин жүрүшү тууралуу отчетту. Ал жерде жөн гана керек болчу керек лодка, эгерде биз собирались кетишине бул. Анын дыйкандары көрсөтүүдө. Ал эмес поддавалась, жана мага эмес хватило күчтөрдүн үчүн выбить өзүнүн плечами, бирок андан кийин Тамара тихонько прострелила бүктөмө боюнча револьвера Пепе.
  
  
  Акыркы усилием биз перебрались аркылуу причал. Болду лодка. Блестящая десятифутовая крейсерская яхта бешено дергалась, словно запряженный жеребец. Чыгышы ак-море эмес казался коопсуз, коркунучу жок. Яхта болгон январда үчүн скользить боюнча волнам чоң ылдамдыгын, бирок бул шторм ал оңой перевернулась эле нарын сильном волнении откровенными у эллинга. Бирок мага барынан к калууга карата острове.
  
  
  Тамара тайган чоң эшикти жана отвязала аркандар. Анын порылся астында приборной панелью жана алдын ала прогрел кыймылдаткыч. Менин булчуңдун болели бардык теле. Эркектер побежали карата эллингу. Аны укканын, алар кричали жана стреляли. Аны нажал баскыч ишке киргизүү. Кыймылдаткыч запустился, чихнул, чиркнул, андан кийин зарычал, оживая. Анын смутное осознавал, бул менин колу инстинктивно тянется карата дроссельной заслонке. Рычание астында ногами превратилось нарын сильную пульсацию. Яхта вылетела айланасындагы эллинга нарын ручей, качан алгачкы адамдар ворвались аркылуу заднюю эшикти.
  
  
  Чегинен тышкары бухты карата биз обрушились бурные толкундар Панамского залива. Анын снижал ылдамдыгы чейин ошол хорька, азырынча биздин ылдамдыгы эмес превышала үч түйүндөрүнүн. Море болчу бурлящей массасы ак көбүктүн үзгүлтүксүз агымын калыптандырууну алектенген вздымалась горизонталдуу үстүндө биз. Лодка эмес успела развернуться. Нос болчу погребен жана всплыл башка тарапка толкундар. Суу лихорадочно хлынула менен носовой палубы жана чатырын каюты. Анын украинага абдан эле алсыз кылып кармап турууга лодку. Кан стекала боюнча моим рукам жана лилась аркылуу нос. Мага пришлось бросить башкаруу. Аны почувствовал, бул падаю. — Принимай башкаруу, — деди ал дээрлик неразборчиво. "Тамара, садись үчүн руль. Мен албайм... Мени сомкнула зияющая тьма бессознательнсти. Анын бросил акыркы көз-караш асманга жана улыбнулся. Аба-ырайы переменилась.
  
  
  
  
  14-Глава
  
  
  
  
  Мага приснилось, мен валяюсь в гамаке. Волнение мягко качало мени алдыга жана артка. Анын лежал вытянувшись, бут кийимсиз жана курткой астында головой ордуна жаздыктар. Лодка неподвижно сидела менен безмолвными машиналар. Дул жеңил ветерок; күн припекало.
  
  
  Нулган экинчи ойго болчу, мен дагы сплю. Менде болчу боюнча бир сие замечательных эротических снов болгон, кажется, дайыма бүтөт, качан бардык баштайт налаживаться жана оставляют сизди разочарованными эртең менен. Тамара прислонилась карата кормовым перилам бир лифчике жана трусиках. Анда, бул анын узун, ийкемдүү бутту вытянуты карата палубе, ee, расщепление выгнута, ee төштүн выпячены, ал эми адам приподнято үчүн поймать болушунча күн — бул чувственное көрө, ал аны сүйөм, көрө өз снах. Бирок, ал ушул, ушул сыяктуу күн! Аны вздохнул жана согнул колуна. Ооруу да болгон реалдуу. Анын sel откровенными. Лодку захлестнула көк активдүү эс алуу. Море болчу спокойным, ал эми асман ослепительно таза. - Салам, - улыбнулась Тамара. Ал өлкөдөгү демократиянын дүйнөлүк деңгээлге руку үстүндө глазами заслоняясь-жылдын яркого күн.
  
  
  — Салам, — усмехнулся анын ревматизма. "Биз дрейфуем".
  
  
  "Бизде закончилось отун".
  
  
  'Oh.'
  
  
  "Аркылуу бир нече мүнөт, андан кийин өзүңөрдүн потеряли аң-сезим, кыймылдаткыч заурчал жана токтолду. Анын көп эч нерсе жасай алам.
  
  
  'Жок, албетте жок.'
  
  
  "Агымы вынесет бизди жээги аркылуу бир нече саат".
  
  
  "Биз заняты. Анча чоң эмес эс алуу бизге эмес повредит.
  
  
  — Мен дагы ошентип думалю, — деди ал. Ал кайра откинула карашат окшойт. "Ушул кийимде болуп калды, абдан жаркого, жана ал захотела бир аз позагорать. Менин сиз эмес возражаете?
  
  
  "Ал ким?" Эч качан!'
  
  
  Менин оюмча скользнул боюнча таза бирюзовым водам карата туманному жээгинде вдалеке. Панама сияла карата свету, море затихло. Анын чувствовал тынчтыкты. Эмес биз дуновения жатат. Бизге бир зверь эмес шелестел нарын сплетении чөптөрдү, бизге бир добушу эмес донесся боюнча густого изумрудного токойлор. Бул үчүн жылы өтө эрте. Дарыялар жана каналдар бардык алмаз забиты толстыми ледяными массами. Бирок лед жакында треснет жана рассыплется. Тающий отунбаева менен ш алмак чакырууга убактылуу суу ташкыны бул жерде, жана ал жерде, бирок, бул чара келечекте. Адам жана айбанаттар бардык алмаз ошарашены аракеттенип, выбраться камактан невероятных ужасов, сотворенных властной бурей Земблы. Кийинчерээк алар начнут оплакивать өзүнүн өлгөн боордош жана начинут калыбына келтириши зарыл өзүнүн үйүнүн. Бирок бул болот, андан кийин...
  
  
  Анын вдохнул жылуу ароматный абага жана бекем уперся ногами анын палубу. На моем адамдар болгон кеңири улыбка. - "Бул үчүн стоило күрөшө".
  
  
  Тамара поднялась менен томной грацией. Ал подошла мага жана нежно обвила жыйынтыгындатапшырышкан мою шею. Анын манжалары вцепились нарын топчуга моей блузкалар. Ee колу скользнула боюнча моей төштүн.
  
  
  — Волнение закончилось, — деди мен. "Сиз тийиш эмес көп волноваться."
  
  
  "Мага эч качан приходилось бул жасоого, Ник, бирок мага жагат".
  
  
  "Качан биз достигнем Панамы, биздин жолдору разойдутся. Азырынча жок ...'
  
  
  — Жок, — грустно прошептала ал мага карата кулагы.
  
  
  "Сенде өздөрүнүн милдеттерин, ошондой менде өзүнүн, биз эч качан изменимся сыч башка. Баардыгы жакшы жана жакшы болот, азырынча биз эмес доберемся чейин Панамы".
  
  
  "Лодка дрейфует".
  
  
  — Биз эч нерсе алабыз, муну менен поделать.
  
  
  — Беле деп развлекаться, азырынча биз бул дагы алабыз.
  
  
  Аны одоно бузулушу поцеловал аны жана притянул алып, өзү жана мындан ары катуу жана ийкемдүү денеси.
  
  
  Ага болчу эмес правы. Волнение элек закончилось.
  
  
  Китеп жөнүндө:
  
  
  Бардык нурбек менен искаженного радиосообщения алынган агент AX ак Мексикада. Эми Ник Картер пробирался аркылуу коюу джунгли Никарагуа болгон деп Берегом Москитов. Эго осаждали комары, уулуу жана чыныр невыносимая савченко. Эго саякат болчу катаал, бирок ал керек болчу таба байыркы майя храмы деп. Ал жерде располагался штабынын полковниги Земблы. Жана бул алмак превратить Борбордук жана Южную Да анын полярный аймак. Жана болгондуктан суук, күндүз кооптуу разразиться, Ник да керек ишендирүү россия агент КГБ Тамара Кирову, анткени Америка эч кандай тиешеси жок, бул адской схема.
  
  
  Бирок полковнику Зембле мүмкүн разжечь өз күндүз ужас. Андан кийин Ника Картердин талап кылынат жасоого невозможное...
  
  
  
  Баш сөздү
  2-Глава
  
  
  3-Глава
  
  
  4-Глава
  
  
  5-Глава
  
  
  6-Глава
  
  
  7-Глава
  
  
  8-Глава
  
  
  9-Глава
  
  
  10-Глава
  
  
  11-Глава
  
  
  12-Глава
  
  
  13-Глава
  
  
  14-Глава
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Убийца: Коддук аты Стервятник
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Убийца: Коддук аты Стервятник
  
  
  Посвящается адамдарга жашыруун кызматтарынын Кошмо Штаттардын Америк
  
  
  
  Биринчи глава.
  
  
  Анын облизнул пересохшие эриндин толстым тили жана прищурился, глядя карата күн үстүндө головой. Кургоо болчу жытына эски кагаздар, ошондой кулак тупое, бирок настойчивое жужжание.
  
  
  Мүмкүн эмес болчу так билүүгө канча убакыт ага пролежал көрсөтпөстөн, аң-сезимдин бул чети кичинекей тощего тернового куста. Качан аны биринчи жолу келди камтыйт, ал эмес алмак эске түшөт, анда аны жоготсо жана ал жакка калган. Андан кийин анын увидел искривленную, блестящую громаду обломков, кичинекей самолет Муни, ал упал катары раненый ястреб менен безоблачного асман. Полусломанные тилкесин металлдан - калдыгы күчтүү удара - поднимались бардыгы отуз ярдах үстүндө коричневой травой вельда жана жука струйки түтүн дале тянулись к небу. Эми анын вспомнил катары мени выбросило айланасындагы самолеттун качан ал ударился жөнүндө жерге, ал эми андан кийин анын уполз подальше-жылдын бушующего жалындын. Боюнча жобого күндүн аны түшүндүм, эмне менен эртең мененки крушения бери бир нече саат.
  
  
  Кыйынчылык менен тартып, чоң болью анын sel нарын сидячую позу, чувствуя ысык ак глину бул менин бедрах сквозь порванные түстөгү шым хаки. Көйнөк айланасындагы кустарника, ага анын носила, прилипала мага на спине, жана жыт менин өздүк дененин заполнял менин ноздри. Подняв руку үчүн прикрыть көздүн көз күн нурунун, аны посмотрел карата жогорку львиную траву алектенген, казалось, бесконечно тянулась бардык тараптар, прерываемая гана редкой зеленью одинокой акации-зонтика. Жок эч кандай белгилери цивилизациясынын гана бескрайнее море чөптөр жана өткөрүлдү.
  
  
  Үстүндө головой бесшумно двигался стервятник, кружась жана коюуга, пируэт. Отбрасывая тень жерге передо мен, канаттуулар навязчиво висела, электротехника. Жужжание кулак болуп калды эми көп отчетливым, жана мага келди бүгүн карашат, бул жылы таптакыр жок моей баш. Үн исходил жерине авария. Антсек үн мух.
  
  
  Анын сосредоточился карата обломках. Андан кийин стервятник жана рой мух напомнили мага, деп Алексис Саломос болчу мени менен бул самолетто - ал пилотировал бу, башкарууга милдеттүүбүз, качан пайда болгон проблема. Анын прищурился, бирок увидел эго жакын жерде жерине крушения.
  
  
  Начар вставая, анын обнаружил, бул менин бутту затекли. Бардык денеси болело, бирок сломанных сөөктөрдүн вроде эмес. Длинный порез сол предплечье азыр заживал, кан засохла. Анын мрачно посмотрел карата тлеющие обломки. Мага керек болчу таба Алексиса билүү үчүн, выжил жокпу ал.
  
  
  Жужжание мух болуп калды громче, качан аны приблизился карата корпусу самолеттун. Аны наклонился жана заглянул кабинага, бирок өзүнүн биринен эмес деп эскертти. Менде көңүл айнуу ич ооруу. Андан кийин, качан аны оболочка айланасында алдыңкы бөлүгүндө, обломка, mimmo обугленного пропеллера жана смятого кесиндинин фюзеляжа, анын вдруг токтолду.
  
  
  Денеси Алексея лежало гротескной кровавой грудой ярдов ондон алардан. Эго да выбросило, бирок эрте эго разбился самолет. Алдыңкы бөлүгү эго баштын жана адам тандалып выдавлены бири удара жөнүндө лобовое айнек самолеттун жана казалось, бул эго шея болгон сломана. Эго шведов болгон разорвана нарын клочья, жана ал залит засохшей кан. Чоң коричневые мухи покрывали эго денеси, заползая бардык багровые, алар дешти. Анын баштады отворачиваться, мени бир аз тошнило, качан аны увидел кыймылы жогорку траве турат өлүктүн. Пятнистая гиена жай приближалась, осознавая моем катышуусунда, бирок өтө голодная үчүн кам көрүүгө, ал жөнүндө. Ошол эле учурда эго пайда болушу дале фиксировалось в моем мозгу, гиена преодолела мелис аралык өз ара аспаптын схватила обнаженную менен биздин күнөөкөр табиятыбыз карата жүргүзүлгөн вычисления Алексиса Саломоса, оторвав кусок.
  
  
  "Отойди, тикмечи сени побери!" - крикнул анын зверю. Аны көбөйттү палку обгоревшего жыгачтан жана швырнул аны гиену. Жаныбар поползло боюнча траве, неся кусок окровавленной паста. Аркылуу мгновение эго буга чейин болгон эмес.
  
  
  Аны кайра посмотрел карата искореженное денеси. Менде да болгон эмес лопаты үчүн закопать анын, ошондуктан мага пришлось калтыруу эго жок кылуу жаныбарларын бир сутканын ичинде.
  
  
  Бул ж, ага эч нерсе алмак поделать. Алексис Саломос болдум, ошондой эле мертв менен погребением же ансыз. Акыры алар эго догнали жана убили, мени да дээрлик достали. Жок дегенде, ушул учурга чейин мен анда выжил. Бирок эң чоң сыноо моей ийгилик мүмкүн бүгүштүү, анткени ага таандык аларга, бул сунушу болжол менен полпути ортосундагы Солсбери жана Булавайо, өзүндө терең бөлүгүндө өлкөнүн родезийских кустов.
  
  
  Анын обошел обломки, азырынча алар кайра жок скрыли өлүк. Күбөлөндүрүүчү мурда электе неисправный самолет баштаган чихать жана кашлять бийиктиги беш миң фунтту, Саломос упомянул, бул жакында биз пролетать mimmo крошечной айылдары. Айланасындагы сырткары, ал деди, анын подсчитал, бул деревня дагы залында жалал-элүү-жетимиш беш милях түштүк-мааракеге. Жок, сууну жана курал меники шансы кире ал жакка абдан малы. Люгер жана бычак нарын ножнах, алар аны адатта носил болот, калды моем мейманканасында талас Солсбери. Бизге бир гүл алмак эмес болушу керек спрятан астында моей майкой, жана, кандай болгон учурда, анын жок предвидел зарылдыгы аларда убагында бул конкреттүү иш сапарынын болгон самолетто нарын Булавайо. Аны мурда өргүүдө жана отдыхал.
  
  
  Улар иштедим менен AX - сверхсекретным разведывательным агенттиги Америк - жана жөн гана тууралуу эски бирине айланта Афин, ага аны кокусунан встретил нарын Солсбери. Эми бул башка болчу мертв, жана жапайы тарыхы, аны, ал мага айтып берди болуп калды правдоподобной.
  
  
  Аны, жакындап келип, мындай соседнему кургану термитов, ит туруктуу ак топурак бийиктиги менен мою карашат менен көптөгөн дымоходов, служивших входами. Анын катуу прислонился карата ага уставился карата дальнюю жолго лихорадочных жатат жана попытался эмес бурууга көңүл жужжание мух башка тарапка обломков. Бардыгы үч күн мурун аны встретил Алексис Саломос анча чоң эмес ресторане, алыс Мемориалдык паркынын пионеров нарын Солсбери. Анын сидел карата террасе жана карачу шаары, качан Саломос вдруг оказался жанында менин орундук.
  
  
  "Ник? Ник Картер?" - деди ал, жана анын красивом смуглом адам пайда болду медленная улыбка. Бул жылы кудрявый эркек менен квадраттык челюстью жана кудрявым улантышты кырк жыл кимдин көзүнө адам смотрели карата сизди менен яркой яркостью алмаштырбай ал алмак көрө сыр сиздин голы. Ал газетасынын редактору нарын Афинах.
  
  
  "Алексис", - деди мен, поднимаясь үчүн, протянуть руку. Ал мисир эго эки тарап тең жыйынтыгындатапшырышкан жана бул тез встряхнул, улыбка болуп калды дагы бал шире, ал аны. "Эмне, тикмечи возьми, сен кылып жатасың Африкада?"
  
  
  Улыбка исчезла, жана ал биринчи жолу түшүндүм, ал выглядел эмес, анткени аны эго запомнила. Ал помог мага разыскать боюнча адамдын КГБ, ал бир нече жыл мурун Афинах украл маанилүү документтерге үчүн Батыштын. Похоже, алар менен хорька ал кыйла постарел. Эго, адам потеряло сергек түрүнө, айрыкча көздүн тегерегиндеги.
  
  
  Ал спросил. - "Сиз эмес возражаете, эгерде анын присоединюсь сизге?"
  
  
  "Мен обижусь, эгерде сен бул сделаешь", - дедим мен. "Мейли, присаживайтесь. Официант!" К столу подошел жаш адам ак фартуке, жана биз эки заказали британский эль. Биз болтали, азырынча беришкен суусундуктар жана катышуучулардын официант, андан кийин Саломос задумался.
  
  
  "С тобой все тартипте Алексис?" - акыры спросил мен.
  
  
  Ал улыбнулся мага, бирок улыбка болгон ичке жана натянутой. "Менде алынды көйгөйлөр Ник".
  
  
  "Бул нерсе ага жасай алам?"
  
  
  Ал бой квадратными плечами. "Мен сомневаюсь, эмне болот бул нерсе жасоо". Ал жакшы айткан по-английски, бирок заметным басым кылып. Ал ушундай чоң глоток эля.
  
  
  Анын спросил. - "Сурасаңыз айтып бере мага бул жөнүндө?""Же бул өтө өздүк?"
  
  
  Ал горько рассмеялся.- "Ах, бул өздүк, башка менин. Деп айтууга болот, бул өтө жеке". Эго көздүн жардамчы с моими. "Кимдир аракет мени убить".
  
  
  Аны карачу, анын адам. "Сиз четтөөлөрсүз?"
  
  
  Кривая улыбка. "Канчалык аны тийиш мен болушу керек деп ишенем? Нарын Афинах выстрел боюнча мылтыктар разбивает терезе жана өтүп mimmo моей баштын бир нече дюймов. Андыктан, мен түшүнөм намек. Анын beru өргүү үчүн навестить өзүнүн кузена бул жерде, анын Солсбери. Ал сомду түздү-скрипт, ал эмигрировал буга он жыл мурун. Анын ойлогон, эмне буду бул жерде коопсуздук кандайдыр-бир кезде. Андан кийин, эки күн мурун кара "мерседес" та эмес сбил мага карата башкы бульваре. Айдоочу, ал подъехал карата четинде, выглядел анын тактыгын адам катары, анын аны көргөн мурда Афинах. "
  
  
  "Билесиз, ким бул айым?"
  
  
  "Жок", - деди Саломос, жай покачивая головой. "Мен жакында эле көргөн, ал жүрүүдө боюнча Аполлону-билдинг, качан бир аз шпионил ал жерде". Ал токтолду жана посмотрел өз эль. "Сиз качандыр бир ошону укканбыз дагы жөнүндө линияларда Аполлона?"
  
  
  "Нефтяная танкерная компания эмес да, чынбы?"
  
  
  "Бул, чынында, моим башка. Эң чоң дүйнөдө сызыгы танкеров, тиричиликте менимче соотечественнику Никкору Минуркосу".
  
  
  "Ах, ооба. Аны билем Минуркоса. Мурунку моряк-миллиардера. Отшельника; биздин күндөрдө эго эч ким көрүп турат".
  
  
  "Чынында бул кайрадан", - деди Саломос. "Минуркос катышуучулардын боюнча коомдук турмуштун дээрлик он жыл мурда болуп турганда дагы салыштырмалуу жаш адам. Эсептелет, ал дээрлик бардык убактысын өткөрөт өзүнүн пентхаусе имаратында Аполлона, алыс аянтынын Конституциясынын, анда ал жүргүзөт, өзүнүн бизнес. Жеке байланыштар белгиленет негизинен жакын өнөктөштөр Минуркосу. Дээрлик эч ким эч качан алат, аны менен жеке аудиенции ".
  
  
  "Абдан бай адамдар, кажется, абдан дорожат өз конфиденциальностью", - деди мен, потягивая эль. "Бирок кандай болгон мамилеси Минурк ээ карата покушениям карата сиздин ат?"
  
  
  Саломос терең вздохнул жана жай выдохнул. "Болжол менен алтынчы ай мурун жүрүм-Монурко болуп калды турушу. Бул жылы өзгөчө кызыктуу болуп, мага жана, албетте, башка редакторам газета, анткени кайсы болбосун жөнүндө маалымат Минуркосе кызыктырды жана турмушу үчүн маанилүү Афинской Олимпиадалар. көңүл бурсаңар, качан Минурк, ал ар дайым болуп кала берген тышкары саясатын, баштаган жасоого ачык арыз каршы правящей хунты нарын Афинах. Капысынан ал жарыялады, деп лидерлери чөйрөлөрдүн полковниктер үчүн тандалып слабыми жана социалистическими. Ал белгилегендей, алар тарттыңар "революцию" 21-апрель, 1967-жылдын. жана подразумевал деп Грецияда болот жакшы менен калыбына келтирүүгө Константина II же кандайдыр бир башка восхищение-рышат жаңы знакомого слышится. Ал сослался карата коркунуч левых сыяктуу Күбө, жана догадался, бул греческом өкмөтүнө туура болушу керек дагы бир "встряска".
  
  
  "Бул ж, - деди мен, - бул адам укугуна ээ капысынан заинтересоваться саясатка андан кийин стольких жыл. Мүмкүн, эму надоело сарптоого өз акчаларын".
  
  
  "Похоже, иш жүрүп жатат дагы мындан ары да. Мындай адам катары, Минуркос алат, сатып алуу көп досторунун. Генералдар жана полковниктер заходят
  
  
  нарын пентхаус жана кайра келүүгө, бирок алар жөнүндө айтууга болот визиттеринде карата басма сөздө. Паз ушактарды, бул Минурк каржылайт жеке башталды атайын построенном лагере түндүгүндө Грецияда жана бир лагере, бул Миконосе, острове нарын Эгейском море.
  
  
  Акыры, бар недавнее исчезновение полковниги Деметриуса Расиона. Газета, анда доминируют Минуркос, деген жыйынтыкка келсе, ал " мыктыгер учурунда саякат на лодке нарын Пирее, бирок эго денеси да жок болчу табылган жок. Никкор Минуркос азыр баштайт чоң өнөктүк алмаштыруу боюнча Расиона адам өзүнүн өз каалоосу менен, фашистом боюнча атындагы Деспо Адельфия. Хунта эмес жегиси Адельфию, бирок ee жаңы жана асыл лидерлери коркушат Минурка жана эго досторду штабында генералдар ".
  
  
  "Кызыктуу кырдаал - признался мен, - бирок, сиз кандай деп ойлойсуз, бул Минуркос баштайт өнөктүк террора менен идеялары кровавого переворота?"
  
  
  "Мүмкүн. Бирок, айтканда, жана башка чечими. Айтканда, жаңы адамдар, аларды эч ким айланасындагы журналисттердин эмесмин, ачаардын алдында, бул приходить ылайыктуулугуна боюнча пентхауса на вершине Аполлона; бир Минуркос дагы скрывается. Бирок аны деп эскертти, - деп бир айланасындагы жаңы адамдарды таандык американцу греческого чыгарылган атындагы Адриан Ставрос ".
  
  
  Менин көздү бир аз прищурились, глядя карата Саломоса. "Ставрос нарын Афинах?" - жай пробормотал мен. "Түзөт компанияга Минуркосу?"
  
  
  "Похоже да. Эгер ..."
  
  
  "Эгер эмне?"
  
  
  "Эмне ж. Анткени недавние высказывания Минуркоса мелис ушунчалык несвойственны, балким, ал өзү эмес ih булагы".
  
  
  "Басып алуу Ставросом империй Минуркоса?"
  
  
  "Балким, эркине каршы Минуркоса", - догадался Саломос. "Балким, азыр көп анча чоң эмес переворот, жашыруун. Анткени Минуркос абдан скрытный жана дайыма жүргүзөт иши аркылуу баш ийген, эго болот эле болмок убить же захватить жана аракеттенүүгө астында эго атынан, жана потратить эго чоң акчалардын суммасынын үчүн эч ким эмес, деп эскертти Заметьте. Дароо андан сырткары, аны кантип высказал ушундай теорию өзүнүн редакциялык-статьясында, биринчи покушение-жылы жасалган бул мою айыл Афинах ".
  
  
  Жалал-эго көз алдында вернулось тревожное билдирүү. Анын вспомнил файл AX жөнүндө Адриане Ставросе жана түшүндүм, ал жөндөмдүү, мындай маневр. Ставрос студенттик жылдар өткөрдү көрсөтүү менен плакатами нарын университетинде, йель университетинде билим алган. Андан кийин ал шталь катышуучусу кескин жарылуу офисинде ЦРУ, ал эми кийинчерээк жасаса покушение айыл сенатор. Ал избежал тисков ФБР жана ЦРУ жана похоронил өзүнө анда в Бразилии, анда дошел чейин олуттуу кылмыш, мындай да, контрабанда жана өлтүрүү. Анткени улик ага каршы Штаттарында болчу бир аз АКШ эмес, бир кайрып аны. Бирок Бразилии ага следили.
  
  
  "Ошондой адам, ал өтүүгө аракет кылган сбить сизди бул жерде, анын Солсбери?" Анын спросил. "Сиз видели, ал выходил боюнча пентхауса нарын Аполлону-билдинг?"
  
  
  "Ооба, Ник, - деди Саломос. Ал отхлебнул калдык эля жана посмотрел аркылуу увитую гибискусом балюстраду төмөн холму жагына кетти. "Мен отчаянии. Башка менин двоюродного тазаланды, ал апам үчүн шаар аймагынан тышкары Булавайо, попросил мени ненадолго навестить аны азырынча бул эмес өтөт. Анын алган эго чакыруу. Аэропортто мени күтөт самолет ижарага алынган. Анын буду летать карата nen, анткени ал лицензированный пилот жана буду наслаждаться катышты. Башкача айтканда, эгерде, анын смогу забыть жөнүндө... "Повисло кыска унчукпоо, андан кийин ал посмотрел мага. "Ник, ага болмок абдан благодарным, эгер сен тууралуу мени Булавайо".
  
  
  Аны билген, деп Алексис Саломос эмес спросит эмес отчаялся жокпу, ал коркуудан. Жана менде дагы оставалось бир нече күн өргүү, биринчи кезекте караганда, аны алдым дагы бир тапшырма-жылдын Дэвида Хока, загадочного директорунун AX.
  
  
  "Мен дайыма көрүүгө отель Булавайо, - деди мен.
  
  
  Адам Алексис пайда облегчение. "Рахмат, Ник".
  
  
  Эки күндөн соң биз поднялись абага. Саломос болдум, тажрыйба пилотом жана казалось, бул учууга үстүндө дикой Родезией өтөт туруп приключений, жана ал жагымдуу болот. Саломос летел низменному, биз экенбиз замечать сейрек кездешүүчү жапайы жаныбарларды жана кызыктуу топографиялык өзгөчөлүктөрүн зарослей. Учууну аткарган, казалось, спорт маанайын Саломосу, жана ал варианты да өзүнө мурдагы. Бирок ортосунда ичтин эртең мененки саат на полпути карата Булавайо, безмятежность эртең мененки превратилась в кошмар.
  
  
  Кичинекей стандарттык двухместный самолет Муни закашлял. Адегенде Саломоса эмес волновало, бирок кийин андан калды дагы начар. Ал чечим илимий-изилдөөчүлүк милдеттерди кичинекей мотор, бирок бул гана усложнило иш. Биз потеряли высоту башташкан кеңири круговой көрсөткүчтөрдү.
  
  
  Саломос выругался боюнча-гречески, андан кийин эго, адам побледнело. Ал исследовал панель жана взглянул мага. "Көрсөткүчү деңгээлин отун көрсөттү толук", - крикнул ал, перекрикивая рвущийся кыймылдаткыч. "Бүгүн эртең менен ал сдвинулся менен баштапкы" жобонун. Ал стукнул айнек боюнча, прикрывавшему датчик, бирок эч нерсе беришкен. Ийне калгандарынын карата букве F.
  
  
  "Бизде каракол шаарында чек араны бензин", - недоверчиво деди мен. Бул плохие жаңылыктар үчүн ар кандай самолеттун, айрыкча кичинекей.
  
  
  "Андай деле эмес, бирок биз тез падаем", - деди Саломос, переводя "Муни" убактылуу крутое пландаштыруу жана борясь башкармалыгы менен. "Бул самолет болчу испорчен, Ник. Датчик застыл жерде, бирок баки жүрүшүндө дээрлик пустыми, качан биз взлетали.
  
  
  Бул тийиш болчу аныкталышы атайын ".
  
  
  "Десе, - пробормотал мен. "Сможете жатасызбы посадить эго?"
  
  
  "Бул жерде жок аэродромдун", - деди ал, стараясь эмес берүүгө самолету врезаться в штопор. "Бирок бизге туура келет попытаться приземлиться ачык вельде - эгерде анын смогу сактап эго планына ылайык пландаштыруу".
  
  
  "Бул нерсе ага жасай алам?"
  
  
  "Ооба. Сыйынып". Алексис взглянула мага. "Мага абдан жаль, Ник".
  
  
  "Неважно, - деди мен. "Жөн гана посади бул штуку". Аны да эмес спрашивал жөнүндө неполадках. Убакыт жок болчу. Биз плыли боюнча крутому спуску карата травянистому вельду.
  
  
  Кыймылдаткыч кайра закашлялся жана зашипел, андан кийин заглох түбөлүккө, качан биз увидели катары бүткүл аймагында отелинин, ошондой устремилась бизге. Аны чечти, баары кончено. Казалось, болгон эмес эч кандай акылга сыярлык күтүү кетишине бул.
  
  
  Беш жүз фунтту Биз устремились төмөн, ага канаттуулары менен сломанным крылом. Үч жүздөгөн. Деп акации скользнули алдында алар. Жүз. Адам Саломоса застыло-жылдын чыңалуу жана эго колуна алынды скованы-жылдын аракетин башкаруу. Андан кийин болчу кыймылы чөптөр жана терновника менен головокружительной ылдамдыгы, крыло болчу разорвано веткой искореженного жыгачтан, жана самолет, акыркы учурда бир аз задрал нос жана скользнул вбок. Сокку отбросил бизди алдыңкы бөлүгүндө самолеттун. Раздалось скрежетание жана скрип металлдан жана громкий треск айнек, жана биздин дененин бились нарын маленькой каюте. Андан соң чаек айылындагы финальная авариялык токтоо: менин эшикти распахнулась, жана менин билимим денеси пролетело менен буту чейин баштын нарын траве чейин хрустящего удара жөнүндө катуу жерге.
  
  
  Көп нерсе эсимде жок, мындан. мучительно ползания боюнча траве, инстинктивно удаляясь-жылдын самолеттун, андан кийин жарылуу менен звуком потрескивающего жалындын анда турат мени.
  
  
  Экинчи глава.
  
  
  Анын попытался выбросить айланасындагы баштын воспоминания жөнүндө катастрофе, катуу таянып, катуу глину жогорку термитника. Бирок болчу труднее сатылды кр билдирген адамдар Алексиса Саломоса, ал выглядело нарын Солсбери, качан аны", - деп полетит аны менен Булавайо.
  
  
  Үчүн сверкающим металл корпусом разбитого самолеттун дагы доносилось настойчивое жужжание мух, бирок мен старался эмес сүйлөшкүлө. Аны кайра сфокусировался карата далекой линиясы лихорадочных жатат карата травянистом горизонте. Анда мен почувствовала, эмне деп лихорадки кээде жөнүндө билдирет катышуусунда өттү. Бирок бул окуулар жүргүзүлгөн эмес, анын багытта, анда анын тийиш эле идти үчүн добраться чейин айылдары.
  
  
  Кандай болсо маанисинде анын чувствовал үчүн жоопкерчилик трагическую өлүмү Саломоса. Ал доверил мага өзүнүн коргоого, ал эми анын болчу эмес абалда муну качан ал нуждался менен биргесиңер. Ал болсо мындай болушун күткөн менден баш кеңештин, а мен предвидел коркунуч кичинекей самолеттун. Мындан тышкары, аны, өзүмдү виноватым, анткени эмес доверил толугу менен эго невероятной тарыхы. Бирок, эго окровавленный өлүк болчу явным далили деп жок дегенде бир бөлүгү эго теорий болгон верной. Кимдир отель эго каза болгон. Болдум, жокпу, бул киши хема-анда, ким жылын жашады ош пентхаусе үстүндө кеңсеге ээ болгон Apollo нарын Афинах, дагы оставалось астында маселе.
  
  
  Чети көздөр аны поймал кыймылы жана повернулся бирине айланта эшиктеринин айланасында термитника. Кичинекей жети-жашыл дракона, выскользнула аркылуу собирались алыс моей сол колуна, жана, казалось, адам посмотрела мага. Анын отпрыгнул. Мен билген эмес, бул чыныр поселились нарын термитниках. Бул кадам жашыл мамба, бири үч опаснейших змей дүйнөдө. Учурда укуса курмандыктары сможет өтүүгө болжол менен үч кадамдардын бири-бири менен жана рептилией, биринчи кезекте караганда анын обиды убьет аны. Мамба менен алектенген учурда, находилась чегинен тышкары досягаемости, проскользнула нарын соседнюю дыру.
  
  
  Анын споткнулся жөнүндө обломки, качан менин жĭрīгĭ тез согот замедлился. Аны мгновение огляделся жана обнаружил болгон жер курч кусок металлдан узундугу болжол менен фута. Бир агымы болдум, абдан курч. Отодрав кусок деревянного каркастын жарым-жартылай обугленный, көз секциялар фюзеляжа, анын упал эго эки кесиндинин барабар узундугун жана расщепил кеңири агымы осколка, привязав дубинки өзүнүн носовым платком үчүн получилась калем үчүн менин самодельного аркадан бычак. . Анын засунул одоно курал үчүн параддык жана жок оглядываясь карата обломки, направился карата чакырат.
  
  
  Экен кыйын жөн гана идти боюнча айыл жергесинде. Жогорку чөбү жана колючие кусты тянули мою кийим жана терзали мою күнөөкөр денелик табият, хватая мени жана сдерживая. Канаттуулары-носорог завизжала мени боюнча жакынкы акации. Анын обнаружил, бул подсчитываю шансы на жашап кетиши тамактын. Бар сотня ыкмаларын умереть, бизге, одина гүл эмес болуп приятным. Бул траве адам алат наткнуться карата лев, биринчи кезекте ал эго увидит. Бирок адатта көбүрөөк неприятностей жаратат маленькие маңызынан: чыныр өлчөмү көп эмес адамдык бармактын, скорпионы жана кенелер, зарывающиеся терең алдында териге. Эгерде сиз таба аласыз сууга жана выпьете аны сиз тумоо печеночными двуустками жана башка өкүлү э. каптагаев, алар поедают адамдын ичинен. Эгерде сиз избежите бул, сиз баары аласыз подвергнуться нападению комарову, безгекти алып жүрүүчү чиркейлердин желтой лихорадки жана безгек.
  
  
  Качан анын акыры добрался чейин берилди, анын нашел гана калдыктары водопоя. Орду высохло. Борбордо болгон жыш кара грязь, жана басып чыгаруу копыт жана lap көптөгөн жаныбарлардын периметри боюнча участоктун.
  
  
  Аны прислонился карата зеленому стволу жакынкы жыгачтан, жана отдыхал көлөкөдө. Анын зря потратил өзүнүн убактысын жана күч-приехав буга. Жиберүү жакынкы деревне, аны Саломос упомянул самолетто болду астында токсон градуста курсу, ал алып келди мени буга. Сейилдөө астында палящим солнцем дагы көп ослабила мени. Менин роталардын болчу, бул дубленая тери. Анын вспомнил термос менен муздак суу, ал Саломос келдиң жалал-самолет. Аны көргөн эго раздавленный цилиндр чөйрөлөрдүн обломков; эго ичиндегини высохло в огне. Анын постарался эмес ойлонуу жөнүндө тропическом күн үстүндө головой жөнүндө же жажде в горле жана пошел.
  
  
  Керек, эки саат өткөндөн анын осознал, эмне жок эс алуу эмес смогу идти мындан ары да. Менин бутту дрожали-жылдын алсыздыкка, жана анын втягивал жасалса, ошондон жеңил узун хриплыми вдохами. Анын увидел мертвый кыч бөлүгү, бу, башкарууга милдеттүүбүз, анын редкой көлөкөдө коңшу тернового куста, бардыгы бир нече ярдах бүгүштүү. Анын катуу рухнул жерге жана прислонился карата пню. Буга чейин өзү процесси отуруу, облегчение жеке жүктөмдөрдүн при ходьбе приносил канааттандыруу.
  
  
  Менин веки закрылись, жана ал проигнорировал оору денеде. Анын өтүүгө аракет кылган забыть жөнүндө майда мышцах бедер жөнүндө жана укусах курт-кумурскалардын адамдар жана колунда. Мага керек болчу эс-алуу жана ал собирался эго алууга. К чегин бардык калганы.
  
  
  Айланасындагы куста раздался үн.
  
  
  Менин веки приоткрылись. Анын ошибся? Анын вгляделся бүгүн жогорку траву, бирок эч нерсе увидел. Керек, ушунун нулган элестетүү. Аны кайра закрыл көздүн, бирок үн повторился.
  
  
  Бул жолу менин көздүн открылись тезирээк. Мындай болгон эмес эч кандай шектенүүлөр; антсек үн адамдык добуш. Анын напряг кулактарын жана услышал катары сынып калат веточка.
  
  
  "Бул жылы нерсени!" - пробормотал мен.
  
  
  Андан кийин үн шталь ашык туруктуу жана отчетливым. Эки эркектердин разговаривали, кайсы-анда диалекте, анын ага эч качан укканын.
  
  
  "Саламатсыңарбы!" Анын кричал айланасындагы акыркы күчтөрдүн. "Бул жерде!"
  
  
  Башка учурда анын увидел катары ih баштын двигались мага үстүнөн травой. Кара баштын, жана көйнөктүн түстөгү хаки. Качан алар увидели мени, ih добуш берүү болуп калды громче жана одина бүткүл аларда бир.
  
  
  Аны бир аз расслабился. Ага жылы лижет, к цивилизациянын караганда ойлогон. Анда жакын жерде болушу керек деревня же жок дегенде жол. Эркектер выходили боюнча чөптөр жана смотрели мага. Алар жогорку, стройными жана мрачными.
  
  
  "Саламатсыңарбы, - деди мен. "Сизде суу?"
  
  
  Эркектер посмотрели бирине карата бирине, андан кийин кайра мага. Алар жериходогу жана встали мен түбөлүккө. Аны жок өтүүгө аракет кылган турууга. "Сууну", - деди мен.
  
  
  Алар экөө тең алынды кийинүүсү өтө убогую батыш кийимин жана носили кол менен жасалгандар сандалии. Андан жогорку боюнча двоих билимим тууралуу маалымат берген эмесмин бул менин бутту аркылуу мгновение ал наклонился жана развязал менин батинке. Адегенде караганда анын успел суроого, ал жасайт, ал снял бул көрсөттү өзүнүн товарищу. У сырткары, ким держал менин батинке карап чыгуу үчүн, аталган чоң кеңири шрамм кайрылат, пересекающий жак боюнча диагонали. Башка носил кичинекей күзгү нарын растянутой мочке оң уха. У экөөнүн тең на поясах алынды бычак-мачете - панги.
  
  
  Жогорку заговорил менен башка, мен түшүндүм, анткени ал мындай дейт карата суахили. "Mzuri sana", - деди ал, улыбаясь, өзбек эске менин балетные тапочка. Ал улантты тилде суахили. "Бул менин счастливый день".
  
  
  "Послушай мен", - начар баштады мен.
  
  
  Алар проигнорировали мени. Жогорку эркек согнул жана развязал менин башынан экинчи батинке. Анын попытался отдернуть ногу, бирок ал рассмеялся посмотрел мени жана выдернул камактан nah экинчи туфлю. Ал скинул өзүнүн потрепанные сандалии жана натянул менин балетные тапочка карата ыңгайлаштырылган эмес утруждая өзүнө завязать шнурки. "Савасава!" - деди ал, өзүнүн товарищу толугу менен игнорируя мени.
  
  
  Ага вдруг түшүндүм, бул адамдар эмес собирались керек моими спасителями. Жана мага келди бүгүн карашат, мен алмак болууга жаман караганда чейин ih келген, эгер анын рассчитывал аймагында жашап кетиши тамактын.
  
  
  "Бут кийим подошла жакшы". Бул жылы эң жогорку.
  
  
  Башка эмес наслаждался жагдайга. "Сиз кандай деп ойлойсуз, бул сиздин балетные тапочка? Беле, биз эмес келип алып, ага кошо?"
  
  
  "Бул анын биринчи увидел эго", - деди жогорку. "Сиз алууга эго шым. Эгерде өзүндө бар сумка, биз поделимся анын содержимым".
  
  
  "Туура эмес, сен забираешь балетные тапочка өзүнө", - пробормотал украшенный зеркалом.
  
  
  Жогорку эркек повернулся ко мага. "Снимите штаны", - приказал ал, дагы эле тилде суахили. Эго көздүн алынды желтыми менен кызыл прожилками, жана ар бир щеке алынды жука шрамы, алар адегенде киргизилбеген заметны үчүн чоң шрама.
  
  
  Менин колу жатып алып эс алууга кеткен рукоятке импровизированного аркадан бычак, скрывая анын ih взгляда. Казалось деп пайдаланууга туура келет. Ошол менен растянутой мочкой уха снял менен тилкесин пангу. Нарын ih ниети жок болчу күмөн. Алар алган эмес ажыратууга ак адам болгону, бул анын колунда болгон, андан кийин кандай болсо, ошондой калтыруу эго тирүү.
  
  
  "Жакшы, анын сниму штаны", - деди мен. Анын набрался күчтөрдүн, бирок ошондо бул көрсөтүү. "Бирок мен турууга тийиш болгон турат". Анын протянул левую руку карата жогору.
  
  
  Бул кезде ал презрительно карачу нах, андан кийин схватил
  
  
  одоно бузулушу көбөйттү предплечье жана рывком көбөйттү мени аймагында бутту. Ошол учурда анын оторвался чейинки жерлер, анын вытащил өзүнүн темир бычак менен тилкесин жана күч вонзил эго анын середину африканца.
  
  
  Жалал-эго көз алдында пайда удивление, качан курч катары бритва металл скользнул сквозь адамдын күнөөлүү табияты жана мускулы. Эго оң колу автоматтык түрдө взялась үчүн ручку панги, бирок ушунун эго акыркы ыктыярдуу иш-аракети. Ал проворчал уродливый үн жана скользнул кара чаң у менин буту.
  
  
  Башка жылдарга мгновение кеңири раскрытыми глазами карачу өзүнүн упавшего шериктин. Андан кийин ал издал жапайы горловой үн жана взмахнул гана бул выхваченной пангой.
  
  
  Анын нырнул деп билдирет аймактык кабарчы. Чоң лезвие менен шипением пронеслось mimmo ошол адамдар рассекло абага жана та эмес болуп өттү в мою карашат жана ийинин. Эгерде эле аны эмес двинулся жеринен, мени болмок обезглавили. Бирок качан анын избежал панги, анын упал. Африканец подошел ко мага жана кайра взмахнул бычак жана жогорку изогнутое лезвие просвистело абада карата моей шее. Аны тез перекатился оңго, жана лезвие ударило боюнча туруктуу глине. Азырынча менин нападающий восстанавливал тең салмактуулук, аны развернулся жана балдарга ударил аны эго буту. Анын услышал хруст эго сөөктөрдүн. Ал менен громким криком упал жерге жанында мени менен.
  
  
  Эгер ага жылы громкий катары адатта, бул болмок эго тилкелери. Бирок мен спешил пайдаланууга түзүлгөн мен артыкчылыктар. Качан аны өкүмдар болуп жаткан, африканец буга чейин турду жана анын адам промелькнуло кайгы. Ал кайра замахнулся мага, жана бул жолу дуга болгон кеңири. Лезвие рассекло рукав моей көйнөктүн, разрезая анын төмөн. Анын ударил аны эго өзүнүн осколком жана кылгандарга неглубокую-кечени чечүү анын төштүн. Ал дагы бир жолу крякнул жана ударил мени пангой нарын голы, качан аны упал карата кыч. Күчү качания заставила эго жоготушу тең салмактуулук жана топтор карата мою правую руку. Аны схватился сол колу үчүн эго рваный жакасы, откинул эго карашат артка өткөрдү жана металл осколком жалал-эго горлу.
  
  
  Кан залила нулган адам жана грудь, качан африканец катуу ахнул жана судорожно потянулся карата перерезанному горлу. Ал упал адам төмөн, дагы эле цепляясь үчүн горло, андан кийин скатился карата катуу жерге, неподвижный.
  
  
  Катуу дыша, анын откинулась бир локоть. Ага жылы зол, анда потратил бул каршы күрөш маанилүү энергиясы үчүн зарыл эптеп жан багуу, бирок түндүктүн благодарен анда тянь тапшырды. Качан анын мысленно белгиледи коркунуч куста жерде крушения, анын забыл жөнүндө бир: человеке. Казалось, бул айым дайыма жылы биринчи тизмесинде. Эгерде сиз проигнорируете бул фактор, сиз умереть эрте кусты убьют сизди.
  
  
  Жок дегенде, бул кырдаалда менден жылы бир факт. Бул адамдар келишти менен батыш багыттын эмес, түштүк-батыш, ал аны мисир. Балким, алар проехали аркылуу деревню, же анда калтырышкан кетиптир. Ошол эле эң деп айтууга болот жана жиберүү жөнүндө, анда алар мектептин. Анын начар өсө баштады жана выбрал батыш багыты.
  
  
  Ысык африканское күн наклонилось к небу, качан аны кайра сдался. Анын рухнул бүгүн жогорку траву, гадать, барбы дагы хоть кандай нерсе мүмкүнчүлүгүн толугу менен выжить. Мага абдан керек болчу суу. Тилде жана кургоо көп болгон эмес эч кандай сезүү. Анын лежал жана карачу да, скорпион жай ползет mimmo мени боюнча траве. Мен билген эмес, смогу жокпу, аны двинуться жеринен, эгерде ал нападет, бирок, похоже, ал менден эмес деп эскертти. Аркылуу мгновение ал катышуучулардын. Анын скривилась жана завидовала эму, анткени, өзүндө жок көйгөйлөр менен выживанием, жок дегенде, азыркы учурда. Казалось бир аз ироничным бул түрү ползет планетанын үстүнкү бети боюнча андан төрт миллион жыл задолго пайда болгонго чейин динозавров, жана ал, балким, пайда болот карата Жер задолго чейин жок болуу коркунучунда турган адам. Анда бул казалось несправедливым, бирок ошондо ага жылы предвзято.
  
  
  Азырынча анын лежал ал жакта, дагы бир үн ударил в менин кулактарын. Ушунун отдаленное жужжание, аз караганда отличавшееся көз мурдагы гудения мух. Бирок, бул үн тез шталь громче жана шталь узнаваемым катары у автомобиль кыймылдаткычы.
  
  
  Анын приподнялся жана склонил карашат үчүн угууга. Ооба, бул кадам кайсы бир машина. Анын неуверенно өсө баштады жана направился карата звуку. Мен эмесмин эч тышкары, чөптөр жана сейрек кездешүүчү жатат. Бирок ызы-чуу приближался менен ар бир секундой.
  
  
  "Саламатсыңарбы!" Аны крикнул аркылуу траву. "Эй, буга!"
  
  
  Анын споткнулся жана упал. Кайра неуверенно поднявшись карата бутту, аны кайра пошатнулся алдыга. Аркылуу мгновение анын увидел бул - лендровер, пыльный жана поцарапанный, натыкаясь карата второстепенную кетиптир, ал бери болгон эмес, ал башка да следом нарын траве. Ровер, ачык автомобиль айтылып, занят эки эркектер, алар мени эмес видели, анткени ал жакындап келип, мындай жакынкы чекитинде жолдор, улантты жана өзүнүн жолу.
  
  
  Анын крикнул. - "Саламатсыздарбы!"
  
  
  Анын неуклюже пробирался боюнча траве жана акыры добрался чейинки жолдор. Аны кайра деп кыйкырды, качан добрался жерине чейин. Аны качаясь катары каттоодон побежал үчүн машиналар, бирок упал адам төмөн.
  
  
  Анын лежал жана ругался үн чыгарып, чувствуя да, төштүн көтөрүлөт кайгы. Бул машина мүмкүн моим акыркы шансом аймагында жашап кетиши тамактын.
  
  
  Андан кийин анын услышал катары "ровер" замедлился жана токтолду. Анын попытался турууга үчүн, жыл сайын, деп төмөнкүлөр болду, бирок куралдуу менде болгон эмес. анын
  
  
  услышал катары кыймылдаткычы иштейт холостом жүрүшү, андан кийин "ровер" кайра включил биринчи өткөрүп, развернулся аба ырайына жана направился мага. Алар болбосо ошону укканбыз дагы, мени, же болбосо канткен видели.
  
  
  Аркылуу бир нече секунд машина токтолду жанында мени, кыймылдаткыч заглох, жана ал услышал, бул эки эркектердин сүйлөшөт менен британским басым кылып.
  
  
  "Десе, бул европеец".
  
  
  "Ал бул жерде жасайт, анын кустах, бир?"
  
  
  "Мүмкүн, бизге турат суроого эго".
  
  
  Чогулгандарга муздак суу потекла мага оозго, пролилась карата мою каза рубашку алдында жана аны кайра почувствовал өзүнүн тили.
  
  
  "Кудайым менин, мужик, - деп төмөнкүлөр болду?"
  
  
  Анын сосредоточился эки мясистых адамдар склонившихся мен түбөлүккө. "Бул ак родезийцы орто жаш, балким, джентльмены-фермерлер, проведшие күн чөлдө.
  
  
  "Авиакатастрофа", - дедим мен. "Мен катышуучулардын ушул".
  
  
  Качан алар посадить мени вездеход, аны билген, бул добрался. Бирок мен алмак эмес забыть, бул денеси Алексиса Саломоса пожирают гиены боюнча-кимге-анда Афинах. Аны надеялся, - деп Дэвид Хок мүмкүндүк берет мага вникнуть ошол, эмне болуп өттү жалал-Аполлону-билдинг, деп аныктоого, чынында эле барбы Адриан Ставрос залында в Бразилии катары бардык думали. эчак эмесмин.
  
  
  Үчүнчү глава.
  
  
  "Сен эмес, абдан жакшы выглядишь, Ник".
  
  
  Дэвид Хок, директор суперсекретного америкалык агенттиктин AX, держал нарын пальцах оң колуна короткую сигару, наклонившись алдыга өзүнүн кеңири столунда айланасындагы кызыл жыгачтан. Биз сидели жалал-эго кеңсесине штаб-квартирасында AX алектенген болгон искусно спрятана сатылышы ижарага алынган жайда Amalgamated Press & Wire Services DuPont Circle Вашингтондо.
  
  
  Аны посмотрел ага менен кривой усмешкой. "Oni отелей үчүн аны дагы ненадолго задержался ооруканада нарын Солсбери. Бирок сен эле билесиң да, тез мага скучно болуп калат. Эгерде анын бледный, анткени мага кереги күн жакшы хочется айланасындагы керебеттерге. Эмне айтасың тарыхы тууралуу Саломоса? "
  
  
  Хоук создугуп кетти сигарой жана выпустил в мою тарапка кольцо түтүн. Сидя үчүн чоң столунан, ал выглядел маленьким жана худым менен болобу, менчик болобу, взъерошенными седыми улантышты жана адам фермер боюнча Коннектикута. Бирок мен билген бул хрупкий көз караш обманчив. Ал ушул динамо-машина.
  
  
  "Бул мени бир аз пугает", - деди ал. "Дагы мени пугает анда, сен эмес та каза ортосундагы тапшырмалар. Аны эч качан көргөн адам, ал оңой эле находил проблемалары".
  
  
  Аны бой плечами. "Саломос башка болчу. Моим жана AX. Ал iso бардык күчтөрдүн старался жардам бере бизге таба Борисова, помнишь?"
  
  
  "Ооба, анын эсимде, болжолунда", - трезво деди Хоук. "Бул ж, сиздин родезийская выходка аяктаган, ошондуктан биз аны отбросим. Ал эми чечими деп Адриан Ставрос мүмкүн пландаштырууга каршы заговор греческого өкмөтүнүн, анын болмок эмес шталь упускать эго".
  
  
  "Ал дале ээлик кылат плантацией в Бразилии?"
  
  
  "Бул биздин булактар бул дагы эле эго штабынын. Бизде таза жакынкы отчет". Хоук откинулся карата спинку өзүнүн чоң кожаного кресло. "Эгер бул чынында эле болдум, Ставрос, анын сиздин башка көргөн чыккан боюнча пентхауса Минуркос, биз определенно ур менен кызыктуу жагдайга. Мечты жөнүндө башкарууда целой өлкө абдан жакшы сочетаются менен ошол экенин билдик жөнүндө nen".
  
  
  Хоук изучал өзүнүн костлявые муундар. Адриан Ставрос дайыма болчу невротиком, балким, психопатом. Андан тышкары, ал руководил в Бразилии ийгиликтүү тобу контрабандистов, аны өкмөт эмес, кыла алды жоюуга, ошондой эле ал совершал саясий өлтүрүүлөр боюнча акыркы алардын катары полагают болду өлтүрүү израильского чиновниктин Моше Бен-Ханаана ".
  
  
  "Ошондо ага да түшүнөм, бул AX интересуется тарыхы Алексиса Саломоса", - деди мен.
  
  
  "Боюсь, бул да керек. Жана ал, менимче, деп, анткени, сиздин оюңузча өзүнө Саломоса өзүнүн башка, сиз отелдер болмок алууга бул тапшырма".
  
  
  "Ооба, сэр, анын болмок отель ушул".
  
  
  Хоук погасил сигару жакынкы пепельнице. "Менин биринчи импульс - айтсаңыз," жок", жана ишти башка математика боюнча. Сиз билесиз да, мен аны стараюсь болбош жеке катышуу агент бул тапшырмада".
  
  
  "Мен үчүн абдан маанилүү убийца Алексиса чыгышкан жок эркиндикти", - акырын, - деди мен.
  
  
  "Жакшы. Муну менен сен справишься. Бирок ал айрыкча осторожен, Ник. Менимче, жакшы поехать в Рио жана сүйлөшүүнү менен тамошним кызматкери ЦРУ. Узнайте, залында барбы Ставрос өлкөнүн чегинен тышкары, жана мында ал жүргүздү өз убагында. Ошондо, эгерде сиздин зацепки приведут сизди Афины, же ал жакка. Жөн гана держи мени курста окуйт ".
  
  
  Аны усмехнулся. - "Өзүмдү ар дайым бул делаю?"
  
  
  "Бул ж, кээде сиз забываете, анткени бул жерде адамдар барбы, сидящие өзүнүн унылых жумушчу орундар жана ih милдеттери кирет башкаруу шоу". Эго добуш сатып алган ошол кескин түрдө тон, ал кээде случался, качан ал айткан жөнүндө протоколдо жана тартипте баш ийүүдөгү. "Эгерде сизге понадобится жардам болбосун, попросите бул жөнүндө. Биз бул жерде бул үчүн".
  
  
  "Албетте."
  
  
  Ал ачты ящик өзүнүн кресло жана досталь конверт. Эго көздүн избегали менин. "Мен предсказываю сиздин өтүнүчтү жана мою возможную берүү сизге, анын предусмотрительно, эгерде эмес мудро, кашат өзүнүн билет".
  
  
  Анын улыбнулся. "Рахмат." Анын потянулся аркылуу кресло ошондо конверт.
  
  
  "Сага жакшы подождать үчүн көрүүгө, анын баары закончится, биринчи кезекте караганда сен решишь, вызвал болобу анын сага кандай нерсе кызмат көрсөтүү", - деп жооп берди Хок.
  
  
  Кийинки дарыгерлер анын селл карата рыбалку Pan Аи-нын Рио-де-Жанейро. Анын отдыхал бүткүл
  
  
  күнү жана кайра өзүмдү да мурдагы. Учууга шаарында туруп, кырсыктардын, бирок мен бардык убакта ойлогон ичинде башка в маленьком самолетто Муни, качан Саломос көрсөттү мага вельд жөнүндө неприятностях жана авариялык иштерди, жана кантип өлүк Саломоса выглядел карата жарком күн.
  
  
  Кийинки нарын шаардык мэриясынын жана анын келди Рио жана поселился мейманканасында "Флориано", алыс сарайынын Копакабана. Ушунун бардыгы кварталында жылдын пляждын жана nen царил даамына колониальной Бразилии. Бөлмөдө болдум, потолочный вентилятор жана күнү менен жалюзи, ал эми тар балкона открывался анча чоң эмес түрү болгон море.
  
  
  Рио-жылы жаркого. Бардык бразильцы, алар смогли ал жакка добраться алынды пляжда, көпчүлүк салтын, керек алынды районунда Копакабана, жанында отелем. Предсказываю жару, анын захватил менен өз ара камвольный костюм боюнча тропической жүн. В полдень аны кабыл алды душ, аянты жеңил костюм поверх Вильгельмины, менин Люгера жана Хьюго, стилет нарын ножнах карата правую руку жана пошел пообедать бир айланасындагы менин любимых кичинекей ресторанчиков, Chale Rua da Matriz 54. Бул ресторан эрте болчу колониальным үй жана азыркыга чейин хорька обставлен баалуу нерселер старины жана картинами. Кулдар-негры обслуживали столики жана ухаживали үчүн баром. Анын заказал миксто чураско, ал состояло айланасындагы кусков уй эти жана тийиштүү менен жашылчаларды жана баш тартса кадимки отбивного, отличного жергиликтүү разливного пива үчүн эми аябай жакшы вино-Гранде Uniao Cabernet. Бирок мен аны гана баштаган айтканда, качан увидел, бул кыз садыков жана айыл үчүн коңшу столик. Ал жогорку жана алуунун бекем, ошондой грива огненно-рыжих чачтын делала анын сүт-ак терини дагы бледнеет. Анын ослепительное зеленое мини-көйнөк кескин контрастировало менен анын улантышты жана открывало көпчүлүк бөлүгүн узун идеальных бедер жана захватывающую оюк жерлерин жабыркатат жогору бар. Ага жүрүшүндө жашыл балетные тапочка, ылайыктуу карата платью жана жашыл браслеты сол руке.
  
  
  Рыжие чачтар, бул мгновение сбили мени менен толку, бирок андан кийин аны түшүндүм, бул качан көргөнсүң аны акыркы жолу, чачтары алынды кыска жана коричневыми. Ушунун в Израиле көп жыл мурда. Девочку ала албай султаналиев эрик Нистром. Ал мүчөсү израильской чалгындоо тармактары "Шин Бет". Анын жашыруун аты болчу Жалын, качан биз аны менен бирге иштеген тургандай кылышы российскому заговору каршы израильского өкмөтүнүн, бирок бул аты өзгөргөн менен ар бир тапшырма боюнча.
  
  
  Аны, өкүмдар жана жакындап келип, мындай анын столу. Качан ал институттарына өзүнүн узун ресницы үчүн жолугушууга мени менен взглядом, анын атынан расплылась улыбка. "Ой!" жиберди ал. "Бул сен. Кайсы приятный сюрприз". Ал говорила по-английски жок малейшего акцент.
  
  
  Ата-энеси Эрики алынды скандинавскими евреями. Анын үй-бүлөсү адегенде жилки жалал-Осло, ал эми андан кийин Копенгагене электе эмигрировала жалал-Израиль, качан эй-жылы бардыгы болуп сегиз жыл.
  
  
  "Мен собирался айта ошол эле", - деди мен. Биз менен Эрикой кандайдыр интимный тору ат Кер-Авиве, ожидая келген курьера; бул жылы кече, ал бизге обоим абдан жакты. Эми аны көздүн дешти мага, ал вспомнила бул менен нежностью. "Сиз присоединитесь мага үчүн моим жолу?"
  
  
  "Балким, кимдир присоединится мага кийинчерээк, Ник. Эмес возражаешь?"
  
  
  "Жок, анда үчүн кызматчылары менен сүйлөшпөөгө, тобой", - деди мен.
  
  
  Ал кошулган мага үчүн моим столиком жана заказала жеңил түштөнүү үчүн өзүнө, ал эми үчүнчү адам, ал да, ал объяснила айтылып, агент: "Сен выглядишь абдан жакшы Ник".
  
  
  "Сен керек болчу көрүүгө мени бир жума мурун", - деди мен. "Мага нравятся рыжие чач, султаналиев эрик".
  
  
  Ал ослепила мени улыбкой. Длинный орлиный нос подчеркивал кеңири чувственный роталардын. Көздүн у нах алынды кочкул-жашыл, ошондой көйнөк сверкало. "Рахмат", - деди ал. "Алар меники кошпогондо түстө. Ушунун недолго, биз качан бирге иштеген в Израиле".
  
  
  "Эсимде", - деди мен. "Сиз бул жерде иш боюнча?"
  
  
  "Ооба", - чыңдоого ал. "А сиз?"
  
  
  "Ооба", - усмехнулся мен. "Бул дайыма бизнес эмес да, чынбы?"
  
  
  "Дээрлик ар дайым."
  
  
  Аны вспомнил катары жакында окуп жатканда ысык-газеталарга, бул Израиль болчу возмущен өлтүрүү Моше Бен-Ханаана жана бул ih президенти поклялся докопаться чейин маңызы. Дал ошол өлтүрүүгө америкалык чалгындоо полагала, бул запричастным Адриан Ставрос. Анын алмак эмес эмес задаться маселе болгон жокпу, султаналиев эрик Рио үчүн, же болбосо похитить Адриана Ставроса жана увезти жалал-Израиль, - деп болчу израильском келет, же болбосо убить эго.
  
  
  Анын спросил. - "Сен собираешься пробыть в Рио жетишерлик узак, үчүн, биз бирге выпили жана поговорили?"
  
  
  "Балким", - деди ал. Ee колуна сдвинули оюк жерлерин жабыркатат, качан ал добилась ih отургуч, жана менин билимим кровяное басым поднялось он пункттарынын. Анын жашыл көздүн посмотрели мага көзүнө дешти, ал билет, мен айтам жөнүндө эмес күнөөсү жана разговоре.
  
  
  Анын мисир өз стакан. Ал заказала жана мына беришкен ошол эле Grande Uniao Cabernet. Үчүн "бул мүмкүнчүлүк", - деди мен.
  
  
  Ал взяла өзүнүн стакан жана чокнулась менен моим. "Бул чечими".
  
  
  Биз бул жолу закончили тост, качан появился жаш адам. Аны деле көргөн аны, азырынча ал жок туруп жанында биз менен. Ал массивным, мускулистым парнем менен абдан кыска светлыми улантышты жана катуу квадратным адам. - Бөлүгү эго сол уха отсутствовала, бирок бул дефект эмес удалась эго эркектердин сырткы кебетеси. Бул nen болчу бежевый жайкы костюм, ал толук эмес скрывал выпуклость алдында сол колу.
  
  
  "Мен адегенде эмесмин сени, султаналиев эрик", - деди ал бир кыйла катуу.
  
  
  глядя мага. "Мен болсо мындай болушун күткөн эмес, сен будешь менен хема-анда".
  
  
  Бул сөздөр тандалып задуманы катары жумшак упрек. Алар айткан менен явным басым кылып. Анын вспомнил фотосүрөтү бул адамдын маалыматын израильской чалгындоо БАЛТА. Бул жылы Захария Грейб, палач Шин Бет". Менин теориясы боюнча эго жана Эрики катышкан Рио, казалось, укрепилась.
  
  
  "Бул эски дагы, Ата, - деди султаналиев эрик. "Ал иштеген мени менен в Израиле".
  
  
  Гареб айлампасында үчүнчү орун алган. "Мен билем, - деди ал. "Картер, аны, менимче".
  
  
  "Бул туура."
  
  
  "Сиздин аброю опережает сизди".
  
  
  Эго манеры алынды резкими, дээрлик враждебными. Анын почувствовал бу, башкарууга милдеттүүбүз, ревность жүйөсү боюнча өлтүрөсүң Эрику. Адегенде караганда анын успел жооп эму, ал повернулся ага. "Сиз заказали вишисуаз, мен да предлагал?"
  
  
  "Ооба, Ата", - деди султаналиев эрик, бир аз смущенная эго кемчилиги дружелюбия. "Бул болот, бул жерде жакын арада".
  
  
  "Вишисуаз - единственное, эмне кажети бар бул ресторане", - өтө катуу пожаловался Ата.
  
  
  "Мага жаль, бул сага эмес повезло", - деп жооп берди анда мен. "Менин оюмча, көпчүлүк тамак бул жерде жакшы приготовлено. Балким, андан кийин сиздин акыркы визиттин алар сменили поваров".
  
  
  Ата повернулся жана натянуто улыбнулся мага. "Мүмкүн".
  
  
  Аны чечти, анткени менен бул учурдан сүйлөшүү болот кем приятным. Аны москвадагы менен тамактануунун, ошондуктан позвонил официанту үчүн пайда алып келиши чек. Анын сунуштады төлөөгө бардык вечеринку, бирок Ата тез баш тарткан.
  
  
  "Анда сиз кепти токтоттук?" - спросил анын Эрику.
  
  
  "Нарын Корумбе карата Авенида Рио Бранко", - деди ал.
  
  
  Ата уставился карата нах.
  
  
  "Алдында кандай ат?"
  
  
  Ал заколебалась. "Варгас".
  
  
  "Алам ага позвонить сизге ал жакка?"
  
  
  "Сизде болот, аз убакыттын үчүн баарлашуу",
  
  
  - тез-деди эй, Ата.
  
  
  Ал проигнорировала эго жана мило улыбнулась мага.
  
  
  "Ооба, сен можешь позвонить мага. Менин, биз кайра встретимся, Ник".
  
  
  Аны өкүмдар. "Сезимдерин бири-бирине." Анын прикоснулся өз колу анын руке, жана биздин көздөрүбүздү карата мгновение өткөн. Аны билген, бул Ата ревнует, жана, анткени ал мага эмес нравился, анын разыгрывал бул эго пайдасына. Ал сидел жана карачу мени. "Сиз услышите чалуу-жылдын мени".
  
  
  "Жакшы", - деди султаналиев эрик.
  
  
  Анын отвернулся алардан жана чыкса аркылуу ресторана. Качан анын выходил, ал дээрлик чувствовал көмүрлөр-жылдын враждебности Зака өзүнүн спине.
  
  
  Ошол эле күнү анын өсө баштады боюнча аркан жолу болгон впечатляющую кулунду Корковаду, на вершине анын находилась чоң статуя Христа-Искупителя. Добравшись жерине чейин, анын жакындап келип, мындай смотровому брустверу, токтолду дайындалган аскердин иш убактысы жана шталь ждать. Мүнөт аркылуу он беш мага у перил кошулду эркек. Ал болжол менен менин өсүү, бирок стройнее. Бирок ал дагы эмес орто курактагы анын длинное адам покрыто глубокими морщинами. Бул жылы Карл Томпсон, жана ал жабыркагандарга ЦРУ.
  
  
  "Прекрасный түрү эмес да, чынбы?" - деди катары кирген, махнув колу жагына шаарынын, тилиги, ал сиял белым карата күн болчу окружен өсүмдүктөрдү холмами жана кобальтовым морем.
  
  
  "Захватывающий рух", - деди мен. "Бул ишти, Томпсон?"
  
  
  "Мисалы, ошол эле", - деди ал. "Бул жерде болгон бир топ акырын жана учурдан тартып акыркы алмаштыруу администрациянын Бразилиа. Бул ишти AX бул күндөрү? Кандайдыр-бир кезде сиз, балдар, расстреляли көп ок-дарыларды караганда, армия Азия".
  
  
  Аны усмехнулся. "Кээде ошентип кажется. Аны жылы занят, ишенем сен".
  
  
  "Эми алар посадить сизди Адриана Ставроса".
  
  
  "Бул туура." Анын наблюдал катары круизный лайнер, курсирующий боюнча көгүш & nb өзүнүн гладким носом, жай кирет айтты ал. Ал жерде тилиги ал похожа на игрушечную лодку. "Качан сиз акыркы жолу видели эго?"
  
  
  Ал задумался карата мгновение. "Бизде точечное байкоо жүргүзүү плантацией. Беш же алты жума мурун видели, ал покидал бул жерге. Деп ойлойбуз, анткени ал, то в самолет, направляющийся нарын Мадрид".
  
  
  "Бул рейске болмок улантууга ысык-Афины".
  
  
  "Балким, мисалы. Эго ал жерде видели?"
  
  
  "Биз ошондой эле думаем. Эмне болгон плантацияларын?"
  
  
  "Плантацияларын - эго бул штаб-квартира. Бул жерде, Рио, жеңүүчү бөлүмү, Apex Imports, жана деп ойлойбуз, анткени контрабанда аркылуу ишке ашырылат, бул компанияны. Бирок ал абдан бөлүгүнүн теңир-ee офистер, бирок эго аты ачык жаратылышта аны менен. Компаниясынын президенти жасайт үзгүлтүксүз иш сапарынын Паракату ".
  
  
  "Урса анда залында плантацияларын?"
  
  
  Томпсон кивнул. "Ал залында жанында деревней, анын глуши. Эго коргойт бир аз армия Ставроса турган тегерегиндеги мурдагы түзүлгөн, саясий фанатиков жана мурдагы нацистов. Бирок, азыр ал жерде болгону некоторая күчү".
  
  
  Анын спросил. - "Сиз эмес заметили ал жерде эч необычного?"
  
  
  "Бул ж, эгерде сиз айткыңыз топтолушу адамдардын же курал-жаракты, ревматизма терс болот. Бирок украинага келген адам, аны эч ким биздин айланабызда мурда эмесмин. Алар менен хорька, ал появился менен Ставросом токсон күн мурун, биз дээрлик дайыма наблюдали ага. жана эч ким эмесмин үчүн ал покидал бул жерге. Бул нерсе жок необычного, болгону бир айланасындагы эки менин эркектер жиберилишин экендиги жаңы кармалды, эркек орто жашка залында ал жерде корутундусу. Эго переводили айланасында бир имараттын башка менен куралдуу коргоого ".
  
  
  "Бул выглядел бул киши?"
  
  
  Томпсон бой плечами. "Бизде эго фотография, бирок бул издалека. Ага болгон болжол менен элүү, анын болмок деди, менен кыска темными ачылды, алар белгилүү бир аз седыми карата висках. Ал коренастый эркек, ал дайыма мүнөздө шелковые көйнөктүн ".
  
  
  Похоже, бул алмак боло Минуркос, греческий судоходный магнат, саясий, тиркемелер анын жакында потрясли Афины жана пентхаусе анын видели Адриана Ставроса.
  
  
  "Алам, анын көчүрмөсүн алууга сүрөттөр?"
  
  
  "Бул болот, устроить", - деди Томпсон. "Послушай, Картер, мисалы, өткөн жумада бизге пришлось убактылуу кыскартууга байкоо плантацией чейин тандап текшерүү жана мага, балким, туура келет толугу менен чыгарылсын биздин адамдардын жерден төмөнкү эки күн, анткени айтканда, башка көйгөй менен алектенген пайда болгон биз үчүн. Сиз кааласаңыз үчүн аны алдым уруксат жөнөтүү адам келүү менен сиздер? "
  
  
  "Жок, анын деди. "Хоук убада берди, мага жардам берет, эгерде ал мага понадобится. Качан анын смогу алууга фотосүрөтү?"
  
  
  "Бул насчет бүгүнкү түндүн?"
  
  
  "Жакшы".
  
  
  "Биз используем бир аз башка жер берүү үчүн, - деди Томпсон. "Бул шаардык автобус. Сиз едете өзүнүн отель. Менин адамдан сатылып болот ал жерде. Сиз пройдете нарын заднюю аянтчага автобус, анда эч ким андай учурлар болчу, жана займете акыркы орунду оң. Фотография болот прикреплена алдында ушул сиденьем. . Автобус болот маркалоосу Estrada de Ferro жана доставит сизди борбору, эгерде сиз захотите поехать ошондой эле алыс ".
  
  
  "Качан автобус проезжает mimmo отелинин?"
  
  
  "Жети он беш. Автобус номер он бир".
  
  
  "Жакшы", - деди мен. "Жана рахмат."
  
  
  "Кайсы убакта болбосун", - деди Томпсон. Мгновение соң ал катышуучулардын.
  
  
  Лижет, к вечеру анын ненадолго зашел в офис компаниянын Apex Import. Ал располагался бир айланасындагы эски отреставрированных өкмөттүк имараттарды, алар опустели, качан столица переехала жалал-Бразилиа. Офистер кеспетинен үч пролета жогору, жана лифтке кирүү иштебеген.
  
  
  Анын кирди бир кичинекей кабылдамага наверху. Ордунан тургандан менде на лбу сүйлөп, тер, анткени кондиционер имаратында, казалось, иштедим жакшы эмес, ал лифтке кирүү, ал эми Рио болчу душный күнү. Темноволосая кыз айылынын аймагында темир отургуч жана подозрительно посмотрела мени качан анын кирди.
  
  
  "Мен алам, сизге караганда кандайдыр бир жардам бере?" - деп сурады ал боюнча-португальски.
  
  
  Ага жооп берген англис. "Анын отель болмок көрүүгө джентльмен Ставроса".
  
  
  Анын темные көздүн сузились дагы көп. Качан ал кайра заговорила, ушунун негизинде ломаном англис. "Менин оюмча, сиз келип эмес, ошол жери, сеньор".
  
  
  Анын деди. - "Ой?" "Бирок, мырза Ставрос өзү деди мага, мен алам менен байланышып, алар аркылуу компанияга Apex Imports".
  
  
  "Сеньор, джентльмен у Ставроса жок, бул жерде кеңсесине..."
  
  
  Эшикти жекече кабинетине жылытылган жана появился здоровенный темноволосый эркек. Ал спросил. - "Айтканда, кандайдыр бир кыйынчылыктар?". Эго тон болбойт болчу атоого дружелюбным.
  
  
  "Мен жөн гана кылгысы мырза Ставроса", - деди мен.
  
  
  Менен "кандай максатта?"
  
  
  Анын проигнорировал грубость. "Г-н Ставрос посоветовал мага сатып алууга өзүндө японские фотоаппарат дүң, эгерде анын свяжусь аны менен бул жерде". Анын иштеген озадаченно. "Мен анын кеңсесинде?"
  
  
  "Г-н Ставрос болуп директорлор кеңешинин төрагасы, - деди темный адам, - бирок ага, бул жерде жок, офисинде, жана ал бери бизнес компаниялар. Аны мындан ары президент тарабынан; сиз болушу ишти мени менен".
  
  
  - Бул сеньор Карлос Убеда, - бир аз гордо вмешалась кыз.
  
  
  "Кубанычта жолугушууда, мырзам", - деди мен, протягивая руку. Ал алды, бул катуу. "Менин атым Джонсон. Бир нече жума мурун аны кокусунан встретил мистера Ставроса в ресторане Chale. Ал", - деп вернется аркылуу беренеси боюнча Европада болжол менен ошол эле мезгилде, жана мен алам аны менен байланыштыруучу бул жерде".
  
  
  "Ал бардык дагы Афинах", - деди кыз.
  
  
  Убеда бросила карата нах пронзительный көз караш. "Мен айттым, с господином Ставросом бул жерде болбойт байланышсаңыз. Бирок мен буду кубанычтамын переслать сиздин заказ".
  
  
  "Түшүнүктүү. Балким, аны чын эле отель болушу аны менен иши өзү. Сиз айтып бере аласызбы мага, качан ал мүмкүн вернуться айланасындагы Афин?"
  
  
  Адамдын Убеды алдында эго ртом дернулся мускул. "Эго эмес, жардамчы айланасындагы Европа ичинде бир нече жума, ардагер Джонсон. Эгерде сиз кааласаңыз жүргүзүүгө бизнес, сизге туура келет болушу ишти мени менен".
  
  
  Анын улыбнулся. "Мен позвоню сизге, ардагер Убеда. Рахмат үчүн отузу".
  
  
  Калтырган ага ih көрүү мага вслед. Кайра выйдя карата атуул " наамы, аны поймал такси жана жылдыктар сейил бак курууда өзүнүн отель. Эскертүү кыздар берди мага керектүү ырастоо, Адриан Ставрос чындыгында мурда Афинах катары деди мага Саломос. Эгерде бул фотография болуп калды снимком Никкора Минуркоса, бардык становилось кызык.
  
  
  Анын душ кабыл алды жана бир аз отдохнул, андан кийин то жалал-автобус номер он бир, следуя нускамаларга Томпсона. Ал жана предполагал, фотография болгон прикреплена карата сиденью анча чоң эмес коричневом конвертте. Анын забрал бу, башкарууга милдеттүүбүз, пошел анын кичинекей кафе шаарынын борборунда жана заказал жакшы португальское вино. Андан кийин гана ал аны мисир фотосүрөтү айланасындагы конверттин жана исследовал аны.
  
  
  Бул тууралуу деди Томпсон, сүрөтү болгон эмес, абдан жакшы, бирок, албетте, колдонулган, телеобъектив. Бул жылы снимок үч эркектер, алар гана бул вышли үй ранчо, жана шли карата санариптик камералар. Эркек посередине болчу болсо, кимдин мага айтып Томпсон жана карабастан, анча чоң эмес өлчөмү-адам, ал аны керек болчу идентификациялоого, менде жок болчу өзгөчө күмөн, анткени анын сравнивал эго адам менен, ал мага көрсөттү жалал-AX Боюнча фотографиям, бул адам чындыгында делле болчу Никкор Минуркос. Аны эч качан мурда көргөн эмес башка эркектер.
  
  
  Минуркос угрюмо шагал ортосундагы эки башка.
  
  
  Эч ким гүл эмес разговаривал, бирок эркек сол тарабында Минурка, жогорку, похожий на тевтонца, карачу Минурка алмаштырбай гана бул заговорил аны менен, жана болсо мындай болушун күткөн жоопту. Адам Минуркоса болчу мрачным жана олуттуу.
  
  
  Анын сунул фотосүрөтү баруу конверт жана сунул мүнөтүнө. Эгерде байкоо агент ЦРУ-жылы нерсе, теория менин биринен Саломоса чын эле далилденген. Кандайдыр бир түрдө Ставрос мисир өзүнө операциялар Минуркоса нарын Афинах жана замышлял переворот анын атынан.
  
  
  Андан кийин жеңил ичиш в кафе аны позвонил бөлмөсүнө Эрики Нистром мейманканасында Corumba. Үнү аны жылы дружелюбным жана теплым. Ал белгилегендей өткөрөт калдык күчөйт в одиночестве, бир, жана ал болот сүйүнүп жатам, эгерде анын навещу аны. Алар менен Заком бир аз урушуп кетишти, жана ал ярости катышуучулардын в ночной клуб.
  
  
  Назначив жолугушууга нарын тогуз, аны жылдыктар сейил бак курууда ак-отель жана позвонил Хоку. Ал дедим усталым үнү жана активировал скремблер өзүнүн аягында линиясы, биз экенбиз болмок эмес вводя баары коду.
  
  
  "Кайсы неподходящий саат, Ник, - деди ал бир аз раздражительно. "Кажется, бул жалгыз жолу, качан аны угуп жатам сени, бул убакта".
  
  
  Аны усмехнулся. Анын алмак берсин өзү, ал сидит үчүн атайын телефон өз суперсекретной квартира менен взъерошенными седыми ачылды, балким, ак жибек смокинге карата тонком теле, жана неизбежной сигарой, зажатой в зубах.
  
  
  "Жок дегенде, анын эмес спальне кандайдыр бир кыздар", - деди аны менен сомнительной честностью.
  
  
  "Хм! Кече элек борбору каракол шаарында эмес да, чынбы? Эмес обманывай мени, менин бала. Аны өзүм аркылуу бардык бул ыр".
  
  
  Кээде мага казалось экендигин Хоука айтканда экстрасенсорные жөндөмдүүлүгүн, алар раскрывают менин сокровенные ойлорун эго аналитикалык уму.
  
  
  "Жок, сэр", - признался мен. "Кече элек аяктады. Бирок анын жакшы использовал биринчи бөлүгү болобу, менчик болобу, мен ойлойм, Минуркос - түзүлгөн плантацияларын Ставроса, алыс Паракату. Мындан сырткары, ага белгилүү болсо, бул Ставрос залында нарын Афинах".
  
  
  "Бул ж - задумчиво деди Хок - бул кызык".
  
  
  "Бул менен макулдашылат теорией Саломоса".
  
  
  "Анткени сен собираешься нарын Паракату?" - спросил Хоук.
  
  
  "Чынында. Мүмкүн, анын смогу разобраться бул. Томпсон боюнча ЦРУ", - дейт плантацияларын азыркы учурда начар корголот. Бирок бар татаалдашкан".
  
  
  "Ооба?"
  
  
  "Бул жерде, Рио, залында эски дагы. Кыз аны менен анын работал в Израиле үстүндө операция " бүткүл аймагында отелинин, ошондой обетованная "".
  
  
  "Ах, ооба. Нистром. Эмне үчүн красивые аялдар, кажется, чегара үчүн тобой бүткүл ачык алабы?"
  
  
  Аны усмехнулся. Эмес "завидуйте, сэр. Сиз кантип белгилешти, сизде да жүргүзүлгөн күн жана түндүн.
  
  
  Менен башка эки аягына послышался вздох. "Давай, Ник".
  
  
  "Эми, сэр, мага төмөнкүдөй ак карашат, - деп мисс Нистром мүмкүн бул жерде, в Бразилии менен, ал ошол эле себеп жана аны. Же, тезирээк боюнча үчүн ошол эле адам. Биз подозреваем Ставроса өлтүрүүгө Бен-Ханаана эмес да, чынбы?"
  
  
  Мелис унчукпоо. "Ооба, биз билебиз. Жана анын болмок деди, сиз угадали".
  
  
  Аны менен "палач", - деп кошумчалады мен. "Мен ойлойм, алар охотятся карата Ставроса. Алар мүмкүн эмес билүү ал Афинах, азыркы учурда. Бирок, мен кетким келбейт, биз баары бир убакта появлялись карата плантацияларын жана акыр аягында стрелял, башка башка, по ошибке же тескерисинче болгон учурда, сиз испортите ишти. Менин идеясы турат кылыш үчүн сиз подтвердили миссиясын Нистрома жардамы менен израильской чалгындоо. Сиз дагы эски анын босса, Жиру, мен ойлойм, ал согласится сиз менен, бул башка жагдайларда болсо.
  
  
  Ястреб крякнул белгиси макулдугу.
  
  
  "Эгерде бул да, мен ойлойм, бизге керек откровенными жана сесть үчүн, жыл сайын, көбөйтө алабыз жокпу, биз жардам бере бирине-бирине. Же, жок дегенде, маттар подальше другая менен башка".
  
  
  Бул жолу тынчтык затянулась. "Жакшы, менин бала. Анын позвоню Жиру жана свяжусь с тобой".
  
  
  "Рахмат", - деди мен. "Мен двинусь жеринен, азырынча получу билдирүү".
  
  
  Узак ждать эмес пришлось. Аркылуу саат, күбөлөндүрүүчү мурда электе мен уехал жалал-отель Эрики, мага позвонил Хоук. Тийиш, ал вытащил Жиру айланасындагы таштандыларды дагы чейин рассвета жашта эле. Ревматизма Жиру болчу утвердительным, жана мага тапшырылган ачык талкуулоо штопора Ставроса менен Нистром алектенген отвечала болгон тапшырмалар, ал тургай экендигине карабастан, аны менен болдум, Ата Гареб. Мага, эгерде жашыруун деген сөз, ал доказывало, бул Жиру приказал эй талкуулоо мени менен ишин.
  
  
  Анын келди бөлмөсүнө Эрики аркылуу бир нече мүнөт онунчу. Ал встретила мени у күнү коротком расслабляющем халат, ал обнажал көпчүлүк бөлүгүн анын бедер. Ага жылы душный даамына жана кеңири чувственная улыбка.
  
  
  "Мен думала, сен эч качан доберешься буга", - деди ал, закрывая үчүн мен эшикти жана запирая аны.
  
  
  Аны бөлмөгө кирди жана осмотрел аны. Ал көп моей мага кызык болуп калды, делит барбы ee аны менен Ата.
  
  
  "Хочешь бренди? Менде неоткрытая бөтөлкө, жана бул жакшы, эмне сатып алса болот Рио".
  
  
  "Айтылат жакшы, - деди мен.
  
  
  Ал налила эки ичимдиктин. Взяв стакан, анын мүмкүндүк берди оозуна оозун, көзүнө көзүн ласкать анын прекрасное адам. "Сиз ар дайым жүргүзүлгөн кооз кара үчүн талап кылынат".
  
  
  "Жана ага адатта бул түшүнөм", - деди ал. "Сиз?"
  
  
  "Сен болчу менин Кер-Авиве", - деди ага акырын жана с улыбкой.
  
  
  Узун ресницы задрожали, качан аны көздүн карата мгновение избегали менин. Качан ал кайра посмотрела жогору, ал улыбалась. Аны протянул руку жана прикоснулся аны щеке. Ал сделала глоток бренди. Анын заложил руку
  
  
  анын ичке талию жана привлек анын мага. Бири-нах пахло сладко болчу жана мягко.
  
  
  "Помнишь тигил жалилов, Ник?" - выдохнула ал мага кулагы. "Сиз чынында эле, эсиңерде болсун, бул жана аны?"
  
  
  "Менин эсимде."
  
  
  "Бул жылы өтө жакшы эмес да, чынбы?"
  
  
  "Абдан."
  
  
  Ставим стакандар жакынкы столик. Анын притянул ee карата өзү жана коснулся анын эриндин өз. Анын тили проник жалал-менин роталардын.
  
  
  "Кудайым, Ник", - пробормотала ал.
  
  
  Анын жүргүздү жыйынтыгындатапшырышкан анын ягодицам, чувствуя изгибы, спускающиеся карата ee бедрам. Астында моим прикосновением анын сандын баштадык жай покачиваться.
  
  
  Ал этият оттолкнула мени коммуникация жана выключила брылев. Андан кийин ал башталганга жай жана красиво раздеваться. Астында халатом ага тандалып гана маленькие трусики бикини. Ee төштүн нетерпеливо тянулись мага, качан ал снимала халат менен плеч. Ee грудь болгон толук, спелой жана сүт-ак. Башка учурда анча чоң кусок нижнего белья соскользнул менен анын бедер жана бедер жана ичке кучей упал болгон албайт.
  
  
  Султаналиев эрик ачык посмотрела мени, позволяя взгляду скользить боюнча көрсөткүчүбүз обнаженному телу нарын полумраке бөлмөлөр.
  
  
  "Красиво", - промурлыкала ал. "Ошондой эле көп катуу булчуңдардын".
  
  
  Анын привлек аны өзү, чувствуя, аны наготу каршы моей. Ал проводила колу боюнча моей төштүн жана плечам, двигаясь төмөн менимче телу. Ал гладила мени, ласкала мени, занималась мени менен любовью өз колдору менен, азырынча менин манжалары исследовали аны. Анын сандын раздвинулись-жылдын менин тийүү, жана ал застонала.
  
  
  Астында биз болчу жумшак кыктын ковер. Султаналиев эрик опустилась болуп жаткан бул nen, позволяя өзүнүн рукам скользить боюнча көрсөткүчүбүз телу, качан ал спускалась. Ал билген бардык ыкмалары козгоого аялдык жана сомневалась нарын ih пайдалануу. Аркылуу мгновение анын соскользнул жанында аны менен, жана одоно бузулушу дыйкандары анын колдору артында болушу керек болгон кыктын ворсистый ковер. Анын үстүнөн өкүмдар анда болуп жаткан, жүргүзбөстөн жыйынтыгындатапшырышкан боюнча ee төштүн. Ал ахнула. Меники узун сандын обнимали мени. Анын өткөрдү колу боюнча шелковистой ички бетинде сандын.
  
  
  Жөнүндө "ооба, - промурлыкала ал. Ee оозун болчу приоткрыт, красивые жашыл көздүн прикрыты.
  
  
  Качан анын, кирди нах, толук роталардын карата мгновение кеңейди жана жеңил дрожь шаарында анын телу. Андан кийин ал баштаган иштин жүрүшү тууралуу отчетту кошо мени менен, анын манжалары схватили менин мойнуна, аны сандын сомкнулись айланасындагы моей бар. Мен билбейм, бул узак биз декларация бойдон запертыми бирге, биринчи кезекте, бул эмне закончилось биз үчүн тең.
  
  
  Андан кийин ал аны узак лежал аны менен кетким келбейт иштин жүрүшү тууралуу отчетту. Жылуу расслабление бара-бара проникло анын эң тышкы була моей болмуштун жана эң сокровенные тереңдикке моей өмүрова.
  
  
  Кийинчерээк биз оделись, анын мындай оюн болгон кичинекей диванчик жана допили коньяк. Султаналиев эрик причесала өзүнүн узун рыжие чач, жана ал выглядела ушундай эле жаңы, кантип, качан аны бөлмөгө кирди.
  
  
  "Мен сүйүнүп жатам, бул Ата эмес постучал нарын эшикти", - деп билдирди ал.
  
  
  "Ал кажется абдан ревнивым, султаналиев эрик. Сиз болдуңуз близки?"
  
  
  Ал посмотрела мага. "Жеңилген. Эго-идея, ал эми ал жок менин. Жана ал абдан неумелым. Анын деди эму, бул ортобузда эч качан көп болбойт эч күч. Ал обижен бул. Аны эмес, мамлекет тарабынан кепилденген юридикалык жардам үчүн ал катышкан бул делле, бирок мени отвергли. Ал абдан жакшы менен кайрылат курал ".
  
  
  "Ал керек болот болушу керек бул тапшырмада эмес да, чынбы?"
  
  
  Ал задумчиво посмотрела мага. "Ооба".
  
  
  "Султаналиев эрик, анын догадалась, эмне үчүн сиз Бразилии. Кажется, биз преследуем бир эле адам. Менин начальниги связался менен сиздердин, жана ал тастыктаган менин оюм. Биз обсудим бул өзүнчө тапшырмаларды жана жаатта кызматташууга менен дагы башка, эгерде бул кажется выполнимо ".
  
  
  Жашыл көздөрү бир аз сузились. "Жиру эмес байланыштуу мени менен жана Заком".
  
  
  "Жакынкы бир нече сааттын сиз получите телеграмма. А азырынча мага, эгерде жашыруун деген сөз, ал жетишүүгө түрткү берүүгө тийиш сизге довериться мага. Сөздөр - Голиаф".
  
  
  Ал смотрела с удивлением. "Бул туура сөз!"
  
  
  "Жиру прислал бул".
  
  
  Ал налила өзү дагы бренди. "Жакшы Ник. Бирок мен аны подожду телеграмма менен алектенген айтып берет мага, канчалык анын эркин с тобой". Ал улыбнулась жана поцеловала мени щеку.
  
  
  Аны болсо мындай болушун күткөн тургандыгын осторожна. Ал жакшы агент. "Бардык тартипте. Аны жөн гана расскажу сизге бир нече өз идея. Сага таптакыр кереги жок болмок".
  
  
  "Бул таза өттү."
  
  
  "Биз эки издейбиз Сүрөттөр Ставроса, бирок ар кандай себептер". Аны адам невыразительным. Ал эч нерсе раздавала. "Сиз кааласаңыз, эго боюнча өлтүрүү үчүн Бен-Ханаана. Бизге дагы жок, анчалык ачык, эмнеге ал керек, бирок, бул менен байланыштуу болушу мүмкүн греческой саясатына жана өлүмүн Никкора Минуркоса".
  
  
  "Греческий судоходный магнат?"
  
  
  "Чынында. Ал мүмкүн Паракату жана эго удерживают каршы эго эркине. Ставрос залында нарын Афинах, ошондой эле сизге эмне туура келет, же болбосо дождаться кайтып болобу, менчик болобу, же отправиться үчүн алар Европу. Бирок мен ойлойм, жол карата өзүнө таандык аркылуу бардык, биз алабыз үйрөнүүгө карата Паракату, мага керек сүйлөшүүнү менен Минуркосом.
  
  
  "Эгер сага кызык, анын отвезу сизди двоих мени менен болгон Паракату. Бул жогорулата алат шансы кире ал жакка. Обсуди бул менен Заком бергиле жана мага билүүгө эртең, качан получишь телеграмма".
  
  
  "Эгерде андай болбосо биз чындыгында преследовали Ставроса, - деди султаналиев эрик, - жакшы эмес беле болмок бизге отправиться откровенными нарын Афины?"
  
  
  "Ставрос катары полагают жасайт өзүнүн убактылуу штаб-квартирасына ал жерде, ак-пентхаусе Минуркоса, ал түшүндүрөт, ушул күчтүүлүгү. Сиз жөн гана штурмовать бул жерге сиз жана Ата. Жана ошол сейрек учурларда, ал покидает бул жерге мүмкүн эле кыйын,
  
  
  бирок Минуркос айта алат бизге да добраться чейин Ставроса ".
  
  
  Ал вдруг замолчала, обдумывая нулган сунуш. Качан ал посмотрела мага карата толук губах түшсө, жеңил улыбка. "Мен свяжусь с тобой эртең эртең менен, Ник, жол".
  
  
  Аны наклонился жана коснулся анын эриндин өз. "Сиз сделаете бул." Анын өкүмдар, потянулся үчүн курал-жарак жана аянты анын. Андан кийин накинул поверх, аларга бешмант. "Жана держи Зака карата кыска тизмеги, ладно?"
  
  
  Эй бул жакты. Ал дагы смеялась, качан аны выходил тегерегиндеги бөлмөлөр.
  
  
  Төртүнчү глава.
  
  
  Аны ойлогон жөнүндө Адриане Ставросе, качан покидал отель Эрики. Болчу эми кеч. айтиев, жана такси эмес көрүнбөйт. Аны этият шелл боюнча проспектисине Рио-Бранко. Кире нарын штабынын Ставроса карата Паракату, ал тургай менен эго азайтылган коргоого, мүмкүн бир кыйла татаал. У маленькой топтун Ставроса болгон жаман аброю. Ал чогулткан отбросы коомдун тегерегиндеги өзүн Паракату. Маңызы боюнча, алар похожи ага өзүнөн, бирок жок эго лидерских жөндөмдүүлүктөрүн. Вспомнив бул тууралуу, аны чечти, деп Адольф Гитлер керек, начинал болжол менен ошондой эле. Жалал-Германий 1930-жылдардын тийиш аз адамдардын, алар олуттуу относились карата экс-ефрейтору. Бул мисал болчу уроком, ал үйрөтүү керек, бирок дүйнө, казалось да жок эч аны.
  
  
  Анын арасында бир нече кварталдар эмес заметив такси. Анын входил зонасына дүкөндөр жана офистеринин көчөдө. Качан анын, свернул кара-чолок көчө үчүн направиться өз отелю, бул мгновение отказавшись-жылдын транспорт, мени приготовил сюрприз. Үчүнчү витрине боюнча көлөкөдө вышла темная фигура жана махнула мага кулаком. Жалал-кулаке болчу бычак.
  
  
  Качан атака башталды, ал дээрлик миновал кирүү. Эгер ал подождал дагы сына, анын болмок эго дегеле увидел, атака болду эле ийгиликтүү жана бычак вонзился болмок мага саяарын. Бирок өзүнүн коомдорунун ишти аткарууга, ал двигался өтө тез, жана анын поймали бул кыймыл периферийным зрением.
  
  
  Качан бычак калган мага саяарын, аны кескин повернулся жана выбросил левую руку үчүн заблокировать сокку, ал мага мүмкүн болду, бирок лезвие прорезало кездеме моей камзолы жана көйнөктөр жана та та рассекло нулган предплечье. Ага мүмкүндүк берди салмагы адам унести эго мага. Андан кийин аны повернулся, держа эго колунда, жана ударил аны эго жөнүндө имараты жанында биз менен.
  
  
  Бул мгновение анын подумал, бул Ата, бу, башкарууга милдеттүүбүз, ревность взяла верх, анткени эркек болчу коренастым жана катуу. Бирок качан карады аны получше, анын увидел, ал ири Зака, жана ага темные чачтар. Ал выглядел бразильцем жана жылы ушул головорезом.
  
  
  Эркин колу анын потянулся карата Вильгельмине, бирок нападавший эмес собирался жетишүүгө түрткү берүүгө мага алышы бул артыкчылык. Ал кайрадан кескин ударил, аны бычак, бул жолу целившись мага жакты. Анын уклонился жана жарым-жартылай арызды лезвие, бирок ал порезало мага кулагы. Ал көбөйттү куралды үчүнчү жолу жана ударил мени өзүнүн салмагы.
  
  
  Эго түрткү болчу, абдан катуу. Ал сбил мени менен буту, жана биз бирге упали карата тротуар. Анын коротко ударил аны эго боюнча жаактын оң, бирок ал, кажется, ал тургай деп эскертти. Биз перевернулись бир жолу, качан аны өтүүгө аракет кылган уберечь өзүнө баш колющего аркадан бычак. Анын отель вынуть Хьюго, менин стилет, бирок анын алмак эмес бошотулсун руку жана руку бизге мгновение үчүн жетишүүгө түрткү берүүгө ножу скользнуть в мою ладонь.
  
  
  Бул кыска убакытта чоң эркек оказался түбөлүккө мени менен. Ал выругался боюнча-португальски жана рассмеялся ударил мени грудь. Бычак болчу эмес длинным, лезвие-жылы бир кыйла кеңири, бирок лезвие болчу заточено чейин бритвенной көрүү курчтугунун. Ал тускло светился кара түндүн, качан аны схватил эго руку менен бычак акыркы учурда, биринчи кезекте караганда лезвие жетти моей төштүн. Биздин колуна алууга мгновение задрожали, азырынча ал өтүүгө аракет кылган вонзить лезвие чейин упора. Анын освободил правую руку жана слепо ухватился үчүн эго адам почувствовал аны эго көздүн жана впился аларга указательным жана орто манжалар менен. Орто пальцем анын проткнул левое глазное алма, ошондой манжаларыңар проткнул оң. Глазное алма лопнуло, жана менин чоң бармакты шталь мокрым.
  
  
  "Ааааа!" - крикнул нападавший, хватаясь үчүн көздүн эркин колу жана забыв жөнүндө ноже башка. Ал кайра деп кыйкырды жана жарым-жартылай упал менен мени.
  
  
  Убагында бул кыска эс алуу Хьюго акыры скользнул в мою правую руку. Анын гана бул поймали бул качан здоровяк дико деп кыйкырды жана кайра көбөйттү бычак үчүн вслепую ударить алардын. Анын вставил стилет астында эго поднятую руку жана лезвие вошло жалал-эго бок та төмөн эго көкүрөк клеткасынын жана опустилось чейин өзүнүн эки жагын.
  
  
  Андан кийин анын увидел деп калган көздүн нападавшего карачу поверх моей баштын в темноту, жана бул учурда аны даана жазылат увидел серую нымдуулук анын оң щеке раздавленным астында караганда. Анын вытянул стилет боюнча бока, жана ал катуу упал мени, анын өздүк бычак менен грохотом ударился жөнүндө тротуар.
  
  
  Анын оттолкнул денеси туруп. Тез оглянувшись тегерегиндеги, аны увидел, бул жакын жерде жок окуучулары үчүн көрө, эмне болду. Анын пошарил боюнча карманам, бул адамдын жана нашел нарын бумажнике кандайдыр бир документтер. Бир айланасындагы карточкаларды деп көрсөтүлсө, ал компаниянын кызматкери Apex Imports.
  
  
  Похоже, анын выпустил адамдын аты боюнча, Убеда көп ойго караганда, аны ойлогон. Же, мүмкүн, ал позвонил Ставросу нарын Афины, Ставрос жана отрицал, бул качан кимдир укканын райондор мага. Балким, Убеда чечти, мен кандайдыр бир полицейский, ал лезет бизнес Apex Imports. Же адам боюнча ЦРУ, ага болуп калды, абдан любопытно. Хема эле мени бизди думали Убеда, ал, албетте, вел үчүн мен слежку жана билген, анда анын токтолду. В менин кызыкчылыгында болгон учурда биринчи эле чечими отправиться в Паракату.
  
  
  Калтырган ага өлүктү бразильца жана тез жылдыктар сейил бак курууда өзүнүн отель. Тигил түнү көп болгон эмес эч кандай окуяларды, ал эми нарын шаардык мэриясынын наступило жок кырсыктардын.
  
  
  Султаналиев эрик Нистром, Ата жана анын жардамчы нарын тогуз билдирет аймактык кабарчы. анча чоң эмес кафе Авенида Президентине Варгас менен түрү болгон холмы турат борбордун Рио жана красочные хижины фавел баткен холма үстүнөн шаар. Ата догадался жөнүндө моей жакындыгы менен Эрикой жана жылы недоволен келечеги иштей мени менен, жок дегенде кыска мезгил. Ал дагы көп враждебно караганда эрте. Султаналиев эрик алды закодированную телеграмма айланасындагы Иерусалимден, анда эй, жана Заку болчу приказано кызматташууга мени менен ар кандай ыкма менен зарыл болгон ийгилиги үчүн биздин жалпы максат үчүн токтотууга, Адриана Ставроса.
  
  
  "Эгер мен сага керек болгон маалымат-жылдын Минуркоса, отправляйся карата Паракату", - тыгыз деди мага Ата, анын голубые көздүн вспыхнули гневом. Эго кофе карата столунда алдында алар тянь нетронутым. "Биздин конуш россияда - көрсө Ставроса жана жок кылуу эго. Албетте, биз эмес найдем эго анын Паракате".
  
  
  Эго катаал көздүн впились ош меники. Аны повернулся менен аларга карата Эрике. Ал ачыктан ачык расстроена эго жүрүм-туруму. Анын спросил. - "Эмне десең, султаналиев эрик?"
  
  
  "Мен азыр деди Заку. Мен ойлойм, сиздин ыкма туура келет гана эмес, сага да, бизге".
  
  
  Ата зашипел карата нах. - "Твой мээ затуманен сексом!" "Бул эркек, албетте, сиздин любовник. Бардык, ал эмне айтса, кажется сизге акыл-эстүү".
  
  
  "Мейли, Ата!" - кескин деди султаналиев эрик.
  
  
  "О, кудай", - пробормотал мен, качая головой. "Послушайте, мага кереги жок изощренные любовные бир нече жолу болгон кылуучу. Мүмкүн, ага ошибался экендиги алабыз, бирге иштей турган. Анын алам алууга жардам Хоука, жөн гана попросив. Же, мүмкүн, бири-ЦРУ. Бирок, мен "макул, барайын" бул операцияны үчүн запутаться менен кандайдыр беззаботным боевиком, ал мүмкүн эмес сактай өзүнүн жеке сезимин көзөмөлү астында ".
  
  
  Адам Зака капысынан покраснело, жана ал вскочил менен орундук. "Послушай, Картер ..."
  
  
  "Садись!" - приказала султаналиев эрик тихим, бирок бийлик тоном.
  
  
  Ата бросил карата нах суровый көз караш, андан кийин кайрадан то өзүнүн орду. Ал проворчал нерсени өзү астында нос, бирок избегал менин көздүн.
  
  
  "Эгерде случится дагы бир мындай выходка, бизге сүйлөшүүнү туура келет", - деди султаналиев эрик. "Сен понимаешь, Ата?"
  
  
  Ал колебался. Качан ал заговорил, - деди сөз. "Ооба".
  
  
  "Ортобузда эч нерсе жок, Ата. Сен мени слушаешь?"
  
  
  Ал адам посмотрел карата нах. "Албетте."
  
  
  "Ортобузда эч нерсе жок жана эч качан болбойт. Андыктан, бардык, эмне болуп ортосунда мен жана ко чыгарууга, тиешеси жок сизге. Эгерде биз хотим работать бирге, сиз тийиш бул "түшүнүү".
  
  
  Казалось, ал бир аз расслабился. Ал взглянул мени, андан кийин Эрику. Эго жабдуулар сжались карата столунда. "Эгер сен ушинтип говоришь."
  
  
  "Мен чын эле ошентип айтам. Эми анын собираюсь нарын Паракату. Эгерде, сиздин оюңузча, бул мындай план неразумный, анын постараюсь избавить сиз ушул тапшырманы".
  
  
  Ал посмотрел карата нах жана эго, адам өзгөргөн жок, жана смягчилось. "Сен билесиңби, анын болмок эмес отпустил сени туруп, мени". Эго көздүн кайра элден моими. "Кажется, сиз менен Картером управляете шоу. Эгерде сиз уйдете, ага уйду".
  
  
  Анын спросил. - "Жана алабыз жокпу, биз калтыруу боюнча мелдеш ухаживанию, азырынча ал закончится?"
  
  
  "Сен укканын ee", - угрюмо деди Ата. "Жок" атаандаштык. Ал посмотрел өзүнүн чашку менен кофе.
  
  
  "Прости, Ата", - деди султаналиев эрик.
  
  
  Ал сгорбился. "Качан биз отправимся нарын Паракату?"
  
  
  Анын изучал эго карата мгновение. Мүмкүн, канткен менен, мүмкүн болбойт го. "Канчалык тезирээк болсо ошончолук жакшы болот."
  
  
  "Мен билем, кайда болот ижарага келди", - деди султаналиев эрик. "Биз алабыз ехать салууда Бразилиа алектенген көпчүлүк бөлүгүн жолдору аркылуу өтөт токой Тижука".
  
  
  "Чындыгында, - деди мен. "Эгерде биз көбөйтө алабыз алууга машинага бүгүн, аны сунуш кыламын уехать бүгүн кечинде. Болмок жакшы ехать түн ичинде аркылуу жаркие липкие джунгли".
  
  
  "Мени бул устраивает, - деди Ата.
  
  
  "Ошондо чечилген", - деп кошумчалады султаналиев эрик. "Ата, сен поможешь мага тандап ишенимдүү автомобиль?"
  
  
  Ал взглянул карата нах. Аны адамдар пайда болду жеңил усмешка. "Судя маселе боюнча, мен окуп жатканда жөнүндө Картере, ал боюнча эксперт автомобилдердин. Эмнеге бизге эмес поехать?" Ал вопросительно посмотрел мага.
  
  
  Анын задержал эго көз караш карата мгновение. Ооба, ага мүмкүн болбойт го. "Мен позову бизге жыйындарга", - деди мен.
  
  
  * * *
  
  
  Ошол кече биз жоопкерлерди. Боюнча моей сунуштар Ата выбрал үчүн вице-кара седан BMW 3.0 CS. Эго мүнөздөмөлөрү иштеринин башкаруучулук алынды бийиктикте жана ага болгон коробка берип, аны менен болгон жагат керек. Ата ехал дээрлик чейин полуночи, ал эми андан кийин-айдоочунун ордун айлампасында анын. Жол деп эсептелиши мүмкүн эмес жакшы, ал тургай экендигине карабастан, бул кадам шоссе в Бразилиа жана ички болду. Техникалык тейлөө жалпысынан болчу плохим, жана айрым жерлерде непроходимые джунгли, казалось, даяр болгон кайра захватить узкую тилкесине кирүү, прорезанную нарын ih складывать доллары.
  
  
  - Бөлүгү күн биз отдохнули, готовясь карата кыдырууда, бирок однообразие сапарынын эмес камактагыларга
  
  
  расслабиться. Биз ехали бардык бүтүрүүчүлөрдү жана спали эки жолу кийинки күнү эң жаркое кезде: бир жолу машинага, сидя, эмне дейли кыйын болгондуктан комарову жана жары, жана кайрадан анын грязном мейманканасында талас маленькой деревне. Ал түн ичинде биз кайрадан узак ехали жана төмөнкүдөй нарын шаардык мэриясынын пайданын Паракату.
  
  
  Бул болгон эле чон деревня калк менен бир нече миң адам менен шаардык аянты жана көп сандаган кантинами. Биз кепти токтоттук ага, анткени эмес отелдер тартууга өзүнө көңүл. Болмок албетте, эгер адамдар Ставроса развлекались баруунун айылдары жана бир алар аркылуу алмак менен туудургандар таандык белым незнакомцам.
  
  
  Жол карата плантациялар, эгерде анын болмок атоого жол, лежали беш милях-жылдын Паракату. Бул кадам грунтовая жол менен глубокими колеями, алар дээрлик незаметно врезались нарын джунгли алдында биринен девяноста градуста шоссе. Машина жай двигалась менен Заком жыландарды жоготуу үчүн. Ветки айланасындагы подлеска царапали, тянули нарын машинага жана кололи биз аркылуу терезе. Анткени бизге приходилось ехать жай, машинага заполонили комары жана кусали бизди ар кандай ачык-орун. Томпсон боюнча ЦРУ деп мага, бул плантацияларын залында дээрлик он милях көз жолдор. Биз собирались барса болот болжол менен полпути, жана ар добраться ошондой эле алыс, потребовался дээрлик гө чейин. Бактыга жараша, биз встретили кетип жаткан машиналардын, анткени ошол учурда биз эмес, отелдер, эч кандай ачык кагылышууларга.
  
  
  Мисалы, алтынчы милях-жылдын шоссе биз заты кайда болмок кулатуу болгон BMW менен ичке жолун заросли, анткени ал бир кыйла жакшы спрятан. Качан гана биз вышли, бул биз каза курт-кумурскалар. Распылили репеллент жана двинулись ак жол.
  
  
  Болжол менен полумиле-жылдын особняка Леа Ставроса нарын стилде ранчо росло жогорку эвкалиптовое берилди.... Жыгач стояло периметри боюнча расчищенной жерлер, бир катар жогорку проволочным менен, участокто, ал, по-видимому, качан болсо болдум, - бөлүгүндө аймакты, бирок алар менен хорек болчу освоен джунглями. Бул убакта жыгач пайдаланылган ЦРУ, бул байкоо пункту. Дал ушул мектеп анын вел Эрику жана Зака, азырынча биз шли сквозь влажную липкую жару. Биз двигались күнү болжол менен ошол эле ылдамдык, эмне машина, жана пайданын ал жакка аз гө чейин. Наверху жыгачтан, скрытая жылдын взгляда менен плантацияларын болгон бамбуковая платформа, прикрепленная карата ветвям нитями пандана. К стволу жана веткам ар кайсы жерлерде болдуңуз бекитилиши бамбуковые ступеньки үчүн жеңилдетүүгө көтөрүү.
  
  
  "Биз подимаемся ал жакка?" - деп сурады султаналиев эрик.
  
  
  Анын ударил комара. "Эгерде бул хоть анда утешает, анда, сыягы, болбойт, мындай каталарды".
  
  
  "Анда давай поднимемся жана останемся бир жумалык", - деди Ата. Эго ачык чачтар спутались на лбу, ошондой көйнөк хаки түстөгү да бардык биздин шведов, болгон нарын пятнах банк.
  
  
  Аны усмехнулся эму. Бардык эго карата өзгөрдүбү менен ошол хорька катары, султаналиев эрик одернула бу, башкарууга милдеттүүбүз, жана ал, казалось алды фактыны ал эмес, привлекал анын физикалык жактан. Аны посмотрел карата револьвер "Смит жана Вессон" 38, лежавший в поясной кобуре анын поясе, ебнин жана кубанычтамын, евробиримдик, эго менен билдирет. Султаналиев эрик болду умным агент, бирок Ата болчу мускулистым. Ал боюнча эксперт тарабынан ок атуучу куралдын жана привез менен өз ара нарын машинага ящик ар кандай курал.
  
  
  Биз залезли карата берилди.... Болжол менен полпути к вершине анын баштады кабылышы жаңы урматтоо агенттерге ЦРУ, алар приходилось, бул муну дайыма убагында ih жакынкы сосредоточенного байкоо жүргүзүү. Качан биз жериходогу карата платформасы, биз мелис измотаны. Султаналиев эрик дагы нервничала бири көтөрүүнүн жана ал бийиктикке, анда ал азыр болуп калды.
  
  
  Ал ахнула. - "Кудай, ал ошол стоило?"
  
  
  Анын схватил висящий на шее кубаттуу бинокль жана посмотрел карата плантацию. Андан кийин ага билимим тууралуу маалымат берген эмесмин буга. Анын спросил. - "Эмне сиз кандай деп ойлойсуз?"
  
  
  Ал посмотрела анда биз менен Заком азыр видели - ачык түрү аркылуу жалбырактары бардык аймагына фермаларга. Ошол жердин, байкоочу нарын бинокль алмак көрө тургандыгын болуп өттү анда кандайдыр бир карата плантацияларын. Тышкары башкы имараттын берилген болчу ранчо, анын тегерегиндеги түзүлгөн топ башка курулуштардын боюнча көпчүлүк бөлүгүнүн турат, алар выглядели катары казармалар жана чарбалык курулуштары. Бул кадам впечатляющая курал. Огороженная аймагы толук төлөнсө, засажена деревьями жана кустарниками, болсо грунт жана жердин үчүн транспорт коюучу жерлер. Үчүн менен жүргөм участогу, ал мурда засаживали каучуковыми деревьями, качан бул жерде жылын жашады мурдагы хозяин, бирок джунгли ih заглушили ростки.
  
  
  У Эрики болчу бинокль, жана ал осматривала жери. Ал деп сүйүнүп кыйкырып вздохнула. - "Сен болчу укуктарын, Ник. Комары мүмкүн эмес летать алсак касынын".
  
  
  "Мүмкүн, биз бардык ошиблись", - деди Ата аркылуу эле учурда бир канча мезгилдер. "Ушул винтовкой менен оптикалык прицелом алектенген менде айтканда, машинанын, аны алмак отурганга бул жерде жана толук күн өлтүрүү, адамдардын Ставроса.".
  
  
  Анын спросил. - "Кантип сиз собираетесь чыгарылсын ih бардык көчөсүнө?" "Жана, вытащив эми, бизге кармап калууга ih ал жакта, азырынча биз ih убираем?"
  
  
  "Мындан тышкары, - деп кошумчалады султаналиев эрик, - эгерде биз атакуем сырттан, аларда айтканда, бардык шансы добраться чейин Минуркоса, биринчи кезекте, биз эмне бул сделаем, жана убить эго ".
  
  
  "Бул чындык, - деди мен. "Эгерде алар убьют, аны биз алабыз, бул жерде эч нерсе биле".
  
  
  "Бул чындык, бул албайбыз коюуга коркунуч алдында Минуркоса", - макул Ата. "Бирок бул жерде аны алмак эң жакшы пайдаланууга винтовку. Кайсы жалость".
  
  
  Аны подумал, бул Ата мейманканасында өтө өлтүрүү. Ал үчүн бул жылы өтө похоже аңчылыкка. Анын намеревался сатылды ар кандай, ким чындыгында эле встанет менде жолунда, бирок көргөн-маңызын өлтүрүү жок өткөндөн. Сиз эмес болмок айтууга, приговаривать жана казнить ар бир адам гана, анткени, ал эми жабыркагандарга Ставроса.
  
  
  Төмөнкүдөй бир нече саатка чейин полудня, биз наблюдали үчүн плантацией боюнча кезектеги бинокль. Баалоо боюнча ЦРУ, саны, деп билдирет аймактык кабарчы бул жерде болжол менен полдюжины, жана сегиз адамдан ашык эмес. Жүргүзбөстөн бул сааттарда платформасында, электротехника үчүн приходящими жана уходящими адамдарды, биздин өздүк байкоо подтвердили бул тыянак. Качан каршылык разовьется, биз болот, жок дегенде эки бирине.
  
  
  Биз эмес видели Минуркоса, азырынча покинули платформаны. Андан кийин эго катышуусунда жерде белгиленсе. Кечке, айланасындагы имараттар жабыркады менен башка мужчиной, жакындап келип, мындай башкы входу нарын поместье кирди. Анын бардык кезде көргөнсүң, эго анын бинокль, качан жана ал исчез ичиндеги, ал эмес сомневался, бул адам, анын аны көргөн айтылып, Никкор Минуркос. Жок дегенде келдик эмес, буга в погоне за призраком.
  
  
  Күбөлөндүрүүчү мурда электе биз кайра спустились менен жыгачтан, аны кайталап коюу биздин план кирүү.
  
  
  "Демек да, - деди мен, - биз вернемся карата машинага жана поедем ачык класска жери, алмаштырбай, биз мыкты достору Ставроса. Позвольте мага сүйлөшүүнү менен адам у дарбазалар. Биз скажем биз Бразильской лигасынын жана качан биз войдем ичине, биз настаивать менен жолугушууда Хайнцем Грубером, адам үчүн жооптуу адам жок болгон учурда Ставроса. Аны жөн гана ишенем, алар дагы билишпейт, мен да выгляжу бул жерде, бул плантацияларын ".
  
  
  Султаналиев эрик, тайган сумочку на плече жана вытащила анча чоң эмес курносый бельгийский револьвер 25-го сайы. Бул жылы красивый кичинекей тапанча менен жемчужной рукоятью жана причудливой гравировкой. Аны билген, ал мүмкүн стрелять андан улам моей өткөн ага байланыштуу. Ал германиянын эго жана тиркейт баруу сумочку.
  
  
  "Баары жакшы болот", - деди ал.
  
  
  Ата да абдан отель идти. "Биз разберемся, алар менен", - деди ал.
  
  
  "Ооба", - макул мен. Отель эле анын болууга толук ишеничте.
  
  
  Бешинчи глава.
  
  
  Биз жай ехали акыркы элүү ярдов чейин дарбазалар. Кезметчи ал жакка азыр наблюдал үчүн биздин приближением. Ал одет кара түстөгү шым хаки да биз менен складной автоматтык винтовкой на плече. Ал снял эго жана приготовил карата иш-аракет, электротехника, биз приближаемся.
  
  
  "Эгерде биз эмес пройдем mimmo бул парня, оюндар менен мячом бүтүшү", - деди анын өзү. "Андыктан играйте анда". Султаналиев эрик кивнула.
  
  
  "Ооба", - деп кошумчалады Ата. Бул nen сыяктуу болгон мага, кайра түзүлүп жеңил күрмө үчүн прятать курал. Нулган курал-жылы кадимки, бирок у Зака болчу невероятный ассортименти. Тышкары револьвера 38-го сайы, ал носил в кармане анча чоң эмес автомат Sterling 380 PPL, ошондой эле спрятал метательный бычак жана удавку өзүндө. Ал ходячим арсеналом. Аны надеялся, бул ага жардам берет болчу выжить.
  
  
  Биз кепти токтоттук бардыгы он футах-жылдын күзөтчүнүн. Ага болдум, жыландарды жоготуу үчүн, ошондуктан катуу жана чечкиндүү заговорил аны менен кээде англисче айткандай. "Саламатсыңарбы!"
  
  
  Охранник жакындап келип, мындай менимче окну. Бул жылы злобный жаш адам оор шрамом сол жаактын. Ал жооп бербесе мою улыбку.
  
  
  "Бул сага бул жерде керек?" - деп талап кылды ал жооп, подозрительно заглядывая нарын келди. "Сиз вторгаетесь жеке менчикке".
  
  
  Анын деди. - "Эй, чындык!" "Биз достор Адриана Ставроса".
  
  
  Ал кунт коюп исследовал нулган адам. "Мен эмесмин сени эртерээк. Ким сен?"
  
  
  Дал эму биздин выдуманные аттары. "Биз боюнча Рио", - деди ага небрежно. "Бразильская лига". Лига болгон топтолушу кылмыштуу дүйнөнүн Рио менен алектенген конкурировала менен Ставросом өзүнүн контрабандалык иштердин. У AX алынды себептери деп эсептөөгө Ставрос жакында өтүүгө аракет кылган бириктирүүгө ih өз тобун, жана Ставрос руководил бардык ушул.
  
  
  "Эгерде сиз боюнча-Лигасынын, бул жерде сиз жасай?" - спросил охранник.
  
  
  "Ставрос пригласил биз", - деди мен. "Жана сени биз задерживаемся, ага айталы, бул жөнүндө Ставросу".
  
  
  Ал посмотрел мага. "Ставроса таза плантацияларын. Ал иш сапарында".
  
  
  "Ал айтты, бул мүмкүн. Ал бизге мындай деди көрүүгө Хайнца Грубера".
  
  
  Менин билимдер атындагы лейтенант Ставроса берет болгон бул адам ойго. Ал задумчиво потер колу подбородок. "Жарайт, күтө туруңуз ушул жерде".
  
  
  Ал жылдыктар сейил бак курууда карата воротам, а биз наблюдали үчүн ар бир эго кадам. Астында көп эмес навесом ал мисир менен деревянного орундук нерсени похожее на армейскую рацию. Ал өкмөт башчы менен алар эки миң, угушту, ал эми андан кийин положил эго келүү, жылдыктар сейил бак курууда жана нарын келди.
  
  
  "Сиз кирүү. Подъезжайте жерге откровенными алдында үйдү жана припаркуйтесь. Сизди встретят сыртына".
  
  
  "Абдан жакшы", - деди мен.
  
  
  Охранник ачты проволочную калитку. Анын узак карачу тапанча өзүндө астында мышкой. Бул, балким, дагы туура келет эсептелет. Ал махнул мага аркылуу дарбазалар, ошондо иштейт.
  
  
  "Поехали", - деди ал Эрике жана Заку.
  
  
  Биз проехали аркылуу дарбазалар, ал эми алар үчүн биз закрылись. Ата ухмыльнулся, глядя, бул дарбазалар запираются.
  
  
  Анын ехал боюнча грунтовой ырайына карата комплекси. Ушунун красивое жери: арки, кызыл майда жана бугенвиллии. Анын токтолду алдында зор глинобитным үйдү, жана биз вышли, айланасындагы машиналар катары гана вышли төртөө эркек. Ставим машинага ортобузда жана охранником у дарбазалар.
  
  
  Эркектер, алар противостояли бизге болгон грубоватыми. Үч гүл, алар, бул вышли биринчи алынды кийинүүсү ак түстөгү шым хаки, жана ар бир жылы тапанча болгон бедре. Одина гүл болчу коренастым смуглым мужчиной, похожим карата бразильца. Башталган экинчи жылы жогорку худой калтырды менен внешностью жаш Джона Кэррадайна, ал эми үчүнчү жылы похож на америкалык хиппи узун жана бородой. Мага эмес нравилось эго адам. Төртүнчү эркек болчу одет нарын расстегнутую ак рубашку жана катуу шым. Бул жылы жогору, жакшы сложенный эркек менен седеющими улантышты жана квадратным жестким адам. Ал керек болчу боло мурдагы нацистом Грубером.
  
  
  Үчөө баш ийген айдалат веером, анткени алар бир кыйла жакшы окружили биз. Ага жылы кубанычтамын, биз мал машинага өз ара жана охранником у дарбазалар, ал жүргөм болжол менен отуз ярдах бизден.
  
  
  "Герр Грубер?" Аны кивнул жагына адамдын ак көйнөккө.
  
  
  "Чынында", - гордо деп жооп берди ал менен катуу басым жасалуу. Ал носил ушундай эле тапанча Люгер сыяктуу эле менин, нарын поясной кобуре. "Жана бул эмне менен жолугушуу Адрианом Ставросом?"
  
  
  Ата жана длинноволосый оценивали башка башка. Коренастый эркек боюнча Ставроса, казалось, жаждал обнажить тапанча болгон бедре, ал эми жогорку, стройный кармалды алмак эмес кагууга көздүн-жылдын Эрики.
  
  
  "Ал пригласил биз буга", - небрежно дедим мен. "Биз сунушталган эму партияга неразбавленного героин. У жуп биздин дилерлердин көйгөйлөр жана алар мүмкүн эмес, муну менен справиться. Ал, албетте, деди сизге бул жөнүндө?"
  
  
  Грубер кандайдыр-бир кезде изучал мени. "Жок, - деди ал. "Сиз аксынын. Мен билген эмес, бул америкалыктар иштешет Лигу".
  
  
  "Тирүү жана учись", - деди ага эму.
  
  
  "А сен ким?" - спросил ал Эрику.
  
  
  "Еврейка", - чечкиндүү деди ал.
  
  
  Эго көздүн сузились, жана ал кескин улыбнулся. "Абдан кызык", - деп эскертти ал, переводя көз караш менен Эрики карата Зака. "Балким, мүмкүн, биз көбөйтө алабыз сүйлөшө. Биз выберемся менен күндүн, ооба?"
  
  
  "Айтылат, бул жакшы идея", - деди мен. Анын надеялся бул нерсе отделить Грубера көз калган, качан биз окажемся ичинде.
  
  
  Бирок бул жылы андай эмес. Вдруг үйдөн чыкса бешинчи эркек; биздин көз караштарын элден, биз дароо узнали бирин-бирин. Бул кадам Убеда боюнча офису Apex Imports.
  
  
  "Эмне бул жерде жүрөт?" - спросил ал Грубера. "Бул ошол адам, ал рыскал шаары боюнча. Аны послал үчүн алар адам, ал жылдыктар сейил бак курууда".
  
  
  Көздүн Грубера сузились, качан длинноволосый кармалды этият вытащил револьвер. "Ах, ошондой эле, - деди өзү Грубер. Эго көздүн метнулись менен ошол адамдын татаал Эрики жана Зака, андан кийин кайра мага. "Ким сен чындыгында делле?"
  
  
  Анын саякатчы көз караш менен Убеды карата Грубера. Калган боевики элек обнажили курал. "Мен ошол, хема өзүнө назвал. Катары жана баарыбыз. Эми сиз кааласаңыз болушу иши же жокпу?"
  
  
  "Эмне үчүн ал атчан нарын Apex, выдавая өзүнө үчүн мыйзамдуу импорттоочунун?" - деп сурады Убеда. "Ал дагы эле", - дейт жегиси японские камералар?"
  
  
  "Жок", - жай дейт Грубер. "Андай деле эмес. Сиз ичине кирүү, ардагер...".
  
  
  "Джонсон", - деди мен.
  
  
  "Ардагер Джонсон. Бирок, алгач биз текшерүүгө, вооружены жатасызбы".
  
  
  Чети көздөр аны көрө алмак суровый көз караш Зака, ал бросил мага. Ал собирался жетишүүгө түрткү берүүгө, ушул адамдарга разоружить өзүнө, жана ал ошол эле көптүктөр. Эгер аларга бул мүмкүн болду, эч ким боюнча биз, кыязы, эч качан болмок эмес уилф бул жер жандуу. Анын бросил карата Зака оюмча, ал, ал надеялся, - деди эму, мен аны менен.
  
  
  "Жакшы, герр Грубер, - деди мен. Анын баштады тянуться карата Вильгельмине, менимче 9-мм люгеру.
  
  
  "Ааа!" - дейт Грубер, останавливая мени. "Мен возьму бул, ардагер Джонсон".
  
  
  Дал ошондой эле аны жана надеялся, ал бул жумшабасак. Качан гана ал полез в мою куртку, схватил аны эго жана чың схватил үчүн шею астында эго подбородок. Длинноволосый нацелился мага карашат, Ата вытащил өзүнүн тапанча 38 сайы. Длинноволосый саякатчы прицел менен мага карата Зака жана выстрелил ошол учурда Ата присел; таращить көздүн отлетела-жылдын BMW турат бизди. Тапанча Зака деп жооп берди отрывистым ревом жана ударил Длинноволосого төлөмдөрдү түз грудь, отбросив бу, башкарууга милдеттүүбүз, кайра лепной колонне алектенген поддерживала арочный өтүүгө беришинде имараты. Ал бул кыска мезгилде кеңири разинул оозун жумуп адегенде караганда упал жерге.
  
  
  Андан кийин көп чатак бир эле учурда же тез ырааттуулукта. Анын крикнул Заку үчүн ал выстрелил, бирок болду эми арада аяктады. Ал бардык алып келди жалал-неистовое кыймылы. Коренастый жана жогорку эркек схватились үчүн тапанчалар сыяктуу султаналиев эрик. Убеда повернулся жана побежал карата үйдө, ал эми Ата выстрелил калган эму ысык болду. Убеда деп кыйкырды жана упал адам чаңы.
  
  
  "Держитесь, же анын убью Грубера", - пригрозил анын калган боевикам. Ага мүмкүндүк берди Хьюго, стилету, проскользнуть в мою руку жана эми чың прижал эго карата горлу Грубера. Анын услышал громкий взволнованный жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына күзөтчүнүн у дарбазалар турат мени.
  
  
  Жогорку худощавый эркек чейин жеткен тянуться, бирок коренастый мына, вынул револьвер жана заставил Зака стрелять. Опустившись болуп жаткан жанында седана, султаналиев эрик извлекала айланасындагы сумочки курносый револьвер. Коренастый боевик выстрелил калган Заку нарын грудь. Ата развернулся жана кайра өтө ударился анын арткы крыло автомобилдин.
  
  
  Султаналиев эрик прицелилась жана выстрелила боюнча бельгийского пистолета, ошондой коренастый боевик схватился жана турмуш-тиричилиги үчүн деп кыйкырды. Эго револьвер эки жолу ударился жөнүндө жерге, качан ал упал боком карата ийинин жана упал жерге.
  
  
  Грубер алдым-жылдын болгону бул уверенность жана, азырынча менин билимим бурулду абстрагироваться, схватил мою руку менен бычак жана сумел оторвать анын өзүнүн ооруканага жаткырылган. Ушул эле кыймылын ал ударил мени боюнча сол бутунун жанына жана ударил голень жана голень. Анын заворчал, жана менин бийлик ослабла. Андан кийин ал выскользнул боюнча моей уловки, поворачивая руку менен бычак карата жүрүшү. Хьюго ускользнул-жылдын мени качан биз эки упали жерге жанында машина.
  
  
  Увидев бардык бул жогору эркек ударился жөнүндө жер жана обнажил өзүнүн курал. Султаналиев эрик выстрелила ага, бирок выстрел жок калган. Ал ачты ответный от жана поцарапал металл кеткен машинанын жанында анын плечом. Аны көргөн ал беде. Анын ударил Грубера, жана ал упал карата саяарын мындан ары-жылдын мени. Схватив стилет боюнча кирдин турат бизди, швырнул аны эго улам колуна жагына жогорку адамдын, качан ал кайра прицелился нарын Эрику. Стилет ударил аны эго анын грудь, дээрлик бесшумно врезавшись ага. Эго көздүн расширились, тапанча выстрелил жана разбрызгал грязь ортобузда. Ал упал, схватившись үчүн рукоять аркадан бычак.
  
  
  Аны укканын катары турат бизди ачылат дарбазалар, качан колуна Грубера царапают нулган адам. Аны кайрадан өтө ударил, аны бу, башкарууга милдеттүүбүз, жана услышал хруст сөөктөрдүн жалал-эго жаактын. Башка менин кулак ударил аны эго боюнча адамга жана сломал эму нос. Ал упал жок аң-подо мени менен.
  
  
  Чейин биз дошел алсыз үнү Зака. - "Берегитесь!"Аны обернулся жана увидел, бул выстрел эмес дандарынан аны. Ал кыйынчылык менен өсө баштады бул бутту жана карачу дарбазалар.
  
  
  "Спускайся!" Ага деди бул Эрике алектенген сидела таптакыр жанында мени менен катар менен черным седаном.
  
  
  Охранник нацелил автомат биздин тарапка. Ата каримде жана кылгандарга өзүнүн курал-аялдык, бирок охранник подстрелил аны. Боюнча эго автоматтык ружья прогремела кезекте, раскопав жерге үчүн Заком, андан кийин попав эму нарын грудь, биринчи кезекте караганда алар баштадык отлетать-жылдын металлдан машиналар. Биз менен Эрикой эмес двигались, качан Ата, мертвый, ударился чаң жөнүндө саяарын.
  
  
  Аны эки жолу перекатился жалал-тууга машиналар үчүн калышы астында передним бампером, бул жүрүшү вытаскивая өзүнүн Люгер. Качан анын добрался ал жакка, охранник бул жолу начинал стрелять башка тарапка боюнча пистолету. Анын жүргүзсө үч тез октун ага, придерживая башка руку менен пистолетом. Пули бири "Люгера" н сперва карата дубал турат ага, ал эми андан кийин пах күзөтчүнүн жана эго грудь - дал ушундай тартипте. Автоматтык түрдө мылтык выстрелило нарын кобальтовое асман, качан ал упал кара чаңы. Андан кийин капысынан аймагында воцарилась тынчтык.
  
  
  Анын лежал, переводя дем алуу. Анда-анда джунглях канаттуулары возмущенно взвизгнула-жылдын биздин ызы-чуу. Аны жылы бүтүндөй ысык-чаң жана баткактар. Аны жай өсө баштады жана помог Эрике подняться на бутту. Ал менен недоумением смотрела карата Зака; аны адам белым.
  
  
  Аны повернулся к Груберу жана увидел, ал приближается. Аны наклонился жана бир нече жолу ударил, аны бу, башкарууга милдеттүүбүз, жана ал пьяно посмотрел мага. Ал застонал. Анын воткнул "Люгер" эму нарын адам. "Канча эркектердин үй охраняют Минуркоса?" - деп талап кылды ответв аны.
  
  
  Ал попытался заговорить, бирок эму кыйын болчу үчүн вывиха жаактын. "Мен ... жок ..."
  
  
  Анын засунул "люгер" эму астында подбородок. "Канча?"
  
  
  Ал начар көбөйттү эки бармактын. Аны повернулся к Эрике. "Оставайся бул жерде жана наблюдай ага".
  
  
  Ал оцепенело кивнула.
  
  
  Аны, жакындап келип, мындай подъезду үйлөр. Кеңири арочная эшик ачык болду. Анын кирди чоң вестибюль бул жолу вовремя үчүн врезаться в смуглолицого аялдык менен автоматом в руке. Анын выстрелил боюнча өзүнүн люгера, жана ал менен ревом упал нарын холле. Эркек ударился жөнүндө стену жанында аны менен. Андан кийин ал жагынан өтө эбегейсиз кучей упал анча чоң эмес отургуч жана азыр да камтыйт бу, башкарууга милдеттүүбүз, ударившись жөнүндө албайт.
  
  
  Эркек чыкса, айланасында длинного коридорун сол тарабында мени. Мен пошел боюнча коридору тез, бирок абайла. Мен алмак эмес откладывать издөө Минуркоса, андай болбосо ал наверняка болмок мертв качан анын акыры бул иш жасадым. Мүмкүн, алар азыр убили аны.
  
  
  Бардык күнү коридордо, ал мен догадался алынды спальнями алынды ачылган, мындан бир аягында. Анын услышал ичиндеги тихий үн, качан токтолду алдында алар. Терең вздохнув, анын отступил жана балдарга пнул эшикти. Ал врезалась ичине, жана ал күнү ичүү.
  
  
  Абдан худой жана некрасивый эркек турду үстүндө Минуркосом, привязанным карата стулу менен түз ортосундагы бурч, жана целил тапанча эму нарын карашат. Нажав пальцем на спусковой крючок, ал повернулся ко мага адам, качан эшикти с треском жылытылган. Ал выстрелил биринчи, бирок, яростно жана таращить көздүн прогрызла жыгач айыл дверной кутуда жанында мени менен. Анын выстрелил боюнча люгера калган эму нарын грудь. Ал дернулся жана упал болгон албайт. Бирок ал выронил тапанча. Ал кайра нацелился мага. Бул жолу анын опередил эго жана выстрелил эму нарын адам таращить көздүн пробила эму карашат.
  
  
  Минурк ошеломленно уставился өзүнүн өлүктү похитителя, азырынча анын убирал өзүнүн "люгер" ак-кобуру. Ал жай посмотрел мага.
  
  
  Анын спросил. - "Никкор Минуркос?"
  
  
  "Ооба", - акырын деп жооп берди ал. "Ким сиз..."
  
  
  "Келдик бошотууга сизге, ардагер Минуркос, - деди мен.
  
  
  Ал прерывисто вздохнул. "Даңк Кудайга. Ал собирался..."
  
  
  "Мен билем." Анын развязал аны, ал өсө баштады менен орундук, потирая запястья.
  
  
  "Сенде чын эле бардык тартипте?" спросил анын обеспокоенно.
  
  
  "Ооба, анын буду тартипте". Ал покачал головой жана пробормотал нерсени боюнча-гречески. "Мен айта албайм поверить, бул чынында эле өлүм жазасына тартуу".
  
  
  "Эми, көпчүлүк өзүнүн".
  
  
  Анын баштады суралсын эго айтып бере өзүнүн тарыхына, качан услышал выстрел аймагынан. Анын вспомнил Эрику менен немцем. Аны повернулся жана бросился холлго. "Султаналиев эрик!"
  
  
  Аркылуу мгновение ал мага чыңдоого. "Мен тартипте". Адегенде караганда анын успел двинуться нарын переднее фойе, ал вдруг подошла боюнча үчүн бурчунун жана подошла мага, сунув бельгийский револьвер нарын сумочку.
  
  
  Анын спросил. - "Эмне, тикмечи возьми, төмөнкүдөй окуя болду?"
  
  
  "Грубер встретил безвременную кончину". Аны көздүн избегали менин.
  
  
  "Сиз стреляли, ага?" - спросил аны.
  
  
  "Ал баштаган бормотать вывихнутой челюстью. Качан анын спросил аны, ал эмне дейт, ал назвал мени булганыч еврейкой, - деди мага следовало болууга менен башка, өзү көргөн, каза болгон кара-Дахау. Ал думали, бул еврейлерге керек чечүүгө бул дүйнөдө жашай менен ушундай адамдарды кантип ал. Ошондуктан аны кайрылган адамдын эго башка дүйнө. Аны ишенем, ал үчүн ал жерде жетиштүү жылуулук ".
  
  
  Акыры жашыл көздүн вызывающе посмотрели мага көзүнө, заставив мени ойлонуп . Аны вспомнил деп туугандары анын ата-энесинин алынды казнены нацистами нарын Бухенвальде. Эмнегедир мен албады эч придумать, деп эле айта коргоого Хайнца Грубера.
  
  
  "Заходите жана познакомьтесь менен мистером Минуркосом", - деди мен.
  
  
  Биз бөлмөсүнө кирди, жана султаналиев эрик уставилась бул өлүккө карата жынысы. Минуркос турду, прислонившись карата жакынкы стонать. Ал выпрямился, качан увидел Эрику.
  
  
  "Мисс султаналиев эрик Нистром", - юг анын ih. "Израильская чалгындоо".
  
  
  Көздүн Минуркос сузились. Ал посмотрел мага. "А сен?"
  
  
  "Менин атым Картер. Ник Картер. Аны иштейм өкмөттө АКШ ошол эле катары да мисс Нистром. Келдик буга үчүн бошотуп сизди жана схватить Адриана Ставроса".
  
  
  Минуркос отошел-жылдын дубалдар. "Түшүнүктүү. Бул ж, ардагер Картер, биринчи, мен кетейин да, эркин адам - бул контакт бийликтери менен". Эго тон шталь похож на тон ишкер магната, разговаривающего менен өзүнүн баш ийген. "Ошондо анын буду болушу иши менен Адрианом Ставросом боюнча-өз ыктыяры".
  
  
  "Ардагер Минуркос, - жай произнес мен, - сизге жок, таптакыр эч кандай себептери бул-же болбосо, бул муну бул этапта. Бардык караганда, бул мүмкүн закончиться, - бул бюрократизмом жана невротикалык. Анын болмок предпочел, сиздин мүмкүндүк берди бизге разобраться, муну менен".
  
  
  Ал казался раздраженным. - "Мен узнаю, сен ошол, хема сен өзүнө называешь?"
  
  
  "Билесизби, биз өтө тобокелге бардык өмүрү үчүн бошотуп сизди. Бул делле биз потеряли адам", - язвительно дедим мен. "Мен ойлойм, бул берет бизге артыкчылык сомнениях".
  
  
  Эго, адам осунулось жылдын күтүүсүз усталости. "Сен наверно укуктарды. Мейли, прости мени. Ага аркылуу көп шаарында".
  
  
  "Ал эми сырткары, сиз справляетесь менен Ставросом татынакай, ардагер Минуркос, - улантты мен, - бул бир непрактично. Бул адам айтканда, бүтүн армия".
  
  
  Минуркос приподнял брови жана надул палочек: "Жакшы, жакшы, ардагер Картер. Анын барам сиздер менен бирге жана бул кара. Бирок, эгерде анын увижу, кандайдыр бир учурда, бул сиздин ыкмалары иштебейт, анын тийиш буду алышы кырдаалды өз колуна ".
  
  
  Анын коротко улыбнулся. "Айтылат адилеттүү", - дедим мен. - Сизди похитил Ставрос айланасындагы Афин?
  
  
  Минуркос то карата отургуч менен түз ортосундагы бурч, анда сидел, качан аны ворвался бөлмөсүнө. Ал то ага адам бизге.
  
  
  "Сиз эмес поверите, бул адам сообразителен", - жай баштады ал. "Мен эмес деп эсептейм өзүнө невиновным, ардагер Картер, бирок мен аны эч качан встречал никого, похожего карата Адриана Ставроса. Анын преследовал идеясын флот кура айланасындагы башкарылуучу компьютером суу астындагы мунай танкеров. Ставрос билдим бул жөнүндө захотел жардам берүү мага бул - эң жок дегенде, ал ошондой эле мага", - деди.
  
  
  "Адегенде аны деле отель эго көрүшү, бирок ал прислал мага кат, анда коюушу бир нече абдан жакшы идея. Акыры анын пригласил эго өзүнүн пентхауз в Афинах. Биз узак разговаривали.
  
  
  "Ардагер Минуркос, анын эсимде, болжолунда, ал мага мындай деди:" менде ушундай эле план катары сизде. Эгерде сиз гана мүмкүнчүлүк берсеңиздер, анын сделаю сизди бессмертными нарын анналах тарых судоходства. Ал абдан убедительным.
  
  
  "Бирок, мырза Ставрос, - деди, мен - бар татаал инженердик жаткан проблемаларды чечүү зарыл.
  
  
  "Менде эки инженер, алар муну, - деди ал мага. Астында впечатлением, ошондо да, анын увидел нерсени дагы адам бул адамдын нерсени мага эмес жакты, бирок мен баардык бул ашкере волнение жүйөсү боюнча долбоорун".
  
  
  Анын спросил. - "Ал алып келди сизге инженерлердин?"
  
  
  "Ах, ооба. Аларда да жүргүзүлгөн чыгармачыл идеяларды. Ага жылы ишенем, анткени аларда болушу мүмкүн болгон көндүмдөрдү үчүн мунун баары болду. Бул учурда, ардагер Картер, анын ослабил бдительность. Ал попросил тууралуу жеке жолугушууда нарын пентхаусе. жана аны макул. Катышкандар гана менин жеке катчысы жана дагы бир жардамчысы. Ал алып келди бири-бири менен эки адам болгон, анын мурда эмесмин ".
  
  
  "Бул качан бул төмөнкүлөр болду?" - деп сурады султаналиев эрик.
  
  
  "Эми, адегенде аны эч нерсе подозревал", - деди Минуркас, анын адам болуп калды бледным, ал бул помнил. "Андан кийин, дээрлик эскертүүсүз, Ставрос попросил менин жардамчыларынын өтүүгө башка бөлмөгө. Ага последовал бир айланасындагы адамдардын Ставроса. Болгон эки октун". Минуркас замолчал.
  
  
  "Ал айылына ih ачык бул жерде?" Анын спросил.
  
  
  "Хладнокровно. Эго приспешники сбили мени менен буту, жана перебили дээрлик чейин жоготуулар аң-сезим. Алар отвели мени тигил башка бөлмөгө жана заставили көрүү карата окровавленные денесинин. Ага эч качан бул забуду.
  
  
  "Салака, менин катчысы, лежал в луже өзүнүн кан. Башка парню разорвало адам. Ставрос деди, мен алам ашырылышын күтүүгө ошол эле, эгерде эмес буду кызматташууга".
  
  
  "Бул төмөнкүлөр болду, андан кийин бул?"
  
  
  "Кийинки күнү, алар алып келген адам, ал выглядел анын тактыгы, катары Салака Мадупас. Ал киши да айткан сыяктуу Салака, жана повторяли бардык эго манеры. Ушунун невероятно, чындыгында невероятно. Ушунун похоже на ужасный ночной кошмар".
  
  
  Ал эми "барбы, жокпу, аларда адам, анын алар выдали эле сиз үчүн?" - деп сурады султаналиев эрик.
  
  
  "Жок, мындай эмес болчу зарыл. Мени сейрек дарылоо ким көрүп турат кошпогондо, жакын ишкер өнөктөштөрдүн. Oni алар натыйжаларды алып келген диктофон жана проиграли бир нече жазууларды менин добуш, алар записали жок менин ага белгилүү болгон мурдагы жолугушууларда. Ставрос кылгандарга тапанча мага карашат, - деди ал мүмкүн убить мени бул жерде ачык жана эч ким сүрөттөгү ичинде абдан долгого убакыт. Бирок боюнча эго айтымында, анын болмок жылын жашады, эгерде болмок эмес извлекли аларды абдан көп хлопот. Анын өзү керек" -, деди ал, мындан аркы жазууларды жана жазуу үчүн каттарды моими өз деген сөздөр менен жана сезимдери. Алар посадить мени бортуна жеке самолеттун жана доставили бул Кудай забытое орду ".
  
  
  "Ставрос деди сага, ал собирался кыласың?" - недоуменно деп сурады султаналиев эрик.
  
  
  Минуркос сухо рассмеялся. "Ал абдан откровенен. Ал белгилегендей, алар намеревались свергнуть өкмөтү Грецияда катына менин атынан, анткени алар чакырышы менин досторду армияда жана башка тармактардагы пайдаланып, адамдын, ал выдавал өзүнө үчүн менин катчысынын үчүн телефон чалуулардын жана жеке карым-катнаштын. . Анткени ага өткөрүлгөн жеке жак, эч ким сочтет болуп калган башкача айкалыштары анда мен жолуктум, алар менен өзү. Эгерде кимдир болот настаивать жолугушууда мени менен, алар жеткирүүгө мени Афины жана заставить мени менен жолугушууга аны айта ага болгон, анда мектеп.
  
  
  "Маалым болгондой, аталган мага башка адам, ал алмак так подделать мою колу. Бул адам выписывал чектери бул менин ар кандай эсеп жана тратил менин акча военный переворот, ал алар собирались"уюштурсун.
  
  
  Анын спросил. - "Ал дал сизге кандай нерсе жесир?"
  
  
  "Г-н Ставрос, которвй анын стыжусь табылсын ээ греческое келип чыгышын, эркин айткан мени менен бул жөнүндө да Афинах да бул жерде. Ал белгилегендей, " эго планы бөлүнүп, үч бөлүгү. Биринчиден, ал ниеттенсе сатылды кр правящей хунты коюшу керек ошол адамдардын колунда бийлик, алар өздөрүн преданность мага. Алар үчүн бул преданность эмес, анткени алар достору, анткени көпчүлүк гүл болбойт, алар, ошондой эле, анткени Ставрос убада берди аларга күчүн жана славу-жылдын менин атындагы ".
  
  
  "Өтө акылдуу", - деп эскертти мен.
  
  
  "Экинчиден, эго-планы өзүнө төмөнкүлөрдү камтыйт мажбурлоо бул жаңы генералдар жана полковниктер үчүн берүүнү талап кылышы, аны, Никкор Минуркос, дайындалган президенти менен толук бийлик үстүндө хунтой. Ставрос билимим тууралуу маалымат берген эмесмин, мен алмак болушу үчүн пайдаланылышы, ошол бөлүгүнүн планынын, анткени менин жеке жашоосуна көз каранды болот ага. Башкача айтканда, мени использовали болмок, эгер болсо ачык болчу, бул Ставрос мүмкүн доверять мага молчать тургандыгы жөнүндө чындыгында делле болуп турат. Андай болбогон учурда ал нашел эле башка самозванца, бул жолу ордуна мени ".
  
  
  "Бул дагы сработает", - деп айта султаналиев эрик. "Абдан немногие адамдар билишет, сиздин адам жетиштүү жакшы үчүн заметить небольшую ортосундагы айырманы вашими чертами адамдар жана чертами самозванца".
  
  
  "Таптакыр фантастическим", - деди Минуркас. "Бул Невероятно, бул менин билимим умтулуу уединению түрткү берди, ошол ужасу. Кандай болгон учурда, үчүнчү фаза планынын болжолдойт созвездии бүгүн мени же самозванца катары президентинин Грецияда бул кыска убакыт аралыгында анын назначу вице-президенти Ставроса. ага убакыт, жаран катары жана эго аты бара-бара болуп калды эле белгилүү элине Грецияда. Ошондо ал шталь болмок героем переворота. Андан кийин, объявив жөнүндө башы ден соолугуна, анын болмок катышуучулардын отставкага пайдасына Ставроса менен посттун президентинин ".
  
  
  Минуркос замолчал. "Бул дико", - деди мен. "Бул аргасыз Ставроса дегеним, бул греки болот туруу нарын тарапка жана көрүү, бул кантип ишке ашырылат?"
  
  
  "Эмне үчүн болбойт?" - деди Минуркас менен тартууга усталости болгон адам. "Сиз эсиңизде болсун, эмне болду апрель 1967-жылдын качан түзүлдү хунта? Антсек эмес кровавый переворот, бул жылы жөн эле переворот. Өкмөт рейхстагдын болчу свергнуто күч. Көптөгөн беренесинин конституциясынын токтотулган жарлыгы хунты. Парадоксально, чынбы, бул мындай адам пайда болот айтканда качан конституциясы кадам " калыбына келтирилген, качан жана хунта болуп калды кыйла бузулушу, дайындайт жана шайлоо всеобщие кийинки жылга. Эгерде план Ставроса боюнча захвату бийлик кылуу мүмкүн, Грецияда боло алат тиранией, андан жасалган караганда, у Гитлера же өтүп жатат ".
  
  
  Султаналиев эрик перевела көз караш менен Минуркос мага. "Ошондо биз токтотууга, ал эмес да, чынбы?"
  
  
  Минуркос кунт коюп исследовал адам Эрики. "Ооба. Биз муну!" Кыктын грек каримде жана выставил алдыга өзүнүн чарчы подбородок. "Бул адам да пайдаланат мою үй-бүлөгө каршы моей мекендин. Ал хвастается, бул менин зять, генерал Василис Криезоту, деп эсептесе, ошону менен бирге бул заговором жана поддержал бу, башкарууга милдеттүүбүз, анткени кандай ойлорун, мен бул кетким келет. Ооба, анын буду аракеттенүүдө сизге караганда алам. Эмне кылабыз биринчи кезекте? "
  
  
  "Биз шишигени нарын Афины", - деди мен. "Добуш берүү, анда биз остановим Ставроса".
  
  
  Алтынчы глава.
  
  
  Кем аркылуу кырк сегиз сааттын биз пайданын борборуна Грецияда. Анын забронировал чектеш номерин анча чоң эмес мейманканасында уюштуруусу менен "Одеон" 42 Пирей, алыс аянтынын Омония. Аба-ырайы сидела приятная жана приносила приятное облегчение-жылдын жары.
  
  
  Афинские гезитинин пестрели баяндамалары жөнүндө тез өзгөрүп саясий чыгармалар. Боюнча Родезии келишти жаңылыктар экендиги жөнүндө менин экинчи Алексис Саломос басылбай, жана милянфан таратылган ушактарды. Болчу общеизвестно деп чейин кеткенден нарын Родезию анын ак-жылы жасалган покушение. Бир газета, атап айтканда, избегала жөнүндө эске өлгөндүгү жөнүндө Саломоса. Ал ошондой эле дайыма публиковала редакциялык-беренесинин, осуждающие жетекчилиги правящей хунты, нападая карата жүргүзүп, генерал же полковник дээрлик ар бир маселе боюнча. Саломос упомянул мага, бул басып чыгаруучу жылы недобросовестным жана биринчи поддержал катуу хунту андан кийин переворота 1967-жыл.
  
  
  "Таптакыр калыштуу басып чыгаруучу жылы куплен бул акчалар меники", - деп эскертти Минуркос, отургучта отуруп кресле менен ачылма ортосундагы бурч в моей бөлмөдө солнечным эч нерсе качан күнү биздин келгенге. "Жана карагылачы, бул аталыш башка гезитинде: МИНУРКОС РАЗОБЛАЧАЕТ КОММУНИСТИЧЕСКИЕ ПЛАНДАРЫН ХУНТЫ. Г-н Ставрос болчу занят пропагандалык иши".
  
  
  Султаналиев эрик взяла чашку густого греческого кофе менен принесенного бизге поднос жана поставил ee Минуркосу. Ал алды менен бул мрачным адам. Султаналиев эрик өзү взяла чашку жана айылдын жанында мени менен анча чоң эмес диванчик.
  
  
  "Мен жөн гана ишенем, сени дагы эч ким эмесмин", - деди аны Минуркосу, - "өзгөчө бизге одина боюнча эго адамдардын. Твоя ак эмес стоила болмок драхмы, эгер Ставрос белгилүү, сен болчу бул жерде, анын Афинах".
  
  
  "Ал сүрөттөгү бул сыяктуу гана свяжется менен Паракату", - опроверг появившиеся жмкларда билдирүүлөрү мага Минуркос.
  
  
  "Ооба, бирок бул мүмкүн эмес, бир нече күндүн ичинде, эгерде бизге повезет. Жана да ошондо ал сүрөттөгү определенно, эч нерсеге да эмес отправив ал жакка кимдир боюнча Рио. Бул кимдир тийиш эго баш ийген, анткени Убеда мертв . "
  
  
  "Эмне кылабыз, биринчи кезекте, Ник?" - деп сурады султаналиев эрик. "Биз албайбыз жөн гана штурмовать метрди түзгөн, бул биз көп кабаттуу үйлөрдүн карата плантацияларын. Ал өтө эле жакшы защищен".
  
  
  "Мен алмак позвонить в коттедж, - сунуштады Минуркос, - үчүн жыл сайын, алар справляются контактами менен сүйлөшүүлөрүнө жол бербөөгө. Бирок алар билет менин үнү".
  
  
  Анын протянул эму салфетканы колдонот айланасындагы поднос. "Повысьте тон өзүнүн добуштук жана сүйлөө аркылуу бул. Айтсаңыз, аларга, - деп сурасаңыз, өзү менен сүйлөшүүнү билдирет. Качан алар откажутся, өзүнөн сурагыла сиздин каттоочунун Салаку Мадупас. Айтсаңыз, аларга, сиз- " гезитинин редактору айланасындагы Салоник, жана сиз кааласаңыз алуу жөнүндө арыз саясий амбициях Никкора Минуркоса ".
  
  
  Минуркос улыбнулся менимче план, андан кийин перезвонил. Ал накрыл оозун салфетка жана попытался өзгөртүүгө добуш. Аркылуу мгновение ал разговаривал менен хема-анда пентхаусе. Ал попросил Никкора Минуркоса, андан кийин угуп ih актануу. Ал попросил сүйлөшүүнү менен Мадупасом. Болгон дагы көптөгөн сүйлөшүүлөр жана ал утверждал. Андан кийин ал разговаривал менен адам, ал изображал айланасындагы өзүнө Мадупаса, афинским крайнов, азыркы аты-жөнү, анын, бул, - деди Ставрос Минуркос болду Янис Цанни. Минуркос задавал маселелерди өзү жөнүндө жана ждал жөнөкөй жооптордун, андан кийин спросил, барбы ал дайындалсын жолугушууга үчүн өздүк менен интервью мистером Минуркосом. Эму баш тартса, жана сүйлөшүү чын аяктады. Ал повесил трубку жана посмотрел карата биз.
  
  
  "Бул похоже на дурной соң", - деди ал. "Алмаштырбай аны чындыгында сунушу нарын пентхаусе, ошондой Мадупас жооп берет телефон чалуулар, ордуна мен да ар дайым. Алар жакшы билишет, менин адаттары. Жана бул добуштар Цанни анын тактыгын кайталайт үнү менин өлүктү бирине Салаки".
  
  
  "Ким биринчи маселесинин чалуу?" Анын спросил.
  
  
  "Кайсы бир жаш адам. Ал грек. Балким, одина тегерегинде, деп билдирет аймактык кабарчы Ставроса".
  
  
  "Похоже, алар жакшы укрепились", - деди султаналиев эрик.
  
  
  "Ооба, бул да - макул мен. "Анткени бардык Афины ойлошот, бул Никкор Минуркос ал жерде, бул пентхаусе, бул-олуттуу жагдай. Ставрос алат да болушу керек ал жерде коргоого полициядан. Же тегерегиндеги солдаттар эго өсүп келе жаткан жеке армиянын".
  
  
  "Эгерде аны жөн гана барам нарын полициясына же эң хунте жана расскажу аларга, эмне болду, - деди Минурк, - алар керек болот мага поверить. Ал тургай, эгерде алар подумают, мен капысынан боз-булуң айылынын тургуну с ума, алар текшерүүгө милдеттүү мою билдирди. Андан кийин алар билет, эмне болду ".
  
  
  "Бул мүмкүн коркунучтуу", - деди султаналиев эрик.
  
  
  "Ал укук", - макул мен. "Бул биз билбейбиз, канча досторду Ставрос кагазды өзүнүн жеке аты. Кандай болгон учурда, эгерде биз жөн гана выбросим бул ачык, биз заставим Ставроса жасоого кадам - балким, чоң. Ал алмак жөн гана решите жасоого переворот жок сиздин аты. Ага наготове аскердик топ жана анын тегерегиндеги көп амбициозных военачальников, аларга баары бир, ким турарын үчүн басып алууну бийлик. Жана ал тургай ал эгерде ал предпримет лохматый жана потерпит неудачу болот пролита кан. Көптөгөн уюштуруучулар. Жок, ардагер Минуркос. Биз собираемся подкрасться карата Ставросу. В моей өлкөдө бул ая бөлүгү, аны биз называем аскер иш-аракеттери. Султаналиев эрик алды буйрук казнить Ставроса, ошондуктан сделаю аны. Эгерде биздин конуш россиянын жоюуга мүмкүн, бул дал ошол случится аны менен. Эгерде ал жок кылуу мүмкүн эмес, бийлик болот бир кыйла көп цивилизованными аны менен. Жана Кудай сизге жардам берет, эгер алар албайт токтотуу эго вовремя ".
  
  
  "Жакшы, ардагер Картер", - деди Минуркос. "Мен отдаю өзүн сиздин умелые руки. Бизге подкрасться карата мистеру Ставросу?"
  
  
  Аны улыбнулся Эрике, жана ал мага чыңдоого. "Мен ойлойм, сиз упомянули, бул Ставрос хвастался, мунусу использовал боюнча бир встретят сиздин туугандарынын, Амеда Кризоту, армейского генерал? "
  
  
  "Ооба", - деди Минуркос. "Тийиш айта, ал күчтүү адам. Ал женился на моей кенже сестре электе ал разбогател, жана аларда прекрасный никеге. Бирок Василис тянь болмок армияда кыйла төмөнкү наамын, эгер меники эмес байланыш. Ал сезет нарын карыз передо мен, укугу боюнча анда ага да бар жашоодо. Ошондуктан ал үчүн болоор үчүн estestvenno макулдук берилсин ар кандай иш-планына, ал аны предлагал.
  
  
  "Ставрос обнаружил бул. Ал основательный адам, ардагер Картер, адам, аны кабыл алууга болбойт легкомысленно. Ал, керек, биригип, кандайдыр бир жазуу үчүн проиграть Василису телефон аркылуу, ал эми андан кийин послал адам, изображающего Салаку Мадупаса , менин катчысы. Обманщик тийиш, буга ынандык, Василиса эмне мен ага рассчитываю.
  
  
  "Билесизби, бул Ставрос алмак пайдаланууга генерал?"
  
  
  "Ал намекнул, бул Василиса попросят уюштурсун жана окутуу жашыруун отряды солдаттардын жана ишендирүү башка аскердик кошула заговору".
  
  
  "Ооба", - подумал мен. "Абдан таза. Твой зять " апам бул жерде, анын Афинах?"
  
  
  "Ал ыйык бул жерде", - деди Минуркос. "Шаарынын чет к северу".
  
  
  Анын попросил. - "Сиз алып бизди ага?"
  
  
  "Мен буду кубанычтамын", - деп жооп берди Минуркос.
  
  
  Анын вызвал такси жана кыш эрте келгендигине кечинде биз поехали нарын резиденцию генерал Криезоту. Анын заставил Минуркоса кийип тим болуу жетишсиз шляпу алектенген закрывала бөлүгү эго адамдардын, азырынча биз эмес добрались жерине чейин. Үй генерал представлял бири-бири анча чоң особняк в богатом жигиттер Афин менен извилистой шагыл аралашмасын казып алган жол карата үйүндө. Ага жылы впечатлен, мунусу Минуркос алмак жасоо үчүн кадимки адам.
  
  
  Качан генерал встретил биз у эшик, Минуркос снял шляпу. Кризоту жөн гана карачу, абдан узак. Андан кийин ал кеңири раскинул колуна үчүн обнять Минуркоса.
  
  
  "Никкор!" - воскликнул ал, жылуулук обнимая Минурка. Бул жылы жогорку седой эркек кутман нооруз майрамыңыздар менен адам похожим карата де Голля жана мягкими глазами. Ал одет нарын коричневую формасы менен тесьмой ийиндеринде жана салыыган, натянутыми алдында.
  
  
  "Агния mera sas, Василис", - жылуулук деди Минурк, отвечая на объятия. "Сигха, сигха. Бардык тартипте".
  
  
  "Жагымдуу болот, деп жатышса", - деди Василис. "Заходи. Заходи". Эго жест охватил бизди.
  
  
  Биз кирди чоң залы менен винтовой лестницей турат, андан урна, украшающими дубалдар. Андан кийин генерал өткөрдү биз китепканага, отделанную дубовыми панелями менен толстым ковровым келет жана көптөгөн жумшак тери турат. Биз баары ушундай оюн, генерал спросил эмес кааласаңыз, жокпу биз, выпить, бирок биз баш тартышкан. Минуркос тааныштырды мени жана Эрику боюнча гана биздин фамилиям.
  
  
  "Бул чоң шок, Никкор", - деди Криезоту. "Мен эле отель үчүн Анна болду бул жерде. Ал навещает өзүнүн кузину нарын Пирее".
  
  
  "Балким, ошондой эле болот жакшыраак, Василис", - деди Минуркос.
  
  
  "Dhen katalave жок", - деп эскертти Криезоту. "С тобой все тартипте? Сен выглядишь бледным".
  
  
  "Мен тартипте", - деп жооп берди Минуркос. "Рахмат, ушул адамдарга".
  
  
  Генерал взглянул карата биз. "Никкор, мунун баары ушунчалык странно. Сен баш тарткан мени көрө, качан начинал өзүнүн... Алам, аны эркин айтууга?"
  
  
  "Ооба, жакшы", - деди Минуркос.
  
  
  "Эми мен түшүндүм, сен просишь жардам жөнүндө мындай маанилүү миссияны жок, жеке жолугушуулар. Адилет айтам, ага болдум, абдан зат алмашуусу бузулат бардык ушул. Мен эмес деп ишенем нарын максатка ылайыктуулугу..."
  
  
  Минуркос москвадагы сунуш. - "Переворота?"
  
  
  Кризоту кайра взглянул карата биз. "Эми ооба". Ал размял өзүнүн чоң муундар. "Мен дал көрсөтмөлөрдү адамдарга атайын лагерлерде нарын Дельфах жана Миконосе, мен ишенген Адельрию жана башка, бул сиздин жаңы иш адилеттүү, бирок..."
  
  
  "Бирок өзүңүз эмес верите?"
  
  
  - с надеждой деп сурады Минуркос.
  
  
  Кризоту опустил карашат. "Ме sinhori te, Nikkor", - деди ал. "Мага абдан жаль, бирок мен ойлойм, Грецияда керек дагы бир переворот. Аны жасадым анда, ал жөнүндө сиз просили, бирок аны отель, сүйлөшүүнү сиздер менен бардык райондор менен катар, бул адам менен адам, башынан, көп жума мурун".
  
  
  "Жок волнуйся, Василис", - успокаивающим үнү деди Минурк. "Мен каалайм переворота".
  
  
  Адамдын Кризоту башталган экинчи жолу кыска убакыт отразился шок. Ал", - деди. - "Жок?" "Сиз передумали?"
  
  
  "Василис, анын тийиш мен, бул-сизге эмне менен түшүндүрүүгө, жана мен сиздин кунт коюп угушту", - деди Минуркос.
  
  
  Кризоту откинулся чоң кресле жана слушал, бул Минуркос мына айтпай жүргөм эму бүткүл тарыхын. Кризоту бизге жолу жок прервал, аны бирок бир нече жолу анын чоң адам тийгизди недоверие. Качан Минуркос москвадагы, Кризоту жөн гана сидел жана жай покачивал головой. Ал полез мүнөтүнө, досталь, беш манжа жана баштады перебирать ih оюнчуктар үчүн успокоиться.
  
  
  "Невероятно!" - акырында, - деди ал.
  
  
  "Бирок бул чындык", - деди Минуркос.
  
  
  "Генерал, биз бул жерде үчүн түбөлүккө токтотууга, ал адамдын бизге сиздин жардам. Гана сиз билдирүүгө бизге акыркы мүнөтүнө ички жөнүндө маалыматты Ставросе", - деди мен.
  
  
  Кризоту акыры мисир өзүн колуна. "Албетте", - макул ал. "Мен сделаю бардык, бул менин күчтөрүндө. Аны да кубанычтамын, - деп Никкор кереги жок үчүн ушул!
  
  
  "Аркылуу бир газету жүрүп жатат клеветническая кампания, көпчүлүк бөлүгү ага каршы багытталган полковниги Анатоля Коцикаса. Высказывались да болгон деген божомолго Коцикас болуп предателем жана милдеттүү өз преданностью Москвада. Бул чындык эмес. Коцикас либерал, бирок ал коммунист.
  
  
  Ал движущей күч недавних саясий реформаларды жана демөөрчү боло турган всеобщих шайлоону ".
  
  
  "Ким кандайдыр бир дагы?" Анын спросил.
  
  
  Кризоту вздохнул. "Ооба. Кол ошондой эле кеңири каршы багытталган адамдардын, адатта алар жатакана менен бирге Коцикасом - полковниктер үчүн Плотарчу жана Главани. Чындыгында делле, адам, ал каттарды берет, өзүнө үчүн сиздин катчысынын, Никкор, жакында эле келди мага жөнүндө маалымат менен, анын бардык үч айланта бул адамдардын тийиш убитыми ".
  
  
  Биз менен Эрикой алмашышты взглядами. Ставрос приступил өзүнүн пландары.
  
  
  "Сиз билесиз да бул кандайдыр бир конкреттүү?" - спросил анын Кризоту.
  
  
  "Эми, бир аз. Мени берүүсүн уюштурсун вице-бул үч эркектер сиздер менен, Никкор. Бирок андан кийин позвонил адам, анын аны ойлогон айтылып, сиздердин катчысы. Ал белгилегендей, алар устраивают вице-нарын пентхаусе. Мен ойлойм, бул да. бул жолугушууда болот жасалган покушение өмүрүнө үч полковниктер үчүн ".
  
  
  "Биз аныктоого, дал запланировал Ставрос жана качан", - деди мен.
  
  
  "Ооба", - макул Кризоту. "Мен мурда толук отчаянии ушул маселе боюнча. Мен алмак эмес поверить, сен бул хочешь".
  
  
  "Баары жакшы болот", - деди эго Минуркос.
  
  
  Анын отель болмок макулдук берилсин алар. Көрсө, бул Ставрос болдум, на грани кровавого переворота, биз керек эле токтотуу ал, биринчи кезекте, бул эмне болду. "Позвоните лидерине хунты Коцикасу жана попытайтесь аныктоого, связались жокпу, аны менен адамдар Ставроса", - деди аны Криезоту. "Жок упоминайте азырынча жөнүндө чечими адам өлтүрүү".
  
  
  "Абдан жакшы", - деп жооп берди Кризоту. "Коцикас мүмкүн сүйлөшүүнү мени менен. Аны сөзсүз түрдө постараюсь".
  
  
  "Сиз, мырза Минуркос, - деди, мен дагы сможете жардам берүү. Сиз байланышсаңыз болот жетекчилери менен эки базалары жайгашкан аскер тобунун Ставроса. Анын подозреваю, эгерде афиняне экенбиз жеткирүүгө Ставросу кандайдыр бир көйгөйлөр качан болжолдонууда бул өлтүрүү, Ставрос постарается абдан тез перебросить бул өспүрүмдөр арасында Афины үчүн, басып ар кандай реакцияны. Анын отель болмок, сиздин дешти командирлерине бул лагерлерди ал жерде калууга жана двигать ih аскерлери, эгерде алар алышат билдирүү бири сизди өзү ".
  
  
  "Абдан жакшы, ардагер Картер", - макул Минуркос.
  
  
  "Таптакыр көрүнүп Ставрос мүмкүн эмес жөн гана убить бул адамдардын кандайдыр бир уловок". Аны посмотрел карата Кризоту. "Сиз кандай деп ойлойсуз, ал мүмкүн попытаться берсин, ушунун баарын кантип случайность же ишин кандайдыр бир радикальной саясий топтун?"
  
  
  Кризоту приподнял седеющие брови. "Болбосо да, ардагер Картер, же болбосо ал попытается облить ih грязью тартипте пропагандалоо откровенными алдында ошол сыяктуу убить ih, алар потеряли симпатию элдин".
  
  
  Жетинчи глава.
  
  
  Биз втроем вернулись в отель. Минуркос отель калышы менен Криезоту, бирок мен боялся, бул ишке өтө коркунучтуу. Эгерде кандайдыр бир себептерден улам, Ставрос эмес, ишенген Криезоту, ал мүмкүн ворваться нарын резиденцию генерал эскертүүсүз. Аны эмес, отель үчүн ал нашел ал жерде Минуркоса, эгерде ал бул жумшабасак.
  
  
  Биз отправили edu бөлмөсүнө Минуркоса, андан кийин биз менен Эрикой пошли анын бөлмөсүнө. Чогулгандарга биз жакмакпыз талкуулоого пландарын Ставроса.
  
  
  "Мен жөн гана айта албайм отурганга бул жерде жана ждать үчүн көрүүгө, бул Ставрос задумал үчүн лидерлердин хунты", - деди мен качан биз сидели в маленьком бахарев жана потягивали бренди, заказанный Эрикой.
  
  
  Султаналиев эрик двинулась тескерисинче мени. Ал нежно поцеловала мени щеку. "Сиз жөн гана ворваться в коттедж, сиз айттыныз", - деп айта ал. Анын узун чачтар блестели нарын тусклом үчүн.
  
  
  "Жок", - деди мен, кладя руку мына сандын. Аны повернулся ага, биз поцеловались. "Бирок мен алам биригүүгө нарын пентхаус жана попытаться кире ичине. Балким, анын смогу взглянуть на ih коргонууга".
  
  
  Ал поцеловала мени щеку жана шею, жана жеңил холодок, приятный, пробежал боюнча моей коже.
  
  
  "Кантип эле бизге ушунун?" - деп сурады ал хриплым үнү менен, азырынча анын колу башталган расстегивать мою рубашку.
  
  
  "Биз болмок эмес болуп калды, бул эмне вдвоем", - поправил кошуна үйгө да тутанууда. Колу абдан отвлекала. "Мен барам ал жакка бир, кайсы-бир нерсе уловке".
  
  
  Длинное кара бедро скользнуло боюнча моим коленям, ал эми анын көйнөк задралось, обнажая главная богатого изгиба ягодиц. Ee сандын придвинулись мага. "Бирок мен ошондо хотела - биригүүгө с тобой".
  
  
  Жылуу эриндин кайра коснулись менин. Анын тили нежно скользнул боюнча көрсөткүчүбүз рту, исследуя жана ища. Ee оң колу переместилась ценымногие төмөн жана тапкан болсо, бул жылы андан кийин, жана анын көп алмак эмес ойлонуу жөнүндө Адриане Ставросе.
  
  
  "Мен өик бир", - прошептал мен. "Эртең."
  
  
  Анын закат, анын көйнөк жана погладил анын грудь. Плавные изгибы алынды мягкими, бирок ды, жадно прижимаясь карата моим прикосновениям.
  
  
  "Жакшы жол", - выдохнула султаналиев эрик, мага анын кулагы.
  
  
  "Жакшы", - деди ага мягко. "Көп эч кандай аргумент".
  
  
  "Алам поспорить аны менен тобой?" - деди ал, прижимаясь карата моим губам.
  
  
  Поцелуй болчу долгим жана султаналиев эрик болчу даяр. Качан бардык закончилось, ал болуп калды, мени раздевать. Анын мисир өзүнө жана ал встала жана подошла чоң двуспальной керебеттер аркылуу бөлмөгө. Ал сняла көйнөк, андан кийин бюстгальтер жана розовые трусики бикини. Ал жакшы изображена жана кооз. Ар бир изгиб анын денесинин болчу безупречным. Ал бросилась карата мягкую кровать жана лежали ал жерде, ожидая мени. Аны жок откладывал бул. Бир учурда, ага жылы бир катар аны менен болгон керебеттер, тянулся, хватал жана касался анын денесинин, чувствуя, ал тает болгон мага.
  
  
  Бул кадам " страсть, салынган бизде тең.
  
  
  "Ах, Ник", - деди ал, кайрылып мени, анын дем алуу болчу неровным.
  
  
  Менин колуна одоно бузулушу заты аны жана ал двинулся боюнча ага. Аркылуу бир нече секунд айланасындагы нах доносились прекрасные коштоосунда. Ал болуп калды когтистой, разъяренной, примитивной аял, теряя ар дайым контролдоо, качан ал пыталась кабыл алынсын канааттандыруу терең ичиндеги өзүнө.
  
  
  Кийинчерээк, качан султаналиев эрик заснула, анын өкүмдар менен ee таштандыларды жана акырын пошел өз бөлмөсүнө. Ал эмес проснулась.
  
  
  Кийинки нарын шаардык мэриясынын, калтырган ага Эрику жана Минуркоса мейманканасында жана направился имаратына Аполлона. Аны алдым формасын у жергиликтүү бригаданын мойщиков терезелерди, алар дайыма талыкпай имаратында жана алар разрешали кире нарын пентхауз өткөрүү боюнча. Минуркос помог мага тариздөөгө өткөрүү, ал эми дагы анын почернил чачтар мейманканасында жана наклеил темные усы үчүн, казаться греком. Ага солгал охраннику сыртына, кызматкерге имараттарды формада сказав, бул Мадупас приказал жууш терезе пентхауса.
  
  
  Аны да алмак эмес кире атайын лифтке кирүү, азырынча представился. Лифтер, илгери айтылып, бир айланасындагы адамдардын Ставроса. Астында эго көк түстөгү формасы торчал тапанча. Ал подозрительно посмотрел мага жана менин чака, качан биз поднимались нарын пентхаус. Эч кандай башка лифтке кирүү жакка эмес көтөрүлгөн, жана, боюнча айтымында Минуркоса, веб-шаты, жетектөөчү төмөн менен жогорку кабаттын, болгон заблокирована жана охранялась.
  
  
  Выйдя айланасындагы көтөргүчтүн, анын очутился нарын шикарном коридордо, ал тянулся-жылдын фасада карата оорук имараттын. Нарын nen алынды толстые килем жабуу, гүлдөр идиши жана причудливые люстры, свисающие менен жогорку ойдон. Кийинки жолу беришинде пентхаус сидели эки охранников. Алар жалданма головорезами Ставроса, входившими жалал-эго жеке башталды. Өздүк охранников Минуркоса, ашырылган бир аз пришлось бошотулсун чогулгандарга андан кийин жашыруун өзүнүн бийлигин пентхауса.
  
  
  Одина айланасындагы эки эркектердин, андан жогору встретил мени посреди коридорун. Ал таптакыр жок дружелюбным.
  
  
  Ал деп талап кылды түшүнүк. - "Сен бул жерде кылып жатасың?"
  
  
  Ага жооп берген нарын моем лучшем греческом. "Беле менин бизнес эмес, айдан-ачык?" Анын спросил. "Мен прихожу жууш терезе".
  
  
  "Ким сизди послал?"
  
  
  Анын билимим тууралуу маалымат берген эмесмин карата тканевую нашивку карата форма, анда жылы жазылган аталышы небольшого боюнча ишкананын мытью окон ".
  
  
  "У сиздин иш берүүчүнүн алынды заказдар боюнча пентхауса?"
  
  
  "Эгер алар бул жасабаган, мени эле бул жерде болгон эмес", - дедим мен. Анын рискнул. "Мен укканын, бул упоминалось аты Мадупа".
  
  
  Башка эркек мрачно нахмурился улам орундук. Ага тандалып ачык чачтар абдан суровый түрү, жана ал чечимге келдим, анткени ал бир тегерегиндеги эркектер, алардын Ставрос привез менен өз ара боюнча бүткүл Бразилии. Качан ал изучал нулган адам, анын жатканымды ал көрүп турат, мени сквозь мою маскировку.
  
  
  "Хм", - проворчал эркек жанында мени менен. "Повернись карата стонать жана положил колуна алууга нах".
  
  
  Мага кызык болчу, канчалык алар осторожны-жарак менен. Калтырган ага Вильгельмину мейманканасында, снял стилет Хьюго менен колуна жана привязал эго карата ички бетинде оң лодыжки. Анын отель кирбей логово лев жок ар дайым коргоо. Аны повернулся жана затаил дем алуу, качан головорез обыскал мени со знанием иши. Осмотрев нулган туловище жана колуна, ал жай опустил мою левую ногу, тизеге чейин. Андан кийин ал двинулся боюнча көрсөткүчүбүз правому бедру карата ножу. Ал өкүмдар болгон всякому племени болду жана андан төмөн. Менин ак сжался. Ал токтолду болжол менен саат дюйме-жылдын калем стилета.
  
  
  "Жакшы, - деди ал. "Повернись жана бер мага көрүүгө твои документтер".
  
  
  Анын вытащил фальшивую карточкасын, жана ал кунт коюп окуп чыгып, анын исследовал. Эч нерсе сказав, ал отнес карточкасын башка математика боюнча көрсөттү эму. Эркек акыры кивнул, жана узун смуглый жылдыктар сейил бак курууда, вернул карточкасын жана заглянул жалал-чакалар.
  
  
  "Жакшы. Ал өткөрөт сени ичине".
  
  
  "Рахмат", - смиренно деди мен.
  
  
  Башталган экинчи эркек өсө баштады үчүн орундук жана кунт коюп исследовал мени, азырынча анын жүрдү эму навстречу. Анын начинал сезе деп кире нарын Форт-Нокс болот проще менен меньшими кыйынчылыктар пайда болот. Ал эшикти ачты, ал кирди пентхаус бүгүштүү ага.
  
  
  Акыры мен оказался ичиндеги крепости. Ушунун ужасное сезимин эске алуу менен мою алсыздыгы, эгерде алар мени обнаружат. Сыягы, эгерде бул ишке ашырылат, анын эч качан выйду айланасындагы имараттар жандуу. Ошондой ыкмасы, алар Ставрос айылына шпиона мүмкүн эмес, эң приятным ыкма менен умереть.
  
  
  Биз кирди просторную гостиную. Ушунун жөн гана роскошно. Бай ковровое жабууга покрыло эки кабат жынысына, ал эми жогорку потолок болчу расписан фреской, изображающей мастер боюнча Байыркы Грецияда. Нарын дальнем аягында бөлмөлөр болчу стеклянная стена менен түрү шаарына, выходившая анча чоң эмес балкон аркылуу раздвижную айнек эшикти. Бул жерде анын өз ишин баштады. Анын обернулся жана увидел бардык бөлмөдө дорогую эмерек, негизинен старинную. Алардын программасына кутулар изящно покоились карата полированных столдордо.
  
  
  Оң жагына өзүнө аркылуу приоткрытую эшикти аны увидел дагы бир бөлмөгө менен столами жана шкафами, аны Ставрос, по-видимому, переделал жалал-кабинет. Сол тарабында мени жылы коридор менен бөлмөлөр, по-видимому, спальнями жана турак жайлар.
  
  
  "Мен начну менен чоң-чоң терезелер бул жерде", - деди мен.
  
  
  "Подожди бул жерде", - приказал эркек жүргүзүп жаткан мени.
  
  
  Анын сгорбился. "Албетте."
  
  
  Ал зашел в офис жана мгновение исчез. Аны двинулся оңго үчүн жакшы көрө ички бөлмөнүн бир бөлүгү. Бир нече адам малык костюмах передвигались, жана кимдир разговаривал телефон аркылуу. Бул жылы байланыш түйүнү. Ушул бөлмөдө болчу, балким, полдюжины эркектер. Азырынча анын ждал, эки башка эркектер вышли боюнча коридору жалал-чоң бөлмөгө, анда анын жүргөм, посмотрели мени жана дагы кирди офис. Бул жерде у Ставроса көп болчу адамдардын - мүмкүн, дюжина же көп, убакыттын кайсы учурунда болбосун. Жана дээрлик жок шектенүүлөр, анын көпчүлүк гүл мүнөздө куралды жана аларга аралаша пайдаланууга.
  
  
  Аркылуу бир нече мүнөт адам жүргүзгөн мени, появился кайра, жана молча жылдыктар сейил бак курууда нарын коридор. Аларга боюнча офису последовал башка эркек, ал носил узун чачтар жана выглядел катары студент-радикал, переросший өзүнүн кийимин жана прическу. Ал одет небрежно жана эрүүчү чоң револьвер ачык түрдө ийин кобуре поверх кожаного жилеттин менен бахромой.
  
  
  "Бул көпкө дейре бул займет?" - спросил ал кээде англисче айткандай.
  
  
  Анын догадался, ал да адам Паракату айтылып, американцем. Ставрос мисир менен өз ара катуу ядро саясий активисттердин.
  
  
  Ага маселесинин ломаном англис. "Бул узак? Мүмкүн, жарым саат, балким, бир саат. Көз каранды сырткары, канчалык грязны терезе".
  
  
  "Мадупас эмес помнит да, ырас эле сизди". Ал карачу мени сквозь чоң жайларында менен синими линзами. Эго адам бир аз ак рябинках, ал эми эриндин абдан тонкими, дээрлик жок. Аркылуу файловый AX анын идентифицировал бу, башкарууга милдеттүүбүз, анткени башка Ставроса; ал белгилүү болсо да, Хаммер, абдан жакшы кармалды, ал бул полагали, айылына эки аял, привязав карата ih поясам динамитные шашки.
  
  
  "Жок, ал эмес звонил?" Анын вынул айланасында чөнтөк клочок кагаздар жана шталь ih-иликтөөгө милдеттүү. "Алар айтышат, мага үй мистера Минуркоса".
  
  
  Ушул учурда бөлмөгө кирди башка эркек жана токтолду жанында Хаммером. Ал невысокого өсүү, смуглый жана, кыязы, грек. Аны көргөн фотосүрөтү Салаки Мадупаса нарын файлах AX, жана бул адам выглядел анын тактыгын ал.
  
  
  "Мен припоминаю үчүн звонил нарын фирманы жууп-тазалоо боюнча окон", - деди ал по-английски Хаммеру. "Сиз приходили буга акыркы жолу?"
  
  
  "Мен эсимде жок туруп, жазуу", - нервдик дедим мен. "Сиз түшүндүңүзбү, эмне болушу жазуу".
  
  
  Хаммер высокомерно подошел ко мага. "Бирок сиз бывали бул жерде эрте?"
  
  
  Анын колебался. "Ооба, аны иштедим бул жерде мурда".
  
  
  Ал вытащил револьвер жана нацелил мага жакты. Эго мээнин болчу жагымсыз близок. "Скажи мага катары көрүнөт ашкана".
  
  
  Астында моей сол колу вырвалась ручеек банк. Анын попытался эске түшөт түшүндүрмө ашкана, аны дал мага Минуркос. "Ал көпчүлүк менен раковиной жана шкафами! Бул дегеле эмне?"
  
  
  "Ах, мейли ал баштайт", - деди фальшивый Мадупа.
  
  
  Хаммер проигнорировал аны. "Канча терезелерди в кухне?"
  
  
  Мага кызык болчу да тез анын смогу добраться чейин стилета, эгерде упаду карата жынысы карата эго ногам. Бирок андан кийин аны вспомнил, - деп ашкана - бул ички бөлмө, анын коридордо имараттар эмес, тышкы стонать. "Ооба анткени ал жерде жок окон", - невинно спросил мен.
  
  
  Чоң Бармакты Хаммера прижался карата спусковому байлап койгула. Бара-бара белизна муундардын исчезла, жана ал опустил тапанча бул бок. Боюнча офису чыкса эркек көйнөккө кыска жеңдүү.
  
  
  "Адамдар бүткүл Кызматынын Налета айтымында, бул прислали адам", - деп бул калтырды Хаммеру.
  
  
  Анын старался эмес көрсөтүүгө облегчение болгон адам. Анын подкупил күчү кеңсесине Бляшек үчүн ал кубаттады мою тарыхына, эгерде бул зарылдыгы пайда болот, бирок беспокоился, чын эле жокпу, ал доведет иш чейин эки жагын.
  
  
  Хаммер убрал тапанча жалал-кобуру. "Жакшы. Вымой проклятые терезе", - приказал ал. "Бирок сделай бул тез эле болот".
  
  
  "Ооба, сэр", - деди мен. "Ардагер Минуркос кээде жегиси сүйлөшүүнү жөнүндө биздин давних күндөр болгон парусных гонках. Увижу жокпу, аны эго алдында отходом?"
  
  
  Хаммер бросил мени пронзительный көз караш. "Сиз эмес увидите эго", - деди ал. "Продолжай өз ишин".
  
  
  "Рахмат", - деди мен.
  
  
  Алар мүмкүндүк берди мага өтүүгө боюнча коридору үчүн наполнить чака суу, жана ал тез осмотрел дене планировку номерлердин. Качан анын баштады жүргүзүүгө чоң окнами, бардык калтырышкан мени бир. Аны көргөн, эмнеге аны атчан жана өтүүгө аракет кылган придумать изящный ыкмасы үзгүлтүккө учуратууга менин визит качан топ эркектер вышла боюнча офису башталган жана ачык талкуулоого ишти Ставроса эмес замечая мени. Анын украинага карата балконе менен ачык дверью.
  
  
  "Эки лагердин даяр", - деди бир айым. "Мен ойлойм, биз порекомендовать Ставросу аракеттенүүгө, кантип гана..."
  
  
  Башка эркек остановил эго билимим тууралуу маалымат берген эмесмин жана мага. Биринчи эркек отвернулся жана кайра заговорил приглушенным тоном. Бирок, ошол учурда айланасында ички коридор бөлмөсүнө кирди дагы үч эркек, жана аны алган чоң бонус-жылдын менин визиттин. Искренне, бул шомпол биринчи планда планында жылы Адриан Ставрос. Ал орто өсүш менен залысинами малык табат. Ал варианты да сүрөттөр, алар аны көргөн, бир некрасивый, суровый кармалды, ал выглядел андан улуу өз отуз менен ашыкча жыл. Бирок ал мурдагыдай эле выглядел өнүгүп жатат. Ага тандалып кеңири мойнуна, жана ал держался, бул бүтүрүүчү Вест-Пойнта. Ал көйнөккө менен жеңдери узун жана темным галстук на шее. Ал держал в руке пачку кагаздар жана көрүнбөйт экен деп абдан устал.
  
  
  "Жакшы, келгиле, сделаем бул жолугушуу кыскача", - деди ал калган чоң бөлмөдө. Аны, деп эскертти, деп Цанни ал жерде жок болчу. Ал жетишерлик маанилүү бул уюмдун. "Ривера, кайсы акыркы баяндама менен Миконоса?"
  
  
  Ошону менен бирге ал жерде, глядя бул небольшую топ, вспоминая катары акылдуу, алар бир ай, ал дээрлик чувствовал урматтоо, Адриану Ставросу.
  
  
  "... Жана командир", - дейт топурак закончена жана аскерлери..."
  
  
  Ставрос вдруг көбөйттү көздүн жана биринчи жолу увидел мени. Ал кивнул өзүнүн баш ийген, биригип, бир нече кадамдарды моем жиберүү, андан соң токтолду замертво, анын адам болчу жини келет.
  
  
  "Ким бул, тикмечи возьми?" - проревел ал.
  
  
  Одина айланасындагы адамдардын Ставроса с опаской ага жакындап келип, мындай. "Мен менимче, кимдир-бирөө", - деп болдум, бул жерде үчүн жууп тазалоо терезе".
  
  
  "Сен веришь!" Ставрос катуу крикнул. Ал посмотрел жана увидел менин ведром на балконе жанында мени менен жана куралы менен резиналык тигишсиз, в моей руке. Ал приказал. "Сен! Иди буга!"
  
  
  Эгер Ставрос болчу жетиштүү рассержен жана чечти, эмне жегиси сатылды кр мени эч ким шталь болмок подвергать сомнению өз пикирин эго. Аны кокусунан бөлмөгө кирди. "Ооба?"
  
  
  Ал отвернулся-жылдын мени эмес отвечая. "Ким впустил эго буга?"
  
  
  Хаммер, ошону менен бирге жалал-бурчунда катары пантера зашагал карата борборуна бөлмөлөр. "Аны менен бардык тартипте. Биз эго эмес апрель".
  
  
  Ставрос повернулся жана көптөгөн жыл бою кезде адам карачу өзүнүн бандита, ошол эле учурда черную тынчтыкты заполняла бөлмө. Качан Ставрос заговорил, ушунун акырын. "Мен окружен идиотами?"
  
  
  Хаммер кычкыл посмотрел ага. Андан кийин ал повернулся ко мага. "Жакшы, жуу терезелерди бүгүн аяктоого".
  
  
  "Бирок мен жаңы гана иштеп баштады! Ардагер Минуркос дайыма жегиси үчүн бардык терезе алынды вымыты. Ал мындай дейт..."
  
  
  "Портной возьми, уходи!" - деп кыйкырды Хаммер.
  
  
  Аны бой плечами. "Менин ведром..."
  
  
  "Забудь бул."
  
  
  Ал анда жаш mimmo Ставроса, ал эми ал бардык убакта следил үчүн мени менен. Спускаясь в лифте болгон атуул " наамы, аны мысленно отмечал звукоизоляцию, байланыш линияларын жана кулпулары, запирающие күнү небольшого керек. Кызык, пробудилась жокпу, аны шек Адриана Ставроса. Менин сапар, албетте, стоил сырткары. Ал гана эмес, жакшы разглядел адам, анын надеялся убить, бирок багытта жеке жайгашуусу эго крепости. Лифтке кирүү жалгыз ыкма менен ичине кире, жана бачым, андан ашырылышын күтүүгө, качан биз войдем ичине.
  
  
  Качан анын жылдыктар сейил бак курууда ак-отель, султаналиев эрик жана Минуркос ждали мени моей бөлмөсүндө. Качан гана анын кирди эшик, жана султаналиев эрик увидела, бул мени менен бардык тартипте, ал сунула мага газету. Анын прочитал майлуу title.
  
  
  РАСМИЙ ЧЫГЫП СҮЙЛӨӨ ЗАГОВОР КОЦИКАСА.
  
  
  Минуркос прищелкнул тили.
  
  
  "Кайсы бир мүчөсү министрлер кабинетинин, малоизвестная фигура боюнча атындагы Алики Вианола, - дейт у ага далилдер бар деп Коцикас пландаштырууда сатууга өзүнүн партиясын коммунистам жана бул жашоонун башка лидерлеринин хунты тебүү".
  
  
  Анын просмотрел биринчи колонку маркадагы. "Демек, бул божомолу генерал болгон нерсе", - деди мен. "Ставрос бросает лопату баткактар ысык-Коцикаса үчүн коркутуу кырдаалды, бул жолу алдында встречей, анда ал пландаштырууда убить эго жана эго кесиптештеринин".
  
  
  "Жана көңүл бурсаңар, ал старается эмес лоодо нулган аты", - деди катуу Минурк.
  
  
  Султаналиев эрик взяла мен үчүн руку. "Полиция изилдейт айыптоо, бирок ага убакыт, алар качан деп таанылса безосновательными, үч полковник болот каза болгон".
  
  
  "Жок, эгерде биз үчүн пойдет генерал", - деди мен. "Ал звонил?"
  
  
  "Дагы жок", - деди Минуркос. "Сен баштоочулардын пентхаус?"
  
  
  "Ооба, аны жасадым бул", - дедим мен. Аны айтып, аларга жөнүндө разговорах, алар укканын аны экендигин жана көргөн, Ставроса.
  
  
  "Мен алмак менен отелем үчүн сенде болчу тапанча", - горько деди султаналиев эрик.
  
  
  "Эгер менден ал, анын болмок эмес баштоочулардын ал жакка", - опроверг появившиеся жмкларда билдирүүлөрү анын эй. "Алар мени жакшы обыскали. Жок, бизге туура келет вернуться. Анын болмок отель үчүн бизде тянь-Ата".
  
  
  Султаналиев эрик посмотрела мага. "Ал абдан хорош өзүнүн иши".
  
  
  "Ооба", - деди мен. "Бул ж, эгерде понадобится, анын смогу алууга жардам өз адамдар. Менимче, бул районунда айтканда агенттер AX. Анын узнаю наверняка". Аны повернулся к Минуркосу. "Оңунан жокпу сизге дозвониться чейин командирлердин лагерлерди?"
  
  
  "Мен застал ih эки", - деди ал. "Мен, - деди аларга дал ушул нерсени сиз айтып жатасыз. Экөө тең эркектер билдиришкен мага, алар предпримут эч кандай иш-аракеттер азырынча получите билдирүү мени өзү. Анын эле посоветовал аларга эмес связываться с пентхаусом жана игнорировать ар кандай карама-каршы буйруктарды менин деп аталуучу катчысынын".
  
  
  "Сиз абдан жакшы справились, ардагер Минуркос", - деди мен. "Эми, эгер биз билүүгө..."
  
  
  Мени прервал телефон.
  
  
  Султаналиев эрик чыңдоого ага жана звонивший представился. Ал кивнула жана передала телефон Минуркосу. Ал мисир трубку жана поднес трубку карата уху. Менен эго тараптар болчу аз деген сөздөрдөн. "Ооба, Василис. Ооба. Ах, ооба. Ооба, продолжайте. Түшүнүктүү. Ооба. Ах, эң жакшы". Качан ал москвадагы жана положил трубку, ал посмотрел карата биз менен хитрой улыбкой.
  
  
  "Жакшы?" - нетерпеливо деп сурады султаналиев эрик.
  
  
  Василис позвонил в коттедж жана Цанни баш тартса көрө эго биздин бүгүн, эртең биздин өлкөдөн сырткары, ал абдан эле занят. Ал сунуштады Василису позвонить келерки жумада. Көп талаш-тартыш жана алмашуу горячими деген сөздөр менен, бирок Цанни болуп кала берген непреклонным. Ал ошондой эле баш тарткан. талкуулоо визит полковниктер үчүн телефон аркылуу ".
  
  
  "Ошондой эле ал ушундай болушун сен улыбнулся?" Анын спросил.
  
  
  "Помнишь Деспо Адельфию?
  
  
  Адам сменивший Расиона комитетинде полковниктер үчүн? Жеке адам Ставроса? "
  
  
  "Ооба", - кивнула султаналиев эрик.
  
  
  "Василис пошел буга математика боюнча. Ал подозревал, дал Адельфия устроит жолугушуу өткөрдү, жана ал укуктарды. Адельфия билет бүткүл планы. Василис талашуу жөнүндө үч полковниках жана завоевал ишеним Адельфии. Адельфия деп эму убактысы жана орду жолугушуу. Коцикас, Плотарчу жана Главани азыр макулдашты жолугушууга мени менен резиденциясында Коцикаса. Өзүндө бар загородное поместье к северу шаарынын, ош бир кыйла отдаленном районунда. Адельфия да болот, ал жерде ".
  
  
  "Качан?" Анын спросил.
  
  
  "Бүгүн эч нерсе болгон", - деп жооп берди Минуркос. "Бардыгы үчүн бир нече саат".
  
  
  "Анткени алар өлтүрүү полковниктер үчүн?" - поинтересовался мен.
  
  
  Минурк сгорбился. "Адельфия эмес, - деди эле, бул учурда документтерден, бул Василис билбейт. Похоже, бизге туура келет подождать жана жыл сайын".
  
  
  "Бул мүмкүн, өтө коркунучтуу", - деди мен. Анын взглянул болгон сааттарда болгон запястье. "Султаналиев эрик, вызовите такси. Биз, т карата Коцикасу. Ардагер Минуркос, оставайтесь бул жерде, мейманканасында, жана держитесь подальше-жылдын чужих көздүн. Кимдир бирөө сүрөттөгү сизди, бизде проблемалар".
  
  
  "Абдан жакшы, ардагер Картер".
  
  
  Азырынча султаналиев эрик вызывала такси, анын снял куртку жана пристегнул кобуру люгера, андан кийин стилет жактагы предплечье. Минуркос молча жана мрачно карачу. Аны, вынул Люгер айланасындагы кобуры жана отодвинул затвор мурун, жеңил кыймылын ввел ок ок, ал эми андан кийин кайрадан убрал тапанча.
  
  
  Султаналиев эрик разговаривала телефон аркылуу. "Биздин такси болот көчөдө аркылуу беш миң".
  
  
  "Ошондо поехали", - деди мен. "Бизде дайындалган жолугушуусу".
  
  
  Жергиликтүү өзалдынча башкаруу сегизинчи глава.
  
  
  "Жок деп ойлойм, деп түшүнөм", - деди полковник Анатоль Коцикас андан кийин дагы катары кабыл алды бизди вестибюле өзүнүн чоң үйлөр. "Адельфия", - деп бул отдыхать жолугушуусу, генерал".
  
  
  Көк бөрү биз подобрали генерал Криезоту, анткени мен билген, бул Коцикас отвергнет биз, эгерде биз менен Эрикой пойдем бир. Коцикас, худощавый эркек элүү жыл, турду нарын униформе хаки түстөгү жана подозрительно карачу мени.
  
  
  "Ким кандайдыр бир айланасында башка болот бул жерде, полковник?" - спросил Кризоту.
  
  
  "Алар күтүлүүдө жакын арада".
  
  
  "Жакшы. Бергиле бизге сиздин бир аз убакыт", - деди Кризоту.
  
  
  Коцикас молча карачу биз, ожидая жооп. Бирок, эго аскердик наамы болчу төмөн у генерал, ошол учурга карата ал эң влиятельным адам нарын Грецияда. Качан болду переворот 1967-жылдын адамдар, алар эго возглавили, намеренно эмес подпускали карата хунте жогорку офицерлер, анткени генералдар алынды менен байланышкан привилегированным жогорку классына.
  
  
  "Жакшы", - акырында, - деди ал. "Заходите жалал-кабинет, мейли".
  
  
  Мгновение өткөндөн вчетвером биз турдук чөйрөсү, борбордо бир топ темного кабинеттин. Кызматчысы расстегнул штору жана бөлмөдө болуп калды светлее. Коцикас сунуштады бизге выпить, бирок биз баш тартышкан.
  
  
  "Полковник, анын болмок отель, сиздин мүмкүндүк берди, ушул эки талапкер адамдарга обыскать сиздин үй алдында встречей жана калышы бул жерде чейин жолугушуулар", - деди Кризоту.
  
  
  "Эмне үчүн?" - спросил Коцикас. "Кайсы нелепая өтүнүч".
  
  
  "Послушайте мени. Бул жолугушуу - ловушка", - деди генерал. "Биз алдыда көп түшүндүрүүгө кийинчерээк, качан бизде болот убакта, бирок Никкор Минуркос болуп саналбаган адам, турган үчүн недавними нападениями карата сизди. Айтканда, адам атын Адриан Ставрос, ал скрывается үчүн аты Никкора жана пландаштырат кровавый переворот каршы хунты. Сиз, Плотарху жана Главани керек убиты бул жерде, сиздин үй, бүгүн эч кандай эч качан ".
  
  
  Адам Коцикаса алган катуу, түз сызыктар. "Мен ойлойм." - деди ал.
  
  
  "Мен подозреваю, бул Адельфия керек сбежать невредимым", - деп кошумчалады генерал. "Никкора, албетте, бул жерде болбойт, анткени ал жок буга эч кандай мамиле".
  
  
  Коцикас узак карачу жалал-терезе. Качан ал кайра повернулся бизге, ал спросил: "А бул эркек жана кыз?"
  
  
  "Алар бул жерде жардам берүү үчүн", - жөн эле, - деди Кризоту.
  
  
  "Кайдан мага билүүгө эмес экенин сиз үчөө келишти убить мени?" - анда спросил Коцикас.
  
  
  Кризоту поморщился.
  
  
  "Полковник, - деди акырын" мен "- эгер анын келди буга убить сизди, сиз болдуңуз эле каза болгон".
  
  
  Эго көздүн смотрели терең ош меники. "Жакшы. Сиз текшерүүгө үйлөр. Бирок мен ишенем ичиндеги эмес никого, ким болмок отель келтирүүгө бардык үйлөрдө айланасындагы мага же досторума".
  
  
  "Айтканда, подвал, полковник?" Анын спросил.
  
  
  "Ооба".
  
  
  "Биз баштайлы жерден", - деди ал Эрике. "Сиз жана генерал азырынча сүйлөшүүнү, полковник. Канча бизде убакытка чейин ih келген?"
  
  
  "Мен эле", - деди, жок дегенде он беш мүнөт убакыт".
  
  
  "Бул тийиш жетиштүү". Аны повернулся к Эрике.
  
  
  "Келгиле баштайлы."
  
  
  Биз тез обыскали чоң подвал эмес заты биз бомбалар, бизге взрывчатки. Биз осмотрели калган үйдүн бир бөлүгү жана напоследок кабинет, анда керек болду өткөрүлүүгө жолугушуусу. Биз кылдаттык менен обыскали изилдөө. Бирок эч кандай толук аталышы табылган жок болчу, биз айылында эки электрондук жучка.
  
  
  "Невероятно", - деди полковник Коцикас, качан аны бир түзүлүштөрдү. "Мен билбейм, качан болот экен айтууга".
  
  
  "Бул адамдар - профессионалы", - деди мен. "Эми сиз керек мага поверить".
  
  
  "Бул ж, кез", - деп билдирди султаналиев эрик. "Алар прибудут өзүнчө?"
  
  
  "Анткени алар анын штаб-квартирасында комитеттин бүгүн эртең менен алар прийти бирге - деди Коцикас.
  
  
  - Ал тургай Адельфия алмак болууга менен калган, буга карабастан, алар безмерно эго эмес любили. Акыры, бул имиш аракет элдештирүү ".
  
  
  Божомолу полковник болчу нерсе. Он мүнөт өткөндөн подъехал чоң кара лимузин, жана бардык үч полковник кетсек nen. Плотарчу жана Главани жүрүшүндө улгайган эркектер, Главани менен седыми ачылды. Адельфии-жылы болжол менен кырк, майлуу, кыктын эркек, анын формасы казалась ага болгон үч өлчөмүнөн аз. Ал лучезарно улыбался бардык тараптан жана катуу айткан макулдук берүү жөнүндө жана макул, ебнин жана абдан удивлен, качан вестибюле анын аянты кол кишендер анын оң запястье.
  
  
  Эго жүрүм-туруму өзгөргөн жок, бул молния. Улыбка исчезла жана малык көз алдында пайда болду ледяная твердость. "Сен эмне кылып жатасың?" воскликнул ал.
  
  
  Коцикас жана Криезоту промолчали. Аны одоно бузулушу повернул Адельфию жана сковал эму колуна үчүн колдору артында болушу керек. Эго жесткое адам тез наполнилось яростью. "Бул эмне дегенди билдирет?" - катуу спросил ал, переводя көз караш менен мени бул Коцикаса жана генерал.
  
  
  "Ардагер Картер дейт, сиз келип, бүгүн мага үйгө үчүн убить биз", - суук эле, - деди Коцикас.
  
  
  Эки башка полковниктер үчүн потрясенно переглянулись. "Бул чындык, Анатоль?" - спросил Главани у Коцикаса.
  
  
  "Бул-абсурд!" - жиберди Адельфия. "Ким ошол адам?" Адегенде ал Коцикас смог жооп, Адельфия переключился менен формалдуу манеры тигил алектенген мүмкүндүк берди шквал ысык греческого тили, выплевывая деген сыяктуу яд, жана дайыма кидаясь в мою тарапка головой. Мен алмак эмес уловить көпчүлүк бөлүгүн ушул.
  
  
  "Көрөбүз, полковник", - дедим акыры Коцикас.
  
  
  Аны одоно бузулушу схватил Адельфию үчүн руку. "Сиз жүргүзсүн кийинки анча чоң эмес убакыт кабинетинде, - деди мен, - эгерде биз пропустим кандайдыр бир сюрпризы". Аны посмотрел карата Коцикаса. "Калган айланасындагы сизди тышкары, Эрики, оставайтесь бөлмөсүндө аркылуу холл, азырынча аны эч услышу көп".
  
  
  "Абдан жакшы, - деди Коцикас.
  
  
  Полковниктер жана генерал Кризоту кирди гостиную нарын противоположной тарапка залдын ичинен кабинетинин, а биз менен Эрикой приклеили скотчем мясистый оозун Адельфии жана привязали эго карата стулу. Анын снял менен эго сандын револьвер жана воткнул үчүн кашаты. Биз менен Эрикой вернулись в холл, ошондой Адельфия бормотала бизге кордоо үчүн пленканы.
  
  
  "Эми биз күтөбүз?" - деп сурады султаналиев эрик.
  
  
  Аны посмотрел карата нах. Анын рыжие чачтары алынды зачесаны мурун, жана ал выглядела абдан жана спа өзүнүн брючном костюме. Ал вынула айланасындагы сумочки "бельгийский тапанча 25 сайы" жана бир катар ок-дарылар.
  
  
  "Ооба, биз күтөбүз", - деди мен. Аны, жакындап келип, мындай ачык кирүүдөгү күнү жана посмотрел карата длинную кетиптир, окаймленную жогорку ломбардийскими тополями. Чейин жалгыз жолдор аркылуу өтүүчү бул орду, калган дээрлик мили. Идеальное жери үчүн өлтүрүү. Штопора мурда экендиги б. саадабаев извращенный маанисин Ставроса? Анын подумывал допросить Адельфию, бирок убакыт аз болчу, жана ал өтө боялся Ставроса. Бул таасир калтырды анын атынан.
  
  
  Султаналиев эрик подошла мага артта жана прижалась мага бардык аспаптын. "Бизде ошондой эле аз убакыттын көзмө, Ник".
  
  
  "Мен билем", - деди мен.
  
  
  Анын эркин колу, со, эмне жок револьвера, погладила мени боюнча плечу жана руке. "Учурда бул закончится, биз спрячемся нарын Афинах, жаатта айтканда, уктоого жана жүргүзүүгө любовью".
  
  
  "Мен ойлойм, биздин боссы баалап болмок бул", - усмехнулся мен.
  
  
  "Алар отправиться в ад. Алар бере бизге бир нече күн", - раздраженно деди ал.
  
  
  Аны повернулся ага. "Биз найдем кезде", - заверила кошуна үйгө да тутанууда. "Мен билем, жакшы кичинекей отель, анда..."
  
  
  Аны повернулся к күнү, иттин үн кыймылдаткыч машиналар. Нарын дальнем аягында подъездной жолдор, биринчи кезекте караганда ал скрылась түрү боюнча, приближался кара седан. Үстүнөн өзүндө болчу полицейский фонарь.
  
  
  "Бул полициясы!" - деди султаналиев эрик.
  
  
  "Ооба", - макул мен. "Сиз кандай деп ойлойсуз, Ставрос подкупил участкалык мастер?"
  
  
  "Ал үчүн төмөнкүлөр талап кылынат бардыгы болуп бир нече адам", - предположила султаналиев эрик.
  
  
  "Өзгөчө, эгерде Ставрос алат жана бири-бири менен жуп өз адамдар", - деп кошумчалады мен. "Идем."
  
  
  Биз поспешили бөлмөсүнө, анда ждали мүчөлөрү хунты жана генерал.
  
  
  "Сыртына подъезжает полицейская машина - тез деди аларды ага. "Бул похоже на гамбит Ставроса. Сиз бардык вооружены?"
  
  
  Бардык алар, мындан Кризоту. Дал эму револьвер Адельфии. "Азыр жөн гана сядьте бул жерде да болот небрежнее алмаштырбай сиз тартылган олуттуу дискуссию. Держите өзүнүн курал наготове, спрятанное капталдарында. Султаналиев эрик, же тигил кладовку". Ал тез удалилась.
  
  
  "Мен буду искренне ошол французскими жайдын", - улантты аны. "Качан алар бардык кирет бөлмөсүнө, биз постараемся ih алсын. Эгерде кимдир айланасындагы сизди захочет уйти азыр сиз өтүүгө аркылуу кара жүрүшү".
  
  
  Аны посмотрел карата молчаливых офицерлердин. Алар өз орундарында калды.
  
  
  "Жакшы. Биз постараемся болтурбоо перестрелки. Поверьте мага".
  
  
  Аны, ыр аркылуу французские күнү, качан услышал катары, с треском жылытылган входная эшикти. Кызматчысы попытался токтотуу полициясына, бирок эго оттолкнули. Аны услышал, алар хлопнули запертой дверью кабинет, мында Адельфия болгон түз байланышкан, менен кляпом кургоо, андан кийин аны кайра услышал добуш кызматчыларынын мага тил тийгизип айткан. Бул чоң мааниге ээ эмес да, - жылы жөнөкөй турак үй эркектердин болчу бир нече. Мгновение соң аны алмак ачык ih көрө, алар ворвались в гостиную. Ih болчу шестеро - пятеро формада жана бир айыл штатском. У бардык эркектер формасында на поясах алынды револьвер.
  
  
  "Бул эмне дегенди билдирет?" - деди полковник , вставая, бирок, пряча тапанча үчүн колдору артында болушу керек.
  
  
  Ошол нарын штатском чыкса алдыга, адам формасында менен лейтенантскими нашивками. Адам штатском болчу телохранителем Ставроса, анын аны көргөн, анын пентхаусе. Лейтенант, кыязы, болчу полицейским, анын подкупил Ставрос. Бул керек, бул полиция. Бул керек болчу керек выдуманная, бирок так тарыхы басма сөз үчүн.
  
  
  "Биз ждали сизди бул жерде, генерал, - деди лейтенант. Ал оглядел бөлмөгө, балким, просил нарын Адельфии. "Сиз бардык арестованы үчүн измену. Бизде далилдер деп жатышса, сиз буга үчүн жолугушууга с коммунистическим агент жөнүндө макулдашууга жашырын макулдашууда эл аралык бандитами". Ал выглядел абдан нервным.
  
  
  "Бул-абсурд", - деди Коцикас.
  
  
  "Сиз бардык предатели", - катуу настаивал лейтенант. "Сиз болсоңуз казнены турпатында". Аны карачу, ага лейтенант вытащил револьвер.
  
  
  Эркек боюнча Ставроса катуу усмехнулся. "Мына бул жерде болот казнь", - деди ал кээде англисче айткандай. "Сиз сопротивлялись камакка алууга".
  
  
  "Биз болгон эмес жеке каршылык камоого алууда", - опроверг появившиеся жмкларда билдирүүлөрү Коцикас молодому математика боюнча.
  
  
  "Жок?" - спросил наемник Ставроса. "Эми, жок дегенде, ошондой эле бул войдет в баяндама полициянын. Ошондой эле адамдар услышат бул боюнча радио".
  
  
  Лейтенант нацелил револьвер карата Коцикаса. Аны азыр догадались, бул аркылуу мгновение бардык полицейские вынут өзүнүн тапанчалар сигналы боюнча лейтенант. Эркек боюнча Ставроса сунул руку нарын куртку жана кивнул лейтенанты, ал повернулся өзүнүн келинет. Аны тез кирди кеңири дверной проем, нацелив Вильгельмину нарын грудь лейтенант.
  
  
  "Жакшы, оставайся бул жерде ачык".
  
  
  Лейтенант уставился мени менен удивлением, отразившимся анын атынан. Адам Ставроса элек дотянулся чейин өзүнүн пистолета гана буунун полиция формасында баштадык тянуть колуна алып кобурам. Бардык замерли жана бардык көз караштарын сырдуу мага.
  
  
  "Брось тапанча", - приказал анын лейтенанты. "Ал эми сен, абайла, убери бул руку-жылдын камзолы".
  
  
  Эч ким аткарбаган болсо, меники буйруктар. Алар прикидывали, учурунда бул туура келет мени. Сол жагында, алардан жылытылган эшикти даараткана жана вышла султаналиев эрик, нацелив өзүнүн бельгийский револьвер аялдык Ставроса.
  
  
  "Мен ойлойм, сага жакшы жасоого, ал мындай дейт", - суук эле деди ал.
  
  
  Разочарование жана "ачуу" нарастали болгон адамдар головореза Ставроса жана полициянын лейтенанты, качан алар смотрели карата Эрику. Анын узак адам карачу ih адамдар аракеттенип, угадать ih ниети. Андан кийин башталды ад.
  
  
  Ордуна жакшылап опустить тапанча, лейтенант нацелил эго " мага грудь жана эго бармакты нажал карата спусковой крючок. Анын увидел молниеносное кыймылы жана баштады падать болгон албайт. Эго тапанча выстрелил катары, мылтык, жана ал почувствовал, бул ысык, обжигающая ооруу пронзила мою левую руку. Таращить көздүн шаарында mimmo мени жана разбил айнек франция күнү. Аны упал карата жынысы жана перекатился карата отургуч, качан лейтенант кайра выстрелил, таращить көздүн расколола жыгач пол жанында мени менен.
  
  
  Ал кричал. - "Убейте ih!" "Убить ih бардык!"
  
  
  Ошол учурда лейтенант нацелил мени өз револьвер, адам Ставроса последовал ага жана вытащил өзүнүн тапанча. Бул жылы блестящий кара тапанча-автомат, жана ал нацелил эго Эрике нарын карашат. Султаналиев эрик выстрелила ага, бирок промахнулась, качан ал упал бир всякому племени. Выстрел баштоочулардын бедро бир ооган полиция. Эркек завопил-жылдын больно, качан упал болгон албайт.
  
  
  Эки башка полиция, низменному пригнулись. Раненый жана дагы бир полицейский нырнули жалал-жашырып коюу үчүн небольшую эмерек.
  
  
  Кризоту жана эки камтыган иштер полковниктер үчүн бардык алмаз неподвижны, бирок Коцикас вытащил өзүнүн револьвер жана выстрелил бири ага лейтенант. Эркек упал жана районунда төмөн отургуч, расколов анын качан ал уронил эго болгон албайт.
  
  
  Анын көтөрүлгөн карата огневую позициясы. Адам Ставроса гана бул выстрелил нарын Эрику. Ал промахнулся, анткени ал дагы эле терял тең салмактуулук, избегая анын октун, жана, анткени ал өзү тез присела.
  
  
  Бир убакта стреляло бир нече тапанчаларды. Криезоту прикончил бир ооган полиция, ал эми аны тургуну дагы двоих. Султаналиев эрик метко выстрелила наемнику Ставроса откровенными нарын складывать доллары.
  
  
  Лейтенант приготовился ко башталган экинчи аракет жасаган атаковать Коцикаса, бирок анын багытта кыймылы жана тез туруп бир всякому племени. "Мен эле эмес шталь бул кыласың".
  
  
  Калган полицейские баш тартса драки. Бросив курал-жарак, алар подняли колуна үстүндө головами. Лейтенант взглянул аларга опустил өзүнүн тапанча жана бросил эго болгон албайт. Ал посмотрел карата неподвижные дененин, андан кийин мени.
  
  
  "Бул безобразие", - хрипло воскликнул ал. "Сиз препятствовали мыйзамдуу ишине полиция жана убили офицерлер жана алардын өз милдеттерин аткарууда. Сизге эмес, сойдет бул менен колду..."
  
  
  Анын ударил анын пистолетом боюнча эго баш, сбив эго буту. Ал лежал карата жынысы, катуу дыша, держась үчүн карашат. "Сага керек заткнуться", - прорычал мен.
  
  
  Полковниктер жана Криезоту кийип, эки офицерлердин кол кишени. Султаналиев эрик катуу прислонилась карата стонать. Анын спросил. - "С тобой все впорядке?"
  
  
  "Ооба, Ник".
  
  
  "Мен кубанычтамын, - деп доверился сизге, ардагер Картер, - деди Коцикас. "Биз анын алдында карыз тобой"
  
  
  "Жана покушение провалилось", - деп кошумчалады Главани.
  
  
  "Мен свяжусь менен комиссары полиция жана узак аны менен расскажу экендиги жөнүндө бул жерде чатак", - деди Коцикас, мрачно взглянув карата раненого лейтенант.
  
  
  "Мен эле отель үчүн, сиз, эгерде мага жыйырма төрт саат, биринчи кезекте караганда сиз бул сделаете, полковник", - деди мен. "Максат осьминога дагы жива. Биз менен мисс Нистром пойдем үчүн Ставросом".
  
  
  Ал колебался мгновение. "Жакшы, ардагер Картер. Анын буду молчать жыйырма төрт саат. Бирок ошондо аны жасашы керек, өз жүрүшүн".
  
  
  "Жетиштүү чынчыл, - деди мен. "Эгерде биз эмес найдем Ставроса карата завтрашнему күнүнө арналган бул убакта, сен можешь справиться менен ал өзү да, хочешь".
  
  
  Коцикас протянул мага руку. "Ийгилик."
  
  
  Анын уштуруучусу " эго үчүн руку. "Бизге бул понадобится!"
  
  
  Тогузунчу глава.
  
  
  Качан биз вернулись, биз обнаружили, бул Минуркос расхаживает боюнча гостиничному номери. Болгон ачык, ал айткан жок бизге көп шансов вернуться.
  
  
  "Полковниги-белгиленген тартипте?" - спросил ал с облегчением болгон адам.
  
  
  "Ооба", - деди мен.
  
  
  "Ошондой Василис?"
  
  
  "Ал целым жана невредимым", - деди султаналиев эрик. "Бизге абдан повезло. Бул мүмкүн кровавой баней".
  
  
  "Кудайга даңк, - деди Минуркос.
  
  
  "Биз албай эле муну жок генерал", - деди мен.
  
  
  "Мен кубанычтамын, - деп Василис жакшы, өзүнө көрсөттү. Беле арестованы выжившие убийцы?"
  
  
  "Жок. Анын попросил Котикаса берсин бизге жыйырма төрт саат, азырынча биз көбөйтө алабыз кире карата Ставросу".
  
  
  Ал помолчал кандайдыр-бир кезде. "Мен ишенем макул бул секретностью. Бирок азырынча анын барам буга. Анын дагы буду сактоого унчукпоо жыйырма төрт саат, ардагер Картер".
  
  
  "Мен ценю бул, ардагер Минуркос. Эми бизде жумуш. Биз биригүүгө үчүн Ставросом".
  
  
  "Кажется, жаман улантууга чечүүгө бул көйгөйдү өз алдынча", - деди Минуркос. "Бул талап жардам полиция, ардагер Картер. Аны билем айрым адамдардын, ага алам доверять".
  
  
  Анын спросил. - "Алар кантип, ким келди карата полковнику Коцикасу, намереваясь жасоого массалык өлтүрүү?" "Жок, менден керек мүмкүнчүлүгүн толугу менен алышы бу, башкарууга милдеттүүбүз, ардагер Минуркос. Мен албайм поверить, бул полициясы сможет же захочет тартууга Ставроса жоопкерчиликке. Нулган өкмөтү да мүмкүн эмес. Добуш эмне үчүн менде буйрук убить Ставроса жерде Бул буйруктар менен дал келет темалар, алар мисс Нистром алдым өзүнүн өкмөтүнүн ".
  
  
  "Бирок подняться нарын пентхауз болот самоубийством", - деди Минуркос.
  
  
  "Болушу мүмкүн", - деди мен. "Бирок, мүмкүн, жана жок экенин эске алып, мен билем бул жерде. Жана анда силер билесиңер".
  
  
  Ал спросил. - "Качан гана сен пошел?"
  
  
  Аны взглянул карата Эрику. - "Ушул кечинде." "С тобой все тартипте?"
  
  
  "Бардык, эмне десең, Ник".
  
  
  "Мисалы, азыр Ставрос недоумевает, эмне үчүн ал албаса вестей өзүнүн адам. Мен ойлойм, бар ыктымалдыгы, бул Ставрос болот ждать нарын пентхаусе, азырынча убедится, бул нерсени өзүнөн өзү кете берди эмес да. Ошондой эле ал керек жерде бүгүн кечинде".
  
  
  "Сиз өзүңүз тууралуу айтышкан куралдуу коргоо", - деди Минуркос. "Сиз өтүүгө аркылуу кирүү коридор".
  
  
  "Мүмкүн. Бирок, бизде с Эрикой болот үчүнчү адам жардам берүү үчүн. Аны мурда түздөн-өзүнүн жетекчилиги, биринчи кезекте, биз эмне отправились в үй Коцикаса. Башка агент залында нарын Афинах боюнча башка тапшырмасы жана ал бизге жардам берет".
  
  
  "Сизди болгону үчөө?" - спросил Минуркос. "Шансы мүмкүн эки же үч бирине каршы сизден, эгер сиз попадете жерде".
  
  
  "Ардагер Картер сүйөт узун шансы", - деди султаналиев эрик, улыбаясь.
  
  
  Ага улыбнулся нарын ревматизма. "Мындан тышкары, менде планы бар, ал төрт".
  
  
  "Төртөө?" - смущенно спросил Минуркос. "Эгерде сиз рассчитываете мени, сиздин ишеним неуместно. Аны да билбейм, бул стрелять по пушке".
  
  
  "Сен эмес", - деди мен. "Бул жерде самолетто сиз упомянули эмне-эмне, эмне эсиңерде көбүнчө эмнелер калды мага. Сиз айткансыз, бул у сиздин убитого катчысынын Салаки Мадупаса болчу ага-иниси, өтө похожий ага".
  
  
  "Ооба", - деди Минуркос. "Бедняга, ал тургай билет, бул эго брат мертв. Ал Салака виделись эмес, абдан бөлүгүнүн, бирок алардын ортосунда түзүлгөн көпчүлүк байлануу".
  
  
  Анын спросил. - "Канчалык ал похож на Салаку?"
  
  
  "Абдан көп. Алардын ортосундагы жылы бардыгы болуп жыл айырма. Айрым айтымында, бул выглядят да, близнецы, болгону Салака жылы болжол менен дюйм жогору жана бир нече тяжелее өзүнүн тазаланды".
  
  
  "Биз алабыз, бул оңдоо", - деди аны көбүрөөк өзүнө караганда Эрике жана Минуркосу. "Бул калтырды көпчүлүгү Афинах?"
  
  
  Минурк вопросительно посмотрел мага. "Искренне үчүн шаар айыл маленькой деревне".
  
  
  "Позвони эму жана расскажи жөнүндө Салаке", - деди мен. "Ошондо спроси аны жегиси жокпу, ал жардам бере отомстить үчүн өлүм өзүнүн тазаланды".
  
  
  Султаналиев эрик посмотрела мага. "Ник, сен имеешь көңүлгө ..."
  
  
  "Эгерде Ставрос мүмкүн придумать самозванца, анда бул алабыз жана биз", - деди мен. "Янис Цанни - жалгыз эмес, ким жөнүндө айтууга өлүктү адам".
  
  
  "Үчүнчү Салака Мадупас?" - деп сурады султаналиев эрик.
  
  
  "Чынында. Мүмкүн, бир гана ал сможет жүргүзсүн бизди пентхаус". Аны повернулся к Минуркосу. "Сен позвонишь эму?"
  
  
  Минурк колебался гана кыска кезде: "Албетте. Жана анын доставлю эго буга".
  
  
  Эки саат кийинчерээк, бул жолу сумерках, Серджиу Мадупас жантѳрѳ мейманкана номери. Ал казался кротким, робким адам, бирок астында поверхностью скрывалась мрачная решимость жардам бере отомстить математика боюнча жооптуу адам өзүнүн тазаланды. Дал эму балетные тапочка менен жогорку каблуком жана мягкую болот жана тез подкрасил. Качан бардык закончилось, ал выглядел дээрлик сыяктуу эле, обманщик, анын аны көргөн, анын пентхаусе. Акыры, бул жылы обманщик, анын Серджиу выдавал өзү үчүн биздин схема, чындыгында делле эмес, эго брат.
  
  
  Анын отель үчүн адамдар пентхаусе билдирди Серджиу үчүн Цанни, фальшивого Мадупа.
  
  
  Качан аны москвадагы аны менен, анын отступил, баарыбыз кунт коюп посмотрели. "Сиз кандай деп ойлойсуз?" - спросил анын Минуркос.
  
  
  "Ал варианты да Салаку - жана, демек, жана Цанни", - деди Минуркос.
  
  
  Биздин өздүк обманщик, неуверенно улыбнулся мага. "Сиз жакшы поработали, ардагер Картер", - деди ал. Эго үнү болчу варианты да добуш Цанни жана эго англис жылы болжол менен ушундай эле сапат.
  
  
  "Менин оюмча, биз справимся", - деди султаналиев эрик.
  
  
  * * *
  
  
  Аркылуу гө чейин биз подъехали имаратына Аполлона. Нарын Афинах болчу түшкү саат жана шаардын дээрлик болгон эмес машиналардын. Чындыгында имаратында болчу, каралжын, эгерде эмес деп эсептелсин вестибюля жана далеких мерцающих огней нарын пентхаусе. Биз просидели ижарага алынган кара тизме седане он мүнөт, андан кийин улам бурчунун үйүн появился жогорку эркек. Ал подошел ачык карата машинага жана то жанында мени менен болгон переднее сиденье. Султаналиев эрик жана Серджиу сидели артынан. Минуркос тянь отелинде.
  
  
  "Салам, Картер", - деди жогорку эркек. Ал посмотрел эки башка жана задержал көз караш карата Эрике.
  
  
  Анын спросил. - "Бул нерсе болуп турат?"
  
  
  "Эч сыяктуу. Алар менен хорька, ал атчан, эч кимди болчу". Бул жылы Билл Спенсер, менин коллега боюнча AX. Ал новичком агенттиги, жана мурда аны менен жолуктум, алар гана ненадолго. Бирок Ястреб ишендирди мени телефон аркылуу убагында биздин кыска сүйлөшүүнүн мурда, бул Спенсер болдум, жакшы адам. Бул моим нускамаларга, ал наблюдал үчүн атайын лифтом нарын пентхаус аркылуу стеклянный имараттын фасад дээрлик үч саат.
  
  
  Анын познакомил эго с Эрикой жана Сержиу. "Биз заходим аркылуу кызматтык эшикти жалал-вестибюль, - деди мен, - бул ключом. Серджиу жүрүп биринчи, жана биз жүргүзүүдөбүз өзүнө да, алмаштырбай бул жер бизге таандык. Эгерде биз поднимемся наверх, биз аракеттенүүгө да анын обрисовал мурда. маселелерин?"
  
  
  Нарын темной машинага себептерден задумчивая тынчтык. "Жакшы, - деди мен. "Давай покончим менен ушул".
  
  
  Биз вчетвером вылезли айланасындагы кара седана жана бирге направились карата фасаду имараттын. Сол тарабында башкы кирүү болду запертая стеклянная кызматтык эшикти. Серджиу воткнул ачкыч, ал дал эму Минуркос, жалал-бүктөмө боюнча нержавеющей болуп калды жана повернул аны. Нарын вестибюле охранник у лифта менен недоумением повернулся бизге.
  
  
  Серджиу кирди биринчи, биз последовали ага. Аны задумался, чын эле барбы, жокпу биз аны менен катар Ставроса врасплох. Ал расхаживать боюнча пентхаусу, ожидая угууга, бул төмөнкүлөр болду үйгө полковниги Коцикаса. Аны надеялся, ал эмес послал ал жакка отряды өзүнүн адамдардын тергөө үчүн. Ошондой эле, болгон мүмкүндүк, ал өтүүгө аракет кылган позвонить нарын Паракату акыркы күнү же эки жана обнаружил, бул мүмкүн эмес ал жерде биз менен хема байланышсаңыз. Жөндөмсүздүк менен байланышууга хема кандайдыр плантациялар кара-джунглях говорила Ставросу, эч нерсеге да.
  
  
  Биз жериходогу карата охраннику у лифта. Ал странно карачу Серджиу.
  
  
  "Анда сен болдум?"
  
  
  "Бул басма сөз өкүлдөрү", - деди Серджиу, разыгрывая өзүнүн жаңы ролу. "Алар ошону укканбыз дагы жөнүндө ужасной расправе үстүндө полковниками хунты алектенген арасынан болгону бир нече саат мурун. Полиция деп өзү жөнүндө табышыбыз. Алар мектеп жүргүзсүн жана кыска интервью оюн билүү үчүн г Минуркоса бул тууралуу ужасном болгон окуя, жана мен поговорю менен ih наверху ".
  
  
  Анын почувствовал стилет Хьюго өзүнүн укугу предплечье жана подумал, туура келет беле, мага эго пайдаланууга. Эгер охранник кандайдыр-бир кезде дежурил, ал эле билген, бул Цанни эмес выходил тегерегиндеги имараттардын.
  
  
  "Жакшы, - деди ал. "Мен поеду сиз менен лифте".
  
  
  Лифтке кирүү болчу наверху, анын пентхаусе. Ал позвонил, ал жай баштады спускаться. Казалось, козу бүтүн вечность, биринчи кезекте ал келди биринчи кабатта, бирок күнү, акыры, распахнулись. Дежурил ошол эле лифтер, ал мурда возил мени жогору жана төмөн. Биз поднялись бортуна, азырынча лифтер карачу Сержиу. Күнү үчүн биз закрылись, бирок оператор эмес нажал баскыч үчүн көтөрүп койсо бизди.
  
  
  "Мен билген эмес, сиз вышли айланасындагы имараттар", - деди ал Серджиу, настороженно глядя карата биз.
  
  
  "Эми, эми сен билесиңби", - раздражительно деп жооп берди Серджиу. "Мен катышуучулардын үчүн жолугушууга менен ушул газетчиками. Отведите биз наверх. Анын даю интервью".
  
  
  Эркек кунт коюп исследовал адам Серджиу. "Адегенде ага позвоню наверх", - деди ал.
  
  
  "Бул милдеттүү эмес!" - деди Серджиу.
  
  
  Бирок, оператордун жакындап келип, мындай пульту байланыш сбоку чейинки машиналар. Аны кивнул Спенсеру, жана ал подошел лижет. Ал вытащил өзүнүн "Смит жана Вессон" 38, жана башка эркек деп эскертти кыймылы. Ал повернулся бул жолу вовремя үчүн көрүүгө, аз тапанча у виска. Ал ахнул жана соскользнул болгон албайт.
  
  
  Султаналиев эрик подошла карата башкаруу пульту. "Возьми бул өзүнө", - деди мен.
  
  
  Жолдо в коттедж биз областынын обмякшую фигуру лифтера нарын бурч лифта, кайдан эго болмок эмес дароо көрүнбөйт, биз качан выйдем вчетвером. Аркылуу мгновение нарын коридордо пентхауса открылись күнү.
  
  
  Мен жана подозревал, дежурили дагы эки эркек. Бир гүл болчу блондинистый бандит, анын анын встречал мурда. Бул тууралуу аталган боевики, жана ал жок кылгысы ойноого алар менен куттуктады.... Блондин каримде улам орундук беришинде пентхаус, экинчиси тянь отурууга.
  
  
  Эки посмотрели на Сержиу алмаштырбай увидели привидение.
  
  
  "Кайсы чеги..." - воскликнул блондин. "Эмне бул жерде жүрөт?"
  
  
  Серджиу привлек көңүл блондинка, ошондой Спенсер жакындап келип, мындай темноволосому үчүн столунан. Эркек жай өсө баштады карата Спенсеру.
  
  
  "Мен ийгиликтүү уруксат менен интервью ошол адамдарды", - деди Серджиу.
  
  
  "Сен кандайча выбрался боюнча пентхауса?" - спросил блондин.
  
  
  Анын, ага жакындап келип, мындай, азырынча Серджиу-министру. Спенсер турду жанында темным адам. Султаналиев эрик прикрыла биз эки маленьким бельгийским револьвером, спрятанным үчүн сумочкой.
  
  
  "Беле сен эмес, помнишь, мен да уходил?" - возмущенно спросил Серджиу. "Бул жылы болжол менен саат мурун. Анын ошол айткан сизге, - деп..."
  
  
  Эч кандай кошумча түшүнүк эмес потребовалось. Хьюго беззвучно скользнул мага ладонь. Анын схватил блондинка сол колу жана притянул карата өзү, качан ал абдан тең салмактуулук. Анын тез аймактык эго горлу колу менен бычак. Кан брызнула карата рубашку жана куртку Сержиу.
  
  
  Темный адам мисир тапанча, бирок Спенсер болчу даяр ага. Ал вытащил чөнтөк боюнча уродливую удавку жана тез аянты аны башка бандита, андан кийин өтө потянул үчүн перекрещенную проволоку эки деревянными ручками. Колу, адам да эмес дотянулась чейин пистолета. Эго көздүн расширились, ошондой роталардын приоткрылся, качан зым пронзила адамдын күнөөлүү табияты жана артерия чейин сөөктөрдүн. Дагы көп кан брызнуло болгон кыктын ковер биздин буту, качан бандит подпрыгнул жана мгновение скривился нарын хватке Спенсера, анын бутту затряслись абада. Андан кийин ал кошулду өзүнүн товарищу карата жынысы.
  
  
  Султаналиев эрик ослабила хватку карата спусковом крючке револьвера. Серджиу менен бледным адам карачу өлүгү, азырынча анын вытирал лезвие Гюго жөнүндө куртку блондинка. Спенсер кивнул мага, отказавшись-жылдын удавки, терең врезавшейся в шею, - адам жана направился карата күн пентхауса. Анын Хьюго держал в руке, ошондой Спенсер вытащил атайын тапанча жөнүндө, ал упомянул мага мурда. Эго берет компания Special Effects and Editing - пневматический тапанча, стреляющий дротиками. Дротики алынды наполнены кураре, быстродействующим ядом, ал AX позаимствовал у индейлер Колумбии.
  
  
  Серджиу келди камтыйт. Ал жакындап келип, мындай күндө, вставил дагы бир ачкыч болгон, дал эму Минуркос жана отпер аларга оор эшикти. Ал посмотрел мени, мен кивнул. Ал бесшумно дыйкандары эшикти жана отступил жагына, анткени ал алмак эмес! " деп пентхаус. Ал жардам берүүгө даяр бул этапта атаки.
  
  
  Биз бардык үч тез кирди дверной проем, расходясь веером, султаналиев эрик держала револьвер алдына, даяр выстрелить, бирок ал болгону запастагыга пистолетом. Аны эмес, отель көбүрөөк качып бараткан адамдардын Ставроса караганда, бул жылы да зарыл, биринчи кезекте бул биз заты өзүнүн Ставроса.
  
  
  Болмок эле идеалдуу, эгер Ставрос жүргөм чоң аксессуар беришинде. Бул болсо абдан тез вынес агымынын бүткүл ушул. Бирок анын ордуна ал биз обнаружили чың Хаммера, сидящего карата длинном бахарев колдору артында болушу керек бизге тарабынан стаканом бренди в руке. Аны көргөн, ремни кобуры менен ошол жерлерге турду. Ал дагы эле болчу куралданышы - бул коркунучтуу адам.
  
  
  Ички коридордо, ведущем ысык шкаф, гарнитура жана текчелер жок болчу эч кандай белгилери жашоо, бирок доносились добуш берүү боюнча жакшы освещенного кеңсесинин. Мен бул жолу собирался направиться к Хаммеру, да вдруг эки эркектердин вышли боюнча офису нарын гостиную. Одина гүл болчу здоровенным боевиком менен автоматом нарын наплечной кобуре, ал эми экинчи жылы башка фальшивый Мадупа, Янис Цанни.
  
  
  Алар кепти токтоттук, качан увидели биз жана эки смотрели карата Сержиу лучезарными глазами. Эки самозванца карата мгновение кепти токтоттук, глядя бирине карата бирине, ошондой Хаммер повернулся аларга жана увидел-пикирин билдирүүгө ih адамдардын Дагы аркылуу үлүшүн секунд головорез менен Цанни потянулись үчүн тапанчалар.
  
  
  Спенсер нацелил дротик жана выстрелил. Бөлмөдө раздался дүлөй болсо пахта, жана мгновение өткөндөн моюндун айланасында эркектер, жанында адамовым яблоком, учуп кетти кара металл дротик. Эго челюсть башталган беззвучно иштөөгө, качан Цанни нарын ужасе уставился карата кара объект. Хаммер бир кошачьим кыймылын баштаган поворачиваться жана вытаскивать тапанча.
  
  
  Эго көздүн адегенде сосредоточились бул мага жана мен увидел аларга коркунуч, качан гана анын колу тапкан тапанча нарын кобуре. Анын упал бир всякому племени жана бир эле убакта взмахнул колу, аткарып петлю асты, освобождая стилет. Ал рассек абага бесшумно, бул поражающая дракона жана анын Хаммера нарын грудь жанында эго жана сердцем. Лезвие менен громким стуком вошло жалал-бу, башкарууга милдеттүүбүз, денеси жана опустилось чейин рукояти.
  
  
  Уродливые көздүн Хаммера, биринчи жолу ачылган мага, анткени бул nen эмес солнцезащитных упай көк түстөгү мгновение адам посмотрели мени, недоверчиво мага мүмкүн болду убить эго да тез. Ал посмотрел карата стилет үчүн аны эго көйнөк сочилась малиновым. Бул туурасында ат-башы бычак, словно собираясь вытащить анын, андан кийин көбөйттү тапанча в руке мага. Бирок ал мурда эле иштелип мертв. Ал упал адам төмөн на диване, анын узун чачтар скрыли замешательство эго, адам.
  
  
  Башка боевик гана деп чейин жеткен дергаться карата жынысы. Цанни повернулся үчүн бежать баруу офис, бирок дагы бир дротик боюнча пневматикалык пистолета остановил бу, башкарууга милдеттүүбүз, попав саяарын.
  
  
  Ал отчаянно өтүүгө аракет кылган схватился үчүн ага албады чейин ага дотянуться, андан кийин рухнул головой в дверной проем офисинде, бул мгновение трясся ошол жерде, андан кийин обмяк.
  
  
  Аны, жакындап келип, мындай күнү жана увидел, бул кеңсесине көп никого жок. Аны кайра повернулся к калган. Аны кивнул карата коридорго ысык шкаф, гарнитура жана текчелер жана Спенсер опередила мени. Султаналиев эрик последовала үчүн мени менен.
  
  
  Биз исследовали калган бөлүгү болду. Дагы бир гостиная, буюмдар жана ашкана. Биз обнаружили куралдуу адамды кармоо, ал эль-бутерброд на кухне. Башкача айтканда, Спенсер нашел эго биринчи. Анын кирди да жолу ошол учурда ал кайрадан выстрелил боюнча пневматикалык пистолета. Ал чертовски рвался карата убийствам, дээрлик сыяктуу эле, Ата. Эркек алдым сокку в бок, качан вытащил длинный револьвер Welby.32. Кандайдыр бир себептер менен обиды подействовал ага эмес, ошондой эле тез, жана эму оңунан выстрелить. Тапанча менен ревом вырвался анын чегинен бөлмөлөр калган Спенсеру откровенными кабыргалардын астында, отбросив эго колдору артында болушу керек карата стонать. Анын схватил отургуч жана ударил боюнча аларга адамга качан ал целился нарын мени боюнча револьвера. Отургуч районунда, андан разбился жөнүндө адам. Тапанча выстрелил нарын потолок, жана эркек ударился жөнүндө жынысы колдору артында болушу керек, потеряв курал. Спенсер, ворча в стену, кайра прицелился боюнча пневматикалык пистолета.
  
  
  Анын кричал ага. - "Держись, тикмечи возьми!"
  
  
  "Эмнеге?" - хрипло спросил ал. "Ублюдок досталь мени".
  
  
  Ал кайра прицелился. Анын ударил аны эго кулаком боюнча адамга, жана ал ударился головой жөнүндө стену. Андан кийин анын вырубил тапанча, анткени ал абдан эго. Ал загремел боюнча кафельному жынысы ашкана, жана ал ошеломленно посмотрел мага.
  
  
  "Мен-деди, подожди", - прорычал мен.
  
  
  Биздин көздү карата мгновение өткөн, андан кийин ал опустил көздүн, хватаясь үчүн-кечени чечүү алдында ребрами. Ушунун похоже на жөнөкөй кара-кечени чечүү болмуштун, бирок азыр мени бул нерсе өтө беспокоило. Аны подошел жана түштү болуп жаткан алдында стрелком. Эго көздүн жүрүшүндө ачылган, ал эми анын денеси дале боролось менен ядом. Ал бир айланасындагы ошол сейрек адамдардын, алардын украинага табигый иммунитет карата белгилүү токсикалуу химиялык заттарга деп, бирок толук эмес, заставляло кураре өлтүрүү эго жай эмес, каражаттары тез арада алуучуга жеткизилет. Ага жылы кубанычтамын, бул да. Мүмкүн, анын смогу алууга жооптор.
  
  
  Ошол мезгилде на кухню садыков султаналиев эрик, ee револьвер элек выстрелил. "Эго бул жерде жок", - деди ал.
  
  
  Анын схватил неудачника үчүн рубашку жана встряхнул. "Кайда Ставрос?" - деди мен.
  
  
  Эркек посмотрел мага. "Сенин кандай иш?" Ал дагы бир тегерегиндеги америкалык фанатиков Ставроса, бирок эго чачтар жүргүзүлгөн эмес ушундай узун, кантип у Хаммера.
  
  
  Анын вытащил "люгер" бири кобуры жана прижал эго карата сол скуле бандита. "Эгерде сен десең мага, анда ал, анын прослежу үчүн сен вовремя кайрылса кат менен кайрылып, дарыгердин үчүн спасти сени". Албетте, бул болгон эле калп. "Эгерде сен откажешься, анын нажму карата курок. Айтууга".
  
  
  Ал посмотрел мага көзүнө жана баалады увиденное. "Портной, жакшы, - хрипло деди ал. Обиды буга чейин жарактуу ага. "Эгер сен чын эле спасешь мени".
  
  
  Ага кивнул.
  
  
  "Ал отправился в Миконос".
  
  
  Анын переглянулся с Эрикой. Арал Миконос жылы бир айланасындагы эки жерлерден Ставрос создавал өзүнүн элиталык корпус повстанцев. "Эми расскажи", - деди мен, прижимая Люгер карата эго адамга. "Ал кабарлоону жөнүндө полковниках?"
  
  
  Бандит усмехнулся, андан кийин эго, адам исказила внезапная ооруу. "Цанни позвонил үйгө Коцикасу. Жооп берген бир боюнча копов. - Деп лейтенант жана бул адамдар тартипте жана бул полковниктер каза болгон".
  
  
  "Кайсы чеги?" - воскликнул Спенсер.
  
  
  Спенсер болчу удивлен жообу, ал эми аны жок. Полковник Коцикас тез подумал, качан раздался чалуу, жана дал трубку бир ооган полиция. Коцикас аларга таандык, бул, эгерде ал передаст нарын пентхауз жалган билдирүү, Ставрос болот идти ал жакка менен өзүнүн адамдарды. У Коцикаса эмес убакыт макулдашууга биз менен иш-аракеттерди, ошондуктан ал пошел жана мындан ары да ушундай болсо, эмне казалось мыкты. Ушунун аң-сезимдүү, бирок полковник алмак эмес билүү ревматизма, ал заставил берүүгө полицейскому мүмкүндүк берет Ставросу чыгып кетүүгө пентхаус электе биз ал жакка доберемся.
  
  
  "Эмнеге Ставросу поехать на Миконос?" - едко спросил анын умирающего стрелка. "Сурамжылоо үчүн аскерлердин?"
  
  
  Дагы бир приступ больно охватил аны. "Бергиле, мага врачтын", - выдохнул ал.
  
  
  "Адегенде сүйлөшөбүз".
  
  
  Ал прошептал сөздөр. "Ал созвал эки лагердин. Ал жегиси үчүн аскерлер алынды жеткирилиши жалал-Афины. Командачысы болгон Миконосе деди нерсени жөнүндө кылыш үчүн эмес двигать өзүнүн аскерлери, азырынча көбүн кабар-жылдын Минуркоса. Ставрос болдум, абдан зол ага. Ал прилетел ал жакка үчүн өзү командовать".
  
  
  Анын өстү. Эркек напрягся жана вздрогнул. Эго, адам буга чейин посинело.
  
  
  "Пойдем ошондо", - приказал мен. Аны повернулся к Спенсеру. "Оставайся бул жерде."
  
  
  Жалал-эго голосе чоң мааниге ээ эмес негодование. "Мен ранен, Картер".
  
  
  Анын осмотрел аны. Бул кадам болгону көкүрөктүн жаракаты, анда жок нерсе өтө маанилүү. "С тобой все болот тартипте", - деди мен. "Перевяжите бул повязкой жана позвоните Хоуку ошондо. Расскажите эму жөнүндө акыркы окуялар. Анын попрошу Минуркоса дарыгерди чакырууга, ал белек катары тартуу кылбайт жөнүндө сиздин ране. Суроолор барбы?"
  
  
  "Ооба", - деди ал. "Эмне үчүн сен эмес, хочешь үчүн аны жылы с тобой карата Миконосе?"
  
  
  "Сага керек бир аз поправиться, Спенсер.
  
  
  Ставрос өтө маанилүү үчүн AX. "
  
  
  "Айта бул Хоуку?" - кычкыл спросил ал. "Ал рекомендовал мени убактылуу жумушка ушул боюнча тапшырма".
  
  
  "Скажи эму бардык хочешь". Аны повернулся к күндө убирая "люгер" ак-кобуру. "Давай, Султаналиев Эрик".
  
  
  "Сиз менден баш ожидаете, жөн гана кое туруңуз, азырынча мен получу сизден кабар? - спросил Спенсер.
  
  
  Аны токтолду жана подумал бул тууралуу мгновение: "Эртең убагында завтрака сиз уйти. Газетам болот, абдан достуктун " символу аттуу рассказывать жөнүндө бул тарых. Мейли Минуркос позвонит нарын полициясына жана айтып берет, аларга бардык. Позвоните полковнику Коцикасу жана попросите колдоого эго Минуркоса. Ага убакыт анын буду карата Миконосе жана найду Ставроса, эгерде ал болсо. Ал үчүн болот, абдан эртедир алууга кандайдыр бир жаңылыктар тургандыгы жөнүндө эмне болду бул жерде жана үй Коцикаса ".
  
  
  "А эмне насчет Серджиу?" - деп сурады султаналиев эрик.
  
  
  "Биз оказываем эго үйгө", - деди мен. "Ал жакшы поработал, жана эми ал мүмкүн вернуться өз үй-бүлөдө".
  
  
  "Картер", - деди Спенсер.
  
  
  "Ооба?"
  
  
  "Кийинки жолу аны буду жакшыраак".
  
  
  Аны посмотрел ага. "Жакшы", - деди мен. "Пойдем, Султаналиев Эрик. Бизге керек поймать стервятника".
  
  
  Онунчу глава.
  
  
  Гавань Миконоса лежали катары массивный ограненный сапфир в лучах эртең мененки күн. Бул кадам дээрлик толугу менен жабык гавань менен небольшими рыбацкими лодками жана катерами ичиндеги эки чоң круизными кораблями, стоящими карата якоре у деңиз дубалдар. Корабли эмес заходили нарын Миконос. Жүргүнчүлөргө приходилось спускаться боюнча неуверенным трапам менен багажом колунда карата катеру, ал небольшими топтор доставлял ih карата жээги.
  
  
  Биз менен Эрикой эмес эли ошол кыска приключения. Биз кирешенин жаңы аэропорт, башка аягында аралдары бардыгы саат мурун жана ехали карата автобуста боюнча ухабистой жүрүүчү чейин айылдары. Эми анын сидел нарын прибрежном кафе астында навесом боюнча парусины, устроившись түз сары тустогу стуле жана наблюдал катары полдюжины усатых греческих моряков жүргүзүшөт жакында раскрашенную рыбацкую лодку сууга бардыгы он беш ярдах-жылдын мени. Кр мени эки багыттары поворачивала набережная көч. - бир катар побеленных үйлөрдү менен кафе, магазинами жана небольшими отелями. Аны жасадым глоток Nescafe, символической урматтоо, таазим кылуу греков американскому кофе, жана наблюдал катары mimmo проезжает атындагы куурчак нарын соломенной шляпе, торгующий виноградом жана өкүлдөрү. Бул атмосферада болгон кыйын эске түшөт, мен эмне болдум, бул жерде үчүн убить адам.
  
  
  Эрики мени менен эмес. Ал исчезла в лабиринте белоснежных туусун, алыс набережной үчүн таба старую аялды, аны ал билген келүүсү боюнча бул Миконосе эки жыл. Эгер сизге керек болгон хоть кайсынысы анда жөнүндө маалымат Миконосе, сиз кайрылдык карата темноволосым старушкам ак-кара шали, алар сдавали бөлмөлөр өз үйлөрүндө посетителям. Алар бардык билген. Султаналиев эрик пошла жөнүндө билүүгө, аскердик лагере карата острове жана билүүгө, анда жашоого мүмкүн командир, бул лагерлер, анткени биз, балким, найдем ал жерде Ставроса.
  
  
  Мен бул жолу заканчивал "Нескафе", качан султаналиев эрик, раскачиваясь карата таш дорожке алдында кафе, болгон одета кара-жашыл шым, анын узун рыжие чачтары алынды стянуты желтой тасма менен. Мага дале кыйын болчу, түшүнө эмне үчүн мындай аймактык кыз да, султаналиев эрик, болуп калды вовлеченной жалал-менин тынчтыгым. Эй, следовало чыга замуж үчүн богатого адам менен виллой жана узун ак яхтой чегинен тышкары Кер-Авива. Мунун баары ал алмак ээ болууга, өзүнүн внешностью. Мүмкүн, ал муну билген эмес. А мүмкүн, яхталар жөн гана анын вкусее.
  
  
  "Сен выглядишь катары турист, Ник", - улыбнулась ал, садясь жанында мени менен. "Кошпогондо турат, бешманттын жана галстука".
  
  
  "Бергиле, мага дагы гө чейин", - деди мен. "Сиз узнали?"
  
  
  Ал заказала у официанта чашку ысык чай, жана ал катышуучулардын. "Жакшы, мен поехала бир. Мария алгач эмес, абдан отелинин сүйлөө. Бул островитяне абдан далеки-жылдын незнакомцев, жана кайсы болбосун адам, ал бул жерде эмес, апам, - чужой".
  
  
  "Ал керек болчу айта?"
  
  
  Султаналиев эрик башталган болмок, бирок эй, пришлось подождать, азырынча официант оставит эй, чай. Качан ал катышуучулардын, ал насыпала нарын чашку бир аз кант боюнча ачык миски. "Катар менен пляжем Орнос айтканда лагерь гана буунун островитян побывала ичинде. Командир көпчүлүгү ижарага алынган вилле жанында лагерем. Эго атым Галатис. Одина айланасындагы эки жергиликтүү тууралуу отвез эки американецтер кочкор отель" Координатору. чет айылынын тургуну; Кийинчерээк ошол эле адам отвез ih карата виллу Галатиса ".
  
  
  "Өтө өнүккөн чалгындоо жумуш, мисс Нистром", - деди мен. "Пойдем, поехали нарын Рению".
  
  
  "Мен гана олтурдум", - пожаловалась ал. "Менде дагы бар полчашки чай".
  
  
  "Мен принесу сага дагы чашку кийинчерээк". Анын бросил карата столик бир нече драхм.
  
  
  "Жакшы", - деди ал, поспешно отхлебнув дагы чай, андан кийин поднялась үчүн анын артынан барышы керек үчүн мени менен.
  
  
  Биз спорт боюнча набережной mimmo кофе жана анча чоң эмес топтор карата ачык аянттар, анда останавливались автобустар, идущие карата окраины. Почта бөлүмүнө жана штабынын полиция дарбазасын выходили болгон аянты жана ал жерде сидела потускневшая бронзовая статуя древнего баатыры. Биз миновали бул аянт, свернули менен набережной анын анча чоң эмес окрестности жана чогулгандарга пайданын Рению. Бул жылы многоуровневый отель, построенный на холме менен дээрлик тропическим-октябрда алдында алар.
  
  
  Стройный жаш адам үчүн туруктуу каттоо болдум, абдан радушен. "Ооба, кечээ жатышса, эки американецтер. Алар досторуңуз?"
  
  
  Бул ih атым? "- спросил мен.
  
  
  "Бергиле-го, ойлонуп." Ал досталь үчүн прилавка журналы жана ачты ал. "Ааа. Ардагер Браун жана ардагер Смит".
  
  
  "Ооба. Алар биздин достору", - деди мен. "Кайсы алар бөлмөсүндө? Биз хотим ih удивить".
  
  
  "Алар 312. Бирок алар азыр уехали. Алар упомянули, бул вернутся түшкү ысык-отель чейин полудня".
  
  
  Биз баары апрель бөлмөгө. Аны постучал ак эшик, андан кийин кирди менен спецэффектом берилген парнями айланасындагы бөлүмүнүн спецэффектов. Биз закрыли артынан эшикти жана огляделись. Эки тарап тең чоң керебеттер алынды элек заправлены, ал эми ночном столике сидела жарымын пустая бөтөлкө виски. Ставрос эмес, өзгөчө пила, ошондуктан аны подумал, бул жылы эго наемник, өзү алып келди бири-бири менен, ал выпил спиртное.
  
  
  Мындан скотча жана бир нече окурков, алар көп эч нерсе калтырышкан. Ставрос, балким, эмес, мисир менен өз ара жол жүгүн. Анда ал керек болчу жасоого жана займет көп убакыт. Эму пришлось биле жөнүндө телефондук звонке, адам назвавшегося Минуркосом, жана текшерүүгө баш ийүүчүлүктү Галатиса, командирдин лагерлери. Ак-Галатиса болуп калды түздөн-түз коркунуч, эгер ал повиновался буйруктарга Минуркоса эмес, иштин жүрүшү тууралуу отчетту, азырынча бир кабар угуп, андан мындан аркы билдирүүлөр. Анткени Ставрос келди бүгүн, Галатис алмак мүмкүн азыр мертв.
  
  
  "Бизге жакшы биригүүгө виллу", - деди мен.
  
  
  "Мен с тобой, Ник".
  
  
  Андан кийин получасового суроого, биз акыры заты таксиста, потягивающего узо кара кофе. Ага болчу эмес, биздин малейшего каалоосун отвезти бизди виллу, азырынча аны эч көрсөттү эму пачку драхм, анда ал сгорбился жана повел бизди такси. Бул жылы потрепанный Шевроле 1957-жылдын жок, көпчүлүк бөлүгүнүн түстө жана кебезди торчащей боюнча обивки. Таксист мисир менен өз ара эски кыймылдаткычы, ал издал громкую отрыжку, качан биз похали.
  
  
  Көпчүлүк бөлүгү алыс проходила боюнча жаман вымощенной жүрүүчү бойлото скалистого побережья аралдары, анда отвесные скалы обрывались нарын Эгейское море. Качан биз жүрүшүндө дээрлик пляжда Орнос, айдоочу свернул карата рваную гравийную кетиптир жагына лагерин жана виллы. Качан биз миновали жогорку алуу айланасындагы колючей зым, алдык гана мельком разглядеть лагерь, жашыл имараттар, притаившиеся вдалеке. Биз свернули-жылдын алуу карата длинную кетиптир алектенген вела карата вилле. Качан биз жериходогу карата үйүндө менен черепичной чатырынын, анын попросил таксиста подождать, жана ал, похоже, абдан менен чын көңүлү менен бөлүшүүгө макул.
  
  
  Биз баарына даяр болгон, качан аны постучал нарын богато украшенную жыгач входную эшикти. У Эрики кайра болчу бельгийский револьвер, спрятанный үчүн сумочкой, жана бул жолу ал надеялась эго пайдаланууга. Ал хладнокровно сидела жанында мени менен күнү жана ждала. Анын положил "люгер" каптал мүнөтүнө турат, бешманттын жана менин колу болду алар менен. Кызматчысы, пожилой грек, эшикти ачты.
  
  
  "Кали " обновлено", - приветствовал ал бизди. Ал улантты боюнча-гречески. "Сиз кааласаңыз, көрө командиринин?"
  
  
  "Простить мени", - деди мен, этият отодвигая эго жагына. Биз менен Эрикой переехали жалал-чоң гостиную бир айнек дубал менен, выходящей карата склон холма менен деревьями.
  
  
  "Мейли!" - возразил атындагы куурчак кээде англисче айткандай.
  
  
  Биз этият переходили аркылуу бөлмөнүн бөлмөгө жана акыры элден чоң бөлмөдө. Ал жерде эч кимди болчу.
  
  
  "Кайда командир?" - деп сурады султаналиев эрик у старика.
  
  
  Ал яростно покачал головой аркылуу тараптар жагына. "Жок вилле. В гостях".
  
  
  Анын спросил. - "Кайда?"
  
  
  "Пошел менен американцами. Лагерге".
  
  
  "Эфаристо", - деди мен, поблагодарив аны.
  
  
  Биз вышли жана кайра андай оюн кабинага. "Отвези биз аскердик лагерь", - деди ал айдоочусуна.
  
  
  "Бул жаатта биз эмне, качан доберемся ал жакка?" - деп сурады султаналиев эрик.
  
  
  Такси отъехало чейинки үйлөр жана двинулось келүү боюнча шагыл аралашмасын казып алган жолу. "Мен элек деп ишенем", - признался мен. "Мен жөн гана сезип жатам, демек, бул биз жок дегенде взглянуть тараптан".
  
  
  Бирок биз да алыс эмес зашли. Качан биз повернули келүү болду алектенген проходила катар забору жана проехали ал боюнча бир нече жүздөн ашуун ярдов, анын увидел кайда издер-жылдын шин выходили менен жүрүүчү бөлүктүн жана кепти токтоттук жанында кандайдыр бир зарослей.
  
  
  Анын деди айдоочуга. - "Стоп!"
  
  
  "Бул төмөнкүлөр болду, Ник?" - деп сурады султаналиев эрик.
  
  
  "Мен билбейм. Оставайся бул жерде".
  
  
  Анын вылез айланасындагы кабинанын жана вытащил "люгер". Аны жай двинулся mimmo издерин шин карата зарослям. Мелис күбөлүктүн драки жанында ошол жерлерге болгон припаркована машина. Попав нарын кусты, анын обнаружил анда, андан боялся. Үчүн густым кустом лежал жогорку худой эркек менен перерезанным горлом-жылдын уха чейин уха. Албетте, анын нашел Галатиса.
  
  
  Аны жылдыктар сейил бак курууда нарын машинага, - деди Эрике, жана биз жөн гана посидели жерде эле учурда бир канча мезгилдер, азырынча таксист карачу бизди күзгү арткы түрү.
  
  
  "У Ставроса мурда эле керек болчу болууга бир бүткүл баш ийген Галатиса офицерлердин өз тарабына", - катуу, - деди мен. "Эгерде биз эмес найдем Ставроса, эртең өзүндө болот бул аскерлер нарын Афинах".
  
  
  "Биз албайбыз идти үчүн алар лагерге, Ник, - деди султаналиев эрик. "Өзүндө болот бир аз армия үчүн коргоого эго ал жерде".
  
  
  "Биз вернемся жалал-отель жана ишенебиз, анда, - деди аларга Ставрос, чындык - ал ниеттенсе керек ал жерде к полудню. Биз раунд эго ал жерде".
  
  
  Анын "Рении" биз менен Эрикой макала дагы көзгө түшүп калды добрались чейин бөлмөлөр Ставроса. Биз заперлись жана болоттун ждать. Болду середина, деп билдирет аймактык кабарчы. Керебеттер алынды заправлены, анткени бизге эмес пришлось беспокоиться жөнүндө горничных. Анын налил бизге обоим небольшую порцию виски, жана биз анын мындай оюн болгон чети керебеттер, выпив бул.
  
  
  "Эмне үчүн биз эмес боло алабыз, бул жерде өргүүгө кантип туристтер?" - пожаловалась султаналиев эрик. "Нечего жасоого тышкары, барууга ветряные тегирмен, жүрүп турушу болгон пляждар жана отурууга в кафе, электротехника, бул ыйык мир?"
  
  
  "Мүмкүн, биз качандыр бир болобуз бул жерде бирге", - деди, мен веря буга бизди ошол мүнөттө. "Учурда башка башка жагдайларда болсо".
  
  
  Султаналиев эрик сняла кичинекей гиллетт, ал шелл менен брюками. Ага болгон гана тунук блузку, заправленная кара шым. Ал кайра керебеттер карата кровать, анын бутту дале турдук карата жынысы, ал эми анын рыжие чачтар беспорядочно расплывались нарын простом жашыл покрывале.
  
  
  "Бизде анчалык көп эмес убакыт бирге", - деди ал, глядя нарын потолок. Жеңил ветерок проникал ачык терезе, жеңил деңиз бриз. "Экендигине карабастан, анын баары иштейт".
  
  
  "Мен билем."
  
  
  "Мен кетким келбейт ждать кандайдыр бир мүмкүн болгон азыркы учурда жана келечекте бирге. Балким, ал эч качан наступит". Ал башынан расстегивать блузку.
  
  
  Аны посмотрел карата нах. "Султаналиев эрик, сен, тикмечи возьми, кылып жатасың?"
  
  
  "Мен раздеваюсь", - деди ал эмес глядя мага. Блузку болгон алып. Ал расстегнула кичинекей бюстгальтер жана смахнула эго. Аны карачу нах жогорудан төмөн карай түзүлгөн.
  
  
  "Сиз кандай түшүнөсүз, бул Ставрос кире алат буга болбосун?" Анын спросил.
  
  
  "Бул гана середина эртең мененки". Ал расстегнула защелку желтых шымдын ордуна бар жана стягивала ih аркылуу сандын. Алдында аны жылы гана клочок трусиков, анча чоң кусок кездемеден тигилген, ал дээрлик эч нерсе прикрывал.
  
  
  Анын вспомнил, жана менде пересохло в горле. Анын вспомнил таза жаныбар ыракат, ал испытывал аны менен.
  
  
  "Султаналиев эрик, мен эмес деп ойлойм..." - кылдым возразить мен.
  
  
  "Убакыт бар", - заверила ал мени томно двигаясь боюнча керебеттер. Аны карачу, бул анын денеси двигается жана растягивается. "Сен өзү", - деп Ставрос, балким, баары нарын шаардык мэриясынын болот өз ара сүйлөшүүгө менен жаңы командири в лагере".
  
  
  "Биз боло алабыз четтөөлөрсүз бул", - деди ал, качан ал расстегивала менин куру. Менин жĭрīгĭ тез согот участился, жана ал почувствовал знакомую ички реакциясына, анын прикосновение.
  
  
  Ал притянула мени алып өзү жана двинулась мага. Менин сол колу менен өз каалоосу боюнча переместилась карата төштүн.
  
  
  "Биз керек четтөөлөрсүз, Ник", - выдохнула ал, засунув руку в мою кийим.
  
  
  "Эми кайсы чеги, - подумал мен. Эшикти болгон заперта. "Люгер" болот чегинде жеңил досягаемости. Биз услышим Ставроса электе ал войдет бөлмөсүнө. Жана менде болгон ошол эле сезим экендигин жана у Эрики. Балким, бул акыркы жолу.
  
  
  Аны повернулся жана мүмкүндүк берди оозуна оозун, көзүнө көзүн скользить боюнча телу Эрики жана гриве пылающих чачтары, падающих анын сүт мойнуна, жана подумал, болгон жокпу, качандыр бир айым көп желанная караганда, султаналиев эрик Нистром. Кайсы гана жерде. Кайсы убакта болбосун.
  
  
  Анын поцеловал ee жана ee оозун жылы ысык жана нымдуу, жана кантип ал прижалась губами карата моим, болгон муктаждык. Качан биз целовались, ал мени раздевала, жана аны эмес останавливал аны. Андан кийин биз бирге лежали бул керебеттер, жана анын стягивал ачык трусики менен анын бедер жана бедер. Аягында ал помогла мага, сбив ih менен толку.
  
  
  Ал керебеттер карата саяарын менен дээрлик жабык глазами жана потянулась мага. Анын, ага жакындап келип, мындай, жана ал притянула мени алып өзү. Биз кайра страстно поцеловались, жана ал держала мени жана ласкала. Качан ал втянула мени өзүнө айтылып, учурда анын оозун алма-жылдын удовольствия, андан кийин аны ооруканага жаткырылган вырвался төмөн стон.
  
  
  Анын сандын двигались мага каршы, проявляя демилгесин жана требовательно. Ага жооп берген, өтө толкая ee. Узун сандын оторвались жараша керебеттер, жана заперлись үчүн моей колдору артында болушу керек, заставляя мени киргизишип, ичине кирүүгө жардам берсе.
  
  
  Анан биз прогремел жарылуу. Ал келди мурда жана көбүрөөк күч караганда, анын качан кандайдыр ойлогон, заставляя менен биздин күнөөкөр табиятыбыз дрожать жана дрожать өз обнаженной күчтөрү жана проходя, андан кийин гана ошол сыяктуу биз эки алынды избавлены бүткүл суматохи алектенген нарастала ичибизде. Биз менен калды, жумшак рябью удовольствия алектенген проникла анын эң терең жана эң сокровенные бөлүгүнүн биз.
  
  
  Одевались неторопливо. Болгон дагы эмес кеч нарын шаардык мэриясынын. Бирок анын баштады опасаться, бул Ставрос мүмкүн эмес күчтөр пайда болушу. Ал мүмкүн аэропортунда в ожидании самолеттун жалал-Афины. Ал алмак айта кайтарылат полдень гана өтүш үчүн сбить ар кандай преследователя өзүнүн издин.
  
  
  Болгон он бир отуз. Султаналиев эрик выпила дагы виски, жана ичиндеги нах росло чыңалуу, ал, албетте, отражалось анын атынан.
  
  
  "Мен жатам жалал-вестибюль", - деди ал он бир отуз беш.
  
  
  "Эмнеге?"
  
  
  "Мүмкүн, ал позвонил жана өзгөртсө өзүнүн пландарын", - деди ал, тез затянув длинную сигарету. "Алар нерсени билүүгө".
  
  
  Анын өтүүгө аракет кылган эмес, аны токтотуу. Ал бардык айыл волнении, буга карабастан, биз мурда алектенишкен любовью.
  
  
  "Жакшы, - деди мен. "Бирок, эгерде сиз столкнетесь менен Ставросом эмес берите эго өзүнө. Мейли ал подойдет буга".
  
  
  "Жакшы Ник. Так убада берем".
  
  
  Андан кийин кароо Эрики анын баштады расхаживать боюнча бөлмөсүндө. Аны сэм нервничал. Болгон маанилүү, биз алып келген буга Ставроса. Биз преследовали эго жетишерлик узак.
  
  
  Бери болгону беш миң, андан сырткары да, султаналиев эрик спустилась карата тик жакалуу көйнөк каттоо отелинин, качан аны услышал чуу жалал-коридордо. Анын жана вытащил 9-мм люгер жана жакындап келип, мындай күн. Анын прислушался. Раздался дагы бир үн. Анын ждал, бирок эч нерсе беришкен. Аны этият жана акырын отпер эшикти. Приоткрыв аны дюйм, аны выглянул нарын коридор. Эч кимди болчу көрүнбөйт. Аны туруу глянул холлго жана посмотрел ал жакка-буга.
  
  
  Эч. Коридор-омела ачык арки, жетектөөчү в бакча. Мен пошел, выглянул жана кайра эч нерсе увидел. Болжол менен элүү футах боюнча коридору менен иштелип чыгышы в бакча. Аны тез спустился ал жакка, огляделся жана акыры сдался. "Балким, менин нервдери алынды карата пределе, - чечти мен. Анын жылдыктар сейил бак курууда карата приоткрытой күнү бөлмөсүнө кирди.
  
  
  Качан гана анын схватился үчүн эшикти үчүн, коом аны алып, анын чети көздүн деп эскертти кыймылы, бирок болчу, абдан арада аяктады, деп отреагировать. Хрустящий сокку затылку вызвал менде головокружительную тамак оору жана баш шее. "Люгер" выскользнул айланасындагы моей колуна. Аны схватился үчүн дверной косяк жана удержался, качан аны оперся ага. Анын мельком увидел адам алдына жана почувствовала нарын nen нерсени көргөн ысык-пентхаусе нарын Афинах. Ушунун суровое хмурое адам Адриана Ставроса. Анын издал жаныбарлар үн в горле жана потянулся ушул уродливому адамга. Бирок андан кийин дагы бул болсо, кайра ударило мени боюнча баш, жана ичиндеги вспыхнули яркие огни. Анын поплыл в море кара түстө, ортосунда жана черным морем жана черным асман эмес линиясы горизонттун. Мунун сомкнулось бул мага жана слилось нарын клубящуюся темную салмагын.
  
  
  Одиннадцатая-глава.
  
  
  "Ал очнулся".
  
  
  Анын укканын добуш невнятно алмаштырбай ал шелл мага боюнча башка бөлмөлөр. Меники көзгө открылись, бирок мен алмак эмес ih сфокусировать. Анын увидел айланасындагы өзүнө үч смутные формалары.
  
  
  "Чынында, открой көздүн".
  
  
  Үнү болчу. алардын маалыматтарына карасак, Ал принадлежал Адриану Ставросу. Анын попытался сосредоточиться анын булагы. Эго, адам прояснилось в моем видении. Аны карачу нарын жесткое, жесткое адам менен залысинами, темными улантышты жана ледяными холодными глазами жана ненавидел өзүнө анда мүмкүндүк берди эму мени. Анын саякатчы көз караш менен ал эки башка адамдардын эки жагы. Бир принадлежал үлгүсү смуглому парню менен голубоватым караганда үстүнөн левым караганда. Анын алган эго үчүн бразильского телохранителя Ставроса. Экинчиси эркек болчу бир кыйла жаш жана носил формасын түстөгү хаки. Анын догадывался, бул ошол офицер ал заменил казненного Галатиса.
  
  
  - Эмесе, - деди Ставрос ядовитым үнү менен. "Мойщик окон". Ал издал өзүнүн түрүн горловой каткырык. "Ким сен чындыгында делле?"
  
  
  "Ким сен чындыгында делле?" Ага жооп берген аракеттенип, очистить карашат аракеттенип дегеним. Анын вспомнил Эрику жана подумал, заты жокпу, алар аны дагы.
  
  
  Ставрос вытащил мени жана ударил мени тыльной тарап ладони, жана ошондо гана анын жана багытта эмне сижу на түз стуле. Алар связывали мени, бирок "Люгера" эмес. Хьюго дагы сидел у мени бул предплечье астында расстегнутой курткой. Анын та эмес упал менен орундук, качан пришелся сокку.
  
  
  Ставрос наклонился мени менен түбөлүккө, качан жана ал заговорил, анын добушу болчу похож на рычание самке леопарда. "Мен вижу, сен мени эмес узнаешь", - прошипел ал. Аны көргөн катары армейский офицер взглянул ага. "Эми көчөбүз менен кайсы мужчиной сизде иш".
  
  
  "Ооба, псих, - подумал мен. Безжалостный адам охотящийся башка. Эми аны түшүндүм, эмне үчүн алар районунун эго Стервятником. Бул жолу анын держал оозун на замке. Ал выпрямился, схватил рубашку карата алдында жана кескин разорвал аны. Аны карачу массасы шрамов анын торсе, кыязы, бири оттон. Көрсө, алар покрывали көпчүлүк бөлүгүн эго денесинин.
  
  
  "Сиз көрөсүз бул?" - прорычал ал, аны көздүн заблестели өтө сбкда жумуш орундар маселеси ачык. "Мен алдым, бул учурда өрт күйдү, качан мальчиком. Менин атасы мисир менен өз ара в постель закуренную сигарету болчудай акыркы боюнча серия безответственных карата мамиле боюнча аракеттердин эго үй-бүлөдө. Бирок мен выжил, түшүндүңүзбү. Эмес думайте, мен попаду в ад, анткени мен мурда эле болдум, ал жакта ".
  
  
  Андыктан, бул кадам чоң жетишпеген бөлүгү головоломки Ставроса. От бул-ошол защелкнул ичиндеги ага. Ал выжег бардык, деп ар-жылдын өмүрова, ар гана обугленное өзөк. Качан ал застегнул рубашку, аны түшүндүм, эмне үчүн ал турду да ачык. Керек, бүткүл эго торс болчу жестким үчүн зарубцованной кездемеден тигилген.
  
  
  "Эми сен понимаешь", - прошипел ал мага. "Эми десең, сен мага ким, сен жана сен кылып жатасың бул жерде, бул Миконосе, шпиония үчүн мени менен".
  
  
  Хриплый темнолицый кармалды жанында аны менен вынул айланасында чөнтөк нерсени кыска, по-видимому, дубинку карата ар кандай учуру, эгерде ага болмок жетиштүү глуп үчүн бросить чакыруу Ставросу.
  
  
  "Бул ЦРУ?" Чейин мени дошел уродливый добуш Ставроса. "Сиз звонили Галатису, притворяясь Минуркасом?"
  
  
  Анын тийиш эле пощадить өзүнө, антпесе бардык болмок кончено. Эгер султаналиев эрик эмес начарлайт үчүн туруктуу отелинин катары көрсө, ал чогулгандарга вернулась эле буга. Эгерде мага повезет, жана ал обратит көңүл буруп, ал эмес войдет бөлмөсүнө эмес болуп калат ih пленницей. Ал болот күрөшө ушуга байланыштуу, мен тийиш сознательным үчүн көрсөтсүн эй жардам.
  
  
  "Ооба", - деди мен. "Аны ЦРУ".
  
  
  "Ага, чындык сыртка чыкса", - деди Ставрос. "Сиз бул жерде үчүн, устроить переворот мага каршы?"
  
  
  Көздүн Ставроса сверкнули мени маниакальной ненавистью.
  
  
  "Бул-анда бул ишинин түрү."
  
  
  "Кандай деталдар бул заговор ЦРУ?" - деп талап кылды жооп Ставрос.
  
  
  Анын колебался. Эгер анын деди, абдан көп, бул прозвучало болмок фальшиво. Хаски кайра көбөйттү дубинку.
  
  
  "Подожди", - деди жаш офицер менен катуу басым жасалуу. "Жакында Грецияда биз окуп үйрөнүштү, белгилүү бир ыкмаларын аныктоого мүмкүндүк берүүчү жетишүүгө чейинки түзүлгөн толук кызматташуу. Бирок болот, абдан шумно үчүн киришүүгө мындай эмес бул жерде.
  
  
  Кандай болгон учурда биз вернуться лагерге. Биз возьмем эго менен билдирет ".
  
  
  Ставрос карата мгновение задумался. "Жакшы, - мрачно деди ал.
  
  
  Алар подхватили мени менен орундук. Кызык, анда, тикмечи возьми, султаналиев эрик? Ал керек болгон вернуться аркылуу мамылар катталган. Мүмкүн, алар канткен менен, заты анын. Бирок, аны алмак эмес суроо.
  
  
  Качан алар загнали мени ожидающую машинага " үйдөн, бул удаленной-жылдын кирүү стоянке, анын подумал жөнүндө кылыш үчүн попытаться сбежать жардамы менен стилета. Эгер алар доставили мени ошол лагерь, аны эч качан болмок эмес уилф эго жандуу.
  
  
  Бирок жакшы болчу чечими пошевелиться менен бычак. Хриплый эркек держал тапанча менде астында ребрами, ал эми экинчи жагынан мени сидел Ставрос. Офицер вел келди.
  
  
  Көк бөрү шаарынын айланасында боюнча обрывистой жолу анын бардык убактысы жөнүндө ойлогон да Эрике. Экен кыйын түшүнүүгө, - деп аны менен төмөнкүдөй окуя болду. Ал билген, бул эй, бул туура келет вернуться бөлмөсүнө дароо катары гана жаралат Ставрос.
  
  
  Биз мелис үчүн шаар-мисалы, майл, качан свернули карата крутой көрсөткүчтөрдү жана увидели остановившуюся машинага бардыгы жыйырма ярдах бүгүштүү бизди ичке салууда. Аны вспомнил, бул көргөн бул машинага, припаркованную у отелинин мурда, жана келди деген жыйынтыкка ал таандык менеджменти. Офицер нажал карата издевательства жана аскердик машина токтолду бир нече футах башка машиналар.
  
  
  "Бул эмне?" - коротко спросил Ставрос.
  
  
  "Вроде болмок сломанная машина", - проворчал офицери.
  
  
  "Эми, бар, убери аны менен жолдор", - скомандовал Ставрос.
  
  
  Оң жагына биздин машиналар болгон эле скала, ал эми экинчи жагынан крутой обрыв. Офицер чыкса сол жана этият двинулся карата машинага, преградившей кетиптир. Ставрос, сидевший оң жагына мени ачты эшикти тарабынан обрыва жана токтолду тротуаре, электротехника. Аны мурда машинага көзмө менен хриплым мужчиной, державшим тапанча жанында мени менен.
  
  
  "Сбрось анын со скалы!" - приказал Ставрос туруу жанында биздин машина.
  
  
  "Мен постараюсь", - деди офицер.
  
  
  Бул эго жүргүзүлгөн акыркы сөздөр. Качан ал токтолду жанында башка машиналар, анын увидел катары максаты Эрики взлетела үстүндө обрывом. Ал, кыязы, подслушивала чегинен тышкары мейманкана номерлери жана слышала, алар кантип чечишти отвезти мени лагерге. Ал угнала машинага отелинин жана остановила биз аба ырайына.
  
  
  "Берегись!" - крикнул Ставрос офицерге, качан увидел, бул султаналиев эрик сделала револьвер аялдык.
  
  
  Грек повернулся, качан тапанча Эрики выстрелил. На лбу у офицердин пайда болду дырочка. Ал отшатнулся жана районунда жашайт, качан султаналиев эрик сделала тапанча болгон Ставроса. Ал вытаскивал өздүк тапанча, жана восхищался анын Эрикой анда биринчи достала офицер, анткени мен билген, ал отелей пристрелить Ставроса. Ал прицелилась нарын Ставроса, жана аны тапанча кайра рявкнул, калган ага.
  
  
  Хриплый эркек жанында мени менен жалал-машинага целился нарын мени эмес түшүнүү, эмне кылыш керек биринчи кезекте. Акыры, качан Ставрос болчу ранен, ал чечти адегенде прикончить мени, анан биригүүгө үчүн Эрикой. Аны көргөн катары побелел эго бармакты карата спусковом крючке револьвера. Аны взмахнул колу жана ударил, аны бу, башкарууга милдеттүүбүз, по руке менен пистолетом жана курал выстрелило, разбив оконное айнек жанында мени менен. Стилет болчу менин ладони. Держа тапанча аралыкта, анын өтө дыйкандары бычак жана почувствовал, ал кирди эго руку. Ал үчүн бардык болгон кончено.
  
  
  Ставроса ранили ийинге, бирок бул кадам болгону жаракаты. Ал упал жерге жана дыйкандар жеңилдетилген карата от Эрики, качан аны выпрыгнул айланасындагы алыскы аягына машиналар. Пригнувшись жана колдонуу менен машинага үчүн жабуу, аны направился башка машинага менен пистолетом в руке. Ставрос кайра заставил Эрику спрятаться үчүн обрыв. Анын отель, жасоого, ал боюнча так выстрел жеринен, анда ал барынан бул болсо мындай болушун күткөн, анткени ал ойлогон, мен дагы эле туткунда.
  
  
  Бирок анын жакындап келип, мындай башка машинага, Ставрос увидел мени. Ал кылгандарга эки октун, жана пули взметнули жанында мени менен куски асфальт. Анын жана нырнул үчүн бурч машиналар жана катышуучулардын менен линиясы оттон. Кийинки учурда Ставрос кайра оказался аскердик болду. Максаты Эрики кетти айланасындагы обрыва, жана ал выстрелила нарын келди, бирок промахнулась. Жыландарды жоготуу үчүн жылы Ставрос. Кыймылдаткыч завелся.
  
  
  Анын каримде жана выстрелил ага. Вдруг машина накренилась жана полетела төлөмдөрдүн түздөн-түз мага. Ал өтүүгө аракет кылган прижать мени башка болду. Анын выпустил бир бесцельный выстрел жана нырнул жагына көз приближающейся машиналар. Ал катуу районунда башка машинага. Анын лежал абдан близко жерге удара, закрыв адам жана надеясь, бул раздираемый металл эмес врежется нарын мени. Ставрос развернул машинага задним жүрүшүнө жана кескин повернул жагына жерине удара. Ал возвращался ош шаары. Дагы аркылуу үлүшүн секунд ал карата жүрүшү. Аны кылдат прицелился, баштоочулардын шину жана разорвал аны, бирок ал продолжал ехать. Султаналиев эрик выпустила эки октун, пули менен свистом отлетели-жылдын машиналар жана жаңы жыл болгон Ставроса.
  
  
  Аны укканын анын жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына. - "Портной!"
  
  
  Аны, өкүмдар жана распахнул эшикти разбитой машиналар. Эшикти сариев мага колуна жана ударилась жөнүндө тротуар. Аны то в машинага жана попытался завести келди. Үчүнчү аракеттери бардык заработало.
  
  
  Султаналиев эрик встретила мени у машиналар, качан аны включил берүүнү.
  
  
  Биз менен ревом мчались салууда карата Ставросом. Биз держали эго тилкесинде көрүү, азырынча добрались чейин шаардын, андан кийин заты брошенную машинага жанында набережной. Биз свалились жана посмотрели заметно бензин борбору каракол шаарында.
  
  
  "Ал мүмкүн эмес алыс ошондо", - деди султаналиев эрик. "Мен загляну в кафе".
  
  
  "Жакшы, анын посмотрю на козгоду. Будьте осторожны".
  
  
  "Сен дагы, Ник", - деди ал.
  
  
  Ал пошла боюнча дорожке карата кафе. Ал жакта көп жерлерден болмок спрятаться. Аны чыкса анча чоң эмес пирс, анда бир нече турист ждали лодку. Мен бул жолу собирался суроого Ставроса, качан услышал рев моторного катердин. Андан кийин анын увидел эго карата катере аягында причала. Лодка отходила.
  
  
  Анын побежал карата ага, бирок опоздал. Ал жолдо. Анын нацелил ага тапанча, бирок выстрелил. Заметив жанында мени менен небольшую лодку, аны вскочил бортуна ээси менен, ал турду менен отвисшей челюстью, электротехника үчүн бардык ушул. Менде дагы эле болдум, тапанча.
  
  
  "Заводдордун", - приказал мен.
  
  
  Ал молча повиновался. Мотор взревел.
  
  
  "Эми иди ага".
  
  
  "Бирок..."
  
  
  "Бул жерден кет, тикмечи возьми!" - крикнул мен.
  
  
  Кечке. Тигил секунда аны жылы жыландарды жоготуу үчүн жана отъезжал баш-шаардык транспорттун бардык түрлөрүндө бар артынан Ставросом. Аны оглянулся жана увидел Эрику нарын дальнем аягында панелдер, выкрикивающую нулган аты. Мен алмак эмес вернуться. Анын отмахнулся-жылдын нах.
  
  
  Аны укканын анын жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына. - "Боло осторожен!"
  
  
  Мага болчу жаль, ал мүмкүн эмес мени менен, анткени, Ставрос болчу үчүн нах маанилүү. Бирок, жагдайлар распорядились башкача. Аны көргөн да, Ставрос шаарында аркылуу кирүү учурунда ички гавань, оставляя алып таза ак кийин. Чегинен тышкары бул кайтарылуучу аймагында жүргүзүлгөн чакан, изменчивые толкундар, качан жана анын добрался ал жакка, менин бир аз лодка башталган раскачиваться жана брызгала мага адам туздалган суу, айланасындагы күңүрт-көк Эгейского көйнөк. Болчу түшүнүктүү, бул Ставрос направлялся карата необитаемому острову, ал жүргөм жанында Делосом.
  
  
  Менин лодка болгон тезирээк караганда катер, ал украл Ставрос, ошондуктан, отчаянно цепляясь үчүн өзүнүн кичинекей кемеси, анын жай догнал аны. Бул убакта анын жөнүндө ойлогон да Эрике ал жерде болгон Миконосе. Нарын полициясына керек болот түшүндүрмө. Бирок звонок полковнику Коцикасу айтып берет, бардык бийликтерге, алар мейманкана болмок билүүгө. Ага убакыт, качан аны вернусь, алар наверняка наградят Эрику алды. Эгерде анын вернусь.
  
  
  Капысынан анын оказался чегинде досягаемости, бирок Ставрос мени опередил. Ал эки жолу выстрелил кара мени, жана алар разбили лобовое айнек кайыктар. Көңүлгө алып, анда кантип менин лодка прыгала, бул жылы ушул подвигом, бул Ставрос ал кайда калган. Анын вытащил тапанча жана кылдат прицелился нарын силуэт Ставроса. Аны выстрелил жана промахнулся. Менде ар бардыгы болуп эки октун.
  
  
  Биз направились в анча чоң эмес заброшенный району аралдары жана суу успокоилась. Ставрос побежал карата разрушенным калдыгы раскаленного, выгоревшего карата күн панелдери. Салууда аны көргөн да, ал перезаряжал тапанча, ошондой эле биздин ага-жылы артыкчылык боеприпасах. Подъезжая алып келип токтошу, ал эки жолу выстрелил жалал-мен үчүн кармап калууга мени подальше. Аны развернул лодку боюнча кеңири чөйрөсүнө аракеттенип, перехитрить аны. Бирок анын сдерживал от. Мен алмак эмес сарптоого зря выстрелы.
  
  
  Ставрос наклонился на старте, үстүндө эмне болсо, иштедим. Катер азыр жылы пристыкован. Аны подумал, бул мүмкүн менин мүмкүнчүлүгүн толугу менен, жана кайрадан биригип, лодку ичине. Качан гана анын подошел жетиштүү близко үчүн выстрелить, тилкесинде көз появился Ставрос жана швырнул кандайдыр бир буюм мою лодку. Ал приземлился откровенными в мою кабинага. Аны көргөн да горит запал жана билген деп Ставрос нашел динамит. Бул Миконосе эго использовали төшөө үчүн жаңы жолун дальнем аягында аралдары. Менде болгон эмес убакыт попытаться выбросить эго үчүн бортко. Сактагычка коюлат оказался кыска. Засунув тапанча үчүн параддык, анын нырнул үчүн бортко жана поплыл.
  
  
  Жарылуу разорвал мага кулактарын жана сотряс ысык аба, подняв сууга чоң толкундар. Айланасындагы мени посыпался өттү, бирок анын проплыл прочь. Аны оглянулся жана увидел пылающие обломки бетиндеги суунун, кара дым катился к небу.
  
  
  Мага повезло. Анын продолжал плыть карата берегу, прилегающему карата-шаардык транспорттун бардык түрлөрүндө бар. Ставрос увидел мени жана жүргүзсө эки октун. Пули упали сууга төлөмдөрдүн түздөн-түз үчүн мени менен. Ал выстрелил үчүнчү жолу жана прорезал мага предплечье. Анын выругался өзү астында нос. Ал тургай, эгерде анын доберусь чейин жээктен, аны алам калышы куралсыз, анткени октор ак-пистолете экенбиз намокнуть.
  
  
  Качан Ставрос увидел, мен продолжаю идти карата берегу, ал повернулся жана побежал-жылдын заросшего водорослями причала. Ал кабыкчанын плоскую низкую бөлүгү аралдары төлөмдөрдүн түздөн-түз үчүн биз, к развалинам полдюжины рыбацких лачуг, алар эчак заброшены. Ал, албетте, намеревался устроить мага засаду ал жерде.
  
  
  Анын кыйынчылык менен закат на старую морскую стену алектенген входила в түзүүчү документтери астында тикелей биринен. Аны посмотрел ачык мейкиндик передо мен, бирок Ставроса эмес увидел. Ысык күн башталышы сушить соленую сууга болгон мага, азырынча анын изучал жерге откровенные бүгүштүү. Аралыкта болжол менен үч жүз ярдов бүткүл аймагында отелинин, ошондой болду карата плоской кошпогондо, разбросанных таш менен курулган эшиктерди валунов, алар окружали жана создавали фон үчүн кыска сызыктар осыпающихся таш менен курулган лачуг. Турат алардын скалистый айлендде бир круто көтөрүлгөн карата борборуна аралдары, ал эми холме-жылы дагы бир имарат. Бул жылы двухэтажный дом жок чатырын жана бир дубалдар, балким, кандайдыр-бир коомдук курулма.
  
  
  Анын прищурился жалал-ал үчүн ачык жаатында надеясь көрүүгө Ставроса, бирок ошол скрывался.
  
  
  Вытащив револьвер улам тилкесин, анын вынул патрондор жана протер ih. Аны ачты тапанча жана заглянул нарын (евр. Ичиндеги темир түтүкчө сверкали тамчы суунун, блестящие нарын отраженном солнечном үчүн. Приставив, аз ко рту, анын продул мээнин үчүн очистить эго. Эки эч нерсе табылган жок, алар анын ошондой кылдат сохранил, бере сбой, качан аны зависел алардан. Башка курал-менде эмес болчу, анткени "Люгер" тянь мейманканасында, ошондой стилет торчал боюнча бока стрелявшего аба ырайына, жетектөөчү карата аскердик лагерю. Султаналиев эрик заберет ih, бирок азыркы учурда мага бул нерсе жардам берет.
  
  
  Бирок, Ставрос эмес деп ишенем мен стану стрелять, антпесе ал убежал болмок. Бул жылы анча чоң эмес тыныгуу мою пайдасына. Кабыл алып бул жакшы, бул менде болчу, аны өсө баштады менен дубалдар жана направился карата коттеджу менен пистолетом в руке. Эгер ага көрсөттү тапанча, аны алмак заставить Ставроса ойлонуп, мен даярмын выстрелить андан, мокрого же жокпу, жана заставить эго обороняться. Бирок мен надеялся деп чейин бул дойдет.
  
  
  Аны этияттык менен жакындап келип, мындай каменным домикам. Повсюду росла жогорку чөбү, ал тургай ичиндеги скелетов анча чоң эмес курулуштардын жок, эшиктердин жана терезелердин. Чөбү бир аз шевелилась астында теплым ветерком, анда ага болдум. Күн бул жерде казалось, анда ярче караганда, соседнем Миконосе. Ал ветерок жылуу жай сушили мою рубашку жана шым, бирок менин шведов дагы прилипала карата көрсөткүчүбүз телу.
  
  
  Аны этият шелл боюнча узун коричневой траве. Эки ящерицы, серые, доисторического түрүн, прыгнули боюнча камням үчүн уйти менен менин жолдору. Бул жерде эмес пахло көчөсү. Ысык аба вставил мага ноздри жана дээрлик задушил мени өзүнүн запахом гниения. Мухи жужжали боюнча заросшему отоо чөптөргө талаасынын ортосунда коттеджами жана мен, жана тереңдиги өмүрова анын увидел Алексиса Саломоса, лежащего карата скрученных обломках менен мухами карата nen. Андан кийин анын багытта кыймылы бүгүштүү жанында жакынкы коттеджа.
  
  
  Анын потер колу көздүн жана кайра посмотрел. Эми ал жерде эч нерсе жок болчу көрүнбөйт, мындан аркы эч кандай кыймылдардын, бирок мен жатканымды Ставрос болчу ал жерде. Анын чувствовал бул, ар бир гы менин дененин посылала эскертүүчү белгилерди.
  
  
  Анын побежал карата валуну бийиктиги боюнча грудь жанында биринчи коттеджа, замер ал жерде, карачу жана слушал. Кулак дайыма доносился чуу курт-кумурскалардын. Анын переместил руку на валун жана положил ee ящерице карата саяарын. Ал отскочила, напугав мени. Бул учурда Адриан Ставрос высунул карашат үчүн экинчи коттеджа линияларын жана выстрелил боюнча пистолету.
  
  
  Выстрел, казалось, эхом разнесся нарын липком абада. Таращить көздүн расколола ташы өргө моей оң колуна. Аркылуу мгновение башталган экинчи выстрел баштоочулардын ташы жана рассыпал песчинки мага жакты. Анын сплюнул жана сморгнул. Качан аны кайра шталь көрө, Ставрос исчез. Бирок лижет мага ортосунда биринчи жана экинчи коттеджами, анын багытта кыймылы чөптөр.
  
  
  Ставрос, кыязы, чечти, мен эмес стрелять буду боюнча мокрого тапанча. Ордуна ошол үчүн аны преследовал бу, башкарууга милдеттүүбүз, ал преследовал мени.
  
  
  "Аңчы болуп калат курмандыгы!" - раздался добушу үчүн алар последовал төмөн, леденящий кан каткырык.
  
  
  Бул дүлөй болсо сумасшедший үнү, казалось, исходил тезирээк боюнча моей баштын караганда, айланасындагы коттеджей. Мен алмак эмес так айта болгон Ставрос боюнча звуку.
  
  
  "Ошондо иди жана забери мени, Ставрос", - крикнул мен.
  
  
  "Ильяс", - кайдан-анда поправил мени Ставрос. "Александр - бул аты". Бул последовал дагы бир жарылуу смеха, жогорку, психотический, ал колебался-жылдын ысык бриза.
  
  
  Анын услышал ызы-чуу ош көбүнчө у биринчи коттеджа. Аны карачу сквозь бош көздүн разбитых терезелер жана эч нерсе көргөн. Андан кийин услышал анын добушу оң жагына мени жана бир аз турат мени, жогорку траве.
  
  
  "Тапанча бесполезен эмес да, чынбы?"
  
  
  Анын обернулся жана увидел Ставроса, турган турат мени менен, таптакыр башка позицияны караганда, укканын, аны акыркы үн. Ал алмак боло сумасшедшим, бирок баары бир болчу хитрым. Ал жасадым мага тапанча жана выстрелил.
  
  
  Аны упал чалкасынан жерге жанында валуном, качан ал нажал карата спусковой крючок. Камня көп болгон эмес ортобузда. Таращить көздүн разорвала көйнөктүн жеңи жана поцарапала левую руку. Аны, унаа бир жолу, качан ал кайра выстрелил. Таращить көздүн институттарына чаңы жанында мени менен. Мен отчаянии нацелил ага револьвер, качан ал үчүнчү жолу нажал карата курок. Ал баштоочулардын пустую камерага. Ал карачу мени качан анын нажимал карата курок өзүнүн пистолета. Ал дагы щелкнул жок октун
  
  
  Адам Ставроса өзгөргөн жок, жана ал засмеялся жогорку диким смехом, вставляя патрондор өзүнүн курал. Анын отбросил тапанча, зарылся ногами анын жерге жана прыгнул ага.
  
  
  Аны баштоочулардын Ставроса, качан ал көбөйттү мени тапанча. Өзүндө болбогон чечими нажать карата курок, азырынча аны схватился аны менен. Тапанча упал, качан биз эки ударились жөнүндө катуу жерге, пиная жана царапая жогорку траву.
  
  
  Анын өтө ударил Ставроса боюнча жаактын жана ал упал карата саяарын. Бирок качан аны кайра бросился ага, ага дагы оставалось көп бешеной күч. Ал кандайдыр бир түрдө нашел бош тапанча, качан жана аны кайрадан украинага карата nen, ал яростно ударил анын стволом курал моей баш. Ал баштоочулардын скользящим ударом, жана ал упал менен ага.
  
  
  Качан аны кайра смог сосредоточиться карата nen, ал вскочил жана побежал карата двухэтажным руинам на холме үчүн коттеджами. Мен стараюсь жыгач эшик, неловко висела бир петле качан анын кирди, ал дагы тихонько скрипела. Ставрос шаарында ушул жолу.
  
  
  Аны жай кирди полуразрушенное имараты. Ичиндеги чөптөр болчу дээрлик болсо ошончо эле, канча сыртына, кара тилке. Кээ бир жерлерде ал примята уулу Ставрос. Бирок мага жагат болчу эске түшөт, анткени бул адам да преследовали бардык өзүнүн сознательную фото -, жана ал сумел выжить. Качан анын обогнул бурч обвалившейся дубалдар, увидел анын көз карашы безумного эго адамдардын, ал эми андан кийин ржавый железный пруток качнулся мага карашат. Анын пригнулся жана штанга задела менин чач жана врезалась в каменную стену жанында мени менен.
  
  
  "Портной!" - пробормотал мен. Ал нашел кусок үтүк, оставленный алар тургундары аралдары. Жана кайрадан ага болгон алдында артыкчылыкка мени менен.
  
  
  Аны схватился үчүн штангу, бирок абдан тең салмактуулук. Ал сбил мени менен буту, жана ал абдан хватку. Мгновение соң ал кайра взмахнул курал. Ал спустилось карата менимче адамга жана разбило болмок мою карашат, эгер болуп өттү. Аны перекатился жана штанга задела нулган оң кулагы жана өтө ударилась жөнүндө жерге подо мени менен.
  
  
  Аны кайра схватил штангу аракеттенип, вырвать аны боюнча уловки Ставроса, жана биз эки потеряли аны. Ставрос повернулся жана взбежал боюнча осыпавшейся тепкич карата жогорку деңгээли имараттар, кайда жүргөм аягына экинчи кабаттын. Ал искренне мени менен түбөлүккө, качан ага, өкүмдар болгон турат. Ал схватил чоң кусок камня жана швырнул эго анын мени. Ал соскользнул менен менин ийиндин жана ооруу пронзила аны. Анын баштады подниматься боюнча каменным баскычтары. Анын собирался поймать Ставроса жана убить эго голыми жыйынтыгындатапшырышкан.
  
  
  Качан анын жеткен чокулары, мени полетел башка кусок камня. Анын пригнулся, жана ал с грохотом упал төмөн. Ставрос турду карата заднем крае кууш секциялар юбка, ачык тарап конструкциялар турат андан. Кайгы пайда эго квадратном адам, качан ал турду жана хмуро карачу мени. Ал посмотрел карата возвышающуюся жерге турат имараттар, усыпанную валунами жана каменистую. Андан кийин небольшого өзгөрүүлөрү ал прыгнул.
  
  
  Аны көргөн да, ал ударился жөнүндө таштар жана покатился. Ал схватился үчүн лодыжку жана эго, адам исказилось-жылдын больно жана ярости. Ал подполз карата особенных круглому валуну, коркунучтуу сидящему карата каменном уступе. Валун жылы болжол менен үч фунтту диаметринде, ошондой астында эго передним чети карата бир аз наклонном выступе айланасындагы скалы жана чөптөр болчу зажат ташы өлчөмдөгу. Ставрос потянулся карата маленькому камню үчүн пайдаланууга эго мага каршы.
  
  
  Аны спрыгнул жерге жанында аны менен жана сокку ужалил менин ступни. Анын упал алдыга, бирок тез өсө баштады, невредимый. Ставрос отчаянно отталкивал ташы-жылдын валуна. Качан анын, двинулся ага, ал сверхчеловеческим усилием выдернул ташы жана тянь ал жерде, катуу дыша жана ждал мен.
  
  
  "Иди, - прошипел ал. "Мен разобью сага череп. Аны..."
  
  
  Биз эки видели кыймылы бир убакта. Валун, жанында аны менен албастан, колдоо алыстан камня, баштаган иштин жүрүшү тууралуу отчетту төмөн жантык беттери скального уступа төмөн бутту Ставроса. Казалось, бул мгновение ал токтолду, азырынча ал карачу, ага с ужасом, андан кийин ал двинулся алдыга менен небольшого уступа карата ага.
  
  
  Улам оор камня, ал держал в руке, жана сломанной лодыжки ал алмак эмес иштин жүрүшү тууралуу отчетту жетиштүү тез. Анын баштады выкрикивать алдын алуу, бирок андан кийин осознал бессмысленность ушул. Адам Ставроса исказилось-жылдын ужаса, качан валун жеткен эго.
  
  
  "Жок!" - деп кыйкырды ал, качан түшүндүм, адам катары упавший менен бийик имараттын, бул неминуемая каза болгон бардыгы бир нече секундах.
  
  
  Качан валун жеткен Ставроса, накрыв бу, башкарууга милдеттүүбүз, ал вскинул колуна алмаштырбай мейманканасында токтотуу эго алга жылдыруу, бирок ал топтойт, абдан чоң ылдамдык. Ал жай прокатился боюнча эго төштүн бир аз покачнулся жана тянь-ал жерде. Качан ал биринчи жолу коснулся бу, башкарууга милдеттүүбүз, боюнча эго ооруканага жаткырылган вырвался кескин түрдө пронзительный жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына. Андан кийин ал абдан капысынан заглушился алмаштырбай кимдир выключил радио.
  
  
  Мрачное аны, жакындап келип, мындай бир жери, анда аны алмак көрө карашат жана мойнуна Ставроса, торчащие камактан валуна. Эго көздүн жүрүшүндө ачылган, ал невидящим взглядом карачу кара, ысык асман. Колу токтолду жана дернулась, качан умерла булчуң, ал эми андан кийин ал шталь безжизненной.
  
  
  Двенадцатая-глава.
  
  
  Никкор Минуркос жана анын сидели астында прохладным навесом, анын прибрежном кафе жана смотрели mimmo жети раскрашенных рыбацких сайган карата кобальтово-синее Эгейское море. Ушунун приятное нарын шаардык мэриясынын жана биз наслаждались аларга.
  
  
  "Полковник Коцикас жана ага бардык объяснили бийликтерге жана алар абдан ыраазычылык билдиребиз сизге жана Эрике", - деди мага Минуркос.
  
  
  Султаналиев эрик вышла боюнча кофе бир нече мүнөт жана находилась алыс дүкөнү, анда покупала английскую газету.
  
  
  "Биз, керек, ичинде бул жерде бул волнение жергиликтүү деңгээлде - усмехнулся мен, - азырынча алар алышты адамзаттын бүт атуу. Анын сожалею жөнүндө Галатисе. Ал сүйлөп каршы Ставроса нарын неподходящее кезде".
  
  
  "Ар бир согушта, чоң же маленькой айтканда, курмандык", - деди Минуркос, допивая узо.
  
  
  "Бир эркек келтириши мүмкүн болгон, көп burn", - повторяю мен.
  
  
  "Ставрос алмак кылышы бир кыйла көп, эгерде сиз эмес остановили эго", - деди Минуркос. "Добуш эмне үчүн аны прилетел буга, Миконос үчүн поблагодарить сизди өзү. Коцикас дагы жегиси поблагодарить сизди. Ал жегиси берсин сизди жана мисс Нистром менен почестями карата ачык болгондой, айыл Афинах, качан гана сиз вернетесь".
  
  
  Аны покачал головой. "Поблагодари эго үчүн бул ой", - деди мен. "Бирок моем делле бизге эмес чечет ачык артыкчылык". Анын алмак берсин өзү реакцияны Хоука карата публичную каадага.
  
  
  "Бирок бар ордени", - возразил Минуркос. "Биз алабыз дегенде послать ih сизге жана мисс Нистром?"
  
  
  Аны усмехнулся. "Эмнеге жок? Сен кайра нарын пентхаусе?"
  
  
  "Мен уезжаю менен бул жерден", - деди Минуркос. "Бул эпизод заставил мени осознать, бул эркек болушу мүмкүн эмес жана болбоого тийиш прятаться кр тышкы дүйнөнүн. Аны, менин оюмча, менде дагы бар, эмне жасай үчүн моей өлкөнүн жана мен алам жетишүү большего рахмат жеке карым-катнаштарга. Бул жыйынтык чыгарат, мен башка себеп деп мен прилетел буга үчүн, көрүүгө сени ".
  
  
  Анын отпил узо жана посмотрел карата Минуркоса. Мага эго адам. Ал адам, анын болмок урматтоого. Анын спросил. - "Бул эмне, мырзам?"
  
  
  Эго темные көздүн смотрели ош меники. "Мен милдеттүү сага өмүрү, Ник. Бирок, андан тышкары, сен мага нравишься. Мага жагат, анткени сен действуешь. Аны белгилеп кетким келет, сен үчүн шталь иштей мени. Анын кетким үчүн эркек контролировал мою коопсуздук тутумун жана өткөрүлгөн бир катар мени менен. Сен мага керек, Ник ".
  
  
  Анын баштады болмок, бирок ал мисир мени үчүн руку.
  
  
  "Силерде айлыгы канча болот, аны ага, деп ишенем, сизге болот ашык жетиштүү. Жана анын болмок кудай сизге үлүшүн кирешенин судоходных линияларда. Мен собираюсь жашоого наадандык. Сиз акыр аягында болуп калышы абдан богатым".
  
  
  Анын взяла ee үчүн руку. "Мага абдан жаль, ардагер Минуркос ..."
  
  
  "Никкор".
  
  
  "Жакшы, Никкор. Прости, бирок мен айта албайм".
  
  
  "Эмне үчүн болбойт?"
  
  
  Аны жасадым глубокий көрсөтүүчү терең дем алып жана выдохнул. Аны карачу синюю гавань, ал жакка, бул жерде вдали направлялся бизге блестящий ак круизный лайнер. "Бул кыйын, түшүндүрүп бере ала", - деди мен. "Мен айтам өзү бир нече жолу жылына, мен сумасшедший үчүн бул ишти улантууга, бул неблагодарная работа, ага эч кимге наплевать. Бирок адамдарга баары бир. Жана карабастан, начар төлөөгө, узак сааттарда жана коркунуч, бул бөлүгү мага. Бул нерсени мен умею жакшы, Никкор. Бул болсо, анда ага көбүрөөк керек".
  
  
  Келген көптөгөн жыл бою унчукпоо. Чайка сверкнула крыльями болгон күн. Акыры Минуркос заговорил. "Мен түшүнөм."
  
  
  Мгновение өткөндөн султаналиев эрик сидела на стуле менен лондон газетой. "Мен да билбейм алар прилетать буга ар бир күнү жана алууга tak malo драхм үчүн штуку", - деди ал.
  
  
  Анын спросил. - "Чындык жөнүндө эске жөнүндө Ставросе?"
  
  
  Ал өлкөдөгү демократиянын дүйнөлүк деңгээлге газету болгудай биз экенбиз окуп берүүгө title: ГРЕЧЕСКИЙ ОЛИГАРХ РАЗОБРАЛСЯ, контрабанда, фотография Минурка.
  
  
  "Мүмкүн, бул поднимет наркы встретят сиздин акцияларды", - деди мен, улыбаясь.
  
  
  Анын каримде жана торугарт Эрику. Анын собирался жүргүзсүн жана аны менен эки күн "Рении", бул болсо бизге крутился Дэвид Хок. Ага таандык аларга биз имеем бул укугу.
  
  
  "Биз возвращаемся в отель", - деди аны Минуркосу. "Кааласаңыз, поехать биз менен?"
  
  
  Ал покачал головой. "Менин оюмча, аны билем, качан эки адам мектеп побыть көзмө. Аны жөн гана буду отурганга бул жерде чейин жебенин самолеттун жана көрүү, бул даяр болгондогусу көрсөтүлдү круизный лайнер. Мага дайыма нравилось көрүү сыяктуу прекрасный корабль изящно кирет гавань".
  
  
  "Ошондо чейин жолугушууга, Никкор", - деди мен. "Мүмкүн, биздин жолдорун кайра пересекутся эң мыкты учурунда башка жагдайлар".
  
  
  "Ооба", - деди ал.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Ватикан вендетта
  
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  
  
  
  Ватикан вендетта
  
  
  
  саякатчы Арстан Шкловский
  
  
  
  Аталышы түп нускасын: Vatican Vendetta
  
  
  
  
  
  
  1-Глава
  
  
  
  
  
  
  
  
  Кийинки жылы мухаммед жана анын ждал үчүн обыскать номери Максим Жукова. Эркек менен алектенген ждала мени менен, болгон Дафна. Сааттарда болгон прикроватной тумбочке показывали төрттөн бири онунчу. Аны билген, ал покидал өз бөлмөсүнө карата вилле Фаворита ар бир түнү, болжол менен 9:30 да бул регионду готовиться. Анын өсө баштады менен чоң медной кроватки, анда Дафна лежали восхитительно обнаженная , анын узун темные чачтар развевались боюнча подушке, анын чоң жана көздүн кеңири оозун улыбались бири обширного жана жакынкы канааттандыруу. Вытянув денеси карата ак простыне, ал выглядела катары жандуу кукла.
  
  
  Анын оделся поудобнее. Качан анын застегивал наплечную кобуру үчүн өзүнүн 9-мм тапанча "Люгер", анын анын нежно называю Вильгельминой, - Дафна смотрела мага өз чоң өсүмдүктөрдү глазами. "Эмне үчүн сен одеваешься, жол?" деп сурады ал. 'Али эртедир.'
  
  
  "Өзүмдү сага айткан бул жөнүндө? Менде кечирээк болсо иштиктүү жолугушуусу болуп өттү.
  
  
  "Ушул жаман останавливаться да эртедир", - надула ал.
  
  
  "Скромность - бул жакшы, адам үчүн", - деди мен. Бирок качан Дафна мүмкүнчүлүк берди өзүнүн длинным чувственным бедрам скользить боюнча простыне, мага болгон наплевать на скромность. К чегин Жукова! Анын вытащил "люгер" бири кобуры жана бир катар патрондор. Азырынча Дафна очарованно наблюдала, анын выдвинул затвор жана бир катар магазин. Мындай адам катары, Жуков, болбойт болууга өтө осторожным. Ал агент Нымдуу Дель бөлүмүнө, "Оор дель" КГБ. Катары жана аны ал өзүнүн ыйгарым укуктуу өкмөтү аракеттенүүгө, анткени ал думали нужным; башкача айтканда өлтүрүү зарыл.
  
  
  "Мага подождать сени, Ник?" деп сурады Дафна.
  
  
  Бул убакта аны ойлогон да бул тууралуу. "Мүмкүн, азыр бир топ арада аяктады", - деди мен. 'Анын сага позвоню.'
  
  
  "Сиз четтөөлөрсүз, бул албайсыз калышы?" пробормотала ал.
  
  
  Анын игриво похлопал аны боюнча ягодицам. 'Одевайся.'
  
  
  Ал ошондой эле сделала, вырвав сөз, мен позвоню эй; акырында ал ушла. Аны билген, балким, көп эч качан аны жок увижу, бирок, мындай менин жумуш.
  
  
  Анын пристегнул стилет, окрещеный бөлүмүнүн спецэффектов AX Hugo HQ жана аянты куртку поверх, курал-жаракты, анын обученный өлтүрүү, адамдардын көптөгөн ар түрдүү ыкмаларын, бирок дагы бир ыкмасы болушу мүмкүн эмес деген эки негизги курал. Мен дайыма ношу болот . Люгер жана стилет спасали мага турмушка көп эсе, алам аны эске түшөт.
  
  
  Аны кайра подумал жөнүндө Максиме Жукове. Бул жылы худощавый жилистый русский, ал-арыдым түштү кызматка КГБ.
  
  
  Давным-эчак эго ыйгарылат "палачом" бөлүмүнүн Нымдуу Иши жана ал перфекционистом, любившим өз ишин . Биздин жолдор мурда пересекались бир гана жолу, анын Каракасе. Биз кокусунан элден номердеги отелинин, жана ал сатып алууну сунуш кылган украденные кытай сырды үчүн Америка кошмо. Качан эму приказали четке кагууну сунуш, ал өтүүгө аракет кылган убить мени. Эму бул дээрлик мүмкүн болду. Далил маселе - шрамм кайрылат менде болгон ич ооруу; жана ал түн ичинде мейманканасында анын дагы спрашивал өзүнө ага карата жек көрүү менен алектенген мүмкүн вытеснена гана убакыт, же эго өлүм. Бирок өлтүрүү Жукова болгон эмес моей иши. Мага жөн гана керек болчу болбош анын, эгерде мүмкүн. Менин милдет заключалась төмөнкүдөй: - азырынча эго эмес, зайти в эго бөлмөгө жана табууга документ, ал жана эго приспешники боюнча КГБ чыккан спорт у жождун курьера үчүн бир нече күнгө чейин бул Римэ жана ал собирался өткөрүп КГБ. Документ камтыйт чийме жаңы детонатор ядролук курал-жаракты, түзүлүштөр, ал буга колдонуу тактикалык ядролук куралды көп практичного жана легче. Бул түзүлүш сакталган Соединенным Штаттар ачык согуш артыкчылыкка үстүндө Советтик Союз, ошондуктан, албетте, недолжно ьыло кире Москвага.
  
  
  
  Жалал-жарымында онунчу аны мисир такси чейин мамлекет тарабынан кепилденген юридикалык жардам "Вилла Фаворита карата" Виа Фламиния. Бирок болчу кече субботы, анын Римэ-жылы өтө акырын. Единственные коштоосунда иштетүү айланасындагы интимных террас менен жети освещенным пиццериями , же ближайего мотороллера , анда сидела смеющаяся гвардия бууну.
  
  
  Керек, вилла Фаворита алдым өзүнүн аталышы мыкты мезгилдерде. Сыртына эмес эч, эмне болмок побудить саякатчы жүргүзсүн ал жакта түн. Бул оштукатуренном фасаде алынды башталды жана сколы, умтулуусу краска отслаивалась. Бул жогорку окнах висели эски муундардын . Ичиндеги болчу поцарапанный прилавок үчүн алар спал эски итальянец. Анын молча шаарында mimmo ага өсө баштады боюнча тепкич болуп арткы бөлүгүнүн небольшого вестибюля. Анын токтолду экинчи кабатта жана посмотрел нарын тускло освещенный коридор бөлмөсүнө 307. Тынчтык. Аны, жакындап келип, мындай күнү бөлмөлөр жана прислушался. Ичиндеги болчу акырын, жана анын эмесмин дүйнө. Бирок бул значило, бул максим бериптир дейт Жуков эмес, ждал ичинде. Анын досталь айланасында чөнтөк атайын отмычку жана выбрал ачкыч , открывший бүктөмө. Анын молча вставил ачкыч жалал-бүктөмө жана повернул тумблеры. Щелкнул бүктөмө. Аны жай повернул ручку жана дыйкандары көрсөтүүдө. Ичинен эмес, бизге үн, бизге хлопот . Анын вытащил "люгер" тез кирди ичине. Бир көз-караш в темную бөлмөгө убедил мени, - деп Жуков чындыгында жасайт кечки сейилге чыгууга жакынкы газетный киоск үчүн сатып алуу газету. Анын закрыл артынан эшикти ...
  
  
  Аркылуу бир нече мүнөт көздүн көнүп деле калышты карата тусклому жарык тийген жерде сакталат. Аны карачу мындан ары да , ынануу, мен чын эле жылы бир, андан кийин спрятал Люгер " нарын кобуру жана оглядел бөлмөгө жана ага жанаша ванную бөлмөгө Бөлмө болчу скудно обставленной жана жылы неприятный жыты. - бири булганыч раковиналар, деревянного жыныстагы, жана пропотевшего матраса менен айкалышта порошком-жылдын курт-кумурскалардын. Кабыл алуу үчүн орундардын тамак-аш буюмдарын аз болчу. Эмерек состояла боюнча кеңири керебеттер, прикроватной тумбочкалар, небольшого жазуу жүзүндөгү орундук, түз орундук жана кресло. В кресле алынды прорехи, алар аркылуу торчала набивка. Бул жылы андай деле эмес "Кавальери Хилтон", бирок Жуков алмак жерде прятаться азыркыга чейин хорек .
  
  
  Анын догадался, бул Жуков эч нерсе болгон жок, бул документтин. Албетте, ушунун мүмкүн, бирок бул карама-каршы болмок бардык эрежелер биздин кесип. Сиз держите жанында маанилүү предмети гана болсо ошончо убакыт, канча керек, андан кийин передаете болобу, менчик болобу, кимдир-анда башка, же находите подходящее жери үчүн кормлений, азырынча эго эмес передадите . Бул учурда аны болсо мындай болушун күткөн, бул тайник болот бул жерде, бөлмөдө Жукова.
  
  
  Качан аркылуу он беш мүнөт ага эч нерсе нашел, анын баштады берилиши маселе эмес ошибся болобу мен. Анын псөзмө-вывернул бөлмөгө наизнанку. Ширелерди жасашат Жукова мурда клочьях, ал эми жынысы лежал толтургуч. Кресло выглядело эле. Ящиктер орундук жана прикроватной тумбочки анын вытащил жана бросил болгон албайт. Баардыгы кылдат обыскано, ал тургай раковину унитаза. Жана ага эч нерсе нашел.
  
  
  Аны подошел к окну жана посмотрел болгон саат. Болчу азыр жок он он. Эгерде Жуков сохранит өзүнүн адаттагы күн тартиби, ал вернется он саат же бир аз убактан кийин ушул. Анын выругался өзү астында нос. Мага керек экен көрсө, бул документ, биринчи кезекте ал вернется. AX аларга таандык, ал передаст эго өз каалоосу ташуучуга эртедир-кийинки күнү эртең менен, ошондой эле бул жылы биздин жалгыз мүмкүнчүлүгүн толугу менен кайтарып эго.
  
  
  Аны увидел, ал бөлмөдө жок желдетүүчү щелей жана заподозрил, бул эми эч качан болгон эмес. Достук, балким, арендовали вентилятор тилиги, качан жаркого, жана жакшы закрывались, качан суук эле. Бул чынында эле болдум, отель үчүнчү класстагы, алар аркылуу, ал жерде пружинанын керебеттер бардык жалилов тыкают сизге саяарын, жана жок жерде ысык суу үчүн сакал .
  
  
  Анткени тамдарында эмес көзөнөктөрүнүн изилдөө үчүн, анын баштады опасаться, бул меники издөө кескин кепти токтоттук. Мен бул жолу повернулся үчүн дагы бир жолу взглянуть на ванную, качан услышал чуу жалал-коридордо. Анын схватил "Люгер", жакындап келип, мындай күн туруп жанында жана прислушался. Анын услышал дагы бир үн кара коридордо - открывающаяся жана закрывающаяся эшикти . Анын расслабился жана сунул люгер кайра мүнөтүнө. Качан анын, повернулся к ванной, эшикти жылытылган.
  
  
  Бул жылы Жуков.
  
  
  Аны обернулся. Менин колу полетела карата Люгеру.
  
  
  "Жок, түбөлүккө", - анда, - деди Жуков, наставляя орус револьвер " мага грудь. Анын опустил руку; ал закрыл эшикти жана подошел ко мага.
  
  
  Ал болжол менен менин өсүү жана бир кыйла худощав. Бирок ага болгон жилистая, бекем фигура болгон болбойт недооценивать. Эго, адам выглядело молодо карабастан, редеющие чачтар.
  
  
  Ал таасир закате в мою куртку, мисир "люгер" жана кылгандарга револьвер " мага грудь. Ал бросил Вильгельмину разрезанный карата кылбай багып келет.
  
  
  "Ошондой эле бул сен, Картер", - деди ал, отступая бир нече кадам.
  
  
  "Сен жылдыктар сейил бак курууда эртедир". - Мен тез подумал боло тургандыгы жөнүндө разговоре. Мага кызык болчу да көпкө дейре ал даяр болмок, адегенде караганда чечет нажать карата курок.
  
  
  "Мен иште привычку өзгөртүүгө, өзүнүн жүрүм-турумун өз каалоосу боюнча", - деди с улыбкой. "Бул сактайт мага турмушка. Эмне чейин сени, менин башка боюнча AX, мен ойлойм, мага следовало эле жакшы кайрылууга с тобой в Каракасе ".
  
  
  Нулган кровяное басым башталган дреды. Жана добуш аны кайра оказался боюнча эмес, тигил тарапка револьвера Жукова. Жана бул жолу ал постарается дагы көп.
  
  
  "Сурайм үчүн мүсүралиева", - менен жестом деди ага. "Бирок, ушул бөлмөдө сиз болмок счесть бул жакшырышы".
  
  
  Ал спросил. - "Сиз эмес, заты болобу, менчик болобу, андай эмес беле?" Эго улыбка бал шире болуп калды.
  
  
  "Жок, сен бул жакшы спрятал. Албетте, менде болгон абдан аз убакыт ".
  
  
  "Албетте, - деди ал.. ал Эми анткени сен дагы бул жерде, Картер, боюсь, сенде облусунда дагы бир аз убакыт.
  
  
  "Менин оюмча, аны билем, анда бул".
  
  
  'Ооба?' - нетерпеливо деди ал. Ал даяр стрелять, бирок эму болчу любопытно.
  
  
  "Кайда эмес, түбөлүккө соображать", - улантты аны. "Адам үчүн твоего интеллект".
  
  
  Улыбка сменилась сердитым взглядом. - "Кайда боюнча-твоим, ал спрятан, Картер? Болот сиздин акыркы тыянагы туура же туура эмес?
  
  
  "Мен ойлогон, бул жылы ал жакта". Анын билимим тууралуу маалымат берген эмесмин карата эшикти ванной, качан турду ортосундагы дверью жана Жуковым . Ошол эле мезгилде анын напряг булчуңдун билектин, жана стилет незаметно скользнул в мою ладонь.
  
  
  Анын услышал катары Жуков усмехнулся үстүндө моим туура эмес предположением, бирок ордуна жакшылап повернуться карата ага адам, анын упал жерге. Револьвер Жукова выстерил, таращить көздүн попала в мою куртку, качан аны откатился жана бросил бычак.
  
  
  Бул жылы сумасшедший бросок, бирок, бактыга жараша, стилет бардык эле вонзился Жукову анын оң ийинин. Качан ал издал жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына, жана колу менен револьвером сариев, аны прыгнул ага менен жерди. Биз ударились жөнүндө стену. Анын повернул эго руку, револьвер учуп кетти, ударился жөнүндө жынысы жана соскользнул нарын бурч.
  
  
  Подойдя карата ага, аны тез нанес оң колу сокку эго узкому адамга, убагында анын анын услышал треск сөөктөрдүн . Анын отель келтирүүгө башталган экинчи сокку, бирок увидел, бул көп зарылчылыгы жок. Эго күжүрмөн дух изделүүдө.
  
  
  Анын снял бычак менен эго ийиндин. Ал кеңири ачты көздүн жана зашипел, канчалык больно. Анын прижал стилет карата эго подбородку жана кунт коюп посмотрел карата худое адам. Анын спросил. - 'Анда бул залында?' - Ал застонал. Анын ударил аны эго боюнча адамга жана потряс взад жана алдыга. "Скажи мага, анда спрятан документ, Жуков", - деди мен.
  
  
  "Эго бул жерде жок", - деди ал, торопливо дыша.
  
  
  "Давай болмок, - деди мен. "Азыр өтө арада аяктады үчүн оюндар".
  
  
  Ал покачал головой. Анын өтө прижал кончик стилета карата эго тощей шее, азырынча потекла кан. Анын укканын добуш коридордо. Выстрел болчу слышен. Кимдир спросил по-итальянски, бардык эле тартипте.
  
  
  Анын сазаал. - "Va Bene!" Бардык жакшы!' Аны кайра повернулся к Жукову. - "Эми сен видишь? Эми сенде облусунда аз убакыт. Полиция керек жерде мүнөттөн карата мүнөтүнө. Анын билгим келет, анда залында бул документ. Говори!'
  
  
  Ал яростно посмотрел мени жана катуу дышал. "Сиз думали, мен адаттагы адам, ал рассказажет сизге бардык гана, анткени сиз угрожаете өлүмү? Боюсь, сиз абдан жакшы билесиз да, Максим Жукова ".
  
  
  Бирок аны билген эго жакшы, ал ойлогон. Анын вспомнил жөнүндө маалыматын AX болгон экен анда. Максим бериптир дейт Жуков түндүктүн гана эмес, болтуном, бирок аңчы тарабынан үчүн аялдар. Ал абдан гордился өз потенцией, омела аялдардын бүткүл ачык бассейн жана болбосо беделине ээсинин олуттуу сексуалдык аппетита. "Жакшы, Жуков", - мягко деди мен. "Мен буду өлтүрүү сени. Анын заберу бөлүгүнө твоего дененин, анда сен да гордишься, - мен отрублю бул чертову штуку ".
  
  
  Высокомерие исчезло менен эго худого адамдар. 'Эмне? Ч-эмне?
  
  
  Нарын коридордо послышались жаңы добуш: "Сиз ошону укканбыз дагы, бул мен, - деди".
  
  
  Ал испуганно посмотрел мага. "Сиз эмес сделаете бул!"
  
  
  'Сделаю.'
  
  
  "Сен сумасшедший", - деди ал, жана анын үстүнкү губе сүйлөп, тер.
  
  
  "Глупец" .
  
  
  Аны символикалуу эму ширинку. "Ошентип, Жуков?"
  
  
  'Убей мени!'
  
  
  'Жөнүндө жок. = Бул ценымногие жакта абдан эле көңүлдүү.-- Жакшы?' Анын держал стилет карата резинке эго трусов. Аны алдым ревматизма, ал ошондо. Нарын панике ал посмотрел жалал-терезе. Андан кийин ал набрался храбрости. "Жок, - деди ал. Бирок болчу, абдан арада аяктады. Аны бросился к окну, дыйкандары бу, башкарууга милдеттүүбүз, лежбище отломилась жана сариев жалал-сточную канаву. Ал жерде, анын оң жээги люка, болгон спрятана кагаз.
  
  
  Каркас люка алынбагандыгы үч катмарын жыгач айыл ар башка болду даражасын гниения. Бул люке орточо катмары сгнил тезирээк караганда боелгон тышкы катмары жана чоң куски жыгачтан выпали, образовав мейкиндик . Ушул бөлмөдө болдум, сложенный барак кагаздар. Качан капкакты жабык болчу чети карата оконной раме, кагаз болгон жабык.
  
  
  'Жок!' - крикнул Жуков, подползая мага жана аракеттенип турууга.
  
  
  Анын вынул кагазга айланасындагы тайника жана развернул.
  
  
  Бул чындыгында эле болчу чийме механизмин жандыруу. Мен бул жолу клал эго мүнөтүнө качан Жуков нырнул үчүн револьвером.
  
  
  Эң мурда, ал, анын, ага жакындап келип, мындай, ал схватил револьвер жана прицелился нарын мени. Анын нырнул карата порванному матрасу, анда лежал "Люгер" . Револьвер Жукова выстрелил, таращить көздүн поцарапала мага оң бедро. Аны приземлился карата ширелерди жасашат жана дароо схватил Люгер. Качан Жуков кайра прицелился, аны көбөйттү "Люгер" жана выпустил эки тез октун эмес прицеливаясь. Биринчи таращить көздүн попала в эшикти. Нарын коридордо иштетүү громкие крики, анын эшикти стучали. Экинчи таращить көздүн попала Жук та төмөндө жүрөктүн. Ал подскочил жана упал, отургучта отуруп жынысы. Ал сидел мгновение менен кеңири ачык глазами, андан кийин упал мертвый.
  
  
  Нарын коридордо кричали: "Полизия! Полизия! "Кез болчу исчезать. Аны выбрался аркылуу терезени шаткую өрт лестницу, жана алдында завывания сирен нарын отдалении спустился жалал-темный чолок көчө.
  
  
  
  
  
  
  2-Глава
  
  
  
  
  
  
  Ошол кабарчысы катары кошумча коопсуздук чаралары, анын токтолду башка отелинде. Менин жаңы резиденция находилась алыс Виа Марко Аурелио, бул анча чоң эмес холме тескерисинче Колизея. Бул жылы бедняцкий району, ал эми андан кийин ошол сыяктуу мен поселился нарын маленькой душной бөлмөдө, мени көп беспокоили хищный караганда, КГБ. Анын өткөрдү беспокойную түн .
  
  
  Кийинки нарын шаардык мэриясынын жана анын өкүмдар эртедир, досталь документ боюнча тайника, алыс эмес, абдан изобретательного катары у Жукова, жана оделся. Бирок убакыт берүү үчүн документ болгон жакшы. Анын встретил болмок курьера аэропортунда Рифма эч нерсе качан жана өткөрүп эму документ, качан ал эми садился в самолет чейин Нью-Йорктун. Мага келди бүгүн карашат, эмне, эгер Жуков избавился-жылдын документтин бир сутканын ичинде, ал алмак боло оңдолгон эмес жана бүгүн.
  
  
  Качан анын чыкса выпить кофе, калтырган ага эго өзүнүн бөлмөсүндө. Бул жана Жуков, анын эмес, отель үчүн ал мени менен узак жашашат, бул эмне болчу керек. Любитель-бөлүгүнүн кандай ойлорун, бул нерселер болот коопсуз, качан ал ih мүнөздө болот. Бирок профессионал билет, эгерде буюмду спрятать жакшы тайнике, ал жерде болот безопаснее. Неопытных офицерлердин бул адатта беспокоит, бирок бул тынчсыздануу болбошу керек чегинен чыгышы сапаттарын жайларды.
  
  
  Анын өткөрдү нарын шаардык мэриясынын, перепроверив кезде взлета самолеттун менин ташуучунун жана закодировав кыска билдирүү үчүн Дэвида Хоука, менин түздөн-түз начальнигинин жана директордун AX Вашингтондо. Хоук отель билүүгө мүмкүн болушунча тезирээк, кандай учурда башка жагдайлар болчу табылды документ. Курьер өткөрүп эму билдирүү.
  
  
  Эч кандай эч качан аны вынул документ боюнча жерлерге тамак-аш, положив нарын серебряный портсигар жана положил портсигар мүнөтүнө. Аэропортто аны тийиш эле сунуштай берет сигарету, ошондо керек болчу өткөрүлүүгө алмашуу, эки бирдей нерселерди.
  
  
  Аны жок заказывал такси мейманканасында, ал эми жөн гана спустился менен холма жалал-Колизей. Бирок, бул жолу этияттык болчу жетишсиз. Өткөндөн бардыгы болуп бир нече минута алыс аны увидел, бул биз көздөйт кара Fiat.
  
  
  "Сверни бул жерде солго", - деди ал айдоочусуна.
  
  
  "Бирок, сиз, ошол эле дешти, эмне кааласаңыз, ош аэропорту!"
  
  
  "Забудь бул тууралуу азырынча".
  
  
  "Che сергей o coraggio!" - проворчал эркек, поворачивая үчүн бурч.
  
  
  Аны выглянул анын арткы терезе жана увидел следящий үчүн мен "Фиат". Эми настала менин кезекте ворчать. Аны ойлогон, баары өттү жакшы, андан кийин дагы катары ага өзгөртсө бардык. Бирок, анда мени айылында достору Жукова.
  
  
  Биз тез завернули үчүн бурч дагы эки жолу аракеттенип, сатылды алардан. Айдоочу, обнаружив, бул машина жүрүп жатат үчүн биз, воспользовался окуясы үчүн койсок, өзүнүн көндүмдөрүн. Ал потащил биз төмөн Виа Лабикана, кайра mimmo Колизея жана жогору боюнча Виа жети судьядан турган курамда Фори Империали, андан кийин mimmo Базилики Константина жана белоснежного Римского Форумдун менен эго разрушающимися храмами, кипящими карата полуденном күн.
  
  
  "Кайда эми, синьор?"
  
  
  "Жөн гана поезжай откровенные", - деди мен, оглядываясь карата "Фиат". Карабастан ловкое жана машина башкарууну таксиста , биз кармалышкан транспорттун кыймылы жана "Фиат" эмес отставал бизден; ал өтө близко-жылдын мени. Биз проехали боюнча Corso Vittorio Emanuele чейинки аралыкта жайгашкан, пересекли Ponte Vittorio Emanuele жана эмгекчил Ватикандын. Кара машина дале гналась үчүн биз. Адегенде анын подумывал спрятать документ жерде кандайдыр бир кара такси, бирок, анткени агентыы турат бизди опознали машинага, бул план акыры показался өтө рискованным. Андыктан, биз сакталып турса ездить көчөсүндөгү Via della Conciliazione чейин аянтынын Piazza Pius XII. Биздин алдыбызда маячил собор Святого Петра . Качан анын, посмотрел га аянты менен чоң фонтаном посередине, менде капысынан пайда болгон идея. Албетте, бул жылы штопора азыр же эч качан.
  
  
  "Токто, атам "айдоочу", - деди анын тез жана ошол эле учурда оглянулся жана увидел, бул "Фиат" артта калууда бизди көп эмес эки жүз метр . Анын сунул пачку лир айдоочуга в руку жана ал удивленно приподнял коюу коюу брови.
  
  
  "Бениссимо !" - крикнул ал мага вслед, качан аны чыгышкан. "In bocca al lupo!"
  
  
  Бирок ошондо анын түшүндүм, мага кереги караганда бир кыйла көп эго добрые каалоолору.
  
  
  Анын подобрал кадам; качан аны кайра тез оглянулся аркылуу ийинге, увидел аны, - деп, Fiat, токтолуп башка тарапка аянтынын . Бул алдыңкы сиденье сидели эки эркектердин; ih адамдар тандалып невидимы в лучах полуденного күн. Ih кажущаяся нерешительность подстрекала мени . Аны билген, эгер бул смогу кире анын музейи базиликой , менде болот мүмкүнчүлүгүн толугу менен оторваться алардан чөйрөлөрдүн толп туристтерди.
  
  
  Андыктан, мен кайрадан көбөйттү кадам жана поспешил аркылуу колоннаду, mimmo огромных колонналарды Бемини карата музейлерге анын чегинен тышкары. Аны кайра оглянулся. Экөө тең эркектер вышли, айланасындагы зловещего түрүн кара, машиналар жана последовали үчүн мени менен.
  
  
  Капысынан анын рванул оңго, нырнул кара тень алгачкы эки музейлердин жана зашагал үчүнчү, темное имараты. Кире находилась коргоо формасында. Анын уулу mimmo аларга эмес оглядываясь, кирди залы, анда туристтер заполнили сувенирные лавки. "Портной побери", - пробормотал аны; у айтымында, бул көздүн алынды острее караганда, аны ойлогон.
  
  
  Одина салтын азыр входил залга качан анын көтөрүлгөн тепкич боюнча эки ступеньки үчүн эсе. Менде болгон кезде заметить озабоченное билдирүү эго угловатого точеного адамдар. Бул жылы мускулистый эркек менен темными ачылды, одетый нарын невзрачный эркин серый костюм. Жана ал, кыязы, болчу боюнча КГБ.
  
  
  Наверху тепкичтер, анда аны катуу дыша, осмотрелся, аны увидел, бул сунушу в галерее китепкананын Ватикандын. Ушунун длинное узкое мейкиндиги, капталдарында анын турдук айнек айнек үкөктөр менен белектер Папам Пию IX, Льву XII жана Пию X. Бул кадам бул сокровищница украшенных таштар скипетров, күмүш статуэток жана поразительно красиво вырезанных алтын чаш жана диний буюмдарды; - жылдарга жана жынысы ортосундагы витринами турдук старинные вазы . Сол тарабында галереялар анын увидел тышкы стену, выходившую экинчи короо, ал боюнча анын пробежал бир нече секунд мурун .
  
  
  Анын просканировал бөлмөгө жана шталь издөөгө мүмкүн болгон жери үчүн тамак ичүүдөн документтин. Болгон өтө рискованно сактай эго өзүндө жана бачым, - деп, эгерде повезет кызматкерлери КГБ эч качан албайт эго көрсө, эгерде анын спрячу эго анын подходящем жерде.
  
  
  Кызматкерлер униформе ходили боюнча коридорам боюнча, эки тарап тең галереялар. Анын укканын скрип половиц, азырынча тейлөөчү персонал расхаживал взад жана алдыга . Андан кийин анын горстью своею өз иш-аракети боюнча глухим звукам кадамдарды, алар көрө алган эмес, мен делаю. Анын вынул айланасында чөнтөк серебряный портсигар. Кайсы учурда болбосун алмак пайда болушу темноволосый агент КГБ. Аны тез сунул сложенную кагазга в правую руку жана сунул портсигар кайра мүнөтүнө камзолы. Одина боюнча дин кызматчыларынын насвистывал. Аны токтолду жана ушундай түрү, бул восхищаюсь серебряными буюмдар бир айланасындагы витрин, дайыма электротехника үчүн служителем, азырынча ал жашырынып түрү боюнча. Андан кийин анын сунул документ этрусскую вазу алектенген, сидела у айнек үкөктөр, аягында галереялар. Мага пришлось кайра өткөрүп берүүгө кагазга пополам үчүн просунуть анын аркылуу узкое горлышко.
  
  
  Анын гана деп жакындап келип, мындай башка витрине катары орус появился в эшиктеринде. Ал кирди ылдам, увидел, бул ошону менен бирге, жана притормозил. Ошондой эле ал токтолду алдында витриной жана осмотрел ичиндегини.
  
  
  Ага жылы деп ишенем эч ким эмесмин, мен аны кладу документ вазу. Надеясь мындай көрүнүштө кадимки туристом, анын дагы бир нече миң осматривал чыгармалар. Андан кийин аны жай чыкса аркылуу бөлмөлөр маселесинин кивок нөөмөтчүнүн дверном проеме. Качан ага мурда коридордо, аны подошел к окну жана посмотрел учурунда короодогу. Аны увидел, бул беришинде имарат ждал башталган экинчи орус .
  
  
  Мен пошел мындан ары да. Ошентип, алар подумали, бул поймали мени ловушку. Бирок эгер алар мисалы думали, аларда дагы эмес, бул кагаздарга. Бул документ көп ишенимдүү сактоого швейцарском сакталат. Менимче ташуучуга болчу приказано кийинкиге калтырууга эго вице-жыйырма төрт саат, эгерде мен приеду, анткени бул дагы кадыресе көрүнүш. Азыр мага керек болчу жасоого, бул күтүлүүгө бул эки орус жандуу.
  
  
  Аны спустился тепкич боюнча биринчи кабатта имараттар, анда обнаружил коридор менен бир нече туалетами. Ага жылы башкы коридор менен чакан вестибюлем жүргүзгөн карата кызматтык входу. Анын айтымында эки аягына кыска вестибюля, свернул үчүн бурч жана шталь ждать. Дээрлик дароо эле бири бурчунун выскочил чекист - кыязы, подумав, мен исчез аркылуу кызматтык кирүү .
  
  
  Качан ал шталь көрүнүктүү аны протянул руку, схватил эго жана прижал карата стонать. Анын алмак убить бу, башкарууга милдеттүүбүз, бирок милдеттүү эмес. Мага дагы предстояло салыш документ боюнча галереялар, азырынча анын бул делал, ал эмес нуждался териштирүүгө адам полицияга. "Сен опоздал", - соврал мен, прижимая эго k стонать. Документ "отправился в Вашингтон".
  
  
  Анын ударил аны эго кулаком жашоодо. Ал согнулся, канчалык больно. Анын ударил аны эго в шею, жана ал упал болуп жаткан. Качан анын собирался убежать андан, ал вдруг схватил мен үчүн ыңгайлаштырылган жана притянул карата өзү.
  
  
  Ал прохрипел. - 'Сен врешь!'
  
  
  Ал потянулся карата менимче адамга жана промахнулся бир нече миллиметр боюнча көрсөткүчүбүз правому көзүндө. Анын остановил эго руку жана ударил кулаком боюнча эго мясистому адамга. Ал деп кыйкырды жана упал на стену. Аны өкүмдар, качан гана ал собирался подняться , кайра ударил аны эго боюнча жакка. Кр удара гол-эго отлетела жагына. Качан ал районунда стену , анын ударил анын костяшками бармактын жалал-эго диафрагму. Аба вырвался аркылуу эго өпкө, жана ал кайра рухнул. Анын ударил аны эго буту нарын голы. Ал жок аң.
  
  
  Болгон анык экендигин эч ким анын башкы коридордо эмес укканын о драке. Аны, жакындап келип, мындай кызматтык входу жана обнаружил, - деп эшикти да, мен болсо мындай болушун күткөн, заперта. Бирок мага казалось, мен эмес смогу өтүүгө mimmo башка офицердин у башкы кирүү . Добуш эмне үчүн аны мисир өзүнүн атайын отмычку болсо дагы, жок болчу деп ишенем ал сработает менен чоң эски кулпу. Анын өтүүгө аракет кылган бир нече мин, дайыма надеясь, бул нерсе пайда болот тейлөөчү персонал. Акыры аны ачты бүктөмө.
  
  
  Турат өзүнө услышал анын стон чекиста. Ал келди камтыйт. Анын повернул ручку жана ачты эшикти. Бөлмөсүнө проник солнечный брылев . Аны чыкса небольшую токтотуу үчүн имарат жана дошел чейин бурчунун, анда ждало такси. Айдоочу дремал жыландарды жоготуу үчүн. Аны наклонился жана потряс эго үчүн ийинин.
  
  
  "Мен поехать в отель Della Lunetta", - деди мен.
  
  
  "Мі si live dai piedi", - деп жооп берди ал ; эгер аны жөн гана отель прокатиться.
  
  
  Анын тапшырды эму пачку лир жана то в такси, азырынча ал думали акчалар. Качан ал москвадагы, ал засмеялся.
  
  
  "Эми, тез-тез".
  
  
  "Сиздин, сиздин, синьор".
  
  
  Ал алып келди кыймылдаткыч, переключил берүү жана биз поехали карата башкы входу, mimmo туристтердин жана чекиста. Анын мисир газету менен отуруу жанында айдоочу жана держал анын алдында адам качан биз подъехали карата подъезду. Качан биз проезжали mimmo, анын аркылуу чети глядел карата агент КГБ, адам өсүш төмөн караганда, эго коллега. Ал мельком взглянул жыйындарга, андан кийин повернулся жана заглянул имаратка алмаштырбай болсо мындай болушун күткөн көрүүгө өзүнүн коллегу .
  
  
  Качан биз ехали аркылуу аянты Святого Петра карата дарыясында, анын опустил газету жана расслабился. Документ мурда коопсуздук чейин айрым хорька. Эми мага керек болчу табуу ыкмасы кайра заполучить эго электе курьер уедет кийинки күнү.
  
  
  
  
  
  3-Глава
  
  
  
  ;
  
  
  Анын албады менен байланышууга ташуучу чейин кийинки күндөн, бирок мындай эмес болчу зарыл. Ал эми документтин музейлер Ватикандын алынды жабылууга аркылуу жарым саат кийин андан сырткары, ал уехал жыйындарга жана открывались гана төмөнкүдөй нарын шаардык мэриясынын. Ошентип, андан кийин расслабляющей трапезы анын переехал үчүнчү гостиницу эгер КГБ присмотрит үчүн башталган экинчи. Андан кийин түшкү тамактан мен пошел анын анча чоң эмес бар, заказал чинзано жана жай эго выпил . Мага келди бүгүн карашат, анткени эгер Хоук билген, анда залында документ, ал алмак боло доволен, мунусу менен мен аны менен жасадым, жана мен буга чейин б. саадабаев ыкмасы кайтарып документ. Анын зашел дарыканага жана кашат узартылган докторский пинцет. Кийинки нарын шаардык мэриясынын жана анын барам нарын галерею менен пинцетом астында курткой жана, эгерде эч кимди жакын жерде болот, опущу пинцет нарын этрусскую вазу жана вытащу кагазга. Анын приеду пораньше, качан гана ачылат музей үчүн туристтердин аз болчу.
  
  
  Анын гана деп иштеп чыга өзүнүн пландарын, качан кыз подошла жана айыл үчүн менин столик. Анын наблюдал ага, азырынча дагы деле ойлогон жөнүндө Ватикане. Албетте, ал шлюхой: худая менен тонкими черными ачылды жана абдан накрашенная. Анда украинага арзан полосатый свитер жана юбка менен алектенген едва закрывала анын сандын. "Салам, Джонни. Сиз аксынын, ооба?
  
  
  'Ооба.'
  
  
  "Нарын настроении повеселиться, ооба?"
  
  
  "Жок, бул түн ичинде."
  
  
  Ага эч нерсе каршы иште шлюх. Гана көпчүлүк гүл кажутся изуродованными эмоционалдык, жана мага жагат болуш үчүн айым болду здорова гана эмес, аспаптын, бирок разумом.
  
  
  Ал настаивала. - Сен деп ишенем, Джонни?"
  
  
  "Ооба", - деди мен. 'Анын ишенимдүү.'
  
  
  "Эй, аны билем, сен ким", - вдруг деди ал. - "Сиз америка полицейский ".
  
  
  Аны адам посмотрел карата нах. 'Эмне үчүн сен да думаешь?'
  
  
  'Албетте! Полицейский! Алам ага бул көрүүгө? Сиз работаете менен рим полицияга ?
  
  
  "Мен копп", - деди мен.
  
  
  Ал катуу улыбнулась мага. "Салам, Джонни, - деди ал, - бар-деп-ким менен хема сен отель болмок таанышууга. Салам, Джина! Фавориска ! Адегенде караганда анын успел возразить, ал позвала күчү менен алектенген подошла бизге жана нерешительно токтолду у орундук, глядя мага жакты. Бул болушкан эмес похожа на шлюху. Жана ал абдан хорошенькой.
  
  
  "Si encodi!" - деди худенькая хорошенькой девушке, стуча үчүнчү отургуч. Андан кийин ал наклонилась алдыга жана жашыруун тоном деди: "Джина, жакшы дейт кээде англисче айткандай. Эй нравятся америкалыктар. Сурасаңыз, аны менен сүйлөшүүнү, ооба?
  
  
  Джина мамлекет тарабынан кепилденген юридикалык жардам возразить каршы чакыруу тощей кыздар, бирок акыры мүмкүндүк берди уговорить өзүнө сесть.
  
  
  "Джина аймактык, ооба?" - деди тощая сыймыгы.
  
  
  "Бул дьяволо!" - деди Джина башталганга ордунан турууга.
  
  
  Жагат таанышууга, Джина, - деди мен. 'Менин атым Ник. Мейли, посиди биз менен ".
  
  
  Ал колебалась мгновение, андан кийин застенчиво откинулась деп билдирет аймактык кабарчы. У нах алынды красивые чегинин адамдар жана ачык-каштановые чачтар түндүк жашоочуларынын Милана жана Виченцы. Чачтар у нах жергесин узун жана коюу менен светлыми прожилками. Ee көздүн алынды карими, роталардын жылы кеңири жана чувственным, ошондой астында приталенной блузкой жана кыска юбкой ee фигура болчу ашык изысканной.
  
  
  "У Джины айтканда кузина Америкада", - деди другая кыз эмес ролуна көңүл возмущения Джины. "Бирок ал мындай дейт по-американски, жакшыраак, ал аны. Ал айтып берет. Андан кийин ал встала жана ушла, адегенде подмигнув мага.
  
  
  Анын спросил. - "Бул эмне демек?"
  
  
  Джине оңунан улыбнуться. "Роза сүйөт тааныштырууга мени менен эркектер. Ал кандай ойлорун, мен одинока.
  
  
  "Бул сен?"
  
  
  Ал бросила мени тез оюмча, ал эми андан кийин избежала менин взгляда. Бардык кээде андай учурлар болчу жалгыз эмес да, чынбы?
  
  
  "Ооба", - признался мен, вспомнив, бул определенно чынында в моей кесип. "Сен работаешь бул жерде, Джина?"
  
  
  Анын официантка, хозяйка, эгер кааласаңыз ошондой деп атай. Бирок мен сплю эркектер менен иште ". Акыркы сөздөр ал определился жай жана чечкиндүү. Мен вдавался анын толуктугу. Твоя подруга Роза кандай ойлорун, мен полицейский, бирок чындыгында делле бул менин билимим иш.
  
  
  "Мага болмок баары, эгер бул кадам сиздин жумуш.
  
  
  Анын спросил. - "Алам мен сизге эмне-эмне сунуш?"
  
  
  Ал посмотрела мага көзүнө. - "Мен болсо с удовольствием, Ник, - деди ал, - бирок, мен азыр деди, мен проститутка".
  
  
  Ага улыбнулась. - "Мен да ойлогон. Сен хочешь выпить?"
  
  
  Анын ушундай белги официанту, жана ал заказала закуску. Биз бир аз поболтали. Ага деди, бул жылы америкалык расмий адамдын, посетившим элчилик Римэ.
  
  
  "Кайдан сен Америкада?" - деп сурады Джина.
  
  
  "Айланасындагы Нью-Йорктун".
  
  
  "Мен дайыма отелинин поехать ал жакка. Роза гүлдөрү отургузулду разговаривала жөнүндө өмүрүн Нью-Йоркто. Ал касынын ценит кафетерии жана ресторандар. Алар чынында эле ошондой эле хороши ал дейт?
  
  
  Аны бир аз подождал. "Ах, - деди мен, - алар хороши боюнча-өз ыктыяры. Бул узак сен работаешь бул баре, Джина?
  
  
  'Эмес да узак. Мен кыйынчылык менен алам жетишүүгө түрткү берүүгө өзүнө ижара акысын ". Ал опустила көздү. "Мен жакында үйгө барам", - робко деди ал. "Бүгүн бул жерде жок иштөө, жана ал аларга кереги жок. Эгерде хочешь, можешь биригүүгө мени менен выпить. "Эмне үчүн болбойт, - подумал мен. "С удовольствием", - деди мен.
  
  
  Анын вызвал такси, жана биз поехали бөлмөсүнө Джины. Бул болгон эле бөлмө болгон билдирди эски үйдүн Виа делле Кватро Фонтане. Биз жакмакпыз жолу төртүнчү кабатта, качан биз выдохнули үчүн башталган экинчи аянтчасында, аны наклонился жана нежно поцеловал аны. Ee эриндин алынды мягкими, теплыми жана нежными .
  
  
  Бөлмөдө биз болтали, попивая вино. Джина рассказывала жөнүндө мезгилде, качан ал любовницей влиятельного босса римского кылмыштуу дүйнөнүн, кандайдыр-бир Джованни Фарелли. Ал начинал катары жөнөкөй грабитель, андан кийин заработал миллиондогон карата мошенничестве кыймылсыз мүлк менен. Боюнча ee айтымында, ал жаман аны менен кайрылган.
  
  
  "Бирок бул өткөн. Эми анын держусь подальше мындай эркектер сыяктуу Джованни. Анын стою на ногах жана таза өттү зарабатываю акчалар ".
  
  
  Нулган кровяное басым поднялось караштуу түрүндө анын улыбки. Бул кезде ал смотрела мени, андан кийин встала жана повернула выключатель болгудай бөлмөсүнө наткнулся гана ыйык, айланасындагы слухового терезе . Ал разделась, эч нерсе сказав. Ee ачык чачтар ниспадали эй, мойнуна, ал эми толук төштүн просили прикоснуться ага. Анын притянул аны жылуу денеси карата өзү жана ал растворилась учурунда мага, качан менин колуна нежно пробежались анын бархатистой коже. Ee эриндин, вдруг түз, заты меники, жана биздин рты открылись ош өз ара изилдөөдө. Денеси, ал боюнча анын играл болду гибким жана гладким катары у он алты өспүрүмдүн.
  
  
  "Возьми мени Ник", - прошептала ал мага карата кулагы.
  
  
  Аны разделся, жана ал увидела "Люгер". "Демек сиз полицейский".
  
  
  "Мен айттым сага чындыкты", - деди мен. Анын торугарт ee, жана ал забыла жөнүндө пистолете.
  
  
  "Кровать", - прошептала ал. "Уведи мени постель".
  
  
  Анын бул жасадым. Качан анын лежал жанында аны менен, менин колуна ласкали анын денеси, азырынча ал раздвинула өзүнүн узун худые сандын жана ал өткөрдү колу боюнча бархатистой ички бөлүгүнүн.
  
  
  "Va benissime!" пробормотала ал.
  
  
  Ага мүмкүндүк берди руке подняться жогору.
  
  
  "Пойдем", - выдохнула ал.
  
  
  Анын поцеловал толук төштүн жана ал затаила дем алуу. "Баста", - позвала ал. 'Жетиштүү. Эми. Аны кетейин, сени азыр.'
  
  
  Аны жай проник жалал-нах. Хриплые крики вырвались айланасында аны ооруканага жаткырылган. Анын денеси извивалось-жылдын страсти, мени подстегнуло күчтүү жана непреодолимое жеке каалаган. Аны почувствовал, аны кантип нымдуу сандын сомкнулись айланасындагы мени үн анын свистящих, задыхающихся криков эхом разнесся жалал-менин кулак. Ал почесала менин колуна ногтями, обвила жыйынтыгындатапшырышкан мою шею жана мойнуна жана потянула мени төмөн, дээрлик обезумев-жылдын каалоосун жыйынтыктап нерсени биз баштадык.
  
  
  Андан кийин келген учурда ар бир ой, ар бир күч эркине улетучились. "Дагы, дагы, Ник!" ал задыхалась. Менин эриндин скривились нарын ухмылке алектенген болгон жарымын сардонической, жарымын понимающей. Ал обняла мени крепче, көп властного жана анын сандын баштадык раскачиваться, качан ал потеряла контролдоо. Акыркы судорожный тремор, жана биз собрались бирге үчүн чечсин, деп башташты; ал яростно застонала ыр ырдап тоски, жана, жоктой, бесконечного удовольствия.
  
  
  
  
  Качан анын проснулся карата төмөнкүдөй нарын шаардык мэриясынын, мирза паники; алгачкы чыккан коркуу аралыгын, качан аны карачу незнакомые мага окрестности. Жанында мени менен деп-анда акырын пробормотало жылуу денеси. Анын посмотрел жана засмеялся, увидев спящую фигуру Джины. Анын чачтары запутались карата подушке - медный ореол ак ич кийим. Абдан этият анын ускользнул-жылдын нах, азырынча анын колу эмес. сариев менен моей төштүн. Бул мгновение ал пошевелилась , андан кийин анын дем алуу кайра калды ровным, жана ал погрузилась нарын глубокий соң.
  
  
  Молча үчүн эмес разбудить аны жана берүүгө эй суроого, кайда анын өик аны өкүмдар менен керебеттер, чогулткан өзүнүн кийимин. Анын демилгечиси удивлен, бул жылдыктар сейил бак курууда ак-отель, ал эми баткен облусунун бардык болжол менен Джиной колунда. Бирок моем мейманкана номерине эмес эч нерсе баалуу, анткени этрусская ваза нарын Ватикандын дагы хранила драгоценный камтыган документ ee смертельную сырды. Бирок, эми, мага мүмкүн болду сактап документ колду КГБ, аны кайтарып берүүгө тийиш эле аны, жана мүмкүн болушунча тезирээк. Одевшись, анын пригладил чачтар манжалар менен, дагы бир жолу взглянул карата кровать менен смятыми влажными простынями жана белек түрүндө красивого жаш дененин Джины жана направился карата күн.
  
  
  Ага болмок каршы эмес, разбудить аны да аны билген, ал эмес айтууга болот . Бирок AX болчу моей ушул любовью, жана аялдар удовольствия эч качан керек эле сдерживать мени жумушта, аны керек болчу аяктасын. Анын бросил карата нах акыркы страстный көз караш. Ал эч нерсе деди; анын төштүн поднимались жана опускались менен ар вдохом . Анын выскользнул аркылуу бөлмөлөр жана тихонько закрыл артынан эшикти .
  
  
  Регионду выбросить айланасындагы баштын бардык ойлорун жөнүндө Джине. Мага пришлось сосредоточиться карата извлечении документ алууга, аны привлекая көңүл. Эгер мага кокусунан поймали, пытавшегося кайтарып документ, пайда болмок, мягко айтам , олуттуу татаалдашкан. Биринчиден, худшее мүмкүн случиться менен агенттер - мындан өлүп, албетте, бул - көңүл бурууга коомчулуктун. Мүмкүнчүлүгү сырткары, бул менин камуфляж просвечивается, болгон эле жетиштүү рискованной, бирок эгерде мени обнаружат, качан аны пытаюсь схватить кагазга, документке болот просмотрен жана иликтөөгө ар кандай итальянским полицейским, ал сможет көрүүгө эго. Ал тургай, эгерде анын смогу акыры ишендирүү бийлик экендигин документ өкмөткө таандык АКШ, жашырын перестанет керек секретом кыска мөөнөттө. Ага жылы деп ишенем эмес, бардык кызматкерлер италия полициясынын эмес каалашса сата мындай сверхсекретный документ маселе, кимде колунда болгон чоң пачку лир.
  
  
  Эгерде болмок дешти орус, анда залында документ, алар болмок попытались добраться чейин андан мурда мени. Көчүрмөнүн документтин боюнча этрусской вазе эми менин башкы максаты. Бардык калганы болчу кайрылып, алар бажы биримдиги . Бактыга жараша, анын проснулся эртедир, билиш керек нарын Ватикандын, качан ал ачылат.
  
  
  Аны жылы аянтта, Выпить XII, беришинде Ватикан, качан увидел чоң толпу, собравшуюся аянтта передо мен, аянты Святого Петра. Бул болбогон редкостью. Папы бөлүгүндө пайда болгон балконе өзүнүн сарайынын үчүн благословить динге ишенгендердин жана зыяратчылардын турган аянты. Бирок бүгүн эртең менен толпа туристтердин жана римлян казалась караганда адатта.
  
  
  Мага пришлось пробираться сквозь толпу, бормоча ар бир шагу өзүнүн түрдө кечирим. Баштын алынды подняты карата окнам Папалык сарайынын, качан гана аны, жакындап келип, мындай чети тыгыз сүрмө, раздался жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына үчүн алар последовала странная жана дээрлик зловещая тынчтык, охватившая көрүүчүлөрдүн. Анын турду неподвижно жана карачу жогору качан болуп калды очевидной одетая ак-кара фигура Папы Павла VI.
  
  
  Ал көбөйттү колуна белгиси благословения. Бирок ал жаңы гана иштеп баштады благословение, качан кескин түрдө сокку расколол асман сыяктуу гром. Адегенде подумал, бул автоунаа глушитель.
  
  
  Тилекке каршы, баардыгы бир кыйла серьезнее.
  
  
  Өткөндөн үлүшүн секунд сынган айнек обрушилось на Папу, качан чоң витраж эго балкона с грохотом разбился. Кимдир в толпе астында балкон баштаган кричать жана Атам жашырынып түрү боюнча, качан в толпу, адамдардын аянтка упало дагы көп айнек.
  
  
  Крики подхватили башка, качан толпа охватила паника. Аны посмотрел бардык тараптар үчүн, көрүүгө, кайдан выстрел; выстрел, кыязы, жөнөтүлсө, анын Папу жана промахнулся бир нече дюймов .
  
  
  "Бул Атам!" крикнул пронзительный итальянский үнү.
  
  
  "Алар аракет жасашууда убить эго!" крикнул башка.
  
  
  Адамдар побежали ко входу жалал-Ватикан жана ызы-чуу ih панических добуштардын өсө баштады абада катары стон сиздин печали жана сага ыраазымын. Майда сыныктары айнектери дале падали карата аянты, бирок жетектөөчү бөлүгү сүрмө убежала карата дверям эмес попала астында шаары осколков.
  
  
  Аны дагы бир жолу взглянул балконго, жана бул учурда болуп калды видны эки фигуралар, анын решетках. Алар наклонились жардам берүү үчүн Папалык подняться. Менен ошол жердин, анда анын хранил, аны көрө алмак, ал эмне, по-видимому, жок пострадал.
  
  
  Турат мени айланасындагы сүрмө раздался дагы бир рев. Аны посмотрел аркылуу ийинин жана увидел длинную черную келди, уносящуюся прочь-жылдын аянтынын. Болгон жокпу, бул жөн гана совпадением, подумал мен , же машина, анда байланышкан ошону менен бирге, мен гана бул карачу?
  
  
  Билбейм, эмнеге аны вдруг посмотрел жагына музейлердин, китепканалардын Ватикандын, кайда анын кабыкчасынын. Бирок качан анын посмотрел, анда увидел катары вертолетом учурларда түшүрүлөт жана машыгууларда бат эле жоголот үчүн имарат. Ал ачыктан ачык походил болгон америкалык аскер вертолетом Skyhook.
  
  
  Мага эмес пришлось дегеним, бул жөнүндө бизге секунда.
  
  
  Пробираясь сквозь толпу, аны түшүндүм, бул тийиш тезирээк добраться чейин китепкананын. Аны протиснулся сквозь жабыркаган адамдардын жана пошел менен башкы аянты музей колоннадой. Качан анын, кирди башкы короо, вертолетом кайра шталь видный. Ал жай спускался откровенные үстүндө китепкананы Ватикандын. Анан аны түшүндүм, эч нерсеге алсак; ушул жаман туура эмес.
  
  
  Анын баштады бежать, анткени алмак эмес терять бизге секунд. Аны почувствовал, бул менин складывать доллары колотилось жана адреналин хлынул боюнча моим венам, азырынча анын несся карата входу анын музейи . Охваченные паникой тыгыз сүрмө кызматкерлери түрүндө дээрлик бардык калтырышкан өзүнүн посттору алдында папской китепкана. Алар пробежали mimmo мени, ih көздүн застыли коркуудан. Анын посмотрел мурун балконго, кайдан появился Атам. Балкон болчу пустынен; гана майда сыныктары айнек декларация бойдон безмолвными күбөлөрү сырткары, анткени мен гана, деп көргөн.
  
  
  Албетте, алар дагы билген эмес абалы жөнүндө святителя; wouldnt так эмес разгневанная, паникующая толпа. Охранники бегали аянты боюнча взад жана алдыга словно ища издер. Бирок мен билген, алар эч нерсе найдут жана жылы деп ишенем, деп схватке жана жалпы неразберихе көп караганда казалось үстүртөн жиберүү ыкмасы.
  
  
  Эми показался башталган экинчи глянцевый кара лимузин. Анын нырнул үчүн бир айланасындагы колонналарды беришинде кирди. Машина менен визгом токтолду. Скрипнули запугивание, айланасындагы машиналар выскочили эки широкоплечих толстых эркектер жана ворвались в имараты. Ошол эле кезде капкакты нарын днище вертолета ачылганда, жана анын поймали кыймылдардын сериясын самолетто.
  
  
  Жыландарды жоготуу үчүн лимузина сидела темная көлөкөдө фигуру. Адам эркектер болчу мүмкүн эмес разглядеть, качан машина рванулась алдыга пролетела mimmo мени . Аны прищурился жана попытался записать номери машиналар. Бирок да, эгер ошондо машина токтолду, сизге баары пришлось болмок ээ рентгеновский көздүн үчүн көрүүгө цифралар. Пластинку болгон покрыта обложкой боюнча грубой непрозрачной кара кездемеден тигилген.
  
  
  Качан машина скрылась түрү боюнча, ага, двинулся ак жол. Мен алмак эмес! " деп табылып, азырынча машина кадам алдыга, бирок эми качан ал уносилась прочь, анын побежал карата входу нарын папский эстелиги жана заглянул ичине. Айрым кызматкерлер нервдик дешти тургандыгы жөнүндө болду.
  
  
  Бирок эки эркектердин чың телосложения, алар гана бул выпрыгнули айланасындагы машиналар, эч жерде болгон эмес көрүнбөйт. Жана эч ким айланасындагы взволнованных кызматкерлери музейдин ih, похоже эмес деп эскертти. Мүмкүн, алар видели катары эркектер вбежали китепканага, бирок аны деп эскертти. Аны, жакындап келип, мындай тепкич, жетектөөчү карата галерею, дароо эле раздалось эки октун. Жалал-AX, аны шаарында өтө татаал курсу баллистики , жана менде болгон эмес проблемаларын аныктоо менен бул выстрелы радикалдык аркылуу галереялар, анда анын спрятал сверхсекретный-сүрөт.
  
  
  Аны взбежал тепкич боюнча үч dis, держа "Люгер" в руке, удерживая бармакты карата спусковом крючке. Качан анын, добрался чейин биринчи кабаттын, менин худшие шектенүүлөр тастыкталган. Кызматчысы формасында, ал чечти калышы өзүнүн кызмат ордунда, дагы эмес успел уйти, эми лежал күнү чоң луже кан. Мага кереги жок болчу наклоняться үстүндө алар үчүн көрүүгө, ал мертв.
  
  
  Өтө арада аяктады, анын увидел катары массивные резные дубовые күнү галереялар жабылат ичинен. Анын побежал ал жакка, бирок жетишсиз, тез-тез. Ал тургай, эгерде анын использовал Вильгельмину, болмок болтурбай захлопывание эшик.
  
  
  Анын услышал щелчок ачкычынын в замке. Анын нажал карата курок, жана жыгач айланасындагы жасашат раскололось. Бирок таращить көздүн пробила жарымын жоон деревянной күнү. Андан кийин анын услышал дагы бир сокку жана түшүндүм, бул ошол эле сыяктуу болот башка тарапка длинного коридорун. Галерея болгон жабык ичинен мындай иш-аракеттердин натыйжалуулугу , бул жылы ачык , бул операция - бардыгын камтышы мүмкүн - жүргүзүлдү менен тийиштүү квалификациясы жана даярдоо.
  
  
  Анын дико огляделась билүү үчүн, барбы мүмкүнчүлүгү кирүү галерею. Турат мени послышались приглушенные добуш. Анын көп эмес рисковал. Анын развернулся качан бири бурчунун вышли үч туристтерди. Бир салтын, краснолицая айым жалал-ал үчүн ачык көйнөк, взглянула на "Люгер" жана закричала.
  
  
  Ee жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына побудил мага карата иш-аракет. Анын побежал бир катар терезелердин жанында жабык эшик галереялар. Анын отпер защелку, ачты бир айланасындагы терезелер жана наклонился алдыга үчүн жыл сайын бардык короо. Болжол менен отуз ярдах-жылдын вертолета сариев темир корзина үчтөн ашык фунтту диаметринде жана бийиктиги, прикрепленная карата толстому стальному тросу . Ичиндеги себетинин сидел скорчившийся эркек, жана мен деп эскертти, деп корзина кадам жасалды боюнча бронированной болуп калды - ошол эле металлдан, бул салтанаттуу белгиленди днище вертолета.
  
  
  Эми экендиги түшүнүктүү болсо, ал жөнүндө аны адегенде догадался, чын эле болчу правдой. Кол салуу на Папу болчу отвлекающей тактикой үчүн отвлечь көңүл жараша реалдуу кылмыш, ал азыр совершалось. Алар ким турду артында, эч качан намеревались убить Папу. Бул кол салуу жасалган болчу үчүн чакырууга панику жана жалпы замешательство. Ушул максатында түзүлгөн коллекция алтын жана күмүш сокровищ галереялар боюнча Ватиканской китепканалар, - ал өзү галереялар, анда анын спрятал бул проклятый, незаменимый жашыруун сүрөт.
  
  
  Крики напуганного туристтин привлекли көңүлүн башка келүүчүлөрдүн жооп берди. Аны оглянулся жана жестом приказал аларга уйти - кантип ага помахал, разожгло тынчсызданууну растерянной жана напуганной сүрмө. Анын жылдыктар сейил бак курууда карата дверям галереялар, наклонился жана кунт коюп прислушался . Аны укканын, бул разбивается айнек жана подозревал, бул айнек үкөктөр в галерее алынды взломаны жана чогулгандарга алынды украдены ih баалуу сокровища - дары бардык правящих европалык монархов, бесценные артефакты берилген папалык бири королей жана церковных князей . Ал эми алардын ортосунда болчу документ, ал аны кайтарып берүүгө тийиш эле ар кандай баа менен.
  
  
  Анда, нарын шаарынын тургуну зазвонил тревожный чалуу. Бирок эч ким албады положить тууга өзү ырайымсыз ограблению тарыхында Италиянын. Мен алмак эмес восхищаться изобретательностью планын жана натыйжалуулугуна жана профессионализмом, анда-жылы кылмыш жасалган. Бирок керектүү жылды мага документ жүргөм этрусской вазе, невидимой үчүн жылчыксыз жабык жайдын галереялар.
  
  
  "Вызовите тейлөөчү персонал!" - Мен крикнул бул молодому математика боюнча, стоящему жанында мени менен, жана эго кеңири раскрытые көзүн жана оозун өзгөргөн учурда анын столкнул эго менен тепкичтер.
  
  
  "Ооба, сэр", - деди ал, эго камералар танцевали өзүндө төштүн, азырынча ал пробирался сквозь козголгон туристтерди .
  
  
  "Айтсаңыз аларга, бул папскую галерею грабить!" Анын позвал эго вслед.
  
  
  Балким, бул жылы убедительный үн моей команданын же фактыны мен айткан по-английски, бирок, баары эле ал бизге болчу, көрүүчүлөр успокоились. Анын билимим тууралуу маалымат берген эмесмин аларга коопсуз поручни тепкич клетка. Ал тургай эркек менен алектенген закричала, увидев менин "Люгер", успокоилась жана похоже, кайра болуп калды билдирет.
  
  
  Аны кайра повернулся к-күнү. Расколотое, опаленное тактай үстүндө кулпу обозначило жолу менин биринчи октун. Ачыктан ачык хватило эле бир пули . Мүмкүн, бул нерсе өзгөрдү менен экинчи же ал тургай үчүнчү выстрелом. Аны кылдат прицелился жана выпустил үч октун катары менен.
  
  
  Күнү застонали калуусунан оор ок тийип. Темир бүктөмө катуу скрипнул жана сквозь дым жана майда сыныктары анын жыгачтан, увидел, бул бүктөмө одоно бузулушу взломан. Вильгельмина кайра подтвердила өзүнүн баалуулугу, качан аны кайра выстрелил нарын оор эшикти. Турат мени кричала башка эркек жана перепуганные туристтер ысык-панике вслепую бросились төмөн тепкич боюнча жалал-вестибюль.Эми, качан аларга көп эмес угрожала коркунуч, анын отступил, спорт ногу жана пнул буту. Tae Ex Do бул бир тегерегиндеги мыкты ыкмалары менен күрөшүү. Ударом жогору Болот Түү - Ги, күнү раскололись. Экинчи створка жана бүктөмө метал слетели менен деревянного каркас жана с грохотом упали болгон албайт.
  
  
  Андан кийин күн распахнулись жана анын безмерно увидел эки жакшы жер эркектердин чыккан айланасындагы кара лимузина . Казалось, бул чатак бир нече саат мурун. Бирок ашпаса он же он беш мүнөт алар менен хорька, бул эки эркектердин - ih жолдош в вертолете - ворвались в музейи.
  
  
  Алар запихивали бир драгоценный артефакт үчүн башка бир нече азыр перегруженных оор полотняных кап. Темир корзина, ал аны көргөн, висела алдында открытым окном галереялары жана болгон прикреплена кеңири каменному подоконнику эки металл крючками . Үчүнчү загрузил льняные мүшөктөр нарын корзину. Айнек айнек үкөктөр алынды разбиты, ошондой жылмаланган жынысы болчу покрыт осколками айнек .
  
  
  Качан гана анын выломал эшикти жана с первого взгляда осмотрел орун алган окуя жакынкы мага ми повернулся жана наставил мага револьвер. Ал окликнул эки өзүнүн досторун, жана бир гүл уронил карата жынысы зыгыр кап жана баштады стрелять наугад.
  
  
  Анын нырнул үчүн косяк, качан абада просвистели пули. Айланасындагы мени раздался үн рикошетирующего коргошундун . Пули врезались нарын дверной косяк жана та жаңы жыл мага карашат жана грудь. Анын тихонько выругался жана отстранился дагы бир аз .
  
  
  Дагы бир таращить көздүн просвистела mimmo дверного косяка. Анын выждал мгновение, андан кийин высунул карашат үчүн бурчунун жана выстрелил. Галерея дээрлик жок служила прикрытием үчүн үч же эркектер. Адам сделавший алгачкы выстрелы, попытался четтеши. Бирок Вильгельмина болгон тезирээк жана анын поразил өзүнүн биринчи максаты пулей, попавшей жалал-эго левое предплечье.
  
  
  Менен эго эриндин сорвался сдавленный жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына. Ал застонал жана упал карата разбитую витрину, револьвер аэропорт " жаңы конушунун тургундары боюнча эго безвольных жана бесполезных манжалардын. Менин оюмча упал карата экинчи аялдык ошол учурда ал выстрелил нарын мени.
  
  
  Бул эмес собирался сатылуусу оңой эле да бу, башкарууга милдеттүүбүз, экинчи. Ал подтащил өзүнүн оор сумка карата коомуна окну, мен положить сокровища кара металл корзину. Анын нажал карата курок "Люгера", промахнувшись карата дюйм чейин эго сол сандын, жана эму оңунан берсин баштык үчүнчү мужчине, ал дагы эле турду у ачык терезе.
  
  
  Турат, аларда болгон стеклянная айнек үкөгү сөзсүз, башка аягында бөлмөлөр. Бүгүн этрусская ваза находилась жанында бул витриной. Бирок эми качан анын посмотрел, кургоо пересохло. Вазы эмес.
  
  
  Көйгөйлөр - чоң көйгөйлөр. Эгерде токтотуу воров жана кайтарып вазы, натыйжасы болот непредсказуемыми. Мен көпкө дейре ойлогон үстүндө кырдаалга, бирок побежал нарын галерею, стреляя. Анын прицелился нарын раненого жана башталган экинчи жолу выстрелил эму анын оң бедро. Ал нокаутирован, гана калды эки эго шериктин.
  
  
  Адам, анын аны көргөн спускающимся кара металл корзину, кайра забрался ичине; менен ошол жердин, анда анын турду алынды видны верхушки эки толук льняных кап. Темноволосый эркек, ал помог эму айтылып, даяр уйти. Галерея болгон дээрлик бош, лишенный өзүнүн асыл сокровищ. Качан бул киши ачты мага ответный от, анын рухнул жерге. Пули угрожающе свистели төлөмдөрдүн түздөн-түз үстүндө моей головой. Бирок мен продолжал стрелять, жана жыгач, жана айнек разбились айланасындагы мени. Аны почувствовал да, майда сыныктары айнек упали мага карата сандын жана грудь.
  
  
  Эгерде эле аны эмес, айылына эки башка эркектердин, эгер аны албаса документ келүү боюнча этрусской вазы, Хоук эч качан гана мени эмес простил, мягко айтам.
  
  
  "Шляпа caita!" - крикнул адам у терезе, убеждая өзүнүн шериктин поторопиться. Ал пригвоздил мени өзүнүн выстрелами, качан раненый заковылял к окну, калтырган карата жынысы кровавый кийин. Мгновение соң эки эркектердин кетсек металл себетинде өзүнүн товарищем .
  
  
  Аны вскочил жана выстрелил дагы эки жолу, качан корзина взлетела карата зияющему брюху парящего вертолета. Бирок качан анын, подошел к окну жана кайра выстрелил, глядя сыртка, корзина менен турган, андагы адамдарды азыр исчезла ичиндеги жужжащей машиналар.
  
  
  Броневая панель встала жерге, жана менин акыркы таращить көздүн отскочила-жылдын металлдан. Анын выругался, качан бир нече музейщиков жана дюжина полиция ворвались учурунда короодогу откровенные подо мени менен. Алар обстреляли вертолетом, бирок толку жок.
  
  
  Токтотуу грабителей казалось мүмкүн. Анын умчался жасалган терезелер коридор эмес ролуна көңүл развалины турат мени - развалины, аларда жакынкы мезгилге чейин хранились эң баалуу сокровища жооп берди. Бир нече любопытных туристтердин издеген оюн-зоок жайлары жана алар бул алышты - дагы жались наверху тепкичтер. Адамда бир гүл, толстой адам шортах-бермудах, на шее болчу бинокль.
  
  
  "Бергиле, мага өз бинокль", - деди мен.
  
  
  Ал посмотрел мени жана презрительно фыркнул. - 'Иди к чегин.'
  
  
  Аны дароо нацелил ага "люгер". "Бинокль", - аны кайталап коюу. "Жана искренне азыр".
  
  
  Капысынан ал испугался. Ал нервдик дрожащими манжалар менен протянул мага бинокль. Анын выхватил бинокль боюнча эго колуна, побежал, кайра окну жана нацелил бинокль вертолетом.
  
  
  Люк анын жынысы болчу, эми толугу менен жабык, мамлекеттин кызыкчылыгын коргоп, жүргүнчүлөрдү жана сокровища Ватиканской коллекциялар , ошондой эле документ, ал аны, тилекке каршы, спрятал нарын этрусской вазе. Вертолетом баштаган взлетать жана отклоняться-жылдын жооп берди. Аны карачу нарын бинокль вертолетом, бирок nen эмес опознавательных символдордун идентификациялоого мүмкүндүк берүүчү ээлери. Андан кийин аны көп кабаттуу үйлөрдүн бинокль ак терезе сол вертолета жана поймал адам үчүн бул окном. Бул жылы адам болгон чачтары на затылке встали дыбом. "Таң каларлык нерсе", - подумал мен, продолжая көрүү жалал-профили адам, анын видела көп-көп жолу, биринчи кезекте .
  
  
  Мени эмес обманули бизди меники көздүн, бизге зритель. Анын тийиш эле поверить болгондугуна увидел. Бул жылы адам похожее на череп - бош келген, тери катары пергамент, тыгыз жана восковая. Адамдын көзүнө өлкөлүк билдирет злобные змеиные собирались менен тонкими угольно-черными зрачками карата желтоватом кожистом атынан. Кеңири роталардын менен тонкими губами свернулись в черепе усмешку. Бул жылы профиль, ал анын бардык убактысы карачу: бир тарап адамдар принадлежавший өзү развратному жана чудовищному математика боюнча, анын ага болгон кандайдыр билген. Анын ойлогон, эмне избавился, андан түбөлүккө ошол күнү, качан ал погрузился нарын Ниагарский водопад.
  
  
  Судя бүткүл, ал пережил кулашы. Жүйүт дагы мурда тирүү.
  
  
  Вертолетом тез взлетел, кайра свернул аркылуу мгновение исчез.
  
  
  Анын жылдыктар сейил бак курууда нарын галерею жана осмотрел бөлмөгө. Калды жок тронутыми гана бир нече витрин, албетте, бирине - деп ih ичиндегини болчу жетишсиз баалуу металлдар. Похоже, бул воры так билген, андан мектеп, биринчи кезекте караганда ворваться бөлмөсүнө .
  
  
  Аны кайра попросил этрусскую вазу, отчаянно надеясь, бул анын жөн гана сдвинули же сломали . Бирок вазы эмес, жана болгон эмес эч кандай осколков көрсөтүүчү, анда ал бузулган учурунда ограбления. Аны билген, бул ваза ээ эмес олуттуу рыноктук наркы. Ал андан-анда стоила гана коллекционерам. Мен үчүн загорелся сергей. Жүйүт, адам, ал ошентип узак мешал уюмдардын AX , проявлял өзгөчө кызыгууну древним итальянским артефактам. Мен сомневался, бул менин көздүн увидели баары туура. Жүйүт жылы дагы тапшырды. Ал устроил эң фантастическое ограбление биздин убакыт . Жана өзүндө болгон этрусская ваза, анткени ал атайын проинструктировал өзүнүн адамдардын алып, аны дагы.
  
  
  Анын вздрогнул, качан баардык эго кубаныч обнаружив сюрприз, спрятанный нарын вазе. Бул кадам неприятная ой.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  4-Глава
  
  
  
  
  
  
  
  
  "Невероятно!" - крикнул Ястреб, яростно расхаживая жолу алдында, айланасындагы кызыл жыгачтан өзүнүн убактылуу париж штаб-квартирасында көчөдө Рю-де-Флер. "Таптакыр невероятно!" Ал кычкыл посмотрел мени жана зашагал мындан ары да өзүнүн твидовом костюме. Эго седые чачтары алынды растрепаны, жана ал бул тез жевал ичке незажженную сигару алектенген подпрыгивала ортосундагы эго тишти.
  
  
  "Мага абдан жаль, - деди мен.
  
  
  "Бул жылы эмес, мындай wouldnt татаал тапшырма, Ник, - кескин, - деди ал. "Сенде колунда болдум, бул проклятый документ. А андан кийин... эми, аны эч качан укканын мындай странной тарыхы да анда, сиз мага азыр маалымат беришти.
  
  
  'Менде болчу эмес, тандоо. Аны керек болчу да караштырабыз. Ушунун жөн гана глупое дал келди, бул
  
  
  "Билесизби, кимге, анын тийиш, бул үчүн жооп берүүгө?" Ястреб прервал мени. "Бул түзүлгөн биргелешкен операция, эсиңерде болсун? Адамдар барбы боюнча аскердик чалгындоо. Анын билдирүүгө тийиш, бул тууралуу Пентагон жана ... Десе, сен хоть представляешь, президент катары отреагирует бул? Качан аны мен трубку, андан кийин сүйлөшүү менен аны мен эмес смогу уктоого жактагы ухе целую жума " .
  
  
  "Послушайте, - раздраженно деди мен, - эгер сиз кааласаңыз, ажыратууга мени тапшырманын ..."
  
  
  Ястреб карата секунда адам посмотрел мага, алмаштырбай увидел, мен сижу ал жерде биринчи жолу. Билдирүүгө эго адамдар өзгөргөн жок. Шок-жылдын сууктарга аймагында баренцева моря, казалось, азайган. Кудайым, Ник, - деди ал эмес обращай мага көңүл. Мен албайм винить сизди бардык, анын бул билем. Бирок көптөгөн адамдар попытаются муну. Эгерде бар болсо хоть кайсы бир күнөө, аны мындан ары разделю. Сиз билесиз да, көп да болгондун эмнеси президенти тапшырды көрсөтүлүшөт AX . Даяр поспорить, алар прыгнут бизге на шею .
  
  
  "Мен билбейм, бул дагы ага жасай алмак", - деди мен. "Мүмкүн... Мен кетким ыкмасы муну боюнча-башка.
  
  
  Ерунда. Эгер бул ограбление улут дал ушул эртең менен, сиз эле болуп калышты чоң героем. Адилет айтам, сиздер тараптан болчу бир топ умно спрятать документ бул вазе .
  
  
  Анын начар улыбнулся. - Кантип мило, сиз бул дешти. Керек признаться, аны өзү да ойлогон ".
  
  
  Бирок сиз, албетте, түшүнүп, бул убеждать бул кимдир-анда болду, - кычкыл, - деди ал. "Биз кризисе, азырынча вернем бул документ. Айтмакчы, а сиз вышли тегерегиндеги бул музейдин, директору, андан кийин жок болуп кетүү вертолета?
  
  
  "Анын кабыкчасынын боюнча кызматтык входу үчүн эмес попасться охранникам маалымдады.
  
  
  Бирок жолдо ал жакка анын кабыкчасынын одина боюнча коридору биринчи планда кабатта, анда ачылган терезе, ал жөн гана умоляло пайдаланууга. Аны спрыгнул мисалы, беш фунтту, добуш берүү жана бардык.
  
  
  "Хм", - прорычал Хоук. "Эми, жок дегенде, сени эмес, поймали. Сиз четтөөлөрсүз, бул видели Иуду?
  
  
  "Эгерде бул эмес ал, болсо, керек, анын бир тууганы-близнец", - дедим мен. "Адам выглядело окшош. Хоук покачал головой. Ал вынул сигару iso rta, обошел кресло жана түштү карата отургуч. "Жүйүт дагы тапшырды. Гм ... Биз эмес, заты эго денеси, качан ал упал жалал-водопад. Демек, балким ".
  
  
  "Мен жөнүндө ойлогон да бул уурдоого искусство чыгармаларын", - деди мен. "По стилю ал эсиңиздерге бир катар башка краж искусство чыгармаларын жасалган Италиянын акыркы бир нече жыл. Кызык, беле Жүйүт керек вдохновителем бардык бул ограблений?
  
  
  "Мен ойлойм , - деп жооп берди Хок, - деп эгерде бул сериясы краж - иш колду Иуды, анын даярмын поспорить, - деп айтканда, дагы башка жүйөлөрү тышкары, финансылык пайда. 'Балким. Бирок азыр мени көп беспокоит документ караганда чоң пландары Иуды. Ал сөзсүз тапса эго бул вазе, жана эң аз, ал жумшабасак, - бул продаст эго орус же китайцам бүткүл үчүн өзүнүн жек Мааракеге карата.
  
  
  Нарын кожаном кресле үчүн столунан Хоук выглядел абдан маленьким жана абдан уставшим. Мени беспокоило анда, мен обременял эго ушул заботами.
  
  
  "Эгер бул детонатор скопируют башка Ник, - мягко деди ал, - бизде мүмкүн олуттуу проблемалар. Мен вдавался жалал-жесир, качан айткан сизге бул тапшырма, анткени сизге кереги жок болчу мындай маалымат ишти аткаруу үчүн, бирок менин оюмча, бул эми сиз билиши керек, биз потеряли, эгерде маалымат даяр болбой калса, колунда потенциалдуу душмандарын. . '
  
  
  "Жардамы менен бул даана, Ник, сиз түзүүгө ядролук заряды өтө чакан масштабда. Минометы жана коюшту мүмкүн заряжены небольшими ядерными боеголовками сыяктуу танковые пушки. Бир выстрел боюнча танковой пушки мүмкүн убить жүздөгөн адамдардын".
  
  
  "Жана эч кандай сүйлөшүүлөр боюнча тактическому куралына жок", - деди мен.
  
  
  Мен ишенем, биз использовали эле мындай курал, ал тургай эгер биз эго конструировали жана бетин. Бирок орустар мүмкүн эмес салууга өзүнө бул чектөө. Казакстанда ядролук курал болмок идеальным үчүн анча чоң эмес воина болгон эмес токтотулат карата ih чектеринде ". Аны покачал головой. - "Менин анын ошибался насчет Иуды. Алабыз обойтись жок, ага жана аны менен байланышкан коштогон. Аны эч качан забуду операцияны өзү өткөрдү бир нече жыл мурун, качан намеревался калтырып, өзүнүн, андан кийин да, Америка - мезгил-мезгили менен электр энергиясын өчүрүү, кара туман, кир суу, кроваво-кызыл суусунун жана ысык-көлдүн ".
  
  
  "Чындыгында делле, - деди Хок, - бирок азыр бизди кызыктырат бир гана - бизге керек алууга бул документ-жылдын Иуды же кимди гана бул бизге болгон бул вертолете. Полиция Римэ, по-видимому, бул сиздин тарапка, бирок, мен эле болсо мындай болушун күткөн эмес, алардан өтө многого. Эмес жүрүп турушу аларга, эгерде эмес обнаружите, анткени аларда так айтканда "нускоону.
  
  
  "Ал эми бул насчет Интерпол нарын Римэ? Аны билем ал жерде бир нече адам жана алар, балким, келечекте иш жүргүзүүгө ушул боюнча иш ".
  
  
  "Мен буду работать алар менен. Албетте, алар мүмкүн эмес так билүүгө караганда, сиз занимаетесь ".
  
  
  'Аны түшүнөм.'
  
  
  "Сиздерде болгон эле мүмкүнчүлүгү-жаракты карап көрүүгө галерею китепкананын Ватикандын электе сизге пришлось да тез уйти?"
  
  
  "Мен тез осмотрелся".
  
  
  "Балким, ж, мен ойлойм, бизге керек хорошенько взглянуть бул кырдаалды ал жакта", - деди Хок, вставляя сигару баруу тиштер жана прикусив аны.
  
  
  "Бирок, бизге муну? Азырынча полициялык териштирүү эмес закончится болот кош коргоо.
  
  
  "Мүмкүн, сени бул устроит сиздердин башка боюнча Интерпол", - размышлял Хоук. Бирок бурбасак бул эсептөөгө. Мен ойлойм, жакшы дароо өтүү үстүнкү фигуре ".
  
  
  "Комиссар Рифму?"
  
  
  "Жок", - усмехнулся Хок. "Атам".
  
  
  Анын подался алдыга в кресле. "Сүйлөшүүнү с Папой?'
  
  
  'Эмнеге жок?'
  
  
  "Кудайым, анын болмок билген эмес, бул мага кыласың. Мен иште көңүлгө, сизде протоколу, жана бардык мындай. Кимдир бирөө башка албайт муну ? Анын ненавидел встречаться с видными кыйкырган, ал эми анда, - деп сунуштады Хоук, буга таптакыр жол берилбейт .
  
  
  "Ник, сага кереги уруксат тинтүү жердин кылмыш. Демек, сен ошол эркек, ал сүйлөшүүнү с Папой Римским. Анын ишенем, сиз таба аласыз Павла VI очаровательным адам ".
  
  
  "Бирок ал кабыл мени?"
  
  
  "Эгерде президент позвонил эму, анда ооба. Эгер бизге пришлось кайра попытаться кайтарып документ Жукова, Атам алмак баш тартууга, анткени ал вмешался эле анын иши эки өлкө ортосундагы дүйнөлүк державалар. Бирок, анткени, ачык, биздин мамлекеттик сыр болгон кокусунан украдена преступниками, анын ишенем, - деп Атам болот счастлив жардам берүү бизге, ар кандай мүмкүн болгон ыкма менен. Жана эгерде ал скажет, бул сиз-жаракты карап көрүүгө китепканага, полиция бекен сможет сизди токтотуу ".
  
  
  Анын вздохнул. - 'Хорошио. Качан анын вернусь Рим?
  
  
  "Бүгүн кечинде", - деди Хоук. "Башкача айтканда, эгер бул помешает твоим пландарына бүгүнкү кече". Акыркы комментарий прозвучал саркастический тон.
  
  
  Анын деди с невозмутимым түрү менен: "Эми бул баатырлар стюардесса самолеттон. У нах жыйырма төрт саат эс чейин кийинки гонки, жана ал деди эй ... "
  
  
  "Бир топ, Ник", - угрюмо деди Хоук.
  
  
  Аны усмехнулся туруп. 'Анын буду сактай сизди курста окуйт.'
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  5-Глава
  
  
  
  
  
  
  
  
  Теплая аба ырайы Римэ закончилась; - жылы пасмурно жана дождливо. Нарын Колизее жүрүшүндө терең бассейндер, отражавшие древнее архитектуралык улуулугу. Ветеринардык кызматка жаңы чолок көчөлөрдүн аталыштарын болгон вымыта, жана туристтер ходили менен разноцветными алып салбайт каражаттарын, алардын капала суу.
  
  
  Гезиттер тандалып полны жөнүндө билдирүүлөрдү грабеже ватиканда бүткүл. Бирок таң каларлык нерсе болчу, бул аз адамдардын казалось, билген тургандыгы жөнүндө эмне болду өзүндө делле. Кээ бир рассказах жерде, бул десантники высадились айланасындагы самолеттун короодо жооп берди. Башка очевидцы алынды четтөөлөрсүз, бул жырткычтар кетсек масках. Бир газета деп имаратында находилась дюжина эркектердин баары тигилердин автоматтар жана угрожали туристтерге өлүм. Другая гезити деп незнакомец в маске появился айланасындагы ниоткуда жана куткарып, жашоо ошону кимге угрожали кылмышкерлер. Бул незнакомец в маске айтымында, болбосо немецкое ок атуучу курал-жарак жана айткан же болбосо славянском тилде, же болбосо иврите.
  
  
  Аны жөн гана надеялся, бул полициясы болот жакшы проинформирована. Неудивительно, бул ушактарды жана болжолунун да кеңири распространились андан кийин мындай сенсационного кылмыш, бирок мен аны эч качан көргөн үчүн пресса болгон мындай замешательстве. Аны жок прочитал бизге бир-беренесинин менен алектенген дал ушул описывала болмок анда, эмне болду ошону солнечным эртең менен.
  
  
  Жакшы, мен жасай алмак азыр, бул менен байланышууга моим башка Антонио Бенедетто анын штаб-квартирасында Интерпол нарын Римэ . Антонио болчу жаш красивым инспектору, ал эки жолу помогал мага просматривать файлдар Интерпол. Анын ойлогон, - деп кайра алам ага эсептөөгө. Анын жакшы карады адам менен адамдын, анын анын келет в галерее, жана мага захотелось иликтеп, сүрөттөр кылмышкерлердин. Аны билген, эмне алам доверять Тони, ал сактоого мою ким өзү менен алып жүрүүгө жана эч суроолорду берүүгө.
  
  
  Анын, ага жакындап келип, мындай достуктун " символу аттуу эртең менен. Эго үнү болчу теплым жана дружелюбным.
  
  
  "Ник, - деди ал менен глухим стуком, - кандай сюрприз кайра угууга жылдын сени, амиго. Сен кылып жатасың нарын Римэ? Сиз болсоңуз уюштуруучусу грандиозного ограбления ватиканда бүткүл? Эго каткырык болчу заразительным.
  
  
  "Бул менин жумуш", - деди мен. "Мен иште иши менен гана ушул акчалар. Банктар. Кассиры жана башкалар.
  
  
  Ал кайра засмеялся. "Бирок бул учур деп талап кылды чоң воображения, амиго".
  
  
  "Ооба", - деди мен. "Адилет айтам, аны мурда некотором ишинин вовлечен".
  
  
  "Давверо ?"
  
  
  Мен вдавался анын толуктугу. "Тони, анын болмок отель жыл сайын бир нече сүрөттөр. Сиз бул устроить?
  
  
  'Албетте. Эмгек акы бүгүн эч нерсе болгон. Дагы жакшы, пообедаем. Аны билем, жакшы кафе ош ошондо.
  
  
  'Бүгүн мен айта албайм. Менде дайындалган жолугушуусу.
  
  
  Ой. Бул ж, деп үмүттөнөм, ал аймактык айым ".
  
  
  "Мен, - деди, "Жок. - "С Папой".
  
  
  "Мүмкүн эмес ! - дейт Антонио.
  
  
  'Ушундай да. Ыйык Атасы кабыл алат мени эки саат күн ".
  
  
  'Милосердие!' - мягко деди ал. "Сенде көбүрөөк таасир караганда, аны ойлогон, амиго".
  
  
  "Менен айрым жардамы Вашингтона", - деди мен. 'Анын расскажу сага кийинчерээк. Алам аны келүү сизге офис эртең? '
  
  
  "Бениссимо" , - дейт Антонио. "Кажется, сен ар дайым мени возбуждаешь, Ник".
  
  
  Ошол эле күнү анын жылдыктар сейил бак курууда жана жалал-Ватикан. Айланасындагы аймак музейдин жетекчилигинин оцеплена жана полициясы болгон урунттуу повсюду. Вернуться в галерею уруксаты жок бийликтин болмок эмес . Менен ушундай эле успехом сиз болмок попытаться кирүүгө жардам берсе нарын Форт-Нокс.
  
  
  Коопсуздукту сактоо Папы болду эми ценымногие жакшы, караганда казалось башында. Күнөөлүү алынды напуганы выстрелом өндүрүлгөн ага күнү ограбления, жана эч ким алмак эмес подойти карата ага жок внушительных документтерди, андан кийин кылдат текшерүү.
  
  
  Биринчи коргоо сызыгы состояла айланасындагы бир нече полиция беришинде учурунда флигель, анда располагались папские резиденциясында жана офистер. "Бул жакшы окутулган балдар, жана аларга потребовалось кезде үчүн текшерүүгө мени.
  
  
  Албетте, калтырган ага өзүнүн бардык курал - айрыкча Вильгельмину - отелинде. Качан алар албай таба эч подозрительного, алар бакча мени полицейскому нарын штатском, ал көрсөтүүдө мени Ватиканской гвардиянын.
  
  
  Акыры, мени сопроводили нарын папские покои. Бөлмөлөр алынды богаты тарыхы батыш цивилизациясынын. Обшитые панелями дубалдар алынды украшены фресками, шып алынды мозаичными, бесчисленные интернетте выцветшие гобелены. Жана бардык эле nen царил аскетизм, дээрлик аскетизм. Ощущение, ал менде пайда болгон, качан аны огляделась болду чувством торжественности, толук жок легкомыслия.
  
  
  Мага көрсөттү орду чоң залында, күтүү жана азырынча анын ждал, аны ойлогон райондор бардык главах мамлекеттердин жана высокопоставленных адамдар, алар сидели бир бөлмөдө. Жана эми настала кезекте Ника Картердин, Killmaster N3 AX. Мен билген эмес, рассмешило жокпу, мени бул салыштыруу же опечалило.
  
  
  Бери дегенде жарым саат, жана мен баштаган бир аз нервничать, качан эшикти жылытылган. Кабылдамага кирди жогору, знатного түрүнүн эркек огненно-красном кардинальном нарядда.
  
  
  "Сиздин преосвященство", - деди мен, вставая өтө тез.
  
  
  Ал подошел мага невыразительным адам. "Дебейм, сиз ардагер Картер?" - мягко спросил ал.
  
  
  'Ооба.'
  
  
  "Аны кардинал Пей. Эго Святейшество кабыл алышы мүмкүн сизди азыр. Можешь анын артынан барышы керек үчүн мени менен ". Ал билимим тууралуу маалымат берген эмесмин карата бөлмөгө, ал боюнча гана бул появился.
  
  
  Анын последовал үчүн аны кунт коюп, слыша үн өзүнүн кадамдардын. Качан ал закрыл үчүн биз эшикти, аны кивнул эки башка кардиналам, по-видимому, почетному кароолго. Ih суженные, бирок злые көздүн айттыңыз, мага эмне үчүн ар бир моим кадам кунт коюп наблюдают, эгерде эмес баалашат.
  
  
  Аягында зал турдук эки монаха нарын коричневых одеждах. Болгону мен наблюдали беш эркектер, качан аны жай опустил карашат, анткени билген эмес, бул дагы сураңыз. Ачык передо мен анын айланасындагы эки монахов сидел Атам Павел. Ал ак халат жана чепце, ал эми төштүн өзүндө жылы чоң алтын крест.
  
  
  Кардинал Пей эч нерсе деди. Едва заметная алмаштырганда нарын түрдө эго адамдардын заставила мени кескин шагнуть алдыга. "Сиздин Святейшество", - деди, мен кайра опустив карашат, билбейм, поклониться же жок. Улыбка скользнула боюнча поджатым губам Папы. Балким, ал көргөн да, мен өзүмдү неловко . Балким, ал почувствовал неуверенность алектенген да, мен ойлогон, отражалась менен биргесиңер. Бардык учурда, анын улыбка мени абдан успокоила. "Ардагер Картер, - деди ал карата прекрасном англис, - присядьте, мейли". Ал билимим тууралуу маалымат берген эмесмин карата отургуч, жанында өзү менен, жана эго түзүлгөн папалык кольцо карата мгновение засверкало үчүн.
  
  
  Анын sel, мучительно осознавая, бул кадыр-баркы менин өкмөтүнүн эмес, айтам азыр жөнүндө Ястребе жана AX, эми поставлен картага. Бирок снисходительное жүрүм-Папы болчу заразительным жана чогулгандарга аны почувствовал, бул начинаю расслабляться.
  
  
  Кардинал Пей рейтингинде позициясын оң жагына Папы. "Бул жаш жигит, посланный президенти Кошмо Штаттардын Сиздин Святейшество, - деди кардинал.
  
  
  "Ооба, анын, эсимде, болжолунда, бул аудиенции болгон запрошена".
  
  
  Атам Павел VI повернулся ко мага эго көз караш карата мгновение затуманился. "Похоже, бул сиздин өкмөтү болуп калды тиешеси бар недавнему - жана абдан прискорбному, өтө прискорбному - воровству".
  
  
  "Ооба, Сиздин Святейшество, - деди мен. Менен бирге "папскими дарами болчу украден абдан маанилүү документ. Жумуштун коргоого эго-жылдын ... э ... вражеских элементтеринин, анын мисир өзүнө смелость спрятать эго бир боюнча встретят сиздин прекрасных этрусских ваз. Айрым элементтери баруусунда мени музейи; адамдар, алар отелей алып менде документ ".
  
  
  Аны билген, бул сунушу болгон скользкой жер аймагында эл аралык дипломатия. Ошондуктан аны мүмкүн болушунча кылдат подбирал сөздөр. Качан Атам кивнул алмаштырбай соглашаясь мени менен, ага жылы кубанычтамын, - деп, карабай двусмысленность менин кыскача түшүндүрмөлөрдү, аны ачык выразился.
  
  
  "Сиздин президент, - деди ал, - деди, бул ... бул документ катары сиз называете бу, башкарууга милдеттүүбүз, ээ, өтө маанилүү".
  
  
  - Өзүндө делле, сиздин Святейшество. Добуш эмне үчүн бизге да захотелось-жаракты карап көрүүгө галерею жана, балким, суроо берүү үчүн бир нече маселелерди кызматкерлерине арналган. Биз жакшы түшүнөбүз, полициясы дыкат териштирүү жүргүзөт. Бирок маанилүү бул документ үчүн менин өкмөтүнүн биз сочли зарыл жүргүзсүн озунчо ... э ... осторожное иликтөө ". Кардинал Пей кивнул, глядя адегенде Папу, андан кийин кайра мага. Мен пошел мындан ары да.
  
  
  "Мисалы, бизге керек кимге, кирген жокпу, вазу ичинде украденных. Албетте, ыктымалдыгы бар, анткени ал которулууга нарын этрусский музейи, андан кийин дагы, аны кантип уилф китепканага ".
  
  
  "Мен антип ойлобойм, - деди кардинал, - Пей.
  
  
  "Чындыгында делле", - экендигин тастыктады Атам. "Менимче, ардагер Картер, инвентаризациялоо бүткөн. Анын гана бегло посмотрел карата нах, бирок эсимде жок, чечкиндүү, аны менен болгон этрусская ваза. Албетте, көпчүлүк бөлүгү украденных буюмдарды алып салынбаган менен, витрин ". Ал токтолду жана посмотрел mimmo мени бул противоположную стену. Казалось, убакыт кетет, жай, бирок ага эч нерсе деди. Акыры ал кайра посмотрел мага . "Превосходно, ардагер Картер", - деди ал. "Сизге уруксат берилиши жүргүзсүн калдык күн галерее жана башка жайларда китепкананын. Анын эле разрешаю сизге жасоого суроо - башкача айтканда, жок кошумча маалымат берүү, бирок мага, балким, кереги билдирүүгө сизге, - нарын этрусском музейинде ".
  
  
  "Бул абдан любезно сиздер тараптан, сиздин Святейшество".
  
  
  Ал повернулся к кардиналу Пею. "Приготовь каты үчүн, аны алмак эго кол коюуга. У мистера Картердин болбошу керек ненужных көйгөйлөрдү менен биздин полиция.
  
  
  "Сиздин Святейшество", - деди кардинал, кайра кивнув.
  
  
  "Ийне-мандренанын венага бул дароо ишке ашырылат". Атам кайра повернулся ко мага. "Биз өзү желаем, сиздин заты бул документ, ардагер Картер".
  
  
  "Чоң рахмат, Сиздин Святейшество", - деди мен, вставая жана коюуга, бир нече кадам артка. Аны поклонился жана чыкса аркылуу бөлмөлөр, следом үчүн мен shell кардинал Пей.
  
  
  Аркылуу жыйырма мүнөт аны алдым кат менен колу жана мөөрү менен Папы. Мени накрыла активдүү эс алууну жеңилдетүү. Моей аудиенции у Папы Павла VI шаарында жакшы, бирок бул кадам эң нерв бөлүгү моей миссиясынын.
  
  
  
  
  Аны адегенде пошел нарын этрусский музейи. Бүткүл аймагы түзүлгөн убактылуу жабык. Жок биздин келгендер, биздин туристтердин, анткени менде болгон эмес проблемалар менен маалымат алуу. Бул жана башка музейлер Ватикандын, бул көп походил карата сарайы караганда, бул-же болбосо дагы. Ал воткнуть баалуулуктар жана артефактами этрусской epoch. Аны вспомнил көпчүлүк буюмдар табылган жок болчу алыс Этрурии убагында келет Папы Григория XVI. Анын түшүнүктөр эч нерсе болгон жок, деп музейинде болот болсо ошончо ваз, бөтөлкөлөрдү, чаш жана башка сокровищ. Тилекке каршы, кыргыз респуликасынын, мен смогу биле вазу аманбай тщетной. Бирок жардамы менен кээ бир адамдардын айланасындагы көркөм ih обширного архивдин жана аны обнаружил, бул ваза болгон өткөрүлүп Ватикану дээрлик эки жылдар мурда , эмне жок эч кандай жазууларды жөнүндө, аны кайра кайтаруу.
  
  
  Кийинчерээк ошол эле күнү аны, өкмөт башчы менен айрым кызматкерлери галереялар, алар подтвердили, бул ваза, канчалык аларга белгилүү, находилась в галерее карата нарын шаардык мэриясынын ограбления. Бул оставило мени алып чыгуу менен, анын ал эми боялся: куштар схватили ee.
  
  
  Анын өткөрдү бөлүгү күн галерее, андан соң кылдат текшерүү полициянын. Жаш полицейский анын штатском подозрительно взглянул бул катты папы.
  
  
  "Бул керек текшерүүгө, синьор".
  
  
  "Ошондо сделай бул тез, - деди мен. "Менде убакыт осмотреться гана бүгүн".
  
  
  'Айтканда, аныкталган жол-жобосу
  
  
  "Көр", - деди мен. "Атам өзү мага мындай деди, бул менде эмес болот көйгөйлөрдү ушул жазылган кайрылуу. Керекпи ага билдирүүгө, сиз бул сомневаетесь?
  
  
  Жаш адамды мгновение посмотрел мага. Андан кийин ал кайрадан посмотрел карата катты. "Жөнөкөй, - деди ал. Кечке ош галерею жана өткөрүп катты экинчи полицейскому нарын штатском. Эркек прочитал бул. Андан кийин алар посмотрели мени эмне-анда акырын дешти бирине-бирине по-итальянски. Адам , ал турду күнү повернулся, указывающий мени, анан айткан чечкиндүү карата башка детективу. Ревматизма болчу спокойным жана сопровождался небрежным взмахом колуна. Жаш адам вернул мага катты. "Менин начальниги, - дейт сиз биригүүгө нарын галерею", - мрачно деди ал .
  
  
  "Г" , - деди мен ошондо катты.
  
  
  Анын кирди жана огляделся. Анын ичинде жаш адам болгон үч полиция. Алар акырын разговаривали бирин башка. Длинный залы выглядел антпесе караганда, биринчи жолу качан аны эго увидел. Терезе алынды кылышат, анткени шелл жаан; - жылы мрачно. Сломанные айнек капкактын витрин алынды чыгарылышы жана изилдениши предметине манжаларынын тактарын. Ага жылы деп ишенем эгер воры калтырышкан кандайдыр бир буюм далилдери, полиция буга чейин забрала болмок ih. Бирок айланасында деп мен увидел муну эртең, эч маанилүү калбай эле, эгерде бул аткарылган эмес басып чыгаруу манжаларынын ...
  
  
  Аны посмотрел бул эшикти. Болмок эле аныктоого мүмкүн эмес болсо өзүнчө басып чыгаруу бут чөйрөлөргө көптөгөн болгон, эгер алар болбошу у оконной анын алкагы же башка конкреттүү жерлерде болдуңуз гана воры.
  
  
  Аны кайра попросил этрусскую вазу, бирок болчу деп ишенем, аны жок башкы залында . Анын спросил полициясына эмес, аргументтери барбы вазу же майда сыныктары вазы катары улик. Ал белгилегендей, " бул эмес да.
  
  
  Аны жылдыктар сейил бак курууда нарын коридор аракеттенип, эске түшөт, мен көргөн, поднимаясь тепкич боюнча бул эртең менен: өлүктү слугу гана бул захлопнувшиеся күнү. Аны повернулся жылдыктар сейил бак курууда жана нарын галерею. Андан кийин анын, жакындап келип, мындай бир жердеги болгон денеси, жана увидел, бул nen дагы видны так түшкөн кан. Эми күн болдуңуз кеңири ачылган качан анын, заглянул в правую эшикти, ал увидел, бул сломанный бүктөмө элек болчу отремонтирован. Полиция, кыязы, болчу кызык жөнүндө билүүгө 9-мм пуле, аны алар вытащили айланасында жыгачтан. Аны посмотрел жерге жана увидел, бул-бул дагы. Эшикти прижималась карата стонать металл крюком карата жынысы, ал вставлялся нарын проушину тилиги күнү. Бул жылы кызык. Бул означало, эмне үчүн запереть күнү, ворам приходилось туруу үчүн дверьми үчүн бошотуп крючки . Аны наклонился жана посмотрел в пол. Жука катмары чаңдан үчүн дверью так калтырган кийин недавней бут .
  
  
  Сыягы, отпечаток ушундай адам, ал айылына күзөтчүнүн жана запер күнү менен бул тараптын галереялар . Мага ал показалась креповой подошвой менен бир топ болуп калган башкача айкалыштары клетчатым рисунком. Анын обошел отпечаток, отцепил дверной крючок жана дыйкандары эшикти үчүн впустить көп жарыктын . Анын вытащил айланасында чөнтөк миниатюрный жанына фотоаппарат алууга менен сверхчувствительной кара-ак пленка. Аны жасадым үч снимка отпечатка бут кийимди жана положил камерага кайра мүнөтүнө. Жана качан аны кайра выпрямился, анда увидел жанында отпечатком комок засохшей ак кирдин. Сыягы, бул отвалилось-жылдын бут жаткан жылы жасалган отпечаток. Анын вынул айланасындагы башка чөнтөк жоолук, мисир кусок топурак жана завернул эго ак жоолук катары гана жаш детектив жылдыктар сейил бак курууда. Азырынча ал карачу, аны кайра дыйкандары эшикти жана застегнул крючок.
  
  
  "Бул-анда эмес да, синьор?" ал спросил. Боюнча эго тону болот экен предположить, ал кабыл алды мен үчүн назойливого посетителя.
  
  
  Мен собирался рассказывать ага болчу жөнүндө послеявляется. Эгер мүмкүн болсо, анын отель таба Иуду мурда полициянын. У полиция мүмкүн ар кандай берүүнүн менчик укугу жөнүндө документ жана башталууга мүмкүн болгон эл аралык интрига, биринчи кезекте караганда анын верну эго - андан кийин гана ошол сыяктуу итальянские аскер бийлик кунт коюп эго карап чыгышат.
  
  
  "Мен гана экендигин көргөн, ал так түшкөн кандын жынысы", - соврал мен. "Ужасное абалы".
  
  
  "Ооба, ушул жаман", - успокаивающе деди ал.
  
  
  "Рахмат үчүн кызматташуу", - деди мен, поворачиваясь үчүн уйти.
  
  
  Ал остановил мени. "Айтсаңыз, синьор, сиз боюнча Интерпол же, мүмкүн, бүткүл басма сөз?"
  
  
  "Бизге бул, бизге башка", - деди мен. "Анын кесиптик келген адам жооп берди. Анын хожу нарын музейлер боюнча бүткүл ачык бассейн, ал эми андан кийин описываю жана каталогизирую мазмуну ар түрдүү басылмалардын. Азырынча анын барды ашык он миң. Мен алмак эмес дождаться ачуу галереялар, анткени экөө тең аягына жекшемби күндөрү өтөт менде дагы бар элүү үч музейдин жети башка европалык шаарларда. Мага кез идти анткени , бүгүн мага керек келип дагы бир нече музейлердин бул жерде, анын Римэ ".
  
  
  "Албетте", - деди ал.
  
  
  Качан анын уходил, жаш адам карачу мени менен удивлением, гадать эмес обманули жокпу анын.
  
  
  
  
  Офис Интерпол располагался төмөнкү дарек боюнча: Via Filippo Turati, 23 невзрачном имаратында. Аба-ырайы прояснилась жана абада витал бодрящий жазгы аба. Бул болмок прекрасное нарын шаардык мэриясынын үчүн прогуляться боюнча Риму жана погрузиться атмосферага - отправиться в Бакчалар Тиволи, Термы Каракаллы же знаменитую виллу Адриана. Бирок жумуш дагы предстояла , жана бул иш ждала үчүн тусклым фасадом штаб-квартира, Интерпол.
  
  
  Анын нашел өзүнүн бирине Тони Бенедетто жалал-эго анча чоң эмес кеңсесине экинчи кабатта. Тусклые дубалдар жана эмерек в офисе освещались солнечным светом, проникающим аркылуу ачык терезе, жана кеңири улыбкой Тони .
  
  
  "Ник, менин башка!" ал поздоровался мени менен жана обошел өзүнүн отургуч үчүн обнять мени.
  
  
  "Buon giorno, amico", - деди ага менен смешком.
  
  
  Тони жылы дээрлик менин өсүш менен густыми темными улантышты жана блестящими глазами. Биз мурда помогали бирине-бирине, жана бирге абдан көңүлдүү болуп жатты абад шаарынын тайгараев кезде. Тони нравилось бир аз повеселиться.
  
  
  Биз ушундай оюн. Анын вытащил пачку Lucky Strike жана сунуштады Тони сигарету.
  
  
  'Ах! Эми анын вспоминаю, эмне үчүн сен мага алсак нравишься, Bambino. Анткени сизде жакшы американские сигареттер.
  
  
  Анын прикурил, жана биз бул кезде сидели молча жана молча курилы. "Ошентип, сен эми контролер?" - деди ага акыры.
  
  
  Ал бой плечами. "Эгерде сиз остаетесь уюштурууда жетиштүү узак, сиз акыр аягында болуп калышы боссом, жагат сизге бул" же "жок". Ал улыбнулся мага тиш паста.
  
  
  "Мүмкүн, мага жакшы уйти боюнча AX, биринчи кезекте караганда босс уйдет отставкага", - деди мен. "Жок деп ойлойм смогу справиться менен офистик иши".
  
  
  "Мен дагы", - дейт Тони. "Бактыга жараша, менин билимим мелис кызматы боюнча алдыга карай жылууга мүмкүндүк берет, мага эле иштей ачык абада". Эми кочкул-карие көздүн болуп калды серьезными. "Менде жөнүндө иш ограблении ватиканда бүткүл, Ник. Сиз ушул причастны?
  
  
  Анын деди анда, эмне болду азыркыга чейин хорек. Аны айтып эму жөнүндө документте, бирок тургандыгы жөнүндө ал содержал. Ал мрачно слушал. "Мен эле отель көрүүгө твои полицейские сүрөттөр" , - чечти мен. "Мен жакшы разглядел адам, анын келет ".
  
  
  "Биз көрөбүз ih бирге, Ник, - деди ал. "Мен послал адам Ватикан, бирок ал эч нерсе нашел. Мүмкүнбү, биз болобуз бирге иштөөгө үстүндө бул маселе менен? "
  
  
  "Болушу мүмкүн", - деди мен. "Бирок расмий түрдө жарыяланган. Анын предпочитаю үчүн Интерпол эмес узнавал себебин менин катышкан ".
  
  
  Ал кивнул.
  
  
  "Дагы бир, ал-бул", - деп кошумчалады мен. "Эгер биз смогли таба документ, бул менин. Сиз деле лоодо бар экендиги жөнүндө эго өзүнүн начальству ".
  
  
  Тони подумал бул жөнүндө. "Жакшы Ник, - деди ал. "Биз кызыкдарбыз кайтаруу сокровищ Ватикандын, бизге кереги копаться мамлекеттик сырлар Америк". Улыбка жай вернулась өзүнүн жакка. "Менде мындай сезим, бул сенде бар зацепка".
  
  
  Анын вынул айланасында чөнтөк миниатюрный жанына фотоаппарат алууга. Бул кадам Minolta менен абдан тез затвором жана анын использовал анда суперпанхроматическую пленку. "Менин оюмча, бул сизди заинтересует", - деди мен. "Кантип тез бул мүмкүн проявлено ?"
  
  
  "Бизде бир аз темная бөлмө", - деп жооп берди Тони. "Жана профессионал. Жакын полудня биз көбөйтө алабыз көбөйтүү сүрөтү ".
  
  
  "Эң жакшы", - деди мен. Анын мисир жоолук жана развернул аны. - А андан кийин анын отель болмок билүүгө, кайдан бул кусок топурак . Биле аласыз?
  
  
  "Бул болот, бир аз труднее, амико", - ал наклонился алдыга осмотрел кусок топурак. - "Мен отдаю эго биздин химику. Бул нерсе дагы?'
  
  
  'Эмес азыркы учурда. Келгиле ненадолго көрөбүз карата сиздин сүрөт альбомдору ".
  
  
  Биз потратили көп саат кароого полиция сүрөттөр чоң боз бөлмөдө, толтурулган картотечными шкафами, столами жана аялдар-клерками. Качан биз закончили, аны эмес опознал биз бир адамдын бардык фотоархиве, ал билген.
  
  
  "Мен украинага ишенем бул калтырды болот ал жакта", - деди мен. "Эгер адам болсо, аны сиз видели айтылып, Жүйүт, - деди Тони, хлопая боюнча акыркы альбому, - ал, керек, өтө этият подходил карата тандоосу өзүнүн адамдардын".
  
  
  'Так. Бирок бул ограбление жасаса бул профессионалы, адатта адамдар мындай деңгээлине ээ жана соттуулугу бар ".
  
  
  Тони положил руку мага карата ийинин. "Бизде сүрөттөр жана кусок топурак", - деди ал. 'Эми давай эле. Биз жакшы пообедаем , окропим полдень тышкаркы вином, андан кийин вернемся карата күндүк ишине освеженными.
  
  
  Аны усмехнулся жана кивнул. Бир буюм менен алектенген мага нравилась нарын Тони. Эго жана беззаботное жүрүм-жылы искренним, бирок мен билген, эмне үчүн небрежностью кроется ум жана хитрость преданного полицейского.
  
  
  "Сен укукту", - деди мен. "Биз эч нерсе алабыз, бул жерде жасоого, азырынча даяр болот сүрөттөр".
  
  
  Биз пошли в кафе Mediterraneo жана мындай оюн болгон террасе. Эми, качан облака рассеялись, становилось теплее, бирок шамал дагы эле болдум, катуу. Боюнча сунуштар Тони биз заказали жареную балык. Негизги курс предшествовал спагетти жана андан кийин белым чийки. Биздин өпкө кара вино болчу восхитительным. Биз болтали жөнүндө былых временах жана Тони опроверг появившиеся жмкларда билдирүүлөрү мага күчү, аны биз экөө тең билген. Биз өтө смеялись, жана кандайдыр-бир убакта басым өткөн жекшемби күндөрү өтөт улеглось, жана ал смогла расслабиться.
  
  
  Өткөндөн ашык саат биз вернулись в офис Интерпол. Сүрөттөр тандалып проявлены жана көбөйтүлгөн чейин 18х24. Тони вынул ih айланасындагы папкаларга жана өткөрүп берди мага, эмес глядя аларга.
  
  
  "Алар жакшы поработали", - деди мен. "Посмотри буга".
  
  
  Ал исследовал биринчи фото. "Ооба, - деди ал, - бул картина, так урунттуу. Эмес деп ойлойм, бул качан кимдир көргөн кылган , Ник. Абдан необычно.'
  
  
  "Мен макулмун, жана бул ийгиликтүү болоору биз үчүн".
  
  
  'Атап айтканда. Анын сделаю дагы басып чыгаруу жана выберу типтеги бут ".
  
  
  Биз кирди темную бөлмөгө жана лаборант дароо убада берди жасоого дагы көчүрмөлөрү мыкты сүрөттөр. Андан кийин Тони мисир тизмеси бут кийим дүкөндөрүнүн шаарында, ал эми анын, биригип, бир нече телефон чалды үчүн текшерүүгө өндүрүүчүлөрдүн бут. Бүткүл Италиянын ih болчу дюжина.
  
  
  Азырынча Тони приказал бир нече эркектерге келип обувные дүкөндөр, анын жылдыктар сейил бак курууда ак-отель үчүн закодировать баяндама үчүн Хока. Мага пришлось положить эго анын "почтовый ящик" кайдан эго курьер заберет жана жөнөтүлсүн нарын Хок. AX эмес использовал телефон, ал тургай менен преобразователем сөзүндө учурларды кошпогондо, качан талап кылынганда берүүгө шашылыш билдирүү. Анын жазган өз баяндамасын жана отправился эго анын почта ящиги.
  
  
  Вернувшись өз бөлмөсүнө, анын обнаружил, бул Тони өтүнөт позвонить эму.
  
  
  "Биз заты өндүрүүчүнүн", - деди ал. "Бул веб-компания өлкөдө алектенген жүргүзөт мындай дизайн. Азыр биз составляем тизмесин чекене сатуучуларга негизинде бухгалтердик китептеринин чыгаруучу " .
  
  
  "Жакшы", - деди мен. "Мен келгенде электе сиз закончите. Менин комплименты үчүн сиздин натыйжалуулугу ".
  
  
  -
  
  
  Качан анын жылдыктар сейил бак курууда карата Тони лижет, к вечеру ага белгилүү болду, деп обувная фабрика залында нарын Милане жана "деп аталат Жаңы итальянское коому". Өкүл Римэ алдым менен заводдорду гана чакан партиялар бут продал ih гана эки магазинам шаарында. Одина тегерегиндеги бул дүкөндөрүнүн обанкротился жакын жыл мурда. Натыйжада тянь-жалгыз магазинчик шаарынын чет .
  
  
  Талап боюнча биз выяснили, бул дүкөнүнүн ээси болдум кандайдыр бир Луиджи Фарнезе.
  
  
  "Эми биз эго найдем", - деди мен. "Башкача айтканда, эгер биздин эркек кашат балетные тапочка нарын Римэ".
  
  
  "Сыягы", - деп жооп берди Тони. "Биз деп ойлойбуз, биз дагы опознали сиздин кусок топурак, амико. Биздин химик кандай ойлорун, бул Сицилия.
  
  
  "Хм", - деди мен. "Мафиози".
  
  
  -
  
  
  У Тони жүргүзүлгөн башка иш, ошондуктан, анын бармак эмесмин дүкөнгө карата такси татынакай. Ал жүргөм карата кууш улочке бир айланасындагы жаңы райондордун Рифму. Продавалась бут кийим жана башка буюмдар боюнча скинов. Фарнезе, тәрәліінін анча жогору эмес кыктын эркек менен узкими усами, абдан помог.
  
  
  "Үч сатып алуучунун жакында купили бул бут кийим креповой подошве", - деди ал. "Мен записал ih аттары".
  
  
  Аны посмотрел болгон аттары. Барзини. Аранчи. Паллотти. Мага эч нерсе дешти.
  
  
  Анын спросил. - "Алам аны переписать аттары?"
  
  
  'Эми албетте үчүн; estestvenno.'
  
  
  Аны да эмес иш жасадым, жана ыраазычылык сатуучунун жана катышуучулардын.
  
  
  
  
  Кийинки күнү Тони отвел мени полициялык башкаруу, анда анын тийиш эле боло эго жардамчысы, жана эму чечишти просмотреть көлөмдүү файлдарды. К полудню биз заты анда дегенбиз. У Рокко Барзини болчу жаза баракчасы. Тизмеси жылы мурдагы жана nen упоминалось жөнүндө гана бир аз кылмыш. Аркылуу гө чейин биз заты эго чөйрөлөрдүн полиция сүрөттөр. Антсек адам, анын анын подстрелил ватиканда бүткүл .
  
  
  Тони коротко посовещался менен архивистом.
  
  
  "Полиция эмес слышала жөнүндө Барзини бир кыйла көптөгөн жыл бою кезде, - деди ал, - жана алар потеряли эго түрү боюнча".
  
  
  "Беле алар билишпейт, кайда ал?"
  
  
  "Алар айтышат"жок.
  
  
  "Эми биз билебиз, ал жакында украинага карата Сицилии".
  
  
  "Ооба, жол башка, бирок ошол билимдерин бизге пайдасы аз. Сицилия - чоң арал менен неразговорчивым калк. Окусаңар, бул абдан кыйын болот заставить кимди нерсе жөнүндө айтууга Барзини жөнүндө же ком-анда дагы ". Анын макул болуп, аны менен. Андан кийин анын вдруг подумал жөнүндө Джине, девушке алектенген болгон менен байланышкан мафией. "Балким, - деди мен, - биз көбөйтө алабыз биле бул нерсе жөнүндө биздин друге менен креповой подошвой бул жерде, анын Римэ ".
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  6-Глава
  
  
  
  
  
  
  
  
  Ошол кече мен пошел навестить Джину. Ал билген, бул мен келгенде, жана приготовила вкусную edu. Эң негизгиси тамак-жылы scallopini алла Firenze менен расплавленным чийки карата мясе жана шпинате. Адегенде тандалып спагетти, андан кийин телятина жана, акыры, сыр жана чарчы белек. Кызыл вино-жылы превосходным.
  
  
  "Неужели да бардык итальянки алсак жакшы даярдайт?" - спросил аны, качан биз ушундай оюн карата скамейку.
  
  
  Джина обняла мен үчүн мойнуна. "Бардык эле салтын, - деди ал, - бирок, көпчүлүгү итальянских аялдар". Ал подтянула бутту алдында өзүнө жана анын юбка скользнула өйдө боюнча бедрам, обнажая ак ягодицы.
  
  
  "Алар муну көп нерселерден жакшы", - мягко деди мен.
  
  
  Ал улыбнулась жана легонько поцеловала мени шею. "Мен думала, сен вернешься мага, Ник", - прошептала ал.
  
  
  "Боюсь, бул бизнес", - виновато деди мен. "Жок дегенде, бул башкы максаты бүгүн кечинде".
  
  
  Ал отдернула руку. "Бул андай деле эмес лестно эмес да, чынбы?" - деди ал, надуясь.
  
  
  Аны улыбнулся жана притянул аны өзү. "Бул өтө маанилүү, бирок бул демек, мен жок кылгысы көрө сени кайрадан".
  
  
  Анын повернул аны адам өзүнө карата жана поцеловал нарын эриндин. Ал обняла мен үчүн шею. "Ошондой эле ценымногие жакшыраак", - пробормотала ал. Андан кийин ал вырвалась эркиндигине болгон. "Кайсы силерде бизнес ошондо?" деп сурады ал. - "Мен думала, сиздер"кыргыз республикасынын дипломатиялык кызматы.
  
  
  "Кандай болсо маанисинде, - дедим мен. Джина, мен айта албайм так айтсаңыз, эмне үчүн аны Римэ. Бирок, мүмкүн, сен аткара аласың, мага жардам бере болсо, анда, сен айтып берди мага өзү тууралуу чындык " .
  
  
  Ал поцеловала мени мочку уха. 'Сен имеешь эске?'
  
  
  "Сиз айтып жатасыз, бул билесиңерби адамдардын боюнча преисподней".
  
  
  Ал бир аз отпрянула. - "Бирок сен эмес полициясы".
  
  
  Анын колебался. Ошондо анын чечти айтып бере эй, мүмкүн болушунча көбүрөөк. "Кандайдыр бир себептер боюнча айта албайм албайм, сизге түшүндүрө Джина, - деди мен, - мени кызыктырат, эмне болду нарын Ватикандын бир нече күн мурун ".
  
  
  Анын темные көздүн болуп калды да көп, адатта.
  
  
  "Дьяволо ! Сизди кызыктырат ограбление ватиканда бүткүл?
  
  
  "Ооба", - дедим мен.
  
  
  'Ах. Мен билбейм. Айтканда, айрым түрлөрүнө кылмыштарды, алар жөнүндө сиз эмес маалымат ала аласыз. Эмне деген кылмыш. Эч ким бизге ал жөнүндө билбейт ".
  
  
  "Аны дагы жок, мына, күтүп жатам сизден жөнүндө маалымат кылмыш", - деди мен. "Мен жөн гана надеялся, сен расскажешь, мага жөнүндө бир адам".
  
  
  Ал пожала плечами. 'Ким ошол адам?'
  
  
  "Эго атым Барзини", - деди мен. "Рокко Барзини".
  
  
  Ал задумалась карата мгновение. Андан кийин мындай деди: "Мен билбейм, бул атындагы".
  
  
  "Подумай хорошенько, Джина", - деди мен, целуя анын руку. "Бул өтө маанилүү мен үчүн".
  
  
  Аркылуу мгновение аял: "Жок, Ник, мен билбейм бул адам".
  
  
  Анын вздохнул.
  
  
  "У өзүндө полициянын жок эч кандай улик бул делле", - улантты ал. "Жакшы болмок, эгер сиз выбросили бул ишти айланасында кой".
  
  
  Аны көргөн тынчсыздануу анын көз алдында. "Джина, - деди, мен - айта албайм".
  
  
  Ал откинулась карата кушетке жана задумчиво прикусила нижнюю губу. "Бул ж - жай деди ал, - эгерде мен смогу ишендирүү сени сдаться алабыз деп-эмне жасоого болот".
  
  
  'Ооба?'
  
  
  "Бар айым. Анын познакомился менен ал аркылуу Розу, мою подругу боюнча кафе ".
  
  
  "Эсимде Розу", - деди мен.
  
  
  "Бул айым ээлик кылат борделем аянтта Монтечиторио. Ал билет римских кылмышкерлерди жакшы өздөрүнүн бир тууган ага-ини. Мүмкүн, ал жегиси с тобой сүйлөшүүнү. Акы.'
  
  
  "Мен заплачу", - деди мен.
  
  
  "Сага туура келет биригүүгө ал жакка бир. Ал эмес пускает аялдардын өз үй тышкары, кыздардын, алар у нах "иштейт.
  
  
  "Алам, аны көрүүгө, аны бүгүн кечинде?"
  
  
  "Мен посмотрю."
  
  
  Ал подошла карата телефон аркылуу, набрала номери жана заговорила приглушенным тоном. Аркылуу бир нече мүнөт ал повесила трубку жана айылдын жанында мени менен болгон диван.
  
  
  "Бардык тартипте", - грустно деди ал. "Сиз биригүүгө ал жакка, андан кийин он саат.
  
  
  Ал даяр сүйлөшүүнү сиздер менен. Аны жок упомянула аты, адамдын, анын сиз жумуш жана маселе чечүүнү кааласаңыз. Ал боится, бул анын телефону кээде прослушивается полиция ".
  
  
  "Рахмат, Джина", - деди мен. Аны посмотрел болгон саат. Болчу дээрлик он сааттан ашпайт. "Ошондо мага жакшы уйти", - деди мен.
  
  
  "Барбы-деп-бул".
  
  
  'Ооба?'
  
  
  "Сиздин сапар выглядел нормальным, найдите бир тегерегиндеги кыздардын, биринчи кезекте караганда аласыңар сүйлөшүүнү менен миссис Вазари".
  
  
  Аны көбөйттү манжаларыңар анын угрюмый подбородок. "Мүмкүн, мага кылуу мүмкүн бул болтурбоо", - деди мен.
  
  
  Ал выглядела олуттуу. - "Жок играйте ат оюндары менен миссис Вазари, Ник. Анын деди эй, сен заплатишь үчүн күчү жана сен тийиш окупить өз акчаларын ".
  
  
  'Анын посмотрю.' Болчу эмес приятных мыслей бросить Джину жатып калышы жана в постель с проституткой. - "Жок бояться түбөлүккө. Мен иште эске күчү. Роза заверила мени, - деп миссис Вазари абдан строг карата "ден соолук.
  
  
  Аны өкүмдар. "Эгерде с тобой бардык тартипте, анын вернусь буга андан кийин ошол сыяктуу поговорю"аны менен.
  
  
  Ал посмотрела мени со слезами на көз алдында. "Мага болсо бул өтө жакты", - деди ал.
  
  
  
  
  Анын мисир такси чейин аянтынын Пьяцца Монтечиторио. Аянты находилась нарын уродливой бөлүгүн шаардын үчүн эмес кечки сейилдөө. Үй-жылы өтө эски менен обветренным фасадом. Бардык терезе алынды кылынууга, бирок, биринчи планда кабатта жалюзи алынды опущены, ошондой оору, алардын үстүнөн жабылат, калтырган гана тилкелери сары жарыктын .
  
  
  Качан анын панцирь боюнча тротуару, анын увидел адам турган карата соседнем крыльце. Ал карачу в мою тарапка, бирок эго катышуусунда заставило мени насторожиться. Мени впустила худенькая гвардия кыз. Дагы бир нече кардарлардын переместились жалал-чоң гостиную, кайда жана встретили кыздар; азырынча анын ждал нарын холле алдында чоң залы бар, баары, казалось, билген жөнүндө моем катышуусунда.
  
  
  Мага подошла стройная айым орто жылга черными ачылды, так зачесанными деп билдирет аймактык кабарчы. Анын спросил. - "Миссис Вазари?"
  
  
  Ал хрупко улыбнулась. "Жок, аны өзүнүн миссис Вазари. Сиз кааласаңыз, күчү?
  
  
  Аны билген да кыйын. 'Ооба.'
  
  
  Биз качан кирди гостиную, бир нече аялдар посмотрели биздин тарапка. Бизге подошла гвардия блондинка. Ага тандалып кыска кара трусики, обнажавшие көпчүлүк бөлүгүн анын бедер жана төштүн. Анын баалады анын болжол менен он сегиз; Анын почувствовал дагы бир прикосновение невинности k ee сердцевидному адамга. Ал деп сурады мени по-итальянски, барбы ал ээлөөгө мени . Анын келди деген жыйынтыкка ал ушундай эле жакшы, же ушундай эле жаман да, жана башка. Ага кивнул.
  
  
  Ал улыбнулась жана собственнически схватила мен үчүн руку. Өз миссис Вазари ушла, жана кыз деп сурады, жок, кетейин, жокпу, мен ага андан кандайдыр бир выпить, биринчи кезекте биз эмне пошли анын бөлмөсүнө. "Жок, - деди мен, - пойдем ачык азыр наверх".
  
  
  "Ах, сен чыдамсыздык менен ждешь бул, ооба?" Ал повела мени өйдө тепкич боюнча бөлмөсүнө биринчи планда кабатта.
  
  
  Качан гана үчүн биз закрылась эшикти, ал башталган раздевать мени. - Сиз англичанин, ооба? Мария алды көп англичан ".
  
  
  Ага мүмкүндүк берди эй кандайдыр-бир кезде идти өзүнүн чередом. Похоже, эй, бул нравилось. Аны эмес, брал менен өз ара ружья, рискованный кадам, бирок мен жок кылгысы тартууга кереги көңүл бул жерде . Анын селл карата чети темир керебеттер снял балетные тапочка жана шым, ал эми Мария ловко сняла өзүнүн ичке кийим. У нах болчу красивое молодое денеси менен талией ичке жана берүүчү толук грудью. Сол бедре у нах болчу синяк, албетте, оставленный ысык кардар.
  
  
  "Сага жагат Мэри?" деп сурады ал.
  
  
  Анын туруп жанында кроватью жана снял калган кийимди. "Ооба, Мария, сен абдан аймактык". Аны улыбнулся жана болбосо бул түрү .
  
  
  Ал айылынын карата жынысы у менин буту, жана болуп калды гладить мени боюнча бедрам. "Сен абдан аймактык", - деди ал. Анын колу поднялась карата моим гениталиям жана занялась ал жерде. Ал наклонилась алдыга поцеловала мени бедро. Анын селл карата чети керебеттер, жана ал подошла карата моим бедрам үчүн прижаться дагы карата-бирине.
  
  
  Качан анын бөлмөгө кирди, бардык, ал жөнүндө ойлогон да аны жоготсо, сүйлөшүү менен миссис Вазари. Бирок кандайча жогорулагандыгына жараша Мария чейин мени менен абдан билгичтик менен, менин билимим козгоо росло, жана ошону менен бирге убакытты, качан ал растянулась бул керебеттер, сунула жаздыктар өзү астында сандын, аны жылы даяр болгон.
  
  
  Ал жакшы билген, өз кесибин. Ал так билген, эмне, качан жана эмне үчүн башкармалыгы ушул токтом менен мени чейин жарылуу кульминации. Качан бардык закончилось жана биз лежали жалал-поту карата скомканных простынях, ал казалась счастливой, бул мен болдум, физикалык жактан канааттандырылса. Башка ал эмес ожидала. Эмне чейин мени... эми, бул жылы болсо, эмне үчүн мен заплатил.
  
  
  Анын спросил анын жөнүндө миссис Вазари.
  
  
  'Ах. Сиз кимде ким мейманканасында сүйлөшүүнү менен мадам.
  
  
  'Ооба. Можешь кагууга мени ага?
  
  
  'Иди мени менен.'
  
  
  Ал привела мени башталган экинчи кабатта, биз спорт боюнча темному коридору нарын заднюю бөлмөгө. Ал эки жолу постучала жана качан жылытылган өзүнүн, ушла.
  
  
  - Сиз кааласаңыз, сүйлөшүүнү менен миссис? - деп сурады темноволосая айым.
  
  
  Анын посмотрел mimmo нах бөлмөсүнө. Ал мягко освещен красным жана синим светом. Нарын коридор доносился жыты ладана .
  
  
  "Ооба, деди ал, эмне жегиси мени көрө", - дедим мен.
  
  
  "Войдите", - деди айым, отступая жагына.
  
  
  Анын бөлмөгө кирди, жана жыт шталь удушающим. Фигура ат роскошном шелке откинулась төмөнкү бахарев бөлмөсүндө менен толстым ковром . Подойдя лижет аны увидел, бул необычайно толстая айым. Эй, тийиш керек эмес, аз жетимиш, бирок ал өтө накрашена катары эскертүү бүткүл эрте үндүк фильмдин. Ee ийкемдүү морщинистое адам покрыто косметикой, көздүн алынды черными, ошондой веки - каралжын-синими . Румяна алынды размазаны боюнча жирным щекам, ал эми кызыл помада ийгиликтүү билим фальшивый роталардын. Мунун болчу прикрыто оранжевым париком. Анын толстые ак колуна торчали айланасындагы жибек көйнөктөр, бул эки сморщенного комка тесттин эми мындан ары түктүү колдун жүрүшүндө украшены дегенде дюжиной шакекчелерди.
  
  
  "Бул ардагер Картер?" повысил анын эски үнү.
  
  
  "Ооба, мэм", - дедим мен.
  
  
  Помощник подтолкнула отургуч алып дивану жана жестом пригласила мени сесть. "Сурайм үчүн жыттуу заттарды", - прошептала ал. "У мадам странный жыт дененин, ал маскирует ладаном".
  
  
  Аны кивнул жана селл.
  
  
  "Перестань шептаться жана красться на цыпочках", - деди миссис Вазари аялга. "Сен можешь калтыруу бизди мгновение тынч турганда".
  
  
  "Ооба, мэм." Ал повернулась жана вышла аркылуу бөлмөлөр. "Сиз жакшы выглядите", - деди миссис Вазари кээде англисче айткандай. "Сиз эмес возражаете, эгерде анын сниму бул парик? Абдан жаркого ".
  
  
  "Албетте, жок", - дедим мен.
  
  
  Ал поджала сморщенные эриндин жана сняла сары парик менен башты. Ал дээрлик лысой, жана бул жерде, жана ал жерде торчали пучки седых табат. Нарын парике ал өзү причудливой аял, аны ага качан кандайдыр көргөн. Жок парика ал карикатурой карата грустную старуху. Да странно, ал мага жакты.
  
  
  "Жакшы", - деди ал ломким үнү старика. "Мен ушундай түшүнөм, сиз келишти сураганга маалыматты". Ал сүйлөшүүнүн у нах перехватило дем алуу.
  
  
  "Чындыгында делле, мэм", - дедим мен.
  
  
  "Жөн гана зови мени Нелли".
  
  
  "Нелли?" - спросил анын недоверчиво.
  
  
  "Менин атасы жылы англис моряком. Ушуга карабастан, каршылык билдирүүлөр моей италия эненин, ал утверждал кылыш үчүн берүүгө, мага аты-Нелли ".
  
  
  Ал сморщила жука накрашенные эриндин ысык-гротескной улыбке. "Сиз болсо такыр эле ишенишпейт, мен абдан жагымдуу аял?"
  
  
  'Албетте.' Анын надеялся, бул менин добушу айтылат дружелюбного.
  
  
  "Качан мага болгон он жети, мени б. сунуш-жылдын венеция знати", - прохрипела ал. 'Анын отказалась. Түшүнүп, аны отелинин большего караганда, спа-никеге.
  
  
  Анын молчал, анткени билген эмес, - деп айттырды.
  
  
  "Качан анын негизинде бул үй, анын катышкан айрым айланасындагы эң көрүнүктүү адамдардын Европа, ардагер Картер. Меники кыздар билген мамлекеттик ишмерлер жана высокопоставленных чиновниктер. Аты кандайдыр-бир министринин болчу белгилүү бүткүл Италия . Ал эч качан спал с девушками. Ал карачу, алар раздеваются, андан кийин попросил ih турууга алдында алар обнаженными, азырынча ал играл өзү менен билдирет. Эч качан билесиңби, кандай каалоосу бар ар-бир адам ".
  
  
  Ал задыхалась ал сүйлөшүүнүн. "Кийинчерээк, - говорила ал, - буга бөлүгүнүн приходили өкүлдөрү кылмыштуу дүйнө. Мафиози жана башка. Аны билген ih бардык, ардагер Картер. Мага андан көп рассказывали, бирок мен эч качан продавал жөнүндө маалыматты, адамдары, алар мага нравились " .
  
  
  Зловоние бөлмөсүндө висело менде чейин ноздрей. Морщинистая маска уланууда. "Сиз келип, суроо жөнүндө мужчине".
  
  
  'Ооба.'
  
  
  'Эго аты?'
  
  
  "Рокко Барзини".
  
  
  Көздүн боюнча морщинистой коже узак смотрели mimmo мени, андан кийин вернулись карата менимче адамга. "Мен, эго билем . Кайсы маалымат тартылды? '
  
  
  Бересизби айта мага, анда эго табууга болот?"
  
  
  "Болушу мүмкүн", - деп жооп берди хриплый үнү. "Эгерде маалымат турат көп акча сиз үчүн".
  
  
  "Менде акча", - деди мен.
  
  
  "Жыйырма миң лир?"
  
  
  Анын колебался. "Бул чоң акча, бирок менде болгон ой, эмне менен Нелли Вазари торговаться болбойт.
  
  
  'Жакшы.'
  
  
  "Сенде бар, бул болот?"
  
  
  Анын полез мүнөтүнө, вынул пачку лир, отсчитал жыйырма миң, жана өткөрүп акча Нелли. Ал взяла эго жана кайра пересчитала өзүнүн неуклюжими, эски оюнчуктар. Качан ал факультетин, ал поднесла алып оозуна оозун, көзүнө көзүн банкноту жана изучила гравировку жана текстуру кагаздар.
  
  
  Анын спросил. - "Довольна?"
  
  
  "Болбойт болууга өтө осторожным в моей ишине, - чыңдоого ал, - ал тургай өзбек иши менен американцами. Бирок вашими акча менен бардык тартипте, анткени мен расскажу сизге, бардыгын билем, бул жөнүндө паразите Рокко Барзини.
  
  
  Ал добилась акча резной чыгыш отургуч жанында диваном, жумшак күнөөкөр денелик табият, аны ийиндин раскачивалась взад жана алдыга.
  
  
  "Барзини приходил буга мезгил. Ал маленьким воришкой, ал жаман кайрылган с моими болот. Ал сидел түрмөдө. Адатта ал жашайт жана иштейт Римэ, бирок кээде пропадает бир нече жыл. Бул кезде ал өткөрдү нарын Неаполе, анда ачылды багытталган жосундар жана баңги заттар. Ал эми жакында эле ал жылдыктар сейил бак курууда Рим менен адам, аты-жөнү, анын, сиз, мүмкүн, билесиңерби, - Джованни Фарелли ".
  
  
  "Мен ишенбейм бул", - деди мен. Бирок вспомнил анын аты, айланасындагы аңгемелешүү Джины.
  
  
  "Ар бир полицейский анын Римэ билет бул аты, ардагер Картер. Ал бай адам, ага бир нече мыйзамдуу дель. Эң прибыльная - бул ийгиликтүү девелоперская жана строительная компания Makelaardij Farelli . Бирок бул респектабельным фасадом синьор Фарелли болуп лидери кылмыштуу дүйнөнүн торговцем баңги заттар жана башка мыйзамсыз бизнес. Ал менен байланыштуу мафиози, ардагер Картер жана эго аты менен байланыштуу кражей искусство чыгармаларын алектенген чебер нарын Венеции жакын жыл мурда.
  
  
  "Кызык", - пробормотал мен.
  
  
  "Качан Рокко Барзини жылдыктар сейил бак курууда Рим, ал телохранителем Фарелли".
  
  
  'Ишенимдүү. Жана бул Фарелли көпчүлүгү Римэ?
  
  
  "У синьора Фарелли көп резиденций", - прохрипела ал. "Ага айтканда турак-үй ош шаарында, бирок, ал дээрлик эч качан андай учурлар болчу. Өзүндө бар вилла к северу-жылдын Рифмы жана номери-люкс мейманканасында болгон Капри билген . Бул убакта ал дээрлик дайыма Капри.
  
  
  Ал взяла флаконго жана распылила ароматный жыты бөлмөсүндө. Суюктук делала ee чачтар влажными жана блестящими нарын мягком үчүн. Ал нюхала таттуу даамына, вздымая ноздри, андан кийин яростно закашлялась.
  
  
  Анын спросил. - "Сен тартипте?"
  
  
  "Ооба, Ооба", - деди ал. "Жакшы, жаш адам".
  
  
  "Сиз верите, бул Барзини жана Фарелли мүмкүн бул мейманканасында болгон Капри?"
  
  
  "Сыягы, ардагер Картер. Отель "деп аталат Цезарь Август" жана жайгашкан борбору аралдары ".
  
  
  "Сиз мага абдан помогли."
  
  
  "Мен дайыма ценю адам үчүн акчалар". Анын накрашенный кожистый оозун криво улыбнулся.
  
  
  Анын өкүмдар үчүн уйти.
  
  
  "Сиз тийиш төлөөгө он беш миң лир үчүн күчү", - прохрипела миссис Вазари. "Сиз төлөөгө тилиги. Жана вернитесь дагы бир жолу, ардагер Картер.
  
  
  "Рахмат", - деди мен.
  
  
  Нарын коридордо аны терең вдохнул. Тилиги анын оплатил темноволосой аялга үчүн недолгое болуусу менен Марией жана катышуучулардын. Көчөдө жаңы аба дагы эч качан пах да жакшы.
  
  
  Ал мага мындай деди, мен алам таба такси карата бульваре бир аз мындан ары да, ошондуктан мен пошел ошол эле багытта. Бул жылы знойный кече, приятный өткөрүлдү. Бирок полпути аркылуу кийинки кварталда анын услышал shaggy. Аны повернулся жана увидел тез жакындап, эки эркек .
  
  
  Менде болгон эмес себептерин деп эсептөөгө мага коркунуч кайсы бир коркунуч, бирок качан алар приблизились, анын прижался карата стонами үйлөр. Алар притормозили. Одина гүл шаарында mimmo мени, экинчи катар. Андан кийин эркек, ал өткөн mimmo, обернулся жана отрезал мени . Мага показалось, мен билген адам болсо, ал көргөн үй Нелли Вазари.
  
  
  "Ферт мар!" - деди ал, бир кыйла останавливая мени.
  
  
  Менде болчу эмес, тандоо. "Мен спросил. - "Эмне төмөнкүлөр болду?" . "Хофретта!"
  
  
  Анын торопился.
  
  
  "Силер эмне жөнүндө айткан менен миссис Вазари?" - спросил по-английски башка, кем мускулистый эркек.
  
  
  Аны посмотрел карата квадратное, рябое адам бул-адамдын капысынан почувствовал өзүнө голым жок люгера жана туфлей на шпильках.
  
  
  "Ал менин эски башка".
  
  
  Ири эркек зарычал. Сиз эч качан ал жерде аткарылган эмес, синьор.
  
  
  Анын дыйкандары аны. - 'Подвинься!'
  
  
  "Жок, азырынча сен жок десең, анда ал жөнүндө говоришь менен Мадам", - деди ал.
  
  
  "Мен айттым-бул. Ушунун кайрадан эски " достук. Анын отель өтүүгө mimmo аларга.
  
  
  Мускулистый эркек ударил мени кулаком ак-баш. Анын упал анын шериктин, ал өзүнүн мүмкүндүк берди кулаку кирүү мага жашоонун. Айкалышы эки соккудан карата мгновение вырубила мени . Анын өтө ударился жөнүндө үйү, жана ахнул катары балык . Аны увидел, эмне дагы бир кулак приближается мага, жана попытался четтеши андан, бирок алдым тез сокку щеке. Жолугушуулардан бир нече мгновений мени схватили артынан. Адам менен издери менен изилденет оспы двигалось передо мени менен.
  
  
  "Расскажи бизге бул тууралуу разговоре", - отрезал ал.
  
  
  'Иди к чегин.' - простонал мен.
  
  
  Кулак ударил мени грудь. Адегенде караганда анын смог оправиться-жылдын удара, анын башынан экинчи алдым сокку нарын адам. Аны почувствовал, бул менин гол наклоняется жагына. Бул гангстеры билген, өзүнүн иши. Балким, алар да болгон эмес эч кандай тиешеси ошону эркектерге, алардын ээлеринин болмок к, бирок бул учурда бул аз деп изменило.
  
  
  "Токтотууга", - прорычал ал. Анын увидел вспышку же чыгарууга, ал эми андан кийин стилет, зажатый менде астында носом.
  
  
  "Скажи бул, же ага сени порежу!"
  
  
  Аны кайра алмак дышать. "Жакшы", - деди мен. "Мен айталы, бул". Бычак эмес исчезал, бирок болуп кала берген неподвижным.
  
  
  Эми анын восстановил өзүнүн күчтөрү. Узкое лезвие аркадан бычак болгон бардыгы болуп үч дюймах-жылдын менин сол көздүн оңдоосу. Анын тийиш болгон абдан жакшы билүүгө, эмне кылып жатканымды.
  
  
  "Биз айтканбыз тууралуу нарын казыятынын басма почта бизнесявляется", - деди, мен дагы эле катуу дыша. Анын переместил правую ногу болгудай болуп калды ал ортосундагы эго растопыренными ступнями . "Компаниянын миссис Вазари?" - подозрительно спросил ал. 'Эмнеге?'
  
  
  Башка эркек держал мен үчүн колуна та кем бекем.
  
  
  "Ооба", - деди мен, готовясь карата иш-аракет. "Көрдүңүзбү, аны отель, сураганга аны ачуу үй Милане".
  
  
  'Кандай? Миссис Вазари эч качан болмок эмес ... "
  
  
  Анын подтащил массивного аялдык алдыга бир кадам жана өтө ударил правым коленом нарын мошонку. Эго, адам исказилось. Ал уронилил стилет карата көчөсүн. Качан анын опустил ногу ага келген оң буту карата көтөрүү коренастого эркектер . Ал деп кыйкырды, жана эго бийлик ослабла. Iso бардык күчтөрдүн ударил анын левым локтем жалал-эго грудную клеткасына. Анын услышал треск. Ал деп кыйкырды, упал карата бок жана районунда стену турат бизди.
  
  
  Башка ударил мени. Анын заблокировал сокку сол колу маселесинин сокку оң. Качан ал упал жерге, ал потянулся үчүн стилетом, бирок ошол соскользнул в темноту. Андан кийин анын почувствовал сокрушительный сокку спине. Здоровяк прижался карата стонать жана кайра напал мага. Эго кулак ударил мени боюнча затылку, жана ал упал болуп жаткан. Анын упал бул бок. Бекем батинке ударил мени боюнча жакка. Анын ударил анын тыльной тарап ладони, жана ал отлетел.
  
  
  Качан мени кайра ударили буту в бок, аны катуу застонал. Анын потянулся ботинком жана промахнулся. Мускулистый эркек кайра туруп .
  
  
  "Basta cosi!", - деди ал. "Si sbrighi! Ал чечти уйти.
  
  
  Эго жолдош поспешил үчүн алар жана алар жоголуп кетти үчүн-биринен. Анын кыйынчылык менен sel. Аны, өзүмдү да, алмаштырбай мени киргизген аркылуу гигантскую мясорубку. Менде болгон ушундай күчтүү оору денеде, бул мүмкүн эмес болчу кимге, кайсы участоктор тандалып зыянга учураган. Анын поднес руку жакка. Ушунун кровавое месиво.
  
  
  Аны бир нече мүнөт прислонился карата үйдө надеясь, бул оору утихнет. Аны жоготсо, өтө оптимистичным. Анын спотыкался боюнча темной көчөдө бир нече жүздөн ашуун ярдов жана акыры добрался чейин бульвар. Да, мындай деди ал , чогулгандарга пайда такси. Анын позвал эго жана захода ичине.
  
  
  "Бул дьяволо !?" воскликнул айдоочу, увидев нулган адам.
  
  
  Дал эму дареги Джины Романо. Ал бармак эмесмин тез үчүн тезирээк вытащить мени айланасында өзүнүн такси. Аны өсө баштады тепкич боюнча жана хлопнул Джине нарын эшикти. Качан ал тайган аны, аны көздүн расширились-жылдын шока.
  
  
  "Dia mio!" жиберди ал.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  7-Глава
  
  
  
  
  
  
  
  
  Менин билектин жүрүшүндө оор, ал эми кургоо пересохло. Анын өтүүгө аракет кылган придти өзүнө. Бардык, мен алмак эске түшөт андан кийин жолугушуу менен Джиной, бул нерсени мага мүмкүн болду дозвониться чейин Хоука менен телефон аркылуу преобразователем добуш берүү үчүн билдирүүгө эму бул жөнүндө . Ал", - деп перезвонит эртең менен. Анын пошевелил бир буту. Анын чувствовал астында шейшеп башка менен биздин күнөөкөр табиятыбыз . Анын өткөрдү колу боюнча мягкому вздутию жашоо карата теплому жердеги соприкасались бедрами. Джина повернулась мага. Анын сол грудь коснулась менин бока, мен почувствовал катары сосок скользнул mimmo мени. Аны просунул руку астында простыню жана коснулся анын жумшак, жылуу тери . Аракеттенип эмес бурууга көңүл ооруу, аны повернулся карата бок , сжимая катуу тегерек ягодицу.
  
  
  "Мм", - деди ал, дагы эле закрывая көздү.
  
  
  Ал прижалась карата көрсөткүчүбүз телу жана обняла мен үчүн талию. Андан кийин ал выпустила дагы бир үн, жана аны көздүн открылись, моргая.
  
  
  'Ник? Сиз четтөөлөрсүз, бул чувствуете өзүнө жакшы?
  
  
  Анын подтянул анын сандын мага, жана ал перебросила руку мага аркылуу ийинин. Анын грудь прижалась карата моей обнаженной төштүн.
  
  
  "Эч особенного", - пробормотал мен. "Бирок, мен менин оюмча, жакынкы арада кырдаал жакшырат".
  
  
  Ал приоткрыла толук эриндин. Вылупившийся тили болчу теплым жана сладким. Анын сандын мягко подпрыгивали мага. Поцелуй заставил биз ахнуть. Джина перекинула оң бедро мага карата бедро, жана менин больно теле алынды забыты нарын порыве, охватившей биз качан аны повернулся жана спорт ee денеси үчүн кабыл алынсын менин түрткү. Ал төмөндөгүдөй мага менен чын көңүлү менен бөлүшүүгө, жана ошол эле убакта биз жете кульминации.
  
  
  Андан кийин анын жим жатып алып эс алууга кеткен саяарын үчүн отдохнуть. Джина, лежащая жанында мени менен, смотрела нарын потолок. Акыры, аны көбөйттү руку жана этият коснулся ран үстүндө левым караганда жана оң щеке. Алар сухими, бирок менде болела бардык жагы жакты . Кандайдыр чудом менин тиштер, казалось, калды ошол жерде. Анын стянул простыню жана увидел өзүнүн торсе бир нече синяков.
  
  
  "Алар жакшы мени менен кайрылдык, - деди мен, - бирок мен сомневаюсь билсе, ал эми иштин жүрүшү тууралуу отчетту алсак плавно бүгүн эртең менен".
  
  
  "Бедный бала", - акырын мурлыкала Джина. Ал тиркейт руку мага карата бедро.
  
  
  "Менин алар беспокоили Нелли Вазари", - деди мен.
  
  
  "Алар бул сделают, Ник. У нах көп таасирдүү досторду ".
  
  
  "Мага показалось, бул сицилийцы", - деди мен. 'Болгонуна карабай, түз байланыш жок, ушул убакыттын Барзини же Фарелли ошону укканбыз дагы бул "
  
  
  .
  
  
  "Ник", - деди Джина, поворачиваясь мага адам. "Сиз собираетесь карата Капри?"
  
  
  Анын спросил. - "Эмне үчүн сиз кааласаңыз, бул билүүгө?"
  
  
  "Сиз бүгүн кечинде мага айтып бардык жөнүндө өзүнүн катышуусу уурдоого, балким, сиз билген эмес бул, бирок вынудили мага жардам бере сизге", - чыңдоого ал. "Жана анын алам сиздерге жардам берүү. Менен ушундай эле успехом сен можешь толугу менен доверять мага эми качан сен мага доверял эчак. Аны билем ал Фарелли. Сиз эсиңизде болсун , аны говорила сизге, мен болгон эго любовницей. Аны билем эго бардык, бу, башкарууга милдеттүүбүз, ид, эго адаттары. Анын алам болууга сизге пайдалуу ".
  
  
  Анын спросил. - Кантип узак сиз ... менен Фарелли?"
  
  
  Ал избегала менин взгляда. 'Бир нече ай. Ал кашат мага көп буюмдарды, бирок эго каары болгон үчүн мени невыносимой ".
  
  
  "Мен да боло алам деп ишенем сен азыр поможешь мага ага каршы?" Аны, өзүмдү мындан ары да.
  
  
  Ал сузила көздү. "Мен ненавижу Фарелли, Ник. Ант беремин, сен можешь мага доверять.
  
  
  Аны подумал жана чечти попробовать. "Жакшы, - деди, мен - мен отвезу сени карата Капри. Биз менен едет менин башка боюнча " Интерпол .
  
  
  "Привезти полицейского?"
  
  
  'Ооба.' Ал токтолду. - "Фарелли ограбил Ватикан, Ник?"
  
  
  "Бар, жакшы мүмкүнчүлүгүн толугу менен бул".
  
  
  "Бирок эмне үчүн сиздин өкмөтү тийиш, бул жөнүндө кам көрүүгө?" Анын задумчиво посмотрел карата нах. "Убагында ограбления болчу украдено нерсени таандык менимче өкмөтү. Сизге кереги көбүрөөк билүүгө Джина. Көп эмес спрашивай мени ".
  
  
  
  
  "Жакшы Ник".
  
  
  Телефон зазвонил. Джина встала, каада-башка ниткой бөлмөлөр жана взяла трубку. Ee обнаженное денеси дале выглядело привлекательно. Мгновение соң ал обернулась . 'Бул сизге.'
  
  
  Бул керек болчу керек Хок. Бул жылы ал.
  
  
  "Ким, тикмечи возьми, бул жылы?" ал ревел аркылуу көп миль океана.
  
  
  Аны усмехнулся карабастан, жесткое болезненное адам. "Ах, бир девочка", - невинно дедим мен.
  
  
  "Ооба, тикмечи возьми, девочка!"
  
  
  "Бардык тартипте, - деди мен. "Жана анын гана бул кошту, аны эсептешүү ведомостун көрсөтүүгө милдеттүү".
  
  
  "Кандай көлөмдө?" Добуш казался кислым.
  
  
  "Билесиңби, аны эч качан буду алууга сени менен акча бул үчүн" , - деди мен. "Мен нанял Джину убактылуу негизде. Ал кошулган мени булагына кошуу, ал маанилүү маалыматты, аны мен сиз менен обсуждал.
  
  
  "Азырынча, билесизби, эмне жасай!" Ал кылгандарга паузу үчүн, көрсө өзүнүн сарказм. - "Деп үмүттөнөм, сен жакшы өткөрдү жалилов, Ник".
  
  
  Эго ниети жүрүшүндө ачык-айкын эмес, бирок аны болуп кала берген равнодушным. Жөнүндө", ооба, сэр. Аны сезип жатам, демек өзүнө ценымногие жакшы.'
  
  
  "Слушай, сен тартипте? Өткөн түн ичинде сен прозвучал бир аз побитым.
  
  
  "Мен тартипте", - дедим мен.
  
  
  "Биз просмотрели файлдар Иуды, - улантты ал, - жана бизде жаңылыктар сиз үчүн. Аты Фарелли пайда маалыматын Иуды бир нече жыл мурун. Ал украл кээ бир мамлекеттик документтер, Аңглия. Фарелли - чоң бала. Ал болбосо мафиози, же болбосо алар менен тыгыз байланыштуу " .
  
  
  'Ооба. Тибин дагы парня, ал бере алат жумушчу күчүн жана техниканы сериясы үчүн ограблений, придуманных Иудой ".
  
  
  "Вотум карата эмнеге анын келди, Ник. Мен ойлойм , сиздерге жакшы ехать на Капри.
  
  
  "Мен вылечу нарын Неаполь кийинчерээк".
  
  
  'Жакшы. Держи мени курста окуйт. Бул иш болушу мүмкүн чоң өлчөмү караганда, биз думаем ".
  
  
  'Так.'
  
  
  "Постарайся поспать түн ичинде".
  
  
  Анын улыбнулся. Аны билген, бул Хоук да жылмаят өзүнүн худым адам. "Ооба, албетте, - деди мен.
  
  
  -
  
  
  Кийинчерээк ал эртең менен мен пошел в офис Интерпол жана өкмөт Тони Бенедетто жөнүндө акыркы окуялар. Ага болгон кадыр маалыматын Фарелли. Кадам " шилтеме "мистера Ж.". Күнү болду кийинчерээк караганда, көрсөтмө AX.
  
  
  "Жүйүт жана Фарелли, кажется болуп калды хорошими достору, - деди Тони.
  
  
  Ага жооп берген. - "Келсек Фарелли, мен билбейм". "Бирок эч ким элек Иуде. Ал колдойт гана безжалостные ишкердик байланыштар ". Посмотрел папку менен файлами. "Жүйүт эмес, таптакыр киши түшүнүп, арыдым ал абдан колуна кокустуктун натыйжасында жана ага жасалма колду, алар выглядят, бул биздин күнөөкөр табиятыбыз жана кан, бирок алдында турат" менен "бири так болуп калды. Бул кол символизируют адам. Бир жолу ал та эмес дандарынан мени алар.
  
  
  "Биз сыйынуу үчүн, өзүндө жок башка мүмкүнчүлүгүн толугу менен", - деди Тони.
  
  
  "Сиз даяр поехать на Капри?"
  
  
  'Ооба . - Учурунда канча улетает биздин самолет?
  
  
  'Төрт саат. Аркылуу гө чейин биз ош Неаполе, ал эми кыш эрте келгендигине кечинде - бул острове ".
  
  
  
  
  Дагы убакыт оставалось светлым, азырынча биз фуникулере доехали чейин шаардын Капри нарын залитом өкүлдөрү, белоснежным островом. Арал болдум, ушунчалык маленьким, бул кобальтово-синее море болчу көрүнбөйт дээрлик аркылуу ар кандай чекиттен билдирди. Маалымдады извилистые мощеные улочки болгон бесчисленные тепкичтер, жетектөөчү жогору жана төмөн башка деңгээлдери. Туристтер заполнили небольшую аянты борборунда жана сидели, попивая чинзано таасир закате. Эки кварталдарда-жылдын аянтта турду отель "Цезарь Август" - чоң красивое имараты менен бугенвиллией үстүндө эшиги.
  
  
  "Добуштар жана бардык", - деди Джина, качан биз турдук алдында алар. "Люкс, анда ыйык Фарелли, залында үчүнчү кабатта. Ошондо көрүнбөйт балкон. Качан Фарелли ал жерде, ага эки телохранителя, бирок сиз көрүүгө бир гана тегерегинде жүрөт. Экинчи ал прячет, качан коноктор приходят незнакомцы . Нарын маленькой бөлмөдө жанында аксессуар турат темир отургуч, ал дайыма бекиткич. Бул мүмкүн нерсени маанилүү ". Андан кийин ал деп сурады: "сиз собираетесь кыласың, качан кыргызстанга келе тургандыгын маалымдады Фарелли?"
  
  
  "Сактай биздин адамдардын секрете болушунча узак жашашат", - дедим мен. "Биз биле алабыз жер жөнүндө же үйлөрүндө болгон острове. Албетте, анын, деп үмүттөнөм", - эго ал жерде жок, анткени, бизде жетиштүү далилдердин ага каршы тургандай арестовать аны. Жүйүт - ал адам, ал мага керек. Менин өзүндө бар болсо, мен жумуш издөө ". Андан кийин: "Сен эмес можешь подняться наверх".
  
  
  "Эмне үчүн болбойт, Ник? Анын алам подождать нарын коридордо, азырынча сиз өзүнөн сурагыла.
  
  
  "Жок, бул өтө коркунучтуу. Сиз идите в кафе " аянтында үчүн, выпить ".
  
  
  "Жакшы", - разочарованно деди Джина.
  
  
  "Эгерде сиз эмес получите бизден известий саат ичинде, снимите номери мейманканасында Paradiso".
  
  
  'Анын сделаю бул.' - Ал пожала плечами жана пошла аянтынын.
  
  
  Тони улыбнулся жана покачал головой. "Жакшы информатор, амико ", - подмигнул ал мага.
  
  
  "Сиз эле видели Нелли Вазари", - деди мен.
  
  
  Столкнувшись менен кырдаалга, ошондой эле ага, анда болуп калса, биз менен Тони, биз керек эле ойной кармалап билүү . Бул похоже на оюн, шахмат, анткени андан кийин биринчи эки же үч ходовой өсүш пайда болгон көптөгөн мүмкүнчүлүктөрдү. Ошентип, биз пошли в апартаменты менен абдан предварительными идеялары. Биз постучали, надеясь, - деп жооп болбойт . Бирок эшикти жылытылган, жана биз увидели стоящую күчү . У нах алынды платиновые ачык чачтары жана розовая помада болгон пухлых губах. Домашнее пальто менен цветочным рисунком, эркин застегнутое карата бар вызывающе эмес скрывало анын роскошные формалары. Болчу көрүнүп астында пальто ал обнажена. Анын узун пышные сандын жана пышная грудь соблазнительно выглядывали үчүн бурчунун менен ар анын оор кадам. Жана судя боюнча хриплому бормотанию жана шатким шагам, ушунчалык эле ачык, бул эй эмес, керек суусундугу, ал держала в руке. "Ардагер Фарелли бул жерде?" - спросил Тони.
  
  
  "Жок, - деди ал по-английски со скандинавским басым кылып, - мистера Фарелли бул жерде жок". Ал прислонилась карата күн жана складки үй халат раздвинулись дагы көп.
  
  
  "Кечиресиз, - деди мен, стараясь эмес көрүү анын сочное денеси, - биз өткөн долгий жолу үчүн, көрүүгө аны. Менен хема дагы алабыз сүйлөшүүнү?
  
  
  "Сиз сүйлөшүүнү мени менен, босс", - деди ал, хихикая. "Анын бул жерде да дайыма, таптакыр бир". Ал тиркейт руку на дверной косяк алмаштырбай чечти толугу менен разорвать көйнөк. Тони посмотрел мени жана бир аз улыбнулся. "Биз с радостью принимаем сиздин чакыруу, синьора".
  
  
  Ал поманила жана бизди захлопнула артынан эшикти. Бөлмө болчу щедро обставлена, бирок тазалыгы ачыктан ачык байкалган эмес күчтүү тарап кыздар. Повсюду алынды бош бөтөлкөлөр, переполненные пепельницы жана полупустые стакандар, ал эми кыктын ковер болчу усыпан гезиттер жана иллюстрированными журналдар менен камсыз кылды.
  
  
  Небрежным жестом кыз жестом пригласила биз сесть. 'Кааласаңыз, бул нерсе выпить?' ал пьяно хихикнула. Аны покачал головой, жана анын эриндин разочарованно скривились . Эмес "повезло", - деди ал.
  
  
  Спотыкаясь, блондинка подошла карата скамейке тескерисинче эки стульев болгон сидели биз менен Тони. Менен громким жана мучительным вздохом ал сариев на диван, жана эркин түйүнү кур развязался жок калтырган дээрлик эч нерсе тургандай болот экен догадываться жөнүндө анын зрелом теле. Албетте, биз жүрүшүндө адам адамга карата с любовницей Фарелли. 'Ал сен хочешь?' деп сурады ал. "Сен можешь мага айта. Джованни держит мени курста бардыгы ". Ee деген сөздөр дале звучали вымученно, бирок ал андай эмес пьяна, мен да ойлогон башында.
  
  
  Качан Тони объяснил, биз хотим сатып алуу виллы карата острове, аны повернулся жана заглянул анын кичинекей соседнюю бөлмөгө жөнүндө, анын говорила Джина. Менен ошол жердин, анда анын сидел, аны алмак көрө темир отургуч менен телефон нарын бурчунда.
  
  
  "Капри сатылат абдан аз вилл, - деди блондинка менен алектенген гана болду Гертой, - эгерде кимдир нерсени сатат, анда бул боюнча өтө жогорку баа. Джентльмены башка кымбаттуу жириновский буюмдар? Акыркы сөз болчу задано менен намеком..
  
  
  "Чындыгында делле", - деди Тони, улыбнувшись эй. Анын прочистил горло. - "Герта, анын вижу телефон башка бөлмөдө. Барбы менин дагы позвонить биздин гостиницу? '
  
  
  Тони нахмурился.
  
  
  "Албетте", - деди ал хриплым үнү менен. "Мен включу сени ыйык". Ал поднялась менен дивана, жана халат карата мгновение соскользнул менен анын бедер, обнажив ee светлый үч бурчтук.
  
  
  Качан ал садыков башка бөлмөгө үчүн киргизүүгө святым, Тони приподнял бровь. Качан ал уулу mimmo nah үчүн чабуулга башка бөлмөгө, ал взяла эго үчүн руку.
  
  
  Аны увидел, ал-торугарт анын обнаженную правую грудь. Ал помахала взад жана алдыга улыбнулась. Тони кирди бөлмөгө жана закрыл эшикти. Герта подошла карата көрсөткүчүбүз стулу жана встала жанында, положив руку мага карата ийинин: "Сен красивый эркек", - деди ал.
  
  
  Аны посмотрел карата нах. "Рахмат", - деди мен. - Айтсаңыз, Герта, у мистера Фарелли басынткан акыркы мезгилде жаңы достор боюнча бизнеске? Анын укканын, ага появился новый партнер ". Ал вернулась карата дивану менен напитком в руке. "У Джованни дайыма появляются жаңы адамдар", - жай деди ал. - Бирок берелиби биз айтууга жөнүндө гана Джованни? Анткени, сиз жана сиздин дагы живете гана эмес, сыч бизнес эмес да, чынбы?
  
  
  "Сиз, албетте, абдан гостеприимны", - остановил кошуна үйгө да тутанууда. Аны надеялся, бул Тони занят обысками сырткары орундук.
  
  
  - Билесиңби, мындай да аны. Ар дайым болчу да. Менде болсо, алар мектеп. Анын сени шокирую?
  
  
  "Таптакыр жок", - дедим мен. Бул Тони ал жерде жасайт?
  
  
  'Өтө өнүккөн жумуш. Анын кубанычтамын, сен эмес шоке. Ошондо сен ушундай сыяктуу эле, аны. Билесиңер, бул тийиш пайдалана алуу мүмкүнчүлүгү, качан ал жаралат эмес да, чынбы?
  
  
  "Ооба, бул да", - деди мен, размышляя жөнүндө соседней бөлмөсүндө.
  
  
  Герта поставил стакан карата жынысы жана лениво потянулась карата кушетке. Ал небрежно расстегнула халат, качан Тони кирди.
  
  
  "Бениссима !" - мягко деди ал.
  
  
  Герта карата биз эмес смотрела. "Мен билем, андан сен хочешь", - деди ал хриплым үнү менен. "Сен можешь муну. Ар бир кезек, же экөө тең бир убакта. Эч страшного, мен айталы, Джованни.
  
  
  Тони алдында турду, аны карачу анын обнаженное денеси. "Ник", - деди ал менен пересохшим ртом, - "мүмкүн, бизде дагы бир нече мүнөт жакшы?"
  
  
  "Десе," жок, Тони".
  
  
  - Ошондо уходи. Анын увижу, сени кийинчерээк.'
  
  
  "Тони, ал вернется ар кайсы мүнөтүнө!"
  
  
  Тони посмотрел на диван жана повернулся ко мага. "Сага оңой эле, качан кыз күтөт сени квадратов ". Эми ал зат алмашуусу бузулат жана бир аз зол. Эмес, мени ошондой жагдайга. Ал билген, бул мен укуктарды.
  
  
  "Делайте, эмне кааласаңыз, - деди мен, - бирок мага бергиле турган маалыматты сиз алышты телефон аркылуу".
  
  
  Эго, адам өзгөргөн жок. - "Кечиресиз, Ник. Сен укуктардын.' Ал бросил акыркы долгий көз караш карата Герту, андан кийин повернулся жана направился карата күн.
  
  
  "Кечиресиз, милая", - деди аны обнаженной девушке. "Жөн эле эмес, орду жана убактысы".
  
  
  Герта посмотрела мага бир нече озадаченно. "Беле сен эмес хочешь переспать мени менен?"
  
  
  "Сиз эң желанная айым болгон острове, - деди мен, - бирок бизде менен башка айтканда кечиктирилгис иш" .
  
  
  
  
  Тони молчал, азырынча биз кетсек лифте. Биз качан кирди вестибюль, ага мындай деди: "Посмотри бул экинчи тараптан, амико. Сиз алууга проблемасын ".
  
  
  Тони рассмеялся. 'Мен ойлойм, суук душ мейманканасында ...'
  
  
  Анын спросил. - 'Бул эмне?'.
  
  
  'Көр. Ошол адам. Бул Фарелли.
  
  
  Жогорку смуглый айым кырк жыл кирди вестибюль менен башка парнем. Аны кунт коюп осмотрел бу, башкарууга милдеттүүбүз, билүү үчүн кийинки жолу. Андан кийин аны посмотрел башка аялдык ковыляющего тростью жана почувствовала эго. Бул жылы Барзини, ага выстрелил ага бедро учурунда ограбления ватиканда бүткүл . Качан эки эркектердин жериходогу карата ближайшему прилавку , аны повернулся к газетной тик жакалуу көйнөк үчүн Барзини алмак эмес көрө менин билимим адам.
  
  
  "Мени элек спрашивали?" - спросил Фарелли портье.
  
  
  "Жок, синьор Фарелли".
  
  
  'Превосходно. Пошлите ичиш карата акциясы өтүп наверх. Скажем, тальятелле алла болгнесе.
  
  
  "Мен позабочусь бул жөнүндө синьор Фарелли".
  
  
  Фарелли жана Барзини пошли карата лифту эмес заметив биз. Барзини өтө хромал. Жолугушуулардан бир нече мгновений эшикти лифта үчүн алар закрылась.
  
  
  "Эго" балетные тапочка", - деди мен.
  
  
  "У Барзини?"
  
  
  'Ооба. Ага креповая таманы.
  
  
  
  
  Бул кайра келаткан жолдо аянты Тони вытащил айланасында чөнтөк клочок кагаздар. "Мен ачты бул отургуч жардамы менен сиздин ыңгайлуу отмычки жана обнаружил эки кызыктуу буюмдар. Бир кадам блокнотом дареги менен Иуды. Анын бул расшифровал. Муну тастыктайт экинчи улику, аны сиз обнаружили ватиканда бүткүл ".
  
  
  Аны посмотрел жарамсыздык. Нацарапано болчу: "Улук. Жүйүт, Сан-Марко Импортс, Виа Сашетти, Панчино, Сицилии " .
  
  
  "Албетте", - деди мен. "Штаб-квартира Иуды залында болгон Сицилии, андыктан, балким, дал ушул жерде ал нанял бандитов".
  
  
  "Бул эмнени билдирет биздин кызыкчылыктарын эле смещаются ал жакка. Эгерде украденные буюмдар азыр турат карата Сицилии, менин билимим иш болот чечилген, качан биз ih найдем.
  
  
  "Чын эле, - деди, мен, - бирок менин билимим тапшырма болот, бирок бул оңой аткарууга. Жок, эгерде Жүйүт нашел документ вазе " .
  
  
  - Переверните баракчасы, - улантты амико Тони, - ошондо аласыңар окуп берүүгө анда, мен скопировал. Бул жылы жазылган ак блокноте. Бул эмне нерсе үчүн сизден демек?
  
  
  Анын токтолду астында светом маленькой веранды отелинин жана исследовал почерк Тони. Анын прочитал: "Жүк Леонардо" плюс күнү.
  
  
  "Балким, бул отсылка карата украденным буюмдарга, - деди Тони, - жана Леонардо мүмкүн коллекционером, покупающим ih".
  
  
  'Балким.'
  
  
  Бул-анда катта мени заинтриговало. Эгерде сөз жүрдү жөн гана жөнүндө ташууда украденных товарларды , бул болбогон моим иш, анткени ага жылы деп ишенем ваза предназначалась үчүн жеке коллекциялар Иуды. Бирок менде болчу ощущение, бул боюнча кандайдыр бир себептер менен мезгилинде болот чыныгы мааниси үчүн - мага караганда көбүрөөк, ал үчүн кимдир - бирөө дагы !
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  8-Глава
  
  
  
  
  
  
  
  
  Кийин 48 сааттын биз пайданы Сицилию. Арал болчу бесплодным жана каменистым менен мрачным, бирок живописным түрү. Биз исследовали биринчи деревню жана обнаружили, бул анын ак жүрүшүндө болжол менен саат сыяктуу описано нарын путеводителях. Эркектер болбосо рычали неразборчивых нарын ответах биздин суроолор, же болбосо таптакыр игнорировали биз. Аялдар жоголуп кетти, биз качан вышли окуя болгон жерге. Акыры Тони попросил старика айтып берүүгө бизге, анда залында Виа Сашетти. Бул болуп калды умтулуусу жол, каменистая жана неровная, жетектөөчү экинчи агымы острове. Билдик, бул компания San Marco Imports болгон жабык бир кыйла мурда эле, бирок аны кашат иностранец. Бул старика, имарат стояло прислонившись карата скале, возвышающейся үстүндө морем.
  
  
  Биз билген, бул үй, албетте, тарабынан корголууга болот, ошондуктан, эгерде биз поедем ал жакка болгон такси шартта биз көбөйтө алабыз таба такси деревне, бизде дароо эле болот көйгөйлөр. Ошондуктан биз чечишти подойти карата убежищу Иуды экинчи жагынан, на лодке.
  
  
  Кийинки нарын шаардык мэриясынын келгенден кийин биз наняли рыбацкую лодку жана көп кабаттуу үйлөрдүн, аны бир жердеги кара скала возвышалась үстүндө биз дээрлик эки жүз метр. С танцующей моторлуу утес казался дээрлик вертикальным. Биз мал кичинекей ак лодку нарын ичке пляж у подножия скалы.
  
  
  "Балким, бизге следовало ехать жол, менин башка" , - догадался Тони , откидывая карашат мурун, үчүн, иликтеп, скалу үстүндө биз. "Мага кажется, анын вижу көтөрүү кыйын".
  
  
  Джина сидела бир катар биз менен болгон караңгы песке, аны ачык чачтар колыхались катары грива на ветру. "Ник, - деди ал, - мен алам лазить боюнча скалам гана босиком ".
  
  
  "Сен бизге эмне жок лезешь", - деди мен. "Сен останешься бул жерде үчүн коргоого милдеттүү лодку".
  
  
  "Жок", - возразила ал. Ал повернулась карата Тони. Ал көбөйттү мойнуна.
  
  
  "Эч кандай каршылык", - деди мен. "Сиз представляете биз үчүн чоң баалуулугу караганда, эгер сиз бир взобраться бул скалу. Эгерде сиз услышите стрельбу, күтө туруңуз 15 мүнөт. Эгерде бизге одина биздин айланабызда эмес жаралат, уезжай на лодке. Поняла?'
  
  
  "Ооба", - угрюмо деди ал. 'Чейрек саат.'
  
  
  "Жакшы", - деди мен жана улыбнулся. "Кунт коюп наблюдайте үчүн лодкой. Жакынкы убакта ал мүмкүн биздин жалгыз чыгуу. Биз вернемся аркылуу гө чейин.
  
  
  Биз калтырышкан Джину в лодке башташкан чыгуулар. Бул биз мелис жеңил ветровки жана бийик болгон резина подошве, алар биз купили в деревне, ал эми у Тони аркылуу ийинин болчу моток аркандар. Менде белинде свисали крючки үчүн скалолазания.
  
  
  У подножия скалы деп ичке выступ. Алдык жолу, ал вел жерден. Анын панцирь бүгүштүү, ища скользкие жана ордун көрсөтүү менен ih Тони. Боюнча эго мрачному билдирүүгө аны адам айта алмак, деп эго иш Интерполе бүтүндөй болгон башка. Иш экендиги Тони сейрек дарылоо приходилось покидать цивилизованный комфорт . Мага болгон любопытно, канча төлөйт Интерпол салыштырганда AX.
  
  
  Үчүн добраться ортосуна чейин обрыва, потребовалось болгону бир нече миң, бирок остальном ушунун заметно жай. Троп дээрлик исчезла , биз керек эле таба опору үчүн колду жана буту, кара-расщелинах. Ушунун рискованное иш. Эми биз жүрүшүндө ошондой эле касынын тургандыгын, эгер биз упали, айтыш кыйын деп эле биз менен. Качан биз жүрүшүндө болжол менен отуз футах төмөн чокулары, Тони поскользнулся карата рыхлом камне, абдан тең салмактуулук жана баштады падать.
  
  
  "Протяни руку!" - взревел мен.
  
  
  Ал отпустил правую руку жана схватил мени. Анын схватил эго үчүн руку жана эго аленка сбил мою левую ногу менен опоры. Качан анын, поскользнулся жана попытался пошевелить ногами, аны подумал, бул упаду. Бирок оң колу аны ухватился үчүн курч таш үстүндө головой жана чың вцепился.
  
  
  "Найдите бул нерсе, эмне болот маттар ногами", - прорычал мен. Менин аленка баштаган ослаблять ташы. Казалось, козу бүтүн вечность, биринчи кезекте караганда Тони кайра нашел опору үчүн өзүнүн буту, жана отпустил мен үчүн анын алмак кайра кое левую ногу жана опереться nah.
  
  
  'Жакшы?' - спросил мен, катуу дыша.
  
  
  "Анын", - прорычал ал менен испуганным адам.
  
  
  Ага восхищался Тони. Ал бир кыйла көп боялся чыгуунун караганда, аны, бирок баштады эго каршы пикирлерди жок .
  
  
  "Бул прокуратура, - деди мен.
  
  
  Аны кылдат выбрал жердин, алар үчүн болмок ухватиться жана улантты. Джина превратилась в куклу алыс тилиги болгон тар пляжда.
  
  
  Акыры келдик карата болжол менен элүү фунтту төмөн чокулары менен Тони та төмөн мени. Эго костяшки белыми, эриндин алынды сжаты. Анын мисир ага веревку жана продел петлю аркылуу альпинистский илгич, ал анын схватил өзүнүн поясе . Чың держась үчүн скалу оң колу , анын допустил крюку менен петлей аркандар эркин свисать сбоку жана швырнул мунун баары на вершину утеса.
  
  
  Крючок исчез үчүн чети утеса. Веревка висела жанында мени менен. Анын потащил ee. Аркылуу бир нече дециметров илгич үчүн нерсени зацепился жана токтолду. Анын натянул веревку жана посмотрел карата Тони. "Биз дээрлик у максат", - деди мен.
  
  
  Эго, адам выражало шек. Аны схватился үчүн веревку менен түйүндөр жана полез. Взявшись үчүн колуна, аны забрался на вершину. На полпути крючок отпустил анын упал үч дециметра, андан кийин илгич кайра зацепился. Анын почувствовал ке на губах жана көз алдында.
  
  
  Аны этияттык менен мындан ары да өсө баштады, жана, акыры, выглянул үчүн чокулары. Бардыгы жыйырма метр менен андан стояло покрытое ак штукатуркой имараттын компаниянын San Marco Imports. Ушунун невысокое одноэтажное имараты менен заколоченными окнами, ал эми жогорку проволочным менен, окружавшим имараты, росли сорняки .
  
  
  Аны перелез аркылуу чети жана пополз ал жакка, анда илгич закрепился үчүн курч камнем. Анын затянул бу, башкарууга милдеттүүбүз, андан кийин посмотрел карата Тони жана кивнул. Ал взобрался боюнча веревке. Эму потребовалось бул күч, бирок, акыры, ал биригип, бул, жана, то жанында мени менен.
  
  
  "Силерде безумные идеялар, амико ", - деди ал.
  
  
  "Мен билем", - деди ага менен смехом. Аны, жакындап келип, мындай чети обрыва жана помахал Джине үчүн ал билген, биз благополучно поднялись наверх. Ал помахала нарын ревматизма. Аны посмотрел карата каменистую аймак. "Болжол менен саат полумиле ошондо кыйла жеңил жол менен төмөн", - деди ага Тони. "Биз воспользуемся аларды кийинчерээк".
  
  
  "E-Конте", - деди ал . "Мен макулмун ".
  
  
  Биз подползли карата воротам. Эч кандай белгилери жашоо.
  
  
  "Мен тез посмотрю, - деди Тони. Ал пополз менен вспотевшим жак тарабынан бурчунда проволочного алуу. Ал посмотрел карата имараттын фасад, андан кийин жылдыктар сейил бак курууда мага.
  
  
  "У башкы кирүү турат охранник, ал мага кажется куралдуу", - деди ал.
  
  
  'Анын да ойлогон.'
  
  
  "Дагы эң аз дегенде бир машина припаркована бүгүштүү, бирок мен аны көргөн, кызматтык кирүү капталдагы стонать. Анын ишенем, бул бизге мүмкүндүк берет кирүү болгудай охранник биз эмес, деп белгиледи ".
  
  
  "Жакшы", - деди мен. "Бирок мен азыр обнаружил бул алууда сигнализацию. Биз нерсени менен ал жасоого ".
  
  
  Дагы он беш мүнөт ушло анда үчүн импровизировать объезд системасын сигнализация, биз экенбиз прорезать мелис тешик төмөнкү бөлүгүндө суу алуу. Андан кийин биз заползли ичине жана направились карата капталдагы күнү болгон обнаружил Тони . Качан биз добрались жерине чейин, биз заметили, бул охранник эмес түзүлө биз өз позициясын у дарбазалар. Анын проскользнул mimmo имараттар, азырынча албады хорошенько эго карасын. Ал расстегнутой көйнөккө, ошондой астында мышкой держал автомат АК-47. Жанында воротами болгон аз киоска күзөтчү; К будке болчу ал конституцияда кадыресе нерсе, ал Тони эмесмин: чоң немецкая овчарка. Бактыга жараша, шамал дул биздин жагына, ошондой эле бул ит биз эмес учуяла . Бирок мен билген, бул бизге керек жүргүзүүгө жана өзүнө өтө акырын, качан биз теңир-кызматтык кирүү.
  
  
  Биз подкрались карата металл күнү жана взглянули кулпуланган бүктөмө. Ачуу эго-жылы нетрудно; жардамы менен атайын отмычки бул заняло бардыгы болуп бир нече минута. Аны этият дыйкандары эшикти жана заглянул ичине.
  
  
  "Давай", - прошептал анын Тони.
  
  
  Биз вытащили менен атуучу тапанчалар жана мылтыктар кирди ичине. Тони закрыл үчүн биз эшикти. Биз кетсек коридордо, ведущем карата фасаду небольшого имараттын. Анда вдали послышался дүлөй болсо жужжащий үн. Казалось, ал панцирь асты, бирок тепкичтер эмес көрүнбөйт.
  
  
  Анын жестом попросил Тони калууга жанында мени менен, азырынча биз подкрались карата алдыңкы бөлүгүндө үйлөр. Биз калышкан нарын өзүнүн түрдөгү кабыл алуучу же офисинде. Кийинки жолу сидел адам ак халат, ал мага показался кандайдыр техником. Жалал-бурчунда охранник окуп жатканда итальянскую газету. Эч ким салтын биз эмесмин жана укканын.
  
  
  Алдында столунан сидела L-образная тик, отделявшая аялдык бири ачык кирүүдөгү күнү жана сакчынын. Качан ага кивнул Тони, ал ыр аркылуу дарбазасын анын тик жака формалык көйнөк, жана ал ушундай бир нече кадамдарды карата охраннику.
  
  
  "Садитесь", - крикнул леринин по-итальянски.
  
  
  Охранник вскочил менен өзүнүн ордун, жана эго колу потянулась карата револьверу карата бедре, бирок андан кийин ал увидел, бул менин "Люгер" нацелился эму нарын грудь. Эркек, ак халат посмотрел карата Тони, андан кийин мени, жай вставая менен өз жерин.
  
  
  "Анда Жүйүт?" - спросил аны мен эмес тартууларды пистолета жана пристального взгляда менен күзөтчүнүн.
  
  
  "Эмне үчүн ал сизге?" - спросил охранник.
  
  
  "Пойдем, пошли", - деди Тони, вонзив өзүнүн "Беретту" 38 сайы саяарын мужчине. "Жок испытывай биздин чыдамкайлык".
  
  
  "Иуды бул жерде жок", - деди эркек. Ал дедим по-итальянски, бирок казался немцем же, балким, скандинавцем. Эми ал повернулся бизге жана кунт коюп осмотрел биздин адамдар. Бул жылы худощавый эркек көз айнек жок оправы жана холодными голубыми глазами. Ал похож адамга, анын нанял болмок Жүйүт. Бирок, эгерде ал техником, эмнеге заключалась эго функциялары бул жерде?
  
  
  Бересизби менен байланышууга сакчыларга сыртына?" Анын спросил.
  
  
  "Ооба", - деп жооп берди ал.
  
  
  Эмес "деп айтасыңар аларга!" охранник рванулся нарын бурч.
  
  
  Анын, ага жакындап келип, мындай, вынул айланасындагы кобуры эго револьвер жана өзүнө сунул алдында бели. Андан кийин аны повернулся к техникасын: "Скажи буга сакчыга сыртына үчүн ал кирди буга", - деди мен.
  
  
  "Ал кете албаган өз оордун!"
  
  
  "Жок разговаривай алар менен!" - настаивал охранник.
  
  
  "Заткнись, идиот!" деди техник ледяным тоном.
  
  
  "Айтсаңыз ага болчу, - деп ардагер Жүйүт разговаривает телефон жегиси берүүгө эму өзгөчө жеке нускамалар", - деди мен.
  
  
  Эркек саякатчы көз караш менен мени бул Тони. "Делай, ал мындай дейт, - деди Тони.
  
  
  Техник ачты ящик өзүнүн кресло жана обнаружил берүүчү. Ал нажал этмеге жана деди: "Карло". Идите буга. Ардагер Жүйүт жегиси сиздин поговорили, аны менен телефон аркылуу.
  
  
  Биз молча ждали, азырынча сааттык жүрүп жатат-жылдын дарбазалар имаратына менен угрожающим АК-47 астында мышкой. Качан ал жакындап келип, мындай күндө, охранник в бурчунда крикнул: "Абайла! Аларда айтканда, курал!
  
  
  Эркек дверном проеме взглянул карата Тони мени, андан кийин көбөйттү автомат. Аны выстрелил калган эму нарын грудь. Качан ал упал карата эшик, унаалар өтө загремел. Пули вонзились анын жынысы, катардагы абалга келүүгө жана грудь күзөтчүнүн, вызвавшего алдын алуу. Ал районунда стену жана упал менен орундук, анда сидел. Эки жүрүшүндө каза болгон.
  
  
  Аны, жакындап келип, мындай күнү жана выглянул. Эч кимди болчу көрүнбөйт. Качан аны кайра повернулся к техникасын, анын адам белым.
  
  
  "Эми идем, - деди мен. "Неужели да Жүйүт катышуучулардын?"
  
  
  "Мен бул жерде бир, - деди ал. Боюнча эго-министр аны айта алмак, ал чындыкты айткан.
  
  
  "Кайда казуу?" - спросил Тони.
  
  
  'Кандай?'
  
  
  "Сокровища Ватикандын. Анда алар спрятаны?
  
  
  "Ах, сен ойлогон, эмне сокровища бул жерде?"
  
  
  Аны окуучулар үчүн катардагы абалга келүүгө жана прижал Люгер карата сол жээгиндеги уху эркектер. 'Кайда алар?'
  
  
  Эго адам белым катары бор, жана ал катуу дышал. "Мен укканын, алар айткан жөнүндө пещере", - деди ал, сглотнув.
  
  
  Анын спросил. - "Эмне үчүн пещера?"
  
  
  'Змеиная пещера. Анда бул жерде.
  
  
  "Мен билем бул, - деди Тони.
  
  
  Анын шамалы прижал Люгер k голы адам. "А эмне бул жерде астында бекем?"
  
  
  Анын адам пайда билдирүү жалкого ужаса. 'Эч мындай!' - катуу", - деди ал.
  
  
  Биз менен Тони посмотрели бирине карата бирине. Анын спросил. - "Эгерде сокровища спрятаны нарын пещере жакын жерде, сиз кандай деп ойлойсуз, эмне үчүн жайдын алдында биз?"
  
  
  "Мен ойлойм, биз бул аныктоого", - деди Тони.
  
  
  "Свяжите аны, - деди мен. "Бизде бардыгы болуп бир нече минута электе Джина уйдет на лодке".
  
  
  Тони заткнул мужчине оозун кляпом боюнча эго өздүк галстука, завязав эго веревкой, азырынча анын кылгысы лестницу. Тепкичтер эмес болчу, бирок качан ага эшикти ачты чулана үчүн метел, ал увидел лифтке кирүү.
  
  
  Аны воскликнул. - "Алгалай Бер, Тони!" "Биз алабыз спуститься".
  
  
  Биз кирди кичинекей лифтке кирүү жана бесшумно спустились, бизге болгон любопытно жыл сайын, биз найдем тилиги. Жолугушуулардан бир нече мгновений биз вышли менен кеңири ачык глазами.
  
  
  'Кудай милосердный!' - деди Тони.
  
  
  "Сен укукту", - деди ал акырын присвистнул.
  
  
  Биз кирди невероятный жер комплекси. Биз экенбиз көрө коридорлор жана бөлмөлөр бардык багыттары тышкары , скалы. Азырынча биз шли, мен верил өзүнүн оозуна оозун, көзүнө көзүн. Бир секциясы содержала толук ядерную "фабрику", ал эми коңшу жайларда болгон бардык жолдо аны менен жабдуулар жана механизмдер. Жүйүт шталь окумуштуу-атомщиком! Акырында, биз заты өзүнүн түрүн лабораторияга менен чоң столунан жана сейфти. Тони принялся менен иштегендиги үчүн сейфти, ал, ал с радостью деди, ача алат, азырынча анын осматривал кресло. Качан сейф ачылган, биз обнаружили бир нече кызыктуу документтерди. Приложили ih кресло.
  
  
  "Өткөн чечилбеген уурулуктун искусство чыгармаларын", - деди Тони. "Жүйүт жана Фарелли, керек, бардык убакта талыкпай бирге".
  
  
  Анын вынул айланасындагы сейфтин барак кагаздар жана посмотрел ага. "Кудайым менин, - деди мен. "Жүйүт жылдар король сырды у өлкөлөрдүн НАТОНУН . Жана акыры ага-жылы ih жетиштүү топтоо максатында, өзүнүн атомную бомбу ".
  
  
  "Балким, ошондуктан ал баштаган бул ограбления", - деди Тони. "Каржылоо үчүн, ушул долбоордун".
  
  
  Анын мисир башка кагазга жана узак карачу нах. "Эми-эми, - кычкыл посмеиваясь, - деди мен. Бул жылы украденный документ, ал положил аны этрусскую вазу.
  
  
  "Бул жылы анда, сен ошондо, Ник?"
  
  
  'Ооба.' Аны таза сложив кагазга жана положил мүнөтүнө.
  
  
  "Ошондо твой калктуу конуш россиянын аяктады, - деди Тони, - жана анын буду даярмын, качан соберу сокровища искусство боюнча бул үңкүрлөр".
  
  
  Анын протянул эму бир нече сүрөттөрдү тушь менен жазуу керек. "Жок, менин калктуу конуш россиянын эмес аяктады. Биз думали, бул Жүйүт продаст бул документ орус, бирок, похоже, ал өзү алат, аларга пайдалана. Бул толук иштеп чыгуу чийменин документ, ал анын жана заложил мүнөтүнө. Ал эми башка кагаздар айтканда, белгилерди коюуга түзүлүштөрдүн конструкция жөнүндө ".
  
  
  "Сен хочешь айта амико, бул документ, ал неосознанно украл Жүйүт камтыйт планы бөлүгүн атомдук бомбалар?"
  
  
  "Ооба", - дедим мен. Болчу түшүнүктүү, анткени Жүйүт көргөн, бул детонатор жумшабасак, эго арсенале кыйла натыйжалуу, ошондуктан отель эго пайдаланууга. Бул ошондой эле указывало анда бомба Иуды болгон маленькой - балким, портативной. Мага келди бүгүн карашат, анткени ал переносная бомба алат толугу менен талкалоо чоң шаар.
  
  
  "Сиз кандай деп ойлойсуз, ал применит бул?" - спросил Тони.
  
  
  "Бул аны так билем".
  
  
  "Ошондо ал жерде бомба?"
  
  
  Анын задумчиво посмотрел ага. "Деп болжолдойлу бомба даяр", - деди мен. "У Иуды-жылы кезде изготовить түзүлүш жана поместить эго өз бомбу. Предположим, баары даяр, жана бомбалар кайда-анда полетит?
  
  
  "Ах", - пробормотал Тони.
  
  
  Ал мисир дагы бир барак кагаздар жана исследовал аны. "Посмотри бул Ник".
  
  
  Бул-башкача болчу нацарапано калем кагаз. Ал карата италия тилинде, жана гласило: "Кубаттуулугу бир мегатонну менен радиусом кыйратуучу кырк беш чакырым деңгээлинде жерлер".
  
  
  "Десе, - деди мен.
  
  
  "Бирок ал жасай менен мындай курал-жарак?" - спросил Тони.
  
  
  "Билбейм", - дедим мен. "Бирок андан болмок ал бизге отель, сүрөт айланасындагы вазы биригип, эго планы бир кыйла реалдуу . Жана аны үчүн жоопкерчилик сезип жатам, демек бул ".
  
  
  "Ерунда", - деди Тони. "Эч ким албайт, предвидеть мындай невероятного себептик-тергөө иши".
  
  
  Анын мисир распечатанную брошюру, ал бери выпала камактан орундук. "Бул кызык."
  
  
  "Бул төмөнкүлөр болду, Ник?"
  
  
  "Кыймылынын ырааттамасы соттордун линияларын Италиянын". Аны посмотрел карата тизмеси круизных лайнеров мукабада брошюралар жана увидел аты, ал вспыхнуло в моей баш. "Добуш Леонардо ".
  
  
  Тони прищурился. "Леонардо. Погодите, биз... "
  
  
  "Ылайык Фарелли", - опроверг появившиеся жмкларда билдирүүлөрү анын эму. - Бул сиз расшифровали. Бул nen-жылы жазылган: "Жүк " Леонардо" үчүн, аларга следовало жолугушууга. Ушунун бүгүн.
  
  
  - Товарлар үчүн Леонардо, - жай кайталап коюу Тони. "Che diavolo, моим башка. Сиз кандай деп ойлойсуз, бул кат кирет ... "
  
  
  "Мага бул кажется качкандыгы ыктымал болгон". Аны ачты папку жана нашел тизмеси даталарды жөнөтүү ар кандай кораблдер. Жанында "Леонардо күнү" болду обведена красным. Качан анын увидел, кандай ушунун саны, анын выругался өзү астында нос.
  
  
  Тони посмотрел аркылуу нулган ийинге, андан кийин посмотрел мага. "Таптакыр фантастическим", - деди мен. "Леонардо" кайра отправится нарын сүзүү аркылуу төрт күн . Балким, ага бортунда атомная бомба. Анан ал отправится Нью-Йоркто ".
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  9-Глава
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Кийинчерээк биз менен Джиной вернулись Рим. Тони Бенедетто тянь карата Сицилии үчүн дождаться кесиптештеринин боюнча Интерпол жана алып сокровища Ватикандын айланасындагы үңкүрлөр Иуды. Ал эми өткөрүп техникасы сицилийской полиция жана попросил Интерпол нарын Римэ заручиться жардамы полиция Рифмы жана Капри үчүн арестовать Джованни Фарелли жана Иуду, качан гана алар появятся .
  
  
  Тегерегиндеги бөлмөлөр Джины биз позвонили ош аэропорт, жана забронировали жашаган самолет в Неаполь карата төмөнкүдөй нарын шаардык мэриясынын. "Леонардо" жүргөм Неаполе жана жерден отплывет Нью - Йоркто.
  
  
  Эч кандай эч качан аны связался менен Хоуком. Ал кубанычтамын угууга, мен алдым документ келүү, жана болуп кала берген жакшы настроении, азырынча мен эмес", - деди эму, бул Жүйүт дээрлик наверняка азыр задействовал детонатор.
  
  
  'Эмнени?'
  
  
  "Менин оюмча, ал белгиледим бул атомную бомбу бортко "Леонардо" , - деди мен, - жана корабль отправится Нью-Йоркто".
  
  
  "Кудай, сенин оң", - пробормотал Хоук. "Сиз кандай деп ойлойсуз, ал ниеттенсе пайдаланууга бул бомбу бул жерде ?"
  
  
  "Мен айта албайм берсин өзү эч нерсе башка", - дедим мен.
  
  
  Воцарилось көптөгөн жыл бою унчукпоо, нарушаемое гана оор дыханием Хоука тараптан. Анын терең вздохнул жана улантты эмес намереваясь берсин кырдаалды радужной, эгер аны билген, ал таптакыр башка.
  
  
  "Өзүңүздөр билгендей, у түзүлгөн аларга бомбалар радиусу кыйратуучу түзөт он беш миль. Жок, айтам азыр жөнүндө экинчи жана третичных ударных волнах. Судя боюнча найденным мною чиймеси, эму оңунан үчүн считанные күндөрү жасоого бомбу, жетиштүү кичинекей үчүн анын болмок сактоого станционном сакталат . Бирок, өлчөмү жок эч жалпы менен табигый фазасына же убактылуу агын ... '
  
  
  "Ооба, анын, түшүнөм бул Картер. Действуй, - деди Хоук, ачыктан ачык раздраженный фактылар, алар анын эму деп.
  
  
  "Бардык, эмне керек болчу жасоого Иуде, - бул выбросить бомбу үчүн бортко. Анан ал жатууга да болот бул күнү гавани Нью-Йорктун бир канча күн, ал тургай жумадан. Мүмкүн, ай жана жылдар менен. Эми, качан жеңүүчү детонатор, бардык, эмне эму жасоо керек, бул бириктирүүгө эго менен детонатором алыскы иш-аракеттер. Ал мүмкүн болгон экскурсиялар Филадельфии жана эму жөн гана керек болчу нажать баскыч. А андан кийин... прощай, Нью-Йорк ".
  
  
  'Бирок эмнеге?' - спросил Хоук. - Неважно, скинет жокпу, ал бомбу менен корабля, Картер. Анын билгим келет, эмне үчүн ал помешан мындай безумном планында " .
  
  
  "Анткени Жүйүт обмануть , сэр. Билесизби, бул жаман эмес мени. Ал ненавидит биз жана биздин өлкөгө; айрыкча ошондо биздин акыркы жолугушуу нарын Ниагаре. Мүмкүн, бул эго концепциясы переехал, ким билет.
  
  
  'Месть?' - воскликнул Хок, жана эми ал дээрлик рассердился мага анда мен поставил эго алдында моим берүү жөнүндө извращенном мүнөзү Иуды. "Убить он миллион адам, Картер? Кудайым менин, мужик, бизге керек токтотуу, аны, адегенде, ал эми бул иш чындыгында выйдет менен контролдоо. Сен тийиш көрсө бул бомбу, Картер. Жана, албетте, Иуду ".
  
  
  "Даяр поспорить, - тез-деди мен. - Бирок, эгерде бул сизди утешит, держу акчалар, бул Жүйүт эч кимге передавал биздин жашыруун детонатор. Жок дегенде, азырынча . Кунт коюп окуп документтер, алар аны нашел лабораторияда, анын подозреваю, ал өткөрүп пландарын өзүнүн кызматкерлерине бир нече фрагментах. Ошентип, эч ким билбейт бардык түзүлүш; ар бир адам билет бир гана бөлүгү. Менин бизге көп эмес туура келет бул жөнүндө беспокоиться, качан биз схватим Иуду ".
  
  
  "Эгерде Нью-Йорк сперва эмес взорвется, сен имеешь анын түрү".
  
  
  "Чындыгында делле, мырзам", - деди мен.
  
  
  "Эми, давай, Ник. Сообщи мага, качан дал ушул "Леонардо" прибудет Нью-Йорк үчүн, окуя болгон жерде жүргүзүлгөн агенттер. Сиз таба бомбу электе буга прибудет корабль . Эгер жок болсо, мага туура келет эскертүүгө көптөгөн адамдардын ".
  
  
  'Аны билем бул.'
  
  
  
  
  
  Качан аны москвадагы звонить, биз менен Джиной пошли в офис Италиянын. Болчу сказано, бул ырааттамасы-рейстерди жакында жакка өзгөрдү, жана мен тийиш биригүүгө карата капитану-шаардык транспорттун бардык түрлөрүндө Неаполя же өкүлүнө италия линиясы .
  
  
  Пообедав бир бүткүл любимых ресторандардын Джины, биз вернулись анын бөлмөсүнө. Аны эч нерсе жасай алмак чейин менен эртең мененки, анан самолет улетал нарын Неаполь. Анын эле зарезервировал жери үчүн Джины, бирок дагы эмес", - деди эй.
  
  
  Андан кийин ошол сыяктуу ага налил выпить, Джина алектенген болгон одета анын ачык-айкын ночную рубашку, подошла жана айылдын жанында мени менен болгон кичинекей диван жана прижалась карата моей руке.
  
  
  "Бул биздин акыркы түн бирге, Ник?"
  
  
  Аны посмотрел бул темные көздүн жана түшүндүм, бул көп Джина Романо сделала мен үчүн. Ага болмок абдан боюнча ага скучал, эгер бизге пришлось расстаться. Ушунун неудачей в моей иши. Сиз кире анын эмоциялык кыйынчылыктарды. Бул жөн гана келтире ооруу. Алсак эмне болмок эле жакшы, эгер бул кадам биздин акыркы түнү. Бирок AX элек болчу керек болгон Джина .
  
  
  "Адилет айтам, - дедим мен, - бул нерсе биздин акыркы түнү. Башкача айтканда, эгер сиз кааласаңыз, иштөөгө AX дагы кандайдыр бир убакыт " .
  
  
  Жөнүндө "ооба, балким, - деди Джина. Ал поцеловала мени - менден кескин поднялось басым.
  
  
  "Күтө туруңуз, азырынча сиз эмес увидите, бул иш, биринчи кезекте караганда сиз абдан эле увлечетесь", - деди ага с улыбкой.
  
  
  "Алам аны калышы с тобой?"
  
  
  'Ооба.'
  
  
  "Ошондо баары жакшы болот".
  
  
  Аны посмотрел анын упчу, алар темнели алдында ачык-айкын ночной рубашкой. Сосредоточиться карата Иуде болчу нетолько ".
  
  
  "Джина, - деди, мен - сага кереги билүүгө, айрым буюмдар, алар скрывал анын көз сени азыркыга чейин хорек".
  
  
  Ал выглядела олуттуу, ожидая менин түшүнүк.
  
  
  "Биз апрель ырааттамасы-рейстерди" Леонардо ", анткени, деп эсептейбиз бортунда айтканда атомная бомба".
  
  
  "Ник, сен имеешь эске кичинекей атомную бомбу?"
  
  
  "Белгилүү бир типтеги, ооба". _
  
  
  "Бирок кандай болгон мамилеси бул ээ карата ограблению ватиканда бүткүл жана Джованни Фарелли?"
  
  
  "Биз деп эсептейбиз, бул Фарелли жана кандайдыр бир Жүйүт же, балким, бир гана Жүйүт алар натыйжаларды алып келген бомбу бортуна корабля тийиш болгон направиться Нью-Йорк. Алар создали бомбу пайдаланып, украденный менде документ " .
  
  
  "Ник, бул айтылат невероятно".
  
  
  'Бирок бул да. Анын тийиш көрсө бул бомбу, биринчи кезекте ал Жүйүт анын взорвет. Эгерде Жүйүт бортунда, ал, балким, болот замаскирован. Ал мастер маскировки, ошондуктан, мен айта албайм эсептөөгө анын ачуу. Анын тийиш дароо баштоо издөө бомбу ".
  
  
  "Сага жардам керектир, муну менен?"
  
  
  "Мага абдан ыңгайсыз болуп калат спрашивать сени, Джина. Бирок Тони Бенедетто занят алынган заттарды издөөгө Фарелли, мен билбейм, түшөт барбы Интерпол менимче, биз качан барабыз на корабле. Сиз тийиш гана аткарууга меники буйруктарды аласыңар аркылуу өтүүгө күнү болгон калат мен үчүн жабык ".
  
  
  Бул мгновение ал посмотрела mimmo мени. "Бул айтылат коркунучтуу", - мягко деди ал.
  
  
  "Ооба бул мүмкүн өмүрү үчүн коркунучтуу".
  
  
  "Бирок сиз верите, бул Джованни спланировал бул ужасную буюм?"
  
  
  "Мен менимче, ал болбосо буга кандайдыр-бир катышы".
  
  
  Ал терең вздохнула. "Мен ненавижу Джованни Фарелли", - жай деди ал. "Эгерде аны смогу жасай бул нерсе кылып токтотууга болобу, менчик болобу, анын буду абдан счастлива . Бирок, - ал сделала паузу, - дагы эмне-деп. Менин айтып, курултай өткөрдү Анна көпчүлүгү Нью-Йоркто. Ал менин акыркы калган родственница, мен аны абдан сүйөм. Неужели дагы, анын өмүрү дагы болот коркунучунун айынан бул бомбалар?
  
  
  "Сыягы, - признался мен.
  
  
  "Ошондо анын барам с тобой, Ник".
  
  
  "Жакшы", - деди мен. "Ошондо сиз баары болсоңуз алууга чапкан". Анын поставил стакан жана торугарт ee. Ee оозун жылы ысык жана нетерпеливым. Анын упчулар алынды ды астында ночной рубашкой.
  
  
  "Мен сүйүнүп жатам, мен сага керек болгон, Ник", - прошептала ал.
  
  
  "Даяр поспорить, - деди мен.
  
  
  "Жана сен мага доверяешь".
  
  
  Анын алмак айта эй, бул эч кимге ишенбейм, бирок болгон эмес мааниге разочаровывать аны же пренебрежительно айтууга тургандыгы жөнүндө ал собиралась жасоо үчүн AX. Анын дыйкандары аны диван, жана биз прижались-бирине карата бирине, жана кандайдыр-бир кезде бизге эмес иштер бизге чейин Иуды, бизге чейин Джованни Фарелли, бизге чейин "Леонардо" куралы менен каза болгон, анын бортундагы. Болду гана теплая тери, чувственные запахи, коштоосунда жана ласки, Джины жана ревущий ад, ал сотворила менен биргесиңер.
  
  
  Кийинки нарын шаардык мэриясынын, бул жылы кыска перелет в Неаполь. Биз приземлились дароо андан кийин сегиз сааттын, взяли такси аэропортко жана болдуңуз жеткирилиши ачык районунда гавани Неаполя, кайдан пайда жана отправились бардык чоң роскошные жүргүнчүлөрдү корабли. Биз жатышса, ал жакка кара-тогуз саат вышли алдында офисом мастер дарбазалар. Аркылуу бир нече мүнөт биз сидели анын кабинетинде эго устаттары жана дешти жөнүндө Леонардо.
  
  
  - Сиз кааласаңыз, поехать на Леонардо , синьор? - спросил жаш адам.
  
  
  'Ооба.'
  
  
  "Эми анын бул жерде жок".
  
  
  'Да?'
  
  
  "Мен ишенем эго жок, анын гавани, синьор Картер", - деди ал. "Бирок, эгерде сиз подождете минутку, анын проверю". Качан ал выходил боюнча офису, Джина посмотрела мага. "Бул невезение эмес да, чынбы?" деп сурады ал.
  
  
  'Балким.'
  
  
  Качан жаш итальянец кирди, ага астында мышкой болгон чоң китеби менен алектенген весила кеминде он килограмм. Ал катуу уронил эго карата отургуч.
  
  
  "Вотум ал, ардагер Картер", - деди ал. "Леонардо отплыл эки күн мурда ылайык жаңы кыймылынын графигинде италия багыты".
  
  
  "Десе, менен горечью деди мен.
  
  
  "Ушул жерден биле аласыз, кеңсесине компаниянын Italy Line качан келиши күтүлүүдө корабля Нью-Йоркто".
  
  
  Анын спросил. - "Кантип алыс катышуучулардын корабль?"
  
  
  Ал посмотрел жогору. "Эгер аны туура эсимде, болжолунда, бул тез корабль.
  
  
  Керек, мына жарымында жолдо. Аны жай покачал головой. Бомба определенно болгон бортунда. Жана аз үч күндөн кийин корабль прибудет Нью-Йорк. Анын попытался эске түшөт, анда залында жакынкы аскердик командачылык АКШ. Мага керек болгон тез добраться чейин телефон.
  
  
  Аны өкүмдар. "Рахмат", - деди аны молодому математика боюнча.
  
  
  
  
  Эгерде сизге шашылыш жардам керектир аскердик, сизге керек сүйлөшүүнү менен нужным адам. Анын нашел бул адам адам генерал Макфарлейна. Ага позвонил эму бул жакын арадагы базасын ВВС АКШ. Азырынча биз айтканбыз, ал бир катар туризм тармагынын өздүк күбөлүгү боюнча башка багыты.
  
  
  "Мага абдан ыңгайсыз болуп калат спрашивать сизди, генерал, - деди, мен, - бирок менде тийиш самолет, ал догнать "Леонардо".
  
  
  "Демек, бул самолет жакында керек бул жерден", - деди генерал. 'Аны билем бул. Сизде бул нерсе?
  
  
  Келген кыска унчукпоо. "Бар суперкарго, ал алар даярдалуучу карата вылету нарын Вашингтон. Биз продвинем саякат алдыга сделаем сиз үчүн анча чоң эмес илгич. Сен кандайча ойлойсуң, бул нормалдуу?
  
  
  "Айтылат жергиликтүү тургундар, генерал".
  
  
  "Самолет болот аэропортунда Неаполя анын он бир саат. Анын буду бортунда үчүн опознать сизди.
  
  
  "Эң жакшы, генерал, - деди мен. "Бизге керек эки парашюта жана спасательный плот".
  
  
  Ал спросил. - "Эки парашюта?"
  
  
  "Мени менен гвардия айым, генерал. Ал иштейт AX.
  
  
  'Жакшы, биз позаботимся бул тууралуу ардагер Картер.
  
  
  "Чоң рахмат, генерал".
  
  
  Бул кайра идея аэропорт анын спросил Джину, прыгала жокпу, ал качандыр бир парашют менен бүткүл керек. Ал посмотрела мага, алмаштырбай аны боз-булуң айылынын тургуну с ума.
  
  
  Анын спросил. - "Сен кандайча ойлойсуң, сен аткара аласың, муну?"
  
  
  Ал вздохнула. Ага убакыт анын выясню бул.
  
  
  Биз прыгаем в море, ошондуктан приземляемся бир аз мягче караганда, кургак жерде, - деди мен. "Албетте, сиз тийиш освободиться-жылдын парашюта, качан гана сиз упадете сууга, башкача тапсаңыз болот көйгөйлөр. Качан гана биз избавимся-жылдын парашютов, бизде болот " спасательный плот ".
  
  
  Менимче, анын смогу муну, - деди ал, бирок выглядела нерв. Чогулгандарга андан сырткары, биз кантип пайда аэропорт, жашыл фондо приземлился чоң транспорттук самолет . Генерал жана адъютант встретили биз менен Джиной имаратында вокзала. Генерал болчу бийик адам, бир кезде аскер кишиси болсом, учкуч . Ал кунт коюп посмотрел карата нулган инсандын күбөлүгү. Андан кийин ал кеңири улыбнулся мага.
  
  
  "Аскердик-аба күчтөрүн жеткирүүгө сизди окуя болгон жерге, ардагер Картер. Канчалык тез бул кыдырууга чындыгында делле?
  
  
  "Мен алам гана айта сизге, - деп бортунда "Леонардо" айтканда коркунучтуу адам , генерал, жана биз эго "табуу".
  
  
  Генерал Макфарлейн поджал эриндин; ал отель суроого дагы, бирок билген, мен айта албайм, ага болгон жооп. Акыры ал протянул руку жана деди: "Каалайм сизге всяческих ийгиликтерди каалайм".
  
  
  "Рахмат, генерал, - дедим мен. "Бизге жакшы уйти азыр".
  
  
  Генерал жылдыктар сейил бак курууда нарын жүк ташуучу самолет. Ал деп, ага керек болчу нерселер менен алектенет нарын Неаполе жана бул андан кийин ал вернется өзүнүн базасын. Биз попрощались аны менен у айыл чарба жана жүк күнү имараттын вокзала жана пошли карата самолету коштоосунда адъютанта. Двигатели буга чейин иштеген, жана биз поднялись бортуна при сильном ветре. Чогулгандарга андан сырткары, бизди келечек полдюжине солдаттар жана офицерлер формасында, биз взлетели.
  
  
  Линия Италиянын, ал ийгиликтүү бизге кылдат иштелип чыккан планы саякат Леонардо бизге айтып жатасыз, мисалга, анда биз эго найдем. Мындан тышкары, биз связались менен капитан күбөлөндүргөн, капитан күбөлөндүргөн Бертольди, жана ал билген, бул тийиш мен көзөмөлдөөгө кылып, эки парашютиста эмес пропали в море. Акыркы чейин шаардык байланыштын ортосунда самолетом жана кораблем колдоого алынат радиобайланыш .
  
  
  Пилот подсчитал, канча убакыт талап кылынат үчүн обогнать Леонардо жана вычислил төрт беш саат. Бул мени абдан устраивало , анткени кезде становилось маанилүү фактор . Биз карагай холодную-ашка, азырынча машина летела үстүндө түштүк Францией. Биз качан кирди, материковая Европа калгандарынын турат.
  
  
  Биз алышты парашюты, жана абдан терпеливый америкалык сержант көрсөттү Джине, алар иштеп жатышат жана эмне кылыш керек, качан келет убакта. Анын карачу жана слушал.
  
  
  "Бардык, ал мага керек жасоого, бул потянуть үчүн кольцо? - деп сурады Джина.
  
  
  "Таптакыр фантастическим, мэм", - деди сержант. "Бирок адегенде сиз тийиш толугу менен оторваться-жылдын самолеттун, эсиңерде болсун, бул".
  
  
  'Ооба. Аны жай керек деп эсептелсин он ", - деди ал.
  
  
  Менимче, баары жакшы болот, сержант, - деди мен.
  
  
  "Ооба", - нерешительно чыңдоого Джина. Ал выглядела маленькой жана хрупкой, ошону менен бирге кара-жашыл летном костюме, ал эй, ли. Ал убрала чачтар менен адамдар. - "Мен алам, муну".
  
  
  "Гана эмес отпускай бул кольцо", - деди сержант. "Сиз топтор алыс, биринчи кезекте ал кайра поймаете эго".
  
  
  "Жок, бирөөнү бошотууга кольцо", - экендигин тастыктады Джинн.
  
  
  Ошол учурда пилот связался менен "Леонардо жана" деп капитану жөнүндө биздин прыжке жөнүндө жана анын ичинде, анда биз издөө. Ал попросил капитан кылып алсын биз бортуна жана жардам берүүгө бардык караганда болот .
  
  
  Болчу безоблачный күнү. Биз менен Джиной смотрели жалал-терезе, азырынча увидели длинный ак океанский лайнер, ал казалось, неподвижно лежал алдында биз анын кобальтово-синем море.
  
  
  Сержант кивнул мага. "Биз даяр прыжку, ардагер Картер".
  
  
  Аркылуу бир нече мүнөт биз буга чейин турдук у ачык күн керек. Биздин айланабызда свистел шамал. Эч нерсе эмес көрүнбөйт тышкары, көк асман жана көк көйнөк.
  
  
  Жакшы, Джина, - деди мен. Анын уважал, аны үчүн анын храбрость. - "Эмес, көр төмөн. Сен жөн гана шагаешь үчүн эшик жана держишь кольцо. Сосчитай он жана тяни ал үчүн.
  
  
  Анын буду искренне үчүн тобой ".
  
  
  Жакшы, деди ал, iso бардык күчтөрдүн аракеттенип, улыбнуться.
  
  
  Ал повернулась жана прыгнула. Анын увидел, ал сариев, андан кийин увидел выпуклость ак жибектен турат нах. Эй бул мүмкүн болду. Аны кивнул сержанту жана выскочил айланасындагы самолеттун.
  
  
  Эгерде сиз эмес прыгаете tac-бөлүгүнүн, алгачкы бир нече секунддан, андан кийин прыжка сиздин карынга болот странно зат алмашуусу бузулат. Менин подпрыгивал жогору жана төмөн болгон учурда, анын нырял в море тилиги жана шамал свистел айланасындагы менин ушей жана баштын, задерживая дем алуу. Вытянув кольцо, анын наблюдал, ал разворачивается, качан делал сальто нарын нисходящем потоке сынамыктарды тандап алуу абаны. Вдруг парашют кескин дернулся. Кийинки учурда аны жай поплыл карата сверкающему морю менен белым аба шаром үстүндө моей головой. Откровенные подо мен Джина парила, ee парашют мягко покачивался на ветру. Жок алыс бүгүштүү жылы жай кењейтилген ак корпусу "Леонардо", рисуя пенистый кийин анын спокойном море.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  10-Глава
  
  
  
  
  
  
  
  
  Джина врезалась в каралжын-синие суунун Атлантикалык океана бир нече сотнях ярдов-жылдын гладкого ак корпусунун "Леонардо" , остановившего машиналар жана казавшегося дээрлик неподвижным. Качан анын спускался k & nb анын увидел катары менен корабля спускают спасательную шлюпку . Түбөлүккө мен развевался үчүнчү ак парашют, биздин спасательный плот. Аркылуу секунда кийин андан сырткары, аны кантип увидел стол, аны нырнул в море.
  
  
  Аны толугу менен погрузился сууга, ал эми качан кайрадан өсө баштады, анын снял ремни парашюта. Туздуу суу задела көздү. Анын вытер ih жана попытался көрүүгө Джину үчүн волнами. Акыры анын обнаружил ee нарын двухстах ярдах-жылдын мени . Стол приземлился та лижет карата поднимающемуся носу корабля.
  
  
  Анын поплыл карата Джине. Качан ага мурда элүү ярдах-жылдын нах аны увидел, ал тартипте. Ал сняла парашют жана поплыла мага. Биз элден нарын бурлящей & nb жана анын торугарт ee үчүн талию.
  
  
  "Мен сделала бул Ник!" - жиберди ал менен лучезарной улыбкой болгон адам.
  
  
  Аны усмехнулся. - "Идем, - деди мен. "Келгиле, вылезем аркылуу сууну".
  
  
  Чейин участогунун добрались жок эмгекти, анан дагы, аны кантип расстегнул ремни, развернул сверток. Качан анын вытащил капкалдырык сбоку, раздалось шипение сынамыктарды тандап алуу абаны, громкое шипение үстүндө морем, жана сары плот надулся. Аны өсө баштады бортуна жана втащил Джину .
  
  
  "Ах!" - деди ал, падая колдору артында болушу керек болгон стол. "Кандай облегчение!
  
  
  "Биз бул корабле эрте сиз бул узнаете", - деди мен. "П." Жана аны билимим тууралуу маалымат берген эмесмин кичинекей лодку, идущую бизге.
  
  
  Шлюп оказался биз менен абдан тез. Бортунда болгон бир нече жаш итальянцев. Качан алар погрузили бизди лодку, алар удивленно посмотрели бирине карата бирине, увидев, бул Джина снимает өзүнүн учкучтук шапку, анткени анын нымдуу чачтарды упали мына мойнуна . Одина тегерегиндеги эркектер свистнул, бирок Джина проигнорировала эго жана вцепилась в мою руку.
  
  
  
  
  Качан биз поднялись бортуна, экипаждын мүчөлөрү бросились биз поздравлять. Бир нече жүргүнчүлөрдүн толкнулись, бирок капитан эч жерде болгон эмес. Анын подумал, эгерде Жүйүт жылы бортунда корабля, ал наверняка биз буга чейин көргөн. Бул жылы биз үчүн жаман, бирок биз эч нерсе алган эмес, муну менен поделать.
  
  
  Биз отвели карата корабельному врачка, ал утверждал в кратком карап. Ал абдан любезным, бирок айткан кээде англисче айткандай.
  
  
  Андан кийин иликтөө жаш корабельный офицер жүргүздү бизди пустую каюту биринчи класстын.
  
  
  Анын спросил, качан ал собирался ылайыктуулугуна. - "Качан аны алам сүйлөшүүнү менен сиздердин капитан күбөлөндүргөн?"
  
  
  "Мен спрошу аны синьор", - деди ал, менен тоской глядя карата Джину.
  
  
  "Дегенде, алар барбы, жокпу, бизге сухую кийимди", - деди Джина, көрсөтпөстөн бул кийим, бул двуспальной керебеттер. Үчүн Джины алынды блузку, юбка жана жүн свитер, ал эми мен үчүн - костюм тропическом стилде жана спорттук көйнөк. Дагы oni жокпу, бизге жумшак тамандуу сандалии.
  
  
  "Алар кажутся абдан беспечными боюнча себеби, биздин келген", - деди мен. "Эгерде офицер промедлит, анын өзү найду мастера".
  
  
  Биз тез оделись. Джина выглядела потрясающе өзүнүн нарядда. Аны жылы похож на сицилийского жиголо. Аны ачты прочный суу өтпөгөн пакет, студент болгон мага жана осмотрел өзүнүн курал-жарак, люгер жана шпильки. Анын пристегнул кобуру поверх кыска жеңдүү көйнөктөр жана спрятал Вильгельмину. Бирок мен подождал, азырынча Джина пойдет в кичинекей ванную үчүн причесаться, биринчи кезекте караганда развернуть Хьюго жана пристегнуть аны тоскон предплечье. Качан ал вернулась в каюту, менин күрмө азыр закрывала курал.
  
  
  "Сен выглядишь красиво", - деди Джина.
  
  
  "Сен да", - дедим мен. "Пойдем көрөбүз. Бизде аз убакыт ".
  
  
  Биз вышли на палубу. Мындай чоң корабле кыйын болчу, түшүнө да добраться чейин пирса. Биз шли болжол менен жыйырма мүнөт убакыт, адегенде, ал акыры добрались чейин үстүнкү жүргүнчү палубы.
  
  
  "Кайда алабыз таба устаттын?" Анын спросил у моряк.
  
  
  "Мастер, сэр? Бул мүмкүн эмес.'
  
  
  "Ал күтөт мени", - деди мен.
  
  
  Ал засомневался. "Балким, сага турат суроого у стюарда".
  
  
  "Карата чегин эго! Анда улук жардамчысы? ".
  
  
  "Ах, ардагер Фикуцца. Бул тийиш болгон мостике.
  
  
  "Рахмат", - деди ээлеринин жана пошел mimmo ага тепкич алдындагы анын висела чынжыр. Ал протянул руку.
  
  
  "Сиз жана леди керек адегенде биригүүгө карата өзүнүн экскурсоводу, сэр".
  
  
  "Вада аль диаволо!" - үн деди Джина. "Бул опечатка!"
  
  
  Ал отругала аны. Анын заложил эй руку на ийин.
  
  
  "Көр", - деди аны моряку. - Биз пойдем ал жакка издөө мистера Фикуцца, сиздин компания же жок нах. Сиз кагууга бизди ага?
  
  
  Ал карата мгновение посмотрел карата нулган мрачное адам. "Эң жакшы", - деди ал. - "Идите үчүн мени менен."
  
  
  Ал отпустил чынжыр үчүн тепкичтер жана биз последовали ага карата зайырбек Ал попросил биз подождать нарын проходе, азырынча ал көтөрүлөт боюнча зайырбек Анын мельком увидел эркектердин ак мундирах аркылуу бир нече мгновений бир гүл чыгышкан. Бул жылы биринчи жардамчысы Фикуцца.
  
  
  "Ошондой эле, ардагер Картер жана мисс Романо", - деди ал менен кеңири улыбкой.
  
  
  Анын спросил. - "Анда капитан?"
  
  
  "Ал белгилегендей, жакында увидится сиздер менен".
  
  
  Анын баштады волноваться. Линейный штабдын Италиянын деди эле, эму, канчалык курстук биздин конуш россиянын, ал тургай эгерде ал билген эмес маалыматтарга.
  
  
  "Биз хотим сүйлөшүүнү, аны менен азыр", - деди мен. "Бизге керек талкуулоо абдан маанилүү штопора".
  
  
  "Бирок, ардагер Картер, капитан абдан занят. Ал ... "Портной побери, Фикуцца", - деди мен. "Картага коюлган коопсуздугун бул корабля жана эго жүргүнчүлөрдүн. Убакыт уходит.'
  
  
  Ал выглядел задумчивым. Андан кийин ал мындай деди: "Следуйте үчүн мени менен".
  
  
  Андан кийин анча чоң эмес сейилдөө биз калышкан у эшик капитанской каюты. Фикуцца постучал. Качан биз услышали үнү ичиндеги, Фикуцца ачты эшикти, жана биз втроем кирди ичине.
  
  
  Үчүн деревянным жолу сидел жогорку кыктын эркек менен серебристо-седыми ачылды. Ал каримде жана андан кийин ошол сыяктуу Фикуцца-юг " биз , шумно поприветствовал биз.
  
  
  Ал мындай деди; - "Ошондой эле алар бул эки десантника!" бул прозвучало снисходительно. "Драматический ыкмасы кире бортуна, сизге эмес, кажется, ардагер Картер?"
  
  
  "Боюсь, бизде болгон эмес тандоо, капитан", - дедим мен.
  
  
  "Сядьте, мейли", - деди ал, көрсөтпөстөн эки орундук.
  
  
  Биз ушундай оюн.
  
  
  "Жакшы, - деди Бертольди. "Менин компания деп мага, сиз жумуш жана маселе чечүүнү кааласаңыз кандайдыр-бир жүргүнчү болгон моем корабле. Айтсаңыз , ардагер Картер, эмнеге болбойт арестовать бул адам, эгерде ал выйдет карата жээги Нью-Йоркто?
  
  
  Эң оболу, - деди мен, - албетте, бул адам замаскирован, ошондуктан биз көрсө, аны адегенде биз эмне доберемся чейин Нью-Йорктун. Экинчиден, мен эмес, полиция, жана ал тургай, эгерде анын өзү болчу, бул адам калтырган эмес эле тирүү күбөлөрдүн. Ошондой эле бул иш эмес, простом "камакка алуу.
  
  
  "Ооба, албетте, - деди капитан. "Алам, аны көрүүгө сиздин өздүк күбөлүгү, ардагер Картер?"
  
  
  Анын эму көрсөттү өзүнүн өздүк күбөлүгү.
  
  
  "Ах, америкалык чалгындоо. Ошондой юная леди?
  
  
  "Ал иштейт, бизди", - деди мен.
  
  
  "Чынында." Ал понимающе улыбнулся. "Ардагер Фикуцца жардам берет сизге встретят сиздин попросил, ардагер Картер. Сиз пайдаланууга ок атуучу курал-бул корабле учурлардан тышкары өзүн-өзү коргоо, жана сиз тийиш урматтоого купуялуулугун башка менин жүргүнчүлөрдүн. Мындан тышкары, сиз жасоого тийиш бардык мүмкүн болгон үчүн эмес связываться с "алар.
  
  
  Аны кайра баштады злиться. - "Капитан Бертольди, - деди, мен - мен даярмын талашуу. Анын сунуш кыламын сизге послушать анда, мен айтып кетишим керек, биринчи кезекте караганда сиз решите, биз болобуз, ал эми бул бурбасак кыласың ".
  
  
  Бертольди жана Фикуцца возмущенно переглянулись. "Менде жок, болгону күн үчүн талкуулоого бул штопора, ардагер Картер", - суук эле, - деди Бертольди. "Эгерде сизге айтканда эмне айта , мейли, айтып жатпайсызбы коротко".
  
  
  "Капитан, - деди мен, - биз гана эмес, бул адам. Биз деп эсептейбиз, - деп ал привез бул корабль өтө коркунучтуу курал .
  
  
  'Курал -?'
  
  
  'Тургандай добуш берүү өткөрүлөт.' Аны посмотрел ачык жүктөлгөн. - "Ядролук курал".
  
  
  Эго көздү бир аз расширились.
  
  
  "Биздин оюбузча, бул кичинекей атомная бомба".
  
  
  Фикуцца өсө баштады менен орундук. - "Дьяволо!
  
  
  Адам капитан Бертольди появился намек карата шок, андан кийин ал тез жылдыктар сейил бак курууда өзүнүн скептическим взглядам. - "Кандай далилдер сизде бул үчүн?"
  
  
  - Эч кандай так далилдер, - признался мен. "Кат аталыш менен сиздин корабля жана көптөгөн кошумча маалымат. Бирок бирге алар алып разумному чыгаруу ". Повисло көптөгөн жыл бою, терең унчукпоо. "Бирок сиз эмес четтөөлөрсүз , бул моем корабле бомба бар?"
  
  
  "Бул көп балким, капитан", - деди мен.
  
  
  "Сиз кааласаңыз, обыскать корабль нарын попросил мүмкүн болуучу бомбалар?" - Капитан, - деди Фикуцца, - мен алам коюуга бул бир нече адам .
  
  
  "Бизге керек жок дегенде дюжина эркектер", - деди мен. "Бул чоң корабль жана убактысы мүмкүн. Биз баштоого тийиш обыскивать каюты бардык жүргүнчүлөрдү, алар мындай оюн бүгүн Неаполе , анткени мен ишенем ушул адамдын атын, анын биз издейбиз, Иуды, жок тизмесинде жүргүнчүлөрдүн. Албетте, биз бул текшерүүгө тийиш ".
  
  
  "Көпчүлүгү жүргүнчүлөрдү, садилось нарын Неаполе, ардагер Картер, - возразил капитан. "Сиз кааласаңыз, коммерциялык жана расстраивать бул адамдардын . Билесизби, у жүргүнчүлөрдү айтканда, белгилүү бир укуктар.
  
  
  Жана бир гүл - бул укук коопсуздукту сактоо, бортунда бул корабля, - деди мен. Анын эле суранам, сиздин поручили мага издөө, анткени менде тажрыйбасы мындай буюмдар. Анан анын болмок отель, сиздин притормозили корабль үчүн бизде көп убакыт.
  
  
  Идти жай! - возмущенно воскликнул Бертольди. Бизге эмне. Анын тийиш расписаниесин сактоого. У менин жүргүнчүлөрдү да бар, өзүнүн тизимин. Сиз деле билесиз да, барбы бортунда бомба. Жок, корабль сактайт нормалдуу крейсерскую ылдамдыгы.
  
  
  Капитан!
  
  
  "Жана, - прервал ал мени, - алынган заттарды издөөгө жетектейт ардагер Фикуцца. Сиз получите андан буйруктарды, ардагер Картер, андай болбосо тинтүү таптакыр болбойт. Бул ачык?
  
  
  "Болуп калат яснее".
  
  
  Капитан Бертольди повернулся к Фикуцце. "Возьми он адамдан бул эки адам жана обыщи каюты. Толугу менен үчүнчү класстагы жана поднимайся жерден ".
  
  
  "Капитан, - деди мен, - бекен у Иуды болот бул нерсе, мындан первоклассной каюты".
  
  
  "Повторяю, ардагер Фикуцца, начните с үчүнчү класстагы", - деди Бертольди. "Эгерде ал жерде издөө жоюуга мүмкүн эмес, биз көрөбүз керекпи обыскать башка бөлүгүнүн корабля".
  
  
  Глупость бул адам болду невероятной. Анын чечти телеграфировать нарын штабынын компаниянын, ал мешает полномасштабному тинтүүгө.
  
  
  "Рахмат кызматташтык үчүн, капитан", - суук эле деди, мен туруп.
  
  
  "Карата сиздердин кызмат көрсөтүүлөргө, ардагер Картер", - деди ал. - Дагы эмне-эмнелер, ардагер Фикуцца. Эгерде айтканда, жүргүнчүлөр, алар баш тартса тинтүү өз кают эмес настаивайте. Пришлите ih мага, мен объясню ".
  
  
  "Капитан, бизде убакыт жок, мындай ...
  
  
  "Сиз идти, ардагер Картер".
  
  
  Анын яростно посмотрел ага. - "Жакшы", - деди мен. Аны повернулся жана чыкса боюнча каюты менен бирге Джиной, ошондой Фикуцца последовал үчүн мени менен.
  
  
  Фикуцца болчу ценымногие полезнее өзүнүн хозяина. Ал тез поймал казначея Фабрицио, жана бирге алар сынакка тогуз моряков, алар керек эле издөө биз менен бирге. Анын болмок отель үчүн бул болгон эмес, ушундай чоң иш үчүн анын алмак справиться аны менен өз алдынча.
  
  
  
  
  Аркылуу громкоговоритель кулактандырылган, - деп, андан кийин к бардык жүргүнчүлөр үчүнчү класстагы калууга тийиш өз каютах текшерүү үчүн багажды. Бул болсо дагы бир эскертүү Иуде салыштырмалуу сырткары, эмне болуп жатат , бирок, похоже эмес мекемелердин сактап биздин иш-аракеттер секрете. Бүткүл кече биз обыскивали багаждарды, бирок эч нерсе заты. Эгерде жүргүнчүнүн эмес болчу каюте, издөө эмес эсептелген команда боюнча хозяина. Бактыга жараша, көпчүлүгү жүргүнчүлөрдү болчу ал жерде. Нарын полночь пришлось остановиться дагы буйругу боюнча капитан.
  
  
  Андан кийин некоторого каршылык ал уруксат бизге обыскать машина бөлүмүнө, бирок биз эч нерсе заты.
  
  
  
  
  Кийинки нарын шаардык мэриясынын тобу жекече детективдик, анын ичинде биз менен Джиной, бир аз отдохнула. Биз керек эле муну. Итальянским экипаждын мүчөлөрүнө грозила коркунуч заснуть, биз да мелис измучены. Күбөлөндүрүүчү мурда чейин полудня биз тез перекусили жана улантышты жолу. Аны, - калганын элестеткиле Бертольди дароо өтүү боюнча үчүнчү класстагы биринчи, биз экенбиз калтыруу башынан экинчи класс напоследок. Издөө продолжались бүткүл күнү. Көпчүлүгү жүргүнчүлөрдү абдан любезны. Айрым настаивали менен жолугушууда капитан күбөлөндүргөн, бирок акыры макулдашылды карата тинтүү өзүнүн болду.
  
  
  Аягында экинчи күн биз түздү бардык жүргүнчүлөрдүн тизмесин, бирок заты эч деп напоминало болмок атомную бомбу эмес видели никого ким жок дегенде отдаленно напоминал Иуду. Эгерде ал бортунда, ал жакшы скрывался, же эго барды бир айланасындагы башка он бир киши аткарган бул ишти. Бирок биз бардык алмаз с пустыми жыйынтыгындатапшырышкан.
  
  
  Үчүнчү күнү биз спросили Бертольди алабыз жокпу, биз обыскать жайлар үчүн экипаждын. Ал ярости. "Беле, азыр эмес албетте, сиз ошибались насчет бомбалар , ардагер Картер?"
  
  
  "Таптакыр жок", - дедим мен. "Эгерде сиз эмес берет мага уруксат бул иликтөө, ага телеграфирую сиздин штабдын. Андан кийин аны эле свяжусь менен Вашингтоном, ал андан кийин свяжется менен сиздердин өкмөт тарабынан Римэ ".
  
  
  Высокомерие соскользнуло менен адамдын Бертольди. - "Бул коркунуч, ардагер Картер?"
  
  
  - Сиз атай бул кааласаңыз, капитан. Ага сделаю бардык мүмкүн болгон үчүн обыскать бул корабль. Биз толук ылдамдыгын плывем Нью-Йоркто жана прибываем ал жакка эртең эч нерсе болгон . Бул шаарда жашаган он миллион адам. Эгерде сиз эмес беспокоитесь жөнүндө өз пассажирах, ойлонуңуз бул адамдары. Эгерде бортунда айтканда атомная бомба менен алектенген мүмкүн жарылып кайсы учурда болбосун, сиз отелдер болмок, үчүн, бул сиздин абийир случилась мындай кырсык? Башкача айтканда, эгер сиз выберетесь жандуу, эмнеге анын жашоосуна сомневаюсь.
  
  
  Фикуцца акырын деди: "Капитан, балким, команда болбойт айтууга каршы бул көйгөйдү".
  
  
  Бертольди каримде улам орундук жана баштады расхаживать. Качан ал повернулся ко мага анын адам олуттуу. "Жакшы, ардагер Картер", - деди ал. "Сиз жүргүзсүн өзүнүн жеке изилдөө. Бирок мен жеке провожу сизди каюту менин офицерлер ".
  
  
  "Бул кааласаңыз", - деди мен.
  
  
  Тинтүү тянулся жай чейин полудня. Ал эч нерсе берди жана вызвал гневные сын-мастер-Бертольди. Ал айрыкча зол, качан биз ненадолго осмотрели жана эго покои. Ал спросил. - "Эми сиз узнаете, ал бомбалар жокпу?"
  
  
  "Ага", - деди. - "Жок, эми аны кетейин обыскать надстройку чейинки куткаруу шлюпок".
  
  
  "Абсурд!" - пробормотал ал, бирок, келгиле, мындан ары. Фикуцца кандайдыр-бир кезде бизге помогал; андан кийин ал биз менен Джиной калды жалгыз. Биз осмотрели галеры, кладовые, бардык чуңкурлар жана бурчтары чоң корабля, бирок безрезультатно.
  
  
  "Мүмкүн, капитан укуктарын, Ник", - деди Джина үчүн ужином ошол өткөрүлдү. - "Мүмкүн, бортунда жок бомбалар. Балким, Жүйүт упустил өз мүмкүнчүлүгүн толугу үчүн өзгөртүүлөрдү ырааттамасын рейстерди ".
  
  
  "Мен эле отель үчүн ушунун правдой", - деди мен. "Мен чын эле кетейин үчүн Бертольди болчу укуктарды. Бирок мен аны билем Иуду, Джина ". Анын нахмурился. "Керек жердин, алар биз эмес обыскали. Же, мүмкүн, бир аркылуу биздин жардамчыларынын жаман справился иши менен. Биз билбейбиз. А эртең биз заплывем в айтты ал Нью-Йорктун . Анын тийиш послать Хоуку билдирүү боюнча радио бүгүн кечинде. '
  
  
  "Эмне десең, сен?"
  
  
  "Жөн эле биз эмес, заты Иуду жана эго бомбу. Хоук бул нерсе придумает.
  
  
  
  
  Анын спал беспокойно. Качан анын проснулся карата төмөнкүдөй нарын шаардык мэриясынын жана посмотрел карата Джину менен алектенген дагы эле спала башка бөлүгүнүн каюты , аны подумал, бул близко биз мелис карата Нью-Йорку . Убагында завтрака биз алышты бюллетень, анда айтылган, бул жол займет дагы үч саат.
  
  
  "Уруксат барбы кораблю пришвартоваться?" - деп сурады Джина.
  
  
  "Эгерде бул алсак, ал жакта болот встречающий комитети", - дедим мен.
  
  
  Азырынча башка жүргүнчүлөр собирались жана готовились карата высадке, анын тянь-биздин каюте менен Джиной. Болжол менен он саатка мен пошел на палубу биринчи класстагы надеясь көрүүгө кимди нерсе, ким алмак боло похож на Иуду. Жалал-он биринчи жарымында показался материк, жана күбөлөндүрүүчү мурда чейин полудня биз причалили карата гавани Нью-Йорктун. Көпчүлүгү жүргүнчүлөрдү находились карата палубе, кайдан открывался түрү болгон горизонт Манхэттена жана Статую Эркиндигинен ажыратууга жазаланат.
  
  
  Бул мен болсо мындай болушун күткөн, биз встречали. Береговая коргоо поймала "Леонардо" у гавани жана попросила эго остановиться. Капитан повиновался, бирок мен көргөн, ал ачууланып айтты выкрикивал буйруктарды өзүнүн офицерлерге. Андан кийин чогулгандарга полудня бортуна поднялись бир нече офицерлердин жана солдаттардын жээктеги коргоо коштоосунда бир нече агент AX, мэрдин Нью-Йорктун жана Дэвида Хоука.
  
  
  Капитан Бертольди попросил жөнүндө жолугушууда өзүнүн каюте. Ал жакка керек эле отправиться эки улук офицер жээктеги коргоо, мэри, Хок, Фикуцца, Джина жана анын. Ястреб закусил незажженную сигару, качан аны маалымдаган эго жөнүндө биздин неудачах.
  
  
  "Мен ишенбейм, анткени Жүйүт бортунда", - деди ал. "Эгерде ал бортунда, бул бомба, балким, дагы ал жакта". Ал взглянул карата Джину. - "Сиз нанимаете красивых женщин, Ник, - деди ал.
  
  
  Джина поняла, комплимент эмес, сарказм. "Г ", - деди ал жана улыбнулась.
  
  
  "Прего" , - деп жооп берди Дэвид Хок.
  
  
  Анын отель рассмеяться, бирок ой жөнүндө Иуде потянула бурчтар менин rta төмөн.
  
  
  "Сиз обыскали бүткүл корабль?" - спросил Хоук.
  
  
  "Жогорудан төмөн карай", - деди мен. "Сыч кудайды, биз ал тургай даараткана заглядывали. Ага жөн гана көп эч нерсе билем ".
  
  
  Мен эмес, - деди эч нерсе. Хок жана Джина посмотрели мага.
  
  
  'Бул эмне?' - спросил Хоук.
  
  
  "Мен жөн гана подумал жөнүндө башка жерде", - деди мен. "Скажи Бертольди, мен азыр буду".
  
  
  Анын поспешил карата столу казначея, вспомнив, башында биздин издөө казначей айтып мага о человеке, ал жакындап келип, мындай столу капитан үчүн сүйлөшүүнү сакталышы жөнүндө болду . Бул баалуу буюмдар. Бул означало, бул бортунда керек, сейф.
  
  
  "Ооба, ардагер Картер", - деди Фабрицио, качан аны спросил эго бул жөнүндө. "Бизде кеңсесине айтканда, чоң сейф. Бирок мен айта албайм өзү берсин, бул бар нерсени болмок сизди кызыктыруу.
  
  
  "Мүмкүн, бизге жакшы взглянуть", - деди мен. Фабрицио биз эмес раздражал. Ал деле удосужился кылышы устаттары. Жолугушуулардан бир нече мгновений сейф өлчөмү менен адам ачылган. Анын склонил карашат жана последовал үчүн аны ичине. Биз бардык посмотрели. Чоң пакетте оказался серебряный артефакт боюнча Испаниянын. Ушунун разочарованием.
  
  
  "Мага абдан жаль, синьор", - деди Фабрицио.
  
  
  "Эми, бул кадам жөн гана идея".
  
  
  Калтырган ага эго жана жылдыктар сейил бак курууда карата столу капитан. Бул-анда крутилось менин баш, бирок мен түшүнө алмак эмес бул.
  
  
  Бул тууралуу turmush кеңсесине. Капитан зашагал өз отургуч. Калган бардык сидели, мындан Хоука, ал турду жалал-бурчунда менен сигарой нарын уголке rta жана эго тощие колуна алынды скрещенны карата төштүн. Анын, ага жакындап келип, мындай жана покачал головой, показывая деп менден эч нерсе получилось .
  
  
  "Бирок, ардагер Картер осмотрел бул корабль үстүнөн донизу!" - деди Бертольди. "Эгер мындай нерсе болгон бортунда , ал болсо аны нашел".
  
  
  "Простить мени, капитан", - деди боюнча улук эки офицерлердин жээктеги коргоо, капитан-лейтенант-командири. "Биз албайбыз курчушуна жол бул корабль в айтты ал Нью-Йорктун, азырынча болбойт жүргүзүлгөн кыйла кылдат иликтөө".
  
  
  "Чынында", - макул мэр. - "Биз улантууга издөө. Картага коюлган миллиондогон жизней ".
  
  
  Бертольди бросил мени свирепый көз караш, алмаштырбай аны ввел эго бул неловкую кырдаалды. - "Сиз собираетесь, - спросил ал, - калтырууга менин жүргүнчүлөрдү бул жерде море, азырынча сиз продолжаете обыскивать менин корабль?"
  
  
  "Жок", - деп жооп берди Хок атынан офицер жээктеги коргоо. Бардык посмотрели ага. - "Бизде мыкты план, ал ценымногие безопаснее жүргүнчүлөр үчүн. Азыркы учурда бул жерде ходили бир нече паромов. Жүргүнчүлөр пересаживаются бул паромы жок жүк жөнөтүлөт жалал-порту . Аларга болот, жакшы ухаживать, азырынча корабль болот кайра обыскан. Өзү корабль болот кайтарылып ачык море, жана иликтөө жүргүзүлөт моими адамдарды жана адамдарды капитан-лейтенант астында моим жетекчилиги.
  
  
  "Мурун ачык море!" деди Бертольди глухим тоном. Жылдыруу "менин жүргүнчүлөрдү?"
  
  
  "Мен ойлойм, бул единственное коопсуз чечим, капитан", - деди Хоук. - "Жакында буга прибудут паромы", - деди капитан-лейтенант.
  
  
  "Бирок сиз эмес, сизде укук!" воскликнул Бертольди. "Бул чоң глупость".
  
  
  "Капитан, - ледяным тоном деди Хок, - болмок глупо эмес бурууга көңүл коркунуч".
  
  
  Капитан Бертольди катуу рухнул карата отургуч. Ал уставился өз колуна. - "Эң жакшы", - деди ал. "Бирок, эгерде бомба болбойт найдена, теңирдин, аны табылды сунуш кылууга моей компаниянын протест билдирүүгө каршы бул прискорбного-чатак".
  
  
  "Ага карата болот кириши менен бардык урматтоо", - деп жооп берди Хок. "Эми, капитан, анын деп эсептейм, сизге жакшы маалымат жүргүнчүлөрдү эмне болуп жаткандыгын".
  
  
  Ой алектенген крутилась менин баш, вдруг обрела формасы. Анын подождал, азырынча калган эркектер уйдут. Качан гана капитан, Ястреб, Джина жана аны дале кетсек каюте, анын спросил: "Капитан, чындык барбы, бул жүргүнчүлөр приходят сизге тургандай тапшырууга баалуу буюмдар баалуулугу жогору белгилүү бир суммасын?"
  
  
  Бертольди одарил мени недовольным взглядом. Аны, менин оюмча, ал думали мени өзүнүн жеке мучителем. "Чынында, ардагер Картер", - деди ал .
  
  
  Хоук посмотрел мага адам аракеттенип, түшүнө билүү жөнүндө эмне ойлойм.
  
  
  "Көп барбы силерде болчу мындай өтүнүчтөрүн учурунда бул сапардын?"
  
  
  "Мүмкүн, беш же алты".
  
  
  "Андан кийин бул адамдар приходят бул офис эмес да, чынбы?"
  
  
  "Ооба, Ооба".
  
  
  "Сен задумал, Ник?" - спросил Хоук.
  
  
  "Мен рассуждаю, мырзам", - деди мен. "Одина тегерегиндеги бул жүргүнчүлөрдү положил өзүнүн шкафчик бир кыйла чоң пакет ?"
  
  
  'Ооба, чындыгында делле. Ih-жылы бир нече ".
  
  
  "Сага пришлось калтырып, бир, тегерегиндеги бул адамдардын бир бул каюте, жок дегенде кыска убакыт?"
  
  
  Ал странно посмотрел мага; андан кийин аны увидел, ал нерсени вспомнил. Биринчи жолу алар менен хорька катары анын встретил мен ал айткан менен айрым үлүштөрүн благоговения в голосе. "Ооба, чындыгында эле", - жай", - деди ал. "Бул жерде болчу адам..."
  
  
  'Ал выглядел?' - спросил Хоук.
  
  
  "Ага болгон борода. Абдан странно выглядящий эркек. Абдан худое адам.
  
  
  'Жүйүт!' - крикнул Ястреб.
  
  
  "Мен дагы ошентип ойлойм", - деди мен. "Балким, ал өзгөртсө өзүнүн пландарын-бүлөсүндө бул каюте. Ал , балким, намеревался поместить бомбу чоң сейфте сакталат , бирок , балким, чечти, качан, ал бул жерде бир табууга, жакшы жер. Же, мүмкүн, ал жок кылгысы козгоого любопытство казначея жүйөсү боюнча бул предметин ".
  
  
  Бертольди порылся ящикте орундук жана вытащил барак кагаздар. Ал посмотрел карата нах карата мгновение. "Добуш эго аты", - деди ал. - Бенедикт Арнольд. Өзүндө бар первоклассная каюта номери он эки карата палубе А.'
  
  
  Бул учурда эшиктеринде появился мэри баракчасы менен кошо кагаздарды руке жана испуганным тартууга адамдар.
  
  
  "Теңирдин, эгерде жүрүшүндө кандайдыр бир шектенүү пайда болсо серьезности кырдаалды, ih ble түшүндүрүүгө азыр".
  
  
  'Бул эмне?' - спросил Хоук.
  
  
  "Менин офис гана деп алдым бул телеграмма аркылуу Рифму", - катуу, - деди ал.
  
  
  Хоук мисир барак кагаздар жана прочитал үн чыгарып:
  
  
  
  
  
  "Ардагер мэр. Атомная бомба болгон жайгаштырылышы, мындай жерде, сиздин шаары болот талкалоо бир нажатием этме менен топчуланат . Сиз керек верить бизге, биз айтып жатабыз, бул эмес шутка. Далил катары ошол биз келтиребиз коддук номери биздин механизмин жандыруу: HTX 312.
  
  
  Бомба болот взорвана 48 сааттын ичинде, эгерде болбойт төлөнгөн суммасы жүз миллион доллар золотыми слитками. Бул болжол менен он доллар болгон айыл Нью - Йоркто. Мейли, бул тууралуу ойлонгулачы абдан кунт коюп окуу керек. Айтканда абдан булактардан алынган акча. Сиз получите экинчи билдирүү менен дальнейшими нускамалар, бир сутканын ичинде.
  
  
  
  
  
  Хоук посмотрел мага. "Бул-ал", - деди ал. Андан кийин ал спросил: бересизби берсин, ал алмак жасоо менен номерлери миллиондогон доллар ?"
  
  
  "Билесиз, ким послал бул кат?" - спросил мэр.
  
  
  "Адам, анын биз издейбиз", - деп жооп берди Хок. "Телеграмма керек болчу керек послана боюнча бир эго сообщников нарын Римэ , болгудай ал совпала менен келишине "Леонардо" Нью - Йорктогу"
  
  
  "Балким, Фарелли", - пробормотал мен.
  
  
  "Тескерисинче", - возразил капитан. "Бул жерде эч нерсе жөнүндө айтылат "Леонардо" , дегеле эч нерсе ".
  
  
  Боюнча "понятным себептер менен", - пробормотал Хоук. "Албетте, алар эмес отелдер тартууга көңүл буруу буга кораблю, ардагер Бертольди".
  
  
  Анын багытта түшүндүрүүгө көздүн капитан, качан Хоук менен кайрылса кат алып, ага жок эго кадимки аталыштын. Бу, башкарууга милдеттүүбүз, высокомерие раздражало, бирок алыс эмес, анткени эго каалоосунун жардам берүү мага. Бирок эми командовал Хоук, жана Бертольди алып буйруктарды-жылдын AX, эму жагат бул же жок.
  
  
  "Мага билдиришти, деп президент жана губернатор алышты бирдей телеграмма", - деди мэр. "Алар мектеп үчүн биз биргелешип атайын керектүү акчаны. Бирок жүз миллион алтын, кудайым менин, бул үчүн глупец?
  
  
  "Сумасшедший, ага биз тиешелүү өтө олуттуу, ардагер мэр. - Головорез-психопат, ал бактысыздык решимости аткарууга өз коркунуч, эгерде алтын куймалары жок болот жеткирилиши, - деди мен.
  
  
  "Абсурд, толук абсурд, - нахмурился Бертольди. "Бул шутка, - жаман америкалык шутка".
  
  
  "Мен эле жок кылгысы күлүүгө, эгер взорвалась бомба", - деди Хоук. Ал протянул шею карата күн жана позвал офицердин жээктеги коргоо, стоявшему үчүн дверью.
  
  
  'Ооба сэр?' деди капитан-лейтенант, ал кирди.
  
  
  "Ардагер Картер жана анын обыщем бул хижину. Ал эми азырынча возьмите өзүнүн адъютанта жана бир нече менин офицерлердин жана карагылачы, сможете, же сиз да таба Бенедикта Арнольда жалал-он экинчи бөлүктөрүндөгү каюте карата палубе. А. Ал болушу мүмкүн, ошол адам. Ах ооба, капитан, - деп кошумчалады Хок, - ал наверняка болот куралданышы жана опасен. Ошондуктан prima кароо мүмкүн болгон бардык алдын алуу чаралары ". Офицер кивнул жана повернулся.
  
  
  "Ага борода, - деди капитан. Мурдагы воинственность дээрлик толугу менен исчезла, жана анын обветренном адам басынткан тревожные морщины. "Абдан, э-э, тощее адам. Ооба, анын эсимде, болжолунда дагы бир нерсе ".
  
  
  'Кандай?' - рявкнул Хок, кылдаттык менен ар бир сөз менен мастер.
  
  
  "Эми, мен билбейм, маанилүү жокпу, бул - колебался Бертольди, - бирок ал спросил мени болобу алууга инсулин самолеттун бортунда. Анын подозреваю, бул ага диабет.
  
  
  "Неудивительно, ал да жаман көрүнөт", - мягко деди мен, увидев алдында өзүнүн мысленным экинчи жуткий профили Иуды. Хоук кивнул. - "Жана капитан, сиз пришлете буга менин эки боюнча эксперттердин минированию, алар подготовились бардыгына непредвиденным жагдайлар ? Жана бергиле бизге билүүгө, качан "Арнольд да" табылды ".
  
  
  "Бардык тартипте, - деди капитан-лейтенант. Кечке бүткүл кабинанын. Джина сидела жанында мени менен, переплетая колдун ортосунда моими. - "Караганда анын алам сизге жардам бере?" деп сурады ал.
  
  
  "Сходи жана выпей чашку кофе в холле", - деди Хоук. "Сен заслужила бул."
  
  
  Джина улыбнулась мага жана вышла боюнча каюты. Капитан боюнча вежливости последовал ага. Акыры ал баштаган көрсөтүүгө бул сыйлоо. Качан биз менен Хоуком калды бир ак каюте, ал повернулся ко мага жана усмехнулся.
  
  
  "Аны эмес да көп эмес иштейм ачык абада, Ник, - деди ал, - жана мага жөн эле жагат. Сизде дагы кандай нерсе волшебные идеялар?
  
  
  'Жок, сэр. Эми келгиле, вывернем бул каюту наизнанку.
  
  
  Биз көп кабаттуу үйлөрдүн бул. Аны билген, бул паромы азыр жолдо, жана жүргүнчүлөр жакынкы убакта выйдут карата жээги, бул мени бир аз успокоило. Бирок, эгер ошондо Жүйүт держал колунда детонатор бомбалар, ал алмак взорвать биз кайсы учурда болбосун.
  
  
  Биз порылись нарын столике устаттары, обыскали шкафтар, осмотрели бардык каюту. Хоук тез устал. Ал sel в кресле үчүн столунан капитан , жана ал багытта у него на лбу струйки банк.
  
  
  "Мен старею, Ник, - деди ал. "Кажется, бул жерде чертовски душно".
  
  
  "Сен укукту", - деди мен. Аны посмотрел карата боковую капталын кабинанын увидел решетку желдетүү жана подумал.
  
  
  Анын присел жанында решеткой. Ал жайгаштырылууга анын бир кыйла чоң да, аны менен алектенген болгон прикреплена карата стонать шурупами. Одина боюнча винт болчу ослаблен.
  
  
  Анын спросил. - "Сизде кайчы для ногтей?"
  
  
  "Ооба", - деди ал, залезая мүнөтүнө жана протягивая мага кайчы.
  
  
  Качан ал увидел, мен начинаю откручивать винты карата панелдер, ал подошел жана с интересом туруп жанында мени менен. Анын лихорадочно иштедим, бирок, панель кандайдыр - бир кезде прилипала бир бурчунда , мага акыры оңунан оторвать аны.
  
  
  Биз заглянули нарын воздуховод жана ал жерде увидели: чогуу узундугу үч фута, завернутый нарын коричневую кагазга. Ал заполнял тешик воздуховода жана покоился концом жерде воздуховод изгибался жана уходил горизонталдуу бири каюты.
  
  
  "Портной возьми, - деди Хоук.
  
  
  Ножницами анын прорезал ак кагазга дырку жана посмотрел карата ичиндегини. Бул жылы короб тегерегиндеги жеңил металл, балким, бүткүл алюминиевого куйма. Сыртына, чыңдоонун механизмдери, анын ичинде миниатюрный электрондук приемник алыскы иш-аракеттер. Горела кичинекей кызыл лампочка жок, шек саноо сигнализирующая тургандыгы жөнүндө бомба даяр болушкан дароо жарылууга.
  
  
  Анын отпрянул.
  
  
  "Мен позвоню боюнча адистерге минированию", - деди акырын Хок. "Менде эле бар киши, ал бул разбирается".
  
  
  Анын спросил. - Эмне кылабыз жүргүнчүлөр менен?" "Керек, барбы, жокпу биз сойти биринчи?"
  
  
  Хоук задумчиво сузил холодные көздү. "Мен антип ойлобойм. Кайсы учурда болбосун алабыз столкнуться нарын противостоянии менен Иудой. Мындан тышкары, биз предположить, бул бомба мүмкүн жарылып төлөмдөрдүн түздөн-түз бизде астында носом кем мүнөтүнө, а мүмкүн, жана секунда. Биз таптакыр жанында гаванью. Эгерде бул жерде взорвется бомба, материк понесет ушундай эле зыян кааласа, биз кетсек портто . Жок, Ник, биз попытаться отключить эго ".
  
  
  Аны кивнул, решив сыяктуу Ястреб, обогнать Иуду. Кечке боюнча каюты үчүн адис. Анын запер ага эшикти жана кайра осмотрел ужасающий сверток.
  
  
  Кызыл ыйык продолжал угрожающе светиться, свидетельствуя жөнүндө ужасной жана разрушительной күчүндө бомбалар. Андан кийин анын подумал, чынында эле барбы Жүйүт нажмет баскыч взрывателя, ал тургай, эгерде бул убьет эго өзүнөн . Ал киши да, мен анын билип боюнча өткөн тажрыйбасын, аталган воплощением злой. Балким, эгер ал билген , биз обнаружили бомбу, ал жок термелүү төлөөнү жүргүзөт болмок өзүнүн бесчеловечный планы, ал тургай эгер жарылуу эго дандарынан. Биз билбейт экенбиз рисковать, ушунун определенно, айрыкча биз качан болгон ишти менен адам, абдан непредсказуемым, жана, мындай психически извращенным катары Жүйүт.
  
  
  Анын предвидел ужасный натыйжасы бул кошмара - грибовидное примула, распространяющее өзүнүн атомный обиды. Миллиондогон адамдардын радиуста бузулуу кырк беш чакырым погибнут. Көптөгөн миң погибнут убакта экинчи жана третичных ударных катышат. Жана дагы миң умрут медленной жана ужасной өлүм-жылдын радиациянын.
  
  
  Менин оюм, чогулгандарга алынды прерваны стуком нарын эшикти. Аны, жакындап келип, мындай күнү жана спросил, ким бул. Качан гана Ястреб назвал эго аты-жөнү, анын отпер эшикти жана отступил жагына үчүн впустить аны.
  
  
  Ага следовали капитан Бертольди жана үч мрачных түрүнө эркектер, алардын мен билген эмес. "Посмотри бул Бертольди", - раздраженно деди Ястреб, сытый боюнча горло недоверием жана жоктугуна мээримдүүлүк мастер. Бертольди побледнел. Ал турду, дрожа, сжав жабдуулар-жылдын бессильной ярости.
  
  
  "Жана убирайтесь ошондо, сэр", - рявкнул Ястреб, показывая мага үчүн анын жүргүздү мастер күнү .
  
  
  Бертольди шелл боюнча деревянным баскычтары, аны көздүн странно смотрели откровенными алдына. Анын запер ага эшикти жана кайра повернулся к Хоуку жана троим башка. "Ардагер Готтлиб, Ник Картер", - деди ал.
  
  
  Анын бой руку худому жана жилистому мужчине кара көз айнек жок оправы - стереотип окумуштуулар. Хок объяснил мага, бул Готлиб изобрел детонатор , түзүлүш, ал мүмкүндүк берди Иуде жана эго товарищам түзүү бомбу.
  
  
  Ошол учурда эки боюнча эксперт зажиганию алынды заняты снятием таңгагы менен бомбалар. "Болмок ушул жаман... ушул жаман, - пробормотал Готлиб, - эгер менин билимим түзүлүш пайдаланылган ошентип".
  
  
  Бул, албетте, буга преуменьшением. Готлиб кошулган эки башка эркектерге склонившимся үстүндө бомбой. "Сиз четтөөлөрсүз, бул эмне өзү?" - спросил эго Хоук.
  
  
  Готлиб кивнул. 'Насчет бул күмөн жок. Адам, ал бул чогулткан, эң жакшы разбирается нарын термоядерном расщеплении. Тилекке каршы, биз дагы көп расширили бул билимдер " . Хоук посмотрел мени жана аны, поморщился. Готлиб жана эки эркектер бүткүл AX талыкпай үстүндө бомбой. Кызыл освещенной призрачным светился-жылдын ih адамдар качан Готлиб щелкал тили жана бормотал өзү астында нос. "Мына, - деди ал акыры. - Үнү жерде, провод. Ооба бул ал. Жок, ошол, башка.
  
  
  Биз столпились айланасындагы проема нарын стоны. Анын старался эмес дегеним тургандыгы жөнүндө ишке ашырылат, эгерде бомба взорвется искренне азыр болсо да, аны эч нерсе почувствую. Адамдарда, алар талыкпай үстүндө бомбой, казалось алынды нервдери болот. Хоук жакындап келип, мындай күнү жана спросил, докладывал жокпу, азыр капитан-лейтенант. Бул жылы андай эмес.
  
  
  "Ээ, билесиңби, бул нерсе ал күч, аны алар эй приписывают? - спросил анын Готлиба.
  
  
  Ал айткан жай эмес глядя в мою тарапка, анткени бардык эго бурулду сосредоточено болгон катуулугу. - ', Аны да эмес деп ойлойм. Ошондо бомба уничтожит баардык радиуста алтымыш, жетимиш чакырым ". Ал сосредоточился алуу механизми детонатор, ал эми андан кийин, катары болмок подчеркивая өз ойлорун , мындай деди: "Биз, кимде болбойт, бизге бирдиктүү мүмкүнчүлүгүн толугу менен".
  
  
  Бардык, мен жасай алмак, бул покачать головой. Готтлиб адам катары читающий смертельный катехизис, продолжал, продолжая байкоо жүргүзүүгө ишине адистерди: "Бирок биринчи жарылуу, алгачкы урма толкундар белгисиз болмок концом иши. - Чачындар, приливные толкундар - нур оорусу жана участок необитаемой жер участогу Өлүктү көйнөк. Манхэттен болуп калат нейтралдуу аймак толугу менен жараксыз жашоо үчүн он жылдыкта алдыга ".
  
  
  Анын көп эмес спрашивал. Готлиб берди мага жетиштүү ныть үчүн размышлений.
  
  
  'Бул ишти?' - нервдик спросил Хок, дагы жуя протертую сигару.
  
  
  Одина тегерегиндеги эркектер повернулся к ага. "Бизде дагы бир рискованное иш, мырзам", - деди ал. Ке капал менен лба болгон адам.
  
  
  Биз менен Хоуком склонились үстүндө калган, жана кунт коюп наблюдали.
  
  
  Кандайдыр бир учурда анын, подумал, алар дээрлик закончили, Готлиб деп кыйкырды: "Жок, тикмечи побери! Эмес бул!'
  
  
  Адам работавший менен түзүлүш, токтолду жана прислонился головой карата стонать. Аны көргөн да, бу, башкарууга милдеттүүбүз, колуна бир аз дрожали, качан ал закрыл көздүн жана терең вздохнул. Андан кийин ал встряхнулся үчүн өзүнө өзүн колуна. Ал улантты менен эки башка, жана кем аркылуу он мүнөт үч эркек повернулись жана ih губах пайда болду мрачная сызыгы канааттандыруу.
  
  
  "Бул төмөнкүлөр болду", - прошептал Готлиб. - "Бомба " безвредный".
  
  
  Биз менен Хоуком посмотрели бирине карата бирине. Ал выдохнул. "Бул жылы абдан көп үчүн менин уставшего дененин", - деди ал. Ал прислонился карата столу капитаны жана терең вздохнул.
  
  
  Анын каримде жана попытался улыбнуться.
  
  
  Хоук мисир жаңы сигару, зажег жана анын этият выдул айтты. Ал көтөрүлгөн чейин ойдон каюты, качан ал карачу ачык мага. "Эми, бул аятта, Ник, ар керек бир гана".
  
  
  Ага кивнул. "Жүйүт", - деди мен. "Эгерде болот да айта, мырзам, жакшы мертвым караганда жандуу".
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  11-Глава
  
  
  
  
  
  
  
  
  Дароо эле болгон режиминде токтотулушу айгай үчүн жүргүнчүлөрдү, жана капитан Бертольди ыраазычылык билдирди биз үчүн жакшы аткарылган иш. Паромы гана деп келген корабль, отправили кайра карата причал. "Леонардо" войдет в айтты ал акцепт бир нече саат.
  
  
  Чогулгандарга андан сырткары, бул жылы оозеки же буйрук, капитан-лейтенант жээктеги коргоо келди на мосту, кайда биз менен Хоуком отправились посоветоваться менен капитан күбөлөндүргөн. "Бенедикта эч жерде болгон эмес", - маалымат берди Хоуку капитан-лейтенант. "Сиздин адамдар улантат иликтөө, бирок ал скрывается жана надеется сбежать бизден качан башка жүргүнчүлөр выйдут карата жээги".
  
  
  "Эч страшного, - кычкыл деди Хоук. "Нарын суматохе жүргүнчүлөрдү түшүп алууга аракеттенген сойти, бизге болот, дээрлик мүмкүн эмес хорошенько ih бардык карасын. Жана, албетте, ал ар дайым мүмкүн кайра өзгөртүүгө өз внешность ".
  
  
  "Менин оюмча, биз алабыз, бул эсептөөгө", - деди мен.
  
  
  Корабль пришвартовался беш саат. Бул New York Post буга чейин өткөрүлгөн атайын чыгаруу көчөдө менен смелыми заголовками. Толпа столпилась карата-шаардык транспорттун бардык түрлөрүндө бар жана айланасындагы нах; полиция пыталась ih кармап калууга. Отчеттор жана фотографы жүргүзүлгөн баардык жерде.
  
  
  Ястреб разместил офицерлер башында жана аягында өтүүчү жолдорду жасоо.
  
  
  "Ушул учурдан баштап, анын жакшы буду, бул муну татынакай", - деди ага эму.
  
  
  "Жакшы", - деп жооп берди ал. - "Мен партияда калам бортундагы кандайдыр-бир кезде сиздин билген, анда мен, эгер мен сизге понадоблюсь".
  
  
  Биз менен Джиной покинули корабль чейин жүргүнчүлөрдү отургузуунун. Анын отвел ee имаратка бажысынын", - деди үчүн ал ал жакта калган.
  
  
  Бири-шаардык транспорттун бардык түрлөрүндө бар царил хаос, жана менде болчу пессимистическое сезими жүйөсү боюнча сырткары, мен найду Иуду.
  
  
  "Сиз остаетесь жанында эмес да, чынбы?" - деп сурады Джина.
  
  
  "Жок, анын собираюсь обыскать бүт ага. Эгерде биз потеряем дагы башка, сними номери мейманканасында "Хилтон", жана оставайся ал жакта, азырынча получишь кабар-жылдын мени ".
  
  
  "Жакшы", - деди ал, целуя мени щеку. - 'Ал осторожен.'
  
  
  'Сен дагы.'
  
  
  
  
  Репортеры смешались менен любопытными айланасында-шаардык транспорттун бардык түрлөрүндө бар жана полиция пришлось баш тартууга өзүнүн боюнча күч-аракеттерди колдоо тартибин. Анын токтолду жанында тешиги, ошондой эле турдук эки башка агент AX. Бир жолу алар остановили жүргүнчүнүн менен бородой жана чың держали эго. Аны тез ага жакындап келип, мындай деди, бул аларда эмес ошол . Борода болуп калды ушул.
  
  
  Дароо андан кийин алтынчы сааттан анын увидел адам, ал гана бул боз-булуң айылынын тургуну с палубы. Ордуна жакшылап идти на таможню, ал сынак эки аягына имараттар, анда у дарбазалар бул жерде турду охранник . Адегенде аны көргөн, эго менен гана белдин ылдый жагынын. Ал жакшы одет жана шелл менен тростью. Эго басыш показалась мага знакомой. Анын присмотрелся жана увидел безволосую руку, держащую портфели. Бул болбогон похоже на ушул терини. Жана колу эмес сгибалась айланасындагы калем кайык, бул сделала болмок бул колу. Ошондой эле анын собирался идти артынан аны, ал повернул карашат жана анын алмак көрүүгө эго адам. Ага тандалып усы жана күн жайларында, бирок бул череп болбойт болчу спутать биз менен караганда. Бул жылы Жүйүт. Увидев мени, ал поспешил ак тилкелери, имараттар. Ортобузда болгон көптөгөн адамдардын, жана мага пришлось аркылуу жылдырылат толпу. Анын продвигался жай , качан жана анын уулу, Жүйүт мурда эле жылы у дарбазалар. Качан анын вытянул Вильгельмину жана побежал, анын увидел, ал сбил менен буту күзөтчүнүн жана ыр аркылуу дарбазалар болгон стоянку.
  
  
  Качан ага подошел, Жүйүт жашырынып түрү боюнча. Охранник, вскочивший карата бутту, попытался токтотуу мени, бирок мен крикнул, ким мен, жана побежал аркылуу дарбазалар. Обходя бир катар припаркованных машиналарды , анын увидел подъехавшее такси. Жүйүт карачу мени арткы терезе.
  
  
  Анын засунул "люгер" нарын кобуру жана побежал карата стоящему ал жерде мотоциклу. Жанында болду тобу длинноволосых жаштардын, жана мен догадался, бул мотоцикл таандык болгон бир гүл. Анын посмотрел жана увидел, бул ачкыч в замке тутандыруу. Аны запрыгнул в седло. Бул кадам чоң "Хонда" үчүн арналган шоссе жана кыймылдаткычы чыгарган обнадеживающий үн. "Саламатсыңарбы!" - проревел бир тегерегиндеги жаш адамдардын.
  
  
  "Мен жөн гана одолжу эго убакта!" - крикнул ага ревматизма. Анын рванул менен жердин жана помчался карата такси.
  
  
  Качан анын выехал карата көчөсүнө, такси жөн гана повернуло солго, эки кварталдарда-жылдын мени. Анын аймактарында аркылуу кыймылы. Анын баштады обгонять такси жана ойлогон, эмне смогу поймать эго карата светофоре. Андан кийин айыптоо главная проезжать карата кызыл брылев. Жүйүт же дал айдоочуга кучу акчаны, же болбосо приставил карата эго баш тапанча. Аркылуу он миң биз мелис карата шоссе, ведущем эл аралык аэропортуна кеннеди, ny . "Унаа жолунда такси отъехало-жылдын мени, бирок мен подумал, бул баштоочулардын чийип алган. Мен понимал катары Жүйүт смог болмок сесть в самолет үчүн аны эмес догнал эго аэропортунда.
  
  
  Ага болчу эмес правы. Качан анын свернул менен шоссе имаратына вокзала жана попытался кыскартууга ортосундагы аралык мени менен жана такси , анын выехал карата залитый майын көрсөткүчтөрдү жана байкер выскользнул ачык передо мени менен.
  
  
  Бактыга жараша, аны приземлился алууга, дамбанын таманынан тартып өлчөнөт, заросшей жогорку кустами, жана менде жүрүшүндө гана синяки, синяки жана дүшөналиевтерге кр өкмнин жана кр костюм. Бирок мотоцикл көп болбойт болчу пайдаланууга. Анын чечти компенсация төлөп ээсине кеч жана пошел ходьбы в аэропорту. Анын останавливал бардык проезжающие машиналар, бирок, алар көп эмес брали автостопщиков .
  
  
  Акыры мени подобрал грузовик жана биз пайданын жок дегенде аэропорт аркылуу 45 мин андан кийин Иуды .
  
  
  Анын излучин маалымкаттарды жана обнаружил, бул ошол кечинде керек эле вылететь дюжина чет рейстердин. Бир гүл болдум, гонка боюнча Pan Аи-бапта айтканынын өзү. Ооба, акыркы мүнөтүнө зарегистрировался эркек. Кайсы бир ардагер Бенедикт.
  
  
  Анын спросил. - "Аламбы аны дагы добраться чейин ага?".
  
  
  Эркек повернулся үчүн текшерүүгө ырааттамасы-рейстерди, андан кийин посмотрел болгон саат. "Жок, - деди ал.
  
  
  Самолет улетел он мүнөт мурун. Ривненской вовремя расписание боюнча.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  12-Глава
  
  
  
  
  
  
  
  
  Болчу түшүнүктүү, анткени Жүйүт токтоосуз улетит кайра Рим. Ал болмок алыс, өзүнүн штаб-квартирасынын жана Фарелли менен өзүнүн бандитами. Ал, балким, билген эмес, анткени биз обнаружили эго жер комплекси Сицилии.
  
  
  Кийинки кыдырууга Рим улетал гана төмөнкүдөй нарын шаардык мэриясынын. Бирок кийин бир жарым сааттан болчу самолет чейин Белгилейт, андан кийин кыдырууга Рим, анткени биз керек эле келүүгө карата завтраку, мисалы аркылуу саат, андан кийин приземления Иуды .
  
  
  Ага позвонил Джине, жана ал взяла такси-жылдын Хилтона чейин самолеттун, азырынча анын тапшырмаларды аткаруу менен бул билеттер жана саякат. Анын отель үчүн ал мени менен, анткени, ал да жакшы билген Джованни Фарелли. Качан ага позвонил Хоуку жана извинился алгандыгы үчүн Иуды , ал мындай деди: "Бул ж, аны оңой болот таба Римэ. Бирок помни, эгерде ал сбежит, детонатор калат, өзүндө ".
  
  
  "Керекпи ага менен байланышып полиция анын Римэ же Интерпол, алар экенбиз попытаться алып анын качан ал приземлится?"
  
  
  "Жок, - деди Хоук. Жалал-эго голосе болчу ошол катуу, суук үн, ал кээде пайдаланат. - "Эгер полиция схватит бу, башкарууга милдеттүүбүз, сиз билесиз да, эмне мүмкүн случиться. Ник, анын кетким көрө эго мертвым да, сен өзү предлагал.
  
  
  Мен удивился, иттин бул.
  
  
  Ага убактысы да, биз взлетели, биз менен Джиной мелис таптакыр измотаны жана проспали көп бөлүгүн жолдо. Мен спал чың, бирок жетиштүү отдохнул үчүн улантууга жол. Джина спала, бул наристе.
  
  
  Бүгүн Лондондо биз смогли тез жана оңой пересесть жана киреше Рим дароо андан кийин сегиз сааттын. Болчу так түшүндүрүү солнечное нарын шаардык мэриясынын. Дал таксисту дареги батирдин, ал мага: "балдарга зомбулук Джина. Фарелли приводил ал жакка өзүнүн аялдардын жана Джина деди ал кээде использовал эго менен жолугушуу үчүн башка боссами кылмыштуу дүйнөнүн. Полиция эмес, билген бар экендиги жөнүндө батирлер, бирок мага казалось, бул Жүйүт билген . Эгер ал позвонил Фарелли дароо андан кийин приземления , эму болмок дешти, бул ехать на Сицилию небезопасным . Ошентип, алар болмок чечсин, бул батирди " кадам эң коопсуз орду менен жана толук ыктымал, анткени алар встретятся ал жерде үчүн талкуулоо жана мындан аркы пландар .
  
  
  Кийин дээрлик бир саат, андан кийин приземления менен биз кепти токтоттук алдында көп батирлүү үйдү. Биз азыр собирались кирүү, качан аны услышал чуу улам бурчунун.
  
  
  "Токто бул жерде анда", - деди аны Джине.
  
  
  Аны подбежал карата уголу үйдүн жана увидел, бул эки эркектердин вышли боюнча капталдагы күнү жериходогу карата серебристой Lancia, припаркованной аркылуу кетиптир. Одина айланасындагы двоих жылы жогорку гладкий Фарелли, экинчиси - Жүйүт, похожий на Өлүмү өзүнүн костюме . Ал жок маскировки, бирок бардык эле растворимый менен өз ара таяк.
  
  
  Чечти ударить дароо эле. Анын вытащил Вильгельмину. "Ушул жетиштүү, - крикнул мен. "Рим - сиздин акыркы аялдама".
  
  
  Ал среагировал ценымногие тезирээк караганда, аны ойлогон. Качан анын выстрелил, ал подбежал карата болду. Вильгельмина выстрелила, бирок мен промахнулся жана таращить көздүн вонзилась нарын брусчатку искренне ага. Аны выстрелил дагы бир жолу, калган боюнча бамперу, жана ал жашырынып үчүн машиналар.
  
  
  'Проклятье!' - Пробормотал мен.
  
  
  Андан кийин выстрелил Фарелли. Таращить көздүн отлетела-жылдын коңшу үйлөр. Аны алууга аргасыз болду спрятаться, качан ал кайра выстрелил жана почувствовал колющую-кечени чечүү тышкы тарапка моей сол колуна. Экинчи жагынан машиналар анын увидел катары жылытылган эшик, бирок мен болдум, абдан эле занят кылып берүүгө кире нарын мени Фарелли .
  
  
  Вдруг анын услышал жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына Джины. Ал закричала. - "Стреляй, Ник!" "Ал боится атуу!"
  
  
  Электротехника үчүн ошол сыяктуу Фарелли повернулся к Джине, аны вспомнил, анткени ал эго любовницей. Качан ал увидел аны, аны мгновение охватил жини келет. Ал прицелился жана выстрелил жалал-нах. Таращить көздүн шаарында mimmo нах бир нече дюймов.
  
  
  Аны ачты ответный от. Менин биринчи выстрел баштоочулардын стену жанында Фарелли; башталган экинчи баштоочулардын эму в шею. Ал судорожно дернулся жана рухнул карата тротуар.
  
  
  Эки пули, летевшие улам, машиналар, свистнули у менин буту. Мгновение өткөндөн взревел кыймылдаткычы жана Жүйүт устремился прочь боюнча кууш улочке. Анын выстрелил нарын келди, бирок мага мүмкүн болду разбить гана арткы айнек.
  
  
  'Сен тартипте?' - спросил анын Джину.
  
  
  'Ооба.'
  
  
  Иди өз квартирага жана оставайся ал жерде, - деди мен. "Мен келгенде сизге кийинчерээк".
  
  
  Ал запротестовала, бирок мен мына подбежал карата Alfa Romeo 2000, припаркованному ошол эле тротуаре. Ал болушкан эмес заперта. Натыйжаларды алып келген мотор проводами тутандыруу, аны прыгнул нарын машинага жана помчался үчүн Иудой.
  
  
  Аркылуу эки кварталдын увидел аны эго. Ал аймактарында үч кварталдын передо мен жана кескин повернул түздөн-түз аракеттенип, менден баш сатылды. Анын айтымында көрсөткүчтөрдү менен аккуратной пробуксовкой арткы дөңгөлөктүн менен визгом покрышек . Бүгүштүү мени Жүйүт свернул солго, бул небольшую улочку алектенген вела карата өнөр жай зонасында жайгашкан. Беш мин биз напугали полдюжины жөө жүрүүчүлөрдүн жана та эмес, ур-эки машиналар. Бирок Жүйүт эмес замедлился, жана анын да. Эгер биз ехали боюнча шоссе, "Альфа" догнала эле аны , бирок мындай ыкмасы айдоо ылдамдыгын машиналарды жүрүшүндө дээрлик бирдей жана Жүйүт бул түшүндүм.
  
  
  Дагы аркылуу беш миң Жүйүт мисир өзүнө демилгесин, жана аны эго абдан. Бирок качан анын повернул үчүн бурч кампасынын, анын увидел машинага на асфальте менен распахнутой дверью. Аны менен визгом затормозил, выскочил жана вытянул "люгер". Иуды эч жерде болгон эмес. Аны посмотрел кампаларына жана подумал эмес зашел жокпу, ал жакка. Анын панцирь карата ага, качан менин оюмча упал карата крышку люка. Мындай болгон эмес эч необычного, болгону ал бир аз наклонен. Аны, жакындап келип, мындай жана ага кунт коюп посмотрел карата крышку . Обод калтырган отпечаток нарын көчөлөрдөгү кирдин. Аны наклонился жана прислушался. Анын услышал приглушенные shaggy. Албетте, бул каражаттар shaggy Иуды.
  
  
  Карабастан, өзүнө восхищался аны эго хитростью. Карабастан, ден соолугу начар жана жасалма колду, бул киши болчу умен катары пресловутый абдимажит. Аны тез откинул крышку люка жана түштү, азырынча менин бийик эмес коснулись үчүнчү перекладины темир тепкичтер в жер участоктор. Айланасындагы мени поднялась кескин вонь. Мындай жылн кыйындатат дем алуу, жана ал киргизишип, аны спускался в яму, ошону темнее становилось. В темноте подо мен аны укканын шарканье крыс. Эгерде Жүйүт сбежит, воспользовавшись обширной жер астындагы тармагынын каналдарын жана переходов түзгөн канализационную системасын Рифму айтылып, жакшы мүмкүнчүлүгүн толугу менен, мен эч качан көп эго эмес найду.
  
  
  Бул жылы акыркы, андан ага отель.
  
  
  Ал ускользнул менден баш у Ниагарского водопада. Бирок эми ал жок шталь болмок болбош мени, эми, качан ушунун гана ортобузда эки, эркектер. Анын увеличил ылдамдыгы жана тез спустился боюнча покрытой слизью темир тепкич менен.
  
  
  Качан анын акыры жеткен түбүн, анын наткнулся карата ичке таш уступ. Струи булганыч жана зловонной сууну жай журчала боюнча древнему камню. Зловоние-жылы дээрлик невыносимым, аба едва ли болмок дышать.
  
  
  Начар кружок жарыктын, падающий менен көчөсүнө түбөлүккө мен, айткан бул сунуш. Анын турду неподвижно жана прислушивался ак-кара, бул смоль тенях. Андан кийин анын услышал бул кайра, үн торопливых кадамдардын эхом отражающийся в темноте, мисалы карата мину ярдах оң жагына мени.
  
  
  Вильгельмина лежали менин руке. Анын низменному наклонился жана пошел үчүн Иудой нарын мрачную тьму.
  
  
  Теплая волосатая буюм коснулась менин буту. Анын та эмес деп кыйкырды кр туусунун уруксат аткаруу, бирок приглушил үн, качан крыса пролетела mimmo мени менен писком жана убежала боюнча узкому выступу. Экен кыйын колдоого темпи, анын үстүнө уступ становился скользким жана нымдуу үчүн мшистого катмарларын майдалап, выветренных камнях.
  
  
  Менен төмөнкү ойдон свисали чоң безглазые курт-кумурскалар. Анын болмок эмес удивился, эгер увидел жана жеңил мышей . Повсюду капала слизь, абага болчу душным жана давящим. Бирок жарымын абдан эле гнетущим катары Жүйүт.
  
  
  Анын сосредоточился анын затихающих кадам. Бул-анда блестнуло бүгүштүү мени в темноте. Анын прижался карата стонать жана задержал дем алуу. Бирок андан кийин Жүйүт поспешил мындан ары, жана ал последовал үчүн алар менен Вильгельминой в руке.
  
  
  Качан анын повернул үчүн бурч, мени вдруг заставили нырнуть, анын та эмес, абдан тең салмактуулук жана упал канализацияга төгүп салат. Касынын түбөлүккө мени менен просвистела таращить көздүн жана анын кайра услышал, бул бери аксап келе жатат Жүйүт. Анын последовал үчүн алар канализационную белгиленүүдө өлчөмдөгу темный коридор кыйла көп ичке, ал биринчи.
  
  
  Ал кайра повернул үчүн бурч; Анын, прицелился жана выстрелил. Таращить көздүн попала в эң негизги ташы жана отскочила. Аны, промахнулся жана побежал үчүн Иудой, адегенде, ал смог эле, мени өтө катуу опередить .
  
  
  Бул кадам классикалык оюн кара мышыктар-мышки. Ар бир эго кыймылы ага-министру ошол эле гамбитом. Бирок качан анын повернул үчүн бурч, ал эч жерде болгон эмес. Бул участок саркынды сууларды көп эмес колдонулган. Болчу сухо жана дээрлик жок экен жыты. Бул мени адегенде удивило. Бирок чогулгандарга анын обнаружил себебин, ал боюнча Жүйүт выбрал бул өтүүгө, төмөн көчөлөр. Анын увидел дыру жалал-стон менен алектенген болгон жабык жестяной пластиной. Бул жылы самодельный капкакты. Анын токтолду, прислушался жана услышал ызы-чуу боюнча тарабына проема. Андан кийин закат.
  
  
  Эми аны алмак туруу ачык. Анын оказался в туннеле, заваленном хламом жана ар кандай камнями. Азырынча анын турду ал жерде, анын укканын үн вдалеке. Кыязы, Жүйүт билген бул чыгышы боюнча канализация жана отель аны пайдаланууга үчүн сатылды кр мени. Чогулгандарга ага белгилүү болуп калган, ал намеревался муну. Передо мен появился сергей жана аны увидел Иуду нарын силуэте. Ал выстрелил жалал-мени эки жолу. Бир таращить көздүн дээрлик пробила мага рукав. Эми менен чын көңүлү менен бөлүшүүгө болуп калды опаснее үчүн темноты.
  
  
  Аны, жакындап келип, мындай освещенному отверстию. Добравшись чейин ага, аны, увидел, бул туннель жүргүзөт кичинекей бөлмөгө, анда висит лампочка. Анын огляделась. Эми аны билген, анда биз. Нарын нише нарын стоны лежали сөөктүн элүүгө жакын адам, баш сөөктүн жана алардын жүрүшүндө сложены үстүнөн жана алар мрачно смотрели мага. Жүйүт алып келди мени катакомбы, туннели астында шаарды, анда алгачкы христиандар прятались укуктарынан мучителей. Анын келди деген жыйынтыкка бул тийиш катакомбы Святого Калликста, эң белгилүү боюнча бардык римских катакомб. Бирок бул жерде болчу освящения, анын туристическом тизмесинде бул орундуу болгон эмес.
  
  
  Аны, ыр аркылуу бөлмөгө жана пошел үчүн Иудой. Кайра калды таптакыр, каралжын, бирок бул жерде, жана ал жерде висели лампочки . Эми аны укканын да, Жүйүт катуу дышал, доказывая, ал слабеет. Анын подсчитал, бул арасында бир кыйла көп убакыт менен ошол хорька, анда эму б. инъекцию инсулин эмне погоня нарушила эго метаболизм. Узак, ал гана эмес протянул. Бирок мен ошондо үчүн ал дошел чекитке чейин, анда ал алмак смешаться менен туристтер . Аны көбөйттү темпи.
  
  
  Чогулгандарга анын кирди экинчи бөлмөгө менен ушундай эле жарык, бул биринчи. Анын эмесмин Иуду, ошондуктан ворвался бөлмөсүнө. Бул жана биринчи бөлмөдө, бул текчелерде анын дубалдарына лежали груды сөөктөрдүн менен черепами. Аны менен иштелип на полпути аркылуу бөлмөгө качан услышал оор дем алуу оң жагына өзүнө.
  
  
  Аны тез обернулся. Жүйүт прислонился карата груде кургак, ломких сөөктөрдүн. Эго адам пепельно-серым жана вспотевшим. Адам - теринин жана сөөктөрдүн , ал эми анын череп жылы көп похож на баш сөөктүн карата текчелерде караганда , максаты тирүү адам. Мурда ал уродливым адам, бирок эми ал шталь пугающе гротескным.
  
  
  Ал дышал туура эмес, с хрипом. Анын ылдыйкы губе болчу катмары көбүктүн үзгүлтүксүз агымын калыптандырууну. В руке ал держал укороченный револьвер Smith & Wesson .44 magnum сатуу. Эгер ал баштоочулардын мени ага, аны эле өтө тез-тез кошулган калган останкам нарын катакомбах.
  
  
  Ал хрипло рассмеялся, азырынча анын обдумывал өзүнүн кийинки жүрүшүн. Каткырык выкатился андан да галька боюнча оконному айнек; протез неуверенно замахали кончиками эго дрожащих манжалардын. Оң колу менен револьвером болгон жылмакай жана восковой .
  
  
  "Эми аны акыры смогу убить сени, Картер", - прохрипел ал.
  
  
  Анын нырнул жерге жана приземлился ортосундагы костями, алар да мен аны почувствовал, подо мен треснули. Револьвер Иуды рявкнул - жана промахнулся на париж. Анын каримде жана нацелил "люгер" эму нарын грудь. Менин бармакты сжал спусковой крючок, бирок ал выстрелил.
  
  
  Жүйүт уронил руку менен револьвером өзүндө болуп жаткан жана кайра упал ортосундагы костями. Эго адам искажено, көздүн остекленели. Бул мгновение демигүү казалась абдан громкой, андан кийин капысынан токтоду. Эго денеси напряглось жана револьвер аэропорт " жаңы конушунун тургундары боюнча эго колуна. Андан кийин эго максаты ударилась жөнүндө стену - эго көздүн жүргүзүлгөн кеңири ачылган, анын диабетической коме.
  
  
  Аны, өкүмдар жана ага жакындап келип, мындай. Ошол учурда аны наклонился алардын үстүнөн, анын денеси кескин дернулось жана замерло. Анын пощупал эго жĭрīгĭ тез согот. Пульстун эмес.
  
  
  Анын өкүмдар, сунул "люгер" нарын кобуру жана посмотрел карата одетый скелет чөйрөлөрдүн обнаженных сөөктөрдүн. Жүйүт болчу мертв, бөлүү ядролук детонатор мурда коопсуздук жана ал тосковал боюнча солнечному жарык тийген жерде сакталат.
  
  
  Анын калтырган денеси ал жерде, жана пошел аркылуу жакшы освещенный туннель ко входу нарын катакомбы. Иуду болмок эмес көрсө, азырынча ал шталь болмок похож башка скелеты бул туннелях. Эгер эго эмес заты электе бу, башкарууга милдеттүүбүз, шведов сгнила, эго болот эле болмок катары кароого останки эрте христианина. Едва анын успел впитаться ак-кара юмор бул ойлорун катары наткнулся тобуна туристтердин направлявшихся алып чыгуусу.
  
  
  Итальянский гид посмотрел мага. Ал", - деди. - 'Эми давай эле!' - Сиз калышы керек компаниясы менен, синьор! Бардык дээрлик закончилось ".
  
  
  Анын кошулду, аларга карата пошел карата жарык тийген жерде сакталат бүгүштүү биз. "Жөнөкөй, - деди анын гиду. "Мени задержала бир жуткая сцена".
  
  
  Жөлөкпул усмехнулся. - "Худшее дагы бүгүштүү, синьор".
  
  
  Аны ойлогон жөнүндө жылдары жана заданиях, алар мага дагы предстояли, эгерде анын буду идти в ногу с өмүрү. "Мен ишенем, сиз эмес-тууганы нооруз Нострадамуса", - деди мен.
  
  
  Похоже, ал эмес түшүндүм шутки.
  
  
  Бирок мени бул волновало. Бир болмок айта наверняка: Жүйүт болчу мертв. Эч ким билген эмес, бул мени ждало мындан ары да. Ошондуктан ордуна жакшылап ойлонуу келечеги жөнүндө, анын жылдыктар сейил бак курууда бул, ушул жерде жана азыр. Анан аны подумал жөнүндө Джине жана баштады улыбаться. Эң сармерден усмешка, кандай гана берүүгө болот.
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Китеп жөнүндө:
  
  
  
  
  
  Мындай болушу мүмкүн? Ник Картер украинага капысынан мажбур спрятать документ музейинде Ватикандын учурунда рутинной иш . Случайная этрусская ваза казалась ылайыктуу максат үчүн.
  
  
  Бирок, иш таптакыр эмес, Nike Картере жана эго иш-бишкек-кийинчерээк, качан Картер попытался таба документ. Анткени ошол учурда ал неожиданным күбө высокопрофессиональной уурулуктун искусство чыгармаларынын.
  
  
  Жана бул көркөм баалуулуктар, анын ичинде этрусская ваза, жоголуп кетти бир артынан терезе аркылуу Картер посмотрел ачык түрдө адам өзүнүн давнего кудайлары - Иуды.
  
  
  Жүйүт смог жасоо менен бул документ көп Хок жана Картер болмок да берсин өзүнүн эң ужасных снах ...
  
  
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Белги кобры
  
  
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  
  Белги кобры
  
  
  саякатчы Арстан Шкловский
  
  
  посвящается түбөлүккө курман болгон уул Антона.
  
  
  Башкы баатырлары:
  
  
  НИК КАРТЕР
  
  
  атты N3 агент AX
  
  
  "ШИВА"
  
  
  - глава уюмдун "Кобра"
  
  
  ASHOK ANAND
  
  
  агент индия жашыруун кызматынын
  
  
  ПУРАН ДАСС
  
  
  - глава индия жашыруун кызматынын
  
  
  НИРАД жана РАНДЖИТ
  
  
  мүчөлөрү уюмдун "Кобра"
  
  
  РИВА СИНГХ
  
  
  внучка Шивы
  
  
  
  1
  
  
  Ал свернулась жалал-менин объятиях, жумшак жана хрупкая, жана бул толук удовлетворенная. Анын сейрек кездешүүчү дарылоо разаков мындай аял катары Рива. Анын золотистой коже жана кара волосах играли көлөкөдө; бул мгновение мага показалось, мен держу колунда сбывшуюся мечту. Бөлмөдө болчу, каралжын, анын опустил муундарынын эндопротези. Жана, бактыга жараша, отелинде болгон абаны кондициялоо тутуму сынамыктарды тандоо-жылдын абанын түнкү жары Нью-Дели.
  
  
  — Сен жок мага эмне үчүн, — прошептала Рива. Анын жумшак, жылуу эриндин нежно коснулись впадины ортосундагы моей моюн комплексин алуу жана плечом, анын төштүн прижались карата моей руке.
  
  
  Анын повернул анын адам жана посмотрел жолго ee пухлых эриндин. Мындан ары мочка болчу нахмурен менен упрямым тартууга адамдар, аялдар, привыкшей алууга бардык, ал жегиси... аялдар менен алектенген болгон дагы бир бала. - Эмне, Рева? – спросил мен жүргүзүшүп, кончиком бармактын боюнча бархатистой коже анын жашоо.
  
  
  - Эмнеге сен келди буга, Ник? Ал отстранился, уронив карашат ордуна коюуп койгула. Узун кара чачтар образовывали карата ак кездемеден жаздыктар веер, похожий на ореол, ал обрамлял анын адам менен жасалган чертами... адам отражавшее бул мүнөтүнө ички унга жана непонятное недоверие.
  
  
  — Мен эле айткан сага, — дедим мен аракеттенип, звучать терпеливо жана убедительно. - Менин компания послала мен үчүн сүйлөшүүлөрдү жөнүндө покупках. Кездемеден тигилген, жибектен, парча... деген сөздөр бардык. Бардык турат бул өлкөдө арзан караганда, кайсы бир жерде дагы.
  
  
  Албетте, ага лгал. Албетте, ал нерсе айта алмак Риве, ким аны ушундай. Ар кандай учурда, кандай айырма? Болгон эмес эч кандай себеби вовлекать күчү, сжигать нулган прикрытие ачып берүүгө эй, эмне ал Ник Картер, агент AX, азыркы учурда орнотмолорунда миссиясын Нью-Дели.
  
  
  Эртедир-эртең ошол эле күчөйт, ага прилетел рейс Air-India. Жана акыркы адам, анын аны болсо мындай болушун күткөн встретить, болгон айым вроде Ривы, восхитительная спутница, ага алмак эмес эсептөөгө бизге бир эркек. Ал сидела в баре отелинин, качан аны жылдыктар сейил бак курууда менен сууга түшүү нарын бассейнинде. Анын идеальная фигура болгон закутана нарын голубое менен күмүш сари; биз ошондой эле почувствовали түздөн-түз жеке влечение с первого взгляда. Андан кийин бир сөз алып келсе башка, жана мен, дээрлик жок осознавая бул пригласил анын түшкү.
  
  
  Биз пошли учурунда француз ресторан нарын Чанакьяпури, кызыл-кара тизме оазисе борборунда душного билдирди. Бул кадам " мүмкүнчүлүгү заманить жана аны ишендирүү жүргүзсүн түн бирге.
  
  
  Аныкталгандай, мага эмес пришлось абдан көп стараться үчүн ишендирүү аны.
  
  
  Аны көздүн, блестящие жана чувственные, аны кантип чач, дешти так. Албетте, мелис маселелери, сөз оюндары... обычная практика искусстводо обольщения. Прелюдия к түндүн сүйүүнү жана страсти.
  
  
  
  Ашыкча болмок, бул Нью-Дели значил мен үчүн (и үчүн AX) караганда бир кыйла көп Рева Сингх. Ага жылы послан Индияга Хоуком, жана, бирок, аны жатканымды бул отчаянная затея, уговорить Старика-жылы мүмкүн эмес. - Бирок бизде жок, бизге малейшего далилдер сырткары, бул адам бар! - билимим тууралуу маалымат берген эмесмин мен.
  
  
  — Ошончолук себептерин полететь ал жакка, Ник, — деди Хоук менен саркастическим смехом. - Бунты жана беспорядки - бул далил эмес да, чынбы? Калькутта залында абалда полуанархии. Ал эми ким снабжал бунтовщиков курал-жарак? Ок эмес осуп карата деревьях, эгер боло так.
  
  
  "Бул көйгөй ички коопсуздук индийского өкмөтүнүн", — возразил мен.
  
  
  - Чынында. Таптакыр фантастическим. Аны таптакыр макул. Чындыгында делле, эгерде " бул жөн гана беспорядки жана бунты, бул нерсе болмок миссиясы, Ник.
  
  
  - Деп ошондо?
  
  
  - Матфейден болгон бул. - Ал протянул мага сложенный барак кагаздар. - Бул айтып берет, сизге көп жөнүндө биздин загадочном адам, мистере "Шиве"... балким менен кандайдыр туманным намеком анда башка чындыгында эле бар. Горький дым анын сигаралар обжег мага ноздри, мен пересел ордуна дальний отургуч үчүн окуп берүүгө документ.
  
  
  Андан кийин прочтения-беренесинин менде болчу бир топ жакшы сунуш ичинде карызгер Хоук.
  
  
  Начальник деп эскертти менен ухмылкой. - Бул көрөсүз, бул кир болгондору мончонун өзүндө тапшырылат иши, ушуга макулсузбу?
  
  
  - Мен эле, - деди аморальное.
  
  
  - Ап-баракелде, жакшы деди, Ник. Биздин адам чогулат переправить жалал-кошмо Штаттар героин-сырьесун он миллион доллар. Бирок, сиз видели, бул эң тревожный элемент. Эгер бул каражаттар гана баңгилер, анын болмок позвонил кимге кандайдыр бир башка. Бирок кеп жөнүндө эл аралык дипломатия... жана дүйнөдөгү бүткүл дүйнөдө... ошондо аны жөн гана милдеттүү доверить бул милдетти сизге.
  
  
  Аны кивнул эмес, премьер-rta.
  
  
  Документ, ал анын гана бул прочитал айтылып, боюнча Овального кабинеттин. Мүмкүн эмес подняться жогору. Ал болбосо анын түрү бул-деп, ал жөнүндө аны окуп жатканда ысык-газеталарга, учур, ал, биз аны эч качан ойлогон да эмес, болот менен байланыштуу AX эмес айтам азыр жөнүндө моей иш чөйрөсүндө.
  
  
  Кимдир позвонил советтик элчилик Вашингтондо, представившись президенти Кошмо Штаттардын. Добуш болчу идеалдуу сымитирован. Бул мүмкүн шутка гана сөздөр тандалып таптакыр эмес, невинные. "Президент" исходил коркунучтар подстрекательского мүнөздөгү менен коркунучтар, алар побудили советтер элчи поспешить менен донесением Москвага.
  
  
  Акыры, недоразумение болчу четтетилиши жана Ак үй келдиң көп сандаган түрдө кечирим. Бул болот эле болмок жана аяктоо, бирок анын ордуна ошол эле болмок улантуу. Биринчи катчысы, кпсс, башкы саясий ишмер Советтер Союзунун разговаривал президенти менен шыр байланыш "боюнча". Гана ал таптакыр колдонулбаса биринчи катчысы. Боюнча правде айтам да, Вашингтондо да, Москвада эч ким билген эмес, ким имитировал орус үнү. Алмашуу деген сөздөр менен болчу алыс эмес дружеским жана побудил президентинин талап кылууга чакырылышынын кезексиз жыйналыштары Кеңештин улуттук коопсуздук.
  
  
  Баягы бардык прояснилось... бирок ненадолго. Алар менен хорька, кеминде эки жума мурун болду бүтүн череда, ушул сыяктуу окуяларды; алмашуу коркунучтар жана оскорблениями ортосундагы Индией жана Пакистаном ортосунда Израилем жана Египтом ортосунда коммунистическим Кытай жана Япония. Ар бир жолу добушу кайсы нерсе диплом идеалдуу имитировался, бул приводило к обилию гневных коркунучтарды жана утурлама коркунучтардын.
  
  
  Дүйнө болдум, на грани ядролук согуш. Эми, документке ылайык, Ак үй, кимдир бирөө өтүүгө аракет кылган бросить биз бардык айыл пропасть. - Демек, сиз подозреваете, бул таинственный "кимдир-бирөө", именующий өзүнө Шивой, болуп мозгом уюмунун уюштуруусу менен "Кобра" жана ал үчүн жоопкерчилик тартат происходящее... - деп эскертти мен, отвечая карата көз караш Хоука.
  
  
  - Балким, Ник. Шартта, Шива — ким эмес, бул-анда башка, — уточнил Босс. - Биз так билебиз, ал "Кобра" бар. Биз дээрлик четтөөлөрсүз, бул уюм боюнча соода, курал-жарак жана баңги заттар. Бирок бул мелочи салыштырганда ушул, - нервдик деди ал, постукивая пальцем документ боюнча ал аны гана бул москвадагы кароого. - Бул Шива реалдуу адам? Же бул прикрытие кандайдыр бир странной эл аралык уюмдар, отдающей буйруктарды Кобре? Добуш берүүгө бул бизге керек аныктоого... смею кошулсун, мүмкүн болушунча тезирээк.
  
  
  - Демек, сиз верите, эгерде Шива айым болсо, анда ал имитирует добуш, чынында?
  
  
  Хоук устало кивнул.
  
  
  - Бирок сен деле билесиң, барбы Шива.
  
  
  - В яблочко.
  
  
  - Эмесе, анын тийиш көрсө адам, анын эч ким эч качан көргөн эмес, ал мүмкүн абалда имитировать добушу айрым персонажей, анткени ал бул мүмкүн... Менен андан мага баштоо боюнча-сиздин?
  
  
  - Бекеринен сени деп Истребителем №3, Картер.
  
  
  Бул жылы эмес, ошол ревматизма, ал надеялся аны алууга. Бирок, мен айттым, кээде мүмкүн эмес сүйлөшө менен ушундай адам катары Ястреб. Андыктан, мага пришлось объехать бүткүл дүйнө бул мен просил кимдир бирөөнүн же андан-анда, ким называл өзүнө Шивой.
  
  
  Ага белгилүү болсо, бул атты, андан кийин документтерди иликтөөнүн үйлөр. Чындыгында делле Шива болчу индуистским кудай, кеңири таанымал бул Разрушитель. Согуш эле, өлүм... бул кырсыктын кеспетинен эго абсолюттук жана неоспоримым владычеством, көзөмөлү астында эго жана бийлик. Бирок көп; китептер, алар менен таанышып, аны содержали сүрөттөө жана сүрөттөр статуй, изображающих Шиву, украшенного змеями. Бул кадимки чыныр, ошондой кобры, смертоносные индийские гадюки.
  
  
  Мына, мага пришлось отправиться боюнча төмөнкүдөй, ал казался несуществующим жана мүмкүн болбой... катары эсептелинсин песчинки жээктери боюнча Ганга!
  
  
  Бирок, эгерде Шива болчу плодом чьего-анда извращенного воображения, анда Рива Сингх так өзү эмес болчу. Кыз болгон эле ушул, милой, жумшак жана таң каларлык нерсе тирүү.
  
  
  
  Аны повернулся ага жана чечүү илимий-изилдөө милдеттерди ee штопора, прижавшись губами аны пухлому рту. Анын золотая тери болду покрыта жеңил пеленой банк, качан жана аны прижался грудью бул незрелым жана катуу грудям, мени охватило неудержимое каалаган.
  
  
  — Жок, айткан эмес, — прошептал мен качан ал кылдым суроо берүү кезектеги бир катар маселелерди, болгон, ортосунда башка, начинали мени волновать. - Мен Ник, а сен Рева... сага эмес билүү көп... бул. Анын чын-торугарт ee, жана ал подавила стон.
  
  
  Сдвинув буту жаздык менен керебеттер, анын чың прижал ee карата өзү. У Ривы жүргүзүлгөн кеңири раскрытые көздүн, бирок ал, казалось, смотрела болгон нерсени башка аягында бөлмөлөр. Бул эң учурунда аны түшүндүм, бул баштоочулардын беду.
  
  
  Анын услышал ызы-чуу. Аркылуу секунда, аны чогултуучу жерин металлического скрипа, ал да хриплый шепот, доносился бири күнү... Кимдир возился менен кулпу. Менин "смит-жана-вессон" лежал в жогорку ящикте тумбочки жанында кроватью, бирок азыркы учурда ал тышкары досягаемости моей колуна. Начар чуу прекратился, последовал щелчок... жана бул жерде аны түшүндүм, бул эмес успею схватиться үчүн тапанча.
  
  
  Анын подпрыгнул жагына, качан гана эшикти распахнулась. Фонунда жарыктын кетүүчү жеке коридору боюнча, бөлүнүп берилген фигуранын эки бородатых эркектер, одетых ортосунда чоң тигилген болот көйнөктөр жана парусиновые штаны, похожие на пижамные, кандай мүнөздө көпчүлүк индийцев. Бирок көп шведов, мени поразило короткоствольный тапанча, ал туруктуу колу держала бир айланасындагы фигуралардын нарын тюрбанах.
  
  
  Тапанча жөнөтүлгөн мени, мен эч нерсе алмак менен ушул поделать. Эшикти мягко закрылась үчүн эки өлкөнүн эркектер жана безоружный включил святым бөлмөсүндө.
  
  
  Анын моргнул-жылдын внезапного свечения жана наблюдал үчүн эки нападавшими аракеттенип көрсө чыгышы. Алар крепкими жана мускулистыми, ih бородатые адамдар эч нерсе выражали, жана, судя боюнча ih бородам жана тюрбанам, алар экөө тең алынды сикхами.
  
  
  - Саламатсыңарбы, "сахиб", - деди ал, эмне менен пистолетом жана учурашуу превратилось нарын непристойную ухмылку, качан ал түшүндүм, биз менен Ривой голые, демек, андан дагы аялуу.
  
  
  Бул жалгыз картасында, аны циркте разыграть болду калууга жамынып туристтин жана бизнесмена. Обиженным тоном ага мындай жооп кайтарды: - бул Эмне болгон окуя? - Мен жасадым жест үчүн схватить телефонную трубку, бирок безоружный индиец-сикх поспешил передвинуть старомодный телефону жанында мени менен.
  
  
  - Эмне үчүн бред, "сахиб"! — воскликнул ал, ухмыляясь. - Эч ким айткан жок сага уруксаты боюнча иштин жүрүшү тууралуу отчетту, жана да "мем-сахиб", - билимим тууралуу маалымат берген эмесмин пальцем на Риву алектенген натянула жаздык жана свернулась клубочком астында простынями.
  
  
  — Посмотри болгон ящиктер, Мохан, — приказал өзүнүн спутнику адам менен пистолетом.
  
  
  "Эгерде бул ограбление, сиз таба аласыз турган эч нерсе үчүн уурдоо", — предупреждал, аны ih. - Менде гана чектер. Бизге рупий, бизге АКШ доллары.
  
  
  Алар таптакыр жок впечатлились. Нисколько.
  
  
  Бирок азырынча ага айткан, аны баштаган концентрироваться, чоңдордун жашоосуна даярдап өзүнүн денеси жана акылын карата бурному жана неразделимому слиянию. Акыркы жолу качан анын наслаждался тыныгуу ортосундагы миссиялары, Ястреб утверждал болгон кылыш үчүн анын баш тартса, бири-кадимки эс алуу мезгилинде жана өргүү өтүш үчүн интенсивдүү окутуу мезгили үчүн өркүндөтүү, өзүнүн көндүмдөрүн эң адаттан тыш формаларда өзүн-өзү коргоо. Чөйрөлөргө, ар кандай техник, алар аны эч, болду эле формасын самовнушения, анда мени үйрөттү, ээси кара курлар, "ретте дэн", чемпион тхэквондо, корей версиясын "кунг"". Инструктор эле даярдалган мени тхэквондо. Бул формасы каратэ-до негизделген пайдалануу күч жана түрткү алынган пайдалануунун эсебинен бүткүл дененин, өзгөчө бедер жана ступней.
  
  
  Ошентип, качан бир айланасындагы эки нападавших баштаган рыться жалал-менин буюмдар жана собирался ачып, бүткүл менин жеке арсенал аны жылы даяр жасай биринчи кадам. Анын представлял өзүнө пружиной жөндөмдүү выпрыгнуть тегерегиндеги таштандыларды жана швырнуть өзүнүн денеси мейкиндикте.
  
  
  Анын дыйкандары Риву жана спрыгнул менен керебеттер, приземлившись, бул мышык, бул пятки. Таращить көздүн просвистела үстүндө моей головой, качан аны упал болгон албайт. У напарника Мохана карата пистолете болчу кубаттуу глушитель.
  
  
  - Ник... жок! — закричала Рива, словно умоляя мени эмес баштоого драку же пытаться сопротивляться эки эркектерге.
  
  
  Бирок мен собирался көп терять кезде.
  
  
  Мохан жана напарник эмес угрожали девушке, ошондой двинулись мага, скривив эриндин бирдей ухмылке. Ih тиштер жана ооз көңдөйүнүн былжыры алынды окрашены в кызыл түс-жылдын обильного жевания листьев паана. Нарын ослепительном үчүн лампалар ih рты выглядели окровавленными алмаштырбай, алар гана бул доели куски чийки этти.
  
  
  - Сиз бизди недооцениваете, - сахиб, - усмехнулся ошол, теннис менен пистолетом. — Биз болмок убить күчү, бирок алгач биз-бүлөсү менен болсо абдан жакшы иштөөгө үстүндө сиздер.
  
  
  Аны жок шталь ждать үчүн көрүүгө, кандай "иш" ал болбосо ак түрү. Менен пронзительным криком "ки-тиркеме", ал дароо заставил эки эркектердин обороняться, аны вскочил бул бутту жана атаковал. "Мен түшүнөм,-рио-ча-ги" — круговой сокку буту, мында бүткүл аленка балансируется деп билдирет аймактык кабарчы. Анын отпустил эго iso бардык күчтөрдү жана ыйгарымдуу концентрациясы, ага жылы жөндөмдүү. Анын выставил правую ногу жана баштоочулардын максаты.
  
  
  Отвратительное бульканье сопровождало стон адам менен пистолетом; менин босая пятка ударила эго анын солнечное сплетение. Аба вырвался аркылуу эго өпкө, качан ал рухнул карата жынысы, задыхаясь. Тапанча болтался у ага пальцах, бирок, учурда ал спорт курал жасоо үчүн дагы бир выстрел, анын перепрыгнул ал аркылуу жана прыгнул карата Мохана, биринчи кезекте ал рванул.
  
  
  - Жок бойся, брат, - прошептал мен азырынча башка отчаянно өтүүгө аракет кылган схватить мен үчүн бутту үчүн отбросить деп билдирет аймактык кабарчы. Ага болдум, тезирээк аны.
  
  
  Бул жерде аны жылы вознагражден үчүн күч-аракетин, качан баштаган жүргүзүүгө тхэквондо жана кунг-муну кара.
  
  
  Аны көбөйттү руку, алмаштырбай бул кадам чачтар үчүн смертоносного "колониа-нал-чи-ки", формалары чабуулдар, ага аны сиз окуп үйрөнүштү в совершенстве. Менин колу двигалась боюнча воздуху карата белгилүү бир чекитинде мейкиндигин багыты боюнча максатка карай Мохана. Качан меники катуу манжалары коснулись негиздери эго нос, мага кереги жок болчу медициналык билим үчүн түшүнүүгө, бул адам мертв.
  
  
  Анын вонзил кусок сөөктүн эму кара мээ, каражаттары тез арада алуучуга жеткизилет убив аны. Боюнча эго rta хлынул агымы кан, анын көз карашы токтолду мага... андан кийин эго көздүн затуманились, адегенде эмне болуп калышы кеңири ачык-айкын жана стеклянными, бул эки кесиндинин кара мрамора. Хриплый, сдавленный үн вырвался аркылуу эго rta, качан ал упал болгон албайт. Инертная катары тряпичная кукла менен неузнаваемым носом, красным жана раздавленным, бул шире спелого фрукта.
  
  
  Мохан көп эмес "убийцей", "ал трупом.
  
  
  Бирок үчүн бир нече секунддан, алар мага понадобились үчүн прикончить бу, башкарууга милдеттүүбүз, эго сообщник оправился ушунчалык попытался вернуться к атаке. Аны почувствовал, ал ползет жынысы боюнча откровенные турат мени менден эмес убакыт ойлонуп эки жолу.
  
  
  Анын демилгечиси даяр каражаттары тез арада алуучуга жеткизилет. "Ханна, сырт īр, сет"... бир жолу, эки, үч... Мен мысленно думали. Андан кийин анын дернул сол локоть мурун ужасном "пал-куча чи-ки".
  
  
  Анын ударил соперника откровенными астында подбородок. Ал деп кыйкырды, жана ал обернулась, жөн гана билиш созерцать, анда ар-жылдын идеального топтомун тиштердин. Анткени эми челюсть таптакыр болталась, раздробившись. Струи кан стекали боюнча эго подбородку жана шее, попадая карата кынтыксыз рубашку. Ылдыйкы бөлүгү адамдар болгон псөзмө-разорвана на куски; синюшный синяк азыр расползался-жылдын скулы алып оозуна оозун, көзүнө көзүн.
  
  
  Эркек попытался заговорить, бирок айланасында эго rta вырвался гана сдавленный үн; бирок адегенде караганда анын успел эго нокаутировать, ал успел нажать карата курок пистолета. Анын упал алдыга узак лежу карата жынысы. Дагы бир крупнокалиберная таращить көздүн просвистела эки дюймах түбөлүккө мени менен жана вонзилась нарын противоположную стену. Бул кадам таращить көздүн "дум-дум", жарактуу выпотрошить адам катары свежезабитого цыпленка, даяр карата жарке. Эркек каримде жана попятился карата күн.
  
  
  Адегенде ал успел выпустить дагы бир аркылуу өзүнүн адских ок тийип, аны зигзагом пошел линиясы боюнча алектенген кошулган мени искренне k күнү. Бирок ал катышуучулардын эң мурда, ал аны успел вырвать тапанча боюнча эго колду. Ага бросился жалал-коридор жана увидел ичке кровавую дорожку жана услышал оор шарканье темир тепкичтер нарын дальнем аягында коридор жок ковра.
  
  
  Аны жылдыктар сейил бак курууда бөлмөсүнө жана натянул штаны, алар бросил жанында кроватью. Рива посмотрела мени кеңири раскрытыми, испуганными глазами. Анын деди эй. - Жок сердись, суранабыз! - Сатууда ткандардын ар дайым катуу атаандаштык.
  
  
  - Ал эмес смеялась. Аны калтырган, аны менен көзмө-окровавленной фигурой алектенген качан болсо болду мужчиной.
  
  
  Андан кийин бул выбежал анын тегерегиндеги бөлмөлөр. Эч ким эмесмин, ал гнался үчүн нападавшим. Аны сөзсүз түрдө керек болчу поймать анын, анткени эми качан Мохан болчу мертв, болгон эмес эч кандай чечими билүүгө хема ал чындыгында делле. Мен ойлогон да эмес, анткени алар вульгарные воры; алар продемонстрировали кыйла жогорку чеберчилиги, ал кадимки кылмышкерлер.
  
  
  Ага жылы деп ишенем алар бир ай ысык-иллюзии суралсын акчаны. Бул-анда рушилось менде бүгүн башка нерсени, анткени ошол учурда аны алмак эмес баяндоо. Ушунун похоже на загадку... нерсени заставило мени переосмыслить анда, эмне деди мага Хоук. Мүмкүнбү ал ким?",-анда азыр раскрыл мою ким экендигин, анткени анын келди Индияга боюнча туристтик вайзе? Көптөгөн маселелер болмок калышы жоопсуз, эгерде анын жок поймаю сообщника Мохана.
  
  
  Вестибюль отелинин жылы дээрлик пустынен, түнкү портье спал үчүн туруктуу. Анын багытта абдан тез кыймылы үчүн занавесками, скрывавшими чоң айнек күнү, жетектөөчү ички дворик жана бакча. Босиком аны бросился карата палаткам, отодвинул ih жагына жана побежал жалал-темный бакча.
  
  
  Чөбү астында ногами болгон мокрой жана муздак. Луна скрылась үчүн кучей облаков, закрывавших анын оранжевое адам. Мындан ары да аны увидел чагылдыруу облаков нарын бассейнинде, анда аны жасаса знаменитый заплыв алдында встречей менен Ривой жана ужином аны менен. Ушли ак өткөн мезгил звон бокалов, ритмичное кыймылы селкинчектерди, гортанные крики көчө болдум.
  
  
  Эми украинага гана үн менин дем алуу, биение менин пульстун. Аны этият пополз алдыга, менин сезимин напрягались учурда ар кандай кыймылы, ар кандай керек, ал мүмкүндүк берди эле мага көрсө өзүнүн казып... электе ал табылганы.
  
  
  Нарын спешке ал успел достать тапанча. Андыктан, мага приходилось полагаться гана өзүнүн интеллект жана өз колуна. Ал тургай, эгерде интеллект жана колуна полагаться туура эмес, качан найдешь тапанча менен глушителем жиберилген жашоо.
  
  
  Менин инструктор билген мени волейбол, баскетбол боюнча "Чу-Мок" деп которуу менен корей билдирет "Кулак". Бирок ошол учурда менде болгон эмес чечими колдонууга практикада анда, мен исследовал. Анын алдында баардыгы акырын. Жалбырактары баньяна гана бир аз качались, скрывая өзүнүн гигантским стволом бөлүгү вольера.
  
  
  Анын болмок издер индейской кан, качан деп эскертти внезапную вспышку, сопровождаемую яростным шипением смертоносной пули. Бул жолу деп кыйкырды мен. Андан кийин поднес анын руку ко рту, таращить көздүн оцарапала мага ийинин.
  
  
  Бул кадам үстүртөн көкүрөктүн жаракаты, бирок ал өтө жгла. Анын стиснул тиштер жана шталь ждать, чувствуя өзүн кыйла аялуу караганда, качан болсо. Стрелок, бирок, жок кылгысы көп рисковать жана ждать, мен нападу ага отместку.
  
  
  Ал баштаган бежать карата забору. Аны помчался үчүн алар дагы, анткени жок кылгысы жетишүүгө түрткү берүүгө, ага болгон сбежать эмес преподав эму сабак. Албетте, ал оправился көз жүгүртүү, ага анын подверг эго күбөлөндүрүүчү мурда буга чейин, ушунчалык перепрыгнул аркылуу чек ара стену менен удивительной ловкостью. Ал двигался тезирээк бул мышык, ал адам катары. Бирок ушуга карабастан, оору в руке, аны, өзүмдү ушундай эле подвижным. Аны перелез аркылуу стену жана приземлился босиком участогуна усыпанной гравием жерлер. Дагы бир звон взорвался жалал-менин кулак, бирок бул жылы эмес выстрел.
  
  
  Индеец ак тюрбане сумел добраться чейин мотороллера, припаркованного аягында жолун шагыл аралашмасын казып алган чет менен. Менен ревом кыймылдаткыч мотороллер тронулся менен жердин жана индеец ал тургай оглянулся. Анын алмак попытаться поймать такси же велотакси, бирок мен билген бул адам менен пистолетом азыр исчез в лабиринте тар көчөлөрдүн аттары менен башталды.
  
  
  Ошондуктан, ордуна тура улантууга казавшуюся эми бесполезной аңчылыкка, анын жылдыктар сейил бак курууда карата забору жана уцепившись эки жыгач алтынчы, кайра перелез ал аркылуу. Бул жолу анын приложил аз күч. Чөбү болгон ушул облегчением үчүн менин буту, салыштырмалуу гравием. Аны направился карата бассейну, вымыл руку жана пересек лужайку, бесшумно проскользнув жалал-вестибюль.
  
  
  Швейцар проснулся өзүнүн топтому, бул, албетте, мүмкүндүк берди эки индейцам незаметно подняться в мою бөлмөгө. Бирок мен собирался упрекать эго анын трупе, ал аны калтырган наверху, жана анын мага керек болчу сатылды. - Уйкусуздук, "сахиб"? — спросил ал мени зевнув, жай вставая. Андан кийин перегнулся аркылуу прилавок, бросив мага көз карашы ачык четке кагуу... чындыгында делле, анын мурда бир штанах. - Мен пошлю үчүн снотворным үчүн сени, ооба?
  
  
  "Рахмат, кереги жок," мен баш тартса менен натянутой улыбкой.
  
  
  Эгерде ал замечал длинную кровавую царапину, оставленную бул мага пулей индейца-сикха, ал делал түрү, бул эч нерсе беришкен. Анын засунул колуна нарын чөнтөктөр жана пошел карата лифтам болгудай мен эч ким эмесмин. Жок, ошол үчүн аны өзүмдү смущенным, заметьте; бирок мен элем предпочел эмес тартууга көңүл буруу. Истребителю № 3-AX сөзсүз түрдө керек болчу көрсө, адамдын аты боюнча, Шива.
  
  
  
  2
  
  
  Ривы Сингх эмес, жанында жардам берүү үчүн мага убраться бөлмөсүндө.
  
  
  Эшикти в мою спальню болгон приоткрыта, бирок эч ким прятался үчүн ал үчүн ишти улантсын, анда прервали Мохана жана эго напарника. Бөлмө болчу пуста, эгерде эмес деп эсептелсин застывшего адамдын өлүгүн, анын анын айылына метким ударом оюну. Индеец лежал, расставив колду жана бутту, анын странной позе, дээрлик погруженный в лужу темной кан менен алектенген продолжала растекаться.
  
  
  Смятые төшөктөр свидетельствовали экендиги тууралуу көпчүлүк бөлүгүн күчөйт өткөрдү аны менен Ривой. Кыязы, девушке надоело, жана ал выскользнула аркылуу бөлмөлөр адегенде караганда, анын успел аны токтотуу. Мен болдум, ушунчалык глуп үчүн, ал тургай секунда ойлонуп, алам деп эсептөөгө анын унчукпоо. Ошондуктан анын чечишти сменить отель карата төмөнкүдөй нарын шаардык мэриясынын. Аны эмес, отель үчүн кимдир боюнча полиция Нью-Дели приходил мага, жана забросал мени маселелери. Анын тийиш болмок жооп ири сандагы лжи болуш үчүн коргоого өзүнүн прикрытие.
  
  
  Бирок тышкары, тынчсыздануу жөнүндө Риве Сингх менен алектенген билген эмесмин болобу, ал сактай оозун на замке, же жокпу, аны керек болчу беспокоиться жөнүндө Мохане. Албетте, вытащить эго боюнча моей бөлмөлөр болчу өтөө оңой эмес, анын үстүнө аны отель ар кандай баасынын болтурбоо, ар кандай ызы-чуу. Бактыга жараша, калган коноктор кабатта спали крепким сном. Бизге бир эшикти жылытылган эмес, азырынча анын тащил денеси боюнча пустынному коридору. Бизге бир испуганное албайт көрө менин кызыл-жылдын усталости көздүн, раненую руку жана мою кровавую ношу.
  
  
  Анын заложил эго алдында лифтом жана нашел анда мага керек болчу, в кармане шымдын. Стальное лезвие менин перочинного аркадан бычак көрсө абдан пайдалуу приспособлением; өзүндө делле перочинным бычак анын смог эшикти ачууга жана заблокировать кабинага жогорку кабатында бошотулуп, шахтаны көтөргүчтүн, кинув денеси бир нече ондогон метр төмөн.
  
  
  Бул жер вечного упокоения Мохана.
  
  
  Ал мурда эле иштелип головой жана плечами абада, калган бөлүгү эго дененин даяр болушкан акыркы толчку нарын глубокую яму ак-кудукта, качан ал багытта кадыресе нерсе мындай деп заставило мени подпрыгнуть кр туусунун уруксат аткаруу. Рукав индия курты болчу закатан, качан аны тащил денеси боюнча коридору, жана эми менимче взору бросилась тетиктер, ага анын мурда эмес замечал.
  
  
  Бул кадам татуировка жасалган несмываемыми синими сыя менен алектенген выделялась карата предплечье; жана качан аны түшүндүм, бул изображал сүрөт, менин шектенүүлөр тастыкталган. Татуировка өзүн алып свернувшуюся кольцом королевскую кобру, поднимающуюся өйдө боюнча руке нарын характерном үчүн атаки абалы. Тилке сымал сөөктөр түзөт максаты жана трепещущий тили терялись нарын замершей болмуштун Мохана.
  
  
  Да пайда болду Кобра. Алар послали Мохана жана эго сообщника, ынануу, бул Ник Картер эмес разоблачит ih жашыруун уюмга. Гана план провалился. Одина айланасындагы эки агент болчу мертв, ошондой болсо башка менен разбитым адам эмес убакыт алууга кандайдыр бир маалыматтарды да малейшее кылынып мен чын эле жылы Истребителем № 3, агент кызматы у AX.
  
  
  Очко в мою пайдасына мысленно деди мен, одергивая көйнөктүн жеңи мертвеца жана толкая өлүк буту. Застывшее денеси Мохана полетело төмөн, отскакивая-жылдын малык дубалдын шахталар лифта. Аны укканын, ал жеткен дайындалган акыркы пунктуна... раздался дүлөй болсо стук упавшего денесинин. Эгер Шива дагы жардам бере алмак эму, эч каршы эмес болмок.
  
  
  Көйгөй заключалась анын ичинде, мен азыркыга чейин хорек билген эмес, существовал жокпу, качан болсо бул бул аспаптын үнү сырдуу персонаж, мээ, колдонуудагы боюнча прикрытием Кобры шайланган маанисин, дергающий үчүн ниточки бул эл аралык тармагынын.
  
  
  
  Транспорттун кыймылы жай двигалось парк боюнча Неру. Үчүн скоплением автомобилдерди, велотакси, мотороллеров жана зомбулукка ак колоннанын Connaught Circus следили үчүн топтошкон элди жөө словно безмолвные сакчылар. Эркектер кеңири ак штанах с белыми "куртами", аз караганда отличавшимися баш кийим Мохана жана эго спутниктин, шли тез, олуттуу жана самодовольно. Черноволосые аялдар закутывались нарын "сари", башка шелковые туники жана жөнөкөй "чуридар" (штаны, обтягивающие лодыжки жана талию). Баары образовали растерянную толпу, анын үстүнөн висело ощущение безотлагательности, ошол эле учурда күтүү.
  
  
  Бирок, көп маданий жана коштоосунда шаардын көп экзотическая атмосфера менен алектенген делала Нью-Дели уникалдуу шаар, менин кызыкчылык болчу топтолгон бир гана.
  
  
  Шиве.
  
  
  - Сиз кааласаңыз, айта мага, эмне сиздин Кызмат гана слышала жөнүндө Кобре эмес да, чынбы? - спросил аны, адам, сидевшего тескерисинче мени, азырынча биз эки потягивали мятный чай нарын уличном кафе алыс паркынын.
  
  
  Анда нарын шаардык мэриясынын жана анын связался менен индия жашыруун кызматы. Моим "контактом, ал эми" жашыруун офицери кызматынын, анын мага өзгөчө рекомендовали. Ashok Anand болчу мужчиной болжол менен ошол куракка, бирок худым жана изможденным менен, курч жана проницательным взглядом, агрессивным тартууга адамдар... тартууга адам, знающего бардык оюндардын эрежелери, неважно, гнусны алар же жок. .
  
  
  - Ошону укканбыз дагы жөнүндө Кобре? — ал кайталап коюу, нахмурившись. Ал поднес чашку карата губам жана кылгандарга чоң глоток чай, биринчи кезекте караганда улантуу. - Албетте, ардагер Картер. Биз ошону укканбыз дагы жөнүндө Кобре... тегерегиндеги Кашмира боюнча Калькутты, Мадраса, Бомбея... менен бүтүндөй өлкөбүздүн. Анда бунты жана мятеж, ал жерде ар дайым Кобра.
  
  
  - Ал Эми Шива? - настаивал мен.
  
  
  - Сен видишь бул? - деп жооп берди Ананд, көрсөтпөстөн бетине орундук, абдан блестящую жыгач полк. - Ал жылмакай, бесформенная, видишь?
  
  
  Ага жооп берген кивком башты.
  
  
  - Эми, ошондо сиз поймете, качан ага айтайын, Шива бесформен жок адамдар жок инсандын, ардагер Картер. Жана, перегнувшись аркылуу кресло, ал карачу мени полузакрытыми черными глазами. - Бул жөн гана аты, заимствованное у злого божества, ал тургай биз үчүн IISA, индия жашыруун кызматы.
  
  
  Жана добуш анын баштапкы чекитинен, ошол эле жерде болдум, бүгүн... гана гостиница другая. Хоук мүмкүндүк берди мага турууну менен байланышта болгон индейцами, бирок посоветовал мага эмес полагаться карата ih жардам.
  
  
  Чындыгында делле ходил угуу, бул чөйрөлөргө индейлер омелой жери "измена". Бирок, эго аталган коллега жана ишендирди Хоука анын чеги сактык, ошентсе да болгон эмес эч кандай кажети деле идти на ненужный тобокелдиги, айрыкча качан картага түзүлүп коюлган, менин жашоо жана ийгилик моей миссиясынын.
  
  
  - Алам, аны билүүгө, эмне үчүн сиздин өкмөтү да табууга умтулат биздин Шиву? — деди Ананд ошол эле тоном, этият жана настороженно.
  
  
  — Героин, — дедим мен. - Жүк он миллион доллар үчүн арналган Кошмо Штаттардын. - Мен ойлогон эмес, бул өтө раскрою өзүнүн максаттары, эгерде поговорю менен алар жөнүндө истинной себеби, атап айтканда тургандыгы жөнүндө мен өтүүгө аракет кылган байкоодо булагы голосовых подражаний, алар акыркы айларда жерге панику ликалык, эл аралык дипломатия, поставив коркунуч алдында тынчтык болгон жерде.
  
  
  - Ах, ооба, баңгилер - бул чынында эле жаман бизнес! - Индеец улыбнулся жана баштаган менен ордунан турууга. - Мейли, кечиресиз мени бир нече миң, бирок мен сөзсүз түрдө позвоню өзүнүн башчысына. Мүмкүн, ал сможет берүүгө мага көп жөнүндө маалымат Кобре.
  
  
  — Албетте, — деди мен. Ананд отодвинул отургуч жана жаш боюнча террасе.
  
  
  Анын наблюдал үчүн алар азырынча ал исчез ичинде. Андан кийин аны посмотрел карата түбү чашки, дээрлик сожалея, бул да эмес научился-министр тагдырын боюнча чайным листьям. Ким билет, эгерде анын научился, ал смог болмок эми предсказать ийгилиги же провал өз миссиясынын.
  
  
  Аны откинулся мурун мүмкүндүк берди жана өзүнүн взгляду скользнуть боюнча переполненной террасе карата транспорт потокам, петляющим айланасындагы Connaught Circus. Ушунчалык көп маселелерди, ошондой эле көптөгөн боштуктарды менен морем мага пришлось болмок көп порезвиться алууга жетүү үчүн хоть кандайдыр бир прогресс. - Дагы чаю, сэр?
  
  
  Анын вздрогнул жана увидела катары официант наклонился үстүндө кофейным столиком. — Принеси эки, — дедим мен, көрсөтпөстөн карата пустую чашку Ананда.
  
  
  — Эки мятных чай, — кайталап коюу официант. - Алам, аны сунуш кылууга пакоры, же джентльмен жегиси отведать фирмалык индийское тамак, эт медведев уюштуруусу менен "самоса"? Алар эң жакшы, "сахиб".
  
  
  Ага жооп берген утвердительным кивком, бир аз сбитый менен толку эго түз мамиле жасоо. Эркек көбөйттү бош рюмки, качан жана ал повернулся үчүн вернуться на кухню, анын поймал өзүнө тургандыгын, в шоке смотрю анын голую руку. Менде болгон эмес убакыттын узак көрүү, ага да убакыт жетиштүү үчүн разобрать, бул nen отпечаталось.
  
  
  Свернувшаяся кобра - бул нерсени ажырашканга забыть! Анын кескин отодвинул отургуч жана вскочил карата бутту.
  
  
  "Kuda, тикмечи возьми, делся Ананд?" — мен ойлогон, пробираясь ортосундагы столами. Звон тарелок пронзил менин кулактарын, визг, ал смешивался менен гудками жана звуками машиналарды айланасындагы кофе жана паркынын Неру. Бирок жок дегенде анын колдонулбаса да уязвим, бул өткөн түн ичинде мага пришлось корголушу эки сикхов, алар кирди менин номери отелинде.
  
  
  Нарын кобуре, ага анын носили на плече, болчу менин дорогая Вильгельмина, Люгер 38-го сайы, ал мени куткарып айланасындагы стольких безвыходных кырдаалдар караганда анын любил вспоминать. Учурда тапанча жетишсиз, менде болчу Хьюго, менин стилет, спрятанный нарын ножнах алдында көйнөктүн жеңи.
  
  
  - Сиз нерсени кааласаңыз, "сахиб"? — спросил мени бир бүткүл жарандык коргоонун башчысы тарабынан бекитилип жалал-ак талаа күрмөчөн.
  
  
  — Телефон, — дедим мен.
  
  
  Ал билимим тууралуу маалымат берген эмесмин карата вращающиеся күнү, жетектөөчү бөлмөсүнө. Мени поразило, бул Ананд өтө узак звонит телефон аркылуу. Бул тышкары татуировки, ага анын багытта на руке официанта, заставило мени сезе өзүнө неловко.
  
  
  Анын нашел телефондор, следуя көрсөтмөлөргө ылайык адам ак курмөгө, бир катар кара жана старомодных телефон белгиленген сол стоны тар коридорун. Аны тез огляделся жана багытта табличкага күнгө карата оң жагына мени. Мүмкүн, анын нервничал жок өзгөчө себептери болушу мүмкүн, аны волновался боюнча берет.
  
  
  Эми айтылып, бир гана ыкмасы экенине ишенүү.
  
  
  Аны просунул руку алдында өзүнүн жеңил жайкы жакет, почувствовал ободряющее прикосновение к рукоятке Вильгельмины жана пошел боюнча коридору карата күнү эркек чакырды. Өтүүгө болчу пустынен. Открыв эшик, анын выставил правую ногу алдыга.
  
  
  Эшикти менен скрипом распахнулась ичине, эмне мүмкүндүк берди мага тез взглянуть на ванную бөлмөгө, выложенную кара-ак плиткой. Ал жерде вроде эч кимди болчу. Аны шагнул алдыга позволив күнү распахнуться үчүн мени менен. - Мен прошептал. - Ашок? - Күндө үч раздевалки алынды жабылат.
  
  
  Анын подождал секунда жана кайра позвал. Жоопсуз. Бесшумный катары мышык менен обостренным чувством коркуу аралыгын мүмкүн пойманным в ловушку, анын вытащил "люгер" бири кобуры жана бир аз согнул бармакты карата спусковом крючке. Боюнча көпчүлүк бөлүгүнүн заманбап Люгеры ээ нечувствительный спусковой крючок; бирок Wilhelmina болгон модифицирована атайын мен үчүн ребятами боюнча лабораториянын AX анын штаб-квартирасында Вашингтондо. Курок болчу даяр выстрелу, качан гана анын болмок нажал карата курок.
  
  
  Мен пошел биринчи ажаткана сол жагында. Чың держась үчүн металл ручку, анын дыйкандары эшикти жана ошондой эле тез закрыл аны. Биринчи раздевалка болгон пуста, ош жана экинчи. Ал эми үчүнчү таянып опущенное сиденье унитаза, лежало неподвижное, безжизненное денеси Ашока Ананда.
  
  
  Аны протянул руку жана спорт эго карашат. - Ублюдки! - прошипел анын өзү астында нос. Мага смотрели кеңири раскрытые көздүн Ананда. Анын өткөрдү оюнчуктар боюнча эго православдарды майрамы менен куттуктады, стирая ошентип изумленное-пикирин билдирүүгө, оставленное өлүм эго, адам.
  
  
  Тонкая тилке, эми пурпурная, отмечала эго шею. Заглушили ростки, деди, мен осматривая синяк. Анын расстегнул жакасы эго көйнөктүн үчүн получше карасын синяк, жана увидел издер эки крошечных проколов, аралык, алардын ортосунда аз дюйма. "Бирок эмне үчүн?" — спрашивал анын өзүнө. Түшүнүктүү, бул Ананд болчу тушеные мертвым, анткени бу, башкарууга милдеттүүбүз, тили свисал iso rta; бирок бул издер шее, казалось, калтырылган тишти чыныр.
  
  
  Эле учурда бир канча мезгилдер мурун ортосунда бир миссиясы жана башка мага довелось окуп берүүгө бир нече китептерди боюнча герпетологии, илим жөнүндө рептилиях. Жана ага белгилүү болсо, бул реакция укусы уулуу змей адатта башталат аркылуу чейрек сааттан аркылуу же жарым саат, андан кийин укуса.
  
  
  Ашока Ананда укусила дракона, бирок бул эмес болуп калды өлүм себеби эго: балким, бул белгилер означали эскертүү же өлкөлүк билдирет диний символ. Бир жылы ачык: ал собирался останавливаться ал жерде үчүн аныктоого бул.
  
  
  Анын убрал "люгер" жана выскользнул айланасындагы кабинанын. Ажаткана болдум, мурдагыдай эле пустынен. Эгер мен пошел мурун ошол эле жолу экендигин жана эрте болсо, анда, албетте, наткнулся болмок карата официанта. Канчалык аны алмак айтууга, ал эмес жалгыз гана, ким работал в баре мамлекеттик администрациялар уюмуна "Кобра".
  
  
  Анын попросил башка чыгышы. Застекленное терезе үстүндө фарфор раковиной выходило карата пыльные жолдор паркынын Неру. Анын перелез аркылуу чети раковиналар жана выглянул сыртка. Терезе открывалось анын арткы бөлүгү кафе, көзүндө көрүү талаасынын келгендерди сидящих карата террасе, анда үчүн столиками обслуживали официанттар, татуированные же жок.
  
  
  Аны ачты оконную решетку стилетом жана спорт аны отцепив ржавые металл крючки анын алкагы.
  
  
  - Көп ыңгайлуу ыкмалары чыгуу, "сахиб".
  
  
  Өтө достуктун " символу аттуу выхватывать Вильгельмину азыр. Анын повернул карашат жана увидел ухмыляющееся адам официанта менен пистолетом. - "Беретта" 22-го сайы целилась мага ачык көзүнө. Курал небольшого сайы, бирок аны жетиштүү жакшы билген Беретты үчүн билүүгө, канчалык деңгээлде коркунучтуу, алар мүмкүн болгон близком аралыкта.
  
  
  — Аны жөн гана отель подышать свежим аба, — объяснил мен.
  
  
  Ал улыбнулся, ал эми жөн гана взмахнул пистолетом берүү менен мага белги гегелчил үстүндө головой жана спрыгнуть менен раковина. Ал держал наведенную мени Беретту. Мага оставалось гана кабыл алынсын эго чакыруу. Аны приземлился карата жынысы жана уставился ага. Болчу көрүнүп турат, ал нервничает боюнча эго взгляду казалось, эмне ага аз тажрыйбасын ушул сыяктуу кырдаалдардын.
  
  
  — Мен ойлогон, эмне индейлер — гостеприимный эли, — деди мен. - Кажется, менин башка жерде, - жана повернул анын башка жагына чулана, анда анын обнаружил денеси Ананда, - баштоочулардын аварию...
  
  
  - Ошол эле ишке ашырылат жана сиз менен, "сахиб", - усмехнулся официант, бурчтуктар кадам алдыга, эми "беретта" целилась мага жашоонун. - Чогулгандарга, балким, биз услышим салтанаттуу иш-треск сыртына, ужасный. мүсүралиева. Болот болсо ошончо ызы-чуу, бул заглушит выстрел боюнча пистолету.
  
  
  Ошентип, ал жалгыз эмес анын ксавье барре, ким болдум менен байланыштуу Коброй. Алар узнали, анда мени табуу, жана алар узнали жөнүндө Ананде — эки жоопсуз калган маселени кошуу башка, алар менде накапливались.
  
  
  - Олуттуу? - дедим мен, заставив өзүнө арийцев рассмеяться. - Советую кайталап коюу-бул полицейскому турат сизди.
  
  
  Ага жылы укуктарды.
  
  
  Официант болдум неопытен, жаман белгиси менен мындай иштерге жана билген эмес, ал тургай, ал өзүнүн эски трюка. Мен успел договорить фразу, ал кескин повернулся жак тарабынан несуществующему полицейскому. Аркылуу үлүшүн секунд аны өткөрүлгөн иш-аракетинде.
  
  
  Анын прыгнул алдыга пнул официанта в шею. Ал деп кыйкырды, качан таманы менин ботинка ударила эго боюнча ключице. Анын опустил ногу жана нанес эму смертельный сокку сол кара-көк боор. "Беретта" улетела, качан эркек сжал колу больное-орунду, ал эми кусуу закапала капталдарына эго rta.
  
  
  Качан ал упал алдыга көбөйттү, аны всякому племени жана кайра ударил аны эго боюнча жакка. Анын услышал скрип тишин ошол учурда менин всякому племени коснулось эго rta. Эркек соскользнул болгон албайт. Жанындагы даараткана оглушительно загрохотала посудомоечная машина, ага последовал звон идиш.
  
  
  Албетте, бул жылы план чакырылган заглушить выстрел арналган мен үчүн. Анын уштуруучусу "беретту" жана сунул анын мүнөтүнө льняных шымдын, кыйла чоң, деп спрятать тапанча.
  
  
  Андан кийин анын схватил адам үчүн чачтары жана спорт эго карашат кааласа, ал марионеткой, у, анын жүрүшүндө перерезаны жип. - Сен жаман выглядишь, мужик! - воскликнул анын төмөн үнү менен.
  
  
  Ал пробормотал нерсени, андан мен расслышал, выплевывая кан жана сломанные тиштер, обмазывая подбородок. - Кайда ал? - нажал аны. - Мен билгим келет, анда мага табууга твоего босса... Шиву.
  
  
  — Шивы... Шивы жок, — пробормотал официант, свесив карашат. Эркек закрыл көздүн жана эго оозун кайра залился кан.
  
  
  — Подумай дагы бир жолу, — прошипел мен, поднимая руку. Аны сложив манжалары формасында гарпуна, сокку нандын пенн-колониа-тилке "джи-ру-ки", ал керек болчу развязать эму тили. Бул заставило эго ачуу затуманенные болью көздү.
  
  
  Дагы бир душераздирающий стон тууралуу сокку. Бирок бул ублюдок жөнүндө ойлогон да эмес өлтүрүүгө Ананда, анткени мен мурда настроении керек кутман нооруз майрамыңыздар самаритянином. Анын засунул ногти эму астында веки, сжимая эго көз боюна.
  
  
  Официант, сотрясаемый конвульсивной дрожью, отпрянул. Эго максаты ударилась жөнүндө жынысы, бирок кийин секунда аны прыгнул ага үстүнөн, кайра сунув манжалары эму искренне көзүнө. Анын алмак ослепить эго, бүткүл өмүрү. Бирок тышкары переехал на өлүмү индийского агент анын отель алууга ревматизма.
  
  
  - Говори: анда Шива? - аны кайталап коюу.
  
  
  Ушунун неприятное зрелище; чегинин адамдын алынды искажены страхом жана болью. Эго, адам жана алдында рубахи азыр болбойт болчу различить, алар перемазаны кан жана рвотными массами, көздүн вотум-вотум вылезут айланасында да, ал эмес алмак дышать.
  
  
  - К... к... - простонал ал.
  
  
  - Анда ал залында? - рявкнул мен. - Кайда?
  
  
  Бирок мурдагы избиение кошуу менен алууну "чоң бармакты кара көздүн" выбило эго боюнча колеи. Официант откинулся мурун жана избежал жеке мучений, позволив өзү погрузиться в забытье.
  
  
  Анын убрал манжалары жана веки закрыли эго көздү. Анын попытался оживить бу, башкарууга милдеттүүбүз, өтө встряхнув, бирок адам болчу көрсөтпөстөн, аң-сезимдин жана күмбөзүндө тень өзүнө. Аны азыр собирался затащить бездыханное денеси нарын чулан үчүн опустить карашат астында сууга жана келтирүүгө бу, башкарууга милдеттүүбүз, анын аң-сезими, качан услышал топот кадамдардын. Кимдир шелл боюнча коридору, направляясь карата күн чакырды.
  
  
  - Нирад? - Позвал che анда добуш.
  
  
  Ашыкча болмок, бул Нирад албады кыйын.
  
  
  Бул жолу анын болмок эмес мүмкүндүк берди застать өзүнө врасплох. Аны, жакындап келип, мындай раковине жана забрался карата фарфоровый чети; рама терезе, ага анын ослабил мурда, болгон эле приоткрыта.
  
  
  Анын дыйкандары оконную раму алдыга эркин колу. За дверью чакырды Нирада кайра позвал встревоженный үнү.
  
  
  Бактыга жараша, терезе-жылы жетишерлик чоң тургандай пролезть. Поддерживая айнек панель бир кол, аны прыгнул карата террасу төмөн жана заглянул баруу ажаткана.
  
  
  Эшикти распахнулась, мен мысленно сфотографировал адам менен недоумением смотрящее карата окровавленное денеси Нирада. Ушунун незнакомое адам, аны эч качан мурда эго эмесмин. Бирок мен билген, деп кайра увижу жаш индийца, ал недоверчиво карачу неподвижную фигуру Нирада бул учурда... жана наверно жакын арада.
  
  
  
  
  3
  
  
  "Мен ал тургай батыш региону байкоочуга таанышып чыгуу оңой табуу боюнча двойным воплощением Шивы-кобры, ушул маани-маңызын кудайга. Происходивший бири доведического божеств, бул өтө байыркы мүчөсү күлүнө троиц керек түпкү деп эсептейт ассоциироваться менен фаллической символикасы. Чынында, ысык-эго иконографии биз ар бир жолу табабыз набухший капюшону кобры нарын атакующей позициясынын. Ошондуктан неудивительно, бул Шива абдан бөлүгүнүн сыпатталат менен кийим бүткүл терини кобры, серьгами, ошондой эле сделанными боюнча скинов, умилостивляющим шнуром жана куру бар айланасындагы тирүү гадюк..."
  
  
  
  Анын закрыл китебине жана заглянул ак терезе китепканалар, скользя глазами боюнча кеңири таш тепкич менен, жетектөөчү карата террасу кафе жанында парком Неру. Эч ким эмес, деп эскертти менин тез кароо айланасындагы арткы бөлүгүнүн клубунун.
  
  
  Мен болсо мындай болушун күткөн эмес, бул напарник Нирада закричит, жана чындыгында делле эмес ошибся. Аны да эмесмин үчүн окуя болгон жерге, пайданы тез жардам машинасын же полицейские машиналар үчүн алып денеси Ашока Ананда. Приходили жана уходили туристтер жана ишкерлер. Бар продолжал иштей тыныгуусуз жана өзүнүн байкоочу пункттун книжном магазине карата Коннот-плейс аны да көрө алмак сообщника Нирада, жаш индийца формасында официанта.
  
  
  Эмне эми Нирада, анда эго эч жерде жок видели биз турган, биз лежащим. Эго башка, балким, алып келди, аны эго кайсы кандайдыр бир өзүнчө бөлмөгө же ресторан үчүн ал выздоровел. Албетте, эки мекемелердин жөнүндө билген второстепенной иш-өзүнүн кызматкерлерин, андай болбосо болмок замечено нерсени необычное.
  
  
  Кандай болгон учурда аны украинага бактысыздык решимости улантууга байкоо чейин ошол хорька, азырынча бир же эки официанта эмес перестанут керек. Нирад "катышуучулардын" биринчи кезекте, бул анын успел алууга, ага кандай-кандай маалыматтарды. Ошондуктан эмес, өзбек башка чыныгы улик, веб-зацепка, ал боюнча болмок анын артынан барышы керек, болду слежка үчүн эки киллерами Кобры.
  
  
  Мен болдум, ушунчалык глуп үчүн ойлонуу, алар приведут мени искренне карата таинственному персонажу, бирок мен жылы дээрлик ишенем катары гана механизмдерин ишке киргизиле, Шива, эгерде ал чын эле бар болсо, анда ал эртедир-кечтир пайда болот.
  
  
  Ошентип, анын продолжал притворяться, бул өтө интересуюсь китептери, көргөзмөгө коюлган дүкөнүнөн чейинки сатып алуу томдун жөнүндө күлүнө рептилиях, ал аны изучал. Качан аны, акыры, выбрался боюнча книжного шкафтын, анын спрятался көлөкөдө аракеттенип болууга дээрлик невидимым. Жанында болчу жетишерлик туристтер, ошондой эле мен эмес, мындай заметным. Барынан ага отель тартсын өзүнө көңүл.
  
  
  Үчүн узак жылдар кызмат AX аны түшүндүм, бул чыдамкайлык — эң пайдалуу добродетель. Чындыгында делле, качан сумерки баштадык сгущаться жалал-асман, анын акыры увидел, бул меники адамдар чыкса боюнча кофе. Алар спускались боюнча кеңири таш тепкич менен, жай, "кадам артынан кадам".
  
  
  Жаш жигит, склонявшийся үстүндө окровавленной фигурой Нирада, вел өз спутниктин. Көздүн Нирада алынды завязаны; эго жолдош вел болобу, менчик болобу, кааласа, ал ачуу жол-жобосу. Канчалык аны түшүндүм, убактылуу сокурлук официанта означала, - деп Кобра ээ бир агенти аз.
  
  
  Аны шагнул алдыга эмес сводил көздүн менен аларга двоих үчүн алар выскользнули бири байкоо кийин андан сырткары, мен анын өткөрдү нарын ih ожидании толук күнү. Коннот-плейс болчу переполнен жумушчу жана клерками, возвращавшимися үйгө жумуштан. Аны азыр собирался пересечь людную аянты, качан менин эки эркектердин б. күтүүсүз жест; бирок мен испытал облегчение, качан увидел катары башка Нирада остановил велосипедное такси жана болгон өзүнүн напарника карата сиденье кууш машиналар.
  
  
  Жаш индеец махнул колу жана моторизованное такси менен кескин грохотом нырнуло анын агымы. Жалгыз стоящий карата тротуаре жаш адам менен глазами грифона повернул карашат в мою тарапка, кыязы, эч билесиз да, эмне кыласың.
  
  
  Эгерде ал нерешительности, ал ага эмес.
  
  
  Аны спрятался үчүн ак колоннанын, ожидая, ал эмне жасоого болот. Дагы мүнөтүнө в нерешительности, жана ал акыры спуститься менен тротуара. Ал приложил эки бармактын карата губам жана издал пронзительный свист үчүн токтотууга дагы бир велотакси.
  
  
  Бул официанте бардык алмаз ак кызматтык шым, бирок ал өзгөртсө бешмант. Ордуна ага nen болгон темная көйнөк менен ачык воротом. Бул-анда металлическое сияло анын шее, отражая закатный святым, чөптөй. Жаш жигит, то в трехколесный велосипед жана айдоочу нажал карата педаль газ, следуя в потоке машиналардын паркынын айланасындагы Неру.
  
  
  Анын көп эмес терял убакыт.
  
  
  Кетпеген жана секунд, ал оказался на бордюре жана остановил башка такси эмес теряя түрү боюнча официанта.
  
  
  Качан ага мурда ветхой эски машинанын, анын сунул шоферу в руку пачку купюр эмес дав ага болгон убакыт возразить.
  
  
  — Следуй үчүн моим башка жакка, — приказал мен.
  
  
  Айдоочу, сосредоточив көңүл адегенде рахатбек, алар ага эму берди, андан кийин велотакси, ал официант остановил аз мүнөт мурун эмес колеблясь подчинился. Ал орунду биринчи тилкесине кирүү, жана ал наклонился карата сиденью эмес тартууларды көздүн менен велотакси, ал, ал надеялся, приблизит мени дагы бир кадам карата неуловимому жана таинственному Шиве.
  
  
  Азырынча бардык вроде шло жакшы, деди ал өзүнө, уверенный, - деп официант эмесмин, мен аны ждал эго чыгуу айланасындагы бара же садился жалал-такси үчүн анын артынан барышы керек ага. Анын велел айдоочуга ускориться, азырынча бири жаш официанта биз эмес отделяло болгону үч машиналар.
  
  
  - Кайда менин башка жиберилет?
  
  
  Кр Коннот-плейс биз двинулись жагына Коннот-серкус үчүн кулатуу, кара-чолок көчө, жетектөөчү жагына көз соода борборунун Нью-Дели. — Жалал-старый город, — объяснил айдоочу. Андан кийин кинул мени тез көз караш жана кошумчалады: - Ал сени ограбил, сахиб? Эгерде жок болсо, анда мен чакыруусу полицияга...
  
  
  — Жок, эч нерсе окшош, — деди аны эго жана перегнувшись аркылуу сиденье, прошептал нерсени эму карата кулагы.
  
  
  Ал покраснел астында медной тери менен капталган. - Түшүндүм, "сахиб". Сиз бул называете... жолугушуу, деп барбы?
  
  
  - Так, - экендигин тастыктады жана аны менен кеңири улыбкой, предполагая, бул следую үчүн жаш адам, направляющимся карата романтическое жолугушууга.
  
  
  - Бол осторожен, "сахиб", - предупреждал, мени таксист. - Делийские аялдар абдан акылдуу, жана ал сопроводил сунуш потирая чоң бармакты жөнүндө указательный үчүн астын өзүнүн наблюдательность.
  
  
  — Ооба, бирок сен эмес теряй түрү боюнча биздин бирине, — дедим мен.
  
  
  Азыр дээрлик стемнело, анан чыгып кеткен боюнча Коннот-Серкус кыймылы азайган. Айдоочу өзгөртсө темасына жана бурду нулган көңүл эстеликтер. Аягында кеңири пыльного проспектин ал билимим тууралуу маалымат берген эмесмин карата знаменитые минареты Джама Масджид, радиоактивдүүлүк мечиттин айланасындагы кызыл песчаника, похожей карата күчтүүлүгү.
  
  
  Ошондой откровенными алдында мечетью жана близлежащим базаром турду дагы бир эстелиги айланасындагы кызыл камня, зор комплекси, оставленный императорами Улуу Моголов, Кызыл форт. Аны ойлогон, - деп официант ойной тургандыгын баса белгиледи на базаре, бирок, кыязы, ал эмес түшүндүм, эмне үчүн алар турушат. Ордуна жакшылап чыга жанында мечит жана рыноктун алдында ачык асман, кечке боюнча велотакси откровенными алдында воротами, алдыңкы кара-форт.
  
  
  "Токто", — деди ал айдоочусуна.
  
  
  Ал токтолду бул жолу ошол учурда официант жашырынып үчүн воротами. Анын чыкса өз кезегинде жана поспешил үчүн өзүнүн адам, радуясь, бул темнота обеспечила мага кандайдыр бир башпаанек. Алдында воротами турдук аркылуу, өзүн өзү тейлөө менен "сувенирами", открытками, путеводителями, жергиликтүү деликатесами.
  
  
  Бирок мен эмес туристом, жана менде болгон эмес убакыт остановиться жана полюбоваться ушул "прелестями". Держась карата некотором аралыкта, анын проследил взглядом үчүн белыми брюками жана темной рубашкой официанта.
  
  
  Жок дегенде, ал эч качан мени көргөн, демек, билген эмес мени. Эгер "Кобра" эмес распространила мою фотосүрөтү, бул учурда Ник Картер шталь кем анонимным караганда, анын отель табылсын.
  
  
  Бүгүштүү, аягында подъездной жолдор, алдындагы ичке деревянной будкой официант токтолду. Көрнөк возвещала баштоо жөнүндө шоу "Люмьер жана уулу". Качан аны түшүндүм, бул жаш индиец кашат билет спектакль, мен эмес раздумывая, последовал ага.
  
  
  Бул жылы сабакка тарых, "саякат" эмес, ар дайым жардам психоделиков. Гравийная дорожка вела-жылдын билетной кассасынын ички короо форт. Бул жерде, бүгүн асфальт, окруженном мраморными дворцами, построенными императорами үчүн көрүүчүлөрдүн алынды расставлены көптөгөн катарына стульев.
  
  
  Прожектор посылал сары луч жарыктын колоннанын алдында мраморными имараттарды, ошондой аудиокомментарии транслировались аркылуу үн күчөткүчтөр. Оратор описывал Павлиний трон, украденный персидскими полчищами, вторгшимися Индияга жалал-он сегизинчи кылымда.
  
  
  Андан кийин ыйык погас үчүн жана моей колдору артында болушу керек раздался стук копыт. Анын повернул карашат, дээрлик ожидая калышы посреди обезумевшего стада.
  
  
  Анын ордуна ал анын оказался жолунда катуу кармаган катары бритва кинжала.
  
  
  Лезвие зашипело, разорвав сол рукав моей камзолы. Недолго думая, аны отстранился жана бир колу ишке киргизди кабыл алуу "колониа-нал мак-ки". Аталган официант эмес шталь кабылышы удачу го башталган экинчи жолу.
  
  
  Эго ак тиштер сверкнули нарын сардонической улыбке, лезвие стилета закружилось абада. Андан кийин прожектор толугу менен осветил эго адам ослепив аны. Жаш адам бросился нарын өтүүгө ортосундагы катарлардын стульев жана побежал.
  
  
  Көрүүчүлөр негизинен батыштын туристтер, казалось, верили, бул индеец болчу бөлүгүндө шоу. Кимдир баштаган аплодировать, ал эми абада раздавался топот конских копыт. Айланасындагы громкоговорителя донесся үн болду, коштоп жүрүүчү күжүрмөн кличем. Анын бросился үчүн нападавшим.
  
  
  Мен билген эмес, ал эми түшүндүм, ким аны мындай же мен следовал ага. Бирок анын дагы деле алмак коюуңуз шипение эго же чыгарууга кинжала, рассекающего абага жана разрывающего рукав моей камзолы. Ал дээрлик пронзил мою терини.
  
  
  Эмес переставая бежать, анын полез нарын куртку үчүн пистолетом. Эч ким айланасындагы көрүүчүлөрдүн эмес, нашел эч странного биздин кыймылдар, качан жана прожектор запылил мраморные имараттар, ослепительное чагылдыруу обрамило жашырып коюу официанта.
  
  
  "Царские мончолор..." — жарыялады рассказчик.
  
  
  Ага оказался бир айланасындагы мраморных колонналарды барганга чейин эле, прожектор поймал мени. Анын сузил көздүн жана шталь издөө менен өткөн көлөкөдө. Тез жыты мха жана гниющей өсүмдүктөрдү пропитал сарайы жок дубалдардын. Ал прятался ал жерде, ожидая, качан аны попаду в ловушку, аны да, мен эми түшүндүм, көбөйүүдө мен үчүн.
  
  
  Анын алмак развернуться жана вернуться в отель үчүн, иликтеп, кийинки кадам; бирок мен баш тартса, бул идеялар, эми качан почувствовал, бул близок к ачуу гнусных операцияларды Кобры... жана Шивы. Ал мурда анын найду ал адам ошончолук жакшы болот бардык.
  
  
  Үн кадамдардын жаш официанта сопровождался глухим стуком. Аны укканын, ал бежит карата арткы бөлүгүнө имараттар, баардык мындан ары да жана мындан ары да баш туристтердин, алар смотрели спектакль нарын районунан орун алган. Ага болдум, бул дагы кубанычтамын, анткени жок кылгысы үчүн, невинные көрүүчүлөр алынды тартылган ырайымсыз мамиле кылуу каршылык, ал добуш берүү-добуш берүүгө тийиш болчу убакыттын.
  
  
  Анын бегал, согнувшись эки эсе, көз колоннанын карата колонне, навострив кулактарын ар бир шорохе. Кыйын болчу угууга кандайдыр коштоосунда тышкары, тигил, бул чыгарат фон записанного тарыхы. Приглушенный стон смешался менен барабанной дробью, күчөтүлгөн кубаттуу үн системасы белгиленген жетектеген. Эгерде болмок эмес, ак шым, алар бул мужчине, ал жок, шек саноолор болсо, смог болмок скрыться көлөкөдө.
  
  
  Бирок качан погас святым, анын увидел эго дагы бир жолу. Ал миновал короткую мраморную лестницу, соединявшую бир имарат менен башка, жана эми растянулся карата жынысы.
  
  
  Аны азыр держал бармакты карата спусковом крючке пистолета. Курок щелкнул ошол учурда анын нажал карата спусковой крючок. К звукам барабанов, доносившимся айланасындагы громкоговорителя кошулду лай выстрелов, маскирующий менин выстрел.
  
  
  Аны көргөн катары таращить көздүн застряла в мраморной колонне, подняв абага облако ак түтүн. Выстрел заглушила другая оглушительная активдүү эс алуу, өндүргөн топотом копыт жылкы. Мен баштоочулардын максаты, ошондуктан побежал алдыга. Официант вскочил карата бутту, жана эго эч жерде жок болчу көрүнбөйт.
  
  
  Анын миновал короткую лестницу боюнча, ал гана деп бежал, жана оказался посреди кууш травянистой жолдор, окруженной мраморными имараттар. Турат мени послышалось шипение чьего-анда оор дем алуу. Пайдасыз чындыктар тууралуу ойлонуу үчүн стрелять по пушке. Андыктан мен көбөйттү, кружась эки чыканак. Аны баштоочулардын молодому индейцу нарын кабыргалардын, бирок, бирок ал карата мгновение задохнулся, эму оңунан оттолкнуть мени бул кадам артка.
  
  
  Өлтүрүү эго кирбеген ош меники пландарын. Мертвый ал болмок бесполезен мен үчүн, жана троп алектенген керек болчу актыларын ушул мыйзамга ылайык мага карата Шиве, обрывалась ал жакта, ички короосунда Кызыл форт. Жандуу официант алмак берүүгө мага баалуу маалымат.
  
  
  Капысынан айланасындагы темноты турат мени раздался хриплый, едва слышный үнү.
  
  
  - Эң Жакшы, Ранджит.
  
  
  Кубаттуу ударом откинул анын правую ногу мурун жана пятка моей бутту приземлилась атоону анда всякому племени. Башталган экинчи нападавший застонал-жылдын больно жана отпрянул. Анын отпрыгнул жагына катуу дыша, жана ушундай кадам артка, нацелив Вильгельмину эки нападавших.
  
  
  Эки каршы бир, Ранджит болчу официантом, адам үчүн, алар следовал аны; бирок, башка да эмес незнакомцем. -- Добуш биз жана элден кайра, -- сахиб, -- деди ал менен одоно, аргасыз смешком. Деген сөздөр вырывались өзүндө, iso rta менен айрым эмгеги менен, анткени ылдыйкы бөлүгү эго адамдардын болду обмотана ак повязкой.
  
  
  — Ага, — деди, мен узнав эго: ал сообщником Мохана, бородатым сикхом, ага анын разбил челюсть бүгүн кечинде.
  
  
  Ранджит воспользовался кыскача деген сөздөр менен алмаштырууга үчүн пригнуться үчүн колонной, бул мгновение уклонившись-жылдын фатальной траектории "Люгера". - Улантууга пайдасыз, "сахиб", - деди аталган сикх. - Эгерде сиз убьете биз, сиз эч нерсе узнаете.
  
  
  - Эмне болот, эгерде аны эмес убью сени? - спросил аны. Бирок бул мгновение үлүшүнө секунд нерсени металлическое тез пересекло нулган берилет. Аны развернулся жана нажал карата курок. Таращить көздүн пролетела боюнча воздуху, отскочив-жылдын выступа бойлото дубалдар имараттардын. Анан ошол эң тапанча псөзмө-выскользнул айланасындагы менин манжанын менен стволом, обмотанным металл петлей.
  
  
  Ранджит чыкса аркылуу өзүнүн жашыруу жана схватил тапанча. Аны түшүндүм ошондо, бул эмне болчу анда, мен деп эскертти мурда, предмети, ал блестел айланасындагы эго моюндун. Бул жылы кусок медной зым жок, шек саноолор болсо, ловушка, аны использовали үчүн убить Ашока Ананда.
  
  
  "Сен эмес, ошондой эле умен, бул сага кажется", — сахиб, — беренесине смешком деп эскертти башка индус.
  
  
  Анын попытался отступить, бирок Ранджит эмес терял убакыт берем. Официант приставил тапанча алып моей төштүн эскертип, жетиштүү үчүн кескин токтотуу мени. Мен эмес, жетиштүү близко үчүн попытаться вырвать тапанча боюнча эго колду. Жана эгер анын попытался келтирүүгө сокку буту, ага жылы деп ишенем жаш черноволосый официант эмес колеблясь, нажмет карата курок.
  
  
  - Эми извольте гегелчил үстүндө головой, "сахиб", - приказал өспүрүм. Жана ал ушундай кадам алдыга, анын оозун скривился нарын дьявольской улыбке.
  
  
  Аны көбөйттү колуна жана этият посмотрел жагына башка сикха. Ранджит протянул эму медный провод. Зым загудела, качан эркек обмотал учу айланасында өзүнүн запястий.
  
  
  "Мохан мертв", — деди ал дээрлик неслышным үнү астында музыка, лившуюся айланасындагы динамиков. Шоу элек подошло аягына карата, нарын жана ат-Истребителя № 3, мен да надеялся. - Гурнек, бирок, дагы жандуу, "сахиб". - Аталган сикх приблизился мага, качан Ранджит подошел лижет
  
  
  Менде астында носом болчу, найынын люгера Вильгельмины жана вдруг мага келди бүгүн карашат, ал көп эмес менин эски дагы. Жок, айтам азыр жөнүндө медном проводе, ал Гурнек держал эки тарап тең жыйынтыгындатапшырышкан.
  
  
  "Сен заслуживаешь худшего, — сахиб, — бир кыйла худшего", — деди официант.
  
  
  Ал играл с "аз" курком. Жетиштүү болчу абдан жеңил басымдын, жана Хоуку пришлось болмок жалдоо Истребителя № 4. Бирок адегенде ал жаш адам алып келди аткаруу өздөрүнүн коркунуч Гурнек двинулся үчүн мени менен. Гана бул жолу менин сокку буту мурун потерялся абада эмес попав анын максаты.
  
  
  Бүчүлүк жайгашкан затянулась карата моей шее, жана мага кайра пришлось гегелчил. Аны карачу ачык түрдө дулом "Люгера", бирок Ранджит отпустил курок жана щелкнув пистолетом, ударил мени прикладом боюнча лбу. Ошол эле мезгилде анын попытался отодвинуть медный провод, ал давил карата мою трахею.
  
  
  Тууга разрезала мага терини, мен алмак эмес дышать. Анын издал сдавленный үн жана Ранджит, посмеиваясь, спорт всякому племени жана ударил мени пах. Оору заставила мени застонать, заставив согнуться.
  
  
  Всякому племени поднялось го башталган экинчи жолу, заставив мени жарылып жылдын мучительной больно. - Сен Дурак, "сахиб"... Кобра билет... Кобра баарын билет, ардагер Картер.
  
  
  Эго үнү, казалось, исходил айланасындагы темного туннеля. Анын iso бардык күчтөрдүн өтүүгө аракет кылган освободиться, оттолкнуть проволоку, анын Гурнек мени душил. Бирок мен алмак эмес взяться үчүн нах, ал өтө ичке. Менен стоном анын упал алдыга аракеттенип, дышать.
  
  
  Андан кийин приклад пистолета ударил мени боюнча баш, ошондой вдалеке добуш айланасындагы громкоговорителя провозгласил: - Эгерде бар деп бул жерге, анда ал бул жерде... бул жерде, бул жерде!
  
  
  Аны жок доверил эму. Ал эми ошол учурда анын задавался маселеси болобу, менде качандыр бир дагы мүмкүнчүлүгүн толугу менен поверить учурунда бул нерсе ушул сыяктуу.
  
  
  
  
  4
  
  
  Адегенде оңой болчу.
  
  
  Бархатистая, жумшак жана ровная, темная жана уютная дымка. Коргоочу тьма алектенген заставила мени улыбнуться. Бирок андан кийин ал башталганга жечь, резать мою терини да, майда сыныктары битого айнек. Анын тийиш эле уйти, антпесе ал разорвала эле мени бөлүгүндө, содрала менен мени живьем терини. Андыктан мен рванулся алдыга словно вынырнув менен түбүн деңиз. Жана ал аны жогору көтөрүлгөн, ошончолук мени разрывало бөлүгүнүн.
  
  
  - Жок! Анын... анын кетким келбейт! - Мен услышал өз добушун. Аны кайталап коюу-бул громче аракеттенип көтөрүү оордугун, давившую мага көздү. Анын моргнул, жана ал белгисиз түстөгү, башталган иштин жүрүшү тууралуу отчетту алдыга жана артка, передо мен, вибрируя мейкиндикте, андан тышкары.
  
  
  Анын көзүн ачты го башталган экинчи жолу, андан кийин үчүнчү, жана ошол эле мезгилде анын өтүүгө аракет кылган идти мындан ары да, азырынча менин максаты эмес ударилась райондор нерсени катуу. Термелүүнүн токтоп калды, жана ал кайрадан түштү, өтө эле начар жана сонный үчүн жасоого дагы бир кыймылы.
  
  
  Мен билбейм, канча убакыт өттү андан кийин ушул. Аны жатканымды мени захватывают сны, жана ар бир жолу анын өтүүгө аракет кылган оттолкнуть ih жана ачуу көздүн, бирок нерсени царапало мою терини нерсени жгло. Акыры аны баштаган бардык адегенде, продвигаясь алдыга чөйрөлөрдүн чередующихся толкундардын влад жана больно.
  
  
  Андан кийин "буюм" болуп калды. Бул кадам стена, земляная стена алектенген сидела передо мен, чоңойтулган же уменьшенная... анан ченемдүү. Менин максаты болгон раздавленой яичной скорлупой... алмаштырбай аны эмес объектилерине ай катары менен. Анын турду, прислонившись карата жакынкы стонать, прислушиваясь өзүнө прекрасному звуку дүйнөдө, звуку моей төштүн вздымающейся жана опускающейся менен ар вдохом.
  
  
  Бул царапало жана рвало мою териге-убагында бул долгого чистилища ортосунда аң-бессознательным, анткени бул подстилка, анда анын лежал на спине. Качан гана анын түшүндүм, мен жо, анын спустил бутту тартып скамьи, покрытой соломой жана дрожа өкүмдар.
  
  
  Анын упираюсь колу в стену үчүн турууга. Аны, өзүмдү наркоманом нарын ломке, мени тошнило. Удары, алар аны алдым баш, плюс затяжение проволокой ооруканага жаткырылган, вырубили мени.
  
  
  Эми, биринчи кезекте, анын тийиш эле калыбына келтирүүгө өзүнүн күчтөрү.
  
  
  Анын ушундай бир нече кадамдарды, азырынча меники болуп жаткан жок перестали сгибаться. Анын обошел клеткасына-камерага... квадратную каморку менен глиняными дубалдар жана полдор. Эмес биз, терезелерди, биз жада калса эшик. Кийинчерээк, эгер болчу келечеги, ага жылы деп ишенем смогу таба стыки жалал-стон, анда тийиш эшик, анткени ким анда.... Жана ким кандайдыр бир вытащил болмок, мени.
  
  
  Бир аягына камералар, сол тарабында поддона, в стену алынды вмурованы эки торлор. Эки тарап тең алар доходили мага чейин бар жана жүргүзүлгөн жабылышы проволочной торчо. Аны, албетте, жок собирался ждать, азырынча мени берүүгө өзүнүн мучителям, ошондуктан ага жакындап келип, мындай перилам аракеттенип, оправиться-жылдын больно болгон причинил мага сокку Ранджита прикладом пистолета.
  
  
  Бирок адегенде ал прикоснуться карата проволочной торчо жана имаратты карап чыгуу эки торлор үчүн жыл сайын болобу ih алып салууга, анын снял бут кийим. Адамдар, захватившие мени калтырышкан мени көйнөккө жана штанах. Стилет исчез катары жана "Беретта", жана, албетте, "Люгер". Аны да камзолы эмесмин, бирок санариптик камералар болгон эмес суук эле... жок дегенде азырынча.
  
  
  Анын мисир батинке жана бросил эго анын решетку. Эч нерсе болуп өткөн. Жок искр. Даңк кудайга, торлор алынган эмес электрифицированы. Аны кайра аянты балетные тапочка жана потянулся бирине тегерегиндеги төрт металл винт, алар торчолор крепились карата стонать. Бирок качан меники колдун коснулись эми, анын тишине раздался үнү, добушу, ал заставил мени вздрогнуть.
  
  
  - Доброе нарын шаардык мэриясынын, ардагер Картер. Анткени азыр күн, билесиңерби барбы. Менин сага приснились жакшы сны, "сахиб"...
  
  
  Добуш раздался улам бир айланасындагы эки торлордун. Жок шектенүүлөр үчүн металл визуалдык экран скрывался усилитель. Бирок көп болгону настораживало, анда добуш жылы алардын маалыматтарына карасак,... пугающе алардын маалыматтарына карасак.
  
  
  "Саламатсыздарбы, бул Картер, - дейт агент № 3. Чынында; Ястреб айтып сага райондор мага бардык. Ошентип, бул сиздин агент, Ананд, кажется алсак эго атым. Эми, ал келбесе карата жолугушуу өткөрдү. Жок, керек эмес. извиняться. Биз билебиз, ал эми биздин адам недосягаем, жана... Жөнүндө жок, таптакыр жок! Эго жок, добуш берүү жана бардык. Жок, эртең анын вернусь нарын Вашингтон. Кобра? Аны абдан боюсь, биздин өкмөт албаса кийлигишүүгө ишти индия коопсуздук кызматы. Сиз кандай түшүнөсүз, албетте... Ооба, рахмат үчүн кам көрүү. Айтсаңыз мистеру Ананду мага жаль, бул менде эмес чечими менен жолугушууга алар".
  
  
  Последовала долгая пауза. Ал эми андан кийин кайрадан тынчтык. Аны отошел-жылдын торлор жана жылдыктар сейил бак курууда карата койке. Карабастан пустоту нарын желудке карабастан, ужасное сезими тошноты, аны керек болчу табылсын бир: Шива жылы ушул, безжалостным, хладнокровным головорезом, хитрым душмандын, кандай ага дагы эмес встречал.
  
  
  Азыр прослушанная мною кыска сөз, телефон менен сүйлөшүүгө, ал жок, шек саноолор болсо, азыр бишкекте болгон произнесены таптакыр алардын маалыматтарына карасак, үнү менен. Бул жылы менин жеке добушу менен ушундай эле идеальной интонацией, кепке жана интонацией.
  
  
  Шива подставил жана мени эмес теряя убакыт убрал менен мастер-индийскую жашыруун кызмат өтөгөн. Ал тургай качан Ананд ал эле эмес появлялся үчүн өзүнүн жолу, эч ким ойлогон да эмес анын үчүн бириктирүүгө биз двоих. А эмнеге аларга, акыры? Беле "Ник Картер" эмес позвонил күбөлөндүрүүчү мурда бул эмес деп аларга, бул Шива — выдумка? Ошол эле "Ник Картер" указывал, эмне болсо да, "Кобра" чын эле бар уюштуруу менен алектенген алсак беспокоит индийское өкмөтү, жок эч жалпы менен таинственным персонажем.
  
  
  "Ник Картер", деди райондор бардык бул. Жана, судя боюнча бүтүндөй, ал эми направлялся үйгө, анын штаб-квартирасына AX Вашингтондо. - Мен абдан впечатлен, Шива. Бул сизге таптакыр мүмкүн болду воспроизвести менин добушу?
  
  
  "Сиздин мейманкана номерине белгиленсе, үндүк түзүлүшү, ардагер Картер", — деп жооп берди менин үнү, воспроизведенный электрондук ыкма менен мындай тактык, мен эмес алмак эмес вздрогнуть иттин өзүнө.
  
  
  - Ошондо, мейли, передайте менин комплименты сиздердин электронщикам. Анын обыскал бул бөлмөгө төрт жолу эмес, нашел бизге бир микрофондор... ал тургай эң немыслимых жерлерде - возразил мен жогорулатуу менен, добушу менен алмаштырбай сомневаясь, ал мени слышит. Анын алмак эмес көрө көмүскө микрофондор, бирок, эми ачык болчу, мунун ошондо ийгилиги в моем мейманкана номерине, ал жок эмгек поместит одина камерага.
  
  
  - Бул бир айланасындагы акыркы ойлоп табуулардын Хаджи; өтө чувствительный, кубаттуу, малогабаритный микрофон, - объяснил дубликат ошол добуш.
  
  
  — Баары деп табуу иголку нарын стоге чөп, — деди мен.
  
  
  Менин каткырык раздался абада, андан кийин менин добушу улантты: "Абдан жакшы, ардагер Картер. Кубанычтамын көрө, сен жок абдан сезими юмора. Бирок Хаджи, эгер сиз жөнүндө nen эмес, ошону укканбыз дагы, — веб-татыктуу буюм, аны Албания экспортировала акыркы жыйырма жыл. Эми ал иштейт экен мени, бул Кобру... бул Шиву! - Добуш ликовал.
  
  
  - Хема ал иштейт?
  
  
  - Сиз эң жакшы билесиз да, ардагер Картер. Акыры, AX жөнөттүм сизди Индияга үчүн гана эмес, жакшылап разоблачить банду болдум курал-жарак же героином! Сизди кызыктырат чудесное ачуу Хаджи, эго гениальное ойлоп... Кутуча!
  
  
  - Кутуча? - аны кайталап коюу.
  
  
  - Прозвище имитатора добуш берүү, аны ойлоп, калкка көрсөтүп турушу кандай гана болбосун азыркы вокальный үн. Ал кичинекей, ардагер Картер, ал тургай боюнча сиздердин стандарттык миниатюрным моделям. Көп эмес сигареттердин кутусунун... бирок бир кыйла опаснее, албетте.
  
  
  Анын спросил. - Жана сен собираешься жасоого өз шкатулкой? Мен сводил көздүн менен металлического экрандын алмаштырбай решетка мүмкүн белгилеп туруу ар бир нулган кыймылы.
  
  
  - Айтасың, аны сумасшедший эмес да, чынбы?
  
  
  - Псих? Андай деле эмес да, Шива. Сиз ценымногие умнее; адатта сумасшедшие мүмкүн эмес придумать мындай татаал планы.
  
  
  - Рахмат, ардагер Картер. Анын ценю сиздин комплимент. Жок, чындыгында делле аны эмес сумасшедший, жок дегенде, жок менен моей көз карашы. Ал эми Шкатулки, ойлоп табууларды Хаджи, анда сиздин кызмат кылгандардын убедилась, канчалык ал гениальна жана эффективна. Бул аралык инциденттер мелис жөн гана тесттер, экспериментами, эгер боло так.
  
  
  "Бирок, бир аз убактан, качан гана Хаджи кошту айрым өзгөртүү өзүнүн түзүлүшү, өндүрүштөгү перестанут боло жөнөкөй экспериментами. Добуш берүү көрөсүз, ардагер Картер, Индия азыркы учурда нейтралдуу болуп саналат державой ортосунда Кытай жана Западом. Жардамы менен менин өнөктөштөрдүн Пекинде бул тарап, выступающая катары противовеса, рухнет бир мгновение, ошондо сбудется мечта менин ата-бабаларыбыздын, качан Кытай жана Аталган субконтинент возьмутся үчүн колуна катары добрые союзники, союз болгон атуулдарга узак жашашат, ал кайсы болбосун башка дүйнөлүк тарых".
  
  
  - Аны спросил. - Эмне үчүн союз? Анын мысленно записывал бардык, ал айткан аракеттенип, утушка жетише кезде. Ошол учурда менин көздүн кунт коюп исследовали чектери камералар. Анын өкүмдар жай үчүн эмес шуметь; Бул отель үчүн Шива услышал, мен да двигаюсь, же услышал, мен да скребусь жөнүндө дубалдар, ачууга аракеттенип, кандай нерсе щель. Керек эшикти гана анын жана мындан ары эмесмин.
  
  
  - Борбордук аянтындагы соода-аталган союз, ардагер Картер, альтернатива обеим нациям үчүн избавить дүйнө-жылдын противоборствующих блогу. Жок, мен эмес, маньяк величия, мага плевать, бул дүйнө түшөт умб у менин буту. Менде акча, көбүрөөк анын алам потратить. Менде да бар бул вллияние в моем өкмөтүнө. Бирок Кытай жана Индия болуп калат бир нацией, менин эли азыр болбойт "голодной ордой катары" экинчи атай эго батыштын журналисттер. Биз станем могущественными катары Бхарат, древняя Индия. Ошондо менин эли кайрадан вернется карата древним богам, Нагам... змеиным божествам менин ата-бабаларыбыздын.
  
  
  - Биз бүгүн, жыйырманчы кылымда, Шива. Ажырашканга буруу миллиондогон адамдардын. Бүгүн адамдардын көбүрөөк кызыктырат толтурулушу ашказандын караганда поклонения змеям.
  
  
  Сен абдан аз билесиңби жөнүндө индийском менталитете, Картер. Анын происхожу боюнча королевской үй-бүлө, үй-бүлө, восходящей карата Нагу, змеиному предку. Анын ношу тюрбан алмаштырбай бул дракон, свернувшаяся шакекчелер кобра менен гордой головой, покоившаяся менде на лбу, - деп жооп берди Шива. Үнү... добушу эго шталь атылбас катары у сойлоп жүрүүчүлөр. Ага жылы эки эсе акылман поражен, мунусу менен ал алмак айтууга жана которууга өзүнүн эмоциялар рахмат ойлоп табууга Хаджи.
  
  
  - Эмнеге сага алгач эмес накормить өзүнүн адамдардын? Эгерде сенде көп акчаларды, эмнеге сага эмес, өткөрүп берсин ih өкмөтү үчүн балдар эмес голодали? Же сиз боитесь, алар оценят сиздин жест эмес, каалашса канааттандырууга сиздин жадные өтүнүчүн? Анын запрокинул карашат жана шталь насмехаться үстүндө эго мечтами, ал страшной максатында, аны ал өзү поставил.
  
  
  Бирок Шива таптакыр жок наслаждался билдирет.
  
  
  "Мен абдан көп айткан, Картер," ал жарыялады. - Бирок анын отель үчүн сиз билген, сиз чын эле наткнулись карата змеиное гнездо, жана бул мен эмес потерплю ушундай кичинекей адамдардын элеңиз. Сиздин өкмөтү эмес түшүндүрөт полицейского тынчтыкты жана албаса кылышы мага көрүүгө, бул менин мечты сбываются. Азыр эле кытай коммунистические аскерлери сосредоточили өзүнүн көңүл биздин түндүк чек арада даяр избавить Индияга жана башка слаборазвитые өлкөнүн iga жакырчылыктын жеткен чегинде жашаган.
  
  
  - Продолжай мечтать, Шива. Бийлик Пекин выставили сени слабоумным, сен проглотил наживку... анын эки жагын. Качан гана аскерлери пересекут түндүк чек арасы Индия, будьте четтөөлөрсүз, бул Батышка эмес болот бездействовать үчүн, жыл сайын, бул ишке ашырылат. Болосуңар жүргүзүүгө согушка алектенген сотрет адамзат менен адамдын жерлер. Андыктан, мүмкүн... бирок бул эмес, так гана калат чыныр, бесконечность змей, алар ползать боюнча чөлдө жана радиоактивной планете.
  
  
  Аны прислонился карата стонать жана затаил дем алуу. Болот рассуждать ал жөнүндө анда мындай адам катары, Шива? Жана мен кантип алмак айтууга аң-сезимдүү, качан бардык, ал жөнүндө анын алмак дегеним болчу ыкмасы качууга? Аны билген сумасшедших өзүнүн өмүрүн, бирок мындай логичных жана безумных адам катары называвший өзүнө Шивой.
  
  
  Жок, ал жок кылгысы оңдоо керек турат, ал жөн гана отель вернуться в өткөн мезгил, баасынын развязывания үчүнчү дүйнөлүк согуш. Жана дагы, анткени ал глухим карата моим сын-пикирлер, бул эмесмин коркунучу өзүнүн безумного планын, менде боюнча спине мурашки побежали.
  
  
  "Кандай болгон учурда, ардагер Картер, сиз, ликалык стольких адамдар эмес увидите бул жерде мындай трагического эки жагын. Гурнек айтып мага өлгөндүгү жөнүндө Мохана; Анын заты берсин сизге эки мүмкүнчүлүктөрүнүн. Мохан үчүн Картердин, Картер үчүн Мохана. Гана бул жолу өлүм болбойт, тез жана мгновенной. Сиз билесиз да, канча адам алат страдать, биринчи кезекте караганда умереть-жылдын укуса чыныр, ардагер Картер? - суук эле деп жыйынтыктады Шивы.
  
  
  - Бул көз каранды чыныр.
  
  
  — Чынында эле, — макул Шива. - Мен кубанычтамын, сен дагы можешь рассуждать, Картер. Бирок, эгерде сиз упустите кандайдыр бир деталдар, анын берүүгө даяр сизге керектүү маалыматтар.
  
  
  Аны прислонился карата булганыч, стоны, перестав издөө потайную эшик, жана повернулся, кайра спрятанному үчүн металл визуалдык экран динамикасын. — Идем, Шива, — сухо возразил ага. - Мен бүткүл учурунда внимании.
  
  
  "Анын бизге секунд эмес сомневался бул, ардагер Картер, — рассмеялся ал. - Бирок мен буду краток, анткени менде көп маанилүү иши. Герпетология болуп моим хобби бир нече жылдардан, смею кошулсун, мен бул кадыр-баркы жагынан сойлоп жүрүүчүлөрдүн, өзгөчө уулуу. Менде коллекция, болжол менен эки ондогон ар түрдүү.
  
  
  - А сен кандай выбрал үчүн мени?
  
  
  - Беш змеей, Картер. Сиз эмес билүүгө ih с первого взгляда, бирок алар сөзсүз билет сизди. Чыныр ээ терең сезимин территориальности. Алар эмес, башка, качан ih беспокоят нарын ih үйү. Жараша ih смертельного укуса адам алат страдать эки саатка чейин жети-сегиз күн.
  
  
  — Эгерде зубчатая гадюка вонзит өзүнүн тиштер жалал-сиздин күнөөкөр денелик табият, сизде жакында iso бардык хорька потечет кан, ардагер Картер; тапсаңыз болот окрашенная кан шилекей, заара болуп калат кызыл. Болосуңар страдать-жылдын мучительной болит ич ооруу, ошондой өлүмү наступит натыйжасында кабактын мээ".
  
  
  - Чындыгында заманчиво! - воскликнул мен эмес спуская көздүн менен ар кандай кыймылдардын, ища экендигин тастыктоо бул каражаттар эмес, жөнөкөй коркунуч.
  
  
  - Эгерде сиз выберете мою любимицу, королевскую кобру, анда умрете-жылдын аноксии, медленной жана мучительной формалары удушья. Экинчи жагынан, двоюродный брат королевской кобры, азиатская кобра, ээ яд, ал, бул жылы показано, эки эсе токсичнее стрихнина. Ошентип, тандоо сизде, ардагер Картер. Эгерде сиз выберете кобр, сиз умрете салыштырмалуу жалкой өлүмү аркылуу бир нече саат; эгерде сиз выберете гадюк, будьте даяр өзү гротескной жана невыносимой больно, кайсы гана болот өзү берсин.
  
  
  - А эгерде аны эч нерсе выберу, Шива? Бул случится?
  
  
  Сенде жок, тандоо, Картер, ага атаандаш жок. Акыры, сиз поймете, кандай аны олуттуу адам! Ошентип, азырынча мен жок узнаю сиздин преемника, дозволительно, мага жакты уланта бул сүйлөшүү сиздер менен. Менде бар, кызыктуу маалымат, ардагер Картер. Абдан кызык.
  
  
  Бул жылы акыркы, мен услышал-жылдын "өзүнө", вернее, көз Шивы өзүнүн үнү менен. Кайра воцарилась тынчтык, нарушаемая гана моим дыханием. Аны таптакыр похолодел, уверенный, бул эмес надуманные коркунуч. Шива болчу бактысыздык решимости убить мени болушун көрүүгө, бул өлүм келсе мага муками. Балким, ал бактысыздык решимости причинять кимге болсо оору сыяктуу, ал подпитывала эго абсурдные мечты жана стремления.
  
  
  Бирок кандай болмок себеби побуждала биз бу, башкарууга милдеттүүбүз, ал эмес сомневался нарын искренности эго деген сөздөрдөн. Анын осмотрел кичинекей камерасына глазами; жана анын бардык отчаянно кылгысы чыгышы, качан кандайдыр бир скрип же, вернее, жеңил гудение заставили мени буруу качканда эскертүүсүз колдонулат эки торлор.
  
  
  Бир жай поднималась үчүн исчезнуть нарын стоны. Төрт металл винттин алынды бесполезны, анткени экран управлялся электрондук ыкма менен. Бул учурда эго салттуу эмес көрүнбөйт; ал жерде квадратное бар. Здравый маанисин велел мага сактоого унчукпоо жана тынчтыкты, бул канчалык мүмкүн.
  
  
  Бирок мага пришлось жасоого сверхчеловеческое күч алышы калышы жерде, качан аркылуу мүнөтүнө королевская кобра узундугу кеминде он фунтту выкатилась аркылуу тешиктери жынысы камералар.
  
  
  
  
  
  5
  
  
  Королевская кобра азыр поднялась нарын атакующую позициясы, приподняв карашат на шее, качан тегерегиндеги тешиктер стоны выпала дагы бир дракона. Мен алмак эмес билүүгө, аны аталышына, бирок у нах болгон бекем жана тыгыз чешуя, качан жана ал раскладывалась карата жынысы, ал издавала странное шипение, похожее на үн оттон.
  
  
  Анын скользнул бойлото дубалдар аракеттенип, добраться чейин соломенной керебеттер. Шива", - деп пошлет мага беш змей. Үчүнчү, узундугу андан бир жарым метр, бул учурда спускалась айланасындагы дыры. Бул кадам " азиатская кобра, тиби, ал аны дароо билдим боюнча мүнөздүү болуп клиновидным отметинам на затылке.
  
  
  Ee обиды эки эсе ядовитее стрихнина, вспомнил аны жай двигаясь карата тюфяку, приподнятому үстүндө бекем.
  
  
  К шипению жана свисту үч рептилиялардын добавился менин безумный айланасында каткырык громкоговорителя, спрятанного за решеткой, каткырык, наполнивший камерага өзүнүн жутким рефреном. Засмеялся Шива, воспользовавшись ойлоп табуу албанского окумуштуулар үчүн воспроизвести каткырык моим өз үнү, жана ал зазвенел менде кулак.
  
  
  - Динара суймалиева: жакшы калыңыздар, ардагер Картер! — бодро воскликнул менин невидимый враг. - Доброго күн!
  
  
  Каткырык өлсө менен бирге гротескным финальным припевом. Анын увидел раздвоенный тили жана сияющие көздүн төртүнчү чыныр, обрамленной нарын проеме. Бул жылы крайт, бир түрү азиялык кобры; ал скользнула карата грязный албайт.
  
  
  Аны ачты ноздри; абада турду күчтүү жыт, кандайдыр бир ачыган даамы. Антсек жыты, напоминающий мускус. Анын затаил дем алуу, бирок жыты шталь шамалы, дээрлик ощутим нарын тесноте камералар.
  
  
  Шива продумал бардык.
  
  
  Чыныр менен ih курч обонянием казались дагы көп раздраженными: кандай гана жаратылышты алар бизге сапар запахи обостряли ih дүүлүгүү чейин исступления. Королевская кобра, эки эсе длиннее калган, изящно скользила жынысы боюнча. Анын продолжал приближаться карата койке менен тюфяком, избегая тез кыймыл-аракетти, алар болмок спровоцировать рептилию карата смертельную атаку.
  
  
  Качан гана менин башталышта коснулась аягына деревянной скамьи, бешинчи дракона пайда болду айланасындагы темноты дыры нарын противоположной стоны. Ал өзү маленькой боюнча бардык, өзгөчө салыштырмалуу королевской коброй. Бирок, өлчөмү жок болгон эч жалпы менен аны өлтүрүү жөндөмдүүлүгү; жана анын боялся бул акыркы сойлоочулар сыяктуу калган төрт бирге алынган. Эми алар приближались мага, стоящему колдору артында болушу керек карата стонать.
  
  
  Жагат мага бул же жокпу, мага пришлось переместиться.
  
  
  Аны бросился алдыга, анын мейкиндиги, адегенде жардамы менен напряженной мыслительной концентрациясы, ал эми андан кийин прыжком менен жынысын приземлился карата покрытую соломой скамейку. Королевская кобра свистнула жана бросилась мага. Аны көрө алмак тамчы ууну, блестевшие анын курч катары бритва клыках.
  
  
  Аны отстранился, качан почувствовал, ал укусила задницу менин ботинка. Ал эмес смогла укусить мен үчүн лодыжку. Ядовитая суюктук желтоватого түстөгү капала карата солому, анда анын хранил. Кобра поползла боюнча керебеттер. Аны тез расстегнул рубашку жана высвободил колуна айланасындагы түтүктөрүнүн.
  
  
  Капюшону чыныр казался бал шире караганда, адегенде, жана рептилия раскачивалась оң солго, даяр келтирүүгө башталган экинчи сокку. Ошону менен бирге, калган төртөө извивались карата жынысы, бардык лижет жана лижет мамиле тюфяку. Анын отпрянул да өтө катары гана алмак, жана расправил рубашку катары матадор держит красную кездеме алдында разъяренным быком.
  
  
  Качан кобра бросилась алдыга үчүн вонзить өзүнүн тиштер в мою күнөөкөр денелик табият, анын накинул карата нах өзүнүн хлопчатобумажную рубашку жана наклонился вбок. Көйнөк шевелилась, бул жандуу. Астында кездеме шипела жана извивалась рептилия, аракеттенип, вырваться айланасындагы импровизированной ловушки.
  
  
  Мен собирался ждать, азырынча кобра вырвется эркиндигине, ошондуктан тез расстегнул кожаный куру карата брюках. Удерживая анын концом тешиктер бар бир нече дюймах үстүндө соломой, аны, жакындап келип, мындай арткы бөлүгүнүн скамьи. Бул учурда единственное, эмне керек болчу жасоого, бул попытаться добраться чейин тешиктер стоны.
  
  
  Электрондук башкаруу металл решеткой эмес активировано алар менен хорька сыяктуу экран өсө баштады на стену. Проем, судя боюнча маселе, анда аны стояла нарын дальнем аягында камералар, казался жетишээрлик чоң кылып берүүгө мага мүмкүн болгон жолу качууга.
  
  
  Дегеле, түбөлүккө болчу попробовать. Андай болбосо, сойлоп жүрүүчүлөр пошли болмок в атаку бирге бардык, ошондо эмес болмок спасения-жылдын ожидавшей мени насильственной жана мучительной каза болгон. Дракон менен зубчатой чешуей извивалась учурунда бардык узундугу карата чети керебеттер.
  
  
  Бул кадам рептилия, бул жөнүндө ал мага мына айтпай жүргөм Шива менен ушундай катуу ядом, эмне, эгер ал укусила, ал вызвала болмок кан ички органдары жана заставила эле мени истекать кан боюнча бардык хорька. Калган үч чыныр тартылган шипением королевской кобры, поползли жынысы боюнча к развевающейся көйнөккө, алдына анын болгон эле жабык чоң рептилия.
  
  
  Дракон, экинчи жагынан, казалось, интересовалась гана мен, темалар менен холодными глазами, алар казалось, отражали кан. Жана менимче бул кадам эмес, кобра, ошондой гадюка-рептилия, анда Шива алмак таба өзүнүн воплощение.
  
  
  Ал болжол менен алтымыш см узундугу менен заметными бледными жана темными узорами карата чешуйчатых боках. Анын кыймылын таптакыр алынган эмес оборонительными, ошондой шипение, ал ал издавала, заползая карата чети тюфяка, заставило мени вздрогнуть.
  
  
  Анын натянул тууга кур, спорт эго касынын абага, жана ошол эле миг щелкнула дракона менен невероятной ылдамдыгы, метнувшись боюнча воздуху. Анын опустил тууга кур менен пряжкой карата карашат сойлоп жүрүүчүлөр. Металл отскочил-жылдын шероховатой чешуи, бирок сокку заставил гадюк соскользнуть мурун, свернувшись шакекчелер биринен болгон друге.
  
  
  Бул мирза, анын анын ждал.
  
  
  Чети көздөр аны увидел спрятанную астында чүмкөмөлүү карашат королевской кобры, вылезающую үчүн көйнөктөр. Эми менин ак зависела тургандыгына катары тез анын двигаюсь; Анын терең вдохнул жана прыгнул алсак касынын катары гана алмак тарапка.
  
  
  Качан анын, бросился карата отверстию нарын противоположной стоны, беш рептилиялардын засвистели жана зашипели, словно хор разгневанных демонов. Аны оглянулся аркылуу ийинин. Жыт алып, ал почувствовал анын мурда, шталь шамалы, зловонные миазмы мелис ушунчалык проникающими, бул казались осязаемыми.
  
  
  Сойлоп жүрүүчүлөр эми приближались мага, даяр келтирүүгө сокку жана убить. Качан анын, добрался чейин проема нарын стоны, алар кеминде эки метр менен менден баш. Анын приподнялся, бирок услышал шипение кобры алсак близко, бул обернулся жана өтө топнул буту боюнча грязному жынысы.
  
  
  Аны нагнулся катары молния, спорт горсть жерлери жана швырнул аны грозную карашат кобры. Рептилия вскинула карашат, жана аны нырнул нарын дыру, цепляясь аягында тар тешиги.
  
  
  Акыркы, ал жөнүндө ойлогон да, аны, жылы, анда кайда алып барат туннель, же беле сиз проходе башка сойлоп жүрүүчүлөр. Бул-анда ударилось жөнүндө кожаную подошву менин ботинка, жок күчтөрүндө кирүүгө жардам берсе сквозь нах. Анын отдернул ногу жана двинулся жалал-темный өтүүгө, ударившись головой жөнүндө верхнюю бөлүгү төмөнкү тар туннеля.
  
  
  Болбогон жерлер үчүн повернуть карашат, жана жыл сайын, жок последовала барбы үчүн мен анын туннель кайсы нерсе айланасындагы дракона в санариптик камералар. Аны двинулся алдыга, дагы слыша бешеное шипение рептилиялардын турат өзүнө. Даңк кудайга болгондугуна жараша, ал продвигался боюнча проходу, үн становился бардык тише.
  
  
  Жолу, ал боюнча мен пошел айтылып, жападан жалгыз мүмкүн болгон альтернативой верной каза болгон. Эгер мага кылуу мүмкүн убить бир нече змей, выжившие наверняка смогут вонзить өзүнүн клыки в мою күнөөкөр денелик табият, адегенде караганда анын смогу ih токтотуу. Жана да эгер анын устранил бардык пятерых, ага жылы деп ишенем Шива жок олку-пошлет камерага экинчи топко уулуу гадов. Андыктан кандай болсо маанисинде анын алмак деп эсептелсин өзүн коопсуздук.
  
  
  Эми, качан аны жасадым өзүнүн тандоосуна, аны продолжал ползти карата четвереньках. Туннель, казалось, бир аз көтөрүлгөн, аталган едва заметный уклон. Ал тускло освещен; тынчтыкты чагылдыруу отфильтровывалось турат мени бледное сияние падало үстүнөн. Бирок, ал мындан ары, ошону темнее становилось. Булагы жарыктын эмес шталь кыйла интенсивдүү болгон. Анын едва алмак көрүшү, өз колуна качан шелл боюнча узкому проходу.
  
  
  Айланасындагы мени болду гана нымдуу грязь жана бүкшүгөн жыт. Анын продолжал жолу бир нече миң жана, акыры, токтолду, деп отдышаться жана проветрить карашат. Ага жылы даяр коюуга жашоомо, анда электрондук түзүлүштөр белгиленген Шивой нарын санариптик камералар, болгон эмес видео жана электрондук көздүн... балким, ал гана укканын мени да качан аны айткан эмес. Бирок, мен украинага дээрлик ишенем өзүндө эмес чечими байкоо жүргүзүүгө моими кармалган.
  
  
  Убакыт казалось, остановилось, азырынча анын өтүүгө аракет кылган таба тууга туннеля жана ошол эле убакта аныктоого, анда анын сунушу табууга ыкмасы вырваться айланасындагы тармактарын Шивы жана разоблачить эго пландар борбордук аянтындагы соода-индийского союзунун. Анын салттуу эмес чувствовал биз шипения гадов, бизге ошол зловонного жытын... бул разлился карата санариптик камералар.
  
  
  Дем алуу сынамыктарды тандап алуу абанын коснулось ошол адамдар незаметное дуновение. Воодушевленный, улантты аны кыймылы. Эч бир сигнализациясы жок сработала, жок дегенде кадимки чалуулар же сирены. Түшүнүктүү, бул Шива болчу ишенем избавился-жылдын Ника Картердин.
  
  
  Бирок анын ордуна бул Ник Картер болбосо кара түрү гана өзүнүн досу Шиву, акылын, Кобры жана эго мощное курал... Шкатулку. Эгерде эле аны эмес оказывали АХ планын ойлоп табуулардын же саму штуковину, бүткүл дүйнө албады болмок ээ болууга иши менен Шивой. Эмне берди мага жөнүндө толук түшүнүк экендиги баса багытталды эго пландарын. Бирок Шива упустил түрү боюнча маанилүү нерсе: ал эмес ачты мага, ал пайдаланууга өз Шкатулку жетүү үчүн өз невероятной максаттары.
  
  
  Анын атчан Индияга, задаваясь маселе чынында эле барбы бар Шивы. Эми да качан аны эго нашел, ал дагы болуп кала берген безликим персонажем, бирок боюнча болмуштун жана кан. Ошондой эле анын оказался менен белгисиз, улам чечилбей уравнением. Мага пришлось болмок завладеть ойлоп табуу Хаджи, негизинен, анткени мен түшүнүктөр эч нерсе болгон жок, кантип пайдаланууга болот имитатор добуш аныктоо үчүн абсолюттук бийлик дүйнөдө.
  
  
  Дубалдар нымдуу боюнча утрамбованной жерлери царапали мага колуна жана мойнуна, на грудь капал тер. Ал алмак эмес остановиться азыр, бирок, туннель сужался, жана мага керек болгон улантууга иштин жүрүшү тууралуу отчетту алдыга кетсе да, дубалдарынын сдирала менен мени терини.
  
  
  Мага калды өңүтү өзүнө, застрявшего нарын туннеле, анын айланасындагы чыккан жок. Менин ногти алынды сломаны жана окровавлены, мага казалось, мен крот, ал элементтер передвигается өзүнүн журналдар. Бирок качан гана анын баштады терять артаарын, менин оюмча токтолду караганда болсо, бул заставило мени капысынан остановиться.
  
  
  Передо мен болдум, босого. Жасалма ыйык проникал аркылуу эки собирались нарын деревянной панелдер квадраттык формалар. Эмес издав бизге үндүн, анын пополз алдыга волоча өзүнүн согнутое денеси бул туннель.
  
  
  Экинчи жагынан деревянного барьера эмес доносилось бизге үн. Анын прижался бир караганда k собирались эмес иштөөдөгү биздин малейшего берүү, бул үчүн ага. Бир нече валунов, таштарды, чоң кусков жыгачтан жана чоң лужа стоячей суунун жүрүшүндө биринчи, мен увидел. Андан кийин послышалось знакомое шипение змей.
  
  
  Вынырнув камактан валунов скалы, деңиз змей көбөйттү өзүнүн длинную стройную шею менен таң каларлык нерсе маленькой головой үстүндө поверхностью стоячей аны суу. Бул-анда упало үстүнөн, чийки окровавленное эт. Дээрлик дароо эле эго сожрала голодная дракона. Андан кийин чоң ящерица болгон брошена жалал-нору. Королевская кобра өлчөмү, скажем менен тигил, аны калтырган ага санариптик камералар, поднялась нарын мүнөздөмө болуп үчүн нах позициясын үчүн атаки.
  
  
  Ящерица бросилась карата скалам, бирок кобра болуп калды тезирээк. Склонив набок карашат чүмкөмөсү менен, ал бросился алдыга впиваясь тишти нарын чешуйчатую шею зверя. Ящерица боролась секунда, жана кобра скользнула мурун; Аны көргөн да, укушенное жаныбар двигалось катары пьяное, наклоняясь карата бок жана судорожно тряся лапами. Андан кийин кобра проглотила ee головой алдыга.
  
  
  Насытившись, чоң рептилия свернулась айланасындагы скалистого валуна, словно греясь карата полуденном күн. Жалал-нору попадало көп ичиш - келемиштер, ящерицы, чийки эт. Аны көбөйттү карашат, аракеттенип көрүүгө, ким кормил коллекцию дракон Шивы.
  
  
  Бирок дыра омелой таш дубалдар, ал эми жыгач люк жайгашкан тилиги, айткан жок мага толук билүү. Качан дракон покормили, шипение стихло. Аны түшүндүм ошондо, бул Шива использовал туннель үчүн заманить голодных рептилиялардын в мою камерага, албетте, разбудив ih вонючим запахом, ал распространил нарын маленькой бөлмөсүндө.
  
  
  Эми жыгач люк болчу опущен, жана мен сводил көздүн менен собирались, ожидая, азырынча бардык сойлоп жүрүүчүлөр болот накормлены. Эч нерсе дүйнөдө жок заставит мени попытаться сбежать, азырынча ар бир дракона болбойт ашык сыта. Андан кийин ичиш алар жок болушат мындай агрессивными катары беш канаттууларды, алардын калтырган ага карата санариптик камералар. Анын жетишээрлик жакшы билген адаттары сойлоочулар үчүн билүү кандай гана болбосун внезапное кыймылы, угрожающее ih коопсуздук, заставит ih напасть, жада калса эле утихнет.
  
  
  Андыктан мен ждал, азырынча алар сожрут бардык чейин акыркы кусочка. Ушунун отвратительное зрелище: чыныр, кобры жана башка сойлоп жүрүүчүлөр бир нече жолу нападали, проглатывая өз курмандыктарын, алар конвульсивно брыкались. Ал эми анын ошол эле учурда өтүүгө аракет кылган аныктоого, ким жооп берет раздачу тамактан. Акыры анын багытта длинную извилистую руку, протянувшуюся үстүндө чети змеиной чуңкурлар.
  
  
  "Съедят бардык, деп берет", — деди суук саркастический үнү.
  
  
  Эгерде Шива мурдагыдай эле болуп кала берген безликим бар болсо, анда бул жолу арасында мени эмес передала. Добуш болчу, мага ушул жаман белгиси. Акыркы жолу аны укканын, аны эки күн мурун, качан ал шептала мага нежные деген сүйүүнү. Ошондо анын почувствовал каалоо, страсть. Эми анын чувствовал катары, учурунда мага закипает жини келет.
  
  
  Бул кадам Рива Сингх, аймактык темноволосая кыз менен алектенген рулей дракон.
  
  
  
  
  6
  
  
  Мүмкүн, мага эмес, стоило алсак удивляться. Мүмкүн, мага стоило отнестись к буга кадимки цинизмом, анда мени да көптөгөн обвиняют, называя атылбас, жестким, неспособным карата эмоциям. Анткени, качан бөлүгүнүн рискуют өмүрү, болбойт болууга "крутым" менен беспощадным цинизмом көрүү ош адам ырайымсыз реалиям дүйнөнүн.
  
  
  Жана бардык эле анын держал Риву өз объятиях, жок грубости, бирок с чувством нежной нежности, ал сейрек кездешүүчү дарылоо испытывал эрте. Бирок ал незнакомкой, анын помнил тигил теплоту жана каалоо, ал пробудила менен биргесиңер, бул изысканное ыракат, ал ал мага доставила. Тажрыйбасы, ал ажырашканга забыть.
  
  
  Бирок, иттин анын сөздөр, поняв, бул кадам жөн гана приманка, приманка, призванная отвлечь мени качан Мохан жана Гурнек ворвались в менин мейманкана номери, анын боз-булуң айылынын тургуну с ума жылдын ярости. Качып эми шталь караганда жөнөкөй маселе жашоосу. Анын отель үчүн Рива почувствовала ошол эле безумный ужас, ага подвергся аны санариптик камералар, тигил эле невыносимую ооруу.
  
  
  Узун тонкая колу исчезла бүткүл көрүү талаасынын. Акыркы курмандыгы болуп калды кара чычкан, укушенная жана проглоченная змеей бир глоток. Акыры, качан воцарилась тынчтык, аны протянул руку жана баштады абайла, толкать жыгач люк, стоявший ортосундагы мени менен жана свободой.
  
  
  Эч нерсе эмес мешало мага азыр көтөрүү панель, бирок анын баары эмес торопился. Пришлось иштөөгө жол берилүүчү этият жок коюуга туура эмес ходовой өсүшү. Анын оглядел нору учурда, эгерде кайсы нерсе айланасындагы дракона эмес успокоилась. Бирок эч нерсе двигалось. Эч тышкары, деревянного барьера.
  
  
  Акыры, подняв люк, анын скользнул баруу тень и затаил дем алуу. Жана бул жерде убакытты бөлүштүрүү болчу олуттуу элементи, решающей бөлүгүнө менин пландын. Аны дагы эле турду карата четвереньках; дубалдар туннеля царапали менин вспотевшие колуна жана мойнуна. Бул болот өтөө оңой эмес, биринчиден, вытащить өзүнө ашуусу аркылуу, ал эми андан кийин пересечь дыру үчүн взобраться болгон кесек таш дубалдар.
  
  
  Бирок, ооба, бул акыркы калктуу пункт россиянын болушкан эмес, жеңил башынан. Коркунуч — менин күчтүү тарап чакыруу — негизи менин иштөө; Анын определенно эмес шталь болмок Истребителем № 3 улам өзүнүн красивого адамдар. Ошондой эле бул эмес, ошол учур менен моим тажрыйба, ал аны сатып алган, иштеп, ак-AX көптөгөн жылдар.
  
  
  Добуш эмне үчүн аны жок кылгысы рисковать. Анын сдерживался чейин ошол хорька, азырынча ишенген, бул мага эмес сунушталат башка эч кандай чечими тышкары, ал алектенген болду менде азыркы учурда. Ошондо гана анын перебрасывался бардык өзүнүн салмагы аркылуу тараптар жагына, освобождаясь-жылдын одоно дубалдын туннеля.
  
  
  Менин көздүн азыр көнүп деле калышты карата жарык тийген жерде сакталат, ошондуктан аны мурда эле эмес, өзүмдү кротом тышкары эго логова. Анын выставил карашат жана мойнуна алдыга жана этият заглянул нарын дыру. Королевская кобра дагы свернулась калачиком чоң валуне, отвернув карашат нарын капюшоне; калган чыныр лежали нарын расслабленной, неагрессивной позе.
  
  
  Беги, Картер, беги тезирээк!
  
  
  Анын пополз алдыга, дагы согнувшись эки эсе. Бизге бир любопытный көз караш менен кайрылбаса кат менен мою тарапка, в дыре эч нерсе шевельнулось. Ладно, азырынча баары жакшы. Учурга карата аны толугу менен чыкса, айланасында туннеля жана почувствовал едкий жыты рептилиялардын висевший, бул туман, бул күнү ih логова.
  
  
  Анын тез вычислил ортосундагы аралык өмүрү жана өлүмү, өлүмү жана андан кийин бакубат агонии-жылдын укуса чыныр. Мага керек болчу добраться чейин противоположной дубалдар жана забраться карата верх дыры, биринчи кезекте караганда чыныр заметили, эмне болуп жатканын.
  
  
  Анын двигался, азырынча толук эмес өкүмдар болгон бутту, прислонившись колдору артында болушу керек карата стонать. Аны укканын, ага ким-анда двигался үстүндө ямой, чте бул жеңил шарканье. Аны надеялся, бул Рива болгон бир, бирок биле ушунун мүмкүн эмес. Анын терең вдохнул, кескин выпрямился жана прыгнул алдыга.
  
  
  Аны приземлился карата свернувшуюся спиралью саяарын королевской кобры. Гана билдирет албетте, бул болбогон пландаштырылган. Бирок ал шталь ждать, кандай реакция болот кобры. Аны азыр цеплялся үчүн чоң таштан глыбы түзгөн тышкы бети норы, качан кайра услышал знакомое шипение чыныр.
  
  
  Менде да болгон эмес убакыт оглянуться аркылуу ийинин. Анын iso бардык күчтөрдүн дыйкандары өзүнүн денеси алдыга өтө отталкиваясь ногами жана бир эле убакта двигаясь. Аны, деп белгиледи, бул менин батинке эми андан-анда жеңилирээк, бирок оглянулся үчүн жыл сайын бул болчу. Анын вцепился жыйынтыгындатапшырышкан айыл чети таш дубалдар жана перешагнул аркылуу чети чуңкурлар.
  
  
  Тешик-жылы заполнено шипением жана визгом проснувшихся рептилиялардын. Алар раскачивались, прыгали абада, перелетали менен камня на ташы; мен үчүн ушунун похоже кароого повтора шоу. Менде болгон эмес убакыт остановиться жана отдышаться. Аркылуу үлүшүн секунд аны, кайра туруп кеткен бутту, жана ошол эле мгновение Рива Сингх издал жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына туусунун уруксат аткаруу.
  
  
  Аны бросился к девушке жана зажал эй оозун колу, сдерживая протестующие крики. Бул убакта ал бул тез боролась, лягаясь жана царапаясь, бул кичинекей зверь; бирок акыры ал замолчала. Ал гана бул факультетин кормить башка рептилиялардын камтылган меньших айнек клеткаларда, бөлмөсүндө ал болобу өзүн өз ара айкалышын жеке зоопарк жана герпетологической лабораториянын.
  
  
  Анын согнул анын руку, азырынча ал эмес сариев алдыга; Анын багытта деп сөөктүн скрипнули. Учурунда мага промелькнула шальная ой... сактануу жөнүндө анын мягком, жылуу теле, качан аны держал анын колунда. Рива болгон бир эң сексуалдык аялдар, алардын ага болгон кандайдыр встречал. Жана эми аны түшүндүм, ал мени обманула, передала!
  
  
  - Жок говори! - прошипел мен. - Дагы сөздөр!
  
  
  Аны көбөйттү, аны согнутую руку дагы жогору жана зажал окровавленными манжалар менен ee роталардын. Айым нарын панике задыхалась. Анын спросил. - Сюрприз? - Гана эмес айтасыңар мага, сен билген эмесмин, мен бул жерде, шлюха!
  
  
  Ал пыталась болмок, ошондо аны бир аз оторвал руку-жылдын ee rta үчүн ал пробормотала: - Мен... мен билген эмесмин, салтанаттуу ант берем...
  
  
  - Ага, бул сен билген эмес жөнүндө Мохане жана Гурнеке, а? Бул оюн, Рива, бул жашоо, ушул эсиңерде болсун.
  
  
  Ал яростно замотала головой, отвергая нулган айыптоону. Аны кайра ослабил хватку анын губах үчүн ал болчу болмок.
  
  
  — Мен билген эмесмин, — экендигин тастыктады ал, катуу дыша качан анын держал анын руку үчүн колдору артында болушу керек. - Мен эч нерсе билген, Ник. Поверь мага, ага сени умоляю! Сиз керек поверить мага.
  
  
  - Азамат, ала пулю в карашат... бул тийиш болчу случиться, ал түн ичинде? - спросил мен эмес тартууларды көздүн менен күнү лабораторияга. - Анда ачкыч? - Бирок ал шталь ждать, азырынча Рива радиоугуучулардын мага. Анын полез мүнөтүнө эго халат жана нашел нерсени кылгысы. Анын потащил күчү алып; к кебез кездемеден тапочка скользили боюнча грязному жынысы.
  
  
  Анын закрыл эшикти ичинен жана положил ачкыч мүнөтүнө; андан кийин аны оттолкнул Риву баруу дальний тууга узун ичке бөлмөлөр. Ал перестала сопротивляться качан анын прижал руку аны гибкому телу, анын почувствовал учащенное биение анын жүрөктүн.
  
  
  — Ал... ал эч качан эч мен жөнүндө сага эмес, мына айтпай жүргөм, — простонала ал.
  
  
  - Ким?
  
  
  - Шива... менин таякеси.
  
  
  - Сиздин ким" ?!
  
  
  - Менин таякеси. Ал - менин таякеси. Ник, мейли, позволь мага түшүндүрүүгө, ал мени менен жасадым... - пробормотала ал. - Послушай мен, андан кийин... андан кийин, эгерде сен мага эмес поверишь, иди, делай, бул хочешь.
  
  
  Анын болуп кала берген невозмутимым. Анын болмок эмес мүмкүндүк берди өзү го башталган экинчи жолу обмануться ачылышы хитростям бул маленькой кыздар. Айтор, эч страшного кылыш үчүн бул угууга, рассудил анын үстүнө, качан адам умоляет сактап, жашоону, ал-бөлүгүнүн айтат чындыкты. Анан Рива, эгерде ал говорила чындыкты, болду жакынкы тропой карата Шиве.
  
  
  "Ооба, анын пыталась менен таанышууну сиздер үчүн маалыматты алууга, анын признаю", — кайра задыхалась ал качан анын заставил анын сесть на жыгач отургуч.
  
  
  Менде жок эч кандай курал-жарак, мындан колду, бирок мен ойлогон эмес, бул кыз болчу вооружена жана болчу ойноого мени менен злую суранып өкмөткө кайрылуу жолдошту.
  
  
  - Ошондой эле бул болду сен. Эмне үчүн сен лжешь, Рива? Сен обманывала мени башынан, признайся!
  
  
  Ал эмес понимала бардык сөздөрдү, бирок, казалось, понимала маанисин сырткары, мен эй деп айткан. "Мен жөн гана керек болчу суроо берүү сизге бир нече суроо", — чыңдоого ал. - Биле, эмне үчүн сиз жатышса, Индияга. Менин таякеси көп нерсе мага эмес деди, ал эмес упомянул эки эркектердин, алар ворвались в сиздин бөлмөгө!
  
  
  Ал повернула мага личико, наивное жана озорное личико менен прядями кара чачтары, спадавшими эй мочка. Ал прошептала, анын сөздөр тандалып едва слышны. Эгер ал болушкан эмес, анткени невинно катары утверждала, ал болмок азыр пыталась кричать, рассудил мен үчүн тартууга атоону-анда көңүл. Бирок, балким, ал пыталась утушка жетише кезде, думая, деп калган заметят анын жоктугу. Аны эч нерсе кабыл алуусу мүмкүн, анткени тийиштүү болгон ишенимин.
  
  
  Анда эмесе, сага тапшырылган ала-бүлөлөргө да маалымат. Эмнеге? - продолжал анын атылбас үнү менен.
  
  
  - Анткени, Шива заставил мен муну, Ник. Мен билген эмесмин, сен бул жерде. Дегеле болсо, аны да билген эмесмин, - деп с тобой төмөнкүлөр болду, андан кийин ошол сыяктуу вышла анын айланасындагы отелинин. Мен алмак эмес калууга жерде, качан Мохан болчу мертв...
  
  
  - Анда ал сени "заставил"? - аны кайталап коюу.
  
  
  — Мейли, послушай мен, — пробормотала ал. - Позвольте мага түшүндүрүүгө бардык башынан.
  
  
  Аны кайра заподозрил, ал аракет утушка жетише убакта, бирок тон добуш эго болчу искренним, тревожным. Анын тийиш эле анын выслушать. Эгер ал говорила чындыкты, Рива алмак актыларын ушул мыйзамга ылайык мага карата Кобре; эгерде ал лгала, мага баары пришлось болсо анын угуу жана пытаться уловить анын сөздөрүндө хоть кандайдыр бир подсказку, азыр чечиле элек, мага бул подсказку. Анын турду, жанында аны менен даяр кескин токтотууга анын аңгеме, кимдир бирөө пайда болот лабораториясында.
  
  
  Рива эмес делала жалган бергиле. Тоң анын добуш өзгөрүүсүз калып, качан ал башталганга объяснять, бул Шива заставил анын кошула уюмунун "Кобра". - Ал держит өзүндө менин атасы, Ник... эго улук тазаланды, жана эгер анын кайрылды нарын полициясына же кимге кандайдыр бир айланасында өкмөттүн, ал эмес шталь болмок раздумывать, биринчи кезекте караганда убить эго. Менин атасы абдан келди, отчаянно келди. Менин таякеси угрожал гана эмес, убить бу, башкарууга милдеттүүбүз, бирок ажыратууга эго кандайдыр бир дарылоо... эгерде мен выполню эго буйрук.
  
  
  - Ал кайда азыр сенин атаң"?
  
  
  - Мен билбейм. Шива держит эго анда, туткунда, бирок бул-үй.
  
  
  Мен дайыма думали өзүнө знатоком адамдардын умеющим угадать, искренен адам же жок. Эми да, бирок, анын жана держал кулагы востро, ожидая кайсы нерсе жерди голосе алектенген болчу берүүгө анын карабастан, менин алгачкы жини келет, анын обнаружил, бул доверил рассказу Ривы. Эң оболу, анткени бул орун алса, маанисин. Өзгөчө, эгерде Шива шантажировал анын ичинен атасы үчүн заставить анын катышууга эго кир пландарда.
  
  
  — Дагы эмне-эмнелер, эмне менен түшүндүрүүгө, — деди мен.
  
  
  Бирок бул жолу мени прервали. Кимдир двигался боюнча тарабына күнү. - Рива? — позвал эркектердин үнү. - Эмне үчүн эшик жабык? Впусти мени!
  
  
  - Ким бул? - прошептал мен, заставляя турууга күчү менен орундук.
  
  
  - Одина айланасындагы адамдардын менин дяди, Нирад.
  
  
  - Мен билем аны. Сделай түрү, бул эч нерсе беришкен. Доверяться эй, болду рискованно, бирок бул учурда менде болгон эмес башка тандоо.
  
  
  - Минутку! — крикнула Рива. Жана ал бросила мени испуганный көз карашы боюнча, учурда анын маршруту " эй ачкыч жана дыйкандары аны күнү.
  
  
  Анын тез осмотрел лабораторияга, бирок таба албады эч нерсе, мага болор керек-жарак катары менен күрөшүү үчүн Нирадом. Эми, кандай болсо да, бүгүн анын көрсөттү эму жуп буюмдардын, ошондой эле мага эмес, болгону эмгек муну боюнча-өз ыктыяры. Анын турду үчүн дверью жана ждал, навострив кулактарын, азырынча жаш индеец продолжал крутить ручку, сурап Риву ачуу ee.
  
  
  Ал мурда ал войдет, ошону тезирээк эго обезврежу, чечимге келдим аны.
  
  
  Мелис Нирад, Ранджит, Гурнек, Хакши, Шивы жана Кудай билет, дагы канча. Кандай болгон учурда, түзгөн, аны өзү үчүн, мага керек болгон менен андан бир нерсени баштоо издөө үн имитатора билген Шива жана Нирад болдум, жакшы башталышы катары жана бардык калган.
  
  
  Рива протянула дрожащую руку, вставляя ачкыч жалал-бүктөмө.
  
  
  Эгер ал өзгөрттү мага азыр, бардыгы болуп калды болмок сложнее; бирок бул жылы жалгыз ыкмасы билүүгө солгала жокпу, ал мага. Бул убакта ал поворачивала ачкыч в замке, ачуу, эшикти лабораториянын.
  
  
  
  
  7
  
  
  - Эмне деген бул? — спросил Нирад. Индеец көп эмес носил бинт жана сменила формасын официанта салттуу кийим.
  
  
  "Мен эмес... мен түшүндүм эшикти заперта", — чыңдоого Рива, пятясь деп билдирет аймактык кабарчы. Анын напрягся, анткени элек болчу ишенем ал предупредит Нирада жөнүндө моем катышуусунда үчүн дверью.
  
  
  Жаш адам эмес удосужившись оглянуться, кирди лабораторияга жана захлопнул артынан эшикти. - Мейли, бул көп эмес кайталанат! — воскликнул ал ошондой эле высокомерно катары щеголял нарын ксавье барре.
  
  
  Рива сделала кадам артка, по-видимому, близкая умтулуубуз жоготушу контролдукту өзүнүн нервами. Эго кыймыл аракетти жасаган выдавали эго нервтенүү. Ошондо анын доверил эй, жана чечти довериться эй, ал тургай андан кийин дагы эмне болду.
  
  
  — Сиздин таякеси кааласа көрө сизди өзүнүн кабинетинде, — сухо жарыялады индеец. - Дароо каралууга тийиш.
  
  
  Сөз повисло абада да, сигнал, побудивший мага карата иш-аракет. Баягы эле, бул жылы "тхэквондо", ал вывело эле мени боюнча татаал. Анын бросился алдыга, дээрлик лечу боюнча воздуху үчүн келтирүүгө кубаттуу сокку.
  
  
  Анын целился кара-көк боор Нирада; ударная күчү "түү-түү-ги" повалила эго жерге. Индеец перекатился карата бок, анын адам исказила гротескная гримасу больно.
  
  
  Аны присел карата корточки жана использовал бүткүл аленка өз төштүн жана бедер үчүн ударить эго анын челюсть. Нирад упал навзничь астында ударом "цзи-бүгүн, каракол-ки", бу, башкарууга милдеттүүбүз, максаты свесилась набок; Аны түшүндүм, бул костяшки моей колуна раздробили эму өздүк сөөктүн. Бирок ал сдавался.
  
  
  - Закрой эшикти! - прошипел ага, Риве. Кыз бросилась вставлять ачкыч жалал-бүктөмө.
  
  
  Нираду оңунан развернуться жана турууга карата бутту. Ал задрожал жана полез үчүн бели өзүнүн шымдын, анын увидел рукоятку пистолета, аны ал өтүүгө аракет кылган кармап калууга. Мындан ары бардык болуп өттү сыяктуу спутанном сне, череда аракеттерди продиктованная размышлениями. Анын тез метнулся оңго жана развернулся, подняв левое всякому племени карата поясу. Аны менен катар бир бутунун жанына, анын приземлился карата всякому племени, жана бул жерде ошол эле напряг левую ногу идеальным ударом.
  
  
  "Джоп-деп-ги" анын бу, башкарууга милдеттүүбүз, боюнча запястью, выбив тапанча болгон албайт. Эми, качан ал безоружен, жаш индеец карачу мени күбө глазами. Кр испуга эго кадимки высокомерие испарилось, ал баштаган отступать, ал эми жаактын ын гана бул келтирилген удара баштаган расширяться кочкул-көк синяк.
  
  
  Ал оозун ачты үчүн закричать, ошондо анын псөзмө-подпрыгнул карата эго горлу, прижимая чоң манжалары карата кекиртектин. Нирад, казалось, задыхался, бирок у нах дагы хватило күчтөрүн көтөрүүгө ногу жана ударить мени пах. Ослепляющая ооруу заставила мени ослабить хватку на шее башка. Анын пошатнулся үчүн отдышаться; Мага пришлось наклониться карата жынысы, сжав колуна алууга төштүн.
  
  
  Нирад бросился карата күн. Анын прыгнул алдыга, дагы эле эмес, өзүнө чейинки алынган ужасного удара. Аны прыгнул ага схватив үчүн бутту. Ал упал менен глухим стуком.
  
  
  Аны дароо эле болуп калды карата nen үстүнөн, упершись тереңдиги ысык-эго сандын. Анын спросил. - Бул твои көздүн, Нирад? - Бардык алмаз видны издер кайрылган, ал анын вызвал эму в баре, анда ал иштедим.
  
  
  Ордуна жооп ал бросился алдыга бардык өзүнүн салмагы аракеттенип, сбросить мени. Эгер анын сломал эму ключицу, анын болмок проломил эму жана грудную клеткасына жана ал көп албады болмок подняться. Ошондуктан, аны көбөйттү руку кабыл алынсын оюну.
  
  
  Бирок Нирад, керек, болчу фанатом фильмдерди жөнүндө күжүрмөн искусствах, андай болбосо ким анда билген эго негиздери оюну. Качан гана аны көбөйттү руку, ал чынында парировал менин режущий сокку "колониа-нал мак-ки". Бул дээрлик тийиш болчу болууга дракой, бул болгон болсо, андан ага отель.
  
  
  — Эмесе... сен жакшы, ал аны ойлогон, — деп эскертти мен, отстраняясь үчүн кайра турууга карата бутту.
  
  
  Ал дагы каримде жана пошатнулся качан анын баштады кружить айланасындагы ага. Менен хриплым криком аны бросился алдыга нанеся смертельный сокку нарын солнечное сплетение, андан кийин локтем нарын челюсть. Биргелешкен аракеттер "пан-дэ цзи-бүгүн, каракол-ки" жана "пал-куча чи-ки" болчу жетиштүү үчүн гана эмес, поколебать эго жана уверенность, бирок сломать эму эки кабыргалардын.
  
  
  Нирад отступил мурун, опьяненный болью. Ал мүмкүндүк бербейт, өзүнө тронуть. Шива болчу бактысыздык решимости заставить мени умереть ужасной өлүмү жана жаракат убийце Ашока Ананда дагы эле болду жива в моей түбөлүккө. Андан да, бул Ашока эч качан бербесе, олуттуу коркунучтар биздин Шиве, биздин мыйзамсыз операциялар Кобры.
  
  
  Ошондуктан аны жок чувствовал жалости к Нираду. Ал наемником... киллером кызмат у безумного убийцы. Кимде ким недооценил мени, проигнорировав мою тырышчаактык жана инстинкт самосохранения.
  
  
  Мен ойлойм, ал абалда кайра драться менен разбитой челюстью жана эки сломанными ребрами. Мүмкүн, ал тургай менен проколотым аз.
  
  
  Бирок азырынча анын наблюдал ага, ал продолжал менен күрөшүүнү дене агонией баасынын өзүнүн жашоо. Ал псөзмө-царапал жынысы, аракеттенип, схватить упавший тапанча. Ал да успел перехватить эго манжалар менен, биринчи кезекте караганда анын успел токтотуу эго.
  
  
  - Мен ойлогон, сен акыры түшүнө баштады менин жүрүшүн мыслей, Нирад... - деди, мен жана пинком швырнул нарын эму колдун, кайрадан отправив тапанча анын учууга. Курал отскочило бир айланасындагы лабораториялык столдорду жана упало на пол.
  
  
  Сөз кылгандардын жүрдү жөнүндө кылыш үчүн чыгарылсын жаш индейца чогултуу боюнча азыркы учурда. Ал абдан көп көргөн, өзгөчө кылмышка шериктеш болуу Ривы. Ал тургай, эгерде анын свяжу эго жана заткну роталардын, эртедир-кечтир ал айтып берет, Шиве, бул эго " адабий кечесинде жолугушту помогла мага сбежать.
  
  
  Мага кажется, анын почувствовал жана намека карата мээримдүүлүк карата бедолаге. Бирок мен осознавал, акыр-аягында болчу замешан эмес бир адам, ал эми миллиондогон адам жизней. Эгер Шива төлөөнү жүргүзөт өзүнүн пландарын, Батышка эмес шталь болмок күбө билим берүү индокитайского блоктун кийлигишүүсүз. Мында болмок чараны бүтүндөй арсенал ядролук куралды тартып межконтинентальной баллистикалык ракеты "Тритон" менен термоядерной боеголовкой. Ал эми акыркы жыйынтыгы болчу пугающим үчүн да эң закаленных жана хладнокровных эркектер.
  
  
  "Оор басырыктуумун" - жок, анда аныктама чыгарат, ал мага туура келет. Мен садист, бирок бара-бара жана тажрыйбасы бар жана мен, албетте, "ожесточился". Нирад болчу карата моем жолдо, жолдо, ал алып келди ийгиликке моей миссиясынын. Пришлось столкнуться реалдуулук менен кырдаалды. Ошентип, азырынча жаш индеец скорчился карата жынысы, рыдая катары испуганный бала, анын рывком заставил эго турууга карата бутту жана дыйкандары карата таш стонать змеиной чуңкурлар.
  
  
  Эго адам залито кан, отчего карата щеках образовывались странные узоры, роталардын болчу полуоткрыт, ал эми тили свисал катары сломанное крыло канаттуулар. - Жок... "сахиб"... мейли, жок... мен...
  
  
  - Сен жөн гана буйрук аткарган, аны билем, - перебил аны мен, заканчивая фразу. - Мен дагы, Нирад, аны дагы.
  
  
  Турат ага анын укканын да, сойлоп жүрүүчүлөр свистят жана шипят, ударяясь жөнүндө таштан дубалдар чуңкурлар. Нирада эмес заставляли иштей Кобру, ал пошел бул өз каалоосу боюнча. Бул жерде, азыр ал закончит өз ишин, бир кыйла эрте предполагал.
  
  
  Качан ал түшүндүм, мен бул болбосо көңүлгө, эго жуп күтүлбөгөн жерден өзгөргөн. Ал попытался освободиться буту менен алектенген попала мага адам жана прошипел: - Шива жегиси көрө сени мертвым! - Аны эмес шталь зацикливаться бул келечекте.
  
  
  "Балким, Нирад, бирок сени бул жерден болбойт, сен эмес увидишь, бул ишке ашырылат". - Мен алмак эмес көп терять кезде. Менин кулак баштоочулардын ага болчу подбородок, жана ал упал навзничь. Анын схватил эго үчүн шымдын бели. Нирад попытался закричать, бирок сломанные кабыргалардын мүмкүндүк берди ага-жылы гана приглушенно застонать. - Удачной сапарынын! — воскликнул мен жана швырнул эго аркылуу чети чуңкурлар.
  
  
  Ал попытался уцепиться үчүн чети, бирок албады. Эго бутту затрепетали абада, андан кийин индеец упал навзничь жана оказался в жасалма ашууда, мында аны көргөн да өтө начар деңиз жана чыныр шевелили өзүнүн башты.
  
  
  Бульканье жалал - & nb, шевеление шакекчелерди жана хвостов. Денеси Нирада свело нарын агонии. Индеец повернулся карата бок аракеттенип, выбраться боюнча стоячей суу. Деңиз дракон вонзил өзүнүн кыска тиштер жалал-эго предплечье; андан кийин ал өзү чыгышкан аркылуу суунун неуверенно двигаясь боюнча өз биометрикалык маалыматын тапшырган. Бирок ал согуштун менен өзүнүн клыками, вонзившимися в руку эркектер менен странным ужасающим упорством.
  
  
  Качан ал акыры бросил өзүнүн алууну, ошондой Нирад попытался турууга катары обезумевший, вмешалась королевская кобра үчүн көрсөтүлөт деп эч ким потревожить анын тынчтык, анын аймагында. Анын наблюдал үчүн бул сценой менен кандайдыр зачарованным ужасом. Бул-жылы болуп, анда б. саадабаев мен үчүн Шива. Кобра встала жана закачалась абада.
  
  
  Нирад эмес успел бизге закричать, бизге тууралуу ойлонуп побеге. Рептилия мчалась ылдамдык менен чагылгандын, ошол эле учурда зубчатая чешуйчатая гадюка вонзила өзүнүн клыки нарын лодыжку жаш индейца. Менен эриндин Нирада сорвалось судорожное бульканье. Анын наблюдал үчүн алар азырынча яма оживала менен свистом, шипением, хлыстами.
  
  
  Спазматическая дрожь сотрясала денеси индейца. Эго бутту подкосились, колуна вцепились ак-көйнөктүн жакасы, словно ал алмак эмес дышать. Ал задыхался-жылдын ууну кобры, ал парализовал нервдик борборлору дем алуу.
  
  
  Адам жана колунда Нирада басынткан кызыл так түшкөн; - жылы ички агуулар. Чыныр эмес переставая шипеть, бир нече жолу болдуңуз бу, башкарууга милдеттүүбүз, вонзая өзүнүн тиштер нарын измученную менен биздин күнөөкөр табиятыбыз серией смертельных укусов. Аны отвернулся, качан тили Нирада высунулся iso rta, жана эми ал алмак эмес произнести биздин сөздөр.
  
  
  Стук изуродованного дененин падающего карата түбү чуңкурлар айтылып, неизбежной похоронной ыр ырдап; Өлүм наступит аркылуу бир нече мүнөт. Бирок бул кадам эмес, менин кезекте, бактыга жараша.
  
  
  "Бул отель мен үчүн твой таякеси", — деди ага, Риве. - Бир укус үчүн башка.
  
  
  Ал сидела в кресле, закрыв адам жыйынтыгындатапшырышкан. Качан ага айткан, ал поднимала карашат жана смотрела мага көзүнө. Ee таякча белгисиз мокры-жылдын мальвы, кара көздүн смотрели олуттуу жана суук эле. Ал эмес, потеряла контролдукту өзүнүн нервами, ал тургай андан кийин ужасного зрелищ, күбө анын ал болуп калды.
  
  
  — Жакшы, — прошептала ал. - Мен счастлива. Качандыр бир убакта анын расскажу сага райондор бардык жөнүндө зверских жана начар буюмдар, алар менин таякеси беришти мени эмне менен өзүнүн адамдарды... свиньями, алар иштейт анда, алар поклоняются ага болгон кааласа, ал Нагом, кудай. Нирад заслуживал худшего, уверяю сизди.
  
  
  Ошондо гана Рева, казалось, кадам " на грани эсинен танган, аны адам отражало күчтүү эмоциялар. Аны этият көбөйттү, аны ошондо колуна. Ал дрожала. Аны прижал ee карата өзү коснулся анын моюндун аз поцелуем. Чогулгандарга, анын надеялся, келсе убактысы жана биз үчүн, учурда эч ким болбойт прерывать. Бирок эми аны керек болчу уйти, жана канчалык тезирээк аны уеду болсо ошончолук жакшы болот.
  
  
  Ал почувствовала нулган тынчсыздануу жана отстранилась-жылдын мени.
  
  
  - Мен спросил аны. - Анда биз? Кайсы жакынкы шаар?
  
  
  — Мен бардык расскажу, — чыңдоого ал. "Бирок, адегенде сен тийиш байланыштыруу мени, антпесе менин таякеси аңдап калып, мен помогла сага сбежать жана берүүгө умереть менимче ко атасы". Мени, балким, ал дагы убьет.
  
  
  Ал пошла үчүн веревкой, жана аны, билимим тууралуу маалымат берген эмесмин карата отургуч. Андан кийин, качан ал объяснила бардык, ал мага керек билүүгө, анын обмотал веревкой анын талию жана лодыжки, мен үчүн сцена выглядела үчүн estestvenno.
  
  
  Анын коротко айтып эй, максаты эмнеде моей миссиясынын; Анын алмак доверять эй, эми качан ал болуп баалуу союзником. Бирок мен ошондо подвергать анын коркунучу.
  
  
  Качан анын, түшүндүм, мен эй керек, тийиш, мүмкүн, көп, ал мага, акыркы шек исчезло, уступив жери өзүнө толук доверию.
  
  
  — Таанышып чыгышат болгону бир нече милях ошондо, — объяснила кыз. - Дароо үчүн виллой идите боюнча башкы жолу: ал алып келет сизди откровенными ош шаары. Биз жолугушууга бүгүн кечинде: мен постараюсь алууга көбүрөөк маалымат. Үчүн сени.
  
  
  - Биз үчүн, сиз айткыңыз. Үчүн ак жана куткаруу иштери твоего атасы, - опроверг появившиеся жмкларда билдирүүлөрү анын эй.
  
  
  Качан белгиленген убакытта жолугушуу, анын нашел нарын шкафчике кандайдыр бир тряпки, заткнул эй, роталардын жана собрался ылайыктуулугуна. Аны акыркы жолу ишенген, бул шнурки туго бирикмелер бекем тартылып жана бекитилиши үчүн эмес чакырууга шектенүүлөр у Шивы.
  
  
  Тапанча Нирада лежал карата жынысы. Анын сунул эго болгон көтөн чучук ошол мүнөттө, андан кийин схватил кыска кара одеянии, висевшее нарын шкафчике жана аянты эго... примитивную рубашку, ал бери дегенде удовлетворила болмок меники зарыл муктаждыктарын.
  
  
  Рива отвернулась. Слезы баштадык увлажнять анын палками. Анын отель вернуться берсин эй, түшүнө баары болот жамангабы; бирок ал мени токтотуп калды, мүмкүн, эч качан коркуу көбүрөөк аны эмес, көрүүгө. Аны ойлогон жөнүндө Риве Сингх, бирок биринчи карашат келди сезими агент AX. Анын алмак разочаровать Риву, бирок мен алмак эмес разочаровать өзүнүн өкмөтү жана ишеним, ал-картаңдар мага... эч качан миллиондогон адам жизней кетсек коркунуч бири абсурдных мечтаний, кылмыштуу пландоо сумасшедшего.
  
  
  
  
  8
  
  
  Макал ыњгайлуу пайдаланууда, анткени алар лаконично күнүндө жалпы адамзаттык чындыкты: алар оңой приспосабливаются ко всевозможным-практикалык конференция өтүүдө. Деп келди мага карашат, качан анын калтырган Риву Сингх бир лабораторияда менен коллекцией уулуу сойлоочулар жана гротескный лежащим в жер участоктор аспаптын официанта, болчу: "Качан кетет жаан, милдеттүү эмес бардык промокнут".
  
  
  Окуя эмес случались понемногу; алар псөзмө-обрушились на мени алар менен хорька, ал келди Нью-Дели, эки күн мурда. Бул кыска убакыт аралыгы, андан кийин дагы, аны кантип бир нече жолу задавался маселе эмес следую жокпу, аны үчүн приманкой алектенген заведет мени тупик, Шива сумел заманить мени өзүнүн логово. Бул жылы нелегкий жолу, жана мага эмес довелось көрүүгө таинственного Шиву... акыркы хозяина Хакши жана мээнин Кобры. Бирок мен алдым ашык жетиштүү далилдерди үчүн ишендирүү өзүн эмес экенин вымысел. Адам существовал, бирок, биз эмес, жолуккан элеңиз адам адамга.
  
  
  Эртедир-кечтир бул дагы ишке ашырылат, задолго электе ал сүрөттөгү деп мага айтканда, бул ага болгон айтуу. Бирок азыр мага керек болчу добраться чейин Агры электе ал же эго гориллы обнаружат менин качып кетүү, биринчи кезекте караганда алар заглянут камерага жана найдут анын бош, эгерде эмес деп эсептелсин беш разъяренных змей.
  
  
  Лабораториянын выходила жалал-кууш коридор менен утрамбованными земляными дубалдар. Үчүн дубалдар особняка Шивы анын услышал төмөн, гулкие коштоосунда удода. Сап "Бп...бп...бп" сменилась сигнал айгай, ал кантип болмок отражался ар бир моей ойлорун, ар бир кыймылы. Мен цыпочках шаарында боюнча узкому проходу, ошол эле мгновение абада раздался үнү, эхом раздавшийся бүткүл алыскы эки аягына тешиги.
  
  
  - Нирад? Сен бул жерде кылып жатасың? Сен эле билесиңби, ал сүйөт ждать...
  
  
  Керек, бул жылы Ранджит же Гурнек, балким, биринчи, анткени адам Гурнека дагы эле болчу забинтовано. Анын поймали нетерпение в голосе эркектер жана присел нарын нише нарын коридордо, качан мага приближались shaggy. Аны взглянул жана увидел Ранджита. Эго көйнөк болгон расстегнута карата төштүн, ошондой удавка, аны ал носил на шее, излучала металл блеск. Индеец постучал нарын эшикти лабораториялар, жана аны эмес шталь ждать реакциясы эго.
  
  
  Сгибаясь надвое, аны побежал башка коридор, кандайдыр бир лабиринт. Анын украинага карата вилле, рассудил мен, ошондой адатта вилле айтканда эшик, ошондой болсо көп. Анын нашел ee аркылуу ошол мүнөттө. Анын дыйкандары массивную, причудливо инкрустированную жыгач эшик жана моргнул аракеттенип, привыкнуть карата ослепительному свету эртең мененки күн.
  
  
  Ички короо, казалось айтылып, толук перенесен айланасында кандайдыр средиземноморского жатат. Жыш листва, бийиктиктеги жалбырактуу, гүлдөгөн кусты, пышные өсүмдүктөр. Албетте, бул Шива эмес пожалел каражаттарды үчүн воспроизвести так көчүрмөсүн уголка плодородной айыл жергесинде Франциянын түштүгүндө.
  
  
  Мягко закрыв эшик, анын побежал боюнча усыпанной гравием дорожке алектенген баштала күнгө боковом фасаде. Тропинка кошулган густому скоплению можжевельника жана кустов, таза подстриженных жана ухоженных. Жалпы тынчсыздануу элек сработала, жана аны, албетте, жок собирался ждать, азырынча ал сработает. Тез көз караш аркылуу нулган ийинин экендигин тастыктады, деп Ранджит дагы эле успел эскертүүгө калган.
  
  
  Бирок мен билген, бул ишти бир нече мүнөт. Мен алмак эмес көрсө биздин дарбазалар, бизге башка чыгуу, мындан алуунун айланасында болду. Анын вжал карашат жана шею анын мойнуна жана шагнул алдыга голыми манжалар менен отодвинув преграду айланасындагы бутактарынын. Анын наделал көп ызы-чуу караганда, отель, бирок бул калктуу конуш россияда азыр обернулась катастрофой башынан, жана искренне азыр иши жок, пошли на оңдоону.
  
  
  Ветки псөзмө-срывали менен мени кийимин, хлестали адам жана көздүн. Турат мени анын услышал жеңил кыймылы, путаница добуштардын становилась бардык отчетливее. Анын продолжал пробираться сквозь ветки жана, акыры, освободился; Анын турду карата чети пыльной тропинки, жетектөөчү бойлото виллы.
  
  
  Жок болсо да убакыт отдышаться. Анын побежал, поднимая менен ар бир кадам клубдар чаң. Бүгүштүү мени эхом иштетүү начар коштоосунда приглушенной музыка: мен следовал үчүн звуком, надеясь, ал коюшкан жылдын грузовика же фургона салууда кара-Агру.
  
  
  Эгер аны туура эсимде, болжолунда географиялык абалы, таанышып чыгышат находилась болжол менен үч саат менен алыс-жылдын Нью-Дели жана болгон дүйнөлүк белгилүү болгондугу кайда залында жайгашкан тадж-Махал. Эгерде баруу шаарынын кирбеген ош меники пландар, анда Шива болчу.
  
  
  Аны чыгышкан башкы кетиптир. Ал невероятно кууш, веб-тилкеси боюнча анын кыймылы шло эки багыттары. Сезон муссонов башталат аркылуу бир нече айдан, ошондуктан жол полотно болгон голым жана пустынным, однородным мейкиндиги темной чаң. Боюнча обочинам жолдор тянулись сморщенные деп, ал эми искривленных бутактарында сидели стервятники, безмолвные пожиратели устрашающих өлүктөрдүн голыми головами.
  
  
  У Ривы эмес убакыт берсин, мага толук нускама. Анын посмотрел төмөн салууда эки багыттары, бирок увидел эч деп указывало болмок мага так жол айыл Агру. Аны прищурился-жылдын яркого күн аркылуу мгновение увидел үй-бүлөгө, согнувшуюся айланасындагы небольшого костра башка тарапка жолдор.
  
  
  Эки чоң кишилер жана төртөө балдар смотрели мени менен нескрываемым любопытством. Анын чечти рискнуть жана побежал аркылуу көчөсүнө, кескин остановившись, качан добежал чейин топтун. Худощавый эркек, одетый гана зонасында бар, көбөйттү адам болуш үчүн жыл сайын мени эмес аракеттенип турууга. Ал, керек, жыл он жашка толгон мени, бирок морщинистое, впалое адам делало эго тиби ценымногие өйдө.
  
  
  - Таанышып чыгышат? - спросил мен катары гана белгиленсе, деп эч ким гүл бербейт деп кээде англисче айткандай. Анын билимим тууралуу маалымат берген эмесмин карата көчөсүнө жана кайра спросил: - таанышып чыгышат?
  
  
  Энеси жана атасы алмашышты удивленными взглядами, ал эми эки боюнча төрт балдарды баштадык дергать мен үчүн штаны. - "Бакшиш, бакшиш!" - повторяла таптакыр мыя девчушка, бир колу дергая мен үчүн штанину, ал эми экинчи көрсөтүү менен болгон роталардын. Эго жука, скулящий добуш продолжал умолять.
  
  
  Бул вилле алар забрали мою куртку менен бирге кошельком жана акчалар, алар аны держал ички кармане, андыктан азыр менде болгон менен бири-бири — бул горсть рупий, алар анын алдым-жылдын Ривы. Добуштардын дагы бир көйгөй, аны болот кошулсун башка. Бирок анын нашел медную монеталарды жана положил аны ладонь протянутой колуна голодного баланын.
  
  
  — Таанышып чыгышат, — аны кайталап коюу, нервдик поглядывая карата изгородь, скрывавшую виллу. - Жайгашкан Тадж-Махал...
  
  
  - Ах, "сахиб", жайгашкан тадж-Махал! — деди эркек. Ал дагы эле турду на корточках, бирок спорт өзүнүн костлявую руку үчүн көрсөтүлсүн мага жол, солго-жылдын виллы.
  
  
  Аны кайра побежал, чувствуя резкую тамак оору бедрах. Оставалось гана үмүттөнө тургандыгын машина, телега, ар кандай транспорт каражаты проедет mimmo жардам берүү үчүн мага добраться чейин Агры. Бирок анын ордуна автоунааны же фургона анын услышал ызы-чуу, ал дароо эле вернул мени алып мешанине болуп өткөн окуялардын биринчи күнүнө тартып менин келгенден Нью-Дели. Бул жылы жөтөл, андан кийин рев мотоциклдин турат мени.
  
  
  Анын продолжал бежать, поворачиваясь ар бир ж. б. Менен тропы алектенген окружала виллу, башкы бетке кетиптир выехал мотоцикл менен эки адамдарды бортунда; ih баштын алынды замотаны тюрбанами жана алар мектептин мага. Анын схватил тапанча Нирада, ал держал в кармане шымдын.
  
  
  Бул кадам astra сатуу.32 жарактуу поразить максаты ар кандай радиустагы номерлери метр. Компания astra сатуу жүргүзөт, тапанчалар, окшош пистолетам colt сатуу жана отель lindner турат (алар адамзаттагы бир кыйла кымбатка), жана ал использовал ih жолу өткөн. Бирок качан анын токтолду үчүн прицелиться жана нажать карата курок, аны түшүндүм, бул тапанча разряжен. Анын сунул тапанча кайра анын кеңдиги шымдын жана кайра побежал да качан бир нече дюймах-жылдын мени раздался пролетела таращить көздүн жана кусок кабыктар отлетел-жылдын дарактын бир нече кадам сол тарабында мени.
  
  
  Кимде ким выстрелил, болбосо бүлөлөргө да практикага жана наметанный көздүн. Анын баштады бежать зигзагами нарын попросил башпаанек, ал мүмкүндүк берди эле мага сойти с тропы, избегая ок тийип, алар сыпались катары арахис. Дагы выстрел, жана бул жолу таращить көздүн задела мага оң ийинин. Жалал-элүү метр менен бүгүштүү анын увидел жыгач лачугу боюнча кирпичной келет, анын көтөрүлгөн, - жергиликтүү тургундар кара түтүн.
  
  
  Анын түшүнүктөр эч нерсе болгон жок, бул эмне болчу, бирок продолжал бежать да эч качан жашоодо эмес, бегал. Мотоцикл сокращал аралык, бирок чаң, поднимавшаяся менен жолдор, мешала айдоочуга көрө, демек, жана жүргүзүүгө; транспорт каражаты чейин максималдуу ылдамдык. Анын воспользовался ушул жана бросился экинчи короо, заваленный толгон, ошол эле учурда бир айланасындагы эки эркектердин приказал өзүнүн спутнику остановиться жана идти мындан ары ходьбы.
  
  
  Балким, бул каражаттар Ранджит жана Гурнек, подумал мен, бирок украинага ишенем у Шивы көп эки сакчылардын. Сбоку имараттын жылытылган жыгач эшикти; эшикти висела бир гана боюнча дат баскан петель. Аны бросился ичине, жана бул жерде эле ноздри ударил тошнотворный жыты, кандын жана экскрементов жаныбарлар.
  
  
  Анын украинага карата скотобойне, жана өзүмдү да, словно жылдыктар сейил бак курууда анын он тогузунчу кылымдын. Индусы эмес едят говядину, мусулмандар едят. Мычание бодо мал, нетерпеливый стук копыт бодо малды жана изумленные адамдардын көз караштарына, готовившихся резать уйларды, ачык указывали анда мен келди ош азыраак подходящее жери үчүн спрятаться.
  
  
  Эркектер баштадык кричать, поднимая жабдуулар. Аны жылы алар үчүн незваным гостем, ал нерсе болбосо эч жалпы жаныбарлар менен, алардын керек болчу убить. — Кечиресиз, достор, — пробормотал мен, метнувшись эки өлкөнүн ортосунда чоң коровами карата ванне, толук кан менен алектенген вела учурунда тышкы дренаж.
  
  
  Жыт мындай болчу, деп ар кандай сворачивал карынга; Анын отель үчүн ал остановил головорезов Шивы. Абада пахло разделанным эт жана страхом. Скотт кара-панике баштаган ерзать, эго копыта болсо жана иш стучали боюнча грязному жынысы. Турат мени анын услышал алмашуу сөздөр тилде, анын понимал. Андан кийин үн кадамдардын жакындап мага, жана эхом перекрывающий чуу жаныбарлар.
  
  
  - Картер! — крикнул Ранджит. - Биз жөн гана хотим сүйлөшүүнү. Шива жегиси бүтүмгө келишүүгө!
  
  
  Жакшы ишти, рассудил анын: менин жашоо ал үчүн эч нерсе кереги жок...
  
  
  Үй-жаныбарлар көпчүлүк бөлүгү несвязанные, грозились сбежать баары бирге. Анын дагы допустил бул. Керек раздавленным стадом безумных-жылдын ужаса уйларды, движимых инстинктом самосохранения. Гана билдирет албетте, анын чувствовал ошол эле инстинкт. Ошондуктан анын продолжал бежать, жана дагы бир таращить көздүн просвистела үстүндө моей головой, отскочив-жылдын ступенек жанында ванной.
  
  
  Таращить көздүн институттарына брызги кан, навоза жана зааранын, алар испачкали менин штаны. Анын бежал карата мертвой чекитинде, стонать анын арткы бөлүгүндө чоң бөлмөлөр, анда жок болчу бизге көрүнбөйт, терезелерди, бизге эшик.
  
  
  Ага к нерсени подарит мага бир нече секунддан драгоценного убакыт. Анын взобрался карата чети челектер жана схватил вилы, алар көргөн үстүндө кучей тоют. - Картер! Добуштар кайра крикнул. - Все кончено, "сахиб"!
  
  
  - Андай деле эмес! - катуу дедим мен, держа вилы катары копье.
  
  
  Ранджит биригип, дагы бир выстрел, бирок ошол эле миг төрт курч зубца виль вонзились эму нарын грудь. Анын бросил ржавый аспап да катуу, качан гана алмак. Эми анын турду неподвижно, электротехника, бул жаш индеец отшатывается мурун менен ачык ртом, ошондой жыйынтыгындатапшырышкан, стиснутыми в деревянном древке бул куралды.
  
  
  Гурнек, стоявший турат өз спутниктин толугу менен мени игнорировал, зачарованно глядя төрт струйки кан, брызнувшие айланасындагы текшерүүдө. Ал попытался высвободить вилы, бирок Ранджит продолжал кричать, жапайы жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына больно становился бардык слабее менен ар бир секундой.
  
  
  Бул тууралуу аталган мучительные крики Ранджита, эго стоны гнева жана агонии, качан Гурнек өтүүгө аракет кылган вытащить вилы боюнча эго төштүн заставляя уйдун, бүткүл дюжину, безумно рваться нарын ичке өтүүгө карата водосточной трубе. Анын укканын ih дүлөй болсо рокот, стук копыт, мычание; Анын, выпрыгнул жана баштады ползти карата канализация системасы.
  
  
  Гурнек деп кыйкырды, размахивая жыйынтыгындатапшырышкан абада. Эго ударили рогами саяарын жана псөзмө-подбросили абага, ал приземлился жанында чоң ванной. Ранджит рухнул чөйрөлөрдүн обезумевшего стада өттү. Акыркы стон больно сорвался менен эго эриндин, качан анын колуна разжались жана сомкнулись нарын гротескной пародии бул кулак.
  
  
  Андан кийин зловонное дем алуу жаныбарлардын коснулось менин щек, мен бросился төмөн проходу, дайыма ударяясь в стену нарын дальнем аягында скотобойни. Грязный жана вонючий менен опухшим адам покрытым кан жана андан кийин, анын, керек, бербесе болот приятного, - деди ал, качан чыкканыңды болду, калтырган турат бул сценаны ужасной согуш.
  
  
  Мен эмес деп ишенем төмөнкүлөр болду, эки индейцами. Гурнек, кыязы, тянь болмок жо, бирок мен надеялся, бул жаракага-жылдын виль түбөлүккө четтетет Ранджита. Нарын түзүлгөн башка жагдайларда болсо мага казалось, мен проделал достойную ишти.
  
  
  Адамдар бул бойне, керек, дагы жүрүшүндө адамдарды Шивы. Аны жок шталь ждать, азырынча алар выступят алдыга үчүн отомстить өз шериктердин. Мен пошел карата көчөдө, думая, бул мага ишендирүү кимди нерсе подвезти мени, мындай грязного.
  
  
  Mimmo аймактарында эски Форд. Ал направлялся нарын Агру, бирок, яростно махать колу, призывая остановиться, пайдасыз болчу. Анын мельком увидел медно-кызыл жак, андан кийин машина исчезла нарын облаке чаңдын, ал поднималось, качан ал проезжала mimmo.
  
  
  Анын продолжал идти, решив эмес останавливаться.
  
  
  Мага керек болгон ванная, таза, шведов, акча жана курал-жарак. Канчалык мага белгилүү болгондой, у АКШ өкмөтүнүн эмес биздин консульства, биздин делегациянын Агре. Шаар болчу, абдан близко к Нью-Дели. Бирок, мүмкүн, анын нашел болмок анда, бул мага керек, отелинде.
  
  
  Жана кандай учурда болбосун, анын тийиш эле муну. Болчу азыр үчүн полдень, жана ошол эле сулайман-менде болгон дайындалышы менен жолугушуу Реевой. Болгон дагы көп буюмдарды, алар керек болчу жасоого, ошондуктан аны көбөйттү темпи. Рива белгилегендей, таанышып чыгышат залында болгону бир нече чакырым жылдын виллы.
  
  
  Бир нече миль же жокпу, бул дайыма болчу изнурительная сейилдөө. Полуденное күн безжалостно палило мага карашат, асман представляло билдирет ослепляющую безоблачную гладь, усеянную жалган отблесками. Өттү мүнөт он, чейрек саат, биринчи кезекте ал мага подъехала кайсы анда телега. Бул кадам ветхая унаа, аны тянула буунун тощих волов, везущих дссу кармалды.
  
  
  Анын махнул колу вознице, седобородому мужику, ал натянул вожжи жана остановил повозку у четтери. - Сен говоришь англис? - спросил анын крестьянина.
  
  
  "Таза англис", — деди ал. - Жок, английский...
  
  
  Анын билимим тууралуу маалымат берген эмесмин пальцем алгач өзүнө, анан кийин өзүнө алган. - Таанышып чыгышат? - Аны попросил. - Таанышып чыгышат?
  
  
  - Таанышып чыгышат? - кайталап коюу крестьянин, размахивая колу боюнча тараптар жагына жестом, ал универсальном тилде билдирет: "Ооба".
  
  
  Анын бул тез кивнул жана забрался кара телегу посреди сены. Эркек кеңири улыбнулся мага, показывая тиштер жана ооз көңдөйүнүн былжыры, испачканные "пааном". Андан кийин ал ослабил поводья, жана өгүздөр эсепке алына баштаган кайра пошли өзүнүн медленным кадам, ал бардык эле болдум, жакшы, бул долгая сейилдөө ходьбы.
  
  
  Анын задремал, убаюканный ритмичным покачиванием жана скрипом телеги. Мага керек болчу поспать, мейли ал тургай болгону бир саат. Бирок ойлорун меники прервал настойчивый гул, гул, ал становился бардык громче кандайча жогорулагандыгына жараша унаа катилась боюнча күн салууда.
  
  
  Инстинктивно насторожившись, аны оглянулся. Вдалеке поднималась чаң, маленькие облака майда кум скрывали чуу булагы, ал аны укканын. Кетким келбейт ашыкча рисковать, дабы эмес скомпрометировать биз өз өмүрү, биздин миссиясынын ийгилиги, анын поспешил погрузиться в благоухающее чөп, навалив үстүнөн бир кыйла көп, деп айта өзүнө невидимым.
  
  
  Мен түшүнө алмак эмес, анткени приближается. Анын вглядывался нарын болмок в деревянном фургоне, прислушиваясь туруктуу реву бир нече моторов. Качан анын увидел деген эмне, анын киргизишип, погрузился ак чөп жана затаил дем алуу.
  
  
  Бул тууралуу аталган жаңы адамдар, бирок ушул учурдан тартып анын алмак эмес ih забыть. Үч эркек, бардык индейлер-сикхи... моторизованный отряды, посланный Шивой, үчүн, көрсө, мени жана выследить, убить же кайтарып алуу виллу в ожидании акыркы буйрук Улуу вождя. Алар менен ревом промчались mimmo повозки менен волами; бардык үч мотоциклдин направились в Агру.
  
  
  "Эгер Хоук алмак көрө мени азыр!" — подумал мен.
  
  
  Ага болдум, грязный, жок гроша в кармане, куралдуу гана незаряженным пистолетом жана моим билген тхэквондо жана каратэ-до. Нетрудно болчу предсказать, эгерде менин билимим тууралуу өз пикирин Шиве чынында, бул кийинки күнү болот напряженным
  
  
  
  
  9
  
  
  Анын жантѳрѳ Агру аркылуу саат фургон высадил мени шаарынын чет. Пыльные немощеные көчөлөр, извилистые переулки, лабиринт чолок көчөлөрдүн аталыштарын, алар казалось түзүлгөн атайын үчүн коркутуу кокустан посетителя. Алып-бүлөлөргө да маалыматты, анын оказался алдында офисом American Express.
  
  
  Эмес, ошол үчүн менин жагдай болгон өзгөчө забавной, бирок ал мени рассмешила. Үнү анын, далекий-жылдын образын кадимки америкалык туристтин жок, паспорт жок жана акчаны, эгер эмес деп эсептелсин бир нече рупий болгон Рива ийгиликтүү мага алдында ошол сыяктуу мени связали.
  
  
  Аны ойлогон алышы напрокат машинага жана вернуться Нью-Дели, бирок жол окуучулар эле эмес, кем алтынчы саат, ал эми убакыт менде эмес хватило. Мага керек болгон менен байланышууга Хоуком жана подготовиться к менен жолугушууда Ривой ошол эле күнү. Ошентип, Ник Картер, грязный, оборванный, исцарапанный жана окровавленный, расправил мойнуна, терең вздохнул жана айгүл эшикти аккуратного имараттар, жалгыз үмүт в незнакомом шаарында жана мен үчүн ушул жаман враждебного.
  
  
  Таанышып чыгышат эмес мегаполис. Үчөө, деп билдирет аймактык кабарчы на мотоциклах болмок айыл мгновение оорусу прочесать бүткүл шаары. В моей баш буга чейин вырисовывался кабатта качан анын кирди кара имараты просил анын кабинети-башкаруучу.
  
  
  Мени менен жана мурда случалось попадать оор кырдаалда, бирок бул граничило менен насмешкой. Жок тыйындан сатып алууга курал-же кийим, же ижарага машиналар менде жок болмок чечими болушу иши менен Шивой жана эго жеке командасы горилл. Менин паспорт менен акчалар жана моими буюм кетсек коопсуздук номери отелинин Нью-Дели; бирок калган бөлүгү мага болгон ак Агре, үч саат алыс бишкектен.
  
  
  Качан гана анын садыков имараты, мага ысык-эшикти подошел охранник формасында. Аны имиш, дал ушул ал алмак эмес винить бедолагу, айрыкча качан увидел өзүнүн чагылдыруу в зеркале стонами... образы грязного жана оборванного бомжа.
  
  
  "Мен көрө башкаруучунун", — жарыялады аны охраннику. - Кырсык.
  
  
  - Директор сессияда анын болбойт коммерциялык, "пукка хиппи"... - деп жооп берди эркек, бросая мазактоо мага жакты.
  
  
  Ладно, менден баш пахло козами жана имиш айтканда, анын эмес манекенщиком, бирок менде болгон эмес ниеттерин туруу жерде жана талашуу менен охранником... эч качан, баары, анын ичинде "Америкэн Экспресс", болмок рухнуть, эгер Шива претворил өзүнүн пландарын турмушка.
  
  
  "Мени нерсе кызыктырды, ал сессияда", — ачууланып айтты взорвался аны. - Бул экстренный учуру. - Аны баштаган терять чыдамкайлык, качан башка шталь толкать мага карата күн ниети менен выбросить болду. - Анда болбойт менен кайрылууга джентльменом! — воскликнул мен, стиснув тиштер.
  
  
  Охранник сунул руку нарын кобуру табелдик пистолета. Ката номери эки. Мен сүйөм "хулиганов", андан да мага жакпайт, качан мени сөздөр айтылып келүүдө. Ошентип, тез взмахом колуна жана ударом анын бөйрөк, анын жээгинде длинного аялдык распластаться карата полированном мраморном жынысы. Одина боюнча клерков көбөйттү карашат жана вскочил карата бутту.
  
  
  — Кереги волноваться, — деди аны эго. - Ортосунда башка, менеджер менин, дагы бир... жана мага керек сүйлөшүүнү, аны менен иш боюнча. "Дароо." Мен собираюсь отурганга бул жерде жана ждать ал жерде твоего коллегу... - мен билимим тууралуу маалымат берген эмесмин карата фигуру күзөтчүнүн, - үчүн чечсин, презентабелен анын коомдо же жок.
  
  
  Керек, бул жылы менин тон добуш берүү же поспешность, аны менен анын отпустил күзөтчүнүн, турганды, бул жаш клера поспешно кивнул жана подбежал бир катар столдорду. Анын неподвижно турду нарын холле менен приклеенной карата губам ухмылкой, даяр кайра чыга айланасындагы өзүнө, эгерде аркылуу мүнөтүнө эмес начну аракеттенүүгө.
  
  
  Клерком жылы индус, бирок адам, протянувший мага руку айтылып, американцем, жогорку, худощавым парнем, бир нече жылдан ашкан мени. Ал выглядел дээрлик неуютно өзүнүн полосатом костюме, безупречном, ошол эле учурда менин шведов болгон булганыч жана изодранной.
  
  
  - Эмне менен анын алам сизге жардам берүүгө? — спросил ал мени осматривая мени менен буту чейин башты.
  
  
  - Жакшы эмес, ачык айтууга, - оборвал аны эго.
  
  
  - "Простить?" — деди ал, нахмурившись-жылдын изумления.
  
  
  - Мен сизге советую биригүүгө өзүнүн кабинети. Аны иштейм өкмөтүнө, сиздин өкмөтү. Атайын секретная служба.
  
  
  - Спецслужба? - возразил клера менен смехом. - Ооба ладно, сен хочешь пошутить мени менен түбөлүккө! Бул, шутка?
  
  
  - Жок шуток. Эгер сиз кааласаңыз, мени көрө өзүнүн кабинетинде, мага туура келет постоять үчүн өзүнө. Бирок, мен эле жок кылгысы причинять сага ооруу...
  
  
  Охранник келди өзүнө жана двинулся бизге. Анын продолжал көрүү клерку көзүнө, надеясь, ал согласится. Аны түшүндүм эго кырдаалды: канчалык бачым, ал столкнулся менен сумасшедшим, ал обезумел жана жаман пах.
  
  
  Ал отвел-жылдын мени көз-караш жана посмотрел карата күзөтчүнүн. Сына ал нерешительности, бирок, акыры, оглянулся мени жана жай кивнул. — Мен билбейм, бул эмне деген, бирок уверяю сизди, мен сизди боюсь, — деди ал напряженным үнү менен.
  
  
  - Жок, түбөлүккө никого бояться. Акыры, аны дагы кардар, бирок менин аккредитив тянь-Нью-Дели.
  
  
  Анын последовал үчүн алар аркылуу бир катар столдорду нарын анча чоң эмес офис менен деревянными панелями, миниатюрную Уолл-измельченного карата Индийском субконтиненте. Аны взглянул атына, выгравированное карата табличке карата столдо, жалал-sel кожаное кресло, откашлялся жана баштады рассказывать өз тарыхын башынан.
  
  
  Аны жок упомянул аты Шивы эмес такталып, бизге маңызын өз миссиясын, бизге өзүнүн менен мамиле AXE. Ага представился агент атайын бөлүмүнүн ЦРУ, офисинде, ал алмак болушу үчүн директордун абдан специфическое мааниге ээ. Анын объяснил эму өзүнүн жобо көрсөтүү, бул менин документтер жана акчалар калды Нью-Дели жана бул менин калктуу конуш россиянын мүмкүндүк бербейт мага вернуться борбор шаарга, балким, бир нече күн.
  
  
  Качан аны москвадагы өзүнүн аңгеме, анын ичинде болсо, эмне үчүн ага представился бомжом, менеджер захотел биле нулган аты жана бир катар маалыматтарды компьютердин жардамы менен, турган бир катар тартып жолу. Адатта анын неплохо справляюсь менен сандар, бирок эч качан удосужился эске тутуу номери өз карточкалар. Анткени мен жөн гана назвал мистера Рейнольдса, менеджера, толук аты-жөнү дареги менен Вашингтондо болгон карточкасында.
  
  
  Кээде аэропортторунда мага случается сатып алууга "детективные" же шпионские китептер, захватывающие окуунун, алар жардам беришет расслабиться жана очистить карашат. Бирок, мага эч качан случалось таба описанную кырдаалды, жок дегенде отдаленно сравнимую менен ал, анда анын оказался. Кантип билүүгө, карамагында тарбиялаган китептерди дайыма алынды баснословные суммасын ар кандай валютада, аларда эч качан эмне менен аяктаган биздин паспорт, бизди ким экенин ырастоочу документтер, биздин курал. Бирок ал башкы героем китеп "сырды".
  
  
  Азыр мени менен болуп өттү, - жылы чертовски "ушул". Офис American Express жылы ушул сыяктуу шаары таанышып чыгышат. Бардык, эмне болду өзү мени менен. Аны кунт коюп наблюдал үчүн Рейнольдсом, изучавшим компьютердик маалыматтар. Эгер ал помог мага, анын болмок увяз боюнча горло. Оңой жана жөн эле.
  
  
  — Жакшы, ардагер Картер, сиз эмес, призрак, — акырында, - деди Рейнольдс, окуп маалымат. - Сен дагы занятой кармалды, керек, мен кошулсун. Сиз путешествовали ачык бассейн, а? Анын адам пайда болду улыбка, андан кийин менеджер извинился болсо, анда мени менен обошлись.
  
  
  "Жок дегенде силер кимде ким аралаша сүйлөшкүлө", — деп эскертти мен. - Бул - сапаты, анын азыр көп нерсе жетишпейт.
  
  
  — Боюсь, мунун баары, — макул ал. Ал сунуштады мага сигарету жана спросил, кетким келбейт болобу, аны алып, өзүн тартиби өзүндө үйдүн, ал звонил джин үчүн ал прислала шофера үчүн мени менен.
  
  
  Анын баалады сунуш, бирок ошондо жеткирүүгө ага болгон неприятностей. Ал аз болсо, адамдардын аны втягивал бул болсо ошончолук жакшы болот болчу үчүн бардык. Анын ыраазычылыгын билдирип эго үчүн доброту, бирок арызды чакыруу. "Бул мага керек, баарынан мурда, бир нече жүздөн ашуун доллар индия валютада, эгерде бул мүмкүн болсо, жана сиздин офис үчүн позвонить менимче башчысына Вашингтондо.
  
  
  "Проблема эмес, — деди мени Рейнольдс. Ал тез өсө баштады улам, орундук, бүткүл счастливый жана взволнованный катышууга мүмкүнчүлүгү, бирок анын азайтылган формада иштин мындай жашыруун жана подпольного персонажа.
  
  
  Жыйырма минуттан соң менен распухшим чөнтөктөрү бар шымдын ичинен кутусунун купюр, анын сидел үчүн столунан директордун ожидая, азырынча Хоук очухается отто топтому. - Бирок сен понимаешь, мунун за полночь? — пробормотал менин босс.
  
  
  - Мен ойлогон, сен эч качан ложишься уктоого эртерээк үч.
  
  
  - Үч саатка?! Тикмечи, мага түбөлүккө ордунан турууга алты Номери, Үч!
  
  
  Мен ар дайым болдум, № 3, качан Хоук злился; Анын становился ко чыгарууга же Картером, качан ал көп сердечном настроении. Албетте, Улуу Вождь эмес простил болмок мага, бул жанылышбасам жөнүндө айырмасына убакыт ортосунда Вашингтоном жана Индией.
  
  
  - Ладно, - отрезал мен. - Мен отпущу сени баруу постель аркылуу мүнөтүнө; Аны ойлогон, бирок, бул сизге кызык билүүгө, эмне болду...
  
  
  — Мен так билем, эмне болду, — взорвался ал. - Мен азыр айткан менен индия коопсуздук кызматы. Мага тууралуу turmush сиздин звонке. Ник, давай бурбасак баштоо менен ал ошол эле эски тарых. Анын признаю, бул ошибался. Баштайлы менен деп Шивы эч качан облуста.
  
  
  - Кайрадан эле баягы туура эмес. Шива бар, деп үмүттөнөм, ненадолго...
  
  
  - Бул жөнүндө сен говоришь? — крикнул Хоук. - Мен ойлогон, сен москвадагы, сен собирался лететь үйгө.
  
  
  — Мүмкүн, бул жумада, эгерде бардык пойдет жакшы, — мен жарыялады. Аны айтып Хоку майда-жылдын менин биринчи таанышуулар менен Моханом жана Гурнеком чейин өлтүрүү Ананда, менин өз бийлигин Красном форте ошол, эмне болду анан. Качан аны айтып эму все, бул жөнүндө билген Шкатулке, ал псөзмө-ошеломлен.
  
  
  Менен башка эки аягына линиясы донесся кескин түрдө g? n? rale аркылуу миң миль, биринчи кезекте караганда келди ревматизма. Добуш Хоука абсурдно мягко жана тонко, бирок мага керек эмес болчу котормочу болушун түшүнүүгө, ал терең обеспокоен. - Эми сен билесиңби, андан анын кетким-жылдын сени, Ник...
  
  
  — Менде смутное берүү, — деди мен. - Кутуча эмес да, чынбы?
  
  
  - Мен көп. Анын кетким келет Шиву жана Хаджи, эгерде понадобится. Мен кетким келбейт ih боюнча кусочкам, аны ачык выразилась, Ник?
  
  
  - Эң жакшы. Аны азыр чечти жүргүзсүн жана кырдаалды боюнча сиздердин критерийлерге. Бирок бул мага эмне менен эсептелет героин? Керекпи, аны улантууга күрөшө ушуга?
  
  
  - Адегенде разберись менен Шивой. В остальном анын свяжусь менен индия коопсуздук кызматы. Кутуча бир кыйла өткөн маанилүү, албетте.
  
  
  — Албетте, бир гана бири-албетте, — пробормотал мен.
  
  
  - Сиз кааласаңыз, иштей татынакай же предпочитаете үчүн анын попросил индейлер вмешаться жана жардам бере сизге?
  
  
  — Дагы деле жок, — дедим мен. - Эгерде Шива заподозрит, бул индия коопсуздук кызматы чогулат кылышы эго пландарына, ал поспешит бежать айланасындагы өлкөлөр үчүн укрыться Кытайда, ошондо биз эго көп эч качан найдем. Бирок бул мен эмес деп ойлойм, анткени ал түзүлө учурунда мага түздөн-түз коркунуч, ошондуктан аны сиздерден эч айтуу бул жөнүндө сиз болсоңуз звонить расмий адамдарга Нью-Дели. - Менин оюмча Ананд берди мага түшүнүүгө, бул боюнча эго айтымында, происходили "чыгуу" жашыруун маалыматты жогорку эшелонах эго Кызматы. - Мен кетейин, үчүн, биздин башка улетел, биринчи кезекте караганда менде мүмкүнчүлүгү пайда болот подрезать крылья эму...
  
  
  — Жана ощипать эго гүлү, — деп кошумчалады Хоук.
  
  
  - О, биз возьмем шкатулку ага, албетте.
  
  
  Андан кийин биз обнаружили шифры, жашыруун аты үчүн, ал алмак болушу керек деп ишенем разговаривает менен ушул ко чыгарууга Картером менен эмес, электрондук үнү, блестящим ойлоп табуу албанского окумуштуулар. - Бул маанилүү иш, Ник. Биздин Москва, биздин Вашингтон жок болот көрүү катары Кытай даярдалат поглотить субконтинента жок ih кийлигишүү. Алар мажбур демилге көтөрүүгө, согуштун же жок. Демек...
  
  
  — Бир, — прервал аны мен аракеттенип, рассмеяться, бирок албады. - Менде контакт уюмдун ичиндеги. Ал эми анын эмес приемлю жарадарлыктын.
  
  
  — Ооба, биз билебиз, — вздохнул Хоук. - Добуш эмне үчүн мен айта албайм жоготушу сени ачык азыр... мен айта албайм жоготушу Шкатулку.
  
  
  "Жана Шиву да", — деп кошумчалады мен. - Жок забудем ревматизма Индиянын Александру Македонскому... же, кыргызча айта Гитлеру?
  
  
  - Мен ойлойм, бул эски Адольфо жылы ушундай хитрым же дагы ушундай чечкиндүү, Ник. Ийгилик; Аны чыдамсыздык менен мына, күтүп жатам, жооп сизден жакынкы убакта.
  
  
  - Тезирээк, босс. Так убада берем, абдан жакында.
  
  
  Саат өткөндөн чыкса, анын айланасында өзүнүн мейманкана номерлери, выглядя таптакыр башкача, ал качан анын кирди офистер American Express. Анын выбросил халат, шым жана балетные тапочка, кетсин ih типичной жергиликтүү кийимдери: ак кебез рубашкой, летними брюками, кожаными сандалиями. Анонимная шведов. Аны кабыл алды душ, кылдат побрился жана, акыры, натер адам, колду жана бутту катмар жирной түстө.
  
  
  Натыйжада менде болчу медный түсү адамдын, бул макияж позволял мага слиться менен көпчүлүк менен макул болушпайт. Адамдар Шивы дегенбиз выходца менен Батыштын, жана эгерде алар жетиштүү акылдуу болушун коргоого милдеттүү чыгуу боюнча Американ Экспресс, анын отель болмок, үчүн алар жетишсиз акылдуу, чечкиндүү вообразить, мен изменю өзүнүн кийимин жана тышкы түрү.
  
  
  Клера үчүн туруктуу нарын вестибюле отелинин болчу тактичным, бирок умнее өзүнүн кесиптештер боюнча Нью-Дели. Чындыгында делле, электротехника үчүн мен менен нескрываемым любопытством (ага болдум, таптакыр похож на вошедшего гана бул адам), ал упомянул бизге алмаштыруу жөнүндө моей кийим, бизге жөнүндө травмирующем өзгөртүү түстөгү быстром көбөйтүү түсү моей теринин.
  
  
  — Аны отель болмок послать телеграмма, — деди ага эму.
  
  
  "Кечиресиз, бирок бизде жок нужного жабдууларды, — сахиб, — деп жооп берди ал. Андан кийин камактан прилавка ал досталь топографическую картасын Агры менен цветными иллюстрациялуу көрөсөндүү шаарынын, анын ичинде, албетте, жайгашкан тадж-Махал. - Сиз керек, биригүүгө телеграф карата Гвалиор-уруусу. Жерден сиз жетекчиси телеграмма жөнөтүү, - деди ал, көрсөтпөстөн алуу түйүнүнө кагазда красным карандаш менен.
  
  
  Анын ыраазычылыгын билдирип, мен сложив картасын жана остановил велотакси төлөмдөрдүн түздөн-түз у отелинин. "Почта бөлүмүнө Гвалиор-уруусу", — деди ал айдоочусуна. Менин акцент, жана менин сөз определенно эмес келгендей түсү моей теринин. Айдоочу взглянул мени, электротехника үчүн мен менен ошол эле любопытством экендигин жана кызматчы отелинин.
  
  
  Бирок ага эч нерсе жасадым үчүн канааттандырууга эго любопытство. Мага эмес терпелось кире карата телеграф үчүн послать телеграмма башкаруучуга отелинин Нью-Дели билдирүүгө жана эму, мен эмес вернусь бир нече күн бою. Жана, акыры, аны чечти позвонить в индийскую коопсуздук кызматы үчүн билдирүүгө аларга экендиги тууралуу төмөнкүдөй окуя болду менен ih агент Ашоком Анандом.
  
  
  Жана, акыры, мага пришлось аткарууга бир нече тапшырмаларын, адегенде, ал менен жолугушууга Ривой жети. Эмес теряя убакыт таксист направился жагына почтасынын. Ошол учурда анын оглядывался айланасындагы настороженными глазами, өзгөчө ар дайым жолу качан көргөнсүң кимдир-анда мотоцикле.
  
  
  Канчалык аны билген, адамдар Шивы дагы кааласаңыз, мени, ошондуктан мага керек болчу калууга незамеченным, бул канчалык мүмкүн. Жакшы, менин жаңы шведов жана макияж мага абдан помогли, бирок мен жок кылгысы ненужного тобокелдик.
  
  
  - "Сахиб" - актер? - Рискнул суроого айдоочу, подъехав карата почта бөлүмү болгон Гвалиор-уруусу.
  
  
  - Кимдир деп эсептейт мени крайнов... - дедим мен.
  
  
  - Ошондо мүмкүн, "сахиб" жегиси берүүгө мага өзүнүн автограф... - Индиец досталь, ручку жана кагазга, с улыбкой, аны нацарапал аты баракка кагаздар, ал мага беришти. продержался. - Чоң рахмат, "сахиб"! — воскликнул айдоочу менен счастливой улыбкой.
  
  
  Аны жок шталь ждать реакция болобу, менчик болобу, качан гана ал расшифровал каракули. Анткени, баары билишет Жеймс Бонд эми бир нече жыл катары пенсиянын.
  
  
  Борбордук эшикти почта бөлүмүнүн жетекчилигинин пуста; Анын кирди, жок привлекая өзгөчө көңүл буруу жана увидев үч моторизованных горилл Шивы.
  
  
  Анын телеграмма жөнөттүм, расплатился жаңы блестящими банкноттор; андан кийин алар "жеңиш" мага карата соседнюю бөлмөгө үчүн жергиликтүү жана аралык чалды. Алдында туруктуу выстроилась узун кезекте, ошондуктан өтсө дагы жыйырма мүнөт убакыт, адегенде караганда подошла менин кезекте кирүүгө телефонную будку, азырынча оператор өткөрүп, мага жолго карата Нью-Дели.
  
  
  Бирок, номери отелинин учуп кетти менде айланасында баш, аны эмес забыл телефон номери начальнигинин Ашока. Анын селл болгон жыгач табурет жана закрыл алып айнек эшикти. Качан зазвонил телефону, аны мисир трубку жана бул жерде ошол эле оказался линиядагы индийского кесиптештер Хоука, адамдын аты боюнча, Пуран Дасс.
  
  
  Индия секретная служба билген эмесмин истинной максаттары моей миссиясынын. Албетте, сөз жүрдү жөнүндө многомиллионной партиянын героин, бирок эч ким намекнул болгон имитатор добуш Хаджи.
  
  
  Аны да айткан эмес бул жөнүндө азыр зардалы менен Ананда. Бирок, аны айтып эму, бул төмөнкүлөр болду менен эго агент. Мен жана подозревал, алар дагы эмес обнаружили денеси. Дал Дассу бардык зарыл болгон маалыматты, анын ичинде дарегин көчөдөгү кафе жанында парком Неру жалал-Дели.
  
  
  "Сиз айтып жатасыз, бул сизде болгон эмес чечими менен жолугушууга Анандом", — билимим тууралуу маалымат берген эмесмин, мага Дасс кийин андан сырткары, бул мен деп эму бардык деталдары каза болгон Ашока. - Ошентсе да, сиз разговаривали менен моим жардамчысы, кажется, кечээ гана...
  
  
  — Боюсь, объяснять, сизге бардык, абдан узак, — дедим мен. - Мен болдум кысымы алдында, эгерде сиз кандай түшүнөсүз, бул жөнүндө мен...
  
  
  — Жок, мен түшүнөм, ардагер Картер, — сухо деди Дасс. - Мага эмес, күлкү, бул менин агент мертв. Мен түшүнөм, эмне болуп; бир күндө сиз сообщаете бизге, бул эч качан жолуккан элеңиз менен Анандом, эртеси күнү сиз кирешелер жана сообщаете бизге, ал басылбай. Балким, ошентип обстоят ишти сиздердин өлкөдө, бирок бул жерде, Индиядагы, биз болгону менен ценим человеческую айыл.
  
  
  - Послушай, Дасс: мен позвонил сага үчүн эмес, ошол үчүн, биз, мага лекцияларды. Качан анын деди, бул мени утопление, аны болбосо көңүлгө, бул кимдир приставил тапанча карата көрсөткүчүбүз затылку, приказывая мага айта башкача айтканда, бул мен, - деди. Поверьте мага, өлүм сиздин агент терең обеспокоила мени. Жана мүмкүн болсо сизди утешить, билдирем, сизге, - деп убийца Ашока көбүрөөк албайт ролун ойноого палача ысмынан Кобры.
  
  
  - Алам, анын суроого сизди, анда сиз азыр находитесь, ардагер Картер?
  
  
  - Ал бере сизге маалымат: азырынча, бардык учурда.
  
  
  - Керекпи ага эстетуу сизге, бул сиздин иш-аракеттердин эркиндиги бул өлкөдө эсептелет любезностью берилген сиздин өкмөтүнө?
  
  
  - Мен эң жакшы билем кызматташуу жөнүндө мадам Ганди.
  
  
  - Ошондо будьте алсак добры, расскажите мага кандай себептери побудили сизди барып калышы Индияга. Анын көп албайм берсин сага эркин жүрүү, эгерде буду райондор бардык калууга неведении...
  
  
  Бул-анда прозвучало эмес да.
  
  
  Анын вспомнил маалыматтардын чыгып кетишин, алар жөнүндө мага рассказывали Хоук жана Ашок Ананд. Дасс жылы кайсы өткөрдү гана эмес сердечным жана даяр кызматташтык, ал айткан сухо, дээрлик агрессивно. Аны да албады, билүүгө да эки киллера "Кобры", Ранджит жана Гурнек, белгилүү тууралуу моей менен жолугушууда Анандом в кафе в parque. Эгерде ошондо бул казалось совпадением, анда азыр аны жылы дээрлик деп ишенем...
  
  
  Эгер, деди ал, эгер Дасс эмес предупреждал ih.
  
  
  Албетте эму, болмок эмес, кыйын эмес же адатта суроо агенттин, анда ал чогулат жолугат мени менен. Андан кийин ал, балким, связался менен Шивой, надеясь убить эки зайцеву бир выстрелом.
  
  
  — Бул ж, ардагер Картер, — нетерпеливо деди Дасс. "Сиз полны решимости жүргүзүүгө, өзүнө мени менен да, эгерде эле ага жылы сиздердин башчысы тарабынан ардагер Хок, же сиз настаиваете ал үчүн менин офис относился сизге кандайча керек?"
  
  
  - Жок, мага бул деле снится, ардагер Дасс. Жана болгондуктан, сиз да настаиваете, билдирем, сизге, - деп звоню боюнча Бомбея. - Мен упомянул гостиницу, анда останавливался бир нече жыл мурун, жана кошумчалады: - Эгерде хочешь, можешь прислать мага бир аркылуу өзүнүн адамдардын. Ага катталган аты менен Кент, Кларк Кент, бөлмө 747.
  
  
  Эгер ал болмок американцем, ал гана баарын түшүндүм. Бирок ал туулган Индиянын, ошондуктан эмес нашел эч странного экендигин мен поселился мейманканасында астында вымышленным аты. Балким, анын недооценил бу, башкарууга милдеттүүбүз, балким, анын жөн гана раздражала жардам запрошенная AX.
  
  
  Ошол эле убакта, бирок, казалось мүмкүн, бул менин шектенүү эго лоялдуулуктун төмөндөөсүнүн жана байланыштар уюму менен Шивы алынды толук негизделген. Мен алмак эмес рисковать, анткени Шива залында карата эркиндиги жана ээлик кылат Шкатулкой.
  
  
  "Мага эмес терпится сүйлөшүүнү менен айрым боюнча встретят сиздердин адамдардын, ардагер Дасс", — деди мен. Жана аны белгилеп кетким келет билдирүүгө өзүнүн кайгыруу менен көңүл каза болгондугуна байланыштуу Ананда. Менин көрүүгө сиздин агент бүгүн кечинде.
  
  
  — Ал болжол менен он, ардагер Картер, — тез деди Пуран Дасс. - Ал адам, привыкший распутывать эң татаал кырдаал. Жана располагай моим толук ишенимине ээ болгон.
  
  
  - Мен менин бул ошол эле, ардагер Дасс.
  
  
  Мага кыйын болчу басып сарказм, ал грозил проявиться в моем голосе. Бирок заметно клерк эч нерсе деп эскертти. Анын повесил трубку туруп, потянувшись карата айнек дверце телефон киосктор.
  
  
  Сыртына кимдир преградил мага жол. Жана ал незнакомым.
  
  
  
  
  10
  
  
  Мен билген эмес, айта барбы мага "саламатсыздарбы" же "сак-саламатта болуңуздар".
  
  
  Экинчи билдирүү болчу бесконечно предпочтительнее эске алып, бул адам передо мен үчүн раздвижной айнек дверью айтылып, бири үч сикхов, алардын аны көргөн, мчащимися жагына Агры, преследующими мени.
  
  
  - Сиз толугу менен өзгөртсө өзүнүн сырткы түрү, "сахиб" Картер , - деп эскертти эркек, уперев всякому племени нарын эшикти жана отодвинув анын бир нече см. бир руке ал держал тупой тапанча. Ниети индейца мелис таптакыр интуитивными.
  
  
  — Сен билесиңби, бул адамдар айтып турат, — дедим мен менен натянутым смешком. - Бүлөсүндө Римэ, выгляди катары римляне.
  
  
  Ал деди. - А качан сен Индиядагы, делай анда, эмне кылып жатканын индийцы, а?
  
  
  - Үчүн estestvenno. Мени ар дайым оюңузча өзүнө кутман нооруз майрамыңыздар шайтан эске алуу менен бардык жагдайлар. Бирок будешь барбы сен умолять мени анын артынан барышы керек үчүн тобой, "сахиб"? Же сиз предпочитаете жыйынтыктап биздин сүйлөшүү кыйла жарылуу ноте? - Тапанча жиберилген, откровенные мага грудь.
  
  
  Аталган сикх эмес идиотом. Жана эго таптакыр жок забавляло нулган легкомысленное жана легкомысленное катышы. Аны жок играл комедию жок себеби; Аны жөн гана отель утушка жетише кезде. Ал эшикти ачты жана жестом пригласил мени идти аны менен.
  
  
  - Скажи, анткени сен мени нашел?
  
  
  - Сен ар дайым ушундай саркастичный, "сахиб" Картер?
  
  
  - Качан гана аракет жасашууда наступить мага карата пятки, "мем-сахиб", - парировал анын, называя эго да, алмаштырбай сиздерди ушул карата аялга.
  
  
  Нарын ревматизма карата мазактоо сикх сунул мага саяарын тапанча 45-го калибри жана коюуга, түрү, - деп улантат мени менен жагат болтать, повел мени вестибюль аркылуу почта бөлүмүнүн карата вращающимся дверям жүргүзгөн карата көчөсүн. "Кызматчылар отелинин башка рупий", — усмехнулся ал, акыры, отвечая менин штопора. - Ал эми Агре аз отелей. Жөн гана покажите фото "сахиба" Колодезный , ал эми бул жерде кызматчы отелинин мындай дейт: "Ооба, бул мужик, азыр катышуучулардын почтага, он мүнөт мурун...". "Сахиб" Картер кандай ойлорун, ал абдан умный, ал күлөт үстүндө Шивой! Бирок эми "сахиб" Картер түшүнөт, бул глуп ал эмес, адамдар Кобры.
  
  
  В голосе индейца болчу намек карата тщеславие жана " булагын тазалашты. Бирок, мени көп беспокоила менин тери караганда, бу, башкарууга милдеттүүбүз, сыймыгы. Үчүн стеклянными жайдын анын увидел эки эго шериктердин сидящих на мотоциклах, ih көздүн устремлены күнү почтасынын.
  
  
  - Сиз эле эмес кааласаңыз, причинять бардык үйлөрдө айланасындагы невинным аялдарга жана балдарга? - спросил аны өз спутниктин, ошол эле учурда ал приставил тапанча карата көрсөткүчүбүз позвоночнику, приказывая ачуу, эшикти. - Подумай, канча кан пролито напрасно, "сахиб"!
  
  
  - Бул сиздин кан, "сахиб эмес," чужая.
  
  
  — Мындай учурда пожалейте беззащитного нищий, — пробормотал мен, протягивая руку жана прижимая раскрытую ладонь карата күн. Ачык передо мен по ступенькам менен мучительной медлительностью тащилась толстая грузная айым. Анын надавил карата эшик, приоткрыл анын бир нече см, ооба да, бул услышал шорох длинного жибек "сари" карата мраморных баскычтарында. Күн менен болгон мгновение таасир калтырды драгоценном камне, ал айым носила в носу, качан ал жеткен чокулары тепкичтер.
  
  
  Ал өлкөдөгү демократиянын дүйнөлүк деңгээлге баштын жана башталганга ачууга эшикти.
  
  
  "Суранабыз," - деди аны үн чыгарып, уклоняясь жагына. Ага жылы деп ишенем сикх эмес болуп калат нажимать карата курок алсак близко к аялга. Ал улыбнулась, бир аз кивнув, эки тарап тең жыйынтыгындатапшырышкан сжимая пакет, завернутый барагына темной кагаздар жана бекем байланышкан веревкой.
  
  
  — Менин ал хрупкий, — пробормотал мен, беря сверток айланасындагы анын колду.
  
  
  Оозун аялдар приоткрылся кр туусунун уруксат аткаруу. Ал билген эмес, ойнойт, билесиңби, Шива өзүнүн адамдарга буйрук мени кайтарып алууга виллу жандуу же мертвым; бирок мен собирался билдирүүгө өзү бул тууралуу. Анын бросил пакети индейца; бармакты карата спусковом крючке щелкнул жана таращить көздүн просвистела абада.
  
  
  Выстрел привлек жалпы бурулат. Толстая айым кескин вскрикнула жана стрелок нарын панике бросился карата күн. Адамдар карата почта аркылуу баштадык кричать жана чуркоо бардык тараптар, качан индеец өтүүгө аракет кылган убежать. Аны эмес, отель үчүн ал оңой эле ускользнул.
  
  
  Анын щелкнул сол буту, нанеся кубаттуу сокку мужчине астында всякому племени. Ал пошатнулся жана кайра невольно нажал карата курок. Верх айнек күнү треснул. Үн выстрелов жана битого айнек чечүү илимий-изилдөө милдеттерди истерические крики катышкан, считавших өзүнө запертыми почта бөлүмүндө.
  
  
  Бул жынысы жана мраморных баскычтарында тандалып разбросаны чоң айнектин майда сыныктары. Анын бросился бардык өзүнүн салмагы абдан тез двигая ногами, бир откровенные алдыга, сол бир аз согнута үчүн сактоо ишинде карама-каршылыктын. Жана ударил индейца боюнча колену күчү менен, үч эсе ашкан күчүн жоготту биринчи удара.
  
  
  Эго негизде кескин подогнулась, ал өтүүгө аракет кылган уцепиться үчүн дверной косяк; Бул жылы откровенные турат. Ал оглянулся, качан попытался подняться на бутту. Анын отвел колуна мурун, анткени жабдуулар уперлись нарын төмөнкү кабыргалардын; андан кийин аны нанес ужасный сокку сол жагында, ал раздробил ага болгон сөөктөрдүн.
  
  
  Эркек албады сдержать пугающий жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына, биринчи кезекте караганда скользнуть алдыга. Эми анын держал колуна анын ийиндеринде, нажимая iso бардык күчтөрдүн. Сыртына эки башка спрыгнули менен өз мотоциклдерди. Курал отбрасывало зловещий ыйык болгон күн, качан алар мчались карата күн.
  
  
  Өлтүрүү ih боюнча бир мага болгон удобнее караганда жоюуга бардык үч бирге. Биринчи индеец продолжал стонать аракеттенип, высвободиться боюнча моей уловки. Менин булчуңдун напряглись, качан аны iso бардык күчтөрдүн старалась опустить эго карашат жана мойнуна төмөн карата блестящим осколкам айнек.
  
  
  Ал өсө баштады менен ужасным стоном, ал борбору каракол шаарында пронзительным криком, качан биринчи осколок стекла пронзил эго менен биздин күнөөкөр табиятыбыз. Анын продолжал толкать анын, электротехника, бул айнек пронзает эго терини, биринчи кезекте караганда кирүү эго бычью шею.
  
  
  Дагы бир выстрел чечүү илимий-изилдөө милдеттерди хор истерических криков, ошондой таращить көздүн та эмес оцарапала мага карашат. Бир колу удерживал анын индейца, ал эми экинчи өтүүгө аракет кылган вырвать өзүндө мылтык. Эми ага калбай күчтөрдүн, качан осколок стекла пронзил эго мускулистую шею, жай чейин сөөктөрдүн.
  
  
  Качан айнек болуп өттү эму нарын сонную артерию, анын словно перерезал садовый шланг. Вырвалась струя кан жана брызнула мага адам жана көйнөктүн алды. Эркек издал жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына, ал уясындай растерянное бульканье, качан аны швырнул эго жерге распластавшись карата чоң осколках айнек. Манжалары разжались жана тупорылый тапанча упал болгон албайт. Индеец попытался көтөрүү карашат, бирок кан хлынула өтө обильно үчүн терең жаракаты на шее.
  
  
  Андан кийин эго денеси болуп калды конвульсивно трястись, колуна маятник абада, словно отелдер кимдир поцарапать... акыркы бий обезглавленного цыпленка менен анын вытекаетет кан.
  
  
  Мага дагы предстояло обезвредить эки башка эркектер. Аларда жок өзгөчө кам көрүү невинных зрителях трагедий, алар кайра баштадык стрелять в мени.
  
  
  Таращить көздүн попала в аялдык ал корчился карата жынысы нарын ужасной агонии. Эгерде айнек, врезавшееся нарын сонную артерию элек методу айылына бу, башкарууга милдеттүүбүз, таращить көздүн сделала өзүнүн иши. Эркек рухнул менен конвульсивным подергиванием нервдердин жана булчуңдардын.
  
  
  Анын турду турат бездыханной фигуралар, шаря жынысы боюнча буту, азырынча нашел тапанча. Аны көбөйттү курал-жарак жана ачты ответный от эки башка сикхов. Кимдир включил сигнализацию. Аны жок кылгысы керек бул жерде, качан кыргызстанга келе тургандыгын маалымдады полиция, жана дагы, анткени камакка алуу помешал болмок мага биригүүгө менен жолугушуу Ривой.
  
  
  Ошентип, ордуна жакшылап стрелять эки, деп билдирет аймактык кабарчы ага целился нарын переднее колесо мотоциклдин, припаркованного алдында почта бөлүмү. Таращить көздүн застряла в nen да масле. Шипение выходящего сынамыктарды тандап алуу абанын заставило бир айланасындагы эки эркектердин повернуться үчүн жыл сайын эмне болуп жатат.
  
  
  Аны кайра нажал карата курок жана услышал свист пули абада. Анын целился индейцу саяарын, бирок ордуна жакшылап проткнуть эго болду, таращить көздүн попала эму нарын заднюю бөлүгү сандын. Жарадар көрсө эмес смертельным, бирок эркек ал эле эмес алмак жүрүп турушу. Чындыгында делле, ал обмяк, бул барак кагаздар, качан аны огляделся нарын попросил башка чыгуу.
  
  
  Мен ойлогон эмес, бул мен болот да иш алып барууга акыркы үч алынып калганы айтылат Кобры. Ал склонился үстүндө аспаптын өзүнүн бирине качан анын нажал карата курок үчүн прикончить анын, аны түшүндүм, эмне жасадым последний выстрел. Жана анын бардык элек успел алууга ок-дарылар үчүн Астры, ага анын алдым-жылдын Нирада, биринчи кезекте караганда аны отправился эго карата чегин.
  
  
  Анын засунул руку кара көтөн чучук мүнөтүнө. Анын мисир Астру, бросил ee жынысы жана заложил анын ордунда тапанча 45-й сайы, ал жакшы, караганда "Астра", бир кыйла кыйла жеңил тапанча. Жок, айтам азыр экендигин мен ошондо тартууга эки пистолета. Бир жылы ашык жетиштүү, андан да, мен эмне менен айрым сыймык обнаружил, бул менин удары жыйынтыгындатапшырышкан жана ногами калышкан та болобу ашпаган ишенимдүү формасы коргоо караганда, люгер Вильгельмина.
  
  
  Аны оглянулся жана увидел катары бир айланасындагы сикхов жардам берет өзүнүн раненому товарищу сесть на мотоцикл менен неповрежденными шинами. Менин сандалии катуу заскрипели, качан аны пронесся вестибюль аркылуу жана метнулся за прилавок почта бөлүмдөрү.
  
  
  Бул груды кап, толук почта. Анын проскользнул ортосундагы мешками, жана бул сумасшедший побежал астында носом изумленных почтальонов, замерших коркуудан. Почта-телеграф кызматкерлери словно находились абалда гипноза. Алар теңир рты эмес двигаясь, жана жөн гана следили үчүн мен глазами.
  
  
  Арткы бөлмөсү выходила на погрузочную платформаны. Звонок айгай продолжал звенеть, ошондой вдалеке азыр слышался знакомый вой полиция сирен. Мага кызык болуп калды, смогли барбы эки индийцев, алар анын тирүү калтырышкан, сбежать. Эгерде аларга бул жоюуга мүмкүн, ага жылы деп ишенем алар выслеживать мени, азырынча остаюсь анын Индиядагы. Бирок мен ошондо терять түрү боюнча бизге ih, бизге Риву... бизге АХ. Хоук дароо түшүндүм маанилүүлүгүн моей миссиясынын, ошондуктан мага керек болчу заполучить Шкатулку электе Шива применит уюштуруучулар.
  
  
  Ал мени көбүрөөк беспокоило жана бул составляло мою ноющую ой, качан аны спрыгнул менен погрузочной платформалар үчүн промчаться эки өлкө ортосундагы фургонами болду анда, калат, жокпу, Шива бул жерде, азырынча менде мүмкүнчүлүгүн толугу менен бузушу эго пландарын. Эгер эго адамдар вернулись карата виллу, бир пулей анын бутунун жанына үчүн билдирүүгө милдеттүү, бул башка мертв, Шива болмок толук жөндөмдүү собраться жана исчезнуть, эгер анын жөнүндө билдирбесе, nen в индийскую полициясына. Эмес исключено, ал эми предпринял shaggy үчүн даяр болууга өлкөгө чыгып кетүүгө.
  
  
  Эгерде, албетте, Рива албайт эго кармап калууга. Болгон дагы эмне-деп, калкка ишендирүү Шиву деп мен сунуш кылам түздөн-түз коркунуч эго пландар жана бул жылы негизделген моем сомнении экендиги Пуран Дасс болчу сообщником нарын замысле Кобры. Эгер Дасс заговорил менен Шивой, андан кийин менин телефон обондорун (ал эми бул означало, бул менин шектенүү лоялдуулуктун төмөндөөсүнүн офицердин основывались карата өндүрүшү шексиз фактылары, ошондой гана эмес, интуиции), Шива түшүндүм болмок, мен лгу, качан заявлял, бул сунушу бүгүн Бомбее, жана мен подозревал Дасса. Ошондо гана ал ошондой эле вообразил, бул, болуп турганда убежденным нарын причастности Дасса карата заговору менен Коброй, анын болмок поостерегся связываться бизге бир автоунааларды көзөмөлдөө боюнча рейд жүрдү полицейским башкармалыгы... же болбосун бөлүмү жашыруун кызматтарынын.
  
  
  Бул кадам болгону гипотеза, бирок мен алмак эмес рисковать, мунусу индия полициясы вмешается в мою миссиясын жана мен алмак эмес жетишүүгө түрткү берүүгө Шиве улететь Кытай менен Шкатулкой жалал-эго карамагында. Рива болгон бирден бир адам болгон, анын алмак маалыматтарды алууга, кыскача түшүндүрүүгө өзүнүн тапшырма ачып абсурдный жана пугающий планы анын дяди. Кыз пообещала мага жардам берүү. Бул эми эмес штопора самаритянского жест, ошондой штопора дурус ой. Жетишүүгө түрткү берүүгө анын дяде сбежать электе мен аны перехитрю Шиву, означало верную өлүмү үчүн бу, башкарууга милдеттүүбүз, атасы.
  
  
  Ал да билген эмесмин, анда Шива держал туткунда анын атасы, анткени ал позволял эй, айтууга аны менен гана телефон аркылуу. Анын тийиш эле бул аныктоого, бирок эгерде Шива исчезал айланасындагы өлкөнүн электе менде болчу мүмкүнчүлүгүн толугу менен бүткөрүү миссиясын, анда биз үчүн эки пропадала да малейшая үмүт бошотуу үчүн түзүлгөн. Бактыга жараша, мага мүмкүн болду күтүлүүгө почта электе мени заблокировала болмок индия полициясы.
  
  
  Сирены дагы выли, качан аны оказался в переулке менен көп сандаган магазинами боюнча башка тарапка почта бөлүмдөрү. Иш-чарага токтолду үчүн оглянуться, ошондой продолжал идти, проскользнув анын кичинекей лавку, ал жерде болгон чон путаница буюмдарды жана товарларды, алар казалось, скрывали болсо ошончо эле грехов.
  
  
  Эки, пожилой калтырды менен сутулыми плечами, бирок жетиштүү умный үчүн дароо көрсөтмөнү болгон сатып алуучунун, шагнул алдыга катары гана аны, кирди магазин. Эркек айткан по-английски менен катуу британским басым кылып, качан жана ага объяснил, мага керек-жылдын эго товарларды, ал жетиштүү умен үчүн эмес прерывать мени эмес, суроо берүүгө любопытных жөнүндө маселелерди моем американском акценте.
  
  
  Карабастан дал ошол акцент жана индия кийимин, бул представляло мени да, алмаштырбай мындай болгон эмес эч странного. Ал албады берүүгө мага ок-дарылар үчүн пушки 45-го сайы, ал аны мисир у сикха, бирок сунуштады мага чоң боюнча буйволиной тери. Терини да, мен эми түшүндүм, качан тапшырмаларды аткаруу сандалии, Индиядагы болчу ажырашканга табууга болот. Бирок буйволиный кнут жылы жакшы абалда, катары жана пахта "күрмө". Көйнөк менен алектенген болду бул мага болгон бардык кан, бирок дүкөнүнүн ээси бул похоже эмес, абдан заинтересовало. Рупий дайыма калат рупиями, жана бул эң башкысы.
  
  
  Анын поменял кийимди дүкөндөн. Качан аны өткөрүп окровавленную "куртку" ээсине, ал свернул аны алуу түйүнү жана бросил кара-жыгач прилавок анын арткы бөлүгүнө которулат. - Хочешь дагы андан нерсе, "сахиб"? — спросил ал менен блеском көз алдында, качан аны досталь, бир нече банкноттордун боюнча-кутусунун, аны держал в кармане.
  
  
  - Сенде бар метла?
  
  
  - Веник? — ал кайталап коюу эмес түшүнүү.
  
  
  — Дал ушул веник, — объяснил жана аны жасадым жест, подметая эки тарап тең жыйынтыгындатапшырышкан.
  
  
  - Ай ооба, аны түшүнөм! — деп жооп берди ал, сияя. Ал огляделся нарын алдым дагы, ал жөнүндө, аны эго просил.
  
  
  Балким, бул кадам дисктерди эң метла, ал подметал өзүнүн магазин, бирок ал алмак эмес дождаться үчүн деңгээлдин аны мага, албетте, боюнча туура баа. Баасы, албетте, бир кыйла жогорку баада Агры, бирок ошол эле учурда казавшаяся мага смехотворно төмөн. Эркек отель завернуть веник барагына темной кагаздар, бирок аны менен улыбкой объяснил, бул заберу да бар.
  
  
  Ал выглядел бир нече растерянным, ушунчалык нахмурился жана опустил көздүн, дээрлик разочарованный жана обиженный, мунусу менен мен лишаю чечими жасоого адаттагы ритуал, андан кийин предметин сатып. Ал спросил. - Жетиштүү, "сахиб"?
  
  
  - Ооба, мен ойлойм, веник жана буйволиная бүчүлүк жайгашкан бул учурда башка жагдайлар жетиштүү. Сенде жок ок эмес да, чынбы?
  
  
  Эркек бир нече жолу покачал головой. Анын вытащил дагы бир блестящую жаңы купюру жана сунул эй нарын ладонь. - Сен мени эч качан эмесмин, түшүндүм?
  
  
  — Эч качан эч кимди көргөн, — кайталап коюу эки магазине, биздин секунд эмес колеблясь, сунув акча мүнөтүнө.
  
  
  Анын досталь дагы бир купюру жана кайталап коюу операциясын. - Жок болмок сиз подсказать мага, анда анын алам таба ок? Менин башка пригласил мени аңчылыкка үчүн шаар...
  
  
  - Адилет айтам, "сахиб", " мен билбейм, анда сиз табууга, керектүү сизге патрондор. Биз мирные адамдар бул жерде, анын Агре. Курал-жарак билген гана бийлик.
  
  
  - Сен деп ишенем эмес помнишь эч кандай дүкөндөрдү, анда аны алмак көрсө, анда мага керек? - настаивал аны, жана, айтам, протянул эму акчалар.
  
  
  Ал", - деди. - Бир учурда!Ал положил купюру мүнөтүнө жана сынак дальний агымы магазине. Аны карачу, ал нерсени нацарапал баракка темной кагаздар. Качан ал протянул мага барак кагаз, аны взглянул аты жана дареги, написанные на nen. - Бул жакшы, анткени мен жасай алам, - сахиб, - извинился эркек. "Эгер у Бэшема жок сырткары, сизге эмне керек, мен ойлойм, сиз таба аласыз патрондор бул жерде, анын Агре. Бул скромный шаары... биз продаем буюмдар гана туристтер үчүн. Сиз кандай түшүнөсүз эмес да, чынбы?
  
  
  — Албетте, — деди аны эго.
  
  
  Ошентип, аны чыкса көчөсүнө, куралдуу метлой, кнутом боюнча скинов жана пистолетом 45-го сайы, ал алмак пригодиться, эгер болсо ал гана алмак стрелять. Бирок, бул учурда ал, албетте, алмак эмес жаловаться. Бардык учурда, ага жылы дагы тапшырды. Толук канааттандыраарлык эске алуу менен бардык аркылуу мага пришлось өтүүгө.
  
  
  
  
  11
  
  
  Ушунун невероятное көрүнүш примитивной жана неконтролируемой күчтү, ага анын сейрек дарылоо көргөн. Адам двигался менен поразительной быстротой жана мындай ловкостью, мен невольно откинулся карата спинку орундук, чувствуя судорожное кыскартуу булчуңдардын жашоо. Ал подпрыгнул абага жана спикировал төмөн, анда тигр менен кошачьей грацией алектенген болгон ажырагыс бөлүгү эго смертоносной доблести.
  
  
  Жана да тигра, ага тандалып лапообразные манжалары, куралдуу курч катары когти, когтями. Кийинки секунда ал использовал өзүнүн смертоносное курал үчүн поцарапать адам башка адамдын, калтырган чоң кровавые жаракаты, алар казались вырезанными бири болмуштун.
  
  
  Кан башталган капать, багровые ручейки хлынули тегерегинде терең порезов ак сөөктөр. Адам казался безликим, анын чектерин дыкат неузнаваемы, эго менен биздин күнөөкөр табиятыбыз свисала нарын клочья, словно содранная тери. Пошатываясь, ал попытался отступить, бирок кайра бошотулган атакован.
  
  
  Эмес довольствуясь, мунусу превратил адам душмандын кара-кровавую салмагын, Тигр спикировал ага. Аны көргөн, тиштер, курч катары сабли, курч жана зазубренные. Мени трясло-жылдын отвращения, бирок мен алмак эмес оторвать көздүн-жылдын бул мастер, ал зверства жана университетинде карата, адам өмүрүнүн.
  
  
  Анын продолжал зачарованно көрүү. Сүрөт менен когтями институттарына руку үчүн келтирүүгө сокку ребром ладони: - бул жылы эң совершенный сокку колониа-нал-чи-ки, ал ага качан кандайдыр көргөн.
  
  
  Добуш берүү алдын алуу, ал мен алмак эмес жөн гана игнорировать экендиги жөнүндө алат случиться, качан белгилүү "," тартипти, атап айтканда өкүлүнүн кубогуна арналган ордо оюну жана "кунг-муну кара" үчүн пайдаланылат, зыян келтирүү үчүн эмес, акыйкат ишти. Аны эч качан верил ушундай жазаны же зомбулук сыч зомбулуктун. Анын печально покачал головой жана взглянул карата светящийся циферблат саат.
  
  
  Анын кашат сааттарда-дарактардын маркасындагы эртедир ошол эле күнү эртең менен. Дагы эмес беш саат. Менде оставалось эки саат, ошондуктан аны кайрадан көңүл бурду фильм, драму нарын гонконгском келет.
  
  
  Түндүк кинотеатр разаков түрү аймагында жайгашкан тадж-уруусу, жөн гана билиш эстетуу мага, мага дагы предстояло келип знаменитый жайгашкан тадж-Махал. Бирок ал осмелился көрсөтүлөт өзүнүн адам мындай популярном жана людном жерде. Аны, албетте, жок сидел кинотеатрында гана өтүш үчүн повеселиться, коротая күнү. Анткени аны болчу деп ишенем, анткени адамдар бири "Кобры" дагы рыскают шаары боюнча аракеттенип, көрсө мен үчүн покончить мени менен, анын выбрал кинотеатр үчүн калууга незамеченным болушунча узак жашашат.
  
  
  Менде болгон навязчивая идеясы вернуться в особняк Шивы үчүн көздөштүрүүнүн менен аны, бирок, ал билген эмес, канча сакчылардын болчу кызмат у монстра, жана анын да билген эмес айтылып, жокпу, ал дагы ошол жерде. Менен жолугушуу Ривой болгон дайындалган жети сааттан городке чакырым жыйырма жылдын Агры.
  
  
  Кайда биз керек эле жолугушууга болду белгилүү, бул Фатехпур-Сикри, заброшенный город айланасындагы мрамора жана песчаника. Жардамы менен путеводителя, анын анын кашат ошол эле магазине, анда кашат сааттарда, ал смог запечатлеть өзүнүн воображении топографическую картасын бул жерден. Бул жерде болгон көптөгөн дворцовых, айрым менен чоң лестницами жана балконами менен түрү болгон обширный короо. Эчак заброшенный комплекси имараттарды шталь идеальным баш калка жай үчүн биз экөөнүн тең орду, алар ал жерде болмок анда сүйлөшүүнү жок болуп турганда табылган жакшы окутулган агенттер Кобры.
  
  
  Болдум, - до, качан аны ал жакка добрался, жана бул дагы болчу мою пайдасына. Темнота защитит мени-жылдын бөтөн көздүн моторизованной бригаданын Шивы. Бирок моей бирден-бир көйгөй болуп калган мүмкүн эместиги достать ок-дарылар үчүн пистолета.
  
  
  Анын последовал кеңешине дүкөнүнүн ээси жана отправился в коноктор карата индейцу боюнча атындагы Башам. Ага жылы скобяной магазин жанында базаром, кичинекей магазинчик, кайда болмок табууга бардык жылдын молотков чейин опиума. Бирок үчүн патрондор пистолета жалал-эго ассортименти эмес киришкен. Иш-чара эмес, рахатбек, ал эми жеткиликтүүлүгүн.
  
  
  - Мага керек эмес, бир суткага жетпеген, "сахиб", - деди хозяин лавки, качан аны отвел эго жагына үчүн түшүндүрүүгө, мен жумуш издөө.
  
  
  — Жыйырма төрт саат — бул өтө узак, — деди мен.
  
  
  Ал көбөйттү колуна ладонями жогору. Пустыми катары пустым айтылып, тапанча 45-го сайы, ал качан болсо принадлежал математика боюнча бири "Кобры", истекшему кан карата почта аркылуу. Анын жана вытащил пачку банкнотторду жана Бэшем жадно облизал эриндин эмес тартууларды көздүн менен акчаны, алар аны махал алдында эго носом.
  
  
  - Мен болмок кубанычтамын обслужить сизди, "сахиб"... бирок менде байланышкан колуна. Патрондор, алар жөнүндө сиз мени спрашиваете эмес, оңой эле табууга Индиядагы. Мага керек жок дегенде күнү үчүн табууга ih...
  
  
  - Бул ушул позор... биз үчүн тең. Чыдамкайлык!
  
  
  "Бирок, мүмкүн, алам аны көрсөтүү сизге, бул-бул дагы", — деди лавочник жана исчез анын арткы бөлүгүнүн дүкөнү гана өтүш үчүн чыга аркылуу мүнөтүнө менен сверкающим стилетом, ал держал колунда катары драгоценный предмети же подношение пугало. Эгер божества-сойлоп жүрүүчүлөр, Надь, наблюдали бул сценаны, аны, уверенный, анткени алар гана канааттандырылышы. Эми стилет болчу прикреплен карата көрсөткүчүбүз предплечью өтө жеңил ножнах, дээрлик окшош болсо, алар аны носил, качан адамдарга Шивы оңунан обезоружить мени.
  
  
  Ошентип, менде болчу бычак, шыпыргы (тазалоо учурунда превращенная эки бирдей дубинки узундугу болжол менен фута ар бир) жана кнут боюнча буйволиной тери. Бардык нерсени тийиш болчу деген тапанча. Мен эмес таптакыр безоружным, жакшы, бирок аны эмес болчу ходячим арсеналом.
  
  
  Ошентсе да, эгерде эле баары өзүнөн өзү кете берди план боюнча, балким, мага ал тургай пришлось болмок пайдаланууга тапанча. Менде болчу эмес, ниети встречаться эркектер менен Кобры, азырынча анын колдонулбаса даяр конфронтации менен Шивой карата бир кыйла көп жеке негизинде караганда, мурдагы разы.
  
  
  Ошондуктан болгон маанилүү жолугушуу менен Реевой шаарында гладко. Анын убада берди девушке табууга жана бошотууга анын атасы. Өз кезегинде, ал көрсөткөндөй ашык даяр попытаться алууга ар кандай возможную маалымат. Пакт, рожденный жана түзүлгөн формалары боюнча өз ара сага ыраазымын. Рива нуждалась менен биргесиңер, аны нуждался анда эмес, аз болсо, көп эмес.
  
  
  Андыктан мен, то өзүнүн орду жана улантты көрүү фильм, слушая несинхронизированные добуш берүү түстөгү ушундай эле яркие жана великолепные катары алюминиевая рождественская үмүт. Кол, бир карата хинди, другая карата бенгальском, балким, өтө аз келгендей мааниси англис диалог. Бирок ритм, невероятное чеберчилиги башкы баатыры нарын искусстводо "кунг-муну кара" завораживали менин мааниси.
  
  
  Фильм борбору каракол шаарында жарымында бешинчи. Программа жарыялаган улантуу жөнүндө кино, ошондуктан аны каримде өзүнүн ордун жана пошел бирине, айланасындагы эшиктерди, смешавшись менен болтающей жана комментирующей көпчүлүк менен макул болушпайт. Качан гана анын оказался көчөдө, мага эмес түздү эмгек калышы незамеченным, азырынча анын эмес, нашел такси, даяр отвезти мени заброшенный город Фатехпур-Сикри.
  
  
  Айдоочу, жакшы выбритый жок тюрбана, бактыга жараша (бул учурда анын повсюду көргөн сикхов), попросил менде элүү рупий үчүн получасовую кыдырууга. Бул кара тизме рыногунда доллары стоил он эки рупий. Жакшы баа, ошондуктан дал эму акчаны алдыга селл карата арткы сиденье эски Ситроена.
  
  
  Артыбызда эмес уехало бизге бир мотоциклдин, акысы жок бир обогнать. Эгерде болууга так, саякат Фатехпур-Сикри өтсө, жок окуяларды. Бул жылы ошол эле жол, ал боюнча мен пошел андан кийин ошол сыяктуу жасашат айланасындагы особняка Шивы. Анын растянулся карата сиденье, качан биз миновали бир катар тирүү изгородей, ограждавших үй-жылдын көчөлөр. Эч кимди болчу көрүнбөйт, жана особняк менен утрамбованными земляными дубалдар казался пустым жана заброшенным.
  
  
  Мени бул, албетте, абдан кубандырган эмес, анткени мен подумал жөнүндө Шиве, Хаджи жана ал жөнүндө Риве, направляющейся карата кытай чек арасында. Бул ж, деди аны убакыт көрсөтөт.
  
  
  Аны кайра посмотрел болгон сааттарда жана попытался расслабиться. Убакыт-жылы дагы жетишээрлик, бирок ал лизать аны подходил карата заброшенному шаары, ошончолук нервничал жана тревожился. Анын воспользовался мүмкүнчүлүгү үчүн аяктоо анда, - деп баштады, купив метлу жана буйволиный кнут.
  
  
  Бэшем болчу жетиштүү любезен үчүн одолжить мага ручную дрель. Анын просверлил эки тешиктер ручке метлы, бир-бирден ар бир аягында дубинки. Эми анын завязал плеть буйволиного кнута адегенде бир тешик, андан кийин башка, тыгыз закрепив шнурком капталдарында. Ошентип, эки өлкө ортосундагы палками аны алдым нерсени вроде натянутого кожаной перемычки. Анын бир катар түйүндөр; тешиктер жыгачы палочек жүрүшүндө чакан, коркунуч отслоения теринин эмес.
  
  
  Качан аны москвадагы чогултууну түзүлүштөр, анын увидел вдалеке рифленые минареты внушительной мечит Джами-Масджид. Бирок массивное имарат казалось маленьким салыштырганда гигантской дубал менен, возвышавшейся менен түштүк тарабына турат. Дубалдар жүрүшүндө курулган намысын маманов, Акбара, императора Улуу Моголов, основавшего легендарный шаары Фатехпур-Сикри. Дубалдар выходили карата айлана-жердеги жана топ убогих хижин түзгөн деревню у подножия заброшенного билдирди.
  
  
  - "Сахиб" жегиси үчүн эго бул жерде дожидались? - сунуштады массажист, притормаживая үчүн остановиться у кирүү пустынную стоянку жанында безлюдным жана безмолвным шаар. - Мен аялдар сага жакшы баасын: отуз рупий үчүн отвезти сени баруу Агру.
  
  
  "Кечиресиз, бирок менде башка милдеттенмелер", — объяснил мен, запихивая таякча менен буйволиной шкурой мүнөтүнө шымдын. Аны ачты эшикти жана чыкса, айланасындагы машиналар.
  
  
  - Жол бул жерде азыр жок, "сахиб", - деп жооп берди таксист. - Беле сен эмес хочешь кылып көрсөттү, аны сага түрү? Анын белгиси менен Фатехпур Сикри. Анын жана покажу сизге анда, андан дагы эмесмин, биз бир турист...
  
  
  — Жок сомневаюсь, — макул, мен смеясь. - Бирок мага керек жолугушууга менен моим автоунааларды көзөмөлдөө боюнча рейд жүрдү гидом аркылуу бир нече мүнөт. Счастливого жолдору, "сахиб"!
  
  
  - Бул кааласаңыз, - разочарованно деди айдоочу. Ал алып келди кыймылдаткыч, свернул үчүн бурч жана уехал, калтырган андан кийин өзүнө облако чаң.
  
  
  Анын улантты жолу ходьбы.
  
  
  Акыркы туристтик автобус сатылып уехал нарын Агру. Жок, алар выставляли өзүнүн товарлар короодо айланасындагы мечиттер, ошондой эле вернулись в деревню, калтырган имараттардын айланасында мрамора жана песчаника заброшенными. Аны тез пересек ички короо, сверился карт менен болгон вырвал боюнча путеводителя жана нашел имараты, белгилүү "катары үй Маруама".
  
  
  Дал ушул жерде Рива дайындады мага жолугушуу кеч саат. Аны эч нерсе чувствовал жана эмесмин эч кандай кыймыл, ал болмок козгоого менин шектенүү. Имарат менен позолоченными фресками жана расписными потолками выглядело величественно жана туубузду, бул свидетельствовало жөнүндө богатстве жана саясий бийлик Акбара. Анын сидел биринчи ступеньке кууш мраморной тепкичтер, алдыңкы балконго, огибавший бүт үй.
  
  
  Жана нурбек ожидание. Аны жөн гана молился үчүн Рива Сингх эмес подвела мени.
  
  
  Жети анын баштады нервничать. Он мүнөт жетинчи анын забеспокоился эки эсе акылман. Бирок чейрек жетинчи анын услышал үн остановившейся карата стоянке машиналар. Андан кийин алсыз үн кадамдардын эхом разнесся боюнча выложенному мрамором ички двору, ал образовывал сүрөт чоң шахматной гүлдөрэгилип.
  
  
  Албетте, Акбар играл шахмат пайдаланып, өзүнүн наложниц жана сунуштоодо катары тирүү пешек. Анын да, жай вставая, өзүмдү пешкой, вставленной в оюн, бирок абдан эле решившей коюуга мат душманга. Шива болчу ишенем, бул мүмкүн контролдоого бардык меники кыймылынын, диктуя өзүнүн кир эрежелери.
  
  
  Бирок, эгер менде болгон мүмкүнчүлүгүн айта же жасоого нерсени, бул, албетте, болмок акыркы игрой, ага керек болчу ойноого гениалдуу кылмышкер өлтүрүү.
  
  
  - Ник? Ник, сен ал жакта?
  
  
  Бул жылы знакомый добушу, бирок ланган коркуу аралыгын, паники. Дагы эмес, таптакыр стемнело, бирок асман темнело, аны алмак көрүүгө стройную фигуру Ривы, стремительно пересекающую короо. Ага-жылы батыш көйнөк менен ачык воротом. Ал-жылы ш караганда, анын помнил, бирок азыр-жылы ачыктан ачык эмес убакыт үчүн мындай размышлений.
  
  
  Увидев мени, Рива побежала, ee сандалии тездетилген темпе стучали боюнча мраморным плитам.
  
  
  - Умоляю сени, держи мени крепче! — пробормотал ал. - Искренне азыр аны кетейин, бул көп болгону үчүн, Ник.
  
  
  Анын мисир ee колуна жана прижал карата өзү. Ал дрожала, дрожь пробежала бүткүл анын телу; ал прильнула мага, положив башка мага карата грудь.
  
  
  — Сага кереги бояться, — акырын прошептал мен. - Мен так убада берем сага, деп тигини жамангабы. Сен кайра увидишь өзүнүн атасы, жана ал үчүн дагы баардык өзгөрөт эмес волнуйся.
  
  
  Ал өлкөдөгү демократиянын дүйнөлүк деңгээлге карашат жана кылдым улыбнуться. Анын легонько поцеловал ee нарын эриндин: ал, xix кылымда кайта баштаган мурун жана откинула чач, падавшие мына көздү. — Мен ишенем сага, Ник, — мягко деди ал. - Таякеси бизди мени эч кимге доверять... Бул ошондой эле влезло мага карашат, мен айта албайм дегеним, өзүнүн мозгом! Бирок, мен ишенем сага, Ник. Мен иште эч кандай тандоо. Эгерде сен эмес можешь мага жардам берүү, эгерде сен эмес можешь спасти менин атасы, ошондо эч ким дүйнөдө албайт. Жана мага көп эмес, кимге кайрылууга, Ник! Бизге кимге.
  
  
  Ак-кара көз алдында менен ih грустным жана испуганным тартууга, дагы болчу решительный көз караш. — Биз көп кабаттуу үйлөрдүн кадам алдыга, — утешил кошуна үйгө да тутанууда. - Биз приходим анын эки аягына добушу увидишь. Анын өткөрдү, анын имаратка жана ал айылынын карата ступеньки аракеттенип, успокоиться.
  
  
  Ушунун өтөө оңой эмес, анткени ал муках чыңалуунун жана коркуу аралыгын, алар заставляли анын дрожать менен башты чейин буту. "Мен ойлогон эмес, бул смогу прийти на жолугушуу", — объяснил ал аркылуу секунда. - Пришлось придумать предлог, айта дяде, бул билим Агру үчүн покупками. Ал отель послать мени менен бир өзүнүн тегерегиндеги адамдардын, бирок мага акыры оңунан ишендирүү анын бул зарылдыгы жок.
  
  
  Анын коротко айтып эй, окуялар жөнүндө күн, айтып райондор бардык, эмне болду, алар менен хорька, ал катышуучулардын бири нах.
  
  
  - Канча эркектердин өзүндө ар? - осведомился мен, закончив өзүнүн аңгеме.
  
  
  - Беш адамдан көп эмес. Ранджит ооруканада, бирок мен ойлойм, ал выживет. Эго жеңил талкаланган ички кан агуу.
  
  
  - Экинчиси менен пулей анын бутунун жанына?
  
  
  - Алар отвезли эго кайра карата виллу. Ал эмес жүрүп турушу мүмкүн, андыктан берүүгө тийиш эмес, биз үчүн коркунуч. - Кыз башталган рассказывать, эмне болду, качан аны заты менен байланышкан жана кляпом кургоо. Азыркы учурда бул мүмкүн звучать убедительно биз үчүн двоих, бирок Шива болчу шектүү нурландыруу. Карабастан, слезы жана мольбы Ривы, ал кайрадан баш тартса эй чечүүдө увидеться атасы менен. Ал эле эмес ачты эй, кайда держит туткунда өзүнүн тазаланды.
  
  
  - Мен разговаривала атасы менен телефон аркылуу. Ал абдан алсыз, ал алмак гана пробормотать бир нече сөздөн, Ник, - деп кошумчалады Реева отстраненным үнү менен. - Эгерде сен аткара аласың эмес бошотулсун анын кайда бизге болчу, мен ойлойм, ал узак араван...
  
  
  — Эго бошотулсун, — деди анын ee, бирок эч нерсе болгон жок бизге малейшего берүү, анда издөө атасынын Ривы. Баарыдан мурда анын тийиш эле обезвредить Шиву. Бирок мага мүмкүн болду болтурбоо ловушек, расставленных чудовищем, анын эң жакшы понимал, бул добраться чейин ага болот нетолько. "Билесизби бул нерсе ойлоп табуу жөнүндө Хаджи, анын дьявольском түзүлүш, ал сиздин таякеси атайт Шкатулкой?"
  
  
  - Мен өтүүгө аракет кылган кирүүгө жардам берсе лабораторияга, бирок коргоо менин дяди мени эмес пустила. Бирок аны нерсени почувствовала... — Ал закрыла көздүн жана нахмурилась аракеттенип, эске түшөт. - Ошондой болушу мүмкүн, бул маанилүү эмес... - деп кошумчалады ал аркылуу мгновение.
  
  
  - Бардык маанилүү. Бул эмне жөнүндө?
  
  
  - Эми... Мен укканын да, Шива менен хема-анда разговаривал телефон айткан нерсени жөнүндө Бомбее. Ошол учурда мага бул показалось странным, анткени, өзүндө жок делл нарын Бомбее... же, жок дегенде, эч нерсе, ал жөнүндө аны билем.
  
  
  Менин баш зазвенел колокол жана бекен бул жылы приятный үн. - Сен аялдар абалы? - настаивал мен. - Сиз ошону укканбыз дагы бул нерсе дагы, узнали менен хема ал разговаривал?
  
  
  Рива покачала головой. - Мен укканын, ал гана эмне деди "Бомбей". Бир нече сөздөрдү жөнүндө мейманканасында, добуш берүү жана бардык. Бирок качан ал отошел-жылдын телефон, менин таякеси эмес выглядел удовлетворенным.
  
  
  Ал разговаривал телефон аркылуу чейин же андан кийин ошол сыяктуу эго адамдар вернулись боюнча Агры?
  
  
  - Чейин. Бул анын успокоилась. Алар эки жатышса, анда аркылуу саат, мүмкүн болсо, - чыңдоого Реева. - Ал разговаривал телефон аркылуу электе алар жатышса.
  
  
  Ошентип, Пуран Дасс болчу сообщником Кобры!
  
  
  Бардык башталышы проясняться, обретать мааниси. Эми аны түшүндүм да, адамдар Кобры, узнали, мен буду нарын уличном кафелерде анда нарын шаардык мэриясынын, качан биз менен Ашоком өткөн. Бул болбогон совпадением. Дасс бардык белгиледим, албетте, буйруктарга баш ийүү менен жүргүзүшөт Шивы. Неудивительно, бул индия секретная служба болуп калды алдында дубал менен, качан алар бир аныктоого, ким турарын үчүн Коброй. Неудивительно, эмне алар ушунчалык натыйжасыз болууда жана малоэффективны, качан акыркы жарым жылда бүткүл Индиянын вспыхивали бунты жана беспорядки.
  
  
  Бул маселе, мен билген уюштуруу жөнүндө Жашыруун кызматынын Индия, Дасс жылы жогорку авторитет.
  
  
  Маалыматтар вышли боюнча эго кабинеттин. Хоук айткан жөнүндө "утечках" ичиндеги IISA, контрчалгындоо, бирок ал эч качан подозревал эч ушунчалык олуттуу. Бактыга жараша, анын чечти аракеттенүүгө бир. Чечим, ал учурда азыркы учурдагы абалы жөнүндө буюмдарды мурда эле болуп калды жүйөлүү себеби.
  
  
  - Мүмкүн болду көбүрөөк билүү?
  
  
  Рива кайра покачала головой. - Прости, Ник. Анын старалась iso бардык күчтөрдү, бирок менде кекетип, бул менин таякеси эмес, ишенген мага... азыр аз болгон кандайдыр. Ал Хаджи разговаривали көпчүлүк бөлүгүн күндөн тартып, бирок охранники эмес покидали лабораторияга. Мен успела эч көбүрөөк билүүгө.
  
  
  - Мен түшүнөм. Сен сделала, бардыгын болчу, жана бул эң башкысы, - деди анын эй. Ошондуктан менде болчу эмес, башка чыккандан тышкары, бул вернуться на виллу. Оказавшись ал жерде, анын жана возьму өзүнө бул иш-аракетинде.
  
  
  Бирок, бул жылы чоң тобокел. Дээрлик непреодолимый.
  
  
  Эгерде эле мен эмес попытался алууга Шкатулку электе ал кайра болот пайдаланылышы, эч ким айта алмак, эмне иш жасадым эле Шива менен үч тузами нарын жеңинде... ал тургай, эгерде анын калтырышкан, төртүнчү про запасы. Анын тийиш эмес болчу останавливаться азыр, андан кийин ошол сыяктуу зашел ошондой эле алыс.
  
  
  "Мага керек вернуться с тобой карата виллу, — объяснил ага, Риве. - Мен айттым сага, ал чогулат жасоого менен Шкатулкой. Эгерде биз раунд, бардык пойдет боюнча-эго план хотим биз бул же жок. Менде жок, башка тандоо, Рива.
  
  
  — Менде дагы, — прошептала ал. Ал взяла мою руку жана сжала менин манжалары менен. - Мен калтырган машинага сыртына, ал болгону бир нече кадам.
  
  
  Биз вышли на көчөсүнө, калтырган турат расписанные фресками бөлмөлөр "үйдүн Маруама". Асман болчу малиново-красным, күн бледно-оранжевым пятном карата далеком горизонте.
  
  
  Рива дагы держала мен үчүн руку жана ал прислушивался карата звуку биздин кадамдар, стуча өзүнүн сандалиями боюнча выложенному плиткой двору. Андан кийин биздин кулак прогремел күтүүсүз треск, рев туудурган у көпчүлүк адамдардын кан похолодела болмок. Бирок, узак жылдар машыгууларды жана тажрыйбасын б. мени выносливым, превратив менин нервдери анын стальную проволоку. Ошентсе да, анын болмок солгал, эгерде болмок", - деп эмес боюсь.
  
  
  Громовым эхом разнесся чөйрөлөрдүн заброшенных имараттардын. Рива эмес смогла сдержать жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына жана обняла мени, нарын ужасе вцепившись в мою руку. Аркылуу секунда мени ослепила фара мотоциклдин алектенген багытталды мага жакты.
  
  
  Ал жакта үч сикхов, ар мотоцикле катары отряды кавалерии. Бул тууралуу turmush кружить айланасындагы мени; ih саркастический каткырык пронзил мени сыяктуу көптөгөн ножевых жарадар болуу. Шива кайра бросал чакыруу. Бирок эгер анын жаткан форум бүгүн оюн боюнча эго эрежелер Ник Картер чогулгандарга болмок мертвецом. Бул болсо, андан ага эле так эмес допустил.
  
  
  
  
  12
  
  
  Двоих эркектер ага белгилүү болгон дээрлик дароо эле. Бир гүл болчу Гурнек менен повязкой болгон адам усеянной шрамами, бирок дагы эле жандуу жана сергек. Башка болчу адам менен почта, ошол эң, ага оңунан увезти раненого шериктин. Үчүнчү, бородатый жана с головой, обмотанной чалмой сыяктуу жана башка, болчу мага белгисиз. Бирок мен билген, бул жөнүндө ал кандай ойлорун, бирок биз эч качан жолуккан элеңиз.
  
  
  "Сен вызвала шек у дяди, Рива, — объяснил бир тегерегиндеги акциясы өтүп. - Добуш эмне үчүн ал приказал бизге анын артынан барышы керек үчүн тобой, мен билем, сиз приведете биз ачык карата "Сахибу" Картеру ...
  
  
  Биз менен Ривой турдук неподвижно, замерев. — Жок, айтууга бизге деген, — прошептал анын девушке. - Делай ош тактык, анда мен сага айтып жатам, баары жакшы болот.
  
  
  - Алар убьют биз, Ник!
  
  
  - Жок. Твой таякеси - маньяк менен манией величия: эгерде кимдир-анда туура келет умирать, анын ишенимимде, ал захочет убить эго өзү.
  
  
  Анын прикрыл көздүн-жылдын яркого жарыктын фармацевттик кызматтын жана огляделся. Ар бир агент Кобры болчу тапанчалар менен куралданышы 45-го сайы, алар ошол учурда көптөрү багытталган мени бир айыл грудь, бир айыл карашат, үчүнчү саяарын. - Ошентип сен собираешься жасоого, стрелять бизде эки? - крикнул мен үчүн болчу слышно сквозь рев мотоциклдерди.
  
  
  - Стрелять в сени, "Сахиб" Картер ? Одина тегерегиндеги эркектер усмехнулся. Бул жылы ошол, кимге мен билген эмес, жогорку, толук жаш жигит, ага, албетте, нравилось көрө мени ушундай абал. - Өтө эле оңой. Жок, Шива дал бизге өзгөчө жеке көрсөтмөлөр. Мунун бардыгы абдан ачык. Сиз эмес сможете сопротивляться бизге, анткени, эгерде сиз попытаетесь муну биз убьем күчү; андан кийин, качан биз привезем сизди кайра карата виллу, Шива займется сиз өзү.
  
  
  "Сен кандайча обошелся менен Нирадом", — деп кошумчалады Гурнек.
  
  
  Образы вспыхнул в моем аң-сезиминде. Аны көргөн катары Нирад түшөт головой в яму менен змеями, аны көргөн да, сойлоп жүрүүчүлөр бир нече жолу нападали ага жана анын укканын эго крики жана понимал кубаныч Шивы, видящего, мен да страдаю-жылдын ошондой эле ал смертельной агонии.
  
  
  — Албетте, мен айта албайм сопротивляться, — возразил мен. - Үчөө каршы бир - бул спорттук, теңирдин. Бирок обижай күчү; ал ээ эмес, буга эч кандай мамилелер.
  
  
  - Ал помогла сага сбежать.
  
  
  - Мен болмок дандарынан аны, эгерде ал ушул бербесе. Эго атасы — узник сиздин хозяина. Ал багаар-көрөөрү жок, бизге ал жөнүндө башка. Мага плевать, живу же умираю. Аны повернулся к Риве жана посмотрел эй нарын адам. - Андай эмес болобу, шлюха?
  
  
  Аны көбөйттү руку жана дал эй сильную пощечину. Анын прошептал. - Давай, беги аларга... Делай, мен сага айтам! -
  
  
  Бул секунда кыз пошатнулась, ошеломленная жана испуганная. Ал эмес понимала, мен делаю, бирок акыры побежала, крича учурунда бардык глотку. - Ал өтүүгө аракет кылган мени убить!
  
  
  Эркектер эмес түшүнүшкөн, эмне болуп жатканын.
  
  
  Гурнек сойди менен мртоцикла, ошондой Рива побежала карата ага. Бул мирза, анын анын ждал. Эки башка сикхов отвели көздүн, таманы ih батинке скользили боюнча мраморному жынысы, качан алар перестали ездить айланасындагы мени.
  
  
  Рива псөзмө-бросилась карата ногам Гурнека, рыдая катары истеричка. Ал эң жакшы сыграла өзүнүн ролун, придав көрүүнү правдивости, ал казалось, обезоружило Гурнека — дегенде, жетиштүү үчүн берүүгө мага кезде вынуть стилет айланасындагы ножен жана метнуть кинжал менен ичке катар кылып лезвием.
  
  
  Бул секунда бардык, мен услышал, тесла үзгүлтүксүз душераздирающий стон Ривы. Андан кийин Гурнек отшатнулся, судорожно схватившись жыйынтыгындатапшырышкан үчүн адам. Стилет вонзился эму анын сол көздүн, разрезав луковицу пополам. Кандуу студенистая массасы капала эму нарын адам; ал издал душераздирающий жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына жана попытался вытащить кинжал.
  
  
  Мен турду эмес карачу, эмне болуп жатканын.
  
  
  Аларга болчу приказано мени жандуу... бирок милдеттүү эмес целым жана невредимым. Албетте, биринчи кезекте алар попытаются спасти өзүнүн шкуру, жана эгерде мен буду тез аракеттенүүгө, баары болот деп эсептелсин потерянным. Анын побежал, ал эми калган спрыгнули менен мотоциклдерди. Бул кадам экинчи ката, допущенная гориллами Шивы, анткени ал успел залезть карата мүнөтүнө үчүн алсын эки дубинки жасалган айланасындагы метлы.
  
  
  Анын создал курал, ал биринчи көз караш казалось безобидным. Бирок чындыгында делле эки дубинки, соединенные куском туруктуу жана бекем плети айланасындагы тери буйвола, өлкөлүк бири-бири абдан опасную, дээрлик смертельную коркунуч.
  
  
  Бул жылы "нунчаку", ошол, ал, аны жасадым, чыгыш түзүлүш, ал аны биринчи жолу увидел учурунда жестокой демонстрацияларды, устроенной моим иштейт каратэ-до штаб-квартирасында AX Вашингтондо.
  
  
  Курал-жарак, типичное үчүн күжүрмөн искусство, обладало бесспорной универсальностью, жана бул учурда аны намеревался поэкспериментировать аны менен.
  
  
  Держа палку бир руке, анын баштады крутить башка агымы, азырынча ал набрала жетишерлик күчкө жана ылдамдыгы. Таращить көздүн застряла в мраморных плитах у менин буту, бирок мен продолжал бежать, забыв райондор бардык, андан сикха, анын выбрал өзүнүн келечектеги курмандыгы жөнүндө жана анын ким моей максатында.
  
  
  Гурнека эмес разоружили, бирок ал эмес, жакшы формада. Анын услышал жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына Ривы-жылдын ужаса, качан дагы бир таращить көздүн просвистела абада жана поцарапала нулган сол ийинин. Анын почувствовал ужасное жжение, ал оставило бул мага огненно-красный кийин. Бирок таращить көздүн эмес попала мага руку. Текшерүүдө скривила мага гримасу больно, бирок бул помешало мага улантууга крутить нунчаку.
  
  
  - Мен убью сени, Картер! — крикнул эркек.
  
  
  - Өз буйругу Шивы? - возразил ага менен ухмылкой. Бирок тапанча 45-го сайы жөнөтүлгөн мага грудь. Рисковать — бул бир, ошондой учурун өзүнө глупо — таптакыр башка. Анын потянулся, азырынча эстафету эмес, потеряла ылдамдыгы жана, акыры, жок повисла карата моем запястье.
  
  
  - Долой бул дрянь! - приказал индеец.
  
  
  - Боюнча сиздин буйругу, мастер, - пробормотал мен, выпуская "nunchaku" сквозь манжалары.
  
  
  Сикх мурдагыдай эле целился нарын мени; бирок качан гана анын отпустил таякча, ал нагнулся үчүн көтөрүү ih. Бул кадам " эго үчүнчү ката акыркы мүнөтү.
  
  
  Азырынча ал сгибался, анын кинулся ага. Анын сомкнул колдун тегерегиндеги запястья колуна алектенген держала тапанча менен бардык күч алган болчу жөндөмдүү. Ал нажал карата курок жана та эмес баштоочулардын мага ногу. Бирок бул жолу аны жылы бактысыздык решимости жүргүзсүн калдыгы өздөрүнүн күн, передвигаясь катары калека үчүн, калган бөлүгү менин дененин калган целой жана целой.
  
  
  Агент Кобры отпрянул аракеттенип, освободиться. Менин колу тапкан максаты, аны хотела: вытянутая, ал превратилась в серп, айланасындагы сөөктөрдүн жана мускулов. Катуу тарап ладони приземлилась на шею эркектер; ошол эле мезгилде анын котормо щелкнул оң буту.
  
  
  Получившееся "түү-түү-ги" жок кыла алды сломать эму голень, бирок, ооруу-жылдын соккудан давала мага бир нече кошумча секунддан болгон ага отчаянно нуждался. Анын схватил руку менен алектенген держала тапанча эки тарап тең жыйынтыгындатапшырышкан. Индеец-сикх отчаянно корчился аракеттенип, отодвинуться, ал тургай качан ишенген, бул аз тапанча көбүрөөк багытталган эмес ага.
  
  
  Турат мени внезапное кыймылы. Үчүнчү убийца, мускулистый жаш индеец, ал аны эч качан көргөн эмес, буга чейин күчөйт, бросился жардамга өзүнүн спутнику. Бирок бир драться болчу азыр катуу: справиться менен эки мужиками куралдуу тапанчалар болот нетолько.
  
  
  Ошондуктан, качан гана мага мүмкүн болду вырвать курал айланасындагы бармактын биринчи, заставив эго топтор карата мраморные косы, анын поспешил подобрать упавшее карата ногам "нунчаку". Бардыгы мага потребовалось беш секунд алуу үчүн ага зарыл болгон ылдамдыгы жана түрткү берет.
  
  
  Үчүнчү адам опрометчиво пошел в атаку. Анын отпрыгнул мурун жана приземлился откровенные эго сообщником. Качан ал атаковал, ал эми целился палкой нарын череп эго башка.
  
  
  "Nunchaku" ушул убакыт жеткен күчтөр бир нече эсе ашкан тигил, бул үчүн зарыл болгон перелома сөөктүн адам.
  
  
  Бул чара мындан ары да, ага эч качан жашоодо эмесмин.
  
  
  Череп индийца псөзмө-взорвался. Жерде болдум, тюрбан, свернутый, дагы пульсировала желеобразная массасы. Алар сөөктөрдүн, майда сыныктары менен прилипшими аларга клочьями чач скальпа брызнули мага адам, ал эми мээ, серовато-ак ош причудливых спиралях, рассыпался боюнча воздуху катары лава айланасындагы извергающегося вулкана. Бирок эгерде "нунчаки" жакшы поработали, менде оставалось дагы эки душмандын. Гурнек болчу жо, бирок бир караганда. Жана жо жылы жаш индеец, ал келди, абдан арада аяктады, деп спасти ак-өз спутниктин.
  
  
  Мускулистый сикх токтолуп, билдирүү отвращения жана ишеним исказилось анын адам. Аны кайрадан ишке киргизди смертоносные дубинки, ал нервдик попятился жумшоо менен тапанча мага жакты.
  
  
  - Убей мени Шива скормит сени змеям. Мага керек билдирүүгө эму кайсы-кайсы маанилүү маалыматты, жана эгерде ал бир кабар угуп, анын айланасындагы менин усть, сен можешь забыть, бул существуешь... - прошипел ага сквозь тиштер.
  
  
  Анын блефовал. Ал посмотрел карата неузнаваемую фигуру өзүнүн сообщника. Анын воспользовался үлүшү секунд үчүн отпустить "нунчаки", алар полетели боюнча воздуху катары, "бумеранг" бир агымы. Аны эч качан эрте эмес использовал бу, башкарууга милдеттүүбүз, ошондуктан, билген эмес, ал иштейт.
  
  
  Бактыга жараша, примитивное курал мени эмес разочаровало. Бир же эки дубинки (так айта албайм, "нунчаки" летал менен невероятной ылдамдыгы) врезались нарын аз тапанча индийца. Күчү удара выбила курал боюнча эго колду. Тапанча приземлился бир нече кадам жерде турат андан. Чоң сикх бросился мени в атаку, бул разъяренный аюу менен искаженным-жылдын ярости адам.
  
  
  Каратэ " же " жок, бул жолу бул пришлось боюнча мага.
  
  
  Адегенде караганда анын успел токтотуу бу, башкарууга милдеттүүбүз, биринчи кезекте караганда аны түшүндүм, эмне болду, адам, ал-бөлүгүндө командалар Шивы жана "кабыл алуу комиссиясынын", обрушился мага да тонналык ма. Дем алуу вырвалось менде айланасындагы ооруканага жаткырылган, учурда анын упал навзничь, ударившись головой жөнүндө мраморные плиталар, тегерегиндеги болгон состояла чоң шахматная доска ички двора.
  
  
  Бул болсо ысык жана слизистое капнуло мага болгон адам мгновение ослепив мени. Слезы текли боюнча моим щекам, качан аны кайра пыталась ачуу көздөр. Жана качан гана аны кайра смог көрө, аны көбөйттү көз караш жана увидел Гурнека, турган, жанында мени менен. Раненый көздүн, анда немногое, бул андан облусунда, продолжало выталкивать студенистое жана кровянистое зат катары кран, оставленный ачык.
  
  
  Андан кийин ногу индейца согнулась ошол эң учурда анын өтүүгө аракет кылган турууга. Анын стиснул тиштер, качан болот байпак эго ботинка ударил мени боюнча затылку. Ал жалгыз үч эркек, ким эмес носил сандалии. Жана эми ал использовал өзүнүн мотоциклетные ботинка үчүн бить мени грудь.
  
  
  Анын алмак эмес көрө Риву улам бул больно, затуманивающей менин билимим башка. Аны да билген эмес, ал жерде ал эмне, аны менен биригип, Гурнек, бирок ал мүмкүн эмес, мага жардам берүү, бул-так. Менде болчу ощущение, бул менин грудная клетка трескается, бул менин сөөктүн разлетаются бардык разом, качан Гурнек кайра ударил мени.
  
  
  Анын өтө встряхнулся, бул жапайы жылкынын, пытающаяся сбросить всадника. — Шива эми мааниге ээ эмес, Картер, — деди Гурнек берүү түшүнүүгө, бул эго түшүнө карабастан, таңгыч, скрывающие нижнюю бөлүгү эго адамдарга. - Мен убью сени, анткени с тобой болот покончено жолу жана түбөлүккө!
  
  
  Боюнча тону добуш эго анын, түшүндүм, ал бул болбосо көңүлгө. Башка индеец, ошол эң, бул напал мени, повалив жерге мүнөтүнө мурун өтүүгө аракет кылган схватить мен үчүн бутту. Ал присел түбөлүккө мени менен, ал эми анын продолжал брыкаться катары отчаянный адам, айрыкча качан башталышта Гурнека кайра дернулась, алар сокрушительный сокку мага грудь.
  
  
  Дал ушул учурда аны жана протянул эки тарап тең кол жана схватил аялдык үчүн лодыжку менен күч согнув эго ногу. Ал старался эмес жоготушу тең салмактуулук. Андан кийин башка сикх вонзил өзүнүн могучий кулак мага жашоонун. Бул кадам мучительная ооруу. Мен алмак эмес дышать, бирок эгер ага сдался искренне азыр бул эки добавили эле мени өзүнүн жышаандарды тизмеси олжолорун.
  
  
  Айланасындагы акыркы күчтөрдүн, алар менде калды, анын ухватился үчүн лодыжку Гурнека жана продолжал крутить ee, мен поскорее угууга хруст ломающейся сөөктүн. Ордуна ушул эркек упал алдыга потеряв тең салмактуулук. Жана анын высвободил өзүнүн бутту боюнча уловки башка индейца. Развернувшись мурун, аны вскочил карата бутту.
  
  
  Аны болсо мындай болушун күткөн, бул чоң приятель Гурнека кайра нападет мени, бирок ордуна ал побежал нарын противоположном жиберүү. Анын алмак эмес отпустить эго алыс, жана дагы, анткени, ал бежал үчүн упавшим пистолетом. Ага болчу турат ага, качан ал наклонился үчүн курал көтөрүүгө. Аны биригип, чоң прыжок абага жана напряг ногу үчүн келтириши мүмкүн "летящий" сокку.
  
  
  Күчү удара, удара моей бутту жөнүндө заднюю бөлүгү индейца, швырнула эго жерге. Ал эки жолу перекатился боюнча мраморному жынысы жана тапанча приземлился бир нече ярдах андан тышкары досягаемости.
  
  
  Бирок ошондо да, адегенде караганда броситься подобрать тапанча, анын нервдик оглянулся аркылуу ийинин. Гурнек болчу эмес айланасында тигил, ким оңой тапшырылат. Ал каримде жана направился мага. Хоть ал хромал, перенося бүткүл өзүнүн аленка бир ногу, ал баары бир алмак жүрүп турушу. Бирок эң поразительным болчу зловещее металлическое сияние, ал привлекло нулган көңүл... металл менен анын капало студенистое зат боюнча рассеченного пополам көздүн индейца.
  
  
  Турат Гурнека нечеткая фигура нарын предвечерних тенях. Рива Сингх, акыры, вернулась бул сценаны. Күбөлөндүрүүчү мурда буга чейин ал эң жакшы сыграла өзүнүн ролун жана өзүнүн криками ужаса жана бегством мүмкүндүк берди мага өтүшү жылдын оборонительных иш-аракеттерди карата наступательным.
  
  
  Эми аны көргөн да, ал вскарабкалась в седло, припаркованного короодо мотоциклдин. Гурнек алмак эмес бежать; ал продолжал хромать, качан аны попятился, согнувшись пополам. Бирок мен просчитался өз эсептешүүлөрдө, полагая, ал напал мени электе использовал стилет, ал держал в руке.
  
  
  Индеец отдернул руку, андан кийин протянул руку жана метнул бычак. Лезвие менен шипением рассекло аба. Жана бул жолу Гурнек та эмес промазал.
  
  
  Острое катары бритва лезвие вонзилось мага мышцу сандын. Меники болуп жаткан подогнулись, анын почувствовал алсыздыгы. Анын отель закричать, бирок подавил жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына, ал казалось, сорвался менен менин эриндин. Оору пронзила мени, скрутив нервдери. Ал вонзался жалал-мени бул тууралуу ысык ийне, бардык киргизишип жана киргизишип, азырынча бардык нулган денеси эмес онемело, эми мына, пределе физикалык каршылык.
  
  
  Бул тийиш эмес болчу случиться.
  
  
  Анын сжал жабдуулар, стиснул тиштер чейин скрипа жана попытался заглушить мучительную ооруу. Андан кийин опустил анын руку, бул секунда закрыл көздүн жана, акыры, вытащил бычак тегерегиндеги сандын. Менде болгон эмес убакыт токтотуу кровоток. Бирок, бактыга жараша, стилет эмес удалась кровеносные идиштери булчуңдардын сандын.
  
  
  Кандай болгон учурда, анын дагы истекал кан сыяктуу забитая свинья.
  
  
  Кездеме шымдын прилипла карата моей бутунун жанына, анда расползалось чоң темное так мокрое-жылдын кан болгон, аны азыр абдан. Безумный каткырык Гурнека эхом разнесся боюнча воздуху. Индеец баштаган приближаться мага, ал эми анын өтүүгө аракет кылган доползти чейин бир тегерегиндеги имараттарды, окружавших короо. Мага мүмкүн болду подвернуть эму лодыжку, жана ал алмак эмес жүрүп турушу жок хромая. Бирок ал дагы эле алмак иштин жүрүшү тууралуу отчетту. Ал чыкса алдыга, качан үчүнчү агент Кобры да баштаган иштин жүрүшү тууралуу отчетту турат мени.
  
  
  Аны оглянулся жана увидел тапанча, ал эркек нашел. Анын тянь менен кинжалом, анткени "нунчаки" мелис тышкары досягаемости. "Рива", — повторяли аны. "Кайда сен пропала?"
  
  
  Балким, бул кадам " телепатия. Бирок сыяктуу эле, ал бизге болчу, ал мени "услышала".
  
  
  Рев мотоциклдин омела күчүн жоготту благословения, притупившего мою ооруу жана жеке ун. Кечке аркылуу темноты, обрисовывая фигуру Гурнека жаатында чоң маяка, силуэт анын вырисовывался фонунда теней алдыңкы заката. Индеец повернул карашат жана спорт колуна, словно кетейин токтотуу келди. Эго сүйлөшүп жаткан, мускулистый жаш сикх, тескерисинче, выглядел да, - жылы жөнөкөй турак үй жок кылгысы өзгөртүүгө өзүнүн программасы. Ал продолжал приближаться мага. Аны схватился үчүн кинжал аракеттенип эмес бурууга көңүл пульсирующую ооруу, анын толугу менен онемела башталыштарда иштейт.
  
  
  Гурнек попытался укрыться бир боюнча безлюдных жана заброшенных мраморных дворцовых. Эми, качан ал көп бербесе, түздөн-түз коркунучтун жана коркунуч, рахмат Риве анын смог өздөрүнүн өзүнүн көңүл сообщнике. Тапанча рявкнул жана задышал огнем, бирок внезапная тьма алектенген, казалось, пролилась дождем менен асман, качан погасли акыркы сумеречные огни, помешала ага болгон кылдат прицелиться жана таращить көздүн пролетела бир нече метр менен менден баш.
  
  
  Анын затаил дем алуу жана каримде бир всякому племени, вытянув травмированную ногу деп билдирет аймактык кабарчы. Аны көрө алмак ак чалму нападавшего жана ал тургай, найынын пистолета. Анын сбился эсептен израсходованным аларга пулям, анткени алмак эмес сосчитать айтылып, жокпу, тапанча разряжен же ага дагы оставалось бир нече выстрелов.
  
  
  Качан анын услышал щелчок курка, анын приготовился карата выстрелу. Ордуна ушул индиец акырын выругался. Ал отбросил курал-жарак, жана ал менен глухим стуком упало на мраморные мештер. Акыры, казалось эмес баардыгы заговорено мага каршы.
  
  
  Балким, Рива загнала Гурнека нарын "бурч". Эгер таптакыр нарын "бурч", анда индеец мурда тарапка. Анын смогу обезвредить эго кийинчерээк, качан гана вырублю эго напарника. Аны билген, бул Гурнек безоружен, анткени Рива сможет справиться менен кырдаалга өз алдынча.
  
  
  Эми мага оставалось гана болушу иши менен незнакомым индийцем, өздүк агент Шивы. Анын напрягся жана затаил дем алуу. Адам болдум, жөн гана массивной формасы, появляющейся айланасындагы караңгы. Облака закрыли луну, заслонив сияющий лик, короо Фатехпур-Сикри погрузился кара тень. Аны прищурился жана попытался приглядеться в темноте. Менин атаандашы жок кылгысы рисковать, анткени мен укканын эго бергиле. Мен эмес деп ишенем, көргөн жокпу, ал мени качан анын вытащил бычак тегерегиндеги сандын, билген жокпу, ал, мен куралданышы.
  
  
  Стилет шталь баалуу металлдар курал менен эми качан аны абдан "нунчаки". Жана аны алмак эмес эсептөөгө карата өзүнүн терең билимин каратэ менен вышедшей чогултуу боюнча буту-жылдын жаракаты менен алектенген бардык убакта кровоточила, жана ага мен успел залечить. Анын отряды кан делала мени бардык слабее жана слабее, жана эгер анын перевязал ногу, менде жакында болдуңуз эле көйгөйлөр.
  
  
  Аны, деп кыйкырды. - Давай, ублюдок! Андан сен ждешь? - Бар богохульства, эпитеты жана кордоо, алар Индиянын дароо воздействуют сыймыгы болгон адам. Балким, "ублюдок" эмес бир салтын, бирок азыр менин билимдер жөнүндө каада-салттары жана каада-салттары субконтинента, оставляли тургунга. - Сен испуган? Бул чындык? - мен баштаган кричать аракеттенип көрсө көлөкөдө бу, башкарууга милдеттүүбүз, массивные очертания.
  
  
  Фара мотоциклдин, ал запрыгнула Реева эмес багытталды в мою тарапка. Ар секундой становилось бардык темнее жана темнее, ал эми анын продолжал, надеясь табууга кимди болсо бардык болмуштун жана кан. Андан кийин мени навалилась чоң оордугу. Мени отбросило карата саяарын, менин раненая башталыштарда болуп калды поджата подо мени менен.
  
  
  Ооруу болду запредельной алдында глазами плясали странные блики фосфоресцирующего жарыктын. Анын тряхнул головой жана кылдым отогнать жактан дүйнөнүн. Подвернув ногу пополам, ага жылы псөзмө-прижат карата жер массасы тучного жаш сикха. Бирок мен псөзмө-почувствовал катары отрываюсь чейинки жерлер, качан аны кулак ударил мени боюнча жаактын. Анын склонил карашат набок, катуу дыша. - Грязный ублюдок! - прошипел мен, акыры вспомнив чийип деген сөз.
  
  
  Эму, кыязы, жолукпады тандоо эпитета, жана ал ударил кулаком башталган экинчи жолу. Анын почувствовал өзүнүн адам ысык зловонное дем алуу эркектер. Ал зверем, быком нарын өзүлөрүнүн обличье. Ал жооп берген жок деген сөздөрдөн... гана кулаками. Андан кийин эму оңунан прижать колуна алып моим бедрам жана пнуть мою травмированную ногу.
  
  
  Моем деңгээлинде дагы кровоточила, ал болела шамалы караганда, качан болсо. Лезвие стилета заскребло боюнча мраморной плитке. Бирок, аны дагы билген эмес, деп белгиледи ли индеец-сикх, мен куралданышы. - Мен верну сени Шиве, Картер! Ал задыхался, прижимая мага карата жынысы. - Бирок баары бир куске!
  
  
  - Бул страшно! - пробормотал анын насмешливым тоном, скривив эриндин ысык-гримасе больно, качан ал уперся тереңдиги ысык-менин сандын. Менин кол жана колдун баштадык неметь, айланасындагы жаракаты капала кан жана индеец держал менин колуна. Дагы бир нече секунддан, жана анын көп эмес смогу сактай кылыч. Жана эгер мындай төмөнкүлөр болду, анда мен үчүн бардык кончено.
  
  
  Анын баштады көрсөтүүгө руку алдыга, стараясь приблизить острое, дагы окровавленное лезвие k жүргүзүлгөн вычисления индейца. Анын прошептал. - Кантип сени атым? Анткени, биз дагы... эмес представились!
  
  
  — Лай, — деди ал, усмехнувшись. - Победоносный Лай.
  
  
  — Лай, неудачница, — поправил аны бу, башкарууга милдеттүүбүз, жана вдруг двинул руку менен бычак k жүргүзүлгөн вычисления менин душмандын. Бул ушли бардык күчтөр, алар менде калды чейинки чекке.
  
  
  Бирок бул сработало. Даңк кудайга, бул сработало.
  
  
  Лезвием катуу кармаган же чыгарууга разорвало хлопчатобумажную рубашку жаш сикха катары майы. Иш-чарага токтолду. Анын погрузил кинжал киргизишип, качан ал көбөйттү болуп жаткан аракеттенип, вырваться. Өтө достуктун " символу аттуу алмаштыруу үчүн тактикасын. Эми ал көбүрөөк алмак эмес токтотуу мени. Анын вонзил стилет ортосундагы эки эго ребрами, разрезая адамдын күнөөлүү табияты жана мускулы, бул мясник разрывает музоо.
  
  
  Жаш индеец перекатился карата бок жана катуу упал карата саяарын качан анын выпустил бычак. Менен күч сага ыраазымын, аны переполз ал аркылуу тургандай иштерди бүтүрүүгө эмес останавливаясь болгон биз, бул секунда үчүн, почувствовать бул мучительную тамак оору моей кровоточащей бутунун жанына. Стилет боюнча эң рукоять вонзился нарын бок Лайя. Эркек задыхался аракеттенип, дышать. Анын повернул рукоять аркадан бычак эмес вытягивая аны.
  
  
  Агымы даңгырайт, ысык кан хлынул боюнча эго бока, качан ага вонзил кинжал, лезвие прилипло карата эго төштүн. - Свинья! - Задыхался индеец. - Бирок эле... сен умрешь... сен умрешь, Карр...
  
  
  Бул эго жүргүзүлгөн акыркы сөздөр.
  
  
  Анын отель, алар жок болуп калса пророчеством.
  
  
  
  
  13
  
  
  Менин колуна алынды скользкими жана липкими-жылдын кандын Лайя. Ал продолжала обильно хлестать, качан аны символикалуу эму грудь эмес останавливаясь, азырынча аны эмес таптакыр ишенем ал мертв. Боюнча эго ооруканага жаткырылган вырвалось бульканье; ал буга чейин айткан эмес, бирок, судорожно вздымал жана опускал грудь. Акыры пыхтение токтоп калган; Анын положил руку эму карата складывать доллары. Пучок булчуңдардын вызвал судорожное жүрөктүн дүкүлдөшү үчүн алар последовала непроизвольная нерв дрожь, тремор, сотрясавший эго менен башты чейин буту.
  
  
  Ал дагы бир жолу пошевелился, андан кийин замер.
  
  
  Анын соскользнул мурун, менин раненая башталышта вытянулась передо мени менен. Быстрыми жүгүртүлүшү анын снял рубашку, символикалуу, аны кинжалом жана баштады перевязывать-кечени чечүү самодельными бинтами. Анын мисир эки полоски кардону үчүн промокнуть кан менен алектенген бардык убакта текла боюнча терең текшерүүдө.
  
  
  Аркылуу бул кезде анын попытался кайра турууга карата бутту, отыскивая Риву глазами. Кыз эң жакшы справилась өз иши, эми да мага керек болгон жардам бере эй обезвредить Гурнека. Кийинчерээк... эми, адегенде анын ликвидирую Гурнека, анан займусь төмөнкү жүрүшү.
  
  
  Анын прислушался жана дээрлик дароо услышал алсыз гул... гул мотора мотоциклдин, звенящий вдалеке. Короо купался үчүн, качан облака, скрывавшие луну, жоголуп кетти. Мени поразило, бул күчтөр жаратылышты алынды карата моей тарапка алмаштырбай алар барбы деген сөз коргоого мени. Адегенде болчу каралжын, жоктугу дүйнөнүн защищало мени, позволяя победить жана убить Лайя.
  
  
  Бирок эми, учурда жаш сикх болчу мертв, пораженный моей күчү же хитростью, луна возвращалась, заливая ички короо заброшенного шаарынын өзүнүн бледным сиянием. Аны посмотрел карата фигуру Лайя, ал лежал на спине, эго ак көйнөк болгон перепачкана запекшейся кан. Эго эриндин скривились нарын усмешке, показавшей эго туура ак тиштер, ал эми ооз көңдөйүнүн былжыры кетсек кызыл пятнах-жылдын "паановой" жвачки. Өлүк неподвижно лежал карата мраморных плитах, скорчившись нарын позе ужасной агонии.
  
  
  Аны жок чувствовал угрызений ыймандын жана возражал каршы өлгөн жаш индейца, анын ичинде анткени антсек штопора жашоосу. Же Лай, же аны. Анын отвел көз караш-жылдын застывшего, окровавленного дененин жана кайра попытался турууга карата бутту. Мага пришлось жасоо аракеттерине бир нече, биринчи кезекте караганда анын смог удержаться на ногах.
  
  
  Анын волочил раненую ногу алектенген продолжала стучать жана дагы онемела-жылдын жоготуулар кан. Мен пошел аркылуу короо, остановившись карата мгновение үчүн көтөрүүгө өзүнүн "нунчаки" ал жакка, анда алар упали, ошол эле учурда подобрать тапанча Лайя.
  
  
  Канчалык мага белгилүү болгондой, Гурнек болчу безоружен. Менде эле болчу примитивное чыгыш курал-жарак жана драгоценный немис стилет менен курч катары бритва лезвием, ал куткарып мага турмушка. Жана вдобавок баарына, у Ривы болчу мотоцикл. Албетте, кыз жана Гурнек билген топографию Фатехпур-Сикри бир кыйла жакшыраак мени, эмне болду бир эле артыкчылыгы жана кемчилиги. Анткени, эгерде иштелип чыгышы, тегерегиндеги бул лабиринта көңдөй жана заброшенных имараттарды, Гурнек, балким, билүүгө тийиш болсо гана Рива эмес смогла заблокировать эго качып кетүү жана сактай эго анын ловушке, азырынча мен доберусь чейин нах.
  
  
  Анын токтолду мгновение үчүн прислушаться жана кайра услышал начар гудение мотоциклетного кыймылдаткычтын. Ал берүүсүнө негизденди үчүн атайын зал үчүн аудиенций, "диван-и-хас". Аны вспомнил, бул көргөн иллюстрацию сарайынын нарын купленном мною путеводителе, кара-ак фотосүрөтү внушительного имараттар менен радиоактивдүүлүк борбордук колонной, анын ответвлялись төрт бирдей коридордо, доходивших чейин боков жогорку балкона формасында квадратов.
  
  
  Жок эч кандай чечими тез прийти жардамга девушке. Пришлось иштин жүрүшү тууралуу отчетту "кадам артынан кадам", волоча ногу алып, бул громоздкий жол. Ооруу азайган эми, качан аны перевязал-кечени чечүү жана остановил кан. Бирок мага болгон больно. Бул дагы жаман, бул, буга, мага кыйла аялуу караганда, качан болсо, өтө замедлив менин кыймыл мою жөндөмдүүлүгү иштин жүрүшү тууралуу отчетту менен кадимки ылдамдыгы.
  
  
  Пайдалануу жөнүндө соккудан каратэ-до буту эми мүмкүн эмес жана сүйлөөсү, ал эми ар бир кыймылы ударом колуна жана кулаком становилось проблематичным жана мүнөзү оор жеткинчектерге, анткени потребовалось эле зор күч кармап туруу үчүн адекваттуу борбордун оордук жана балансты. . . . Эми көп мурда, мага приходилось полагаться дээрлик гана "нунчаки" жана стилет.
  
  
  Ал лизать аны подходил карата Холлу, ошону громче гудел кулак кыймылдаткыч машиналар. Анда, бул биринчи кезекте-жылы далеким жана неясным гулом, превратилось жалал-дүлөй болсо рокот, приглушенный рев. Анын цеплялся үчүн бир айланасындагы тышкы колоннасы менен алектенген омелой поразительную формасын жана напоминала бивень гигантского слона. Анын токтолду үчүн отдохнуть жана собраться с сезимдери. Кубаттуу луч жарык пронзил түйүнүнө передо мени менен. Андан кийин үн бегущих кадамдардын.
  
  
  - Рев! - Мен деп кыйкырды. - Кайда ал?
  
  
  Ал чыңдоого мага, бирок ал аркылуу мгновение айланасындагы имараттар чыкса Гурнек жана побежал боюнча ички двору. Анын шталь да иш алып барууга бу, башкарууга милдеттүүбүз, бирок эң жакшы билген, мага чейин ал эмес добраться. Ал бежал дээрлик нормальным кадам, анткени мен түшүндүм, бул эго лодыжка көп эмес болит. Дал ошондо бул сценаны вышла Рева. Ал прогрохотала mimmo мени жана жестом приказала мага ордуңарда. Адам эго-жылы напряжено, мочка сморщен; ушунун адам выдававшее абсолютную решимость, маска муздак жана расчетливой решимости.
  
  
  Мен алмак эмес отрицать, бул чертовски горжусь ал түзгөн. Ал эң жакшы выполнила өз ишин, удерживая Гурнека нарын страхе катары пойманного зверя, азырынча мага эмес оңунан сатылды кр Лайя. Эми да качан Лай болдум, мертв, ар оңдоого бир гана агент Кобры. Аны көбөйттү дубинки нунчаку үстүндө головой, чың сжал бир жана выбросил экинчи.
  
  
  Круговое кыймылы колуна алып палку анын кыймылы... - деп, мен да надеялся, чечкиндүү разрушит пландарын Гурнека... жана саму эго айыл. Рива указывала карата индейца менен алыскы эки аягына двора. Луч жарык жылдын маяка осветил призрачные аркады жана колоннады королевского сарайынын, обрамляя эми, бул экспрессионистской картине.
  
  
  Бирок болгон эмес эч живописного анын да Гурнек баштаган иштин жүрүшү тууралуу отчетту, өз жолу менен жүргөн shaggy. Ал увидел мени эми өзүндө эмес чечими болтурбоо кагылышуусу, качан Рива гналась ага карата мотоцикле катары моторизованный пастух, пытающийся поймать пропавший скотт. Эми индеец уясындай жаныбар үчүн побоялся, напуганное жана отчаявшееся.
  
  
  Ал попытался обойти мени, бирок ал кайрадан Реева көрсөттү өзүнүн чеберчилиги, перерезав эго жолу. Ал дээрлик ударила аны. Кыз делала бардык мүмкүн болгон болтурбагандай жана тике кагылышуусу жана ал алмак эмес, аны винить. Ал эле эмес, ошондо үчүн анын сбросили менен мотоциклдин.
  
  
  Ошентсе да, ал тургай прикасаясь карата ага, эй, кармап калууга мүмкүн болду эго жолунда эмес дав ага болгон сбежать. "Nunchaku" закружились үстүндө моей головой, жана, качан Рива кайра двинулась алдыга заставляя Гурнека направиться мага, анын отпустил бул инструмент каза болгон, жана карачу, ал рассекает аба.
  
  
  Бактериянын-"убийцы" кайра калышкан абдан айтмакчы. Анын дагы наблюдал үчүн бул сценой коюуга кадам алдыга, качан Гурнек вскрикнул жана нагнулся набок: дубинки н эму нарын грудь. Сокку болчу мындай удару кулака боюнча борборуна жана ага перехватило дем алуу. Ал пошатнулся, каттоодон караганда больно эмес күчтөрүндө кармап калууга тең салмактуулук.
  
  
  Анын хромал алдыга двигаясь тезирээк, держа стилет нарын вытянутой руке. Болбойт болчу терять кезде, анткени андан кийин жоюу Гурнека мага дагы предстояло менен жолугушууга Шивой, адам, кимдин адские ловушки анын избежал, бирок ал ордуна эмес, көрсөттү мага өзүнүн жакты.
  
  
  Гурнек кайра вскочил карата бутту адегенде караганда, анын добрался чейин ага. Ал схватил "нунчаки", бирок, кыязы, бул учурга чейин эч качан көргөн эмес использовал бул курал. Ал билген эмес, бул кайрылуу менен, аларга, ошондуктан жөн гана швырнул эго анын мени. Дубинки упали, жана ал наклонился үчүн көтөрүүгө эми, бул жолу ошол учурда Гурнек бросился в мою тарапка.
  
  
  Анын обнаружил, - деп кайра растянулся на спине, борясь үчүн өз өмүрү, ал эми индеец болдум, мени кулаками. Ал эми эмес абалда рассуждать боюнча: эго вырванного көздүн капала студенистая жана кандуу субстанция, бул жылы адам эмес жөн гана сумасшедшего, ал эми адам монстров.
  
  
  Ал ударил мени сгиб чыканак, меники колдун невольно ослабили хватку. Кинжал выскользнул айланасындагы моей колуна. Анын вслепую протянул руку, бирок индеец кайра ударил мени горло ладонью колуна. Ал билген эмес иш жүргүзүп келген каратэ, бирок, керек, нерсеге научился учурунда биздин мурунку жолугушуулар. Жана эми ал использовал өзүнүн аленка жана ум үчүн прикончить мени.
  
  
  Мотоцикл Ривы токтолду менен пронзительным стоном, осветив биздин переплетенные дененин лучом жарыктын. Аны укканын, ал слезла менен машиналар, бирок билген, ал албаса мага жардам берүү. Ошондой эле, анткени Гурнек пинал мою травмированную ногу, тез жана жеңил жеңиш жөнүндө, анын мечтал аны эмес жана помине. Эркек мурда панике, жана бул придало ага болгон удвоенной күчтөрү жана решимости. Ал мэриясы үчүн ат.
  
  
  Анын дагы.
  
  
  Аны өкүмдар на ладони жана попытался сбросить аны. Аны перекатился карата бок, бирок ал кайра упал мага. Ошол учурда, бирок, мага мүмкүн болду схватить дубинки, бир ар бир руке менен куском плети айланасындагы тери буйвола посередине. Эми эмес башка мекемелердин пайдаланууга курал-жарак, ыкмасы, анын анын элек испытал. Эгер ага гана алмак затянуть кожаный шнурок моюндун айланасында Гурнека, эки дубинки помогли болмок мага пайдаланууга болобу, менчик болобу, денеси.
  
  
  Ал уперся мага коленом нарын бок жана ударил мени кулаком анын бөйрөк, отчего анын застонал, канчалык больно. Мраморные изразцы, казалось, танцевали алдында глазами, ал эми алыскы колоннанын двоились, троились. Анын попытался сфокусировать өзүнүн көрүүнү, бирок бардык выглядело расплывчатым, приблизилось, андан кийин исчезло.
  
  
  Гурнек, эми бардык бийлик безумства, выплевывал деген сөздөр болгон индийском диалекте, аны мен түшүнө алмак эмес. Бирок, эгерде аны эмес расслышал, - деп айтканда ал бормочет, анда мага нетрудно болчу уловить маанисин эго бессвязных фраз; бул болду, мягко айтам, жок оптимистическая эмес, дружеская сөз.
  
  
  Анын почувствовал мучительные карышуу анын бутунун жанына, согнутой астында эго тяжестью. Анын повернул карашат да жолу ошол учурда индеец потянулся үчүн стилетом, переместив өзүнүн аленка оңго үчүн көтөрүү кинжал. Бул эң учурунда анын баштады подниматься бир всякому племени.
  
  
  Бирок ал собирался да жөнөкөй сатылуусу.
  
  
  Ал бросился алдыга менен слепыми катуу кинжала пайдаланып, бычак үчүн келтирүүгө сокку. Аны отодвинулся да болот мындан ары, стараясь сактай денгээлинен. Вдруг турат обезумевшего индейца пайда болду Рива башталганга бить эго кулаками боюнча спине жана плечам. Болгон жокпу, бул больно ага болгон же жокпу, бул орун алса, мааниси. Аны кийлигишүү отвлекло жаш сикха ушунчалык мага мүмкүн болду болтурбоо окровавленного же чыгарууга стилета жана обернуть кожаный шнурок айланасындагы эго моюндун.
  
  
  Бул бардык жана нурбек: алгач кол салуу в моем мейманкана номерине, андан кийин Ашока Ананда, заглушили ростки нарын жууганда бара. Жана добуш берүү эми занавес вотум-вотум керек болчу опуститься на дагы бир өкүлү гнусной банданын головорезов кызмат у Шивы.
  
  
  Анын чың сжал эки дубинки, затягивая шнурок боюнча буйволиной тери на шее Гурнека. Индеец издал жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына изумления жана ужаса ошол эле учурда, выронил стилет аракеттенип, оттолкнуть шнурок бири ооруканага жаткырылган. Ал гана эмес выжил, эгер анын улантты сжимать.
  
  
  Анын скрутил таякча айланасындагы өзүнө жана взялся алар үчүн. Мен көргөн адамдардын Гурнека эмес отель эго көрө. Ал өтүүгө аракет кылган глотать абага, анын дем алуу болчу астматическим жана свистящим, бирок абага эмес поступал кара-өпкө. Поддерживаемый отчаянием, ал мэриясы үчүн өз өмүрү менен калган күчү. Бул чара жетишсиз.
  
  
  Эми анын контролировал өзүнө карабастан, онемевшую ногу жана чарчоо жуптары. Анын шамалы натянул шнурок, рахмат палочкам, алар мүмкүндүк бербеди көрсөтүүгө зарыл болгон басым. Дагы бир бульканье сорвалось менен эриндин индейца, андан кийин эркек сдался, көп эмес көрсөтүү менен бизге малейшего каршылык. Эго денеси рванулось алдыга, жана ал упал адам төмөн. Бирок ошондо да аны эмес отпускал "нунчаку", азырынча эмес таптакыр ишенем Гурнек жылдыктар сейил бак курууда ак-лоно өз кудайлардын, змей-нагов, аларда ал да горячо верил.
  
  
  Качан анын акыры түшүндүм, ал безжизненен, бул эго денеси неподвижно таандык на холодном мраморном жынысы жана бул бир гана мускул жалал-эго бедре судорожно вибрирует, анын перевернул эго жана освободил шею-жылдын роковой кожаной струны. Эго адам синюшным, тили болчу прикушен, дээрлик перерезан надвое тишти, ал стиснул-жылдын ужаса.
  
  
  — Мүмкүн болгон болууга жана жаман, чувак, — пробормотал мен. - Подумай экендиги тууралуу төмөнкүдөй окуя болду менен кедейлерге Нирадом...
  
  
  Бирок менин билимим сын-пикир ал укканын. Менен зор усилием аны жай өсө баштады, эмес тартууларды көздүн менен фигуралар Гурнека. Бирок ал воскреснет айланасындагы өлгөн. Индеец отчаянно мэриясы, түбөлүккө деңгээлдин эму тийиштүү. Бирок жыйынтыгында бардык закончилось эч нерсеси менен.
  
  
  Ал мертв.
  
  
  — Жардам берчи алып салууга андан кийимди, — деди ага, Риве, избегая взгляда кыздар менен алектенген, казалось, сделала мени тревожный, молчаливый көз караш.
  
  
  Ал эмес задает маселелерди, ал увидел, мен жок көйнөктүн, ал эми оң тарап штанов пропитана кан. Ал нагнулась жана отвернувшись болуп калды расстегивать рубашку Гурнека. Индия "күрмө" болду запятнана кан, бирок, мунун баары эле жакшы, ал эч нерсе.
  
  
  Рива эч качан смотрела карата покойника боюнча эмес, урматтоо же скромности, бирок адам болчу неприятным зрелищем, мен алмак эмес винить күчү болсо, ал старалась эмес көрүү бул опухшее, окровавленное адам менен высунутым синим тили. Гы айланасындагы вытекшего көздүн странно блестела нарын сияющем луче мотоциклетной с.
  
  
  Андан кийин анын вспомнил эмне-эмне, эмне Рива упомянула мага ошол эле күнү, ал жерде, ак-особняке Шивы. Ал эмес вдавалась жалал-жесир, бирок потребовалось көп убакыт үчүн түшүнө билүү, ал омелой көңүлгө. Анын таякеси использовал аны үчүн өзүн мерзкого, улам садистского жытына заставлять аны канааттандырууга страсти эго эркектер.
  
  
  Жана эми мен чувствовал угрызений ыйман биздин Гурнека, бизге жөнүндө эки башка эркектердин, алар лежали мертвыми короодо курмандыктары эмес болсо ошончо менин гнева, канча моей решимости калышы тирүү жана миссиясын аткарууга.
  
  
  Сняв окровавленные бинты, алар обмотал анын ногу, анын эле снял штаны жана калтырган Риву присевшей жанында аспаптын Гурнека. Анын пересек короо жана направился карата каменному бассейну, ал багытта мурда. Ал бактысыздык дождевой суу. Аны түштү бир всякому племени жана промыл-кечени чечүү тиркөө менен ал жөнүндө нымдуу пластыри-жылдын разорванной көйнөктүн, жетимиш жылдык өлүмүнө, жаракаты жана гангрену бутту. Аны да эмес деп ишенем суу эмес заражена, бирок ошол учурда менде болчу эмес, башка тандоо, ошондуктан анын чечти рискнуть.
  
  
  Качан анын жылдыктар сейил бак курууда карата Рееве, кыз сняла менен покойника штаны жана курту. Алар бир аз улуу нарын бар, бирок анын компенсировал бул ремнем маркумдун Гурнека. Рива помогла мага кийип тим болуу жетишсиз рубашку, ал эми андан кийин, xix кылымда кайта баштаган мурун, потирая колуна алмаштырбай эй, суук эле болчу.
  
  
  Ал прошептала. - Бизге эми жасоого, Ник?
  
  
  "Давай возьмем твою машинага жана вернемся карата виллу", — дедим мен. Эго адам напряженным, впалым алмаштырбай ажыратылган бардык эмоций. Ал сох аркылуу көп, бардык эле ал дагы болду эми, көп коррупция менен чечкиндүү караганда, качан болсо. Анын вспомнил анын атасы, задаваясь маселе обладал жокпу ал ушундай эле радиоактивдүүлүк ички күч катары жана эго кызы. Мындай учурда ал сможет выжить жана продержаться, азырынча биз эго эмес найдем.
  
  
  - Эмне болот мындан ары кандай? - поинтересовалась Рива. - Кантип... кантип сен собираешься муну? — деп кошумчалады ал көрсөтпөстөн карата мою раненую ногу.
  
  
  Көпчүлүк бөлүгү больно утихла, аны алмак жүрүп турушу менен меньшими күч, канчалык эртерээк. Анын положил "нунчаки", сунул ih кара көтөн чучук мүнөтүнө шымдын, ошондой стилет сунул кара булгаары ножны, алар держал анын предплечье.
  
  
  - Кантип? - аны кайталап коюу. - Жок волнуйся. Анын найду кайсы кандайдыр бир ыкмасы.
  
  
  "Сен ар дайым бул нерсе находишь", — ал кылдым рассмеяться.
  
  
  Ал мага мындай деди, бул эго таякеси тянь-беш эркектер эсептебегенде, Ранджита жана жаш сикха, анын анын келет в ногу почта бөлүмүндө Агры. Ошентип, бүгүштүү калды эки эркектердин тышкары, Шивы жана Хакши. Бул ажырашканга болот... бирок, бул калктуу конуш россиянын болушкан эмес, жеңил башынан.
  
  
  
  Биз ехали молча. Рива держала эки колуна алууга руле маленькой машиналар. Качан Фатехпур Сикри болуп калды турат бизди, окутанная тьмой жана чаң, ал повернула карашат жана указала карата ящик приборной панелдер.
  
  
  — Аны првезла сени белек, — объяснила ал. - Кечиресиз, жакшы натыйжаларды берди эго сага эрте, бирок мен билген эмесмин, ал сага понадобится.
  
  
  Аны ачты ящик жана сунул ага руку, ощупывая, азырынча коснулся приклада пистолета. Анын осмотрел тапанча жаатында приборной гүлдөрэгилип: бул кадам бир аз "беретта" 22-го сайы, бир необычная буюм үчүн барышни.
  
  
  Бирок Рива болгон дагы жана незаурядной девицей менен бардык жерден көрүү.
  
  
  "Беретта" болду натыйжалуу курал-жарак болгон близком аралыкта. Аны унутпоо керек болчу бул жөнүндө деди аны проверяя тапанча, довольный, мунусу Рива эмес забыла эго зарядить.
  
  
  - Качан биз окажемся чегинде качканда эскертүүсүз колдонулат виллы, притормози жана действуй катары да аз эмес бывало, - приказал анын девушке, потягиваясь карата сиденье үчүн мени эмес көрүнбөйт. Өзгөчө бул адам буту мени ждало суровое сыноо, бирок эгерде бардык пойдет да ал надеялся, анын жакында вернусь формасына.
  
  
  - Жакшы эмес беле позвать кимдир-кандайдыр бир жардамга, Ник? Мага бул кажется ушундай рискованным, вдвоем каршы бардык эми... мен иште көңүлгө, - деп кошумчалады ал, нервдик глядя мага көзүнө, - деп биз собираемся биригүүгө ужасный тобокелдиги.
  
  
  "Бул жалгыз жолу алдыга", — дедим мен жана айтып эй, бардык, эмне жөнүндө билген Пуран Дассе, ошондой эле, себеби, ал кайрылбаса кат менен жардам сурап индия жашыруун кызматы үчүн өткөрүлгөн операциялардын. Ага убакыт, качан аны москвадагы рассказывать эй тарыхына жөнүндө "утечках", мышыктарды кабинетинде Дасса жөнүндө эго байланыштар менен Шивой, биз буга чейин тилкесинде көз үйлөр.
  
  
  Аны присел карата сиденье, качан Рива замедлила жүрүшүн. - Ушул учурдан тартып сен-меники көздүн, - прошептал мен. - Сен видишь?
  
  
  - Азырынча эч нерсе.
  
  
  Аны тез взглянул карата нах асты. Ал напряженно сидела жыландарды жоготуу үчүн, прижавшись колдору артында болушу керек карата сиденью, ee көздүн алынды устремлены откровенными алдына. Ал свернул менен шоссе карата бузулушу ылдамдыгын; галька жана асыл таштар отскакивали астында өткөрүлдү.
  
  
  Капысынан Рива затормозила. - Ал жерде эки! — воскликнул ал. - Эки күзөтчү!
  
  
  Последовали коштоосунда атуу. Акыркы токтоо. Ушул учурдан баштап мен алмак эмес жетишүүгө түрткү берүүгө өзү роскошь жасоого хоть бир катаны.
  
  
  
  
  14
  
  
  Аны, деп кыйкырды. - Ложись төмөн! -
  
  
  Аны протянул руку жана потянул аны сиденье. Рива болуп калды абдан жеңил мишенью. Пули яростно свистят жана рикошетят. Жаан боюнча коргошундун заливал лобовое айнек, отчего карата биз падали чоң айнектин майда сыныктары.
  
  
  — Лежите анда жана жди, азырынча мен эмес, аялдар сага сигнал улантууга, — предупредила анын Риву. Анын опустил ручку жана ачты эшикти, ползя боюнча пыльной дорожке. Эшикти заслоняла мени, пули свистели үстүндө головой. Бүткүл аймагында отелинин, ошондой эхом отозвалась звуком бегущих кадамдардын. Аны көбөйттү "беретту" жана көбөйттү карашат ривненской ушунчалык үчүн прицелиться.
  
  
  Стрелок нарын тюрбане упал катары подстреленный солдаттардын.
  
  
  Кимдир ждал мен ал жакта, жана бул жылы эмес Наг, бул аны жылы чертовски деп ишенем. Аны баштоочулардын мужчине ачык түрдө грудь. Айырмаланып, анын досторун, анын өлүмү болгон тез жана салыштырмалуу безболезненной. Бирок башка күзөтчүнүн эч жерде жок болчу көрүнбөйт. Анын сузил көздүн жана осмотрел тропу аркылуу тараптар жагына учурда, эгерде ал попытается застать мени врасплох жана налететь мени артта.
  
  
  - Оставайся тилиги! - пробормотал ага, Риве үчүн, ал эмес вышла, айланасындагы машиналар. Ал башынан сползать менен отургучтун, бирок кескин токтолду жана сделала дал ошондой, ал приказал.
  
  
  Раздался дагы бир выстрел, дав мага жакшы берүү жөнүндө укрытии көрүнбөгөн стрелка. Үн раздался оң үчүн жогорку жана даңгырайт дубал менен жандуу изгороди, окружавшей виллу. Тис жана можжевельник толугу менен скрывали менин душмандын. Эгер ал зашел турат мени менен, ошол жердин, анда ага жылы жамынып күнү, менде жок болмок биз бирдиктүү мүмкүнчүлүгүн толугу менен спастись. Ошондуктан, мага керек-жылы иштин жүрүшү тууралуу отчетту, жана тез.
  
  
  Аны тез взглянул кара-чолок көчө жана нашел анда, бул мага болчу керек; Анын сжал манжалар менен ташы өлчөмү менен кулак, ал багытта бул чети пыльной тропы. Тез кыймылы перекинул аны эго аркылуу дверцу машиналар жана услышал дүлөй болсо стук, качан ал упал жерге саат он метр менен передо мени менен.
  
  
  Дагы бир таращить көздүн просвистела абада. Анын алмак эмес көрө стрелявшего, бирок ал көрө алмак эмес мага. Анын прислушался жана чогулгандарга нулган чыдамкайлык болчу вознаграждено звуком бегущих кадам, бирок мага, ал эми противоположном жиберүү. Охранник Шивы, акыркы горилла, стоявшая ортосундагы сумасшедшим жана мен, пробежал mimmo, спрятавшись үчүн толстую изгородь.
  
  
  Анын бросил дагы бир ташы, бул жолу көп биринчи. Кайра рявкнул тапанча, таращить көздүн взметнула боюнча борборго кууш жолдор кичине чым. Менен менин эриндин сорвался жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына, пронзительный стон мучительной больно. Неплохо үчүн дагы ким эч качан иштеген эмесмин театром, рассудил мен. Антсек эмес протяжный жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына, ал болот угууга менен чоң аралыкка, бирок бул жылы боюнча-ушул леденящий жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына жана ал жүргүзсө натыйжа.
  
  
  Тирүү изгороди айдалат, пропуская фигуру менен головой, закутанной нарын тюрбане. Өтө арада аяктады, ал түшүндүм, бул тропе жок мертвеца. Өтө арада аяктады, ал түшүндүм деп жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына болчу уловкой үчүн вытащить эго айланасындагы жашыруу. Ал отстранился, ал тургай глядя в мою тарапка. Бирок эми ага калбай убакыт... түбөлүккө, анын надеялся бул.
  
  
  Тапанча 22-го сайы вонзил пулю эму ийинге, закрутив аны кантип марионетку, ошондой эле өтө тургандыгын эму пришлось цепляться үчүн изгородь аракеттенип, сактап тең салмактуулук жана укрыться. Аны кайра нажал карата курок, жана наблюдал, ал аткарат жуткий бий, качан экинчи таращить көздүн пробила дыру посреди эго лба.
  
  
  Биздин үндү эмес сорвалось менен эриндин эркектер.
  
  
  Оказавшись нарын ослепительном үчүн фармацевттик кызматтын, ал көбөйттү колуна жана кылгандарга дагы бир бесполезный выстрел боюнча пистолету. Анан жай соскользнул алмаштырбай отель сесть посреди жолдор, вытянув алдына бутту, наклонив денеси алдыга свесив карашат на грудь.
  
  
  Рива институттарына карашат, встала жана выглянула улам аягына приборной гүлдөрэгилип. - Бирок, таякеси... -- башталган болчу ал.
  
  
  — Ал бул жерде жакын арада уверяю сизди, — прошептал мен. Анын подсчитал экендигин "Беретты" облусунда дагы бир нече ок караганда катуу пистолете сикха 45-го сайы. Ошондой эле мен эмес шталь алууга курал-жарак. Аны жай өсө баштады бул бутту жана чыкса үчүн изрешеченной коркунучу пайда болду дверцы машиналар. Аба ырайына лежали өлгөн эки эркектердин, курмандык өзүнүн глупости, өз наивной ишенимдин нарын божественность смертного Шивы.
  
  
  Бирок Кутуча болгон ушул. Эго пландарын покорить бүткүл Индияга эле реальны жана решительны. Ал айткан жөнүндө "гуманитардык" муктаждыктары жөнүндө, каалоосу накормить жана одеть өзүнүн элин, бирок Шива болчу тираном, стремившимся эң безжалостной диктатуре жана эго жетишүү каражаттарынын бийлик жүрүшүндө ушундай эле бесчеловечными, кандай турдуңуз эле эго методдору, эгер ал алган бийлик.
  
  
  Узун сызыгы тирүү изгородей капысынан осветилась, качан айланасындагы үйлөр зажглись огни, чоң ртутные лампалар заставили мени отступить мурун, прикрывая көздүн-жылдын ослепительного жарыктын. Жүздөгөн курт-кумурскалардын, мотыльков жана гигантских комарову, казалось, парили нарын луче жарыктын карата моем жолдору. Алар гудели жана кружились, смешиваясь чаң менен запахом каза болгон.
  
  
  Чоң мухи кружили катары миниатюрные грифы, падая эки окровавленных өлүктү жана поднимая абада настойчивый оглушительный гул. Үн, ал заставил мени вздрогнуть, качан аны навострила кулактарын кара-мен просил башка шумов. Мен укканын эч тышкары, мух, биздин үн менен жети освещенной виллы.
  
  
  - Рави! Арун! - вдруг раздался темир үнү, добушу жок похожий на биз, кимге тышкары, ага өзүнөн.
  
  
  Аны взглянул карата Риву, жана ал бир аз утвердительно кивнула мага. - Шива, - прошептала ал. - Ал менин таякеси. Будьте осторожны, Ник, суранабыз!
  
  
  - Проклятые бездельники! Анда сиз? Бул төмөнкүлөр болду? Арун? Рави? - Шива кайра позвал эки эркектердин жана эго үнү, казалось, поплыл мага да эхо эски пластиналар.
  
  
  Настало кезде түз конфронтации, кагылышуусу адам адамга. Анын собрался менен духом, жана жестом велел Риве калууга турат жана мени неуклонно пошел боюнча тропинке. Шива кайра деп кыйкырды, бирок эго сакчылардын жүргүзүлгөн эмес абалы кыйын. Сүйлөшүү поддерживали мух, номерин прожорливых мух, алар налетали карата безжизненные дененин эки индейлер.
  
  
  - Мен убью сизди үчүн сиздин глупость! Шива деп кыйкырды пронзительным үнү, выдававшим "ачуу" жана коркуу.
  
  
  Бирок ал чечилген чыга алышы үчүн, мага каршы турууга. Кайра повисла тынчтык. Анын присел iso бардык күчтөрдү, стараясь үчүн ногу эмес онемела. Андан кийин бир нече сгибаний ылдый ысык-тез ырааттуулукта кан болуп калды циркулировать дайыма. Бир колу отодвинул анын даңгырайт куст.
  
  
  Ошондо аны көрө алмак ички бакча, пышный жана ухоженный. Жана дагы бир жолу мени поразило анда, бул бакча болчу диссонирующей ноона, мындай пышный жана плодородный үчүн өз засушливой жерде өтө бай өсүмдүктөр жана тазалоо үчүн возделывать эго ушундай кургак жана пыльной равнине. Бирок, ооба, у Шивы жүргүзүлгөн акча, рупии жана доллары үчүн заманить Хаджи өз тармагынын. Жалал-эго карамагында алынды неограниченные каражаттар,, позволившие ага-жылы жетишүү, аткаруу жана көп сандаган байланыштуу тиешелүү тегеректе. Мага кызык болчу, ал канча берет Дассу сактап калуу үчүн башчысына индия коопсуздук кызматынын өзүнүн төлөм ведомосттору. Же Дасс жылы башка фанатиком, слепо верившим нарын мечты Шивы жөнүндө славе, анын золотой век Индиянын, анын могущественную цивилизацию Мори жана Гуптов.
  
  
  Кайсы гана бизге мелис себеби, бул адам үчүн коркунуч дүйнөнүн калган. Бирок, мындай коркунучтуу жана коварной, өзү Шива. Анын втиснулся ат коюу бутагынын жандуу изгороди, надеясь, бул шорох жана скрип эмес выдадут менин катышкан.
  
  
  - Картер? Позвал добушу, анда прозвучало кадыресе нерсе көп караганда жөнөкөй нотку сарказма. Бул жылы өзгөртүлгөн добуш алган драмалык тонна. - Бул сен, ал эми экинчиси? Сен келди мага бүгүн коноктор?
  
  
  Ал кайра шталь атылбас, бул контролдонуучу. Анын жылы жок, настроении жүргүзүүгө беседу же баш ийүүгө эго каламбурам. Анын болмок предпочел жыйынтыктап дискуссию кыйла резкой ноте. Бирок мен алмак эмес, ушундан көрө. Аны токтолду жана отодвинул ветки эмес тартууларды көздүн менен күн, ал боюнча поспешно выбрался... казалось, жекшемби күндөрү өтөт мурун эмес, сааттарда.
  
  
  Бул... - деп, тикмечи возьми!...
  
  
  Анын моргнул жана посмотрел дагы бир жолу, деп ишендирүү өзүн бул гана уловка, оптикалык иллюзия. Бирок жок, көздөрү мени эмес обманывали. Бул жылы Шива, бирок ал таптакыр колдонулбаса похож адамга, анын анын өзү представлял, анын nen эмес эч айланасындагы деп мен өзү представлял. Ал таптакыр жок похож на биз бир адам, анын ага болгон кандайдыр көргөн өзүнүн жашоо.
  
  
  Ордуна оң колуна, башынан ладони... же жерде, адатта турат манжалары, эркек носил протез боюнча нержавеющей болуп калды... чейин ийиндин. Ага болчу эмес, оң колуна, бирок дьявольский жана хитрый таякеси Ривы эмес носил биз, кадимки протездер, биз, кадимки нерселерди, бизди жыгач же пластикалык колду. Жок, сэр.
  
  
  Прикрепленная карата плечу стальная кобра двигалась взад-алдыга абада, "кобра", бардык мамилелерде напоминающая живую рептилию менен металл тиш, капал сильнодействующий обиды!
  
  
  Айта ушунун фантастически жана невероятно болду преуменьшением. Анын продолжал моргать, бирок бул жылы эмес жашта эмес, галлюцинация. Ушунун деген эмне п/, ушул жаман жана пугающе деген эмне п/! У болот кобры бардык анатомиялык тетиктери алынды точны чейин мельчайших тетиктердин: тилке сымал сөөктөр түзөт гол чүмкөмөсү менен, открывающиеся жана закрывающиеся жаактын. Тиштер, албетте, өлкөлүк билдирет шприцтер үчүн подкожных инъекциялар жөндөмдүү киргизүүгө смертельный обиды рептилиялардын анын канын курмандык.
  
  
  Анын отвел көз караш-жылдын странного жана коркунуч туудурган түзүлүштөрдү, айланбаган көңүл адам Шивы. Суук угловатое адам напоминающее адам сойлоп жүрүүчүлөр. Ага жүрүшүндө маалымдады кара көз, коюу кустистые брови. Ал орто өсүш менен худощавым, поджарым аспаптын болгон исходил рух демонической злобы.
  
  
  Ал эмес кадимки, душмандын, ал эми адам катары көпчүлүккө менин душмандарын, собравшихся бирдиктүү банду... мындай адамдардын катары Карак, неуловимый Оборотень же жекече демон, называвший өзүнө "ардагер Жүйүт".
  
  
  Алмаштырбай болот кобры-жылы жетишсиз катары коргоочу курал (ал эми зарыл болгон учурда катары наступательного курал), анын чың руке Шивы болчу тапанча 45-го сайы, дүйнөлүк белгилүү америкалык Кольт. Шива-махал пистолетом взад-алдыга, ожидая ар кандай кыймыл же үндүн, алар болмок аныктоого туризм тармагынын жайгашкан жери-чөйрөгө жандуу изгороди.
  
  
  - Ал крикнул. - Честное слово, Картер! - Мен стрелять буду. Бизге керек сүйлөшүүнү, талкуулоо... жада калса сиздин сүйлөшүү менен мистером Дассом бүгүн эч нерсе болгон, ортосунда башка. Азырынча биз бул жерде, расскажите мага, эмне силер б. менен моей племянницей, хорошенькой мисс Сингх? Мен албайм көрсө бул милую девочку.
  
  
  Мен эмес, - деп жооп берди.
  
  
  Анын ордуна ал анын көбөйттү "беретту" жана прицелился, целясь Шиве нарын грудь. Жай анын нажал карата курок, думая ичимден, бул кошмар жакында закончится. Эркек эң жакшы выделялся, мен алмак эмес пожелать кыйла жеңил максаттары: чындыгында делле святым, лившийся аркылуу күнү турат ага толугу менен освещал эго стройную фигуру.
  
  
  Бирок анын ордуна болушун көрүүгө, ал упал болуп жаткан ордуна жакшылап угууга эго акыркы приглушенный жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына же көрүүгө, ал корчится нарын агонии, аны жылы ошеломлен, качан увидел катары таращить көздүн бири "Беретты" отскочила анын төштүн. Андан кийин таращить көздүн попала в древнюю каменную статую борборунда бакча.
  
  
  - Анткени сен ал жакта! - усмехнулся индеец жана нажал карата курок кольта, выпустив смертельную пулю бир нече сантиметрах-жылдын моей башты.
  
  
  Анын инстинктивно согнулся пополам, дагы эле веря өзүнүн оозуна оозун, көзүнө көзүн. Таращить көздүн отскочила анын төштүн, бирок эч нерсе эмес свидетельствовало тургандыгы жөнүндө Шива носил пуленепробиваемый корсет алдында өзүнүн ак "куртой". Чынында эле, аны көрө алмак эго обнаженную грудь астында рубашкой, очертания көкүрөк клеткасынын, мускулы. Бардык жакшы көрүнбөйт моим недоверчивым оозуна оозун, көзүнө көзүн.
  
  
  Эгерде ал дагы жок болот, деди ал. Бирок бул мүмкүн эмес болчу. Адам эмес, робот... же жокпу?
  
  
  Жок, албетте, жок, бирок болбойт экен отрицать анда, мен көргөн, жана болбойт болчу отрицать, бул Шива, казалось айтылып, наделен сверхъестественными милдеттүү. Анын прицелился го башталган экинчи жолу жана нажал карата курок. Анын целился нарын карашат индейца, бирок ошол эле миг ал отпрянул жана таращить көздүн застряла в дверном косяке, едва эмес попав анын максаты.
  
  
  Анткени ал алсыз, же, жок дегенде, ал уязвим айрым бөлүктөрүндө өз денесинин. Анткени, мен билген эмес, канча ок менде облусунда, анын эмес шталь ждать, азырынча Шива выйдет айланасындагы особняка. Тез кыймылы карабастан, травмированную ногу, оттолкнул анын густую изгородь жана запетлял боюнча жетектеген. Аны билген, бул эго тапанча мүмкүн рявкнуть болбосун. Антсек үн, ал аны жок кылгысы уга билүү, бирок бардык эле рискнул, мысленно помолившись үчүн эркек болуп кала берген тышкары көрүү талаасынын, азырынча аны эч достигну бокового фасада виллы.
  
  
  - Сен кимдир ищешь?
  
  
  Аны развернулся жана бир эле убакта нажал карата курок. Бирок "Беретта" молчала: магазин болчу пустынен. Бир щелчок жана бардык. Анын бросил револьвер нарын искаженное, ухмыляющееся адам Шивы. Темир колу формасында кобры взлетела жогору. "Беретта" отскочила-жылдын металл колуна жана сариев жерге.
  
  
  - Жок, двигайтесь, ардагер Картер. Бизге шагу, - приказал Шива. Ал держал кольт жиберилген откровенные мага грудь, жана мен собирался отделять өзүнө-жылдын бул анатомиялык-бөлүгүнүн өзүнүн денесинин... жок дегенде эмес да али эртелик кылат.
  
  
  - Андан сен ждешь, Шива? Эмнеге сага эмес стрелять, анткени давай покончим ушуга?
  
  
  - Көрүүгө, кантип сен умираешь эмес претерпев жалкой өлүм, башка жол? Жок, боюсь, бул менин стиль. Анткени, менин прекрасные чыныр дагы голодны карабастан, обильную edu рахмат юному Нираду. Мен ойлойм, бала болдум, көп пайдалуу катары официанта. Бирок мен үчүн "Кобра" кадам " бирдиктүү жана чакан уюм. Ошондой эле, анткени старший брат Нирада калышкан болчу менде кызматта, мен эмесмин себептерин эмес нанять жана уул. Тилекке каршы, сиз эмес подумали аяктагандыгы жөнүндө өз мансабынын. Монстр укоризненно цокнуло тилди держа тапанча жиберилген " мага складывать доллары.
  
  
  Турат мени, аны, услышал, бул ким-анда этият двигается. Анын повернул карашат жана увидел фигуру сикха, анын анын келет бүгүн эч нерсе качан алдында почта бөлүмү нарын Агре всадив эму пулю в правую ногу. - Ах, бул, сен, Кришна! - деп сүйүнүп кыйкырып воскликнул Шива. Андан кийин ал посмотрел мени менен подмигиванием. - Мен ойлойм, сиз эки билесиңерби, дагы бир, башка.
  
  
  — Биз болгон канааттануу жолугушууга бүгүн эч нерсе болгон, — пробормотал мен.
  
  
  - Мурда эле. Анын, эсимде, болжолунда, бул Кришна мына айтпай жүргөм, мага баардыгы сиздин жолугушуулар. Бирок сиз билген бир, ардагер Картер, атап айтканда, бул Кришна — старший брат Нирада. Ал назван в честь индуистского кудайды сүйүүгө, бирок воспитывался катары набожный сикх. Бирок мунун баары азыр мааниге ээ эмес — Шива оборвал аны. - Жетиштүү айта Кришна питает сизге белгилүү жек көрүү, жол Картер, анын үстүнө ал обнаружил, сиз виновны анын трагедиялык өлүмү эго тазаланды.
  
  
  "Эгерде эле аны эмес дандарынан Нирада, ал дандарынан эле мени", — дедим мен. - Сен эң жакшы билесиң, Шива. Бул закон джунглей, выживает сильнейший.
  
  
  — Чынында, чындыгында, — усмехнулся индиец. — Бирок сиз, мага ушул жаман жаль сизге эмне болмок, сиз көп эмес, эң күчтүү, ардагер Картер.
  
  
  Кришна эмес, бизге мындай деди деген. Жаль, ал эмес багытта выпуклые "нунчаки" нарын заднем кармане. Бирок качан бир тапанча жөнөтүлгөн мага грудь, экинчиси — саяарын, ал эмес осмелился жасоого туура эмес кадам, антпесе алар эки нажмут карата курки. Андыктан мен турду ал жерде, стараясь эмес, абдан нагружать травмированную ногу.
  
  
  — Сен дагы жооп бербесе менин штопора, Картер, — улантты Шивы. - Сиз эмес дешти мага, эмне менен төмөнкүдөй окуя болду моей хорошенькой племянницей...
  
  
  - Ал мертва.
  
  
  Ал көбөйттү брови, качан эго грозных кара көз алдында вспыхнула күч алуусу акыркы. - Мертва?
  
  
  - Мертва, - солгал мен. - Гурнек дандарынан анын электе анын смог токтотуу эго. Ал умерла каражаттары тез арада алуучуга жеткизилет, эгерде бул мүмкүн сизди утешить.
  
  
  — Таптакыр жок, — деп жооп берди Шива менен насмешливым смехом. "Ал ар дайым болчу лживой, самодовольной шлюхой менен жаркынбүбү. Бирок айрыкча анын буду скучать ал боюнча, анда ал делала с моими эркектер жана алар находили ушундай забавным, бир жолу ал жилке мени менен...
  
  
  - Ошондой эле ал твоей пленницей, сен имеешь көңүлгө.
  
  
  - Сиз предпочитаете, бул мааниге ээ эмес. Болгону анын бедный атасы... менин сүйүктүү иниси болот терең страдать улам жоготуулар өзүнүн жол кызы бар.
  
  
  Ар секундой анын начинал түшүнүү сыяктуу оңой болчу ненавидеть бул адам. Ал извращенцем, монстром менен разумом, похожим алууга болот капкан, блестящим, бирок извращенным, безумным. Эркек облизал эриндин жана улыбнулся мага, бул улыбка тийиш болгон билдирүү садизм жана сарказм.
  
  
  "Мага болот, абдан көңүлдүү болуп жатты менен тобой, Картер", — деди ал тарабынан смешком. - Добуш увидишь, анда немногое кезде, ал биз жүргүзсүн бирге болот веселым!
  
  
  - Скажи, мага дагы бир нерсе, Шива, жөн гана үчүн протокол, - прервал аны мен жогорулатуу менен, добушу, в надежде, бул Рива мени слышит, жана эгерде ал пропустила алгачкы строчки диалог. - Анда атасы Ривы? Мага бул жөнүндө айтып берди кыз жана... хочется бул билүүгө? Анын эй эмес доверил...
  
  
  Искаженная психология Шивы сработала дал ошондой, мен жана надеялся.
  
  
  "Сен болчу дураком, бул сомневался в моей племяннице", — возразил индеец. - Менин бир тууганы анын бүтүндүгү жана сакталышын, болгону бир нече кадам жерде биз. Эгер аны туура эсимде, болжолунда, ошол эле күнү сиз отправились карата скотобойню. Анда сиз развязали столпотворение тийиш мен кошулсун.
  
  
  - А анда?
  
  
  - Эмне, ардагер Картер? Менин бир тууганы эмес, анын абалы үчүн келтирүүгө бардык үйлөрдө айланасында, үнү жана бардык; эгерде так болууга, ал эмес абалда келтирүүгө бардык үйлөрдө айланасындагы акваториясынын. Ал злорадствовал, наслаждаясь күч, аны держал өз колунда.
  
  
  Жана анын турду ордунда эмес күчтөрүндө жасоого кадам жана переломить кырдаалды. Анын болчу бута астында эки тапанчаларды, алдында жана артында, даяр нарын считанные секунд превратиться в кусок швейцария быштакты. Ушунун эмес, жакшы кезде үчүн менин любимых трюков, өзгөчө Кришной, ал абдан отель пристрелить мен үчүн отомстить үчүн өлүм өзүнүн тазаланды.
  
  
  Бирок вдруг таращить көздүн оборвала эго мечты жөнүндө страницей. Выстрел болчу жасалды боюнча үчүн жандуу изгороди, анда пряталась Рива. У кыздар болгон идеальная максаты. Анын прыжком отскочил жагына, избегая тапанча Шивы жана чети көзгө посмотрел карата Кришну: алдында анын ак көйнөккө пайда алое так. Ал упал катары подкошенный, сокку пули отбросил эго карата "ачык эшиктер" күнү боковом фасаде виллы.
  
  
  Анын надеялся пайдалана учуру туусунун уруксат аткаруу Шивы. Аны прыгнул алдыга алар сокку руке, державшей тапанча үчүн заставить эго отпустить тапанча. Ал успел выстрелить, качан стальная колу формасында кобры опускалась мага карата ийинин.
  
  
  Тиштер, истекающие смертельным ядом, сапардын эки дюймах-жылдын моей моюндун. Анын ударил индийца нарын челюсть, избегая эго төштүн, анткени дагы эле понимал, ал мүнөздө астында курткой", жана жок кылгысы разбивать руку жөнүндө стальную пластину.
  
  
  - Сага эмес победить, Картер! Эч качан! - прошипел эркек, качан аны ударил аны эго ладонью колуна нарын ложбинку ортосундагы моюн комплексин алуу жана плечом. Сокку сработал; эркек болгон мгновение ослабил хватку жана тапанча упал жерге.
  
  
  Анын отшвырнул эго жагына, жана тапанча полетел боюнча шагыл аралашмасын казып алган дорожке. — Демек, биз квиты, — деди, мен коюуга кадам артка. Анын сунул руку мүнөтүнө ошондо "нунчаки".
  
  
  Шива сузил көздүн, азырынча алар превратились эки жука щелочки, эго, адам көп учурда-же болбосо, напоминало адам сойлоп жүрүүчүлөр. Мен ойлойм, ал билген, бул мындай "нунчаки", бирок ал определенно понимал эмес экенин невинное курал. Ал попятился карата күн переступив аркылуу өлүк Кришны... ошол эле мгновение кайра раздался выстрел. Бирок бул жолу Рива прицелилась эмес да так, жана таращить көздүн застряла в чаңдын жана гравии у буту дяди.
  
  
  — Демек, шлюха жандуу, — усмехнулся монстр. - Ненадолго, Картер, уверяю сени.
  
  
  - Сиз эмес абалда застраховаться кырсыктан! - иронично воскликнул мен, держась аралыкта улам тишин кобры. Блестящие тиштер болгон металл стержне напомнили мага жөнүндө своеобразном безумии Шивы, анын садистских методдору.
  
  
  - Заклинило! Эмес стреляет, Ник! Добуш Ривы пронзительно звенел-жылдын паники үчүн даңгырайт изгородью.
  
  
  - Оставайся ал жерде эмес; уходи! - крикнул ага эй өз кезегинде.
  
  
  Пришлось пайдаланууга "нунчаки" үчүн размозжить монстру карашат же задушить аны. Бирок мен алмак эмес приблизиться, жок дегенде азырынча.
  
  
  - Сиз, албетте, түшүнүшкөн, бул тиштер моей "кобры"... - абдан кара көздүн индийца карата мгновение сырдуу карата металл руке, - ...алар полны смертельного ууну, аралашмалар менен түзүлгөн айланасындагы ууну төрт змей. Ал өтүүгө аракет кылган эмес торопиться, останавливаясь сыпаттамасында дракон. - Анын ушундай аралашма боюнча бардык уунун жашыл мамбы, чешуйчатой гадюки, австралийской жана чыныр моей любимой сойлоп жүрүүчүлөр себептер боюнча, алар жөнүндө сиз, балким, догадались, атап айтканда королевской кобры. Баары бирге, ардагер Картер, алар жүргүзүшөт ойго салыштырмалуу аларга өлүм эле жаш Нирада кажется милосердным белек алмаштырбай бала таптакыр жок пострадал. Бирок сен эле билесиң да, ал өтө страдал эмес да, чынбы, Картер?
  
  
  - Анда Кутуча, Шива? - спросил аны эмес ролуна көңүл анын короткую сөз жана сатанинскую ухмылку, скривившую эго эриндин. - Мен даярмын түзүүгө сиздер менен бүтүмгө, алмашуу. Сиздин ак-ойлоп табууга Хаджи.
  
  
  - Бүтүмдү? — ал кайталап коюу менен смехом. - Сен шутишь, Картер. Представьте, аны да кабыл алды этияттык жок кылып, бардык жазууларды жана белгилерди коюуга Хаджи эгер ал качандыр бир задумает сбежать! Жок, бул жерде бир гана Кутуча, жана ал менин, Картер. Эч ким экинчиси аны албаса.
  
  
  - Демек, жакшы балдар Пекинде дадут сага карт-бланш, ооба? Сен обманываешь өзүнө, Шива. Жок, айтам азыр экендиги жөнүндө сен тратишь нулган драгоценное кезде.
  
  
  Канчалык аны билген, индиец блефовал. Балким, албанец Хаджи бул эң учурунда ускользал-жылдын виллы, унося өзү менен өзүнүн драгоценное ойлоп. Анын зашел өтө алыс болушун көрүүгө, бул менин калктуу конуш россиянын с треском проваливается. Ошондуктан, аны жана чечим кабыл алды. Азырынча анын держусь тышкары досягаемости темир кол-кобры, мага бул сойдет менен колду.
  
  
  Анын ушундай кадам алдыга, Шива жана попятился. Ал боялся карабастан, страшное курал-жарак, казавшееся ажырагыс бөлүгү эго дененин, эго маңызын. Менен ухмылкой улантты аны волочить ногу боюнча усыпанной гравием подъездной дорожке. Ал кайра попятился, бирок бул жолу аны, отступил жагына жана побежал карата күн аракеттенип, броситься үчүн аны, адегенде, ал успел болмок сманеврировать моей металл колу үчүн смертельного удара.
  
  
  Кыймылы требовало убакыт эсептелген белгиге чейинки тактыкта көрсөтүлүүгө тийиш сотой dolly секунд убактысы, ал потребовалось үчүн, протянуть кожаный шнурок моюндун айланасында монстра, жана убакыт үчүн увернуться жана болтурбоо, укуса подкожных тиштердин. Ошол эле мгновение, качан аны прыгнул алдыга аракеттенип, обернуть шкуру гаур айланасындагы ооруканага жаткырылган Шивы, стальная колу качнулась төмөн жана перерезала шнурок пополам. Анын уперся палкой "nunchaku" кара металл стержень проклятого түзүлүштөр, бирок жыгач скользнуло боюнча жылмакай беттери.
  
  
  Уулуу тиштер угрожающе приблизились карата моей шее. Анын дыйкандары Шиву карата фасаду, отпустил, анда ар-жылдын менин "нунчаков" (мурдагы метлы) жана схватил стальную кобру эки тарап тең жыйынтыгындатапшырышкан. Эркек катуу дышал жана жасалма колу встала передо мени менен. Мен билген эмес, ал иштейт, бирок мен алмак эмес остановиться үчүн суроо бул жөнүндө.
  
  
  Менин локоть коснулся төштүн эркектер. Бул индейце болчу нерсени катуу, бирок металлическое. Балким, бул жылы пластик. Шива продолжал ухмыляться, ал тургай качан мэриясы, жана, словно окуп менин оюм, мындай деди: - Абдан жеңил жана пуленепробиваемый. Дагы бир замечательное ойлоп ичинен Хаджи. - Ал вел өзүнө да, маньяк, ал тургай эң безвыходных кырдаалдарда.
  
  
  Ал ошондой эле горд, ошондой эле деп ишенем өзүндө. Ал эми ошол учурда плюющиеся ядом тиштер бардык лижет жана лижет, кылдык карата моей шее. Колу обладала сверхъестественной күч катары у робота, ошол эле учурда башка колу индейца эмес болчу преодолеть мою кызмат адамдары күч колдонууга укуктуу. Бирок дракона болуп калды шамалы, жана ал отчаянно мэриясы үчүн блестящие металл тиштер эмес вонзились мага в шею.
  
  
  Аны көбөйттү бир всякому племени жана пошел в атаку, ударив эго жалал-пах. Шива издал стон, согнувшись пополам; ошол эле мгновение анын вонзил зубоподобные ийнелер үчүн подкожных инъекциялар эго күнөөкөр денелик табият, эго ичке, мускулистую шею.
  
  
  Үчүн биринчи тартууга изумления жана желеги уруксат аткаруу келген билдирүү ужаса, исказившее эго чегинин.
  
  
  Аны отстранился үчүн, стальная колу эмес ударила мени биринчи башынан экинчи жолу, жана токтолду, электротехника, бул Шива задыхается аракеттенип, дышать. Обиды баштаган поражать, дем алуу борборлору, териде басынткан странные кровянистые так түшкөн. Териде тез басынткан кочкул-кызыл так түшкөн - ички агуулар.
  
  
  - Машина... Картер... энн... противоядие... - простонал ал аракеттенип, передвинуть бутту үчүн кайра кирүү виллу, жана, сыягы, добраться чейин лабораториянын. Бирок эго бутту эми шал абалында калды.
  
  
  Шивы упал жерге корчась күчтүү судорожной дрожи алектенген сотрясала бардык бу, башкарууга милдеттүүбүз, денеси.
  
  
  Жанында мени менен пайда Рива.
  
  
  Бирок ал привела взгляда эмес уткнулась головой мага грудь. Ал сидела ал жерде, дрожа, маалыматты кантип умирает анын таякеси эмес переставая көрүү карата корчащуюся фигуру, становящуюся кыймылсыз жана муздак алдында адам каза болгон.
  
  
  Анткени дал ушул өлүм устраивала бул шоу ал жерде, бул элестетип, ал казался ушундай неуместным, ушундай плодородным жана жашыл, жана ушундай неуместным нарын засушливой нищете голой жана пыльной Индия.
  
  
  Бул кадам неприятная өлүмү. Бирок, бул Шива эч качан жылы приятным адам.
  
  
  
  
  15
  
  
  Айта албайм жыйынтыгында бардык закончилось благополучно, башкача айтканда красивым пакети менен шкатулкой, перевязанным ленточкой үчүн ыкмаларды у эшик-ЛАРЫНДА. Чындыгында делле, андан кийин каза болгон Шивы бир гана математика боюнча (тянь-бир гана) мүмкүн болду вырваться тармагы боюнча уюмдун называвшей өзүнө "Кобра".
  
  
  - Хок, - деди мага, - деп, ал билет бүткүл ишенимдүү булактан, - деп Хаджи пересек индийскую чек арасы үчүн исчезнуть нарын безграничной Кытайдын аймагында. Андан кийин бул жөнүндө албанском окумуштуулар кеңешинде көп эч нерсе белгилүү болчу. Бирок мен жок болдум, ушунчалык наивным үчүн верить, бул эртедир-кечтир, анын недалеком келечекте, биз встретим эго өзүнүн жолдору.
  
  
  Бул жана Шива, адегенде Хаджи дагы представлял билдирет загадку, безликую коркунуч туудуруп жаткан илимий изобретательность, балким, буга чейин пайдаланылган адамдарды правившими Пекином.
  
  
  Кандай учурда болбосун, бул менин билимим иш... жок дегенде азырынча.
  
  
  Он күн мурун мага керек болчу жасоого башка буюмду, атап айтканда убить Шиву жана алып шкатулку. Шива болчу мертв. Кутуча, ал биз менен Ривой заты сейфте болгон вилле сумасшедшего, буга чейин түзүлгөн биздин келечегибиз. Андан кийин бул анын уехал боюнча Агры үчүн алып өзүнүн буюмдар Нью-Дели, взяв менен өз ара Риву. Жана бул учурда " адабий кечесинде жолугушту Шивы, лежащая жанында мени менен чоң циновке болгон алтын песке кичинекей пляждын бойлото Малахарского побережья. Жалал-он минута ходьбы жүргөм живописный Панаджи шаарына, качан болсо оккупированный португальцами. Биз кетсек Гоа карата заслуженном эс алууга муктаж.
  
  
  Рива свернулась жанында мени менен жана ал бормотала во сне, ee стройное загорелое денеси благоухало ароматы бар крема үчүн күнгө күйүү. Жумшак, ритмичный плеск толкундардын, плещущихся жөнүндө жээги, ырас эле менде глубокую уйкучулдук, чудесное ощущение. Мага көп эмес угрожали, мага көп нерсе керек болчу бежать, мен чувствовал сага ыраазымын. Анын көп эмес мэриясы үчүн өз өмүрү эмес сталкивался менен кырдаалдарды, алар көпчүлүк учурларда казались ачыктан ачык каршы мени, бирок дээрлик эч качан благоприятствовали мага.
  
  
  Бирок ошондо эле менде болчу абдан аз мүмкүнчүлүктөрүн мындай учурда. Бардык бул кезде дал ушул Шива создавал кырдаалды, диктовал оюн эрежелери. Акыры ал оказался проигравшим, андан боюнча, менимче пикири, ал эч качан думали мүмкүн. Ал тургай партиянын баңги заттарды он миллион деле жеткен жердин багыттагы рахмат оперативдик кийлигишүүсүнө индийского өкмөтүнүн.
  
  
  Вертолетом, перевозивший героин айланасындагы Кытайдын болчу кыскача самолетами ВВС Индиянын ошол эң учурда ал пересек чек ара жана следовал маршруту боюнча жалал-асман Индия.
  
  
  Эки күн кеч министри покончил адам асынып каза болду: эго өлүмү свидетельствовала жөнүндө эго байланыштар уюму менен "Кобра". Ошондой келсек Пурана Дасса, мурдагы офицер индия чалгындоо, анда узун колу Мыйзамынын акыры садар өзүнүн натыйжалуулугун.
  
  
  Дасс жүргөм түрмөдө Нью-Дели в ожидании соттун. Эму болмок деп айтып берүүгө судьяларга, анын үстүнө өкмөтү пообещало эму кийинкиге жылдырууга чыгаруу смертного өкүм, эгер ал макул ачып, бардыгын билген операциялар жөнүндө "Кобры".
  
  
  Судя боюнча маселе катары аны эго билип, мен эмес сомневался, бул Дасс болот күбө готовым кызматташууга, рассказывая өкмөттүк чиновниктерге бардык, алар отелей билүүгө, ошондой болушу мүмкүн, жана көп.
  
  
  Ошентип, түзүлгөн кырдаал, боштуктар алынды толтурулду. Кошпогондо, Хаджи, мага мүмкүн болду, карата явному канааттандырылууга Хоука, тапшырманы аткарууга. Аны да эмес забыл сөз, бул Риве. Биз заты анын атасы жашырын жерде, ал жерде, бул скотобойне.
  
  
  Эми беднягу госпитализировали өзүнчө палатасына мыкты оорукана, Нью-Дели, анда эч нерсе качан жана түн ичинде оказывали жардам врачтар жана медайымдар, алар жасал бардык мүмкүн болгон үчүн эго караганга. Ошентип, анын сдержал деген сөз, бул Риве жана AX.
  
  
  "Возьмите өргүү бир айга", — деди Хоук нарын порыве великодушия эми, качан аны классты миссиясын менен айрым успехом.
  
  
  Жаракаты болгон бутунун жанына башталган заживать, ар эч нерсе мага становилось жакшы. Жана менде болчу предчувствие, бул аркылуу эки жумадан мага перезвонит менин начальниги үчүн взвалить на мою саяарын жаңы миссиясын... баш андан мен албады баш тартууга укуктуу.
  
  
  Бардык бул ойлорун роились в моей баш, азырынча анын лежал пляжда, греясь на солнышке.
  
  
  Аны протянул руку жана обернул анын айланасындагы плеч Ривы, привлекая аны өзү. Бирок, кимдир ткнул мени кабыргалардын...
  
  
  Уйкучулдук исчезла жана анын каражаттары тез арада алуучуга жеткизилет вскочил карата бутту. Рива расхохоталась, качан биз эки повернулись жак тарабынан бородатому мужчине, ал поставил карата кум көбүрөөк плетеную корзину. - Мен суранам аз, "сахиб", - менен кеңири улыбкой айткан эркек. - Бардыгы жыйырма рупий, мен покажу сизге да зачаровываются чыныр... Абдан уулуу, "сахиб"... кобры!
  
  
  Дал эму жыйырма рупий эмес айтуунун бизге деген сөздөр.
  
  
  Жыйырма рупий болсо, үчүн, "жок" катары чыгууга заклинателя змей, ошондой болушу привилегию эмес, көрө алдына кобру, ал тургай эгерде ал приручена.
  
  
  "Билесиңби, сага жакмак шоу", — беренесине смешком байкадым Рива.
  
  
  — Бирок бул өтө катары мага нравишься, сен, — дедим мен, кайра обнимая аны.
  
  
  Вверху, анын безоблачном небе, парили чайки. Бактыга жараша, алар стервятники, подумал мен. Анан аны забыл жана стервятников жана дракон, забыл да Индияга.
  
  
  Мени менен болгон Рива, жана бул амалды көп жетиштүү үчүн ээлөөгө менин акылын.
  
  
  Өлүм жазасына тартуу.
  
  
  
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Адам, ал продал өзүнүн өлүмү
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  Адам, ал продал өзүнүн өлүмү
  
  
  саякатчы Арстан Шкловский арасында погибшем сыне Антоне
  
  
  Өзгөчө аталышы: The Man Who Sold Death
  
  
  
  
  Пролог
  
  
  Хсян Шу Чжан ждал. Бир, нарын полярной билдирди. Ал присел карата залитом лунным светом орнотулат, бул дракон, даяр карата атаке. Эго ноздри трепетали жана выпускали клубдар бууну. Эго көздүн безумно блеснули үстүндө өз следом.
  
  
  Ак камуфляжный плащ аз защищал эго жилистое денеси жылдын кескин шамалдын жана минусовой температуранын. Ага, раскинув лапы анын дайыма өзгөрүп жаткан орнотулат, лежали эго өлгөн ездовые иттер. Эго нарты алынды раздавлены воем ярости предсмертной агонии айтылды. Обиды, эми Хсян билген. Обиды медленного иш-аракеттер. Неважно, подумал ал. Хсян көп эмес ойлогон жөнүндө побеге. Ал көп эмес ойлогон жөнүндө выживании. Ал ойлогон гана өлгөндүгү тууралуу жана пистолете карата бедре, ал керек болчу убить эго.
  
  
  Нарын сотне миль карата востоку, алыс жалал-призрачном ландшафте, дагы тлели руины иштин бардык эго жашоо. Пронзительный жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына звериной ярости вырвался айланасындагы эго ооруканага жаткырылган учурда воспоминании райондор бардык жылдарда, ал ага-бүлөлүк жана эго жөнүндө катаал мамиле жасоо, внезапном имарат же курулуш жай бузулган. Эго лабораториянын. Бул мгновение ал поддался ойлорун, ал үчүн бул болчу башында. Бул мгновение ал тааныштырды, кайсы опустошение бул чакырууга тийиш болчу.
  
  
  Ал тааныштырды өзү обширные талаасынын америкалык буудай, чахлые өсүшүндө жана гниющие астында палящим солнцем, запятнанные жана вонючие-жылдын смертоносного грибка эго-лабораториянын. Ал көргөн да, орустар бюрократы отчаянно нуждались жаңы запастар буудай үчүн голодающего калктын, алар эч жерде таба алган эмес. Ал неосознанно улыбнулся.
  
  
  Бирок бир гана үлүшүн секунд. Шамал сорвал улыбку менен эго эриндин, напомнив, анда ал, жана ким өзгөртсө эго тагдырын. Болбойт дани урматтоо Хшангу Сджо Джану. Ал потерпел неудачу. Жана эго лидерлери болдуңуз эле, бел ушул.
  
  
  Бирок ал вернется үчүн жолугушууга менен алар адамы адамга карата. Хсян билген, бул умрет бул жерде, в снегах жапайы просторов, бул бесконечную түн. Бирок адегенде ал сможет вкусить өлүмү, ал удовлетворит өзүнүн жажду өлтүрүү: өлүм бул американца.
  
  
  Хсян болчу деп ишенем жакында келет жогорку аксынын, анткени бул базар болчу основательным адам. Ал кылдат убивал Сунга жана Цзяна , убийц-самоучек. Анан адам бул эки сакчыларды, ал пошел карата көп, жумуштун белгиленсин зажигательные бомбалар. Бузулушу лабораториянын болчу толук.
  
  
  Базар-нанес сокку, азырынча Хшанг спал. Ал проснулся-жылдын акыркы приглушенных жарылуу жана увидел тилдер жалындын, вырывающиеся тегерегиндеги бардык эшиктер жана терезелер.
  
  
  Ал побежал өзүнүн саням жана собакам, спасаясь жараша ал далекой фигуралар, американца, ал жөнүндө эскимостор шептались түштүк абакта мурда ушул жумада.
  
  
  Качан иттер каза болгон жолдо, Хсян түшүндүм, бул базар кабыл алды этияттык чаралары. Ал собирался бирөөнү бошотууга Хсьянга, ошондуктан ачык болчу, бул базар эмес, айланасындагы тигил, ким калтырат бул-же болбосо эрки менен учурду. Ал келсе, ынаныш үчүн өлүм Хсьянга .
  
  
  Хсянг дрожал-жылдын гнева. "Умереть, базар, — прошептал ал түндүн. "Умереть биринчи".
  
  
  Бир саат, эки. Ал сидел на корточках, согреваясь ненавистью. Ошентип, акырында, алсыз-жылдын усиливающегося шамалдын, лай айтылды.
  
  
  Хсянг тез вынул правую руку айланасындагы кол кап карата овчине жана сунул анын мүнөтүнө автотранспорт токтоочу жай. Манжалары сжались айланасындагы автоматтык пистолета. Кытайлар жакшы билишет эго бул Тиби, 54, ih көчүрмөсүн россия 7,62-мм ТТ М 1933 Токарева . Хсьянг жай досталь тапанча айланасында чөнтөк жана келдиң бөлмөсүнө одина боюнча сегиз маузеровских ок жетиштүү оор үчүн пробить халив мелдешинен. Андан кийин ал түштү животом карата отунбаева, ачык ортосундагы издери менен изилденет, оставленными эго разбитыми санями жана посмотрел сквозь забрало өзүнүн курал.
  
  
  Бул болбойт мүнөзү оор жеткинчектерге выстрелом караштуу жаатында луны. Так очерченная максаты приближается к ага откровенные бүгүштүү. Хсян убрал тапанча кайра мүнөтүнө, опустил башка менен ак шапкой жана сделался дээрлик невидимым карата орнотулат. Андан кийин баштаган деп эсептелсин. У американца болдуңуз эле жакшы ит, мындай, алар болмок дожить чейин отуз беш жылдан бери. Бирок приходилось болуп эсептелет менен усталостью: жыйырма беш саатта. Болжол менен эки жарым мүнөт бул километрге. Төрт жүз метр мүнөтүнө. Жети метр секунда.
  
  
  Качан ал кайра услышал үн, ал шталь яснее. Ошондой насторожив кулактарын, ал смог различать коштоосунда ар кандай иттердин. Аркылуу мгновение послышался скрежет саней.
  
  
  Хсжан выхватил тапанча. Ал эмесмин, санитардык, азырынча оказался в сотне ярдов андан. Ал выскочил боюнча снежной бороон: неслись иттер, ухабистая куча укрытых жууркан ок-дарыларды бежала бүткүл узундугу саней, андан кийин жогорку темная фигура высовывалась айланасындагы арткы полозьев, раскачиваясь сквозь призрачный ландшафт.
  
  
  Хсян жай сосчитал он, андан кийин таш-от. Глядя поверх забрала нарын карашат темной фигуралар, турган үчүн набегающими ит, Хсьянг увидел анча чоң эмес хохолок, балким, череп жана чачтар, ал мгновение дымился в лунном үчүн, адегенде, ал рухнуть. отунбаева. Бирок неподвижный возница жана лающие иттер сакталып турса нестись.
  
  
  Хсьянг выстрелил дагы бир жолу дагы бир жолу. Жана дагы эле. Ит жана күчүктөр, нарты жана адам сакталып турса грохотать, нависая касынын үстүндө эго забралом. Ал эми алмак эмес промахнуться. Указательный бармакты Хсьянга кайра сжал спусковой крючок. Тапанча загрохотал.
  
  
  Эго-тилке көрүү болчу заполнено жапайы собачьими глазами, тилдерди, свисающими боюнча слюнявых пастей, лапами, скрежещущими боюнча снежной метели катары поршни убегающей адской машиналар. Хсжан өкүмдар болуп жаткан жана кайра выстрелил нарын щель өз ара жана фигурой нарын темной parque. Андан кийин ал бросился менен жолдо несущихся саней.
  
  
  Жакын, качан санитардык пронеслись mimmo, Хшанг увидел экендигин фигура жок адамдар. Парктын жетекчилигинин пуста. Ал потратил өзүнүн баалуу пули карата чучело. Нарын төмөнкүдөй мгновение ал увидел, оор жүк санях өсө баштады, качан летящая фигура выпорхнула айланасында өзүнүн жабуу алдында одеялом.
  
  
  Жука клинок блестел в лунном үчүн.
  
  
  Хсьян взмахнул пистолетом жогору болгон денеси ударило аны жана ал растянулся на спине карата орнотулат. Күчтүү колу схватила эго үчүн запястье жана раздробила гы.
  
  
  Начар Хсян кайра попытался тапанча көтөрүү.
  
  
  'Ким сен?' деп кыйкырды ал. "Ким сен мындай, ким алсак жакшы убивает?" Стилет сверкнул төмөн.
  
  
  Акыркы, кыскача миг өз өмүрүн Хсян услышал эки буюмдар.
  
  
  Капает эго кан болгон, деп билдирди аймактык кабарчы.
  
  
  Жана аты-жөнү: "Ник Картер".
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Ник Картер
  
  
  
  Адам ал продал өзүнүн өлүмү
  
  
  
  Аталышы түп нускасы: The Man Who Sold Death
  
  
  
  
  
  
  
  
  Пролог
  
  
  
  
  
  
  Сян Шу Ян ждал. Бир айыл полярной билдирди. Ал скорчился нарын залитом лунным светом орнотулат, бул дракон, даяр атаковать. Эго ноздри задрожали жана тумоодон клубдар бууну. Эго көздүн тупо глядели жалал-эго өзүнүн төмөнкүдөй.
  
  
  Ак камуфляжный халат аз защищал эго жилистое денеси жылдын шамалдын кескин жана терс температуранын. Ага, вытянув лапы анын дайыма өзгөрүп жаткан орнотулат, лежали эго өлгөн ездовые иттер. Эго санитардык раздавила воющая ярость айтылды. Обиды, эми Сян билген. Жай аракеттеги обиды. "Неважно, - подумал ал. Сян көп эмес ойлогон жөнүндө побеге. Ал көп эмес ойлогон жөнүндө выживании. Ал ойлогон гана өлгөндүгү тууралуу жана пистолете карата бедре, ал керек болчу убить эго.
  
  
  Нарын сотне миль карата востоку, алыс жалал-өсүмдүктөрдө призраков, дагы тлели руины иштер эго жашоо. Пронзительный жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына звериной ярости вырвался айланасындагы эго ооруканага жаткырылган учурда воспоминании жөнүндө бардык жылдарда, ал вкладывал бул жөнүндө жана бул катаал мамиле жасоо, внезапном имарат же курулуш жай бузулган. Эго лабораториянын. Бул мгновение ал предался ойлорун, эмне үчүн ал иштелип чыккан. Бул мгновение ал тааныштырды өзү бузулган, алар бул чакырууга тийиш болчу.
  
  
  Ал тааныштырды өзү чоң талаасынын америкалык буудай, чахлые өсүшүндө жана гниющие астында палящим солнцем, испачканные жана воняющие смертельным грибком боюнча эго-лабораториянын. Ал көргөн да, россиялык бюрократы отчаянно нуждались жаңы запастар буудай үчүн голодного калктын, алар эч жерде таба алган эмес. Ал бессознательно улыбнулся.
  
  
  Бирок бардыгы ошол эмес болуп калды үчүн гана долли секунд. Шамал срезал улыбку менен эго эриндин, напомнив, анда ал, жана ким өзгөртсө, өз тагдырын. Сыйлыктарды Сян Шу-Январындагы болбойт. Ал потерпел неудачу. Жана эго лидерлери болдуңуз эле, бел ушул.
  
  
  Бирок ал жолугат, алар менен адам адамга. Хсян билген, ал умрет бул жерде, ак кар үстүндө жапайы просторов, бул бесконечную түн. Бирок адегенде ал сможет вкусить өлүмү, ал удовлетворит өзүнүн жажду өлтүрүүлөрдүн: убьет бул американца.
  
  
  Сян болчу деп ишенем жакында кыргызстанга келе тургандыгын маалымдады жогорку аксынын, анткени бул базар болчу дотошным адам. Ал таза айылына Сунга жана Цзян, самоучек-убийц. Анан адам бул эки сакчыларды, ал приложил бардык күч-аракети үчүн койсун зажигательные бомбалар. Лаборатория түзүлүп толугу менен бузулган.
  
  
  Базар-нанес сокку качан Сян спал. Эго разбудили акыркы приглушенные взрывы, жана ал увидел катары жалын вырывается тегерегиндеги бардык эшиктер жана терезелер.
  
  
  Ал побежал өзүнүн салазкам жана собакам, спасаясь жараша ал далекой фигуралар, американца, ал жөнүндө эскимостор шептались түштүк абакта мурда ушул жумада.
  
  
  Качан иттер каза жолдо, Сян билген, бул базар кабыл алды этияттык чаралары. Ал собирался көмөктөшүүсү керек Сяну сбежать, ошондуктан ачык болчу, бул базар эмес, ошол адам, ал эч калтырууга эрки менен учурду. Ал келет, деп белгиленсин өлүмү Сянга.
  
  
  Сян задрожал-жылдын гнева. "Умереть, проклятый аксынын", - прошептал ал түндүн. "Умереть биринчи".
  
  
  Бир саат, эки. Ал сидел на корточках, греясь ненавистью. Мына, акыры, послышался начар болгон поднимающемся ветру лай айтылды.
  
  
  Сян тез вытащил правую руку айланасында өзүнүн кол кап менен овчиной жана сунул анын мүнөтүнө өз камзолы. Манжалары сжались айланасындагы автоматтык пистолета. Кытайлар жакшы билишет бу, башкарууга милдеттүүбүз, анткени Type 54, ih көчүрмөсүн россия 7,62-мм ТТ М 1933-жылдын Токарева. Сян жай вынул айланасында чөнтөк тапанча жана взвел затвор менен бири боюнча сегиз ок "Маузер", жетиштүү оор үчүн пробить халив мелдешинен. Андан кийин ал түштү животом. отунбаева откровенные ортосундагы издери менен изилденет, оставленными эго разбитыми нартами жана выглянул үчүн визир өзүнүн курал.
  
  
  Учурда жаатында луны бул несложно. Так очерченная максаты приближается к ага откровенными алдына. Хсян сунул тапанча кайра мүнөтүнө, опустил карашат жалал-ак кепке жана шталь дээрлик невидимым карата орнотулат. Андан кийин ал баштаган деп эсептелсин. У американца болот жакшы ит, ылдамдыгы мүмкүн болгон дойти чейин отуз беш километр саатына. Бирок усталостью приходилось болуп эсептелет: жыйырма беш саатта. Мисалы, эки жарым мүнөт бул километрге. Төрт жүз метр мүнөтүнө. Жети метр секунда.
  
  
  Качан ал кайра услышал үн, ал шталь яснее. Жана, насторожившись, ал алмак различать коштоосунда ар кандай иттердин. Мгновение өткөндөн послышался скрежет саней.
  
  
  Хсян вытащил тапанча. Ал эмесмин, санитардык, азырынча алар жок болуп калса анын sta ярдах андан. Ал выскочил боюнча снежной засады: мчались иттер, ухабистая куча покрытых одеялами ок-дарыларды тянулась бүткүл узундугу саней, андан кийин жогорку темная фигура, высовывающаяся боюнча арткы бөлүгүнүн салазок, покачивалась аркылуу призрачный пейзаж.
  
  
  Сян жай сосчитал он жана таш-от. Посмотрев аркылуу маңдай кыры карата карашат темной фигуралар турат набегающих иттерди, Сян увидел анча чоң эмес пучок, балким, карашат жана чачтар, бул мгновение показавшиеся в лунном үчүн, адегенде, ал нырнуть. отунбаева. Бирок неподвижный айдоочу жана лай иттер сакталып турса мчаться.
  
  
  Сян выстрелил кайра жана кайра. Жана кайра. Ит жана күчүктөр, санитардык жана адам сакталып турса шуметь, нависая үстүндө эго засадой. Ал эми алмак эмес промахнуться. Указательный бармакты Сянга кайра обвился айланасындагы спускового крючка. Тапанча прогремел кайра.
  
  
  Эго-тилке көз заполняли жапайы көздүн иттерди, тилдер, торчащие боюнча слюнявых пастей, лапы, скрежетавшие боюнча метельчатому орнотулат, бул поршни убегающей адской машиналар. Сян өсө баштады болуп жаткан жана кайра выстрелил аркылуу аралыгы алардын ортосунда фигурой нарын темной курмөгө. Андан кийин ал бросился менен траектории мчащихся саней.
  
  
  Жакын, качан пролетели санитардык, Сянг увидел экендигин фигура жок адамдар. Парктын жетекчилигинин пуста. Ал потратил өзүнүн баалуу пули карата чучело. Кийинки учурда ал увидел, оор жүк санях өсө баштады, качан нерсени вылетело айланасындагы жабуу алдында одеялом.
  
  
  Жука клинок блестнул в лунном үчүн.
  
  
  Хсян взмахнул пистолетом жогору, качан стилет ударил, анын отправив эго карата саяарын. отунбаева. Күчтүү колу схватила эго үчүн запястье жана раздробила гы.
  
  
  Хсян попытался кайра тапанча көтөрүү.
  
  
  Ал деп кыйкырды. - 'Сен ким?' "Ким сен ким алсак жакшы убивает?" Мелькнул стилет.
  
  
  Акыркы кыскача учурунда өз өмүрүн Сян услышал эки буюмдар.
  
  
  Бул капает кан болгон, деп билдирди аймактык кабарчы.
  
  
  Жана аты-жөнү: "Ник Картер".
  
  
  
  
  
  1-Глава
  
  
  
  
  — Сен таптакыр ишенем Хсян мертв, Ник?
  
  
  Бывают учурларда, качан Дэвид Хок " мүмкүн байланыштырууда, бул жылы бир айланасындагы мындай учурлар. Жыйналыш өткөрөт анын штаб-квартира ЭЭЛЕРИ Вашингтондо, ошол эле учурда эго помятый твидовый костюм пропах вонью эго арзан сигар, Хок снимался анын өзүнүн коюу "Совершенный бюрократ".
  
  
  Коричневая папка белгиси менен "Картер-Хсян" лежали алдында алар боюнча диагонали жана Хоук, потянув үчүн окурок, приложил бардык күч-аракетин, ынануу, мен эмес увижу эч айланасындагы эго ичиндегилерди. Тышкары, папкаларга жана сигаралар, эго башкы костылем болду мен стараюсь перьевая калем менен алектенген продолжала писать в папкада, азырынча анын описывал окуялар Арктике.
  
  
  Аны посмотрел болгон сааттарда жана уставился карата синее облако түтүн, нависшее үстүндө седой головой Хоука. "Хсян мертв ривненской элүү төрт саат жети мүнөт жана он алты секунд", — деди мен.
  
  
  Калем Хоука продолжало царапать кагазга.
  
  
  "Эму эки жолу вонзили нарын горло стилет. Биринчи жарадарлык повредило сонную артерию, экинчи вскрыло трахею. Денеси дагы деле ошол жерде. Эгер сиз кааласаңыз, биригүүгө жана көрүүгө денеси, аны айтып бере алам сизге жөнүндө nen бойлото жана оĩ.
  
  
  — Эми-эми, Ник, — деди Хоук. — Андай эмес враждебно. Билесиңер, бул обстоят иши менен биздин Вашингтондо. Биз жашаган кагаз волокитой. Бул дагы биз алабыз өзүн актоого? Мындай агенттер катары сиз, плейбои Killmaster алышат бардык удовольствия, бардык приключения, бардык саякат. Эмес жалей бизге бул бир нече жалких учурлар.
  
  
  Хоук улыбнулся мага эни болжол менен узундугу окурка эго сигаралар. — Жакшы, Ник, — деди ал. 'Рахмат. Гана эмес, өзүнүн атынан жана АХ. Айтканда, айрым өкмөттүк жогорку кызматтагы чиновниктер, алар мектеп, үчүн, сиз билген, алар ценят, анда сиз ал жерде көп кабаттуу үйлөрдүн".
  
  
  Анын издал тиешелүү коштоосунда алкыш.
  
  
  "Хсян иштедим үчүн жеткирүүгө бизге абдан олуттуу неприятности", — деди ал. Жана аны боюсь, ал эми биз увидим көп сыяктуу ал. Андан тышкары, бул бир кыйла кымбат энергияны хобби, согуш болуп калды ушул жаман редкой. Башкача айтканда, согуш боюнча старинке менен армиями жана курал-жарак менен массалык разрушениями таза өттү.
  
  
  Хсян болчу солдатом жаңы типтеги: экономикалык воином. Аз көчүрмөлөрүн, көп мозгов. Дээрлик хирургиялык билимдер вэнь дүйнөлүк экономика жана каалоосун маньяка вскрыть ih. Натыйжасы мурдагы бойдон калат: курман улуттардын жана элдердин, ниспровержение бардык цивилизациялуу системаларын, порожденных өмүрү. Бирок операциялардын наркы төмөн, ал эми максатына оңой эле жаап-жашыруу".
  
  
  Хок вынул iso rta сигару, склонился үстүндө өзүнүн столунан жана заговорил абдан жай өтүүдө, абдан так жана абдан обдуманно. - Бирок коркунуч эмес, аз.
  
  
  Ал махнул кол алдында адам словно стирая невидимый ужас.
  
  
  "Сиз видели цветение сакуры, салууда буга?" ал спросил.
  
  
  — Ооба, — деди мен.
  
  
  "Жазында Вашингтон мүмкүн көп сунушталсын", — деди ал.
  
  
  Аны посмотрел ага кескин. Мен билем эго странную манеру чейин жетүүсү маңызын, мага нетрудно болчу заподозрить эго ал өзү аракет обременить мени кандайдыр бир конторской иши. Аны билүүгө тийиш эго жакшы.
  
  
  "Кантип эле хорош биз болдум, Вашингтон", — деди ал, — мен менимче, бул бар жерди жана получше".
  
  
  — Жок үчүн сени, — деди мен.
  
  
  Хоук рассмеялся. — Бул насчет өргүү, Ник?
  
  
  Менин брови взметнулись карата линиясы чачтардын өсүү, бирок адегенде ал Хок успел насладиться өзүнүн маленьким удивлением, аны кайра опустил ih.
  
  
  Анын спросил. - "Эмне үчүн шутка?" .
  
  
  'Шутка?' — деди ал, закуривая дагы бир өзүнүн булганыч сигару.
  
  
  — Сен мени укканын, — деди мен.
  
  
  Хоук ойнойт обиженную невинность. Качандыр бир убакта анын заплачу кимге нерсе көп акча үчүн, ал биригип, ал үчүн көчүрмөсүн "Оскара". — Эмне үчүн сен сомневаешься учурунда мага Ник? Аны качандыр бир лгал сага?
  
  
  Бизге обоим пришлось рассмеяться.
  
  
  — Олуттуу, — деди ал. — Бул насчет сапарынын? Ал откинулся карата спинку вращающегося кресло, аны көздүн изучали потолок кааласа, бул болгон эле карта мира.
  
  
  "Нарын кандай нерсе приятное жана жылуу кайда болот сатылды кр арктического холода", — деди ал.
  
  
  Анын ждал, эч нерсе айтам.
  
  
  "Ах, возьмем, мисалы, Французскую Ривьеру. Аны укканын, деп белгилешет жазында ал жерде красиво, бул жолу ачаардын алдында, бул жакка стекаются туристтер. Вроде орду Ниццы. Менде болчу жетиштүү маалымат. — Послушайте, — деди мен. "Сен говоришь жөнүндө өргүүдө же иши жөнүндө?"
  
  
  Идеясы Хоука жөнүндө честном жоопто болгон жаңы маселе. — Сен билесиңби, ким азыр Ницце?
  
  
  — Скажи мага, — деди мен.
  
  
  "Жөн эле бир тегерегиндеги мыкты кинозвезд Америк".
  
  
  Анын деди. - 'Чын эле?'
  
  
  — Ооба, чын эле, — деди Хоук менен акульей ухмылкой. Жана ал, кажется, дагы бир. Өткөн түн ичинде ал жерде таптакыр бир, сарайында Медитерране , играла жана проигрывала нарын рулетку, жана эч ким алмак эмес, аны утешить. Хоук покачал головой-жылдын "сиздин печали" болгону ушул. — Жакшы, — деди мен. 'Анын сдаюсь. Бул ким?'
  
  
  Эго көздүн та сузились, буга ал мындай жооп кайтарды: "Николь Кара".
  
  
  "Николь Жасайт, — деди мен, — погибла ишканасы тарабынан жүргүзүлүүдө төрт жыл мурун".
  
  
  'Чын эле?' — деди Хоук, кладя менин билет на самолет аркылуу отургуч.
  
  
  
  2-Глава
  
  
  
  
  Ал ушул уродом.
  
  
  Анын турду жана карачу ага эго айнек клетке эмес замечая эч тышкары, эго иш. Крошечная птичья максаты, нервдик көздүн, мерцающие үчүн парой упай, примостившихся карата длинном клюве нос. Эго костлявое денеси дергалось-жылдын нервного чыңалуу, алмаштырбай ал дайыма собирался убежать, качан испугался. Никотиновые манжалары перелистывали сүрөттөр бу, башкарууга милдеттүүбүз, покрытом пеплом столунда. Бир өзүнүн маленькой бөлмөдө менен жакшы обзором өз шкафтардын үчүн документтерди алар турдук ал жерде да, внушительные катарына надгробий карата переполненном кладбище, ал өзүмдү өз биометрикалык маалыматын тапшырган. Хьюберт Уиклоу, өз ишине берилген фактылар, сактоочу воспоминаний, алып жүрүүчү унутулуп калган маалыматтар. Эго империянын болгон пыльным архив, Бирдиктүү улуттук маалыматтык агенттиктер.
  
  
  Нурлары жарык, пробившиеся сквозь загрязненный нью-йоркский аба аркылуу жогорку терезе бөлмөлөр, приносили единственное облегчение. Аба повис неподвижный жана оор чаңдан бөлмөсүндө.
  
  
  Бул огромном мавзолее забальзамировано өткөн мезгил: журналисттик табылгалар полковниктер үчүн, правивших анда-анда Латын Америкада бир жума же ай; убийцы, кимдин кылмыш возбуждали коомчулукка айланасындагы он төрт күнгө; мошенники, спортсмендер, президенттери, премьер-министрлери, изгнанные короли, чоң интернациональная вереница адамдардын, алар мгновение байгелүү капризным вниманием басма сөз, андан кийин проскользнули мындан ары да, билиш керек дээрлик забытыми. Бирок Хьюберта Уиклоу.
  
  
  Нарын гигантских тайниках эго акыл громоздились аттары, фактылар, маалыматтар жана статистика катары сокровища скряги. Анда, ал эмес алмак дароо эске түшөт боюнча эстеп, ал алмак көрсө он мүнөт, доставая өткөн мезгил айланасындагы похожих карата могилы өз ящиктердин картотечных шкафтардын.
  
  
  Бар адамдар мүмкүн болгон, жасоого, мындай жандыктардын пайдалуу, бирок гана эмес Хьюберт Уиклоу. Поместите эго чөйрөлөрдүн незнакомцев, заставьте эго чыгууга жана расскажите эму катары разбогатеть сунуштаган болгону жөнөкөй фактыны жана бардык вырвалось айланасындагы кесек тартылган бу, башкарууга милдеттүүбүз, дергающегося rta болду беспомощным заиканием. Ал пожимал плечами жана протягивал колуна ладонями жогору. Ал начар покачал головой. Тамчы банк играли анын лбу жана скатывались боюнча носу.
  
  
  Хьюберт Уиклоу болчу наделен странным жана ичке катар кылып гением. Урод экен, ал үчүн жакшы сөз менен. Башка да.
  
  
  Анын прочистил горло.
  
  
  Вздрогнув, ал көбөйттү көздү. Колу коснулась груды сүрөттөр карата жынысы. Эго, адам покраснело. Колу шлепнула боюнча тлеющей нарын пепельнице сигарете, промахнулась жана покатила сигарету боюнча столу.
  
  
  — Тикмечи возьми, — деди ал. 'Көрсөткүчтөрү.'
  
  
  — Успокойся, — деди мен. "Бул жөн эле мен."
  
  
  Эму оңунан таба өзүнүн сигарету, жана эми, согнувшись пополам в кресле, ал кой деп токтотушкан выискивал сүрөттүн астында өзүнүн столунан.
  
  
  Эго деген сөздөр закружились сквозь клубдар түтүн. — Позвольте мага адегенде билдирет аймактык кабарчы. мүсүралиева. Вон ал жерде. Проклятие.' Анын услышал, ал ударился головой жөнүндө кресло тилиги, ал эми андан кийин кайрадан появился менен өзүнүн кылуу; покрасневший, бирок доволтный.
  
  
  Ал таза положил ih отургуч, өкүмдар жана протянул руку. — Бул ишти Ник?
  
  
  — Бул тууралуу ар дайым, — деди мен. 'А сенде?'
  
  
  "Мен делаю бардык алам", — деди ал.
  
  
  Ал мисир стопку сүрөттөр менен орундук жалал-бурчунда өз бөлмөлөр жана положил ih жынысына. — Садитесь, — деди ал.
  
  
  'Сажусь.'
  
  
  Пристроив өзүнүн скелет кайра вращающееся кресло, ал погасил сигарету, зажег башка, приставил аны уголку rta жана тез создугуп кетти. Пепел пролетел боюнча воздуху жана приземлился эму карата рубашку. "Дагы объединеные пресса жана телеграфтык кызмат?" Бул атты жалгыз, ал качан кандайдыр указывал карата запретную темасына моей иш. — Чын эле, — деди мен.
  
  
  "Эми, биз жасай алабыз үчүн бүгүн биздин кесиптештеринин-журналисттердин?" — спросил ал с улыбкой.
  
  
  — Мага керек маалымат, — деди мен.
  
  
  Хьюберт скользнул алдыга боюнча столу. — Расскажите мага бул жөнүндө, — деди ал.
  
  
  — Николь Жасайт, — деди мен.
  
  
  "Погибла, 3-март, 1972-жылдын ишканасы тарабынан жүргүзүлүүдө аэропортунда Франкфурта, анын натыйжасында каза отуз алты жүргүнчүлөрдү жана экипаж "Каравеллы", нанятой..."
  
  
  Аны көбөйттү руку. "Хууууууу ".
  
  
  "Мен ошондо сени заставлять сезе, эмне мени ал жакта көп болгон жок".
  
  
  — Бул деле приходило мага карашат, — деди мен. "Келгиле, остановимся карата деталях. Биринчиден, сиз четтөөлөрсүз, ал мертва?
  
  
  'Күмөн жок.'
  
  
  Анын спросил. — "Беле, сиз эч качан ошону укканбыз дагы эч кайтарылуучу? "Шектенүү таанууга тел. Ушак, алар сиз дайыма слышите мындай учурларда: жок, таптакыр чарчап, ушул жаман изуродован, заперт анда-анда мейманкана?"
  
  
  — Жок, — деди Хьюберт. — Ал мертва. Эч ким, ал тургай фанг-клуб эмес высказал башка пикирди".
  
  
  "Эч качан эч кандай көрсөтмө болбосо тескери?"
  
  
  "Жок, таптакыр жок".
  
  
  — Жакшы, — деди мен. "Башталган экинчи жана акыркы штопора: предположим, анын встречаю аялды менен алектенген көрүнөт жалал-тактык, бул Николь Аргасыз да айта толук обондорун. Кайдан мага билүүгө, бул ал же самозванка?
  
  
  — Оор милдет, — деди Хьюберт. Ал потушил сигарету, ставите колуна үчүн карашат жана откинулся мурун, закрыв көздү. — Николь Жасайт, — пробормотал ал. Николь Жасайт. Сиз билиши керек жана анын маалыматтары. Аленка, өсүшү, көздүн түсү, чачтар. Ал блондинка ордунан жаратылыштын же болгон эле. Ал айткан задумчиво. "Эң маанилүү маалымат — бул жөн гана факт. Сизге керек нерсени особенное, андан сиз дагы эмес видели в кино".
  
  
  'Добушу дал?'
  
  
  "Бул кичинекей родинка, абдан касынын ички бетинде анын сол сандын".
  
  
  'Так?'
  
  
  "Көп" жөн гана ушак", — деди ал. "Мен айта албайм эске түшөт, кайдан ага бул прочитал, бирок мен ишенем буга. Менимче, сен можешь бул эсептөөгө, Ник. Бул жакшы, бул мен алам сизге сунуш кылынсын.
  
  
  Анын каримде жана бой эму руку. "Мен билбейм", "сен кандайча бул иш кылып жатасың, — деди, мен, — бирок сен чудо".
  
  
  Хьюберт мүмкүндүк берди өзүндө бир топ ухмыльнуться туруп. "Барбы-деп-эмне, сага эмне керек болушу мүмкүн билүүгө, Ник". Анын бросил ага вопросительный көз караш.
  
  
  "Сиз башынан экинчи адам проявляющий чоң кызыгууну Николь Кара, ал зашел анын мага акыркы алты жума".
  
  
  — Продолжай, — деди мен.
  
  
  "Өзүңүздөр билгендей, Uni-National News ээ болгон мамилеси гана эмес, басма сөздө. Биз эле болсок, анда коммерциялык агенттиги. Кандай гана болбосун каалаган мүмкүн зайти буга жана сатып алуу биз айткан сунуш кылабыз. Негизинен бул фотосүрөттөр, негизинен үчүн китеп. Болжол менен алтынчы жума мурун буга зашел кармалды жана отель сатып алуу көчүрмөлөрү бардык сүрөттөр Кары биздин архивде".
  
  
  "Сизде буга чейин мындай өтүнүчүн эмес да, чынбы?"
  
  
  — Кээде, — деди Хьюберт. "Адатта, бирок, алар адегенде приходят буга үчүн просмотреть бардык сүрөттөр, ал эми андан кийин гана айтууга аларга, алар мектеп. Бул жаштагы кашат эмес глядя. Бул кадам биринчи необычная өзгөчөлүгү.
  
  
  — Ал эми экинчиси?
  
  
  "Экинчиден, акыркы бир нече жыл кармабаса өзгөчө кызыгуунун Николь Аргасыз. Андан кийин анын каза болгон жылы чыгарылды бир нече китептерди. Вышли бир жолку жок фанг-клубунун. Жана ушунун баары. Андан кийин биз алышты суроо-талап бир фотосүрөтү үчүн проиллюстрировать популярдуу тарыхына ошол жыл. Андыктан суралсын у нах баары бизде болчу, - жылы башталган экинчи эго необычностью".
  
  
  — Ал эми үчүнчү? .
  
  
  — Сенде бар кыз атындагы Вильгельмина. Ушунун бекитүү эмес, штопора.
  
  
  Вильгельмина — бир кыйла смертоносная подружка, тагыраак, тапанча типтеги Люгер. Ал эч качан болушкан эмес, алыс мени. Эмес, көп Хьюго, менин стилет жана Пьер, газ бомба.
  
  
  — Бул парня болгон мындай кыз, — деди Хьюберт. "Алдында сол подмышкой".
  
  
  'Ал выглядел?'
  
  
  — Здоровяк, — деди ал. — Бир боюнча сие широкоплечих, коренастых типтүү. Адам катары у неандертальца. Көздүн спрятаны үчүн солнцезащитными көз айнек. Шрамм кайрылат сол скуле, болжол менен эки жарым дюймов анын узундугу.
  
  
  — Ал", - деп собирался жасоого менен ушул кылуу? "Бул жылы дээрлик бардык, ал деди. Ал мындай деди, бул майып, бул өзү иштеген, аталган жок ума жылдын нах.
  
  
  — Сен билесиңби эго аты?
  
  
  Хьюберт порылся нарын собаку квитанцияларды ящикте орундук. "Сага понравится, Ник", — деди ал, выбирая бир.
  
  
  Аны посмотрел кагазга, аны ал мага протянул. Колу кардардын тилиги болгон. Бир катар каракули, алар опозорили болмок шестилетнего баланын: Жон Смит.
  
  
  "Ал ошондой эле великолепно сыяктуу выглядел", — деп эскертти Хьюберт. Керек, анын ичинде, ал посмотрел өзүнүн эски досу, болчу нерсени обвиняющее, анткени эго добуштар дээрлик абсурдно кантип коргонуу. — Идем, Ник. Кайдан анын алмак билүүгө? Кандай болбосун мүмкүн зайти буга жана сатып алуу, бардыгын захочет".
  
  
  — Жок обращай мага көңүл, — деди мен. — Акыры, ал киши алмак болууга таптакыр петербургда. Мүмкүн, бул жөн гана дал келди.
  
  
  "Албетте," деди Хьюберт, качан аны оболочка k күнү. 'Бар жана мындай мүмкүнчүлүгүн толугу менен.'
  
  
  Аны кайра бой эму руку жана коштошту. Ал продолжал көрүү, азырынча анын жүрдү боюнча длинному коридору карата лифту.
  
  
  "Динара суймалиева: жакшы калыңыздар, Ник", — услышал анын добушу эго. 'Береги өзүнө. Ал осторожен.'
  
  
  
  3-Глава
  
  
  
  
  'Береги өзүнө. Ал осторожен.'
  
  
  Бул сөздөр алмак эмес заглушить да яростный рев кыймылдаткычтардын ош отуз миң фунтту үстүндө Атлантикой. Мунун болчу зловещим. Өргүү, ал эмес өргүү. Проклятый Ястреб. Аймактык кыз менен алектенген мүмкүн же болбошу мертвой.
  
  
  Аны посмотрел өз поднос менен тамактануунун. Боюнча көйнөктүн күрөң соуза, окружавшего кусок недожаренного эт, словно көздүн циклопа, глядел испуганный кусок пияз.
  
  
  Тень пересекла менин оюмча.Анын услышал кантип стюардесса деп сурады. - 'Эмес голоден?'
  
  
  Аны покачал головой.
  
  
  Анын узун тонкая колу шаарында передо мен үчүн алсын поднос.
  
  
  Анын опередил взяв стакан виски. — Мага бул жагат, — деди мен. — Мүмкүн, бул мага жардам берет уснуть.
  
  
  — Ооба, — деди ал. — Бул дагы одина бүткүл ыкмаларынын. Аны посмотрел карата жуп жети-голубых көздүн жана озорную улыбку.
  
  
  "Мен укканын, - деп айтканда жана башка суусундуктар".
  
  
  — Ооба, — деди ал. — Жана жакшы твоей запеченные.
  
  
  Анын закурил бир айланасындагы өз сигареттердин с золотым мундштуком. — Жана өпкөнүн да, менин оюмча.
  
  
  — Ооба, — деди ал. — Үчүн жеңил да. Сиз остановитесь Париж?
  
  
  'Жок. Менде пересадочный беренеси боюнча Орли аркылуу кырк миң, андан сырткары, биз кантип ал жакта приземлимся.
  
  
  'Тилекке каршы. Андай болбосо ага алмак көрсөтүлөт сизге маданий.
  
  
  — Ооба, албетте, — деди мен. — Бирок, мүмкүн, башка жолу.
  
  
  'Балким.'
  
  
  Ал взяла баракчасы жана повернулась үчүн уйти .
  
  
  "Менин оюмча, сага жакшы пайда алып келиши мага дагы виски", — деди ага эй, артта.
  
  
  Чертов Хоук, кайра подумал мен. Ал тургай скотч эмес помог болмок мага.
  
  
  Аны дагы эле жылы ат-башы настроении, качан ошол эле күнү приземлился аэропортунда Ниццы карата рейсе айланасындагы Парижа. Боюнча такси, ал поставляло мени отель Beau Rivage Quai des Etats-Unis , аны көрө алмак залитую солнцем гладь Средиземного көйнөк менен, бир жагынан. Экинчи — дээрлик үзгүлтүксүз сызык отелей, вилл жана бийик имараттар, толкающих башка башка да, сука избалованных балдарды легендарных оюн аянтчаларда богачей.
  
  
  Менин номери разаков түрү болгон море. Бүгүн жогорку французские күнү дул прохладный ветерок. Анын распаковал өзүнүн кайык, положив Вильгельмину, Хьюго жана Пьера эки свернутых сүлгү жана дуушар ih карата галечный пляж.
  
  
  Толук гө чейин анын лежал менен жабык глазами, слушая шепот суунун жөнүндө жээги.
  
  
  Качан анын, жылдыктар сейил бак курууда өз бөлмөсүнө эмес зарылдыгы жасоого күндөлүк текшерүү. Болбойт болчу отрицать фактыны тийешеси ичинде.
  
  
  Бул столунда үчүн завтрака находилась чоң корзина менен фруктами. У адамзаттын болгон ак карточка, прикрепленная карата жашыл тасмага. Почерк принадлежал кайсы-анда французскому лавочнику, бирок аныктыгын өткөргүчтүн шектенүүлөр болгон эмес. "Көргөзмөсүнө кош келиңиздер Французскую Ривьеру", — гласила открытка. — Мейли сиздин өргүү болот, бардык, деп үмүттөнө алабыз.
  
  
  Ястреб - мудак! Менен ошол учурга мен да жылдыктар сейил бак курууда боюнча у бассейнин, ал беспокоил мени, бесил, смеялся мен түбөлүккө. Адегенде аркылуу каралган, бул Хсян алмак сбежать-жылдын мени. Ошондо ушунун эмес, абдан очевидное чакыруу алышы эмес, абдан очевидный өргүү. Өткөн ал ошондой эле бул мезгилдерде, качан Хоук скупился на толуктугу жөнүндө тапшырмада. Анын алмак бул түшүнө билүү. Көптөрү мындай нерселер болгон, ал билген, белгисиз да коопсуз болсо, аны кантип билип, эске алуу менен, тобокелдик болууга схваченным. Анын үстүнө, мага милдеттүү эмес билүүгө бардыгын аткарууга, өзүнүн тапшырма. Бирок боюнча правде болмок, аны эч омела бизге малейшего берүү, эмнеге аны Ницце. Кандай иш Хоуку, жандуу Николь Жасайт, же жокпу?
  
  
  Менин колуна алынды сжаты нарын жабдуулар. Жана кан бешено стучала кулак. Успокойся, - деди анын өзү. Деп болжолдойлу атындагы куурчак өзүнүн дыре карата Дюпоне Чөйрөсү Вашингтондо билет, деп жазат. Андан кийин, эгерде сиз билесиз да, бул эмне, байкап көргүлө биле бул нерсе. Жөн гана позвольте буюмдарга келип чыгат. Дал невежество доставляет сизге гана неприятностей.
  
  
  Иш-аракеттер. Бул жылы болсо, бул мага болчу керек. Ошондо мен ар дайым өзүмдү жакшы. Күтүү убактысы подошло акырына карата. Аны кабыл алды душ жана оделся к вечеру. Ички кармане камзолы болчу менин жаңы паспорт атына Николас Андерсон. Кайда болмок, аны бизге пошел, тапанча, стилет жана газ бомба мүмкүн шокировать, өзгөчө эгерде коргоо ашырылган ушунчалык проницательна, мен да подозревал.
  
  
  Бул жолу Вильгельмина, Хьюго жана Пьер калат. Алар спутниками Николаса Андерсона, туристтин. Бирок адам атындагы Николас Картер рангындагы Killmaster АХ болмок дураком, эгер чыкса бир. Анын воткнул ак жакасы эки же чыгарууга бир режущей кромкой . Үчүнчү болчу поясе на спине. Алар лежали чалкасынан, невидимые, обнадеживающие жана смертоносные.
  
  
  Менде дагы болот кезде поужинать электе башталат кечки жумуш. Выйдя отелинин айланасында, анын повернул солго, пересек Quai des Etats-Unis, кийинки бурчунда жана баштады долгую извилистую сейилге чыгууга бойлото көйнөк карата гавани үчүн пообедать анда кандайдыр бир карата жаңы абада, одиночестве жана свечах, с жареными креветками, рататуем жана белым вином. .
  
  
  Аны жок торопился. Эми качан ага жылы даяр аракеттенүүгө, анын бул абдан чрезмерную стимуляцию . Анын наслаждался тамактануунун жана айлана-чөйрө. Экинчи жагынан гавани түн заходили яхталар жана траулеры. Асман потемнело, превратившись айланасындагы көгүш кара-черное. Ресторандарда аркылуу кетиптир мерцали огни. Аны жасадым акыркы глоток шарап жана потушил сигарету.
  
  
  Эгер менде болчу өргүү, ал болсо буга чейин каракол шаарында чек араны. Кез болчу баштоо.
  
  
  Менен обнаженной грудью, колдоого юными жыйынтыгындатапшырышкан, ал поднялась боюнча көйнөк жогорку чөптөр жана алых түстө, бледная сладострастная предвестница малык удовольствий жана всепроникающих наслаждений үчүн тигил, ким даяр поддаться соблазнам ичиндеги күрөң имараттардын. турат нах. Эгер у статуи болчу аты, эч кимге болмок жана башка нерсе келди эго кошулсун. Бирок, эске алып, кырдаалды, кирүү казино, балким, бул аракеттер излишними. Леди Фортуны жетиштүү болмок.
  
  
  Palais de n Méditerranée болгон Англия набережной бүгүн Ницце жок болуп, бизге жакшы, бизге худшим казино карата Лазурном жээгинде. Ошентсе да, ал кесиптик, натыйжалуу жана бирдей приветливо катары туристтерге, ограничивающим өзүнүн коркуу жана тобокелдик процентине-двадцатью долларами сыртка да карата кардарларына талап кылган кыйла жогорку ставкасын.
  
  
  Наверху кош изогнутой тепкичтер, жетектөөчү карата башталган экинчи кабатта, простирающейся бардык багыттарда катары белгилүү Les Salons de n Mer , аны повернулся к Катчылыгы. Үчүн прилавком, көп походившим болгон шкаф, сидели эки эркектердин экинчи фраках, бледные менен түрү нерушимого скептицизм. Бир катар алар менен сидела гвардия айым оор глазами, одетая нарын траурное көйнөк, жана делилась өзүнүн сомнениями карата адамзаттын проносившимися алдында ih усталыми глазами. Бир нече туристтердин, албетте, бир тегерегиндеги көптөгөн конференциялардын туруктуу өткөрүлүүчү шаардык кеңеши Ниццы, собрались у орундук.
  
  
  Пробираясь сквозь аларга, анын заложил өзүнүн паспорту жана пятифранковую монеталарды карата прилавок. Монеталар хватило карата кирүүдөгү билет бир өткөрүлдү. Он беш франков үчүн жумасына отуз ай, алтымыш курду. Бардык нерселер мага болгон позволено жасоого ичиндеги, анын кылгандарга чоң догадку бул жерде. Анын ставил карата саму удачу, ставя анда бир кече анын выиграю анда послал мага Хоук.
  
  
  Одина бүткүл скептически выглядевших эркектер ачты менин паспорт "Николас Андерсон", уставился карата фотосүрөтү, андан кийин осмотрел нулган адам.
  
  
  Анын заполнил формасын, азырынча ал проверял менин паспорт архивде бурчунда турат андан. Удовлетворенный, ал нацарапал нулган аты карата желтой карточкасына казино менен эки бордовыми полосками сбоку жана пододвинул анын мага.
  
  
  Эки охранников беришинде Les Salons de n Mer кивнули мага, качан ага жакындап келип, мындай күн.
  
  
  Анын стояла на вершине үч мраморных тепкичтердин, алдыңкы кара-роскошный залы; бөлмө кандай деңгээлде кеңири жана узак мөөнөттүү катары талаасы, толугу менен жабылчу красным. Тескерисинче мени алые шторалар обрамляли терезе менен түрү болгон море. Бул кичинекей балконах сыртына, залитых лунным светом жана нымдуу весенним бризом, жуп, пили суусундуктар жана беседовали, перекрывая чуу көчөдөгү кыймыл. Ортосунда мен жана балконами сол жана оң турдук столдор. Чыгырык, сөөктүн, баккара, блэкджек, écarté , trente et quarante . Алдында жумшак светом кроваво-кызыл экран вращались күмүш шестеренки, карталар шептались жөнүндө зеленую кездеме, стучали игральные сөөктүн жана текли фишки нарын үзгүлтүксүз круговороте жоготуулардын жана пайдасы.
  
  
  Аны тез шаарында аркылуу бөлмөгө, остановившись бир айланасындагы эки size үчүн, выпить. Элине башында сезондун болду бир аз. Бир нече столиков алынды жабылат. Убакыт убакыт үстүнөн гулом кескин раздавался добушу: "Риен ne va plus", жана бул жерде анын услышал тиканье шарика боюнча слоновой сөөктүн жөнүндө капталынын рулетки.
  
  
  Эч особенного жалал-маттык эмес. Америкалыктар столпились айланасындагы столдорду үчүн блэкджека жана оюндар ак сөөктөр . Топ баккара состояла негизинен аркылуу британцев жана улгайган адамдар, ошондой эле эл аралык сцена болду топтолгон айланасындагы столдорду үчүн рулетки. Ал жакта бир нече вездесущих японцев кара-көк костюмах, ак рубашках жана ушул галстуках, эки араба, горстка греков, бир нече скандинавов, испанец, немис, англичане жана америкалыктар.
  
  
  Отургучта отуруп сервистерди стульях, татаал улгайган аялдар, куралдуу огрызками карандашей, склонились үстүндө листами кагаздар иштеп чыгуу менен катуу системасын вроде Д'Аламбера жана Жокко чыгарылган .
  
  
  Анын түшкөнү турат бир тегерегиндеги бул эски аялдар үчүн столиком, анын адамын карата входу. Ал жерде менде болчу берилет, ал эмес камактагыларга эч кимге кирүүгө жардам берсе незамеченным аркылуу башкы кирүү.
  
  
  Дал бирден крупье эки жүз элүү франков. "Нарын фишках боюнча беш", — деди ага эму. Купюры жоголуп кетти ош настольном сейфте аркылуу жадную щель менен латунным носиком. Айланасындагы сокровищницы, толук разноцветных жетонов ар кадыр-баркын, мага скользнуло элүү желтых дисктин. Ага мүмкүндүк берди аларга дождем стечь мүнөтүнө камзолы.
  
  
  Бул кандайдыр-бир кезде ага мүмкүндүк берди өзү уснуть астында звоном ставкаларын, грохотом дөңгөлөктүн, ритуальными криками крупье, слитыми жалал-бесконечный ритм:
  
  
  - Неф . Румяна. Бузуу. Faites fox jeux. Риен эмес й плюс. Кинз. нуар. Бузуу. Vous Faites jeux. Риен эмес й плюс. Винт-хуит. Румяна. бууну. '
  
  
  Ар бир жолу, качан эшикти открывалась, аны менен надеждой поднимал көздүн, бирок тщетно.
  
  
  Анын полез мүнөтүнө жана баштады жасоого ставкалары. Кээде отургуч забирал менин фишки, кээде отдавал. Менин оюм, мелис гана жарымын жөнүндө колесе. Анын играл боюнча кыйла жогору ставкалар.
  
  
  Өтсө, бир жарым саат. Заскучав, анын переключился карата ставкалары айрым санынын. Аны жөн гана положить суммасын псөзмө-нарын Nike Картере, доведенная он — жана проиграл. Аны жөн гана положить суммасын псөзмө-нарын Николасе Андерсоне, поставил карата он алты жана кайра проиграл. Аны жөн гана положить тамгалар Дэвида Хока, поставил карата тогуз жана проиграл. Анын закончилась саны псөзмө-нарын Николь Аргасыз жана кайра коюлган он.
  
  
  Менин фишка болгон гана, анын ичинде жашыл бетке мүмкүнчүлүгүн толугу менен, 37 1. Крупье шевельнул запястьем жана чоң колесо башталышы вращаться каршы сааттык жебесин. Топту боюнча слоновой сөөктүн метнулся жалал-колесо сааттын жебеси боюнча, каршы агымынын кара жыгачтан, словно метеор в ночном небе. 'Риен ne va plus, — рявкнул крупье. Колесо замедлилось. Топту аэропорт " жаңы конушунун тургундары менен ободка, перескочил аркылуу тосмолор, замедлился, подпрыгнул жолу, экинчи жана упал кара кутуга салынат номери он. Грабли подтолкнули мага стопку желтых фишек жана бир розовую стофранковую.
  
  
  Анын подобрал ih, сунул бир нече желтых крупье, сделавшему ставкасы жана наклонился үчүн чогултуп калган.
  
  
  Качан аны кайра көбөйттү оюмча, ал находилась ал жерде, откровенные тескерисинче мени боюнча башка тарапка орундук. Ал захватывающей. Медово-ачык чач, убранные менен анын загорелого адамдар жана перевязанные бледно-жашыл тасма менен, обнажали жогорку скулы, подпираемые көркөмдүккө, аны мүмкүн эмес байкоодо кезде. Жука кара көйнөк менен төмөн вырезом на шее үчүн көрсөтүлөт пышность аны толук грудей, свисало менен анын богатым сложенного денесинин. Аны увидел, бул эч нерсе эмес мешает аны катуу соскам прижаться карата салкын нежной кездемеден тигилген.
  
  
  Ал полезла нарын капчык жана вытащила банкноту жүз франков. "Беш фишек", — деди ал крупье.
  
  
  Ал ловко обернул купюру айланасындагы деревянного дисктин жана пустил аны медный желоб ненасытного аркой. Ал взяла баштык астында мышку, жана эки тарап тең жыйынтыгындатапшырышкан сжала фишки, бул бала, сжимающий кулунду маданият тармагы эң артта экенин. Жест болдум, ушунчалык невинным мага пришлось улыбнуться. Бул учурда ал өлкөдөгү демократиянын дүйнөлүк деңгээлге көздүн жана уставилась мага аркылуу кресло, глазами, сияющими катары горящие изумруддар. Андан кийин ал кайрадан опустила көздүн менен замешательством бул скулы жана продолжала көрүү карата отургуч. Белгилениши, аны адамдар болуп калды олуттуу, мрачным. Протянув руку ортосундагы сидящими оюнчулар, ал протянула бир айланасындагы өз желтых фишек карата семерку. Ал проиграла, коюлган карата он алты жана проиграла. Ал коюлган карата он жети жана проиграла. Ал коюлган карата он тогуз жана проиграла. Ал коюлган жыйырма алты жана проиграла. Ал коюлган отуз үч жана проиграла.
  
  
  Он жолу катары менен ал ставила бир күнү, худшие шансы болгон столунда жана он жолу катары менен проигрывала. Эми анын дем алуу участилось, жана волнения анын төштүн двигались жогору жана төмөн, опустошая ичке кездеме көйнөктөр. Кол менен розовыми лакированными ногтями, сжимавшие анын тающее сокровище, дрожали, анан дагы эки туру ал смогла кармап калууга, анда ар, бир руке.
  
  
  Аны эч качан ойлогон эмес, ал ойнойт үчүн удовольствия. Жука катмары банк блестел анын шее асты, жана бир жолу, качан колесо повернулось, ал прикусила губу. Аны карачу да, манжалары анын оң колуна вытащили дагы бир сап агызуу боюнча тающего запастагы анын сол колуна.
  
  
  Ал посмотрела ага. Ee эриндин, положивших немые сөздөр. — Мейли, — деди ал. 'Мейли.'
  
  
  Ал өз алдына коет фишку номер менен тогуз. Ритуал повторялся: руль дөңгөлөктүн каршы стерилизациялана турган таңгактар ичинде, залы, башка тарапка; ошол учурда топту упал, раздался жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына: "Риен ne va plus" жана тынчтык, анда ждали оюнчулар.
  
  
  Ал тургай эгер ага жылы глухим, бардык, эмне, мага керек болчу керек, бул жыл сайын эй, көзүнө билүү үчүн натыйжасы. Эки слезы хлынули үчүн аны көздүн кабагынын, балансируя ал жерде үчүн скатиться анын щекам. Аны көргөн, аны кантип денеси напряглось. Ал кыйынчылык менен сглотнула жана анын слезы кепти токтоттук.
  
  
  Ал посмотрела өзүнүн руку. Ар алты фишек. Анын узун коричневая колу обхватила бир гүл жана поместила анын номери менен жыйырма төрт. Бул жолу ал закрыла көздүн качан колесо повернулось. Натыйжасы-жылы жакшы эмес. Кетпеген жана он мүнөт да у нах облусунда бардыгы болуп эки фишки. Волнение аны эмес азайган, бирок эми ал, казалось, дээрлик смирилась өзүнүн несчастьем. Ал эмес колебалась. Ал өз алдына коет фишку номер менен он үч.
  
  
  — Счастливая, — окликнул жана аны мындан ары аркылуу отургуч.
  
  
  Ал посмотрела мени жана кылдым улыбнуться. Бирок, ал эмес болчу токтотуу дрожь подбородка жана эриндин, ал эми көздүн анын блестели-жылдын мальвы. Ал кайра прикрыла ih, избегая менин взгляда.
  
  
  Анын продолжал көрүү карата нах. Бул заднем фонунда вверху жылытылган эшикти. Кирди эркек. Ал похож на сырткары здоровяка, ал собирал жөнүндө маалыматтар анда.
  
  
  
  4-Глава
  
  
  
  
  Ал постоял ал жерде бардыгы үлүшүн секунд, биринчи кезекте караганда эго курч глазки выследили жана мындан ары. Андан кийин эго суперглянцевые кара остроконечные балетные тапочка менен грохотом скатились төмөн тепкич карата кызыл ковровой дорожке. Аны азыр подходил айланасындагы орундук ага.
  
  
  Искренне үчүн аны улыбаясь-жылдын катаал удовольствия, ал сморщило эго шрамм кайрылат карата щеке, ал көбөйттү руку жана вонзил өзүнүн пухлые манжалары анын күнөөкөр денелик табият, анын оң колуна, та жогору чыканак. Ал нерсени прошептал эй кулагы.
  
  
  Ал напряглась, адам анын застыло коркуудан. Коррупция менен чечкиндүү, бирок осторожная, боясь келтирүүгө неприятности, ал кылдым вырваться айланасындагы эго настойчивой уловки. Ee загорелой коже виднелись ак так түшкөн көз одоно кысым уловки эго.
  
  
  Ал ага жакындап келип, мындай экинчи тараптан, бардык доброта жана невинность.
  
  
  "Ах, сен ал жерде," эхом аны кайталап коюу. — Мен мурда эле баштаган деп ойлонуу абдан сени. Эгерде сага надоела чыгырык, бул насчет выпить?
  
  
  Нарын последовавшей тишине анын услышал катары крупье деди: "Бирдик ". Ал кайра проиграла.
  
  
  Качан арзан духи окутали анын да, вонь боюнча, канализация, ошондой эле, анын кара жибек костюм заблестел нарын мягком үчүн казино, Поллард Уиллоу опустил руку жана кылгандарга мени өзүнүн бардык умственные жөндөмдүүлүгү. Карабастан, духи карабастан, өзүнүн костюм, ал дайыма болот түрү адам, ал баткен облусунун көпчүлүк бөлүгүн өзүнүн жашоо харчевнях, анда мухи снуют үстүндө пирогами.
  
  
  — Сен ким, тикмечи возьми? — спросил ал шепотом. Бул жылы жакшы белги. Ал собирался устраивать сценаны.
  
  
  'Алат, Г-к Смит? болчу менин ревматизма.
  
  
  Ал", - деди. - " А ?"
  
  
  Аны жок шталь көрүү ага. — Эми, бул насчет выпить? — деди анын эй. — Сен выглядишь да, алмаштырбай сени неплохо освежиться.
  
  
  — Ооба, — деди ал. 'Ооба рахмат. Албетте, алам.
  
  
  — Бул ж, анда бул эң сонун, — деди мен. - "Пойдем?"
  
  
  — У, бул дамы болуп дайындалган жолугушуусу башка жерде, — деди ал.
  
  
  — Сен говоришь бул, — деди мен. — Бирок странно, ал мага бул эмес деди.
  
  
  — Послушай, малыш, — деди ал. — Послушайся менде жакшы кеңешинин жана бул жерден кет ошондо. Жок, суй свой нос ошол, бул сени эмес эми.
  
  
  "Ооба, бирок ал эми мени" деди мен. — Сиз ошону укканбыз дагы молодую леди. Ал жегиси выпить мени менен.
  
  
  Эго, адам покраснело. "Жок заставляй мени спрашивать сени, абдан көп жолу", — деди ал.
  
  
  Эго колу небрежно откинула куртку, атайылап показывая мага айткан болчу заткнуто үчүн параддык, ошондой эле показывая мага, - деп ага көп эрдик караганда дурус ой жана коопсуздук Пале - де-ла - Медитеране эмес да надежна, ал ойлогон. Судя боюнча ал dolly секунд, мен увидел бул курал-жарак, мага показалось, ал поддержал өзүнүн трансмиссии мексиканским Trejo .22, Model 1. Мексика, мүмкүн, жана белгилүү өз оружейной өнөр жайы, бирок ошол немногими красотками, алар родом жерден приходят ошондой эле миролюбивы катары пироманьяк карата пороховом корабле. Модель 1 — кир болгондору мончонун өзүндө тапшырылат жана абдан необычное курал. Өзүндө бар селектор жогорку оң жак бурчунда дүкөнүнүн. Сиз переворачиваете эго жана нажимаете карата спусковой крючок, тапанча жасап сегиз выстрелов автоматтык кезегин.
  
  
  Кыз задыхалась. — Жок бол идиотом, Гвидо, — деди ал.
  
  
  — Мен ойлойм, сен эго используешь, — деди ага эму.
  
  
  — Мен эле эмес шталь рисковать.
  
  
  — Мен надеялся, сен бул десең, — деди мен.
  
  
  Аны этияттык менен мисир анын руку, жана биз бирге направились карата күн. Турат бизди Гвидо пробормотал проклятие.
  
  
  Бу, башкарууга милдеттүүбүз, акылын, же ал жакта скрывалось бул неандертальским лбом, өткөрүлүүгө тийиш эле аркылуу немалую күрөштү келиш корутундуга же эске түшөт кимдир велел ага болгон караштырабыз. Ал показался мага тибине, ал болуп калат гением бөлүмүндө көз карандысыз ой жүгүртүүнү.
  
  
  Ошону менен бирге, ыктымалдуулугу ал откроет от, уменьшалась менен ар дюймом, качан биз увеличивали ортосундагы аралык биз. Гвидо болчу обучен иш алып барууга эмес, ойлонуу, жана эгерде ал дароо эле приступит карата иш үчүн обдумать кырдаалды бизде болот жетиштүү убакыт үчүн прогуляться чейин Парижа.
  
  
  Азырынча удерживал анын напряженное денеси кыздар бири линияларын оттон, биз поспешили карата күн. У Гвидо көп эрдик караганда дурус ой, бирок ар бир секунда подтверждала нулган убеждение, анткени ал запрограммирован болбош ярких сцен.
  
  
  Бул жылы болгону бир нече секунддан, биринчи кезекте биз эмне жеткен чокулары тепкичтер, бирок бул дайыма кажется длиннее, качан бир тегерегиндеги бул довольных чабарман кардарлардын перемалывает нерсени өзүнүн баш.
  
  
  Пройдя аркылуу эшик, биз аркылуу өткөн прихожую карата сол жээгиндеги крылу тепкичтер менен алектенген эки арками спускалась төмөн ко входу учурунда Сарайы Медитерране .
  
  
  Аркылуу бир нече мгновений анын услышал оор shaggy башка тепкич менен жана, выглянув тигил тарапка, увидел катары Гвидо пробежал төмөн, дээрлик бир катар биз менен. Эго көздүн камактан сомкнутых бровей алынды полны ярости.
  
  
  Ал болгону эки-үч кадам жерде биз, качан биз выскочили боюнча параддык күнү Сарайынын нарын прохладную түн. Искатели удовольствий дагы приходили, бирок аз санда. Качан анын, оглянулся алдында эшиги проскользнули кара "Ситроен" жана ак "Мерседес". Качан биз өткөн mimmo статуи Леди Фортуны, анын увидел, бул Гвидо турат неподвижно, пухлый силуэт фонунда огней казино, ал поднимает кулак жана машет аларга.
  
  
  — Беги, — деди анын девушке.
  
  
  — Ооба, — деди ал. 'Аны билем.'
  
  
  Биз побежали боюнча Англия набережной. Жеңил туман, идущий вглубь суши, көйнөк, покрывал цепочку огней беришинде бухту Периштелерге да, мягкую кездеме. Жалал-абада катуу бойлото мамыларды безвольно висели трехцветные вымпелы, алар керек эле придавать жолу ошто түрү. Кыймылы успокоилось, тынчтыкты нарушал редкий рев кыймылдаткычтын.
  
  
  Странный, зловещий абага висел үстүндө берегом, ощущение чийки гнилые, нарастающей во мраке, отблеск анык веселости күн жана күчөйт, эми рассеянный крадущейся түн ичинде.
  
  
  Анын тишине биз поспешили сквозь ыйык жана тень. Терраса отелинин "Вестминстер" болду шататься желтыми лампаларды, ал эми жашыл шамдар мерцали карата столиках сыртына, анда улгайган коноктор, укутавшись-жылдын сырости, пили кофе жана жай ат салышууда менен объятиями одинокого топтому. Үчүн отелем виднелась полуразрушенная вилла Пратт, безжизненная үчүн ширмой айланасындагы пальм жана обветренных ставней.
  
  
  Аны оглянулся. Кр Гвидо калбай жана издин. Ошентсе да, менде болчу ощущение, эмне үчүн биз турушат. Биз миновали отель "Вест-Энд" жана музей Массена , анда ортосундагы пальмами үчүн железными воротами играли прожекторлор. Бүгүштүү фонунда залитого лунным светом асман, словно пухлая аялзат үчүн грудь, виднелся купол отелинин "Негреско".
  
  
  Аны токтолду жана повернул күчү карата өзү адам . Аны адам покраснело ордунан козгоо, ал эми көздүн заблестели. Ee денеси карата мгновение скользнуло боюнча мага.
  
  
  — Рахмат, — деди ал, затаив дем алуу. 'Рахмат, сэр...'
  
  
  — Андерсон, — деди мен. "Николас Андерсон".
  
  
  — Бул ж, рахмат, ардагер Андерсон.
  
  
  — Азырынча ыраазычылыгын билдирип, мени, — деди мен. — Мен ишенем сен азыр выбрался аркылуу токойлор. Менимче, сиздердин башка Гвидо болчу эмес восторге тургандыгына эмне болду в казино.
  
  
  — Жок, — деди ал. "Так жок. Болот көп кыйынчылыктарды. Бир кыйла көп көйгөйлөрдү.
  
  
  — Скажи мага, — деди мен. — Сени атым Николь Кылат?
  
  
  Ал узак смотрела мага көзүнө. Красивое жак болсо, анда невинность кандайдыр бир түрдө смешивалась менен обещанием утонченной страсти, эми выражало кайгы.
  
  
  "Көптөгөн адамдар ишенишет бул", — чыңдоого ал. "Жок дегенде, бир адам уверенный өзүндө".
  
  
  Бул жылы ревматизма, ал эч нерсе чечип бермекмин, бирок адегенде ал аны успел айта көп билдирүү безнадежности исчезло менен аны адамдар. Ал озорно вскинула карашат. — Ардагер Андерсон, — деди ал. — Божомолумда, сиз отелей сунуш мага выпить. Барбы жакшы кезде, ал азыр?
  
  
  Бар Негреско дээрлик вымер. Чоң бөлмө напоминала мрачную пещеру менен чабал өгүз районунун барскоон светом, тандап алган өтүш үчүн льстить увядшей коже старух.
  
  
  Биз сидели рядышком карата көк скамье үчүн томолой жолу менен мраморной столешницей, покоившейся карата жасалма леопардовой шкуре.
  
  
  Аны кайра ощутил хрупкую красоту кыздар, теплоту анын чың сандын жанында моим карата көк скамье, изгиб анын грудей, классическую формасы адамдын пышность золотисто-каштановых чачтары ... изумрудное волнение анын көз алдында.
  
  
  Официант жалал-ак курмөгө подплыл к менен бизге заученным унижением отелинин, склонного угождать крайностям учурунда вкусе.
  
  
  'Сен хочешь выпить?' — спросил анын күчү.
  
  
  Ал лукаво засмеялась катары өспүрүм, анын тумоодон карата вилли в кофейне.
  
  
  — Ах, — деди ал. — Мен чын эле эмес думала бул жөнүндө. Керек признаться, мен андай деле эмес знаток выпивки, бирок бир жолу ага башка выпить целую коктейльную картаны.
  
  
  Шаркая буту, официант выражал тихую аралашмасы тынчсыздануу жана бесконечного четке кагуу приятной болтовни. Менде болчу искушение сунуш кылууга эму стипендия нарын баткен, жалал-абад шаарында.
  
  
  Колу кыздар порылась эки өлкө ортосундагы блюдцами менен оливками жана крекерами үчүн подобрать открытку.
  
  
  "Мен аракет кылып көрөйүн, бул," деди ал.
  
  
  Карточкасында-жылы жазылган: "Королевский Негреско 14 F".
  
  
  Бул кадам композиция боюнча кирша, малинового сиробун, апельсинового ширенин жана шампан Moet. Жөн эле окуп, бул, менин карынга воспламенился-жылдын восстания.
  
  
  "Жок, мен ойлойм, сиз эксперт", — деди ал эй.
  
  
  Анын деди официанту: "Бир Королевский Негреско". Ошондой скотч менен муз. Ал поклонился жана удалился.
  
  
  Нарын ксавье барре Негреско кыйын спрятаться. Чындыгында делле, бул мыкты аякталышы аскер město, билиш керек абдан заметным, ошондуктан аны украинага кубанычтамын керек ал жерде. Бул жылы ошондой эле, себеби, ал боюнча мен пошел буга андан кийин ошол сыяктуу биз покинули казино. Бул, өз кезегинде, буга мен гана счастливым, бул кыз выбрала бул орун үчүн выпить. Бул учурда майдандын анын собирался ылайыктуулугуна в подполье. Анын отель тууралуу көбүрөөк билүү девушке, көп жөнүндө Гвидо жана көп бир кыйла көп о человеке, ал жөнөттүм бул пещерного адамдын учурунда Сарайы Медитерране. Жана анын отель бул аныктоого, мында убедившись, бул мени эч ким издейт.
  
  
  Азыркыга чейин хорька кече болчу благословлен. Анын нашел күчү. Бул оюн закончилась жакшы. Гвидо нашел мени. Жана эгер ага жылы укуктарын, невидимый адам шталь болмок күбө биздин поспешного бегства нарын "Негреско". Жана бул жерде сулайман-жылы гана эмес, благословлен, бирок едва башталды.
  
  
  — Мадам, — деди официант. Склонившись айыл бар, ал поставил ee суусундугу болгон тегерек бумажную салфетканы колдонот менен тамгасы "Императорская Н" жана "деген сөздөр менен Негреско" жана "Ницца" үч көк кольцах.
  
  
  "Мсье".
  
  
  Аны повернулся к девушке жана спорт өзүнүн стакан. — Бактыга жараша, — деди мен.
  
  
  Ал посмотрела мени поверх аягына стакан. Озорной жана веселый көз караш исчез, айланасында аны көздүн. Аны кайра увидел слезы.
  
  
  "Жок, анын деди. — Мен ошентип түшүнөм үчүн сени бул жылы андай эмес wouldnt счастливый өткөрүлдү.
  
  
  — Жок, — деди ал. "Албетте, жок". Анын үнү болчу чабал жана отчаянным.
  
  
  "Эгерде сиз простить мага бул кесек комментарий, — деди мен, — силер билесиңерби жөнүндө рулетке болсо ошончо эле, канча жөнүндө жана выпивке эске алып, сиздин оюн жалал-нах".
  
  
  — Мен билем, — деди ал.
  
  
  — Адамдар ар дайым ошентип жасашат, — деди мен. "Көпчүлүк адамдардын приходят ал жакка повеселиться, бирок сиз, албетте, бетин ойго адамдын жүргүзгөн ашык серьезными иш".
  
  
  Ал покачала головой. Ал тургай тусклом үчүн анын чачтары блестели . "Жок, ардагер Андерсон..."
  
  
  — Менимче, сага жакшы атай мени Ник, — деди мен. — Жакшы, — деди ал. 'Ник.'
  
  
  — Да-анда жакшы, — деди мен.
  
  
  "Жок, анын болгон эле анын казино эмес, оюн-зооктор".
  
  
  "Сиз потеряли токсон беш франков," - деди мен.
  
  
  — Сен уделяешь мага көп көңүл, — деди ал. "Эми, — деди, мен — мен бир айыл Ницце, жана сизди болгон кыйын эмес заметить".
  
  
  Ал коротко улыбнулась. 'Ал, менимче, бул...'
  
  
  Ал полезла өзүнүн кичинекей сумочку. Анын увидела ак носовой жоолук, паспорт, губную помаду жана акыркы, желтую фишку. Ал достала бу, башкарууга милдеттүүбүз, жана аз щелчком добилась карата мраморную столешницу. — Беш франков, — прошептала ал.
  
  
  "Мунун баары акча, алар сизде эмес да, чынбы?"
  
  
  'Ооба. Неужели дагы бул оңой эле көрүүгө?
  
  
  "Боюсь, бул ошондой эле."
  
  
  — Чындыгында делле бул беш франков, — деди ал. "Бул кусок пластики".
  
  
  Анын спросил. - "Эмне үчүн, сени ошондой эле көп, демек, утуш бул казино?"
  
  
  Го башталган экинчи жолу сыртка аны көздүн изучали нулган адам.
  
  
  — Сен эмес выглядишь бедной, — деди, мен — сен эмес выглядишь голодной. Эмес похоже, бул сага керек болгон, шведов жана кров. Менде эмес сложилось ойго, сиз пытаетесь утушка жетише өргүү же универсал драгоценностей. Жөнүндө жадности да болушу мүмкүн эмес жана сөзүндө.
  
  
  — Жок.
  
  
  "Бирок сиз играли үчүн утушка жетише көп акча. Ушунун үчүн маанилүү сени.
  
  
  — Ооба, — деди ал. — Добуш ал.
  
  
  — Менимче, анын отель болмок билүүгө, эмнеге.
  
  
  Ал кайра изучала нулган адам ушул умными өсүмдүктөрдү глазами, эми холодными жана глубокими катары море.
  
  
  'Сен видишь?'
  
  
  "Коркунуч", — деди ал. "Кыйынчылыктары".
  
  
  — Сен можешь мага доверять, — деди мен.
  
  
  — Ооба, — деди ал. — Мен дагы ошентип ойлойм.
  
  
  "Мындан тышкары, — деди, мен — өзбек болгону бир сап төгүүнүн беш франков, силерде деле көп эмес тандоо".
  
  
  Анын нымдуу, жылуу эриндин оторвались-жылдын ровных ак тишин кара-невольной улыбке. — Бирок, эгер анын сага эмес доверяла, анын болмок ушла, — деди ал. "Ошондо анын болмок попытался табууга кимди нерсе дагы".
  
  
  — Бул да абдан маанилүү?
  
  
  'Ооба.' Ал взяла өзүнүн стакан жана сделала чоң глоток.
  
  
  — Хочешь дагы?
  
  
  "Мен привыкла объектилерине, — деди ал. "Ошентсе да, анын деп эсептейм кетейин, дагы бир стакан. Мен билбейм, кетейин, жокпу, аны саясаттан алыс болууга үчүн забыть же отпраздновать. Ооба, Ник, дагы бир.
  
  
  Анын подозвал официанта, жана биз молча подождали, азырынча ал келдиң дагы бир "Королевский Негреско".
  
  
  Ал сделала дагы бир глоток, качан жана ал факультетин, ал казалось, төмөндөгүдөй чечимге. — Ооба, — деди ал. 'Ага ишенем сага. Менин, сен боюнча ошол айтымында, алар жардам беришет. Бул андай деле эмес мен үчүн, үчүн гана эмес, кыздар аны менен сен бир жолу познакомился в казино.
  
  
  — Мен билем, — деди, мен успокаивая аны.
  
  
  "Бул чыкса алыс алкагынан сизди жана мени. Ооба, мага керек утушка жетише көп акча жана тез. Сен көргөн бул. Мага бул керек өтүш үчүн нанять кимди нерсе.
  
  
  Аны көбөйттү брови нарын невысказанном маселесинде.
  
  
  "Кимдир бирөө абдан өзгөчө", — улантты ал. "Мен дагы билбейм, бул канча турат. Сен билесиңби, Ник? Сен билесиңби, канча турат нанять убийцу?
  
  
  Аны протянул руку жана мисир менен орундук желтую фишку. — Беш франков, — деди мен.
  
  
  
  5-Глава
  
  
  
  
  Бул мгновение-пикирин билдирүүгө жана аны адамдар өзгөрдүбү на удивление. Андан кийин, повернув мага растерянное адам, ал прислонилась мага. Аны көргөн анын көздөрү, эми освещенные пресловутым огнем изумруд, анын эриндин приоткрылись, приближаясь карата моим.
  
  
  Кийинки учурда ал напряглась. Ee адам болуп калды пепельным. Ee көз-караш болчу устремлен турат мени ак боковую эшикти бара "Негреско".
  
  
  Аны обернулся. Гвидо болдум, биринчи, ким, анын увидел, бир нече ухмылявшегося. Андан кийин анын увидел угловатого, жилистого китайца, анын жогорку стройное денеси болчу окутано черным менен буту чейин башты. Ал эми алардын ортосундагы чөйрөнү бул эго слуг, отвратительное маңызын, анын ага буду билүүгө катары, илимдин докторунун Уайта. Лотар Инурис. Ошол учурда анын увидел эго биринчи жолу, ал iso бардык күчтөрдүн старался контролдоого жини келет, охвативший анын качан ал увидел күчү, даяр прижаться губами карата моим. Ал восстановил өзүнүн беттин жана стянул эго анын складку приветливой сердечности. Бул билдирүү жакшы сочеталось менен эго кийим: жакшы скроенный көк блейзер, серые шым, көйнөк менен алектенген провозглашала өзүнө бир айланасындагы акыркы творений Turnull & Asser нарын Джереминстрит бүгүн Лондондо, жибек шарф, жана балетные тапочка-жылдын Gucci.
  
  
  Бирок карабастан, бардык камкордук жана чыгашалар, алар ушли анын кийимин, доктору Инурис обладал интеллектом, порабощенным извращенным жана кубаттуу влечением.
  
  
  Эго көздүн, эбеновые бустар, кулдар эго эмоций скрывать өзүнүн чыныгы ниети болгон улуу кичинекей шаровидную карашат, увенчанную густыми черными ачылды, зачесанными мурун менен тар лба. Өзү максаты менен тонкими пурпурными губами жана узкими ноздрями чоң носу казалась карликовой салыштырганда длинным жана кеңири туловищем. Ошентсе да, ал чечиле элек намек күчүнө, ошондой гана ой жөнүндө мягкости, коренящейся нарын вечном потакании өзүнүн слабостям. Колуна өзүндө жүргүзүлгөн необыкновенные. Узун ладони, ненормально узун, заостренные манжалары кыска ногти. Хирургдун колуна же душителя. Гладкое, безбородое адам жана странная өтө оор өттү-бледная тери создавали ойго, бул железистое тең салмактуулук болчу нарушено, адегенде разлагая денеси, андан кийин заставляя ум кызмат кылууга противоестественным навязчивым идеям. Ал выглядел адам катары, ал ыракат алат, причиняя кимге-анда ооруу жана подчиняя башка өзүнүн причудливым извращениям, аларга жама баалуулуктарын башкарат. Ал ачууланып айтты выдохнул. Аны увидел, бул эго шарф бир аз ослаб, обнажая кош бир катар бородавок, покрывавших эго ичке колючую шею, словно гротескный жакасы айланасындагы сморщенных көздүн.
  
  
  Башка, ушул сыяктуу эму, пересекали менин жол. Ih разделял рух самоуверенности ийгиликтүү жасоодо немыслимых дель жана экенине өздүк гениальность алектенген убедили ih нарын непроницаемом иммунитете карата возмездию. Барганга чейин эле, ал заговорил, аны мурда эле билген илимдин доктору Лотара Инуриса эми адам катары убакыттан табияты эмес позволяла эч тышкары, лжи.
  
  
  Ал улыбнулся жана поклонился. Ал көбөйттү бир айланасындагы өз гибких колду нерешительном приветствии жана подошел ко мага. Аны өкүмдар үчүн поприветствовать аны.
  
  
  — Ошондой, — деди ал. — Бул мгновение анын подумал, биз потеряли сени. Жана бул эле болмок абдан печально. Бирок прости мени. Кечирип койгула мою невоспитанность. Мага дагы алдыда представиться. Позволь мага. Анын доктору. Лотар Инурис.
  
  
  В руке, аны ал протянул мага эмес күчтөр. Анын вызвал эму бардык доброту, ага жылы жөндөмдүү. — Жагат таанышууга, доктор, — дедим мен. "Мен, Николас Андерсон".
  
  
  "Базар, анын, менимче," деди ал.
  
  
  — Чын эле, — деди мен.
  
  
  "Урматтуу жириновский адамдар, — деди ал. "Европа көптөгөн сизге милдеттүү".
  
  
  "Рахмат, эмне дешти бул доктору", — дедим мен. "Андай болбосо, канчалык аны окуп жатканда, бизге бул жерде дайыма эле рады".
  
  
  — Ооба, — деди ал. "Бар, алар ким, забыл, бирок анын тегерегиндеги ih сандарынын. Үчүн тигил, ким забывает, жакшы мамилеси — бул чыдамдуулук".
  
  
  "Эми, доктор, алам аны сунуштоого сизге бул нерсе выпить?"
  
  
  Ал өкүнүү менен покачал головой. — Мен ценю сиздин щедрость, ардагер Андерсон, бирок, боюсь, мага баш тартууга туура келет. Себеби, ал боюнча анын бул жерде жок светская, ал эми накта кесипкөй".
  
  
  Анын өкүмдар ортосунда ага жана кара алектенген калгандарынын үчүн столунан. Ал наклонил карашат анын тарапка, дагы көп понизив өзүнүн жана жок сырткары жумшак, маданий үнү.
  
  
  Бул жылы добушу, разрывающийся-жылдын намеков. Дал ушул башталган экинчи добуш жылы чакырылган жүргүзсүн ойго карата угуучунун. Превосходный интеллект Инуриса, эго непревзойденные жөндөмдүүлүгүн, анын искренность бүткүл мыкты табуу ниети менен атайылап жана, эгерде бардыгы даяр болбой калса, бул жетишсиз, коркунуч насмехаться үстүндө адам, кимдин эки шериктин болушу мүмкүн сочтены способными күч колдонууга.
  
  
  "Эгерде сиз знакомы менен европа менен азиянын, ардагер Андерсон, — деди ал, — жана айрыкча Түштүк Чыгарылгандан, сиз, мүмкүн, билесиңерби, бул титул илимдин доктору пайдаланылат бир кыйла эркин. Бирок моем учурда бул титул, заработанный жана кабылданган андан кийин көптөгөн жылдар упорного окутуу. Анын доктору, медицина, ардагер Андерсон боюнча адис хирургиясы менен алектенген кандайдыр бир деңгээлде түшүндүрөт механикалык көркөм өнөр. Таанып, бул, жана өзбек ниети игнорировать стимуляцию интеллектин, анын попытался сатып алууга кошумча адистиги. Аны ошондой эле, психиатр менен тажрыйба менен алектенген, — ал сверкнул глазами карата күчү, — посвящена эң татаал учурлары.
  
  
  Ага таандык аларга эмне болмок эле нормалдуу расшевелить болобу, менчик болобу, өзүнүн ликованием. — Ошентип, сиз мастер?
  
  
  Ага жылы вознагражден дрожью, пробежавшей боюнча эго телу. — Ооба, — деди ал аракеттенип, засмеяться. — Менимче, ошондой эле бизди тааныштырган Америкада. Абдан кызыктуу жана примитивный деген термин. Бирок мен тийиш эмес отвлекаться. Мен жана собирался айта бул юная леди болуп калды бир айланасындагы менин пациенток.
  
  
  Анын понизил добуш чейин ошеломленной купуялуулугун. — Сиз айткыңыз, ал больна, доктор?
  
  
  Доктору Инурис iso бардык күчтөрдүн старался керек терпимым, бирок мен көргөн, бул iso бардык күчтөрдүн испытываю эго чыдамкайлык. — Эми, бул бир кыйла жалпы термин, эгерде ошондой эле выразиться. Кесиптик планда бардык бир кыйла сложнее. Бирок, скажем да, бузбастан ортосундагы мамилелерди врач жана пациент жана жок вдаваясь техникалык сүрөттөлүшүн, бул юная леди начарлайт, олуттуу эмоционалдык оорулары".
  
  
  — Мен түшүнөм, — деди мен. — Сен алмак мени обмануть. Сен надеешься, бул алсак, деди анын өзү.
  
  
  "Бардык эле эмоциялык оору проявляются тургандай ih алышы оңой көрсөтмөнү неспециалисты вроде сизди".
  
  
  — Менимче, бул жок, — деди мен.
  
  
  Доктору Инурис улыбнулся мага. "Мен кубанычтамын, эмне, силерде ушундай кеңири кругозор, ардагер Андерсон, — деди ал. "Гвидо ачык дал мага түшүнүүгө, бул сиздин жүрүм-турумуна карата ага казино болчу, бул тууралуу айтуу, бир нече воинственным".
  
  
  — Ооба, — деди мен. — Бирок, экинчи жагынан, бул сиздин джентльмен болчу эмес, таптакыр башкача, сиз называете дружелюбным менен бул жаш леди. Мен иште анын түрү, ал причинил эй ооруу, жана ал, похоже эмес, айрыкча стремилась карата эго компанияларынын.
  
  
  -- Аны кайра тийиш суралсын силерде кечиримдүүлүк, -- деди доктору Инурис, качан ал кайрылган мага лицемерной сияющей улыбкой. "Мезгил Гвидо болуп калат өтө усердным. Жана ал, менимче, ал испугался менин гнева. Көрдүңүзбү, ага эмес управляю кадимки клиникой. Гвардия леди болгон доверена моей заботе карата вилле анкара ошондо, жана бул этапта жүгүртүү менен ал максатка ылайыксыз подвергать анын маселе, биз сиздер менен деп эсептейбиз нормалдуу социалдык отдачами.
  
  
  "Өткөн жумада, — улантты ал, — эй, оңунан чыгып кетүүгө виллу үчүн санкцияланбаган жүрүштүн в казино. Гвидо эмес кесиптик медбрат, жана, мүмкүн, ошондуктан эго тараптар керек ашырылышын күтүүгө каталарды. Ошентсе да убактылуу исчезновение кыздар абдан рассердило мени бул Гвидо, жана ал туубузду убада берди мага, бул кыз көп болбойт ускользать аны коштоп. Ошентсе да, эй, бул мүмкүн болду кайталап коюу-бул бүгүн кечинде.
  
  
  Андыктан, түшүнүктүү, чынбы, бул Гвидо, бул тууралуу айтуу бир топ нетерпелив аны менен? Жана, — деди доктор. Инурис ачык деди: "Эле экендиги түшүнүктүү болуп туруп америкалык джентльменом, сиз благородный, вмешались үчүн аны коргоого алуудан, анын болсо, бул жылы сиз үчүн таптакыр неприемлемым жүрүм-туруму".
  
  
  — Эми, доктор, — деди, мен — мен эмес подозревал, эмне үчүн ушул турат да көп бардык. Мага жөн гана показалось, бул сиздин кызматчысы нерсени задумал.
  
  
  "Тышкы бөлүгүнүн андай учурлар болчу обманчивым", — деди ал.
  
  
  "Ооба, многда," мен макул. "Портной возьми, аны эч качан ойлогон эмес, ал больная".
  
  
  Доктору Инурис ободряюще похлопал мени боюнча руке. -- Эми, эми, -- деди ал. "Сизден талап кылынат, абдан көп болушун түшүнүүгө буюмдар негизинде кыскача байкоо жүргүзүү, ал тургай медициналык илим кээде сбивается менен толку".
  
  
  — Түшүнүктүү, — деди мен.
  
  
  — Эми, ардагер Андерсон, сиз поймете, мага туура келет суралсын сизди уруксат берилсин мага... э-э... менимче персоналга жыйынтыктап, өз кече менен кара жана отвезти аны кайра биздин виллу. Мен билбейм, канча сиз аны менен айткан менен дагы башка, бирок, эгерде сиз берет мага кандайдыр бир нерсе благонамеренный кеңеши, сиздерге болот мудро взглянуть бардык, ал болчу айта үчүн анын оорусу. Кээде у нах пайда болот искушение айта буюмдар, алар биринчи көз караш мүмкүн показаться правдоподобными, бирок, тилекке каршы, алар төмөнкүлөрдөн улам ee оорусуна, ага, аны, менин, кара-менин күчтөрүндө вылечить".
  
  
  Аны кивнул белгиси макулдугу. — Мен абдан ишенем, сиз вылечите аны доктору. Кажется, мындай позор, мындай милая кыз, ал..."
  
  
  "Менде бардык үмүт, — деди доктору Инурис. "Бирок дарылануу мөөнөтү, сыягы, мүмкүн бир кыйла узакка созулган".
  
  
  — Абдан жаман, — деди мен.
  
  
  "Чынында эле", - деди ал, менен ланган нетерпения. — Бирок, азыр бизге чындыгында эле кез идти. Болгон жагат менен таанышууну сиздер, ардагер Андерсон. Чындыгында мило.' Ал щелкнул манжалар менен, жана Гвидо двинулся, даяр карата иш-аракет.
  
  
  Ал понадобился. Кыз встала, сунула сумочку астында мышку жана подошла аларга. Доктору приветливо улыбнулся эй.
  
  
  Менен тартууга неудержимого отвращения ал шаарында mimmo илимдин доктору жана Гвидо карата вращающейся күндө аркылуу болгон, алар кирди. Жогорку угловатый китаец преградил жолу эй, бирок качан ал приблизилась карата ага ал отошел жагына үчүн распахнуть алдында ал эшик, жана последовал ага. Гвидо последовал үчүн нимиЕ1 .
  
  
  "Кечиресиз, бул побеспокоил сизди, — деди доктору Инурис мага.
  
  
  Аны покачал головой: "Бул жаль, — деди мен. "Мындай милая кыз..."
  
  
  "Жоопту забыть анын, менин тааный адам", - деди доктору Инурис, качан пошел карата күн.
  
  
  — Мен сизди провожу, — деди мен.
  
  
  — Кереги жок, жол башка, — деди ал елейным үнү менен. — О, — деди мен. — Мага эле бул абдан к.
  
  
  Адам илимдин доктору помрачнело. - 'Да хочешь.'
  
  
  Анын последовал үчүн алар күнү. Ак "мерседес" турду у четтери. Аны билген, ага келди, аны көргөн, качан биз выходили аркылуу казино. Жанында турдук кыз, Гвидо жана китаец.
  
  
  Доктору хлопнул в ладоши. Ал", - деди. - "Биз эмнени күтөбүз?"
  
  
  Китайец ачты заднюю эшикти, андан кийин шагнул алдыга то үчүн руль.
  
  
  Блеснув өзүнүн узун эффектными ногами, кыз скользнула карата арткы сиденье. Аны, деп эскертти, - деп ага алынды балетные тапочка-лодочки аманбай каблуке. Биздин күндөрдө аялдар сейрек дарылоо ih алып жүрүүгө, бирок дагы бизге бир бут кийим эмес украшала женскую ногу да жакшы. Сиз видели ih дагы бир нече жыл мурда, качан Николь Кара болгон дагы жива.
  
  
  Доктору Инурис скользнул ичине. Гвидо закрыл эшикти жана то жанында китайцем. Кыймылдаткыч буга чейин иштедим, машина отскользнула көз четтери.
  
  
  Аны карачу, алар кетүүдө, качан запоминал номердик белги. Мерседес затормозил карата бурулган. Аркылуу арткы терезе анын увидел катары доктору көбөйттү руку на красивое личико.
  
  
  Андан кийин передумал. Чоң колу расслабилась да чоң чабак. Аркылуу мгновение айланасында колуна торчали гана чоң жана указательный манжалары.
  
  
  Качан призрачная машина завернула үчүн бурч, доктору. Инурис абдан жай протянул руку, этият жана с улыбкой күчтүү удовольствия жана заложил манжалары анын трахею кыздар жана мектеп окуучулары анын сжимать.
  
  
  
  6-Глава
  
  
  
  -
  
  
  Аны повернулся жана пошел баруу бар. Эгерде Башка Көп Нерселер. Инурис болбосо көңүлгө быструю өлүмү, ал гана мүмкүндүк берди Гвидо муну. Балким, доктору нравилась медленная өлүмү, ал эмес сомневался бул. Бирок эгер ал отель муну, ал болмок выбрал бир кыйла көп ыңгайлуу жери, ал арткы сиденье автомобилдин.
  
  
  Аны кайра то үчүн отургуч, астында кризистик дењгээлде турат взглядом официанта, ал выглядел бир нече облегченным, качан аны жылдыктар сейил бак курууда менен моей анча чоң эмес сейилдөө карата көчөсүнө менен илимдин Инурисом жана эго устрашающей маленькой бандой. Мен обольщался деп официант беспокоился жөнүндө моей коопсуздук жөнүндө же доказательстве. Анын подозревал, бул эго реалдуу кызык болчу мага, предполагая, мен жетиштүү ден-соолукта үчүн акы төлөөгө өз эсебинен, билүү үчүн, аламбы сыяктуу көптөгөн туристтерге эмес билүү чаевые киргизилген эсебинен, демек, төлөөгө эму эки эсе.
  
  
  Аны жасадым жест, абада жана ал поспешил карата столу, абайла, опустив көздүн үчүн подтолкнуть мага эсеп боюнча мрамору. Качан анын проследил траекторию кыймылынын эго колуна, менин оюмча упал карата почерк. Ал кагаз подставке, искаженной ножкой стакан, анын айланасындагы пила кыз.
  
  
  Аны көбөйттү стакан ошондо кагазга. Анда Другая. Инурис жана анын лгали бирине-бирине, ал караганда абдан занята.
  
  
  Ал написала өзүнүн билдирүү карандаш менен для бровей. "Вилла Нарцисса ", ал мындай деди: "Кап-Ферра. Жардам берчи, костя кудайга. 'Ал кол койду, мен түшүндүм, бул азыркыга чейин хорек билбейм, ким ал мындай.
  
  
  Бирок мен билген, кандай ал: нарын здравом уме карабастан, бардык нерсени деди доктору Инурис. Аймактык, отчаянная жана жетиштүү уверенная өзүндө үчүн биригүүгө менен зловещим доктор каршылык жок. Бирок хема ал, ошондой эле ар загадкой.
  
  
  Бул болгон эле жашыруун сыр, аны ага собирался разгадать анын эки аягына күчөйт.
  
  
  Бирок анын иш алып барууга тийиш тез. Анын взглянул болгон саат. Мисалы, жарымы экинчи жана у илимдин доктору Инуриса болчу чоң артыкчылык. Анын оплатил эсебинен, берген эмес чаевых, ал эми особенных көңүл калууга официанта жана чыгышкан турат "Негреско" аркылуу башкы кирүү. Такси ждали жүргүнчүлөрдүн. Ысык - "рено" бүгүштүү кезекте айдоочу, толстолицый эркек, лежал, запрокинув карашат жана катуу храпел жыландарды жоготуу үчүн. Качан анын похлопал эго боюнча плечу, ал каражаттары тез арада алуучуга жеткизилет проснулся. Ал посмотрел мени, сияя улыбкой алектенген болгон аралашмасы животной самонасмешки жана интриги, улыбкой мурдагы солдатты. — Мсье, — деди ал ушундай тоном, словно привлек бурулат.
  
  
  Анын спросил. — Сиз билесиз да, Кап-Ферра?
  
  
  — Албетте, — деди ал.
  
  
  — Сиз билесиз да Виллу Нарциссу ?
  
  
  "Ооба ".
  
  
  — Сен можешь отвезти мени ал жакка?
  
  
  — Кантип өткөрдү, сэр. Бирок, кечиресиз, бул странное жери.
  
  
  'Чын эле?' — деди, мен рывком жатып заднюю дверцу эго "рено" жана садясь. "Скажи мага, эмне үчүн, ошондой азырынча давай поторопимся".
  
  
  Машина скользнула батышка бойлото дощатого настила жана развернулась биринчи планда эле бурулган.
  
  
  "Ал жакта эч ким жок, апам. Бул жерде пустынно, — деди ал.
  
  
  — Сен болдум, ал жерде жакында эле?
  
  
  — Жок, мен айта албайм, бул айттырды. Бирок ал жерде буга чейин көп жылдан бери эч ким жашайт, м-сье. Аны билем бул так. Бир нече жума мурун мүмкүн, ай мурун, анын проезжал mimmo алар түн ичинде. Ортосунда виллой жана жол таш стена, ал эми у дарбазалар темир дарбазасын. Аны заглянул ат дарбазасын. Дүйнөнүн эмес. Сиз чувствуете бул учурда үй никого жок. Бул вилла болгон, ушундай үй.
  
  
  — Билесизби, ал кимге таандык?
  
  
  — Жок, мырзам, мен билбейм. Менчик укугу бул жерде өтөт бир ээсинен башкасына, жана кээде бөтөн адамдардын көзүнчө адамдын жөн гана билдирет, бул эки берилген уруксат жашоого өз вилле".
  
  
  "Рено" эми набирал ылдамдыгы. Аны көргөн да, отель Beau Rivage исчез турат бизди, ал эми андан кийин биз свернули карата изгиб дороги алектенген спускалась карата гавани менен жол, вырубленной нарын скалах, возвышавшихся үстүндө морем.
  
  
  "Бул виллах дайыма бар жаңы адамдар, — деди айдоочу.
  
  
  "Проезжаем Орто Гвинее Cormiche? ", — деди мен.
  
  
  "Ооба, сэр."
  
  
  Эми биз поднимались жана шаар Ницца тянь турат бизди. Подо мен, оң, море лежало неподвижно астында покровом тумана.
  
  
  — Буду благодарным, — деди мен, — эгерде сиз эмес довезете мени чейин дарбазалар виллы Нарциссы, ошондой жетишүүгө түрткү берүүгө сойти карата километрге эрте.
  
  
  — Түшүндүм, — деди айдоочу. Балким, ал жакшы солдатом. Кыктын жана умный да ошондо. Түшүнүү сырткары, бул берет эму, эгер ал түшүнүүгө жана забыть жөнүндө остальном. Биринчи кезекте берегите өзүнө жана выживайте. Жашап кетиши тамактын ар дайым болчу, жакшы жарнак, аны солдаттар алмак жасоо үчүн өзүнө.
  
  
  Ал ехал тез жана плавно, наслаждаясь чакыруу менен бир айланасындагы эң захватывающих жолдорду дүйнөдө. Жол бүгүштүү болгон пустынной, жана ал зажег бир нече желтых фонарларды үчүн разорвать завесу тумана. Бирок түн болду тынч, ылдамдыгы создавала приятный ветерок.
  
  
  — Мына, — деди ал.
  
  
  Аты-жөнү көрсөтүлгөн тактача "деген жазуусу бар За. Жан-Кап-Феррат вырисовался жана пронесся mimmo. Оң жагына мени, бул жерде очерченный огнями, Кап Ферра лежал, бул чоң бармакты, торчащий в море. Кыймылдаткыч "рено" заскулил, качан айдоочу переключился карата пониженную берүүгө, готовясь карата спуску менен жакшы-Корниш.
  
  
  — Биз жакында барабыз ошол жерде, — деди ал менен ланган веселья. — Сени жардамчы твои достор?
  
  
  Ага болчу эмес, каршы жооп эму. — Жок, — деди мен, — боюсь, эмне жок.
  
  
  — Балким, сен да бул хочешь?
  
  
  Положив бир руку на руль, экинчиси ал нерсени нащупал астында сиденьем. Качан ал потянул эго мурда, руке өзүндө болгон монтировка. Ал смеялся. — Мүмкүн, сен аткара аласың пайдаланууга бул?
  
  
  'Балким. Бирок мен обойдусь жок ошол. Тогуздун сизди үчүн сиздин доброту.
  
  
  — Неважно, — деди ал. — Странное жери, бул вилла. Абдан мен стараюсь. Абдан недружелюбая. Бул ошол үй, анда сиз чувствуете өзүнө ыңгайлуу жана сизге рады".
  
  
  — Мен эч качан ал жерде жок болчу, — деди мен. — Бирок мен сага ишенем.
  
  
  "Мен выключу свят", — деди ал. "Бул жардам берет твоим ночному концепциялык".
  
  
  Анын спросил. — Армия?
  
  
  "Чет өлкөлүк легион", — деп жооп берди ал. "Закройте көздүн бир нече мүнөт. Ага айталы сага биз ал жакка доберемся.
  
  
  Аркылуу бул кезде машина токтолду. — Жакшы, — деди ал.
  
  
  Анын кайрадан көзүн ачты. Биздин айланабызда болгон кромешная тьма. Анын сунул айдоочуга стопку банкноттордун.
  
  
  — Повезло, — деди ал.
  
  
  Анын чыкса, айланасындагы машиналар.
  
  
  Айдоочу высунулся. — Километрге ачык. Оң жагында. Таш стена. Үч метр высоту. Битое айнек үстүнөн. Дарбазасын жети метр. Заостренный верх. Ичинде эч нерсе турган куткаруу кызматынын башчысы. Жок дегенде, бир ай мурун. Бирок, жок дегенде, ийгилик.
  
  
  Ал дагы улыбался, азырынча машина акырын задним жүрүшүнө ехала салууда. Анын подождал, азырынча перестану эго уга билүү, андан кийин пошел. Азырынча анын оболочка, анын проверял, бул же чыгарууга бритв дагы деле жерде.
  
  
  Кесимдерди мха валялись эски стонать, словно прорастание гнилые. Ржавчина облупилась болгон темир воротах. Лунный сергей пробивался сквозь тыгыз сросшиеся хвойные деп, поднимавшиеся айланасындагы клочков тумана жана играл нарын нечесаной травой, торчавшей тегерегиндеги жерлер катары борода тушку.
  
  
  Менен жолдун кээ болчу көрүнбөйт. Гана жолу машиналар гана бул пройденный эске алуу менен колеи нарын примятой траве. Жогорку деп турдук да, күзөтчүлөр ортосунда любопытными взглядами жана виллой.
  
  
  Кандайдыр-бир кезде анын турду үчүн воротами жана прислушивался. Жөн гана тынчтык. Эч кандай иттерди, сигнализирующих жөнүндө моем катышуусунда. Эч кандай алтынчы сезимин үчүн маркалоо патрулдардын, сезимин, ал болсо ошончо жолу спасало мени.
  
  
  Анын снял куртку жана бросил анын поверх дубалдар үчүн коргоого колуна жылдын кир осколков айнек, алар лежали карата камнях, ожидая, бул любопытный бүтсө кан. Анын подпрыгнул, нашел ишенимдүү опору жана бир кыймылын подтянулся жогору, потянув куртку алып.
  
  
  Присев у подножия дубалдар, аны токтолду жана прислушался. Бир гана тынчтык. Пригнувшись жана пайдаланып, моб катары жашырып коюу, аны двинулся алдыга параллелдүү тропе. Анын двигался жай. Менин бутту ступали боюнча мокрой траве. Туман, пахнущий хвоей жана деңиз суу, клубился айланасындагы мени.
  
  
  Анын көтөрүлгөн карата айлендде жана вдруг увидел проблески жарыктын сквозь деп, жана сквозь туман. Аркылуу бир нече секунд аны жеткен ачык тилкенин.
  
  
  Анын токтолду опушке жатат жана увидел, бул издер машиналарды оң жагына мени сворачивают солго, андан кийин, кайрадан поворачивают түздөн-түз ко входу нарын виллу. Ак "мерседес", дээрлик замаскированный туманом, турду темный жана молчаливый, бул подъездной дорожке.
  
  
  Өзү вилла менен прохладой муздак камня, витающая в ночном деңиз абасында, вырисовывалась айланасындагы тумана, - акимдин орун басары ужасного кошмара. Касынын айыл окне, окруженном свисающими ставнями, кусок сүт-ак занавески ловил освещенной луны, жана карачу сценаны тилиги да невидящее око. Эки жогорку кабаттын виллы алынды темными. Сергей горел үч окнах биринчи планда кабатта.
  
  
  Держась чегинде линиясы болду, аны тез обогнул үйү. Арткы бөлүгү тарап менен башка тараптын жана алдыңкы бөлүгү декларация бойдон черными жана безмолвными. Анын баштады приближаться боюнча катуу траве. Гана тонкая занавеска прикрывала оң терезе. Поднявшись карата корточки, аны заглянул ичине.
  
  
  Бул кадам ашкана. Жогорку китаец сидел мага колдору артында болушу керек үчүн деревянным жолу жана выпив чашку дымящегося чай.
  
  
  Анын пригнулася жана жакындап келип, мындай башка окну, благословляя влагу алектенген приглушала менин shaggy. Жай аны кайра көбөйттү карашат жана обнаружил, бул смотрю бөлмөсүнө турган болду гана кровать. Гвидо лежал бул керебеттер, прислонившись головой карата стонать жана листал журналы. Аны көргөн да, ал снял куртку жана переложил тапанча менен тилкесин в наплечную кобуру.
  
  
  Үчүнчү үч освещенных бөлмөлөрдүн находилась карата значительном аралыкта алгачкы эки. Азырынча анын панцирь ал жакка, держась төмөн деңгээлин подоконников, анын услышал добуш илимдин доктору.
  
  
  — Дорогая, — деди ал. — Мен абдан старался керек терпеливым с тобой. Жана анын нахожу, бул чыдамкайлык эмес вознаграждается пониманием жана благодарностью сиздер тараптан; гана неверность жана предательство. Ал эми азыр, тилекке каршы, менин билимим чыдамкайлык подошло акырына карата.
  
  
  Эми аны жылы деңгээлде терезе. Ал ачылган, жана добуш илимдин доктору, заряженный коркунучу айтылып, даана жазылат разглядеть. Аны, жакындап келип, мындай подоконнику. Дагы бир бөлүгү бул ичке ак занавески, жарым-жартылай гана задернутой, висела бөлмөсүндө сыяктуу желе в могиле. Выглянув аркылуу терезе, аны ачык увидел илимдин доктору Инуриса жана күчү. Доктору снял куртку жана накинул шарф жерге, бирок бир нече эки бородавок дагы бросали өзүнүн сморщенный злобный көз караш карата складки жибек таңуу.
  
  
  Аны увидел, бул кыз дагы эле болду одета так ошондой эле, бул учурда анын встретил ee. Колуна у нах алынды сцеплены үчүн колдору артында болушу керек, бул балада, анын отчитывают үчүн начар жүрүм-турумун, максаты бир-аз склонена, ошондой блестящие чачтар дагы деле байланышы бледно-жашыл тасма менен.
  
  
  — Мен надеялся, сиз проявите мага белгилүү признательность, — деди доктор. "Мен надеялся, сен придешь мага өз залп менен сокровищами, алар бере алат гана айым, сен начнешь отплачивать мага үчүн преданность, ага анын излил бул сени да, ачык да дайыма. Сиз мага эмес верить, бирок, бул чын эле менин эң искренняя үмүт. Бирок, балким, анын өтө надеялся. Бул биринчи жолу. Ошондуктан аны эле билем, бул айткан эмес берилет ыктыярдуу мүмкүн взято күч". Кыз посмотрела ачык жүктөлгөн. Ал говорила жай жана обдуманно. — Сен ужасен, — деди ал.
  
  
  Адам Инуриса исказилось-жылдын гнева. Ал көбөйттү руку жана кайра опустил. — Бул мурда эле башталган экинчи жолу бүгүнкү кече, качан сен спровоцировала мени ушунчалык мага захотелось көрсөтүү каары в твоем абдан необычайно красивом атынан. Бирок мен тийиш эмес, бул жасоого эмес да, чынбы? Аны выглядящий ошондой эле ушул жаман. Ооба, ага да түшүнөм, менин чегинин эмес табышат сизде уруксат. Башка салттуу разъяснили мага бул.
  
  
  — Жок поймите мени туура эмес, доктор, — деди кыз. — Мен айткан жөнүндө твоей сырткы кебетеси. Мен иште бул барынан укуктарды.
  
  
  'Ой барбы?' — деди доктор.
  
  
  — Жок, — деди ал.
  
  
  — Эмне, менин сладкая?
  
  
  "Сен мага тескери, анткени сиз мындай невыразимо жаман, — деди ал.
  
  
  Доктору рассмеялся, пронзительный каткырык вырвался айланасындагы эго непристойного ооруканага жаткырылган.
  
  
  — Жаман, — деди ал. "Бул аз билесиз жөнүндө жаман үчүн айтууга жөнүндө nen оңой эле. Бирок жакында сиз узнаете бул жөнүндө көп жана мен өзүм буду сиздердин проводником, сиздердин мугалим, сиздердин өнөктөш".
  
  
  — Эч качан, — деди ал.
  
  
  Жөнүндө", ооба, дорогая," деди доктору Инурис. — Абдан жакында. Бул жерде, анын твоей бөлмөсүндө болгон твоей керебеттер.
  
  
  Кыз тез посмотрела бул эшикти.
  
  
  Доктору покачал головой. — Жок, — деди ал. — Бул сага эмес жардам берет.
  
  
  Кыз скривилась.
  
  
  Бул учурда мага к аракеттенүүгө, броситься бөлмөсүнө үчүн көрүүгө илимдин доктору Инуриса угууга эго жумшак, проникновенный үнү. Бирок мен заставил өзүнө успокоиться. Азыркыга чейин хорька ал эч нерсе делал, мындан болтовни. Кыз переживет бул. Жана, ожидая, менде болот көбүрөөк жана көп мүмкүнчүлүктөр жөнүндө көбүрөөк билүүнү бул извращенном адам жана эго таинственной пленнице менен алектенген өзүнүн фантастическим адам жана безупречным аспаптын пробудила эго коркунуч.
  
  
  Ухмылка зверства жана предвкушения оскалила эго тиштер. "Эми, менин складывать доллары," деди ал. — Мен даю сага акыркы мүмкүнчүлүгүн толугу менен. Кудай сага баарын, бул менин күчтөрүндө. Дашь билесиңби, сен мага ордуна ошол твоих күчтөрүндө, же бул тийиш взято сенде?
  
  
  "Сиз мени, доктор, — бекем деди ал, — бирок сиз билесиз да, мен билем, сиз эч качан болсоңуз ээ болууга мени менен".
  
  
  Адам илимдин доктору побледнело, ал эми жаактын сжались-жылдын гнева. Вена пульсировала анын виске, словно дракон, свернувшаяся астында эго бледной плотью. Ал жакындап келип, мындай девушке алектенген сидела акырын жана анда, глядя mimmo ага алмаштырбай эго көп эмес, а дегенде. Эго чоң колу поднялась жана вырвала түзөп оңдойт айланасындагы анын чачтары, алар упали эй, мойнуна золотым водопадом.
  
  
  "Ачуу" вспыхнул нарын отталкивающей бөлүгүнүн эго адамдардын усилившись, алар бир нече секунддан, алар потребовались эму үчүн схватить зеленую түзөп оңдойт жана швырнуть аны менен таанышышты. Ал кылгандарга паузу карата мгновение үчүн справиться менен ушул жана подготовиться к хладнокровному нападению карата нах. Кыз продолжала көрүү mimmo ага алмаштырбай эго ниети көп эмес касались аны кантип жужжание мухи.
  
  
  Доктору, кайра протянул руку. Эго узун ичке манжалары сомкнулись карата тонком вырезе анын көйнөктөр, ошондой костяшки бармактын намеренно замерли нарын пышной ложбинке ортосунда анын грудями.
  
  
  Ал ушундай тез кыймылы запястьем жана стянул кездеме менен анын денесинин. Ал сидела неподвижно, качан ал стянул кездеме менен анын плеч жана мүмкүндүк берди эй, менен шелестом топтор болгон албайт.
  
  
  Ал эмес шевельнулась үчүн коргоого өз обнаженную грудь-жылдын жадного козгоо, бушующего жалал-эго көз алдында. Анын колуна висели капталдарында. Ага тандалып гана ак трусики жана балетные тапочка-лодочки.
  
  
  Дем алуу илимдин доктору вырывалось андан, шипя. "Ах, ошондой эле," деди ал.
  
  
  Азырынча аны сатып, айылга өзүнө игнорировать вопящий учурунда мага үнү, призывавший сломать эго змеиную шею, анын колуна скользнули аны бедрам, ал эми анын трусики баштадык скатываться боюнча загорелым бедрам.
  
  
  Хьюберт болчу укуктарын насчет Николь Жасайт, эгерде ал Николь Аргасыз. Ал блондинкой-жылдын жаратылышты.
  
  
  Кровать болгон оң жагына мени, жалал-бурчунда ортосунда дубал менен жана окном. Кыз, дагы неподвижная, болду сол тарабында мени, ошондой доктору Инурис ортосунда ага жана кроватью.
  
  
  Встав болуп жаткан, бир аз задыхаясь-жылдын волнения жана усталости, ал закатал трусики эй чейин лодыжек.
  
  
  Доктору Инурис өсө баштады карата бутту, схватил ee үчүн руку жана баштады тащить мурун карата керебеттер.
  
  
  Ага мүмкүндүк берди эй, жасай бир кадам, башка, жөн эле ынануу. Ички бетинде анын сол сандын родинки эмес. Таптакыр жок. Андан кийин анын перепрыгнул карата подоконник жана нырнул бөлмөсүнө.
  
  
  Доктору повернулся айланасында өз нугу үчүн көрүүгө мени. Кыз скользнула, кайра өз связке испорченной кийим.
  
  
  Шарф свалился менен моюндун илимдин доктору, обнажив эго тошнотворный жакасы айланасындагы бородавок. Адегенде караганда анын успел преодолеть ортосундагы ажырым биз, ал преодолел өзүнүн изумлении.
  
  
  — Гвидо! ал крикнул. — Гвидо!
  
  
  
  7-Глава
  
  
  
  
  Чети көздөр аны увидел, бул кыз институттарына өзүнүн изодранное көйнөк жана прижала лоскутки кездемеден тигилген өзү чувственному телу. Доктору Инурис болчу зажат катары чабак ысык-ловушке, тратя убактысы келишин смертоносного Гвидо.
  
  
  Ал эмес өтүүгө аракет кылган бежать карата күн. Менде мелькнуло нарын голы, ал, балким, боялся столкнуться өзүнүн маленьким палачом караңгы коридордо, ал эми андан кийин төлөөгө үчүн айып ущербный интеллект жана капризность Гвидо түрүндө пистолетной 22 пули-го сайы ушул отморозка. Ошол эле кезде менде пайда болгон мысленная картина карлика-пещерного адам, спрыгивающего менен керебеттер, выдергивающего камактан мышки өзүнүн тапанча Трехо жана пустившегося бежать карата бөлмөдө кыздар.
  
  
  Бул загнанный нарын бурч боксер доктору, Инурис двигался сол жагында түздөн-түз бойлото дубалдар бөлмө, бу, башкарууга милдеттүүбүз, ладони развернуты сыртка, словно нарын жесте элдештирүү.
  
  
  Менде жок болмок эле көп убакыт. Доктору представлял ушундай эле дене коркунуч катары сладкая вата, бирок ордунан турууга алардын ортосунда Гвидо болгон эмес эч кандай кажети деле. Веб-драка, ага ал алмак ввязаться, болгон дисктерди, анда шансы жүрүшүндө анын тарабында.
  
  
  Ага мүмкүндүк берди эму подойти, взмахнув плечом жана сол колу. Ал пнул мени, хватаясь үчүн мою правую руку. Анын отпустил сокку жана прилично аны эго анын челюсть. Ал районунда стену, андан кийин соскользнул төмөн, потеряв аң-сезими, кан струилась боюнча эго пурпурных эриндин.
  
  
  Аны жок шталь торопиться үчүн насладиться зрелищем, ошондой повернулся жана бросился карата күн. Арада аяктады. Ал распахнулась.
  
  
  Гвидо турду ошол жерде. Trejo болчу көздөйт мою айыл. "Токто какай", - деди ал.
  
  
  Анын көбөйттү колуна. Ага таандык алган, ал ошол учурда у Николаса Андерсона, жактоочу девиц, попавших жалал-беду, болбогон өзгөчө себептер болушу иши менен Гвидо. Бул болбогон абсолюттук зарыл.
  
  
  Тапанча болуп кала берген неподвижным. Доктору жылы дагы одинок азыр. Гвидо улыбнулся. — Анда бул сен уложил бул ублюдка эмес да, чынбы? Эми үнү жана баары, деп ойлойм. Бирок баары бир мен айта албайм жактырылсын, приятель. Бул деген жаман-мен үчүн. Мага бул жагат. Сен керек болчу убежать качан анын деди сага. Эми сиз пожалеть бул жөнүндө.
  
  
  Курч көзүн Гвидо заметили күчү жана расширились. — Одевайся, — деди ал. — Жана позови Тьсоенга . Скажи эму, бул доктору жардам керектир. Жана пытайся шалить.
  
  
  Кыз повернулась бизге колдору артында болушу керек, достала менен керебеттер чемодан, выбрала бир нече кийим жана башталганга одеваться.
  
  
  — Сен, — деди Гвидо, — выбери кусок дубалдар жана тиркөөгө милдеттүү, ага колуна.
  
  
  Аны жасадым, бул тууралуу мага айтышты. Гвидо өткөрдү менде алгылыктуу издөө. Балким, ал кыйла бөлүгүнүн становился объектиси мындай шуток үчүн үйрөнүү зарыл жатат. Эго издөө болмок алып келиши эму тапанча, бычак жана газ бомбу, бирок ал жетиштүү хорош үчүн достать үч бритвы. Гвидо эмес, отличался воображением. — Жакшы, — жарыялады ал, — сиз чисты. Повернитесь, койсун колуна үчүн карашат жана держите ih ал жакта, азырынча мен айталы сизге опустить ih".
  
  
  За дверью послышались shaggy. Кыз вернулась менен китайцем, ал несс сүлгү жана ал похожее кичинекей миску суу менен. Аны биринчи жолу увидел эго колуна. Ногти карата указательных пальцах жана мизинцах торчали катары четырехдюймовые кинжалы.
  
  
  "Аныкталсын доктору, Тьсоенг ", — деди Гвидо.
  
  
  Китайец кивнул.
  
  
  — Сен, — деди Гвидо девушке, — встань бир катар муну менен өзүнүн белым рыцарем, жана эч кандай шуток. Анын сыт тобой боюнча горло. Эгер бул көз каранды мени, анын болмок тургуну сизди эки искренне бул жерде, бул жерде. Ошондо мага болмок спокойнее.
  
  
  Китаец преклонил болуп жаткан катар менен илимдин Инурисом, вытирая эго, адам сүлгү. Доктору застонал жана эго төбөсү свесилась менен уродливой моюндун. Эго көздүн моргнули. Китаец продолжал вытирать бу, башкарууга милдеттүүбүз, азырынча врач эмес оттолкнул эго жагына, стараясь эмес, төмөнкүлөргө тиешелүү эго узун тырмакты. — Жардам берчи подняться, Чанг, — деди ал.
  
  
  Китаец схватил эго астында мышки жана спорт наверх. Ал продолжал прислоняться колдору артында болушу керек карата стонать. — Принеси мага бренди, Чанг, — деди ал.
  
  
  Китаец чыкса аркылуу бөлмөлөр аркылуу мгновение жылдыктар сейил бак курууда менен бокалом коньяка. Доктору окунул өзүнүн свиную морду нарын стакан жана вдохнул түгөйү, биринчи кезекте караганда, выпить. Эркин колу ал ощупал поврежденную челюсть. Андан кийин ал повернулся мага усталой улыбкой. "Эч кандай реалдуу зыяндын, ардагер Андерсон, — деди ал. 'Жок дегенде мен үчүн. Ал эми сизди... эми, бул, мүмкүн, таптакыр башка иш.
  
  
  — Слушай, — баштады мен.
  
  
  Бирок Гвидо прервал мени: "Заткнись, — деди ал.
  
  
  доктору Инурис отмахнулся андан да дрессировщик бар иш менен тявкающей жаш собакой. — Жетиштүү, Гвидо, — деди ал. "Замолчи."
  
  
  Гвидо адамдар эмес грубой посмотрел ага. Судя бүткүл, ih мамилелер эмес строились карата привязанности. Гвидо болмок эле счастлив жиберүүгө аз өзүнүн автоматтык пистолета илимдин доктору Инуриса словно анын күчү жана мен үчүн, жыл сайын, биз да рухнем астында эго коркунучу пайда болду.
  
  
  — Бул ж, ардагер Андерсон, мен ойлойм, убакыт келип жетти, сизге жана мага келүү кайсы-анда мажбурлоо жолу менен биротоло түшүнүүнүн. Мага казалось, мен түшүндүрдү сизге ал жерде, ак-Негреско, бул кыз менен алектенген привлекла сиздин көңүл бургула, чындыгында делле абдан больна. Жана сиздин катышуусунда бул жерде мүмкүн гана усугубить жана осложнить анын оорусу. Аны даяр смириться менен бир топ драматическим ыкма менен, алар сиз да мучительно продемонстрировали өзүнүн баш ийүүчүлүктү, анткени, по-видимому, эч кандай зыян болгон эмес чийилген. Бирок сиз түшүнүшүңүз керек, мен адам илим жана потерплю эч кандай кийлигишүү болгон учурда, ишти эми өтө олуттуу маселени дарылоо оорулуунун адам".
  
  
  — Эгерде кимдир бирөө ушул бөлмөдө жана келди, доктор, — деди мен, — анда бул сиз.
  
  
  Аны кайра ощутил күчүн жоготту эго күч-аракеттерин токтото туруу боюнча гнева ал угрожал сорвать эго маска благожелательного дарыгердин үчүн берүүгө чыгышы извращенному гневу, пылавшему ичиндеги ага.
  
  
  Дрожь пробежала боюнча эго телу. Ал жасадым дагы глоток бренди. Эго көздүн смотрели карата янтарную суюктук, азырынча ал крутил бренди колунда. Ал баштаган түшүнүү, мен укканын жана көргөн, көп, ал подозревал. — Ардагер Андерсон, — деди ал бир айланасындагы өз снисходительных улыбок. "Айтканда, мындай учурлар ортосундагы врач жана пациент, алар кажутся, бул тууралуу айта странными үчүн неподготовленного байкоочунун. Сцена менен алектенген мүмкүн показаться шокирующей математика боюнча мындай, сиз, " кадам болмок дароо түшүнүктүү бир айланасындагы менин кесиптештеринин.
  
  
  — Перестаньте, доктор, — деди мен. "Мен бул айыл, а эгер сен да думаешь, анда сен дагы көп сумасшедший караганда, анын подозревал, мен подозревал, сен толугу менен обмануть жана позоришь өз кесибин".
  
  
  Доктору сунул өзүнүн морду нарын шаровидную чашу өзүнүн бокала үчүн коньяка жана терең вдохнул, биринчи кезекте караганда впиться нарын мени глазами.
  
  
  — Кайсы позор, — деди ал менен грустной улыбкой. — Абдан жаль. Үчүн сени. Сиз дурак, ардагер Андерсон. Эгер сиз гана послушали мени, сиз болмок эми наслаждаться келечеги погрузиться в абдан бай beauty Лазурного Жээктен. Бирок анын ордуна бул сенин упрямство вынудило сени вмешаться в менин пландарын. Бул, сэр, абдан прискорбно.
  
  
  — К несчастью сиз үчүн, — деди мен. "Бирок үчүн кыздар ал бул жерде, мен ойлойм."
  
  
  — Баатырлары мени забавляют, ардагер Андерсон, — деди ал, отхлебывая бренди. "Балким, сиздин тажрыйбасы уходит корнями нарын вестерны, көптөгөн сиздин мекендештер, бирок менин негизделген фактылар. Ошондуктан аны ишенем, сиз поверите мага, качан ага айталы, сизге, - деп жараша тегерегиндеги менин бир кыйла тажрыйбаны, внезапную өлүм тосуп көп баатырлары караганда трусов. Жана анын уверенный, бул ошондой эле нежелательно үчүн алар сыяктуу үчүн ih меньших, бирок көп мудрых собратьев. Бирок бир топ философствовать. Жетиштүү айта сиз жасабаган бизге өзү, биздин девушке одолжения. Ал эми мен үчүн сен көп эмес жеңил неудобство.
  
  
  — Бул алдыда аныктоого, доктор, — деди мен.
  
  
  — Чын эле, — деди ал. "Бул учурда"пайда болот.
  
  
  Доктору Инурис поставил стакан. — Тьонг, собери бүткүл өзүнүн кол жүгүнө жана положил баары келди. Биз уезжаем тезирээк.
  
  
  Ал кайра повернулся ко мага. — Мына, ардагер Андерсон, сиз доставили мага ыңгайсыздыктар. Анын тийиш мен баш тарта бул үйдү азыр. Чогулгандарга Гвидо, Чанг, аны жана юная леди, анын бакубат сизди да беспокоит, уедем. Биз издөө жаңы турак-жай катары сактык чараларын каршы ар кандай тартипсиздик, алар чакырылышы адамдарды, алар болуп калды любопытно жөнүндө билүүгө сиздин жайгашкан жери. Жана иштеринде, — эго жука эриндин раскрылись нарын самодовольной улыбке, ал эми көздүн метнулись к девушке, — болот чейин созулушу өзүнүн неизбежного эки жагын.
  
  
  Гвидо махнул пистолетом в мою тарапка. — Эмне, аны менен болот?
  
  
  "Ах, Гвидо. Жол Гвидо, — деди доктору Инурис. 'Потерпи. Биз выпишем рецепт мистеру Андерсону жалал-керектүү убакытта. Ал эми азырынча сунуш кыламын сизге кагууга эго бир боюнча жер төлө жер участоктор жана бекем байланыштыруу ал жерде. Попросите Чанга биригүүгө сиздер менен. Андан кийин, качан Чан бардык упакует, а сиз вдвоем загрузите телега, биз көрөбүз, биз жасай алабыз с болью мистера Андерсона боюнча-эго разлуки менен бул юной леди.
  
  
  — Иди, — деди Гвидо, көрсөтпөстөн мага карата эшикти.
  
  
  Чанг кошулду бизге сыртына ысык-коридордо. Чындыгында делле алар неплохой командасы. Чанг, пятясь передо мен коридору боюнча, держался жетиштүү алыс мени. Гвидо тянь жетиштүү алыс турат мен үчүн, мен алмак эмес тез двинуться карата ок атуучу куралдын.
  
  
  Аягында тепкичтер болдум, анча чоң эмес лестничный жаз, жетектөөчү төмөн. У подножия тепкичтер биз кирди кичинекей комнатку, пустую, эгерде эмес деп эсептелсин орундук менен деревянной ортосундагы бурч жана выкрашенного ак боек отургуч, анда анын тусклом жаатында голой груши, ввинченной нарын потолок, виднелась таза сложенная гезити. Астында жолу менен, таза свернутые алмаштырбай ih положили ал жакка түздөн-түз арналышы боюнча, лежали отрезки аркандар.
  
  
  — Садись, — деди Гвидо.
  
  
  Ал натыйжалуу кызматкер. Эму потребовалась бардыгы мүнөт үчүн привязать менин колуна алып учасында орундук, ал эми бутту карата ножкам.
  
  
  — Можешь идти, Чанг, — деди ал.
  
  
  Китайец опустил карашат нарын небрежном поклоне, андан кийин молча өсө баштады тепкич боюнча.
  
  
  — Мен отослал аны, — деди Гвидо, — анткени кетейин, сизге эмне-деп айттырды.
  
  
  'Oi?'
  
  
  — Доктор кандай ойлорун, сен кандайдыр бир шутник, приятель. Сен заставляешь эго күлүүгө. Ал ткнул дулом пистолета мага алдында подбородок жана откинул карашат окшойт. — Бирок мен ойлобойм, сен мындай смешной. Сен извлекли мага көп неприятностей бүгүн кечинде мага бул таптакыр жакпайт. Ошентип, мен тийиш сизге айта да бул нерсени доктору запланировал сиз үчүн — мүмкүн, ал оставит сизди тирүү — сиз умрете. Анын позабочусь жөнүндө кылыш үчүн спуститься буга, биринчи кезекте, биз эмне уйдем. Анан анын убью сени. Врач мүмкүн кандайдыр-бир кезде злиться мага, бирок ал баары абдан доволен мен. Аркылуу саат же жакын дагы ал чечет, бул чындыгында делле бул мааниге ээ эмес. Ошентип, сен мертв, мен абдан счастлив.
  
  
  Ага таандык аларга эмес, помешает заставить бул обезьяну поверить, ал бар, иш менен слабаком. — Менде көп акча, Гвидо, — деди мен. — Эгерде сен мени отпустишь, анын бардык сага отдаю.
  
  
  — Ох, чувак, — деди ал. "Мен сүйөм, качан мага сүйүү".
  
  
  — Сен алмак болуп калышы богатым, Гвидо, — деди мен. 'Отпусти мени. Мейли.'
  
  
  — Мен айтып кетишим керек, сизге бир гана, — деди ал, та шамалы нажимая тапанчага. Ал понизил добуш чейин шепотом. — Сен умрешь, приятель. Ал вынул тапанча жана тез чыкса үчүн эшикти. Анын увидела, бул үчүн алар закрылась эшик, жана услышала катары щелкнул бүктөмө. Анын баштады шевелить манжалар менен кара кур алдым. Аркылуу бир нече секунд аны вытащил лезвие айланасындагы тайника жана буга чейин иштедим үстүндө шаардыктарга бул өнөрүн көргөзүп берди. Гвидо, мүмкүн, жана заигрывал менен Николасом Андерсоном, бирок Николас Картер — таптакыр башка иш. Жыйын невинного туристтин подошла акырына карата. Мага потребовалось ашпаган отуз секунддан үчүн перепилить веревку.
  
  
  Анын мисир газету менен орундук. Бул-Матен болгон эле жетиштүү, жоон үчүн, провернуть трюк. Аны ачты газету жана калтырган, аны сложенной бир гана жолу. Андан кийин свернул жана аны мындан ары диагонали нарын тугой цилиндр жана согнул эки эсе. Даяр продукт болбосо коническую рукоятку жана катуу сыяктуу скала, головку. Бул жылы арзан курал-жарак, бирок смертоносное.
  
  
  Анын подобрал обрезанные аркандар, эркин привязал бутту карата стулу жана просунул колуна нарын спинку, сжимая газету үчүн колдору артында болушу керек.
  
  
  Мага эмес пришлось узак ждать. Эго shaggy загрохотали тепкич боюнча, жана бүктөмө щелкнул. Адам Гвидо-жылы жети-красным. Ал выбил эшикти.
  
  
  — Кир ублюдки, — деди ал. — Ал отель үчүн Чан айылына сени. Үчүн наказать мени. Эми, алар бардык алышы мүмкүн дерьмо мен үчүн. Ага убакыт, качан аны закончу, сен будешь трупом.
  
  
  — Жок, делай бул Гвидо, — деди мен.
  
  
  "Кончай өздөрүнүн сыйынуу, приятель", — деди ал, мамиле мага курал менен наготове.
  
  
  Анын та приоткрыл оозун үчүн ал подумал, мен айтып кетишим керек нерсени дагы. Андан кийин анын метнул биду боюнча өзү үчүн жана ал стукнула боюнча эго руке менен пистолетом. Курал пролетело боюнча дуге үстүндө эго плечом жана врезалось кара жерге турат андан.
  
  
  Көздүн Гвидо расширились. Ал присел, обороняясь, чувствуя ушибленную руку жана шаркая ногами. Эго дем алуу вырывалось айланасындагы вздымающихся өпкө, качан аны адреналиновая системасы приспосабливалась карата всплеску больно. Эго яркие көздүн эч качан отпускали мени.
  
  
  Мен пошел ага, качан ал заскользил деп билдирет аймактык кабарчы. Ал чейин жеткен тереть раненую руку. Ал вытянул колуна мурун, нащупывая тапанча.
  
  
  Капысынан ал упал болуп жаткан жана эго оң колу метнулась карата ок атуучу куралдын. Анын подождал, азырынча ал толук вытянет руку, андан кийин щелкнул газетой жалал-эго локтю. Гы сынып калат, жана звериный вой сорвался менен эго эриндин.
  
  
  Анда наверху услышал анын добушу менен илимдин... — Гвидо? ал", - деди. "Гвидо! Анда сен?'
  
  
  Гвидо болчу загнан нарын бурч бул темной подвальной бөлмөдө, анын адам исказилось-жылдын больно, качан аны невредимая колу метнулась карата ок атуучу куралдын. Эго манжалары сомкнулись айланасындагы рукоятки, качан ага мүмкүндүк берди, өзүнүн куралына ударить эго боюнча носу астынан боюнча ноздрям. Эго нос болчу раздавлен, ал эми сөөктүн майда сыныктары кирип нарын эго одержимый өлтүрүү мээ.
  
  
  Менен эго окровавленного адамдар сорвался пронзительный плачущий жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына. Анан упал карата саяарын, дернулся жана замер. Аны өкүмдар болуп жаткан, переложил биду в левую руку, ал эми оң схватил тапанча.
  
  
  Подняв көздүн, аны увидел призрачную фигуру, одетую жалал-черное, наверху тепкичтер. Эго колуна алынды вытянуты менен төрт кинжалоподобных ногтей жай капала темная суюктук. Ал токтолду наверху тепкичтер, ал жерде мен биринчи жолу услышал катары Чжан дейт, жана эки сөздөн, ал произнес, менде в жилах застыл тромб.
  
  
  '" Латродектус Мактаны " — монотонно деди ал.
  
  
  Рахмат сомнительному удовольствию окторунун окутуу выживанию Анын, билип, бул капает менен эго ногтей: концентрацияланган обиды кара, вдовы.
  
  
  
  8-Глава
  
  
  
  
  Ошондой эле болчу. Болбогон укук катаны. Же болбосо анын избавлюсь-жылдын Чанга, тез жана так, же болбосо ал достанет мени жана разорвет мою күнөөкөр дененин табияты боюнча бир эң жаткан жаман ууларды бөлүнгөн болбосун коюлуп жаткан талаптар болгон Жер. Обиды жалал-он беш жолу шамалы караганда, у гремучей чыныр. Бирок өлүм, эгерде бул жылы кандайдыр бир утешением, сыягы, төмөндөгүдөй болмок жакын арада улам бул дряни, эквиваленттик яду миң пауков, капающей менен ар бир гигантского ногтя бул китайца.
  
  
  Ал подошел ко мага, алмаштырбай ага жылы безоружен, "кадам артынан кадам" сыяктуу кимдир бирөө, идущий нарын траурной процессии. Турат ага, на вершине тепкичтер менен насмешливой улыбкой глядя төмөн доктору, Инури кылгандарга небрежный прощальный жест, словно прощаясь менен эки оюнчулар жалал-пинг-понг, жана исчез бүткүл көрүү талаасынын.
  
  
  Анын удалился мындан ары бөлмөсүнө жана поставил покрашенный ак боек отургуч өз ара жана приближающимся Чангом. Адам эго оставалось невыразительным, дем алуу неутомимым, темные көздүн кыймылсыз.
  
  
  Анын поставил бутту бирге. Бул болчу нерсе үчүн убакыт сууктарга натыйжаларын атуу. Ага жылы укуктарын насчет пистолета Гвидо. Бул жылы "Трехо" 22-го калибри, модели 1. Калем селектора болгон белгилениши скорострельность: качан анын нажимал карата курок, разрывалось сегиз окторду, жана аны отель, алар бардык н нарын костлявую грудь Чанга. Эгер анын целился эму нарын карашат, аталган мүмкүнчүлүгүн толугу менен бөлүгүнө ок тийип промахнется үчүн кайтарымдуулугун эго " механизми.
  
  
  Чанг токтолду у подножия тепкичтер, жанында бөлмө, көлөкөдө, закрывавшей эго впалое адам. Андан кийин анын колуна кара рукавах, бул отвратительные колуна, гипнотически раскачиваясь взад жана алдыга сыяктуу муздак прелюдией карата балету каза болгон, скользнули аркылуу чеги.
  
  
  Аны көбөйттү тапанча эки тарап тең жыйынтыгындатапшырышкан. Жай, изогнутые могильные колуна корчились катары гигантские безетки нарын ритуальном берүү жана убакытка капля густого ууну скатывалась боюнча ногтю жерге.
  
  
  Аны почувствовал, бул тапанча өзгөрүп турат в моей руке, бирок поборол каалаган ачуу от. Анын отель үчүн Чан продвинулся мындан ары бөлмөсүнө карата жарык тийген жерде сакталат.
  
  
  Аны этият опустил курал үчүн разгрузить булчуңдун жана связки-жылдын чыңалуунун күтүү. Жана бул эң учурда Чжан перепрыгнул аркылуу отургуч.
  
  
  Убакыт жок эки колуна. Көп убакыт жок кылдат прицеливание. Взмахом сандын аны көбөйттү тапанча жана нажал карата курок.
  
  
  Болду жарылуу... толук тишины.
  
  
  Восхитительная машина каза болгон Гвидо застряла.
  
  
  Чан турду экинчи жагынан орундук, тыча манжалар менен мага көзүнө. Нырнув, анын ударил кагаз битой, бирок встретил гана абага, качан ал убрал колуна. Ал тез обошел кресло, двигаясь боком, бирок качан ал двигался, анын делал ошол эле сактоо менен ортобузда ушундай эле аралыгы.
  
  
  Интервалы бардыгы микросекунды кара, маслянистые ногти мелькали алдыга катары төрт жебенин, ища меники көзгө. Анын сунул тапанча мүнөтүнө, размахивая битой взад-алдыга, попадая гана абага.
  
  
  Ар бир грамм концентрациядагы в моем мозгу жана көз алдында напрягался үчүн баалоого багыты жана ылдамдыгы ар бир потенциалдуу смертельной атаки Чанга.
  
  
  Жана гипнотические узоры, ал плел мен үчүн жүргүзүлгөн иш болгону бөлүгүндө көп замысловатого наброска эски планын атаки, ал акыры борбору каракол шаарында эле өлүм. Пронзающие абага ногти вспыхивали бардык лижет жана лижет, колуна бардык мындан ары раздвигались, көзгө көбүрөөк жана көп напрягались үчүн эмес отставать-жылдын темного начардыгынан кыймылынын. Андан кийин мирза беззаботности, катуу ооруу-жылдын вонзающихся нарын менен биздин күнөөкөр табиятыбыз гвоздь, андан кийин агония жана өлүмү.
  
  
  Эгерде гана өлүмү эмес наступит үчүн Чанга эрте.
  
  
  Анын нацелился дубиной эму нарын подбородок, качан гана ал отдернул карашат мурун, анын iso бардык күчүн сол колу врезал отургуч эму жашоодо. Ал задохнулся жана отшатнулся, бирок тез восстановил тең салмактуулук жана кайра атаковал.
  
  
  Анын, ага жакындап келип, мындай, выдвинув алдына отургуч. Чан турду өзүнүн орду.
  
  
  Эго сол колу капысынан метнулась карата моим оозуна оозун, көзүнө көзүн. Анын откинул карашат окшойт, бирок өтө достуктун " символу аттуу түшүндүм, бул жылы финт. Эго оң колу багытталды төмөн, эки уулуу копья алынды багытталган тармагы кан болгон запястье моей колуна алектенген толкала кресло алдыга.
  
  
  Акыркы мүнөтүнө анын отдернул отургуч жана Чан iso бардык күчтөрдүн өтүүгө аракет кылган компенсациялоого өз жүрүшүн. Ал опоздал. Эго мизинец пролетел үстүндө максатында, ошондой кончик длинного ногтя указательного бармактын районунда столешницу.
  
  
  Оң колу ударил аны эго битой боюнча баш. Ал наклонился, болтурбоо үчүн анын качан анын повернула отургуч, башка тарапка. Ага жылы вознагражден хрупким потрескиванием. Шипящее дем алуу, жини келет, аралаш менен недоумением, сорвалось менен эриндин Чанга. Четырехдюймовый ноготь турду, дрожа, кончиком терең нарын дереве.
  
  
  Аны кайра пододвинул карата ага отургуч. Тьонг эмес отель көп бул тууралуу коюуңуз. Отургуч мешал эму жалал-эго ниети. Эго сол колу эмес хотела, менин билимим адам жана көздүн, ал эми оң схватилась үчүн отургуч жана кылдым вырвать эго боюнча моей крепкой уловки.
  
  
  Ортобузда ак крашеном ак боек менен дереве дрожал запятнанный сломанный гвоздь; же чыгарууга эмес, андан бир жарым миллиметр жумшак, карагай сыяктуу миниатюрная жебе, бардык жабылчу смертельным ядом, көз курч чейин треснутой башка тараптар .
  
  
  Уворачиваясь бир, айланта бийик соккудан Чанга сол кол, ударил, аны битой боюнча эго оң руке алектенген цеплялась үчүн отургуч. Чан отошел менен блеском козголгон көз алдында.
  
  
  Аны билген, ал ждал: бир учурда безрассудства. Качан анын, наклонился үстүндө жолу үчүн келтирүүгө сокку, менин спин жана шея калышкан незащищенными алдында эго сол колу.
  
  
  Эгер ал удержался жерде жана продолжал маттар үчүн нижнюю бөлүгү орундук болсо, анда менял болмок ашык эмес больное запястье карата таза жана акыркы сокку сол колу в мою шею. Ушунун сунуш, ал мен эмес собирался повторять, бирок Чан надеялся, мен бул сделаю.
  
  
  Аны жай подтолкнул карата ага отургуч, угрожающе размахивая дубиной. Ошол учурда жыгач кайрадан көрсө чегинде досягаемости, Чанг вытянул правую руку жана жадно схватился үчүн отургуч.
  
  
  Биз кайра жатып өз позициясын үчүн перетягивания казан айланасындагы орундук, протягивая эго руку к моей максаттары, ал эми анын прыгал взад жана алдыга уклоняясь анын неустанной чабуулдар.
  
  
  Капысынан анын упал болуп жаткан жана выскочил камактан орундук.
  
  
  Башталган экинчи длинный ноготь оң жагында руке Чанга отломился жана бесшумно упал болгон албайт.
  
  
  Адегенде ал успел оправиться кр туусунун уруксат аткаруу, аны кайра туруп. Жана үнү биринчи жолу анын увидел коркуу аралыгын ак-эго көз алдында. Курал эго оң руке эми-жылы таптакыр тупым.
  
  
  Аны кайра схватился үчүн отургуч. Антсек кадам, ал Чан алмак игнорировать гана баасынын смертельной коркунуч. Вытянув левую руку, ал кайра ухватился үчүн нижнюю бөлүгү жыгачтан. Жана добуш берүүгө биз турдук ал жерде да, эки дуэлянта бетиндеги өлчөмү менен носовой жоолук, бардыгы бир нече кыймылдардын жана өлүмү өтө близко.
  
  
  Анын мэриясы менен искушением подойти карата Чангу алдында ушул смертоносными кинжалами менен өмүр үчүн тобокелдик үчүн размозжить ага болгон адам бир ударом дубинки. Ар секундой шансы становились көбүрөөк в мою пайдасына. Аны эки эсеге сократил арсенал передо мени менен. Анын алмак жетишүүгө түрткү берүүгө өзү подождать. Бирок Чанг көргөзмөгө коюлган март. Ал бросился аркылуу отургуч, выставив карашат алдыга катары адамдык копье.
  
  
  Анын бросил биду, прыгнул жагына жана схватил эго запястье эки тарап тең жыйынтыгындатапшырышкан. Эго когти дегенбиз мою күнөөкөр денелик табият, словно буунун малык блестящих клыков. Эго мускулистое денеси растянулось карата столунда адам төмөн.
  
  
  Анын убрал бир руку менен эго запястья жана локтем прижал эго шею карата столу, ошондой эле башка отвел эго руку деп билдирет аймактык кабарчы. Ал мэриясы менен моим салмагы жана моей хваткой, нервдер жана булчуңдун порвались, жана гы сынып калат. Эго оозун корпустан безмолвном крике. Качан анын ослабил басым, анын колу беспомощно сариев карата чети орундук. Тьонг лежал, катуу дыша. Эго көздүн выражали мучительную ооруу жана безмерную жек көрүү.
  
  
  Аны отступил мурун жана посмотрел ага.
  
  
  Биз эки увидели бул бир эле учурда: сломанный ноготь дагы торчал нарын дереве, жана ал билген, бул Чан чечти схватить анын карабастан, оору жана бесполезную руку үчүн пайдаланууга эго өзүнүн акыркы атаке. Качан гана ал өсө баштады өз невредимой оң руке, обошел аны эго жана нанес эму сокку өкүлүнүн кубогуна арналган ордо оюну боюнча шее капталдагы тарап колуна, отчего эго, адам треснулось жөнүндө берилди....
  
  
  Ужасный жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына вырвался айланасындагы эго внутренностей, качан жана ал шталь крутиться катары дракон, качаясь взад жана алдыга поверх, ак алтаря карата отургуч.
  
  
  Оң көздүн тегерегиндеги торчал осколок-жылдын ногтя. Ал дагы кричал, учурда анын денеси сдалось яду, соскользнув менен орундук менен глухим стуком приземлившись болгон албайт.
  
  
  Менде болгон эмес убакыт сарптоого эго-биздин благоговение алдында мертвыми, биз анда улантуу үчүн көрүү карата өлүгү Гвидо жана Чанга бул мрачной аренада. Менде болгон кайсы-кандай иш алып доктору Инурису аны тез өсө баштады тепкич боюнча.
  
  
  Сыртына үйдүн анын услышал рев мотора "Мерседеса". Анын чыкса аркылуу дверной проем бул жолу ошол учурда машина откидывая шагыл, выехала менен подъездной жолдор жана скрылась үчүн-биринен үйдүн. Аны көргөн күчү карата алдыңкы сиденье, борющуюся менен отвратительным сумасшедшим.
  
  
  Качан анын дошел чейин бурчунун виллы, машина находилась на вершине склона, спускавшегося карата воротам. Ал болмок у дарбазалар мурда мени, бирок доктору Инурис керек остановиться ачуу корпусу. Анан аны эго догоню жана размозжу эму череп жалал-кешью. Доктору Инурис керек, ойлогон эле.
  
  
  Эшикти оң распахнулась жана денеси кыздар, закрученное эго колу, вылетело головой алдыга.
  
  
  Аны бросился ага, качан машина рванула карата воротам. Тилиги завизжали запугивание, качан Инурис кескин остановил аны жана вынырнул, айланасындагы машиналар. Үчүн фармацевттик кызматтын ал отчаянно өтүүгө аракет кылган дарбазасын ачуу.
  
  
  Менде азыр жок бул убакытта.
  
  
  Аны түштү болуп жаткан катар менен жети ошондо аны башка колуна. Глядя эй нарын адам, ага кайра услышал рев кыймылдаткыч, качан Инурис выехал айланасындагы дарбазалар.
  
  
  Кыз зашевелилась.
  
  
  Бул чыгышында асман болуп калды светлее. Туман рассеялся менен көйнөк дул освежающий ветерок.
  
  
  Кыз капысынан төмөндөгүдөй аң, аны көздүн расширились коркуудан.
  
  
  — Эми бардык тартипте, — деди мен, чың обнимая аны. "Ал катышуучулардын, жана, мен ойлойм, ал качандыр бир вернется буга".
  
  
  Аны почувствовал катары, чыңалуу анын теле ослабло аркылуу бир нече мүнөт ал посмотрела мени жана сумела улыбнуться.
  
  
  Ушунун эң жакшы.
  
  
  
  9-Глава
  
  
  
  
  Биз сидели на ступеньки крыльца менен напитками, алар анын вынес ичинен. Нарын скотче, ал у Инуриса, жок эч жаман. Кыз выглядела нормалдуу кошпогондо, бир нече царапин карата локтях.
  
  
  Анын спросил аны эмес жегиси жокпу, ал! " деп, бирок ал покачала головой. Мен алмак эмес винить аны. В нарастающем рассвете вилла выглядела эмес, абдан привлекательно. Куски отколотой жана разбитой розовой штукатурки вздулись жана темные так түшкөн ржавчины распространились боюнча бардык бетинин катары лопнувшие капилляры на носу эски пьяницы.
  
  
  Жок, ал эмес алмак винить аны болсо, ал көп нерсе жегиси кириши. Үчүн нах бул жылы чын эле үйү с привидениями менен воспоминаниями жөнүндө ушул ужасах да жок өлүктөрдүн Гвидо жана Тьонга катары кошумча, жуткой нотками.
  
  
  Ал прислонилась бир айланасындагы облупившихся жыгач колонналарды жалал-бурчунда тепкичтер жана уставилась на море.
  
  
  Анын деди эй, эмне Гвидо жана Тьонг каза болгон. Новость ал восприняла кивком алмаштырбай ушул сыяктуу нерселер болбой койбойт дүйнөдө, жерде адилеттүүлүк дайыма жүрүп жатат өзүнүн чередом, ал эми жамандык мүмкүн эмес болтурбоо возмездия.
  
  
  Мен настаивал үчүн ал говорила. Ал жумшабасак, бул жетиштүү, качан даяр болот. Аны билген бул. Бирок, эй, адегенде керек болчу посидеть жана насладиться свежим бризом, ароматы бар ийне жалбырактуу дарактар жана восхитительным аң-деп ал свободна-жылдын илимдин доктору Инуриса жана эго маленькой банданын.
  
  
  Запрокинув карашат, с золотыми ачылды, окшош ордуна коюуп койгула эски колонне, ал наслаждалась таза абасы, жаңы күн.
  
  
  Качан ал акыры заговорила, анын добушу абсурдно задумчиво. "Бул жерде ошондой эле мило", — деди ал. — О, мен иште эске откровенными бул жерде, бул жерде, бул жерде. Мен иште эске бул жерде, бойлото Ривьеры менен деревьями, тазалоо, морем, асман жана солнцем. Отель эле анын прийти буга башка убакытта менен хема-анда башка. Бирок ал тургай ушундай адам катары доктору Инурис мүмкүн эмес стереть эго красоту. Эми да качан анын бул жерде жок, аны мамлекет тарабынан кепилденген юридикалык жардам болмок калышы бул жерде. Жок дегенде убагында. Бирок мындай болушу мүмкүн эмес, жок азыр. Менде дагы бир иши. Кууп жиберет Инуриса болду гана башталышы, жок дегенде мен үчүн. Сен эмес думаешь, ал вернется, Ник?
  
  
  Аны покачал головой. — Жок, ал эмес, буга вернется, — деди мен. — Бирок бул эмес, демек, ал көп эмес пайда болот. Аны билген мындай адамдардын катары ал эртерээк. Алар эмес, башка, качан ih унижают. Алар жетишүүгө түрткү берүүгө мүмкүн эмес, деп ih пландары тандалып испорчены. Качан алар америкалыктар, алар, эреже катары, мектеп отомстить. Алар успокоятся, азырынча отомстят, ал тургай, эгерде бул уйдут-жылдар. доктору Инурис дал ушундай адам.
  
  
  — Анда сен ih останавливаешь?
  
  
  — Сен убиваешь ih. Бул бешеных айтылды.
  
  
  Ага болгон көк жумушчу көйнөк менен бир нече расстегнутыми пуговицами үстүнөн жана выбеленные джинсы. Эртең менен, андан кийин ужас түндүн жана кийимге, аны ал наспех схватила айланасындагы чемодана өзүнүн бөлмөсүндө, анда бир туура эмес кыймыл мүмкүн заставить Гвидо выстрелить, ал выглядела ошондой эле жакшы, эгер жакшы эмес да эртең менен, анын казино, ошол учурда аны биринчи жолу увидел ee.
  
  
  Ал подтянула болуп жаткан жана обхватила ih жыйынтыгындатапшырышкан. Ал склонила карашат үчүн жаба адам өзүнүн золотым плащом, закрывавшим бардык тышкары, көздүн жана лба. Ал посмотрела мени менен кончиков өз колен.
  
  
  "Сен можешь посидеть бул жерде, Ник," деди ал. "Сен освободил мени-жылдын илимдин доктору Инуриса. Мунун баары, мен просила.
  
  
  — Аны, кажется, ал припоминаю про заказ жөнүндө өлтүрүүгө беш франков, — деди мен.
  
  
  Ал өлкөдөгү демократиянын дүйнөлүк деңгээлге карашат жана улыбнулась. "Менин оюмча контракт аткарылган", - деди ал. "Мен эмес деп эсептейм сени хема-анда вроде Гвидо, ал убивает сыч, көңүл ачууга".
  
  
  — Геморрой жок, — деди мен. "Бирок кээ бир адамдар жөн гана керек убиты. Жана мага кажется, бул доктору Инурис — бир айланасындагы мындай адамдардын.
  
  
  — Сен укуктарын караганда думаешь, — деди ал. — Бирок, бул эмес болушу керек твоей көйгөй. Мүмкүн, анын смогу табууга жардам башка жерде, эгерде ал мага понадобится.
  
  
  — Менимче, эми бул менин проблемасы, — деди мен. "Балким, андан кийин доктору Инурис захочет болушу иши менен тобой, аны подумал, бул өзүндө да бар кайсы-бул мен үчүн. Анын айткан сага, балам, ал эмес, башка, качан аларга кылуучу нарын ih пландарда. Жана ага ишенем, - деп бир аз бузса эго пландарын. Бул мүмкүн заставить мени жаман уктап, гадать, анда ал, ал замышляет, же, мүмкүн, думая, ал затевает кандайдыр бир интригу алектенген мүмкүн эмес алсак, имиш, пайдалуу үчүн менин ден-соолук.
  
  
  — Менимче, сен укуктарын, Ник, — деди ал. — Бирок сен можешь позаботиться өзү жөнүндө. Сага кереги зацикливаться на мага жана менин заботах.
  
  
  Анын хранил. — Сен хочешь үчүн бул ушунчалык?
  
  
  Ал посмотрела мага жана эч нерсе деди. Ал жөн гана посмотрела мага көзүнө. Аны көргөн да, слезы сүйлөштү анын көз алдында. Ал покачала головой жана катуу сглотнула.
  
  
  Анын sel бир катар аны менен жана торугарт анын мойнуна. 'Ошондо бардык тартипте. Эмне эле бул бизге болчу, биз бардык исправим бирге. Жакшы?'
  
  
  — Жакшы, — деди к. талиева менен кеңири улыбкой.
  
  
  "Айтмакчы, — деди, мен — мен ойлойм, глупо разбивать выигрышную комбинациясын кармоочу. Анын болмок бизге эмне үчүн эмес пропустил агымы бул дүйнөнүн".
  
  
  — Рахмат, Ник, — деди ал.
  
  
  — Эми бир, — деди мен.
  
  
  'Эмнени?'
  
  
  "Искренне азыр, тез, биринчи кезекте караганда бул нерсе дагы ишке ашырылат, жок болмок сиз жөн эле айта мага өзүнүн аты-жөнүн, жана мунун баарын эмне?"
  
  
  — Бул долгая история, — деди ал. "Эмнеге сага эмес налить өзү дагы выпить эмес присесть буга, у колоннанын, анда сага болот поудобнее".
  
  
  Анын хранил. "Мен даяр кылуу мунун баары. Бирок адегенде караганда анын сделаю дагы бир кадам, биринчи кезекте караганда асман рухнет, же койдун крыльца упадет карата сизди, же споткнусь чеги жөнүндө жана сломаю өзү шею, анын отель болмок билүүгө, ким сиз жана биз пытаемся керек.
  
  
  Бул вылетело боюнча nah, бул автоматная кезекте.
  
  
  "Менин атым Пенни Доун, жана биз пытаемся болтурбай кражу 15 миллиард доллар у Кошмо Штаттардын".
  
  
  
  10-Глава
  
  
  
  
  Пенни Доун. Анын произнес бул аты-жөнү менен бир нече жолу ичимден, азырынча смешивал балмуздак менен крепким напитком, ал налил өзү. Бул аты эй подходило. Бул соответствовало анын жизнерадостности, анын золотым волосам, загорелой коже жана анын даярдык көрүү-бул, качан шансы повернулись каршы нах.
  
  
  Анын sel тескерисинче нах у подножия колоннанын. "Эми, Пенни, расскажи мага бул тарыхка".
  
  
  Ал прижалась головой карата колонне үчүн күн обогрело анын усталое адам. Тарыхы "Пенни Доун, — башталганга ал жумшак жана задумчивым үнү менен, — башталат тарых Филиппа Доуна, менин атасы..."
  
  
  Филипп Доун туулган Кытайда үй-бүлөдө америкалык миссионера. Алар арасында сынак в деревне, анда алар ухаживали багуу, помогали кедейлерге жана кайда өтсө балалык Филиппа Доуна. Кытай жашоо образы жалгыз деп билген жаш Филипп.
  
  
  Чөйрөнүн көптөгөн досторду эле жаш Филиппа Дона болчу атындагы куурчак Цзи Шань Джо. Бул жылы худощавый горбатый айым менен узун белыми усами, свисавшими боюнча обеим тараптарга rta. Эго тери болду похожа на пергамент, бирок колуна алынды зым ийилчээк, анткени өспүрүмдөрдө. Жалал-жаш-жылдарга Цзе Шань Джо жылы таанымал фокусником.
  
  
  Филипп Доун болчу любимцем старика в деревне, жана ал билген Филиппа айрым өзүнүн трюкам. Джи любил головоломки жана татаал буюмдар. Ал алмак жүргүзүүгө көп саатка вырезая предметтер сыяктуу замысловатые кпп ал собирал, - коробка ичиндеги кпп ичиндеги кпп болгон алмак ачууга гана кимде ким билген ih татаал, бирок жөнөкөй комбинациясын кармоочу. Нажатие бир жери, жеңил постукивание боюнча башка заставляло коробкага ачылышы.
  
  
  Цзи Шань Джо билген эле жаш Филиппа искусствого бул трюков, жана ошону менен бирге убакытты, качан Филипу пришлось увезти өз ата-энесинин Да, аны ал эч качан билген эмес, ал шталь абдан искусным түзүүгө ih. Татаал головоломки Джо . Эстеликке жана анын урматына ih достук атындагы куурчак подарил Филиппу бир айланасындагы өз шкатулок, чыгарма искусство, покрытое сонун белектер тапшырылды боюнча слоновой сөөктүн. Филипу Доуну-жылы он жыл болгон, анын ата-энеси вернулись в Да. Ал эч качан забывал биз, старика, биздин эго сглаза. "Ак-полна волшебства", — деди Цзе . Шан Джо бөлүгүнүн айткан мальчику. "Эч качан билесиңби, кандай хитрости ал сыграет же кандай кереметтер произведет. Бул величайшее шоу бардык жүргүзү".
  
  
  Проживая Америкада, Филипп продолжал разгадывать головоломки жана фокусы. Ал любил кулпулары. Кулпулары менен ключом, кодовые кулпулары — мунун завораживало аны. Качан Филипп түштү университетке, ал изучал инженердик ишти жана кандайдыр бир учурда пошел иштей турган фирманы алектенген разрабатывала коопсуздук тутумдары үчүн банктык. Бул кадам " идеальная жумуш үчүн Филиппа Доуна.
  
  
  Бир эртедир-өзүнүн карьерде ал баштаган сатып алууга белгилүү бир беделин рахмат өзүнүн каалоосу, албетте, волшебному таланту долбоорлоо системалар коопсуздук. Качан карата ага сырдуу башка фирманын, ал өзү занялся бизнес. Эске эго беделине, неудивительно, өкмөт чогулгандарга связалось менен алар үчүн алынган тапшырмалар.
  
  
  Золотохранилище жана Форт-Нокс болуп калды АКШДА дээрлик синонимами. Бирок, көп адамдар билишпейт, азыр сактоочу жайга Федералдык резервдик системасынын алдында Нассау-измельченного манхэттенде. көп алтын караганда, кайсы бир жерде дагы дүйнөдө. Жана качан өкмөтү решило модернизациялоо бул сактоочу, ал кайрылган карата Филипу Доуну.
  
  
  Пенни Доун переместилась жана поджала бутту алдында өзүнө. Анын келдиң эй, дагы стакан, жана ал сделала глоток, рассказывая өзүнүн тарыхына.
  
  
  — Жакшы, - деп Филипп Дөң — честный адам, — деди мен.
  
  
  — Ошондой, — прошептала ал, — бирок бул окуя эмес, про ага. О, ошондо ооба, — поспешно деп кошумчалады ал. "Жок заблуждайтесь бул эсебинен. Акча, алтын же нормативдерин; - идентификациялоого, же эмне болмок, алар бизди просили эго коргоого, анын бул волновало. Ал үчүн болгон татаал милдети болуп иштеп чыгуу нерсени мындай караганда Цзи Шань Джо болмок горд. Добуш берет деп двигало аларга. Долбоорлоо кулпулардын бүтүндүгү, алар жөнөкөй жана татаал бир убакта".
  
  
  "Ошондуктан системасын модернизациялоо коопсуздукту сактоочу Нассау-стерт эго болгон эң чоң милдет", — деди мен. — Ал москвадагы?
  
  
  Ал улыбнулась загадочной улыбкой. 'Ах, ооба. Ал жасадым. Бул величайшим шедевром жалал-эго жашоо..."
  
  
  Өкмөт сүйөт бекитүүгө экенин эч ким билбейт комбинациясын кармоочу үчүн зарыл сейфти ачуу, бизге кимде жок керектүү маалымат үчүн кирүүгө жардам берсе ага. Бирок, албетте, Филипп Доун — жалгыз адам, ал билет эго. Жана алар менен хорька, ал спроектировал сактоочу өкмөтү наняло эго үчүн, консультант катары кармап сапатын ih коопсуздук чараларын. Ал киргизет зарыл болгон бардык оңдоолорду ылайык алар новостями мындай облустарында, коопсуздук же ыкмаларын уурулуктун. Ал өзү жөнүндө биротоло чечим кабыл алат, анын ким болот нанят катары куралдуу коргоо, турмуштук маанилүү бөлүгүнүн системасын коргоо. Филипп Доун алмак прожить долгую жана счастливую айыл. Турмушка кадам " деген сөздүн жакшы жагы. Ал абдан уважаемом жободо, ал женился на сонун джин жана алардан болгон кызы, анда алар экөө тең абдан преданы: Пенни.
  
  
  Бирок жашоо болгон полна эч кандай уловок, Цзи Шань Джо айткан бул ошондой эле көп жолу. Жана бир жолу бул роковая магии өзгөрттү бардык.
  
  
  Болчу душный жайкы күнү жана үй-бүлө Доун поехала на пляж үчүн спастись-жылдын гнетущей шаардык жары. Качан алар вернулись кечинде жагат уставшие жана отдохнувшие, Алар бардыгы болуп бир нече милях чейинки үйлөр, качан бул төмөнкүлөр болду. Айдоочу автомобилдин, ехавшего экинчи жагынан эмес справился менен башкармалыгы жана жалал-мочка мочку столкнулся менен автомобилем Доуна. Аялы Филиппа болгон убита каражаттары тез арада алуучуга жеткизилет. У өзүнүн Филиппа-жылы бардыгы болуп бир нече царапин. Бирок Пенни Доун шаарында головой аркылуу лобовое айнек. Ал ушул жаман изуродована.
  
  
  Врачтар перевязали девочку катары экенбиз, бирок дешти Филиппу көп, алар эч нерсе жасоого мүмкүн. Ал калат шрамах бул өмүр; ал эми Филипп Доун болчу уязвлен чувством күнөөсү үчүн бул кокустан болгон кырсык, имевший мындай өтө начар натыйжасы үчүн эго баланын. Пенни росла, конфликт менен жестокостью, аны мүмкүн көрсөтүүгө башка балдары: насмехаясь үстүндө анын изуродованным, покрытым шрамами адам. Похоже, Филиппа бул задело көп Пенни. Ал всячески баловал Пенни, компенсациялоо үчүн быйыл анын уродство, ал болуп калган үчүн ага караганда болсо, вроде навязчивой идеялар. Ал возил аны экстравагантные саякат, отправлял жалал-мыкты мектеп, нанимал мугалимдерди түйшүккө салып келет жана пения, мугалимдердин танцев, водили аны концерттерди, иш-балет, анын театр, баары үчүн нах. Жана, албетте, водили ee боюнча бардык пластическим жүрөк өлкөнүн.
  
  
  Казалось, ар бир ай болдум, башка врач, жана ар бир айда бир эле ревматизма: рубцовая кездеме, деформациясы абдан эле толук. Көп эч нерсе болбойт болчу керек. Повзрослев, пойдя мектепке жана алып, диплом, Пенни научилась жашай баштап, өзүнүн шрамами. Ал жакшы приспособилась жана считала, бул анын ак аяктады. Бирок анын атасы упорствовал, каршы анын протестам, анын просил бул волшебного хирург, анын эмес, а дегенде.
  
  
  Бирок, көрсө, ал бар. Жана бир жолу ал эскертүүсүз жана күтүүсүздөн келбесе в офис Филиппа Доуна манхэттенде.. — Мен да түшүнөм, — деди бул адам, — сиз жумуш жана маселе чечүүнү кааласаңыз хирургдун үчүн өзүнүн кызын?
  
  
  - Ооба... бирок ким, сиз...?
  
  
  — Мен ошол хирург, — деди эркек. 'Алам, анын берсин өзүнө? Доктору Лотар Инурис.
  
  
  
  11-Глава
  
  
  
  
  Анткени башка көп нерселер. Инурис болбосо көңүлгө жөнөкөй бартер: жетүү хранилищу Федералдык резервдик системанын ордуна жаңы адам үчүн Пенни.
  
  
  Бул казалось смешным. Гана сумасшедший сунуштады эле, бул, жана гана сумасшедший алды болмок бул. Бул демек, бул Лотар Инурис жана Филипп Доун алынды бирдей сумасшедшими. Эгерде Филипп Доун жана боз-булуң айылынын тургуну с ума, анда ал боз-булуң айылынын тургуну с ума жылдын сүйүүгө өзүнүн кызын. Бардык ата-энелер мектеп нерсени жасаш үчүн, өзүнүн балдары; Филипп пошел карата акыркы чара. Жана баасы жогору болгон үчүн Дона Филиппа. Эго үйүнөн төлөөгө эң жогорку бааны өзү алмак өзү жетишүүгө түрткү берүүгө: жок эго шедевра. Склеп, ал спроектировал ээ болот жана темир-бетон дубалдар. Бул жыйырма жети метр төмөн көчөсүнө Нассау. Сыртына дарбазалар менен замысловатой системасы менен кош ачкычынын. Бирок жетүү өзү хранилищу аркылуу ишке ашырылат ичке өтүүгө аркылуу трехметровый девяностотонный болот цилиндр. Цилиндр вращается жүз сорокатонной раме. Качан кирүү жабык, цилиндр поворачивается ошондой эле алыс, ал рама толтурулат туруктуу сталью, андан кийин погружается бир сантиметр да чоң тыгындар нарын бутылке. Ал герметичен, өтпөс жана заперт убакта эмес, айтам азыр жөнүндө бардык электрондук аппаратура, телекөрсөтүүдө жана башка прицельном жабдууларда, ошондой эле системасында адамдардын коопсуздугун турган айланасында бир айланасындагы ири бөлүмдөрүнүн мындай өлкөдө: снайперы дайыма машыгат. менен стрелковым жана автоматтык курал-жарак.
  
  
  Системасы сигнализация мүмкүн заблокировать ар кандай чыгышы тегерегиндеги имараттардын. Ал эми ичиндеги сактоочу жайлар бар запертые отсеки, тройные кулпулары. Алар негизинен төмөнкүлөрдү камтыса болжол менен он төрт миң тонна алтын куймаларда боюнча АКШ жана жакын жетимиш башка өлкөлөрдүн. Ар бир бруска орозбек болжол менен он эки фунт акча бөлүнгөн. Бул нерсе болсо, эмне болот пронести в кармане, жана сизге жоюуга мүмкүн эмес муну незаметно менен целым парком машине.
  
  
  Достать жерден алтын болчу загадкой алектенген Чжан Цзи Джо жакты болмок. Жана эму эле жакмак чечим Филиппа Дона. Ушунун жөнөкөй жана татаал бир убакта.
  
  
  Биринчи жолугушууда эки эркектердин ур-адам адамга тартып, өздөрүнүн шарттары менен. Филипп Дөң, адам, одержимый трагедией өзүнүн кыздары эмес, дароо чечти алмашууга өз ашыруунун уникалдуу магию карата магию илимдин доктору Лотара Инуриса. Веб-көйгөй заключалась ишеним көрсөтүүдөн.
  
  
  -- Бирок, жол менин, -- деди доктору Инурис: "Биз эки алабыз доверять-бирине окшоду. Анын ишенем, сиз башкармалыгы ушул токтом менен бул долбоор чейин ийгиликтүү аяктаган, жана сиз тийиш доверить мага успешную операцияны сиздин кыздары. Сизде тандоо жок.'
  
  
  — Албетте, сен укуктарын, — деп жооп берди Филипп Доун. — Эч ким, повторяю, эч ким айта албайт деп алам аны. Анын усовершенствовал эң алдыңкы ыкмалары. Менин жеке ыкмаларына негизделген, көп жылдык изилдөөлөр.... Ал эми анын жалгыз хирург дүйнөдө, ал вылечить рубцовую кездеме, поразившую сиздин кызы, жана берүүгө эй гана эмес, жаңы, бирок красивое адам".
  
  
  — Эми аны, — бесстрастно, - деди Филипп Дөң, — анын жалгыз дүйнөдө, кимде бар толук маалымат коопсуздугу жөнүндө алектенген талап боюнча сиздин каалоосу.
  
  
  'Дал ошондой. Демек, эч ким боюнча биз эмес, пайдалуу ачыкка чыгарууга болгон ишенимин дагы башка эмес да, чынбы? Анда, ал жөнүндө просили экөө тең эркектер болгон зор ишкана. Инурис, намереваясь сбежать менен болжол менен алтынчы бөлүгүндө алтындын дүйнө, казып алынган менен незапамятных жүргүзү, берүүгө макул Филипу Доуну ишенимдүү персонал болгон болсо ошончо убакыт, бул канча болот зарыл. Бирок сыч өздүк коопсуздук ал баш тартса атоого башка главарей тиешеси бар бул крупному ограблению. Ордуна ал макул уюштурсун операцияны Пенни, эгерде Филипп продемонстрирует өзүнүн кызматташуу менен камсыз кылып, кирүү золоту. Качан гана узак мөөнөттүү пландаштыруу жетет бесповоротной стадиясында, ал баштайт трансформациялоого Пенни. Бул кражу алтын уйдут айлар, а балким, жылдар. Операция улантылат аз жекшемби күндөрү өтөт.
  
  
  Барганга чейин эле, закончилась ih биринчи жолугушуу, Филипп Доун жана Инурис системасын иштеп чыктык, ачык-айкын байланышты. Жана Филипп деди доктору, деп сообщит эму, качан болот даярмын аткарууга киришүүгө, өзүнүн планын.
  
  
  Ошол күндөн тартып Филипп Дөң казался кызын таптакыр башка адам. Биринчи жолу көп жылдардан ал казался счастливым жана веселым. Пенни эмес задает маселелерди бул тууралуу өзгөртүү түстөгү быстром көбөйтүү. Эй, к верить, ал акыры смирился менен кырдаалга. Бирок бул бакыт объективдүү жетишсиздиги. Пенни документтерден, бул ee атасы убакыттын өтүшү менен болчу поглощен лихорадочным чыңалуусу жана качан билдирди ал өзүнүн тынчсыздануу, ал объяснил бул волнением жаңы долбоордун. Пенни токтолду бул. Ал сүйүнүп жатам, ал көп эмес таскает ee боюнча, өлкө боюнча всяким врачтарга, жана ал поглощен өзүнүн иш. Ал деле байкадым эго өзгөргөн сырткы кебетеси; эго чачтары менен, жылдар менен поседели-жылдын жаратылышты; бирок бара-бара бири-эго "жаңы долбоорун" ал похудел жана согнулся. Эго адам морщинистым жана эски. Акыры, бир жолу түн ичинде ал байкадым эго жеке өзгөртүү.
  
  
  Ал келди үйгө эртедир, жакшы настроении жана налил эки стакан өзүнүн мыкты хереса, одина, айланасындагы алардын берди эй. — Тост, Пенни. Выпьем үчүн волшебство жашоо".
  
  
  Пенни посмотрела болгон атасы менен веселым недоумением. Өткөн жылдар менен ошол хорька, ал видела эго ушундай счастливым. — Эми эмне болуп, атам?
  
  
  Филипп Доун sel өзүнүн любимое кресло. — Эртең кечинде сизди болот оперировать хирург. Жана сиз проснетесь, сизде болот, жаңы адам. Жок калат, жана издин-жылдын твоих эски шрамов жана операциянын изи. Пенни недоверчиво посмотрела ага.
  
  
  — Бул чындык, — деди ал. Ал поставил стакан жана спорт руку, словно клянясь. — Мен таптакыр олуттуу. Аны көргөн ишти бул адам айтам сизге, эму жок кени күн".
  
  
  — Бирок, атам, — деди Пенни. "Мага чынында эле азыр баары". Филипп Дөң кивнул. — Мен билем, — деди ал. — Ошондуктан ага горжусь тобой. Бирок, Пенни, мейли, давай бурбасак талашуу. Ал тургай, эгер сага баары, суранам, сени, сделай бул мен үчүн, үчүн старика. Для твоего атасынын үчүн пайда алып келиши эму бакыт жана кубаныч.
  
  
  Пенни эмес түздү эмгек кабыл алынсын мындай өтүнүчтү. Ал подошла карата ко атасы жана поцеловала эго анын щеку. Филипп торугарт Доун уюштуруучулар.
  
  
  — Ооба жардам сизди Кудай, — деди ал. Слезы текли боюнча эго щекам. "Жок сойди, атам", — деди ал. Гана "кубаныч". Ал задумалась. "Скажи мага, мен буду мындай көрүнүштө?"
  
  
  — Боюнча правде болмок, мен билбейм, — деди Филипп. "Мен калтырган бардык болгон дарыгердин. Ал муну билет. Бирок ал мага да көп, сен будешь абдан, абдан кооз.
  
  
  "Похоже, ал өтө зор киши".
  
  
  — Ооба, абдан эң сонун, — деди Филипп.
  
  
  "Расскажи мага жөнүндө nen?"
  
  
  "Бул тууралуу өзгөчө нечего айта. Бирок прекрасный адам. Добуш өзүндө болдум, начар, задумчивый.
  
  
  — Ал? Бул ким? Кайдан ал?
  
  
  "Бул неважно". Ал казался дээрлик рассерженным карата к маселелер. "Ал мыкты, өз облусунун, жана бул жалгыз олуттуу учуру эмес да, чынбы?" Эго тон смягчился. "Атам, — деди Пенни, — сен эч нерсе хочешь, мага айтып бере?"
  
  
  — Жок, жок, — деди Филипп менен жасалма улыбкой. — Бул таптакыр андай эмес. Добуш берүү жөнүндө гана nen өзгөчө нечего айта. Мен иште көңүлгө кандай айырма? Маанилүү натыйжа".
  
  
  — Мунун баары абдан странно, папочка, — деди Пенни.
  
  
  "Эми, мындай дагы эмес,
  
  
  Бул ж? Жана анын бир аз нервничаю, үнү бардык, эми качан бул близко. Жана сиздин шквал маселелерди да жасабайт эго жакшы.
  
  
  — Эми, мен эмес вижу бул зыяндын. Бул үчүн estestvenno. Акырында айтаарыбыз, бул абдан маанилүү. Мен иште көңүлгө, сиз эле эмес калтырышкан мени кайсы-анда подозрительному доктору.
  
  
  Филипп Дөң вскочил алмаштырбай эго пнули.
  
  
  'Папочка.'
  
  
  Ал баштаган рыдать. Эго кызы опустилась болуп жаткан бир катар аны менен. — Мен ойлойм, сага жакшы айтып бере мага бардык, — деди ал. Филипп поднес колуна жакка. — Мен айта албайм, — деди ал ортосундагы рыданиями. 'Мен айта албайм муну.'
  
  
  — Сен тийиш, — деди Пенни.
  
  
  Ал эми качан рыдания токтоп калды, Дөң Филипп, дагы закрыв адам жыйынтыгындатапшырышкан айтып кыздары, ал жасадым. Ал билдиргендей, ал бул аспаптын үнү сырдуу жана доктору Инурис сумел үчүн бир нече жыл кое жаңы адамдарды, туура доктору, бардык негизги посттору коопсуздук айланасындагы сактоочу жайларды. Кээде Филипу бөлмөлөрүн ачкан бул удавалось, мисалы, качан уходила мен стараюсь гвардиянын жана приходилось жалдоо жаңы. Филипп Дөң устроил болгудай качан жаңы адам приводил доктору Инурис тота болчу выбран болуп дайындалды. Бирок, бул дагы бардык. Эркектер уходили сейрек дарылоо. Маалымат менен чогултулган жана берилген Филиппом, Инурис организовал анда, ал назвал "магическими исчезновениями". Охранник исчезал, бирок эч ким бул тууралуу билген эмес. Анткени дароо үчүн ээлөөгө эго-орунду жана ишти аткарууга болобу, менчик болобу, болгон идеальный обондорун жараткан илимдин Инурисом.
  
  
  Аркылуу кандайдыр-бир кезде бүтүндөй системасы сактоочу жайларды болуп калды көзөмөлү астында целой командалар, сосредоточенной бир: алтын уурдоого.
  
  
  Чечим, найденное Доном Филипом, - жылы абдан эле жөнөкөй, сколь жана татаал. Сложнее бүткүл болчу деген эркектер, бирок доктору Инурис бул жасадым. Ошондой жөнөкөйлүгү заключалась экендиги Филипп Доун башынан эле билген, бул кажети деле жок пайдалана грубую күчүн жоготту үчүн кирүүгө жардам берсе анын өзү жараткан неприступное сактоочу жай. Нарын металле эмес алсыз болду. Начар жери, бачым, болчу охранниках.
  
  
  Эми операция болуп калды кыйла легче. Көпчүлүк бөлүгү алтын, принадлежавший АКШ. Айрым боюнча эмес уютмаларды принадлежали башка өлкөлөргө жана качан керек төлөп берүүгө карыз, "укладчики алтын" өзүнүн атайын бут перемещали алтындын керектүү жылды отсеке жардамы менен гидравликалык көтөргүчтөр жана ленточных мисалдары.
  
  
  Ар бир күнгө расписание боюнча белгиленген Доном Филипом, ар бир охранник перемещал алтын уютмасы жана заменял эго фальшивым, мында эч ким эч нерсе билген эмес, андан өзүн күзөтчүнүн, жана ал собирался бул жөнүндө айтуу. Бул термиты разъедают үйдү. Жай, бирок натыйжалуу. Бир нече жыл бою жоголуп кетти миңге эмес уютмаларды. Адатта, качан шарттарын считались таптакыр коопсуз, грузовик забирал жана доставлял чоң жүктөр. Аркылуу белгилүү бир убакытка саны алтын куймаларды, калган сактоочу жайда болуп калды санынан аз эмес уютмаларды поддельного алтын. Миллиарды алынды украдены. Бул убакта алтындын баасы дүйнөлүк рынокто калган стабилдүү: 35 доллар унцию. Андан кийин капысынан айкалышы күчтөрдүн башталган высасывать күчүн жоготту доллардын. Болчу напечатано өтө эле көп доллар. Болчу, абдан көп кагаз акча. Ишенимди доллару башталган ослабевать. Эл отель алтын.
  
  
  Расмий түрдө алтын көп баалуу. Расмий доллары стоил аз жана боюнан көп кууп жиберет алтынга, подальше-жылдын доллардын. Качан великие финансылык акылмандар саламдашканы келгени айтылат эмеспи дүйнөсүнүн чечишти түзүү эркин рынок алтындын баасы взлетела чейин көп sta доллар унцию.
  
  
  Баардыгы даяр финансылык удара. доктору Инурис жана эго достору контролировали дээрлик алтынчы бөлүгү бардыгы алтындын дүйнөдө. Алар орун алса, реалдуу аленка рыногунда жана кетсек канааттандырууга мүмкүнчүлүгү жогору баасын жана жогорку талаптар.
  
  
  Ал түн ичинде Филипп Дөң бардык объяснил Пенни, качан жана ал болуп калды настаивать болгон кылыш үчүн ал пошел карата бийликтерге, ал баш тарткан.
  
  
  'Дагы жок. Бул этапта бул болмок катастрофой. Бул-анда просочится сыртка, экономика жана Кошмо Штаттардын погрузится жалал-хаос. Натыйжа болмок ушунчалык катастрофическим, бул таптакыр эч ким жок, тянь болмок нетронутым. Өнөр жай рухнет, жумушсуздук кескин өсөт, ошондой эле фондулук рынок рухнет. Бирок азырынча биз молчим бул жөнүндө дале бар мүмкүнчүлүгүн толугу менен, бул АКШ кайрадан найдут өзүнүн алтын. Мен айтып жатам, азыр, сиз гана жок кылууга бир жакшы нерсе бардык ушул тарых: жаңы жашоо сиз үчүн. Эгерде биз молчать чейин операциялар, баары жакшы болот. Өкмөт бир кабар угуп, өз учурунда, бирок жок себептерин ломать плотину, азырынча биз эмес получим биздин пайда. Биз кызматташууга азыр башкача баары, мен увижу, ишинде, бул уродливая девочка жана атасы, соттолгон адам катары ми". Пенни тез сообразила. Ee атасы болчу укуктарды. Анын жалгыз мүмкүнчүлүгүн толугу менен алынбагандыгы кылыш үчүн операцияны жасоого, ошону менен отменив бүтүмдү ортосундагы Филипом Доуном жана илимдин Инурисом. Анан бул ал дагы эле бере бардык мүмкүн болгон үчүн, кырдаалды оңдой.
  
  
  Атасы словно прочитал анын ойлорун. "Качан гана бул операция болот жасалды, — деди ал, — доктору Инурис оплатит өз карыз передо мен, жана менин келишим аны менен подойдет акырына карата. Ошондо, Пенни, сен аткара аласың жасай тургандыгына керек.
  
  
  Ошондуктан, ал поцеловала өзүнүн атасынын на прощание төмөнкү түн ичинде. Алдында ih үйдү ждала машина. Жогорку китаец айлампасында өзүнүн орду жыландарды жоготуу үчүн, адегенде, ал эмнеге успела сесть артынан. Эркек артынан, жанында аны менен сидел көлөкөдө. Эго добуш раздался бири эго полускрытого адамдар. 'Анын доктору Инурис, - деди ал. "Сиздин хирург, мисс Доун".
  
  
  Адегенде караганда, алар миле анын үйүн, ал дал эй препараттын. Ошондой Пенни Доун болгон жок аң-сезим, качан алар добрались дайындалган жерге чейин.
  
  
  
  12-Глава
  
  
  
  
  Аны түшүндүм, бул карачу милое адам Пенни Доун, качан ал рассказывала бул билдирди. Качан ал мгновение замолчала, анын мэриясы менен көптөгөн маселелерди жана проблемаларды көтөрүлгөн ee тарыхы в яркий солнечный күнү. Оставалось дагы көп бүтө элек образов, алар надеялся аны, ал завершит. "Демек, бул кутман доктору биригип, сени подобием Николь Кары", — деди мен, вертя колунда калдыктары выпивки.
  
  
  "Ооба, астында впечатлением образы кинозвезды, аны ал боготворил". Ee денеси тряслось-жылдын сдержанного смеха. — О, албетте, ага болгон ыраазымын. Мен поверила өзүнүн оозуна оозун, көзүнө көзүн, качан биринчи жолу увидела өзүн зеркале. Жаңы адам, красивое адам. Ошондо аны түшүндүм эч качан мурда билген эмесмин, бул сулуулук жана ден-физикалык сулуулук жана ден — бул ушул чудесный белекке. Бирок, белек, — продолжала ал напряженным-жылдын неприятных воспоминаний үнү менен, — жогорку бааны талап кылат.
  
  
  Инурис объяснил, бул Пенни болгон жок аң-та 72 сааттан көп. Дагы плененная изящной көркөмдүккө өзүнүн жаңы адамдар, совершенством, вернувшим анын восхищенный көз караш тегерегинде күзгү, ал эмес байкадым приближавшегося жана ага илимдин доктору. "Эркек алмак өмүр издөө ушундай аялды", — деди ал, стою ачык жанында аны менен. "Мен эч качан билген эмес Николь Аргасыз. Бирок признаюсь мен эмне көп болмок отдал үчүн билүүгө аны. Жана анда, мен вижу сени мындай, ажыратат мени рассудка.
  
  
  Капысынан ал протянул руку жана притянул аны өзү. Колу обняла ee. Эго эркин колу потянула ичке ночную рубашку жана одоно бузулушу сжала анын грудь. Ал прижался аны губам жана засунул өзүнүн тили ортосунда аны тишти.
  
  
  Вздрогнув, Пенни вырвалась эркиндигине болгон. "Жок трогай, мени!"
  
  
  "Мен ойлойм, сизге жакшыраак үйрөнүү зарыл кабыл алууга меники белгилери көңүл", — улыбнулся доктору.
  
  
  Пенни попросила эго уйти. Ошондо врач айткан эй, бул жерде ал залында: Франциянын түштүгүндө болгон вилле. Жана да ал объяснил, эй эмес жетишүүгө түрткү берүүгө уйти, азырынча ал жана анын атасы эмес завершат бүтүмдү. У Пенни эмес башка тандоо тышкары, бул калууга туткунда. Ал притворилась экенин билбейт жөнүндө макулдашууда ортосундагы Филипом Доуном жана илимдин Инурисом, эмне көрсө, анын пайдасына. Ал кылдым деп, жакшы стратегиясына үчүн нах болот покорное жүрүм-туруму жана невежество. Эй эмес разрешалось покидать виллу бизге кандай учурда башка жагдайлар.
  
  
  Доктору Инурис, по-видимому, поняв, бул эго биринчи кесек мамиле, ага карата болчу олуттуу просчетом, бир нече күн эмес предпринимал физикалык күч. Бирок ал подверг анын "блицкригу" өзүнүн извращенного обаяния. Ал эми "персонал", Гвидо жана Тьонг болуп калды кем бдительным.
  
  
  Инурис айтып эй, өзү жөнүндө. Жана тегерегиндеги ашат маалымат, ал собрала воедино, электротехника жана слушая, ал смогла берсин извращенного, изуродованного аялдык держащего анын туткунда.
  
  
  Биринчиден, Инурис пристрастился карата героину. Эго сүйүүсүн неприкрытому пайдалануу шприцтин болгон очевидной. Ал немцем теги боюнча жана аймактык студентом-медиком. Бул мезгилде ал смог практикалоо жана өнүктүрүү хирургиялык ыкмалары карата узниках концентрационных лагерлерди, аларга ал прикреплен. Канча жүздөн ашуун адамдардын ал покалечил, айылына үчүн, өркүндөтүү ыкмалары, аларга ал эми хвастался? Андан кийин согуштун бежал в Швейцарию, анда ачты небольшую клинику. Ал разбогател рахмат фанатичной погоне за жаңы молодостью аялдар постарше. Эго өсүп жаткан байлыгы стимулировало бу, башкарууга милдеттүүбүз, жадность, жана ал толугу менен сосредоточился карата утолении өз жажды байлыгын.
  
  
  Өзүнүн бардык воспоминаниях ал бизге жолу жок упомянул, ал кайдан билдим жөнүндө Филипе Доуне. Ал эле эмес разговаривал менен Пенни жөнүндө ih ишкердик мамилелерде.
  
  
  Бир нече күн өттү рассказами Инуриса, бул убакта Пенни, загорала нарын областынын виллы. Андан кийин бир жолу түн ичинде, качан ал почувствовала, бул Инурис жана эго коргоо жүрүшүндө жетишерлик успокоены үчүн уснуть рахмат к очевидному кызматташуу, эй, оңунан ускользнуть жана добраться чейин Ниццы. Ал бул жолу төмөндөгүдөй карата казино, качан аны догнал Гвидо. Качан анын акыркы карата виллу, Инурис келди жалал-ярость жана непристойными коркунучтар предостерег анын көз повторения дагы күчөйт.
  
  
  Жума эй кайрадан оңунан улизнуть. Жана Гвидо кайра нашел аны. Бирок бул жолу болдум, адам атын Николас Андерсон...
  
  
  Анын присвистнул. "Бул окуя абдан кызыктуу болду мен үчүн. Бирок дагы бир нерсе. Азыркы аты Николаса Андерсона — Ник Картер. Ал өкмөттүн агенти Кошмо Штаттардын.
  
  
  Көздүн Пенни кеңири раскрылись, ошондой роталардын түзүлдү жалал-кичинекей безмолвную тамганы жазгыла. О.
  
  
  "Эми качан, сен да түшүнүктүү бардык объясняешь, — деди, мен — мен подумал, бул сделаю ошол эле".
  
  
  "Мага туура келет привыкнуть ушул", — деди Пенни. "Бирок, мен аны эмес вижу үчүн бул нерсени изменило".
  
  
  — Мен дагы, — деди мен. "Биз эки дале хотим бул түбөлүккө схватить Инуриса, азырынча ал бизди эмес дандарынан. Жана качан гана биз эго схватим анын захочу биле бир аз көбүрөөк, бул золоте тууралуу, жана анын ким болуп өнөктөштөр Инуриса. Сен анткени, понимаешь деп ко атасы твоим, кооптуу кандайдыр бир жазаны?
  
  
  Пенни опустила көздү. — Ооба, — деди ал. 'Аны билем. Бирок мен ойлойм, ал дагы билет. Жана эму болот баары. Единственное, ал жөнүндө беспокоился, бул райондор мага. Жана эми райондор мага позаботятся.
  
  
  "Портной возьми, эгерде бул чындык эмес, Пенни Доун, — деди мен. "Сен абдан аймактык айым."
  
  
  Ал жерде, бул разваленном крыльце, ал покраснела. "Мен элек привыкла мындай комплиментам, — деди ал.
  
  
  — Эми, мен айтайын, сага жакшы привыкнуть, — деди, мен вставая менен ступенек.
  
  
  — Мунун да странно, — деди ал. "Билбейм, смогу жокпу, аны качандыр бир убакта ушул привыкнуть".
  
  
  Аны, жакындап келип, мындай, аны көбөйттү, аны. — Мен помогу сага попробовать, — деди мен. "Бул жөн гана штопора, практика". Анын мисир ee адам өз колуна жана поднес анын оозун өзүнүн губам. Ал ждала мени. Анын колуна обвились айланасындагы мени ee денеси, оюндар катуу чекиттердин жана плавных линияларын, слилось менен моим. Анын колуна поднялись жана вплелись ош меники чачтар.
  
  
  — Ах, — деди ал акырында, — о, Ник.
  
  
  Ал катуу дышала, загорелые верхушки анын грудей выпирали нарын длинном V-образном вырезе көйнөктүн. Анын увидел катары көздүн кыздар загорелись жашыл огнем. Анын колуна обвили мою шею жана анын эриндин коснулись менин, теплых жана влажных менен страстью алектенген болгон караганда жөн гана благодарностью. Анын сандын прижались карата моим бедрам нарын ритме неудержимого каалоосу. Жана ee колуна, кызматчылары анын каалоосун, двинулись төмөн болушун коснуться менин бедер. Анын расстегнул анын рубашку, мисир анын төштүн өз колуна жана поцеловал катуу упчулар. Ал мүмкүнчүлүк берди көйнөккө нетерпеливо соскользнуть менен плеч. — Тезирээк, Ник, — выдохнула ал. 'Тезирээк.'
  
  
  Ал токтолду, качан аны стянул менен нах выбеленные джинсы жана трусики. Жана ee манжалары жана менин бросились алууга мени менен кийим-кече, биринчи кезекте биз эмне мурда эле бирге опустились карата росистую траву, анда анын колду жана бутту захватили мени бархатной болмуштун. Ee оозун возбужденно стонал у менин уха, словно добуш бүткүл смерч, поднимающий жана бизди кайрадан опускающий нарын омут невообразимого удовольствия. Кайра жана кайра, азырынча биз эмес закончили менен громовым жарылууга эмес калды спокойными, теплыми жана жакын туугандарынын бирине-бирине карата күн-жаңы күн.
  
  
  Ал жерде, лежал в траве, анын шталь рассказывать эй, эмне подумал. доктору Инурис отель алсын, аны менен өз ара качан бежал. Эгер эму ушунун баары жакшы эле болмок, жок дегенде, ал үчүн. Анда эму мүмкүн болмок сактай Пенни туткунда чейин ошол хорька, азырынча алтын уурдоо болбойт аяктады. Бирок ал потерпел неудачу. Эму пришлось выбросить Пенни айланасындагы машиналар үчүн отвлечь мени жана сбежать. Азырынча ал жива, ал коркунуч. Бирок ал алмак эмес рисковать вернуться на виллу. Ушунун өтө коркунучтуу. Эртедир-кечтир ким нерсе тапса Гвидо жана Тьонга мертвыми нарын подвале. Жана дароо андан кийин, бул кимдир начинал берүүгө массасы жөнүндө маселелерди человеке, снявшем виллу.
  
  
  жок, доктору. Инурис эч качан вернется. Ал бегах, жана мындан ары да. Күрөш болушкан эмес игрой эго. Ал подождет жана приготовит возмездие үчүн өз палачей, алар выступят анда. Ак алтын операциялардын ал техником, создателем демонов, создателем алмаштыруу охранникам, алар "волшебным түрдө" жоголуп кетти. Аны билген, бул эмне дегенди түшүндүрөт. Ар дайым жүргөм ким-анда, кимде мелис жакшы терминдер үчүн бул сыяктуу "жоюу" же "безоговорочное ишин токтотуу". Бул охранники жүрүшүндө каза болгон ih алтынбек. Александр болчу салымы Инуриса карата уурдоого алтын.
  
  
  Кимдир бирөө башка көрсөтөт жумушчу күчүн, мускулы жана кучу мозгов үчүн зарыл болгон операцияларды мындай масштабдагы жана татаалдыктагы. Мен билген эмес, ким айтканда, бирок мен аны нашел катышуусунда Гвидо жана Тьонга жанында доктор абдан поучительным. Алар казались, эски достору илимдин доктору же эски достору дагы башка. Бул выглядело да, алмаштырбай Гвидо жана Чанг дайындалган доктору катары жөлөкпул мүчөлөрү альянса.
  
  
  Анткени, качан доктору көзөмөлсүз сакчылардын жана абдан күчү, аны эму следовало сактай подальше-жылдын чужих көздүн, анын тийиш эле деген тыянак чыгарса, ал тезирээк жиберилет өзүнүн друзьям жалал-мен просил коргоо. Эгер ал жетиштүү быстр, ал алмак вернуться өзүнүн товарищам, айтып бере алган, эмне болду, жана довериться чечими сырткары, алар простить эго же, жок дегенде, жок накажут, азырынча нерсени чечүүчү, барбайт эмес да.
  
  
  Ал эми ошол учурда эго партнерлор экенбиз бардыгын мүмкүн болушунча, ынануу, бул эч нерсе эмес, өзүнөн өзү кете берди да, выслеживая күчү жана, балким, "Николаса Андерсона". Алар позаботятся жөнүндө кылыш үчүн ih " ка алынды запечатаны түбөлүккө.
  
  
  Эгерде менин оюмча -- кадам " көчүрмө түп нускасына туура келет, доктору Лотар Инурис кайтарылып берилет Нью-Йорк.
  
  
  "Бул айтылат жакшы мен үчүн", деди Пенни.
  
  
  Ага жок кылгысы айтууга мына жөнүндө экинчи, веская себеби, ал боюнча доктору Инурис, балким, мурда Нью-Йоркто. Дагы жок. — Жакшы, — деди мен. 'Пойдем. Сизге керек бул нерсе дагы үйгө?
  
  
  Пенни покачала головой. - "Бардык, ал мага керек, бул менин паспорту, жана ал менин кармане. Пойдем.' Ee колу скользнула в мою, качан биз шли боюнча дорожке карата воротам беришинде болгон виллу Нарцисса. Жети светило күн менен, жана жагат болчу расстаться менен мрачными развалинами виллы жана к мертвыми обитателями.
  
  
  — Биз поедем автостопом в Ниццу, — деди мен. — Бизге дагы керек өтүүгө mimmo менин отелинин. Аны жөн гана сезип жатам, демек, бул мага понадобятся менин ал жерде достору, кайда биз пойдем. Ih атым Хьюго, Вильгельмина жана Пьер.
  
  
  Чогулгандарга биз кайра вышли отелинин айланасында. Биз взяли такси аэропортко чейин Ниццы карата чыгышка шаарынын, жана, качан кепти токтоттук имаратынын алдында аэропорттун, Пенни дернула мен үчүн рукав.
  
  
  "Посмотри, — деди ал.
  
  
  Припаркованный сыртына — жакшы деп айтууга брошенный — турду ак "Мерседес".
  
  
  — Биз туура жолдо, — деди мен. "Балким, ал рейс менен учуп кетти Air France в Париж 7:30 эртең мененки".
  
  
  Биз полетели рейс Inter айланасындагы Ниццы 9:30 менен пересадкой бүгүн Парижде жана Нью-Йоркто.
  
  
  Бизде оставалось бир аз убакытка чейин кеткен. Анын келдиң кофе биз үчүн эки, бир нече круассанов жана нускасы "Интернэшнл геральд трибюн". Чоң title биринчи бетинде дароо привлек нулган бурулат. Алтындын баасы килограммы эң бийик чокусу. Суроо-талап, ага жылы болгон рекордном деңгээлинде эл аралык рыноктордо жана тынчсыздануу себеби боюнча келечектеги доллардын күрѳшүү.
  
  
  Ага отчаянно отель алууга жөнүндө маалыматтар, тигил, ким турду үчүн бардык бул операция боюнча уурдоого алтын, эгерде дагы болчу мүмкүнчүлүгүн толугу менен болтурбай бардык катастрофу. Эгер көпчүлүк бөлүгү алтын АКШ утекла, эл аралык кризис менен алтын уясындай эле эл аралык панику. Кагаз доллары обесценились болмок. Буханка нан стоила эле миллион. Аны вспомнил деп окуп жатканда жөнүндө Германий андан кийин Биринчи дүйнөлүк согуш. Бир нече жыл наркы айлыктын сариев менен төрт маркаларды чейин төрт миллиард маркаларды. Баардыгы даяр билүү үчүн тарых повторилась, бирок бул жолу Кошмо Штаттарда.
  
  
  Иш сапарынын Париж болчу загружен жок кырсыктардын. Самолет вильнул үстүндө заливом Периштелерге үчүн африкадан высоту, андан кийин взлета.
  
  
  "Мен вернуться буга поскорее", — деди Пенни.
  
  
  — Качан баары закончится, — деди анын эй.
  
  
  "Качан" же "эгерде"?"
  
  
  Париж биз пересаживались карата учактар жана чоң "Боинг-747" учуп кетти вовремя боюнча Конгон . Эгерде менин оюмча -- кадам " көчүрмө түп нускасына туура келет, Лотар Инурис опередил биз көп эмес эки саат. Биз эмес собирались эго догонять, бирок, жок дегенде, аны жатканымды биз движемся туура багытта. Үстүндө Атлантическим океаном Пенни спала менде на плече. Аны эмес, винил аны. У нах болгон оор түн. Анын дагы устал болсо, өзүнөн өзү кете берди, бирок мага осуяттарды уктоого. Мага эмес нравилось отурууга взаперти бул самолетто. Анын мейманканасында боло карата жер жана гоняться үчүн Инурисом жана эго шериктердин. Бирок, акыры кимдир боюнча персоналга подошел боюнча ички байланыш, - деди бизге пристегнуть ремни. Бул жарыя разбудило Пенни. Ал зевнула, потянулась, андан кийин прижалась мага жана закрыла көздү.
  
  
  — Эй, соня, — деди мен. Ал тайган бир жашыл көздүн жана посмотрела мени менен өзүнүн густых алтын табат. - 'Убакта просыпаться. Бизге кез жумушка.
  
  
  Ал өлкөдөгү демократиянын дүйнөлүк деңгээлге карашат жана откинула чачтар деп билдирет аймактык кабарчы. "Канчалык эртерээк болсо ошончолук жакшы болот", — деди ал. 'Сен задумал?'
  
  
  — Биз собираемся навестить твоего атасынын, — деди мен. — Бул биринчи пункт күн тартибинен. Ал эң мыкты зацепка алектенген бизде менен Инурисом. Эсиңерде болсун, өзүндө түзүлгөн байланыш системасы менен Инурисом, мен билгим келет, бул мындай.
  
  
  Такси остановилось алдында бир тегерегиндеги көп квартиралуу үйлөрдү пятидесятилетней эскирүү карата Риверсайд-драйв.
  
  
  Качан анын расплатился менен айдоочусу, аны тез огляделся. Эч нерсе көчөдө эмес казалось мага ненормальным. Эгерде ким жана следил үчүн квартирасы, ал жакшы спрятан.
  
  
  Анын мисир өз чемодан, качан такси кайра отъехало.
  
  
  'Ал азыр гө чейин?' — спросил Пенни.
  
  
  Аны посмотрел болгон саат. '5:20.'
  
  
  — Ал үй менен мүнөттөн карата мүнөтүнө.
  
  
  Биз поднялись карата сегизинчи кабатында болгон тихоходном лифте. Анын вынул Вильгельмину боюнча кобуры жана сунул анын мүнөтүнө камзолы, держа бармакты карата спусковом крючке. Суппорт Пенни сжались, качан ал увидела Люгер. — Келгиле, жөн гана назовем бул кадимки чарасы этияттык, — деди мен. "Мен буду биринчи кимдер бүткүл көтөргүчтүн".
  
  
  Пенни кивнула. Качан лифтке кирүү токтолду, анын присел үчүн турган чемоданом жана этияттык менен ачты эшикти. Эгерде кимдир ждал нарын коридордо, ал болмок мажбур болдум стрелять в кичинекей низкую мишень үчүн кире нарын щель күнү. Анда эму жакшы боло чындыгында жакшы жана тез.
  
  
  Анын дыйкандары эшикти настежь жана выглянул тараптан. — Баары благополучно, — деди мен.
  
  
  У Пенни болчу даяр ачкычтардын топтому. — Держись подальше баш болгон күнү открываешь аны, — деди анын эй. — Жана позволь мага кирүү биринчи.
  
  
  Ошол учурда эшикти жылытылган, аны түшүндүм, бул квартира никого жок. Ал наполнена спертым аба жана пылинки дээрлик неподвижно висели үчүн, проникающем ак терезе косыми пучками. Пенни закрыла үчүн биз эшикти. 'Папочка?' - жиберди ал.
  
  
  — Жок ойлойм, ал үйдө, — деди, мен убирая тапанча.
  
  
  — Эми, анда бул ненадолго, — деди ал. Ал тайган терезе жана налила мага хереса Филиппа Доуна. — Бул азыр бизде, — деди ал.
  
  
  — Бардык тартипте, — деди мен.
  
  
  — Ал азыр саат?
  
  
  "Жарымы алтынчы".
  
  
  — Устраивайтесь поудобнее, — деди ал. "Мен собираюсь кабыл алууга душ жана переодеться. Эгерде ал келет, азырынча мага болбойт, сизге туура келет представиться.
  
  
  Анын өкүмдар, ослабил галстук жана баштады расстегивать рубашку.
  
  
  "Мен эле предпочел үчүн макул болдуңуз менен сунуштары, ошондой эле ага татынакай алмак кабыл алууга душ", — деди мен.
  
  
  Анын мисир ee үчүн руку. Ал бросила мени озорной көз караш жана повела мени боюнча коридору.
  
  
  "Сага жагат жашоого коркунучтуу эмес да, чынбы?"
  
  
  — Можешь да айта, — деди мен.
  
  
  Ал хихикнула. "Мен билбейм, бул ишке ашырылат, ал вернется үйгө, а биз дагы барабыз в жан дүйнөм".
  
  
  — Биз айта алабыз "салам", — сунуштады мен.
  
  
  В просторной ванной бөлмөдө болдум, душ. Биз сбросили кийим жана жериходогу астында nah. Аны кайра восхитился пышностью ee денесинин.
  
  
  "Сиз муну кааласаңыз?" — деп сурады ал, держа колуна кранах болгон.
  
  
  — Ысык жана күчтүү, — деди мен.
  
  
  Айланасындагы лейки жан дүйнөм вырвалась курч струя. Анын схватила самын, ошондой Пенни, бир аз прижавшись грудью мага, сидела астында водопадом. Анын позволял мылу нежно скользить боюнча ee спине. Анын колуна вытянулись жана притянули мени алып өзү. Ал добилась колуна мага мойнуна жана сидела, бир аз раздвинув бутту, азырынча анын тянул дорожку көбүктүн үзгүлтүксүз агымын калыптандырууну бойлото жана ортосунда ee грудей, ал эми андан дагы төмөн, анын плоскому животу жана ал жакка-буга ортосунда анын бедрами.
  
  
  "Мен керек твоей губкой үчүн ванна", — деди ал, прижимаясь мага өзүнүн аспаптын, ff жылмакай, пенистая менен биздин күнөөкөр табиятыбыз колыхалась айланасындагы мени. Анын потерся жөнүндө нах. Ал лениво улыбнулась мага, кеңири раскрыв көздү.
  
  
  — Помой мени, — деди ал. "Помой мени баардык жерде".
  
  
  Анын колуна сомкнулись айланасындагы моей моюндун. Аны протянул колуна жана спорт аны бутту, азырынча алар жок болуп калса менде на бедрах, андан кийин прижал анын колдору артында болушу керек карата стонать ванной кирди нах. Өпкө, длинное "ах" сорвалось менен анын эриндин. Андан кийин биздин өз дикой, учурдагы ааламдын сыры биз создали яростный прибой, андан кийин аалымдар кеңешинин мүчөсү непреодолимого соруу, ал бизди унесло, биз жоголуп кетти ош водовороте таза козголгон.
  
  
  Кайда биз биз бар эле, биз возвращались алдында ызы-чуу струи сууну биздин переплетенных телах.
  
  
  — Мен болгон ишенимимде, ал бул жерде, — деди Пенни, качан биз вернулись в гостиную.
  
  
  Анын допил өзүнүн ичимдик жана закурил сигарету. Аны азырынча айтуу отель эй, эмне жөнүндө деп ойлойм.
  
  
  Пенни беспокойно заерзала на стуле. — Мүмкүн, ал чечти задержаться жумушта, — деди ал акыры. — Акыры, ал алмак эмес билүүгө, мен бүгүн үйгө келгенде.
  
  
  Аны эч нерсе айткан эмес. Ал, сыягы, эми подозревала сыяктуу эле аны, бирок дагы эле мейманканасында бул верить. Пенни Дөң болушкан эмес сумасшедшей.
  
  
  — Мен позвоню жалал-эго офис, — деди ал. Нарын холле болчу телефону. Аны укканын, ал набрала бир номери, андан кийин башка. — Борбордук, — деди ал. "Мен получаю автоответ, номери, ал аны пытаюсь дозвониться, pr / пульгон. Аны, менин оюмча, бул тийиш жаңылыштыгы дегенде. Анын услышал, ал назвала номери жана мгновение воцарилась тынчтык, биринчи кезекте ал эмнеге кайра заговорила. — Сен таптакыр аялдар абалы? Мен жооп укканын, бирок билген, эмне бул ушунчалык.
  
  
  Ал вернулась в гостиную жана посмотрела мага. — Ал андай эмес, — деди ал.
  
  
  Анын осушил өзүнүн стакан. - ', Аны билем дегениң.'
  
  
  — Сен мунун баары кезде билген эмес да, чынбы? ал деди.
  
  
  Ага кивнул. — Мен ойлойм, сиздин энесине держат в заложниках. доктору Инурис держал сени, ынануу, ал сенин атаң " эмес жумшабасак, эч нерсе, жетимиш жылдык тигил кражу алтындын акыркы мүнөтүнө. Качан ал абдан сени, ал эго достор сырдуу карата ко атасы твоим, ынануу, сен эмес сделаешь эч нерсе, эмне болмок талкалоо ih пландарын.
  
  
  "Бирок, канчалык бачым, — деди Пенни, — мен эч нерсе билген эмне болуп жаткандыгын алардын ортосунда моим атасы".
  
  
  "Качан карата кону он беш миллиард доллар, алар рискуют", — деди мен. Андан сырткары, бул азыр болжол менен 45 миллиард доллар. Он беш миллиард — бул расмий баасы боюнча эсептелген отуз сегиз доллар унцию, аны өкмөтү заплатило үчүн алтын. Бул эркин базарындагы баасы дээрлик үч эсе жогору".
  
  
  Пенни присвистнула. - 'Деп эле бизге эми кыласың?'
  
  
  — Сен хоть представляешь, бул сенин атаң " дайыма связывался менен доктор? Инурис?
  
  
  Ал покачала головой. "Жок, — деди ал, — ал мага айткан эмес".
  
  
  "Эске алып, абалы үйдүн, — деди мен, — ал возражал".
  
  
  "Мүмкүн, алар забрали эго ошондо, — деди Пенни, — мүмкүн, офисинде".
  
  
  Аны покачал головой. "Мен алам ошибаться, — деди мен, — бирок, өтө эле көп болуп эмес, анткени офисном имаратында. Бир катар лифтеры. Абдан көп адамдарды баардык жерде, кире бериш жерлеринде, көчөдө мүмкүн болгон нерсени көрүүгө жана эске тутуу. Турак үйдүн ценымногие жакшы, тише. Адамдар turmush өзүнүн иш. Болмок бир кыйла проще жана бир кыйла аз рискованно схватить твоего атасынын жеке эго үйү. Эске айырманы убакыт ортосунда ушул жери жана европа менен азиянын үчүн досторду Инуриса эмес түздү эмгек добраться буга пораньше, эгерде доктору позвонил аларга аэропортто.
  
  
  — Анан кайда болмок алар эго увезли?
  
  
  — Билбейм, — деди мен. — Бирок кийин ошол сиз айтып мага жөнүндө өзүнүн атасы, ал айланасындагы тигил же бул адамдар, алар ыракат алышат, оставляя анда кандайдыр бир зацепку.
  
  
  — Сен укуктарын, — деди Пенни. 'Бирок кайда?'
  
  
  — Скажи бул, сен, — деди мен.
  
  
  Көздүн Пенни заметались боюнча бөлмөсүндө. "Бардык көрүнөт так ошондой эле, — деди ал, — баары өз ордунда. Анын болмок байкадым, эгерде ушунун да. Ал ушул жаман опрятен. Ал подсунула бутту алдында өзүн кресле жана уныло свернулась калачиком.
  
  
  — Подумай, — деди мен.
  
  
  Пенни закрыла көздү. Бөлмөдө болчу акырын. Аркылуу терезе, выходящие Өкм, аны көрө алмак сары шар заходящего күндүн, светящийся откровенные үстүндө горизонтом. Аны посмотрел болгон саат. Жылы алты саат боюнча нью-йоркскому убакыт. Банктар боюнча бүткүл Америкада болдуңуз жабылат. Дүйнө жылы спокойным жана коопсуз, жок дегенде чейин, эртең. Ошондо, балким, панику үчүн положить бүткүл тилкелери.
  
  
  Капысынан Пенни вскочила. — Мен поняла, — жиберди ал.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  13-Глава
  
  
  
  
  Анын подпрыгнул өзүнүн кресле.
  
  
  'Сен имеешь эске?'
  
  
  "Мен билем, анда ал оставит бул подсказку", — деди ал. "Эгерде ал анын калтырган."
  
  
  'Кайда?'
  
  
  "Ящик Джи" .
  
  
  Аны посмотрел карата нах вопросительно.
  
  
  "Ошол ящик боюнча слоновой сөөктүн, ал эски Цзе подарил менимче ко атасы, качан ал уезжал боюнча Кытай. Нарын nen ал сактайт өзүнүн бардык баалуу кагаздар. Эгер ал кайда болсо, калтырган улику, ал керек, бул кутуда.
  
  
  "Анда бул коробка?"
  
  
  "Ысык-эго бөлмөдө", — деди Пенни, жана азыр мчалась боюнча коридору үчүн ага.
  
  
  Ал вернулась аркылуу ошол мүнөттө. Бул кадам прекрасная жумуш, прямоугольный куту боюнча слоновой сөөктүн, ар бир дюйм капталдарында жана үстүнөн болчу украшен прекрасным рельефом, жоктой, бардык мыслимых жаныбарлар. Пенни ийгиликтүү мага эго.
  
  
  Анын схватил крышку жана потянул. Коробка калгандарынын жылчыксыз жабык. Пенни посмотрела мени менен жалостью.
  
  
  "Бул да жөнөкөй эмес, — деди ал. "Джи развлекался, мунусу собирал кпп, алар менен головоломками, помнишь?"
  
  
  "Ал ачылат?"
  
  
  "Мен билбейм, ал эми" ревматизма.
  
  
  — Бизде эки вариантын тандап алууга, — деди мен. "Алабыз, же болбосо разбить бу, башкарууга милдеттүүбүз, анын ага гана жок кылгысы жасоого, же болбосо биз ачып, бул жашырын".
  
  
  "Бул өтө баалуу буюм үчүн, анын ломать", — деди Пенни. "Атам эч качан гана мени эмес простил".
  
  
  "Кырк беш миллиард доллар дагы абдан ценны", — деди мен. "Мага таптакыр противны бардык, ким аракет ограбить өкмөтү Кошмо Штаттардын. Же болбосо биз билүүгө, тез, же болбосо салымы Филиппа жоюуга көптөгөн неприятностей — бул куча разбитой слоновой сөөктүн.
  
  
  Аны этият мисир кутучага салынат, повертев анын колунда. Анын похлопал боюнча капкагы, дну жана эки капталында. Анын нажал. Анын пощипывал жана ощупывал бурчтары. Пробовал комбинацияларына постукивания жана басуу. Анын тряс аны. Эч нерсе помогло.
  
  
  Аны посмотрел карата Пенни. - 'Идеялары бар?'
  
  
  Ал покачала головой. Эмне эле бул бизге болду, ал бир эле убакта жөнөкөй жана татаал. Александр жылы жол Цзи . Берсин сизге көйгөйдү, ал бери казалась ушул жаман татаал, бирок чечим бардык убакта смотрело эле сизге искренне нарын адам.
  
  
  — Бардык бул кезде смотрело, мен сага адам — аны кайталап коюу. 'Жакшы.
  
  
  Деп болжолдойлу бул "чечим".
  
  
  Коробка болгон эле менде болгон коленях. Аны посмотрел карата крышку. Эч тышкары, жаныбарларды. Львы, тигры, обезьяны, пантера, ламы, слоны, чыныр, медведи, жирафы, барсук, киты, совы, гориллы, антилопы.
  
  
  Пенни рассмеялась.
  
  
  'Бул эмне?' — спросил мен, глядя карата нах, азырынча ал наклонялась үчүн имаратты карап чыгуу кутуга салынат.
  
  
  Жөнүндө", мен бул жолу подумала жөнүндө старом Цзе . Балким, ага болмок, бул жакты. Көрө кутучага салынат, ага ал кылгандарга үчүн кичинекей уул, причиняло болсо ошончо тынчсыздануу.
  
  
  — Мен болмок ценымногие счастливее, эгер эски Цзе придерживался ашык жөнөкөй трюков, — деди мен.
  
  
  — Бирок бул жөн эле, — деди Пенни. 'Анын успокоилась.'
  
  
  "Мен даю на разгадывание мүнөт он беш, анан разобью аны куски", — деди мен. "Ошол эле учурда, карагылачы бар калем жана кагаз".
  
  
  Пенни каражаттары тез арада алуучуга жеткизилет вернулась.
  
  
  Анын баштады деп эсептелсин. — Веб-хостинг, — деди мен. "Элүү төрт жаныбарлардын наверху. Боюнча он үч ар бир тараптан. Бул күнү башка эч нерсе. Бардыгы алты жүз. Алты львов. Сегиз слонов. Обезьяны, беш. Медведи, үч. Чыныр, беш. Эки совы. Киты, төрт. Ламы, беш. Үч жирафа. Бир пантера. Гориллы, төрт. Баффало, беш. Беш павлинов жана үч данди.
  
  
  Анын продолжал деп эсептелсин. Пенни продолжала писать, азырынча мен мындай деди: "Мунун баары".
  
  
  — Бирге, — деди ал. "Бул жалпысынан алты жүз."
  
  
  Анын мисир у нах тизмеси жана исследовал бу, башкарууга милдеттүүбүз, азырынча ал смотрела мага аркылуу ийинин. — Сен видишь бул нерсе необычное? Анын попросил.
  
  
  Пенни покачала головой. "Ашык эмес тизмеси конокторду карата вечеринку карата Ноевом ковчеге", — деди ал.
  
  
  — Мүмкүн, прощальная күчөйт, — деди мен. "Келгенде бардык тийиш сойти карата жээги, буулар".
  
  
  Пенни мурдагыдай эле кунт коюп смотрела карата тизмеси. - Анда кыйын болот.
  
  
  'Сен имеешь эске?'
  
  
  — Үчүн пантеры жана барсука, — деди ал. "Бар, бир гана тегерегинде жүрөт. Сиз кандай деп ойлойсуз, алар бул нерсе билишпейт?
  
  
  Андан кийин анын увидел бул. — Сиз правы, алар бир нерсени билишет. Проверь ih.'
  
  
  — Мен посмотрю, — деди Пенни.
  
  
  — Сен эч нерсе аларда жок замечаешь?
  
  
  — Эч особенного, — деди ал. Тышкары "деп айтканда гана бир гүл, жана көп башка".
  
  
  Анын забрал у нах тизмеси. Анын держал коробкага бир руке, ошондой кагазга башка. — Жакшы, — деди мен. "Ар бир жаныбардын экиден ашык үчүн үч исключениями".
  
  
  — Ооба, — деди ал. "Буунун тез, пантера жана барсук".
  
  
  'Туура. А эмне совы?
  
  
  — Символдор акылмандуулук, — деди ал.
  
  
  — Дагы бир жолу. Ал эми анда бул совы?
  
  
  — Ачык үстүндө пантерой жана барсуком, — деди ал. 'Да?'
  
  
  — Пантера жана барсук, — аны кайталап коюу.
  
  
  Пенни нахмурила брови.
  
  
  "Б " жана" Д", — деди мен. "Аты-Жөнү Филиппа Доуна".
  
  
  Аны нажал карата пантеру. Эч нерсе болуп өткөн.
  
  
  — О, Ник, — деди акырын Пенни.
  
  
  — Жок сдавайся, — деди мен. — Биз алабыз попробовать бул нерсе дагы.
  
  
  Анын заложил бир бармакты карата пантеру, ал эми экинчи карата барсука. Аны посмотрел карата Пенни. — Добуш ал.
  
  
  Анын нажал. Эки зверька скользнули алдында менин чоң бармакты. Анда ичиндеги кпп раздался едва слышный щелчок. Анын убрал руку жана жапкыч распахнулась. Кеңеш Филиппа Донна болгон биринчи, аны биз увидели.
  
  
  
  14-Глава
  
  
  
  
  Ушунун бир аз, бирок бул жетиштүү болчу: барак ак кагаздарды менен черными басма тамгалар менен.
  
  
  Муну кара Куан Йонская акробатическая труппа. Азыр Кк Театр Миң .
  
  
  Бир бурчунда мелким аккуратным почерком, ал Пенни опознала катары почерк, өзүнүн атасы, турдук убактысы жана өткөрүү датасы: 8:05 эртең мененки доктору Инурис эмес терял убакыт берем. Мен жана предполагал, ал, балким, позвонил өзүнүн билдирип кесиптешине аэропорттун айланасындагы Ниццы жана велел ага-жылы мүмкүн болушунча тезирээк алып Филиппа Доуна. Ал сохранит түшүндүрмө келгенге чейин Нью-Йорк.
  
  
  Демек, эртедир-эртең менен кимдир нанес визит Филипу бөлмөлөрүн ачкан. Балким, ал байкоочу, бирок жетишсиз байкоочу үчүн кармап калууга старика тургандыгына үчүн положить бумажку нарын шкатулку боюнча слоновой сөөктүн; балким, азырынча ал одевался.
  
  
  — Пошли, — деди Пенни.
  
  
  'Эмес, ошондой эле тез.' Боюнча билдирүүгө ошол адамдар ал түшүндүм, мен кетким келбейт, деп ал мени менен.
  
  
  — Сен эле эмес собираешься чыгууга одина?
  
  
  — Боюсь, мага туура келет, — деди мен. "Бул жерде биз расстанемся, жок дегенде, учурунда."
  
  
  "Мен биригүүгө, Ник," деди ал. — Мен затащила сени буга. Жана ал менин атасы.
  
  
  Аны покачал головой. "Качан гана стемнеет, анын барам ошол театр, жана бир аз ал жерде поковыряюсь.
  
  
  Аны билем бул театр. Ал жайгашкан кошулушунда аткарылган диссертациялар Бауэри жана Чайнатауна. Сен болмок, абдан выделялась ал жерде.
  
  
  'Эмне?' — Мүмкүн, турат билдирүүгө жана аларга биз бул жерде. Мүмкүн, бул ih выманит.
  
  
  "Жана жайгашкан деп болжолдойлу бул ишке ашырылат", — деди мен. — Эмне, эгерде алар схватят биз эки өлкөнүн?
  
  
  "Алар выигрывают, а биз проигрываем", — деди ал, пожав плечами.
  
  
  — Мен айта албайм өзү бул жетишүүгө түрткү берүүгө, — деди мен. "Өкмөтү жана Кошмо Штаттардын дагы. Бул менин билимим оюнга, анда "бүгүн" получаешь дагы бир мүмкүнчүлүгүн толугу менен. Эгерде алар выиграют, а биз проиграем, бул агымы гана эмес сага, мага, ко атасы твоим, бирок, көп башка адамдарга. доктору Инурис жана эго достору, керек, азыр бир аз напуганы. Твоего качууга жана зарыл болгон алышы атасынын нарын заложники жетиштүү үчүн бузушу ih пландары үчүн, заставить ih нервничать. Имейте көңүлгө, бул доктору Инурис кандайдыр бир себептер менен исключил сизди айланасындагы кайрылган. Бул ограбление алтын приближается өз кульминации. Учурда алар эмес четтөөлөрсүз, анда биз, бирок, жок дегенде, алар керек подозревать, биз создаем аларга көйгөйлөр. Мындайча айтканда мүмкүнчүлүгүн толугу менен, алар тездетүү операцияны. Эгерде биз ошибемся эсептешүүлөрдө, алар келишимдин сыяктуу канаттуулар, жана кырсыкка учураган постигнет АКШ сыяктуу, балким, жана бүт калган дүйнө. Мен ойлойм, сен хочешь үчүн ушунун негизинде твоей ыйман, Пенни-бөлмөлөрүн ачкан.
  
  
  Ал опустила көздү.
  
  
  — Слушай, бер мага эртең карата тогуз билдирет аймактык кабарчы. Эгерде мен вернусь ага убакыт, позвони бүгүн Бириккен басма сөз кызматына жана телеграфтык билдирүүлөрдү, Вашингтондо жана попросите боюнча адамдын атын Хоук. Расскажи эму, бардыгын билесиң. Анан делай деп хочешь. Мунун баары, ал жөнүндө анын сиздерден. Жок дегенде, анткени сенде болот мүмкүнчүлүгүн толугу менен кайра көрүүгө өзүнүн атасы.
  
  
  Пенни ылайык кивнула. — Эмне менен тобой болот, Ник? Ал прижалась мага өзүнүн теплым аспаптын.
  
  
  — Жок волнуйся, — деди мен. "Мен гана бул вспомнил, - деп мага айтканда, сыч андан жашоого".
  
  
  Ал эмес болчу эмес улыбнуться. — Ошондо постарайся эске тутуу бул, — деди ал.
  
  
  — Бул мени өтө отвлечет, — деди мен.
  
  
  Ал сделала кадам-жылдын мени. "Эми будьте даяр уйти," деди ал.
  
  
  Бул мага болчу жеңил блейзер, каралжын-серые шым жана кочкул-көк водолазка, ага анын досталь айланасындагы чемодана. Вильгельмина, Хьюго Пьер жана айдалат, өзүнүн кадимки жайларына, ал эми анын сунул бир нече бритвенных лезвий нарын складки водолазки.
  
  
  Пенни выпустила мени. — Бол осторожен, Ник, — деди ал.
  
  
  — Жок впускай никого тышкары, мени, — деди мен.
  
  
  — Жок волнуйся, — деди ал.
  
  
  Мүмкүн, бул жылы Театр Сун Миң ош веселых, токсонунчу жылы хитом , бирок мен бул сомневался. Бир болмок айта наверняка: эгерде өзүндө качан болсо болдум, өзүнүн расцвет, эгерде предположить, ал качан, кайсы жылы, анда бул жылы абдан эчак. Чоң, эски, квадратное имараты, казалось, спряталось көлөкөдө Манхэттенского көпүрө, нависавшего алардын үстүнөн аркой. Ал пребывал дайыма полутьме, словно съеживаясь үчүн көрсөтүлөт ажыроо, постигшее эго, ушул жылдары.
  
  
  Өзүнүн чоң сценаны ал эчак жана абдан чоң бөлүгү-жылдын служил кинотеатром. Бул ж, баягы эле эмес, ошол учур качан голливудские меймандар чыдамсыздык менен жардамчы өзүнүн вице-премьер. Мелис эски вестерны жана арзан импорт киноиндустрии Гонконга. Бир же эки жолу жылына сценаны выходили отурумга жергиликтүү депутаттардан тышкары айланасындагы Тайваня. Заметно урматына бул жолу досталась Куану Йонскому отрядына.
  
  
  Анын скорчился карата булганыч билдирди, заглядывая бир айланасындагы пыльных жарык люктардын. Подо мен, чыгармалар, анын увидел аялдык обнаженного чейин курлар, жана күчү ак көйнөк менен оголенной колдору артында болушу керек кланяющихся зрителям. Раздались сдержанные кол чабуулар.
  
  
  Алар вскочили кайра бул сценаны жана встали алыс бирин-биринен. Бир жагынан кыз, а экинчи айым. Бул голом деревянном столунда сидела стакан менен дротиками менен кисточками.
  
  
  Кыз достала бир повернулась к мужчине, ал турду, ага колдору артында болушу керек. Ал согнула руку жана iso бардык күчтөрдүн метнула дротик эму саяарын. Дротик задрожал жалал-эго музоо, ал эми бири-теринин астында сүйлөдү капля канды.
  
  
  Анын посмотрел дагы бир аз, анан этият пошел боюнча просмоленной билдирди. Ал жерде болдум, дагы бир жарык люк, ал керек болчу иликтөөгө. Ал өтө одоно, бирок непрозрачным, жана, глядя төмөн сквозь эски айнек, жĭрīгĭ тез согот менин участился. Бөлмөдө подо мен турду доктору Лотар Инурис.
  
  
  Ал бир эмес, бир. Ал компаниянын дагы эки эркек. Бирок, аны мурда эч качан көргөн эмес, бизге сырткары, бизге башка, ага дароо белгилүү ih. Аны көргөн ih сүрөттөр иштеринде жана АХ.
  
  
  Одина гүл болдум, жогорку жана худым менен темными волнистыми улантышты жана смуглым красивым адам. Ага дароо эле белгилүү болуп калган nen Дона Марио Принцибине. Эгерде болмок, мафия болду футбольной командасы, ал болмок мыкты бомбардиром жана футболистом-жылдын бир эле убакта. Ал боюнча жаңы мафии; туулса, АКШ, жакшы түзүлгөн, умный, тажрыйбалуу жана катуу. Ал шталь болмок пайдаланууга мускулы жерде алмак пайдаланууга здравый мааниси. Бачым мыйзамына бойлото жана оĩ жана использовал ар бир лазейку, аны таба алмак. Сиз заподозрить эго көптөгөн буюмдар — ограблениях, ростовщичестве, наркотиках, проституции жана кумар оюндарына — бирок докажите бул. Эго "деп принцем", жана да эски доны придавали ага болгон тийиштүү. Бул каражаттар эски иттер менен эски трюками. Принц билген жаңы. Ал ловкий отмывать кир акча үчүн океаном. Ал билген, бул тууралуу кирүүгө жардам берсе жана өзүнө алышы юридикалык бизнес эмес беспокоясь жөнүндө мыйзамда. Ал билген бардык хитрости жана ловушки полиция жана миң жана бир ыкмасы болтурбоо ih. Эгерде кимдир жана охотился үчүн 45 миллиардами алтын, сабакка принц чын эле орун алса, маанисин.
  
  
  Кеминде кызыктуу болчу жана үчүнчү эркек бөлмөсүндө. Ага болгон коренастое, мощное денеси жана жалпак чегинин адамдын полнолуние. Ал тургай жок униформы эго-жылы оңой эле билүүгө. Уулу аскер кызматынын, вернее, полковник Уулу Сье. Иштеген кытай армия чалгындоо , өскөн батышта, алдым экономикалык билим Оксфорде. Аскердик карата ал считался блестящим стратегом. Ал заработал беделин первоклассного жетекчисинин чалгындоо агенттигинин, белгилүү катары Moonrise , чегинен тышкары Макао ош 1950-жылдары. Ал организовывал операциялар аскердик чалгындоо Түндүк Кореяда жана Ханое. Орус чалгындоо считала эго эң коркунучтуу китайским агент менен алар качан кандайдыр сталкивались. Айтканбыз, бул, ал ушундай эле крутым сыяктуу блестящим, жана абдан эле амбициозным, сколь жана хладнокровным. Эми, бул вроде болмок рахман-ут-кече, ал оказался в захудалом манхэттенском абад жана, судя боюнча билдирүүгө эго адамдардын болдум, абдан зол.
  
  
  Анын алмак эмес уга билүү, деп айткан полковник Уул, качан ал сидел на стуле менен түз ортосундагы бурч үчүн деревянным столунан анын бош бөлмөдө, бирок предмети болобу, менчик болобу, өзүнүн жини келет, жок эч кандай каталар. Эго адам искажено гневом. Темная кан текла откровенными астында эго менен, азырынча ал айткан, указательный бармакты оң колуна метнулся костлявым копьем карата Лотару Инурису.
  
  
  Принц турду нарын тарапка скрестив колуна алууга төштүн жана презрительно улыбался коварному доктору.
  
  
  Инурис протянул колуна полковнику нарын жесте элдештирүү. Бирок китаец жок кылгысы бул жөнүндө билүүгө. Доктору Инурис попытался заговорить, бирок ревматизма полковник Уулу вскочил жана ударил кулаком по столу. Ал укканын биздин проповедей. Ал тургай үн кулака полковник Уулун боюнча столу эмес слышен.
  
  
  Бирок анын алмак догадаться, эмне болуп жатканын. Доктору Инурис жылдыктар сейил бак курууда ош шаары жана аймагынын Ривьере баардыгы өзүнүн неудавшегося ишканалар. Жана полковник Уулу отреагировал предсказуемо. Ал болбосо беделине перфекциониста. Жана добуш ал взорвался. Инурис болчу дураком. Эго роль операция болгон эле жетишээрлик жөнөкөй: кармап турууга күчү подальше. Эми ал разрушил планы. Жолу, ал эми эки жолу. Эми ал убежала. Жок, айтам азыр бул жөнүндө благородном американце Николасе Андерсоне, пришедшем эй, жардамга.
  
  
  Полковник Уулу токтолду. Эго колуна жасал рубящие кыймылы азырынча ал айткан. доктору Инурис старался керек болот незаметнее, бул немаловажно бөлмөдө, анда болгону үч адам.
  
  
  Мага нравилось көрө, бул врач Инурис алдым побои. Ал алдым анда, эмне керек, жана да көп, бирок көрүү татынакай эмес помогло эле, мага дагы бир кадам жасоого алдыга.
  
  
  Полковник успокоился. Ал жылдыктар сейил бак курууда өзүнүн столу. Ал зажег длинную сигарету, терең вдохнул дым жана жай выпустил бу, башкарууга милдеттүүбүз, айланасындагы толстых ноздрей. Дым струился эки бирдей струйками. Ал кайра баштады болмок.
  
  
  Анын приложил кулагы карата раме жарык люка, бирок эч нерсе услышал. Качан жана анын этият пригнулся карата световому люку таянып, ага бир колу үчүн карама-каршылыктын, аны почувствовал катары бир айланасындагы терезелерди шевельнулось астында моими манжалар менен. Аны отодвинулся подальше, заглядывая бөлмөсүнө. Казалось, эч ким айланасындагы катышкандардын эч нерсе укканын. Полковник Уулу жөн гана улантты сыяктуу эрте.
  
  
  Меники колдун исследовали незакрепленное айнек. Стяжка, удерживающая эго жерде болууга тийиш, высохла көп жыл мурда. Айнек двигалось оңой. Анын шевельнул колу жана Хьюго, стилет, скользнул мага руку. Анын молча шталь эстелик замазку. Андан кийин аны таза өкмөтүнүн лезвие аркадан бычак жыгач рамку жана поддел аны. Кончиком стилета аны көбөйттү айнек жана вынул аны. Эми анын услышал добуш Уул . "Бул бизге жөн гана керек мындан ары иштин жүрүшү тууралуу отчетту. Анын бул профессионалы катары добушу бул идиот", — көрсөтпөстөн пальцем на илимдин доктору, Инурис — "туура аткарган өзүнүн" нускоону. Ал кайра создугуп кетти дымом айланасындагы сигареттер жана кайра выпустил эго аркылуу ноздри. "Маңызында, биз жүргүзүүгө тийиш өзүнө да, алмаштырбай бул кыздар жана мистера Андерсона эмес, бар. Балким, алар коркунуч туудурган биздин операция, бирок бар жана ыктымалдыгы, бул андай эмес". Ал посмотрел карата Инуриса. — Сиз кандай деп ойлойсуз, бул кыз эч нерсе билбейт жөнүндө биздин операциялар. Анын, менин, сиз түшүнүшкөн бул туура. Эмне эми ушул Андерсона, анда эго катышуусунда кажется ашык эмес неудачным совпадением. Кандай болгон учурда, эми азыр, абдан арада аяктады, деп положить тууга биздин пландар. Өтө көп поставлено картага үчүн бизди, азыр биз близки акырына карата.
  
  
  "Ошентсе да, анын деп эсептейм айрым өзгөртүү зарыл". Ал докурил сигарету. — Мен обсужу бул менен сиз аркылуу бир нече мүнөт. Бирок адегенде, — ал өсө баштады менен орундук, вынул айланасында чөнтөк пустую пачку сигареттердин жана скомкал аны, — мага керек сигареттер. Кечке аркылуу бөлмөлөр.
  
  
  Анын продолжал көрүү. Доктору Инурис посмотрел карата Дона Марио. Бир боюнча сие отвратительных, пронзительных, нерв ооруларында смешков вырвался айланасындагы эго бородавчатого ооруканага жаткырылган. Эго нервдери көптөрү бир аз кем напряжены, качан полковниги Уул жок бөлмөсүндө. Дөң Марио суук эле посмотрел ага.
  
  
  "Жок волнуйтесь, — деди доктору Инурис эму. 'Баары жакшы болот. Анын бул так билем.
  
  
  Дөң Марио узак ждал, биринчи кезекте караганда кыйын. Эго үнү болчу бактысыздык отвращения. "Жок играйте глупее караганда зарыл", — деди ал. "Бардык шло жакшы, азырынча сен эмес чечти деп тийиш мен керек, аны любовником".
  
  
  — Баары жакшы болот, — деди Инурис. 'Эмес волнуйтесь.'
  
  
  — Послушай, — деди Дөң Марио, — бардык адамдардын, аларга айтканда эмне жөнүндө беспокоиться, сен биринчи планда жерде. Эгерде нерсени пойдет эмес да, сага туура келет беспокоиться райондор мага жөнүндө жана полковнике Уулу, сен, кокустук ублюдок, жолу, сен бул жерде. А эгерде жок болсо, анда дайыма бар жана ал жөнүндө беспокоиться".
  
  
  "Добуш увидишь, — деди доктору Инурис. 'Баары жакшы болот. Поверьте мага. Божомолдоого...'
  
  
  Калганы анын укканын эмес. Кийинки секунда-нулган дем алуу токтоп калган учурда темир чынжыр сомкнулась айланасындагы менин ооруканага жаткырылган. Азырынча аны мэриясы үчүн глоток сынамыктарды тандап алуу абанын астында стальным басым разбивать, вгрызающейся ак жакасы менин свитера, менин колу инстинктивно потянулась карата люгеру. Менин язык высунулся iso rta. Меники көзгө, казалось, прыгали, канчалык больно. Анда в моем мозгу, лишенном кислород, анын, билип, бул ошол, ким болдум, турат мени, использовал смертоносные нунчаки , ошондой эле любимые бойцами оюну.
  
  
  Чынжыр эки өлкө ортосундагы ручками выжала айланасындагы мени өмүр. Бирок менин колу дагы тянулась карата пистолету.
  
  
  "Жок, жок, Картер, тегерегиндеги бул эч нерсе выйдет", — раздался үнү. Андан кийин последовал кескин түрдө сокку менимче затылку жана күч алуусу акыркы тошнотворных огней, адегенде ал мени поглотила тьма.
  
  
  15-Глава
  
  
  
  
  Качан анын келди аң, анда обнаружил, бул лежу карата жынысы маленькой бөлмөлөр үчүн сценой. Менин колду жана бутту мелис түз, ал эми затылке болчу мындай ощущение, - жылы жөнөкөй турак үй, кимдир придавил эго мешком с песком. Полковник Уулу, Дөң Марио жана Инурис турдук жана смотрели мага.
  
  
  — Сен чувствуешь өздөрүн бир аз жакшы? — спросил полковник Уул.
  
  
  Аны этият двигал головой алдыга жана артка. — Кажется, эч нерсе сломано, — деди мен.
  
  
  Полковник Уулу закурил бир айланасындагы өзүнүн узун сигареттердин жана мүмкүндүк берди суракка алды просочиться аркылуу ноздри. "Чындыгында делле, сен заслуживаешь каза болгон", — деди ал. — Жок дегенде анткени сен болчу да неосторожен. Кайдыгерлик биздин ишине жол берилбейт, билесиңерби барбы. Жана твоей тараптар айтуунун кажети неосторожно вытащить бул терезе айланасындагы жарык люка. Сизге эч качан приходило нарын карашат, бул сиз убираете айнек, свежесть сынамыктарды тандап алуу абанын бөлмөсүндө көбөйөт? Тагыраак, абдан кичинекей агымы сынамыктарды тандап алуу абаны. Бирок струйки жетиштүү үчүн рассеять клубдар түтүн айланасындагы менин ноздрей. Менин байкоо дымом жолу спасало мага жашоо". Ал улыбнулся. "Деп айтууга болот, мен эмне бир боюнча ошол аз активдин адамдардын дүйнөдө, алар курят үчүн өзүнүн ден-соолук".
  
  
  — Эгер аны алмак, анын болмок склонился алдында сиздин наблюдательностью, полковник, — деди мен. — Бирок, боюсь, в моем учурдагы абалы бул бир аз затруднительно.
  
  
  "Мен приму бул ой, Картер," деди ал. Ал бросил гневный оюмча бул илимдин доктору Инуриса. — Ооба, бул Картер, идиот. Ник Картер эмес, кайсы нерсе Николас Андерсон. Ал агент АХ.'
  
  
  доктору Инурис оозун ачты. Дөң Марио с удивлением наблюдал.
  
  
  -- Аны, түшүнүктөр эмес, болбосо... -- баштаган доктору Инурис.
  
  
  'Акырын!' - Полковник Уулу перебил аны. — Албетте, сен түшүнүктөр эч нерсе болгон жок. Бул твой мээ сенде кончиках бармактын, анын аласынын, мүмкүн, баардык жерде тышкары, баштын. Ошондой эле сиз думали, ал болгону турист, бир галантный назойливый адам, ал кокусунан келди жардамга попавшей жалал-беду девица? Сен дагы көп идиот караганда, аны ойлогон. Аты ошол адамдын Ник Картер. Ар бир уважающей өзүнө атайын кызматтар бул Жер бар маалыматына ага. Ал мастер убийца боюнча AX . Полковник Уулу посмотрел мага. "N3 эмес да, чынбы?"
  
  
  Ага эч нерсе айткан жана попытался өтүшү сидячее жобо. Менин гол раскалывалась.
  
  
  "Тышкары эго сырткы кебетеси, — продолжал полковник Уулу, словно читая лекцию, — Картер эле белгилүү болсо өзүнүн арсеналом курал. Люгер, белгилүү катары Вильгельмина. Ал мисир эго менен орундук жана помахал аларга. "Стилет, белгилүү катары Хьюго". Ал кайталап коюу шоу. "Кичинекей, бирок смертоносная газ бомба, белгилүү да, Пьер".
  
  
  Доктору Инурис кивал ар бир берилген эму предмети. Эго адам алган кызыл түсү жана аны кайра увидел пульсирующую жилу катары көк червь алдында эго виском. Эму пришлось проглотить көп оскорблений, и бул эму эмес нравилось. Ал дрожал-жылдын гнева.
  
  
  Капысынан ал шагнул алдыга ударил мени буту боюнча ребрам. Аны упал жана откатился. Сокку эмес баштоочулардын мени, бирок перекатывание эмес, өтө помогло моей баш. С болью аны кайра то.
  
  
  Полковник каримде үй-орундук. В руке у ага жылы стилет. Бул мгновение анын подумал, ал жүрүүдө үчүн мен, бирок, анын ордуна ал келген бул илимдин доктору Инуриса, ал отступил мурун, азырынча эго расщепление эмес болуп калды у дубалдар жок башка чыгуу. Полковник Уулу занес бычак алдында подбородок. Ал айткан абдан анда, эмне гана усиливало бу, башкарууга милдеттүүбүз, "ачуу".
  
  
  — Слушай кунт коюп угуп, — деди ал. — Сиз буга чейин доставили бизге жетиштүү неприятностей. Сага повезло, мен сени дагы эле эмес айылына.
  
  
  Гана менин намысын велит калтырууга сизге сиздин катышуу, бул операция. Жана сиздин ал жерде эле эмес, өтө рассчитывал бул өткөрүлдү. Андыктан, прислушайтесь карата көрсөткүчүбүз кеңешине жана дорожите бул абдан жакшы: сохраняйте тынчтыкты. Эч нерсе торопи; мүмкүн сен выживешь. Бирок, эгерде сен пренебрежешь моим кеңеш тарабынан, аны жок малейшего өзгөрүүлөрү перережу твою отвратительную глотку. Ал эми Картердин, анда анын гана анын избавлюсь андан ошол учурда мага болот өткөрдү, ал эми эрте эмес. Анын ачык выразился?
  
  
  Ал бир аз баса белгиледи штопора кончиком стилета анын докторлук горле. Надавил на шею Инуриса ривненской ушунчалык үчүн поцарапать, бирок пронзить аны. Көздүн илимдин доктору вылезли айланасында да. Эму оңунан коротко кивнуть ырастоо үчүн.
  
  
  Полковник Уулу отошел, андан кайра айлампасында өзүнүн жери үчүн столунан. — Жакшы, — деди ал. — Эми, джентльмены, — деди ал, останавливая оюмча ар бир боюнча биз. "Вернемся карата ишти маңызы. Биринчи кезекте, биз эмне покинем бул бөлмөгө бүгүн кечинде анын кетким үчүн бардык кетсек курста акыркы окуялардан. Ал улыбнулся мага. — Жада калса сен, Картер.
  
  
  — Жок делайте мага одолжений, полковник, — деди мен.
  
  
  'Отдолжение?' - ал засмеялся. 'Бекен. Позвольте мага айта силерге, деп-деп, — деди ал, наклоняясь алдыга өзүнүн кресле. — Сен будешь умирать абдан жай жана абдан мучительно. Жана аны белгилеп кетким келет, сиздин билген, бул бөлүк ушул больно болот сиздин уме. Кээ бир гүл менен байланышкан сиздердин аспаптын, бирок мен уверяю сизди, бул нерсени поразит сиздин акылын, определенно болот бир кыйла көп мучительным. Азырынча аны эмес закончу, сен будешь умолять мени умереть. Болосуңар улантууга суралсын".
  
  
  — Жок, будьте өтө четтөөлөрсүз бул, полковник, — деди мен.
  
  
  Полковник Уулу көбөйттү руку. "Мейли, Картер, избавь мени-жылдын твоей бравады жана позволь мага улантсын анда, мен тийиш айта. Мени эмес кызыктырды, сен сидишь бул жерде жана участвуешь биздин бүгүнкү разговоре. Анын билдире кетким келет сизге, сиз жолуңуз неудачу. Азырынча сен жо, же, вернее, азырынча анын позволяю сага жашоо, аны белгилеп кетким келет, деп билүү жөнүндө твоей неудаче давило бул сени да, лежащий карата сени чоң таштары, выжимая айланасындагы сени бардык эрки менен өмүр". Ал понизил үнү. "Мен үчүн, сен подумал бул тууралуу, Картер, бара-бара".
  
  
  Ал хлопнул в ладоши, словно бузуу үчүн чары.
  
  
  "Эми биринчи пункту — кыз".
  
  
  — Жок вмешивай аны бул, — деди мен.
  
  
  — Молчи, Картер, — деди полковник Уул. "Мен болмок эң чоң идиотом, эгерде болмок эмес воспользовался тупостью өзүнүн кесиптештер, илимдин доктору Инуриса. Твои наклонности карата рыцарству таптакыр ээ эмес, мага мамилеси. Ал тургай сага туура келет деп табылсын болмок неразумно эмес чыгарылсын уюштуруучулар.
  
  
  — Ал эмес, бул жөнүндө билбесе, — деди мен.
  
  
  "Мен менимче, ал эмне айтса чындыкты, — деди доктору Инурис. "Ал мага мындай деди, бул эч нерсе билбейт жөнүндө мамилелерде анын атасы мени менен".
  
  
  Же болбосо Лотар Инурис жылы чоң идиотом караганда казался, же эго безумный маанисин дагы лелеял бөлүү идеясын мында кандайдыр бир любовное гнездышко менен эго өздүк воскресением Николь Аргасыз. Кандай болсо да, мени бул волновало.
  
  
  Бирок полковник Уулу билет... — деди Мен сага замолчать, — деди ал. Доктору пробормотал нерсени жөнүндө аракет жасаган жардам берүү жана закрыл роталардын, бирок сжался астында презрительным взглядом полковниги Уул.
  
  
  — Жок, Картер, боюсь, күчү туура келет нейтрализовать. Айтам сизге да коллега. Аны сиздерден коюуга, өзүнө карата нулган жери. Предположим, сиз айтып жатпайсызбы, бул кыз эч нерсе билбейт. Бирок мен алам кошулсун, мен эмес предполагаю ушул, анткени бул эле деп болжолдойт мен буду доверять сизге, ал эми ага эч качан поверю. Бирок келгиле деп болжолдойлу кыз эч нерсе билбейт. Башкача айтканда, эч жөнүндө ишкердик ортосундагы мамилелерде анын атасы жана илимдин Инурисом. Бирок бар бир буюм, аны ал эртедир-кечтир обнаружит, эгерде ал дагы жок, тайган ee. Көздүн Тубаса полковниги эмес мигая смотрели мага. - "Жана бул нерсени анын атасы изделүүдө дайынсыз жок".
  
  
  Анын старался сактоого бесстрастное жүздүн.
  
  
  — А эгер ал сүрөттөгү бул жөнүндө болсо, анда, балким, наведается жөнүндө эго жайгашкан жери; тергөө болгон болот катышууга бийлик органдары. Качан бийлик начнут допрашивать анын атасы жөнүндө, юная леди жок, шек саноолор болсо, айтып берет, - деп анын атасы болбосо иш менен илимдин Инурисом, дарыгер, ал делал эй операцияны. Жана да эгер ал кабыл фальшивую жүрүүгө, бу, башкарууга милдеттүүбүз, чеберчилиги өзүнүн ремесле таково, бул эго бул ким экендигин чогулгандарга всплывет сыртка. Бирок ал использовал вымышленное аты. Ошондо бийлик обнаружат, бул доктору Инурис кагазды белгилүү билдирет, эгерде сиз кандай деп ойлойсуз, бул аты мүмкүн таанымал, эгерде ал фигурирует сот протоколдорунда бир катар өлкөлөрдүн. Кетким келбейт ашыкча смущать өзүнүн коллегу, бирок айрым боюнча-эго кылмыштарды ээ айрыкча неблагоприятную беделин ал тургай жамааттар, толук терпимых карата сексуальным излишествам. Башка тиешелүү же алууну болжолдойт кыянаттык менен баңги заттарга, өзгөчө жеке колдонуу. Ал эми үчүнчү алууну болжолдойт тиешеси бардыгын шпионажу. Жок, айтам азыр кээ бир кылмыштар жашы жете электерге каршы болгон, короче айтам, оңой болот квалифицировать катары аскердик кылмыштар".
  
  
  Аны посмотрел карата Инуриса. Ал опустил көздүн, азырынча үч эркек смотрели ага толук отвращением. Бирок ошол эле учурда андан исходила ысык жек көрүү умтулуубуз керек предмети болуп мындай ачык-баркына тараптан Уул полковниги. Аны подумал ичимден, бул болсо, качандыр бир представится мүмкүнчүлүгүн, качан доктору Инурис алмак заставить китайца төлөөгө, ал гана с радостью бул жасадым.
  
  
  Полковник Уулу улантты... ошондуктан бийлик сөзсүз пошли болмок карата доктору Инурису жана мындан ары. Инурис да көрдүк, ушунчалык толугу менен көз каранды, өздүк удовольствия. Ал жаждет күчтүү удовольствия. Ал ужасается ар кандай неудобству. Ал боится больно менен невообразимой трусостью. Побалуйте эго колуна бийлик, подвергните эго малейшей больно, жана кандай натыйжа болот? Ал выболтал болмок бардык в надежде спасти өзүнүн отвратительную шкуру. Жана эмне үчүн? Бардык анткени биз унутуп нейтрализовать күчү. Полковник Уулу покачал головой, словно нарын насмешливом жесте сожаления. — Жок, боюсь, биз алып аны. Сен макул эмес, Картер?
  
  
  Сага айтканда эмне айта.
  
  
  — Аны тийиш мен кабыл алынсын сиздин унчукпоо макулдук үчүн, Картер, — деди полковник Уул. "Бул жыйынтык чыгарат, бизди неизбежному маселе: бул жерде кыз?"
  
  
  — Боюсь, мен билбейм, полковник, — деди мен.
  
  
  Полковник улыбнулся мага. — Картер, таптакыр жакында биз тууралуу айтышкан твоей ишенимдүүлүгүн. Таянуу, албетте, бул сиздин белгилүү абройго. Анын айткан сизге ошондо айталы сизге кайра: "мен силерге ишенбейм.
  
  
  Полковник Уулу закурил дагы бир длинную сигарету жана зажег бир айланасындагы эки жыгач спичек, ал досталь боюнча лакталган кпп в кармане пальто. Андан кийин ал мисир менен орундук менин стилет жана шталь заострять башка спичку.
  
  
  — Мейли, жок заставляй мени причинять сага ооруу, Картер. Бара-бара анын причиню сага ооруу бардык формаларында, бирок мен надеялся болтурбоо, кадимки кыйноолорду. Эмгек, миграция, менде жок реалдуу отвращения умтулуубуз келтирүүгө сага ооруу, бирок, мен билем, ыракат, бул менин недостойный коллега бул жерде, - ал мотнул головой жагына илимдин доктору. Инурис: "Бул заставило эле мени эмес эмне бул. Ал эмес керек мындай шүгүрчүл.
  
  
  — Продолжайте, полковник, — деди ага эму. Ал мурда ал баштайт, болсо ошончолук жакшы болот. Нарын пытке айтканда, учурда сиздин акылын көп эмес алат жөнүндө билдирүү, больно, посылаемые аспаптын да, эгерде сиз остаетесь аң-сезиминде. Андан кийин жан дүйнөм плавает карата недосягаемом деңгээлинде, эркин жана коопсуз. Анын алмак чыдамсыздык менен ждать бул, билүү жана, эгерде анын смогу жетишүүгө бул деңгээлин жана ал жерде калууга чейин эртең мененки, Пенни Доун ввдет Хоука курсу иши.
  
  
  Полковник туруп, обошел кресло жана токтолду передо мени менен. Ал наклонился, схватил мен үчүн колуна байланышкан бирге, жана воткнул кончик ширеңкелер астында ноготь указательного бармактын оң колуна. Андан кийин ал прикоснулся карата күкүрт головке раскаленным кончиком сигареттер, жана ал менен злобным шипением дубалы.
  
  
  Анын сидел жана карачу да, жалын прожигает спичку, оставляя кара завитые калдыктары. Полковник Уулу потянулся карата столу, схватил стилет жана поднес эго блестящий кончик үлүшүнө дюйма-жылдын менин көзгө.
  
  
  "Жок двигайся, — деди ал, — ал эми анда твой көздүн мүмкүн превратиться в оливку карата шпажке".
  
  
  Аны көргөн да, спичка улантууда күйүүсү.
  
  
  "Анда кыз?" — деди полковник Уул.
  
  
  Аны почувствовал, бул жылуулук приближается к моей коже.
  
  
  — Жок двигайся, Картер, — предупреждал полковник.
  
  
  Оору усилилась, мен почувствовал, бул менин булчуңдун непроизвольно башташат напрягаться. Лезвие болчу чабал пятном алдында моим экинчи.
  
  
  Анан вдруг бардык закончилось. Полковник Уулу протянул эркин руку жана погасил жалын. — Мен билүүгө тийиш, бул нерсе керек болчу пытаться, Картер, бирок керек болчу. Сен эч качан узнаешь ошол.' Ал повернулся к бөлмөлөрүн ачкан Марио жана улыбнулся.
  
  
  "Мен сунушу жалал-бир жөнөкөйлөтүп жободо, — деди полковник Уул. "Мен керек деңгээлдин тийиштүү Картеру, ал, анын, деп ишенем отдал эле мага тийиштүү. Биз экөө тең профи жана абдан хороши. Бирок, стоило рискнуть үчүн, көрүүгө мүмкүн болобу ал болууга чувствительным кыйла жөнөкөй формасы, кыйноолорду тереңдиги өмүрова анын, билип, бул эмес да, көп эмес, ал анын". Ал повернулся ко мага. — Деги эле болсо, сен кантип эле приветствовал бул идеяны эмес да, чынбы, Картер? Сиз надеялись, бул пройдете баштапкы стадиясынан деңгээлине чейин толук забвения, кайсы биз бардык эго билебиз. Ал смеялся. "Бул дээрлик, мен да окуй алам сиздин ойлорун эмес да, чынбы?"
  
  
  Дөң Марио прервал аны. — Жакшы, полковник. Ойлойм, кез токтотууга шутки жана оюндар.
  
  
  Полковник Уулу посмотрел болгон саат. — Прости мени, — деди ал. "Эч качан керек сарптоого кезде понапрасну. Бизде абдан-дель-бүгүн кечинде.
  
  
  — Бер, мага бычак, — деди Дөң Марио.
  
  
  Аз поклоном полковник тапшырды эму блестящий стилет.
  
  
  Дөң Марио восхищенно взвесил эго в руке. Андан кийин ал посмотрел мени өзүнүн ледяными голубыми глазами. "Аз аркылуу он беш мүнөт десең, сен мага, анда бул кыз, Картер".
  
  
  Ал ыр аркылуу бөлмөгө жана ал прошептал доктору карата кулагы. Доктору кивнул жана чыкса аркылуу бөлмөлөр. Аркылуу бир нече мүнөт ал жылдыктар сейил бак курууда жана кивнул бөлмөлөрүн ачкан Марио. Дөң Марио деп жооп берди кыска утвердительным кивком. Эмне эле сиз бизге айткан жөнүндө nen, ал адам, ал тратит деген сөздөр понапрасну. Полковник Уулу кайрадан то үчүн отургуч. Анын түшүнүктөрү жок болгон, ошондон биз ждали.
  
  
  Кетпеген жана он мүнөт, мен да аны услышал кескин түрдө стук в эшикти.
  
  
  'Бул ким?' — спросил Дөң Марио.
  
  
  "Вито", — жылы ревматизма.
  
  
  — Жакшы, — деди Дөң Марио.
  
  
  Эшикти распахнулась жана бөлмөсүнө, шатаясь, ворвалась кичинекей избитая статуэткалар берилет жана рухнула у менин буту. Эго адам перепачкано, көйнөк порвана. Бир айнек боюнча эго упай жок. Карабастан замешательство, хватило гана беглого взгляда үчүн түшүнүүгө, бул жалкое маңызы передо мени менен болчу эмес хема башка да Филипом Доуном.
  
  
  — Сен билесиңби, ким бул эмес да, чынбы? — деди Дөң Марио.
  
  
  Эгерде ушунун задумано катары штопора, ал мурда эле билген ревматизма, судя маселе боюнча, бул моем адам промелькнуло узнавание, балким, үлүшкө секунд.
  
  
  — Эсиңерде болсун, — деди полковник Уулу, — менде пландар насчет мистера Доуна.
  
  
  — Жок волнуйся, — деди Дөң Марио. — Мен билем твои пландарын. Сиз баары получите эго келүү боюнча көпчүлүк бөлүгүнүн.
  
  
  — Абдан жакшы, — деди полковник Уул.
  
  
  — Сизде алдында колу дары-дармектер, доктор? — спросил принц.
  
  
  "Ооба, — деди доктору Инурис.
  
  
  "Принеси ih буга. Мага керек компрессиялык медициналык буюмдар жана кляповые таңуу жана, мүмкүн, бир аз морфия, азырынча биз эмес вернем эго анын аң-сезими. Жана прими бардык, ал сенде бар үчүн токтотуу агуулар.
  
  
  Полковник Уулу увидел, бул менин көздүн расширились караштуу баңги заттарды упоминании
  
  
  Эмес "думай, сен услышал нерсени, андан эмес тийиш эле коюуңуз, Картер, — деди ал. — Ишмердигин жакынкы келечекте сен өзү будешь астында наркотой.
  
  
  Доктору Инурис выбежал тегерегиндеги бөлмөлөр жана жылдыктар сейил бак курууда менен кара сумкой.
  
  
  Филипп Доун лежал карата жынысы, мезгил постанывая. Дөң Марио түштү, жанында аны менен болуп жаткан жана перевернул аны азырынча ал оказался адам өйдө, бир аз задыхаясь катары балык, вытащенная айланасындагы суу.
  
  
  Сол колу Дона Марио метнулась алдыга, ал схватил старика үчүн нижнюю челюсть жана заставил эго ачуу роталардын. Андан кийин ал вставил кончик стилета жана прижал эго карата щеке, азырынча аны эч увидел катары тери выпячивается алдында моими глазами.
  
  
  Дөң Марио посмотрел мага. "Слушай, Картер жана думай тез. Аны боюнча адис ножам. Поверь мага. Анын дагы каршы эмес, эго пайдалануу. Анын спрашиваю сени, кайда кыз. Анын кетким тез жана честного жооп. Эч кандай шуток. Эч кандай жалган улик. Эгерде мен получу жооп берүү, анын порежу старику щеку жана спрошу дагы бир жолу.
  
  
  Полковник Уулу просиял. Марио, кыязы, болчу близкти эму боюнча духу адам.
  
  
  Дөң Марио продолжал болмок. "Эгерде мен получу ревматизма, ал мага жагат, анын сделаю дагы бир аз. Ошондо анын beru башка щеку жана спрашиваю сени кайрадан. Андан кийин анын үстүнөн иштеп жатам ушами жана носом. Анын вырежу көздүн, колдун манжалары. Манжалары буту. Целую ногу. Доктору сохранит эму өмүрүнө, анткени ал керек полковнику жандуу. Бирок ал развалиной, жана ал тургай врач албайт эго подлатать. Сен кимде ким бул күнөөлүү. Держа өзүнүн оозун на замке, бул улуу баатыры, Картер. Сиз муну кааласаңыз?
  
  
  Ал дээрлик алмак көрө лезвие сквозь бледную, худую щеку старика. Ал лежал менен жабык глазами, анын дем алуу менен свистом вырывалось боюнча ссутулившейся төштүн. Хема эле ал бизге болдум, Филипп Доун өзгөчө эмес, бул чара көрүү. Ал причинил мага көп неприятностей, бирок ушунун барынан. Анда, ал эмне иш жасадым, грозило катастрофой миллионам адамдардын. Анткени, бир жагынан, эго эмес, стоило чөгүп. Бирок өзүнүн одержимости ал андай эмес wouldnt жана плох. Анын предполагаю, бул эго өздүк аң-сезиминде ал ачты гана бир нече эшиктер бир нече адамдарга алмашуу анда үчүн, жасоого ак-өзүнүн кызын ярче. Эгерде ага позволю бөлмөлөрүн ачкан Марио разрезать эго на куски, бул мүмкүн спасти Пенни. Жана, спасая аны, мүмкүн, смогу анын спасти алтын.
  
  
  Башка жагынан, эгер аны открою роталардын жана айталы, аларга, кайда жана кантип заполучить Пенни, бул бере алат старику түшүнүк экендигин, ал үчүн нах жасадым. Балким, ал керек, бул мүмкүнчүлүгүн толугу менен көрүүгө, анын бир жолу: красивую.
  
  
  Бирок толук ыктымал, бул бир проблеск обойдется ачык бассейн болжол менен саат кырк беш миллиард доллар.
  
  
  Так кесиптик деңгээлде анын алмак берүүгө бир гана ревматизма. Жана бул кадам толук тынчтык.
  
  
  Анын ачты оозун деди: "Сиз таба аласыз аны батирде анын атасы. Ал күтүп турат мени.'
  
  
  
  16-Глава
  
  
  
  
  Полковник Уулу ударил Марио боюнча спине. — Красиво, — деди ал менен жетишерлик кеңири улыбкой үчүн обнажить топтому болот түпкүлүктүү тиштердин. "Жөн гана красиво."
  
  
  Дөң Марио жооп бербесе, эму. — Вито, — крикнул ал. 'Заходи.'
  
  
  Головорез менен мордой хорька просунул карашат нарын эшикти. Дөң Марио бросил эму связку ачкычтарды.
  
  
  — Возвращайся в үй старика", — деди ал. — Ал жерде сен найдешь күчү. Уведи аны корабль. Увидимся ал жерде.'
  
  
  — Жакшы, — деди хорек жана исчез. Карабастан, менин нускаманы, Пенни, мен сомневался, бул хорек ловко жасабаса эго командасын. Ал бир кабар угуп, үн ачкычынын в замке жана чечет — карабастан, бардык, биз айткан бирине-бирине, — деп анын атасы канткен менен келди, жана эми ачат бул эшикти. Бир гана бул эмес ал.
  
  
  Полковник Уулу менен любопытством посмотрел мага.
  
  
  Албетте, анын признаю, бул казалось безумием, өзгөчө көз алдында мындай профессионала катары полковник Уул. Анын та эмес рассмеялся. Ал учуял ловушку. Ал үчүн эмес эч кандай түшүндүрмө маселе, бул девочка пыталась спасти өзүнүн атасы. Ал үчүн эмес таптакыр эч кандай пайда. Анткени боюнча эго пикири, бизге у старика, бизге менде, бизге у кыздар эмес чоң келечек.
  
  
  Мен алмак эмес винить аны. Позициясынан бу, башкарууга милдеттүүбүз, оюн болчу дээрлик закончена, жана ал уткан. Менен жети кара-эго бийликтин өзүндө жүргүзүлгөн дээрлик бардык карталар: бул аспаптын үнү сырдуу ардагер Андерсон, ал баштоочулардын эго колуна айланасындагы ниоткуда жана оказался агент AX; кыз менен алектенген болчу келтирүүгө эму чоң неприятности; жана Филипп Доун, ал болушу керек, ар дайым болчу загадкой үчүн полковник Уулун, анткени баасы уурулуктун алтын керек, казалась ага болгон невероятно төмөн.
  
  
  Аны жок шталь билдирүүгө эму жөнүндө өз жүйөсү. Ал болмок баары бул түшүндүм. Албетте, аны бузса бардык эрежелер. Бул эрежелер дешти: "Откажись ал старика. Уделите кезде девушке үчүн добраться чейин Хоука. Тяни кезде. Сиди жана көр, бул Дөң Марио кылмыш иши Филиппа Доуна на куски. Притворись эмес, видишь кан, ужаса жана мучительной больно. Представьте өзү бардык жакшы, андан сиз добьетесь, отсидевшись. Удалите сүрөттүн кан, льющейся айланасындагы адамдар жана көздүн старика. Сделайте өзүнө невосприимчивым карата крикам. Жөн гана ойлонуңуз тургандыгы жөнүндө жазылган ош нускамаларда.
  
  
  Кээде туура келет отбрасывать нускаманын. Бул болсо, ичиндеги мени катуу сказало "жок" идеясына тургандыгы жөнүндө дөң Марио разрубит старика на куски, ошол эле учурда полковник, Уулу аплодирует, ошондой Инурис облизнул эле эриндин, жана эго көздүн остекленели болмок жылдын восторга. Бул болгон эмес гиперчувствительность. Бул болсо, ичиндеги мени подсказывало мага, анткени ошол учурда аны допустил бөлмөлөрүн ачкан Марио жетишүүгө өзүнүн пытая Филиппа Доуна, анын баштаган эле таанууга, бул проигрываю. Жана анын өзүндө-делла-жөн эле отель утушка жетише кандай деп. Анын отель утушка жетише бардык.
  
  
  Анын отель кайтарып алтын, кайтарып эски Филиппа Доуна эго кыздары целым жана невредимым жардамы менен микрофонов жана динамиков счеты. Анын отель стереть ih менен адамдар жер. Бул кадам чоң авантюры. Бирок качан иши келди карата, иштери, ошол учурда Дөң Марио ткнул кончиком аркадан бычак щеку Филиппа Доуна нерсени терең ичиндеги мени сказало: выбрось бул чертову китебине токтомунун жана играйте өз каалоосу боюнча. Полковнику Сину эч качан түшүнө билүү. Ал игроком карата пайыздар. Жана менин принциби заключался экендиги азырынча аны эмес умру, менде мүмкүнчүлүгүн толугу менен победить. Уулу выглядел удивленным. — Мен удивлен, Картер. Чындыгында удивлен. Жана бир аз разочарован. Анын ойлогон, сен покажешь көп эрдик.
  
  
  — Эч ким туура келет, полковник, — деди мен.
  
  
  "Мүмкүн, жок, Картер," деди ал. — Бирок сизде болгон аброю адам, абдан жакын ушул. Жана поверь мага, менин жөнүндө отчетторду сени таптакыр жаңы. Жетиштүү недавний үчүн түшүнө сиздин недавнюю менен жолугушуу моим жакшы башка Хсянгом нарын Арктике тууралуу айтпай доктору Инурисе. Ал повернулся к Инурису менен заговорщицкой улыбкой. — Сиз эсиңизде болсун, Хсянга эмес да, чынбы, доктор? Мен иште көңүлгө, жок дегенде, сиз видели фотосүрөтү эго эмес да, чынбы? Лотар Инурис кивнул.
  
  
  "Бул кадам жакшы жумуш — твой кызыгууну Хсянга", — деди мага полковник Уул. — Абдан красиво жана бир аз өз убагында менен моей тараптар. Эгер Хсьянгу ийгиликке жетише алган, эго ишкананын абдан ийгиликтүү болоору слилось эле бул иш акыркы фазасы болуп кошулган мени сиздин өлкөгө. Ошентсе да ага ишенем, бул дүйнө күтөт абдан трудное келечеги да жок күч-Хсьянга" . Мен жооп бербесе, анын хвастовство. Ал улыбнулся мага. Жана сени да, Картер, күтөт абдан трудное келечеги. Качан биз Кытайда, бизде болот абдан долгих сүйлөшүүлөрүн. Сен мага андан көп расскажешь. Бирок адегенде силерге алдыда көптөгөн жыл бою деңиз саякаты, ал биз баштайлы аркылуу бир нече саат. Андай эмес болобу, Дөң Марио? Дөң Марио кивнул. — Корабль иштейт, — деди ал. - "Биз ускорили окуялар".
  
  
  — Биз отплывем дагы чейин рассвета, — деди полковник Уулу, — рахмат сиздин кызматташуу, Картер. Ардагер Доун бул жерде, — ал билимим тууралуу маалымат берген эмесмин карата старика, ал дагы лежал карата голом жынысы, — присоединится бизге, анткени жана силерде үйдүн өзүндө бар айрым көндүмдөр, алар биз-бүлөсү менен гана болушу керек. Ал эми кыздар... Полковник Уулу запрокинул карашат жана шталь кароого потолок. — Бул эми кыздар, Лотар, мүмкүн, ага подарю аны сага кийинчерээк, качан биз доберемся чейин коопсуз гавани. Азырынча биз море, сиз развлекаться аны менен, анткени биз эмес рискуем алсак, коопсуздук сыяктуу Ривьере. Качан гана биз доберемся чейин Кытайдын, сен можешь калууга жерде болсо ошончо, канча захочешь менен кара. Бирок, мен билем сени, Лотар, анын подозреваю, сен устанешь-жылдын нах задолго электе биз ал жакка доберемся. Эгерде бул алсак, биз отдадим анын экипажу, ал жасай алат, аны менен бардык захочет; ошондо биз избавимся-жылдын нах. Бул нерсе болот биз үчүн практикалык баалуулугу.
  
  
  Доктору Инурис просиял-жылдын удовольствия жана царственно поклонился. — Рахмат үчүн сиздин щедрость, — деди ал.
  
  
  "Билесиңерби, чындыгында делле сиз бул заслуживаете, — деди полковник Уулу, — бирок мен ишенем, баары жакшы болот, качан гана девочка даяр болбой калса, алдында биздин камкорчунун, ошондуктан даяр, аны простить сиздин неосмотрительность нарын Ривьере".
  
  
  — Рахмат, полковник Уулу, — деди доктору Инурис.
  
  
  Полковник Уулу повернулся к мафиози. — Ал эми сизди, Дөң Марио, анда, боюсь, менде жок өзгөчө прощального мейманга, бирок сиз эго толук татыктуу. Мага болушу менен сиз иш. Сиз адам көп, жана сиздин убеждение да, көрдүк бүгүн кечинде жогорку даражадагы восхитительно. Аны чын эле отель болмок билдирүүгө сизге өзүнүн терең урматтоо.
  
  
  — Мен возьму бул жерде, — деди Марио, көрсөтпөстөн карата отургуч. — Абдан метко, — деди полковник. "Абдан ийгиликтүү болоору, сен, ал алып келди грозного агент AX Картердин карата предательству жаш аялдар, шталь мураскор эго арсенале. Бул дээрлик поэтически мүмкүн болсо. Абдан жакшы, Дөң Марио. Сен получишь эго Люгер, эго стилет жана эго кичинекей газ бомбу. Почитайте ih өзүнүн трофеями.
  
  
  Дөң Марио заложил бомбу мүнөтүнө, ошондой тапанча жана бычак үчүн кашаты.
  
  
  Полковник Уулу посмотрел болгон саат. — Бизде бир нече мүнөт келгенге чейин грузовика, сиз жана макулдашты. Ал мага мындай деди: "Качан ал кыргызстанга келе тургандыгын маалымдады, Картер, биз баштайлы биздин саякат. Наслаждайтесь муну мүмкүн болушунча көбүрөөк, анткени, бул сиздин акыркы сапары. Сиз едете Кытай менен алтын кырк беш миллиард доллар, сиз, балким, азыр билесиңер. Жардамы менен доктор Инуриса жардамы менен незадачливого мистера Дона жана неоценимой жардам Дона Марио берген зарыл жумушчу күчүнө, алдык выдоить Федералдык резерв".
  
  
  "Ал эми эртең бүткүл ачык бассейн болот бушевать ушак экендиги тууралуу көпчүлүк бөлүгү алтын запасын АКШ жана алтын запасын көптөгөн ih туура досторду исчезла. Сиздин өкмөт чыгарууга обнадеживающие билдирүү, бирок, ушак чектүү керектөө сакталат жана болуп бардык шамалы. Жана чогулгандарга банкиры жана өкмөтүнүн башка өлкөлөрдүн кепилдиктерди талап кылат, жана, акыры, докажут бул. Алар бере албай далилдер. Ошондо доллары эч нерсе болот стоить, анткени ишенимди ага разрушено. Адамдар болгон, бар, доллары, попытаются ih алмашууга, бирок эмне? Британский фунт обесценится. Немис бренды, ал тургай швейцарские франки болот обесценены, анткени эч ким эч качан көп болбойт доверять, ал кагаз документтери акчалар. Алтын, бул ар дүйнөдө болуп калат бесценным. Кимде ал бар, ошол сохранит эго. Алар, кимде эго жок болот паниковать.
  
  
  Эки дүкөнү менен буханкой нан баш тартса, аны сатууга, эгерде буханку эмес төлөөгө караганда-анда башка, андан кагаз акчаларды. Математика боюнча берилген керек врач, нечем болот, ал үчүн төлөөгө, мындан бесполезных кагаз акчаларды, алар врач албаса. Мастер, цистерналар жана башка ушул, болот кайталанышы көп жолу ар кайсы жерлерде. Жана чогулгандарга банданын болот бродить по улицам жана грабить дүкөндөр жалал-мен просил сырткары, бул аларга керек, деп выжить. Заводдор болот парализованы, анткени эч ким жетишүүгө түрткү берүүгө өзү автоунаа, кир жуучу машиналар жана тв, алар жүргүзүшөт. Ал эми жумушчу уволят. Арабский шейх в Персидском заливе талап кылат акы төлөө алтын жөнөтүү алдында өзүнүн мунайды. Болбойт дагы алтын үчүн төлөөгө. Ошондой эле мунай эмес болот. Жана жакынкы арада жок болот, биздин машиналарды, биздин поезддерди, биздин самолетторду, ошондой заводдор болот гана эмес, простаивать, бирок бесполезны. Кошмо Штаттар, кайсы сиз ih билесиңерби, болуп калат экономикалык пустыней. Шаардын болот толтурулууга голодающими. Айыл жерлери болот кийин разорения бөтөн мародерствующими бандами, алар өлтүрүп скотта белла ичиш жана воруют жашылчалар". Аны жок кылгысы көп эч нерсе уга билүү. Аны посмотрел карата Дона Марио. Ал, казалось эмес обращал буга эч кандай көңүл буруу.
  
  
  Анын деди. - 'А сен?' "Бул твоя өлкө. Сен живешь бул жерде. Сен хочешь бул?'
  
  
  Полковник Уулу рассмеялся. "Дөң Марио — продукт жаңы маданият, Картер. Кереги жок ашырылышын күтүүгө, ал эмне болот жетекчиликке сезимдердин башкаруусунда болооруңуз бышык. Эго иш — жашап кетиши тамактын жана пайда эмес, сочувствие. Биз өнөктөштөр бул ишканадагы. Биз отличаемся бир гана карата, биздин тандоо акы төлөө негизинде биздин катышуу. Кытай, бедный алтын, выбрал алтын. Дона Марио аз кызыктырат алтын. Ой, бул-ал оставит жанында, бирок табуу бул өтө напыщенным жана принцибинде менен, философиялык көз карашы, неинтересным. Бирок бар жүк, ал айтканда Кытайда в изобилии, жүктү, ал эскилиги жетти көбүрөөк пайда болсо, сатууга, эго менен умом.
  
  
  Ал эми бул, Картер, мак жана анда, эмне болот, жасай тегерегиндеги бул жарыктын: героин. Көрдүңүзбү, Картер, качан доллары обесценится, настанет учурда адамдар болот издөө башка төлөм каражаты. Жана бул каражат алмашуу, ал сунуш киргизилсин Дөң Марио, — героин. Сага эмес, кажется , бул нерсени аргасыз адамдардын забыть жөнүндө өзүнүн көйгөйлөрү? Жана уверяю сизди, аларда болот көйгөйлөр. Айрым адамдар сиздин өкмөтүнө болот кызыкдар тартипти калыбына келтирүү ар кандай баа менен; жана калк менен радостью дуреющее героин, болот привлекательным искушением. Сиз ошондой эле эмес, кандай деп ойлойсуз, доктор?
  
  
  Полковник Уулу эмес шталь ждать жооп. — Билесиңби, өзү доктору абдан сүйөт мак эмес да, чынбы, Лотар? Ошентип, сиз көрөсүз, Картер, бул Дөң Марио, рахмат эго өнөктөштүк биз менен болот неисчерпаемый запасы. Жана бул запаска берет эму зор күчүн жоготту. Андыктан бара-бара, учурда сиздин өлкөгө вернется бул тынчтыкты, Дөң Марио выиграет караганда бир кыйла көп наркынан алтын, ал продал дн. Эго пайда болот эсептелген көз карашы менен эпке мыйзамдарга, ал эми запрещают айрым боюнча эго иш-аракеттер. Бул эсептелди караштуу ээлигинде жерди, неисчерпаемым ресурс, ал скупит жардамы менен героин".
  
  
  Жана качан паника утихнет, жана башка өлкөнүн увидят акылмандык перепрофилировать, анда ар-жылдын сиздин калк үчүн кайсы бир даражада өнөр жай ишмердиги, ошондо Дөң Марио өзүнө алат жана башкаруу фабриками. Калк болот жүйөлүү муктаждыгына героине, так ошондой эле, азыр адамдардын мотивирует муктаждык акш. Ал эми Дөң Марио болуп калат фактылай правителем өлкөнүн эмес, айтам азыр экендиги жөнүндө бир убакта ал болуп калат, аны законодателем. Эми адамдар мүмкүн билүүгө болобу, менчик болобу, бул принц, бирок уверяю сизди, Картер, жакында адамдар болот кланяться эму катары ишеним катын.
  
  
  — Сен сумасшедший, — деди мен.
  
  
  Полковник Уулу көбөйттү руку. — Эч нерсе эмес, Картер, аны умоляю сени. Керек реалистичным. Менде жок наклонности карата безумию. Байкап көргүлө тууралуу ойлонуу героине, бул жөнүндө жаңы валюта менен. Беле ашык албетте баалоого tac пачку ак түстөгү порошок, ал кандайдыр бир сары металл же цветную кагазга? Жок, Картер, бул андай эмес. Эму жөн гана керек берүүгө башка формасын ишеним. Камерадагы жарыкты жөнгө салууга. Жана невзгоды, туш келе турган сиздер тараптан камсыз кылат каражаттарды жүзөгө ашыруу үчүн, ушул өзгөртүлгөн. Анын признаю, бул радикальная адаптациялоо, бирок мындай адаптациялоо зарыл бөлмөлөрүн ачкан Марио ишке ашыруу үчүн амбиций эго. Көрдүңүзбү, алтын эмес принесет эму эч кандай пайдасы. Ээлик кылуу алтын эми подчиняло болмок эго эрежелерге жана мышлению, актуалдуу бул. Жана ушул эрежелерге жана бул боюнча мышлению Дөң Марио — кылмышкер өлтүрүү жана билдирет кражу өзүнүн мүлкүн. Жок, биринчи кезекте, бул Дөң Марио сможет жетишүүгө статусун, ага эго приписывают эго честолюбие жана тихий гений, адегенде туура болушу керек революция. Жана анын отряды алтын вызовет революцию Кошмо Штаттарда.
  
  
  Эмне эми ошол, кимде бар алтын, анда биз эсептешет дүйнөдө дайыма найдутся адамдар, жаждущие алтын. Алар да айта сохранят старую ишенимин. Кытай менен эго маками жана алтын болот, эки эсе акылман богатым, бирок кыйла бөлүгү биздин түшүмүн мака үчүн арналган Дона Марио жылдар алдыга. Кытай жана АКШ болуп калат абдан хорошими достору.
  
  
  Жана анын уверенный, алар ким верит алтынга, жана алар, ким верит в мак болот жашай дружно узак кылымдын".
  
  
  Үнү да. Бүткүл планы. Бул жылы ушул жаман. Анын алмак атоого бул безумием. Бирок, грань ортосундагы безумием жана гениальностью узка, жана бир полковник Уулу болчу укуктарды. Нарын файлах AX болгон эмес эч, бул указывало эле ошол менен эго-аң-сезим туура эмес да. Анда, ал намеревался жасоого, болгон эмес, ал башка да мастерским жүрүшүнө; табигый акыркы продукт өткөн адистиги экономиста жана хладнокровной алчности солдатты, таанымал өзүнүн умением жүргүзүүгө согушка. Жана, судя маселе боюнча, ал эмне деди, эму оставалось болгону бир нече саатка чейин аны аткаруу. Ал кайра посмотрел болгон саат. — Дагы бир нече мүнөт, джентльмены. Анан повернулся ко мага бир. — Картер аркылуу мүнөтүнө постучат нарын эшикти. Качан бул болуп турат, бул эмнени билдирет сыртына бизди күтөт грузовик. Бул грузовик отвезет бизди доки, анда грузчики Дона Марио тез загружают алтын бортуна корабля. Сиз сядете бул корабль аркылуу бир нече сааттан биз отплывем.
  
  
  Азыр анын попрошу дона Марио развязать сага бутту. Жана анын попрошу сизди турууга жана акырын чыга боюнча бул бөлмөлөр жана сесть в грузовик. Качан биз доберемся чейин корабля, аны белгилеп кетким келет, сиздин акырын жана анда поднялись бортуна жана отправились ал жакка, кайда сизди везут. Эгерде сен сделаешь, мен да суранам, сен избавишься-жылдын ненужной больно. Бирок, мен билем сиздин ой жүгүртүүгө героизму, аны кабыл алууга тийиш этияттык чаралары.
  
  
  Ал мисир нунчаки менен орундук. Анын увидел жыгач калем жана чынжыр, висевшую алардын ортосунда. Полковник небрежно перекинул чынжыр аркылуу мою карашат жана натянул звенолор жетиштүү туго, алар прокусили мага горло жана н нарын трахею.
  
  
  — Сиз подняться бортуна өз алдынча, — деди ал, — же жок аң. Решай.'
  
  
  Дөң Марио өкүмдар болуп жаткан у менин буту, жана развязал аркандар. 'Доктору Инурис, — деди полковник Уулу, көрсөтпөстөн карата Филиппа Доуна. "Поднимите старика. Аны белгилеп кетким келет, үчүн, ал прекрасном билим берүү, качан биз прибудем Кытайга". Ал смеялся. "Понимаешь, Картер, бизге понадобится жаңы"сейф".
  
  
  В тумане, сверкнуло в лунном үчүн, ржавый корпус жүк ташуучу кеменин висел терең жалал - & nb карата якорной стоянке у покосившегося пирса. Карабастан низкую высоту, тоют грязного корабля
  
  
  "Сара Чемберлен-Кардифф" возвышалась үстүндө биз, качан биз турдук сыртына грузовика. Мындан ары да, аягында пирса, чоң кран менен стонущими тросами поставил бортуна громадный контейнер.
  
  
  — Алтын, Картер, — деди полковник Уул. Астында чети прогнившей чатырынын эски сераля, тянувшегося бойлото пирса, горело бир нече голых лампочек, отбрасывая карата дорожку жашыл нурлары жарык. "Матфейден болгон сиздин транспорт каражаты жана чыгышка карай. Эч особенного, ооба?
  
  
  Ал шталь ждать жооп.
  
  
  — Бирок внешность обманчива, Картер. Бул возмутительно выглядящая жүк баржалар маневрирует жана плывет тезирээк истребителя. Мындан ары электрондук жабдуулар жасалышы кылып жасоого эго невидимым үчүн радаров. Бирок мен сомневаюсь, бул "Сара Чемберлен" берүүсү керек, кандайдыр бир далилдер өзүнүн күчтөрү. Ким өзүнүн здравом уме шталь эле көңүл бурууга карата бедное эски жүк ташуучу кемеси астында британским желеги?
  
  
  — Жакшы, Уулу, — дейт Марио. "Азыр анын прощаюсь. Меники адамдар дешти мага, деп алышкан акыркы героин, бир нече саат мурун, ал эми ал аркылуу эки сааттан алар камсыз кылат, калган бөлүгү сиздин жүктү бортуна. Андан кийин бул сен можешь отплыть кайсы учурда болбосун". Алар жалели бирине-бирине колуна.
  
  
  Полковник посмотрел болгон саат. — Мен рассчитываю болгон сени, Марио, — деди ал. "Мен аялдар көрсөтмө отплыть саатына күн".
  
  
  — Жок беспокойтесь, — деди Дөң Марио. "Мен партияда калам өзүнүн кабинетинде, азырынча сиз эмес отправитесь нарын сүзүү, ынануу, ал бардык тартипте".
  
  
  — Эң жакшы, — деди полковник Уул. — Типтүү сиздин основательность, дөң Марио. Анын ишенем, бул жолу биз кайра встретимся".
  
  
  — Ошондо динара суймалиева: жакшы калыңыздар, — деди Дөң Марио. Ал посмотрел болгон илимдин доктору Инуриса, поддерживавшего Филиппа Доуна . "Держись, түзүүчү документтери," деди ал. "Попробуй жүргүзүүгө өзү да жакшы бала".
  
  
  доктору Инурис эмес деп эсептейт эго достойным жооп.
  
  
  "Повезло мага, Картер, — деди ал. Ал похлопал өзүнө боюнча ремню, анда Хьюго жана Вильгельмина алынды спрятаны астында курткой. "Рахмат үчүн сувенирлер". Ал дернул ручку күнү жана исчез күйдү.
  
  
  — Жакшы, — деди полковник Уул. "Бардык бортуна. "Саре Чемберлен" мүмкүнчүлүк беришкен отплыть чейин рассвета, — ал рассмеялся, — жүгү менен болуп калды.
  
  
  Полковник Уулу дернул рукоятки нунчаку , заставив чынжыр натянуться карата мою шею, словно подгоняя текшерилди. Биз улантышты жолу боюнча пирсу жана поднялись боюнча сходням. Аны көбөйттү карашат жана увидел, бул кытай капитан м болгон биз менен жогорку пирса. Кытай экипаждын мүчөлөрү толпились повсюду менен целеустремленностью алектенген характеризовала анан кантип, жакшы окутулган, солдаттардын.
  
  
  Кандай гана механизмдери жана электрондук жабдуулар биздин находились бортунда, "Сара Чемберлен" болушкан эмес, кыскача баяндамасы двадцатого кылымдын качан иш касалось тюремных жайларды. Астында палубой полковник Уулу подталкивал мени, азырынча добрался чейин темир күнү камералар менен зарешеченным окном жок айнектеринен. Анын алдында турдук эки китайца, куралдуу автоматтар. Полковник Уулу снял менен моей моюндун нунчаку жана досталь айланасында чөнтөк связку ачкычтарды.
  
  
  Ал эшикти ачты камералар. — Входите, Картер. Жана ардагер Доун да", — деди ал доктору Инурису.
  
  
  Жынысы болдум, железный, покрытый соломой доктору, Инурис отпустил Дона Филиппа, ал упал карата солому. Охранники турдук ачык күнү, дула ih курал держали бизди прицеле.
  
  
  — Можешь калтыруу старика катары айтканда, Лотар, — деди полковник. "Картер, боюсь, сага болот кишендер жана ножные кандалы".
  
  
  Аны бой плечами. Кол кишендер жана ножные кандалы алынды пристегнуты карата стенам. Бир жуп үчүн колду, бир жуп үчүн буту. Анын послушно кирди. Полковник Уулу запер ih өзүнүн ключами.
  
  
  — Мен эле закрою эшикти камералар, — деди ал. Жана аны белгилеп кетким келет, үчүн, сен ал-деп билген, Картер. Менде веб-связка ачкычтарды. Анткени ал тургай думайте подшучивать үстүндө охранниками. Ал жерде чындыгында эле алар эч мүмкүн эмес жасоо сиз үчүн. Бирок стрелять алар умеют абдан жакшы. Анын болмок предпочел, албетте үчүн бул эч качан возникало, бирок, эгер пайда болот, анын заставлю өзүнө түшүнө бул.
  
  
  Ал шагнул мурун тегерегиндеги камералар. Эшикти закрылась жана полковник повернул ачкыч в замке. Ал кайра туруп жана помахал мага аркылуу решетку. — Убакыт убакыт менен анын буду навещать сени, Картер, жана, мүмкүн, биз сүйлөшөбүз. Бирок азыр мен айта алам, бул счастливого жолдору. Ал повернулся жана исчез бүткүл көрүү талаасынын.
  
  
  Бир нече мгновений охранники, близко сдвинув баштын, смотрели мени сквозь решетку. Мен обращал аларга көңүл. Чогулгандарга аларга скучно болуп калды, жана алар жоголуп кетти.
  
  
  Өтсө, балким, жарым саат, качан аны услышал добуш сыртына камералар. Алдында решеткой кайра пайда адам полковниги Уул. Ал улыбнулся жана эго зазвенел ачкыч в замке. Эшикти распахнулась, жана ал увидел Уул, эки охранников жана Пенни Доун.
  
  
  
  17-Глава
  
  
  
  
  — Ник, — крикнула Пенни. 'Папочка.' Ал вбежала камерага жана сариев болуп жаткан катар менен Филипом Доуном.
  
  
  Полковник ага жакындап келип, мындай жана схватил үчүн руку. "Сиздин преданность достойна восхищения, мисс Доун, — деди ал. — Бирок мага жаль, бул сиздин эркиндигине туура келет бир нече чектөөгө. Сен будешь в наручниках катары твой башка Картер. Жок дегенде, азырынча биз эмес море. Ошондо сизге болот позволено позаботиться жөнүндө сиздин атасы, — ал сдержанно рассмеялся, — шартта доктору Инурис мүмкүн скучать боюнча сага. Качандыр бир убакта нарын море, анын посмотрю, көбөйтө алабыз болобу биз бир аз жеңилдетүүгө ат ко атасы твоим. Бирок азырынча биз турууга тийиш максимум коопсуздук. Анын, менин, сиз поймете.
  
  
  Ал заковал аны кандалы жана чыкса аркылуу камералар. Ал кайра повернул ачкыч в замке.
  
  
  Биз ошону укканбыз дагы, бул эго shaggy стихли нарын железном коридордо. Андан кийин тынчтык.
  
  
  Пенни посмотрела мага аркылуу камерага.
  
  
  — О, Ник, — деди ал. "Бул ишке ашырылат?"
  
  
  — Пенни Доун, — деди мен. "Верьте мага же жокпу, биз собираемся талкалоо бул"долбоору.
  
  
  Филипп Доун застонал жана поерзал худым аспаптын карата соломенной билдирди.
  
  
  — Мага керек үчүн ал проснулся, — деди ага Пенни.
  
  
  — Жакшы, — деди ал. Ал башынан звать. 'Папочка. Папочка. Бул анын. Пенни.
  
  
  Атындагы куурчак кайра зашевелился.
  
  
  "Вставай, атам. Сен мага керек.'
  
  
  Эго көздүн дернулись, жана ал заставил өзүнө сесть. — Бул сен, Пенни? ал", - деди. "Бул жерде да каралжын. Мен таба албайм өзүнүн жайларында".
  
  
  "Бул бир катар менен твоей сол кол, атам", — деди ал.
  
  
  Нарын полумраке ал нащупал ih, схватил жана аянты карата нос. Жоктугуна карабастан линзалар, эми ал көрө алмак. Эго, адам просветлело, качан ал увидел аны. "Кудайым менин, — деди ал. — Бул чын эле сен, Пенни?
  
  
  — Ооба, пап.
  
  
  — Сен замечательная, — деди ал. 'Аймактык.' Жана ал баштаган плакать.
  
  
  "Ш-ш-ш , папочка", — деди Пенни. "Сага керек эмес. плакать".
  
  
  "Мен эч нерсе айта албайм болот поделать, — деди ал.
  
  
  "Атам, бул жерде биз менен ким-башкача айтканда. Биз нуждаемся нарын твоей жардам. Биринчи жолу атындагы куурчак осознал, алар менен Пенни карата санариптик камералар эмес бир. Ал повернулся жана уставился мага.
  
  
  — Бул Ник Картер, папочка, — деди Пенни. — Ал жегиси жардам бере бизге выбраться ошондо.
  
  
  — Чынында, ардагер Доун, — деди мен. "Мен вытащить сени жана Пенни ошондо эмес берүүгө кораблю биригүүгө ко дну. Бирок мен айта албайм муну жок твоей жардам.
  
  
  'Мен эмне жасай алам?' деди.
  
  
  — Коллегия ныть, — деди ага эму. — Штопора гана, будешь ли сен бул эмне?
  
  
  "Эгер аны алам, анын сделаю бул", — деди ал. — Мен көп эч нерсе керек Лотару Инурису. Менин келишим аны менен борбору каракол шаарында ошол учурда ал прооперировал Пенни. Бирок ал эго коварные достору обманули мени. Алар келип мага бүгүн эртең менен. Алар взяли мени бул корабль жана бросили бул камерага. Качан анын деди түшүнүк, кытайлар засмеялись жана районунун мени идиотом. Мен помогу сага, Картер. Анын эски адам эмес умею драться, бирок мен помогу сага. Эми, качан менен Пенни бардык тартипте, мага баары бир, эмне болот менен илимдин Инурисом жана эго достору, же мени менен. Мунун баары кош оюну".
  
  
  'Сен имеешь эске?'
  
  
  "Алар думали, мен жөн гана эски, глупый адам. Эски идиот. Бирок, болгон бул-деп, андан алар билген эмес райондор мага. Анын туулган Кытайда. Аны айтам-жылдарга ih тилинде. Жана бүгүн анын укканын карата кытай нерсени, указывающее карата двойную оюн.
  
  
  — Продолжай, — деди мен.
  
  
  "Томдун кабыл алынсын анын журсун. Ага да түшүнөм, Пенни айтып берди сизге бул жөнүндө?
  
  
  Ага кивнул.
  
  
  — Бул ж, ошондо, ал, менимче, билесиз мою ролу. Анын кирди иши жөнүндө Пенни. Бирок аны да билген эмес, ким эго достор. Бүгүнкү күнгө чейин. Анан ага белгилүү болуп калган, бул чөйрөлөрдүн эго досторду алынды кытайлар жана америкалыктар боюнча мафии. Ал эми бүтүм заключалась экендиги мафия болот болушат китайцам алтын ордуна героин. Деп айта албайм, мага бул абдан жагат, бирок мен эле менимче, бул нерсе анын абалы үчүн жаловаться бул. Эми, адегенде бардык отвернулись-жылдын мени, приведя мени буга жана выдав полковнику Сину. Бирок башка предательство дагы эле бар. Кытайлар обманывают мафию".
  
  
  Анын спросил. - 'Да?'
  
  
  "Бул героин, — деди ал, — отравлен".
  
  
  'Сен имеешь эске?'
  
  
  "Башкача айтканда, мен айтам," - деди Филип Доун. "Мен билбейм, алар ага кладут, бирок мен билем бир: героин упакован эки ар түрдүү типтеги пластик пакеттерин. Буюмдар жашыл капта тез өлтүрүп. Буюмду көк капта иштеген жай. Бирок эгер ар кандай гүл попадет жалал-сиздин денеси, сиз умрете.
  
  
  Пришлось алып салууга шляпу алдында полковник Сином. Кырк беш миллиард доллар алтын эму эмес хватило. Жок, бирдиктүү октун ал обанкротит кошмо Штаттар жана убьет миллиондогон адамдардын. Ушунун жакшыраак караганда ядерная согуш. Эмес болмок, бизди радиациядан, бизге өнөр жай бузулушун. Жөн гана калк, өлүктү жана неуклонно умирающее эмес бар куралдуу коргоого тийиш.
  
  
  Жана ага жылы деп ишенем Кытай аңдап калып, пландары Уулу жана воспользуется алар тарабынан толук өлчөмдө. Дөң Марио чын эле болуп калат королем: королем көрүстөндөр. Анда-анда эго заначке болчу, балким, бир нече миң фунт ушул героин. Ал текшерди бул, жана чечти, - деп полковник Уулу иштейт, ак ниет. Ал билүүгө тийиш болот. Бирок себептерин үчүн жалости к ага болгон эмес. Ал гана бир аз ашык жадным караганда, эму болчу керек. Ой тургандыгы жөнүндө эго обманули, сводила мени менен ума чейинки окуучулар. Болгону эгерде ал осознал, полковник Уулу сидел болмок карата алтын үстүнөн, жана көптөгөн невинных адамдардын болмок мертво же умирало анда жээнбеков менен көчөлөрдө Кошмо Штаттардын.
  
  
  Бирок ал жок, эгер мага айтканда, деп айта ушул маселе боюнча.
  
  
  — Ладно, послушай, — деди, мен поворачиваясь карата Филипу Доуну. — Менде бар үчүн сени жумуш. Сизге туура келет муну тез. Бирок мен ойлойм, сен выживешь, экенин эске алып Пенни деди жөнүндө сага.
  
  
  "Мен сделаю бардык мүмкүн болгон," - деди ал. 'Бул эмне?'
  
  
  "Пенни мага мындай деди сиз бул боюнча эксперт замкам жана сиз билесиз да, алар жөнүндө бардыгын билүү".
  
  
  "Бул мүмкүн правдой," деди Дөң Филипп.
  
  
  — Жакшы, — деди мен. "Мен үчүн, сен освободил мени ушул оков жана ачты мага эшикти".
  
  
  "Бул-оор жумуш," деди атындагы куурчак. "Өзгөчө жок эч кандай инструменттерди".
  
  
  "Предположим, анын деди эле, сизге, бул бизде кандайдыр бир инструменттер, примитивные, бирок аспаптар".
  
  
  'Кайда?'
  
  
  — Астында моим жакалуу, — деди ага эму. — Ал жерде сен найдешь эки бритвы.
  
  
  Атындагы куурчак өсө баштады менен жерди жана поковылял мага карата негнущихся ногах. Ал откинул жакасы жана вынул эки же чыгарууга. — Жакшы болот, — деди ал. "Ооба, мен ойлойм, биз болмок пайдаланууга ih. Кулпулары карата кандалах чындыгында делле дагы примитивные, — деди ал андан кийин беглого карап. "Ал эми дверного механизмин, окусаңар, бул дагы эмес проблемасы".
  
  
  "Канча убакыт бул мүмкүн ээлөөгө?"
  
  
  Эго көздүн загорелись-жылдын келечегин кайрадан болууга пайдалуу нарын ремесле, ал билген жакшы. — Бул көз каранды сырткары, бул узак анын буду работать. Мүмкүн, жыйырма мүнөт.
  
  
  — Поторопись, — деди мен. "Кимдир бирөө келсе, спрячьте бул же чыгарууга астында соломой".
  
  
  Атындагы куурчак азыр вытянулся учурунда бүткүл өсүш жынысы, держа колуна нарын квадратном пятне жарыктын, льющемся сквозь зарешеченное терезе. Мен эмесмин, ал делал, бирок, укканын начар кабыл металлдан, азырынча эго колуна возились астында влажными слоями соломы.
  
  
  Анын өтүүгө аракет кылган очистить өзүнүн акылын, азырынча ал иштедим. Анын старался эмес сарптоого күчүнүн тынчсыздануу жөнүндө айтып, продержатся барбы эго күчтөрү жана осмелится барбы Уулу полковниги вдруг зайти ичине үчүн жыл сайын катары поживают эго түзүлгөн. Анын попытался изгнать ритмичное скрежетание же чыгарууга боюнча бетону, замедлить дем алуу жана забыть убактысы жөнүндө. Бирок, сыртына, аны билген, бул кран раскачивался, бул чоң маятник ортосунда причалом жана кораблем, набивая эго трюмы тонна алтын өндүрүлгөн. Анын алмак заставить өзүнө эмес, ойлонуу убактысы жөнүндө, бирок алмак токтотуу эго жашоодо. Жана настанет учурда бул кран жумшабасак, өзүнүн акыркы кадамы, жана башталат триумфальное саякат полковниги Уул. Ошондо болмок, абдан арада аяктады үчүн мени жасоого анда, мен намеревался керек.
  
  
  — Жакшы, — услышал анын добушу Филиппа Доуна.
  
  
  Ал каримде жана эго руке анын увидел бир айланасындагы лезвий, же башкача деп андан облусунда. Выглядело алсак, ал-жылы жөнөкөй турак үй адегенде разделил эго пополам бойлото жана отрезал бул-деп, айланасындагы деп облусунда. Ал неуклюже двинулся мага жана схватил бүктөмө манжета салынган моей оң колуна. Ал мүмкүндүк берди остроконечному металлу скользнуть ичине, держа кулагы жакынкы карата замку. Ал бир аз поковырял самодельный ачкыч ортосунда чоң жана указательным манжалар менен, андан кийин этият повернул аны.
  
  
  — Дээрлик, — деди ал. "Бирок анча жакшы".
  
  
  Ал кайра удалился анын аянты дүйнөнүн жана кайра аны услышал скрежет металлдан боюнча бетону.
  
  
  — Бул керек да, — деди ал, качан жылдыктар сейил бак курууда.
  
  
  Толук ишениминин, ал кайра вставил точеное лезвие жалал-бүктөмө жана кескин повернул запястье. Нарын спокойной тишине камералар раздался щелчок. Бүктөмө распахнулся. Адам Филиппа Доуна вспыхнуло-жылдын волнения. — Эми калганы жөн гана, — прошептал ал. Аркылуу бир нече секунд ал освободил мою башка руку жана ногу.
  
  
  Анын приблизил өзүнүн оозун карата эго уху.
  
  
  — Жакшы, — деди мен. — Эми бошотулсун Пенни, абдан акырын. Анан займемся дверью камералар.
  
  
  Атындагы куурчак кивнул мага. Кетпеген жана мүнөтү, бул колду жана бутту Пенни алынды келишимдин.
  
  
  Анын подозвал старика карата өзү, - деди, кайра шепча: "Кантип сен откроешь эшикти камералар?"
  
  
  Ал протянул руку. Жалал-эго ладони лежал башталган экинчи клинок, дагы эле эмес, сломанный. Ал мисир эго карата тупую тарапка жана башка чоң жана указательным манжалар менен өткөрдү лезвием алдыга жана артка.
  
  
  "Анда, мен собираюсь жасоого деп аталат" лоидинг ". Адатта бул жасалат полоской целлулоида. Ал ээ жесткостью катары, ошондой эле гибкостью үчүн отодвинуть язычок жасашат жана кайтып келүү. Клинок жумшабасак, анда ушул эле сыяктуу.
  
  
  — Бул өтө шумит?
  
  
  — Билбейм, — деди атындагы куурчак. "Бул" loiden " керек абдан тихим. Бирок качан гана бул тилге кайра төмөндөп жатат, мен билбейм, эмне болуп жатканын. Бизге жөн гана туура келет биригүүгө бул тобокелдик.
  
  
  — Бизде жок өзгөчө тандоо, — деди мен. — Мен поставлю Пенни нарын бурч ортосундагы дверью жана дубал менен, качан эшик ачык болот. Эгерде нерсени пойдет эмес да, ал тышкары линиясы оттон. Эмне чейин сени, эгерде бардык пойдет жакшы, сен мага сигналишь, качан бүктөмө акысыз, ал эми андан кийин встаешь жанында Пенни. Качан анын выйду үчүн эшикти эмес двигайся. Оставайся жерде стоишь, азырынча мен позову сени. Шартта мен дагы буду абалда позвать.
  
  
  Атындагы куурчак өкүмдар болуп жаткан күнгө карата, жана баштады бычак лезть жалал-бүктөмө.
  
  
  Анын старался сактоого ровное дем алуу. Менде болчу искушение толугу менен перестать дышать болгудай толук тынчтык.
  
  
  Эго запястье шевельнулось жолу, эки, үч эсе. Ал иштеген мейкиндикте ортосундагы дверью жана коробкой. Андан кийин ал токтолду.
  
  
  Атындагы куурчак повернул мага адам жана кивнул. Кез болчу киришүүгө иши. Жана бул иш заключалась кара басып алгандыгы бир нече тапанчаларды-пулеметов.
  
  
  
  18-Глава
  
  
  
  
  Аны выбежал үчүн, эшикти кантип бык, увидевший начинающего тореадора, сгорбленный, свирепый, ошол эле учурда собранный.
  
  
  Алар турдук нарын коридордо, бир сол тарабында мени, башка оң, жана ih ойлорун алынды жетиштүү медленными, аларда отвисли жаактын, качан алар увидели нулган пайда болушу. Развернувшись влево, аны көбөйттү колуна кантип бычак, жана раздавил ийинин күзөтчүнүн, азырынча ал дагы сжимал өзүнүн автомат. Качан ал с грохотом упал жерге схватил аны бу, башкарууга милдеттүүбүз, бир колу зажав ага болгон роталардын үчүн, ал эмес, - деп кыйкырды, ал эми башка колу үчүн талию үчүн колдоого эго. Анын дыйкандары эго ачык түрдө эго напарника, мүмкүн болушунча тез преодолев ортосундагы ажырым алар да деп башталган экинчи күзөтчү запутался өзүнүн курал-жарак астында мышкой өзүнүн напарника. Аны көбөйттү руку, аны держал бар болгон эркектер жана рубящим кыймылы аркылуу эго сломанное ийинин бросил на шею таза күзөтчүнүн. Бул жылы эмес, идеальный сокку, бирок ал склонил шею жагына. Качан ал кайра потянулся, анын нанес сокку үстүнөн откровенными эму нарын адам. Сөөктүн тесттик астында моими суставами, жана кан хлынула боюнча безвольного rta. Эго максаты өтө ударилась жөнүндө стену, жана ал жок аң-сполз жерге. Анын развернул эго башка, жана раздавил эго кадык ладонью, биринчи кезекте ал успел пайдалана албагандыгына мен көп эмес прикрывал эму роталардын.
  
  
  Анын оттащил дененин жагына, чогулткан курал-жарак жана сунул башка камерага. — Жакшы, — деди мен. "Убакыт которулсун рух".
  
  
  Пенни жана анын атасы тез присоединились мага. Дал эму одина айланасындагы автоматтарын. "Мен сойти менен бул корабля эмес пайдаланып ih", — деди ага эму. "Биз эмес, пойдем аркылуу верх, биз возвращаемся аркылуу бул палубу. Аны билем, эмне жумуш издөө. Ал четте пирса. Следуй үчүн мен, жана эгерде биз столкнемся менен хема нерсе, оставь ih мага. Эгерде мени менен бирдеме случится, сен можешь пайдаланууга бул курал үчүн расправиться менен хема өткөрдү чейин ошол хорька, азырынча айтканда караганда ээ иш. Аны көргөн аны, качан биз поднялись бортуна: кичинекей дверца сол жээгиндеги бортундагы "Сары Чемберлен". Биз направились ал жакка боюнча тускло освещенному коридору карата повороту карата корме. Двигались абайла, бирок эч кимди встретили.
  
  
  Эшикти ждала биз.
  
  
  — Бер, мага курал, — деди мен.
  
  
  Анын дернул үчүн ручку жана этияттык менен ачты эшикти. Аны карачу мрачные, движущиеся суунун Ист-Ривер беш метр менен подо мени менен.
  
  
  — Сен биринчи, Пенни, — деди мен. "Башында турат. Позвольте өзү повиснуть бул чети. Анан жөн эле отпускаешь. Бул аз аралык, ага сиз падаете, ошончолук аз ызы-чуу. Ошондо плыви болот тише карата пирсу жана жди мени ал жакта. Ошол эле жана сиздер үчүн, ардагер Дөң. Ал жерде сиз таба аласыз лестницу, жетектөөчү карата пирсу, дароо үчүн стрелой оң шарик.
  
  
  Муз катасыз. Анын закрыл эшикти кантип алмак, биринчи кезекте, бул топтор менен аягына. Оставалось гана үмүттөнө тургандыгын бизге бир прохожий эмес удивится яркому свету менен сол шарик "Сары Чемберлен" . Бирок мен сомневался, бул кимдир айланасындагы командалар жылы-этабы. Убакыт кеткен экен, абдан близко. Экинчи жагынан, бизде дайыма жүрүшүндө балдар бири Дона Марио жөнүндө, алардын керек болчу беспокоиться.
  
  
  Полковник Уулу эмес керек болчу да стремиться көрсөтүү мага корабль. Ал мүмкүндүк берди мага заметить эшикти жана лестницу, жетектөөчү жылдын пирса, k & nb.
  
  
  Пенни жана анын атасы ждали мени у тепкичтер, топчась жерде.
  
  
  — Жакшы, — деди мен. — Мен поднимусь боюнча бул тепкич жана возьму менен өз ара курал. Следуйте үчүн мен наверх. Качан гана биз доберемся чейин чокулары, анын отправлюсь карата бөлмөлөрүн ачкан Марио. Аны кетейин, сиздин эки убрались ошондо. Беги да, алыс да тез катары гана аткара аласың.
  
  
  — Жок, Ник, — деди Пенни. 'Жок азыр.'
  
  
  — Ал укуктун, — деди атындагы куурчак. - "Сизге понадобится жардам".
  
  
  — Мен билем, — деди мен. — Жана анын получу анын көз Дона Марио. Жок дегенде, эң түздөн-түз жардам берет. Бирок, мен кетким келбейт, сиздин эки алынды мени менен. Пайдасыз причинять сага ооруу.
  
  
  — Мен өик менен тобой, Ник, — деди Пенни.
  
  
  Аны покачал головой. — Эгерде сен хочешь бирдеме жасоо мен үчүн, сен можешь. Бирок бул нерсени сиз жасай бул жерде.
  
  
  "Ошондо айтсаңар бизге, - деп сурасаңыз," деди атындагы куурчак.
  
  
  "Мен сиздин позвонили Дэвиду Хоуку. Пенни билет, анда аны менен байланышып, Бириккен басма сөз кызматы жана телеграфная кызматынын Вашингтондо. Айтсаңыз, эму, бул "Сару Чемберлен" керек токтотуу ар кандай баа менен. Скажи эму, бул Ник Картер, - деди сага позвонить эму. Сиз кааласаңыз, муну?
  
  
  "Эгерде көбөйтө алабыз, анда сделаем", — деди ал.
  
  
  — Жакшы, — деди мен. 'Пойдем. Убакыт аз. Анын баштады подниматься тепкич боюнча. Наверху аны выглянул үчүн чети пирса. Бул выглядело жакшы. Бардык мына болот прикованы карата особенных крану. Ал дагы двигался, эми азыр возвращаясь карата пирсу. Аны жөн гана керек болчу үмүттөнө, ал калтырган жок дегенде дагы бир контейнер менен алтын жана эго иш жалилов элек закончена. Аны билген, бул менин жумуш да элек таптакыр закончилась.
  
  
  Анын услышал катары Пенни жана анын атасы поднялись турат мени. Атындагы куурчак катуу дышал. Анын повернул аларга карашат. "Оставайтесь төмөнкү деңгээлде жана оставайтесь көлөкөдө. Анын прикрою сени. Бул жерден кет тезинен. Беги!' Ага жылы бир, тегеректе мафии жана кытайлар жана убактысы подходило акырына карата.
  
  
  Анын полз боюнча дорожке карата ич оору-жылдын пирса карата длинному провисшему навесу, кайда кирди Дөң Марио. Встав коргоого дверной раманын, анын подергал защелку.
  
  
  Ал болушкан эмес заперта. Аны тез проскользнул сквозь ага темноту.
  
  
  Мындан ары да, көтөрүшүп, аны увидел ыйык. Мен пошел бул багытта менен автоматом наготове в руке. Анын тийиш болгон болууга даяр худшему. Эгер мага повезло, Дөң Марио эмес деп эскертти болмок, мени. Аны надеялся, бул менде тигини.
  
  
  Пригнувшись, анын продолжал идти, азырынча увидел горящий святым кеңсесине менен окнами повсюду, выходящими жана кампага дарыясына. Офис бүткүл туурасы дарыялар.
  
  
  Дөң Марио сидел нарын крутящемся кресле үчүн жазуу столунан, глядя карата "Сару Чемберлен" . Кошпогондо, бир нече телефон жана көчүрмөлөрү реестрин олдерменов Ллойда , отургуч болчу пустынен.
  
  
  Өзү бойдон калуу менен прокуратура жана скрывая өзүнө баш корабля, анын рывком ачты эшикти жана жасадым, найынын автомат. — Абдан тынч, Марио, — деди мен. Ал пошевелился. Ал жөн гана продолжал көрүү жалал-терезени корабль.
  
  
  — Бул Картер, — деди мен. "Мен сиздин встали жана задернули занавеску карата окне, выходящем карата корабль. Андан кийин кайра сядьте. Анын кетким келет сүйлөшүүнү с тобой. Держите кол адамда, качан кайра сядете. Менде үчүн сени жаңылыктар жөнүндө твоих кытай друзьях, алар, менин оюмча, сен захочешь угууга.
  
  
  "Бул боюнча сырткары, сен хочешь айта анын болмок отель угууга, Картер, — деди ал.
  
  
  — Сага эч нерсе турат угуу, Марио. Бирок, эгерде сен эмес послушаешь, бул мүмкүн фатально, — деди мен. "Анан бардык сиздин иштөө сиз эле эмес, отелдер болмок калышы кырдаалда "король мертв, ооба здравствует король" эмес да, чынбы?"
  
  
  Нарын ревматизма Марио отодвинул отургуч, подошел к окну жана задернул занавеску. Аны бөлмөгө кирди жана наткнулся ага, качан ал кайрадан то.
  
  
  — Говори тез, — деди ал.
  
  
  — Дал мен жана собираюсь жасоо, — деди мен. "Твои достору өзгөртсө сага".
  
  
  Марио рассмеялся. — Албетте, кавалерии да жүрүп жатат.
  
  
  — Сага дагы жакшы баштоо верить бул, — деди мен. "Твоя бөлүгү бүтүм аткарылган жок. Жалгыз штопора калат, сможет жокпу, сиздердин башка, полковник Уулу, сбежать эркиндигине кийин андан сырткары, ал обманул сени.
  
  
  — Ладно, Картер, коллегия загадывать бул загадки. Эмне болгон иш?
  
  
  "Героин".
  
  
  — С героином бардык тартипте, — деди Дөң Марио. "Эго апрель адамдар, алар ага ишенем".
  
  
  — Сен бардык текшерди?
  
  
  "Албетте, жок, — деди ал. "Бирок биз взяли үлгүлөрү боюнча бир нече тонна".
  
  
  "Бул жылы жакшы материал", - деди мен. "Калган отравлены".
  
  
  — Перестань, Картер, — деди ал. "Мен эмес лох. Сизде бир мүмкүнчүлүгүн толугу карата миллион үчүн взорвать бул иш, жана бул, демек, сиз настроить мага каршы Уул. Аны эмес, съем бул.
  
  
  "Мен бул жерде үчүн настроить сени каршы Уул болсо, ал өзгөртсө сага. Героин отравлен . Бул, чынында эле чыкты. Жана эң грязный кара-жашыл капта.
  
  
  Марио сжал эриндин. — Билесиңби, Картер. Сен начинаешь мени интересовать. Кайдан сен билесиңби бул жашыл капта?
  
  
  — Сыяктуу эле, мен аны билем жөнүндө көк капта жана едят. Эгер сизде жылы дагы бортунда бул корабля, ал дагы понимал боюнча-китайски, сиз болсо муну билген. Бул атындагы куурчак туулган Кытайда.
  
  
  "Бул тууралуу жакында биз көбөйтө алабыз жасоого тест?" — дейт Марио. — Возьми менен корабля бөлүгү бул акыркы хлама. Жашыл мүшөктөр. Анда бул жашыл капта, убивает тезирээк бардык.
  
  
  Марио дедим одина боюнча телефондорунун. — Вито, — деди ал. — Принеси, мага бир, айланасында бак-кап. Дароо.'
  
  
  Ал бросил трубку жана посмотрел мага. — Ладно, Картер, сенде бар мүмкүнчүлүгүн толугу менен. Кадам артка. Алдында моим жолу бар, капкакты. Аркылуу мүнөтүнө ал ачылат, жана Вито көтөрүлөт наверх. Эмес нервничайте өзүнүн курал-жарак. Вито жумшабасак, кантип айтам. Сиз боло четтөөлөрсүз, ал эч нерсе жасай.
  
  
  Подо мен послышалось гудение бөлүгү жынысына соскользнула, обнажив хорькоподобное адам Вито, вглядывающегося бөлмөсүнө.
  
  
  — Бардык тартипте Вито, — деди Дөң Марио. "Кыйынчылыктарды"жок.
  
  
  Вито забрался бөлмөсүнө, жана половица кайра отодвинулась. Ал положил зеленую баштык болгон отургуч Марио.
  
  
  "Бизге деңиз свинка", — деди ал. "Мен ойлойм, билем подходящего адам бул үчүн". Ал мисир телефон. Полковник, Уул, — деди ал. 'Тез.' Ал ждал. Качан ал кайра заговорил, анын добушу абсурдно настойчиво. — Полковник Уулу? Дөң Марио. Слушай. Кырсык менен бир айланта менин мекемелердин жана ишканалардын кызматкерлери катышууда. Отправь илимдин доктору Инуриса өзүнүн портфелин. Ал бизге жакында понадобится.
  
  
  Ал бросил трубку эмес дав полковнику Сину чечими суроо берүүгө. Отодвинув занавеску үлүшүнө дюйма, анын взглянул карата корабль. Бир аз убактан кийин ушул угрюмый доктору Инурис дошел чейин эки аягына зарыл жана баштады спускаться боюнча пирсу.
  
  
  — Ал кетет, — деди мен.
  
  
  — Возьми аны Вито, — деди Дөң Марио. Вито чыкса аркылуу бөлмөлөр. — Жок беспокойся жөнүндө, Вито, — деди Дөң Марио. "Вито жүргүзөт, өзүн таза өттү. Бардык , ал жөнүндө сага керек беспокоиться, бул героин. Бирок, жок дегенде, сен таанууга тийиш, мен даю сага мүмкүнчүлүгүн толугу менен, Картер. Кимди жакшы пайдалана катары подопытного кролика караганда, врач-наркомана?
  
  
  Анын услышал лохматый туруп жерде ойлогон, эмне достану Дона Марио жана Вито кыска-аштар, эгерде алар попытаются нерсени жасоого болот. Эшикти жай жылытылган жана доктору Инурис бөлмөгө кирди, Вито последовал ага.
  
  
  Эго көздүн расширились кр туусунун уруксат аткаруу, качан ал увидел, ал ошону менен бирге ал жерде. "Картер!"
  
  
  — Чынында, доктору. Твой эски дагы. Анын поднес найынын автомат эму астында подбородок.
  
  
  Ал спросил. - "Бул эмне демек?"
  
  
  Анын ударил анын стволом курал боюнча эго дыхательному горлу. — Заткнись, Түзүүчү Документтери.
  
  
  — Доктор, — деди Дөң Марио. "Картер жана анын хотим устроить" кыш акчаны. Бул үчүн ошол героин.
  
  
  Аны отступил мурда курал менен.
  
  
  — Эмне төмөнкүдөй окуя болду, муну менен героином? спросил Инурис. "Бул күндөлүк героин".
  
  
  — Үнү эми мен айтып кетишим керек, доктор, — деди Дөң Марио. — Бирок Картер дейт башкача. Ал", - дейт ал отравлен.
  
  
  -- Жок, аны уккула", -- деди доктору Инурис. — Ал эмне билет бул тууралуу?
  
  
  — Ал", - дейт билет жетиштүү, доктору.
  
  
  — Сен поверишь эму? спросил Инурис. — Агентке AX?
  
  
  "Азыркыга чейин хорька, ал ырас эле менде кызыкчылык".
  
  
  "Полковник Уулу эмес шталь болмок сизди болгондуктан анын иши алдоо, — деди доктору Инурис.
  
  
  "Эми, бул нерсени мен пытаюсь айта Картеру," деди Дөң Марио. "Жана бардык эле эму оңунан ишендирүү мени, бул жакшы эмеспи, адегенде, ал андан кийин сожалеть. Добуш эмне үчүн биз пригласили сизди буга. Анткени мен, - деди өзү: "Марио, — деди мен, — ким мыкты адам үчүн айтууга, хорош бул героин же жокпу?", ошондо ага жооп берген өзү: "Эми, эч ким башка, бул биздин эски дагы, доктору Лотар Инурис, ал оказался превосходным окумуштуулар жана преданным башка". Ошентип, доктор, берүүгө, сизге акысыз үлгүсү.
  
  
  "Мен кетким келбейт, бул, — деди доктору Инурис.
  
  
  — Жок, хочешь? — деди Дөң Марио. 'Эмес, хочешь? Сен укканын бул Вито? Ал такыба эмес жегиси акысыз үлгүсү.
  
  
  "Ал ошондой эле богат?" — деди Вито. "Мен эч качан мурда көргөн эмес, деп наркоман баш тартса акысыз үлгүдөгү".
  
  
  — Мен ойлойм ал чындыгында эле андан-анда жегиси, Вито, — деди Дөң Марио. — Бул тууралуу ар кандай наркоман. Бирок ал өтө эле вдумчивый. Сиз жөн гана боюнча вежливости эмес да, чынбы, доктор?
  
  
  Нарын отвратительном адамдар Инуриса сүйлөштү тамчы банк. — Мен кетейин, бул, — деп кыйкырды ал.
  
  
  -- Эми, эми, доктор, -- деди Дөң Марио. — Сен өтө эле алыс зашел менен бул любезностью. Ал вытащил мою шпильку улам тилкесин жана кылгандарга надрез кара-жашыл капта. Высыпалось бир аз ак порошок.
  
  
  — Бул ж, доктор, биз собираемся устроить бул жерде прощальную вечеринку. Бизде жок свечей, бирок менде ширеңкелер жана Вито, мен ойлойм, сен найдешь впрыскивает жана иголки, эгерде посмотришь кара сумке илимдин доктору. Жана мен удивлюсь, эгерде ал жерде болот кусок резинового шланга жана, мүмкүн, дагы бир канча буюмдарды, алар бизге керек". Вито протянул руку жана выхватил баштык тегерегиндеги колду илимдин доктору. Дөң Марио ачты бу, башкарууга милдеттүүбүз, жана баштады рыться нарын nen.
  
  
  "Жок позволяйте аларга муну, Картер", умолял доктору Инурис. — Эмне үчүн болбойт, доктор? Анын деди. "Мен вижу, бардык үйлөрдө айланасында кандай бул келтириши мүмкүн. Эгерде сиз айтып жатпайсызбы чындыкты, башкача айтканда.
  
  
  — Эч Нерсе Эмес, Картер. Мейли.'
  
  
  Ал карачу мени. Мүмкүн, ал отель жыл сайын мени. Бирок ал алмак эмес. Ал алмак эмес оторвать көздүн-жылдын орундук үчүн алар заняты Дөң Марио жана Вито. Жана продолжал умолять. Деген сөздөр лились катары абага айланасындагы проколотой ички түтүкчө.
  
  
  "Алтын-Картер. Аны аялдар сага алтын. Мою үлүшүн. Сиз боло богатым. Сизге көп, эч качан иштөөгө туура келет. Көп акча. Караганда сиз качан кандайдыр увидите менен AX. Сен алмак биригүүгө кайда нерсе. Сиз болмок болууга богатым. Жөн гана спасти мени ошондо. Сен можешь муну. Аны билем, сен можешь. Анын сделаю бул достойным сиз үчүн. Сиз жок болсоңуз сожалеть бул жөнүндө.'
  
  
  Дөң Марио каримде үй-орундук. Вито турду жанында толук шприцем в руке.
  
  
  — Албайм макулдук берилсин, доктор, — деди мен.
  
  
  — Эч ким сизди слышит, доктор, — дейт Марио. "Сыртына абдан көп ызы-чуу. Бул кран ушул жаман шумит.
  
  
  Доктору Инурис упал болуп жаткан. Ке струился боюнча эго адамга. — Жок делайте бул, — умолял ал. 'Эмес делайте ушул. Сиздерден. Эмес делайте бул мени менен.
  
  
  Марио ударил аны эго боюнча жакка. — Заткнись, глупая ит, — деди ал.
  
  
  Ал схватил Инуриса үчүн правую руку жана дернул рукав эго турат, бешманттын жана көйнөктүн чыканак жогору. Топчу соскочила менен көйнөктүн жана откатилась. Вито турду алдында доктор менен шприцем в руке.
  
  
  Доктору Инурис баштаган хныкать. Дөң Марио кайра ударил аны эго. — Сиз сактоого тийиш тынчтыкты, доктор, — деди Дөң Марио. 'Көрүү карата светлую тарапка. Аркылуу бир нече мүнөт сиз отправитесь жалал-счастливое саякат... же умереть. Кандай болгон учурда, твои көйгөйлөр турат, жол.
  
  
  Көздүн илимдин доктору округлились коркуудан.
  
  
  — Жакшы, Вито, — деди Дөң Марио.
  
  
  Ал рывком поставил Инуриса бул бутту жана вытянул голую, покрытую шрамами руку.
  
  
  Инурис попытался вывернуться. Ал пнул Вито жана заставил эго отскочить.
  
  
  Адам дона Марио помрачнело. — Дагы эмне үчүн, — проворчал ал.
  
  
  Лотар Инурис дагы корчился. Дөң Марио бир колу торугарт эго үчүн шею, ал эми экинчи держал вытянутую руку илимдин доктору. "Жакшы, Вито, — деди ал, — давай сүйлөмдөгү бош орунга".
  
  
  Вито этият приблизился сбоку, словно тореро менен миниатюрным мечом үчүн акыркы удара. Көздүн илимдин доктору Инуриса вылезли айланасында да. Ал попытался айттырды: "Жок, жок, жок", бирок эч нерсе чыкса, мындан долгого, мучительного 'ННННН' iso rta.
  
  
  Вито эми болчу, жанында аны менен поднося сыягы карата обнаженной руке, ал эми дөң Марио помогал эму, удерживая руку неподвижно үчүн таба венага сайгыла. Кончик ийнелер астында калган терини жана Вито дыйкандары поршень төмөн. Дөң Марио освободил Инуриса. Ал Вито отступили. доктору Инурис өкүмдар. Ал одернул көйнөктүн жеңи жана камзолы. — Мен азыр уйду, — деди ал сдавленным үнү менен, — сиз мени менен закончили.
  
  
  Аны көргөн да, колу Марио потянулась карата люгеру.
  
  
  доктору Инурис улыбнулся эму. — Мага керек менин портфели, — деди ал. Ал ушундай кадам карата столу. Эки кадам.
  
  
  Аны жасадым унаалар Дона Марио.
  
  
  Инурис посмотрел мага. — Абдан жаман, Картер, — деди ал. "Сен алмак боло богатым". Жалал-эго көз алдында болчу странное, остекленевшее билдирүү. — Бирок сен эмес шталь сүйлөшкүлө. Извиняясь, Картер. Бирок, бул деген умтулуу бул поговорка? Ким күлөт акыркы...
  
  
  ха-ха-ха..."
  
  
  Ошондо iso rta өзүндө эмес, өзүнөн өзү кете берди эч тышкары, кан. Ал стекала боюнча эго көйнөккө, пачкая ак кездеме. Ал менен любопытством посмотрел карата ужасающее суу ташкыны, алмаштырбай ал принадлежало кимге-анда башка.
  
  
  Чоң судорога схватила бу, башкарууга милдеттүүбүз, денеси жана швырнула жерге. Кан дале лилась, обвивая эго шею шарфом айланасындагы суюк рубинов. Доктору Инурис болчу потрясен. Эго пятки ударились жөнүндө албайт. Андан кийин ал жим жатып алып эс алууга неподвижно.
  
  
  — Десе, — прошептал Вито.
  
  
  
  19-Глава
  
  
  
  
  — Жакшы, Картер, — дейт Марио. — Сиз калышкан правы. Келгиле, азыр договоримся.
  
  
  — Биз менен тобой түзүүгө перемирие, — деди мен. — Биз чечебиз бирге кылып полковник Уулу эмес жасашат менен алтын. Андан кийин ал ар бир кайра өзү, өзү.
  
  
  — Айтылат жетиштүү адилеттүү, — деди ал.
  
  
  Марио мисир одина боюнча өздөрүнүн телефондорунун. — Перекройте кран, — приказал ал.
  
  
  Аны выглянул жалал-терезе. Үн крановой машиналар баштаган стихать. Касынын үстүндө кораблем үстүндө люком болтался бир айланасындагы контейнерлерди.
  
  
  Дөң Марио повернулся к Вито. — Спустись төмөн, — деди ал. "Возьми мекемелердин жана ишканалардын кызматкерлери катышууда. Скажи аларга, алар, алар натыйжаларды алып келген бардык фейерверки, алар смогут чогултууга. Бизге бул понадобится. Жана принесите дагы динамита жана бензиндин.
  
  
  Вито исчез аркылуу капкакты.
  
  
  "Азырынча биз бир тарапка, — деди, мен — мен кайтарып өзүнүн курал".
  
  
  — Албетте, — дейт Марио. Ал вытащил улам тилкесин "люгер" жана стилет.
  
  
  — Жок забудь бул кичинекей буюмду кармане, — деди мен.
  
  
  Ал вынул Пьера. - "Газ бомба акыры эмес да, чынбы?"
  
  
  — Бол осторожен менен ушул, — деди ага эму.
  
  
  Марио улыбнулся. "Биз бирге иштейбиз, Картер". Ал дал эго мага положил аны эго мүнөтүнө.
  
  
  Адамдар Марио баштадык подниматься тепкич боюнча, заполняя кабинет. Подняв руку, Марио обширной өлкө карата тишине.
  
  
  "Бул Картер. Ал иштейт, биз менен. Андыктан эмес нервничайте эмес, түбөлүккө сиздин жасал каталар качан ишти султанбекова, бир аз эмес да. Биз садимся бул корабль. Анын кетким үчүн эго машиналар взорвали, жана мен үчүн бул чатак тез. Эгерде кайсы бир нерсе китаец захочет сизди токтотуу, скосите эго. Биз обманули. Пойдем.'
  
  
  Эркектер побежали айланасындагы кеңселер аркылуу длинный сарай, алып чыгуусу карата дорожку пирса. Бардыгы ih болчу адам жыйырма, анын ичинде Марио мени. Принц мисир тапанча-пулемет. "Осторожнее менен бул штукой", — предупреждал, аны эго. "Ал & nb".
  
  
  — Рахмат, — дейт Марио. "Мен аракет кылып көрөйүн, жана эгерде бул сработает, — ал похлопал өзүнө боюнча подмышке, — менде бир аз"запастагы".
  
  
  Бири-шаардык транспорттун бардык түрлөрүндө бар, аны көбөйттү көздүн бул жолу вовремя үчүн көрүүгө катары полковник Уулун с мегафоном в руке пайда у перил мосту, ал эми жанында аны менен капитан.
  
  
  — Ал жакта эмне болуп жатат, Марио? ал крикнул. "Эмне үчүн кран токтолду?"
  
  
  Биринчи айланасындагы адамдардын Марио бросился карата сходням.
  
  
  Марио көбөйттү автомат жана выстрелил кыска кезегин нарын трос крандын. Появился клуб көк түтүн, ал эми андан кийин хлопнул натянутый трос, ал порвался. Чоң контейнер накренился менен оглушительным стуком районунда жүргүзсүн " Сары Чемберлен ". Чаек айылындагы тынчтык, андан кийин анын услышал крики.
  
  
  Полковнику кереги жок болчу үчүн кимдир объяснял эму кырдаалды. Нарын төмөнкүдөй эле мгновение ал повернулся жана ушундай белги капитану, заставив эго бежать карата рулевой рубке. Ал перегнулся аркылуу перила пирса жана отдал буйруктарды өзүнүн адамдарга болгон палубе. Кытайлар, размахивая топорами, бросились карата перилам. Аны көргөн сыяктуу металл раскалывался, качан балта баштадык сверкать, рубя толстые связки аркандардын, алардын "Сара Чемберлен" крепилась карата пирсу.
  
  
  Марио токтолду полпути к трапу. Ал көбөйттү автомат. Шаар ок тийип задел перила, дергая металл менен биздин күнөөкөр табиятыбыз. Эркектер кричали жана падали...
  
  
  Анын опустил "люгер" на мосту жана выстрелил. Полковник Уулу пригнулся, качан таращить көздүн кескин задела болот астында окнами рулевой кыюу. Качан ал жылдыктар сейил бак курууда, в руке өзүндө болдум, тапанча. Биз мелис карата палубе. — Вито, — выдохнул Марио. — Сен эркектердин жарымынан идешь менен Картером. Возьми динамит. Калган пробираются карата рулевой рубке.
  
  
  Кичинекей хорек кивнул. Марио эми катышуучулардын жана выстрелил аркылуу соода автомат боюнча палубе. Аны көргөн катары китаец схватился үчүн карашат жана упал нарын кровавом тумане.
  
  
  Анан аны оказался ичиндеги корабля, ал эми Вито жана калган адамдар Марио шли үчүн мен тепкич боюнча. Тилиги китаец түштү бир всякому племени жана спорт винтовку. Жанында мени менен раздался выстрел, жана ал увидел катары стрелок схватился үчүн өмүрү жана упал алдыга.
  
  
  Чети көздүн анын багытта катары Вито ухмылялся, качан биз спешили төмөн палубе үчүн палубой. Анын услышал стрельбу турат бизди, жана одина айланасындагы адамдардын Марио издал приглушенный жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына жана упал аягына тепкичтер каюты.
  
  
  Атуу токтоду. Эми украинага гана топот буту, боюнча железным ступенькам, бүгүштүү жана анын увидел белгиси менен стрелкой, указывающей болгон машина бөлүмү.
  
  
  Биз кетсек коридордо. Бүгүштүү распахнулась темир эшик, найынын жана автомат баштаган стрелять бизде. Бул жылы өтө касынын жана алыс, пули царапали дубалдар жана потолок. Анын нырнул жерге жана кайра вскочил карата бутту менен люгером в руке. Анын выстрелил бир жолу. Раздался жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына жана куралдын найынын рухнул төмөн. Аны выглянул аркылуу чеги жана обнаружил, бул смотрю mimmo журналдарды, спускающегося боюнча башка лестничному пролету. Таращить көздүн просвистела үстүндө моей головой жана врезалась в водонепроницаемую переборку. Анын жестом приказал Вито жана эркектерге калышы. Аны посмотрел төмөн, ысык-машина бөлүмү. Чоң поршни, начищенные чейин идеального жылтырата сүртүү, баштадык жай иштин жүрүшү тууралуу отчетту. Анын увидел инженер формасында, яростно жестикулирующего, жана адамдардын бегущих өзүнүн тозоттордун.
  
  
  Дагы бир выстрел просвистел үстүндө моей головой. Экинчи жагынан машинного бөлүмдөрү аркылуу дверной проем ворвались дюжина аткычтар, распластались карата трапе жана теңир от.
  
  
  Анын отполз күнү жана захлопнул анын качан нах районунда выстрел. Аны повернулся к Вито. "Аларда кирүү бута астында".
  
  
  'Биз жасайбыз?' ал спросил.
  
  
  "Бергиле, мага динамитную шашку".
  
  
  Ал менин руке дээрлик электе аны москвадагы өз штопора. Анын поджег фитиль. "Мен попытаюсь взорвать бул чоң trap", — деди аны Вито. "Учурда бул даана взорвется, бардык побегут аркылуу эшикти. Оставайтесь карата палубе.
  
  
  Палуба алдында биз башынан трястись, двигатели токтому менен жүгүртүүлөр. Эгерде полковник Уулу эмес оказался в ловушке наверху, жана сумел бошотууга корабль бири тросов, "Сара Чемберлен" улутташтырыш керек болчу чыга в море. Аны надеялся, бул Дөң Марио остановит эго.
  
  
  Анын туруп жанында водонепроницаемой переборкой жана зажег фитиль. Андан кийин анын распахнул эшикти жана швырнул динамит жалал-чоң бөлмөгө. Анын отпрянул. Иттин пахта, аны кайра распахнул эшикти. Бул жылы калейдоскоп өлүмдү: trap прорвался посередине, стрелками, истекая кан, хватались үчүн бул нерсе үчүн эмне болмок эле ухватиться жана разбивались, качан металл отрывался-жылдын түйүндөрүн бекитүү. Жок убактысын улантууга көрүү. Крики азыр айтып беришти бүткүл тарыхын.
  
  
  Анын өкүмдар, перешагнул чеги жана тез спустился тепкич боюнча. Матрос схватил мен үчүн руку, ударил, аны эго прикладом люгера боюнча носу. Гы треснула.
  
  
  Айдоочу турду эмеректери жана вытащил улам тилкесин тапанча. Аны выстрелил ага жана увидел, эмне үчүн эго көйнөктүн үчүн көк камзолы, сочится кан.
  
  
  Турат мени анын услышал дагы выстрелы жана крики. Китаец вытащил балта боюнча настенного зажима жана повернулся ко мага адам. Глянцевое лезвие повисло үстүндө эго головой, качан аны поднес Люгер карата эго рту жана нажал карата спусковой крючок. Эго максаты исчезла, ошондой балта упал.
  
  
  Mimmo мени просвистела таращить көздүн, разорвав белгиленүүдө. Аны көргөн сыяктуу, бир айланасындагы экипаждын мүчөлөрүнүн целился бүткүл мылтыктар. Анын упал бир всякому племени жана выстрелил. Ал с криком отпрянул деп билдирет аймактык кабарчы. Айланасындагы мени анын укканын адское стаккато выстрелов жана вой, жана свист рикошетящих ок тийип. Случайный жан дүйнөсүнүн кыйкырыгына, ругательство, рычание, дененин сокку, опрокинутого ударом пули. Mimmo мени прокатилась отрубленная гол. Одина айланасындагы адамдардын Вито, курмандыгы топора. Анан атуу токтоду.
  
  
  Анын огляделся. Аны көргөн Вито. Ал прижал руку карата жүргүзүлгөн вычисления. Ортосунда эго манжалар менен просочилась кан. Ал көбөйттү башка руку жана торжествующе взмахнул пистолетом. Эго, адам расплылось в крысиной ухмылке. — Жолу бош, — крикнул ал.
  
  
  — Жакшы, — деди мен. "Кое динамит жана пойдем ошондо".
  
  
  Эго боюнча адистер взрывчатке азыр закладывали динамитные шашки нарын машиналар.
  
  
  — Мен подожгу фитиль, — деди мен. "Калган радикалдык келүү, жогору тепкич боюнча, үчүн эшикти".
  
  
  Алар выглядели өтө бактылуу болуш үчүн аларга мүмкүндүк берди, муну. Вито бир аз наклонился влево боюнча үчүн жаракаты карата жүргүзүлгөн вычисления, бирок бир тегерегиндеги калган удержал эго тикесинен.
  
  
  Аны тез переходил бир пакетин карата башка, держа ширеңкелер у запалов. Бул тууралуу turmush шипеть катары рождественские жылдыздар.
  
  
  Регионду исчезнуть. Аны посмотрел бул эшикти. Вито посмотрел мени, андан кийин жестом велел мага поторопиться. Андан кийин анын услышал выстрелы жана крики нарын коридордо эго колдору артында болушу керек. Көздүн Вито расширились. Ал схватился үчүн саяарын, андан кийин согнулся пополам. Ал буга чейин дээрлик мертв, качан, акырында, стремглав спустился тепкич боюнча.
  
  
  Брылев машина бөлүмдө погас. Темир эшикти захлопнулась. Аны мурда ловушке.
  
  
  Нарын ловушке кромешной караңгы, нарушаемой гана желтым фейерверком горящих фитилей. Аны чын эле остановил болмок "Сару Чемберлен" . Бирок, бул болмок акыркы, мен жасадым.
  
  
  Үчүн секунд бул беш пакеттерин динамита взорвут бардык корму корабля полковниги, Уул, превратив эго анын летающий гроб Ника Картердин.
  
  
  
  20-Глава
  
  
  
  
  Бирок анын ичинде, эгерде анын иштеген тез.
  
  
  Анын поспешил прочь-жылдын тепкичтер, нырнул биринчи запал жана вырвал аны. Бул кадам " гонка убакта, жана аны уткан. Качан обезвредил акыркы запал бери, сыягы, он секунддан.
  
  
  Анын зажег спичку, жылдыктар сейил бак курууда карата тепкич менен өсө баштады наверх. Эртедир-кечтир кимге-анда туура келет! " деп ошол эшикти, эгерде полковник Уулу захочет үчүн эго корабль отплыл. Качан бул случится, ага даяр болчу. Менин колу скользнула анын кеңдиги жана сомкнулась айланасында газ бомбалар.
  
  
  Аны надеялся, бул мага эмес туура келет ждать өтө узак. Анын да ойлогон эмес , бул ошондой эле болот.
  
  
  У Уул эмес убакыт, эгер предположить, анткени ал занят Доном Марио.
  
  
  Бирок качан гана анын алса, өз мүмкүнчүлүгүн толугу менен, анын тийиш эле керек болбойт. Мен алмак эмес жетишүүгө түрткү берүүгө өзү промахнуться. Аны надеялся, бул ким эле бизге түндүктүн сыртына, ким эле бизге убактылуу өкмөттө небольшую экспедиция, уничтожившую Вито жана калган бөлүгү эго күжүрмөн топтун баштаган терять чыдамкайлык.
  
  
  Эгерде ал увидел горящие запалы электе захлопнул эшикти, ал, балким, ждал жарылуу жана эми недоумевал, эмне үчүн ушул кезге чейин хорька эго эмес услышал. Эгерде ал эмесмин, эми болсо, анда, балким, перегруппировывался, чоңдордун жашоосуна даярдап өзүнүн адамдарды жок кылууга бардык тирүү захватчиков машина бөлүмүндө.
  
  
  Кандай болгон учурда, ал керек болчу аракеттенүүгө тез, анткени билген, биздин полковник Уулун облусунда эмес, ошондой эле көп убакыт. "Сара Чемберлен" никуда эмес денется, азырынча эго адамдар эмес контролдойт машина бөлүмү.
  
  
  Эшикти открывалась узун рычагами — бирден ар бир тараптан. Эч ким алмак эмес көрсөтүүнү эго сыртка эмес переместив ичине. Бул болчу мою пайдасына. Анын болмок эмес удивился ничему. Анын положил кончики манжалардын бир колуна алууга рычаг, ар бир нерв настороженно реагировал карата малейшие белгилери кыймылынын. Экинчи жагынан менде болчу Пьер.
  
  
  Андан кийин бул дээрлик күтүүсүз нерсе болду, ошондой эле тез, мен та эмес, абдан рычаг. Сергей ослепительно зажегся. Учурда биринчи лучах жарыктын анын держал Пьера взведеным. Анын швырнул бомбочку жалал-коридор жана iso бардык күчтөрдүн закрыл эшикти.
  
  
  Анын услышал приглушенный жарылуу, андан кийин эч нерсе көп. Аны билген, азыр адамдар хватаются үчүн горло нарын коридордо сыртына жана умирают. Аркылуу мгновение баары болот кончено. Эч ким убежит. Ошондой аркылуу мүнөтүнө-башка болот коопсуз выбраться ошондо. Пьер тез биригип, өзүнүн иши жана бесследно исчез.
  
  
  Наверху тепкичтер анын толкал ручку күнү төмөн, глядя болгон саат. Аркылуу полторы мүнөттөн анын ослабил хватку жана спустился баруу машина бөлүмү.
  
  
  Бул жолу аны жылы бактысыздык решимости жол бербөө үчүн, бул болсо, өзүнөн өзү кете берди эмес да. Анын поджег запалы, взбежал тепкич боюнча жана рывком ачты эшикти. Дененин алынды свалены жалал-коридордо. Анын захлопнул артынан эшикти жана побежал да тез катары гана алмак эсептегенде, бул жүрүшү. "Жыйырма бир... жыйырма эки..."
  
  
  Жыйырма төрт аны нырнул карата палубу. Раздался оглушительный жарылуу, сотрясший бүткүл корабль. Үстүндө моей головой замерцали огни, жана корабль кайра выровнялся. Собравшись менен күчү менен, анын баштаган подниматься карата носу. Калтырган ага Марио карата миделе, анда ал пробивался алдыга. Мен билген эмес, анткени ал бул иш жасадым, бирок эгер аны алмак подобраться поближе к носу, анын болмок оказался турат экипаждын. Мүмкүн, ал алмак пайдаланууга отвлекающий маневр.
  
  
  Аны өсө баштады тепкич боюнча жана поспешил боюнча длинным коридорам. Аны жатканымды задыхаюсь бир аз. Андан кийин аны түшүндүм, анткени өик бир аз кара кулунду. Корпус "Сары Чемберлен" разломился надвое. Корабль тонул. Эми вода текла нарын машина бөлүмү.
  
  
  Мен билген эмес, нарын алыс аны пробежал, бирок бурч бара-бара становился бардык круче. Алдына анын увидел люк наверху тепкичтер. Аны өсө баштады тепкич боюнча жана высунул карашат. Аны повернулся жана чыкса палубу. Мени эч ким эмесмин.
  
  
  Бул жерде дагы атуу уланууда. Аны көргөн катары улам люка стреляли үч кытайлар. Меники колдун сомкнулись айланасындагы "люгера". Анын выстрелил анын ар бир алар аркылуу-бир жолу.
  
  
  Эми моей тарапка палубы болчу акырын. Дүрт автоматтык оттон бардык алмаз видны карата миделе.
  
  
  Пригнувшись, аны побежал адамдарга карата Марио. Аны, деп эскертти, деп использовали спасательную шлюпку катары калкандын. Гана калды Марио жана дагы эки. Одина гүл эле болчу ранен.
  
  
  Анын нырнул бир катар алар менен. Анын спросил. - 'Бул ишти?'
  
  
  Марио выстрелил жагына өттү. Ал көбөйттү мойнуна. "Мен абдан көп адамдардын, — деди ал. — Полковник дагы эле ал жакта менен капитан күбөлөндүргөн.
  
  
  "Вито жана калган каза болгон", — деди анын өзү. — Бирок машина бөлүмүнө взорвано.
  
  
  — Ооба , — деди Марио. "Биз ошону укканбыз дагы, жарылуу. Жакшы жасалган. Бирок мен успокоюсь, азырынча разберусь өзү менен полковник.
  
  
  — Эмнеге сага эмес калтыруу бул мага Марио?
  
  
  — Жок, — деди ал. — Бул жеке иши. Эч ким обманывает мени безнаказанно".
  
  
  Пули врезались корпусуна куткаруу кайыкта.
  
  
  — Калууга бул жерде пайдасыз, — деди ал. — Сен бизге бул эмес соглашаешься. Анын өик аларга наверх. Бергиле мага бир тегерегиндеги бул канистр менен бензином.
  
  
  'Караганда сен планируешь менен алектенет?'
  
  
  "Биз пойдем в атаку", — деди ал. — Биз пойдем тепкич боюнча ал алдында мостом. Биз астында турабыз мүнөзү оор жеткинчектерге-биринен андан, бирок анын мааниси деле жок калууга бул жерде.
  
  
  — Мен өик менен тобой, — деди мен.
  
  
  — Делай деп хочешь, Картер. Эми менде өзүнүн иши. Пошли, эркек балдар.
  
  
  Алар выскочили боюнча эки тараптын тең көз куткаруу кайыкта. Менен көпүрө посыпались выстрелы. Всякому племени раненого согнулось эки эсе, ал скользнул боюнча палубе астында рельсы. Ал деп кыйкырды бир жолу, биринчи кезекте караганда рухнуть карата пирс.
  
  
  Анын курамын түздү арьергард. Пули впились нарын палубу биздин айланабызда, бирок эми биз втроем алынды кеткен тепкич. Марио болчу укуктарды. У полковниги Уулу жана мастер болдум, жаман бурч обстрела. Пули свистели үстүндө биз. Одина айланасындагы автоматтары полетел төмөн жана с грохотом упал карата палубу. Бул означало, анткени аларда суранып ок-дарылар. Марио ачты канистру менен бензином. Качан ал жеткен чокулары тепкичтер, Уулу жана капитан вышли үчүн эшикти рулевой кыюу. Акыркы выстрел баштоочулардын спутниктин Марио. Ал схватился үчүн айыл согнулся пополам. Эми мостике биз-жылы гана эки, менен полковник Сином жана капитан күбөлөндүргөн ысык-рулевой рубке. Марио усмехнулся мага, качан биз нырнули астында жолго оттон.
  
  
  "Сен видишь ошол эле тургандыгын жана аны?"
  
  
  Ал билимим тууралуу маалымат берген эмесмин согнутым пальцем на терезе рулевой кыюу. Пули пробили нарын nen зияющие дыры. Марио билимим тууралуу маалымат берген эмесмин чоң пальцем на канистру менен бензином жана усмехнулся. Андан кийин спорт жана аны баштаган аркылуу тешик заливать бензин.
  
  
  Эшикти распахнулась. Аны көргөн да, капитан адам целился в Марио. Анын выстрелил нарын незащищенный дверью мочку жана көздүн. Алар жоголуп кетти в красном тумане жана денеси капитан соскользнуло на мосту.
  
  
  Качан анын, оглянулся карата Марио, ал каримде жана бросил спичку жалал-терезе.
  
  
  Ошондо полковник Уулу тургуну анын.
  
  
  Ал бир аз опоздал. Спичка попала в рулевую кыюуга. Раздался рев, ал эми андан кийин бардык кабина дубалы.
  
  
  Марио али турду менен глупой ухмылкой болгон адам.
  
  
  Ал посмотрел мени жана спорт чоң бармакты жогору. "Эй, Картер, сен кандайча ойлойсуң, ага эми менен дядей Сэмом?"
  
  
  Андан кийин ал, то и упал набок. Анын, ага жакындап келип, мындай жана пощупал эго жĭрīгĭ тез согот. Пульстун көп эмес. Тилдер оттон просочились аркылуу разбитых терезелерди башташкан ползти боюнча облупившейся краске, бул жылы бөлүгүндө маскировки "Сары Чемберлен".
  
  
  Регионду ылайыктуулугуна. Аны, жакындап келип, мындай тепкич. Таращить көздүн отскочила-жылдын металлдан. Аны развернулся айланасында өз огу жана нажал карата курок "Люгера". Таращить көздүн ударила нарын пустоту.
  
  
  Анын стояла, глядя карата почерневшее адам полковниги Уул. Эго тери болду обуглена жана сморщена катары у мумии. Эго тиштер адамдар эмес грубой оскалились мага. Бир аз помахав колу, ал көбөйттү тапанча.
  
  
  Ага азыр мурда трансе, качан ал нажал карата курок. Стилет эми болчу менин руке жана вонзил аны эго жашоодо. Болгон өтө достуктун " символу аттуу останавливаться, качан аны услышал сокку молота боюнча бош бөлмөдө. Бычак скользнул ичине. Полковник Уулу ахнул.
  
  
  Анын отдернул бычак. Ал отшатнулся, качан огненный шар вырвало айланасындагы рулевой кыюу айланасындагы бу, башкарууга милдеттүүбүз, адамдын жана чачтардын.
  
  
  Анын предполагаю, анткени ал буга чейин мертв, качан отшатнулся-жылдын перил жана перевалился алар аркылуу. Ал определенно болчу мертв качан анын мээ разбился жөнүндө палубу тилиги. Потрескивающее жалын башталышы расползаться жээги боюнча жыйын болуп өттү. Аны спустился тепкич боюнча.
  
  
  Аны оцепенел жана физикалык жактан устал, качан бросился карата пирс. Вой жакындап сирен просочился жалал-нулган аң-сезим, жана акыркы көз-караш турат мени, - деди мага, бул жылы эмес, жаман соң. Алгачкы өрт өчүрүүчү машина сатылып кепти токтоттук. Ih огни алынды чабал светом салыштырганда ярким, пылающим свечением мосту корабля.
  
  
  Мындан ары да, mimmo пирса, анын увидел невысокого аялдык нарын мятом твидовом костюме, потягивающего сигару.
  
  
  Анын, ага жакындап келип, мындай. Катары салам ал көбөйттү руку. — Эми, Николас, — деди ал. 'Сен? Бул жерде? Ал эми аны ойлогон да, - деп жөнөттүм сени өргүүгө.
  
  
  
  21-Глава
  
  
  
  
  Офисинде пахло бардык ошондой эле: сигарным дымом жана мурдагы твидом. Дэвид Хоук сидел үчүн столунан жана неодобрительно качал головой.
  
  
  — Абдан неосторожно, Николас, — деди ал. "Абдан небрежно".
  
  
  — Боюсь, бул жылы эң мыкты, мен алмак жасай маалыматтарды башка жагдайларда болсо, — деди мен. "Эң башкысы болчу эмес берүүгө полковнику Сину уплыть менен алтын. Качан гана эле ал добрался чейин ачык көйнөк, бардыгы болуп калышы мүмкүн бир аз сложнее. Жана поползли эле ушактарды жоголгондугу жɵнүндɵ кабар алтынды.
  
  
  Хоук создугуп кетти сигарой. "Алдык укуктун бузулушуна бөгөт коюу бул зародыше", — деди ал. "Азырынча сиз кечээ отсыпались өкмөтү опубликовало впечатляющие жөнүндө статистикалык маалыматтарды соода балансында, предсказав жакшыртуу, экономиканы келерки жылга, ошондой эле өз учурунда болсо, решительный баш жогорулатууга расмий баасы алтынга. Натыйжада алтындын баасы карата эркин рынокто Цюрихе, Парижде жана Лондондо сариев, ошондой эле, доллардын курсу карата башка валюталарга переживает мыкты күнү акыркы айларда. Жана ал, менимче, бул бир кыйла насильственная кончины полковниги, Уул буга чейин төмөндөгүдөй чейин, тигил же бул адамдардын, алар ждали сигнал "Сары Чемберлен". '
  
  
  — Бул ж, — деди мен. Похоже, ишти атайын иш-чарага карата оңдоону.
  
  
  "Дагы көп керек очистить", — деди Хоук. "Мен с радостью айта алам, бул бийлик Вашингтондо көрсөткөн мага зор жардам берет. Өрт кызматы свела өрттүн бортунда корабля минимумга. Полиция кадам счастлива сатылды кр Марио жана эго үй-бүлө, анын ичинде таба героин. Ага болгон приличное саны, ал жерде, алдында муну пирсом, толук склад астында руслом дарыялар". Хок поднес спичку карата жаңы сигаре. "Андан кийин кырдаалды аныктоо менен Доном Марио полициясы болду гана сүйүнүп жатам канааттандырууга кандай болбосун биздин өтүнүчтү. Айланасындагы корабля необычайно катаал, бирок ненавязчивая коргоо. Кайтаруу, алтын сактагыч катышат чиновниктер казыналыктын жана жогорку чендер жана аскердик чалгындоо. Бардык охранники, сактоочу жай менен байланышкан Федералдык резервдик системасынын бардык офицерлер менен байланышкан эго коопсуздугун, камакка алынышы. Балким, бизге понадобится көпчүлүк бөлүгү жекшемби күндөрү өтөт үчүн бардык түшүндүрүүгө, бирок аягында биз жекшемби күндөрү өтөт күтөбүз, бул алтын вернется сактоочу жайга, ал эми фальшивое алтын болот выброшено. Конфискованный героин жок кылынат.
  
  
  — Сиз айтып жатасыз, баары, ким катышса коргоо сактоочу жайларды, камакка алынышы? Анын деди. Хоук создугуп кетти сигарой, биринчи кезекте караганда кыйын. — Бул ж, — деди ал. 'Андай деле эмес. Мындан бир адам.
  
  
  — Филипп Доун?.
  
  
  Хоук кивнул. "Кечээ аны көргөн, эго кызы, — деди ал. "Качан ал позвонила мага бүгүн кечинде, аял, анда аны табууга болот. Ошондуктан, качан бири-шаардык транспорттун бардык түрлөрүндө бар бардык стихло, мен пошел навестить аны. Биз узак разговаривали. Ал мага мындай деди, сен абдан помог эй, Ник. Жана ага деди эй, ал бизге абдан помогла. Анткени, кандай болгон учурда, эгерде с тобой нерсени төмөнкүлөр болду бортунда корабля, ал эми ал жок позвонила, эми, билбейм, кандай абалда болгон болсо бүгүн бул өлкө. Бир аз пепла-жылдын сигаралар упало эму карата гиллетт. Ал, казалось эмес замечал.
  
  
  — Ал эми анын атасы?
  
  
  Хоук выпустил сизый дым жана сунул сигару нарын пепельницу. "Филипп Доун мертв, — деди ал. — Мага деди кыз. Ал өлсө бир аз убактан кийин андан сырткары, алар вернулись үйгө. Анын предполагаю, бул сыноолор жана невзгоды бул корабле утомили аны. Ал мага мындай деди, бул алар кайтарылып берилет үйгө, жана ал казался счастливым. Ал вымылся жана то в кресле нарын аксессуар. Ал попросил стакан хереса жана попросил анын бүткүл тарыхын айтып бере тургандыгы жөнүндө аны менен болду. Ал абдан впечатлен тобой, Ник. Ал", - деп айтканда, эски китаец...
  
  
  — Ооба , — деди мен.
  
  
  "Ооба, бул да называлось", — деди Хоук. "Эми ал белгилегендей анын атасы ойлогон, бул Цзи восхищалась болмок тобой. Сен болчу кандайдыр бир волшебником. Адам, ал преуспел кээ бир магических иштеринде. Андан кийин ал откинулся карата спинку орундук жана восхитился дочерью. Ал мага мындай деди, бул андан кийин ал спорт өзүнүн стакан жана произнес тост. Жөнүндө "волшебстве жашоо". Андан кийин ал кылгандарга глоток, поставил стакан жана закрыл көздү. Пенни деди, деп билген, ал каза болуп калды.
  
  
  — Прости, — деди мен. "Ал причинил көп неприятностей, бирок жан дүйнөм ал плохим адам. Эго ката заключалась экендиги эму болгон бардык неважно, андан эго кызы бар.
  
  
  — Эго похоронили бүгүн эртең менен, — деди Хоук. 'Баары ойдогудай. Кыз дагы да кандай ойлорун. Эгер ал жо, биз керек эле болмок коюуга, ага болгон айыптоо. Ал болмок өткөрдү калдык өзүнүн жашоо үчүн решеткой".
  
  
  — Мен эле эмес шталь бул койгонго, — деди мен.
  
  
  Хоук мрачно улыбнулся. "Эми мен билем, эго талант, анын болмок да эмес шталь анын коюуга", — деди ал. "Бирок мен билем, бул эго кызы сезет жакшы, ал, сыягы, болбойт ичинде эле эй, өтө эле көп хлопот. Мындан тышкары, ал биригип, бардык мүмкүн болгон үчүн оңдой өзүнүн катаны. Ал калтырган толук комплекти чиймелердин жаңы системасын коопсуздугун сактоочу жайларды. Аягында ал жазган, бул да ал элек нашел мекемелердин пробиться аркылуу нах".
  
  
  — Демек, все кончено, — деди мен. "Бардык учу, кажется, кайрадан байланышкан. доктору Инурис, полковник Уулу, Дөң Марио, Дөң Филипп: баары каза болгон. Алтын сейф жана героин конфискованы.
  
  
  "Тараптар кайра коопсуз", — деди Хоук. "Жок дегенде, бул." Ал өтө создугуп кетти сигарой. — Бардык эле, Николас, ушунун анда небрежно. Андан кийин ал ухмыльнулся, протянул руку жана схватил мою. "Дагы бир жолу, — деди ал, — менин ыраазычылык жана алкыш-жылдын көрүнүктүү шайлануучу кызмат адамы".
  
  
  — Рахмат, — деди мен.
  
  
  "Биз ыраазычылык билдиребиз", — деди Хоук. "Эми, Ник, мен ойлойм, сен эмгек сиңирген өргүү".
  
  
  — Минуточку, — деди мен.
  
  
  Хоук көбөйттү руку, призывая карата тишине. — Жок, бул жолу анын олуттуу. Сен бул эмгек сиңирген. Бул эле учурда бир канча мезгилдер. Иди кайда хочешь.
  
  
  'Мен ишенбейм буга.'
  
  
  'Попытайся.'
  
  
  — Балким, — деди, мен собираясь чыгып кетүүгө кабинет.
  
  
  — Ах, — деди Хоук. 'Подожди секунда. Анын эмне-деп забыл. Ал потянулся өзүнүн столу. "Кыз попросила мени өткөрүп берсин сизге бул. Ал белгилегендей, ee атасы-отель болмок, үчүн, ал сенде. Ал көбөйттү прямоугольный сверток, завернутый нарын коричневую кагазга жана перевязанный веревкой.
  
  
  Аны кайра то жана распаковал аны. Ящик Джи . "Кыз деди дагы эмне-деп. — Бер- " үй-бүлө жыл сайын бул жылы дагы бир жолу? Дагы бир эго шутка. — Гана эмес, мага айтасыңар, бул твоя арасында жыйынтык чыгарат сени. Ee билдирүү гласило: "Айтсаңыз мистеру Картеру, анын ставлю беш франков, ал эмес вспомнит, бул ачуу бул штуку".
  
  
  Ага улыбнулась, нажимая пантеру жана барсука. Жапкыч кпп отлетела.
  
  
  Ичиндеги анын увидел тизмеси убакыт жебенин самолетторду, обведенный номери вице-убакыт. Анын тез закрыл крышку, биринчи кезекте караганда Хоук увидел, мунун ичинде. Аны посмотрел болгон сааттарда жана өкүмдар. — Эми, анын жакшы барам. Хоук да каримде жана кайра бой мага руку. — О, Николас, — деди ал. "Сөзсүз оставьте билдирүү, мында алабыз сизди табууга болот".
  
  
  — Албетте, — деди мен. 'Жок күч. Сиз көрсө мени Гонконгдо. Байкап көргүлө отель " Пенинсула ".
  
  
  Ага помахал эму жана поспешил карата күн. Ал турду ал жерде, ухмыляясь катары чеширский болот, курящий сигаралар.
  
  
  Касынын аймагында холмах үстүндө Ривьерой, в маленьком городке аягында жолдор турат гостиница, окруженная дубалдар. Алар ким ичинде, көрө алышат бардык сыртына. Бирок ошол, ким сыртына эмес, көрө алышат ичине. Бул жер, ал отгораживает дүйнө.
  
  
  Менен арткы дубалдары завораживает пейзаж апельсиновых рощ жана виноградников, спускающихся карата далекому ослепительному Средиземному морю. Ичиндеги дубалдардын айтканда бакчалар менен көптөгөн дарактарды жана гүлдөрдү, жана жети раскрашенными птицами. Эч кандай эч качан күн блестит карата эски таш менен курулган дубалдарына, ошондой голубая суу у бассейнин призывно манит карата өзүнө денеси.
  
  
  Боюнча вечерам сергей свечей окутывает столики сыртына нарын мягко мерцающей интимности астында прохладным асман, усеянным звездами.
  
  
  Ал эми анда сизде дагы бар кезде ортосундагы кечинде жана төмөнкүдөй эч нерсе качан...
  
  
  Лунный ыйык залил бөлмөсүнө, анын адам залито серебряным сиянием. Ал пролежала карата жынысы нарын таштандыларды, анын тери болгон, жумшак жана нымдуу, прижимаясь мага.
  
  
  — Бар, шампан?
  
  
  Ал улыбнулась жана покачала головой. "Аба жана жок сырткары опьяняет". Ал наклонилась лижет мага: "Ник?"
  
  
  Ал добилась башка мага карата ийинин. Анын вдохнул таттуу даамына аны табат . 'Эмнени?'
  
  
  'Неважно.'
  
  
  "Жок, анын деди. 'Продолжай. Сен собиралась айта? Ee колу скользнула боюнча көрсөткүчүбүз бедру. 'Мааниге ээ эмес.'
  
  
  — Жакшы, — деди мен.
  
  
  — Жөн эле мага кызык болчу...
  
  
  'Эмнени?'
  
  
  "Бул глупо". Ee колу болду чындыгында эле абдан таланттуу жана искусной.
  
  
  — Эч нерсе, — деди мен. "Маанилүү эмес, бул глупо".
  
  
  "Эми, бул глупо .
  
  
  "Эми, эгер сени бул беспокоит, сен можешь дароо айта бул", — деди мен.
  
  
  Ал мгновение нырнула астында простыню. У нах да прекрасное берүү жөнүндө тургандыгын, ал жерде эмне.
  
  
  Озорная, надутая жана нахмуренная ошол эле учурда, ал кайра вылезла үчүн шейшеп. Колу кайра түзүлгөн занята.
  
  
  — Жок, — деди ал. "Мен чын эле эмес, керек спрашивать".
  
  
  — Мейли, — деди мен. 'Жөнөкөй спроси. Үчүн жеткирүүгө мага ыракат.
  
  
  Ee колу азыр абдан занята. — Сиз эмес возражаете?
  
  
  "Жок, анын деди. — Сыймыктанам, мен эмес буду айтууга.
  
  
  'Сен деп ишенем?'
  
  
  "Таптакыр, таптакыр деп ишенем".
  
  
  — Алам, анын суроо берүү сизге эки маселени?
  
  
  "Задай мага үч, беш, жүз маселелерди".
  
  
  — Бул жерде красиво, чындык, Ник?
  
  
  — Бул одина боюнча встретят сиздин маселелерин?
  
  
  — Жок, — деди ал, прижавшись губами карата моим. — Аны жөн гана отель поблагодарить сени.
  
  
  — Ал эми бул маселелерди?
  
  
  — Жакшы, — деди ал. "Биринчи штопора: жок вернете жокпу, сиз мага беш франков, алар сиз мага керек?"
  
  
  Анын ревматизма потянулся карата тумбочке жана досталь айланасындагы бумажника ee банкноту беш франков. Анын отдал эй.
  
  
  — Башынан экинчи штопора?
  
  
  "Азыр адамдар айтышат, мен абдан аймактык. Жана бардык эле адамдар дайыма айтышат, бул кийим эмес, чегинен чыкса, тышкы. Ник болсо, анын аймактык, менин сулуулук жана ден гана сыртына?
  
  
  Кереги жок болчу сөздөрдүн. Нарын ревматизма аны наткнулся анын денеси.
  
  
  * * *
  
  
  
  Китеп жөнүндө:
  
  
  Ник Картер көргөн, Николь Львов в казино карата Франция Ривьере. Бирок... Николь көп эмес. Бир нече жыл мурун ал погибла нарын автокатастрофе.
  
  
  Ошондо ким болгон бул айым адам менен мертвой кыздар? Милдет Картердин заключалась кылыш үчүн аныктоого бул.
  
  
  Бирок бир нече адам оюңузча өзүнө, эмне бу, башкарууга милдеттүүбүз, ужасная кырдаал стоила миллиондогон доллар. Ошол учурда кимдир забирает олуттуу бөлүгүн дүйнөлүк алтын резервдер аркылуу шпионский заговор, ал простирается-жылдын роскошных французских пляждын жанында "вонючей" набережной Нью-Йорктун...
  
  
  Кандай воодушевляющую ролу Пенни Дауна ойнойт, бул сомнительном делле?
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"