95. Cas de Jerusalem http://flibusta.is/b/611066/read
L'arxiu de Jerusalem
96. Doctora Mort http://flibusta.is/b/607569/read
Dr. Mort
98. Sis dies sagnants d'estiu http://flibusta.is/b/609150/read
Sis dies d'estiu sagnants
99. Document Z http://flibusta.is/b/677844/read
El document Z
100. Contracte de Katmandú http://flibusta.is/b/701133/read
El contracte de Katmandú
Nick Carter
Conspiració N3
traduït per Lev Shklovsky en memòria del seu fill difunt Anton
Títol original: The N3 Conspiracy
Primer capítol
Era un jove d'ulls brillants amb grans plans per al seu país del desert i per ell mateix, però els Estats Units necessitaven un vell rei que volia enderrocar, així que el vaig matar.
Quina era la meva feina: Nick Carter, Killmaster pel meu país, per AH, David Hawke i per un sou alt. Sóc l'agent N3 del Cos de l'Exèrcit, l'organització més secreta de Washington i possiblement del món.
El rebel era un idealista, un home orgullós i fort, però no era rival per a mi. No va tenir cap oportunitat. El vaig disparar als remots erms del seu país, on ningú el trobaria i el seu cos es convertiria en ossos, menjats pels voltors.
Vaig deixar que aquest aspirant massa ambiciós podrissi al sol i vaig tornar a la ciutat per presentar el meu informe per canals que pocs coneixien i netejaven la meva Luger Wilhelmina.
Si vius com jo, cuides bé les teves armes. Aquests són els millors amics que tens. Maleït, aquests són els únics "amics" en els quals pots confiar. El meu Luger de 9 mm és Wilhelmina. També tinc un estilet sota la màniga que es diu Hugo i Pierre, que és una bomba de gas en miniatura que amago a qualsevol lloc.
També vaig reservar un vol a Lisboa. Aquesta vegada, la meva portada era Jack Finley, un traficant d'armes que acabava de complir una altra "comanda". Ara tornava al seu merescut descans. Només on anava no estava del tot tranquil.
Com a agent N3 de l'exèrcit, vaig ser l'almirall d'emergència. Així que podria entrar a qualsevol ambaixada o base militar dels Estats Units, dir la paraula clau i després demanar qualsevol transport fins a un portaavions inclòs. Aquesta vegada vaig anar per negocis personals. Hawk, el meu cap, no està d'acord que els seus agents tinguin qüestions personals. Sobretot si ho sap, i ho sap gairebé tot.
Vaig canviar d'avió i de nom tres vegades a Lisboa, Frankfurt i Oslo. Va ser un desviament per Londres, però en aquest viatge no vaig necessitar perseguidors ni vigilants. Vaig romandre al meu seient tot el vol, amagat darrere d'una pila de revistes. Ni tan sols vaig anar al saló a prendre la meva quantitat habitual de copes ni li vaig tornar el somriure de la noia pèl-roja. Falcó té ulls per tot arreu. Normalment m'agrada; Pel que fa a la meva pell, la valoro molt. I quan necessito Hawk, normalment és a prop.
Quan vam aterrar, Londres estava tancat com de costum. El seu tòpic era cert, com la majoria dels tòpics, però ara la boira era més clara. Estem avançant. L'aeroport d'Heathrow està ben fora de la ciutat i no vaig poder utilitzar un dels nostres còmodes cotxes, així que vaig agafar un taxi. Era fosc quan el taxista em va deixar als barris marginals de Chelsea prop d'un hotel deteriorat. Vaig reservar amb un altre quart nom. Vaig comprovar l'habitació desordenada i polsegosa per si hi havia bombes, micròfons, càmeres i mirilla. Però ella estava neta. Però net o no, no hi anava a passar gaire temps. Per ser exactes: dues hores. Ni un segon més, ni un segon més curt. Així que vaig passar a la meva pràctica de dues hores.
Un agent especial, especialment un contractista i Killmaster, viu d'aquesta rutina. Ha de viure així, sinó no viurà gaire. Els hàbits entrincats, com la segona naturalesa, es van convertir en tan integrals per a ell com la respiració ho és per a qualsevol altra persona. Aclareix la seva ment per veure, pensar i reaccionar davant qualsevol acció, canvi o perill sobtat. Aquest procediment automàtic està dissenyat per garantir que l'agent estigui preparat per al seu ús cada segon amb una eficiència del 100%.
Vaig tenir dues hores. Després de comprovar l'habitació, vaig agafar una alarma en miniatura i la vaig enganxar a la porta. Si toqués la porta, el so seria massa silenciós perquè ningú el pogués sentir, però em despertaria. Em vaig despullar completament i em vaig estirar. El cos ha de respirar, els nervis s'han de relaxar. Vaig deixar la meva ment en blanc i els meus cent vuitanta lliures de músculs i ossos es van relaxar. Un minut després em vaig adormir.
Una hora i cinquanta minuts després em vaig tornar a despertar. Vaig encendre una cigarreta, em vaig servir una beguda del matràs i em vaig asseure al llit cutre.
Em vaig vestir, vaig treure l'alarma de la porta, vaig comprovar l'estilet del meu braç, vaig clavar la bomba de gas a la caixa a la part superior de la cuixa, vaig carregar la Wilhelmina i vaig sortir de l'habitació. Vaig deixar la maleta. Hawk va desenvolupar un equip que li va permetre comprovar si els seus agents estaven als seus llocs. Però si aquesta vegada em va posar un far a la maleta, volia que es cregués que encara estava a salvo en aquest pèssim hotel.
Al vestíbul encara penjaven rètols de la Segona Guerra Mundial dirigint els convidats als refugis antiaeròtics. El dependent del taulell estava ocupat col"locant correu als compartiments de la paret, i l'home negre dormia en un sofà trencat. L'oficinista era astut i em donava d'esquena. L'home negre duia un abric vell, estret per les espatlles amples, i sabates noves i polides. Va obrir un ull per mirar-me. Em va examinar acuradament, després va tornar a tancar els ulls i es va moure per mentir més còmodament. El secretari no em va mirar. Ni tan sols es va girar per mirar-me.
A fora, em vaig girar i vaig mirar el vestíbul des de les ombres nocturnes del carrer Chelsea. L'home negre em va mirar obertament, l'espert empleat no semblava ni adonar-se de mi al vestíbul. Però vaig veure els seus mals ulls. No em va escapar l'atenció que em mirava al mirall darrere del taulell.
Així que no vaig fer cas al secretari. Vaig mirar l'home negre al sofà. El dependent intentava amagar el fet que em mirava, me'n vaig adonar de seguida, i fins i tot l'empresa d'espionatge més barata no utilitzaria una persona tan inútil que pogués identificar amb una sola mirada. No, quan hi havia perill, venia d'un negre. Va mirar, em va estudiar i després es va girar. Obert, honest, no sospitós. Però el seu abric no li quedava del tot i les sabates eren noves, com si s'hagués precipitat d'un lloc on no necessitava aquest abric.
Ho vaig descobrir en cinc minuts. Si em fixava i estava interessat, era massa bo per mostrar-ho, sabent que prendria precaucions. No es va aixecar del sofà, i quan vaig aturar un taxi, semblava que no em seguia.
Podria estar equivocat, però també vaig aprendre a seguir els meus primers instints sobre les persones i a escriure'ls al meu subconscient abans d'oblidar-me.
El taxi em va deixar en un carrer concorregut del Soho, envoltat de rètols de neó, turistes, discoteques i prostitutes. A causa de la crisi energètica i financera, hi havia menys turistes que en anys anteriors i les llums fins i tot a Piccadilly Circus semblaven més tènues. No m'importava. En aquell moment no m'interessava tant l'estat del món. Vaig caminar dues illes i vaig girar cap a un carreró on em va rebre la boira.
Em vaig desbotonar la jaqueta per sobre del Luger i vaig caminar lentament entre els filets de boira. A dues illes de l'enllumenat del carrer, semblaven moure's garlandes de boira. Els meus passos es van escoltar clarament i vaig escoltar els ecos d'altres sons. No hi eren. Estava sol. Vaig veure una casa a mitja illa de distància.
Era una casa antiga en aquest carrer boirós. Feia temps que els pagesos d'aquesta illa emigraven a la terra per on ara caminava. Quatre pisos de maó vermell. Al soterrani hi havia una entrada, una escala que conduïa al segon pis, i al costat hi havia un carreró estret. Em vaig lliscar per aquell carreró i per l'esquena.
L'única llum de la casa antiga era l'habitació del darrere del tercer pis. Vaig mirar cap a l'alt rectangle de llum tènue. La música i les rialles suraven entre la boira en aquest divertit barri del Soho. No hi havia cap so ni moviment en aquella habitació damunt meu.
Seria fàcil agafar el pany de la porta del darrere, però les portes es poden connectar a sistemes d'alarma. Vaig treure un cordó prim de niló de la butxaca, el vaig llançar per sobre d'una barra de ferro que sobresortia i em vaig aixecar fins a la finestra fosca del segon pis. Vaig posar una ventosa al vidre i vaig tallar tot el vidre. Aleshores em vaig baixar i vaig col"locar amb cura el vidre a terra. Tirant-me de nou a la finestra, vaig pujar a dins i em vaig trobar en un dormitori fosc i buit, més enllà del dormitori hi havia un passadís estret. Les ombres feien olor d'humitat i vell, com un edifici abandonat fa cent anys. Era fosc, fred i tranquil. Massa tranquil. Les rates s'estan traslladant a cases abandonades a Londres. Però no hi havia soroll de petites potes peludes que es rascaven. Algú més vivia en aquesta casa, algú que hi era ara. Vaig somriure.
Vaig pujar les escales fins al tercer pis. La porta de l'única habitació il"luminada estava tancada. El mànec va girar sota la meva mà. He escoltat. No es va moure res.
En un moviment silenciós vaig obrir la porta; de seguida el va tancar darrere seu i es va quedar a l'ombra, observant la dona asseguda sola a l'habitació poc il"luminada.
Es va asseure d'esquena a mi i va estudiar alguns papers a la taula que tenia davant. El llum de taula era l'única font de llum aquí. Hi havia un llit doble gran, un escriptori, dues cadires, una estufa de gas encesa, res més. Només una dona, coll prim, cabell fosc, figura esvelta amb un vestit negre ajustat que deixava al descobert totes les seves corbes. Vaig fer un pas des de la porta cap a ella.
De sobte es va girar, els seus ulls negres amagats darrere unes ulleres de colors.
Ella va dir. - Així que estàs aquí?
La vaig veure somriure i al mateix temps vaig sentir una explosió amortiguada. Un núvol de fum s'enfilava en el petit espai entre nosaltres, un núvol que la va amagar gairebé immediatament.
Vaig pressionar la mà al meu costat i el meu estilet em va sortir de sota la màniga i va entrar a la meva mà. A través del fum la vaig veure rodar a terra i la llum tènue es va apagar.
En la foscor sobtada, amb un fum espes al meu voltant, no vaig poder veure res més. Em vaig asseure a terra, pensant en les seves ulleres de colors: probablement unes d'infrarojos. I en algun lloc d'aquesta habitació hi havia una font de llum infraroja. Ella em podia veure.
Ara el caçador es va convertir en el caçat, tancat en una petita habitació que ella coneixia millor que jo. Vaig reprimir una maledicció i vaig esperar amb tensió fins que vaig sentir un so o moviment. No vaig sentir res. Vaig tornar a jurar. Quan es movia, era el moviment d'un gat.
Un cordó prim em va embolicar la part posterior de la gola. Vaig sentir la seva respiració xiular contra el meu coll. Estava segura que aquesta vegada em tenia a les mans. Ella era ràpida, però jo era més ràpida. Vaig sentir la corda en el moment que em va embolicar al voltant de la gola, i quan la va estirar amb força, el meu dit ja estava dins.
Vaig allargar l'altra mà i la vaig agafar. Em vaig girar i vam acabar a terra. Va lluitar i es va retorçar a la foscor, tots els músculs del seu cos esvelt i tens pressionant-me amb força. Músculs forts en un cos entrenat, però tenia sobrepès. Vaig agafar el llum de l'escriptori i el vaig encendre. El fum es va dissoldre. Impotent sota el meu pes, va quedar atrapada pel meu pes, amb els seus ulls mirant-me. Les ulleres de colors van desaparèixer. Vaig trobar el meu estilet i el vaig pressionar contra el seu coll prim.
Ella va tirar el cap enrere i va riure.
Capítol 2
"Bastard", va dir ella.
Ella va saltar i em va enfonsar les dents al coll. Vaig deixar caure l'estilet, vaig tirar el seu cap enrere pel seu llarg cabell negre i la vaig fer un petó profundament. Em va mossegar el llavi, però jo li vaig estrènyer la boca amb força. Es va quedar coix, els seus llavis s'obrien lentament, suaus i humits, i vaig sentir les seves cames obertes per a la meva mà. La seva llengua es va moure per la meva boca, cada cop més profundament, mentre la meva mà aixecava el seu vestit fins a la cuixa tensa. No hi havia res sota aquest vestit. Tan suau, humida i oberta com la seva boca.
La meva altra mà va trobar el seu pit. Es van mantenir alts mentre lluitàvem a la foscor. Ara eren suaus i llisos, com l'onatge del seu ventre quan li vaig tocar els cabells sedosos...
Gairebé em vaig sentir alliberant-me, creixent i em resultava difícil entrar-hi. Ella també ho va sentir. Ella va allunyar els llavis i va començar a besar-me el coll, després el meu pit on la meva camisa va desaparèixer durant la lluita, i després va tornar a la meva cara. Petons petits i famolencs, com ganivets esmolats. L'esquena i la part baixa de l'esquena van començar a bategar amb el ritme de la sang espessa, i estava a punt per explotar.
"Nick", va gemegar ella.
La vaig agafar per les espatlles i la vaig allunyar. Els seus ulls estaven ben tancats. Tenia la cara enrogida per la passió, els llavis encara besant-se amb un desig cec.
Vaig preguntar. - "Un cigarret?"
La meva veu sonava ronca. Pujant el penya-segat escarpat i furiós del desig explosiu, em vaig obligar a retirar-me. Vaig sentir el meu cos tremolar, completament preparat per submergir-se en l'atrofiant tobogan del plaer que ens enviaria a una preparació elevada i suspesa per al següent gir calent i brusc. La vaig allunyar, apretant les dents per aquest magnífic dolor. Per un moment no estava segur que ho aconseguiria. Ara no sabia si podria fer-ho i parar. Però ella ho va aconseguir. Amb un sospir llarg i tremolant, ho va aconseguir, els ulls tancats i les mans tancades en punys tremolants.
Aleshores va obrir els ulls i em va mirar amb un somriure. "Dóna'm aquest maleït cigarret", va dir. - Déu meu, Nick Carter. Ets meravellosa. Vaig arribar un dia sencer tard. T'odio.
Em vaig allunyar d'ella i li vaig donar un cigarret. Somrient al seu cos nu perquè el seu vestit negre estava esquinçat a la nostra passió, vaig encendre els nostres cigarrets.
Es va aixecar i es va estirar al llit. Em vaig asseure al seu costat, escalfat per la calor. Vaig començar a acariciar-li suaument i lentament les cuixes. No molta gent pot fer-ho, però nosaltres sí. Ho hem fet moltes vegades abans.
"Vaig arribar un dia de retard", va dir, fumant. 'Per què?'
—Més millor que no ho preguntis, Deirdre —vaig dir—.
Deidre Cabot i ella ho sabien millor. El meu company agent d'AX. N15, rang "Mata quan sigui necessari", la millor contrapart amb l'estatus d'un comandament operatiu independent. Era bona i ho va tornar a demostrar.
"Aquesta vegada gairebé m'has agafat", vaig dir amb un somriure.
"Gairebé", va dir tristament. La seva mà lliure estava desbotonant els últims botons de la meva camisa. "Crec que puc manejar-te, Nick". Si només fos real. No en el joc. Molt real.
"Potser", vaig dir. "Però ha de ser vida o mort".
"Almenys et va colpejar", va dir. La seva mà em va desfer els pantalons i em va acariciar. "Però no et podria fer mal, oi?" No ho podria fer mal tot. Déu meu, em vas molt bé.
La vaig conèixer i estimar des de feia temps. L'atac i la defensa formaven part del nostre viatge cada vegada que ens trobàvem, un joc candent entre professionals; i potser podria tractar-me amb mi si fos una qüestió de vida o mort. Només llavors lluitaré fins a la mort, i això no és el que volíem els uns dels altres. Hi ha moltes maneres de mantenir-se sana en aquest negoci, i per a tots dos al llarg dels anys, una d'aquestes maneres van ser les nostres reunions secretes. En els pitjors moments, entre tots aquests homes i dones, sempre hi havia llum al final del túnel. Ella és per mi, i jo per ella.
"Som una bona parella", vaig dir. “Físicament i emocionalment. Sense il"lusions, eh? Ni tan sols és que això duri per sempre.
Ara em van baixar els pantalons. Ella es va inclinar per besar-me la part inferior de l'estómac.
"Algun dia estaré esperant i tu no vindràs", va dir. “Una habitació a Budapest, a Nova York, i estaré sol. No, no ho podia suportar, Nick. Ho pots suportar?
"No, jo tampoc ho suporto", vaig dir, passant la mà per la seva cuixa fins on estava mullada i exposada. "Però vostè va plantejar aquesta pregunta, i jo també". Tenim feina per fer.
Oh la la, sí", va dir. Va apagar el cigarret i va començar a acariciar-me el cos amb les dues mans. "Un dia Hawk ho descobrirà. Així és com acaba.
Hawk hauria cridat i s'hauria tornat morat si s'hagués assabentat. Els seus dos agents. Ell quedaria paralitzat per això. Dos dels seus agents estan enamorats l'un de l'altre. El perill d'això el faria boig, un perill per a AH, no per a nosaltres. Érem prescindibles, fins i tot N3, però AH era sagrat, vital i es trobava per sobre de tot en aquest món. Així, la nostra reunió es va mantenir en el més profund secret, vam utilitzar tot el nostre enginy i experiència, ens vam posar en contacte els uns amb els altres tan suaument com si estiguéssim treballant en un cas. Aquesta vegada va contactar. Vaig arribar i ella estava preparada.
Hawk encara no ho sap", va xiuxiuejar.
Va quedar completament quieta al llit gran de la càlida habitació secreta, els seus ulls negres oberts i mirant-me a la cara. Els cabells foscos emmarcaven la seva petita cara ovalada i les espatlles amples; els seus pits plens ara penjaven als costats, els mugrons grans i foscos. Gairebé sospirant, va xiuxiuejar la pregunta. 'Ara?'
Ens vam mirar els cossos com si fos la primera vegada.